View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri
uAburak89
13.Ocak.2013, 03:03
Bence Cenk'te potansiyel falan yok, aynı bizim Ufuk gibi vasat kaleci.
fotosuki
13.Ocak.2013, 05:27
Takıma orta saha lazım ama bu konuda bir atılım yok sanırım.
Mamadou
13.Ocak.2013, 15:30
Takıma orta saha lazım ama bu konuda bir atılım yok sanırım.
Son günlerde Hugo Viana ile ilgilenildiği yönünde haberler çıkıyor. Ben yönetimin bir transfer daha yapacağını düşünüyorum. Hangi mevkiye olur ama bilinmez.
ozan42
13.Ocak.2013, 16:07
Gününde olduğu zaman çok sağlam kurtarışlar yapabiliyor.Biraz kendine fazla güveniyor o yüzden bu kadar hata yapıyor üzerinde durulması gereken bir kaleci diye düşünüyorum.Ama bu sene Mcgregora muhtaçız gibi görünüyor ve oda performansını yükseltti umarım böyle devam eder ve Cenkte bu takım arkadaşından birşeyler öğrenir insallah.
mustangshelby
15.Ocak.2013, 17:00
Nene sevdası suya düşen Beşiktaş, zaman geçirmeden yeni golcüsünü buldu. Siyah-Beyazlılar, Olympiakos'un 28 yaşındaki Cezayirli golcüsü Rafik Djebbour'la anlaştı.
Kaynak:Fanatik.
Mamadou
15.Ocak.2013, 17:10
Fikret Orman ve Samet Aybaba'nın son açıklamalarına bakılırsa bundan sonrası için transfer zor.
darkkobal123
15.Ocak.2013, 17:19
Bende başka transfer yapıp risk alacağımızı zannetmiyorum.
davidvilla
15.Ocak.2013, 19:06
Kesinlikle katılmıyorum bence Cenk son derece gelecek vadeden yetenekli bir kaleci. Sadece iyi ve emin ellerde olması lazım. Tıpkı trabzon kalecileri gibi.
darkkobal123
15.Ocak.2013, 19:58
Cenk çok iyi bir kaleci, refleksleri de harika ama basit hatalar yapıyor. Bu da zamanla düzelir.
Deus Dominus
15.Ocak.2013, 20:06
Cenk'te aşırı özgüven var ve konsantrasyon konusunda da sıkıntı yaşadığını düşünüyorum zaman zaman. Bu iki sorununu çözebilecek kafa yapısı da var. İzlediğim en iyi 3-4 Türk kaleciden birisi.
Bende, sene sonu Sinan Bolat ile anlaşıldığı yönünde bir şey duydum programın birinden.
ozan42
15.Ocak.2013, 22:03
Cenk bize geldiği zaman pek tanımıyordum yani, oturup bir maçını izlememiştim sonra geldiği zaman Villareal maçı yapılmıştı hazırlık karşılaşması ve onu ilk oraya izledim ve mükkemmel bir performans göstermişti Hakan arıkan'dan sonra adam gibi bir kaleci bulduk demiştim fakat devamını sürdüremedi umarım en kısa sürede tekrar toparlar en büyük hatası kendisi olmasından daha fazla güvenmesi.
http://www.youtube.com/watch?v=L5Gsv_Qi5WM
footballer33
16.Ocak.2013, 00:40
Cenk bize geldiği zaman pek tanımıyordum yani, oturup bir maçını izlememiştim sonra geldiği zaman Villareal maçı yapılmıştı hazırlık karşılaşması ve onu ilk oraya izledim ve mükkemmel bir performans göstermişti Hakan arıkan'dan sonra adam gibi bir kaleci bulduk demiştim fakat devamını sürdüremedi umarım en kısa sürede tekrar toparlar en büyük hatası kendisi olmasından daha fazla güvenmesi.
http://www.youtube.com/watch?v=L5Gsv_Qi5WM
Cenk
Hilbert - Zapo - Ferrari - İsmail
Ekrem - Fink
Nihat - Guti - Q7
Bobo
TD: Bernd Schuster
Bu kadro nasıl başarılı olamadı (Türkiye Kupası'nı kazanması dışında) ya! Üstelik kadroda bazı eksikler de var. Mesela Ernst ve Sivok gibi. Ersan da o sene kiralık gelmişti ve çok iyi bir performans sergilemişti. Cenk, şimdiyle kıyas bile edilemeyecek kadar iyiydi. Mustafa Denizli ile çifte kupa kazandığımız sezonu düşünüyorum da, Bobo dışında bu hücum hattının hiçbiri yoktu. Savunmada Toraman, sol bekte Üzülmez, sağ bekte Ekrem oynuyordu. Sanıyorum sorun hocadaydı, daha doğrusu oynatmaya çalıştığı sistemde. Bize uymadı ve başarı da gelmedi ne yazık ki!
Nocna Mora
16.Ocak.2013, 02:06
Cenk
Hilbert
Ersan
Sivok
U. Boral ????
Necip
Oğuzhan
Fernandes
Almeida
Holosko
Olcay
İçerde bu kadroya karşı kimse duramaz ki. Deplasmanda da
Toraman'ı koy ön liberoya Oğuzhan'ın yerine. Biraz daha oturaklı oyna. Al sana rüya gibi bir takım..
ozan42
16.Ocak.2013, 02:11
Cenk
Hilbert - Zapo - Ferrari - İsmail
Ekrem - Fink
Nihat - Guti - Q7
Bobo
TD: Bernd Schuster
Bu kadro nasıl başarılı olamadı (Türkiye Kupası'nı kazanması dışında) ya! Üstelik kadroda bazı eksikler de var. Mesela Ernst ve Sivok gibi. Ersan da o sene kiralık gelmişti ve çok iyi bir performans sergilemişti. Cenk, şimdiyle kıyas bile edilemeyecek kadar iyiydi. Mustafa Denizli ile çifte kupa kazandığımız sezonu düşünüyorum da, Bobo dışında bu hücum hattının hiçbiri yoktu. Savunmada Toraman, sol bekte Üzülmez, sağ bekte Ekrem oynuyordu. Sanıyorum sorun hocadaydı, daha doğrusu oynatmaya çalıştığı sistemde. Bize uymadı ve başarı da gelmedi ne yazık ki!
Tamamen ve tamamen yönetimden kaynaklanıyor aslında o kadroyla neler neler yapılabilirdi. Bernd Schusterin oynattığı futbolu ben beğeniyordum ne yönünü beğeniyorsun takım oyunu yoktu derseniz kesinlikle haklısınız benim beğendiğim yönü ise takıma ofansif futbolu öğretmek istemesi ve sürekli topla oynama yüzdesi lehimize işlemesini, futbolu sadece rakibin yarısahasında oynamamız gerektiğini aşılamaya çalışması ve tabikide burası süperlig..Real madrid yada daha önce çalıştığı liglerdeki kadar teknik kapasitesi üst düzey bir lig olmadığı için topla oynarken herhangi bir kişisel hata pahalıya patlıyordu. avrupada başarılı kimine göre başarılı olduk, kimine göre olamadık fakat bana göre gayet iyiydik en azından uzun bir seneden sonra gruptan cıkmayı başarmıştık sonraki senede braga yı felan geçmiştik,Bu kimsenin işine gelmediği için pek konuşuılmuyor asıl bunlarda büyük başarı geçen senenin finalisti Bragayı geçmemiz.En önemliside hanı diyorlar ya yıldızlar geldide ne yaptınız biz o dönemde Türkiye'yi avrupada 2 sene boyunca grurla temsil eden tek türk takımıydık ve 2 senedede gruptan cıkmayı ve en son olan Carvalhal döneminde ise geçen senenin Uefa finalisti Braga'yı geçmeyi başardık eğer önümüze cıkan atletico madrıdıde geçseydık ceyrek final olucaktkı ve buraya kadar gelmek zaten bir türk takımı için basarı demiyorsanız futboldan anlamıyorsunuz demektir yani sadece basarı avrupada isim olan ceyrek fınal yada yarı fınal ısımlerı demek degıldır. Aslında yazılacak çok şey var ama zamanımız yok tabiki ama söylebilecek tek şey bunlar yıldır izlediğimiz Quaresmalar,Gutiler,Simaolar hepsi gösreriş işiymiş biz Oguzhanımıza,Ersanımıza,Hasan türkümüze,Holoskomuza sahip cıkalım.En önemlisi bizim içimizden biri olan Samet Aybaba gibi teknik direktörlerin her zaman arkasında durmalıyız onları sonuna kadar desteklemeliyiz.Başarı kendi içimizde kavrularakta geliyormuş.
Mamadou
16.Ocak.2013, 17:10
Fransız basını Jimmy Briand'ın Beşiktaş'a kiralandığını yazmış. 300 bin avro bedel karşılığında Jimmy Briand'ın kiralanması konusunda Lyon ile anlaşmaya varılmış. Sezon sonunda 2 ila 3 milyon avro civarında bir ücret ödeyerek 27 yaşındaki Fransız futbolcunun bonservisi alınacakmış.
footballer33
16.Ocak.2013, 17:33
Tamamen ve tamamen yönetimden kaynaklanıyor aslında o kadroyla neler neler yapılabilirdi. Bernd Schusterin oynattığı futbolu ben beğeniyordum ne yönünü beğeniyorsun takım oyunu yoktu derseniz kesinlikle haklısınız benim beğendiğim yönü ise takıma ofansif futbolu öğretmek istemesi ve sürekli topla oynama yüzdesi lehimize işlemesini, futbolu sadece rakibin yarısahasında oynamamız gerektiğini aşılamaya çalışması ve tabikide burası süperlig..Real madrid yada daha önce çalıştığı liglerdeki kadar teknik kapasitesi üst düzey bir lig olmadığı için topla oynarken herhangi bir kişisel hata pahalıya patlıyordu. avrupada başarılı kimine göre başarılı olduk, kimine göre olamadık fakat bana göre gayet iyiydik en azından uzun bir seneden sonra gruptan cıkmayı başarmıştık sonraki senede braga yı felan geçmiştik,Bu kimsenin işine gelmediği için pek konuşuılmuyor asıl bunlarda büyük başarı geçen senenin finalisti Bragayı geçmemiz.En önemliside hanı diyorlar ya yıldızlar geldide ne yaptınız biz o dönemde Türkiye'yi avrupada 2 sene boyunca grurla temsil eden tek türk takımıydık ve 2 senedede gruptan cıkmayı ve en son olan Carvalhal döneminde ise geçen senenin Uefa finalisti Braga'yı geçmeyi başardık eğer önümüze cıkan atletico madrıdıde geçseydık ceyrek final olucaktkı ve buraya kadar gelmek zaten bir türk takımı için basarı demiyorsanız futboldan anlamıyorsunuz demektir yani sadece basarı avrupada isim olan ceyrek fınal yada yarı fınal ısımlerı demek degıldır. Aslında yazılacak çok şey var ama zamanımız yok tabiki ama söylebilecek tek şey bunlar yıldır izlediğimiz Quaresmalar,Gutiler,Simaolar hepsi gösreriş işiymiş biz Oguzhanımıza,Ersanımıza,Hasan türkümüze,Holoskomuza sahip cıkalım.En önemlisi bizim içimizden biri olan Samet Aybaba gibi teknik direktörlerin her zaman arkasında durmalıyız onları sonuna kadar desteklemeliyiz.Başarı kendi içimizde kavrularakta geliyormuş.
Bernd Schuster'in sistemi uymadı işte bize, üstteki yazımda da belirttiğim üzere. Aşırı ofansif futbol içimizde patladı ve bir ara 3 maç üst üste 4'lük olduk (D.Kiev maçları ve FB maçı). O yüzden de başarısız olduk işte. Tabii, ben başarıdan ve başarısızlıktan bahsederken Türkiye'yi ölçü alıyorum; çünkü Schusterle Avrupa'da başarılı olsak da ligde sezonu bile tamamlayamadan istifa etti hoca. Avrupa'daki başarı ise, Carvalhal ile daha büyüktü. A.Madrid'e kadar geldik ve o senenin UEFA şampiyonuna elendik. Ha, Schuster mi, Carlos mu dersen; tercihim her zaman için Schuster'dir o ayrı. Gelgelelim, Schuster bana göre Carlos'a göre daha başarısızdı. :)
darkkobal123
16.Ocak.2013, 19:11
O sene ligde nasıl şampiyon alamadık hala aklım almıyor arkadaş.
petrol_fb12
16.Ocak.2013, 19:53
Bernd Schuster inönü'deki Beşiktaş-Karabük maçını unutmam.Dünya poziyona girip atamayan beşiktaş mı dersin ? Karbük girdiklerini atamayan mı dersin.Beşiktaş o sene nasıl şampiyon olamadı.Derseniz bulduklarını atamadı biteremedi yoksa beşiktaş o sene ligin en iyi top oynayan takımıydı.İşte bitiricilik gelmedi iyi futbol fayda etmiyor.Fenerbahce o sezon kötüydü tek artısı girdiği poziyonları biiriyordu o şekilde şampiyon oldu.
erdem344
16.Ocak.2013, 23:22
Lyon baskani katildigi programda Briand için BJK'tan gelen teklifi kabul ettiklerini açikladi.Oyuncunun onayi olursa 6 aylik kiralik geliyormuş
footballer33
17.Ocak.2013, 01:13
Hayırlısı olsun o zaman. İnşallah yok demez Jimmy Briand. Hiç transfer yapılmamasından da korkuyorum çünkü. Sorun ise, Briand'ın bize alışıp alışmayacağı ve Keita tarzında sağ forvet oyuncusu olması. Holosko & Briand aynı anda zor görünüyor, kontenjan da malum. Bakalım ne olacak?
darkkobal123
17.Ocak.2013, 16:24
Satış opsiyonlu kiralık gelirse güzel olur, takıma yarar sağlayacağını düşündüğüm bir isim. Kadro genişliği gerek.
ozan42
17.Ocak.2013, 17:14
Bernd Schuster inönü'deki Beşiktaş-Karabük maçını unutmam.Dünya poziyona girip atamayan beşiktaş mı dersin ? Karbük girdiklerini atamayan mı dersin.Beşiktaş o sene nasıl şampiyon olamadı.Derseniz bulduklarını atamadı biteremedi yoksa beşiktaş o sene ligin en iyi top oynayan takımıydı.İşte bitiricilik gelmedi iyi futbol fayda etmiyor.Fenerbahce o sezon kötüydü tek artısı girdiği poziyonları biiriyordu o şekilde şampiyon oldu.
