Log in

View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48

playeray
09.Ocak.2014, 00:58
Drogba kalitesinde çok forvet var ancak Ronaldinho kalitesinde bir oyuncu doğmadı henüz

eXcitinG
09.Ocak.2014, 01:11
A.Mineiro başkanı Asiss ile olan görüşmesini iptal etmiş. Ronaldinho ya yeni bir teklif sunmayacakları söylemiş.

Yok ya ben inanmıyorum gelmez bize Sihirbaz.

kaanbjk07
09.Ocak.2014, 01:57
Alex Tellas transferinin ertelenmesi bize yaradı gibi Gremio Ronaldinho'nun parasını o transferden çıkaracaktı.

CeNTeR_TR
09.Ocak.2014, 01:59
http://www.youtube.com/watch?v=Pa3cF0AXyYA

byariff
09.Ocak.2014, 03:15
ronaldinho bu adama din degistirtir yahu.. umarim gelir ligimize renk katar ama ben gelmicegini dusunuyorum..

Kaka Leite
09.Ocak.2014, 03:51
Ben bitti gözüyle bakıyorum bu transfere.

Ronaldinho açısından bir sorun yok renkler bile değişmeyecek zaten :n:

Ralph
09.Ocak.2014, 18:06
Eneramo Karabükspor'a kiralanmış. İyi oldu bu.

mpaker66
09.Ocak.2014, 20:26
Beyler Ronaldinho bitti demiş totemspor. Burası günlerdir Ronaldinho'nun menejeri ile konuşan Ali Ece'nin yazdıpı site. O diyosa doğrudur.

byariff
09.Ocak.2014, 22:29
ronaldinho sozlesme uzatmis klubuyle.

http://www.atletico.com.br/noticias/?p=20488

baskanlari kalli %100 demedi ama %99 uzattik sozlesmeyi dedi.

Nedvedmania
09.Ocak.2014, 22:33
Tüh be üzüldüm. Gelseydi keşke.

europeanconquer
09.Ocak.2014, 22:44
Geçmiş olsun,keşke gelseydi.

Ralph
09.Ocak.2014, 22:52
Gelme ihtimali bile heyecan yapmisti, uzuldum...

Ralph
09.Ocak.2014, 22:56
Ben aslinda daha cok simdi r10un yerine alinacak oyuncuyu merak ediyorum. Hani ronaldinho olmayinca .... aldik cumlesindeki ... Li yeri kim dolduracak bakalim. Buda yonetimin vizyonunun kalitesini gosterecek bize.

kaanbjk07
09.Ocak.2014, 22:56
Yönetim en yüksek teklifi biz sunduk diye beklemeye geçerse böyle olur. FM tecrübemizle bile bir çoğumuz bu transferi bu aşamada gerçekleştirirdik.

uAburak89
09.Ocak.2014, 23:02
Fikret Orman geçen sene Şubat ayında Drogba ve Sneijder için söylediği "bir oyuncu 6 milyon euro alırken diğeri 500 bin euro alırsa, olmaz" minvalinde ki laflarını son anda yememiş oldu böylece.

GeNç KaRTaL
09.Ocak.2014, 23:15
En başından beri medyanın gazına gelmemeye çalıştım,bu yüzden kesinleşinceye kadar yorum yapmama kararı almıştım.En yüksek teklifin bizden olduğu,Brezilya kulüplerinin bu parayı veremeyeceği,Ronaldinho'nun da bize gelmeye olumlu baktığı,kısacası ibrenin bizden yana olduğu söyleniyordu.Bu akşam birden bu anlaştık haberi düştü ortaya.İnsan medyanın ne kadar palavracı olduğunu bilip gaza gelmemeye çalışsa da,ister istemez umutlanıyor.Sonuçta bahsi geçen isim Ronaldinho.Hayal kırıklığı oluştu haliyle tabii.Neyseki alışkınız artık bu tarz durumlara,çok koymuyor bu yüzden.Transfer görüşmelerinin de asıl hikayesini merak ediyorum.Umarım öğrenebiliriz.

ForzaRQ7
09.Ocak.2014, 23:16
Ronaldinho'nun geleceğine o kadar çok inanmıştım ki, şimdi çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum.

Neyse ki yönetim Eneramolara, Sezer Öztürklere verdiği paralarla Beşiktaş'ın menfaatlerini koruyor, parasını savurmuyor...

ozan42
09.Ocak.2014, 23:17
Gidin alın şu Batallayı ne kapatın Ronaldinho üzerindeki baskınızı.

LifeYourself
09.Ocak.2014, 23:18
Gelmiyecek mi şimdi? :(
Belki %1 gelir?Daha ölmedik ^^

europeanconquer
09.Ocak.2014, 23:59
Durum şundan ibaret;

http://i.imgur.com/kq4hnyf.png

Cengo
10.Ocak.2014, 00:06
Üzmek gibi olmasına ama hazır kartalı öpmüşken Hernanes'i alın bence. Alışkanlık olur Hernanes'e, İnönü Stadyumu'nda kartal öptürürsünüz imza töreninde.

https://pbs.twimg.com/media/BdkC-auIUAAJZtT.jpg:large

sentugo
10.Ocak.2014, 00:19
Twitter da şöyle bir muhabbet var;

Deco -->> Tabata,
Robinho -->> F.Tekke,
Forlan -->> Edu,
Nene -->> Dentinho,
Adebayor -->> Eneramo,
Ronaldinho -->> ????

footballer33
10.Ocak.2014, 01:32
Çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum şu an. Her şeyimizle hazırdık R10 transferine; ama üstteki beklediğimiz adamlarda olduğu gibi umutlandırıp kandırılan yine biz olduk. Söyleyecek pek bir şey yok. Beşiktaş üzerinden çok güzel reklam yaptı birçok kişi. Onları da Allah'a havale ediyorum!

Önder HOCA
10.Ocak.2014, 01:45
ronaldinho bjk yi atletico mineiro'dan fazla para koparmak için resmen kullandı

Kaka Leite
10.Ocak.2014, 01:48
ronaldinho bjk yi atletico mineiro'dan fazla para koparmak için resmen kullandı
Adam bu süreçte çıkıp 2 laf dahi etmedi nasıl kullansın yahu :)

Bu aradaki kişiler kullandılar asıl. Beşiktaş üzerinden prim yaparak elde ettiler istediklerini.

Üzüldüm açıkcası çok isterdim Türkiyede görmek kendisini. Şimdi baktımda bir önceki mesajım tam ibretlik olmuş ya :n:

Önder HOCA
10.Ocak.2014, 01:52
Adam bu süreçte çıkıp 2 laf dahi etmedi nasıl kullansın yahu :)

Bu aradaki kişiler kullandılar asıl. Beşiktaş üzerinden prim yaparak elde ettiler istediklerini.

Üzüldüm açıkcası çok isterdim Türkiyede görmek kendisini. Şimdi baktımda bir önceki mesajım tam ibretlik olmuş ya :n:

adamla fiyatta anlaşmışsın.brezilyadan ayrılması için adam 6 milyonu yeterli görmüş.bjk bu parayı bir şekilde çıkarmış gidipte atletico mineiro'ya daha düşük ücretle imzalamasının sebebi ne.Ki ronaldinho gelmeyi düşünse kendide istanbula bir ayak basardı

Fikret Orman istifa.Bir adam izleyecektik onuda beceremedin :k:

europeanconquer
10.Ocak.2014, 01:56
Assis'in işleri bunlar hep.

byariff
10.Ocak.2014, 02:44
menajeri tatilini yapti gitti iste , bence dumen vardi bu olayda assi cok kurnaz atleticonun teklifini yukseltmek icin besiktasi kullandilar..

yalniz bu adam kimdir necidir bilmem menajer galiba 20-25 gunden beri ronaldinho besiktasa gelmicek diyordu

https://twitter.com/Muzziozcan

Facx
10.Ocak.2014, 03:08
adam sırf brezilyada oynamak için milandan aldığı 12 m € dan vazgeçmişti o yüzden geliceğini düşünmüyodum yanılmamışım

footballer33
10.Ocak.2014, 03:12
menajeri tatilini yapti gitti iste , bence dumen vardi bu olayda assi cok kurnaz atleticonun teklifini yukseltmek icin besiktasi kullandilar..

yalniz bu adam kimdir necidir bilmem menajer galiba 20-25 gunden beri ronaldinho besiktasa gelmicek diyordu

https://twitter.com/Muzziozcan
Bu adamı görünce hatırladım. K.Frei için Bursaspor'da deyip ertesi gün patlamıştı. Ayrıca, Ronaldinho'nun gelmeyeceğine dair bir tweetine denk gelmedim ben, gözümden kaçmış da olabilir tabii ki ve ocak ayında, tüm dünya Türkiye futbolunu konuşacak, ortalık yıkılacak, sallanacak falan fistan bir şeyler yazmış. Baktığımızda R10 dışında Türkiye'yi sallayacak bir şey olmadı, ki o transfer de gerçekleşmedi zaten akşam itibariyle.

LaigLeNoiR
10.Ocak.2014, 11:21
Alex De Souza'yı alalım o zaman :)

davidvilla
10.Ocak.2014, 11:39
r10 yönetimin başarısızlığı değil bence oyuncu menajerinin çakallığı.
O yuzden yonetimin ve baskanın üzerine gitmek cok dogru değil.
Aynı zamanda tabi taraftar da hayal kırıklıgı yasadı.
O yuzden mutlaka bir transfer yapılmalı kariyerli veya kariyersiz farketmez ama 2.yarıda iyi bir performans sergileyebilecek bir adam olması şart.

Bulstrap87
10.Ocak.2014, 15:29
yönetim taraftar tepkisi cekiyordu uzun zamandır r10 u bitirerek bu kötü havayı tamamen kaldıracaktı ortadan ancak bunuda basaramadılar simdi daha cok tepki toplayacak taraftardan..
bnde cok umutlanmıstım gelecek diye ancak büyük hayal kırıklıgı yasıyorum hala..

Bulstrap87
10.Ocak.2014, 19:42
bu yönetim adamı deli eder simdi de gs li dany yazılıyor deli etmeyin adamı ya çıldırmamak elde degil eger dany gelirse bu yönetim acil olarak istifa etsin.

E.Cartman
10.Ocak.2014, 19:55
Püü bir Ronaldinho'yu getiremediniz :p Ya arkadaşlar yapmayın Ronaldinho'yu getirmek kolay iş mi, gelmedi diye yönetime sallamayın hemen, kolay değil bu işler o kadar. Bir de Ronaldinho'nun Mineiro'dan fazla para koparmak istemesi falan komik şeyler. Adam dünyaları kazandı ve kazanmaya da devam ediyor, sırf Nike'tan aldığı paranın haddi hesabı yok, uğraşmaz böyle şeylerle. Belli ki gelmek istemedi, başka bir nedeni yok.

byariff
10.Ocak.2014, 20:45
dany - besiktas diyorlar dogrumu acaba ?

zeck17
10.Ocak.2014, 21:11
dany beşiktaşa faydalı olur eğer önceki sezonda büyük maçlarda oynadığı gibi oynarsa sezon sonu gelir zaten ve bence beşiktaş dentinho yerine amrabatı da bir düşünmeli

lexoqe
10.Ocak.2014, 21:42
Beyler çakma Ronaldinho olayını duyan var mı bilmiyorum ama bu arkadaş benim arkadaşım, aynı mahallenin çocuğuyuz :)

http://www.radikal.com.tr/spor/cakma_ronaldinho_besiktasta-1169468

footballer33
10.Ocak.2014, 21:52
dany beşiktaşa faydalı olur eğer önceki sezonda büyük maçlarda oynadığı gibi oynarsa sezon sonu gelir zaten ve bence beşiktaş dentinho yerine amrabatı da bir düşünmeli
Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Riera'yı da alalım mı? Sola ilaç olur! :0:

Lesandro Parleo
10.Ocak.2014, 22:44
Beyler çakma Ronaldinho olayını duyan var mı bilmiyorum ama bu arkadaş benim arkadaşım, aynı mahallenin çocuğuyuz :)

http://www.radikal.com.tr/spor/cakma_ronaldinho_besiktasta-1169468

Görmeyen yoktur heralde , iyice alay konusu olduk..

Ben Brezilya'lı olduğunu düşünmüştüm , arkadaşın olduğunu öğrenince şaşırdım :o

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Riera'yı da alalım mı? Sola ilaç olur! :0:

6 ay sonra bedavaya almak olmaz , mutlaka bonservis bedeli ödeyip şimdi almalıyız..

Hem de 32 yaşında gencecik delikanlı , maaşı da 3 milyon €'cuk :icon_wink:

playeray
11.Ocak.2014, 00:17

abi sen de yunana iteler gibi iteledin adamları :D

uAburak89
11.Ocak.2014, 01:38
Roberto de Assis: Ronaldinho Beşiktaş'ı asla ciddi bir teklif olarak görmedi, Beşiktaş'ın teklifi gazetecilerin ürettiği bir yalandı, yeni kontrat için mutluyuz.

Hollanda basınına konuşmuş.

eng1n
11.Ocak.2014, 02:46
o zaman niye İstanbula gelmiş ?

mpaker66
11.Ocak.2014, 02:46
Tatile dedilerya :(

anil luque
11.Ocak.2014, 02:48
Bu tür haberlerden daha çok çıkar.

footballer33
11.Ocak.2014, 03:01
Şimdi bu Assis'e çok güzel laflar söylerdim de, kurallar müsade etmiyor işte. Kaldınız artık ülkenizde, bizi de kullandınız çok güzel. Hadi bakın dalganıza!!!

