PDA

View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri

Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

goosfraba
16.Aralık.2007, 04:45
http://www.ligtv.com.tr/App_Themes/Basic/_images/_team_headers/takim_kolaj_besiktas.gif (http://www.ligtv.com.tr/Takim.aspx?t=1)

KaF KeF
16.Aralık.2007, 04:57
Elyasa Beşiktaş'a geliyor

Ankaragücü'nün başarılı defans oyuncusu Elyasa'nın Beşiktaş'la anlaştığı ve sezonun 2. yarısında siyah beyazlı formayı giyeceği öğrenildi.

Best FM'de Özkan Öztürk'ün programında Elyasa'nın Beşiktaş'a geleceği şeklinde ortaya atılan iddia üzerine Ligtv.com.tr olarak yaptığımız araştırmalardan sonra Elyasa'nın Beşiktaş'la anlaştığını öğrendik. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan Elyasa'nın transferi için hem Ankaragücü yönetimiyle hem futbolcuyla temaslarda bulunan Beşiktaş yönetimi bu transfer girişiminden olumlu yanıt aldı. 25 yaşında sağ bek oyuncusu olan Elyasa ile her konuda anlaşma sağlandığı belirtildi. Elyasa'nın, transferi yakın çevresine doğruladığı ve sezonun 2. yarısında büyük ihtimalle Beşiktaş forması giyeceğini söylediği öğrenildi.

Bu arada Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, ligtv.com.tr'ye yaptığı açıklamada, bu transferle ilgili çalışmalardan bilgisi olmadığını belirterek, "Ancak ben buna inşallah derim. Böyle değerli bir oyuncunun Beşiktaş'a kazandırılmasından mutlu olurum" dedi.
(Ligtv.com.tr)

PesimiSTyLa
16.Aralık.2007, 05:01
Bilmiyorum ama bu adamı Fener, Besiktas ve Galatasaray maclarında izledim gayet iyi göründü gözüme. Yetenekli bir isim bence.

pegahmet10
16.Aralık.2007, 05:13
Gökhan emreciksinde büyük ihtimalle beşiktaş'a gidecek...

GeNç KaRTaL
16.Aralık.2007, 05:14
Türk vatandaşı olması en büyük avantajı diye düşünüyorum.Fena bir oyuncu değil.Açıkcası sağ bekte sıkıntı yaşıyorduk.Eğer çok maliyetli olmayacaksa fena transfer değil..

sakary Ali
16.Aralık.2007, 16:35
ELYASA: 'HERKESİN BİR HEDEFİ VARDIR''
Ankaragücü'nün savunma oyuncusu Abdullah Elyasa Süme, şu anda takımın başarısından başka birşey düşünmediğini belirterek, ''Ancak herkesin bir hedefi vardır'' dedi.

Elyasa, Beşiktaş'a transferiyle ilgili olarak AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Her futbolcu orada oynamak ister. Ama benim aklımda şu anda Ankargücü'nden başka hiçbir şey yok. Tek düşüncem takımımın layık olduğu yere gelmesidir'' diye konuştu. Herkesin bir hedefi olduğunu ifade eden genç futbolcu, transferiyle ilgili net bir açıklama yapmaktan kaçınırken, ''Transfer, iki kulübün menfaatleri doğrultusunda gerçekleşmelidir'' dedi.

El Comandante
16.Aralık.2007, 19:30
Eger haberler dogruysa,Ankaragücü en iyi adamlarini satip,küme düsmeyi hedefliyor.

El Barto
16.Aralık.2007, 19:32
Elyasa mı? :confused:

Elyasa Ekrem Bobo İbrahim Zapo Sivok falan şampiyonlar ligini alırız artık seneye. ;)

Trabzonspor
16.Aralık.2007, 19:54
Bnece bjk fener bunlar böyle adamalr almamlı bu takımlar avrupada varız diyolarsa kalıtelı veya kalıtelı olmaya aday aadamları almalı bunlarla bıryere varılmaz.

KanaKe
16.Aralık.2007, 22:46
Elyasa'nin asil mevkisi stoper, sag bek olarakta iyi ama ofansif olarak 0.

anilton
17.Aralık.2007, 00:37
BEŞİKTAŞ TRANSFERDE ALMANLAR İLE KAPIŞIYOR!..

Beşiktaş'ın ara transferdeki rotası yavaş yavaş belli olmaya başladı.

İtalyan medyasına göre; Beşiktaş, gurbetçi yıldız Yıldıray Baştürk'ün peşinde. Tuttomercatoweb adlı internet sitesi, siyah beyazlıların, Bundesliga kulübü Stuttgart ile sözleşmesi 2010 yılında bitecek olan Yıldıray'ı uzun süredir takip ettiğini ve Ocak ayında transferi tamamlamak istediğini duyurdu.

Haberde, Beşiktaş ile beraber Borrussia Mönchengladbach'ın da Yıldıray'ı isteyen kulüler arasında olduğu ifade edildi.

MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT

eXcitinG
17.Aralık.2007, 02:09
Elyasa mı? :confused:

Elyasa Ekrem Bobo İbrahim Zapo Sivok falan şampiyonlar ligini alırız artık seneye. ;)

Bobo,Zapo ve Sivoktan ne istiyorsun brader ?

El Barto
17.Aralık.2007, 03:22
Bobo Zapo ve Sivok ile ancak Türkiye liginde şampiyonlar ligine gitmeye oynarız abi. Biraz gerçekçi olmak lazım. Şimdi Allah aşkına takımımızın yıldızı diye geçindiğimiz adamlar bunlar. Hangisi Avrupa'da şöyle hedefleri olan eli yüzü düzgün bir takımda oynar? Her sene aynı şeyler sezon başında Türkiye Liginde şampiyonluk Avrupa'da başarı hedefleri koyar yönetim ama transfer ettiği adamlarla bunu yapmanın imkansız oldugunu herkes biliyor ama dillendiremiyor. Ara transferde kim gelirse gelsin adam olmaz bu takım. Yada ben inanmıyorum bu takımın başarılı olacağına.

Addolorato
17.Aralık.2007, 03:25
Bobo Çağrılmıyormuydu Brezilya Milli Takımına Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.

KaPaLı
17.Aralık.2007, 03:41
Bobo 1 kere çağrıldı oda 35 oyuncu falan çağırmışlardı o zamandı.

El Barto
17.Aralık.2007, 03:45
Brezilya Milli takımına çağırılsa ne olur yahu. Bir kere adamın bir devamlılığı yok. Bir ara 15M€'ya satarız diye atıp tutan yöneticiler 5M€'ya satsalar ya bakalım Bobo'yu görelim.

Yönetim değişsin, adam gibi bir yönetim gelsin desin kadroyu yeniliyoruz 5 sene başarı beklemeyin ama 5 sene sonunda da adam gibi takır takır top oynayan bir takım kursunlar. Çok zor bir iş değil, zamanında yapmadığımız bir işte değil ;) Rızalar, Feyyazlar, Metinler, Alileri unuttuk mu? ;)

Nocna Mora
17.Aralık.2007, 07:13
İngilizler Batuhan'ı konuşuyor!
http://www.internetspor.com/images/news/24524.jpg
İngilizler Batuhan'ı konuşuyor!
15 Aralık 2008 Pazartesi 14:00
Beşiktaş'ta kadroya dahi giremeyen Batuhan Karadeniz, dünyada geleceğin 3 yıldız futbolcusu arasında gösterildi.

Forvetini yabancılara emanet eden Beşiktaş'ta kadroya giremeyen Batuhan Karadeniz, İngiliz World Soccer Dergisi tarafından geleceğin 3 yıldız futbolcusu arasında gösterildi.

Dergi, Siyah-beyazlı forvet oyuncusuyla ilgili olarak, "Havada hakim, güçlü, hızlı ve gol peşinde. Hakan Şükür'ün yerini alacak" ifadelerini kullandı...

Alicanfmfan
17.Aralık.2007, 07:53
Taylan Kaynak =?

eXcitinG
17.Aralık.2007, 16:28
Bobo Zapo ve Sivok ile ancak Türkiye liginde şampiyonlar ligine gitmeye oynarız abi. Biraz gerçekçi olmak lazım. Şimdi Allah aşkına takımımızın yıldızı diye geçindiğimiz adamlar bunlar. Hangisi Avrupa'da şöyle hedefleri olan eli yüzü düzgün bir takımda oynar? Her sene aynı şeyler sezon başında Türkiye Liginde şampiyonluk Avrupa'da başarı hedefleri koyar yönetim ama transfer ettiği adamlarla bunu yapmanın imkansız oldugunu herkes biliyor ama dillendiremiyor. Ara transferde kim gelirse gelsin adam olmaz bu takım. Yada ben inanmıyorum bu takımın başarılı olacağına.

Emre sorun oyuncuLarda mı ? Sorun sistemde. Bobo, Zapo ve Sivok kaLiteLi isimLer. En azından doğrus sistem uyguLandığı zaman başarıLı oLacak isimLer.

Zamanında savunmanın göz bebeği RonaLdo çok iyi bir futboLcumuydu ? Luce geLmeden önce adamı gönderme pLanLarı yapmıyormuyduk ? Adı sanı duyuLmamış Pancu bizde efsane oLmadı mı ? Kaan Dobra gibi ikinci sınıf bir futboLcu sağ tarafta yıLdızLaşmadımı ? HaLa onun gibi iLeri geri giden bir adam aramıyormuyuz ? Herşey sistemde ve oyuncuyu motivede biter. Geçen yıL iyi bir performans gösteren Bobo bu yıL oynamıyorsa bunu hocasında ve sistemde aramak gerek.

HedefLere uLaşmak ciddi yatırımLardan geçer. Bizim en büyük sıkıntımız ve başarısızLığımızın en büyük sebebi istikrarımızın oLmaması. Oyuncu ve hoca konusunda bu istikrarı yıLLardır yakaLayamadığımız için başarıLı oLamıyoruz. Bu yıL ki takım çok iyi meseLa ama bu sefer de hoca engeLine takıLıyoruz, geçen yıLLarda yönetim engeLine takıLdık feLan. Herşey istikrar da biter.

Cengo
18.Aralık.2007, 06:12
Bnece bjk fener bunlar böyle adamalr almamlı bu takımlar avrupada varız diyolarsa kalıtelı veya kalıtelı olmaya aday aadamları almalı bunlarla bıryere varılmaz.

El Yasa'yı Fenerbahçe de mi istiyordu?

LaigLeNoiR
18.Aralık.2007, 06:51
Batuhan Karadeniz devre arasında büyük ihtimalle Giresunspor'a kiralanacak :p

eXcitinG
19.Aralık.2007, 01:12
Ben Mustafa DenizLi nin yerinde oLsam aynen şöyLe yaparım;

Sen zaten hedefLerinden uzakLaşmış bir kuLüpsün. Avrupada havLu atmışsın. Ligde durumun mağLum. Türkiye kupasını zaten boşver.

Satarım sezon ortasında, TeLLo, DeLgado, Seric, Gökhan Zan, Cisse yi. ALırım yerLerine PAF takımdan Emre Özkan ı, bir tane de kaLecimiz var adını tam hatırLayamadım onu. Sonra Antep in orta sahasında Murat CeyLanı aLırım, transferi kapatırım.

DiziLiş oLarak kaLede; Rüştü,Toraman,Zapo,Emre Özkan, Serdar KurtuLuş, Serdar Özkan, Ekrem, Sivok, Murat CeyLan, Bobo, HoLosko (Batuhan)

Sezon sonuna kadar oynatırım. NasıL oLsa bu kadro iLe de beLirLi bir potaya girersin. En kötü Uefa ya gidersin. Ama kazancın cok daha fazLa oLur.

Ha bu arada da iyi bir gözLemLeme ekibi kurarım. Bu adamLarı saLarım, Güney Amerika, Avrupa, İskandinavya ve Afrika üLkeLerine dört bir yanda uzun vadade başarı getirecek oyuncuLar arar, bunLarı sezon sonunda yeni sezon kampında hazır oLacak şekiLde transfer ederim.

Sonunda ne oLur. Bu yıL kaybedersin, geLecek yıL bocaLarsın, bir daha ki yıL başarı geLir, daha sonra daha da büyük başarıLar geLir.

Sistem budur. Bunu yapmadığımız sürece başarıLı oLamayacağız, oLamayızda.

UlquioRRa
19.Aralık.2007, 02:38

Sen zaten hedefLerinden uzakLaşmış bir kuLüpsün. Avrupada havLu atmışsın. Ligde durumun mağLum. Türkiye kupasını zaten boşver.

Satarım sezon ortasında, TeLLo, DeLgado, Seric, Gökhan Zan, Cisse yi. ALırım yerLerine PAF takımdan Emre Özkan ı, bir tane de kaLecimiz var adını tam hatırLayamadım onu. Sonra Antep in orta sahasında Murat CeyLanı aLırım, transferi kapatırım.

DiziLiş oLarak kaLede; Rüştü,Toraman,Zapo,Emre Özkan, Serdar KurtuLuş, Serdar Özkan, Ekrem, Sivok, Murat CeyLan, Bobo, HoLosko (Batuhan)

Sezon sonuna kadar oynatırım. NasıL oLsa bu kadro iLe de beLirLi bir potaya girersin. En kötü Uefa ya gidersin. Ama kazancın cok daha fazLa oLur.

Ha bu arada da iyi bir gözLemLeme ekibi kurarım. Bu adamLarı saLarım, Güney Amerika, Avrupa, İskandinavya ve Afrika üLkeLerine dört bir yanda uzun vadade başarı getirecek oyuncuLar arar, bunLarı sezon sonunda yeni sezon kampında hazır oLacak şekiLde transfer ederim.

Sonunda ne oLur. Bu yıL kaybedersin, geLecek yıL bocaLarsın, bir daha ki yıL başarı geLir, daha sonra daha da büyük başarıLar geLir.

Abi Demirören başta olduğu sürece bunları yapamazsın. Yapsan bile başarı gelmez. Size Cavcav gibi genç oyunculara yönelik bir başkan lazım. Yanına da Ertuğrul Sağlam. Ancak böyle başarıyı sağlayabilirsiniz.

Sir FRD
20.Aralık.2007, 05:45

ah abi bunları bir de bizim süper başkanımız anlasa...

GeNç KaRTaL
20.Aralık.2007, 05:55
Bu dediklerinin şu an için söz konusu olması mümkün değil Hayrettin abi.Neden? Çünkü Mustafa Denizli sezon sonuna kadar sözleşme yaptı.Bunun anlamı şudur.Bu takımı şampiyon yapmak için geldi.Ve bunu başaramazsada sezon sonu gidecek muhtemelen.Nitekim geldiğinden beri yaptığı açıklamalarlada hedefinin ne olursa olsun her zaman şampiyonluk olduğunu söylüyor.Yıldırım Demirören'inde en büyük hedefi zaten bu olay.Yani dediğinin yapılması için yeni bir yönetimin gelmesi lazım..

Ayrıca her ne kadar yolun sonu belli olsada Galatasaray derbisini kaybetsek bile bence şampiyonluk yarışından koptuğumuzu söyleyemeyiz..

anil luque
23.Aralık.2007, 02:23
hayrettın abıcım dedıgın gayet mantıklı ama şemsinin de dediği gibi suan da olacak bir ıs degıl bu .. bu zamanda yapılacak en ıyı ıs devre arasında 'gerçek manasıyla' iyi bir ön libero ve kaliteli bir sol bek .. ben bu mevkıye toplam fıyatları 3 mılyon euroyu gecmeyecek oyle adamlar soylerımkı zaten hepımız bılıyoruz az cok.. tabı bu benımkı hayalden ote bır sey degıl bızım yeteneklı? yonetımımız gıder 3. lig topcusuna mılyon dolarları verır lıgın ıkıncı yarısında aynı ezıyet devam eder .. keske ımkanım olsa da futbolcu lıstesını yonetıme verebılsem :D

goosfraba
23.Aralık.2007, 02:31

Hayrettin abi forumu mu izliyorlar, yoksa senin Murat Ceylan haberlerinden bir haberin var mı bilmiyorum ama senin bu yorumundan sonra MuratCeylan ve Beşiktaş ile ilgili haber yapmışlardı sanırım:D

anilton
23.Aralık.2007, 03:38
Mustafa Denizli ilk geldiği günden bu yana Murat ve Sezer Badur için harekete geçilmesini istemişti yönetimden...

Büyük ihtimalle Seric,Tandoğan ve Tuna'da yolcu...

eXcitinG
23.Aralık.2007, 03:59
Hayrettin abi forumu mu izliyorlar, yoksa senin Murat Ceylan haberlerinden bir haberin var mı bilmiyorum ama senin bu yorumundan sonra MuratCeylan ve Beşiktaş ile ilgili haber yapmışlardı sanırım:D

Sesimi duymuşLardır beLki. YakarışLarımı :D

Sirius Black
24.Aralık.2007, 02:01
Bu yazdıklarımızın olması için önce, tüm takımlarımızın kağıt mendil değiştirir gibi teknik direktör değiştirmemesi gerekli.

anilton
24.Aralık.2007, 02:04
Dalla Bona Gündemde

İtalyan ekibi Napoli'de forma giyen 27 yaşındaki İtalyan orta saha oyuncusu Samuele dalla Bona'nın Beşiktaş'ın gündeminde olduğu ileri sürüldü..

tribalfootball.com adlı uluslararası izlenilirliği olan ünlü spor portalında yer alan haberde, bir dönem Chelsea ve Milan gibi takımlarda da forma giyen Samuele dalla Bona'nın da Napoli Teknik Direktörü Edy Reja'yla anlaşamadığı için Ocak ayında takımdan ayrılmakta kararlı olduğu ve Beşiktaş'a gideceği iddia edildi.

Haberde, Dalla Bona'nın önümüzdeki ay Beşiktaş'a transfer olmaya hazırlandığı da ziyaretçilere aktarıldı. 6 Şubat 1981 İtalya doğumlu Dalla Bona, İtalyan ekibi Atalanta ve İngiliz ekibi Chelsea'nin genç takımlarından form giydi. İtalya 18 Yaş Altı Milli Takımı'nın kaptanlığını yapan Dalla Bona, 1998 yılında Chelsea'yle sözleşme imzaladı. Henüz 17 yaşında Chelsea'nin genç ve rezerv takımında forma giymeye başlayan Dalla Bona, 1998/1999 sezonun 16 gole imza atarak paf takımın gol kralı oldu. Aynı yılın Chelsea'de yılın genç futbolcusu seçildi.

Bir yıl sonra Feyenoord'la oynadıkları Şampiyonlar Ligi maçında Chelsea forması giydi. 3 sezon boyunca Chelsea'de toplam 55 maç oynayan Dalla Bona 6 gole imza attıktan sonra 2002 yılında İtalyan ekibi AC Milan'a transfer oldu. Gennaro Gattuso, Clarence Seedorf ve Andre Pirlo gibi yıldızların arkasında kalan Dalla Bona, buna karşın ilk sezonun takımıyla birlikte Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu ve İtalya Kupası sevinçlerine ortak oldu.

2003/04'te Bologna, 2004/05'te Lecce ve 2005/06'da Sampdoria'da kiralık olarak forma giyen Dalla Bona, 2006 sezonu itibariyle Napoli'de top koşturmaya başladı. Dalla Bona, Napoli'deki ilk sezonun etkili bir performans ortaya koydu ve takımının Serie A'ya yükselmesinde büyük pay sahibi oldu. Ancak 27 yaşındaki futbolcunun bu sezon teknik direktörüyle yaşadığı sorunlar nedeniyle takımdan ayrılacağı İtalyan basını tarafından sık sık dile getiriliyordu.

Buda haberin asıl kaynağı;

Besiktas chasing Napoli's Dalla Bona

21.12.08 | tribalfootball.com
Napoli midfielder Samuele dalla Bona is attracting interest from Turkey.

The former Chelsea and AC Milan midfielder is ready to quit Napoli in January after failing to break into coach Edy Reja's plans this season.

Besiktas are preparing a move for Dalla Bona next month.

eXcitinG
26.Aralık.2007, 19:32
Bobo nun göndereLiceği söyLentiLeri var. DenizLi zaten yorumcuLuk yaparken de kıL oLuyordu Bobo ya. Bu adamdan ne istiyorLar anLamadım gitti.

Bordo61Mavi
27.Aralık.2007, 01:51
Bobo gitsin artik zaten :D her macta bize golu var.

Durgunluk donemi yasiyor oysaki gecen sene 2 defa cikis donemi olmustu cokta iyi oynuyodu. Denizli onun yapabilceklerini kisitliyor, gitmesi en dogru secenek olacak

GeNç KaRTaL
27.Aralık.2007, 23:41
Bekler ve ön libero mevki en büyük sıkıntımız diye düşünüyorum.Cisse kesinlikle yeterli değil.Dalla Bona isimi geçiyor yabancı basında ama Napoli'de bu sezon forma şansı bulamamış olması düşündürücü..Bir ara Aurellio iddiası vardı.Keşke alabilsek.Orta sahaya ilaç gibi gelir valla..

Yıldıray ismide geçiyor.Bence alabilirsek yararlı bir transfer olur.Çünkü Delgado çok istikrarsız..

Ayrıca Bobo'nun gönderilceği haberleri var.Açıkcası sezon başı olsaydı istemezdim gitmesini ama mevcut şartlarda iyi bir paraya satılabilir diye düşünüyorum.Yerine ise eğer ucuza mal olacaksa Fatih Tekke olabilir..

