Log in

View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

Hugo
24.Ağustos.2010, 00:55
Robinho'yu alacağınıza Klose'yi alın daha iyidir bence.

Ahmet Göktaş
24.Ağustos.2010, 00:58
Klose'yi tercih ederim ben de.

I3esiktas
24.Ağustos.2010, 01:00
Transfer sezonunun başında Luca Toni'yi Hepsine tercih ederdim ama geç kaldık :)

nannar
24.Ağustos.2010, 01:11
ikisini de mi alacak yoksa BJK ? madem böyle yapacaklardı sezon bittiğinde tüm yabancıların biletini kesselermişya :n:

Ahmet Göktaş
24.Ağustos.2010, 01:17
Hocam galiba Fink+Tabati gidecek. Fink'in yerine Aurelio gelecek hem mevki eksikliği giderilecek , hemde kontenjan açık kalmış olacak , Tabata da gidince 7 yemi 8 e mi ne inecek işte kontenjan , ve Robinho ile anlaşılırsa Klose gelecek tahminim.

Şöyle birşey de olabilir. Bugün Haber1903'e Robinho hakkındaki haberi yönetim de yaptırmış olabilir onlara da kızmamak lazım.(Yönetim bu transfer sezonunda Haber1903'ü tamamen istediği gibi kullanıyor zaten)

Robinho ve Kloseyi Aurelio ile birlikte açıklayıp , Aurelio normal şartlarda gelecek yoğun tepkileri önlemeyi amaçlıyor olabilirler. Çünkü yönetim de arada kalmış durumda , hem kadro zayıflamadan hem kontenjan açmak için tek çare Aurelio. Benim düşüncem bu yönde yani.

ozaniel
24.Ağustos.2010, 01:28
Bu kadar transferin transfer sezonunun son haftasında olması çok zor(ayrıca Fink ve Tabata'yı da yollamak da zor). Eğer bu kadar eksiğimiz olsaydı bu kadar gecikmezdik. Bence transfer yapmayacağız.

di canio
24.Ağustos.2010, 01:46
NtvSpor'da şu an Hakan Gündoğar açıkladı Mehmet Aurelio ile 2 yıl için anlaşılmış. Yarın resmi sözleşme yapılacakmış.

izmer96
24.Ağustos.2010, 01:50
Aurelio Besiktas'a hayirli olsun

GebzeLi1907
24.Ağustos.2010, 01:55
Aurelio geldiyse cok iyi ve ihtiyac olan bölgeye bi transfer kontejan derdi olmaması en büyük avantajı

aerysnmz
24.Ağustos.2010, 01:57
3 yıl önce alsak tamam da 33 yaşına geldi.Bir sağ bek alınsa daha iyiydi

eGowiCh
24.Ağustos.2010, 01:58
Aurelio Türkiye'de oynayamaz diye biliyorum. TFF opsiyon meselesinde Fenerbahçe'yi haklı görmüştü. Yurtdışında oynayabilir ama Türkiye'de oynayamaz deniliyordu en son.

bjk_melo_151
24.Ağustos.2010, 02:00
Robinho, Aurelio, Klose. Bayern Münih'in 2007 Devrimi'ne benziyor. Toni, Ribery, Klose'yi almışlardı. Umarım sonu iyi biter.

Ahmet Göktaş
24.Ağustos.2010, 02:01
Hayırlı olsun artık bize düşen destek çıkmak.Teknik açıdan bakarsak Aurelio-Ernst-Necip ortasahası müthiş ötesi oldu.

TR.CaPTaiN
24.Ağustos.2010, 02:01
Aurelio Türkiye'de oynayamaz diye biliyorum. TFF opsiyon meselesinde Fenerbahçe'yi haklı görmüştü. Yurtdışında oynayabilir ama Türkiye'de oynayamaz deniliyordu en son.

Maalesef daha sonra o ceza kaldırıldı. Aurelio'nun muhtemelen maliyeti fazla değildir, eğer sakatlıklardan sonra çok büyük düşüş göstermediyse Beşiktaş için iyi, temiz bir transfer olmuştur.

Ahmet Göktaş
24.Ağustos.2010, 02:04
1.7 istemişti ilk seferde , ve kabul edilmemişti. Demekki tahminime göre konuşuyorum yıllık 1.3,1.5 arası bitmiştir bu iş.

Robinho ve Klose gelmesi durumunda muhtemel kadro

-------------------Hakan---------------------
Ekrem--Toraman-Zapo----İbrahim Ü.

------------Ernst--Aurelio------------------
----------------Guti.Haz.--------------------

Quaresma----------------------Robinho-
---------------Miroslav Klose---------------

Sadece Robinho gelmesi durumunda

-------------------Hakan---------------------
Ekrem---Toraman-Zapo----İbrahim Ü

-------------Ernst--Aurelio----------------
----------------Guti.Haz.-------------------

Quaresma-------------------------Robinho
--------------------Bobo----------------------

sananes
24.Ağustos.2010, 02:08
Aurelio gelsin şampiyon olur bjk.çok iyi transfer olur ofansif sorun yasamazki bjk ligde ortasahada sorun yaşarlardı orayada çok iyi transfer yapıyolar zaten

Ahmet Göktaş
24.Ağustos.2010, 02:18
Aurelio gelsin şampiyon olur bjk.çok iyi transfer olur ofansif sorun yasamazki bjk ligde ortasahada sorun yaşarlardı orayada çok iyi transfer yapıyolar zaten

Muhammet sanırım Aurelio alternatif olarak alındı o bölgeye. Ernst ve Necip'i kesebileceğini sanmıyorum yani. Ama Ernst makina değil tabi bütün sezon , U. İnceman'dan 10 kat iyi alternatiftir.Hatta ben bile daha iyi alternatifim İnceman'dan , biraz bacaklarımı güçlendirsem tamamdır :icon_smile:

izmer96
24.Ağustos.2010, 02:20
Robinho yu cok yerde okudum , duydum ama Klose yi ilk kez duyuyorum , gelicegini sanmiyorum Turkiye'ye ama hani olur ya futboldur klose ve robinho gelirse , bu takimda Klose turkiye'deki bir sezonda atilan gol rekorlarini alt ust eder orasi kesin

Ahmet Göktaş
24.Ağustos.2010, 02:23
Valla remzi abi bende sadece Q7 geldiğinde Başkanın "Robinho'da Guti'de Klose'de bize gelmek için bekliyor" dediğini biliyorum bir de bugün haber1903 söyledi Klose'yi :) Başka da haberi çıkmadı zaten , keşke gelse ama zor gibi.

ozaniel
24.Ağustos.2010, 02:25
Aurelio gelirse Fink de büyük ihtimalle gidici demektir.

GeorgeWeah
24.Ağustos.2010, 02:25
Aurelio hayırlı olsun. Beşiktaş taraftarının tepkisini merak ediyorum Aurelioya İnönüde?

nannar
24.Ağustos.2010, 02:28
Beşiktaş'a hayırlı olsun Aurelio... Robinho ve Klose'de gelirse izleriz artık :D siz de bizim ayhan-mustafa zarp -barış ve hakan balta gibi isimlerimizi izleyin bak! çok güzel hareketleri var maçlarda :n:

Ahmet Göktaş
24.Ağustos.2010, 02:28
Aurelio hayırlı olsun. Beşiktaş taraftarının tepkisini merak ediyorum Aurelioya İnönüde?

Benim tahminime göre tepki görmez ancak Beşiktaş taraftarı hiçbir zamanda diğer futbolcularla aynı yerde tutamaz Aurelio'yu. Mesela kendimden örnek vereyim çoğu kişi aynı fikirdedir Beşiktaşlıların , ben ne kızgınım ne sevinçliyim bu transfer için. Sadece hayırlı olur inşallah diyenlerdenim. Ama artık Beşiktaşın topçusu ile bi şekilde sahiplenmek gerek. Yani ne sağdayız ne soldayız tam ortadayız gibi :icon_biggrin:

Varonil
24.Ağustos.2010, 02:29
Hayırlı olsun Betis döneminde pek takip etmedim ama sakatlığının etkisinden kurtulduysa iyi bir transfer olur Beşiktaş için.

GeorgeWeah
24.Ağustos.2010, 02:31
Benim tahminime göre tepki görmez ancak Beşiktaş taraftarı hiçbir zamanda diğer futbolcularla aynı yerde tutamaz Aurelio'yu. Mesela kendimden örnek vereyim çoğu kişi aynı fikirdedir Beşiktaşlıların , ben ne kızgınım ne sevinçliyim bu transfer için. Sadece hayırlı olur inşallah diyenlerdenim. Ama artık Beşiktaşın topçusu ile bi şekilde sahiplenmek gerek. Yani ne sağdayız ne soldayız tam ortadayız gibi :icon_biggrin:
Bizdeyken çok laf ettiler. Mehmet olunmaz Mehmet doğulur. Türk futbolunu yabancılarla doldurmuşuz. Türk yaptık diye. Ama artık işler sizin lehinize. Bakalım aynı pankartlar açılacak mı? :)

eGowiCh
24.Ağustos.2010, 02:31
Robinho ve Klose gelirse, Quaresma, Guti, Ernst, Tabata, Ferrari, Zapo, Sivok, Hilbert, Fink, Bobo.

12 yabancı oluyor. 2'sinin sözleşmesi dondurulur (Sivok ve Fink), 2'si tribünde oturur.

Bence kontenjan bu kadar zor durumdayken 2 yabancı daha alınmaz.

Ahmet Göktaş
24.Ağustos.2010, 02:37
http://www.haber1903.com/Haber-15866-aurelio-besiktastaBeşiktaş Türk Milli Takımı`nın orta saha oyucusu Mehmet Aurelio ile anlaşmaya vardı.

İlk olarak Haber1903`ün duyurduğu transfer harekatının sonucunda Beşiktaş yönetimi ile milli futbolcu arasında anlaşmaya varıldı. Brezilya asıllı ön libero ile iki yıllık anlaşma yapılacağı ve transferin yarın resmen duyurulacağı öğrenildi.

Aurelio 2008 yılında Fenerbahçe`den transfer olduğu İspanya`nın Real Betis kulübünde 58 maçta 6 gol atmıştı. Tecrübeli futbolcu Türk Milli Takımı formasını da 33 kez giydi.

-HABER1903-

Arkadaş bu ne yüzsüzlüktür ?

http://www.haber1903.com/Haber-15860-aurelio-mu?

Bende böyle yapayım bir site açıp , sabah Torres Beşiktaş'ta haberi yapayım , akşam 'da Torrent ile anlaşılamadı haberi yapayım. Nasılsa tutmayacak mı birisi ? Sonra da ilk biz dediydik işte gördünüz mü vöeeeeeeeey.

Clayman
24.Ağustos.2010, 02:39
Aurelio kesin mi beyler ? Kesinse fena transfer değil..

Ahmet Göktaş
24.Ağustos.2010, 02:40
Henüz resmi değil ama kesin nasıl oluyorsa işte :D

anil luque
24.Ağustos.2010, 02:41
İlginç bir transfer inşallah yararlı olur ..

vego
24.Ağustos.2010, 02:44
Aurelio niye geldi bence fink gidiyor işte holoskoda gidince gelsin 2 yabancı+sivok;)

bjk_melo_151
24.Ağustos.2010, 02:45
Türkiye'de her şey unutulur. İki gol atar kahraman olur. Bkz Emre Belözoğlu.

aerysnmz
24.Ağustos.2010, 02:48
Klose'yi hiçbir yerde görmedim.Zaten Almanya'ya da Almeida en iyi ihtimalle Gomez için gidildiğini düşünüyorum

M.O.S.H
24.Ağustos.2010, 02:49
eger aurelio eski formundaysa ve schuster tek önliberolu sistemle devam etme niyetindeyse aurelio ernsti keser

GeorgeWeah
24.Ağustos.2010, 02:58
Türkiye'de her şey unutulur. İki gol atar kahraman olur. Bkz Emre Belözoğlu.
Ben ezeli takımdan geldi diye demiyorum. Mehmet olunmaz Mehmet doğulur diyordu Bjk taraftarı. Türk futbolunun önünü kestiğimiz söyleniyordu. O açıdan dedim. Sonuçta aurelio formanın hakkını verir. Taraftar da bağrına basar. Ayrıca Aurelioyu biz nasıl yabancıya takılmamak için Türk futbolunu zarara uğratmışsak aynı şeyi şu an Beşiktaş yapıyor. Demek istediğim bu. Büyük konuşmamak lazım.

eGowiCh
24.Ağustos.2010, 03:00
Klose gelmez. Almanya dışına çıkacağını sanmıyorum.

World Hollow o1
24.Ağustos.2010, 03:00
Robinho ne oldu beyler gelişme varmı..?

Ahmet Göktaş
24.Ağustos.2010, 03:02
Hep aynı gündüz olumsuz gece bizde.

GeorgeWeah
24.Ağustos.2010, 03:05
Yalnız şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Eğer Beşiktaş sağ bek ya da stoper de alırsa ligin en büyük favorisidir. Oyuncu kalitesi geçen seneye göre 2 kat arttı.

World Hollow o1
24.Ağustos.2010, 03:08
Hep aynı gündüz olumsuz gece bizde.

Bu gece muhabbet edilirken duydum aurelio olmuş heralde..
Robinho'da sponsor okey dedikden sonra geliyormuş.?

Ahmet Göktaş
24.Ağustos.2010, 03:09
Koray Aslan :!: Şu adamı almalıyız. Sponsor zaten Erdoğan Demirören. Benimde aklım bu haberleri almıyor , sponsor zaten bir şekilde Demirören'in kendisi sayılır. Sponsordan onay çıkmaması nasıl oluyor acaba... Bazen diyorumki hatta bugün buraya da yazdım akşamüstü , acaba Aurelio'ya gelecek tepkileri azaltmak için mi Robinho'yu bu haberlerle sürekli ertelediler acaba... Eğer böyle birşey varsa gerçekten çok zekice olur. 1 taşla 2 kuş.

Bordo61Mavi
24.Ağustos.2010, 04:30
Her gece isten gelip ilk actigim konulardan biri oluyor :D Gel artik Robinho yorma beni

titates1
24.Ağustos.2010, 04:43
Aurelio ilginç bir transfer , ernst ve necip varken gereksiz duruyor , eğer necip'i yedek bekleticekse Fenerli olarak , çok üzülürüm , o çocuk oynamayı hakediyor

eGowiCh
24.Ağustos.2010, 05:02
Necip'in geçen senenin son maçında attırdığı gol hala gözümün önünde.

Ricardinho
24.Ağustos.2010, 05:38
Beşiktaş Real Betis'te forma giyen Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Mehmet Aurelio ile iki yıllık sözleşme yaptı. Türk statüsünde forma giyen Aurelio ile yarın resmi sözleşme imzalanacak.Aurelio Çarşamba günü Finlandiya'yageçerek Helsinki maçını da tribünden izleyecek.
Beşiktaş yönetimi teknik direktör Schuster'in isteği doğrultusunda Bayern Münih forması giyen Miroslav Klose ile temasa geçti. 32 yaşındaki Alman futbolcu 2007 yılından bu yana Bayern forması giyiyor. Alman ekibiyle sözleşmesi 30 Haziran 2011'de bitecek olan Klose'nin bonservis bedelinin 4,5 Milyon Euro civarında olduğu öğrenilirken, siyah beyazlı yönetimin bu bedeli düşürmeye çalıştığı ifade edildi. Beşiktaş yönetiminin kısa süre içerisinde bu transferi bitirmeye çalışacağı belirtilirken, futbol komitesinin bu akşam veya yarın Almanya'ya giderek Bayern yönetimiyle görüşeceği öğrenildi.