Ralph
11.Ocak.2014, 03:23
Şu iş acaip canımı sıktı benim. Bıktım bu transfer beceriksizliklerinden. Başka takım olsa acaip dalga geçerdim açık söylüyorum.

GeNç KaRTaL
11.Ocak.2014, 13:07
En son mesajımda da söylemiştim.Şu transfer hikayesinin aslını öğrenebilsek gerçekten çok iyi olacak.Ona göre kime sallayacaksak,sallardık.:D

pele96
11.Ocak.2014, 13:23
Şimdide Robinho çıkmış sanırım :D

playeray
11.Ocak.2014, 16:58
Robinho kaç senedir Beşiktaş'ta zaten :D

goosfraba
14.Ocak.2014, 12:29
ola toivonen ile görüşülüyormuş.

anil luque
14.Ocak.2014, 18:03
Toivonen'i çok isterim şahsen.

Esssteban
14.Ocak.2014, 19:07
Toivonen için kesin alınması lazım falan diyemem ancak gelirse iş yapabilecek bir oyuncu.

ozan42
14.Ocak.2014, 20:07
Hollanda ligi kadar kötü bir ligde 20 küsür maçta 2 golü var yapmayın arkadaşlar bize hazır adam lazım.

Ralph
14.Ocak.2014, 21:32
Fernandes, Almeida sezon sonu boşa çıkıyor, durumları ile ilgili gelişme yok.

Stoper ve ortasaha alınacak dendi, şu ya da bu isimler ile ilgileniyoruz denildi ancak hala ses soluk yok.

Diğer takımlara bakıyorum takır takır adam alıyorlar. Neden bizim bu transfer görüşmeleri bu kadar uzuyor? Ben anlamıyorum bunu.

Esssteban
14.Ocak.2014, 21:51
Bizim Fiko başkana güvenim çok azaldı :/

Ralph
14.Ocak.2014, 22:39
Benim oğlumun neden flütü yok uleeeeen :(

IcedEarth
14.Ocak.2014, 22:59
Toivonen burada Elmander etkisi yaratır.

ForzaRQ7
14.Ocak.2014, 23:03
Dany'nin Beşiktaş'ta olduğuna dair haberler var. Doğruysa eğer yönetim ona imza attırdıktan sonra bir zahmet kendi istifasını da imzalasın.

byariff
15.Ocak.2014, 01:34
besiktaslilar sevincekmi uzulcekmi bilemiyorumda dany besiktastaymis %98.

playeray
15.Ocak.2014, 01:56
Çarşıdan aldım Lescott eve geldim Dany mizahı başlasın hadi.

footballer33
15.Ocak.2014, 02:11
besiktaslilar sevincekmi uzulcekmi bilemiyorumda dany besiktastaymis %98.
Yanına Riera, Amrabat ve Gökhan Zan'ı da alırsak sevinçten havalara uçabilirim! Şimdi, sevinmek için erken!

E.Cartman
15.Ocak.2014, 02:43
Dany mi :eek: Allah başka dert vermesin :zuhaha İşin şakası bir yana Dany o kadar da kötü değil yahu abartmayın. Hem ön libero hem de beklerde de kullanılabilir Dany. Aslında yabancı olmasa 4-4'lük alternatif. Hee Beşiktaş'ın savunmasındaki sıkıntıyı çözmez hatta aşırı özgüveniyle zaman zaman daha büyük sıkıntı da yaratabilir.

anil luque
15.Ocak.2014, 03:30
Dany haberleri yönetim tarafından ısrarla yalanlanıyor. Öyle bir şey yok.

Bulstrap87
15.Ocak.2014, 10:30
dany imzayı attıktan hemen sonra yönetim istifasını versin!!!

Ralph
15.Ocak.2014, 14:46
Borsaya bağlı olduğumuz için her transferi yalanlıyorlar. R10 içinde aynısı geçerliydi. İlgileniyor olabiliriz büyük ihtimal. Çünkü nerede saçma gereksiz adam var biz topluyoruz.

kumbara
15.Ocak.2014, 15:36
Adamların yabancı kontenjanını açmak için alıcak herhalde başkan. Yoksa akaretlerden dahi geçemez dany. Eğer imza gelirse, yönetimde şimdiden vasiyetini hazırlasın bence.

Bordo61Mavi
15.Ocak.2014, 16:07
Dany'yi siz alinda bizde kurtulalim. Medya simdi Dany'yi bizede yazmaya basladi

anil luque
15.Ocak.2014, 16:33
Başımız iki elimizin arasında bekliyoruz olacakları.

Bulstrap87
15.Ocak.2014, 17:53
eger bu tarz bir transfer olursa bu baskana hic güvenim kalmayacak..

footballer33
15.Ocak.2014, 23:01
İbrahim Toraman'ın Gaziantepspor'a transfer olduğu söyleniyor. Hayırlısı olsun.

footballer33
15.Ocak.2014, 23:25
Beşiktaş, Dany transferinden vazgeçti. Oluşacak tepkileri göz önünde bulundurarak Dany transferi kapanmıştır.
Kaynak: NTVSpor

Ha şöyle işte!

Ralph
15.Ocak.2014, 23:57
Toraman'ı ne kadara verdik? Umarım onuda bedeva vermemişizdir.

Dany haberine sevindim.

Bordo61Mavi
16.Ocak.2014, 13:38
İbrahim Toraman'ın Gaziantepspor'a transfer olduğu söyleniyor. Hayırlısı olsun.

Antep kendi oyuncularinin parasini veremiyorken ki bu yuzden teknik direktorlerini kaybettiler , yeni futbolcu nasil alabiliyor onu anlamiyorum

nerazzuri
16.Ocak.2014, 15:18
defansta bu kadar sıkıntı varken toraman'ı vermek? güzelmiş. :)

önder özen kesinlikle bir stoper transferi olacağını söylemişti. lescott ve premierlig'den bir stoper ismi daha verdi fakat hatırlamıyorum şimdi. lescott'un durumu belli bırakmıyorlar, diğerinin durumu ne acaba. heitinga olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. kenarda dursun.:)

ozan42
16.Ocak.2014, 16:45
Toraman gibi çalışkan bir adamı bedavaya verirseniz yazıklar olsun yedekte hazır kıta denilecek adam kalmadı sivokta 2 ay yok biraz fırsatları değerlendir yönetim.

footballer33
17.Ocak.2014, 01:19
Sergen Yalçın, Gaziantepspor'u bıraktığı için Toraman'ın transferi iptal olabilir. Bence, bu transfer iptal olsa bile başka bir takıma yollanmalıdır Toraman. Aynı hatalarından ötürü kaç kere daha affedeceğiz acaba? Sivok sakatken Franco'ya şans verilsin işte, Önder Özen de söylemişti ikinci devre daha çok şans bulacak diye. Ayrıca Escude gönderilip yabancı bir stoper alınarak o bölge sağlamlaştırılmış olunur. Ersan ve iyileşince Sivok da olacak. Bu kadar stoper yeterli. Yeri geldiğinde Necip bile orada oynayabiliyor, izledik yani. Bize acilinden bir sağ bek lazım esasında. Defansın en aksayan bölgesi orası öncelikle.

nerazzuri
17.Ocak.2014, 17:51
dany ile ön protokol imzalanmış. satın alma opsiyonu ile kiralanacak sanırım.

galatasaray'ın dany'i bırakması ne kadar yanlışsa, beşiktaş'ın alması o kadar doğru şahsi fikrime göre.

uAburak89
17.Ocak.2014, 17:56
Önder Özen ve Bilic'in Dany ile ilgilenmesi, istemesi bana mantıklı gelmiyor. Bunun dışında kötü oyuncu değil, belki de fayda sağlar Beşiktaş'a.

Galatasaray'dan gitmesi ise kesinlikle doğru, bize şu anda atletik değil, akıllı bir stoper lazım, üstelik Chedjou var hali hazırda.

ReaList
17.Ocak.2014, 18:03
@uAburak89 aslında aradığın mantığın cevabını kendin vermişsin. Beşiktaştaki 2 stoperde yaşını almış, tecrübeli oyuncular (Sivok, Escude) ancak atletik yönden yetersizler. Dany oraya çare olacaktır. Bu hamle gösteriyor ki Pedro Franco'dan pek umutları yok en azından bu sezonluk.

nerazzuri
17.Ocak.2014, 18:14
Önder Özen ve Bilic'in Dany ile ilgilenmesi, istemesi bana mantıklı gelmiyor. Bunun dışında kötü oyuncu değil, belki de fayda sağlar Beşiktaş'a.

Galatasaray'dan gitmesi ise kesinlikle doğru, bize şu anda atletik değil, akıllı bir stoper lazım, üstelik Chedjou var hali hazırda.

aradığınız stoper elbette ki o özellikte olmalı buna katılıyorum fakat şu durumda dany'i bırakmak bana mantıklı gelmiyor. o dediğin stoper transfer döneminin geri kalanında gelecekse amenna ben zannetmediğim için bu yorumu yaptım :) eldeki stoper sayısı, kapasitesi belli.

beşiktaş içinse son derece güzel bir hamle, ibrahim'in de söylediği gibi sivok,escude hantallığı arasına atletik,teknik,hızlı bir dany ilaç gibi.

TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Ocak.2014, 18:19
@uAburak89 aslında aradığın mantığın cevabını kendin vermişsin. Beşiktaştaki 2 stoperde yaşını almış, tecrübeli oyuncular (Sivok, Escude) ancak atletik yönden yetersizler. Dany oraya çare olacaktır. Bu hamle gösteriyor ki Pedro Franco'dan pek umutları yok en azından bu sezonluk.

bjk ve gs birer stoperlerini takas yapsa sorun cozulur bu durumda. birinde atletik stoper digerinde pozisyon almasini bilen tecrubeli stoper eksikligi var :D

uAburak89
17.Ocak.2014, 18:39
Oyuncunun niteliği açısından değil, sezon başından beri ortaya konan vizyonla alakalı benim düşüncem. Rakibinin göndermeye çalıştığı oyuncuyu almak mantıklı gelmeyen kısım yani.

footballer33
18.Ocak.2014, 00:32
Oyuncunun niteliği açısından değil, sezon başından beri ortaya konan vizyonla alakalı benim düşüncem. Rakibinin göndermeye çalıştığı oyuncuyu almak mantıklı gelmeyen kısım yani.
İşte sırf bu sebepten ötürü, DANY GELMESİN!

byKpln
18.Ocak.2014, 12:15
Fernandes Lokomotiv Moskova ile anlaşmış.

playeray
18.Ocak.2014, 16:13
Fernandes Lokomotiv Moskova ile anlaşmış.

Bu haberi Fanatik'te gördüm doğruluk payı ne kadardır bilinmez

Ralph
18.Ocak.2014, 18:22
Eğer haber doğru ise missssss, sattıysak tabi. Ondan gelecek para ile Melo tarzı bir adam lazım bize. Oğuzhan ise AMC.

mustangshelby
18.Ocak.2014, 18:47
Eğer haber doğru ise missssss, sattıysak tabi. Ondan gelecek para ile Melo tarzı bir adam lazım bize. Oğuzhan ise AMC.

kendisi sezon sonu sözleşme bitimine anlaştı anlayacağın bedavaya gitti.

footballer33
19.Ocak.2014, 00:13
Geçen sezon aynı takımdan gelen 10 milyon euroluk teklifi kabul etmemiştik ve Fernandes, o zamanlarda takımın olmazsa olmazı gibiydi. Nereden nereye? Değerini bulan kim olursa olsun satılmalı, bunu anlamalı artık yöneticiler.

Facx
19.Ocak.2014, 02:13

fernandes aslında tam olmasada melo tipi bi adamdı hatta hatırlıyorum ilk geldiğinde vücudunu kullanarak çok iyi top saklayıp top kapabiliyodu ama siz adamdaki tekniği görünce abartıp amc yaptınız :D sattıysanız bile en fazla 1-2 m € vermişlerdir sözleşmesi bitiyo sonuçta

Ralph
19.Ocak.2014, 21:09
fernandes aslında tam olmasada melo tipi bi adamdı hatta hatırlıyorum ilk geldiğinde vücudunu kullanarak çok iyi top saklayıp top kapabiliyodu ama siz adamdaki tekniği görünce abartıp amc yaptınız :D sattıysanız bile en fazla 1-2 m € vermişlerdir sözleşmesi bitiyo sonuçta

Bence Fernandes'in Melo ile uzaktan yakından alakası yok. Bir kere onun gibi hırslı değil "top kapma anlamında". Ki bu özellik o pozisyonda oynayan oyuncu için en gerekli özelliklerden biri.

----

Devre arasında hücum hattına da takviye yapmayı hedefleyen Beşiktaş yönetimi, Polanya'nın Gornik Zabrze takında forma giyen Burkina Fasolu hücum oyuncusu Prejuce Nakoulma'yı kadrosuna katmak istiyor.