Ayrıca El Yasa'nın ismi geçmişti bir ara.O iş ne oldu acaba?

FeYYaz1989
28.Aralık.2007, 00:02
Geldiğinden beri kıl kaptığım Delgado yerine bir adam güzel olur ama Mustafa Denizli çok tutuyor Delgado'yu...
Bobo,Cisse,Seric,Ali Tandoğan ve Tuna Üzümcü'yü teklif gelmesi halinde göndermeyi planlıyorlar.
Bobo'nun menejeri Fransız takımlarıyla görüşmeye gitmiş.Şu takımda en çok sevdiğim futbolcu diyebilirim Bobo için...Tabi ondan yararlanmayı bilen bir hoca lazım iyi oynayabilmesi için,ilerlemesi durdu adamın.Gitmesi artık onun hayrına olur...Beşiktaş ise £5 Milyon'dan aşağıya satarsa yazık olur bence.
Cisse'ye teklif yokmuş şu anda bildiğim kadarıyla,zaten o da aldığı iyi para nedeniyle ayrılmak istemiyormuş.
Seric için bir İtalyan ve bir Fransız kulübü talip olmuş diye duydum ama ne olur bilmiyorum.

Mustafa Denizli'nin saçma sistemi için bir sağ açık aradığını duymuştum...Büyük ihtimalle de Gökhan Emreciksin'in gelmesini bekliyorduk ama Fenerbahçe araya girince o transfer yattı.Şimdi de Özer'e sulanıyormuşuz ama Galatasaray'ın ciddi şekilde takip ettiği bir futbolcu,bize yar olur mu bilmiyorum.

Son haber de yazıldı mı bilmiyorum kesinleşen bir haber,genç oyunculardan Emre Özkan Eskişehirspor'a 1,5 yıllığına kiralanmış.

GeNç KaRTaL
28.Aralık.2007, 00:59
Aslında mevcut yönetim iş başındayken,yerine ne yaptığını bilen adam akıllı bir yönetim gelmedikçe transfer yapmamamız daha iyi olur sanırım.

anilton
29.Aralık.2007, 00:32
Bu sabah yapılan idman öncesi M.Denizli A.Tandoğan ile görüşerek kendisi ile çalışmayı düşünmediğini söylemiş.Bunun üzerine Ali'de çalışmaya katılmamış.Sonunda kurtulduk heralde...:)

Aynı şeyleri Seric'e de söylemiş...

Batuhan'ın kiralanmasını istemiş,Bobo ilede görüşerek basında çıkan haberler yalan ikinci yarıda kilit oyuncum olacaksın moralini bozma demiş...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Aralık.2007, 01:56
Bu sabah yapılan idman öncesi M.Denizli A.Tandoğan ile görüşerek kendisi ile çalışmayı düşünmediğini söylemiş.Bunun üzerine Ali'de çalışmaya katılmamış.Sonunda kurtulduk heralde...:)

Aynı şeyleri Seric'e de söylemiş...

Batuhan'ın kiralanmasını istemiş,Bobo ilede görüşerek basında çıkan haberler yalan ikinci yarıda kilit oyuncum olacaksın moralini bozma demiş...
umutlandım bak şimdi :) Ali Tandoğan ve Seic'ten kurtulup,Bobo'yu kilit oyuncu yapacağız :)

FeYYaz1989
29.Aralık.2007, 04:06
Fransızlardan iyi teklif gelmedi herhalde Bobo'ya... :)

bjk_melo_151
29.Aralık.2007, 05:34
Savunmanın Sağına ve soluna,ortasahaya(savunma yönü iyi olan),ortasahanın sağına tello gibi iyi orta yapan oyuncu gerek.
Allah yardımcımız olsun iyi bir kaleci de gerekli.

anilton
29.Aralık.2007, 05:41
Sağ tarafta Ekrem,S.Kurtuluş,Toraman idare eder.Sol beke Seric'i gönderip Antep'ten İvan'ı almak en mantıklı iş olur.Orta sahanın sağına Burhan Eşer alınabilir...

bjk_melo_151
29.Aralık.2007, 05:46
Alabilsek sağ tarafa Darijo Srna iyi bir seçim olabilir.

anilton
29.Aralık.2007, 05:54
Srna'yı yedirmezler bize.Shakthar'da bırakmaz zaten...

extensor
29.Aralık.2007, 06:52
İvan Antep'in malı değil. Brezilya'da ki klubunden daha kolay alınır. Zaten antepte sene sonu almayı düşünüyor. Ama İvan'da tutmaz gibime geliyor.

Cisse gönderilmeli Beşiktaş'tan. Kayseri'ye falan gitsin o. Beşiktaş çapinda bir adam değil.
Sol beke kaliteli bir adam gerekiyor. İbrahim'in yerine.
Ekrem bir yere kadar sağ bek oynar. Büyük takımlara karşı olmaz(bkz: Zaten olmadı)

Serdar Kurtuluş'un kulağı çekilip kendine gel denmeli. Sonra lütfen ön libero için hazırlanmalı şu adam. Kim sağ bek yaptıysa kördür. Tigana o kadar zekiydi ki oynaması gereken yeri buldu oynattı. Müthişde oynadı.

Beşiktaş'ta bir ara bomba gibi oynayan adamlar yeri geliyor bir ara piyasadan kayboluyor. Sene başı Holosko. 1 senedir Serdar Özkan, 1senedir Kurtuluş. Bu sene Bobo, bu sene Tello. Ne oluyor bunlara yahu.

Düşünüyorum da İbrahim toraman varken Zapo'ya gerek yoktu. Oda bir yere kadar futbolcu işte. 3. yapar şampiyon yapmaz.

Sivokta ön liberoda oynar. Ama şampyion olmak için bu adamlardan çok daha iyileri gerekli.

Eee transferde bir yere kadar. Başka bişeyler eksik bu takımda. Ama ne?

anilton
29.Aralık.2007, 18:18
Bu arada dün konuştuğumuz sağ kanat olayında bir adım atılmış...

SAĞ TARAFA KENNEDY..

Kennedy Bakırcıoğlu her an Kartal olabilir..

Ajax`ta top koşturan Türk asıllı oyuncu Kennedy Bakırcıoğlu Beşiktaş yolunda.

28 yaşındaki orta saha oyuncusu 15 kez İsveç milli takımında oynadı.

Türk statüsünde oynayabilecek olan Bakırcıoğlu, Beşiktaş`ın orta sahasına aranan taze kan olabilecek kariyerde.

BONSERVİS BEDELİ YOK

Ajax takımı ile sözleşmesinde olan özel bir maddeden ötürü Ocak ayında serbest kalacak olan oyuncunun yıllık maliyeti ise

900 bin Avro civarında.

KARAR DENİZLİ`NİN

Ortasahanın sağında oynayan oyuncu aynı zamanda golcü kimliği ile ön plana çıkıyor

Hollanda ligi`nde 89 maçta 29 gol atan Bakırcıoğlu, Beşiktaş`ın ilgisi karşısında çok mutlu olduğunu ve

şampiyonluk yolunda takıma en üst düzeyde katkı yapabileceğini söyledi.

Denizli`nin yeşil ışık yakması durumunda devre arası Antalya kampına yetişecek olan oyuncu, Türk statüsünde

oynayacak olması sebebi ile, yabancı kontenjanında da herhangi bir sıkıntı yaratmayacak.

KURTULUŞ SAKAT, TANDOĞAN YOLCU

Bugün Tandoğan`ın takımdan ayrılması ve Serdar Kurtuluş`un sakatlığının devam etmesi yüzünden o bölgede

sıkıntı yaşayan teknik ekibin bu gelişme karşısında çok mutlu olduğu ve nihai kararın hafta sonuna kadar verileceği bildirildi.

HABER1903

FeYYaz1989
29.Aralık.2007, 22:44
Maçları Business Channel verirken izlemiştim bir kaç kez Kennedy'yi Ajax'ta...
Teknik bir adam ama zaman zaman yaptığı hareketler saç baş yoldurabilir.
Ayrıca Mustafa Denizli'nin sağ açığına uyacak adam değil bence,defans yapmayı pek sevmiyordu...Şimdi nasıldıır bilemem tabi.
Hayırlısı olsun.

bjk_melo_151
30.Aralık.2007, 01:19
Kennedy'nin yaptığı ortalar çok sert ve hızlı isabet oranı da düşük.Hızı da çok iyi değil.

anilton
30.Aralık.2007, 23:21
Menajerler Geremi'yi bize önermişler.Newcastle 2.5 milyon euro istemiş.Geremi ise yıllık 3 milyon euro istemiş...

Yönetim ise bu kadar parayı verirsek takımda dengeler bozulur diyerek reddetmiş...

3-5-2'de sağ tarafa ilaç olur Geremi.Aslında ücrettede indirime gidilebilir biraz görüşülse,ama bu yönetimde o kabiliyet nerede...

anilton
02.Ocak.2008, 03:32
JOVANOVİC DENENECEK..

Beşiktaş, 23 yaşındaki Sırp oyuncuyu Antalya kampında denemek istiyor...

Ligin devre arası tatiline girdiği günden bu yana transferde sessizliğini koruyan Beşiktaş, ilk olarak orta sahasına katkı yapmak için temaslarını hızlandırdı. Orta sahada ön libero bölgesinde görev yapacak bir futbolcu arayan Siyah beyazlıların, menajerliğini Galatasaray`ın eski futbolcusu Cevad Prekazi`nin yaptığı Borislav Jovanovic ile ilgilendiği öğrenildi. Sırbistan İkinci Ligi takımlarından FK Srem Sremska Mitrovica`da forma giyen, 23 yaşında ve 1.91 boyundaki Sırp futbolcunun İstanbul`da olduğu kaydedildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli`nin denenmesine sıcak baktığı genç oyuncunun, Siyah Beyazlı takımla birlikte 10 Ocak`ta başlayacak Antalya kampına katılması bekleniyor. Ancak kadrosunda 8 yabancı futbolcu bulunan Siyah Beyazlı ekibin bu oyuncuyu transfer etmek istemesi halinde yabancı kontejanında yer açması gerekecek.

İlk olarak Beşiktaş ile Antalya kampında antrenmanlara çıkması düşünülen Jovanovic`in beğenilmesi halinde Siyah Beyazlı takımın kadrosunda bulunan bir yabancı oyuncunun sözleşmesinin feshedilebiliceği gündeme gelecek. Böyle bir karar verilmesi halinde bu futbolcunun Antony Seric olması bekleniyor.

DHA

Aşk-ı Şehir
02.Ocak.2008, 03:39
Acaba mevkiisi ne? Mustafa Denizli son açıklamasında Gattuso gibi bir oyuncum olmasını isterdim demişti. Acaba onun gibi bir oyuncu mu? :)

Universal
02.Ocak.2008, 03:47
Sırbistan ikinci liginden, Türkiye'de şampiyonluk oynayan bir takıma transfer edilmiş bir oyuncu. Ön yargılı olmamak için yorum yapmıyorum ama; eğer istenileni vermesse Denizli'nin çok fazla kötü yönde eleştiri yağmuruna tutulacağından eminim.

anilton
02.Ocak.2008, 03:54
Denenecek arkadaşlar denenecek!!!

Aşk-ı Şehir
02.Ocak.2008, 04:03
Denenecek arkadaşlar denenecek!!!

Ben kendi adıma söylüyorum: Farkındayım Anıl'cım. :) Zaten istediği performansı görürse alınması yönünde rapor verecektir Mustafa Denizli...

anilton
02.Ocak.2008, 04:09
Bende farkında olmayanlara söyledim Mustafa...

anilton
02.Ocak.2008, 21:54
Kartal Geremi'nin peşinde

İngiliz basını, transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın Newcastle United'da forma giyen Geremi'nin peşinde olduğunu iddia etti. Siyah beyazlılar Sırp Jovanovic'i İse denemek üzere İstanbul'a getirdi.

NTVSPOR

Ara transferdeki sessizliğini koruyan Beşiktaş'da İngiliz basınında yer alan habere göre siyah-beyazlıların, Newcastle United'da forma giyen Njitap Geremi'nin peşinde olduğunu iddia etti.

The Daily Mirror gazetesinde yer alan habere göre, siyah-beyazlıların, orta sahada görev yapan Kamerunlu futbolcu için kulübüne 2 milyon Sterlin bonservis bedeli teklif ettiğini ileri sürülürken, kadrosunu yeniden şekillendirmek isteyen Newcastle'ın, Kamerun Milli Takımı'nda da forma giyen 30 yaşındaki Geremi'nin satışına onay verebileceği idda ediliyor.

Öte yandan, teknik direktör Mustafa Denizli'nin kasetlerden izleyip beğendiği ve menejerliğini Galatasaray'ın eski futbolcusu Cevad Prekazi'nin yaptığı Borislav Jovanoviç denenmek üzere İstanbul'a geldi.

Sırbistan 2. Ligi takımlarından Srem Sremska Mitrovica'da forma giyen, 23 yaşında ve 1.91 boyundaki Sırp futbolcunun 10 Ocak'ta başlayacak olan Antalya kampına götürülerek deneneceği bildirilken, 8 kişilik yabancı kontenjanı dolu olan siyah beyazlıların Jovanovic'i transfer etmesi halinde Seric'le yollarını ayırması bekleniyor.

Öte yandan Beşiktaş'ın Fransız oyuncusu Cisse'nin de Türkiye'ye döndüğü ve takımın bu sabah yaptığı antrenmana katıldığı öğrenildi

anil luque
03.Ocak.2008, 05:25
geremı belkı ıs yapabılır garantısnı kımse veremez ama ulkemızı tanıyor ve tecrubesıyle bıseler katabılır jovanovıc ıse ısmı guzel olmasına ragmen tam bı kapalı kutu :D

GeNç KaRTaL
04.Ocak.2008, 08:33
Geremi tuzlu;ama kaliteli bir transfer olur.Jovanovic hakkında bir fikrim yok.Eğer yetenekli bir isimse Mustafa hocanın gözüne girecektir.Sırbistan 2.liginde oynamış olmasından dolayı kesinlikle ön yargım yok.Sadece 23 yaşına kadar keşfedilememiş olması düşündürücü.Eğer yetenekli bir oyuncuysa olabilir..

cureshot
05.Ocak.2008, 20:55
Beşiktaş Zafer Yelen'i istiyor

Orta sahaya takviye yapmak isteyen Beşiktaş, Hansa Rostock'un genç oyuncusu Zafer Yelen'le prensip anlaşmasına vardı. Alman kulübüyle bonservis pazarlığı sürüyor.

http://www.ntvspor.net/Images/39316.jpg

Transfer sezonuna genç oyuncularını kiraya vererek başlayan Beşiktaş, Almanya ikinci ligi takımlarından Hansa Rostock forması giyen Zafer Yelen'i renklerine bağlamak için çaba sarfediyor.

Hansa Rostock kulübüyle 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Zafer Yelen'in, Beşiktaş'ın teklifine olumlu yanıt verdiği ve iki kulübün görüşmelere devam ettiği öğrenildi.

Hansa Rostock kulübünün, 22 yaşındaki futbolcunun bonservis bedeli olarak 1.5 milyon Euro istediği, Beşiktaş'ın ise bu rakamı aşağı çekmeye çalıştığı belirtiliyor.

NTVSpor

Aşk-ı Şehir
05.Ocak.2008, 22:02
NTVSpor sen bari yapma. Hansa Rostock klübü yaklaşık 1 ay kadar önce Zafer Yelen ile sözleşmeyi fesettiklerini açıkladı...

TR.CaPTaiN
09.Ocak.2008, 06:01
Sporx Yusuf'un Beşiktaş'a transfer olduğunu yazmış.

Fernando Gago
09.Ocak.2008, 06:33
Beşiktaş yanlış transferler yapmaya devam ediyor ...

World Hollow o1
09.Ocak.2008, 06:47
Beşiktaş, Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Yusuf Şimşek'i 1.5 yıllığına renklerine bağladı.

NTVspor | Son Dakika

cureshot
09.Ocak.2008, 06:50
Evet, ben de şimdi gördüm. Bu ne biçim bir transferdir yahu!

World Hollow o1
09.Ocak.2008, 06:53
Zaten Ertuğrul Sağlam takımda istemiyordu Yusuf Şimsek'i oda mağnayla Trabzon'a kakalanmak istendi Trabzon'da istemeyince.

Beşiktaş talib oldu heralde. ( doğruluk oranı resmi olarak belli olur zaten )

nerazzuri
09.Ocak.2008, 06:55
Sanırım Delgado'ya alternatif. Ama Yusuf 35 yaşında. Ne alternatifi. Saçmalık resmen bu transfer. İnşallah doğru değildir.

KaPaLı
09.Ocak.2008, 07:02
Saçmalıklara devam.

KanaKe
09.Ocak.2008, 07:24
Sanırım Delgado'ya alternatif. Ama Yusuf 35 yaşında. Ne alternatifi. Saçmalık resmen bu transfer. İnşallah doğru değildir.
Yanlisin var Yusuf 33 yasinda. 3-4 sene daha rahatlikla oynar.

RaSenGan
09.Ocak.2008, 07:26
Yanlisin var Yusuf 33 yasinda. 3-4 sene daha rahatlikla oynar.

Fazla abartma istersen.:) 35'i geçemez.35'ten sonra bırakır.

EreN
09.Ocak.2008, 07:42
İlginç bir transfer gerçekten..

nekop
09.Ocak.2008, 07:47
Flaş…Yusuf Şimşek Transferinde Komedi!
08.01.2009 23:49:00
Bursaspor, Trabzonspor’dan istediklerini alamayınca, ortalığı kızıştırmak için araya Beşiktaş’ı koydu… İbrahim Yazıcı yakın dostu Levent Erdoğan’la görüştü… İşte ayrıntılar… (SON DURUM)
PAPERMOON'DA İÇKİ MASASINDA ORTALIK KIZIŞTIRILIYOR!

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı yakın dostu Levent Erdoğan'ı araya koydu... "Beşiktaş Yusuf Şimşek'e talip" havası ortalığa pompalanıyor...

Oltayı yutan bazı haber kanalları "Yusuf Şimşek 1.5 seneliğine Beşiktaş'ta" şeklinde alt yazı geçmeye başladı bile...

Taraflar hâlâ Papermoon'da... Bir takım telefonlar edilerek fiyat yükseltilmeye çalışılıyor.... Bakalım bu transfer komedisinin ardından Yusuf Şimşek hangi takıma transfer olacak, daha doğrusu KİMİN ELİNDE KALACAK?

Papermoon'da telefon trafiği sürüyor... Pazarlığı Ertunç Soğancıoğlu üstlendi... Beşiktaş'tan transfere karşı çıkan ve "istifa ederiz tehditinde bulunan" yöneticiler var...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yusuf şu an Trabzon kampında!

Yusuf Şimşek transferinde çok ilginç gelişmeler yaşanıyor !.. Beşiktaş'a gidebileceği söylenen yıldız futbolcu şu anda Trabzonspor'un kamp yaptığı otelde, bordo mavili takımın yöneticisi Mahmut Aksu ile görüşüyor !..

Lig TV Trabzonspor Muhabiri Can Karyağdı'nın bildiridğine göre akşam menajeriyle birlikte Trabzonspor'un kamp yaptığı otele gelen Yusuf, Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu ile görüşmelerini sürdürüyor.

BEŞİKTAŞLILAR NE DEDİ?
Bu arada Beşiktaşlı yöneticiler Yusuf'un Trabzonspor kampına gitmesini "Yusuf oraya Ersun Yanal ile vedalaşmaya gitti" diye yorumladılar.

http://ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=50937

cureshot
09.Ocak.2008, 07:57
NTVSpor da haberi kaldırdı zaten. NTVSpor da güvenilirliğini kaybetmeye başladı artık.

EreN
09.Ocak.2008, 08:16
Yapılan resmen futbolcunun fiyatını yükseltmeye yönelik bir hareket. Garip doğrusu. Bakalım sonuç ne olacak?

nekop
09.Ocak.2008, 09:08
Flaş....Transfer Bitti! Yusuf Beşiktaş’ta...

09.01.2009 01:12:00Beşiktaş Aydın Karabulut ve Tuna’yı Bursaspor’a verdi… Üstüne de para ödeyecek… Ertunç Soğancıoğlu pazarlık yaptı, Demirören “tamam” dedi… 33 yaşındaki Yusuf Şimşek Beşiktaşlı oldu… İşte ayrıntılar…
Beşiktaş genç yıldızları Aydın Karabulut ve Tuna'yı Bursaspor'a verdi... Üste 600 Bin YTL. Bonservis bedeli de verecek.... Yusuf Şimşek Beşiktaşlı oldu... Taraflar az önce el sıkıştı...
Beşiktaş, yapılan özel sözleşme gereği, sezon sonunda Aydın Karabulut'u geri almak isterse kendine öncelik tanınacak. Ancak Bursaspor'a 1 Milyon Avro bedel ödenecek...
Taraflar şu dakikalarda mukavele hazırlıyor...
Anlaşma bozulmazsa, yarın imza töreni gerçekleşecek...
Yusuf Şimşek, gelişmeleri bulunduğu Antalya'da telefondan takip ediyor.
Trabzonsporlu yöneticiler bu gelişmeler karşısında son derece öfkelendiler...
Bir Papermoon gecesi daha "sürpriz bir transferle" son buldu...
Dışarıda lapa lapa kar yağıyor!
(*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz!

