View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri
KanaKe
11.Mayıs.2010, 22:19
quaresma yalan oldu demek :) keske gelseydi.
TR.CaPTaiN
12.Mayıs.2010, 00:19
Beşiktaş Quaresma'dan Denizli'nin tavrı nedeniyle vazgeçti. Beşiktaş Necati'yi istiyor. TRT Spor Bülteni
goosfraba
12.Mayıs.2010, 00:25
yok artık denizli.
Del Piero_10
12.Mayıs.2010, 11:08
Quaresma yerine daha az isimli, daha az maliyetli ancak performansı daha yüksek bir oyuncu alınmasını istemiş ise gayet doğal.
Batuhan konusunda tüm taraflar için hayırlısı oldu.
GeNç KaRTaL
12.Mayıs.2010, 17:17
Quaresma yerine daha az isimli, daha az maliyetli ancak performansı daha yüksek bir oyuncu alınmasını istemiş ise gayet doğal.
Öyle birisini alabilecek potansiyeli var mı yönetimimizin muamma.
Trabzonspor
13.Mayıs.2010, 12:37
Ali Zitouni: "Necati, Beşiktaş ile anlaştı"
Antalyaspor'un Tunuslu futbolcusu, takım arkadaşı Necati'nin Beşiktaş'a gideceğini belirtti.
http://u.goal.com/49000/49076_news.jpg
Antalyaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Ali Zitouni, Sabah gazetesi ile yaptığı söyleşide, adı Fenerbahçe ile anılan takım arkadaşı Necati Ateş'in Beşiktaş ile anlaştığını söyledi.
Necati'nin sezon sonunda takımdan ayrılacağını doğrulayan 29 yaşındaki futbolcu, "Medyada Fenerbahçe'ye gideceği konuşuluyor. Ancak ben Beşiktaş ile anlaştığını duydum" dedi.
Zitouni, ligde en beğendiği futbolcuların Arda Turan ve Alex de Souza olduğunu da sözlerine ekledi.
Kaynak:Goal.com
A.FaruK
13.Mayıs.2010, 15:56
Bu gün gazetede okudum yanılmıyosam beşiktaşda 10 tane yabancı varmış delgadodan başka kadroda olmayıpta sözleşmesi olan kim var yabancı Beşiktaşda de
KaPaLı
13.Mayıs.2010, 15:59
Sivok - Zapotocny - Ferrari - Gordon - Fink - Ernst - Tello - Tabata - Delgado - Holosko - Bobo. Şu anda Beşiktaş'ın yabancıları...
Fearless Coward
13.Mayıs.2010, 16:00
Şu Necati'de artık gitsin bi takımada kurtulalım şu haberlerden..BJK için gereksiz olur Necati bence...
indie
13.Mayıs.2010, 16:25
BJK için gereksiz olur Necati bence...
Aynen öyle. Holosko yıllardır gol-asist bağlamında çok faydalı oluyor (santrafor oynamadığı halde), bu sene sakatlandıktan sonra toparlanıp skor üretemedi diye tu kaka, kazma deniyor, Necati kaç senedir ortada yok, avrupadan "golcü değil, güreşçi" diye kovuldu, bu sene Antalyasporda biraz kıpırdandı diye "kaliteli golcü, aranan adam" oldu birden. E Burak Yılmaz da orada ne goller attı biz gönderince, sonraki maceraları ortada.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Mayıs.2010, 19:47
Ah yönetim Ah şu Quaresma transferini bi bitiremedin... :@
Necati konusunda ise ben o kadar kötümser değilim...İyi bir golcü Necati,alınırsa üzülmem-kızmam.
anil luque
13.Mayıs.2010, 19:48
Quaresma'dan o veya bu sebeple vazgeçilip Necati alınırsa hakkaten yönetim binasını hapse girmek pahasına taşlarım..
GeNç KaRTaL
13.Mayıs.2010, 20:50
Bu sezon iyi bir performans gösterse de ben de pek sıcak bakmıyorum Necati'ye.
Ilhan
14.Mayıs.2010, 10:13
Gelirse yedek kalır Necati. Hem Beşiktaş'ın Necati'den öte, forvet arkasında ve kanatlarda ihtiyacı var bence.
bjk_melo_151
14.Mayıs.2010, 12:52
Gelirse yedek kalır Necati. Hem Beşiktaş'ın Necati'den öte, forvet arkasında ve kanatlarda ihtiyacı var bence.
Kesinlikle. forvet arkası olmasa bile topla arası iyi olan fiziği yerinde bir CM de olabilir. Sol kanatta eksik var. Golcü eksiği de var bence.
Bordo61Mavi
14.Mayıs.2010, 16:16
Bu ofansif oyuncular isteniyorda, Mustafa hoca 7-8 tane defansif oyuncuyla cikmiyormu sahaya. 2-3 ofansif oyuncu icin fazla rekabet olur :)
anilton
14.Mayıs.2010, 16:50
Bu ofansif oyuncular isteniyorda, Mustafa hoca 7-8 tane defansif oyuncuyla cikmiyormu sahaya. 2-3 ofansif oyuncu icin fazla rekabet olur :)
Çok ofansif oyuncu ile oynamak hücum oynamak anlamına gelmiyor çok defansif oyuncuyla oynamanın savunma oynamak anlamına gelmediği gibi...
Misal Beşiktaş'ın orta sahasındaki üçlüsünün Necip-Ernst-Fink olması üç önlibero ile oynuyor diye değerlendiriliyor.Ki futbolcuların özelliklerine baktığımız zaman yanlış bir değerlendirme değil.Ancak bu oyuncuların saha içinde hangi görevi üstlendikleri önemli.Bu üç önlibero özellikli oyuncu sahada sadece önliberonun yapmakla yükümlü olduğu şeyleri(top kapmak,mücadele etmek,basit oynamak,savunmaya yardım etmek) mi yapıyor?
Bu sorunun cevabı kocaman bir hayır?Çünkü bu oyuncular yeri geldiğinde topta sürüyorlar,şutta atıyorlar,çizgiye inip ortada açıyorlar,rakip ceza sahasında pozisyonada giriyorlar,golde atıyorlar,asistte yapıyorlar.Onlar sahada sadece orta saha yuvarlağının içine hapsolan oyuncular değiller ve Mustafa Hoca onlara böyle bir kısıtlama getirmiyor...
Bu orta sahadaki üçlü yerine Ernst-Tabata-Delgado üçlüsü olsa iddaa ediyorum daha defansif özellikli oyunculardan kurulu diğer orta saha ile daha çok pozisyona girilir,daha çok ofansif görüntü çizilir.Hatta takım savunması anlamında,az pozisyon verme konusundaki katkılarıda cabası...
Oyunu rakip alana yıkabilmenin en önemli yolu seken topları,basketbol deyimiyle ribaundları alabilmektir.Bu sayede rakip çıkmaya çalışırken onları şaşırtmış ve baskı altına almış olursunuz.Bu seken toplarıda daha diri daha güçlü,daha mücadelecei oyuncular alabilir...
Türkiye'de istatistikler konusunda uzmanlaşmış futbol adamlarında birisi olan Ersun Yanal'ın verdiği bilgiye göre;ligin ilk yarısı itibariyle rakip ceza sahasında en çok oyuncuyla giren,en çok atraksiyonda bulunan takım Beşiktaş'tı.Evet o gol atamayan Beşiktaş,o 8-9 defansif ağırlıklı oyuncu ile maça çıkan Beşiktaş en çok pozisyon bulan takımar sıralamasında liderdi.Ki lig bitmek üzere hala bu sıralamada en üstlerde yer alıyordur,bu su götürmez bir gerçek...
Bu sene defansif kadro ile çıkma konusuda en çok eleştiri alan 1-2'lik deplasmandaki Kayserispor maçı olmuştu.Bu maçta Beşiktaş yine 7-8 defansif ağırlıklı kadro ile sahadaydı.Ve o maç çok rahat 5 olurdu,2-3 maçta girilecek pozisyona tek maçta girilmişti.Hemde Beşiktaş'tan sonra en az gol yeme ünvanına sahip takım olan Kayserispor'a karşı...
Kaldı ki artık Anadolu ekipleri eskisi kadar korkak futbol oynamıyorlar.Ufak bir boşluk bulduklarında cezayı kesiveriyorlar.Onlara karşı artık daha az hatayla ve daha kontrollü oynamak zorundasınız..
G.Saray'ın böylesine bir kadro ile başarılı olamamasının sebebini takım savunmasını iyi yapamayışlarına bağlıyorum.Caner,Arda,Elano,Keita,Kewell,Gio,Jo gibi bir çok ofansif oyuncuyla çıktılar maça sezonun genelinde.Bunun G.Saray'a birkaç maçta alınan bol gollü galibiyetten başka birşey getirdiğini söylemek zor olmasa gerek...
Beşiktaş geçen sezon nasıl şampiyon oldu?Kontrollü oynayarak,önce gol yememe felsefesini benimseyerek...
F.Bahçe bu sezon ne zaman şampiyonluk yolunda avantajlı konuma geldi?Kontrollü oynamaya,takım savunmasını iyi yapmaya başladıktan sonra...
Sonuç olarak yaptığın espiri zekice durabilir,ancak üstünde biraz düşünüldükten sonra hiçte öyle olmadığını görebiliriz...
TR.CaPTaiN
14.Mayıs.2010, 20:42
Beşiktaş'ta yeni sezonda uygulanacak transfer politikası belirlendi. Transferden sorumlu yönetici olan Serdal Adalı, sadece bir ya da iki transfer yapmayı planladıklarını söyledi.
Adalı, yapacakları transferin Beşiktaş'a yakışması gerektiğini belirterek, "5 futbolcu alıp 3'er milyon Euro dağıtacağımıza bir yıldız futbolcuyu kadromuza katar, harcamayı öyle yaparız. Ayrıca laf olsun diye transfer yapmayacağız. Eğer takımı sırtlayacak bir isim bulursak alırız. Belki transfer bile yapmayabiliriz" ifadelerini kullandı.
Şu anda öne çıkan tek ismin Portekizli Ricardo Quaresma olduğunu vurgulayan Adalı, "Taraftarlarımız da onu istiyor. Mustafa hocamız da bu oyuncuya artık sıcak bakıyor. Konu önümüzdeki hafta netleşir" diye konuştu.
Adalı, Bursasporlu Volkan Şen transferiyle ilgili olarak da "Bu hafta oynayacağımız Bursaspor maçından sonra bu konuyu da masaya yatırıp, detaylı bir şekilde değerlendireceğiz" dedi.
Diğer kulüplerden farklı olarak maddi bir sıkıntı yaşamadıklarını da vurgulayan Adalı, "Her kulüpteki gibi bizde de bu tür sorunlar olabiliyor. Futbolcularımız bir iki ay geç de olsa paralarını alıyorlar. Kimsenin bu kulüpte parası kalmaz" ifadelerini kullandı.
Ligtv.com.tr
anil luque
14.Mayıs.2010, 21:08
Hoca da artık ona sıcak bakıyor lafı heyecanlandırmaya yetti beni ..
Revolution
15.Mayıs.2010, 12:10
Fener istedi, Beşiktaş alıyor!
Siyah-Beyazlılar, bir dönem Fenerbahçe'nin peşinden koştuğu yıldızı renklerine bağlıyor...
14/05/10 09:38
http://im.htspor.com/2010/05/14/514961_detay.jpg?1273904237
GAZETE HABERTÜRK / ULAŞ GÜRŞAT
Beşiktaş’ın basın sözcüsü Mete Düren her ne kadar “Dış transfer şu an zor” dese de Polonya basını, Siyah-Beyazlılar’ın CSKA Moskova’nın golcü oyuncusu Dawid Janczyk’ı transfer edeceğini yazdı.
Polonya’nın saygın gazetelerinden Fakt, 22 yaşındaki futbolcunu Beşiktaş’a çok yakın olduğu haberine yer verdi. Gazeteye konuşan Janczyk’ınmenajeri Jerzy Kopiec, “Transfer sona ermek üzere. CSKA ve Beşiktaş görüşüyor. Tek pürüz ne kadar ödeneceği. Eğer Beşiktaş’ın önereceği rakam tatmin edici olursa Dawid imzayı atar” dedi.
Fakt gazetesinin haberinde, Janczyk’le geçtiğimiz yıllarda Fenerbahçe’nin de ilgilendiği ancak CSKA Moskova’nın oyuncu için 5 milyon Euro istemesinin transferin gerçekleşmemesinde etken olduğu belirtildi. Bu kez ise Beşiktaş ve CSKA Moskova’nın 2milyon Euro karşılığında el sıkışmak üzere olduğu ve Siyah-Beyazlılar’ın oyuncuya 3 yıllık bir sözleşme önereceği ifade edildi.
CSKA’DA TUTUNAMADI
2007’de Legia Varşova’dan CSKA’ya transfer olan golcü futbolcu, gelecek vaat
etmesine rağmen Rus ekibinde kadroya girmekte zorlandı. 2 sezon önce Belçika ekibi Lokeren’e kiralanan Janczyk, burada başarılı bir sezon geçirdi ve kiralık olan sözleşmesi uzatıldı. Ama geri çağıran CSKA, Janczyk’i bir diğer Belçika takımı Germina Beerschot’a kiraladı. Oyuncunun, 2011’in haziran ayına kadar Germinal Beerschot’la anlaşması var.
GeNç KaRTaL
15.Mayıs.2010, 13:24
Eleman forvetmiş.Umarım yalan haberdir.
anilton
15.Mayıs.2010, 13:28
Janczyk haberleri yalan...
bjk_melo_151
15.Mayıs.2010, 14:05
Dawid Janczyk iyi oyuncu tamam. Ama bir Holosko varken ikincisini almak Beşiktaş için lüks olur.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Mayıs.2010, 15:07
Yalan Haberdir kesinlikle...
ozaniel
15.Mayıs.2010, 15:56
Hala 10,5 numara için haber çıkmaması ilginç. Halbuki bence bu bölge kanat oyuncusu bölgesi kadar önemli. Tabata %100 ve Delgado %90 gidecek.
indie
15.Mayıs.2010, 16:49
Delgadonun gideceğini pek sanmıyorum. Tabata kiralanacak bence, Tello ve Fink de topun ağzında gibi. Aslında bana göre yabancılarımızın hiçbiri öyle kolay kolay vazgeçilecek isimler değiller ancak bu takıma kanat oyuncusu lazım olduğu da bir gerçek. Şu ana kadar yerlilerden şöyle hızlı-teknik-genç bir kanat oyuncusuyla anlaşılamamış olması sıkıntı verici. Haydi aldın Quaresmayı veya o tarz bir adamı, bir kanada koydun, öbür kanada kimi koyacaksın? Yedekleri kim olacak? Rıdvan sakatlandı, Serdar Özkan ve Erkan Zengini de yolluyorsun. Gene Yusufla ekrem mi oynayacak kanatlarda? En az 4 yeni kanat oyuncusuyla anlaşmamız yahut altyapıdan çıkarmamız lazım. (Erkan Kaş ve Ömer Karancıdan çok umutluyum)
bjk_melo_151
15.Mayıs.2010, 17:35
Altyapıdan oyuncular çıkıyor. Ben de altyapıdan umutluyum.
titates1
16.Mayıs.2010, 13:17
Beşiktaş Moritz'in peşinde!
Siyah-Beyazlılar Kasımpaşa'nın Brezilyalı yıldızına kanca attı!
http://im.htspor.com/2010/05/16/515436_detay.jpg?1274001888
Kartal’ın Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren Andre Francisco Moritz’le ilgilendiği ileri sürüldü. Moritz’in yaklaşık 2 ay önce Kayserispor ile ön protokol yaptığı iddia edilmiş ancak Sarı-Kırmızılı kulüp bunu doğrulamamıştı. Kulübe yakın kaynaklar, bu transfer için Beşiktaş’ın da devreye girdiğini belirtti.
kaynak:habertürk
Ahmet Göktaş
16.Mayıs.2010, 13:45
Kartal’ın Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren Andre Francisco Moritz’le ilgilendiği ileri sürüldü.
Geçiniz...
Ahmet Göktaş
16.Mayıs.2010, 14:55
Beşiktaş, Antalya formasıyla başarılı bir sezon geçiren golcü oyuncunun işini bitirdi. Sezon biter bitmez taraflar imza için masaya oturacak, Necati resmen Kartal olacak.
Antalyaspor’un Türkiye Kupası’ndaki başarısında önemli rol oynayan Necati Ateş, Beşiktaş formasını giymek için gün sayıyor... Transferi ocak ayında gündeme gelen, ancak kulübünün soğuk bakması nedeniyle Antalya’da kalan Necati, bu kez Kartal’a çok yakın.
İsmini vermek istemeyen iki Beşiktaş`lı yönetici, `` Necati ile her konuda anlaştık.Sezon biter bitmez Necat`i Beşiktaş`ta olacak`` diyerek bu haberin doğruluğunu haber1903`e teyit etti.
- HABER1903-
*Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903©
Hayırlı olsun Necati varken gidip yabancı forvet alıp kontenjan doldurmak mantıklı olmazdı. Necati-Bobo ikilisi leblebi gibi gol atar ligde.
Quaresma ve Deco ile de bu takım iyi günler görür. Hayırlısı bakalım.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Mayıs.2010, 16:31
Hayırlı olsun...Necati beğendiğim bir oyuncu,umarım başarılı olur bizde...:)
titates1
16.Mayıs.2010, 18:15
kesin mi ? ben bize gelmesini isterdim
ozaniel
17.Mayıs.2010, 01:06
Bobo varken, Nobre varken, o bölgede rahat oynayabilecek Holosko varken Necati gelmesin. Antalya'da iyi bir sezon geçirmiş olabilir ama 3. forvet olarak o performansta oynayamaz. Yalan haber olduğunu umuyorum.
anilton
17.Mayıs.2010, 14:12
Yabancı kontenjanı sıkıntısı malum...
Holosko'ya dünya kupasından sonra tatmin edici bir teklif gelirse satılacak...
Nobre'den de kaç para gelirse gelsin kurtulma yoluna gidilebilir.Sonuçta yıllık 2.4 milyon € kazanan bir adamı ne kadar az bir bedelle satsanız bile sırf o yıllık bedelden kurtulduğunuz için kar etmiş sayılırsınız...:)
Necati'nin pek itiraz edilecek,istenmeyecek bir tarafı yok.En önemlisi bonservisi elinde...
Necati bu ligdeki forvetler arasında en teknik olanlarından birisidir.Hatta bu konuda en iyisi belki.Dripling yapar,arapası atar,savunma arkasına sarkar,nispeten süratlidir,fiziğini iyi kullanır,son vuruşları ortalamanın üstündedir,tecrübesi had safhadadır...
Aynı zamanda bir çok mevkide oynayabilir.Forvet ve forvet arkası zaten asıl mevkii.Bununla birlikte 4-3-3 sisteminde hücum kanatlarında da oynayabilir.En azından bu sene o bölgede kullanılan Nihat ve Holosko'dan daha verimli olur...
Kısacası Necati olmazsa olmaz değildir ama olursada hayır denmez...
footballer33
17.Mayıs.2010, 16:11
YA SEMİH YA NECATİ
F.Bahçe ve Milli Takımın golcü oyuncusu Semih Şentürk`ün önümüzdeki sezon forma giyeceği takımın,ya Beşiktaş ya da Ajax olacağı öğrenildi..
F.Bahçe`de son dönemde büyük sorunlar yaşayan ve Daum`un tavırları nedeni ile ipleri koparan golcü oyuncu`nun Avrupa`ya gitmesi durumunda bu transferi çok isteyen Hollanda ligi ekibi Ajax ile anlaşacağı, ancak Türkiye`de kalması durumunda ise Beşiktaş formasını giymek istediği belirtildi...
Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş`da Bobo`nun partneri olacak yerli bir golcü arayışları devam ederken,bu ismin ya Semih ya da Necati Ateş olacağı, iki futbolcunun da Beşiktaş`ta oynamak istediği gelen haberlerler arasında..
Beşiktaş yönetimi`nin öncelikle Quaresma transferini bitirip taraftarının gönlünü aldıktan sonra bu iki oyuncudan birine de siyah-beyazlı formayı giydirmesi bekleniyor.
- HABER1903 -
*Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903©
Hadi bakalım. Semih mi, Necati mi? :S
anil luque
18.Mayıs.2010, 18:54
ne necatisi ya çıldıracağım !
vuque
18.Mayıs.2010, 19:08
Quaresma Yok Necati'yi Aldık Yaparsa B.J.K Yönetimi Oy ki Ne Oy :p
GeNç KaRTaL
18.Mayıs.2010, 19:11
Quaresma transferi için önce kontenjanın boşaltılması gerekiyor.He kontenjan boşaltılıp Quaresma alınabilir mi? Hiç fikrim yok.
KanaKe
18.Mayıs.2010, 20:35
Daum yollanirsa Semih takimda kalir.
footballer33
18.Mayıs.2010, 20:51
Serdar Özkan da beklediğimiz gibi gitmiş G.Saray'a. Yolu açık olsun. Çok şükür kurtulduk kendisinden.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Mayıs.2010, 21:03
Hayırlı Olsun,Serdar Özkan'dan kurtulduk...:p
eng1n
18.Mayıs.2010, 21:40
Beşiktaş için Batuhan'ın gitmesi ne kadar kötüyse Serdar'ın gitmeside bir o kadar iyi olmuş :n: beşiktaş gene dengeyi kurdu :D
indie
18.Mayıs.2010, 21:44
Serdar'ın da gidişiyle inşallah artık Ömer Karancı ve Erkan Kaş'ı a takımda görmeye başlarız. Bu çocukları da sağa sola kiralayıp çürütürlerse çok üzülürüm.
Ayrıca benim Beşiktaş'a istediğim bir oyuncu Mustafa Pektemek. Necati'yi alana kadar Mustafa'yı kaptırmasak Galatasaray'a iyiydi.
eXcitinG
18.Mayıs.2010, 22:46
Ben Quaresma nın da bittiğini düşünüyorum. OyuncuLar birer birer gönderiLdikten sonra bu da açıkLanacaktır. Deco ve Semih transferi iLe de geLecek sezon fırtına gibi eseriz.
RasAnt
19.Mayıs.2010, 00:07
Semih Türkiyede Fenerbahçeden başka BJK - GS - TS forması giyeceğini hiç düşünmüyorum.
footballer33
19.Mayıs.2010, 16:48
Semih Türkiyede Fenerbahçeden başka BJK - GS - TS forması giyeceğini hiç düşünmüyorum.
Benim bildiğim de, Semih'in açıklamasında ''Türkiye'de Beşiktaş, Avrupa'ya gidersem de Ajax forması giyerim'' şeklinde bir açıklama yaptığı yönde. Fakat ne kadar doğru bunu zaman gösterecek.
Cengo
20.Mayıs.2010, 00:59
Benim bildiğim de, Semih'in açıklamasında ''Türkiye'de Beşiktaş, Avrupa'ya gidersem de Ajax forması giyerim'' şeklinde bir açıklama yaptığı yönde. Fakat ne kadar doğru bunu zaman gösterecek.
Türkiye'de Fenerbahçe'den başka takımda forma giymem dedi.
footballer33
20.Mayıs.2010, 20:10
KARTAL TABATA`YI GÖZDEN ÇIKARDI.!
Kartal, 8 milyon Euro`luk Tabata`yı gözden çıkardı.
Turkcell Süper Lig`de 2009-2010 sezonunu şampiyon Bursaspor`a 2-1 mağlup olarak 4. sırada tamamlayan Beşiktaş`ta gelecek yılın planlaması yapılıyor.
UEFA Avrupa Ligi`ne ikinci ön eleme turundan itibaren katılacağı için sezonu erken açmak zorunda kalan Siyah-Beyazlı takım, yerli ve yabancı transfer çalışmalarına hız verdi.
Öncelikle yabancı kontenjanını boşaltmak isteyen transfer komitesi, geçen sene Gaziantepspor`dan 8 milyon Euro`ya alınan Rodrigo Tabata`yı gözden çıkarttı. Halen kadrosunda 11 yabancı bulunan Kartal`ın transfer yapabilmesi için en az 4 oyuncu ile yollarını ayırması gerekiyor. İki yabancı transferi gerçekleştirmeyi düşünen Beşiktaş`ta gideceklerin sayısı ise en az 5 olarak belirlendi. Gordon Schildenfeld bedelsiz, Bursaspor kadrosunda yer alan Çek stoper Tomas Zapotocny ise bonservis ya da takas yoluyla yollanacak. 2010 Dünya Kupası için ülkesine giden Rodrigo Tello`ya da kendisine kulüp bulabileceği söylendi. Alman Michael Fink ve Brezilyalı Rodrigo Tabata`ya yeni transferlere kontenjan açılması için ayrılmaları halinde yardımcı olunabileceği ifade edildi. Futbol Komitesi başkanı Serdal Adalı da altyapıdan gelen oyunculara daha fazla imkan vereceklerini kaydetti. Teknik Direktör Mustafa Denizli`nin de Michael Fink`in gönderilmesine Uğur İnceman ve Necip Uysal`ın son dönemdeki performansları sebebiyle onay verdiği ortaya çıktı.