Evet o maç gerçekten tek kale oynamıştık hatta maçtan önce ve sonra Çarşı Emenike'yi çağırmıştı emenikede selam vermişti.sanırım maç 1-1 bitmişt golüde emenike atmıştı.
Mamadou
17.Ocak.2013, 17:20
Schuster'in zamanında üç maç üst üstte aynı ilk 11 ile çıkılmadı. Kadro her maç değişiyordu. Transferler tamam iyiydi ama yıldız oyuncuların yanında amele oyuncular unutulmuştu. Birde kadro haddinden fazla şişikti. Bir ara 12 oyuncu sakat kalmıştı. O dönem hakem hatalarını da es geçmemek lazım tabi. Hakem hatalarından dolayı takımın çok canı yanmıştı. Her şeye rağmen o dönem Türkiye kupasını kazandı takım.
darkkobal123
17.Ocak.2013, 17:22
Evet o maç gerçekten tek kale oynamıştık hatta maçtan önce ve sonra Çarşı Emenike'yi çağırmıştı emenikede selam vermişti.sanırım maç 1-1 bitmişt golüde emenike atmıştı.
Almeida'nın verilmeyen golü de vardı o maçta.
GeNç KaRTaL
17.Ocak.2013, 18:10
Geçmiş geçmişte kaldı beyler.Biz önümüze bakalım.:) Görünüşe göre daha transfer olmayacak gibi.İkinci yarıda işimiz daha zor olacak.Çünkü yedeklerimiz hiç iyi değil.İlk yarıdaki formdaki oyuncularımızdan birkaçının formsuzluk veya uzun süreli yokluklarında vaziyet hiç iç açıcı olmayacaktır.
fotosuki
17.Ocak.2013, 21:33
NTVSpor'a göre Briand Beşiktaş'a gelmeyi reddetmiş.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/80659/briand-besiktasi-reddetti
Bu saatten sonra transfer olmaz sanırım. Ucuza kaliteli adam öyle kolay kolay bulunmaz, hele ki devre arasında.
darkkobal123
17.Ocak.2013, 22:12
Devre arası transfer yapmak gerçekten zor ancak tek forvet ile ligin sonunu zor getiririz.
footballer33
17.Ocak.2013, 22:35
Jimmy Briand kiralık gelse, iyi olacaktı. Hiç transfer yapamamaktansa tercih edilebilecek bir isim ve faydasını da görürdük eminim. Pektemek dönene kadar, Almeida'nın yedeği Batuhan olursa çok çekeriz. En önemlisi, Pektemek nasıl dönecek ve o gelene kadar Allah göstermesin, Almeida sakatlanırsa nasıl yapacağız, bilinmez. Takıma bir forvet şartoğluşart!
ozan42
17.Ocak.2013, 23:52
Bir deneyimli sadece son vuruslarda iyi olan bir forvet oyuncusu kiralayın iste cok mu zor ya bazen anlamıyorum bu yöneticileri.
LaigLeNoiR
21.Ocak.2013, 12:52
Hızlı, pırpır ve uzun boylu olmayan bir forvet lazım takıma :)
GeNç KaRTaL
21.Ocak.2013, 13:14
Holosko var işte.:)
LaigLeNoiR
21.Ocak.2013, 13:23
O zaman şöyle diyim Holosko sağ açıkta oynarken aynı anda sahada olacak bir forvet :D Yani Holosko + dediğim oyuncu :)
Bulstrap87
21.Ocak.2013, 13:31
kolay kolay yıkılmayacak ikili mücadelelerde yılmayacak bir defansif ortasaha oyuncusu lazım bana göre bu takıma olmuyor böyle cumartesi gördük necip ve veli cabuk düstü oyundan. bir sekilde gol atmayı becerebiliyoruz ama gol yeme sorunu cok kötü bana göre ortasahadan kaynaklanıyor bu olay.defansif acıdan topa basan bir oyuncumuz yok neyazıkki. toraman ortasaha oynayabilir mesela öyle olsa daha iyi olacak önünde oguzhan fernandes oynar toraman topu kaptıgı gibi o oyunculara oynarsa topta yaparız ancak bu sefer defans hattımız cok yumusak kalıyor. ya güclü bir stoper almalıyız yada defansif ortasaha..
Bulstrap87
21.Ocak.2013, 13:33
ama işte maliyet konusundan dolayı kaliteli bir adam alabilir miyiz bilemiyorum?? ernstin genc versiyonundan bitane bulsak ne güzel olurdu..
O zaman şöyle diyim Holosko sağ açıkta oynarken aynı anda sahada olacak bir forvet :D Yani Holosko + dediğim oyuncu :)
Holosko dedik mi ille yanında bir + olacak :D
GeNç KaRTaL
21.Ocak.2013, 15:17
O biraz zor valla.Hem maddi açıdan,hem taktiksel açıdan.Hoca daha İBB maçında Veli ya da Necip'i çıkartıp Fernandes'i oyuna sokma riskini alamadı.Eğer yine de dediğin gibi birisi alınırsa ilk kesilecek isim Holosko olacaktır.:)
LaigLeNoiR
21.Ocak.2013, 16:15
Aslında benim dediğim taktikte olay şu, biz 3 lü orta saha 2 kanat (forvete yakın) tek forvet oynuyoruz. Sıkıntılı maçlarda ortadaki 3'lüden 1 kişi feda edilip forveti çiftlemek gerekiyor. Bu tür bir oyuncu.Esasında dediğim tipe Mustafa'da gayeti iyi uyuyor ama sakatlık yaşadı uzun süreli bu sene faydalanmamız imkansız. Belki şu A.Gücü'nden alınan çocuk iş yapar ama zor.
mustangshelby
21.Ocak.2013, 20:32
Björn Vleminckx bize bu lazım ilaç ismi gibi :)
footballer33
22.Ocak.2013, 00:50
Björn Vleminckx bize bu lazım ilaç ismi gibi :)
Biyörn Fileminks'i ( :icon_smile: ), ilk maçtan çok da fazla abartmamak lazım bence; fakat bundan sonraki performansı da aynen ilk maçındaki gibi olursa, almamız zorlaşır. Ya G.Birliği alır opsiyonu kullanıp ya da Avrupa'dan bir takım araya girer ve alır.
Luis Suares İstanbul'da bir restoranttan çıkarken görüntülenmiş. Acaba diyorum?
Mamadou
22.Ocak.2013, 14:55
Yok olmaz o iş :) O adamın maliyetini karşılayamaz kulüp şu durumda. Şimdi sen öyle yazdın karışılıklık olmasın Anderlecht oynayan Suares bu.
Edit: Yok o Matias Suarez idi :)
uAburak89
22.Ocak.2013, 14:56
Sezer Öztürk'ü istiyormuş Beşiktaş.
darkkobal123
22.Ocak.2013, 14:58
Luis Suares İstanbul'da bir restoranttan çıkarken görüntülenmiş. Acaba diyorum?
Aklımıza böyle şeyler getirip umutlanmayalım. :D
goosfraba
22.Ocak.2013, 15:06
adam ingiltere'de gol krallığına oynuyor yapmayın :p
Ne güzelmiş dedikodu çıkarmak :D Vallahi ne biliyim milliyette görünce hani belki dedim..
GeNç KaRTaL
22.Ocak.2013, 16:31
Ne güzelmiş dedikodu çıkarmak :D Vallahi ne biliyim milliyette görünce hani belki dedim..
Hani belki mi? Nerede yaşıyorsun olum sen? :icon_biggrin:
Hani belki mi? Nerede yaşıyorsun olum sen? :icon_biggrin:
Ne biliyim olum adam Türkiye'ye gelmiş ve forvet ihtiyacı olan bizim takım :icon_biggrin:
petrol_fb12
22.Ocak.2013, 17:25
Biyörn Fileminks'i ( :icon_smile: ), ilk maçtan çok da fazla abartmamak lazım bence; fakat bundan sonraki performansı da aynen ilk maçındaki gibi olursa, almamız zorlaşır. Ya G.Birliği alır opsiyonu kullanıp ya da Avrupa'dan bir takım araya girer ve alır.
İzlediğim kadarıyla söylüyorum.Şu anda Türkiye'de pres yapan basan bir santrofor yok.Antalya maçında pres yaptı bastı.Top kaptı.Attığı paslar gerçekten cok kaliteydi.Antalyaya attığı şu gölü ligde hiç bir santrfor atamaz kolay kolay.
http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2012-2013/18/genclerbirligi/bjorn-vleminckx-10722?csface=1
manager725
22.Ocak.2013, 21:33
Almeida sakatlanmış,santrafor transferi yapmayan yönetimin ben.Futbol anlıyorlar mı bilmiyorum artık???*
davidvilla
23.Ocak.2013, 10:38
İzlediğim kadarıyla söylüyorum.Şu anda Türkiye'de pres yapan basan bir santrofor yok.Antalya maçında pres yaptı bastı.Top kaptı.Attığı paslar gerçekten cok kaliteydi.Antalyaya attığı şu gölü ligde hiç bir santrfor atamaz kolay kolay.
http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2012-2013/18/genclerbirligi/bjorn-vleminckx-10722?csface=1
Aynen. Forvette fazla tekniğe takılmıycan. Hareketli olacak fiziki mücadelede ayakta kalabilecek. O defanslarla uğraşacak. Vleminckx te bunlar var. Hea çok gol kaçıracak mı kaçıracak. Kuyt gibi. Ama bu önemli değil herkes gol kaçırır yeterki o defanslarla mucadele edebilisn boşa çıkabilsin.
davidvilla
23.Ocak.2013, 10:44
Beşiktaş'a Utaka yazmış sporx
Kaynak (http://live.sporx.com/futbol/transfer/haber/312006.php)
Kocaelispor'u zamanında takip edenler hatırlar. Bu Utaka'yı 10/12 sene once Afrika'dan İzmit'e getirmişti Sefa Sirmen. Kocaelispor'a çok yakındı sonra anlaşılamamıştı :) Bizim mavi Kocaeli falan yazmıştı o dönem Utaka İzmit'de falan diye. Hatta bak şimdi gördüm kampa da katılmış :)
Utaka Kocaelispor'da (http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/91349.asp)
Tarih Temmuz 2001'miş
LaigLeNoiR
23.Ocak.2013, 10:57
Yine derbi öncesi sıkıntıya düştük, forvette kim oynayacak ? Batuhan mı ? Kadir Arı veya Mertcan Aktaş'ın oynamasını tercih ederim. Hatta A.Gücü'nden yeni gelen Sinan Kurumuş da olabilir. Ne olur hocam Holosko'yu ileri çekip kanata başkasını koyma. Holosko kanatta olduğu zaman daha rahat kaçıyor ileriye.
footballer33
23.Ocak.2013, 13:11
Yine derbi öncesi sıkıntıya düştük, forvette kim oynayacak ? Batuhan mı ? Kadir Arı veya Mertcan Aktaş'ın oynamasını tercih ederim. Hatta A.Gücü'nden yeni gelen Sinan Kurumuş da olabilir. Ne olur hocam Holosko'yu ileri çekip kanata başkasını koyma. Holosko kanatta olduğu zaman daha rahat kaçıyor ileriye.
Kadir Arı ve Mertcan'ı kiraya verdik, istesek de oynayamazlar. :) Sinan ise, bu maçı kaldıramayacak kadar tecrübesiz. Holosko tek forvet oynasın, en güzeli.
darkkobal123
23.Ocak.2013, 13:51
Gökhan Süzen sol bek, Uğur Boral sol açık, sağ açık Olcay, forvet Holosko olur büyük ihtimal.
Mamadou
23.Ocak.2013, 13:55
Gökhan Süzen sol bek, Uğur Boral sol açık, sağ açık Olcay, forvet Holosko olur büyük ihtimal.
Süzen sol açık, Boral sol bek oynar.
uAburak89
23.Ocak.2013, 13:57
Dentinho geliyormuş.
Sporx.
footballer33
23.Ocak.2013, 14:02
Doğru olmasını çok isterim; ama habere inanasım gelmiyor nedense.
GeNç KaRTaL
23.Ocak.2013, 14:13
Alabileceğimizi sanmıyorum.
Mamadou
23.Ocak.2013, 15:00
Twitter hesabından; "Bugün büyük gün. Geleceğim şekillenecek" demiş.
KERİM SAAT @kerimsaat
Dentinho için transfer olayı doğru.Tamer Kıran Ukrayna da pazarlık halinde. Olma ihtimali %50. Bugün-Yarın netleşir (Kiralık)
DHA haberine göre Beşiktaş Shakhtar Donetsk forması giyen Dentinho'yu 6 aylığına kiralamak için Ukrayna kulübü ile anlaşmaya vardı.
goosfraba
23.Ocak.2013, 15:18
Fırat Günayer @firatgunayer (https://twitter.com/firatgunayer) Dentinho ismi doğrudur..Bjkli yöneticiler Ukrayna'da...2 sezon önce 6,5m bonservisle Corinthias'tan alınmıştı..Kiralandı diyebiliriz..
Offf bu adam ilaç olur bize tam aradığımız tarzda bi golcü. kiralanıyor sanırım NTVSpor büyük ölçüde anlaşıldı yazmış.
Önder HOCA
23.Ocak.2013, 15:30
dentinho hayırlı olsun beyler zor ama hafta sonu umarım iyi oynar :D
@Muratozen1903
Deltinho nun kukubu ile her konuda anlasildi. Detaylar ve rakamlar haber1903 de az sora
Suicider
23.Ocak.2013, 15:36
2010'da 17 maça çıkmış toplam 1201 dk oynamış 13 maça denk geliyor, 2011/2012 yılında 18 maça çıkmış toplam 705 dk oynamış 8 maça denk geliyor ,bu senede 4 maça çıkmış ve 116dk sahada kalmış toplam 1.5 maç etmiyor.Bana baya az gibi geldi son form durumu nedir bilmiyorum o yüzden bekleyip görelim.