Ne gece bee :D

PesimiSTyLa
09.Ocak.2008, 09:13
Aydın gibi adam her ne olursa olsun 34 üne merdiven dayamış bir oyuncu için geri alma opsiyonu olsada-ki bnservis ödeyeceksin- bonservisi ile verilmemeliydi. Çok yanlış bi karar. Tuna + Aydın bir de üste para. Bursa iyi iş yapmış.

KaPaLı
09.Ocak.2008, 09:17
Tuna'ya boşuna yarım sezon ödenen parayamı yansın yoksa Aydın gibi bir oyuncuyu kaybetmesinemi. Gerçekten acıyorum bazen Beşiktaşlı arkadaşlara. Böyle bir yönetimi haketmiyolar.

Alicanfmfan
09.Ocak.2008, 09:18
YUSUF ŞİMŞEK BEŞİKTAŞ'TA!..

(ÖZEL HABER) FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ! Türkiye'de transfer gündeminin en sıcak gelişmelerini bulduğunuz Sporx, Beşiktaş'ın ara transferdeki ilk bombasını duyurdu, Türkiye bu transferi televizyonlardan, herkesten önce Sporx'ten duydu!
Trabzonspor'la anlaşmak üzere olan Bursaspor'un deneyimli yıldızı Yusuf Şimşek'i Beşiktaş kaptı. Siyah-beyazlı kulübe yakın kaynaklardan öğrendiğimiz bilgiye göre yıldız oyuncu Beşiktaş'a transfer oldu. Yusuf Şimşek'in Beşiktaş'la 1,5 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
Mustafa Denizli'nin de onayını alan Başkan Yıldırım Demirören bu transferi bitirdi. Siyah-beyazlılar, Yusuf'a karşılık iki genç oyuncuyu Bursaspor'a gönderecek.
Kemerspor'da başlayan kariyeri, Denizlispor'da devam eden ve Fenerbahçe'ye transfer olan Yusuf Şimşek sarı-lacivertli kulüpte bekleneni veremedikten sonra Anadolu'da bir çok takımda oynadı. Daha sonra Denizlispor'da yeniden kendini buldu. Denizli'deki istikrarı ve güzel futboluyla ikinci baharını yaşayan Şimşek, sezon başında Bursaspor'a transfer olmuştu.

Trabzonspor ile uzun süredir transfer görüşmeleri yapan yıldız oyuncunun transferi Bursaspor yönetimini yüksek bonservis talebi nedeniyle tıkanmıştı. İlk olarak Sporx.com'un duyurduğu Yusuf Şimşek'in Beşiktaş'a transferi spor kamouyonu bomba gibi düştü. İmza Cuma günü

Yusuf Şimşek ve Bursasporlu yönetilerle kıran kıran bir pazarlık yapan Demirören ve ekibinin yıldız futbolcuya Cuma günü 1.5 yıllık sözleşme imzalatacağı öğrenildi. Son gelen bilgiler, bu transfer karşılığı Bursaspor'a belli bir miktar para ve Ertuğrul Sağlam'ın çok istediği Aydın Karabulut ile Tuna Üzümcü'nün verileceği yönünde.

09.01.2009

Kaynak : Sporx.com

Bordo61Mavi
09.Ocak.2008, 10:18
Allah Yildirim Demirorenden razi olsun :D

Gazeteler Bjk bize calim atti diyor ama ben boyle calima kurban olurum, BJK herzaman boyle calim atsin. Buyuk bi yanlistan kendimizi son anda kurtardik, boylece 2 ci Ceyhun vakamiz yasanmadi.

Yusufa bjkde basarilar

El Barto
09.Ocak.2008, 20:32
Yusuf mu? :confused:

Allahım sen biz Beşiktaşlı kullarına sabır, yönetime akıl ihsan eyle. Dünde bir haberde Cisse'nin gönderilip bir oyuncunun deneneceği -bilmem hangi ülkenin 2. lig takımında oynuyormuş- yazıyordu. Yusuf'a karşılık Aydın Karabulut'u gönderen teknik heyetinde, yönetiminde akıl sağlığından şüphe ederim.

Artık bu son transferlerimizle bu sene açık ara şampiyon oluruz, seneyede Şampiyonlar Liginde final oynarız Yusuf'ta en değerli oyuncu seçilir... ;)

KanaKe
09.Ocak.2008, 20:40
Fazla abartma istersen.:) 35'i geçemez.35'ten sonra bırakır.
Yusuf basariya ac bir futbolcu. Ne kadar oynayacagini hep birlikte görürüz.

Onurap
09.Ocak.2008, 20:54
Yusuf imza için İstanbul'da
Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Yusuf Şimşek, İstanbul'a geldi. fask yoluyla sözleşme imzalayan tecrübeli oyuncu, bugün basın önüne çıkacak.

NTVSPOR
Güncelleme: 13:35 TSİ 9 Ocak 2009 Cuma

Trabzonspor'un transfer etmek için büyük uğraş verdiği ancak Beşiktaş'ın ani girişimiyle siyah-beyazlıların yolunu tutan Bursaspor'lu Yusuf Şimşek İstanbul'da...

Antalya'daki Trabzonspor kampından ayrılan tecrübeli futbolcu, İstanbul'a geldi. Siyah-beyazlı kulüple fask yoluyla resmi sözleşme imzalayan Yusuf için bugün basın önünde bir imza töreni düzenlenecek.

Teknik Direktör Musatafa Denizli ile görüştükten sonra Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde 1.5 yıllık imza atacak olan Yusuf Şimşek, yarın da yeni takımıyla birlikte Gaziantespor maçı için Gaziantep'e gidecek.

eXcitinG
09.Ocak.2008, 20:59
MiLan gibi bir takım oLuyoruz uLan yavaş yavaş. GençLeri sat ihtiyarLarı topLa.

Sen bütün iddaa nı kaybetmişsin. Tam bu dönemde geLecekte senin takımında oynayacak oLan, Emre Özkan, Batuhan ve Aydın gibi isimLeri gönderiyorsun başka takımLara kendi takımına 35 ne geLmiş ihtiyarLarı aLıyorsun. Biraz akıL, fikir versin birisi şu adamLara yahu.

Koysana işte Aydını, Batu yu Emre yi adamLar aLışsın formaya, ısınsınLar kendi yetiştikLeri takımda oynamaya ne kadar gereksiz ve boş insanLarsınız siz yahu.

deniz.91
09.Ocak.2008, 21:01
Bence Delgadoya iyi bir alternatif ama aydını vermeleri çok kötü aydın kiralıkmı bonservsilimi

PesimiSTyLa
09.Ocak.2008, 21:21
Yusuf'un transferi için Bursaspor'a Tuna Üzümcü ve Aydın Karabulut'un verileceği bildirilirken, görüşmelerin tıkanmasına neden olan Aydın konusundaki pürüzlerin de giderildiği ifade edildi. Beşiktaş Kulübü, Yusuf'a karşılık Bursaspor'a verdiği Aydın'ı daha sonra 500 bin TL karşılığında geri alabilecek.

............

eXcitinG
09.Ocak.2008, 21:24
Kendi adamımızı ve geLecek vaad eden bir ismi bir ihtiyarı aLmak için para karşıLığı veriyoruz sonra tekrar aLmak için 500 bin ödeyeceğiz. Vay be süper bir poLitika, heLaL size be. Aferin.

Onurap
09.Ocak.2008, 21:52
Kendi adamımızı ve geLecek vaad eden bir ismi bir ihtiyarı aLmak için para karşıLığı veriyoruz sonra tekrar aLmak için 500 bin ödeyeceğiz. Vay be süper bir poLitika, heLaL size be. Aferin.

Tabi sonra aydın gelmek isterse?
Araya fenerbahçe ve galatasarayda girebilir:u:

Lucas Neill
09.Ocak.2008, 22:14
Yusuf basariya ac bir futbolcu. Ne kadar oynayacagini hep birlikte görürüz.

Yusuf ne kadar aç olursa olsun bi süre sonra vücudu da kabul etmez futbolu 1 sene daha oynar sonra kötü takımlara gider...

El Comandante
09.Ocak.2008, 22:22
Besiktas cok hatali bir transfer yapti,bana kalirsa.Yusuf iyi futbolcu da,artik yasi gecmis,ne gerek var onu almaya ? Bir de karsiliginda Aydin gibi büyük gelecek vaadeden bir oyuncuyu vermisler.Aydin'a sans verip,düzgünce oynatsalardi 1 seneye kalmaz takimin en iyisi olurdu.
Ama ben alistim Besiktas yönetiminin sacmaliklarina,yakinda yine gereksiz bir futbolcu alirlar,karsiliginda Batuhan'i verirler ...

El Barto
09.Ocak.2008, 22:23
Sergen'i de isteriz ;;)

Jesus_FB
09.Ocak.2008, 22:26
M.Denizli pek bir severdi yusufu. Ne olursa olsun Yusuf kaliteli bir oyuncu iyi isler yapabilir Besiktasta

Onurap
09.Ocak.2008, 22:32
Delgadoyu kesicek bence çünkü kıl oldu ona..:D

anilton
09.Ocak.2008, 22:35
Vahhhh vahhh,yok böyle bir şey...

Yusuf'un yararlı olup olmayacağı tartışılır ama Aydın'ı vermek,daha sonra 500 bin verip geri alma muhabbetini sadece kaliteli yönetimler yapabilir.Bu yüzden ayakta alkışlıyorum yönetimimizi ve büyük başkanımızı..!

TR.CaPTaiN
09.Ocak.2008, 22:37
Yusuf Beşiktaş'ta ne kadar başarılı olur bilemiyorum fakat Ertuğrul Sağlam - Aydın ikilisi adından sıkça söz ettirebilir.

anilton
09.Ocak.2008, 22:39
Aynen Aydın kiralanmış olsa çok iyi bir seçim olurdu.Çünkü Bursa'da Ertuğrul Hoca sürekli oynatır onu ve fit hale getirir.Sonra döner ve sezon başı direk girer kadroya.Ama nerede o zeka bu yönetimde...

GodfatheR
09.Ocak.2008, 22:43
Yusuf transferi çok yanlış bir transfer.Bu yaştan sonra anlamak güç.Ancak Aydın gibi gelecek vaadeden bir genci bonservisiyle vermek yanlışdan da öte ahmaklığın ta kendisidir.

anilton
09.Ocak.2008, 22:48
Yusuf Delgado'nun sakatlığı ve geç dönecek olması dolayısıyla Mustafa Hoca tarafından istendi.Delgado iyileştikten sonrada ona alternatif olacaktır.Kadroda bulunmasının bir zararı yoktur.Sadece Aydın konusu üzücü.Bu aptallığı nasıl yapıyor bu yönetim akıl almıyor...

GodfatheR
09.Ocak.2008, 22:52
Yusuf Delgado'nun sakatlığı ve geç dönecek olması dolayısıyla Mustafa Hoca tarafından istendi.Delgado iyileştikten sonrada ona alternatif olacaktır.Kadroda bulunmasının bir zararı yoktur.Sadece Aydın konusu üzücü.Bu aptallığı nasıl yapıyor bu yönetim akıl almıyor...

Bence Yusuf yerine Tello orda çok daha iyi oynar.Hem takımada alışmış bir oyuncu.Yahu sanki Yusuf hemen gelir gelmez %100 perormansla mı oynayacak.Daha takıma alışma süresi filan ancak Delgado'nun yedeği olur ki bence gereği yok.Tabi ki bu benim düşüncem.

El Barto
09.Ocak.2008, 22:56
Yusuf'u oynatacağı yerde Aydın'ı oynatsaydı ve Aydın berbat oynasaydı ona razıydım ama, gelecek genç oyuncu cart curt atıp böyle fiillerde bulunmak...

eXcitinG
09.Ocak.2008, 23:04
BöyLe bir yönetime sahip oLduğum için gözyaşLarı içinde gururumdan zor duruyorum.

SağoL Avrupa nın en iyi yönetimi.

erdemzorer10
10.Ocak.2008, 00:18
Bursaspor bir hayli karlı çıktı bence..

Crocodile1963
10.Ocak.2008, 00:18
Bu işten kesinlikle Bursaspor kârlı çıkmıştır. Trabzonspor yönetimi sözleşmeli bir oyuncuyu kampına kadar çağırmış ama iş paraya gelince istenilen teklifi çok görmüştür. Bursaspor Yusuf'a karşılık Tuna özellikle Aydın transferini 33 yaşındaki bir adama karşılık aldıysa büyük iş başarmıştır. Görüşmeler şuan devam ediyormuş. Bursaspor Aydının maddesini kaldırmaya çalışıyormuş.

Varonil
10.Ocak.2008, 00:31
Transfer hayırlı olsun her iki taraf adına da.Yusuf Beşiktaş için faydalı olacaktır mutlaka ancak ben bu transferden Bursaspor'un kârlı çıktığını da belirtmek istiyorum.Aydın ve Tuna Bursaspor için nokta transferler oldular.

Memedov
10.Ocak.2008, 01:16
Çavuşoğlu: Bursaspor karlı çıktı

Bursaspor Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, Yeşil-beyazlı kulübün Yusuf Şimşek`in transferinden karlı çıktığını söyledi.
09-01-2009

Kaynak:İHA

Tecrübeli futbolcu Yusuf Şimşek`in transferiyle ilgili açıklamada bulunan Bursaspor Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, "Yusuf`u transfer etmek isteyen kulüplerin bedelini ödemeden almaya çalışması ve maçlar devam ederken teklifte bulunması hoş ve etik değil. Transfer bir evlilik gibidir. Beşiktaş camiası Yusuf`u renklerine katmıştır, hayırlı olsun" dedi.

`TRABZONSPOR YÖNETİMİNİN SÖZ SÖYLEMEYE HAKKI YOKTUR`

Trabzonspor`un bu süreci çok geciktirdiğini ifade eden Çavuşoğlu, "Belki de bu transferin olmasını arzu etmediler. Trabzonspor yönetiminin Bursaspor kulübüne ve başkanına herhangi bir söz söylemeye hakkı yoktur. Bu bir ticarettir. Bursaspor`da oynamak istemeyen futbolcu arkadaşımız Yusuf Şimşek`in de gitme arzusu olduktan sonra hangi takıma gideceği önemli değildir. Bursaspor, bu trasferden karlı çıkmıştır. Bir ticaret olmuştur. Sezon başında eksik ve hatalarımız olmuştur, bunu Yusuf`un transferiyle telafi ettik" diye konuştu.
Yusuf Şimşek Antalya`dan Beşiktaş ile 1,5 yıllığına sözleşme imzalamak için İstanbul`a hareket etti.

Olay

Yusuftan bu saatten sonra Bursaspor için ne köy olurdu ne kasaba.Aydın ve Tuna'yı da Yusuf'a karşı alarak çok iyi bir iş çıkardı bence Bursaspor yönetimi tebrikler.

iki tarafada hayırlı olsun.:)

LaigLeNoiR
10.Ocak.2008, 01:31
Hadi bakalım Yusuf bu kadar adamın yüzünü kara çıkartmak da sana düşüyor.

Bence takım içinde iyi bir lider rol üstlenebilirse verim alırız.

Bazı maçlarda Tello zaten Delgadonun rolüne üstlenip Delgado forvet arkasında geziniyordu bunu engelleyecek bence artık Yusuf transferi.

Holosko - Bobo aynı anda oynayabilecek :) tek sevincim de bu.

erdili
10.Ocak.2008, 02:02
bence yusuf-nobre-holosko üçlüsü ligin ikinci yarısında iyi işler yapacak.
sanırım gs maçında delgado'nun gördüğü kırmızı kart yüzünden denizli'nin delgado'ya olan inancı sarsılmış olacak ki devre arasında yusuf'u istedi.

JunkChorn
10.Ocak.2008, 02:25
Yusuf iyi oynar oynamaz.1 sene oynar 2.sene başlar eleştiriler.
Aydın 3 sene sonra 5milyona satılır , yine Bursaspor kazanır.

anil luque
10.Ocak.2008, 04:11
soylenecek fazla soz olmamakla beraber burada ceza almama neden olabılecek bırkac sozum var ama bana kalsın onlarda =) gercekten bu yonetım Büyük Beşiktaş'ın basına gelmıs en kotu seydır ve bundan kurtulmaktan baska bır care yoktur..
ben artık bu adamların down sendromlu falan olduklarını dusunmeye basladım .. futboldan zerre anlamayan bırı bıle sıze en fazla 1-2 yıl hızmet edebılecek bır oyuncuya karslık sızın butun gelecegınız olabılecek bır oyuncyu vermez bence

Sheriff
10.Ocak.2008, 06:08
Yusuf iyi bir oyuncu, belki oynadığı süre içerisinde katkılarıda olacaktır. Ama Aydın'ı vermeleri kötü olmuş.

I3esiktas
10.Ocak.2008, 06:10
Aydın'ı 3 sene içinde bizden başka bir kulüp alamaz demi?

Raten
10.Ocak.2008, 06:32
Beşiktaş Kulübü, Anadolu Ajansı'ndan gelen bilgiye göre, anlaşmaya vardığı Yusuf Şimşek ile resmen sözleşme imzaladı.

Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Kulübümüz milli futbolcu Yusuf Şimşek ve kulübü Bursaspor ile anlaşmaya varmıştır. Yusuf, kendisini 1.5 yıllığına siyah-beyazlı renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzalamıştır'' ifadesi kullanıldı.

Trabzonspor'un uzun süredir peşinden koşturduğu Yusuf'a dün sürpriz bir şekilde talip olan ve yaptığı görüşmelerin ardından bugün tecrübeli oyuncuyu İstanbul'a getiren Beşiktaş, devre arasındaki ilk transferini gerçekleştirdi.

Beşiktaş Kulübü, Yusuf Şimşek'in transferi için kendisi ve Bursaspor kulübüyle görüşmelere başladığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bildirdi.Siyah-beyazlı kulüpten İMKB'ye gönderilen yazıda, "Bursaspor Kulübü profesyonel oyuncularından Yusuf Şimşek'in transferi konusunda, kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Mustafa Denizli'nin de onayını alan Başkan Yıldırım Demirören bu transferi bitirdi. Siyah-beyazlılar, Yusuf'a karşılık iki genç oyuncuyu Bursaspor'a gönderecek.

Trabzonspor'la anlaşmak üzere olan Bursaspor'un deneyimli yıldızı Yusuf Şimşek'i son anda Beşiktaş kaptı. Siyah-beyazlı kulübe yakın kaynaklardan öğrendiğimiz ve duyurduğumuz bilgi ile Yusuf'un Beşiktaş'a transfer olduğunu açıkladık.

Yusuf Şimşek'in Beşiktaş'la 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Trabzonspor cephesinden ise Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu Sporx'e yaptığı açıklamada bu transfer için tüm girişimlerinin tamamen bittiğini söyledi.

sporx ve bjk.com.tr

http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=13971

Crocodile1963
10.Ocak.2008, 06:37
İş resmiyet kazandı. Yarın da büyük olasılıkla Bursaspor'a verilecek 2 oyuncu ve para şartları açıklanır. İki takım içinde hayırlı olması dileğiyle.

Alicanfmfan
10.Ocak.2008, 06:45
tuna Bursaspor'a yarayacak ömer'in yanına harika olur..

Bordo61Mavi
10.Ocak.2008, 11:32
Yusuf: 'Doğuştan Beşiktaşlıyım'

:D:D

iste linki

http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=spor&KategoriID=&ArticleID=1045237&Date=10.01.2009&b=Yusuf:%20Dogustan%20Besiktasliyim&ver=79

Ne diim artik :) Imza atmadan transferlere inanmiyalim

Trabzonspor
10.Ocak.2008, 17:09
yusuf dıyokı 'bunu ımza atarken söylicektim ama;Biz soradan değil doğuştan beşiktaşlıyız.'akşam ızlerken ıyı guldum valla :D

El Barto
10.Ocak.2008, 17:44
Eğer birgün beni Fenerbahçe transfer ederse bende doğuştan Fenerliyim diyeceğim. ;)

Alternatif diye aldığımız adama bak yahu 34 yaşında. Umarım sorun çıkarır yedek kaldığı süre içerisinde. :p

Aşk-ı Şehir
10.Ocak.2008, 17:50
Yusuf: 'Doğuştan Beşiktaşlıyım'

:D:D

iste linki

http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=spor&KategoriID=&ArticleID=1045237&Date=10.01.2009&b=Yusuf:%20Dogustan%20Besiktasliyim&ver=79

Ne diim artik :) Imza atmadan transferlere inanmiyalim

Resmi sitede açıklandı daha ne olsun? :)

LaigLeNoiR
10.Ocak.2008, 18:38
Bari Aydın'ı 500 bin TL ye geri alacaktık Tuna +500 bin TL verseydik Bursa'ya daha mantıklı olmaz mıydı ?

O zaman sene sonunda 500bin TL verip alalım geri Aydın'ımızı.Belki o şekilde affederiz yönetimi.

El Barto
10.Ocak.2008, 18:41
Aydın'da 2010'dan önce olmamak şartıyla 500bin YTL'ye geri alınır diyor. Yani en erken önümüzdeki sezon devre arasına.

a.arıcı-11
10.Ocak.2008, 18:45
Yusuf benim en çok beğendiğim ve izlemekten keyif aldığım bir oyuncu.Keşke daha düzgün bir özel hayatı olsaydı da Fenerbahçe'den hiç ayrılmasaydı:p

Bence güzel transfer yaptı Beşiktaş.En azından Delgado'nun vurdumduymaz durumundan kurtulmuş olacaklar.