NTVSPOR..

eng1n
19.Ocak.2014, 21:21
nedir ne değildir bilmiyorum ama ismi tam hızlı koşan afrikalı kanat oyuncusu.

anil luque
19.Ocak.2014, 22:33
yine bir diatta vakasıyla karşı karşıya mıyız acep ?

footballer33
19.Ocak.2014, 23:25
Bu da kim yahu? Bafetimbi Gomis, Aaron Hunt ya da Ola Toivonen'den birini alın işte, maceraya girmeyin. İkisinin de sözleşmesi bitiyor sezon sonunda, devre arasında makul bir bonservisle anlaşılır ve gelmeyecek adam değiller. Ayrıca, defans için Lescott ismi tamam gibi. M.City'den onay çıkarsa imzalar atılır bence bu hafta.

uAburak89
19.Ocak.2014, 23:37
Bu oyuncuyu da istiyormuş Beşiktaş;

http://www.yarisaha.com/oyuncu-raporu-musa-muhammed/

Ralph
19.Ocak.2014, 23:41
Bu oyuncuyu da istiyormuş Beşiktaş;

Genç takıma Nijerya'dan bir oyuncunun alınacağını geçen hafta Önder Özen söylemişti, zannediyorum bu o. Sağ bek.

BGTN
20.Ocak.2014, 04:03
Mesajlari silemiyoruz galiba? Toivonen'in transferi ile ilgili bir kac sey yazdim fakat yanlis anlasilir diye editledim. :)

nerazzuri
20.Ocak.2014, 19:19
ola toivonen rennes'e gitti.

beşiktaş'ın uzun zamandır peşinden koşupta alamadığı neden nedir acaba merak ediyorum.

uAburak89
20.Ocak.2014, 19:36
Hunt da sözleşme yeniliyormuş.

Fearless Coward
20.Ocak.2014, 19:47
Hunt'un eşi Türkmüş Haziran'da 3. yıllarını tamamlıyorlarmış sanırım yani gelecek sezon Türk olarak oynayabilirmiş ama tabi bunu hangi kulübümüz düşünürki. :D Beşiktaş'la anılıyordu ismi yalan oldu galiba.

footballer33
21.Ocak.2014, 01:29
Bugün en az 1 futbolcuyu KAP'a bildiririz diye bekliyordum; ama elimiz boş kaldı yine.

eng1n
21.Ocak.2014, 02:26
Hunt mu :D

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/aaron-hunt/profil/spieler_4687.html?from=direktErgebnis

bi sakatlıkalra bakın beyler bu adamın Türkiyede bacağını eline verirler.

LaigLeNoiR
22.Ocak.2014, 12:36
Beşiktaş, Botafago forması giyen Nicolas Lodeiro'nun kiralanması konusunda görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Nicolas Lodeiro

Bordo61Mavi
22.Ocak.2014, 12:46
Yetenekli adamdi, 2 sene onceki fm'den hatirliom.

Borsaya genelde biten transferler bildiriliyor, hayirli olsun diyebiliriz

BaGa TaRKaN
22.Ocak.2014, 12:46
Ajax'ta 2-3 Kez Maçını İzlerken Denk Gelmiştim Fena Oyuncu Değil Ama Bizim Aradığımız Adam Değil Kendisi

LaigLeNoiR
22.Ocak.2014, 12:58
Batalla'ya alsak daha iyiydi bence bilinmedik bir yere gelecek bir adamdan ne kadar hayır gelir ki ?

Lesandro Parleo
22.Ocak.2014, 13:01
Lodeiro ismi hiç basında geçmiyordu , sürpriz bir transfer oldu..

Demekki yönetimimiz artık akıllanmış , hedefteki oyuncuların ismini basına sızdırmıyorlar , umarım takımımıza katkı sağlar..

MuraTBudaN
22.Ocak.2014, 13:08
Bence başarılı bir transfer forvet arkası oynayacaktır büyük ihtimalle.

anil luque
22.Ocak.2014, 13:09
Lodeiro yetenekli bir oyuncuydu FM 2010'da falan wonderkidlerdendi yanlış hatırlamıyorsam. Faydalı olur inşallah takımımıza.

19karabulut07
22.Ocak.2014, 13:09
FM'de benim Efsanelerimden ama gerçekte hiç izlemedim FM'de ki oyuncuların % 50 -55 oranında gerçeğine yakın oluyor Şekil A Shakhtar Donetsk 'in sezon başı FM'de PA'sı yüksek ama transfer maliyeti o kadar yüksek olmayan Bernard - Wellignhton Nem - Fereyra daha öncesinde Costa , Dentinho , ALan Patrick gibi transfelerini yapması gibi ayrıca

Ronaldinho'nun alınmasından çok daha iyi enazından tutarsa BJK kendi Ronaldinho'sunu çok daha ucuza ve genç olanını bulmuş olur ve Lig TV 'de Beşiktaş Futbol Komitesi Sorumlusu oyunucu arama ile ilgili gerçek bir AĞ kuruduklarını açıklamışlardı ve maliyetide neredeyse FREE umarım buda o şekilde geçrekleşmiştir valla FM'de sevdiğim bir oyuncunun Türkiye ligine gelmesi beni heyecanlandırdı KWeuke'de olduğu gibi Beşkitaş'a hayırlı olsun ...

Ralph
22.Ocak.2014, 13:31
Önder Özen'in isteği doğrultusunda gelmiş olacağını tahmin ediyorum. Umarım hayırlı olur bizim için. Zaten opsiyonu ile alırız büyük ihtimal.

besiktas1903
22.Ocak.2014, 13:53
Ajax'da sakatliklar yüzünden ve sonra Eriksen ve Siem de Jong iyi oynayinca pek ön plana çikamadi. Teknigi iyidir

Ralph
22.Ocak.2014, 14:24
Ayrica, bence bu oyuncunun alinmasinin bir sebebi de "Fernandes'siz bir besiktas nasil olur" bunu gormek olabilir. Seneye hazirlik anlaminda.

Matteo Ferrari
22.Ocak.2014, 14:34
Batalla'ya alsak daha iyiydi bence bilinmedik bir yere gelecek bir adamdan ne kadar hayır gelir ki ?

Batalla'yı satış opsiyonlu kiralamak istedi bizimkiler.
Bursaspor ise direkt satmak istedi ve €4M istedi.
Bu yüzden Lodeiro satış opsiyonlu kiralık olarak geldi.

Ralph
22.Ocak.2014, 14:41
Kavalcı, lodeiro'yu onder ozen ve bilicin izledigini soylemis. Bu arada satin alma opsiyonu biraz fazla bence. 7 milyon.

besiktas1903
22.Ocak.2014, 15:45
Kavalcı, lodeiro'yu onder ozen ve bilicin izledigini soylemis. Bu arada satin alma opsiyonu biraz fazla bence. 7 milyon.

Bencede fazla olmus, Ajax 1.3 milyona almisti.
Ayrica lodeiro suarez gibi hirsli

Suicider
22.Ocak.2014, 15:50
Geçen sene 28 maça çıkmış ve 5 gol atmış.İzlemediğim için yorum yapamayacağım ama Fm'den gördüğümüz yetenekli bir oyuncu.Yaşı da daha geç eğer iyi performans gösterirse sezon sonu alınabilir.7 milyonluk bir performans gösterecek mi izleyip görmek lazım.

Ralph
22.Ocak.2014, 15:54
Gökhan Töre'yi belki indirime götürebilirler, bunu da iyi oynarsa aynı şekilde olabilir opsiyonunda.

BGTN
22.Ocak.2014, 16:07
Bencede fazla olmus, Ajax 1.3 milyona almisti.
Ayrica lodeiro suarez gibi hirsli

3.5 milyon degilmiydi? Bu arada merhaba mede kaaskopje :D

Lodeiro'yu canli olarak defalarca izlemis birisiyim. Kendisi yetenekli bir oyuncu fakat Ajax'da sik sik sakatlaninca, De Jong ve Eriksen onune gecmislerdi.
Suarez'i memnun tutmak icin yapilmis bir transfer diye konusuluyordu Hollanda'da. Ajax, yanlis hatirlamiyorsam kendisi icin 3,5 milyon euro odemisti.

Batalla ile karsilastirabiliriz, hatta daha teknigi desem abartmis olmam. Ajax'da her zaman iyidi, hirsli, teknigi iyi olan iyi pas atan bir oyuncudu.

Umarim Besiktasa faydali olur, tek korkum fizik olarak eksik kalmasi. 2010 senesinden bu yana o eksigini de kapatmistir diye dusunuyorum. 7 milyon eder mi derseniz, biraz supheliyim..

kumbara
22.Ocak.2014, 16:59
Satın alma opsiyonu 7M euro olabilir, bu mutlaka 7'ye alınıcak demek değil. Fernandes keza 2m euro'ya geldi bu takıma.

ozan42
22.Ocak.2014, 17:12
Bonservisi2m euro civarında yazıyor satın alma opsiyonu ise 7m euromus anlamadım ben bu olayı.Bakalım Dentinho gibi çıkması olası izlemeden konusuyorum tabi bende üstteki arkadasa katlıyorum, ortada Batalla varken bilmediğimiz yere para harcamak banada sacma geldi 4M euro Batalla için hiçbirşey direk katkı verebilecek ligimizi çok iyi bilen bir oyuncuydu Batalla.

Ralph
22.Ocak.2014, 17:43
Ben Önder Özen ve Bilic ikilisine güveniyorum.

Önder Özen'i Sezer ve Eneramo'ya göre değerlendirmek çok yanlış olur, NTVSpor'da ki canlı yayına katıldığı programı izleyenler ne demek istediğimi anlarlar. Bu transfer olacaksa gerçekten bir bildikleri vardır. Ben transfer komitesine çok güveniyorum artık.

GeNç KaRTaL
22.Ocak.2014, 17:53
Daha önce hiç dikkatimi çekmemişti.Bu yüzden hakkında bilgim yok.Bir tane videosuna baktım,teknik bir oyuncu olarak dikkat çekiyor.Hiç haberi çıkmamışken direk borsaya bildirilmesi,transferin bittiğini gösteriyor.Hayırlı olsun,inşallah beklentileri karşılar.Ayrıca basında ismi çıkmadan bu transferin bitmesi beni gerçekten memnun etti.Diğer türlü günlerce geldi mi gelmedi mi muhabbeti oluyor,gerçekten can sıkıcı bir durum.

resoag
22.Ocak.2014, 18:12
Allahtan adamı izlemiştim Ajaxta iken zevkle takip ediyordum geçen milli takım maçında 1gol 1asist yaptı ama şuan biraz daha defansif oynuyor Melo gibi diyebilirim ama gol atabildigi sezondan bahsediyorum
En son dentinho videoda şov yapıyordu inşallah ona benzemez
O değil de sağ bek stoper oynayacak biri lazım takıma :)

Ralph
22.Ocak.2014, 18:15
Stoper gelir zaten mutlaka alınacak transfer sezonu bitmeden, Perdo Franco'da ikinci yarı ilk 11'e girer. Bir de başta Oğuzhan olmak üzere takıma fizik gücü yüklenirse bu takım 10 numara olur.

Namzet
22.Ocak.2014, 18:27
Lodeiro fmden tanıdığım bir oyuncu,iyi transfer ancak öncelik savunma mevkisine olmalıydı

anil luque
22.Ocak.2014, 19:21
http://www.kartalbakisi.com/gundem/brezilyadan-sok-aciklama-h28377.html

Ne oluyor arkadaş sabır mı sınıyorlar acaba ?

Ralph
22.Ocak.2014, 19:40
http://www.kartalbakisi.com/gundem/brezilyadan-sok-aciklama-h28377.html

Ne oluyor arkadaş sabır mı sınıyorlar acaba ?

KAP'a bildirildiğine göre haberleri vardır yahu. Kafalarına göre olacak değil heralde o kadar da çıldırtmazlar bizi. Zannetmiyorum yani :)

anil luque
22.Ocak.2014, 19:52
http://www.kartalbakisi.com/gundem/besiktastan-jet-aciklama-h28378.html

Cevap geldi.

ozan42
22.Ocak.2014, 20:25
Klüpten izin almadan imzaladık belgeleri gönderdik ne demek yahu böyle transfer mi olur şaka gibi :D

Ralph
22.Ocak.2014, 20:48
İngiliz Dailymail gazetesinin haberine göre; Beşiktaş Newcastle United'ın yıldız oyuncusu Cisse'yi kiralamak istiyor.

anil luque
22.Ocak.2014, 20:52
Sercanla konuştum şimdi Ahmet Nur Çebi ile konuşmuş , herhangi bir sıkıntı yok imzaları bekliyoruz demiş Çebi.

GeNç KaRTaL
22.Ocak.2014, 21:18
Sercan kim? :D

footballer33
22.Ocak.2014, 23:04
Lodeiro'yu hiç tanımıyorum ve izlemedim daha önce. Nasıl bir futbolcu olduğunu ilk defa bizde göreceğim. Kiralık olması iyi, çünkü ne vereceği belli değil; ama opsiyonu çok fazla. İnşallah, hayırlı olur.

kumbara
22.Ocak.2014, 23:11
İngiliz Dailymail gazetesinin haberine göre; Beşiktaş Newcastle United'ın yıldız oyuncusu Cisse'yi kiralamak istiyor.

Uzunduruk olan papiss cisse mi ? Eğer oysa efsane olur.

