Log in

View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

Ahmet Göktaş
29.Ağustos.2010, 16:40
Beşiktaşlıların çoğu memnun değil bu transferden. Olmaz tabi , biz Barcelona'yız ya , İllaki dünya starı olacak gelecek adam. Porto gider 18 yaşında çocukları bulup alır , 2 sene sonra 20-30 'a satar , herkes "Adamlar işi biliyor abi" , "Bizde niye böyle genç adamlar alınmaz" , "Nasıl para kazanacaz genç almazsak " , "Bizde scouting sistemi kurmamız lazım genç oyuncular için" derler , şimdi 19 yaşında İspanya Ümit milli oyuncusu transfer edilir , şimdide

"Kariyer mi varmış" "Beşiktaşta oynarmı" "Burası çocuk yetişme kurumu mu" , "İyi olsa neden bıraksın" oldu.

Yahu karar veremiyoruz bir türlü. Al işte sana çok özendiğin Porto'nun yaptıgı gibi bir transfer politikası. Neyinden memnun değilsin ? Olur da tutarsa ki ben inanıyorum , seneye bonservisini de alıp , 3 sene sonra 30-40'a satarsak ne olacak ? O zaman oo çok güzel çok iyi deriz kesin.

Bizim kulüplerimizin tüm kadroyu dünya starı ile doldurmaya gücü de yok lüksü de yok. Böyle adamları almalısın ki , o starlar için girdiğin borçları bununla kapatabilesin. Ben olursa Rodri transferinden çok memnunum şahsen. Kim ne derse desin. Umarım bu politika da devam eder.

MeMo
29.Ağustos.2010, 16:52
1 yıllık kiralıksa Benfica satın alma opsiyonu olsa bile ucuza bırakmaz Beşiktaş'a.Bana mantıksız bir transfer geldi eğer satın alınmıyorsa.

Ahmet Göktaş
29.Ağustos.2010, 16:55
Yok memo sanırım 2 yıllık kiralık olacakmış ve de opsiyonu ucuza indirmek için uğraşılıyormuş. Beğenilirse satın alınacak seneye. Yani 1 yıllık kiralık bir de pahalı opsiyon mantıksız olur bencede.

MeMo
29.Ağustos.2010, 16:57
Yok memo sanırım 2 yıllık kiralık olacakmış ve de opsiyonu ucuza indirmek için uğraşılıyormuş. Beğenilirse satın alınacak seneye. Yani 1 yıllık kiralık bir de pahalı opsiyon mantıksız olur bencede.

Adamlar 6mn'ye almışlar sanırım.Bana uydurma haber gibi geldi bilmiyorum...

GebzeLi1907
29.Ağustos.2010, 16:59
Beşiktaş adamı satın almıyor ki kiralıyor porto yla falan karşılaştırılması mantıksız o açıdan.
Ha satın alma opsiyonuyla alır ama sanmam madem çok şey bekleniyor madrid'in gözü hala üstünde benfica da bu yıl daha yeni almış niye böyle versin.

Ahmet Göktaş
29.Ağustos.2010, 17:04
Opsiyonu için uğraşılıyormuş şuan , opsiyon olmazsa alınmaz zaten.

GebzeLi1907
29.Ağustos.2010, 17:45
Haber yalandır bence, opsiyon olayı falan en azından.6 milyon euroya almış benfica niye satış opsiyonuyla kiralasın üstelik daha 1 ay anca olmuş adamı alalı.
Diğer açıdan da daha hiç bi lig tecrübesi olmayan benfica'nın da pişsin diye kiralacağı adamı ancak bank asya takımı kiralar bana göre.

RaSenGan
29.Ağustos.2010, 17:46
NtvSpor da açıkladı haberi yalan değil bana göre.Yarın borsaya bildirilecek dediler.

Ahmet Göktaş
29.Ağustos.2010, 17:51
6+2+2'nin tribünde oturacak +2'si için alınıyor gibi. Umarım fırsat bulur oynamak için ve yararlı olur. Satın alma opsiyonu bizde olacaktır muhtemelen. 2.bir BOBO olmasını bekliyorum :)

Zekirdek
29.Ağustos.2010, 17:52
Beşiktaşlıların çoğu memnun değil bu transferden. Olmaz tabi , biz Barcelona'yız ya , İllaki dünya starı olacak gelecek adam. Porto gider 18 yaşında çocukları bulup alır , 2 sene sonra 20-30 'a satar , herkes "Adamlar işi biliyor abi" , "Bizde niye böyle genç adamlar alınmaz" , "Nasıl para kazanacaz genç almazsak " , "Bizde scouting sistemi kurmamız lazım genç oyuncular için" derler , şimdi 19 yaşında İspanya Ümit milli oyuncusu transfer edilir , şimdide

"Kariyer mi varmış" "Beşiktaşta oynarmı" "Burası çocuk yetişme kurumu mu" , "İyi olsa neden bıraksın" oldu.

Yahu karar veremiyoruz bir türlü. Al işte sana çok özendiğin Porto'nun yaptıgı gibi bir transfer politikası. Neyinden memnun değilsin ? Olur da tutarsa ki ben inanıyorum , seneye bonservisini de alıp , 3 sene sonra 30-40'a satarsak ne olacak ? O zaman oo çok güzel çok iyi deriz kesin.

Bizim kulüplerimizin tüm kadroyu dünya starı ile doldurmaya gücü de yok lüksü de yok. Böyle adamları almalısın ki , o starlar için girdiğin borçları bununla kapatabilesin. Ben olursa Rodri transferinden çok memnunum şahsen. Kim ne derse desin. Umarım bu politika da devam eder.

Ahmet her dediğinde haklısın ama 30-40 milyon Euro'ya hiçbir adamı Türkiye'den almazlar. Opsiyonununda €10M'den aşağı olacağını sanmam. Daha yeni €6M verdiği adamı bu kadar ucuza bırakmaz. Tutarsaki tutar bence ve 15 gol barajını geçer.

Ahmet Göktaş
29.Ağustos.2010, 17:56
Yok 30-40 derken ülkedeki mentalite için söyledim. Yani olur da o fiyata satılırsa anlamında yoksa bencede bu ülkeden hiçbir futbolcu kolay kolay Baliç'in rekorunu kıramaz yani 20 milyondan fazlaya çok zor adam satarız.

Satış opsiyonun bence 4-7 milyon arasında olacağını düşünüyorum , olur da çok iyi bir performans gösterirse o opsiyon ile satın alınır , ama vasatı aşamazsa geldiği gibi gönderilir yani.

Yanlız yabancı sınırlaması olmasa bence çok daha böyle genç adamlar alırlar 3 büyükler ama riske girmek istemiyor kimse 10 yabancı hakkı varken.

Zekirdek
29.Ağustos.2010, 18:07
10 yabancı hakkı zaten geçiçi. Ama opsiyon dediğin rakamdan daha yüksek olacak. Daha yeni aldığı adamı daha düşük bir opsiyona kiraya vermez.

LaigLeNoiR
29.Ağustos.2010, 19:25
Ahmet bak ne yazdım yukarıda Real Madrid 12 milyon euroya geri alma maddesi koymuş bu adama.

Benfica'da çok şey bekliyor 19 yaşındaki adamı 6 milyon euroya alıp 5 yıllık imza attırdıktan sonra satış opsiyonu koyarsa da bence en az 8-9 milyon euro olur o opsiyon.

Burada da 3-4 tane golü var.

http://www.lasexta.com/sextatv/futbol/rodrigo_llama_a_la_puerta/236583/81

LaigLeNoiR
29.Ağustos.2010, 19:29
Bu ara bir duyum daha sizlerle paylaşayım bu akşam Rodrigo ile birlikte Llorente'Nin de açıklanacağı söyleniyor.

Ahmet Göktaş
29.Ağustos.2010, 19:32
Llorente'ye ihtimal vermiyorum şahsen. Gelirse de sevniçten monitörü öperim yalarım.

RoNNiE91
29.Ağustos.2010, 19:35
Llorente çok iyi olur işte.

GebzeLi1907
29.Ağustos.2010, 19:36
Ahmet bak ne yazdım yukarıda Real Madrid 12 milyon euroya geri alma maddesi koymuş bu adama.

Benfica'da çok şey bekliyor 19 yaşındaki adamı 6 milyon euroya alıp 5 yıllık imza attırdıktan sonra satış opsiyonu koyarsa da bence en az 8-9 milyon euro olur o opsiyon.

Burada da 3-4 tane golü var.

http://www.lasexta.com/sextatv/futbol/rodrigo_llama_a_la_puerta/236583/81 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.lasexta.com%2F sextatv%2Ffutbol%2Frodrigo_llama_a_la_puerta%2F236 583%2F81)

Real Madrid tekrar alırım diye bakıyorsa Benfica cok şey bekliyorsa bu adamı niye satış opsiyonlu versin daha bir ay önce almış, veya 6 milyon euro ya aldığı 18 19 yaşındaki adamı niye 1 ay içinde 8 9 milyonluk opsiyonla versin ? İlerki yıllarda çok daha karlı bi satış yapabilecekken veya klup olarak oyuncudan faydalanabilecekken.

Bence ya opsiyon olmaz yada bu transfer olmaz aksi halde oyuncuda bi terslik mi var diye düşünürüm.

LaigLeNoiR
29.Ağustos.2010, 19:39
"İmza bu gece atılır"
19'luk Kartal imzaya kaldı! Bu sene yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken Beşiktaş'ın Benfica'dan almak istediği 19 yaşındaki Rodrigo hakkındaki son durumu Lig TV Muhabiri Atakan Kurt, canlı yayında aktardı.

Kiralayacağız.

Ahmet Göktaş
29.Ağustos.2010, 19:48
"İmza bu gece atılır"
19'luk Kartal imzaya kaldı! Bu sene yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken Beşiktaş'ın Benfica'dan almak istediği 19 yaşındaki Rodrigo hakkındaki son durumu Lig TV Muhabiri Atakan Kurt, canlı yayında aktardı.

Kiralayacağız.

Bir de şu Robinho niye hala hiçbir takımla anlaşmadı acaba ? :icon_biggrin: Ve niye hiçbir Avrupa ligi maçında oynatılmadı ?

Ve niye Delgado , City'nin sahibi olan adamın diğer kulübüne , Al-Jazira'ya bedelsiz gitti ? :icon_smile:

Not : Baştan söyleyeyim mantık yürütmedir. Alıntı yapıp "gelmeyecek" "ne yazıyorsun Robinho diye hala" vs. tarzı cevaplar vermeyiniz lütfen buna da.Baştan uyarayım :)

Ricardinho
29.Ağustos.2010, 20:02
1 eylül e girmeden transfer kapanmadan hala robınhonun geleceğine inanıyorum

ozaniel
29.Ağustos.2010, 21:37
Beşiktaş'ın en büyük sorunu yaş ortalamasının yüksekliğiydi, eğer Rodrigo satın alma opsiyonlu gelirse uzun vadede takıma çok faydalı olur. Uzun vadede Bobo gibi bir adamımız daha olur. Eğer sadece kiralık gelecekse yine faydalı olur, o mazeretle Tabata yollanır, Bobo sakatlandığında Nobre'ye muhtaç olmayız.

drsagbirakmayan
29.Ağustos.2010, 21:45
robinho'nun türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum açıkçası. fazla iyimser bakmak olur bu olaylara.

guti, quaresma gibi bu yıldan, galatasaray'ın geçen 2 senedeki transfer ettiği isimler ise daha önceden türkiye ligleri adına itibarı yükseltmiş olabilir anca, çok kazanan ve yeteneği küçümsenemeyecek brezilya milli takımı oyuncusu için daha cazip teklifler veren takımlar vardır diye düşünüyorum. sadece para olarak düşünmemek lazım bunu tabi, bulunulan lig, oranın futbol kültürü, futbolcuları kalitesi vs.

ama umarım yanılan ben olurum, robinho'yu türkiye'de izlemek fantastik birşey olur.

LaigLeNoiR
29.Ağustos.2010, 21:50
Bir de şu Robinho niye hala hiçbir takımla anlaşmadı acaba ? :icon_biggrin: Ve niye hiçbir Avrupa ligi maçında oynatılmadı ?

Ve niye Delgado , City'nin sahibi olan adamın diğer kulübüne , Al-Jazira'ya bedelsiz gitti ? :icon_smile:

Not : Baştan söyleyeyim mantık yürütmedir. Alıntı yapıp "gelmeyecek" "ne yazıyorsun Robinho diye hala" vs. tarzı cevaplar vermeyiniz lütfen buna da.Baştan uyarayım :)

Robinho gelmez :D

Bu arada Machado ile 2 yıllık kiralama yapılacakmış.

footballer33
29.Ağustos.2010, 23:20
SERDAL ADALI: Rodrigo önerildi. Satın alma opsiyonu Real'de olduğu için düşünmüyoruz. Rodrigo dışında bir transfer yapabiliriz. Devre arasına da kalabilir. Forvet almak istiyoruz. :icon_surprised:

Kanaltürk

LifeYourself
29.Ağustos.2010, 23:23
en doğrusunu yapmış satın alma opsiyonu yoksa gereksiz bence...

LaigLeNoiR
29.Ağustos.2010, 23:37
Ahmet senin hatrına ben para biriktirim alacağım Robinho'yu merak etme :D

Ahmet Göktaş
30.Ağustos.2010, 00:33
koray Aslan A-lın-ma-lı ....

Revolution
30.Ağustos.2010, 01:12
Rıza Hoca uçuk bir rakam ister bence Koray için. Biliyorsunuz Anadolu takımları kolay kolay bırakmıyor oyuncularını zor futbolcu yetiştirdiğimiz için. 7 Milyon € filan isterse kimse şaşmasın.

dutty
30.Ağustos.2010, 03:03
Rodrigonun fm 2010 daki profilini koyarmısınız çok merak ettim,rica ediyorum

di canio
30.Ağustos.2010, 03:09
Rodrigonun fm 2010 daki profilini koyarmısınız çok merak ettim,rica ediyorum

Sabit bir profil girilmemiş veritabanına. Her oyun açılışında rastgele değerler veriliyor oyuncuya. ,

Benim oyunumda; 2012'nin Mayıs ayında, Real Madrid'in C takımındaydı ve pek parlak değildi özellikleri.

KanaKe
30.Ağustos.2010, 13:42
robinho milana gidecek heveslenmeyin :) tabi saka bir yana gelmesini cok isterim bjk ciddi ciddi ilgileniyor görünen o ki.. insallah türkiyeye gelirde izleme firsati buluruz

izmer96
30.Ağustos.2010, 13:52
Bu Rodrigo denilen cocukmu uyuyormus Schuster'in Pivot santrafor istegine ?

Deus Dominus
30.Ağustos.2010, 14:40
hangi maçtı hatırlamıyorum, bir Avrupa karşılaşması sonrasında söylemişti sanırım istediği forvet tipini, aynı Robinho'yu tarif etmişti :)

LaigLeNoiR
30.Ağustos.2010, 16:36
Bu Rodrigo denilen cocukmu uyuyormus Schuster'in Pivot santrafor istegine ?

Guti gelmeden önce istiyordu Pivot santrafor. Guti geldikten sonra onun paslarından anlayabilecek hızlı, teknik bir isim gerekiyor. Kısaca bize Robinho'yu tanıtmıştı, o andan itibaren Robinho'ya inanmaya başladım.

footballer33
30.Ağustos.2010, 16:42
Golcü transferi yapmadan da bitirebiliriz transfer dönemini ve bu durumda Holosko ile Nihat'tan maksimum verim alınmaya çalışılmalı, çünkü Schuster'in istediği forvete en çok bu isimler uyuyor. Bobo ve Nobre de değişmeli olarak oynayabilirler. Hatta Necip ve Cenk'i kazandığımız gibi Ali Kuçik'i bile kazanmaya çalışabiliriz bazı Türkiye Kupası maçlarında ve skorun garanti olduğu maçların son bölümlerinde oynatarak.

vego
30.Ağustos.2010, 18:08
Bu yıl yeni düzenlemelerle Rezerv Lig adını alan ve geçtiğimiz yıllara oranla statü ve kuralları değişen Rezerv Lig`de Beşiktaş`ın bugün oynadığı Bucaspor mücadelesinde sürpriz bir isim ilk onbir de sahaya çıktı.

Genel de genç oyuncuları profesyonel takıma hazırlama amaçlı olan bu lig de Beşiktaş`ın 35 yaşındaki tecrübeli futbolcusu Yusuf Şimşek`i sahada görenler bir hayli şaşkınlık yaşadı.

Geçen yıl A2 adıyla oynanan ve statüsü farklı olan bu lig, bu yıl Rezerv Lig`e döndürülmüş ve yaş sınırlaması kaldırılmıştı. Alınan bilgilere göre bu tarz yaklaşımların her takım tarafından yapılacağı belirtilirken, A takımda forma şansı bulamamış,maç eksiği olan tecrübeli oyuncuların da bu sayede eksikliklerinin giderilmesi hedefleniyor.

HABER1903

Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Carlos Queiroz, Beşiktaşlı Ricardo Quaresma`yı, EURO 2012 Elemeleri`nde Eylül ayında oynanacak ilk iki maçın kadrosuna almadı.

Inter ve Chelsea`de kadroya girmekte zorlanan Ricardo Quaresma, 2 yıldır milli takıma da davet edilmiyordu. Quaresma`nın Beşiktaş`a geldikten sonra artan grafiği, yıldız futbolcunun EURO 2012 Elemeleri’nde kadroya alınması yolunda bir beklenti oluşturmuştu.

KADROYA ÇAĞRILMADI
19 Ağustos`da Portekiz Futbol Federasyonu’ndan siyah-beyazlı kulübe gelen önyazıda, Quaresma`nın aday kadro için düşünüldüğü kaydedilmiş ve yıldız futbolcudan hazır olması istenmişti. Ancak teknik direktör Carlos Queiroz, Quaresma`nın geri dönüş hayallerini şimdilik yıktı. Deneyimli teknik adam, Portekiz`in Kıbrıs Rum Kesimi ve Norveç ile oynayacağı maçların kadrosuna Quaresma`yı almadı.

HABER1903/Ajanslar

Varonil
30.Ağustos.2010, 18:10
Yılların getirdiği PAF Ligi alışkanlıklarının ardından bir yadırganma olmuştur Yusuf'u görünce :D Ama ülkemizde olması gereken de bu Rezerv Lig sistemiydi.Birkaç hafta sonrada Güiza ve Kazım'ı aynı ligde görebiliriz :D

Suicider
30.Ağustos.2010, 18:12
twitter da emek ege yazmıştı 3 hafta sakatlanmış ronaldo yerine alınabilirmiş Q7

izmer96
30.Ağustos.2010, 18:54
Quaresma su anki performansi ile nasil cagirilmaz milli takima anliyamiyorum , demekki sadece bizim milli takimda olmuyor boyle sacma kadro secimleri :)

Ahmet Göktaş
30.Ağustos.2010, 19:13
RONALDO`NUN YERİNE QUARESMA!

Yıldız futbolcu Ricardo Quaresma, Portekiz Milli Takımı’na çağrıldı.

