View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri
pele96
06.Temmuz.2012, 21:02
Q7' yi şu zamana kadar kimler çekmiştir kenara değiştirememiştir bundan sonrada değişmez he çekseler tekrardan 1-2 maç oynar savunmaya yardım filan eder sonra eski tas eski hamam devam eder bir söz vardır can çıkar huy çıkmaz
Buda başka bir bakış açısı.
fotosuki
06.Temmuz.2012, 21:02
Yanlış hatırlamıyorsam Uğur sakatlık yaşamıştı ve bir süre oynamamıştı Fenerde.Geçen yıl 2,3 maça çıktı sonra Samsun'a gitti orada da pek bir varlık gösteremedi.Son yıllarda sürekli maç oynamamaış,sakatlıklar yaşamış,geçtiğimiz yıl 16 maça çıkmış 21 yaşına gelmiş bir oyuncucbu yüzden de verimli olacağını düşünmüyorum ver verimli olmayacak bir isimede garanti 700 bin € çok.Maç başını yüksek tutarsın garanti ücreti ona göre daha az verirsin verim alamasanda zararın çok olmaz.
Tam ben yazacaktım fakat çok iyi söylemişsin. Sonuna kadar katılıyorum. Bu kadar sık sakatlanan bir oyuncuya bu kadar para fazla bence de. Benim merak ettiğim Samsun'da ne kadar kazanıyordu?
Ralph
06.Temmuz.2012, 21:09
Bence bakış açısı değil. Doğru olan bu. O adam akıllanmaz. Ne aldığını hakediyor ne de Beşiktaş'ta kalmayı.
enesemin53
06.Temmuz.2012, 22:47
Bence Uğur'a 700 çok değil ama 3 yıla gerek yoktu, 1 yada 1+1 olabilirdi. Neyse hayırlı olsun az cok severiz kendisini.
Ralph
06.Temmuz.2012, 22:54
Simao alacaklarına karşılık gidiyormuş.
anil luque
06.Temmuz.2012, 23:01
Uğur Boral he..
Nedvedmania
06.Temmuz.2012, 23:06
Uğur Boral berbat bir futbolcu. Samsunda canlı izlediğim maçlarda aşırı saçma hatalar yapıyordu. Kaç kere golden etti takımını. Benim takımıma gelse çıldırırdım heralde :)
Gerçi belli olmaz belki BJK'de kendini gösterir ama zannetmiyorum.
Kaka Leite
06.Temmuz.2012, 23:12
Fenerbahçe'de iken en sevdiğim en beğendiğim adamlardan biriydi.Hasta oluyordum çoğu kez bize yararı oldu ve gönderilmesini anlamadım.
Yedekte kalabilirdi, onun gibi adamlar çok bulunmuyor.Sakatlık onu mahfetti çöktü adam ama Beşiktaş'ta yükselecektir bence ben öyle düşünüyorum :)
En azından şuanki Beşiktaş kadrosuna bakıyorum da kimler oynuyor Uğur bence takıma birşeyler katar..
kalemci
06.Temmuz.2012, 23:23
Yerli ve maliyet açısından düşünüldüğünde ideal bi transfer olmuş. Ben umutluyum. Bi Hürriyet kaldı.
besiktas1903
06.Temmuz.2012, 23:45
Bence Uğur'a 700 çok değil ama 3 yıla gerek yoktu, 1 yada 1+1 olabilirdi. Neyse hayırlı olsun az cok severiz kendisini.
Katiliyorum 3 yillik çok oldu ama garanti ücretide fazla, garanti ücret yerine mac basi daha fazla olabilirdi. Ugur artik eski ugur degil onun yerine alt yapidan biri de oynayabilirdi. Umarim yanilirim ve iyi bir performans sergiler
Ralph
06.Temmuz.2012, 23:46
Herkesin aksine Uğur'un Beşiktaş'ta kendini bulacağına inanıyorum.
fotosuki
07.Temmuz.2012, 00:00
Yerli ve maliyet açısından düşünüldüğünde ideal bi transfer olmuş. Ben umutluyum. Bi Hürriyet kaldı.
Hürriyet olmasa bile Ayman ilaç olabilir ortasahaya.
anil luque
07.Temmuz.2012, 00:04
Hürriyet olmasa bile Ayman ilaç olabilir ortasahaya.
Olmadı Hüseyin Çimşir.
kalemci
07.Temmuz.2012, 00:17
:n: :n: Ben Hürriyette ciddiydim yanlız, giydiği formayı terletebilen, hakkını verebilen oyunculardan.
Fearless Coward
07.Temmuz.2012, 00:37
Hürriyet iyi yedek olur harbi...
William Rookwood
07.Temmuz.2012, 01:01
Eski Uğur Boral değil kesinlikle, Samsunspor maçlarını izleyenler bilir :)
GeNç KaRTaL
07.Temmuz.2012, 01:05
Uğur hayırlı olsun.İnşallah başarılı olur.
Ralph
07.Temmuz.2012, 01:28
Kaleci olarak Ospina ile anlaşılmış sanırım NTVSpor'da yazıyor.
ForsakeN
07.Temmuz.2012, 01:32
Beşiktaş yönetimi bütçe küçültmekle hedef küçültmek arasındaki farkı kaçırmışa benziyor
besiktas1903
07.Temmuz.2012, 01:34
Aslinda yabanci kaleci istemiyorum, Avrupada'da yokuz Cenk yeterliydi ama ne bilim Ospina'yi hiç izlemedim ama iyi bir kaleciye benziyor ve daha 23 yasinda.
LaigLeNoiR
07.Temmuz.2012, 01:48
Anlam veremediğim bir transfer Uğur Boral, şaka gibi geliyor hala inanamıyorum.
Küme düşen bir Samsun takımında bile kendini ispatlayamamış bir oyuncuyu ertesi sezon Beşiktaş gibi büyük bir camiaya gelmesi kendisi için piyango gibi olmuştur sanırım.
eXcitinG
07.Temmuz.2012, 02:31
Ospina hakikaten çok iyi bir kaLeci. Geçen yıL izLediğim Fransa Ligi maçLarında Ligin sivriLen kaLeciLerinden di. Cenk ten çok daha iyi ve en büyük özeLLiği yan topLarda muhteşem. Eğer geLirse artık yan top oLduğunda aha goL oLacak diye üzüLmeyeceğiz.
anil luque
07.Temmuz.2012, 02:47
Ospina hamlesi gelecekte transferinden iyi para kazanmak için de olabilir. Biraz detaylı düşünmek lazım.
Lusage
07.Temmuz.2012, 10:33
Yarım sezonda oynadığı tek maçla transfer yaptı beyefendi. Merak edenlere yarım sezonda bizden 900 bin tl + maç başı 25 bin gibi birşey alıyordu.
RasAnt
07.Temmuz.2012, 11:25
Valla Uğura piyango çıkmış çok kötü bir hamle Beşiktaş adına aldığı para sözleşme süresi vs ne diyelim hayırlı olsun
kalemci
07.Temmuz.2012, 20:01
Mustafa Sarp deyolla, biraz ağır oldu bu :)
Ama bişeyleri göze alıyorsak tamam demek lazım. Bizde isterdik Hamitlerden, Nurilerden bahsetmeyi ama sağolsunlar :)
William Rookwood
07.Temmuz.2012, 21:43
Mustafa Sarp ilaç olur :D Onun gibi bir yeteneği kaybettiğimiz için bütün taraftarlar üzgün :)
erdemzorer10
07.Temmuz.2012, 22:26
Ospina müthiş bir kaleci.Bu transfer gerçekleşirse Beşiktaş yıllarca kalede problem yaşamaz diye düşünüyorum
Deus Dominus
07.Temmuz.2012, 22:30
Uğur Boral'la 3 yılık anlaşma yapılmış birde utanmadan :)
BaGa TaRKaN
07.Temmuz.2012, 22:35
Başkan Bizi Küme Düşür, Düşürmezsen Ben Seni Düşüreceğim
Nedvedmania
07.Temmuz.2012, 22:40
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Uğur Boral'ın transferini KAP'a bildirdi.
Futbolcu Uğur Boral ile 3 yıllığına (2014-2015 sezon sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya istinaden futbolcuya;
Yıllık 700.000.Euro garanti ücret ve 10.000.Euro maçbaşı ücreti ödenecektir.
pele96
07.Temmuz.2012, 22:41
Uğur Boral berbat bir futbolcu. Samsunda canlı izlediğim maçlarda aşırı saçma hatalar yapıyordu. Kaç kere golden etti takımını. Benim takımıma gelse çıldırırdım heralde :)
Gerçi belli olmaz belki BJK'de kendini gösterir ama zannetmiyorum.
Fenerbahçedeyken beğeniyordum çok koşuyor ve oyuna renk katıyordu.
:n: :n: Ben Hürriyette ciddiydim yanlız, giydiği formayı terletebilen, hakkını verebilen oyunculardan.
Formayı terletmek mahrifetse Veli Kavlak var.
sarianet
07.Temmuz.2012, 22:52
faydalı olacaktır...
fbdevil190737
07.Temmuz.2012, 22:57
Kendini toparlarsa iyi işler yapar Uğur . Uğur Boral denince aklıma Fenerbahçe-Sevilla maçında Daniel Alves'i madara etmesi geliyor .
pele96
07.Temmuz.2012, 22:59
Kendini toparlarsa iyi işler yapar Uğur . Uğur Boral denince aklıma Fenerbahçe-Sevilla maçında Daniel Alves'i madara etmesi geliyor .
Banada Almanya Maçında Lehmann'a attığı bacak arası gol.
footballer33
07.Temmuz.2012, 23:05
Ospina gelirse çok iyi olur. Sözleşmesi süresince faydalı olacağına inanıyorum.
Bu arada; Hürriyet için uzak dursun derken, şimdi de Hamza Çakır çıktı başımıza. Sivok olmazsa imza atabilirmiş. Sadece gülüyorum. :D
Deus Dominus
07.Temmuz.2012, 23:06
Anahtar kelime = "kendini toparlarsa". Şimdi bulundukları noktaya bak, Daniel Alves nerede? Uğur Boral nerede? Sakatlıktan fazlası var bunun ardında, mental.
pele96
07.Temmuz.2012, 23:08
Anahtar kelime = "kendini toparlarsa". Şimdi bulundukları noktaya bak, Daniel Alves nerede? Uğur Boral nerede? Sakatlıktan fazlası var bunun ardında, mental.
Birde ülkelere bakmak gerek birisi Brezilyalı birisi Türk bana sorsalar bende Brezilyalıyı tercih ederim.
RaSenGan
07.Temmuz.2012, 23:59
Uğur Boral şu haliyle ligte orta sıralar için mücadele eden bir takımın oyuncusu olabilir anca.Bazı arkadaşlar çok iyimser.Beşiktaş nere Uğur Boral nere.O eski halinden eser bile yok.
pele96
08.Temmuz.2012, 01:38
Uğur Boral şu haliyle ligte orta sıralar için mücadele eden bir takımın oyuncusu olabilir anca.Bazı arkadaşlar çok iyimser.Beşiktaş nere Uğur Boral nere.O eski halinden eser bile yok.
Oyuncuları yollamaya devam edersek Orta sıralarda mücadele eden bir takımdan eksik bir yönümüz olmayacak.
Kaka Leite
08.Temmuz.2012, 08:24
Ece Erken'in yazısı. (http://www.haberedikkat.com/haber_33096_besiktas-yonetimi-harakiri-yapiyor.html)
Gerçekten herşeyi çok güzel anlatmış.
El Barto
08.Temmuz.2012, 10:14
Uğur Boral nedir Allah aşkına yahu?
eng1n
08.Temmuz.2012, 12:09
uğur boral için garanti ücretin bu kadar çok yüksek tutulmasını anlamıyorum onun yerine maç başı daha yüksek olmalıydı. Uğur için Bjk kariyerinde ki senaryo belli 1-2 iyi maç çıkaracak sonra sakatlanacak sonra sakatlıktan dönüp 1-2 iyi maç çıkaracak sakatlanacak bu kısır döngü devam eder 3 yıl boyunca.
KanaKe
08.Temmuz.2012, 14:44
Ece Erken'in yazısı. (http://www.haberedikkat.com/haber_33096_besiktas-yonetimi-harakiri-yapiyor.html)
Gerçekten herşeyi çok güzel anlatmış.
ece erken ne anlar futboldan :D gerci yazdiklari pekte yanlis sayilmaz yinede ece erken'in yazilarina kimse itibar etmez magazine dönsün o :)
kalemci
08.Temmuz.2012, 14:53
ece erken ne anlar futboldan :D gerci yazdiklari pekte yanlis sayilmaz yinede ece erken'in yazilarina kimse itibar etmez magazine dönsün o :)
Öyle diyorsun da Ece Erken senden benden fazla maça gitmiştir. Bayan olması futboldan anlamadığı anlamına gelmez :)
KanaKe
08.Temmuz.2012, 14:57
Öyle diyorsun da Ece Erken senden benden fazla maça gitmiştir. Bayan olması futboldan anlamadığı anlamına gelmez :)
yok ben onu ciddi anlamda yazmadim zaten hani bayanlara genel olarak söylenen bir laftir ya ondan yazdim :)
Kaka Leite
08.Temmuz.2012, 20:12
Kendiside Besiktas'ta gorev alan birisidir zaten.
MeliksahAydogan
10.Temmuz.2012, 16:20
Son Dakika !
Beşiktaş İskoç kaleci Alan McGregor ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Ntvspor
Suicider
10.Temmuz.2012, 16:21
Beşiktaş, İskoç kaleci Allan McGregor'la transfer görüşmelerine başlandığını acikladi. Demek ki Ospina olmadi.
Bordo61Mavi
10.Temmuz.2012, 16:22
Ospina olaydi daha iyidi
C h A o S
10.Temmuz.2012, 16:24
Ospina olsaydı şu şartlar altında harika bir iş çıkartmış olurdu Beşiktaş.30 yaşındaki kaleciyi getireceğini Cenk'e güvenilseydi keşke.
MeliksahAydogan
10.Temmuz.2012, 16:25
Ospina olsaydı şu şartlar altında harika bir iş çıkartmış olurdu Beşiktaş.30 yaşındaki kaleciyi getireceğini Cenk'e güvenilseydi keşke.
Bencede :))
Suicider
10.Temmuz.2012, 16:25
SON DAKİKA / Beşiktaş İskoç kaleci Allan Mcgregor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
eng1n
10.Temmuz.2012, 16:26
Ospina olsaydı daha iyi olurdu ama McGregor'da gayet iyi bir transfer en azından beklediğim gibi çıkarsa basit goller yemeyen ortalama bir kaleci ve Beşiktaş'ın aradığı adam. Cenk gibi inanılmaz kurtarışlar yapıp basit goller yiyerek takımın direncini düşürmez en azından.
