View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri
Bordo61Mavi
14.Temmuz.2009, 00:49
Queresma idmani hic sevmiyen bi futbolcu, biraz antreman sevseydi Mourinho onu yildiz yapardi ama yok. Besiktas yanlis transferi yapmaz diyorum insallah
anilton
14.Temmuz.2009, 00:50
Ricardo Quaresma'dan bahsediyoruz...
Yattara ve ya Alanzinho varken Quaresma gelse yanlış transfer mi dersin...:)
Fietra 10
14.Temmuz.2009, 00:53
Quaresma bu arkadaşlar..Belki İnter,Barca ve Chelsea'de dikiş tutturamamış olabilir ama Porto'da yaptıkları ortada..Beşiktaş ve Porto gibi takımları uçurur Quaresma..
anilton
14.Temmuz.2009, 00:57
C.Ronaldo'dan yetenek olarak hiçbir farkı yok.Sadece zihinsel özellikleri çok
daha iyi C.Ronaldo'nun...
Buda Barcelona,Chelsea ve İnter gibi takımlarda tutunamamasının sebebidir...
Şuanda dünyanın en yetenekli 5-10 kanat oyuncusundan birisidir heralde...
Quaresma bana göre gelmez.Daha öncede söylediğim gibi bana göre gelme ihtimali %1...
Ama Quaresma'yı tartışmak bile ona bir ihanettir.Süper ligi tek başına alır...
Bordo61Mavi
14.Temmuz.2009, 01:01
Ricardo Quaresma'dan bahsediyoruz...
Yattara ve ya Alanzinho varken Quaresma gelse yanlış transfer mi dersin...:)
Yanlis transfer derim tabiki. Yattara gitmeden o transfer yapilirsa :) ki zaten Queresma gelmez Trabzona felan, Turkiyeye gelmesi bile zor
Holosko varken Queresmaya gerek yok, Holosko bana gore gole daha yakin bi futbolcu.Ve benim gorusumde Queresmadan iyi
LaigLeNoiR
14.Temmuz.2009, 01:38
Olsun Bobo yedekte kalacağına Quaresma kalır :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Temmuz.2009, 01:43
Quaresma'nın hayali bile çok güzel fakat şu aşamada gelme ihtimali çok zayıf...
matrockmamy
14.Temmuz.2009, 02:23
teknik olarak arda dan iyi, fiziği ardayla aynı gibi ama arda daha hırslı ve mücadeleci. eğer kıyaslamak gerekirse. yani ligimizde ardayı gölgede bırakabilir sıkı çalışırsa. ve eğer gelirsee...
titates1
15.Temmuz.2009, 00:52
bu sıkı çalışan quaresma mı ardayı yakalamak için ?
tarikko
15.Temmuz.2009, 00:58
Portekizli orta saha oyuncusu, geleceğe umutla bakıyor
Mourinho’nun ikinci bir şans daha verebileceğini söylediği Quaresma, kendisini ispatlamak istiyor.
Geçtiğimiz yaz Porto’dan Inter’e 18.6 milyon avro karşılığında transfer olan Ricardo Quaresma, Giuseppe Meazza’da bekleneni veremeyince, geçtiğimiz Ocak ayında Chelsea’ye kiralık olarak gönderilmişti.
Stamford Bridge’de de fazla forma şansı bulamayan Quaresma daha çok B takımda oynadı. Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho ise oyuncunun bu düşüşüne rağmen, Quaresma’ya bir şans daha verebileceğini açıklamıştı.
Mourinho’nun kendisine karşı gösterdiği olumlu yaklaşıma cevap olarak “Yeni sezona takım arkadaşlarımla birlikte başlamak her zaman önemlidir ve geçen seneki sorun da buydu. Kendimi göstermek ve geçen sezonu unutmak istiyorum. Benim için yararlı olabilecek bir deneyim yaşadım ancak şimdi geleceğe bakmak zorundayım” diyen Quaresma, Inter’deki geleceğiyle ilgili olarak umutlu konuştu.
Goal
RoNNiE91
15.Temmuz.2009, 01:04
Gelsin burda ispatlasın.Gruptan çıkarsın bizi :mrgreen:
Knightmare
15.Temmuz.2009, 03:46
komik olmayın ya Quaresma tartışılır mı kıyaslanır mı bizim ligimizdeki oyuncularla :D
koyun kendinizi Quaresma'nın yerine. Türkiye'ye gelir miydiniz bir sorun kendinize...
eGowiCh
15.Temmuz.2009, 04:09
Quaresma dünyanın sayılı yeteneklerinden, Türkiye'ye gelmesinin imkanı yok. Belki 10 yıl sonra gelir, kariyerinin sonlarında, o bile zor gerçi. Quaresma'dan bahsediyoruz, kalitesini de gelip gelmeme ihtimalini tartışmak da saçma geliyor bana.
eXcitinG
15.Temmuz.2009, 23:44
Beşiktaş ın YıLdıray için girişimLere başLayacağını söyLedi az önce NTVspor..Mustafa DenizLi onayı vermiş, ALmanya ya gidiyor bir kaç yönetici.
Bu demek oLuyor ki Zapo gidicek, DeLgadonun sözLeşmesi donduruLmayacak.
MantıkLımı ? AsLında mantıkLı ama ben YıLdırayı sevmiyorum orası ayrı.
Knightmare
16.Temmuz.2009, 00:01
yusuf kadar oynasın yeter Hayrettin abi :)
Alicanfmfan
16.Temmuz.2009, 00:20
Queresma takımdaki dengeleri alt üst eder bana kalırsa sımarık bir oyuncu zaten yararı mutlaka olur ama bi iki gün sonra Lincolnvari olayına döner falan filan , hayırlısı olsun ama tek kelimeyle müthiş bir transfer olur avrupa'da itibarımız artabilir.
RoNNiE91
16.Temmuz.2009, 00:32
Yıldıray 31 yaşında.En son ne zaman tam kapasite oynadı hiç bilmiyorum.Gelse ne kadar yararı dokunacak orası ayrı.Bakalım,hayırlısı neyse o olsun.
KanaKe
16.Temmuz.2009, 00:45
Yildiray yetenekli fakat cok sakatlaniyor son 3 sezondur sakatliktan cok cekti 2 senedir dogru dürüst oynadigini görmedim Bundesliga'yi cok iyi takip eden birisiyimdir.
anilton
16.Temmuz.2009, 04:30
Yıldıray'dan sağlık raporu bekleniyormuş...
Zaten iyileşmiş Stuttgart ile idmanlara çıkıyormuş.Maliyetide çok yüksek olmaz.Yetenekli bir futbolcu,Delgado'nun boşluğunu rahatlıkla doldurabilir sağlıklı bir Yıldıray...
LaigLeNoiR
16.Temmuz.2009, 04:37
Ben şahsen istemiyorum Yıldırayı.Çok antipatik geliyor bana.
Sheriff
16.Temmuz.2009, 05:21
Bana Yıldıray'ı izlemek gerçekten heyecan verirdi.. Umarım sakatlıklarından kurtulup gelirde tekrar izleriz.. Gönül isterki bize gelsin ama adı bile geçmiyo.
GeNç KaRTaL
16.Temmuz.2009, 18:59
Quaresma'yı Türkiye'ye gelmesi için ikna etmek çok zor bir iş.Ayrıca takım oyuncusu olmadığıda aşikar.Şu sıralar çıkan takım içi ücret sıkıntısının üstüne tuz biber olur.Takım uyumunu sağlamak daha önemli.Geçen sene 2 kupayıda almamızda takım uyumu ve birliktelik bilincinin katkısı önemliydi.
Yıldıray konusuna gelirsek yetenekli bir oyuncu ama son dönemlerde kayıplarda adeta.Eğer ciddi bir sakatlık sorunu yoksa yinede alınabilir bence.Yetenekli bir oyuncu çünkü.Ayrıca yerli..
sananes
16.Temmuz.2009, 19:13
yıldıray ve riverli bouanotte gelirse büyük iş yapar bjk bize gelmesini isterim ikisininde ama bjk ilgileniyo bu yıl dogru yapıyo transferleri besiktas yönetimi
RoNNiE91
17.Temmuz.2009, 03:29
GK: Rüştü
DR: İ.Toraman
DL: İsmail Köybaşı
DC: Sivok
DC: Ferrari
DMC: Ernst
MR: Nihat
ML: Quaresma
AMC: D.Buonanotte
FC: Bobo(Holosko)
FC: Nobre
4-1-2-1-2 şeklinde oynamayacağız ama şu kadroyu kursalar keşke :D:D
Varonil
17.Temmuz.2009, 03:53
Böyle bir kadro Turkcell Süper Lig'i dağıtır,ama Şampiyonlar Ligi'nde dağılır .. :p
KaPaLı
17.Temmuz.2009, 12:08
Ernst tek başına kalsın bu kadroyla her maç 2-3 gol yer Beşiktaş. Nereye kuruyo :)
RoNNiE91
17.Temmuz.2009, 15:16
Galiba okumadınız ama kadronun altında yazdım bu dizilişle oynamayacağımızı.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Temmuz.2009, 15:18
Böyle bir kadro Turkcell Süper Lig'i dağıtır,ama Şampiyonlar Ligi'nde dağılır .. :p
aynen öyle :p
eXcitinG
17.Temmuz.2009, 20:38
Quaresma iLe iLgiLi haberLer devam ediyor. İnter Quaresma nın kiraLık oLmadığını istediği bonservisi veren bir kuLübe satacağını açıkLadı. BizimkiLer Kaynak arayışındaymış. Ne kadar doğru biLemicem. Bizim Haber1903 öyLe diyor. Ve geneLde dedikLeri de çıkıyor bu adamLarın.
Bounanotte, YıLdıray, Quaresma üçLüsünden birisi geLicek bence, kaçarı yok.
anilton
17.Temmuz.2009, 20:52
Hayrettin abi Haber1903'ü şöyle anlatayım sana...
O sitenin sahipleri Beşiktaş camiasının içinden isimler.Kongre üyesi,eski yönetici falan filan.Hatta içlerinden birisi Başkan'ın eski danışmanı,istediği zaman kendisine rahatlıkla ulaşabiliyor.Adminlerinden biride benim arkadaşın tanıdığı...
Bahsettiğin Quaresma-kiralama olayına gelirsek.O Haber1903'ün haberi değil.Onlar kendi haberlerini ÖzelHaber olarak veriyorlar zaten.Bunların yanında birde basında çıkan haberleri "basında bugün" başlığı altında veriyorlar.Bu Quaresma-kiralama haberi Milliyet'in haberi.Yani kısaca yalan...
Buonanotte'yi İsrailli menajer Pini Zahavi öneriyor bize.Bu ismi biraz araştırırsanız dünya futbolunda ne denli önemli yeri olduğunu anlayabilirsiniz...
Adam şu teklifi yapıyor;"R.Plate 7 milyon € istiyor.Bunun yarısını ben vereyim yarısını siz verin"
Adamın amacı Şampiyonlar Liginde direk oynayacak bir takımla Buon'u Avrupa futboluna daha yakından tanıtmak.Bu yüzden bu teklifi yapıyor.Tabi satılması halinde de yüklü bir miktarı kendisine alır orası ayrı...
İşte bu kadar yakın Buon Beşiktaş'a.Ancak M.Denizli boyuna posuna fena halde takmış durumda.Hala düşünüyoruz,umarım gerçekleşir bu transfer...
RoNNiE91
17.Temmuz.2009, 21:10
Quaresma iLe iLgiLi haberLer devam ediyor. İnter Quaresma nın kiraLık oLmadığını istediği bonservisi veren bir kuLübe satacağını açıkLadı. BizimkiLer Kaynak arayışındaymış. Ne kadar doğru biLemicem. Bizim Haber1903 öyLe diyor. Ve geneLde dedikLeri de çıkıyor bu adamLarın.
Bounanotte, YıLdıray, Quaresma üçLüsünden birisi geLicek bence, kaçarı yok.
Mansimov iyi bir kaynak aslında.Bir el atsa :mrgreen:
eXcitinG
17.Temmuz.2009, 21:23
Bounanotte nin boyuna bakıLacak birşey yok. Adam kısa oLmasına rağmen iyi çaLım atabiLiyor ve çok teknik. Hatta ben o vücuta rağmen nasıL o kadar sert şut attığına da şaşırıyorum.
anilton
17.Temmuz.2009, 21:31
Şöyle birşey var;
Zapo gidiyor,yerine Ferrari alındı...
Ve kadroda 8 yabancı bulunuyor...
Bir yabancı daha alabilmek için ya Bobo'nun satılması ya da Delgado'nun sözleşmesinin dondurulması gerekiyor.M.Denizli kanatlarda Tello,Holosko,Nihat,S.Özkan,Erkan,İsmail hatta geçen sene sol tarafta çok başarılı olan Yusuf gibi alternatiflerim var diyor...
Bobo giderse forvete,Delgado'nun sözleşmesi dondurulursa orta sahaya bir adam istiyor...
Buon'a birazda bu yönden karşı çıkıyor.Buon 4-3-3'te ne forvet oynar nede orta sahada oynar.Sadece sağ ve sol ofansta oynar.Mustafa Hoca'da kontenjan boşalırsa o bölgede bu kadar alternatif varken o bölge yerine başka yerde kullanmak istiyor yabancı hakkını...
Ben Delgado'nun sözleşmesinin dondurulmasını,Buon'un alınıp sol ofansta Tello'nun da göbekte kullanmasını istiyorum...
Bakalım gelişmeler neyi gösterecek...
eXcitinG
17.Temmuz.2009, 21:43
Bana kaLırsa YıLdıray geLir. Hem kontenjan açısından sıkıntı yaratmaz hemde Orta sahanın ortasında, sağında gerekirse soLunda biLe oynar.
Bobo bu sezonda takımda kaLır. TeLLo da gitmeyeceğine göre yabancı transferi hayaL ötesi oLuyor.
Sanırım Bounanotte iLe de para yüzünden sıkıntı çıkaran TeLLo yerine düşündüLer ama para konusu çözüLünce herşey düzeLince bu isim ortada kaLdı.
anilton
17.Temmuz.2009, 23:22
Batuhan Beşiktaş beni bu senede kiralarsa hedefim Avrupa demişti.Avrupa'da bir takım olmazsa Türkiye'de sadece Eskişehir olur demişti.PSV çok yakından ilgileniyor.Büyük ihtimalle PSV'ye kiralanacak...
LaigLeNoiR
18.Temmuz.2009, 00:53
Umarım kiralık olarak gider.Satılmasın kesinlikle bu çocuk.
eXcitinG
18.Temmuz.2009, 01:41
NTVspor yine Quaresma haberLeri yaptı. İnter in bonservisinde indirim yapacağını ve ciddi iLgiLinecek bir kuLübe koLayLık sağLayacağını açıkLadıktan sonra Demirörenin tekrar Quaresma için temasLara başLadığını söyLediLer.
Bence çok bastırıLırsa Quaresma Türkiye ye geLir. Zaten bu zamana kadar çok ciddi tekLif yapıLmadı kendisine, tekLif yapan kuLübLerde Avrupa nın kaLbur üstü takımLarı zaten İnter, CheLsea ve Barca deneyimLerinde ki performansından sonra Avrupanın en üst düzeyLeri daha da aLmaz Quaresma yı. Çok ciddi bastırmaLar iLe bu transfer oLur.
LaigLeNoiR
18.Temmuz.2009, 02:26
Bana göre de Quaresma transferinin gerçekleşme ihtimali var.
O formayla sahaya çıksın bizi ŞL'de taşısın yeter.
RoNNiE91
18.Temmuz.2009, 02:28
Bana göre de var.Delgado'nun sözleşmesi dondurulur.Tello ortaya gelir.Quaresma solda.Müthiş olur.
Maksic
18.Temmuz.2009, 04:49
Zapo Kasımpaşa ile anlaştı mı? Öyleyse gerçekten çok sevineceğim sempatik oyuncu en azından Türkiye'de kalmalı
nerazzuri
18.Temmuz.2009, 13:35
Ya para toplayalım bence aramızda şu Quaresma'yı alalım:D
Tek sorun para olsaydı, ne yıldızlar getirmiştik Türkiye'ye. ( Getirmişten kasıt, 3 büyüklerden bahsediyorum, Sadece Fenerbahçe anlaşılmasın. )
Keşke diyorum tek sorun para olsa. :)
RoNNiE91
18.Temmuz.2009, 13:42
Parayı veren düdüğü çalar.Buda bir gerçek :)
KaPaLı
18.Temmuz.2009, 13:45
Herşey parayla olmuyo işte. Fenerbahçe Poulsen - Hamit ikilisine yıllık 4,5 milyon € önerdi hani adamlar geldimi. Gelmek istemiyolar. Adam İtalya'da , Almanya'da az para alırım kafam rahat olur diyo.
El Barto
18.Temmuz.2009, 13:47
http://www.sayinbaskanduysesimizi.com/
Site açmış adamlar. :D
RoNNiE91
18.Temmuz.2009, 13:53
Biliyordum bu siteyi.Bende 4-5 tane imza verdim.İstediğin kadar verebiliyorsun :D
Del Piero_10
18.Temmuz.2009, 13:57
Quaresma inatlarını anlayamadım. Kendi ülkesi hariç gittiği her takımda istikrarlı biçimde başarısız olmuş ve sorunlu bir isim. Buraya gelirse Ortega'dan beter olur, olan giden paralara olur.
LaigLeNoiR
18.Temmuz.2009, 14:20
Ben de imza attım o siteye :D
Basın bu kadar imkansız bir haber üzerinde neden ısrar ediyor merak ediyorum.Gerçeklik payı varmıdır diye de merak ediyorum açıkcası.
nerazzuri
18.Temmuz.2009, 14:23
Ben bile imza verdim o derece.
anilton
18.Temmuz.2009, 15:23
Zapo Kasımpaşa ile anlaştı mı? Öyleyse gerçekten çok sevineceğim sempatik oyuncu en azından Türkiye'de kalmalı
Arada ufak pürüzler kalmıştı,ancak sorun çıktı heralde...
Manisa ve Eskişehir'de ciddi olarak ilgileniyor.Ama Türkiye'de İstanbul dışına çıkmak istemiyor...
Almanya'dan ve ülkesinden de teklifler var.1 haftaya kalmaz belli olur nereye gideceği...
RoNNiE91
18.Temmuz.2009, 16:36
Bir Ricardo Quaresma klibi;
http://www.youtube.com/watch?v=fvOWTm1wNQc&feature=related
eXcitinG
18.Temmuz.2009, 18:01
Quaresma geLsinde, Türkiye de sorun çıkarsın, maç kazandırmasın, depLasmanLara gitmesin ama oynayacağı maçLarda şu hareketLerini yapsın gözLerimizin pasını siLsin yeter. Türkiye Hagi den sonra topLa bu kadar hareket yapan oyuncu görmedi.
Ve dikkat ettiyseniz geneLde hep soL tarafta oynuyor. SoL kanatta da çok etkiLi.
LaigLeNoiR
18.Temmuz.2009, 21:11
Abi gelsin de kaleye geçsin :D
Lionel Andres Messi
18.Temmuz.2009, 21:26
hele bir gelsin de.
Knightmare
18.Temmuz.2009, 23:58
gelsin ağlarım...yemin ediyorum hüngür hüngür ağlarım :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Temmuz.2009, 01:01
Ağlamana gerek yok yahu Kasım Abi :D
Mercenary
19.Temmuz.2009, 02:37
kasimpasa zapodan caymiş :'(
Maksic
19.Temmuz.2009, 02:40
Evet yine Beşiktaş yönetiminin beceriksizliğimi diyim başka bir şey mi diyim ama şu adamı yollayamadılar adam gibi bi yere bence Türkiye'de kalmalı..
anilton
19.Temmuz.2009, 02:45
Yollayamadılar falan değil.Zapo'nun talibi çok.Beşiktaş Zapo'yu iyi bir bedelle satmak istiyor.Türkiye'den gelen teklifler hep kiralık(Kasımpaşa,G.Antep,Eskişehir,Manisa).Almany a'dan ve Ç.Cumhuriyet'inden teklifler var.Beşiktaş'ta o takımlara en azından iyi bir paraya satmak istiyor.Tabi ki kimse bizim onu aldığımız parayı vermez.Ama en azından 1,5-2'ye satarsak fena olmaz...