Beşiktaş’taki performansıyla herkesi kendisine hayran bırakan Quaresma, Portekiz Milli Takımı’nın teknik direktörü Carlos Queiroz tarafından milli takıma davet edildi. Quresma, H Grubu’nda yer alan Portekiz’in EURO 2012 elemelerinde karşılaşacağı Kıbrıs Rum Kesimi ve Norveç maçları için kampa katılacak.

Daha önce açıklanan aday kadroda yer bulamayan Quaresma, Ronaldo`nun dün akşam Mallorca maçında sakatlanması ve bugün yapılan kontrollerin ardından kadrodan çıkartılması üzerine Portekiz Milli Takımı aday kadrosuna alınması ise dikkat çekti.

Haber1903

:icon_cool:

Revolution
30.Ağustos.2010, 19:21
Doğru tercih.

Varonil
30.Ağustos.2010, 19:22
Yerinde bir karar,Dünya Kupasındaki Portekiz kadrosunda da olmalıydı bence.Bakalım bu 2 maçta göstereceği performans ile Queiroz'un gözüne girebilecek mi?

Revolution
30.Ağustos.2010, 19:23
Yerinde bir karar,Dünya Kupasındaki Portekiz kadrosunda da olmalıydı bence.Bakalım bu 2 maçta göstereceği performans ile Queiroz'un gözüne girebilecek mi?

Her işte bir hayır vardır. Belki de Dünya Kupası'nda iyi bir performans sergileyip Avrupa takımlarından birine gidecekti şimdi mis gibi Türkiye'de Beşiktaş'ta :)

izmer96
30.Ağustos.2010, 19:36
Quaresma su anki performansi ile nasil cagirilmaz milli takima anliyamiyorum , demekki sadece bizim milli takimda olmuyor boyle sacma kadro secimleri :)

RONALDO`NUN YERİNE QUARESMA!

Yıldız futbolcu Ricardo Quaresma, Portekiz Milli Takımı’na çağrıldı.

Beşiktaş’taki performansıyla herkesi kendisine hayran bırakan Quaresma, Portekiz Milli Takımı’nın teknik direktörü Carlos Queiroz tarafından milli takıma davet edildi. Quresma, H Grubu’nda yer alan Portekiz’in EURO 2012 elemelerinde karşılaşacağı Kıbrıs Rum Kesimi ve Norveç maçları için kampa katılacak.

Daha önce açıklanan aday kadroda yer bulamayan Quaresma, Ronaldo`nun dün akşam Mallorca maçında sakatlanması ve bugün yapılan kontrollerin ardından kadrodan çıkartılması üzerine Portekiz Milli Takımı aday kadrosuna alınması ise dikkat çekti.

Haber1903

:icon_cool:

Bana guzel cevap olmus :D

I3esiktas
30.Ağustos.2010, 19:38
Milli takıma seçilmeseydi daha iyiydi

Revolution
30.Ağustos.2010, 19:40
Milli takıma seçilmeseydi daha iyiydi

Kondisyon olarak öyle olabilir belki ama kadroya sonradan seçildiğine göre zaten 2 maçta da pek forma giyecek gibi gözükmüyor. Bence Beşiktaş'ın inanılmaz işine geldi bu iş Quaresma tekrar milli takıma seçildiği için çok moralli olur oynasa da oynamasa da..

I3esiktas
30.Ağustos.2010, 19:46
Umarım sakatlanmaz

LaigLeNoiR
30.Ağustos.2010, 23:48
Şunu da düşünmek lazım Quaresma sonuçta buraya gelirken kendini yeniden ispatlamak için geldi. Milli takıma giremeseydi form düşüklüğü olabilirdi moralman çökebilirdi, böylesi daha iyi belkide.

besiktas1903
31.Ağustos.2010, 06:13
Bugun son gun merakla bekliyorum yonetime guveniyorum transfer olsun diye transfer yapmazlar.

izmer96
31.Ağustos.2010, 09:03
Son gun persembe bugun degil

RoNNiE91
31.Ağustos.2010, 10:22
Son gün bugün yahu.31 Ağustos saat 17:00'a kadar.Hatta Rıdvan NTVSpor'da dedi şu 1 Eylül gelsinde bir oh çekelim diye :)

izmer96
31.Ağustos.2010, 11:38
yahu federasyonun sitesinde yaziyor son gun 1 eylul diye , ve her sezon bu 1 gun uzatilirki bu sezonda uzattilar , son gun 2 eylul

Jiemubaike
31.Ağustos.2010, 11:47
Arkadaşlar bu aralar takip edemiyorum Robi n'oldu ? :)

Zekirdek
31.Ağustos.2010, 11:52
Arkadaşlar bu aralar takip edemiyorum Robi n'oldu ? :)

Yalan oldu. :) :)

izmer96
31.Ağustos.2010, 12:16
Robinho Milan'la anlasmak uzere diye bir cok haber cikiyor 2 gundur

tarikko
31.Ağustos.2010, 14:24
Besiktas Robbie Keane´i aliyormus heralde..

http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/u nlu-golcu-icin-besiktas-iddiasiSXHBQ205134SXQ (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/unlu-golcu-icin-besiktas-iddiasiSXHBQ205134SXQ)

SAİT71
31.Ağustos.2010, 14:46
off keşke alsalar süper transfer olur :)

World Hollow o1
31.Ağustos.2010, 14:50
Fenerbahçe ile adı anıldığında çok fazla mizah yapılmıştı..
Umarım alınır..:)

Ricardinho
31.Ağustos.2010, 14:59
cuk diye oturur valla tam bir profesyonel

KaRaBükLü KraL
31.Ağustos.2010, 15:19
Robinho'da Milan'a gitmiş.Beşiktaşın Robinho işi yattı maalesef

nannar
31.Ağustos.2010, 15:23
robinho milan'da...

nerazzuri
Besiktas Robbie Keane´i aliyormus heralde..

http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/u nlu-golcu-icin-besiktas-iddiasiSXHBQ205134SXQ (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/unlu-golcu-icin-besiktas-iddiasiSXHBQ205134SXQ)
Newcastle ile anlaşmak üzere Keane. Zor.

Ahmet Göktaş
Robi yerine Robie mi diyorsunuz yani :D

C h A o S
31.Ağustos.2010, 15:31
yahu federasyonun sitesinde yaziyor son gun 1 eylul diye , ve her sezon bu 1 gun uzatilirki bu sezonda uzattilar , son gun 2 eylul

TFF açıkladı yarın bitiyor transfer dönemi.

Ahmet Göktaş
31.Ağustos.2010, 16:02
Beşiktaş`ta transferin bitimine kısa süre kala hareketli saatler yaşanıyor. Başkan Yıldırım Demirören, Cengiz Zülfikaroğlu ve Genel Sekreter Fahrettin Curoğlu`nun şu sıralarda Akaretlerdeki kulüp binasında toplantı halinde olduğu öğrenildi.

Başkan Demirören`in listede yeralan, Schuster`in onayladığı üç golcü arasından karar vermeye çalıştığı ve mutlaka bir golcü alınacağı öğrenildi. Serdar Adalı`nın yurt dışında yeralması nedeni ile olası bir eksik imza krizi yaşanmaması için, imzasına ihtiyaç duyulan Fahrettin Curoğlu`nun, Başkanın talebi ile bugün çıkacağı seyahati iptal ettiği ve toplantıya katıldığı belirtildi.

Yıldırım Demirören ve yöneticilerin listede bulunan isimler arasından en uygun golcüyü seçerek bu akşam ya da yarın federasyona bildirmesi bekleniyor.

-HABER1903-

Yöneticiler toplantıdalarmış... Tahminimce Robbie Keane olacak gelecek isim ama geçen seneki Tabata gibi bir son dakka transfernden korkuyorum.

Ahmet Göktaş
31.Ağustos.2010, 16:41
http://www.skysports.com/story/0,19528,11675_6350039,00.html

Ahmet Göktaş
31.Ağustos.2010, 17:45
Transfer periyodunun bitimine bir gün kala golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş için yeni bir isim daha gündeme geldi.

Skysports.com`un haberine göre Beşiktaş, Celtic`de kiralık olarak forma giyen İrlandalı golcü Robbie Keane`i kiralamak için İngiliz Tottenham kulübünde teklifte bulundu.

İngiliz Daily Mail gazetesi ise öğleden önce Robbie Keane`in, Beşiktaş`tan transfer teklifini aldığını ancak oyuncunun Beşiktaş`ta futbol oynamak istemediğini yazarken, öğleden sonra yaptıkları haberde Beşiktaş`ın 8 milyon Sterlin bonservis ücreti teklif ettiğini, Robbie Keane`e ise haftalık 70.000 Sterlin ücret teklif edildiği belirtildi. (Buna inanmam işte)

30 yaşında olan Robbie Keane, 1.75 cm boyunda ve İrlanda Milli takımının en fazla gol atan oyuncusu ünvanına sahip. Keane kariyeri boyunca Inter, Liverpool ve Leeds united gibi takımların formasını giymişti.

SkySports/DailyMail

footballer33
31.Ağustos.2010, 18:54
UĞUR İNCEMAN ANTALYASPOR'DA

http://www.medyabjk.com/resimler/_foto/ugur-inceman-antalyasporda_2796109.jpg

Beşiktaş'a 2008-2009 sezonunun başında 1 milyon Euro bonservis bedeli ile Manisaspor'dan transfer edilen Uğur İnceman, Siyah-Beyazlı kulüp ile yollarını ayırdı.

Bu sezon öncesi de Siyah Beyazlı kulüp ile 1 yıllık mukavele yenileyen Uğur İnceman, bugün yapılan görüşmeler sonrası Medical Park Antalyaspor ile anlaştı. Beşiktaş'tan, geçmiş dönemlerden kalan alacaklarını almayarak Medical Park Antalayaspor ile anlaşan Uğur için, Kırmızı-Beyazlı kulüp Beşiktaş'a bonservis bedeli ödemeyecek.

DHA

Ahmet Göktaş
31.Ağustos.2010, 18:58
Yabancı kontenjanı azalmış oldu böylece (!) :)

garydelgadov
31.Ağustos.2010, 18:59
Oruçlu kafayla 1 milyon euroyu görünce kafayı yedim aha para almışız diye,sonradan anladım o parayı bizim Manisaya verdiğimizi.:n:

Cengo
31.Ağustos.2010, 19:11

Uzatma yok:
"1 Eylül Çarşamba akşamı (yarın) saat 17.30'da sona eriyor." TFF

Ahmet Göktaş
31.Ağustos.2010, 19:23
Yönetim toplantıda Roque Santa Cruz'da karar kılmış.

RasAnt
31.Ağustos.2010, 19:25
Mühim olan getirmek karar kılmak değil :)

footballer33
31.Ağustos.2010, 19:27
Var ya Emenike gelse sevinçten göbek atacağım, artık o duruma geldim. :D

Ricardinho
31.Ağustos.2010, 19:34
santa cruz daha iyi

Ahmet Göktaş
31.Ağustos.2010, 19:35
Mühim olan getirmek karar kılmak değil :)

getirilir getirilir sorun değil diğerleri nasıl geldiyse aynı öyle gelmezsede forvet mi yok dünyada :D

Ricardinho
31.Ağustos.2010, 19:37
Beşiktaş’ta transfer rüzgarları bir an olsun dinmek bilmiyor... Benfica’nın teklif ettiği Rodrigo’yu geri çeviren Siyah-Beyazlı yönetim, Manchester City’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Paraguaylı Roque Santa Cruz için görüşmelere başladı. Beşiktaş’ın bu futbolcuya senelik 3.5 milyon Euro önerdiği kaydedildi. Ancak tecrübeli oyuncu, Beşiktaş’ın teklifine ilginç bir yanıt verdi: 10 gün sonra eşim doğum yapacak. İngiltere’den en fazla bir saat uzaklıktaki bir mesafeye gidebilirim. Bu durumda eşimi getirmem mümkün değil. Ben de ailemden uzaklaşmak istemiyorum... Yönetim, ‘gidiş dönüş için özel uçak ayarlarız’ demesine rağmen, oyuncu tam olarak “Evet” demedi. Görüşmeler tüm hızıyla devam ediyor.

Ahmet Göktaş
31.Ağustos.2010, 19:40
Abi günümüzde problem bile değil o bence , eğer gerçekse o laf bence naza çekmiş sadece kendini biraz Santa o kadar. Bu 3 büyük kulüp jet bile ayarlar ayıptır sölemesi o da problemmi :)

ozaniel
31.Ağustos.2010, 19:44
Bu saatten sonra gelecek oyuncunun takıma uyum sağlaması zor olur, bence transfere o kadar da gerek yok.

izmer96
31.Ağustos.2010, 19:46
ersinduzen
santa cruz'un bugün roma'da olmasi bekleniyordu... lazio'ya transferi olmadi... fulham'a gidiyor deniyor ama besiktas'a gelse tam isabet...

Ahmet Göktaş
31.Ağustos.2010, 19:47
Oyuncu kaliteli ise uyum falan hikayedir bence. Carew ,Anelka , Hagi , Quaresma , Guti vs.

ozaniel
31.Ağustos.2010, 20:44
Dediğin oyuncuların kaçı son dakika transferi. Son dakikada gelen adamların hiçbiri faydalı olmadı çünkü takıma çok geç katıldıkları için uyum sorunu yaşadılar ve ayrıca transferin son gününe kalan adamların kalitesi de ortada. Nihat'ın Ağustos'un başında gelmesine rağmen düzelmesi bir sezonu buldu, Tabata felaket, Higuain belki yetenekliydi ama takıma alışamadan yollandı. Diğer takımlarında böyle kötü son dakika transferleri var.

Ahmet Göktaş
31.Ağustos.2010, 20:49
Oyuncu kaliteli ise diyorum sen Higuain , Tabata diyorsun :icon_biggrin:

ozaniel
31.Ağustos.2010, 21:09
Son dakikada getirebileceğin adamlar o kadar oluyor çünkü.;)

Lucas Neill
31.Ağustos.2010, 21:13
Robinho icin o kadar geldi kesin diye haber yapildi olmamis.Keane gelirse cok yararli olacaktir.

di canio
31.Ağustos.2010, 22:31
Uğur İnceman'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiş.

Ricardinho
31.Ağustos.2010, 22:35
Uğur İnceman'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiş.
alacaklarına karsılık antalyaya verıldı bonservısı ıle

di canio
31.Ağustos.2010, 22:44
alacaklarına karsılık antalyaya verıldı bonservısı ıle

İyi bari Ertuğrul ile Sedat'tan bir nebze iyidir Uğur.

Ricardinho
01.Eylül.2010, 01:15
Sky Sports News'a konuşan Santa Cruz, "Bir hafta önce Mancini, beni rotasyonunda düşünmediğini söyledi. Bu bağlamda başka takımlarla görüştüm fakat sonunda kimseyle anlaşamadım ve benim için yeterli teklifleri alamayan kulüp istemeden de olsa beni takımda tutma kararı aldı" dedi.

Artık geleceğe baktığını ve takımdaki yerini geri almak için antrenmanlarına ağırlık vereceğini söyleyen golcü futbolcu, "Kulübüm Lazio'yla belli bir anlaşmaya varmamıştı ve azalan süre sonrasında oldukça geç kalındı. Bu hikaye artık bitmiştir" şeklinde konuştu.

Fulham'ın da kendisini istemesi konusunda konuşan Santa Cruz, "Eğer böyle bir şansım olsaydı, Mark Hughes ile beraber tekrar çalışmak çok mutluluk verici olurdu. Fakat şu anda Manchester City'nin oyuncusuyum ve kendimi burada kanıtlamak istiyorum" diye konuştu.

KanaKe
01.Eylül.2010, 08:48
Cruz'a teklif yaptimi BJK yönetimi ? bence cuk diye oturur bu kadroya..

Ricardinho
01.Eylül.2010, 14:02
Transferin bitmesine saatler kala Beşiktaş yönetimi golcü transferi için çalışmalarını sürdüroyor.
ABD'li haber kanalı Bloomberg, Beşiktaş'ın M.City'ye Emmanuel Adebayor'u kiralamak için son dakika teklifi yaptığını yazdı. Tottenham ile birlikte Togolu futbolcu için son bir hamle yapan Siyah-Beyazlı ekibin, Londra ekibinin aksine Adebayor'un haftalık 170 bin sterlin'lik (262 bin 225 dolar) maaşını ödemeyi kabul ettiği iddia edildi. Tottenham Başkanı Daniel Levy'nin, Adebayor'a haftalık 100 bin sterlin teklif ettiği, Adebayor'un İngiltere'de mi kalacağına yoksa parasından vazgeçmeyeceğine mi gün içinde karar vereceği iddia edildi.
Eğer kabul ederse ferrariyi göndercekler arkadaslar heran hersey olabılır...

di canio
01.Eylül.2010, 14:03
Fatih Tekke söylentileri varmış.

Ricardinho
01.Eylül.2010, 14:05
o var gündemde 2 aydır her sey olabılır aksam olsada rahatlasak hepimiz :)

eXcitinG
01.Eylül.2010, 14:16
Beşiktaş`ın Rusya`nın Rubin Kazan ekibinde forma giyen Milli futbolcu Fatih Tekke ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. Haber1903`ün edindiği bilgiye göre Tekke`nin kulübü ve oyuncu ile prensip anlaşmasına varıldı.

Tekke ve menajerleri kısa süre içinde kulüp binasına gelerek yönetimle masaya oturacak ve resmi sözleşmeye imza atacak. Beşiktaş`ın 33 yaşındaki tecrübeli golcüyü çok cüzzi bir bonservis bedeli ile kadrosuna katmak üzere olduğu belirtildi.

-HABER1903-

eXcitinG
01.Eylül.2010, 14:17
Beşiktaş`ın transfer döneminin bitimine saatler kala yabancı golcü arayışlarına %99 son verdiği öğrenildi.

Haber1903`ün edindiği bilgiye göre son olarak Santa Cruz`un transferi için girişimde bulunan siyah beyazlı yönetim sonuç alamayınca yabancı transferini kapattı.

Ancak Beşiktaş`ın transferin son saatlerinde sürpriz bir golcü ile anlaşmaya varabileceği öğrenildi. Detaylar kısa bir süre içinde Haber1903`de.

-HABER1903-

eXcitinG
01.Eylül.2010, 14:18
Adebayor nasıL geLsin yahu, adam Avrupa maçLarında oynadı zaten. GeLsede işimize yaramaz. Bu saatten sonra en mantıkLısı boş adam aLmaktansa eLde ki kadro iLe devam etmek. Fatih Tekke ye de gerek yok.

Revolution
01.Eylül.2010, 14:28
Fatih Tekke çok faydalı olur, Türk olması da muhteşem avantaj.

Ricardinho
01.Eylül.2010, 14:43
fatih tekke ile anlasıldı külübüyle son pürüzler gideriliyor hayırlı olsun :)
Nobre yi görceme 11 de tekke daha iyi olur bence süper ligde

Revolution
01.Eylül.2010, 14:45
"Fatih Tekke artık Beşiktaş'ta"
Golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın Fatih Tekke'yi kadrosuna kattığı iddia edildi.

