Log in

View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri

Pages : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

eXcitinG
06.Haziran.2009, 04:07
Spor Hukukçusu ŞenoL Çiçek oLayı açıkLadı..

ÖnemLi oLan futboLcu rızasıdır. Fifa ve Uefa kuraLLarı içerisinde Mehmet Topuz Beşiktaşta oynar.

ÖzeLLikLe vurguLuyorum FİFA futboLcunun son rızasına bakar. OLay FİFA Lık oLursa beLLi bir tazminat karşıLığında Mehmet Topuz geçici Lisans karşıLığında bonservis Fenerbahçede oLsa dahi Beşiktaş ta oynar. Tabi bir kısım cezayı da Kayserispor kuLübüne öderLer..

eXcitinG
06.Haziran.2009, 04:08
Adam söyLedi işte, haLa konuşuyor.

Spor Hukukçusundan daha iyi biLiyor maşaLLah bazı arkadaşLarımız.

Universal
06.Haziran.2009, 04:09
Eğer görüşme açıklanırsa Bjk FIFA'lık olur.
Puan silmeye kadar gidiyor, FIFA Transfer Yönetmeliği 17. Madde.

Bjk'ın derhal vazgeçmesi lazım, yoksa ŞL durumu tehlikeye gider.
Açık açık Transfer Yönetmeliği'ni deldiklerini söylüyorlar.

Ek olarak, Beşiktaş'ın bir yıl boyunca transfer yapması yasaklanabilinir. Roma'nın başına geldi.

El Barto
06.Haziran.2009, 04:10
Klübünden önce oyuncu ile görüşmeniz ..

Biz Mehmet Topuz Kayserispor'un oyuncusu ya da sizin bakış açınızla "malı" iken görüştük kulübüyle de görüşülmüştü daha önce bir sorun yok yani. :)

Fenerbahçe'nin de Kayseri'ye bonservis parası verip seneye bedavaya Beşiktaş'a kaptıracağını sanmıyorum Mehmet Topuz'u. Aziz Yıldırım o kadar aptal bir adam değil. İşin bukadar büyümesine Kayseri'nin cin başkanı sebep oldu. Ortalığı kızıştırdı. Artık bu açıklamalardan sonra Fenerbahçe aradan çekilir Kayseri parasını alır Mehmet Beşiktaş'ta oynar.

Cengo
06.Haziran.2009, 04:10
Adam söyLedi işte, haLa konuşuyor.

Spor Hukukçusundan daha iyi biLiyor maşaLLah bazı arkadaşLarımız.

Koskoca talimaname var, hala spor hukukçusu diyorsunuz.
Zorla imza mı var sanki :)

Bjk FIFA Talimatmanesi'ne uymayarak oyuncu ayartma olarka bilinen hatayı yapmıştır.

Sözleşmesi (son 6 aya kadar) devam eden oyuncu ile kulübün rızası olmadan asla görüşülemez!

Cezai yaptırımları çok büyüktür..

El Barto
06.Haziran.2009, 04:11
Görüşüldüğü nasıl ispatlanıyor peki?

anilton
06.Haziran.2009, 04:12
Adam yok böyle birşey kimse beni ayartmadı derse ne olacak.Nasıl ıspatlayacaksın?

eXcitinG
06.Haziran.2009, 04:13
Yahu aLLah aLLah sen de mı hukukçu oLdun..

Spiker sordu, FİFA da şöyLe bir kuraL var bir oyuncuLu iLe kuLübü iLe görüşmeden anLaşıLırsa vs diye.. Adam dedi ki evet böyLe bir kuraL mevcut ama FiFA oyuncuya sorar oyuncuda ısrarLa o kuLüb te oynamayacağını söyLerse cuzi bir ceza karşıLığında geçici Lisans sağLanarak istediği kuLübte oynayabiLir..Tabi bu cezayı ister oyuncu öder, ister transfer oLduğu kuLüb öder bunu bir şekiLde karşıLarLar.. Yani Bonservisi Fenerbahçe de dahi oLsa Mehmet Topuz Ben Beşiktaş ta oynayacam diyorsa bu şartLar aLtında oynar..

Daha birşey ?

HaLa yok biLmem ne tüzük. Adamın işi bu. Demek Hukukçu birşey biLiyor ki söyLüyor demi ? Tüzüğü bırak da bizden daha iyi biLsin.

Nocna Mora
06.Haziran.2009, 04:14
Erhan Güven, Aydın Karabulut takası

Beşiktaş, Ankaraspor'dan savunma oyuncusu Erhan Güven'i, genç oyuncusu Aydın Karabulut'u vererek transfer etti.

Turkcell Süper Lig şampiyonu Beşiktaş, Ankaraspor’dan Erhan Güven'i kadrosuna dahil etti. Ankaraspor'da defansın sağında oynayan ve zaman zaman defansın göbeğinde de takımda yer bulan Erhan Güven, 27 yaşında ve bu sezon Ankara ekibinde Fortis Türkiye Kupası ve ligde toplam 39 maçın 38'inde ilk onbirde sahaya çıktı.
Beşiktaş, Erhan Güven'e karşılık Başkent ekibine geçen sezonun devre arasında Bursaspor'a verilmesine rağmen gitmeyen Aydın Karabulut'u bonservisiyle birlikte verdi.

Erhan Güven 3.5 sezon Gençlerbirliği'nde forma giydikten sonra geçtiğimiz sezon başında Ankaraspor'a transfer olmuştu.

Cengo
06.Haziran.2009, 04:14
Görüşüldüğü nasıl ispatlanıyor peki?

Borsa'da yazılı bildiri var. Fazla fazla yeterli.
Duruşmada Kayserispor'un tüm yetkililer ile görüşme yapacaklardır.

Bu durumlar için antetli kağıtlar ile imzalar kullanılır, herşey kağıttadır.
Herşeyi resmiyete dökersiniz, kulüp ile görüşüp anlaşmışsınızdır, havada kalmaz hiçbirşey.Kanunen sorun yaşamamak adına herşeyi resmi yapmak zorunda kulüpler.

Hele bir de Bjk'da her ne şekilde olursa olsun önsözleşme var ise, asla açıklamamalı.

anilton
06.Haziran.2009, 04:15
Mehmet Topuz:

"Tek hayalim Beşiktaş'ta oynamaktı.Beşiktaş taraftarı karşısında oynamayı iple çekiyorum.F.Bahçe ile asla sözleşme imzalamayacağım"

matrockmamy
06.Haziran.2009, 04:16
beşiktaş kural ihlali yaptı bildiğim kararıyla. bonserviste anlaşmadan oyuncuyu ikna ettiler, serbest kalmamasına rağmen. inş adalet sağlanır.

eXcitinG
06.Haziran.2009, 04:17
Hakan Gündoğan Mehmet Topuz iLe görüşmesinde Mehmet Topuz un sözLeri.

Ben Beşiktaş ta oynamak istiyorum ve İnönüde oynayacağım günü sabırsızLıkLa bekLiyorum, Bonservisim Fenerbahçe de oLsa dahi gerekirse bir sezon oynamayacağım ama yine de Fenerbahçe ye transfer oLmayacağım. Kayserispor takımının da bunu anLayacağını ve Beşiktaş a transferime onay vereceğine inanıyorum bu sorunLar çözüLecektir dedi. Tekrar söyLüyorum ben Beşiktaş ta oynamak istiyorum ve taraftarın beni sabırsızLıkLa bekLediğini biLiyorum ama bu pürüzLeri çözüp işi en kısa zamanda netLeştireceğiz şekLinde konuştu..

Daha da bu saatten sonra varsın Fenerbahçe ye gitsin.

El Barto
06.Haziran.2009, 04:17
İyide borsaya bildirilirken bonservisi Kayserispor'da idi. Böyle bir durum varsa bile Fenerbahçe'nin buradan hak talep etmesi biraz saçma olmaz mı? Bonservisi verilmediki henüz Fenerbahçe'ye taraflar anlaştılar sadece.

beşiktaş kural ihlali yaptı bildiğim kararıyla. bonserviste anlaşmadan oyuncuyu ikna ettiler, serbest kalmamasına rağmen. inş adalet sağlanır.

Allah Allah adam formayı giyoyar Beşiktaş'ta oynamak istiyorum diyor neden ikna etti oluyor.

Tersten bakalım futbolcunun gönlü yok Fenerbahçe'de oynamaya Fenerbahçe pazardan elma alır gibi Mehmet'i aldık deyip çıkıyor. Oyuncunun hakkı nerede kaldı?

Cengo
06.Haziran.2009, 04:18
http://www.fifa.com/mm/document/affederation/administration/regulations_on_the_status_and_transfer_of_players_ en_33410.pdf

Hala hukukçu diyorsunuz.
Talimatname yukarıda, açık açık yasak olduğu yazıyor.
Kanun yasak olduğunu söylüyor, bu maddeden bahsetti mi hukukçu, tabi ki hayır.

Bunu konuşmazlar, herkesi üstlerine toplamak istemezler.Yakında konuşulur, bir gazeteci sorunca patlak verir zaten.

eXcitinG
06.Haziran.2009, 04:19
Borsa'da yazılı bildiri var. Fazla fazla yeterli.
Duruşmada Kayserispor'un tüm yetkililer ile görüşme yapacaklardır.

Bu durumlar için antetli kağıtlar ile imzalar kullanılır, herşey kağıttadır.
Herşeyi resmiyete dökersiniz, kulüp ile görüşüp anlaşmışsınızdır, havada kalmaz hiçbirşey.Kanunen sorun yaşamamak adına herşeyi resmi yapmak zorunda kulüpler.

Hele bir de Bjk'da her ne şekilde olursa olsun önsözleşme var ise, asla açıklamamalı.

Adam bunun suç oLduğunu söyLüyor zaten ama diyor ki atLadığın nokta bu zaten eğer oyuncu ısrarLa ben o takımda oynamayacağım başka takımda oynayacağım derse FİFA da her zaman en son ve en önemLi nokta oyuncunun tercihidir o zaman cuzi bir ceza karşıLığında geçici Lisans iLe istediği takımda oynar dedi.

HaLa anLaşıLmayan nokta ne ?

anilton
06.Haziran.2009, 04:22
Şöyle bir nokta da var.Kayserispor Mehmet Topuz'dan habersiz bonservini verdiği için Mehmet Topuz'un sözleşmeyi fesh etme hakkı doğuyor.Uygun bir ücret karşılığında sözleşme fesh olabiliyor...

Resimler,açıklamalar herşey ortada...

Başka hiçbirşey söylemiyorum...

Cengo
06.Haziran.2009, 04:32
Adam bunun suç oLduğunu söyLüyor zaten ama diyor ki atLadığın nokta bu zaten eğer oyuncu ısrarLa ben o takımda oynamayacağım başka takımda oynayacağım derse FİFA da her zaman en son ve en önemLi nokta oyuncunun tercihidir o zaman cuzi bir ceza karşıLığında geçici Lisans iLe istediği takımda oynar dedi.

İmza atmadan oynatamazsın ki zaten.

Neden bahsediyorlar? Kayserispor da Bjk'a satmazsa, sözleşmesi devam ediyor kulübünde kalır.Neye göre Bjk'da oynayacak geçici lisans ile?
Sözleşmesi devam ederken Kayserispor'a dönmezse o zaman cezai yaptırımda kalır.

Oyuncu kaçırma gibi bir durum da yok ki..

eXcitinG
06.Haziran.2009, 04:35
NasıL Kayseri ye döner.

Kayseri bonservisi vermiş, eLinde ki hakLarını oyuncusuna sormadan devretmiş, adam sonra gidiyor hesap soruyor, orada onu da açıkLadı beLirLi bir durum karşıLığınd Topuz un sözLeşmesini fesh etme şansı doğuyor ve bu sayede geçici Lisans aLarak oynuyor.

Yahu FİFA Ve UEFA biLe kuraLLarında derken ne oLursa oLsun, ne anLaşmaLar dönerse dönsün son karar oyuncunun dur diye.

HaLa yormanın anLamı yok. En kötü adam bir yıL oynamayacak bu sezon Beşiktaş ta oLmasa, Fenerbahçe de oLmasada, bu kadar basit.

Ya Aziz YıLdırım tamam aLmıyorum bonservisi, ya da geLsin Beşiktaş Kayserinin anLaştığı fiyatta aLsın dicek, Ya Beşiktaş tamam ne haLiniz varsa aLın görün istemiyoruz dicek. İki tarafta diretirse bir sene bekLeniLecek.

El Barto
06.Haziran.2009, 04:38
Yahu tamam Allah aşkına Fenerbahçe'nin lehine olacak diye olayı evirip çevirmeyin. :D

Tamam Kayseri Fenerbahçe'ye verdi bonservisi, Adam Fenerbahçe'ye gitmeyecek 1 sene top oynamaz seneye gelir Beşiktaş'a. :D

anilton
06.Haziran.2009, 04:38
6 ay sonra 1 sene sonra,hertürlü Mehmet Topuz istediği takımın formasını giyecek...

Hayırlı uğurlu olsun,başka birşey yazmıyorum...

Cengo
06.Haziran.2009, 04:40
NasıL Kayseri ye döner.

Kayseri bonservisi vermiş, eLinde ki hakLarını oyuncusuna sormadan devretmiş, adam sonra gidiyor hesap soruyor, orada onu da açıkLadı beLirLi bir durum karşıLığınd Topuz un sözLeşmesini fesh etme şansı doğuyor ve bu sayede geçici Lisans aLarak oynuyor.

Yahu FİFA Ve UEFA biLe kuraLLarında derken ne oLursa oLsun, ne anLaşmaLar dönerse dönsün son karar oyuncunun dur diye.

HaLa yormanın anLamı yok. En kötü adam bir yıL oynamayacak bu sezon Beşiktaş ta oLmasa, Fenerbahçe de oLmasada, bu kadar basit.

Ya Aziz YıLdırım tamam aLmıyorum bonservisi, ya da geLsin Beşiktaş Kayserinin anLaştığı fiyatta aLsın dicek, Ya Beşiktaş tamam ne haLiniz varsa aLın görün istemiyoruz dicek. İki tarafta diretirse bir sene bekLeniLecek.

Sözleşme olmadan kimse bir yere gitmez.
Sözleşmenin maddi haklarını satsan da hala Kayserispor futbolcusu ve yeni bir sözleşme imzalamazsa Kayserispor'a dönmek zorunda.

eXcitinG
06.Haziran.2009, 04:43
Tamam Kayserispor a dönsün ne güzeL :)

El Barto
06.Haziran.2009, 04:44
Tamam Cengiz'im Kayseri'ye dönsün, bonservisi Fener'de kalsın seneye mukavelesi bitsin Beşiktaş'a gelsin. :D

Olayı çzödük 2 dk.da. :zuhaha

Universal
06.Haziran.2009, 04:49
Biribrimizi kırmaya değmez, alın Topuz sizin olsun. :D Ne demişler, bir topuzun 40 yıl hatrı vardır. :D

Cengo
06.Haziran.2009, 04:51
Tamam Cengiz'im Kayseri'ye dönsün, bonservisi Fener'de kalsın seneye mukavelesi bitsin Beşiktaş'a gelsin. :D

Valla nedir yani Topuz, geçen sene 30 mt top sürmeye kalkarak bol bol kaptırıp Ceyhun Eriş'te farklı oynamadığını gördüğüm Topuz'u takımda görmek istemiyordum zaten.

Milli Takım'a almadın diyor kendileri, ne uyum sağladın ne de o oyunu oynadın, neye göre istiyordu ki?

Benim için sorun yok, hiç istemedim zaten.
Yönetmeliğin delinmesini lütfen tartışmayalım artık, benden sonra Ömer abi de söyledi aynı şeyleri.Bana inanmıyorsunuz o cevabı okuyabilirsiniz en azından.Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış inandım cidden artık. :)

İki kulüp de anlaşıp amaç olarak Frank Rijkaard'ı mı unutturmaya çalışıyorlar anlamadım ki :D

matrockmamy
06.Haziran.2009, 04:51

koptum abi ya :icon_surprised::icon_surprised:

El Barto
06.Haziran.2009, 04:53
İki kulüp de anlaşıp amaç olarak Frank Rijkaard'ı mı unutturmaya çalışıyorlar anlamadım ki

Yerinde bir tespit. :D

eXcitinG
06.Haziran.2009, 04:54
Ben daha önce böyLe bir iddaa da buLunmuştum :D

Rijkaard ın basın topLantısında biLe fazLa gazeteci yoktu. Topuz, Beşiktaş, Fenerbahçe üçgeninde koşmaktan gazeteci kaLmadı piyasada :D

EreN
06.Haziran.2009, 04:56
Bizim meddah'ı gönderelim beşiktaşa :D

Nedvedmania
06.Haziran.2009, 04:57
İki kulüp de anlaşıp amaç olarak Frank Rijkaard'ı mı unutturmaya çalışıyorlar anlamadım ki

Bunu biz diyince olay oluyor o yüzden söyliyemedi kimse :D Türkiyeye unutturabilirler ama avrupaya asla. UEFA sitesinin manşet haberi hala :)

Aydin
06.Haziran.2009, 05:05
Ben yarın Bjk muhabiri Hakan Gündoğar'ı arar, 1. elden bilgiyi yazarım buraya.

EreN
06.Haziran.2009, 05:07
Ben yarın Bjk muhabiri Hakan Gündoğar'ı arar, 1. elden bilgiyi yazarım buraya.

En temizi olur.

eXcitinG
06.Haziran.2009, 05:12
Aydın Hakan zaten Mehmet iLe oLan görüşmesini Bir saat önce canLı yayında NTV spor da açıkLadı..

Ama sen yine de bir haL hatır sor :)

Aydin
06.Haziran.2009, 07:24
Ha ben bilmiyordum açıkladığını. O zaman emesenden de sorarım.

mozar
06.Haziran.2009, 07:33
Kleberson bizden gittiğinde aşağı yukarı Topuzla aynı yaşlardaydı, Kleberson için izin hemen çıkmıştı ve dava biraz uzun sürse de çok cüzi bir rakam (3 küsur milyon dolar) karşılığında, 4 ay da oynamama cezası alarak (bilemiyorum uygulandı mı) işten sıyırmıştı. Bana kalırsa Kayseri birilerinin de gazına gelerek çok gereksiz bir gerilim yaratılmasına ön ayak oldu. Topuz'a "madem öyle kardeşim, sen bize para kazandırmak için 2 sene önce sözleşme de uzatmıştın, gelsin Beşiktaşlı yöneticiler, fenerbahçenin verdiği rakamı versinler, hayırlı uğurlu olsun" diyebilirlerdi. Bunu yapmamışlarsa, yapmadıkları gibi apar topar bonservis satmışlarsa Fenerbahçe ile Kayserispor yönetimlerindeki kişiler arasında başka türlü bağlar var demektir. O bağlar da oyuncuyu bağlamaz. Fenerbahçe bu işten ne kazanır (Topuzu alsalar bile oynatamayacaklar, G. Emreciksinden de bundan sonra hayır bekleme) bilemem ama Kayserispor normalde kazanacağından daha fazlasını kazanmayacaktır. Beşiktaş ise maksimum birkaç ay oyuncusundan mahrum olur.

bjk_melo_151
06.Haziran.2009, 12:21
Kleberson bizden gittiğinde aşağı yukarı Topuzla aynı yaşlardaydı, Kleberson için izin hemen çıkmıştı ve dava biraz uzun sürse de çok cüzi bir rakam (3 küsur milyon dolar) karşılığında, 4 ay da oynamama cezası alarak (bilemiyorum uygulandı mı) işten sıyırmıştı. Bana kalırsa Kayseri birilerinin de gazına gelerek çok gereksiz bir gerilim yaratılmasına ön ayak oldu. Topuz'a "madem öyle kardeşim, sen bize para kazandırmak için 2 sene önce sözleşme de uzatmıştın, gelsin Beşiktaşlı yöneticiler, fenerbahçenin verdiği rakamı versinler, hayırlı uğurlu olsun" diyebilirlerdi. Bunu yapmamışlarsa, yapmadıkları gibi apar topar bonservis satmışlarsa Fenerbahçe ile Kayserispor yönetimlerindeki kişiler arasında başka türlü bağlar var demektir. O bağlar da oyuncuyu bağlamaz. Fenerbahçe bu işten ne kazanır (Topuzu alsalar bile oynatamayacaklar, G. Emreciksinden de bundan sonra hayır bekleme) bilemem ama Kayserispor normalde kazanacağından daha fazlasını kazanmayacaktır. Beşiktaş ise maksimum birkaç ay oyuncusundan mahrum olur.
Tümer örneği var Oktay Derelioğlu örneği var Marco Aurelio örneği var örnek çok Fenerbahçe bu oyuncuları sözleşmeleri bitmeden, kendi klüpleri sözleşme yenilemek için görüşeceği zaman devreye girdi. Klüpler de Fenerbahçe'yle görüştükleri için oyuncuları serbest bıraktılar. Anlaşılan, iş inada bindi yoksa çoktan anlaşılırdı.

deniz.91
06.Haziran.2009, 13:22
Biz paramızı aldıkmı acaba:S:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bahçe ortaya çıkarsa05.06.2009
Ne gündü ama!..
Çiğdemler avuçta bite bite bir hal oldu.
Fakat çok iyi oldu, taşların anlamı anlaşıldı.
Lafı fazla gevelemeye gerek yok.
Olayın nasıl cereyan ettiği açık;
Fenerbahçe Mehmet Topuz için Kayseri kulübüne gidiyor ilk.
Sözünü alıyor, futbolcuya yöneliyor.
Beşiktaş Ali ve Cengiz'i yanına alıp, bir oyun oynuyor.
Beşiktaş'ın Topuz girişimleri bana göre strateji filan değil.
Belki bir şansımızı deneyelim ya da...
Mehmet Topuz'u bir akşam yemeğinde tavlıyor.
Kayserispor'un bundan haberi yok!
Komedinin ebatı o kadar büyük ki!
Mehmet Topuz profesyonel olması gereken anda.
Koca bir cahil oluyor, affetsin ama öyle.
Nasıl bir heyecandır, nasıl bir mantıktır ki bu.
"Ben Beşiktaşlıyım, ailem de öyle" diyerek rest çekmek?
İstersen Barcelona’lı ol, imza atmadan bu açıklama ne demek?
Dakika 1, gol 1 taraftara oynamak?
Topuz hiç konuşmasan sussan Kayseri'de mi kalacaksın?
Bu heyecan neden? Bu panik? Yapacaksın transferini, sakin...
Futbolcusun sen, profesyonel olman gerek ama nerede!..
Beşiktaşlı yöneticiler ise transferi henüz öğrenemediler.
1970 yılında yaşıyoruz zannediyorlar.
Futbolcu kaçırmak, futbolcu bazlı transfer geçmişte kaldı.
F.Bahçe'de de vardı eskiden, hem de çok, Yıldırım dönemi öncesi.
Yusuf Şimşek transferinde de bunu yaptılar, Türkiye sindirdi.
Ya peki bu?
Bu mudur gücü Beşiktaş'ın?
Uçaklara binip futbolcunun olduğu yere çökmek midir?
Mehmet Topuz'un kişisel tercihi ile ilgili bir şey demiyorum.
Futbolcu istediği yerde oynayabilir ama;
Cin olup adam çarpmazsa!
Beşiktaşlılık duruşu bu mudur?
Kulübe gitmeden oyuncuya gitmek midir?

FIFA'nın transfer ilkelerinden hiç mi haberi yok Beşiktaş'ın?
FIFA diyor ki önce kulübüne gideceksin izin alacaksın.
Kulübü izin verirse git transfer görüşmesi yap.
Daha 3-4 sene önce Ada'da Ashley Cole ile Mourinho basılmıştı..
Bir restoranda görüntülenmenin bedeli ne oldu?
350 bin avro ceza ve Chelsea'nin 3 puanı silindi.
Beşiktaş yatsın ve kalksın.
Sonra bir daha yatsın ve kalksın bence dua etsin.
Fenerbahçe yumruğunu masaya vurmamış olsa.
Kayserispor FIFA'ya gitse düşünemiyorum..
Fenerbahçe'ye gelince.
Durdular, durdular, durdular.
Son 4-5 yıldır o kravatlı transfer protokollerinden yılmadılar.
İşte ilk defa kurumsallığın sonucu, ilkeli duruşun sonucu.
17:00 olmadan saat "Mehmet Topuz Fenerbahçe'de" açıklaması.
Futbolcu ile anlaşmadan bu açıklama biraz sert olabilir ama.
Tahminimce futbolcu ile anlaşamazlarsa yine ders verecekler.
Bırakacaklar Mehmet Topuz'u...
Sözün özüyle Fenerbahçe yönetimi bir ders verdi.
Transferde etik olma konulu.
Aynı şekilde Kayserispor da.
İnatlarından ötürü geçmiş yıllarda çok eleştirilmişlerdi ama...
Duruşları onlara yakıştı, bunu kimse unutmaz.

Kaynak: sporx.com ESAT DERGI

goosfraba
06.Haziran.2009, 13:44
Çok güzel bir yazı olmuş.

anil luque
06.Haziran.2009, 13:55
Kayseri yönetimi bas bas bağırıyor 'Mehmet isterse gidebilir, emeklerinden dolayı teşekkürler' diye, kulübün gidebilir dediği bir oyuncuyla oturup anlaşma sağlamak ne zamandan beri transfer etiğine aykırı oldu anlamadım. Yönetim deseki 'biz bu oyuncuyu satmıyoruz arkadaslar, bizde kalacak' anlarım o zaman ahlaksızlıgın en buyugu olur kulübün izin vermediği oyuncunun aklını çelmek.. Ama burda öyle bir durum yokki ..