ZAMAN / MESUT YILDIRIM
Orta sahaya futbolcu alınacaksa Tello'nun yerine Delgado gitmelidir bence. Zaten sol kanatta alternatifimiz çok az.
goosfraba
20.Mayıs.2010, 20:14
tabata'nın hiç alınmaması gerekiyordu bence. bir de 8 m euro ödediler. çok büyük para. daha genç bir yabancı alınıp geleceği düşünebilirlerdi.
anil luque
20.Mayıs.2010, 20:19
Yönetimimiz yine birşeylerin peşinde ve bunu söyleyeceğimi tahmine etmezdim ama bu sefer doğru adımlar atılıyor.. Herkes emeğinin karşılığını alsın , emek vermeyen de bu takımdan gitsin bu kadar basit.. Nobre'nin hala bu kulüpten para kazandıgını görünce çıldırıyorum.. Koca sezonda 3 gol atan bir golcü?? ye yıllık 2.2 milyon euro ver ama iş kaliteli transfere gelince fazla durumumuz yokk.. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.. Umarım bu formayı hakeden isimler takıma kazandırılır ..
indie
20.Mayıs.2010, 21:35
Tabata aslında çok iş yapabilecek bir oyuncu ancak o bonservisi hep formasına yapışık kalacak. Delgado dönecekse, ve iyi bir kanat oyuncusu alınacaksa kiralanması en mantıklısı. Genç bir türk oyuncunun takasında da kullanılabilir.
Nobre ise yıllardır sırtımızda bir kambur. Üstelik defalarca az daha Bobo'nun yollanmasına sebep oluyordu varlığı. Batuhanın kazanılamamasında da az da olsa Nobrenin ve Türk pasaportunun katkısı var. Hatta sezon başında Nobre tek forvetken Bobo'nun sol kanatta oynadığı maçları hatırlayıp çıldırmamak mümkün değil :)
Fearless Coward
21.Mayıs.2010, 12:13
İşte Volkan'ın gönlündeki takım!
Bursaspor'un başarılı futbolcusu Volkan Şen, forma giymek istediği takımı açıkladı...
20/05/10 16:53
http://im.htspor.com/2010/05/20/516583_detay.jpg?1274430374
Bursaspor’un başarılı oyuncusu Volkan Şen, Beşiktaş’ta forma giymek istediğini belirtti.
Bursaspor’un şampiyonluğunda önemli rol oynayan Volkan Şen hakkında çıkan transfer haberleri hakkında bir açıklama yaptı.
Bursa’da hedeflediği başarılara ulaştığını belirten yetenekli oyuncu, “Bursa’da başarıyı yakaladık. Milli Takım’a da çağırıldım. Uzun süre milli formayı giymek istiyorum. Kulübümle sözleşmem devam ediyor. Bir teklif varsa da, bana iletilmedi” dedi.
Profesyonelliğe vurgu yapan Volkan Şen, “Gerçekçi olmak lazım. Sürekli görev alabileceğim bir takımda oynamak isterim. Duygusal davranma gibi bir lüksümüz yok. Ciddi bir teklif gelirse hocam ve yönetim de müsaade ederse Beşiktaş’ta futbol oynamak isterim” şeklinde konuştu.
(GOAL)
LaigLeNoiR
21.Mayıs.2010, 12:19
Volkan bu ligde sevdiğim oyunculardan ancak dirtiness'i biraz fazla :)
titates1
21.Mayıs.2010, 12:25
Volkan Şen'in açıklaması çok akıllıca , Fenerbahçe ve Galatasarayda ilk 11 şansının zayıf olduğunu , Beşiktaş'ta direk ilk 11 oynayabileceğini biliyor ve açıklaması da bu yönde.Bence en azından 1 sene daha kalmalılar takımlarında sercan,volkan,ozan...
GeNç KaRTaL
21.Mayıs.2010, 12:56
Bu açıklamasının videosu felan varsa inanabilirim.Bursaspor'un elindeki oyuncuları satacağını sanmıyorum çok iyi teklifler gelmediği sürece.
I3esiktas
21.Mayıs.2010, 17:25
YÖNETİM QUARESMA`YA UÇTU
Beşiktaş yönetimi, son 1 aydır transfer gündemine aldığı ve görüşmelerini sürdürdüğü Ricardo Quaresma için İspanya`ya gitti.
Şampiyonlar Ligi finalinde yarın akşam Inter ve Bayern Münih arasında oynanacak karşılaşma için Madrid`de bulunan İtalyan ekibin yetkilileri ile görüşecek olan Beşiktaş yönetiminin, transfere son noktayı koyması bekleniyor. Başkan Yıldırım Demirören, Futbol Şube Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu`nun dün akşam İsparnya`ya gittiği öğrenildi. Bu üç ismin Inter yetkililerinin yanı sıra İtalyan ekibin Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer almayan, ama takımıyla beraber Madrid`e giden Quaresma ile görüşecekleri de belirtildi. Özellikle Portekizli oyuncuyla maçtan önce yüz yüze görüşmesi beklenen siyah beyazlı heyetin Quaresma`yı, Beşiktaş`a transferi konusunda ikna etmesi bekleniyor.
Dha
anil luque
21.Mayıs.2010, 17:53
Edin artık yahu nolur edin yanii .. İnşallah ordan Qua ile birlikte dönersiniz ..
footballer33
21.Mayıs.2010, 20:41
10 haziranda transfer dönemi açılıyor. O zamana kadar en azından 1-2 futbolcunun işi bitirilmeli ve bunlardan biri de Quaresma olmalı. Umarım yöneticilerimiz bu defa sevindirirler bizi transfer konusunda.
Fearless Coward
21.Mayıs.2010, 23:26
Transfer görüşmesi haftaya!
http://www.malatyabjk.com/arma/BJK_LOGOSU_1.gif
Beşiktaş'ta transferde henüz bir gelişme yaşanmazken, kulüp başkanı Yıldırım Demirören ile teknik direktör Mustafa Denizli'nin gelecek hafta bir araya gelmesi bekleniyor.
Dış transferde arayışlarını sürdüren ve kadrosundaki bazı yabancıları değiştirmeyi planlayan siyah-beyazlı kulüpte, bu görüşmenin ardından hareketliliğin artmasının beklendiği öğrenildi.
Bu arada, sezon içinde ameliyat olan teknik direktör Mustafa Denizli'nin rutin kontrolleri ise sürüyor. Denizli'nin bu kontrollerin ardından tatile gideceği bildirildi.
21.05.2010
Kaynak : AA
Ahmet Göktaş
22.Mayıs.2010, 00:55
Beşiktaş Pazarlama ve Kartal Yuvalarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Aksoy taraftarı heycanlandıracak açıklamayı haber1903`e yaptı.
Hiç bir transferin imza olmadan bitmeyeceğinin altını çizen Aksoy, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören`in son bir aydır bu transferle uğraştığını ve kesinlikle bitirmek için Madrid`e gittiğini belirterek, "Sanırım Başkanımız, Serdal Adalı ile birlikte bu görüşmeden sonra müjdeyi verecekler" dedi..
PAZARLAMA KOMİTESİ OLARAK QUERESMA`YA HAZIRIZ
BJK`nin Pazarlama ve Kartal Yuvaları`ndan sorumlu yöneticisi Aksoy, "Ben üzerime düşeni yapıp 50 bin adet formayı hazırlatıyorum, sırtlarına Quresma yazmak için de Madrid`den telefon bekliyorum. O telefon gelsin daha onlar uçaktayken Q7 formaları Adidas tarafından hazırlanmaya başlanır ve 10 Haziran`da kartal yuvası mağzalarında vitrine asılır" dedi. Aksoy ayrıca Beşiktaş taraftarı büyüklüğünü gösterip forma satışlarında 50 bin barajını geçmelidir ifadelerini kullandı...
Bu arada yurt dışında bulunan Başkan Yıldırım Demirören`in yarın Madrid`e geçerek Serdal Adalı ile buluşacağı ve İnter-Bayern, Şampiyonlar Ligi Finali`nin ardından transferi noktalayacağı gelen haberler arasında...
Haber1903
Addolorato
22.Mayıs.2010, 00:57
"Ben üzerime düşeni yapıp 50 bin adet formayı hazırlatıyorum, sırtlarına Quresma yazmak için de Madrid`den telefon bekliyorum. O telefon gelsin daha onlar uçaktayken Q7 formaları Adidas tarafından hazırlanmaya başlanır ve 10 Haziran`da kartal yuvası mağzalarında vitrine asılır"
Güzel olmuş burası :)
Ahmet Göktaş
22.Mayıs.2010, 01:04
Olmuş değil , bizzat kendi beyanatı yöneticinin. Yanlış anlamadıysam uydurma haber demek istiyorsunuz ? Yanlış anladıysm pardon.
bjk4ever
23.Mayıs.2010, 12:02
Sizce kimler gidecek veya gitmeli? Yonetimin aciklamalarina bakilirsa Tello ve Fink gidecek, Tabata kalacak, Delgado baska bir yabanci ile birlikte takima katilacak. Ben acikcasi Fink'in kalmasi gerektigini, Tello ve Tabata'nin gitmesi gerektigini dusunuyorum.
Ahmet Göktaş
23.Mayıs.2010, 12:17
Quaresma, depois da festa: «Já fiz o que tinha a fazer no Inter»
MOURINHO ASSUME
«Em princípio vou para o Real Madrid» (http://www.maisfutebol.iol.pt/italia/mourinho-inter-liga-dos-campeoes-bayern-maisfutebol/1164789-1489.html)
Itália (http://www.maisfutebol.iol.pt/internacional/italia)notícia
10 » (http://www.maisfutebol.iol.pt/italia/mourinho-inter-bayern-liga-dos-campeoes-maisfutebol/1164780-1489.html) da secção "Itália (http://www.maisfutebol.iol.pt/internacional/italia)"
2010-05-22 23:07h Quaresma, depois da festa: «Já fiz o que tinha a fazer no Inter»
Ricardo Quaresma comemorou esta noite com o Inter a conquista da Liga dos Campeões. O extremo português não foi opção na final, mas participou na caminhada até Madrid. No final, falou da festa e assumiu a saída do clube, para jogar mais. Mas não para Portugal. «A festa foi o que viram. No balneário entrámos felizes, mas mais calmos», contou Quaresma no final: «Agora vamos desfrutar e continuar a festa em Milão. Vamos agora para lá, espero que a noite seja de celebração e amanhã dê para descansar. Estou feliz por vencer um título tão importante como este, que qualquer jogador sonha ganhar. Gostava de ter estado mais em campo, mas hei-de ter mais oportunidades.»
A seguir, abordou o futuro. «Espero que se resolva rapidamente, o meu empresário sabe o que quero. Comigo ninguém falou mas também não precisam de falar, o meu empresário tata disso», afirmou Quaresma, rejeitando nomeadamente a hipótese de voltar ao Sporting: «Já disse que Portugal não quero. Não é bem não querer, é achar que posso continuar fora. Um dia se tiver de acabar em Portugal acabo.»
«Já fiz o que tinha a fazer no Inter. Não vale a pena continuar. Tenho 26 anos e preciso de jogar», assume de resto Quaresma, para responder assim quando lhe foi mencionado o interesse do Besiktas: «Eu também queria muita coisa. Fico feliz pelo interesse, mas é com o meu empresário.
«Espero que se resolva rapidamente, quero ir de férias descansado», concluiu, para deixar apenas mais uma frase, quando questionado sobre como se sente pela ausência do Mundial: «Se conseguir ver o Mundial vejo, se não conseguir paciência.»
MEALİ
Beşiktaş`ın görüşmelere başladığı Ricardo Quaresma, Portekiz basınına açıklamalarda bulundu.
Quaresma, şuan İnter ile şampiyonlar ligi kupasını kaldırmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek sözlerine şöle devam etti:
`Şampiyonlar Ligi Kupasını kaldırdığımız için çok mutluyum.Bugün bu zaferi doyasıya kutlayıp sonra dinlenmeye çekileceğim.`
Geleceği hakkında sorulan soruya ise:
`Kısa sürede geleceğim ile ilgili net bir yol çizmek istiyorum.İnter başkanı benim oynamak istediğimi biliyor.Bana kolaylık göstereceğini biliyorum.Sporting`e gitmeyeceğim.Eğer birgün futbol hayatımı bitirmeye karar verirsem ozaman Portekiz`e döneceğim.İnter`de kalmak istemiyorum.Beşiktaş benimle ilgileniyor.Bu ilgi için çok teşekkür ediyorum.Bende Beşiktaş`ta oynamak istiyorum.Menejerim ilgileniyor umarım bu iş en kısa sürede çözülür ve bende tatile rahat giderim.`
Maisfutebol
bjk4ever
23.Mayıs.2010, 12:23
Sizce ne gibi degisiklikler ve transferler gerekir?
Bize lazim olan transferler:
1 Yabanci yildiz kanat oyuncusu (Quaresma olabilir).
2 Yerli yildiz kanat oyuncusu (V.Sen, Ozan Ipek, Yekta olabilir).
3 Ekstra bir YERLI stoper, yabanciya gerek kesinlikle yok Toraman, Sivok, Ferrari oldugu surece (O.Toprak, Baris Basdas, O.Erdogan olabilir).
4 Eger 4-3-3'ten vazgecip 4-4-2'ye doneceksek (bana gore gerek bu degisiklik) Necati hemen alinmali.
5 Bunlara ilaveten olabilirse bir ekstra sagbek, ama orada Toraman, Ekrem ve kiradan donecek Erhan oldugu surece bence gerek yok.
6 Takimdan ayrilacak 2 kisi Tello-Tabata-Delgado uclusunden ikisi olmali.
------------Rustu-------------
Ekrem--Sivok----Ferrari---Ismail
-----------Fink-------------------
Volkan Sen---Ernst-------Quaresma
--------Nihat-----Bobo-----------
Yedek stoper olarak Toraman var, bekler icin Erhan ve I.Uzulmez var. Ilk yedek onlibero Necip ve Ugur, daha ofansif/defansif varyasyonlar icin Toraman, Delgado gibi oyuncular da monte edilebilir. Kanatlarda yedekte sorun var, fakat sagda Holosko, solda Ismail kullabilabilir, gerekirse ekstradan Yekta alinabilir veya Delgado kanatlarda degerlendirilebilir. Forvette de Necati ve Nobre yedek olarak yeterli. Boylece cok iyi ve varyasyonlari olacak saglam bir kadro olur. Gidecek oyuncular da kesinlikle Tello ve Tabata'dir.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Mayıs.2010, 13:14
İnter`de kalmak istemiyorum.Beşiktaş benimle ilgileniyor.Bu ilgi için çok teşekkür ediyorum.Bende Beşiktaş`ta oynamak istiyorum.Menejerim ilgileniyor umarım bu iş en kısa sürede çözülür ve bende tatile rahat giderim.`
Maisfutebol
yani buda demek oluyor ki Inter'le bonservis konusunda anlaşırsak Quaresma bizimdir :) çok çok iyi oldu bu açıklaması RQ7'nin. :)
footballer33
23.Mayıs.2010, 15:30
Sizce ne gibi degisiklikler ve transferler gerekir?
Bize lazim olan transferler:
1 Yabanci yildiz kanat oyuncusu (Quaresma olabilir).
2 Yerli yildiz kanat oyuncusu (V.Sen, Ozan Ipek, Yekta olabilir).
3 Ekstra bir YERLI stoper, yabanciya gerek kesinlikle yok Toraman, Sivok, Ferrari oldugu surece (O.Toprak, Baris Basdas, O.Erdogan olabilir).
4 Eger 4-3-3'ten vazgecip 4-4-2'ye doneceksek (bana gore gerek bu degisiklik) Necati hemen alinmali.
5 Bunlara ilaveten olabilirse bir ekstra sagbek, ama orada Toraman, Ekrem ve kiradan donecek Erhan oldugu surece bence gerek yok.
6 Takimdan ayrilacak 2 kisi Tello-Tabata-Delgado uclusunden ikisi olmali.
------------Rustu-------------
Ekrem--Sivok----Ferrari---Ismail
-----------Fink-------------------
Volkan Sen---Ernst-------Quaresma
--------Nihat-----Bobo-----------
Yedek stoper olarak Toraman var, bekler icin Erhan ve I.Uzulmez var. Ilk yedek onlibero Necip ve Ugur, daha ofansif/defansif varyasyonlar icin Toraman, Delgado gibi oyuncular da monte edilebilir. Kanatlarda yedekte sorun var, fakat sagda Holosko, solda Ismail kullabilabilir, gerekirse ekstradan Yekta alinabilir veya Delgado kanatlarda degerlendirilebilir. Forvette de Necati ve Nobre yedek olarak yeterli. Boylece cok iyi ve varyasyonlari olacak saglam bir kadro olur. Gidecek oyuncular da kesinlikle Tello ve Tabata'dir.
Gönderilmesi gereken yerliler gittiler bile, İ.Kaş ve S.Özkan. ;) Bunların dışında yerli olarak Batuhan ve Erkan Zengin'i Eskişehir'e yolladık ve o bölgede alternatifler azaldı. O yüzden kesinlikle bir sağ açık alınmalı ki bu isim Quaresma'dan başkası olmasın mümkünse. :) Forvet için de Necati fena olmaz. Sağ bekte Toraman, Ekrem ve Rıdvan var, Erhan Güven'de dursun bir kenarda, İ.Kaş'tan daha kötü olamaz heralde. Sol açığa da Caner Erkin ya da Volkan Şen gelirse iyi olur, ama Tello gitmemeli bence. Yabancılardan Zapo, Fink, Tabata ve Delgado gönderilsin, Gordon zaten opsiyonu kullanılmayacağı için gitti diyebiliriz. Yerli transfer olarak Mehmet Aurelio veya Murat Ceylan düşünülebilir orta sahaya. Yabancı olarak da Deco-Vaart tarzı çift yönlü oynayabilecek bir yıldıza ihtiyacımız olduğu kesin. Bu arada 3. kalecimiz yok Korcan gittiği için(sözleşme yenilenmedi), oraya Denizli'den Cenk en iyi tercih olur. Mevcut kadrodan Uğur İncemanla sözleşme yenilenmesine rağmen takas yoluyla o da gönderilirse kimsenin bir şey söyleceğini sanmıyorum. A2'den gelecek gençleri de unutmayalım (Onur Bayramoğlu, Ali Kuçik, Erkan Kaş, Cumali vs). Benim yeni sezon için kadrom şu şekilde:
Rüştü
Toraman Sivok Ferrari İsmail
Ernst Aurelio
Quaresma Deco Volkan Şen
Bobo...
Değişik varyasyonlarla Holosko, Nihat ve Necati'de kullanılabilir as kadroda. Yedek 11'im de şöyle. :)
Hakan
Rıdvan Erhan Güven Atınç İ.Üzülmez
Necip
Holosko Tello
Necati
Nihat Nobre...
Dediğim gibi gençleri de unutmayalım yerine göre. ;)
bjk4ever
23.Mayıs.2010, 16:32
Ben o Ricardinho olayindan sonra Aurelio'ya karsiyim, ki kendisi o olay olmasa bile cok yaslandi ve gecen 2 sezon iyi oynamadi. Bence Fink her sartta kalmali, onliberoda su an sikintimiz yok ve o gittigi an sikinti dogar bence. Senin kurdugun ikinci kadro yanliz biraz fantastik olmus, ama ilk kadro olabilecek bir kadro, ki Denilzi muhtemelen 4-3-3'ten vazgecmez. Sadece Aurelio yerine Fink lazim, ama o zaman orta alandaki 3. isim yerli olmak zorunda. Her halukarda 4-3-3'te ortada sikinti yasiyoruz, bence o yuzden 4-4-2'ye donmeliyiz. Seneye zaten CL yok, full ofansif oynayip ligde basarili olmaliyiz bence....
GeNç KaRTaL
23.Mayıs.2010, 16:38
Açıkcası benim Demirören başkanlığında pek ümidim yok gelecek sezondan,hatta ileriki sezonlardan.Bu yüzden şu gelse nasıl olur tarzı hayaller kurmak içimden hiç gelmiyor.Keşke Murat Aksu seçilseydide başarılı olamasak bile en azından finansal açıdan ilerleme yaşasaydık.
indie
23.Mayıs.2010, 16:59
- Holosko satılmayacaksa (bence satılmamalı), Necati'ye lüzum yok.
- En az 3 tane ofansif kanat oyuncusu alınmalı (Biri Quaresma olacaksa 2 tane de yerli)
- Sağ beki Ekrem, Erhan, Toraman (hatta Cumali) götürür. Rıdvan da eninde sonunda gelecek.
- Atınç daha genç olduğu için Sezerin sözleşme yenilenip A takıma çıkarılması yerinde olur. Sol beke 3. yedek için de altyapıdan çözüm üretilirse fena olmaz.
- Tabata ve Delgado'dan biri gidici. İkisini de severim, ama Delgado tamamen iyileşmişse daha bir sevrim.
- Tello ve Fink arasında seçim yapmak zor, Fink'in yerine banko Necip oynayacaksa yollanmasında sakınca yok. Tello önemli bir oyuncu, kendi ayrılmak istemiyorsa kalabilir, gönderilirse bir yerli kanat oyuncusu daha lazım. Fink gidince ortasaha için Murat Ceylan da düşünülebilirdi.
- Bobo-Nihat gelecek sene için ileri ikili olarak belirlenmeli, Holosko her ikisine de alternatif olabilir. Nobre'ye hiç bir şey demiyorum :)
Gelecek sene ilk 11'i şöyle olsa en azından sahadaki oyundan keyif almamak için bir sebep yok:
-------------------------------------Rüştü --------------------------------
------------------------------------(Hakan)----------------------------------
----Toraman-------------Sivok--------Ferrari-------------İsmail-----
-----(Ekrem)----------------------------------------------------------------
--------------------------------Necip-------Ernst--------------------------
--------Yabancı(Q7?)----------------------------------M. Delgado----
------------------------------------------------------------(Yerli kanat?)--
-----------------------------Nihat-------------Bobo--------------------------
LaigLeNoiR
23.Mayıs.2010, 17:20
-------------------Rüştü---------------------
Ekrem---------Toraman-Sivok--------İbrahim Ü.
------------Necip ------------Ernst------------
Volkan Şen ----- 10 numara (Deco) ----Quaresma
--------------------Bobo------------------------
Yabancı olarak da Fink ve Holosko kesinlikle kalmalı.
Ferrari gönderilmelidir, sezon sonuna doğru büyük bir düşüş yaşadı Mustafa Denizli'de pek sıcak bakmıyoru sanıyorum artık Ferrari'ye. Tello veya Delgado'dan bir tanesi kalmalı Tabata'da gönderilmelidir.
besiktas1903
23.Mayıs.2010, 17:33
Ferrari gönderilmelidir, sezon sonuna doğru büyük bir düşüş yaşadı Mustafa Denizli'de pek sıcak bakmıyoru sanıyorum artık Ferrari'ye. Tello veya Delgado'dan bir tanesi kalmalı Tabata'da gönderilmelidir.
Ferrari kalmali bence, Ferrarisiz defans cok eksik kaliyordu. Onun disanda sana katiliyorum
Ahmet Göktaş
23.Mayıs.2010, 17:33
Arkadaşlar bir cisim yaklaşıyor.
anilton
23.Mayıs.2010, 17:41
Kaba taslak şöyle birşey olabilir.Gerçi bu benim değil Denizli'nin düşünceleri daha çok;
Schildenfeld S.Graz'a satılır
Zapo Bursa'da kalır ya da Eskişehir'e gidebilir
Holosko Dünya kupasından sonra hatrı sayılır bir teklif gelirse satılabilir
Keza Tello'nun durumuda aynı
Denizli'nin Tabata için düşünceleri ortada,en kötü kiralanacaktır
Fink +2 kontenjanı için iyi bir yabancı
Bobo'dan daha iyi bir golcü alacağımızı düşünmediğim için kalmalı
Delgado Denizli'nin gözbebeği,kalır
Ferrari,Sivok ve Ernst'in yeri banko
Bir kanat oyuncusu gerekli,Quaresma gelecektir...
+2 için bir yabancı daha alınır ya da bu isim Tello olur...