Ricardinho
24.Ağustos.2010, 05:43
Aurelio ilginç bir transfer , ernst ve necip varken gereksiz duruyor , eğer necip'i yedek bekleticekse Fenerli olarak , çok üzülürüm , o çocuk oynamayı hakediyor
nokta atışı gibi bence ernst necip guti tabata mehmet aurelio 5 oyuncu bu uzun maratonda göbeğin yükünü taşıyacaklar

Ricardinho
24.Ağustos.2010, 05:44
Matias Delgado'nun gidişiyle birlikte Kartal'da yabancı sayısı 10'a düşerken, Rodrigo Tabata'ya da ciddi teklif gelmesi, Fink'in takımda kalabileceği anlamına geliyor. Schuster'in fazla şans tanımamasına rağmen, Alman oyuncu çalışmalarını aksatmamış ve profesyonel tavırlarıyla alkış toplamıştı. Fink, "Kulübümle bir senelik sözleşmem var. Transfer dönemi kapanmadan son kararı vereceğiz" yorumunu yaptı.

nekop
24.Ağustos.2010, 06:14
Aurelio nokta transfer olmuş. Necip açısındanda çok büyük sorun olacağını sanmıyorum Schuster sık sık rotasyon yapan bir hoca zaten bunun sakatlığı, kartı derken bence yeterli oynama fırsatını bulacaktır.

vuque
24.Ağustos.2010, 06:34
Mehmet olunmaz Mehmet doğulur diyen Beşiktaş taraftarları ne diyor bu işe gerçekten merak ediyorum.Transfer hakkında ki düşünceme gelirsek Fenerbahçe eskisi hangi futbolcu Beşiktaş'a faydalı oldu ki bu olsun diyorum.Necip iyi çalışarak formayı kapacaktır diye düşünüyorum.

GeNç KaRTaL
24.Ağustos.2010, 07:28
Mehmet olunmaz Mehmet doğulur diyen Beşiktaş taraftarları ne diyor bu işe gerçekten merak ediyorum.Transfer hakkında ki düşünceme gelirsek Fenerbahçe eskisi hangi futbolcu Beşiktaş'a faydalı oldu ki bu olsun diyorum.Necip iyi çalışarak formayı kapacaktır diye düşünüyorum.

Rüştü bence faydalı oldu.Biraz daha eskiye gidersek Tayfur var.:icon_smile: Aurellio'nun da faydalı olacağını düşünüyorum ben.En büyük avantajı yabancı kontenjanını işgal etmeyecek olması.En kötü rotasyonda kullanılır.Üstelik Fenerbahçe'ye para ödenmeyecek olması da bu trasnfere pozitif bakmama neden oluyor.Ben Aurellio'nun çok daha önceden beri alınmasını istiyordum.Robinho ile birlikte açıklanmasına gerek yok yani benim için.

Robinho ve Aurellio ile birlikte Klose'de gelirse müthiş olur gerçekten.Kadromuz sağ bek hariç çok iyi olacak böylelikle.Az kaldı artık transfer döneminin bitmesine.Heyecanla bekliyoruz bakalım.

vuque
24.Ağustos.2010, 07:52
Rotasyon için yerli olması sebebiyle iyi bir isim.Ancak Necip diyorum başka birşey demiyorum :p

Memedov
24.Ağustos.2010, 07:52
Aurelio'yu Türk yapıp Türk statüsünde oynatmak isteyen Fenerbahçe'yi protesto edip Mehmet olunmaz Mehmet doğulur diye pankartlar açan Beşiktaş taraftarının tepkisini bende çok merak ediyorum.

Zira şuan yabancı kontenjanına takılmamak için Aurelio alınıyor. Fenerbahçe yıllar önce Beşiktaş adına yararlı bir iş yapmış meğerse de kimsenin haberi yokmuş. :)

hayırlısı olsun.

GeNç KaRTaL
24.Ağustos.2010, 08:06
Bizde de Marcio Nobre,"Mert" Nobre olmuştu.:icon_smile: Taraftarın Aurellio geldikten sonra ona tepki göstereceğini sanmıyorum.İlk etapta bağırlarına da basmayacaklardır zaten.

di canio
24.Ağustos.2010, 08:16
Aurelio'yu Türk yapıp Türk statüsünde oynatmak isteyen Fenerbahçe'yi protesto edip Mehmet olunmaz Mehmet doğulur diye pankartlar açan Beşiktaş taraftarının tepkisini bende çok merak ediyorum.

Zira şuan yabancı kontenjanına takılmamak için Aurelio alınıyor. Fenerbahçe yıllar önce Beşiktaş adına yararlı bir iş yapmış meğerse de kimsenin haberi yokmuş. :)

hayırlısı olsun.

Aslında Türk vatandaşı yapılması Fenerbahçe'den çok Fatih Terim'in inisiyatifiyle oldu diye hatırlıyorum. Fatih Terim'den böyle bir istek gelince kontenjanı açılacak olan Fenerbahçe de hayır demez tabii. Şimdi ekşisözlük'e baktım biraz da 180 derece dönenler de olmuş Aurelio'nun transferiyle. Eskiden malum kavga olayında Aurelio ile birlikte Fenerbahçe'ye sallanırken, Aurelio kendi takımlarına transfer olunca iki oyuncu arasında maçın sıcağıyla olmuş sıradan bir olay oluvermiş. Aynılarını o zamanlar Fenerbahçe tarafı söylerken farklı düşünülüyordu. İnsanlar çok garip.

garydelgadov
24.Ağustos.2010, 08:53
Aslında Türk vatandaşı yapılması Fenerbahçe'den çok Fatih Terim'in inisiyatifiyle oldu diye hatırlıyorum. Fatih Terim'den böyle bir istek gelince kontenjanı açılacak olan Fenerbahçe de hayır demez tabii. Şimdi ekşisözlük'e baktım biraz da 180 derece dönenler de olmuş Aurelio'nun transferiyle. Eskiden malum kavga olayında Aurelio ile birlikte Fenerbahçe'ye sallanırken, Aurelio kendi takımlarına transfer olunca iki oyuncu arasında maçın sıcağıyla olmuş sıradan bir olay oluvermiş. Aynılarını o zamanlar Fenerbahçe tarafı söylerken farklı düşünülüyordu. İnsanlar çok garip.

Hocam böyLe diyorsunuz da kendinizde bunun normaL oLduğunu biLiyorsunuz eminim.Yani o zaman tepki oLmuş oLabiLir,ama o oyuncu sizin takımınıza geLince tepki koyarsanız adamın moraLi bozuLacak,takıma bir şey veremeyecek.Hangi taraftar ister bunu? İLLaki kabuL edecekLer.Ona bakaranız Q7 bir-iki sene önce İnönü'de son dakikada atıp tüm sahayı turLamamışmıydı? Ne yapacaktık protesto mu edecektik bu transferi?
Tek istediğim cevabını baL gibi biLdiğimiz soruLarı sorarak hata arama/vurguLama eyLeminde buLanmayaLım.Lütfen.:)

di canio
24.Ağustos.2010, 09:00
Hocam böyLe diyorsunuz da kendinizde bunun normaL oLduğunu biLiyorsunuz eminim.Yani o zaman tepki oLmuş oLabiLir,ama o oyuncu sizin takımınıza geLince tepki koyarsanız adamın moraLi bozuLacak,takıma bir şey veremeyecek.Hangi taraftar ister bunu? İLLaki kabuL edecekLer.Ona bakaranız Q7 bir-iki sene önce İnönü'de son dakikada atıp tüm sahayı turLamamışmıydı? Ne yapacaktık protesto mu edecektik bu transferi?
Tek istediğim cevabını baL gibi biLdiğimiz soruLarı sorarak hata arama/vurguLama eyLeminde buLanmayaLım.Lütfen.:)

Beşiktaş taraftarı tabii ki sahiplenecektir Aurelio'yu. Benim vurgulamak istediğim, o zaman yaygara koparılırken o kavga ile ilgili, şimdi önemsiz denmesi. Sadece Beşiktaş taraftarıyla da ilgili değil aslında. Genel olarak bu davranışı sorgulamak düşüncesindeyim. Dün Fenerbahçeli, bugün Beşiktaşlı, yarın Galatasaraylı da yapacak benzer şeyi. Dün ak dediğine bugün kendi lehine durum sözkonusuysa kara diyecek.

Maalesef insanların olayları bu denli terse dönerek kendileri lehine neden yonttuklarının cevabını ben bilemiyorum, çözemedim hala. Evet, benim de yaptığım bu davranışın yanlış olduğunu biliyorum ve ısrarla bunun nedenlerini sorgulamak istiyorum, hata arıyorum. Ki bir daha yapmayalım.

Zekirdek
24.Ağustos.2010, 11:11
Necip yedeğe çekilecek Fink'in sözleşmesi fesih edilecek. Rotasyonda da Uğur İnceman olacak.

deniz.91
24.Ağustos.2010, 11:24
Aurelio fenerdeki formunda ise çok yararlı bir transfer finkten çok daha iyi bir isim

MeMo
24.Ağustos.2010, 13:24
Beşiktaş eskiden Fenerbahçe'de oynamış kişileri kadrosuna katmaya devam ediyor :)

Clayman
24.Ağustos.2010, 13:25
Beşiktaş eskiden Fenerbahçe'de oynamış kişileri kadrosuna katmaya devam ediyor :)

Yan, bu sözünle aklınca Beşiktaş, Fenerbahçe'nin ölülerini topluyor mu demeye getiriyorsun ?

CeNTeR_TR
24.Ağustos.2010, 13:26

Bi ara ilk 11 çıkarabiliyorlardı bizim oyunculardan :)

Mehmet olunmaz Mehmet Doğulur diyen taraftar Marco gol attığında Marco Paşa diye bağaracaklarmı acaba :)

MeMo
24.Ağustos.2010, 13:26
Yan, bu sözünle aklınca Beşiktaş, Fenerbahçe'nin ölülerini topluyor mu demeye getiriyorsun ?

Hayır da ilginç geldi bana bu sayı.

anil luque
24.Ağustos.2010, 13:39
Sayılar ilginçtir Memo karışık olaylar..
Aurelio form tutarsa ligimiz için üst kalibre ön liberolardan biri olur ve bize çok katkı sağlar ama katkı sağlayamadığı takdirde gerek yaşı gerek eski FBli olması taraftarla arası yeni yeni düzelen başkanın başını yine belaya sokar..

bjk_melo_151
24.Ağustos.2010, 13:40
Feyyaz Uçar, Oktay Derelioğlu, Tümer Metin yazmaya devam ediyorum. Bitmeyecek böyle yakıştırmalar. Çok saçma...

BaFraLı
24.Ağustos.2010, 13:42
Aurelio gibi ön libero varmı ya. BJK iyi transfer yaptı. Hayırlı olsun ne diyelim.

GeNç KaRTaL
24.Ağustos.2010, 13:57
Önceden Fenerbahçe'de oynamış olması çok önemli bir kıstas değil benim için.Sonuçta rakibimizin hala yerini dolduramadığı bir adamı alıyoruz.He belki Fenerbahçe'deki performansına ulaşamayacaktır ama yine de faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

MeMo
24.Ağustos.2010, 15:31
Feyyaz Uçar, Oktay Derelioğlu, Tümer Metin yazmaya devam ediyorum. Bitmeyecek böyle yakıştırmalar. Çok saçma...

Bir de benim saydığımı düşün...

anil luque
24.Ağustos.2010, 15:37

İşte adam sayma diye çok saçma böyle şeyler demiş , he illa saçmalayacağım diyorsan başla tek tek ..
Aurelio iyi bir transferdir ister Fener'in eski topçusu olsun ister Bursa'nın ister bir başkasının.. Ben de istemeyenlerdenim Fener'in eski topçularının alınmasını , ama böyle yararlı bir transferse de sesimi çıkarmam..

CeNTeR_TR
24.Ağustos.2010, 15:38

Murat Şahin - Rüştü Reçber - Mustafa Doğan - Fahri Tatan - Tayfun Korkut - Nobre - Ali Güneş

Şuanlık aklıma gelenler :) Aziz Yıldırım çok doğru konuşuyor ama bizim halk anlamıyor (::)

Ahmet Göktaş
24.Ağustos.2010, 15:46
Beni ilgilendirmez arkadaş ben teknik bakarım olaya. Türkiye'nin en alternatifli , en iyi kadrosunu kurmuşuz. Avrupada bile çatır çatır her takımla başa çıkabilecek bir ortasahamız var. Ben buna bakarım. Sene sonunda şampiyon eğer şampiyon olunursa kimse Aurelio'nun eski takımına falan bakmaz ki zaten Aurelio Fenerbahçe değil Trabzonspor patentli bir futbolcu. Bir dönem Fenerbahçede oynamıştır şimdi de Beşiktaşta : )

Benim anlamadıgım nokta Emre,Tümer,Oktay,Feyyaz'da ezeli rakiplerinden geldi Fenerbahçeye. Hayır Fenerbahçe hiç rakip takımdan oyuncu almayıp baskçı Bilbao gibi bir takım olsa amenna. :)

Ernst-Fink-Aurelio-Necip-Guti :icon_cool:ü

RaSenGan
24.Ağustos.2010, 15:51
Ahmet Robinho avatarına ne oldu ya :D

Sekopej
24.Ağustos.2010, 15:56
Rakip takım taraftarları zaten çok üzerine gittikçe oyuncunun camia tarafından kabullenilmesi daha çabuk oluyor. Şimdi de bu tür konuşmalar oldukça Beşiktaş taraftarı geçmişte yaşananları unutup oyuncuyu sahiplenme moduna girecekler, bu hep böyledir. Artık önemli değil Ricardinho'yu dövdüğü, özel değildi Beşiktaş'a saldırdı diyerek sürekli tribünlerin bir dönem Aurelio ile uğraşması, o dönem tempolu küfür varken, şimdi taraftar ilk başlarda tepkisiz kalacaksa, Fenerbahçelilerin her platformda yazdıklarıyla ilk maçtan bağırlarına basacaklardır Aurelio'yu, ülkemizin gerçeği bu.

Aurelio da zaten çıkar, o dönemde dediği gibi kişisel meseleydi Beşiktaşla alakası yok der, o dönemde buna inanmayanlar, evet öyleymiş çok yaşa Aurelio der, bağırlarına basarlar.

Takıma ne katar, 2 sezondur izlemediğim için son durumu nedir bilmiyorum ama ciddi sakatlığı yoksa yani diz sakatlığını tamamen atlattıysa, belli seviyenin altına düşmeden oynayan bir oyuncu daima Aurelio. Fink'in de gönderilme ihtimaliyle alternatifsiz kalınan orta sahaya iyi bir transfer, zaten Beşiktaş hep almak istiyordu, şu Fenerbahçe olayı geciktirdi diye düşünüyorum yoksa geçen sene de gelebilirdi Aurelio.

vego
24.Ağustos.2010, 15:56
Ben Aurelio transferinden sonra Hilbert sağ bek'e geçebilir ortası mehmet necip olur

ilerdeki 4 hücümcu+1 stoper yabancı olur Hilbert sağ bek olur bence gayet iyi

Rüştü

Hilbert Toraman Zapo Delinho

Aurelio Necip

Q7 Guti Robinho(gelirse)

Bobo

RaSenGan
24.Ağustos.2010, 15:58
Ben Aurelio transferinden sonra Hilbert sağ bek'e geçebilir ortası mehmet necip olur

ilerdeki 4 hücümcu+1 stoper yabancı olur Hilbert sağ bek olur bence gayet iyi

Rüştü

Hilbert Toraman Zapo Delinho

Aurelio Necip

Q7 Guti Robinho(gelirse)

Bobo

Ernst yok mu ?

footballer33
24.Ağustos.2010, 15:59
Robinho ve Klose gelirse, Quaresma, Guti, Ernst, Tabata, Ferrari, Zapo, Sivok, Hilbert, Fink, Bobo.

12 yabancı oluyor. 2'sinin sözleşmesi dondurulur (Sivok ve Fink), 2'si tribünde oturur.

Bence kontenjan bu kadar zor durumdayken 2 yabancı daha alınmaz.

Holosko. ;) Ayrıca Sivok zaten donduruldu, Aurelio geldiyse Fink de gidici demektir. Böylece Robi'ye yer açılmış oldu. Klose de gelirse Tabata'yı Arap takımına satarlar ya da Holosko'yu bir takıma kiralık verirler.

Ahmet Göktaş
24.Ağustos.2010, 16:00
Ahmet Robinho avatarına ne oldu ya :D

Duruyor pc'de lazım mı oldu hayırdır ? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

vego
24.Ağustos.2010, 16:00
Ernst yok mu ?
sağ beke hilbert geçmesi için yaptım malum yabancı sınırı:)

Clayman
24.Ağustos.2010, 16:01
Ne açıdan kardeş anlayamadım?