@Muratozen1903
Deltinho icin 500 bin euro ve kulubu okey. Oyuncuyu ikna etmeye calisiyorlar. Satin alma opsiyonu bizde
C h A o S
23.Ocak.2013, 15:50
Son 1.5 sezonda 4 golü var.Kiralık gelmesi iyi.Tutarsa bonservisi alınır.
zeck17
23.Ocak.2013, 16:04
zeck17 Bu kadar eminsiniz yani Beşiktaş'ın başarısız olacağından, oyuncularının sakatlanacağından. İyi bari..
bu ligde başarılıysan %90 oyuncularına tekmeler yağmaya başlıyor bir türlü önün kesiliyor işte...
Corpus
23.Ocak.2013, 16:35
Güzel transfer olmuş. Kiralık olması da ayrı bir avantaj. Hayırlı olsun.
darkkobal123
23.Ocak.2013, 16:40
Doğru formül bu, satın alma opsiyonu ile kiralamak en doğrusu. Durumlar düzelene kadar gelen oyuncu da kendini ispatlama adına kısa vadede neyi varsa döker sahaya. Hayırlı olsun.
LaigLeNoiR
23.Ocak.2013, 16:41
Dentinho
Oyuncunun görüntüleri.
Corpus
23.Ocak.2013, 16:47
FM oynamış adam Dentinho' yu iyi bilir. Görüntüye gerek olmaz Murat :D Maşallah oyunda Messi gibi yardırıyor genelde.
footballer33
23.Ocak.2013, 16:55
Haberin doğruluğuna inanmak gelmiyor içimden dedim; fakat beni de yanılttılar gibi. :) Hayırlı olsun. Başkan da açıklamış; kulübü tamam, sırada futbolcu var diye. En geç yarın KAP'a bildirilir diye düşünüyorum. Bildirilsin de rahatlayalım artık. :)
LaigLeNoiR
23.Ocak.2013, 17:10
Çok değil 2 gün önce yazmıştım bu mesajımı sanırım duydu sesimi Yönetim :)
GeNç KaRTaL
23.Ocak.2013, 17:10
İş resmiyet kazanmadan bitti gözüyle bakmamakta fayda var.
HeracLes
23.Ocak.2013, 17:15
Yıllardır bu tarz bir oyuncunun gelmesini bekliyordum. En son Rico Paşa'yı getirdiler o da zaten yaşlıydı ve çevik değildi. Biz Tabata'ya 8,5 milyon euro verelim adamlar Dentinho'yu 6,5 milyona alsınlar. Oh ne güzel biz taş mı yiyeceğiz ? Eğer haber doğruysa yönetimi kutlamak lazım yine yeniden güzel bir iş başardılar.
LaigLeNoiR
23.Ocak.2013, 17:20
İş resmiyet kazanmadan bitti gözüyle bakmamakta fayda var.
Ben de öyle düşünüyorum ancak Atakan Kurt'un bilgilerine göre Başkan Samet Hoca'yı arayıp söylemiş hayırlı olsun diye.
OrcunFB
23.Ocak.2013, 17:21
Çok değil 2 gün önce yazmıştım bu mesajımı sanırım duydu sesimi Yönetim :)
Messi'nin özelliklerini yazaydın. :n:
GeNç KaRTaL
23.Ocak.2013, 17:31
Ben de öyle düşünüyorum ancak Atakan Kurt'un bilgilerine göre Başkan Samet Hoca'yı arayıp söylemiş hayırlı olsun diye.
Valla ben medyaya her halükarda güvenemiyorum.İnşallah bu da yalan olmaz diğer bir çok transfer girişimi gibi.
ozan42
23.Ocak.2013, 18:15
Umarım dogrduur bu haber tam aradıgımız bır oyuncu forvet arkasından fernandesın oynamadıgı maclarda cok etkısız kalıyoruz bu oyuncu tam ısımıze yarayan bır adam fakat comple bır forvet degıl olsun, bu takım almeıdaya 9 gol attırdıysa buna haylı haylı attırır gercekcı olmak lazım :D
Gs maçında oynayacaktır diye tahmin ediyorum ne olursa olsun. Yoksa forvetsiz çıkacağız sahaya. Holosko'nun sağ kanattaki yerini bozmamak lazım.
Mamadou
23.Ocak.2013, 21:00
2 yıl önce beğenilen bir oyuncuydu. Hatta Fenerbahçe'nin transfer edeceği yönünde haberler çıkmıştı. Bir kez olsun oyuncuyu bir maç izlemişliğim yoktur. Shakhtar'da süreklilik sorunu varmış istatistiklere bakılırsa. İnşallah kısa vadede takıma yararlı olur. Satış opsiyonu yok.
footballer33
23.Ocak.2013, 21:16
2 yıl önce beğenilen bir oyuncuydu. Hatta Fenerbahçe'nin transfer edeceği yönünde haberler çıkmıştı. Bir kez olsun oyuncuyu bir maç izlemişliğim yoktur. Shakhtar'da süreklilik sorunu varmış istatistiklere bakılırsa. İnşallah kısa vadede takıma yararlı olur. Satış opsiyonu yok.
Desene, parlatıp yollayacağız! 1,5 yıllığına kiralasaydık bari!
darkkobal123
23.Ocak.2013, 21:29
Uygun bir fiyata satın alma opsiyonu olsaydı çok güzel olurdu.
wallaha baq
23.Ocak.2013, 22:16
daha belli değil opsiyonu fakat shaktar öyle opsiyonu ucuzdan bırakmaz
Mamadou
24.Ocak.2013, 01:00
Haber 1903'ün haberine göre Beşiktaş 4.5 M € ödemesi halinde oyuncuyu kadrosuna katacak. Yani satış opsiyonu var. Yalnız oyuncu beklenen rakamdan daha fazla para istemiş. Yöneticiler rakamı aşağı çekmek için pazarlık yapıyormuş. Eski yönetim olsa tık oyuncunun istediği ilk fiyattan işi bitirirdi :)
footballer33
24.Ocak.2013, 12:50
Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş., KAP'a gönderdiği açıklamada Dentinho için görüşmelere başlandığını bildirdi.
Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şöyledir:
“Futbolcu Bruno Ferreira Bonfirm Dentinho'nun transferi için Kulubü Shaktar Donetsk ile görüşmelere başlanmıştır.”
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=257449
Hayırlı uğurlu olsun. Çok sevindim bu transfere. İnşallah, satın alma opsiyonunu da alabiliriz.
Bulstrap87
24.Ocak.2013, 14:05
Beşiktaşımıza hayırlı olsun arkadaşlar iyi transfer yaptık uyum sorunu yaşamazsa brezilyadaki formunu yakalarsa bizde çok can yakar ve sezon sonu bonservisini alırız. çok mutlu oldum tam forvet degil tam kanat da degil tam bizim istedigimiz tipte bir adam alındı o yüzden cok sevindim. ancak bulabilirlerse eger bir türk stoper yada türk defansif ortasahada alınırsa cok iyi olur..
pele96
24.Ocak.2013, 14:52
1 Yilligina kiralamisiz (1M Euro Karsiliginda)
9 M Euroda satinalma opsiyonu.
Mamadou
24.Ocak.2013, 15:00
Beşiktaş, Shakhtar Donetsk ile anlaştı
Beşiktaş Kulübü, Dentinho'nun Kulübü Shakhtar Donetsk ile anlaştığını KAP'a bildirdi.
Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada;
Şirketimiz ile Shakhtar Donetsk Futbol Kulübü arasında profesyonel futbolcu Bruo Ferreira Bonfim(DENTİNHO)'nun 23 ocak 2013 ile 1 ocak 2014 tarihleri arasında kiralanması için aşağıdaki koşullarda anlaşmaya varılmıştır.
1) 23 ocak 2013- 1 ocak 2014 tarihleri arasında net avro 1,000,000.00 (bir milyon euro) aşağıdaki şekilde ödenecektir.
avro250,000.00 - 15 Şubat 2013
avro250,000.00 - 01 Temmuz 2013
avro250,000.00 - 30 Ekim 2013
avro250,000.00 - 30 Aralık 2013
2) Kulüpler karşılıklı olarak anlaştığı taktirde futbolcunun 2013-2014 futbol sezonu sonuna kadar takımımızda kalması için Shakhtar Donetsk Futbol Kulübü'ne net avro 700,00.00 (yedi yüz bin euro) ek ödeme aşağıdaki şekilde yapılacaktır.
avro250,000.00 - 26 Şubat 2014
avro250,000.00 - 30 Nisan 2014
avro200,000.00 - 30 Mayıs 2014
3) Ayrıca,Şirketimiz 30 Haziran 2014 tarihine kadar Dentinho 'yu 9,000,000 (dokuz milyon euro) ödenmesi koşuluyla satınalma opsiyonuna sahiptir.
LaigLeNoiR
24.Ocak.2013, 15:00
Hayırlı olsun inanmayanlar için daha doğrusu hepimiz için iyi oldu :) Garantiledik.
LaigLeNoiR
24.Ocak.2013, 15:03
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/251841_479255065443356_1103000317_n.jpg
footballer33
24.Ocak.2013, 15:04
Hayırlı olsun. Yönetimi tebrik ediyorum, gerçekten iyi iş çıkardılar bu konuda. Yiğide hakkını vermek lazım. Yalnız, 9 milyon euro çok bence, 5-6 milyona bağlayabilirsek süper olur. Ayrıca, iyi oynadığı takdirde önümüzdeki sezon sonuna kadar ek ödemeyle kadromuzda tutabileceğiz. Bir nevi, 1.5 yıllığına kiraladık Dentinho'yu. Artık sırasıyla, Dentinho'nun ne kadar alacağı açıklansın, İstanbul'a ayak bastığını görelim ve ayağının tozuyla G.Saray maçı kadrosuna alınsın.
byariff
24.Ocak.2013, 15:04
hayirli olsun patlamaya musait bir oyuncu. lucescunun alip getirdigi adamlar bos olmaz.
Bulstrap87
24.Ocak.2013, 15:20
acaba 1 sene boyunca oyuncuya ne kadar verilecek?? 1.5 yıllık düsünülüyorsa sözlesmenin sonunda ki sezonun kalan parası belli oyuncuylada 1 yıllık su kadar yarım sezon daha olursa ne kadar alacagı da belli olur herhalde..
darkkobal123
24.Ocak.2013, 15:29
Satın alma opsiyonu yüksek, bu değeri 5 seviyelerine çekebilseydik çok iyi olurdu. Bizde kalma süresinin uzun tutulmuş olmasıda avantaj sayılır, umarım faydalı olur. Hayırlı olsun.
1.5 yıllığına iyi bi performans verebilir ki tahminimce vericektir ama eğer iyi performans verirse shaktar bırakmaz bence (yani opsiyonda indirim yapmaz )
GeNç KaRTaL
24.Ocak.2013, 15:35
Sonunda resmiyet kazandı.Hayırlı olsun.İhtiyacımız olan bölgelerden birisiydi.Dentinho çok iyi transfer oldu.Eğer uyum ve sakatlık gibi sıkıntılar olmazsa büyük katkı sağlayacaktır.Emeği geçenlere teşekkürler.Beklemiyordum böyle bir hamle.Şaşırttılar doğrusu.O açıdan tebrik de etmek lazım.
Burak Akmanoğlu
24.Ocak.2013, 15:43
Çok kaliteli bir transfer. :)
Bordo61Mavi
24.Ocak.2013, 15:45
Ucakta gelio galiba resmini eklemis instagrama. Forma ustunde
LaigLeNoiR
24.Ocak.2013, 15:50
https://pbs.twimg.com/media/BBXzc_gCUAAfQTl.jpg:large
LaigLeNoiR
24.Ocak.2013, 16:00
Öte yandan bazı dedikodular daha var 1-2 gün içinde yerli bir oyuncuyla daha anlaşılacağı yönünde.
LaigLeNoiR
24.Ocak.2013, 16:16
Beşiktaş, 1 yıllığına kiraladığı Dentinho'ya 1 milyon 800 bin euro ücret ödeneceğini borsaya bildirdi.
GeNç KaRTaL
24.Ocak.2013, 16:26
Öte yandan bazı dedikodular daha var 1-2 gün içinde yerli bir oyuncuyla daha anlaşılacağı yönünde.
Serdar Kurtuluş olsa keşke.Hem sağ bek,hem ön libero oynayabiliyor.Bir taşta iki kuş olur.
Bulstrap87
24.Ocak.2013, 16:28
Konuyla ilgili olarak kulübümüzden Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na şu açıklama yapıldı:
Futbolcu Bruno Ferreira Bonfim(DENTİNHO) ile anlaşma şartları aşağıdaki şekildedir.
- 2012-2013 sezonu için futbolcuya net avro600,000.00(altı yüz bin euro)ödenecektir.
-2013-2014 sezonu için ise futbolcuya net avro1,200,000.00( bir milyon iki yüz bin euro) 10 eşit taksit halinde ödenecektir. Ancak, 1 Ocak 2014 tarihinde Shakhtar Donetsk Futbol Kulübüne geri dönmesi halinde son 5 aylık ödeme yapılmayacaktır.
-2012-2013 ve 2013-2014 sezonu için futbolcu 15 maça ilk 11'de çıkarsa 100,000avro( yüz bin euro) ilave ücret ödenecektir. 15 maça ilk 11 olarak çıkmayıp kadroda bulunursa 50,000avro (elli bin euro)ödenecektir.Futbolcu 25 maça ilk 11'de çıkarsa ek olarak 100,000avro(yüz bin euro) daha ödenecektir. 25 maça ilk 11 olarak çıkmayıp kadroda bulunursa ek olarak 50,000avro (elli bin euro) ödenecektir.Toplamında futbolcuya maksimum 200,000avro( iki yüz bin euro) maç başı ödeme yapılacaktır.