Sheriff
19.Temmuz.2009, 02:50
Bende imza verdim Quaresma için:p
Maksic
19.Temmuz.2009, 03:09
Yollayamadılar falan değil.Zapo'nun talibi çok.Beşiktaş Zapo'yu iyi bir bedelle satmak istiyor.Türkiye'den gelen teklifler hep kiralık(Kasımpaşa,G.Antep,Eskişehir,Manisa).Almany a'dan ve Ç.Cumhuriyet'inden teklifler var.Beşiktaş'ta o takımlara en azından iyi bir paraya satmak istiyor.Tabi ki kimse bizim onu aldığımız parayı vermez.Ama en azından 1,5-2'ye satarsak fena olmaz...
Yok zaten teklifler var tabi de Zapo sanırım kulüpten parasını istediği için kalmakta direniyormuş diye biliyorum..
anilton
19.Temmuz.2009, 03:17
Dün futbolcuların bütün alacakları hesaplarına yatmış.Bugün birtek Zapo'nun parası verilmedi gibi haberler vardı.Doğruluğunu bilmiyorum ama böyle birşey yapacaklarınıda sanmıyorum.Zapo zaten şuanda takımla idmanlara çıkıyor.Yani Zapo ile kulüp arasında bir sorun yok...
Knightmare
19.Temmuz.2009, 03:49
t-shirt yaptırcam bi tane :D önüne de I love U Y.Demirören yazdırcam Quaresma gelirse :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Temmuz.2009, 14:07
t-shirt yaptırcam bi tane :D önüne de I love U Y.Demirören yazdırcam Quaresma gelirse :D
:D Sen Bu Quaresma transferine bayağı taktın Kasım Abi,sonra gelmediğinde bu sefer üzüntüden ağlamayasın ! :n:
Knightmare
19.Temmuz.2009, 15:01
sizin yüzünüzden :D o kadar çok Quaresma muhabbeti geçti ki artık benim de inanasım geliyor :D
anilton
19.Temmuz.2009, 15:05
Quaresma için fazla ümitlenmeye gerek yok...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Temmuz.2009, 20:38
Zaten ben hiç ihtimal vermiyorum Anıl Abi,gelmediğinde hayal kırıklığına uğramasın diye Kasım Abi'yi uyarıyorum :D
RoNNiE91
20.Temmuz.2009, 00:23
D Spor'a telefonla bağlanan Asbaşkan Levent Erdoğan şunları söyledi...
VARAN 1
Zapo'ya kulüp aranıyor halledikmeyecek bi sorun değil yakında kulüp bulunacak!
VARAN 2
Alınacak Oyuncu İle Anlaşma Noktasına Gelindiğini Aktardı !
VARAN 3
Mati ile anlaşılmış ve sözleşmesi dondurulacak.
Kaynak:beşiktaşforum.net
Hadi İnşallah Quaresma geliyordur.Tello ile anlaşılmış.Oyun kuruculuk görevi vermiş Mustafa Denizli.Delgado'nun da sözleşmesi dondurulacağına göre yabancı alınacak.Sola bir yabancı?Kim acaba? :D:D
eXcitinG
20.Temmuz.2009, 00:27
Bounanotte ya da Quaresma geLir. BizimkiLerin basına sızmamış bir isimi transfer edicekLerine ihtimaL vermiyorum.
RoNNiE91
20.Temmuz.2009, 00:30
İnşallah Hayrettin abi.Anıl'dan da güzel haberler bekliyoruz (:
LaigLeNoiR
20.Temmuz.2009, 01:07
Quaresma'nın yeni sezon formalı 3 resmi var buyrun :D
http://img261.imageshack.us/img261/5003/quaresson.jpg
Bence Fenerbahçe'nin transferini bekliyor Demirören.Aziz Yıldırım transferlerini açıklayınca Yıldırım Demirören de misilleme yaparak bizim yabancı bombamızı açıklayacak bence :D
KaPaLı
20.Temmuz.2009, 01:10
Bence Fenerbahçe'nin transferini bekliyor Demirören.Aziz Yıldırım transferlerini açıklayınca Yıldırım Demirören de misilleme yaparak bizim yabancı bombamızı açıklayacak bence :D
:n: :zuhaha Murat sendemi yaa :n:
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
20.Temmuz.2009, 03:00
Quaresma'nın gelmesine hala ihtimal veremiyorum...Eğer AML'ye yabancı alınacaksa o oyuncu Bounanotte olur.
RoNNiE91
20.Temmuz.2009, 13:14
Gudjohnsen, Bobo'ya Bağlı !!
Beşiktaş Gudjohnsen için artık Bobo`nun satılmasını bekliyor. İzlandalı golcü için kulübü Barcelona ve kendisiyle her konuda anlaşma sağlayan Siyah- Beyazlı yönetim Bobo`yu satar satmaz Gudjohnsen`i alacak. Beşiktaş Yönetimi Bobo`yu isteyen kulüplerle bir kez daha masaya oturacak.
İndirime gidilebilir
Denizli`nin de çok istediği İzlandalı futbolcuyu bir an önce bitirmeyi planlayan Beşiktaş, Bobo`yu isteyen Olimpiakos ve Bremen`le bir kez daha görüşecek. Gerekirse bonservis bedelinde indirim yapılacak.
TAKVİM
20.07.2009 05:28
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
20.Temmuz.2009, 13:31
Gudjohnsen gelecekse Bobo kalsın daha iyi bana göre.
LaigLeNoiR
20.Temmuz.2009, 14:24
Kesinlikle. Bobo,Gudjhonsen'den daha iyi bir oyuncu ve geleceği de var.Çok yanlış bir politika olur Bobo'yu satıp Gudjhonsen'i almak.
LaKe
20.Temmuz.2009, 22:40
Mustafa Denizli, BOBO'yu satıp GUDJOHNSEN'i almak gibi bir hataya düşmez gibime geliyor. Bobo'ya çok sağlam bir para teklifi gelirse belki bir ihtimal ama onu da sanmıyorum...
brotha
20.Temmuz.2009, 23:27
bobo giderse ve delgado dondurulursa forvet ve diego buo nun gelecegini dusunuyorum
anilton
20.Temmuz.2009, 23:51
Zapo'nun menajerleri gelmiş.Eskişehir ve Bursa ile görüşeceklermiş.Zapo daha önce İstanbul dışına çıkmak istemediğini söylemişti.Bakalım neler olacak...
LaigLeNoiR
21.Temmuz.2009, 03:39
FB'nin bu akşamki 2 Brezilyalı transferinden sonra misilleme olarak Başkan Quaresma veya Buanonette ile anlaştığını açıklayabilir :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Temmuz.2009, 14:05
Quaresma transferi konusunda çok ümitlenmeyin yahu :D
bugra 1905
21.Temmuz.2009, 16:48
Bence Beşiktaş Buanonetteyi Alacak Öyle Hissediyorum
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Temmuz.2009, 17:01
Banada öyle geliyor Buğra...AML'ye Bounanotte alınacak gibi...
King_91
21.Temmuz.2009, 17:08
buonanotte müthiş adam fakat türkiye için uygun değil . zaten kısa boylu fizik olarak da birkaç maç+fm'den edindiğim bilgilere göre güçsüz ama inanılmaz teknik . türkiyede 2 maçta bacağını koparırlar onun gibi geliyo bana .
anilton
21.Temmuz.2009, 17:11
Yakalarlarsa kopartırlar...:)
King_91
21.Temmuz.2009, 17:13
Yakalarlarsa kopartırlar...:)
ya haklısın , çok beğendiğim bi futbolcu aslında ama türkiyede çok kasap var :D
anilton
21.Temmuz.2009, 17:17
Buon için Forza da aynı şeyler söylenmişti.Tabi bu yoru mu sadece fiziğini baz alarak izlemeyen kişiler yapmıştı.Orada Buon'un fiziği ile ilgili gelen eleştirilere karşı bir yazı yazmıştım;
Diego Buonanotte...
Öncelikle Buonanotte'nin boy-kilo ölçülerinin,1.57-50 olmadığını,1.60-57 olduğunu belirtelim...
Buonanotte'nin teknik ve zihinsel anlamda iyi olduğunu hatta çok iyi olduğunu inkar etmek futbola ihanettir...
Peki bunca kopan fırtına neyin nesi,sadece 5-6 cm için mi bu yaygara?Ve ya zayıf olması mı konu?..
Buonanotte teknik,zeki,çevik,çabuk ve en önemlisi dengeli bir futbolcudur.Güçsüz olduğu gerçeğini yok sayamayız.Ancak bir önceki cümlede kalınla belirttiğim özellikler güçsüzlüğünün kendisinde oluşturacak dezavantajlarını en aza indirgiyor...
Birçok örnek var bu konuda;
En büyük örnek Messi'dir buna.Messi'de güçlü değildir ancak çevik ve dengelidir.S.Özkan çabuktur,ama dengesizdir,yere sağlam basamaz.Bu nedenle savruk bir yapıya sahiptir.O yüzden sadece 2 maçlık Messi olur....
C.Ronaldo inanılmaz güçlü bir fiziğe sahip değildir.Zayıftır,bacakları incedir.Ama oda çevik ve oldukça dengelidir,yere son derece sağlam basar.Burak'ın C.Ronaldo'dan aşağı kalır bir fiziği yoktur.Ancak Burak çevik ve dengeli değildir.S.Özkan gibi savruktur,üflediğin anda yıkılır.O yüzden sadece 2 maçlık C.Ronaldo olur...
En yakın örneği vermek istiyorum bu fizik konusunda.Konfederasyon kupasında Brezilya milli takımında yepyeni bir isim parladı.Ramires-Benfica'ya transfer oldu bu arada-.Sokakta görsek ve bize bu futbol oynuyor deseler,küfür ederiz.O derece sıskadır.Gel gelelim oda çok çevik ve dengelidir...
http://1.bp.blogspot.com/_dCf3YNNKAyY/ShXq4Wp4tHI/AAAAAAAAASw/hltdMDaBACY/s400/ramires.jpg
Fazla uzağada gitmeye gerek yok.Sivok'ta incedir.Ama kendisinden baya kalın olan Zapo'dan daha dengelidir ve yere daha sağlam basar...
Ayrıca Buonanotte çabuk yılan,gözü yerde olan bir stilde de değildir.Ayakta kalma isteği olan,o fiziki yapısına rağmen mücadeleden kaçmayan bir futbolcudur...
Ayrıca bacaklarına ve vücuduna bakarsak bu konuda öyle abartıldığı kadar kötü olmadığınıda görebiliriz;
http://www.cariverplate.com.ar/es/carp.org.ar.php?i=../img/libertadores/2009/river_nacional_P_g/47.jpg
http://www.cariverplate.com.ar/es/carp.org.ar.php?i=../img/2008/apertura/7ma_ap08_g/19.jpg
Diyeceğim odur ki;benim için bu fizik konusunda pek sorun yok...
Gelelim işin teknik-taktik olayına;
Buonanotte'nin yetenekleri gereği en verimli olacağı yer sağ ve sol ofans bölgesidir.Yani 4-3-3'ün hücum kanatları;
-------------------Nobre-----------------
Buonanotte------------------------Holosko
Hızı ve hızlanması son derece iyidir.Tekniği ve futbol zekası üst düzeydir.Bu sistemde kanatlarda oynayacak olan oyuncularda kesinlikle bulunması gereken golcülük ve asist yapma özelliklerinide barındırır.Hatta ve hatta o çok eleştirilen fiziğine rağmen çok sert ve isabetli uzun şutlar atar.Türkiye'de onun kadar isabetli ve uzun şut atan futbolcu sayısı bir elin parmaklarını geçmez.Aynı zamanda duran top kullanma meziyetlerinede sahiptir...
Eğer ki gelirde ofansif kanat oynarsa ne Arda kalır ne Yattara...
Kendisini yakından tanımayanlar için bu video biraz aydınlatıcı olabilir.Kesinlikle videodan oyuncu beğenmek benim tasvip ettiğim birşey değildir.Ama en azından hiç izlememiş olan arkadaşlar,sadece fiziğini baz alarak değerlendiren arkadaşlar biraz olsun fikir sahibi olabilirler...
Video 10 dakika.Final pasları,uzun şutları,golleri ve yaptığı klas hareketleri içeriyor;
http://www.youtube.com/watch?v=XqZTwATxJ44
Hali hazırda Arjantin Ümit Milli takımının en önemli futbolcusu konumundadır.Ümit takımın Messi'dir...
Bu futbolcuyu istememeyi anlayamadığımı belirtmeliyim...
Alırsak süper bir iş yapmış oluruz.İnşallah gelir...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Temmuz.2009, 17:23
@ anilton
Bu futbolcuyu istememeyi anlayamadığımı belirtmeliyim...
Anıl Abi Mustafa Hocamı istemiyor ?
anilton
21.Temmuz.2009, 17:26
Forzada tanımayanlar bu fizikle topçu mu olur?Türkiye'de ayağını eline verirler diye istemeyenler vardı.Onlara ithafen yazmıştım.Ama Mustafa Hoca'nın da fiziğini sıkıntı ettiğini duymuştum,ne kadar doğru bilmiyorum...
DeNiZ_1903
21.Temmuz.2009, 17:30
Buonanotte gelmesin ya ismi zor söyleniyor nasıl tribüne çağıracağız :D :P. Şaka bir yana Buonanotte iyi bir yetenek fiziği güçsüz olmasına rağmen oldukça teknik eğer orta sahada ona yardım eden biri olursa iş yapabilir.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Temmuz.2009, 18:25
Forzada tanımayanlar bu fizikle topçu mu olur?Türkiye'de ayağını eline verirler diye istemeyenler vardı.Onlara ithafen yazmıştım.Ama Mustafa Hoca'nın da fiziğini sıkıntı ettiğini duymuştum,ne kadar doğru bilmiyorum...
iyi bende Hoca nasıl istemiyor diyordum :)
dakara
21.Temmuz.2009, 19:32
videosunu seyrettim ve adama hayran kaldım türkiyede hiçbir kulübün böyle adamları beğenmeme lüksleri yok bence
King_91
21.Temmuz.2009, 19:48
bana yazmadın sanırım ama yazdıysan . ben beşiktaşlı olsam isterdim gelmesini , tek dediğim ilk sezonda zorlanabilir türkiye'yi tanıma aşamasında yediği tekmelerden .
tabi ben buonanotte gibi inanılmaz gelecek vaadeden bir oyuncunun türkiye'ye geleceğine inanmıyorum o da ayrı konu . gelirse beşiktaş inanılmaz bir iş yapmış olur
anilton
21.Temmuz.2009, 19:51
Forza diyorum yahu,sana demedim...:)
King_91
21.Temmuz.2009, 19:53
Buon için Forza da aynı şeyler söylenmişti.Tabi bu yoru mu sadece fiziğini baz alarak izlemeyen kişiler yapmıştı.Orada Buon'un fiziği ile ilgili gelen eleştirilere karşı bir yazı yazmıştım
neyse ben yanlış anlamışım :D iyi adam vesselam .
RoNNiE91
22.Temmuz.2009, 20:40
Batuhan Gaziantep'te!
Sezona güçlü bir kadro ile girmenin hesaplarını yapan Gaziantepspor, Beşiktaş´tan Serdar Kurtuluş´un ardından genç golcü Batuhan´ı 1 yıllığına kiralık olarak aldı.
Gaziantepspor’un Hollanda’nın Arnhem kentine bağlı Honderloo kasabasında yaptığı kampı ziyaret eden ve dün oynanan FC Rapid Bükreş maçını izleyen Gaziantepspor Külübü Başkanı İbrahim Kızıl, gol yollarında sıkıntı yaşamamak için, bir süredir çalışma yaptıkları, teknik direktör Jose Coucerio’nun da görüşleri doğrultusunda Beşiktaş’ın genç golcüsü Batuhan’ı bir yıllığına kiraladıklarını söyledi.
Batuhan ve kulübü ile tüm şartlarda anlaştıkları, futbolcunun omuzundaki sakatlık nedeniyle şu anda İstanbul’da doktor kontrolünde bulunduğunu ifade eden Kızıl, "Aslında Batuhan, Hollanda kampına katılacaktı. Ancak sakatlığı nedeniyle şu anda doktor kontrolünde tedavisi sürüyor. Bana 28’inde Gaziantep kampına katılmasının daha iyi olacağını söyledi. Ben ve hocamız uygun gördü. Sezon öncesi ne eksiğimiz varsa hepsini gidermeye çalışıyoruz. Batuhan’ı başka külüpler de istiyordu ama biz aldık. Batuhan’dan gerekli sözleri aldım. Bize çok faydalı olacak" diye konuştu.
Gaziantepspor’da transferin sona ermeyeceğini, ancak fayda sağlayabilecek futbolcuların peşinde olduğunu anlatan Kızıl, sözlerini şöyle sürdürdü: "Transferde başka gelişmeler de yaşanabilir. Bakıyoruz, araştırıyoruz. Çok kalite futbolcular aldık. Aldığımız genç oyuncular hep milli takım düzeyinde futbolcular. Bu sezon çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Ben bu şehre en iyisini yaşatacağım. Hedefimiz doğrultusunda inşallah karoya daha iyi takviyeler yapıyoruz. Zaten mevcut kadro Türkiye’nin gıptayla baktığı bir takım. Kimseden birşey istediğimiz yok. Manevi destek istiyoruz. "
Kaynak:Fanatik
sakary Ali
22.Temmuz.2009, 21:00
Aslında bence Batuhana Nobre'den daha fazla şans verilmeli Nobre kim bilir ne kadar para alıyor.Batuhanı oynatsak bence gol krallığına oynar
Knightmare
22.Temmuz.2009, 21:22
Buonanotte için gerçekten girişimlerimiz var mı? :D
ilk bjk forumlarında görmüştüm, birisi Buo gibi bi oyuncu alsak ne güzel olur yazmıştı, ertesi gün gazete haberlerinde görmüştüm :p
uyuma başkaaan bak Yıldırım kaptı geldi iki Brezilya'lı :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sapara için geri sayım
Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli Sapara'nın alınması için menajerlerine tam yetki verdi. Sapara'nın Kulübü Rosenborg da yaptığı açıklamada bu futbolcunun çok ciddi bir teklifle karşı karşıya olduklarını vurguladı
Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Rosenborg Teknik Direktörü Erik Hamren, Beşiktaş'ın transfer gündemine gelen Marek Sapara'yı, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın akşam Azerbaycan'da Karabağ'la oynayacakları rövanş maçının kadrosuna almadı.
Hamren, Norveç kulübünün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, orta sahada oyun kurucu pozisyonda oynayan Sapara'yı aldığı ciddi transfer teklifleri yüzünden Azerbaycan'a götürmediğini açıkladı.
Deneyimli teknik adam, Slovak futbolcunun, gideceği kulübün Avrupa kupası maçlarında oynayabilmesi için bu kararı verdiğini de ifade etti. Bu arada daha önce Quaresma ve Yıldıray'ı veto eden Beşiktaş Teknik Direktörü Denizli'nin, Sapara'nın transferine yeşil ışık yaktığı öğrenildi.
Knightmare
22.Temmuz.2009, 21:33
www.kartalhaber.com (http://www.kartalhaber.com) izimli siteden alıntıdır :) düzelt butonu istiyoruz :D
anilton
22.Temmuz.2009, 21:42
Milliyetin haber,haberin içeriğinde yazıyor zaten...
Fietra 10
22.Temmuz.2009, 21:47
Fizik konusuna pek takılmamak gerek..Buonanotte her türlü Türkiye'de iş yapar..Cruyff'a bakın futbolcu demeye bin şahit lazım o fiziği görünce ama o sıskalıga ragmen dünyaya damga vuran oyunculardan biri oldu..Tamam fizik önemli ama Arjantin'in en büyük klüplerinden birinde oynuyor milli takım formasını giyiyorsa veya giymişse o çocukta iş vardır
Knightmare
22.Temmuz.2009, 21:49
en yazayımda :) ne olur ne olmaz
bide goal.com'da takımımızla ilgili bi haber gördüm. yine Rosenborg'tan Zahora diye bi oyuncuyla görüştüğümüzü yazıyordu. forvetmiş galiba
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben* yazayımda... oof nedir bu klavyeden çektiğim (-_-) zZZ
LaigLeNoiR
23.Temmuz.2009, 12:54
http://fotball.aftenposten.no/multimedia/archive/00043/Marek_Sapara_43212d.jpghttp://www.nosolodeportes.com/images/2008/05/diego-buonanotte.jpg
Sapara ve Buonanotte
Kadrosunu güçlü ve yetenekli bir orta saha oyuncusuyla takviye etmeyi planlayan Beşiktaş’ın transfer listesinde birçok yıldız isim yer alıyor.
