View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri
anil luque
15.Ocak.2011, 11:46
Ne Güven'i arkadaş ya
nerazzuri
15.Ocak.2011, 11:49
Güven'i Denizlispor'dayken beğeniyordum taa ki ayağı kırılana kadar, eskisi gibi olamadı.
KaPaLı
15.Ocak.2011, 12:44
Rıdvan büyük ihtimalle gelecek gibi.. Kiralık veya Bonservisiyle olduğu konusunda net bir bilgi yok. Schuster bonservisiyle göndermelerini isterken Yönetim onu kiralık olarak verme peşinde.
Redrum
15.Ocak.2011, 12:49
Güven'i Denizlispor'dayken beğeniyordum taa ki ayağı kırılana kadar, eskisi gibi olamadı.
Bu Güven, Güven Varol mu? Hakikaten Denizli'deyken çok muhteşemdi ben çok beğeniyordum o adamı, sonra o performansını göremedim demek ki ayağı kırılmış vay be.
Rehavi
15.Ocak.2011, 18:36
Bu adamda ön libero değil mi? Rıdvan kiralık gönderilir de, biz sonsuza kadar ön libero mu alacağız :)
Düzenleme: Bu adam 30 yaşına gelmiş yahu, ne işi var bizde.
Deus Dominus
15.Ocak.2011, 19:40
Vallahi Güven joker gibi adam, koy istediğin yere elinden geleni yapsın. Ekrem Dağ gibi :) Hatta ben kendisini çokça Tuncay Şanlı'ya benzetiyorum. Tuncay'da hırslı, mücadeleci, çok koşan bir oyuncu, Güven'de izlediğim kadarıyla öyle. Tabii yetenek olarak bir Tuncay değil. Yine de kadroya derinlik katar, oynadığında sırıtmaz benim görüşüm.
Zekirdek
15.Ocak.2011, 20:30
Güven ve Beşiktaş aynı cümlede geçiyorsa bu bir espri olmalı. Güveni 4 sene aralıksız izleyerek söylüyorum hepsini. Yeteneksiz, boş bile koşamayan ve uzun taç atmaktan başka vaziyeti olmayan bir futbolcu. 4 sene boyunca aklımda kalan iki farklı kare var. Bank Asya'dayken Diyarbakır'a şans eseri attığı gol ve her maç yediği küfürler.
Yarım sezonda ne Güven bu kadar yükseldi ne de Beşiktaş bu kadar düştü. Ondan bu transfer Beşiktaş'ı yapacağı en son transfer olur.
FERRARİ'YE AF
15.Ocak.2011 12:2
Ferrari'ye izin çıktı.
Devre arasında Simao, Almeida ve Fernandes'i transfer ederek büyük sükse yapan Beşiktaş'ta yüksek maliyeti nedeniyle bir türlü elinden çıkaramadığı Matteo Ferrari'nin takımla çalışmasına izin verildi.
4.5 milyon avro bonservis bedeli olan ve yıllık 2.5 milyon avro kazanan İtalyan savunmacıya herhangi bir talip çıkmazken, oyuncunun teknik direktör Bernd Schuster'e takımla birlikte çalışmak istediğinin iletmesi üzerine Ferrari'yer af geldi.
Sakat olduğu için uzun süredir siyah-beyazlılarda forma giyemeyen Matteo Ferrari'yi değerlendirmeyi düşünmeyen Alman teknik adamın kamp sonrası fikrini değiştirip değiştirmeyeceği ise merakla bekleniyor.
KaPaLı
15.Ocak.2011, 22:36
Fatih Tekke, Ankaragücü'nde..
DenizlispoR
15.Ocak.2011, 23:45
Güven Manisaspor maçında ayağını kırdıktan sonra iflah olmadı .
GeNç KaRTaL
16.Ocak.2011, 00:08
Bizde sakatlandıktan sonra iflah olmayan adam çok.Gerek yok gelmesine o zaman.
besiktas1903
16.Ocak.2011, 13:47
BOBO İLE 3 YIL DAHA
Serdal Adalı’ya Türkiye’de mutlu olduğunu ve başka bir takıma gitmek istemediğini söyleyen sambacının yıllık ücreti, 1.2 milyon Euro’dan 1.8 milyon Euro’ya çıkarılacak.
BEŞİKTAŞ’tan ayrılıp ayrılmayacağı merakla beklenen Bobo, takımda kalıyor. İki sezondur Avrupa kulüplerinden teklifler alan Brezilyalı golcü, dün yöneticilerle 2 saat süren bir toplantı yaptı. Türkiye’de mutlu olduğunu ve takımdan ayrılmak istemediğini belirten sambacı, futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu ile 3 yıllık yeni sözleşme için el sıkıştı.
Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Brezilyalı oyuncunun takımdaki dengeleri bozmayacak şekilde mütevazi bir ücrete evet dediği belirtildi. Daha önce 1.2 milyon Euro alan Bobo’nun yeni sözleşmesindeki yıllık ücretin 1.8 milyon Euro’ya çıkarılacağı ifade edildi. Başkan Yıldırım Demirören’in de takımda kalmasını istediği golcü futbolcuda mutlu sona ulaşılması camiada memnuniyetle karşılandı.
Arkadaşlarına söyledi
Beşiktaş’ın Avrupa kupalarındaki en golcü futbolcusu olan Bobo, vatandaşı Nobre’nin aldığı ücret ile kendisine ödenen arasında fark bulunduğunu ileri sürmüş ve yönetim ile uzun süre sıkıntı yaşamıştı. Bobo dün sabah yapılan antrenmanda takım arkadaşları ile kalacağı haberini paylaşırken şunları söyledi: “Beşiktaş’ta çok zor dönemler yaşadım. Belimdeki sakatlık gerçekten sorun oldu. Ancak kimseye ihanet etmedim. Özellikle de takım arkadaşlarıma. En önemli hedeflerimden biri Avrupa Ligi’ndeki gol sayımı yükseltmek. Yeni transferler ile çok güçlü olduk. Ben de böyle bir takımın parçası olmaktan çok mutlu olacağım.”
- HÜRRİYET -
Dogru haberdir ins.
TABATA'DA SON DAKİKA
16.Ocak.2011 5:20
http://www.haber1903.com/cmsfiles/image/content/240x150/img_8705970_tabatabesiktas.jpg
Siyah-Beyazlılar’ın, Eskişehirspor’un yıldızı Sezer Öztürk için son bir görüşme yapacağı ve Tabata’yı bu transferde kullanacağı belirtildi. Eğer bu plan suya düşerse Japon asıllı Brezilyalı, Manisaspor’a bedelsiz olarak kiralanacak. Bilindiği gibi fazladan para isteyen Tabata’ya, yöneticiler, “Gerekirse Fernandes’i kenarda tutarız. Ancak sen de onunla birlikte tribünde oturursun” mesajını vermişti
SON ÇARE KATAR
16.Ocak.2011 6:11
http://www.haber1903.com/cmsfiles/image/content/240x150/img_7258932_tabatabesiktas2.jpg
Beşiktaş Yönetimi, Eskişehirspor'a kiralık gitmek istemeyen Tabata'yı elden çıkarmanın hesaplarını yaparken, Brezilyalı oyuncunun Katar'a gönderilmesinin planlandığı öğrenildi.
Fernandes'in lisansının Bucaspor maçına yetiştirilmesi için yoğun çaba sarf eden siyah-beyazlı yönetimin, Tabata için daha önce Katar FC takımından gelen teklifi yeniden gündeme aldıkları bildirildi. Eskişehir'e gitmek istemeyen oyuncuya talip olan diğer kulüp olan Manisaspor'un para ödemek istememesi, Kartal'ın yurt dışına yönelmesine neden oldu. Siyah-beyazlıların Brezilyalı oyuncuyu Katar'a göndererek kulübün kasasına para sokmayı da hedeflediği vurgulandı.
Bir taşla iki kuş vurarak hem kontenjan boşaltmak, hem de para kazanmak isteyen yönetimin, Katar'a da gitmek istemeyen Tabata'yı bir kez daha ikna etmeye çalışacağı öğrenildi. Daha önce Delgado'yu Katar'ın El Wasl kulübüne satan siyah-beyazlıların Tabata'yı da cuma gününe kadar göndermeye çalışacakları belirtildi.
Katar FC Kulübü'yle Tabata için temaslarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi'nin, bir türlü takımdan ayrılmak istemeyen oyuncuyu maddi çekinceleri konusunda ikna etmeye çalışacakları, en son ihtimalin ise bu oyuncunun Katar'a kiralık olarak gönderilmesinin olduğu öğrenildi.
ozaniel
16.Ocak.2011, 16:13
İnşallah bu haberler doğrudur. Tabata'ya para verecek tek kulüp Katar kulüpleridir. Bobo ile ise anlaşma yapılması da çok iyi.
GeNç KaRTaL
16.Ocak.2011, 16:14
Bobo haberi umarım doğrudur.Gitmesini hiç istemiyorum.
Revolution
16.Ocak.2011, 16:52
Bobo gibi bir forvete Galatasaray'in cok ihtiyaci var gelmesini isterim acikcasi.
Rehavi
16.Ocak.2011, 17:50
Ne yazık ki Hürriyet haberi... Umarım denk gelmiştir de tutturmuşlardır...
ozaniel
16.Ocak.2011, 17:52
Bence yalan haber olsa Bobo'nun transferi üzerine olurdu, doğru haber olması daha mantıklı.
TABATA'DA SON GELİŞMELER
16.Ocak.2011 13:14
http://www.haber1903.com/cmsfiles/image/content/240x150/img_7417065_tabata-eskisehir-ozel.jpg
Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Tabata'nın akıbeti belli oluyor.
HABER1903'ün edindiği bilgiye göre Tabata'nın Eskişehirspor'la olan görüşmeleri devam ediyor. Eskişehirspor'un Tabata'nın bu yıl için tüm alacaklarını ödemeyi taahhüt ettiği, gelecek yıl ise Beşiktaş'tan alacağı paranın bir miktar altında ödemeyi önerdiği bilgisine ulaşıldı.
Öte yandan Transfer Komitesi Yöneticilerinin Tabata'yı kesin olarak satmak istedikleri, sözleşmesini dondurma gibi bir tercihte bulunmayacakları öğrenildi.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Rehavi
16.Ocak.2011, 21:22
Bence yalan haber olsa Bobo'nun transferi üzerine olurdu, doğru haber olması daha mantıklı.
Mantıklı aslında :D Hürriyet in genel haber politikası göz önüne alınırsa...
besiktas1903
16.Ocak.2011, 21:36
http://img828.imageshack.us/img828/3932/36269166183115910516369.jpg
bobo mutlu gözüküyor :p
KaPaLı
16.Ocak.2011, 23:22
Portekiz kolonisi gibi maşallah (:
anil luque
17.Ocak.2011, 01:14
alemin keyfi yerine valla :)
izmer96
17.Ocak.2011, 09:26
o degilde arka planda Fernandes ne yapiyor Allah askina ben bi anlam veremedim :D
Bordo61Mavi
17.Ocak.2011, 10:44
'Biz Real Madrid, Trabzon Barcelona'
Beşiktaş'ın sahadaki lideri Guti Hernandez, İspanya ile Türkiye'yi karşılaştırdı.
http://foto.fanatik.com.tr/news/423x238/2011/1/16/fft1mm1314626.jpg
Tayfur Havutçu ve İbrahim Üzülmez’le sohbet eden Guti, “Beşiktaş’ı Real Madrid’e benzetiyorum. Tam bir yıldızlar topluluğu. Real’in en büyük rakibi Barcelona lider. Türkiye’de de aynı renkleri taşıyan Trabzon zirvede. Genel olarak benzerlikler çok. Trabzonspor takımı oyunu daha öne çıkaran bir ekip. Beşiktaş ise bunu düşünmenin yanı sıra yıldız oyunculara ağırlıklı kadrosu ile herkesin zevkle takip edeceği bir takım. Şahsen İspanya’daki yarışın benzerini burada yaşıyorum. Takım isimleri değişse de ortam benziyor. Ancak buradaki futbol aşırı agresif ve sert. Biz bu yüzden Avrupa maçlarında daha etkili oynuyoruz. Ligde ise puanlar yitirdik. Rakiplerin futbol oynamaktan çok, oynatmamayı düşünmesi, bize bu kayıpları yaşattı. Ancak ikinci yarıda çok daha iyi olacağız” diye konuştu.
Rehavi
17.Ocak.2011, 13:09
Kaynak nedir acaba ?
besiktas1903
17.Ocak.2011, 13:10
^Kaynak Fanatik
Rehavi
17.Ocak.2011, 13:18
^Kaynak Fanatik
Teşekkür ederim, gereksiz bir habermiş desene...
anil luque
17.Ocak.2011, 18:23
Beşiktaş Kulübü, Alman futbolcu Michael Fink'in sözleşmesinin askıya alındığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na bildirdi.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den borsaya yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcularımızdan Michael Fink'in transferi konusunda Hannover Kulübü ile yapılan görüşmelerde mutabakat sağlanamamış olup; futbolcu ile aramızdaki 01.09.2010 başlangıç, 31.05.2012 bitiş tarihli TFF Profesyonel Futbolcu Sözleşmesi, yabancı kontenjanı sorunu nedeni ile futbolcunun sözleşmeden doğan hakları saklı kalmak kaydıyla, askıya alınmıştır" denildi.
Kaynak: NTVSPOR
ForzaRQ7
17.Ocak.2011, 19:12
"MOURINHO'DAN İYİ BİLECEK HALLERİ YOK"
http://www.haber1903.com/cmsfiles/image/content/240x150/_mourinho__39_dan_iyi_bilecek_halleri_yok__5758249 .jpg
Beşiktaş taraftarlarının beğeniyle takip ettiği Ali Ece'ye HABER1903 okurları için merak edilen soruları sorduk. Ali Ece, yeni transferlerin gençlerle uyumu, Bucaspor karşılaşması, Schuster ve Nihat Kahveci hakkındaki görüşlerini yine kendine özgü farklı bakış açısıyla değerlendirdi.
İşte Ali Ece ile gerçekleştirdiğimiz soru cevap...
Beşiktaş'a yeni katılan yıldızlar genç oyuncuların gelişiminde ne gibi katkılar sağlar?
İlk yarıda Necip'in Guti ile sağladığı uyumu ve o uyum sayesinde kendisini nasıl beklenenden de daha hızlı geliştirdiğini unutmamak lazım.Necip'in attığı bir golden sonra onun yanına gelen ilk oyuncumuz Guti'ydi. Necip'in Guti'ye bakışlarında "Yıllarca televizyondan örnek alarak izlediğim, dergilerden fotoğraflarını kestiğim, tarihte eşine benzerine az rastlanan bir efsaneyle aynı takımdayım ve çok mutluyum" hissi vardı. Guti'nin Necip'e bakışları ise "Nereden geldiğim, adımın ne olduğu, futboldan kaç para kazandığımın hiçbir önemi yok. Takım arkadaşım, kardeşimsin" tadındaydı.
Unutmamak lazım ki Alex Ferguson son 20 yıla damga vuran Manchester United'ı bu "özel yıldızlar + onlarla oynadıkça gelişen genç yetenekler" formülüyle kurmuştu. Eric Cantona, hem maçlar hem de antrenman esnasında o dönemin genç yetenekleri Ryan Giggs, Paul Scholes, David Beckham'a çok şey öğretti. Bu üç oyuncu da ilerlemiş yaşlarına rağmen halen günümüz futbolunun sayılı yıldızları arasındalar. O yüzden bizde de top artık Ali Kuçik, Necip, Ersan, Furkan Şeker, Atınç, Muhammed ve diğer genç yeteneklerimizde.
Hepsinin başta Simao ve Guti olmak üzere tüm yıldızlarımızdan öğrenecekleri çok şey var. Nasıl Beckham, frikik atmayı Cantona'dan öğrendiyse bizim gençler de bizim yıldızlardan çok şey öğrenebilirler, yeter ki istesinler!
Son maçta Schuster, Nobre ve Almeida'yı ileride oynatınca akıllara Nihat - Kovaçeviç ikilisi geldi. Sizce Almeida Nihat'ın Kovaçeviç'i olabilir mi?
Nihat - Kovaçeviç'li Real Sociedad 4-4-2 dizilişi ve bir kısa + bir uzun forvet formüllü ikililerin geçer akçe olduğu futbol çağında parladılar. Şimdilerde ise futbola yön veren takımlar daha çok 4-3-3 ile 4-5-1 karışımı bir oyun sergiliyorlar. Ancak yine de ligimiz taktik kalite açısından dünyanın önde gelen liglerinin birkaç gömlek altında olduğu ve sıkıcı defansif taktikler artı tekme tokatspor taktiğiyle oynayan birçok takım olduğu için Türkiye Ligi'nde pekala 4-4-2 oynayabiliriz.
Nihat, tüm Beşiktaşlılar gibi beni de çok büyük bir hayalkırıklığına uğrattı. Ancak Nihat has halis Beşiktaş'ın çocuğudur ve o da performansından hiç memnun değil yani en büyük hayal kırıklığını bizzat Nihat yaşıyor ve bu kötü gidişatı tam tersine dönüştürmek istiyor. Almeida'nın Beşiktaş'a gelmesi de bu açıdan büyük bir şans. Tabii ki Nobre-Nihat ya da Bobo-Nihat ikililerinden ise "Almeida + 2.5 forvetimizden birisi" çok daha büyük etki ve verim yaratacak kalibrede. Almeida taktiksel esneklik açısından 4-4-2'de de 4-3-3'de de çok verimli olabilecek bir oyuncu çünkü sadece fiziksel üstünlüğüyle değil oyun zekası, sürekli alan değiştirip topu aldığı noktada yapılması gereken en doğru şeyi yapmaya çalışmasıyla da ideal bir santrfor. Siz bakmayın bizim medyadaki renkkörü ulemaların attığı çamurlara, Jose Mourinho'dan iyi bilecek halleri yok ya! Simao ve Almeida başka bir takıma gelmiş olsaydı büyük ihtimalle her gün posterleri veriliyor olurdu!
Buca maçında Yeni transferler İnönü Stadında Beşiktaş formasını ilk kez giyecek taraftardan nasıl bir karşılama bekliyorsunuz?
Hatalı yönetim kararlarına rağmen Beşiktaş'ı yıllarca taraftar ayakta tuttu. Bugün bu transferler yapıldıysa ve Tabata-Holosko vasatlığından kurtulduysak bunda taraftarın yönetime yaptığı muhalefetin kilit bir rolü var. Bu taraftar bu yıldızları izlemeyi fazlasıyla hak ediyor çünkü çok değil kısa bir süre önce Baki Mercimek sol kanatta oynarken de Kara Kartal diye yeri göğü inletiyorlardı. Şimdi de bir kanatta Q7 bir kanatta Simao varken de her yeri Kara Kartal diye inletecekler. Tabii bu sefer saha içindekiler de daha bir Kara Kartal tabii. O yüzden Benfica Lizbon'dan kartal getirip hayvancağıza "sembolik işkence" yapmaya gerek yok çünkü zaten 2011 model Beşiktaş Recep Çetin-Metin Tekin sağ kanadından beri en iyi sağ kanata, Üzülmez-Münch döneminden beri de en iyi sol kanada sahip. Unutmamak lazım ki Beşiktaş'a "Kara Kartallar" lakabı Baba Hakkı döneminde sürekli kanatlardan harika akınlar geliştirip taraflı tarafsız izleyen herkese güzel futbol ziyafeti çektiğimiz içindi.