Gel gelelim Fenerbahce cephesine.. Bir gece önceden taraftarı oldugum takımla anlastım, çok mutluyum dıye acıklama yapan oyuncuya neden kanca takarsın? Bizim artıklarımızı topluyorlar diye safsata yapan arkadaslar, Ben Beşiktaşlıym! diyen bir oyuncuyu kulüplerinin almasını nasıl sindirebiliyorlar ?? Yıldırım Demirören'e hayatımda ilk kez katıldıgım bir nokta oldu:

'Üstüne basa basa ben BEŞİKTAŞLIYIM diyen bir oyuncuyu almaya çalışmak, o kulübün ezikliğinin göstergesidir' .. Fazla söze gerek yok bence ..

Fernando Gago
06.Haziran.2009, 14:08
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bahçe ortaya çıkarsa05.06.2009
Ne gündü ama!..
Çiğdemler avuçta bite bite bir hal oldu.
Fakat çok iyi oldu, taşların anlamı anlaşıldı.
Lafı fazla gevelemeye gerek yok.
Olayın nasıl cereyan ettiği açık;
Fenerbahçe Mehmet Topuz için Kayseri kulübüne gidiyor ilk.
Sözünü alıyor, futbolcuya yöneliyor.
Beşiktaş Ali ve Cengiz'i yanına alıp, bir oyun oynuyor.
Beşiktaş'ın Topuz girişimleri bana göre strateji filan değil.
Belki bir şansımızı deneyelim ya da...
Mehmet Topuz'u bir akşam yemeğinde tavlıyor.
Kayserispor'un bundan haberi yok!
Komedinin ebatı o kadar büyük ki!
Mehmet Topuz profesyonel olması gereken anda.
Koca bir cahil oluyor, affetsin ama öyle.
Nasıl bir heyecandır, nasıl bir mantıktır ki bu.
"Ben Beşiktaşlıyım, ailem de öyle" diyerek rest çekmek?
İstersen Barcelona’lı ol, imza atmadan bu açıklama ne demek?
Dakika 1, gol 1 taraftara oynamak?
Topuz hiç konuşmasan sussan Kayseri'de mi kalacaksın?
Bu heyecan neden? Bu panik? Yapacaksın transferini, sakin...
Futbolcusun sen, profesyonel olman gerek ama nerede!..
Beşiktaşlı yöneticiler ise transferi henüz öğrenemediler.
1970 yılında yaşıyoruz zannediyorlar.
Futbolcu kaçırmak, futbolcu bazlı transfer geçmişte kaldı.
F.Bahçe'de de vardı eskiden, hem de çok, Yıldırım dönemi öncesi.
Yusuf Şimşek transferinde de bunu yaptılar, Türkiye sindirdi.
Ya peki bu?
Bu mudur gücü Beşiktaş'ın?
Uçaklara binip futbolcunun olduğu yere çökmek midir?
Mehmet Topuz'un kişisel tercihi ile ilgili bir şey demiyorum.
Futbolcu istediği yerde oynayabilir ama;
Cin olup adam çarpmazsa!
Beşiktaşlılık duruşu bu mudur?
Kulübe gitmeden oyuncuya gitmek midir?

FIFA'nın transfer ilkelerinden hiç mi haberi yok Beşiktaş'ın?
FIFA diyor ki önce kulübüne gideceksin izin alacaksın.
Kulübü izin verirse git transfer görüşmesi yap.
Daha 3-4 sene önce Ada'da Ashley Cole ile Mourinho basılmıştı..
Bir restoranda görüntülenmenin bedeli ne oldu?
350 bin avro ceza ve Chelsea'nin 3 puanı silindi.
Beşiktaş yatsın ve kalksın.
Sonra bir daha yatsın ve kalksın bence dua etsin.
Fenerbahçe yumruğunu masaya vurmamış olsa.
Kayserispor FIFA'ya gitse düşünemiyorum..
Fenerbahçe'ye gelince.
Durdular, durdular, durdular.
Son 4-5 yıldır o kravatlı transfer protokollerinden yılmadılar.
İşte ilk defa kurumsallığın sonucu, ilkeli duruşun sonucu.
17:00 olmadan saat "Mehmet Topuz Fenerbahçe'de" açıklaması.
Futbolcu ile anlaşmadan bu açıklama biraz sert olabilir ama.
Tahminimce futbolcu ile anlaşamazlarsa yine ders verecekler.
Bırakacaklar Mehmet Topuz'u...
Sözün özüyle Fenerbahçe yönetimi bir ders verdi.
Transferde etik olma konulu.
Aynı şekilde Kayserispor da.
İnatlarından ötürü geçmiş yıllarda çok eleştirilmişlerdi ama...
Duruşları onlara yakıştı, bunu kimse unutmaz.

Kaynak: sporx.com ESAT DERGI

Söylenecek fazla bir şey yok :) . . .

Memedov
06.Haziran.2009, 14:14
'Üstüne basa basa ben BEŞİKTAŞLIYIM diyen bir oyuncuyu almaya çalışmak, o kulübün ezikliğinin göstergesidir' .. Fazla söze gerek yok bence ..

yahu neye göre eziklik, Fenerbahçe oyuncunun kulübünden önce söz almıştır ve çok iyi bir tutumla Kayserispor Mehmet Topuz'u Fenerbahçeye satmaya karar vermiştir.

Fenerbahçe'nin yaptığı ezikliktirde, Beşiktaş'ın yaptığı nedir ? oyuncunun kulübü ile görüşmeden oyuncunun aklını çelmek kurnazlara oynamak. Beşiktaş bunu hep yapıyor, herkes neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor. onun için bencede fazla söze gerenk yok.

bekleyip göreceğiz.

bjk_melo_151
06.Haziran.2009, 14:20
yahu neye göre eziklik, Fenerbahçe oyuncunun kulübünden önce söz almıştır ve çok iyi bir tutumla Kayserispor Mehmet Topuz'u Fenerbahçeye satmaya karar vermiştir.

Fenerbahçe'nin yaptığı ezikliktirde, Beşiktaş'ın yaptığı nedir ? oyuncunun kulübü ile görüşmeden oyuncunun aklını çelmek kurnazlara oynamak. Beşiktaş bunu hep yapıyor, herkes neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor. onun için bencede fazla söze gerenk yok.

bekleyip göreceğiz.
Peki Beşikaş Kayserispor'a 5.000.000 euro ödeyecek denildi. Anlaşılmadıysa bu para nereden çıktı?

deniz.91
06.Haziran.2009, 14:23
Peki Beşikaş Kayserispor'a 5.000.000 euro ödeyecek denildi. Anlaşılmadıysa bu para nereden çıktı?
O para medyanın uydurması kayserispor bjkyle hiç görüşmediğini söyledi

Memedov
06.Haziran.2009, 14:27
Madem öyle niye Kayserispor Fenerbahçe ile anlaştığını açıkladı. Ben bu olaylardan sonra hem Kayserispor'un hem de Mehmet Topuz'un geri adım atacağını sanmıyorum.

Beşiktaş ve Fenarbahçe içinde geçerli dediklerim, inada bindi bir nevi bu olay.

Peki bu sonucla ne olur, Mehmet Topuz bir sezon daha Kayserispor ile idmanlara çıkar, sözleşmesi bittiğinde ise kendi istediği kulübe gider. tabii bu sonucla zararlı çıkan Kulüp Kayserispor olacaktır. Şuan nereden bakılsa 7-8 M£'ya satabileceği oyuncuyu sözleşmesi bittiği taktirde elinden para kazanamadan kaçıracak.

bu da Kayserispor'un canını sıkabilir, Fenerbahçe ile yapılan görüşmelerde geri adım atabilir Beşiktaş'a gitmesine izin verilir. bir diğer seçenek ise Mehmet Topuz'u ikna edip Fenerbahçeye gitmesini sağlayabilirler.

bu transfer arap saçına döndü, ne sonuç çıkacak çok merak ediyorum açıkçası.

BeeTLeJuiCe
06.Haziran.2009, 14:31
Fenerbahçe geri adam atarsa, Kayserispor satmaya razı olacaktır diye düşünüyorum. 1 sene bekletip 5mn€ zarar etmeyi göze alamazlar.

Ya FB, ya BJK önümüzdeki sezon kesin birinde oynayacak Mehmet.

Lucas Neill
06.Haziran.2009, 14:35
Bu kadar açıklamanın ardından Fbde oynayacağını sanmıyorum oynasa bile hep bunlar aklında olacak verimli olamaz o şekilde oynarsa..

EreN
06.Haziran.2009, 14:47

Yavaş git anıl terbiyesizliğin lüzumu yok.
Şunu anla birde, topuz ne dedi? 10 gündür fenerbahçe benimle ve kulübümle görüşüyordu ama ben beşiktaşlıyım beşiktaşta oynamak istiyorum. Dedi mi hiç bjkde kulüpten istedi beni.

Resmen adama sen tvye çık bunu bunu söyle biz seni alırız sen merak etme demişler ki böyle saçma konuşmalar yaptı.

Sekopej
06.Haziran.2009, 14:47
Beşiktaş yöneticilerinin cinliği, Topuz'un yanına gidip aklına çelmişler, üstüne formayı da giydirmişler sözleşmesi devam eden bir oyuncuya. Mourinho'nun bir oyuncuyla konuştuğı için Chelsea'nin 3 puanını silmiş federasyon.

Şu eziklik muhabbeti uzarsa, Beşiktaş yönetimi panik için ortamı geren gereksiz açıklamalar yapmaya devam ederse, kısaca iş inada binerse Fenerbahçe geri adım atmaz.

Bu kadar açıklamaya, gerginliğe hiç gerek yok eğer Beşiktaş yönetimi de Topuz'a güveniyorsa getirsin Fenerbahçe Kulübü'ne, Topuz otursun Aziz Yıldırım ile görüşsün. Orada ben Beşiktaşlıyım, burada size faydalı olamam dediğinde silah zoruyla mı imza attıracak Aziz Yıldırım? Tabi ki vazgeçecek transferden.

Böyle çıkıp basına konuşmak falan çok gereksiz uzatıyor olayı. Mehmet Topuz'un direk Fenerbahçe yönetimiyle konuşması gerekiyor, dolduruşa gelip basına konuşması değil. Çünkü dolduruşa gelip daha anlaşma olmadan Beşiktaşlıyım dediği için şimdi sözünden dönemiyor, vazgeçemem diyor.

Üstelk Fenerbahçe'nin hukukçularını hafife almayın derim, tazminat olursa cüzi olacağını sanmam. Tabi bu davaya girer mi Fenerbahçe orasını bilemem, mutlaka vazgeçecektir transferden. Ama Kayseri biz izin vermeden Beşiktaş anlaştı derse ve şu formalı resimleri gönderirse Beşiktaş'ın davayı kaybedeceğini, puan silmeden avrupa kupalarına katılamamaya kadar ceza alabileceğini düşünüyorum. Tabi Kayseri, Fenerbahçe vazgeçtikten sonra 1 sene sonra bedavaya gitmesin diye şikayetçi olmaz ve Fenerbahçe'nin verdiği teklifi yaparak oyuncuyu renklerine bağlar.

deniz.91
06.Haziran.2009, 15:21
Keşke kayseri FIFAya başvursada birde ordan poara alsak:)

eXcitinG
06.Haziran.2009, 15:28
Hepinizin atLadığı Nokta Mehmet Topuz şu şartLar aLtında FİFA ya gitse yine kendisi hakLı oLacak bunu atLıyorsunuz sürekLi, nedeni ise kuLübü kendisine sormadan bonservisini başka bir takıma devretmesi. Eğer Bonservisini vermeden Kayserispor yönetimi FİFA ya başvursaydı Beşiktaş ın başını ciddi anLamda derde sokabiLirdi ama ortada oyuncuya soruLmadan veriLmiş bir bonservis var öyLe aman aman cezaLar geLmeyecek, bunLar dün akşam açıkLadı zaten yeni bir günde yeni senaryoLar yazmayın kafanıza göre.

Beşiktaş yönetiminin de hukukçusu biLmem nesi var, bazı biLdikLeri oLmasa neden diretsinLer, demek ki onLarda bazı şeyLeri biLiyor.

deniz.91
06.Haziran.2009, 15:30
Bu konular aşar biraz bizi herkes kendi takımını haklı çıkarmaya çalışyo sanırım en iyisi beklemek:)

eXcitinG
06.Haziran.2009, 15:32
A.CoLe iLe Mourinho konuştuğunda A.CoLe ArsenaLin oyuncusu konumundaydı, ArsenaL yönetimi kafasına göre bonservisini başkta takıma vermemişti ve doğaL oLaraK Mourinho ve CheLsea nin başı derde girdi ama burda durum farkLı.. O durum iLe bu durum arasında dağLar kadar fark var..Ama ikisinde de sonuçta oyuncu oynamak istediği takımda oynadı demi ??

Bonservisini Fenerbahçe ye devretmeseydi Kayseri yönetimi Beşiktaş ı çok zor durumda bırakırdı ama zaten yöneticiLİkten anLamadıkLarı için bunuda akıL edememişLerdir.

EreN
06.Haziran.2009, 15:34
A.CoLe iLe Mourinho konuştuğunda A.CoLe ArsenaLin oyuncusu konumundaydı, ArsenaL yönetimi kafasına göre bonservisini başkta takıma vermemişti ve doğaL oLaraK Mourinho ve CheLsea nin başı derde girdi ama burda durum farkLı.. O durum iLe bu durum arasında dağLar kadar fark var..Ama ikisinde de sonuçta oyuncu oynamak istediği takımda oynadı demi ??

Bonservisini Fenerbahçe ye devretmeseydi Kayseri yönetimi Beşiktaş ı çok zor durumda bırakırdı ama zaten yöneticiLİkten anLamadıkLarı için bunuda akıL edememişLerdir.

Zaten Fifa futbolcudan yanadır hep. Yine futbolcudan yana olacaktır. Ama beşiktaşta azda olsa bir ceza alacaktır eğer kulüple anlaşmadıysa önce.

eXcitinG
06.Haziran.2009, 15:37
Beşiktaş ceza aLmıyor eğer tekrar söyLüyorum Kayserispor Bonservisi oyuncusuna sormadan verdiği için Beşiktaş herhangi bir ceza aLmıyor, sadece oyuncuya para cezası geLiyor, onuda Beşiktaş yönetimi öder zaten..

Ama ben Kayserispor yöneticisi oLsaydım hem Beşiktaş ı hemde Topuzu bitirmiştim. TV den açıkLamaLarı duyduğum anda derdim ki Fenerbahçe takımına siz bir durun arkadaşLar derdim, adam gibi yapıLması gerekenLeri uyguLar sonunda katı iLe aLacağımı çıkarırdım ama bu durumda Kayserispor yönetimi beLki bonservis bedeLi dahi aLamayacak..

Üç takımda da çok hata var. Kayserisporda da , Beşiktaş ta da, Fenerbahçe de de. Kimse çıkıpta bu takım doğru oLanı yaptı demesin, hepsi aL birini vur ötekine durumunda.

nerazzuri
06.Haziran.2009, 15:43
Hataları herkesin üzerine atmaktan vazgeçin yahu. Fenerbahçe nerede hata yapmıştır acaba? Gidip klüpten futbolcuyu istemek hatamıdır? Hayrettin abi lütfen ya.

Universal
06.Haziran.2009, 15:47
Fenerbahçe kulübü, Kayserispor'a gitmiştir, bonservisde anlaşılmıdır. Ön protokol ile bonservis verilmiştir. Geriye oyuncu kalmıştır. Oda ikna edilirse Fenerbahçe'ye gelir. Fenerbahçe etik ilerlemiştir. Herşey doğrudur. Sadece Beşiktaş, Kayserispor'un izni olmadan bunları yapıtğı için ceza alması gerekir...

Zaten Beşiktaş bunu hep yapıyor. Bir kaç yıl önce İbrahim Toroman'ı bir gecede Fenerbahçe'den aldılar, Yusuf'u bir gecede Trabzonspor'dan aldılar. Artık Beşiktaş etik olmayan bu hareketlerin engellenmesi lazım, yöneticiliği bilmeyenler Beşiktaş'ı yönetiyor. Yazık...

Fernando Gago
06.Haziran.2009, 15:52
Fenerbahçe'nin bu olayda hatası varsa o da Mehmet Topuz ile görüşmeden "aldık" denmiş olmasıdır . Onunu dışında herşey hukuka usule uygun yapılmıştır . Fifa'ya gider umarım bu olay Fenerbahçe'yi haksız göreceklerine ihtimal vermiyorum . . . Beşiktaş yönetimi geçmişte uluslarası alanda yaşadığı skandal cezalar belli . Hukukçuların bu konuda ne kadar başarılı olduğu da ortada . Ayrıca Demirören çocukça açıklamalar yapmasaydı bu iş normal yollardan halledilebilirdi ama 10 yaşındaki bir çocuğun inatçılığyla davrandığı için iş iyice çıkmaza girdi . Fenerbahçe'yi eziklik ile suçlamak onun haddi mi ?

Anders
06.Haziran.2009, 15:54

Peki o zaman sözleşmelerin ne önemi kalıyor? Her futbolcu sözleşmesi devam ettiği halde "ben şu takımda oynamak isitiyorum" desin ve fifa geçici lisans versin..

Anlaşılmayan nokta, Beşiktaş sözleşmesi devam eden futbolcuyu ayartmıştır ve bu olay fifa kurallarına aykırıdır.

Beşiktaş'ın yaptığının legal olabilmesi için ya Mehmet Topuz'un sözleşmesinin bitmiş olması ya da sözleşmesinin bitimine 6 ay kalmış olması gerekiyor. Bu iki durumda olmadığına göre Beşiktaş haksızdır ve ağır cezalara çarptırılabilir. (Transfer yapamama, puan silme, para cezası vs)

eXcitinG
06.Haziran.2009, 15:55
Oyuncu iLe direk anLaşmak etik oLmuyor ama oyuncuya sormadan onu aLmak, satmak, canının istediği gibi geLeceğine karar vermek etik oLuyor öyLemi..?

Sekopej
06.Haziran.2009, 15:56
Hayrettin abi o bonervis şu anda Fenerbahçe lafının resmiliği yok bence. 1 sene sonra serbest kalacak adamı ve kendi istemedi halde bonservisini neden alsın Fenerbahçe?

Kulüple anlaşmış, bonservisi alabilmek için önce takasta gönderilecek oyuncunun gitmesi gerekiyor. Sadece anlaşmışlar, oyuncu da kabul ederse bonservisi alacak Fenerbahçe o kadar parayı verip. Yoksa şu anda transferden çekiliyoruz dediği zaman zaten çekilmiş olur. Çekilmek için de bonservisi tekrar Kayseri'ye satmayacak herhalde çünkü almamıştır daha.

Kayseri haksız duruma düşmez bence, biz önce kulüple görüşüyorduk, şu fiyat üzerinde anlaştık, kulübe oyuncuyla görüşmesini bildirdik fakat oyuncumuz bize bildirmeden başka kulüple anlaşmış diye şikayette bulunur. Burada Kayserispor'u veya Fenerbahçe'yi zorda bırakacak bir durum göremiyorum ben. Hurma'nın fazla abartılı açıklaması o bence, Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile görüşmesini istemesi falan.

eXcitinG
06.Haziran.2009, 15:57
Peki o zaman sözleşmelerin ne önemi kalıyor? Her futbolcu sözleşmesi devam ettiği halde "ben şu takımda oynamak isitiyorum" desin ve fifa geçici lisans versin..

Anlaşılmayan nokta, Beşiktaş sözleşmesi devam eden futbolcuyu ayartmıştır ve bu olay fifa kurallarına aykırıdır.

Beşiktaş'ın yaptığının legal olabilmesi için ya Mehmet Topuz'un sözleşmesinin bitmiş olması ya da sözleşmesinin bitimine 6 ay kalmış olması gerekiyor. Bu iki durumda olmadığına göre Beşiktaş haksızdır ve ağır cezalara çarptırılabilir. (Transfer yapamama, puan silme, para cezası vs)

Arkadaşım dedikLerimizi okumuyorsun sanırım, 452747458 kez aynı şeyLeri yazmayacağım.. Eğer Topuzun bonservisini Kayseri yönetimi Fenerbahçe ye vermeseydi bu dedikLerini uyguLardı, Topuz istediği kadar ben şu takımda oynayacağım diye yırtınsın FİFA yine Kayseriden yana tavır aLır, Topuzu ve Beşiktaşı büyük cezaLar İLe cezaLandırıLırdı. Ama ortada etik oLmayan, oyuncunun rızası aLınmadan veriLmiş bir bonservis durumu var bu durumLarda FİFA nın kararı da ortada. HaLa geLip neyi savunmaya çaLışıyorsun ona kafam basmıyor..

Vermeseydi yahu Kayseri yönetimi bonservisi kime sordu da verdi ? MAL mı bu ? kafana göre aL, sat, ver aL...

Sekopej
06.Haziran.2009, 15:59
Fenerbahçe'nin bu olayda hatası varsa o da Mehmet Topuz ile görüşmeden "aldık" denmiş olmasıdır . Onunu dışında herşey hukuka usule uygun yapılmıştır . Fifa'ya gider umarım bu olay Fenerbahçe'yi haksız göreceklerine ihtimal vermiyorum . . . Beşiktaş yönetimi geçmişte uluslarası alanda yaşadığı skandal cezalar belli . Hukukçuların bu konuda ne kadar başarılı olduğu da ortada . Ayrıca Demirören çocukça açıklamalar yapmasaydı bu iş normal yollardan halledilebilirdi ama 10 yaşındaki bir çocuğun inatçılığyla davrandığı için iş iyice çıkmaza girdi . Fenerbahçe'yi eziklik ile suçlamak onun haddi mi ?

Fenerbahçe'nin açıklaması Topuz'un transferi konusunda Kayserisporla 1 oyuncu takası konusunda anlaşmaya vardık şeklinde. Haberin manşeti kafa karıştıran nokta, oarada hatalı manşet kullanılmış bence sitede.

Bir de Hayrettin abi Ronaldo yırtınıyor Real Madrid'e gitmek için, madem ufak ceza gelecek, Real alırdı hemen onu. Neden alamıyor?

eXcitinG
Hayrettin abi o bonervis şu anda Fenerbahçe lafının resmiliği yok bence. 1 sene sonra serbest kalacak adamı ve kendi istemedi halde bonservisini neden alsın Fenerbahçe?

Kulüple anlaşmış, bonservisi alabilmek için önce takasta gönderilecek oyuncunun gitmesi gerekiyor. Sadece anlaşmışlar, oyuncu da kabul ederse bonservisi alacak Fenerbahçe o kadar parayı verip. Yoksa şu anda transferden çekiliyoruz dediği zaman zaten çekilmiş olur. Çekilmek için de bonservisi tekrar Kayseri'ye satmayacak herhalde çünkü almamıştır daha.

Kayseri haksız duruma düşmez bence, biz önce kulüple görüşüyorduk, şu fiyat üzerinde anlaştık, kulübe oyuncuyla görüşmesini bildirdik fakat oyuncumuz bize bildirmeden başka kulüple anlaşmış diye şikayette bulunur. Burada Kayserispor'u veya Fenerbahçe'yi zorda bırakacak bir durum göremiyorum ben. Hurma'nın fazla abartılı açıklaması o bence, Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile görüşmesini istemesi falan.

Resmi oLmasa, bonservis veriLmemiş oLsa Kayseri yönetimi neden bundan sonra muhatap Fenerbahçe dir desin. 1 YıL süreLiğine şu anda TopuzLa anLaşıLamadığı için Bonservisi Fenerbahçe de oLacak. Tabi vazgeçme, ya da anLaşıLma durumLarı oLmazsa. Resmi bir bonservis verme oLayı oLmasa Kayseri yönetimi buyursun, Beşiktaş yönetimi geLsin daha yüksek bonservis bedeLi biLmem ne versin aLsın der, demek bonservis beLki de kim biLir daha önceden biLe veriLmiş oLabiLir.

Anders

Herşey Süleyman Hurma'nın "Ekonomik Hakları" lafında gizli.

Ülker & Delgado olayı gibi...

anilton
06.Haziran.2009, 16:00
Arkadaşlar ne Beşiktaş ceza alır ne de F.Bahçe.Zaten bu iki takımda Fifa'ya Tff'ye falan gidemez.Ne diyerek gidecekler.Burada M.Topuz gider beni köle olarak görüyorlar,haberim olmadan bonservisimi veriyorlar diye.Oradan da Kayseri ceza almaz sadece M.Topuz'un bir miktar karşılığında sözleşmesini fesh etme hakkı doğar...

Bu işte üç olay olur;

Mehmet Topuz Kayseri'ye döner sezon sonu bedavaya gelir bize...

F.Bahçe'ye imza atmayacağı için bonservisi verilemez.Kayseri ile F.Bahçe arasındaki anlaşma bozulur.Yine bize satarlar...

Ya da M.Topuz hukuki yollarla hakkını arayıp yıllık alacağının bir kaç katı karşılığında sözleşmesini fesh eder...

Sonuç ne olursa olsun M.Topuz Beşiktaş forması giyecektir...

Bu arada kışlık eski forma kesmemişti bazı arkadaşları;

http://img200.imageshack.us/img200/3046/92574276fan3topp1.jpg

Memedov
06.Haziran.2009, 16:01
Oyuncu iLe direk anLaşmak etik oLmuyor ama oyuncuya sormadan onu aLmak, satmak, canının istediği gibi geLeceğine karar vermek etik oLuyor öyLemi..?

yahu abi sen önce söylesene ilk önce oyuncunun kulübüyle görüşülmesi mi etik ? yoksa oyuncuyu yangından mal kaçırır gibi otellere götürüp forma giydirip aklını çelmek mi etik ?