LaigLeNoiR
10.Ocak.2008, 19:15
Aydın'da 2010'dan önce olmamak şartıyla 500bin YTL'ye geri alınır diyor. Yani en erken önümüzdeki sezon devre arasına.

O zaman en erken süre ne zaman ise o zaman alalım geriye.

bjk_melo_151
10.Ocak.2008, 20:09
önce iyi bir yönetim gelsin de

burakarguden
10.Ocak.2008, 20:56
Arkadaşlar çok ön yargılı davranıyorsunuz bana göre Yusuf yaşlı olabilir fakat kafa yapısı değişik bi adam istediği zaman oynuyor be kardeşim yusuf'u Beşiktaş'a alma sebebi Galatasaray maçı değil bana göre çünkü bilindiği üzere Delgoda uzun süre sakat Seric ve Cisse gitmemek için herşeyi yapıyor ondan oraya yabancı transfer gibi yapma bi olanak yoktu oraya alınıcak yıllanmıs bi adam gerekti oda bi anda gerçekleşti Trabzon'un kapısından dönen Yusuf Beşiktaş'a doğru yol aldı gerçekten çok süpriz bi transfer oldu.Beşiktaş ilk başta Seric + Aydın Karabulut + Tuna Üzümcü + 400 binTL. vericekti olusan gelişmeler üzerine şu andaki durum ortaya çıktı Aydın Karabulut + Tuna Üzümcü + 400 bin$ alarak Bursaspor iyi bir iş çıkardı bu işten . Transfer politikamız görmeyeli baya bi gelişmiş Ertugrul Sağlam gelmesi işe yarıyacak gibi ben Aydın'ı Bursadaki Çek Cumhuriyeti macında izledim çok iyi bi kanat oyuncusu iki kulüp içinde hayırlısı ..

GeNç KaRTaL
10.Ocak.2008, 23:01
Yusuf transferine üzüldüm diyemem.Çünkü Delgado'nun alternatifi yok maalesef takımımızda.Delgado'dada oynamayınca çok zorlanıyoruz hücumda.Ona alternatif olarak alabileceğimiz en iyi isimlerden birisini aldık.Yaşı konusunda ise takılmıyorum.Tecrübeli olması katkısı sağlayacaktır.Zaten Delgado genç olduğu için istediğimiz katkıyı sağlayamıyor tecrübe eksikliğinden dolayı.Ona alternatif olarak yine genç bir isimin alınması ne kadar akıllıca olurdu bilemiyorum..

Bu transferde üzüldüğüm tek nokta Aydın'ın bonservisiyle gönderilmesi.Keşke Seric'i verselerdi.Gram üzülmezdim.Neyse bir süre sonra belli bir fiyata geri alabilecek olmamız bu üzüntümü azda olsa hafifletti doğrusu.Umarım Aydın Bursa'da beklenen patlamayı yapar ve tekrardan bize transfer olur..Ve umarım Yusuf beklentilerin aksine performansıyla takımımıza katkıda bulunur..

GodfatheR
11.Ocak.2008, 02:06
Tam hatırlamıyorum, ama tahminen 7-8 Ocak 2007... Denizlispor'un Antalya kampında Yusuf Şimşek ile röportaj yapıyorum... Röportajın sonlarında konuyu Fenerbahçe'ye getiriyorum ve "Çocukken de Fenerbahçeli miydin?" diye soruyorum. Yusuf da aynen şöyle diyor: "Evet evet Fenerbahçeliydim. Seviyordum Fenerbahçe'yi."

10 Ocak 2007'de Ligtv.com.tr'de yayınlanıyor röportaj, Yusuf'un güncel bir olay hakkındaki sözlerini ön plana çıkarıyoruz. "Küçükken Fenerbahçeliydim" sözüne ise röportajın içinde yer veriyor ama fazla üzerinde durmuyoruz. Çünkü o an için hiçbir önemi olmayan bir söz bu. Yusuf büyüklerden sadece Fenerbahçe'de oynamış, dolayısıyla "Küçükken Fenerbahçeliydim" demesinin, köpeğin adamı ısırması gibi, hiçbir önemi yok.

Öyle ki röportajın ses kaydını bile saklamamışım sanırım. En azından şu an için kaydı bulabilmiş değilim. Ancak bu lafı ettiğini Yusuf da ben de çok iyi biliyoruz. Yalanlamaya kalkarsa birkaç kişiyi kandırdığıyla kalır...

www.ligtv.com.tr

El Comandante
11.Ocak.2008, 02:25
Ya Yusuf milleti kandirmaya calisiyor zaten.Denizlispor'da oynarken diyordu "gönlüm Fenerbahce den yana,insallah onlar sampiyon olurlar,yine Fenerbahce de oynamak istiyorum" falan.Simdi Besiktas'a geldi diye "dogustan Besiktasliyim" demesi abes kacti.Sen zaten transfer olmussun takima,bu söylemler seni yüceltmez,kücültür ...

GodfatheR
11.Ocak.2008, 02:31
Ya Yusuf milleti kandirmaya calisiyor zaten.Denizlispor'da oynarken diyordu "gönlüm Fenerbahce den yana,insallah onlar sampiyon olurlar,yine Fenerbahce de oynamak istiyorum" falan.Simdi Besiktas'a geldi diye "dogustan Besiktasliyim" demesi abes kacti.Sen zaten transfer olmussun takima,bu söylemler seni yüceltmez,kücültür ...

Kesinlikle katılıyorum.Bunları söylemesi bence güzel olmadı.Taraftara yaranmaya çalışıyor gibi bir hava verdi herkese.Misal olarak Tümer F.Bahçe'ye transfer oldu.Ama şu ana kadar bir kez bile ben çocukken F.Bahçe'liyim gibi sözler söylemedi.Bence doğru olanı da bu.Taraftara yaranıcam diye daha önce söyledğin sözleri yalanlamak tükürdüğünü yalamak bence doğru değil.

GeNç KaRTaL
11.Ocak.2008, 02:54
Yusuf çocukken Beşiktaş'lıydım diye açıklama yapmadan önce Yusuf'u tanıdığını söyleyen bir kaç kişi forza'da onun Beşiktaş'lı olduğunu söylemişlerdi.Bence bu tör söylemlere gerek yok.Küçükken kimi tutuyorsa tutsun.Benim için hiç bir önemi yok.Benim için önemli olan takıma katkısı olup olmadığı,sahada terinin son damlasına kadar mücadele edip etmediğidir..

GeNç KaRTaL
12.Ocak.2008, 00:39
Geremi Kartal'a yakın

Cisse ile yollarını ayırmayı planlayan Beşiktaş, yabancı kontenjanındaki boşluğu Newcastle United’da forma giyen Geremi ile doldurmayı planlıyor. Kamerunlu futbolcuyla yapılan ön görüşmenin olumlu geçtiği belirtiliyor.

Yusuf Şimşek transferi ile dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ta yabancı transferi için de düğmeye basıldı.

Yönetim takımdan ayrılmak isteyen Edouard Cisse'nin menajerleri ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlı kulübün bu hafta içinde Fransız futbolcu ile yollarını ayırabileceği konuşuluyor.

Yabancı kontenjanındaki boşluğu güçlü bir isimle doldurmak isteyen yönetimin, transfer listesinin ilk sırasında ise Premier Lig takımlarından Newcastle United'da forma giyen Njitap Geremi yer alıyor.

Bir dönem Gençlerbirliği'nde de forma giyen Kamerunlu futbolcunun İngiltere'den ayrılmak istediğini kulubüne bildirdiği ve teknik direktör Mustafa Denizli'nin de ısrarla istediği yıldız oyuncuyla yapılan ön görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.

İngiliz kulübü, Real Madrid ve Chelsea’de de oynayan 31 yaşındaki Geremi için 2,5 milyon Euro bonservis bedeli istiyor.

Kaynak:NTVSPOR

sakary Ali
12.Ocak.2008, 01:57
Yusuf'un yerine murat ceylanı alsaydık daha iyi olmazmıydı

GeNç KaRTaL
12.Ocak.2008, 02:08
Yusuf'un yerine murat ceylanı alsaydık daha iyi olmazmıydı

Stilleri aynı değil bildiğim kadarıyla.Ayrıca Murat Ceylan Yusuf kadar tecrübeli değil.Mustafa Denizli'nin tek düşüncesi bu sezon takımı şampiyon yapmak.Bu doğrultuda hamlelerini yapıyor..

RoSeSHaH
12.Ocak.2008, 02:23
Geremi iyi topçu, NTVspor yazmışsa üzerinde tartışılmaya değer demektir. Yalnız sağ bekte kesinlikle daha verimli olur Geremi, göbek için düşünmek biraz abes geldi bana..

goosfraba
12.Ocak.2008, 15:30
Cisse'nin yerine de Udinese'li Obodo geciyordu D Spor'da bir programda.

KaPaLı
12.Ocak.2008, 15:37
1 programda Beşiktaşın Appiahla ilgilendiği 1-2 güne kadar sözleşme imzalayacağını söylediler. Fenerbahçe'nin parasını Beşiktaş ödeyecek böylece :)

Jesus_FB
12.Ocak.2008, 17:56
Appiah tottenham ile anlasmadimi?

Besiktasta bile olsa Appiah'i tekrar izlemek guzel olurdu

cureshot
12.Ocak.2008, 18:09
Tottenham "sakatlığı tamamen geçtiği belgelendiği anda, doktorlar onayladığı anda alacağız." dedi.

PesimiSTyLa
12.Ocak.2008, 21:33
Aydın'ın inadı inat!
Beşiktaş'ın Yusuf Şimşek'e karşılık Bursaspor'a verdiği iki oyuncudan Tuna Üzümcü dün akşam saatlerinde Antalya'da Bursaspor kampına katılırken, diğer oyuncu Aydın Karabulut'un ise yeşil- beyazlı takıma gitmek istemediği öğrenildi.

Beşiktaş Kulübü, Bursaspor'lu Yusuf Şimşek'in transferini para artı iki oyuncu vererek noktalarken, Tuna Üzümcü ve Aydın Karabulut'un yeşil- beyazlı kulübe gitmek istememeleri sıkıntı yarattı. Tuna Üzümcü, dün akşam Bursaspor'un Antalya'daki kampına katıldı ve bugün de ilk idmana katıldı. Aydın Karabulut'un ise gitmemekte ısrarlı olması üzerine Beşiktaş'ta kadro dışı bırakıldığı ve kendisine kulüpten alacaklarının da ödenmeyeceğinin iletildiği öğrenildi.

Besiktas batırdı, sıvamaya calışıyor. Ben bundan sonra isterse 5 yıl geriye alma opsiyonu da olsa Aydını geri alabileceklerini sanmıyorum. Şu andan itibaren baska oyuncu da verse, Aydın Besiktasta kalsada hiçbir yararı olacagını düşünmüyorum...

eXcitinG
12.Ocak.2008, 21:38
Oyunda oLabiLir. BizimkiLer kesin kurmuşLardır bunu. Zaten bizim yönetimin kafası sadece çakaLLığa çaLışır.

Aydına biLerek gitme demişLerdir.

GeNç KaRTaL
13.Ocak.2008, 02:50
Cisse ve Seric gitsin.Geremi ve Obodo & Appiah 2 lisinden birisi gelsin..Tadından yenmez valla..:icon_smile:

Crocodile1963
13.Ocak.2008, 05:07
Aydının menejerinin yaptığı açıklamada : Aydının ne Beşiktaşta ne de Bursaspor'da oynamak istediğini söylemiş. Beşiktaşa kırgın olduğu kendisine haber verilmeden transferinin gerçekleştiğini Bursaspor ile probleminin olmadığını ancak parasını alamadığı için bu iki klübe de gitmek istemediğini söylemiş. Aynı kaynaktan alınan habere göre Trabzonspor, Aydına çok büyük teklif vermiş. Menejerin yalancısıyım. Zaman ne gösterir bilinmez.

Cengo
13.Ocak.2008, 05:19
Tottenham "sakatlığı tamamen geçtiği belgelendiği anda, doktorlar onayladığı anda alacağız." dedi.

Sakatlığı kronikleşti, hatta futbol oynaması bile mucize, ölüme götürür bu onu Allah korusun.Ayrıca ritim bozukluğu da var bildiğim kadarı ile.

Eğer tedavi süreci böyle devam ederse sanırım sezon sonu futbolu bıraktığını açıklayacak bence.

farfarforfor
13.Ocak.2008, 20:59
valla appiah haberleri kasıtlı olarak gündem değiştirmek amacıyla cıkartıyorlar geremi haberide bence bu yana doğru adam 3 milyon eurodan 1.5 euro'ya indirmiş falandı filandı o yüzden ben bi beşiktaş taraftarı olarak bu transferlerden bi heyecan duymuyorum açıkçası rakiplerimiz daha göze hoş gelen transferler yapıyor hani demirören gökhan emreciksini alacaktı hani yıldıray hani lucescu yaaa aldılar yusufu vereceklerdi aydın gibi gencecik adamı anlamıyorum demirören ne yapıyor nasıl bir mantığı var bu işin aydına karşılık yusuf olurmu hiç olurmu hiç alsınlar o zaman paolo maldiniyi onu bile yaparız hatta futbolu bırakmış romario'yu bile futbola geri getirtiriz :D:D nesse demirören gitmedikçe bu klüpten bişey olmaz

LaigLeNoiR
14.Ocak.2008, 01:36
Geremi geliyor arkadaşlar :)

El Barto
14.Ocak.2008, 03:57
Bir İranlı gündemdeymiş.

nerazzuri
14.Ocak.2008, 04:07
Javad Nekounam # Osasuna.

http://www.navarradeporte.com/Fotos/nekounam.jpg

Cengo
14.Ocak.2008, 04:18
Javad Nekounam # Osasuna.

http://www.navarradeporte.com/Fotos/nekounam.jpg

Zamanında üç kuruşu alma fırsatı varken almayı hiç düşünmedi, elinin tersi ile itti Bjk, o da gitti İspanya'ya.

İyi bir önliberodur..

İran'ın total futboldaki çıkışı yadsınamaz..

PesimiSTyLa
14.Ocak.2008, 04:26
Starda söylenen iranlıdan bahsediyorsanız Nekounam degildi o. Hossain bişeydi :)

El Barto
14.Ocak.2008, 04:29
http://www.cnnturk.com/2009/spor/futbol/01/13/besiktasta.yeni.aday.iranli.kaebi/508806.0/index.html

Cengo
14.Ocak.2008, 04:32
Starda söylenen iranlıdan bahsediyorsanız Nekounam degildi o. Hossain bişeydi :)

Star'da söyleneni bilmem ama benim deidğim Nekounam'dı, dün gibi hatırlıyorum.Geçen sene değil, bir kaç sene geçti üzerinden.

PesimiSTyLa
14.Ocak.2008, 04:44
evet Emre abi o haberdeki elemandı.

KaPaLı
14.Ocak.2008, 06:38
Adam sağ kanat Beşiktaş Seric'i yollamaya çalışıyo :) Sol kanat bütün sezon İbrahim Üzülmezle gidecekmi ? Tello savunmaya kaydığında hem ileri çıkmalarda hemde defansta sorun yaşıyo. Ee zaten savunma hem yavaş hem çevik değil, takımlar için Beşiktaş saü kanadı koridor olur artık

Onurap
14.Ocak.2008, 06:45
Adam sağ kanat Beşiktaş Seric'i yollamaya çalışıyo :) Sol kanat bütün sezon İbrahim Üzülmezle gidecekmi ? Tello savunmaya kaydığında hem ileri çıkmalarda hemde defansta sorun yaşıyo. Ee zaten savunma hem yavaş hem çevik değil, takımlar için Beşiktaş saü kanadı koridor olur artık

Seric felaket bi adam bence..

KaPaLı
14.Ocak.2008, 06:49
Felaket ama başka alternatifi yok şu anda. Madem böyle birşey yapacaksın yedek olarak Emre Özkan'ı bırak onu kiralama Eskişehirspor'a.

bjk_melo_151
14.Ocak.2008, 22:03
Hossein Kaebi hızlı bir oyuncu ama tekniği çok iyi değil.Yazın izleme şansım oldu. İran milli takımında Madanchi,Nekounam gibi sivrilen oyuncular arasındaydı. Umarım uyum sağlar.

BeeTLeJuiCe
14.Ocak.2008, 23:33
Kartal 'Zengin' oldu!
Beşiktaş, Hammarby'de forma giyen 23 yaşındaki sağ kanat oyuncuyu Erkan Zengin ile anlaştı.

http://www.htspor.com/2009/01/14/resim/121261.jpg

Beşiktaş, Yusuf'un ardından İsveç ekibi Hammarby'de forma giyen 23 yaşındaki sağ kanat oyuncuyu Erkan Zengin ile prensipte anlaştı. Genç oyuncu sezon sonuna kadar kiralanacak.

Kartal transfere hız verdi Yusuf Şimşek'in ardından İsveç'te forma giyen Erkan Zengin'in de işini bitirdi. Transfer konusunda dün Antalya'da sıcak saatler yaşandı. Siyah-beyazlı kulübe önerilen Hammarby'li Erkan Zengin için menajerleri Doğan Ercan ve Derya Akkar ile görüşme yapıldı. Dün gece Mustafa Denizli ve başkan Yıldırım Demirören'in ikili zirvesi sonunda Erkan Zengin'in alınmasına karar verildi. Siyah-beyazlılar sezon sonuna kadar kiralayacağı Erkan için Hammarby Kulübü'ne 100 bin Euro verecek. Lig bitimi de satın alma opsiyonu bulunacak.

ERKAN ZENGİN KİMDİR?

İsveç ligi takımlarından Hammarby’de bu sezon oynadığı toplam 30 maçta 2197 dakika forma giyen Türk asıllı futbolcu, 2 gole imza attı. Hammarby altyapısında oynayan Erkan 2004 yılından beri İsveç Süper Ligi’nde mücadele ediyor. 18 Yaş Altı Türk Milli Takım forması da giyen sağ kanat oyuncusu daha sonra doğduğu ve vatandaşı olduğu İsveç Milli Takımı'nı tercih etti. İsveç U-21 Milli Takımı'nda ter döküyor. İsveç’in gelecek vaad eden oyuncuları arasında yer alıyor.

HABERTURK SPOR SERVİSİ
Özel Haber: Kartal Yiğit

sakary Ali
15.Ocak.2008, 00:21
"İki yabancı ile görüşüyoruz"
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Avrupalı iki futbolcu ile görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya'nın Belek beldesinde sürdüren Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Mustafa Denizli, gazetecilerle sabah kahvaltısında buluştu. Denizli'nin, takımın kaldığı Gloria Golf Serenity Otel'de gazetecilere verdiği kahvaltıya, yardımcıları Tayfur Havutçu, Zafer Eğer ve Stefano Moreno da katıldı.
Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye'nin aldığı başarının çok önemli olduğuna işaret eden Denizli, Avrupa Şampiyonası'nda birinci olan ve yarı finale çıkan takımların teknik direktörlerinin Türkiye'de görev yapıyor olmasının da ender rastlanan bir durum olduğunu vurguladı. Türk futbolunun birçok ülkeden daha iyi düzeyde olduğunu dile getiren Denizli, şunları söyledi: "Çünkü 30-40 yıl önce bizden daha iyi tesislere sahip olan ülkeler, bugün o tesisleri yenileyemediklerinden dolayı beklenen gelişimi sürdüremediler. Ancak, Türkiye özellikle son 10 yılda, bu alanda yaptığı yatırımlarla, iyi seviyeye ulaşmıştır. Türkiye zor bir futbol ülkesi. Belki futbol kalitesi tam istenilen düzeyde değil ama, mücadelelerin yüksek olduğu liglere sahibiz. Türkiye liglerinin özetleri izlenildiğinde, çok güzel goller, üretilen pozisyonlar, çok güzel kurtarışlar, izleyiciyi mutlu eden pozisyonlar var. Bu gelecek için de sevindirici gelişmedir."