Kaynak :Karakartal.com (http://www.karakartal.com/futbol/dentinho-ne-kadar-alacak-iste-rakamlarSXHBQ52615SXQ)
Bulstrap87
24.Ocak.2013, 16:30
acaba kim olacak merak ediyorum hem stoper hemde defansif ortasaha oynayabilecek bir adam olsa süper olur mesela genclerbirliginden aykut demir olsa cok iyi olurdu yada hic olmazsa belediyeden mahmut tekdemir olsa..
LaigLeNoiR
24.Ocak.2013, 16:32
Veysel Sarı'da Serdar Kurtuluş gibi sağ bekte ve ortada oynayabiliyor, şu an için bize Serdar'dan daha çok iş yapar.
Suicider
24.Ocak.2013, 16:41
Hayırlı olsun arkadaşlar formunu yakalarsa çok iyi bir futbolcu.
mustangshelby
24.Ocak.2013, 16:45
Biraz şişmanlamış gördüm sanki yada resimden öyle görünüyor umarım hazır gelir.
darkkobal123
24.Ocak.2013, 16:52
Veysel Sarı joker tipli oyuncu, sağ bek, ön libero hatta savunma bile oynayabilir. Keşke alabilsek.
LaigLeNoiR
24.Ocak.2013, 17:05
Beşiktaş'ın yeni transferi Brezilyalı futbolcu Dentinho, siyah-beyazlıların Spor Toto Süper Lig'de 27 Ocak Pazar günü Galatasaray'la oynayacağı derbi maçta forma giymek istediğini söyledi.
Futbol komitesi başkanı Tamer Kıran ve futbol takımı idari direktörü Semih Usta ile Ukrayna'da gerçekleştirilen görüşmelerin ardından Beşiktaş'a transferi gerçekleşen Dentinho, siyah-beyazlı kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, takımda daha önce forma giymiş Brezilyalı oyunculardan bilgi aldığını belirterek, ''İstanbul'da yaşamış olan arkadaşlarımdan çok iyi referans aldım. Beşiktaş'a geldiğim için çok mutluyum'' dedi.
Hafta sonu Galatasaray ile oynanacak derbi maçta forma giymeyi çok arzu ettiğini kaydeden Brezilyalı futbolcu, ''Özellikle taraftarların son iki gündür bana olan ilgisinden çok memnun oldum. Beşiktaş'ta oynayacağım için çok mutluyum'' ifadelerini kullandı
O nasıl bir opsiyondur yahu 9 milyon Euro :) El yakar vallahi. Hayırlı olsun inanılmaz rahatladım. Bu arada ben gündemi takip edemedim Antalya'ya geldiğimden dolayı. Veysel'le mi ilgileniyoruz?
LaigLeNoiR
24.Ocak.2013, 17:07
Biz ilgileniyoruz da yönetim de ilgileniyor mu bilmiyorum :D
Bu arada Uğur Boral'ın sözleşmesinin feshetildiği dedikoduları var ama ne kadar doğru...
Biz ilgileniyoruz da yönetim de ilgileniyor mu bilmiyorum :D
Bu arada Uğur Boral'ın sözleşmesinin feshetildiği dedikoduları var ama ne kadar doğru...
:D Lan bende heyecan yaptım Veysel falan duyunca.
LaigLeNoiR
24.Ocak.2013, 17:18
Ama yerli bir transfer daha yapılacakmış YYKAD (yönetime yakın kaynaklardan alınan duyumlar)'a göre :)
Bu YYKAD zaten baya meşhur oldu her kulüp kullanıyor artık :D
KaRaBükLü KraL
24.Ocak.2013, 17:19
Uçakta fotoğraf çektirmek moda olmuş haberimiz yok yahu:p
Güzel transfer olmuş.Dentinho yetenekli adamdır Lucescu bulduğuna göre FM'den de biliyoruz. Bakalım ne kadar katkı yapacak:)
footballer33
24.Ocak.2013, 17:47
Yıllık ücreti de öğrendim, iyice rahatladım. Çok makul bir maaş bence. Yerli transferin de, muhakkak defansif olması lazım. Veysel, Serdar ya da Aykut Demir... Hangisi olursa olsun kabulümdür. :)
Bu arada;
Ben, nedense bizim yönetimin transfer yapamayacağını düşünüyorum. Sol beki takım içinden halledecekler, forvet için de Pektemek'in dönmesini bekleyecekler.
Forvet: Sinan ve Dentinho
Sol bek: Gökhan Süzen
Biz; sağ bek, defansif orta saha ve stoper de alamayız abi! Mehmet Akgün, Veli ve Escude kulübede beklerler sıralarını!
(r)
darkkobal123
24.Ocak.2013, 17:51
Yıllık ücreti de öğrendim, iyice rahatladım. Çok makul bir maaş bence. Yerli transferin de, muhakkak defansif olması lazım. Veysel, Serdar ya da Aykut Demir... Hangisi olursa olsun kabulümdür. :)
Bu arada;
Forvet: Sinan ve Dentinho
Sol bek: Gökhan Süzen
Biz; sağ bek, defansif orta saha ve stoper de alamayız abi! Mehmet Akgün, Veli ve Escude kulübede beklerler sıralarını!
(r)
Dediğin mevkilere en kısa zamanda transfer yapacağız o zaman abi. :D
Bulstrap87
24.Ocak.2013, 18:12
aykut demir ilac olur ilac. veysel sarı mahmut tekdemir yada serdar kurtuluş gibi birkac mevkide oynayabilecek oyuncuya ihtiyacımız var umarım aykut demir olur digerlerine göre daha diri bir oyuncu bana göre..
Biz Serdar Kurtuluş'u neden sattık bilen var mı?
wallaha baq
24.Ocak.2013, 18:29
sinan engine sor :) kimlere peşkeş çekiceğini şaşırmıştı o dönem. Adam oğlunu bile a takımda oynattırmaya niyetlenmişti. Hey gidi beşiktaş, ne günlerden ne günlere gelmişiz.
LaigLeNoiR
24.Ocak.2013, 18:42
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/523146_276530179140698_1745986743_n.jpg
http://images.turkcedublajfilmindir.net/images/119dentinhooo.png
Burak Akmanoğlu
24.Ocak.2013, 18:44
7 Dentinho yazmışlar hemen yalnız. :D
ozan42
24.Ocak.2013, 18:46
Gs macında oynucakmı acaba ?
LaigLeNoiR
24.Ocak.2013, 18:48
Bugün Sağlık kontrolünden geçip yarın antrenmanlara başlayacakmış. Muhtemelen GS maçında ilk 18'e alırlar Dentinho'yu.
davidvilla
24.Ocak.2013, 18:55
7 Dentinho yazmışlar hemen yalnız. :D
İ de büyük İ :D
GeNç KaRTaL
24.Ocak.2013, 19:00
İsmail'in transferinde takas olarak kullanılmıştı.
ozan42
24.Ocak.2013, 19:15
Sag bek verip solbek almakta gayet mantıylıymıs sanırım o zamanda sol bekte ıbrahım uzulmez vardı ne biçim bı yonetımımız varmıs.
GeNç KaRTaL
24.Ocak.2013, 19:23
Sag bek verip solbek almakta gayet mantıylıymıs sanırım o zamanda sol bekte ıbrahım uzulmez vardı ne biçim bı yonetımımız varmıs.
YD döneminde Eskişehir ve Gazinantep'e yaptığımız kıyakların haddi hesabı yok valla.Mecburiyetten de olsa neyse ki yeni yönetim ince eleyip sık dokuyor transfer konusunda.
Mamadou
24.Ocak.2013, 21:01
sinan engine sor :) kimlere peşkeş çekiceğini şaşırmıştı o dönem. Adam oğlunu bile a takımda oynattırmaya niyetlenmişti. Hey gidi beşiktaş, ne günlerden ne günlere gelmişiz.
Sinan Engin Serdar Kurtuluş'un Gaziantepspor'a verildiği dönemde kulüpte değildi. Mustafa Denizli'nin kendisini istememesi sebebiyle Ertuğrul Sağlam ile birlikte ayrılmışlardı. Tabi Ertuğrul Sağlam,Sinan Engin döneminde yapılan transferlerinde %75'i menajer önerisiyle yapılan transferlerdi. Diatta,Gordon ve Higuain transferleri hep patlamıştı. Hatır,gönül diyerek sekiz yıldır koca kulüp yönetildi.
pele96
24.Ocak.2013, 21:21
Alacaksak turk bir defans ve defansif ortasaha alalim Sivok seneye gider diye dusunuyorum
LaigLeNoiR
24.Ocak.2013, 21:23
Valla benim istediğim ve içimden gelen tek isim Veysel Sarı. Gelecek sanki :D
darkkobal123
25.Ocak.2013, 00:19
Valla benim istediğim ve içimden gelen tek isim Veysel Sarı. Gelecek sanki :D
Benimde öyle, gelecek inşallah. :D
LaigLeNoiR
25.Ocak.2013, 16:35
Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, futbolcuları Musa Nizam ve Ömer Şişmanoğlu için Beşiktaş Kulübü ile görüştüklerini açıkladı.
Akıncıoğlu, HABER1903'e yaptığı açıklamada;
Beşiktaş Kulübü'nün Musa Nizam ve Ömer Şişmanoğlu ile ilgilendiğini dile getiren Akıncıoğlu; " Şu anda yurt dışındayım. Musa Nizam'a bir çok kulüp talip olmuş durumda. Beşiktaş Kulübü'de bunlardan birtanesi. Yurt dışından yarın döneceğim ve Beşiktaş Kulübü ile bir görüşme gerçekleştireceğiz. Ömer Şişmanoğlu'da satın alma opsiyonu ile bizde bulunmaktadır. Dolayısıyla onunla ilgili tasarrufumuz şu anda söz konusu değil. Beşiktaş Kulübü'nün de Ömer ile ilgili girişimleri var ama kadromuzda tutmak istiyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.
Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
Kaynağa inanmıyorum ama haberin gerçekleşmesini istediğim için ekliyorum :)
Batuhan'ın sözleşmesi feshedilecek diye bir haber vardı bir ara Batu yollanıp Ömer gelirse muhteşem olur ancak Musa Nizam için emin değilim.
zeck17
25.Ocak.2013, 16:39
Ömer cidden çok kaliteli bir oyuncu beşiktaşa gelirse kesinlikle büyük katkı sağlar
LaigLeNoiR
25.Ocak.2013, 17:06
DENTHINHO SÖZLEŞME İMZALIYOR (CANLI İZLEYİN)
http://www.ntvspor.net/canliyayin
darkkobal123
25.Ocak.2013, 21:05
Ömer çok iyi alternatif olur, gelmesini isterim. Kayserispor en az 3-4 Milyon ister bu adam için.
Mamadou
25.Ocak.2013, 21:30
Kayserispor Ömer'i biraz zor satar. Satsalar bile bu çok tuzlu olur. Ama Musa Nizam transfer edilse çok iyi olur. Dengeli bir bek. Ayrıca sol stoperde rahatlıkla oynayabiliyor. Gelecekte kulübe yarar sağlayacak yerli oyuncuları alacaksın. Önümüzdeki sezonlarda alınması daha zor.
ozan42
25.Ocak.2013, 21:34
Ömer sismanoglu suanda antalyasporda degılmı ben oyle bılıyorum benım bılgıdım bonservıssız bır sekılde antalyaspora transfer oldu
barahir
25.Ocak.2013, 21:36
Lucescu Dentinho'ya ilk gittiğinde bol bol armayı öp taraftar seni çok sever demiş galiba.. Her fırsatta formadaki armayı öpüyor :)
darkkobal123
25.Ocak.2013, 21:39
Ömer sismanoglu suanda antalyasporda degılmı ben oyle bılıyorum benım bılgıdım bonservıssız bır sekılde antalyaspora transfer oldu
Antalya'da kiralık oynuyor diye biliyorum ben.
ozan42
25.Ocak.2013, 21:45
Antalya'da kiralık oynuyor diye biliyorum ben.
Yok kiralık değilmiş şimdi baktım aynen dediğim gibi bonservis bedeli ödemeden 4 yıllık sözleşme imzalatmış Antalyaspor
footballer33
25.Ocak.2013, 22:32
Yok kiralık değilmiş şimdi baktım aynen dediğim gibi bonservis bedeli ödemeden 4 yıllık sözleşme imzalatmış Antalyaspor
''Antalyaspor ile 1 yıllığı kiralık, satın alma opsiyonlu 4 senelik anlaşma imzalayan yetenekli futbolcu...''
Kısaca, cacık!
Ömer'i bilmem de Musa Nizam büyüklerde oynayabilecek kapasitede bir oyuncu değil bence.
TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Ocak.2013, 00:25
dentinho cok sempatik bir adammis, taraftar sevecek bu adami. surekli gulumsuyor adam :n:
bitirici vuruslari icin cok olumlu yorumlar var. cok iyi bir maaliyete iyi kumasi olan bir forvet aldi bjk, bence cok basarili bir transfer. cok faydalanacak bjk ondan bu sene. dar olan bjk kadrosunda bol bol firsat bulacaktir, kendini gosterebilmek adina kendi hesabina da iyi bir karar vermis dentinho. bjk nin de isine yarar bu durum.
Harbi harbi Dentinho,Sneijder ve gelirse Belhanda'yı izleyebileceğiz bu ligte.Çok heyecan verici la.
KanaKe
27.Ocak.2013, 01:33
gelecegin ronaldinhosu diyorlardi bu adama bir kac sene önce.. yetenekli bir oyuncudur büyük ihtimal umarim besiktasa katkisi olur..
Ahmet Göktaş
27.Ocak.2013, 01:40
O dişlere ragmen hiç gocunmadan gülümsüyor adam sanki transfer etmedik evlatlık almışız gibi :)
goosfraba
27.Ocak.2013, 02:13
portekizce'de diş'in anlamı ''dente''
adamın adı değil de lakabı desek daha doğru olur, bu yüzden dentinho diyorlar.
davidvilla
28.Ocak.2013, 11:43
O dişlere ragmen hiç gocunmadan gülümsüyor adam sanki transfer etmedik evlatlık almışız gibi :)
Hahah çok iyi saptama ya :) Sanki sahip çıkılmış sokak çocuğu gibi. Çok şirin adam.
footballer33
30.Ocak.2013, 11:27
Sezon sonu için Özer ve Holmen ile anlaşıldığı yönünde haberler var. İkisi de bonservissiz gelecek; fakat Holmen'e lafım yok da, Özer'e biraz soğuk bakıyorum. Bize defansif bir orta saha lazım, Giunti tarzında.