Fenerbahçe Kayserispor kulübüyle görüşmüş anlaşmış, görüşme sırası Topuz'da kabul etmediği taktirde transfer gerçekleşmez zaten. Fifa kuralları der ki, sözleşmesi süren bir futbolcunun Kulübünün izini olmadan oyuncu ile görüşemezsiniz. Beşiktaş kuralları ihlal etmiştir.

bir de örnek vereyim;

o zaman yarın da Fenerbahçe alsın Bobo'yu bir otele götürsün Fenerbahçe forması giydirsin Beşiktaş da Bobo'yu sırf o istedi diye Fenerbahçe'ye satsın. varmı böyle birşey biraz mantıklı olalım.

eXcitinG
06.Haziran.2009, 16:02
Fenerbahçe'nin açıklaması Topuz'un transferi konusunda Kayserisporla 1 oyuncu takası konusunda anlaşmaya vardık şeklinde. Haberin manşeti kafa karıştıran nokta, oarada hatalı manşet kullanılmış bence sitede.

Bir de Hayrettin abi Ronaldo yırtınıyor Real Madrid'e gitmek için, madem ufak ceza gelecek, Real alırdı hemen onu. Neden alamıyor?

Çünkü Manchester United kafasına göre RonaLdo ya sormadan gidip bonservisini başka takıma vermiyor. SözLeşmesi devam ederken bonservisi de haLa Manunun eLinde buLunmaya devam ediyor..

Manu o ortamda gitsin desin bakaLım ben seni CheLsea ye verdim RonaLdo, bonservisin bundan sonra orada oLacak desin RonaLdo gider Paşa paşa ReaL Madrid de oynar.. Ama bonservis Manu da, sözLeşme devam ediyor isterse RonaLdo ağLasın yine Madrid de oynayamaz.

FİFA yaptırımLarı ortada, sözLeşme devam ederken ve bonservisin de sözLeşmenin devam ettiği takımda ise başka bir takım iLe takımının rızası oLmadan görüşür, imza atarsan büyük cezaLar yersin ama kuLübün senin rızan oLmadan seni başka takıma vermeye çaLışıyor ve sen buna karşı çıkıyorsan o zaman oyuncunun rızası önemLi oLur..

Arada ki farkLar bunLar.

Anders
06.Haziran.2009, 16:03
Arkadaşım dedikLerimizi okumuyorsun sanırım, 452747458 kez aynı şeyLeri yazmayacağım.. Eğer Topuzun bonservisini Kayseri yönetimi Fenerbahçe ye vermeseydi bu dedikLerini uyguLardı, Topuz istediği kadar ben şu takımda oynayacağım diye yırtınsın FİFA yine Kayseriden yana tavır aLır, Topuzu ve Beşiktaşı büyük cezaLar İLe cezaLandırıLırdı. Ama ortada etik oLmayan, oyuncunun rızası aLınmadan veriLmiş bir bonservis durumu var bu durumLarda FİFA nın kararı da ortada. HaLa geLip neyi savunmaya çaLışıyorsun ona kafam basmıyor..

Vermeseydi yahu Kayseri yönetimi bonservisi kime sordu da verdi ? MAL mı bu ? kafana göre aL, sat, ver aL...

Kayserispor bonservisini satmadı. Sadece bonservisinde anlaşıldı...

Peki Beşiktaş'ın kulübüyle anlaşmadan oyuncuyu ayartması etik mi?

eXcitinG
yahu abi sen önce söylesene ilk önce oyuncunun kulübüyle görüşülmesi mi etik ? yoksa oyuncuyu yangından mal kaçırır gibi otellere götürüp forma giydirip aklını çelmek mi etik ?

Fenerbahçe Kayserispor kulübüyle görüşmüş anlaşmış, görüşme sırası Topuz'da kabul etmediği taktirde transfer gerçekleşmez zaten. Fifa kuralları der ki, sözleşmesi süren bir futbolcunun Kulübünün izini olmadan oyuncu ile görüşemezsiniz. Beşiktaş kuralları ihlal etmiştir.

bir de örnek vereyim;

o zaman yarın da Fenerbahçe alsın Bobo'yu bir otele götürsün Fenerbahçe forması giydirsin Beşiktaş da Bobo'yu sırf o istedi diye Fenerbahçe'ye satsın. varmı böyle birşey biraz mantıklı olalım.

SAnada açıkLarsam bu durumu artık kaçıncıya yazacağımı bende biLmiyor oLacağım. Bi okuyuver Memocum biz ne diyoruz. Bunun beLLi kuraLLarı var, öyLe kafasına göre oLmuyor bu işLer. Bi oku.

Sekopej

Abi bonservis verilmedi, verilmesi için imzalar atılmalı, karşılıklı taahhütleri yerine getirilmeli ve en önemlisi Kayserispor'a Fenerbahçe'nin ödeme yapması gerekli.

Fenerbahçe açıklamada kulübüyle anlaştık diyor. Fenerbahçe de cinlik yapmış, açıklamaya Mehmet Topuz ile görüşmeler başlanıyor, anlaşılırsa imza atılacak dense bu karışıklık olmayacak.

Ama şu aşamada ne Fenerbahçe Kayseri'Nin istediği parayı ne de oyuncuyu vermiş durumda.

Sen bir oyuncu ile ilgileniyorsan kulübüne sormaz mısın şu teklifi verdim diye. Onlar da hayır bu kadar istiyoruz derler ve sonuçta anlaşırsın, artık kulüp devreden çıkar ve oyuncu ile görüşmeye başlarsın. İşte şu andaki olay bu, Fenerbahçe kulüple anlaşmış ve duyurduğu açıklama da bu. Kulüple bir fiyat üzerinden anlaşmadan oyuncuya teklif yapamazsın ki zaten, yaparsan Beşiktaş'ın durumuna düşmüş olursun.

Kayseri'nin dava açarsa diyeceği belli, şu fiyata Fenerbahçe ile anlaştık ve oyuncuyla görüşmesini söyledik. Burada da yanlış birşey yok.

eXcitinG
06.Haziran.2009, 16:05
Abi bonservis verilmedi, verilmesi için imzalar atılmalı, karşılıklı taahhütleri yerine getirilmeli ve en önemlisi Kayserispor'a Fenerbahçe'nin ödeme yapması gerekli.

Fenerbahçe açıklamada kulübüyle anlaştık diyor. Fenerbahçe de cinlik yapmış, açıklamaya Mehmet Topuz ile görüşmeler başlanıyor, anlaşılırsa imza atılacak dense bu karışıklık olmayacak.

Ama şu aşamada ne Fenerbahçe Kayseri'Nin istediği parayı ne de oyuncuyu vermiş durumda.

Sen bir oyuncu ile ilgileniyorsan kulübüne sormaz mısın şu teklifi verdim diye. Onlar da hayır bu kadar istiyoruz derler ve sonuçta anlaşırsın, artık kulüp devreden çıkar ve oyuncu ile görüşmeye başlarsın. İşte şu andaki olay bu, Fenerbahçe kulüple anlaşmış ve duyurduğu açıklama da bu. Kulüple bir fiyat üzerinden anlaşmadan oyuncuya teklif yapamazsın ki zaten, yaparsan Beşiktaş'ın durumuna düşmüş olursun.

Kayseri'nin dava açarsa diyeceği belli, şu fiyata Fenerbahçe ile anlaştık ve oyuncuyla görüşmesini söyledik. Burada da yanlış birşey yok.

TAmam benim dediğim de bu. Dava oLursa Fenerbahçe aynen böyLe diyecek ama sonunda Topuz a soracakLar arkadaşım sen bu takımda oynayacakmısın, oynamayacakmısın diye, O da Hayır oynamam dediği zaman işte o zaman Fenerbahçe de oynayamaz..

Buraya kadar herşeyde hemfikiriz sanırım.

barahir
06.Haziran.2009, 16:05
Hayrettin abi sen ne yazarsan yaz 452747458 defa da yazsan bu beşiktaşın ve mehmet beyefendi (!) nin haksız durumda olduğu gerçeğini değiştirmiyor.. Geçen sezon başında Fenerbahçe'nin Ümit Karan'la görüştüğü haberleri yazılıp çizilmişti ortalık ayağa kalkmıştı hatırlasana?

Bonservisi oyuncuya sormadan vermek etik mi o zaman yazmışsın da çuvaldızı birazda kendi takımınıza batırmanız lazım.. Aydın Karabulut Bursa gitmem dedi siz zorla ondan habersiz yollamaya kalktınız, Fahri tatanı 1 saat içinde ondan habersiz Konyaspora verdiniz.. Hiç sordular mı peki gidermisin diye, yok..

Bu yüzden sen ne yazarsan yaz kimsenin gözünde Başkanınızın yaptıkları değişmez.. İşte Asıl EZİKLİK budur.. Ortada bi ezik de varsa Demirören ve kankalarıdır..

Memedov
06.Haziran.2009, 16:06
SAnada açıkLarsam bu durumu artık kaçıncıya yazacağımı bende biLmiyor oLacağım. Bi okuyuver Memocum biz ne diyoruz. Bunun beLLi kuraLLarı var, öyLe kafasına göre oLmuyor bu işLer. Bi oku.

Tamam o zaman abi, sizin dediğinize göre her oyuncu sözleşmesi sürdüğü ve kulübünün izni olmadığı halde başka bir takım ile görüşüp formayı giyme hakkı vardır.

bu zamana kadar biz yanlış biliyormuşuz, doğruları öğrendiğimiz iyi oldu teşekkür ederiz.

eXcitinG
06.Haziran.2009, 16:08
Kayserispor bonservisini satmadı. Sadece bonservisinde anlaşıldı...

Peki Beşiktaş'ın kulübüyle anlaşmadan oyuncuyu ayartması etik mi?

Hurma çıkıp açıkLama yapmasa, Menajerine şu taLimati vermese ''Seni isteyen herhangi bir takım oLursa ya da senin anLaştığın bir takım oLursa transferinde koLayLık sağLayacağız demese'' Beşiktaş yönetimi gidip önce Topuz iLe görüşmez.. Başkan satış onayını vermiş, sen git kiminLe anLaşıyorsan anLaş ondan sonra biz haLLederiz demiş, Beşiktaş ta doğaL oLarak oLayı hızLandırmak adına gidip Topuz iLe anLaşıyor, çünkü açıkLamaLara göre Topuzu ikna etme yeterLi oLacak gibi, Kayseri Başkanı da bunu diyor, Oyuncunun kendi menajeri biLe bu yönde bir söyLemi oLduğunu söyLüyor Başkanın..Ama sonra işLer birden değişiyor, söyLemLer değişiyor.. Nesi var?

Anders
Arkadaşlar ne Beşiktaş ceza alır ne de F.Bahçe.Zaten bu iki takımda Fifa'ya Tff'ye falan gidemez.Ne diyerek gidecekler.Burada M.Topuz gider beni köle olarak görüyorlar,haberim olmadan bonservisimi veriyorlar diye.Oradan da Kayseri ceza almaz sadece M.Topuz'un bir miktar karşılığında sözleşmesini fesh etme hakkı doğar...

Bu işte üç olay olur;

Mehmet Topuz Kayseri'ye döner sezon sonu bedavaya gelir bize...

F.Bahçe'ye imza atmayacağı için bonservisi verilemez.Kayseri ile F.Bahçe arasındaki anlaşma bozulur.Yine bize satarlar...

Ya da M.Topuz hukuki yollarla hakkını arayıp yıllık alacağının bir kaç katı karşılığında sözleşmesini fesh eder...

Sonuç ne olursa olsun M.Topuz Beşiktaş forması giyecektir...

Bu arada kışlık eski forma kesmemişti bazı arkadaşları;

Sadece Bjk ve Mehmet Topuz'un menejeri ceza alır. Çünkü sözleşmesi devam eden oyuncuyla, kulübüyle anlaşamadan anlaşamazsın, görüşemezsin.

eXcitinG
Tamam o zaman abi, sizin dediğinize göre her oyuncu sözleşmesi sürdüğü ve kulübünün izni olmadığı halde başka bir takım ile görüşüp formayı giyme hakkı vardır.

bu zamana kadar biz yanlış biliyormuşuz, doğruları öğrendiğimiz iyi oldu teşekkür ederiz.

Okumamaya devam ettiğin sürece sana daha da açıkLama yapmam.

İyice bir oku bakaLım ben öyLe mi diyorum ? Göz ucun iLe okuma adam gibi bi oku.

eXcitinG
06.Haziran.2009, 16:09
Hayrettin abi sen ne yazarsan yaz 452747458 defa da yazsan bu beşiktaşın ve mehmet beyefendi (!) nin haksız durumda olduğu gerçeğini değiştirmiyor.. Geçen sezon başında Fenerbahçe'nin Ümit Karan'la görüştüğü haberleri yazılıp çizilmişti ortalık ayağa kalkmıştı hatırlasana?

Bonservisi oyuncuya sormadan vermek etik mi o zaman yazmışsın da çuvaldızı birazda kendi takımınıza batırmanız lazım.. Aydın Karabulut Bursa gitmem dedi siz zorla ondan habersiz yollamaya kalktınız, Fahri tatanı 1 saat içinde ondan habersiz Konyaspora verdiniz.. Hiç sordular mı peki gidermisin diye, yok..

Bu yüzden sen ne yazarsan yaz kimsenin gözünde Başkanınızın yaptıkları değişmez.. İşte Asıl EZİKLİK budur.. Ortada bi ezik de varsa Demirören ve kankalarıdır..

Ben Beşiktaş yönetiminin yaptığını da onayLamıyorum, Topuzun yaptıkLarını da. Bana göre ikisinde de büyük hataLar var.. Ben bunu inkar etmiyorum ki..

Ama diyorum ki Topuz nerede oynayacam derse orda oynar. Bu da bir gerçektir.

Fahri ye aynısını yaptığımızda da ben tepki göstermiştim ama Fahri ben oynamam diye ısrar etmedi, ne haLiniz varsa görün tamam oynayacağım dedi. Eğer zorLuk çıkarıp, kabuL etmseydi oynamazdı, böyLe birşey de var..

Aydın oynamam dedi, geLdi Bursa yönetimi iLe görüştü anLaşamadı, sonra Beşiktaş a ben anLaşamadım ve Bursa da oynamam dedi. Ne oLdu, oynadımı ?

Sekopej
06.Haziran.2009, 16:11
TAmam benim dediğim de bu. Dava oLursa Fenerbahçe aynen böyLe diyecek ama sonunda Topuz a soracakLar arkadaşım sen bu takımda oynayacakmısın, oynamayacakmısın diye, O da Hayır oynamam dediği zaman işte o zaman Fenerbahçe de oynayamaz..

Buraya kadar herşeyde hemfikiriz sanırım.

Bir oyuncuyu istiyorsan önce kulüple anlaşman gerekmiyor mu? Evet. Fenerbahçe anlaşmış mı? Evet. Anlaştığını neden duyurmuş? Beşiktaş etik olmayan şekilde transfer yapmak istediği için.

Fenerbahçe Topuz ile anlaşamazsa zaten bonservisini almaz. Neden alsın ki? Kayserispor Fenerbahçe'den gelen teklifi kabul ediyor sadece. Hurma'nın açıklamaları kafa karıştıran şeyler ama yine de şu anda bonservisin Fenerbahçe'de olduğunu sanmıyorum. Bu nedenle de bir kulübün oyuncusunu satmak için başka kulüple görüşmesi, bonservis konusunda da anlaşması çok nomaldir.

Topuz der ki ben gitmek istemiyorum, ne federasyon ne FIFA buna karşı gelmez, Topuz Fenerbahçe'de oynamaz. Burada oyuncudan yana olurlar ama Beşiktaş'ın yaptığının kabul edilir yani yok. Burada hem Beşiktaş kulübü hem de Topuz ceza alabilir.

Anders
06.Haziran.2009, 16:12
Hurma çıkıp açıkLama yapmasa, Menajerine şu taLimati vermese ''Seni isteyen herhangi bir takım oLursa ya da senin anLaştığın bir takım oLursa transferinde koLayLık sağLayacağız demese'' Beşiktaş yönetimi gidip önce Topuz iLe görüşmez.. Başkan satış onayını vermiş, sen git kiminLe anLaşıyorsan anLaş ondan sonra biz haLLederiz demiş, Beşiktaş ta doğaL oLarak oLayı hızLandırmak adına gidip Topuz iLe anLaşıyor, çünkü açıkLamaLara göre Topuzu ikna etme yeterLi oLacak gibi, Kayseri Başkanı da bunu diyor, Oyuncunun kendi menajeri biLe bu yönde bir söyLemi oLduğunu söyLüyor Başkanın..Ama sonra işLer birden değişiyor, söyLemLer değişiyor.. Nesi var?

Öyle bir şey olduğunu nerden biliyorsunuz? Bjk'li menejerlerin uydurduğu bişey olmadığını nerden biliyorsunuz?

anilton
06.Haziran.2009, 16:12
Sürekli aynı şeyi söyleyip duruyorsunuz.Neden Kayserispor ve Süleyman Hurma Beşiktaş bizim futbolcumuzu bize haber vermeden ayarttığı için dava açacağız,hakkımızı arayacağız demiyor?

eXcitinG
06.Haziran.2009, 16:13
Öyle bir şey olduğunu nerden biliyorsunuz? Bjk'li menejerlerin uydurduğu bişey olmadığını nerden biliyorsunuz?

TV izLemiyormusun arkadaşım sen. ? Daha dün Mehmet Topuzun menajeri NTV spor da bunu söyLedi. Başkanımız bize bu yönde taLimat vermişti ama şimdi bazı şeyLer değişti, tekrar anLayış bekLiyoruz Kayseri Başkanın dan diye. Kendi kafama göre yazmıyorum burda herhaLde.

Memedov
06.Haziran.2009, 16:15
Okumamaya devam ettiğin sürece sana daha da açıkLama yapmam.

İyice bir oku bakaLım ben öyLe mi diyorum ? Göz ucun iLe okuma adam gibi bi oku.

ben adam gibi okuyorum zaten, iki gündür burada Beşiktaş'ı haklı çıkarmaya çalışıp duruyorsunuz. Fenerbahçe'nin yaptığı suç Beşiktaş'ın yaptığı değil ne kadar komik bir tespit bu ya.

İlk hak oyuncununmuş oyuncu ne derse o olurmuş, bırakın bu işleri. o zaman kulüp ile yapılan sözleşmelerin ne önemi var. Futbolcu der ben şu kulübe gitmek istiyorum o istedi diye o oyuncunun tüm haklarına sahip olan kulüp onu satmak zorunda mı ? değil.

Kayserispor yönetimi diyor ki, Beşiktaşlı hiç bir yönetici gelip bizim ile Mehmet Topuz için oturup konuşmadı. var mı daha ötesi ? önce kulüp ile anlaşılır sonra oyuncu ile görüşülür oyuncu gitmek isterse gider gitmek istemezse gitmez. Fenerbahçe etik olanı yaptı kulübü ile görüştü, oyuncu gelmek istemedi. Beşiktaş etik olmayanı yaptı kulüpten önce futbolcu ile görüştü forma giydirdi, Kayserispor'da elinde bulundurduğu kontrat ile oyuncuyu Beşiktaş yerine Fenerbahçeye satmaya karar verdi.

biraz gerçekleri görelim takımımızı haklı çıkarmak için fazla efor sarfetmeyelim.

Sekopej
06.Haziran.2009, 16:16

Ne olursa olsun, yönetim basına açıklama da yapmış olsa, resmi yazılı belge ile bildirmesi gerekiyor Kayseri'ye oyuncu ile ilgilendiğini Beşiktaş'ın. Bunu yapmadılarsa işleri zor. Olay federasyona giderse, başkan şöyle şöyle demişti gibi şeyler pek dikkate alınmaz, resmi belgelere bakarlar.

Ha Beşiktaş'ın elinde varsa resmi belge ve buna güveniyorlarsa ve buna rağmen Kayseri konuşuyorsa o zaman Kayseri hatalı konuma düşer. Resmi olarak görüştüğünü bildirmediyse Beşiktaş, mutlaka ceza alır.

Sen bize diyorsun ama sen de bizim yazdıklarımızı bir tarafsız olarak oyup yorumlasan zaten anlaşacağız abi:)

Ben Beşiktaş yönetiminin yaptığını da onayLamıyorum, Topuzun yaptıkLarını da. Bana göre ikisinde de büyük hataLar var.. Ben bunu inkar etmiyorum ki..

Ama diyorum ki Topuz nerede oynayacam derse orda oynar. Bu da bir gerçektir.

Fahri ye aynısını yaptığımızda da ben tepki göstermiştim ama Fahri ben oynamam diye ısrar etmedi, ne haLiniz varsa görün tamam oynayacağım dedi. Eğer zorLuk çıkarıp, kabuL etmseydi oynamazdı, böyLe birşey de var..

Aydın oynamam dedi, geLdi Bursa yönetimi iLe görüştü anLaşamadı, sonra Beşiktaş a ben anLaşamadım ve Bursa da oynamam dedi. Ne oLdu, oynadımı ?

Zaten öyle abi, silah zoruyla mı oynatacaklar adamı. İstemedikten sonra transferi gerçekleşmez. Burada zaten sana katılıyorum ben de.

eXcitinG
06.Haziran.2009, 16:16
Bir oyuncuyu istiyorsan önce kulüple anlaşman gerekmiyor mu? Evet. Fenerbahçe anlaşmış mı? Evet. Anlaştığını neden duyurmuş? Beşiktaş etik olmayan şekilde transfer yapmak istediği için.

Fenerbahçe Topuz ile anlaşamazsa zaten bonservisini almaz. Neden alsın ki? Kayserispor Fenerbahçe'den gelen teklifi kabul ediyor sadece. Hurma'nın açıklamaları kafa karıştıran şeyler ama yine de şu anda bonservisin Fenerbahçe'de olduğunu sanmıyorum. Bu nedenle de bir kulübün oyuncusunu satmak için başka kulüple görüşmesi, bonservis konusunda da anlaşması çok nomaldir.

Topuz der ki ben gitmek istemiyorum, ne federasyon ne FIFA buna karşı gelmez, Topuz Fenerbahçe'de oynamaz. Burada oyuncudan yana olurlar ama Beşiktaş'ın yaptığının kabul edilir yani yok. Burada hem Beşiktaş kulübü hem de Topuz ceza alabilir.

Burda bence suç Kayseri yönetimine kaLıyor. Hem menajerine diyor siz bir takımLa anLaşın biz koLayLık sağLayacağız hemde sonra kıvırıyor.. Menajeri yaLan mı söyLüyor.. DoğaL oLarak ta Beşiktaş bence her ne kadar yaLnış birşeyde oLsa önce Topuz iLe oLayı bitirip, ardından Kayseri yönetimini nasıL oLsa bağLarız diye oLaya bakınca oLayLar patLıyor. Tabi burda Kayseri yönetimin sonradan gösterdiği tavırda etkiLi oLuyor..

Eğer Kayseri Başkanı ben inanıyorum böyLe taLimat vermeseydi Beşiktaş gider KAyseri yönetimi iLe görüşürdü. GEçen yıLLarda kaç kez görüştük zaten, şimdi neden görüşmeme gereği duymasınLarın ki ?

goosfraba
06.Haziran.2009, 16:17
Fatih Gökşen dün radyospor'da programa katılıp geçen sene Mehmet Topuz transferii ile bizzat kendisinin ilgilendiğini, Mehmet Topuz'un ''abi ben Galatasaraylıyım beni alın'' dediğini söylemiş. Bonservis konusunda Kayseri ile anlaşamayınca transferin yattığını da söylemiş.

Eğer doğruysa iyi ki gelmemiş Fenerbahçe'ye.

nerazzuri
06.Haziran.2009, 16:18
Fatih Gökşen dün radyospor'da programa katılıp geçen sene Mehmet Topuz transferii ile bizzat kendisinin ilgilendiğini, Mehmet Topuz'un ''abi ben Galatasaraylıyım beni alın'' dediğini söylemiş. Bonservis konusunda Kayseri ile anlaşamayınca transferin yattığını da söylemiş.

Komedi :) Çok komik duruma düştü.

anilton
06.Haziran.2009, 16:18
Orasıda var.Kayseri ve Hurma senin anlaştığın kulüple anlaşacağız,kolaylık sağlayacağız diyor.Doğal olarak bizde gidiyoruz futbolcuyla anlaşıyoruz.İşte bu söylemleri yüzünden Kayserispor dava açamaz bizden haberiz oyuncumuz ayartıldı diye...

eXcitinG
06.Haziran.2009, 16:19
ben adam gibi okuyorum zaten, iki gündür burada Beşiktaş'ı haklı çıkarmaya çalışıp duruyorsunuz. Fenerbahçe'nin yaptığı suç Beşiktaş'ın yaptığı değil ne kadar komik bir tespit bu ya.

İlk hak oyuncununmuş oyuncu ne derse o olurmuş, bırakın bu işleri. o zaman kulüp ile yapılan sözleşmelerin ne önemi var. Futbolcu der ben şu kulübe gitmek istiyorum o istedi diye o oyuncunun tüm haklarına sahip olan kulüp onu satmak zorunda mı ? değil.

Kayserispor yönetimi diyor ki, Beşiktaşlı hiç bir yönetici gelip bizim ile Mehmet Topuz için oturup konuşmadı. var mı daha ötesi ? önce kulüp ile anlaşılır sonra oyuncu ile görüşülür oyuncu gitmek isterse gider gitmek istemezse gitmez. Fenerbahçe etik olanı yaptı kulübü ile görüştü, oyuncu gelmek istemedi. Beşiktaş etik olmayanı yaptı kulüpten önce futbolcu ile görüştü forma giydirdi, Kayserispor'da elinde bulundurduğu kontrat ile oyuncuyu Beşiktaş yerine Fenerbahçeye satmaya karar verdi.

biraz gerçekleri görelim takımımızı haklı çıkarmak için fazla efor sarfetmeyelim.

Ben Beşiktaş ı hakLı çıkarmaya çaLışmıyorum, YaLnış tavırLar sergiLedikLerini de kabuL ediyorum, OLayLarın nasıL oLuşacağını ve geLişeceğini de söyLüyorum. Bunda bir anormaLLik yok..