Ancak bu futbolcular arasında iki ismin öne çıktığı bir gerçek: Marek Sapara ve Diego Buonanotte...
Kara Kartallar’da Mustafa Denizli’nin verdiği listede, iki futbolcunun da ismi yer alırken Beşiktaş yabancı kontenjanını açtıktan sonra son kararını vermeyi planlıyor. Bu sırada hem Sapara, hem de Diego Buonanotte’den haberler gelmeye devam ediyor.
İkisi de gelmeye razı
Norveç basınında yer alan haberlerde Rosenborg’un Avrupa Ligi karşılaşması kadrosuna dahil edilmeyen Marek Sapara’nın adım adım Beşiktaş’a geleceği iddia ediliyor. Ocak ayında Kartal’ın kapısından dönen Slovak yıldızın da kulübüne baskı yaptığı belirtildi. Arjantin’in Ole Gazetesi’ne konuşan Diego Buonanotte de, transferiyle ilgili şu açıklamayı yaptı: Kulübüm River’ı çok seviyorum. Ancak benim de hayalim Avrupa’da oynamak. Bu noktada, Beşiktaş’ın yaptığı teklif çok cazip. Burada kalmak sorun değil, ama önümde böyle bir şans varken geri çevirmeye sıcak bakmıyorum. Beşiktaş’a gitmem çok iyi olur...
23.07.2009
Kaynak : Fanatik
Knightmare
23.Temmuz.2009, 16:08
Alp'e Kartal pençesi
Karşıyaka'dan Rıdvan'ı kadrosuna katan Beşiktaş şimdi de Altay'ın 22 yaşındaki genç yıldızını takibe aldı
http://www.kartalhaber.com/thumbnail.php?gd=2&src=resims/haber/genel/13026375_1.jpg&maxw=350
Kocaeli Kartepe'de sezon öncesi güç depolayan Altay'ın genç oyuncusu Alp Ergin, Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş'ın gündemine girdi. Geçen sezon Orduspor maçında omzundan sakatlanarak takımdan bir süre uzak kalan 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Kartepe'de kampın yıldızı olurken, Kara Kartal'ın dikkatini çekmeyi başardı. Altay'ın altyapısından yetişen ve İzmir ekibiyle 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan Alp'i, Erciyes ile oynanan hazırlık maçında izlettiren Beşiktaş, genç yıldız adayını yakın markaja aldı. Ayrıca Beşiktaş'ta uzun yıllar görev yapan Teknik Direktör Fuat Yaman'dan da Alp hakkında bilgi alan İstanbul ekibinin, önümüzdeki günlerde siyah beyazlılara resmi teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi.
BURAK HAKERLER-Yeni Asır
anilton
24.Temmuz.2009, 00:37
Bir Star klasiği...
Ertem Şener: "Çok büyük bir sürpriz olmazsa Vaart Beşiktaş'ta"
:D :D :D
Knightmare
24.Temmuz.2009, 01:22
olabiler :D niye olmasın
hatta Huntelaar bile olabilir Stuttgart'a gitmemiş, belki Bobo'yu şutlar Huntelaar'ı alırız :D
sakary Ali
24.Temmuz.2009, 02:59
Robben Van Der Vaart ve Huntelaar Beşiktaşta mı yoksa :D
KanaKe
24.Temmuz.2009, 03:13
Real Madrid sayesinde bizim basina iyi is cikti :) Allah Perez'den razi olsun..
sakary Ali
24.Temmuz.2009, 03:25
Bu arada Milliyet falan Delgado Mart'ta hazır olacak diyor?,
doğruluk payı nedirki
anilton
24.Temmuz.2009, 04:01
Bayern Münih'Li Jose Ernesto Sosa ile anlaşıldı haberleri var...
LigTv Beşiktaş muhabiri yarın kampa katılacak falan demiş...
PesimiSTyLa
24.Temmuz.2009, 04:06
Evet LigTv'de dendi.
Alicanfmfan
24.Temmuz.2009, 04:13
Sosa cok iyi bir futbolcu degil daha iyi bir isim alabilirdi Beşiktaş , Delgado gibi olabilri sonu.
RoNNiE91
24.Temmuz.2009, 04:36
Yıldız istiyoruz ya yıldız adayı değil.
Maksic
24.Temmuz.2009, 05:15
Bence Sosa Türkiye'de ve şampiyonlar liginde çok iyi işler yapabilir asparagas haber değilse çok iyi bir transfer:)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Temmuz.2009, 14:36
Yıldız istiyoruz ya yıldız adayı değil.
yahu Sosa'yı getirmişizde sen beğenmiyorsun Burak Abi :icon_confused:
LaigLeNoiR
24.Temmuz.2009, 14:58
Van Der Vaart haberleri vardı bir anda Sosa patladı.
Hürriyet'in haberine göre de DECO 'ya yönelmişiz şimdi de.
RoNNiE91
24.Temmuz.2009, 15:44
Ligin başlamasına fazla bir şey kalmadı.Antremanlara çıkıp hazır olma ile alışma sürecini düşünürsek bir an önce imza attırsak çok iyi olur.
Knightmare
24.Temmuz.2009, 16:09
ben bugün içinde bekliyorum transfer haberini :D
LaigLeNoiR
24.Temmuz.2009, 16:30
Bobo'da son durum!
Yunanistan’ın Olympiakos Kulübü’nün Bobo aşkı bitmiyor. Sezon sonunda 4,5 milyon Euro bonservis ücretiyle siyah beyazlı kulübün kapısını çalan ancak olumsuz yanıt alan Yunan temsilcisinin yöneticileri fiyat artırdı.
Beşiktaş’ın 10 milyon Euro’luk bonservis ücreti isteğini çok bulan Olympiakos yöneticileri, 6,5 milyon Euro’luk ikinci bir teklif sunmaya hazırlanıyor.
Bobo ile de anlaştıklarını, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Brezilyalı golcüye ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Olympiakoslular, Beşiktaş Yönetimi’nden bu konuda yardımcı olmalarını istedi.
Bobo dün başkan Yıldırım Demirören ile bir araya gelerek, Olympiakos’a gitmesi konusunda yardımcı olmasını istedi.
24.07.2009
Kaynak : Hürriyet
LaigLeNoiR
24.Temmuz.2009, 16:44
Kartal '10'un izinde!
Beşiktaş'ın bombası Van der Vaart...
24/07/09 08:09
http://www.htspor.com/2009/07/24/resim/haber_ic_160682.jpg
Beşiktaş'ta yönetici arkadaşlarına "Öyle bir transfer yapacağım ki Türkiye bizi konuşacak" diyen başkan Yıldırım Demirören'in sır gibi sakladığı ismin Real Madridli oyuncu olduğu öğrenildi.
Beşiktaş'ın yeni bombası belli oldu: Real Madrid'in yaptığı transferler sonrası boşa çıkardığı Rafael Van der Vaart... Hafta başındaki yönetim kurulu toplantısında arkadaşlarına "Öyle bir bomba transfer yapacağım ki Türkiye bizi konuşacak" diyen başkan Yıldırım Demirören'in gönlünde, Real Madridli yıldız var. Bu transfer için gözünü budaktan sakınmayan Demirören'in, Hollandalı yıldızın 15 milyon euro tutan bonservis bedelini de ödemeye hazır olduğu öğrenildi. 10 numara transferinin salı gününe kadar netlik kazanması bekleniyor.
Bu arada Matias Delgado konusunda da geri sayıma geçildi. İspanya'da olduğu ameliyat nedeniyle ligin ilk yarısında oynaması zor gözüken Matias Delgado'dan verim alamayacağını düşünen siyah beyazlılar, Arjantinli'nin işi yokuşa sürmesine rağmen bu konudaki kararlılığını dün İspanya'da gösterdi. İspanya'da önceki gün başlan Yıldırım Demirören ile bir araya gelen Mustafa Denizli kesinlikle Delgado'nun sözleşmesinin feshedilmesini istedi. Demirören de bunu kabul etti. Denizli'nin başkana, "Yusuf çok iyi, ondan çok memnunum. Tello da ortada oynuyor ama onlardan birine bir şey olsa ne yapacağız? Şampiyonlar Ligi için ofansif özelliği fazla olan bir yabancı istiyorum" dediği öğrenildi.
-DELGADO'NUN BABASI ÇAĞIRILDI-
Başkan Demirören'in de "Hocam madem bu konuda kararlısınız biz de bu işi çözmek için iyice uğraşacağız. Zaten çok üzerinde duruyoruz ama kesinlikle kabul etmiyor. Gerekirse bütün parasını verip sözleşmesini feshedeceğiz. 6 aylığına dondurma olacak herhalde. Bundan sonra da istediğin oyuncuyu alırız" diye yanıt verdiği ifade edildi. Arjantinli oyuncu ise dondurma işlemine karşı olduğunu ancak parasının hepsinin verilmesi halinde buna yanaşacağını tekrarladı. Yönetim, Delgado'nun menajeri olan babasını görüşmek için İspanya'ya çağırdı.
-"HER AN HER ŞEY OLABİLİR"-
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli , dünkü antrenman sonrasında camiayı sevindirecek cümleler kullandı. Gazetecilerle ayak üstü sohbet eden ve Delgado olayını "Özel durum" olarak nitelendiren tecrübeli teknik adam "Öncelikle bu özel duruma çözüm bulmalıyız. Arkadaşlar bugün (dün) veya yarın (bugün) transferde bir şeyler olabilir. Yarını bekleyin" şeklinde konuştu.
Selman Ozturk
24.Temmuz.2009, 16:57
Yahu anlamıyorum. Her haber önce Galatasaray'a ardından Beşiktaş'a derleniyor. Quaresma, Van Der Vaart, Deco vs. Spor sayfalarında asla transfer haberi okumuyorum artık :)
Beşiktaş'lı arkadaşlarımıza haberleri önceden vereyim: Coloccini , Honda , Guardado çok yakında Beşiktaş'ta...
LaigLeNoiR
24.Temmuz.2009, 16:59
Tüm taraftarların istediği tek bir isim var Quaresma :) Olmazsa en kötü Vaart.O da olmadı Buonanotte :p
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Temmuz.2009, 18:21
Tüm taraftarların istediği tek bir isim var Quaresma :) Olmazsa en kötü Vaart.O da olmadı Buonanotte :p
O da olmadı Sosa iyi bir futbolcu :)
anilton
24.Temmuz.2009, 19:20
MUSTAFA DENİZLİ'DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!..
Beşiktaş İspanya'da Barış Kupası hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Mustafa Denizli basın mensuplarıyla görüşmesinden birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı!..
Lig TV'den Ersoy Özdem'in bildirdiği habere göre basın mensuplarıyla yaklaşık 1,5 saatlik bir görüşme yapan Denizli'nin açıklamalarından satırbaşları şöyle:
- Şu an elimizde bulunan kadro Türkiye için yeterlidir. Rakiplerimizin transfer yapması bizim için keyif verici!..
- Delgado'nun babasının dün akşam kamp yaptığımız tesislere geldi ve görüşmeler olumlu geçti!.. Bir iki gün içinde sorun çözülebilir.
- Diego Buonanotte ve Sosa gündemizde değil. Bu futbolcularla görüştük ama şu anda ilgilenmiyoruz.
- Zapotocny iyi bir oyuncu ama benim sistemimde yer almıyor.
- Fink Beşiktaş'a çok şey katacak. Cisse'nin gitmesini istemezdim ama Fink ile devre arasında anlaşmıştık ve Cisse gitmek zorunda kaldı.
DETAYLAR MARATON.COM.TR'DE OLACAK!..
RoNNiE91
24.Temmuz.2009, 19:57
Yıldız transferi hakkında bir şey dememiş.Barış Kupası,Süpe Kupa falan derken umarım galyana gelmez.
anilton
24.Temmuz.2009, 19:58
Delgado'nun sözleşmesini dondurmak için boşuna uğraşmıyorlar.Demek ki transfer olacak...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Temmuz.2009, 20:00
Demirören Türkiye'de yeri yerinden oynatacak bir yıldız alacaklarınının sözünü vermiş :)
anilton
24.Temmuz.2009, 20:01
Hani nerde vermiş?
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Temmuz.2009, 20:03
Hani nerde vermiş?
Valla Anıl Abi az önce bugün Tv8'in spor haberlerinde izledim...
Tabi ne kadar doğruluğu var haberin orası bilinmez
KaPaLı
24.Temmuz.2009, 20:03
Futbol Şube Sorumlusu Şeref Yalçın, yeni transferlerinin tribünleri ayağa kaldıracağını belirterek, "Taraftarımız Quaresma’yı çok istiyor. Bizler de onu transfer etmek istiyoruz ama gerçekleşmezse ondan daha iyisini alırız. Bu öyle bir transfer olacak ki tüm dünya Beşiktaş’ın bu bomba transferini konuşacak. Başkanımız, Real Madrid’in Ronaldo transferini bile gölgede bırakacak bir ismi kadromuza katacak" ifadesini kullandı.
Böyle haberler vardı..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Temmuz.2009, 20:04
Böyle haberler vardı..
evet İso Abi haberde aynen bunlar söyleniyodu :)
KaF KeF
24.Temmuz.2009, 20:04
biraz komik kaçmış açıklama bence..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Temmuz.2009, 20:05
biraz komik kaçmış açıklama bence..
Cristiano Ronaldo transferini gölgede bırakacak (!)...
burası saçma evet.
RoNNiE91
24.Temmuz.2009, 20:07
Başkanımız, Real Madrid’in Ronaldo transferini bile gölgede bırakacak bir ismi kadromuza katacak" ifadesini kullandı.
Messi hayırlı olsun diyelim o zaman :mrgreen:
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Temmuz.2009, 20:08
Messi hayırlı olsun diyelim o zaman :mrgreen:
:n: Messi :0:
anilton
24.Temmuz.2009, 20:09
Yalan haber yalan,Şeref Yalçın'ın öyle bir açıklaması olmadı...
Hayali açıklamayı ortaya atan Beşiktaş'lı taraftarlarca Kolpahaber olarak bilinen(Özel Şeref Yalçın düşmanlığı vardır bu sitenin) Kartalhaber.com adlı sitedir...
Amaç taraftarı beklenti içine sokup olmayınca hayal kırıklığına uğratıp yönetime sallatmaktır...
Ben ne Yıldırım Demirören'in ağzından bomba,yıldız,Dünyayı ayağa kaldıracak transfer yapılacak sözü ne de herhangi bir yöneticiden böyle sözler duymadım...
Maksatlı yapılan bu haberlerede itibar etmiyorum...
anilton
24.Temmuz.2009, 21:16
''Her gece Allah'a bana yaşattıkları için şükür ediyorum''
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Siyah-Beyazlı kulübün İspanya'da gerçekleştirdiği sezon öncesi hazırlık kampında basın mensupları ile bir araya geldi.
24-7-2009 16:48
BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜ DENİZLİ: "QUERASMA'YI TRANSFER ETMEYİ HİÇ DÜŞÜNMEDİK"
"KAPTANIMIZ TAKIMININ YANINDA OLAMIYORSA, TAKIMININ LEHİNE OLACAK ORTAMI YARATMALI"
"BU SEZON YİNE ŞAMPİYONLUĞUN EN GÜÇLÜ ADAYIYIZ. RAKİPLERİMİZİN GÜÇLENMESİ SADECE LİGE DAHA KEYİF VERECEKTİR"
"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE GÜÇLÜ RAKİPLER İLE KARŞILAŞACAĞIMIZI BİLİYORUZ AMA KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR"
"YENİ TRANSFERİMİZ 1 HAFTA İÇİNDE BELLİ OLACAKTIR"
"ARDA TURAN'I HER TEKNİK ADAM TAKIMINDA GÖRMEK İSTER AMA ÖNEMLİ OLAN ARDA GİBİ OYUNCULARI YETİŞTİRMEKTİR"
"NİHAT, DÖNECEĞİ TEK YER OLAN YUVASINA GERİ GELDİ"
"DELGADO'NUN YERİNE BİR OYUNCU ALMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
"BOBO'NUN SEZON BAŞI YA KAFASI KARIŞTI, YA DA KAFASI KARIŞTIRILDI"
"KAZANAN FORMA BEĞENİLİR"
"FENERBAHÇE'Yİ ÇALIŞTIRDIĞIM DÖNEMDE, ŞAMPİYONLAR LİGİ İLK MAÇIMIZ ÖNCESİ YAŞADIĞIMIZ 11 EYLÜL SALDIRISI BİZİ ETKİLEMİŞTİ"
"HER FUTBOLCU KENDİ ÜCRETİNİ BELİRLER VE ONA GÖRE MUKAVELE İMZALAR"
"CİSSE VE FİNK ARASINDA BİR TERCİH YAPMAMIZ GEREKİYORDU VE BİZ FİNK'İ TERCİH ETTİK"
"GÖKHAN ZAN'IN GİTMESİNİ İSTEMEMİŞTİM"
"ALDIĞIMIZ NER OYUNCU İZLENMİŞTİ VE İSTEKLERİMİZ DOĞRULTUSUNDA ALINDI"
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Siyah-Beyazlı kulübün İspanya'da gerçekleştirdiği sezon öncesi hazırlık kampında basın mensupları ile bir araya geldi. Denizli, Huelva kentindeki otelde, Beşiktaş'ı takip eden basın mensupları ile yaklaşık bir buçuk saat süren sohbetinde gündemdeki bir çok konuya açıklık getirdi.
İlk olarak genel bir değerlendirme yapan ve geçen sezondan daha iyi bir durumda olduklarını belirten tecrübeli teknik adam, "Geçen sezondan bu yana doğal olarak bazı değişiklikler yaşadık. Takımımızdan ayrılan ve takımımıza gelen futbolcularımız oldu. Yaptığımız bu operasyonlar Beşiktaş'ın daha iyi bir duruma gelmesi için yapıldı. Takımımızın geçen sezon ünvanları yoktu ama bu yıl iki ünvanı birden taşıyacağız. Bu durum işimizi zorlaştıracakmış gibi gözükse de, biz en iyi şekilde ünvanlarımızı taşıyacağız" dedi.
Denizli, takım kaptanı Matias Delgado'nun durumu ve Beşiktaş'ın transferini düşündüğü yeni orta saha oyuncusu ile ilgili olarak şunları söyledi:
"Türk futbolunda klasik 10 numara bölgesinde oynayan futbolcu çok yetenekli, mücadele etmeyen ve fizik gücünü çok kullanmayan futbolcu olarak anlaşılır. Bu kanı doğru değil. Benim kafamdaki 10 numara anlayışı, takımdaki herkes kadar mücadele eden, fiziğini ortaya koyan ve aynı zamanda yetenekleri ile takımını öne geçiren futbolcudur. Delgado bu özellikleri yüzde yüz uymasa da benim istediklerimi yapan ve aynı zamanda Beşiktaş'a gelmeden önce Türkiye'de en beğendiğim futbolculardan biriydi. Ancak şartlar bizle Delgado'yu bir araya getirmek için pinti davranıyor. Delgado'nun son sağlık durumu en az ilk yarı bizimle olamayacağını gösteriyor. Ben saydığım özelliklerde bir futbolcu istiyorum. Kesin olsun demiyorum ama olursa iyi olacağını belirtiyorum. Böyle bir futbolcu kadromuza katmazsak oyun planımızı değiştirir ve yine iyi bir seviyede futbol ortaya koyarız. Önümüzdeki bir hafta içinde bu tip bir futbolcuyu transfer etmek için somut adımlar atacağız. Öncelikle Delgado'nun sözleşme sorunun halletmemiz gerekiyor. Kendisi ile görüşüyoruz. Kaptanımızı yanımızda olamayacaksa, takımının iyiliği için özveride bulunmak zorundadır. Eğer istediklerimiz gerçekleşmezse Delgado'nun sahalara daha çabuk dönmesi için çaba sarf edeceğiz."
Tecrübeli teknik adam, Beşiktaş'ın transfer listesinde olan Bayern Münih'den Sose, River Plate'den Buananotte ve Real Madrid'ten Van Der Vart'ın transferlerini gerçekleşmeyeceğini vurgulayarak. transferi düşünülen ismi gizlemenin şu dönem için daha iyi olacağını söyledi.