EDİT: Özer değil de, Sinan Bolat olduğunu söyleyenler de var. Holmen cepte ama.
Dentinho bana taraftara oynayan bir adam gibi geldi. Kendini yere atıp kıvranmalar falan.. Umarım bunu devam ettirmez de sadece futbol oynamaya bakar.
Mamadou
30.Ocak.2013, 22:00
Özer,Sezer,Holmen Beşiktaş'ta iş yapacak oyuncular. Sezer'in transferi inşallah gerçekleşir ama umarım kiralanması söz konusu bile olmaz.
Aslında Aurelio tarzı bir orta saha lazım. Orta sahada alanı daraltacak,rakip atakları kesebilen bir ön libero alınsaydı çok iyi olurdu. Ne Necip ne de Veli bu tip oyuncular değil.
Batuhan Karadeniz Deportivo la Coruna'ya mı gitmiş?
uAburak89
31.Ocak.2013, 02:08
Mamadou Niang ile ilgileniyormuş Beşiktaş.
http://sporaktif.dha.com.tr/besktas-mamadou-niangi-transferde-son-asamaya-geldi_420859.html
LaigLeNoiR
31.Ocak.2013, 02:17
SON DAKİKA: Niang'la 1.5 yıllık anlaşma sağlandı. Bonservisi için yarın kulübüyle de anlaşıp transferin açıklanması bekleniyor. (DHA)..
LaigLeNoiR
31.Ocak.2013, 02:20
Batuhan Karadeniz Deportivo la Coruna'ya mı gitmiş?
Büyük ölçüde anlaşmışlar kiralık olarak gidecek.
petrol_fb12
31.Ocak.2013, 02:22
SON DAKİKA: Niang'la 1.5 yıllık anlaşma sağlandı. Bonservisi için yarın kulübüyle de anlaşıp transferin açıklanması bekleniyor. (DHA)..
Süper Transfer.
europeanconquer
31.Ocak.2013, 02:22
Yararlı bir transfer olur Beşiktaş için.
ozan42
31.Ocak.2013, 02:24
Ohaa ohaa cıddımı ınanılmaz sevındım bu haberee tam boyle bır forvet lazımdı bıze helal olsun yonetım
uAburak89
31.Ocak.2013, 02:24
Batuhan'da da ne potansiyel varmış arkadaş, İbrahim Kaş'ın İspanya'ya gidişinden daha garip geldi bana. Beşiktaş neden kiralamıştı zaten anlamamıştım, hatadan dönüyorlar. Deportivo taraftarlarına da sabır diliyorum. :D
LaigLeNoiR
31.Ocak.2013, 02:25
Niang bu sezonun 2.yarısını kurtarır en azından seneye muallak.
ozan42
31.Ocak.2013, 02:28
Niang insallah fenerde oynadıgı gıbı oynar tam bızım aradıgımız bır forvet tıpı tutugunu koparan mucadele eden fızıklı cevık ve son vurusları mukkemele yakın bır adam cok ıyı oldu cok
hakan769
31.Ocak.2013, 14:04
Amkspor @Amkspor
SON DAKİKA: Beşiktaş Mamadou Niang'ı kadrosuna kattı!
NTV Spor
SON DAKİKA: Beşiktaş, Al Sadd kulübünden Mamadou Niang ile anlaşma sağladı.
sui generis
31.Ocak.2013, 14:10
Niang gelmiş , hayırlı olsun.
Fizik olarak eskisi gibiyse çok büyük yarar sağlar. Hayırlısı olsun.
erdem344
31.Ocak.2013, 14:13
Müthiş transfer.
Bizim kulüp keşke niang için hoş geldin mesajı yayınlasa
hakan769
31.Ocak.2013, 14:15
Medyaspor @Medyaspor
Fikret Orman: Mamadou Niang ile sözleşme imzaladık, Beşiktaş’a hayırlı olsun
I3esiktas
31.Ocak.2013, 14:16
Yaşı zaten geçmiş fizik gücü iyi ise ve takıma direk uyum sağlarsa öbür senede dahil idare edebilir bizi.
hakan769
31.Ocak.2013, 14:21
yıllık ne kadar ücret alcak niang merak ettim.
hakan769
31.Ocak.2013, 14:22
NTV SPOR @ntvspor
SON DAKİKA: Beşiktaş, Mamadou Niang'ı satın alma opsiyonuyla 6 aylığına kiraladı. Niang bu akşam İstanbul'da olacak.
europeanconquer
31.Ocak.2013, 14:27
Hayırlı olsun,Beşiktaş için çok gerekli bir transferdi sadece Almeida ile olmazdı,zaten Batuhan evlere şenlikti.
KanaKe
31.Ocak.2013, 14:38
bizimkiler weboyu alacagina niangi geri getirseydi.. niangi sowada weboyada tercih ederim
Nocna Mora
31.Ocak.2013, 14:42
Oo ligin kalitesi gittikçe artıyor.. :D
attirson
31.Ocak.2013, 14:50
Çok iyi transfer Bjk yoklukla beynini kullanarak bu transferleri yapıyor bizimkilerde bol keseyle Ziegler'i getirsin.
anil luque
31.Ocak.2013, 14:56
Sonunda yıllardır bir taraflarını yırtan taraftara akıl uydurdu yönetim. Bu takıma böyle boğa gibi bir siyahi forvet şarttı. Sezon sonuna kadar kiralık olması da ayrı güzel. Beklenen verim alınamadığı takdirde yollar ayrılır ama ben fark yaratacağından eminim Mamadou'nun. Hayırlı olsun.
footballer33
31.Ocak.2013, 15:13
Hoşgeldin Kara Boğa Niang! Fener'deyken imrenerek izlerdim ve tam da bize lazım olan bir forvet, niye biz alamadık diye iç geçirirdim. İnşallah faydalı olur ve 1,5 sene de olsa katkısını görürüz. Yönetim transfer konusunda doğru hamleler yapıyor. Bu açıdan tebrik ediyorum. Batuhan'ı yollamaları da yerinde bir karardı. Şimdi ise, tek eksiğimiz stoper ya da defansif orta saha kaldı. Bunu da halledersek, şampiyonluk yarışında daha sağlam adımlar atmış olacağız.
ozan42
31.Ocak.2013, 15:14
Fenerdeyken özene bezene izlediğim bir forvetti gercekten süper bir haber helal yönetim :D
lionelforlan
31.Ocak.2013, 15:18
Mükemmel olmuş sizin için hayırlı olsun .....
EndoplazmiK RetikuluM
31.Ocak.2013, 15:25
Niang'ın bize karşı oynamasını asla istemezdim. Neyse, hayırlı olsun Beşiktaş'a.
Mamadou
31.Ocak.2013, 15:30
Bu kadar fazla transfer beklemiyordum doğrusu. Niang ile birlikte bu dördüncü transfer oldu. Tabi ikisi kiralık. Aradığımız tipte bir forvet inşallah yararlı olacaktır. Samet Aybaba'nın yapılan transferlerle birlikte özellikle hucum anlamında alternatifi çoğaldı. Batuhan'ın elden çıkartılması da iyi oldu. Batuhan'ın faydasından çok zararı oluyordu. Deportivo'da niye alır anlamış değilim. Adamın bir tane golü bile yok.
Ayrıca Toraman,Escude,Sivok ve Ersan varken stoper transferi yapılmaz bence. Ama ön libero bu takıma sol bekten sonra en gerekli transferdi. Mevcut orta saha oyuncuları defansif anlamda pek iyi değil. Başka transfer olacağını da sanmıyorum artık bu saatten sonra.
Defansif orta saha olarak Antep'ten Serdar Kurtuluş alınsa tamamlanır takım :) Niye ilgilenmezler oyuncuyla anlamıyorum. Hem eski oyuncumuz hemde Antep'te mali kriz var. Gelmesini en çok istediğim yerli oyunculardan biri keşke alınabilse.
Ne diyeyim bilemiyorum, o kadar akıllıca hamleler yapıyor ki transfer komitesi. Önce korktum direk transfer edildi diye ama kiralandığını görünce (hele ki birde opsiyonlu) inanılmaz sevindim. Niang tam bizim istediğimiz tarzda oyuncu. Çok işler yapacak çok :)
byariff
31.Ocak.2013, 15:44
niang cok is yapar tebrikler bjk yonetimi.
Niang'ı koy ilk maçtan yarın, garanti gol atar hemen. Yahu o kadar çok sevindim ki harika transfer. İşte bize böyle adamlar lazım, Almeida gibi değil.
NTVSPOR'un sevilen programcı ve yorumcularından Güntekin Onay, Beşiktaş'ın AL-Saad Kulübü'nden transfer ettiği Niang'ı HABER1903 okurları için değerlendirdi.
Onay yaptığı açıklamada;
Beşiktaş'ta Almeida ve Niang'ın harika bir ikili olacağını dile getiren Onay; " Her şey den önce yapılan Dentinho ve Niang transferi akıllı hamleler sonucunda oldu. Bu oyuncuların Beşiktaş'ın elinde patlama gibi bir durumu söz konusu değil. Her hangi bir şekilde maliyet yok. Bu gerçekten çok önemli. Beşiktaş'ın çok ağzı yandı. Niang çok iyi bir futbolcu. Marsilya ve Fenerbahçe'de inanılmaz işler yaptı. . Al-Sadd Kulübü'nden performans ve kondüsyon açısından nasıl döneceğini bilmiyorum. Ancak Niang kendine çok iyi bakan profesyonel bir futbolcu. Eğer Niang fizik olarak eski durumundaysa Almeida ile birlikte harika ikili olurlar. Çok enteresan bir forvet hattı olabilir. Beşiktaş'ın çok ihtiyacı olan, Beşiktaş'ı kaleye çok çabuk götürebilecek, zeki, güçlü bir oyuncu. Benim buradaki tek beklentim eski gücünde olup olmadığı. Açıkcası bitik bir halde olacağını tahmin etmiyorum. Çünkü oyuncunun genetiği böyle değil. Sürpriz bir transfer oldu. Daha önceden duymuştum ama ihtimal vermedim. Hayırlı olsun." diyerek sözlerini tamamladı.
Lucas Neill
31.Ocak.2013, 15:52
Niang'dan acikcasi cok umutlu degilim yanlis hatirlamiyorsam FB'deki son maclarinda fizik olarak cok kötüydü.
C h A o S
31.Ocak.2013, 15:56
Niang,Almeida'nın yedeği olmayacak mı?Yada Aybaba çift forvetimi düşünüyor?
erdem344
31.Ocak.2013, 16:04
almeida niangın yedeği olur
I3esiktas
31.Ocak.2013, 16:11
Güntekin Onay'ın dediği gibi umarım çift forvet çıkarız. Formda Almeida - Niang hattı bizi bu ligde uçurur.
uAburak89
31.Ocak.2013, 16:22
Batuhan'ın menajeri kendisi gibi herhalde, bir sezonda 3 takımda oynayamayacağı için transferi iptal olmuş. :D
RaSenGan
31.Ocak.2013, 16:23
Niang çok iyi transfer olur.Fenerbahçe'nin Niang varken Webo'yu tercih etmesi ilginç.
footballer33
31.Ocak.2013, 16:25
Niang kenar forvet de oynayabiliyor. Almeida'nın olması sıkıntı yaratmaz. Niang - Dentinho, önlerinde Almeida bile olabilir. Şu tarz bir şey bekliyorum:
Necip (Transfer) - Fernandes
Niang - Oğuzhan - Dentinho
Almeida
Bu arada, Başkan 'FEDA sırası bizde, bir sürprizim daha olacak.' demiş. Merakla bekliyorum kimi alacağımızı ve fikir de yürütemiyorum. İnşallah defansif orta saha alınır ve sürpriz dediği kişi Sezer Öztürk çıkmaz.
Batuhanla anlaşma fesh edildi ve KAP'a bile bildirildi. Eskişehir'e geri dönsün ve mümkünse bir daha gelmesin Beşiktaş'a!
@Muratozen1903
Batuhan Karadeniz, FIFA'ya başvurdu. Es-es de 1 maç forma giydim diyecek. 1 saate kadar netlik kazanacak. Kabul edilmezse geri geliyor
Önder HOCA
31.Ocak.2013, 16:29
Niang kenar forvet de oynayabiliyor. Almeida'nın olması sıkıntı yaratmaz. Niang - Dentinho, önlerinde Almeida bile olabilir. Şu tarz bir şey bekliyorum:
Almeida
Bu arada, Başkan 'FEDA sırası bizde, bir sürprizim daha olacak.' demiş. Merakla bekliyorum kimi alacağımızı ve fikir de yürütemiyorum. İnşallah defansif orta saha alınır ve sürpriz dediği kişi Sezer Öztürk çıkmaz.
Batuhanla anlaşma fesh edildi ve KAP'a bile bildirildi. Eskişehir'e geri dönsün ve mümkünse bir daha gelmesin Beşiktaş'a!
büyük ihtimal
Hlolosko Niang
Almeida
diye kurgulanır dentinho yedek olur
büyük ihtimal
Hlolosko Niang
Almeida
diye kurgulanır dentinho yedek olur
Bana kalırsa da böyle olacak. Holosko'nun kesilmesi taraftarı değilim.
uAburak89
31.Ocak.2013, 16:32
Almeida
Yabancı kontenjanı ? Fernandes, Niang, Dentinho, Almeida, Sivok, Hilbert. Kaleyi Cenk geçer bu kadro ile. Bana Dentinho yedek kalırmış gibi geliyor.
footballer33
31.Ocak.2013, 16:44
Yabancı kontenjanı ? Fernandes, Niang, Dentinho, Almeida, Sivok, Hilbert. Kaleyi Cenk'e geçer bu kadro ile. Bana Dentinho yedek kalırmış gibi geliyor.