Ne kadar siz kabuL etmesenizde, Beşiktaş yönetimi ne kadar yaLnış yapsada, Kayseri yönetimi nasıL bir anda 90 derece değişsede, Fenerbahçe yönetimi bunLara karşı inat yapıp tavır aLsada, Topuz İstediği takımda oynayacak.

Konuşmanın, uzatmanın, kaLp kırmanın gereği yok. Gerçek bu çünkü..

Herşey Topuzda biter. Biz istediğimiz kadar yırtınaLım. Yarın bakmışsın Avrupa ya gitmiş ya da Trabzonspor a.. Bunu biLe oLur.

Sekopej
06.Haziran.2009, 16:20
Sürekli aynı şeyi söyleyip duruyorsunuz.Neden Kayserispor ve Süleyman Hurma Beşiktaş bizim futbolcumuzu bize haber vermeden ayarttığı için dava açacağız,hakkımızı arayacağız demiyor?

Belki Topuz Fenerbahçe'nin teklifini kabul edece. Fenerbahçe Topuz ile anlaşamadık açıklamasını yapmadan neden dava açsınlar ki? Fenerbahçe vazgeçtikten sonra dava açar Kayseri. Topuz doğuştan kaseriliyim dedikten sonra aileden Beşiktaşlıyım açıklaması yaptıysa, yarın zaten fenerbaheliydim açıklaması yapmayacağını kimse garanti edemez.:D

Fenerbahçe der ki vazgeçtik istemiyoruz, Kayseri de Beşiktaş oyuncunun kafasını karıştırdı diye dava açar. 2 taraf da bu dava sürecine girmez, Beşiktaş 5 veriyorsa 7 verir, Kayseri şikayetçi olmaz, ne şiş yanar ne kebap. Karlı çıkan Kayseri olur.

Anders
06.Haziran.2009, 16:21
TV izLemiyormusun arkadaşım sen. ? Daha dün Mehmet Topuzun menajeri NTV spor da bunu söyLedi. Başkanımız bize bu yönde taLimat vermişti ama şimdi bazı şeyLer değişti, tekrar anLayış bekLiyoruz Kayseri Başkanın dan diye. Kendi kafama göre yazmıyorum burda herhaLde.

Tv izliyorum merak etmeyin.

Burda asıl sorun değişen "Bazı Şeyler" kısmı. Değişen bazı şeyler nedir ne değildir?

Fernando Gago
06.Haziran.2009, 16:22

:icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Ahh Mehmet ahh yaktın kendini :) . . .

deniz.91
Burda bence suç Kayseri yönetimine kaLıyor. Hem menajerine diyor siz bir takımLa anLaşın biz koLayLık sağLayacağız hemde sonra kıvırıyor.. Menajeri yaLan mı söyLüyor.. DoğaL oLarak ta Beşiktaş bence her ne kadar yaLnış birşeyde oLsa önce Topuz iLe oLayı bitirip, ardından Kayseri yönetimini nasıL oLsa bağLarız diye oLaya bakınca oLayLar patLıyor. Tabi burda Kayseri yönetimin sonradan gösterdiği tavırda etkiLi oLuyor..

Eğer Kayseri Başkanı ben inanıyorum böyLe taLimat vermeseydi Beşiktaş gider KAyseri yönetimi iLe görüşürdü. GEçen yıLLarda kaç kez görüştük zaten, şimdi neden görüşmeme gereği duymasınLarın ki ?

Kyaersi yönetiminde suç yok kayserini menejerine dediği transferine izin veriyoruz kulüp bulun anlaşalım ama menejer gitti kulübü buldu ama bunu kayserispora bildirmeden kendisi anlaştı.Menejerin gelip Kayserisporla görüşmesi gerekti önce bu konuda bonservsi belirlenmeden oyuncuya imza attırılırmı hiç

Memedov
Tamam işte Hayrettin abi, sen profesyonel bir futbolcusun daha sözleşmen devam ediyor. Seni isteyen Türkiye'nin iki guzide kulübü var birisi seninle temas halinde birisi kulübün ile.

zaten Topuz biraz akıllı olsaydı, bu işin sonunun böyle olacağını anlar. imza atmadan hiç bir takımın formasını giymem derdi. kendi kendini komik duruma düşürdü şuan Mehmet Topuz.

eXcitinG
06.Haziran.2009, 16:23
Belki Topuz Fenerbahçe'nin teklifini kabul edece. Fenerbahçe Topuz ile anlaşamadık açıklamasını yapmadan neden dava açsınlar ki? Fenerbahçe vazgeçtikten sonra dava açar Kayseri. Topuz doğuştan kaseriliyim dedikten sonra aileden Beşiktaşlıyım açıklaması yaptıysa, yarın zaten fenerbaheliydim açıklaması yapmayacağını kimse garanti edemez.:D

Fenerbahçe der ki vazgeçtik istemiyoruz, Kayseri de Beşiktaş oyuncunun kafasını karıştırdı diye dava açar. 2 taraf da bu dava sürecine girmez, Beşiktaş 5 veriyorsa 7 verir, Kayseri şikayetçi olmaz, ne şiş yanar ne kebap. Karlı çıkan Kayseri olur.

Zaten sonunda 8-9 miLyon Avro ya patLayacak gibi geLiyor Bana Beşiktaş a. OLacağı bu oLacak. Ya Fenerbahçe yönetimi ekstradan bir iki miLyoncuk kar eLde edicek, Ya da Kayseri.

anilton
06.Haziran.2009, 16:24

Süleyman Hurma zaten şaşırmış.Bundan sonra muhatap F.Bahçe.Beşiktaş gitsin F.Bahçe ile görüşsün diyor.Dünyanın neresinde var bu...

Bu arada Beşiktaşlılık konusunda kendim kadar güveniyorum Topuz'a...

Bu konuda inanılmaz rahatım...

Fernando Gago
06.Haziran.2009, 16:26
Beşiktaş ve Fenerbahçe gereksiz bir yarışa girdiler . İki takımın taraftar sitelerine bakarsanız çok ağır ithamlar var . Yani bu biraz gurur onur meselesine döndü Sırf bu yüzden bu iş kolay kolay çözülmez . Bunda en büyük suç Yıldırım Demirören'in . Bakalım bu işin içinden nasıl çıkacak . Geçen sene gözden çıkardığı 11 milyon euroyu hazırlasın şimdiden . En azından o paranın %80i uçup gidecek

Anders
06.Haziran.2009, 16:27
Süleyman Hurma zaten şaşırmış.Bundan sonra muhatap F.Bahçe.Beşiktaş gitsin F.Bahçe ile görüşsün diyor.Dünyanın neresinde var bu...

Mehmet Topuz'un ekonomik haklarını aldığımız için olabilir mi?

Resmi sitede anlaşılan ücret ve futbolcu konusunda herhangi bir açıklama yapılmamış. Bu Bjk'ye pahalıya patlayabilir.

Sekopej
06.Haziran.2009, 16:28

Kolaylık sağlayacağız ayrı, seni istediğine satacağız ayrı. Belki Fenerbahçe 10 teklif etti, Beşiktaş 5 verecek. Burada oyuncu Beşiktaş ile anlaştı diye kolaylık mı sağlayacak yönetim. Sanmıyorum.

Orasıda var.Kayseri ve Hurma senin anlaştığın kulüple anlaşacağız,kolaylık sağlayacağız diyor.Doğal olarak bizde gidiyoruz futbolcuyla anlaşıyoruz.İşte bu söylemleri yüzünden Kayserispor dava açamaz bizden haberiz oyuncumuz ayartıldı diye...

İyi de bu transferlerin gerçekleşmesi için bir yönetmelik yok mu? Beşiktaş'ın resmi olarak ilgilendiğini kulübe bildirmesi gerekiyordu. Bunu bildirdiğini de yine borsaya bildirmesi gerekiyor. Bunu yapmadıysa ortada dolaşan menajer şunu demiş, başkan bunu açıllamışmış gibi laflar pek ciddiye alınmaz.

Beşiktaş görüşeceğiz deyip işe başlasa tamam, bende size hak vereceğim. Oyuncu ile görüşeeğiz deyip, oyuncu ile anlaştıktan sonra kulüple bonservis pazarlığına girersin bu da bir nebze doğrudur ama kulübüne hiç haber vermeden oyuncuyla anlaşıyorsan, ortada resmi belge yoksa kulüp başkanı televizyonda bu oyuncu satılık dese de görüşemezsin.

Yani söyleme bakılmaz bence, resmi belgeye bakarlar. Beşiktaş böyle bir belge de çıkarırsa zaten Kayseri toptan hatalı çıkar, cezayı da yer.

anilton
06.Haziran.2009, 16:28

Resmi sitede anlaşılan ücret ve futbolcu konusunda herhangi bir açıklama yapılmamış. Bu Bjk'ye pahalıya patlayabilir.

Yok öyle birşey.Futbolcu imza atmadan bonservisini,ekonomik hakkını falan alamazsın...

MeMo
06.Haziran.2009, 16:30
Yok öyle birşey.Futbolcu imza atmadan bonservisini,ekonomik hakkını falan alamazsın...

Aynı şekilde kulübüyle anlaşmadan oyuncuyu da alamazsınız.Bu tartışma böyle sürüp gider :icon_biggrin:

eXcitinG
Bu saatten sonra Fenerbahçe Mehmet Topuz u kabuLLenmez, Ama bizde bu işin suyu çıkar, Avrupadan yıLdız getirecek paraLara denk geLicek şekiLde Topuzu kadromuza katarsak, o zaman Beşiktaş taraftarı da bu transferden pek memnun kaLacağını sanmam.. Şahsen ben 7-8 i geçerse o paraLara biLe asLında büyük ama işin içinde hadi inat var diye birşeyLer oLdu diyeLim, geçmesi durumunda ben pek memnun oLmam..

LaigLeNoiR
İMKB'ye bildirildikten sonra bu transferden vazgeçileceğini veya transferin yatacağını sanmıyorum.

Anıl senden son dakika gelişmelerini bekliyorum :D

Memedov
06.Haziran.2009, 16:31

Kulübün izini olmadan, oyuncu ile görüşemez forma giydiremezsin. bu iş uzar gider.

bekleyip görelim bakalım daha neler olacak.

Anders
06.Haziran.2009, 16:34

Kulübün ekonomik hakları Kayserispor'daydı dimi?

Fenerbahçe'de bu ekonomik hakları Kayserispor'dan aldı.

Şöyle düşün. Bir ev sahibi ve kiracı ve kiracı ile ev sahibi arasında yapılmış kira kontratı var. Ev sahibi, evi kiracının rızası olmadan başka birine satamaz mı? Tabiki satabilir. Bunun örneklerini daha önce çok gördüm. Aynı kira kontratına bağlı kalınması şartıyla istediği kişiye satabilir evi.. Bu yasalarca belirtilmiştir...

Sekopej
06.Haziran.2009, 16:35

Hurma'nın açıklamalarını da doğru bulmuyorum ben, ortalığı karıştırmaya yönelik. kendisi de olayın şaşkınlığı içerisinde bence ve Topuz'un oldu bittiye olayı getirip, ucuz fiyata gidecek olmasından korktuğundan böyle açıklamış olabilir.

Topuz'un hala neden Beşiktaş diye ısrar ettiğini yazmıştım. Şu aşamadan sonra Fenerbahçe taraftarı onu kabul etmez, Kayseri zaten sildi, tek Beşiktaş kaldı. Çark ederse Beşiktaş'ı da kızdıracak, mecburen Beşiktaş konusunda ısrarcı olmalı, tek çıkış yolu bu çünkü.

Belki reklam şeylerini sattı Kayseri.:D Fenerbahçe resmi açıklama yapmadan yöneticilerin açıklamalarıyla çözemeyiz işi bence.

Fenerbahçe'nin de artık işi uzatmaması, kulüple anlaştık ama oyuncuyla anlaşamadık bu nedenle transferden vazgeçiyoruz açıklaması yapmasını bekliyorum. Sonrasında zaten 2 kulüp aradaki sorunu çözer.

Ama şu ezik açıklaması nedeniyle Fenerbahçe şikayette bulunabilir. Biz kulübüyle görüşürken onlar oyuncu ile anlaşmışlar, adaletsizlik var, eşitsizlik var diye şikayette bulunabilir, tabi o açıklamanın alakası Fenerbahçe'nn inadını arttırır diye yazdım bunu. Yoksa Fenerbahçe vazgeçtiğinde transferden zaten olayla ilgisi kalmaz.

eXcitinG
06.Haziran.2009, 16:36
Kulübün ekonomik hakları Kayserispor'daydı dimi?

Fenerbahçe'de bu ekonomik hakları Kayserispor'dan aldı.

Şöyle düşün. Bir ev sahibi ve kiracı ve kiracı ile ev sahibi arasında yapılmış kira kontratı var. Ev sahibi, evi kiracının rızası olmadan başka birine satamaz mı? Tabiki satabilir. Bunun örneklerini daha önce çok gördüm. Aynı kira kontratına bağlı kalınması şartıyla istediği kişiye satabilir evi.. Bu yasalarca belirtilmiştir...

:)

Ama kiracaı gidip ben yeni ev sahibini kabuL etmiyorum, başka bir evde oturacağım dediği zaman da yeni ev sahibi onun kafasına siLah dayayarak orada otutturamaz..

Sekopej
06.Haziran.2009, 16:40
İMKB'ye bildirildikten sonra bu transferden vazgeçileceğini veya transferin yatacağını sanmıyorum.

Anıl senden son dakika gelişmelerini bekliyorum :D

Borsaya bildirilen Mehmet Topuz ile görüşüldüğü haberi değil miydi? Anlaşıldığı yönünde bildirilmedi bence. Hatta bu açıklama bile yakabilir Beşiktaş'ı. Tekrar yazmış olacağım ama kulübe yazılı belgeyle bildirmediyse Beşiktaş'ın haklı yanı yok. Hurma istediği kadar kolaylık sağlayacağız desin, Beşiktaş'ın oyuncunuzla görüşüyoruz demesi lazım kulübe.

Daha da yazmayalım derim ben. Sürekli aynı şeyleri yazıp duruyoruz yahu.:D Topuz bu dakikadan sonra Fenerbahçe forması giyemez zaten. Bu açıklamaları yaptıktan sonra alma konusunda ısrarcı olmaz Fenerbahçe. Ya Kayseri'ye döner 1 sene bekler Beşiktaş'a gider ya da 2 kulüp anlaşır Beşiktaş'a transfer olur.

eXcitinG
06.Haziran.2009, 16:41
1-2-3 Tıp Madem :D

LaigLeNoiR
06.Haziran.2009, 16:50
Borsaya bildirilen Mehmet Topuz ile görüşüldüğü haberi değil miydi? Anlaşıldığı yönünde bildirilmedi bence. Hatta bu açıklama bile yakabilir Beşiktaş'ı. Tekrar yazmış olacağım ama kulübe yazılı belgeyle bildirmediyse Beşiktaş'ın haklı yanı yok. Hurma istediği kadar kolaylık sağlayacağız desin, Beşiktaş'ın oyuncunuzla görüşüyoruz demesi lazım kulübe.

Daha da yazmayalım derim ben. Sürekli aynı şeyleri yazıp duruyoruz yahu.:D Topuz bu dakikadan sonra Fenerbahçe forması giyemez zaten. Bu açıklamaları yaptıktan sonra alma konusunda ısrarcı olmaz Fenerbahçe. Ya Kayseri'ye döner 1 sene bekler Beşiktaş'a gider ya da 2 kulüp anlaşır Beşiktaş'a transfer olur.

Eğer transfer yatarsa yani görüşmeler olumsuz olursa sonuç olarak Beşiktaş'a zararı olacak Borsa yönünden.Bu yüzden transfer kesinleşmeden İMKB'ye bildirileceğini sanmıyorum.

deniz.91
06.Haziran.2009, 17:00
Bu konu uzaaaar gider inşallah bugün sonuçlanırda her kulüp önüne bakar hayırlısı diyelim:)

eXcitinG
06.Haziran.2009, 17:02
Bu gün sonuçLanmaz. Haftasonu sonuçLanmaz. Pazartesi en geç SaLı herşey netLeşir. O zamana kadar TIPPPPPPPPPP :D

nerazzuri
06.Haziran.2009, 17:03
Hadi konuyu kitleyin :n:

GeNç KaRTaL
06.Haziran.2009, 17:04
Topuz Beşiktaşlıyım,Beşiktaş'ta oynamak istiyorum dedikten sonra Fenerbahçe derhal bu transferden vazgeçmeliydi.Yıldırım Demirören de karşı tarafı kışkırtacak açıklamalarda bulunmamalıydı.Konuşup 3 tarafta olayı tatlıya bağlayabilirdi.Böylece ne taraflar gerilip birbirlerine kin beslemezlerdi ne de M.Topuz'un psikolojisiyle bu kadar oynanmazdı.

Ayrıca nacizane görüşümdür.M.Topuz'un Beşiktaşlı olduğundan gram şüphem yoktur.Neden o zaman Fenerbahçe ile 10 görüştü deniliyor.Fenerbahçe ile 10 gün görüşüp Beşiktaşla 1 gün görüşüp Beşiktaş'ı kabul etmesi beni böyle düşündürmeye yönlendiriyor.En baştadada dediğim gibi nacizane görüşümdür.Taraflar bir araya gelip oyuncunun isteği yönünde olayı tatlıya bağlaması bence doğru olanı.İşi uzatıp boşuna tatsızlık çıkarmanın manası yok..

Sekopej
06.Haziran.2009, 17:05
Bu tıp bir taraftan açıklama gelene kadar sürer bence. Yine bir açıklama gelir, karışır ortalık, toparla toparlayabilirsen.:n:

deniz.91
06.Haziran.2009, 17:08
Tüm kulüpler inada bindi bence bu olaya fıfada biter:)

anilton
06.Haziran.2009, 17:10
Bu konuyu bırakalım akışına,sonucu bekleyelim...

Caner Erkin bitti bitecek...

Forvet konusunda çok önemli gelişmeler var.Tevez için girişimler var ama çok zor.İmza atsa bile inanmam...:D

Gudjhonsen ve Kanoute ile görüşmeler var ve çok önemli bir yol katedildi bu iki isim için...

eXcitinG
06.Haziran.2009, 17:10
Bundan sonra gideceği takımda emekLi oLur herhaLde. Daha da kimse aLmak istemez Topuzu :D

deniz.91
06.Haziran.2009, 17:12
Biz paramızı alsakta işime baksaydık:0:

RoNNiE91
06.Haziran.2009, 17:28
Kanoute veya Tevez gelirse müthiş olur ama çok zor.

anilton
06.Haziran.2009, 17:31
Tevez'in olması imkansız gibi ama Kanoute konusunda önemli gelişmeler var...

Azeri işadamı Mansimov'un da desteği var transferler konusunda...

eXcitinG
06.Haziran.2009, 17:32
Mansimov bir çıLdırsa da City yöneticiLeri gibi paraLar saçsa bizim takıma :D

anilton
06.Haziran.2009, 17:37
Bunlar camiaya kendisini tanıtma,sevdirme politikaları Hayrettin abi...

Takıma primde dağıtmıştı...

İlerleyen yıllarda başkan olarak görürsek şaşırmayalım...

RoNNiE91
06.Haziran.2009, 17:38
Sevilla'da Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor ve İspanya'da oynuyor adam.Umarım alırız ama bana sanki bu da zor gibi geliyor.İnşallah dediklerin doğru çıkar Anıl abi.

anilton
06.Haziran.2009, 17:40
Kanoute'nin müslüman ülkede futbol oynama isteği var..

goosfraba
06.Haziran.2009, 17:46
Anlaşılan bu yaz çok güzel geçecek 3 büyük takım açısından + Trabzon ve Sivas :)

RoNNiE91
06.Haziran.2009, 18:26
Şimdi de Galatasaray'ın eski yöneticisi Mehmet Topuz doğuştan Galatasaraylıdır açıklamasını yapmış.

KanaKe
06.Haziran.2009, 18:29
profesyonel futbolcular böyledir, sonucta oynadiklari veya oynayacaklari takimi tutarlar ekmek parasini o kulüpten kazaniyorlar cünkü.. dogal olarak Topuz ben BJK'liyim diyor cünkü kendisi BJK'ye transfer oldugunu saniyor fakat durum tam dersi.:) O yüzden bence en iyisi beklemek olur... Bugünde cikip ben Fenerbahce'liyim derse sasirmayin, adam bi laf söyledi diyede efsane yapmayin yarin öbürgün baska takima transfer oldumu arkasindan küfür edersiniz.

bjk_melo_151
06.Haziran.2009, 18:46
profesyonel futbolcular böyledir, sonucta oynadiklari veya oynayacaklari takimi tutarlar ekmek parasini o kulüpten kazaniyorlar cünkü.. dogal olarak Topuz ben BJK'liyim diyor cünkü kendisi BJK'ye transfer oldugunu saniyor fakat durum tam dersi.:) O yüzden bence en iyisi beklemek olur... Bugünde cikip ben Fenerbahce'liyim derse sasirmayin, adam bi laf söyledi diyede efsane yapmayin yarin öbürgün baska takima transfer oldumu arkasindan küfür edersiniz.
dinime söven Müslüman olsa. Daum, Beşiktaş'tayken uyuşturucuyla ilgili davası varken Fenerbahçe taraftarı ellerinde içinde tuz olan naylon poşetleri sallarken iyiydi. Tümer'e edilen küfürler ona keza. Şu konuda anlaşalım önce kendi pisliğimizi temizleyelim. Konu sataşma işine döndü. Herkes laf atma peşinde. Bırakalım ve resmi açıklamayı bekleyelim.

Aşk-ı Şehir
06.Haziran.2009, 18:48
Ben kendi görüşümü söyliyim. Mehmet Topuz Beşiktaş'ta değil şampiyonlar liginde oynamak istiyor. Eğer F.Bahçe ŞL'de olsaydı Mehmet Topuz hiç düşünmeden kabul ederdi F.Bahçe'nin teklifini...

tarikko
06.Haziran.2009, 18:50
Ben kendi görüşümü söyliyim. Mehmet Topuz Beşiktaş'ta değil şampiyonlar liginde oynamak istiyor. Eğer F.Bahçe ŞL'de olsaydı Mehmet Topuz hiç düşünmeden kabul ederdi F.Bahçe'nin teklifini...

Kesinlikle bende ilk baştan beri böyle düşünüyorum yoksa Beşiktaşlıyım falan demesi hikaye gibi geliyor bana ...

MeMo
06.Haziran.2009, 18:57
http://www.kayserispor.org/topuzun-transferindeki-gercekler-serdar-erbasi.html

titates1
06.Haziran.2009, 19:13
dinime söven Müslüman olsa. Daum, Beşiktaş'tayken uyuşturucuyla ilgili davası varken Fenerbahçe taraftarı ellerinde içinde tuz olan naylon poşetleri sallarken iyiydi. Tümer'e edilen küfürler ona keza. Şu konuda anlaşalım önce kendi pisliğimizi temizleyelim. Konu sataşma işine döndü. Herkes laf atma peşinde. Bırakalım ve resmi açıklamayı bekleyelim.

önce kendin laf atıyorsun sadece fener taraftarından örnek veriyorsun , ondan sonra sataşma işine döndü bence de önce kendi pisliğimizi temizleyelim

gerrrard
06.Haziran.2009, 19:29
http://www.kayserispor.org/topuzun-transferindeki-gercekler-serdar-erbasi.html

Gerçektende birebir uyuyor açıklamaları.

LaigLeNoiR
06.Haziran.2009, 19:33
Anıl sen neler diyorsun öyle ya.Ağzından bal damlıyor resmen.

Riise diyorsun Heinze diyorsun Caner diyorsun Kanoute,Gudjhonsen,Tevez diyorsun.Topuz'u herkes söylüyor artık.Neler oluyor yahu bu takıma :D

gerrrard
06.Haziran.2009, 20:31
Tevez Liverpoolda Murat pek heveslenmeyin :D

Knightmare
06.Haziran.2009, 21:21
tevezin işi gücü yok Beşiktaş a mı gelir yahu
Anıl abicim kaynağın nere:D
+1 :D Tevez'in kramponlarını alabilirsek iyi :D

brotha
06.Haziran.2009, 21:26
herkes saniyorki mehmet topuz , besiktasla anlasip direk besiktasliyim dedi ve Fenerbahcenin kayseriyle anlastigini duyunca feneri kabul edecek saniyor. Adam bonservisi icin fener ve kayseri yonetiminin anlastigini ogrenmesine ve o kadar baskiya ragmen aksam cikip aslanlar gibi besiktasliyim , gerekirse bir sene oynamam seneye bedavaya giderim demistir. bu kadar basit

http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=15984
mehmet topuz Fb'de resmi site yazıyor

brotha
06.Haziran.2009, 21:30
http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=15984
mehmet topuz Fb'de resmi site yazıyor

arkadasim sen biraz geriden geliyorsun, bu dun ogleden sonra yazilan sey. daha sonra mehmet topuz ustune basa basa ben fenerbahceye gitmeyecem gerekirse kayserisporda kalicam dedi

anilton
06.Haziran.2009, 22:03
Tevez'in gelme olasılığını birçok kere yazdım zaten...

Ben sadece girişim olduğunu söyledim.Tevez'in bonservisi menajerlik şirketinin elinde olduğu için girişimde bulunuldu...

Tekrar söylüyorum Gudjohnsen ve Kanoute için çok çok ciddi hamleler var ve önemli mesafe katedildi...

Addolorato
06.Haziran.2009, 22:52
Kanoute yaşlandı en iyi dönemlerini geçti ama kaliteli oyuncu gelirse iş yapar ama ben Gudjohnsen'i pek beyenmiyorum son vuruşları zayıf bir oyuncu Beşiktaş'ın aradıgı adam degil Bobo'dan kalitelidir ama Bobo'nun alternatifi olamaz.

sakary Ali
06.Haziran.2009, 23:22
Franck Ribery sözleşmesi varken Galatasaraydan kaçıp istediği takımda oynamamışmıydı? gecici lisans ile...