DHA

Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/) yönetimi, transfer (http://www.sporx.com/futbol/transfer/) sezonunun bitiminin son gününde Rusya (http://www.sporx.com/rusya/)'nın Rubin Kazan (http://www.sporx.com/rubin-kazan/) takımında forma giyen Fatih Tekke (http://www.sporx.com/fatih-tekke/) ile her konuda anlaştı.
Doğan Haber Ajansı'nın servis ettiği haber şöyle devam ediyor: "Siyah beyazlı kulüp, bir süredir temas halinde bulunduğu yabancı forvet adaylarından istediği sonucu alamayınca Fatih Tekke (http://www.sporx.com/fatih-tekke/) için görüşmelere başladı. Siyah-beyazlılar, yapılan görüşmeler sonrası Fatih Tekke (http://www.sporx.com/fatih-tekke/) ve Rubin Kazan (http://www.sporx.com/rubin-kazan/) kulübü ile anlaşmaya vardı.
Sözleşmenin şartlarının ve Fatih Tekke (http://www.sporx.com/fatih-tekke/)'nin alacağı ücretin önümüzdeki saatlerde Siyah-beyazlı kulüp tarafından açıklanması bekleniyor."

bySilver
01.Eylül.2010, 14:48
Beşiktaş, son transfer bombasını Trabzonspor eski takım kaptanı Fatih Tekke ile patlattı…

Trabzonspor taraftarının hala unutamadığı ve her defasında Bordo-Mavili kulüpte forma giymesi için gelen yönetimlere çağrı yaptığı eski takım kaptanı, gol kralı Fatih Tekke, son dakika büyük bir pürüz çıkmazsa Beşiktaş forması giyecek.

Beşiktaş teknik direktörü Schuster'in ısrarla golcü istemesi üzerine Tottenham'ın golcüsü Robbie Keane ile temasa geçen Siyah-Beyazlı yönetim, bu futbolcu için İngiliz Kulübüyle anlaşma sağlayamayınca, rotayı, daha önce de temas kurduğu Rubin Kazan takımında forma giyen Fatih Tekke'ye çevirdi.

Rus Kulübünün bonservisinde büyük kolaylık yapmasının ardından Fatih de Beşiktaş ile anlaşmaya vardı.

Siyah-Beyazlı Kulüp yöneticileri, transferin son gününde Fatih'in lisansını yetiştirmek için büyük çaba sarfediyor.

Trabzonunsesi.com yineliyor: Son dakikada, çok büyük bir pürüz yaşanmadığı takdirde, Fatih Tekke, Beşiktaş formasıyla yeniden Süper Lig'de boy gösterecek.

Kaynak: Trabzonunsesi

vay arkadaş ya.

izmer96
01.Eylül.2010, 14:50
Adebayor , Santa Cruz , Robbie Keane , Robinho derken Fatih Tekke'mi gelmis ? :)

SAİT71
01.Eylül.2010, 14:52
Bana göre gereksiz bir transfer olmuş. Hayırlı olsun yinede.

GebzeLi1907
01.Eylül.2010, 14:58
Bencede hayli gereksiz bi transfer olmuş hiç almadan devam etselermiş daha iyiydi nobre bobo nihat holosko hiç birinden iyi seviyede değil üstelik yaşıda artık geldi 33 34 e

Revolution
01.Eylül.2010, 15:00
Fatih, Nobre'den çok daha iyi bir performans koyacaktır ortaya. Bence çok mantıklı bir transfer yaptı Beşiktaş. Hayırlı olsun..

eng1n
01.Eylül.2010, 15:03
Bende bu yaz şüphelenmiştim zaten hiç bir gazetede transfer haberi geçmedi Fatih Tekke'nin buda gerçekten bir yere transfer olacağının göstergesiydi :D

Hugo
01.Eylül.2010, 15:11
750bin Euro bonservis bedeli ile 2 yıllık anlaşma sağlandı.

eng1n
01.Eylül.2010, 15:12
Fatih Tekke ile transfer görüşmelerine başlandığını borsaya bildirmiş Beşiktaş

MeMo
01.Eylül.2010, 15:14
O kadar isimden sonra Fatih Tekke'nin gelmesi ilginç oldu.

nekop
01.Eylül.2010, 15:17
Fatih Tekke Türkiye'de her türlü iş yapar. Bobo ve Nobre'den fiziken zayıf olsada onlardan çok daha iyi bir futbol zekası olduğunu düşünüyorum. Onu tekrar Trabzonspor forması ile izlemek güzel olurdu ama Beşiktaş'a gelirsede üzülmem. Hatta sırf onu izlemek için bile bu sene 2-3 Beşiktaş maçına gidebilirim.

C h A o S
01.Eylül.2010, 15:21
Transfer yapılsın amacıyla yapılmış bir transfer.O kadar adamın adı geçiyordu.Kişisel görüşüm vasat bir transfer.

Bordo61Mavi
01.Eylül.2010, 15:25
Tessekurler Besiktas :)

anilton
01.Eylül.2010, 15:28
Schuster, Bobo ve Nobre ile tüm sezonun geçmeyeceğini zaten söylemişti.Alınacak forvet direk oynayacak,Bobo'yu kesecek ve Bobo'yu kestiğinde onun dahi sesini çıkaramayacağı bir isim olacaktı.(Robinho,Adevayor vb).

Bu gibi isimler olmayınca direk oynayacak değilde alternatif olacak bir Türk alınıyor.

Eğer gereksiz bir yabancı alıp gelselerdi "transfer yapmış olmak için yaptılar" derdim.Ama F.Tekke transfer yapmış olmak için yapılmış değil yerli statüsünde alternatif olarak ucuza alınmış bir isim.

GeNç KaRTaL
01.Eylül.2010, 15:40
Quaresma ve Guti'den sonra bir çok yıldız yabancı forvetin ismi geçti ancak hepsi çeşitli sebeplerden dolayı olmadı.Bir santrafor ihtiyacımız olduğu ortada ve bu yüzden Fatih Tekke'nin transferi bence gereksiz değil.İsmi geçen onca oyuncudan sonra rakip taraftarın bile burun kıvırması normal aslında.:icon_smile: Türkiye'den ayrılmadan önce ligimizin en iyi santraforuydu Fatih Tekke.Tabii o zamanların üstünden baya geçti.Son zamanlarda pek takip de edemedim performansını.Ancak her şeye rağmen alternatif olması açısından iyi bir transfer bence.Şöyle bir şey de var.Bu transfer için yapılan yorumların hepsi öngörüdür şu an.Fatih Tekke gelir,bu sezon döktürür Beşiktaş'ta veya dökülür.Bunu da zamanla göreceğiz.Son olarak Fatih Tekke kulübümüze hayırlı olsun.

deniz.91
01.Eylül.2010, 16:22
Rubine daha yeni gitmedimi tekke erken dönmüş kaça oldu transfer

attiilla
01.Eylül.2010, 16:32
robinho ve adebayor isimlerinden sonra bünyelerde bir nebze hayal kırıklığı yarattı.

izmer96
01.Eylül.2010, 16:32
Fatih Tekke artık Beşiktaş'ta
Golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş, deneyimli oyuncu Fatih Tekke'yi kadrosuna kattı.

http://www.sporx.com/img/3/2010-2/fatihtekke45.jpg

Beşiktaş (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2Fsuperlig%2Fbesiktas%2F) yönetimi, transfer (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2Ftransfer%2F) sezonunun bitiminin son gününde Rusya (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fru sya%2F)'nın Rubin Kazan (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fru bin-kazan%2F) takımında forma giyen Fatih Tekke (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffa tih-tekke%2F) ile her konuda anlaştı.
Doğan Haber Ajansı'nın servis ettiği haber şöyle devam ediyor: "Siyah beyazlı kulüp, bir süredir temas halinde bulunduğu yabancı forvet adaylarından istediği sonucu alamayınca Fatih Tekke (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffa tih-tekke%2F) için görüşmelere başladı. Siyah-beyazlılar, yapılan görüşmeler sonrası Fatih Tekke (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffa tih-tekke%2F) ve Rubin Kazan (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fru bin-kazan%2F) kulübü ile anlaşmaya vardı.
Sözleşmenin şartlarının ve Fatih Tekke (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffa tih-tekke%2F)'nin alacağı ücretin önümüzdeki saatlerde Siyah-beyazlı kulüp tarafından açıklanması bekleniyor."
TEKKE'YE ÖDENECEK ÜCRET

Lig TV muhabir (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fmu habir%2F)i Ömer Güvenç'in Fatih Tekke transfer (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2Ftransfer%2F)iyle ilgili verdiği bilgi ise şöyle: "Beşiktaş (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2Fsuperlig%2Fbesiktas%2F) Fatih Tekke (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffa tih-tekke%2F) ile anlaştı. Beşiktaş (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2Fsuperlig%2Fbesiktas%2F), Rubin Kazan (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fru bin-kazan%2F)'a 750 bin Avro bonservis bedeli, Fatih Tekke (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffa tih-tekke%2F)'ye de 1,5 milyon (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fly on%2F) TL garanti para ödeyecek. Tekke ayrıca 40 bin TL maç başına para alacak. Siyah-beyazlılar golcü oyuncu ile 2 yıllak anlaşmaya vardı. Fatih Tekke (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffa tih-tekke%2F)'nin şu an sağlık kontrolü (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fsa glik-kontrolu%2F)nden geçiyor."

BEŞİKTAŞ'TAN BORSA'YA AÇIKLAMA
Beşiktaş (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2Fsuperlig%2Fbesiktas%2F), transfer (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2Ftransfer%2F)in son gününde Rusya (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fru sya%2F)'nın Rubin Kazan (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fru bin-kazan%2F) takımında forma giyen Fatih Tekke (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffa tih-tekke%2F) ile anlaşırken, bu futbol (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2F)cuyla görüşmelere başlandığını da İstanbul Menkul Kıymetler Borsasına (İMKB) bild (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fbi ld%2F)irdi.
Beşiktaş (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2Fsuperlig%2Fbesiktas%2F) Futbol (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2F) Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den İMKB'ye yapılan açıklamada, ''Şirketimiz, futbol (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2F)cu Fatih Tekke (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffa tih-tekke%2F)'nin transfer (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2Ftransfer%2F)i konusunda görüşmelere başlamıştır'' denildi.

LaZz_61
01.Eylül.2010, 16:45
Emre Belözoğlundan farkın kalmadı kaptan, demek ki senin de derdin paraymış 650 bin € için imza atmadın Trabzonspor'a, şimdi Beşiktaş'a gidiyorsun... Yazıklar olsun...

"Ben Trabzonspor kaptanıyım, başka kaptanların arkasından sahaya çıkmam" diyen Dozer Cemil ruhunu öldürdün... Teşekkürler.

Bordo61Mavi
01.Eylül.2010, 17:27
Demeki en buyuk Trabzonsporlu sen degilmisin Fatih bey :) en buyuk Trabzsporlulara bi daha laf atmasin insAllah

Bjk icin hayirli ugurlu olsun

yunusgs
01.Eylül.2010, 17:30
Demeki en buyuk Trabzonsporlu sen degilmisin Fatih bey :) en buyuk Trabzsporlulara bi daha laf atmasin insAllah

Bjk icin hayirli ugurlu olsun

Bunlar artık profesyonelliğin içinde olan şeyler malesef.Eskisi gibi futbolcular karın tokluğuna çalışmıyor.Kulübüm için her şey yaparım dese de,lafla peynir gemisi yürümüyor.

Varonil
01.Eylül.2010, 17:40
Trabzonsporlu arkadaşlarımızın üzülmesi normal.Ama bunlar futbolun içinde olan şeyler,çok fazla tepki göstermeye gerek yok.

Tipik Türk seyircisi profilini tahmin edebiliyorum,Beşiktaş Trabzon'a gider bütün stat Fatih Tekke'ye sövmeye başlar.Ama bunları aşmamız lazım.

Transferin Beşiktaş'a getireceklerine gelince,Bobo ve Nobre ile bir sezon geçmezdi 3 kulvarda birden.Yabancı kontenjanı ve Türkiye'de bu mevkide alınacak pek iyi oyuncu olmadığından en uygun oyuncu transfer edildi bana göre.

besiktas1903
01.Eylül.2010, 18:05
Fatih Tekke Besiktasimiza hayirli olsun. Ilk basta gorunce kendi kendime Fatih tekke'mii geldi dedim bula bula Fatihi mi buldular ama mantikli dusunursek iyi transfer en azindan Tabata gibi transfer olmadi. Nobre oynayacagina Fatih oynar..

garydelgadov
01.Eylül.2010, 18:08
Tahmin ettiğim oldu.İsmini hiç duymamamaağmen hiçkimseyi alamazlarda Fatih Tekkeyi alır gelirler demiştim.Bbam Semihi alırlar diyordu keşke öyle olsaydı bari.:D
Eski formunu yakalarsa en iyi transferimiz bile olabilir.Hatırlıyoruz sonuçta nasıl bir golcü olduğunu.Bakalım hayırlı olur inşallah..

aerysnmz
01.Eylül.2010, 19:37
Bu sene 3. kez 33 yaşında bir adam alıyoruz.Umarım önümüzdeki seneler devam etmez.Yine de Tekke rotasyon için iyi transfer oldu

Bordo61Mavi
01.Eylül.2010, 19:48
6 ay once laf atmicakti Unal Karamana :) simdi Unal hoca olsam cikarim derimki gorduk en buyuk Trabzonsporluyu :)

eGowiCh
01.Eylül.2010, 19:54
Nihat bile Villarreal'de harika işler yaptıktan sonra sakatlandı ve Beşiktaş'a geri döndüğünde tel tel döküldü, hala dökülüyor, yani eski Nihat kesinlikle değil. F.Tekke'nin da Nihat gibi faydalı olabileceğini düşünmüyorum, gereksiz bir transfer. Bu tarz adamların ahı gitmiş vahı kalmış, transfer etmenin bir anlamı yok.

sananes
01.Eylül.2010, 20:13
"Ben hala Trabzonsporluyum" dedi Tekke hemde BJK imza töreninde.Yani ben sevmem ama cidden bu tavrını çok beğendim sahaya çıkıp elinden gelen herşeyi yapacaktır.Ama Trabzonluların laflarını hak etmiyor Trabzonspordan gitmedi direk BJK'ye sonuçta de mi ben mi yanlış biliyorum yoksa.Yada trabzona ben sizde oynamam diyerekte gitmedi almak istese Trabzonspor yönetimi Kaptan orayı tercih ederdi.Suçu kendilerinde aramalı artık bazıları oyuncuyu ihanetle suçlamamalı.
Hayırlı olur ve çok başarılı olur umarım.Bugün imza töreninde yaptığı hareketle büyük saygıyı hak eden büyük forvete.

Bordo61Mavi
01.Eylül.2010, 20:22
6 ay onceki basin toplantisini bulamiyorum suan telefondan yaziyorumda

Soyle bi cumlesi olmasi lazimdi

"Turkiyede Trabzonspordan baska bi kulupte oynamam bukadar acik ve netim"

RoNNiE91
01.Eylül.2010, 21:36
Bu ilk değil.Geçen senede olmuştu böyle bir olay.Bende çok net hatırlıyorum Mehmet Topuz tranferi kargaşasında Mehmet Topuz Kanaltürk'e bağlanmıştı ve sormuşlardı "Bu saatten sonra(formayı giyme olaylı,küçüklükten beri Beşiktaşlı olduğu söyleme durumu vs.) Beşiktaş'tan başka bir kulüpte oynaman mümkün mü?" diye.Mehmet'te "Hayır değil,gerekirse 1 yıl bekler,ondan sonra Beşiktaş formasını giyerim" demişti.Burda Mehmet Topuz acemilik edip böyle bir demeç verdi.Yapmamalıydı.Profesyonel futbolcu her takımda oynayabilir.Misal Gökhan Gönül'ün ayağında kartal dövmesi olması vb. birçok örnekte bulunabilir.Bordo61Mavi nickli arkadaşın söylediği gibi bir demeç verdiyse eğer hata yapmış Fatih.Yarın öbürgün hangi kulüpte futbol oynayacağını bilemez insan.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Eylül.2010, 22:01
http://img401.imageshack.us/img401/8382/4231.jpg

Transfer dönemi bitti. Bence kullanılabilecek en iyi kadromuz bu,ayrıca oldukça da alternatifli bir kadro oluştu.Şöyle ki;
GK'de Rüştü ve Cenk,
DR'de Erhan ve Rıdvan
DL'de İsmail
DC'de Zapo ve Ersan (Sivok'u saymadım çünkü iyileşince zaten banko oynayacaktır.)
MC'de Aurelio ve Fink
AMR'de Holosko ve Nihat
AMC'de Yusuf ve Tabata
ST'de Fatih Tekke ve Nobre var...
Fatih Tekke transferi hakkındaki yorumum: En azından Nobre'den iyidir. :)

eGowiCh
01.Eylül.2010, 22:24
Bu ilk değil.Geçen senede olmuştu böyle bir olay.Bende çok net hatırlıyorum Mehmet Topuz tranferi kargaşasında Mehmet Topuz Kanaltürk'e bağlanmıştı ve sormuşlardı "Bu saatten sonra(formayı giyme olaylı,küçüklükten beri Beşiktaşlı olduğu söyleme durumu vs.) Beşiktaş'tan başka bir kulüpte oynaman mümkün mü?" diye.Mehmet'te "Hayır değil,gerekirse 1 yıl bekler,ondan sonra Beşiktaş formasını giyerim" demişti.Burda Mehmet Topuz acemilik edip böyle bir demeç verdi.Yapmamalıydı.Profesyonel futbolcu her takımda oynayabilir.Misal Gökhan Gönül'ün ayağında kartal dövmesi olması vb. birçok örnekte bulunabilir.Bordo61Mavi nickli arkadaşın söylediği gibi bir demeç verdiyse eğer hata yapmış Fatih.Yarın öbürgün hangi kulüpte futbol oynayacağını bilemez insan.

G.Gönül ne alaka dostum, dövmeyle ne ilgisi var? Fenerbahçeli bir futbolcu Gökhan.

Dediğin doğru. Tümer de "Beşiktaş dışında hiçbir takımda oynamam." demişti. Yine Baliç "Kefen giyerim Galatasaray forması giymem" demişti. Örnekler çoğaltılabilir. Futbolculuk profesyonel bir iş, parayı burdan kazanıyor, o yüzden duygulardan öte mantık önplandadır her zaman.

RoNNiE91
01.Eylül.2010, 22:33
G.Gönül ne alaka dostum, dövmeyle ne ilgisi var? Fenerbahçeli bir futbolcu Gökhan.

Dediğin doğru. Tümer de "Beşiktaş dışında hiçbir takımda oynamam." demişti. Yine Baliç "Kefen giyerim Galatasaray forması giymem" demişti. Örnekler çoğaltılabilir. Futbolculuk profesyonel bir iş, parayı burdan kazanıyor, o yüzden duygulardan öte mantık önplandadır her zaman.

Habercilere yakalanmış ayağındaki kartal dövmesiyle :) Gerçi sende haklısın aslında kendisi bir açıklama yapmamış Beşiktaşlı olduğum için falan diye ama insan düşünüyor tabi öyle mi acaba diye :)
Neyse demek istediğim eğer öyleyse bile Gökhan doğru olanı yapıp birşey dememiş.Profesyonel sonuçta,öyle de olunmalı.