Yapılan transferlere rağmen olası bir kaç maçlık düşüşte taraftar ve medya Schuster ve ekibine sabır gösterebilecek mi?
Başka insanlar ne düşünüyor bilmiyorum, ben sadece kendi adıma konuşabilirim. Siyahla nefes alıp beyazla nefes veren birisi olarak Schuster'e Beşiktaş'a oynatmaya çalıştığı, Beşiktaş tarihine ve taraftarın özlemlerine yakışan futboldan dolayı teşekkür etmek boynumun borcudur. İnönü'de ya da deplasmanda asla basın tribününe oturmamış bir gazeteci olarak da meslekteki abilerim ne düşünür bilmem. Dilerim her şey iyi gider ve Schuster uzun süre Beşiktaş'ı çalıştırır, yabancı yıldızların yanına altyapı, özkaynak mahsulü yeteneklerimizi de eklemleyerek günü kurtarmanın ötesinde parlak bir siyah-beyaz geleceğin de temellerini atar.
Ali Ece'ye sorularımıza verdiği cevaplardan dolayı HABER1903 olarak teşekkür ederiz.
- HABER1903 -
Nihat-Almeida sistemi, İnönü'de zayıf ekiplere karşı oynayabileceğimiz bir sistem olur aslında. Cenk, Hilbert, Sivok, Toraman, İbrahim, Guti, Aurelio, Quaresma, Simao, Nihat, Almeida şeklinde. Ama bunun için gerçekten iyi bir Nihat gerek.
GeNç KaRTaL
19.Ocak.2011, 01:22
At.Madrid'in kaleci antrenörünü transfer etmişiz.
http://www.clubatleticodemadrid.com/Web/noticia/template_noticia/noticia1.php?idnoticia=17413&previo=0
anil luque
19.Ocak.2011, 01:30
Paco Biosca ile Ventrone'yi de alalım :D
Cenk ve Umut Kaya'yı Casillasımız Buffonumuz yapar inşallah ..
Rehavi
19.Ocak.2011, 05:41
Madrid e sardık bu aralar :D Boboyla ilgili yazılı olarak değil ama spor bültenin de Ntvspor da Figer yine para istedi, Beşiktaşlı yöneticiler kızdı, sezon sonuna kadar sözleşme konusu askıya alındı dedi... Bobo dan yine hayır beklemeyin... Bu adam kafası azcık karışık oldu mu oynayamıyor hele ki kontrat konuları belirsiz oldu mu...
anil luque
20.Ocak.2011, 00:00
Şu an Juan Figer ölse de kurtulsak. Tövbe yarabbim. Ne bela adamdır yahu.
KaPaLı
20.Ocak.2011, 00:04
Güven Varol = Rıdvan ( Bonservis ) + 2 Milyon € diyolarr.
Rehavi
20.Ocak.2011, 00:15
RIDVAN ANKARA YOLCUSU
18.Ocak.2011 12:59
HABER1903'ün edindiği bilgiye göre Beşiktaş'ın genç sağ beki Gençlerbirliği yolunda. İki kulüp yetkililerinin Rıdvan Şimşek konusunda görüşme halinde oldukları ve anlaşmanın yakın olduğu öğrenildi. Beşiktaş'ın Şimşek'i sezon sonuna kadar kiralık olarak Ankara ekibinde göndereceği bilgisine ulaşıldı.
Burada da böyle yazıyor. Eğer senin yazdığın gibi olursa, yazık olur, Güven in üzerine 2 milyon euro verseler ben yine vermem Rıdvan ı...
KaPaLı
20.Ocak.2011, 00:16
Dün birisi söyledi banada böyle bir transferi. Güven'i çok istiyomuş Beşiktaş.
ozaniel
20.Ocak.2011, 01:12
Kiralık olarak gidebilir Rıdvan, eğer Hilbert sağ bek olarak devam edecekse Beşiktaş'ta pek şans bulamaz, tecrübe kazanır kiralanırsa.
BaGa TaRKaN
20.Ocak.2011, 01:21
Güven Varol = Rıdvan ( Bonservis ) + 2 Milyon € diyolarr.
Doğruluğuna İnanırım, Sonuçta Schuster Rıdvanı Kafasında Bitirdi Resmen Bonservisiyle Beraber Vermeye Dünden Razı Gibi. Peki Ne Kadar Doğru Hamle Olur O da Tartışılır, Tartışmakta Taraftarın İşi.
anil luque
20.Ocak.2011, 01:22
Yahu ne Güven'i arkadaş. Hem de Rıdvan'ı bonservisiyle verip üstüne 2 milyon dolar. Obi Mikel'i alıyoruz da benim mi haberim yok..?
KaPaLı
20.Ocak.2011, 01:39
Valla Güven'i verip üstüne o kadar para alıp Rıdvan'ı almak mükemmel olur ama şu an için söylentiden ibaret. Gerçek olan Güven için Beşiktaş'ın geçen hafta içinde çok sıkı bir pazarlık yaptığı.
GeNç KaRTaL
20.Ocak.2011, 01:49
Sanmıyorum Güven'i almak için öyle uçuk bir teklif yapacağını yönetimimizin.Olay resmiyet kazanırsa yorum yapmak daha sağlıklı olacaktır.
Lucas Neill
20.Ocak.2011, 16:29
SON DAKIKA: Besiktas, Tabata'nin sozlesmesini DONDURDU!
Bir de Katar'a gidiyor iddiasi var
GeNç KaRTaL
20.Ocak.2011, 17:42
Profesyonel futbolcularımızdan Rodrigo Barbosa Tabata ile aramızdaki mevcut TFF Profesyonel Futbolcu Sözleşmesi yabancı kontenjanı sorunu nedeniyle , geçici olarak askıya alınmıştır.
Tabata,Katar'a gitmeyi kabul etmiş.Transfer işlemleri yetişmeyeceğinden dolayı Fernandes'in yarınki maçta oynabilmesi için dondurulmuş sözleşmesi.
anil luque
20.Ocak.2011, 17:43
Güzel haber. Aslında tamamen gitseydi daha iyiydi ama en azından Fernandes oynayabilecek..
ForzaRQ7
20.Ocak.2011, 19:48
Tabata'yı anlamak mümkün değil. Türkiye'de Anadolu kulüplerinden herhangi birinde oynamayı reddediyor, daha sonra adının hiç duyulmayacağı Katar'a gitmeyi kabul ediyor. Her şey para mıdır yani?
Revolution
20.Ocak.2011, 20:03
Tabata'yı anlamak mümkün değil. Türkiye'de Anadolu kulüplerinden herhangi birinde oynamayı reddediyor, daha sonra adının hiç duyulmayacağı Katar'a gitmeyi kabul ediyor. Her şey para mıdır yani?
Adam futbolda daha iyi yerlerde olacağını düşünmüyor demek ki bu nedenle ne koparırsam kar diyor.
bjk_melo_151
20.Ocak.2011, 22:25
Adam futbolda daha iyi yerlerde olacağını düşünmüyor demek ki bu nedenle ne koparırsam kar diyor.
30 yaşında zaten bu yaştan sonra en fazla 4-5 yıl oynar. Elbette paraya bakacak.
KaPaLı
20.Ocak.2011, 23:24
Valla helal olsun Beşiktaş'a. Sağlam maddi gücü var herhalde. Fink, Holosko, Tabata. Temiz iş.
deniz.91
20.Ocak.2011, 23:36
Her nekadar bu sene çok iyi transferler yapsada ben üzülüyorum bjknin savurduğu paralara holosko tabata zapo falan ne paralar vermişti alırken sanırım borcuda çok kulübün umarım ilerde bir sıkıntı olmaz
Rehavi
21.Ocak.2011, 00:23
Valla helal olsun Beşiktaş'a. Sağlam maddi gücü var herhalde. Fink, Holosko, Tabata. Temiz iş.
Zaten oyunculara vereceğimiz kontratı, yabancı kontenjanına takılmamak için ya sonlandırıyoruz ya da bir kısmını karşılıyoruz. Yabancı kontenjanı olmasa bu oyuncular büyük ihtimalle takımda kalacaktı.
Her nekadar bu sene çok iyi transferler yapsada ben üzülüyorum bjknin savurduğu paralara holosko tabata zapo falan ne paralar vermişti alırken sanırım borcuda çok kulübün umarım ilerde bir sıkıntı olmaz
Aynı şeylerden mi bahsediyorsunuz bilmiyorum ama alırken büyük paralar verildiği doğrudur, ama artık yönetimin şu an ki haliyle bu tür hatalara artık düşmeyeceğini düşünüyorum, en azından aynı kadroyu korudukları sürece.
Devre arasındaki oyuncu gidiş gelişlerine harcadığımız para, Tabata nın bonservisine verdiğimiz ücretten de daha bugün Galatasaray ın aldığı Stancu nun bonservisinden de azdır sanırım.
anil luque
21.Ocak.2011, 00:30
Ben de bu yüzden fazla sıkıntı yapmıyorum açıkçası. Sezon sonunda da iyi performans gösteren kalır gösteremeyen satılır gider. Ayrıca bu sene gelirlerimizde artış söz konusu ve bu devam edecek.
Rehavi
23.Ocak.2011, 23:53
Zaten oyunculara vereceğimiz kontratı, yabancı kontenjanına takılmamak için ya sonlandırıyoruz ya da bir kısmını karşılıyoruz. Yabancı kontenjanı olmasa bu oyuncular büyük ihtimalle takımda kalacaktı.
Aynı şeylerden mi bahsediyorsunuz bilmiyorum ama alırken büyük paralar verildiği doğrudur, ama artık yönetimin şu an ki haliyle bu tür hatalara artık düşmeyeceğini düşünüyorum, en azından aynı kadroyu korudukları sürece.
Devre arasındaki oyuncu gidiş gelişlerine harcadığımız para, Tabata nın bonservisine verdiğimiz ücretten de daha bugün Galatasaray ın aldığı Stancu nun bonservisinden de azdır sanırım.
BEŞİKTAŞ'TAN TRANSFER DERSİ
HABER1903 olarak devre arasında yapılan transferlere ödenen rakamları mercek altına aldık. Yaptığı transferlere ödediği rakamla en çok ilgi çeken takım G.Saray oldu. Ulusal medyanın bir çok kez Beşiktaş ile kıyasladığı rakiplerini bu kez bizler okurlarımız için karşılaştırıyoruz.
G.SARAY, BEŞİKTAŞ'IN 3 KATI HARCAMA YAPTI
Yeni stadıyla birlikte transfere hız veren G.Saray ara transferde en çok para harcayan kulüp oldu. Sarı-Kırmızılılar renklerine bağladıkları Stancu, Yekta, Zapata, Kazım ve Culio'ya toplam 10 milyon 750 bin euro bonservis bedeli ödeyerek taraftarından büyük tepki aldı.
Kara kartal ise durumlar tam tersi. Yapılan yıldız transferlere ödenen bedeller dünya piyasasına göre oldukça düşük rakamlar. Kulüp Almeida'ya 2 Milyon Euro, Simao'ya 900 Bin Euro ve Manuel Fernandes'e 985.845 Euro ödedi. Bu rakamlar borsaya açıklanan resmi rakamlar. Beşiktaş toplamda devre arasında takıma kazandırdığı yıldız futbolcuları için 3,885,845 Euro öderken G.Saray, Beşiktaş'ın harcadığı rakamın neredeyse üç katını harcayarak transferler yaptı.
G.SARAY ROMANYA'DAN, BEŞİKTAŞ ALMANYA VE İSPANYA'DAN
G.Saray transferlerini Hagi'nin memleketinin takımı olan Steaua Bükreş'ten iki, Cluj takımından da bir futbolcu alırken. Beşiktaş Almanya'nın W.Bremen takımının santraforu ve Portekiz Milli takım futbolcusu Almeida'yı, İspanya'nın Atletico Madrid takımının kaptanı ve Portekiz Milli Takım futbolcusu Simao'yu, Valencia'nın orta sahası ve Portekiz Milli Takım futbolcusu Manuel Fernandes'i renklerine bağladı.
YÖNETİCİLİK DERSİ
Geçmişte yapılan transfer hatalarının üstüne sünger çeken Beşiktaş yönetimi, Transfer Komitesinin başarılı çalışmalarıyla aldığı futbolculara isimlerine göre oldukça düşük bonservis bedelleri ödedi. Quaresma'nın transferi ile büyük bir adım atan yöneticiler, Guti'nin bedelsiz takıma kazandırılması sonrası gözlerini daha da ileriye dikmişlerdi. Devre arasında Quaresma'nın da yardımlarıyla takıma kazandırdıkları üç yıldız ile taraftardan alkış almayı başardılar.
G.SARAY'DA İŞLER ARAP SAÇI
Ligin orta sıralarına demir atan G.Saray'da Başkan Adnan Polat'ın taraftarlarıyla girdiği polemik sonrası buzları eritmek için yaptığı transferlere ödediği bedel dikkat çekti. Türkiye'de ismi duyulmamış üç yabancı futbolcuyu renklerine bağlayan G.Saray'da, en çok tepkiyi ise 33 yaşındaki kaleci Zapata aldı. Bükreş kulübünün sözleşmesini bedelsiz feshettiği kalecinin G.Saray'da jübile yapmaya geldiği konuşuluyor.
DÜNYA BEŞİKTAŞ'I KONUŞUYOR
Tüm dünya medyasının ilgisini çeken Kara kartal'a en son övgü Portekizlilerin efsane futbolcusu Luis Figo'dan geldi. PORTEKİZLİ efsane, “Beşiktaş şampiyon olmak için İspanya, İtalya ve Almanya gibi büyük liglerden futbolcu topluyor. Beşiktaş, çok yetenekli. Bu noktada çok iyi oynayıp oynamayacaklarını bilmiyorum ama dört Portekizli oyunlarına çok şey katacak. Almeida, Simao, Fernandes ve Quaresma mükemmel oyuncular” diye konuştu.
RAKİPLERİN KORKULU RÜYASI
F.Bahçe'yi Kadıköy'de 3-2 ile devirerek Türkiye Kupasından elenmesinde başrol oynayan Bucaspor'u 5 golle evine yollayan Kara kartallar şimdiden rakiplerinin korkulu rüyası olmayı başardı. Beşiktaşlı yöneticiler şimdiden geleceğin temellerini attılar ve Beşiktaş'ı dünya takımı yapmayı başardılar. Şimdi sıra başarılı sonuçlar elde etmekte.
HABER1903 -
Başlık hoş durmamış, yönetim ancak kendine ders verebilecek düzeyde henüz ama yukarıda yazdıklarımı özetler nitelikte bir haber olmuş.
RaSenGan
24.Ocak.2011, 00:26
Sanki biz kariyerinin son demlerindeki adamları getirdik :) Beşiktaş yönetimini tebrik etmek gerekir fakat iki takımın transfer şartları çok farklıydı.
Rehavi
24.Ocak.2011, 00:30
Sanki biz kariyerinin son demlerindeki adamları getirdik :) Beşiktaş yönetimini tebrik etmek gerekir fakat iki takımın transfer şartları çok farklıydı.
Yok, bencede Galatasaray yönetimi yapabilecek herşeyi yaptı sayılır devre arasında... Pek fazla alternatifi de yoktu, ama ben bunu yukarıda Beşiktaş ın para savurduğunu iddia eden arkadaşlara ithafen yazma gereği duydum.
Birde; Guti şu an da takımın eksikliği en çok hissedilebilecek oyuncusu... Gerçekten harika oynuyor ama önünde en fazla 3 sene var, bu takıma katkı sağlayabileceği... Sezon başından beri olan performansı bir yana, cuma günü oynadığı futbol gerçekten çok iyiydi. Onun yerini, aynı maliyete doldurmamız çok zor olacaktır...
uAburak89
24.Ocak.2011, 01:41
Ben anlamadım haber1903ün mantığını, bizle niye kıyaslama yapmışlar, ilginç. Ayrıca haberde mantıksız noktalar var, Kazım ve Zapata'nın bonservis ücreti yok, taraftarın da olumsuz tepkisi pek yok. Hatta çoğu kişi harcasınlar parayı artık diyor. Ülke konusu da aynı şekilde, nerden geldiğinin ne önemi var, Misimoviç Almanya'dan, Elano İngiltere'den geldi ne oldu, her transfer tutacak diye bir şey yok, ayrıca bu bir politikadır. Fernandes -bildiğim kadarıyla- istikrarlı olarak forma giyen bir oyuncu değildi mesela, çok fazla saçma kıyaslama yapmışlar. Gündüz görmüştüm ve anlam verememiştim bu habere, şimdi yine görünce tutamadım kendimi.
besiktas1903
26.Ocak.2011, 20:16
Beşiktaş kulübünden Tabata açıklaması;
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
20.01.2011 tarihinde TFF Profesyonel Futbolcu Sözleşmesi yabancı kontenjanı sorunu nedeni ile askıya alınan, profesyonel futbolcularımızdan Rodrigo Tabata'nın geçici transferi konusunda Katar futbol takımlarından Al-Rayyan Sports Club ile görüşmelere başlanmıştır.
- HABER1903 -
Rehavi
26.Ocak.2011, 20:28
TABATA KATAR'DA
Beşiktaş'ın bekleneni veremeyen futbolcusu Tabata, Katar futbol takımlarından Al-Rayyan Sports Club'e kiralandı.
Yapılan anlaşmada, Tabata'nın bu sezon kiralık , fakat satış opsiyonunun 4 Milyon Euro karşılığında Al-Rayyan Sports Club'ünde olduğu öğrenildi.
Tabata'nın bu akşam yola çıkacağı yarın yeni takımı Al-Rayyan Sports Club tarafından sağlık kontrolünden geçeceği bildirildi. Tabata Sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini Al-Rayyan Sports Club'lü yapan sözleşmeyi imzalayacak.
- HABER1903 -
GeNç KaRTaL
26.Ocak.2011, 20:31
İnşallah Katar kulübü Tabata'yı beğenir de uğradığımız zarar bir nebze olsun kapanır.
ozaniel
26.Ocak.2011, 20:48
Tabata'dan da kurtulduk, Katar'a gittiği için herhalde maaşını falan ödemeyiz. Şimdi Al-Rayyan düşünsün.
Rehavi
26.Ocak.2011, 21:00
Opsiyonu kullanacak olurlarsa acayip kar ederiz :D Unutun kaça aldığımız falan :)
Lucas Neill
27.Ocak.2011, 17:43
Beşiktaşlı Michael Fink, sezon sonuna kadar B.M.'Gladbach takımına kiralandı. Transfer bedeli 700 bin Euro.
Rehavi
27.Ocak.2011, 18:03
FINK RESMEN GİTTİ
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamu Aydınlatma Platformu'na gönderilen yazıda, 2010-2011 sezon sonuna kadar Michael Fink'in Borussia Mönchengladbach Kulübü’ne geçici transfer edildiği bildirildi.