El Barto
06.Haziran.2009, 23:27
Franck Ribery sözleşmesi varken Galatasaraydan kaçıp istediği takımda oynamamışmıydı? gecici lisans ile...

Alacakları ödenmediği için feshedebilmişti kontratını Ribery. Durum biraz farklıydı orada.

KaPaLı
07.Haziran.2009, 00:06
YILDIRIM DEMİRÖREN'DEN "TOPUZ" AÇIKLAMASI!..

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Mehmet Topuz'un bonservisi Fenerbahçe'ye verildikten sonra ilk kez açıklama yaptı.

Yıldırım Demiörören, "Beşiktaşlıyım diyen futbolcu Beşiktaşlıdır. O’nu almak isteyen diğer kulüplerin yaptığı etik değildir. Mehmet Topuz Beşiktaş’a hayırlı olsun." dedi.

Tam olarak yazsaydın ya Anıl : ) '' Beşiktaşlıyım diyen adamı almak isteyen diğer kulüplerin yaptığı ezikliktir '' diyodu Yıldırım başkan ama kendisi Fenerbahçe'de simge olmuş birisini aldı : ) hatta 2 yıldır Beşiktaş kalesinde bu oyuncu :icon_biggrin:

deniz.91
07.Haziran.2009, 00:14
Topuz Fener’e gider!
Beşiktaş’ın devreye girmesiyle çatallanan Mehmet Topuz transferinde Kayserispor meneceri Süleyman Hurma’yla konuştum. Hurma şöyle dedi;
‘Topuz’un Kayserispor’la daha bir yıllık sözleşmesi var, bizim onayımız olmadan bir yere gidemez. Topuz’la geçen hafta ben konuştum. Yılda 3.2 milyon TL alıyordu, 4.2 istedi. Veremeyiz dedim. O zaman bana bu fiyatı verene giderim dedi. Hayırlısı olsun dedik. Topuz dinlenmek için Antalya’ya gitti. Fenerbahçe istiyordu, onlarla görüştük, şartlarda anlaştık. Aziz Bey pazartesiye kadar müsaade istedi. Sözümüz söz dedik ayrıldık.

Beşiktaş ayıp ediyor

Hurma sözlerine şöyle devam etti;
‘Beşiktaş, Antalya’da Mehmet’i bulmuş anlaşmış, Mehmet de ‘ben zaten Beşiktaşlıyım’ demiş. Yıldırım Demirören beni aradı, Mehmet’le anlaştık dedi. Şaşırdım. Demirören, Ertuğrul Sağlam olayında da aynı hatayı yapmıştı. Sözleşmesi olan oyuncunun önce kulübüyle anlaşılır. Aksi olursa futbolcu zararını çeker...
Sonuca gelelim;
Kayserispor’un Fenerbahçe’ye verdiği söz geçerlidir. Mehmet Topuz ya Fenerbahçe’ye gider ya bir sene Kayserispor’da oynar sonrasında serbest kalır Beşiktaş’a gider. ‘Hayır artık Kayseri’de oynamam’ derse kurallar açık, mukavelesi bir yıl daha uzar.
Kayserispor ciddi bir kulüptür ve verdiği sözden dönmez!
Amaç ortalığı karıştırıp Topuz’u kapmaktır, ama olmaz!

Gökhan Emreciksin ve üste para...

Kayserispor Fenerbahçe’yle anlaşmış. Mehmet Topuz’a karşı Fener’den Gökhan Emreciksin’i ve 5 milyon dolar da para alacak...
Fenerbahçe de Topuz’a Beşiktaş’ın verdiğinden 500 bin euro daha fazla verecek ve Topuz da Fenerbahçe’ye gidecek.
Bu transfer de yatarsa Mehmet Topuz zararlı çıkacak.
Ancak Topuz’un Beşiktaş’a gitmesi de hayaldir.
Fenerbahçe vaz geçerse durum tekrar gözden geçirilir.

Kafanızı şişirdim, yazı çok uzadı ama...
Ne yapayım ki transfer dönemi...

Beni takip eden yanılmaz!

Osamn Tanburacı

anilton
07.Haziran.2009, 00:18
M.Topuz ve menajeri kaç gündür boşuna konuşuyorlar.Arkadaşlar M.Topuz F.Bahçe'ye gitmeyecek!Bunu anyalabilmeniz için ne olması gerekiyor?

deniz.91
07.Haziran.2009, 00:20
M.Topuz ve menajeri kaç gündür boşuna konuşuyorlar.Arkadaşlar M.Topuz F.Bahçe'ye gitmeyecek!Bunu anyalabilmeniz için ne olması gerekiyor?

Anil bunu nerden bilyiosunda bu kadar net konuşutosun şimdiye kadar biz neler gördük oda olur

Memedov
07.Haziran.2009, 00:24
Anilton niye bu kadar kasıyorsun ki ? Topuz Fenerbahçe'ye gitmez. ama bu sezon Beşiktaş'a da gidemez.

Gider paşa paşa 1 sezon daha Kayserispor'da mı oynar, paf takım ile idmana mı çıkar orası muamma. serbest kaldıktan sonra istediği kulübe yani Beşiktaşa transfer olur.

anilton
07.Haziran.2009, 00:27
Anil bunu nerden bilyiosunda bu kadar net konuşutosun şimdiye kadar biz neler gördük oda olur

Yaptığı sayısız açıklamalar.Giydiği formalar.Gerekirse 1 yıl oynamam Beşiktaş'a bedavaya gelirim sözü.F.Bahçe 50 milyon dolar verse gitmem sözü...

Ayrıca detay vereyim size;

Aziz Yıldırım dün Antalya'ya 7 tane adam göndermiştir ve M.Topuz aynı sözleri onlarada söyleyip geri çevirmiştir.Hatta özel uçak bile gitmiştir Antalya'ya nafile...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Anilton niye bu kadar kasıyorsun ki ? Topuz Fenerbahçe'ye gitmez. ama bu sezon Beşiktaş'a da gidemez.

Gider paşa paşa 1 sezon daha Kayserispor'da mı oynar, paf takım ile idmana mı çıkar orası muamma. serbest kaldıktan sonra istediği kulübe yani Beşiktaşa transfer olur.

Anlaşılmamaya devam edildiği için kasıyorum.Bizde aynısını söylüyoruz burada ama anlamayanlar anlamak istemeyenler var.O yüzden kasıyorum...

deniz.91
07.Haziran.2009, 00:30
Yaptığı sayısız açıklamalar.Giydiği formalar.Gerekirse 1 yıl oynamam Beşiktaş'a bedavaya gelirim sözü.F.Bahçe 50 milyon dolar verse gitmem sözü...

Ayrıca detay vereyim size;

Aziz Yıldırım dün Antalya'ya 7 tane adam göndermiştir ve M.Topuz aynı sözleri onlarada söyleyip geri çevirmiştir.Hatta özel uçak bile gitmiştir Antalya'ya nafile...

Ben bu adamı biraz tanıyorsam bu işin içinde bir iş var mehmet topuz cahil adamdır az çok bilirim bu adamı yönlendiriyo biri açığa çıkar

DeNiZ_1903
07.Haziran.2009, 01:02
Ya adam Beşiktaş forması giydi Kayserispor yönetimi hala daha fazla para kazanmanın peşinde bu kadar olmaz.Bırakın adamı gitsin illa Fenerbahçe'ye satacaklar sanki alt takımları ya.Adam Beşiktaş'da oynamak istiyorum dedi daha ne çaba bu ya.

LaigLeNoiR
07.Haziran.2009, 01:54
Mehmet Topuz Başkan Demirörenle konuştuktan sonra otelini değiştirmiş.

Onurap
07.Haziran.2009, 02:26
Tam olarak yazsaydın ya Anıl : ) '' Beşiktaşlıyım diyen adamı almak isteyen diğer kulüplerin yaptığı ezikliktir '' diyodu Yıldırım başkan ama kendisi Fenerbahçe'de simge olmuş birisini aldı : ) hatta 2 yıldır Beşiktaş kalesinde bu oyuncu :icon_biggrin:

Biri olsa iyi Adamın fantezisi zaten Beşiktaşlı olmayan Fenerbahçelileri toplamak.. :)

Yani bıraksınlar artık futbolcuların takımı yok..!!!

bjk_melo_151
07.Haziran.2009, 02:34
Biri olsa iyi Adamın fantezisi zaten Beşiktaşlı olmayan Fenerbahçelileri toplamak.. :)

Yani bıraksınlar artık futbolcuların takımı yok..!!!

Tümer kime gitti Oktay hangi takıma gitti? Sergen Yalçın hangi takıma gitti? Alalh aşkına yeter artık! işiniz gücünüz densizlik!

anilton
07.Haziran.2009, 03:22
Bobo için Olympiakos ile 8 milyon €'ya anlaşıldı iddiası var...

LaigLeNoiR
07.Haziran.2009, 03:23
8 milyon iyi para.

eGowiCh
07.Haziran.2009, 03:24
Beşiktaş bunu hep yapıyor. Holosko'yu da emrivaki transfer etti, formayı giydirdi, almak zorunda kaldı, şimdi aynı stratejiyi M.Topuz'da uyguluyorlar ama bu sefer yaş tahtaya bastılar, karşılarındaki kulüp amatör değil, koskoca Fenerbahçe.

anilton
07.Haziran.2009, 03:25
Bizim için iyi ama Bobo için Olympiakos'un doğru tercih olacağını düşünmüyorum.Ama kendi bileceği işi,son derece iyi bir olay para 2 milyon €'ya alıp 8' satmak...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Beşiktaş bunu hep yapıyor. Holosko'yu da emrivaki transfer etti, formayı giydirdi, almak zorunda kaldı, şimdi aynı stratejiyi M.Topuz'da uyguluyorlar ama bu sefer yaş tahtaya bastılar, karşılarındaki kulüp amatör değil, koskoca Fenerbahçe.

Sen ne konuşuyorsun kendi kendine yahu?

Onurap
07.Haziran.2009, 03:26

Katılıyorum,Holoskoda doğuştan Beşiktaşlı değil heralde.. :D
M.topuzda oyuna geldi bence..Belki oda şuan Fenerbahçeye gitmek istiyor ama yaptığı açıklamalardan sonra ok yaydan çıktı..

anilton
07.Haziran.2009, 03:28
Bir Tv kanalı çıkıyor transferin söz konusu diyor,üç formayı koyuyor birini seç diyor.Oyuncu tercihini yapıyor...

Bu dediklerinize kendiniz inanıyormusunuz acaba?

Y.Demirören uyuma Messi'yi kaçır gel,ama önce formayı giysin...

Aydin
07.Haziran.2009, 03:31

olay forma giymekle bitseydi, wedersen fenerde değil gsde, çağdaş bjk de değil gs de oynuyor olurdu.

anilton
07.Haziran.2009, 04:08
ARJANTİNLİ YILDIZI HANGİ KULÜP İSTİYOR?

Turkcell Süper Ligi şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Matias Delgado'ya Bundesliga'dan talip çıktı.

Lig TV'nin haberine göre Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Matias Delgado'ya Bundesliga takımlarından Hamburg'un talip olduğu belirtildi.

Alman takımının resmi girişimlere başladığı belirtilirken transfer için herhangi bir rakam telaffuz edilmedi.

tarikko
07.Haziran.2009, 04:11
İyi para ise satılmalı diye düşünüyorum..Delgado bu sene takıma hiç katkı yapamadı ve bence gönderilmeli..

LaigLeNoiR
07.Haziran.2009, 13:50
Bobo'yu 8'e gönderdiğimizi düşünürsek Delgado'yu da yine 6-7 milyon euroya satarsak iyidir bence.

15 milyon euro falan gelir elde etmiş oluruz bu iki oyuncudan.Ondan sonra da Anıl saydığın oyuncular için daha iddaalı bir şekilde girişimlerimiz olur :)

anilton
07.Haziran.2009, 14:54
Caner Erkin pazartesi günü açıklanabilir...

Riise'de görüşmeler tıkandı,bonservis konusunda anlaşılmaya yakınken Riise çok çok büyük paralar istemiş,sanırım gelmek istemiyor...

anilton
07.Haziran.2009, 15:36
Bu arada Bobo için yalanlama geldi;

Kulübümüz’den Açıklama

Bugün bazı yayın organlarında yer alan, futbolcumuz Bobo’nun Olympiakos Kulubü’ne satılacağı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Haberlerde yer alan, Başkanımız Yıldırım Demirören’in Olympiakos Başkanı ile Bobo’nun transferi için biraraya geldiği iddiaları asılsızdır.

Bobo, çifte şampiyonluğumuzda büyük payı olan çok değerli bir futbolcumuzdur.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

DeNiZ_1903
07.Haziran.2009, 15:52

Ahahah.O zaman David Beckham'ın da Beşiktaş formasıyla resmi var o da mı geliyor ? Mehmet Topuz açıklanmasında ne dedi Fenerbahçe bana karşı kaba bir tavır sergiledi Beşiktaşlı yöneticiler daha samimi ve içten davrandılar,ben de Beşiktaşlı'yım bu yüzden Beşiktaş'ı seçtim dedi.Ayrıca merak etme biz koskoca Fenerbahçe karşısında İbrahim Toraman'ı da renklerimize bağladık Topuz'u da bağlarız.

Knightmare
07.Haziran.2009, 16:28
ARJANTİNLİ YILDIZI HANGİ KULÜP İSTİYOR?

Turkcell Süper Ligi şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Matias Delgado'ya Bundesliga'dan talip çıktı.

Lig TV'nin haberine göre Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Matias Delgado'ya Bundesliga takımlarından Hamburg'un talip olduğu belirtildi.

Alman takımının resmi girişimlere başladığı belirtilirken transfer için herhangi bir rakam telaffuz edilmedi.
oy oy oy hemen satalım :D aldığımız paraya satalım gitsin karda gerekmez :D zarar etmeyelim yeter :D

sertanbaba
07.Haziran.2009, 20:50
oy oy oy hemen satalım :D aldığımız paraya satalım gitsin karda gerekmez :D zarar etmeyelim yeter :D
Evet çok haklısın hemen satmalıyız bence. Bütün sezon oynamadı.Beşiktaş kaptanı oldu burnu kalktı kandırdı bu büyük BEŞİKTAŞ taraftarını.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beşiktaş resmi web sitesi bir açıklama yaptı Bobo ile anlaşma yoktur.

eGowiCh
07.Haziran.2009, 21:53
olay forma giymekle bitseydi, wedersen fenerde değil gsde, çağdaş bjk de değil gs de oynuyor olurdu.

Ben olayın forma giymekle bittiğini söylemedim zaten. Söylemek istediğim, Beşiktaş'ın resmi sözleşme imzalamadan önce oyunculara forma giydirip bir nevi onların başka takımlara transferini engellemesi. BJK oyuncunun başka bir takıma transferini engellemek için oyuncuyu ikna ediyor ve formayı giydirip TV'ye çıkarıyor, sonra da kulüple anlaşıyor. Herhalde transfer stratejileri bu olsa gerek, ben bunu etik bulmuyorum. Holosko ile M.Topuz olayları bunu gösteriyor, ikisine de forma giydirdi ve transferlerin önüne set koydu. Kulübü anlaşmaya zorladı.

brotha
07.Haziran.2009, 22:14
Ben olayın forma giymekle bittiğini söylemedim zaten. Söylemek istediğim, Beşiktaş'ın resmi sözleşme imzalamadan önce oyunculara forma giydirip bir nevi onların başka takımlara transferini engellemesi. BJK oyuncunun başka bir takıma transferini engellemek için oyuncuyu ikna ediyor ve formayı giydirip TV'ye çıkarıyor, sonra da kulüple anlaşıyor. Herhalde transfer stratejileri bu olsa gerek, ben bunu etik bulmuyorum. Holosko ile M.Topuz olayları bunu gösteriyor, ikisine de forma giydirdi ve transferlerin önüne set koydu. Kulübü anlaşmaya zorladı.

ya kardesim yonetimin giydirdigini nerden cikariyorsunuz ya. holosko bize transfer olmadan aylar oncesinde bir televizyon programinda yapti bunu. o zaman 2-3 takim istiyordu onu. muhabir gs,fb,bjk formalarini koydu onune hangisini istersin dedi o da besiktas formasini alip giydi hatta taraftara hayran oldugunu belirtti.

ayrica sanki 3 yasindaki cocuga forma giydiriyorsunuz, adamlar istedikleri icin giyiyor herhalde. zorla giyecek degiller, kac yasinda iradeli adamlar demekki bunlari goze alip gelmek istiyorlar.

mehmet topuz bizi istemedi besiktasi istedi demek neden zorunuza gidiyor anlamiyorumki herkes altinda birsey ariyor. saniyorum yillardir kendi kendinizi tatmin ettiginiz bir soz vardi, fenerbahce istedigi her oyuncuyu alir. hadi sunu alin dedigimizde onu istemiyoruz ki diye sacma bir savunma yontemi, mehmet ornegindeki gibi isteyip alamayinca boyle farkli seyler ortaya atildi.

DeNiZ_1903
08.Haziran.2009, 01:20
ya kardesim yonetimin giydirdigini nerden cikariyorsunuz ya. holosko bize transfer olmadan aylar oncesinde bir televizyon programinda yapti bunu. o zaman 2-3 takim istiyordu onu. muhabir gs,fb,bjk formalarini koydu onune hangisini istersin dedi o da besiktas formasini alip giydi hatta taraftara hayran oldugunu belirtti.

ayrica sanki 3 yasindaki cocuga forma giydiriyorsunuz, adamlar istedikleri icin giyiyor herhalde. zorla giyecek degiller, kac yasinda iradeli adamlar demekki bunlari goze alip gelmek istiyorlar.

mehmet topuz bizi istemedi besiktasi istedi demek neden zorunuza gidiyor anlamiyorumki herkes altinda birsey ariyor. saniyorum yillardir kendi kendinizi tatmin ettiginiz bir soz vardi, fenerbahce istedigi her oyuncuyu alir. hadi sunu alin dedigimizde onu istemiyoruz ki diye sacma bir savunma yontemi, mehmet ornegindeki gibi isteyip alamayinca boyle farkli seyler ortaya atildi.

Ayrıca buna ek olarak Aziz Yıldırım'ın Mehmet Topuz'un kaldığı otele 7 tane adamını göndermesi ne demek oluyor acaba ? Çay,kavhe içsinler diye göndermedi sanırım.:icon_wink:

tarikko
08.Haziran.2009, 01:25
Ayrıca buna ek olarak Aziz Yıldırım'ın Mehmet Topuz'un kaldığı otele 7 tane adamını göndermesi ne demek oluyor acaba ? Çay,kavhe içsinler diye göndermedi sanırım.:icon_wink:

Gözünle gördün mü ?? Uydurma onların hepsi...Hemen gelip buraya yazmayın kanıtı olmadan..

goosfraba
08.Haziran.2009, 01:25

Söylediğine ilişkin bir kaynağın var mı? Çünkü gelen haberler Yıldırım Demirören'in otele koruma diktiği yönündeydi.

DeNiZ_1903
08.Haziran.2009, 02:55
Gözünle gördün mü ?? Uydurma onların hepsi...Hemen gelip buraya yazmayın kanıtı olmadan..

Arkadaş Holosko'nun ve Mehmet'in Beşiktaş formasını giyip Beşiktaşlı olduğunu yazmış bende gördüğüm bi haberi paylaştım ta iki gün önce olan birşey.Sen tüm transfer görüşmelerini gözünle görüyorsun galiba haber almak yerine.Çok ilginç.Fenerbahçe aleyhine olan tüm haberler uydurmadır zaten.

Söylediğine ilişkin bir kaynağın var mı? Çünkü gelen haberler Yıldırım Demirören'in otele koruma diktiği yönündeydi.

Kaynağım yok.Bi-iki foruma göz atarken görmüştüm ,bulacağımı zannetmiyorum.Bulursam da eklerim.:)

tarikko
08.Haziran.2009, 03:19
Ne demek istedigimi anlamamissin sanirim.Gormek derken bir fotograf falan gordunmu anlaminda soyledim.Bir de ben butun haberler uydurma demedim bu tur haberler uydurma dedim...

DeNiZ_1903
08.Haziran.2009, 03:37
Ne demek istedigimi anlamamissin sanirim.Gormek derken bir fotograf falan gordunmu anlaminda soyledim.Bir de ben butun haberler uydurma demedim bu tur haberler uydurma dedim...

Fotoğrafını görsem kaydederdim mutlaka ama Mehmet Topuz'un resmi bile sabaha karşı geliyorsa bu olayın resmi gelmez değil mi ?

Neyse konuyu saptırmanın alemi yok.

Cengo
08.Haziran.2009, 07:42

Basbayağı öyle.

Çünkü bunu yapınca kulübü oyuncu anlaştığı için başka takımla görüşmek istemiyor.Oyuncunun başka kulübe gitmek istemeyeceğini düşünerek maddi anlamda zararda bile satabiliyor.

Zorla bana ucuza satacaksın dayatması oluyor.Satmazsa da seneye serbest kalacak.Bu yüzden zaten FIFA Transfer Yönetmeliği'nde bu kural var.Oyuncular da malzeme değildir, bu yüzden onlar için de Bosman Kanunu vardır.

brotha
08.Haziran.2009, 09:44
Basbayağı öyle.

Çünkü bunu yapınca kulübü oyuncu anlaştığı için başka takımla görüşmek istemiyor.Oyuncunun başka kulübe gitmek istemeyeceğini düşünerek maddi anlamda zararda bile satabiliyor.

Zorla bana ucuza satacaksın dayatması oluyor.Satmazsa da seneye serbest kalacak.Bu yüzden zaten FIFA Transfer Yönetmeliği'nde bu kural var.Oyuncular da malzeme değildir, bu yüzden onlar için de Bosman Kanunu vardır.

ama soyle bisey var besiktasin amaci bu transferi ucuza kapatmak degil. boyle birsey yok ortada. kayserisporunda maddi zarari falan yok ortada. ayrica su zamana kadar cok oyuncu forma giyip baska takima gitti(cagdas,wederson,okankoc). sonucta mehmet topuzun direttigi konu forma giymesi degil, adam besiktasa soz verdim oraya gidicegim diyor. fenerbahcenin israrla istemesi bu olaylardan sonra hata.

ayrica siz bir konuyu kaciriyorsunuz, hani ortada transfer hakki vardi fenerbahce onu almisti falan demistiniz ya, oyle bir sey yok yani. gordugunuz uzere suleyman hurma simdiden kivirmaya basladi. yok biz anlastik fiyat daha belli degil, topuz imzalamazsa bizde kalir diye. su anda mehmet topuz fifaya gidip, benim rizam olmadan bonservisimi satmak icin anlasmislar ve resmi sitelerinde dahi verdik diye acikladilar diye sikayet ederse, fenerbahce ve kayseri kulubu ceza alabilir ;)

suiss
08.Haziran.2009, 16:30
Dün gece Telegol programında her şey açığa çıktı. Mamur'un nasıl lafı dolandırdığı da. İlk başta ben Salı veya Çarşamba günü Mehmet Topuz'un Beşiktaş ile anlaştığını, Beşiktaş forması giydiğini televizyonlardan öğrendim dedi. Oysa ki Mehmet Topuz ekranlara Perşembe günü çıkmıştı. Aynı şekilde Recep Mamur, Yıldırım Demirören beni Mehmet Topuz'u televizyonlarda gördükten sonra aradı dedi. Daha sonra Yıldırım Demirören telefonla bağlandı. Recep Mamur'u Salı günü 10:30'da aradığını söyledi. Ayrıca Mehmet Topuz'u transfer etmek için izin de istemiş faka Recep Mamur öncelik Fenerbahçe'de demiş. Recep Mamur ilk başta lafı dolandırdı dolandırdı daha sonra ''Yıldırım Demirören beni Mehmet Topuz'u televizyonda gördükten sonra değil Salı günü aradı.'' dedi, eveledi, geveledi. İşte bütün bunlar Recep Mamur ve Kayserispor yönetiminin para koparma hırsı.

Sekopej
08.Haziran.2009, 16:34
ama soyle bisey var besiktasin amaci bu transferi ucuza kapatmak degil. boyle birsey yok ortada. kayserisporunda maddi zarari falan yok ortada. ayrica su zamana kadar cok oyuncu forma giyip baska takima gitti(cagdas,wederson,okankoc). sonucta mehmet topuzun direttigi konu forma giymesi degil, adam besiktasa soz verdim oraya gidicegim diyor. fenerbahcenin israrla istemesi bu olaylardan sonra hata.

ayrica siz bir konuyu kaciriyorsunuz, hani ortada transfer hakki vardi fenerbahce onu almisti falan demistiniz ya, oyle bir sey yok yani. gordugunuz uzere suleyman hurma simdiden kivirmaya basladi. yok biz anlastik fiyat daha belli degil, topuz imzalamazsa bizde kalir diye. su anda mehmet topuz fifaya gidip, benim rizam olmadan bonservisimi satmak icin anlasmislar ve resmi sitelerinde dahi verdik diye acikladilar diye sikayet ederse, fenerbahce ve kayseri kulubu ceza alabilir ;)

Nasıl Mehmet'in rızası yok, Fenerbahçe'yi arayıp isterseniz gelip hemen imza atayım diyen kendisi. Haberi yoksa bu konuşmayı nasıl yapıyor?

Aldığı cevap da gel sana forma giydireyim değil, önce kulüple görüşmem gerek çünkü doğru olan bu. Fenerbahçe'nin Topuz ile ilgilendiğinden, istediğinden Topuz'un haberi var, beni alın diye kendisi diyor, sonra da 2 kulüp aralarında anlaşmışlar diye ceza mı verecek FIFA?

