PDA

View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48

manager725
03.Mayıs.2013, 22:44
evet ne fernandes nede oğuzhan holmen kadar iyi savunma yapmıyo

Savunma yapan ortasaha ayrı oyun kuran ayrı. Şuan defansa yardımcı olan Veli, Necip var. Holmen'e pek gerek var mı bilmiyorum ama bonservissiz olması çok iyi.

Ralph
03.Mayıs.2013, 22:45
Veli'nin yerine oynamalı bana kalırsa Holmen.

Mamadou
03.Mayıs.2013, 23:00
Bonservissiz oyuncu alacaklar diye kadroyu da şişirmelerine gerek yok. Bir yığın gönderilmesi gereken oyuncu var. Holmen bizim aradığımız özellikte oyuncumu pek emin değilim. Daha çok defansif yönü ağır basan, top kontrolü iyi olan, savunma ile hucum hattındaki organizasyonu sağlayacak bir tipte oyuncu lazım. Geçen transfer sezonunda Diame'yi alabilseydik harika olurdu. Holmen'i alalım yanına da yırtıcı bir oyuncu alınsın. Holmen ve yeni transfer edilecek oyuncu Oğuzhan'ı iyi desteklerler. Fernandes satılırsa satılsın ama Türkiye dışında başka bir takıma.

Facx
03.Mayıs.2013, 23:02
Savunma yapan ortasaha ayrı oyun kuran ayrı. Şuan defansa yardımcı olan Veli, Necip var. Holmen'e pek gerek var mı bilmiyorum ama bonservissiz olması çok iyi.

ikisini birden oynaması gerekiyo işte artık oyuncuların(tüm oyuncular için şart değil tabi) holmende bunu yapabiliyo ayrıca oğuzhandan hücumda da daha iyi evet oğuzhan genç çok yetenekli ama o istikrara sahip olduğunu zannetmiyorum henüz zaten büyük ihtimal fernandes yerine alınıyodur holmen

footballer33
04.Mayıs.2013, 01:17
evet ne fernandes nede oğuzhan holmen kadar iyi savunma yapmıyo
Fernandes ve Oğuzhan defansif orta sahalar mı peki? Yoksa daha çok hücuma mı destek veriyorlar? Holmen'in İBB'de oynadığı futbol ile bizde oynayacağı futbol da, çok farklı olacak bence. Burada da defansa çok fazla yardım edeceğini düşünmüyorum ben. Ayrıca, Fernandes defansif olmadığı halde stopere kadar gidip geriden top çıkartabiliyor yeri geldiğinde. Ben, Holmen'in bizde yedek kalacağına inanıyorum.

Corpus
04.Mayıs.2013, 01:37
Arkadaşlar günümüz futbolunda ön libero kavramı biraz değişti. Artık oyunun her iki yönünü de oynayabilen birden fazla oyuncu kullanılarak hem daha yaratıcı hem daha çok koşan hem daha iyi pas yapan bir ortasaha oluşturuluyor.

Bu yüzden artık ortasaha oyuncularına ön libero - ofansif ortasaha gibi ayrımlar yapmak yanlış bir hale geliyor yavaş yavaş.

Öte yandan yabancı kontenjanı düşünüldüğünde 84 doğumlu bir holmen kesinlikle gereksiz bir transfer

ozan42
04.Mayıs.2013, 03:35
Holmen tecrübeli bir oyuncu takımda görmeyi isterim bize yararı olur diye düşünüyorum.

kalemci
04.Mayıs.2013, 10:28
Yorumları okuduğumda Holmen'i hiç izlemeyen arkadaşların Holmen hakkında hiç göremediğimiz özelliklerini eleştirmeside biraz komik olmuş :n:

Ralph
04.Mayıs.2013, 12:16
Şuraya bak Juventus Flamengo'dan Mattheus'u 1.5 milyon Euro'ya alıyor. Biz neden alamıyoruz bu adamları? Neden bulamıyoruz. Şunu çok ciddi söylüyorum ki artık bütün takımların scoutları Fm oyununu takip etmeli. Çok basit gibi geliyor kulağa evet ama gerçekten lazım bu.

manager725
04.Mayıs.2013, 12:28
Şuraya bak Juventus Flamengo'dan Mattheus'u 1.5 milyon Euro'ya alıyor. Biz neden alamıyoruz bu adamları? Neden bulamıyoruz. Şunu çok ciddi söylüyorum ki artık bütün takımların scoutları Fm oyununu takip etmeli. Çok basit gibi geliyor kulağa evet ama gerçekten lazım bu.

Bence de. Şöyle bir baksın profillere sonra gidip izlesin. Madem bulamıyoruz en iyisi bu.

himone
04.Mayıs.2013, 13:41

Bence de. Şöyle bir baksın profillere sonra gidip izlesin. Madem bulamıyoruz en iyisi bu.

Bizde malesef yabancı kontejanı olduğu için genç oyuncuları alamıyoruz. Her takım mecburen direk oynayacak oyuncu almak zorunda ve en gencinin de 22 yaşında olması gerekiyor. Benim düşüncem eğer kontejan düşecekse 20 yaş altı oyuncular için istisna yapılmalı, eğer bu olursa istediğiniz kadar genç oyuncu alınır. 20 yaşından sonra da ister takımında as oyuncu olarak oynatırsın, istersen de satarsın. Bu şekilde hem Türk futbolcusunun önünü kesmezsin hem de yabancı kontejanını saçma bir şekilde doldurmazsın.

Şu olaya artık bir son vermeliyiz, yabancı kontejanı yüzünden kulüplerimiz gelişemiyor malesef hep aynı döngü içerisindeyiz.

manager725
04.Mayıs.2013, 13:50
Yabancı sayısı sınırlandırması Türk futbolunun önünü mü açıyor? Hayır, hem de hiç etki etmiyor. İyi oyuncular zaten kendini belli der. En basit ama en iyi örnek belli: İSPANYA.

mustinho03
04.Mayıs.2013, 13:59
bu sacma yabanci kontenjani kalksa var ya devrim olur kendini futbolcu sanan kendine ceki düzen vermek zorunda kalir.simdi Türk oyuncular diyo yabanci sınırı var hoca beni mecburi kadroya alacak adam kendini gelistirmek icin gayret bile göstermiyor.bu kontenjanin Türk futboluna hicbir yarari yok aksine zarari var.

Mamadou
04.Mayıs.2013, 14:30
Bence Holmen ile uğraşacaklarına Colman'ı alsınlar daha iyi. Sezon sonu onunda sözleşmesi bitiyor. Fernandes her türlü satılacak bu yavaş yavaş kabullenilmeli bence. SA'nın gönderilip Fernandes'in satılmayıp takımda tutulması gelecek sezon aynı sıkıntıların olacağı demek. Benim şahsi fikrim bu. Yapılması gereken Oğuzhan'a iyi bir destekçi bulunması. Bu isim Colman,Holmen ve Hugo Viana üçlüsünden biri olur. Ama isterim ki Colman gelsin.

darkkobal123
04.Mayıs.2013, 14:34
Holmen alternatif açısından iyi olur bence ancak açıkça söylemek gerekirse şuan transfer falan umrumda değil, tek istediğim İbrahim Altınsay'ın geri dönmesi.

Bordo61Mavi
04.Mayıs.2013, 18:13
Colman'a karsikik Oguzhan'da diretebilsek ne guzel olur.

manager725
04.Mayıs.2013, 19:16

Colman'ın sözleşmesi bitiyor zaten. Haa bitmese bile Oğuzhan'ı kimseye vermeyiz.

Mamadou
04.Mayıs.2013, 19:30

Kan çıkar :D Oğuzhan bir çok taraftarın gözünde Fernandes'den bile değerli. Colman'ın sözleşmesi bu sezon sonu bitmiyor mu ? Yoksa Fernandes gibi bir yıl daha sözleşmesi mi var ? Mesajına bakılırsa bir yıl daha sözleşmesi var. Yönetim ne koparırsa artık oyuncu satışından.

Sanırım Trabzonspor Şenol Güneş döneminde Oğuzhan İle ilgilenmişti. Şenol Güneş'in genç oyuncuları pek tercih etmemesinden dolayı transferine izin vermemişti.

petrol_fb12
04.Mayıs.2013, 19:42

Şu kadarını söyleyim.1 Milyon Tane Colman bir tane Oğuzhan etmez.

Ralph
04.Mayıs.2013, 19:43
Colman'a karşılık oğuzhan mı? Üzerine on milyon euro olsa bile istemem ben şahsen :)

Bordo61Mavi
04.Mayıs.2013, 20:01
Sahsen Samet Aybaba'nin boyle bir takasa sicak bakabilecegini dusunuyorum. Volkan Seni isteyen Colmanida ister :)

+Colmanin sozlesmesi bitmiyor, nasil bir menajeri varsa Alman kulupleri ile temasa gecebilmis bu sezonu bos gecirmesine ragmen.

darkkobal123
04.Mayıs.2013, 20:22
Oğuzhan giderse kan çıkar harbi. :D Bu sezonun bizim adımıza tek kazancı Oğuzhan oldu. Ayağına her top geldiğinde heyecanlanıyorum şahsen. Bu adamı bırakmayız kolay kolay. Seneye en büyük silahımız olacak.

Mamadou
04.Mayıs.2013, 20:30
Sahsen Samet Aybaba'nin boyle bir takasa sicak bakabilecegini dusunuyorum. Volkan Seni isteyen Colmanida ister :)

+Colmanin sozlesmesi bitmiyor, nasil bir menajeri varsa Alman kulupleri ile temasa gecebilmis bu sezonu bos gecirmesine ragmen.

Samet Aybaba'nın gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Hem bundan sonra transfer için komite kurulacak. Transferleri komite yapacak. Başkan böyle açıklamıştı.

Hem Soner varken ne Oğuzhan'ı. Bir Salih, Oğuzhan gibi oyun zekası iyi olmasa da beğendiğim bir oyuncu. Solak stoper ve orta saha kolay kolay bulunmuyor. Trabzonspor Soner'i kullanırsa iyi işler yapar.

C h A o S
07.Mayıs.2013, 15:56
Radyospor'a konuşan Michael Eneramo,
Süper Lig'de şu ana kadar 11 gol kaydeden Eneramo, "Medyada benimle ilgili transfer haberleri çıkıyor. Bunun farkındayım. Bunların hangisi doğru, hangisi yanlış bilmiyorum; ama Türkiye'den, Almanya, Dubai, Rusya ve Katar'dan teklifler alıyorum. Türkiye'den ise şu anda Beşiktaş, Bursaspor ve MP Antalyaspor menajerimle temasta olan kulüpler. Menajerimle konuşuyorlar. Fakat şu anda kararımı vermedim, çünkü sezonun bitmesini bekliyorum. Şu anda resmi anlamda bir şey yok" dedi.

Bunlara ek olarak avrupada oynamak istiyorum demiş.Beşiktaş ilgileniyorsa kesin Beşiktaş'a gelir.Bonserviside yok.Beşiktaş yurt içinden bir forvet alıcaksa Gekas'ı alsın mis gibi 2 sene katkı alır.Eneramo,Beşiktaş'ın forveti olucak oyuncu değil.Almeida ve Niang'ın yüksek ihtimal gideceği düşünülürse Eneramo felan hafif kalır Beşiktaş'a.

himone
07.Mayıs.2013, 17:48
Bence Eneramo çok kaliteli bir futbolcu. Ben devre arasında Webo yerine Eneramo'nun gelmesini istemiştim ama bizimkiler belki de 1 milyon vereceklerine 3,5 vermeyi tercih ettiler. Çok güçlü, yeterli teknik ve hıza sahip kaliteli bir forvet. Geçen sene de Trabzon bu adamı almamıştı ve ne kadar büyük hata yaptıkları ortada.

Ralph
07.Mayıs.2013, 18:05
Ne Eneramo'su ne Gekas'ı? Artık adam gibi futbolcular lazım bize. Ciddi anlamda gelecek seneye iyi bir kadro bekliyorum. Yoksa gelecek seneden hiç umudum kalmayacak.

manager725
07.Mayıs.2013, 18:12
Ne Eneramo'su ne Gekas'ı? Artık adam gibi futbolcular lazım bize. Ciddi anlamda gelecek seneye iyi bir kadro bekliyorum. Yoksa gelecek seneden hiç umudum kalmayacak.

Aynen Gekas Akhisar'da parlar ama BJK'de iş yapmaz. Artık sağlam bir kadro kurmamız gerekiyor. Çok yıldız da olsun demiyorum ama kaliteli bir kadro kurmak gerekiyor.

byariff
07.Mayıs.2013, 18:15
Eneramo"da besiktasin aradigi adam bence holmenle birlikte.

kalemci
Gekas muazzam olur bence. Kanatlardan yapılan saçma ortalar yerine Ozzy ve Ferdinin savunma arkasına atacağı toplarla Gekas buluştuğu anda olaylar olaylar.

Ralph
http://www.haberkartallari.com/bernd-schuster.html

Eski Teknik Direktörümüz attığı tweette; ‘Yakında İstanbul’da olacağım, eski dostlarla bir araya gelmek güzel olacak.’ ifadelerine yer verdi.

Nocna Mora
07.Mayıs.2013, 18:51
Eneramo , Holmen ? Bu adamlar mı Beşiktaş'ın oyuncuları. Vizyonsuzluk değil de nedir bu.. Anadolu takımları ortalama yabancıları lige getirsin iyi oynayanları Beşiktaş alsın. Bu politikanın bir işe yaramadığını hala mı anlayamadılar acaba ?