William Rookwood
22.Ocak.2014, 23:21
Newcastle'de ki Cisse çok beğendiğim bir oyuncu. Beşiktaş'a gelirse faydalı olur.

footballer33
22.Ocak.2014, 23:28
Ben Cisse'nin M.Gladbach'a gittiğini okumuştum sanki bir yerlerde. Ya yanlış okumuşum, başka bir Cisse o ya da transfer işi yattı ve Newcastle'de kaldı. Her neyse, öyle veya böyle Cisse'yi bizim takımda görmeyi çok isterim. Almeida gittiğinde onun yerine bir forvet alınacak zaten. Bu isim Cisse neden olmasın?

Ralph
22.Ocak.2014, 23:55
Siyah beyazlı kulübün genel direktörü, Lodeiro ve Cisse transferlerinden bahsetti.

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, Lodeiro'nun transferinde sona yaklaşıldığını ancak ufak pürüzlerin olduğunu söyledi.

TRT Spor'a açıklamalarda bulunan Özen, "Lodeiro konusunda görüşmelere başladı ve finale doğru gidiyor. Ödeme planları ile ilgili pürüzler var. Arkadaşlarımız bunları çözmeye çalışıyor. Brezilya kulübünün istediği fiyatı indirebilmek için çalışmalara sürüyor." şeklinde konuştu.

Transferde bu aşamasına gelindikten sonra bonservisi almakta sıkıntı çekmek istemediklerini söyleyen genel direktör, "Kiralama ücretini taksitlendirmeye ve opsiyonu düşürmeye çalışıyoruz. Biz ayrıca Botafogo kulübüne biz açıklamada yapmadan siz de yapmayın dedik." sözlerini ekledi.

"CISSE İLE İLGİLİ GİRİŞİMİMİZ YOK"

Transferlerle ilgili çıkan Cisse haberilerine de yanıt veren Özen, "Papiss Cisse ile ilgili girişimlerden haberim yok. O benim de çok beğendiğim değerli bir oyuncu. Cisse'nin altına imzamı atarım ama o ve kulübü imza atarmı bilemiyorum. Bizim takm olarak onunla ilgili bir girişimizi olmadı." ifadelerini kullandı.

"ALT YAPIYI ÜMRANİYE'YE TAŞIMAK İSTİYORUM"

Genel Direktör, alt yapıyı taşıma konusu ile ilgili "Altyapıyı Ümraniye'ye getirme planım var. Bunu yapabilirsem eğer kendimle gurur duyarım. Beşiktaş'ta ne yaptın derlerse alt yapıyı buraya taşıdım diyebilirim." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Özen, son olarak Gökhan Töre mevzusundan, "Gökhan Töre için üç farklı taraf var. Bunu başka tarihte konuşmak gerekir. Kuralları ben koymadım. KAP'ın takip edilmesi gerekiyor. Benim bir şey söylemem doğru değil." sözleriyle bahsetti.

besiktas1903
23.Ocak.2014, 00:02
3.5 milyon degilmiydi? Bu arada merhaba mede kaaskopje :D

Lodeiro'yu canli olarak defalarca izlemis birisiyim. Kendisi yetenekli bir oyuncu fakat Ajax'da sik sik sakatlaninca, De Jong ve Eriksen onune gecmislerdi.
Suarez'i memnun tutmak icin yapilmis bir transfer diye konusuluyordu Hollanda'da. Ajax, yanlis hatirlamiyorsam kendisi icin 3,5 milyon euro odemisti.

Batalla ile karsilastirabiliriz, hatta daha teknigi desem abartmis olmam. Ajax'da her zaman iyidi, hirsli, teknigi iyi olan iyi pas atan bir oyuncudu.

Umarim Besiktasa faydali olur, tek korkum fizik olarak eksik kalmasi. 2010 senesinden bu yana o eksigini de kapatmistir diye dusunuyorum. 7 milyon eder mi derseniz, biraz supheliyim..

haha merhaba :D

Dogru 3,5 milyonmus. Bakalim eger gelirse bizde nasil oynayacak.

resoag
23.Ocak.2014, 00:40
Abi Cisse Roni Ba gibi adamlar Beşiktaş için çok zor, ola ki Fernandes satılır , hem bonservisi ile hem de ona verilecek para ile kaliteli biri gelebilir ..

mustangshelby
23.Ocak.2014, 02:19
Abi Cisse Roni Ba gibi adamlar Beşiktaş için çok zor, ola ki Fernandes satılır , hem bonservisi ile hem de ona verilecek para ile kaliteli biri gelebilir ..

Fernandes L.Moscowa ile anlaştı diye biliyorum sezon sonu bonservissiz.

playeray
23.Ocak.2014, 14:22
Cisse bu sezon ligde 15 maçta 1 gol atmış 3 asist yapmış.

GeNç KaRTaL
23.Ocak.2014, 19:08
Cisse haberleri uydurmaydı,Önder Özen de söyledi ilgimizin olmadığını.O yüzden performansı ilgilendirmiyor şu aşamada bizi.:) Ayrıca Fernandes'in sezon sonu için L.Moscowa ile anlaştığı söylentileri arttı.Kendisi için hayırlı olsun.Keşke para ettiği dönemde elden çıkartsaydık.Bu hataya hep düşüyoruz malesef.Bobo'da da düştük,Pektemek'te de düştük.Bir oyuncuya iyi bir teklif geldimi satacaksın abi,bizde malesef o değerlerini daha da artıramıyorlar,üstüne çok daha düşürüyorlar,hatta bedavaya gidiyorlar.

byariff
23.Ocak.2014, 19:45
Mehmet Çiftci DHA/BARCELONA.

Botafogo Nícolas Lodeiro transferini yalanladı. Kiralik bir yere gidemez 8 milyon verirler alırlar açıklaması yaptı. BJK neler oluyor?

BJK'ın resmi web sayfasından Lodeiro ile transfer görüşmelerine başladık deyip Botafogo'nun haberi olmaması.

http://br.esporteinterativo.yahoo.com/noticias/botafogo-desconhece-proposta-por-lodeiro-e-n%C3%A3o-pretende-negoci%C3%A1-lo-por-empr%C3%A9stimo-152718292.html

Botafogo başkanı Mauricio Asuncion'un SPORTTV'ye açıklaması: BJK'ın kiralık teklifini ciddiye bile almadık. Saçma bulduk"

LaigLeNoiR
24.Ocak.2014, 00:26
Iyi oldu demek ki hayirlisi degilmis Lodeiro.

Ralph
24.Ocak.2014, 00:55
Vallahi ben artık hayırlısı ya da hayırsızı olarak bakmıyorum bu olaylara. Yönetimin düştüğü komikliğin derecesine bakar oldum. Transfer yapmayı beceremiyor bizim yönetim.

footballer33
24.Ocak.2014, 02:04
Bu saatten sonra yapacakları transferin pek anlamı kalmadı. Çeksinler Atiba'yı sağa, Veli-Ferdi-Ozzy olsun orta üçlü. Sivok dönene kadar da Franco oynasın, biraz gelişme kaydeder böylece kendisi de. Geriye kalanlar aynı isimler zaten.

Ralph
24.Ocak.2014, 02:30
Fikret Orman ekonomik davranıcam diye şeyini çıkarmaya başladı.

kumbara
25.Ocak.2014, 23:47
Stoper lazım bize.
Bize stoper lazım.
Lazım bize stoper.
Stoper bize lazım.
Bize lazım stoper.
Lazım stoper bize.

ozan42
26.Ocak.2014, 00:17
adsfadsfdsgadsasd
Bizde çok sakat var, çok sakat var bizde :D

GeNç KaRTaL
26.Ocak.2014, 00:43
Bizim yönetim kulübün menfaatlerini düşünerek transfer girişimlerinden vazgeçiyor ama şu takıma ikinci yarı için iş yapacak adam alamamak kulübün menfaatlerine vurulacak en büyük darbedir,bunu kavrayamadılar bir türlü.Bu kadroyla ikinci yarıda yarışa dahil olamayız,çok net belli.

William Rookwood
26.Ocak.2014, 01:02
Stoper lazım bize.
Bize stoper lazım.
Lazım bize stoper.
Stoper bize lazım.
Bize lazım stoper.
Lazım stoper bize.

Sağ bekte lazım ekleyelim listeye. :icon_biggrin:

footballer33
26.Ocak.2014, 01:13
Sağ bekte lazım ekleyelim listeye. :icon_biggrin:
Stoper, sağ bek, orta saha, kanat (Gökhan Töre ile olmuyor) ve Almeida'ya yardımcı olacak bir forvet. Bu kadarcık eksik, çok değil yani! :icon_evil:

William Rookwood
26.Ocak.2014, 01:16
Bu kadar aksayan bölge varken gündemde sadece Lodeiro'nun haberi var. Dediğin gibi bir çok mevkiye takviye lazım. Fernandes'de aşırı derece isteksiz oynuyor. Oğuzhan'ı o bölgeye çekip Atiba'nın yanına bir ortasaha takviyesi lazım. Ben Veysel'i düşünmüştüm orada, gerçek mevkisi ortasaha olduğu için transfer edilirse faydalı olabilir o bölgede. :)

footballer33
26.Ocak.2014, 01:25
Sadece sağ bek ve stoper transfer edilse bile olurdu. Atiba ve Necip bu akşam gerçek bölgelerinde oynardılar en azından. Hoş, Necip ancak yedek olur. :)

playeray
26.Ocak.2014, 02:25
Daha transfer falan gelmez ben umudu kestim

kumbara
26.Ocak.2014, 02:26
http://i.hizliresim.com/KlvL1p.jpg

http://i.hizliresim.com/x3YN62.jpg

footballer33
26.Ocak.2014, 05:07
Arkadaşları, küçükken ona 'haftaya netleşir Fikret' diyorlarmış.

KanaKe
26.Ocak.2014, 13:40
fikret baskanin üzerine bu kadar gidilmemeli bence.. tamam transferlerde pekte basarili sayilmaz fakat demirörenin biraktigi enkazi tekrar dize getirmek kolay bir is degil seneye besiktas avrupa kupalarina katilirsa daha iyi transferler yapar kesinlikle..

Ralph
26.Ocak.2014, 14:46
fikret baskanin üzerine bu kadar gidilmemeli bence.. tamam transferlerde pekte basarili sayilmaz fakat demirörenin biraktigi enkazi tekrar dize getirmek kolay bir is degil seneye besiktas avrupa kupalarina katilirsa daha iyi transferler yapar kesinlikle..

Haklısın dediklerinde ama bir yandan da bir şeyler yapmak lazım. Bu ülkenin büyük takımlarından bir tanesiyiz ama oynadığımız oyun hiç öyle değil.

uAburak89
26.Ocak.2014, 14:55
Haftaya netleşir olayı çok iyi. :D Bir arkadaşım da Demirören'e gönderme yaparak, "Pff yeter be Fikret" yazmış. :)

Işin şakası bir yana, doğru icraatları olmasına rağmen çok yanlış açıklamalar yapıyor Fikret Orman. Çok çelişiyor. Belki bu konuşmaları olmasa bu kadar tepki almazdı.

Lesandro Parleo
27.Ocak.2014, 19:24
Beşiktaş Musa'yı İstanbul'a getirdi
Beşiktaş Kulübü, Nijeryalı Ligi ekiplerinden Heart Academy'de forma giyen 17 yaşındaki Musa Muhammed'i denemek için İstanbul'a getirdi.

Beşiktaş Kulübü’nden yapılan açıklamada, kaptanlığını yaptığı Nijerya 17 Yaş Altı Milli Takımı ile FIFA Dünya Kupası’nı kazanan Musa Muhammed’in bir süre siyah-beyazlı ekiple antrenmanlara katılacağı belirtildi.

AA

Ralph
27.Ocak.2014, 19:51
Önder Özen bahsetmişti, umarım yetenekli bir çocuktur.

Namzet
27.Ocak.2014, 19:53
Sonunda büyük takımlardan birinden beklediğim hamle geldi,hayırlısı olsun

kumbara
27.Ocak.2014, 19:57
Büyük ihtimal dikilitaşspor'a kiralanıcak.

GeNç KaRTaL
27.Ocak.2014, 20:12
Elemanda büyük potansiyel olduğu söyleniyor.Zaten sağ bekte sıkıntı var,direk oynatalım.Böylece Atiba'yı da orada oynatmak zorunda kalmayız.

Ralph
27.Ocak.2014, 21:48
Musa Muhammed

Muhammed

footballer33
27.Ocak.2014, 23:25
Adamımız bu:

Ralph
27.Ocak.2014, 23:58
Ne kadar para verilecek acaba bonservisine

footballer33
28.Ocak.2014, 01:04
Ne kadar para verilecek acaba bonservisine
Haftaya netleşir. :D

AhmetBilgin
30.Ocak.2014, 00:41
Jarmeine jones ile alti aylik kiralik sozlesme imzalanmis satin alma opsiyonlu

Ralph
30.Ocak.2014, 00:49
Oda iptal olur yakında :) Futbolcuyu artık havaalanında görmeden, hatta idmanda görmeden inanmayacağım.

GeNç KaRTaL
30.Ocak.2014, 00:51
Nihayet sonunda bir tane adam alabildiler.İhtiyacımız olan bir bölgeydi,hayırlı olsun.İnşallah beklentileri karşılar.Bir tane de stoper alabilirsek çok iyi olacak.

anil luque
30.Ocak.2014, 00:55
Orta sahaya ilaç olur Jones , çok iyi transfer oldu cidden son anda.

uAburak89
30.Ocak.2014, 01:02
Sene sonu sözleşmesi bitiyor olması lazım. Istanbul'a gelmiş zaten. Geçen sene bize karşı ilk maçta bayağı iyi oynamış ve golü de atmıştı yanlışım yoksa. Iyi transfer bence.