Kulübten yapılan açıklama şöyle:
"Profesyonel futbolcularımızdan Michael Fink’in, Borussia Mönchengladbach Kulübü’ne 2010-2011 sezon sonuna kadar,700.000.€ bedelle geçici transferi konusunda sözleşme imzalanmıştır."
-HABER1903 -
Herhalde bu parayı verip, kontratına karışmayız dediler. Yoksa yarım sezon için bu para biraz fazla gibi...
Rehavi
27.Ocak.2011, 18:51
Adalı, Ersan'ın sakatlığının ardından teknik direktör Bernd Schuster'in futbol komitesinden yerli bir defans oyuncusu alınması yönünde bir isteği olmadığını da vurgulayarak, "Hocamız bizden yeni bir yerli defans oyuncusu alınması konusunda istekte bulunmadı. Kendisi ile bugün görüştük ama böyle bir isteği olmadı. Zaten bu dönemde alacağımız ve takımımıza katkı sağlayacak bir futbolcu bulmak çok zor" şeklinde konuştu.
DHA
anil luque
27.Ocak.2011, 19:52
Haberlerde transfer çalışmalarına başlandı demişti ama bence de gerek yok pek ..
Rehavi
27.Ocak.2011, 19:59
Aslında gerek var bence ama pek düzgün birilerini bulmak mümkün değil bu saatten sonra... Birden kendimiz stoper de, Erhan Güven ya da genç takımdan birini oynatırken bulabiliriz. Allah korusun...
El Barto
27.Ocak.2011, 20:01
Erhan Güven düşünülüyorsa Ersan'ın yerine Ersan'a bir sandalye versinler oturtsunlar kalenin önünde ama Erhan'ı oynatmasınlar.
Bir gurbetçi kiralanabilirse kaymaklı kadayıf olur.Başkada piyasada adam yok zaten.
Rehavi
27.Ocak.2011, 20:17
Aynı hataya vaktinde Galatasaray da düştü, Kewell ı stoper oynattılar hatırlarsanız... Aynı şey olacak diye birşey yok ama, Ferrari de Sivok da şu an kısmen sakat, hafta sonuna yetişemezlerse -ki Sivok yetişecek sanırım- göbekte kim oynayacak merak ediyorum.
LaigLeNoiR
27.Ocak.2011, 20:45
En kötü Aurelio oynar.
Night_Mare17
27.Ocak.2011, 20:58
Nobre Almeida
Simao Guti Quaresma
Aurelio
İsmail Köybaşı Ersan İbrahim Hilbert
Cenk
Beşiktaş bu kadroyla oynuyordu 5 yabancı yabancı stoper oynatırlar bir şey olmaz. Sivok yetişiyor diye biliyorum.
LaigLeNoiR
27.Ocak.2011, 21:56
Dün sağlık kontrolleri için Katar'a giden Tabata'nın gerekli kontrollerden geçtiği Al-Rayyan Sports Club klubünün Beşiktaş ile anlaşmasından sonra bugün Tabata'da yeni kulübü ile anlaştı.
Tabata'nın resmi sözleşmeyi Türkiye saati ile 19:00'da imzaladığı öğrenildi.
HABER1903
eXcitinG
27.Ocak.2011, 22:07
Serdar KesimaL bence geLecek sezon için düşünüLmeLi. Ersan iLe beraber 10 yıL savunma probLemi çekmeyiz.
GeNç KaRTaL
27.Ocak.2011, 22:47
İnşallah ileride stoperde ciddi sıkıntılar yaşamayız.
anil luque
27.Ocak.2011, 22:56
En kötü ihtimalle lig maçlarında Atınç oynar ya da Konya Torku maçında defansta oynayan eleman. Onlar da Allah muhafaza en kötü ihtimallerde.
ADANA'YLA GÖRÜŞMELER BAŞLIYOR
28.Ocak.2011 6:00
http://www.haber1903.com/cmsfiles/image/content/240x150/adana_yla_gorusmeler_basliyor_4747914.jpg
Ancak yaşadığı ciddi sakatlık sonrasında Siyah-Beyazlı idarecilerin de hız verdiği görüşmeleri bir an önce bitirmek istedikleri kaydedildi.
Her fırsatta, “Beşiktaş’ta kalmak istiyorum” diyen Ersan’ın da bu görüşmelerden haberdar olduğu ve moralinin biraz olsun düzeldiği öğrenildi. Daha önce kapıyı 3 milyon Euro’dan açan Adanaspor Yönetimi’nin fiyatı 1 milyon 500 bin Euro’ya kadar düşürdüğü ifade edildi.
- FANATİK -
HEDEFTE TOPRAK VAR
28.Ocak.2011 6:25
http://www.haber1903.com/cmsfiles/image/content/240x150/hedefte_toprak_var_5476562.jpg
Kara Kartal’ın genç yıldızı Ersan Gülüm’ün beklenmeyen sakatlığı, Beşiktaş Yönetimi’ni de harekete geçirdi. Siyah-Beyazlı idareciler, teknik direktör Bernd Schuster’le görüştükten sonra yerli bir savunmacıyla kadroyu güçlendirmek için düğmeye bastı.
Hedefte ise Freiburg’un Türk asıllı savunmacısı Ömer Toprak var... Karting yaparken geçirdiği kaza sonrasında 1 yıl futboldan uzak kalan ve 2010’da sahalara dönen Ömer, yavaş yavaş eski performansına da yaklaştığının sinyallerini veriyor. Beşiktaşlı idarecilerin hemen harekete geçtikleri ve transfer dönemi bitmeden bu işi mutlu sonla noktalamak istedikleri kaydedildi.
Emre için Başkan görüşebilir
Hedefteki bir diğer isim ise Emre Güngör... Gaziantepspor’un bu sezonki başarısında önemli rol oynayan Emre için Başkan Yıldırım Demirören’in, aynı zamanda yakın arkadaşı olan Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl’la görüşme yapmaya hazırlandığı dile getirildi.
- FANATİK -
KaPaLı
28.Ocak.2011, 11:32
İbrahim Kızıl açıklama yapar; Emre Güngör 6 milyon € :p
TABATA BORSAYA BİLDİRİLDİ
28.Ocak.2011 11:38
http://www.haber1903.com/cmsfiles/image/content/240x150/tabata_borsaya_bildirildi_2100542.jpg
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklamada, Tabata'nın 2010-2011 sezon sonuna kadar Katar takımı Al-Rayyan Sports Club’a geçici transfer edildiği bildirildi.
Şirketten yapılan açıklama şöyle:
"Profesyonel futbolcularımızdan Rodrigo Tabata’nın 2010-2011 sezon sonuna kadar Katar futbol takımlarından Al-Rayyan Sports Club’a geçici transferi konusunda sözleşme imzalanmıştır. Bu dönemde sözleşme gereği futbolcunun Şirketimizden alacağı olan 652.000.Euro Al-Rayyan tarafından karşılanacaktır. Al-Rayyan sezon sonunda 4.000.000.Euro bedelle oyuncuyu transfer etme opsiyonuna sahiptir."
GeNç KaRTaL
28.Ocak.2011, 13:00
Hadi oğlum Tabata.Göster kendini.:icon_biggrin:
uAburak89
28.Ocak.2011, 17:08
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda 26 Ocak'ta oynanan Beşiktaş-Trabzonspor maçının 88. dakikasında sakatlanan ve sol diz ön çapraz bağında yırtık tespit edilen ve sezonu kapatan Ersan Gülüm'ün yerine transfer edeceği ismi buldu.
Siyah Beyazlı takımın teknik direktörü Bernd Schuster dün futbol komitesi ile yaptığı görüşmede, yaşanan bu gelişme sonrası yeni bir yerli defans oyuncusu isteğinde bulunmamaıştı. Ancak dün akşam ve bu sabah yapılan son görüşmler sonrası Beşiktaş yeni bir defans oyuncusu almaya karar verdi.
Siyah Beyazıl kulüp Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'da forma giyen Gurur Yazar bugün ile görüşmeye başladı. İzmir ekibi ile 31 Mayıs 2012 tarihine kadar sözleşmesi olan 24 yaşındaki futbolcu A2 Milli takımının da formasını giymişti.
Gurur'u satmayı düşünmeyen Karşıyaka Kulübü, Beşiktaş'ın teklifi üzerine futbolcusunun kariyerini düşünerek Siyah Beyazlı takım ile teklifini değerlendirmeye aldı. İki kulüp arasında bugün yapılan görüşme sonrası bu transferin tamamlanması bekleniyor.
Son dakikada bir sorun çıkmaması halinde Gurur'un yarın İstanbul'a gelip Beşiktaş ile sözleşme imzalayacağı belirtildi.
sporx
Hayırlısı
http://img821.imageshack.us/img821/4030/gururyazarprofilzellikl.png
Lucas Neill
28.Ocak.2011, 17:18
TRANSFER: Beşiktaş, Karşıyaka'nın stoperi Gurur Yazar ile anlaşmak üzere. (DHA)
anilton
28.Ocak.2011, 17:25
Bank Asya'dan devam edebiliriz.A2 Milli takımınada çağırılan,bir dönem bizle adıda geçen Ksk'lı Saffet Gurur kiralanabilir.Rıdvan'da Ksk'ya. yazmıştım twitter'da Ersan sakatlandıktan sonra.
Serdal başkanda dikkate almış sağolsun. :)
ERSAN'I ARATMAYACAĞIMA İNANIYORUM"28.Ocak.2011 16:22
http://www.haber1903.com/cmsfiles/image/content/240x150/_ersan_i_aratmayacagima_inaniyorum__6501655.jpg
Beşiktaş'ın Ersan Gülüm'ün sakatlanması ile gündeme gelen Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka'da forma giyen Gurur Yazar, ilk kez HABER1903'e konuştu.
Yazar yaptığı açıklamada;
" Menajerim Beşiktaş'ın benle ilgilendiğini söyledi. Fakat henüz yöneticilerimizden bana gelen bir şey yok. Zaten yarın bir karşılaşmaya çıkacağız. Bu yüzden yönetim ile herhangi bir görüşmem olmadı. Bende basından takip ediyorum. Beşiktaş'ın bana teklifte bulunması benim için gurur verici bir olay. 3 büyüklerde oynamak hedeflerimin başında geliyordu. Ersan Gülüm'ün sakatlanmasına çok üzüldüm. Ona geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Eğer Beşiktaş'ta oynamak nasip olursa elimden geleni yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Beşiktaş'lı taraftarlara Ersan'ı aratmayacağıma inanıyorum. " diyerek sözlerini tamamladı.
- HABER1903 -
ozaniel
28.Ocak.2011, 17:49
Genç ve potansiyelli bir isimin gelmesi güzel olur ama inşallah fm profilindeki gibi ağır bir oyuncu değildir, Ferrari bile bu sistemde iş yapmıyorsa onun işi daha da zor olur.
yunusgs
28.Ocak.2011, 18:09
Nefret ederdim FM'de bu adamdan.Ne zaman Bank Asya'da bir takım yönetsem ve Karşıyaka ile karşılaşsam bana mutlaka gol atardı.Gerçekte nasıl bir oyuncu olduğunu bilmiyorum ama böyle bir önyargım var ona karşı :)
anil luque
28.Ocak.2011, 18:23
ligi idare edebiliriz heralde bu genç kardeşimizle eğer gelirse. Kendisini tanımam ama boş bir adam transfer edeceklerini sanmıyorum ..
Fearless Coward
28.Ocak.2011, 18:26
Gurur çok iyi olur açıkçası.Ersan'ın yokluğunu hissettirmez en azından.
besiktas1903
28.Ocak.2011, 18:40
Avrupa maclarinda Ferrari Sivok olabilir. kadro derinligi icin iyi olur defans oyuncularimiz olasi bir sakatlik yasarsa sorun yasaya biliriz.
GeNç KaRTaL
28.Ocak.2011, 19:11
Alternatif olarak birisinin alınması iyi olur açıkcası.Sivok ve Ferrari bu sezon hep sakatlıklarla boğuştular.Bizde bu şansızlık olduğu sürece sakat vemeye devam edeceğiz büyük ihtimalle.
uAburak89
28.Ocak.2011, 20:08
Beşiktaş yalanladı Gurur transferini.
CeNTeR_TR
28.Ocak.2011, 21:22
Samsunspor'dan Kemal'i alsınlar hem kumaşıda iyi hemde genç . . .
bjk_melo_151
28.Ocak.2011, 22:18
Beşiktaş yalanladı Gurur transferini.
Yalanlıyorlar da sonra kampta ya da antrenmanda çekilmiş resimleri görüyoruz. Borsaya bildirilmediğinden yalanlanıyor sanki.
fbdevil190737
28.Ocak.2011, 23:03
Valla Gurur'un FM profilibe bakarsak hem çok ağır Beşiktaş'ın bu sistemine uymaz hemde savunma yönü de o kadar etkili değil bana kalırsa Atınç veya Furkan kullanılmalı bu takımda ya da dağa sağlam sisteme uyan bir Türk stoper alınmalı .
KaPaLı
29.Ocak.2011, 00:00
Gurur'u hiç canlı izleyen oldumu :n: Elek olur bu adam gelirse.
Rehavi
29.Ocak.2011, 10:13
Hadi oğlum Tabata.Göster kendini.:icon_biggrin:
:D İyi topçudur Tabata, ben güveniyorum ona :D
Gurur un Fm den bildiğim kadarıyla yavaş bir defans oyuncusu olduğunu bende biliyordum, zaten yalanlanmış, DHA dışında düzgün bir haber kaynağı da yok... Birileri alınmalı ama biraz daha hızlı bir stoper olursa iyi olur.
bjk_melo_151
29.Ocak.2011, 11:02
:D İyi topçudur Tabata, ben güveniyorum ona :D
Gurur un Fm den bildiğim kadarıyla yavaş bir defans oyuncusu olduğunu bende biliyordum, zaten yalanlanmış, DHA dışında düzgün bir haber kaynağı da yok... Birileri alınmalı ama biraz daha hızlı bir stoper olursa iyi olur.
Bizde tonla Kolo Toure tarzı adam var zaten. Nereden bulacağız böyle adamı? :) Sistemimize uygun Mahmut Boz, Aykut Demir, Serdar Kesimal, Eren Güngör var. Onları da bu yıl alamayız. Furkan Şeker'i denemek gerek bence. Ama Ferrari de Sivok da boş adam değil sonuçta, Schuster bir çare bulur umarım.
Rehavi
29.Ocak.2011, 11:05
Yok zaten Ersan varken de ideal göbek oyuncuları Sivok-Toraman olacaktı... Sezon başından beri bunu planlıyor. Ferrari bu sisteme pek uygun değilken, tek yedek onun kalması kötü. Atınç da sanırım daha çok iyi yarı stoper tabirine uyuyor. Furkan ı bir ara denemişti, pek birşey anlamamıştık, birileri alınmazsa belki de bu Furkan için bir şans olacaktır.
Unutmadan, bu sistemle stoperlerimiz çok sakatlanacaktır. Adamlar mevkileri gereği bu kadar koşmaya alışkın değiller, kaldı ki Toraman, geçen seneden alışkın sürekli koşmaya, yanına kim konulduysa sakatlandı ilk yarı... Bir ara Aurelio nun lafı geçmişti, şimdi düşünüyorum da çok da sırıtmayacaktır stoper de...
Rehavi
29.Ocak.2011, 13:49
"BOBO'YU KADRODA GÖRMEK İSTİYORUZ"
Beşiktaş kulübü yardımcı Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, İBB karşılaşması öncesi HABER1903'e konuştu.
Havutçu yaptığı açıklamada;
- İBB KARŞILAŞMALARI ZOR OLMUŞTUR -
İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşılaşması bizim için her zaman zor olmuştur. Fakat şuanda çok iyi bir hava yakaladık. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Mutlak kazanmak için sahaya çıkacağız.
- KAMPA GİRECEĞİZ -
İBB karşılaşmasında takımı kampa alacağız. Çünkü karşılaşma saati 15:00 'da. Bursaspor karşılaşmasında da aynısını yapmıştık. İBB karşılaşması önceside takımımız ile kampa gireceğiz.
- STOPER DÜŞÜNMÜYORUZ -
Ersan Gülüm'den sonra bir stoper almayı düşünmüyoruz. Zaten öyle bir şey olsa yönetime talepte bulunurduk. Bugün hocamız yönetim kurulu ile durum değerlendirmesi yapacak. Bunun dışında bu konuda herhangi bir gündem yaratcak birşey yok.
- SCHUSTER BOBO'YU KADROSUNDA GÖRMEK İSTİYOR -
Bobo'nun hoca ile bir sorunu yok. Bobo'da diğer futbolcu arkadaşlarımız gibi idmanlarda çalışıyor. Fırsat buldukçada sahadaki yerini alıyor. Zaten hocamız Bobo'yu kadrosunda görmek istiyor.
- HABER1903 -
ALİ KÜÇİK BUCASPOR'DA
Beşiktaş'ın başarılı genç futbolcusu Ali Küçik, Bucaspor'a ...kiralanıyor.
Teknik Direktör Schuster tarafından onaylanan bu transfer sonrasında HABER1903'e konuşan Küçik;
...
" Bucaspor'a ikinci yarıda kiralanıyorum. Daha güçlü bir şekilde Beşiktaş'a döneceğim. 2 gün içinde resmi sözleşmeyi imzalayacağım. Ben hocam ile görüşemedim. Fakat Serdal Başkan ile görüştüm. Hocamın beni çok sevdiğini fakat bu takımda şans bulmamın çok zor olacağını, kendimi geliştirmem için Bucaspor'a izin verdiğini söyledi. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah." diyerek sözlerini tamamladı.
- HABER1903 -
ALİ RESMEN BUCASPOR'DA
01.Şubat.2011 15:27
http://www.haber1903.com/cmsfiles/image/content/240x150/ali_resmen_bucaspor_da_2456271.jpg
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklamada, Ali Kuçik'in 2010-2011 sezon sonuna kadar Bucaspor Kulübü’ne geçici transfer edildiği bildirildi. Şirketten yapılan açıklama şöyle:
"Şirketimizin profesyonel futbolcularından Ali Kuçik’in 2010-2011 sezon sonuna kadar Bucaspor Kulübü’ne geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır."
Lucas Neill
01.Şubat.2011, 18:08
TRANSFER: Besiktas, Malatyaspor'un 19 yasindaki stoperi Guven Gursoy'u renklerine bagladi.
Rehavi
01.Şubat.2011, 18:41
İyi oldu... En azından bir alternatif olmuş oldu. Fm profili koyabilecek biri var mı?
garydelgadov
01.Şubat.2011, 18:49
Güven stoper değil hücum ağırlıklı bir oyuncu.Malatyada da hücuma dönük orta saha olarak görev yapıyordu yanlış bilmiyorsam.
Rehavi
01.Şubat.2011, 18:58
GÜVEN GÜRSOY BEŞİKTAŞ'TA
Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor maçında son dakikalarda sakatlanarak sezonu kapatan Ersan Adem Gülüm'ün yerine oyuncu arayan Beşiktaş, Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Malatyaspor'un 19 yaşındaki genç savunmacısı Güven Gürsoy'u renklerine bağladı.
Genç yaşına rağmen Bank Asya 1. Lig'de Malatyaspor'un küme düştüğü sezon 12 maçta forma giyen Güven, rakip kalelere 2 gol atmayı başarmıştı.