Önder HOCA
07.Mayıs.2013, 18:57
lucio haberleri var ama ne kadar doğru

petrol_fb12
07.Mayıs.2013, 19:02
Gekas şu beşiktaşa ilaç olurdu.Ceza sahasında içinde topla buluştur gol.Almanya gol kralı olmuş birinden bahsediyoruz.

adam girdiği 3 poziyondan 1'ini kesin atıyor.

footballer33
07.Mayıs.2013, 19:08
lucio haberleri var ama ne kadar doğru
Haberler yeni değil, 2-3 haftadır söylentiler çıkıyor. Escude gönderilecekse, Lucio kaçmaz. Sivokla ikisi stoperi çok rahat götürürler, alternatifleri de Ersan ve Toraman ya da genç bir stoper olur.

ozan42
07.Mayıs.2013, 19:23
Valla biz başka almanya gol kralınıda gördük mesela Ailton :D:D adam koşamıyordu gobekten ne adamdı yaa :D

Ralph
07.Mayıs.2013, 20:37
Vallahi o kadar becerikli ise madem beğenen alsın :) Artık bıktık böyle yaşı geçmiş adamlardan. Kaliteli adam görmek istiyorum takımda artık. Kaliteli derken, etkili ve rakibine korku verecek oyuncu. Ve tabi ki GENÇ.

darkkobal123
07.Mayıs.2013, 20:41
Eneramo oynayamaz abi bizde. Adam genç değil, hayatında hiç üst seviye bir takımda oynamamış. Küçük takımın büyük futbolcusu olur ancak. Gelirse elimizde patlar.

Mamadou
07.Mayıs.2013, 21:20
Lucio keşke gelse. Lucio - Sivok ikilisi çok az gol yedirtir. Kalede Tolga, stoperde Lucio - Sivok ikilisi olsa muhteşem olur harbi.

Benim Anadolu takımlarından isteyeceğim üç yabancı var. Atıf, Colman, Batalla. Bunun dışında başka yabancı gelsin istemem.

byariff
08.Mayıs.2013, 00:42
colman bitti okeye donuyor holmen kat kat iyi ortasahaya canlilik getirir cok hareketli ve tempolu bir oyuncu.

pele96
12.Mayıs.2013, 11:46
Daum ile ilgileniyormusuz ben olumlu bakiyorum.

anil luque
12.Mayıs.2013, 12:22
Hiç gerek yok.

petrol_fb12
12.Mayıs.2013, 12:49
Daum bence uygundur..hem ligi tanıyor hem bizi biliyor hem disiplin seviyesi yüksek bir hoca..Ligi tanıyan hoca her zaman avantaj.Birde bizim futbolcularımızı.

Ralph
12.Mayıs.2013, 13:33
Samet Aybaba gönderilmeyecek bence (Ne yazık ki!)

darkkobal123
12.Mayıs.2013, 15:04
Ne Daum'u arkadaş başka adam yok sanki. Aybaba'dan bir farkı yok ki.

Mamadou
12.Mayıs.2013, 15:30
Bir yılda olsa Daum gelsin isterim. Elde genç oyuncular var. Bu oyunculara belki çok az şans verir ama en azından diğer sezonlar için bu oyuncuları hazırlar.

titates1
12.Mayıs.2013, 17:19
Daum kısıtlı kadroya iş yapabilen nadir hocalardan , cuk oturur Beşiktaş'a.

byariff
12.Mayıs.2013, 17:22
e samet aybaba kisitli kadroyla is yapmadimi yapti ? geçen yildan daha basarili besiktas bu yil kisitli kadroyla adam en iyisini yapti anlamak guç besiktasli taraftarlari.

Mamadou
12.Mayıs.2013, 17:30
Bence siz anlamıyorsunuz. Evet bu kadroyla üçüncü bitirirse fena sayılmaz. Samet Aybaba'nın istenmemesinin sebepleri başka. İçeriden halletmek yerine oyuncuları medya önünde eleştirmesi, saçma sapan demeçleri, her puan kaybedilen maçtan sonra sorumluluğu oyunculara yüklemesi falan olsun. Schuster dönemin kadroyla başarısız olmuştu ama oyuncusu için taraftara maça gelmeyin demişliği var.

byariff
12.Mayıs.2013, 17:41
o konuda hem fikirim oyunculari medyaya atiyor ilk 45 dakika dolmadan oyundan cikariyor ama "bence" cok yukleniyorsunuz hocaya zor donemde geldi besiktasa geçen seneki o kadro ile bu yili ele aldigimizda basarili bir grafigi var bence duzelebilir samet hoca 1 yil daha kalabilir takimda..

KanaKe
12.Mayıs.2013, 18:13
samet aybaba daumun eline su dökemez :) Daum besiktasa iyi gider ama oda en fazla 2 sene.. 2. seneden sonra baymaya baslar..

BaGa TaRKaN
12.Mayıs.2013, 18:15
Ne Daum'u Ne Alman'ı Hep Aynı Senaryo Bir Zevkimiz Var, Bir Sevdamız Var Ama Adamlar Zorla İçine Edecekler Zorla Kötü Söyletecekler....

darkkobal123
12.Mayıs.2013, 20:37
Adamın istenmemesi başarı ya da başarısızlıkla ilgili değil ki. Takımda huzur bırakmadı, oyuncular içinde ayrım yaptı. Ekibi kötü, kulüp revire döndü. Bir gün çıkıpta suçlu benim demedi, oyuncularına sahip çıkmadı, medyanın önüne attı. Vizyonsuz biri. Geçen sene ile karşılaştırmayın. Geçen sene 3 kulvardaydık şimdi ise tek kulvardayız, başarı falan yok ortada.

pele96
12.Mayıs.2013, 22:53
Oguzhani harcayacak adam gelecekse hic gelmesin Aybaba da harcamaya calisiyor ama Oguzhan Turkiye'nin ve Besiktas'in Ortasahada ki en buyuk kozlarindan birisi olacak.Sirf Oguzhan icin degismeli TD.

manager725
20.Mayıs.2013, 11:07
Matthias Sammer her ne kadar Bayern'de mutluyum dese de benim hala inancım var. Umarım Şansal Büyüka'nın söyledikleri doğrudur.

goosfraba
20.Mayıs.2013, 11:14
jupp heynckes haberleri var. umarım olur.

Universal
20.Mayıs.2013, 11:17
Gençleri harcamak istemiyorsa Beşiktaş Hollanda'lı bir isim ile anlaşacak.

anil luque
20.Mayıs.2013, 11:19
heynckes emekli olmayacak mi yahu niye hala ismi dolasiyor ?

manager725
20.Mayıs.2013, 11:43
Heynckes emekli olacak. Bayern Münih'li isim olarak konuşulan kişi Sammer.

Ralph
20.Mayıs.2013, 12:42
Matthias Sammer konuşuluyor. Futbol direktörü zannediyorum Bayern'in.

Bordo61Mavi
20.Mayıs.2013, 12:44
Aybaba donemi resmen bittimiki ?

Ralph
20.Mayıs.2013, 12:45
Bugün Fikret Orman ile oturup fesh edeceklermiş.

anil luque
20.Mayıs.2013, 12:55
Kartalbakisi.com'da çalışan bir arkadaşım var bu zamana kadar söylediği çoğu şey tuttu. Serdar Kurtuluş + Holmen + Sinan Bolat diyor. Sinan hariç gerisi tutmaz umarım.

Ralph
20.Mayıs.2013, 13:05
Kaleci Tolga, Razvan Rat, Aykut Demir, Serdar Kurtuluş, Seda Yılmaz.. Bunlar adı geçenler. Razvan Rat'ın bonservisi yok.

anil luque
20.Mayıs.2013, 13:17
Kaleci Tolga, Razvan Rat, Aykut Demir, Serdar Kurtuluş, Seda Yılmaz.. Bunlar adı geçenler. Razvan Rat'ın bonservisi yok.
Seda açık oynuyorsa taraftar sahaya iner :schaf:

Ralph
20.Mayıs.2013, 13:19
Seda açık oynuyorsa taraftar sahaya iner :schaf:

ahahahah :D Sefa

Ralph
20.Mayıs.2013, 13:27
Fernandes sözleşme uzatıyor;

http://www.haber1903.com/Besiktas-12858-fernandes_sozlesmesini_uzatmak_istedigini_soyledi. html

anil luque
20.Mayıs.2013, 13:29
Samet Aybaba gidiyor , Fernandes söyleşme uzatmak istiyor. Bu adam önümüzdeki sene sırtında taşıyacak takımı , döktürecek.

darkkobal123
20.Mayıs.2013, 16:42
Fernandes kalıyor demek, çok güzel bir haber. Sensiz olmaz Ferdi baba. :) Transferde adı geçen isimlerden Tolga, Sinan ve Aykut yararlı olur sadece, Holmen'de alternatif olarak değerlendirilebilir.

Ralph
20.Mayıs.2013, 17:23
Geçen sene sattığımız Erkut'u geri alma düşünceleri varmış yönetimin. Madem sattınız neye göre sattınız? Artık şu transfer fiyaskoları bitsin takımda.

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mayıs.2013, 17:26
ertugrul saglam ne alemde, bir takimla falan anlasti mi? besiktas yeniden goreve getirmeyi dusunmez herhalde. elde ettigi basari ortada, yeniden sans verilebilir ama taraftar sicak bakmiyor sanirim.

Ralph
20.Mayıs.2013, 17:27
Aman aman.. Yerli teknik direktör istemiyorum ben artık. Şöyle adam gibi kaliteli yabancı bir teknik direktör gelsin, yıllarca dursun.

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mayıs.2013, 17:32
Aman aman.. Yerli teknik direktör istemiyorum ben artık. Şöyle adam gibi kaliteli yabancı bir teknik direktör gelsin, yıllarca dursun.

keske bielsa falan gelse ama bu butceyle istedigini gerceklestirmek cok zor. illa yabanci diyosan prosineckiyi verelim :)

Corpus
20.Mayıs.2013, 17:40

Yılmaz Hoca' nın Alman vatandaşlığını unutmayalım :n:

anil luque
20.Mayıs.2013, 17:41
http://www.kartalbakisi.com/gundem/samet-aybaba-istifa-etti-h21923.html

ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN !

Ralph
20.Mayıs.2013, 17:43
Bu arada Lig Tv istifa etti diyor Samet Aybaba için, Murat Özen diyor ki "BJK TV istifa yazısını kaldırdı". Anlamadım bu işi.

Edit: Net bilgi geldi, istifa etmiş.

Bordo61Mavi
20.Mayıs.2013, 17:49
"Feda" sezonunu baska bir teknik adam bukadar iyi geciremezdi bana gore.

Yapabilecekleri sinirli bir teknik adam ama yinede iyi bir Besiktasliymis. Seneye daha buyuk hedefler koyabilecek bir Besiktasi ileri tasiyacak isim olmadigini biliyor ve istifasini veriyor.

anil luque
20.Mayıs.2013, 17:53
Şimdi her şey ince elenip sık dokunmalı , doğru düzgün bir isim göreve getirilmeli. Sıfırdan başlıyoruz. Elimizde imkanlar da var geçen seneye oranla. Baş ağrıtan günü geçmiş borçlar yok , kapıda bekleyen bir ton dava yok. Planlı ve programlı her şey.

Hadi hayırlısı Kartalım.

erdem344
20.Mayıs.2013, 17:58
Zico + Holmen + Sinan Bolat + Aykut Demir

bu 4lü gelir

Ralph
20.Mayıs.2013, 17:58
Kendini başarılı sanıyormuş Samet Aybaba yaptığı açıklamaya göre. Kardeşim senin zihniyetine göre bu takım sene başında kümeye oynama potansiyeline sahipse bu senin kapasiteni gösterir zaten. Söz konusu Beşiktaş ise 2.lik bile başarısızlıktır.

darkkobal123
20.Mayıs.2013, 18:10
Öyle ya da böyle, sonuçta ortada bir emek var, bu yüzden teşekkürler Samet Aybaba. Seninle olmadı bu iş, yapacak birşey yok. Evet, şimdi temelleri doğru atılan bir yapılanmayla güzel günler göreceğiz umarım. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

kaanbjk07
20.Mayıs.2013, 19:17
Beşiktaş bu sezon Fernandes ve Almeida'yı elden çıkarıp bonservisi elinde olan futbolculara yönelmeli (Holmen ve yanılmıyorsam Colman'ın da elinde). Bu şekilde kârlı bir sezon geçirebiliriz.

pele96
20.Mayıs.2013, 19:27
Colman gelmeli Almeida gitmeli , Umut Bulut gelmeli

Nocna Mora
20.Mayıs.2013, 21:46
Colman yokları oynayan bir adam neden gelmeli diyorsunuz anlamıyorum. Hiç mi izlemiyorsunuz maçları acaba :) ? Ayrıca sizin de vizyonunuz o kadar dar mı. Hiç mi başka yabancı futbolcu kalmadı dünyada ?

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mayıs.2013, 21:48
colman kumasi iyi bir futbolcu, trabzonda selcukla birlikte neler yapabildigini gorduk. bu sene takim olarak kotuydu ts, bu sezona gore degerlendirmemek gerekir.

byariff
20.Mayıs.2013, 21:53
Holmeni almali bence besiktas

bu arada mcgregorda yolcu galiba hull city istiyormus

Nocna Mora
20.Mayıs.2013, 22:01
colman kumasi iyi bir futbolcu, trabzonda selcukla birlikte neler yapabildigini gorduk. bu sene takim olarak kotuydu ts, bu sezona gore degerlendirmemek gerekir.

Alakası bile yok. Takım olarak kötü falan değildi TS. Toparlandıktan sonra da yokları oynamaya devam etti. Eski günlerini mumla aratıyor. Kumaşı iyi olabilir fakat Beşiktaş gibi bir kulüp böyle riskler almamalı diye düşünüyorum.