Tamam verdi diyelim, sana tek soru soruyorum. Hani haberi olmasına rağmen, habersiz benim için anlaşmışlar denilen 2 kulüp ceza alacak, kulüple anlaşmadan oyuncuya imza attıran taraf ceza almayacak mı? Sadece bunun cevabını istiyorum.:)

suiss
08.Haziran.2009, 16:45
Dün gece Telegol programında her şey açığa çıktı. Mamur'un nasıl lafı dolandırdığı da. İlk başta ben Salı veya Çarşamba günü Mehmet Topuz'un Beşiktaş ile anlaştığını, Beşiktaş forması giydiğini televizyonlardan öğrendim dedi. Oysa ki Mehmet Topuz ekranlara Perşembe günü çıkmıştı. Aynı şekilde Recep Mamur, Yıldırım Demirören beni Mehmet Topuz'u televizyonlarda gördükten sonra aradı dedi. Daha sonra Yıldırım Demirören telefonla bağlandı. Recep Mamur'u Salı günü 10:30'da aradığını söyledi. Ayrıca Mehmet Topuz'u transfer etmek için izin de istemiş faka Recep Mamur öncelik Fenerbahçe'de demiş. Recep Mamur ilk başta lafı dolandırdı dolandırdı daha sonra ''Yıldırım Demirören beni Mehmet Topuz'u televizyonda gördükten sonra değil Salı günü aradı.'' dedi, eveledi, geveledi. İşte bütün bunlar Recep Mamur ve Kayserispor yönetiminin para koparma hırsı.

Süleyman Hurma adlı şahsın ne mal olduğunu herkes biliyo zaten. Üç-beş kuruş fazla alabilmek için atmadıkları takla yok. Mehmet Topuz'û niçin satmaya kalkıyolar? Seneye sözleşmesi bitiyo Mehmet Topuz'un. 4.2 milyon istemiş, Hurma da ödeyemeyiz, kendine kuluüp bul demiş.

anilton
08.Haziran.2009, 17:05
Beşiktaş’a Gelmek İçin 19 Haziran’ı Bekliyor!

Transfere hızlı giren Beşiktaş, yine bir bomba patlatmak üzere… İşte Medyaspor’un “resmi teklif belgeli” özel transfer haberi!

PAPA GUEYE, 5.5 MİLYON DOLARA BEŞİKTAŞLI OLACAK!

Metalist Kharkiv ile oynanan UEFA Kupası maçları Ertuğrul Sağlam'ın sonunu getirirken, Mustafa Denizli'ye ise Beşiktaş'ın kapılarını açıyordu ve siyah-beyazlılar 2008-2009 sezonunu çifte kupa şampiyonu olarak tamamlıyordu...

O maçlarda dikkat çeken en önemli isim ise "Kim bu adam? Yanından bile geçilmiyor! Hava topu bırakmıyor!" denilen Senegalli stoper Papa Gueye olmuştu.

Savunmada var olan zaafları yeni sezonda yaşamak istemeyen Beşiktaş, UEFA Kupası'ndan elenmelerine ve teknik direktörlerini değiştirmelerine neden olan Metalist Kharkiv'in yıldız futbolcusu Papa Gueye ile anlaşma yolunda...

http://www.medyaspor.com/files/images/papa_teklif_Besiktas.jpg

GÖRÜŞMELERİ GENEL SEKRETER KENAN ÖNER YÜRÜTÜYOR!

Papa Gueye'nin menajeri Jean Musampa ile görüşen Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner,19 Haziran'a kadar süre istedi.

Papa'nın transfer edilebilmesi için Zapotocny, Sivok veya Cisse'den birinin gönderilerek yabancı kontenjanının açılması bekleniyor. Bu arada Zapotocny ve Sivok'un , Manisaspor'un yeni menajeri Sinan Engin aracılığıyla Manisaspor'a kiralanması gündemde.

Papa Gueye Kimdir?

Doğum tarihi ve yeri: 07.06.1984 / Senegal-Dakar
Boy: 1,92
Kullandığı ayak: Sağ

Kariyeri:
AC Duan (Senegal / 2002-2005)
Volyn Lutsk (Ukrayna) (2004-2006)
Metalist Kharkiv (Ukrayna) (2006-?)

Eğitimci bir aileden gelen Papa Gueye'nin annesi öğretmen, babası ise okul müdürü.
15 yaşında bir futbol okulunda altyapı eğitimi görmeye başlayan Gueye, profesyonel olduktan sonra farklı pozisyonlarda görev almaya başladı.
Forvette ve orta sahada oynayan Gueye, zamanla fiziğinin de etkisiyle stoper mevkisinde oynadı ve oldukça başarılı oldu. Senegalli 2008'de Ukrayna'da oynayan en iyi yabancı seçildi.
Metalist Kharkiv ile 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan Papa Gueye'nin piyasa değeri 5,5 Milyon Euro civarında.

Metalist Khrakiv'in teknik direktörü Myron Markevych, 24 Aralık 2008'de Ukrayna'nın önemli gazetelerinden Novaya'ya verdiği röportajda Papa Gueye'yi şöyle anlatıyor...

"Ailesinin eğitimci olması Gueye'nin entelektüel olmasına ve düşünme yetisi edinmesine sebep olmuş... Tüm bunlar onun oyuna etkide bulunmasında pay sahibi özellikler.

Gueye bize ilk geldiğinde forvet bölgesinde oynarken onu önce orta sahada denedik... Ancak zamanlaması, markaj özelliği, fizik gücü ve yüksek toplarda ki avantajına ek olarak, oyunu da çok iyi okuyabilmesi, ondan savunmada faydalanmamız için yeterli bir sebep oldu.

İlk maçında bunu biraz yadırgasa da kısa zamanda yeni görevine adapte oldu ve şu an savunmanın ortasında suda yüzen balık kadar rahat.

Gueye her Avrupa takımında rahatlıkla oynayabilecek kapasitede..."

(*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz!

http://www.medyaspor.com/files/images/papa_teklif_Besiktas2.jpg
http://cache.daylife.com/imageserve/04ax0bU0jdbkX/610x.jpg
http://cache.daylife.com/imageserve/0bmT00peOu7uv/340x.jpg
http://lh3.ggpht.com/_8W9WYVUCJng/SBH0ocy4U3I/AAAAAAAAAco/Y_Mnr5ZMYlE/PAPA_Jonsson.jpg

suiss
08.Haziran.2009, 17:21
Bu adam çok iyi transfer olur. Savunmada geçit vermez. Ayrıca Sivok niye gönderiliyo???

anilton
08.Haziran.2009, 18:06
Sivok dediklerine bakmayın.O sitenin kendi yorumu.Savunma oynayan yabancı oyuncuları saymışlar.Cisse kesin gidiyor.Zapo kiralanacak.Sivok hiçbir yere gitmez...

Papa Gueye Uefa gruplarında en az gol yiyen takımın stoperi.Beşiktaş maçlarında da G.Saray maçında da mükemel oynamıştı.Uefa kupasını alan Shakthar'ın yabancı oyuncularının olduğu bir ligde en iyi yabancı seçilmiş...

Ben böyle fizikli olupta hızı ve hızlanması bu kadar iyi olan bir adam görmedim.Artı çok iyi teknik ve oyun kurma becerisine sahip.Havada zaten THY gibi.Top kapmasıda çok iyi.Önliberoda oynayabiliyor.Belki Cisse'nin yerine düşünülüyor.Çünkü savunmada Toraman-Sivok-G.Zan değişmeli oynar.Gueye önlibero oynar.Devre arası Tottenham,Werder ve O.Lyon istemişti.Teknik direktör bırakmadı.O teknik direktör istifa etti,ayrılmak istiyor şimdi.Umarım gerçekleşir bu transfer...

DeNiZ_1903
08.Haziran.2009, 19:11
Bu adamı çok beğenmiştim gerçekten.Adamı geçememiştik yahu.Çok korkutucu bir defans Servet gibi gelmesi çok iyi olur.

brotha
08.Haziran.2009, 19:58
Nasıl Mehmet'in rızası yok, Fenerbahçe'yi arayıp isterseniz gelip hemen imza atayım diyen kendisi. Haberi yoksa bu konuşmayı nasıl yapıyor?

Aldığı cevap da gel sana forma giydireyim değil, önce kulüple görüşmem gerek çünkü doğru olan bu. Fenerbahçe'nin Topuz ile ilgilendiğinden, istediğinden Topuz'un haberi var, beni alın diye kendisi diyor, sonra da 2 kulüp aralarında anlaşmışlar diye ceza mı verecek FIFA?

Tamam verdi diyelim, sana tek soru soruyorum. Hani haberi olmasına rağmen, habersiz benim için anlaşmışlar denilen 2 kulüp ceza alacak, kulüple anlaşmadan oyuncuya imza attıran taraf ceza almayacak mı? Sadece bunun cevabını istiyorum.:)

abicim mehmet topuz besiktasa soz vermeden once zaten fenere imza aticakti. ama besiktasa soz verince donmek istemiyor sozunden.

ayrica levent bicakcinin aciklamalarini izlediysen onprotokol yapilir bunun da zaten resmi gecerliligi olmadigi icin hic bir cezai isleme tabi tutulamaz. bu oyuncu ayartma dediginiz bambaska birseydir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrica papa gueye gercekten cok iyi bir adam alirsak sivokla yanyana super is yaparlar

Sekopej
08.Haziran.2009, 21:03
Artık yeter yahu, Topuz hakkında artık konuşmayalım, sürekli aynı şeyler yazılıp duruyor. Bir konu açacağım en son Topuz Transfer Haberleri diye.:D Beşiktaş ve Fenerbahçe sadece Topuz'U transfer etmiyor.

Herkesten ricam artık resmi açıklama yapılmadıkça, o şöyle demiş, bu böyle demiş diyerek ortalığı daha fazla karıştırmayalım.

Herkes kendi fikrini en az 2şer defa yazmıştır, daha da yazmayalım, ortam sakinleşsin. Herhalde günler boyu böyle olmayacak ortam, bir çözüme kovuşacak. O çözümden sonra açarız bir özel konu, orada isteyen istediğini yazar. O nedenle bekleyelim olayın çözülmesini. Hiç gümdemde değilmiş gibi başka konulardan konuşmaya devcam edelim, önemli bir gelişme olana kadar.:)

Bunu bu konuda katılım gösteren herkesten istiyorum, bu isteğimni kırmaz, aynı şeyleri tekrar tekrar yazmazsınız umarım.:)

eXcitinG
08.Haziran.2009, 21:54
Papa Guaye geLsin, ben çok beğeniyordum zaten MetaListin yaptığı transferLerin hepsi çok iyi adamLardı, Jaja, Edmar, Papa Guaye, Boca dan aLınan stoper vs, çok yerinde tespit transferLerdi, zaten Kharkiv maçından önce AnaLizde buLunan Lucescu transferLerinin çok iyi oLduğunu ve özeL bir scout ekibi sayesinden seçiLdiğini söyLemişti.

GeLirse çok faydaLı oLacaktır, YıLLardır hep korktuğumuz yan top ve duran topLarda iyi bir süpürücü oLabiLir.

brotha
08.Haziran.2009, 22:16
ayrica bu da benim son noktam ligtv.com.tr den link kopyalayip duranlara.

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=57512

MeMo
08.Haziran.2009, 22:27
ayrica bu da benim son noktam ligtv.com.tr den link kopyalayip duranlara.

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=57512

Bunun diğer linklerden ne farkı var her röportajda ayrı birşey diyor.Aziz başkana da Fenerbahçe'liyim demiş.Lig TV'ye inanmaktansa Aziz başkana inanmayı tercih ederim.

bjk_melo_151
08.Haziran.2009, 22:27
Papa Guaye geLsin, ben çok beğeniyordum zaten MetaListin yaptığı transferLerin hepsi çok iyi adamLardı, Jaja, Edmar, Papa Guaye, Boca dan aLınan stoper vs, çok yerinde tespit transferLerdi, zaten Kharkiv maçından önce AnaLizde buLunan Lucescu transferLerinin çok iyi oLduğunu ve özeL bir scout ekibi sayesinden seçiLdiğini söyLemişti.

GeLirse çok faydaLı oLacaktır, YıLLardır hep korktuğumuz yan top ve duran topLarda iyi bir süpürücü oLabiLir.
Krasnikov adlı gözlemci çok iyi biri. Keşke onu da alsak:icon_smile:

eXcitinG
08.Haziran.2009, 22:37
Bunun diğer linklerden ne farkı var her röportajda ayrı birşey diyor.Aziz başkana da Fenerbahçe'liyim demiş.Lig TV'ye inanmaktansa Aziz başkana inanmayı tercih ederim.

Röportaj ı hazırLayan kişi itirafta buLunmuş.. 2007 YıLında yaptığı açıkLamada Topuz un kendisine hangi takımı tutuyorsun, tuttuğun bir takım varmı sorusuna BeşiktaşLıyım, KüçükLükten beri BeşiktaşLıyım yanıtını vermiş ama bunu gazetede çıkmasını istemediğini söyLüyor.. Bunu şimdi durumu netLeştirmek için bir yaLnış anLaşıLma oLmaması açısından itiraf ediyor..

Yani adam Ben BeşiktaşLıyım derken saLLamıyormuş..

Zaten hiç bir futboLcu profesyoneL bir takımda oynarken gerçek rengini beLLi etmez. Adam Kayseri nin kaptanı iken nasıL çıksın açıkLamaLarda ben BeşiktaşLıyım dicek. Tabi ki hiç bir takımı tutmuyorum diyecek ne zaman gönüLden bağLandığı takım onu isteyecek o zaman herşeyi açıkLayacak.

Emre de GaLatasarayLıyım diyordu ama doğuştan Fenerbahçe Li oLduğunu Fenerbahçe ye geLince açıkLadı. GaLatasaray da oynarken neden FenerbahçeLiyim ben desin gibi..

anilton
08.Haziran.2009, 22:41
Olur mu Hayrettin abi,röportajı yapan adamada baskı yapmışlar...

Ligtv'nin röportajını örnek verirken inan şimdi inanma...

Bu arada tesisin ayrınıtlı videosunu çekmişler bugün.Adı sır gibi saklanan oyuncuya gönderiyorlarmış,buda onun için belirleyici bir unsurmuş...

eXcitinG
08.Haziran.2009, 22:43
Hangi futboLcu geLeceği kuLübün Tesisini görmek ister yahu :D

anilton
08.Haziran.2009, 22:48
Eğer gelecek futbolcu büyükse,geleceği kulübünde tesisleşme,taraftar,ekonomik,sportif başarı vb gibi konularda hangi düzeyde olduğunu bilmek ister Hayrettin abi...

eXcitinG
08.Haziran.2009, 22:50
Gudhjohsen dir o zaman kesin. Onda zaten böyLe pek bir narin, herşeyi beğenmez havası var :D

anilton
08.Haziran.2009, 22:53
Hatta Carew gelip 2-3 gün İstanbul'da kalmıştı.Ondan sonra karar vermişt imza atamaya...

Beşiktaş kimi alıyor?

Sır transfer! 2008-2009 sezonu şampiyonu Beşiktaş, Mehmet Topuz transferi ile ilgili ortaya çıkan sorunları halletmeye çalışırken, bir yandan da kadrosuna farklı oyuncular katmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Siyah-Beyazlı kulüp kadrosunda bulunan Matias Delgado veya Zapotocny'nin gönderilmesi halinde kadrosuna ünlü bir futbolcuyu katmak için uğraş veriyor. Beşiktaş yönetimi bu transferi sır gibi saklarken, bu oyuncunun isteği üzerine yönetim bugün Nevzat Demir Desisleri'nin detaylı bir çekimini yaptırtarak görüntüleri bu oyuncuya yolladı.

BEŞİKTAŞ'A SIR TRANSFER

Tesislerin hem içi hem de sahaların detaylı ve uzun bir şekilde görüntülendiği CD'de, tüm ayrıntılar futbolcuya iletildi. Yapılmak istenen transferin kafasındaki soru işaretlerinin giderilmesi için böyle bir yola başvurulduğu öğrenildi. Adı sır gibi saklanan bu oyuncu yollanan görüntüler sonrası tesileri beğenirse bu transfer için resmi temaslar başlayacak.

Kaynak : DHA

bjk_melo_151
Gudhjohsen dir o zaman kesin. Onda zaten böyLe pek bir narin, herşeyi beğenmez havası var :D

Bana Kanouté gibi geliyor abi.

King_91

gazetelerde tevez görmüştüm belki cidden odur :/

tarikko
08.Haziran.2009, 22:55
Beşiktaş yönetimi, Bobo'nu satılması halinde Werder Bremen'in Portekizli forveti Hugo Almeida'yı kadroya katmayı planlıyor.

Transferde Kayserisporlu Mehmet Topuz ismi üzerinde yoğunlaşan Beşiktaş, yeni isimler için temaslarını sürdürüyor. Siyah-beyazlı yönetimin gündeminde, Werder Bremen'in Portekizli forveti Hugo Almeida bulunuyor.
Siyah-beyazlı yönetimin, Yunanistan'ın Olympiakos ekibiyle görüşen Bobo'nun yerine forvet arayışlarına girdiği belirtiliyor.

Brezilyalı futbolcunun Beşiktaş'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakan yöneticilerin, bu futbolcunun bonservisinden gelecek parayı, Werder Bremen'le 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hugo Almeida'nın transferine ayıracağı öne sürüldü.

Yapılan ilk teklife olumlu yanıt veren Portekizli futbolcun 2006’da geldiği Alman ekibinin formasıyla bu sezon lig ve Avrupa Kupaları’nda 38 maça çıkarken, toplam 13 gol attı.
Bremen’de oynadığı 3 sezonda 39 gol kaydeden Almeida, Portekiz Milli Takım forması altında çıktığı 19 maçta ise 3 gol kaydetti.

Beşiktaş'ın, Almeida'nın yanı sıra Metalist Kharkiv'in Senegalli stoperi Papa Gueye ile ilgilendiği de belirtiliyor.

NTVSPOR
; i

eXcitinG
08.Haziran.2009, 23:00
ALmeida yı istemem ben yahu.

Kanoute iLe Papa geLsin. :)

bjk_melo_151
08.Haziran.2009, 23:04
ALmeida yı istemem ben yahu.

Kanoute iLe Papa geLsin. :)

Katılıyorum. İnşallah gelir.

Knightmare
08.Haziran.2009, 23:23
amaan Gueye! hayran olmuştum o adama bize 4 attıkları maçta :D bide yanında Jaja mıydı onu da getisek tadından yenmez :D

LaigLeNoiR
08.Haziran.2009, 23:24
Hayrettin abi gibi düşünüyorum ben de :)

brotha
08.Haziran.2009, 23:27

aziz baskaninin yalan soyledigi ortada. mehmet topuz sadece arayip bana talipmisiniz , talipseniz goruselim dedigine inaniyorum ben, fenerbahceliyim neden desinki aziz yildirima.

gunlerdir forumda dolanan kayserisporu tutuyorum roportajini herkes yayinlayip inaniliyo, ayni roportaji yapan adam kamera arkasinda mehmet topuzun besiktasli oldugunu soylediginde inanilmiyo. ben bunu anlamiyorum. ayni roportajda mehmet topuz kayseride oynadigi icin kayserisporluyum diyor ama kamera arkasinda muhabirden kimseye soylemeyecegine dair soz alip besiktasli oldugunu soyluyor.

erdili
09.Haziran.2009, 00:31
"50 milyon dolar da verseler Fenerbahçe'de oynamam, Beşiktaşlıyım" dien adam nasıl bir Beşiktaşlıymış da ilk önce Fenerbahçe'yi arıyor, isteyen istediğine inanır da biraz mantık yürütün.

LaigLeNoiR
09.Haziran.2009, 02:58
Tuttuğu takımı bana söylemişti !..

Mehmet Topuz, tapusu Fenerbahçe’de ama gönlü Beşiktaş’ta olan, son günlerin futbol gündemini allak bullak eden bir transfer gündeminin bir numaralı aktörü...

Tapusu Fenerbahçe’de; Çünkü Kayserispor ve sarı-lacivertli kulüp yöneticileri bunu böyle açıklıyorlar.
Beşiktaş bir taraftan 'Biz anlaştık' diyor, Topuz destekliyor. “Ben Beşiktaşlıyım ve Fenerbahçe forması giymem” diyor. Transfer dönemlerinde sürekli bu tür açıklamalara rastlarız. Ama bir farkla; futbolcu imzayı attıktan sonra “Ben zaten doğuştan Beşiktaşlıyım, Fenerbahçeliyim, Galatasaraylıyım veya Trabzonsporluyum” der. Ama Mehmet Topuz gibi, daha imzayı atmadan, hem de transferi böylesine çıkmaza girmişken, “Ben şu takımlıyım, şu takımın formasını giyerim, bu takımın formasını asla giymem” diyen bir futbolcuya en azından bugüne kadar ben rastlamadım.

Beşiktaş yönetimi Mehmet Topuz’la anlaştıklarını ve Milli futbolcunun önümüzdeki sezon siyah-beyazlı formayı giyeceğini açıkladıktan sonra Fenerbahçe yönetimi "Biz bonservisini aldık" açıklamasını yapıyor.
İşte burada işler karışıyor.

Fenerbahçe “Biz aldık” derken, Topuz “Beşiktaşlıyım” diyor ve bir anda ortalık karışıyor.
Bir taraftan da Galatasaray’ın eski yöneticisi Fatih Gökşen “Topuz aslında Galatasaraylı” diyor.
Diğer yandan da Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Topuz’un kendisine Fenerli olduğunu söylediğini dile getiriyor.

Adeta bu iş içinden çıkılmaz bir hal alıyor!

Ve en son Aziz Yıldırım’dan bir açıklama daha geliyor:
“Mehmet Topuz Ligtv.com.tr’ye de daha önce 3 büyükleri tutmadığını söylemiş”.

16 MAYIS 2006
Sayın Aziz Yıldırım’ın dile getirdiği bu söylemin bulunduğu röportajı 16 Mayıs 2007’de yaptık Mehmet Topuz’la.

Kayserispor tesislerinde, yönetim kurulu toplantı odasında gerçekleştirdik röportajı.
Mehmet Topuz bugün olduğu gibi o dönem de transferin gözdesiydi. Hatta Kayserispor Başkanı Recep Mamur, “Satmıyorum, bilboardlara reklam vereceğim” demeye kadar işi getirmiş durumdaydı ve doğal olarak Topuz’la transferinide konuşmuştuk.

Ardından doğal olarak tuttuğu takımı da sormuştum kendisine.

RÖPORTAJDA POLİTİK YANIT VERMİŞTİ !..
Topuz’a, “Futbolculara hep tuttuğun takım var mı? diye sorulur. Futbolcular da 'Küçükken bir takım tutuyordum ama artık profesyonelim, tutmuyorum' derler” dediğimde, kendisi ilk olarak şu cevabı vermişti:
“Benim abim Kayserispor Taraftarlar Derneği'ndeydi. Benim de elimden tutardı ve küçük yaşta maçlara götürürdü. Deplasmanlara bile götürürdü. Kayserispor aşkıyla büyüdüm”.

“Sen Kayserispor taraftarısın ve 3 büyüklerden hiçbirini tutmadın yani” dediğimde de
“Yok tutmadım. Küçük yaştan beri, kendimi bildim bileli hep Kayserispor'un maçlarına gidip geldim. O yüzden Kayserisporluyum” cevabını vermişti bana.

Ancak bu bölüm röportajda yazılması kaydıyla söyledikleriydi Topuz’un. Yani bir anlamda politik bir cevaptı.

"BEŞİKTAŞLIYIM"
Ancak Mehmet Topuz, küçüklüğünde tuttuğu takımı "Yazılmaması koşuluyla" söylemişti bana. Ve gazetecilik kuralları gereği bunu hiçbir yerde yazmadım ve söylemedim.

Ancak son günlerde yaşanan gelişmelerin ardından, Mehmet Topuz'un o gün yazılmaması koşuluyla söylediği hangi takımı tutuğu gerçeği, bugünlerde dile getirdiği söylemleri doğruluyor.

Mehmet Topuz, o gün off the record olarak bana küçüklüğünden beri Beşaktaşlı olduğunu söylemişti. Bugünlerde söylediği gibi.

Tam 2 yıl önce yine transferin bir numaralı gündem maddesini oluşturan Mehmet Topuz, bundan 5 yıl önce Galatasaray yöneticilerine "Galatasaraylıyım", geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe yöneticilerine "Fenerbahçeliyim" Beşiktaş ile anlaştıktan sonra ise televizyon kameralarına "Beşiktaşlıyım" açıklamasını yaparken bir anlamda "Mehmet Topuz hangi takımla görüşüyorsa o takımı tuttuğunu söylüyor" kanısını gözler önüne seriyor.

Ama bir gerçek var ki, Mehmet Topuz, hiçbir kulübün temsilcisi olmayan bana, 16 Mayıs 2007’de gerçekleştirdiğim röportajda yazılmaması kaydıyla “Beşiktaşlıyım” demişti.

Erdem Erol
Ligtv.com.tr
Haber Müdürü
[email protected] ([email protected])

anilton
09.Haziran.2009, 03:01
Metalist Kharkiv'in sportif direktörü resmi sitelerinden Papa Gueye'nin satılmayacağını açıkladı...

bjk_melo_151
09.Haziran.2009, 06:23
Metalist Kharkiv'in sportif direktörü resmi sitelerinden Papa Gueye'nin satılmayacağını açıkladı...
Umarım ilan tabelasında Gueye'yi görmeyiz.:icon_biggrin:

Alicanfmfan
09.Haziran.2009, 06:30
Volkan'a Kartal Pençesi

Beşiktaş, Mehmet Topuz konusunda kıyasıya kapıştığı F.Bahçe'ye karşı yeni bir cephe açtı. Kartal, F.Bahçe ile sözleşmesi sona eren kaleci Volkan Demirel'i almak için harekete geçti. Başarılı kaleci, kulübüyle anlaşamazsa tıpkı Rüştü gibi Beşiktaş'ın yolunu tutacak.

Misilleme

Beşiktaş, F.Bahçe ile sözleşmesi biten Volkan için harekete geçti Beşiktaş, F.Bahçe ile sözleşmesi biten Volkan için harekete geçti.