Ayrıca Cenk Tosunu'u da almış Beşiktaş bosman ile. Antep'li bir yönetici açıklamış.

eng1n
30.Ocak.2014, 01:09
bayağı iyi transfer böylece atiba da sağ bek oynayacak orada ki sıkıntıda giderilmiş oldu.

nerazzuri
30.Ocak.2014, 01:10
Sene sonu sözleşmesi bitiyor olması lazım. Istanbul'a gelmiş zaten. Geçen sene bize karşı ilk maçta bayağı iyi oynamış ve golü de atmıştı yanlışım yoksa. Iyi transfer bence.

Ayrıca Cenk Tosunu'u da almış Beşiktaş bosman ile. Antep'li bir yönetici açıklamış.

antep başkanı çıldırmış. millet lewandowski'yi alıyor be. :)

ayrıca dillerde tek bir soru; jones niye alındı?

TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Ocak.2014, 01:13
bu jones zirt pirt sakatlanir, biraz da agresiftir. bizim ligde cok kart gorur. cok caliskan ama teknigi sinirli bir defansif ortasaha. fizik olarak hizli ve kuvvetli, hava topunda etkili. umarim bu kisa zaman araliginda sakatlanmaz da maksimum faydalanir bjk.

GeNç KaRTaL
30.Ocak.2014, 01:26
antep başkanı çıldırmış. millet lewandowski'yi alıyor be. :)

ayrıca dillerde tek bir soru; jones niye alındı?

Çünkü Atiba sağbekte oynayınca ortasahamız çok yumuşak kalıyor,ortasahada oynayınca sağbek aksıyor.Bu sorunu çözmek için ya sağbek alacaktık,ya da ortasaha.Makul bir ücret karşılığında alındığı söyleniyor,zaten böyle olmasaydı bizim yönetim almazdı.:D Bu yüzden Jones mantıklı bir transfer hamlesi. Gerçi alındı gibi konuşuyoruz ama Görkem'in dediği gibi pek emin olmamak lazım,her an pürüz çıktı haberleri çıkabilir.Stopere de Lescot'u alabilsek kağıt üzerinde ikinci yarıdaki yarış için hazır hale geliriz.

Cenk transferi içinse,güya profesyonel futbol ligi takımları yönetiyorlar bu yöneticiler ama hala şu amatör zihniyetten bir türlü uzaklaşamadılar.Ayrıca onu geç,zamanında bizi kazıkladıklarına saysınlar.Cenk ilk parladığı zaman alsak,yine aynı şekilde kazıklayacaklardı büyük ihtimal.İyi oldu bu transferin bedavaya gerçekleşecek olması,tabii eğer haber doğruysa.

Facx
30.Ocak.2014, 01:44
Cenk'in Beşiktaş'lı olduğunu biliyordum şaşırtmadı transferi umarım sezon sonuna kadar yararlanır G.Antep

Ralph
30.Ocak.2014, 02:27
Yönetim iyi gizlemiş bu transferi

footballer33
30.Ocak.2014, 02:31
Jermaine Jones hayırlı olsun. Nihayet bir transfer yapabildik. :) Devamı da gelir inşallah (Lescott, Papiss Cisse vs...). Cenk Tosun için de İbrahim Kızıl boş konuşuyor. Futbolcunun sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor, istediği takımla görüşüp anlaşabilir. Ayrıca, İsmail ve Tabata'da attığı kazıklara saysın beyimiz!

TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Ocak.2014, 02:48
cenki kadro disi birakma gibi bir uyuzluk yapmaz umarim antep yonetimi. sergen buna izin vermez gerci :D
bu arada cenk bjk ile anlasti diye besiktasli olmasi gerekmiyor ki, amator oynamiyor bu adamlar. para kazaniyorlar.

Ralph
30.Ocak.2014, 02:51
Jermaine Jones hayırlı olsun. Nihayet bir transfer yapabildik. :) Devamı da gelir inşallah (Lescott, Papiss Cisse vs...). Cenk Tosun için de İbrahim Kızıl boş konuşuyor. Futbolcunun sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor, istediği takımla görüşüp anlaşabilir. Ayrıca, İsmail ve Tabata'da attığı kazıklara saysın beyimiz!

Bence onlar kazık atmadı, biz enayiydik :D Demirören sağolsun.

Kerem-19
30.Ocak.2014, 02:55
Jones iyi transfer.Ernst etkisi yaratabilir.Hırslı ve mücadeleci yönü var ayrıca alman olmasından kaynaklanan disiplini.Hayırlı olsun.

footballer33
30.Ocak.2014, 02:59
Bence onlar kazık atmadı, biz enayiydik :D Demirören sağolsun.
Demirören'in mantığı şuydu zaten:

+Kaç para istiyorsun?
-3 yeter başkanım.
+Al şu 5'i, işin gücün rast gelsin!

:icon_biggrin:

O dönemlerde bol keseden para savuran bir başkanımız vardı, şimdi yerine pinti bir başkan geldi. Hiç ortası yok yani! :icon_smile:

GeNç KaRTaL
30.Ocak.2014, 04:34
cenki kadro disi birakma gibi bir uyuzluk yapmaz umarim antep yonetimi. sergen buna izin vermez gerci :D
bu arada cenk bjk ile anlasti diye besiktasli olmasi gerekmiyor ki, amator oynamiyor bu adamlar. para kazaniyorlar.

Beşiktaş'la anlaştığı için değil de,küçüklükten gelen bir Beşiktaş taraftarlığı olduğu söyleniyor.Eskişehirsporlu Veysel için de söyleniyor bu.Fakat söylediğinde haklısın.Bunlar sonuçta profesyonel futbolcular.Çok önemli değil profesyonel olmadan önce hangi takımlı oldukları.Bunun en iyi örneği de Burak Yılmaz'dır herhalde.O da profesyonel olmadan önce Beşiktaş'lıymış.

GeNç KaRTaL
30.Ocak.2014, 05:12
Bu arada Jones İstanbul'a geldi.

https://pbs.twimg.com/media/BfL7iEzIgAARlUo.jpg:large

LaigLeNoiR
30.Ocak.2014, 10:30
Bizim orta sahada kesilecek son oyuncu Veli, yanına da Jones gelince Oğuzhan veya Fernandes'ten birisi yedek kalıcak.

Hayırlı olsun iyi diyebileceğimiz bir transfer, bence savunmaya takviyeyi de Almanya'dan veya soğuk ülkelerden / Danimarka-Finlandiya-Norveç \ tarzında biryelerden yapabiliriz.

Yalnız bizim takıma bir de yedek forvet lazım. Cenk işimizi görür mü bilmem, 2.Pektemek vakası da yaşatabilir.

Universal
30.Ocak.2014, 11:32
Jermaine jones bana göre Beşiktaş'a çok faydalı olacak. Hem hazır futbolcu hemde istikrarlı. Hayırlı olsun.

Universal
30.Ocak.2014, 11:33
Bizim orta sahada kesilecek son oyuncu Veli, yanına da Jones gelince Oğuzhan veya Fernandes'ten birisi yedek kalıcak.

Hayırlı olsun iyi diyebileceğimiz bir transfer, bence savunmaya takviyeyi de Almanya'dan veya soğuk ülkelerden / Danimarka-Finlandiya-Norveç \ tarzında biryelerden yapabiliriz.

Yalnız bizim takıma bir de yedek forvet lazım. Cenk işimizi görür mü bilmem, 2.Pektemek vakası da yaşatabilir.

Kesinlikle Kuzey Avrupa katılıyorum. Türk futbol yapısı için en uygunu. Çünkü sakatlanma riskleri yok, futbola başlaıkları yaşlarda hep kötü hava şartları ve zeminlerde başladılar bu yapı ülkemizde mevcut. Hem de güçlü oluyorlar. Pes etmiyorlar. Bizim lige böyle karakterli oyuncular lazım.

KanaKe
30.Ocak.2014, 14:31
jones iyi transfer hayirli olsun

Ralph
30.Ocak.2014, 15:07
Dun iki yonetici almanyadaymis ve bu transfer bitmis. İki yonetici de italyadaymis su an. Oradanda bi stoper gelebilir.

İbrahim Kizilin aciklamalarinida sacmaligin daniskasi buldum. Neymis, eger anlasma saglandiysa kiyameti koparirmis. Ne yapacaksin ibrahim baskan? Cok merak ettim. Yillardir bizden kazandiginiz paranin haddi hesabi yok mehmetinde dedigi gibi. Asip kesecek misin ne yapacaksin :)

BaGa TaRKaN
30.Ocak.2014, 15:30
Kesinlikle Kuzey Avrupa katılıyorum. Türk futbol yapısı için en uygunu. Çünkü sakatlanma riskleri yok, futbola başlaıkları yaşlarda hep kötü hava şartları ve zeminlerde başladılar bu yapı ülkemizde mevcut. Hem de güçlü oluyorlar. Pes etmiyorlar. Bizim lige böyle karakterli oyuncular lazım.

Burası Türkiye !

Hiç Belli Olmaz Tobias ve Svensson En Güzel Örnekleri :D Adamlar Kariyeri Boyunca Sakatlanmayıp Türkiye'de Müzmin Sakatları Oynadılar :D

playeray
30.Ocak.2014, 15:41
İbrahim Kızıl acayip saçmalamış

BaGa TaRKaN
30.Ocak.2014, 16:00
Musa Muhammed

Muhammed

Arap Spikeri Dinlemek Bambaşka :D

Keşke Ligtv Transfer Etse :n:

Matteo Ferrari
30.Ocak.2014, 18:49
Jermaine Jones müthiş transfer bence.
Orta sahada winner karakterli, mücadeleci, oyuna isyan eden bir oyuncu.
Galatasaray'daki Melo gibi.
Zaten takımda tam süt çocukları doluydu çok güzel oldu transferi.
Bizim gibi Pascal Nouma'yla, Ali Eren Beşerler'le, İlhan Mansız'la, İbrahim Üzülmez'le büyüyen nesil çok sevecektir Jones'u.

eXcitinG
30.Ocak.2014, 21:17
Jones transferi ile beraber artık sahada yürüyen Fernandes abiyi görmeyiz inşallah. Jones-Veli-Oğuzhan orta sahası hem yaratıcı hemde mücadele edebilecek bir yapıda olur.

footballer33
31.Ocak.2014, 04:14
Jones'in fiyatı, epey uygunmuş. 200 bin euro verip 2 yıllık imza attıracağız ve yıllık ücreti de 2 milyonun altında olacak, takımda kalırsa. Bu arada, Mangala için Porto ve M.City anlaştı haberleri çıktı; ancak Lescott için de G.Saray söylentileri var. Şampiyonlar Ligi'nde oynatamayacak, sadece lig için de aşırı lüks olur bence. Gerek yok yani böyle şeylere. İnşallah bizim yönetim de Lescott'u kaçırmaz elinden.

anil luque
31.Ocak.2014, 04:24
Porto City'nin teklifini kabul etti. Lescott formanın bir kolunu giydi diyebiliriz heralde :)

GeNç KaRTaL
31.Ocak.2014, 04:24
Galatasaray kalabalık yapmasın,1 aydır bu adamı bekliyoruz.:D

IcedEarth
31.Ocak.2014, 05:19
Bizim talip olduğumuzu sanmıyorum. Ya basın uydurmasıdır, ya da menajerinin fiyat yükseltme politikasıdır. Şampiyonlar Ligi'nde kullanamayacağımız bir stopere ihtiyacımız yok.

Beşiktaş Lescott'ı da getirirse ara transferi minimum maliyetle kapatıp eksik bölgelerini tamamlamış olacak.

playeray
31.Ocak.2014, 07:03
Bizim talip olduğumuzu sanmıyorum. Ya basın uydurmasıdır, ya da menajerinin fiyat yükseltme politikasıdır. Şampiyonlar Ligi'nde kullanamayacağımız bir stopere ihtiyacımız yok.

Beşiktaş Lescott'ı da getirirse ara transferi minimum maliyetle kapatıp eksik bölgelerini tamamlamış olacak.

Vallahi Beşiktaş'ta eksik bölge asla kapanmaz bir yerden açık çıkar

LaigLeNoiR
31.Ocak.2014, 17:59
http://icube.milliyet.com.tr/Skorer600x298/2014/01/31/ronaldinho-icin-sok-iddia-sozlesmesini-feshetti-4016709.Jpeg
Ronaldinho için şok iddia! Sözleşmesini feshetti

Geçtiğimiz haftalarda kulübü Atletico Minerio ile sözleşme yenileyen Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho'nun Beşiktaş'a transferi konusunda yeni iddialar ortaya atıldı.