Denizli, bu sezon hazırlık döneminin büyük bir bölümünü Türkiye'de geçirmelerin ve alışılmışın dışında hareket etmelerini ise şu cümlelerle açıkladı:
"Ben Türkiye'ye yurt dışı kamp alışkanlığı kazandıran isimlerden biriyim. Ancak artık şartlar değişti. Özellikle Türkiye'deki tesisleşmeler ve Dünya'daki iklim değişikleri bizi farklı tercihler kullandırmaya zorladı. Biz de bu sezon kendi tesislerimizde çalışma kararı aldık. 20 yılda Türkiye futbolu çok değişti. Biz de bu değişiklikleri ayak uyduruyoruz. Ayrıca futbolcular uzun süre aynı kamp ortamında kalınca olumsuz etkilenebiliyorlar".
Denizli, takıma bu sezon katılan yeni futbolcular ve takımdan ayrılan isimler için şunları söyledi:
"Gökhan Zan'ın gitmesini istememiştim. Ancak aramızdan ayrıldı. Biz de onun yerini dolduracak bir futbolcu almaya karar verdik. Takip ettiğim ve isteğim oyunculardan biri olan Ferrari'yi kadromuza kattık. Bu transfer sonrası benim tanıdığım en dürüst, en karakterli ve sahada her şeyini ortaya koyan ender futbolculardan biri olan Zapatocny ile yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Kendisi ile yaptığım konuşmada tercihimizin sebebini açıkladım ve o da anlayışla karşıladı. Geçen sezon Cisse benim geldiğim dönemde özellikle temposu ile istediğimiz düzeyde değildi. Biz o dönmede bir tercih yaptık ve Fink'i kadromuza katma kararı aldık. Bonservisi olmayan ve yetenekle bir futbolcuydu. Ancak sezonun son bölümünde Cisse gösterdiği performansla takımda önümüzdeki senede oynayabileceğini gösterdi. Ama biz bu konudaki kararımızı nisan ayında Başkan Demirören ile almıştık ve Fink ile sözleşme imzalamıştık. Tercihimizi Fink yönünden kullandık."
Mustafa Denizli, sözlerine şöyle devam etti:
"İsmail Köybaşı, Türk futbolu için umut vaadeden bir oyuncu ve kendi bölgesinde gelişme kaydedecek bir isim. Türkiye'de profesyonellik ve formasını hakkını verme konusunda ilk sıralarda yer alan İbrahim Üzülmez'e alternatif olacaktır. İsmail İbrahim abisini tecrübelerinde faydalanacak ve Beşiktaş'a uzunh yıllar hizmet edecektir. Erhan Güven ise Aydın Karabulut karşılığında Ankraspor'dan istediğimiz futbolcu oldu. Kendisi savunmanın sağında iyi işler yapabilecek bir isim. Aynı zamanda Rıdvan Şimşek ve Necip Uysal genç yaşlarına rağmen Beşiktaş'ta görev alabilecek yetenekte isimler. Nihat Kahveci için bir şey söylememe gerek yok. Dönebileceği tek yen olan yuvasına döndü. Bize güç katacaktır.
Tabii ki transferde yüz de yüz başarı sağlanması mümkün olamıyor. Her zaman risk vardır ancak biz yeni oyuncularımızdan en iyi performansı almak için uğraşacağız."
Denizli ayrıca son günlerde Beşiktaş taraftarlarca adı sık sık anılan ve transferi istenen Portekizli futbolcu Quaresma ile ilgilenmediklerini ve bu futbolcunun daha çok bir kanat oyuncusu özelliklerini taşıdığını belirterek, "Quaresma benim düşüncemde hiç olmadı. Biz onun oyun karakterinde bir futbolcudan daha farklı bir isim arıyoruz. Futbol takım oyunudur ve paylaşmak önemlidir. Biz takım oyunu içinde bize faydası olacak bir isim istiyoruz. Beşiktaş taraftarı da bu konu ile ilgili daha derin düşündüklerinde Quaresma'nın istediğimiz oyuncu olmadığını görecektir" dedi.
Mustafa Denizli, daha önce Galatasaray'da Şampiyon Kulüpler Kupası'nda yarı final oynadığını, Fenerbahçe'de Şampiyonlar Ligi'nden 0 puanla ayrıldığı hatırlatırken, Beşiktaş ile başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Denizli ayrıca Fenerbehçe'de Şampiyonlar Ligi'nden 0 puan ile ayrıldıkları dönemde ilk maçları öncesi yaşanan 11 Eylül saldırıların kendilerini etkilediğini belirtti. Ve " Umarım bir 11 Eylül daha yaşamayız" dedi.
Denizle sözlerini şöyle sürdürdü:
"Şampiyonlar Ligi öncesi kağıt üzerinde bizden çok daha iyi ve zorlu gözüken rakiplerle oynayacağız. Bu teoriye bozmak istiyoruz. Bizden daha iyi takımlarla en iyi mücadeleyi ortaya koyup en iyisini yapmaya çalışacağız. Korkunun ecele faydası yoktur. İlk amacımız birinci maçtan iyi bir skorla ayrılmak olacaktır. Umarım Fenerbahçe'de görev yaptığım dönemdeki gibi ilk maçımıza 11 Eylül gibi bir baldırı sonucu iptal olmaz. Ben ilk aşamada gruptan çıkacağımıza inanıyorum. Ayrıca bir İspanyol veya bir İngiliz takımı ile eşleşmemiz kesin gibi gözüküyor. Bizim kadromuz Türkiye Ligi için yine şampiyonluğun en güçlü adayıdır. Rakiplerimizin güçlenmesi sadece ligimizi daha keyifli hale getirecektir. Asıl önemli olan Avrupa'da yakalayacağımız başarı olacaktır."
Denizli, takımdan ayrılması gündemde olan Bobo ve aldıkları ücretlerden memnun olmayan futbolcular hakkında ise önemli açıklamalar yaptı. Denizli, Bobo'nun sezon başında ya kafasının karıştığını ya da karıştırıldığını söylerken, ücretlerini artırmak için yöneticiler ile görüştükler iddia edilen Tello, Holosko gibi isimlerle sorun yaşamadıklarını ifade ederek, "Bobo'nu sezon başı ya kafası karıştı, ya da karıştırıldı. Ama son günlerde daha iyiye gidiyor. Kafasındaki soru işaretlerini ortadan kaldırıyor. Kendisine talip olması iyi ama bu durum netlik kazanmalı. Ücretlerinin artırılması ile ilgili sıkıntı yaşadıkları söylenen futbolcuların durumunu da sizin aracılığınız ile takip ediyorum. Ben şunu söylemek istiyorum. Bir futbolcu anlaşma imzalarken kendi ücretini belirler ve takımının hedefi doğrultusunda hareket eder. Emsalleri ile kendini karşılaştırıp bir karar vermez. Beşiktaş'a gelen futbolcu şampiyonluk hedefi ile hareket eder ve bu doğrultuda anlaşmalar imzalar. Hedefe ulaştıkları zaman ücretleri onların hakkıdır ve aldıkları prim ödülleridir. Bu konuda başka bir şey söylemek istemiyorum" diye konuştu.
Denizli, Beşiktaş'ın çocukluk aşkı olduğunu da sözlerine eklerken, Türkiye'de üç büyük takımda da şampiyonluk yaşayan teknik adam olduğu için Her gece Allah'a şükrettiğini söyledi.
Tecrübeli teknik adam bir gazetecinin, "Arda Turan'ı takımınızda görmek istermisiniz?" sorusuna ise, "Öyle bir futbolcuyu her teknik adam kadrosunda görmek ister ama bir teknik adam için önemli olan o tip futbolcuları yetiştirmektir" cevabını verdi.
Denizli son olarak Beşiktaş'ın yeni sezon formalarının beğenilmemesi hakkında sorulan soruya, "Kazanan forma sevilir" dedi.
HABER: ÖVÜNÇ ÖZDEM - KAMERA: ALİ DANAŞ - HUELVA / DHA
anilton
24.Temmuz.2009, 22:45
Mustafa Hoca'nın açıklamaları ile herşey netleşti...
Delgado'nun sözleşmesi kuvvetle muhtemel donduruluyor ve yerine orta sahaya bir adam alınacak...
Vaart,Sosa,Buonanotte gelmeyecek.Quaresma hiç söz konusu bile olmamış...
Bu alınacak oyuncu yetenekli ancak yetenekli olduğu kadar takım oyununuda benimseyen,mücadeleden kaçmayan bir 10 numara olacak...
Şu ana kadar basında çıkmış oyuncuları gözümüzün önüne getirdiğimiz zaman bu kritelere uyan oyuncu Rosenborglu,Holosko'nun milli takımdan arkadaşı Marek Sapara...
--------------Fink--------Ernst--------------
------------------Sapara--------------------
Böyle bir orta saha; gücün tavan yaptığı,mücadelenin üst düzeye çıktığı,yardımlaşmanın hedefe giden yolda birinci şart olduğu Avrupada çok işe yarayacak,mantıklı bir üçlü...
Hem çok koşan,pres yapan,hem top yapabilen bir orta saha düzeni...
Sapara'nın gelme ihtimalinin yüksek olduğunu ve doğru tercih olacağını düşünüyorum...
sakary Ali
24.Temmuz.2009, 23:22
Eğer ki öyle olacaksa yabancı sınırlamasından dolayı Bobo yedek oturacak gibi duruyor.
Bence Nobre yerine Bobo oynamalı..
RoNNiE91
24.Temmuz.2009, 23:29
Yıldız alınmayacak anlaşılan.Napalım artık hayırlısı neyse o olsun.
anilton
24.Temmuz.2009, 23:34
Mustafa Hoca bir sistem Hocası değil.Başarıya en kısa yoldan ulaşmayı hedefleyen,bunu yaparkende kadrodaki herkesten yararlanmayı bilen bir Hoca...
Hiçbir oyuncuyu takım için vazgeçilmez kılmıyor...
Yani onun için kimsenin garantisi yoktur kadroda...
Bir bakarsın Holosko yedek kalır,bir bakarsın Sivok...
Kim çıkarsa çıksın giren oyuncu onu aratmıyor.Geçen sezon bunu gördük,başarının en büyük sebeplerinden biri olan arkadaşlık ve takım dayanışması için çok önemli bu konu...
Dediğim gibi ne kimsenin yeri garantidir,ne de bir oyuncu kulübeye mahkum edilir Mustafa Hocanın takımında...
Mustafa Hoca Türkiye'de rotasyonu en iyi uygulayan Hocadır...
Hele hele üç kulvarda yarışacağımız bu sezonda çok önemli bir olayn bu...
Oyuncu tercihleri konusunda Hoca'ya güveniyorum...
Selman Ozturk
25.Temmuz.2009, 01:24
Başkanımız, Real Madrid’in Ronaldo transferini bile gölgede bırakacak bir ismi kadromuza katacak
Yok artık :) Bu haberi yazan arkadaşı bulmak istiyorum.GsTV yeni sezon kadromuza böyle yaratıcı arkadaşlar arıyorum.
Ha ama şunu kastetmiş olabilir: Öyle bir adam alacak ki başkanımız; boy 2.02 cm, kilo 90. Ronaldo ile yan yana gelseler Ronaldo gölgede kalır.
Eğer bunu kastettiyse sözümüz yok tabi :icon_lol:
Mercenary
25.Temmuz.2009, 02:12
Haber1903de ronaldinho olasılıgından sozedılıor haber1903un kendı haberı olarak hemde. enteresan...
DeNiZ_1903
25.Temmuz.2009, 03:43
İçimden bir ses Deco gelecek diyor.
travis1903
25.Temmuz.2009, 03:51
raul garcia gelecek dertler bitecek.
:0:
LaigLeNoiR
25.Temmuz.2009, 04:24
Yönetici Şeref Yalçın"ın ağzından yapılan""C.Ronaldo transferinden daha fazla ses getirecek transferin"" şifresi yavaş yavaş çözülüyor.
Başkan Yıldırım Demirören"in yabancı kontenjanını açmak için uğraşları devam ediyor, kontenjanın açılmasından sonra Başkan"ın hedefinde 2 oyuncu olduğu kulağımıza gelenler arasında.
Bunlardan birincisi Ronaldinho, Başkan"ın yakın çevresinde bulunanlardan aldığımız haberlere göre Başkan Brezilya"lı yıldızı çok istiyor, bu transferi gerçekleşmeme ihtimalinide hesaplayan Demirören"in diğer bir alternatifininde Van Der Vaart olduğu öğrenildi.
Sevgili HABER1903 okurları, yazdığınız yorumlardan sabırsızlığınızı anlıyoruz. Bizler size gün içinde çıkan ama asparagas, ama doğru bütün transfer haberlerini iletiyoruz. En son aldığımız duyumlar bu yönde, Şeref Yalçın"ın bu isimleri etrafındaki arkadaşlarıyla paylaştığını duyuyoruz. Bekleyip göreceğiz, bu transferlerin gerçekleşebilmesi için, Bobo veya Delgado"dan birinin takımla ilişkisini kesmesi gerekiyor.
-HABER1903-
eGowiCh
25.Temmuz.2009, 04:35
Beşiktaş Messi'yi mi alıyor, C.Ronaldo'dan daha fazla ses getirecek bir tek o var şu an dünyada. :)
KaPaLı
25.Temmuz.2009, 11:56
Ronaldinho'nun yılllık aldığı ücretten haberi varmı acaba Yıldırım Demirören'in :)
Yıldız yıldız diye hiç boşuna yaygara yapmaya gerek yok. İşini iyi yapsında yıldız olmasın. Tello yıldızmıydı geldiğinde hayır ama adam oynuyo kumaşı sağlam.
anilton
25.Temmuz.2009, 15:19
Haber1903 o yaptığı haberin sebebini açıkladı bugün...
Bu arada yıldız diye tutturan arkadaşlar,yıldız bugün terhis oldu.Asker vurulunca değil,unutulunca ölür...:)
Onuda beğenmiyorsanız gökyüzüne bakın...
LaigLeNoiR
25.Temmuz.2009, 15:38
Sapara gelecek galiba.
anilton
25.Temmuz.2009, 15:57
Dünya yıldızı alacağız,Ronaldo'yu gölgede bırakacak transfer yapacağız dediği iddaa edilen Şeref Yalçın'ın açıklamaları;
Videosuda var.Yapıyorsan böyle haber yapacaksın...
''Delgado ile görüşmelerimiz olumlu geçti''
Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Yalçın, Delgado konusunda görüşmelerin olumlu geçtiğini fakat henüz kesin bir sonuca varamadıklarını açıkladı.
Siyah-beyazlı takımın kamp yaptığı İspanya'nın Huelva kentinde DHA'nın sorularını yanıtlayan Yalçın, sakatlığı bulunan Delgado'nun sözleşmesinin dondurulması konusunda başkan Demirören'in, Arjantinli futbolcunun menajerliğini yapan babası Eduardo Delgado ile görüştüğünü belirterek, "Henüz kesin bir sonuca varamadık. Kendisiyle ve babasıyla görüşmelerimiz sürüyor. Bütün görüşmeleri başkanımız yapıyor. Biz de tabii dahil oluyoruz o görüşmelere. Görüşme olumlu geçti. Başkanımız bu gün de kendisiyle görüşecek. Herhalde iyi bir sonuca varacağız gibi gözüküyor" dedi.
Yalçın ayrıca, Delgado'nun sözleşmesinin dondurulması halinde takıma katacakları yeni yabancı oyuncu için temaslarını sürdürdüklerini ifade ederek, "Öncelikle kontenjanımızı boşaltıp, ondan sonra transferimize bakacağız. Tabii ki gündemde olan oyuncularımız var. Yönetim kurulumuzca iyi bir karar vereceğimizi düşünüyorum. Güzel bir transfer olacak" diye konuştu.
Haber:Övünç ÖZDEM-Kamera:Ali DANAŞ/HUELVA DHA
Söylediğim gibi bu tip haberler taraftarı beklenti içine sokup,olmayınca yönetime sallatmak,taraftarı huzursuz etmek için yapılan maksatlı haberler.Kimsenin öyle bir açıklaması olmadı...
eXcitinG
25.Temmuz.2009, 15:59
Bir isim aLacağız kesin ama ben Nihat ne zaman imzaLayacak onu bekLiyorum. Nihat İmzaladığı zaman zaten bir Avrupa Starı aLmış oLacağız ;;)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Temmuz.2009, 16:11
Bir isim aLacağız kesin ama ben Nihat ne zaman imzaLayacak onu bekLiyorum. Nihat İmzaladığı zaman zaten bir Avrupa Starı aLmış oLacağız ;;)
Bitti...;)
GeNç KaRTaL
25.Temmuz.2009, 18:15
Umarım Delgado'nun sözleşmesi dondurulursa takıma katkısı olacak iyi bir isim alınır.Biliyorum her seferinde bunu yazıyorum ama Mustafa hocaya güveniyoruz..
Mercenary
26.Temmuz.2009, 03:37
lyon macından sonra serdar ozkan yerıne quaresma hakkaten lazım mustafa hoca ıns bı daha demez quaresmaya ıhtıyacım yok dıe serdarı dusunerek soledıyse ozellıkle. bobo efendıde keyfı olarak oynuo gondersınler gıtsın bısı deıl elımzde patlıcak bu gıdısle ve de tabıkı nıhaı olarak bıde oyun kurucu fena olmaz ıns onumuzdekı hafta artık transferlerı bıtırırler yoksa cıdden yalan olacaz
Knightmare
26.Temmuz.2009, 04:43
Sapara'nın takım arkadaşını alsak olmaz mı? Skjelbred? :p hem bayan taraftarlarında çok hoşuna gider yakışlıklı çocuk :D
anilton
26.Temmuz.2009, 04:50
Sapara Slovakya'nın Beckham'ı...:)
LaigLeNoiR
26.Temmuz.2009, 15:02
Deco için Mansimov devrede
Kasık bölgesinden geçirdiği operasyon nedeniyle yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Matias Delgado’nun, Beşiktaş ile olan sözleşmesini yarın donduracak.
Siyah beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören, Arjantinli futbolcunun menajerliğini de yapan babasıyla dün sabah Huelva kentinde son kez bir araya gelerek anlaşmayı kesinleştirdi. Buna göre Delgado, sözleşmesinin sezon sonuna kadar dondurulmasını kabul ettiğine ilişkin belgeyi yarın imzalayacak.
İmzanın ardından yabancı kontenjanında bir kişilik yer açılmış olacak. Beşiktaş Yönetimi bu hakkını Chelsea’de forma giyen Deco için kullanmayı planlıyor.
Teknik direktör Mustafa Denizli’nin çok istediği Portekizli yıldızın transferi için her yolu deneyen siyah beyazlıların, son olarak Chelsea’nin sahibi Roman Abramovich ile yakın arkadaş olan Azeri işadamı Mübariz Mansimov’u devreye soktuğu belirtildi.
Abramovich’in, Deco’yu Beşiktaş’a 1 yıllığına kiralama konusunda Mansimov’a söz verdiği öğrenilirken, yöneticilerin şimdi Portekizli futbolcuyu ikna etmeye çalıştığı kaydedildi. Siyah beyazlılar, Deco ile de anlaştığı taktirde, kulübüne ve futbolcuya 2’şer milyon sterlin ödeyecek.
26.07.2009
Kaynak : Hürriyet
sakary Ali
26.Temmuz.2009, 15:10
aman deco falan uzak dursun Lincoln gibi Ailton gibi hiçbir katkı yapamadan gider bence..
goosfraba
26.Temmuz.2009, 15:16
Deco'dan bahsediyoruz. Ailton ve Lincoln geldiklerinde 2 şampiyonlar ligi 1 uefa ve La Liga şampiyonlukları yoktu.
LaigLeNoiR
26.Temmuz.2009, 15:19
Gözlerimiz çok yüksekten uçmaya başladı.Biraz kendimize gelelim.Hem yönetim hem taraftar.
sakary Ali
26.Temmuz.2009, 15:54
olsun isterse 50 tane dünya kupası şampiyonluğu olsun ben deco'nun lincolnden veya ailtonda veya klebersondan daha fazla katkı yapacağına inanmıyorum
anilton
26.Temmuz.2009, 15:56
Deco Türkiye'ye geldiği anda kime gelirse gelsin G.Saray ve ya Beşiktaş ikinci Hagi olmaya aday bir futbolcudur...
Ne Ailton'u ne Lincoln'ü...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Temmuz.2009, 18:30
lyon macından sonra serdar ozkan yerıne quaresma hakkaten lazım mustafa hoca ıns bı daha demez quaresmaya ıhtıyacım yok dıe serdarı dusunerek soledıyse ozellıkle. bobo efendıde keyfı olarak oynuo gondersınler gıtsın bısı deıl elımzde patlıcak bu gıdısle ve de tabıkı nıhaı olarak bıde oyun kurucu fena olmaz ıns onumuzdekı hafta artık transferlerı bıtırırler yoksa cıdden yalan olacaz
Ne yalan olması arkadaşım ne bu telaş yahu ! :confused:
Gözlerimiz çok yüksekten uçmaya başladı.Biraz kendimize gelelim.Hem yönetim hem taraftar.