RaSenGan
10.Temmuz.2012, 16:26
Cenk'ten daha kötü olamaz bence :)
sui generis
10.Temmuz.2012, 16:30
çok yanlış yapıyor Beşiktaş yönetimi bana kalırsa. zor durumdayız diyorsun milli takıma çağrılabilen bir kalecin varken yeni kaleci alıyorsun. Cenk ne kadar eleştirilse de o varken şu dönemde yeni kaleci almak yanlış bana kalırsa. Uğur boral a verilen yıllık net ücret uçuyor. Fikret Orman geldiğinde bir şeyler yapacak sanki diyordum ama ters yönde ilerliyor, tabii bunda Samet Aybaba'nın da etkisi büyüktür.
byariff
10.Temmuz.2012, 16:39
McGregor geçen yıl 37maçın,17'sinde gol yemedi.2 penaltı kurtardı ve bonservissiz aldilar hayirli olsun.
Ralph
10.Temmuz.2012, 16:39
çok yanlış yapıyor Beşiktaş yönetimi bana kalırsa. zor durumdayız diyorsun milli takıma çağrılabilen bir kalecin varken yeni kaleci alıyorsun. Cenk ne kadar eleştirilse de o varken şu dönemde yeni kaleci almak yanlış bana kalırsa. Uğur boral a verilen yıllık net ücret uçuyor. Fikret Orman geldiğinde bir şeyler yapacak sanki diyordum ama ters yönde ilerliyor, tabii bunda Samet Aybaba'nın da etkisi büyüktür.
Muhammet öyle diyorsun da Cenk'in yediği saçma sapan goller yüzünden bir çok kere takımın direnci kırıldı. Çoğu kez yaşadık bunu. Önce bi kaleye güveneceksin ki geri kalan oyuncular ona göre oynasın. Cordoba gittikten sonra bunu hiç yaşayamadık biz. Bunu şu an en iyi yapan kaleci Volkan.
eXcitinG
10.Temmuz.2012, 16:58
LIoris Lyon dan ayrıLıyor. Lyon un iLk tericihi de Ospina. Ospina transferinde eLimizi çabuk tutmadığımız için McGregor aLındı. Ospina iLe yıLLık 1,250 Euro ya anLaşıLmış, fakat Lyon da devreye girince istediği ücreti 1,750 yi çıkardığı için kendisinden vazgeçiLmiş. McGregor da fena bir kaLeci değiL. Yan topLarı ve refLeksLeri iyi. Bonservis bedeLi de yok. Bundan iyisi oLmaz sanırım.
KanaKe
10.Temmuz.2012, 17:06
ospina cok fena bir kaleci gelseydi bu sene besiktasi cogu macta ipten alirdi eminim :) mcgregor'u hic izlemedigim icin yorum yapamayacagim..
eXcitinG
10.Temmuz.2012, 17:30
Herkesin atLadığı bir nokta var. Diğer taraftar forumLarında da McGregor geLdi, Ospina neden geLmedi diye isyanLar başLamış. HaLbu ki çoğu arkadaşımız eğer bu yıL Rangers ın durumu oLmasaydı, normaL şartLar aLtında McGregor aLınmaya çaLışıLsaydı Ospina dan kat ve kat daha maLiyetLi oLunacağından haberi yok. Bedavaya iyi bir kaLeci aLmak, doğru bir hamLedir.
RasAnt
10.Temmuz.2012, 17:49
Hayırlı olsun Ospinaya bonservis verilecekti bu beleş transfer,bedava sirke baldan tatlıdır şu dönemde Beşiktaşın politikası bu olmalı
GeNç KaRTaL
10.Temmuz.2012, 18:37
Ospina ilk tercihti ama maliyetinden dolayı olmamış.Bence çok sıkıntı değil.Bonservissiz,tecrübeli,kalitesi belli bir kaleci aldık.McGregor hayırlı olsun.Kalede Cenk varken gerek var mıydı sorusuna benim yanıtım evet olur.Cenk yetenekli bir kaleci ama henüz Beşiktaş'ın kalesini korumak için yeterli değil.Umarım en kısa sürede geliştirir kendisini.McGregor alındığı için kesin oynatılacak diye bir şart da yok ayrıca.İyi olan kaleyi korur.Kalemiz daha sağlam oldu diyebiliriz bu transferle.
DisCo
10.Temmuz.2012, 18:46
Transferle ilgili haberde Celtic maçının görüntüleri vardı. Bana biraz havuz bir kaleci izlenimi verdi. Topları sektiriyor, elinden kaçırıyor ve gol oluyor.
Hani her kalecinin yediği hatalı goller vardırda hepsi bir maçta oluyorsa durup düşünmek lazım.
eXcitinG
10.Temmuz.2012, 19:07
Transferle ilgili haberde Celtic maçının görüntüleri vardı. Bana biraz havuz bir kaleci izlenimi verdi. Topları sektiriyor, elinden kaçırıyor ve gol oluyor.
Hani her kalecinin yediği hatalı goller vardırda hepsi bir maçta oluyorsa durup düşünmek lazım.
Türkiye Liginde başka bir takım aLsaydı, nerede kurtardığı, nerede yaptığı müthiş kurtarışLar varsa onu koyarLardı. Ama Beşiktaş aLınca geçen sezon 17 maçta goL yemediğinden, penaLtıLarda çok iyi bir kaLeci oLduğundan, uzaktan atıLan topLarda asLında iyi bir refLexe sahip oLduğundan bahsetmezLer ve o görüntüLere yer vermezLer.
DisCo
10.Temmuz.2012, 19:13
Taraflı basın diyorsun.
Peki, bu basın kimi tutuyor. Fenerbahçe'si, Galatasaray'ı, Trabzonspor'u kimse üzerine almıyor. Adını taraflı koyduysak tarafını da açıklamamız lazım.
Hani kalecinin uzaktan refleksleri iyi demişsin ama geleni elinden kaçırıyordu. Birinde kaleciden dönen topu oyuncu boş kaleye tamamlayamadı diğerinde attı ama ofsayt verdi hakem. En sonda da uzaktan gelen zayıf bir şutu içeri aldı. :)-Afrika Dünya Kupası İngiltere kalecisinin yediği gol hesabı-
eXcitinG
10.Temmuz.2012, 19:20
Taraflı basın diyorsun.
Peki, bu basın kimi tutuyor. Fenerbahçe'si, Galatasaray'ı, Trabzonspor'u kimse üzerine almıyor. Adını taraflı koyduysak tarafını da açıklamamız lazım.
Hani kalecinin uzaktan refleksleri iyi demişsin ama geleni elinden kaçırıyordu. Birinde kaleciden dönen topu oyuncu boş kaleye tamamlayamadı diğerinde attı ama ofsayt verdi hakem. En sonda da uzaktan gelen zayıf bir şutu içeri aldı. :)-Afrika Dünya Kupası İngiltere kalecisinin yediği gol hesabı-
KaLecinin uzaktan şutLarda iyi oLması demek her topu yakaLayacak, sektirmeyecek anLamına geLmez. 10 şut geLip, 6 tanesi sekiyorsa probLem var demektir. Ama 10 şut geLip 1-2 tanesi sekiyorsa probLem teşkiL etmez. Tarafsiz basın oLayına da ben inanmıyorum. Türkiye Cumhuriyetinde tarafsız basın diye birşey yok.
meddah
10.Temmuz.2012, 19:41
Her yerde aynı şey var: "Cenk yetenekli bir kaleci ama... Kendini geliştirmesi lazım." Şemsi, sen de yazmışsın, üstüne alınma. Nasıl geliştirecek bu adam kendisini? Hem de Demirören'in "ye kürküm ye" zamanlarında birinci kaleci iken, şimdi kemer sıkıyoruz, aslımıza dönüyoruz denildikten sonra ikinci kaleci olmuş ise.
10 senede kim bilir kaç tane "yetenekli ama kendisini geliştirmesi gereken" kaleci eskitti Beşiktaş: Fevzi Tuncay, Ramazan Kurşunlu, Volkan Ünlü, Daniel Pancu, Hakan Arıkan, Ramazan Özcan...
Ötesini yazmayayım; Buffon, Casillas, Valdes... Klişe zaten.
GeNç KaRTaL
10.Temmuz.2012, 20:02
Cenk geçen sezon çok hatalı gol yedi.Volkan da yiyordu zamanında.Zamanla geliştirdi kendisini.Cenk de geliştirebilir kendisini,onda bu potansiyelin olduğuna inanıyorum.Fakat Fenerbahçe'nin yıllardır oturmuş kadrosu içerisinde sivrildi Volkan,bizim belki de 90'lı yıllardan beri böyle bir durumumuz olmadı.O dediğin kalecilerin hep harcanması bundandır herhalde diye düşünüyorum abi.
Yönetim bir yandan kemer sıkma politikası uygularken,bir yandan da başa oynayabilecek bir kadro oluşturmaya çalışıyor.İbrahim Altınsay göreve getirildiğinde bir yapılanma içerisine girecektik.Fakat bundan vazgeçildi.Mevcut şartlar doğrultusunda Samet Aybaba getirildi ve yine mevcut şartlar doğrultusunda başa oynayabilmek için bir ekip oluşturulmaya çalışılıyor.He Samet Aybaba ve elindekilerle bu düşünce ne kadar sonucu ulaşır büyük şüpheli ama zamanla göreceğiz.Bu doğrultuda başa oynamak istiyorsan iyi bir kaleci şart.
Cenk geçen sezon bu güveni vermedi.Geçen sezon ilerme katedeceğine,aksine geriledi hatta önceki sezonuna göre.İyi bir rakibi olursa,daha çok çalışması gerekecektir.Belki o zaman geliştirebilir kendisini.
eXcitinG
10.Temmuz.2012, 23:53
İbre yeniden Ospina ya dönmüş durumda. Büyük ihtimaLLe de Ospina geLiyor. Şimdi de McGregor dan sonra Ospina nın yediği hataLı goLLer iLe iLgiLi videoLar yayınLanır haber siteLerinde.
HayırLısı.. Ospina da geLse, McGregor da geLse Beşiktaş`a yakışacak kaLeciLer. İkisi de Cenk ten daha iyi ve daha güveniLir.
Bu arada Quaresma nın da izin bitiş tarihine kadar bir takım buLamaması durumunda kampa katıLacağı ve bu sezonda takımda oLacağı söyLeniLiyor. Bu da benim iddaa ettiğim gibi en başından ber Quaresma üzerinde otorite kurma stratejisi oLduğunun göstergesidir.
pele96
11.Temmuz.2012, 00:07
Her yerde aynı şey var: "Cenk yetenekli bir kaleci ama... Kendini geliştirmesi lazım." Şemsi, sen de yazmışsın, üstüne alınma. Nasıl geliştirecek bu adam kendisini? Hem de Demirören'in "ye kürküm ye" zamanlarında birinci kaleci iken, şimdi kemer sıkıyoruz, aslımıza dönüyoruz denildikten sonra ikinci kaleci olmuş ise.
10 senede kim bilir kaç tane "yetenekli ama kendisini geliştirmesi gereken" kaleci eskitti Beşiktaş: Fevzi Tuncay, Ramazan Kurşunlu, Volkan Ünlü, Daniel Pancu, Hakan Arıkan, Ramazan Özcan...
Ötesini yazmayayım; Buffon, Casillas, Valdes... Klişe zaten.
Pancu kaleci değildi ki tek maçta geçmişti oda 10 kişi kaldığımız ve değişiklik hakkımızın bulunmadığı kadiköy deplasmanıydı.Eskiden 1 Sene kaleciymiş Pancu , hatta Kadıköy Panteri Pancu olarak adı çıkmıştı.Normal bir kalecinin öyle adı çıkması zor iş :D
Ayrıca Fenerbahçe'ye bakalım yıllardır kaleci sorunu çekmiyor sebebi ne iyi kaleci yetiştirmesi + Yetişmesini beklemesi Şimdi Fenerbahçe'nin benim hatırladığım kadarıyla Rüştü varken yedek Kalecisi Volkan'dı Rüştü varken kaleci sıkıntısı çekmiyordu , şimdi Volkan Türkiyenin en iyi kalecisi , Volkan şimdi as kaleci yedeği Mert , Şuan Fenerbahçe yine kaleci sıkıntısı çekmiyor ve ilerdede çekmiyecek çok iyi bir politika biri gelişirken diğeri görevini tamamlıyor.
El Barto
11.Temmuz.2012, 00:09
Pancu kaleci değildi ki tek maçta geçmişti oda 10 kişi kaldığımız ve değişiklik hakkımızın bulunmadığı kadiköy deplasmanıydı.Eskiden 1 Sene kaleciymiş Pancu , hatta Kadıköy Panteri Pancu olarak adı çıkmıştı.Normal bir kalecinin öyle adı çıkması zor iş
böbrek.avi olmuş.
Ben bir türlü sevemedim Cenk'i.
eXcitinG
11.Temmuz.2012, 00:10
Pancu kaleci değildi ki tek maçta geçmişti oda 10 kişi kaldığımız ve değişiklik hakkımızın bulunmadığı kadiköy deplasmanıydı.Eskiden 1 Sene kaleciymiş Pancu , hatta Kadıköy Panteri Pancu olarak adı çıkmıştı.Normal bir kalecinin öyle adı çıkması zor iş :D
Ayrıca Fenerbahçe'ye bakalım yıllardır kaleci sorunu çekmiyor sebebi ne iyi kaleci yetiştirmesi + Yetişmesini beklemesi Şimdi Fenerbahçe'nin benim hatırladığım kadarıyla Rüştü varken yedek Kalecisi Volkan'dı Rüştü varken kaleci sıkıntısı çekmiyordu , şimdi Volkan Türkiyenin en iyi kalecisi , Volkan şimdi as kaleci yedeği Mert , Şuan Fenerbahçe yine kaleci sıkıntısı çekmiyor ve ilerdede çekmiyecek çok iyi bir politika biri gelişirken diğeri görevini tamamlıyor.
Pancu oLayı işin biraz ince kısmı. O da biLiyor zaten Pancu nun kaLeci oLmadığını :)
pele96
11.Temmuz.2012, 00:15
Pancu oLayı işin biraz ince kısmı. O da biLiyor zaten Pancu nun kaLeci oLmadığını :)
Dalgınlığına gelmiş olabilir diye yazdım :D Belkide çok gözüksün diye yazmştır :smismileyiw2:
anil luque
11.Temmuz.2012, 00:41
Itır Esen twitterda OSPİNA Beşiktaşımız'a hayırlı olsun diye tivit attı az önce.
pele96
11.Temmuz.2012, 00:47
2 Yabancı kaleci biraz sıkar.
anil luque
11.Temmuz.2012, 00:59
2 Yabancı kaleci biraz sıkar.
Ospina geldiyse Mcgregor göstermeliktir sadece.
C h A o S
11.Temmuz.2012, 01:14
Ntvspor ve Ligtv'nin gece bültenleri Ospina diyor.Aybaba veto etmiş Mcgregor'u.Yarın bir menejer Fransa'da masaya oturacakmış.Yarın net olarak belli olcakmış.Ligtv diyor.