BEŞİKTAŞ'IN EKSİKLİKLERİ
Gazetecilerin, takımın eksiklikleri konusundaki sorularını da yanıtlayan Denizli, fizik olarak bir sorunları olmadığını dile getirdi. Denizli, "Oyun kuralları içinde agresif, biraz daha sert, rakibi hırsıyla ürküten bir takım olmamız lazım. Pas yüzdemizin daha iyi bir konuma gelmesi lazım. Topu ne kadar iyi kullanırsak, fiziksel harcamamız da o kadar azalır. Şu anda bizim sıkıntılarımızın en önemlisi top kaybıdır" dedi.
Bazı futbolcuların top kayıplarının maçlara göre değiştiğine dikkat çeken Denizli, bu nedenle antrenmanların büyük bölümünde dar alanda kısa paslaşmalar çalıştıklarını kaydetti.
Özellikle deplasmandaki puan kayıplarıyla ilgili bir soru üzerine Denizli, şöyle konuştu: "Bizim iç ve dış sahadaki oyun anlayışımız farklı değil. Futbolda oynadığınız oyunlar değil, aldığınız neticeler hafızada kalıyor. Oynadığımız maçlar gözünüzün önüne gelirse, bu oyun anlayışı benim futbol mantığımın gerisinde değil. Bu oyun şeklimizle aslında bana göre 5-6 puan kaybettik. Bu kadar pozisyon üretip gol atamamak, böyle devam etmeyecektir."
Kısa vadede ligde şampiyon olmayı hedeflediklerini ifade eden Denizli, uzun vadede ise Beşiktaş'ın geleceğine yönelik adımlar atılacağını kaydetti. Denizli, uzun vadedeki hedefleri kapsamında yurt içinde ve yurt dışında izleme merkezleri oluşturulacağını belirterek, yaş farkı gözetmeksizin yetenekli olan bütün futbolcularla temasa geçeceklerini söyledi.
Batuhan Karadeniz'in Eskişehirspor'a kiralanmasıyla ilgili soru üzerine Denizli, "Genç futbolculara gösterdiğim yakın ilgi geçmişteki çalışmalarımdan ortadadır. 16-17 yaşındaki çocukları Avrupa kupalarında oynattım. Bu karar, bir son değil, başlangıçtır. Batuhan'ın performansını takımdayken yüzde 30 yüzde 40 görürken, şimdi yüzde 90 göreceğiz" diye konuştu. Batuhan'ın kiralanmasının futbolcu için daha iyi olduğunu belirten Denizli, 1 yıl sonra takıma döndüğünde performansını herkesin göreceğini vurguladı.

YUSUF'UN TRANSFERİ
Denizli, "Delgado ile Yusuf birarada oynar mı?" sorusuna, "Beraber oynasınlar diye aldık" cevabını verdi. Yusuf'un oynadığı bölgede Delgado'nun görev yaptığını ancak aynı mevkide bir futbolcuya daha ihtiyaçları olduğunu ifade eden Denizli, şunları söyledi:
"Herhangi bir zor durumda o bölgeye ikinci bir Delgado bulma şansımız yoktu. Delgado'nun doktoru ile görüştüğümüzde bize '4 hafta sonra tam anlamıyla iyileşir' diyemiyor. Şartlar ortadaydı, böyle bir oyuncuyu yurt dışında bulma şansımız yoktu. Yusuf, neler yapabileceğini bildiğimiz bir oyuncu. Yusuf bu ülkenin milli takımında oynadığında gayet olumlu, ama Beşiktaş'a gelince insanların kafasında soru işareti oluyor. Olur mu böyle birşey? Bu kısa vadeli planın bir parçasıdır. Gayet uyumlu bir oyuncu, takımla çok kısa bir sürede kaynaştı."

AVRUPA'DAN 2 YABANCI
Öte yandan kahvaltının son bölümünde basın mensuplarının transferle ilgili ısrarlı sorularını da yanıtlayan Mustafa Denizli, şu ana kadar gazetelerde yer alan futbolcuların hiç birisiyle ilgilenmediklerini vurguladı.
Denizli, "Transfer gizliliği diye bir olay var. Ancak şunu söyleyebilirim ki, hem kısa vadede hem uzun vadede yararlanabileceğimiz 2 Avrupalı futboluyla görüşmelerimiz sürüyor" dedi.

garydelgadov
15.Ocak.2008, 01:37
Kaebi farkını beLLi eder geLirse.:)

anil luque
15.Ocak.2008, 04:16
bu erkan nerden cıktı yahu :S

bjk_melo_151
15.Ocak.2008, 09:59
Erkan Zengin ve Gabriel Özkan iki Türk oyuncu da İsveç Ligi'nin en iyi oyuncularından. Almışken keşke Gabriel'i de alsaydık.

farfarforfor
15.Ocak.2008, 19:13
yabancı transferinde ise öne çıkan isim Alman futbolcu Fabian Ernst. Schalke forması giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, Siyah Beyazlı takımın göndermeyi planladığı Cisse'nin yerini dolduracak. Başkan Demirören'in bu futbolcu ve kulübü ile görüşmek için önümüzdeki günlerde Almanya'ya gideceği öğrenildi.

KanaKe
15.Ocak.2008, 20:05
fabian ernstin türkiye'ye gelmek isteyecegini sanmiyorum.. alman futbolcular genelde öyledir yaslandiktan sonra yurt disina transfer olmazlar kendi liglerinde ufak takimlara giderler.

farfarforfor
16.Ocak.2008, 00:36
gelirse iyi olur diyorum ben ancak demirören balandıra balandıra anlatırsa takımı bence gelir burada takımı kötülemiyorum gayet iyi takımımız var ancak yapılan yanlış transferlerden dolayı biz taraftarlar mutsuz oluyoruz ancak klebersonu bile manchesterdan yani ingiltere gibi futbolun üst düzey oynandığı bir ülkeden getirtmişsek fabian ernst transferi %100 gelir diyorum bence çok zor değil ama ikna etmek lazım demirören ve arkadaşları bunu yapacak meziyetleri vardır...

GeNç KaRTaL
16.Ocak.2008, 14:36
Erkan transferi bence yerinde.6 aylık kiralayacağız.Eğer buraya uyum sağlarsa,kendisini gösterebilirse satın alacağız.Böyle kiralık transferler her zaman tasvip ettiğim transferlerdir.Umarım Erkan yıldızını parlatabilir bizde..

Ernst olayı içinse sanmıyorum bende geleceğini.Fakat M.Denizli'nin 2 Avrupalı oyuncuyla görüşüyoruz açıklamaları acaba dedirtiyor bana.Hayırlısı olur inşallah..

farfarforfor
17.Ocak.2008, 23:51
Racing Santander Teknik Direktörü Juan Ramon Lopez Muniz, Bobo'yla ilgilendiklerini ve Brezilyalı oyuncunun transferi için Beşiktaş (http://www.hurriyet.com.tr/index/beşiktaş/)'a teklif götüreceklerini söyledi.
Bobo'nun geçtiğimiz yıl Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Dunga'dan davet aldığını hatırlatan İspanyol çalıştırıcı, "Bobo gibi Türkiye Ligi'nde önemli bir yere ve prestije sahip bir oyuncuyla çalışmak bizim için ilginç bir deneyim olabilir" dedi.

GeNç KaRTaL
17.Ocak.2008, 23:59
Batuhan'ıda gönderdik zaten.Kadroda forvet sayısı az.Çok çok iyi bir para vermeleri gerekiyor alabilmeleri için..

GeNç KaRTaL
18.Ocak.2008, 01:36
Mustafa Denizli Kocaelispor'dan ayrılan Semavi'nin takıma katılıp katılmayacağına İstanbul'da karar vereceklerini söyledi.

farfarforfor
18.Ocak.2008, 06:28
semavi gibi kaç tane topçu geldi bize hepsini harcadık ama semavi gibi aynı yerde oynayan delgado yusuf serdar özkan vs... futbolcular var anlayamadık demirören yoksa sen reklamcımısın yoksa baba parası yiyen şımarık çocukmusun yaa ben burada böle sıradan topcuların ismini görünce sinir krizi geçiriyorum

anil luque
18.Ocak.2008, 07:17
yoooookkkkkkkkkkk bu yonetımden adam olmazzzz .. olsa babası kovmazdı zaten sırketımden uzak dur dıye !! bızden de uzak dur be adam gıt artık !! dogru duzgun oyncular lazım bıze !!!

farfarforfor
18.Ocak.2008, 23:00
ERNST BİTTİ GİBİ

Bir son dakika operasyonuyla Trabzonspor’un elinden Yusuf Şimşek’i kapan Beşiktaşımız, transferdeki 10 günlük suskunluğuna son vermek için harekete geçti. Daha önce İngiltere takımlarından Newcastle United’ın Kamerunlu yıldızı Geremi ve İtalya ekiplerinden Udinese’nin Nijeryalı futbolcusu Obodo ile prensip anlaşması yapan Yıldırım Demirören, Mustafa Denizli’nin “Afrikalı istemiyorum” ricası üzerine başka arayışlara yönelmişti. Beşiktaş Başkanı, tecrübeli hocanın gösterdiği ilk adres için yarın yola çıkıyor.

Anthony Seric’in bavulu hazır
Demirören'in Avrupa’daki durağı Almanya; hedefteki isim ise Schalke’de forma giyen Ernst... Şampiyonluk için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacaklarını sık sık dile getiren Başkan’ın, İstanbul’a eli boş dönmeyeceği ifade ediliyor. Bonservisi için 3.5 milyon Euro istenen Ernst ile imza aşamasına gelindiği anda, Anthony Seric’in sözleşmesi feshedilecek. Kariyerine Werder Bremen’de başlayıp sırasıyla, Hamburg, Hannover 96 ve Schalke formaları giyen Ernst, Alman Milli Takımı’nda da 24 maçta oynadı.
Kaynak: Fanatik

anilton
19.Ocak.2008, 18:32
Erkan Zengin İstranbul'a geldi.Sezon sonuna kadar 100 bin € ya kiraladık.Eğer beğenirsek 400 bin € verip bonservisini alma hakkına sahibiz...

Bu arada Semavi'de Beşiktaş'lı olmaya çok yakın...

anil luque
20.Ocak.2008, 01:34
adaş semaviyi maalesef zaten aldı bızımkıler olmaya yakın dıe bıse kalmadı artık dıe bılıyorum .. bu arada ernst fena olmaz baskan bugunn almanyaya gıdecektı.. umarım kendısını asar ve dogru duzgun bı ısle doner ..

Alicanfmfan
20.Ocak.2008, 02:04
Hayırlı olsun Erkan

Schalke'nin Ernst'i satıcagını düşünmüyorum.

Varonil
20.Ocak.2008, 02:16
Erkan Zengin hayırlı olsun,altyapısı sağlam.Kumaşı iyi bir futbolcu gibi,neler yapacak göreceğiz..

anilton
20.Ocak.2008, 20:34
SEMAVİ BEŞİKTAŞLI GİBİ!..

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, yabancı futbolcu kontenjanları açılınca orta sahaya bir yabancı futbolcu alacaklarını söyledi.

Mustafa Denizli, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet etti.

Yabancı kontenjanının açılıp açılmayacağı ve transfer yapıp yapmayacakları sorusuna Denizli, ''Yabancı kontenjanımız açılacak ve orta sahaya bir yabancı futbolcu almayı düşünüyoruz'' yanıtını verirken, bunun ne zaman gerçekleşeceği sorusu üzerine de ''Yarın, belki yarından da yakın'' dedi.

-ERKAN ZENGİN'İN TRANSFERİ-

İsveç'in Hammarby kulübünden transfer edilen Erkan Zengin'e de değinen Denizli, bu futbolcuyu uzun süredir takip ettiklerini ifade etti.

Erkan'ı genç milli takımdan izlediğini belirten Denizli, ''Ayrıca Hammarby'deki maçlarını izleyen futbol adamları vardı. Erkan, her takıma lazım olabilecek bir futbolcu. İsveç'te ligler bittiği için 2 haftalık bir süreye ihtiyacı var. Ondan yararlanacağız'' diye konuştu.

-KOCAELİSPORLU SEMAVİ-

Kocaelisporlu Semavi'yi de istediklerini anlatan Denizli, yöneticilerin yarın bu futbolcuyla görüşeceklerini kaydetti.

Semavi'yi de takip ettiklerini belirten Denizli, ''Kocaelispor'un Süper Lig'e çıkmasında çok büyük katkısı var. Risksiz bir transfer ve ondan da faydalanabiliriz'' şeklinde konuştu.

-DELGADO İÇİN MORENO İTALYA'DA-

Tedavisini İtalya'da sürdüren Delgado için kondisyoner Stefano Moreno ile bir fizyoterapisti sabah bu ülkeye gönderdiklerini anlatan Mustafa Denizli, Arjantinli futbolcunun Denizlispor maçında forma giyemeyeceğini, belki Antalyaspor karşısında oynayabileceğini söyledi.

Delgado'nun bugün ikinci iğnesini olacağını ifade eden Denizli, ''Üçüncü bir iğne daha olacak. Eğer doktorlar tedavisine İstanbul'da devam edebileceğini söylerlerse 24 Ocak'ta buraya gelecek'' ifadelerini kullandı.

-TRANSFER İÇİN EKİP KURULUYOR-

Avrupa'da futbolcu arayacak bir ekip kuracaklarını vurgulayan Mustafa Denizli, bu ekibin sezon sonunda yapacakları transferler için çalışmalar yapacağını belirtti.

Avrupa'da sol bek ve kaleci mevkileri için görüştükleri 2 gurbetçi futbolcu bulunduğunu söyleyen Denizli, bu görüşmelerin de sezon sonu için olduğunu kaydetti.
Sağ dizinde ağrıları olan Nobre'nin sakatlığı ile ilgili bir soruya da Denizli, ''Nobre fedakar bir oyuncu. Zaman zaman buna benzer sıkıntıları oluyor. Güçlü bir oyuncu olduğu için kısa sürede aramıza döneceğini ve Denizlispor maçında oynayacağını düşünüyorum'' şeklinde konuştu.

Mustafa Denizli, son olarak Antalyaspor ile Fortis Türkiye Kupası'nda eşleşmelerine değinerek, ''Enteresan bir eşleşme oldu. Aynı gruptan çıkıp yine eşleştik. Ayrıca 1 hafta içinde 3 kez karşılaşacağız'' diyerek sözlerini tamamladı.

GeNç KaRTaL
20.Ocak.2008, 20:51
Yabancı transferi kim olacak gerçekten çok merak ediyorum.Umarım kaliteli bir transfer yapılır.Ayrıca Semavi'yi daha önce hiç seyretme şansım olmadı ama görüşlerine önem verdiğim bir arkadaşım fena oyuncu değil dedi.Mustafa hocada çok istiyor.Umarım yararlı olur..Erkan'da çok teknik bir isimmiş kendisini seyredenlerin yaptıkları yorumlara göre.Umarım kendisini kanıtlar..Ayrıca sol bek mevkii için gurbetçi bir transfer düşünülmesine sevindim.O mevki yıllardır İbrahim Üzülmez'in hegemonyası altında.Yerini birisinin almasının zamanı çoktan geçti..

anilton
20.Ocak.2008, 20:56
Bu arada sol bek Almanya'da oynayan bir gurbetçiymiş.Ve sezon sonu için anlaşılmış...

anilton
20.Ocak.2008, 21:27
Gurbetçi kalecininde Ramazan Özcan olduğu konuşuluyor...

Onurap
20.Ocak.2008, 21:29
Erkan zengin transferi bana hiç akıl karı gibi gelmiyor ama bakalım nolucak..

anilton
20.Ocak.2008, 21:31
Bu arada Denizli yabancı transferi konusunda basın mensuplarına alacağımız oyuncunun ismi basında çıkmadı şuana kadar dedi.Zaten kendisini futbolla yakından ilgilenenler tanıyabilir dedi...

Demek oluyor ki Geremi,Ernst gibi ismi duyulmuş bir oyuncu değil...

GeNç KaRTaL
20.Ocak.2008, 22:07
Bu arada Denizli yabancı transferi konusunda basın mensuplarına alacağımız oyuncunun ismi basında çıkmadı şuana kadar dedi.Zaten kendisini futbolla yakından ilgilenenler tanıyabilir dedi...

Demek oluyor ki Geremi,Ernst gibi ismi duyulmuş bir oyuncu değil...

Senin geçen söylediğin İsveç'teki (İsveç'ti sanırım) eleman olabilir o zaman Anıl.Ne diyorsun?

anilton
20.Ocak.2008, 22:16
İsveç değil Rosenborg'ta oynuyor Şemsi.Marek Sapara,Slovakya Milli takımında oynuyor,Holokso'nun tavsiyesi.Oda sadece bir kere çıkmıştı basında...

Onun dışında Radoslaw Sobolewski ismi dönüyor.Bu daha ağır basıyor bence.Wisla'da oynuyor,Polonya'lı milli futbolcu.32 yaşında,güçlü,birebirde sağlam,yıkılmıyor kolay kolay,hava toplarında da iyi,uzaktan her iki ayağıylada etkili şutları var.Yaşı sorun olabilir belki ama fiziksel anlamda yaşını hiç göstermiyor...

eXcitinG
20.Ocak.2008, 22:20
Sapara daha çok DeLgado tarzı bir isim. Orta sahada Cisse nin yapamadığını o hiç yapamaz zaten

anilton
20.Ocak.2008, 22:21
Çift yönlü oyuncu Hayrettin abi.Belkide Yusuf alınmadan önce düşünülmüş olabilir...

GeNç KaRTaL
20.Ocak.2008, 22:51
Hayırlısı olsun ne diyelim..

anilton
21.Ocak.2008, 19:06
İki isim daha çıktı ortaya...

Birisi S.Prag takımında oynayan Slovak Karol Kisel.31 yaşında kendisi...

Diğeri Zilina'da oynayan Zdeno Strba.Oda Slovak,Holosko'nunda olumlu rapor verdiği söyleniyor.32 yaşında...

Anlaşılan Mustafa Hoca,tecrübeli ve çok büyük şeyler beklenmeyen ama tam anlamıyla görev adamı olarak nitelendirilen oyuncu istiyor...

bjk_melo_151
21.Ocak.2008, 19:19
bize Mathieu Bodmer gibi savunma yönü iyi olan bir orta saha gerekiyor.

Onurap
21.Ocak.2008, 19:23
Beşiktaşın artık kapalı kutu almaması lazım..Kutunun içinden pek iyi şeyler çıkmadı bugüne kadar.. :p

anilton
21.Ocak.2008, 19:35
Kapalı kutu değil.Bunlar görev adamları,yani zaten çok büyük işler beklenmiyor bunlardan.Tayfur gibi görevlerini yapsınlar yeter...

Ayrıca her mesajında laf sokmak zorunda değilsin.Psikolojik olarak kendini buna sorumlu hissediyorsun sanırım...

bjk_melo_151
21.Ocak.2008, 19:40
Ayıp ettin Anıl. Galatasaraylı olduğunu göstermesi gerek.

Onurap
21.Ocak.2008, 19:41
Kapalı kutu değil.Bunlar görev adamları,yani zaten çok büyük işler beklenmiyor bunlardan.Tayfur gibi görevlerini yapsınlar yeter...

Ayrıca her mesajında laf sokmak zorunda değilsin.Psikolojik olarak kendini buna sorumlu hissediyorsun sanırım...

Laf sokmak mı..? :icon_confused:
Ne alakası var düşüncemi belirtim..Beşiktaşın bugüne kadar tanınmayan hangi kaç tane oyuncusu harika çıktı..?Eminim çıkmayanların yanında bu oran komik kalacaktır..

Ama sen memnunsan beni ilgilendirmez tabii.

anilton
21.Ocak.2008, 19:50
Tanınmayan ne demek?Sen tanımıyor olabilirsin,ben,o,diğeri tanıyor olabilir.Futbolcular senin tanıdıklarından ibaret değil...

Çok büyük yıldız alırsın ama tutmayabilir,ve ya az duyulmuş birisini alırsın çok iyi oynar.Yani bunun tanınmışlıkla ve ya tanınmamışlıkla bir alakası yok.Ayrıca alınan oyuncunun listeden gözü kapalı seçildiğini falanmı sanıyorsun.Biz tanımayabiliriz ama TD ve ya antrenörler izlemişlerdir,takip etmişlerdir,sonuç itibariyle tanıyorlardır.Alırlar tutmaz ve ya tutar orası ayrı mesele...

Tüm dünyanın tanıdığı Ortega tutmaz,daha az tanınmış Alex tutar.Ben Diatta'yı çok iyi tanıyordum ama olmadı,Tello'yu hiç tanımıyordum ama mükemmel oturdu.M.Topal alındığında bu seviyeye gelebileceği aklının ucundan geçiyormuydu,ilk oynadığı zamanlar kim bilir neler demişsindir...

Onurap
21.Ocak.2008, 20:20
Tanınmayan ne demek?Sen tanımıyor olabilirsin,ben,o,diğeri tanıyor olabilir.Futbolcular senin tanıdıklarından ibaret değil...

Çok büyük yıldız alırsın ama tutmayabilir,ve ya az duyulmuş birisini alırsın çok iyi oynar.Yani bunun tanınmışlıkla ve ya tanınmamışlıkla bir alakası yok.Ayrıca alınan oyuncunun listeden gözü kapalı seçildiğini falanmı sanıyorsun.Biz tanımayabiliriz ama TD ve ya antrenörler izlemişlerdir,takip etmişlerdir,sonuç itibariyle tanıyorlardır.Alırlar tutmaz ve ya tutar orası ayrı mesele...

Tüm dünyanın tanıdığı Ortega tutmaz,daha az tanınmış Alex tutar.Ben Diatta'yı çok iyi tanıyordum ama olmadı,Tello'yu hiç tanımıyordum ama mükemmel oturdu.M.Topal alındığında bu seviyeye gelebileceği aklının ucundan geçiyormuydu,ilk oynadığı zamanlar kim bilir neler demişsindir...

Söylediğin doğru fakat beşiktaş bu transferleri iyi incelemiyor ve seçemiyor..En azından sinan engin zamanında böyleydi..
Kendisi modrici beğenmeyip gordonu aldı.. :D

En son yapılan seric transferi var yine bu tür ve hatalı oyuncu.

Şimdi daha iyi eminseler alsınlar tabii.

anilton
21.Ocak.2008, 20:29
Gordon konusu zaten açıklandı.Mecburiyetten alındı o,iyi olduğundan değil.Modric olayı kendi görüşü,beğenir,beğenmez.Bende Ronaldinho'yu beğenmem,sende başka birisini beğenmezsin.O misal yani...