Serdar,Erkan,İ.Kaş gitti
Erhan gidecektir
Nobre gitmeli
Stoper ve sağ bek rotasyonu için en iyi isim Orhan Şam
Bonservisi elinde,yerli statüsünde,formunun zirvesinde olan Necati gelsin
Rotasyonda A2 içinde yaşı tutan Cumali,Orhan Gülle,Erkan Kaş,Furkan Şeker,Ali Kuçik,Sezer Özmen,Onur Bauramoğlu,Oğuz Ceylan gibi isimler değerlendirilebilir
------------------Hakan----------------
Toraman-----Sivok----Ferrari------İsmail
--------------Ernst---Necip------------
----------------Delgado---------------
Nihat------------------------Quaresma
-----------------Bobo-----------------
----------------Rüştü-----------------
Rıdvan-----Orhan----Atınç------Deli İbo
-----------Fink----Uğur--------------
---------------Tello-------------------
Ekrem-------------------------Yusuf
--------------Necati------------------
GeNç KaRTaL
23.Mayıs.2010, 17:46
Quaresma'nın menajeriyle yapılan görüşme olumlu geçmiş.Çarşamba günü bu transferin iyi ya da kötü sonuçlanması bekleniyormuş.Haydi hayırlısı..
bjk4ever
23.Mayıs.2010, 17:49
Ferrari gitmeli diyenlere inanamiyorum, hele diyen BJK'li ise. Ferrari'nin olmadigi donem neler oldugunu ikinci yarinin basinda ve A.Gucu-Trabzon-Eses serisinde gorduk. Ferrari vazgecilmezdir bizim icin Bobo, Ernst ve Sivok ile birlikte. Ayrica kadronda zaten 5 yabanci var, yanina Ferrari'yi de koyabilirsin rahatlikla.
LaigLeNoiR
23.Mayıs.2010, 18:48
Mustafa Denizli'nin böyle düşündüğünü söylemiştim o artık Ferrari'den ilk geldiği andaki performansı beklemiyor. Bundan sonra da böyle birşey olursa katlanılmaz bence. Sivok bu takımda yerini ispatlamıştır, Ferrari'den daha önde gelir bana göre.
Yabancı transferi düşünülürse gidebilir.
anil luque
23.Mayıs.2010, 20:24
Q7'nin bu acıklaması bızım ıcın cok ıyı gercekten.. En zor kısım kendısının ıkna edılmesı dıye bılıyordum ben yani İnter tamamdı.. İnşallah en kısa zamanda açıklıga kavusur hersey ve Q7 bzim olur ..
Ahmet Göktaş
23.Mayıs.2010, 21:14
Quaresma Beşiktaşımıza hayırlı olsun arkadaşlar. Salı günü resmi açıklama olacak büyük ihtimalle. Şimdi Quaresma konusunu kapayıp sol kanat ve beklere önem verilmeli bence.
Gerçi Volkan Şen'de alınabilir , öyle olursa Q7 Sol kanat, Volkan sağ kanat olacak.
anil luque
23.Mayıs.2010, 21:23
Ahmet büyük konuşup heyecan yaptırma be abi =D
Beşiktaş, 1 numaralı transfer gündemi Ricardo Quaresma için Inter'le 7 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardı. Portekizli yıldızla salı günü sözleşme imzalanması bekleniyor.
http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/91p73ld8.widec.jpg
http://media2.ntvmsnbc.com/i/msnbc/Components/Art/SITEWIDE/Icons/iVideo.gifVideo: Kartal'a dünya yıldızı
http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/433anc62.300w.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fvideo.ntvmsnbc.com %2Fquaresma-kartal-mi-oluyor.html)Beşiktaş'a transferi an meselesi olan Ricardo Quaresma'yı tanıyalım (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fvideo.ntvmsnbc.com %2Fquaresma-kartal-mi-oluyor.html)
NTV Spor
Güncelleme: 19:36 TSİ 23 Mayıs. 2010 Pazar
Transferin ilk büyük bombasını Beşiktaş patlatmak üzere... Yeni sezonda özellikle yabancı kontenjanında yenilemeye gitmeyi hedefleyen siyah-beyazlılar, uzun süredir uğraş verdiği Ricardo Quaresma transferinde sona yaklaştı.
Madrid'de Şampiyonlar Ligi Kupası'nı havaya kaldıran Inter yöneticileriyle bir araya gelen siyah-beyazlı yönetim, İtalyan kulüple her konuda el sıkıştı. Anlaşma gereğince Beşiktaş'ın Inter'e 7 milyon Euro vereceği öğrenilirken, Portekizli yıldız oyuncuyla yapılan görüşemede de ilerleme sağlandı. Quaresma'yla aradaki son pürüzlerin giderilmesinin ardından salı günü sözleşme imzalanması bekleniyor.
Cristiano Ronaldo'yla birlikte Portekiz futbolunun en büyük yıldızı olarak nitelendirilen 27 yaşındaki oyuncu, Porto'daki çıkışının ardından İtalya'da istediği çizgiyi yakalayamadı.
Bu sezon Inter formasıyla 13 maça çıkan Quaresma, Portekiz'in 2010 Dünya Kupası kadrosuna alınmadı.
YENİ HEDEF VOLKAN VE OZAN
Beşiktaş, Quaresma transferi haricinde yurt içinde de iki önemli transfer için girişimlerini hızlandırdı.
Bursaspor'un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Volkan Şen ve Ozan İpek için siyah-beyazlılar, Bursaspor'la pazarlıklarını sürdürüyor.
Beşiktaş'ın iki genç oyuncuya karşılık Tello ve Tabata'yı kiralık, Zapotocny'yi bonservisiyle ve bunlara ek olarak 2 milyon Euro'luk teklifine yeşil-beyazlı kulüp olumlu bakarken, bu konuda son kararı Ertuğrul Sağlam'ın vereceği belirtildi.
Son parağrafta ayrı bir güzel :D
volkan sen 10 milyon dolar eder.
TR.CaPTaiN
23.Mayıs.2010, 22:19
Quaresma gibi bir ismi 7 m € karşılığında transfer edebilmek başarıdır. Quaresma üst düzey takımlarda barınamadı ama bir alt seviyedeki takımların yıldızı oldu. Ligimizde önemli iş yapar.
indie
23.Mayıs.2010, 22:20
Volkan Sen satılmayacak. Ha ılla alacaz derse bjk yonetımı en az 10 mlyn doları gozden çıkarsın. Cok para dersenız. Bu takımın yıldızıdır. Yıldız oyuncuda para kazandırır. Oyuncularımızın buyuk takım ozentılerı kalmadı.
Beşiktaş için çok para diye bir kavram yok maalesef, oyuncunun gelmeye niyeti varsa , Demirören de kafaya koyarsa, 10 verir alır.
IcedEarth
23.Mayıs.2010, 22:23
Quaresma transferi gerçekse güzel bir transfer. Maliyetini forma satışlarından çıkaracaktır. Ancak düşüşteki bir isim şu anda. Ligimizin düşüşte olan oyuncular için bir cennet olduğu da göz önünde bulundurulursa, Quaresma ligi sallayacaktır. Umarım İsmail Güldüren'e karşı oynamaz...
anil luque
23.Mayıs.2010, 22:26
Quaresma'ya karşı herkes oynar ama sadece en iyiler savunabilir.. =) Güldüren falan hikaye=)
IcedEarth
23.Mayıs.2010, 22:30
Quaresma'ya karşı herkes oynar ama sadece en iyiler savunabilir.. =) Güldüren falan hikaye=)
Güldüren savunur demedim ki. Güldüren direk kırar :zuhaha
Invincible
23.Mayıs.2010, 22:34
Quresma güldürene karsı oynasa futbol hayatı biter :D:D:DCok kaliteli transfer olmus Quresma
indie
23.Mayıs.2010, 22:34
Güldüren savunur demedim ki. Güldüren direk kırar :zuhaha
Güldüren'e gerek yok, Rıdvan'ın hali ortada işte. İddiasız maçta gencecik çocuğun iki çalımını, bindirmesini yediremeyip çifte dalmalar, tekmeler havada uçuşuyorsa, herşey olur bu ligde. O pozisyonda hala bir şey yok diyenler ve oyunu devam ettiren hakem de cabası :)
IcedEarth
23.Mayıs.2010, 22:36
Güldüren'e gerek yok, Rıdvan'ın hali ortada işte. İddiasız maçta gencecik çocuğun iki çalımını, bindirmesini yediremeyip çifte dalmalar, tekmeler havada uçuşuyorsa, herşey olur bu ligde. O pozisyonda hala bir şey yok diyenler ve oyunu devam ettiren hakem de cabası :)
Biz de onu diyoruz işte.. Maalesef ligimizde çok fazla kasap var. Yıldız oyuncular oynamaya korkar oldu.
di canio
23.Mayıs.2010, 22:39
Yapma yahu, o pozisyonda faul yoktu hakikaten de. Simpson doğrudan Rıdvan'a müdahale etmiyor ki. Zaten Rıdvan'ın ayağının kırılması da Simpson'ın yerde ki dizinden kaynaklanıyor. Bir oyuncu; hem bir ayağımla topa müdahale edip, hem de yerde ki dizimle ayağını kırayım diye uğraşsa bile yapamaz bunu.
indie
23.Mayıs.2010, 22:51
Yapma yahu, o pozisyonda faul yoktu hakikaten de. Simpson doğrudan Rıdvan'a müdahale etmiyor ki. Zaten Rıdvan'ın ayağının kırılması da Simpson'ın yerde ki dizinden kaynaklanıyor. Bir oyuncu; hem bir ayağımla topa müdahale edip, hem de yerde ki dizimle ayağını kırayım diye uğraşsa bile yapamaz bunu.
Hocam bilerek kırdı demiyorum. Ancak o şekilde topa müdahaleyi her futbolcu yapabilir, ama yapmaz. İki ayakla yattığın zaman önüne o 2. ayağın, rakibinin yakındaki pasif ayağına geleceğini bütün futbolcular bilir. Simpson'un yaptığı kontrolsüz, "ne pahasına olursa olsun" bir müdahaledir. O şekilde girip de sonra "bilerek mi kırdık yahu" şeklinde olaydan sıyrılamazsın. Magandanın havaya ateş edip, ölüme sebebiyet verdikten sonra "bilerek mi vurduk yahu" demesine benzer.
Ki Simpson pozisyonun devamında, topa vurma şansı minimumken Fink'in bacağına tekmeyi yapıştırırken de "ne pahasına olursa olsun" yapıştırdı. Bu da oyun karakteri hakkında ipucu veriyor.
di canio
23.Mayıs.2010, 22:55
Hocam bilerek kırdı demiyorum. Ancak o şekilde topa müdahaleyi her futbolcu yapabilir, ama yapmaz. İki ayakla yattığın zaman önüne o 2. ayağın, rakibinin yakındaki pasif ayağına geleceğini bütün futbolcular bilir. Simpson'un yaptığı kontrolsüz, "ne pahasına olursa olsun" bir müdahaledir. O şekilde girip de sonra "bilerek mi kırdık yahu" şeklinde olaydan sıyrılamazsın. Magandanın havaya ateş edip, ölüme sebebiyet verdikten sonra "bilerek mi vurduk yahu" demesine benzer.
Ki Simpson pozisyonun devamında, topa vurma şansı minimumken Fink'in bacağına tekmeyi yapıştırırken de "ne pahasına olursa olsun" yapıştırdı. Bu da oyun karakteri hakkında ipucu veriyor.
Maç içinde olan doğal bir pozisyonu bir magandanın havaya ateş etmesiyle örneklemek sağlıklı olmaz bence. O müdahale sonuç olarak doğrudan rakibe yapılmış, rakibi sakatlamak için yapılmış bir müdahale değildi. Konuyla alakasız mesajlar bunlar, dağıtmayalım en iyisi.
Ahmet Göktaş
23.Mayıs.2010, 23:27
Arkaaşlar ciddi ciddi bir cisim yaklaşıyor.
anil luque
24.Mayıs.2010, 00:52
Kimsin senn? =) Eğer Q7 transferi gerçekleşirse ki büyük ihtimalle artık formamızı giyecek , büyük bir sorunu çözmüş oluruz. Kanat problemimiz ortadan büyük oranda ortadan kalkmış olacak geriye kalıyor 10 numara.. Delgado mu transfer mi? Transferse Deco derim yok başkasını alacaklarsa aman kalsın Delgado bana yeter..
İsmail Güldüren soyadıyla pek bağdaşmayan bir vatandaşımız , o yüzden Q7 ile karşılaşmasını ben de istemem :D
World Hollow o1
24.Mayıs.2010, 02:07
Güldüren'e gerek yok, Rıdvan'ın hali ortada işte. İddiasız maçta gencecik çocuğun iki çalımını, bindirmesini yediremeyip çifte dalmalar, tekmeler havada uçuşuyorsa, herşey olur bu ligde.
Hangi lig'den bahsediyorsunuz?
Halı saha liginden mi, bu kadarda abartmayın isterseniz oyuncuya 2 çalım atınca yediremiyor diye sakatlayacak adamı anca halı sahada prof yaparlar.
indie
24.Mayıs.2010, 02:29
Hangi lig'den bahsediyorsunuz?
Halı saha liginden mi, bu kadarda abartmayın isterseniz oyuncuya 2 çalım atınca yediremiyor diye sakatlayacak adamı anca halı sahada prof yaparlar.
Derdimi anlatamıyorum galiba. Bilerek sakatladı demiyorum, savunma yapmasını, topa girmesini bilmeden gözünü karartıp dalanlarla dolu ligimiz. Çoğu zaman da bunlar cezasız kalıyor. Yıldırma kisvesi altında maçta sivrilen oyuncuya sert girilmesi neredeyse yazılı olmayan ama kabul edilebilir bir kural haline gelmiş. Mesela Necip'i o kadar övüyoruz potansiyeli yüzünden, ama iyi niyetle dahi olsa çok sert girişleri var rakiplere, neden? Çünkü defansif anlayışı tam oturtulmamış. Nasıl gireceğini bilemiyor bazen. Ama bu işi 30 yaşına gelip, 10 senedir istikrarlı bir şekilde yapanlar da var. Bjk-Manisa maçını 90 dakika izleyenler hatırlarlar, Simpson 5. ya da 6. sert hareketinde, maçın son bölümünde ancak sarı kart görebildi.
anil luque
24.Mayıs.2010, 09:41
Neyse artık abiler Beşiktaş Transfer Haberleri sayfasında bunları konuşmak yersiz biraz her ne kadar söylediklerine %100 katılsam da 'İndie' abi =)
İspanya'dan gelecek müjdeli haberi konuşuruz inşallah ilerleyen saatlerde yahut günlerde..
eXcitinG
24.Mayıs.2010, 09:55
Quaresma da sona doğru sayıLı saatLer.
Bu transferi gerçekLeştirmemizde, Quaresmanın başLayak parLak kariyerinin geriye gitmesi ve tekrardan çıkış yapacak bir takım araması etken oLdu bence. Eğer istediği çıkışı yakaLarsa hem iLerLeyen dönemde satışında da iyi paraLar kazandırabiLir bize.
Ahmet Göktaş
24.Mayıs.2010, 15:13
Serdal Adalı bey oyun oynuyorsa taraftarla bilelim.Ya bütün kaynaklar bırak transferin bitmesini , imzalayacağı günü veriyorlar , bizim yönetim bi çıkıyor hop ," Yok daha interle bile anlaşamadık yalan bütün haberle" diyor.
E be kardeşim ne yaptın 3 gün Madrid'de ? Mutlaka iyi yada kötü bir gelişme oldu. Açıklada bitsin şu iş artık iyi yada kötü.
Ha zaten bu işi de beceremezseniz yine aynı tas aynı hamammış diyeceğiz.
Dalga geçer gibi bi iş yapacaksanız bırakın yapmayın transfer falan , satın Ferrariyi , çağırın Gordonu koyalım stopere , gönder Sivok'u bırakın Zapo oynasın. En azından ha geldi ha gitti ha oldu ha olmadı derdimiz olmaz.
anil luque
24.Mayıs.2010, 15:28
Aynen öyle Ahmet kardeş , dediklerine harfiyen katılırım tabi böyle bir durum varsa yani 3 günde bir arpa boyu yol bile katedilememişse.. Ama işin bittiğini bir anda duyurmak istiyor da olabilir yönetim , çünkü gerçekten her yerde yazılıp çiziliyor artık yani işin suyu çıkmaya başladı. Herkes salı günü diyor , yarın imzalasınlar bitsin. Eğer olmayacaksa da peşinen söylesinler biz yapamıyoruz bu işi diye.
Daha iki gün önce İnterle anlaştık artık top Quaresma'da diyordu aynı Serdar Adalı ..
World Hollow o1
24.Mayıs.2010, 15:45
Quaresma Beşiktaş'ın isteklerini karşılarmı?
Beşiktaş Quaresma'nın isteklerini karşılarmı bunları çözersek Türkiye olarak Tek Beşiktaş değil eğer elimizde tutabilirsek böylesine Yıldızları harika devrim olur Avrupa pazarında.. :)
Az önce transferde sonlara gelindiğini dinledin TV'de umarım transfer gerçekleşirde şöyle Quaresmanın tozunu attırdı bir lig izleriz. :)
bjk4ever
24.Mayıs.2010, 15:53
@Ahmet
Sende ne sabirsizsin be kardesim, daha transfer doneminin acilmasina 2.5 hafta var yahu. Quaresma'yi getiriyorsun sonucta, kolay degil. Gec olsun guc olmasin, ayrica Quaresma'yi 2 hafta sonra yerine simdi getirmenin maliyetini sen kendi cebinden karsilar misin? Hayir, o zaman bir zahmet sabirli ol ve bekle......
Ayrica Volkan ve Ozan satilmayacaksa almayalim daha iyi. Bursa'da oynasinlar ve basarili olsunlar, E.Saglam'i dun dinledim ve daha zorlamanin faydasi yok. Kasimpasa'dan Yekta'yi alalim daha iyi, Bursa da CL'de basarili olsun, zorla guzellik olmuyor maalesef....
indie
24.Mayıs.2010, 15:55
Serdal Adalı bey oyun oynuyorsa taraftarla bilelim.Ya bütün kaynaklar bırak transferin bitmesini , imzalayacağı günü veriyorlar , bizim yönetim bi çıkıyor hop ," Yok daha interle bile anlaşamadık yalan bütün haberle" diyor.
E be kardeşim ne yaptın 3 gün Madrid'de ? Mutlaka iyi yada kötü bir gelişme oldu. Açıklada bitsin şu iş artık iyi yada kötü.
Ha zaten bu işi de beceremezseniz yine aynı tas aynı hamammış diyeceğiz.
Dalga geçer gibi bi iş yapacaksanız bırakın yapmayın transfer falan , satın Ferrariyi , çağırın Gordonu koyalım stopere , gönder Sivok'u bırakın Zapo oynasın. En azından ha geldi ha gitti ha oldu ha olmadı derdimiz olmaz.
Her sene önemli isimlerin transferinde olur bu olay, önce bitti denir, imzalar atılmış gibi haberler yayılır, sonra yöneticiler çıkıp bitmedi-pürüz çıktı-satmıyorlar vs. der, karamsarlık yayılır, transfer ancak ondan sonra biter. Carew, Ferrari, Nihat, Delgado transferlerinin tamamı bu şekilde gelişti. Hatta dün yazacaktım "daha durun, daha gelmeden önceki olumsuz haberler çıkacak" diye, üşenmiştim :)
Ahmet Göktaş
24.Mayıs.2010, 15:59
@Ahmet
Sende ne sabirsizsin be kardesim, daha transfer doneminin acilmasina 2.5 hafta var yahu. Quaresma'yi getiriyorsun sonucta, kolay degil. Gec olsun guc olmasin, ayrica Quaresma'yi 2 hafta sonra yerine simdi getirmenin maliyetini sen kendi cebinden karsilar misin? Hayir, o zaman bir zahmet sabirli ol ve bekle......
Ayrica Volkan ve Ozan satilmayacaksa almayalim daha iyi. Bursa'da oynasinlar ve basarili olsunlar, E.Saglam'i dun dinledim ve daha zorlamanin faydasi yok. Kasimpasa'dan Yekta'yi alalim daha iyi, Bursa da CL'de basarili olsun, zorla guzellik olmuyor maalesef....
Benim burada dert ettiğim şey biran önce gelmesi değil dikkat edersen.
Sitem ettiğim şey, birgün transfer bitti denilip , ertesi gün yönetimin yok daha bitmedi oyuncu ile bie görüşmedik demeleridir.
Yoksa bir öyle bir böyle konuşmasınlar , ne zaman getirirlerse getirsinler çok fifi yani.
Sekopej
24.Mayıs.2010, 16:00
SPK sebebiyle de yönetim yalanlamış olabilir, çünkü Inter ile anlaşıldıysa bunu borsaya bildirmek zorunda Beşiktaş ve bildirilmediğine göre, manipulasyon olmaması için, anlaşmadık şeklinde açıklama yapıyorlar.
Oyuncu ile de anlaşıldıktan sonra borsaya bildirilir, şimdi Inter ile anlaşıldığını bildirseler, oyuncu ile anlaşılmasa taraftar tepki verebilir. Bu nedenle yönetim yalanladığı için, olmayacak havasına girmeyin bence, transferin son aşamalarına gelinmiş olabilir, her an açıklanırsa şaşırmamak gerek, bu yöneticinin açıklamalarına rağmen.
anil luque
24.Mayıs.2010, 16:11
Ben de böyle düşündüğümden yargılamamak istedim ama yönetimin önceki vukuatları aklıma geliyor elimde olmadan napalım..
footballer33
24.Mayıs.2010, 16:22
DÜREN`DEN QUARESMA AÇIKLAMASI
Beşiktaş taraftarının merakla beklediği Quaresma transferi için ortaya çıkan çelişkili haberlerin ardından konuya son noktayı Haber1903`e konuşan Mete Düren koydu.
Siyah beyazlı kulübün İnter ve Portekiz`li futbolcu ile prensip anlaşmasına vardığı haberlerine rağmen bugün bazı internet sitelerinde transferin çıkmaza girdiği iddia edilmişti. Serdar Adalı`nın Qaresma transferi ile ilgili, "Daha ne İnter`le ne de Queresma ile ciddi bir anlamda masaya oturmadık" açıklaması taraftarları hayal kırıklığına uğratmıştı.
Haber1903`ün ulaştığı BJK Basın Sözcüsü Mete Düren, konu ile ilgili soruları yanıtladı. Düren, transferde herhangi bir pürüz olmadığını, taraftar arasında çarşamba günü İtalya`da yapılacak son görüşmenin ardından her şeyin netlik kazanacağını söyledi ve taraftarların yüreğine su serpti.
- HABER1903 -
Not : Haber1903.com özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. HABER1903 ©
BU TRANSFER O-LA-CAK...!!!
anil luque
24.Mayıs.2010, 16:30
Serdar Adalı'nın amacı ne yahu .. ? Ya da Mete Düren mi yanlış yaptı yani saklamak istiyorlardı falan , enteresan işler oluyo .. Ama arkadaşın da dediği gibi Quaresma bu formayı giyecek!
Ahmet Göktaş
24.Mayıs.2010, 16:42
DÜREN`DEN QUARESMA AÇIKLAMASI
Beşiktaş taraftarının merakla beklediği Quaresma transferi için ortaya çıkan çelişkili haberlerin ardından konuya son noktayı Haber1903`e konuşan Mete Düren koydu.
Siyah beyazlı kulübün İnter ve Portekiz`li futbolcu ile prensip anlaşmasına vardığı haberlerine rağmen bugün bazı internet sitelerinde transferin çıkmaza girdiği iddia edilmişti. Serdar Adalı`nın Qaresma transferi ile ilgili, "Daha ne İnter`le ne de Queresma ile ciddi bir anlamda masaya oturmadık" açıklaması taraftarları hayal kırıklığına uğratmıştı.
Haber1903`ün ulaştığı BJK Basın Sözcüsü Mete Düren, konu ile ilgili soruları yanıtladı. Düren, transferde herhangi bir pürüz olmadığını, taraftar arasında çarşamba günü İtalya`da yapılacak son görüşmenin ardından her şeyin netlik kazanacağını söyledi ve taraftarların yüreğine su serpti.
- HABER1903 -
Not : Haber1903.com özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. HABER1903 ©
BU TRANSFER O-LA-CAK...!!!
İŞTE BJK4EVER ARKADAŞIM , BUNDAN BAHSEDİYORDUM.
bjk4ever
24.Mayıs.2010, 16:59
Benim burada dert ettiğim şey biran önce gelmesi değil dikkat edersen.
Sitem ettiğim şey, birgün transfer bitti denilip , ertesi gün yönetimin yok daha bitmedi oyuncu ile bie görüşmedik demeleridir.
Yoksa bir öyle bir böyle konuşmasınlar , ne zaman getirirlerse getirsinler çok fifi yani.
Iyi tamam da yonetimden biri bu is bitti dedi mi ki?
Ahmet Göktaş
24.Mayıs.2010, 17:03
Iyi tamam da yonetimden biri bu is bitti dedi mi ki?
Yönetimden birisi demediysede , bunca habere karşı çıkıp biri desin , yok olmadı anlaşamadık, yada bütün haberler gerçek değil , imzaya kadar bekleyin desin.
Ha serdal adalı bunu dedi , daha anlaşmadık dedi , hatta nerdeyse olumsuz bile konuştu.
Ama az sonra mete düren çıkıp çarşambaya kadar hallolacağını söylüyor.
anil luque
24.Mayıs.2010, 17:05
Ahmet'in bitti denilip derken anlatmak istediği hani sitelerde dolaşan salı günü imza atılması bekleniyor haberleri.. Ama ardından daha oyuncuyla bile görüşmedik falan denmesi sinir bozuyor tabi hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz , sabırla beklemek en iyisi heralde..
bjk4ever
24.Mayıs.2010, 17:06
Yönetimden birisi demediysede , bunca habere karşı çıkıp biri desin , yok olmadı anlaşamadık, yada bütün haberler gerçek değil , imzaya kadar bekleyin desin.