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mayıs.2013, 22:05
colman kafa olarak cok koptu zaten trabzonda, fazla birsey beklemek hata olur. bursa macindaki mustafa yumlu ile girdigi munakasa aslinda herseyi ozetliyor. ama dedigin gibi riskli bir transfer olur BJK icin, ne cikacagi belli degil :)

europeanconquer
20.Mayıs.2013, 22:05
Beşitaş'ın iyi bir kaleci alması için iyi bir bonservis bedelini de gözden çıkarması lazım,malum iyi kaleciler günümüzde kolay bulunmuyor.Mondragon'dan sonra doğru düzgün bir kaleci bulmamız için tam 6 tane kaleci değiştirmemiz gerekti.

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mayıs.2013, 22:09
Beşitaş'ın iyi bir kaleci alması için iyi bir bonservis bedelini de gözden çıkarması lazım,malum iyi kaleciler günümüzde kolay bulunmuyor.Mondragon'dan sonra doğru düzgün bir kaleci bulmamız için tam 6 tane kaleci değiştirmemiz gerekti.

en iyisi de romanyadan gelen kaleciydi, cluj takimindandi galiba. ismini unuttum bak simdi :n:
deneme yanilma ile kaleci ariyor bjk, bakalim bu sene kimi getirecekler. :) ochoa gelsin, cok merak ediyorum FMnin efsane kalecisini...

europeanconquer
20.Mayıs.2013, 22:12
en iyisi de romanyadan gelen kaleciydi, cluj takimindandi galiba. ismini unuttum bak simdi :n:
deneme yanilma ile kaleci ariyor bjk, bakalim bu sene kimi getirecekler. :) ochoa gelsin, cok merak ediyorum FMnin efsane kalecisini...

Robinson Zapata,S.Bükreş'ten gelmişti :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mayıs.2013, 22:14
Robinson Zapata,S.Bükreş'ten gelmişti :D

adam kariyerini bitirdi turkiyeye gelerek, romanyada stardi halbuki :n:

BaGa TaRKaN
20.Mayıs.2013, 22:14
Ochoa Fransa Liginde Bir Kaç Maçını İzledim Aslında Çok Konsantre Bir Kaleci Ama Yan Toplarda Çok Zaafı Var :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mayıs.2013, 22:16
Ochoa Fransa Liginde Bir Kaç Maçını İzledim Aslında Çok Konsantre Bir Kaleci Ama Yan Toplarda Çok Zaafı Var :)

bosver bagam, turkiyede yan top mu oluyor. butun takimlar ortadan hucum ediyor. kornerleri de idare eder artik. A kalite kaleci, kelepirse kacirmamak lazim.

footballer33
20.Mayıs.2013, 22:35
Kaleci; McGregor gitsin, ki sanırım gidiyor. Hull City, 1 milyon 250 bin pound veriyormuş. Onun yerine yerli bir kaleci alınsın ve Cenk yedek kaleci olarak kadroda tutulsun. 2 kaleci birden alınacağını sanmıyorum.

Sağ bek; Hilbert gidici, oraya da yerli bir isim düşünülüyor. 1 değil, 2 sağ bek birden lazım bence. M.Akgün'ün de gönderileceğini varsayarsak, alternatif bir bek lazım olacak.

Stoper; Escude gönderilip yerine direk 11'e girecek sağlam bir stoper şart. Sivokla ikisi götürür o bölgeyi. Ersan da alternatif olarak bulunur. Atınç da kiraya verilebilir eğer düşünülmüyorsa.

Sol bek; Bu sezon o bölgeye kim geçse, dikiş tutturamadı. İsmail seneye banko oynar orada. Alternatifi de, ya Emre Özkan ya da Gökhan Süzen olur. Emre'nin sözleşmesi biteceği için, Gökhan bir adım önde görünüyor bu konuda. Uğur Boral, sakatlığı ve yaşı da göz önüne alınarak gönderilmeli. Zaten bek oyuncusu da değil.

Orta saha (defansif); Toraman ve Veli o bölgede bu sene idare ettiler; ama bize ikisini de yedekleyecek çok sağlam, diri ve taş gibi bir orta saha lazım. Kesici, savaşçı, mücadeleci ve geriden ileriye oyunu yönlendirebilecek. Hasan Türk'ü de kiraya göndermeliyiz şans verilmeyecekse.

Orta saha (ofansif); Necip, Fernandes ve Oğuzhan yeterli gibi geliyor bana. Fernandes satılırsa, Holmenle değil; çok daha iyi bir orta saha ile doldurmalıyız o bölgeyi; fakat o da az para etmez. Fernandes'in kalması şart yani. Muhammed de artık ya oynasın ya da kiraya verilsin.

Sağ açık; Holosko, bu sezon ilk yarıda çok iyiydi; 2. yarıda ise, bildiğimiz Holosko'ya dönüş yaptı. Oraya da bir transfer şart. Olcay'ın her iki kanatta da oynama özelliği olduğu için, oranın bir alternatifi olarak o da görev alabilir.

Sol açık; bence, bu bölgeye de bir transfer şart. Olcay'ı yedekleyecek iyi bir kanat oyuncusu lazım. Kerim Frei olabilir mesela veya sözleşmesi bitenlerin arasından iyi bir yabancı futbolcu tercihi de olabilir bana göre. Erkan ile de sözleşme yenileyip alternatif olarak tutabiliriz kadroda. Ayrıca Dentinho'nun, en azından kiralık sözleşmesi sona ermeden gönderilmemesi taraftarıyım. Gelir gelmez sakatlandı ve iyileştikten sonra şans bulamadı pek. Sezon öncesi hazırlık kampında bakılıp öylece karar verilmeli.

Forvet; Almeida satılırsa, Niang da gideceği için 1 değil, 2 forvet gerekebilir. Mustafa Pektemek de, forvet için önemli bir alternatif. Çok ihtiyacımız olacak ona sezon içerisinde. Mehmet Akyüz, mutlaka gönderilmeli. 2 sene haybeye maaş verildi adama, yazık! Sinan Kurumuş da, seneye kiraya verilmeli. 1-2 sezon sürekli şans bulacağı bir takımda oynaması hem bizim için hem de onun gelişimi için önemli.

Kısaca, yapılması gereken transferler; kaleci, stoper, sağ bek ( 2 ), defansif orta saha, sağ ve sol açık, forvet ( 2 ). Bu isimlerin de direk 11'e girebilecek kalitede oyuncular olması şart.

Gönderilecek futbolcular ise muhtemelen; McGregor, Hilbert, Escude, Emre Özkan, Uğur Boral, Mehmet Akgün, Mehmet Akyüz, Almeida ve Niang olacak. 1-2 isimde yanılma payı olabilir ya da bu listede olmayan bir futbolcu da gönderilebilir. Bu, yeni gelecek hocaya bağlı.

Atınç, Hasan Türk, Muhammed ve Sinan gibi şans bulmayacak gençler kiralık gönderilmeli. Kiradan dönecek futbolculara da (Tanju ve Burak gibi) bence, sezon başı kampında şans verilmeli, durumları görülmeli ve performanslarına göre karar verilmeli.

En önemli mevzu ise, yeni hocamız kim olacak?

darkkobal123
20.Mayıs.2013, 22:55
Kaleci, sağ bek, stoper, ön libero, sağ kanat ve forvet bölgelerine nokta transferler lazım. Ayrıca Almeida ve Fernandes kesinlikle satılmamalı.

anil luque
21.Mayıs.2013, 00:46
Colman , Holmen falan bunlar hikaye yapmayın etmeyin. Beşiktaş artık bu devirleri geçti vasat takımın göze batan futbolcularını toplamak vs. (daha çok holmen için geçerli bu söylediğim).

Hazır Önder Özen gibi bir futbol bilgini ile anlaşmışken bunu kullanmak lazım. Bulsun cevherleri getirsin başarısız olacaksak dahi öyle olalım. 30una merdiven dayamış Holmen ile Colman ile değil.

Yıllardır bu takıma Tabatalar, Veyseller, Youlalar geldi de ne oldu? Anadolu takımında istim üstünde olurlar büyük takımı kaldıramazlar bu kadar basit. Bu düşünceden kurtulmamız lazım artık.

Bordo61Mavi
21.Mayıs.2013, 04:56
Colman kafasini toplayana kadar zaten bi ise yaramaz onunda ne kadar surecegi belli degil. Besiktasa hazir adam lazim

LaigLeNoiR
21.Mayıs.2013, 09:51
1 tane bomba gibi 1 tane de sıradan forvet almalıyız :)

footballer33
21.Mayıs.2013, 10:05
1 tane bomba gibi 1 tane de sıradan forvet almalıyız :)
Bomba gibi forvet Wilfried Bony olsa keşke. O zaman, sıradan forvete de gerek kalmaz. :)

LaigLeNoiR
21.Mayıs.2013, 10:09
Bomba gibi forvet Wilfried Bony olsa keşke. O zaman, sıradan forvete de gerek kalmaz. :)

Niye gerek kalmasın, diyelim ki Bony-Pektemek var takımda. Almeida'dan umudu kestim ben, Niang zaten gitti. Ee kim oynayacak başka. Sinan veya Mehmet'i mi izleyeceğiz :)

footballer33
21.Mayıs.2013, 11:44
Niye gerek kalmasın, diyelim ki Bony-Pektemek var takımda. Almeida'dan umudu kestim ben, Niang zaten gitti. Ee kim oynayacak başka. Sinan veya Mehmet'i mi izleyeceğiz :)
Bony ve Pektemek'in etkileyici performansları sayesinde 3. forvetin oynamasına gerek kalmaz anlamındaydı. Biraz düşük bir cümle oldu. :) Tabii, sakatlık illeti de başımızdayken mutlaka gerekli oluyor bir forvet daha.

anil luque
21.Mayıs.2013, 11:57
Seneye avrupa arenasında olacağımız için rotasyona da daha fazla ihtiyaç duyacağız. Samet efendi bu sene biraz yatırım yapabilseydi şu gençlere, seneye en kötü ihtimalle ligin sıradan takımlarına karşı bizi idare ederlerdi diyebilirdim ama onu da sağlayamadı basiretsiz. O yüzden ya sezon öncesi kampında taş gibi bir hocayla gençlerimiz yoğrulacak , kıvama gelecekler ya da yedek kulübesine dahi transfer yapacağız.

Yahu arkadaş adam iki takımın da en ufak iddiasının olmadığı ligin son maçında dahi Muhammet'i 82 de oyuna soktu ya aklıma geldikçe geriliyorum. Neyse tekrar başlamayacağım :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Mayıs.2013, 12:34
Biraz insafsız olmadı mi anıl? Bjk zaten ligin en genç kadrosuydu, belki 2. Daha nasıl yatırım yapacak geleceğe. Sadece muhammet i oynatmadı diye bu konuda hocayı yermek haksızlık olur. Kadro dar olduğu için zaten buna mecburdu, orası ayrı (:

LaigLeNoiR
21.Mayıs.2013, 12:40
Şöyle düşünülebilir, mesela son maçta Escude, Sivok, Holosko bunların yerine genç oyuncular oynayabilirdi. Hem kendilerini gösterme şansları olurdu son maç sebebiyle.

anil luque
21.Mayıs.2013, 13:14
Biraz insafsız olmadı mi anıl? Bjk zaten ligin en genç kadrosuydu, belki 2. Daha nasıl yatırım yapacak geleceğe. Sadece muhammet i oynatmadı diye bu konuda hocayı yermek haksızlık olur. Kadro dar olduğu için zaten buna mecburdu, orası ayrı (:

Hayır Aytaç abi ben sadece son maç üzerinden yorumlamıyorum yanlış anlaşılmasın. Sezon genelinde bunu yaptı zaten. Güya Hasan Türk bu senenin bombası olacaktı , banko oyuncum diyordu ne oldu koca sezonda 300 dakika oynadı 10 maçta. Holosko'nun özellikle ikinci yarının ortalarındaki en kötü döneminde dahi inatla adamı oynattı , yetmedi ilk yarı bitmeden çıkardığı adamı iyice baltaladığı maç oldu yine de Erkan Kaş'a sıra gelmedi. Muhammet'i zaten saymıyorum bile. Hadi fiziği belki yeterli seviyeye ulaşmış değil 90 dakika tempolu oynayabilmek açısından ama skorun garanti olduğu çoğu maçta yine koymayı akıl edemedi.

Aslında uzun uzadıya yazmama gerek yok vaktin varsa bi 10 dakika ayır şu videoya abi , ne demek istediğimi anlayacaksın. Hatta ilk 5 dakikası çok da değil.

http://www.youtube.com/watch?v=B8T0fWbI7BY

darkkobal123
21.Mayıs.2013, 17:43
Bu sene tek kulvarda gitmemize rağmen sezon ortasında takım revire dönmüştü. Sağlık ekibinin bunda etkisi çok büyük ancak sezon ortasında sakatlıklardan oynatacak adam bulamaz hale gelmiştik. Bu yüzden kadroyu geniş tutmak gerek. Bol alternatifli bir kadro hazırlamalıyız. Holmen alternatif açısından bence iyi olur. İBB'de oynuyor diye farklı düşüncelere kapılmamak gerek. Defalarca İsveç Milli Takımında oynadı bu adam.

zeck17
21.Mayıs.2013, 21:44
Bony yazılmış ama ben avrupada daha büyük kulüplerde oynayacağını düşünüyorum ingiltereye gidebilir en kötü fransa veya ispanyaya gider türkiyeye gelmesi zor gibi

anil luque
21.Mayıs.2013, 21:58
Bony hikaye bana kalırsa. Adam bu yaşta böylesine iyi bir sezonun ardından Türkiye'ye gelmez.

darkkobal123
21.Mayıs.2013, 22:13
Bu genç yaşında ve bu potansiyeli ile bizi tercih etmesi için çok iyi şartlar sunmak gerekir. Mali duruma bakarsak da bu imkansız gibi birşey. Kulübün 200. yıl kutlamalarında taksidi biter herhalde. :n:

Ralph
22.Mayıs.2013, 00:28
Nedense bu yıl yapılacak olan transferlere çok güveniyorum. Geçen sene FEDA denildi, bazı şeyler bizden yani taraftardan beklendi, maliyetsiz futbolculara gidildi. Ama bu sene Fikret Orman'ın açıklamalarından benim çıkardığım, güzel transferler yapılacak.

anil luque
22.Mayıs.2013, 02:16
Ben bu hususta Fikret Başkan'ın açıklamalarından çok Önder Özen'e güveniyorum. Boş transfer yapmaz o adam.

di canio
22.Mayıs.2013, 02:51
Ben bu hususta Fikret Başkan'ın açıklamalarından çok Önder Özen'e güveniyorum. Boş transfer yapmaz o adam.

