Log in

View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

eXcitinG
26.Aralık.2010, 22:45
Transfer haberLeri böLümündeyiz. Transfer iLe iLgiLi konuşacaksanız yorum yazın, yoksa başka aLana sakLayın tartışmanızı.

indie
26.Aralık.2010, 23:04
Transferlerin dogrulugu elbette tartisilmaz, sadece taraftarin psikolojisini anormal buluyorum o kadar.

Ernst Aurelio Ferrari Guti Nobre Nihat Simao Uzulmez, bunlarin hepsi 30 yas ustu ve yakinda degismesi gerekecek. Gerci gencler hazir tabii, o ayri konu.

Bugün premier lig lideri Manchester'da devre arası gelmeden

Scholes (37) -Sakatlanana kadar 16 maç
Ferdinand (32) -14 maç
Van der sar (40) -20 maç
Giggs (37) -13 maç forma giyebiliyor.

Ki o isimlerden sadece Guti, Ernst, İbrahim ve muhtemelen Simao kilit oyuncu konumundalar. Onlara da elden geldiğince Necip, İsmail, Muhammed, Onur gibi isimler yetiştirilmeye çalışılıyor dediğin gibi.

Bir şekilde çoğu oyuncunun yerini doldurabiliriz, yeni oyuncular da transfer edilebilir, Aurelio, Ernst gibi isimlerin yerini Necip, Fernandes gibi isimler 2 sene içinde fazlasıyla kapatabilirler potansiyel olarak ama Guti'nin yerini nasıl, kimle doldururuz bilemiyorum. Xavi Gutinin yaşına geldiğinde bile gelmez Türkiyeye çünkü :)

En temizi Muhammedi yanına çırak vermek.

titates1
26.Aralık.2010, 23:14
Bugün premier lig lideri Manchester'da devre arası gelmeden

Scholes (37) -Sakatlanana kadar 16 maç
Ferdinand (32) -14 maç
Van der sar (40) -20 maç
Giggs (37) -13 maç forma giyebiliyor.

Ki o isimlerden sadece Guti, Ernst, İbrahim ve muhtemelen Simao kilit oyuncu konumundalar. Onlara da elden geldiğince Necip, İsmail, Muhammed, Onur gibi isimler yetiştirilmeye çalışılıyor dediğin gibi.

Bir şekilde çoğu oyuncunun yerini doldurabiliriz, yeni oyuncular da transfer edilebilir, Aurelio, Ernst gibi isimlerin yerini Necip, Fernandes gibi isimler 2 sene içinde fazlasıyla kapatabilirler potansiyel olarak ama Guti'nin yerini nasıl, kimle doldururuz bilemiyorum. Xavi Gutinin yaşına geldiğinde bile gelmez Türkiyeye çünkü :)

En temizi Muhammedi yanına çırak vermek.

O isimlerin yaptığı antremanla , kendilerine bakma tarzlarıyla burdaki oyuncularınki aynı değil yalnız bunu da gözönüne almak lazım .

Ayrıca mesela Kleberson gelmişti sezon öncesi kampına Manchester United'da yapmıştı yanlış hatırlamıyosam ilk yarıya kadar sakatlanmayan nadir oyunculardandı fakat daha sonra düşüş , sakatlıklar başladı...

indie
26.Aralık.2010, 23:18
Beşiktaş'ın oyuncuları ya genç ya da yaşlı. Normalde oyuncuların çoğu 24-29 yaş arasında seçilirken Beşiktaş'ın durumu:

Gençler: (18-24)

(Necip Uysal), Ali Kuçik, Ersan Gülüm, Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Onur Bayramoğlu, Rıdvan Şimşek, Manuel Fernandes(8 kişi)

Orta Yaşlı: (24-29)

(Bobo),Filip Holosko, Quaresma, Hugo Almeida,Roberto Hilbert, İ.Toraman, (6 kişi)

+Sivok

Yaşlı: (29-37)

Nihat Kahveci, Nobre, Simao, Fabian Ernst, Mehmet Aurelio, Matteo Ferrari, Guti, İ. Üzülmez(8 kişi)

Bu yüzden yaşlı oyuncular gitse bile takımın iskeleti olabilecek kaliteli genç oyuncular var.

Seneye ideal kadroyu 1000 Beşiktaşlıya (ve takip eden futbolseverlere) sorsanız bu oyuncuların isimleri ön plana çıkacaktır. 13 oyuncunun yaş ortalaması 23. Seneye 24 olacak herhalde.Rıdvan haricinde gençlerin hiçbirinde tecrübe sıkıntısı olmayacak. Tamamı milli takım rotasyonunda. Rıdvan'ın da şu anda çoktan oraya (ve milli takım rotasyonuna) yerleşememiş olmasının sebebi de takdir edersiniz ki ayağının kırılması oldu.

indie
26.Aralık.2010, 23:24
O isimlerin yaptığı antremanla , kendilerine bakma tarzlarıyla burdaki oyuncularınki aynı değil yalnız bunu da gözönüne almak lazım .

Ayrıca mesela Kleberson gelmişti sezon öncesi kampına Manchester United'da yapmıştı yanlış hatırlamıyosam ilk yarıya kadar sakatlanmayan nadir oyunculardandı fakat daha sonra düşüş , sakatlıklar başladı...

Doğru bir nokta ancak iç rahatlatıcı bir konu Ernst, İbrahim, Guti ve Simao çok profesyonel oyuncular (özellikle Simao'yu bu konuda Athleticolular öve öve bitiremezler) ve Kleberson, Ailton, Lincoln, Marcelinho gibi Brezilyalı vurdumduymaz, rahatına bakan futbolcu profiline çok uzak isimler.

Ha ilerleyen yaş itibariyle sakatlık olmaz mı? El mahkum olur. Ancak bu sakatlıklar kendilerini salmaları sebebiyle olmayacaktır kişisel fikrim. Zaten gözümüz çok aç değil, 2 sezon daha ne kadar faydalanabilirsek kardır. :icon_biggrin:

Rehavi
27.Aralık.2010, 00:00
Yaşlı: (29-37)

Nihat Kahveci, Nobre, Simao, Fabian Ernst, Mehmet Aurelio, Matteo Ferrari, Guti, İ. Üzülmez(8 kişi)

Bu yüzden yaşlı oyuncular gitse bile takımın iskeleti olabilecek kaliteli genç oyuncular var.

Anlamadığım nokta, bunların içinden kilit dediklerimiz, Ernst Guti İbo Simao değil mi? Simao ile Guti nin yerine tabi ki adam koyamayız ama bugüne kadar bunlar mı vardı ki de, bundan sonra sıkıntı çekelim... Simao ayarında kaç tane oyuncusu oldu Beşiktaş ın... Yaşlı kilit oyuncu dediğimiz adamlar en az 2 sene oynar... Bunda herkes hem fikirdir sanırım. Bırakalım da o adamlar oynarken keyfini sürelim.

Ne kadar önemliymiş arkadaş bu seneki lig şampiyonluğu. Hatırlatırım arkadaşlar şimdiye kadar her sene lig şampiyonu olarak gelmedik buraya. Toplamdaki şampiyonlukların dörtte biri bizim. Benim için önemli olan avrupa başarısıdır. Varsın bu yıl şampiyon olamayalım.

Bende geçen sezon sonu isyanlarda olan taraftarlardandım. Ama bizim Demirören i eleştirdiğimiz temel nokta yapılan saçma sapan transferler değil miydi? Yıllar sonra adam düzgün birini bulmuş, transferleri ona bırakmış. Sezon başından beri gelen adamların Fatih Tekke hariç hiçbirinde sonuç hüsran olmamış... Kim ne derse desin takım iyi yolda. En azından umut veriyor. Necip-İsmail-Cenk-Ersan-Ali Küçik bolca forma şansı buluyor. Ali hariç hepsi takımda direk oynatıldığında kimse bu oynatılır mı diye düşünmüyor. Zaten Ali de mecburiyetten oynatıldı.

Takım bi anda bol alternatif bir hale geldi... Hem de cuzi maliyetlerle... Elimizdeki oyuncu listesinin kabarık olduğu doğrudur ama beğenmeyen arkadaşlara soruyorum, ne yapmak gerekirdi? Maliyeti yüksek olan Nobre, Tabata, Delgado, Zapo tarzı oyunculara mahkum mu devam etseydik? Kim garanti verebilirdi, rakiplerimiz gibi Uefa grublarına kalmadan elenmeyeceğimize... 10 milyon euro dan bahsediyoruz...

İlk yarıdaki başarısızlığın sebeplerini herkes biliyor. Anormal sakatlıklar. Guti-Q7 nin yanyana oynadığı 3-5 maç hatırlıyorum, kaldı ki takım iyi gidiyordu o dönemlerde... Ayrıca gitmesede yapılanmanın ilk senesinden birşey beklemek de yanlış olurdu...

ozaniel
27.Aralık.2010, 16:46
Aslında Delinho'yu da genç oyuncuların yanına koymak lazım.:D Şaka bir yana şu takımda yerini doldurması zor bir tek Ernst'i görüyorum. Guti kadar teknik ve zeki olmasa da daha hareketli ve genç bir oyun kurucu bulabiliriz(Muhammed hazır olmazsa), içe kateten kanat oyuncusu bulmak da çok da zor değil, Simao 3 sene oynasın, yerine biri bulunur. Üzülmez'in yerinde zaten İsmail var. Nihat, Nobre, Aurelio, Ferrari'yi zaten saymıyorum.
Ama Ernst kalitesinde bir adam bulmak çok zor. Necip ve Manuel Fernandes biraz daha farklı tarzda oyuncular, Aurelio zaten yaşlı. Ernst gibi 1. sınıf savunma yapan, geriden oyun kurabilen, uzaktan şutlarla kaleyi zorlayan, gerektiğinde top sürerek takımı atağa kaldırabilen, her maçta oynayan ve yorulmayan bir oyuncu bulmak çok zor.

eXcitinG
27.Aralık.2010, 17:01
Aslında Delinho'yu da genç oyuncuların yanına koymak lazım.:D Şaka bir yana şu takımda yerini doldurması zor bir tek Ernst'i görüyorum. Guti kadar teknik ve zeki olmasa da daha hareketli ve genç bir oyun kurucu bulabiliriz(Muhammed hazır olmazsa), içe kateten kanat oyuncusu bulmak da çok da zor değil, Simao 3 sene oynasın, yerine biri bulunur. Üzülmez'in yerinde zaten İsmail var. Nihat, Nobre, Aurelio, Ferrari'yi zaten saymıyorum.
Ama Ernst kalitesinde bir adam bulmak çok zor. Necip ve Manuel Fernandes biraz daha farklı tarzda oyuncular, Aurelio zaten yaşlı. Ernst gibi 1. sınıf savunma yapan, geriden oyun kurabilen, uzaktan şutlarla kaleyi zorlayan, gerektiğinde top sürerek takımı atağa kaldırabilen, her maçta oynayan ve yorulmayan bir oyuncu bulmak çok zor.

Benim biLdiğim bir Essien var, bir FLetcher var, başkada yok herhaLde.:)

ozaniel
28.Aralık.2010, 01:27
Simao 31 numaralı formayı giyecekmiş, bayağı bir espri yapılır herhalde bu konuda.:D

Fearless Coward
28.Aralık.2010, 01:40
Simao 31 numaralı formayı giyecekmiş, bayağı bir espri yapılır herhalde bu konuda.:D

Malum burası TÜRKİYE :D

anil luque
28.Aralık.2010, 12:30
Benim biLdiğim bir Essien var, bir FLetcher var, başkada yok herhaLde.:)

Tom Huddlestone da benden o zaman. Dünyanın sayılı ön liberolarından olma yolunda hızla ilerliyor bana göre. İşte bu yüzden alabiliriz kendisini :)

LaigLeNoiR
28.Aralık.2010, 12:32
Çıkarsın Nobre 11'i versin Simao'ya çok mu zor. Bak Rıdvan efendi gibi vermişti 7 numarayı Quaresma'ya ne kaybetti, hiçbirşey bence kazancı bile oldu.

Ha ille 31 giyecem diyorsa Simao ona da birşey diyemeyiz tabi:)

BaGa TaRKaN
28.Aralık.2010, 12:51
Eğer Öyleyse Bu Nobre Efendi İyice Fazla Olmaya Başladı

anil luque
28.Aralık.2010, 13:04
Öyle demeyin abi takımın en değerli?! oyuncularından biri , naz yapmak hakkıdır !

LaigLeNoiR
28.Aralık.2010, 13:05
Almeida'da plaka yapmış 34 numara giyecekmiş.

besiktas1903
28.Aralık.2010, 13:19
Çıkarsın Nobre 11'i versin Simao'ya çok mu zor. Bak Rıdvan efendi gibi vermişti 7 numarayı Quaresma'ya ne kaybetti, hiçbirşey bence kazancı bile oldu.

Ha ille 31 giyecem diyorsa Simao ona da birşey diyemeyiz tabi:)

Nobre bu sezon 11 numarayi giydigi için TFF'nin kurallarina göre olmuyormus. Ridvan 7 numarayi daha giymemisti ve o yüzden verebildi.

ozaniel
28.Aralık.2010, 14:02
Tom Huddlestone da benden o zaman. Dünyanın sayılı ön liberolarından olma yolunda hızla ilerliyor bana göre. İşte bu yüzden alabiliriz kendisini :)

Bir de Barça'da genç bir çocuk var, onu alabiliriz ön libero olarak.:p

GeNç KaRTaL
28.Aralık.2010, 14:22
Nobre bu sezon 11 numarayi giydigi için TFF'nin kurallarina göre olmuyormus. Ridvan 7 numarayi daha giymemisti ve o yüzden verebildi.

Bu kuraldan dolayı sezon başında Delgado 10 numara ile sahaya çıktığı için takımdan ayrılmış olmasına rağmen 10 numarayı kimse alamıyor.Bu kuralın mantığı nedir anlayabilmiş değilim.

anil luque
28.Aralık.2010, 14:29
Aynen. Üstelik futbolcunun kulüple ilişiği kalmamasına rağmen bu kuralın geçerli olması çok saçma bence.
@ozaniel şaka yaptığımı anlamışsındır umarım kardeşim :D

Rehavi
28.Aralık.2010, 14:44
SEZER TRANSFERİNDE SON DURUM

Devre arasında yaptığı transferler ile dünya basınının bir anda gündemine oturan Beşiktaş, gözünü yerli transferlere dikti.
HABER1903'ün edindiği bilgiye göre Eskişehirspor yönetiminin Sezer Öztürk için 3.4 milyon Euro transfer ücreti istediği, Beşiktaş kulübünün yapılan teklifi çok bulmasından sonra Eskişehirspor'a Fatih Tekke'yi önerdiği ancak Bülent Uygun'un Fatih Tekke transferine sıcak bakmadığı öğrenildi.
Daha sonra yapılan görüşmelerde 3.4 milyon Euro olan transfer fiyatının 2.2 milyon Euro'ya çekildiği, iki kulüp yöneticilerinin önümüzdeki günlerde bir araya gelerek transfere nokta koymak istedikleri gelen haberler arasında.

- HABER1903 -

Şu büyüklerin yerli futbolculara saçtığı paralar nedir böyle ya... Yine de bu paraya gelirse, bu riske değer diye düşünüyorum.

bjk4ever
28.Aralık.2010, 14:47
2.2 bile cok bence, hic gerek yok....

Bordo61Mavi
28.Aralık.2010, 14:47
Kasimpasa ciddi ciddi 3.5 milyonmu istedi Bjk'den :) gerci adamlar hakli Bjk baskani Yildirim Deniroren olunca ister istemez 1-2 atiyorlar fiyatin ustune.

Sezon sonu sozlesmesi bitiyor galiba, Kasimpasa yoneticileri ocak ayinin son haftasinda yuksek fiyattan vazgecer :) bari biseyler kazanalim derler

bjk4ever
28.Aralık.2010, 14:49
Transferleri Y.Demiroren degil de S.Adali yaptigina gore bedavaya vermeye razi olmalilar, yoksa bir anda borclu cikarlar Besiktas'a.......

indie
28.Aralık.2010, 14:52

Necip "ben oldum" demez, yedeklikte küsmez, sıkı çalışırsa sıkıntı yaşamayız o bölgede. Karakter ve potansiyel olarak sıkıntısı yok zaten. Şutları ve rakibe müdahaleleri üzerinde çalışması lazım.

LaigLeNoiR
28.Aralık.2010, 15:04
Sözleşmesini fesh etmiş Mehmet Çakır'da bu takımda yedek olabilir bence. Bonservisi de yok.

bjk4ever
28.Aralık.2010, 15:09
Hem M.Cakir hem M.Duruer iyi bir yedek olur, hatta Turgut Dogan'i da cok isterim.

ozaniel
28.Aralık.2010, 16:14
Aynen. Üstelik futbolcunun kulüple ilişiği kalmamasına rağmen bu kuralın geçerli olması çok saçma bence.
@ozaniel şaka yaptığımı anlamışsındır umarım kardeşim :D

Biliyorum ben de dalgasındayım zaten.:D

Aşk-ı Şehir
28.Aralık.2010, 16:19
2.2 bile cok bence, hic gerek yok....

Hiç gerek yoksa bıraksın Beşiktaş yönetimi. :) 15 gündür Sezer'in peşindeler. Demek ki gerekli ki bu kadardır Sezer'in peşindeler...

bjk4ever
28.Aralık.2010, 18:06
Cok merakli oldugumuzdan degil, kulubede otursun diye aliriz zaten alirsak. Anadolu kuluplerinden neden nefret ettigimi tekrar gosteriyor bu tutumlar. Tello'yu vs alirken 5 kurus para odeme, ama vasat bir yerli icin 4-5 milyon euro'lar iste, inanilir gibi degil. Buyuk kulupler de akillandi artik, artik kolay kolay Anadolu'dan topcu alacaklarini zannetmem, almasinlar da zaten.

Aşk-ı Şehir
28.Aralık.2010, 19:54
Cok merakli oldugumuzdan degil, kulubede otursun diye aliriz zaten alirsak. Anadolu kuluplerinden neden nefret ettigimi tekrar gosteriyor bu tutumlar. Tello'yu vs alirken 5 kurus para odeme, ama vasat bir yerli icin 4-5 milyon euro'lar iste, inanilir gibi degil. Buyuk kulupler de akillandi artik, artik kolay kolay Anadolu'dan topcu alacaklarini zannetmem, almasinlar da zaten.

Sen nefret etmeye, hor görmeye devam et. O beğenmediğin Anadolu Kulüpleri tuttuğun takımın kaçta kaçı bütçeler ile neler yapıyor. Ama senin gibi bazılarının sanki Barcelona, Real Madrid taraftarıymış gibi davranması çıldırtıyor adamı. Sana bir soru. Manchester City elindeki yabancı sayısı sebebiyle Balotelli'yi göndermek zorunda diyelim. Hemde başkanları illa alın bunu hatta biz yıllık alacağının bir kısmını bile vereceğiz diyor. Sen ne yaparsın? Tello'da aynı bu durumdadır. Tabata'yı almışsınız 8 milyon €ya çok parasını ödemişsiniz sanki. Neyse daha çok şey yazılırda gerek yok boşuboşuna burayı meşgul etmeye, sen nefret etmeye devam et. ;)

nerazzuri
28.Aralık.2010, 20:32
sadece türkiye standardının az üstünde olan bir sezer için 5-6 milyon isteniyorsa elbet nefret edilir, zamanında kayseri'den de nefret edildi, bursa'dan da ediliyor içten içe. bu oyuncuları aldığında satmaya kalksan 10 etmeyeceği gibi, 5-6 milyon da etmiyorlar.

birilerinin parası var diye çakal olmaya gerek yok.

bu gökhan ünal,mehmet topuz gibiler içinde geçerli. şu an hiç bir yerdeler. satsanız beş kuruş etmez. zamanında serkat aykutlar,okan yılmazlar da böyleydi merak etmeyin. bundan sonra zaten üst düzey futbolcu yetiştirseniz bile büyükler sizden futbolcu almayacak kıvama geldi, siz adamın hakkı olan bedeli istemiyorsunuz, amacınız üç beş de olsa yolmak.

bjk4ever
28.Aralık.2010, 21:07
Gercekten cok basarili Anadolu kulupleri. Kapanip catenaccio futbolu oynamak, rakipleri sakatlamaya yonelik hareketler yapmak, surekli yere yatip atis geciktirip zaman gecirmek, televizyonda komple fakirlik edebiyati yaparak gercekten cok basarili oluyorsunuz. Bursa'nin basarisini Sampiyonlar Liginde gorduk, cirkef Turk takimlarin olmadigi UEFA'da Besiktas'in ne yaptigini da goruyoruz. Sezer, Yekta gibi oyunculara 5-6 milyon euro istemek resmen rakibi yolmaktir, cakalliktir, baska birsey degil. Manchester City de oyuncularini bedavaya vermiyor, hatta istenilen bedeller odenmedigi icin Adebayor, Jo, Santra Cruz gibi oyuncular hala kulupte.
Sizin cok basarili Anadolu topculariniz 15 tane oyuncuyu sakatlamasaydi Besiktas'in nerede oldugunu da gorecektik, gecen sene sahada top oynamak isteyen GS'yi bu sekilde bitirdiniz, simdi aynisini BJK'de yapip bununla ovunuyorsunuz bir de.

Aşk-ı Şehir
28.Aralık.2010, 21:38
sadece türkiye standardının az üstünde olan bir sezer için 5-6 milyon isteniyorsa elbet nefret edilir, zamanında kayseri'den de nefret edildi, bursa'dan da ediliyor içten içe. bu oyuncuları aldığında satmaya kalksan 10 etmeyeceği gibi, 5-6 milyon da etmiyorlar.

birilerinin parası var diye çakal olmaya gerek yok.

bu gökhan ünal,mehmet topuz gibiler içinde geçerli. şu an hiç bir yerdeler. satsanız beş kuruş etmez. zamanında serkat aykutlar,okan yılmazlar da böyleydi merak etmeyin. bundan sonra zaten üst düzey futbolcu yetiştirseniz bile büyükler sizden futbolcu almayacak kıvama geldi, siz adamın hakkı olan bedeli istemiyorsunuz, amacınız üç beş de olsa yolmak.

6 milyon € çok bi para kabul. Ancak bunun suçunu bizde bulmanız manasız. Suçu birazda kendinde aramak değil mi Serkan? Piyasayı yükselten kim oldu? Mehmet Topuz 8 eder mi örnek çok...