Ha serdal adalı bunu dedi , daha anlaşmadık dedi , hatta nerdeyse olumsuz bile konuştu.
Ama az sonra mete düren çıkıp çarşambaya kadar hallolacağını söylüyor.
S.Adali aciklama yaptiginda gorusme yapilmamisti, M.Duren bu aciklamalari dunku gorusmelerdensonra yapti dikkat edersen. Ayrica kim anlastik diye dedi hala cevap alamadim? Yazili basina inanmiyorum, sadece canli yayina baglanirlarsa ve kendi gozlerimle veya kulaklarimla duyarsam inanirim, ki bu konuda tek goruntu S.Adali'nin FOX TV'ye yaptigi gorusuyoruz aciklamasi idi o kadar. Yonetimden ne karamsar ne de anlastik seklinde bir aciklama cikmadi, ki dikkat edersen dun M.Duren de kesin konusmadi.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Mayıs.2010, 17:11
Q7'ye Mourinho rötarı!
Beşiktaş'ta yönetimin uzun süredir gündemde olan Ricardo Quaresma transferi için Inter'den randevu istediği, ancak "Önceliğimiz teknik direktörümüz Mourinho... Sizinle şimdi görüşemeyiz" yanıtını aldıkları öğrenildi.
Asbaşkan Serdal Adalı, "Henüz Inter'le de Quaresma ile de ciddi anlamda masaya oturmadık. Ortada henüz bir anlaşma yok. Bazı medya organlarında anlaştığımız yönünde çıkan haberler taraftarlarımızı şartlandırmadan öteye gitmez" dedi.
Şampiyonlar Ligi kupasını alan Inter'de yöneticilerin çarşamba günü Teknik Direktör Mourinho ile masaya oturacağını vurgulayan Adalı, "Onlar için şu anda en önemli konu bu... Hocalarının Real Madrid'e gitmesini engellemeye çalışıyorlar. Tarihininin en büyük başarısını kazanan ve Mourinho'yu takımda tutmak isteyen Inter bu kadar önemli gündem maddeleri varken bizimle görüşür mü? Bu transfer ancak önümüzdeki hafta netleşir. Bizi çağırırlar bizde gideriz" diye konuştu.
Adalı ayrıca "Inter'de sıkıntı olmaz.Kulüple anlaşırız. Ama tek problem Quaresma. Futbolcu henüz gelmeye sıcak değil. Menajerleri Mendez ve Ahmet Bulut bu futbolcuya gelmesi için baskı yapıyor. Bu da zaman alıyor. Umarız yakında gelmeye sıcak bakar" yorumunda bulundu.
Öte yandan siyah beyazlıların gündeminde olduğu iddia edilen Volkan Şen için de konuşan Adalı "Volkan hem bizim hem de hocamız Mustafa Denizli'nin çok beğendiği bir isim. Ancak şampiyon olmuş ve Şampiyonlar Ligi'ne katılacak bir takım en önemli futbolcusunu verir mi bu da şüpheli.." ifadelerini kullandı.
Taraftarlara seslenen Adalı "Hiç merak etmesinler Beşiktaş kendine yakışır takıma katkıda bulunacak bir oyuncu transfer edecektir. Sabretsinler... Gelecek yıl çok iyi bir takım kuracağız " diye konuştu.
LigTv
bjk4ever
24.Mayıs.2010, 17:13
Ahmet'in bitti denilip derken anlatmak istediği hani sitelerde dolaşan salı günü imza atılması bekleniyor haberleri.. Ama ardından daha oyuncuyla bile görüşmedik falan denmesi sinir bozuyor tabi hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz , sabırla beklemek en iyisi heralde..
Fanatikte veya baska sitelerde yaziyorsa bizim yonetim ne yapsin? Tek tek size cepten mesaj mi atsin gorusmelerde durum ne diye? Veya gizli cep telefonla gorusmeleri kaydedip canli mi yayinlasin? Yazili basina inanmayin, biraz sabirli olun o kadar. Ne sabirsiz insanlarmisiz vesselam, Forza'da da 1 aydir Quaresma asagi Quaresma yukari, bikkinlik geldi artik. Daha adam gelmeden cilki cikti....
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Mayıs.2010, 17:22
Bu yolun sonu Beşiktaş!
Beşiktaş'ın bir numralı transfer gündemi Ricardo Quaresma'dan Kara Kartal'a yeşil ışık !.. Interli oyuncu Portekiz'e dönmeyi düşünmediğini ve futbol hayatına Avrupa'daki başka bir takımda devam etmek istediğini söyledi.
Transfer sezonunda İnter'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan 26 yaşındaki futbolcu, Portekiz basınında yer alan açıklamasında, ''Şu an için Portekiz'e dönmeyi düşünmüyorum. Başka bir ülkede oynayabilecek kaliteye sahibim ve bunu yapmaya devam edeceğim'' diye konuştu.
İnter'e 2008 yılında Porto'dan transfer olan futbolcu, 2008-2009 sezonu ara transfer döneminde Chelsea'ye kiralanmış ve yarım sezon boyunca İngiliz ekibinin formasını giymişti.
Beşiktaş, İtalyan ekibinde 32 maçta oynama şansı bulunan futbolcuyla ilgilendiğini açıklamıştı.
LigTv
eXcitinG
24.Mayıs.2010, 17:28
GeL Quaresma, Git Quaresma..
Geçen yıLki Deco muhabbeti gibi oLmasında.
Deco geLiyor, Deco iLe anLaşıLdı, CheLsea iLe anLaşıLdı, Deco yarın istanbuLda...
Sonra Tabata yı gördük havaaLanında.
anil luque
24.Mayıs.2010, 18:04
Abi agzını hayri aç ya napıyosun =) Bi benzetme yapacak olursa Deco--Tabata e o zaman Quaresma .. ? Buldum Ali Bilgin'i Hertha'dan vazgeçirip alalım =D
İnterle anlaşıldı , Qua da portekiz basınına orda oynamak istiyorum demiş. Demekki haberlerde geçtiği gibi ufak pürüzler aşıldıktan sonra bu asil formayı o da giyecek ...
DeNiZ_1903
24.Mayıs.2010, 19:22
Q7 tam bir Portekiz çingenesi demişti geçenlerde babam.Bu Arsenal maçında meşhur topuk hareketini yapınca hasta olmuştum bu adama 1 yıl boyunca futbol oynarken hep Quaresma diye üstüne gittim karşımdaki adamın.Aynı şekilde Ailton'un da gollerini izleyip keşke bize gelse lan demiştim ve geldi geleceğine inanıyorum ben de Kartal Yuvası'nda hazırlıklar bile yapılmış.Gelsin artık Quaresma.
anil luque
24.Mayıs.2010, 20:29
Arsenal maçındaki hareketleri her maç görsek fena mı olur =) Bu arada kadromuzdaki yabancıları durumu nedir son olark bilen var mı? Gönderilecekler , kalacaklar vs?
indie
24.Mayıs.2010, 21:52
Şu Holosko-Volkan olayına değinmek istedim.
Volkan'a lafım yok, çok yetenekli çocuk. Ama akıl var, mantık var, yılların Holosko'sunu verimsiz bir sezon geçirdi diye yabancı kontenjanı uğruna paketlemek yakışmıyor.
07/08 Holosko: 32 maç, 15 gol, 10 asist
07/08 Volkan: 26 maç, 3 gol, 3 asist
08/09 Holosko: 43 maç, 15 gol, 9 asist
08/09 Volkan : 31 maç, 1 gol, 4 asist
09/10 Holosko: 24 maç, 6 gol, 1 asist
09/10 Volkan : 32 maç, 6 gol, 7 asist
*Holosko 84 doğumlu, Volkan 87 doğumlu.
*Holosko Slovakların bankosu, takımını dünya kupasına taşıyan goller attı (mesela Baros'lu Çekler aynı gruptan çıkamadılar), Volkan daha milli olmadı.
*Holosko'nun ligde ve kupada oynadığı her 3 maçtan birinde golü var, Volkan'ın 10 maçtan birinde golü var.
Kalkıp bu adamı Zapo'nun üzerine eşantiyon verelim falan diyenleri görüyorum forumlarda, Türk fubolunu herhalde bu sene yeni takip etmeye başladı o arkadaşlar. Bir Youtube açın, adamın ligimizde, kupamızda 50'den fazla golü var, onları bir izleyin, sonra gelin teknik yetersizliğinden, şutlarının kötülüğünden konuşalım. Mesela hem top süremeyip, hem şut atamayan biri olarak geçen sezon Fenerbahçeye ligdeki o golü nasıl attığını açıklayın bana :)
DeNiZ_1903
24.Mayıs.2010, 22:34
Volkan'a lafım yok, çok yetenekli çocuk. Ama akıl var, mantık var, yılların Holosko'sunu verimsiz bir sezon geçirdi diye yabancı kontenjanı uğruna paketlemek yakışmıyor.
*Holosko Slovakların bankosu, takımını dünya kupasına taşıyan goller attı (mesela Baros'lu Çekler aynı gruptan çıkamadılar), Volkan daha milli olmadı.
*Holosko'nun ligde ve kupada oynadığı her 3 maçtan birinde golü var, Volkan'ın 10 maçtan birinde golü var.
Kalkıp bu adamı Zapo'nun üzerine eşantiyon verelim falan diyenleri görüyorum forumlarda, Türk fubolunu herhalde bu sene yeni takip etmeye başladı o arkadaşlar. Bir Youtube açın, adamın ligimizde, kupamızda 50'den fazla golü var, onları bir izleyin, sonra gelin teknik yetersizliğinden, şutlarının kötülüğünden konuşalım. Mesela hem top süremeyip, hem şut atamayan biri olarak geçen sezon Fenerbahçeye ligdeki o golü nasıl attığını açıklayın bana :)
Holosko'nun Bursa'ya gidebilitesi var ama kesinlikle kalmalı.İstatistiklerin için teşekkürler zaten onlar da en güzel şekilde açıklamış.Ben Volkan Şen'i istemem mi tabii ki isterim ama Holosko gidecekse istemem.Bu arada Ali Ece diye biri sanırım Four Four Two'da da yazıyor twitterdan Quaresma ile ilgili bitti mesajı vermiş formaların hazırlanması bekleniyormuş.Haftasonuna kadar biter bence bu iş.
eXcitinG
24.Mayıs.2010, 22:35
Ben HoLosko yu Türkiye de Baros`a değişmem. VoLkan için kaLkıpta HoLosko yu verirse yönetim en büyük hatasını yapmış oLur. VoLkan aLınacaksa para basıLır aLınır. Yanında da Zapo,Tabata,DeLgado üçLüsünden birisi veriLir, tabi Bursa isterse. HoLosko gibi adam takasta kuLLanıLmaz. Ona kadar Dünya kadar adam var takımda. VoLkan oLsada oLur. HoLosko oLmasada oLmaz.
bjk4ever
25.Mayıs.2010, 10:59
Ayni istatistikleri ben zaten vermistim Bursa transfer haberleri konusunda. Ben katilmiyorum sahsen, ben Holosko'yu da pek begenmiyorum. Sonucta bu adam forvet mi kanat mi ona bakmak lazim. Bir forvete gore az gol atiyor bana gore, bir kanat adamina gore de onun isini (adam gecme, asist) yapmiyor. Forvet olarak degerlendireceksen bu sene Kasimpasa ve Inonu'deki Sivas maclarini aklina getir ve kacirdigi golleri dusun. Ki FB macinda attigi gol guzel, ama tek gole bakilarak yorum yapilmaz. Ona bakarsan yaptigi top kayiplari 100'u gecmistir.
Holosko bos alan buldugu zaman etkili olan, topla hizli olan, ama calim yetenegi 0 (adamin icinden gecmeye calisiyor), dar alanda etkisi 0, son vuruslari yeterli degil (abaniyor), ayrica top kontrolu cok cok kotu (kaval kemigi konusunda Tuncay'la yarisir). Turkiye ligi icin yeterli bir oyuncu, bende kalsin derim, ama bizim icin kesinlikle vazgecilmez degildir. Eger iyi bir teklif gelirse gitmelidir de bana gore, onun yerine safkan bir kanat oyuncusu alinabilir.
footballer33
25.Mayıs.2010, 14:00
BURSA PAZARLIĞI
Bursa`yla takas konuşuluyor, olabilir...
Önce şunu ortaya koyalım, Zapo ve Holosko`yu Ertuğrul Sağlam aldırdı.
Verilen fiyatlar biliniyor.
Holosko çift, Zapo 3 kupa kazandı.
Holosko Dünya Kupası`na gidiyor, üstüne Bursa`yla Şampiyonlar Ligi oynarsa piyasası iyice oturur.
Her ikiside Bursa`da satmak istedikleri an para eder, kalite korunur.
* * * *
Beşiktaş`ın yabancı kontenjanı boşaltıp yerli kalitesini arttırması gerekir.
Zapo artık bizde para etmez, seneye kontratı bitiyor, Holosko`nun ise maaşı 2 milyon`a çıkacak.
İstersen Holosko`yu 5 milyona satarsın ancak bu sefer Zapo elinde patlar.
Yani ikisi 5 milyon eder.
O takdirde bu takas benim için adildir.
Ancak üstüne Beşiktaş`ın para vermesi gerektiğini düşünmüyorum.
Neden Holosko`nun maaşını biz verelim?
Holosko Volkan Şen`den her açıdan iyi bir futbolcudur.
Ben Nihat`a da yer bulmak için gitmesine razı oluyorum ve elbette Q7 için yer açıyorum.
Ayrıca Tello`nun kalması gerektiğini düşünüyorum.
Bu durumda Fink ve Tabata`da gidecek ve son şekil bu olacaktır.
En azından hocanın planladığı bence budur.
Başarabilecekler mi, bakacağız...
ÖZEL NOT: Hadise`nin okuduğu İstiklal Marşı`nı -bir iki yerde detone olması hariç- çok beğendim.
En azından hoş bir ilktir, ilerde daha iyisini yapanlar umarım olacaktır.
Rüzgar Sağnak / Haber1903
Volkan-Holosko gündemine uygun bir yazı olmuş.
Yabancıyı alması bir dert, göndermesi başka bir dert..
indie
25.Mayıs.2010, 17:13
Ayni istatistikleri ben zaten vermistim Bursa transfer haberleri konusunda. Ben katilmiyorum sahsen, ben Holosko'yu da pek begenmiyorum. Sonucta bu adam forvet mi kanat mi ona bakmak lazim. Bir forvete gore az gol atiyor bana gore, bir kanat adamina gore de onun isini (adam gecme, asist) yapmiyor. Forvet olarak degerlendireceksen bu sene Kasimpasa ve Inonu'deki Sivas maclarini aklina getir ve kacirdigi golleri dusun. Ki FB macinda attigi gol guzel, ama tek gole bakilarak yorum yapilmaz. Ona bakarsan yaptigi top kayiplari 100'u gecmistir.
Holosko bos alan buldugu zaman etkili olan, topla hizli olan, ama calim yetenegi 0 (adamin icinden gecmeye calisiyor), dar alanda etkisi 0, son vuruslari yeterli degil (abaniyor), ayrica top kontrolu cok cok kotu (kaval kemigi konusunda Tuncay'la yarisir). Turkiye ligi icin yeterli bir oyuncu, bende kalsin derim, ama bizim icin kesinlikle vazgecilmez degildir. Eger iyi bir teklif gelirse gitmelidir de bana gore, onun yerine safkan bir kanat oyuncusu alinabilir.
Geçen sene Milan Baros, Skibbe dönemi yanılmıyorsam, sağ kanat oynadı 1-2 maç. Top ve adam peşinde koşmaktan bir hal olmuştu. Holosko'nun durumuna da sempatiyle yaklaşmak lazım. Top kontrolü olmayan, dar alanda etkisiz, boş alanda hızlı adam Erkem Dağ gibi olur (ki onu da severim). Holosko sakatlık-formsuzluk vs. sebebiyle 1 sene Ekrem gibi oynamış olabilir, ama Ekrem bunca yıldır bekte de, kanatlarda da, forvette de oynadı, hiç bir sezonda Holoskonun geçen 2 yılda yaptıklarını yapamamış.
Mesela geçen yılın gol kralı Baros bu sene 11 gol attı, ki bunların çoğu Galatasarayın zaten 3-4 gol attığı maçlara denk geldi. Baktığında 11 golü var ama 17 maça çıkıp 10 tanesini boş geçmiş. Bunların 6 tanesinde takımı puan kaybetmiş. Haklı olarak ben bir tane Galatasaraylının ağzından "Baros artık işimize yaramaz" lafı duymadım. Biliyorlar ki seneye gene yararlanacaklar adamdan. Çünkü form geçici, kalite kalıcıdır.
anilton
25.Mayıs.2010, 19:14
SERDAL ADALI HABER1903`E KONUŞTU!
- HABER1903 -
Beşiktaş transfer komitesi Başkanı Serdal Adalı, Haber1903`e konuştu.
Son günlerde medyada çıkan Quaresma transferi ile ilgili tüm ayrıntıları değerlendiren Adalı, son İspanya çıkarmasından transferde ki son duruma kadar herşeyi tüm ayrıntıları ile anlattı.
- TRANSFER İLE İLGİLİ HERKES KAFASINA GÖRE HABER YAPIYOR -
Serdal Adalı, transfer görüşmelerinin başladığı günden bu yana medyada bir çok haber yer aldığını ancak bunların bir çoğunun gerçeği yansıtmadığını belirtti.Son olarak ortaya atılan `` İspanya`da İnter kulubü ve Quaresma ile görüşmediler `` şeklinde çıkan haberlere tepki gösteren Adalı, şu ifadeleri kullandı.
`` İnter kulubü ve oyuncu ile temaslarımız devam ediyor.Ancak son Madrid seferimiz İnter kulübünün daveti ile sadece Şampiyonlar ligi finalini izlemeyi içeriyordu.İtalyan kulübü ile bu transfer süresince iyi ilişkiler kurduk.Onlarda bizi finale davet ettiler.Bizde bu davetlerini kırmayıp Madrid`de yerimizi aldık.Bir kez daha söylüyorum, bu ziyaretimiz de amacımız zaten transfer görüşmesi yapmak değildi.Ancak gazeteler konuyu farklı yansıttı.Lütfen biraz mantıklı düşünelim, farzedin ki biz şampiyonlar ligi finali oynuyoruz.Biri biz ile transfer görüşmesi yapmak istiyor.Bizim umurumuz da olur mu?``
- SABRIN SONU SELAMET -
`` Taraftarımıza sizin aracılığınız ile şunu söylemek istiyorum.Biliyorum çok sabır ettiler.Ama rica ediyorum biraz daha sabır etsinler.Bu süre Beşiktaş`ın menfaati için çok önemli.Biz ne kadar istekli gözükürsek transfer o oranda çıkmaza giriyor.Biz onların şartları ile değil kendi şartlarımıza göre bu transferi bitirmek istiyoruz.``
- MAĞAZADAN EŞOFMAN DEĞİL, İNTER`DEN YILDIZ ALIYORUZ -
`` Medyada çıkan haberler doğrultusun da taraftarların büyük bir beklentiye sokulduğunun altını çizen Adalı, bu konuda medyadan da anlayış bekliyoruz.Sonuçta almaya çalıştığımız Quaresma! Mağazadan eşofman değil,İnter`den yıldız alacağız.Bunun için de ince eleyip sık dokumak zorundayız.``
- BİZE PAZARLIK ŞANSI BIRAKMIYORLAR -
Konuyu sürekli olarak medya haberlerine getiren Serdal Adalı, bu oyuncu ile ilgili çarpıcı sözlerine şu ifadeler ile devam etti;
`` Biz göreve geldiğimiz günden beri, Beşiktaş`ın 10 lirasını çöpe atmamak için mücadele veriyoruz.Ancak karşı taraf oluşan bu gündem nedeni ile bizi bu transfere mecburmuş gibi görüyor ve o baskıyı üzerimizde kuruyor.Bu durumda pazarlık konusun da bizim elimizi kolumuzu bağlıyor.Eğer bu şekilde devam ederse karşı taraf nederse kabul etmek zorunda kalacağız.Bu da transferi sağlıklı bir şekilde, Beşiktaş menfaatlerine göre yapmamıza engel olacak...
- SON BEYANATIM YANLIŞ ANLAŞILMIŞ -
`` Konu ile ilgili yayıncı kuruluştan bilgi almak için beni aradıklarında transfer görüşmelerini uzun süredir sürdürdüğümüzü ancak Madrid`e bu sebeple gitmediğimizi belirttim.Az öncede söylediğim gibi son seferimizin sebebi İnter kulübünün final maçı için davetiydi.Anladığım kadarı ile bu açıklamam yanlış aksettirilmiş.Ben İnter kulübü ve oyuncu ile görüşmüyoruz demedim.Sadece bu sefer farklı bir amaç için oradaydık dedim.Buradan olumsuzluk çıkartmak çok anlaşılır değil...
- İNTER YÖNETİCİLERİ MADRİD`DE BİZİ ARADILAR -
`` Madrid`e indiğimiz ilk andan itibaren İnter`li yöneticiler sürekli bizi arayarak bir ihtiyacımız olup olmadığını sordular. Maç günü de stadda bizimle çok yakından ilgilendiler.Dediğim gibi aramızda çok iyi ilişkiler var. Bizde maçın ardından onları arayarak tebrik ettik. Bu süreçte Quaresma`nın menajeri de sık sık bizi ziyaret etti.Transfer ile ilgili olumsuz hiç bir gelişme yok.Sadece bizim belirlediğimiz bir yol haritası var ve ona uymaya çalışıyoruz.
- BEN BU TRANSFER İÇİN FEDAKARLIĞA HAZIRIM -
`` Önümüzde ki günlerde İnter yöneticilerin daveti ile bir kez daha İtalya`ya gideceğiz. Transfer görüşmelerini yaptığımız İnter kulübü bizden bir kaç gün süre istedi.Takdir edersiniz ki , onlar da hocalarını Real Madrid`e kaptıramamak için uğraşıyorlar. Bize en yakın zamanda transfer görüşmesi için gün verecekler.Bizde Beşiktaş menfaatleri çerçevesinde taraftarımızın çok istediği bu oyuncu ile anlaşma sağlamak için uğraş vereceğiz.Gerekirse bu transfer için maddi manevi her türlü fedakarlığada şahsım adına hazırım.Bir kez daha altını çizerek söylemek istiyorum, biz bu transferi takım içi dengeleri sarsmadan yapmak istiyoruz.Pazarlıkta çaresiz kalmamak için kamuoyundan ve taraftarlarımızdan biraz daha sakin olmalarını şahsen rica ediyorum.Umarım bu transfer hepimizin istediği şekilde gerçekleşir.Sizlere de transferde göstermiş olduğunuz sağ duyu için teşekkür ederim.Umarım bu transferin gerçekleştiğini ilk olarak size duyurmanın mutluluğunu yaşarım.
- HABER1903 -
Bu açıklamadan da anlaşılacağı üzere Quaresma öyle ya da böyle gelecek.Bizimkiler bu transferi nasıl ucuza getiririz onun peşindeler...
I3esiktas
25.Mayıs.2010, 21:02
Adalı'nın duruşunu ve konuşma tarzını çok sevdim. Nerde ne konuşacagını çok iyi biliyor. Bu adama güveniyorum Quaresma'yı da getiricek.
KanaKe
25.Mayıs.2010, 21:09
Quaresma bu aciklamalardan sonra gelmeszse taraftari büyük bir hayal kirikligina ugratmis olacaklar..
footballer33
25.Mayıs.2010, 22:32
Quaresma'nın parası UEFA'dan
Beşiktaş'ın son iki aydır gündemini meşgul eden Ricardo Quaresma transferinde geçtiğimiz hafta sonu olumlu gelişmeler yaşanmış ve Siyah Beyazlı yönetim Portekizli oyuncu ile büyük oranda anlaşmaya varmıştı. İnter Kulübü ve Quaresma ile bu hafta içi yapılacak son görüşmeler sonrası transferin sonuçlanması beklenirken, İtalyan Kulübü'ne ödenecek bonservis bedeli konusunda sıkıntı yaşanmayacağı öğrenildi.
Beşiktaş'ın Quaresma için İnter'e 8 milyon Euro'ya yakın bir bedel ödemesi beklenirken, Siyah-Beyazlı kulübün bu ücreti sıkıntıya düşmeden verebileceği kaydedildi.
Beşiktaş'ın Quaresma için vereceği bonservis bedelinin büyük bir çoğunluğunun UEFA'dan gelecek Şampiyonlar Ligi parası ile ödeneceği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde sahne alan Siyah Beyazlı kulüp, mücadele ettiği grubu 4 puanla sonuncu tamamlamış ve son 16 takım arasına kalamamıştı.