Önder Özen çok önemli bir adım oldu Beşiktaş için. Hoca seçimi de kendisine bırakılırsa ve önümüzdeki sezon Avrupa mücadelesi sözkonusuyken transfer için fazlaca kaynak da yaratılacağını düşünürsek tam olarak olmasa da Dortmund'un efsane yükselişi gibi bir atılım olabilir diye düşünüyorum. Umarım böyle gelişir herşey.

anil luque
22.Mayıs.2013, 11:43
Önder Özen çok önemli bir adım oldu Beşiktaş için. Hoca seçimi de kendisine bırakılırsa ve önümüzdeki sezon Avrupa mücadelesi sözkonusuyken transfer için fazlaca kaynak da yaratılacağını düşünürsek tam olarak olmasa da Dortmund'un efsane yükselişi gibi bir atılım olabilir diye düşünüyorum. Umarım böyle gelişir herşey.

Aynen öyle abi. Katılıyorum. Kaldı ki dediğin gibi bu sezonun başındaki gibi bonservissiz oyunculara yönelim olmayacak. Har vurup harman da savurulmayacak illaki ama İbrahim Altınsay modeli aynı. Oğuzhan gibi bir oyuncuyu sadece 400.000 euroya kadromuza kattık. Önder Hoca da böylelerini bulup getirecektir.

Bu sene transfere 20 milyon euro ayrılacağı söylenmişti yeter de artar bile.

sakary Ali
22.Mayıs.2013, 13:28
Önder Özen teknik direktör olarak düşünülebilir mi?

C h A o S
22.Mayıs.2013, 13:34
Önder Özen teknik direktör olarak düşünülebilir mi?

Düşünülemez.Kendisinede bu soru yöneltildi.Daha o kadar tecrübem yok,haddime değil dedi.

Mamadou
22.Mayıs.2013, 14:00
Yerli oyunculardan en çok Veysel Sarı ve Serdar Gürler'in alınmasını istiyorum.

footballer33
22.Mayıs.2013, 14:07
Yerli oyunculardan en çok Veysel Sarı ve Serdar Gürler'in alınmasını istiyorum.
Kaleye Tolga, defansa Aykut, sağ beke Veysel, açıklara Sefa ve Serdar, forvete Muhammed Demir Süper Lig'de oynayıp takımda görmeyi istediğim futbolcular. Sinan Bolat ve Serdar Kurtuluş da bunlara dahil edilebilir.

davidvilla
22.Mayıs.2013, 14:08
Düşünülemez.Kendisinede bu soru yöneltildi.Daha o kadar tecrübem yok,haddime değil dedi.

İyi de teknik direktörü o seçmeyecek mi ?
Teknik direktör seçecek adamın teknik direktörlerden daha hadli biri olması gerekmiyor mu ?
Adam gibi görev tanımı yapılmalı bence.

davidvilla
22.Mayıs.2013, 14:09
Kaleye Tolga, defansa Aykut, sağ beke Veysel, açıklara Sefa ve Serdar, forvete Muhammed Demir Süper Lig'de oynayıp takımda görmeyi istediğim futbolcular. Sinan Bolat ve Serdar Kurtuluş da bunlara dahil edilebilir.

Sinan ve Serdar hariç hepsine imzamı atarım. Çok dogru oyuncuları yazmışsın. Yalnız Muhammet sakatlık geçirdi sezonun cogunda oynamadı son durumu nedir dikkat etmek lazım

europeanconquer
22.Mayıs.2013, 14:13
Genç oyuncuların geçirdiği sakatlıklar pek ciddi olmuyor çabuk atlatabilirler,yeter ki forma şansı bulsunlar.

footballer33
22.Mayıs.2013, 14:14
Sinan ve Serdar hariç hepsine imzamı atarım. Çok dogru oyuncuları yazmışsın. Yalnız Muhammet sakatlık geçirdi sezonun cogunda oynamadı son durumu nedir dikkat etmek lazım
Hariç tuttuğun Serdar, Gürler olan mı, Kurtuluş olan mı? :icon_smile: Muhammed'in sakatlığını yeni sezon öncesi atlatması da önemli tabii. Eğer o sakatlığın izlerini taşıyacaksa, gelmesinden yana değilim. Bu durumda, çok bariz bir yerli forvet kalmıyor elde. Mecburen dışarıya yöneleceğiz ve gurbetçi avına çıkacağız. Orada da, Samed Yeşil düşünülmesi gereken bir futbolcu olmalı muhakkak.

Ralph
22.Mayıs.2013, 14:16
Şimdi okudum Fikret Orman ve Önder Özen'in açıklamalarını ve çok mutlu oldum. Şundan dolayı mutlu oldum;

Scout ekibi ciddiyetli bir çalışma yapmış geçtiğimiz sene içerisinde ve alınması düşünüldüğü oyuncular alternatifleri ile birlikte tamamen belliymiş. Bu gerçekten çok önemli. Demek ki bu sene transferde vakit kaybetmeden nokta işler yapılacak.

davidvilla
22.Mayıs.2013, 14:19
@europeanconquer
Kötü sakatlık geçirdi ama kırık çıkık değil, diz sakatlıgı çok zor iyileşti.

@footballer33
Serdar Kurtuluş defansif ortasaha olarak vasatın üzerinde bek olarak çok vasat. Yerine aynı şekilde iki mevkide de oynayabilen Veysel çok daha yeteneklisi. Zaten onu ilk yazmışsın.
Sinan Bolat ise oynadıgı dönemde bile pek guven vermeyen bir kaleciydi. O bizim için bir FM efsanesi sadece, gerçekte ise ne yapacagı belli olmayan risk dolu bir kaleci.

footballer33
22.Mayıs.2013, 15:46
@footballer33
Serdar Kurtuluş defansif ortasaha olarak vasatın üzerinde bek olarak çok vasat. Yerine aynı şekilde iki mevkide de oynayabilen Veysel çok daha yeteneklisi. Zaten onu ilk yazmışsın.
Sinan Bolat ise oynadıgı dönemde bile pek guven vermeyen bir kaleciydi. O bizim için bir FM efsanesi sadece, gerçekte ise ne yapacagı belli olmayan risk dolu bir kaleci.
Alternatif olarak düşünülmeli bence zaten, Sinan ve S.Kurtuluş. As kaleci Tolga, as sağ bek veya önlibero Veysel olmalı. Veysel sağ bek, önlibero yabancı da olabilir. Mesela M'Bia. :)

byariff
22.Mayıs.2013, 15:49
Besiktasin basina senol gunes gelebilir.

Deus Dominus
22.Mayıs.2013, 16:03
Önder Özen'in tarifi bana da Şenol Güneş'i anımsattı. Diğer tarifi de yerli olarak "Ertuğrul Sağlam olabilir mi acaba?" dedirtti bana.

Ralph
22.Mayıs.2013, 16:06
http://img824.imageshack.us/img824/610/ekranalntsuu.png (http://img824.imageshack.us/i/ekranalntsuu.png/)

KanaKe
22.Mayıs.2013, 16:10
türkiyeye getirebilirlerse o adami helal olsun.. cok kaliteli bir oyuncu üstelik genc

petrol_fb12
22.Mayıs.2013, 16:19
Beşiktaş Kesenin ağzını acıyor bu sefer.Anlaşılan bu transfer haberinden görülen o.

manager725
23.Mayıs.2013, 17:42
Siyah Beyazlı yönetim bugün Eskişehirspor forması giyen Veysel Sarı'nın menajeri ile görüştü. Akaretler'deki kulüp binasında öğle saatlerinde yapılan ilk görüşmeden net bir sonuç çıkmazken, önümüzdeki günlerde iki tarafın yeniden bir araya geleceği belirtildi.

Ralph
23.Mayıs.2013, 17:59
Tolga, Veysel, Aykut'u alsak harika olur. Onun dışında şöyle gelecek vaadeden, ilerde bize para kazandıracak, bide kaldığı süre zarfında da katkı yapacak bir forvet lazım. Bir de sağ kanada yabancı bir oyuncu.

KaRaBükLü KraL
23.Mayıs.2013, 19:21
Veysel kaliteli bir oyuncu Beşiktaş'ta iş yapar da aklım Danimarkalı elemanda kaldı.O adama Beşiktaş 7 Mn € verip bir de alırsa büyük iş yapar.Anlaşılan Feda kampanyası 1 senelik bir iş.

europeanconquer
23.Mayıs.2013, 19:22
Almeida giderse Gekas'ın alınmasını çok yararlı buluyorum,şahsen Akhisar ve Samsun gibi pek pozisyon üretemeyen takımlarda böyle etkili oluyorsa Beşiktaş'ta ortalığı toza dumana katar.

mwaru
23.Mayıs.2013, 19:31
Hoca almadan transfer pek akıl karı değil.Umarım Ersun Yanal'ı falan alır Beşiktaş,çok güveniyorum kendisine.

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Mayıs.2013, 19:34
Önder Özen'in tarifi bana da Şenol Güneş'i anımsattı. Diğer tarifi de yerli olarak "Ertuğrul Sağlam olabilir mi acaba?" dedirtti bana.

ertugrul saglam lig sampiyonu bir TD ama, genc olsa da basarisi ispatlanmis biri. ama yine de onunde alacagi daha cok yol var, orasi ayri.

onder ozenin sportif direktor olmasi en onemli adimdi bjk icin. bundan sonrasi daha kolay olucaktir, tabi onder ozene gerekli alan verilir ve gorevde kalmasini saglayabilirlerse. klup ici cekismeler meydana gelirse bu birliktelik uzun soluklu olmaz. bu sezon onemli seyler bekliyorum besiktastan. sampiyonluk yarisi cok daha zorlu olucak.

footballer33
23.Mayıs.2013, 19:45
Besiktas.FM de yayınlanan ''Derinlemesine Beşiktaş'' programında Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünün birkaç gün içinde açıklanacağını ve bıu ismin Alman futbolunun unutulmaz futbol efsanelerinden bir tanesi olacağı belirtildi.

Canlı yayına telefonla bağlanan Ntv Spor Beşiktaş Muhabiri Hakan Gündoğar,konuya ilişkin şu bilgileri verdi;

'' Samet Hocayla bu akşam saatlerinde sözleşmesinin feshetme konusunda nihai sonuca ulaşılacağını düşünüyorum. Önder Özen'in göreve gelmesinin ardından takımın başına geçecek olan teknik direktör netleşti. Alman futbolunun önemli isimlerinden bir tanesi. Alman Futbol efsanelerinden biri fakat şu an için isim vermek doğru değil" dedi.

europeanconquer
23.Mayıs.2013, 19:47
Matthias Sammer hayırlı olsun.

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Mayıs.2013, 19:49

inanmiyorum, ciddi misin?
bayerni birakip besiktasa geldi demek, kaynak var mi?

footballer33
23.Mayıs.2013, 19:50
Çok rica ediyorum, bu tarz şeyleri yazarken altına kaynağını da belirt. Aslı, astarı var mıdır, bilgiyi nereden aldın?

europeanconquer
23.Mayıs.2013, 19:54
Çok rica ediyorum, bu tarz şeyleri yazarken altına kaynağını da belirt. Aslı, astarı var mıdır, bilgiyi nereden aldın?

Ben sizin haberinize yorum yaptım :n:

footballer33
23.Mayıs.2013, 19:58
Oldu mu şimdi bu? Böyle mi yapılır yorum? Boş yere heyecanlandırdın bizi de. (/j) Bir sürü aday var, o açıdan bakarsak. Misal; Ralf Rangnick, Bernd Schuster, Jupp Heynckes, Thomas Schaaf, Felix Magath... diye uzar gider.

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Mayıs.2013, 19:58

o mesaji gormemisim :n:

hamburg sportif direktorunun de ismi geciyordu. belki odur. sammer gelmez sanki :/

pele96
23.Mayıs.2013, 20:01
Bernd Schuster tekrar gelsin isterim transfer politikasi harikaydi.

darkkobal123
23.Mayıs.2013, 20:46
Bielsa, Favre ve Herve Renard'dan birinin geleceğini düşünüyorum ben. Yeni gelecek TD kesinlikle yabancı olacaktır, yerli geleceğini sanmıyorum.

anil luque
23.Mayıs.2013, 21:49
Harve Renard kimdir ben fransız kaldım oraya ?

europeanconquer
23.Mayıs.2013, 21:59
Zambiya'yı şampiyon yapan teknik adam sanıyorum.

GebzeLi1907
23.Mayıs.2013, 22:46
Bielsa, Favre ve Herve Renard'dan birinin geleceğini düşünüyorum ben. Yeni gelecek TD kesinlikle yabancı olacaktır, yerli geleceğini sanmıyorum.

bielsa gelirse beşiktaş için önder özen ile de uyumlu çalışırsa efsane olur.

ama bilesa nın geleceğini sanmam ben. en beğendim teknik direktörlerden birisi. fenere isterim hep onu, beşiktaşa gelmesin :p

darkkobal123
23.Mayıs.2013, 23:49
Bielsa Bilbao'da sadece Bask'lı oyuncularla 2 yıl önce UEFA'da final oynamıştı. Genç oyuncuları çok sever ve şans verir bildiğim kadarıyla. Gönlümden geçen Bielsa ama diğerleri de olabilir tabii. Mesela Renard kendini Avrupa'ya kanıtlamak için bizi tercih edebilir.