Aybaba'nın morali bozukmuş.Ospina'yı çok istiyormuş.Yönetimde bu yüzden Ospina için gerekeni yapacakmış.Ospina'da gelmeyi çok istiyormuş.
Ospina'nın bonservis bedeli 1.5 milyon euro'muş.Ama 4.5 istiyorlarmış.Sözleşmesi biteceği için Beşiktaş ucuza kapar.Harika bir rakam.İlerde önemli bir kaleci olacak.Valla çok iyi bir iş çıkartır Ospina gelirse Beşiktaş.
anil luque
11.Temmuz.2012, 01:30
1.5 mn euroya kapatırsak bu transferi hakikaten efsane iş olur.
pele96
11.Temmuz.2012, 01:33
Yav 2 Yabancı Kaleci ve 2+1 Türk Kaleci hangi takımda var saçma olurç
C h A o S
11.Temmuz.2012, 01:35
Yav 2 Yabancı Kaleci ve 2+1 Türk Kaleci hangi takımda var saçma olurç
Aga olayı anlamadın Mcgregor daha gelmedi.Aybaba veto etmiş.Ospina+Cenk olacak.
pele96
11.Temmuz.2012, 01:44
Aga olayı anlamadın Mcgregor daha gelmedi.Aybaba veto etmiş.Ospina+Cenk olacak.
Mcgregor kesin değil mi yani :D O zaman sorun yokta Rüştü yenilemedi değil mi sözleşmeyi şuanda serbest ?
meddah
11.Temmuz.2012, 01:53
Rüştü ile yenilenmedi sözleşme.
İkinci Daum döneminde (2001-2002) Myhre ve Asper vardı beraber. Lucescu döneminde de, mesela, Cordoba ile Pancu. Myhre ve Asper birlikteliği her allahın günü bir malzeme yaratıyordu medyada; kendileri bile psikolojik olarak etkilenmiştir bundan. Yabancı kaleci alınınca, gerek takım içerisinde, gerekse takım dışında biraz forması garanti gözüyle bakılıyor olaya. Bu yüzden yukarıda 2 veya 3 yıllık sözleşme imzalanacak bir yabancı kalecinin arkasında bekleyecek Cenk'ten bir daha fayda gelmez demeye çalışıyordum.
RaSenGan
11.Temmuz.2012, 01:59
Son alınan iki oyuncuya verilen maaşlar düşünülünce pek umutlu olamıyor insan Ospina'nın ucuza mâl olacağına.
Rüştü ile yenilenmedi sözleşme.
İkinci Daum döneminde (2001-2002) Myhre ve Asper vardı beraber. Lucescu döneminde de, mesela, Cordoba ile Pancu. Myhre ve Asper birlikteliği her allahın günü bir malzeme yaratıyordu medyada; kendileri bile psikolojik olarak etkilenmiştir bundan. Yabancı kaleci alınınca, gerek takım içerisinde, gerekse takım dışında biraz forması garanti gözüyle bakılıyor olaya. Bu yüzden yukarıda 2 veya 3 yıllık sözleşme imzalanacak bir yabancı kalecinin arkasında bekleyecek Cenk'ten bir daha fayda gelmez demeye çalışıyordum.
Editlemeden gördüm abi katılıyorum yaşlı geyiği çekilmiyor yazacaktım ama olmadı :D
meddah
11.Temmuz.2012, 02:05
Sadece katılamadığınla kaldın ama, "yaşlı geyiğinin çekilmediğini" yine bir şekilde beyan etmiş oldun.
RaSenGan
11.Temmuz.2012, 02:15
Beşiktaş keşke bizim Kazım'ı alsa hem ucuz hem hesaplı hem katkı sağlar çok iyi olur bence Beşiktaş için :icon_smile:
Sadece katılamadığınla kaldın ama, "yaşlı geyiğinin çekilmediğini" yine bir şekilde beyan etmiş oldun.
Mesajı yazmaktaki amaç oydu zaten bir şekilde söyliyim dedim :p
pele96
11.Temmuz.2012, 14:20
Adı Galatasaray ile anılan Quaresma, Kasımpaşa'nın da gündeminde. (Fotomaç)
Buna sadece bir tarafımla gülerim.
Ralph
11.Temmuz.2012, 14:23
Fotomaç yazıyor zaten illa ki güleceksin :)
anil luque
11.Temmuz.2012, 15:35
Fotomaç yazarlarının on tanesini toplasan bir adam bir akıl etmez.
NisRoc
11.Temmuz.2012, 21:02
Beşiktaş'ın milli futbolcusu Mustafa Pektemek'in Beşiktaş Kulübü'nden alacaklarından dolayı ayrılması söz konusu.
Haber1903'ün edindiği bilgiye göre; Geçen sezondan bu yana yaklaşık 3 milyon TL alacağı bulunan Pektemek'in Beşiktaş Kulübü'nden alacaklarını alamamasından dolayı sıkıntıya düştüğü ve Beşiktaşlı yöneticiler ile menajeri aracılığı ile bu konunun hallledilmesini istediği öğrenildi.
Konu ile ilgili ulaştığımız Mustafa Pektemek'in menajeri Muhammet Ali Gençcan, HABER1903'e yaptığı açıklamada;
"Uzun zamandır Beşiktaş Kulübü'nden alacaklarımızı alamıyoruz. Yöneticiler ile yaptığımız görüşmeler sonrasında bugüne kadar her hangi bir ücret ödenmedi. Bu hafta son kez bir araya gelip, uzlaşmayı tekrar deneyeceğiz. Uzlaşma yaşanmadığı taktirde ayrılmamız gündeme gelebilir. Gündemimize aldığımız bu kararı tek taraflı olarak değil kulübümüzün menfaati doğrultusunda da olacaksa hayata geçirebiliriz. " diyerek sözlerini tamamladı.
Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
Ralph
11.Temmuz.2012, 21:11
Onu da kaptırırsak tam olur zaten :)
eng1n
11.Temmuz.2012, 21:12
Aslında Bienvenu yerine alacaksın pektemeği. ama beşiktaş yönetimi o kadar da değil kaptırmazlar Mustafayı
Facx
11.Temmuz.2012, 21:47
mustafayı şu durumda serbestken diğer 3 takım da ister beşiktaş onuda bırakırsa havlu atsın zaten lige
El Barto
11.Temmuz.2012, 22:10
Aslında Bienvenu yerine alacaksın pektemeği. ama beşiktaş yönetimi o kadar da değil kaptırmazlar Mustafayı
Aslında Fikret Orman'a Bienvenu-Pektemek takası için teklif ile gelse Fenerbahçe kabul eder diye düşünüyorum. O derece iyi biliyor futbolu.
SaLviO
11.Temmuz.2012, 22:13
pektemek gelmesini ben isterim semihin genç versiyonu bence
KanaKe
11.Temmuz.2012, 22:25
pektemek gelmesini ben isterim semihin genç versiyonu bence
semih hicbir zaman mustafa kadar iyi olamadi ikisinin arasinda daglar kadar fark var
vFor
11.Temmuz.2012, 22:33
Mustafa hızlı topla koşularda yapabiliyo semihde ben yıllardır bir kere görmedim öyle bişey mustafa semihi katlar :)
pele96
11.Temmuz.2012, 23:06
Aslında Fikret Orman'a Bienvenu-Pektemek takası için teklif ile gelse Fenerbahçe kabul eder diye düşünüyorum. O derece iyi biliyor futbolu.
+ Para verilirse iyi bir ücrette rahatça anlaşılabilir.
eXcitinG
11.Temmuz.2012, 23:16
Bienvenü ye karşı Pektemek+Quaresma+ALmeida daha iyi gider.
meddah
11.Temmuz.2012, 23:33
Bienvenü'nun kendisine de senelik 2,5 milyon verildi mi, tamamdır.
sui generis
12.Temmuz.2012, 00:13
şaka maka ben Pektemek-Fernandes-Q7 üçlüsünü almamızı isterim. üçüne 15-20 arası veririz. Pektemek serbest kalacaksa o rakam 10-15 e düşer :)
pele96
12.Temmuz.2012, 00:15
Pektemek - Fernandes - Quaresma 3lüsü 20den aşaya gitmez.
LaigLeNoiR
12.Temmuz.2012, 00:36
20 değil de Fenerbahçe'ye verecekse bizimkiler toplam 7.5 ta falan anlaşırlar fazlası olmaz :)
Ralph
12.Temmuz.2012, 11:22
Fernandes için Sezer + Özer + 3milyon teklif etme gibi bir durumu varmış Fenerbahçe'nin. Beşiktaş'ı aptal yerine mi koymaya çalışıyorlar anlamıyorum ben. "Ne kadar döküntü varsa vereyim, hadi bide gönülleri olsun diye 3 milyon atayım önlerine" gibi bir durum algılıyorum ben bu saçma sapan tekliften. Tabi eğer doğruysa. TRTSpor, Aybaba'nın bu teklifi onayladığını yazmış. Ben artık hiç bir şey anlamıyorum bu işte. İnşallah söylentidir.
EDİT : Neyse ki kulüpten açıklama geldi.
Siyah-Beyazlılar'ın resmi siteden yaptığı açıklama şu şekilde;
"Bu gün, Habertürk gazetesinde Ferudun Niğdelioğlu imzasıyla yayınlanan, “Fernandes Fener’e mi?” başlıklı haber bütünüyle kurmacadır.
Fenerbahçe Spor Kulübü yönetiminin futbolcumuz Manuel Fernandes’e talip olduğu, Başkanımız Fikret Orman ile görüşüldüğü, futbolcumuz karşılığında Özer Hurmacı ve Sezer Öztürk adlı futbolcular ile artı 3 Milyon Avro bonservis bedelinin teklif edildiği, Teknik Direktörümüz Samet Aybaba’nın bu konuda görüşünün sorulduğu çerçevesinde kurgulanan haber bütünüyle uydurma ve hayal mahsulüdür.
Başkanımız Fikret Orman’ın daha önce defalarca açıkladığı gibi, futbolcumuz Manuel Fernandes 2012-2013 sezonunda kadromuzda yer alacaktır. Bu tarz bütünüyle uydurma haberlerin hangi amaçlar çerçevesinde üretildiğini ise kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.
Saygılarımızla
Beşiktaş JK"
perpetua
12.Temmuz.2012, 12:09
Pektemek nasil dusunur bilemem ama onun yerinde olsam parami odemeseler de hic bir yere kipirdamam. Besiktas'ta surekli oynama ve gelisme firsati gecti eline. Bugun 3 kurus daha fazla kazanmak icin gidip baska takimda yedek kalmak kariyerini cope atar sadece.
sui generis
12.Temmuz.2012, 12:19
Aybaba 4-4-2 oynatmayacaksa pektemek yine almeida nin yedeği olacak.
perpetua
12.Temmuz.2012, 12:23
Aybaba 4-4-2 oynatmayacaksa pektemek yine almeida nin yedeği olacak.
Yanilmiyorsam boyle oynayacagini daha ilk geldiginde belirtmisti Samet Aybaba. Hatta 4132 veya 4312 gibi bir dizilis de olabilir.
sui generis
12.Temmuz.2012, 12:32
O zaman Beşiktaş onun için en iyi yer.
meddah
12.Temmuz.2012, 13:17
Mustafa Pektemek ile ilgili haber doğruysa yalnız, Beşiktaş'ın durumu gerçekten vahim bile değil.
3 milyon TL alacağı olduğu söyleniyor haberde. Bakıp öğrenebildiğim kadarıyla, sözleşmesi gereği 2,2 milyon garanti para ve 30 bin TL maç başı ücret alacakmış 2011-12 sezonunda. Bu da demektir ki bu adama geçen sezon neredeyse hiç para ödenmemiş.
Benzer bir durum Egemen Kokrmaz için de söz konusu. Egemen'in de 1,4 milyon eruo olan alacağına karşılık bonservisini alıp gittiğini gördük. Onun da, maç başı ücretini bilmiyorum ama, 1,1 milyon euro garanti para almasını gerektiren bir sözleşmesi vardı 2011-12 sezonu için. Mealen, Egemen'e de geçen sezon neredeyse hiç para ödenmediğini söylemek mümkün.
Facx
12.Temmuz.2012, 14:15
Pektemek nasil dusunur bilemem ama onun yerinde olsam parami odemeseler de hic bir yere kipirdamam. Besiktas'ta surekli oynama ve gelisme firsati gecti eline. Bugun 3 kurus daha fazla kazanmak icin gidip baska takimda yedek kalmak kariyerini cope atar sadece.
trabzon'da da sürekli oynama fırsatı geçebilir eline
pele96
12.Temmuz.2012, 14:33
Pektemek giderse bir tane brezilyalı gelir.
burak95
12.Temmuz.2012, 14:42
Bu yönetimde herşeyi anında yalanlıyor sevdim.
leventb12
12.Temmuz.2012, 14:42
semih hicbir zaman mustafa kadar iyi olamadi ikisinin arasinda daglar kadar fark var
Semih kötü oyuncu diyorsun yani ? O kadar milli olmuş son saniye golü atmış bizi havalara fırllatmış bir oyuncuya biraz ağır oldu hocam. :(
MeliksahAydogan
12.Temmuz.2012, 14:44
Pektemek sözleşmesini hemen fesh etmesede devre arası veya sezon sonu Necati'yi gönderip onu alsak ya :)
nouma16
12.Temmuz.2012, 14:51
Tüm akbabalar toplanmış.
William Rookwood
12.Temmuz.2012, 17:07
Kulübüde üzerine versinler bari :)
pele96
12.Temmuz.2012, 17:10
Galatasaray'dan beklerim ben , Egemen'i almalarını bile beklemiştim Basketbol'dan sonra...
RaSenGan
12.Temmuz.2012, 17:28
Sivok 3 yıl daha Beşiktaş'ta.
Facx
12.Temmuz.2012, 17:37
ben mustafanın yerinde olsam beşiktaş'tan eğer ayrılırsam trabzon'a giderim Mustafa trabzonun tam aradığı adam
Ralph
12.Temmuz.2012, 17:51
Sivok'un kalması iyi oldu. Ne kadara imza attı acaba yıllık..
perpetua
12.Temmuz.2012, 18:47
trabzon'da da sürekli oynama fırsatı geçebilir eline
Trabzon'un mevcut kadrosuna bakinca Senol Gunes'in tek santrafor oynamaya devam edecegini tahmin ediyorum.
Mustafa henuz tek basina santrafor oynayacak kadar bogusabilen bir oyuncu degil bence. Su an icin kumasi iyi bir oyuncu Mustafa. Tipki zamaninda Besiktas'ta oynayan Burak veya Gokhan Gulec gibi. Onlar sans bulamadi veya kimse onlarin ustunde dur( a)madi. Ben Samet Aybaba'nin Mustafa'nin ustune titreyecegini ve cok asama kaydettirecegini dusunuyorum.
GeNç KaRTaL
13.Temmuz.2012, 00:42
Mustafa Pektemek ile ilgili haber doğruysa yalnız, Beşiktaş'ın durumu gerçekten vahim bile değil.