Gercekten cok basarili Anadolu kulupleri. Kapanip catenaccio futbolu oynamak, rakipleri sakatlamaya yonelik hareketler yapmak, surekli yere yatip atis geciktirip zaman gecirmek, televizyonda komple fakirlik edebiyati yaparak gercekten cok basarili oluyorsunuz. Bursa'nin basarisini Sampiyonlar Liginde gorduk, cirkef Turk takimlarin olmadigi UEFA'da Besiktas'in ne yaptigini da goruyoruz. Sezer, Yekta gibi oyunculara 5-6 milyon euro istemek resmen rakibi yolmaktir, cakalliktir, baska birsey degil. Manchester City de oyuncularini bedavaya vermiyor, hatta istenilen bedeller odenmedigi icin Adebayor, Jo, Santra Cruz gibi oyuncular hala kulupte.
Sizin cok basarili Anadolu topculariniz 15 tane oyuncuyu sakatlamasaydi Besiktas'in nerede oldugunu da gorecektik, gecen sene sahada top oynamak isteyen GS'yi bu sekilde bitirdiniz, simdi aynisini BJK'de yapip bununla ovunuyorsunuz bir de.

Fakir edebiyatı yapıyorsunuz demişsin son paragrafta kendin yapmışsın. Ama üste çıkmakta üstünüze yok. Bak hemen Anadolu kulübü diye fakir edebiyatı yapmakla suçladın. :) Senelerce böyle yapıldı zaten. Hangi Anadolu kulübünde bir oyuncu sivrildi gidip aldınız. Sonrada; "Anadolu'dan neden futbolcu çıkmıyor?" diye suni gündemler yarattı yandaş medyanız. Doğru düzgün futbol oynayan Trabzonspor konuşulmayıp, ne oynadığını bilmeyen Galatasaray, sakatlarının neden çok olduğu Beşiktaş, Aykut Kocaman'ın oyun felsefesine uymayan Fenerbahçe konuşuldu. Ama kimse dönüp son 2.5 sezonun Bursaspor'unu, son 1.5 sezonun Trabzonspor'unu, son 4 sezonun Kayserispor'unu, ilk devrenin Karabükspor'unu, sorunları olan Ankaragücü'nü masaya yatırmadı. 15 senedir Avrupa kupalarında Beşiktaş ne yapmış? Fenerbahçe'nin çeyrek finalden başka başarısı ne? Galatasaray'ın 1999-2000-2001 yıllarındaki halinden eser var mı? Gidip Metalist'e, Karpaty'e, Trömsö'ye, Young Boys'a, PAOK'a elenir oldu takımlar. Ben Bursaspor'u çok eleştirdim, ama hakta veriyorum. Bursaspor en az 5 puan almalıydı bence. Ama tecrübesizlik böyle birşey. Eskişehirspor ne zaman Beşiktaş'ı, Galatasaray'ı, Fenerbahçe'yi bitirmiş? Tekrar söylüyorum Sezer Öztürk için 6 milyon € çok. İstenilmemiştir bile. Hatta benim duyduğum 3 Milyon € isteniyor. O da takımının kilit futbolcusu olan bir kulübün isteyebileceği bir para. Hatta bir önemli nokta daha var. Sezer'in aklını karıştıranda Ahmet Bulut'tur. Ahmet Bulut'un şu sıralar Beşiktaş ile arasının çok iyi olduğunu anlatmayada hiç gerek yok sanırım.

Rehavi
28.Aralık.2010, 23:19
İsteyen istediği oyuncuyu alıp almamakta serbesttir. Madem yüksek bonservis bedelleri vermek istemiyorsun, altyapıdan daha fazla oyuncu çıkar ya da kontratının bitmesini bekle. Bu şimdiye kadar anadolu kulüplerinin devamını sağlayan kazanç noktası oldu bana göre. Yeni yeni tv gelirleri falan artıyorda, satmayız bırakmayız falan diyorlar.

Ayrıca, Sezer Öztürk Eskişehir altyapısından çıkmadı ki... Zamanında Beşiktaş ya da Trabzon keşfedip alsaydı adamı. Hiç kimseyi suçlamaya gerek yok. Belki de Eskişehir zamanında kendince riskler alarak bu oyuncuyu getirdi. Üstüne fiyat koymak da en doğal hakkıdır. Ancak karşılıklı tartışma şeklinde geçen kısımda iki tarafında görüşlerine katılmıyorum. Beşiktaş Avrupa da başarısızdı da Bursa ya da Trabzon mu başarılı oldu, Avrupa ya gidince. Tam tersi olarak düzgün olarak yönetilen bi kulüp olsan, oyuncuyu neden apar topar yollamak zorunda kalasın. Tabi ki bi şeyler feda edeceksin. Hem ilk yarı itibariyle 6 tane harika yabancısı olan kaç takım vardı ki? En beğendiğim Beşiktaş bile 10 yabancıdan 5 ini ayırıyor, kalanlardan da en az 4 ünü göndermeye çalışıyor.

bjk_melo_151
29.Aralık.2010, 00:42
İsteyen istediği oyuncuyu alıp almamakta serbesttir. Madem yüksek bonservis bedelleri vermek istemiyorsun, altyapıdan daha fazla oyuncu çıkar ya da kontratının bitmesini bekle. Bu şimdiye kadar anadolu kulüplerinin devamını sağlayan kazanç noktası oldu bana göre. Yeni yeni tv gelirleri falan artıyorda, satmayız bırakmayız falan diyorlar.

Ayrıca, Sezer Öztürk Eskişehir altyapısından çıkmadı ki... Zamanında Beşiktaş ya da Trabzon keşfedip alsaydı adamı. Hiç kimseyi suçlamaya gerek yok. Belki de Eskişehir zamanında kendince riskler alarak bu oyuncuyu getirdi. Üstüne fiyat koymak da en doğal hakkıdır. Ancak karşılıklı tartışma şeklinde geçen kısımda iki tarafında görüşlerine katılmıyorum. Beşiktaş Avrupa da başarısızdı da Bursa ya da Trabzon mu başarılı oldu, Avrupa ya gidince. Tam tersi olarak düzgün olarak yönetilen bi kulüp olsan, oyuncuyu neden apar topar yollamak zorunda kalasın. Tabi ki bi şeyler feda edeceksin. Hem ilk yarı itibariyle 6 tane harika yabancısı olan kaç takım vardı ki? En beğendiğim Beşiktaş bile 10 yabancıdan 5 ini ayırıyor, kalanlardan da en az 4 ünü göndermeye çalışıyor.

Sınırsız yabancı da gelirse hepten kaybolacakmış gibi sürekli de gündemde tutuluyor yabancı sınırı. Sezer için değer biçmeye gerek yok. Klübü istediği parayı belirlemiş ve konu bitmiştir. Yoruma açık bir durum yok. En sevmediğim şey de yorum yapmak özellikle de para hakkında yorum yapmak. (Pahalı ya da ucuz, çok yüksek vs.) (sen Tabata'ya, Holosko'ya, Serdar Kurtuluş'a bonservis ve oyuncu verirsen piyasayı yükseltirsen olacak vs.) .Piyasa durgunsa böyle şeyler olur. Ayhan'ın 8,000,000 $ olduğu zaman bile daha düşük paralara yerli klüpler arasında oyuncu alışverişi oldu bu ligde. Piyasa diye bir şey yok ortada. Aşırı dalgalı parasal konum ve durumumuz her alanda kendini gösteriyor. Spor da doğal olarak bu durumdan etkileniyor.

ozaniel
29.Aralık.2010, 01:44
Bence Beşiktaş'ın asıl ihtiyacı adam eksiltebilen bir Türk kanat oyuncusu. Yabancı sınırını ve sakatlıkları düşündüğümüzde ihtiyacımız olacak. Bu konuda alabileceğimiz en yetenekli Türk oyuncu Hurşut Meriç. Sezer'e vereceğimiz parayı ona verelim daha iyi.

KanaKe
29.Aralık.2010, 01:45
Bence Beşiktaş'ın asıl ihtiyacı adam eksiltebilen bir Türk kanat oyuncusu.
öyle bir oyuncu varda biz mi bilmiyoruz :D Hursut dedigin adam sadece hiziyla adam gecen bir oyuncu teknik kapasite 0 öyle bir adamin besiktasa yarayacagini sanmam.

nekop
29.Aralık.2010, 01:58
Bence Beşiktaş'ın asıl ihtiyacı adam eksiltebilen bir Türk kanat oyuncusu. Yabancı sınırını ve sakatlıkları düşündüğümüzde ihtiyacımız olacak. Bu konuda alabileceğimiz en yetenekli Türk oyuncu Hurşut Meriç. Sezer'e vereceğimiz parayı ona verelim daha iyi.
Gökdeniz'de olabilir. Bonservisiyle alınmasa bile yarım sezonluğuna kiralanabilir.

anil luque
29.Aralık.2010, 01:59
öyle bir oyuncu varda biz mi bilmiyoruz :D Hursut dedigin adam sadece hiziyla adam gecen bir oyuncu teknik kapasite 0 öyle bir adamin besiktasa yarayacagini sanmam.

Galatasaray maçında Orhan Şam'a attırdığı gol sadece hızla attırılacak bir gol değildi bence..

Rehavi
29.Aralık.2010, 02:23

Kanatlarda yeterince oyuncumuzun olduğunu düşünüyorum. Simao,Q7,Nİhat,Hilbert bi yana, bunların dışında Ekrem i hatta İsmail i bile (kanat oyuncusunu kastediyorum) kullanabiliriz. Ne olacağı henüz belli olmayan Holosko ve çok birşey veremese de Ali Küçik te yine o mevkilerde oynayabilecek oyuncular. Bence tek eksik Türk bir sağ bektir. Ve eğer Ferrari gönderilirse (ki sanırım kalıyor) bir Türk stoperdir. Ah bir Hamit gelse :)

besiktas1903
29.Aralık.2010, 02:30
Kanatlarda yeterince oyuncumuzun olduğunu düşünüyorum. Simao,Q7,Nİhat,Hilbert bi yana, bunların dışında Ekrem i hatta İsmail i bile (kanat oyuncusunu kastediyorum) kullanabiliriz. Ne olacağı henüz belli olmayan Holosko ve çok birşey veremese de Ali Küçik te yine o mevkilerde oynayabilecek oyuncular. Bence tek eksik Türk bir sağ bektir. Ve eğer Ferrari gönderilirse (ki sanırım kalıyor) bir Türk stoperdir. Ah bir Hamit gelse :)

Ridvan ne durumda bilmiyorum ama tamamen iyilesmisse Schuster ona sans verir umarim. Sakatlanmadan guzel oynuyordu

titates1
29.Aralık.2010, 02:38

Kanatlarda Q7 ve Simao'yu yedekleyecek en azından bir tane daha çift kanatta oynayan oyuncunun alınması , sıkıntıları giderir ayrıca Türk sağ bek alınırsa veya Rıdvan'ın durumu ne bilmiyorum o oynarsa , gerçekten çok kaliteli bir kadro oluşturmuş olur Bjk

Rehavi
29.Aralık.2010, 02:38
Rıdvan bize tam ilaç olur ama bi röportajında ikili mücadelelere girmekten korkuyorum gibi cümleler kurmuştu. Kolay değil, aylarca sakat kaldı. Umarım en kısa zamanda istenilen düzeye ulaşır, herkesin çok şeyler beklediği bir oyuncu. Ayrıca böyle bir dönemde de şansını iyi değerlendirirse, Hilbert in yabancı kontenjanına takılmasından dolayı bolca süre de bulur sağ bekte.

bjk4ever
29.Aralık.2010, 11:45
Bence (Ferrari ve Bobo kalirsa) transfere ihtiyac yok, su an kadromuz tam. Belirli bir kalitenin ustunde yerli bir oyuncu kalite acisindan yararli olur, ama Sezer, O.Sam, Hursut, Volkan vs. sadece kadroyu sisirmek olur, hele ki bahsedilen rakamlara karsi. Ben su anki kadrodan memnunum, eldekileri iyi sartlarda gonderelim yeter benim icin.

ozaniel
29.Aralık.2010, 15:25
Bence kanatlar Nihat'a, Hilbert'e, Holosko'ya güvenilip bırakılmamalı. Bu üç adamın ikisi forvet arkası, biri hücumcu bek veya 4-4-2'nin kanat oyuncusu. Holosko yine idare ediyor ama onun dışında Türk bir alternatifin olmasında fayda var. Ama gidip de 3 milyon € ödeyeceksek Ali Kuçik'in üzerinde durmak daha mantıklı.

Rehavi
29.Aralık.2010, 15:52
Bence kanatlar Nihat'a, Hilbert'e, Holosko'ya güvenilip bırakılmamalı. Bu üç adamın ikisi forvet arkası, biri hücumcu bek veya 4-4-2'nin kanat oyuncusu. Holosko yine idare ediyor ama onun dışında Türk bir alternatifin olmasında fayda var. Ama gidip de 3 milyon € ödeyeceksek Ali Kuçik'in üzerinde durmak daha mantıklı.

Ama işte o mevkiye aldığın yerli oyuncu, örneğin yekta dan bahsediliyor, Bobo nun da takımda kalması durumunda, Nihat ı Holosko yu boşa çıkarır. Forma şansı bulamazlar. Çünkü şu an ki sistemde Nihat ancak kanatlarda oynayabilir ya da çok zorlarsan Guti nin yerinde oynayabilir ama haklısın ikisinde de verim alamazsın.

Nihat ın durumu aslında hiç iç açıcı değil. Verilen yüksek kontrat, büyük umutlar, gerçek bir Beşiktaşlı oluşu falan... Birde önü kesilirse daha da kötü olur. Avrupa da attığı golden sonra sağ açıkta Nihat sol da Q7 oynar mı diye düşünürken bu sakatlar sezonunu onun da sakat geçirmesi hiç iyi olmadı. Biraz önce Cumali Bişi nin röportajını okudum, Nihat Abi bizimle çok ilgileniyor, her türlü sorunumuzu dinliyor demiş.

Holosko yine aynı durumda, Bobo kalırsa 3 forvetin ortasında çok zor fırsat bulur. Sözü geçen Yekta falan gelecekse, bunların Ekrem den çok çok iyi olduklarını düşünmüyorum. Sözün özü :) bence kanat oyuncusuna ihtiyacımız yok :) Hamit hariç :D

eXcitinG
29.Aralık.2010, 16:40
Demirören dün NTV de Quaresma ya 20 miLyon Euro üzerinde tekLif geLdiğini ama kabuL etmedikLerini söyLedi. Quaresma ve bizim düşüncemiz uzun yıLLar burada beraber oLmak oLduğu için direk redettik dedi.:icon_eek:

Rehavi
29.Aralık.2010, 16:46
Simao Athletico da 2.3 milyon euro alırken, bizde 2.5 alacakmış... Çok yüksek değerler vererek oyuncu getiriliyor, Katar olur muyuz diyenler için paylaşayım dedim... Bonservisine ne kadar verildiğini zaten herkes biliyor.

Yalnız Ersan konusunda belirlenmiş bir fiyatın olmayışına kızmamak elde değil. Kiralarken bir fiyat belirlenmiş olsaydı, kesinlikle şu an istenecek olan değerden çok daha düşük olurdu.

bjk4ever
29.Aralık.2010, 16:47
Salliyordur, boyle bir teklif olduguna zerre inanmiyorum acikcasi. Oyuncuyu yuceltmek adina soylemistir. Kanatlarda Simao-Q7-Hilbert-Nihat, yedekte Ismail-Ekrem yeterli olacaktir. Yekta'nin veya Sezer'in bir Nihat veya Hilbert'ten daha fazla katki yapabilecegini sanmam, sadece yerli olmalarindan dolayi bir alternatif olurlar.

GeNç KaRTaL
29.Aralık.2010, 17:22
Simao Athletico da 2.3 milyon euro alırken, bizde 2.5 alacakmış... Çok yüksek değerler vererek oyuncu getiriliyor, Katar olur muyuz diyenler için paylaşayım dedim... Bonservisine ne kadar verildiğini zaten herkes biliyor.

Yalnız Ersan konusunda belirlenmiş bir fiyatın olmayışına kızmamak elde değil. Kiralarken bir fiyat belirlenmiş olsaydı, kesinlikle şu an istenecek olan değerden çok daha düşük olurdu.

4 milyon dolar satın alma opsiyonuyla kiralandı deniliyordu kiralandığı zaman.

Rehavi
29.Aralık.2010, 17:39
4 milyon dolar satın alma opsiyonuyla kiralandı deniliyordu kiralandığı zaman.

Dün akşam başkan ntvspor da Ersan için 5 milyon euro gibi rakamlar gazetelerde yazılıyor, Almeida ya 2 milyon euro verdikten sonra istenen bu rakamlar çok yüksek oluyor dedi, oradan çıkardım bende. Bende 4 milyon euro gibi bir rakam duymuştum gerçi. Umarım öyledir.

vego
29.Aralık.2010, 17:44
Simao ATM'den 4 küsür milyon euro alıyordu.Vergiler düşünce elinde 2.3 kalıyordu.

eXcitinG
29.Aralık.2010, 17:47
VaLLa ben YıLdırım Demirörenin Quaresma için geLen tekLif konusunda saLLayacağını sanmıyorum. MiLyonLarca kişi önünde de yaLan söyLeyecek haLi yoktur bence. (Ki kaLdıki Güntekin Onay da 20 miLyon civarında bir tekLif geLdiğini bende biLiyorum dedi, bu adam Beşiktaş ı yakından biLen, tanıyan adam) Buna rağmen Demirören evet doğru ama üzerinde bir rakam diye ısrarLa vurguLadı. Bir ara Manchester United ın Quaresmayı istediği feLan söyLeniyordu, beLki onLardan öyLe bir tekLif geLmiş oLabiLir.

vego
29.Aralık.2010, 17:49
Bence katar vs. tarz ülkelerden gelmiştir.

titates1
29.Aralık.2010, 17:50
Arap ülkeleri belki olabilir evet , onun dışında bende yalan söylediklerini düşünüyorum

vego
29.Aralık.2010, 18:22
Bugün ulusal medyada yer alan "Sezer Beşiktaş'ta" haberleri üzerine Beşiktaş Futbol Şube Komitesi yöneticileriyle bir görüşme yaptık.

HABER1903 olarak edindiğimiz bilgiye göre transferin henüz sonuçlanmadığı, tarafların bugün yapması beklenen görüşmenin şuana kadar gerçekleşmediği öğrenildi."

Gelişmeleri sıcağı sıcağına HABER1903 farkıyla takip edebilirsiniz.

- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden kullanılamaz.

Bugün bazı medya kuruluşlarında "Yekta Beşiktaş'ta " haberlerinin ardından ulaştığımız Kasımpaşaspor'un yetenekli futbolcusu Yekta Kurtuluş, konu ile ilgili HABER1903'e açıklamada bulundu.
Kurtuluş yaptığı açıklamada;
" Az önce antremandan çıktım.Benim böyle birşeyden haberim yok. Kulüp ile anlaşıldıysa bilemem. Fakat bana henüz birşey gelmedi. " diyerek sözlerini tamamladı.
- HABER1903 -

KanaKe
29.Aralık.2010, 19:12
Bir ara Manchester United ın Quaresmayı istediği feLan söyLeniyordu, beLki onLardan öyLe bir tekLif geLmiş oLabiLir.
o basinin sallamasidir fazla ciddiye almamak lazim barcelona ve inter macerasindan sonra tekrar büyük bir kulübün kapisindan iceri girecegini sanmiyorum

GeNç KaRTaL
29.Aralık.2010, 19:23
Sezer için 2 milyon avro + Tabata (1.5 yıl kiralık) karşılığında anlaşıldığı haberi dolaşıyor.

KanaKe
29.Aralık.2010, 19:25
toplam 10 milyon euroya gelmis oluyor ozaman :D saka bir yana iyi olur besiktas icin hem tabatadan kurtulurlar hemde sezeri iyi bir fiyata almis olurlar.

GeNç KaRTaL
29.Aralık.2010, 19:27
Kiralık kısmını eklemeyi unutmuşum.

Batuhan+Tabata=Sezer de diyebiliriz.

vego
29.Aralık.2010, 19:29
Sezer için 2 milyon avro + Tabata (1.5 yıl kiralık) karşılığında anlaşıldığı haberi dolaşıyor.
Evet bende gördüm.Es Es'in bize Batuhan'dan bir borcu varmış sanırım yani evet Batu+Tabata=Sezer oluyor.

Rehavi
29.Aralık.2010, 20:24
Tabata nın kontratı 1.5 seneye bitiyor mu?

Neyse en azından 1.5 sene yok, Sezer de hayırlı olsun... Guti nin yedeği olacak, yabancı problemi olduğu zaman ve Guti nin dinlendirilmesi gerektiği zamanlarda forma şansı bulacaktır, kendini göstermek için yeterli zaman bulabileceğini düşünüyorum.

ozaniel
29.Aralık.2010, 20:28
Tabata'yı sadece 2 miyon vererek yolluyoruz ve yanına da Sezer'i veriyorlar, bence çok karlı bir anlaşma olmuş. Tabata'nın kontratı 1.5 sene sonra bitiyor.

Rehavi
29.Aralık.2010, 20:34
Yalnız ne haber1903 te ne ntvspor da haber yayınlanmadı :)

Rehavi
29.Aralık.2010, 21:40
"SEZER TRANSERİ ÇIKMAZA GİRDİ"

Bugün ulusal medyada yer alan "Sezer Beşiktaş'ta" haberleri üzerine Sezer Öztürk'ün transfer çalışmalarını takip eden menajeri Ahmet Bulut, HABER1903'e konuştu.
Bulut yaptığı açıklamada;

" Bugün basında çıkan Sezer'in Beşiktaş'ta anlaştığı haberleri kesinlikle yalandır. Şuan için ortada hiçbirşey yok. Son yaptığımız görüşmelerden sonra bu transerin çıkmaza girdiğini söyleyebiliriz. Benim kanımca bu transferin olması oldukça zor. Eskişehirspor Beşiktaş'tan Tabata ve para istiyor. Tabii, Tabata'nın Eskişehirspor'un teklifini kabul edecek mi? bunu bilemiyoruz. Bunun yanında Eskişehirspor'un Beşiktaş'tan talep ettiği para basında çıkan rakamlardan çok daha fazla. Bu şartlardan dolayı Sezer transferi durdu diyebiliriz." diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -

Revolution
29.Aralık.2010, 21:53
Sezer de eksik olsun bize topcu kalsin ayiptir :)

vego
29.Aralık.2010, 22:03
Onur var Simao var Eksik olsun Sezer:)

anil luque
30.Aralık.2010, 00:21
Her ne kadar Tabata'dan bizi kurtaracak bir transfer olsa da ben karşıyım. Onur Bayramoğlu çok daha yetenekli bir futbolcu bana göre Sezer'den ayrıca fiziği de ona göre kat be kat üstün. Gereksiz bir transfer olur Onur'un olduğu yerde , madem yerlilere önem veriyoruz. .

besiktas1903
30.Aralık.2010, 00:31
Her ne kadar Tabata'dan bizi kurtaracak bir transfer olsa da ben karşıyım. Onur Bayramoğlu çok daha yetenekli bir futbolcu bana göre Sezer'den ayrıca fiziği de ona göre kat be kat üstün. Gereksiz bir transfer olur Onur'un olduğu yerde , madem yerlilere önem veriyoruz. .