Ralph
23.Mayıs.2013, 23:54
@ibrahimseten
Veysel Sarı'nın bonservisi 3 milyon €.. Beşiktaş rakamı indirmeye çalışıyor.. Halil Ünal "F.Bahçe de istiyor" deyip işi ateşliyor..

darkkobal123
23.Mayıs.2013, 23:57
Eskişehirspor köşeye dönecek anlaşılan bu sezon. Önce Alper, şimdi Veysel. :)

footballer33
24.Mayıs.2013, 00:04
Veysel'in ederi bence, en fazla 1,5-2 milyon euro. Sırf şu rakamları gördükten sonra, yabancı sınırı kalksın istiyorum valla.

europeanconquer
24.Mayıs.2013, 00:09
Halil Ünal dün 3 milyon ya da hiç dedi.Büyük ihtimal Fenerbahçe alır yine.

petrol_fb12
24.Mayıs.2013, 00:17
@ibrahimseten
Veysel Sarı'nın bonservisi 3 milyon €.. Beşiktaş rakamı indirmeye çalışıyor.. Halil Ünal "F.Bahçe de istiyor" deyip işi ateşliyor..

Halil Ünal:3 MİLYON EURO'YU GETİREN VEYSEL'İ ALABİLİR

Veysel Sarı'nın bonservisi 3 milyon eurodur. Sözleşmesinde özel madde var. 3 milyon euroyu getiren Veysel'i alabilir tabii ki. Veysel'i isteyen çok takım var

anil luque
24.Mayıs.2013, 13:06
Veysel Sarı büyük ihtimalle bizde.

Bordo61Mavi
24.Mayıs.2013, 13:23
1,900,000 felan degilmiydi o rakam, en azindan FM'de oyle.

byariff
24.Mayıs.2013, 13:37
Wederson 2 yilligina besiktastaymis bulent ulgen soyledi.

anil luque
24.Mayıs.2013, 13:42
İnşallah balon haberdir.

byariff
24.Mayıs.2013, 13:58
Wederson'a bonservis odenmeyecek , BJK kulubu Wederson'a yillik 500bin euro mac basina da 12.000 euro para odeyecek..sozlesme 2 yillik.. bülentülgen kanalturk spor direktoru

anil luque
24.Mayıs.2013, 14:11
Besiktas FM de yazdı şimdi. Vay arkadaş yine başa sarıyoruz! Wederson bize ne verebilir gelmiş kaç yaşına adam ya !

europeanconquer
24.Mayıs.2013, 14:15
Wederson için daha hükmü verilmemiş bir karar var,alınması riskli olur.Futbolu da zaten riskli.Yanlış bir transfer olur.

darkkobal123
24.Mayıs.2013, 14:26
Allah korusun, inşallah doğru değildir.

Moussa Sow7
24.Mayıs.2013, 14:42
Beşiktaş gibi takımı böyle görünce üzülüyorum,abi borç ayağına abuk subuk topcu getiriyorlar şu takıma! Bir Gaziantepspor gibi Dany,Bir Karabükspor gibi Lua lua tipinde adam bulamıyorda.Böyle yeteneksiz Wedersonları buluyorlar.

KanaKe
24.Mayıs.2013, 15:02
ismaile iyi alternatif olur seneye.. tabi seneye ismailin oynayip oynamayacagi süpheli bence..

I3esiktas
24.Mayıs.2013, 15:23
wederson yalan haber

footballer33
24.Mayıs.2013, 16:15
Önder Özen'i Vederson'u alsın diye mi getirdik? Ben, zannetmiyorum transferin gerçekleşeceğini. İsmail-G.Süzen-E.Özkan-U.Boral... Önce bu 4'lüden hangisini gönderecekler, ona karar versinler. İsmail hariç tabii.

C h A o S
24.Mayıs.2013, 16:23
Ligtv haber bülteninde de Vederson transferinin biteceğini söyledi.
Kişisel yorumum boş bir transfer olur.İsmail gelene kadar zaten kadronda alternatifin var o mevkiye.

Ve BJK yalanladı haberi.

https://www.bjk.com.tr/tr/haber/55741/

footballer33
24.Mayıs.2013, 16:48
Çeşitli basın yayın organlarında yer alan Vederson'un transfer edileceği yönündeki iddialar gerçek dışıdır.

Gökçek Vederson ile kulübümüz arasında herhangi bir görüşme olmadığı gibi, transfer listemizde de yer almamaktadır.

Taraftarlarımızın böyle asılsız haberlere itibar etmemesini, transferler konusunda resmi yayın organlarımızı takip etmesini rica ederiz.

Beşiktaş JK

anil luque
24.Mayıs.2013, 17:19
Çok şükür..

Bu arada İbrahim Seten efendi bir şeyler yazıyor , Serdal Adalı Fikret Orman'ın yapacağı transferlerden rahatsızmış bir an önce aday olup kendi transferlerini (büyük isimlermiş) gerçekleştirmek istiyormuş mış miş..

ReaList
24.Mayıs.2013, 17:31
Mustafa Denizli geri mi dönüyor acaba ?

darkkobal123
24.Mayıs.2013, 19:08
Çok şükür gerçekten. Önder Özen hocamız var artık, bundan sonra benim içim rahat. Böyle vasat futbolcuların transfer edilmesi gibi bir durum söz konusu bile olmaz artık. Bu arada Mustafa Denizli'nin geleceğini sanmam. Artık yabancı hoca gelecektir, yerli gelmez.

zemlinskis
24.Mayıs.2013, 20:36
Beşiktaş,tam anlamıyla kör bataklığa doğru ilerliyor.

anil luque
24.Mayıs.2013, 20:39
Beşiktaş,tam anlamıyla kör bataklığa doğru ilerliyor.

Neye dayanarak söyledin bunu ?

ozan42
24.Mayıs.2013, 21:06
Böyle medya olurmu ya rezillik canlı yayında Wederson ile 2 yıllık anlaşma sağlandı diyen adamdada hiç utanma yokmu başka bir sitenin haberini % 100 doğruluk payı varmış gibi kendi söylemesi.Türkiyede medya gerçekten rezil.

zemlinskis
24.Mayıs.2013, 21:44
Neye dayanarak söyledin bunu ?
Kulübün mali yapısı yavaş yavaş Anadolu takımları seviyesine iniyor.Aynı zamanda geçen sezonu Avrupa'da oynayamadan geçirmeleri büyük ekonomik sıkıntı yarattı.Bu sezon da herhangi bir başarı elde edilemezse işler çığırından çıkar.

Deus Dominus
24.Mayıs.2013, 21:54
Beşiktaş köklü, büyük bir kulüp. Uzun sürmez bu durum, tekrar güçlerin her anlamda.

Arkadaşlar, birkaç dakikalığına da olsa Vederson'dan kurtuluyor olma sevincini yaşattınız bana! Teşekkür ederim :n:

anil luque
24.Mayıs.2013, 22:23
Kulübün mali yapısı yavaş yavaş Anadolu takımları seviyesine iniyor.Aynı zamanda geçen sezonu Avrupa'da oynayamadan geçirmeleri büyük ekonomik sıkıntı yarattı.Bu sezon da herhangi bir başarı elde edilemezse işler çığırından çıkar.

Çıkmaz güzel kardeşim merak etme. Beşiktaş sandığınız kadar kısıtlı bir kulüp değil.

Mamadou
24.Mayıs.2013, 23:45
ismaile iyi alternatif olur seneye.. tabi seneye ismailin oynayip oynamayacagi süpheli bence..

Emre Özkan ne güne duruyor. Alternatif lazım ise bu isim Emre Özkan olur. O bölgede zaten oynayabilecek dört oyuncu varken kadroda Vederson'un alınması çok gereksiz olur. Sol bek alacaklarına Uğur Boral ile yolları ayırsınlar kadroyu şişirmelerine gerek yok.

pele96
24.Mayıs.2013, 23:48
Transferi kim yapıyor orayı anlayamadım yönetim bile komple değişebilecekken saçma işler.

KanaKe
25.Mayıs.2013, 01:48
Emre Özkan ne güne duruyor. Alternatif lazım ise bu isim Emre Özkan olur. O bölgede zaten oynayabilecek dört oyuncu varken kadroda Vederson'un alınması çok gereksiz olur. Sol bek alacaklarına Uğur Boral ile yolları ayırsınlar kadroyu şişirmelerine gerek yok.
vederson fena oyuncu degil emre özkani ben tanimiyorum hic izlemedim.. vederson tam bir görev adami öyle ugur boral gibi gereksiz yere calima felanda giren bir oyuncu degil uzaktan sürekli vururdu eskiden ama o huyundanda vazgecmis galiba...

petrol_fb12
25.Mayıs.2013, 02:53

Yavaş yavaş ? Bu sene Beşiktaş için büyük aşama idi.Borçlar yapılanmalar gözden geçirldi.Bütceden kısıldı.Bari gereksiz para harcanan yerler kapatıldı.Bazı yerlerden cıkıldı kiralık verildi.Beşiktaş bu sene."MALİ YAPISINI" komple gözden geçirdi.UEFA katılım bunun bir kanıtı.

Beşiktaş'ın kulup borcları dışında "ŞAHISLARA BORCU" coktur.Yıldırım Demirören özellikle yüksek borcları bulunmakta..

Beşiktaş hiç bir zaman Anadolu kulubü olamaz.13 Şampiyonluk ve bu kadar taraftarı olan bir kulup bir yardım cağrısı bulunsa kulup yeniden ayağa kaldırıldı.Taraftar belirli hesaplar acılırdı.Paralar yatırıldı.Ki öyle bir şey olmasını bende cok istedim.Bir Fenerbahceli olarak bende para yardımı yapırdım.Şahısların yaptığı hatalar yüzünden bir büyük kulubün yok olmasına izin vermezdi hiç kimse.

Beşiktaş.Bu sene ve Önümüzdeki sezon "MALİ YAPISINI" incelemeye devam etmeli hala acıklar var.Sonra borçlar ödenmeye başlanmalı.

Bu sene bir adım atıldı.Seneye atılıcak cok büyük bir adam ile kulup mali yapısı düzene girer..

Devre Arası giden.6 Trilyon yakın para var.Niang,Dentinho,Gökhan Süzen hiç birinden verim alınamadı..

Keşke alınmasıydı hiç biri.6 Trilyon kasa'da kalsaydı.

ozan42
25.Mayıs.2013, 03:01
Wedersona bak hele görev adamı olmuş :D görev adamı görmediniz sanırım. :D

sananes
25.Mayıs.2013, 12:33
Beşiktaş'ın sorunlu bölgesi sol beki. Vederson'da ligimiz standartlarında ortalama bir oyuncu. Yani bedava Vederson bence fena olmaz. Bize bile isterim ben Vederson'u büyük bir transfer yapılmayacaksa.

Misal Ziegler mi Vederson mu sorusuna ben Vederson derim. Hem türk hem bedava hem de Hasan Ali'nin önünü Ziegler yetersizi kesemesin diye. Ama Beşiktaş'ın detayını tam bilmiyorum.Belki de eldekiler yeterli diye düşünülüyordur.

mpaker66
25.Mayıs.2013, 12:45
Önder hoca'nın neler yapacağını çok merak ediyorum. Kendisi çok övülüyor. Bakalım elinin değdiği belli olacak mı.

manager725
25.Mayıs.2013, 15:17
Bucaspor’un savunma oyuncusu Efe Halil Özarslan, transferi için Beşiktaş Kulübü ile görüştüklerini ve siyah-beyazlı takıma transfer olmayı istediğini söyledi.[/B[B]]"Fenerbahçe’den herhangi birisi beni aramadı ama menajerim görüşüyordur. Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında tercih yapacak olursam, bu kesinlikle Beşiktaş olur. Ailem de bunu istiyor" diye konuştu.

Ralph
25.Mayıs.2013, 15:28
Vaaay Efe'yi kim bulacak diye merak edip duruyordum. Yaptığım Bucaspor kariyerinde 2. sene milli takıma yükselmişti. Bonservisi de fazla değildir onun.

zalim0773
25.Mayıs.2013, 15:34
Serdar Adali orman transfer yapmasin bosuna para harcamasin dedi,transferleri ve özelikle teknik direktörü biz getiricez dedi

ne kadar doğrudur bilmiyorum ama facebookta beşiktaş sayfasında gördüm :D Serdar Adalı iddalı geliyor gibi :D bunu dediğine göre

Ralph
25.Mayıs.2013, 15:36
Böyle burnu havada bir açıklamayı hiç bir başkan adayının yapmayacağımı düşünüyorum

zalim0773
25.Mayıs.2013, 15:46
Kaynak Lig tv
Transfer için listesini hazırlayan Beşiktaş yönetiminin seçim öncesi harekete geçmesi bekleniyor.

Başkan Fikret Orman'ın futbol direktörlüğüne getirdiği Önder Özen'in raporu doğrultusunda 24 kişilik kadronun 8'i yabancı oyunculardan, 8'i yerli isimlerden ve 8'i de milli takım ve özkaynaktan gelen futbolculardan kurulması ön görülüyor.

Beşiktaş'ın listesine giren isimler arasında Kardemir Karabükspor'lu Ahmet İlhan, Gençlerbirliği'nin başarılı defans oyuncusu Aykut Demir, Kayserispor'un sağ beki Salih Dursun'un da bulunduğu öğrenildi.