Revolution
01.Eylül.2010, 23:11

Gökhan Gönül'ün Beşiktaşlı olduğunu işitmiştim Rıdvan Dilmen'den. Babamın arkadaşı(Sedat Tatlısöz) Sarıyer'in -o muhteşem yılları mı ne deniyor tam bilemiyorum Rıdvanlı kadrosu :) - eski oyuncusu ve babamın ofisinde bir sohbet tarzında birşey gerçekleşmişti Rıdvan Dilmen'in de katıldığı... O sıralar Emre Belözoğlu muhabbeti geçmişti, Rıdvan Dilmen de Gökhan Gönül de fanatik Beşiktaşlı ama çıkıp en büyük Fenerli gibi mücadele ediyor bu işler yürekle olur gibi bir cümle kurmuştu :) Oyuncuların takımlarını kafaya takmaya gerek yok. Önemli olan formanın hakkını sonuna kadar vermeleri.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Eylül.2010, 23:34
Sözleşmesi askıda olan Michael Fink'in lisansı tekrar çıkarıldı. NtvSpor

MC için Aurelio ile birlikte iyi alternatif olur Fink...

Revolution
01.Eylül.2010, 23:37
Fink doğru hamle olmuş ama 3. alternatif olacaktır büyük ihtimal.

Varonil
01.Eylül.2010, 23:52
Gökhan Gönül'ün bizim için hangi takımlı olduğunun önemi yok,çıkıp da en kral Fenerbahçeliden bile daha iyi sahada mücadele ediyor,bu bizim için onu en iyi Fenerbahçeli yapıyor zaten.

(Kendi adıma konuşuyorum - ama bütün Fenerbahçeliler aynı şeyi düşünüyor biliyorum ;;) )

Bu konuda da futbolcuların hangi takımlı olduğuna pek takılmamak lazım bence.Sahada ekmeğini yediği takım için gerekli mücadelesini ortaya koyuyorsa pek bir önemi yok.

eGowiCh
01.Eylül.2010, 23:58
Rüştü için de Galatasaraylı deniliyor, hatta sağlam bir kaynaktan aldığım bilgi de Fenerbahçe'de oynarken bile Galatasaraylı olduğunu teyit etmişti. Ancak Rüştü gayet profesyonelce hem Fenerbahçe hem Beşiktaş için ter döktü. G.Gönül'ün Beşiktaşlı olduğunu sanmıyorum, Tümer Beşiktaşlı mesela, Fenerbahçe'deyken de söylüyordu. Necati Fenerbahçeli, Caner'in Galatasaray'da oynarken Fenerbahçeli olduğunu biliyorduk. Oyuncuların profesyonelliği önemli, hangi takımı tutarsa tutsun ekmeğini yediği yer önemli.

Revolution
01.Eylül.2010, 23:59
Rüştü için de Galatasaraylı deniliyor, hatta sağlam bir kaynaktan aldığım bilgi de Fenerbahçe'de oynarken bile Galatasaraylı olduğunu teyit etmişti. Ancak Rüştü gayet profesyonelce hem Fenerbahçe hem Beşiktaş için ter döktü. G.Gönül'ün Beşiktaşlı olduğunu sanmıyorum, Tümer Beşiktaşlı mesela, Fenerbahçe'deyken de söylüyordu. Necati Fenerbahçeli, Caner'in Galatasaray'da oynarken Fenerbahçeli olduğunu biliyorduk. Oyuncuların profesyonelliği önemli, hangi takımı tutarsa tutsun ekmeğini yediği yer önemli.

Bende bunu söylemek istemiştim.. Aynen katılıyorum :yildiz:

Ricardinho
02.Eylül.2010, 01:37
Serdar özkan doğuştan galatasaraylıymıs :)

titates1
02.Eylül.2010, 01:48
madem herkes bi bilgi veriyor , Mehmet Batdal da Fenerbahçeli =)

aerysnmz
02.Eylül.2010, 02:02
Bende Beşiktaşlıyım.Burası da transferleri konuşma yeri

Lucas Neill
02.Eylül.2010, 02:19
Yusuf da Fenerbahceli.Iyice dagittik konuyu.Fatih Tekke transferi gereksiz olmus ama alternatif olarak iyi bi isim yine de son durumunu bilmiyorum bakalim ilerleyen günlerde nasil performans gösterecek.

indie
02.Eylül.2010, 06:10
Fatih gibi bir oyuncunun kadroda bulunmasından zarar gelmez. Bobo, Holosko, Nihat, Fatih, Nobre, Quaresma her formasyona forvet alternatifleri sunabilecek bir hücum hattı.

Aurelio transferinde de aynı durum geçerli. Fink'in kalmasıyla birlikte Ernst, Necip, Fink, Aurelio, Guti, hatta Hilbert ve Tabata şeklinde bir rotasyon oluştu ki buradan fazlasıyla çift yönlü ortasaha kombinasyonları yaratmak mümkün.

Savunmada Rıdvan ve Sivok gelene kadar, Ersan takıma, stoperler de yeni sisteme alışana kadar sıkıntılar olacaktır.

Kale zaten en güvenli bölge haline geldi Cenk'in ve Hakan'ın artan performanslarıyla. Rüştü de tıpkı Yusuf gibi mevkiisindeki oyunculara ağabeylik yapmakla kalacak gibi bu sene.

Sonuçta kendi adıma gayet iyi bir transfer dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Takımdaki verimsiz oyunculardan kurtulup 7-8 milyon euro maliyetle hemen her bölgesinde (yerli kanat rotasyonu hariç) bir çok kaliteli alternatifi olan, yıldızların, genç yeteneklerin ve tecrübeli milli oyuncuların oluşturduğu bir takım haline geldik. Başımızda da kalitesi ve karakteri tartışılmaz bir hoca bulunuyor. Artık takıma yoğunlaşıp üç kulvarda işlerin nasıl gideceğine bakabiliriz.

izmer96
02.Eylül.2010, 09:16
Ben bu tartismalari anlamiyorum , sanki Fatih yabanci statusunde oynuyorda kadroda yer kapliyor bos yere , yada yuksek meblalara gelmis , adam Turk , TS li FB li GS li olmus farketmez onemli olan vericegi katki , Fatih bence ne tam bir pivot forvet nede tam bir gezinen forvet , ikisinin arasinda son vuruslari ve kafalari etkili bir oyuncu tabi gectigimiz 2 yil takip etmedim performansi nasildir bilemem fakat en azindan Nobre'den daha fazla katkida bulunucagindan eminim , Fatih burda ya efsane olur yada sezon bitmeden bir anadolu klubune gecer

nerazzuri
02.Eylül.2010, 10:33
Bu takımda Nobre oynuyorsa, Fatih hayli hayli oynar. Boş değil. Sadece siz Robinho, Adebayor gibi isimlere kendinizi şart tutmuştunuz.

Biz de yaşadık bunları biliyoruz :) Fatih gibi bir golcü asla boş olamaz.

footballer33
02.Eylül.2010, 19:45
http://img401.imageshack.us/img401/8382/4231.jpg

Transfer dönemi bitti. Bence kullanılabilecek en iyi kadromuz bu,ayrıca oldukça da alternatifli bir kadro oluştu.Şöyle ki;
GK'de Rüştü ve Cenk,
DR'de Erhan ve Rıdvan
DL'de İsmail
DC'de Zapo ve Ersan (Sivok'u saymadım çünkü iyileşince zaten banko oynayacaktır.)
MC'de Aurelio ve Fink
AMR'de Holosko ve Nihat
AMC'de Yusuf ve Tabata
ST'de Fatih Tekke ve Nobre var...
Fatih Tekke transferi hakkındaki yorumum: En azından Nobre'den iyidir. :)

Ferrari dışında bire bir katılıyorum. Ferrari konusunda katılmama sebebim de hocamızın Zapo'yü düşünmesi. Gerçekten bol alternatifli bir kadromuz oldu. Yaşlı bir kadro ama tecrübe de her zaman önemlidir 3 kulvarda mücadele edeceksen. Fatih Tekke transferi konusunda da sadece şaşkınım, ne umduk ne bulduk misali. Ama izlemeden önyargıyla yaklaşmak istemiyorum, hayırlı olsun.

E.Cartman
02.Eylül.2010, 23:36
Ne Quaresma ne Guti, Beşiktaş'ın bu seneki en iyi transferi Necip'tir. Kendisini geliştirmeye başarırsa önümüzdeki 5 yıl boyunca da en iyi transferi olur :)

KanaKe
03.Eylül.2010, 15:19
Fatih bu haliyle ne Nihati kesebilir ne Boboyu besiktas'ta nihatla bobodan sonra 3. forvet olur en fazla..

Kawaguchi
05.Eylül.2010, 15:11
http://www.medyaspor.com/content/img/News/headline/yusuf1_05.09.10.01.40.30.jpg

Beşiktaş’ın hocası Schuster’in, Yusuf Şimşek’i A2 maçında ortaya koyduğu etkileyici performans üzerine takımda tuttuğu ortaya çıktı. Alman hoca, “Yusuf, istediğim gibi kaleye dikine futbol oynuyor” diye konuştu.

Sakatlığı nedeniyle uzun bir süredir takımdan ayrı kalan, 1 haftadır saha çalışmalarına arkadaşlarıyla katılan Yusuf Şimşek’in oyun stili, teknik direktör Schuster’in kendisi hakkındaki fikrini değiştirdi. Schuster, sezon başı kamplarına katılmayan Yusuf’un kadroda tutulup tutulmaması konusunda kararsızlık yaşadı. Alman hoca, daha önce kasetlerden izleyip beğendiği ancak sakatlığı uzadığı için son performansını merak ettiği yıldız oyuncuyu A2 karşılaşmasında test etme kararı aldı. A2 takımla maça çıkmayı Schuster ile görüştükten sonra kabul eden Yusuf, Bucaspor ile oynanan mücadelede kalitesini gösterip hocasını etkilemeyi başardı. Schuster’in gözüne giren 35 yaşındaki tecrübeli yıldız, takımda kalmayı da garantiledi.

‘ONA ŞANS VERECEĞİM’

Schuster’in, futbol komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ve basın sözcüsü Mete Düren’e, “Yusuf benim istediğim futbolu oynuyor. Ben kaleye dikine doğru oynayan futbolcuyu severim. Ona şans tanıyacağım. Şu an fizik olarak hazır değil. Ama ilerleyen haftalarda bizim için iyi bir alternatif olabilir. Oyunun kaderini değiştirebilecek yeteneklere sahip” dediği öğrenildi.

ozaniel
05.Eylül.2010, 22:01
Yusuf çalım atmaya devam ettikçe oynatılacak.:D Son 20-30 dakikada oyuna girebilecek bir alternatif olabilir.

TR.CaPTaiN
06.Eylül.2010, 15:02
Devre arası transfer dönemine kadar kilit.

anilton
27.Kasım.2010, 17:35
Beşiktaş, transferi erken açtı

27 Kasım 2010 16:38 | NTVSpor.net

http://www3.pictures.gi.zimbio.com/Portugal+v+Albania+FIFA2010+World+Cup+Qualifier+Fh IFO04-Gz-l.jpg

Beşiktaş, İspanya'nın Valencia takımında forma giyen orta saha oyuncusu "Manny" lakaplı Portekizli Manuel Fernandes'i kiralık olarak transfer etti.

Sezon başında Guti ve Quaresma gibi iki önemli ismi kadrosuna katan Beşiktaş, devre arası transfer dönemi başlamadan yeni futbolcu arayışlarına hız verdi ve transfer sezonunu da erken açtı.

Siyah Beyazlı kulübün futbol şube komitesi son bir haftadır görüşme halinde olduğu Portekizli Manuel Fernandes ile anlaşmaya vardı. Mehmet Topal'ın Valencia'dan takım arkadaşı 24 yaşındaki oyuncu ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı ve Valencia forması giyen Fernandes'in kiralık olarak Siyah Beyazlı takıma katılması sağlandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster'in isteği üzerine girişimlere başlayan yönetim, orta sahada çift yönlü olarak görev yapan oyuncu hakkında vatandaşı Quaresma'nın da olumlu referans vermesi üzerine transferi tamamladı.

Bu sezon sonuna kadar kiralık olarak Beşiktaş forması giyecek olan Fernandes'in satın alma opsiyonun da Beşiktaş'da olacak.

Futbol kariyerine başladığı Benfica'dan 2007 yılında 18 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Valencia'ya transfer olan Manuel Fernandes, Valencia'dan önce Premier Lig ekiplerinden Portsmouth ve Everton'da kiralık olarak forma giydi.
2007 Temmuz'da transfer olduğu Valencia ile 30 Haziran 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fernandes'in şuanki bonservis bedelinin 12 milyon euro olduğu kaydedildi.

5 Şubat 1986 Lizbon doğumlu Manuel Fernandes geçtiğimiz dönemlerde Portekiz Milli Takım formasını da giydi. Bu sezon Valencia forması ile 19 karşılaşmaya çıkan "Manny" lakaplı Manuel Henriques Tavares Fernandes, toplam 973 dakika sahada kaldı. Bu sezon 1 gol atan Fernandes, Şampiyonlar Ligi'nde Bursaspor'un Valancia'nın 4-0 mağlup ettiği Bursa'daki karşılaşmada son 9 dakika görev yapmıştı.

Beşiktaş'dan yarım sezon için 1 Milyon Euro ücret alacağı belirtilen oyuncu, siyah beyazlı takımın Ocak ayında başlayacak devre arası hazırlık kampına katılacak.

Aşk-ı Şehir
27.Kasım.2010, 18:00
İyi oyuncu bu Fernandes. Katkısı olacaktır. Ama MC oynamıyo mu yahu? Zaten en kalabalık bölgelerden biriydi orası. Holosko'da gönderilebilir bu transferden sonra..

bjk4ever
27.Kasım.2010, 18:04
Ya baklavali 4-4-2'ye donup Aurelio onunde Ernst-Fernandes onunde Guti olacak, ya da 4-3-3'te Ernst geride, onunde Fernandes ve Guti olacak. Sanirim bir de kanat ve forvet de gelecek. Ben asil gidecek oyuncularin kim olacagini ve hangi sartlarda ne maliyetle gidecegini merak ediyorum.

Sirius Black
27.Kasım.2010, 18:09
Darısı başımıza. Yine bize gereken niteliklerde bir oyuncu sanırım, yine biz uyuduk. Bu Galatasaray adam olmayacak.

yunusgs
27.Kasım.2010, 18:14
Sürekli kiralanması akıllarda soru işareti oluşturmuyor değil.Fakat ligimiz için son derece doğru bir hamle.

anilton
27.Kasım.2010, 18:35
Bir kanat birde forvet transfer edilecek.Fink,Holosko ve Ferrari gitmesi yüksek ihtimal olan isimler.Bu transfer politikası ışığında Schuster'in kafasında ikinci yarı için şöyle bir 11 olabilir;

-------------------------R/C/H--------------------

Ekrem---------Tor.--------Ersan------Delibo

-------------------------Ernst--------------------

---------------Manny---------Guti--------------

Transfer-----------------------------Quaresma

---------------------Transfer---------------------

izmer96
27.Kasım.2010, 18:39
http://i56.tinypic.com/k3wubq.jpg

izmer96
27.Kasım.2010, 18:40
oyunu iki yonlu oyniyan ama en onemlisi TSL icin fizigi mukemmel olan bir oyuncu , is yapacakdir ama BJK'nin bence en cok alternatifi olan bolgeye geldi transfer , kesinlikle bu kalitede birde forvet almasi gerekiyor

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Kasım.2010, 18:45
Çok iyi bir transfer yaptık... :) Bende devre arasında Holosko,Fink,Ferrari'nin gönderilip,1 forvet alınacağını düşünüyorum. Sağ açık transferi yabancı sınırına takılabilir malum Sivok'ta gelecek...

nekop
27.Kasım.2010, 19:16
Beşiktaş çok iyi bir transfer gerçekleştirdi. Everton'dayken çok beğeniyordum Fernandes'i. Yaşadığı sakatlıklar yüzünden Valencia'da bir türlü bekleneni veremedi ama şuan ki haliyle bile Türkiye için üst düzey bir oyuncu.

KaRaBükLü KraL
27.Kasım.2010, 19:24
Beşiktaş çok kaliteli transfer yaptı hayırlı olsun.Bu adam takip ettiğim oyunculardan biri mutlaka Beşiktaş'a faydalı olur.Bizim Galatasaray anca uyur:)Yalnız Beşiktaş'ta kaç yabancı oldu yahu:zuhaha

sakary Ali
27.Kasım.2010, 19:26
Beşiktaş yönetimi Bobo'yu ne yapmayı düşünüyor?

Bordo61Mavi
27.Kasım.2010, 20:10
Saglam oyuncu aldi besiktas insAllah basarili olur

GeNç KaRTaL
27.Kasım.2010, 20:33
Manuel Fernandes'i daha önce hiç seyretmedim.2 gün önce As gazetesinde ilgilendiğimiz haberi çıkınca internette videolarına baktım.Baya teknik bir oyuncu,bileğine çok hakim.Oyunu çift yönüyle oynayabilen bir ortasaha.Hakkında yapılan yorumlarda olumlu yönde.Katkısı olacağına inanıyorum.Umarım bu transferin devamı gelir ve devre arasında önemli bir revizyon yapılır.Buna ihtiyacımız var çünkü.

Ahmet Göktaş
27.Kasım.2010, 21:37
Hayırlı olsun 2. portekizlimiz. 2 tane daha bu seviyede oyuncu alınırsa kadromuz uefa için çok iddalı hale gelir.

nannar
27.Kasım.2010, 21:40
http://i56.tinypic.com/k3wubq.jpg

bildiğin Wesley Snipes bu yahu :D :n:

vego
27.Kasım.2010, 21:43
Fink yerine gelen oyuncu diye düşünsek bence gayet iyi:)

indie
27.Kasım.2010, 22:00
Oynadığı bölge için düşünürsek kalabalığa geliyor gibi görülebilir ama nitelik açısından bakarsak eksikliğinin sıkıntısını çektiğimiz bütün özellikler var bu adamda. Öyle Tabata gibi rüzgarda uçmayan, tersine eita model rakipleri süpüren bir oyuncu. Fink ve Aurelionun aksine çok rahat adam eksiltip takımı süratle ileri çıkarabilecek, beli bükülen bir adam. Zaten bakılınca takımda Quaresma, biraz da Bobo dışında etkili bir şekilde rakibin üzerine gidebilen oyuncu yok. O bakımdan muhakkak faydalı olacak, rakiplere Quaresma dışında önlem aldıracak ilk adam olacaktır. Ayrıca uzaktan kimsenin şut denemediği/tutturamadığı takımda tek başına fark yaratacak kadar sıkı bir füzecidir.

Quaresma'nın vatandaşı olması, genç yaşı ve ten rengi de bonus oluyor bu durumda.

Yine de Tekke affedilmediğine göre muhakkak bir forvet gerekiyor takıma. Sağ bekte hala Rıdvan'ın dönmesini bekliyorum umutla.