Sezer Kanat'da Onur'dan daha etkili olur ama yüksek bir bedele gelecegi ise hiç gelmesin daha iyi.

anil luque
30.Aralık.2010, 01:06
Sezer Kanat'da Onur'dan daha etkili olur ama yüksek bir bedele gelecegi ise hiç gelmesin daha iyi.
Kesinlikle..
Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez desem öyle aman aman katkı yapacak bir topçu da değil. O yüzden bu transfer gerçekleşmese iyi olur zannımca..

Aşk-ı Şehir
30.Aralık.2010, 12:58
Sezer Öztürk; Para + Tabata (1.5 Yıllık kiralık) karşılığında büyük ihtimalle Beşiktaş'ta. Her iki tarafada hayırlı olsun...

bjk4ever
30.Aralık.2010, 13:00
Eger Tabata'nin maasini komple Eskisehir karsilayacaksa bizim icin gercekten iyi transfer, onun disinda pek olumlu da degil bence, sonucta Sezer anca kulubeyi isitacak....

Aşk-ı Şehir
30.Aralık.2010, 13:02
Eger Tabata'nin maasini komple Eskisehir karsilayacaksa bizim icin gercekten iyi transfer, onun disinda pek olumlu da degil bence, sonucta Sezer anca kulubeyi isitacak....

Yok parasının bir kısmını Beşiktaş ödeyecek. Bide sanırım Batuhan'ın kalan borçlarıda kapatılacakmış. :)

LaigLeNoiR
30.Aralık.2010, 13:04
Eğer Tabata'nın parası ödenecekse üstüne Batuhandan kalan borç kapatılacaksa bir de üstüne para veriliyorsa, helal olsun EsEs yönetimine.

bjk4ever
30.Aralık.2010, 13:14
Kisacasi yine kazik yedik....

KaPaLı
30.Aralık.2010, 13:15
Yıldırım Demirören 1 doğru 5 yanlış yapıyo. Nasıl bir anlaşmadır öyle o. Batuhan'ın borçları + Para + Tabata 1,5 yıl kiralık + Tabata'nın maaşı. Eskişehirspor çok karlı anlaşma yaptı.

Ayrıca Tabata'nın sözleşmesi zaten kaç yıllıktı ? 3 değilmi. 1,5 yıl bitrdi geri kalanıda Eskişehir'de tamamlar sonra serbest kalır. 8 milyon € çöpe.

LaigLeNoiR
30.Aralık.2010, 13:16
Bence o işte bir yanlışlık var ama hayırlısı.

Rehavi
30.Aralık.2010, 13:18
Eğer Tabata'nın parası ödenecekse üstüne Batuhandan kalan borç kapatılacaksa bir de üstüne para veriliyorsa, helal olsun EsEs yönetimine.

2 milyon euro dan bahsediliyordu verilecek tüm ücret olarak. Ne diyelim hayırlısı olsun. Her ne kadar lanet etsek de beğenmesek de Tabata Gaziantep te iyi oynayan bir oyuncuydu. Eskişehir bu transferle 1.5 sene sonra biten kontratı da göz önüne alırsak, Tabata nın bonservisini almış gibi olur.

Yıldırım Demirören 1 doğru 5 yanlış yapıyo. Nasıl bir anlaşmadır öyle o. Batuhan'ın borçları + Para + Tabata 1,5 yıl kiralık + Tabata'nın maaşı. Eskişehirspor çok karlı anlaşma yaptı.

Ayrıca Tabata'nın sözleşmesi zaten kaç yıllıktı ? 3 değilmi. 1,5 yıl bitrdi geri kalanıda Eskişehir'de tamamlar sonra serbest kalır. 8 milyon € çöpe.

Dün kurcaladığım kadarıyla anladığım şekliyle, Batuhan dan kalan borçlar karşılığında Beşiktaş ın vermesi gereken 2 milyon euro tahsil edilecekti. Yani borçlarını Sezer i vererek kapatmış olacaklar.

Aşk-ı Şehir
30.Aralık.2010, 13:26
Şimdi net bir bilgi yok. Elbet açıklanır o. Ama benim duyduğumda o yönde. :)

Rehavi
30.Aralık.2010, 13:29
20 M €'YU M.CITY TEKLIF ETMIŞ

Kartal’ın Portekizli süperstarı için 20 milyon Euro’yu gözden çıkaran kulübün Manchester City olduğu ortaya çıktı.

HABERTÜRK’ün 26 Aralık’ta duyurduğu “Quaresma için 20milyon Euro’luk bir teklif geldi” haberi Başkan Yıldırım Demirören tarafından doğrulanmıştı. Demirören, “Ancak şu an için kabul etmiyoruz. Quaresma mukavelesini de 2-3 yıl daha uzatmak istiyor” demişti.

HABERTÜRK, Demirören’in ismini vermekten kaçındığı kulübün, Beşiktaş’ın Avrupa Ligi’nde D.Kiev’i elemesi halinde büyük ihtimalle Aris’i eleyerek karşısına dikileceği Manchester City olduğunu ortaya çıkardı. Q7’nin,M.City’in milyarder sahibi Mansour bin Zayed Al Nahyan’ın gözdesi olduğu, teknik direktör Roberto Mancini’nin de istemesi üzerine İngilizler’in menajerler aracılığıyla Quaresma’nın menajeri Jorge Mendes’e teklif götürdüğü öğrenildi.

‘QUERASMA’YI SATMAYIZ’
Rakamın 20 milyon Euro’ya yakın olduğu bildirilirken, başkan Demirören, durumu kendisine ileten Mendes’e “Biz Quaresma’yı satmak için değil oynatmak ve takımda tutmak için aldık. Önümüzdeki sezonun kadrosunu kuruyoruz. Seneye Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyoruz. Bu nedenle uzun yıllar daha Quaresma kalacak. Ancak ilerleyen yıllarda kulübün yararına şartlar oluşursa o zaman satışı düşünebiliriz” diyerek noktayı koydu. Manchester City’nin bu gelişmelerin ardından transferi şimdilik dondurduğu belirtildi. Siyah-Beyazlı tribünlerin sevgilisi haline gelen Quaresma’nın, Rusya’dan Zenit ve Portekiz’den Benfica’nın da takibinde olduğu ifade edildi.

Kaynak: HTSPOR

Çok güvenilir bir kaynak değil ama...

anil luque
30.Aralık.2010, 13:32
Yapmayın yahu 3 yanlış 1 doğruyu götürecek yine yapmayıınn

Rehavi
30.Aralık.2010, 13:34
BEŞIKTAŞ'TAN BORSAYA FON AÇIKLAMASI

Beşiktaş, Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi üzerine transferler ve vergi borçları ile ilgili ayrıntıları açıkladı. İşte yapılan açıklama...

1- İlgide kayıtlı yazıda, bir kısım medya organlarında Şirketimizin gerçekleştirdiği Quaresma, Guti, Almeida ve Simao transferlerine ilişkin açıklama yapılması bildirilmiştir. Buna göre;

Şirketimizce transferi gerçekleştirilen Quaresma, Guti, Almeida ve Simao'nun sportif anlamdaki tüm federatif hakları yapılan transfer sözleşmeleri kapsamında Şirketimize aittir. Anılan oyuncuların başka bir kulübe transfer edilmesine ilişkin tüm yetkiler Şirketimizce devranılmış durumdadır. Bir kısım medya organlarında yer alan haberlerin aksine, Queresma, Guti ve Simao'nun transferlerinde herhangi bir fon şirketiyle ortak hareket edilmesi veya bu oyuncuların Şirketimiz dışında bir fon şirketi kanalıyla transfer edilmesi söz konusu değildir. Dolayısıyla bu oyuncuların federatif haklarının herhangi bir yüzdesel oranının Şirketimiz dışında bir fona ait olması söz konusu değildir.

Almeida'nın transferi ise yine anılan oyuncunun daha evvelki kulübü olan Werder Bremen ile Şirketimiz arasında yapılan sözleşme kapsamında doğrudan Şirketimizce gerçekleştirilmiş olup, bu sözleşmeye istinaden Werder Bremen Kulübüne Almeida'nın federatif hakları için Şirketimizce 2.000.000 Euro ödenecektir.

Şirketimiz, Werder Bremen Kulübü ile yaptığı transfer sözleşmesine istinaden Almeida ile 31.05.2014 tarihine kadar geçerli olmak üzere 3,5 yıllık sporcu sözleşmesi imzalamıştır. Bu sözleşme kapsamında oyuncunun sportif anlamda tüm federatif haklarına 31.05.2014 tarihine kadar sahip olmuştur. Federatif hak; oyuncunun yetkili federasyonlar nezdinde Kulüp adına tescilini yaptırma hakları anlamına gelmektedir. Bu sözleşme uyarınca sporcuya 2010-2011 yarım sezonu için 1.650.000 Euro, kalan 3 sezon için (2011-2012, 2012-2013 ve 2013-2014 sezonları) sezon başına 2.500.000 Euro garanti ücret ödeyecektir.

Şirketimiz , Almeida'nın eski kulübü Werder Bremen ile imzaladığı transfer sözleşmesinden ve futbolcu ile imzaladığı sporcu sözleşmesinden sonra, yurtdışında kurulu bir firmanın Almeida'nın federatif hakları içinde yer alan ekonomik haklarının (Ekonomik haklar, oyuncunun Şirketimizce başka bir kulübe transfer edilmesi halinde ortaya çıkacak transfer bedeliyle sınırlı olmaksızın yaratılacak finansal değerlerdir.) %45'ine katılım için 2.000.000 Euro ödeme teklifini kabul etmiş ve taraflar arasında buna ilişkin özel nitelikte bir Ekonomik Haklara İştirak Sözleşmesi imzalanmıştır. Yurtdışındaki bu Firma ile Şirketimiz arasında imzalanan Ekonomik Haklara İştirak Sözleşmesi'ne göre;

a-Oyuncunun başka bir Kulübe transfer edilmesi halinde transfer ücretinden doğan ekonomik hakların %45'i fona ödenmesi kararlaştırılmıştır. Bu şekildeki bir ödeme oyuncunun başka bir kulübe transfer edilmesine ilişkin bedelin Şirketimizce tahsil edilmesinden itibaren 7 gün içerisinde ödenecektir. Bu tutar Firma tarafından Şirketimize ödenen bedelden az olmayacaktır.
b-Oyuncuya sigorta yaptırılacak, sigortadan doğan hakların % 45'i Firmaya ait olacak, risk gerçekleşmesi halinde sigorta poliçesi kapsamında alınacak tazminatın % 45'i Firmaya ödenecek, bu tutar Firma tarafından Şirketimize ödenen tutarın altında kalması halinde aradaki fark Şirketimizce karşılanacaktır.
c-Oyuncunun Şirketimizle olan sözleşmesinin sona ermesiyle serbest kalması halinde Firmanın Şirketimize ödediği tutar, yıllık % 10 faiziyle Firmaya geri ödenecektir. Oyuncunun sözleşmesinin Şirketimizce uzatılması halinde, Firmanın ödediği tutar yıllık % 10 faiziyle geri ödenerek oyuncunun ekonomik hakları da Şirketimizce geri alınabilecektir.
d-Oyuncu için gelen transfer teklifini Şirketimizin kabul etmesi ancak Firmanın kabul etmemesine rağmen transferin Şirketimizce gerçekleştirilmesi durumunda, Firmanın ekonomik haklarına karşılık minimum 4.500.000 Euro ödenecektir. Oyuncu için gelen transfer teklifini Şirketimizin reddetmesi ancak, Firmanın kabul etmesi halinde ise, transfer teklifinin % 45'i fona ödenerek ekonomik hakların da Şirketimizce geri alınması söz konusu olabilecektir.
e-Oyuncunun başka bir Kulübe kiralanması halinde, kiralama bedelinin % 45'i ekonomik haklar kapsamında Firmaya ödenecektir. Bu durumda Firmaya ödenen tutar, oyuncunun başka bir kulübe transferi halinde veya oyuncunun Şirketimizle olan sözleşmesinin sona ermesiyle serbest kalması halinde Firmaya ödenecek toplam tutardan mahsup edilecektir.
f-Firma bu sözleşmeden kaynaklanan haklarını başka bir kulübe veya oyuncu ajansı/menajerlere temlik edemez. Firmanın sözleşmeden kaynaklanan haklarını üçüncü kişilere devri söz konusu olduğunda Şirketimizin aynı şartlarla rüçhan hakkı bulunmaktadır.
g-Firmanın talebi doğrultusunda, sözleşmeye gizlilik hükmü eklenmiş olup, yine Firmanın talebi doğrultusunda Şirketimizle Firma arasında bu sözleşmeden doğabilecek ihtilaflarda İngiliz Mahkemeleri ve İngiliz Yasaları yetkili kılınmıştır.

Oyuncularımızın transferine ilişkin işbu açıklamalarımız, transferlere ilişkin gerçeğe aykırı yayınların bugün itibariyle de devam etmesi nedeniyle Seri:VIII, No:54 sayılı Tebliğ 18.maddesi delaletiyle 15.maddesine istinaden yapılmıştır.

2- İlgide kayıtlı yazıda, Şirketimize tebliğ edilen raporlara istinaden 2005-2009 hesap dönemlerine ilişkin vergi aslı, ceza ve faiz taleplerine ilişkin açıklama yapılması bildirilmiştir. Buna göre;

Şirketimize tebliğ edilen raporlara dayanılarak ; 2005-2009 hesap dönemleri için 38.5 Milyon TL vergi aslı ve 57,75 milyon lira vergi ziyaı cezası talep edilmiştir. Söz konusu vergi inceleme raporları ve talep edilen vergi aslı, ceza ve gecikme faizleriyle ile ilgili olarak Şirketimizce uzlaşma başvurusunda bulunulmuş olup bu konudaki yasal prosedür devam etmektedir. Öte yandan, son aylarda gündemde olan ve Türkiye Büyük Millet Meclisi gündeminde olan ve vergi affını da kapsayan torba yasa tasarısı kapsamında Şirketimize re'sen salınan vergi asıllarında ve dolayısıyla vergi ziyaı cezası ve faizlerinde meydana gelebilecek iyileştirmeler ile bunların ödemelerinin taksitlendirilmesi hususlarında Şirketimiz lehine oluşabilecek tüm kanuni prosedürler de takip edilmektedir.

www.kartalbakisi.com

Bu fon işine ben pek ısınmadım. Fon dediğimiz yapı, her duruma karşı kendine garantiye almış, Beşiktaş ın da tek kazancı Almeida nın parasını 3.5 yıl sonra vermek olmuş. Şu an için bizim açımızdan pek bi avantajı olduğu söylenemez. Hatta Almeida gibi bir oyuncuyu bu kadar ucuza kapatmışken, edebileceğin kara başkasını boşuna ortak etmeye hiç gerek yok. Zararlı çıkacak olsak zararımıza zaten ortak değiller.

Sözün özü; adamlar bize sermaye veriyor ve diyor ki, beni batırma, paramı işlet. Bizim için ne avantajı var, şu an yok, ama ilerde eğer bu sayede yine büyük transferler yapabileceksek, o zaman avantajlı olabilir. Ki zaten başkan da buna benzer şeyler söyledi.

GeNç KaRTaL
30.Aralık.2010, 13:47
Tabata [1.5 yıl kiralık] + Tabata'nın maaşının bir miktarı + Batuhan'dan gelen para + bir miktar para

Böyle duyduğundan eminmisin Mustafa? Yönetim bu sezon transferde bu kadar bol keseden dağıtmıyor.Önceki anlaşmalarda işi bu kadar sıkı tutup Sezer için böyle bir anlaşma yapılması mantıklı değil.

Aşk-ı Şehir
30.Aralık.2010, 13:55
Batuhan'ın kalan borcu olmayabilir o konuda bir netlik yok ancak mesela Tabata'nın kiralık olarak gelecek olmasının sebebi zaten parasının bir kısmının ödenecek olması.

Ilhan
30.Aralık.2010, 14:18
Sezer çok iyi transfer olur. Tabata ve üzerine para ile bile olsa çok iyi. Yüksek maaş beklentisi de olmaz. Milli takım fırsatı da doğar. Beşiktaş da orta saha ve forvet arkası oynayabilen "Türk" bir futbolcuya kavuşur. Kontenjana da yarar. Sonuçta Guti, Quaresma, Simao, Almeida, Fernandes, Ernst, Hilbert, Sivok bir arada oynayacak değil. İlla birileri yedek kalacak.

ozaniel
30.Aralık.2010, 15:09
Tabata'dan kurtulmamız bile anlaşmayı kârlı hale getiriyor bence. Tabata'nın maaşının yarısını Eskişehir ödese 1.5 yılda yaklaşık 1 milyon € demek, 2 milyon'u Sezer'e versek(veya Batuhan'ın borcu kapansa) 1 milyon €'ye gelmiş oluyor transfer. Tabata'ya değer biçerek hata yapıyorsunuz bence.

indie
30.Aralık.2010, 16:35
Olayı "Tabata 8 milyona alındı, Sezer 10 milyona geliyor" gibi değerlendirmemek lazım. O hesapla Tabatayı Ronaldinho ile falan kafa kafaya takas etmemiz gerekir maliyetini çıkartacağız diye.

Tabata kötü bir oyuncu değil türkiye şartlarında ama, Quaresma ve Guti'nin bile ayakta kalmaya çalıştığı Beşiktaşta üflesen düşen bir futbolcunun forma giymesi kabul edilemez.

Hem Sezer'in kafası rahalar, kendisine, Beşiktaşa ve milli takıma faydası dokunur. Hem de Tabata rahatlar, Eskişehirde kendini bulur.

Rehavi
30.Aralık.2010, 18:12
Zülfikaroğlu, Doğan Haber Ajansına konuştu.

Süper Lig’in ikinci yarısı öncesi kadrosuna Simao, Almeida ve Fernandes’i katan Beşiktaş, yabancı transferine noktayı koymuştu. Siyah Beyazlı yönetim yerli oyuncu transferinde ise teknik direktör Bernd Schuster’in isteği doğrultusunda Eskişehirspor forması giyen Sezer Öztürk ile son bir haftadır görüşme halindeydi.

25 yaşındaki futbolcu ile her konu da anlaşan Beşiktaş yönetimi, Eskişehirspor ile aradaki pürüzleri gidermeye çalışıyor. İlk olarak Beşiktaş’tan 3 milyon Euro bonservis ücreti talep eden Kırmızı Beyazlı ekip, bu miktardan aşağı düşmeyeceklerini belirtmişti. Ancak Beşiktaş yönetimi ise Eskişehirspor’a 1 milyon Euro teklif etmişti. Son bir haftadır süren görüşmelerin ardından Tabata’yı bonservis ile Eskişehirspor’a vermeyi düşünen Siyah Beyazlı yönetim, bu teklif üzerinde ısrar ediyor.

Eskişehirspor’un ise Tabata artı 1.5 milyon Euro istemesi görüşmeleri tıkanma noktasına getirdi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Beşiktaş futbol komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, “Eskişehirspor’un istediği şartlar doğrultusunda Sezer’i transfer etme olasılığımız sıfır” dedi.

Zülfikaroğlu Eskişehirspor’un Tabata’nın bonservis dışında yüksek miktarda ücret talep etmelerinin transferden vazgeçme aşamasına gelmelerine neden olduğunu söyledi.

- DHA -

anil luque
30.Aralık.2010, 20:01
Vazgeçin arkadaş vazgeçin yahu. Para basıyoruz sanki. Almeida ve Simao ikilisini toplam 3.5 milyon euroya al. Bir Sezer Öztürk için 3 milyon euro istesinler. Gerçi onların hakkı istemek ama bu parayı vermek saçmalık olur ..

ozaniel
30.Aralık.2010, 21:23
Sezer hem Türk statüsünde hem de genç. Bu yüzden istenen miktar kabul edilebilir bir miktar.

besiktas1903
30.Aralık.2010, 21:28
Her sene Sezer transferi gündemi gelir keske Manisa'da oynarken alsaydik

nouma16
30.Aralık.2010, 22:03
Her sene Sezer transferi gündemi gelir keske Manisa'da oynarken alsaydik

geçen sene boşda kaldığında neden eskişehir'e gittiki bu adam madem çok güzeldi?
bence tabata'dan daha kötü olur umarım alınmaz. onun yerine onur'a şans verelim.

anil luque
30.Aralık.2010, 23:25
geçen sene boşda kaldığında neden eskişehir'e gittiki bu adam madem çok güzeldi?
bence tabata'dan daha kötü olur umarım alınmaz. onun yerine onur'a şans verelim.
Aynen öyle. Onur varken bence gereksiz. Kanatlar için diyorsanız Ali var. Dışarıya para saçmak yerine kendi oyuncularımıza daha fazla şans verelim. Altyapıya verilsin o para. Ayrıca gelecek vaadeden diyoruz ama 25 yaşında Sezer. Futbolunun olgun çağlarına yaklaşıyor artık.

bjk4ever
31.Aralık.2010, 01:22
Sezer hem Türk statüsünde hem de genç. Bu yüzden istenen miktar kabul edilebilir bir miktar.

Genc (25!!!) ve Turk olan her oyuncuya milyonlari sacacaksak isimiz var. Merak ediyorum, acaba Onur Bayramoglu baska bir takimda oynasa almak istermiydik, Anadolu takimlari kac para isterdi ve kac para vermeye razi olurduk.....

Aşk-ı Şehir
31.Aralık.2010, 01:29
Genc (25!!!) ve Turk olan her oyuncuya milyonlari sacacaksak isimiz var. Merak ediyorum, acaba Onur Bayramoglu baska bir takimda oynasa almak istermiydik, Anadolu takimlari kac para isterdi ve kac para vermeye razi olurduk.....