Kardeşim size demedim ben. Aurelio'nun adı tekrar Fener'le anıldığında bir dönem hiç sesini çıkarmayan arkadaşlar Beşiktaş'a gelince Aurelio'ya demedik laf bırakmadılar. Ona istinaden söyledim.

Beşiktaş en iyi Türk ön orta saha oyuncsunu almıştır. Yaşlı maşlı. Hayırlı olsun.

Ahmet Göktaş
24.Ağustos.2010, 16:02
Aynen Orhan zaten Aurellio'dan iyisi Şam'da Gökhan İnler :) Yerli olarak yani :)

RaSenGan
24.Ağustos.2010, 16:03
Duruyor pc'de lazım mı oldu hayırdır ? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Şaşırdım :D Robinho gelene kadar kaldırmazsın zannettim :D

SAİT71
24.Ağustos.2010, 16:05
Aurelio her türlü idare eder bu ligi..

Sekopej
24.Ağustos.2010, 16:05
Kardeşim size demedim ben. Aurelio'nun adı tekrar Fener'le anıldığında bir dönem hiç sesini çıkarmayan arkadaşlar Beşiktaş'a gelince Aurelio'ya demedik laf bırakmadılar. Ona istinaden söyledim.

Beşiktaş en iyi Türk ön orta saha oyuncsunu almıştır. Yaşlı maşlı. Hayırlı olsun.

Aurelio giderken yaptıklarıyla zaten geri dönsün istemem ayrıca Aurelio'nun gittiğinden beri adı Fenerbahçe ile anıldığını da sanmıyorum. Yazanlar olabilir, Aurelio gibi bir orta saha bulamadık diyenler olabilir, keşke onun gibi bir oyuncumuz olsa diyenler olabilir ama Fenerbahçe'nin gündemine asla Aurelio gelmemiştir. Aurelio'nun oyunculuğu ayrı, giderken yaşananlar ayrı.

Sanmıyorum Aurelio'nun oyununa laf edilsin şu aşamada.

CeNTeR_TR
24.Ağustos.2010, 16:07
Bakın şimdi bi yazı okudum ne ekleyeceğim o yazıya :)

Aurelio Fenerbahçedeyken iyi bir oyuncu değildi Milli takımda gereksizdi ;)

Beşiktaş'a geldi en iyi libero oldu Türk olup olmaması sorun olmadı ;)

Bırakın bu boş muhabbetleri siz yapınca hiçbirşey yok (!) Biz yapınca kışkırtmaydı falandı filandı . . .

Sekopej
24.Ağustos.2010, 16:07
Bu arada kuralları tekrar hatırlatmakta fayda var, transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kaldı ama buna mecbur bıraktınız bizleri, artık aşağıda yazdığım kurala uymayan mesajlar silinecek.

Transfer döneminde Turkcell Süper Lig takımları için ayrı ayrı başlıklar açılacaktır. Bu başlıklarda transferler hakkında yorumlar yapılacaktır. Transfer haberi eklemek isteyenler mutlaka kaynak belirtmek zorundadır. Doğruluğuna kendinizin de inanmadığı haberleri, sırf geyik olsun diye lütfen eklemeyin.

vego
24.Ağustos.2010, 16:08
iyi kadro kurduk sanki:D

hiç sağ bek aramıyor mu yönetim Schuster sağ bek hiç mi istemiyor erhan iyi alternatif olur ancak en kötü ekrem'i kullanmak lazım kötünün iyisi olarak.

anil luque
24.Ağustos.2010, 16:09
Peki Serkan abi Aurelio'nun giderken Fenerbahçe ile yaşadığı olaylar şimdi neden Beşiktaş'a transfer olduğunda gün yüzüne çıkarıldı. Bir yanda Fenerle yaşadığı hususi sorunlar bir yanda yeni takımı Beşiktaş kel alaka konular..
Tekrar söylüyorum yönetimimiz iyi bir iş yapmıştır , gerisi taraftarın Aurelio'yu kolay olmasa da bağrına basmasıdır..

Ahmet Göktaş
24.Ağustos.2010, 16:10
iyi kadro kurduk sanki:D

hiç sağ bek aramıyor mu yönetim Schuster sağ bek hiç mi istemiyor erhan iyi alternatif olur ancak en kötü ekrem'i kullanmak lazım kötünün iyisi olarak.

Koray Aslann... Yeminle çok zengin olsam kendim babama aldırtıp heiye ederdim o derece istiyorum :icon_cry: Mustafa abi nerde bu aralar onun belki bilgisi vardır Korayın takımdaki durumu ile ilgili

anil luque
24.Ağustos.2010, 16:10

Sağol açıklaman için bu arada kardeş..

vego
24.Ağustos.2010, 16:11
Ekrem Dağ’a Milli Davet
24.08.2010 13:59

Başarılı oyuncumuz Ekrem Dağ, Avusturya Milli Takım kampına çağırıldı. Avusturya'nın 7 Eylül'de kendi sahasında Kazakistan ile oynayacağı 2012 Avrupa Şampiyonası eleme karşılaşmasının aday kadrosuna çağırılan futbolcular arasında Ekrem Dağ da yer aldı. Ekrem Dağ, kampa 30 Ağustos'ta katılacak.

Clayman
24.Ağustos.2010, 16:12
Aurelio giderken yaptıklarıyla zaten geri dönsün istemem ayrıca Aurelio'nun gittiğinden beri adı Fenerbahçe ile anıldığını da sanmıyorum. Yazanlar olabilir, Aurelio gibi bir orta saha bulamadık diyenler olabilir, keşke onun gibi bir oyuncumuz olsa diyenler olabilir ama Fenerbahçe'nin gündemine asla Aurelio gelmemiştir. Aurelio'nun oyunculuğu ayrı, giderken yaşananlar ayrı.

Sanmıyorum Aurelio'nun oyununa laf edilsin şu aşamada.

Fenerbahçe ilgilenmedi, onu biliyorum Serkan abi. Zaten dikkat edersen adı anıldığında dedim.

Ama benim ilgimi çeken kısım Fenerbahçe Emre'yi, Tümer'i vs. oyuncuları rakiplerinden alırken ses çıkarmayanlar Aurelio Beşiktaş'a gelince Beşiktaş'ın ezeli rakiplerinden aldıkları oyuncuları sıralamışlar. Benim sitemim buna.

Her takım taraftarı ilk başta bir yadırgar bu tip durumları ama sonradan muhakkak alışılıyor. Hem zaten futbol profesyonellik gerektirir. Bunun en güzek örneğini de bu yaz İngiltere'de gördük. Yıllarda Chelsea'de forma giyen Joe Cole ile Yossi Benayoun takımlarını değiştirdi ve İngiltere'deki Chelsea veya Liverpool taraftarlarının rakiplerinden aldıkları oyuncuları -varsa- yazdıklarını düşünmüyorum.

MeMo
24.Ağustos.2010, 16:13
Aurelio eğer büyük sakatlıklar falan yaşamazsa Beşiktaş'a faydalı olur ama yaşı da ilerliyor.Bu sene fayda verir en fazla.

anil luque
24.Ağustos.2010, 16:13
Ekrem'e büyük moral olur bu bizdeki performansına da yansır umarım..

Sekopej
24.Ağustos.2010, 16:15
Bundan doğal ne olabilir ki? Aurelio ile ilgili 2 sene yazıldı Fenerbahçe ile alakalı. Yaşanan sorunlar, opsiyonu takmayıp gitmesi vs vs, bunlar zaten hep konuşulan şeylerdi. Aurelio Galatasaray'a gelse sadece bunlar konuşulurdu en azından.

Ama Beşiktaş ile olay farklı, yaşanan olaylar var, Ricardinho olayından sonra Aurelio'ya söylenenler, edilen küfürler, açılan pankartlar var. Bunların gündeme gelmesi doğal, bunlara rağmen taraftarın bir anda kabullenmesi anormal olan.

Ama bunun sebebini de yazdım, rakip takım taraftarları yüklendikçe sahiplenme daha çabuk oluyor. Tümer ve Emre olaylarında da yazdım, yaşadık çünkü. Beşiktaşlılar, Galatasaraylılar laf söyledikçe bende sahiplenme hissi arttı ve ilk başlarda soğuk durup, takıma verdiğine göre ona karşı tutumumu belirleyecekken, daha maça çıkmadan bağrımıza bastık bu isimleri. Bu genel psikoloji, sırf Fenerbahçe'ye inat olsun diye Aurelio'ya özel besteler, pankertlar açacaktır Beşiktaş taraftarı, eğer bu şekilde her ortamda söylemler devam ederse.

Ahmet Göktaş
24.Ağustos.2010, 16:16
Klose için Münih çok yüksekten uçmuş fiyatta ve anlaşılamamış Haber1903'e göre. Olabilitesi pek yoktu zaten çok istiyordum ama kısmet değilmiş. Grafite olur , Gomez olur gideri var hepsinin farketmez . En kötü Novakovic :p :icon_razz:

anil luque
24.Ağustos.2010, 16:24
Bundan doğal ne olabilir ki? Aurelio ile ilgili 2 sene yazıldı Fenerbahçe ile alakalı. Yaşanan sorunlar, opsiyonu takmayıp gitmesi vs vs, bunlar zaten hep konuşulan şeylerdi. Aurelio Galatasaray'a gelse sadece bunlar konuşulurdu en azından.

Ama Beşiktaş ile olay farklı, yaşanan olaylar var, Ricardinho olayından sonra Aurelio'ya söylenenler, edilen küfürler, açılan pankartlar var. Bunların gündeme gelmesi doğal, bunlara rağmen taraftarın bir anda kabullenmesi anormal olan.

Ama bunun sebebini de yazdım, rakip takım taraftarları yüklendikçe sahiplenme daha çabuk oluyor. Tümer ve Emre olaylarında da yazdım, yaşadık çünkü. Beşiktaşlılar, Galatasaraylılar laf söyledikçe bende sahiplenme hissi arttı ve ilk başlarda soğuk durup, takıma verdiğine göre ona karşı tutumumu belirleyecekken, daha maça çıkmadan bağrımıza bastık bu isimleri. Bu genel psikoloji, sırf Fenerbahçe'ye inat olsun diye Aurelio'ya özel besteler, pankertlar açacaktır Beşiktaş taraftarı, eğer bu şekilde her ortamda söylemler devam ederse.

Ricardinho olayı hiç aklıma gelmedi şahsen , umursamadığımdan değil yani hatırlayamadım ama şimdi sen söyleyince aklıma geldi abi.
O olayda ne yalan söyleyeyim her zaman sevdiğim Aurelio'dan nefret etmiştim ve şu anda bunu hatırlattın bana =P
Tükürdüğünü yalamak diyebilir bazı arkadaşlar (forum için demiyorum) ama eğer uygun görülüp de alındıysa bizim desteklemekten başka çaremiz kalmaz. Kim bilir bütün sezon yuhalarsın son maçta onun golüyle veya çizgiden çıkardığı bir topla şampiyon oluruz ve bu sefer kahraman olur o zaman daha büyük döneklik olur afedersiniz..
Dediğim gibi madem bu oyuncu takıma uygun görüldü ve alındı taraftar olarak takımdaki diğer oyunculara oldugu gib ama az ama çok Aurelio'ya destek çıkmalıyız..

Clayman
24.Ağustos.2010, 16:29

Ben o olayları hatırlamıyorum. Onu bilmeden yazmışım az önceki mesajı. Tabi öyle birşey varsa ortada Beşiktaş taraftarının sahiplenmesi biraz garip gelir bana da. Ama ne olursa olsun Aurelio en iyi Türk ön liberosu yani. Beşiktaş o bölgeye yabancı alamazdı, alabileceği en iyi oyuncuyu aldı böylece. O açıdan Beşiktaş taraftarı hele ki Aurelio iyi performans gösterirse o olayları unutur ve dediğin gibi bağrına daha çok basar Aurelio'yu.

Sekopej
24.Ağustos.2010, 16:30
İşte, sahada formanın hakkını verir, elinden geleni yapar, 3-5 maç izlersin ve dersin ki, helal olsun adama, oynuyor ve desteğe başlarsın.

Bizde böyle olmuyor, Tümer geldiğinde 2 hafta önce Fenerbahçe'ye küfür etmişti diyenler, Emre geldiğinde Fenerbahçe taraftarı Emre'ye küfür etmişti diyenler olduğu gibi şimdi de Beşiktaş taraftarının zamanında Aurelio'ya yaptıklarını söyleyenler olacak.

İlk cümlemde dediğimin aksine, bu söylemlere karşı da sahiplenme duygusu ortaya çıkacak, büyük çoğunluk daha maça çıkmadan desteğe başlamış olacak. Tükürdüğünü yalamak değil de işimize geldiği gibi hareket etmek diyelim biz ona. :)

HooijDonk07
24.Ağustos.2010, 16:55
Hiç kimse kızmasın alınması ama Aureilo Fener'de oynarken Türkiye'nin en iyi ön liberosu değildi.Beşiktaş'a gelince mi oldu ?

Ahmet Göktaş
24.Ağustos.2010, 17:21
Aurelio borsaya bildirildi

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimiz, futbolcu Mehmet Aurelio'nun transferi konusunda görüşmelere başlamıştır.

:icon_cool:

RasAnt
24.Ağustos.2010, 17:28
Hayırlı olsun aurelıo valla milli maçta pek formda görmemiştim kendisini ama eski günlerine dönerse müthiş bir orta saha olmuş oluyor bjkde

KanaKe
24.Ağustos.2010, 17:33
Büyük ihtimalle yedege alindi Ernst varken ilk 11 oynayamaz.. Ernst'in cezali duruma düsmesi veya sakatlanmasi durumunda oynar yoklugunuda pek fazla hissettirmez hala iyi oynuyor.

garydelgadov
24.Ağustos.2010, 17:40
:)
ArkadaşLar şunu söyLemek istiyorum.Beşiktaş taraftarı rakipLeriyLe daLga geçer,her taraftar yapar bunu.Ama Beşiktaş taraftarı yiğidi öLdürür hakkını verir.Bu forma için savaşan hangi oyuncuyu ısLıkLadığını gördünüz?Geçen maçta Ersan saçma sapan pas attı birkaç kere,ama mücadeLe ettiği için hep aLkışLadı tribün.Nobre,adam öLene kadar savaşır,ama mümkün mertebe goL atmamaya dikkat eder.Buna rağmen Nobre'ye tepki göstemez koLay koLay.Bu AureLio için de geçerLi.Beşiktaş taraftarı ne zaman demiş "AureLio en iyi Türk ön Libero değil" diye? Ne diyorduk geLmeden önce Uğur İnceman mı diyorduk?
Herkes biraz içten oLsa,açık sözLü oLsa ve objektif oLsa keşke.

HooijDonk07
24.Ağustos.2010, 17:48
:)
ArkadaşLar şunu söyLemek istiyorum.Beşiktaş taraftarı rakipLeriyLe daLga geçer,her taraftar yapar bunu.Ama Beşiktaş taraftarı yiğidi öLdürür hakkını verir.Bu forma için savaşan hangi oyuncuyu ısLıkLadığını gördünüz?Geçen maçta Ersan saçma sapan pas attı birkaç kere,ama mücadeLe ettiği için hep aLkışLadı tribün.Nobre,adam öLene kadar savaşır,ama mümkün mertebe goL atmamaya dikkat eder.Buna rağmen Nobre'ye tepki göstemez koLay koLay.Bu AureLio için de geçerLi.Beşiktaş taraftarı ne zaman demiş "AureLio en iyi Türk ön Libero değil" diye? Ne diyorduk geLmeden önce Uğur İnceman mı diyorduk?
Herkes biraz içten oLsa,açık sözLü oLsa ve objektif oLsa keşke.