Ancak Beşiktaş geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden tek Türk takımı olduğu için yayın gelirlerinin tamamına sahip olmaya hak kazanmıştı. Şampiyonlar Ligi'nden geçtiğimiz sezon yaklaşık 20 milyon Euro para kazanan Siyah Beyazlı kulübün, bu miktarın son 6 milyon Euro'luk kısmını bu hafta alacağı öğrenildi.
UEFA'dan gelecek bu 6 milyon Euro'yu Quaresma transferinde kullanacağı öğrenilen Beşiktaş Kulübü'nün Inter'e verilecek bonservis bedelinin kalan kısmını da zorlanmadan ödeyebileceği kaydedildi.
Kaynak: DHA
6 milyonu clden, 2 milyonu da Batuhan'ın satışından gelecek olan para. =))
KanaKe
25.Mayıs.2010, 22:37
6 milyona quaresma gibi adami alabilirlerse helal olsun..
DisCo
26.Mayıs.2010, 13:30
Transfer sezonunun yaklaşmasıyla birlikte takımlarımızın isimleri Avrupa basınının gündemine ilginç iddialarla taşınmaya başladı.
İspanyol spor gazetesi AS, Alman teknik direktör Bernd Schuster ile Beşiktaş arasında ön sözleşme olduğunu iddia edip, Getafe'nin Uruguaylı orta saha oyuncusu Juan Angel Albin'in de siyah beyazlılara gideceğini ileri sürdü.
"Alman teknik direktörün, Türk kulübüne gidişini garantilediğini" yazan AS gazetesi, Schuster'in geçmişte çalıştırdığı Getafe'deki Albin'i de siyah beyazlı kulübe götüreceğini kaydetti. Albin için Espanyol kulübünün de teklifte bulunduğu, ancak Beşiktaş'ın önce hareket etmesinden dolayı Uruguaylı futbolcunun İstanbul'a gitmesinin büyük olasılık olarak görüldüğü ifade edildi. 23 yaşındaki Getafe ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Albin'in, menajeri Daniel Fonseca aracılığıyla Beşiktaş ile görüşmelerini ilerlettiği bildirildi.
Öte yandan, Beşiktaş kulübünün görüştüğü İnterli Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma'nın, Real Madrid'e önerildiği öne sürüldü. AS gazetesi, İnter'in, teknik direktör Jose Mourinho'nun Real Madrid'e gitmesi için toplam 35 milyon Avro istediği, bu paraya Mourinho, Maicon ve Quaresma'nın bonservis ücretlerinin dahil olduğunu yazdı. Ancak Quaresma'yı "sorunlu bir futbolcu" olarak gösteren İspanyol gazetesi, Real Madrid'in kesinlikle bu futbolcuyu istemediğini belirtti.
İnter'in, sezon başına 3,5 milyon Avro alan Quaresma'dan kurtulmak istediği de savunuldu.
DisCo
26.Mayıs.2010, 13:31
Kadrosunda tam 11 yabancı futbolcu bulunduran Beşiktaş, henüz hiç kimseyi gönderememenin sıkıntısını yaşıyor. Yabancılardan sadece Zapotocny, Gordon Schindenfeld ve Matteo Ferrari için talep geldiği, ancak önerilen bonservis parasının düşüklüğü nedeniyle bunun kabul edilmediği belirtildi.
Teknik direktör Mustafa Denizli'nin Ernst ve Delgado dışında diğer yabancıların değerini bulması halinde gönderilebileceği raporunu vermişti.
Bu sezon başında Zenit St. Petersburg ile anlaşan İtalyan teknik adam Luciano Spaletti'nin daha önce Roma'da beraber çalıştığı Ferrari'yi istediği ve Rus ekibinin yöneticilerinin de Beşiktaş ile temasa geçerek siyah beyazlılar'a 2,5 milyon Euro bonservis bedeli önerdikleri belirtildi. Beşiktaş'ın ise sezon başında 4,5 milyon Euro'ya Genoa'dan aldığı oyuncuyu daha az bir fiyata satmayı düşünmediğini Rus ekibine ilettiği ve başka bir teklif beklediği ifade edildi.
Zapotocny'i ise Bursaspor ve Eskişehirspor'un istediği, ancak önerilen fiyatları yönetim kurulunun kabul etmediği belirtildi. Gordon Schildenfelt için ise kiralık oynadığı Sturm Graz'in 450 bin Euro bonservis bedeli teklif ettiği bildirildi. Schildenfeld, 2007'de Beşiktaş'a 2 milyon Euro'ya Dinamo Zagrep'ten transfer edilmiş, ancak sadece 7 maç oynadıktan sonra kiraya verilmişti.
Queresma ile de görüşmelerini de sürdüren siyah beyazlılar, Portekizli yıldızdan cevap beklemeye başladı. Queresma'ya yıllık 3 milyon Euro öneren Beşiktaş'ın, 4 milyon Euro'da direten Portekizli yıldıza hafta sonuna kadar süre verdiği belirtildi. Beşiktaş'ın bu futbolcunun bonservisi için de İnter'le iki gün sonra görüşeceği ifade edildi.
Türkiye'den de oyuncu arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Kasımpaşa'nın orta alan oyuncusu Yekta'ya resmi teklif yapmaya hazırlanıyor. Sezon boyunca antrenör Tayfur Havutçu'nun 4 maçını izlediği Yekta için yönetime olumlu rapor sunduğu belirtildi.
Bu arada siyah beyazlı takımın gelecek sezon giyeceği formaların 10 haziran'da tanıtılacağı açıklandı.
Hasta Beşiktaş taraftarı Ahmet Elhüseyni biraz önce Kartal Yuvası'nı aramış: ''Beşiktaş'ın karizması Quaresma''nın taslakları gelmiş
İnönü'deki Kartal Yuvası'nı aramışlar hem de... "Kartal'ın karizması Quaresma" yazan mamüllerin taslakları şu anda oradaymış...
Ali Ece, Twitter :D
footballer33
26.Mayıs.2010, 20:49
Transfer sezonunun yaklaşmasıyla birlikte takımlarımızın isimleri Avrupa basınının gündemine ilginç iddialarla taşınmaya başladı.
İspanyol spor gazetesi AS, Alman teknik direktör Bernd Schuster ile Beşiktaş arasında ön sözleşme olduğunu iddia edip, Getafe'nin Uruguaylı orta saha oyuncusu Juan Angel Albin'in de siyah beyazlılara gideceğini ileri sürdü.
"Alman teknik direktörün, Türk kulübüne gidişini garantilediğini" yazan AS gazetesi, Schuster'in geçmişte çalıştırdığı Getafe'deki Albin'i de siyah beyazlı kulübe götüreceğini kaydetti. Albin için Espanyol kulübünün de teklifte bulunduğu, ancak Beşiktaş'ın önce hareket etmesinden dolayı Uruguaylı futbolcunun İstanbul'a gitmesinin büyük olasılık olarak görüldüğü ifade edildi. 23 yaşındaki Getafe ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Albin'in, menajeri Daniel Fonseca aracılığıyla Beşiktaş ile görüşmelerini ilerlettiği bildirildi.
Öte yandan, Beşiktaş kulübünün görüştüğü İnterli Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma'nın, Real Madrid'e önerildiği öne sürüldü. AS gazetesi, İnter'in, teknik direktör Jose Mourinho'nun Real Madrid'e gitmesi için toplam 35 milyon Avro istediği, bu paraya Mourinho, Maicon ve Quaresma'nın bonservis ücretlerinin dahil olduğunu yazdı. Ancak Quaresma'yı "sorunlu bir futbolcu" olarak gösteren İspanyol gazetesi, Real Madrid'in kesinlikle bu futbolcuyu istemediğini belirtti.
İnter'in, sezon başına 3,5 milyon Avro alan Quaresma'dan kurtulmak istediği de savunuldu.
Bu haberi Mete Düren yalanladı. Schusteri kim istemez ki, ama yok öyle bir şey. Quaresma transferinde de okuduğum son haber kararını yarın açıklayacağı yönde. Umarım olumlu bir karar verir. :)
footballer33
26.Mayıs.2010, 23:06
TURKEY/BESIKTAS, Quaresma Transfer Almost Done
`Turkish outfit Besiktas are expected to announce the transfer of Inter`s Portuguese wingman Ricardo Quaresma (26) this week. Sources state that both sides have agreed to an 8 million euro transfer fee with Quaresma agreeing to a 3 year 7.5 million euro deal.`...
footballpress
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=61179
Acaba mı, yoksa? Hadi artık be, fıtık olduk. Olacaksa olsun.
footballpress sitesi fotomaç gibi bir şey galiba. her türlü haber çıkıyor orada:D
ama inşallah doğrudur bu. 2 güzel hareket yapsın Q7 gelsin de.
eng1n
27.Mayıs.2010, 17:39
Mourinho 35 milyon euro'ya Quaresma ve Maicon'u istiyormuş galiba öyle haberler var o zaman BJK'nin transferi zorlaştı.
I3esiktas
27.Mayıs.2010, 17:49
Şu haberin yalan oldugunu anlıyamadınmı ? :)
goosfraba
27.Mayıs.2010, 19:21
portekizli oyuncunun, inter’in kazandığı 3 kupadan elde edilen 3 milyon euro’luk primini almadan beşiktaş’a, “evet” demeyeceği bildirildi...
kaynak: burcu esmersoy'un twitter'ı..
ekşi sözlük
bjk4ever
27.Mayıs.2010, 19:40
Bizimkiler o 3 milyon euro'yu da odemesin de, onu bile beklerim. Cok uzadi bu Quaresma meselesi, olmuyorsa olmasin zaten, dunyada sadece Quaresma yok zaten, bir dolu kanat oyuncusu var. Sirf Fransa'ya baksan dolu zaten, bu kadar 1 adamin ustune gitmeye gerek yok bence. Insallah gelir tabii bu kadar ugrastan sonra, o ayri konu....
anil luque
27.Mayıs.2010, 20:29
Madrid li yöneticiler Mourinho'yu takımın basına getirdiler ancak Quaresma'yı istemiyoruz demişler , sadece biz kaldık büyük ihtimalle gerçekleşir bu transfer. .
indie
27.Mayıs.2010, 20:57
Quaresmanın peşinde yerli transfer unutuldu. Gerçi bu sene gençleri daha aktif şekilde görebiliriz Beşiktaşta, Mustafa Denizli Ali Kuçiki de kampa götürüp sağ forvette şans verecekmiş.
anil luque
27.Mayıs.2010, 21:29
Hoca'nın gençlerimize önem vermesi gerçekten çok güzel , Necip'ten sonra Ali de şans bulmalı ..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Mayıs.2010, 13:24
Q7 bitti bittiyor!
İtalyan basını, Beşiktaş'ın uzun süredir peşinde olduğu Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma'nın transferi konusunda İnter ile anlaştığı ileri sürüldü.
İtalyan basınında yer alan haberlerde, Beşiktaş ile İnter yetkililerinin, Quaresma için ödenecek bonservis bedeli konusunda uzlaşmaya vardıkları, transferin gerçekleşmesi halinde siyah beyazlı ekibin İtalyan kulübe 8 milyon avro ödeyeceği iddia edildi.
Haberlerde, İnter'de 2 mutsuz sezon geçiren 26 yaşındaki oyuncunun geçen yaz Genoa'ya gitmeyi reddettiği, ancak Beşiktaş'ın teklif edebileceği yıllık 3 milyon avronun cazibesine kapılabileceği de belirtildi.
LigTv
anil luque
28.Mayıs.2010, 18:57
Bitiyorsa bitsin artık temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp aynı haberler veriliyor yahu sıkıldık..
Fearless Coward
28.Mayıs.2010, 19:07
Anıl arkadaş haklı 1 ay oldu neredeyse yahu artık biticekse bitsin olmadı gitsin başka takıma yani İnter'de durmasın öyle bu haberler başa bela..
LaigLeNoiR
29.Mayıs.2010, 02:56
Bordo'nun başına geçen Tigana Bobo'yu istiyormuş ve 7 milyon euro'yu gözden çıkarmışlar. Eğer böyle bir teklif gelirse bence Bobo satılabilir.
Öte yandan Tabata + Zapo 3 milyon euro'ya karşılık Bursa'dan Volkan Şen ve Ozan İpeK'in geleceği yönünde haberler var.
Kaynak : Goal.com
GeNç KaRTaL
29.Mayıs.2010, 02:59
Bobo klasında bir forveti o paraya alamayız.Bence Bobo gitmek istemezse satmamamız lazım.Diğer teklif de doğru ise iki taraf için de güzel bir anlaşma olur.
bjk4ever
29.Mayıs.2010, 11:13
Bursa'nin oyle takap yapacagini zannetmem, ama yaparsa bizim acimizdan muthis olur.
Bu arada Bobo'nun Turk vatandasligi durumu nedir tam olarak bilen var mi?
KanaKe
29.Mayıs.2010, 12:13
Benim bildigim Brezilya'nin Ümit milli takimlarinda oynadigindan vatandaslik hakki yok.
anilton
29.Mayıs.2010, 12:25
Bobo A Milli takıma çağrıldı ancak forma giymedi.Bu yüzden bizim Türk Milli takımında oynamak isterse ve başvuru yapılırsa Bakanlar Kurulu tarafından onaylandığı takdirde beklenmesi gereken süreye falan gerek yok.Bu hem Bobo'nun hala Brezilya milli takımı umutlarını taşıdığı için hemde Bakanlar Kurulu'ndan böyle bir karar çıkacağına inanmadığım için en zor ihtimal...
Bunun dışında Bobo'nun Türk vatandaşlığı için başvuru yapmasının üzerinden 5 sene geçmiş olması gerekiyor Türkiye'de 5 yıl bulunması buna yetmiyor...
Yani anlayacağımız böyle bir ihtimal yok...:)
BeeTLeJuiCe
29.Mayıs.2010, 13:22
Bobo A Milli takıma çağrıldı ancak forma giymedi.Bu yüzden bizim Türk Milli takımında oynamak isterse ve başvuru yapılırsa Bakanlar Kurulu tarafından onaylandığı takdirde beklenmesi gereken süreye falan gerek yok.Bu hem Bobo'nun hala Brezilya milli takımı umutlarını taşıdığı için hemde Bakanlar Kurulu'ndan böyle bir karar çıkacağına inanmadığım için en zor ihtimal...
Bunun dışında Bobo'nun Türk vatandaşlığı için başvuru yapmasının üzerinden 5 sene geçmiş olması gerekiyor Türkiye'de 5 yıl bulunması buna yetmiyor...
Yani anlayacağımız böyle bir ihtimal yok...:)
Sanıyorum Milli Takımda oynamak istediğini belirtirse, Nobre ve Vederson örneklerindeki gibi bir kaç ayda Türk Vatandaşlığına geçiyor.
Sekopej
29.Mayıs.2010, 13:26
Yok o jet vatandaşlık yasasında da bir takım değişiklikler oldu sanırım.
Aslında 5 sene bu ülkede kalınca vatandaş olma hakkı kazanıyorlar ama federasyon izin vermiyor Türk statüsünde oynamayı. Mesela transferolduğu zaman bir Türkle evlenip, vatandaşlık da alabilir. İşte bu tür şeylerin önüne geçmek için, 5 sene bekleme süresi koyuyor.
Tabi vatandaşlığa geçince, milli takımda oynama hakkı doğuyor, milli takımda oynayan bir oyuncu ligde yerli statüsünde sayılmazsa bir skandal olur, ne nedenle 5 sene bekleme kuralı, Türkiye Cumhurriyeti Devleti'ne sağlayacağı faydalar sebebiyle yapılan vatandaşlıklarda geçerli olmuyor.
bjk4ever
29.Mayıs.2010, 17:13
5 sene bekleme kurali ne demek yahu? Hukukta yeni bir tasarida gecmistekileri olaylara mudahelede bulunmamak onemli. Simdi absvuranlar 5 sene sonra olabilecek, ama mesela 4 senedir Turkiye'de olanlar 1 seneyle kacirip toplamda 9 sene mi bekleyecek? Omrumde boyle sacmalik duymadim. Ayrica ne bicim kurallarimiz var arkadas, Ispanya'da 2 sene top oynayan direkt vatandaslik aliyor. Bizimkiler de mesela vatandaslik vermek istemiyorsa yeni bir kural cikartsin, 5 senedir Turkiye'de olanlar (Alex, Yattara, Bobo) Turk vatandasligina gecmese bile Turk statusunde oynasin, en azindan yabancilarin istikrari konusunda asama kaydederiz.....
di canio
29.Mayıs.2010, 18:43
Yok o jet vatandaşlık yasasında da bir takım değişiklikler oldu sanırım.
Aslında 5 sene bu ülkede kalınca vatandaş olma hakkı kazanıyorlar ama federasyon izin vermiyor Türk statüsünde oynamayı. Mesela transferolduğu zaman bir Türkle evlenip, vatandaşlık da alabilir. İşte bu tür şeylerin önüne geçmek için, 5 sene bekleme süresi koyuyor.
Tabi vatandaşlığa geçince, milli takımda oynama hakkı doğuyor, milli takımda oynayan bir oyuncu ligde yerli statüsünde sayılmazsa bir skandal olur, ne nedenle 5 sene bekleme kuralı, Türkiye Cumhurriyeti Devleti'ne sağlayacağı faydalar sebebiyle yapılan vatandaşlıklarda geçerli olmuyor.
O skandal Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı'nda oynarken Korel Engin'de yaşanmıştı. Futbolda yaşanmaz ama, çok kişi tepki göstereceği için. Bilmeyenler olabilir anlatayım konuyu kısaca; Korel Engin Türk vatandaşlığına geçirilp, milli takımda da oynamasına rağmen, Fenerbahçe'de yerli kontenjanında oynamasına izin verilmemişti.
indie
30.Mayıs.2010, 00:37
1903radyo.com da yayınlanan Güvenç Dağüstün ve Ulaş Kurugüllü`nün sunduğu "Tutarsa Ekime Kadar" programına telefon bağlantısı ile bağlanan Beşiktaş Teknik Drektörü Mustafa Denizli çarpıcı açıklamalar da bulundu.
-QUARESMA`YI BEĞENİYOR VE İSTİYORUM
`` Taraftarlarımız sanat programında bir sanatçıyı konuşmak istiyor.Bu konuda şuanda birşey diyemem.Fakat yarın (pazar) bir takım gelişmelerden sonra önemli gelişmeler olabilir.Tabiki istiyorum.Bazı şeylerimizi halledersek bu transferin takım üzerinde ki etkileri çok daha fazla olumlu olur.Oyuncu Porto maçında bize karşı sergilediği futbol ile taraftarımızın üzerinde çok olumlu etki yaptı.Bu transfer gerçekleşirse ogünkü performansı inşallah Beşiktaş`ta da sergileyecektir...
- BASIN HADDİNİ BİLECEK-
Sağlık sorunlarım olduğu yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor,bu haberler ile basın yurt dışında olan kızımı ve ailemide rahatsız ediyor.Sağlık konusunda eleştiri olmaz.Ya doğrudur ya da yanlıştır,herkes bu konuda haddini bilmeli,bugün İzmir-Çeşme `ye geldim ve tatilime başladım benim sağlık durumum gayet iyi ve yeni sezonda yine beşiktaş`ın başında olacağım...
-FERRARİ İLE SORUNUM YOK-
Beşiktaş Teknik Drektörü Denizli,medyada çıkan "Ferrari ile aralarında sorun var"haberlerinede tepki göstererek,"Ferrari bu sezon takımın en iyi performans sergileyen isimlerinden onunla aramda asla sorun olamaz,zaten benim teknik drektör olarak futbolcum ile sorunum olmaz" ifadelerini kullandı..
1O NUMARAM DELGADO OLACAK
Mustafa Denizli,yeni sezonda 10 numarasının Delgado olacağını belirterek,"Bu sezon o bölgedeki ihtiyacımızı Delgado ile kapatacağız onun yeteneklerine güveniyorum ve bu sezon başarılı olacağını düşünüyorum"dedi...
TRANSFER`DE ROTA ALMANYA
`Mustafa Denizli ayrıca "Yeni sezon için bir kaleci ve iki oyuncu için Almanya`da transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz,bu oyuncular genç ve uzun süre faydalanabileceğimiz oyuncular olacak.Beşiktaş için en iyisini yapmak adına yönetimimiz yoğun uğraş veriyor"taraftarımız merak etmesin ve yazılan birçok isme rağbet etmesin"şeklinde konuştu..
- VOLKAN ŞEN`İ BEĞENİYORUM -
`` Bu sezon göstermiş olduğu performans ile Volkan Şen, çok dikkat çeken bir oyuncu oldu.Onun ile ilgili yönetime olumlu rapor verdim.Ama şu aşama da bekleyip gelişmeleri görmek lazım. Oyuncuyu kadromda görmek isterim.`` diyerek sözlerini tamamladı.
Beşiktaş Kulübü transfer etmek için uğraştığı Ricardo Quaresma’nın bonservisi için kulübü İnter ile anlaştı ancak Portekizli futbolcu pürüz çıkarıyor. Quaresma, son kararını salı günü verecek.
http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/quaresmakartal.hmedium.jpg
NTV Spor
Güncelleme: 01:26 TSİ 30 Mayıs. 2010 Pazar
Beşiktaş uzun süredir kadrosuna katmak istediği Ricardo Quaresma için kulübü İnter ile anlaşma sağladı. Ancak Portekizli futbolcu Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmıyor.
Transfer komitesi başkanı Serdar Adalı yönetiminde, Ricardo Quaresma'nın menajeri Jorge Mendez ile İspanya'nın başkenti Madrid'de bir araya geldi.
Görüşmede Quaresma menajeri aracılığıyla Türkiye'de forma giymek istemediğini söyledi. Siyah-beyazlı yöneticiler uzun uğraşlar sonucunda Portekizli futbolcudan bir kez daha randevu almayı başardı. Bu kez görüşme salı günü olacak ve bu toplantıya Riıcardo Quaresma da katılacak.
Beşiktaş transfer komitesi bu görüşmede Portekizli futbolcuyu Beşiktaş'a gelmesi yönünde ikna etmeye çalışacak. Ancak Madrid'den gelen haberler bu görüşmede siyah-beyazlı yöneticilerin işinin kolay olmadığını gösteriyor.
Bu arada Jose Mourinho döneminde İnter'e transfer olan Ricardo Quaresma için Milano ekibi Beşiktaşlı yöneticilere bonservisi konusunda kolaylık sağladı. Her iki kulüpte Portekizliye ödencek miktar konusunda anlaşırken yıldız oyuncunun Türkiye'ye gelmek istememesi transferin şu an için önünü tıkıyor.
indie
30.Mayıs.2010, 15:47
Karşıyaka'dan Kıvanç Karataş'ın alındığı söyleniyor.
LaigLeNoiR
30.Mayıs.2010, 16:14
Quaresma haberleri artık sıkmaya başladı. Gelmeden daha oyuncudan bıktık yahu. Yeter ya...
yunusgs
30.Mayıs.2010, 17:43
Gerçekten sıktı Quaresma haberleri.Yılan hikayesini geçti.Sürekli aynı haberi yapmaktan vazgeçmeli medya.
footballer33
30.Mayıs.2010, 20:57
BÜYÜK GÜN ÇARŞAMBA; YA OLACAK YA OLMAYACAK!
Beşiktaş`ın transfer listesinin ilk sırasında yeralan Ricardo Quaresma’nın siyah beyazlı formayı giyip giymeyeceği büyük olasılıkla Çarşamba günü belli olacak.
Basında çıkan çeşitli olumsuz haber ve söylentilere karşın, transferde oumlu gelişmelerin yaşandığı ortaya çıktı. Haber1903`ün yönetime yakın kaynaklardan aldığı bilgiye göre Beşiktaş Transfer Komitesi üyeleri Ricardo Quaresma`nın menajeri Jorge Mendez ile İspanya`nın başkenti Madrid`de bir araya geldi.
Portekizli futbolunun yeralmadığı görüşmede Mendez Beşiktaşlı yöneticilere olumlu mesajlar verdi. Inter ile Q7 için daha önce anlaşmaya varan siyah beyazlıların Portekizli oyuncuyu da sözleşme imzalamaya ikna ederek bu transferi noktalamayı planlıyor.
Jorge Mendez`in, olumlu geçen görüşmenin ardından Beşiktaş Transfer Komitesi`den Quaresma`nın da katılacağı son bir toplantı istediği öğrenildi. Transfer Komitesi ve Quaresma Salı ve ya Çarşamba günü biraraya gelerek işi noktalayacak. Bu görüşme ile transfer girişiminin olumlu ya da olumsuz sonuçlanması bekleniyor.
-HABER1903-
*Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903©
bu adam için harcanan zamanda deco, govou gibi adamları getirirdik be...bonservisleri de yok hem...yazık valla... :icon_evil: :mad:
nerazzuri
30.Mayıs.2010, 21:00
bu ne yahu. önce pazartesi,sonra salı, şimdi de çarşamba. bitmez bu transfer.
bjk4ever
30.Mayıs.2010, 21:15
Cikmaz ayin son carsambasi herhalde.....
indie
30.Mayıs.2010, 21:29
Transfer sezonunun açılmasını beklemek lazım. Normalde kulüplerimiz transferin son günü, ligin 2. haftası falan hala yabancı transferi yaparlar. Ağustos'tan önce nadiren bomba patlar. En azından oyuncu bonservissiz alınmıyorsa.