Burada 4 yabancı var, Dentinho olmaz da arkadaşların dediği gibi Holosko olur; fakat o da yabancı. :) Hilbert'in yerine Serdar Kurtuluş'u ya da Veysel Sarı'yı alabilsek çok iyi olacak da, işte... :icon_smile: McGregor yedek kalmaz, zannetmiyorum. Hem Dentinho hem Holosko yedek kalıp Olcay da oynayabilir.
Bence artık Cenk oynamalı.
erdem344
31.Ocak.2013, 16:49
Niang bize gol atarsa sevinirmi acaba :D
LaigLeNoiR
31.Ocak.2013, 16:55
Sezer Öztürk'de bitti gibi.
Mamadou
31.Ocak.2013, 17:00
Batuhan büyük ihtimal A2 takımı ile antrenmanlara çıkar. Keyfi bilir bundan sonrası için Samet Aybaba'nın onu isteyeceğini sanmam. Yada kiralık sözleşmesi feshedilir. (Amin)
Samet Aybaba sezon başı hazırlık kampında 4-3-1-2 oynatmak istediğini söylemişti. Büyük takımın çift forvet oynaması gerektiğini söylemişti. Pektemek'in sakatlığından sonra elde tek Almeida kaldığı için şimdiye kadar takım klasik 4-2-3-1 oynadı. Samet Aybaba sezon başı planladığını en geç iki hafta sonra uygulayabilir. Holosko'yu katarsak elde direk dört tane oynayacak forvet oldu. Tek forvette ısrar edip bu oyunculardan ikisini dışarda tutmak istemeyecektir. Süzen transferinden sonra iki tane hucum eden beke sahibiz artık. Şöyle düşünüyorum da sanki Toraman'ı ön liberoya atıp süpürücü olarak kullanacak. 3-5-2 oynarsak şaşırmam. Bu 4-3-1-2 olarak düşünülebilir.
Olcay dışarıda kalıyor. Tabi oda oynamaya devam edecektir. Fernandes'e daha çok sorumluluk yükleyebilir bundan sonrası için. Alternatif çoğaldı hoca forma paylaşımını iyi yaparsa bu hucum hattı ile ilk iki için şansımız yüksek diyebilirim. Şampiyonluğu elbette her taraftar ister ama olmazsa ikincilikte bu sezon için büyük başarıdır. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar ligi demek maddi anlamda sıkıntıları biraz olsun aşmak demek. Yönetimi bu yönden kutluyorum. Eğer mevcut kadroya güvenip hiç transfer yapılmasaydı eminim bu takım belli bir haftadan sonra düşüşe geçecekti. İlk yarı oynanan maçların zorluğu ile ikinci yarı oynanan maçların zorluğu çok değişik. Artık takımlar daha sert oynuyorlar. Ama bu sıkıntılı dönemde risk almasını bildiler. Risk almadan sıkıntıların aşılacağı da düşünülemezdi. En azından transferde tasarruf etmediler. Kaldı ki transfere ödenen bonservis ücretleri, yıllık maaşlar öyle çokta değil hani.
Ha son olarak bir önceki mesajda Serdar Kurtuluş'u yazdım Twitter'da Serdar Kurtuluş adı geçiyor :) Keşke alınabilse muhteşem olur. Sağ bek, defansif orta saha anlamında hiç bir sıkıntı kalmaz.
http://img13.imageshack.us/img13/969/24258667.png
manager725
31.Ocak.2013, 17:00
http://a1301.hizliresim.com/15/z/jlgnl.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Buyrun beyler 6 yabancı.Bence artık korkmamalıyız.Bu 3'lü forvetin gol atamayacağına inanan var mı?Belki şampiyonlar ligi seviyesinde değil ama bu kadronun da mütevaziliği kalmadı.
uAburak89
31.Ocak.2013, 17:02
Batuhan'ın sözleşmesi feshedilmiş, Eskişehir'e döner.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=258136
Sezer Öztürk'de bitti gibi.
Demin NTVSpor 14/16'da dinledim, Niang transferi ile birlikte Sezer konusu kapatılmış. Spor yazarının birisi bağlanıp söyledi. Ne kadar doğru bilinmez tabi.
KanaKe
31.Ocak.2013, 17:05
niang varken almeida nin esamesi okunmaz almeida kim yahu portekiz milli takiminada sirf forvet yoklugundan cagiriliyor yoksa o kalibrede bir oyuncu degil
eGowiCh
31.Ocak.2013, 17:11
F.Bahçe Belhanda'yı alamadığı için Sezer'i bırakmaz. Eğer Sezer de Beşiktaş'a imzalarsa, Beşiktaş resmen uçar.
Fernandes ile Niang bence uçarlar. Niang gol şov yapacak Beşiktaş'ta, çünkü inanılmaz besleyecekler. Holosko olsun, Olcay olsun, iyi bir pas trafiği yakalayıp Niang'a çok şans doğacak. Özellikle Fernandes'in katkısı çok olur.
Eğer G.Saray Drogba ve Sneijder transferlerini yapmasaydı, Beşiktaş'ın şampiyonluk şansını G.Saray'dan daha yüksek görürdüm. Niang harika iş.
Beşiktaş yönetimi, Demirören'e göre çok daha iyi bir yönetim, helal olsun adamlara.
pele96
31.Ocak.2013, 17:27
Yonetimin Eriksonn dan baska hatasi olmamasi gercekten iyi.
HeracLes
31.Ocak.2013, 17:27
Almeida 3 hafta yok zaten. O yüzden Holosko - Niang - Dentinho üçlüsüyle çıkacacağımızı düşünüyorum. Cenk'e çoğu kişi güvenmiyor ama ben onun Türkiye'nin en iyi kalecisi olacağını düşünüyorum. Zamanlama hatası yapıyor bunu da oynayarak düzeltecektir. Cenk adı nerde geçse aklıma hep Dinamo Kiev maçının son dakikası aklıma geliyor. Böyle bir yetenek kulübede çürütülemez. Serdar Kurtuluş veya Sezer Öztürk gelirse alternatifimiz artar, hangisi gelirse gelsin yararlı olur diye düşünüyorum.
Niang ücretsiz kiralanmış.
C h A o S
31.Ocak.2013, 17:38
Almeida 3 hafta yok zaten. O yüzden Holosko - Niang - Dentinho üçlüsüyle çıkacacağımızı düşünüyorum. Cenk'e çoğu kişi güvenmiyor ama ben onun Türkiye'nin en iyi kalecisi olacağını düşünüyorum. Zamanlama hatası yapıyor bunu da oynayarak düzeltecektir. Cenk adı nerde geçse aklıma hep Dinamo Kiev maçının son dakikası aklıma geliyor. Böyle bir yetenek kulübede çürütülemez. Serdar Kurtuluş veya Sezer Öztürk gelirse alternatifimiz artar, hangisi gelirse gelsin yararlı olur diye düşünüyorum.
Almeida büyük ihtimal yarın Karabük maçında 11 çıkar.Antrenmanlara katıldı hafta arası.
Satış opsiyonu yokmuş. Oyuncuya 800 bin verilecekmiş.
pele96
31.Ocak.2013, 17:43
Yarim sezonluk icin 800 bin biraz pahali gibi ama Nianga deger .
RasAnt
31.Ocak.2013, 18:05
Tekrar tr liginde görmek çok sevindirici olacak çok iyi golcü,beni yeak kendini yeak mamaduuuu niyaaannggg :D başlığa Niang yazılabilirr artık
furkan58
31.Ocak.2013, 18:08
Beni yak kendini yak Mamadou Niaaang :D Keşke bize gelseydi Webo ile uğraşıcaklarına Niang ile uğraşsalardı ilk tercihi eski takımı olurdu muhtemelen. Beşiktaş yönetimi çok iyi iş yaptı. Çok iyi transfer.
Nocna Mora
31.Ocak.2013, 18:12
Batuhan büyük ihtimal A2 takımı ile antrenmanlara çıkar. Keyfi bilir bundan sonrası için Samet Aybaba'nın onu isteyeceğini sanmam. Yada kiralık sözleşmesi feshedilir. (Amin)
Samet Aybaba sezon başı hazırlık kampında 4-3-1-2 oynatmak istediğini söylemişti. Büyük takımın çift forvet oynaması gerektiğini söylemişti. Pektemek'in sakatlığından sonra elde tek Almeida kaldığı için şimdiye kadar takım klasik 4-2-3-1 oynadı. Samet Aybaba sezon başı planladığını en geç iki hafta sonra uygulayabilir. Holosko'yu katarsak elde direk dört tane oynayacak forvet oldu. Tek forvette ısrar edip bu oyunculardan ikisini dışarda tutmak istemeyecektir. Süzen transferinden sonra iki tane hucum eden beke sahibiz artık. Şöyle düşünüyorum da sanki Toraman'ı ön liberoya atıp süpürücü olarak kullanacak. 3-5-2 oynarsak şaşırmam. Bu 4-3-1-2 olarak düşünülebilir.
Olcay dışarıda kalıyor. Tabi oda oynamaya devam edecektir. Fernandes'e daha çok sorumluluk yükleyebilir bundan sonrası için. Alternatif çoğaldı hoca forma paylaşımını iyi yaparsa bu hucum hattı ile ilk iki için şansımız yüksek diyebilirim. Şampiyonluğu elbette her taraftar ister ama olmazsa ikincilikte bu sezon için büyük başarıdır. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar ligi demek maddi anlamda sıkıntıları biraz olsun aşmak demek. Yönetimi bu yönden kutluyorum. Eğer mevcut kadroya güvenip hiç transfer yapılmasaydı eminim bu takım belli bir haftadan sonra düşüşe geçecekti. İlk yarı oynanan maçların zorluğu ile ikinci yarı oynanan maçların zorluğu çok değişik. Artık takımlar daha sert oynuyorlar. Ama bu sıkıntılı dönemde risk almasını bildiler. Risk almadan sıkıntıların aşılacağı da düşünülemezdi. En azından transferde tasarruf etmediler. Kaldı ki transfere ödenen bonservis ücretleri, yıllık maaşlar öyle çokta değil hani.
Ha son olarak bir önceki mesajda Serdar Kurtuluş'u yazdım Twitter'da Serdar Kurtuluş adı geçiyor :) Keşke alınabilse muhteşem olur. Sağ bek, defansif orta saha anlamında hiç bir sıkıntı kalmaz.
http://img13.imageshack.us/img13/969/24258667.png
Böyle oynarsa Beşiktaş çok iyi işler olabilir. Ya da aynı sistemle devam ederken Niang'ı Olcan'ın yerinde kullanadabilir.
GeNç KaRTaL
31.Ocak.2013, 18:30
Gerçekten çok sevindim bu transfere.Almeida'nın yokluğunda sistem çöküyordu resmen.Ayrıca fazla maddi yükü de yok.O açıdan da çok iyi oldu.Bir de Serdar Kurtuluş'u alsak,şampiyonluk yarışı için yeterli bir kadro kurmuş oluruz bence.
Bordo61Mavi
31.Ocak.2013, 18:45
Batuhani Ispanyada izlemek cok iyi olacakti :D yazik oldu bu saaten sonra hepten biter Batuhan.
Eskisehirde Ersun Yanaldan kufur yemisti en son galiba,
Bulstrap87
31.Ocak.2013, 18:56
özlenen kadro kuruldu resmen tek eksik defansif ortasaha oynayacak bir adam. birde o bölgeye bir adam alırsak (bikac mevkide oynayabilen) süper olur şampiyonluk yolunda bizde varız diyebiliriz. gs sampiyon olsa bile feda sezonunda bu kadar düşük maliyetle son haftaya kadar sampiyonluk kovalayıp ikinci olsak bile üzülmem.
yönetim ne kadar iyi oldugunu kanıtladı resmen artık söz bizde o stad dolmalı artık ya pahalı demek bahane gibi geliyor bana..
özlenen kadro kuruldu resmen tek eksik defansif ortasaha oynayacak bir adam. birde o bölgeye bir adam alırsak (bikac mevkide oynayabilen) süper olur şampiyonluk yolunda bizde varız diyebiliriz. gs sampiyon olsa bile feda sezonunda bu kadar düşük maliyetle son haftaya kadar sampiyonluk kovalayıp ikinci olsak bile üzülmem.
yönetim ne kadar iyi oldugunu kanıtladı resmen artık söz bizde o stad dolmalı artık ya pahalı demek bahane gibi geliyor bana..
Holmen geliyor sezon sonu ortasahaya :)
footballer33
31.Ocak.2013, 19:17
Holmen geliyor sezon sonu ortasahaya :)
Holmen, defansif değil Görkem. :) Veysel veya Serdar ve Aykut Demir alınırsa, önümüzdeki sezon için bile transfere gerek kalmayacak bence. Çünkü eksiklerimiz, defansif orta saha, sağ bek ve stoper. 2 oyuncuyla 3 mevkiyi halletmiş olacağız. :)
Bu arada sezon sonu için Holmen ve Özerle birlikte bonservisi olmayan Sinan Bolat'ı da kaçırmamalıyız. Böylece, Cenk'i 1 sezon kiraya vererek hem daha çok tecrübelenmesini hem de hatalarını en aza indirmesini sağlayabiliriz. Ertesi sene de, sözleşmesi biten McGregor'u yollayarak Cenk-Sinan ikilisiyle kaleyi sağlama almış oluruz. Kontenjan sıkıntısı da bir nebze hallolmuş olur böylece.