3 milyon TL alacağı olduğu söyleniyor haberde. Bakıp öğrenebildiğim kadarıyla, sözleşmesi gereği 2,2 milyon garanti para ve 30 bin TL maç başı ücret alacakmış 2011-12 sezonunda. Bu da demektir ki bu adama geçen sezon neredeyse hiç para ödenmemiş.
Benzer bir durum Egemen Kokrmaz için de söz konusu. Egemen'in de 1,4 milyon eruo olan alacağına karşılık bonservisini alıp gittiğini gördük. Onun da, maç başı ücretini bilmiyorum ama, 1,1 milyon euro garanti para almasını gerektiren bir sözleşmesi vardı 2011-12 sezonu için. Mealen, Egemen'e de geçen sezon neredeyse hiç para ödenmediğini söylemek mümkün.
Egemen maç başı 30 bin avro alıyordu abi.50 maç yaptı geçen sezon,2.6 milyon avro yapıyor.Zaten yönetimin düşürmeye çalıştığı da maç başıydı.
Addolorato
13.Temmuz.2012, 01:29
Holosko + Ernst = Holmen + Webo diyorlar.
MeliksahAydogan
13.Temmuz.2012, 01:30
Böyle olursa Beşiktaş açısından çok iyi olur bence.
byariff
13.Temmuz.2012, 01:31
yilin kazigini yer ibb ole olursa :D ernst neysede abi holosko ney ya :D
Facx
13.Temmuz.2012, 01:39
Holmen tek başına hem ernst i hem holoskoyu katlar bence ibb'nin öyle bi kazık yiceğini sanmıyorum :D
meddah
13.Temmuz.2012, 01:57
Egemen maç başı 30 bin avro alıyordu abi.50 maç yaptı geçen sezon,2.6 milyon avro yapıyor.Zaten yönetimin düşürmeye çalıştığı da maç başıydı.
Neyse, Egemen biraz para alabilmiş yani. O da bir şeydir.
Mamadou
13.Temmuz.2012, 04:05
Sivok'un takımda kalması iyi oldu. Egemen'den sonra Sivok'u kaçırsaydık çok kötü olurdu. Ersan'da fit dönerse Egemen'in gidişi hiç etkilemez. Toraman'da var. Atınç,Sezer,Berat ve Furkan gibi genç oyuncularda bulunuyor. Stoper bakımından alternatif bol. Yazdığım genç oyunculardan biri sıçrama yapabilir. Sezer'den umutluyum.
Kaleci transferinde umarım söylendiği gibi Ospina transfer edilir. 1,2 tane taraftarı memnun edecek transfer yapılsın. Kaleci (umarım Ospina), orta saha ve forvet transferi sonrası kadro yavaş yavaş şekillenir diye düşünüyorum. Kaleci transferi bu takım için olmazsa olmaz.
Kamp sonrası Samet Aybaba'nın eleyeceği genç oyuncularda umarım fırsat bulabilecekleri takımlara kiralanır ve gelecek sezonlarda beğenilse de beğenilmese de bütün genç oyuncular sezon başı hazırlık kampına dahil edilmeli. En azından bu genç oyuncular her sezon başı hazırlık aşamasında kamp kaçırmamış olurlar. Ondan sonrası ya takımda tutarsın yada başka takıma kiralarsın. Elbet bir gün lazım olur o oyuncu sana. Sonra alt yapıdan yetişmiş bir oyuncuyu başka takıma transfer olurken ahhlar vahlar arasında izlemezsin. Genç oyuncu bu takım için artık çok çok önemli. Her genç oyuncunun kıymeti bilinmeli.
RasAnt
13.Temmuz.2012, 13:36
Ernst gibi bir adam neden hep 2.plana atılıyor bu Beşiktaşta her oynadığı maçta en çok mücadele veren o adam benmi yanlış hatırlıyorum yoksa,Ernst gibi adamı sen kampa almıyorsun saçmalık
-------------Ospina--------------
Toraman-Sivok-Ersan-Hilbert
---Ernst-Necip-Fernandes---
Hiçte zayıf değil böyle bir kadro ileriyide Pektemek-Oğuzhan-Olcay güzel gençlerin var 1 yabancı al ileriye hallet takımı Samet Aybaba bu işi bilmiyor
eXcitinG
13.Temmuz.2012, 13:59
GeLecek yıL takım 4-3-1-2 Düzenin de oynayacak.
Ospina
Uğur
HiLbert
Sivok
Ersan
Olcay
Veli
Necip
Fernandes
ALmeida
Pektemek
Veli-Necip-Olcay üçLüsü orta sahada dinamizmi iLe topLara saLdırıp, kaptıkLarında Fernandes`e vericekLer ve gerisini o haLLedicek.
Bu yıL maçLarımızda çok mücadeLe edeceğimiz, her topa atLayacağımız bir gerçek ama sonunu nasıL getireceğiz onu göreceğiz.
Mamadou
13.Temmuz.2012, 14:15
4-1-3-2 oynayacağız diye biliyorum. Samet Aybaba 4-1-3-2 oynayacağız demişti. Yani klasik 4-4-2 gibi. Orta sahada Fernandes'in yanına defansa yönelik kesici özelliği olan,rakibine basan, 90 dakika ayakta kalacak oyuncu şart. Wigan'dan Diame alınsa fena olmazdı. Bir ara ilgileniyorduk.
Geçen sezon Carvalhal takımı 4-4-2 oynattığı maçlarda Necip'i sağ kanat, Veli'yi sol kanat (asıl yeri sol açık zaten) oynatmıştı. Bu iki oyuncu gayet iyi maçlar çıkarmıştı. Samet Aybaba'dan da bekliyorum. Necip'i sağda kullanabilirse performansında artış olabilir. Nedense sağ tarafta oynatılırsa daha verimli olacağını düşünüyorum. Çift forvetli sistemde kanat forvetlere pek ihtiyaç yok. Kanatta oynayacak oyuncular oyunun iki yönünü oynasın yeterli. Galatasaray'da Engin Baytar ve Emre Çolak gibi. Ayrıca sağ kanatta Olcay Şahan'da var onuda görmek lazım.
Kesinlikle Almeida'yı yedeklemek lazım. Almeida,Pektemek ikilisine alternatif olarak Mehmet Akyüz yetersiz. Bir forvet transferi mutlaka yapılmalı.
pele96
13.Temmuz.2012, 14:28
İyi olur.
yilin kazigini yer ibb ole olursa :D ernst neysede abi holosko ney ya :D
Holosko eski performansını yakalarsa Holmen+ Webodan daha iyi olur.
Ernst gibi bir adam neden hep 2.plana atılıyor bu Beşiktaşta her oynadığı maçta en çok mücadele veren o adam benmi yanlış hatırlıyorum yoksa,Ernst gibi adamı sen kampa almıyorsun saçmalık
Toraman-Sivok-Ersan-Hilbert
---Ernst-Necip-Fernandes---
Hiçte zayıf değil böyle bir kadro ileriyide Pektemek-Oğuzhan-Olcay güzel gençlerin var 1 yabancı al ileriye hallet takımı Samet Aybaba bu işi bilmiyor
Bence Kadro Şöyle olacak.
Hilbert-Sivok-Ersan-İ.Köybaşı
---Ernst(Oğuzhan)-Necip-Olcay---
------------Fernades------------
-----Pektemek-Almeida
mustangshelby
13.Temmuz.2012, 14:32
İyi olur.
Holosko eski performansını yakalarsa Holmen+ Webodan daha iyi olur.
Bence Kadro Şöyle olacak.
Hilbert-Sivok-Ersan-İ.Köybaşı
---Ernst(Oğuzhan)-Necip-Olcay---
------------Fernades------------
-----Pektemek-Almeida
Fernandes'i orda kullanmak istediğini zannetmiyorum Fernandes'i geriden top çıkartırken kullancak Fernandes'i koyduğun yere bir 10 numara gelcek diye duydum..
pele96
13.Temmuz.2012, 14:38
Fernandes'i orda kullanmak istediğini zannetmiyorum Fernandes'i geriden top çıkartırken kullancak Fernandes'i koyduğun yere bir 10 numara gelcek diye duydum..
10 Numara gelsin gelsinde Tabata gibi gelmesin yine . Fernandes geriden çıkartınca ileride etkili olamıyor o yüzden ilerisi onun için daha iyi.10 Numara gelirse Ernst yerine Fernandes geçer Fernandes yerine 10 Numara.
eXcitinG
13.Temmuz.2012, 14:38
4-1-3-2 de oLsa sonuçta VeLi ve Necip in AMC tabiri oyun oynamayacağından doLayı asıL amaçLarı geri de duran DM iLe beraber top kapmak oLacağı için 4-3-1-2 oLacak. Top rakipte iken ÜçLü basan orta saha, topu kaptığından geri de ki üçLüden ikisi de Fernandes`e destek vericek. Pektemek doLaşan forvet tipinde ALmeida da iLeride savunma iLe boğuşacak ve Pektemek iLe geriden geLen orta sahaya pozisyon hazırLayacak.
Sistem benim beğendiğim sistemLerden. BreziLya 94 Dünya kupasında bu sistem iLe oynamıştı. HaLa BreziLya da şu anda Santos, İnternacionaL, FLamengo ve Sao bu taktikLe oynuyor. Doğru uyguLandığında rakibi çok yoran bir taktik. Ne kadar uyguLanabiLeceğini göreceğiz.
pele96
13.Temmuz.2012, 14:39
BEŞİKTAŞ OSPİNA İLE ANLAŞTI. (Facebook)
eXcitinG
13.Temmuz.2012, 14:41
YaLnız İBB den HoLmen ve Webo yu aLabiLirsek hakikaten müthiş, rakibi orta saha da ve iLeri de boğan bir takımımız oLur. HoLmen-Necip-OLcay-Fernandes orta sahası iLeride ALmeida-Webo ya da Pektemek hücum hattı, rakibin koLay koLay yarı sahayı geçmesine izin vermez. HoLmen hep pres yapabiLen, hem topu iyi kuLLanan, ayrıca vuruşLarı da iyi oLan ve benim beğendim orta sahaLardan. Webo nun zaten kaLitesi tartışıLmaz ama İBB nin takımın en kiLit iki adamını bırakacağını da sanmam.
Bordo61Mavi
13.Temmuz.2012, 14:45
Webo olsunda Holmen olmasada olur. Cift forvette bu adam cosar
Mamadou
13.Temmuz.2012, 14:55
byariff
Mesajını daha yeni okudum. Holosko'nun yarım sezonda İBB'de neler yaptığına bir bak. Holosko ligde kontra oynayan bütün takımlarda iş yapabilecek bir oyuncu. Boş alanda ondan iyisi azdır ligde. Anadolu takımları için biçilmiş kaftan.
anil luque
13.Temmuz.2012, 15:20
Holosko 600.000 euro fedakarlık yaparak takımda kaldı. Sen de adamsın Filip..
eXcitinG
13.Temmuz.2012, 15:25
GeLde bu adama şimdi kız, kızabiLirsen. HeLaL FiLip.
anil luque
13.Temmuz.2012, 15:28
Bu adam da baba bu adam da ev geçindiriyor bu adamın da sorumlulukları var (hani "adam para kazanıyor yahu niye indirim yapsın"cılar vardı ya) buyrun adam 1 buçuk trilyona yakın paradan vazgeçiyor. İsteyince oluyor demekki..
eXcitinG
13.Temmuz.2012, 15:33
Quaresma abi de 3,7 aLacağına 2,5 aLayım tamam dese, hem bizi, hem takımı sevindirse ne güzeL oLur asLında.
Mamadou
13.Temmuz.2012, 15:45
Holosko kaldıysa o zaman forvet transferine gerek kalmadı. Almeida,Pektemek,Holosko,Mehmet Akyüz 4 oyuncu forvet hattı için yeterli diye düşünüyorum. Adamı gelen hocalar yıllardır kanatta harcadı. İnşallah Samet Aybaba onu forvette değerlendirir. Çift forvette etkili olabilecek bir isim.
Bekler konusunda hala kararsızım. Sağda Hilbert bir şekilde idare eder ama solda İsmail dönene kadar Uğur Boral ne kadar verimli olur o konuda şüpheliyim. Umarım Tanju kendini gösterir de şapkadan bir tavşan çıkartır :D
anil luque
13.Temmuz.2012, 15:45
Aynen Hayrettin abi. İşte o zaman takım içi dengeydi huzurdu vesaireydi ne güzel yerli yerine oturur. Bunlar küçük görünen ama esasında çok faideli olaylar..
anil luque
13.Temmuz.2012, 15:46
Holosko kaldıysa o zaman forvet transferine gerek kalmadı. Almeida,Pektemek,Holosko,Mehmet Akyüz 4 oyuncu forvet hattı için yeterli diye düşünüyorum. Adamı gelen hocalar yıllardır kanatta harcadı. İnşallah Samet Aybaba onu forvette değerlendirir. Çift forvette etkili olabilecek bir isim.
Bekler konusunda hala kararsızım. Sağda Hilbert bir şekilde idare eder ama solda İsmail dönene kadar Uğur Boral ne kadar verimli olur o konuda şüpheliyim. Umarım Tanju kendini gösterir de şapkadan bir tavşan çıkartır :D
Sol kanatta Emre Özkan kullanılmalı bence. Bir abim vasıtasıyla tanışmışlığım vardır kendisinde , geçen hafta konuştuğumuzda büyük ihtimal takımda kalacağım dedi. İnşallah yine kiralık gönderilmez. O varken Uğur Boral'ın alınması zaten rezaletti ya neyse..
Mamadou
13.Temmuz.2012, 15:50
Harbiden ha Emre Özkan hiç aklıma gelmedi o mesajı yazarken :) Geçen sezon Orduspor'da yeterince pişti. Hazırlık kampınında en iyilerinden biriymiş spor muhabirlerinin yazdıklarına göre.
Bordo61Mavi
13.Temmuz.2012, 15:50
Helal sana Holosko
vego
13.Temmuz.2012, 16:53
Holosko ile yapılan sözleşmeye bak.Bu sene 2 m euro alacaktı.Vay anasını.Eyvallah Holosko.
vego
13.Temmuz.2012, 17:28
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=223550
Facx
13.Temmuz.2012, 17:30
Beşiktaş "1 milyon € + Holosko" üzerinden Holosko ile anlaşacağını KAP'a bildirdi.