TFF 2. Lig'de 34 maçta 3 gol kaydeden genç stoper, TFF 3. Lig'de de 17 maçta forma giydi.
Güven, Türkiye Kupası'nda da 4 kez forma giyerken, U16 ve U17 formalarını da toplam 5 kez giydi.
-NTVSPOR-
Şeklinde geçmiş Ntvspor ama sanki fm den bende ofansif ortasaha diye hatırlıyorum... Sorun değil, iki mevkiye de alternatifimiz pek yok zaten.
fbdevil190737
01.Şubat.2011, 18:59
Ben de sağ bek olarak biliyorum , en azından FM'de öyleydi . Sanırım geleceğe yönelik bir yatırım sanırım Schuster Erhan Güven'i stoper kullanacak sanırım . Antalya'da stoper oynarken performansı gayet iyiydi Erhan'ın .
Cengo
01.Şubat.2011, 19:11
Güven stoper değil hücum ağırlıklı bir oyuncu.Malatyada da hücuma dönük orta saha olarak görev yapıyordu yanlış bilmiyorsam.
Gürhan olmasın o?
http://img535.imageshack.us/img535/4574/gvengrsoyprofilzellikle.png
garydelgadov
01.Şubat.2011, 19:17
Sağ bek de oynayabilen bir oyuncu,anlaşılan bu yönünü geliştirmiş.Fm profili fena durmuyor genç bir oyuncu nitekim.Şusterin düşüncesi Ersanın yerine Sivoku transfer etmekmiş demek,Hilbertten alacak formayı.Hayırlısı olur umarım bizim için.
KaPaLı
01.Şubat.2011, 19:21
Elinde Rıdvan var aynı yere 1 genç daha alıyosun.
GÜVEN GERÇEKTEN ÇOK HIZLI"
01.Şubat.2011 18:16
Beşiktaş'ın Malatyaspor'dan transfer ettiği Güven Gürsoy'u, Malatyaspor Genel Menajeri Aziz Yiğit'e sorduk.
Yiğit yaptığı açıklamada;
- TRANSFER SÜPRİZ OLMADI -
"Güven uzun süredir bir çok takım tarafından takip ediliyordu. Beşiktaş'ında bu takımlar arasında olduğunu bildiğimizden dolayı transfer bizim için süpriz olmadı. Güven'e bir kaç takımdan daha teklif geldi.Ama bir hem Beşiktaş kulübünün büyüklüğünden ve kalitesinden hem de güvenin geleceğini düşünerek Beşiktaş'ı tercih ettik."
- BEŞİKTAŞ'A KAZANÇ SAĞLAYACAK -
"1992 doğumlu ve 6 defa milli oldu.Beşiktaş'a kazanç sağlayacağına inanıyorum. Bir Malatya'lı olarak güvenin Beşiktaş'ta olmasından gurur duyuyorum. Bonservis olarak herhangi birşey ödendi diyemem. Beşiktaş kulübü ile ayrı bir protokol yaptık. Önümüzdeki günlerde bunun ayrıntıları açıklanacaktır."
- ÇOK HIZLI -
"Güven savunmanın orta dörtlünün önünde oynuyor. Pek uzun boylu değil ama gerçekten çok hızlı. Aile yaşantısı ve özel hayatı düzgün olan bir sporcu. İnanıyorum ki Beşiktaş ve Türk futboluna yararlı olucaktır." diyerek sözlerini tamamladı.
- HABER1903 -
GeNç KaRTaL
01.Şubat.2011, 20:14
Hayırlı olsun.Son dakika sürprizi oldu gerçekten.İnşallah katkı sağlayacak bir transfer olur.
Rehavi
01.Şubat.2011, 20:17
Yalnız her yerde ayrı bir mevkisi var futbolcunun :D Malatyaspor un internet sitesinde orta saha, fm de dr-mr, menajeri dmc, ntvspor ve bilumum haber siteleri dc diyor. İnşallah hepsinde oynuyordur :P :D
ForzaRQ7
01.Şubat.2011, 21:29
Ersan transferinde yakaladığımız başarıdan sonra bu transferden de umutluyum doğrusu, hayırlı olsun.
garydelgadov
01.Şubat.2011, 22:05
Balıkesirspor`dan 91'li Kerim Alıcı Beşiktaş'ta.Şuster fm scout kullanmaya devam ediyor.:D
"GÜVEN A2'DE BAŞLAYACAK"
03.Şubat.2011 15:00
http://www.haber1903.com/cmsfiles/image/content/240x150/_guven_a2_de_baslayacak__4492062.jpg
Beşiktaş kulübü Altyapıdan Sorumlu Üyesi Sinan Vardar, Karabük karşılaşması öncesi HABER1903'e konuştu.
Vardar yaptığı açıklamada;
- ALLAH SAKATLIK VERMESİN -
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında bize yakışan bir futbol oynadık. Fiyapı İnönü stadının uğuru ve mükemmel taraftarımız ile yarı finali garantiledik. Bu bizim için mutluluk verici. İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması bizim için bir kaza niteliği taşıyor. Kardemir Karabükspor karşılaşmasında da güzel futbolumuzu ortaya koyup maçı kazanacağız. Beşiktaş önceliği Uefa Avrupa ligine vererek 3 kulvarda yarışıyor. Spor Toto Süper Ligde şampiyonluk olmasada şampiyonlar ligine gitmek için ikincilik mücadelesi devam ediyor. Kadromuz çok geniş. Allah sakatlık vermesin.
- GÜVEN A2'DE BAŞLAYACAK -
Yeni transferimiz Güven Gürsoy ile 1 senedir ilgileniyoruz. Çok ucuz bir maliyet ile Serdal Adalı tarafından bonservisi ödenerek kulübe kazandırıldı. Kendisine teşekkür ediyorum. Güven şuanda A2 takım ile karşılaşmalara çıkacak. İlerideki performansına göre A takım şansı bulacak.
- HABER1903 -
C h A o S
14.Şubat.2011, 21:51
Ntvspor son dakika veriyor.
"İbrahim Üzülmez'in sözleşmesi fesh edildi".
Acaba ne oldu da birden fesh edildi.
ForsakeN
14.Şubat.2011, 21:55
Ntvspor son dakika veriyor.
"İbrahim Üzülmez'in sözleşmesi fesh edildi".
Acaba ne oldu da birden fesh edildi.
Beşiktaş'ta bir devir daha son buldu :D
Addolorato
İlginç bunca yıldır oynuyordu dünde sahadaydı. Ne yaptı acaba ?
sarianet
şusterin yerine mi gelicek acaba :D
GodfatheR
14.Şubat.2011, 21:56
Schuster'le kapıştıkları kesin. Keşke sezon sonu beklenseydi. Üzüldüm Deli İbo adına.
C h A o S
Shuster ile tartışmış.Shuster'de rapor sunmuş ve fesh edilmiş...
Bence kadro dışı bırakılmalıydı.Böyle bir adam haketmedi bence böyle gönderilmeyi...
RaSenGan
Schuster'le tartışmış.Schuster istemiş.
ForsakeN
14.Şubat.2011, 21:57
Tartışmaları neyin üzerineymiş acaba? Kimin saçı daha güzel vs. ? :D
GebzeLi1907
14.Şubat.2011, 21:57
Ayıp edilmiş bence.Şimdi ligtv de altyazıda gördüm şaşırdım
titates1
14.Şubat.2011, 22:03
En fazla 6-7 ay daha takımın başında bulunabilecek bir adam için yılların kaptanının yollanması yazık olmuş
GeNç KaRTaL
14.Şubat.2011, 22:04
Yeni mesajlarda bu konuya mesaj atıldığını gördüğümde kim ne dedi acaba diye merak ettim girdim konuya.Fesh haberini öğrenince ufak çaplı bir şok geçirdim.
Soyunma odasında Toraman'a yumruk atmış deniliyor Haber1903'te.Doğru mu değil mi öğreniriz zamanla ama cidden önemli bir şey var ki böyle apar topar sözleşmesi fesh edildi.Nedeni netleşince olay hakkında yorum yapmak daha sağlıklı olacaktır.
Yönetim Kurulumuz’dan Açıklama
14.02.2011 20:47
Yönetim Kurulumuz'un bugün yaptığı olağanüstü toplantının ardından yapılan açıklamadır:
13 Şubat 2011 tarihinde oynanan MKE Ankaragücü - Beşiktaş müsabakasının devre arasında soyunma odasında futbolcumuz İbrahim Üzülmez'in sebebiyet verdiği sportmenliğe aykırı davranış neticesinde, teknik heyetimizin verdiği rapor ve durum Yönetim Kurulumuz'un bugün olağanüstü yaptığı toplantıda değerlendirilmiş ve İbrahim Üzülmez'in sözleşmesinin feshedilerek kulübümüz ile olan ilişkisinin kesilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu
Eminoski
14.Şubat.2011, 22:04
bütün takımı etkiler bu ibrahim üzülmez ha diyince atılacak bir oyuncu değildir.
eXcitinG
14.Şubat.2011, 22:17
Şok Şok Şok...
ozaniel
14.Şubat.2011, 22:18
İbrahim Üzülmez yollandıysa bayağı ciddi bir şey olmuş demek ki, terlik olayında da gidecek denmişti ama sonra affedilmişti.
Zekirdek
14.Şubat.2011, 22:28
İbrahim Üzülmez'in sözleşmesi fesih edilerek 100 yılın ayıbı yapılmıştır.
RaSenGan
14.Şubat.2011, 22:28
A.Gücü maçından sonra İ.Toraman'a yumruk atmış.
Rick Nelson
14.Şubat.2011, 22:32
Saçma bir karar..
eng1n
14.Şubat.2011, 22:32
Vay anam vay neler dönmüş serhat ya
Yalnıız ayıp edilmiş, tamam yaptığı hareket hoş değil ama keşke kadro dışı bıraksalardı böyle direk fesih ayıp olmuş BENCE.
Sloan gitti,Üzülmez gitti.sıra Ferguson'da:D
kalemci
14.Şubat.2011, 22:40
perşembe günü maça gitmek farz oldu kesinlikle üzülmeze jest yapılır cimboma sağ ayağıyla attığı gol krasicle sohbeti yerleri yumruklaması eğer kaptanlığı toromana verirlerse içim sızlar.
fbdevil190737
14.Şubat.2011, 23:08
Bu takımın senelerdir kaptanlığını yapan , Beşiktaş için herşeyini vermiş bir adama bunu yapmak Beşiktaş camiasının vefasız olduğunu gösteriyor . Yazık!
Rehavi
14.Şubat.2011, 23:15
Bu takımın senelerdir kaptanlığını yapan , Beşiktaş için herşeyini vermiş bir adama bunu yapmak Beşiktaş camiasının vefasız olduğunu gösteriyor . Yazık!
Vay vay vay :D başka neler gösteriyor, falımızda daha başka bişeyler var mı?
I3esiktas
14.Şubat.2011, 23:17
Eyvah eyvah başladık yine. Gelen giden laf söyler gider:D. Varan 1 '' Beşiktaş camiası vefasız'' :D
anil luque
14.Şubat.2011, 23:19
Malzeme çıktı ya size hemen yerden yere vurun arkadaş.
Kafasını yukarıya kaldırınca çarpılacağına inanırmış gibi soldan top sürüşlerine , rakip daha hareketini yapmadan ayağına kayıp çalım yemesine ve bunun gibi birçok kötü futbolculuk örneklerini sunmasına rağmen insanlığı , efendiliği ile ben de çok seviyorum Deli İbo'yu. Ancak sizlerin de dediği gibi sen bu takıma yıllarını vermiş , tırnağınla kazıya kazıya kaptanlığı almış bir insansan , tribünlerin sevgilisi olmuşsan , en kötü gününde bile eleştiri almayacak kadar tolerans sahibiysen bundan 2-3 sene önceki olayda olduğu gibi aynı derecede hataya düşüp ortalığı karıştıramazsın. İç basına malzeme olacağımız yetmiyormuş gibi şimdi bir de dış basında Beşiktaş kaptanını kovdu bilmem ne oldu diye haberler çıkacak. Üstelik bu kadar revaçtayız olumlu manada. Eğer tüm bunları göze alıp takımın ikinci kaptanına yumruk atabiliyorsan bu camia da seni silmeyi göze alır. Kimse kusura bakmasın , hiç ama hiç kimse Beşiktaş'tan daha büyük değil. Bu camianın adını lekeleyemez.
fbdevil190737
14.Şubat.2011, 23:23
Eyvah eyvah başladık yine. Gelen giden laf söyler gider:D. Varan 1 '' Beşiktaş camiası vefasız'' :D
Komik olduğunu mu sanıyorsun : D !
I3esiktas
14.Şubat.2011, 23:26
Yok canım. Sen nasıl düşüncelerini yazdıysan bende kendi düşüncelerimi yazdım :).
Rehavi
14.Şubat.2011, 23:27
Malzeme çıktı ya size hemen yerden yere vurun arkadaş.
Kafasını yukarıya kaldırınca çarpılacağına inanırmış gibi soldan top sürüşlerine , rakip daha hareketini yapmadan ayağına kayıp çalım yemesine ve bunun gibi birçok kötü futbolculuk örneklerini sunmasına rağmen insanlığı , efendiliği ile ben de çok seviyorum Deli İbo'yu. Ancak sizlerin de dediği gibi sen bu takıma yıllarını vermiş , tırnağınla kazıya kazıya kaptanlığı almış bir insansan , tribünlerin sevgilisi olmuşsan , en kötü gününde bile eleştiri almayacak kadar tolerans sahibiysen bundan 2-3 sene önceki olayda olduğu gibi aynı derecede hataya düşüp ortalığı karıştıramazsın. İç basına malzeme olacağımız yetmiyormuş gibi şimdi bir de dış basında Beşiktaş kaptanını kovdu bilmem ne oldu diye haberler çıkacak. Üstelik bu kadar revaçtayız olumlu manada. Eğer tüm bunları göze alıp takımın ikinci kaptanına yumruk atabiliyorsan bu camia da seni silmeyi göze alır. Kimse kusura bakmasın , hiç ama hiç kimse Beşiktaş'tan daha büyük değil. Bu camianın adını lekeleyemez.
Katılıyorum... Ayrıca çok basit, yönetim kurulu fikir aldığı kişiler ışığında olaydan bir gün sonra karar vermiş. Geçmişte de aynı olayı yapmış, tekrar etmiş, vaktinde affedilmiş, şimdi yine aynısı... Takımın kaptanı olan biri yönetim kurulunca belirlenmiş bir şekilde bu tür davranışlarda bulunabiliyorsa, takımdan ihraç edilmeyi hak etmiştir. Vefa yı başkalarından öğrenecek değiliz, herkes önce kendi geçmişine bir baksın.
Addolorato
14.Şubat.2011, 23:30
Beşiktaş'ın için vefa sadece bir semt adı galiba dermişim. Eğer hak ettiyse gönderilir yıllardır oynaması veya kaptan olması önemli değil kimse Beşiktaş'tan büyük değildir ama umarım ufak tefek birşey içinde göndermemişlerdir İbo'yu.
GeNç KaRTaL
14.Şubat.2011, 23:42
Daha önce yaşanan terlik olayının üstüne İbrahim Üzülmez'in bu yumruk olayından sonra ani bir biçimde sözleşmesinin fesh edilmesi çok ağır değil bence.Ancak benim merak ettiğim kısım,Toraman ne dedide Delinho gerçekten delirdi.Toraman yumruk yiyecek ve sessiz kalacak.Olacak iş değil.Çok ilginç gerçekten.
anil luque
14.Şubat.2011, 23:44
Haber1903.com'da Toraman'ın küfür etmediğinin anlaşılması üzerine tek taraflı fesh edilmiştir diyor Şems. Mantıklı değil mi yani ? Toraman yumruk yemesini sağlayacak kadar ağır bir şey söyleyecek ama en ufak ceza almayacak. Çifte standart gibi bir şey olur ve o da bizde olmaz..
besiktas1903
14.Şubat.2011, 23:49
İŞTE OLAYIN PERDE ARKASI
HABER1903 yaşanan kavga ve sonrasında yaşananları açıklıyor.
İşte gerçekler;
Devre arası futbolcular soyunma odasına girdiğinde kapıdan bir hışımla içeri giren İbrahim Üzülmez, soyunma odasında bağırıp çağırır. Sonrasında hızını alamayarak ayakkabılarını çıkarmaya çalışan Toraman'ın yanına gelen Üzülmez, İbrahim Toraman'a iki tane yumruk atar. O sıralarda soyunma odasında ortalık karışır. Olayın şaşkınlığını yaşayan Schuster, hemen oyundan İbrahim Üzülmez'i alır ve yerine İsmail Köybaşı'nı dahil eder. İfadelerine göre özellikle yabancı futbolcular yaşanan gerginlikten oldukça etkilenirler..
Karşılaşmanın sonrasında Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu olayı araştırır, tüm futbolcularla ve teknik kadroyla tek tek konuşur. Yöneticiler, Toraman'ın suçu olmadığını ve Üzülmez'e küfür etmediğini öğrenir. Daha sonra Üzülmez ile birebir görüşme yapan yöneticilere emektar kaptan suçunu itiraf eder. Tüm suçun kendinde olduğunu ve hatasını kabul eden Üzülmez, arkadaşlarından özür dilediğini, Toraman'dan da özür dilemek istediğini ancak onu bugün göremediğini yöneticilere iletir. Durumu değerlendiren yöneticiler, Üzülmez'in haksız olduğuna karar verir ve tüm alacaklarını vermek kaydıyla Kaptan'ın sözleşmesini fesheder.
Öten yandan İbrahim Üzülmez'in yaşanan olaydan dolayı çok pişman olduğu, önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı düzenleyerek Beşiktaş camiasından, takım arkadaşlarından ve İbrahim Toraman'dan özür dileyeceği öğrenildi.
- HABER1903 -
kalemci
14.Şubat.2011, 23:53
İŞTE OLAYIN PERDE ARKASI
HABER1903 yaşanan kavga ve sonrasında yaşananları açıklıyor.
İşte gerçekler;
Devre arası futbolcular soyunma odasına girdiğinde kapıdan bir hışımla içeri giren İbrahim Üzülmez, soyunma odasında bağırıp çağırır. Sonrasında hızını alamayarak ayakkabılarını çıkarmaya çalışan Toraman'ın yanına gelen Üzülmez, İbrahim Toraman'a iki tane yumruk atar. O sıralarda soyunma odasında ortalık karışır. Olayın şaşkınlığını yaşayan Schuster, hemen oyundan İbrahim Üzülmez'i alır ve yerine İsmail Köybaşı'nı dahil eder. İfadelerine göre özellikle yabancı futbolcular yaşanan gerginlikten oldukça etkilenirler..
Karşılaşmanın sonrasında Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu olayı araştırır, tüm futbolcularla ve teknik kadroyla tek tek konuşur. Yöneticiler, Toraman'ın suçu olmadığını ve Üzülmez'e küfür etmediğini öğrenir. Daha sonra Üzülmez ile birebir görüşme yapan yöneticilere emektar kaptan suçunu itiraf eder. Tüm suçun kendinde olduğunu ve hatasını kabul eden Üzülmez, arkadaşlarından özür dilediğini, Toraman'dan da özür dilemek istediğini ancak onu bugün göremediğini yöneticilere iletir. Durumu değerlendiren yöneticiler, Üzülmez'in haksız olduğuna karar verir ve tüm alacaklarını vermek kaydıyla Kaptan'ın sözleşmesini fesheder.