Tamam içten söylüyorum.Aurelio Fener'e geri dönseydi Fener yine 30 yaş üstü adam almış olucaktı herkes öyle diyecekti hep eskimiş oyuncuları topluyor olucaktı.Bedavaya gönderdiği adamı alıyor olucaktı böyle dencekti dostum biraz bence sen objektif ol ;)

eXcitinG
24.Ağustos.2010, 18:05
HerhaLde öyLe diyeceğiz. Fenerbahçe ye gidince süper transfer, harika adam gibi tabirLer kuLLanıcak haLimiz yok herhaLde. KötüLeyebiLeceğimiz kadar kötüLeriz. Aynı şekiLde kendi tuttuğum takıma geLen bir adamında poh pohLanacağını bekLemem açıkcası. Herkesin yaptığı da bu değiLmi zaten. Garipsediğiniz nokta ne ? onu çözemedim.

anilton
24.Ağustos.2010, 18:24
Beşiktaş milli takımın direk oyuncusunu alarak yetersiz olan yerli oyuncu kalitesini yükseltmiştir.Ve Schuster'in sisteminde çok önemli yeri olan önlibero bölgesi için eski temposunda olmasada Aurelio'yu alarak çok iyi bir transfer yapmıştır.

Evvela Aurelio'nun nasıl bir tip futbolcu olduğunu,hangi özellikleri barındırdığını tanımlayalım.Ve bunun üzerinden Schuster'in sisteminde neler yapacağı konusuna değinelim.Aurelio eski temposunda olmasa dahi şu anda en iyi "yerli" defansif orta saha oyuncusudur.Aurelio'nun top kapma becerisi çok yüksektir.Çabuk ve çevik oluşu bu becerisindeki en önemli etkenlerden.Zayıf bir görüntüsü olmasına rağmen son derece güçlüdür,fiziğini iyi kullanır ve dayanıklılığı yüksektir.Oyun bilgisi ve sezileride gayet iyi.Bu defansif özelliklerinin yanında Aurelio'yu farklı kılan ise bir önlibero olarak ortalamanın üzerinde bir teknik kapasite ve pas yeteneğine sahip olması.Ayrıca duran toplarda rakip kalede attığı sürpriz kafa golleride hücum adına ekstrası.

İspanyol basınında 2 hafta kadar önce Schuster'in arkadaşı olan Betis başkanından Aurelio'yu bizzat istediği haberleri çıkmıştı.Schuster'in Saraçoğlu'nda oynanan Türkiye - Romanya maçını tribünden izlemeside bu haberlerin doğruluğunun bir göstergesiydi.Schuster bugüne kadar 4-1-4-1 ve 4-3-3 -maç içinda zaman zaman 4-2-3-1'e dönen- sistemleriyle oynattı takımı.Her iki sistemde de önlibero olarak oynattığı Ernst orta saha çizgisini duran toplar dışında geçmeyen,savunmadan ilk topları alıp orta alandaki arkadaşlarıyla buluşturan,bir nevi savunma ile orta alan arasında köprü görevi gören bir yapıdaydı.Ernst dışında sözleşmesi buzdolabında olan Fink'ten başkada takımda bu görevi yapacak oyuncu yoktu.Ernst'in sezon başından beri tüm maçlarda forma giymesi,tüm oyuncuların dinlendirilmesine rağmen -Quaresma hariç- onun dinlendirilememesi bu yüzdendi.İşte o bölgede Aurelio müthiş bir alternatif oluşturacak.Hatta eski temposunu bulursa Ernst'i gözün kapalı kesebilirsin.Çünkü Aurelio,Schuster'in oyuna sürekli hükmeden,topa sahip olmayı tercih eden,pasa dayalı futbolunda teknik vasıfları ve pas yeteneğiyle Ernst'ten daha çok iş görür.Ayrıca zorluk derecesi yüksek -Avrupa ve derbiler- maçlarda ikisinide görebiliriz sahada.Futbol kamuoyunda Aurelio transferi ile birlikte bir Necip endişesi baş göstermiş durumda.Aurelio Ersnt'ten başka alternatifin olmadığı önlibero bölgesi için transfer edilmiş bir isim.Schuster bugüne kadar Necip'i hiçbir maçta önlibero olarak kullanmadı.4-1-4-1 sisteminde zaten tek önlibero Ernst onun önünde Delgado ya da Guti oynadı.4-3-3 sisteminde ise Necip'i orta sahanın ortası ve iç adamı olarak kullandı sürekli.Yani Schuster'in 4-3-3 sisteminde Aurelio,Necip'in rakibi değildir.Necip'in rakibi sağ iç bölgesi için Uğur İnceman,Tabata,Onur'dur.Uğur zaten 18'e dahi giremiyor.Tabata bu bölge için içerideki kolay maçlarda düşünülecektir.Onur ise tecrübesiz.Yani 4-3-3 sisteminde Guti'nin sol içteki yeri nasıl garanti ise Necip'in de sağ içteki yeri o derece garantidir bana göre.Kaldı ki Schuster'in felsefesinde rotasyon çok önemli bir yer teşkil ediyor.Bir anda sürekli oynayan Zapo-Bobo 18 dışında kalabiliyor.Bir hafta kadroya almadığı Holosko-Hilbert diğer hafta 11'de yer bulabiliyor.Guti gibi bir oyuncu kulübede oturabiliyor.Bunların doğruluğu elbette tartışılır ancak Necip konusunda endişelerin yersiz olduğunu belirtmek için söylüyorum.Yani Aurelio transferinin Necip'in alacağı süreleri çok fazla etkileyeceği kanaatinde değilim.

Gelelim malum olaya.O dönem,tuttuğum takımda oynayan bir futbolcuya her anlamda en büyük rakiplerimden olan bir başka takımın futbolcusu tarafından yapılan hareketi onaylamam mümkün değildi tabi ki.Aurelio'ya o zaman küfürde etmişimdir,eleştiride de bulunmuşumdur.Ki bunu yapmayacak birisininde var olduğunu düşünmüyorum.Ancak ben bu olayı sonradan Beşiktaş'ta da oynamış olan A.Tandoğan'ın İ.Üzülmez'e attığı kafadan -elmacık kemiğini kırmıştı ve mahkemelik olmuşlardı- farklı görmüyorum.Yani ortada çok fazla hazmedilemeyecek bir durum yok.Çünkü Aurelio'nun yapmış olduğu hareket Türkiye'de başka örnekleri(!) olan hareketler gibi kulübe değil Ricardinho'nun şahsına yapılmış bir hareketti.Kaldı ki rahatlıkla -kesinlikle Aurelio'yu aklamak adına değil- Ricardinho'nun sorunlu bir futbolcu olduğu söyleyebilirim.Beşiktaş'ta ki icraatları dışında Brezilya'da 2006 yılında 100 futbolcu arasında yapılan ankette en nefret edilen futbolcu seçildiğinide belirtelim.Ricardinho'nun bu sorunlu hali,Aurelio'nun bu olay dışındaki sabıkasının olmaması,Türk milli takım formasıda dahil oynadığı her takımda terinin son damlasına kadar mücadele etmesi ve iyi halide göz önünde bulundurularak benim vicdan mahkememden çok daha öncelerde beraat etmiştir.

Ahmet Göktaş
24.Ağustos.2010, 18:24
Ekşisözlükten

yedeklerinden bir takım çıkartsa ligde ilk beşe rahatça sokabilecek bir takım olmuştur.

(bkz: cenk gönen)
(bkz: tomas zapotocny)*
(bkz: ibrahim toraman)
(bkz: rıdvan şimşek)
(bkz: ismail köybaşı)
(bkz: mehmet aurelio)
(bkz: michael fink)
(bkz: holosko)
(bkz: tabata)
(bkz: mert nobre)
(bkz: ekrem dağ)

vego
24.Ağustos.2010, 18:25
Necip Guti,Ernst ve Aurelio'dan neler kapabiliyorsa kapsın.Hepsinin birleşimi olsun:p :p:

Aşk-ı Şehir
24.Ağustos.2010, 18:40
Beşiktaş Türkiye'nin Los Galacticos'u olma yolunda ilerliyor. Ancak bence hala hızlı bir stopere ve iyi bir sağ bek'e ihtiyaçları var..

LaigLeNoiR
24.Ağustos.2010, 18:43
Bizdeyken çok laf ettiler. Mehmet olunmaz Mehmet doğulur. Türk futbolunu yabancılarla doldurmuşuz. Türk yaptık diye. Ama artık işler sizin lehinize. Bakalım aynı pankartlar açılacak mı? :)

Milli takıma çağrılırsa evet. Ben Milli takımda oynamasına her türlü yabancının karşıyım.

Ahmet Göktaş
24.Ağustos.2010, 18:45
Beşiktaş Türkiye'nin Los Galacticos'u olma yolunda ilerliyor. Ancak bence hala hızlı bir stopere ve iyi bir sağ bek'e ihtiyaçları var..

Koray Aslan :icon_biggrin: Abi sözleşmesi ne zaman bitiyor , yeni sözleşme falan uzattı mı bu sene ? Ve de Eskişehir yerel medyasında falan transfer haberi var mı hakkında ?

LaigLeNoiR
24.Ağustos.2010, 18:47
Bu transferden korktuğum tek yan var o da Necip'in kadroya girememesi.

I3esiktas
24.Ağustos.2010, 18:49
Necip ve Ernst Yine ilk 11 oynarlar. Aurelio Yedek kalır

anilton
24.Ağustos.2010, 19:01
Aurelio için bonservis bedeli verilmeyecekmiş.Yıllık 1.1 milyon € alacakmış...

vego
24.Ağustos.2010, 19:02
yıllık ücreti doğru tahmin etmişm:D

bonserviste yok güzel

LaigLeNoiR
24.Ağustos.2010, 19:11
Robinho işi ne alemde arkadaşlar biraz bilgilendirin beni :) 2 gündür yoktum.

vego
24.Ağustos.2010, 19:13
sponsor olmadığı için yattı deniyor yarın gelebilr deniyor anlamadım valla:zuhaha

sananes
24.Ağustos.2010, 19:55
Aurelio sağlıklı ise Necip'i yollar kulübeye ernst-mehmet-guti 3lüsü efsane olur birbirini cok iyi tamamlayan yeteneklere sahipler

vego
24.Ağustos.2010, 20:53
Beşiktaş yönetiminin hedefi yeniden Grafite

Klose ile anlaşamayan Beşiktaş yönetiminin, daha önce teklifte bulunduğu, ancak anlaşamadığı başarılı golcü Grafite için yeniden temasa geçildiği öğrenildi.

Yüksek maliyeti nedeniyle daha önce transferinden vazgeçilen başarılı golcüyü, Teknik Direktör Schuster`in yoğun ısrarları nedeniyle Beşiktaş transfer komitesinin yeniden transfer gündemine aldığı ve Wolfsburg`lu oyuncuyu Beşiktaş kadrosuna katmak için şartların zorlanacağı öğrenildi.

-HABER1903-

Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903©

Grafite, gerçek adıyla Edinaldo Batista Libânio (d. 2 Nisan 1979, São Paulo) Brezilyalı futbolcu. 21 yaşına kadar, sokakta karton toplayarak para kazanmaya çalıştı ama daha sonra futbol yeteneğinin olduğunu fark ederek, amatör bir kulüpte futbol hayatına başladı. Kısa sürede başarısı farkedilince, profesyonel futbol hayatına atıldı.

Şu anda Almanya Bundesliga takımlarından VFL Wolfsburg`da forvet olarak oynamaktadır. Daha önce São Paulo Futebol Clube, Goiás Esporte Clube ve Güney Kore`den FC Seoul takımlarında oynamıştır. Üç defa Brezilya milli takımı forması giymiştir ve bir gol kaydetmiştir. 2003 yılında Brezilya Gümüş Top ödülünü kazanmıştır. 2008-2009 sezonunda Bundesliga`da attığı 28 golle, gol kralı olmuş ve VFL Wolfsburg`un şampiyonluğuna büyük katkı sağlamıştır. Ayrıca şampiyonluğun düğümü çözülecek denilen ve Bayern München`i 5-1 yendikleri maçta attığı 5. golde, orta sahadan topu alıp 5 oyuncuyu geçtikten sonra kaleciyi de geçip topuğuyla klas bir şekilde topu ağlara gönderen Grafite , Yılın Golünün de sahibi olmuştur. Kicker dergisinde oylama sonucunda, 2009 yılında Bundesliga`nın en iyi futbolcusu seçilmiştir. 2007 yılından beri formasını giydiği Wolfsburg`da 79 maçta 50 gol atma başarısını gösterimiştir.

Grafite`nin Wolfsburg formasıyla, Bayern Münih`e attığı ve 2009 yılının golü seçilen müthiş golü izlemek için:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=422220209513&saved (http://www.facebook.com/video/video.php?v=422220209513&saved)

-HABER1903-

Revolution
24.Ağustos.2010, 21:15
Grafite'ye Robinho'dan daha çok sevinmeli bence Beşiktaşlılar -eğer olursa-..

MeMo
24.Ağustos.2010, 21:18
Grafite'ye Robinho'dan daha çok sevinmeli bence Beşiktaşlılar -eğer olursa-..

Grafite bence artık iş yapmaz Beşiktaş'da.31 yaşına gelmiş sadece 1 sezon çok iyi performans göstermiş bir oyuncu Grafite.

Revolution
24.Ağustos.2010, 21:22
Yaş pek problem olmaz bence ama Grafite daha çok uyuyor Beşiktaş'ın sistemine.

vego
24.Ağustos.2010, 21:24
Stadın en güzel yerinde (kapalı tribünün ortasında) gerçek değerinin 5'de 1 fiyatına oturalım.
Kapalı tribüne loca yaptırmayalım.Stadın isim hakkını sponsorlara vermeyelim.
Formanın arkasında önünde sponsor olmasın.
Forma ve kombine satışları bir dünya kulübünün sadece 2 günde ulaşacağı rakamlarda kalsın.
Ama Schuster, Guti, Quaresma geldi! Yetmez Robinho ve Klose de gelsin.
Hiç bir şey yapma, yapılanı beğenme ama sürekli iste.
Beşiktaş bu yıldızlara en az 27-28 bin kombine satmalı, forma satışları da yüzbinler ile ölçülmeli.
Schalke bir kaç gün içinde 50 bin Raul forması satıyorsa, Aletico Madrid 48 bin 600 olan geçen yılki kombine sayısını bu sezon 50 binin üstüne çıkartmayı hedefliyorsa, taraftar olarak Beşiktaşlılar'ın da öğreneceği bir şeyler olmalı.
Böyle dünya kulübü olunmaz, yapılan transferler de karşılıksız kalır.

Güntekin Onay

Revolution
24.Ağustos.2010, 21:27
Adam haklı agalar.

Ahmet Göktaş
24.Ağustos.2010, 21:31
Adam haklı ...

Varonil
24.Ağustos.2010, 21:33
Robinho konuştu! Şoke etti!

Fenerbahçe ve Beşiktaş takımları ile adı anılan, hakkında günlerdir haberler çıkan Brezilyalı futbolcu Robson de Souza Brezilya basınında Globo'ya konuştu ve iki cephedeki taraftarları ve yöneticileri şoke edecek bir açıklama yaptı.

26 yaşındaki Brezilyalı golcü Robinho Brezilya basınına yaptığı açıklamada "Beşiktaş ile Fenerbahçe'ye, Türk futboluna saygı duyuyorum ama kariyerime Avrupa'da, İspanya ya da İtalya'da devam edeceğim" dedi.

24 Ağustos 2010 Salı - 20:39
Sporx.com dış haberler

vego
24.Ağustos.2010, 21:34
ne diyelim 120 milyon lira cepte kaldı:zuhaha

vego
24.Ağustos.2010, 21:37
Transferi arapsaçına dönen Brezilyalı futbolcu Robson de Souza'nın geleceği ile ilgili Skybet adlı bahis bürosunu açtığı bahis oranlarında yine değişiklik yaşandı.