:D
fotosuki
13.Temmuz.2012, 18:36
Holosko'nun indirim yapmış haliyle bile kazanacağı parayı ona şu anda kimse vermez. Gram sevinmedim şahsen.
footballer33
13.Temmuz.2012, 19:27
Holosko'nun takımda kalmasına sevinmedim; ama indirim yaparak kalması iyi oldu. En azından hiç indirim yapmayıp bir de elde kalma ihtimali ortadan kalktı. Gerçi, şu para bile fazla bence; ama yine de helal olsun demek lazım. Adamlığını gösterdi bir kez daha. Yalnız, yazılmadı şimdiye kadar: Holosko kaç yıl daha kalacak Beşiktaş'ta? Sözleşme yenilenince haliyle süresi de değişmiştir. :)
pele96
13.Temmuz.2012, 19:38
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=223550
Bu Sivok şimdi 20 Maç oynarsa bu sezon 3.3 M mu alacak eğer öyleyse çok kötü olmuş ve bence öyleyse Sivok 20 Maçtan daha az oynayacaktır.Ersan-Toraman veya Ersan-Berat ikilisini bolca izleyebiliriz
GeNç KaRTaL
13.Temmuz.2012, 20:31
Bu Sivok şimdi 20 Maç oynarsa bu sezon 3.3 M mu alacak eğer öyleyse çok kötü olmuş ve bence öyleyse Sivok 20 Maçtan daha az oynayacaktır.Ersan-Toraman veya Ersan-Berat ikilisini bolca izleyebiliriz
Hayır,20 maç yaparsa 100 bin kazanmayı hak edecek.Sivok ile yapılan anlaşma güzel olmuş.Sivok'un kalmasına sevindim.Verilen ücret makul.Gönderseydik eğer aynı kalitede birisiyle yerini doldurmamız daha maliyetli olurdu.
footballer33
13.Temmuz.2012, 20:38
Holosko için sorduğum sorunun cevabı kimsede yok sanırım. :)
Sivok'un kalmasına da çok sevindim, Ersanla ikisi stoperde gayet iyi ikili oluştururlar. :) Schuster döneminde de yan yana oynamışlardı, bir sorun olmaz yani uyum açısından. Alternatifleri de; Berat, Toraman ve Atınç olur. Avrupa'da yokuz zaten, ekstradan bir stoper almaya gerek yok bana kalırsa. Onun yerine sağ beke bir transfer yapılması daha uygun olur. Ospina, orta saha ve forvet transferleriyle de bu sezonki transferler tamamlanır.
GeNç KaRTaL
13.Temmuz.2012, 20:44
Ayrıca Holosko'nun takımda kalabilmesi için maksimum 1 milyon avro kazanması gerekir diye düşünüyorum.Sözleşmesine göre bu sezon 2 milyon kazanacaktı.Bakalım KAP'a açıklama gelince anlarız ne olduğunu.
footballer33
15.Temmuz.2012, 01:53
Beşiktaş'tan Jovanovic bombası
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta yabancı forvet oyuncusu konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.
Teknik direktör Samet Aybaba'nın isteği doğrultusunda futbol komitesinin bir süredir temas halinde olduğu Milan Jovanovic için futbolcunun kulübü Anderlecht ile büyük oranda anlaşmaya varıldığı öğrenildi.
Siyah-Beyazlı futbol komitesinin 31 yaşındaki oyuncunun 1 yıl daha mukavelesi olduğu Anderlecht ile yaklışık 1.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşacağı kaydedilirken, Sırp oyuncu ile 3 yıllık kontrat yapılmasının planlandığı belirtildi. Futbol kariyerine 1999 yılında Vojvodina başlayan Jovanovic, daha sonra Shakhtar Donetsk, Lokomotiv Moskova, Standard Liege, Liverpool ve son olarak Anderlecht formalarını giydi.
1.83 boyunda olan ve Sırbistan Milli takımı formasını da giyen Jovanovic, geçen sezon Anderlecht forması ile oynadığı 44 maçta 11 gol kaydetti.
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?Id ... uk.twitter
Years Team Maç (Gol)
1999 – 2003 Vojvodina 43 ( 10 )
2003 – 2004 Shakhtar Donetsk 6 ( 1 )
2004 – 2006 Lokomotiv Moscow 3 ( 0 )
2006 – 2010 Standard Liège 116 ( 52 )
2010 – 2011 Liverpool 10 ( 0 )
2011 – Anderlecht 35 ( 9 )
----------------------------------------------------------------------------------------------
Standard Liege hariç, çok kötü kariyer bir forvet için. 31 yaşında üstelik. Çok gereksiz bir transfer olur bence. Macheda'nın kiralık gelme işi ne oldu acaba?
Facx
15.Temmuz.2012, 02:02
jovanovic almeida dan daha çok iş yapar kısa vadede iyi transfer olur maliyeti ucuz olursa tabi
Ralph
15.Temmuz.2012, 11:44
Hiç izlemedim bilmiyorum ama yine Edu transferi gibi bir şey olacak gibi geliyor. Umarım almış olmak için almıyorlardır.
vFor
15.Temmuz.2012, 12:38
Kariyerinin zirve noktasını liegede yapmış faydalı olmaz beşiktaş için.
C h A o S
15.Temmuz.2012, 15:34
Aybaba, Webo ile görüştük ancak olmadı.
Ospina ile sona yaklaşıldı.
Quaresma bizimle olmayacak.Takıma faydası olucağını düşünmüyorum.
Ernst'in yerine daha genç isimleri monte edeceğiz.
Jovanovic ile ilgilenmiyoruz
Ligtv haber bülteninde dinlediğim açıklamaları.
fotosuki
15.Temmuz.2012, 16:35
Nedir bu cüsseli ağır forvet ısrarı? Koyacaksın ileriye 1.70'lik hızlı siyahi forveti çatır çatır atacak. Yok mu Afrika'dan bulsun getirsinler. Zaten takım krizde, karın tokluğuna oynar adam... Holosko'dan daha fazla iş yapar.
goosfraba
15.Temmuz.2012, 16:36
Nedir bu cüsseli ağır forvet ısrarı? Koyacaksın ileriye 1.70'lik hızlı siyahi forveti çatır çatır atacak. Yok mu Afrika'dan bulsun getirsinler. Zaten takım krizde, karın tokluğuna oynar adam... Holosko'dan daha fazla iş yapar.
siyah olmasına gerek yok bence. pektemek var mis gibi. :)
bySperman
15.Temmuz.2012, 16:37
Maksat psikolojik baskı :D :D
MeliksahAydogan
15.Temmuz.2012, 16:48
Aynen çok mantıklı.
Pektemek çok iyi yani en azından geleceği olan forvetler arasında gösterilenlerde şuan bir adım önde.
Bknz : Sercan Yıldırım , Muhammet Demir , Cenk Tosun
Sercan büyük takıma transfer oldu kendini gösteremedi.
Muhammet ve Cenk ise büyük takıma transfer olamadı şu ana dek.
Kaka Leite
15.Temmuz.2012, 17:00
Şahsen şuanda Aybaba'nın yaptıklarından bişey anlamadım ben sen gidip Quaresmayı yolluyorsun tamam anladık kriz var.
Onu satıyosun bunu gözden çıkarıyosun tamam eyvallah.
Ancak madem kriz var, senin büyük para vererek adam almaman gerek hatta gidip tanınmamış adamları getirmen oynatman gerek...
Eğer kumaş tutarsa kâr'ı senin zaten tutmazsada büyük bir para ödemediğinden bir zararın olmaz.
Bakıyoruz ne yer doldurma var full bi gitme havası gönderiyosunda kimi alacaksın yerine ?
Beşiktaşın bu sezon yıpranacağını düşünüyorum.Aybaba doğru isim değildi ancak bakalım göreceğiz artık.
bySperman
15.Temmuz.2012, 17:02
Tamam sıkıntın var ama iyi transfer yapmak zorundasın.Eğer beşiktaş senin dediğin gibi ya tutarsa diye transfer yaparsa asıl o zaman biter.Bu takımın Avrupa'ya katılıp havuzdan para alması lazım yoksa ligte tanınmamış isimlerle ilk 10'a oynarlarsa hem seyirci desteğini kaybederler hemde Avrupa gibi bir gelir kapısından olurlar.
Kaka Leite
15.Temmuz.2012, 17:05
Tamam sıkıntın var ama iyi transfer yapmak zorundasın.Eğer beşiktaş senin dediğin gibi ya tutarsa diye transfer yaparsa asıl o zaman biter.Bu takımın Avrupa'ya katılıp havuzdan para alması lazım yoksa ligte tanınmamış isimlerle ilk 10'a oynarlarsa hem seyirci desteğini kaybederler hemde Avrupa gibi bir gelir kapısından olurlar.
Quaresma gidecek diye taraftar tedirgin zaten ben eminim ki o gidince düşüş olacak giden sayısında.
Ben sırf Fernandes,Quaresma için bile 2-3 maçına gittim Beşiktaşın Fenerbahçe'li olduğum halde çünkü adamları izlemek zevk.
Şuan ilgilendiği adamlarda bence ya tutarsa adamları Ospina tamam Fm'den tanıyoruz :D
Ancak diğerleri bilmem ki :)
Kaka Leite
15.Temmuz.2012, 17:06
Edit : Neden 2 tane gitti :(
bySperman
15.Temmuz.2012, 17:10
Ben zaten Beşiktaş'ın plan programını beğenmiyorum.İşini layıkıyla yapan adamlardan feda bekleyip yatan adamlara hiçbir şey söylememeleri entreresan.Almeida'yı takımda tutup Ernst'i göndermek buna iyi bir örnek bence :)
NisRoc
15.Temmuz.2012, 18:37
Adamdaki vizyona bak. Weboyla görüşmüş.
ShevAnil
15.Temmuz.2012, 18:40
Beşiktaş'ın büyük transfere ihtiyacı yok, gereği de yok. Elindeki malzemeyi kullanmalı, eğer ille de transfer lazımsa gurbetçilere yönelmeli, ya da altyapıya tabiki...
bjk_melo_151
15.Temmuz.2012, 18:58
Mevcut ligden adam toplamak bonservis nedeniyle zor olur. Jovanovic orta saha karakterli bir forvet. Tekniği iyi ama benzer tipte Mehmet Akyüz var. Her ne kadar Jovanovic kalitesinde olmasa da. Sol kanatta Jovanovic iş yapar yapmasına da, Quaresma ve Simao sol kanatta epey boşluk bırakmışlardı. Jovanovic'in de bu tür eksikleri olacak eğer alınırsa. Bir de 30'lu yaşlarda sanırım. En fazla 2 sene idare eder Beşiktaş'ı. Webo da keza. Yetenek ve taktik bilgileri takımdaki birçok oyuncudan iyi; ama kontrakt bakımından sıkıntı yaratabilir. Beşiktaş'ın bu dönem altyapıyı kullanması için oldukça iyi bir fırsat var. O açıdan transfere sıcak bakılmaması taraftarıyım. Almeida, Quaresma, Simao, Ernst, Toraman, sözleşme yenilemesi gündemde olan Holosko (yenilediyse geçmiş olsun) maddi açıdan çok büyük yük.
RasAnt
15.Temmuz.2012, 19:01
Holosko takımda yıldız olacak oyuncu,yıldızların içinde oynayacak oyuncu değil,bu sene daha rahat edecektir Simao-Q7 gidici Manisadaki halini hatırlarsak formda bir Holosko çok fayda sağlar
GeNç KaRTaL
15.Temmuz.2012, 19:37
Mevcut ligden adam toplamak bonservis nedeniyle zor olur. Jovanovic orta saha karakterli bir forvet. Tekniği iyi ama benzer tipte Mehmet Akyüz var. Her ne kadar Jovanovic kalitesinde olmasa da. Sol kanatta Jovanovic iş yapar yapmasına da, Quaresma ve Simao sol kanatta epey boşluk bırakmışlardı. Jovanovic'in de bu tür eksikleri olacak eğer alınırsa. Bir de 30'lu yaşlarda sanırım. En fazla 2 sene idare eder Beşiktaş'ı. Webo da keza. Yetenek ve taktik bilgileri takımdaki birçok oyuncudan iyi; ama kontrakt bakımından sıkıntı yaratabilir. Beşiktaş'ın bu dönem altyapıyı kullanması için oldukça iyi bir fırsat var. O açıdan transfere sıcak bakılmaması taraftarıyım. Almeida, Quaresma, Simao, Ernst, Toraman, sözleşme yenilemesi gündemde olan Holosko (yenilediyse geçmiş olsun) maddi açıdan çok büyük yük.
Almeida,Toraman ve Holosko takımda kalacaklar.Ayrıca Jovanovic gündemde değilmiş.Samet Aybaba bizzat açıkladı.Bu tarz konularda saklamadan direk söylüyor.Sözüne güvenilebilinir yani.He bu kadar çok açıklama yapması doğru değil tabii.Ayrıca Ospina konusunda ise görüşmeler devam ediyormuş.
Holosko takımda yıldız olacak oyuncu,yıldızların içinde oynayacak oyuncu değil,bu sene daha rahat edecektir Simao-Q7 gidici Manisadaki halini hatırlarsak formda bir Holosko çok fayda sağlar
Manisa'daki performansını hatırlamaya gerek yok.Holosko,bize geldikten sonra oynadığı 1.5 sezon'da çok iyi oynadı.Hatta ilk geldiği dönem bir Gs maçı performansı vardı,sırf o maçtaki performansıyla kendisi için ödenen bonservis bedelinin hakkını verdiğini yazmıştım bu forumda.Çifte Şampiyonluktan sonraki sezonun başlangıcında geçirdiği sakatlıktan sonra ise bir türlü eski dönemlerine dönemedi.Açıkcası dönebileceği konusunda da pek umutlu değilim şahsen.
futureless
15.Temmuz.2012, 19:45
Escude ile ilgili bir gelişme var mı ?
Ahmet Göktaş
15.Temmuz.2012, 19:49
Allah Holosko şansı versin hepimize. Amin.
byariff
15.Temmuz.2012, 19:57
Samet Aybaba: Sivok ile anlaştığımız için mutluyum. Bir stoper daha düşünuyoruz. Sevilla'da oynayan Julien Escude listedeki isimlerden biri
Samet Aybaba: Brezilya'da Santos takımının kalecisi Rafael Cabral Barbosa'yı izledim. Olimpiyatlar için Brezilya kadrosuna dahil edildi.
Samet Aybaba: Kulüp ve oyuncunun menajeri ile maddi konularda anlaşamadık. Şimdi hedef Ospina. Bu hafta bu transferle ilgili durum netleşir
Samet Aybaba: Kadromuzdaki tüm oyuncuların etinden, sütünden faydalanacağız. Yapacağımız transferler ile sezona en hazır şekilde gireceğiz"
GeNç KaRTaL
15.Temmuz.2012, 20:02
Yönetim ve teknik heyet çelişkilere devam ediyorlar.Hadi yabancı kaleciyi anladık da,o kadar stoper varken yabancı bir stoperi daha ne yapacağız? Kulüp o zaman o kadar da zor durumda değil demekki.Eğer böyle değilse,bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
futureless
15.Temmuz.2012, 20:09
Samet Aybaba: Sivok ile anlaştığımız için mutluyum. Bir stoper daha düşünuyoruz. Sevilla'da oynayan Julien Escude listedeki isimlerden biri
Samet Aybaba: Brezilya'da Santos takımının kalecisi Rafael Cabral Barbosa'yı izledim. Olimpiyatlar için Brezilya kadrosuna dahil edildi.