Ronaldinho'ya yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Brezilyalı futbolcunun, sözleşme şartlarına ilişkin yükümlülüklerini yerine getiremeyen kulübü Atletico Mineiro ile olan sözleşmesini feshetme kararı aldığı iddia edildi. Atletico Mineiro Kulübü Başkanı Alexandre Kalil ile görüşen Ronaldinho'nun menajeri ve ağabeyi Roberto Assis'in, sözleşme feshi için gereken 200 bin dolarlık cezayı ödeyeceği ve yıldız futbolcuyu daha önce renklerine bağlamak isteyen Beşiktaş ile yeniden masaya oturacağı öne sürüldü.
Konuyla ilgili olarak Roberto Assis'in bugün TSİ 16.00'da Brezilya basınına açıklamada bulunacağı bildirildi.
Yaşanan bu gelişmenin ardından Çin ve Dubai'den gelen teklifleri reddeden Ronaldinho'nun, kendisini büyük bir kararlılıkla transfer etmek isteyen Beşiktaş'a "evet" diyeceği, Assis'in, siyah-beyazlı kulübün transfer komitesi ile dün gece boyunca telefon trafiği yaşadığı, dünyaca ünlü Brezilyalı yıldızı hafta başı Türkiye'ye getireceği de iddialar arasında yer alıyor.

ozan42
31.Ocak.2014, 18:13
Bu kadar olaydan sonra gelirse inanılmaz şeyler olabilir. :D

nerazzuri
31.Ocak.2014, 18:15
cem uzan = ronaldinho. :D

GeNç KaRTaL
31.Ocak.2014, 18:27
Yahu adam daha yeni sözleşme imzaladı,ne ara kulübü sözleşme yükümlülüklerini yerine getirememiş? Bırakın artık insanların duygularıyla oynamayı.İmzaladığı zaman da,daha resmi imza yok,Beşiktaş yönetimi hala bastırıyor falan deniliyordu,bu kadar da kolpacı olunmaz arkadaş.

Ralph
31.Ocak.2014, 18:59
Beşiktaş yönetimi Assis ile görüşmeyi reddetti iddaaları var.

ozan42
31.Ocak.2014, 19:22
Ne bu gururmu yapıyoruz :D Olaylar olaylar :D

playeray
31.Ocak.2014, 19:27
Eğer varsa böyle bi şey ben olsam yıllık 6 milyon € teklifini düşürür 4-5 teklif ederdim. Gelmezse de gelmesin

footballer33
31.Ocak.2014, 21:13
Assis'in açıklamalarından hemen sonra Mineiro takımı paraları yatırmış, Fırat Günayer twitterden yazmış. Doğru ya da değil bilmiyorum; ama bu işin suyu çıktı artık. Ronaldinho'nun da bu saatten sonra geleceğini düşünmüyorum. Biz, Lescott'a ve alabiliyorsak bir forvet oyuncusuna bakalım bence.

footballer33
01.Şubat.2014, 00:36
Lescott takımında kaldığını açıklamış. Bakalım Toraman'ı mı affedecekler yoksa başka birisini mi getirecekler?

byariff
01.Şubat.2014, 04:11
Dany"yi alin iste. :D , ki bugunde tekrar haberi cikmis galiba

Namzet
01.Şubat.2014, 20:17
Dany Beşiktaş'ta hayırlı olsun

europeanconquer
01.Şubat.2014, 20:28
İnşallah doğrudur.Beşiktaş'ta ki göstereceği performansa gelirsek.Maç 3-0 ken 3-2'ye gelmesini engelleyecek bir oyuncu en azından ama tabi ki hata yapma olasılığı çok yüksek,bir bomba gibi,ne olursa olsun takımım da böyle bir oyuncu istemem ben.

Ralph
01.Şubat.2014, 20:31
Vay anasını be kala kala Dany'e kaldık. Neyse bari yedekte otursun. Pedro ve Sivok oynar.

Bordo61Mavi
01.Şubat.2014, 20:32
Ronaldoya odul kazandiran oyuncu :) cok korkmustum bize gelecegini okudugumda.

hayirli olsun Besiktasa

Ralph
01.Şubat.2014, 20:37
Dany'i kiraladığımız için GS'den ne kadar bonservis alacağız acaba?

GeNç KaRTaL
01.Şubat.2014, 20:38
Kulübün ekonomik sıkıntıları var bu yüzden oyuncu alamıyoruz denilse bunu anlayışla karşılarım en azından ama gidip de rakibin elinden çıkartmaya çalıştığı adamın alınması kabul edilebilecek bir şey değil.Hiç kimseyi alamıyorsan Danny'i de alma abi.Danny olmazsa ligden mi düşeceğiz Allah aşkına? Şu adamı alıp iyice itibarımızın içine ediyorsunuz,bravo size yönetim.Birileri Beşiktaş'ın menfaatleri diyordu değil mi? Yazıklar olsun.

RaSenGan
01.Şubat.2014, 20:40
Adamlar zaten diken üstünde izliyodu maçları şimdi Dany'nin kale önündeki çalımlarıyla iyice stres olucaklar :zuhaha

Facx
01.Şubat.2014, 20:53
Dany e haksızlık yapılıyo bence ben Beşitakşa gitmesini istemezdim şahsen :D

europeanconquer
01.Şubat.2014, 20:54
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=334715

Hadi hayırlı olsun.

Ralph
01.Şubat.2014, 20:55
Bir de satış opsiyonu yapılmış puhahahaha! :D

Bordo61Mavi
01.Şubat.2014, 20:59
Bizim kuluplerin bu transfer anlayisini anlamiyorum iste

Lescott istiyorsun sonra Dany aliyorsun

Aynisini bizimkilerde yapacak

Demba Ba, Cisse dediler simdi gidip Kasimpasanin Araplara sattigi Kalu Uche'yi alacaklar

RaSenGan
01.Şubat.2014, 21:03
Adamı ilk maçında ıslıklarlar bi de :D

Bizim kuluplerin bu transfer anlayisini anlamiyorum iste

Lescott istiyorsun sonra Dany aliyorsun

Aynisini bizimkilerde yapacak

Demba Ba, Cisse dediler simdi gidip Kasimpasanin Araplara sattigi Kalu Uche'yi alacaklar

TS Samaras'ı alıcak :schaf:

Cengo
01.Şubat.2014, 21:06
Saçmalık. Başka bir tabir bulamıyorum.

Bordo61Mavi
01.Şubat.2014, 21:07
Adamı ilk maçında ıslıklarlar bi de :D

TS Samaras'ı alıcak :schaf:

o artik zor bence :)

uAburak89
01.Şubat.2014, 21:10
Dany kimin isteği ile alınmış, Önder Özen, Bilic, yönetim, başkan? Muhtemelen Sezer'i alan kimse onun icraatı. Hayırlı olsun.

footballer33
01.Şubat.2014, 21:11
Yazıklar olsun sizin gibi yönetime, yazıklar olsun! Stadı yap ve Dany'ni de al git F.O.!

europeanconquer
01.Şubat.2014, 21:13
Yönetimden çok Bilic işi gibi duruyor.Çünkü Beşiktaş-Dany haberlerinde hep Bilic'in istediği ancak yönetimin istemediği yazıyordu.

Burada suçlanması gereken varsa bence Bilic.

footballer33
01.Şubat.2014, 21:19
Yönetimden çok Bilic işi gibi duruyor.Çünkü Beşiktaş-Dany haberlerinde hep Bilic'in istediği ancak yönetimin istemediği yazıyordu.

Burada suçlanması gereken varsa bence Bilic.
Bu yönetimin Sezer ve Eneramo transferlerini de biliyoruz, geçen sene Samet varken aldığı adamları da gördük. O yüzden böyle basiretsiz yönetim varken suçu ben yönetimde ararım ilk önce. Hoca istiyorsa da, futbolcudan anlamıyor demektir; net! Üzerine söyleyecek daha fazla bir şey yok bence.

byariff
01.Şubat.2014, 21:20
1 ay once demistim demeyi sevmiyorum :D ben sahsen begeniyordum keske bizde kalsaydi gecen yil cl de muthisti manu ve real maclarinda ozellikle bence yararli olcak dany besiktasa

footballer33
01.Şubat.2014, 21:27
Ayrıca şunu söyleyeyim son olarak. Benim ve benim gibi düşünen kişilerin bu transfere şiddetle karşı çıkmasının sebepleri futbolcunun iyi ya da kötü olması değil. Nice iyi adamlar geldi, hiçbir şey yapamadan gitti. Mevzu şu:

1- Rakibinin ıskartaya ayırdığı bir adamı alıp getiriyorsun.
2- Bunu yaparken kontenjanını boş yere işgal ediyorsun ve rakibinin kontenjanını da 1 adam eksiltiyorsun.
3- Coelho, Ciani, Lescott, Zaccardo, R.Costa gibi kariyerleri ortada ve işe daha çok yarayabileceğini düşündüğümüz tecrübeli stoperleri alamıyoruz, rakibin işe yaramaz diye kadro dışına koyduğu adamı alıyoruz.
4- O bölgede Escude, Franco ve Sivok varken 4. yabancı stoperi getirip koyuyorsun ve Franco'nun önünü kapatıyorsun (Burada dipnot ekleyim; Lescott veya üstte ismini yazdığım diğer transferlerden birisi olsaydı da aynı şey olacaktı; ancak birisi Lescott, Ciani, R.Costa vs., öbürü Dany. Aralarında kıyas bile yapılamaz yani).

Gördüğünüz üzere, Dany'nin iyi bir futbolcu ya da işe yarayıp yaramayacağında falan değilim. Tekrar ediyorum; yazıklar olsun sizin gibi yönetime!

anil luque
01.Şubat.2014, 21:29
Saçmalık. Başka bir tabir bulamıyorum.

Uzun zaman sonra ilk defa sana katılıyorum abi :)

CaptainAmerica
01.Şubat.2014, 21:34
Ayrıca şunu söyleyeyim son olarak. Benim ve benim gibi düşünen kişilerin bu transfere şiddetle karşı çıkmasının sebepleri futbolcunun iyi ya da kötü olması değil. Nice iyi adamlar geldi, hiçbir şey yapamadan gitti. Mevzu şu:

1- Rakibinin ıskartaya ayırdığı bir adamı alıp getiriyorsun.
2- Bunu yaparken kontenjanını boş yere işgal ediyorsun ve rakibinin kontenjanını da 1 adam eksiltiyorsun.
3- Coelho, Ciani, Lescott, Zaccardo, R.Costa gibi kariyerleri ortada ve işe daha çok yarayabileceğini düşündüğümüz tecrübeli stoperleri alamıyoruz, rakibin işe yaramaz diye kadro dışına koyduğu adamı alıyoruz.
4- O bölgede Escude, Franco ve Sivok varken 4. yabancı stoperi getirip koyuyorsun ve Franco'nun önünü kapatıyorsun (Burada dipnot ekleyim; Lescott veya üstte ismini yazdığım diğer transferlerden birisi olsaydı da aynı şey olacaktı; ancak birisi Lescott, Ciani, R.Costa vs., öbürü Dany. Aralarında kıyas bile yapılamaz yani).

Gördüğünüz üzere, Dany'nin iyi bir futbolcu ya da işe yarayıp yaramayacağında falan değilim. Tekrar ediyorum; yazıklar olsun sizin gibi yönetime!

İlk 3 maddeye katılıyorum ama 4 e katılamıyorum maalesef.Çünkü Sivok 2 aya anca toparlar Escude desen kalıp kullanamıyor ve yavaş.Ersan ve Franco kalıyo geriye.
Kiralık olarak dany hiç yoktan iyidir diycez yapıcak bişey yok artık.En azından hızlı ve kalıbını iyi kullanıyor uyarılırsa belki risksiz de oynayabilir

Ralph
01.Şubat.2014, 21:45
Fenerliler kimi sevmiyordu Baroni mi? Onuda alalım hemen bence

Cengo
01.Şubat.2014, 21:58

Baroni sevilmiyor ama belli yetenekleri var. O yüzden vazgeçilmiyor. Göndersen bir türlü göndermesen bir türlü. Dany öyle değil. Daha Gaziantep'ten gelirken saçmalık demiştim, hâlâ diyorum saçmalık.

footballer33
01.Şubat.2014, 22:28
Selçuk Şahin dururken ne Baroni'si Görkem?!

Ralph
01.Şubat.2014, 23:03
Selçuk Şahin dururken ne Baroni'si Görkem?!

He onu unuttum :D

İnternette gördüm şimdi;

Ronaldinho'yu beklerken Dany'nin transfer edilmesi, Tetris'te uzun çubuğu beklerken z'nin gelmesi gibi bir şey.

Önder HOCA
01.Şubat.2014, 23:47
önder özen ntvsporda çok güzel konuşuyor şu adamın değerini bilemedik

eXcitinG
01.Şubat.2014, 23:57
Önder Özen zaten sadece konuşuyor. Daha icraatını göremedik adamın.

Önder HOCA
02.Şubat.2014, 00:09
Önder Özen zaten sadece konuşuyor. Daha icraatını göremedik adamın.

abi az daha sabır seneye bjk iyi bir takım olucak.

William Rookwood
02.Şubat.2014, 00:39
Dany çok kötü bir oyuncu değil ancak büyük takımlarda oynayacak bir oyuncuda değil. Beşiktaş bu yıl Avrupa'ya gitmediği için Dany o bölgede rotasyon oyuncusu olarak oynayabilir.

Facx
02.Şubat.2014, 00:41
dany bence yanında dengeli bi stoper varken çok yarar sağlayabilir bizde semihle profilleri aşağı yukarı aynıydı tutmadı

William Rookwood
02.Şubat.2014, 00:43
Lescott alınsaydı defansif anlamda çok iyi olurdu.