Ertuğrul Sağlam bu konularda pasif kaldı.Genç olduğu için isteklerini yerine getirtemiyordu.Ona ucuz ve beleş oyunculardan kurulu bir liste veriyorlardı,oda içinden seçmek zorunda kalıyordu.Yoksa oda bilir çok iyi oyuncu istemeyi,bu yüzden fos çıktı Gordon,Diatta,Seric vb...

Ama M.Denizli kurt Hoca.Ben bu futbolcu seçimleri konusunda çok güveniyorum ona.Bir F.Terim iki M.Denizli.Yani yönetimin önerdiklerinden beğenmek zorunda kalmıyor.Aksine kendi bildiği,beğendiği oyuncuları aldırtıyor...

Göreceksiniz aldırdığı oyuncular olumlu yönde bir şeyler katacak takıma...

Bordo61Mavi
22.Ocak.2008, 04:13
Büyük umutlarla transfer edilen Yusuf Şimşek'in dün akşam saatlerinde çekilen MR'ında sağ dizinden sakat olduğu ortaya çıktı.

Antalya'da Werder Bremen ile oynanan hazırlık maçında sağ dizine darbe alan ve dün çekilen MR'ında dizinde ödem tespit edilen tecrübeli oyuncunun Denizlispor'a karşı forma giymesinin çok zor olduğu ifade edildi.

Yusuf ile konuşan Teknik Direktör Mustafa Denizli "Sakatlığı yaşaman büyük bir şanssızlık. Kendini iyi hissetmezsen bu hafta dinlen. Seni riske atmak istemiyorum" derken; tecrübeli oyuncunun "Beşiktaş formasıyla İnönü Stadı'nda çıkmak istiyorum. Ağrılarım devam ediyor ama yine de oynamak istiyorum" şeklinde yanıt verdiği belirtildi.

Trabzon yerel gazeteleri " Trabzonun ahi tuttu" yaziyor :D

TR.CaPTaiN
22.Ocak.2008, 17:39
Racing Santander Başkanı Pernia, Bobo ile ilgilendiklerini resmen açıkladı, Beşiktaş’ın kendilerinden 6 milyon dolar istediğini belirtti. İspanyol yönetici, siyah-beyazlıların pazarlıktaki katı tutumundan yakındı.

İbrahim Kaş’ın transferinden dolayı Getafe’den henüz yetiştiricilik payını tahsil edemeyen Beşiktaş, İspanyollar’a futbolcu vermek istemiyor, ancak Racing Santander de ısrarını sürdürüyor. Marca Cantabria gazetesine konuşan Başkan Francisco Pernia, Bobo ile yakından ilgilendiklerini doğruladı, siyah-beyazlılarla aralarında sadece bir milyon dolar fark kaldığını belirtti.

“Osmanlılar, 6 istiyor” diye ilginç bir ifade kullanan Pernia, kendilerinin ise 5 milyon dolar önerdiklerini açıkladı. Beşiktaş Yönetimi’nin katı tutumundan yakınan Racing Santander Başkanı, siyah-beyazlıların söyledikleri rakamdan bir kuruş aşağı inmediğini söyledi. Francisco Pernia, “Söyledikleri rakamlar üzerinden pazarlığa oturmak istedik, ancak hiçbir şekilde konuşmak istemediklerini belirttiler. ‘Ya bu parayı verirsiniz, ya da bir daha kapımızı çalmazsınız’ diyerek kestirip attılar“ dedi. Beşiktaş’ın 6 milyon dolar dışında bir öneride daha bulunduğunu vurgulayan Racing Santander Başkanı Pernia, bunu da şu şekilde anlattı:

“İsterseniz Bobo’yu sezon sonuna kadar kiralık verelim. ‘Beğenirseniz, sezon sonunda 6 milyon dolara alırsınız’ dediler. Ancak yarım sezon için de 600 bin dolar istediler.”

Brezilyalı oyuncuyu da öven Pernia, “Teknik heyetimizin verdiği bilgiye göre, Bobo’yu hem orta saha, hem de golcü olarak oynatabiliriz. Çok yönlü bir futbolcu. Acil olarak istediğimiz bir tip” diye konuştu.

Milliyet

Onurap
22.Ocak.2008, 18:06
Vaybe boboyu harcayacaklar..
Bize verseler keşke .. :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Ocak.2008, 19:49
olamaz,olmamalı ! bir zamanlar 15 MN denen Bobo,6'ya bırakılmamalı ! Yazıklar olsun size yönetim ! bide kiralık verelim diyolar

anilton
22.Ocak.2008, 21:06
Akıl var mantık var.Nobre ve Bobo kaldı takımda forvet diyebileceğimiz.Batuhan kiralandı.Böyle bir teklif yapılmaz.Yalan haber...

eXcitinG
22.Ocak.2008, 23:03
Bobo yu gönderecekLerini sanmam. Sezon başLıyor. Ne zaman gidip forvet aLacakLar. Ben oLasıLık vermiyorum bu habere.

anilton
23.Ocak.2008, 04:27
Beşiktaş'tan Nobre kararı!

Beşiktaş, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Brezilyalı futbolcusu Mert Nobre'nin mukavelesini 3 yıl uzatmak için futbolcunun menajeri Juan Figer ile prensip anlaşmasına vardı.

2006-2007 sezonun başında Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer olan Mert Nobre'nin siyah beyazlı kulüple olan 3 yıllık sözleşmesi bu sezon sonunda sona eriyor. Devre arası transfer döneminin başlamasıyla birlikte Beşiktaş Kulübü Brezilyalı oyuncunun takımda kalması için futbolcunun menajeri Juan Figer ile görüşmeye başlamıştı. Ancak bugüne kadar konuyla ilgili net bir sonuç alınamamıştı. Figer ile bugün son kez görüşen siyah beyazlı yöneticiler Nobre'nin sözleşmesini 3 yıl uzatmak için prensip anlaşmasına vardı. Beşiktaş yönetiminin Figer ile önümüzdeki hafta son kez görüşüp anlaşmayla ilgili son detayları görüşecekleri öğrenildi.

22.01.2009
Kaynak : DHA

Onurap
23.Ocak.2008, 05:56
'Beşiktaş'ı rezil edeceğim!'
http://www.tumspor.com/photos/228984102.jpg
Siyah-beyazlı ekibin yeni transferi Erkan Zengin'in menajeri Oliver Cabrera ateş püskürdü. Menajer Oliver Cabrera, Beşiktaş'ı basına rezil edeceğini söyledi...

Erkan Zengin'in İsveçli menajeri Oliver Cabrera, Beşiktaş'ın 50 bin Euro'luk kendi komisyonunu ödememesine çok kızarak "Beşiktaş'ı İsveç basınına rezil edeceğim. Ben hayatımda böyle kulüp görmedim" dedi.
Beşiktaş'ın geçen hafta renklerine bağladığı Erkan Zengin konusunda fakir bir durum yaşanıyor. İsveç ekibi Hammarby'nin yetkisini elinde bulunduran menajer OIiver Cabrera, siyah-beyazlıların kendisine ödemesi gereken 50 bin Euro'nun ödenmemesinden dertli. Türkiye'deki ortakları Doğan Ercan ve Derya Akkır aracılığıyla Erkan Zengin'i Beşiktaş'a kazandıran Cabrera, 2 gündür yaptığı görüşmeler sonunda Başkan Yıldırım Demirören'in "Menajerlere ödeme yok" sözü üzerine çıldırdı. Geçen hafta Antalya Gloria Otel'de ortakları Doğan Ercan ve Derya Akkır aracılığıyla Erkan'ın Beşiktaşlı olmasında etkisi bulunan Kabela, Demirören'in "Ödeme yok" sözü üzerine Hammarby Kulübü Başkanı Michael Andersson'u arayarak "Ben hayatımda böyle kulüp görmedim. 50 bin Euro'yu bile veremediler. Ayın 30'una kadar kiralama bedeli olan 100 bin Euro'yu size ödemeleri gerek. Açıkcası ben bunu ödeyeceklerinden de şüpheliyim. Eğer parayı almazsanız Erkan için kiralama faksını Beşiktaş'a göndermeyin" dedi.
-KONYA VE KOCAELİ ERKAN'I İSTEMEMİŞ-
İki Türk menajere de Beşiktaş Kulübü'nün tutumundan dolayı yakınan Cabrera "Benim 50 bin Euro'ya ihtiyacım yok. Onlara bırakıyorum ama İsveç'te onları rezil edeceğim. FIFA'ya gitmek istemiyorum. Gidersem zaten haklı çıkarım. Ama uğraşmak istemiyorum" dedi. İşin garibi Beşiktaş'ın sezon sonuna kadar aldığı Erkan Zengin'in daha önce Anadolu kulüplerine önerildiği ama istenmediği ortaya çıktı. Konya ve Kocaelispor'a önerilen 23 yaşındaki Erkan için 100 bin Euro kiralama bedeli, kendisi için 85 bin Euro ve sezon sonunda bonservisinin alınması için de 400 bin Euro'luk fiyat biçildiği ama iki kulübün de Erkan'ı almadığı öğrenildi.

habertürk

anilton
23.Ocak.2008, 18:07
Karol Kisel sesleri yükselmeye başladı...

Sparta Prag forması giyen Slovak milli oyuncu.Ama Kisel tam olarak bir önlibero değil.Tam anlamıyla bir Mc.Orta sahanın sağında da forma giyebiliyor hatta.Uzaktan iyi şutlar atabiliyor,frikikleride iyi.Ayhan stilinde desek daha iyi anlatmış oluruz...

GeNç KaRTaL
23.Ocak.2008, 18:11
Bence ihtiyacımız olan orta saha daha defansa yönelik,orta sahada süpürücülük görevi yapabilecek bir isim.Kisel hakkında bir fikrim yok ama senin anlattıklarına göre Anıl onun yaptığını Sivok'ta yapabilir herhalde..

anilton
23.Ocak.2008, 18:19
Sivok daha iyisini yapar hatta.Benim istediğim adam top kapabilen,çevik,seri,ikili mücadelelerde ayakta kalan,canla başla mücadele eden ve kazandığı topları en iyi şekilde kullanabilen defansif bir orta saha.M.Topal,Aurelio,Makelele vb...

Ama Denizli'nin ne yapmak istediğini bilemeyeceğimiz için konuşmamak lazım.Belki bu görevi Sivok'a verecek ve yanına Giunti tarzı bir adam arıyordur...

GeNç KaRTaL
23.Ocak.2008, 18:27
Evet,bekleyip görmekte fayda var..

anilton
23.Ocak.2008, 21:38
Basın Açıklaması

Bugün bazı basın organlarındaki gerçeği yansıtmayan çeşitli haberlerle ilgili Kulübümüz’ün açıklamasıdır:

1-) Sabah Gazetesi’nde, “Nobre 3 Yıl Önce de İmza Parası Aldı mı?” başlığı ile yayımlanan haberde, 2006 yılındaki transferde Nobre için Kulübümüz’ün Uruguay takımına 3 milyon dolar bonservis ücreti ödediği, bu paranın içinde Brezilyalı oyuncumuzun imza parası alıp almadığı sorgulanmıştır. Kulübümüz, IMKB’ye 18.05.2006 tarihinde yaptığı duyuruda olduğu gibi, Nobre için kulübü Central Espanyol’a 3 milyon dolar ödemiştir ve ödeme banka aracılığı ile yapılmıştır. Nobre bu transferden 1.1 milyon dolar almıştır ve futbolcuya “imza parası” adı altında bir ödeme yapılmamıştır.

2-) BJK Cola Turka Bayan Basketbol Takımımız’ın ve Sırp Milli Takımı’nın oyuncusu Milica Daboviç’in FHM Dergisi’nde bu ay yayınlanan fotoğrafları, 1 yıl önce Sırbistan’da çekilmiş olup, bu döneme ait değildir.

3-) Sabah Gazetesi’nde, “Potada da FIBA’lık” başlığı ile yayınlanan haberde,
BJK Cola Turka Bayan Basketbol Takımımız’ın oyuncusu Shay Doron’un parasını alamadığı gerekçesiyle sözleşmesini fesh ettiği ve bonservisini almak için FIBA’ya gideceği iddia edilmiştir. Doron’un ödemelerinin tamamı yapıldığı gibi oyuncu özel sebeplerini ileri sürerek ülkesine gitmiştir. Kulübümüz, haklı olduğu konu ile ilgili Türkiye Basketbol Federasyonu ve FIBA’ya gerekli müracaatları yapmıştır.

4-) Fanatik Gazetesi, “Fotoğrafları Gören Var mı?” başlığı ile yayınladığı haberde; futbolcumuz Yusuf Şimşek’in BJK TV’ye yaptığı açıklamalarda Beşiktaş formalı çocukluk fotoğraflarını göstereceğini hatırlatıp, çocukluk resimlerinin halen beklendiğini ifade etmiştir. Yusuf Şimşek’in Beşiktaş formasıyla çekilen çocukluk fotoğrafları, Kulübümüz’ün resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi’nin Şubat sayısında yayınlanacaktır. Söz konusu fotoğraflar, Beşiktaş Dergisi tarafından yazılı ve görsel basına da servis edilecektir.

5-) Bazı internet sitelerinde ve Takvim gazetesinde, Erkan Zengin’in menajeri olduğunu iddia eden şahsın, 50 bin dolarlık ücretini alamadığı gerekçesiyle yaptığı mesnetsiz ve seviyesiz açıklamalar yayınlanmıştır. Kulübümüz, Erkan Zengin’in transferinde herhangi bir menajer ile çalışmamıştır ve herhangi bir menajerle yapılmış sözleşmemiz bulunmamaktadır.

6-) Divan Kurulu eski Başkanımız Şeref Nasır’ın futbolcumuz Delgado’nun transferi ile ilgili bazı internet sitelerinde yer alan konuşmaları, Nasır’ın dün Kulübümüz’ün konu ile ilgili yaptığı açıklamadan önce gerçekleştirdiği düşüncesindeyiz. Bilindiği gibi Kulübümüz dün bu konuda yaptığı açıklamayla Delgado transferinde mevcut sözleşmenin detaylarını kamuoyuna açıklamıştı.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,

BEŞİKTAŞ JK

TR.CaPTaiN
25.Ocak.2008, 06:15
Alman 1.Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Schalke 04´te forma giyen ve Beşiktaş´ın transfer listesinde bulunan Fabian Ernst (29), Beşiktaş´la ilgili ilk kez ve sadece DHA´ya konuştu.

Beşiktaş´tan kendisine henüz bir teklifin ulaşmadıgını belirten Ernst, "Beşiktaş´ın benimle ilgilendiğini gazete haberinlerinden öğrendim. Bu durumda ne söyleyebilirim" dedi.

Schalke 04'ün dün akşam 1860 Münih´le 2-2 berabere kaldığı özel karşılaşmada 1 de gol atan Fabian Ernst, maçın ardından adının Beşiktaş´la anılmasıyla ilgili soruları yanıtladı.

"Beşiktaş'tan teklif gelmesi halinde yanıtın ne olur?" sorusuna tecrübeli orta saha oyuncusu "Tabiki oturup konuşmak lazım.Beşiktaş iyi bir kulüp. İstanbul ise şahane bir şehir. Beşiktaş ile ilgili çok şey bildigimi söyleyemem.Avusturya´da sezon öncesi oynadığımız hazırlık maçında Beşiktaş'ın iyi bir takım oldugunu gördüm. Şimdi Schalke´de sorumluluklarım var ve bunlar üzerinde çalışıyorum" diye konuştu.

Alman futbolcunun 2010 yılına kadar Schalke 04 alan sözleşmesi devam ediyor.

1979 Hannover Doğumlu ve evli olan Fabian Ernst Erst, 1,83 boyunda ve 80 kilo ağılıgında. 2005 yılından beri Schalke 04´te forma giyen başarılı futbolcu daha önce sırasıyla Hamburg, Hannover ve Werder Bremen´de forma giydi. Werder Bremen´le iki lig şampiyonlugu yaşayan Ernst, 24 kez Alman milli takım formasını giydi ve bir gol kaydetti. 112´si Schalke de olmak üzere Bundesliga´da 312 maçta forma giyen Fabian Ernst 12 gole imza attı.

Sporx

Schalke'nin bir oyuncusunun İstanbul'u bilmesi, övmesi çok güzel. Zira Avrupa'nın değişik takımlarında top koşturan çoğu oyuncunun Türkiye'ye gelme konusunda birçok tereddütü olduğunu biliyoruz. Takımlarımız ve diğer yetkili kişiler İstanbul'un güzelliklerini reklam olarak iyi kullanırlarsa yıldız oyuncuların ülkemize gelmesi kolaylaşır.

garydelgadov
28.Ocak.2008, 01:39
Ara transfer dönemi çok önemLi değiL.Yönetimimiz saoLsun bu yıLda şampiyonLuk yarışını sokakLarda konvoyLarda değiL,evimizde çekirdek çitLeyerek geçireceğiz.İçinde en ufak bir insanLık kaLır ve istifa ederse o başkan,yapıLması gereken revizyon şudur:
DeLgado,Bobo,Cisse,TeLLo,İbrahim ÜzüLmez gibi şampiyonLar Ligini kaLdıramayacak oyuncuLar iLe yoLLar ayrıLmaLı, Fbnin yaptığı gibi genç oyuncuLar hazırLanmaLıdır.Bu oyuncuLarın yerLerine ise kesinLikLe şampiyonLuk yaşamış tecrübeLi isimLer getiriLmeLidir.Bu takımın bundan başka çaresi yoktur...

Bordo61Mavi
30.Ocak.2008, 13:06
Seric bjkde oyniyamior ama Dynamo Kievle anlasmis :) Demiroren yine bosuna para verdi futbolcuya. Bilincli transferler gerek, hani tamam yonetim anlamiyor , E.Saglam nasil izin olumlu yanit verdi bu transfere

JunkChorn
30.Ocak.2008, 13:15
Açıkcası çok sorulduğunu sanmıyorum. Ertuğrul Sağlam ben oynatmam demiştir eğer sorulduysa:) Demirören bugüne kadar Bobo dışında gittiğinde para kazandıracak kimi transfer etti?

Delgado olabilir mi demiyorum şu haliyle bile zor.
Yine de Beşiktaş her sene bu ligde üst sıralara oynar. Sadece seyircisiyle oynar.

GeNç KaRTaL
30.Ocak.2008, 21:43
Seric bjkde oyniyamior ama Dynamo Kievle anlasmis :) Demiroren yine bosuna para verdi futbolcuya. Bilincli transferler gerek, hani tamam yonetim anlamiyor , E.Saglam nasil izin olumlu yanit verdi bu transfere

D.Kiev ile anlaştığını nereden öğrendin acaba? İnternette şöyle bir göz attım ama haberi göremedim.Eğer doğruysa Mustafa hocanın istediği orta saha alınabilir.Umarım yararlı bir transfer yaparlar..

Açıkcası çok sorulduğunu sanmıyorum. Ertuğrul Sağlam ben oynatmam demiştir eğer sorulduysa:) Demirören bugüne kadar Bobo dışında gittiğinde para kazandıracak kimi transfer etti?

Delgado olabilir mi demiyorum şu haliyle bile zor.
Yine de Beşiktaş her sene bu ligde üst sıralara oynar. Sadece seyircisiyle oynar.

Ertuğrul Sağlam sol bek için Çek Kadlec'i istiyordu.Eğer alınsaydı çok iyi bir transfer olurdu.Fakat maliyeti fazlaydı.Yönetim Zapo ve Sivok için ödediği ücretten sonra Kadlec'in maliyetini göze alamadı.Maliyetsiz Seric'e yöneldiler.Ertuğrul Sağlam'da kabul etmek zorunda kalmıştır büyük ihtimal..

Demirören döneminde sadece Carew transferinden gelir elde edebildik adam akıllı.Başka yok sanırım.Bu arada Cisse takımda kalacakmış sezon sonuna kadar.Bir kaç teklif almış ama bizden aldığı parayı kimse vermeyince kabul etmemiş.Adam akıllı tabii.Alıyor keş parayı.Neden bu kazançtan vazgeçsin ki? Aldığı paranın karşılığını verse bari.Oda yok..

TR.CaPTaiN
30.Ocak.2008, 23:47
Fabian Ernst geliyor! Beşiktaş devre arası transfer döneminde kadrosuna katmak istediği yabancı oyuncu konusunda karar verdi. Transfer döneminin bitimine 3 gün kala siyah beyazlı kulüp Alman Bundasliga ekibi Schalke 04'te forma giyen Fabian Ernst ile anlaşmaya vardı. Bir süredir Alman kulübü ve 30 yaşındaki futbolcu ile temaslarını sürdüren Beşiktaş yönetimi mutlu sona ulaştı.

FABİAN ERNST KİMDİR?

30 Mayıs 1979'da Almanya'nın Hannover kentinde doğan Fabian Ernst, futbola doğduğu şehirde başladı. 1998 yılına kadar Hannover forması giyen orta saha oyuncusu, 1998 - 2000 yılları arasında Hamburg, 2000-2005 yılları arasında ise Werder Bremen'de top koşturdu. Ernst, şu anda 2005 yılında transfer olduğu Schalke 04 forması giyiyordu.