Gncl1905
27.Kasım.2010, 22:58
Beşiktaş çok iyi bir transfer daha yaptı, dikiş tutturabilirse çok yararlı olur; vallahi helal olsun :)

NTVSPOR'a göre 8 MN Euro ödenip alınabilirmiş, daha önce bu oyuncu için ödenen fiyata bakarsak gayet makul :) Ayrıca;

Devre arasında Sivok ve Fernandes'in kadroya dahil olması ile yabancı sayısı 10 çıkacak Siyah Beyazlılarda, Michael Fink ve Matteo Ferrari'nin kendilerinde takım bulmaları istendi. İki futbolcu için birçok kulübün menajer aracılığıyla Beşiktaş Kulübü ile görüşmelere başladığı belirtiliyor.

Kaynak: NTVSPOR

Birde Beşiktaş kanat alsa tutulmaz artık :)

M.O.S.H
27.Kasım.2010, 23:46
Eğer haber doğruysa Beşiktaş adına çok iyi bi transfer olmuş . Bu arada kanatla forvet konuşuluyo ama Beşiktaş'ın sağ bekte ciddi bi sorunu olduğunu düşünüyorum bu mevkiye transfer yapılmalı.

I3esiktas
28.Kasım.2010, 00:58
Avrupa maçlarında oynatamıcaz heralde

nerazzuri
28.Kasım.2010, 01:10
fink'i anladım da, ferrari neden gönderiliyor anlamıyorum.

footballer33
28.Kasım.2010, 02:09
Bir kanat birde forvet transfer edilecek.Fink,Holosko ve Ferrari gitmesi yüksek ihtimal olan isimler.Bu transfer politikası ışığında Schuster'in kafasında ikinci yarı için şöyle bir 11 olabilir;

-------------------------R/C/H--------------------

Ekrem---------Tor.--------Ersan------Delibo

-------------------------Ernst--------------------

---------------Manny---------Guti--------------

Transfer-----------------------------Quaresma

---------------------Transfer---------------------
Aynen katılıyorum, yalnız Ekrem yerine Rıdvan, Toraman yerine de Sivok görmeyi istediğim 2 isim. Umarım sakatlığı atlatır ikisi de. Manuel Fernandes transferi de Schuster'in yaratmaya çalıştığı takımın ilk ürünü. Hayırlı olsun, katkısı olacaktır.

http://www.facebook.com/ForzaTv.Official.Page?ref=sgm#!/video/video.php?v=172376669453805&oid=140070719365521&comments

Bordo61Mavi
28.Kasım.2010, 07:17
Bu adamin aynindan bidenede biz kendimize alsak hic fena olmazdi hani :)

Revolution
28.Kasım.2010, 09:50
Beşiktaş kaliteli transferlerine devam ediyor. İyi iş başardı yine yönetim, hayırlısı olsun...

Zekirdek
28.Kasım.2010, 10:07
Fenerbahçe'mizin orta sahasına gelseydi güzel olurdu. Adam zenci iş yapar nokta.

vego
28.Kasım.2010, 10:12
Birde Ernst 31 M.Aurelio 33 yaşında bonservisi alınırsa takımı gençleştirmek için ilk adım olabilir:)

ozaniel
28.Kasım.2010, 10:29
Hiç izlemediğim için bir yorum yapmayacağım ama Schuster'e güveniyorum transferde. FM profili de sağlam duruyor. Ayrıca Fink'in bileti kesilmiş, umarım Tabata ve Zapo'nun da bileti kesilir. Bence adam gibi bir kanat oyuncusu bulsak yeter.

bjk4ever
28.Kasım.2010, 11:35
Manuel Fernandes'i daha önce hiç seyretmedim.2 gün önce As gazetesinde ilgilendiğimiz haberi çıkınca internette videolarına baktım.Baya teknik bir oyuncu,bileğine çok hakim.Oyunu çift yönüyle oynayabilen bir ortasaha.Hakkında yapılan yorumlarda olumlu yönde.Katkısı olacağına inanıyorum.Umarım bu transferin devamı gelir ve devre arasında önemli bir revizyon yapılır.Buna ihtiyacımız var çünkü.

Boyle guzide bir sitedeki ust yoneyici 3-5 dakikalik videolara bakarak oyuncu analiz ediyorsa harbiden Turk futbolunun isi zor....

bjk4ever
28.Kasım.2010, 11:38
Eğer haber doğruysa Beşiktaş adına çok iyi bi transfer olmuş . Bu arada kanatla forvet konuşuluyo ama Beşiktaş'ın sağ bekte ciddi bi sorunu olduğunu düşünüyorum bu mevkiye transfer yapılmalı.

Sagbekte 5-6 alternatif dururken yabanci almak sadece zaten sisik olan kontenjani sisirmek demektir. Yerli olarak da Hamit ve G.Gonul disinda elimizdekilerden iyi olan yok. Saglam bir Ridvan, Ekrem, Erhan, Toraman, Hilbert yeterli sagbek icin.

bjk4ever
28.Kasım.2010, 11:40
Hayırlı olsun 2. portekizlimiz. 2 tane daha bu seviyede oyuncu alınırsa kadromuz uefa için çok iddalı hale gelir.

Yok fazla iddiali yorum yapiyorsun, yapma. Sezon basinda da 2 adam geldi diye eylulde sampiyonuz falan demistin, durumumuz malum. UEFA Kupasi oyle Turkiye kupasina benzemez, istersen 5 saglam transfer yap karsina iyi bir takim cikti mi eleme sansin cok dusuk. Herseyi transfere endeksliyoruz maalesef....

nannar
28.Kasım.2010, 12:05
:n: Harbiden Ahmet'in ben "şampiyonluk hayırlı olsun" tarzı yazılarını anımsıyorum :D

UEFA ya da Avrupada herhangi bir kupa için 3-4 tane avrupa artığı oyuncu iş görmez.... GS'nin kupayı kaldırdığı sezonu hatırlarsanız kadroda Türkiye'nin tartışmasız gelmiş geçmiş en iyi santaforu Hakan Şükür ve yanında da Akdeniz Olimpiyatlarını kazanan ve yıllar sonra Dünya 3. olan takımın iskeleti olan Okan Buruk, Ümit Davala, Bülent Korkmaz,Ergün Pembe,Hakan Ünsal,Suat ,Hasan Şaş gibi isimler vardı türk olarak... Bunlara Brezilya milli takım kalecisi Taffarel, Barcelona da kaptanlık yapmış Rumen yıldız Popescu ve Karpatların maradonası Hagi'yi de ekleyince zaten otomatik olarak elinizde 10-12 oyuncu oluyor. Emre Belözoğlu da var tabiki. Yani şu anda üzülerek söylüyorum ama o kalitede isimleri büyük takımlarda saymaya kalksak 3 büyükte ancak yarısı çıkar.

Şahsi yorumumdur, mesela şöyle bir sayalım kalite türkleri büyüklerde. Gelecek vaad eden demiyorum! Sonra neden Necip, Emre çolak yok falan demeyin :)

1-Arda Turan
2- Emre Belözoğlu
3- Gökhan Gönül
4- ????

bitti , yarısı bile çıkmadı :)

Ama kalbur üstü yani lig için iyi oyuncular derseniz Ersan,Ceyhun Gürselam,Selçuk İnan,belki İbrahim Toraman falan sayılabilir.Ancak avrupa standartlarında maalesef yok denecek kadar az türk yıldızımız var :)

Tabiki de Suat ya da Hakan Ünsal UEFA'yı alana kadar "yıldız" statüsünde değildi ancak ligdeki o mevkide oynayan tüm oyuncuları düşündüğünüzde tartışmasız en iyisi bu oyuncu diyebiliyorduk. Şimdi Galatasaray savunmasında Servet için ,sağ bekte Sabri için , Beşiktaşta orta sahada Necip için,sol bekte ibo ya da ismail için, Fenerbahçe de forvette Semih için falan bu şekilde cümleler kuramıyorsak demekki bu oyuncular fark yaratacak tarzda değiller :)

Ama bir anket açılsa cevaplayanlardan % 90'ı türk oyuncular arasında Gökhan Gönül en iyi sağ bektir,Arda Turan en iyi Sol açıktır, Emre Belözoğlu en iyi ortasahadır diyebilir... :) hayal kurmayalım....

eXcitinG
28.Kasım.2010, 13:22
İyi bir transfer. Orta sahada Guti nin ve Ernst in sorumLuLukLarını üstLenebiLecek kapasitede bir isim.

Bazı arkadaşLar sürekLi kiraLanması soru işareti demiş. SürekLi kiraLanmasının sebebi her seferinde Benfica takımının yüksek bonservis bedeLLeri istemiş oLmasıdır. Everton bonservisini aLmak için çok uğraştı ama çok yüsek rakamLar istendi. Sonunda VaLencia Benfica nın istediği paranın fazLasını verip aLdı.

Eğer üLkeye ve sistemimize aLışırsa çok başarıLı oLacaktır.

Ahmet Göktaş
28.Kasım.2010, 17:25
Yok fazla iddiali yorum yapiyorsun, yapma. Sezon basinda da 2 adam geldi diye eylulde sampiyonuz falan demistin, durumumuz malum. UEFA Kupasi oyle Turkiye kupasina benzemez, istersen 5 saglam transfer yap karsina iyi bir takim cikti mi eleme sansin cok dusuk. Herseyi transfere endeksliyoruz maalesef....

O sözün taraftarlar arasında yapılmış bi makara oldugunu herkes biliyor , sen hariç sanırım :)

@nannar

Lig 34 hafta :) . Ayrıca her UEfa kupası lafı geçtiğinde hemen bi 2000 uefa analizi yapmak refleks olmuş sanırım :) Hayal kurmayalım demişsin de , ben alırız mı demişim kupayı iyice okuyun bence :)

GeNç KaRTaL
28.Kasım.2010, 22:10
Boyle guzide bir sitedeki ust yoneyici 3-5 dakikalik videolara bakarak oyuncu analiz ediyorsa harbiden Turk futbolunun isi zor....

Hocam ben Beşiktaş futbol komitesinin başkanı falan ya da Beşiktaş yöneticisi değilim.Videoya bakıp oyuncu hakkında fikir edinmem Türk futbolu için hiçbir şey ifade etmez.Uzun süredir Avrupa futbolunu seyretme fırsatı bulamıyorum maalesef.Nasıl bir oyuncuymuş diye tabii ki videolara bakacağım,internette hakkında yapılan yorumları takip edeceğim.

anil luque
28.Kasım.2010, 23:56
Çok çok faydali bir transfer bence. Belki oyuncu kalabalıklığı açısından gereksiz gözükebilir ancak Vego kardeşime katılıyorum yaptığı yorum konusunda. Zira benm de aklıma ilk o seçenek gelmişti.
Ernst ve Aurelio'nun yaşları göz önüne alındığında , Fernandesi'in de satın alma opsiyonunu düşünürsek geleceğe yatırım olarak düşünebiliriz..

BaGa TaRKaN
29.Kasım.2010, 00:22
Haberi Birkaç Gündür Takip Ediyorumda İnşallah Gerçek Değildir Diye Çok Ümitlendim Ama Malesef Doğruymuş Sanırım Kiralık Olması Biraz Rahatlatıyor Sadece. Bu Adamı Çok Takip Ettim Fink'ten Hiçbir Farkı Yok Tamamen Gereksiz Bir Transfer. İnşallah Son Dakikada Bişey Falan Olurda Gelmez.

anilton
30.Kasım.2010, 13:10
Forvet transferi için Hugo Almeida ismi güçlük kazandı.Quaresma ve Fernandes'in menajerliğini yapan şirketin futbolcusu Almeida'da.Sezon sonu sözleşmesi sona ereceği için devre arasında makul bir ücrete transfer edilmek isteniyor ve baya yol katedildi bu konuda.

Aşk-ı Şehir
30.Kasım.2010, 14:11
Forvet transferi için Hugo Almeida ismi güçlük kazandı.Quaresma ve Fernandes'in menajerliğini yapan şirketin futbolcusu Almeida'da.Sezon sonu sözleşmesi sona ereceği için devre arasında makul bir ücrete transfer edilmek isteniyor ve baya yol katedildi bu konuda.

Anıl sence yeterli mi Hugo Almeida? :) Ben beğenirim esasında Almeida'yı ancak oda Holosko gibi. İnanılmaz goller kaçırabiliyor. Hatta bazen kaçırmaya başladı mı durmak bilmiyor.:) Daha bitirici bi forvet lazım bence. Mesela örnek Soldado olabilir. :) Esasında Semih Şentürk'te Beşiktaş'a çok uyan bi forvet diye düşünüyorum. Senin düşüncen nedir?

Sheriff
30.Kasım.2010, 14:46
Bu arada Fernandes transferi resmileşmedimi?

anil luque
30.Kasım.2010, 14:50
Haberi Birkaç Gündür Takip Ediyorumda İnşallah Gerçek Değildir Diye Çok Ümitlendim Ama Malesef Doğruymuş Sanırım Kiralık Olması Biraz Rahatlatıyor Sadece. Bu Adamı Çok Takip Ettim Fink'ten Hiçbir Farkı Yok Tamamen Gereksiz Bir Transfer. İnşallah Son Dakikada Bişey Falan Olurda Gelmez.
Fink'ten bir farkı yok he Fernandes'in ?? Abi sen doğru adamı kıyasladığına eminsin değil mi ?

anilton
30.Kasım.2010, 15:06
Anıl sence yeterli mi Hugo Almeida? :) Ben beğenirim esasında Almeida'yı ancak oda Holosko gibi. İnanılmaz goller kaçırabiliyor. Hatta bazen kaçırmaya başladı mı durmak bilmiyor.:) Daha bitirici bi forvet lazım bence. Mesela örnek Soldado olabilir. :) Esasında Semih Şentürk'te Beşiktaş'a çok uyan bi forvet diye düşünüyorum. Senin düşüncen nedir?

Aslında sene başında Schuster çok boylu poslu olmayan,dripling yapabilen,savunma arkasına sarkabilen ve bitiriciliği iyi olan bir forvet istiyordu.Yani Tevez,Lisandro Lopez,Di Natale,Miccoli tipi vb.

Heralde Süper Lig'de ki rakiplerin savunma anlayışını görünce bundan vazgeçip güçlü,hava toplarında etkili ve aynı zamanda savunmayı açmak için uzun şutta atabilen bir isimde karar kılmış olacak ki Almeida ismi netlik kazandı.Çünkü diğer adaylarda Grafite ve Santa Cruz.Diğer adaylarında aynı tip olması Schuster'in fikir değiştirdiğinin bir kanıtı gibi.Bu fikir değişikliğine Bobo'nun sakatlığınıda eklersek bu yapıda bir oyuncunun transferi kesinlik kazandı gibi.Bobo ameliyat olursa en az 6 ay sahalardan uzak kalacak.İlaç ve fizik tedaviylede bir yere kadar.Hem tam kapasite randıman alınamaz,hemde sakatlığın nüksetme oranı yüksek olur.

Gelelim Hugo Almeida'ya.Almeida bitiriciğili kötü olan bir adam değil.Çok iyi bir sol ayağı var.Gol pozisyonuna girdiği zaman çok sert ve net vuruşlar yapabilen bir isim.Ancak soğukkanlılık konusunda sıkıntıları mevcut olduğu için gol kaçırabiliyor.Uzun şutlarıda çok başarılı.1.90'ın üzerinde boya ve 90'ın üzerinde kiloya sahip olmasına rağmen hareketli ve hızlı bir oyuncu.İnanılmaz güçlü ve hava toplarında da çok etkili.Sıçrama kabiliyetinin yanında "kafa şutları" konusunda da etkili bir isim.Ortalama bir tekniğe sahip olduğunu söyleyebiliriz

Özellikleri itibarıyla Adriano ve Hulk benzeri bir adam.Yetenek olarak onların bir boy küçüğü diyebiliriz.

Nispeten genç olması(26),Portekiz milli takımında oynuyor olması,bu sezon çok formda olması(8'i sonradan girmek üzere toplam 25 maçta 13 gol 2 asist),sezon sonu sözleşmesi biteceğinden devre arası makul bir fiyata alınabilecek olması,Quaresma ve hatta Fernandes'ten dolayı uyum sorununu en kısa sürede atlatabilecek olması dolayısıyla fena bir transfer olmaz diyorum.Ben Almeida'nın Süper Lig'de iş yapabilecek bir adam olduğuna inanıyorum.

eXcitinG
30.Kasım.2010, 15:11
Hugo ALmeida bizim Ligimiz için biçiLmiş oyuncu. MakukuLa nın goL kraLLığı yaşadığı Ligimizde Quaresma ve Guti iLe iyi besLenecek bir ALmeida çok verimLi oLabiLir. Ayrıca son maçında hattrick yaptı. İspanya ya karşı goL attı vs. Çok formda. Tam aradığımız tip. HuLk oLmazsa, o oLsun.

anil luque
30.Kasım.2010, 15:19
Hayrettin abi Hulk olmazsa derken ? Olma ihtimali mi varmış ? =D
Almeida bence de çok yerinde bir transfer olur. İşin bir de sempati yönü varki hırçınlığı , kazanmsa arzusu ve azmiyle taraftarımızla çok çok iyi anlaşır bence..

eXcitinG
30.Kasım.2010, 15:25
Yok ben HuLk`u istiyorum. HuLk oLmayacağına göre, ALmeida oLabiLir. YapıLarı benzer. HuLk sadece daha teknik ve daha süratLi. Ama ALmeida da her türLü iş yapar. BakaLım. Sanırım eğer anLaşıLırsa Bobo ameLiyat oLacak ve onun kontratı da donduruLacak gaLiba.

anil luque
30.Kasım.2010, 15:36
Büyük ihtimal öyle olur abi. Ama O'nun da gelmesi halinde
Ernst-Fernandes

Nihat Guti Q7

Almeida

Gibi bir yapı olacak ki bu lige bu sefer fazla gelir =)

anilton
30.Kasım.2010, 15:46
Bu arada yeni kurallar gereği aynı kupada olmadığı sürece bir oyuncu farklı bir takımla Avrupa'da mücadele edebiliyor.

Yani Fernandes'in Valencia formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde oynaması Beşiktaş ile Uefa'da oynamasına engel teşkil etmiyor.Ancak bu kural 1 oyuncuyla sınırlandırılmış durumda.

Yani Fernandes ve Hugo Almeida alındığı taktirde sadece 1 tanesi Uefa listesine yazılabiliyor.

Bu durumda yönetim ve teknik kadro nasıl bir düşünce içerisinde merak konusu.Ya forveti bu sene Avrupa kupalarında mücadele etmemiş bir takımdan alacaklar(Grafite vb) ya da alacakları oyuncudan bir tanesini sadece Süper Lig için kullanacaklar.

footballer33
30.Kasım.2010, 16:09
Bize Avrupa'da öncelikli olarak forvet lazım. Bu yüzden de Almeida alınsa bile Avrupa'da oynatabileceğimiz bir başka forvet oyuncusu daha gelmeli mutlaka. Fernandes'i her halikarda ekleyebiliyoruz zaten listeye.

Ilhan
30.Kasım.2010, 16:15
Galatasaray maçını izledikten sonra, Nobre'nin daha iyi top tutabilen ve daha iyi pas atabilen bir versiyonunun Beşiktaş'a katkı yapacağını görmek daha da kolaylaştı.