En azından ilgilenildiğini, uğraşıldığını ilk ağızlardan biliyoruz. Mesela Fenerbahçe Krasic dahil herkesi yalanladı, ancak taraftarlar duyumculardan ve gazetelerden gaz alıp hala Krasic bekliyorlar. Ha Fenerbahçe kulübü buna rağmen oyuncuyla ilgileniyor olabilir, ama orada aynı baskı yok "alınacaksa alınsın artık!" şeklinde.
bjk4ever
30.Mayıs.2010, 21:35
Bence yonetimin de bunda sucu var. Quaresma yalanlanabilirdi (Tumer, Carlos) veya en azindan ilgilenildigi ile ilgili aciklama veya borsaya bildiri yapilmayabilirdi, cunku taraftarin cok istedigi bir oyuncu ve bu durumun bu noktaya gelebilecegi ongorulmeliydi. GS yonetimi mesela Kewell, Elano, Baros, Keita'yu sessiz sedasiz bitirdi bir gecede kimsenin haberi olmadan ve alip getirdi, demek ki o sekilde de oluyor. Sen bu kadar aciklama yaparsan beklenti de olur, normaldir. Ama taraftarin asiri sabirsiz oldugu da bir gercek tabii.....
Xacubona
30.Mayıs.2010, 22:05
Beşiktaş Quaresma'yı alamadı mı ? hala Bunda alırsa 12 yabancı olucak sanırım :):)
ozaniel
31.Mayıs.2010, 05:50
Gordon'un sözleşmesi bu sezon bitiyor, Zapo ve Tabata başka takıma yollanacak, kiralık veya satılık. Bir de Fink veya Tello gidecek. Lig maçlarındaki 6 yabancı kuralı nedeniyle Fink'in gitmesi daha iyi olur tabii.
anil luque
31.Mayıs.2010, 10:14
Pazartesi günü bitiyor dediler , sonra salı günü kendisiyle görüşeceğiz dediler o da olmadı şimdi çarşamda çıktı.. Hayır olmayacaksa olmasın yani eğer böyle bir durum varsa söylesinler bu kadr uzamasından başka bir sonuç çıkaramıyorum ben en azından bu kadar çok karışmasından olayların.. Sanki bir tek Quaresma'ya bel bağladık , tamam süper topçu geldiği takdirde ligi sallar ama bulunmaz hint kumaşı da değil her ne kadar hayranı olsam ve takımda görmek istesem de .. O olmaz başkası olur ..
eXcitinG
31.Mayıs.2010, 10:52
Geçen yıL Mehmet Topuz ve Deco. Bu yıL Quaresma. Garip bir takımız vesseLam.
KaPaLı
31.Mayıs.2010, 11:03
Beşiktaş yönetimi 3 aydır uğraşıyomuş Quaresma için. Yahu adam gelecekse bu kadar uğraştırmaz zaten. Geleceği olsa şu ana kadar çoktan gelirdi. 3 haftadır önce Pazartesi - Salı - Çarşamba günlerinde geliyodu. Dün bir haberde hafta sonu geleceği yazıyodu. Fiyatını artırıyo Quaresma nede olsa istiyolar diye.
anil luque
31.Mayıs.2010, 11:46
Aynen öyle .. Bu kadar peşine düşülürse adam zaten bunlar beni istiyor diye işi ağırdan alır..
bjk4ever
31.Mayıs.2010, 11:55
Gordon'un sözleşmesi bu sezon bitiyor, Zapo ve Tabata başka takıma yollanacak, kiralık veya satılık. Bir de Fink veya Tello gidecek. Lig maçlarındaki 6 yabancı kuralı nedeniyle Fink'in gitmesi daha iyi olur tabii.
Abi Fink'i nasil gondermek istersiniz aklim almiyor. Onliberoda tek adamimiz Ernst. Necip potansiyelli falan tamam, ama kesinlikle ilk 11 oyuncusu henuz degil, anca rotasyona girer. Keza U.Inceman da 11 oyuncusu degil, yedek oyuncu. Fink'i gondersek bile orta sahaya transfer sart, hazir adam varken niye oyuncu gonderelim ki? Ustelik adamin gonderilmek istenmesinin nedeni ismi ve bedavaya gelmesi, yoksa performansi gayet iyi. Adi Finkinho olsa ve 3-4 milyon bonservis ile alinmis olsa simdi kimse gondermek istemezdi bence.
Ustelik biz seneye de muhtemelen 4-3-3 oynayacagiz, su an bile 1 kaliteli orta saha eksik bana gore, anca Delgado/Tello/Tabata belki kapatir orayi, eksiklik varken birde Fink'i gondermek intihar olur.
Kesinlikle Sivok-Ferrari-Fink-Ernst-Bobo vazgecilmez bizim icin, gidecekse digerleri gidebilir. Gecen sene savunmamizdan memnun kalmayan var mi? Yok. Peki hucumdan memnun kalan var mi? O da yok. Bu sartlarda hala ofansif yabancilari tutup defansif olani gondermek sacma geliyor bana.
Zaten gelen yabanci ofansif olacak, o zaman ofansif oyuncular gonderilsin. Tello 2 mac oynayip 10 mac yatan ve 2 macin kaymagini yiyen adam. Delgado begenmeme ragmen ve nispeten yaratici olmasina ragmen uzun sakatlik gecirdi ve 1-1.5 sene top oynamayan adamlarin halini goruyoruz (Emre, Deivid, Nihat). Holosko kendini 1 gram gelistirmedi geldiginden beri, hala teknigi ve son vurusu sifir. Tabata iyi oyuncu olmasina ragmen maliyetinin altinda ezildi ve cok fayda saglayabilecegine inanmiyorum. Kesinlikle Tello gitmeli ve Delgado/Tabata'dan biri gitmeli, Holosko gitse de eksikligi hissedilmez.
anil luque
31.Mayıs.2010, 14:29
Saydığın 5 isme ben şahsen Delgado'yu da ekleyeceğim.. Her ne kadr uzun sakatlıklar sonrası oyuncuların eski hallerine dönememesi konusnda haklı olsan da Delgado şu anki şartlarda kadromuzdaki en kaliteli yabancı bence yani o yaratıcılık sıkıntısını gidermek açısından.. O yüzden Matias'ın kalmasından yanayım kesinlikle , zaten son testlerde %100 sağlıklı çıkmış. E kendisi de fazla tatil yapmaya niyetli değilim çalışıp takımdaki yerimi alacağım diyor. Halısahaya adam eksik olsa dahi çağırmayacağım Tabata bu kadar şans bulduysa Delgado da kesinlikle bulmalı ..
GeNç KaRTaL
31.Mayıs.2010, 15:00
Tabata bulduğu şansları pek değerlendiremedi ama yeteri kadar şans da bulamadı bence.Sezon sonuna doğru açılır gibi oldu,uzun bir sakatlık geçirdi.Mustafa hoca Delgado'ya çok fazla güveniyor.Delgado oynadığı dönemde beklentileri fazla karşılayamadı.Şimdi bir seneden fazla top oynamadan gelecek,ne kadar faydalı olur pek umudum yok doğrusu.Quaresma olayında ise sadece yönetim en başından beri hatalı davrandı.Umarım bitirebilirler de iyice dibe batmazlar.
footballer33
31.Mayıs.2010, 17:49
YUSUF VE UĞUR İÇİN RAPOR!
Yönetimimiz geride bıraktığımız sezon sona ermeden iç transfer sorununu çözmüştü. Fakat yeni gelişmeler var...
Siyah Beyazlı yönetim Rüştü, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Yusuf Şimşek ve Uğur İnceman ile yaklaşık iki ay önce anlaşmaya varmış ve Nevzat Demir Tesisleri'nde bu futbolcular için imza töreni gerçekleştirilmişti. Yönetim daha sonra Hakan Arkın ile de anlaşırken, Serdar Özkan kendisine sunulan şartları kabul etmemiş ve Galatasaray'a transfer olmuştu.
Beşiktaş yönetimi bu anlaşmaları imzalarken teknik direktör Mustafa Denizli'nin bilgisini almış ve tecrübeli teknik adamın verdiği raporlar doğrultusunda bu altı oyuncuya önümüzdeki sezon da Siyah Beyazlı formayı emanet etme kararı vermişti.
Ancak Mustafa Denizli'nin geçtiğimiz hafta yönetim kurulu üyelerine Yusuf Şimşek ve Uğur İnceman'ın önümüzdeki sezon takımda yer almamalarının sorun olmayacağını açıklaması ve bu futbolcuları satılabileceğini belirttiği öğrenildi. Bu iki oyuncu ile yapılan 1'er yıllık yeni mukavelelere rağmen kendilerine teklif gelmeleri halinde Yusuf ve Uğur'un takımdan gönderilebileceği kaydedildi.
Siyah Beyazlı yönetimin bu iki futbolcu için teklif beklediği ifade edilirken, Yusuf ve Uğur'un başka takımlara takas yolu ile gönderilebilecekleri öğrenildi.
Kaynak: DHA
bySilver
31.Mayıs.2010, 17:54
Orduspor Beşiktaş'lı Yusuf Şimşek ve Galatasaray'lı Ayhan Akman'la ilgileniyor
Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Beşiktaş'tan Yusuf Şimşek ve Galatasaray'dan Ayhan Akman'la ilgilendiklerini ve bu futbolcularla transfer görüşmelerine başladıklarını açıkladı.
Yeni teknik direktör olarak anlaştıkları Uğur Tütüneker'in şimdiden işbaşı yaparak kamp programını hazırladığını kaydeden Nedim Türkmen, kendisinin başarılı bir hoca olduğunu ve Mor Beyazlı takımda başarılı olacağına inandığını söyledi. Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini de belirten Türkmen, son olarak Beşiktaş'tan Emre Özkan'la anlaştıklarını hatırlattı. Ayrıca Süper Lig'den bazı oyuncularla görüştüklerini ifade eden Türkmen, "Emre Özkan, daha önceki fiyatında indirime gitti ve biz de bu oyuncu ileanlaştık. O yüzden daha önce prensip anlaşmasına vardığımız Hüseyin Yoğurtçu'yu almaktan vazgeçtik. Ayrıca Beşiktaş'tan Yusuf Şimşek ile ciddi olarak ilgileniyoruz. Önümüzdeki hafta bir aksilik olmazsa bu transferi de netleştireceğiz" dedi.
Başkan Türkmen, Galatasaray'dan Ayhan Akman'la da ilgilendiklerini ve kendisini Orduspor'a kazandırmak istediklerini de sözlerine ekledi.
haber61.net
Revolution
31.Mayıs.2010, 18:20
Bence ikisi de gitmemeli.. Yusuf Beşiktaş'ta Ayhan da Galatasaray'da takıma abilik yapan isimler...
DenizlispoR
31.Mayıs.2010, 19:39
Yusuf'u biz alalım İmparator futbolu bırakacaksa burada bıraksın .
Trabzonspor
01.Haziran.2010, 01:55
Beşiktaş altı yerliye talip
Siyah beyazlı ekip, ilglendikleri oyuncuları açıkladı.
http://u.goal.com/28700/28708_news.jpg
Ligi dördüncü sırada bitiren ve gelecek sezon için daha güçlü bir kadro oluşturmayı hedefleyen Beşiktaş'ın futbol komitesi başkanı Serdar Adalı, hangi oyuncularla ilgilendiklerini açıkladı.
Hürriyet'e konuşan Adalı yaptığı açıklamada “Bursasporlu Volkan Şen, Ömer Erdoğan ve İbrahim Öztürk ile Karşıyaka’dan Kıvanç, beğendiğimiz oyuncular. Antalyasporlu Necati ve Trabzonlu Selçuk da ilgi alanımızda” dedi. Volkan konusunda ısrarcı olduklarını belirten Beşiktaş yöneticisi, Mustafa Denizli'nin de talepleri doğrultusunda yeşil beyazlı yönetimle görüşeceklerini belirtti.
Ricardo Quaresma transferi hakkında da konuşan Adalı, "Bugün Milano'da kendisiyle görüşeceğiz. Olumlu gelişmeler olmasını bekliyoruz. İki yabancı oyuncumuzla yollarımızı ayırırsak daha kaliteli isimler alabiliriz. Bu ihtimali de göz önünde bulunduruyoruz" şeklinde konuştu.
Selçuk bu sezon gözde isimlerden oldu.Colman yabancı olmasa oda fena talip toplardı sanırım.
Merev
01.Haziran.2010, 06:58
http://3.bp.blogspot.com/_jiyn_5ulSwU/TAOyYy_qUvI/AAAAAAAAACs/gHOyrMEy24s/s1600/mustafa-denizli.bmp
MUSTAFA DENIZLI REST CEKTI !
Denizli, ''Paralarını ödeyin'' dedi.
Tecrübeli hoca, ''Futbolcukların alacakları 15 Haziran'a kadar ödenmezse yeni sözleşmeyi imzalamam'' dedi.
Bir yandan Quaresma'nın transferi için çaba harcayan Beşiktaş'ta içerde ise 'para krizi' yaşanıyor! Futbolcuların geçen sezondan kalan alacaklarının hala ödenmemesi teknik direktör Mustafa Denizli'yi isyan ettirdi. Tecrübeli hocanın, yönetime, ''15 Haziran'a kadar ödemeler yapılmazsa yeni sözleşmeyi imzalamam'' restini çektiği bildirildi. Denizli ile yapılan 1 yıllık yeni anlaşmanın imza atmadığı için henüz federasyona gönderilmediği öğrenildi.
Yorumum : Quaresma Transferi İçin İki Engel Oldu. Bir Bu Haber , İki Eldeki Yabancı Sayısı
Kaynak : http://turkishfootballmedia.blogspot.com/2010/05/denizli-rest-cekti.html
LaigLeNoiR
01.Haziran.2010, 12:27
İbrahim Öztürk ismine çok güldüm. Kadroya bile giremez İbrahim canlı olarak izleme fırsatı bulmuştum Giresun'dayken kademe anlayışından bihaber bir isim. Ayrıca müdahaleleri de yerinde değil. Zamanlama hatası yapanda bir isim.
Diğer isimler içinden de en çok istediğim iki isim Volkan Şen ve Selçuk İnan.
anilton
01.Haziran.2010, 13:40
Quaresma transferi bu akşam büyük ihtimalle netlik kazanacak.Olacak yada olmayacak bu gece belli olur...
Başkan ve yöneticiler bugüne kadar menajeri ile temas halindeydiler.Bu akşam Quaresma'nın kendisi ile yüzyüze görüşülecek.İş artık onların ikna kabiliyetine kaldı...
World Hollow o1
01.Haziran.2010, 13:40
İbrahim Öztürk Şampiyon olan takımın muhtemel ilk 11'lerinde sürekliliğini son 10 maçta kazanan oyuncu..
Sonuçta takımı şampiyon yapan oyunculardan birisi kaldıki kademe ne demek bilmiyorsa zaten o görevi vermezdi E.Sağlam..
anilton
01.Haziran.2010, 13:45
Bu arada o açıklandığı söylenilen yerli isimleri haberi yalan.Boşuna üzerine tartışmaya gerek yok diye söylüyorum.İçlerinden bir Volkan Şen doğru...
vego
01.Haziran.2010, 17:51
Beşiktaş'ta Quaresma transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Şu sıralarda Portekizli futbolcu ile görüşen yöneticiler, transfere son noktayı koymayı planlıyor.
http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/quaresma_inter3_.widec.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 16:28 TSİ 01 Haziran. 2010 Salı
Beşiktaş, daha önce görüşmelere başladığını borsaya bildirdiği Quaresma transferinde sona yaklaştı. Siyah-beyazlı yöneticiler, kulübü Inter ile anlaşmaya vardığı Ricardo Quaresma'yı ikna etmeye çalışıyor.
Geçen hafta menajerinin fiyat yükseltmesi nedeniyle görüşmelerin tıkanması üzerine Beşiktaş transfer komitesi, Portekizli oyuncuyla yüz yüze görüşüyor. Beşiktaş, Quaresma'ya son teklifini sunacak ve kesin kararını vermesini isteyecek.
DÜREN: FİYAT ARTIRARAK FUTBOLCUYU GETİRMEK DOĞRU DEĞİL"
Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, Transfer Komitesi'nden Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu'nun yurt dışında bulunduklarını ve Querasma'nın menajeriyle görüşeceklerini belirterek, "Bu görüşmeler olumlu geçerse yarın sabah da Başkanımız Yıldırım Demirören Madrid'e gidecek ve nihai görüşmeyi yapacak. Eğer bugün yapılacak görüşme olumsuz geçerse de transfer komitemiz İstanbul'a dönecek" dedi.
Görüşmelerin neden bu kadar uzadığıyla ilgili bir soru üzerine de Düren, "Görüşmelerin uzaması, oyuncunun farklı beklentileri olabileceği anlamına gelebilir. Sadece fiyat artırarak oyuncuyu getirmek de çok doğru değil. Takımdaki dengeleri göz önünde bulundurmak zorundayız" diye konuştu.
vego
01.Haziran.2010, 18:26
yeni sezona 10 yabancı.Rahatladık valla:n:
titates1
01.Haziran.2010, 21:22
Tv'de Star Spor'da quaresma transferinin başarısız olduğu söylendi kesin bir dille
anilton
02.Haziran.2010, 01:15
Şu sıralarda Quaresma ile görüşme halinde yöneticiler.Türkiye'ye gelmeye sıcak değilmiş Quaresma.Ama Serdal Adalı inanılmaz bastırıyormuş.Olumlu,olmusuz bu gece belli olacak...
GeNç KaRTaL
02.Haziran.2010, 01:27
Bana öyle geliyor ki Quaresma transferi olmayacak büyük ihtimal.
CeNTeR_TR
02.Haziran.2010, 12:41
Az önce haberlerde dinledim ntv spor'da büyük ihtimal olmadı transfer.
Paradan yana sıkıntı olmuyormuş ama Q7 ing - isp - italya liglerinde oynamak istiyormuş.
Since-1907
02.Haziran.2010, 13:50
Beşiktaş Kulübü, uzun süredir peşinde olduğu Portekizli futbolcu Ricardo Queresma defterini kapadı.
Portekizli futbolcunun Türkiye'de oynamak istemediği, bu nedenle de siyah-beyazlı yöneticilerin bu transferle ilgili girişimlerini sonlandırdığı bildirildi.
Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Queresma ile parasal konuda herhangi bir sorun yaşanmadığını, sadece futbolcunun Türkiye'de oynamakistememesi nedeniyle transferin gerçekleşmediğini belirterek, ''Kariyerini Türkiye'de sürdürmek istemiyor. Milli takıma seçilemedi. Kariyerinde düşüş yaşadığı bir dönemde sanırım daha çok göz önünde olmak istiyor. Biz de transfer görüşmelerini kapattık ve yöneticilerimiz İstanbul'a dönüyor. Hocamızla tekrar görüşerek yeni bir rota çizeceğiz'' diye konuştu.
Maraton
tarikko
02.Haziran.2010, 13:51
SON DAKİKA... BEŞİKTAŞ'TA QUARESMA TRANSFERİ OUMSUZ SONUÇLANDI.
Ntvspor
goosfraba
02.Haziran.2010, 14:00
quaresma gelmek istememiş.
titates1
02.Haziran.2010, 14:01
böyle olacağı belliydi , ama ben Fenerbahçeli olarak gelsin ligimizde izleyelim kalite artsın çok istemiştim
nouma16
02.Haziran.2010, 15:23
Gider Antep'den bir adam alırız veya Brezilya'dan vasat adamlar getiririz.
GeNç KaRTaL
02.Haziran.2010, 16:10
Açıkcası en baştan beri ümitlenmemeye çalışmıştım.Yönetimin bu transfer harekatını gizliden yürütmesi gerekiyordu.İlk zamanından beri tüm camianın haberi oldu,herkes umutlandırıldı.1 ayda da bitirilemedi bu transfer.Demirören başkanlığındaki yönetimin yapacağı iş ancak bu kadar olur zaten.
di canio
02.Haziran.2010, 16:13
Çok istesem de Quaresma'nın transfer edilmesini, Yıldırım Demirören'den beklemiyordum bu transferin gerçekleşmesini. 2 saatte Roberto Carlos'u getiririm diyen Demirören 1 ay uğraştı ama alamadı Quaresma'yı. Ne hallere düşürdün Beşiktaş' Yıldırım Demirören..ı
KaPaLı
02.Haziran.2010, 16:26
Hep dedim. Bir oyuncu için bu kadar uğraşmak iyi değil. Adam zaten bunlar beni istiyo diye sürekli oyalama politikası içine giriyo.
Bu transfer girişimi borsaya bildirildimi ? Yani anlaşamadık deyip şov yapmak içinde yapmış olabilirler..
indie
02.Haziran.2010, 16:42
Gider Antep'den bir adam alırız veya Brezilya'dan vasat adamlar getiririz.
Biz ne zaman Brezilya'dan vasat adam getirdik? :icon_wink:
Şu Antep olayını da iyice abartıyorsunuz. Evelki sene ligin en iyi yabancı oyuncusu Tabata'ydı. hem gol hem asist bazında önemli rakamlara ulaşmıştı. Evet 8,5 etmezdi ama alınması öyle şaşılacak bir durum değildi. Galatasaray (Elano alınmadan önce), Trabzonspor dahil olmak üzere bütün taraftar forumlarında gelecek sezon olası kadrolara yazılan bir isimdi. Fenerbahçe forumlarında dahi Alex'ten daha dinamik bir oyuncu olarak düşünülebileceği yazılıyordu. Bence bulduğu kısıtlı şansı da fena kullanmadı ama yerinde oynadığı toplasan 5-6 maçta 10 gol, 7 asist yapmadığı için yaranamadı kimseye. 4 milyona alınsa bu kadar olay olmazdı herhalde.
İsmail Köybaşı transferinin ise o kadar bile konuşulacak yanı yok. Alın işte ona en yakın isimler ligde Vederson ile Çağlar. Hangisini kıyaslayabilirsiniz yetenek ve potansiyel olarak? Antep genç oyuncuyu korkmadan oynatıp pişirdiyse verip parasını alacaksın, başka yolu yok. Sen de oynat Necip'i, Orhan'ı, Ali'yi, Erkan'ı, sen de avrupaya 10'a sat. Bugün Gökhan Gönül Fenerbahçe'de değil de Antepte olsa, hatta 4-5 yaş da daha genç olsa en az 7-8 verip alınmaz mıydı? Kim itiraz ederdi?
GeorgeWeah
02.Haziran.2010, 17:18
Beşiktaş Schuster ile Anlaştı. NTVSpor..
TR.CaPTaiN
02.Haziran.2010, 17:19
Schuster'in menajeri Beşiktaş ile anlaştıklarını açıklamış, Beşiktaş bu konuyla ilgili henüz yorum yapmamış. Ntvspor son dakika
goosfraba
02.Haziran.2010, 17:23
mustafa denizli'ye ne olacak
goosfraba
02.Haziran.2010, 17:24
SON DAKİKA... BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ İSE BU TRANSFERİ DOĞRULAMADI...
ntvspor bu da.
GeorgeWeah
02.Haziran.2010, 17:29
Mustafa Denizli sağlık sorunları nedeniyle ayrılmış olabilir. Ama menejere de pek inanmamak lazım. Belki de ortalığı karıştırmak için söylemiştir. En iyisi resmi siteden yapılan açıklama..
TR.CaPTaiN
02.Haziran.2010, 17:31
Quaresma'nın yerine Govou
Beşiktaş uzun süre uğraştığı Inter'in Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma transferinde istediği sonucu alamadı. Beşiktaş yönetiminin transferde en büyük hedefi olarak belirlediği Quaresma transferinde olumsuz netice alması siyah-beyazlı taraftarları da oldukça üzdü.
Beşiktaş yönetim kurulu transferde yeni rotasını belirlemek için bugün bir araya geldi. Bu toplantıda daha önce Beşiktaş ve Galatasaray'a önerilen Fransız oyuncu Sidney Govou isminin yeniden ön plana çıkabileceği öğrenildi.
Govou'nun Türkiye haklarını elinde bulunduran menajer Ekrem Örenç tarafından Beşiktaş'a önerilen golcü oyuncu ile ilgili kararın bugün verilmesi bekleniyor. Beşiktaş Yönetim Kurulu'ndan Govou ile ilgili olumlu bir karar çıkması durumunda ise bu transferin gerçekleşme olasılığı çok yüksek gözüküyor. Örenç bu konuyla ilgili daha önce yaptığı açıklamada; "Govou, Türkiye’de oynamaktan mutluluk duyacağını ifade etti. Bonservis sorunu yok. Sadece kendi alacağı ücret var. Beşiktaş'ın önceliği Quaresma ama Govou için bizimle görüştüler. Sanırım, Quaresma transferinin seyrine göre Sidney'e teklif götürecekler" demişti.