Alman Bundesliga'da şimdiye kadar 312 maça çıkan Fabian Ernst, 24 kez de Almanya milli takımında görev aldı. 1.83 boyunda ve 80 kilo olan 30 yaşındaki oyuncu orta sahada görev yapıyor.

DHA

anilton
30.Ocak.2008, 23:49
Beşiktaş Ernst ile anlaştı

Beşiktaş, Almanya'nın Schalke takımında forma giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Fabian Ernst ile anlaştı. Siyah-beyazlıların Seriç ile yollarını ayırarak Ernst ile sözleşme imzalaması bekleniyor

NTVSPOR
Güncelleme: 16:33 TSİ 30 Ocak 2009 Cuma

Beşiktaş, transfer döneminin bitimine 3 gün kala Bundesliga ekibi Schalke 04'te forma giyen Fabian Ernst ile anlaşmaya vardı.

Bir süredir Alman kulübü ve 30 yaşındaki futbolcu ile temaslarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi, mutlu sona ulaştı. Beşiktaş'ın Hırvat futbolcu Seriç ile yollarını ayırarak, Ernst ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı Ernst, savunmaya yönelik orta saha oyuncusu. 2005 yılından bu yana Schalke 04 kadrosunda bulunan Ernst, Alman Milli Takımı'nda da forma giyiyor. Bu sezon Schalke'de 17 maçta forma giyen Ernst, 5 sarı ve 1 kırmızı kart gördü.

1996 yılında Hannover takımıyla futbol kariyerine başlayan Ernst, Schalke'ye transfer olmadan önce iki sezon Hamburg ve beş sezon Werder Bremen'de oynadı.

1.83 boyunda ve 80 kilo olan deneyimli orta saha oyuncusu sert fiziğiyle tanınıyor. 24 kez Almanya Milli Takımı formasını da giyen Ernst, 2006 yılından bu yana ise Joachim Löw tarafından kadroya davet edilmiyor.

eXcitinG
30.Ocak.2008, 23:59
Muhteşem ötesi, süper transfer.

RoSeSHaH
31.Ocak.2008, 00:00
ntvspor'a güvenirim, eğer doğruysa hayırlı olsun..

Ernst sağlam futbolcudur..

JunkChorn
31.Ocak.2008, 00:01
Mükemmel be! Çok imrendim ha.

Maldonado, Josico, Selçuk, İnamoto hatta oynadığı oyuna göre Kleberson. Bunların hepsinin en iyi özelliklerini bir araya getirsen :)

Tebrikler Beşiktaş. Sırf bu adam için izlenir.

Onurap
31.Ocak.2008, 00:03
Ekstra yetenekleri yok ama görev adamı faydalı olabilir..

eXcitinG
31.Ocak.2008, 00:06
Guinti den sonra iLaç oLur.

Oyun bozar, pres yapar, sert oynar rakibi yıpratır, iyi pas atıp oyun kurar, bekLenmedik anLarda sert şutLarı iLe goL arar.

Tam 12 den vurduk bu sefer.

Demirören yönetiminin yıLLar sonra ki en mantıkLı yaptığı iş. Umarım probLem çıkmaz.

BeeTLeJuiCe
31.Ocak.2008, 00:08
Ernst haberini ajanslarda gordugumde ben bile heyecanlandim.
Mukemmel bir ortasaha, eger transfer gerceklestiyse ulkemize gelmis en iyi ortasahalar arasinda kafadan ilk 10'a girer.

I3esiktas
31.Ocak.2008, 00:19
Süper Bir Transfer, İnşallah orta sahaya ilaç gibi gelir. Beşiktaş açısından son zamanların en iyi transferi.

deniz.91
31.Ocak.2008, 01:34
Transfer gerçekleşirse BJK çok sapğlam bir ismi almış olur BJK yönetimi bu kez doğru bir karar yaptı çok iyi bir ortasaha gerçekten

Hugo
31.Ocak.2008, 01:44
BJK yönetimi hayatının transferini yapıyor desenize!..
Beşiktaş'a çok faydalı olacaktır Ernst.

nekop
31.Ocak.2008, 01:56
Mustafa Denizli tam sistemine uygun bir oyuncu aldırmış Ernst Beşiktaş'ta başarılı olacaktır.

Alicanfmfan
31.Ocak.2008, 02:03
İlk defa güzel transfer Beşiktaş için , Cisse , Ugur'dan daha iyi en azından ,Yıldırım Demirören mi aldı bu adamı yahu inanamıyorum :D

GeNç KaRTaL
31.Ocak.2008, 02:08
Tecrübeli,çalışkan tam ihtiyacımız olan isim Ernst.Basında adı geçtiği zaman pek ihtimal vermiyordum gelebilme ihtimali.İlk öğrendiğim zamanda baya şaşırdım zaten.İhtiyacımız olan bölgeye kaliteli bir transfer.Yönetimi tebrik ediyorum..

garydelgadov
31.Ocak.2008, 02:09
Of of of kömür gibi yanıyorum of !:)

GodfatheR
31.Ocak.2008, 02:10
Harika bir transfer bravo BJK yönetimine.(bunu söylediğime inanamıyorum.:n: Bu yönetimin şüphesiz yaptığı en iyi transfer)

anilton
31.Ocak.2008, 03:10
Ve Seric gönderildi!

Beşiktaş, Hırvat oyuncusu Anthony Seric ile yollarını ayırdı.

Siyah beyazlı takımda bu sezon başında Yunanistan'ın Panathinaikos takımından transfer olan ancak çok fazla forma şansı bulamayan Seric'le yapılan görüşmeler sonucu yollar ayrıldı. Seric ile Beşiktaşlı yöneticiler arasında yapılan son görüşme sonrası Hırvat futbolcunun mukavelesi karşılıklı olarak feshedildi.

30.01.2009
Kaynak : DHA

GeNç KaRTaL
31.Ocak.2008, 03:22
Bu Ernst transferini doğrular nitelikte bir haber.Yönetimin fiyasko ile sonuçlanan transferlerinden birisi daha oldu.Acaba ne kadara gönderildi? Birde Ernst ne kadara alındı onu merak ediyorum.Mutlaka iyi bir paraya aldık.Çünkü Schalke'de düzenli forma giyen bir isim yeni transferimiz..

King_91
31.Ocak.2008, 03:25
Demirören'in başına birşeyler düştü sanırım :D çok iyi transfer .

a.arıcı-11
31.Ocak.2008, 07:22
Demirören'in Carew'den sonra aldığı en iyi adam.Bu transferi Beşiktaş için çok yararlı olur.Bonservis tahminim ise 5 Milyon € doğrultusunda ama sadece tahmin:)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Ocak.2008, 17:16
gerçekten doğru mu arkadaşlar ? Gerçekten doğru mu ? :D Eğer gerçektende doğruysa Demirören geldiğinden beri en iyi transferini yapmış olur :) Umarım pürüz çıkmaz,Seric'ide yolladık zaten :)

Trabzonspor
31.Ocak.2008, 18:28
tebrıkler besıktasa ıyı bır adam aldılar inşallah işe yara bır transfer olur

LaigLeNoiR
31.Ocak.2008, 18:31
Cisse'yi de satabiliyorsak satsak.Sezon sonu zaten sözleşmesi bitiyor galiba.Para kazanamayacağız.

bugra 1905
31.Ocak.2008, 18:50
Çok Kaliteli Bir Transfer Beşiktaşa Yararlı Olacaktır

anilton
31.Ocak.2008, 20:02
Schalke ile 3 milyon Ernst ile yıllık 2 milyon € ya anlaşılmış.Bugün Schalke'nin maçı var ve Ernst kadroda.Büyük ihtimalle yarın açıklanır kesin olarak...

Deniz
31.Ocak.2008, 20:06
Beşiktaş adına hayırlı, uğurlu olsun.

DeNiZ_1903
31.Ocak.2008, 20:20
Çok iyi bir transfer yaptık , orta sahanın toparlanması hücumu da harekete geçirecektir 24 kez Alman Mili Takımı pek kolay değil :) Hayırlı olsun Demirören 40 yılda bir kafa yordu bu işlere demek :D

JunkChorn
31.Ocak.2008, 20:53
Bence ucuz bile yahu. Türkiye'ye adapte olursa yaşı da çok değil, 30 yaşında.En azından 3 sene üst düzey top oynayabilir... Mükemmel bir transfer her girdiğimde tekrar tekrar bakıyorum valla:)

Hannover
Hamburg
Werder Bremen
Schalke

Takımlarında oynamış; Şampiyonlar Ligi tecrübesi olan bir oyuncu.

GeNç KaRTaL
31.Ocak.2008, 21:00
Schalke ile 3 milyon Ernst ile yıllık 2 milyon € ya anlaşılmış.Bugün Schalke'nin maçı var ve Ernst kadroda.Büyük ihtimalle yarın açıklanır kesin olarak...

İnşallah bir aksilik çıkmaz.Bugün internet sayfalarında haber arka sayfalarda geriye düşünce dedim acaba yine basının taklasına mı geldik.:icon_biggrin:

Cisse'yi de satabiliyorsak satsak.Sezon sonu zaten sözleşmesi bitiyor galiba.Para kazanamayacağız.

Cisse sezon sonuna kadar takımda kalacak,sonrada sözleşme uzatmayarak ayrılacak Murat abi.Yani bir kazanç elde edemeden yollayacağız.Yani yine bir transferde zarara uğramış olacağız.Aslında Cisse için bir kaç kulüp teklif yapmış ama bizden aldığı parayı kimse vermeyince o da kabul etmemiş.Adam haklı tabii.Oynasada (adam gibi katkı yaptığı maç sayısı çok az) oynamasada alacak parasını.Neden bırakıp gitsin ki? Bizim yönetim göndermeye kalksa yine alacağı parayı ödeyip bırakacaktık.Yani nereden baksan zarara giriyoruz.Bari 2.yarıda kaldığına değecek bir performans sergilesede... (nerdeee)

GeNç KaRTaL
31.Ocak.2008, 21:17
Bu arada Seric tazminat almadan sadece bonservis bedeli karşılığında feshetmiş sözleşmesini.Dinamo Zagreb ile anlaşmış.Valla bu hareketinden dolayı Seric'i tebrik ediyorum.Helal olsun diyorum..

anilton
31.Ocak.2008, 21:21
Hajduk Split ile Şemsi...

GeNç KaRTaL
31.Ocak.2008, 21:37
Hajduk Split ile Şemsi...

Doğru.Karıştırmışım..:icon_smile:

Knightmare
01.Şubat.2008, 00:14
isim olarak bakınca süper! ancak takımdakilere uyarda alırım paramı, bakarım keyfime! gibi şeyler olmaz umarım :0:

Cisse-2 olmasın birde, agresif bi oyuncuda :) 7 sarı-1 kırmızı görmüş takımında bu sene

KaPaLı
01.Şubat.2008, 07:00
Ernst çok agresif bir oyuncu eğer illaki DMC kullanılacaksa Sivok oynayabilirdi kanımca. İyi oynayabilir ama yakabilirde takımını.

Gangstaa
01.Şubat.2008, 10:15
Ernst'i az çok tanıyorum hem fm'den hemde schalkenin bazı maçlarında izlemiştim.Ernst orta sahanın göbeği için çok ideal değil.Pas yüzdesi düşük,daha doğrusu teknik kapasitesi düşük en iyi dmc olarak oynuyor çok çalışkan agresif hırslı tipik bir ön libero,görev adamı Aurelio gibi.Beşiktaş için yararlı olacaktır kesinlikle.

anil luque
01.Şubat.2008, 18:30
pas yüzdesi düşükmü? baska bır ernst ızlemıs olmayasın sen kardeşim? neyse eger oyle dıyorsan oyledır ama ben ıyı bır oyun kurucu olarak bılıyorum kendısını .. sayın tüpçümüz ilk defa dogru duzgun bır ıs yaptı transfer manasında gercekten eger dogruysa ve gerceklesırse super bır transfer... hayırlısı olsun her ıkı taraf ıcın

El Comandante
01.Şubat.2008, 18:37
pas yüzdesi düşükmü? baska bır ernst ızlemıs olmayasın sen kardeşim? neyse eger oyle dıyorsan oyledır ama ben ıyı bır oyun kurucu olarak bılıyorum kendısını .. sayın tüpçümüz ilk defa dogru duzgun bır ıs yaptı transfer manasında gercekten eger dogruysa ve gerceklesırse super bır transfer... hayırlısı olsun her ıkı taraf ıcın

Ernst oyun kurucu degil.Bilakis hücuma cikislarinda yaptigi pas hatalari da coktur.
Ama savascidir,cok iyi bir kesicidir.Tehlikeyi sezip aninda oraya gider.
Tipik bir savasci ön libero.Sonuna kadar mücadele eder.Eger Bjk onu ön libero olarak oynatirsa defansif acidan cok büyük katkilari olur.Ama ofansif acidan öyle ahim sahim seyler beklemeyin kendisinden ...

anil luque
01.Şubat.2008, 18:46
baran oyun kurucudan kastettıklerımız farklı heralde. benım bahsettıgım olay yerı geldıgınde defanstan top alacak kanatlara acacak ya da defans arkasına toplar sarkıtacak yanı benım ıstedıgım budur yoksa delgado gıbı muthıs ara pasları atsın mılımetrık toplar gondersın degıl yanı .. yoksa bende bılıyorm cok super bır pasor olmadıgını =)

bjk_melo_151
01.Şubat.2008, 19:00
Ernst alınıyorsa Cisse gitmeli. Ernst-Uğur İnceman, Ernst-Tello ortasahada iyi ikili olabilir. Ernst mücadeleci bir oyuncu.

Gangstaa
02.Şubat.2008, 00:45
pas yüzdesi düşükmü? baska bır ernst ızlemıs olmayasın sen kardeşim?
Yok ben doğru Ernst'i izledimde sen farklı Ernst'i izlemiş olabilirsin.Anlatmak istediğimi Emperor daha detaylı olarak yazmış zaten.Sanırım BJK'lisin o yüzden bu agresifliğini doğal karşılıyorum :)

DeNiZ_1903
02.Şubat.2008, 00:57
Ernst çok agresif bir oyuncu eğer illaki DMC kullanılacaksa Sivok oynayabilirdi kanımca. İyi oynayabilir ama yakabilirde takımını.

Valla bunu söylemek ne kadar doğru bilinmez ama bize az çok çirkeflik yapabilecek bir futbolcu lazım , hakları savunulabilecek bir futbolcu lazım , Nouma gibi Lugano gibi Gattuso gibi... Ama dozunu kaçırmayacak bir çirkeflik olmalı bu.

GeNç KaRTaL
02.Şubat.2008, 03:04
Ernst Beşiktaş'ta

Hırvat oyuncu Anthony Seric'in, Hajduk Split ile anlaşmasının ardından yabancı kontenjanı sorununu çözen Beşiktaş, ara transferin bitmesine saatler kala Schalke 04'ün defansa dönük orta saha oyuncusu Fabian Ernst transferini bitirdi.

Lig Tv muhabiri Ömer Güvenç'in haberine göre, Beşiktaş Ernst ile 2,5 yıllığına, 8 milyon avro karşılığında anlaştı.

Ernst'in yarın İstanbul'da olacağı, sağlık kontrolünün ardından kendisini Beşiktaşlı yapacak sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.

Kaynak:maraton.com.tr

Lucas Neill
02.Şubat.2008, 03:24
8 milyon euro çok değilmi yav...

LaigLeNoiR
02.Şubat.2008, 03:29
Yıllık 3.2 Milyon Euro maşallah baya iyi para...

a.arıcı-11
02.Şubat.2008, 03:36
Yıllık 3.2 Milyon Euro maşallah baya iyi para...
Bundesliga'da göz önünde bir takımda as oynayan bir adamı Türkiye'ye ve Avrupa'da oynamyan bir takıma getirmek o kadar kolay olmasa gerek Murat:)

GeNç KaRTaL
02.Şubat.2008, 05:24
Bundesliga'da göz önünde bir takımda as oynayan bir adamı Türkiye'ye ve Avrupa'da oynamyan bir takıma getirmek o kadar kolay olmasa gerek Murat:)

Eğer doğruysa haber gerçekten çok paraya anlaşmışız.Umarım karşılığını verir.Abdullah abiyede katılıyorum.Ernst'i paradan başka hiç bir şeyle ikna edemezdik.Acaba bonservisine ne kadar ödeyeceğiz? Schalke'yide ikna etmek kolay iş değil.Direk oynayan oyuncularını satın alıyoruz çünkü.Neyse yıllardır hep ucuza kaçılarak alınan oyuncuların verimsizliğinden çektik.İnşallah Ernst kendisi için harcanan paraya değecek bir performans sergiler..

JunkChorn
02.Şubat.2008, 07:11
Hayır Abdullah.
8mn € kesinlikle çok para. Yazık olur. Carew o paraya gelmişti yahu. Tabiki bölgeler farklı fakat Ernst satılamaz bu vakitten sonra.

anilton
02.Şubat.2008, 07:17
Değiyorsa vereceksin arkadaşım...

Bundesliga'da yıllardır istikrarla hemde üst düzey takımlarda forma giyiyor.Bu sene cezalı olduğu üç maç dışında kupa,lig,Avrupa maçlarının hepsinde forma giymiş bir adam.Kolay değil bu adamı getirmek...

Çok olup olmadığına oynayıp verdiklerinden sonra karar veririz...

JunkChorn
02.Şubat.2008, 07:29
Anıl:

Adam gelmiş 30 yaşına. Türkiye'ye kimler geldi de uyum sağlayamadığı için gitmek zorunda kaldı. Mesela aklıma Ailton geldi bunu yazarken. Yönetimin yaptığı transferler ortada.

Ernst çok iyi oyuncu olsa da tekrar satamayacağı da ortada. Yani transfer yaparken birazda buna bakmak lazım.

anilton
02.Şubat.2008, 07:33
Her transfer gelecekte para kazanacağım diye yapılmaz ki.30 demek bir futbolcunun hemde böylesine istikrarlıysa en verimli çağıdır.Almanlar mental anlamda çok üst düzeydeler.Yani onların pek uyum sorunu falan olmaz.Kaldı ki bu bir defansif orta saha.Ondan top çalması,pres yapması,koşması,savaşması ve mücadele etmesi isteniyor.Bunun içinde uyuma falan pek gerek yok...

Vedat Okyar'ın dediği gibi;biz muhasebeci değiliz,fiyatından bizene biz oynadığı futbola bakalım.Hedeflerine ulaşmak istiyorsan,şampiyon olmak istiyorsan para harcayacaksın...

garydelgadov
02.Şubat.2008, 07:39
Ayrıca frikikLerde de fena oLmayan bir oyuncu.Uzaktan nefis bir goLünü gördüm.Her agresif oyuncuda oLan bir özeLLiği de var.Sert şutLar atabiLiyor.Ayrıca Alman oLmasından doLayı kaybetmeyi kabuLLenmeyen yapısı da ayrı bir kan getirecektir orta aLanımıza.HayırLısı oLsun..

a.arıcı-11
02.Şubat.2008, 07:41
yalnız Oğulcan ben o 8 milyon € miktarındaki parayı bonservis bedeli olarak değil Ernst'in 2.5 yılda alacağı toplam para olarak yorumladım.Yani bu adama bu kadar para vericeksin ki Bundesliga'dan göz önünden koparıp Türkiye'ye getiresin.

Bonservis bedeli olarak 8 milyon tabiki çok para.Biz 24-25 yaşındaki Appiah'ı o paraya almıştık kıyaslama yapılırsa.

anilton
02.Şubat.2008, 07:46
Bonservis bedeli değil 8 milyon €.2,5 yıllık alacağı para.Bonservisi 4,5 milyon € deniliyor...

JunkChorn
02.Şubat.2008, 07:59
Heh işte, şimdi tamamdır. İlk okuduğumda bende öyle biliyordum, ona göre herşeyiyle çok iyi transfer demiştim. Tekrar izlemek için sabırsızlanabiliriz.

DeNiZ_1903
02.Şubat.2008, 08:04
Evet , yarın İstanbul'da gerçekten müthiş bir transfer yaptık 600 kişi bekliyorum karşılamaya :p Şaka bir yana gerçekten bu takıma faul yapabilecek ve rakiplerle atışmaya girebilecek bir hırçın lazımdı taraftarın yeni Nouma'sı olur inşallah , ayrıca uzaktan şutları da iyiymiş orta sahadan gol atmışlığı da varmış kendisinin , bugün de gördükki orta sahada top kaybı yapmak Beşiktaş'ın çok başını ağrıtabilir Ernst orayı toparlayacaktır :)

anilton
02.Şubat.2008, 08:09
Yakıştı...:)

http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/68709_2_090202002725.jpg

Aşk-ı Şehir
02.Şubat.2008, 08:14
Valla şunu söyleyeyim ki Beşiktaş Tjikuzu'ya 800.000€ vereceğine Ernst'e 8 Milyon € versin. Tjikuzu'nun gelmesi felaket olurdu. Hayırlı olsun. İyi transfer benim gözümde. Mustafa Hoca'nın da istediği gibi Gattuso tipinde bir ön libero. Bu arada bir Sırp vardı denenmek için gelmişti. O ne oldu? :) Baya geç bir soru oldu ama.:)

anilton
02.Şubat.2008, 08:19
Denenmedi bile Mustafa,döndü direk...