Ancak Quaresma dışında da top sürebilecek oyuncu lazım Beşiktaş'a. UEFA'da oynatılabilecek olması lazım. Hurşut Meriç gibi bir adam olsa bile yeterli. Bizim takımımızda Quaresma dışında Hurşut kadar iyi adam geçebilen, top sürebilen bir oyuncumuz yok. En önemli eksiklerden biri de bu.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Kasım.2010, 17:21
Almeida cuk oturur bence. Ayrıca İlhan Abi'ye katılıyorum. Tekniği iyi olan birde kanat oyuncu almamız gerek...

vego
30.Kasım.2010, 17:23
Beşiktaş'ta transfer harekatı başlıyor

30 Kasım 2010 11:55 | NTV Spor
Galatasaray derbisinden aldığı 2-1'lik galibiyetle üstündeki kara bulutları dağıtan Beşiktaş'ta transfer komitesi, devre arasında takımı takviye etmek için kolları sıvadı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/87/FİNKBÜYÜK_0QZZX.jpg
HAKAN GÜNDOĞAR - Beşiktaş transfer komitesi, Bernd Schuster'in Bursaspor maçının ardından vereceği raporu bekliyor. Fınk ve Ferrarı'nin takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu arada yönetici Serdar Adalı, Ersan Gülüm'ün bonservisi için Adanaspor ile her konuda anlaşmaya vardı.
Pazar günü oynanacak Bursaspor maçının ardından Teknik Direktör Bernd Schuster, transfer komitesine detaylı raporunu sunacak ve rapor doğrultusunda takımdan gidecek oyuncular belirlenecek.
Valencia'da forma giyen Manuel Fernandez'i kiralayan transfer komitesi başkanı Serdar Adalı ve yönetici Cengiz Zülfikaroğlu Alman teknik adamın isteği doğrultusunda önümüzdeki hafta yurt dışına giderek transfer çalışmalarına başlayacak.
FİNK VE FERRARİ YOLCU
Yabancı kontenjanın dolu olması nedeniyle 2 oyuncuyla yollar ayrılacak. Bernd Schuster'in gidecekler listesindeki ilk isim Michael Fink. Kadroya girmekte zorlanan ve ismi UEFA'ya bildirilmeyen Alman futbolcunun gönderilmesine kesin gözüyle bakılırken, Matteo Ferrari'den de kendisine kulüp bulması istenecek.
HOLOSKO YA DA TABATA DA GİDİCİ
Bobo'nun sakatlığının uzun süreli olması siyah-beyazlılar'ı forvet transferi konusunda da harekete geçirdi. Fink ile Ferrari'nin gönderilmesi ve Sivok-Fernandes ikilisinin takıma katılmasıyla Beşiktaş'ta yabancı oyuncu sayısı 10 olacak. Yabancı forvet transferi için mevcut kadrodan bir oyuncu ile daha yollar ayrılacak. Schuster, yabancı oyuncu kontenjanı açabilmek için Holosko ya da Tabata'dan birinin gönderilmesini isteyecek.
ERSAN'IN BONSERVİSİ TAMAM
Sezon başında Adanaspor'dan kiralanan ve son haftalarda oynadığı futbolla göz dolduran Ersan Gülüm'ün durumu da netlik kazandı. Siyah-beyazlılar, Ersan'ın bonservisi konusunda Adanaspor ile her konuda anlaşmaya vardı. Yönetici Serdar Adalı, Adanaspor yönetimiyle masaya oturarak Ersan'ın bonservisini aldı.

footballer33
30.Kasım.2010, 17:27
FİNK VE FERRARİ YOLCU

İşte bunlar çok güzel hareket. Hadi hayırlısı. :)

GeNç KaRTaL
30.Kasım.2010, 20:29
Yabancı forvet transferi için mevcut kadrodan bir oyuncu ile daha yollar ayrılacak. Schuster, yabancı oyuncu kontenjanı açabilmek için Holosko ya da Tabata'dan birinin gönderilmesini isteyecek.

İkisi de gitsin.Bir forvet,bir kanat alınsın.Eğer Bobo'nun sakatlığı ciddiyse onun sözleşmesi de dondurulabilir kontenjan doldurmaması için.

Deus Dominus
30.Kasım.2010, 20:32
FM11'de Ersan Adanaspor ile sözleşmesinin son senesinde. Beşiktaş sezon sonuna kadar kiraladı, satın alma opsiyonu elinde :) Bonservis bedeli ödemesine gerek kalmadan da katabilirler isteseler kadrolarına. Başka bir takımda dahil olamaz eğer Ersan istemezse :) yani FM'de böyle en azından.

nerazzuri
30.Kasım.2010, 20:42
FİNK VE FERRARİ YOLCU

İşte bunlar çok güzel hareket. Hadi hayırlısı. :)
ferrari'nin gitmesi gerçekten güzel bir hareket mi ?

footballer33
30.Kasım.2010, 21:48
Evet güzel bir hareket, çünkü Sivok geri gelecek devre arasında. Ayrıca Zapotocny-İ.Toraman ve Ersan da varken Schuster Ferrari'yi düşünmüyor, Sivok sakatlanmasaydı da gidecekti zaten. Bununla birlikte Schuster'in sistemine uymuyor, Mustafa Denizli gibi defansif oynatmıyor çünkü takımı. Geçen sezon bu yüzden başarılıydı, tipik İtalyan defans adamı yani. Hem bu sene sakatlıklardan başını kaldıramıyor. Yani gitmesi için bir değil, birçok neden var.

ozaniel
30.Kasım.2010, 22:01
Zapo'nun kalıp Ferrari'nin gitmesi bence hiçbir açıdan mantıklı değil. Zapo da ağır ve ayrıca konsantrasyon sorunu da yaşayan bir oyuncu.

footballer33
30.Kasım.2010, 22:11
Zapo & Ferrari; kim giderse gitsin farketmez, ama Schuster'in tercihi Zapo'nun kalıp Ferrari'nin gitmesi. Bence Ferrari de gitmek istiyordur.

anil luque
01.Aralık.2010, 00:11
Yönetime nazar değmesin akıllandılar vallahi bu sene. Gereksiz ne kadar adam varsa yollayacaksın yerine cuk oturacak transfer yapacaksın arkadaş. Fernandes'e kesinlikle gereksiz, zaten o bölge kalabalık gözüyle bakılmasın. Bence sezon sonu Aurelio gönderilir yaşı itibariyle ve Fernandes'in bonservisi alınır. Ayrıca İlhan abinin dediği çok doğru. Futbolun iki kanatlı bi oyun olduğu göz önüne alınırsa Q7 dışında bir oyuncu daha gerektiği açıkça görülüyor..

LaigLeNoiR
01.Aralık.2010, 00:36
Bir ara ALBİN ismi geçiyordu kanat transferi için ama ses yok o konuda heralde.

Fernandes'de artık kesin gözüyle bakılıyor. İzlediğim 1-2 maçında gayet başarılıydı hele hele internetten videolarını araştırıp baktım Quaresma'dan daha iyi geldi bana :)

LaigLeNoiR
01.Aralık.2010, 01:29
Bir de Beckham haberi gördüm ama pek inanamadım. Sizlerle paylaşmak istedim.

Bu talimatı kurmaylarına veren kişi Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören... Forma giydiği ABD'de liglerin bitmesiyle gözünü Avrupa'ya diken İngiliz oyuncunun, en azından yarım devre kiralanması için şartları masaya yatırılacak.

Sezon başında Quaresma ve Guti gibi iki yıldızı renklerine katan, ardından basketbol takımına dünyaca ünlü Allen Iverson’ı transfer eden Beşiktaş Yönetimi, bu kez çıtayı daha da yükseltti. Siyah-Beyazlılar’ın gündemine aldığı isim David Beckham... Ülkesi İngiltere’nin Manchester United takımında kariyerinin en parlak günlerini geçirip daha sonra Real Madrid’e transfer olan 1975 doğumlu futbolcu, 2007-2008 sezonundan sonra ise ABD Ligi ekiplerinden Los Angeles Galaxy ile İtalyan devi Milan arasında mekik dokudu. Son olarak yine Los Angeles Galaxy forması giyen deneyimli yıldız, liglerin bitmesinin ardından gözünü yeni transfer dönemine ve doğal olarak Avrupa’ya dikti.

Guti’nin takım arkadaşı

Beckham’ın yarım sezonluk bir teklife sıcak bakma durumu, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’i de hayli heyecanlandırdı. Kurmaylarına, “Şartlarını araştırın” talimatı veren Siyah-Beyazlılar’ın patronunun bu transferde sponsorlardan da faydalanmayı düşündüğü edinilen bilgiler arasında. Bu arada Beckham’ın Real Madrid serüveninden dolayı şimdi Beşiktaş’ta oynayan Guti ile eski takım arkadaşı olduğunu da hatırlatmakta fayda var.

bobobobo
01.Aralık.2010, 02:59
beşiktaş bu sene transferlerde çok iyi atışlar yapmaya başladı ... ferrari geçen yıl ne kadar iyiyse bu yıl oynadığı maçlarda o kadar kötüydü ..sivok un döneceğini varsayarsak ikinci yarı zapo da oynamaz , önumuzdekı yıl o da yollanır ...tabata , fink holosko gibi oyuncularla boşuna kontenjan doldurmak bir yana boşuna maaş ödüyoruz ...gitsinler yerlerine m.fernandes ve iyi sağlam bir kanat oyuncusu gelsin yeter ...forvet transferine de kesin gözüyle bakıyorum ... yıldırım demirören bu sefer çok iyi yönetim kurulu seçti , levent erdoğan gibilerden kurtulduk en azından ... yönetim kurulunu iyi seçmenin izleri bunlar , en azından ben oyle dusunuyorum

manuel fernandes ...
http://www.facebook.com/video/video.php?v=107010649372113&oid=254630787604&comments

birde dipnot :
su guiza nın ismi beşiktaş la anılmaz inş =)

indie
01.Aralık.2010, 15:36
Transferde ismi geçen oyuncular güzel de, beğenmediğimiz Tabata'nın (ki ben de beğenmiyorum performansını) 22 maçta 11 asisti varmış, çok ilginç geldi.

eXcitinG
01.Aralık.2010, 17:07
"Beşiktaş Almeida'yla anlaştı"

Valencia’dan Manuel Fernandez’i kiralık olarak alan Beşiktaş, bir iki yabancı transferi için Almanya’da çalışmalarını sürdürüyor.

CELALETTİN KOLOT: “BEŞİKTAŞ KESİN OLARAK ALMEIDA’YLA ANLAŞTI”
Eski Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.hurriyet.com.t r%2Fanasayfa%2F) Özel Programı’nda yaptığı açıklamada yönetimin Werder Bremen’in Portekizli forveti Hugo Almeida’yla anlaştığını belirterek, “Bana göre Beşiktaş (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.hurriyet.com.t r%2Findex%2Fbe%FEikta%FE%2F), Hugo Almeida’yı bitirdi. Zaten son maçta gördüğü kırmızı kart sonrası 3 maç ceza aldı ve ilk yarının son 3 haftası forma giyemeyecek. Devre arasında Beşiktaş (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.hurriyet.com.t r%2Findex%2Fbe%FEikta%FE%2F)’a gelir. Buna kesin gözüyle bakabiliriz” dedi.
ALMEIDA, BOBO GİBİ BİR SANTRAFOR
“Almeida’nın menajerinin de Fernandez’in menajeri Jorge Mendez olması bu transferi kolaylaştırıyor” diyen Kolot, “Quaresma ve Fernandez ile birlikte Beşiktaş (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.hurriyet.com.t r%2Findex%2Fbe%FEikta%FE%2F)’a faydalı olur. W.Bremen’de güzel goller attı. Kuvvetli bir futbolcu; ama Beşiktaş (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.hurriyet.com.t r%2Findex%2Fbe%FEikta%FE%2F)’ın tam santraforu değil. Bobo gibi bir santrafor Raul gibi değil. Rakibi bozan, kafa toplarına iyi yükselen bir futbolcu. Faydalı olur Beşiktaş (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.hurriyet.com.t r%2Findex%2Fbe%FEikta%FE%2F)’a; ama umarım maliyetleri çok yüksek değildir” şeklinde konuştu.
GÜNDEMDE ASIL OLARAK GRAFİTE VAR
Bobo’nun sakatlığının uzaması ihtimalini göz önünde bulunduran transfer komitesi, Almeida’nın yanı sıra Bundesliga’da forma giyen 3 oyuncuyla temasa geçti. Bunlardan bir tanesi forvet ve forvet arkası oynayabilen Brezilyalı futbolcu Grafite…
Wolfsburg’ta forma giyen Grafite, sezon başında Galatasaray (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.hurriyet.com.t r%2Findex%2Fgalatasaray%2F) ve Fenerbahçe (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.hurriyet.com.t r%2Findex%2Ffenerbah%E7e%2F)’nin de gündemine gelmişti. Tecrübeli futbolcunun menajeri Pascal Carbon, Radyospor’dan Özgür Sancar’a yaptığı açıklamada bir takım temasların olduğunu; fakat bu konuda açıklama yapamayacağını söyledi.
FERNANDEZ İÇİN 830 BİN AVRO, SATIN ALMA OPSİYONU 3 BUÇUK MİLYON AVRO
Bu arada, 6 aylığına kiralık olarak alınan Manuel Fernandez, Beşiktaş (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.hurriyet.com.t r%2Findex%2Fbe%FEikta%FE%2F)’tan 830 bin Avro alacak. Fernandez’in sezon sonu satın alma opsiyonu da alındı. Portekizli futbolcu iyi performans gösterirse, Beşiktaş (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.hurriyet.com.t r%2Findex%2Fbe%FEikta%FE%2F), Valencia ile yaptığı anlaşma uyarınca, 3 buçuk milyon Avro karşılığında bu futbolcunun bonservisini alabilecek. Valencia, Fernandez’i 2006 yılında Benfica’dan 15 milyon Avro bedelle satın almıştı.

LaigLeNoiR
01.Aralık.2010, 19:02
Eger 3.5 milyon avro satin alma bedeli varsa direkt alalim sene sonunu beklemeye gerek yok.

nerazzuri
01.Aralık.2010, 20:11
Transferde ismi geçen oyuncular güzel de, beğenmediğimiz Tabata'nın (ki ben de beğenmiyorum performansını) 22 maçta 11 asisti varmış, çok ilginç geldi.
tabata'ya ön yargı ile bakılıyor.

ben şahsen çok beğeniyorum. daha fazlasını beklemek zaten akıl karı değil.

E.Cartman
01.Aralık.2010, 22:45
tabata'ya ön yargı ile bakılıyor.

ben şahsen çok beğeniyorum. daha fazlasını beklemek zaten akıl karı değil.

8M€ verince insanın fazlasını beklemesi gerekiyor Serkan abi :n::n: Tabata yüksek bedeli nedeniyle eziliyor. Ağzıyla kuş tutsa beğenilmez kolay kolay

footballer33
01.Aralık.2010, 23:02
beşiktaş bu sene transferlerde çok iyi atışlar yapmaya başladı ... ferrari geçen yıl ne kadar iyiyse bu yıl oynadığı maçlarda o kadar kötüydü ..sivok un döneceğini varsayarsak ikinci yarı zapo da oynamaz , önumuzdekı yıl o da yollanır ...tabata , fink holosko gibi oyuncularla boşuna kontenjan doldurmak bir yana boşuna maaş ödüyoruz ...gitsinler yerlerine m.fernandes ve iyi sağlam bir kanat oyuncusu gelsin yeter ...forvet transferine de kesin gözüyle bakıyorum ... yıldırım demirören bu sefer çok iyi yönetim kurulu seçti , levent erdoğan gibilerden kurtulduk en azından ... yönetim kurulunu iyi seçmenin izleri bunlar , en azından ben oyle dusunuyorum

manuel fernandes ...
http://www.facebook.com/video/video.php?v=107010649372113&oid=254630787604&comments (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2 Fvideo%2Fvideo.php%3Fv%3D107010649372113%26oid%3D2 54630787604%26comments)

birde dipnot :
su guiza nın ismi beşiktaş la anılmaz inş =)

:n: :n:

http://sinekbook.com/wp-content/main/2010_08/guiza.jpg

Okçu'nun 'Beni anlayacak tek kişi sensin' dediği, Schuster'in ise Başkan Demirören'i 'F.Bahçe, Güiza'yı kullanamıyor. Benimle gol kralı olur' diye iknaya çalıştığı öne sürüldü

Daniel Güiza hakkında İspanya'da üretilen bir komplo teorisi, ezeli rakipler F.Bahçe ve Beşiktaş'ı bir kez daha karşı karşıya getirecek unsurlar içeriyor. İspanyol basınının iddiasına göre Güiza, Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster'e, 'Beni anlayacak tek kişi sensin, beni Beşiktaş'a aldır' dedi. İspanyol yıldızın Alman teknik adama özel hayatına çeki düzen getirmeye söz verdiği de belirtildi.

GETAFE'DE ÇALIŞTILAR İDDİALARA göre Schsuter de Getafe'yi çalıştırırken öğrencisi olan Daniel Güiza'nın transfer edilmesi için Yıldırım Demirören'e istekte bulundu. Beşiktaş Başkanı'nın ise bu isteğe önce karşı çıktığı fakat Alman teknik adamın Demirören'i ikna etmeyi başardığı iddia edildi.

GÖRÜŞÜYORLAR SCHUSTER'İN Başkan Demirören'i, 'F.Bahçe, Güiza'yı kullanamıyor. Benimle Türkiye'de gol kralı olur. Onu herkesten iyi tanıyorum' diye ikna etmek üzere olduğu öne sürüldü. Schuster ve Güiza'nın sık sık bir araya geldikleri ve görüştükleri, Alman teknik adamın ameliyat sonrası Güiza'yı ilk arayan ve geçmiş olsun diyen kişi olduğu da bu komplo teorisine kaynak olarak gösterildi.

anil luque
02.Aralık.2010, 13:09
Komplo teorisinden 1 adım öteye giderse intihar ederim. Biz faydasızlardan kurtulmaya çalışıyoruz , bize faydasızın en büyüğünü yazıyorlar. Aman diyeyim yani. Kolot'un dedikleri doğruysa iyi iş yapmışızdır. Almeida bu ligde çok iş yapacak bir oyuncu. Duvar gibi zaten. Sertliğe bana mısın demez. Ama çok kart görebilir o konuda korkum var. Bu arada Fernandes'in satın alma opsiyonu balın üstüne kaymak olmuş resmen. 24 yaşında bu kalitede bir ismi 3 milyon avroya zor alırsınız normalde.

ozaniel
02.Aralık.2010, 17:28
8M€ verince insanın fazlasını beklemesi gerekiyor Serkan abi :n::n: Tabata yüksek bedeli nedeniyle eziliyor. Ağzıyla kuş tutsa beğenilmez kolay kolay

Bence olay 8M€'de değil. Tabata serbest vuruşlar dışında neredeyse hiç olumlu bir hareket yapmıyor, uzaktan şutları dağlara taşlara gidiyor, bir oyun kurucu olarak gelmesine rağmen güzel bir ara pasını hiç hatırlamıyorum, hatta ilk Porto maçında Necip ve Ernst dikine oynarken Tabata hep geriye oynamıştı. Boşa kaçıp pozisyona giremiyor, ikili mücadelelerde eziliyor ve çalım yeteneği de bu yüzden kullanamıyor.