Veysel Sarı için Eskişehirspor yönetimiyle masaya oturması beklenen Beşiktaş yönetiminin pazarlıklarda bulunacağı öğrenildi.

Beşiktaş yönetiminin ayrıca Bucaspor'un defans oyuncusu Efe Halil'i de istediği ve önümüzdeki sezon genç isimlerden oluşan bir kadro kurmayı planladığı belirtildi.

Şampiyonlar Ligi finali için İngiltere'ye giden Beşiktaş kulübü başkanı Fikret Orman'ın seçimli kongreye rağmen bazı teknik direktör adaylarıyla görüşüp ön anlaşma yapması bekleniyor.

Avrupa'nın önde gelen menajerlik şirketleriyle bir araya gelecek Fikret Orman'ın Mathias Sammer'le de görüşeceği iddia edildi.

(Bence salih dursun gelmesin çirkef bir oyuncu başkanlık seçimlerinden önce transfer yapılması konusunda kararsızım vede t.direktör getirilmeside dahil bakalım ne olacak ama seçimler sonra transfer ve t.direktör bulunmalı oda geç oluyor biraz daha erken seçim yapılsaydı keşke)

anil luque
25.Mayıs.2013, 15:55
Efe Halil çok iyi gider gerçekten çok potansiyelli bir futbolcu. Yıllardır beklediğim isimler böyle isimler işte. Oynadığı süre içinde sportif açıdan , gelişimini tamamlayıp kariyerini yurt dışında sürdürmek isteyeceği dönem geldiğinde de mali açıdan bize katkı verecek futbolcular. Efe kesinlikle onlardan birisi.

Bu arada seçimlerden önce teknik direktör falan getirilmez takıma bence. Ola ki Serdal Adalı seçilirse ve o teknik direktörü istemiyorum derse nasıl bir rezillik olur varın siz düşünün.

darkkobal123
25.Mayıs.2013, 16:47
Gençleşmek isteyen bir takım için nokta transfer olur Efe. Böyle adamlar alıp, parlatıp sağlam fiyata satıp mali durumumuzu düzeltmemiz lazım.

Adalı'nın açıklamalarını hiç doğru bulmadım. Senin transferin benim transferim diye bir şey mi var yahu. Örneğin ; Fernandes Adalı döneminde alındı, o zaman Fikret Orman'da onlar almış diye kovsaydı.

Ralph
25.Mayıs.2013, 18:37
http://img189.imageshack.us/img189/1096/38661894.png (http://img189.imageshack.us/i/38661894.png/)

pele96
25.Mayıs.2013, 19:27
Seçimler ne zaman yapılacak?

footballer33
25.Mayıs.2013, 19:28
Doğrusunu söylemek gerekirse, Efe Halil Özarslan'ı hiç izlemedim ve tanımıyorum, bilmiyorum. Nasıl bir futbolcu, yaşı kaç, potansiyeli-kapasitesi nasıl; bunlardan bihaberim. Stoper zaten alacağız, biri yabancı ya da Aykut Demir, diğeri de Efe Halil olursa, kötü olmaz sanırım. Berat'a, Atınç'a falan benzemesin de... :)

@pele96;
Seçimler 9 Haziran'da. Çoğunluk sağlanamazsa, bu kez çoğunluğa bakılmaksızın, kesin tarih 16 Haziran.

Ralph
25.Mayıs.2013, 19:30
Fm'de Efe'nin 2019 profili bu

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=391933310922725&set=pb.367528063363250.-2207520000.1369495810.&type=3&theater

footballer33
25.Mayıs.2013, 19:32
Fm'de Efe'nin 2019 profili bu

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=391933310922725&set=pb.367528063363250.-2207520000.1369495810.&type=3&theater
İyi görünüyor; ama 6 yıl sonrasını hiçbirimiz bilemeyiz ki. :)

Ralph
25.Mayıs.2013, 19:33
İyi görünüyor; ama 6 yıl sonrasını hiçbirimiz bilemeyiz ki. :)

Artı olarak da, gerçekte oyundaki gibi olacağını da bilemeyiz :) Ben öylesine paylaştım tabi ki. Bende izlemedim daha önce hiç ama artık Önder Özen'e güveniyorum ben.

europeanconquer
25.Mayıs.2013, 19:39
Gelirse Semih Kaya gibi etki yapacaktır bence.Buca kaliteli oyuncular yetiştiriyor son dönemde.

footballer33
25.Mayıs.2013, 19:40
Artı olarak da, gerçekte oyundaki gibi olacağını da bilemeyiz :) Ben öylesine paylaştım tabi ki. Bende izlemedim daha önce hiç ama artık Önder Özen'e güveniyorum ben.
Aynen öyle. Önder Özen'e ben de güveniyorum. Umarım, başkan değişse bile görevinde kalır.

darkkobal123
25.Mayıs.2013, 19:40
Yalanlama geldi resmi siteden az önce.

Ralph
25.Mayıs.2013, 19:41
Medyada kulübümüzün transfer listesinde yer almayan futbolcuların isimleri, artık maksatlı olduğunu düşündüğümüz bir şekilde yayınlanmaktadır.
Bugün muhtelif medya organlarında futbolcu Efe Halil Özarslan ile ilgili oluşturulan haberler de bu asılsız spekülasyonlara açık bir örnektir.

Bir süredir transfer listemizde isimleri dahi bulunmayan bazı futbolcularla kulübümüzün görüşmeler yaptığı ve hatta anlaştığı yönünde haberler yer almaktadır.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin, transfer etmeyi planladığı oyuncu ile görüşmelere başladığı zaman bunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirme zorunluluğu bulunmaktadır.

KAP'a bildirimde bulunmadan transfer görüşmelerinin başlatılmadığı basın yayın organlarınca bilinmekle birlikte, bu haberleri kaynağının ne olduğu da merak konusudur.

Taraftarlarımızın transferler ile ilgili resmi yayın organlarımızı takip etmesini özellikle rica eder ve bir kez daha hatırlatırız.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

footballer33
25.Mayıs.2013, 19:41
Yalanlama geldi resmi siteden az önce.
Evet şimdi gördüm ben de.

Sanırım, potansiyelli bir futbolcu. Önceki gençlere benzemeyecekse sonu, gelmesinden yanayım yalanlama gelmiş olsa da.

mustangshelby
26.Mayıs.2013, 11:17
Özen’in raporu doğrultusunda Kocaelispor’un stoperi olan 1994 doğumlu Cengizhan Aydın ve Tepecikspor’dan sağ bek Cenk Demirel, Kartal oldu. İki futbolcunun kulüpleriyle temasa geçen yöneticiler, pazarlıkları yaptı ve genç futbolcuları kadrosuna kattı. 2 isim önümüzdeki günlerde, Siyah-Beyazlılar’a imza atacak. Yönetim, pilot takım bulduktan sonra bu isimleri 1 yıl pilot takımda oynatacak. Aksi halde ise A2 takımda forma giyecekler.

Kaynak: Fanatik

anil luque
26.Mayıs.2013, 11:43
KartalBakisi'nda da var bu haber, ilk defa duyuyorum isimleri. Görkem'den FM profilleri rica edelim :)

Ralph
26.Mayıs.2013, 13:04
KartalBakisi'nda da var bu haber, ilk defa duyuyorum isimleri. Görkem'den FM profilleri rica edelim :)

Ayıpsın dostum :icon_biggrin:

2019 profillerini vereyim ancak Efe ile bizzat ben ilgilendiğim için güzel gelişti. Bu oyuncular nasıl gelişti bilemem.

Cenk Demirel oyunda sağ bek değil, ileri kanat olarak görünüyor bu arada.

http://img27.imageshack.us/img27/9749/ekranalntsbo.png (http://img27.imageshack.us/i/ekranalntsbo.png/)

Cengizhan Aydın çıkmadı bende.

darkkobal123
26.Mayıs.2013, 13:34
2 isim hakkında da bilgim yok ama Önder Özen alıyorsa vardır bir bildiği. :)

zalim0773
26.Mayıs.2013, 13:44
yalanlama gelmesinin nedeni KAP'a başvurulmamış olması yani KAP sorun çıkarabilir yasal şeyi varsa o yüzden yalanlama gelmiş olabilir(bence) :D Kesin alınması gerek efe'nin

anil luque
26.Mayıs.2013, 13:56
Vücut zindeliği önemli şey ama :D

Ralph
26.Mayıs.2013, 14:13
Teknik, ilk kontrol ve özel yeteneğini neden yabana atıyorsun :D

petrol_fb12
26.Mayıs.2013, 19:54
Allan McGregor Satıldığı yönünde söyletinler var.Hull City'ye 1.400.000 Milyon Euro'ya..Transfer Market yazmış.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/besiktas-jk/transfers-alle/verein_114.html

Ralph
26.Mayıs.2013, 20:11
Allan McGregor Satıldığı yönünde söyletinler var.Hull City'ye 1.400.000 Milyon Euro'ya..Transfer Market yazmış.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/besiktas-jk/transfers-alle/verein_114.html

O adamdan o kadar para kazandıysak süper vallahi.

darkkobal123
26.Mayıs.2013, 20:18
Seneye aramayız inşallah kendisini. Çünkü bizim takım savunmamız kötü, kalecimiz değil.

Ralph
26.Mayıs.2013, 20:19
Seneye aramayız inşallah kendisini. Çünkü bizim takım savunmamız kötü, kalecimiz değil.

Arayacak ne yaptı ki? :) Altyapıdan 15 yaşında kaleci koysak aynı olur. Sonuçta her gelen topu içine aldı.

darkkobal123
26.Mayıs.2013, 20:23
Arayacak ne yaptı ki? :) Altyapıdan 15 yaşında kaleci koysak aynı olur. Sonuçta her gelen topu içine aldı.
Berbat bir defansın olduğu ortamda kalecinin yenilen gollerde etkisi yüzde 10'u geçmez. Kaleciyi bu sezonla değerlendiremeyiz.

Ralph
26.Mayıs.2013, 20:27
Berbat bir defansın olduğu ortamda kalecinin yenilen gollerde etkisi yüzde 10'u geçmez. Kaleciyi bu sezonla değerlendiremeyiz.

Defansın kötü olduğu bazı maçlarda kaleci maçı kurtarır. Bu adamın ben bir maç bile kurtardığını görmedim.

petrol_fb12
26.Mayıs.2013, 20:32
......................

darkkobal123
26.Mayıs.2013, 20:32
Defansın kötü olduğu bazı maçlarda kaleci maçı kurtarır. Bu adamın ben bir maç bile kurtardığını görmedim.
Rakip futbolcular McGregor ile hemen hemen her girdiği pozisyonda karşı karşıya kalıyorsa burada suç kesinlikle defansındır. Adamların her attığı top ceza sahasına gidiyordu, kaleci ile karşı karşıya kalıyorlardı. Bireysel hataları olmadı değil ama adam ne yapsın önünde defans denen birşey yok ki.

Deus Dominus
26.Mayıs.2013, 20:33
Sinan Bolat'ı getirip belki iki yerli, yakın seviyedeki kaleciyle yola çıkabilirler. Milli takım düzeyine çıkmış, o potansiyeli olan oyuncular Cenk ve Sinan, yaşları da kaleci için genç.

darkkobal123
26.Mayıs.2013, 20:44
Sinan ve Cenk'te birşey yok ya, al birini vur ötekine. Bana hiç güven vermiyorlar. Seneye kaleye transfer şart.

footballer33
26.Mayıs.2013, 21:08
Onur ve Tolga'dan hangisi oluyorsa, zorlasınlar şartları ve alsınlar. Hiçbir şey yapamıyorlarsa, Ospina'yı veya Ochoa'yı koysunlar kaleye. Sinan ve Cenk, bence de direk 11 kalecisi değil. Sinan alınırsa, Cenk kiralık gönderilsin ve 1 kaleci daha alalım. Şu da var ki, kaleye 2 transferin birden yapılacağını sanmıyorum.

manager725
26.Mayıs.2013, 21:12
Defans kötü olabilir fakat uzaktan şutlar olsun kornerler olsun kaleciler maç kurtarır. Dün Weidenfeller'i izlerken hayran kaldım. Eğer o adam Beşiktaş'ın kalecisi olsa goller en az yarı yarıya azalırdı.

Mamadou
27.Mayıs.2013, 04:00
Mc Gregor izlediğim en kötü kalecilerden biri. kusura bakmayın. Bire birde bütün topları içeri aldı.

darkkobal123
27.Mayıs.2013, 15:02
Hataları oldu mutlaka ama abartılacak kadar da hata yapmadı. Her maç rakip takıma 5-6 net pozisyon verdik bu sezon. Pozisyona giren oyuncu beceriksiz değilse McGregor'a da atar golünü Casillas'a da. Bu defans ile Onur veya Tolga gelsin, seneye onlarda bu kadar gol yerler eminim.

manager725
27.Mayıs.2013, 21:11
Bu arada kesin bilgi:

McGregor--------Hull City

2.9 Milyon TL gibi bir bonservis karşılığında.

erdem344
27.Mayıs.2013, 21:44
Bedavaya alıp 3e satmak temiz iş

sakary Ali
27.Mayıs.2013, 22:58
Önder Özen Güney Amerika'ya gitmiş. Sanırsam oyuncu transferi ile ilgili. Önce şu teknik direktör olayını halletmek daha mantıklı değil mi? Yine hoca gelmeden transfer işlerini hallediyorlar. Gidecek oyuncular falan belirleniyor.

petrol_fb12
27.Mayıs.2013, 23:03
200 Bİn Euro karla Hull City'e gitmiş..

Yıllık 1.200.00 Milyon Euro senelik alıcağı..