Öten yandan İbrahim Üzülmez'in yaşanan olaydan dolayı çok pişman olduğu, önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı düzenleyerek Beşiktaş camiasından, takım arkadaşlarından ve İbrahim Toraman'dan özür dileyeceği öğrenildi.
- HABER1903 -
tam bende bunu paylaşacaktim haber1903 klüple direk bağlantılı olan bi site araştırmalarına inandığım tek taraftar sitemiz. eğer cidden sıçı kendi üstüne aldıysa ve kendi isteğiyle bu kararı verdiyse BÜYÜK KAPTAN DELINHO.
ozaniel
14.Şubat.2011, 23:53
Mantıklı olarak bakarsak takım içi disiplin ve İsmail'in daha çok şans bulması açısından iyi bir karar ama konu İbrahim Üzülmez olunca mantıklı bakamıyorum, herkes gider de o kalır gibi geliyordu hep.
El Barto
14.Şubat.2011, 23:55
Boşuna deli demiyoruz arkadaş. :)
Delidir ne yapsa yeridir dememiş bu kez yönetim heralde. Üzüldüm yahu severdik kendisini. Neyse bundan sonraki hayatında başarılar dileriz. Seni hep o açamadığın ortalarınla hatırlayacağım deli. :)
http://4.bp.blogspot.com/_jL4DATnM_jw/Swsv7ftpwoI/AAAAAAAADHQ/1Ou9HpGBj3o/s1600/ibrahim%C3%BCz%C3%BClmez.jpg
Rehavi
15.Şubat.2011, 00:10
Gerçekten saygı duyulacak bir insan, senelerce sınırlı yeteneğine rağmen her gelen hocanın as oyuncusu olmayı başardı. Ama sinirine kurban oldu. Böyle olmaması gerekirdi ama yönetimin yapacağı pek birşey de kalmamış gibi. Her şeyden önce genç oyunculara ve camia ya verilecek mesaj açısından mecbur kalınmış. Açıklama yapacak olması ve kendi itiraf etmesi de ayrı bir büyüklük... Keşkelerle olmuyor ama keşke böyle bir olay yaşanmasaydı...
Diğer taraftan sürekli şikayet ettiğim Ekrem-Üzülmez bek ikilisinin birinden kurtulmuş bulunmaktayız. Artık en azından bi kanadımız çalışabilir :)
A.FaruK
15.Şubat.2011, 00:13
Devre arası futbolcular soyunma odasına girdiğinde kapıdan bir hışımla içeri giren İbrahim Üzülmez, soyunma odasında bağırıp çağırır. Sonrasında hızını alamayarak ayakkabılarını çıkarmaya çalışan Toraman'ın yanına gelen Üzülmez, İbrahim Toraman'a iki tane yumruk atar.
Olayın perde arkası denilmiş ama yine tam bir açıklama getirilmemiş. Yani burdan çıkarılacak tek şey İbo'nun durup dururken Toroman'a yumruk attığı sonucu çıkarılıyor. Çok ilginç gerçekten.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Şubat.2011, 00:17
İlk gördüğümde şok oldum resmen.Fakat daha sonra Hakan Gündoğar NtvSpor'da İbrahim Toraman'a yumruk attı diyince tamam olay ortaya çıktı dedim. Ne diyelim her işte bir hayır vardır,Deli İbo'nun sözleşmesinin birden feshedilmesi biraz üzse de...
Lucas Neill
15.Şubat.2011, 01:07
Bu olay Bjk'nin degil Ibrahim Üzülmez'in ayibi. Sen Türkiye'nin en önemli 3 kulübünden birinin yillarca kaptanligini yapmissin sonra takim arkadasini yumruklamissin. Ama keske Bjk'de kaptan olarak futbolu biraksaydi .
bjk4ever
15.Şubat.2011, 01:12
Daha 2 gun evvel sahtekar, cirkef diyip alay ettiginiz adam bir anda buyuk kaptan, emektar, efendi mi oldu?
Komik olduğunu mu sanıyorsun : D !
Benim gözümde baya bir tebessüm oldu komik olduğunu sanmıyor gayet komik bence :)
Hala inanamıyorum sözleşmesinin fesh edildiğine.
Daha 2 gun evvel sahtekar, cirkef diyip alay ettiginiz adam bir anda buyuk kaptan, emektar, efendi mi oldu?
İ.Üzülmeze sahtekar diyenini görmedim.
anilton
15.Şubat.2011, 13:56
İbrahim Üzülmez 15:00'da basın toplantısı düzenleyecek.
anil luque
15.Şubat.2011, 14:32
Olayın perde arkası denilmiş ama yine tam bir açıklama getirilmemiş. Yani burdan çıkarılacak tek şey İbo'nun durup dururken Toroman'a yumruk attığı sonucu çıkarılıyor. Çok ilginç gerçekten.
Hangi eliyle vurmuş , Toraman'ın neresine gelmiş onu mu merak ediyorsun? Neyine açıklama getirilmemiş , Üzülmez'in sinirden kendini kaybetmesi ve sonucunda yaşananlar işte yeterince açık değil mi?
TR.CaPTaiN
15.Şubat.2011, 14:51
Ankaragücü maçının devre arasında yaptıklarından ötürü sözleşmesi feshedilen İbrahim Üzülmez saat 15.00'te düzenleyeceği basın toplantısı öncesi Lig TV'ye konuştu. Tecrübeli futbolcu "Futbolu bırakmayı düşünmüyorum, arkamdan çok ağlayacaklar" dedi.
Başkan Yıldırım Demirören ile yaptığı görüşmeyi Lig TV muhabiri Atakan Kurt'a aktaran İbrahim Üzülmez, Başkan'dan ricasını ve Başkan'ın cevabını anlattı. Yıldırım Demirören'e "2 ayda daha dayan, futbolu bırakıyım" dediğini ifade eden Üzülmez, Demirören'in kendisine "Bu işin altından kalkamam dönüşü yok" dediğini belirtti.
İbrahim Üzülmez ayrıca soyunma odasında kavga ettiği İbrahim Toraman'ı da suçlayarak "İbrahim Toraman'ın bana küfür ettiğini herkes duydu. Neden hep İbrahim Toraman; bunu herkesin düşünmesini istiyorum." diye konuştu.
Bu arada saat 15.00'deki basın toplantısında Yıldırım Demirören'in İbrahim Üzülmez'in yanında olacağı ve koluna son kez kaptanlık pazubandını takarak vedalaşacağı öğrenildi.
Ligtv
SAİT71
15.Şubat.2011, 15:28
Sanırsam bu iki oyuncu daha öncede kavga edip affedilmişti. Bu sefer inceldiği yerden tam kopmuş. İBo bu yaşına rağmen takdir edilmesi gereken bir performans gösterdi lakin artık BJK için yeterli bir oyuncu değildi. Bu sebeple yönetim yaşınıda hesaba katarak bu suçu affetmedi... Ama Toraman'ın da ne yaptığı önemli tabi. Tek suçlu İbo mu olayda?
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Şubat.2011, 15:38
Üzülmez ilk açıklamayı NTV Spor'a yaptı
Beşiktaş'ta sözleşmesi feshedilen İbrahim Üzülmez bugün saat 15:00'te Beşiktaş Ümraniye Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenliyor. Üzülmez, basın toplantısından kısa süre önce NTV Spor Beşiktaş muhabiri Hakan Gündoğar'a konuştu ve önemli açıklamalarda bulundu.
Ankaragücü maçında soyunma odasında İbrahim Toraman ile kavga etmesinin ardından sözleşmesi feshedilen İbrahim Üzülmez tüm ayrıntıları açıklıyor.
BASIN TOPLANTISINDAN ÖNCE NTV SPOR'A KONUŞTU
15:00'teki basın toplantısından kısa süre önce NTV Spor'dan Hakan Gündoğar'a konuşan İbrahim Üzülmez, "Yaptığım bir hataydı. Neden bir kişiyle sorun yaşadım? Buna bakmak lazım. Çok üzgünüm. Ben her zaman Beşiktaşlı İbrahim Üzülmez'im" dedi.
Basın toplantısında detayları anlatmaya devam edecek olan İbrahim Üzülmez, Hakan'a yaptığı açıklamada, "Gitmeme çok üzülenler olduğu gibi doğru bulanlar da var. Ama unutulmasın ben Beşiktaş'ın kaptanı olarak gidiyorum. Ben taraftarlarımdan ve kulübümden ayrıldığım için çok üzgünüm. Kulübümle, başkanımla ve kimseyle hiçbir sorunum yok. Alınan karara saygı duyuyorum. Bir kırgınlık yok" ifadelerini de kullandı.
NtvSpor
A.FaruK
15.Şubat.2011, 19:48
Hangi eliyle vurmuş , Toraman'ın neresine gelmiş onu mu merak ediyorsun? Neyine açıklama getirilmemiş , Üzülmez'in sinirden kendini kaybetmesi ve sonucunda yaşananlar işte yeterince açık değil mi?
Aynı dili konuşmuyoruz heralde ondandır. Demek istediğimi anla ondan sonra konuş. Benim demek istediğim orda diyorki soyunma odasına geldi Toromana vurdu. Eee vurduda niye vurdu ama hiç bir sebep olmadan mı vurdu onu kastetmiştim.
GeNç KaRTaL
15.Şubat.2011, 20:03
Aynı dili konuşmuyoruz heralde ondandır. Demek istediğimi anla ondan sonra konuş. Benim demek istediğim orda diyorki soyunma odasına geldi Toromana vurdu. Eee vurduda niye vurdu ama hiç bir sebep olmadan mı vurdu onu kastetmiştim.
Toraman kendisine küfretti diye vurmuş.Fakat herkes Toraman'ın İbrahim Üzülmez'e direk küfür ettiğini görmediğini söylemiş.Toraman yenilen gole küfretmiş.Açıkcası Toraman o yumruğu yedikten sonra karşılık vermemiş olması ilgincime gitti.Terlik olayından sonra akıllanmış diyeceğim çok samimi gelmiyor bana doğrusu.Küfür olayına da %100 doğrudur gözüyle bakamıyorum valla.Olan oldu ancak.Doğruyu bir tek Allah ile olayın muhattapları bilir.Ancak kaptanın yuvaya böyle veda etmesi hiç hoş olmadı gerçekten.
▒▓█▀▄▀▄▀▄ FORZA BEŞİKTAŞ ▄▀▄▀▄▀█▓▒
A.FaruK
15.Şubat.2011, 20:12
Toraman kendisine küfretti diye vurmuş.Fakat herkes Toraman'ın İbrahim Üzülmez'e direk küfür ettiğini görmediğini söylemiş.Toraman yenilen gole küfretmiş.Açıkcası Toraman o yumruğu yedikten sonra karşılık vermemiş olması ilgincime gitti.Terlik olayından sonra akıllanmış diyeceğim çok samimi gelmiyor bana doğrusu.Küfür olayına da %100 doğrudur gözüyle bakamıyorum valla.Olan oldu ancak.Doğruyu bir tek Allah ile olayın muhattapları bilir.Ancak kaptanın yuvaya böyle veda etmesi hiç hoş olmadı gerçekten.
İşte bende onu demeye çalışıyordum ama arkadaş anlamamış olacak ki öyle hesap sorar gibi yazdı. Neyse önemli değil.
Yani İbrahim Üzülmezin hayranı değilim belki ama söz konusu bir takım kaptanı. Sanmıyorum böyle gereksiz yere o kadar adam içinden tutupta Toromana vursun. Dediğin gibi Toromanında karşılık vermemesi ilginç.
eXcitinG
15.Şubat.2011, 22:22
Toraman ın maç içerisinde küfür ettiği kesin. Demirören de zaten konuşmasında ''Maç içerisinde herkes bir birine küfür ya da hakaret edebiLiyor, bunLar maç içerisinde oLan şeyLer'' dedi. Demek ki goLden sonra Toraman ın bir tepkisi var. Yanında oynayan Sivok un bunu duymaması normaL, sonuçta anLamıyor. Ekrem de epey uzakta oLduğuna göre bir tek en yakınında ki İbo kaLıyor ki o da duymuş sonuçta ve tepki göstermiş. Ama soyunma odasında yaptığı ve gösterdiği tepkide tamamen hataLı. Bu takıma yıLLarını vermiş, takımın 1.Kaptanı oLan bir kişi tepki vereceksede herkese örnek oLacak şekiLde vermeLi. Toraman ı bir kenara çekip, yaptığın ve söyLedikLerin hiç hoş değiL, bir daha tekrar etmeni istemiyorum diyebiLirdi. Ama terLik muhabbetinden zaten bir yarası varmış demek ki. YoLun açık oLsun DeLinho, seni yaptıkLarın ve yapmaya çaLışıp, yapıyormuşsun zannettikLerin, hırsın iLe sevdik biz.
El Barto
15.Şubat.2011, 22:50
Üzülmez'i severim ancak kaptan kaptan diyoruz, kaptanı böyle göndermek yakışmadı diyoruz ama adam devre arasında gelip küfür etti diye arkadaşını yumrukluyor. Böyle kaptanlık nerede görülmüş? Kendi etti kendi buldu diyelim. Yoksa adam gibi dursaydı Beşiktaş kaptanına en kral jübileyi de yapardı.
(bkz. Mehmet Özdilek)
Universal
15.Şubat.2011, 23:58
"Türk solunun değişmez 2 isminden biriydi. Önce Deniz Baykal, sonra İbrahim Üzülmez... "
Akşam akşam koptum. :)
Beşiktaş 100. yılına şahitlik etmiş tek isimdi, bu forma altında bırakmak yanaşırdı.
anil luque
16.Şubat.2011, 05:01
İşte bende onu demeye çalışıyordum ama arkadaş anlamamış olacak ki öyle hesap sorar gibi yazdı. Neyse önemli değil.
Yani İbrahim Üzülmezin hayranı değilim belki ama söz konusu bir takım kaptanı. Sanmıyorum böyle gereksiz yere o kadar adam içinden tutupta Toromana vursun. Dediğin gibi Toromanında karşılık vermemesi ilginç.
Yazımın neresinden hesap sorduğumu çıkardın anlamadım canım kardeşim.
Bugün gerçekleşen basın toplantısında Yıldırım Demirören 'İbrahim Toraman'ın maç içinde ettiği bir hakareti kendi üzerine alınması üzerine böyle bir davranışta bulundu Üzülmez' demiş. Öyle veya böyle bir anlık fevri hareketinin kurbanı oldu Üzülmez. Ama O'na böyle ayrılmak yakışmayacağı gibi böyle bir olaya karışmak da yakışmazdı.
Ayrıca Başkan'ın toplantıda sarfettiği önemli sözler var. Beşiktaş'ta disiplin anlayışı ve vizyon değişti artık. Benim de olaydan sonraki ilk yazımda yazdığım gibi Beşiktaş camiasının adı artık hiç bir şekilde olumsuz olaylarda geçmemeli , geçmeyecek. Üzülmez hakkında alınan karar da bu vizyona sahip olmanın sonucudur.
Deus Dominus
16.Şubat.2011, 20:18
Midem bulandı bu olaydan dolayı...İ.Üzülmez'e çok üzüldüm, sinirli bir yapısı var zaten biliyoruz, oyuna gelmiş. Şimdi Toraman daha mutlu olmuş mudur acaba?
BaGa TaRKaN
16.Şubat.2011, 20:29
Toramanan'ın Mutlaka Ama Mutlaka Bir Basın Toplantısı Düzenlemesi Lazım Yoksa Bu İşin Sonu Deli'nin Gönderilmesiyle Halledilmez.
Rehavi
16.Şubat.2011, 21:19
Bence yönetim konuşma yasağı koymuştur, tüm oyunculara... Zaten yönetim TD ve oyuncuların olaya genel bakış açısını ortaya koydu. Bence açıklama yapması, olayları daha da uzatacaktır. Yok bir şekilde barışabilecekleri bir ortam oluşturulabilecekse, ki Üzülmez kabul etmez diye düşünüyorum, o zaman ancak akıllıca olabilir. Q7 de bugün röportajında, bu olaylardan hiç bahsetmemiş...
LaigLeNoiR
16.Şubat.2011, 21:48
Toramanan'ın Mutlaka Ama Mutlaka Bir Basın Toplantısı Düzenlemesi Lazım Yoksa Bu İşin Sonu Deli'nin Gönderilmesiyle Halledilmez.
Bugün basın toplantısı düzenlemek istemiş fakat Yıldırım Demirören kesinlikle böyle birşeyin olmayacağını ve asla basına bu konuyla ilgili konuşmamasını söylemiş.
World Hollow o1
16.Şubat.2011, 22:32
Yorumları okudumda şu dikkatimi çekti benim...
Neden 1.Dakikada gol yiyen Hakan'a saldırmıyor veya Ekrem'e saldırmıyorda gidiyor Toroman'a salrıdıyor anlamadım gitti...
KaPaLı
16.Şubat.2011, 23:07
Serhat, Toraman maç içerisinde Delinho'ya küfür etmiş. Ekrem zaten uzaktı, Sivok'ta anlamamıştır muhtemelen ama Delinho bu affetmez. Ayrıca ben olayın birde soyunma odası kısmı olduğunu düşünüyorum. Orasını kimse anlatmıyo.
"Bobo Lizbon'da" iddiası
24 Mart 2011 17:45 | NTVSpor.net
Portekiz basınına göre Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü Bobo, Sporting Lizbon'a çok yakın. Cumartesi günü yapılacak kongrede Godinho Lopes başkan seçilirse Bobo önümüzdeki sezon Lizbon forması giyecek.
http://media1.ntvspor.net/C/I/128/bobohbr_QT3IS.jpg
Bu sezon ligde attığı 8 golle Beşiktaş'ın en çok gol atan oyuncusu olmasına rağmen, istikrarsız performansıyla eleştirilen Bobo'nun taliplerine bir yenisi daha eklendi.
Sporting Lizbon'da cumartesi günü yapılacak başkanlık seçiminde adaylardan biri olan Godinho Lopes, seçim kozları arasında Bobo'yu da gösterdi. Portekiz'in en yüksek tirajlı gazetesi "Record", Lopes'in Bobo ve Kopenhag'ın sol beki Oscar Wendt ile kesin anlaşmaya vardığını yazdı.
Lopes'in seçimden galip çıkması halinde Bobo ve Wendt'in Lizbon'a geleceği belirtilirken, Braga'lı Rodriguez'le birlikte Alvalade Stadı'nda bir imza töreni düzenleneceği de iddialar arasında yer aldı.
Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonunda biten Bobo için bonservis bedeli ödenmeyeceği, Lopes'in listesinde bir başka Beşiktaşlı Hugo Almeida'nın da yer aldığı vurgulandı.