8

9

24 Ağustos 2010 Salı - 16:04
Sporx.com

http://www.sporx.com/img/3/2010-2/fireshot-pro-capture-049-transfer-specials.jpg Günlerdir konuşulan ama henüz hiçbir kulüp tarafından resmi (http://www.sporx.com/resmi/) olarak açıklanmayan Manchester City (http://www.sporx.com/manchester-city/)'nin yıldız (http://www.sporx.com/yildiz/) ismi Robinho (http://www.sporx.com/robinho/)'nun transfer (http://www.sporx.com/futbol/transfer/)iyle ilgili spekülas (http://www.sporx.com/as/)yonlar devam ediyor. Ada gazeteler (http://www.sporx.com/gazeteler/)inden The Telegraph'ın inter (http://www.sporx.com/inter/)net sitesinde dün akşam saatlerinde yer alan habere göre Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/)li yöneticiler hem oyuncu hem de kulübüyle bugün (Salı) resmi (http://www.sporx.com/resmi/) bir görüşme yapacak.

Bu haberin ardından yurtdışında faaliyet gösteren Skybet adlı bahis bürosunda yer alan "Robinho (http://www.sporx.com/robinho/) hangi kulübe transfer (http://www.sporx.com/futbol/transfer/) olacak?" bahisinde ise oranlar yeniden değişmiş durumda.

Geçtiğimiz hafta bu bahiste Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/) 'evens' yani İddaa (http://www.sporx.com/iddaa/) severlerin deyimiyle @1.00 oranı verirken önceki gün Barcelona (http://www.sporx.com/barcelona/) ile siyah-beyazlı kulübün oranları 1.90 olarak değiştirilmişti.

Skybet'e göre Robinho (http://www.sporx.com/robinho/) transfer (http://www.sporx.com/futbol/transfer/)inde şu an favori 1.66'lık oranıyla Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/). İşte son oranlar;

Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/)@1.66
Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/)@3.50
O.Lyon (http://www.sporx.com/o-lyon/)@5.00
Barcelona (http://www.sporx.com/barcelona/)@5.00
Santos (http://www.sporx.com/santos/)@12.00
AC Milan (http://www.sporx.com/milan/)@20.00
Schalke (http://www.sporx.com/schalke/)@25.00
Shakhtar [email protected]
Benfica (http://www.sporx.com/benfica/)@50.00
Inter (http://www.sporx.com/inter/) Milan (http://www.sporx.com/milan/)@50.00
Chelsea (http://www.sporx.com/chelsea/)@50.00

BaFraLı
24.Ağustos.2010, 21:39
Artık Türkiye'ye gelsinde kime gelirse gelsin ya. Resmen arapsaçınında arapsaçısına döndü. Halen NET bir gelişme yok.

deniz.91
24.Ağustos.2010, 21:43
Robinho ne fenerin nede bjknin aradığı oyuncu tipi bence bjkye grafite tarzı forvet gerek

vego
24.Ağustos.2010, 21:44
aslında makukula iyi gider:D

anil luque
24.Ağustos.2010, 21:48
Kendi bileceği iş , başka bir Schuster bulsun kendine..

garydelgadov
24.Ağustos.2010, 21:55
Trabzon bir dönem baya uğraşmıştı Grafite için.O zaman getirebiLseLer beLki bu çıkışı yapamayacaktı.GeLmesini istemem şahsen pek içime sinmiyor Grafite.

anil luque
24.Ağustos.2010, 21:58
Madem Schuster kısa ve hızlı bir forvet istiyor , benim bildğim Grafite ve Dzeko'nun arkasında forma bekleyen bir Martins neden düşünülmüyor ?

Varonil
24.Ağustos.2010, 22:00
Madem Schuster kısa ve hızlı bir forvet istiyor , benim bildğim Grafite ve Dzeko'nun arkasında forma bekleyen bir Martins neden düşünülmüyor ?

Martins Rubin Kazan'a gitti diye biliyorum ..

vego
24.Ağustos.2010, 22:03
Anıl abi rubin aldı martins'i

anil luque
24.Ağustos.2010, 22:24
Hee haberim yoktu teşekkür ettim kardeşim..

Revolution
24.Ağustos.2010, 22:27
Ahmetciimm ne oldu canım :D

Aygün daha var transfer sezonunun bitmesine. Bitince eğer Robinho gelmezse Ahmet foruma girecek mi merak ediyorum :D

vego
24.Ağustos.2010, 22:31
1 yıl yokki zaten lys-ygs mod görmüyormusunuz:D

Revolution
24.Ağustos.2010, 22:32
Robi haberleri varken görüyorduk LYS'yi :D

anil luque
24.Ağustos.2010, 22:46
gitmeyin üstüne Ahmet'in =D
Çocuk içinden geçenleri söylüyordu olmadı =)
Üst düzey bir forvet alınsın da kapansın transfer muhabbetii..

vego
24.Ağustos.2010, 22:47
abi önce üst düzey bir sağ bek alalım:uzgun:

anil luque
24.Ağustos.2010, 22:55
Toramanla idare ederiz diye düşünüyorum. Ligde her ikisi de beni kanser etmesine rağmen Erhan-Ekrem ikilisinden biri oynar Toraman stopere çekilir. Avrupada ise yabancı sorunu olmadıgından iki stoper yabancı olur Toraman sag bek oynar. He bir Bosingwamız olsa fena olmazd ama şu an için forvet daha ön planda =)

Aşk-ı Şehir
24.Ağustos.2010, 22:56
Koray Aslan :icon_biggrin: Abi sözleşmesi ne zaman bitiyor , yeni sözleşme falan uzattı mı bu sene ? Ve de Eskişehir yerel medyasında falan transfer haberi var mı hakkında ?

Daha önceleride yazdığım gibi kardeşim. En azından bu sezonluk bu transfer söz konusu değil gibi gözüküyor. Muhtemelende Sözleşme yenileyecektir Koray. Çünkü kendisi burada çok mutlu olduğunu her fırsatta belirtiyor. :)

vego
24.Ağustos.2010, 22:57
bence elimizde kötünün iyisi olarak Ekrem var Erhan hilbert ile hiç uyumlu değil Ekrem en azından Hilbert ile uyumlu daha çabuk ama pozisyon hatası fazla yapıyor.

anil luque
24.Ağustos.2010, 22:59
Ligi yine bir şekilde idare eder kardeşim. Ama Avrupa'da sıkıntı çekeriz Erhanla Ekremle. Toraman bile sıkıntı olur ama yine tecrübesiyle ve diğerlerinden çok daha fazla olan kalitesiyle kapatır açığı..

vego
24.Ağustos.2010, 23:03
Katılıyorum.Toraman ile en azından defansı sağlamlaştırırız.Tecrübeli ve benim sevdiğim bir oyuncu milli takım harıl harıl 'hızlı' stoper ararken niye şans verilmediğinide anlamış değilim.Neyse o başka bir konu.

anil luque
24.Ağustos.2010, 23:13
Evet canım kardeşim ordan farklı yerlere gider konu =)
Hem transfere gerek yok bence Rıdvan opsiyonu var daha.. O iyileşene kadar idare edemeyeceksek zaten oynamayalım vallahi. Rıdvan hepsinden daha kaliteli sadece tecrübesiz..

vego
24.Ağustos.2010, 23:17
Schuster şans verir gibime geliyor İnönüde düşmemeye oynayan takımlara karşı veya Türkiye kupasında.Sağlıklı kalması dileğiyle çok çekti.

Bordo61Mavi
24.Ağustos.2010, 23:39
Bi ara ben bile inanmistim Robinho nun gelecegine :) Neyseki artik reality'e donduk :) Gelmiyor

RoNNiE91
24.Ağustos.2010, 23:52
Umut fakirin ekmeği :)

http://www.ntvmsnbc.com/id/25102081/AlC4B1n

Revolution
24.Ağustos.2010, 23:54
O zaman antrenör Mustafa Denizli'ydi Schuster gelmese bence Quaresma da gelmezdi açıkçası.

anil luque
25.Ağustos.2010, 00:03
Berk Güler diye biri Beşiktaşın harcı değil böyle transferler demiş, keşke şu an konuşma fırsatım olsa elemanla :D
Dhaa herşey bitmiş değil belki gelir belki gelmez yani Robinho , Q7 örneğinde de olduğu gibi..

MeMo
25.Ağustos.2010, 00:09
Bu açıklama hiç birşey ifade etmiyor Robinho Beşiktaş'ta.Aksini iddaa edenlerle dalga geçiyorum şu an.

anil luque
25.Ağustos.2010, 00:12
Dalga geçme onlar da kendilerince fikir belirtiyor ;)

nouma16
25.Ağustos.2010, 00:34
Grafite bence artık iş yapmaz Beşiktaş'da.31 yaşına gelmiş sadece 1 sezon çok iyi performans göstermiş bir oyuncu Grafite.

Bencede aynı Niang gibi olur.

CeNTeR_TR
25.Ağustos.2010, 00:39
Yarın gelir bence olmadı ertesi gün . . .

KesinLikLe yönetimin transfer öncesi belli etmemek amaçlı bir oyunu bu ;)

KanaKe
25.Ağustos.2010, 00:46
Bencede aynı Niang gibi olur.
ikinizinde yazdiklari yanlis bir kere grafite sadece 1 sezon iyi performans göstermediki fransa liginde en iyi forvetlerden birisiydi oldum olasi adam ligde 10 golün assagisina inmedi.. keza niang da öyle fransa liginde her sezon rahat 15-20 gol atan bir oyuncuydu.. güizaya deseniz anlarimda istikrarli oyunculara is yapmaz deyip ön yargida bulunmak sacma..

Ahmet Göktaş
25.Ağustos.2010, 00:51
Ben burada bir kaynağım var falan mı dedim ? Geleceğine inanıyorum ve gelecek dedim. Gelmediyse bu transferi gerçekleştirememek benim değil yönetimin sorunu. Foruma da girerim ben foruma girilmeyecek birşey söylemedim. İnsanlar inançları sayesinde varolurlar , bende inandıgım şeyin gerçekleşmesini umuyordum olmadıysa da ucunda ölüm yok kardeşlerim. Robinho olmaz Grafit olur , Grafite olmaz Podolski olur hiçbiri olmaz Guti dokunur Quaresma vurur.

anil luque
25.Ağustos.2010, 00:51
Le Mans'da oynarken pek takip eden yoktu yani normaldir ortalamanın üstünde bir oyuncu olduğunu Wolfs. daki performansından sonra farketmek durumunda kaldık. Ama ligimizde fazla fazla iş yapacak bir oyuncu olduğu kesin.

Ahmet Göktaş
25.Ağustos.2010, 00:53
21 yaşına kadar karton toplayıp , 21'inden sonra buralara gelmesi takdir edilecek bir azim gerçekten...Grafitenin diğer Brezilyalılar gibi olacağını sanmam , Quaresma gibi fakirliği de zenginliği de yaşamış bir oyuncudur , kaprisi olmaz. Gelmesini isterim.

MeMo
25.Ağustos.2010, 01:00
Amacım Beşiktaş'ın alacağı bir oyuncuyu kötülemek değil Grafite'nin adı bizle geçtiğinde de demiştim bu adamı istemiyorum diye o yüzden boş boş laf sokmayın.

Grafite Le Mans'da bir sezon oynamış ilk sezonunda 12 gol attıktan sonra Wolfsburg'a transfer olmuş burda da ilk sezonunda 11 gol atmış.Sonraki sezon esas patlamayı yaparak 28 gol kaydetmiş.Son sezonda ise 11 gol atmış.Guiza bile 2 senedir 11 gol atıyor.Kariyerinin son senelerinde Grafite Beşiktaş'a ne kadar yararlı olur bilmiyorum ama ortalamanın üstünde bir oyuncu olduğu doğru.Beşiktaş'ın aradığı isim mi orası soru işareti belki de Beşiktaş ilgilenmiyordur bile :D

Ahmet Göktaş
25.Ağustos.2010, 01:04
3-4 sene önce 2-3 milyona tenezzül etmediğimiz adamı şimdi 7-8'e alırız :D

anil luque
25.Ağustos.2010, 01:08
Bu da bizim özelliğimiz kardeşim =D

World Hollow o1
25.Ağustos.2010, 01:09
Adı uzun süredir Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Brezilyalı yıldız Robinho, sonunda suskunluğunu bozdu. Golcü futbolcu, Türkiye'de oynamak istemediğini, İspanya ya da İtalya'da bir kulübü tercih edeceğini söyledi.

NTVspor bunu diyor bu doğru muu.?

Ahmet Göktaş
25.Ağustos.2010, 01:10
Evet öyle bir açıklama yapmış Robinho.

vego
25.Ağustos.2010, 01:10
her yer bu haberle çalkalanıyor Guardiola araya girdi galiba:D

anil luque
25.Ağustos.2010, 01:11
İtalya'da almak isteyen kim varki ?

vego
25.Ağustos.2010, 01:13
Aklıma İnter geldi şimdi.İnter Cassano'yu istedi gitmedi Cassano

anil luque
25.Ağustos.2010, 01:20
Balotelli takasını denerlerdi öyle olsa..?

vego
25.Ağustos.2010, 01:26
hmm doğru...

di canio
25.Ağustos.2010, 01:45
Cesena'nın Ferrari ile ilgilendiği haberi var bir sitede.

vego
25.Ağustos.2010, 01:45
Klose bayern 15 m euro istemiş biz 12 vermişiz klose ile 3,5 m euroya anlaşmışız:(

Robinho zora girmiş

eğer ikisde olmazsa genç bir forvet

Ahmet Göktaş
25.Ağustos.2010, 01:47
Klose'nin bonservise 5'ten fazlası verilmemeli kesinlikle. Bu takım bu haliyle de şampiyon olur kimseye muhtaç değil. 12 milyon euro nedir ya. 2 sene top oynayacak adam için. 12+3 yıllık parası 15 yapar , 2 sene oynasa 1 yılı 7.5 milyona geliyor maliyet.Çok fazla. Ha ayrıca MSN'de de herkese söylüyorum , robinho için bundan 2 hafta önce ne kadar çok inanıyorsam geleceğine , şuan 2 kat daha fazla inanıyorum.Umudumu kestim diye anlaşılmasın yani 2 kat daha fazla inanıyorum :)

anil luque
25.Ağustos.2010, 01:50
O paralara çok daha mantıklı transferler yapabiliriz yahu..

LaigLeNoiR
25.Ağustos.2010, 02:01
Ah ulan Robinho'ya 20 verilip alınacağına 25 verip Adebayor'u alsalar keşke.

Ahmet Göktaş
25.Ağustos.2010, 02:02
Fox'a göre Robinho ile kesin olarak anlaşıldı diyorlar ve helikopterle İnönü'ye inecekmiş...

anil luque
25.Ağustos.2010, 02:05
Yok artık. O adam gelmeyecek bence.. Gelirse iyi olur o ayrı =D

RaSenGan
25.Ağustos.2010, 02:11
Helikopter de Demiören'in özel helikopteridir :D

Hugo
25.Ağustos.2010, 02:23
Yoksa Beşiktaş çaktırmadan Haldun Üstünel'i mi transfer etti? :D

Ahmet Göktaş
25.Ağustos.2010, 02:27
Belki de öyledir... http://img.donanimhaber.com/upfiles/smiley/uptosomething.gifhttp://img.donanimhaber.com/upfiles/smiley/fkr.gif :icon_biggrin::icon_biggrin:

anil luque
25.Ağustos.2010, 02:29
Ne de olsa transfer şampiyonuyz =))
Robinho'ya ihtimal vermiyorum şahsım adına yaptığı son açıklamalardan sonra..

goosfraba
25.Ağustos.2010, 02:42
robinho: ''bana türkiye´den resmi teklif yapan tek kulüp olan f.bahçe'ye teşekkür ederim ama italya veya ispanya'da oynamak istiyorum''

ersin düzen twitter...

CeNTeR_TR
25.Ağustos.2010, 02:48
robinho: ''bana türkiye´den resmi teklif yapan tek kulüp olan f.bahçe'ye teşekkür ederim ama italya veya ispanya'da oynamak istiyorum''

ersin düzen twitter...

Yalandır yalan :)

O kadar totemler yapıldı boştan yere değildi ya bir istikbarat vardır illaki :n:

RaSenGan
25.Ağustos.2010, 02:51
Yalandır yalan :)

O kadar totemler yapıldı boştan yere değildi ya bir istikbarat vardır illaki :n:

Forza resmi site abi yalan söylemez o.

CeNTeR_TR
25.Ağustos.2010, 02:52
Forza resmi site abi yalan söylemez o.