Sevinebilirsin yattı Sezer transferi. :D Ayrıca zaten Onur Bayramoğlu için 250.000 € verdiniz. O yaştaki bir futbolcu için riskti bu. Ama Onur'u bilenler Onur'un herkesi şaşırtacağını biliyordu. :)

bjk4ever
31.Aralık.2010, 01:57
Sezer'i elbette isterim, ama makul bir fiyata. Bircogu taraftar korlesmis, hala Forza'da Ronaldinho'yu vs alalim diyen ileri zekalilar var, ben biraz da baska faktorleri dusunen, duygusal degil de mantikli bakan biriyim.

RodRiGOtELLo14
31.Aralık.2010, 02:07

Boşta kalıp gitmesi. Galatasaray'a gitmek istedi o yüzden sözleşme yenilemek istemedi Manisa ile. Manisaspor'da kadro dışı bıraktı sonra bir anlaşma ile Eskişehir'e yolladı. Takas vs oldu sanırım. GS az para verince adam da sene sonu bedava gitmesin diye Eskişehir'e gitti. 2-3 sezondur hep GS diyorlardı şimdi BJK kapacak gibi.

Aşk-ı Şehir
31.Aralık.2010, 04:21

Gelsin 2 hafta oynasın kral Sezer, süper Sezer olur. Ayrıca Sezer boşta felan kalmadı. Galatasaray Sezer ve hatta Manisaspor'la bile anlaşmıştı. Fakat sonra nedense bu transfer yattı. Daha sonra Mesut Bakkal ben başka bir takımla anlaşmış oyuncuyu takımımda oynatmam deyip kadro dışı bıraktı. Devre arasına gelindiğinde Sezer'in çok taliplisi vardı. Eskişehirspor dışında aklıma ilk gelenler; Ankaragücü, Gençlerbirliği, Trabzonspor, G.Antepspor. Sezer'de 11'de oynayabileceği bir takıma gitmek istedi ve bizi seçti. Geçen sene 850.000 Liraya aldık biz ve satarsak %35i Manisaspor'un olacak. Yani bizim yönetimin parayı yüksek isteme sebeplerinden biriside bu. Yazının sadece son cümlesine katılıyorum. Bencede Onur'a şans vermeli Beşiktaş. Onur ile ilgili her yazımda bunu söylüyorum belki ama Onur cidden aşırı yetenekli bir oyuncu. Onu daha 18 yaşında profesyonel yapan Bozüyükspor yöneticilerinin ve onu DSİ Bentspor'dan yetiştiren hocaların ellerinden öpmek lazım. Aşırı bir pas zekası var. Zaten ona Turkish Kaka denmesinin sebeplerinden biriside bu...

bjk_melo_151
31.Aralık.2010, 12:26
Gelsin 2 hafta oynasın kral Sezer, süper Sezer olur. Ayrıca Sezer boşta felan kalmadı. Galatasaray Sezer ve hatta Manisaspor'la bile anlaşmıştı. Fakat sonra nedense bu transfer yattı. Daha sonra Mesut Bakkal ben başka bir takımla anlaşmış oyuncuyu takımımda oynatmam deyip kadro dışı bıraktı. Devre arasına gelindiğinde Sezer'in çok taliplisi vardı. Eskişehirspor dışında aklıma ilk gelenler; Ankaragücü, Gençlerbirliği, Trabzonspor, G.Antepspor. Sezer'de 11'de oynayabileceği bir takıma gitmek istedi ve bizi seçti. Geçen sene 850.000 Liraya aldık biz ve satarsak %35i Manisaspor'un olacak. Yani bizim yönetimin parayı yüksek isteme sebeplerinden biriside bu. Yazının sadece son cümlesine katılıyorum. Bencede Onur'a şans vermeli Beşiktaş. Onur ile ilgili her yazımda bunu söylüyorum belki ama Onur cidden aşırı yetenekli bir oyuncu. Onu daha 18 yaşında profesyonel yapan Bozüyükspor yöneticilerinin ve onu DSİ Bentspor'dan yetiştiren hocaların ellerinden öpmek lazım. Aşırı bir pas zekası var. Zaten ona Turkish Kaka denmesinin sebeplerinden biriside bu...

Sezer şuan için iyi alternatif olur. Guti'nin yerini Onur şuanda dolduramaz. Zaman ve sabır gerek Onur için. Kadro'nun elden geçmesi gerek ama Erhan Güven, Nobre, Tabata duracaksa kalsın bir zahmet.

vego
01.Ocak.2011, 14:24
Sağlık kurulundan yapılan açıklamada, Filip Holosko dışındaki tüm futbolcuların Antalya’daki hazırlık kampında hazır olacağı dile getirildi. Basın sözcüsü Mete Düren, “Şu anda Holosko dışındaki sakat oyuncularımız yavaş yavaş arkadaşlarına katılacaklar. Rüştü, Bobo, Ekrem ve Nihat ciddi sakatlıklardan kurtuldukları için kampın çeşitli bölümlerinde yükleme yapılacak. Ancak hepsi ligin ikinci yarısında forma giyebilecek durumda olacaklar” diye konuştu.

anil luque
01.Ocak.2011, 16:03
Bu çok iyi bir haber işte. Şu sakatlıklardan yakamızı kurtarabilsek gerisi gelecek de..

besiktas1903
02.Ocak.2011, 19:09
http://img689.imageshack.us/img689/5070/fotodj.png (http://img689.imageshack.us/i/fotodj.png/)

anil luque
02.Ocak.2011, 19:21
Alayına çok yakıştı ya forma :)

Ahmet Göktaş
02.Ocak.2011, 19:22
Avatarım şenlensin :icon_razz: Robinho olmadı bunları aldık idare etsin herkes bu senelik ;) :)

besiktas1903
02.Ocak.2011, 19:27
Kardes resim(avatar) nereden?

Ahmet Göktaş
02.Ocak.2011, 19:34
buyur hocam resim bu.

http://img692.imageshack.us/img692/7599/87253493.jpg

besiktas1903
02.Ocak.2011, 20:10
Sagol Ahmet :)

SAİT71
02.Ocak.2011, 21:45
Yanlış görmediysem Q7 de havalimanındaymış ?:)

A.FaruK
02.Ocak.2011, 21:51
Rizeli Kartallar :)

playeray
02.Ocak.2011, 21:52
Yanlış görmediysem Q7 de havalimanındaymış ?:)

Aynen öyle.

Lucas Neill
02.Ocak.2011, 22:38
Hunili dayi

http://img834.imageshack.us/img834/6070/medyaphpc.jpg (http://img834.imageshack.us/i/medyaphpc.jpg/)

http://img263.imageshack.us/img263/161/219048523.jpg (http://img263.imageshack.us/i/219048523.jpg/)

Bir de Q7 den yanak almis biri onu da gördüm ama bulamadim simdi :D

Revolution
02.Ocak.2011, 22:48
http://twitpic.com/3mev2s

Aha o makas :)

GeNç KaRTaL
02.Ocak.2011, 23:07
Yeni yıldızlarımız hoşgeldiler.Umarım beklentileri karşılarlar.

anil luque
02.Ocak.2011, 23:31
Q7 de halinden gayet memnun ya =D Güzel günler göreceğiz güneşli günler , hissediyorum..

LaigLeNoiR
03.Ocak.2011, 02:59
Yok onlar gelmez diyenlere inat 3'ü bir arada :D

Facx
03.Ocak.2011, 03:46
http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/full/219168455.jpg?AWSAccessKeyId=0ZRYP5X5F6FSMBCCSE82&Expires=1294016553&Signature=%2Fwu9uaUsXTLTIbphcaKXdrkQkg0%3D

:D:D:D

LaigLeNoiR
03.Ocak.2011, 13:48
"TÜRKİYE'YE DÖNMEYECEĞİM"

Hamit Altıntop, söylentilere noktayı koydu

Adı Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'yle anılan Hamit Altıntop, ara transfer döneminde herhangi bir takıma transfer olmayacağını söyledi.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'te forma giyen milli futbolcu Hamit Altıntop, Bayern Münih'te kalacağını söyledi.

Spor dergisi Kicker, Bayern Münih ile 6 ay daha sözleşmesi olan Hamit'in, ara transfer döneminde başka bir takıma transfer olmayacağını belirterek, futbolcunun ''Türkiye'ye gitmiyorum. Burada kalacağım'' şeklinde konuştuğunu yazdı.

Derginin haberinde, sıkça Hamit'in Türkiye'de Beşiktaş, Galatasaray veya Fenerbahçe'ye gidebileceğinin söylendiği ancak şimdiye kadar her zaman Almanya'da kaldığı hatırlatıldı.

Öte yandan, Bayern Münih'in oyuncusu Mark van Bommel, transfer döneminin 31 Ocakta sona erdiğine işaret ederek, bu zamana kadar çok şeyin olabileceğini, kendisine gelen bir çok teklif nedeni ile gurur duyduğunu ifade etti.
NTVSPOR

KanaKe
03.Ocak.2011, 13:52
baslik cok sacma hicbir zaman türkiyede oynamadiki geri dönsün :)

SAİT71
03.Ocak.2011, 14:37
Ya temcit pilavı gibi her sene aynı muhabbet gelmezsen gelme be kardeşim gir kavanoza turşunu kursunlar...

BaGa TaRKaN
03.Ocak.2011, 14:40
Hamitin Türkiyeye Gelmemesi İçin Özel Sebebleri Var Bunu Bende Kendi Ağzından Bizzat Dinledim.

Ahmet Göktaş
03.Ocak.2011, 15:21
Hamitin Türkiyeye Gelmemesi İçin Özel Sebebleri Var Bunu Bende Kendi Ağzından Bizzat Dinledim.

Engelli bir kardeşleri var tedeavisinin Türkiye'de aksayacağını düşünüyor.

vego
03.Ocak.2011, 18:59
ASIL BOMBAYI BAŞKAN PATLATTI MUHAMMED DEMİRCİ KAMPA KATILIYOR
VE İLK ETAPTA İNÖNÜDE MAÇLARIN SON 10 DK FORMA GİYECEK

......................

BaGa TaRKaN
03.Ocak.2011, 19:02
Resmi Maçların Son 10 Dksında mı? Türkiye Kupası Maçları Var Önümüzdeki Hafta.

ozaniel
04.Ocak.2011, 00:28
Muhammet de dataya eklenince( profesyonel olduktan sonra eklenecek denmişti) FM'de Beşiktaş'ı almak bayağı zevkli olur.:D

KanaKe
04.Ocak.2011, 00:32
muhammed su anda kac yasinda? eger sayet yildirim demirören böyle birsey dediyse ve schusterde bu olaya karsi cikmazsa muhammed ya tecrübe kazanir 2 sene sonra banko ilk 11 oynar yada erkenden havalanip batuhan karadeniz gibi söner.

anil luque
04.Ocak.2011, 00:33
Schuster'in direktörlüğnde ve Guti, Simao, Quaresma gibi yıldızların önderliğinde şımaracağını sanmam. Aksine onları örnek alıp kendini geliştirmeye çalışır..

BaGa TaRKaN
04.Ocak.2011, 00:44
2.Batu mu Aman Alllah Yazdıysa Bozsun:n:

Kulağını İyi Çeksinler Şimdiden.

Bordo61Mavi
04.Ocak.2011, 15:48
http://foto.fanatik.com.tr/news/GaleriHaberKapak/2011/1/3/fft16mm1298390.jpg

Harbiden uzay takımı formalar da tamamlamış.

Mesela ;

http://3.bp.blogspot.com/_ihZAvXdJceM/S6opLfCpl4I/AAAAAAAABLc/VhRi9vHNY8Y/s1600/beşiktaş.jpg

Sol alt ; Sinan Engin

Alintidir :D

GeNç KaRTaL
04.Ocak.2011, 16:22
muhammed su anda kac yasinda? eger sayet yildirim demirören böyle birsey dediyse ve schusterde bu olaya karsi cikmazsa muhammed ya tecrübe kazanir 2 sene sonra banko ilk 11 oynar yada erkenden havalanip batuhan karadeniz gibi söner.

Batuhan'ın problemi karakterinde.Çocukken şımartılarak yetiştirilmiş büyük ihtimalle.Sonradan şımarmadı yani.Adamın daha alt yapıdayken adı çıkmadığı zamanlarda çevresindekilere karşı tavırları böyleymiş.Muhammed'in çocukluğu zorluklarla geçmiş.Bu tür zorlukları yaşamış insanların şımarma ihtimali daha düşük oluyor.

Muhammed'in 17 yaşlarında falan A takımda forma giymeye başlayacak düzeye gelmesi gerekiyor.Avrupa'da yıldızını parlatan gençlerin çoğu böyle.Umarım harcanmaz ve ileride hem Beşiktaş'ın hem milli takımımızın 10 numarası olur.

anil luque
04.Ocak.2011, 16:34
Batuhan'ın problemi karakterinde.Çocukken şımartılarak yetiştirilmiş büyük ihtimalle.Sonradan şımarmadı yani.Adamın daha alt yapıdayken adı çıkmadığı zamanlarda çevresindekilere karşı tavırları böyleymiş.Muhammed'in çocukluğu zorluklarla geçmiş.Bu tür zorlukları yaşamış insanların şımarma ihtimali daha düşük oluyor.

Muhammed'in 17 yaşlarında falan A takımda forma giymeye başlayacak düzeye gelmesi gerekiyor.Avrupa'da yıldızını parlatan gençlerin çoğu böyle.Umarım harcanmaz ve ileride hem Beşiktaş'ın hem milli takımımızın 10 numarası olur.

Şems haklı. Çok yakın bir arkadaşımla 4 sene önce falan İçerenköy'de alt yapıda birlikte oynamışlar. Daha o yaşlarda bile antrenman sahasının kenarından geçen kızlara laf atan , hocayla istediği gibi konuşan ,antrenmanlarda kafasına göre takılan bir adamdan bahsediyoruz. Beşiktaş'a geldikten sonra şımarma gibi bir durum yok. Muhammet'te de böyle bir durum olacağını sanmıyorum ve umarm yanılmam..

besiktas1903
04.Ocak.2011, 16:39

aynen öyle oysaki Türkiye'de 22/23 yasindaki oyuncuya daha genç diyoruz. mesela Messi 23 yasinda ve Barcelona'da 150 den fazla maç oynadi. 20 yasinda degil daha önce sans verelimki 20 yasinda iyice pismis olsun.

besiktas1903
04.Ocak.2011, 16:43
Bu arada Ridvan Kampa götürülmemis galiba antreman temposunu tutturamadigi için bence sakatlik onu korkuttu ve temkinli davraniyor.

GeNç KaRTaL
04.Ocak.2011, 17:00
Bu arada Ridvan Kampa götürülmemis galiba antreman temposunu tutturamadigi için bence sakatlik onu korkuttu ve temkinli davraniyor.

Toplara girmekten çekindiğini belirtmiş sanırım bir röportajda.Aynı sakatlığı yaşayan Holosko'da da çok büyük bir düşüş oldu.Rıdvan gelecek vaad eden bir isim.Umarım kaybolup gitmez.

vego
04.Ocak.2011, 18:57
SCHUSTER ŞOK ETTİ!

Kartal’da teknik direktör Bernd Schuster’ten başkan ve yöneticileri şaşırtan bir rapor geldi. Takım BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde toplanırken Alman teknik adam idmana çıkmayıp başkan Yıldırım Demirören, futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ile toplantı yaptı.

BOBO ...İLE SON GÖRÜŞME

Zirvenin içeriği gidecek yabancıların durumuydu. Sarışın Melek, başkan ve yöneticilere “Bobo, Ferrari, Tabata Zapotocny ve Fink’i Antalya kampında görmek istemiyorum” dedi. Bobo ismi Demirören’i şaşırtırken başkan bu konuda Alman teknik direktörden bir kez daha düşünmesini istedi. Schuster bunu kabul edip Bobo’yla son kez görüşecek. Ancak Almeida transferinden sonra tecrübeli çalıştırıcının fikrini değiştirmesi beklenmiyor.

FERRARİ: BÜTÜN PARAMI VERİN
Matteo Ferrari işi yokuşa sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Habertürk’e verdiği röportajda Beşiktaş’tan ayrılmak istemediğini ifade eden İtalyan stoper Schuster’in raporuyla sarsıldı. Yöneticiler, Ferrari’ye hocanın kendisini istemediğini bildirdi. Bir hayli sinirlenen İtalyan oyuncu, kalmak istediğini söyledi. Ancak yönetim kararlı tutumuna devam edince bu kez önümüzdeki sezonki alacağı da dahil toplam 3.5 milyon Euro tutan tüm alacaklarını talep etti. Siyah-Beyazlılar ise bunu veremeyeceklerini belirtti. Ferrari de son olarak “Avukatımı çağırayım görüşelim” dedi. Şu anki tabloya göre yönetim, Ferrari ile yolların ayrılması konusunda ciddi sıkıntı yaşayacak.

ozaniel
04.Ocak.2011, 19:03
Mantıklı gelmiyor bu haber, Schuster Bobo'yu hep oynattı, bir sorun da olmadı aralarında.

anil luque
04.Ocak.2011, 19:07
Bobo ilk yarının en faydalı oyuncularından biriydi. Bu kadar kolay silinip atacağını sanmam.

besiktas1903
04.Ocak.2011, 19:39
Bobo bize hep faydali olmustur ve Almeida'yi görmedikden önce Bobo'yu göndermek sacmalik olur, yalan haber gibi. yeni transferler ile Bobo daha iyi oynar pas/assist atacak/yapacak adam cogaldi.

GeNç KaRTaL
04.Ocak.2011, 19:42
Haberin kaynağı nedir?

vego
04.Ocak.2011, 19:45
Haberin kaynağı nedir?
habertürk (http://kanalturk.com.tr/haber-detay/38583-schuster-in-sok-eden-raporu-haberi.aspx).

GeNç KaRTaL
04.Ocak.2011, 20:03
habertürk (http://kanalturk.com.tr/haber-detay/38583-schuster-in-sok-eden-raporu-haberi.aspx).

Kopyala yapıştır için harcadığın emeğe yazık valla Oğulcan.:icon_smile:

vego
04.Ocak.2011, 20:29
Kopyala yapıştır için harcadığın emeğe yazık valla Oğulcan.:icon_smile:
Sanırım haklısın Şemsi abi ama bozuk saat misali bakarsın doğru göstereceği tutar:D

vego
04.Ocak.2011, 20:41
Antalya'ya götürülecek oyuncular açıklandı. Hafif sakatlıkları bulunan Ferrari ve İbrahim Üzülmez sakatlıklarından dolayı kamp kadrosuna alınmadı. Gönderilmeleri gündemde olan Tabata, Fink, Zapo ve sürpriz bir şekilde Rıdvan Şimşek kamp kadrosuna dahil edilmedi.

Antalya'ya götürülecek futbolcular;

Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Cenk Gönen, Umut Kaya, Ekrem Dağ, Nihat Kahveci, Mert Nobre, Guti, Quaresma, Simao, Almeida, Manuel Fernandes, Ernst, İbrahim Toraman, Necip Uysal, Muhammed Demirci, İsmail Köybaşı, Erhan Güven, Ersan Gülüm, Ali Kuçik, Onur Bayramoğlu, Oğuz Ceylan, Tomas Sivok, Bobo, Mehmet Aurelio, Hilbert, Mertcan Demirer, Doğukan Pala, Furkan Şeker.

SEZER TRANSFERİNDE SON DURUM

Beşiktaş’a transferi gündemde olan Sezer için iki kulüp yetkililerinin bugün yada yarın bir araya gelmeleri bekleniyor. Eskişehir Kulübünün Sezer için yüksek bonservis bedeli istediği transferin bu nedenle bir türlü sonuçlandırılamadığı öğrenildi. Beşiktaş Transfer Komitesinin edindiğimiz bilgiye göre yöneticilerin gündeminde sadece Sezer Öztürk'ün olduğu Kasımpaşaspor'lu Yekta veya herhangi bir oyuncu için bir girişimde bulunulmadığı öğrenildi.

Öte yandan sezon sonu sözleşmesi sonra erecek olan Bobo için yöneticilerin beklemede olduğu, Antalya kamp kadrosuna dahil edilen yıldız futbolcu için son kararı Schuster’in vereceği bildirildi.

Schuster’in Rıdvan Şimşek’in antrenman temposundan memnun kalmadığı ve bu nedenle Rıdvan’ı kamp kadrosuna dahil etmediği gelen haberler arasında.

- HABER1903 -

BOBO'DAN İYİ HABER

04.Ocak.2011 11:15
Bobo antrenmanlara başladı.

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Da Silva Bobo antrenmana çıktı.

Pazartesi günü Türkiye'ye beklenen futbolcunun dün gece geç saatlerde Türkiye'ye geldiği öğrenildi. Sessiz sedasız bugün yapılan antrenmanlara katılan Bobo'nun raporlarını inceleyen sağlık ekibinin verdiği rapora göre, golcü futbolcunun durumunun iyiye gittiği kampa katılmasında herhangi bir problem olmadığı bildirildi.

- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden kullanılamaz

Bu arada sabahta aynı haberi geçmiş
SCHUSTER BOBO'YU DA ÇİZDİ (http://www.haber1903.com/schuster-bobo-yu-da-cizdi_3_47089)

titates1
04.Ocak.2011, 20:52
Rıdvan: "A2 topçusu değilim"
Antalya kampı kadrosuna alınmayan Beşiktaş'ın genç sağ kanat oyuncusu Rıdvan Şimşek, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sakatlıktan sonra toparlanma evresine giren ve Beşitkaş'ın Antalya kampı kadrosuna alınmayan Rıdvan Şimşek, ilginç açıklamalarda bulundu.

Kartalbakisi.com'a konuşan Rıdvan, "Sakatlık sonrası açıklarımı kapatmak için büyük gayret gösterdim. Ancak hocamız bana şans dahi vermedi. Beni yetersiz bulmuş ve kamp kadrosuna almadı. Büyük bir şok yaşıyorum" ifadelerini kullandı.

Bernd Schuster ile görüşmesini de anlatan genç futbolcu, "Kendisine beni gelecekte düşünüp düşünmediğini, daha sonra şans verip vermeyeceğini sordum. Beni hiçbir şekilde düşünmediğini ima etti ve kaçamak cevaplar verdi. Ben A2 topçusu değilim. A2 takımla çalışma fikrine sıcak bakmıyorum." sözlerini sarfetti.

20 yaşındaki oyuncu son olarak, sakatlık sonrasına yüzüne bile bakılmamasının kendisini üzdüğünü ve takımdaki geleceği hakkında belirsizliğin olmasına hayretle baktığını da sözlerine ekledi.