Facx
02.Şubat.2014, 00:46
@william

ben mesajı yanlış yere göndermişim anında düzelttim sen ne ara gördün de cevap verdin :D

Redrum
02.Şubat.2014, 00:50
Dany, dün izlediğim Beşiktaş'ın defansını toplayan adam olacaktır. At fava bekle :)

footballer33
02.Şubat.2014, 01:10
Transferin şifrelerini anlattı!

Özen, Jones ve Dany transferlerini %100 Futbol'a değerlendirdi. Beşiktaş'ın kadrosunu "uysal" diye tanımlayan ve Jones'u bunun için aldıklarını belirten Özen, Dany olası tribün tepkisi konusunda Orman'ın kendisini uyardığını söyledi.

%100 Futbol'a telefonla bağlanan ve Güntekin Onay ile Rıdvan Dilmen'in sorularını yanıtlayan Özen, Jones ve dany konularında çok ilginç açıklamalar yaptı.

Jones'u sadece futbolu için değil, aynı zamanda sahadaki lider tavrı ve yenilgiyi kabul etmeyen 'winner' karakterinden dolayı aldıklarını söyleyen Özen, tecrübeli oyuncunun sahada liderlik sözü verdiğini ifade etti.

Dany konusunda da samimi açıklamalar yapan Önder Özen, bu transferde Biliç ile birlikte pek çok parametreyi gözden geçirdiklerini ve ikisinin de Kamerunlu oyuncuyu çok istediğini dile getirdi. Galatasaray'dan geliyor olmasından dolayı tribünlerin Dany'ye tepki gösterebileceği konusunda Başkan Orman tarafından uyarıldıklarını da açık yüreklilikle dile getiren Özen, yine de Dany'nin Beşiktaş ve taraftar konusunda çok motive olduğunu ve bu nedenle transferi yaptıklarını belirtti.

İşte Özen'in açıklamaları:

"JONES'U SAHADAKİ TAVIRLARI İÇİN DE ALDIK"
"Çok büyük bir sürpriz olmazsa transfer bitti" diyen Özen ardından Jermaine Jones transferini değerlendirdi. Jones'un bir Şampiyonlar Ligi oyuncusu olduğunu ve Dünya Kupası'nda forma giyeceğini belirten Özen, "Bizim takımımız kaliteli ama uysal bir takım. Yeteneklerinden bir gram şüphem yok ama saha içinde uysalız" şeklinde ilginç bir tanımlama yaptı. Beşiktaş'ın bu özelliğini Jones'a anlattığını da aktaran Önder Özen sözlerini şöyle sürdürdü: "Ondan bir söz aldım. Gerekirse saha içinde takıma liderlik edecek. Beni ikna etti bu konuda. Onun sadece futbolculuğuna değil sahadaki tavırlarına da ihtiyacımız vardı. Onun gibi bir 'winner' oyuncuya, kaybetmeyi reddeden bir oyuncuya ihtiyacımız vardı."

"JONES'U KİRALAMADIK, BONSERVİSİYLE ALDIK"
"Bu transferi çok ama çok ucuza hallettik" diyen Özen, Jones'u kiralamadıklarını, bonservisiyle aldıklarını söyledi. "Jones'un bonservisini 200 bin dolara aldık Schalke'den" diyen Özen, Jones ile 2 kontrat yaptıklarını, sezon sonu isterlerse 2. kontratı devreye sokacaklarını ve Jones'u takımda tutacaklarını belirtti.

"LESCOTT'U ALSAK DA DANY'İ YİNE ALIRDIK"
Jermaine Jones'un fiziksel olarak oynamaya hazır olduğunu da söyleyen Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen, Galatasaray'dan kiraladıkları Dany için ise umutlu konuştu. Lescott transferi gerçekleşmeyince Dany'nin alındığı yönündeki kanının yanlış olduğunu ifade eden Özen "Biz Lescott'u alsak Dany'yi yine alırdık. Öyle bir düşüncemiz vardı" dedi.

"TRANSFER NASIL YAPILIR CITY'DEN ÖĞRENDİK"
Lescott ve kulübü Manchester city hakkında ilginç açıklamalar da yapan Özen "Bir transfer nasıl yapılır, nasıl yürütülür Manchester CVity'den öğrendirk. Hep çizdikleri profilde gittiler, hiçbir sözlerinden dönmediler. Nasıl bir senaryo çizdilerse o senaryo adım adım yürüdü. Sadece Porto'dan istedikleri oyuncuyu alamadıkları için Lescott tranfseri olmadı." dedi.

"TARAFTAR TEPKİSİ KONUSUNDA BAŞKAN BENİ UYARDI"
Dany transferini yaparken çeşitli parametreleri gözden geçirdiklerini söyleyen Özen bunların şöyle sıraladı:
- Bütçe uygunluğu: Bir maliyeti yok. Kiralama bedeli ödenmedi.
- Kalan kontrat adeti: Kulübün 6 tane yabancı kontratı var, sezon sonu açıkta kontrot bırakmak için kiralık kontratı yapıldı.
- İkamet: Dany ev ve şehir değiştirmeden sadece Florya'dan Ümraniye'ye geçiş yapacak.
- Oyuncunun motivasyonu: Beşiktaş'ta oynaya konusunda müthiş motivasyonu var.
Bu arada Özen'in "Ben Dany'nin çabuk bir oyuncu olduğuna inayırum. Siz de katılıyor musunuz Rıdvan hocam?" sorusuna Dilmen de "Ben katılıyorum" yanıtını verdi.

Özen, olası taraftar tepkisi konusunda Başkan Fikret Orman'ın kendisini uyardığını da belirtti. Ancak Özen, Dany'inn Beşiktaş'ta ve Beşiktaş seyircisi önünde oynamayı çok istediğini, Biliç ile taraftar tepkisi ihtimalini çok konuştuklarını ama oyuncuyu çok istedikleri için transferi yaptıklarını söyledi.

Kaynak: NTV Spor

LaigLeNoiR
02.Şubat.2014, 01:13
Lescott'dansa Dany i tercih ederim.

GeNç KaRTaL
02.Şubat.2014, 01:36
Önder Özen ve Bilic'in onayıyla alınan Eneramo ve Franco transferlerini de biliyoruz,bu yüzden yine bu ikilinin isteğiyle alınan Dany transferi hala büyük soru işareti.Hocanın söyledikleri mantıklı şeyler aslında ama tepkinin en büyük sebebi rakibimizin göndermeye çalıştığı oyuncuyu almak,bu iki isim gelecek tepkileri göze alıp bu transferi onayladıysa,bize bundan sonra bu transferin başarılı olmasını ummak düşer.Olmazsa da o zaman tepkimizi gösteririz.Şu aşamada artık tepki göstermenin pek bir manası yok doğrusu.Neyse hayırlı olsun.Umarım teknik ekibin beklentilerini karşılar bu transfer.

playeray
02.Şubat.2014, 01:58
Önder Özen ve Bilic'in onayıyla alınan Eneramo ve Franco transferlerini de biliyoruz.

Abi Sezer diyecektin sanırım

BaGa TaRKaN
02.Şubat.2014, 02:23
Danny'i Sanırım Bir Tek Ben Seviyorum Heralde :D

İnşallah Bonservisini Alırız Antep'ten GS'ye Giderken Tüh Demiştim Ama Geç de Olsa Takımda İzleyecek Olmaktan Memnunum Danny Beşiktaşın Tam Aradığı İsim ve Vazgeçilmezimiz Olur

GeNç KaRTaL
02.Şubat.2014, 02:27
Abi Sezer diyecektin sanırım

Yok,Sezer direk başkanın insiyatifiyle alındı.Bu transferde Fikret Orman uyarmış teknik ekibi,buna rağmen alalım diyince karşı çıkmamış.Bu yüzden Sezer'i dahil etmedim.Eneramo ve Franco örneklerini ise Dany transferini de Bilic&Önder Özen ikilisinin isteğiyle alındığı için söyledim.Eneramo Bilic'in talebiyle alınmıştı,taraftarın öngördüğü gibi katkı sağlayamadan gitti.Franco da Önder Özen imzalı bir transfer,o gitti izledi,beğendi,transfer etti.Adama güvenmedikleri için Necip bile stoper oynadı.Bu kadar kötü madem bu adam,alındığı zaman bu nasıl fark edilemedi anlamak zor.Şahsen Önder Özen ve Bilic'e olan desteğim devam ediyor ama ilerleyen aşamada alınan sonuçlara göre fikirlerimiz değişebilir tabii.Beşiktaş gibi bir kulüpte kimsenin sonsuz kredisi olamaz.

mwaru
02.Şubat.2014, 02:54
Bence Danny gayet iyi stoper tamam çok heyecan verici hareketleri olabiliyor fakat Beşiktaşlılar alışıktır kalp krizi riskine. Galatasaray Danny'i istemiyor diye almamazlık etmek saçmalık asıl. Mata'yı da Chelsea istemiyordu ama Manu aldı şuan aklıma gelen ilk örnek bu oldu uç olabilir biliyorum.

IcedEarth
02.Şubat.2014, 04:10
Dany Beşiktaş'a yarım dönemlik süreçte faydalı olacaktır. Ancak seneye Avrupa kupalarına katılım durumunda daha iyi bir stoper gerekir. Dany gibi stoperler ancak vasat takımlara karşı sırıtmazlar, en iyilerin olduğu Avrupa kupalarında Real Madrid facialarını doğurma potansiyelleri oldukça yüksektir.

Fiziksel ve teknik açıdan hiçbir problemi olmayan bir oyuncu Dany. Mental olarak ise facia. Ancak Franco ile karşılaştırmak da saçma, Dany ligde iş görebilecek kapasitede stoperlerden biridir, yarım dönemlik süreçte Beşiktaş'a ilaç olur.

Kaka Leite
02.Şubat.2014, 04:23
Özen sadece konuşuyor zaten şuanda.

Ben henüz vay be diyebileceğimiz bir katkısını görmedim. Severim kendisini hem de çok severim bir şeyler yapacağına inanıyorum da ama yönetim mi istediğini yapmıyor yoksa kendisinde mi sorun anlamıyorum.

ozan42
02.Şubat.2014, 05:44
Dany savunma yönü hızı vücudunu kullanışını felan beğeniyorum ama bazen gereksiz riskli çalımlara giriyor o huylarını sevmıyorum ınsallah alırken önder hoca konusmustur olum yatma öyle hareketler diye :D

A.FaruK
02.Şubat.2014, 15:09
https://pbs.twimg.com/media/BfdusHZIMAAINiq.jpg

europeanconquer
02.Şubat.2014, 15:13
https://twitter.com/NounkeuD/status/329691753382825984

Hadi topu Beşiktaş'a attık.Forma bile adamın üzerinde fail duruyor.Allah yardımcısı olsun Beşiktaş taraftarının.

anil luque
02.Şubat.2014, 15:20
https://twitter.com/NounkeuD/status/329691753382825984

Hadi topu Beşiktaş'a attık.Forma bile adamın üzerinde fail duruyor.Allah yardımcısı olsun Beşiktaş taraftarının.

Defol git buradan tosuncuk. :0:

europeanconquer
02.Şubat.2014, 15:24
Defol git buradan tosuncuk. :0:

Tamam abi vurma gidiyorum :(

uAburak89
02.Şubat.2014, 15:27
Twitter'da çok küfür ediliyor Dany'e, sanki adam zorla gitti.

anil luque
02.Şubat.2014, 15:30

Onlar bağnaz kesim. Alana değil gelene laf ediyorlar.

ozan42
02.Şubat.2014, 15:42
http://img836.imageshack.us/img836/4939/jjrs.jpg
Tipe bak :D hiç yakışmamış yalnız forma :D

E.Cartman
02.Şubat.2014, 15:44

Onlar bağnaz kesim. Alana değil gelene laf ediyorlar.

Bu olay bir troll çalışması. Küfür ederek Dany'yi gelmekten vazgeçirmeye çalışıyorlar :n::n:

nerazzuri
02.Şubat.2014, 16:28
nedense hala dany'i savunma ihtiyacı duyuyorum. beşiktaş defansına ilaç olabilecek tipte bir oyuncu.

belki kızacaksınız ama 32'lik lescott'ın gelmesinden iyidir.

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Şubat.2014, 16:36
aslinda olay dany nin iyi olup olmamasi degil, galatasarayin gozden cikardigi bir oyuncuyu alarak onlarin kontenjan bosaltmasina yardimci olmak. taraftari esas kizdiran konu bu. ben de dany bjkye faydali olur diyenlerdenim.

BaGa TaRKaN
02.Şubat.2014, 16:40
Yönetim Zamanında Fenerbahçe'ye Çok Çalışmıştı Galatasaray'a Köstek Olmuştu Artık Biraz da Galatasaray'a İyilik Edelim Demişlerdir Kesin :D

Danny Bence Galatasaray'ın Bize Nefis Bir İkramı Galatasaray Pişman Olacaktır Bu Hamleyle

footballer33
02.Şubat.2014, 18:27
Yönetim Zamanında Fenerbahçe'ye Çok Çalışmıştı Galatasaray'a Köstek Olmuştu Artık Biraz da Galatasaray'a İyilik Edelim Demişlerdir Kesin :D

Danny Bence Galatasaray'ın Bize Nefis Bir İkramı Galatasaray Pişman Olacaktır Bu Hamleyle
Onlar GS'ye iyiliği, 4 kupalı şampiyon takımı dağıtarak yapmaya başlamışlardı zaten, bu ilk değil yani. Şu anki GS basket takımına bakan herkes görür bunu.