1.400.000 Milyon Euro satılışı.

darkkobal123
27.Mayıs.2013, 23:14
Önder Özen Güney Amerika'ya gitmiş. Sanırsam oyuncu transferi ile ilgili. Önce şu teknik direktör olayını halletmek daha mantıklı değil mi? Yine hoca gelmeden transfer işlerini hallediyorlar. Gidecek oyuncular falan belirleniyor.
İzlemeye gitmiştir, hemen alıp gelecek diye birşey yok. :)

Ralph
28.Mayıs.2013, 11:05
Gçkhan Töre geliyor sanırım.

Ronaldinho'da öyle.

Ralph
28.Mayıs.2013, 16:57
http://img713.imageshack.us/img713/9885/ekranalntsni.png (http://img713.imageshack.us/i/ekranalntsni.png/)

Mamadou
28.Mayıs.2013, 17:00
Ronaldinho haberlerine inanmıyorum ben. Seneye Dünya kupası var. Göz önünde bulunmak için kendi ülkesinde bir takımda oynamaya devam edecektir. 2014 Dünya kupasında Brezilya kadrosunda yer almak istediğini açıklamalarında belirtmişti. Onun için balon haber.

Gökhan Töre için bir şey diyemeyeceğim. Bu sezon kaç maç oynadı ? Bildiğim kadarıyla uzun süreli bir sakatlık geçirmişti. Daha farklı oyunculara yönelmeliyiz.

footballer33
28.Mayıs.2013, 17:48
33 yaşına gelmiş ve maliyeti 15 milyon euroyu bulan Ronaldinho olduğu yerde kalsın bir zahmet.

Gökhan Töre de, satın alma opsiyonuyla kiralansın isterim.

Mamadou
28.Mayıs.2013, 18:00
Solda Olcay ve Erkan varken de gidip Gökhan Töre alınmaz. Gerektiğinde Süzen oynar. Bir bölgede üç oyuncu fazla lüks. Gündemdeki isimlere bakılırsa yine ihtiyaca göre transfer yapılmayacak.

Veysel Sarı, Aykut Demir, Serdar Gürler, Cenk Tosun. Bu dört oyuncudan ikisini alabilseler keşke.

Ralph
28.Mayıs.2013, 18:03
Solda Olcay ve Erkan varken de gidip Gökhan Töre alınmaz. Gerektiğinde Süzen oynar. Bir bölgede üç oyuncu fazla lüks. Gündemdeki isimlere bakılırsa yine ihtiyaca göre transfer yapılmayacak.

Veysel Sarı, Aykut Demir, Serdar Gürler, Cenk Tosun. Bu dört oyuncudan ikisini alabilseler keşke.

Ben koskoca Beşiktaş'ın Erkan'a ve Gökhan Süzen gibi iki basit oyuncuya güvenerek sezona başlamasını istemiyorum. Erkan ile altyapıdan geldiği için hadi uzatıldı ama Gökhan direk gönderilmeli. Bizim yedeğimiz dahi olamaz. Gökhan becerikli bir futbolcu. Ben Türkiye maçında canlı izledim. Çok beğenmiştim.

footballer33
28.Mayıs.2013, 18:11

Gökhan Süzen, Gökhan Töre'nin yanına bile yaklaşamaz. Erkan desen, kulübe mahkumu olur yine. Ayrıca, G.Süzen bek için alındı ve yeni sezonda da o bölge için alternatif olur.

Mamadou
28.Mayıs.2013, 19:00
Ben koskoca Beşiktaş'ın Erkan'a ve Gökhan Süzen gibi iki basit oyuncuya güvenerek sezona başlamasını istemiyorum. Erkan ile altyapıdan geldiği için hadi uzatıldı ama Gökhan direk gönderilmeli. Bizim yedeğimiz dahi olamaz. Gökhan becerikli bir futbolcu. Ben Türkiye maçında canlı izledim. Çok beğenmiştim.

Gökhan Töre transfer edilirse Olcay dışarıda kalacak o halde. Yada Gökhan Töre yedek bekleyecek. Olcay ilk 11 oyuncusu ve Olcay varken o kalitede ikinci bir oyuncunun gereği yok. Transfer yapılacak en son mevki sol açık takımda. Hem Erkan kaç maç oynadı ki bu kadar ön yargılı olabiliyorsun. Adam 1 maç oynadıysa geri kalan 10 maç yedek bekledi veya kadroya alınmadı. O nadiren şans bulduğu maçlarda kötü gözüktüğü için yazıyorsun belli ki. Erkan Kaş, yeterince fırsat verilmediğini düşündüğüm oyunculardan bi kaçı. Bugün sözleşmesi uzatılmış ve hala adamı yedekte oturtmaya devam edeceklerse yazık. Başka bir takıma kiralansın daha iyi.

Sol açıktan önce kaleci, sağ bek, 1 stoper, ön libero, sağ açık, forvet transferi lazım. Yani ihtiyaca göre transfer yapılmalı artık. Ha Gökhan Töre sağ açık için düşünülüyorsa güzel bir transfer olur. Ama onun mevkisinde oynayabilen as oyuncu varken ikinci bir isim gerek değil. Önce ihtiyaç duyulan bölgeler halledilmeli. Geçen sezon devre arası ihtiyaca göre transfer yapılmadığı için belkide çöküşe geçtik. O hassas denge bozulmuştu.

Gökhan Süzen, Gökhan Töre'nin yanına bile yaklaşamaz. Erkan desen, kulübe mahkumu olur yine. Ayrıca, G.Süzen bek için alındı ve yeni sezonda da o bölge için alternatif olur.

İkisi farklı oyuncular zaten. Bende gerektiğinde diye yazdım.

Ralph
28.Mayıs.2013, 19:02
Ben Gökhan'ı sağ açık olarak düşünüp o şekilde yazmıştım. Sonuçta Holosko'dan etkili olur bence. Holosko'da iyi bir yedek olur bu sezon.

TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Mayıs.2013, 19:31
sifo mehmet istifa etmis antalyadan. bi haber var mi besiktas ve sifoyla ilgili?

Ralph
28.Mayıs.2013, 21:17
Samet aybaba gittiyse şifo gelmez.yabancı gelecek dedi zaten fikret orman.

MoisHaLe
28.Mayıs.2013, 21:21
Aslında yakıştırıyorum ben Şifo'yu Bjk'ye ve hiç bocalamadan 1-2 kendi istediği takviyelerle şampiyonluğa oynar gibi geliyor bana ama yönetim yabancı demişti inşallah yine paraları boş yerlere harcamazlar zamanında yapılan hatılar olmaz umarım.

eXcitinG
29.Mayıs.2013, 01:52
McGregor amca 1,8 milyon paund karşılığında Hull City`e transfer olmuş. Hayırlı, uğurlu olsun. Beleşe al, bir yıl saç baş yol ve para ile sat.

footballer33
29.Mayıs.2013, 09:43
McGregor amca 1,8 milyon paund karşılığında Hull City`e transfer olmuş. Hayırlı, uğurlu olsun. Beleşe al, bir yıl saç baş yol ve para ile sat.
Şimdi onlar düşünsün. :rolleyes:

petrol_fb12
29.Mayıs.2013, 09:44
Şimdi onlar düşünsün. :rolleyes:

İlker Yasin :D

Orda Süper bir performans gösterme etkiside var.

footballer33
29.Mayıs.2013, 10:08
İlker Yasin :D

Orda Süper bir performans gösterme etkiside var.
İskoçların 2. vatanı, İngiltere. Adaptasyon sorunu yaşamayacağı için, başarılı olma ihtimali yüksek. :)

Tarihe de geçti, koçum benim: :icon_biggrin:

MCGregor ayrıca Beşiktaş tarihine de geçti. İskoçya Milli Takımı’nın kalesini de koruyan deneyimli kaleci siyah-beyazlılara bonservis bedeli ödenmeden gelip ayrılırken para kazandıran ilk yabancı oyuncu oldu.

pele96
29.Mayıs.2013, 11:35
Mcgregor giderek kaleci transferinin önünü açtı bu iyi oldu.

Fearless Coward
29.Mayıs.2013, 13:42
Sinan'ı alabilir Beşiktaş bu sezon oynamadı zaten sakatlığı nedeniyle Liege'de ucuza da gelebilir.

Ralph
29.Mayıs.2013, 13:44
Tolga ya da Onur alınmalı. Umarım Sinan gelmez. Bildiğimiz bir kaleci olsun. Sinan kapalı kutu.

byariff
29.Mayıs.2013, 13:47
onur zor , tolga olabilir sahsi gorusum 1461"deki fatihde en az tolga kadar iyi kaleci yan toplarda cok iyi fatih

Fearless Coward
29.Mayıs.2013, 13:51
Aslında Tolga gelebilir o Fatih'te Trabzonspor'un 2. kalecisi olur diye düşünüyorum.Tolga ve Onur bu 2 kaleci de aynı takımda fazla gerçekten birisinin takım değiştirmesi şart artık.O isim de Tolga olur gibi görünüyor.

Mamadou
29.Mayıs.2013, 14:00
Tolga'yı almalıyız Tolga'yı. En garanti isim Tolga olur. Ne kadar maaş istiyorsa versinler adama. Hatta Toraman yeni sözleşme imzalamayacak ise kaptanlık bile verilebilir yakışır. Kaleye yine saçma sapan bir oyuncu almazlar umarım. Beşiktaş'ın kalecisi taraftarın en güvendiği oyuncu olmalı. Sonuçta takımın onurunu o oyuncuya emanet ediyorsun. Onur ve Tolga'dan biri Trabzon'a fazla. Mutlaka biri Trabzon'dan ayrılacak.

darkkobal123
29.Mayıs.2013, 15:51
Sağlam bir defansla seneye iş görürdü aslında ama olmadı. Teşekkürler McGregor.

footballer33
29.Mayıs.2013, 18:43
Şampiyon olmak istiyorsan, atanla tutanın çok iyi olacak. 3'e 5'e bakmadan Onur'u alsınlar, forvete de Benfica'da hocasıyla kavga ettiği için satılık listesine konulan Cardozo'yu getirsinler. Almeida+3 milyon euroya bitirebiliriz transferi. Almeida da milli golcüleri, olmaz diyeceklerini sanmıyorum. Cardozo ile fiziksel anlamda da benzer yapıdalar zaten.

darkkobal123
29.Mayıs.2013, 20:32
Onur inşallah gelir, çok iyi olur alınırsa ancak ben pek umutlu değilim. En az 7-8 Milyon € isterler Onur için. Bu sene bir oyuncuya en fazla 5 Milyon € veririz bence.

anil luque
29.Mayıs.2013, 23:25
Kim ne derse desin Mcgregor kötü kaleci değil. Bu sene Beşiktaş takım savunması anlamında dibe vurdu. Akhisar'dan yediğimiz 2.gol bunun çok basit ve açık bir örneği.

Glasgow'un UEFA finaline çıktığı sene neler yaptığını biliyoruz Mcgregor'ın. Kötü kaleci onların yarısından azını dahi yapamazdı.

Ve de sonuç olarak bonservissiz aldığımız bir oyuncuyu 2.1 milyon pounda satıyoruz. En önemlisi de bu.

Emeklerin için teşekkürler Allan.

anil luque
31.Mayıs.2013, 00:33
gokhan tore'nin twitterda takibe aldigi son uc kisi oguzhan , ersan ve pektemek.. kucuk bir anektod :)

Ralph
31.Mayıs.2013, 00:45
gokhan tore'nin twitterda takibe aldigi son uc kisi oguzhan , ersan ve pektemek.. kucuk bir anektod :)

hızına yetişilmiyor anıl :D tam ben yazacaktım

europeanconquer
31.Mayıs.2013, 00:48
Sneijder'i takip eden oyuncuları buraya yazarsam şimdi :p :n:

Şaka bir yana Gökhan'ın geleceğini düşünenlerdenim.

footballer33
31.Mayıs.2013, 01:18
3 yıllığına anlaşma olacak ve yıllık 1,3 milyon euro alacak. 2 milyon euro da bonservis ücreti. Bu rakamlar gerçekse, çok iyi bir transfer gerçekleştirmiş olacağız her hattıyla.

Seçimi beklemeden, işi resmiyete dökmek lazım.

LaigLeNoiR
31.Mayıs.2013, 09:42
Töre sağda oynayabiliyor mu ?

Milli takımda Olcay'ı çıkarıp almıştı sanırım Abdullah Avcı.

Eğer sağ kanatta oynarsa kanat oyuncularımız hem yerli hem de kaliteli olur.

footballer33
31.Mayıs.2013, 10:05
Töre sağda oynayabiliyor mu ?

Milli takımda Olcay'ı çıkarıp almıştı sanırım Abdullah Avcı.

Eğer sağ kanatta oynarsa kanat oyuncularımız hem yerli hem de kaliteli olur.
Evet, oynayabiliyor. Solda Olcay ya da yeni transfer, sağda Gökhan Töre... Kanatlar sağlam olacak bu şekilde. Bir transfer daha yapılırsa, Olcay, Erkan Kaş ve kalırsa Holosko da alternatif olur.

LaigLeNoiR
31.Mayıs.2013, 10:07
Daha sola alternatif mi arıyorsunuz yahu Olcay daha ne yapacak, ilk senesinde bunları yaptı Milli takıma da yükseldi orada da gösterdi kalitesini.

Olcay'a ancak bir yedek lazım o da Erkan Kaş kaldıramaz, yeni biri olabilir. Ahmet İlhan fena olmaz.

Ancak ne olursa olsun Olcay'ın ilk 11 devam etmesi lazım.

footballer33
31.Mayıs.2013, 10:12
Daha sola alternatif mi arıyorsunuz yahu Olcay daha ne yapacak, ilk senesinde bunları yaptı Milli takıma da yükseldi orada da gösterdi kalitesini.

Olcay'a ancak bir yedek lazım o da Erkan Kaş kaldıramaz, yeni biri olabilir. Ahmet İlhan fena olmaz.