Goal.com böyle bir haber var umarım doğru değildir , iyi bir genç yetenek Rıdvan

vego
04.Ocak.2011, 21:22
Zapotocny konusu bu akşam yada yarın sonuçlanacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'nın Manavgat İlçesi'ne bağlı Ilıca Beldesi'nde bulunan Emirhan Spor Kompleksi'nde sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 23 puanla 8'inci sırada tamamlayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını Ilıca Beldesi'nde bulunan Emirhan Spor Kompleksi'nde sürdürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın UEFA Pro-Lisans Güncelleme Kursu'nda olması nedeniyle takım, antrenör Arif Erdem yönetiminde idman yaptı. Sabah yaklaşık 1 saat idman yapan takım, öğleden sonra da düz koşunun ardından iki ayrı grup halinde çift kale maç yaptı. Antrenman boyunca Turuncu-lacivertli ekipte futbolcuların moralinin yüksek olduğu gözlendi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 11 Ocak Salı günü saat 13.30'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Bank Asya ekiplerinden Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek.

4 yıldır aynı yerde kamp yaptıklarını belirten İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, kamp ortamından çok memmun olduklarını söyledi. Antrenmanların çok iyi geçtiğini belirten Dizar, şöyle konuştu:

"İyi bir kadromuz vardı. İlk yarı itibari ile bir hayli futbolcumuzun sakatlanması sebebiyle sıkıntılı geçti. Özellikle son 5 haftada sıkıntılar yaşadık. Stoper noktasında çok sıkıntımız vardı. Şu an itibariyle hepsi iyileşti ve kampa katıldılar. Yabancılar da ülkelerinden döndü. İkinci yarı bizim için iyi geçecek."

Beşiktaşlı Tomas Zapotocny'e transfer teklifi götürdüklerini de kaydeden Dizar, "Tahmin ediyorum bu akşam ya da yarın bu konuyu da sonuçlandırmış olacağız. Zapotocny'in aklında ailesinin isteği ile Prag'da oynama fikri vardı, bunu değerlendiriyor. Umuyorum ki onu da kadromuza dahil ederiz. Sanırım yarın netlik kazanacak" diye konuştu.
(http://www.oley.com/kampanya/detay/261/?bkey=bc4df22eb2a9f02b2e384d0a490c0277)

- DHA -

vego
04.Ocak.2011, 22:03
Sezer Öztürk'te işlem tamam deniyor.İmzalara kalmış iş ama para ile ilgili bir ayrıntı göremedim.

anil luque
04.Ocak.2011, 23:26
Yılan hikayesine döndü bu iş de. Geliyorsa gelsin yoksa topuna konsantre olsun. Kendisi için de dezaavantaj bu durumun uzaması.

Rehavi
05.Ocak.2011, 00:08
Gençlerimize neler oluyor anlayamıyorum. Geçenlerde de Cumali Bişi demişti, yok artık A2 seviyesini çoktan aştım, A takımda oynamalıyım gibi laflar... Rıdvan a neler oluyor böyle anlamadım ki. Daha sakatlıktan çıkalı ne kadar oldu ki, hemen asarım keserim, istenmiyorsam giderimler başladı. Schuster in bolca gençlere şans vermesi mi sorun? Ya da diğerleri oynadı ben niye oynamıyorum mu sorun? İnşallah haber doğru değildir.

Birde hazır Türk statüsünde de oynatılacakken, hem de formdayken, şu Bobo dan 3-5 kuruşu esirgemeseler yahu. Almeida form tutana kadar ya da olası bir Almeida sorununda yine Nobre ye Ali ye kalmayalım.

nerazzuri
05.Ocak.2011, 00:12
doğruları söylemiş, neye sinirleniyorsunuz? rıdvan a2 oyuncusu mu? sağ bek de erhan gibi kazma bir oyuncu oynayacağına rıdvan'ın sakat hali oynasın daha iyi.

Rehavi
05.Ocak.2011, 00:31
doğruları söylemiş, neye sinirleniyorsunuz? rıdvan a2 oyuncusu mu? sağ bek de erhan gibi kazma bir oyuncu oynayacağına rıdvan'ın sakat hali oynasın daha iyi.

Medya üzerinden yönetimi hocayı eleştirmek hele de aylarca sakat kalmış, sakatlıktan yeni kurtulmuş bir genç oyuncu için doğru mudur sence? Hangi maçtı hatırlamıyorum ama sakatlığından sonra bir maçta son 10 dk oynatıldı. Sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen. Bu kadar gençlere önem veren bir hoca hangi sebepten Rıdvan ı düşünmüyorum der ki? Ne kadar oynadı ki? Hem Schuster asırlarca bu kulüpte kalmayacak. Ben yine de boşuna tartışıyor olabileceğimizi düşünüyorum. Umarım böyle bir açıklama yapmamıştır.

Little General
05.Ocak.2011, 00:47
Beşiktaş'ın maçları çok keyifli geçecek çok gol atıp ,çok gol yiyebilirler.

Revolution
05.Ocak.2011, 01:23
Mertcan Demirer ilkokul arkadasimdi, gecen gun facebook'ta Q7'yle idman fotograflarini gormustum simdi de kampa cagrilmis, vay anasini be :)

besiktas1903
05.Ocak.2011, 01:24
Schuster futbolcular ile iç içe ve disardan konusmak kolay. Batuhan'in gitmesine'de cogumuz tepki göstermisti ve sonra nasil biri oldugunu gördük. Belki yavas yavas takima monte eder her haberede inanmamak lazim.

TR.CaPTaiN
05.Ocak.2011, 13:10
Zapo Sparta Prag ile anlaştı. Ntvspor altyazı

anil luque
05.Ocak.2011, 14:08
Zapo yuvadan uçtu. Varan 1 diyelim o zaman .. Kendisi için de hayırlısı olsun

LaigLeNoiR
05.Ocak.2011, 16:21
Hayırlı olsun.

http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_pm_Zapo01.jpg

eXcitinG
05.Ocak.2011, 16:22
4,5`a aL, bedavaya sat. SağoL Sinan Engin Baba.

LaigLeNoiR
05.Ocak.2011, 16:28
http://www.ligtv.com.tr/App_Themes/Basic/_images/Galeriler/201115_yldzlar_kamp/medya3.jpg

Muhammed gelişmeye devam ediyor. Bu sene olmazsa seneye bu takımda bence oynayabilecek seviyeye gelir.

vego
05.Ocak.2011, 17:29
BOBO YOLCU MU?
Teknik direktör Bernd Schuster'in, ilk yarıdaki tavırları yüzünden kırgın olduğu Bobo'ya Dubai ve Katar kulüplerinden teklifler geldiği öğrenildi.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı yıldızın serbest kalmaması için çalışmalarda bulunan Beşiktaş yönetiminin ilk yapılan teklifleri değerlendirmek için Dubai ve Katar kulüplerinin temsilcilerini İstanbul'a davet ettiği belirtiliyor.

Beşiktaş yönetiminin, Brezilyalı futbolcuya yapılacak ciddi teklifleri kabul edip, gitmesine onay vereceği öğrenildi.

Teknik direktör Bernd Schuster'in kadrosunda görmek istemediği isimlerden biri olan Zapatocny, Sparta Prag'la 3. 5 yıllık sözleşme imzalarken, Michael Fink'in de menajerini Antalya'ya çağırdığı ve kendisine yapılan teklifleri değerlendireceği bildirildi.

Antalya kampında hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ın son antrenmanında yeni transferlerden Hugo Almeida attığı gollerle dikkat çekerken, Quaresma'nın istekli tavırları Bernd Schuster'i sevindirdi.

Bu arada Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster'in sağlık ekibiyle bir toplantı yapıp, MR veya başka tetkiklerinde herhangi bir sakatlığı olmamasına rağmen antrenmanlara çıkmayan futbolcuların kendisine bildirilmesini istediği öğrenildi.
- LİGTV -

titates1
05.Ocak.2011, 17:33
Türk olma durumu varsa Gs veya biz alalım

LaigLeNoiR
05.Ocak.2011, 17:58
Zapo bilmecesi
Beşiktaş Sparta Prag ile sözleşme imzalayan Tomas Zapotocny konusunda önemli bir açıklama yaptı. Siyah-Beyazlı kulüp Çek kulübünden kendilerine transfer konusunda şu ana kadar resmi bir teklifin gelmediğini bildirdi.

Beşiktaş'ın borsaya yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

05.01.2010 tarihi itibariyle bazı medya organlarında profesyonel futbolcumuz Tomas Zapotocny'nin Sparta Prag Kulübü ile sözleşme imzaladığına dair haberler yer almaktadır. Futbolcumuz tatil sebebiyle yurtdışında olup, kendisinden ya da Sparta Prag Kulübünden, transferi ile ilgili henüz Şirketimize ulaşmış herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Revolution
05.Ocak.2011, 18:02
Bobo gidiyorsa, kendisine kapımız açık :)

KanaKe
05.Ocak.2011, 18:16
05.01.2010 tarihi itibariyle bazı medya organlarında profesyonel futbolcumuz Tomas Zapotocny'nin Sparta Prag Kulübü ile sözleşme imzaladığına dair haberler yer almaktadır. Futbolcumuz tatil sebebiyle yurtdışında olup, kendisinden ya da Sparta Prag Kulübünden, transferi ile ilgili henüz Şirketimize ulaşmış herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.
büyük ihtimal besiktasin zapoya borcu vardi oda gitti spartaya imza atti.. hayirli olsun..

Fearless Coward
05.Ocak.2011, 18:32
@Kaan(Revolution) : Bobo'yu almaz Galatasaray yönetimi.Ha tabi para ödemeyeceklerse alırlar kesinlikle.Yönetimin transfer politikası böyle çünkü nerde beleş orda onlar.

Revolution
05.Ocak.2011, 18:44
@Kaan(Revolution) : Bobo'yu almaz Galatasaray yönetimi.Ha tabi para ödemeyeceklerse alırlar kesinlikle.Yönetimin transfer politikası böyle çünkü nerde beleş orda onlar.

Aynen abi haklısın. Fatih Tekke geliyor diyorlar hem de beleş, ne kadar şaşırtıcı değil mi :)

Fearless Coward
05.Ocak.2011, 18:51
:) beleş ise normal bir transfer daha olur.Artık alıştık biz bunlara...

Revolution
05.Ocak.2011, 18:54
:) beleş ise normal bir transfer daha olur.Artık alıştık biz bunlara...

Şaka maka 1 sene önce Keita,Elano,Giovani,Jo derken şimdi artık topluyoruz abi...

Kusura bakmayın arkadaşlar, konu dışı oldu biraz.

Fearless Coward
05.Ocak.2011, 19:00
Hayırlı olsun.

http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_pm_Zapo01.jpg

Aynen Kaan konu dışına çıktık biraz bende özür dilerim arkadaşlar..

Sparta Prag,bu adamın gelmesiyle kesin ligi kazanır. :D UEFA'da da Çeyrek Final oynayabilirler bu adamın uğuru ile. :D Zapo,Beşiktaş'ta UEFA gruplarında oynadı.Sparta Prag'da üst turda oynayacak mı acaba ?

Revolution
05.Ocak.2011, 19:06
Aynen Kaan konu dışına çıktık biraz bende özür dilerim arkadaşlar..

Sparta Prag,bu adamın gelmesiyle kesin ligi kazanır. :D UEFA'da da Çeyrek Final oynayabilirler bu adamın uğuru ile. :D Zapo,Beşiktaş'ta UEFA gruplarında oynadı.Sparta Prag'da üst turda oynayacak mı acaba ?

:zuhaha :zuhaha Sparta Prag isterse oynatabilir Zapo'yu, hatta Beşiktaş bu sayede Simao-Almeida-Fernandes'ten birini oynatabilecek...

Fearless Coward
05.Ocak.2011, 19:10
Zapo'nun aslında bi kusuru yoktu ama malum yabancı kontejanını boşaltmak lazım..

nerazzuri
05.Ocak.2011, 19:11
Zapotocny Hakkında Açıklama

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den IMKB'ye gönderilen yazıda Tomas Zapotocny ile ilgili medyada çıkan transfer haberleri hakkında açıklama yapıldı.

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

"05.01.2010 tarihi itibariyle bazı medya organlarında profesyonel futbolcumuz Tomas Zapotocny’nin Sparta Prag Kulübü ile sözleşme imzaladığına dair haberler yer almaktadır. Futbolcumuz tatil sebebiyle yurtdışında olup, kendisinden ya da Sparta Prag Kulübünden, transferi ile ilgili henüz Şirketimize ulaşmış herhangi bir bilgi bulunmamaktadır."

bjk.com.tr

Rehavi
05.Ocak.2011, 20:22
SCHUSTER RIDVAN'I BEĞENMEDI

Beşiktaş Altyapı komitesi Başkanı Sinan Vardar,Rıdvan konusundan Sezer transferine kadar bir çok konuya açıklık getirdi..

Schuster tarafından sürpriz bir şekilde,"Antalya Kampı" kadrosuna alınmayan Rıdvan Şimşek ve kadroya dahil edilen Muhammet Demirci ile ilgili Beşiktaş Altyapı Komitesi Başkanı Sinan Vardar, www.kartalbakisi.com'a özel açıklamalar yaptı. İşte Sinan Vardar'ın o açıklamaları...
Rıdvan Konusu Schuster'in İnsiyatifi
Rıdvan son dönemde ön plana çıkan gençlerimizden biri.Geçen sezon talihsiz bir sakatlık yaşadı ve sahalardan uzak kaldı.Daha sonra düzeldi ve genç takımla maçlara çıktı,bu süreçte Rezerv lig'de 5 maç oynadı,Schuster bu maçlarda kendisini izledi ancak performansından memnun kalmamış olacak ki, kadroya dahil etmedi. Bu onun kötü bir futbolcu olduğunu göstermez ama tamamen Alman hoca'nın tecihi olduğundan daha fazla bişey söylemem doğru olmaz dedi.
Muhammed Hak Ettiği Yerde
Rıdvan Şimşek'in yanı sıra Muhammed demirci'ye de değinen Vardar şöyle devam etti.
"Muhammed çok yetenekli bir genç. 5 yıldır üzerine titrediğimiz,Altyapımızın önemli bir ismi. Hızlı bir şekilde gelişimini sürdürüyor, Schuster onu takıma hazırlamak için böyle bir karar aldı ve bu bizi mutlu etti.Orada profesyonellik adına çok şey öğrenecek ve Türk futbolu büyük bir yıldız kazanacak" ifadelerini kullandı.
Yeni Transferler Tartışılmaz
Simao,Almeida ve Fernandez için tartışılmaz büyük yıldızlar,genç oyuncular onlardan inanılmaz bir şekilde yararlanacak,herşeyden önemlisi takıma katkıları çok büyük olacak,Yönetim bu isimleri sadece Beşiktaş'a değil Türk Futboluna da kazandırarak büyük bir iş yapmıştır.

Sezer Öztürk Gelirse Büyük Katkı Sağlar
Sinan Vardar, Beşiktaş'a transferi gündemde olan Sezer Öztürk için "Alınırsa büyük katkı sağlar" ifadesini kullandı.Sezer'in çok yetenekli bir oyuncu olduğunu söyleyen Vardar, genç takımlardan beri takip ettiğm bir isim. Zaman zaman bu oyuncunun alınması için rapor verdik ancak o zamanlar şartlar oluşmadı devre arasında takıma katılırsa çok önemli bir iş yapmış oluruz" dedi
Altyapımız Sadece Futbolcu Değil Yönetici de Kazandırdı
Vardar Son dönemde altyapı ile ilgili yapılan eleştrilere de cevap vererek şunları söyledi.
"Herkes Altyapı ile ilgili konuşuyor,ben şuan susuyor ve sadece dinliyorum.İki farklı dönemde 6 yıl görevde bulundum ve bu süreçte 30'dan fazla A Takıma oyuncu kazandırdık. Ali Kuçik,Necip gibi isimler A Takımda aktif görev alıyorlar. Bazı oyuncular farklı takımlara gitti. Ufuk diye yeni bir oyuncumuz var, o da bir yıldız gibi parlıyor, şu an takımla birlikte o da Antalya'da. Futbol okullarının sayısı 100'ü aştı bunlar göz ardı edilmemeli, Ayrıca Beşiktaş Altyapısı,son yıllarda sadece futbolcu değil yönetici de yetirmiştir.Amatör Branşlardan sorumlu Şeref Yalçın ve Hukuk işlerinden sorumlu yönetici Ahmet Akpınar geçtiğimiz dönemlerde Altyapı da görev alan arkadaşlarımızdı,Altyapımız en iyi şekilde çalışıyor" diyerek sözlerini tamamladı.

www.kartalbakisi.com

Rıdvan ın dünkü açıklamaları biraz daha akla yatkın geliyor ama yine de basın üzerinden bu tür eleştirileri doğru bulmuyorum. Beşiktaş taraftarı Rıdvan ı çok sever. Bence sabredip, gerekirse Anadolu ya kiralık gidip, kendini geliştirip geri dönmeli. Ondan sırf Beşiktaş değil, milli takım da faydalanacaktır.

besiktas1903
05.Ocak.2011, 20:30
Fazla duygusal davranmamak lazim Schuster izlemis ve performansini yeterli bulmamis demekki. Yetenekli futbolcu bu duruma kusmemek ve profesiyonelce karsilamasi lazim ve cok calisip yeniden A takimdaki yerine almaya calismali.

Deus Dominus
05.Ocak.2011, 21:52
http://www.youtube.com/watch?v=R2I7Sfr9zLc

Zapotocny Sparta Prag'la anlaşmış olmasa böyle bir basın toplantısı olmazdı sanırım. Transfer bitmiş.

http://www.sparta.cz/cs/hp.shtml

resmi sitelerinin ilk haberi de yine Zapo.

BaGa TaRKaN
05.Ocak.2011, 22:01
http://www.youtube.com/watch?v=R2I7Sfr9zLc (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Fv%3DR2I7Sfr9zLc)

Zapotocny Sparta Prag'la anlaşmış olmasa böyle bir basın toplantısı olmazdı sanırım. Transfer bitmiş.

http://www.sparta.cz/cs/hp.shtml (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sparta.cz%2Fcs %2Fhp.shtml)

resmi sitelerinin ilk haberi de yine Zapo.

Büyük İhtimal Alacaklarına Karşı Kontrat Feshedilir Sanırım:)

Dikkatimi O Değilde Slavya'ya Nolmuş Öyle Yahu Şampiyonluğa Oynuyan Takım Küme Hattında.

Deus Dominus
05.Ocak.2011, 22:06
Ne oldum dememeli, ne olacağım demeli :) Sparta Prag'ın kadrosunda da çok kaliteli oyuncular varmış. Bony Wilfried'e bakmak için girdim neler gördüm neler :)

Fearless Coward
05.Ocak.2011, 22:08
Aynen bi baktım siteye Beşiktaş'ın elediği V.Plzen lider :D transfer konusuna gelirsek zaten Zapo,Çek Cumhuriyeti'ne dönmek istediğini söylemişti..

Rehavi
05.Ocak.2011, 22:36
Peki size 5 puan değerinde uzman sorusu? :D

Zapo S. Prag ın Avrupa maçlarında oynayabilecek mi? :D

vego
05.Ocak.2011, 23:05
Bonservis bedeli ödememişler Zapo bizden alacağı 350 bin eurodan vazgeçip gitmiş.

Deus Dominus
06.Ocak.2011, 00:16
Peki size 5 puan değerinde uzman sorusu? :D

Zapo S. Prag ın Avrupa maçlarında oynayabilecek mi? :D

Beşiktaş devam ediyordu Avrupa Ligi'nde, oynayabilir. Beşiktaş elenmiş olsaydı ancak ligte oynatabilirdiler. Ben böyle biliyorum :).

Aşk-ı Şehir
06.Ocak.2011, 02:59
Beşiktaş devam ediyordu Avrupa Ligi'nde, oynayabilir. Beşiktaş elenmiş olsaydı ancak ligte oynatabilirdiler. Ben böyle biliyorum :).

Bende tam tersi diye biliyorum. Beşiktaş ile karşılaşabilme ihtimali olduğu için sanırım oynayamaz. :)

anil luque
06.Ocak.2011, 03:03
Aynen ben de tam tersi diye biliyorum. Elenmiş olmamız gerekir oynayabilmesi için.

GeNç KaRTaL
06.Ocak.2011, 04:49
Elenmiş olmamız bile gerekmiyor.S.Prag çeyrek finale gelene kadar oynayamaz.Biz de Simao'yu At.Madrid bu sezon UEFA'da oynadığı için oynatamayacağız çeyrek finale kadar.

KanaKe
06.Ocak.2011, 14:45
Bonservis bedeli ödememişler Zapo bizden alacağı 350 bin eurodan vazgeçip gitmiş.
tahmin ettigim gibi olmus :)

ozaniel
06.Ocak.2011, 18:45
Yavaş yavaş faydasız yabancılardan kurtuluyoruz. Bir tek Fink'e üzülüyorum gideceklerden.

anil luque
06.Ocak.2011, 18:55
Fink'e ben de üzülmüyor değilim açıkçası. Fırsat bulduğu her karşılaşmada elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyordu.

Lucas Neill
06.Ocak.2011, 20:02
Fink su durumda bize gelse hayir demem mustafa sarptan Baris'tan kat kat daha iyi oynar :)

Fearless Coward
06.Ocak.2011, 20:10
Fink,asla sırıtmadı BJK'nin maçlarında Fenerbahçe karşısında kahraman ilan edilmişti.Denizli olsaydı hala oynardı bence.Hilbert'i de o istemişti zaten Alman karması yapacaktı kalsaydı :D Utku'nun dediği gibi bize gelse bende hayır demem çünkü orta sahada sırıtacağını düşünmüyorum.

Rehavi
06.Ocak.2011, 20:22
Kimse Fink in gitmesini istemiyor da kader utansın işte :)

besiktas1903
06.Ocak.2011, 20:29
Biri anlatmisti Fink ile Istanbul'da konustugunu, iyi biri ve cok cana yakin oldugunu söylemisti.

Rehavi
07.Ocak.2011, 04:28
Fabian Ernst ile üç yıllık anlaşma sağladı.

Dün akşamki antremandan sonra Fabian Ernst ile görüşen yöneticiler bu oyuncu ile her konuda anlaşma sağladılar. Beşitaş'lı yöneticiler Ernst'e ondan memnun olduklarını ve uzun yıllar hizmet beklediklerini söylediler. Ernst bu durumdan memnun kalıcağını onlara söyledi ve sözleşme teklifini kabul etti.