Antu'da resmi site mayk :) Bizimkiler hep yalanlıyor :n:

vego
25.Ağustos.2010, 02:56
geçin dalganızı hakkınız tabii:n:

CeNTeR_TR
25.Ağustos.2010, 03:04
geçin dalganızı hakkınız tabii:n:

Dalga geçmiyoruz ki Oğulcan :) Niye dalga geçelim büyük lokma ye büyük söz konuşma :0:

Gerçi daha bitmedi transfer dönemi ya neyse..

İnşAllah gelir Robinho Beşiktaş'a problemli bir oyuncuyu rakibimizde izLemek güzeL oLur ;)

anil luque
25.Ağustos.2010, 03:07
Robinho takımı için 1 problemse rakip için 5 problem, gelirse bol bol problem çözer rakipler..

CeNTeR_TR
25.Ağustos.2010, 03:09
Robinho takımı için 1 problemse rakip için 5 problem, gelirse bol bol problem çözer rakipler..

Sana göre aşk lafdan ibaret bana göre hayatın anLamı :)

Bakış açısı tabi ; Tıpkı zamanında bizde gereksiz oyuncuların size geldiğinde yıldız oldukları gibi bana göre Robinho gereksiz transferdir sana göre faydalı bir transferdir ;)

vego
25.Ağustos.2010, 03:12
Dalga geçmiyoruz ki Oğulcan :) Niye dalga geçelim büyük lokma ye büyük söz konuşma :0:

İnşAllah gelir Robinho Beşiktaş'a problemli bir oyuncuyu rakibimizde izLemek güzeL oLur ;)
Niye canım ben yemeğimi büyük büyük yerim boşuna 130 kg olmadık:zuhaha

Açıkcası Robinho'nun olmamasına sevinmeye başlıyorum yönetim duy bizi sağ bek al:s7:

anil luque
25.Ağustos.2010, 03:15
Sana göre aşk lafdan ibaret bana göre hayatın anLamı :)

Bakış açısı tabi ; Tıpkı zamanında bizde gereksiz oyuncuların size geldiğinde yıldız oldukları gibi bana göre Robinho gereksiz transferdir sana göre faydalı bir transferdir ;)

Aynen öyle , kişiden kişiye değişecek bir konu.. Ki ben robinho'nun gelmesini pek istememişimdir konu geçmişine bakılırsa ama gelirse de yararlı olur demekten kaçınmadım.

Redrum
25.Ağustos.2010, 03:45

Tıpkı Quaresma gibi değil mi?
Ya da Ortega?
Lincoln?

kusura bakmayın da bu oyuncuları problemli-problemsiz olarak düşünmek saçma, adamları hangi takımda olursa olsun izlemek güzeldi. Robinho bu, boru değil bunu hepimiz çok iyi biliyoruz, ben bir Galatasaray taraftarı olarak maddi anlamda çok masraflı ve belki de ekstra, gereği olmayan bir transfer olarak görüyorum, ama Robinho bu, gelirse, problemlerinden dolayı rakip takım taraftarına zevk vermez zira rakip takımlara asıl problem olur (:
Ha ben geleceğine inanmıyorum o ayrı, inşallah gelir (:

CeNTeR_TR
25.Ağustos.2010, 03:50
Tıpkı Quaresma gibi değil mi?
Ya da Ortega?
Lincoln?

kusura bakmayın da bu oyuncuları problemli-problemsiz olarak düşünmek saçma, adamları hangi takımda olursa olsun izlemek güzeldi. Robinho bu, boru değil bunu hepimiz çok iyi biliyoruz, ben bir Galatasaray taraftarı olarak maddi anlamda çok masraflı ve belki de ekstra, gereği olmayan bir transfer olarak görüyorum, ama Robinho bu, gelirse, problemlerinden dolayı rakip takım taraftarına zevk vermez zira rakip takımlara asıl problem olur (:
Ha ben geleceğine inanmıyorum o ayrı, inşallah gelir (:

Bakış açısı.Mesela Fener'de haberleri çıkınca oradada aynı şeyleri yazdım sadece Beşiktaş'a mahsus bir durum değil yani :) O yüzden benim dediklerim ya saptırılıyor yada saptırılmak isteniyor (::) Keşke gelsede devre arasında anlasak kim kime göre neden ne için haklı :)

eGowiCh
25.Ağustos.2010, 05:19
NTV Spor'da haberi var. Robinho'ya tek resmi teklifi Fenerbahçe yapmış. "Fenerbahçe'nin nazik teklifi için teşekkür ediyorum, onlara büyük bir saygım var ama Türkiye'de oynamak istemiyorum" diyor Robinho.

Beşiktaş'la ilgili çıkan haberlerin tamamı yalanmış. Muhtemelen Klose haberleri de yalan, çünkü Bayern Münih Sportif Direktörü Klose'yle ilgili bir görüşme olmadığını söyledi dün.

GebzeLi1907
25.Ağustos.2010, 05:21
Beşiktaş a bu kadar haber yazıldı edildi nası teklif olmamış hayret doğrusu
ha geldi ha geliyor deniyo kaç gündür

eGowiCh
25.Ağustos.2010, 05:28
Beşiktaş a bu kadar haber yazıldı edildi nası teklif olmamış hayret doğrusu
ha geldi ha geliyor deniyo kaç gündür

Basının uydurması. Ronaldinho, Kanoute, Krasic gibi isimler de Fenerbahçe'ye, Rosicky, Ledesma, Misimovic gibi isimler Galatasaray'a geliyordu.

Robinho'ya biz talip olmuşuz ama oyuncu reddetmiş. Robinho'yu başkan istemiştir muhtemelen, çünkü Santos'tan R.Madrid'e transfer olmadan biz Robinho için teklif sunmuştuk ancak R.Madrid devreye girip transferi bitirmişti o zaman. Başkan ta o zamanlardan Robinho'yu beğeniyor. Yoksa Aykut Kocaman'ın işi değil Robinho'yu istemek.

GeNç KaRTaL
25.Ağustos.2010, 07:18
Robinho'nun atmış olduğu 2 güzel gol.

http://www.izlesene.com/video/spor-robinhodan-inanilmaz-bir-gol/879263/facebook

http://i301.photobucket.com/albums/nn63/madmank1/2-0_Robinhomad.gif

eXcitinG
25.Ağustos.2010, 11:42
Ne saçma bir haber. Sadece Fenerbahçe den resmi tekLif geLmişmiş. Duyda inanma :)

LaigLeNoiR
25.Ağustos.2010, 13:37
Yanıltmak için Robinho'yu kullandık herhalde başkan Adebayor''u alıp gelecek :D

MaTRaKaN
25.Ağustos.2010, 15:13
Bjk'nin defansın sağına transfer yapması gerekmez mi ?

anilton
25.Ağustos.2010, 16:03
Adamsın SerdaL Başşşgaaaannn! :)

Şirketimiz Real Betis oyuncusu Mehmet Aurelio yıllık 750.000.avro garanti ücret ve 25.000.avro maçbaşı ücreti karşılığında 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Anlaşma karşılığında Real Betis'e sözleşme fesih bedeli ödenmeyecektir.

Revolution
25.Ağustos.2010, 16:04
Hayırlı olsun Aurelio :) Yine bir Aurelio krizi yaşanacak spikerler arasında. "Oorelyo,Avrelyo,Aurelyo,Ovrello,Aurello" say say bitmez :zuhaha

anilton
25.Ağustos.2010, 16:07
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=aurelio_formali_hbr1

eGowiCh
25.Ağustos.2010, 16:08
Aurelio bizden 3 milyon Euro istemişti takımdan ayrılırken, şimdi 750 bin Euro'ya oynayacak. Bizden aldığı para da 1.5 milyon Euro gibiydi. Gerçekten yazık etti kendisine Aurelio, kariyerinin zirvesinde İspanya'nın en kötü takımlarından birine gitti, 2. lige düştüler. Şimdi ise çaptan düştü, aldığı para çok az, Fenerbahçe'nin efsaneleri arasına girme şansını kaybetti.

Beşiktaş'a hayırlı olsun, bedelsiz iyi almış Beşiktaş, aldığı maaş da çok uygun.

Ahmet Göktaş
25.Ağustos.2010, 16:12

Aurelio : "Büyük Beşiktaş taraftarının önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum" :0:

Hayırlı olsun ücret 1.1 değilmiydi 750.000 yazıyor resmi açıklamada helal olsun valla Serdal Adalıya ne diyeyim.Türkiyenin en iyi hücum hattına ve en iyi ortasahasına sahibiz bence.Tek sorunumuz sağ bek , oraya da bir oyuncu alınırsa işte o zaman MAF'tan sonra en iyi kadroyu kurmuş olacağız. Guti-Aurelio-Ernst-Necip ortasahaya bak arkadaş : )

GeNç KaRTaL
25.Ağustos.2010, 16:38
Bonservis bedeli ödenmeyecek olmasının yanında maaşın fazla olmaması da güzel.Gerçekten çok iyi transfer.Takımımıza hayırlı olsun.Umarım iyi bir performans sergiler.

SAİT71
25.Ağustos.2010, 16:44
Hayırlı olsun Aurelio :) Yine bir Aurelio krizi yaşanacak spikerler arasında. "Oorelyo,Avrelyo,Aurelyo,Ovrello,Aurello" say say bitmez :zuhaha

Oleryo yuda unutmamak lazım.:icon_confused:

deniz.91
25.Ağustos.2010, 18:03
Çok ucuza kapatmışınız aurelio transferini bjkden alışılmadık hareketler:)

vego
25.Ağustos.2010, 18:10
Adam haklı beyler:D

ROBSON. İNCİ DİŞLİ ZENCİ KARDEŞİM (http://www.haber1903.com/Haber-15905-robson-inci-disli-zenci-kardesim)

Beşiktaş Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar 1903Radyo`da yayınlanan `Dişi Kartallar` programına telefon ile konuk olarak önemli açıklamalar yaptı.

İşte Vardar`ın açıklamaları;

`TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ ALMANYA`DA SÜRÜYOR`
"Şu an yöneticilerimizden bazıları Almanya`da bulunuyor. Transfer çalışmalarımızı ve görüşmelerimiz sürüyor. Bizim bir golcü hava toplarına hakim bir santrafora ihtiyacımız var. Klose`yi ben isterim. Tam bizim ihtiyacımız olan bir futbolcu ama gelecek günlerde herşey belli olacak hep beraber göreceğiz"

`REZERV LİG İÇİN DÖRT TRANSFER YAPTIK`
`Türkiye`deki medyanın alt yapıya olan ilgisi çok az. Biz tansiyonu yavaş yavaş yükselteceğiz. Rezerv Lig benim çok istediğim bir projeydi. Bu sistemin Türkiye`de uygulanmaya başlanması beni çok mutlu etti. Böylece Beşiktaş`ın da bir pilot takımına ihtiyacı kalmadı. Eski sisteme göre 18 yaşını geçen oyuncular PAF liginde oynayamıyordu. Yetenekli oyuncular kaybolup gidiyordu. Yeni sistemde uygulanan önemli kurallardan biri de oyuncunun yaşının kaç olursa olsun Rezerv Lig`de oynuyor olabilmesi. Mesela; yaşı 21 yada daha büyük olsa dahi bu futbolcuları oynatabiliyoruz. Beşiktaş Rezerv Takımı`na 3-4 transferimiz oldu."

`NECİP`E GEREKEN DESTEĞİ VERECEĞİZ`
"Eskiden takımda olan oyuncularımızı ve yeni transfer ettiğimiz futbolcuları çok iyi hazırlayarak A takıma çıkarmaya çalışacağız. Necip gibi furbolcuları A takımda görmek istiyoruz. Necip oynadığı takımda en iyi oyuncuydu. A milli takım için ve Beşiktaş için çok önemli bir oyuncu olacaktır. Necip davranışlarıyla olsun yeteneğiyle olsun geleceğin en büyük futbolcusu olacaktır. Futbolcu abileri de Necip`i çok seviyor zaten. Takım olarak Necip`e gereken desteği göstereceğiz. Ben bu konuda Necip`in hep arkasında olacağım."

-HABER1903-

vego
25.Ağustos.2010, 18:11
Beşiktaş`ın yeni transferi Mehmet Aurelio, Helsinki`de resmi sözleşmeyi imzaladı ve Beşiktaş`a gelmekten duyduğu memnuniyeti anlattı.

Beşiktaş`a ve yeniden İstanbul`a geldiği için büyük mutluluk yaşadığını belirten Mehmet Aurelio, "Büyük Beşiktaş taraftarının önüne çıkmak için çok sabırsızlanıyorum. Başkanımız Yıldırım Demirören başta olmak üzere tüm Yönetim Kurulu büyük bir çaba göstererek harika bir kadro kurdular. Böylesine büyük bir kadronun içerisinde yer almak beni çok mutlu ediyor. Kendimi çok zinde ve hazır hissediyorum" diye konuştu.

BJK İnönü Stadı`nın zeminine çıkıp taraftar ile buluşmayı çok istediğini belirten Aurelio, duygularını şu sözlerle ifade etti:

"İnönü Stadı`nın zeminine çıkmak için sabırsızlanıyorum. Fenerbahçe`deyken ve A Milli Takım`dayken İnönü Stadı`na çıktığımda stadın atmosferi beni çok etkiliyordu. Şimdi o stada, o takımın oyuncusu olarak gelecek olmak çok heyecan verici. Taraftarın 90 dakika boyunca hiç susmadığını, şarkı söylediğini, tezahürat yaptığını ve takımını desteklediğini biliyorum. O desteği arkamıza alıp, teker teker hedeflere koşacağız. Guti, Quaresma, Nihat, Hilbert gibi transferlerin yanında olmak beni çok mutlu ediyor. Bu takımın başında dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri olan Schuster`i görmek heyecanımı ikiye katlıyor. Dünyanın en ünlü teknik direktörlerinden birisinin oyuncusu olunca insanın şevki biraz daha artıyor."

Beşiktaş`ın eski oyuncusu Ricardinho ile yaşadığı olay hakkında da konuşan Aurelio, "Benim Beşiktaş camiası ile hiçbir zaman hiçbir problemim olmadı. Siyah-Beyazlı takımın eski oyuncusu Ricardinho ile yaşadığımız tamamen maç sonunda yaşanan bireysel bir olaydı. Ben olayı unuttum bile" ifadelerini kullandı.

-RESMİ SİTE-

eXcitinG
25.Ağustos.2010, 18:51
Bu mesajını siLdiğim adamLardan birisi konu dışı tek bir mesaj daha yazarsa o zaman benim nasıL daLga geçtiğimi görüceksiniz.

Geyik aLanımı burası ?

Ahmet Göktaş
25.Ağustos.2010, 20:15
Saat 4'ten beri gelişme olmamış transferde anlaşılan. Şimdi resmi siteye baktım Aurelio'nun fotoğrafları var Başkanımız ve yöneticiler ile :) .Yarın sağlık kontrolünden geçerek imzayı atacakmış İstanbul'da.

indie
25.Ağustos.2010, 20:44
Aurelio'nun maliyeti çok uygun olmuş. Bugün o mevkiiye anadoludan transfer yapmak istesen bonservisi 3-4 milyon eurodan açarlar.

Aurelio gözümde fena oyuncu değildir, ancak ne Ernst'ten daha iyidir, ne de Necip'ten. 32 yaşında adam, 2 sene daha oraya alternatif olsa yeter zaten.

En azından ligdeki bazı maçlarda Ernst'i dinlendirip yabancı kontenjanını zorlamamış oluruz, Bobo, Guti, Zapo gibi oyuncular da ilk 11 dışında kalmaz.

LeqenDary
25.Ağustos.2010, 20:53
Fenerbahçe - Beişktaş maçının sonunda otoparkta olaylar çıkmıştı .Aurelio'da vardı sanırım orda ,hatırlayan varsa yazarsa sevinirim unutmuşum da .

Bu arada Aurelio kaç yaşında olursa olsun iyi transferdir , hayırlı olsun .

KanaKe
25.Ağustos.2010, 20:58
Fenerbahçe - Beişktaş maçının sonunda otoparkta olaylar çıkmıştı .Aurelio'da vardı sanırım orda ,hatırlayan varsa yazarsa sevinirim unutmuşum da .