Kesinlikle katılıyorum Murat Abi,herkes Quaresma'ya takmış kafayı bu yüzden Sapara gelse bile kötü transfer filan denir.
LaigLeNoiR
26.Temmuz.2009, 20:10
Bugün bazı basın organlarında Beşiktaş`ın Deco ile ilgilendiği ve söz kesildiği yolunda çıkan haberler üzerine siyah-beyazlı yönetim ile temasa geçtik ve haberlerin doğruluğunu sorduk.
Aldığımız bilgiye göre başkanın İspanya`da Delgado sorununu çözmeye çalıştığı ve bunun yanında da Deco ile temasa geçtiğini öğrendik.
Başkanın Delgado ile anlaştıktan hemen sonra Deco`yu bitirmeye çalışacağını öğrendik. Ayrıca 10 numara transferinin tamamen Başkan ve Hocanın inisiyatifinde olduğu da belirtildi.
Ama bunun yanında tek hedefin Deco olmadığı ve çok kaliteli birkaç isimle görüşüldüğü bilgisini de aldık.
Bu isimlerin kimler olduğunu sorduğumuzda ise "Deco`dan aşağı oyuncular olmayacağı kesin" cevabını aldık.
Siyah-beyazlılar ayrıca Dos Santos ile ilgili herhangi resmi bir girişim olmadığını da belirttiler.
Delgado`nun durumu kesinleştikten sonra transferin en kötü önümüzdeki hafta bitebileceği belirtildi.
-HABER1903-
anilton
26.Temmuz.2009, 20:57
Görüşmek ayrı getirebilmek ayrı...
Messi ilede görüşürsün o önemli değil...
Ancak hedefin böyle büyük olmasın sevindirici...
Burada Mansimov-Abramovich dostluğunu koz olarak kullanabilir yönetim ama Deco gelir mi?Çok çok çok zor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca Deco Chelsea'de kalmak istediğini açıkladı zaten...
sakary Ali
26.Temmuz.2009, 21:26
Ben hala fikirlerimde kararlıyım :D deco gelmesin delgado oynasın daha fazla yararlı olur
Suicider
26.Temmuz.2009, 21:56
deco chelsea de kalacağını açıkladı geçen gün bu haberde fener in ronaldinho yu alması haberine döndü fenerin resmi sitesinde yalanlıyolar ertesi gün gazetede yine aynı haber burda da deco gitmiyorum biyere demiş haberler devam ediyor boşuna umutlanıyor taraftar
brotha
27.Temmuz.2009, 20:46
yonetimden aldigimiz duyumlara gore dos santos imzalamis, ne kadar gercek bilmiyorum ama bir yonetici kesin oldugunu soyledi.
Nocna Mora
27.Temmuz.2009, 20:51
Eğer gerçekleştiyse baya güzel transfer hayırlısı olsun
anilton
27.Temmuz.2009, 20:56
Zapo kesin olarak gitti Bursa'ya...
Delgado ile sözleşme dondurma konusunda ufak pürüzler kaldı...
Giovanni Dos Santos transferi heran gerçekleşebilir,hatta Delgado'nun sözleşmesinin dondurulmasının resmiyet kazanması bekleniyor gibi duyumlar var...
Bu demek oluyor ki Tello kesin olarak göbekte kullanılacak...
-------------Ernst-------Fink-----------
-------------------Tello----------------
Nihat/Holosko-----------------Dos Santos
----------------Bobo/Nobre--------------
ForCimbom
27.Temmuz.2009, 20:59
Zapo kesin olarak gitti Bursa'ya...
Delgado ile sözleşme dondurma konusunda ufak pürüzler kaldı...
Giovanni Dos Santos transferi heran gerçekleşebilir,hatta Delgado'nun sözleşmesinin dondurulmasının resmiyet kazanması bekleniyor gibi duyumlar var...
Bu demek oluyor ki Tello kesin olarak göbekte kullanılacak...
-------------Ernst-------Fink-----------
-------------------Tello----------------
Nihat/Holosko-----------------Dos Santos
----------------Bobo/Nobre--------------
dos santos gs ye gelmek istemedi rijkaard faktörüne rağmen bu yüzden bjk ye gelirmi bilmem ama gelirse büyük transfer olur.
LaigLeNoiR
27.Temmuz.2009, 21:08
Quaresma'ya gerek yok diyen Denizli nasıl Dos Santos'a onay verdi anlamadım.
anilton
27.Temmuz.2009, 21:12
Bende onu düşündüm ancak Santos'un forvet arkasıda oynayabilmesi bunda etkili olmuş olabilir...
LaigLeNoiR
27.Temmuz.2009, 21:15
Beşiktaş`ın Çek oyuncusu Tomas Zapotocny, Bursaspor`a gitti.
İşte Bursaspor`un resmi internet sitesinden `Yeni transferler imzalıyor" başlığı ile yapılan açıklama:
"Bursaspor’umuzun yeni transferleri İvan Ergiç, Hüseyin Çimşir ve Tomas Zapotocny, 28 Temmuz 2009 Salı günü saat:15:00’da düzenlenecek imza töreninde resmen Bursasporlu olacaklar.
Özlüce Tesisleri Konferans Salonunda yapılacak olan imza törenine tüm taraftarlarımız davetlidir."
27.07.2009 16:22
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bende onu düşündüm ancak Santos'un forvet arkasıda oynayabilmesi bunda etkili olmuş olabilir...
Dos Santos ne kadar forvet arkasında oynayabiliyorsa Quaresma da oynar Anıl.
anilton
27.Temmuz.2009, 21:22
Yok Dos Santos daha iyi oynar orada.Quaresma'yı serbest bırakacasın,adam eksiltecek,şut atacak,orta açacak.Oyun kurma gibi bir vasfı yok ama Dos Santos yapar bu işi...
He şuda var tabi.Belki Quaresma pahalı geldiği için ve ya ikna edemedikleri için Quaresma'yı düşünmedik demiş olabilir Hoca...
İşin garip yanı belki hiç Quaresma ile ilgili bir girişim olmamıştır.Taraftar kendi kendini inandırdı böyle bir şeyin olduğuna..:)
Ben göbeğe bir adam alınmasından yanayım.O işi Tello'dan daha iyi yapacak bir isim olmalı.Yetenekli olacak,oyun kuracak ama bunun yanında takım savunmasını benimseyip mücadeleden kaçmayacak...
Emana,Ledesma,Sapara,Salihovic vb...
LaigLeNoiR
27.Temmuz.2009, 21:24
E bu Dos Santos işi kesin diyordun Anıl ne oldu :)
anilton
27.Temmuz.2009, 21:26
Heran gerçekleşebileceği yönünde duyumlar var dedim...
Dos Santos gelse kimsenin hayır diyeceğini sanmıyorum ama yine o kalitede göbeğe bir adam alınsa daha iyi olur diye düşünüyorum ben...
LaigLeNoiR
27.Temmuz.2009, 21:34
Ben beğenmiyorum Dos Santos'u diyeceğim şimdi kendi söylediğim çok yüksekten uçma işine bende girmiş olacağım ancak yine de yerine daha bi 10 numara alsak iyi olur.Gerçi yeni sezonda 10 numaralı formayı giymesi imkansız ancak olsun :p
eXcitinG
27.Temmuz.2009, 23:47
Dos santos dün ABD yi dağıttı tek başına. Bir goL attı, iki goLünde yaratıcıLığı yaptı. GeLirse geLecek yıL da kuLLanabiLiriz bu adamı. KanatLarda ve orta saha da oynayabiLiyor oLması, kaLeye dikine gidebiLmesi çok büyük avantaj. Deco, Sapara vb gibi isimLer yerine Dos Santos geLsin daha iyi. Hem iLerLeyen yıLLarda büyük paraLara satabiLme potansiyeLi var.
Lionel Andres Messi
28.Temmuz.2009, 00:01
dos santosta ronaldinho potansiyeli olduğunu düşünüyorum ronaldinhonun psgde yaptığını dos santos bjk de yapabilir ilerde çokda iyi paralara satılabilir bjk alırsa harika bir iş başarmış olur.10 milyon euro bile olsa verip alınması gereken bir oyuncu.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Temmuz.2009, 00:27
Dos Santos gelirse güzel olur hem Hüseyin'in dediği gibi ilerde hoş paraya satabiliriz.:)
RoNNiE91
28.Temmuz.2009, 00:53
Bu Pazar süper kupa finali var.Önümüzdeki hafta sonuda lig başlıyor.Bu kadar bekledik.Bu kadar bekledik.Umarım Dos Santos,Deco gibi bir yıldız gelir.Tutup da Sapara'nın gelmesini istemem şahsen ben saatten sonra.
anilton
28.Temmuz.2009, 01:01
Sapara gelsin öpüp başına koy...:)
Sapara Ernst ile Fink'in önüne cuk oturur...
RIDVAN TLM
28.Temmuz.2009, 01:01
Dos Santos fıziksel olarak o ezikliğini atabilirse dünya capında bı oyuncu olur...gelırmı gelmezmı orası mechul...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Temmuz.2009, 01:02
Bu Pazar süper kupa finali var.Önümüzdeki hafta sonuda lig başlıyor.Bu kadar bekledik.Bu kadar bekledik.Umarım Dos Santos,Deco gibi bir yıldız gelir.Tutup da Sapara'nın gelmesini istemem şahsen ben saatten sonra.
Gerçektende Sapara gelsin,öp başına koy derler adama...
anilton
28.Temmuz.2009, 01:12
Gio hayvan gibi olmuş,bacaklar falan fena...:)
Kaldı ki 89 doğumlu...
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/11/10/article-0-022893C500000578-245_306x441.jpg
http://images.mirror.co.uk/upl/m4/aug2008/4/1/B17129C4-0A1F-F7DC-6204BC0552D3E2F5.jpg
RoNNiE91
28.Temmuz.2009, 01:46
Djiehoua'dan ince hiç değilse :D
goosfraba
28.Temmuz.2009, 01:47
Brezilyalı Zinho'nun Meksikalı oğlu :) Aslında devre arası gelse daha yararlı olur sanki :D
DeNiZ_1903
28.Temmuz.2009, 03:18
Dos Santos güzel olabilir aslında forvet arkasında top dağıtacak ve oyunu açacak bir adama gerçekten ihtiyaç var.Anıl abi bu Sapara'nın Avrupa tecrübesi var mı ? Sanırım Holosko'yla vatandaş iyi bir oyuncu gibi.
LaigLeNoiR
28.Temmuz.2009, 03:28
Gio hayvan gibi olmuş,bacaklar falan fena...:)
Kaldı ki 89 doğumlu...
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/11/10/article-0-022893C500000578-245_306x441.jpg
http://images.mirror.co.uk/upl/m4/aug2008/4/1/B17129C4-0A1F-F7DC-6204BC0552D3E2F5.jpg
Al bunlarda benden olsun :)
http://southpawandshaolin.com/album/images/giovanni%20dos%20santos_jpg.jpg
http://blogs.mirror.co.uk/football-spy/Giovani-Dos-Santos-playing-for-Barcelona.jpg
http://www.spursforum.org.uk/wp-content/uploads/2008/06/dos_santos1.jpg
http://img454.imageshack.us/img454/7404/giovanni1sn.jpg
Cengo
28.Temmuz.2009, 05:24
Djiehoua'dan ince hiç değilse :D
Ohoaoh müthiş biri kendisi, kat kat kas var, ilk izlediğimde ekrana gerçek değil herhalde diye yapışmıştım. O kadar fiziğini nasıl yaptı çok merak ediyorum, tebrik etmek lazım.
anilton
28.Temmuz.2009, 15:40
Dos Santos'un Gold Cup'ta gösterdiği performans-özellikle final maçında- ona turnuvanın oyuncusu ödülünü getirdi.Dolayısıyla taliplileri arttı ve buna paralel olarak fiyatı yükseldi...
Bakalım neler olacak...
LaigLeNoiR
28.Temmuz.2009, 15:59
BEŞİKTAŞ
Beşiktaş´ın resmi teklifte bulunduğu ve 6 milyon Euro´yu gözden çıkardığı Meksikalı futbolcu, ABD karşısındaki futboluyla ayakta alkışlandı.
Siyah-Beyazlı ekibin renklerine katmak için yoğun çaba harcadığı Meksikalı Giovani Dos Santos, Gold Cup Turnuvası’nun final maçında ABD karşısında adeta döktürdü.
Kuzey ve Orta Amerika’nın en büyüğünün belirlendiği turnuvanın finalinde rakibini 5-0 gibi farklı bir skorla yenen Meksika’da, bir de gole imza atan Dos Santos, futboluyla ayakta alkışlandı.
İlk yarısı golsüz geçilen karşılaşmanın diğer golleri ise, G.Torrado, Vela, Castro ve Franco’dan geldi. Bu arada Tottenham Kulübü’ne 6 milyon Euro bonservis bedeli, futbolcunun kendisine de yıllık 1,5 milyon Euro öneren ve prensipte olumlu yanıt alan Beşiktaş’ta yine biraz da olsa tedirginlik yaşanıyor.
Çünkü Kartal, daha önce Bayern Münih’li Sousa ve River Plate’li Diego’yla da prensipte anlaşmış, ancak kulüplerini ikna edememişti. Bu kez durum biraz daha farklı... Çünkü Tottenham 6 milyon Euro’luk teklife rıza gösterdi. Futbolcu da bu transfere sıcak bakıyor.
http://www.sporx.com/img/2009/07/281248768854.jpg
MENAJERİ KAFA KARIŞTIRDI
Ama menacerinden gelen son mesaj, kafalarda soru işaretlerinin doğmasına neden oldu. Dos Santos’un menajeri, “Kendisi futbol kariyerini Tottenham’da olmasa da İngiltere’de sürdürmek istiyor. Burada piyasası olan bir oyuncu” açıklamasını yaptı.
Buna rağmen Beşiktaş Yönetimi epey yol katedilen bu transferden kolay vazgeçme niyetinde değil. Bu nedenle, son kararını bizzat kendi ağzından duymak isteyen Kartal, görüşmek için Meksikalı oyuncunun İngiltere’ye dönmesini bekliyor.
Fanatik
PREMIER LEAGUE'DEN BEŞİKTAŞ'A
İngiltere´nin 2. lig takımlarından Reading´de forma giyen ümit milli futbolcu Jem Paul Karacan için teklif sunuldu, cevap bekleniyor.
Eski Beşiktaşlı futbolcu Zeki Önatlı, İngiltere’nin Reading takımında oynayan ve aynı zamanda Türkiye Ümit Milli Takımı formasını da giyen Jem Poul Karacan’ın alınmasını önerdi.
Bu öneriden sonra harekete geçen Siyah-Beyazlılar, 20 yaşındaki genç futbolcu hakkında Ümit Milli Takım’dan hocası Hami Mandıralı’dan bilgi aldı.
Mandıralı’nın bu futbolcu hakkında, “Önce Ümit, ardından da A Milli Takım’da banko oynayacak yeteneklere sahip bir isim... Disiplinli, hırslı, mücadeleci yapısıyla ön plana çıkıyor. Size ‘İngiltere’nin Hamit Altıntop’u dersem’ belki daha net anlaşılabilirim” şeklinde görüş belirttiği öğrenildi.
Bu olumlu bilgiler ışığında futbolcu ve kulübü ile temasa geçen yönetim, teklifini iletti. Jem Poul Karacan’ın Türkiye’ye ve Beşiktaş’a gelmeye sıcak baktığı, kulübünden gelecek habere göre transferin kısa sürede gerçekleşebileceği ifade edildi.
Fanatik
KARTAL'IN DECO ISRARI
Denizli, G.Saray'ın da peşinde olduğu Portekizli yıldız için her türlü fedakârlığın yapılmasını istedi. Beşiktaş'ın transfer gündemine bomba gibi düşen Deco ismi, teknik direktör Mustafa Denizli'yi de heyecanlandırdı...
Ezeli rakipleri G.Saray'ın da peşinde olduğu Portekizli futbolcu için yönetimle bir görüşme yapan ve "Eğer G.Saray bu oyuncuyu alabiliyorsa, biz neden almayalım" diyen tecrübeli çalıştırıcının talebi üzerine siyah-beyazlılar hemen harekete geçti.
Beşiktaş, kongre üyesi olan Azeri iş adamı Mübarek Mansimov aracılığıyla Chelsea kulübünün sahibi Roman Abramovich'le görüştü.
http://www.sporx.com/img/2009/07/281248768892.jpg
KAÇIRMAMALIYIZ
Delgado'nun sözleşmesinin dondurulmaması nedeniyle İngiltere'ye gitmekten son dakikada vazgeçen başkan Demirören'in, bu sorunun çözülmesini beklediği öğrenildi.
Bu arada Denizli'nin de İspanya'da özel olarak görüştüğü Demirören'e, "Delgado işi bittiği anda yerine çok kaliteli bir isim almalıyız. Deco, Chelsea'den ayrılacaksa onu sakın kaçırmayın. Her türlü fedakârlığı yapalım" dediği öğrenildi. Fotomaç
KanaKe
28.Temmuz.2009, 16:16
ikiside gelmez beyler yalan haberden baska birsey degil bosuna ümitlenmeyin :)
dos santos gelecegi parlak bir futbolcu üstelik yanilmiyorsam henüz 20 yada 21 yasinda o yasta ingiltere premier ligde oynamak kolay degil premier ligi birakipta türkiye ligine gelecegini asla düsünmüyorum decoya gelince kendisi chelsea de kalacagini söylemisti.
tarikko
28.Temmuz.2009, 16:22
Deco zaten gelmez bunu biliyoruz kendisi kalacağını söyledi.Dos Santos'da İngiltere'de kalacaktır bence zaten Gold Cup'ta taliplileri artmıştır.Beşiktaş'ın alması zor.
RoNNiE91
28.Temmuz.2009, 16:32
Kusura bakmayın ama ben Sapara gelirse öpüp başıma koymam.Hayırlı olur umarım der geçerim.Şu da bir gerçek ki Sapara kombine sattırmaz ama Deco,Quaresma sattırır.Büyük takımız,bize yıldız yakışır.En son yıldız olarak birkaç sene önce Carew gelmişti sanırım ben daha da hatırlamıyorum.Taraftarı heyecanlandıracak,takımı ateşleyecek bir yıldız lazım bana göre.
anilton
28.Temmuz.2009, 16:36
Nihat bir yıldızdır!!!
King_91
28.Temmuz.2009, 16:48
basın bıkmadı şu işten . başka isim de bilmiyorlar herhalde aynı adamı bi fenere bi beşiktaşa bi galatasaraya yazıyorlar . gerçekten girişim var mı bilmem ama gio deco gibi adamların türkiye'ye geleceğine inanmıyorum . inşallah ben haksız çıkarım da böyle yıldızları türkiye'de izleriz .
RoNNiE91
28.Temmuz.2009, 16:59
Tamam zaten Nihat'a lafım yok Anıl.
anilton
28.Temmuz.2009, 17:07
En son gelen yıldız Carew demişsin...
RoNNiE91
28.Temmuz.2009, 17:17
Yabancılardan demek istedim.Birde böyle biraz daha istikrarı olan,takımı sırtlayabilecek birini kastediyorum.Nihat mağlum sakatlığından dolayı bir süre oynayamadı.Tam iyileşirken bir daha sakatlandı diye hatırlıyorum.Mesela Nihat Türkiye'de tabii ki bir yıldızdır ama bir Van der Vaart,Deco gibi isimlerin bir gömlek altıdır.
anilton
28.Temmuz.2009, 17:24
Herkes ister öyle isimleri.Ama öyle isimler zaten genç yaşlarda Türkiye'ye gelmiyor.Yaşlanınca para için geliyorlar.Zorla kolundan tutup getiremezsin adamı...
Şimdi 2 sene önce Tello mu ve ya ismi daha çok duyulmuş birisi mi gelsin deselerdi,kimsenin Tello diyeceğini düşünmüyorum ama oynadığı futbol ortada...
Yani yıldız diye aldığın adamında mükemmel oynayacağının bir garantisi yok...
Bu arada;
Zapotocny Bursaspor’a Kiralandı
28.07.2009 13:07
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazıda Tomas Zapotocny'nin 2009-2010 sezonunda Bursaspor'a kiralandığını duyurdu.