Şöyle demek istedim yani, Holmen gelince MC'de oynar, Necip ise DMC mevkisine geçer. Bana kalırsa fena olmaz ama tabi Veysel'de güzel bir hamle olur. Ah bir de şu Serdar Kurtuluş gelirse varya seneye bekle bizi süper lig ve Avrupa :)
footballer33
31.Ocak.2013, 19:31
Şöyle demek istedim yani, Holmen gelince MC'de oynar, Necip ise DMC mevkisine geçer. Bana kalırsa fena olmaz ama tabi Veysel'de güzel bir hamle olur. Ah bir de şu Serdar Kurtuluş gelirse varya seneye bekle bizi süper lig ve Avrupa :)
Necip DMC oynayabilecek bir futbolcu değil bence. Dikkat edersen, defansif yönü eksik ve zaten bu yüzden, defansif bir orta saha futbolcusunun yokluğunun sıkıntısını çekiyoruz. Veli de, bu işi yapabilecek seviyede değil. Bize, İ.Toraman gibi kesici bir isim lazım; ama oranın futbolcusu olabilecek birisi, devşirme değil yani. Mesela, Giunti ya da Aurelio tarzında.
Bulstrap87
31.Ocak.2013, 19:39
kesinlikle guinti tarzında bi adam bize ilac olur hem top kesecek hemde iyi top dagıtımı yapacak bir adam süper olur. birde stoper ve bek oynayacak bir adamla seneye sampiyonlugun en büyük adayı oluruz..
Öyle bi adam gelirse zaten Guinti gibi unutulmaz olur :) Yıllardır oranın eksiğini çekiyoruz çünkü. O gittikten sonra bir daha bulamadık alternatifini. Aslında Cisse'yi ben çok beğeniyordum. Çoğu kişi yeterli bulmuyordu ama çok iyi top yapıyordu.
barahir
31.Ocak.2013, 20:10
Beşiktaş görüp görebileceği en iyi forveti aldı. Tabi 2 yıl önceki gibiyse. Benim Fenerbahçe'de gördüğüm açık ara en iyi forvetti. İlk fırsatta İnönü'de izlemek istiyorum.
LaigLeNoiR
31.Ocak.2013, 20:29
http://www.ligtv.com.tr/haber/niang-istanbulda-2
Beşiktaş'ın yeni transferi Mamadou Niang İstanbul'a geldi.
LaigLeNoiR
31.Ocak.2013, 20:31
Öte yandan Julien Escude'ye Zaragoza talipmiş :)
Zaragoza'ya Allah kolaylık versin; önce Bienvenu sonra da Escude.
besiktas1903
31.Ocak.2013, 20:39
Niang guzel transfer oldu tabi eger eskisi gibi oynarsa. Vallaha insallah gider Escude yarim senelik maasindan kurtuluruz. Mehmet Akyuz'e talip yokmu :p
sarianet
31.Ocak.2013, 21:46
niangın forması çıksa iyi oynar güzel transfer :)
footballer33
31.Ocak.2013, 23:47
Öte yandan Julien Escude'ye Zaragoza talipmiş :)
Zaragoza'ya Allah kolaylık versin; önce Bienvenu sonra da Escude.
Ne bonservis istiyorum ne de alacaklarını almasını. Karşılıklı fesh etsinler, gitsin ve kurtulalım. Yabancı sayısı da 8'e düşer böylece ve tribünde gereksiz yere bir yabancı bulundurmayız.
ForzaRQ7
01.Şubat.2013, 00:03
Niang transferi çok iyi oldu. Ben Almeida'nın yedek kalacağına pek ihtimal vermiyorum. 9 gol 7 asistle oynayan bir adamı kesmek bana mantıklı gelmiyor. Almeida-Niang ikilisi olarak düşünüyorum, çift forvet oynayabiliriz. :0:
Serdar Kurtuluş için de alacaklarına karşılık bonservisini almasını bekliyormuşuz.
byariff
01.Şubat.2013, 01:17
Niang sol açikda oynuyabiliyor yani iyi transfer "bence"
zeck17
01.Şubat.2013, 01:39
Niang 2-3 aydır top oynamıyor
davidvilla
01.Şubat.2013, 10:29
Necip DMC oynayabilecek bir futbolcu değil bence. Dikkat edersen, defansif yönü eksik ve zaten bu yüzden, defansif bir orta saha futbolcusunun yokluğunun sıkıntısını çekiyoruz. Veli de, bu işi yapabilecek seviyede değil. Bize, İ.Toraman gibi kesici bir isim lazım; ama oranın futbolcusu olabilecek birisi, devşirme değil yani. Mesela, Giunti ya da Aurelio tarzında.
Necip biraz Selcuk İnan'ın gençliğini hatırlatıyor bana. O biraz parladığı Manisa dönemleri özellikle.
LaigLeNoiR
01.Şubat.2013, 15:38
Serdar Kurtuluş için beklemedeyiz sanırım.
TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Şubat.2013, 15:58
feda denilen bir sezonda bjk en iyi kadrolardan birini olusturdu. yabancilar arasinda bu niye var denecek hickimse yok eger ki escude de gonderildiyse. yerliler ise nerdeyse tamami potansiyeli olan gencler. niangin da gelmesiyle sampiyonluk iddasi epey artti.
LaigLeNoiR
01.Şubat.2013, 16:02
Sezer Öztürk için Fenerbahçe yönetim parayı az buluyormuş ama bu geceye kadar anlaşılır diye tahmin ediyorum.
Serdar Kurtuluş bonservisini istemiş Antep'ten alacaklarına karşılık. Eğer alırsa akşam saatlerinde Beşiktaş'a imza atacakmış.
pele96
01.Şubat.2013, 16:15
Sezer Öztürk için Fenerbahçe yönetim parayı az buluyormuş ama bu geceye kadar anlaşılır diye tahmin ediyorum.
Serdar Kurtuluş bonservisini istemiş Antep'ten alacaklarına karşılık. Eğer alırsa akşam saatlerinde Beşiktaş'a imza atacakmış.
Ikisinide aliriz diye dusunuyorum Hilbert geldi Serdar gitti Serdar gelsin Hilbert gitsin :D
pele96
01.Şubat.2013, 16:19
Niangin ayaginda ezilmeler varmis ama her futbolcuda olabilecek ezilmelermis.Ins. sorun olmaz
LaigLeNoiR
01.Şubat.2013, 16:23
Herhalde bu kadar çok sakatlıklardan çekerken tutup ta sakat birisini almazlar iş görsün diye.
ozan42
01.Şubat.2013, 16:23
Almeidanın karsı karsıya atamadıklarını Niang atsa otomatikmen şampiyonuz bakalım :D birde bu kadar üstdüzey transferlerin maliyeri 2.5Mn euro edıyormus ıste tranferlerin kalitesi, işte yönetim helal olsun.
Önder HOCA
01.Şubat.2013, 16:37
bugün niang oynayacakmı bilen var mı, eskisi gibi sırtına 2 3 kişiyi takıp giden adamı izlemek istiyorum
mustangshelby
01.Şubat.2013, 16:38
bugün niang oynayacakmı bilen var mı eskisi gibi sırtına 2 3 kişiyi takıp giden adamı izlemek istiyorum
Oynaması imkansız gözüküyor antremansız %99 oynatılmaz tribünden izler.
LaigLeNoiR
01.Şubat.2013, 16:58
Bu akşam sanırım tribünde olacak.
pele96
02.Şubat.2013, 02:16
Kasim ayindan beri oynamiyormus sanirim bugun oynamasi beklenmezdi.Serdar ve Sezer hakkinda son karar nedir Sezer olmiyacak sanirim
besiktas1903
02.Şubat.2013, 02:26
Kasim ayindan beri oynamiyormus sanirim bugun oynamasi beklenmezdi.Serdar ve Sezer hakkinda son karar nedir Sezer olmiyacak sanirim
Transfer sezonu kapandi galiba.
pele96
02.Şubat.2013, 02:27
Gokhan Suzen gibi birdahaki sefere aliriz sanirim.
besiktas1903
02.Şubat.2013, 02:43
ön libero almamiz lazimdi, Necip tek basina ön libero'da oyniyamiyor. Toraman oynasin diyecem ama Aybaba Ersan'i oynatmaz bence.
Mamadou
02.Şubat.2013, 19:30
Gelecek sezon için iyi bir stoper ve ön libero alınmalı. Hucum hattı çok iyi. Olcay, Holosko, Oğuzhan ileri ki sezonlarda kemikleşmiş isimler olacak. Tek sorun savunma zaafiyeti. Bunları da transfer yaparak çözersin ancak.
Ralph
02.Şubat.2013, 20:05
Ahmet İlhan'ı çok beğendim ben keşke alabilsek. Tam öyle bir adam lazım bize aslında.
pele96
03.Şubat.2013, 03:04
Ernst gibi birisi lazim aslinda bize . Necip yerine Ernst oynasa yedigimiz gollerin cogunu yemeyiz.
Önder HOCA
04.Şubat.2013, 16:17
adamlar niangın imza töreninde bile hakem hatalarından bahsediyorlar
Mamadou
04.Şubat.2013, 17:00
adamlar niangın imza töreninde bile hakem hatalarından bahsediyorlar
Ne bekliyordun hiç bahsetmesinler mi ? İşinize geliyor herhalde. Şimdiye kadar yönetim tepki göstermediği için Beşiktaş maçlarında katliam yapılıyor. Hoş yine tepki gösteremiyorlar. Hakemler hakkında konuşulsa da bunlar sert açıklamalar değil genelde. Malum geçmişte yapılan hatalardan dolayı kulübün menfaatleri için ayıya dayı deniliyor. Şahsen benim düşüncem bu yönde. Bu sezon ezeli rakiplerinden biri transfere 33.9 M €, diğeri ise 30 M € harcarken sen transfere 3.7 M € harcayarak bu takımlara zirvede kafa tutuyorsun, direnmeye çalışıyorsun bide kokuşmuş ligin kokuşmuş hakemleri senin maçlarını kalletecek. Yok öyle bir dünya ama Türkiye'de oluyor maalesef.
Önder HOCA
04.Şubat.2013, 17:07
Ne bekliyordun hiç bahsetmesinler mi ? İşinize geliyor herhalde. Şimdiye kadar yönetim tepki göstermediği için Beşiktaş maçlarında katliam yapılıyor. Hoş yine tepki gösteremiyorlar. Hakemler hakkında konuşulsa da bunlar sert açıklamalar değil genelde. Malum geçmişte yapılan hatalardan dolayı kulübün menfaatleri için ayıya dayı deniliyor. Şahsen benim düşüncem bu yönde. Bu sezon ezeli rakiplerinden biri transfere 33.9 M €, diğeri ise 30 M € harcarken sen transfere 3.7 M € harcayarak bu takımlara zirvede kafa tutuyorsun, direnmeye çalışıyorsun bide kokuşmuş ligin kokuşmuş hakemleri senin maçlarını kalletecek. Yok öyle bir dünya ama Türkiye'de oluyor maalesef.
bahsetmesinler tabi dediğim açık ve net imza töreninde niangtan bahsedersin kadro derinliğinden bahsedersin hakemi başka yerde konuşursun imza töreninde değil
ozan42
04.Şubat.2013, 20:12
Hakkımız var heryerdede konusuruz ve birçok spor yorumcusuda bızı desteklıyor son zamanlarda hakem hataları yuzunden bırcok puan kaybettik ve haklıyızda sizinde hoşunza gidiyor tabi yönetimimizin susması ama dikkat edin beşiktaş cok büyük taştır altında kalırsınız.
Önder HOCA
04.Şubat.2013, 20:27
Hakkımız var heryerdede konusuruz ve birçok spor yorumcusuda bızı desteklıyor son zamanlarda hakem hataları yuzunden bırcok puan kaybettik ve haklıyızda sizinde hoşunza gidiyor tabi yönetimimizin susması ama dikkat edin beşiktaş cok büyük taştır altında kalırsınız.
ya sizin şu psikolojiden kurtulmanız lazım öyle laf arasında dile getirirsen bunu kaale almazlar yani imza töreninde söylenmemesi lazım gidersin bir basın toplantısı yaparsın başkanın la asbaşkanınla filan açıklamanı öyle yaparsın yetkili mercilere başvurunu yaparsın öyle laf arasında söylemekle olmaz umarım demek istediğimi anlamışsınızdır
bu arada bjk nin bu durumu çok hoşuma gidiyorki anlatamam
pele96
04.Şubat.2013, 20:29
Gecmiste Y.D. cok sert aciklamalar yapmisti.Gerekirse sahaya cikmayiz diye bu yonetimdende onu bekliyorum acikcasi
Oceanus
01.Mart.2013, 01:48
Beşiktaş Zenitli futbolcu Bruno Alves ile ilgileniyormuş.
Sporx
davidvilla
01.Nisan.2013, 17:29
Keisuke Honda haberleri var bugun. Sözleşmesi bitiminde alınacakmış. Gerçek bir frikik ustası o da.
byariff
25.Nisan.2013, 02:59
besiktasa yakin olarak bilinen muhabir firat gunayer elmander seneye besiktasta forma giyebilir dedi.
Mamadou
25.Nisan.2013, 03:00
Selçuk Şahin'i transfer edelim bide. Onunda sözleşmesi bitiyor. Transferle ilgilenen şahıslar kimse kaçırmasın. Volkan Şeni alırız onunda sözleşmesi bitiyor. Bu kadar ölücü olunmaz ama bu haberler doğruysa. Sana kalite lazım iken sen gidip günü geçmişlerle ilgileniyorsun.
10 tane ne olduğu belirsiz oyuncu alacağına git iki tane kaliteli oyuncu al kimse ses çıkartmaz. Peehhhh....
Elmander, Engin Baytar, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Volkan Şen bu oyunculardan ikisi transfer edilirse şaşırmam.
C h A o S
25.Nisan.2013, 14:56
Selçuk Şahin'i transfer edelim bide. Onunda sözleşmesi bitiyor. Transferle ilgilenen şahıslar kimse kaçırmasın. Volkan Şeni alırız onunda sözleşmesi bitiyor. Bu kadar ölücü olunmaz ama bu haberler doğruysa. Sana kalite lazım iken sen gidip günü geçmişlerle ilgileniyorsun.
10 tane ne olduğu belirsiz oyuncu alacağına git iki tane kaliteli oyuncu al kimse ses çıkartmaz. Peehhhh....
Elmander, Engin Baytar, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Volkan Şen bu oyunculardan ikisi transfer edilirse şaşırmam.