Menajerle temas
Kayserisporlu Mehmet Topuz için amansız bir mücadele veren Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yeni bir cephe açıldı... Şampiyonlar Ligi için alternatifli bir kadro kurmayı planlayan siyah-beyazlı yönetim, ezeli rakibi ile sözleşmesi sona eren Volkan Demirel'in menajeri ile temasa geçti.

Masaya oturacak
Uzun yıllar F.Bahçe'nin kalesini koruyan Rüştü'den sonra Volkan'a da siyah-beyazlı formayı giydirmek için atılan bu adım, 'misilleme' olarak yorumlandı. Bugün kulübü ile bir kez daha masaya oturacak Volkan'ın, bu görüşmenin olumsuz sonuçlanması halinde Kartal olacağı öne sürüldü.

Kaynak : Fotomaç

bjk_melo_151
09.Haziran.2009, 06:33
Volkan'a Kartal Pençesi

Beşiktaş, Mehmet Topuz konusunda kıyasıya kapıştığı F.Bahçe'ye karşı yeni bir cephe açtı. Kartal, F.Bahçe ile sözleşmesi sona eren kaleci Volkan Demirel'i almak için harekete geçti. Başarılı kaleci, kulübüyle anlaşamazsa tıpkı Rüştü gibi Beşiktaş'ın yolunu tutacak.

Misilleme

Beşiktaş, F.Bahçe ile sözleşmesi biten Volkan için harekete geçti Beşiktaş, F.Bahçe ile sözleşmesi biten Volkan için harekete geçti.

Menajerle temas
Kayserisporlu Mehmet Topuz için amansız bir mücadele veren Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yeni bir cephe açıldı... Şampiyonlar Ligi için alternatifli bir kadro kurmayı planlayan siyah-beyazlı yönetim, ezeli rakibi ile sözleşmesi sona eren Volkan Demirel'in menajeri ile temasa geçti.

Masaya oturacak
Uzun yıllar F.Bahçe'nin kalesini koruyan Rüştü'den sonra Volkan'a da siyah-beyazlı formayı giydirmek için atılan bu adım, 'misilleme' olarak yorumlandı. Bugün kulübü ile bir kez daha masaya oturacak Volkan'ın, bu görüşmenin olumsuz sonuçlanması halinde Kartal olacağı öne sürüldü.

Kaynak : Fotomaç
kaynak anlatır...;;) Hayırlısı olsun. Daha önce de Volkan Demirel gündeme gelmişti.

brotha
09.Haziran.2009, 08:36
ne volkani yaaa, bizide digerleri gibi herseyi kabul ederiz sandilar sanirim.

anilton
09.Haziran.2009, 15:16
Kulübümüz’den Açıklama

Bugün bazı basın yayın organlarında yer alan Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ile ilgilendiğimiz yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Türk futbolunda son günlerde yaşanan gerginliğin daha da alevlenmesine neden olabilecek bu tarz asılsız haberlerin yapılması doğru değildir.

Kulübümüz'ün transfer gündeminde Volkan Demirel'in ismi asla yer almamaktadır.

Beşiktaş JK

goosfraba
09.Haziran.2009, 15:21
Medya yine gösterdi kendini. Hem zaten Volkan ile anlaşmak üzereyiz.

DaveJones
09.Haziran.2009, 15:23
Volkan Avrupadaki teklifleri değerlendirmeden Fenerbahçe'ye öncelik veriyor, Beşiktaşamı gidecek bide :)

anilton
09.Haziran.2009, 15:25
Volkan Avrupadaki teklifleri değerlendirmeden Fenerbahçe'ye öncelik veriyor, Beşiktaşamı gidecek bide :)

Kulübümüz’den Açıklama

Bugün bazı basın yayın organlarında yer alan Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ile ilgilendiğimiz yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Türk futbolunda son günlerde yaşanan gerginliğin daha da alevlenmesine neden olabilecek bu tarz asılsız haberlerin yapılması doğru değildir.

Beşiktaş JK

eXcitinG
09.Haziran.2009, 15:26
O kadar FenerLi var diyerek boşuna gerginLik yaratmanın gereği yok.

DaveJones
09.Haziran.2009, 15:33
Kulübümüz’den Açıklama

Beşiktaş JK

Zaten fotomaç yapmış haberi imza atarken çekilen resimlerini görsem bile inanmam :D Ben sadece bu transferin imkansız olduğunu vurgulamak istedim :)

anil luque
09.Haziran.2009, 15:58
Ne kadr boş beleş bir medyamız var ..

RoNNiE91
09.Haziran.2009, 17:10

Aman şükürler olsun.

tarikko
09.Haziran.2009, 17:39
Zaten kaynak haberin ne derece doğru olduğunu belli ediyordu :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beşiktaş'ın daha önce anlaşmaya vardığı Michael Fink, imza için İstanbul’a geliyor... Cisse’nin yerine orta sahaya dinamizm katması için alınan Alman oyuncu, Ernst ile partner olacak. Haftaya Türkiye’ye gelecek olan Fink, 27 yaşında ve ön libero oynuyor. Kartal, bu futbolcuya senelik 1 milyon Euro ücret verecek.

Frankfurt ile sözleşmesi biten Alman futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalanacak. 1.83 boyundaki Fink, 2006’da geldiği Eintractht Frankfurt takımında 82 maçta 8 gol attı. Enerjik yapısı ile bilinen Fink, özellikle Şampiyonlar Ligi’nde başarılı sonuçlar almak isteyen siyah-beyazlı takımın Ernst ile birlikte emniyet sübabı olacak.

Maraton

bjk_melo_151
09.Haziran.2009, 17:52
Zaten kaynak haberin ne derece doğru olduğunu belli ediyordu :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beşiktaş'ın daha önce anlaşmaya vardığı Michael Fink, imza için İstanbul’a geliyor... Cisse’nin yerine orta sahaya dinamizm katması için alınan Alman oyuncu, Ernst ile partner olacak. Haftaya Türkiye’ye gelecek olan Fink, 27 yaşında ve ön libero oynuyor. Kartal, bu futbolcuya senelik 1 milyon Euro ücret verecek.

Frankfurt ile sözleşmesi biten Alman futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalanacak. 1.83 boyundaki Fink, 2006’da geldiği Eintractht Frankfurt takımında 82 maçta 8 gol attı. Enerjik yapısı ile bilinen Fink, özellikle Şampiyonlar Ligi’nde başarılı sonuçlar almak isteyen siyah-beyazlı takımın Ernst ile birlikte emniyet sübabı olacak.

Maraton
Maraton ne derece güvenli ajansların haberlerini çalıp sanki kendi haberiymiş gibi yayınlıyor.

eXcitinG
09.Haziran.2009, 17:57
Fink bu noktadan sonra bir intihar oLur. ŞampiyonLar Ligine gidiyoruz, orada bize Fink, mink gibi adamLar değiL, daha kaLite, daha sağLam, daha kendini kanıtLamış, o havayı soLumuş isimLer gerek. YaLnış bir transfer.

Addolorato
09.Haziran.2009, 18:25
Sergen'in bir yorumu vardı Fink için ;

Geçen gün Frankfurt maçını izliyorum televizyonda rakip , Frankfurt ceza sahasında fink atıyordu :n:

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Haziran.2009, 18:30
Sergen'in bir yorumu vardı Fink için ;

Geçen gün Frankfurt maçını izliyorum televizyonda rakip , Frankfurt ceza sahasında fink atıyordu :n:
yahu Eralp durup durup Sergen'in yorumlarını ekleme Allah'ını seversen !

anil luque
09.Haziran.2009, 18:54
Evet yorumcu olduktan sonra ben de tiksiniyorum Sergen'den :D O'na göre Ernst de boş bir transferdi ..

anilton
09.Haziran.2009, 19:01
Sergen Sivok'u hala beğenmiyor...

anilton
09.Haziran.2009, 19:39
Beşiktaş'a süper solak!

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş, kadrosuna tecrübeli isimler katmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Siyah Beyazlı yönetim bir yandan önümüzdeki sezon kadroda düşünülmeyen yabancı futbolcularla yolları ayırmak için çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da şampiyonlar liginde başarılı olamak için Avrupa'nın önemli futbolcuları ile temasa geçiyor.

Yönetim kurulu, geçtiğimiz sezon başında Liverpool'dan Roma'ya transfer olan John Arne Riise'yi transfer listesini aldı.

29 yaşındaki Norveçli sol kanat oyuncusu 2001 yılından itibaren 7 sezon Liverpool forması giymiş, ardından da Roma'ya transfer olmuştu. 2008-2009 sezonunda ise 41 maçta Roma forması giyen Riise'nin 2 gol kaydetti. Roma ile olan sözleşmesi 2012 Haziran'da sona erecek olan Norveçli futbolcunun için yaklaşık 5 Milyon Euro bonservisi bedeli isteneceği ve Siyah Beyazlı kulübün bu futbolcuyu kesin olarak almaya karar vermesi halinde Roma ile temaslara başlayacağı kaydedildi.

BEŞİKTAŞ GENEL SEKRETERİ KENAN ÖNER:"MEHMET TOPUZ TRANSFERİNİN ÇÖZÜME ULAŞMASI İÇİN İNSANLARIN SAĞ DUYULU HAREKET ETMELERİ GEREKİYOR"

Öte yandan Mehmet Topuz transferi ile ilgili bir açıklama yapan Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner, bu transferin sonuçlanması için sağ duyu çağrısında bulundu. Son günlerde Antalya'da Mehmet Topuz ile birlikte görüşmelere dahil olan Öner, bu transferin kesin olarak sonuçlanması için sağ duyu ile hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

"Ortada çözüm bekleyen bir transfer var. Bu transferin sonuçlanması için insanların sağ duyulu hareket etmeleri gerekiyor. Biz oyuncu ile anlaştık ve Mehmet Beşiktaş'ta oynamak istediğini bir çok kez beyan etti. Bu saatten sonra kulüplerin ne yaptığı değil, oyuncunun ne istediği olayın gidişatını belirleyecek".

09.06.2009

anil luque
09.Haziran.2009, 20:32
John Arne Riise gerçekten mükemmel olur sol bek için Deli İbo'dan sonra yani.. :D Her şeyiyle çok iyi transfer olur kalitesi, tecrübesi, medyatik katkısı ..

KaPaLı
09.Haziran.2009, 20:37
Yaa bende şunu anlamıyorum kaç yabancısı var Beşiktaş'ın hala adam almaya çalışıyo. Elindeki oyunculardan Cisse gitti sanırım şu anda. Ama kirada olan oyuncular geri dönecekler kulube.

anilton
09.Haziran.2009, 20:40
Cisse,Zapo(Kiralanabilir)Delgado belki Bobo ile yollar ayrılacak...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bobo'nun yerine Love

Beşiktaş, Mehmet Topuz transferinde beklemeye geçerken; yönetimin Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin verdiği listedeki isimler için de girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi.

Bobo'nun Olimpiakos'a gitmesi halinde listedeki forvet adaylarından biri olan CSKA Moskova'nın Brezilyalı oyuncusu Vagner Love ile görüşmelerin devam ettiği bildirildi. Siyah - Beyazlıların Rus kulübü ile anlaşmaya yakın olduğu, ancak Love'un 3 yıl için 11 milyon Euro istemesinin sorun yarattığı belirtildi. Yöneticilerin buna karşılık 3 yıllığına 8. 5 milyon Euro önerdikleri ifade edildi.

Denizli'nin listesindeki bir başka oyuncu Werder Bremenli Almeida içinse ilk görüşmede anlaşma sağlanamadı. Alman kulübünün Portekizli futbolcu için 9 milyon Euro istediği ve pazarlığa yanaşmadığı belirtildi.

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin ısrarla istediği CSKA Moskova'nın Türk oyuncusu Caner Erkin için ise Rus ekibiin 6 milyon euro bonservis bedeli istediği Beşiktaş'ın ise 4 milyon euroya kadar çıktığı belirtildi. Transfer listesindeki bir diğer ismin ise Roma'da forma giyen Norveçli sol kanat oyuncusu John Arne Riise olduğu idda edildi. Siyah beyazlı yönetim Caner Erkin ile anlaşamamaları durumda Romalı yöneticilerle Riise için temasa geçeceği öğrenildi.

LigTv

eXcitinG
09.Haziran.2009, 21:01
Riise, Love feLan derken beş para etmez adamLarı aLsınLarda o zaman soracağım ben onLara.

Professeur
09.Haziran.2009, 21:07
....
Barcelona’nın transfer listesinde ise şu isimler bulunuyor: David Villa, Zlatan Ibrahimovic, Javier Mascherano ve John Arne Riise.
...

Goal
Riise'nin peşinde Barcelona'da varmış sanırım...

KaPaLı
09.Haziran.2009, 21:10
Abi zaten Riise - Love öyle kolay transferler değil. Bunlar basın uydurması gibi duruyo.

sakary Ali
09.Haziran.2009, 21:14
delgado gidecekse iyi bir 10 numara alınmalı..

Enterokinaz
09.Haziran.2009, 21:41
Vagner Lover daha gerçekçi bir hedef gibi duruyor, Riise ise sadece hayal şu anda..

anilton
09.Haziran.2009, 22:03
Sezon devam ederken anlaştığımız sözleşmesi biten Michael Fink ile 3 yıllık sözleşme imzaldık.Cisse'nin yerine M.Denizli'nin isteğiyle alındı...

Hayırlı olsun...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://cache.daylife.com/imageserve/0fOn45kfoR6LN/610x.jpg
http://www.tumspor.com/photos-inner/562022536.jpg
http://cache.daylife.com/imageserve/05NS0jV9fr1lU/610x.jpg

Enterokinaz
09.Haziran.2009, 22:08
Fink'in performansıyla tüm futbolseverleri yanıltacağını düşünmüyorum. Bence Beşiktaş'ın oyuncusu olamaz.

Addolorato
09.Haziran.2009, 22:08
Hiç canlı olarak Michael Fink'i izleme fırsatım olmadı fakat fm profili gerçekten rezalet :D Beşiktaşa hayırlı olsun.

PesimiSTyLa
09.Haziran.2009, 22:40
Gereksiz bir transfer bana kalırsa, Cisse'den fazlası yok; eksigi var.

KaPaLı
09.Haziran.2009, 22:48
Cisse'nin değerini kimse anlamadı. Ernst yanında toparlayıcı adamdı Cisse. Ernst rahatlıkla çıkıyosa Cisse sayesindeydi. Bu Fink ne olduğu belli değil.

anilton
09.Haziran.2009, 23:01
İzlenip alınmış bir oyuncuya her zaman razıyım,Mustafa Denizli istediyse benim için bir sorun yok.Yani Higuain,Diatta,Schildenfeld,Seric gibi aceleye getirilerek mecburiyetten alınmış bir oyuncu değil.Kaldı ki bu oyuncu ile aylar öncesinden anlaşıldı.O anlaşmadan sonra yetkili antrenörler daha yakından izlemişlerdir.O uzun süreçte beğenilmeseydi zaten imzalanmazdı.Ama kariyer olarak çok iyi olduğu söylenemez.Stutttgart alt yapısından yetişmiş,dört beş sezondur Bundesliga'da istikrarlı bir şekilde(her sezon 30 maçın üzerinde) forma giymiş.Bir önlibero olarak iyi sayıda golleri var.Bu sezon ligde 5 gol attı.Devre arasında H.Berlin,Köln ve Dortmund ilgilenmişti,Barusso'nun alındığı sezonda G.Saray ilgilenmişti kendisiyle...

Umarım hayırlı olur...

anilton
09.Haziran.2009, 23:28
Fink'ten goller;

http://www.youtube.com/watch?v=11TJ5sqfXi4&feature=related

El Comandante
10.Haziran.2009, 00:04
Mustafa Denizli takimin dinamosu olarak Fink’i secer. :D

Delgado top geldi mi hic bakma at Fink’e.
Ernst at Fink’e.
Yusuf at Fink’e.
Holosko at Fink’e. :D

uAburak89
10.Haziran.2009, 00:38
Mustafa Denizli takimin dinamosu olarak Fink’i secer. :D

Delgado top geldi mi hic bakma at Fink’e.
Ernst at Fink’e.
Yusuf at Fink’e.
Holosko at Fink’e. :D

Adamın adığını duyduğumdan beri benim de aklıma sürekli Şahan'ın skeci geliyor. xD

Cisse kariyerli bir oyuncuydu, Ernst de aynı şekilde. Fink bir kaç senedir Türk takımlarının gündemi geliyordu, daha önce Galatasaray ile anılmış olması lazım. Şahsi fikrim vasat bir oyuncu olduğu, ama Mustafa Denizli istediyse gerçekten vardır bildiği.

brotha
10.Haziran.2009, 01:02
Haa! Gayret ''rıdvanv'' kimse getiremedi M.Tpouzu sen giteceksin,biraz daha sık dişini:D

benim disimi sikmam mehmet topuzu getirmeme bi yarari olmaz ne kadar istesemde. ben sadece burda mehmet topuz ile ilgili atip tutanlara ve link verenlere cevap olarak koydum.

eXcitinG
10.Haziran.2009, 01:27
Hava topLarında etkiLi bir oyuncuya benziyor, Cisse gibi oLup, onun biraz daha hızLı versiyonu oLursa yine idare eder, ama geLecek yıL hemde direk oLarak ŞampiyonLar Ligi grupLarına 3.Torbadan başLayacak bir takımın oyuncusu Fink değiLde, iLLa Ernst iyi geçinsin diye bir aLman oLacaksa Frings, Jones(schaLke) RoLfes gibi isimLer oLmaLıdır.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Haziran.2009, 03:00
Hava topLarında etkiLi bir oyuncuya benziyor, Cisse gibi oLup, onun biraz daha hızLı versiyonu oLursa yine idare eder, ama geLecek yıL hemde direk oLarak ŞampiyonLar Ligi grupLarına 3.Torbadan başLayacak bir takımın oyuncusu Fink değiLde, iLLa Ernst iyi geçinsin diye bir aLman oLacaksa Frings, Jones(schaLke) RoLfes gibi isimLer oLmaLıdır.
Artık 3-4 ay öncesinden alınmıştı Hayrettin Abi,yani hayırlı olsun demek lazım -ki ben Fink'in iyi bir performans göstereceğini düşünüyorum...(Mustafa Hoca aldıysa vardır bi bildiği :))

anilton
10.Haziran.2009, 03:05
http://img193.imageshack.us/img193/7190/mehmettopuzk.jpg

Fotoğraf 1 saat kadar önce çekildi.Antalya Titanic Otel'de.M.Topuz'un yanındaki Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği Genel Sekreteri...

M.Topuz; " Beşiktaş'tan başka takımda oynamayı asla düşünmüyorum.Daha önce söylediklerim geçerlidir.Bu kafamda çok çok net,bunu üstüne basa basa söylüyorum.Beşiktaş taraftarının beni ne kadar çok istediklerini biliyorum,bende onlar kadar heyecanlıyım,herşeyi takip ediyorum(Forza)"...

BeeTLeJuiCe
10.Haziran.2009, 03:12
Titanic Otel'de baya piyasa yaptı bu sene :D

Sekopej
10.Haziran.2009, 03:13
Bu otelden de Beşiktaşlılar hiç çıkmıyor herhalde.:D

Onurap
10.Haziran.2009, 03:39
M.topuzun hiç bi açıklaması beni inandıramaz.Fatih gökşen ve Aziz yıldırımın yalan söylediğini sanmıyorum..

Madem beşiktaşlısın Rıdvanı niye arıyorsun kardeşim..Yada Galatasaray beni istese alır oyalamazdı diye basına söylüyosun..

Eğer baştan Fenerbahçeyi istemiyorum deseydi neden transferine girsin ki Fenerbahçe 3 senedir uğraşıyor niye çıkıp söyleyemedi beşiktaşlıyım uğraşmayın diye?

Ne futbolcular gördük kefen giyerim o formayı giymem diyen..Sürüyle örnekleri var bunun..

M.topuz yolun başında daha.. :p

M.topuz Beşiktaşa gitse bile bu yakın zamanda söylediği sözü yememesi için olucaktır..Yani doğuştan Beşiktaşlı olduğu için değil..

Üstelik Beşiktaşı bir futbolcuyu Fenerbahçeye alınmasına karşı çıkıp ezik diyen Y.demirören..Fenerbahçeliyim diyen Rüştüyü takıma sindirmeside ayrı bi saçmalık..

Gangstaa
10.Haziran.2009, 03:43
Hayırlı olsun Fink,inşallah avrupa maçlarında sahada fink atmaz.

anilton
10.Haziran.2009, 04:10
M.topuzun hiç bi açıklaması beni inandıramaz.Fatih gökşen ve Aziz yıldırımın yalan söylediğini sanmıyorum..

Madem beşiktaşlısın Rıdvanı niye arıyorsun kardeşim..Yada Galatasaray beni istese alır oyalamazdı diye basına söylüyosun..

Eğer baştan Fenerbahçeyi istemiyorum deseydi neden transferine girsin ki Fenerbahçe 3 senedir uğraşıyor niye çıkıp söyleyemedi beşiktaşlıyım uğraşmayın diye?

Ne futbolcular gördük kefen giyerim o formayı giymem diyen..Sürüyle örnekleri var bunun..

M.topuz yolun başında daha.. :p

M.topuz Beşiktaşa gitse bile bu yakın zamanda söylediği sözü yememesi için olucaktır..Yani doğuştan Beşiktaşlı olduğu için değil..

Üstelik Beşiktaşı bir futbolcuyu Fenerbahçeye alınmasına karşı çıkıp ezik diyen Y.demirören..Fenerbahçeliyim diyen Rüştüyü takıma sindirmeside ayrı bi saçmalık..

Ben yazmaktan bıktım artık vallahi bıktım...

F.Bahçe'de oynama konusu: M.Topuz ben F.Bahçe'de forma giymem falan demiyor.Kendiside söylüyor zaten Beşiktaş işin içine girmeseydi ben çoktan F.Bahçe ile imzalamıştım diye.Olay M.Topuz'un iki kulüp arasından Beşiktaş'ı tercih etmesi.İstese zaten gider F.Bahçe'ye imza atar.Ama devreye Beşiktaş girince ben daha F.Bahçe'den kimse ile görüşmedim,kafamda bitirdim F.Bahçe'de oynamayı diyor.Bunun sebebide gönlünün Beşiktaş'tan yana olması.Yani ben Beşiktaşlıyım bu yüzden başka kulüpte oynamam demiyor...

F.Bahçe'yi araması: Süleyman Hurma talibin yok diyor.O zaman kadar zaten kulübe gelmiş bir teklif yok.Mehmet Topuz hem basında F.Bahçe ilgileniyor diye sürekli haberlerin çıkmasından dolayı hemde menajerlerinin F.Bahçe istiyor seni heralde sözlerinden dolayı gerçekliğini öğrenmek için Rıdvan Dilmen aracılığıyla Aziz Yıldırım'a ulaşmaya çalışıyor...

Beşiktaşlılığı konusu: Bu konu için bir ton ispat çıktı.Bu saatten sonra onun Beşiktaş'lı olmadığına inanmayan zaten hiçbirşeye inanmaz.Annesi ve babası açıkladı.Burada örnek verdiğiniz Kayserisporluyum dediği röportajı yapan Ligtv muhabiri basında yazılmaması şartıyla M.Topuz'un kendisine Beşiktaşlıyım dediğini itiraf etti.Kayserirpor'lu futbolcular var,Beşiktaşlı olduğunu doğrulayan.Zaten bunun için kimseyi inandırmasına gerek yok.Biz Beşiktaşlılar inandıktan sonra.En öenmlisi Allah bildikten sonra kimse inanmış inanmamış umrunda olmaz zaten...

Alicanfmfan
10.Haziran.2009, 05:35
Bu Mehmet Topuz , Beşitakş'ta da iş yapamaz bence artık bitmiştir Ben olsam kasmam bu kadar istemem böyle karakteri belli olmayan bir oyuncuyu.

deniz.91
10.Haziran.2009, 14:35
Beyler Mehmet Topuz Fenerbahçeyle anlaştı.Fenerbahçe Kayserispora 8.5 MN Euro+ Gökhan Emreciksini veriyor bu haber sağlam.Muhtemelen yarın Kayserideki basın toplantısında açıklayacak

RoNNiE91
10.Haziran.2009, 15:09
Gerekirse 1 yıl bekler yine de çok sevdiğim Beşiktaş'ıma kavuşurum diyen bir futbolcunun böyle bir anda dönmesi çok ilginç.Kıyamet kopsa kararımdan dönmem diyordu.Şimdi de artık sıkıldım Fener'e gidiyorum diyor ve imza atıyor.Çok sevindim iyi ki gelmemiş bize.

sakary Ali
10.Haziran.2009, 15:20
Kartal, Mondragon’dan vazgeçti

24 Mayıs— Beşiktaş Kulübü, Kolombiyalı kaleci Mondragon’un transferinden, “Tutarsız ve Beşiktaş ilkelerine uymayan davranışları nedeniyle vazgeçildiğini” açıkladı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, bu transferden, teknik direktör Mircea Lucescu’nun da isteği doğrultusunda vazgeçildiği kaydedildi.

Açıklama şöyle: “Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş. olarak, spor kamuoyunu günlerdir meşgul eden Faryd Mondragon’un transferinden, FC Metz ile imzalanmış bir anlaşmanın ve oyuncunun menajeriyle varılan mutabakatın mevcudiyetine rağmen, adı geçen futbolcunun sonu gelmeyen tutarsız davranışları ve Beşiktaş formasını giymek için yeterince istekli davranmadığı görüldüğünden, Beşiktaş ilkelerine uymayan bu davranış karşısında teknik direktörümüz sayın Mircea Lucescu’nun da isteği doğrultusunda vazgeçilmiştir.”