Samet Aybaba: Kulüp ve oyuncunun menajeri ile maddi konularda anlaşamadık. Şimdi hedef Ospina. Bu hafta bu transferle ilgili durum netleşir
Samet Aybaba: Kadromuzdaki tüm oyuncuların etinden, sütünden faydalanacağız. Yapacağımız transferler ile sezona en hazır şekilde gireceğiz"
Escude ile ilgili girişimler başladı diye biliyorum hayırlısı bakalım.Santos'un kalecisi de Milan'a gider heralde.
Mamadou
15.Temmuz.2012, 20:45
1 yılda transfer yasağı alsak hani fena olmaz diye düşünüyorum bazen.
uAburak89
15.Temmuz.2012, 20:53
Beşiktaş'ın mali durumu sanıldığı kadar kötü değil bence, yapılan hamleler bunu gösteriyor.
Ortada bir tezatlık var, o da gençleşiyoruz derken Escude gibi isimlerin geçmesi. Bunun dışındaki söylemlerde beklentileri düşürmek için bence.
meddah
15.Temmuz.2012, 22:47
Zannediyorum gençleşme planı o kadar rafa kalktı ki, o plana konu olan gençler bile yaşlandı.
barahir
15.Temmuz.2012, 22:49
Escude'yi isteyip de Ernst'i gençleştirme adı altında takımda yollamak da enteresan..
Quaresma'ya talip var mı peki?
pele96
15.Temmuz.2012, 22:56
Quaresma'ya Sevilla ve Lokomotiv Moskova talip'i diye biliyorum ayrıca Beşiktaş şuanki kadrosuyla bile Ligde ilk3 için adaydır.Yönetim heralde kadroyu , bütçeyi toparlayıp Avrupaya gitmek istiyor o yüzden 1 sene daha vazgeçebiliriz diye düşünüyorum.
fotosuki
16.Temmuz.2012, 01:26
Aybaba gitse yeter yahu. Beşiktaş'ın iyiliği için ilk 7 haftada galibiyet almayalım istiyorum. Başarılı olacaksak şu adamla olmayalım. Webo'yla görüşmüşmüş olmamışmış. Ya sen birbirine benzeyen aynı stilli 3 forveti ne yapacaksın? Beşiktaş'ın elindekileri oynatması lazım. Zaten mali durum belli. Kimseyi satamazsın. Takımdan göndermek istedigin adam alacaklarına karsılık gidecek. Sen çıkıp Quaresma ve Ernst kadroda olmayacak dersen bu adamları satacağın varsa bile satamazsın artık. Alacak olan takım oyuncuların serbest kalmalarını bekliyor zaten.
bySperman
16.Temmuz.2012, 01:34
Beşiktaş'ın Yıldırım Demirören döneminden pek farkı yok gibi.Tamam Yıldırım Demirören gibi saçma sapan paralar harcamıyorlar ama onun gibi plansız ve programsız hareket ediyorlar gibi geldi.Önce gençleştirecez dediler şimdide 30'luk Webo ve yine 30'u devirmiş Escude'yi transfer etmek istiyorlar ki takımda stoper oynabilen Sivok,Toraman,Ersan,Berat,Sezer,Atınç gibi isimler varken.
byariff
16.Temmuz.2012, 01:56
iyide webo 3 forvet ile ayni degilki webo holoskodanda almeidandada mustafadandanda cok iyi ve tecrubeli bir adam besiktas ilerde top tutmak istiyorsa ve son vuruslarda SIKINTI cekmek istemiyorsa Webo tam besiktaslik bence.
Kaka Leite
16.Temmuz.2012, 02:00
Quaresma'ya Sevilla ve Lokomotiv Moskova talip'i diye biliyorum ayrıca Beşiktaş şuanki kadrosuyla bile Ligde ilk3 için adaydır.Yönetim heralde kadroyu , bütçeyi toparlayıp Avrupaya gitmek istiyor o yüzden 1 sene daha vazgeçebiliriz diye düşünüyorum.
Aybaba varken zor bence.
Kadro olarak bakarsak tamam olabilir ancak Aybaba bu gidişle takımı dağıtacak.Yıllardır takımda Portekizlilere bahane bulunuyordu ama ben bu sene o günleri bile arayacağını düşünüyorum Beşiktaş'ın.
fotosuki
16.Temmuz.2012, 02:05
Almeida Mustafa ve Webo'nun stilleri aynıdır. Hatta yetenekleri bile çok az fark dışında aynıdır bence.
besiktas1903
16.Temmuz.2012, 02:51
Aybaba gitse yeter yahu. Beşiktaş'ın iyiliği için ilk 7 haftada galibiyet almayalım istiyorum. Başarılı olacaksak şu adamla olmayalım. Webo'yla görüşmüşmüş olmamışmış. Ya sen birbirine benzeyen aynı stilli 3 forveti ne yapacaksın? Beşiktaş'ın elindekileri oynatması lazım. Zaten mali durum belli. Kimseyi satamazsın. Takımdan göndermek istedigin adam alacaklarına karsılık gidecek. Sen çıkıp Quaresma ve Ernst kadroda olmayacak dersen bu adamları satacağın varsa bile satamazsın artık. Alacak olan takım oyuncuların serbest kalmalarını bekliyor zaten.
Aynen al ikisinide kadroya belki begenip oynatirsin ve begenmesende almak isteyenin eline koz vermezsin.
KanaKe
16.Temmuz.2012, 15:49
Almeida Mustafa ve Webo'nun stilleri aynıdır. Hatta yetenekleri bile çok az fark dışında aynıdır bence.
almeida bildigin cakili forvet.. nasil stilleri ayni oluyor anlamadim.. hakan sükür = almeida
bjk_melo_151
16.Temmuz.2012, 17:09
Webo, saydığın iki oyuncudan da kaliteli. Hem tekniği iyi, hem hızlı, hem de topsuz alanda iyi yer tutuyor. Mustafa iyi bir sprinter, çevik, teknik ama fiziği zayıf.
almeida bildigin cakili forvet.. nasil stilleri ayni oluyor anlamadim.. hakan sükür = almeida
Almeida, Hakan Şükür kadar atletik değil. Pozisyon alamıyor ve en kötüsü hımbıl.
Kaka Leite
17.Temmuz.2012, 13:00
Samet Aybaba bu ''Feda'' olayını iyice abarttı.Quaresma'yı yıllık maaş'ı yüzünden yolladığı ortada iken sistemime uymuyor diye sallamaya çalışıyor.
Üstüne adama 2 M Feda et takımda kal demiş.Bu çok saçma 2 Milyondan bahsediyoruz.500-600 dersin tamamda 2 M çok saçma geldi bana
SAİT71
17.Temmuz.2012, 14:07
Adama zamanında net para verilmiş. 3.750 alacaksın sen buna layıksın demişler. Ancak şimdi birden o kadar indirim yap diye dayatınca adam haklı olarak indirime gitmiyor. Haklı diyorum çünkü bu adam profesyonel birisi. Babasının takımında oynamıyor. Kendi bu parayı garantilemiş, bu parayı haketmiş ve kontrat yapmış. Elbette hakkından vazgeçmez veya feragat etmez. Çok kızmamak lazım. 2 tarafta haklı bence. Lakin bu indirimi eski yönetim uygulasaydı o zaman yanlış derdim çünkü hem bu kadar kulübü zarar sokacaksın hemde oyunculardan indirim bekleyeceksin diyebilirdim. Ancak şuanki teknik heyete ve yönetime birşey diyemem doğru olanı yapıyorlar. Q7'nin Beşiktaş'a hiç bir faydası yok.
LaigLeNoiR
18.Temmuz.2012, 15:06
http://www.ligtv.com.tr/haber/kartala-yeni-amokachi
Sone Aluko
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın gündemine Glasgow Rangers'ta forma giyen Sone Aluko geldiği iddia edildi. Forvet arkasında ve orta sahanın sağ kanadında görev yapan genç Nijeryalı, geçtiğimiz sezon 21 maçta 12 gol attı.
Devlete olan borçları nedeniyle 3.Lig'e düşürülen Rangers ile sözleşmesi sona eren Aluko'nun bonservisi elinde.
Siyah beyazlıların gönlünde taht kuran Daniel Amokachi'nin de transferde devreye girdiği belirtiliyor.
vego
18.Temmuz.2012, 15:58
Yalanlanmış.
NisRoc
18.Temmuz.2012, 16:52
Beşiktaşın böyle transferler yapması lazım işte. Hem genç, hemde bonservisi elinde.
uAburak89
18.Temmuz.2012, 19:28
Maliyeti düşük yabancı transfer arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ta yeni hedef Türk asıllı Avustralyalı futbolcu Aziz Behiç…
Hazırlık çalışmalarını Avusturya’da sürdüren siyah beyazlı ekip, bir yandan da yabancı transferde mesafe kat etmeye çalışıyor. Kara Kartalların son hedefi, Avustralya’nın Melbourne Heart kulübünde forma giyen sol bek Aziz Behiç. 22 yaşındaki Türk asıllı genç oyuncunun bonservis bedeli 500 ila 700 bin dolar arasında gösteriliyor.
Avustralya 23 yaş altı milli takımının da formasını giyen yetenekli oyuncu, bir önceki sezon gösterdiği üstün performans ile en başarılı genç futbolcu seçilmişti.
Medyaspor
eXcitinG
18.Temmuz.2012, 23:10
ALuko ne adammış yahu. GeLirse bir kaç sezon sonra bedavaya aLdığımız adamı en az 5-6 MiLyon Euro ya okutabiLiriz.
footballer33
18.Temmuz.2012, 23:21
Yalanlanmış.
Böyle bir haberi de ben okudum şimdi:
Haber1903'ün edindiği bilgiye göre; " Beşiktaş'ın eski futbolcusu Daniel Amokachi'nin Beşiktaş'ı tavsiye etmesi üzerine Sone Aluko'nun menajerlerine "Beşiktaş'ı çok istiyorum"dediği öğrenildi. Bunun üzerine Beşiktaş Kulübü yetkilileri ile temasa geçen Aluko'nun Türkiye'de ki haklarını elinde bulunduran menajeri Beşiktaş Kulübü'nden bir randevu talep etti. Aluko'nun da Beşiktaş'ı çok istemesini dikkate alan Beşiktaşlı yöneticiler, Aluko'nun menajeri ile yarın bir görüşme gerçekleşecek. Yapılacak görüşmede olumlu bir kararın çıkması durumunda Aluko'nun, Beşiktaş'ın Avusturya kampına katılacağı öğrenildi."
C h A o S
18.Temmuz.2012, 23:25
Holosko kampa götürülmemiş.Samet Aybaba istemiyormuş.
GeNç KaRTaL
18.Temmuz.2012, 23:31
Aluko bana menajer oyunu gibi geliyor.
footballer33
18.Temmuz.2012, 23:48
Aluko bana menajer oyunu gibi geliyor.
Olabilir Şemsi; ama öyle bile olsa 23 yaşında ve bonservisi de yok. Elde kalmaz yani. Ayrıca, Daniel Amokachi'nin önerdiği söyleniyor, gidip de kötü bir ismi önereceğini sanmıyorum ben. Gelirse görürüz bakalım, ne olduğunu.
GeNç KaRTaL
19.Temmuz.2012, 00:21
Olabilir Şemsi; ama öyle bile olsa 23 yaşında ve bonservisi de yok. Elde kalmaz yani. Ayrıca, Daniel Amokachi'nin önerdiği söyleniyor, gidip de kötü bir ismi önereceğini sanmıyorum ben. Gelirse görürüz bakalım, ne olduğunu.
Biraz kapalı oldu söylemim.:) Oyuncusunun fiyatını artırmak için bizi kullanıyor demek istemiştim "oyun" derken.Amokachi falan uydurma olabilir.He bizim böyle pırpır bir karaoğlana ihtiyacımız var forvette,uygunsa değerlendirilebilir aslında ama bir sonuç çıkmaz gibime geliyor.
meddah
19.Temmuz.2012, 02:12
Holosko kampa götürülmemiş.Samet Aybaba istemiyormuş.
Sözleşmesi yenilenmemiş miydi geçenlerde? Öyle haberler çıkmıştı.
LaigLeNoiR
19.Temmuz.2012, 02:19
Evet hatta sözleşmesinde indirime de gitmişti sanırım.
GeNç KaRTaL
19.Temmuz.2012, 02:34
O basında çıkmıştı sadece.
Fearless Coward
19.Temmuz.2012, 02:42
Aluko bence iş yapar bu ligde...Alınmalı üstelik bonservissiz gelecek...
footballer33
19.Temmuz.2012, 03:48
Biraz kapalı oldu söylemim.:) Oyuncusunun fiyatını artırmak için bizi kullanıyor demek istemiştim "oyun" derken.Amokachi falan uydurma olabilir.He bizim böyle pırpır bir karaoğlana ihtiyacımız var forvette,uygunsa değerlendirilebilir aslında ama bir sonuç çıkmaz gibime geliyor.
Söylemek istediğini ben anladım Şemsi, sıkıntı yok. :) Anlatmak istediğim de, bonservisi olmadığı için sorun olmayacağı. Gidip de 3 milyon falan verecek değiliz zaten, en fazla 1-1,5 civarına bağlarlar eğer alınabilirse. Aluko'nun menajerine de, istediğini vereceklerini düşünmüyorum çok yüksek fiyatlar çekerse; çünkü durumlar ortada. :)
İhtiyacımız olan forvet konusunda kesinlikle katılıyorum sana. Senin dediğin pırpırı Schuster de istemişti 2 sene evvel; ama gidip Almeida'yı almıştı önceki yönetim. :) Aluko bu tabire uygun olabilir, umarım alabiliriz.
MeliksahAydogan
19.Temmuz.2012, 11:10
Aluko'nun Beşiktaş'a yararlı olacağanı düşünüyorum maliyeti vs. de göz önüne alınırsa çok iyi olur :)
Oyuncuyu çok fazla izlediği söylenemez ama istatistiksel olarak iyi görünüyor farklı yerlerde yorumlar okudum olumsuz yorumlarda bulunan kişi sayısı yok denecek kadar az.
C h A o S
19.Temmuz.2012, 14:14
Evet hatta sözleşmesinde indirime de gitmişti sanırım.
Dün ligtvde dinlediğim kadarıyla Samet Aybaba,Holosko'yu indirime gitmesine rağmen istemediğini yönetime bildirmiş.
Quaresma,Simao ve Holosko kampa katılmayacakmış.
caglaruzun
19.Temmuz.2012, 15:17
Oyuncun elinde kalıyorsa değerlendireceksin arkadaş madem kullanmayacaksın sat bari adamı ne diye uğraştırıyorsun o kadar indirim yapıyor şey yapıyor. Bu sene Beşiktaş sanki daha bi kötüye gidecek ama hadi hayırlısı.
GeNç KaRTaL
20.Temmuz.2012, 18:34
Bunu yeni görüyorum.Eğer gerçekten böyleyse,Helal olsun Mustafa'ya.:)
M.Pektemek'in menajerinin kafasını çelmişler. Parasını almıyor, ücreti az. Egemen gibi yapın diye. Mustafa kampta net tavır sergiledi.M.Pektemek Aybaba ve A.Kavalcı'ya "Ben Bjk'ye gitmek için gelmedim. Oyşnamak için geldim. Sorun yok. Ben Bjkliyim" dedi.