Forma da hiç yakışmamış hacı, çıkar formayı üstünden. Geri dön GS'ye. :(

HooijDonk07
03.Şubat.2014, 02:31
Cenk Toşun'u kapmış Beşiktaş biz alamadık baya üzdü bu haber beni.

footballer33
03.Şubat.2014, 02:49
Önder Özen, az önce 'ön tarafa düşündüğümüz ve görüşme halinde olduğumuz bir oyuncu var' dedi. Bu isim Cenk Tosun da olabilir, sürpriz bir isim de olabilir. An itibariyle transferin son günündeyiz, gün içerisinde göreceğiz bakalım.

Bu arada, Musa Muhammed'i hiç kimse sormadı sanırım. O iş ne oldu ki?

GeNç KaRTaL
03.Şubat.2014, 03:40
Cenk Tosun için önce sezon sonu için anlaştığımız söylendi.Bugün şimdi satın alıp,tekrar Antep'e kiraladığımız söyleniyor.Çok mantıksız bir hareket olur eğer doğruysa.Antep'in kadro dışı bırakmasından çekindiysek neden tekrar kiralıyoruz ki adamlara,kalsın bizde oynasın.Almeida'nın alternatifi olarak dururdu kadroda.Hatır gönül işi gibi duruyor,adamlara her türlü kıyağı yapıyoruz,yarın öbür gün günahlarını bile bedavaya vermiyorlar.Sonra bizim yöneticilerimiz çıkıp maddi sıkıntılardan dem vurmuyorlar mı,bu yaşanılanları görünce anlayışla karşılayasım gelmiyor.

Nedvedmania
03.Şubat.2014, 13:49
Dany Nounkeu, "Hedefim Beşiktaş'ta kendimi kanıtlayıp Galatasaray'a geri dönmek."

anil luque
03.Şubat.2014, 14:03
Önder Özen, az önce 'ön tarafa düşündüğümüz ve görüşme halinde olduğumuz bir oyuncu var' dedi. Bu isim Cenk Tosun da olabilir, sürpriz bir isim de olabilir. An itibariyle transferin son günündeyiz, gün içerisinde göreceğiz bakalım.

Bu arada, Musa Muhammed'i hiç kimse sormadı sanırım. O iş ne oldu ki?

Eleman 18 yaşını 31 Ekim'de dolduruyor , o zamana kadar bizimle antrenmanlara çıkacak ve önümüzdeki sezonun devre arası transfer döneminde de takıma katılacak.

Cenk Tosun da kesinlikle iyi transfer oldu. Yerli forvetler içinde alabileceğimizin en iyisiydi.

Nedvedmania
03.Şubat.2014, 14:38
Dany Nounkeu, "Hedefim Beşiktaş'ta kendimi kanıtlayıp Galatasaray'a geri dönmek."

Kulüp trafından yalanlandi bu haber.

Ralph
03.Şubat.2014, 15:33
Pektemek ve Holosko'yu isteyen kulüp varmış. Keşke ikisi de gitse yerlerine adam gibi oyuncu alınsa şöyle son dakika.

William Rookwood
03.Şubat.2014, 15:49
Cenk Tosun hayırlı olsun. Pektemek'ten çok daha yararlı olur Beşiktaş'a.

LaigLeNoiR
03.Şubat.2014, 15:58
Cenk ne zaman gelicek peki ?

Sezon sonunda gelecekse eğer Antep başkanı niye bize teşekkür etti ? Sezon sonu sözleşmesi bitecekse eğer bedavadan gelecek zaten bize. Ben anlamadım bu Cenk Tosun transferini.

William Rookwood
03.Şubat.2014, 17:20
Cenk ne zaman gelicek peki ?

Sezon sonunda gelecekse eğer Antep başkanı niye bize teşekkür etti ? Sezon sonu sözleşmesi bitecekse eğer bedavadan gelecek zaten bize. Ben anlamadım bu Cenk Tosun transferini.

Bence teşekkür etmesinin sebebi, oyuncunun kafasını karıştırarak takımdan ayrılmasını sağlamak yerine kurallar gereği sezon sonunda sözleşmesi biten bir oyuncu için sezon sonunda takıma katılmasını sağlamasıdır. Böylelikle her iki kulüpte el sıkışarak, Cenk Tosun'un Gaziantep'te oynayacağı kalan maçlarında oyuncunun kafasının rahat olmasını ve takıma katkı sağlayabilecek düzeyde olmasının sağlanmasıdır.

Ancak kural gereği elbette Cenk Tosun istediği kişiyle görüşebilir ve anlaşma sağlayabilir. Biz ülke olarak bu kurala tam olarak adapte olamadığımız için bir çok sorun yaşanıyor. Ali Turan ve Tarık Çamdal örneğinde olduğu gibi.

byariff
03.Şubat.2014, 19:20
daha cenk transferi galiba net degil ama yanlis anlasilmasin her defasinda diyor bir kac besiktasli arkadas galatasaray transfer sikesi yapiyor diye , besiktasinda su an yaptigi transfer sikesi bu hafta antep ile oynuyorlar , basimiza gelmez diye dusunmeyin geldi iste sizede rakip takimin oyuncusunu alarak. :D

Kerem-19
03.Şubat.2014, 20:31
İbrahim Toraman sezon sonuna kadar Antep'le anlaşmış.

footballer33
03.Şubat.2014, 21:35
daha cenk transferi galiba net degil ama yanlis anlasilmasin her defasinda diyor bir kac besiktasli arkadas galatasaray transfer sikesi yapiyor diye , besiktasinda su an yaptigi transfer sikesi bu hafta antep ile oynuyorlar , basimiza gelmez diye dusunmeyin geldi iste sizede rakip takimin oyuncusunu alarak. :D
Cenk Tosun transferi daha dün çıkmadı ortaya. Erciyesspor maçı öncesinde de söylentiler vardı, hatta Mehmet Kızıl ve İbrahim Kızıl bu konuda oldukça tepkiliydi ve açıklamalarından da bu anlaşılıyordu. Ayrıca, transfer dönemi gece 01.00 itibariyle bitecek, birçok takım transfer yapıyor haliyle. Bunların arasında bu hafta sonunda birbirleriyle oynayacak olan takımlar da var. Mesela ne tesadüf ki, Veysel Sarı. Bu hafta Eskişehir ile oynuyorsunuz siz de ve Veysel bugün G.Saraylı oldu. Kısacası; bir açık buldum, hemen yapıştırayım diye düşünmüşsün; ama olmamış. ;;)

byariff
03.Şubat.2014, 22:51
veyselde bugun cikmadi :) 1 aydan beri haberleri var gs transfer alaninda , iste bende onu anlatmaya calisiyorum transfer doneminde biz yaparken herkes transfer sikesi diyordu ama baska takimlar yapinca kimsenin sesi cikmiyor tabi.

anil luque
04.Şubat.2014, 13:07
SON DAKİKA !!

Beşiktaş , Cenk Tosun ile sezon sonundan başlamak üzere 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Sonunda güzel bir iş yaptık.

IcedEarth
04.Şubat.2014, 15:37
Cenk oldukça yerinde bir transfer olmuş. En kötü ihtimalle rotasyonda forma şansı bulacaktır.

erdemzorer10
04.Şubat.2014, 16:57
Öncelikle Cenk Tosun hayırlı olsun diyelim.Detaylara gelecek olursak yıllık ücreti biraz fazla olmuş bence.Bonservis ödenmemesi bunda etken olmuş olabilir.Beşiktaşlı arkadaşlar yanlış anlamasın Hajrovic,Telles gibi transferlerde de yıllık ücret ile ilgili birkaç takıntımı belirtmiştim.Gerek Beşiktaş'ın son iki seneki transfer,kulüp yönetim vizyonu gerekse Avrupa futbol piyasası çizgisinde bakarsak verilen ücret beni biraz şaşırttı.

erdemzorer10
04.Şubat.2014, 17:00
Beşiktaş Futbol Yatırımları ve Ticaret AŞ'den KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

Profesyonel futbolcu Cenk Tosun ile 2014-2015 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 5 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Buna göre oyuncuya;

2014-2015 sezonu için 1.700.000 Avro,
2015-2016 sezonu için 1.450.000 Avro,
2016-2017 sezonu için 1.500.000 Avro,
2017-2018 sezonu için 1.600.000 Avro,
2018-2019 sezonu için 1.700.000 Avro garanti ücreti ödenecektir.

Oyuncuya ayrıca, tüm sezonlar için geçerli olmak üzere 10.000 Avro maçbaşı ücreti ödenecektir.
Bu transfer için Gaziantepspor Kulübüne herhangi bir transfer bedeli ödenmeyecektir.

ForsakeN
04.Şubat.2014, 17:03
Maaş Cenk için çok fazla olmuş. Hele ki Euro 3 lirayken.. Ah şu yabancı kuralı ah

Ralph
04.Şubat.2014, 17:11
Bütün takımlar takır takır kapışıyor yerli yetenekleri :D Ah şu yabancı kuralı

besiktas1903
04.Şubat.2014, 17:14
Bencede fazla olmus, iste bunu anlamiyorum para yok diyorlar, yüksek maas aldiklari için oyunculari gönderiyorlar...

Ralph
04.Şubat.2014, 17:16
Muhtemelen Fernandes ve Almeida yolcu olacak. Ben Önder Özen'in bunların yerine Brezilya'dan yetenek getireceğini düşünüyorum.

Nocna Mora
04.Şubat.2014, 17:22
Almeida çok formda. Böyle devam eder ve dünya kupasında iyi oynarsa kendisini iyi fiyata satabilir Beşiktaş. Ve Cenk ile devam edebilir gibi. :)

eng1n
04.Şubat.2014, 17:25
Almeida çok formda. Böyle devam eder ve dünya kupasında iyi oynarsa kendisini iyi fiyata satabilir Beşiktaş. Ve Cenk ile devam edebilir gibi. :)

Sözleşmesi bitiyor sezon sonu zaten yenilememesinin sebebi bence Dünya kupasında iyi performans gösterirse daha iyi paralar almak olduğunu düşünüyorum

erdemzorer10
04.Şubat.2014, 17:37
Almeida'nın Beşiktaş'tan aldığı yıllık ücretten daha yükseğini alma şansı pek yok bence.Türkiye'deki birçok yabancı için de geçerli bir durum.Dünya kupası motivasyonu ve şu ana kadarki performansıyla daha büyük bir lige transfer olma arzusu olabilir,ki bu da gayet normal bir durum bence.Yani Almeida sözleşme yenilemez de takımdan ayrılırsa bunun sebebi para olmaz diye düşünüyorum.

Ralph
04.Şubat.2014, 17:39
Almeida sözleşme imzalayınca hiç gol atmamaya başlayacak bundan eminim. Yanlış hatırlamıyorsam Nobre'de öyle olmuştu. Sözleşmesinin sonu geliyordu, her maç atıyordu ama sözleşme yenilenince fos.

Ha bide Antep başkanı ortalığı ayağa kaldıracaktı Cenk'i alırsak. Hadi yapsın ne yapıyorsa bekliyoruz :)

GeNç KaRTaL
04.Şubat.2014, 18:04
İlk sezon en yüksekten başlayıp sonraki sezonlarda yavaştan yükselmesi de ilginç olmuş.Bence de biraz yüksek olmuş maaşı ama hem yerli oyuncu,hem de bonservissiz alıyoruz.Çok anormal karşılamıyorum bu yüzden ama benim Cenk'ten çok büyük bir beklentim yok doğrusu.Umarım beni yanıltır ve çok iyi bir performans sergiler.Hayırlı olsun Beşiktaş'ımıza.

europeanconquer
04.Şubat.2014, 18:11
https://pbs.twimg.com/media/BfokQJHCMAAA8GO.jpg

Hayırlı olsun,çok iyi transfer bence.

William Rookwood
04.Şubat.2014, 18:20
Yıllık ücreti biraz fazla olmasına rağmen çok iyi bir transfer, hayırlı olsun.

footballer33
04.Şubat.2014, 20:10
İlk sezon en yüksekten başlayıp sonraki sezonlarda yavaştan yükselmesi de ilginç olmuş.Bence de biraz yüksek olmuş maaşı ama hem yerli oyuncu,hem de bonservissiz alıyoruz.Çok anormal karşılamıyorum bu yüzden ama benim Cenk'ten çok büyük bir beklentim yok doğrusu.Umarım beni yanıltır ve çok iyi bir performans sergiler.Hayırlı olsun Beşiktaş'ımıza.
İlk sezonun yüksek olmasının sebebi, imza parası olabilir. Bize gelmek için 1 milyon euroluk alacağından vazgeçmiş. Ayrıca, biz de G.Antep'ten alacağımız 400 bin euroluk dava ücretinden vazgeçmişiz.

Hayırlı olsun Cenk. Rotasyonda da iş görür, direk 11'e de girebilir. Sağ ve sol kanatta da oynayabiliyor çünkü.

Ralph
04.Şubat.2014, 20:27
Seneye muhtemelen Holosko'da olmaz. Pektemek'i de rotasyon oyuncusu olarak kullanırız. Yediğin yedeği olur. Artık boş adamlar görmek istemiyorum takımda. Alacağımız yabancılardan çokm umutluyum. 4 tane yabancı alma hakkımız olacak sezon sonu.