Ernst ile sözleşmenin bir kaç gün içinde yapılması bekleniyor.

- HABER1903 -

Uzun yıllar derken ? :)

Neyse güzel bir haber bu...

anil luque
07.Ocak.2011, 11:44
Belki teknik kadroda devam eder Ernst. Malum taraftarın sevgilisi..

BaGa TaRKaN
07.Ocak.2011, 12:08
İlk Geldiğinde Tırsmıştım Bu Ernsten Terminatör Gibi Karşılaştım Ama İyice Sempatik Geldi Zamanla. FM'de Hemen Satsamda Ernst'i:D Gerçekte Kalmasını İsterim Unutamayacağımız Oyuncuların Arasında Girmeye Aday Boboyla Beraber

ForsakeN
07.Ocak.2011, 13:07
Fabian Ernst ile üç yıllık anlaşma sağladı.

Dün akşamki antremandan sonra Fabian Ernst ile görüşen yöneticiler bu oyuncu ile her konuda anlaşma sağladılar. Beşitaş'lı yöneticiler Ernst'e ondan memnun olduklarını ve uzun yıllar hizmet beklediklerini söylediler. Ernst bu durumdan memnun kalıcağını onlara söyledi ve sözleşme teklifini kabul etti.

Ernst ile sözleşmenin bir kaç gün içinde yapılması bekleniyor.

- HABER1903 -

Uzun yıllar derken ? :)

Neyse güzel bir haber bu...

Umarım 2milyon Euro'luk değildir yeni anlaşması. Çünkü haketmediğini düşünüyorum. Çok da harika bir oyun ortaya koymuyor bence. Ernst ,Almanya'da o paranın 1/4 ünü 1/3ünü anca kazanır

BaGa TaRKaN
07.Ocak.2011, 13:09
Umarım 2milyon Euro'luk değildir yeni anlaşması. Çünkü haketmediğini düşünüyorum. Çok da harika bir oyun ortaya koymuyor bence. Ernst ,Almanya'da o paranın 1/4 ünü 1/3ünü anca kazanır

Bizim Yönetim Bonkördür:D Paraya İtibar Etmez Bol Bol Verirler:D

bjk_melo_151
07.Ocak.2011, 13:31

Ernst'ten beklediğinize bağlı bir yorum. Savunmaya yardım etsin, hücumdakilerin arkasını toplasın, gerektiğinde de hücuma destek versin, gerisi önemli değil. Ernst, saydıklarımı da yapabiliyor. Ernst'i golcü ya da yaratıcı diye almadık. Takımın orta sahada eksik kalmasından ayrı savunmanın az adamla yakalanmasından ötürü o bölgeye oyuncu gerekiyordu ve Ernst'in gelişiyle de bu eksik giderildi. Bence ligin de en iyisi şuanda.

nerazzuri
07.Ocak.2011, 13:37
Ernst'ten beklediğinize bağlı bir yorum. Savunmaya yardım etsin, hücumdakilerin arkasını toplasın, gerektiğinde de hücuma destek versin, gerisi önemli değil. Ernst, saydıklarımı da yapabiliyor. Ernst'i golcü ya da yaratıcı diye almadık. Takımın orta sahada eksik kalmasından ayrı savunmanın az adamla yakalanmasından ötürü o bölgeye oyuncu gerekiyordu ve Ernst'in gelişiyle de bu eksik giderildi. Bence ligin de en iyisi şuanda.
kesinlikle. açık ara hemde.

GeNç KaRTaL
07.Ocak.2011, 15:35
Bizim Yönetim Bonkördür:D Paraya İtibar Etmez Bol Bol Verirler:D

Abicim o eski yönetimdi.Şimdiki yönetim bol keseden dağıtmıyor.Öyle olsaydı Sezer çoktan imzayı atmıştı mesela.He Ernst'e 2 milyon verilmesi de çok değil bence.Hakkını veriyor çünkü.Umarım Bobo ile de sözleşme yenilenir.Tamam Almeida geldi ama Almeida'nın bütün maçlarda oynama garantisi yok.Bobo sakatlandığında ne kadar çok sıkıntı çektiğimiz unutulmamalı.Bobo gitse,Almeida oynayamasa yine sıkıntı çekeriz ki kredimiz tamamen tükenmiş durumda ligde.

Rehavi
07.Ocak.2011, 16:36
Abicim o eski yönetimdi.Şimdiki yönetim bol keseden dağıtmıyor.Öyle olsaydı Sezer çoktan imzayı atmıştı mesela.He Ernst'e 2 milyon verilmesi de çok değil bence.Hakkını veriyor çünkü.Umarım Bobo ile de sözleşme yenilenir.Tamam Almeida geldi ama Almeida'nın bütün maçlarda oynama garantisi yok.Bobo sakatlandığında ne kadar çok sıkıntı çektiğimiz unutulmamalı.Bobo gitse,Almeida oynayamasa yine sıkıntı çekeriz ki kredimiz tamamen tükenmiş durumda ligde.

Kesinlikle katılıyorum... Bana kalırsa Bobo ve Ernst bu kadar takıma uyumlu halde oynarken, gerekirse hakettiklerinden bile fazlasını vermek gerekir. Ki şu an aldıkları az bile, ikisininde bana göre.

ForsakeN
07.Ocak.2011, 16:40
Nobre'nin maaşı ne durumda? Hala 2m küsür alıyor. Yönetim aynı değil mi? Ayrıca sizin Ernst'in daha fazlasını hakettiğini düşünmeniz onun diğer ülkelerde futbol oynayacağı zaman alacağı maaşın çok çok az olacak olmasını değiştirmez. Örnek olması açısından İtalya ligi'ndeki maaşları incelemenizi öneririm.

Rehavi
07.Ocak.2011, 16:51
Bu Bobo yu biz elimizde tutamayacağız sanırım :(

Nobre'nin maaşı ne durumda? Hala 2m küsür alıyor. Yönetim aynı değil mi? Ayrıca sizin Ernst'in daha fazlasını hakettiğini düşünmeniz onun diğer ülkelerde futbol oynayacağı zaman alacağı maaşın çok çok az olacak olmasını değiştirmez. Örnek olması açısından İtalya ligi'ndeki maaşları incelemenizi öneririm.

Var olan kontratı düşürebilmek gibi bir yeteneği yok yönetimin... Serdal Adalı-Cengiz Zülfikaroğlu nun yönetimde aktif rol aldığı dönemde daha isabetli transferler yapıldığını, daha mantıklı ücretler harcandığı söylüyoruz. Sizin de Ernst in daha azını hakettiğini düşünmeniz, daha yüksek ücret alabileceği gerçeğini değiştirmez :) Ernst Schalke deyken de buna yakın ücretler aldığını düşünüyorum.

besiktas1903
07.Ocak.2011, 16:53
Medya'da Bobo ve Schusterin arasi iyi degil falan yaziyor umarim yalan haberdir zaten her transfer döneminde Bobo'nun tranferi gündeme gelir ve takimda kalir umarim yine oyle olur :)

Rehavi
07.Ocak.2011, 16:57
Medya'da Bobo ve Schusterin arasi iyi degil falan yaziyor umarim yalan haberdir zaten her transfer döneminde Bobo'nun tranferi gündeme gelir ve takimda kalir umarim yine oyle olur :)

Biraz önce canlı yayında Cengiz Zülfikaroğlu, sezon sonunda Bobo yla masaya otururuz dedi, üstüne Serdal Adalı da şaşkın şaşkın öyle mi dedi :) İnşallah sezon sonuna kalmaz bu iş.

GeNç KaRTaL
07.Ocak.2011, 17:06

Hala 2 milyon alıyor derken? :icon_smile: Nobre'nin sözleşmesi bitti de yeniden 2 milyonluk sözleşme imzalandı da bizim haberiz mi yok.Adamla sözleşme imzalanmış bir kere.O parayı Nobre kendi feragat etmediği sürece -ki bunu bir çok oyuncu kabul etmez- her türlü ödemek zorundayız.Nobre ile sözleşme imzalanırken mevcut yönetim yoktu.Yönetimler bir tek başkanlardan oluşmuyor bunu da ekleyeyim.Çoğu kişi bu hataya düşüyor.Yine eklemek gereken bir şey var ki başkan da eski başkan değil.Son olarak ben Ernst'in aldığı paranın az olduğunu veya hak ettiğinden az olduğunu söylemedim ama şöyle bir gerçekte var ki bu tarz kaliteli oyuncuların ülkemizde forma giymelerinde bu denli yüksek ücretlerin katkısı büyük.

besiktas1903
07.Ocak.2011, 17:08
Biraz önce canlı yayında Cengiz Zülfikaroğlu, sezon sonunda Bobo yla masaya otururuz dedi, üstüne Serdal Adalı da şaşkın şaşkın öyle mi dedi :) İnşallah sezon sonuna kalmaz bu iş.

Insallah öyle olur kac yildir takimda ve gollerini atiyor üstelik arkasindaki oyuncular simdi daha iyi ve daha fazla gol atar. Sadece Bobo ile olmuyor derdik ve sadece Almeida ile de olmaz ve üstelik Almeida'nin performansini'da görmedik daha.

ozaniel
07.Ocak.2011, 17:12
Ernst bence takımın en önemli oyuncusudur. Çift yönlü ortasaha kadar hücuma destek veren fakat 1. sınıf savunma yapan bir oyuncu bulmak kolay değil. Hem Ernst zaten 2.2 milyon € alıyordu.

Rehavi
07.Ocak.2011, 19:51
Zapotocny Hakkında Açıklama

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den İMKB’ye gönderilen yazıda, Tomas Zapotocny ile kulübümüz arasındaki sözleşmenin karşılıklı olarak fesih edildiği açıklandı.
Şirketten yapılan açıklama şöyle:
"Profesyonel futbolcularımızdan Tomas Zapotocny ile aramızdaki mevcut sözleşme, alacaklarına karşılık, karşılıklı anlaşılarak fesih edilmiştir."

Ernst yuvada kaldı!
Beşiktaş'ın istikrarlı Alman futbolcusu Fabian Ernst kulübü ile olan sözleşmesini 2014 yılına kadar uzattı. Kulüpte kalıp kalmayacağı merakla beklenen Ernst böylelikle 3 yıl daha siyah beyazlı formayı terletecek.

Beşiktaş Kulübü, takıma katıldığı günden bu yana en istikrarlı performansı sergileyen isim olan Fabian Ernst'in sözleşmesini yeniledi.

Beşiktaş'ın Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na gönderdiği yazıda şu ifadeler yer aldı:

"Profesyonel futbolcularımızdan Fabian Ernst ile 2011-2012, 2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarını kapsayan (31.05.2011 bitiş tarihli sözleşmeye ek olarak) yeni bir sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme karşılığında ;

2011-2012 sezonu için futbolcuya 2.000.000.avro garanti ücret ödenecektir. Ayrıca bir kereye mahsus olmak üzere 10 maç için maçbaşı 30.000.avro'dan toplam 300.000.avro daha ödeme yapılacaktır.

2012-2013 sezonu için futbolcuya 1.500.000.avro garanti ücret ödenecektir. Ayrıca bir kereye mahsus olmak üzere 10 maç için maçbaşı 50.000.avro'dan toplam 500.000.avro daha ödeme yapılacaktır.

2013-2014 sezonu için futbolcuya 1.000.000.avro garanti ücret ödenecektir. Ayrıca bir kereye mahsus olmak üzere 10 maç için maçbaşı 70.000.avro'dan toplam 700.000.avro daha ödeme yapılacaktır. "

Gayet mantıklı olmuş, gayet de uygun fiyata anlaşmışlar bana göre...

ozaniel
07.Ocak.2011, 20:00
Ernst ile bayağı karlı bir anlaşma yapmışız. Darısı Bobo'ya.

Rehavi
07.Ocak.2011, 20:33
Yabancı kontenjanında yer açmaya çalışan Beşiktaş, Zapotochny'nin sözleşmesini alacakları karşılığında feshettikten sonra Fink konusunda da son viraja girdi. Beşiktaş ve Fink, Alman ekibi Hannover ile anlaşmaya vardı. Fink'in kısa süre içerisinde Bundesliga ekibi Hannover 96 ile sözleşme imzalaması bekleniyor. Beşiktaş da Fink konusunda Hennover 96 ile görüşmelere başlandığını "Profesyonel futbolcularımızdan Michael Fink'in transferi konusunda Almanya futbol takımlarından Hannover Kulübü ile görüşmelere başlanmıştır" ifadesiyle Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

14 YABANCI VARDI, 1'İ GİTTİ, 1'İ GİDİYOR, 2 DE YOLDA
Zapo'nun Sparta Prag ile anlaşmasından sonra Beşiktaş'ın kadrosunda 13 yabancı futbolcu kaldı. Fink, Bobo, Guti, Quaresma, Fernandes, Simao, Almeida, Tabata, Sivok, Ferrari, Ernst, Hilbert ve Holosko. Beşiktaş Sivok'un sözleşmesi sakatlığı sebebiyle bir süre önce dondurmuştu. Uzun süreli sakatlığı sebebiyle Holosko'nun da sözleşmesinin dondurulması gündemde. Fink de kısa süre içerisinde Hannover 96 ile anlaşacak. Zapo'dan sonra gitmesi beklenen ilk isim olarak da Tabata ön plana çıkıyor. Serdar Adalı, NTV SPOR yayınında yaptığı açıklamada, Tabata ile pazartesi günü görüşeceklerini ifade etti. Öte yandan Cengiz Zülfükaroğlu da takımdan gidecek isimlerin çarşamba gününe kadar netleşeceğini belirtti. Zülfükaroğlu, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Bobo ile de sezon tamamlandıktan sonra görüşeceklerini de ifade etti.
Yabancıların dışında takımdan ayrılması beklenen Türk futbolcular da bulunuyor. Teknik direktör Bernd Schuster, yönetime verdiği raporda, Yusuf Şimşek ve Fatih Tekke'nin yanı sıra genç isimlerden Rıdvan Şimşek'i de kadrosunda düşünmediğini belirtmişti. Bu 3 isim Siyah Beyazlı ekibin Antalya kadrosunda da yer almadı.

Ntvspor

GeNç KaRTaL
07.Ocak.2011, 21:05
Zapo gitti.Fink borsaya bildirildi.Büyük ihtimalle Hannover'e gidecek.Diğer gönderilmesi düşünülen oyuncular Tabata ve Holosko.En geç Çarşamba gününe kadar onların da durumu netleşir dedi Serdal Adalı.Ernst'in sözleşmesinin uzatılması güzel.Her şey iyi güzel ama Bobo'nun sözleşmesinin uzatılmasının sezon sonuna bırakılması kötü oldu.Bobo'nun bizde devam etmesini isterim.

besiktas1903
07.Ocak.2011, 23:42
http://www.facebook.com/video/video.php?v=192840627397208&oid=102602616464935&comments

Umarim Schuster Bobo'yu Fatih Tekki gibi biletine kesmez

Rehavi
07.Ocak.2011, 23:49
Ali Küçik i kiralık isteyen takımlar olmuş, Schuster bırakmamış... Bobo ya yazık olur böyle giderse :(

besiktas1903
07.Ocak.2011, 23:53
Gerçekten yazik olur kaç yildir takimi sirtlayan oyuncu hatta ilk yarida'da iyi oynadi.

Deus Dominus
07.Ocak.2011, 23:58
Beşiktaş'taki en iyi sezonu bu olmalı, geçen sezon yanlış bilmiyorsam 13 gol atmıştı toplamda, bu sezon ligin ilk yarısında bu gol sayısına ulaştı. 5 yılı da doldurdu diye biliyorum Türkiye'de, Türk vatandaşlığı da alabilirse muazzam olur Beşiktaş adına. Nobre out, Bobo in :)

Rehavi
08.Ocak.2011, 00:03
Beşiktaş'taki en iyi sezonu bu olmalı, geçen sezon yanlış bilmiyorsam 13 gol atmıştı toplamda, bu sezon ligin ilk yarısında bu gol sayısına ulaştı. 5 yılı da doldurdu diye biliyorum Türkiye'de, Türk vatandaşlığı da alabilirse muazzam olur Beşiktaş adına. Nobre out, Bobo in :)

Hem de nasıl... Önümüzdeki sene için Holosko ya da kontenjan açılmış olur hem.

GeNç KaRTaL
08.Ocak.2011, 02:41
Hem de nasıl... Önümüzdeki sene için Holosko ya da kontenjan açılmış olur hem.

Hocam ne Holosko'su Allah aşkına.:icon_smile:

anil luque
08.Ocak.2011, 02:43
Ronaldo'ya yer açılır demek istedi bence :P
Holosko'nun bu saatten sonra forma bulabileceğini sanmıyorum. Şampiyonluk yılımızdaki Holosko olsa peşinde taktığını sürüklese , eski tank günlerine dönse bir ihtimal ama onca sakatlıktan sonra çok zor artık ..

Rehavi
08.Ocak.2011, 03:46
Holoskoyu harcamayın 2 dk da yahu :D O adam geri dönecek, fiyatını bulsun da öyle gitsin bari, Zapo gibi Fink gibi göndermeyelim şu adamı, alırken neler vermiştik :D Şimdi bi de Burak Yılmaz der aklınızı alırdım da neyse :D Yoksa çok beğendiğimden değil.

GeNç KaRTaL
08.Ocak.2011, 13:24
Geçen sezon sakatlandıktan sonra bitti resmen.Şimdi yine uzun süreli sakatlandı.Hiç umudum yok eskisi gibi olacağından.Hele ki şu kadroda şans bulup kendisini yeniden kanıtlaması zor.Büyük ihtimal devre arasında gönderilecek ki doğru olan da bu bence.

Rehavi
08.Ocak.2011, 14:45
Geçen sezon sakatlandıktan sonra bitti resmen.Şimdi yine uzun süreli sakatlandı.Hiç umudum yok eskisi gibi olacağından.Hele ki şu kadroda şans bulup kendisini yeniden kanıtlaması zor.Büyük ihtimal devre arasında gönderilecek ki doğru olan da bu bence.

Direk sözleşmesi fesh edilecek diyorsun o zaman? Şu an sakat çünkü, kimse bu haliyle almaz.

GeNç KaRTaL
08.Ocak.2011, 14:47
Menajeriyle görüşürüyoruz dedi Serdal Adalı.Çarşamba gününe kadar netleşir büyük ihtimalle dedi.Göreceğiz ne olacağını.

Rehavi
08.Ocak.2011, 14:53
Beşiktaş 3.5 yıllık sözleşme yenilediği Holosko ile ilgili İMKB'ye açıklama yaptı.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş’den İMKB’ye gönderilen açıklamaya göre siyah-beyazlılar Slovak futbolcuya 3.5 yılda toplam 6 milyon 400 bin Avro ödeyecek.

Şirketten yapılan açıklamada sözleşmenin ayrıntılarına yer verilerek"Şirketimiz profesyonel futbolcularından Filip Holosko ile sözleşmemiz yenilenmiştir. Sözleşme bedeli olarak futbolcuya 2009-2010 sezonu için 5 eşit taksitte ödenmek üzere toplam 800.000 Avro; 2010-2011 sezonu için 10 eşit taksitte ödenmek üzere toplam 1.750.000 Avro; 2011-2012 sezonu için 10 eşit taksitte ödenmek üzere toplam 1.850.000 Avro ve 2012-2013 sezonu için de 10 eşit taksitte ödenmek üzere toplam 2.000.000 Avro ödenecektir" denildi.

Bence en doğrusu takımda tutmak olacaktır. Önümüzdeki sene başı da Bobo nun ne olacağı belli değil. Ne olursa olsun, son 3-4 maçta golleriyle takımı daha kötü gitmekten kurtarmış bir oyuncu.

Sözleşme nin fesh edilmesi zor gibi görünüyor. Ya kontrat askıya alınacak ya da kiralık olarak bir takıma verilecek.

footballer33
08.Ocak.2011, 15:47
Simao, Almeida, Fernandes transferleri çok iyi oldu. Hepsi ihtiyaca yönelik ve devre arasında alınabileceklerin en iyisi. Sezer gelirse yerli rotasyonunda iş görür ama bu kadroda yer bulması çok çok zor. Tabatayla takas edilirse süper olur. Zapo gitti, yolu açık olsun. Sıra Fink'te, o da hafta içi gitmiş olur sanırım. Geriye bir isim daha kaldı, o da Holosko. Sakatlığından ötürü dondursunlar sözleşmesini ve yabancı sıkıntısı kalksın böylece. Ferrari ve Bobo sanırım tribüne çıkacak 2. yarıda. Yerlilerden Rıdvan'ın gideceği haberini duydum, umarım gerçekleşmez. Fatih, Erhan ve Yusuf gitsin yeter. Sezon sonu geldiğinde diğer isimler de netleşir performansa göre. Ayrıca 5 genç ismin kampa alınması da çok güzel bir gelişme. Umarım 2. yarıda çıkışa geçip daha iyi bir Beşiktaş izleriz.

vego
08.Ocak.2011, 22:52
BAŞKANI DEV TRANSFERLER KESMEDİ TAKIM SATIN ALIYOR:D:D

Başkan Yıldırım Demirören'in isteğiyle siyah-b...eyazlı yönetimin olağan yönetim kurulu toplantısı dün takımın kamp yaptığı otelde gerçekleştirdi.
Çoğunluğu futbol takımı ve mali konularla ilgili olan toplantıda, Almanya'daki Türkler tarafından kurulan Türkiyemspor'un satın alınmasıyla ilgili bir öneri sunulduğu öğrenildi.
Türkiyemspor'u satın almak için önümüzdeki günlerde daha detaylı bir şekilde görüşecek olan yönetimin, şartların elvermesi durumunda Türkiyemspor'u satın alarak isminin de Beşiktaş Türkiyemspor olarak değiştirileceği vurgulandı. Başkan Yıldırım Demirören'in onay vermesi durumunda ise bu projenin maliyetinin 100 bin ile 200 bin dolar arasında olduğu vurgulandı.

Facebook BJK Fan page

Revolution
08.Ocak.2011, 23:00
Cok dogru bir is olur bence bu proje gerceklesirse..

KaPaLı
08.Ocak.2011, 23:07
Rıdvan kiralık olarak, Yusuf bonservisiyle Ankaragücü'ne gidebilir. Teklifin olduğunu söylemişti birisi.

vego
08.Ocak.2011, 23:42
VEEEEEE SEZER ATIK KARTAL

Bir Transfer Daha Bitti!!