Raten
02.Şubat.2008, 08:34
Beşiktaş için iyi bir transfer olacak.Henüz resmi olarak bir açıklama yapılmadı ama doğrudur büyük ihtimalle tvde de yayınlandı haber.Ne diyelim hayırlı olsun.Bjk yönetimi iyi bir transfere imza attı sonunda.

DeNiZ_1903
02.Şubat.2008, 08:36
İmzayı da attı galiba :p

http://img207.imageshack.us/img207/1911/ernstxl3.png (http://imageshack.us)

Biraz acele yaptım , kötü olabilir :)

Bu arada ben CNN'de de gördüm transferi yani kesin geldi galiba ama resmi olarak bir açıklama yok evet , kendi sitesinde de yok Erns'tin.

anilton
02.Şubat.2008, 08:42
-ERNST'İN TRANSFERİ-

Mustafa Denizli, transfer etmeyi düşündükleri Alman futbolcu Fabian Ernst konusunda da sözlü anlaşmaya varıldığını söyledi.

Denizli bir soru üzerine, ''Sözlü olarak anlaşmaya varıldı. Herhangi bir değişiklik olmazsa muhtemelen yarın bu transfer tamamlanacak'' dedi.

a.arıcı-11
02.Şubat.2008, 09:14
yani kesin olduğu belliydi zaten.Tekrar hayırlı olsun Beşiktaş camiasına

bySilver
02.Şubat.2008, 17:29
İmzayı attı
Beşiktaş, uzun süredir peşinde koştuğu Fabian Ernst´ü renklerine bağladı. Almanya´da resmi imzayı atan yıldız futbolcu, kulübe toplam 8.5 milyon Euro´ya mal oldu.

4 yıl istiyordu
Ara transferin en hızlı takımı olan Beşiktaş, dün bombayı patlattı. Siyah-Beyazlılar, uzun süredir ilgilendikleri Alman futbolcu Fabian Ernst’le kesin anlaşmaya sağladı. Almanya’da bulunan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu ve yönetici Kenan Öner, yapılan pazarlıklar sonunda yıldız futbolcuyu ikna edip resmi sözleşmeyi imzalattı. Daha önce 4 yıllık kontrat isteyen Ernst, sonunda 2.5 yıllık mukavele yapılmasını kabul etti ve transfer mutlu sonla bitti.

Bugün geliyor
Yıllık 2 milyon Euro olmak üzere 2.5 yıl sonunda kulüpten 5 milyon Euro alacak olan Ernst’ün kulübü Schalke 04’e de bonsvervis ücreti olarak 3.5 milyon Euro ödenecek. Toplam 8.5 milyon Euro’ya mal olan Ernst, bugün Başkan Yıldırım Demirören ve yöneticilerle beraber İstanbul’a gelecek. Yarından itibaren idmanlara başlayacak olan orta saha oyuncusu, Antalya ile yapılacak olan Türkiye Kupası maçında teknik direktör Mustafa Denizli forma verdiği taktirde oynayabilecek.

Son maçta bile oynadı
Schalke’nin önceki gün Hannover’le oynadığı karşılaşmada ilk onbirde sahaya çıkan Ernst, 49 dakika sahada kaldı. Bu sezon 15. maçına çıkan Ernst’ün en büyük özelliği ise istikrar olarak biliniyor.?Alman yıldız, kolay kolay maç kaçırmıyo

Onurap
02.Şubat.2008, 17:55
http://sport.ard.de/sp/fussball/news200709/19/img/video_schalke_400.jpg

Bakiye benziyor.. :)

JunkChorn
02.Şubat.2008, 20:41
http://guzel-resimler.org/data/media/216/Beikta_Baki_Mercimek_Fotosu.jpg
:)

TR.CaPTaiN
02.Şubat.2008, 20:45
Beşiktaş bu mevkiye devre arasında yapabileceği en iyi transferlerden birini yaptı. Özellikle bonservisi haberlerde geçtiği şekilde 3.5 m € ise bu transferde emeği geçenleri de tebrik etmek gerekir. Ernst Beşiktaş'a hayırlı olsun.

Deniz
02.Şubat.2008, 20:58
Ernst iki yönlü oynuyabilen bir oyuncu.Hem atağa katılır hemde iyi savunma yapar :) Beşiktaş alabileceği mevkiye en iyi oyuncuyu aldı diyebilirim.Hayırlı olsun Beşiktaş camiasına..

nerazzuri
02.Şubat.2008, 22:46
Mustafa Denizli sistemine uyan en iyi oyuncuyu buldu. 3.5 m € ise bonservisi gerçektende tebrik edilmesi gereken bir transfer. Umarım bundan sonraki transferleride böyle akıllıca ve tam isabet olur.

anilton
02.Şubat.2008, 23:07
Schalke taraftarları çıldırmış durumda.Hala inanamıyorlar gittiğine.Forumlarında sayfa sayısı 130 oldu ve hepsi bu adam nasıl satılır,orta sahada onun görevini yapabilecek adam yok görüşünde hem fikirler.Ayrıca Ernst'in yönetime Beşiktaş'a gelmek için rest çektiği ve bu yüzden teklifin kabul edilmek zorunda kalındığı söyleniyor...

Alicanfmfan
02.Şubat.2008, 23:14
Ernst gibi savaşan adamlar çok azdır , herhalde Schalke yönetimi ile sorunları vardı, Engelaar ve Jones ile idare edebilir bu bölgeyi ama Ernst her takımda olması gereken, işçi diye tabir ettigimiz oyuncu (Bkz; Linderoth , Aurelio ) lardır.Beşiktaş çok iyi bir yere çok iyi birini aldık , tebrik ederiz Beşiktaş yönetimini , vede hayırlı olmasını temenni ederiz , Almanya Milli Takım'ında ben Ernst'i görmüştüm ama Löw pek tercih etmedi Rolfes'ın gölgesinde kaldı.

Aşk-ı Şehir
02.Şubat.2008, 23:15
Beşiktaş Resmi Sitesindeki Haber:

Fabian Ernst Beşiktaş’ta
02.02.2009 15:24

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazıda Schalke 04'te forma giyen Fabian Ernst ve kulübü ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

"Fabian Ernst’in transferi için, Alman Schalke 04 Kulübüne, sözleşme fesih bedeli olarak 15.10.2009 da 1.500.000 Euro, 15.02.2010 da 1.500.000 Euro ödenecektir.

Futbolcunun kendisi ile 2008-2009 sezonu için 5 x 100.000 Euro, 2009-2010 sezonu için 10 x 200.000 Euro ve 25.09.2009 da 1.000.000 Euro, 2010-2011 sezonu için 10 x 200.000 Euro ücret karşılığında 2,5 yıllık sözleşme imzalanmıştır."

Fabian Ernst Kimdir?

30 Mayıs 1979'de Almanya Hannover'de doğan Ernst, futbola Hannover 96 takımında başladı. 1998'den 2000 senesine kadar Bundesliga ekiplerinden Hamburger SV'de top koşturan orta saha oyuncusu, bu ekibin formasıyla 48 maçta yer aldı.

2001-2002 sezonunda Werder Bremen'e transfer olan 30 yaşındaki futbolcu, Werder Bremen'de 152 maça çıktı ve 11 gol attı. 2002 yılında Alman Milli Takımı'na davet edilen Ernst, Kuveyt maçıyla ilk kez Almanya formasını giydi ve 24 kez milli oldu. 2005 senesinde Schalke 04'e transfer olan tecrübeli futbolcu, bu takımın formasıyla 122 maçta forma giydi. Ernst, 1.83 boyunda ve 80 kilo.

erdemzorer10
02.Şubat.2008, 23:15
uyum sağlarsa Bjk orta sahasına ilaç olur ama bu kadar borcun içinde 8 milyon euro verildiğine göre yönetim ondan emin

anilton
03.Şubat.2008, 00:14
Ücreti nasıl çok buluyorsunuz arkadaşlar bana bir açıklama yaparmısınız?

Bonservisi için Schalke'ye hemde iki taksit olmak üzere toplam 3 milyon € verilecek...

Kendisine ise 2,5 yıl için 5,5 milyon €...

Bu mu çok dediğiniz ücret?

Her şey dahil 8,5 milyon € anlayacağınız...

eXcitinG
03.Şubat.2008, 00:30
AnıL; ArkadaşLar sadece bonservis ücretini 8,5 miLyon Euro anLadıkLarı için çok dediLer.

Eğer öyLe oLsaydı zaten çok oLuyordu, ama bu durumda gayet iyi bir fiyata aLındığı görüLüyor.

GeNç KaRTaL
03.Şubat.2008, 00:47
Yönetimimiz uzun süre sonra hem çok iyi bir transfer yapıyor hemde bunun maliyeti bize büyük bir kazık olmayacak..Bonservisi için ödenen para bence gayet yerinde.Adamların direk oynayan oyuncularını alıyoruz,hemde devre arası..Ayrıca bonservis 2 taksit ile ödenecek.İlk taksit gelecek sezon..Daha ne olsun..Ernst'i buraya getirmek için önerilen parada gayet normal.Başka türlü getiremezsin zaten..Her yönüyle çok iyi bir transfere imza atıyor yönetimimiz.Umarım Ernst herhangi bir aksilik yaşamaz ve kendisinden beklenenleri sahaya yansıtabilir..

BeaT
03.Şubat.2008, 00:49
Beşiktaş çok takdir toplayacak bir transfer yaptı hayırlısı olsun.

GeNç KaRTaL
03.Şubat.2008, 01:56
Ernst İstanbul'da..İnşallah hayırlı olur..

http://img119.imageshack.us/img119/4374/adszom0.jpg

İşte buda ilk açıklaması..

Çok mutluyum böyle bir taraftar beklemiyordum, yeni bir sayfa açıyorum. Burda büyük umutlarım var, Beşiktaş çok büyük bir kulüp, inşallah şampiyon olacağız. Beşiktaş'a karşı Schalke'deyken hazırlık maçı oynamıştık. Beşiktaş çok büyük bir kulüp, bana teklif geldiğinde hiç düşünmeden karar verdim.

Varonil
03.Şubat.2008, 02:01
İşte transfer budur.Tebrikler Beşiktaş yönetimine.Ernst eminim ki çok faydalı olacak Beşiktaş’a.Şimdiden Beşiktaş camiasına hayırlı olsun.

Cengo
03.Şubat.2008, 05:14
Ernst gibi savaşan adamlar çok azdır , herhalde Schalke yönetimi ile sorunları vardı, Engelaar ve Jones ile idare edebilir bu bölgeyi ama Ernst her takımda olması gereken, işçi diye tabir ettigimiz oyuncu (Bkz; Linderoth , Aurelio ) lardır.Beşiktaş çok iyi bir yere çok iyi birini aldık , tebrik ederiz Beşiktaş yönetimini , vede hayırlı olmasını temenni ederiz , Almanya Milli Takım'ında ben Ernst'i görmüştüm ama Löw pek tercih etmedi Rolfes'ın gölgesinde kaldı.

Löw çabuk oynamak ister, onun oyun stili bu.O yüzden çabuk oyuncuları arıyor ama fizikten,boydan da vazgeçmiyor.Takımı gençleştirmeye alışıyor sanırım.Başkaları oynar, Almanlar kazanır kural bu..

anil luque
03.Şubat.2008, 06:51
Demirören yönetimi boyunca kulübümüzün yaptığı en iyi transfer heralde. Şartlar bundan iyisi şamda kayısı cinsinden. Para konusunda hersey normal. Ben 8,5 mılyon euroyla aldıgımız adamdan cok buyuk yarar gorecegımıze gonulden ınanıyorum. Allah'tan 30 mılyon euro para vermedık malum verenlerın ve para verılenlerın halı ortada. Tebrikler yönetime. Umarım basarılı olur yenı oyuncumuz Ernst ..

erdemzorer10
03.Şubat.2008, 07:17
Arkadaşlar ben fiyat konusunda yanlış anlaşıldım..demeye çalıştığım :

bu zor zamanda borç harç içinde (malum Bjk,Gsden sonra en borçlu takım)
böyle büyük bi yatırım yapılıyorsa ve tutmazsa kötü olur ..ha demek ki yönetim oyuncudan emin ki böyle büyük bir yatırım yapıyor..
demek istedigim buydu..

Ernst e gelince Bjk nın son zamanlardaki en kaliteli transferi olarak yorumluyorum..tebrikler geç kalınmış bir karar olsa da

Cengo
03.Şubat.2008, 09:27
Demirören yönetimi boyunca kulübümüzün yaptığı en iyi transfer heralde. Şartlar bundan iyisi şamda kayısı cinsinden. Para konusunda hersey normal. Ben 8,5 mılyon euroyla aldıgımız adamdan cok buyuk yarar gorecegımıze gonulden ınanıyorum. Allah'tan 30 mılyon euro para vermedık malum verenlerın ve para verılenlerın halı ortada. Tebrikler yönetime. Umarım basarılı olur yenı oyuncumuz Ernst ..

Son dönemde en büyük transfer yanlışlarını yapan kulübün taraftarı olarak laf sokma yarışı kimseye bir şey kazandırmaz.

anil luque
05.Şubat.2008, 02:23
Yorumumun başında senin dediğine bende katılmışım değil mi abicim? yani 3,5 senelik yönetimde daha ilk yararlı transfer neredeyse. Ama sen direk laf sokma olarak almışsın. Ben, parayı çokmuş gibi göstermeye çalışan arkadaşlarımıza cevap olarak böyle birşey söyledim tamamıyle kendi görüşüm kendi fikrim ve fikrimin arkasındayım herşeyiyle 60 trilyona yakın bir maliyeti olan bir Güiza gerçeği var ortada demekki biz de o kadar para versek neler neler söyleyecek arkadaşlar daha izlemedikleri bir oyuncu hakkında

gerrrard
05.Şubat.2008, 02:29
"Ernst, Baki Mercimek'in Alman olanı"

Beşiktaş'ın devre arası transfer döneminin son günüde kadrosuna kattığı Fabian Ernst'in Siyah-Beyazlı takıma transfer olmasının yankıları sürüyor. Ernst ile ilgili son açıklama Beşiktaş eski futbol şube sorumlusu Celal Kolot'tan geldi.

Beşiktaş'ın devre arası transfer döneminin son günüde kadrosuna kattığı Fabian Ernst'in Siyah-Beyazlı takıma transfer olmasının yankıları sürüyor. Kamuoyunda Alman futbolcunun Beşiktaş'a yapacağı katkı ve maliyeti konuşulurken, Ernst ile ilgili son açıklama Beşiktaş eski futbol şube sorumlusu Celal Kolot'tan geldi.

"TRANSFER MASASINDA PAZARLIK YAPMAK BEŞİKTAŞ BAŞKANININ İŞİ DEĞİLDİR"
Aktif yöneticilik döneminde de yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Kolot, Fabian Ernst'in transferi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Celal Kolot öncelikle Alman oyuncunun maliyetine dikkat çekerken, Beşiktaş Kulübünün bu futbolcuyu değerinden fazla bir ücrete aldığını belirtti. Kolot, transferde başkan Yıldırım Demirören'in de Almanya'ya giderek pazarlık masasına oturmasının Beşiktaş başkanına yakışmadığını söyledi.

Celal Kolot, şöyle konuştu:

"Öncelikle Fabian Ernst'in Beşiktaş'a hayırlı olmasını ve takımımıza katkı yapmasını dilerim. Ancak bu futbolcunun hem maliyeti, hem de transfer ediliş şekli beni rahatsız etti. Yıldırım Demirören yine gerçek değerinden fazla ücret ödeyerek bir futbolcuyu kadroya kattı. Açıklanan 3 milyon Euro'luk bonservis bedelinin bu yaştaki bir oyuncu için fazla olduğunu düşünüyorum. Öte yandan bu futbolcunun menajerlerine de 1 milyon Euro'ya yakın bir para ödenmiş. Bu tam bir yönetim hatasıdır. Ben bir Beşiktaş taraftarı ve eski futbol şube sorumlusu olarak takımın şu anda bu özelliklere sahip bir oyuncuya ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Bu maliyetlere takıma daha çok katkı sağlayacak bir futbolcu alınabilirdi. Ayrıca bu oyuncunun transferin son gününde kadroya katılması da Schalke 04 kulübünün istediği şartların yerine getirilmesine sebep olmuştur. Demirören'in Almanya'da pazarlık masasında bulunmasını ve futbolcu ile beraber Türkiye'ye gelmesini ben Beşiktaş başkanına yakıştıramadım. Beşiktaş başkanı transfer pazarlığı içinde bulunmaz."

"BEŞİKTAŞ, BAKİ MERCİMEK'İN ALMAN OLANINI TRANSFER ETTİ"
Celal Kolot, Fabian Ernst'in Beşiktaş'ta göstereceği performans ve oyuncunun futbol yapısı ile ilgili yine gündem yaratacak açıklamalar yaptı. Kolot, Ernst'i Beşiktaş'ın eski bir futbolcusuna benzetti.

Kolot, "Fabian Ernst'in Beşiktaş'a ne kadar katkı sağlayacağını ilerleyen haftalarda göreceğiz. Benim bu futbolcu ile ilgili ilk düşüncem ise Beşiktaş'ın Baki Mercimek'in Alman olanını transfer ettiğidir. Fazla kart gören ve yersiz sertlikler uygulayan bir futbolcu. Umarım Beşiktaş'taki kariyeri Baki Mercimek gibi olmaz" diye konuştu.

"ALMANYA'DA LOTO SCHALKE 04'E ÇIKTI"
Kolot son olarak, yine Ernst'e ödenecek olan miktara gönderme yaparak, Almanya'da Loto'nun Schalke 04 kulübüne çıktığını belirterek, "Ben Ernst ödenecek parayı duyunca Almanya'da son günlerde gündemde olan Loto'nun Schalke 04 kulübüne çıktığını sandım. Almanya'da Maliye Bakanı Peer Steinbruec bile Loto oynamış ama bence Loto Schalke 04'e çıktı" dedi.

BaFraLı
05.Şubat.2008, 02:30
Doğru bir tespit yapmış Kolot :D

Onurap
05.Şubat.2008, 02:34
İzlemeden bilemeyiz.. :) Ama baki kıyaslaması komik olmuş yaf.. :D
Tipini dese benim gibi neyse..

Aşk-ı Şehir
05.Şubat.2008, 02:38
Ernst son zamanlarda Türkiye'ye gelen en iyi önliberolardandır arkadaşlar. Beşiktaş yönetimi ender doğru transferlerinden birini yapmıştır. Lütfen fanatikliğimizi yorumlara karıştırmayalım...

GeNç KaRTaL
05.Şubat.2008, 02:48
Celal Kolot bu açıklamayıda yaptı ya.Benim gözümde Beşiktaş düşmanı olduğu tescillenmiştir.Hiç konuşmasın ben Beşiktaşlıyım diye..Tamam Diatta transferini eleştir,Higuain transferini,Gordon transferini,Seric transferini eleştir.Ama Ernst gibi bir oyuncuyu eleştiriyorsan orada durup düşünürüm bu adam gerçekten Beşiktaşlımıdır diye..Senin getirdiğin Cisse'nin(yıllık 1.75 milyon avro alıyor) vurdumduymazlığından alındı Ernst.Çıkıp Ernst'ten kazık yenildi,Baki gibi bir futbolcu diyorsun..Kaale alıp bu yazıyı yazmam bile aslında gereksiz..

Cengo
05.Şubat.2008, 09:29
Yorumumun başında senin dediğine bende katılmışım değil mi abicim? yani 3,5 senelik yönetimde daha ilk yararlı transfer neredeyse. Ama sen direk laf sokma olarak almışsın. Ben, parayı çokmuş gibi göstermeye çalışan arkadaşlarımıza cevap olarak böyle birşey söyledim tamamıyle kendi görüşüm kendi fikrim ve fikrimin arkasındayım herşeyiyle 60 trilyona yakın bir maliyeti olan bir Güiza gerçeği var ortada demekki biz de o kadar para versek neler neler söyleyecek arkadaşlar daha izlemedikleri bir oyuncu hakkında

Defansif olarak kaliteli, ofansif olarak vasat üstü bir oyuncu olarak çıkabilecek gibi gözüküyor, kumaş varsa bugünden yararsız olur demek yanlış olur zaten.Para mevzusu çok gereksiz, parası olan harcar, kimse de karışamaz, varsa harcarız, paranızın hesabını tüm halka vermek mi gerekli midir? Önemli olan bu, BJK Yönetim Kurulu, Denetimleme Kurumları, oy ve/veya söz hakkına sahip üyeleri eleştirir, değerlendirir.Diğerlerinin bunlar ile yargılamaya hakkı yok bence, taraftar son haftaya kadar beklemeli ve o zaman eleştirmeli.

eXcitinG
05.Şubat.2008, 21:22
CeLaL KoLot u da gördük neLeri aLdı. Konuşma fazLa KoLot bey.

Varonil
06.Şubat.2008, 02:18
Ayıp yahu,gülerler adama.Alman Baki Mercimek demek de neymiş.Ayrıca şu para konusunda yapılan olumsuz yorumları da anlamıyorum.(Celal Kolot un ki de dahil ) Kulübün parası varsa yapar transferi,verilen para neden bu kadar tartışma konusu oluyor anlamak güç.Tabi verilen paraya değecek bir oyuncu mu,zaman içinde göreceğiz(Benim bir futbolsever olarak düşüncem olumlu,Beşiktaş gerçekten nokta transfer diyebileceğimiz bir futbolcu aldı.)