Şirketten yapılan açıklama şöyle:
"Şirketimiz profesyonel futbolcularından Tomas Zapotocny 2009-2010 sezon sonuna kadar Bursaspor Kulübü’ne kiralanmıştır."
Knightmare
28.Temmuz.2009, 19:56
Delgado konusunda biraz gelişme var galiba. kontratı dondurmak için 1milyon birde 500bin'de imza parası istemiş babası, bi sitede öyle yazıyordu. bu ne be oynatamıcamız oyuncuya bile dünya para veriyoruz...
RIDVAN TLM
28.Temmuz.2009, 20:13
delgadonun babası acayip paragöz bi adam:D:D
brotha
28.Temmuz.2009, 21:30
dos santosun turkiyeye gelebilecegini dusunuyorum, eger akilli bir politika izlenirse ikna edilebilir. sonucta 1-2 sene bizi tasir ve sampiyonlar liginde oynarsa 23 yasinda cok buyuk takimlara gidebilir.birisi daha demisti 2. ronaldinho olabilir kariyer olarak.
ayrica bana gelen haberler sonucunda dos santos kabul etti denmisti haftasonu, karar falan degistirmemis veya aksilik cikmamissa delgado gidince ufak puruzler halledilip transfer edecegiz sanirim.
LaigLeNoiR
29.Temmuz.2009, 13:58
Giovanni Dos Santos transferi beklemede
Beşiktaş’ta transfer gündeminin ilk sırasında bulunan Giovanni Dos Santos’la bizzat Başkan Yıldırım Demirören’in ilgilendiği ortaya çıktı.
Demirören’in, Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin de olumlu rapor vermesine üzerine Meksikalı yıldız için düğmeye bastığı vurgulandı.
Delgado’nun sözleşmesini dondurarak Dos Santos’u renklerine bağlamak isteyen siyah-beyazlıların, genç futbolcunun Gold Cup’ta ortaya koyduğu başarılı performans nedeniyle transferi bitirmekte zorlandığı kaydedildi.
Menajerlerle görüşmelere devam eden Başkan Demirören’in, Delgado ikna edildikten hemen sonra Dos Santos’un işini bitirmeye kararlı olduğu ifade edildi.
Milliyet
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Geçtiğimiz sezon çifte kupa kazanan takımı daha da güçlendirdiklerini vurgulayan Beşiktaş Başkanı, "Aynı başarıyı tekrar etmek bizim için zor olmayacak. Biz daha büyük işlerin peşindeyiz" dedi.
GEÇEN sezon iki kupayı birden alan takımımıza takviyeler yapıp, gücüne güç kattık. Yeni sezonda aynı başarıyı tekrar etmek bizim için zor olmayacak. Biz daha büyük işlerin peşindeyiz."
Bu iddialı sözlerin sahibi, tarihinin en parlak sezonlarından birini geride bırakan Beşiktaş'ın başkanı Yıldırım Demirören...
Dünya devlerinin katıldığı Barış Kupası'nda mücadele eden takımı ile birlikte İspanya'nın Huelva kentinde bulunan Demirören'i, kaldığı otelde ziyaret ettik. Beşiktaş Kulübü kongre üyelerinden Cengiz Zülfikaroğlu ve Cezmi Mutlu'nun da hazır bulunduğu sohbette Demirören'e aklımıza gelen her soruyu sorduk. Demirören de her zamanki dobralığıyla bütün sorularımıza cevap verdi...
- Herkes öncelikle Delgado'nun durumunu merak ediyor. Sözleşmesi dondurulacak mı?
Her sabah teknik direktörümüz Mustafa Denizli ile durum değerlendirmesi yapıyor, dertleşiyoruz. Zapotochny'nin gitmesiyle hocamız çok rahatladı. Takımımın en acil ihtiyacı, forvet arkası diye tabir edilen bölge. Mustafa Denizli hocamızın dediği gibi 10,5 numara futbolcu arıyoruz. Matias Delgado'nun aynı zamanda menajerliğini yapan babasıyla konuştuk. Bazı konularda ortak noktayı bulduk. Birkaç güne kadar anlaşma zemini oluşturacağız.
Forma arkası reklam büyük kulüplere ters!
- Rakiplerimiz formalarının arkasına reklam aldı. Siz ne zaman alacaksınız?
Açıkçası, formanın arkasına reklam almaya sıcak bakmıyorum. Büyük takımlarla böyle bir olay olmaz. Mesela Avrupa'nın büyük takımlarında bunu göremiyorum. Fenerbahçe ve Galatasaray formalarının arkasına reklam alınca iş değişti. Yönetim kurulundaki arkadaşlarım konuyu araştırıyor. Kulübün menfaati neyi gerektiriyorsa, o yapılacak.
- İnönü Stadı ile ilgili projeniz ne durumda?
İnönü Stadı'nı yıkıp yeniden yapmak bizim için çok kolay. Şu anda bu konuyla ilgili önemli bir proje hazırlayıp Anıtlar Kurulu'na sunduk. Gerekli izinlerin çıkacağını umut ediyorum. Dünyanın en güzel konumuna sahip stadı olan İnönü Stadı, bölgedeki tarihi dokuya uygun olarak yapılacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.
- Beşiktaş Üniversitesi kurulacak mı?
Beşiktaş Üniversitesi, Beşiktaş İlçesi'nde kurulacak. Bu konuda Beşiktaş Belediyesi ile çalışmalarımız var. Ayrıca, Bahçeşehir Üniversitesi ile ortak bir projemiz var. Bahçeşehir Üniversitesi ile Beşiktaş Spor Akademisi'ni kuracağız.
Keşke Real gibi olabilsek
- Transfere çok para harcadınız mı?
Büyük başarılar ancak büyük paralar harcanarak kazanılır. İmkanımız olsa da Real Madrid gibi transferler yapsak. Ama iş sadece transfer yapmakla bitmiyor. Öyle zamanlar oluyor ki, kulüpler istedikleri kadar transfere para harcasın, istenen sonuç bir türlü gelmiyor. Bunları yaşadık. Geçen yıl ezeli rakibimiz Fenerbahçe, 50 milyon dolara yakın transfer harcaması yaptı ancak sezonu kupasız kapattı. Biz yeni sezon için yaptığımız transferlerin maliyetini sadece Şampiyonlar Ligi'ne kalarak karşıladık. Geçen sezon çifte kupayı alan ekibimizin üstüne takviyeler yapıp gücümüze güç kattık. Yeni sezonda aynı başarıyı tekrar etmek zor olmayacak. Biz daha büyük başarıların peşindeyiz.
- 2010 yılındaki kongre için hazırlık yapıyor musunuz?
Evet... 2010 Ocak ayındaki kongreye çok güçlü isimlerle hazırlanıyoruz. Camiamızın yakından tanıdığı önemli isimlerle görüştük. Onursal başkanımız Süleyman Seba'nın dediği gibi; kongre, kongrede kazanılır. Üzülerek tanık olduğum bir olay var; sayıları az da olsa camiamızın içinden bazı insanlar, sırf 'Yıldırım Demirören yaptı' olmasın diye takımımızın şampiyon olmasını istemiyor. Gerçi onları önemsemiyorum ama çok üzücü bir durum bu. Sevindirici olan bir şey de var ki, çifte kupa bizi birbirimize bağladı. Beşiktaş camiası, büyüğünden küçüğüne kadar birlik olma yolunda büyük adımlar attı. Beşiktaş'ın rakibi yine kendisidir. Beşiktaşlı birlik olursa, her türlü zorluğun üstesinden gelir.
İmza toplayanlar çıksın ortaya!
- Başkanlık koltuğuna oturduktan sonra sizi en çok kızdıran olay hangisi oldu?
Beşiktaş Kulübü tarihinin en önemli yatırımı Fulya Projesi'dir. Bu bir milattır. Ama Fulya Projesi ile ilgili ortaya atılan iddialar canımı çok sıktı. Eski kamp binamız harabeye dönmüştü. Yaşar Aşçıoğlu ile anlaşmıştık; 2 milyon dolar harcayarak yeniden yapacaktı. Fakat bazıları, isim değişikliği oluyor diye imza topladı. Birileri de, "Biz aramızda para toplayıp yapacağız" dedi. Çıksınlar, paralarını koyup yapsınlar. Kulübü oraya taşıyıp, plazaları kiraya verecektik. Laf üretmesinler, icraat yapsınlar.
Dos Santos yok, Sapara zor, Deco inşallah!
- Delgado'nun yerine Giovanni Dos Santos, Deco veya Sapara'dan birini alacağınız iddia ediliyor. Bunlar doğru mu?
Avrupa'nın en önemli futbolcu menajerleri her gün kapımızı aşındırıyor. Bize birçok isim öneriyorlar. Eski Barcelonalı Giovanni Dos Santos kesinlikle gündemimizde olmayan bir oyuncu. Hiçbir bilgimiz yok. Sapara için Rosenborg'la görüştük. İyi bir futbolcu ancak fiyatını sürekli yükselttikleri için transferi çıkmaza girdi. Taraftarlarımızın beklentisi Quaresma, fakat bizim o bölgede oyuncumuz var. Deco için Chelsea Kulübü'nden haber bekliyoruz. Son sözü onlar söyleyecek. Deco, teknik direktörümüz Mustafa Denizli'nin en çok istediği isimlerin başında geliyor. Chelsea'den müjdeli haber geleceğini umuyoruz.
Bobo'yu menajerlerin mezesi yaptırmam
- Bobo'yu Yunan kulüpleri çok istiyor. Satacak mısınız?
Bobo, daha fazla para kazanmak istiyor. Önceki gün kendisiyle özel olarak görüştüm. Kendisinden memnun olduğumuzu, kalmasını istediğimizi söyledim. Bana, Yunan takımlarından cazip teklifler aldığını anlattı. Ben de Beşiktaş Kulübü'nün ve kendisinin menfaatlerini düşünerek, "Seni isteyen kulüpler bana menajerlerle gelmesin. Kimseye yetki vermem. Seni isteyen kulüp varsa, gelsin oturup
konuşalım" dedim. O da haklı olduğumu belirtti. Bobo'yu menajerlerin mezesi yaptırmam. Bobo'yu isteyen varsa kapımız açık; oturur resmi şekilde konuşuruz ve gerekli kolaylığı gösteririz.
Nihat'a hayranlığım her geçen gün artıyor
- Hemen her antrenmanı izli-yorsunuz. Yeni transferler nasıl?
Beşiktaş'a başkan seçildiğimde en büyük hayalim, kulübümüzün alt yapısından yetişen Nihat Kahveci'ye tekrar siyah beyazlı formayı giydirmekti. Nihat, İspanya'da inanılmaz olgunlaşmış, tecrübe kazanmış. İzlediğim antrenmanlarda kendisine olan hayranlığım bir kat daha arttı. Nihat, kritik maçların kilit adamı olacak. İsmail Köybaşı sıkıntı çektiğimiz sol kanatta en az 10 yıl başarıyla oynayabilir. İtalya'dan gelen Ferrari, defansımızın toparlayıcısı oldu. İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez de takıma girdiğinde, savunmada sorunsuz bir sezon geçireceğiz.
- Bu transferleri yaparken en çok nelere dikkat ettiniz?
Beşiktaşlılık duruşunu hepimiz biliriz. Biz transfer edeceğimiz adamın futbolculuğundan çok karakteristik özelliklerine önem veririz. Sadece futbol yeteneğine bakıp transfer yapmıyoruz. Başkan olduğum günden bu yana hayalimde Şampiyonlar Ligi'nde en azından yarı final oynamak var. Yönetim olarak maddi ve manevi tüm imkanlarımızı bu amaç doğrultusunda seferber ettik.
Küskünlük bana yakışmaz
- Göreviniz gereği futbol camiasından bazı kişilerle gerginlik yaşadığınız oluyor. Bu süreçte kimseye küstüğünüz oldu mu hiç?
Beşiktaş Kulübü Başkanı olarak kimseye küs olma hakkım yok. Küs olmak bana yakışmaz. Futbol Federasyonu Başkanı, yönetim kurulu üyeleri, rakip kulüplerin başkan ve yöneticileri veya kongre üyelerimizden kimseye küs değilim. Olamam da. Kulüpler Birliği'nin bir toplantısına katılmayınca Aziz Yıldırım ile küs olduğum iddiasını ortaya attılar. Sayın Aziz Yıldırım, Adnan Polat, Sadri Şener, İbrahim Yazıcı, İbrahim Kızıl ve Recep Mamur başta olmak üzere bütün kulüplerin başkanlarıyla iyi ilişkilerim var. Rekabet içinde olan büyük camialar arasında zaman zaman gerginlikler yaşanabilir. Ama dostluklar ebedidir.
Bizde herkes kaptan
- Kaptanlık için ne düşünüyorsunuz? Bu işler hocamızın kontrolünde. Benim gözlemlediğim kadarıyla takımda herkes kaptan. Çünkü hepsi lider oyuncular. Rüştü bazen bir kaptan gibi herkese ağabeylik yapıyor. Yusuf, İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman da lider oyuncularımız. Ernst bile gerektiğinde büyük sorumluluk aldı.
İsmail Er-Hürriyet
LaigLeNoiR
29.Temmuz.2009, 14:27
Elano için kapıştılar!
Türkiye'nin iki devi, Galatasaray ile Beşiktaş bu kez Elano transferinde karşı karşıya geldi. Brezilyalı yıldızla görüşüp, anlaşma sağlayan Cim Bom, mutlu son için umutlanırken, Mehmet Topuz olayından dersler alan Beşiktaş, Manchester City ile el sıkıştı.
Kadroya birçok dünya yıldızı katıldığı için Elano’nun gidişine sıcak bakan İngiliz kulübünün 6.5 milyon Euro’luk talebine olumlu yanıt veren Siyah-Beyazlılar işi bitirmek üzere. Yıllık 2.5 milyon Euro isteyen Elano’nun da, “Kulübümle anlaşırsanız benim için sorun yok. Şampiyonlar Ligi’nde oynamak oldukça cazip” dediği öğrenildi. Aslan’a ‘tamam’ diyen Elano’nun aklını Devler Ligi faktörü çeldi.
29.07.2009
Kaynak : Fanatik
Knightmare
29.Temmuz.2009, 14:32
Fanatik işte :p
LaigLeNoiR
29.Temmuz.2009, 14:39
Öyle deme Kasım, Fotospor'a göre Robben'de sona gelmişiz :D
Knightmare
29.Temmuz.2009, 15:06
biz neymişiz be Murat :D dünya karması kurucaz yakında, ah birde yabancı sınırı olmasa :D
Alicanfmfan
29.Temmuz.2009, 18:06
Böyle bir aptalllık olabilir mi , Galatasaray ile Fener kapısıyor Mehmet Topuz transferinden ders alıp bütün oyunculrı aldırıyor gazete yani iyi ki bi dillere düştü bu konu nedir her beşiktaş transfer haberinde topuz'dan ders alan beşiktaş robben i bitirdi vs . yazıktır.
brotha
29.Temmuz.2009, 22:03
Böyle bir aptalllık olabilir mi , Galatasaray ile Fener kapısıyor Mehmet Topuz transferinden ders alıp bütün oyunculrı aldırıyor gazete yani iyi ki bi dillere düştü bu konu nedir her beşiktaş transfer haberinde topuz'dan ders alan beşiktaş robben i bitirdi vs . yazıktır.
yazindan hic birsey anlasilmiyor, biraz daha duzgun turkceyle yazsaydin.
anilton
29.Temmuz.2009, 22:19
Denizli'den Deco itirafı!
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Chelsea'nin dünyaca ünlü Portekizli yıldızı Deco ile ilgilendiklerini söyledi.
TEKNİK DİREKTÖR DENİZLİ : "DECO İLE İLGİLENİYORUZ, AMA CHELSEA KULÜBÜ VE TEKNİK DİREKTÖR ANCELOTTİ DECO'YU BIRAKMAYI DÜŞÜNMÜYOR"
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Sevilla yolculuğu öncesi basın mensuplarıyla bir sohbet gerçekleştirdi. Denizli, son günlerde adı Beşiktaş ile anılan Portekizli yıldız futbolcu Deco ile ilgilendiklerini doğrularken, bu futbolcunun hocası ve kulübü tarafından transferine izin verilmediğini açıkladı. Denizli, Deco'nun Beşiktaş'ta oynamaya sıcak bakmasına rağmen, Chelsea kulübü ve teknik direktör Ancelotti'nin Deco'yu bırakmayı düşünmediğini ifade etti. Tecrübeli teknik adam ayrıca yeni bir yabancı transferi yapmak için sözleşmesinin dondurulması gündemde olan Matias Delgado konusunda hala bir sonuç alamadıklarını dile getirdi. Denizli, Delgado konusunda hergün farklı açıklamalar ve farklı cevaplar geldiğini, bu yüzden Arjantinli futbolcunun sözleşmesinin dondurulması ile ilgili somut adım atamadıklarını sözlerine ekledi.
BEŞİKTAŞ HUELVA'DAN SEVILLA'YA GEÇTİ
Yeni sezon öncesi İspanya'da düzenlenen Barış Kupası'na katılmak için 21 Temmuz'da İspanya'nın Huelva kentine gelen Beşiktaş, bugün Huelva'daki hazırlıklarını tamamlayarak, turnuvanın ikinci maçında Porto ile karşılaşmak için Sevilla kentine geçti.
Siyah beyazlı takım, bugün TSİ 23.30'da oynayacağı Porto maçı sonrası turnuvadan elenmesi halinde yarın akşam saatlerinde İstanbul'a dönecek.
Övünç ÖZDEM/SEVILLA, (DHA)
Ahhhh ahhh...
Ne yapacaksın Ancelotti Deco'yu,Ballack var,Lampard var...:)
GeNç KaRTaL
29.Temmuz.2009, 22:39
Deco..Hayali bile güzel..:) Ah be Carlo..:icon_evil:
DeNiZ_1903
30.Temmuz.2009, 01:25
Posteri asılıydı odamda eskiden.Hedef büyültmek güzel şey. :)
eXcitinG
30.Temmuz.2009, 01:27
Demek ortada görüşüp anLaşıLmış bir durum var ama AnceLotti her maçta Deco yu kuLLanarak ve oyunu yönLendirme işini hazırLık maçLarında Deco ya vererek ona ihtiyacı oLduğunu gösterdi.
Sanırım DeLgado böyLe sorunLar çıkarmaya devam ettiği sürece de transfer yapamayacağız.
LaigLeNoiR
30.Temmuz.2009, 02:36
Deco transferi olabilir gibi geliyor bana.Tabii Deco'da isterse.
Chelsea'den bir 10 numara transferi bekleyelim bence :) Eğer bu transfer gerçekleşirse biz de DECO 'yu alabiliriz.
LaigLeNoiR
30.Temmuz.2009, 17:40
Arjantin kulübünün teknik direktörü Gorosito, Beşiktaş`ın peşinde olduğu orta saha oyuncusu Diego Buonanotte`yi Kanada kampı kadrosuna almayıp, Siyah-Beyazlı takıma yeşil ışık yaktı
Arjantin devi River Plate, Beşiktaş`a Diego Buonanotte jesti yaptı. River Plate Teknik Direktörü Nestor Raal Gorosito, takımdan ayrılması gündemde olan üç futbolcuyu Kanada kampına götürmedi. Gorosito, transferin gözdesi olan Ahumada ve Ferrari`nin yanı sıra Diego Buonanotte`yi hazırlık maçlarında oynatmayarak Siyah-Beyazlı kulübe sıcak bir mesaj gönderdi. 1.61`lik Buonanotte için Siyah-Beyazlı kulüp 4.5 milyon euroyu gözden çıkardı. Ancak transferde bir adım daha atılması için Beşiktaş yönetiminin yabancı kontenjanı sorununu çözmesi gerekiyor. Siyah-Beyazlılar, Delgado`nun sözleşmesindeki pürüzleri kaldırdıktan sonra prensipte anlaşma sağlanan Buonanotte için tekrar River Plate ile görüşme masasına oturacak. Teknik Direktör Mustafa Denizli`nin Buonanotte`yi çok istediği belirtilirken, Siyah-Beyazlı yöneticiler ise bu transferle ileriye dönük önemli bir yatırım yapabileceklerini hesaplıyor. Siyah-Beyazlı yöneticiler, `Buonanotte hem takım için faydalı bir futbolcu hem de ileride kulübe para kazandıracak yetenekte bir futbolcu. Bobo nasıl fiyatını katladıysa Buonanotte de kulübe para kazandırarak Beşiktaş`tan ayrılır` görüşünü savunuyor.
akşam
RIDVAN TLM
30.Temmuz.2009, 17:46
Buonanotte yu 4.5 mılyon euroya bırakıcaklarını sanmıyorum ama daha yuksek bı meblaya gelebılır turkıyeye
eGowiCh
30.Temmuz.2009, 18:04
Deco'yu Inter maçında oynatmıştı Ancelotti, sanırım bu yıl Deco'dan faydalanacak, o yüzden satacağını düşünmüyorum.