Transfer şampiyonu Beşiktaş sonunda bir bombayı daha patlattı. Siyah beyazlılar günlerdir pazarlıklar içinde olduğu Sezer Öztürk transferinide bitirdi.
...
Sporzin.com 'un edindiği bilgiye göre Başkan Yıldırım Demirören yöneticiler Serdal Adalı, Cengiz Zülfükaroğlu ve menejer Ahmet Bulut'un, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ile yaptıkları 5 saatlik pazarlık sonucunda Sezerİn transferini bitirdiler. Genç oyuncu bir iki gün içinde Beşiktaş'ın Antalya kampına katılacak..

Atakan Kurt Onaylı

Facebook BJK Fan page

Revolution
08.Ocak.2011, 23:44
Sezer rotasyonda faydalı olacaktır.

playeray
08.Ocak.2011, 23:57
Facebook kaynaklı haberlere güvenmem asla :D

ozaniel
09.Ocak.2011, 00:12
Ben haber sitelerinde göremedim haberi.

vego
09.Ocak.2011, 00:38
KIYASIYA PAZARLIK DEVAM EDİYOR

08.Ocak.2011 22:25
Beşiktaş kulübünün Eskişehirspor ile Sezer Öztürk pazarlığı devam ediyor.

Bugün saat 15:00'da yanyana gelen iki kulübün yöneticileri yaklaşık 8 saatten bu yana bu transferi sonuçlandırmak için kıyasıya pazarlığa oturdu.
HABER1903'ün edindiği bilgiye göre yıldız futbolcunun transferi konusunda ufak tefek pürüzlerin olduğu henüz herhangi bir anlaşmaya varılmadığı öğrenildi.
Bu transferin detaylarını HABER1903'ü takip ederek öğrenebilirsiniz.
- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

burak95
09.Ocak.2011, 01:25
Sezer Öztürk kesinleşmiş. Lig tv muhabiri Atakan kurt'un sitesi sporzin de yazıyor..

CeNTeR_TR
09.Ocak.2011, 14:48
Sezer Öztürk transferinde sorun

Beşiktaş'ın, son iki haftadır transfer edebilmek için temaslarda bulunduğu Eskişehirsporlu Sezer Öztürk'ün transferi sonuçlanmadı.

Antalya'da bu akşam Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve Eskiehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal bir araya geldi. Yapılan görüşmede iki kulüp maddi konularda anlaşmaya vardı, ancak takas için Eskişehirspor'a önerilen Tabata Kırmızı-siyahlı ekibe gitmeyi kabul etmedi. Yaşanan bu gelişmenin ardından görüşme tıkanırken, Eskişehirspor'un Beşiktaş'tan Holosko'yu istediği belirtildi. Ancak Siyah-beyazlı kulübün de Holosko'yu vermeyi kabul etmemesi üzerine bu akşam için Sezer Öztürk'ün transfer görüşmesinden sonuç çıkmadı. Önümüzdeki günlerde iki kulübün yeniden bu konuyu görüşmesi bekleniyor.

anil luque
09.Ocak.2011, 14:51
Simao ile Almeida'yı da verelim. Bobo düzelmiş nasıl olsa. Bazen saçmalıyorlar yahu. Bu arada yazıda eksiklik var sanırsam Tabata+Holosko'yu almak istiyorlar.

eXcitinG
09.Ocak.2011, 15:00
Tabata ve HoLosko yu vereLim, bize Sezer-Koray + para versin Es-Es.

anil luque
09.Ocak.2011, 15:11
O şekil olur bak :))

ForzaRQ7
09.Ocak.2011, 16:46
TRANSFERE TABATA ENGELİ

http://www.haber1903.com/Page/Images/GetImage.aspx?Path=/CMSFiles/Image/Content/rodrigotabata_ozel.jpg&W=200&H=141

Beşiktaş Kulübü transfer etmek istediği Sezer Öztürk için Eskişehirspor Kulübüyle her konuda anlaştı. Fakat transfere karşılık Eskişehirspor Kulübünün istediği Tabata'da prüz çıktı.

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre Eskişehirspor Kulübünün Beşiktaşlı futbolcu Tabata'yı istemesi ve Tabata'nın bu transfere engel çıkarması en büyük problem. Beşiktaş Yönetimin şu saatlerde Tabata'yı ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.

- HABER1903 -

CeNTeR_TR
09.Ocak.2011, 17:19
Uzun olacak diye Almeida'nın röportajını koymuyorum isteyen linkden okur belki diye linki ekliyorum ;

http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/mourinho-da-beni-istiyorduSXHBQ219115SXQ

Röportaj eğer gerçek ise ;

Mourinho'nun Portosunda oynamış olabilirsin ama Mourinho'nun Real'inde İnter'inde senin oynaman imkansız gibi Almeida :) Ama aranızda Ayman - Ziya Doğan arasındaki gibi bir bağ varsa orası ayrı tabi.

GeNç KaRTaL
09.Ocak.2011, 17:35
Uzun olacak diye Almeida'nın röportajını koymuyorum isteyen linkden okur belki diye linki ekliyorum ;

http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/mourinho-da-beni-istiyorduSXHBQ219115SXQ

Röportaj eğer gerçek ise ;

Mourinho'nun Portosunda oynamış olabilirsin ama Mourinho'nun Real'inde İnter'inde senin oynaman imkansız gibi Almeida :) Ama aranızda Ayman - Ziya Doğan arasındaki gibi bir bağ varsa orası ayrı tabi.

Aralarında öyle bir bağ olmadığı kesin.Olsa Porto'dan sonra da aynı takımlarda olurlardı.Real Madrid'in bir forvet aradığı gerçeği mevcut.Dış basında Real Madrid'in Almeida ile ilgilendiği haberleri çıkmıştı.Alternatif olarak düşünmüş olabilir Jose ki Almeida Jose'nin böyle düşündüğünü öğrenmiş.Yalan söyleceğine ihtimal vermiyorum.He neden o zaman Real Madrid'e gitmedi diyebilirsin.Onun da cevabı röportajda mevcut.Resmi teklif gelmemiş.Belki de Jose'nin bu düşüncesi sadece düşünce olarak kaldı veya Real Madrid yönetimince kabul görmedi.Şunu da eklemek lazım koskoca röportajdan o cümleyi cımbızla alıp röportajın ana maddesi gibi başlığa koymak da bildiğimiz gibi basının marifetlerinden birisi.:)

CeNTeR_TR
09.Ocak.2011, 17:45
Aralarında öyle bir bağ olmadığı kesin.Olsa Porto'dan sonra da aynı takımlarda olurlardı.Real Madrid'in bir forvet aradığı gerçeği mevcut.Dış basında Real Madrid'in Almeida ile ilgilendiği haberleri çıkmıştı.Alternatif olarak düşünmüş olabilir Jose ki Almeida Jose'nin böyle düşündüğünü öğrenmiş.Yalan söyleceğine ihtimal vermiyorum.He neden o zaman Real Madrid'e gitmedi diyebilirsin.Onun da cevabı röportajda mevcut.Resmi teklif gelmemiş.Belki de Jose'nin bu düşüncesi sadece düşünce olarak kaldı veya Real Madrid yönetimince kabul görmedi.Şunu da eklemek lazım koskoca röportajdan o cümleyi cımbızla alıp röportajın ana maddesi gibi başlığa koymak da bildiğimiz gibi basının marifetlerinden birisi.:)

Öyle bir bağ olmadığı kesin zaten :) Bende yazarken ekledim '' Röportaj eğer gerçek ise ''

Bu kadar ayrıntılı derine inen bir röportaj olduğunu sanmıyorum açıkçası.Olsa bile yine bizim medyamızın bir lüftu var.Seninde dediğin gibi ; '' Şunu da eklemek lazım koskoca röportajdan o cümleyi cımbızla alıp röportajın ana maddesi gibi başlığa koymak da bildiğimiz gibi basının marifetlerinden birisi ''

Daha öncede yorumlardan okuduğum kadarıyla Serkan yazmıştı Real Madrid'den teklif var diye ama ben pek ihtimal vermiyordum.Almeida'da kendiside açıkamış zaten resmi teklif olmadı diye.Bizim medya biraz şişirmiş.

Ek olarak bizimkiler ortalığı kızıştırmak için devam etmişler ; Alex'i tanımıyorum.Adam'a ligi sormuşlar ama konuda Alex var.Garip ve entresan.Bana göre Misimovic'i Niang'ı falan baya iyi tanıyordur.Beşiktaşdaki yıldızları saymıyorum bile.

KanaKe
09.Ocak.2011, 18:12
Almeida menajeri tarafindan Madrid ve Chelsea'ye önerilmis dis basinda okuduklarima göre. Hem Alman hemde Ingiliz basininda yaziyor bizim Türk basini carpitmayi cok seviyor koskoca Real Almeida'dan daha iyilerini parayi basar getirir.

Rehavi
09.Ocak.2011, 18:18
Rıdvan Şimşek, HABER1903'e konuştu.

Beşiktaş'ın 19 yaşındaki genç futbolcusu Rıdvan Şimşek, Ankaragücü'nün kendisi ile ilgilenmesi hakkında ve geleceği hakkındaki düşünceleri HABER1903'e açıkladı.

Şimşek HABER1903'e yaptığı açıklamada;

- ANKARAGÜCÜ BENİMLE İLGİLENİYOR -
Ankaragücü ile hakkımda çıkan söylentilerde doğruluk payı var. Menajerim Ankaragücü'nün beni kiralık olarak istediğini söyledi. Ümit Özat hocanın yayıncı kuruluşa verdiği röportajda benimde ismimi geçirdi. Bir hocanın beni istemesi benim için sevindirici bir durum. Yönetimimiz izin verirse gerekli anlaşmalar yapılırsa güçlenip geri dönmek için gitmek isterim.

- HOCAMA SAYGI DUYUYORUM -
Hocam ile aramda hiç bir problem yok. Sadece kampa alınmamayı beklemiyordum. Kamp kadrosunda olmadığımı duyunca inanılmaz üzüldüm. 19 yaşındayım ve benimde hatalarım oluyor. Hocamın vermiş olduğu karara saygı duyuyorum.

- GAZİANTEPSPOR BENİ İSTEDİ -
Gaziantepspor kulübü Beşiktaş'a gelmeden önce beni istiyordu. Yaşanan bu son olaylardan sonra menajerimin Gaziantepspor'un beni bonservisi ile istediği fakat yönetimimizin bunu kabul etmediğini öğrendim. Sadece kiralık olarak gönderebiliriz denilmiş. Benlik bir durum yok ortada. Beşiktaş menfaatleri doğrultusunda yönetimimiz hangi kulübü seçer ve git derse ben ona giderim.

- TARAFTARA KENDİMİ İSPATLAYAMADIM -
Beşiktaş taraftarına söyleyecek hiç birşeyim yok. Onlara karşı kendimi suçlu hissediyorum. Sakatlığımdan sonra bütün taraftarlarımız benimle ilgilendi. Ben onlara iyileştikten sonra kendimi ispatlayamadım. Şuanda içimde bir tek bunun acısı var. Fakat güçlenip tekrar geri döneceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Onları çok seviyorum.

Rehavi
09.Ocak.2011, 18:19
Tabata ve HoLosko yu vereLim, bize Sezer-Koray + para versin Es-Es.

Çok güzel olur aslında. Para vermeselerde olur hatta :)

bjk_melo_151
09.Ocak.2011, 18:45
Almeida menajeri tarafindan Madrid ve Chelsea'ye önerilmis dis basinda okuduklarima göre. Hem Alman hemde Ingiliz basininda yaziyor bizim Türk basini carpitmayi cok seviyor koskoca Real Almeida'dan daha iyilerini parayi basar getirir.

başta Emmanuel Adebayor olmak üzere..

bjk4ever
09.Ocak.2011, 19:53
Besiktas'in buyuklugu olsa gerek. Oyuncular bize gelmek icin kuluplerini ikna etmeye calisir, bizimkiler ise gitsin diye bizim oyunculari ikna etmeye calisir. Eskisehir absurd isteklerde bulunuyorsa gelmesini abi, gerek yok. Tabata'yi PAF'a yollarim daha iyi, ac gozlu Anadolu kuluplerinin ekmegine yag surmek istemiyorum. Konu rekabet oldu mu 1- 2 milyon'luk takimlarla kafa tutuyoruz diye aglarlar, ama transfer soz konusu oldu mu her oyuncunun fiyati 5 milyon'dan baslar....
GS'ye helal olsun, Ali Turan'i muthis bir sekilde aldilar, keske bizde hep boyle davransak....

Rehavi
09.Ocak.2011, 20:18
Konu rekabet oldu mu 1- 2 milyon'luk takimlarla kafa tutuyoruz diye aglarlar, ama transfer soz konusu oldu mu her oyuncunun fiyati 5 milyon'dan baslar....

Bu kısmına katılıyorum.

Ama Tabata yı PAF a yollamak sözleşmeyi askıya almaki kontratta yazan ücreti oyuncuya vermek demek. Yani Tabata yı yollamak demek zaten 1 milyon euro zarardan kar etmek demek.

ozaniel
09.Ocak.2011, 20:56
Tabata'nın çok sorun yaratacağını sanmıyorum,büyük kulüplerden değil Gaziantep'ten geldi.

Rehavi
09.Ocak.2011, 21:42
Sezer Öztürk, Haber1903'ü doğruladı.

İsmi Beşiktaş'la sık sık anılan Sezer Öztürk Ligtv'ye akşam saatlerinde verdiği röpörtajda, Beşiktaş ve Eskişehirspor kulüplerinin anlaştığını, transferde tek engelin takas olarak düşünülen Rodrigo Tabata'nın ikna edilmesi olduğunu belirtti. Tabata'nın transfere 'Evet' dememesi durumunda Öztürk, Eskişehirspor'da futbol oynamaya devam etmekten mutlu olacağını sözlerine ekledi.

- HABER1903 -

nouma16
09.Ocak.2011, 22:04
Bu kısmına katılıyorum.

Ama Tabata yı PAF a yollamak sözleşmeyi askıya almaki kontratta yazan ücreti oyuncuya vermek demek. Yani Tabata yı yollamak demek zaten 1 milyon euro zarardan kar etmek demek.

olsun madem zarar yapcaz neden eskişehir'e verelim ki adamı? kalsın istanbul'da a2'de takılsın.

Aşk-ı Şehir
09.Ocak.2011, 22:31
olsun madem zarar yapcaz neden eskişehir'e verelim ki adamı? kalsın istanbul'da a2'de takılsın.

Hatta kendine al halı saha maçlarında yanında oynatırsın. :n:

Sezer olayı kabak tadı vermeye başladı artık. Tekrar tekrar tartışmaya girip konuyu dağıtmak istemiyorum. Yekta'nın 5 milyon €, Emenike'nin 10 Milyon € olduğu açıklandı kulüplerinin başkanları tarafından. 1.2 Milyon € + Tabata'yı beğenmiyorsanız gidin Yekta'yı alın. :)

KaPaLı
09.Ocak.2011, 23:16
- ANKARAGÜCÜ BENİMLE İLGİLENİYOR -
Ankaragücü ile hakkımda çıkan söylentilerde doğruluk payı var. Menajerim Ankaragücü'nün beni kiralık olarak istediğini söyledi. Ümit Özat hocanın yayıncı kuruluşa verdiği röportajda benimde ismimi geçirdi. Bir hocanın beni istemesi benim için sevindirici bir durum. Yönetimimiz izin verirse gerekli anlaşmalar yapılırsa güçlenip geri dönmek için gitmek isterim.

Dün vermiştim bu haberi. Büyük ihtimal gerçekleşecek gibi duruyor.

Rehavi
09.Ocak.2011, 23:28

İnat için 1 milyon euro ekstradan vermeye hiç gerek yok bana kalırsa. Ayrıca askıya alınması için Tabata yı ikna etmek, Eskişehir e göndermek için ikna etmekten kolay bir iş değildir.

CeNTeR_TR
09.Ocak.2011, 23:35
Tabata sende neydin sanki ya :) Git topunu oyna işini yap ..

İşte para için takım değiştiren paraya tapan futbolcu örnekleri.

bjk4ever
10.Ocak.2011, 12:51
İnat için 1 milyon euro ekstradan vermeye hiç gerek yok bana kalırsa. Ayrıca askıya alınması için Tabata yı ikna etmek, Eskişehir e göndermek için ikna etmekten kolay bir iş değildir.

Tabata gonderilirse maasinin bir kismini da Eskisehir oder herhalde, elimizde kalirsa catir catir yarim senelik 700.000 euro alacak ama. Bende istemiyorum ortalama oyuncularin icin fiyatinin ustunde para verelim, ama isimiz hakikaten zor. Kontrat suresi ve miktarini ayarlayamayinca basina neler gelebileceginin en guzel ornegi biziz sanirim, parayla alip da onca oyuncuyu alacaklari karsisinda gondermek insana koyuyor.

GeNç KaRTaL
10.Ocak.2011, 17:22
Tabata'nın kabul etmemesinin iki ihtimali var.Ya biz maaşının bir kısmını ödemek istemiyoruz ve bu yüzden maaşının düşmesini kabul etmiyor,ya da yakında çocuğu doğacakmış sanırım bu yüzden İstanbul'dan ayrılmak istemiyor olabilir.Bir insan istenmediği yerde başka sebeplerden dolayı kalmak istemez herhalde bu tarz bir mazereti olmadığı sürece.

ForzaRQ7
10.Ocak.2011, 19:05
Quaresma (7 milyon 300 bin), Guti (bedelsiz), Simao (900 bin) ve Almeida'nın (2 milyon) toplam ücretleri 10 milyon 200 bin Euro ederken, Emenike'nin bonservisi 10 milyon Euro olarak açıklanıyor. Dengesizlik ortada. Anadolu kulüplerindeki oyunculara bu kadar yüksek paraların ödeneceği dönemi geride bırakıyoruz artık bana göre.

TABATA GÖRÜŞME ODASINA

http://www.haber1903.com/Page/Images/GetImage.aspx?Path=/CMSFiles/Image/Content/tabata_gorusmeodasi.jpg&W=200&H=141

Beşiktaş yönetiminin, Sezer transferine karşılık Eskişehirspor kulübüne verilmek istediğiTabata'yla bu akşam saatlerinde görüşeceği öğrenildi. Yöneticilerin, yarına kadar Tabata'yı ikna ederek Sezer Öztürk transferini tamamlamak istediği gelen haberler arasında.

Ayrıca Holosko'nunda kaderi bugün yapılacak görüşme sonrası netleşiyor. Yöneticilerin, Holosko ile bir görüşme yapacağı ve görüşme sonrası çıkan sonuca göre Holosko'nun ya sözleşmesini dondurulacağı ya da kiralık olarak bir kulübe vereceği öğrenildi.

- HABER1903 -

deniz.91
10.Ocak.2011, 19:23
Sezer tabata takası iki taraf içinde iyi olur gibi tabata es este daha rahat bir ortam bulacak yeniden antepteki performasına dönebilir

ForsakeN
10.Ocak.2011, 20:29
Quaresma (7 milyon 300 bin), Guti (bedelsiz), Simao (900 bin) ve Almeida'nın (2 milyon) toplam ücretleri 10 milyon 200 bin Euro ederken, Emenike'nin bonservisi 10 milyon Euro olarak açıklanıyor. Dengesizlik ortada. Anadolu kulüplerindeki oyunculara bu kadar yüksek paraların ödeneceği dönemi geride bırakıyoruz artık bana göre.

Belki yabancı oyuncular için bu dediğin doğru ama Türk oyuncular için hala büyük paralar vermeye mahkum büyük takımlar. Mevcut sistemde ilk 11'de rahatlıkla oynayabilecek bir Türk oyuncu bulmak zor. Bu yüzden anadolu takımları ne kadar koparırsak kardır düşüncesi içerisindeler haklı olarak. Yabancı sınırı kalkarsa ne yaparlar çok merak ediyorum.

Rehavi
10.Ocak.2011, 20:49
Son günlerde sürekli altyapıdan belirli sayıda oyuncu oynatma zorunluluğuyla ilgili şeyler gündeme geliyor. Bu sayede yabancı sınırının da kaldırılabileceği konuşuluyor. Bence şu an ki sistemden milli takım açısından çok daha faydalı ve büyük takımlar için çok daha karlı olur. Takımlarımızda büyük paraları haketmeyen oyunculara saçmamış olur. Tamam büyük takımların doğru transfer sistemleri olmayabilir ama en azından bazı şeyleri de bir yerden düzeltmeye başlamak gerekir diye düşünüyorum.

ozaniel
10.Ocak.2011, 21:49
Böylece yetenekli altyapı oyuncularımızı "mecburen" keşfederiz.

Lucas Neill
10.Ocak.2011, 21:51
Besiktas Tabata'ya Fenerbahce de Mehmet Topuza 8-9 milyon euro vermeseydi piyasa yükselmezdi bu kadar bence.

Lucas Neill
11.Ocak.2011, 17:28
Beşiktaş Filip Holosko'yu İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a kiralıyor. (DHA)

Revolution
11.Ocak.2011, 17:30
Belediye çalışıyor :)

Lucas Neill
11.Ocak.2011, 17:35
Sezerle Bjk ilgileniyodu Bülent Uygun aciklama yapmis

B.Uygun: "Sezer sezon sonuna kadar bizimle 10 gol atar, 10 gol atan bir orta saha oyuncusu olarak tarihe geçer. 10 milyon € veren de alır".

nerazzuri
11.Ocak.2011, 18:03
Sezerle Bjk ilgileniyodu Türbülent aciklama yapmis

B.Uygun: "Sezer sezon sonuna kadar bizimle 10 gol atar, 10 gol atan bir orta saha oyuncusu olarak tarihe geçer. 10 milyon € veren de alır".
ben böyle zihniyete ....:D

anil luque
11.Ocak.2011, 18:30
Avrupa'ya teknik direktör gönderemiyormuşuz. Türk antrenörüne gereken önem verilmiyormuş. Buyrun burdan yakın.

Revolution
11.Ocak.2011, 18:32
Hugo Almeida, Fernandes, Simao lisansları yetişmediği için Manisaspor karşısında forma giyemeyeceklermiş..

ForzaRQ7
11.Ocak.2011, 18:44
Fink'in gidişiliyle açılan boşluk sayesinde Simao oynayabilecek diye okumuştum ben. Hatta Holosko'nun gidişiyle yetiştirebilirse eğer Almeida'da oynayabilecek sanırım.