Elmander hakkında fazla olumsuzsun.Sezon öncesi geçen seneki gibi kuvvetlensin birde sakatlık yaşamasın Elmander bak gör taraftarın sevgilisi olur.Geçen sene şampiyon olduysak Elmander'in hücum presinin etkisi fazlaydı.Her yerde basıyordu.Çift forvet yapıcaksın birde yanına gol atan adam gelicek Elmander o zaman işler.
Bu sene çok kötü orası ayrı.Kariyerinde sakatlık yaşamayan adam sakatlıklarla geçirdi sezonu.Ben önceki sayfalarda da yazmıştım Elmander'in Beşiktaş'a gitmesini isterim.Geçen seneki gibi kendini bulucaktır.
Elmander-Pektemek
yada
Elmander ve Niang tarzı adam.Güzel hücum hattı olur.
Deus Dominus
25.Nisan.2013, 15:02
Beşiktaş önce personeli toparlasın, yoksa gelecek oyuncular imza töreninde sakatlanmaya bşlayacak :)
footballer33
25.Nisan.2013, 15:55
Almeida giderse, Elmander'in gelmesini isterim. Sakatlık sorununu atlatırsa ve sağlık ekibimiz değişirse, bizde çok iş yapar.
himone
25.Nisan.2013, 16:33
Ben Beşiktaş'ın yerinde olsam hiç forvetle falan uğraşmam 4 tane defans alırım. Orta saha zaten yeterli, hücumda da bir şekilde gol atıyor takım ama defans ağlıyor. Özellikle sol bek ve sol stoper yenilenmeli.
zeck17
25.Nisan.2013, 16:38
http://www.fanatik.com.tr/gokhanin-yerine-caglar_3_Detail_33_308455.htm
İlginç bir hamle çağlar
http://www.fanatik.com.tr/kartalda-hedef-batalla_3_Detail_33_308461.htm
Bir de bu varmış Batalla çok iyi olur herhalde holmeni de istiyodu beşiktaş iyi bir 3lü olur oğuzhan-batalla-holmen
Deus Dominus
25.Nisan.2013, 16:46
Sabah Fanatik'te gördüm Batalla haberini, güne gülerek başladım :D Bony hedefi ne kadar gerçekçilikten uzaksa Batalla'nın transferi ihtimali de öyle.
Çağlar için düşüncem de; Galatasaray'a gitti ve bitti. Artık eski formuna yakın oynayabileceğini düşünmüyorum. Bundan sonra lige yeni çıkmış, düşmemek için mücadele eden takımlarda gezer durur. Beşiktaş'ın aradığı isim olamaz o.
darkkobal123
25.Nisan.2013, 21:55
Sözleşmesi bitiyor, Bursaspor'a çalım atılarak alınabilir. Çokta faydalı olur. Çağlar ise bu saatten sonra PTT 1. Lig'de bile oynayamaz, ne Beşiktaş'ından bahsediyor bunlar anlamıyorum.
Deus Dominus
25.Nisan.2013, 22:02
En erken 2014 yazında alırsınız, sözleşmesi biterken. 8-10 milyon €'yu gözden çıkarabiliyorsanız orasını bilemem. mevcut durumda, taraftarın vereceği tepkiyi de göz önüne alırsak Bursaspor yönetimi satılmasına yanaşamaz, özellikle de Beşiktaş'a.
darkkobal123
25.Nisan.2013, 22:13
Bonservis ile alınmaz. Sözleşmesi bitecek olsa bastır parayı al ama 2014'de bitiyormuş o yüzden bizimkiler yanaşmazlar. Yeteneği inkar edilmez Batalla'nın. Ama 7-8 Milyon € etmeyeceği de açık.
himone
25.Nisan.2013, 22:54
Bursaspor'dan topçu alınmaz abi. Adamlar en dandik adama bile 7-8 istiyor, Batalla'yı ucuza kesinlikle bırakmazlar. Tok satıcı olunca böyle oluyor. Ama Batalla'nın alınması demek Fernandes'in satılması demek bu durumda da para her türlü geliyor demek.
Nocna Mora
26.Nisan.2013, 01:32
Beşiktaş'ın vizyonu o kadar dar ki ben utanıyorum bunun sorumlularının yerine. Yazık.
Mamadou
26.Nisan.2013, 04:30
Elmander hakkında fazla olumsuzsun.Sezon öncesi geçen seneki gibi kuvvetlensin birde sakatlık yaşamasın Elmander bak gör taraftarın sevgilisi olur.Geçen sene şampiyon olduysak Elmander'in hücum presinin etkisi fazlaydı.Her yerde basıyordu.Çift forvet yapıcaksın birde yanına gol atan adam gelicek Elmander o zaman işler.
Bu sene çok kötü orası ayrı.Kariyerinde sakatlık yaşamayan adam sakatlıklarla geçirdi sezonu.Ben önceki sayfalarda da yazmıştım Elmander'in Beşiktaş'a gitmesini isterim.Geçen seneki gibi kendini bulucaktır.
Elmander-Pektemek
yada
Elmander ve Niang tarzı adam.Güzel hücum hattı olur.
Bazı oyuncular vardır tek sezonluk iyi performans gösterir. Bence sizde geçen sezon Elmander'in iyi performansı tek sezonluk idi. Sakatlanmadan önce yeni sezona pekte iyi başlamamıştı. Sakatlıktan sonrada toparlayamadı. İyileşmesine rağmen maçlarda oynatılmadı. Bu yaşta bir oyuncu için kolay değil dönüşler. Fiziksel açıdan epey yıpranmıştır Elmander. Ben alınırsa yararlı olacağını düşünmüyorum.
Ralph
26.Nisan.2013, 13:33
Bu sene sonunda itibaren kesinlikle kaliteli transferler bekliyorum. Milyonlarca Beşiktaşlının daha fazla sabrı kalmadı. Flaş isimler beklemesem de kaliteli ve nokta transferler bekliyorum.
Ayrıca Fernandes gibi bir oyuncunun böyle kötü bir döneme denk gelmesine de kahroluyorum.
pele96
26.Nisan.2013, 19:01
Okulda bazi arkadaslarim Fernandes'in Fenerbahceye transfer olacagini soyluyordu bence Kadikoye gitti diye illa ki altindan haber yapmaya calisan bir kac gazeteciden fazlasi degildir Stoch + Sezer vericekmis Fenerbahce bu haber degilde Stoch Besiktasa gelse faydali olmaz mi Fenerbahce zaten satmayi dusunecektir?
Bunun haricinde Almeida'nin satilacagini Niangindan kiralik sozlesmesinin bitecegini dusunursek Mustafa Pektemek Dentinho ikilisi elde kalir. Dentinhoyu kanata koyar Pektemek'i yedege koyarsak 2 Forvete ihtiyac duyariz bence Elmander-Umut Bulut ikilisini alabiliyorsak cok faydali olur hucum hattinda Elmanderi alabiliriz fakat Umut zor olur Galatasaray biraksa bile Trabzonspor var
Ralph
03.Mayıs.2013, 13:09
Holmen ile ön protokol imzalandı haberleri dolanıyor.
darkkobal123
03.Mayıs.2013, 15:17
Bende duydum bu haberleri, umarım doğrudur.
byariff
03.Mayıs.2013, 15:42
holmen çok iyi olur besiktas için geçen yil galatasaray içinde demistim uzaga gitmeye gerek yok diye webo-doka alinsin diye bu yilda besiktas için diyorum holmen-eneramo-riza hoca-erman.
footballer33
03.Mayıs.2013, 18:10
Holmen çok iyi bir yedek olur. Fernandes'in yerine düşünülmüyordur umarım. Defansif bir orta saha ve önlerinde Ferdi-Ozzy ikilisi; alternatifler de Necip ve Holmen olursa, çok sağlam bir orta sahaya sahip oluruz.
darkkobal123
03.Mayıs.2013, 18:34
Aynen abi iyi yedek olur gerçekten. Oyuncu kadromuz çok dar, alınmasında yarar var. Ama Aybaba gidip yerine başka bir hoca geldiği zaman bu transfer yatabilir.
anil luque
03.Mayıs.2013, 18:44
Holmen kadro derinliği açısından iyi olur lakin yabancı sınırlaması katılaşıyor önümüzdeki yıllarda. Daha sağlam isimlerle bu hakları kullanmak lazım.
Ralph
03.Mayıs.2013, 18:51
Ah şu velideki agresiflik ve hırs oğuzhanda olsa varya :) ozaman koy ferdi ve oğuzhanı.yanlarınada holmen yada necip.of of :)
pele96
03.Mayıs.2013, 18:52
Ortasahamiz idare ediyor ben 1 Kanat 1 Forvet 1tane defans ve kaleciden yanayim. Defans 2 deolabilir.
Mamadou
03.Mayıs.2013, 19:00
İlk önce adam akıllı bir hoca bulsunlar hele sonra transfer yapılır. Jesus gibi bir manyak bize de lazım. Tam taraftarın ne istediğini bilen hocalardan. Dünkü Benfica tam hayalimdeki Beşiktaş :D Çift forvet, müthiş 10 numara, hızlı kanat oyuncuları, at gibi bindiren bekler.
En son 100.yılda buna yakın bir takım vardı.
holmen beşiktaşta fernandes dışındaki tüm ortasaha oyuncularından daha iyi ne yedeği fernandeste büyük ihtimal bu sezon gidicek bence beşiktaş alırsa çok akıllıca bi iş yapmış olur fernandes kadar iyi değil ama daha istikrarlı
Ralph
03.Mayıs.2013, 19:04
Bende holmenim as olması taraftarıyım. Bu sezonki vasat necipten çok daha etkili olur.
KanaKe
03.Mayıs.2013, 19:07
holmen kim ya koskoca besiktas bu adamlara mi kaldi? daha iyi transferler yapilmali.. holmen ile sampiyonlugun gelecegini sanmiyorum ben.
darkkobal123
03.Mayıs.2013, 19:16
holmen kim ya koskoca besiktas bu adamlara mi kaldi? daha iyi transferler yapilmali.. holmen ile sampiyonlugun gelecegini sanmiyorum ben.
Holmen mis gibi adam yahu, tutup Xavi - Inıesta'yı alacak halimiz yok ya. Bütçemize göre en iyilerini almaya çalışıyoruz işte.
europeanconquer
03.Mayıs.2013, 19:18
Holmen ligimizin en iyi ofansif orta saha oyuncularından birisidir.Beşiktaş'a katkı sağlar.
KanaKe
03.Mayıs.2013, 19:49
besiktas ayarinda topcu degil sayet transfer olursa görürüz zaten hep beraber.. o formanin agirligini kaldiramaz belediyede 100 kisiye karsi oynamaya benzemez inönüde oynamak..
byariff
03.Mayıs.2013, 20:32
Bknz ; xavi-iniesta besiktasda oynuyamaz cunki camp nou"daki atmosfer inonude yok.
Ralph
03.Mayıs.2013, 21:36
Bknz ; xavi-iniesta besiktasda oynuyamaz cunki camp nou"daki atmosfer inonude yok.
Bunun atmosfer ile hiç ama hiç alakası yok. Tamamen Xavi - İniesta - Messi ile alakalı bir durum bu. Deplasmanda iyi oynamıyor mu yani o ikisi?
Kryptonite
03.Mayıs.2013, 21:38
Holmen orta sahaya ilaç olur.
KanaKe
03.Mayıs.2013, 22:02
türkiye liginde anadolu takimlarindan 3 büyüklere gelip basarili olan yabanci oyuncu sayisi bir elin parmaklarini gecmez.. holmen kötü topcu demiyorumda besiiktasa lazim olan adamlar bunlar degil.. muhammed niye oynatilmiyor mesela? besiktas alt yapiya yönelmeli yada fernandes gibi kaliteli topculari ucuza bulup getirmeli fernandesi de bayagi ucuza getirmislerdi.
footballer33
03.Mayıs.2013, 22:05
holmen beşiktaşta fernandes dışındaki tüm ortasaha oyuncularından daha iyi ne yedeği fernandeste büyük ihtimal bu sezon gidicek bence beşiktaş alırsa çok akıllıca bi iş yapmış olur fernandes kadar iyi değil ama daha istikrarlı
Holmen, Oğuzhan'dan da mı iyi diyorsun şimdi? Ne Fernandes'i (kalırsa) ne de Oğuzhan'ı kesebilir Holmen. Ayrıca şu da var; Samet kalırsa, Holmen kesin geliyor; ama giderse, Holmen'in durumu yeni gelecek hocaya bağlı.
Ralph
03.Mayıs.2013, 22:06
türkiye liginde anadolu takimlarindan 3 büyüklere gelip basarili olan yabanci oyuncu sayisi bir elin parmaklarini gecmez.. holmen kötü topcu demiyorumda besiiktasa lazim olan adamlar bunlar degil.. muhammed niye oynatilmiyor mesela? besiktas alt yapiya yönelmeli yada fernandes gibi kaliteli topculari ucuza bulup getirmeli fernandesi de bayagi ucuza getirmislerdi.
Dostum Fernandes nadir bir örnek. Millet enayimi yıldızlarını 2 milyona versin. Her yıl olmaz öyle şeyler. Hele ki Türkiye ligi takımları için bu daha da düşük yüzde. Yalnızca alt yapıya yönelerek de olmaz o iş. Harmanlamak lazım biraz ondan biraz bundan. Holmen gayet ligimizin çok üst düzey olmasa da ortalama üzeri oyuncularından. Şahsen ben gelmesine seviniyorum.
darkkobal123
03.Mayıs.2013, 22:09
Maliyeti yüksek futbolcuları alamayacağımıza göre, ucuz maliyetli en kaliteli futbolcu Holmen. İbrahim Altınsay geri dönerse eminim Holmen'i o da iyi bir alternatif olarak değerlendirecektir.
Holmen, Oğuzhan'dan da mı iyi diyorsun şimdi? Ne Fernandes'i (kalırsa) ne de Oğuzhan'ı kesebilir Holmen. Ayrıca şu da var; Samet kalırsa, Holmen kesin geliyor; ama giderse, Holmen'in durumu yeni gelecek hocaya bağlı.
evet ne fernandes nede oğuzhan holmen kadar iyi savunma yapmıyo