Bu arada Aurelio kaç yaşında olursa olsun iyi transferdir , hayırlı olsun .
Ricardinho'yu dövmüstü Aurelio.. Ricardinho mac icinde ona Türk köpegi gibi bir söz sarfetmis hatta Aurelio ayni macta Ricardinho ile tartisip kirmizi kart görmüstü yanlis hatirlamiyorsam

KaPaLı
26.Ağustos.2010, 01:07

Aurelio : "Büyük Beşiktaş taraftarının önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum"

Nabza göre ver şerbeti Orelyo. Düşmanlarıydın sen bir zaman farkındasındır herhalde (:

indie
26.Ağustos.2010, 01:24
Kaç senelik "Aurelio" Beşiktaş'a imzayı atınca "Orelyo" oldu iyi mi. :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

GebzeLi1907
26.Ağustos.2010, 01:40
bu tip transferlere ve demeçlerine alışıldı artık bence türkiye'de
hala takımımda arda yı istemem o ayrı konu
aurelio fizik olarak iyi durumda ise tek ön liberoda takımı sırtlar ernest tekli oynayamıyor yanına kendi tarzında partner isteyen bi oyuncu
ama tabi beşiktaş a uyacak mı oda var nobre de bizde takır takır sıralıyordu beşiktaş'daki performansı ortada.
fiyat kalite ve kontejan açısından iyi transfer, nolursa olsun

Ahmet Göktaş
26.Ağustos.2010, 01:57
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=29772&tipi=K
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=29773&tipi=K

Aurelio , Başkanımız ile Helsinki'de buluşmuş bugün. :icon_cool: :icon_smile:

Bu arada ilk fotodaki açık renk ceketli kişi kim yöneticilerimizden olduğunu sanmıyorum hiç görmedim ?

Edit::: Beşiktaş , Cruzeiro forveti Wellington Paulista ve Colo Colo takımının forveti Nicholas Millan ile ilgileniyor. LİGTV.

Millan çok iyi oyuncu keşke olsa isterim , Paulistayı bilmiyorum.

vego
26.Ağustos.2010, 02:00
mekan sahibidir:D

Bizim yöneticiler hep benim siklette hey maşallah:zuhaha

Tekrardan takımımıza hayırlı olsun.

di canio
26.Ağustos.2010, 02:01
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=29772&tipi=K
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=29773&tipi=K

Aurelio , Başkanımız ile Helsinki'de buluşmuş bugün. :icon_cool: :icon_smile:

Bu arada ilk fotodaki açık renk ceketli kişi kim yöneticilerimizden olduğunu sanmıyorum hiç görmedim ?

Edit::: Beşiktaş , Cruzeiro forveti Wellington Paulista ve Colo Colo takımının forveti Nicholas Millan ile ilgileniyor. LİGTV.

Millan çok iyi oyuncu keşke olsa isterim , Paulistayı bilmiyorum.

Bayram Tutumlu değil mi o? Aurelio'nun menajeri.

Ahmet Göktaş
26.Ağustos.2010, 02:05
http://1.bp.blogspot.com/_ZOtRqyV68IA/SPTmD_KDQxI/AAAAAAAABCs/dFQ5unJmgak/s400/mourinho+2.jpg

:D Evet oymuş sanırsam.

LaigLeNoiR
26.Ağustos.2010, 03:21
Kartal'dan golcü atağı!

http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_k4_wellington001.jpg

Brezilya Ligi takımlarından Cruzeiro'nun Başkanı Zeze Perrela Beşiktaş'ın, takımın golcü oyuncusu Wellington Paulista için teklif yaptığını söyledi.

Globo Esporte'ye konuşan Cruzeiro başkanı: " Beşiktaş, Wellington Paulista için 4. 8 milyon Euro önerdi. Ancak ne oyuncu Türkiye'ye gitmek istiyor, ne de biz onu bırakmak" ifadelerini kullandı.

1983 doğumlu ve 1. 80 boyundaki Wellington Paulista'nın; 2009'dan beri formasını giydiği Cruzeiro'da 75 maçta 40 golü bulunuyor.

(Lig TV)

LaigLeNoiR
26.Ağustos.2010, 03:22
Bu arada bazı forumlarda Aurelio için imza töreninin otopark'da yapılması isteniyor :)

LaigLeNoiR
26.Ağustos.2010, 21:27
Robinho Cuma gelecek, Pazartesi'de Holosko + para karşılığı Sercan alınacak.

Bu da benim kehânetim Ahmet'e rakip olayım dedim :)

Ahmet Göktaş
26.Ağustos.2010, 22:46
Aman dikkat abi o kadar diyim sadece : )

Revolution
26.Ağustos.2010, 23:11
Robinho Cuma gelecek, Pazartesi'de Holosko + para karşılığı Sercan alınacak.

Bu da benim kehânetim Ahmet'e rakip olayım dedim :)

Sercan'ın bu saatten sonra geleceğini pek düşünmüyorum Murat abi. Şampiyonlar Ligi maçları başlayacak neredeyse. Robinho'ysa Türkiye'ye gelmiyorum dedi daha ne desin :)

garydelgadov
26.Ağustos.2010, 23:22
Sana şu kadar söyLeyim hocam,eğer geLirse Robinho aynen şöyLe diyecek:
"O açıkLamayı yaptığımda geLen tek resmi tekLif Fenerbahçedendi.Fakat Beşiktaş'ın yaptığı tekLif geri çevriLmeyecek cinstendi".:)

Revolution
26.Ağustos.2010, 23:37
Adam Türkiye'ye gelmeyeceğim diyor. Ayrıca skybet'in oranları da mı yalandı? Bence herşey belli oldu :)

LaigLeNoiR
27.Ağustos.2010, 00:31
Sercan'ın bu saatten sonra geleceğini pek düşünmüyorum Murat abi. Şampiyonlar Ligi maçları başlayacak neredeyse. Robinho'ysa Türkiye'ye gelmiyorum dedi daha ne desin :)

Pekala haklı olabilirsin ama olmayacak şey değil. :)

RaSenGan
27.Ağustos.2010, 00:58
Sercan ŞL varken işin içinde hayatta gelmez bence şimdi Beşiktaş'a.Ama bir sonraki sene neden olmasın veya devre arası.

vego
27.Ağustos.2010, 01:02
Bu ŞL ne önemliymiş aga artık afedersin ama Yetenekli futbolcuysan Hırvatistan 4. liginden bile bulup çıkarıyorlar yapmayın yahu 1980 değiliz ki avrupa maçlarında oyuncular kendini göstersin.

Bunu sercan için değil genel olarak yazdım Sercanıda başından beri istemiyorum!

LaigLeNoiR
27.Ağustos.2010, 01:27
Sercan bizde iş yapar. Yedek forvet tabirine uyuyor bizim için.

Hatta yabancı kontenjanından dolayı Bobonun yerine bile oynar.

Bu arada bir kehânet daha Tabata'da Arabistan yolunda. Delgado'ya arkadaş olacak.

LaigLeNoiR
27.Ağustos.2010, 01:28
Sercan ŞL varken işin içinde hayatta gelmez bence şimdi Beşiktaş'a.Ama bir sonraki sene neden olmasın veya devre arası.

Bu mesaja da birşey yazmadan edemeyeceğim mayk.

ŞL'de 6 maç oynayıp eleneceğime, Avrupa Liginde 10 maç oynayıp çeyrek final vs oynarım daha iyi.

Crocodile1963
27.Ağustos.2010, 01:33
Neyse 1'ine az kaldı :D

RaSenGan
27.Ağustos.2010, 01:36
Bu ŞL ne önemliymiş aga artık afedersin ama Yetenekli futbolcuysan Hırvatistan 4. liginden bile bulup çıkarıyorlar yapmayın yahu 1980 değiliz ki avrupa maçlarında oyuncular kendini göstersin.

Bunu sercan için değil genel olarak yazdım Sercanıda başından beri istemiyorum!

Bu mesaja da birşey yazmadan edemeyeceğim mayk.

ŞL'de 6 maç oynayıp eleneceğime, Avrupa Liginde 10 maç oynayıp çeyrek final vs oynarım daha iyi.

Sercan zaten tanınıyordur az çok.Ama Sercan duygularıyla hareket edecektir.Düşünün kendi şehrinizin takımı tarihinde ilk kez şampiyon olmuş Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak.Şampiyonlukta da önemli bir payın var.Şimdi sen bunca zaman bunun için uğraştığın takımınla ŞL'nde oynamak istemez misin ? Sercan da kesinlikle istiyordur ve kalacaktır bence.Ayrıca Survivor'daki Ertan'a mesajında takımda kalacağının sinyallerini vermişti :D

I3esiktas
27.Ağustos.2010, 16:33
UEFA Avrupa Ligi kura çekiminden sonra açıklama yapan Beşiktaş As Başkanı Serdal Adalı:

"Kura çekiminde o çıksın bu çıksın diye bir isteğimiz olmadı, çünkü UEFA`da ilerlemek istiyorsak, kiminle karşılaştığımızın önemi yok.
CSKA Sofya ve Rapid Wien maçları bizim için avantaj olacak, deplasmanda da kendi evimizdeymiş gibi oynayacağız, seyirci konusunda bir sıkıntımız olmaz. Diğer Türk takımlarının temsilcileri de bugün burada görmek isterdik, artık Türkiye`nin ülke puanını biz yükseltmek için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Transfer konusuna da değinen Adalı, artık transfer sezonun bitmesine kısa bir süre kaldığını, şu anda 1-2 alternatik üzerine yoğunluştuklarını ve transferi 1-2 gün içinde sonuçlandırmak istediğini ifade ederken yine isim vermekten kaçındı..

-HABER1903-

goosfraba
27.Ağustos.2010, 17:43
beşiktaş vagner love ile anlaşmak üzereymiş.

vagner love bu lige 3-4 gömlek üstün bir forvet. tabi eski formundaysa.

footballer33
27.Ağustos.2010, 17:53
beşiktaş vagner love ile anlaşmak üzereymiş.

vagner love bu lige 3-4 gömlek üstün bir forvet. tabi eski formundaysa.

Kaynak? :) Bana göre de Love eski Love değil, son 2 yılı ülkesindeki takımlarda kiralık oynamakla geçti ve istatistikleri de hiç iyi görünmüyor. Beşiktaş'ıma gidecek tek golcü var benim için o da Klose. Ama hiç sanmıyorum düşünüldüğünü. Zaten geleceğini de düşünmüyorum.

besiktas1903
27.Ağustos.2010, 21:16
Transfer sezonunun bitimine dek bir golcüyü kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş rota değiştirdi. Transfer mevsiminde dünyaca ünlü yıldızların peşinde koşan ve Quarema ile Guti gibi büyük isimleri kadrosuna katan siyah beyazlı yönetim, strateji değiştiriyor.

Dört gün içinde bir golcü ile anlaşmak zorunda olan transfer komitesi büyük ve ses geirecek isimlerin yerine gol yollarındaki eksikliği giderecek, yetenekli ve başarıya aç futbolcuları öncelikli gündem maddesine aldı.

2-3 golcü ile görüşmelerini sürdüren siyah beyazlı kulüp kalan kısa sürede bu oyunculardan biri ile anlaşmaya vararak kadrosuna katmaya çalışacak.

Haber1903`ün edindiği bilgilere göre transferi düşünülen muhtemel isimler arasında hiç gündeme gelmemiş sürpriz golcüler de yeralıyor.

-HABER1903-

vego
27.Ağustos.2010, 22:51
Bekliyoruz fıtık olduk:zuhaha sağ bekte alsak fena olmazdı artık toramanla götürürüz o işi:)

Revolution
27.Ağustos.2010, 22:56
Love inanılmaz olur tek kelimeyle :)

RaSenGan
28.Ağustos.2010, 00:43
Vagner gelirse yararlı olur.Eski partneri Jo gibi olmaz :) Gelirse de ilk maç I Love You diye pankart açarlar :D

LaigLeNoiR
28.Ağustos.2010, 00:49
Yeni marşımız

I love you I love you do you love me yes I do :D

BaGa TaRKaN
28.Ağustos.2010, 01:16
Yeni marşımız

I love you I love you do you love me yes I do :D

Murat İmzan Dikkatimi Çekti Yahu 7 Q7, 14 G.Hernandez, 21 Pascal Nouma Olsun Bari:p

Tek Bir Eksiğimiz Var 21i Giyecek Klas Bir Adam Bulmak:D Yolumuz Açık Olsun:)

Ahmet Göktaş
28.Ağustos.2010, 04:21
Geliyor galiba.

nerazzuri
28.Ağustos.2010, 09:20
Alex demiş ki; '' Hani Robinho geliyordu? '' :)

izmer96
28.Ağustos.2010, 11:54
Hakikaten Robinho ne oldu yahu ? artik ingiltere basinindada hic haber cikmiyor

Zekirdek
28.Ağustos.2010, 11:56
Hakikaten Robinho ne oldu yahu ? artik ingiltere basinindada hic haber cikmiyor

Yalan oldu.

Ahmet Göktaş
28.Ağustos.2010, 13:07
Alex kendi derdine yansın önce :)

Beşiktaş'a oyuncu mu yok yahu Robinho olmaz Grafite olur Grafite olmaz Podolski olur o olmaz Sercan olur hiçbiri olmaz eldeki kadro zaten ligin en iyi kadrosu. Yani pek de takılmamak lazım transfere.Transfere yoğunlaştıkça sanki kadromuz güçsüzmüş gibi bilinçaltına yerleşiyor insanlarda ama halbuki Rıdvan Dilmeninde dediği gibi Türkiyenin en iyi en alternatifli kadrosu.

@Remzi abi

Valla söylenilene göre 2 kapı kalmış önünde , Ya Barça ya Beşiktaş. :)

Durun hemen alıntı yapmayın burayı da okyuun tabiiki Beşiktaşla Barçayı kıyaslamıyorum tahminimce Barça istediği an alır.

eXcitinG
28.Ağustos.2010, 13:14
Barça isteseydi şimdiye kadar çoktan aLırdı.

Ahmet Göktaş
28.Ağustos.2010, 13:18
Tabiki bencede öyle Hayrettin abi istese sabah teklifini sunar akşam imzalatırdı Robinho'ya , çünkü zaten Robinho dört gözle bekliyor Barça'yı.

Sadece haberler çıkıyor İbra Milan'a , Robi Barça'ya diye ki ben İbra'nın da amaçsız hedefsiz bir Milan'a gideceğini sanmıyorum , hele ki dediği gibi en büyük amacı Şampiyonlar ligi şampiyonluğuyken.

MeMo
28.Ağustos.2010, 13:43
Alex kendi derdine yansın önce :)

Beşiktaş'a oyuncu mu yok yahu Robinho olmaz Grafite olur Grafite olmaz Podolski olur o olmaz Sercan olur hiçbiri olmaz eldeki kadro zaten ligin en iyi kadrosu. Yani pek de takılmamak lazım transfere.Transfere yoğunlaştıkça sanki kadromuz güçsüzmüş gibi bilinçaltına yerleşiyor insanlarda ama halbuki Rıdvan Dilmeninde dediği gibi Türkiyenin en iyi en alternatifli kadrosu.

@Remzi abi

Valla söylenilene göre 2 kapı kalmış önünde , Ya Barça ya Beşiktaş. :)

Durun hemen alıntı yapmayın burayı da okyuun tabiiki Beşiktaşla Barçayı kıyaslamıyorum tahminimce Barça istediği an alır.

Alex'e bile kızıyorsun ha Robinho diyince :icon_lol:

Zekirdek
28.Ağustos.2010, 13:45
Ahmet Beşiktaş'a Cristiano Ronaldo gelir Podolski gelmez. Sana bunu söyliyeyim adam dedi kariyerimi burada noktalayacağım diye. Bayern'den burnu bayabi sürtündü.