ÇARŞAMBA GÜNÜ SAHADA

Yarın oynanacak kupa karşılaşması öncesi son durum.

http://www.haber1903.com/Page/Images/GetImage.aspx?Path=/CMSFiles/Image/Content/simao_ozelmanisaspor.jpg&W=200&H=141
Beşiktaş yeni transferlerinden Simao Sabrosa yarın oynanacak Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında sahadaki yerini alıyor.

Tomas Zapotocny'nin takımdan ayrılması ile Sivok'un sözleşmesini yenileyen Beşiktaş Yönetminin, Fink'in gönderilmesiyle de Simao'nun ismini Federasyona bildirdiği öğrenildi. Beşiktaşlı yöneticilerin Almeida'yı da yarın oynanacak karşılaşmaya yetiştirmeye çalıştıkları gelen haberler arasında.

Bu akşam saatlerinde Tabata ve Holosko ile yapılacak görüşme sonrası çıkacak sonuca göre Almeida'nın oynayıp oynamayacağı belli olacak.

- HABER1903 -

KaPaLı
11.Ocak.2011, 19:08
http://img.footballove.com/2011/01/Screen-shot-2011-01-11-at-1.56.57-PM.png

Habere bak habere (: İnsanlar rüyasındamı görüyo acaba böyle haberleri :D

Revolution
11.Ocak.2011, 19:11
http://img.footballove.com/2011/01/Screen-shot-2011-01-11-at-1.56.57-PM.png

Habere bak habere (: İnsanlar rüyasındamı görüyo acaba böyle haberleri :D

Yok artik :zuhaha

barahir
11.Ocak.2011, 19:23
Almeida mı? Benzema mı? :) Beşiktaşlı arkadaşlara soruyorum..

vego
11.Ocak.2011, 20:01
Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Flip Holosko İstanbul Büyükşehir Belediyesine kiralandı.
Beşiktaş kulübünden yapılan açıklamada;

Profesyonel futbolcularımızdan Filip Holosko 2010-2011 sezonunun 2. yarısı için kiralama bedeli olmaksızın Büyükşehir Belediyespor Kulübü'ne kiralanmıştır. Oyuncunun Şirketimizle olan sözleşmesinden kaynaklanan hakları Şirketimizce karşılanacaktır.

- HABER1903 -

Zekirdek
11.Ocak.2011, 20:05
Bu aralar herkes 10 Milyon Euro ediyor.

Rehavi
11.Ocak.2011, 20:14
Almeida mı? Benzema mı? :) Beşiktaşlı arkadaşlara soruyorum..

Beşiktaş a Almeida yerine Benzema gelsin isterim ama Mourinho nun pivot santrafor sevdası onu Almeida tarzı forvetler istemeye itmiş olabilir. Değer olarak bakarsak tabi ki Benzema daha değerlidir ancak bazı özellikler açısından Almeida Benzema dan daha iyi olabilir. (W.Bremen de ki Almeida ile Madrid de ki Benzema yı kıyaslıyorum)

GeNç KaRTaL
11.Ocak.2011, 20:20
Holosko'nun dondurulması gündemdeydi.Böylesi daha iyi oldu.Dondurulunca da parasını ödeyecektik yine.Şimdi en azından iyileşince forma giyer ve piyasa yapar biraz.

Bazı arkadaşlar gelip vay be 5 milyon Avro'ya alındı,şimdi böyle gönderiliyor diyeceklerdir.Holosko'da maalesef sakatlık şansızlığı oldu.Geçen sezon sakatlanana kadar baya iyi oynuyordu ama geçen seneki sakatlıktan sonra eser kalmadı eski halinden.Öyle olmasaydı böyle gönderilmezdi diye düşünüyorum.Umarım toparlanır diyeceğim ama pek umudum yok.

Rehavi
11.Ocak.2011, 20:28
Yine tam bir gönderilme sayılmaz, kiralık 2 aylığına gidiyor, belki eskiye döner hem :)

KanaKe
11.Ocak.2011, 22:51
almeida haberini bende bugün okudum bayagi güldüm gülmekten karnima agrilar girdi hatta :) atilirda bu kadar atilmaz.. sanki cocuk kandiriyorlar :) su haberleri cikartan sitelerin okuyucularinin yas ortalamasini merak ediyorum.

Rehavi
11.Ocak.2011, 23:33
almeida haberini bende bugün okudum bayagi güldüm gülmekten karnima agrilar girdi hatta :) atilirda bu kadar atilmaz.. sanki cocuk kandiriyorlar :) su haberleri cikartan sitelerin okuyucularinin yas ortalamasini merak ediyorum.

Tebrik ederim, gerçekten büyük başarı :D Böyle bir durumda gülmekten karnına ağrılar giriyorsa helal olsun demekten kendimi alamıyorum :D

Yazdıklarının kalan kısmına katılıyorum.

izmer96
11.Ocak.2011, 23:46
tabi canim , hatta ben Real Madrid - Villarreal macini canli izledim maci Villarreal 2-1 e getirdiginde az bucuk portekizcemle dudagini okudum Mourinho'nun '' BJK'ye Almeida'yi kaptirmasaydik bu maci ilk 10 dakkada koparir alirdik'' dedi

GodfatheR
12.Ocak.2011, 00:38
Bayılırız milletçe büyük takımların elinden futbolcu kapmışız gibi göstermeye :)

"Fener'in aldığı Maldonado var yaa abi onu Milan'da istiyomuş biz almışız." Tarzı şeyler :D

SAİT71
12.Ocak.2011, 01:28
Anlamadığım soyunma odasında olan şeyleri medya bu kadar ayrıntısıyla nasıl öğrenipte yazabiliyor. Bu olay için değil bazı haberler okuyorsunuz sanırsınız kamera karşısına geçtide öyle konuştu :)

anil luque
12.Ocak.2011, 01:44
Almeida da yarın oynayabilecek o zaman..
Holosko ŞL'de CSKA karşısında sakatlanana kadar fırtına gibiydi kim ne derse desin. Ama o sakatlık herşeyi baş aşağı çevirdi maalesef. Bu transferle biraz olsun kendisine gelir umarım Filip.

barahir
12.Ocak.2011, 02:08
yarınki maçta Simao, ALmeida ve Fernandez lisansları yetişmediği için oynayamayacaklarmış..

Rehavi
12.Ocak.2011, 02:16
TRANSFERDE SON DURUM
11.Ocak.2011 22:45

HOLOSKO : Akşam saatlerinde İstanbul B.Ş.B ile anlaşıldı. Ve yabancı kontenjanında bir kişilik yer açıldı.

FINK : Alman futbolcunun bugün sözleşmesi donduruldu. İzlenen bu yöntem Manisaspor maçı öncesi yabancı kontenjanında yer acılması içindi. Hannover kulübu ile satış işlemleri tamamlandıktan sonra Fink Alman kulübünün formasını giyecek.

ZAPOTOCNY : Ülkesine transfer olmasıyla birlikte Beşiktaş'ın yabancı kontenjanında bir kişilik yer açıldı.

TABATA : Henüz sorun çözümlenmiş değil. Ancak kısa bir süre içinde çözüme kavuşulması bekleniyor.

ALMEIDA : Werder Bremen kulübü ile işlemlerin yarın öğlene kadar bitmesi halinde, Manisaspor karşılaşmasında forma giyecek.

SIMAO : Portekizli futbolcu ile ilgili hiçbir sorun kalmadı Manisaspor karşılasmasında forma giyebilecek.

SIVOK : Herhangi bir sorun kalmadı Manisaspor karşılaşmasında forma giyebilecek.

FERNANDES : Tabata konusunda henüz bir gelişme olmadığı için bu oyuncu yabancı kontenjanında yer açılmasını bekliyor, Manisaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

- HABER1903 -

anil luque
12.Ocak.2011, 02:22
Tabata'nın yemeğine arsenik döksek ya?
Açık açık git , gereksizsin dendiği halde neden durur bir insan. Herşey para mı yani bu mudur ?
Almeida'nın işleri umarım hallolur ayrıca.

Little General
12.Ocak.2011, 02:25
Tabata'nın yemeğine arsenik döksek ya?
Açık açık git , gereksizsin dendiği halde neden durur bir insan. Herşey para mı yani bu mudur ?
Almeida'nın işleri umarım hallolur ayrıca.
Sen adama o kadar para verir sen adam tabi gitmek istemez.1.3 milyon € verirsen 500.000 €'luk adama olacağı bu.

anil luque
12.Ocak.2011, 02:34
O işin ayrı boyutu kardeş. Ama parayı haysiyetin önüne koyan adamın bu formayı giymesine katlanamıyorum yani bu kadar basit. Zamanında yapılmış bir hata , şimdi o hatadan dönülüyor işte. Bu kadar zor olmamalı bence.

nerazzuri
12.Ocak.2011, 09:29
Bir kalemde silip atmak o kadar kolay yani?

Holosko'nun,Tabata'nın,Fink'in yerine bir koy istersen kendini.

Rehavi
12.Ocak.2011, 11:03
Bir kalemde silip atmak o kadar kolay yani?

Holosko'nun,Tabata'nın,Fink'in yerine bir koy istersen kendini.

Koyuyorum... Holosko yu Manisa dan büyük bedeller ödeyerek aldık, kendini daha büyük bir kulüpte gösterme fırsatı ve daha çok kazanma fırsatı verdik. Avrupa kupalarında oynama fırsatı verdik, yeterince değerlendirebilmiş olsa çoktan Avrupa ya gitmesi gerekirdi. Şu an da birşey olduğu yok, sakatlanmış, 2 ay oynayabilecek, o 2 ayın da 1 ayı zaten form tutmakla geçecek. Sezon sonu geri dönecek.

Tabata da yine büyük paralara geldi, tamam bunda Tabata nın bir suçu yoktu ama o da takıma hiçbirşey veremedi. 2 sezon oynadı, bolca da fırsat buldu. Ne silinip atılan oyuncular gördük, en basitinden önümüzde Fatih Tekke var mesela. Galatasaray da sağ bekte oynatılıp mevkisinde yeterince şans bulamayan Ali Turan var. Fenerbahçe de geçmişten hatırladığım Zafer Biryol var. Tamam bu adamlar uç örnekler ama Tabata nın da birşey veremediği ve bu parayı da takımı da haketmediği ortada. Ama yapılan yine de bir yönetim yanlışıdır fakat bu Tabata nın 2 sene ekstra para ve değerlendiremese de ekstra şans bulduğunu belirtmek gerekir. Yine de adamın hakkıdır, istemiyorsa vazgeçmez, paragöz gibi ithamlarda bulunmak ad bana göre doğru değildir.

Fink e gelirsek, belki her Beşiktaşlı onun gittiğine az da olsa üzülüyordur. Ama o da pek sorun yaşamadı, zaten piyasası olan bir oyuncuydu, muhtemelen yönetim de cuzi bir bonservis karşılığı onu bırakmıştır. Ama bu durumu en haketmeyen de Fink tir tabi ki.

besiktas1903
12.Ocak.2011, 12:12
En haketmeyen de Fink sesini cikarmayanda Fink helal olsun

Rehavi
12.Ocak.2011, 12:54
Holosko…
Beşiktaş’a geldiği günden beri bir türlü istenileni veremedi…
Belki de bizler ondan çok şey bekledik…
Her maç gol atmasını, her maç ciğerinin patlamasını…
Aslında şimdi tartışılması gereken şeyler değil bunlar…
Konuşulması gereken;
Sessiz sedasız gidişi, sorun çıkarmadan istenileni yapması…
Yani Holosko’nun adamlığı…
Bu güne kadar bir futbolcu hakkında tek bir olumsuz haber duyulmaz mı?
Yok…
Bu çocuk tertemiz…
Ve takım arkadaşları onu çok seviyor...
Manisaspor futbolcusuyken sırtına geçirdiği Beşiktaş formasını ne pahasına olursa olsun onuruyla ve adamlığıyla taşıdı…
Tribünler ona küfür ederken bile ‘anlamaya’ çalışarak hüzünlü bir bakış attı…
Gözyaşlarını içine değil, yüzüne akıttı…
Bombalar bir bir patlayınca, top onun kucağında kaldı…
Yöneticileri rica etti, diretmedi…
Hemen kabul etti…
Teşekkürler be Holosko…
Futbolculuğunla değil ama adamlığınla bu imtihandan 10 üzerinden 10 puan aldın…
Bir Beşiktaş taraftarı olarak sana sonsöz teşekkürlerimi sunuyorum…
Ve rica ediyorum…
Şu zamanı iyi değerlendir ve adamlığında sergilediğin 10 numaralık duruşu futbolculuğunda da sergile…
Hayal ettiğimiz ve yıllardır beklediğimiz Holosko olarak geri dön…
Beşiktaş'ın senin gibi "adam gibi adamlara" ihtiyacı var...
Altı ay sonra görüşürüz güzel insan…
- FATİH KAYA - HABER1903

Hoşuma gitti paylaşayım dedim.

nerazzuri
12.Ocak.2011, 15:17
Koyuyorum... Holosko yu Manisa dan büyük bedeller ödeyerek aldık, kendini daha büyük bir kulüpte gösterme fırsatı ve daha çok kazanma fırsatı verdik. Avrupa kupalarında oynama fırsatı verdik, yeterince değerlendirebilmiş olsa çoktan Avrupa ya gitmesi gerekirdi. Şu an da birşey olduğu yok, sakatlanmış, 2 ay oynayabilecek, o 2 ayın da 1 ayı zaten form tutmakla geçecek. Sezon sonu geri dönecek.

Tabata da yine büyük paralara geldi, tamam bunda Tabata nın bir suçu yoktu ama o da takıma hiçbirşey veremedi. 2 sezon oynadı, bolca da fırsat buldu. Ne silinip atılan oyuncular gördük, en basitinden önümüzde Fatih Tekke var mesela. Galatasaray da sağ bekte oynatılıp mevkisinde yeterince şans bulamayan Ali Turan var. Fenerbahçe de geçmişten hatırladığım Zafer Biryol var. Tamam bu adamlar uç örnekler ama Tabata nın da birşey veremediği ve bu parayı da takımı da haketmediği ortada. Ama yapılan yine de bir yönetim yanlışıdır fakat bu Tabata nın 2 sene ekstra para ve değerlendiremese de ekstra şans bulduğunu belirtmek gerekir. Yine de adamın hakkıdır, istemiyorsa vazgeçmez, paragöz gibi ithamlarda bulunmak ad bana göre doğru değildir.

Fink e gelirsek, belki her Beşiktaşlı onun gittiğine az da olsa üzülüyordur. Ama o da pek sorun yaşamadı, zaten piyasası olan bir oyuncuydu, muhtemelen yönetim de cuzi bir bonservis karşılığı onu bırakmıştır. Ama bu durumu en haketmeyen de Fink tir tabi ki.
bence de paragöz vs. gibi adlandırmalar hoş değil bunun için söyledim. yönetimin de bundan sonra aklını başına alıp planlı programlı transfer yapması gerekiyor bana göre.

bu sadece beşiktaş için geçerli değil yanlış anlamayın. futbolcular robot değil onlar da birer insan eğer gitmek istemiyorsa kötü adlandırmalar takmayalım. holosko gitti diye kral ilan edildiği gibi bir de.

Rehavi
12.Ocak.2011, 17:53
bence de paragöz vs. gibi adlandırmalar hoş değil bunun için söyledim. yönetimin de bundan sonra aklını başına alıp planlı programlı transfer yapması gerekiyor bana göre.

bu sadece beşiktaş için geçerli değil yanlış anlamayın. futbolcular robot değil onlar da birer insan eğer gitmek istemiyorsa kötü adlandırmalar takmayalım. holosko gitti diye kral ilan edildiği gibi bir de.

Holosko sezonun kalan yarısında faydalı olamayacağını anlayarak, takımı için daha kötü bir kulüpte (puan olarak bizden üstteler galiba :) ) oynamayı kabul etmesi bana göre güzel bir davranış.

GeNç KaRTaL
12.Ocak.2011, 18:12
Beşiktaş’a geldiği günden beri bir türlü istenileni veremedi…

Geçen sezon başında sakatlanana kadar ben memnundum Holosko'nun performansından.Sakatlandıktan sonra tanıdığımız Holosko'dan uzak bir performan sergiledi.Bu periyodu geldiğinden beri istenileni veremedi diye genellemek doğru olmaz.

bjk4ever
12.Ocak.2011, 18:56
Avrupa'ya teknik direktör gönderemiyormuşuz. Türk antrenörüne gereken önem verilmiyormuş. Buyrun burdan yakın.

Neyine onem verecegim? Hepsi vasat beceriksiz antrenorler, bir takimin icine edip baska takima gidiyorlar, hepsi birbirinin takimina gecip oyle dolasiyorlar kulupleri. Oynattiklari futbol oynatmamaya yonelik kirik dokmekten baska birsey degil. Benim icin kaliteli antrenorler M.Denizli, S.Gunes, F.Terim'dir, ayrica E.Saglam, A.Avci, Y.Vural, E.Yanal ve M.Ozdilek'e saygi duyarim, gerisini at cope. Siz ne yaptiniz, ne basardiniz ki onem verecegiz? Begenmiyorsaniz Turkiye'yi gidin Avrupa'da takim calistirin. Ama o da zor, cunku gereken sertifikalarin cogu yok ve neredeyse tamami iki cumle Ingilizce konusmaktan aciz kendini gelistirmeyen insanlar.

anil luque
12.Ocak.2011, 19:35
Aklımdan geçenleri yazmışsın kardeşim..

footballer33
14.Ocak.2011, 14:41
F.Holosko'nun kiralanması doğru bir seçim, Fink'in sözleşmesinin dondurulması da yerinde, fakat bunun uzun sürmeyeceğini düşünüyorum, zira devre arası transfer süresinin yarısı gitti. Bu yüzden önümüzdeki günlerde bonservisiyle birlikte yollanacaktır. Tabata için de tek sözüm, sen daha orda mısın? Bir git artık be adam.

Sheriff
14.Ocak.2011, 14:48
Tabata'nın gideceğini sanmıyorum, adam keyfini neden bozsun..

ForzaRQ7
14.Ocak.2011, 19:06
TRANSFERDE SON GELİŞMELER

http://www.haber1903.com/Page/Images/GetImage.aspx?Path=/CMSFiles/Image/Content/634306157928676630.jpg&W=200&H=141

Bugün Doğan Haber Ajansının Fatih Tekke'nin Ankaragücü ile görüşmelere başladığını duyurmasının ardından ulaştığımız, Ankaragücü Kulübü Basın Sözcüsü Avni Kavlak, HABER1903'e konuştu.

Kavlak yaptığı açıklamada;

"Fatih Tekke ile benim bildiğim herhangi bir görüşme olmadı. Diğer yönetici arkadaşlar görüştümü bunu bilemiyorum. Bu konuda bana gelen herhangi bir bilgi yok. Yusuf Şimşek ile görüşmelerimiz oldu ama o görüşmelerden herhangi bir olumlu sonuç çıkmadı." diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -

nouma16
14.Ocak.2011, 22:41
TRANSFERDE SON GELİŞMELER

http://www.haber1903.com/Page/Images/GetImage.aspx?Path=/CMSFiles/Image/Content/634306157928676630.jpg&W=200&H=141

Bugün Doğan Haber Ajansının Fatih Tekke'nin Ankaragücü ile görüşmelere başladığını duyurmasının ardından ulaştığımız, Ankaragücü Kulübü Basın Sözcüsü Avni Kavlak, HABER1903'e konuştu.

Kavlak yaptığı açıklamada;

"Fatih Tekke ile benim bildiğim herhangi bir görüşme olmadı. Diğer yönetici arkadaşlar görüştümü bunu bilemiyorum. Bu konuda bana gelen herhangi bir bilgi yok. Yusuf Şimşek ile görüşmelerimiz oldu ama o görüşmelerden herhangi bir olumlu sonuç çıkmadı." diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -

umarım a.gücü'ne gitmezler. konya'ya falan gitsinler daha çok sevinirim.

ForzaRQ7
15.Ocak.2011, 11:30
SÜRPRİZ TRANSFER ATAĞI

http://www.haber1903.com/Page/Images/GetImage.aspx?Path=/CMSFiles/Image/Content/634306353787644638.jpg&W=200&H=141

Ankaragücü'nün Beşiktaş'ın 3 futbolcusu ile ilgilenildiğine yönelik haberlerin ardından Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat, HABER1903'e konuştu.
Özat yaptığı açıklamada;

- BEŞİKTAŞ BİZDEN GÜVEN'İ İSTEDİ -

Beşiktaş bizden Güven'i istedi. Bizde ona karşılık Rıdvan Şimşek ve bir miktar para talebinde bulunduk. Çünkü Güven benim en değerli oyuncularımın başında geliyor. Güven 4-5 mevkide oynayabilen futbolculardan birtanesi. Türkiye'de çok iyi yerlere gelmesi gereken fakat gelemeyen futbolculardan birtanesi. Böyle değerli bir oyuncuyu elimizden bırakmak için onun değerini vermeleri gerekiyor. Yaptığımız teklif sonucunda şuana kadar her hangi bir gelişme olmadı. Fatih Tekke konusuna gelince, Tekke'yi her zaman kadromda görmek isterim. Kendisine onu istediğimi söyledim. Buna kendisi karar verecek. Bazen her şey tek başınıza kendi elinizde olmuyor. Maddi imkanlarda önemli. Biz şuanda 3 büyüklerin maddi imkanına sahip değiliz. Dolayısıyla yaptığımız tekliflerden gelecek cevaba göre hareket edeceğiz. Yusuf Şimşek ilede görüşmelerimiz devam ediyor. Ankaragücü kulübü olarak Beşiktaş'ın 3 futbolcusu ile ilgilendiğimiz doğrudur.

- SCHUSTER'E KATILIYORUM -

Fenerbahçe ile birlikte Beşiktaş bu ligin en iyi kadrosuna sahip. Ben Schuster'in yorumlarına katılıyorum. Schuster futbol oynatmaya çalışan bir antrenör. Ama Türkiye'de şampiyon olmanın belli bir kriterleri var. Schuster bunu doğru tespit etmiş. Türkiye'de iyi defans yaparsan ve gol atarsan istedikleriniz olur. Schuster göze hoş gelen bir futbol oynatmak istiyor. Eğer Schuster'de ısrar edilirse, çok iyi bir Beşiktaş olacağına inanıyorum.

- HABER1903 -

Fatih + Yusuf karşılığında Güven'i alacakmışız gibi bir görüntü var. Rıdvan'ın gönderilmesine kesinlikle karşıyım.