Alicanfmfan
30.Temmuz.2009, 18:16
Deco da Beşiktaş'a gelecek.
LaigLeNoiR
30.Temmuz.2009, 18:17
Deco'yu Inter maçında oynatmıştı Ancelotti, sanırım bu yıl Deco'dan faydalanacak, o yüzden satacağını düşünmüyorum.
Hem de DECO'yu takımın beyni yapmış herşey onun üzerine kurulu.
anilton
30.Temmuz.2009, 18:21
Chelsea hala Pirlo'yu istiyor.Alırlarsa belki birşeyler olabilir...
tarikko
30.Temmuz.2009, 18:22
Chelsea hala Pirlo'yu istiyor.Alırlarsa belki birşeyler olabilir...
Milan Pirloyu satmaz ki onu da satarlarsa kume dusmemeye oynarlar zaten :)
LaigLeNoiR
30.Temmuz.2009, 18:23
Zaten benim Deco transferindeki tek umudum bu.Chelsea'nin daha iyi bir 10 numara alması.
Bu arada Akşam'da Buonanotte ile ilgili gelişme olduğu da yazıyor.Hayırlısı olsun.
eGowiCh
30.Temmuz.2009, 18:29
Ancelotti değişik bir adam. Deco'dan faydalanmayı istemesi ilginç, ben Chelsea gibi bir takımın başında olsam geçen yıl bekleneni veremeyen Deco'yu yollardım, yaşı da ilerliyor zaten. Çok daha iyisini alabilecek bir takım, hem gencini hem iyisini.
DeNiZ_1903
30.Temmuz.2009, 19:19
Buananotte de harika olur ama Deco daha güzel olur.Chelsea'yi anlamak güç.Para var o bölgede oynatabileceğin 100 tane adam var.Bize mi gıcıklık yapıyorsunuz ya ? :D
LaigLeNoiR
30.Temmuz.2009, 19:25
Bozüyükspor'un başarılı futbolcusu Onur Bayramoğlu Beşiktaş Futbol Kulübüne 5 yıllık imza attı.
Bir süredir Onur için Trabzonspor Kulübü ile temasta olan Bozüyükspor son anda Beşiktaş ile anlaşmaya vardı.Trabzonspor Kulübünün Onur'un bonservis bedelini geniş zamana yayarak ödemek istemesi Bozüyükspor'un bu transferden vazgeçmesine neden oldu.Dün ani gelişen transferle Beşiktaş'lı olan Onur Bayramoğlu'na bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyoruz.
http://www.bozuyuk11.com/?part=haber&gorev=oku&id=87534 (http://www.bozuyuk11.com/?part=haber&gorev=oku&id=87534)
Alicanfmfan
30.Temmuz.2009, 19:27
Hayırlı olsun , Demirören'in yıldız alacagız acıklaması bu transfere itafen degildir inşAllah :D
LaigLeNoiR
30.Temmuz.2009, 19:37
Bizim RONALDO'yu gölgede bırakacak olan transferimiz buydu :D
anilton
30.Temmuz.2009, 19:39
Hayırlı olsun , Demirören'in yıldız alacagız acıklaması bu transfere itafen degildir inşAllah :D
Offff bu kadarda basit yorum olmazki yahu...
Doğruysa hayırlı olsun...
1990 doğumlu Onur...
Onur Bayramoğlu
Bozüyükspor yazılarımı blogu yakından takip edenler bilecektir. İşte o Bozüyükspor, -büyük bir ihtimalle- tarihinde ilk kez ulusal takıma bir oyuncu verdi; bu sezon Eskişehir DSİ Bentspor'dan alınan Onur Bayramoğlu.
4 ocak 1990 Eskişehir doğumlu Onur, orta sahanın ortasında görev yapıyor ve uzun boyuna rağmen(1.86 cm) tekniğiyle dikkat çekiyor. TFF 2. lig'de bu sezon o kadar çok maç seyrettim ki Onur gibi ayaklarına hakim ve hem sol hem de sağ ayağını kullanabilen bir futbolcuya rastlamadım.
Bozüyükspor, sezona 5'te 0 yaparak başlamıştı ardından teknik direktör değişikliği geldi ve göreve Güngören Bld. Spor'un eski teknik direktörü Mustafa Serin getirildi. Serin'in gelişiyle birlikte Onur'un da futbol tarzı pozitif yönde değişikliğe uğradı. Eski teknik direktör İsmail Ertekin döneminde Onur, daha ziyade yedekten oyuna giren, girdiği zaman çok koşmayan, futbolun sadece rakip yarı alandaki işlerini yapan "bildiğimiz" teknik futbolculardan biriydi. Serin, takımın başına geçer geçmez Onur'u ön libero gibi bir göreve soyundurdu. Belki tam olarak ön libero oynamıyordu ama eski mevkisinden birkaç adım geriye çekilmişti ve en önemli fark, artık ilk 11'de sahaya çıkıyordu.
Geçen hafta, Bozüyükspor'un Gebzespor'u 1-0 yendiği maçta stadyumdaydım. Deniz Kolgu'nun takımdan gönderilişiyle birlikte orta sahanın tüm yükü Onur'un omuzlarına kalmıştı. Maçın tek golünü yine Onur attı. Ceza yayının üstünden çektiği şut, kalecinin müdahalesine rağmen ağlarla buluştu. Ki Onur, o maçta uzaktan bir çok şut çekti ve o şutlar ya kaleyi birkaç cm ile sıyırdı ya da kaleci tarafından kurtarıldı. Yani demek istediğim; Onur, uzaktan da gayet sağlam şutlar atıyor. Onun "minare"cilik çalıştığını şu ana kadar hiç görmedim.
Onur'un Bozüyükspor'la 31 mayıs 2011'e kadar sözleşmesi var. Fakat sözleşmenin sonuna kadar Onur Bayramoğlu'nu elimizde tutabileceğimizi düşünmüyorum. Daha ara transfer döneminde bile birçok gazetede Onur'la ilgili haberler yazılıp çizildi. Şunu açık söyleyeyim, Onur'u transfer eden kulüp çok büyük bir iş yapmış olur. Bunu futbolculuğu için değil; karakteri ve sporcu kökenlerine bakarak da söylüyorum. Babası eski milli masa tenisi sporcusu; annesiyse Bentspor'un voleybol branşında yıllarca kaptanlık yapmış bir isim.
Sanki Onur'un menajeriymişim gibi bir yazı oldu ama onu bir kez seyretseniz aynı duygulara siz de kapılırsınız. Bence bu ismi bir kenara not edin çünkü ileride lazım olabilir.
http://www.uzunpaslar.com/2009/03/onur-bayramoglu.html
Onur Bayramoğlu
Tribündergi'de ve msn'de hep bana Onur nasıl bir futbolcudur, kimdir, necidir, hangi mevkide oynar, süper ligi kaldırır mı? gibi bir çok soru soruluyor. Bende buraya bir yazı yazayım da merak edenler burdan okusun istedim.
Onur 9o doğumlu. Eskişehirli. Dsi Bentspor forması giyerken yetenek avcıları tarafından keşfedilen, Süper lig ve 1. ligten gelen bir sürü teklife rağmen daha fazla oynayabilmek için Bozüyükspor'u seçen, deyim yerindeyse 2.ligin Kaka'sı, tribünlerin sevgilisi olan bir genç yetenek. Bu kadar uzun bir cümleyi nasıl kurdum hayret doğrusu. Tip olarak ve oyun stili olarak Kaka'yla çok benzerlik gösteriyor. Sezon öncesi bir hazırlık maçından sonra, rakip takımın teknik direktörü Onur'u izlerken maçı kaybettik demiş. Fotomaç'ta okumuştum bunu ve heyecanla Onur'u izlemeyi beklemiştim. Beklediğime de değdi. Çok iyi performans sergilerken maalesef 5-6 haftadır sakatlıkla boğuşuyor ve forma giyemiyor. O takıma yeniden dahil olunca Bozüyükspor daha iyi yerlere gelecek buna eminim. Bursaspor başta olmak üzere bir sürü süper lig takımının peşinde olduğunu duyuyoruz. Onu kim alırsa müthiş bir iş yapmış olur ama gönül bu şanslı takımın Eskişehirspor olmasını ister. Onur'un tüm hedeflerine bir an önce ulaşması dileğiyle..
http://grossofabio.blogspot.com/2008/12/onur-bayramolu.html
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Onur Bayramoğlu (Bozüyükspor)
FARKettim
Dünyanın en büyük oyuncularından olan Kaka, bu yıl Bozüyükspor forması giyecek(!) desem gülersiniz değil mi? Şimdi gülün. Lig başlayınca "Vay be!" diyecek, bana hak vereceksiniz. Kaka lakabını da hocası İsmail Ertekin vermiş ona. Bozüyükspor'un maçına gittim, gördüm; ağzım açık kaldı. Müthiş bir yetenek. Bozüyükspor'la rakip olarak oynayan bir takımın teknik adamı da onun için "Büyülendim. Onu seyrederken maçı kaybettik" dedi. Burada birçok yeni ismi okuyan okurlarımıza yepyeni bir yıldız adayını takdim ediyorum. Adı Onur Bayramoğlu. 1990 Eskişehir doğumlu. Ailesinin tek çocuğu. Ülkemizde iyi sporcu yetiştirmesiyle bilinen DSİ Bentspor'da futbola başladı. İlk hocası Eyüp Tiftikçi.
Bu yıl Anadolu Lisesini bitiren genç oyuncunun sporculuğu aileden geliyor. Öyle ki, baba eski bir futbolcu ve millbir masa tenisi oyuncusu; anne eski bir eskrim sporcusu ve DSİ Bentspor Voleybol Takımı'nda yıllarca kaptanlık yaptı. Bozüyükspor, genç başkanı ve genç kadrosuyla çok can yakmaya geliyor. Onur'u görünce ligin sonunu görebiliyorum. Siz de seyredin, farklılığı fark edin.
Cevdet Ünüvar
Fotomaç
Aşk-ı Şehir
30.Temmuz.2009, 19:45
Onur çok yetenekli birisi arkadaşlar. Bence çok iyi transfer yaptı Beşiktaş. Kendisi Eskişehir'li. Eskişehir DSİ Bentspor'dan yetişme. Onu tanıyan bir kaç arkadaşım var. İnanılmaz bir tekniği var, inanılmaz bileklere sahip diyolar. Ondan top alamazdık diyen bile var.:) Kendini geliştirirse hakikaten Ronaldo'dan daha çok ses getirebilir...
anilton
30.Temmuz.2009, 19:54
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs004.snc1/2791_1134873808685_1132505171_400786_3088351_n.jpg
KaF KeF
30.Temmuz.2009, 20:02
Trabzonun elinden kapmış Bjk..
DeNiZ_1903
30.Temmuz.2009, 20:16
Güzel oldu bu transferde.Sessiz sedasız gelecek 10 yılın takımını kuruyoruz. :)
Aşk-ı Şehir
30.Temmuz.2009, 20:39
Trabzonun elinden kapmış Bjk..
İsteyen takımları özet geçeyim;
Trabzonspor-Beşiktaş-Eskişehirspor-Gençlerbirliği-İstanbul Büyükşehir Belediyespor...
Belli başlıları bunlar.:)
LaigLeNoiR
30.Temmuz.2009, 21:08
Giresunspor'a kiralık yollasınlar :D
Maksic
31.Temmuz.2009, 17:44
Lincoln bombası
Elano´yu ezeli rakibine kaptıran, Deco´yu elinden kaçıran Beşiktaş´ta, teknik heyet sürpriz bir ismi gündeme getirdi: Lincoln bizde iş yapar mı?
Mustafa Denizli’nin istediği ‘10.5 numara’ için birçok isim gündeme gelmiş, önemli futbolcularla görüşmelerde bulunulmuştu. Son olarak listesine aldığı Elano’yu Galatasaray’a kaptıran Siyah-Beyazlılar’a bir kötü haber de İngiltere’den geldi. Chelsea’nin gözden çıkardığı Deco’yla ciddi şekilde temasa geçen Kartal son dakika şokuyla sarsıldı. İnter, Barcelona’dan Hleb’i transfer edemedi ve rotayı Deco’ya çevirdi. Mourinho, eski öğrencisiyle bir görüşme yaptı ve Deco’nın İnter’e transferi de büyük ölçüde gerçekleşti. Gelen haberlerle birlikte Deco hayali de resmen bitmiş oldu...
Elano ve Deco gidince...
Bu ortamda eli boş kalan Siyah-Beyazlılar’da orta saha krizini çözmek için alternatifleri gözden geçiren teknik heyet şok bir ismi gündemine aldı. Düzenlenen toplantıda, Galatasaray’ın köprüleri attığı Lincoln masaya yatırıldı. Yıldız oyuncunun yeteneklerinden kuşku duymayan Siyah-Beyazlılar, Sambacı’yı kiralayıp ekonomik yönden de bu işten karlı çıkmanın hesaplarını yapıyor. Ancak taraftar ile camianın Lincoln ismine nasıl bakacağı büyük bir soru işareti...
Orhan Yıldırım
Kaynak:Fanatik
tarikko
31.Temmuz.2009, 17:59
Yalan haber'de son nokta :)
Knightmare
31.Temmuz.2009, 17:59
geeeeç Fanatik geeeeç :D başka haber uydur bu olmadı :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Temmuz.2009, 18:00
yani bu kadar saçmasınıda görmedim,helal sana (!) Fanatik
Knightmare
31.Temmuz.2009, 18:01
bi saniye....Sambacıyı kiralayıp mı?! GS sözleşmesini feshetmedi mi? boşta değil mi bu eleman?
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Temmuz.2009, 18:02
:n: bu kadarda cahillik,araştırmamazlık olmazki canım !
RoNNiE91
31.Temmuz.2009, 18:44
Yalan haber.Her gün değişik isimler söyleniyor.Yarında Colman haberi çıkarsa şaşırmam.
tarikko
31.Temmuz.2009, 20:36
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazıda Nihat Kahveci'nin transferini duyurdu.
Şirketten yapılan açıklama şöyle:
"Villarreal Kulubü oyuncusu Nihat Kahveci’nin transferi konusunda kendisi ve kulubü ile anlaşmaya varılarak futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzalanmıştır.
Bu transfer için kiralama ve sözleşme bedeli olarak Villarreal kulubüne 4.250.000 EURO, futbolcuya 2009-2010 sezonu için 3.500.000 EURO, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013 sezonlarının herbiri için 2.500.000 EURO garanti bedel ödenecektir."
Maraton
LaigLeNoiR
31.Temmuz.2009, 22:16
Bugün bazı basın organlarında Beşiktaş`ın Lincoln ile ilgilendiği yönünde çıkan haberler üzerine Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Aksoy`a ulaştık.
- LINCOLN İLE İLGİLENMİYORUZ -
Konu ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Hakan Aksoy HABER1903`e yaptığı açıklamada "Lincoln ile ilgilenmiyoruz. Kesinlikle böyle birşey söz konusu olamaz. Galatasaray`da idmanlara çıkmayan, sorunları ile başa çıkılamayacak bir adamın Beşiktaş`ta işi olamaz." dedi.
Şeref Yalçın`ın "Ronaldo`dan daha çok ses getiren bir transfer yapacağız" açıklamasını sorduğumuzda ise Hakan Aksoy cevap olarak "Ben Şeref kadar iddialı konuşmayacağım ama gerçekten iyi bir 10 numaranın alınacağını biliyorum. Çünkü çok değerli bir hocamız var ve en iyisini bildiğinden eminim. Başkanımız da tüm mesaisini bu transfer için harcıyor. Zaten zamanımız da daralıyor ve en kısa sürede bu işin sonuçlanacağından kuşkum yok" dedi.
- DELGADO BİTTİ GİBİ -
Bu transferin Delgado`ya bağlı olduğunu ve taraftarın da artık sabırsızlandığını hatırlattığımızda ise "Taraftarlarımızın endişesini anlayabiliyoruz. Ama inanın bu tür transferler çok zor transferler. Delgado ile de anlaştık sayılır. Şu anda yüzde 90 anlaştık diyebilirim. Önümüzdeki haftaya kadar veya önümüzdeki hafta içerisinde bu işin de sonlanacağını düşünüyorum" dedi.
-BOBO`YA TEKLİF VAR AMA...-
Porto maçında eski günlerinden bir demet sunan Brezilyalı yıldız Bobo`ya teklif gelip gelmediğini sorduğumuzda ise "Yunan takımından Bobo için sürekli teklif geliyor ama bir türlü istediğimiz rakamlara çıkmıyorlar. Zaten Bobo`da Porto maçında bu takımda kalmak istediğini gösterdi. Ben Bobo oynarken vücut dilinden kalmak istediğini de çok rahat anladım. Lyon maçından çok farklı bir Bobo vardı sahada, bunu da herkes gördü" dedi.
-HABER1903-
Mercenary
01.Ağustos.2009, 01:06
offff demıroren offfffffffffff yeter artık mehmet topuz olayında bıle bu kadar sıkılmamıstım yap artık transfer kartalım yap artık. bu saatten sonra alınan oyuncu bakalım takıma ne zaman uyum saglıcakta %100 kapasıteyle oynayacak. ferrari bıle hala 1. viteste....
anilton
01.Ağustos.2009, 01:17
Delgado ile anlaşılmadan nasıl transfer olacak birde onu söylesen?Adam yattığı yerden garanti para almak istiyor.Hemde menajeri olan babasınada komisyon istiyor.O konuyu halletmeye çalışıyorlar...
RoNNiE91
01.Ağustos.2009, 02:08
Haklısın o konuda Anıl ama benimde tek korkum böyle transferin son bir iki gününde alel acele bir transfer yapacaklar sırf almış olmak için.Önümüzdeki hafta sonu lig başlıyor.Umarım bir an önce hallolur.
anilton
01.Ağustos.2009, 02:24
Mustafa Denizli varken çok rahatım transfer tercihlerinde.Kötü olsa bile adam oynatıyor...
Şuan transfer çalışmaları zaten devam ediyor.Hoca'nın istediği adamlar için çalışmalar sürüyor.Transfer bitirilse bile Delgado ile anlaşmadan hiç birşey belli olmaz...
Mercenary
01.Ağustos.2009, 02:48
Buananotte Beşiktaş'ımızdan teklıfı reddetmıs dıolar tamamen kapandı arjantınlı defterı sanırım...
tarikko
01.Ağustos.2009, 02:52
Adı sık sık Beşiktaş ile anılan Arjantin'in River Plate takımında oynayan Diego Buonanotte, siyah beyazlı takımdan gelen transfer teklifini reddettiğini açıkladı!..
Uzun sürecek sakatlığı nedeniyle Delgado'nun sözleşmesini askıya alıp bu oyuncunun yerine bir alternatif arayan Beşiktaş'ta, Diego Buonanotte defteri tam anlamıyla kapandı!..
Beşiktaş'tan aldığı teklifle ilgili olarak Arjantin medyasına konuşan Buonanotte, kulübü River Plate'in bu teklifi reddettiğini ve takımında kalmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Arjantinli oyuncu, "Bana resmi olarak transfer teklifi yapan tek yabancı kulüp Beşiktaş'tı ama River Plate Yönetimi, bu teklifi reddetti. River Plate'te mutluyum ve kalmak istiyorum" dedi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli de geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Buonanotte ile daha önceden görüştüklerini ancak şu anda ilgilenmediklerini ifade etmişti.
Maraton
Mercenary
01.Ağustos.2009, 02:58
nasip deilmiş demekki ne diyelım artık
KanaKe
01.Ağustos.2009, 04:15
zaten o fizikle türkiye liginde oynamasi mümkün degil
anilton
01.Ağustos.2009, 04:17
Delgado ile anlaşılıp sözleşmesi dondurulduğu taktirde Giovanni Dos Santos gelirse kimse şaşırmasın...:)
I3esiktas
01.Ağustos.2009, 04:18
Dos Santos gelip bide lig başlasa tadından yenmez valla
Alicanfmfan
01.Ağustos.2009, 04:19
Olabilir , Anıl yönetim cok istiyormus.