Bununla birlikte Portekiz basınında bu 2 transferle Lopes'in seçimdeki rakipleri Duque ve Freire karşısında şansını artıracağı yorumları da yapıldı.
anil luque
05.Nisan.2011, 18:31
Adanaspor yetkilileri Ersan Gülüm için 7 milyon euro istemişler. Quaresma'yı 7 milyon euro'ya almışken :) Her ne kadar mükemmel bir performans sergileyip milli takım düzeyine kadar yükselmiş olsa da o kadar biraz fazla sanki..
nerazzuri
05.Nisan.2011, 18:33
Adanaspor yetkilileri Ersan Gülüm için 7 milyon euro istemişler. Quaresma'yı 7 milyon euro'ya almışken :) Her ne kadar mükemmel bir performans sergileyip milli takım düzeyine kadar yükselmiş olsa da o kadar biraz fazla sanki..
ne kadar fazla koparsak kârdır diyor, beşiktaş almazsa fenerbahçe alır mantığı. :)
ne kadar fazla koparsak kârdır diyor, beşiktaş almazsa fenerbahçe alır mantığı. :)
opsiyon u yokmuydu o çocuğun :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Nisan.2011, 19:22
opsiyon u yokmuydu o çocuğun :D
Evet normalde 4 MN €'luk bonservis opsiyonu elimizde fakat şimdi kıvırıyor Adanaspor.
barahir
05.Nisan.2011, 19:41
Evet normalde 4 MN €'luk bonservis opsiyonu elimizde fakat şimdi kıvırıyor Adanaspor.
Öyle iş mi olur :) anlaşmaları sözle mi yapıyolar artık..
nouma16
05.Nisan.2011, 20:33
böyle bir opsiyon varsa-ki var- 4 milyon euro'dan fazla para verilmeden alınır. adanaspor başkanı kıvırmayı bıraksın.
besiktas1903
05.Nisan.2011, 20:46
Benim bildigim kadariyla opsiyon yoktu. sadece öncelik Besiktas'da (kagit üstünde birsey yok ama)
Bordo61Mavi
05.Nisan.2011, 20:48
Valla Bjk gidip kimlere paralar sacri, Ersani her turlu takimda tutmalari lazim
Fm'de 4 m yazıyor ama başka kaynaktan teyit ettirmek lazım
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Nisan.2011, 22:35
Öyle iş mi olur :) anlaşmaları sözle mi yapıyolar artık..
Bilmiyorum sözle mi yapıyorlar ama Adanaspor'un kıvırması hoş değil. Sence de öyle değil mi Mehmet Abi ? Ortada belirlenmiş bir rakam varsa buna uyulması lazım -ki bu rakam da 4 MN €-...
anil luque
06.Nisan.2011, 03:04
Ayrıca Beşiktaş alamazsa Fener alır mantığı diye bir şey yok bence. Ersan Beşiktaş'tan başkasına gitmeyeceğini üstüne basa basa söyledi. Zorla da gönderecek değiller. Adanaspor'un para koparma niyetinden başka bir olay yok.
kalemci
06.Nisan.2011, 03:47
Adanaspor başkanı Bayram Akgül Beşiktaş taraftarıdır sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.Daha bugün konuşmasını izledim ersan hakkında çıkan herşey yalandır daha bir kuruş para konuşulmadı serdal beye verilmiş bi sözümüz var lig biter bitmez Beşiktaşla masaya oturacağız dedi.link bulduğum anda koyarım.
nerazzuri
06.Nisan.2011, 05:46
Ayrıca Beşiktaş alamazsa Fener alır mantığı diye bir şey yok bence. Ersan Beşiktaş'tan başkasına gitmeyeceğini üstüne basa basa söyledi. Zorla da gönderecek değiller. Adanaspor'un para koparma niyetinden başka bir olay yok.
bunu söylerken, elbette öyle bir duyumum yok. ben mantığı söyledim ki mantık gerçekten de böyle. ersan değerli bir oyuncu 10 yabancılı sistemde kabul edersin ki. :)
barahir
06.Nisan.2011, 12:21
Bilmiyorum sözle mi yapıyorlar ama Adanaspor'un kıvırması hoş değil. Sence de öyle değil mi Mehmet Abi ? Ortada belirlenmiş bir rakam varsa buna uyulması lazım -ki bu rakam da 4 MN €-...
Kesinlikle öyle böyle olması zaten etik değil, futbol ahlakına uymuyo zaten.. Ama kira sözleşmesine o maddenin konması gerekirdi kesinlikle.. Adanaspor fırsatçılık yapmaya çalışmış..
europeanconquer
06.Nisan.2011, 12:26
Aynı şey Galatasaray'ın başınada gelmişdi.Sanırsam dos Santos için 6.5m euro idi opsiyonlu satın alma bedeli.Sezon sonu Tottenham 8 m euro istedi transfer yattı.Rakamdan emin değilim ama Tottenham olağandan fazlasını istemişti.Futbolda böyle şeyler hiç adil olmuyor.Can sıkıcı.Umarım Beşiktaş sorun çıkmadan oyuncuyu alabilir.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Nisan.2011, 20:18
Ne olursa olsun Ersan'ın bize geleceğini düşünüyorum yine de. :)
Rehavi
07.Nisan.2011, 01:36
Tavan fiyatın belirlenmiş olacağını düşünüyorum, lafa kalmamalı artık bu tür ciddi konular... Belirlenmemişse de parayı basar alırlar zaten ama baştan önlemi alınmalıydı...
LaigLeNoiR
08.Nisan.2011, 15:18
Şu sıralar Beşiktaş'lı yöneticiler ile At.Madrid başkanı görüşmedelermiş.
Bobo ve Forlan gündemdeki isimler. Bu 2 oyuncu hakkında görüşmeler oluyormuş.
Forlan Beşiktaş'a gelmeye sıcak bakıyormuş ve arada herhangi bir pürüz yokmuş.
Kaynak: NTVSPOR
Şimdi de Forlan heyecanı
8 Nisan 2011 16:17 | NTV Spor
Beşiktaş, transfer için rotasını bir kez daha İspanya'ya çevirdi. Siyah- beyazlılar'ın gündeminde Atletico Madrid'in Uruguaylı yıldızı Diego Forlan var.
http://media1.ntvspor.net/C/I/132/forlan600_5E3BH.jpg
Beşiktaş, gelecek sezon da takıma yıldız isimler katmayı planlıyor. Siyah - beyazlılar'ın transfer listesinin ilk sırasında Atletico Madrid'in Uruguaylı yıldızı Diego Forlan var. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Bobo ile nikah tazelemeye sıcak bakmayan yönetim, Forlan için görüşmelerini sıklaştırdı.
Daha önce menajerler aracılığıyla nabız yoklayan siyah - beyazlı yönetim bu kez Atletico Madrid Başkanı Enrıco Cereso ile bir araya geldi. Transfer komitesi başkanı Serdal Adalı, Arda Turan için İstanbul'a gelen Atletico Madrid Başkanı Enrico Cereso ile transfer için görüşme yaptı. Adalı, Cereso'dan Forlan'ı resmen istedi. Daha önce menajerler aracılığıyla Forlan'dan olumlu yanıt alan Adalı, Atletico Madrid Başkanı'yla yaptığı görüşmede de transfer için aşama kaydetti. Beşiktaş, ilerleyen günlerde Forlan transferini bitirmeyi planlıyor.
CeNTeR_TR
08.Nisan.2011, 19:02
Forlan şimdi kesin gelir Bjk'a gelmesi de normal olur kesin :n:
Biz istersen veya medya bize getirirken saçmalamayın Forlan ve Fenerbahçe hahahay dı bakalım şimdi neler olacak (:
Gelsin , İnşAllah'da gelir isteriz böyle yıldızları Tsl'de görmek ..
goosfraba
08.Nisan.2011, 19:04
geçen yaz forlan çok yaşlıydı.
kalemci
08.Nisan.2011, 19:10
Forlan şimdi kesin gelir Bjk'a gelmesi de normal olur kesin :n:
Biz istersen veya medya bize getirirken saçmalamayın Forlan ve Fenerbahçe hahahay dı bakalım şimdi neler olacak (:
Gelsin , İnşAllah'da gelir isteriz böyle yıldızları Tsl'de görmek ..
bizdede saçmalamayın q7 BJK veya guti BJK hahahydı ve geldiler :)
ne q7 nin nede gutinin bireysel olarak forlan gibi bi kariyerleri yok ayrıetten forlanın ölüsü türkiye ye gelmez
CeNTeR_TR
08.Nisan.2011, 19:15
Biz bunu senelerce yaşadık o yüzden anlıyorum sizi :)
Hatta öyle şeyler oldu ki çıktı bir başkan Roberto Carlos'un formasını getiremez dedi :n:
Ama Umut'un da yazdığı gibi Forlan geçen sene yaşlıydı acaba gençleşir mi bu sene belki iyi idman yapmıştır (:
LaigLeNoiR
08.Nisan.2011, 19:23
Laf sokmadan konuşalım arkadaşlar.
Çok gördük bu ülkede o alırken burun kıvırıp kendine almaları. O yüzden her şey normaldir bu ülkede.
Zekirdek
08.Nisan.2011, 19:50
Quaresma ile Guti'yi Forlan ile eşit tutuyor iseniz dışarı çıkıp bir hava almanız en iyisi.
GeNç KaRTaL
08.Nisan.2011, 20:13
Alabilirsek,Forlan müthiş bir transfer olur.
Revolution
08.Nisan.2011, 20:20
Forlan da gelirse Beşiktaş tutulmaz artık.
ozaniel
08.Nisan.2011, 21:40
Forlan inanılmaz bir forvet bence, en erken 34'ünde gelir(Carlos gibi kariyeri bitince). Gelmesi çok zor bence.
Rehavi
09.Nisan.2011, 00:33
Simao dan Guti den farklı görmüyorum Forlanı... Yaş olarak da Guti nin geldiği yaştan çok uzak değil şu an, Simao yla aynı yaşta sanırım. Yalnız şöyle bir sorun var, biz daha elimizdeki yıldızlardan full performans alamazken, Forlan uğruna Bobo dan vazgeçmenin manası yok ki zaten aynı mevkide oynayabilecek bir Almeida da var elimizde... Bu üçünden herhangi ikisinin birlikte oynama şansı, Q7 ve Simao nun oynadığı takımda, olmadığına göre, bence dikkatimizi, paramızı, çabamızı yıldız bir forvetten çok, Türk statüsünde geleceği parlak, sol bek, stoper, sağ bek, ofansif orta saha oyuncularına harcamalıyız. Yabancı bir sağ bek te düşünülebilir.
kalemci
09.Nisan.2011, 02:39
benim şahsi görüşüm boboda almeidada gitsin forlanda gelmesin kalitesinden dolayı değil tabiki bize mansız gibi adam lazım aç hırslı çalışkan şovmen :)
kalemci
09.Nisan.2011, 02:40
Forlan da gelirse Beşiktaş tutulmaz artık.
guti simao almeida q7 fernandes ernst ferrari gibi yabancılara sahibiz bide forlan gelirse bi seviye daha atlayıp ilk 4e oynarız bence :D
SAİT71
09.Nisan.2011, 02:49
Gelmez demem arkadaş herkes gelebilir valla...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Nisan.2011, 10:50
Gelirse olağanüstü olur,fakat ben de geleceğini pek sanmıyorum.
footballer33
10.Nisan.2011, 12:49
Simao dan Guti den farklı görmüyorum Forlanı... Yaş olarak da Guti nin geldiği yaştan çok uzak değil şu an, Simao yla aynı yaşta sanırım. Yalnız şöyle bir sorun var, biz daha elimizdeki yıldızlardan full performans alamazken, Forlan uğruna Bobo dan vazgeçmenin manası yok ki zaten aynı mevkide oynayabilecek bir Almeida da var elimizde... Bu üçünden herhangi ikisinin birlikte oynama şansı, Q7 ve Simao nun oynadığı takımda, olmadığına göre, bence dikkatimizi, paramızı, çabamızı yıldız bir forvetten çok, Türk statüsünde geleceği parlak, sol bek, stoper, sağ bek, ofansif orta saha oyuncularına harcamalıyız. Yabancı bir sağ bek te düşünülebilir.
Aynen katılıyorum. Bobo ile sözleşme yenilenip Forlan yerine ihtiyacımız olan bir mevkiye bakmalıyız. Yukarda arkadaşın saydığı mevkilerden herhangi birisi.
Revolution
10.Nisan.2011, 12:55
Forlan çok farklı Guti çok farklı bence. Guti son zamanlarında çok az 90 dakika oynadı Real Madrid'de ama Forlan yıllardır 90 dakika forma giyiyor ve hiçbir azalma yok formunda. Kaleyi gördüğü her yerden isabetli vuruyor adam neredeyse. Dünyada şuan sayılı forvetlerin arasındadır. Drogba tipindeki nadir oyunculardan, hem kalıplı hem top kullanabilen hem yavaş değil hem de bitirici. En basit örnek Dünya Kupası. Forlan gelirse tutulmaz. Ama istemiyorsanız gelmesin yani bizim işimize gelir :D
anil luque
10.Nisan.2011, 14:40
Forlan kadar kaliteli olmasa da zaten bizi idare edebilecek oyuncularımızın olduğu bir mevkiye transfer yapmak bence gereksiz. Öncelikli ve mutlaka gerekli olan bölgelere oyuncu almalıyız. Özellikle sağlam bir stoper ve sağ bek.
kalemci
10.Nisan.2011, 14:49
aynen katılıyorum sağbek ve 2 stoper lazım bu takıma
garydelgadov
10.Nisan.2011, 14:50
Forlan da geliyor oh oh.Galakside yıldız bırakmadık yahu şuna bak.Galaksi takım maşallah.Guti önderliğinde fail Hugo Almeida,25 maç 2 gol 2 asist Quaresma,kılını kıpırdatmayan Simao takıma bak bee.Forlan da gelsin uçarız zaten.Bu lig eylülde biter.UEFAda gruplarda 6-0 lık bir dereceyle yarı finali bile garantileriz.Şampiyonlar ligine alınma ihtimalimiz bile var hani.Zaten Nihat da döndü! Değmeyin keyfime Los Kartalicos var ekranda.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Nisan.2011, 15:58
Forlan da geliyor oh oh.Galakside yıldız bırakmadık yahu şuna bak.Galaksi takım maşallah.Guti önderliğinde fail Hugo Almeida,25 maç 2 gol 2 asist Quaresma,kılını kıpırdatmayan Simao takıma bak bee.Forlan da gelsin uçarız zaten.Bu lig eylülde biter.UEFAda gruplarda 6-0 lık bir dereceyle yarı finali bile garantileriz.Şampiyonlar ligine alınma ihtimalimiz bile var hani.Zaten Nihat da döndü! Değmeyin keyfime Los Kartalicos var ekranda.
Oğuzhan bu aralar çok kinaye takılıyorsun sanki :p
ForzaRQ7
11.Nisan.2011, 20:23
TRANSFER KOMİTESİ AVRUPA YOLUNDA
http://www.haber1903.com/cmsfiles/image/content/240x150/transfer_komitesi_avrupa_yolunda_5429613.jpg
Beşiktaş kulübünün transferden sorumlu yöneticileri Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlunun önümüzdeki hafta, Tayfur hocanın raporu doğrultusunda Avrupa'da yaşayan Türk kökenli futbolcular için geniş kapsamlı bir transfer çalışması yapacağı ve yeni sezonda uygun olan futbolcuları Beşiktaş kadrosuna kazandıracağı öğrenildi.
-HABER1903 -
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Nisan.2011, 18:13
Beşiktaş'ta Luisao sesleri
Beşiktaş önümüzdeki sezon savunmaya takviye yapmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlıların gündemindeki isim ise, Benfica'nın Brezilyalı oyuncusu Luisao...
Beşiktaş transfer çalışmalarına hız verdi... Önümüzdeki sezon savunma bölgesinde sıkıntı yaşamak istemeyen siyah-beyazlı yönetimin İtalyan Matteo Ferrari ile yollarını ayırması bekleniyor.
Ferrari'nin yerine düşünülen isim ise bir Brezilyalı... Portekiz'in Benfica takımında forma giyen Luisao, Beşiktaş'ın listesinde ilk sırada yer alıyor.
Luisao'nun 2003'te transfer olduğu Benfica ile 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 29 yaşındaki savunma oyuncusu bu sezon Portekiz ekibi ile toplam 37 maça çıktı.
Fiziği ve mücadeleci yapısı ile tanınan Luisao, 42 kez de Brezilya Milli Takımı'nın formasını giydi.
NtvSpor
BOBO'nun S.Lizbon'la Anlaştığını Menejeri Doğruladı
Facebook'tan
kalemci
13.Nisan.2011, 20:07
figer oyunları :) o yüzden pek inanmıyorum inşallah yanılırım ama :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Nisan.2011, 23:54
BOBO'nun S.Lizbon'la Anlaştığını Menejeri Doğruladı
Facebook'tan
Ben de Bobo'nun artık Lizbon'da olduğunu düşünüyorum. Yalnız üzüldüğüm nokta,bizde parlayan,yıldız olan Bobo'dan sözleşmesi bitmesi nedeniyle para kazanamamamız. En azından para kazandırmak için formaliteden kontrat uzatabilirdi.
kalemci
13.Nisan.2011, 23:55
valla hiç üzülmedim eğer gitmişse inşallah başarılı olur o ayrı :) eğer orda tutunamazsa almeida ile takas yaparız zaten :)
Zekirdek
14.Nisan.2011, 11:46
Luisao müthiş olur.
Revolution
14.Nisan.2011, 16:43
Bobo'nun sözleşmesi bitiyorsa ve Lizbon yerine bize gelirse inanılmaz sevinirim.
LaigLeNoiR
14.Nisan.2011, 18:48
Bobo'ya hayırlı yolculuklar.
Haber1903'e göre ise Antep ekibi Cenk Tosun için ; Holosko + Hakan Arıkan + Ali Küçik + 5 milyon euro istemiş :)
:n::n: Q7'den son anda vazgeçmişler herhalde:DTövbe tövbe
GeNç KaRTaL
14.Nisan.2011, 20:05
Haber1903'e göre değil,Takvim gazetesine göre.Yani yalan haber.:icon_smile:
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Nisan.2011, 21:33
Bobo'ya hayırlı yolculuklar.
Haber1903'e göre ise Antep ekibi Cenk Tosun için ; Holosko + Hakan Arıkan + Ali Küçik + 5 milyon euro istemiş :)
Az istemişler yahu :p
Rehavi
15.Nisan.2011, 00:26
Olsun en azından Antep :D
anil luque
15.Nisan.2011, 00:29
Almeida ile Simao'yu da verelim..
BaGa TaRKaN
15.Nisan.2011, 00:47
Nobreyi de Eşantiyon Verelim:D Ulen Bu Nobrede Elimizde Kaldı Parada Etmiyor Hayırsız:n:
anil luque
15.Nisan.2011, 01:47
Nobre'yi hayrına vermeye de razıyım ben. Ne para isterim ne oyuncu. Yeter ki bizi o sonuna kadar beleş aldığı 2.500.000 eurodan kurtarsınlar.
kalemci
15.Nisan.2011, 02:10
cenk tosuna 10 verelim ama nobreyide alacaklarsa :D
SAİT71
15.Nisan.2011, 02:44
Yahu Antep mi almayacak, Demirörenin bi ricasına bakar o iş :D
Manuel Fernandes topu yönetime attı
15 Nisan 2011 16:59 | NTV Spor
Beşiktaş'ta Portekizli futbolcu Manuel Fernandes'in tercihi kalmaktan yana. Fernandes, "Transfer sadece bana bağlı olsaydı, kalırdım" diye konuştu.
http://media1.ntvspor.net/C/I/134/fer1_DLZMY.jpg
Beşiktaş, sezon başında ve devre arasında yaptığı transferlerle adından en çok söz ettiren kulüplerin başında geldi. Sezon öncesi Gutı ve Quaresma'yı kadrosuna katan Beşiktaş, devre arasında da Simao, Almeida ve Fernandes'i kadrosuna dahil etti.