Lyon ile sözleşmesi sona eren ve Fransa'nın 23 kişilik Dünya Kupası kadrosunda da yer alan Govou'ya çeşitli Avrupa kulüplerinden de teklifler olduğu biliniyor.
Ancak Türkiye'deki mevcut vergi sistemi nedeniyle oyuncunun daha fazla para kazanacağını düşünerek Beşiktaş'a sıcak bakabileceği tahmin ediliyor.
Hilmi Sever/Sporx
di canio
02.Haziran.2010, 17:31
Mustafa Denizli oyunculara yaklaşık olarak 4 aydır para ödenmediğini, ödenmezse takımda kalmayacağı yönünde beyanatlar vermişti. Belki de sebeptir.
Revolution
02.Haziran.2010, 17:38
Govou gelirse Beşiktaş yıllardır aradığı sağ kanada inanılmaz bir takviye yapmış olur..
RasAnt
02.Haziran.2010, 17:39
Mustafa Denizlide Sportif Direktörlüğe mi dönecek acaba ? Schuster Schuster habaerleri çıkıyor durmadan.
indie
02.Haziran.2010, 17:48
Govou gelirse Beşiktaş yıllardır aradığı sağ kanada inanılmaz bir takviye yapmış olur..
Ben de Quaresma alınsa dahi bonservissiz bir Govou'nun kaçırılmaması gerektiğini düşünüyorum. Skandallara karışmıştır falan ama o tarzda bir kanat-forvet oyuncusunun ligimizde iş yapmaması (kronik sakat olmadıktan sonra) mümkün değil. Önümüzde koskoca bir Keita örneği var. Hatta Arda'nın gitme ihtimaline karşı, yahut Baros'a partner olarak Galatasaray'a da çok güzel gidebilecek bir oyuncu. Evet, onun da kariyeri düşüşte, ama öyle olmasa zaten ciddi ciddi ilgilenemezdi kulüplerimiz. Tello ile sözleşme yenilenmedi, dünya kupasında da oynayacak anladığım kadarıyla, yani canının istediği yere gidecek gibi görünüyor. Bu durumda yerine Govou alınıp, Zapo yerine 2. bir kanat oyuncusu (artık gelirse Quaresma, gelmezse başkası) daha alınıp şu takımın en ve tek bariz eksikliği fazlasıyla yamanabilir.
Ama tutturdular bir kere ya o, ya bu diye. En az 4 oyuncu gereken yere (iki kanada) 1 kişi alabilirlerse başarı sayacaklar.
RasAnt
02.Haziran.2010, 17:59
Querasma teklifi reddetmiş.Konu tamamen kapanmış geçmiş olsun .....
Merev
02.Haziran.2010, 18:10
SON DAKIKA !
http://1.bp.blogspot.com/_jiyn_5ulSwU/TAZlN51xrHI/AAAAAAAAAF0/lKddhE54pAg/s1600/bernd-schuster.jpg
"Schuster Beşiktaş ile anlaştı"
Beşiktaş'ta büyük hareketlilik. Siyah-beyazlı takımın Alman teknik direktör Bernd Schuster ile anlaştığı iddia edildi. Deneyimli teknik adamın Türkiye'deki menajerlik haklarını elinde bulunduran Aytekin Eray Abakan, siyah-beyazlı yöneticilerin Milano'da Alman teknik adamla bir araya gelerek 2 yıllık anlaştığını iddia etti.
Beşiktaş yönetiminden bu konuyla ilgili gelen ilk açıklama ise bu haberlerin doğru olmadığı yönünde.
Kaynak : http://turkishfootballmedia.blogspot.com/2010/06/schuster-bjk-ile-anlast-son-dakika.html
Deus Dominus
02.Haziran.2010, 18:17
Schuster'den sonra Robinho haberlerini de bekliyoruz :)
indie
02.Haziran.2010, 18:27
Querasma teklifi reddetmiş.Konu tamamen kapanmış geçmiş olsun .....
Resmi bir açıklama yok bu yönde, son teklif yapılmış kendisine. Muhtemelen kulüpteki maaş tavanı (Geçen sene en yüksek rakam 3,5 milyon euro ile Nihattaydı, bu sene 2,5 veya 3'e inecek) delinerek bir teklif yapıldı. Herhalde daha da üzerine çıkılmayacak. Artık onu da kabul etmezse konu kapanacaktır doğal olarak.
RasAnt
02.Haziran.2010, 18:33
Bjk transfer komitesinde Querasma ile görüşen yöneticiniz demiş Lig tv 17.00 haberlerinde en son teklifi geri çevirmiş işte son model araba boğaza karşı ev ve para,ancak parasında değilmiş queresma milli takıma seçilmediği için avrupada önemli takımlara gidip tekrar kanıtlamak istiyormuş.Transfer kapandı
Şimdiki hedef Cardozoymuş.
Rsa
02.Haziran.2010, 18:38
Yönetim Mustafa Denizli ile yollarını ayırdı.
Ntv Spor
indie
02.Haziran.2010, 18:39
Mete Düren'in o yönde bir açıklaması var, ancak daha yetkili bir isim olan Demirören ondan 2 saat sonra benim dediklerimi söyledi. Şu durumda ikisinden birine inanılacaksa hem daha üst kademede olan, hem de daha sonra açıklama yapan Demirören'in dediklerine inanmak daha mantıklı.
Ha bana kalsa ikisine de inanmam ama birbirleriyle çelişince birine inanmak gerekiyor :)
Bu arada kişiliğine saygım sonsuz, kendisini de severim ama Denizli'nin 1 senedir gitmesini istiyorum. Yerine gelecek isim Schuster olabilir, Doll da olabilirdi. Oyuncuların yerlerinde oynadığı, ilk 11'in ya da en azından 15 kişilik rotasyonun belli olduğu bir takım istiyorum uzun zamandır. Sayın Denizli ego çatışması yaşamayacaksa kulüp içinde farklı bir göreve getirilebilir.
yaman76hakanFB
02.Haziran.2010, 18:43
Şimdi NtvSpor kanalının yayınını keserek verdiği flash haber: "Mustafa Denizli ile yollar ayrıldı... Beşiktaş yönetimi bu kararı Denizli'ye tebliğ edecek..." Tafsilatını bilmiyorum.
izmer96
SON DAKİKA... BEŞİKTAŞ, TEKNİK DİREKTÖR MUSTAFA DENİZLİ İLE YOLLARINI AYIRDI
Kaynak Ntvmsnbc.com
RaSenGan
Mustafa Denizli'nin sağlık sorunları nedeniyleymiş.
GeorgeWeah
02.Haziran.2010, 18:44
Dediğimiz gibi sağlık sorunlarından ayrılmış. O zaman yeni hoca Schusterdir.
Oghuse
02.Haziran.2010, 18:46
Bernd Schuster geldi Denizli'nin yerine hayırlı olsun..
eGowiCh
02.Haziran.2010, 18:47
Mustafa Denizli zaten zoraki olarak görev yapıyor gibiydi, en azından izlenim öyleydi. Şampiyonluktan sonra bile ayrılmak istiyordu. Anladığım kadarıyla Denizli'nin artık bir heyecanı kalmadı. Heyecanının kalmaması da çok normal, kariyeri başarılarla dolu bir teknik adam, başarıya aç biri değil.
Bernd Schuster ismi daha önce de önplana çıkmış, yalanlanmıştı. Denizli'nin ayrılmasından sonra Schuster ile anlaşılır, hele ki menajerinin de açıklamasından sonra.
SAİT71
02.Haziran.2010, 18:49
Hayırlı olsun Schusterinşallah Türk futbolunada deneyimiyle birşeyler katar...
izmer96
02.Haziran.2010, 18:49
Beşiktaş'ta şok, Denizli gitti Schuster yolda
Beşiktaş Yönetim Kurulu, teknik direktör Mustafa Denizli ile yolları ayırma kararı aldı.
http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/mustafadenizlibjkayr%C4%B1ld%C4%B1.hlarge.jpg
NTV Spor
Güncelleme: 17:51 TSİ 02 Haziran. 2010 Çarşamba
Beşiktaş'ta şok bir gelişme yaşandı ve teknik direktör Mustafa Denizli ile yollarını ayırdı.
Beşiktaş'ın Mustafa Denizli ile sağlık sorunları nedeniyle yollarını ayırdığı öğrenilirken, siyah-beyazlı ekibin önümüzdeki günlerde yeni teknik direktörü açıklaması bekleniyor.
Varonil
02.Haziran.2010, 18:50
Mustafa Denizli kişisel kariyerinde büyük başarılar yakaladı.Beşiktaş ile son senesinde birçok maçta gördük ki o eski heyecanını yitirmiş,vizyonu kalmamıştı.
eXcitinG
02.Haziran.2010, 18:55
Schuster hayırLı oLsun. Beşiktaş`ta çok başarıLı oLacaktır.
Trabzonspor
02.Haziran.2010, 18:57
Vay hayırlı olsun ligimiz gün geçtikçe kalitesi artar hale geldi.Daha güzel günler olacak.
RasAnt
02.Haziran.2010, 19:08
Abi anlaşma falan yok şuan Beşktaş sözcüsü yalanlıyor şuan :)
Since-1907
02.Haziran.2010, 19:16
İŞTE DENİZLİ GERÇEĞİ!
Beşiktaş'ta Mustafa Denizli ile ilgili iddialara son nokta kondu! Lig TV 18 Haber Bülteni'ne telefonla katılan Beşiktaş Basın Sözcüsü Mete Düren, Denizli'yle yolların ayrıldığı iddialarını kesin bir dille yalanladı!
RasAnt
02.Haziran.2010, 19:19
Şuan ısrarla NTVSpor hala denizli ayrıldı diyor.Lig tv bjk basın sözcüsü bağladı hatta o adam yaalanladı nasıl bir olay bu :D bakalım lig tv mi doğru haber yapıyor NTVSpor mu :D
TR.CaPTaiN
02.Haziran.2010, 19:23
Ntvspor hala yardırıyor. Eğer bu haber patlarsa Ntvspor'un karizması çizilir.
KaPaLı
02.Haziran.2010, 19:27
Ayrılmamışlar daha. Mustafa Denizlinin avukatları, Beşiktaş'ın avukatlarıyla görüşeceklermiş. büyük ihtimalle ayrılacak.
RasAnt
02.Haziran.2010, 19:30
Evet ayrılcaktır büyük ihtimal hastalığından dolayı ancak ayrılık yok şuan NTVSpor aceleci davrandı sanırım.NTVSpora bağlanan spor yazarları pirzola kokuları falan diyor konuyu değiştiriyorlar :D
GeorgeWeah
02.Haziran.2010, 19:31
Ntvspor hala yardırıyor. Eğer bu haber patlarsa Ntvspor'un karizması çizilir.
Yalnız benim de dikkatimi çekti. Kaynağımız sağlam olduğu için söylüyoruz dedi. Gerçekten Denizli haberi yalan çıkarsa NTVSpora bir daha inanmam. Ama hala son dakika geçiyor. İlginç :)
RasAnt
02.Haziran.2010, 19:39
Başka bir yönetici NTVSpora bağlandı ayrılmak istiyor ama şuan daha ayrılmadı görevinin başında dedi.Spiker haberin doğruluğu için inat ediyor heyecanlandı :D:D:D:D:D koptum burda :D
SAİT71
02.Haziran.2010, 19:40
Sabah gazeteside Schuster ile anlaştığını duyurdu.:
http://www.sabah.com.tr/Spor/2010/06/02/yeni_teknik_adam_imzayi_atti
GeorgeWeah
02.Haziran.2010, 19:43
Mete Düren spikerin kalbine indirecek. :)
KaPaLı
02.Haziran.2010, 19:46
Bu ne yahu. Koskoca Beşiktaş kulubu yöneticilerinin birbirinden haberi yok. Mete Düren hoca görüşmedi diyo. Yıldırım Demirören, gzetecilere bırakmak istiyorum dediğini söyledi. Küçükemre çıkıp Beşiktaş kulubu yeni hoca arayışlarına başlamıştır, yönetim kurulunda konuştuk diyo. Hangisi doğru belli değil.
GeorgeWeah
02.Haziran.2010, 19:48
Valla burda olan NTVSpora olur. Spiker kendilerini haklı çıkarmak için herşeyi yapıyor. Ama tek gerçek var. Denizli hala takımın başında. Ayrılabilir ama ileri günlerde..
Sekopej
02.Haziran.2010, 19:54
Niya bu kadar tantana oldu anlamadım, Mustafa Denilzi tansiyonu çok yükseldi diye İstanbul'a gelmiş, orada da artık yoruldum, devam etmek istemiyorum demiş.
Bunun üzerine avukatlarıyla Beşiktaş yönetimi konuşacak. Şu anda hala ayrılmamış, sadece devam etmek istemiyorum demiş. Akşam görüşürler, belki başka görevle de takımda kalabilirmiş.
RasAnt
02.Haziran.2010, 19:55
Spiker öldürdü beni ya :D efendim ozman bu dediklerinizden yollar ayrıldı sonucu çıkıyor değil mi ? Hayır efendim daha kesin birşey yok sadece bize istekte bulundu değerlendireceğiz.Ee ozman ayrıldı diyebiliriz :D:D:D
NTVSpor acele işe şeytan karışır lafına en güzel örnek oldu sanırım.
anilton
02.Haziran.2010, 19:59
Niya bu kadar tantana oldu anlamadım, Mustafa Denilzi tansiyonu çok yükseldi diye İstanbul'a gelmiş, orada da artık yoruldum, devam etmek istemiyorum demiş.
Bunun üzerine avukatlarıyla Beşiktaş yönetimi konuşacak. Şu anda hala ayrılmamış, sadece devam etmek istemiyorum demiş. Akşam görüşürler, belki başka görevle de takımda kalabilirmiş.
Konunun özeti bu...
GeNç KaRTaL
02.Haziran.2010, 20:19
Schuster haberleri daha önce de gündeme gelmişti.O zaman Mete Düren yine yalanlamıştı.Menajer oyunu mu diyeceğim Schuster gibi bir hocanın piyasa yaptırmaya neden ihtiyacı olsun diye düşünüyorum.Bahsi geçen menajerlik şirketinden eleman böyle bir şey söylemişse vardır bir aslı.
Geçen sezon çifte kupalı sezondan sonra başarız bir sezon yaşadık.Sezon genelinde kötü top oynadık.Ben Mustafa hocanın kendi rızasıyla takımı bırakmasını bekliyordum.Yönetim ile devam etme kararı aldılar.Hem istikrar sağlanması adına hem de bir önceki sezon bize yaşattıkları dolayısıyla olumlu karşılaşmıştım.Mustafa hocayla gelecek sezon devam etmememiz beni üzmez açıkcası.
Shuster ismine gelirsek.Getafe ile UEFA kupası şampiyonluğu ve Barcelona'ya karşı alınmış müthiş bir İspanya kupası zaferi var.Üstüne Real Madrid ile şampiyonluk yaşamıştı.İyi bir hoca.Geldiği takdirde ligimizde uyum sağladığı vakit iyi işler çıkartacaktır diye düşünüyorum.En azından geçen sezonun aksine olumlu bir futbol oynarız.
Bu arada yönetim klasik saçmalamalarını yine ortaya koydu ve bir kez daha Beşiktaş gibi büyük bir takıma yakışmadıklarını gösterdiler.Kongre üyeleri onca yaşanana rağmen Demirören'i nasıl tekrar başkan seçme gafletinde bulundu,inanılır gibi değil.
Bakalım gelişmeler ne olacak.Beşiktaş için hayırlısı olsun.
footballer33
02.Haziran.2010, 21:31
Quaresma'ya oynayacağı takımda mutluluklar, kimse kendini 107 yıllık çınardan üstün göremez. Gelmek istemiyorsa kendi bilir. Mustafa Denizli'nin de sağlık sorunları sebebiyle kendisinin bırakmak istediği söylendi başkan ve yöneticiler tarafından, yani camia gitmesini istemiyor. Eğer yönetim onu ikna edemezse -ki Mustafa Denizli bir kararı alırken önce çok düşünür, sonra uygular- Schuster kesin gelir denemez, o olay da kesinlik kazanmadı henüz. Bakalım önümüzdeki günler neyi gösterecek. Ama Mustafa Hoca Beşiktaş'ı seviyorken ve Beşiktaşlı olduğunu her alanda söylüyorken gerçekten bırakması gerekiyorsa sağlık dışında bir problem olduğunu sanmıyorum ben.
footballer33
02.Haziran.2010, 22:12
Quaresma'nın yerine Govou
(SPORX ÖZEL HABER) Beşiktaş uzun süre uğraştığı Inter'in Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma transferinde istediği sonucu alamadı. Beşiktaş yönetiminin transferde en büyük hedefi olarak belirlediği Quaresma transferinde olumsuz netice alması siyah-beyazlı taraftarları da oldukça üzdü. Beşiktaş yönetim kurulu transferde yeni rotasını belirlemek için bugün bir araya geldi. Bu toplantıda daha önce Beşiktaş ve Galatasaray'a önerilen Fransız oyuncu Sidney Govou isminin yeniden ön plana çıkabileceği öğrenildi.
Govou'nun Türkiye haklarını elinde bulunduran menajer Ekrem Örenç tarafından Beşiktaş'a önerilen golcü oyuncu ile ilgili kararın bugün verilmesi bekleniyor. Beşiktaş Yönetim Kurulu'ndan Govou ile ilgili olumlu bir karar çıkması durumunda ise bu transferin gerçekleşme olasılığı çok yüksek gözüküyor. Örenç bu konuyla ilgili daha önce yaptığı açıklamada; "Govou, Türkiye’de oynamaktan mutluluk duyacağını ifade etti. Bonservis sorunu yok. Sadece kendi alacağı ücret var. Beşiktaş'ın önceliği Quaresma ama Govou için bizimle görüştüler. Sanırım, Quaresma transferinin seyrine göre Sidney'e teklif götürecekler" demişti.
Quaresmayla uğraştığımız sürede Govou için uğraşsaydık şimdi ilk transferimizi yapmıştık. Umarım bunu da kaçırmayız.
izmer96
02.Haziran.2010, 22:28
Neden takimlarimiz , paraya doymus , ''rahatsiz'' , kanitliycagi hic bir sey kalmamis bu tur adamlara yoneliyorlar anlamis degilim , quaresma ya harcadigi emegi dentinho ya yada ne biliyim krasic e harcasalar cok daha rahat getirirler ve cok daha iyi verim alirlar hatta ilerde cok da iyi kar ederler
LaigLeNoiR
02.Haziran.2010, 23:05
Mustafa Denizli kafa olarak geçen seneden bitirmişti bence Beşiktaş'ı. Bir sene daha onla devam etmemiz zaten mantıksız olur. Kesinlikle ayrılmalı. Bu saatten sonra Beşiktaş ile Mustafa Denizli bir araya gelmemelidir.
Schuster için de menejer açıklamıştı. Hayırlı olsun bence şimdiden...
izmer96
03.Haziran.2010, 02:06
"Sarı melek Beşiktaş'ta"
Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild, bu akşam saatlerinde duyurduğu haberle ]Beşiktaş ile anlaştığını açıkladı. Alman teknik adamın bir buçuk yıldır takim çalıştırmadığını hatırlatan gazetede, Beşiktaş'ın Schuster ile iki yıllık kontrat imzaladığını ve Alman teknik adamın önümüzdeki günlerde İstanbul'a gideceğini belirtti.
GeNç KaRTaL
03.Haziran.2010, 12:18
Yönetim sanırım Mustafa hoca takımın başındayken başka hocayla anlatılar denmesin diye yalanlıyor Schuster'i.Ertuğrul hoca ben görev başındayken başkan nasıl başka hocayla görüşür diye istifa etmişti.
eXcitinG
03.Haziran.2010, 12:33
Bizim yönetimin tipik huyudur bu zaten. Transferde ve hocayı göndereceği zaman herşeyi mahveder.
HaLdun ÜstüneL gibi bir adam oLsa şu anda Quaresma İstanbuLda oLurdu. Adam gibi yönetim oLsa Schuster çoktan takımın başına geçmişti.
Since-1907
03.Haziran.2010, 12:46
Roberto Hilbert Beşiktaş'ta
Beşiktaş, Stuttgart'ın sağ kanat oyuncusu Roberto Hilbert ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
http://www.hurriyet.com.tr/_np/2479/10752479.jpg
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, ilk olarak Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma ile temasa geçmiş, ancak bu oyucuyu kadrosuna katamamıştı. Bir yandan Quaresma transferi ile uğraşan Siyah-Beyazlı yönetimin, bir yandan da Alman futbolcu Roberto Hilbert ile görüştüğü ve 26 yaşındaki oyuncu ile anlaştığı öğrenildi. Almanya'nın Stuttgart takımında forma giyen 1.82 metre boyundaki sağ kanat oyuncusu ile anlaşan Beşiktaş'ın, bu futbolcu için bonservis bedeli ödemeyeceği öğrenildi. 30 Haziran'da Stuttgart ile mukavelesi bitecek olan Hilbert'in Beşiktaş ile 3 yıllık mukavele imzaladığı ve Alman takımı ile sözleşmesinin bitmesinin ardından bu transferin kamuoyuna duyurulacağı belirtildi.
ROBERTO HİLBERT KİMDİR?
26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu futbol kariyerine 6 yaşında SpVgg Jahn Forchheim takımda başladı. İlk profesyonel anlaşmasını ise 2002 yılında SC Feucht yapan Hilbert, 2004-2006 yılları arasında Greuther Fürth takımda forma giydi. 2006 yılında Stuttgart ile sözleşme imzalayan Alman futbolcu, son 4 sezonda bu takımın formasını giydi. 8 kez de Alman A Milli Takımı'nın formasını giyen Hilbert, son 4 yılda Stuttgart forması ile 17 gole imza attı.
Övünç ÖZDEM/İSTANBUL, (DHA)
KaPaLı
03.Haziran.2010, 12:48
Beşiktaş'ın eksiği sağ kanattamı ? Holosko - Nihat gerektiğinde Ekrem sağ kanatta oynayacak adamlar. Tello'dan o kadar şikayetçiler ama yinede onun yerine birini değil en çok alternatif olan bölgeye adam alıyolar.
Bu transferle Holosko'nun takımdan ayrılacağını düşünüyorum.
GeNç KaRTaL
03.Haziran.2010, 12:49
Bu oyuncunun ismi bayadır geçiyordu.Hiç izlemedim kendisini.Hatta ismini bile bu yaz ilk defa duydum.Fink kalitesinde bir eleman fm özelliklerinden,kariyerinden anlayabildiğim kadarıyla.Çok içime sinmedi ama hayırlı olsun diyelim.
GeNç KaRTaL
03.Haziran.2010, 12:51
Beşiktaş'ın eksiği sağ kanattamı ? Holosko - Nihat gerektiğinde Ekrem sağ kanatta oynayacak adamlar. Tello'dan o kadar şikayetçiler ama yinede onun yerine birini değil en çok alternatif olan bölgeye adam alıyolar.
Bu transferle Holosko'nun takımdan ayrılacağını düşünüyorum.
Holosko,Nihat kanat oyuncuları değiller.Ekrem'de iyi bir kanat oyuncusu değil.1 aydır peşinden koşulan Quaresma da sağ kanat oyuncusu bildiğim kadarıyla.
Ilhan
03.Haziran.2010, 13:03
Hilbert iyi transfer. Tam bir takım oyuncusu. Ayrıca bedelsiz geldi takıma. Fiziği üstün ve ani hızlanmaları iyi. Çok şey katacaktır takıma.
eXcitinG
03.Haziran.2010, 13:22
HiLbert yerinde bir transfer oLur. Eğer tabi yine saLLama değiLse.
DenizLi`nin sisteminde çok yararLı oLmayabiLirdi ama Schuster geLirse çift forvetLi, kLasik 442 oynayan Schuster sisteminde tam aranıLan isim oLur. 433 ün sağ tarafında çok pasif kaLır ama 442 nin sağ tarafında çok faydaLı oLur.
Hugo
03.Haziran.2010, 13:54
Hilbert çok iyi olacaktır. İnşallah doğrudur. İyi oyuncular gelsin Türk Liglerine.
izmer96
03.Haziran.2010, 14:34
Ligimiz bu kadar kaliteli olduda benim mi haberim yok acaba ? bazi arkadaslar Hilbert transferini begenmemisler , zannimca bu sene Stuttgart'in macini izleme sansi olmayan arkadaslar bu transferi begenmeyenler
Aşk-ı Şehir
03.Haziran.2010, 14:45
Hilbert çok iyi transfer. Şampiyonlar Liginde felanda oldukça iyi oynamıştı diye hatırlıyorum. Stuttgart'ın en iyi oyuncuları arasındaydı. Fink ile ilgili geçen sezon başı yazdıklarım doğru çıkmıştı. Fink'in çok üst düzey bir oyuncu olmadığını ancak çok savaşçı bir yapısının olduğunu, Beşiktaş'a katkı sağlayacağını söylemiştim. Öyle de oldu. Eğer Stuttgart'ta izlediğim haliyle gelirse Hilbert, kafası dağınık transfer edilecek bir Quaresma'dan 2-3 kat daha fazla verim verecektir...
izmer96
03.Haziran.2010, 15:53
Kartal rotayı Getafe’ye çevirdi
Ricardo Quaresma transferinde çıkmaza giren Beşiktaş, Getafe’nin başarılı orta saha oyuncus Juan Angel Albin’i listeye aldı.