KanaKe
20.Temmuz.2012, 21:41
Bunu yeni görüyorum.Eğer gerçekten böyleyse,Helal olsun Mustafa'ya.:)
kim yazdiysa süper hayalgücü varmis :)
GeNç KaRTaL
21.Temmuz.2012, 17:25
kim yazdiysa süper hayalgücü varmis :)
Fatih Doğan yazmış 13 temmuz'da twitter'da.Daha yeni gördüm.O dönemler Mustafa da gidiyor tarzı haberler vardı,sonra gündemden kalktı o haberler.Doğru olabilir belki.
KanaKe
21.Temmuz.2012, 18:18
Fatih Doğan yazmış 13 temmuz'da twitter'da.Daha yeni gördüm.O dönemler Mustafa da gidiyor tarzı haberler vardı,sonra gündemden kalktı o haberler.Doğru olabilir belki.
egemenin ayrilacagi haberleri ciktiktan 1-2 gün sonra fenerle adi anildi basinda ozaman yönetim tarafindan yalanlandi ve egemenle ilgilenilmedigi söylendi sonrasinda egemenle yönetim kendi aralarinda sorunu hallettiler bonservisini aldi bizde oyuncuyu aldik egemene sanki fenerbahce bu akli vermis gibi yazmis tabi egemenin menajeri yeni yetme menajer ya bu kanunlardan felan haberi yok fenerbahcenin tavsiyesi ile böyle bir atilim yaptilar :D komik cidden..
GeNç KaRTaL
21.Temmuz.2012, 18:39
egemenin ayrilacagi haberleri ciktiktan 1-2 gün sonra fenerle adi anildi basinda ozaman yönetim tarafindan yalanlandi ve egemenle ilgilenilmedigi söylendi sonrasinda egemenle yönetim kendi aralarinda sorunu hallettiler bonservisini aldi bizde oyuncuyu aldik egemene sanki fenerbahce bu akli vermis gibi yazmis tabi egemenin menajeri yeni yetme menajer ya bu kanunlardan felan haberi yok fenerbahcenin tavsiyesi ile böyle bir atilim yaptilar :D komik cidden..
He sen oraya takıldın.Egemen gibi yapın derken,Egemen gibi alacaklarını öne sürerek sözleşmesini feshedin demek istemiş.Sen neden Fenerbahçe'yi ve Egemen'i,hatta Egemen'in menajerini soktun araya anlayamadım.:)
KanaKe
21.Temmuz.2012, 18:47
mustafanin menajerinin kafasini kim celmis uzaylilar mi
GeNç KaRTaL
21.Temmuz.2012, 18:51
mustafanin menajerinin kafasini kim celmis uzaylilar mi
Fenerbahçe'li yöneticiler mi çelmiş?
KanaKe
21.Temmuz.2012, 19:04
Fenerbahçe'li yöneticiler mi çelmiş?
bilmem sen okuyunca ne anladin :D
GeNç KaRTaL
21.Temmuz.2012, 20:26
bilmem sen okuyunca ne anladin :D
Valla sen 2.mesajı yazana kadar Fenerbahçe aklımın ucundan bile geçmemişti.:) Doğrusu kimin çelmiş olabileceğini de düşünmemiştim.Neyse çok üstünde durulacak bir şey değil zaten.:)
pele96
21.Temmuz.2012, 21:25
Ernst kasımpaşaya resmen gittimi ? Gittiyse ne kadara sattık.
KanaKe
21.Temmuz.2012, 21:27
alacaklarindan vazgectiyse bedavaya gitmistir
pele96
21.Temmuz.2012, 21:33
Kesin gittimi yani ?
GeNç KaRTaL
22.Temmuz.2012, 02:38
Basında anlaştığına dair haberler çıktı ama daha resmi bir şey yok.
C h A o S
22.Temmuz.2012, 16:19
Sporx"FLAŞ! Beşiktaş, İskoç kaleci Allan MCGregor ve Fransız yıldız stoper Escude ile 2 yıllık anlaşmaya vardı."diyor.
Beşiktaş nasıl bir kafayla yönetiliyor merak ediyorum.Aybaba her fırsatta amacımız takıma gençleri monte etmek felan diyor.Gidiyor 30 yaş üstü adamları getiriyor.
anil luque
22.Temmuz.2012, 16:22
Takıma gençleri monte etmekten anladığın bütün oyuncuların genç olması mı ?
zeck17
22.Temmuz.2012, 16:27
bence bu sene en az 6tane genc oyuncu oynamali cenk necip atınc muhammed mertan(mertcanda olabılir ismini hatirlamiyorum) ve iyilesınbe ismail ve bildiğin kadariyla ersanda genc sayılabılır
C h A o S
22.Temmuz.2012, 16:27
Takıma gençleri monte etmekten anladığın bütün oyuncuların genç olması mı ?
En azından o çok bahsettiğniiz Atınç felan stopere monte edilebilir.Ersan'da var.Sivok-Escude olur stoperde.Kalede Mcgregor.Takımın yaş seviyesi artıyor.
Ospina ile ilgileniyorsun 24 yaşında ve gelecek vaad ediyor.O olmayınca gidip 30 yaşında adam getiriyorsun.Arada fark var.
Yani demek istediğim devamlı gençlerden bahseden Aybaba'nın yabancı transferleri 30 yaş üstü olunca arada çelişkiler oluyor.
Fearless Coward
22.Temmuz.2012, 16:39
Şahsen kale için 30 yaş bence yaşlı değil...Mcgregor tecrübesiyle Ospina'dan daha çok şey katar takıma zaten takımda Ersnt gitti 1-2 tane 30 yaşlarda adam alınsa sorun çıkmaz bence...Zaten savunması genç bir takım Beşiktaş...
anil luque
22.Temmuz.2012, 16:44
En azından o çok bahsettiğniiz Atınç felan stopere monte edilebilir.Ersan'da var.Sivok-Escude olur stoperde.Kalede Mcgregor.Takımın yaş seviyesi artıyor.
Ospina ile ilgileniyorsun 24 yaşında ve gelecek vaad ediyor.O olmayınca gidip 30 yaşında adam getiriyorsun.Arada fark var.
Yani demek istediğim devamlı gençlerden bahseden Aybaba'nın yabancı transferleri 30 yaş üstü olunca arada çelişkiler oluyor.
Demekki alternatif yok yani takımı gençleştirmek isteyen bir adam 24 yaşındaki adamdan sonra 30 yaşındaki adama yönelmez (başka alternatifler varken)
Atınç'ın da illaki zamanı gelecektir. Ben bu sene önceliğin Muhammed ve Erkan Kaş'ta olacağına inaniyorum. Umarım da öyle olur.
GeNç KaRTaL
22.Temmuz.2012, 16:48
Sporx"FLAŞ! Beşiktaş, İskoç kaleci Allan MCGregor ve Fransız yıldız stoper Escude ile 2 yıllık anlaşmaya vardı."diyor.
Beşiktaş nasıl bir kafayla yönetiliyor merak ediyorum.Aybaba her fırsatta amacımız takıma gençleri monte etmek felan diyor.Gidiyor 30 yaş üstü adamları getiriyor.
Samet Aybaba her sene 2 ya da 3 tane genç oyuncuyu takıma monte etmek gibi amaçları olduğunu söyledi.Bu doğrultuda bu 2 transfer bir çelişki değil.Demekki o genç oyuncuları başka mevkilerde monte etmeyi düşünüyor.
C h A o S
22.Temmuz.2012, 16:49
Samet Aybaba her sene 2 ya da 3 tane genç oyuncuyu takıma monte etmek gibi amaçları olduğunu söyledi.Bu doğrultuda bu 2 transfer bir çelişki değil.Demekki o genç oyuncuları başka mevkilerde monte etmeyi düşünüyor.
Bakalım Aybaba'nın neler yapabileciğini merak ediyorum.Kadro formasyonu nasıl olacak kimlere şans vericek merak ediyorum.
Ospina'nın kulübü sonraki satıştan %40 pay istiyormuş.Heralde o yüzden vazgeçildi.Ospina Beşiktaş'a gelmeyi istiyormuş.Gerçi daha kesin bir şey yok ama Ospina transferi olsaydı 2milyon euroya felan gelicekti.Belki son bir hamle yapıp Ospina'nın kulübü ile anlaşılır.
footballer33
23.Temmuz.2012, 00:58
Transferle ilgili soruları yanıtlayan Aybaba, Marouane Chamakh ile ilgilendikleri iddialarını yalanlarken Escude ve McGregor transferlerini doğruladı.
Aybaba, "Transferler önümüzdeki hafta tamamlanacak. Ospina'nın kulübü ile olan sorunlar çözülmedi. Büyük ihtimalle olmayacak bu transfer. Escude gibi bir oyuncuya ihtiyacımız vardı. Onunla savunma yönümüzü daha iyi toparlayacağımızı düşünüyorum. Marouane Chamakh ile ilgili herhangi bir girişimimiz yok" şeklinde konuştu.
Teknik Direktör Samet Aybaba ayrıca Beşiktaş, kaleci Allan McGregor ve Fransız stoper Julien Escude ile anlaşma sağlandığı iddialarını doğruladı.
Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı İskoç kaleci Allan McGregor, siyah beyazlı ekipten yıllık 1.2 milyon euro alacak. Siyah beyazlılar iki futbolcuyla 2'şer yıllık sözleşme imzalayacağı belirtilirken Aybaba 32 yaşındaki savunmacı Escude için "Genç oyuncuların yanında böyle tecrübeli isimlere de ihtiyacımız olacak" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Beşiktaş'ın bonservisi elinde olan Glasgow Rangers'ın sağ kanat oyuncusu Sone Aluko'nun Türkiye'ye gelmek istemediği için transferin gerçekleşmediği öğrenildi.
HABER KAYNAĞI: HABER1903
besiktas1903
23.Temmuz.2012, 01:12
Escude gelirse savunmadaki gençler bu sezon pek sans bulamazlar. Sivok, Escude, Toraman ve Ersan oynar. Sezer takimda kalabilir 2 sene kiralik oynadi ama Atinç'in oynamasi lazim ve en iyisi kiraya vermek o zaman.
Corpus
23.Temmuz.2012, 02:50
Ersan' ı sayma bence. Adam Gökhan Zan' dan beter oldu.
MeliksahAydogan
23.Temmuz.2012, 02:55
Yok hocam kimse onun gibi olamaz cam adamımız bizim :D :D :D
besiktas1903
23.Temmuz.2012, 03:01
2 kere ayni yerden sakatlik geçirdi bakalim umarim bundan sonra sakatlanmaz ayrica Berat'i unuttum o'da var daha.
Fearless Coward
23.Temmuz.2012, 04:36
Berat nasıl gidiyor beyler City maçında oynamadı sanırım diğer maçlarda nasıldı ? umarım formayı kapabilir...
footballer33
23.Temmuz.2012, 15:11
Berat nasıl gidiyor beyler City maçında oynamadı sanırım diğer maçlarda nasıldı ? umarım formayı kapabilir...
Maccabi Haifa maçında 2. yarıda girdi oyuna, idare etti. Bariz bir hatası yoktu maç içinde. Stoper bölgesi için gençlerin arasından, Atınçla birlikte Berat düşünülmeli bence alternatif olarak.
Bordo61Mavi
23.Temmuz.2012, 18:50
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Futbolcu Julien Escude ile görüşmelere başlanmıştır.
anil luque
23.Temmuz.2012, 18:50
NTV SPOR @ntvspor (https://twitter.com/ntvspor) SON DAKİKA: Beşiktaş, Fransız stoper Julien Escude ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Edit: yazılmış zaten.
Hayırlı olsun ne diyelim. Sol bekte daha fazla düşünülecek bence.
Ralph
23.Temmuz.2012, 19:01
Daha önce izlemedim umarım boş transfer değildir. Hayırlı olsun.
Hugo
23.Temmuz.2012, 19:09
Escude ismail gelenede kadar sol beki idare eder, o gelince stoper oynar herhalde.
Tuskarr
23.Temmuz.2012, 19:25
Uğur Boral idare edebilirdi sol beki.Escude yavaş bir oyuncu.
Ralph
23.Temmuz.2012, 19:27
Ne Uğur Boral'ı yahu :) Ben Escude'nin en çok sol back yönü var diye rahatladım Uğur Boral'ın oynamaması kesinleşti diye. Bize artık çakma pozisyonlarda oyuncu lazım değil. Yerinin adamı olmalı. Herkes yerinde güzel :)
LaigLeNoiR
23.Temmuz.2012, 20:05
Basın 2 gündür Escude ve McGregor için anlaşıldı diyordu ama sadece Escude konusu KAP'a aktarılmış.Acaba hala Ospina ısrarı mı var anlamadım ?
Önder HOCA
23.Temmuz.2012, 20:06
Escude'yle anlaşılmış sanırım tam haberi kaçırdım (alıcağı parayı filan söylediler bu arada bonservissiz) hadi hayırlı olsun
byariff
23.Temmuz.2012, 20:08
yillik 800bin alcakmis galiba.
eXcitinG
23.Temmuz.2012, 22:06
GeLsin Zago gibi savunmaya 2 yıL abiLik yapsın, sertLik ve direnç göstersin yeter. BöyLe adamLara ihtiyacımız var.
footballer33
23.Temmuz.2012, 22:39
Hayırlı olsun. Defanstan ileriye top taşıyabilecek ve liderlik yapabilecek bir isim. Yaşı ve mevkiisindeki bolluk bu transferi olumsuz hale sokuyor; ama gençleştirme yapılacaksa da, bunun orta saha ve forvette kullanılması daha yerinde olur bence. Bundan sonraki transferler o bölgelere yapılırsa ve genç isimler olursa yerinde hamleler yapılmış olunur.
caglaruzun
24.Temmuz.2012, 00:49
Bazı arkadaşlar diyor ki gençleştirme yapılacaktı hep ihtiyar adam alıyorlar nerde bu gençler bence eğer ki Samet Aybaba benim düşündüğüm gibi düşünüyorsa çok düzgün bir mantık ilerletiyor bu gençleştirme işi sonuçta hemen olacak birşey değil her mevkiye bir ihtiyar alırsın yanında bir genç koyarsın böylece hem ders alır hem maç tecrübesi kazanır 1 sene boyunca sonra gönderirsin ihtiyarları yavaş yavaş gençleri iyice adapte edersin bunun böyle yürümesi lazım.
GeNç KaRTaL
24.Temmuz.2012, 00:55
Bazı arkadaşlar diyor ki gençleştirme yapılacaktı hep ihtiyar adam alıyorlar nerde bu gençler bence eğer ki Samet Aybaba benim düşündüğüm gibi düşünüyorsa çok düzgün bir mantık ilerletiyor bu gençleştirme işi sonuçta hemen olacak birşey değil her mevkiye bir ihtiyar alırsın yanında bir genç koyarsın böylece hem ders alır hem maç tecrübesi kazanır 1 sene boyunca sonra gönderirsin ihtiyarları yavaş yavaş gençleri iyice adapte edersin bunun böyle yürümesi lazım.