Beşiktaş'ın devre arısında Valencıa'dan kiraladığı Manuel Fernandes'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Portekizli oyuncunun tercihi ise Beşiktaş'ta kalmaktan yana. Fernandes, Türkiye'yi ve Beşiktaş'ı çok sevdiğini belirterek, "Esas kulübüm Valencia, transferim sadece bana bağlı olsaydı, sezon sonunda Beşiktaş'ta kalırdım'' dedi.
Taraftarın takıma bağlılığınından memnun olduğunu dile getiren Fernandes Beşiktaş taraftarı için "inanılmaz" ifadesini kullandı. Takımda ise tüm oyuncuları sevdiğini ancak uzun süredir arkadaşı olan Quaresma'nın yerinin ayrı olduğunu söyledi.
Futbol kariyerine Benfıca'da başlayan Portekizli Fernandes, 2007 yılında 18 milyon Euro'ya Valencia'dan transfer olmuştu. Satın alma opsiyonunu elinde bulunduran Beşiktaş, 8 milyon Euro karşılığında Portekizli milli futbolcunun bonservisini alabilecek.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Nisan.2011, 20:43
Beckham'ın yanına Guti'yi istiyorlar
İspanyol Marca Gazetesi, Los Angeles Galaxy takımının Guti'yi transfer teklifi götüreceğini yazdı. Gazete, Schuster'den sonra Guti'nin çok şey kaybettiğini savundu.
İspanyol spor gazetesi Marca, ABD'nin Los Angeles Galaxy takımının gelecek hafta Beşiktaşlı Guti'ye transfer teklifi götüreceğini iddia etti.
İspanyol gazetesinde yer alan haberde, Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinin takımı olan Los Angeles Galaxy'nin Guti ile ilgilendiğini yazdı. Kadrosunda İngiliz David Beckham'ı bulunduran Los Angeles Galaxy'nin, bu sezon sonunda İngiliz futbolcuyla kontrat yenileme konusunda kararsız olduğu ve Guti'nin yeni bir opsiyon olabileceği kaydedildi.
"Türkiye'de tecrübe yaşayan Guti, bir hava değişikliğine kötü gözle bakmaz" yorumunda bulunan Marca, Bernd Schuster'in Beşiktaş'tan ayrılmasıyla Guti'nin de çok şeyler kaybettiğini savundu.
Bu arada, Guti'nin her şeye rağmen Beşiktaş ile 1 yıllık daha sözleşmesinin bulunduğu ve "multi milyarder" olarak tanıtılan kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in İspanyol futbolcuyu takımda tutmak istediği de ifade edildi.
Haberde ayrıca, Beşiktaş'ın transfer listesindeki yeni ismin Atletico Madrid'deki Uruguaylı Diego Forlan olduğu iddiası bir kez daha ortaya atıldı.
NtvSpor
BEŞİKTAŞ´A BİR PORTEKİZLİ DAHA...İŞTE O İSİM!.. Savunmayı sil baştan yapacak Kartal, aradığı stoperi Portekiz´de buldu Braga ile sözleşmesi sona erecek Paulao, siyah-beyazlılara "Evet" dedi.
Beşiktaş bitime 5 hafta kala transferde düğmeye bastı. Ferrari ve Sivok ile devam etmeyecek olan ve teknik direktör Tayfur Havutçu´nun "Yeni sezonda savunmaya 4 takviye yapmalıyız" raporunu dikkate alan siyah-beyazlı yönetim, aradığı stoperi Portekiz´de buldu.
Beşiktaş, Braga forması giyen Paulao´nun transferini bitirdi. Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Brezilyalı savunmacı, kadrosunda dünya yıldızlarını barındıran siyah-beyazlıların cazip teklifine olumlu yanıt verdi ve "Evet" dedi.
BULUT, PORTEKİZ´DE BİTİRDİ
28 yaşında, 1.88 boyunda olan Paulao, savunmadaki başarılı futbolunun yanı sıra hücuma sık sık destek vermesiyle de dikkat çekiyor.
Bu sezon Braga ile 28 maça çıkan Paulao, 3 gole imza attı ve Portekiz ekbinin Avrupa Ligi´nde yarı finale kalmasında önemli rol oynadı.
Beşiktaş´ın talimatı ile Portekiz´in yolunu tutan menajer Ahmet Bulut´un Paulao ile bir araya geldiği ve Braga´nın yıldızı ile her konuda el sıkıştığı öğrenildi.
Ajansspor
ozaniel
19.Nisan.2011, 22:25
4 Portekizli aldık ya basın bütün Portekizliler'i bize transfer ediyor, yakında Ronaldo Beşiktaş'a sıcak bakıyor diye haber de çıkabilir.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Nisan.2011, 23:03
Pek sanmıyorum bende Paulao'yu alacağımızı. Eğer alırsakta yararlı olur mu şüpheliyim.
anil luque
20.Nisan.2011, 12:19
Sinan Engin Forlan transferinin mart ayında bittiğini söylemiş , Beşiktaş'a hayırlı olsun falan diyor. Beşiktaş Twitter sayfasında gördüm. Hayırlısı..
ForsakeN
20.Nisan.2011, 13:09
Almedia -- Forlan
Quaresma -- Guti -- Simao
İyi güzel hoş da, kim savunma yapacak :D
anil luque
20.Nisan.2011, 13:40
Forlan gelirse çift forvet oynamayız bence yahu. Her maçımız pes maçına döner :D
Önceliği savunmaya verseler çok iyi olacak ya neyse..
eXcitinG
20.Nisan.2011, 13:41
Evet sanırım büyük ihtimaL ForLan geLecek yıL bir aksiLik oLmazsa Beşiktaş forması giyecek. Tabi geLecek hocaya da bağLı. Gerçi hoş hangi hoca ForLan ı ben istemem diyecek ama beLLi oLmaz, dengsizLer hep bizi buLduğu gibi yine buLur.
anil luque
20.Nisan.2011, 13:46
Aynen Hayrettin abi , belli olmaz yani.Yaşına falan takarlar şimdi..
Sheriff
20.Nisan.2011, 13:55
Ben olsam Forlan yerine iyi bir stoper oyuncusundan yana kullanırım tercihimi ve Manuel Fernandes'in bonservisini almaya bakarım.
anil luque
20.Nisan.2011, 13:57
Kesinlikle..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
20.Nisan.2011, 18:39
Forlan kesinse tabii ki hayır demeyiz,diyemeyiz :p ama bende önceliği stopere vermemiz gerektiğini düşünüyorum.
SAİT71
20.Nisan.2011, 19:32
Ben olsam S.Kesimal ve Ersan'ı stoperime monte ederdim. Taş gibi takım olur o zaman.
GeNç KaRTaL
20.Nisan.2011, 22:40
Savunmaya da takviyeler yapılacak.Hatta Serdal Adalı önceliğin savunmaya yapılacak takviyelerde olduğunu söyledi.Yine uygun şartlar oluşursa ilk tercihin yerlilerden yana kullanılacağını da ekledi.
Forlan transferi baya ciddi sanırım.Açıkcası gelsin isterim.Bobo gidecek büyük ihtimal.Bobo'nun yerine Forlan daha iyi olur bence.
Rehavi
20.Nisan.2011, 23:07
Keşke fırsat olsa da Toraman ı biraz da sağbek te izlesek. Geçtiğimiz 2 sene o mevkide kötü oynamıyordu. Zaten bir bekin savunmacı bir bekin ofansif olması her zaman iyidir.
Stopere ise sanırım yabancı uzun bir oyuncu almamız gerekecek. Takımda bir tek Almeida uzun, doğal olarak her duran top tehlike yaratıyor. Örnek olarak da Avrupa daki Kiev maçını ve ligdeki Trabzon maçını örnek vermek yeterli olacaktır sanırım.
Aynı açıklama da Serdar Adalı Ersan için şartlar uygun olursa alırız demiş ama ben hala nasıl kiralarken uygun bir fiyat üzerinden anlaşmadıklarına şaşıyorum. Bence Ersan ı kaçırma lüksümüz yoktur.
Bir radyo programına konuşan Celal Kolot, siyah beyazlı kulüp hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş'ın eski futbol şube sorumlusu Celal Kolot, siyah beyazlıların Atletico Madrid'in Uruguaylı golcüsü Diego Forlan ile ön sözleşme imzaladığını öne sürdü.
Schuster'in isteği üzerine 1,5 ay önce bu transferin tamamlandığını iddia eden Kolot, Radyospor'a verdiği demeçte, "Beşiktaş bu transferi 1,5 ay önce bitirdi. Forlan ve menajerinin isteklerini kabul ederek senelik 5,5 milyon avroya üç yıllık anlaşmaya vardılar. Schuster ayrıldığına göre başkanın tavrı ne olacak bilemiyorum. O yaştaki adama bu para verilmez. Fulya'ya yatırım yapsak, nice futbolcular yetiştiririz." dedi.
Kulübün Jorge Mendes'in elinde oyuncağa döndüğünü belirten siyah beyazlı eski yönetici, "Başkan, Tayfur Havutçu'nun arkasında olmayacak çünkü gelecek sezon Jorge Mendes'in istediği bir teknik direktör gelecek. Beşiktaş resmen Q7 çetesinin oyuncağı oldu." şeklinde konuştu.
goal.com
World Hollow o1
23.Nisan.2011, 13:15
Eğer forlan gelsin direk orjin forma çakarım arkadaş.!
anil luque
23.Nisan.2011, 14:44
Tabi canım Q7 arada haraç kesiyor falan , Almeida'nın cüssesinden korkan Nevzat Demir personeli kaçacak delik arıyormuş. Boşsun Celalettin Kolot..
QUARESMA, SERDAL ADALI´YA HANGİ VATANDAŞINI ÖNERDİ?
http://www.macadogru.com/resimler/11527.jpg
Bu sezon yaptığı flaş transferlere rağmen ligde istediği yerde bulunmayan ve Avrupa´ya gitmek için finale yükseldiği Türkiye Kupası´nı kendine hedef olarak belirleyen Beşiktaş´ta önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları devam ediyor.
Basında siyah-beyazlılar için hemen hemen her gün yeni bir haber çıkarken, son öneri takımın içinden bir isimden geldi.
Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı geçtiğimiz günlerde takımın Portekizli yıldızı Quaresma ile bir görüşme yaptı. Fikir alışverişi şeklinde geçen görüşmede Quaresma´nın Adalı´ya bir isim önerdiği öğrenildi.
Portekizli yıldız Quaresma´nın Serdal Adalı´ya Benfica´da forma giyen 23 yaşında sol bekte görev yapan vatandaşı Fábio Coentrão´yu önerdiği ve "Alınabilirse harika işler yapar" dediği belirtildi.
Fábio Coentrão bu sezon neler yaptı?
Bu sezon 38 kez forma şansı bulan ve bu maçlarda 5 gol, 12 sarı kart, 3 kırmızı kart istatistiği ile oynayan Benfica´nın yıldızı Fábio Coentrão, Portekiz Ligi´nde şampiyonluğu Porto´ya kaptırmasına rağmen UEFA Avrupa Ligi´nde takımının yarı finale çıkmasına büyük katkı sağladı.
Performansı ile fiyatını ikiye katlayan oyuncunun şu anda tahmini bonservis bedelinin 17 milyon euro olduğu ifade ediliyor.
Portekizli oyuncunun Benfica ile 30 Haziran 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Fábio Coentrão kimdir?
Tam adı: Fábio Alexandre Silva Coentrão
Doğum tarihi: 11 Mart 1988
Doğrum yeri: Portekiz
Boy: 1,79
Mevkii: Sol bek
MACADOGRU.COM / ÖZEL HABER
*Not: Macadogru.Com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. Kullananlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.
Suicider
25.Nisan.2011, 18:30
yok artık coentrao gelirse forlandanda diğerlerindende bomba bir transfer olur :)
Revolution
25.Nisan.2011, 18:42
Coentrao çok ama çok çok zor gibi.
GeNç KaRTaL
25.Nisan.2011, 18:55
Basının sallaması bence.Sağ bek daha öncelikli bir sorun bizim için.Bek transferi olursa oraya olur önce.İsmail iyi kötü idare ediyor orayı.Yerli bir alternatif alınabilir ama oraya direk oynayacak bir yabancının alınacağını sanmıyorum.Kaldıki Coeantraonun da zor bir hedef olduğu fikrine de katılıyorum.
FORLAN TEK ŞARTLA
26.Nisan.2011 5:13
http://www.haber1903.com/cmsfiles/image/content/240x150/forlan_tek_sartla_7385192.jpg
DİEGO Forlan transferi Avrupa'ya bağlı... İspanya'da söz sahibi menajer Mendes aracılığı ile prensip anlaşmasına varılan Uruguaylı forvetin, Avrupa Ligi'ni şart koştuğu öğrenildi... Guti'nin ayrılmasının söz konusu olması nedeniyle camiaya "Bir yıldız gider, bir diğeri gelir" yorumları yaptıran Forlan'ın Avrupa şartı yönetimde de destek buldu. Bazı yöneticilerin, Avrupa'ya gidilememesi halinde yüksek maliyetten kaçınılması gerektiği yönündeki uyarılarına başkan Yıldırım Demirören'in de sıcak saktığı vurgulandı.
- FOTOMAÇ -
"KAKA'YI ALIRIM"
26.Nisan.2011 11:12
http://www.haber1903.com/cmsfiles/image/content/240x150/_kaka_yi_alirim__4177419.gif
Başkan Demirören, gitmek isteyen Guti için, "Giderse gitsin, o gider, Kaka gelir. Dünya çapında futbolcular bizim için can atıyor" diyerek büyük hedefini açıkladı.
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in, son günlerde Guti'nin ayrılma isteğine fena halde sinirlendiği ve önümüzdeki günlerde kendisiyle konuşacağı öğrenildi. Demirören'in yöneticilerle yaptığı görüşmede, "Büyük oyuncu fazla konuşmaz, işini yapar. İşini yapanları biz takdir ederiz. Yoksa Beşiktaş'a gönül koymayanlarla işimiz olmaz, Guti giderse gitsin. Ben de gider Kaka'yı alırım" dedi.
Parasını verir alırım
Demirören, "Guti hepimizin çok sevdiği bir oyuncumuz, bana gitmek istediğini beyan etmedi, hatta tam aksine her fırsatta çok memnun olduğunu söyldi. Biz kendisinden güzel futbol oynayıp Türkiye Kupası finaline katkı yapmasını bekliyoruz. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağım. Giderim, parasını verir Kaka'yı alır gelirim" diyerek yeni sezon için büyük transferini açıkladı.
-Fotospor-
Kaynaklara pek itibar etmemek lazım ama haberler güzel:n:
Rehavi
26.Nisan.2011, 13:05
Vatan la Milliyet le uğraşacağına şu sallama gazetelerin topunu alsa ya başkan :D
anil luque
26.Nisan.2011, 13:26
Adam zengin beyler dağılın parasıyla dövüyor milleti :D
O değil de Coentrao şu an için hayal olur yaşı çok genç ve dünya kupasında gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmiş bir oyuncu. Benfica David Luiz'den ve Ramires'ten sonra üçüncü parayı da oradan vuracak zaten.
Forlan'ın şartı bence gayet mantıklı. Sadece ligde oynatmak için o kadar paraya kıymak da saçmalık olur zaten.
Beşiktaş'a sürpriz golcü adayı
İran'ın süper lig takımlarından İstiklal’de oynayan Araş Burhani’ye Beşiktaş’ın teklif götürdüğü belirtildi.
26 Nisan 2011 Salı - 13:08
DHA
İran’ın Abrar gazetesi, Beşiktaş’ın Araş Burhani (http://www.sporx.com/aras-burhani/) için yıllık 600 bin dolarlık bir teklifi İstiklal’e ilettiğini duyurdu. Haberde, teklifin pazartesi günü resmen 27 yaşındaki İranlı oyuncunun takımına ulaştığı kaydedildi.
Gazete, adını vermediği Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/) yönetiminden bir yetkilinin Burhani’nin performansını yakından izlemek için geçtiğimiz cumartesi İran’a geldiğini aktardı. İran’ın İstiklal takımı yöneticileri, gelen teklif için Burhani’nin kararına saygı duyacaklarını bildirecekleri duyuruldu.
Araş Burhani (http://www.sporx.com/aras-burhani/) İran (http://www.sporx.com/iran/) süper liginde attığı 87 golle İran (http://www.sporx.com/iran/) tarihinin en çok gol atan oyuncusu unvanını taşıyor.
İranlı forvet futbolcu Mustafa Denizli’nin İran’ın Pas takımını çalıştırdığı sırada bu takımda oynadı. 9 numaralı forma ile İstiklal takımında görev yapan Burhani, İran (http://www.sporx.com/iran/) Milli takımında da oynuyor.
Burhani 2006-2007 yıllarında Birleşik Arap Emirlikleri’nin Al Nasr takımında forma giymişti.
kalemci
26.Nisan.2011, 14:23
coentrao daha inandırıcı geldi bu haberden bana :)
anil luque
26.Nisan.2011, 14:31
Araş değil de Aref'i getirseler bari ne yapar eder gol atar attırır..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Nisan.2011, 17:43
"KAKA'YI ALIRIM"
26.Nisan.2011 11:12
http://www.haber1903.com/cmsfiles/image/content/240x150/_kaka_yi_alirim__4177419.gif
Başkan Demirören, gitmek isteyen Guti için, "Giderse gitsin, o gider, Kaka gelir. Dünya çapında futbolcular bizim için can atıyor" diyerek büyük hedefini açıkladı.
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in, son günlerde Guti'nin ayrılma isteğine fena halde sinirlendiği ve önümüzdeki günlerde kendisiyle konuşacağı öğrenildi. Demirören'in yöneticilerle yaptığı görüşmede, "Büyük oyuncu fazla konuşmaz, işini yapar. İşini yapanları biz takdir ederiz. Yoksa Beşiktaş'a gönül koymayanlarla işimiz olmaz, Guti giderse gitsin. Ben de gider Kaka'yı alırım" dedi.
Parasını verir alırım
Demirören, "Guti hepimizin çok sevdiği bir oyuncumuz, bana gitmek istediğini beyan etmedi, hatta tam aksine her fırsatta çok memnun olduğunu söyldi. Biz kendisinden güzel futbol oynayıp Türkiye Kupası finaline katkı yapmasını bekliyoruz. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağım. Giderim, parasını verir Kaka'yı alır gelirim" diyerek yeni sezon için büyük transferini açıkladı.