Goal.com Türkiye
03 Haz 2010 09:15:00
http://u.goal.com/25700/25749_news.jpg
Uzun süredir Inter’in Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma transfer etmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, yetenekli oyuncuyu ikna etmeyi başaramadı.
Daha önce Bernd Schuster’in siyah-beyazlı yöneticilerle anlaştığı duyuran AS, Getafe’nin 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Juan Angel Albin’in Beşiktaş transfer listesine girdiğini iddia etti.
Sabah’ın haberine göre, kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi bulunan Uruguaylı oyuncu için girişimler başladı.
Aşk-ı Şehir
03.Haziran.2010, 16:10
Mantıklı işler yapmaya başladı Beşiktaş. Schuster gelirse Albin'de gelir...
footballer33
03.Haziran.2010, 17:33
Hilbert transferi gerçekleşirse orta sahada 3 Alman izleyeceğiz. Schuster de gelirse tamamen Alman ekolüne döneceğiz sanırım.
Revolution
03.Haziran.2010, 18:12
Hilbert çok iyi transfer gerçekten çok faydası dokunur Beşiktaş'a..
vego
03.Haziran.2010, 18:12
Teknik direktör Mustafa Denizli ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta ilk hedef Alman Bernd Schuster. Siyah-beyazlı ekip Schuster'de bir sorun yaşaması halinde rotayı Real Madrid'den gönderilen Pellegrini'ye çevirecek...
http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/schusterpellegriniiii.widec.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 16:49 TSİ 03 Haziran. 2010 Perşembe
Mustafa Denizli ile yollarını ayıran Beşiktaş yönetimi, teknik direktör arayışlarını hızlandırdı. Alman teknik adam Bernd Schuster ile görüşen yöneticiler, Real Madrid'den ayrılan Şilili Manuel Pellegrini için de nabız yokluyor.
Beşiktaş yönetimi, sezonun bitimine 4 hafta kala Mustafa Denizli ile sözleşme yenilemiş fakat yapılan mukavaleyi Futbol Federasyonu'na göndermeyince tecrübeli teknik adamla arasındaki ilk kriz patlak vermişti.
Ardından Ricardo Quaresma transferine, öncelikle futbolcularının alacaklarının ödenmesi halinde 'evet' diyeceğini belirten başarılı teknik adam ile Beşiktaş yönetim kurulu arasındaki ipler kopma noktasına geldi. Geçtiğimiz Pazartesi günü hastalığı için yapılacak rutin kontroller nedeniyle İzmir'den Çeşme'ye giden Denizli, yöneticilerin Milano'da Bernd Schuster ile görüştüğünü öğrenmesinin ardından Basın Sözcüsü Mete Düren ile bir araya gelerek sağlık sorunları nedeniyle görevine devam edemeyeceğini açıkladı.
Yöneticilerin Başkan Yıldırım Demirören ile durum değerlendirmesi yapmalarının ardından Mustafa Denizli ile yolları ayrılırken, yeni hoca için arayışlara hemen başlandı. Beşiktaş, önce Alman teknik adam Bernd Schüster ile görüştü. Alman teknik adamla belli ölçüde anlaşan siyah-beyazlılar, bir yanda da alternatif isimler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.
Yöneticiler, Alman teknik adam ile anlaşılamaması durumunda rotasını Manuel Pellegrını'ye çevirerecek. Real Madrid'den ayrılan Şilili teknik adamı listesine alan siyah-beyazlılar, sezonu erken açmak zorunda olduğu için teknik adam sorununu bir an önce çözümlemek istiyor.
vego
03.Haziran.2010, 18:14
Alman Bild gazetesi, teknik direktör Bernd Schuster'in, Beşiktaş ile anlaştığını önümüzdeki günlerde İstanbul’a geleceğini yazdı.
http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/bernd_futbolista_schusteralman.widec.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 11:52 TSİ 03 Haziran. 2010 Perşembe
BERLİN - Alman Bild gazetesi, teknik direktör Bernd Schuster'in, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olduğunu yazdı.
Haberde, Schuster'in eski Schalke 04'lü futbolcu Fabian Ernst ve eski Frankfurtlu oyuncu Michael Fink'in forma giydiği Beşiktaş'ta teknik direktör olacağı belirtildi.
Schuster'in, 2012 yılına kadar 2 milyon euro kazanacağı ifade edilen haberde, ''sarışın melek'' olan tanınan Schuster'in, gelecek günlerde İstanbul'da resmi olarak tanıtılacağı kaydedildi.
footballer33
03.Haziran.2010, 18:23
http://en.wikipedia.org/wiki/Bernd_Schuster
Vikipedialara inanmam, çünkü oraya girip değişiklik yapmak çok kolaydır. Ama burda bir dalavere sezemedim ben.
anilton
03.Haziran.2010, 18:25
Mustafa Denizli bırakırsa koordinatör olarak çalışması gündemde.Adaylar belliymiş ancak isimleri saklı.Yerlide varmış yabancıda.Teknik Direktör konusunda M.Denizli'nin de görüşleri alınacakmış...
Hilbert konusu kesinlik kazanmış birşey değil.
Hilbert 26 yaşında genç bir oyuncu.Alman milli takımının formasını 12 defa Ümit 8 defa A milli olmak üzere giymiş bir isim.Stuttgart'a geldiği ilk iki senesinde çok faydalı olmuş bir oyuncu.Stuttgart'ın şampiyonluğunda en büyük paya sahip isimlerin başında geliyor.
Beşiktaş'ın şuanda safkan kanat oyuncusuna ihtiyacı var.Bir Serdar Özkan vardı o gitti,Ekrem var yetenekleri kısıtlı.Bu açıdan Alman milli takım ve Avrupa tecrübesi olan bir oyuncunun bonservissiz transfer edilmesi güzel bir adım olur.
Volkan Şen'e veya Ozan İpek'e 5 milyon € vermek mi?(belkide daha fazlası)
Hilbert'i bedavaya almak mı?
Bırakın bedavaya almayı aynı paraya hangisini istersin deseler gözüm kapalı Hilbert derim.
Hilbert muhteşem yetenekleri olan bir oyuncu değildir ancak Türkiye liginde büyük işler yapar....
anilton
03.Haziran.2010, 18:35
Son günlerde basında Futbol A Takımımızın Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin görevinden ayrıldığı ve yerine Alman Teknik Direktör Bernd Schuster ile görüşmeler yapıldığına ilişkin haberler yer almaktadır.
Teknik direktörümüz Mustafa Denizli halen görevindedir. Ancak kendisinin sağlık problemlerindeki gelişmelere göre göreve devam edip edemeyeceği konusunda, yönetim kurulumuz ile teknik direktörümüz önümüzdeki günlerde yeniden görüşecektir.
Bununla birlikte Şirketimiz ile haberlerde adı geçen Bernd Schuster arasında şu ana kadar herhangi bir görüşme olmamıştır.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Haziran.2010, 18:44
Mustafa Hoca'mızın sağlık sorunları umarım en kısa zamanda iyileşir,kendisine yaptığı işlerden dolayı çok teşekkür ediyorum kendi adıma...Schuster gelirse iyi bir seçim olur,başarılı olacaktır...
Hilbert transferini oldukça doğru,isabetli buluyorum.
anilton
03.Haziran.2010, 19:30
Bu arada Quaresma konusunda herşey bitmiş değil...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Haziran.2010, 20:11
Kartal'dan Denizli açıklaması
Son 2 gündür teknik direktörlük konusunda hareketli saatler yaşanan Beşiktaş'tan açıklama geldi. Siyah beyazlılar teknik patronları Mustafa Denizli hakkında İMKB'ye bilgi verdi.
Beşiktaş'ta, Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin halen görevini sürdürdüğü, ancak sağlık problemlerindeki gelişmelere göre, göreve devam edip edemeyeceği konusunun yeniden görüşüleceği İMKB'ye bildirildi.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den, İMKB'ye gönderilen açıklamada, son günlerde basında, Mustafa Denizli'nin görevinden ayrıldığı ve yerine Alman Teknik Direktör Bernd Schuster ile görüşmeler yapıldığına ilişkin haberler yer aldığı belirtilerek, şöyle denildi:
''Teknik direktörümüz Mustafa Denizli halen görevindedir, ancak kendisinin sağlık problemlerindeki gelişmelere göre, göreve devam edip edemeyeceği konusunda yönetim kurulumuz ile teknik direktörümüz önümüzdeki günlerde yeniden görüşecektir. Bununla birlikte, şirketimiz ile haberlerde adı geçen Bernd Schuster arasında şu ana kadar herhangi bir görüşme olmamıştır.''
LigTv
anilton
03.Haziran.2010, 21:27
Quaresma transferinin 20 milyon €'luk banka teminat mektubu istemesinden dolayı çıkmaza girdiği bilgileri var...
anilton
03.Haziran.2010, 21:30
Ve son dakika haberi;
QUARESMA GERÇEĞİ..
HABER1903- Quaresma transferinin ardındaki sis perdeleri yavaş yavaş çözülmeye başladı.
Yılan hikayesine dönen Quaresma transferinin ardındaki sis perdeleri yavaş yavaş çözülmeye başladı. Haber1903 ekibinin yapmış olduğu araştırma sonucunda, yıldız oyuncunun ve İnter klübünün, ödeme konusunda garanti istemesi bu transferi çıkmaza soktu.
İnter kulubü ile 8 milyon euroya anlaşan Beşiktaş yönetimi Portekizli oyuncuya yıllık 3,5 milyon euro teklif etti. İnter kulübü bu teklifi kabul ederken, Quaresma`nın yıllık ücretinde 4 milyon euroda ısrar etmesi pazarlık sürecinin uzamasına sebep oldu.
Ancak bundan 2 sene önce Udinesse kulübünden transfer edilen Sivok ve Zapotocny`nin bonservis bedellerinin Beşiktaş kulübü tarafından zamanında ödenmediği bilgisini alan , İnter kulübü ve Portekizli oyuncunun menajeri Beşiktaş yönetiminden talep ettikleri ücretin tamamına Banka teminat mektubu istedi.
Oyuncunun talep ettiği 3 senelik 12 milyon euro ve İnter kulübüne verilecek olan 8 milyon euroluk bedeller karşılığında toplam 20 milyon euro banka teminat mektubu istenmesi, Başkan Yıldırım Demirören`i ve Serdal Adalı`yı çıkmaza soktu.
Başkan Yıldırım Demirören`in bu sorunu çözmek için yoğun çaba sarfettiği gelen haberler arasında.
HABER1903
vego
03.Haziran.2010, 21:34
Profesyonel klüp böyle çaılşır.Oyuncuların 14 milyon euro alacağı varkan eğer bu teminat verilirse isyan çıkar isyan...
anilton
03.Haziran.2010, 21:36
14 milyon € alacak mı?Oda nereden çıktı?
anilton
03.Haziran.2010, 21:41
Ayrıca bu teminat mektubu sponsorlar,Mansimov vs. ile halledilecektir...
vego
03.Haziran.2010, 22:11
14 milyon € alacak mı?Oda nereden çıktı?
4 aydır paralar ödenmiyormuş yönetim 15 hazirana kadar tüm paranızı ödeyeceğiz demiş.
indie
03.Haziran.2010, 22:26
Taraftarın psikolojisi bozulmuş iyice. Hilbert gelirse muhakkak faydalı olacaktır, çünkü takımda Ekrem'den başka kanat oyuncusu kalmadı. Ancak taraftarın geneli sahada icraattan ziyade şov yapacak oyuncu istiyor. Medyanın ve yönetimin güdümüyle bu noktaya gelenlere de kızamıyorum. Ancak aynı kitle mesela Delgado'yu falan da beğenmiyor, onu anlayamıyorum. "Quaresma gelsin, çalım atsın, trivela yapsın, rabona çeksin" diyenler inşallah olur da gelirse daha 5. farklı şekilde auta giden trivelasında yuhalamaya başlamazlar. Çünkü o şekilde o adam sezonda 30-40 defa vurur, 5 tanesi girerse çok şanslısındır.
Ha bana kalsa inşallah ikisi de gellir. Tekrarlıyorum kaç mesajdır, Beşiktaş'a 1 değil, 2 değil, tam 4 kanat oyuncusu lazım. 2 yabancı 2 yerli. Quaresma ya da o stilde bir oyuncu (Albin de iyidir), Hilbert tipi bütün kanadı kullanabilcek jokerimsi bir oyuncu üzerine hiç el yakan Volkan'la Ozan'la uğraşmadan Yekta, Yiğit gibi daha uygun fiyatlı 2 yerli harika olur.
anilton
03.Haziran.2010, 22:29
14 milyon € olur mu yahu?
Bırakın futbolcuları daha geçenlerde kulüp personelinin toplam 4 milyon €'luk maaşları yatırıldı.
Beşiktaşlı futbolcuların ödemeleri devre arası bir bölümü nakit bir bölümü senet olmak üzere ödendi.O senetlerde nakitlerde döndürüldü ya da döndürülecek.Tam emin değilim geçenlerde bu sorununda halledildiği haberleri vardı.Abartılacak bir durum yok ortada,her kulüpte olan durumlar bunlar.Basının gazına gelmeye gerek yok...
Şampiyonlar ligi gelirlerinin 6 milyon €'luk kısmı önümüzdeki günlerde kulübün kasasına girecek.Bu miktar baya rahatlatacak kulübü...
eXcitinG
03.Haziran.2010, 22:34
Benitez geLsin hoca oLarak :)
KaPaLı
03.Haziran.2010, 23:10
Ayrıca bu teminat mektubu sponsorlar,Mansimov vs. ile halledilecektir...
Mansimov ne olarak çalışıyo Beşiktaş'ta ? Kulup her sıkıştığında Mansimov ismi ön plana çıkıyo..
anilton
03.Haziran.2010, 23:19
Mansimov ne olarak çalışıyo Beşiktaş'ta ? Kulup her sıkıştığında Mansimov ismi ön plana çıkıyo..
Beşiktaş Kongre Üyesi...
Ayrıca yardımcısı Alaattin Aykaç yeni yönetimde Futbol Komitesi Üyesi,Asbaşkan olarak yer alıyor...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Haziran.2010, 00:33
Schuster, Guti'yle geliyor!
Beşiktaş transferde bombayı patlamaya hazırlanıyor! .. Her ne kadar yönetim Schuster iddialarını yalanlasa da siyah beyazlıların büyük ölçüde Alman çalıştırıcıyla anlaştığı belirtilirken, Schuster'in bir dönem Galatasaray'ın da gündemine gelen Guti'yi de Beşiktaş'a getireceği iddia edildi.
Lig TV muhabiri Atakan Kurt'un verdiği bilgiye göre siyah beyazlı yöneticiler, "Schuster ile yüzde 99 anlaştık" ifadesini kullandılar. Alman çalıştırıcının da yöneticilere "Real Madrid'den öğrencim olan Guti'yi de Beşiktaş'a getirim" iddiasında bulunduğu öne sürüldü.
LigTv
CeNTeR_TR
04.Haziran.2010, 00:52
Guti Haberlerine açıkçası ben pek inanmıyorum.
Bu konuda bize gelecek haberi çıksa bile inanmam açıkçası.
Gece hayatı olan bir futbolcu Dünyanın en iyi yerlerinde gece hayatı yaşayan bir oyuncu Türkiyeye gelmez heralde.En azından ben öyle düşünüyorum.
anil luque
04.Haziran.2010, 00:57
Delgado ile brbirlerini bütün bir sezon idare edebilirler aslında ki Guti çok çok kaliteli bir topçu yani ligimizde çok iş yapar Avrupa'da bile bir yerleye getirebilir bizi ancak kendine hiç mi hiç dikkat etmeyen bir isim yani kantarın topuzunu kaçırırsa fena şeyler olur o yüzden gelmese de olur gözüyle bakıyorum ben ..
Robinho zamanında tanımadğım hocayla tanışmam Schuster varsa gelirim diyordu , buyrun size fırsat bir taşla iki kuş , Schuster ve Robinho..
anilton
04.Haziran.2010, 12:17
İşte gerçekler
BİR menajer kuyuya taş attı.. 24 saattir herkes o taşı kuyudan çıkarmak için uğraşıyor.. İddia şöyle: “Beşiktaş, Schuster ile anlaştı.. Bunu duyan Mustafa Denizli sağlık sebeplerini öne sürerek istifa etti..” Peki gerçek ne? Gelin kısa kısa soru-cevaplarla gerçeğe ulaşmaya çalışalım..
1- Mustafa Denizli hasta mı?
Yataklara düşecek kadar değil.. Ama çarşamba sabahı ciddi bir tansiyon yükselmesi yaşadı.. Çeşme’de tatil yapan 61 yaşındaki hoca, sabaha karşı 03.30’da hiç yaşamadığı kadar şiddetli bir başağrısı ile uyandı.. Kendi ifadesi ile anlatırsak, “Başım çatlayacak gibiydi.. İnsan böyle bir ağrıda intihar bile eder.” Ağrı geçmeyince 04.30’da doktorunu aradı ama uyandıramadı.. Sabaha kadar ağrılarla boğuştu, ilk uçakla İstanbul’a gelip Mete Düren ile birlikte Maslak Acıbadem Hastanesi’nde saat 11.00’den itibaren 3 saatlik bir tetkikten geçti..
2- Beşiktaş, Denizli hastalandı diye mi Schuster’le anlaştı?
Hoca henüz hastanedeyken TV’ler “Denizli gitti, Schuster geldi” diye altyazı geçmeye başladı.. Oysa henüz durumun ne olduğu bile anlaşılmamıştı.. Denizli, Düren’e “Ben 1 ayda 5 defa hastaneye gidecek adam değilim.. Demek ki bir sağlık sorunum var.. Beni başkanla konuştur” ricasında bulundu.. Düren telefonu çevirdi, Demirören ile Denizli arasında şu diyalog geçti:
Demirören: Hayırdır hocam, geçmiş olsun..
Denizli: Sorma başkanım, yine hastanedeyim.. Doktorlar stres ve yorgunluğa bağlı yüksek tansiyon diyorlar.. Ben düşündüm ve bir karar verdim.. Teknik direktörlüğü bırakmak istiyorum..
Demirören: Aman hocam, sen en iyisi 1 hafta dinlen, tatil yap.. Sonra tekrar değerlendirelim durumu..
Denizli: Yok başkanım, belki daha pasif bir görev yapabilirim.. Ama bünyem şu anda stres kaldırmıyor.. Benim en az 3 ay dinlenmem lazım..
Demirören: Yok hocam, biraz bekleyelim sonra ben İstanbul’a gelince konuşalım..
3- Denizli görevdeyken Schuster ile görüşüldü mü?
Denizli meselesini aslında kimse tam manasıyla bilmiyor.. Esası şu: Denizli, Beşiktaş ile mukavelesini nisan ayında uzattığında hukuken geçerliliği bulunan, ancak TFF’ye gönderilemeyecek bir sözleşmeye imza attı.. O gün imza töreninde 2 yönetici Serdar Adalı ile Cengiz Zülfikaroğlu da vardı.. Ama diğer yöneticiler yanlış anlar diye imza fotoğrafına girmediler.. Yani Adalı-Zülfikaroğlu ikilisinin Denizli ile herhangi bir derdi yok..
Daha sonra Demirören son 15 günde 2 ayrı defa Denizli’ye “Hadi hocam.. Şu matbu sözleşmeyi de imzalayalım ve federasyona gönderelim, herşey resmi olsun” diye rica etti.. Ama Denizli, “Sağlık durumumu gözden geçiriyorum.. Bırakma ihtimalim olabilir.. Sizi zor durumda bırakmayalım” dedi.. Ve her seferinde Beşiktaş B planı yapsın diye kapıyı açık bıraktı.. Dolayısıyla Schuster veya başka bir teknik direktör adayı ile görüşülmesinin Denizli açısından sakıncası yoktu.. Çünkü Denizli bırakmayacakmış gibi çalışmak, bırakacakmış gibi yönetimi hazırlamak taraftarıydı..
4- Beşiktaş şimdi ne yapacak?
Cenevre’de bulunan Yıldırım Demirören ile dün görüştüm.. Çok üzgündü sesi.. Şunları söyledi: “Benim hocayla bir derdim olamaz, onun arkasından iş çeviriyormuş gibi gösterilmemizden rahatsızım.. Yarın (bugün) İstanbul’a dönüp hocayla görüşeceğim.. İlk hedefim, eğer önemli bir sağlık sorunu yoksa hocayla yola devam etmek.. Hoca çok diretirse onu daha pasif bir göreve çekebiliriz.. Altyapıyla, alttan gelecek oyuncuların yetişmesiyle ilgilenebilir, ki kendisi bunu istiyor.. Ve kimi teknik direktör yapacağımıza bakarız.. Şu an için hiçbir girişimimiz yok.. Menajerlerin teklifleri var, o kadar.. Hocayı görmeden benim için bu süreç başlamadı..”
5- Beşiktaş, Schuster ile görüştü mü?
Yine Demirören’in ağzından aktarıyorum: “Hocanın önceki gün sağlık sorunu çıkana kadar bizim teknik direktör sorunumuz filan yoktu.. Schuster ile görüşmedim.. Arkadaşlarımız görüştüyse de haberim yok.. Benim haberim olmadan da görüşemezler.. Biz hocanın sağlık tetkiklerine bakacağız.. Herşey temiz çıkarsa yola devam için ikna etmeye çalışacağız.. Teknik adamlığı bırakırsa da pazartesiye kadar bazı adaylar belirleyip yönetim kuruluna getirir, yönetici arkadaşlara danışırım.. Schuster bize sunulan adaylardan biri olabilir.. Ama başka adaylar da var.. Benim tek derdim Mustafa Hoca’nın sağlığı.. Bu yüzden medyaya da rica ediyorum, spekülasyon yapmasınlar..”
İbrahim SETEN
anilton
04.Haziran.2010, 12:35
GOVOU İÇİN TEKLİF YAPILDI MI?
- HABER1903 -
Beşiktaş Ricardo Quaresma`yı ikna etmeye çalışırken, Olympique Lyon ve Fransa Milli Takımı`nın yıldızı Sidney Govou`nun gündeme gelmesi üzerine, Govou`nun Türkiye`deki haklarını elinde bulunduran menajer Ekrem Örenç Haber1903`e bu transfer hakında noktayı koydu.
Örenç, Haber1903`e yaptığı açıklamada;
`` Biz Beşiktaş`a Sidney Govou`yu önerdik. Yönetim kurulu bize önceliğin Quaresma`da olduğunu dile getirdi. 3-4 hafta önce önerdiğimiz Sidney Govou için Beşiktaş yönetiminden henüz bir teklif gelmedi. Şuan da bonservisi elinde bulunuyor ve Beşiktaş`ta oynamaya sıcak bakıyor. Beşiktaş yönetimi Dünya kupasından önce hareket etmez ise Govou`yu alması daha zorlaşacaktır.`` diyerek sözlerini tamamladı.
- HABER1903 -
di canio
04.Haziran.2010, 13:59
Tamamen kişisel tahminim, sadece izlediğim kadarıyla yorumluyorum. Mustafa Denizli'nin oyuncuların alacaklarıyla ilgili çıkışı yönetimi kızdırdı. Yönetim Denizli'nin bilgisi dışında Schuster ile görüştü, Denizli de bunu öğrenince istifa etmek istedi. Beşiktaş yönetimi de Denizli görevdeyken Schuster ile anlaşmış durumuna düşmemek için çelişkili açıklamalarla yalanlıyor bu durumu.
anil luque
04.Haziran.2010, 16:28
5 milyon + Koray Avcı + Burak Yılmaz = 4 milyon yani bu mudur ?
indie
04.Haziran.2010, 16:59
Yeni sözleşme uzatıldı Holosko ile, 4 milyon doğru değildir muhtemelen.
anil luque
04.Haziran.2010, 17:08
Ben de o yüzden sordum işte yani o kadar az olamaz , olmamalı ..
vego
04.Haziran.2010, 17:12
Ben de o yüzden sordum işte yani o kadar az olamaz , olmamalı ..
olursa ayıp olur.
GeNç KaRTaL
04.Haziran.2010, 17:43
Mevcut transfer piyasasına göre bence de az o para.Bursasporlular Volkan Şen için 10 milyon istemesini biliyor.
anil luque
04.Haziran.2010, 17:48
Eğer öyleyse Holosko 25 milyon euro cash
indie
04.Haziran.2010, 19:01
Mustafa Denizli ile yollar resmen ayrıldı.
GeNç KaRTaL
04.Haziran.2010, 19:07
6 tane aday varmış.Hayırlısı olsun.
vego
04.Haziran.2010, 19:08
Hayırlı olsun.Sağlık herşeyden önemli.