Revolution
28.Ağustos.2010, 13:47
Alex niye derdine yansın yahu adam efsane oldu Fenerbahçe'de, sadece Fenerbahçelilerin değil diğer taraftarlarında saygısını kazanmış usta bir isim. Böyle bir demeç vermesi çok da anormal değil bence.. Robinho İspanya veya İtalya'da oynayacağını söylememiş miydi ben mi yanlış hatırlıyorum? Yani boşu boşu gündeme getirilmesinin anlamı yok. Robinho ismi gündeme geldikçe beklentiler çoğalacak Beşiktaş'taki baskı da artacak. Adamları rahat bırakın yahu :D

Ahmet Göktaş
28.Ağustos.2010, 14:05
Yok neden kızayım Alex'e yahu Beşiktaş hakkında konuşması garibime gitti sadece :) Revolution Alex'in ustalığına kariyerine efsaneliğine laf eden çarpılır zaten Alex'e birşey dediğim yok dediğim gibi demeci garip geldi sadece Türkiyede rastlanılmaz pek rakip hakkında demece :) Ama bunu söylemesi Beşiktaşa yönetlik değil Medyaya yönelik bir laf zaten açıklamaya bakılınca.

LaigLeNoiR
28.Ağustos.2010, 14:05
İbrahimoviç İtalya'ya gitmek istemiyormuş. Milanda İbrahimoviç olmazsa Robinhoya yönelecekmiş. Spormax de böyle diyor.

City'nin hocası da son güne kadar bekleyeceğiz diyerek ortalığı kızıştırıyor bence.

LaigLeNoiR
28.Ağustos.2010, 14:07
Murat İmzan Dikkatimi Çekti Yahu 7 Q7, 14 G.Hernandez, 21 Pascal Nouma Olsun Bari:p

Tek Bir Eksiğimiz Var 21i Giyecek Klas Bir Adam Bulmak:D Yolumuz Açık Olsun:)

Bu mesajı atlamışım bana göre 26'da boşta hala. Sercan 21 yada 26 alırsa iyi olur. Çünkü 16 yasaklı numara Beşiktaş'ta.

World Hollow o1
28.Ağustos.2010, 14:30
Bu mesajı atlamışım bana göre 26'da boşta hala. Sercan 21 yada 26 alırsa iyi olur. Çünkü 16 yasaklı numara Beşiktaş'ta.

Topçu illa ben 16 giyicem derse ne olcak.? :)
Transferden mi vazgeçilcek

SAİT71
28.Ağustos.2010, 14:33
Barça Robinho'yu almaz çünkü İbo nun oraya gideceğini sanmıyorum. İboyu alamayan Milan eğer ilgilenirse Robinhoyu alır ama keşke BJK'ye gelse.

Revolution
28.Ağustos.2010, 14:41
Yok neden kızayım Alex'e yahu Beşiktaş hakkında konuşması garibime gitti sadece :) Revolution Alex'in ustalığına kariyerine efsaneliğine laf eden çarpılır zaten Alex'e birşey dediğim yok dediğim gibi demeci garip geldi sadece Türkiyede rastlanılmaz pek rakip hakkında demece :) Ama bunu söylemesi Beşiktaşa yönetlik değil Medyaya yönelik bir laf zaten açıklamaya bakılınca.

Zaten açıklama o yönde Ahmet. Robinho hani Beşiktaş'a geliyordu ama adam görüşmediğini açıklamış sizin dediğiniz mi doğru tarzında birşey demiş. Lafı geçirmiş medyaya :)

Revolution
28.Ağustos.2010, 14:42

Topçu oraya gelmişse 16 numarayı ister, verilmiyorsa giyemez. Şımarık çocuk gibi banane istiyorum deme hakkı yok. :)

LaigLeNoiR
28.Ağustos.2010, 15:18

Böyle diyecek oyuncunun işi yok zaten.

Ahmet Göktaş
28.Ağustos.2010, 16:37
Son dakika...Makukula Beşiktaş'ta gibi...

Gelmesini çok isterim şahsen...

Editt :Artık Beşiktaşlı gibi Makukula.

bySilver
28.Ağustos.2010, 17:28
Robinho dan Makukula ya .

barahir
28.Ağustos.2010, 17:46

bence 2 kat daha yararlı.. Eğer doğruysa Serdar Adalı'yı tebrik etmek lazım..

vego
28.Ağustos.2010, 17:48
Zamanında Hakan Şükür İlhan Mansız olmadı

Şimdi Bobo Makukula olsun bakalım:)

Zekirdek
28.Ağustos.2010, 17:48

Çok daha yararlı bir transfer olur. En azından yıldız olmasa bile Türkiye'de neler yapabileceğini biliyoruz. Robinho Santos hariç hiçbir yerde istikrar tuttramamış güçsüz bir oyuncudur. Ama almasınlar Makakula'yı bize ters gelir gol atar.

Ahmet Göktaş
28.Ağustos.2010, 17:56
Robinho ile ilgisi yok Makukulanın zaten. Schuster başından beri pivot pivot dyip duruyordu , ve lazımdı da Makukula tarzı bir oyuncu. Beşiktaşın bu sene oynayacağı oyun ile en az 15 gol atar makukula.

ShevAnil
28.Ağustos.2010, 20:27
Robinho ile ilgisi yok Makukulanın zaten. Schuster başından beri pivot pivot dyip duruyordu , ve lazımdı da Makukula tarzı bir oyuncu. Beşiktaşın bu sene oynayacağı oyun ile en az 15 gol atar makukula.

Schuster içerdeki HJK maçından sonra sanırım ufak tefek bir golcü arıyoruz dememişmiydi. Pivot olarak verimsizde olsa Nobre var.

LaigLeNoiR
28.Ağustos.2010, 20:27
Makukula'yı istemiyorum ben şahsen.

Revolution
28.Ağustos.2010, 21:25
Makukula-Bobo biraz ağır kalmaz mı ileride? Holosko kadar hızlı olsa Bobo süper olurdu ama biraz ağır kalır gibi...

footballer33
28.Ağustos.2010, 21:57
Robinho + Makukula olursa eyvallah, ama gidip 2. Tabata vakası gibi sadece Makukula olursa büyük bir yanlışa düşeriz. Bu kadronun golcüsü Makukula olamaz. Ona vereceğin bonservise 1-2 milyon daha ekle git Klose'yi al daha iyi. Umarım gerçekleşmez böyle bir transfer.

vego
28.Ağustos.2010, 22:15
makukula bonservis 2 m euro

Klose 12m euro

(g)

footballer33
28.Ağustos.2010, 22:41
makukula bonservis 2 m euro

Klose 12m euro

(g)

Yok daha neler. :icon_eek: Klose 32 yaşında ve çıkan haberlerde 5 milyon euro deniyordu. Makukula da 2 milyon olsa Kayseri alırdı şimdiye. 3.5 milyon Makukula'nın değeri. Klose de 5 milyonu geçmez. Hadi senin dediğin gibi olsun diyelim, yine de Makukula alınmaz sırf bonservisi ucuz diye.

izmer96
28.Ağustos.2010, 22:44
Yahu sizde gecen senenin gol kralini begenmiyorsunuz , tamam quaresma ve guti ile BJK'nin vizyonu cok gelisti ama Makukula'da kotu adam degil Besiktasda is yapar

footballer33
28.Ağustos.2010, 22:49
Geçen senenin gol kralı olması o adamın müthiş bir transfer olacağını ya da yeterli bir futbolcu olduğunu göstermez. Güiza da La Liga'da penaltısız 27 gol atıp gol kralı olmuştu, başındaki teknik adam da mili takımdan hocasıydı, ne oldu. (Bunu sadece örnek olarak gösterdim, yanlış anlaşılmasın lütfen.) Ben Makukula'nın Avrupa için yetersiz olduğunu düşünüyorum ve alınmasını istemiyorum. Bu da benim görüşüm.

vego
28.Ağustos.2010, 23:16
Yok daha neler. :icon_eek: Klose 32 yaşında ve çıkan haberlerde 5 milyon euro deniyordu. Makukula da 2 milyon olsa Kayseri alırdı şimdiye. 3.5 milyon Makukula'nın değeri. Klose de 5 milyonu geçmez. Hadi senin dediğin gibi olsun diyelim, yine de Makukula alınmaz sırf bonservisi ucuz diye.
Bayern o kadar istemiş:s7:

Ahmet Göktaş
29.Ağustos.2010, 02:02
Sağda Quaresma , Solda Robinho ortada Guti varken bence Nobre'de yeterli.

ForsakeN
29.Ağustos.2010, 02:37
Makukula bence yararlı olur Beşiktaş'a. Ceza sahası içinde topla buluştğu zaman çok etkili bir oyuncu. Beşiktaş'ta da bu konuda sıkıntı yok. Topu içeriye sokacak oyuncu lazım sadece. O da Makukula olur bence gayet iyi

Sağda Quaresma , Solda Robinho ortada Guti varken bence Nobre'de yeterli.

Robinho Beşiktaş'ta değil, gelmeyecekte. Paranoyaya bağladı bu iş sanırım. :) He ironi yapmaya çalışyorsan da artık baydı o tarz mesajlar. Her konu da Robinho transferi konuşuluyor.

Ahmet Göktaş
29.Ağustos.2010, 02:40
Ok :)....................

Revolution
29.Ağustos.2010, 03:00
Şu 1 Eylül gelsin de herkes rahatlasın artık :D

Ahmet Göktaş
29.Ağustos.2010, 03:03
Bence de :)

furkan601
29.Ağustos.2010, 03:06
Şu 1 Eylül gelsin de herkes rahatlasın artık :D

Valla ya :D Bıktım artık yalan haberlerden :D

GeNç KaRTaL
29.Ağustos.2010, 05:50
Siz niye bıkıyorsunuz arkadaş? :icon_biggrin:

LifeYourself
29.Ağustos.2010, 06:02
robinho'yada forma yakışmış:zuhaha

deniz.91
29.Ağustos.2010, 11:04
Makukula iyi bitiricidir ama ağır adam bjknin takitğine ne kadar uyar bilemiyorum.

Addolorato
29.Ağustos.2010, 11:45
Robinho geldimi Ahmet ben yokken ? :D

Clayman
29.Ağustos.2010, 12:23
Makukula nereden çıktı yahu ? :D

LaigLeNoiR
29.Ağustos.2010, 13:55
Benfica'nın 19 yaşındaki oyuncusu Rodrigo ile 1 yıllık kiralık olarak anlaşıldığını söyledi LİGTV. Onların da kaynağı sanırım Portekiz basını.

Bu sene başında Real Madrid'in elinden kaptığı genç golcü İspanya U-19 milli takımında finalde de oynadı. Önemli bir oyuncu olarak lanse ediliyor.

http://www.zerozerofootball.com/img/jogadores/40/28440_ori_rodrigo.jpg

http://www.academia-de-talentos.com/files/images/posts/o_real_madrid_real_madrid_castilla-844941.jpg

Ahmet Göktaş
29.Ağustos.2010, 13:59
Robinho geldimi Ahmet ben yokken ? :D

Eralp Wonderkid alıyormuşuz 2 tane kardeşim dur geri git sen tatile gelmeyecek adamlar :icon_smile:

Rodrigo gerçekten gelirse , bu kulüpte gerçekten çok şey değişmiş derim. Resmen FM oynar gibi , bildiğin Avrupa kulübü gibi bir transfer politikamız var allah bozmasın.

LaigLeNoiR
29.Ağustos.2010, 14:02
Bu arada tam adını yazmayı unutmuşum ;

Rodrigo Moreno Machado

Zekirdek
29.Ağustos.2010, 14:02
Rodrigo hakkında bir bilgim yok ama bir arkadaş FM'den profilini koyabilir mi? Ligimize de genç yıldız adaylarının gelmesi çok daha güzel.

nouma16
29.Ağustos.2010, 14:09
Rodrigo hakkında bir bilgim yok ama bir arkadaş FM'den profilini koyabilir mi? Ligimize de genç yıldız adaylarının gelmesi çok daha güzel.

caps isterük

LaigLeNoiR
29.Ağustos.2010, 14:10
06.03.1991 Rio De Jenario doğumlu fm 10.03 datasında profili girilmemiş eklenen profiller de random olacaktır.

1,75 boyunda geçen sene Madrid (Castilla)da 18 maçta 6 gol atmış. İspanya U-19'da geçen sene 10 maçta 6 gol atmış

Ahmet Göktaş
29.Ağustos.2010, 14:12
Ayrıca Rodrigo transferi resmi olarak gerçekleşirse bu transfer tamamen artık borçlarında kapatılma faaliyetlerine başlandığını gösterir.

İşnallah şöyle 2 tane adam gibi Wonderkid olabilecek adam gelirde , 3-4 seneye kalmaz kapatırız borçları da. Zaten kadro şu haliyle bile UEFA'da çoğu takımı eleyebilecek kapasitede.

Napalım Robinho olmazsa da bu sene Yarı final , final yerine bir çeyrek final oynarız bu gençlerle , seneye yarı final , 2-3 sene kademeli kadro korunur iyi takviyeler yapılır 2-3 sene sonra final olur ama borçlar da kapanır , vizyonda yerleşir, transfer politikası da Porto gibi artık oturur , hocaya başkana göre değişmez.

Gerçekten hayranım bu Serdal Adalı'ya. Kiralık gelecek gençler evet ama kesinlikle cüzzi bir miktara opsiyonu bizde olacaktır. Kiralık gelmelerinin sebebi de bizim alamamamız değil , balon çıkarsa o paranın elde patlamaması düşüncesinden bence kiralık alınıyor. Herşeyi de çok iyi düşünür mü bir insan , Serdal Adalı ve Zülfikaroğlu düşünüyor işte tüm ayrıntıları.

Yeri geldiğinden Yeter dediysek , işini iyi yaptığında , Beşiktaş'a yakışır şekilde transferler yapıldığında da Helal olsun başkan demesini de biliriz. Bu ortam bu vizyon bozulmasın inşallah.

Varonil
29.Ağustos.2010, 14:16
Rodrigo haberi doğruysa helal olsun o zaman Beşiktaş'a.Robinho gibi uç noktalarda koşmaktansa böyle transfer politikaları daha akıllıca açıkcası.1 yıllık kiralık anlaşıldığı yazılıyor,mutlaka satın alma opsiyonu da alınmıştır.

I3esiktas
29.Ağustos.2010, 14:17
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Transfer Komitesi arayışlarında artık sona geldi. Haber1903`ün edindiği bilgiye göre siyah beyazlıların transfer arayışlarının sonucu bu akşam netleşecek.

Ancak uzun süredir bir golcü transferi bekleyen Beşiktaş taraftarı bir sürprizle karşılaşabilir. Çünkü Beşiktaş bir değil iki yabancı oyuncu ile anlaşmak üzere.

Beşiktaş Transfer Komitesi üyesi Serdar Adalı`nın isimlerini sır gibi sakladığı futbolcuların kiralık olarak kadroya katılacakları öğrenildi. Edinilen bilgiye göre bu isimler çok genç ve geleceğin büyük yıldızları olarak gösteriliyorlar.

Siyah beyazlı kulübün transferi akşam saatlerinde duyurabileceği ifade ediliyor.

-HABER1903-

LaigLeNoiR
29.Ağustos.2010, 14:18
Rodrigo'yu satarken Madrid 12 milyon euro'ya geri alma maddesi koymuş. Benfica 5 yıllık anlaşmış bu Machado'dan çok şey bekliyorlar.

footballer33
29.Ağustos.2010, 15:22
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Transfer Komitesi arayışlarında artık sona geldi. Haber1903`ün edindiği bilgiye göre siyah beyazlıların transfer arayışlarının sonucu bu akşam netleşecek.

Ancak uzun süredir bir golcü transferi bekleyen Beşiktaş taraftarı bir sürprizle karşılaşabilir. Çünkü Beşiktaş bir değil iki yabancı oyuncu ile anlaşmak üzere.

Beşiktaş Transfer Komitesi üyesi Serdar Adalı`nın isimlerini sır gibi sakladığı futbolcuların kiralık olarak kadroya katılacakları öğrenildi. Edinilen bilgiye göre bu isimler çok genç ve geleceğin büyük yıldızları olarak gösteriliyorlar.

Siyah beyazlı kulübün transferi akşam saatlerinde duyurabileceği ifade ediliyor.

-HABER1903-

O zaman Rodrigo kesin bizde. Diğer genç ismi merak ediyorum, umarım o da faydalı olabilecek kapasitede bir isimdir.