Ancak ne olursa olsun Olcay'ın ilk 11 devam etmesi lazım.
Ortalıklarda dolaşan Ronaldinho, Quaresma, Kerim Frei gibi isimler var. Bunlardan biri gelirse de, Olcay yedeğe düşer. Ben demiyorum ki, illa sol açığa transfer yapılsın. Varsayımlar üzerine bir yorum getirdim, hepsi bu. Biraz sakin olsak...!!!

LaigLeNoiR
31.Mayıs.2013, 10:17
Ortalıklarda dolaşan Ronaldinho, Quaresma, Kerim Frei gibi isimler var. Bunlardan biri gelirse de, Olcay yedeğe düşer. Ben demiyorum ki, illa sol açığa transfer yapılsın. Varsayımlar üzerine bir yorum getirdim, hepsi bu. Biraz sakin olsak...!!!

Ronaldinho'ya lafım yok da ne Quaresma ne de Kerim Frei, Olcay kadar başarılı olamazlar. Bu sene takımın en iyisiydi Olcay.

Ben sakinim zaten :)

mpaker66
31.Mayıs.2013, 10:22
Gökhan töre bu kadar ucuz mu ya? 2 milyon €?

footballer33
31.Mayıs.2013, 10:23
Ben de aksine Ronaldinho'yu istemiyorum. 33 yaşına gelmiş ve 12-15 milyon eurolardan falan bahsediliyor. 2-3 milyonunu biz versek, kalanı için bir sponsor yetmez. Çok zor bence, bu paraları ödemek. Q7, Fikret Orman varken gelmez artık. Kerim Frei ise; A milli, genç ve yerli. Alınırsa, ne gerek vardı demem.

LaigLeNoiR
31.Mayıs.2013, 10:26
Ben de aksine Ronaldinho'yu istemiyorum. 33 yaşına gelmiş ve 12-15 milyon eurolardan falan bahsediliyor. 2-3 milyonunu biz versek, kalanı için bir sponsor yetmez. Çok zor bence, bu paraları ödemek. Q7, Fikret Orman varken gelmez artık. Kerim Frei ise; A milli, genç ve yerli. Alınırsa, ne gerek vardı demem.

Kesinlikle aynı fikirdeyim seninle tek uyuşamadığımız nokta önceki mesajında yazdığın Kerim'in gelip Olcay'ı kesmesi.

footballer33
31.Mayıs.2013, 10:38
Kesinlikle aynı fikirdeyim seninle tek uyuşamadığımız nokta önceki mesajında yazdığın Kerim'in gelip Olcay'ı kesmesi.
O da benim tahminimdi zaten, düşüncem değil. :)

Hayırlı olsun desek mi? Gerçek mi bu hesap? :0:

http://l1305.hizliresim.com/19/z/nn1vs.png

Bulstrap87
31.Mayıs.2013, 12:02
inşallah dogrudur. gökhan iyi olur bizim icin..

petrol_fb12
31.Mayıs.2013, 13:33
3.000.000 € Gitmiş Kazan'a zaten fazla forma şansı bulamıyor.

Beşiktaşın Sağ kanada süper giderdi.Holosko'dan on kere daha iyi bir kanat oyuncusu.

2 Milyon Euro Galiba fazla oynayamamısından olabilir.

Rubin bence 5 Milyon Euro'dan aşağa satmaz gibime geliyor.Anca Gökhan Rest çekerse ben gitmek istiyorum derse durum değişebilir.

footballer33
31.Mayıs.2013, 15:28
Bir kadro yapasım geldi:

Onur Kıvrak
Veysel Sarı - Sivok - Aykut Demir - İsmail
M'Bia
Gökhan Töre - Fernandes - Oğuzhan - Olcay
Cardozo

Cenk
Serdar K. - Toraman - Ersan - G.Süzen
Veli
Holosko - Necip - Muhammed - Erkan Kaş
Pektemek

Tamamen hayal ürünüdür. Herhangi bir bilgi ya da duyum ile ilgisi yoktur.

MetalliHead
31.Mayıs.2013, 15:58
Gökhan Töre için hiddink topu aldımı giden ama kafasını kullanmayan bi oyuncu demişti . bu görüşe ben de katılıyorum .çok yararlı olmaz gibime geliyor

Mamadou
31.Mayıs.2013, 16:00
Abi M'Bia ön libero değil stoper.

footballer33
31.Mayıs.2013, 16:02
Abi M'Bia ön libero değil stoper.
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/mbia/profil/spieler_27470.html

http://en.wikipedia.org/wiki/St%C3%A9phane_Mbia

Önceki kulüplerinde stoper oynamış olabilir. Esas bölgesi ön libero.

Mamadou
31.Mayıs.2013, 16:15
Doğrudur. M'Bia alınırsa şayet ön liberoya değil stopere alınmasını isterim. Ön liberoya oyunun iki yönünü oynayabilen bir oyuncu isterim.

LaigLeNoiR
31.Mayıs.2013, 17:02
Töre sanırım 1 yıllığına kiralanmış.

Kaynak: DHA

darkkobal123
01.Haziran.2013, 15:02
Gökhan Töre çok iyi bir kanat. Rubin Kazan kıymetini bilemedi adamın. Bize gelirse takımın vazgeçilmez oyuncusu olur. Çok iyi olur gerçekten, ancak kiralık değilde bonservisi ile gelmesini isterim.

berkebjk1
03.Haziran.2013, 09:50
Çok bencil adam saha içinde. Q7 tarzında ayrıca Beşiktaş'lı olduğunuda söylemişti.Yararlı olacağını düşünüyorum ama son 1 senedir düşüşte. Dentinhoda böyleydi.

Takıma kesinlikle 1 kaleci 1 stoper ,1 sol bek 1 sağ kanat ve sol kanat 1 forvet bide 1 tane ofansif atak orta saha oyuncusu lazım.

LaigLeNoiR
03.Haziran.2013, 10:18
Çok bencil adam saha içinde. Q7 tarzında ayrıca Beşiktaş'lı olduğunuda söylemişti.Yararlı olacağını düşünüyorum ama son 1 senedir düşüşte. Dentinhoda böyleydi.

Takıma kesinlikle 1 kaleci 1 stoper ,1 sol bek 1 sağ kanat ve sol kanat 1 forvet bide 1 tane ofansif atak orta saha oyuncusu lazım.

Keşke şart olmayan mevkileri yazsaymışsın daha kısa sürerdi :)

anil luque
03.Haziran.2013, 11:50
Murat abi Berke arkadas bir yerde hakli. fikret baskan 6 tane direk 11 oyuncusu olacak transfer yapacagiz demisti.:)

footballer33
03.Haziran.2013, 13:59

Yetmez! Saydıklarına ek olarak, bir sağ bek ve bir ön libero da lazım. :)

darkkobal123
03.Haziran.2013, 15:19
Takımı baştan aşağı yenileyeceğiz anlaşılan. :D

Ralph
05.Haziran.2013, 00:39
http://img191.imageshack.us/img191/411/ekranalntsri.png (http://img191.imageshack.us/i/ekranalntsri.png/)

anil luque
05.Haziran.2013, 02:15
bu elemani netten izledim biraz. dolayisiyla pozisyon bilgisi konusunda pek birsey diyemem ama mudahaleleri cok iyi. kafa vuruslari jaap stam duzeyinde ciddi. onder hoca da takip ettigine gore belli bir potansiyeli var yasi da al partlat sat hesabina uygun.

berkebjk1
05.Haziran.2013, 02:23
Valla siz ne derseniz deyin. Takımın çoğu Beşiktaş kalitesine yakışmıyor.FM'dede genelde aynı şeyi yapıyorum baştan aşağı yeniliyorum takımı.. 2 sene önce gs'nin yaptığını gördünüz takımı baştan aşağı yenileyip.

manager725
05.Haziran.2013, 18:50
Pedro Franco

Eleman beklediğimden de iyi çıktı, topu söküp alıyor aga nazar değmesin...:)

anil luque
05.Haziran.2013, 22:05
Genco benim bayağı hoşuma gitti ya. Müdahaleler falan üst düzeyde yaşına göre bence. Pozisyon bilgisi falan gayet iyi. İhtiyaç halinde ön liberoda hiç sırıtmadan oynar , ayaklarına çok hakim.

anil luque
05.Haziran.2013, 22:23
http://img153.imageshack.us/img153/5016/pedrofrancogenelbakprof.png (http://img153.imageshack.us/i/pedrofrancogenelbakprof.png/)

Bu da FM 2013 profili. Bence ziyadesiyle umut verici.

Bordo61Mavi
06.Haziran.2013, 00:44
Tolga hayirli olsun diyelim

C h A o S
06.Haziran.2013, 00:54
Beşiktaş geri beşliyi şöyle yaparsa ciddi iş yapar.

Tolga
Serdar Kurtuluş(Veysel Sarı)-Aykut Demir-Ersan(Toraman)-İsmail(Gökhan)

footballer33
06.Haziran.2013, 02:06
Tolga hayirli olsun diyelim
Kaynak nedir?

Pedro Franco dışında, bir de yerli stoper almalıyız bence. Bu isim de, Aykut Demir olmalı. İ.Toraman, ön libero alternatifi olarak tutulmalı, eğer sözleşmesi yenilenirse.

byariff
06.Haziran.2013, 02:25
Tolga

Serdar- Franco - Sivok - Ismail(Gokhan)

Necip-Veysel

Gokhan Tore - Fernandes - Olcay

Forvet

tas gibi takim olur besiktas bence

anil luque
06.Haziran.2013, 12:06
arifin yazdigi kadro gayet iyi ama alinmasi durumunda veyselin sag bekte kullanilmasi daha mantikli. oguzhan onumuzdeki sene ilk 11 in bankosu olacak , olmali yani.
forvet konusu biraz sikintili. yuksek bonservis bedelleri odeyemeyecegimiz icin onder ozenin pedro franco gibi sapkadan tavsan cikarmasini bekleyecegiz.

byariff
06.Haziran.2013, 13:17
aynen bak oguzhanda vardi :D ozman veysel sag beke geçer

Bordo61Mavi
06.Haziran.2013, 14:14
Kaynak nedir?

Pedro Franco dışında, bir de yerli stoper almalıyız bence. Bu isim de, Aykut Demir olmalı. İ.Toraman, ön libero alternatifi olarak tutulmalı, eğer sözleşmesi yenilenirse.

Trabzon kanadinda iyice dillendirilmeye basladi Tolganin gidisi. Bu saaten sonra kalacaginida dusunmuyorum.

anil luque
06.Haziran.2013, 16:58
Sinan Bolat'ın sözleşmesi bitmiyor mu ? Bize gelmeye de niyeti var , neden para vererek adam alıyoruz anlayabilmiş değilim.

manager725
06.Haziran.2013, 17:50
Sinan Bolat'ın sözleşmesi bitmiyor mu ? Bize gelmeye de niyeti var , neden para vererek adam alıyoruz anlayabilmiş değilim.

Çünkü Sinan Bolat=Cenk Gönen.

anil luque
06.Haziran.2013, 18:13
Çünkü Sinan Bolat=Cenk Gönen.
dostum ne kadar izleyebildik ki adamı ? neye göre Sinan=Cenk.

Ayrıca eğer öyleyse ne güzel işte. Cenk kesinlikle kötü kaleci değil. Sadece acemi. 25 yaşına geldi artık olgunlaştırması lazım oyununu haklısınız ama acemi.

C h A o S
06.Haziran.2013, 18:29
Beşiktaş, Stuttgart Kickers'in kalecisi Günay Güvenç ile anlaşmaya vardı.

Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş., futbolcu Günay Güvenç’in transferi için görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi.

BİLGİ | Sv Stuttgart Kickers'da forma giyen Günay Güven, 2012 yılının Nisan ayında kolundan sakatlanmasının ardından Eylül ayına kadar sahalardan uzak kaldı.

Almanya doğumlu Türk kaleci Günay Güvenç bu akşam İstanbul'a gelecek. Günay, Cuma günü sağlık kontrolünden geçmesinin ardından Beşiktaş ile resmi sözleşmeyi imzalayacak.

BİLGİ | 25 Temmuz 1991 doğumlu kaleci Günay Güvenç, 3. ligde yer alan Sv Stuttgart Kickers ile 11 resmi maça çıktı. Günay Güvenç bu karşılaşmalara ilk 11'de başladı.

Direk 11 için alındığını sanmıyorum.Cenk 11 için düşünülüyorsa onu yedeklemek için alınabilir.Direk 11 için alınıyorsada riskli olabilir.Nedir ne değildir pek bilinmiyor.Bakalım Cenk yada Günay Güvenç rotasyon için kadroda olabilir.As çıkacak daha tecrübeli ve kaliteli biriside gelebilir.Bencede daha tecrübeli biri gelmeli.Ama nedense 2 kaleci transferi mantıklı gözükmüyor.Cenk mutlaka değerlendirilecektir.

anil luque
06.Haziran.2013, 18:54
Direk 11 için değildir yahu. Cenk'e alternatif. Emre Tali'den falan umudu kestiler herhalde. Gerçi o çocuk da 95 doğumlu. Umut kesilecek bir durum yok. Çıkamadım işin içinden. Niye alındı bu çocuk :D

footballer33
06.Haziran.2013, 19:00
Tolga ya da Sinan alınacaksa, Günay'ın alınma sebebini ben de çözemedim. Ya A2 takımı için alındı ya da 3. kaleci olarak düşünülüyor. Ne diyelim, hayırlı olsun.

TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Haziran.2013, 19:19
tolganin hala turkiyede kaldigina inanamiyorum, trabzonla gecirdigi avrupa macerasi inanilmaz bir performansti. onurdan da iyi bir kaleci bence, besiktas onu alirsa buyuk is yapar. sinan onun yaninda vasat kalir.