Guiza'nın oyun tarzı bizim oyun tarzımıza uyuyor ama o tarz başka onca daha kaliteli ve daha ucuz oyuncu varken Guiza'ya gerek yok.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Aralık.2010, 19:33
Fernandes'in sezon sonu alma bedeli gerçekten 3.5 Milyon Euro ise harika bir iş yapmış oluruz gerçekten.

eng1n
02.Aralık.2010, 19:35
Tabata'da güven problemi var bonservis bedelinin altında eziliyor ve maçlarda sorumluluk almaktan kaçıyor bazı pozisyonlarda.

GeNç KaRTaL
03.Aralık.2010, 00:07
Schuster Fernandes ile anlaşıldığını söylemiş basın açıklamasında.Bir de yöneticilerin forvet arayışında olduğunu söylemiş.Kanat oyuncusu alınmayacak sanırım.Bence mutlaka yerli/yabancı iyi bir kanat almamız gerekiyor.

LaigLeNoiR
03.Aralık.2010, 00:34
İlhan'ın da dediği gibi acaba yönetim Hurşut'u düşünmez mi ?

anilton
03.Aralık.2010, 13:52
Fernandes’in Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Manuel Fernandes'in transferi için görüşmelere başlandığını bildirdi.

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

"Şirketimiz, Valencia’nın oyuncusu Manuel Fernandes’in transferi konusunda görüşmelere başlamıştır."

playeray
03.Aralık.2010, 19:28
Manuel Henrique Tavares Fernandes (Portuguese pronunciation: [mɐnuˈɛɫ fɨɾˈnɐ̃ðɨʃ] (http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:IPA_for_Portuguese); born 5 February 1986 in Lisbon (http://en.wikipedia.org/wiki/Lisbon)) is a Portuguese (http://en.wikipedia.org/wiki/Portugal) footballer (http://en.wikipedia.org/wiki/Association_football) of Cape Verdean (http://en.wikipedia.org/wiki/Cape_Verde) descent who plays for Beşiktaş J.K (http://en.wikipedia.org/wiki/Be%C5%9Fikta%C5%9F_J.K) in Turkey (http://en.wikipedia.org/wiki/Turkey), as a midfielder (http://en.wikipedia.org/wiki/Midfielder).

Vikide böyle yazıyor. Aldık mı ki adamı ?

GeNç KaRTaL
03.Aralık.2010, 19:48
Manuel Henrique Tavares Fernandes (Portuguese pronunciation: [mɐnuˈɛɫ fɨɾˈnɐ̃ðɨʃ] (http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:IPA_for_Portuguese); born 5 February 1986 in Lisbon (http://en.wikipedia.org/wiki/Lisbon)) is a Portuguese (http://en.wikipedia.org/wiki/Portugal) footballer (http://en.wikipedia.org/wiki/Association_football) of Cape Verdean (http://en.wikipedia.org/wiki/Cape_Verde) descent who plays for Beşiktaş J.K (http://en.wikipedia.org/wiki/Be%C5%9Fikta%C5%9F_J.K) in Turkey (http://en.wikipedia.org/wiki/Turkey), as a midfielder (http://en.wikipedia.org/wiki/Midfielder).

Vikide böyle yazıyor. Aldık mı ki adamı ?

Adamı aldık büyük ihtimalle de Wikipedia'da her yazılana inanma.İstersen Wikipedia'ya göre Fernandes'i Şalvarsporlu da gösterebilirsin.

playeray
03.Aralık.2010, 20:35
Adamı aldık büyük ihtimalle de Wikipedia'da her yazılana inanma.İstersen Wikipedia'ya göre Fernandes'i Şalvarsporlu da gösterebilirsin.

Evet ama ben çok değişiklik yapmıştım. Yanlış bilgileri anında değiştiriyorlar.

bobobobo
04.Aralık.2010, 01:13
Schuster Fernandes ile anlaşıldığını söylemiş basın açıklamasında.Bir de yöneticilerin forvet arayışında olduğunu söylemiş.Kanat oyuncusu alınmayacak sanırım.Bence mutlaka yerli/yabancı iyi bir kanat almamız gerekiyor.

bence de kesinlikle kanat oyuncusu lazım ... bir barnetta veya bir volkan şen olsa bu takım uçar uçarr :D :icon_eek:

garydelgadov
04.Aralık.2010, 19:41
''ALMEIDA BEŞİKTAŞ'TA''

04.Aralık.2010 16:49
Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Celal Kolot HABER1903'e konuştu.

Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Celal Kolot, HABER1903'e Almeida transferini, Fatih Tekke'yi ve Bursaspor maçını değerlendirdi.

Kolot yaptığı açıklamada;

- 3 MAÇTA 9 PUAN ŞAMPİYONLUK GETİRİR -

'' Beşiktaş şampiyonluk yolunda devam etmek istiyorsa Bursaspor'u kesin yenmesi gerekiyor. Kaybedilecek puanda, puan farkı 12'ye çıkıyor ve bir daha yakalaması imkansız hale geliyor. Eğer Beşiktaş kalan 3 maçta 9 puan çıkartırsa şampiyonlukta en büyük söz sahibi olan takım olur.''

- SCHUSTER TÜRK HALKINI CİDDİYE ALMIYOR -

'' Bence Fatih Tekke Bursaspor maçında da oynamayacak. Schuster çok inatçı birisi. Zaten Schuster kendini Türkiye'ye vermiyor. Türkiye ligini ve Türk insanını ciddiye almıyor. Kendini tam olarak verse bu problemler çıkmaz.''

- ALMEİDA BEŞİKTAŞ'A GELECEK -

'' Ben menajeri ile de görüştüm. Bence Almeida transferi tamamen bitti. Ocak ayında mı transfer edlir yoksa sezon sonu mu gelir bunu bilemiyorum. Ama Almeida Beşiktaş'a gelecektir.''

- HABER1903 -

garydelgadov
04.Aralık.2010, 19:43
SEZER ÖZTÜRK BEŞİKTAŞ'A DOĞRU

04.Aralık.2010

Beşiktaş ile geçtiğimiz sezon transfer dedikoduları çıkan fakat Eskişehirspor'a transfer olan Sezer Öztürk, Beşiktaş'a doğru.

Haber1903'ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş yönetiminin Eskişehirspor'lu futbolcuyu transfer etmek için düğmeye bastığı öğrenildi.

Eskişehirspor yönetimi ile görüşmeye başlayan Siyah Beyazlı yönetimin genç oyuncuya karşılık bir futbolcu ve para teklifi yaptığı gelen haberler arasında.

- SEZER ÖZTÜRK KİMDİR? -

(d. 6 Kasım 1985, Köln, Almanya) Türk futbolcu. Şu anda Turkcell Süper Lig takımlarından Eskişehirspor'da orta saha mevkinde oynamaktadır. Türkiye 19 Yaş Altı Milli Takımı ile 2004 yılı UEFA 19 Yaş Altı Şampiyonası'nda final oynadı. Bayer Leverkusen takiminda ilk olarak basladigi profesyonellik hayatinda 2005-2006 sezonunda ciktigi 7 macta golle bulusamadi. 2005-2006 sezonun ocak transfer döneminde Belcikanin Germinal Beerschot takimina kiralik giden Sezer, burada oynadigi 8 macta 1 gol kaydetti. Bayer Leverkusende bekleneni veremiyince, Nürnberg takimina transfer oldu, burada 1 sezon kalan Sezer, ardindan Manisaspor'a transfer oldu. Manisaspor'da 2008-2009 sezonunda 3 Fortis Türkiye Kupası'nda olmak üzere 15 gol attı.2009-2010 sezonu ara transfer döneminde Turkcell Süper Ligin başarılı takımlarından Eskişehirspor'a transfer olmuştur.

- HABER1903 -

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Aralık.2010, 22:17
Sezer direk ilk 11 olmasa da alternatif olarak iyi bir transfer olacaktır...

anil luque
04.Aralık.2010, 22:19
Tabata veya Finkle takas edilse tadından yenmez..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Aralık.2010, 23:00
Tabata veya Finkle takas edilse tadından yenmez..
Aynen...:)

footballer33
04.Aralık.2010, 23:44
bence de kesinlikle kanat oyuncusu lazım ... bir barnetta veya bir volkan şen olsa bu takım uçar uçarr :D :icon_eek:
Volkan-Holosko takası gündeme gelmiş tekrar, haber ne kadar doğru bilemiyorum. Fakat, birebir takas olacaksa neden olmasın derim. :)

playeray
04.Aralık.2010, 23:56
Holosko takımdan gönderilmemeli bence.

Aşk-ı Şehir
05.Aralık.2010, 00:52
Sezer Öztürk'ün gönderilmesi gibi bir durum söz konusu değil şu an için...

ozaniel
05.Aralık.2010, 22:14
Holosko-Volkan Şen takası düşünülürken Beşiktaş-Bursaspor maçı ilginç bir durum oluşturdu, biri takımını yaktı, diğeri galibiyeti getiren golü attı.

vego
06.Aralık.2010, 20:05
SCHALKE YOLUNDA!

06.Aralık.2010 11:40
Beşiktaşlı futbolcu Almanya yolcusu.

http://www.haber1903.com/Page/Images/GetImage.aspx?Path=/CMSFiles/Image/Content/ferrari.jpg&W=200&H=141

Ferrari, menajerlerine yeni kulüp bulmaları için talimat verdi.

İtalyan futbolcunun menajerleri Ferrari'den gelen istek üzerine Alman Bundesliga ekibi Schalke 04 ile görüşmelere başladı. Transferin devre arasında büyük ihtimalle gerçekleşeceği öğrenildi. Schuster'in, Ersan'ın yükselen form grafiği ve Sivok'un sakatlığın düzelmesinin ardından İtalyan oyuncuyu gözden çıkardığı gelen bilgiler arasında.

- HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden kullanılamaz.

RÜSTÜ VEDA MI EDİYOR?

06.Aralık.2010 15:11
Rüştü Reçber, vedaya hazırlanıyor!

http://www.haber1903.com/Page/Images/GetImage.aspx?Path=/CMSFiles/Image/Content/98.jpg&W=200&H=141

Türk futbol tarihinin en iyi kalecilerinden biri olarak gösterilen Rüştü Reçber, vedaya hazırlanıyor!
Beşiktaş Basın Sözcüsü ve Sağlık Kurulu Başkanı Mete Düren'le görüşen Lig TV'nin duayen muhabiri Ömer Güvenç, Beşiktaşlılar'ı üzecek haberi Futbol Gündemi'nde açıkladı. Güvenç'in verdiği bilgilere göre; tecrübeli futbolcunun dizindeki sakatlığın geçmediğini belirten Düren, Rüştü'nün futbolu bırakması gerektiğini açıkladı...

BİR DE İYİ HABER
Öte yandan Beşiktaş'ın bir diğer yıldızı Fabian Ersnt'ten de iyi haber geldi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Alman oyuncuyla kesin olarak yeniden imza atılacağı belirtildi...

- LİG TV -

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Aralık.2010, 20:45
Ferrari Schalke'ye giderse kendi için de iyi bir transfer yapmış olur. Rüştü içinse,zaten 37 yaşındaki bir oyuncunun diz sakatlığıyla boğuşması zor,bence de bırakması mantıklı olacaktır...

playeray
07.Aralık.2010, 01:20
Ferrari gitmeli. Rüştü de bırakırsa kale tamamen Cenk'e ait olacak. Hakan yaşını aldı ama hala hata yapıyor. Cenk en azından Volkan demirel gibi kendini geliştirmeli. Volkan da çok hata yapıyordu ama sonradan düzeltti. Eğer Cenk de böyle olursa bence Milli takımda as formayı kapacaktır.

vego
07.Aralık.2010, 18:24
3 TANE OYUNCU ALACAĞIZ
Transferleri bütün yönetim yaptık. Kulübümüz hoca ile beraber avrupada adım attı. Schuster'in isminin katkısı var. Devre arası için bir beklenti var. 3 tane oyuncu alacağız. Görüşceğimiz oyuncular Guti ve Quaresma kalitesinde olacak. Beşiktaş kulübü Avrupa'da Iverson transferinden sonra Amerika dahil dünyada ayrı bir yere geldi. Şimdi bunu kalıcı yapmak zorundayız. Bobo, Nihat sakat. Fatih Tekke tutmadı. Fatih Tekke'ye izin verildi. Herhangi bir kulüp ile anlaşırsa gerekli kolaylığı yapacağız.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Aralık.2010, 19:55
3 TANE OYUNCU ALACAĞIZ
Transferleri bütün yönetim yaptık. Kulübümüz hoca ile beraber avrupada adım attı. Schuster'in isminin katkısı var. Devre arası için bir beklenti var. 3 tane oyuncu alacağız. Görüşceğimiz oyuncular Guti ve Quaresma kalitesinde olacak. Beşiktaş kulübü Avrupa'da Iverson transferinden sonra Amerika dahil dünyada ayrı bir yere geldi. Şimdi bunu kalıcı yapmak zorundayız. Bobo, Nihat sakat. Fatih Tekke tutmadı. Fatih Tekke'ye izin verildi. Herhangi bir kulüp ile anlaşırsa gerekli kolaylığı yapacağız.
Manuel Fernandes ve Hugo Almeida ile büyük ölçüde anlaşıldı. Diğer isimde sağlam bir kanat oyuncusu olur umarım...

LaigLeNoiR
07.Aralık.2010, 20:15
Rüştü ayrılmamalı kesinlikle 1 sezon daha takımda kalmalı. Oynamasa bile Hakan ve hele hele Cenk'e öğretecek çok şeyi olduğunu düşünüyorum.

footballer33
07.Aralık.2010, 21:30
Rüştü futbolu bıraksa bile kalmalı kaleci antrenörü falan gibi görevlerle. Ferrari her türlü gidecek, bari en iyi teklifi verene satsınlar fazla süründürmeden. Fatih Tekke yine son gün kazığı oldu, geçen yılki gibi. Fernandes ve Almeida cepteyse bence de bir kanat alınmalıdır. Ernst'in de kalacak olmasına sevindim. Bakalım sözleşmesi biten diğer bir yabancımız Bobo'nun durumu ne olacak? İnşallah futbol hayatını etkileyecek derecede değildir sakatlığı.

footballer33
08.Aralık.2010, 02:13
:)

Fatih Tekke Bursa yolunda

Beşiktaş'ta istenmeyen adam haline gelen Fatih Tekke, Bursaspor ile büyük ölçüde anlaştı. Tecrübeli golcü Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı Glasgow Rangers maçını yeşil-beyazlı yöneticilerle izledi.

Milli oyuncu Fatih Tekke sezon başında Rusya'nın Rubin Kazan kulübünden Beşiktaş'a transfer olmuştu. Büyük ümitlerle siyah-beyazlı kulübe gelen yıldız oyuncu, Alman teknik direktör Bernd Schuster ile yaşadığı sorunlar nedeniyle forma şansı bulamadı.
Devre arasında Beşiktaş'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Fatih, Bursaspor ile büyük ölçüde anlaştı. Tecrübeli golcü Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı Glasgow Rangers maçını yeşil-beyazlı yöneticilerle izledi.
Bu konuda açıklamalarda bulunan Bursasporlu yöneticiler ise Fatih ile büyük ölçüde anlaştıklarını ve ikinci yarıda golcü oyuncunun yeşil-beyazlı formayı giymeye çok yakın olduğunu söylediler.
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören bugün yaptığı açıklamada Fatih Tekke'ye bir başka takıma transfer olması için yardımcı olacaklarını söylemişti.
Sezon başında transfer ettikleri Nunez'in formundan memnun olmayan Ertuğrul Sağlam da devre arasında kadrolarını bir forvet oyuncusuyla takviye edeceklerini açıklamıştı. Uyum sürecini çabuk atlatamıyacağı düşüncesiyle yabancı trasnfer sıcak bakmayan Sağlam'ın Fatih transferine olumlu yanıt verdiği öğrenildi.

NTVSPOR

LaigLeNoiR
08.Aralık.2010, 13:00
Hayırlı olsun diyelim Tekke için.

Lucas Neill
08.Aralık.2010, 13:11
DHA
Fatih Tekke'den Bursa yalanlaması! Beşiktaş'ta istenmeyen adam haline gelen Fatih Tekke, Bursaspor ile büyük ölçüde anlaştığı, tecrübeli golcü Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı Glasgow Rangers maçını yeşil beyazlı yöneticilerle izlediği iddia edildi.

Doğan Haber Ajansı'nın ulaştığı Fatih Tekke, maçı izlemediğini, dün akşam ise annesiyle birlikte olduğunu belirtti.

Milli oyuncu Fatih Tekke sezon başında Rusya'nın Rubin Kazan kulübünden Beşiktaş'a transfer olmuştu. Büyük ümitlerle siyah beyazlı kulübe gelen yıldız oyuncu, Alman teknik direktör Bernd Schuster ile yaşadığı sorunlar nedeniyle forma şansı bulamadı. Bu gelişmelerin ardından devre arasında Beşiktaş'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Fatih'in, Bursaspor ile büyük ölçüde anlaştığı ve dünkü maçta da yeşil beyazlı yöneticilerle statta olduğu iddia edildi.

Ancak tecrübeli futbolcu yapılan haberleri yalanladı. Maç izlemeyi çok sevmediği için dün akşam Bursaspor-Rangers karşılaşmasını izlemediğini ifade eden Fatih Tekke, "Dün havaalanına giderek annemi aldım. Anacığımla sohbet ettik. Uzun zamandır görüşemiyorduk" dedi.

DEMİRÖREN'İN SÖZLERİNİ ARKADAŞLARDAN ÖĞRENDİM

Kendisiyle ilgili Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in transferine izin verileceği yönündeki konuşmayı da arkadaşlarından öğrendiğini, kulüpten kendisine bir şey söylenmediğini ifade eden Fatih Tekke, "İzin verdiler. Onu da dün ilk defa başkan açıkladı. Çok enteresan sayın başkan açıklamış benim haberim yok. Bana arkadaşlar söyledi. Öyle istiyorlarsa biz de öyle yapacağız" diye konuştu.

BEN SCHUSTER İLE GÖRÜŞMEDİM Kİ

Bursaspor'a geleceği yönündeki haberlerle ilgili konuşan tecrübeli futbolcu, "Ben daha Beşiktaş Kulübü'nün hocasıyla görüşmedim ki başkasıyla nasıl görüşeyim. Daha izin verildiğini dün öğrendim. Bugün yarın düzelir diye antrenmanlara devam ediyordum. Kendimle bu kadar dalga geçirtmeyeceğim. Ben dün izin istemiştim, onlar da akşam transfer izni vermiş" şeklinde konuştu.

bobobobo
09.Aralık.2010, 01:06
atletico dan simao adı gecıyor kanatlar için :S ne oluyoruz yaaa :D

anil luque
09.Aralık.2010, 16:19
Portekiz Milli Takımı gibi oluruz o da gelirse ne iş ya =)
Tabi ondan öte olacak şeyler de var. Kadro kalitesi olarak farkı 2 gömleğe çıkarmak gibi.
Sanmıyorum öyle bir şey olacağını. Simao yıllardır Atletico'da ve her fırsatta kalmak istediğini söylüyor bildiğim kadarıyla. Uefa'yı aldıktan sonra bu yaz döneminde çok takımın transfer listesine girmişti.