Ama Türkiye'ye bir dos santos yeterli diye düşünüyorum :p
ForCimbom
01.Ağustos.2009, 04:20
Delgado ile anlaşılıp sözleşmesi dondurulduğu taktirde Giovanni Dos Santos gelirse kimse şaşırmasın...:)
yok şimdi, şaşıran şaşırır da, kaynak sağlam mı onu söyle:D elano gibi mi? :D
dos santos çok beğendiğim bir adam gelirse çok faydalı olur ama gelir mi bilemiyorum zira onu yıldız yapan rijkaard ın olduğu galatasaray a gelmedi diye biliyorum. yalnız 10 numara dan ziyade sağ ve sol kanatta daha etkili olacak bir oyuncu.
Mercenary
01.Ağustos.2009, 04:21
DOS SANTOS İÇİN GÖRÜŞMELER BAŞLADI
Beşiktaş, yabancı transferinde Meksikalı oyuncu Dos Santos ile ilgili olarak girişimlere başladı.
Dos Santos"u Beşiktaş"a öneren menajer Batur Altıparmak bugün Mustafa Denizli ve Yönetimin bilgisi dahilinde İngiltere"ye gitti. Dos Santos"un menajeri Pinhi ile biraraya gelen Altıparmak, Tottenham kulübünün teklifini Beşiktaş kulübüne bildirdi.
İngiliz kulübü Beşiktaş"tan Meksika"lı oyuncunun bonservisinin %60 ına karşılık 3 milyon euro istiyor, Dos Santos"un alacağı ücret ise yıllık 2 milyon euro. Bu gelişmeler üzerine, Siyah beyazlı yöneticilerin bir an önce Delgado ile anlaşmak üzere çalışmalarını hızlandırdığı öğrenildi.
HABER1903
bu haber kaynak gösterilmeden kullanılamaz
KanaKe
01.Ağustos.2009, 04:24
sayet gelirse yararli transfer olur hücumda her bölgede oynayabilen bir futbolcu besiktasin cok isine yarar
anilton
01.Ağustos.2009, 04:25
yok şimdi, şaşıran şaşırır da, kaynak sağlam mı onu söyle:D elano gibi mi? :D
dos santos çok beğendiğim bir adam gelirse çok faydalı olur ama gelir mi bilemiyorum zira onu yıldız yapan rijkaard ın olduğu galatasaray a gelmedi diye biliyorum. yalnız 10 numara dan ziyade sağ ve sol kanatta daha etkili olacak bir oyuncu.
Yukarıdaki haber doğrudur ve kaynak odur.Kendimden daha çok güvenirim HABER1903'e.Menajerler ile araları çok iyi.İstedikleri menajere ulaşıp transferler konusunda bilgi alabiliyorlar.Sitenin yöneticilerinden birisi arkadaşımın tanıdığı aynı zamanda.Site sahibi Yıldırım Demirören'in eski danışmanı...
Santos gelirse sol ofansta Tello böbekte oynar...
LaigLeNoiR
01.Ağustos.2009, 04:28
Delgado'nun sözleşmesinin dondurulması bekleniyor herşey için.Şimdi de ağırdan alınıyormuş gibi yapılıyor bence.
Transferler hazırdır diye düşünüyorum en az 2 isim hazırda beklemede tahminimce.Delgado'nun sözleşmesi dondurulduğu anda imza attırılır :)
Mercenary
01.Ağustos.2009, 04:32
bıde bobo gıttımı suprız forvet alırlarmıs aglarım burda hungur hungur mutluluktan
ForCimbom
01.Ağustos.2009, 04:36
iyi:D
dos santos gelirse ciddi bir travma geçirebilirim şöyle 5-10 dakikalık. o yüzden istemiyorum bu transferi:D
şaka bi yana, dos santos kabul edip gelir mi, pek sanmıyorum. o yüzden şimdilik yorumda bulunmayacağım pek.
SAİT71
01.Ağustos.2009, 10:19
Bence Deco tam kilit olurdu ama plase Dos Santos. Oda idare eder.. Şaka bir yana 3 büyükler olarak son zamanlarda baya şok yaşıyoruz. Yeterin uleyn artık. Bıktık starlardan biraz patlak, elde kalacak cinsten transferler istiyoruz :D
Knightmare
01.Ağustos.2009, 13:07
umutlandırmayın bak hayal kırıklığına uğruyorum sonra :D Quaresma Quaresma dediniz, ağzımın suları akmaya başlamıştı :P şimdi de dos Santos. yine hakim olamıyorum kendime heyecanlanıyorum :D
Knightmare
01.Ağustos.2009, 13:35
bu arada futbolda yıldız transferi beklerken voleybol takımımıza geldi :D
Hırvat yıldız Sanja Popoviç geldi!!! dos Santos'ta kimmiş peeh :p beni asıl heyecanlandıran transfer bu oldu işte. Ronaldo'yu gölgede bırakır Sanja :D I love U!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galarasaray'ın Heldun Üstünel'i varsa Beşiktaş'ın da Bülent Deriş'i var (ilgilendikleri spor dalları farklı ama olsun :))
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Haldun* olacak o kusura bakmayın...
eXcitinG
01.Ağustos.2009, 16:36
Dos Santos iLe her konuda anLaşıLaLı beLki 1 ay oLuyor. Ama DeLgado bekLenenden fazLa zorLuk çıkardığından doLayı bir türLü gerçekLeşmedi transfer. HedefLenen GoLd Cup biter bitmez Dos santos İstanbuLa getiriLicekti ama DeLgado aLt üst etti sağoLsun. Umarım bir an önce DeLgado oLayını çözerLerde Dos santosumuz geLir.
LaigLeNoiR
01.Ağustos.2009, 17:12
Newcastle are trying to offload £3m-a-year midfielder Geremi, who is keen to revive a move to Turkish giants Besiktas.
Striker Obafemi Martins yesterday completed his £9m move to Wolfsburg, as exclusively revealed in Sportsmail, and the club hope to raise more funds with Geremi's sale to Turkey.
The ex-Chelsea player, 30, is reportedly picking up £58,000 a week at St James' Park and has a year left on his contract. Olympiakos have shown interest but German side Cologne have already been put off by his wage demands.
http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...-plug-gap.html (http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1203512/Hull-want-Newcastle-defender-Habib-Beye-plug-gap.html)
II. Geremi çıkarması.
Umarım yalandır.
DeNiZ_1903
01.Ağustos.2009, 17:17
Newcastle are trying to offload £3m-a-year midfielder Geremi, who is keen to revive a move to Turkish giants Besiktas.
Striker Obafemi Martins yesterday completed his £9m move to Wolfsburg, as exclusively revealed in Sportsmail, and the club hope to raise more funds with Geremi's sale to Turkey.
The ex-Chelsea player, 30, is reportedly picking up £58,000 a week at St James' Park and has a year left on his contract. Olympiakos have shown interest but German side Cologne have already been put off by his wage demands.
http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...-plug-gap.html (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.dailymail.co.u k%2Fsport%2Ffootball%2Farticle-1203512%2FHull-want-Newcastle-defender-Habib-Beye-plug-gap.html)
II. Geremi çıkarması.
Umarım yalandır.
Geremi mi ? Bu da nerden çıktı ? Bence yalandır.Her sene Geremi haberi çıkar.Dos Santos veya Deco konuşuluyorken çok üzer beni bu transfer.
anilton
01.Ağustos.2009, 17:29
Newcastle Geremi'yi elinden çıkarmak istiyor.Bir ara ilgilendiğimiz için Beşiktaş'a satabiliriz diyorlar...
Ama bizim Geremi ile alakamız yok...
LaigLeNoiR
01.Ağustos.2009, 17:57
Martins transferini gerçekleştirmişler sonunda Wolfsburg'a Anıl'ın da dediği gibi Geremi'yi de bize kakalamaya çalışıyorlar :)
KanaKe
01.Ağustos.2009, 19:37
martinse 10,5 milyon € vermisler bence cok fazla :)
Knightmare
01.Ağustos.2009, 20:38
Chelsea Milan'dan Pirlo'yu bitirmek üzere. acaba Pirlo'yu alırsalar izin verirler mi Deco'nun gidişine?
LaigLeNoiR
01.Ağustos.2009, 20:52
Kartal'ın Deco inadı
Beşiktaş, Chelsea'nin süper yıldızı Deco'da ısrarını sürdürüyor. İngiliz külübü ise Milan'dan Pirlo'yu transfer etmesi durumunda Portekizli Deco ile yollarını ayıracak. Pirlo'nun İnter maçından sonra, "Bu benim son derbimdi" demesi ve Chelsea'ye yeşil ışık yakması, siyah-beyazlıların Deco umutlarını iyice artırdı. Chelsea'nin, Milan'dan 5 milyon euro kazanan 30 yaşındaki İtalyan orta saha oyuncusuna yıllık 6.5 milyon euro teklif ettiği açıklandı.
Deco'der çözülüyor
Chelsea, Pirlo için Milan'a servet teklif etti İtalyanlar kabul ederse Deco serbest kalıyor.
Son derbimdi!
Beşiktaş'ın peşinde olduğu Deco konusunda her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Chelsae'nin hocası Angelotti'nin bir süre önce yaptığı, "Pirlo'yu alabilirsek Deco'yu gönderebiliriz" açıklamasının ardından; 30 yaşındaki Pirlo'nun İnter maçı sonrası takım arkadaşlarına, "Bu benim son derbimdi" demesi Pirlo'nun seneye Chelsea'de
oynayacağı şeklinde yorumlandı.
Para+2 futbolcu
Chelsea'nin Pirlo için Milan'a, 14.5 milyon euro artı Pizarro ve Mancienne'yi de kiralık olarak önerdiği ifade edildi. Milan kulübünün düşünmek için süre istemesi, Pirlo'nun Chelsea'ye gideceği; Deco'nun da serbest kalacağı anlamına geliyor. Bu transfer gerçekleşirse, her türlü fedakârlığı yapacak Beşiktaş yönetimi, İngiltere'ye giderek Deco ile masaya oturacak.
Pirlo,Pazartesi imzalıyomuş Chelsea ile bir şansımız var :)
anilton
01.Ağustos.2009, 21:08
Dos Santos ile anlaşılmış,tek engel Delgado...
RoNNiE91
01.Ağustos.2009, 21:56
Süper haber.İnşallah en kısa sürede hallederler Delgado meselesini.
SAİT71
02.Ağustos.2009, 03:55
Eğerki Dos Santos gelecekse Delgado yu yollamalılar. Gerekirse sponsor bulunmalı. Eğer Bjk bu transferlerden birini yapsın lig süper geçer. 100 yılın ligi olabilir bu yıl. Düşünsene, Dos Santos, Elano, KEita, Deco yada Dos Santos (ama bu Giovanni olanı) :D
Oghuse
02.Ağustos.2009, 04:00
Tebrikler Beşiktaş, Dos Santos'u Türkiye'de izlemek müthiş olacak.
goosfraba
02.Ağustos.2009, 04:07
Dos Santos ile anlaşılmış,tek engel Delgado...
Eğer iş bu raddeye geldiyse gerisi kolay.
LaigLeNoiR
02.Ağustos.2009, 04:30
Anıl kaynak ne ?
Alicanfmfan
02.Ağustos.2009, 04:33
Rijkaard'ın eski ögrencisini alarak nispet yapıyor Beşiktaş vay vay vay :D
SAİT71
02.Ağustos.2009, 04:36
Birde gidip Barça'daki kardeşini alıyorlarmış. Ama bana göre Giovanni daha iyi bir oyuncu.
Gangstaa
02.Ağustos.2009, 04:39
Delgado kesinlikle dondurmucam sözleşmemi devre arasına kadar bekleyin iyileşmezsem transfer yaparsınız demişti galiba yanlışmıyım?
LaigLeNoiR
02.Ağustos.2009, 05:02
Delgado dondurmaz ise kendisi kaybeder.Sonu Appiah'tan farksız olmayacak.
SAİT71
02.Ağustos.2009, 05:05
Delgado kesinlikle dondurmucam sözleşmemi devre arasına kadar bekleyin iyileşmezsem transfer yaparsınız demişti galiba yanlışmıyım?
O istediği kadar desin. Türk geleneklerine göre yapılan transferleri bilmiyor.
Bir fıkra:
Bjk li Delgaado bir gün evine gelen falcıya falına baktırır. Kahveyi ters kapatıp İspanyolca tercümana ne görüyor ileri ile ilgili der. Tercümanı falcıya sorar. Ne görüyorsn bunun hakkındaileriye döük olrak der; Falcı; Abe abey söyle abecime müjdeler olsun Beşiktaj ile CAS yolu görünüyor. PAra görüyom. İleride davalar kazanacak. PAralar alacak. der.. Kendim attım.
Sanrım herşey açık :D :D
anilton
02.Ağustos.2009, 15:23
İstediği parayı ver bakalım nasıl donduruluyor...
Birde bunun gibi adama kaptanlık vermişler,yazık...
erdemzorer10
02.Ağustos.2009, 15:44
benim anlamadığım Delgado nun sözleşmesi dondurulunca da para alacak , dondurulmasa da..ayrıca takım kaptanı olan bir oyuncudan biraz fedakarlık yapmasını beklerdi sanırım herkes..hadi iyileştin İnönü ye çıkınca taraftar seni bağrına basacakmı tekrar..
LaigLeNoiR
02.Ağustos.2009, 17:36
Pirlo Chelsea'ye, Deco Kartal'a :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Ağustos.2009, 18:35
Pirlo Chelsea'ye, Deco Kartal'a :)
inşAllah Murat Abi :)
GeNç KaRTaL
02.Ağustos.2009, 18:59
Yönetim hatayı Delgado'nun bonservisini Ülker'den alarak yaptı.Delgado'nun bugüne kadar bize beklenilenleri verdiğini söylemek zor.2-3 ay oynayamayacak ve geldiğindede bize katkı sağlayacağı şüpheli.Aslında şüphelide değil..
Keşke bu transfer işlerini biraz gizli yönetse yönetim.Çünkü beklenti içine giriyorum.Şu sıralar sık sık Ntvspor'u yoklamaktan sıkılmaya başladım.
Transfer olaraksa Deco gelirse daha iyi olur tabii.Chelsea Pirlo'yu alırsa belki bir şansımız olur.Dos Santos olursada fena olmaz.Hayırlısı olur inşallah..
brotha
02.Ağustos.2009, 19:29
Ben günler oncesinde yazdım dos Santos ile anlastgimizi, Delgado'nun sözleşme sorunu çözülür çözülmez , ilk deco için ugrasiyorlar o olmaz ise dos santos gelicek
Knightmare
02.Ağustos.2009, 20:27
:D bende 3 yıl önce diyordum ah keşke bjk dos Santos'u alsa diye bak alıyoruz :D böyle yorumlar yapmayalım arkadaşlar :) yapıyorsak ta gözle görülür, elle tutulur, somut bi kaynak gösterelim. gazetelerdeki gibi yapmayın, ben söylemiştim, ben atmıştım tuttu diye.
SAİT71
02.Ağustos.2009, 21:19
İyide arkadaşlar Dos Santos Deco kadar etkili olur mu AMC mevkinde?? Yani tam mevkisinin adamını almazsan yine sorun yaşayabilirsin.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hani Dos Santos'ta gelsin ama Deco gibi olur mu o bölgede bilmiyorum. En iyi çözüm yolu ikisini bir almaktan geçer :D Yada ikisinide alma Yusufu koy :D :D
brotha
03.Ağustos.2009, 03:15
:D bende 3 yıl önce diyordum ah keşke bjk dos Santos'u alsa diye bak alıyoruz :D böyle yorumlar yapmayalım arkadaşlar :) yapıyorsak ta gözle görülür, elle tutulur, somut bi kaynak gösterelim. gazetelerdeki gibi yapmayın, ben söylemiştim, ben atmıştım tuttu diye.
sen de o zaman bilip bilmeden yorum yapma, gozle gorulur elle tutulur kaynak istiyorsan gozlerini acip yorumlara baksaydin. ben buraya yorum yapmadan kafama gore atip diyordum demiyorum.
bkz.1983. mesaj
yonetimden aldigimiz duyumlara gore dos santos imzalamis, ne kadar gercek bilmiyorum ama bir yonetici kesin oldugunu soyledi.
bkz 2020. mesaj
dos santosun turkiyeye gelebilecegini dusunuyorum, eger akilli bir politika izlenirse ikna edilebilir. sonucta 1-2 sene bizi tasir ve sampiyonlar liginde oynarsa 23 yasinda cok buyuk takimlara gidebilir.birisi daha demisti 2. ronaldinho olabilir kariyer olarak.
ayrica bana gelen haberler sonucunda dos santos kabul etti denmisti haftasonu, karar falan degistirmemis veya aksilik cikmamissa delgado gidince ufak puruzler halledilip transfer edecegiz sanirim.
daha oncesinde dos santos haberi cikmadan demisim bunu hatta. dos santosun kesin gelecegini ben kendi yorumumla soylemedim, bir yoneticiden aldigim ve onun kesin lafini aktardim. hala daha kesin gelicek demiyorum ama burda dos santos girisimini ilk aktaran benim sonucta ;)
eXcitinG
03.Ağustos.2009, 14:15
Dün Fox spikeri maçı anLatırken bir dipnot oLarak ekLedi ve şaşırdım.''Bu arada DeLgado nun sözLeşmesi resmen donduruLdu dedi'' Bu demek oLuyor ki bir yıLdız geLicek. Hadi bakaLım.
LaigLeNoiR
03.Ağustos.2009, 15:19
Yıldız olayında da Dos Santos'la her konuda anlaşıldı ancak Deco'yu bekliyorlar.Deco olmaz ise Dos Santos gelecek.Ama içimden bir ses Deco'nun transferinin olacağını söylüyor. :)
eXcitinG
03.Ağustos.2009, 16:04
Deco geLicek. AnceLotti ısrarLa PirLo yu istiyor ve aLıcakLar. O zamanda Deco geLir.
LaigLeNoiR
03.Ağustos.2009, 16:50
-2 gün içinde kesinleşmesi beklenirken, Deco Beşiktaş’ın önerdiği yıllık net 4 milyon Euro’ya olumlu yanıt verdi.GEÇTİĞİMİZ sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş, dünyanın en iyi orta saha oyuncularından Deco’yu renklerine bağlayarak, transferde de ezeli rakiplerinin önüne geçmeyi planlıyor. Sakatlığı nedeniyle en az 4 ay daha sahalardan uzak kalacak olan Matias Delgado’nun sözleşmesini dondurmak için çalışmalarını sürdüren siyah beyazlı yöneticiler diğer yandan da Deco’nun transferi konusunda Chelsea ile görüşmelerde bulunuyor.
Pirlo gelirse Deco’yu veririz
İngiliz kulübünün yetkilileri Beşiktaş yöneticileriyle yaptıkları görüşmelerde, “Milan’dan Andrea Pirlo’yu alırsak, Deco’yu size verebiliriz” şartını öne sürdü. Chelsea’nin İtalyan futbolcu için önerdiği 8 milyon Euro artı Claudio Pizzaro takası Milan Kulübü tarafından reddedildi. Ancak Pirlo, eski teknik direktörü Carlo Ancelotti’nin çalıştırdığı Chelsea’de oynamak istediğini belirterek, kulübüne rest çekti. Bu gelişmenin ardından Pirlo’nun Chelsea’ye transferinin 1-2 gün içinde gerçekleşmesi bekleniyor.
Diğer taraftan Deco’nun bonservis bedeli konusunda Beşiktaş ile pazarlık yapan Chelsea’nin 8 milyon Euro istediği, siyah beyazlıların ise bu rakamı yüksek bularak ‘kiralama’ seçeneğine yöneldiği bildirildi.
4.5 milyon Euro alıyor
İngiliz ekibine, “Futbolcuyu bir yıllığına kiralık verin” önerisinde bulunan Beşiktaş’ın, Deco’nun kendisine de yılda net 4 milyon Euro önerdiği öğrenildi. Halen Chelsea’den vergiler dahil yılda 4.5 milyon Euro alan yıldız oyuncunun Beşiktaş’ın bu teklifine sıcak baktığı da kaydedildi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, teknik direktör Mustafa Denizli’nin ısrarla istediği Deco’yu alabilmek için bütün imkanlarını zorlayacaklarını belirterek, bu transferi bir hafta içinde bitirmeye çalışacaklarını söyledi.
İsmail Er
eXcitinG
03.Ağustos.2009, 16:59
Deco bizim. Bana güvenin siz. En fazLa 3 gün veriyorum.