-Fotospor-
Müthiş :n:
KaRaBükLü KraL
27.Nisan.2011, 13:59
Beşiktaş yine Antep'i zengin etcek bu sene Cenk Tosun ve Emre Güngör isimleri geçiyor Beşiktaş için.Yıldırım Demirören başkan Beşiktaş şampiyon:zuhaha
Rehavi
28.Nisan.2011, 00:48
"FORLAN HAYAL OLUR"
27.Nisan.2011 15:40
Beşiktaş Futbol Şube Komitesi Başkanı Serdal Adalı son günlerde yaşadıklarıyla gündemden düşmeyen Nihat Kahveci'ye sahip çıkarak, "Gerekli cezayı vereceğiz ama birileri istedi diye onu yedirmeyeceğiz" diye konuştu.
Konyaspor maçında saha içinde ve dışında yaşadığı olaylar yüzünden eleştirilen Nihat Kahveci için özel açıklamalarda bulunan Serdal Adalı, "Nihat'ın menajeri Murat Kuş bundan iki hafta önce bize geldi ve Nihat'ın mutsuz olduğunu, ayrılmak istediğini söyledi. Bu teklifi değerlendirmeye alacağız çünkü mutlu olmayan bir futbolcuyu kadroda tutamayız. Ancak yaşadığı olaylar yüzünden Nihat Kahveci'yi kimseye yem etmek istemiyoruz. O Beşiktaş'ın önemli değerlerinden birisidir. Gereken cezayı alacak" ifadelerini kullandı..
Serdal Adalı, gündemden düşmeyen Diego Forlan konusuna da açıklık getirerek, Atletico Madrid'in istediği şartlarda bu transferin gerçekleşmesinin mümkün olmadığını dile getirdi.
Serdal Adalı, Uruguaylı futbolcunun maliyetinin yüksek olduğunu belirterek, "Forlan'ın bonservis bedeli 12 milyon Euro. Kendisi yılda 4.5 milyon Euro alıyor. Bu şartlarda transfer hayal olur. Ancak biz de teklifimizi yaptık. yeni bir teklifle daha gideceğiz. Bizim dediğimiz şartlar gelişirse Forlan'ı alabiliriz yoksa mümkün değil" diye konuştu.
Bu arada Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu, Almanya'ya giderek bazı Türk futbolcular ve menajerleriyle masaya oturdular. Beşiktaşlı iki yöneticinin listesinde 5 futbolcunun bulunduğu ve bu oyuncuların sadece kendileriyle değil aileleriyle de görüştükleri belirtildi.
- LİGTV -
Doğruysa iyi olur, Almanya dan Türk oyuncu transferi... Gerçi Tunay ile İlkay ın gideceği takımlar az çok belirlendi, onların gelmesi zor gibi ama aklıma ilk gelen Ömer Toprak var, başka da yok...
Mehmet Ekici yi bırakacaklarını da sanmıyorum. Olsun en azından ligdeki Türk oyunculara milyon dolarlar harcayacağımıza, Almanya dan uygun fiyata oyuncuları almak daha akılcı olur.
Rehavi
30.Nisan.2011, 07:59
TRANSFER GÖRÜŞMELERİNDE SON DURUM
29.Nisan.2011 23:14
Transfer sezonunda siz Beşiktaş taraftarlarına en doğru haberleri veren Haber1903, okurları için şu günlerde yapılan transfer görüşmelerini sizler için araştırdı. Beşiktaş yönetiminin en yetkili kişileriyle yaptığımız görüşmeler sonrası aldığımız bilgiler şu yönde...
Beşiktaş yönetimine Almeida ile ilgili 2 kulüpten ciddi teklif var. Almeida'nın menajerleri, konuyla ilgili olarak Beşiktaş yönetimi ile Kupa finalinden sonra masaya oturacaklarını bildirdiler. Beşiktaş'li yöneticilerin ortak kanısı önümüzdeki sene Portekizli oyuncunun takimdan ayrılacağı yönünde.
Almeida'nın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakan yönetim, Bobo ile henüz anlaşılamamasından dolayı gözünü yeni forvet arayışına dikti. Forvet alternatiflerinin oluştuğu listenin başında Diego Forlan var. Forlan için görüşmeleri hızlandıran siyah beyazlı yöneticiler bu oyuncunun aldığı yüksek maaştan dolayı transferi bonservis ücreti ödemeden bitirme çabasında. Atletico Madird başkanının pazarlıklar sonunda indirim yapması Beşiktaş'lıları umutlandıran diğer bir husus. Atletico Madrid kulübünün 2 sene daha sozleşmesi bulunan Forlan'ı göndermek istemelerinin en büyük sebebi yılda ödedikleri 4.8 milyon Euro. Beşiktaşlı yöneticiler bu oyuncuya "biz bu maaşı öderiz. Ancak bunun için Forlan'ı bize bonservis bedeli olmadan vermeniz gerekir" teklifini İspanyol kulübü değerlendiriyor. Ancak Forlan'ın transferin gerçekleşmesi için sunduğu diğer bir şart ise, transfer olacağı kulübün önümüzdeki sene Avrupa kupalarından birinde oynaması. Bu da gözleri 11 mayıs'ta oynanacak Türkiye kupası finaline çeviriyor. Beşiktaş bu kupayı kazanması durumunda Forlan transfer'i önünde bulunan bir engeli daha aşmiş olacak.
Braga'nın stoperi Paulao ve Hamit Altıntop transferi ile ilgili sorumuza kesin bir dille, "her ikisi ile de her hangi bir görüşmemiz olmamıştır" yanıtını aldık.
------------------------------------------------------------------------
Enteresan... Bir anda forvetsiz kalabiliriz. Elimizde beğenilmeyen Nobre-Holosko ikilisi kalabilir...
anil luque
30.Nisan.2011, 12:38
Jorge Mendes kattı karıştırdı ortalığı yine Almeida'ya 10 milyon euroluk teklifler varmış bu şartlarda satılması gerekiyormuş. Gitmesin o adam yahu! Bir de sabah sabah Egemen Korkmaz haberleri falan gördüm , hiç gerek yok.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Nisan.2011, 13:43
Korkuyorum. Eğer öyle teklifler varsa Mendes bianda satabilir Almeida'yı.
anil luque
30.Nisan.2011, 14:23
Öyle yapacağa benziyor zaten. Uğursuz herif. Almeida bu takıma çok şey katacak daha!
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Nisan.2011, 14:25
Öyle yapacağa benziyor zaten. Uğursuz herif. Almeida bu takıma çok şey katacak daha!
Adam müthiş pay alıyor transferden abi. Sattı mı satar valla.
Addolorato
30.Nisan.2011, 14:25
Bence Almeida'ya 10 M €'luk teklif varsa hiç düşünmeden satın. O kadar kaliteli bir adam değil bence. Bobo daha iyi bir adam.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Nisan.2011, 14:29
Bence Almeida'ya 10 M €'luk teklif varsa hiç düşünmeden satın. O kadar kaliteli bir adam değil bence. Bobo daha iyi bir adam.
Bobo'nun sözleşmesiyle ilgili bi ses seda yok Eralp. Büyük ihtimal gidecek gibi duruyor.
kalemci
30.Nisan.2011, 14:34
ben 2 sininde gitmesi taraftarıyım hatta nihat ve nobrede gitsin. Almeidayı 10 üstüne satsak, bobo kafasına göre, nobre ve nihattanda 2.5 artı 2.2 milyon euro kar kırsak birazda demirören üstüne katar 1 tane üst düzey 2 tane Süper lig topçusu aldıkmı olay biter :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Nisan.2011, 14:39
ben 2 sininde gitmesi taraftarıyım hatta nihat ve nobrede gitsin. Almeidayı 10 üstüne satsak, bobo kafasına göre, nobre ve nihattanda 2.5 artı 2.2 milyon euro kar kırsak birazda demirören üstüne katar 1 tane üst düzey 2 tane Süper lig topçusu aldıkmı olay biter :D
Bu hesapları gördükten sonra Aklıma Elano'nun satışı sonrası Galatasaray'ın yaptığı hesaplar geldi :D
anil luque
30.Nisan.2011, 15:02
40 yapaar diye bir sona bağlayacaksın sandım bir an :D
Ben Almeida'nın gitmemesi taraftarıyım. He transferine tek kuruş para harcamadığımız bir adamdan 4 milyon euro gibi hatırı sayılır bir kar edeceğiz belki ama sportif başarıyı sağladıktan sonra 10a değil 15 e satmak var.
kalemci
30.Nisan.2011, 15:02
:D :D ama ciddi anlamda bize son vuruşları iyi olan sadece top ayağındayken değil topsuz alanda da hızlı bir forvet lazım çoğu zaman q7 veya simao topu alıp sürmeye başladığında almeida geride kalıyor yetişemiyor bu yüzden içerisi bomboş oluyor saçma sapan ortalar izliyoruz
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Nisan.2011, 15:52
Almeida iyidir. Ben kesinlikle kalması taraftarıyım.
besiktas1903
30.Nisan.2011, 17:53
:D :D ama ciddi anlamda bize son vuruşları iyi olan sadece top ayağındayken değil topsuz alanda da hızlı bir forvet lazım çoğu zaman q7 veya simao topu alıp sürmeye başladığında almeida geride kalıyor yetişemiyor bu yüzden içerisi bomboş oluyor saçma sapan ortalar izliyoruz
evet sana katiliyorum öyle bir oyuncu lazim bize
anil luque
01.Mayıs.2011, 01:45
Aslında bu bahsettiğin yetişememekten çok pozisyon bilgisi ile alakalı bence. Almeida 1.90 dan fazla boyu ile gayet süratli bir futbolcu bence. Ancak bazı pozisyonları süzmekte sıkıntı yaşıyor. Vieri , Berbatov , Trezeguet gibi isimler çok da hızlı olmadıkları halde atağın gelişimine göre her daim topun gideceği yeri çok iyi sezebilen ve orada bitebilen forvetler. Almeida'nın bu konudaki sıkıntısını aştığında bir sorun kalacağını sanmıyorum. Devamlılığı olan bir oyuncu, top saklama özelliği var , bitirici vuruşları orta şekerli , kafa toplarını saymıyorum bile. Daha ne istiyoruz ki ? Javier Hernandez çok genç yani henüz gelmez kusura bakmayın. Neymar'ı da Santos bırakmak istemiyormuş. Ona göre yani.
besiktas1903
01.Mayıs.2011, 01:51
Aslında bu bahsettiğin yetişememekten çok pozisyon bilgisi ile alakalı bence. Almeida 1.90 dan fazla boyu ile gayet süratli bir futbolcu bence. Ancak bazı pozisyonları süzmekte sıkıntı yaşıyor. Vieri , Berbatov , Trezeguet gibi isimler çok da hızlı olmadıkları halde atağın gelişimine göre her daim topun gideceği yeri çok iyi sezebilen ve orada bitebilen forvetler. Almeida'nın bu konudaki sıkıntısını aştığında bir sorun kalacağını sanmıyorum. Devamlılığı olan bir oyuncu, top saklama özelliği var , bitirici vuruşları orta şekerli , kafa toplarını saymıyorum bile. Daha ne istiyoruz ki ? Javier Hernandez çok genç yani henüz gelmez kusura bakmayın. Neymar'ı da Santos bırakmak istemiyormuş. Ona göre yani.
Sende haklisin pozisyon bilgisi ile alakali bugünki mac'da dikkat ettim bazen bir kac adamla güzel geliyoruz ama bakiyorum ayaginda top olan pas atacak adam bulamiyor.
kalemci
01.Mayıs.2011, 02:06
ben hala öyle düşünmüyorum baros değilde baros tipinde forvet lazım bize diye düşünüyorum son vuruşlarda etkili almeida kadar olmasada hava toplarını indirebilecek yada vurabilecek topsuz alanda sorunlar çıkartacak en azından q7 ye veya simaoya koridor yaratabilcek tarzda forvet.
http://i52.tinypic.com/igiv7r.jpg
TOKAK'A KANCA
Yönetim, Karadeniz takımının defansının belkemiği olan 22 yaşındaki Kemal Tokak için kupa maçı sonrası teklif yapacak.
Gelecek sezon için transfer çalışmalarına start veren Beşiktaş, kaliteli yabancıların yanı sıra gelecek vaat eden yerli gençler üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye'de özellikle genç yerli isimler üzerinde yoğunlaşan siyah-beyazlılar, rotayı Samsun'a çevirdi. Beşiktaş, dün Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Samsun'da forma giyen Kemal Tokak'a kanca taktı.
Gelecek vadediyor
KIRMIZI-beyazlı ekipte ortaya koyduğu başarılı futbolla defansın belkemiği olan 22 yaşındaki stoperi transfer edebilmek için ön temaslarda bulunulduğu öğrenildi. Bank Asya 1. Lig'de gelecek vadeden futbolcuların başında gelen Kemal Tokak için kulübüyle resmi görüşmelere 11 Mayıs'ta oynanacak Türkiye Kupası finali sonrası başlanacağı bildirildi.
- FOTOMAÇ -
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Mayıs.2011, 14:41
Çok iyi olur,gerçekten çok gelecek vaadediyor. Eğer bu performansını sürdürebilirse Ersan'la birlikte en az 10 yıl götürürler işi...
Egemen'i aldığımız söyleniyor.Defansı türkleştirmek lazım en azından:)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Mayıs.2011, 15:05
Egemen'i aldığımız söyleniyor.Defansı türkleştirmek lazım en azından:)
Katılıyorum. Defansımızı tamamen Türklerden kurarsak müthiş olan hücum hattımızdan fedakarlık yapmak zorunda kalmayız :)
Fearless Coward
01.Mayıs.2011, 15:08
Yalnız Kemal'in kaynağı fotomaç...Fotomaç'ın FM oynadığını düşünürsek yalandır bu haber :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Mayıs.2011, 15:12
Yalnız Kemal'in kaynağı fotomaç...Fotomaç'ın FM oynadığını düşünürsek yalandır bu haber :D
:D Alırsak gerçekten iyi olur yalnız.
MuraTBudaN
01.Mayıs.2011, 16:46
Lige yeni çıkmış olan Samsunspor'un kilit adamlarından brirni satacığını düşünmüyorum.
Kartal'ın ilk transferi Egemen
2 Mayıs 2011 17:06 | NTVSpor.net
Bu sezon ligde istediği sonuçları alamayan Beşiktaş, gelecek sezonun planlarına erken başladı. Siyah-beyazlı takım Trabzonspor'un tecrübeli savunmacısı Egemen Korkmaz ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/141/egemenhaber_D7EUV.jpg
Önümüzdeki sezon güçlü bir kadro kurarak 3 kulvarda başarı yakalamak isteyen Beşiktaş yönetimi, savunma ve hücum bölgesine transferler yapmak için düğmeye bastı. Siyah-beyazlı takımın ilk anlaştığı isim Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Egemen Korkmaz.
Beşiktaş kulübünün ve Egemen'in daha önce daha önce kesin bir dille reddetmelerine rağmen, yeni sezondan başlayarak 3 yıllık anlaşmaya vardıkları ortaya çıktı.
Trabzonspor camiasının tepkisinden çekinen yöneticiler ve Egemen'in bu olayın basına sızmasından dolayı oldukça rahatsız durumda.
Beşiktaş yönetimi tecrübeli futbolcuya yıllık 1,1 milyon euro ödeyecek.
Ahmet Göktaş
02.Mayıs.2011, 18:41
Hayırlı olsun , gayet iyi transfer , iyi bir alternatif. En büyük sıkıntımız yerli oyuncu kalitesiydi , Egemen ortalama üstünde bir kalitede ve yerli. Yararlı transfer olur umarım.
eng1n
02.Mayıs.2011, 18:50
Çok iyi transfer olmuş beşiktaş için Bjk bir de sağ beke bir çözüm bulursa önemli iş yapmış olurlar. Egemenin alınması ile yabancı kontejanında yer açılmış oldu sağ beke Hilbert geçebilir ya da transfer yapabilir oraya veya en son seçenek olarak Rıdvan orada devamlı oynayabilir.
nekop
02.Mayıs.2011, 19:04
Egemen transferi gerçekleşmişse Beşiktaş iyi bir transfer yaptı diyebiliriz. Bize de bedavaya gelmişti, geldiği gibi gitti ama keşke 3-4 hafta daha sabretseydi. Takım kenetlenmiş bir şekilde şampiyonluk için savaşırken kendi arkadaşlarına ihanet etmiş oldu. Şenol Güneş'in yerinde olsam haber doğruluğunu ilk ağızdan öğrenir ve ona göre önümüzdeki maçlarda Egemen'e forma şansı tanımazdım.
kalemci
02.Mayıs.2011, 19:08
menejeri yok öyle birşey filan demiş selçuk gibi oda anlaşmıştır bi klüple sezon bitiminde açıklar
eXcitinG
02.Mayıs.2011, 19:11
Ah birde SeLçuğu aLabiLsek.
kalemci
02.Mayıs.2011, 19:13
ortasahaya başka transfere gerek kalmaz :)
SON NOKTAYI ADALI KOYDU!
02.Mayıs.2011 18:26
http://www.haber1903.com/cmsfiles/image/content/240x150/son_noktayi_adali_koydu__5140518.jpg
Bugün basında çıkan " Egemen Beşiktaş'ta "haberlerinin ardından ulaştığımız Beşiktaş Kulübü Transfer Komitesi başkanı Serdal Adalı, konu ile ilgili HABER1903'e konuştu.
Adalı yaptığı açıklamada;
" Egemen ile anlaştığımız haberleri doğruyu yansıtmamaktadır. Sezon bitene kadar her hangi bir yerli oyuncu ile görüşmemiz olmadı, olmazda. Bu etik olarak çok yanlış. Lig biter bizde kafamızdaki isimlerle ve kulüpleriyle görüşmelere başlarız. Yabancı transferi için Kupa finalini bekliyoruz. Final maçından sonra yurtdışında gerekli çalışmalara başlayacağız.''
- HABER1903 -
kalemci
02.Mayıs.2011, 19:36
tam bunu kopyalamıştım :D
Trabzonspor
02.Mayıs.2011, 19:41
Egemen transferi gerçekleşmişse Beşiktaş iyi bir transfer yaptı diyebiliriz. Bize de bedavaya gelmişti, geldiği gibi gitti ama keşke 3-4 hafta daha sabretseydi. Takım kenetlenmiş bir şekilde şampiyonluk için savaşırken kendi arkadaşlarına ihanet etmiş oldu. Şenol Güneş'in yerinde olsam haber doğruluğunu ilk ağızdan öğrenir ve ona göre önümüzdeki maçlarda Egemen'e forma şansı tanımazdım.
Aynen gittiysede neden açıklanır ki bu dönemde.Hemde taraftarın en çok sevdiği adamlardan birisi olarak bu haber kötü oldu.
Rehavi
02.Mayıs.2011, 21:54
Trabzon yönetimi böyle birşey yok ancak varsa yanlıştır yapılan demiş... Herhalde anlaşılmış ama basına sızmasından dolayı herkes rahatsız, o yüzden de yalanlanıyor. Ntvspor da haber yapmış, kolay kolay yaş tahtaya basmazlar... Gelmişse iyi olmuş, hem de bayağı iyi olmuş. Stoperde öenmli ölçüde katkı sağlar... Hava hakimiyeti de gayet iyi, bu tür oyunculara ihtiyacımız var. Ama bizim yönetim böyle yapmış pek etik davranmamış, en azından duyrulmamalıydı.