Suicider
09.Aralık.2010, 17:36
Beşiktaş'a Portekizli'den kötü haber

Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Portekizli yıldız Hugo Almeida, ocak ayında takımdan ayrılmayacağını söyledi.

09 Aralık 2010 Perşembe - 15:52
Sporx.com dış haberler

Beşiktaş'a Portekizli'den kötü haber Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ın da yakından ilgilendiği Portekizli golcü Hugo Almeida, ocak ayında Werder Bremen'den ayrılmayacağını açıkladı.

AFP'nin servis ettiği habere göre; Almeida, Weser Kurier'e yaptığı açıklamada "Bremen'de mutluyum ve burada kalacağım" dedi.

Werder Bremen'de gösterdiği başarılı performansla transferin gözde isimlerinden biri haline gelen Almeida'nın adı Beşiktaş'ın yanı sıra Real Madrid, Sporting Lizbon ve Valencia gibi takımlar ile de anılıyordu.

Werder Bremen ile olan sözleşmesi 2011 yazında bitecek olan Portekizli yıldız transfer söylentileri ile ilgili yaptığı açıklamada, "Werder Bremen'de mutluyum ve son ana kadar takımın için mücadele edeceğim. Ocak ayında da takımdan ayrılacağım yönünde çıkan haberler tam anlamıyla bir dedikodu ve ben bunlara kulak asmıyorum" dedi.

Bonservis bedeli 7 milyon avro civarında olan Hugo Almeida'nın adı son dönemde Beşiktaş ile sıkca anılıyordu. Siyah-beyazlı takımın ocak ayı transfer döneminde Werder Bremen'e 3 milyon avro önererek Portekizli yıldızı kadrosuna katacağı ve Almeida'nın da bu transferde oldukça istekli olduğu iddia edilmişti.

2006 yılından bu yana Almanya Bundesliga takımlarından Werder Bremen forması giyen Hugo Almedia, 'Mızıkaçılar'da 78 maça çıktı ve 25 golün altına imza attı. 2004 yılında formasını sırtına geçirdiği Portekiz Milli Takımı forması altında da 23 maça çıkan Almeida, 5'i son dönemde olmak üzere 8 kez fileleri havalandırdı.

anil luque
09.Aralık.2010, 19:18
Eğer doğruysa pek hoş olmadı bu haber. Ocak ayında alabileceklerimiz zaten sınırlı bu da onların içinde en iyisiydi. Hatta diğer seçenekleri bilmiyorum bile ..

footballer33
09.Aralık.2010, 22:54
Bu haber gerçek çıkar ve Almeida gelmezse ya Santa Cruz ya da Grafite'den birine yoğunlaşır yönetim. Belki bir sürpriz de olabilir, ama devre arası ne kadar seçenek olacak ki elde? Zaten etkili bir kanat adamı gelmezse forvetin de çok büyük bir önemi olmaz, çünkü kanat-forvet birbirini tamamlayacak en önemli 2 transfer olarak görünüyor şu an bizim için.

SAİT71
10.Aralık.2010, 11:15
Almedia Ş.L maçında döktürdü ve böyle açıklama yapması normal...

LaigLeNoiR
10.Aralık.2010, 13:04
Henry ve Owen onerilmis Besiktasa menejerler araciligiyla.

KanaKe
10.Aralık.2010, 14:28
Henry daha yazin gitti sanmiyorum bu kadar cabuk geri dönecegini futbolu amerikada birakir.

ForsakeN
10.Aralık.2010, 16:38
Sonra da gidip Zidane'ı getirelim Türkiye'ye.

GeNç KaRTaL
10.Aralık.2010, 16:44
Almeida'dan sonra Simao ile de ilgilendiğimiz haberleri gelmeye başladı.İkisi de iyi transfer olur.İkisi birlikte süper transfer olur.

vego
10.Aralık.2010, 16:44
Kartal Portekizlileri dörtlüyor

10 Aralık 2010 13:22 | NTVSpor.net
Transferin flaş takımı Beşiktaş, Quaresma ve Fernandes'ten sonra kadrosuna Simao ve Almeida'yı da katmaya hazırlanıyor.
http://media1.ntvspor.net/C/I/91/porthbr_H9Q0O.jpg
Sezon başında Inter'den Ricardo Quaresma'yı transfer ederek ses getiren Beşiktaş'ta rota Portekiz'den sapmıyor.
Ara transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi ilk transferi Valencia'dan Manuel Fernandes'i alarak gerçekleştirmişti. Schuster'in forvete yönelik isteği doğrultusunda harekete geçen başkan Yıldırım Demirören ile yöneticiler Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu, Portekiz Milli Takımı'nın 2 yıldızıyla daha söz kesti.
Atletico Madrid'li Simao Sabrosa ve Werder Bremen'li Hugo Almeida ile anlaşan siyah-beyazlı yöneticiler, kulüpleriyle son pürüzleri gidermek için görüşmelerini sürdürüyor. Kulüpleriyle olan sözleşmeleri sezon sonunda bitecek futbolcularla el sıkışan Beşiktaş, İspanya ve Almanya'dan gelecek son haberlerin ardından transferleri resmi olarak açıklayacak.
Bu transferlerin gerçekleşmesi halinde, siyah-beyazlıların kadrosundaki Portekizli futbolcu sayısı 4'e çıkmış olacak. Sakatlığı geçen Sivok'un da takıma katılmasıyla yabancı oyuncu sayısı ise 14'e çıkıyor. Yönetimin, yabancı oyuncu kontenjanına takılmamak için Tabata, Fink ve Ferrari'nin yanı sıra Bobo veya Zapotocny'yi de göndermesi bekleniyor.

eXcitinG
10.Aralık.2010, 17:21
SoLda Q7 sağda Simao, önLerinde ALmeida, arkada Fernandes, Guti, Ernst... Rüya kadro gibi birşey oLuyor.

playeray
10.Aralık.2010, 17:32
Fifa lisanslı bir Türk menajer ile kontağa geçen Ronaldinho Beşiktaş'tan gelebilecek bir teklifi değerlendireceğini söyledi..

http://www.ajansspor.com/resimv3/ronaldinho_bjkforma_monte.jpg

*****.com'un elde ettiği bilgilere göre Brezilya futbolunun en büyük oyuncularından biri olan Milanlı Ronaldinho Beşiktaş'ta oynamak için menajerleri devreye soktu.

2008 yazında Barcelona'dan Milan'a transfer olan yıldız futbolcunun İtalyan ekibi ile sözleşmesi 30 Haziran 2011'de sona erecek. Milan'da aradığı mutluluğu bulamayan 30 yaşındaki futbolcu, menajeri aracılığı ile kulüp aramaya başladı.

Aynı zamanda Ronaldinho'nun ağabeyi de olan menajeri Roberto, Amerika'da ikamet eden bir Türk menajer ile New York'ta biraraya geldi. Ronaldinho'nun Milan'dan ayrılmak istediğini söyleyen Roberto, kardeşinin Süper Lig'de mücadele eden üç büyük kulüpten gelebilecek teklifleri değerlendirebileceğini söyledi.

Fifa'nın lisanslı menajeri olan Türk menajer ve Belçika'da yaşayan ortağı başta Beşiktaş olmak üzere üç büyük kulüpten konuyla ilgili görüşmek amacıyla randevu almak için girişimde bulundu.

www.*****.com'un ulaştığı Türk menajerler konuyla ilgili şu açıklamayı yaptılar:
"Ronaldinho'nun ağabeyi ve menajeri Roberto bizimle görüşmek istedi. New York'ta kendisi ile biraraya geldik. Roberto kardeşinin Milan'dan ayrılacağını ve Türkiye'den gelebilecek bir teklife sıcak baktığını söyledi. Biz de Beşiktaş başta olmak üzere üç büyük kulüpten randevu talep ettik. Beşiktaş yaptığı yıldız transferlerle çok ses getirdi. Eğer Ronaldinho ile anlaşabilirlerse siyah beyazlı formayı giydirebilirler. Ronaldinho'nun Milan ile sözleşmesi bu yaz sona erecek. Eğer devre arasında transferini yapmak isterlerse Milan kulübü ile de anlaşmaları gerekiyor. Ancak sezon sonunda serbest kalacak. Şu an için konuyla ilgili Beşiktaş yönetimi ile bir görüşme yapmadık. Özellikle Beşiktaş'tan randevu alabilmek için girişimlerimizi sürdürüyoruz."

Night_Mare17
10.Aralık.2010, 17:59
Yeter Demirören yeter Gs li olarak bana Bjk forması aldırttırmaya calısmasın gıcık oluyorum.

besiktas1903
10.Aralık.2010, 18:24
PORTEKİZ ŞEYTAN ÜÇGENİ!
10.Aralık.2010 17:4

Beşiktaş, Portekiz'de maden buldu.

Beşiktaş, Quaresma ve Fernandes'ten sonra kadrosuna Simao ve Almeida'yı da katmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz haftalarda ilk olarak HABER1903 tarafından duyurulan Fernandes ve Almeida'ya yeni bir Portekizli daha eklendi.

Beşiktaş yöneticilerinin bu 3 Portekizli futbolcuyu ara transfer döneminde kadrosuna katacağı ve bunun ile ilgili görüşmelerin hızlandırıldığı öğrenildi.

- HABER1903 -

Eger Almeida ve Simao dogruysa süper olur.

RasAnt
10.Aralık.2010, 19:18
Yeter abi bu ne :D

anil luque
10.Aralık.2010, 19:31
Bu değirmenin suyunu çok merak ediyorum nasıl bir memba =D
Beşiktaş'ı büyükten saymayanlar artık ne düşünüyordur çok merak ediyorum. Konuyla ilgisiz olacak ama 2010 yılında haber olarak en çok okunan ikinci statüde Beşiktaş. Dünya çapında bu arada. 1. Haiti ondan sonra biz.
İyi yönde güzel adımlar atıyoruz gerçekten , adı geçen topçuların bir tanesine bile gelmesin diyecek yoktur heralde.
İnşallah en az 1 tanesi daha kadromuza katılır..

besiktas1903
10.Aralık.2010, 19:47
Bu değirmenin suyunu çok merak ediyorum nasıl bir memba =D
Beşiktaş'ı büyükten saymayanlar artık ne düşünüyordur çok merak ediyorum. Konuyla ilgisiz olacak ama 2010 yılında haber olarak en çok okunan ikinci statüde Beşiktaş. Dünya çapında bu arada. 1. Haiti ondan sonra biz.
İyi yönde güzel adımlar atıyoruz gerçekten , adı geçen topçuların bir tanesine bile gelmesin diyecek yoktur heralde.
İnşallah en az 1 tanesi daha kadromuza katılır..

Evet Iverson ve Guti transferleri sayesinde Besiktas ikinci olmustur.

Transfer gelismelerini merakla bekliyorum..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Aralık.2010, 19:56
Almeida ve Simao birlikte gelirse gerçekten tutulamayız yahu :) Umarım gerçekleşir transferler...

Zekirdek
10.Aralık.2010, 20:10
Asıl bomba Simao olur.

barahir
10.Aralık.2010, 20:13
Prensipte anlaşılmış öyle yazıyo ntvsporda

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Aralık.2010, 20:15
Prensipte anlaşılmış öyle yazıyo ntvsporda
O kadar ciddiyse durum,gerçekten süper. 2.yarı çok iyi olacak :)

barahir
10.Aralık.2010, 20:17
O kadar ciddiyse durum,gerçekten süper. 2.yarı çok iyi olacak :)

Klüplerle görüşülüyormuş..

GeNç KaRTaL
10.Aralık.2010, 20:21
http://i51.tinypic.com/ouuy39.jpg

anil luque
10.Aralık.2010, 20:29
Aman aman görüntüsü bile güzel yahu :))

BaGa TaRKaN
10.Aralık.2010, 20:31
Aman aman görüntüsü bile güzel yahu :))

Kimin Görüntüsü Dilara'nın mı:p :n:

Evet Gerçekten Hoş ve Güzel Görüntü:D

Bu Arada Bu Portekizliler Umarım Başımıza Çorap Örmez Bu Zamana Kadar Portekizliler Türklere Hep Ayak Bağı Olmuştur.

anil luque
10.Aralık.2010, 20:34
Başta Schuster ve Guti arkalarında da Q7 oldugu surece sorun cıkarmazlar , cıkaramazlar ..

GeNç KaRTaL
10.Aralık.2010, 20:36
Hele bi alalımda sorun çıkarmaları problemimiz olsun.:icon_smile:

Lucas Neill
10.Aralık.2010, 20:37
Demirören baya iyi takim kuruyor eger bu transferlerde gerceklesirse mükemmel olur ama kulübün Demirören'e bildigim kadariyla borcu var ne kadar oldugunu bilen var mi ?

BaGa TaRKaN
10.Aralık.2010, 20:39
60 Milyon Euroya Yaklaşmıştı En Son Bildiğim. Şuan Kaç Bilmiyorum

anil luque
10.Aralık.2010, 20:39
55 milyon tl civarı benim bildiğim.

BaGa TaRKaN
10.Aralık.2010, 20:40
Birimleri Karışrırabilirim Ama Ben Euro Olarak Duymuştum.

anil luque
10.Aralık.2010, 20:41
Tam tersi abi ben de TL olarak biliyorum :)

Lucas Neill
10.Aralık.2010, 20:42
Simdi fotomacta gördüm tabi ne kadar dogru bilemem Demirörene 92 milyon, 9 milyon lirada Serdar Adaliyaymis. Büyük bi miktar ama iyi takim kurmak icin para harcamak sart.

anil luque
10.Aralık.2010, 20:44
E yani. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.

BaGa TaRKaN
10.Aralık.2010, 20:46
Herşeyin Birde Sonu ve İnişi Var.

vego
10.Aralık.2010, 20:49
Bu borcun 92 milyon 649 bin 518 lirasının kulüp başkanı Yıldırım Demirören'e, 9 milyon 852 bin 052 lirasının da yönetici Serdal Adalı'ya olduğu bildirildi. Böylece toplam borç içinde yönetim kuruluna olan borç 102 milyon 501 bin 570 liraya yükseldi.

BaGa TaRKaN
10.Aralık.2010, 20:54
Demekki Euro imiş Birim:)

Demirören Kendisini İyice Sağlama Aldı Ölünceye Kadar Gitmez Kolay Kolay. Umarım Çocukları Falan Miras Olarak Görüp Başkan Olmaz. Demirören Saltanatına Hoşgeldiniz.

barahir
10.Aralık.2010, 22:01
Demekki Euro imiş Birim:)

Demirören Kendisini İyice Sağlama Aldı Ölünceye Kadar Gitmez Kolay Kolay. Umarım Çocukları Falan Miras Olarak Görüp Başkan Olmaz. Demirören Saltanatına Hoşgeldiniz.

Zaten röportajda diyor ya başkanlığı bırakırım ama oğluma :) (Oğlu 4 yaşındaymış)

Fearless Coward
10.Aralık.2010, 23:10
Bence gayet normal kolaymı yav siz olsanız Demirören'in yerinde sizde öyle yapardınız..

playeray
11.Aralık.2010, 02:41
Beşiktaş'ta yıldızlarla saadet olacağını düşünmüyorum.

LaigLeNoiR
11.Aralık.2010, 03:11
Baya yol kat ettik ama olayı da fazla abartmamak lazım.

Yaşlı yıldızlara gerek yok.

IcedEarth
11.Aralık.2010, 10:07
O değil de Beşiktaş şu Ferrari'yi yollayacaksa biz alsak ya. Akarı yok kokarı yok..

Lucas Neill
11.Aralık.2010, 15:04
Holoskonun ayak tarak kemigi kirilmis sözlesmesi askiya aliniyormus

LaigLeNoiR
11.Aralık.2010, 15:06
3 ay sahalardan uzak kalacakmış Holosko geçmiş olsun.

LadroN
11.Aralık.2010, 16:12
Beşiktaş yönetimden Holosko'nun da sözleşmesini bekliyorum artık.Beşiktaş'ta ki yabancıları say deseniz sayamam ama hala Beşiktaş onu bunu almaya çalışıyor gerçekten anlamıyorum.

Lucas Neill
11.Aralık.2010, 16:26
6+2+2 kuralinin cikma nedeni anlasiliyor :D

playeray
11.Aralık.2010, 20:28
Madem seneye tekrar 8 yabancı olacak neden hala alıyolar ki? Bu yıldızların da getireceği sorunlarla Beşiktaşın felaketine fazla kalmadı diye düşünüyorum ben.

sentugo
11.Aralık.2010, 20:30
Seneye değil, bir sonraki sene..

Seneye de rahatlar :D

Rehavi
12.Aralık.2010, 13:15
Karmaşık olan nokta, şu an 11 yabancısı olan ve başkanın açıkladığı gibi 3 yabancı oyuncu almayı düşünen takımda, gönderilecek isimler kimler olacak...

Adaylar arasında Zapo, Ferrari, Fink, Tabata, Holosko ve çok zorlarsa Bobo var... Zapo Ferrari nin ikisi birden giderse sezonun kalan kısmını 3 stoperle geçirmek zorunda kalırız ki, bu sakatlık yaşanan bi takımda hiç akıllıca olmaz. Mutlaka biri gönderilmeyecektir.

Fink ve Tabata ikisi birden gönderilirse, olası bir Guti nin eksikliği durumunda Sezer gibi bi takviye ile idare edilebilir...

Bunun yanında hala Holosko yu göndermek gerekiyor ki en az 3 ay yokmuş, bu da mart ortası ya da mart sonu geri dönecek demektir ama zaten sakatlıkların bu kadar çok olduğu ortamda bi yabancı kontenjanını sakat oyuncuya ayırmak saçma olacaktır. Tek sorun bunu Holosko nun kabul edip etmeyeceği... Ya böyle olacak ya da yönetim 3 yabancı merakından vazgeçecek, başka çaresi yok bu işin... :)

eng1n
12.Aralık.2010, 15:55
bence beşiktaş için kural 6+2+2+2 olsun son 2 stad dışından izler karşılaşmaları tribündende izlemesinler :D

Rehavi
12.Aralık.2010, 20:57
FERNANDES GELİYOR

Üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle devre arası transferlerine erken başlayan Beşiktaş, Valencia'dan Manuel Fernandes'i kiralamıştı. Siyah-beyazlı takımın bu önemli transferinin yarın İstanbul'da olacağı açıklandı.
Sezon başında yaptığı flaş transferlerle gündem oluşturan Beşiktaş, devre arasında da transfer harekatına devam ediyor. Siyah-beyazlılar Bernd Schuster'in isteği doğrultusunda Valencia'nın Portekizli futbolcusu Manuel Fernandes'i sezon sonuna kadar kiraladı. Yıldız oyuncunun yarın imza atmak için İstanbul'a geleceği bildirildi.

BEŞİKTAŞ FERNANDES'İN BONSERVİSİNİ 8 MİLYON EURO'YA ALABİLECEK

Orta sahada forma giyen Fernandes'in performansından memnun kalınması durumunda, satın alma opsiyonunu elinde bulunduran Beşiktaş yönetimi, 8 milyon euro karşılığında yıldız futbolcunun bonservisini alabilecek.

Kaynak:http://ntvspor.net/haber/futbol/29604/fernandes-geliyor