ANLAŞMA SAĞLANMIŞTI
Cuma öğlen saatlerine kadar, Mondragon’un bonservisini elinde bulunduran Fransız Metz Kulübü, geçtiğimiz yıl Galatasaray’da forma giyen Kolombiyalı kalecinin bonservisini Beşiktaş Kulübü’ne verdiğini söylüyordu. Bunu resmi internet sitesinden duyuran Fransız kulübüne ek olarak Beşiktaşlı yöneticiler de Kolombiyalı kaleci için Metz’le anlaştıklarını açıkladılar. Galatasaray ise her şeyin bitmediğini belirtiyor, Mondragon’un gelecek yıl sarı-kırmızılı takımda forma giyeceğini iddia ediyor, GS camiası ise Mondragon’un Terim’i arayarak “Ben GS’de oynamak istiyoru” dediğini söylüyordu.

GS: BOSMAN ÖYLE DİYOR
Bosman Kanunları’na göre de kararın futbolcuya ait olduğunu belirten sarı kırmızılı yöneticilerin, Metz Kulübü’yle yeniden biraraya gelerek bu transfere son noktayı koymayı hedefliyor. Mondrgon’un ise Perşembe günü kız arkadaşı Ardiana ile Miami’ye tatile gittiği biliniyor.
Tüm bu gelişmeler olurken Beşiktaş Kulübü, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na bir açıklama göndererek herhangi bir neden göstermeden “Mondragon’dan vazgeçtiklerini” açıkladılar.

ÇARŞAMBA - BEŞİKTAŞ: BONSERVİSİ ALDIK
Dış transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Galatasaray’da forma giyen Kolombiyalı kaleci Aly Faryd Camilo Mondragon’u renklerine kattı. Fransa’da bulunan siyah-beyazlı yöneticilerin Mondragon’un kulübü Fransız Metz ile anlaşma imzaladıkları bildirildi. Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Altınsay, Metz Kulübü ile her konuda anlaştıklarını ve Mondragon’un borservisini aldıklarını açıkladı.

ÇARŞAMBA - METZ: RESMİ SİTEDEN DUYURU
Öte yandan Fransız kulübü FC Metz’in resmi web sitesinde de Mondragon’un Beşiktaş’a transferi duyuruldu. Beşiktaş Kulübü de geçtiğimiz yıl Galatasaray’da forma giyen Kolombiyalı kaleci Mondragon’un bonservisinin siyah-beyazlılarca alındığını resmi internet sitesinde açıkladı. Yapılan açıklamada, “Beşiktaş Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş, kaleci Mondragon’un bonservisini Metz Kulübü’nden aldı. Çalışmalarını Fransa’da sürdüren Beşiktaş Transfer Komitesi, FC Metz Başkanı Molinari ile yaptığı görüşmeler sonucunda kaleci Mondragon’un bonservisini aldı” denildi.

ÇARŞAMBA - GALATASARAY’DA ŞOK
Mondragon’un bonservisini Beşiktaş’ın almasıyla Galatasaray’da büyük bir şaşkınlık yaşanıyor. Beşiktaş’ın Metz ile anlaşıp Mondragon’un bonservisini almasının ardından, Fransa’da bulunan Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ve Asbaşkan Ali Dürüst’ün, Kolombiyalı kaleciyle Fransa’da biraraya gelerek görüştüğü öğrenildi.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise Mondragon’un Beşiktaş’a transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, bu konuyla ilgili kendisine ulaşan resmi bir bilginin bulunmadığını belirterek, “Galatasaray, şartlar ne olursa olsun her şeye hazırdır” dedi. Terim, “Ben böyle bir bilgi almadım. Kulüp başkanımız Özhan Canaydın, ikinci başkanımız Ali Dürüst ve yöneticilerimiz oradalar. Benim için onlardan gelecek haber önemli. Bu haberi bekliyorum” diye konuştu.

PERŞEMBE - BJK: METZ, GS İLE...
Beşiktaş yöneticisi İbrahim Altınsay, Metz Kulübü ile görüşmelerin çok olumlu sürdüğünü bildirerek, “Transferler konusunda birkaç detay kaldı. Onları da halledeceğiz” diye konuştu. Altınsay, Mondragon’un bonservisini Beşiktaş’ın aldığını belirterek, “Metz Kulübü, Mondragon konusunda kesin tavır koydu. Bu konuda Galatasaray ile görüşmeyecek ve bonservisini sarı-kırmızılı kulübe vermeyecek” dedi.

CUMA - GS, METZ İLE PAZARLIK YAPIYOR
Galatasaray kulübü Mondragon için Metz Başkanı Carlo Molinari ile masaya oturdu. İki kulübün arasında yapılan transfer görüşmesinde Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ve İkinci Başkan Ali Dürüst hazır bulundu. Galatasaray bu görüşmelerde Metz kulübüne 3 milyon dolar teklif etti ve bu parayı hemen hesaplarına yatırmayı taahhüt etti. Ali Dürüst’ün Metz Başkanı Molinari’ye “Mondragon, 31 Mayıs tarihine kadar Galatasaray’in futbolcusu ve öncelik kesinlikle bizim olmalı” dediği öğrenildi.
Sarı kırmızılı camianın önde gelen isimlerine göre ise Kolombiyalı file bekçisi geçtiğimiz gece Fatih Terim’i arayarak “Ben Galatasaray’da oynamak istiyorum” dediğini belirtiyor.

Beşiktaş ile Mondragon arasında geçen eski transfer haberleri işte...
Beşiktaş Beşiktaşa yakışanı yapıp transferden vazgeçmiş ama Fenerbahçede herhalde kendine yakışanı yapıyor...

anilton
10.Haziran.2009, 15:21
Ezik mezik demeyin arkadaşlar,yakışmıyor...

bjk_melo_151
10.Haziran.2009, 15:24
Ezik mezik demeyin arkadaşlar,yakışmıyor...

kesinlikle, çok fazla kavga gürültü koptu zaten. Çok gereksiz kavgalar.

deniz.91
10.Haziran.2009, 15:42
Gerekirse 1 yıl bekler yine de çok sevdiğim Beşiktaş'ıma kavuşurum diyen bir futbolcunun böyle bir anda dönmesi çok ilginç.Kıyamet kopsa kararımdan dönmem diyordu.Şimdi de artık sıkıldım Fener'e gidiyorum diyor ve imza atıyor.Çok sevindim iyi ki gelmemiş bize.

O sözlerin bir çoğunu Mehmet Topzun dediğini sanmıyorum ben

Alicanfmfan
10.Haziran.2009, 15:57
Pek inanmadım bu haberlere.

BeeTLeJuiCe
10.Haziran.2009, 16:27
http://img193.imageshack.us/img193/7190/mehmettopuzk.jpg

Fotoğraf 1 saat kadar önce çekildi.Antalya Titanic Otel'de.M.Topuz'un yanındaki Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği Genel Sekreteri...

M.Topuz; " Beşiktaş'tan başka takımda oynamayı asla düşünmüyorum.Daha önce söylediklerim geçerlidir.Bu kafamda çok çok net,bunu üstüne basa basa söylüyorum.Beşiktaş taraftarının beni ne kadar çok istediklerini biliyorum,bende onlar kadar heyecanlıyım,herşeyi takip ediyorum(Forza)"...

Anıl sakın yanlış anlama ama http://www.akdenizbjk.org/images/yonetim.jpg burda genel sekreter farklı gibi duruyor. :s

anilton
10.Haziran.2009, 16:51
Bilgi öyle verildi.Genel sekreter ve ya başka yetkili.Akdeniz Beşiktaşlılardan bir yetkili olduğu kesin.Burada zaten kişinin kim olduğu önemli değil M.Topuz'un söyledikleri önemli...

BeeTLeJuiCe
10.Haziran.2009, 16:56
Doğru diyosun. :)
Şahsen benim için çokta önemli değil Topuz transferi, ama gündem o olunca istemeden herşeyine takılıyosun :D

BeeTLeJuiCe
10.Haziran.2009, 17:41
Son haberlere göre Beşiktaş kulübü, Kayserispor kulübüne Fenerbahçe ile aynı şartları sunarsa Topuz Kartal olacak. Yoksa Mehmet Topuz Fenerbahçe ile görüşmeyi kabul edecekmiş.

Fenerbahçe'nin teklifi 8Milyon € + Emreciksin.

anilton
10.Haziran.2009, 17:43
Canlı bilgi vereyim M.Topuz şuanda havuza giriyor...:)

Üsütüne basa basa F.Bahçe'ye imza atmayacağım diyor hala...

BeeTLeJuiCe
10.Haziran.2009, 17:44
Canlı bilgi vereyim M.Topuz şuanda havuza giriyor...:)

Üsütüne basa basa F.Bahçe'ye imza atmayacağım diyor hala...

Titanic Otel'in kameraları halka açık mı nedir :D
Oteldekiler şikayet edecek, Topuz gitsin artık bi kulübe diye :D

anilton
10.Haziran.2009, 17:49
Titanic Otel futbolcuların oteli olarak meşhur zaten,çoğunluğu oraya gider...:)

Otel sahibide Beşiktaşlı...:D

eXcitinG
10.Haziran.2009, 17:52
Son haberlere göre Beşiktaş kulübü, Kayserispor kulübüne Fenerbahçe ile aynı şartları sunarsa Topuz Kartal olacak. Yoksa Mehmet Topuz Fenerbahçe ile görüşmeyi kabul edecekmiş.

Fenerbahçe'nin teklifi 8Milyon € + Emreciksin.

O zaman bizde Fenerbahçe ye 8+ Serdar Özkan ı vereLim :D

8 i vereLim anLadıkta, Gökhanı nasıL vericez :D

barahir
10.Haziran.2009, 17:56

Alın hayrını görün:)

bjk_melo_151
10.Haziran.2009, 18:50

Bizde de bir Gökhan Zan var :D

LaigLeNoiR
10.Haziran.2009, 23:47
Titanic otelin sahibi Giresun'lu bende buradan gireyim konuya :D:D

RoNNiE91
11.Haziran.2009, 14:27
Hedef Helmes

11 Haziran 2009 Perşembe * 08:45

Bobo'yu satarsak transfer edilecek golcü, Patrick Helmes olabilir.

Beşiktaşın Brezilyalı golcüsü Bobo'yu kadrosuna katmak için büyük uğraş veren Olympiakos Kulübü yaptığı teklifi artırdı. Futbolcu ile anlaşan Yunan ekibinin, bonservis için daha önce önerdikleri 4 milyon 500 bin Euro'luk rakamı 5.5 milyon Euro'ya yükselttikleri öğrenildi. Siyah-beyazlı yönetimin kapısını çalarak en son tekliflerinin bu olduğunu bildiren Olympiakos'a verilen yanıt ise net oldu: "7 milyon Euro'dan aşağı inmeyiz. Alıyorsanız bu rakama alın." Transfer planını Bobo'nun takımdan gidip gitmemesine bağlayan Beşiktaş'ta yönetimin, Brezilyalı forvetin 7 milyon Euro'ya satılması halinde yerine dünyaca ünlü bir yıldız getirmeyi planladıkları öğrenildi.

HELMES SESLERİ

Sabah Gazetesi'nin iddiasına göre menajerler aracılığıyla bazı isimlerle temasa geçtiği bilinen Yıldırım Demirören'in yakın çevresine, "Bobo'yu satarsak yerine Türkiye'yi sarsacak birini alacağım" dediği öğrenildi. İsmi sır gibi saklanan bu futbolcunun ise Bayer Leverkusen'de forma giyen 25 yaşındaki golcü Patrick Helmes olduğu iddia edildi.

Kaynak: Sabah

gtTs26
11.Haziran.2009, 15:18
Helmes Sesleri ha :)

Uzun zamandır görmüyordum bu başlığı gazete haberlerinde :)

sakary Ali
11.Haziran.2009, 15:52
Transferde 2. kapışma

Mehmet Topuz'u transfer etmek için kıyasıya bir mücadele içine giren Fenerbahçe ile Beşiktaş, transfer döneminde ikinci kez karşı karşıya gelmek üzere. İki devin yeni hedefi Villarreal'den ayrılması beklenen Nihat Kahveci.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın daha önce girişimde bulunup transfer edemediği Nihat Kahveci, sarı lacivertli takımın yeni teknik direktörü Christoph Daum'un da kadrosunda görmek istediği bir futbolcu. İspanya'da maçını izlediği milli futbolcuyla F.Bahçe için görüşen ancak net bir yanıt alamayan Alman hocanın beklediği fırsat dün gerçekleşti. İspanyol basını, sözleşmesi 30 Haziran 2010'da sona ermesine rağmen sürekli sakatlandığı ve uzun süre takımdan ayrı kaldığı için Villarreal Kulübü'nün Nihat'ı satış listesine koymaya hazırlandığını yazdı. Bu gelişmeler üzerine Fenerbahçe'nin bir kez daha devreye girmesi beklenirken, Beşiktaş da harekete geçti. Siyah beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören, Kuşadası'nda tatil yapan eski futbolcularına, "Kapımız sana açık" diyerek çağrıda bulundu. Milli futbolcu, "Ailem İspanya'ya alıştı. Çocuğumun geleceği için İspanya'da birkaç yıl daha kalmak istiyorum. Eğer sıkılırsam geleceğim tek takım Beşiktaş olacaktır" karşılığını verdi.
Kaynak: Hürriyet

bjk_melo_151
11.Haziran.2009, 16:00
Nihat'ın İspanya'dan ayrılacağını düşünmüyorum. Gelirse de Beşiktaş'ta oynar.

Professeur
11.Haziran.2009, 17:25
Beşiktaş'a kötü haber!

Beşiktaş önümüzdeki sezon defans hattına yapacağı yabancı transferi için, geçtiğimiz sezon UEFA Kupası'nda karşılaştığı Ukrayna ekibi Metalist Kharkov takımının Senegalli futbolcusu Papa Gueye ile ilgileniyordu. Bu transferi gerçekleştirmek için Çek futbolcu Zapotocny'i ile yolları ayırıp, Gueye'yi kadrosuna katmayı planlayan siyah beyazlılara Ukrayna'dan kötü haber geldi.
Metalist Kharkov Sportif Direktörü Yevgueniy Krasnikov, Gueye'nin Metalist Kharkov takımının en önemli oyuncularından biri olduğunu ve onu kesinlikle satmayı düşünmediklerinin belirtti.
Sportif direktör Krasnikov konu ile ilgili yaptığı açıklamada Papa Gueye'nin satılık olmadığını vurgularken, şunları söyledi:
"Papa Gueye takımımızın en önemli oyuncularından biri ve kendisinden çok memnunuz. Geçtiğimiz sezon Metalist Kharkov'un performansının yükselmesinde önemli katkıları oldu. Sezonun sona ermesinin ardından Gueye ile ilgili teklifler aldık. Ancak Papa Gueye satılık değil. Oyuncumuzla 2 yıl daha sözleşmemiz var ve biz bu süreyi daha da uzatmak istiyoruz. Gueye de burada çok mutlu ve ayrılmak istemiyor."

11.06.2009

bjk_melo_151
11.Haziran.2009, 17:36
Beşiktaş'a kötü haber!

Beşiktaş önümüzdeki sezon defans hattına yapacağı yabancı transferi için, geçtiğimiz sezon UEFA Kupası'nda karşılaştığı Ukrayna ekibi Metalist Kharkov takımının Senegalli futbolcusu Papa Gueye ile ilgileniyordu. Bu transferi gerçekleştirmek için Çek futbolcu Zapotocny'i ile yolları ayırıp, Gueye'yi kadrosuna katmayı planlayan siyah beyazlılara Ukrayna'dan kötü haber geldi.
Metalist Kharkov Sportif Direktörü Yevgueniy Krasnikov, Gueye'nin Metalist Kharkov takımının en önemli oyuncularından biri olduğunu ve onu kesinlikle satmayı düşünmediklerinin belirtti.
Sportif direktör Krasnikov konu ile ilgili yaptığı açıklamada Papa Gueye'nin satılık olmadığını vurgularken, şunları söyledi:
"Papa Gueye takımımızın en önemli oyuncularından biri ve kendisinden çok memnunuz. Geçtiğimiz sezon Metalist Kharkov'un performansının yükselmesinde önemli katkıları oldu. Sezonun sona ermesinin ardından Gueye ile ilgili teklifler aldık. Ancak Papa Gueye satılık değil. Oyuncumuzla 2 yıl daha sözleşmemiz var ve biz bu süreyi daha da uzatmak istiyoruz. Gueye de burada çok mutlu ve ayrılmak istemiyor."

11.06.2009

bu haberin bu konuya ikinci kez konulduğunu belirteyim. Anilton bu haberi yayınlamıştı.

RoNNiE91
11.Haziran.2009, 21:32
Nihat Kahveci Atağı

Yönetim, Villarreal'in satış listesine koyduğu eski oyuncusu Nihat Kahveci için İspanyol ekibine resmen başvurarak, bonservis bedelinin bildirilmesini istedi.

Sezonu çifte kupayla kapayan ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen Beşiktaş, Villarreal'de forması giyen eski futbolcusu Nihat Kahveci'nin transferi için harekete geçti.

Siyah beyazlı kulüp bir yandan Mehmet Topuz'un transferinin çözüme ulaşmasını beklerken, bir yandan da eski futbolcusu Nihat Kahveci'yi yeniden kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Başkan Yıldırım Demirören ve yönetim kurulundan bir üyenin Villarreal'in satış listesine koyduğunu açıkladığı milli futbolcu Nihat'ın transferini bitirmek için İspanya'ya gidiyor. Haftasonu Villarreal'e giderek Nihat'ın bonservisini almak için görüşmelere başlayacak olan siyah beyazlı heyet, borsenvis bedelinde anlaşılması halinde bu oyuncuyu renklerine bağlayacak. Nihat'ın da Türkiye'ye dönmeye ve Beşiktaş'ta oynamaya hazır olduğu, transferin en genç pazartesi ya da salı netlik kazanacağı ifade edildi.

Kaynak: DHA

anilton
11.Haziran.2009, 21:34
Nihat'ın menajeri Nihat'ın satılık olduğu haberi İspanya'da bir gazetede çıktı bizim bundan haberimiz bile yok dedi.Zaten Nihat'ın ilk tercihinin La liga olduğunu,sezon bitmeden 2-3 kulüple görüştüklerini söyledi...

eXcitinG
11.Haziran.2009, 21:46
Nihat bu yaşta Türkiye ye dönmez.

Varonil
11.Haziran.2009, 21:57
Nihat'ın daha La Liga'da yapacak işleri var,Türkiye'ye dönmesi zor diye düşünüyorum.Ha gelirse şu kulübe döner,bu kulübe döner yorumları yapamam,orası hiç belli olmaz çünkü.

Enterokinaz
11.Haziran.2009, 22:16
Nihat bu sene varlık gösteremedi, sakatlık çok etkiledi onu. Beşiktaş'ın CL kozu ve lig şampiyonluğu ile üstüne birazda para verilirse gerçekleşebilecek bir transfer bana göre. Hayırlısı.

Professeur
11.Haziran.2009, 23:30
bu haberin bu konuya ikinci kez konulduğunu belirteyim. Anilton bu haberi yayınlamıştı.
Pardon arkadaşlar takip edememişim kusura bakmayın...

eXcitinG
12.Haziran.2009, 14:15
Bizim yöneticiLerin Nihat için İspanya ya gittiği söyLeniyor.

Nihatın menajeri açıkLama yaptı, Nihat İspanya da kaLmak istiyor, 3 takımdan da ciddi tekLif aLdık diye.. BakaLım ne oLacak. Nihat yerine başka bir İspanyoL iLe dönme oLasıLığımız da var.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Haziran.2009, 14:52
Bizim yöneticiLerin Nihat için İspanya ya gittiği söyLeniyor.

Nihatın menajeri açıkLama yaptı, Nihat İspanya da kaLmak istiyor, 3 takımdan da ciddi tekLif aLdık diye.. BakaLım ne oLacak. Nihat yerine başka bir İspanyoL iLe dönme oLasıLığımız da var.
hayır Hayrettin Abi İspanyol değil,Nihat ile birlikte Mark Gonzalez ile görüşmeye gitmiş yöneticiler...

RoNNiE91
12.Haziran.2009, 17:52
Sevgili Haber1903 okuyucuları, çok güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgiye göre Nihat Kahveci Kendisini Beşiktaş`lı yapan sözleşmeyi imzaladı. Bu sabah Başkan Yıldırım Demirören, Mario Berk ve Nihat`ın menajeri Murat Kuş`un erken saatlerde İspanya`ya giderek bu transferi bitirdiği bildirildi. Gelişmeler HABER1903 te...

eXcitinG
12.Haziran.2009, 17:54
hahah komedi ye bak :D Neymiş kaynakLarı acaba..

Eğer zaten öyLe birşey varsa Şimdi Fenerbahçe hemen gider bonservisini aLır ViLLareaLden :D

El Comandante
12.Haziran.2009, 18:07
Nihat Avrupa'da bizi cok iyi temsil eden bir futbolcudur. Bu sezon talihsiz sakatliklar yasamis olsa dahi, Villarreal'in en önemli futbolcularindan birisidir.
Kariyerini basariyla sürdürmek varken, Türkiye'ye dönecegini hic sanmiyorum.

RoNNiE91
12.Haziran.2009, 19:08
Son Dakika… İspanya’da Mutlu Son!
12.06.2009 15:03:00
Sabah saatlerinde apar topar İspanya’ya uçan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve Mario Berk, Topuz’dan gelen darbeyi unutturacak transferi az önce bitirdiler…

Medyaspor bildiriyor:
Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye kaptırılması üzerine sıcak saatler yaşayan Beşiktaş yönetimi, taraftarın tepkisini önleyecek transfer için "küçük pürüzler dışında" az önce el sıkıştı.

Bu sabah özel uçakla İspanya'ya uçan Yıldırım Demirören ve Mario Berk'den müjdeli haber geldi: "Nihat işi tamam. Çok ufak bir pürüz kaldı. Kulübü 7 Milyon Avro bonservis bedelinde direniyor. Biz 5 Milyon Avro'ya kadar çıktık. Orta yolu bulmak üzereyiz. Ancak şimdiden Nihat Kahveci Beşiktaş'ta diyebiliriz..."

Hatırlayacağınız gibi, Kuşadası'nda tatilini geçiren Nihat Kahveci ile görüşüldüğünü ve "Seve seve gelirim!" yanıtı alındığını da ilk Medyaspor haber vermişti.

Kaynak:Medyaspor

eXcitinG
12.Haziran.2009, 19:17
İnanmam, vaLLa inanmam.

RoNNiE91
12.Haziran.2009, 19:19
Yuvaya dön Nihat,bekliyoruz :D Tabi Hayrettin abinin dediği gibi Fener bonservisi almazsa :D

anilton
12.Haziran.2009, 19:22
Nihat'ın menajeri dün ilk tercihin herzaman La Liga demşti...

Belki La Liga'dan isteklerini yerine getirecek bir kulüp olmamış olabilir...

Bu haberlerin gerçekliği soru işreti(?)

Gelgelelim Nihat şuanda Türk futbolunun en iyi,en önemli 4-5 futbolcusundan bir tanesidir.Yaşadığı çok ciddi sakatlıklara rağmen sürekli toparlamasını bildi.Son yaşadığı sakatlıktan sonra biraz formdan düşsede gol ve ya goller attıkça kendine gelecektir..

Bu yüzden futbolunu tartışmaya gerek yok...

Geldiği taktirde tecrübesiylede takıma çok şey katacağı aşikar.Şampiyonlar ligi,La Liga,Milli takım tecrübeleri üst düzey bir futbolcu.Eski takımında yapacağı abilik çok önemli.Transfer gerçekleşirse kaptanlık muhtemel olarak Nihat'a verilir,bunada kimsenin itirazı olmaz...

Dön yuvana Nihat...

http://img185.imageshack.us/img185/6322/gecmiszamanolurkinihatkfh5.jpg

eXcitinG
12.Haziran.2009, 21:11
Mehmet Topuz 17.00 de Kayseri Başkanı iLe görüşecekti. Varmı bir geLişme ?

matrockmamy
12.Haziran.2009, 21:12
lig tv, ntv spor, sporx kolluyorum daha bişey düşmedi

eXcitinG
12.Haziran.2009, 21:12
Haber1903 Mehmet Topuz`un menajeri Metin Korkmaz ile az önce bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Korkmaz yaptığı açıklamada ``Mehmet şu an Kayseri`de, basında yazıldığı gibi ne ben ne de Mehmet Fenerbahçeile anlaşmış değiliz, hepsi yalan. Bugün Mehmet saat 19:30 gibi Recep Mamur başkan ile buluşuyor. Beşiktaş ile anlaşmak üzere Başkandan izin isteyecek. Ben İstanbul`dayım ve bu görüşmeye telefonla bağlanacağım`` dedi.

``BU TRANSFER NASIL SONUÇLANIR?`` sorumuza Metin Korkmaz`ın cevabı ``Mehmet Beşiktaş`ı istiyor, İnşallah Beşiktaş olur`` dedi.

HABER1903

anilton
12.Haziran.2009, 21:16
Haber1903 Mehmet Topuz`un menajeri Metin Korkmaz ile az önce bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Korkmaz yaptığı açıklamada ``Mehmet şu an Kayseri`de, basında yazıldığı gibi ne ben ne de Mehmet Fenerbahçeile anlaşmış değiliz, hepsi yalan. Bugün Mehmet saat 19:30 gibi Recep Mamur başkan ile buluşuyor. Beşiktaş ile anlaşmak üzere Başkandan izin isteyecek. Ben İstanbul`dayım ve bu görüşmeye telefonla bağlanacağım`` dedi.

``BU TRANSFER NASIL SONUÇLANIR?`` sorumuza Metin Korkmaz`ın cevabı ``Mehmet Beşiktaş`ı istiyor, İnşallah Beşiktaş olur`` dedi.

HABER1903

15-20 dakika önce LigRadyo'ya bağlandı.Orada da aynılarını söyledi...