Gençleştirme olayı hikaye.O muhabbet Altınsay istifa ettikten sonra rafa kalktı.Samet Aybaba,eldeki imkanlar doğrultusunda şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmaya çalışıyor.Bu yüzden elde bir sürü stoper varken (bir çoğunun Beşiktaş için yeterlilikleri tartışılır) gidip Escude'yi aldırtıyor.Bakalım sonumuz ne olacak.İnşallah başarılı olur.
caglaruzun
24.Temmuz.2012, 00:57
Gençleştirme olayı hikaye.O muhabbet Altınsay istifa ettikten sonra rafa kalktı.Samet Aybaba,eldeki imkanlar doğrultusunda şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmaya çalışıyor.Bu yüzden elde bir sürü stoper varken (bir çoğunun Beşiktaş için yeterlilikleri tartışılır) gidip Escude'yi aldırtıyor.Bakalım sonumuz ne olacak.İnşallah başarılı olur.
O zaman sonunuz hayrolsun ben Samet Aybaba'dan birşey olacağını sanmıyorum açıkçası.
besiktas1903
25.Temmuz.2012, 00:40
Ilk basta Escude ismini duydugumda istemiyordum fakat defansa tecrubeli isim yararli olur. Bir yandanda Escude alinacagina Ernst takimda kalsaydi diyorum. Sezer satilacak ve Atinç'da kiraya verilecek gibime geliyor.
Ralph
25.Temmuz.2012, 00:42
Şu Atınç için de tonla şey söyleniyor ama bir türlü oynatamadılar gitti. Merak ediyoruz bir maç oynasa da görsek artık.
kalemci
25.Temmuz.2012, 00:53
Atınçı kiralasak Sezer, Berat, Sivok, Toroman, Ersan ve Escude işimizi görebilir. Escude sol bekte oynadığı için İsmail iyileşene kadar orada faydalanabiliriz. Bu arada bugün oynanan maçı izleyemedim. Ama diğer maçlarda oynadığı zaman Ersan pek iyi sinyaller vermedi. Umarım bu şekilde tamamlamaz kampı.
eXcitinG
25.Temmuz.2012, 01:08
Samet hoca Ligtv ye verdiği röportajda Ospina iLk tercihimizdi fakat 6 ay sonra boşa çıkacak bir oyuncu için çok fazLa bonservis istediLer. 6 Ay sonra tekrar kendisi iLe bağLantı kuracağız ve o zaman kadromuza katmaya çaLışacağız dedi. Sanırım Ospina iLe o şekiLde anLaşıLdı. McGregor da sezonu kurtarmaLık oLarak duracak gibi. Escude transferi içinde GaLatasarayın ULfaLuji hamLesi işaret ederek, rakipLerimizde tercrübeLi stoperLer kadroLarına kattıLar ve başarıLı oLduLar, bizde böyLe bir oyuncu istiyorduk ve mevcut şartLarda Escude en doğru isim di dedi.
Umarım 6 Ay sonra Ospina nın başına üşüşecek oLan Akbaba sürüLeri arasından onu aLmayı başarabiLiriz.
MeliksahAydogan
25.Temmuz.2012, 16:30
Tuncay Wolfsburg ile sözleşmesini fesh etmiş bonservisi elinde bence Beşiktaş için güzel bir transfer olabilir :)
KanaKe
25.Temmuz.2012, 17:40
Besiktas'a gitmez Tuncay.. Türkiye'ye gelirse sadece Fener'e gelir.
byariff
25.Temmuz.2012, 18:32
Beşiktaş, Julien Escude ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını borsaya bildirdi. Escude, 900.000 € garanti ve 10.000 € maç başı para alacak
mustangshelby
25.Temmuz.2012, 19:10
Beşiktaş, Julien Escude ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını borsaya bildirdi. Escude, 900.000 € garanti ve 10.000 € maç başı para alacak
Biraz fazla olmuş sanki gerçi uğur boralın 700+10 aldığı yerde 900+10 normal escude'ye...
eng1n
25.Temmuz.2012, 19:11
bence fazla değil gayet normal olmuş McGregor ile de 1.2 ye anlaşılmış galiba senelik
mehmetcoo
25.Temmuz.2012, 19:13
escude güzel transfer hayırlısı olsun beşiktaşa. tüm takımlarımızın böyle transferler yapması gerekir beşiktaşla kasımpaşa örnek oluyor diğer kulüplere bu yıl.
GeNç KaRTaL
25.Temmuz.2012, 19:14
Escude hayırlı olsun.Bence de uygun maaşı.
footballer33
26.Temmuz.2012, 02:12
McGregor da hayırlı olsun. Bir de İstanbul'a geldiğini kanıtlayan bir fotosunu görseydik. :)
Sırada, Samet Hoca'nın bahsettiği bir yerli ve bir yabancı forvet transferleri var.
MeliksahAydogan
26.Temmuz.2012, 02:13
Acaba yerli forvet kim olacak ?
footballer33
26.Temmuz.2012, 02:17
Tuncay Şanlı ya da Gökhan Ünal olabilir. İnşallah, korktuğum başıma gelmez. :)
MeliksahAydogan
26.Temmuz.2012, 02:17
En baştan beri söylüyorum bonservisi elinde bir Tuncay Beşiktaş'a ilaç olur beklenmedik büyük bir performansda gösterebilir Tuncay STSL'yi her türlü kaldırır.
footballer33
26.Temmuz.2012, 02:20
Ben de aksine, eski havayı yakalayacağına ve o eski Tuncay'ı izleteceğine inanmıyorum.
Türkiye'ye gelirse de sadece Fener'de oynar; ama bildiğim kadarıyla Aziz Yıldırım ile arasında sorun vardı önerilen sözleşmeyi kabul etmeyip bedava gittiği için.
Sheriff
26.Temmuz.2012, 03:37
Tuncay TR'de bizden başka bir takıma giderse gerçekten üzülürüm.
GeNç KaRTaL
26.Temmuz.2012, 17:58
http://media1.ntvspor.net/C/I/285/mcgregor_E7URN.jpg
McGregor sağlık kontrolünden geçmiş.Hayırlı olsun.
uAburak89
26.Temmuz.2012, 20:36
Kaleci Allan McGregor ile 2 yıllığına (2013-2014 sezon sonuna kadar) yıllık 1.200.000.Euro garanti ücrete anlaşma sağlanmıştır.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=225203
KanaKe
26.Temmuz.2012, 20:46
mac basi yok mu :) iyiymis ozaman
eng1n
26.Temmuz.2012, 20:54
Mcgregor fotoğraflarda çok istekli gözüküyor :p maç başı yoksa bu kalitede ki bir kaleci gayet ucuza anlaşılmış demek bence başarılı bir transfer.
sarianet
26.Temmuz.2012, 21:10
Guiza iddialari var ne diyorsunuz
zalim0773
26.Temmuz.2012, 21:27
Guiza iddialari var ne diyorsunuz
Yapma bunu şaka dimi :D
sarianet
26.Temmuz.2012, 21:28
ekşide gördüm şaka mı ciddimi bilemicem :D
KanaKe
26.Temmuz.2012, 21:31
güiza iyidir iyi :)
sarianet
26.Temmuz.2012, 21:32
büyük maçarı boş geçmez küçük maçarın adamı değildir:D
Hugo
27.Temmuz.2012, 17:10
McGregor son derece gereksiz bir transfer oldu bence. Cenk'ten iyi değil.
Ralph
27.Temmuz.2012, 17:22
1 yıllık sözleşme yapılsaydı keşke. Ben anlam veremedim 2 yıl olmasını. Hem devre arasında Ospina ile anlaşılacak ücretsiz olarak transfer edilecek deniyor hem de McGregor ile 2 yıllık anlaşma yapılıyor.
C h A o S
27.Temmuz.2012, 18:34
1 yıllık sözleşme yapılsaydı keşke. Ben anlam veremedim 2 yıl olmasını. Hem devre arasında Ospina ile anlaşılacak ücretsiz olarak transfer edilecek deniyor hem de McGregor ile 2 yıllık anlaşma yapılıyor.
Ospina işi olmaz bundan sonra.En azından bedavaya gelmez.Ya kulübü yeni sözleşmeye ikna eder,yada 6 ay sonra bir çok kulüp teklif yapar.Beşiktaş işi bence şu dönemde bitirmeliydi.
Ayrıca dediğin gibi Ospina gelse bile Mcgregor kolay kolay elden çıkaramazsın.2 sene Mcgregor ve Cenk götürür kaleyi.
William Rookwood
27.Temmuz.2012, 18:34
McGregor iyi bir kaleci hayırlı olsun
eXcitinG
28.Temmuz.2012, 00:32
Ospina işi olmaz bundan sonra.En azından bedavaya gelmez.Ya kulübü yeni sözleşmeye ikna eder,yada 6 ay sonra bir çok kulüp teklif yapar.Beşiktaş işi bence şu dönemde bitirmeliydi.
Ayrıca dediğin gibi Ospina gelse bile Mcgregor kolay kolay elden çıkaramazsın.2 sene Mcgregor ve Cenk götürür kaleyi.
Ospina nın kendisi iLe anLaşıLmış bir karar bu. Zaten Nice kuLübü 1.kaLeci oLacak başka bir kaLeciyi transfer etti. Sezon başLadığında Ospina yedekte duruyorsa demek ki Beşiktaş iLe anLaşmıştır. Zaten Samet Aybaba da Ligtv de bu şekiLde söyLedi. 6 ay sonra kontratı bitecek bir adam için o kadar para veremezdik, 6 ay sonra resmi oLarak boşa çıkacak ve o zaman kendisi iLe anLaşacağız diye söyLedi.
pele96
28.Temmuz.2012, 00:55
Galatasaray Fernandes'e 7 M + Baroş demiş bence kötü olur.
pele96
28.Temmuz.2012, 01:00
Bu arada eski bir yöneticimiz Fikret Orman ile görüşerek Ersun Yanal ile tartışan Batuhan Karadeniz'in takıma tekrar katılması gerektiğini söylemiş.Batuhan , Mustafadan daha güçlü , yırtıcı , bitirici bir forvet.Almeida ile iyi anlaşırlar.
Mamadou
28.Temmuz.2012, 01:10
Bu takımın Batuhan'a ihtiyacı yok arkadaş. yapmayın. Tamam yetenekli ama adamın Eskişehirspor'da vukuatları ortada.
di canio
28.Temmuz.2012, 01:13
Batuhan gelir de, Pektemek'in zamanından çalarsa çok yazık olur.
GeNç KaRTaL
28.Temmuz.2012, 01:18
Ospina nın kendisi iLe anLaşıLmış bir karar bu. Zaten Nice kuLübü 1.kaLeci oLacak başka bir kaLeciyi transfer etti. Sezon başLadığında Ospina yedekte duruyorsa demek ki Beşiktaş iLe anLaşmıştır. Zaten Samet Aybaba da Ligtv de bu şekiLde söyLedi. 6 ay sonra kontratı bitecek bir adam için o kadar para veremezdik, 6 ay sonra resmi oLarak boşa çıkacak ve o zaman kendisi iLe anLaşacağız diye söyLedi.
Bence Ospina defteri tamamen kapandı.Öyle olmasa,McGregor ile 1+1 sözleşme yapılırdı en azından.Ayrıca Batuhan'a hiç gerek yok.Bir yol olmaz ondan.
pele96
28.Temmuz.2012, 01:35
Batuhan'dan iyi türk forvet olarak sayabileceğimiz pek oyuncu yok.Burak , Umut , Mevlüt belki Pektemek ve miladını doldurmaya yakın Tuncay.Burak ve Umut Galatasaraya gitti.Mevlüt'ün Türkiye'e geleceğini sanmıyorum.Tuncay işi karışık Pektemek bizde . Almeida-Batuhan süper olur . Yabancı sınırına takılırsan Pektemek - Batuhan yaparsın.Olmadı Pektemek - Almeida yaparsın.Batuhan 10 numara transfer olur diye düşünüyorum.Özellikle Almeida'nın yanına gereken türde bir forvet Almeida'nın performansıda 2ye katlanır.
Ralph
28.Temmuz.2012, 03:52
Batuhan kendi yeteneğinin kıymetini bilmeyen bir oyuncu. Her anlamda "kalıbının adamı" değil. Beşiktaş'ın oyuncusu değil. Beşiktaş altyapısının şu ana kadar çıkardığı en disiplinsiz futbolcu. Keşke zamanında Avrupa'dan istendiğinde satsaydık. Bir ara City istemişti.
Facx
28.Temmuz.2012, 04:49
Batuhan'dan iyi türk forvet olarak sayabileceğimiz pek oyuncu yok.Burak , Umut , Mevlüt belki Pektemek ve miladını doldurmaya yakın Tuncay.Burak ve Umut Galatasaraya gitti.Mevlüt'ün Türkiye'e geleceğini sanmıyorum.Tuncay işi karışık Pektemek bizde . Almeida-Batuhan süper olur . Yabancı sınırına takılırsan Pektemek - Batuhan yaparsın.Olmadı Pektemek - Almeida yaparsın.Batuhan 10 numara transfer olur diye düşünüyorum.Özellikle Almeida'nın yanına gereken türde bir forvet Almeida'nın performansıda 2ye katlanır.
batuhan çok yetenekli oyuncudur ama bu onu iyi bi forvet yapmaz tuncay burak umut mevlüt belki pektemek yazmışsın cenk tosunun dan muhammet demirine hatta abartarak söylüyorum sercan yıldırımına kadar herkez batuhandan iyidir şuanda he batuhandaki potansiyel bana görede hiç birinde yok ama kabul etmek lazım ki batuhandaki mental gerililik sercan yıldırımda bile yok :0:
ShevAnil
28.Temmuz.2012, 04:53
Batuhan ve Almeida çift forvette olmaz, benim mantığıma sığmıyor. Almeida - Mustafa iyidir hata ligimiz için çok iyidir. Batuhan ancak alternatif olur, ama bu da Batuhan'a hiç yaramaz. Hiç gerek yok Beşiktaş için.
Bordo61Mavi
28.Temmuz.2012, 05:16
Batuhani alip Pektemeke yazik etmesin Besiktas aman aman.
erdemzorer10
28.Temmuz.2012, 06:19
McGregor 31 yaşında bir futbolcu şu dakikadan sonra 1 yıllık bir sözleşmeye ikna edilemezdi zaten.Ha benim anlamadığım yıllık ücretlerinden dolayı gönderilen oyunculardan sonra bu tarz bir transferin yapılması oldu
Ralph
28.Temmuz.2012, 13:40
Yok artık Berat satış listesine konmuş.
anil luque
28.Temmuz.2012, 13:53
Batuhan'ı değil o formayla , semtte dolaşırken sivil bile görmek istemem.