View Full Version : İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar
Aykan19o3
13.Mayıs.2007, 03:43
Milan revizyona gittiği için transfer %90 gerçekleşir Amauri kaliteli forvet
Aykan19o3
13.Mayıs.2007, 03:46
İtalya en az yarı final oynar gibi geliyor.. Hazırlık maçlarında kalitelerini belli ettiler
koray_capello
13.Mayıs.2007, 04:19
Kadro çok iyi, ortasahada 3 Milan'lı 3 Roma'lı ve bence İtalya'nın en değerli futbolcusu Camoranesi.
eXcitinG
13.Mayıs.2007, 05:00
Düşündüm, düşündüm tartışma oLsun diye yok bu isim neden var bu oLsun diyecektim ama buLamadım ki :D
PesimiSTyLa
13.Mayıs.2007, 05:48
Roma Kaptanı Francesco Totti, son haftasına girdikleri şampiyonluk yarışında rakibine şans tanıdı
goal.com
Roma'nın efsanevi ismi Francesco Totti, şampiyonluktan ümitli değil. Lider İnter'in iç sahada Siena'yla 2-2 berabere kalması ve son haftaya girilirken iki takım arasındaki puan farkının 1'e kadar inmesiyle doğan soru işaretlerini rakip takım lehine yanıtlayan Totti, "Senaryo şimdiden yazıldı. Pazar günü kazanacaklar" dedi.
Corriere dello Sport'a konuşan tecrübeli yıldız, "Biz de kazanacağız. Ama onlar da kazanır. Yine de sakibiz. Birşey olacağını sanmıyorum. Ama olursa, göreceğiz şeklinde konuştu.
Serie A'da 38. ve son hafta maçları Pazar günü oynanıyor. Şampiyon olmak adına, ligde kalma mücadelesi veren Catania'yı yenmek zorunda olan Roma, bir yandan da İnter'in Parma karşısında puan kaybına uğramasını bekleyecek.
GodfatheR
13.Mayıs.2007, 05:53
İtalyan Federasyonu işini bilir İNter'in şampiyonluğu kaybetmesine göz yummazlar.
Fıratcan Alçınkaya
13.Mayıs.2007, 05:58
Hakemler inanılmaz derecede tavır koyuyorlar o yüzden İtalyanlar klüp bazında 2oo8'de kötüydü İnter hakemlede olsa kazanır şampiyonluğu...
Fernando Gago
13.Mayıs.2007, 06:08
Inter 1 maç kala şampiyonluğu bırakacağını sanmıyorum Totti rakibini rehavete sokmak içnide bunları söylemiş olabilir ...
Aykan19o3
13.Mayıs.2007, 06:47
Totti'nin Inter'li oyunculara karşı psikolojik bir oyunu olabilir bu sözler :)
Ama bencede Inter buradan bırakmaz gibi geliyor Şampiyonluğu..
ThersoN
13.Mayıs.2007, 06:47
seneye böyle olmamalı.. meydan boş kalıyor hep
ThersoN
13.Mayıs.2007, 06:48
Milan'a forvet lazım zaten
ThersoN
13.Mayıs.2007, 06:50
Düşündüm, düşündüm tartışma oLsun diye yok bu isim neden var bu oLsun diyecektim ama buLamadım ki :D
:icon_smile::icon_smile:
bence forvet kağıt üzerinde biraz vasat duruyor ama İtalya Milli de golleri sürekli forvete yıkmıyorlar onun için sorun olmaz.
Fernando Gago
13.Mayıs.2007, 06:51
Inter'in İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic, teknik direktör Mancini'nin takımda kalması durumunda Inter'de ayrılacağını açıkladı.
Juventus'un küme düşmesiyle beraber 2006 yılında Inter'e imza atıp, son iki şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Ibrahimovic, takımın başında Roberto Mancini kalırsa takımdan ayrılacağını açıkladı.
Real Madrid devrede
Son haftalarda ismi sıkça Real Madrid'le anılan Zlatan Ibrahimovic'in bu açıklamasının ardında bonservis bedelini düşürme strajesinin yattığı düşünülüyor.
Bakalım Mancini takımın başında kalabilecek mi? Inter, kendi evinde Siena'yla 2-2'lik skorla berabere kalınca şampiyonluk şansını da riske attı.
ThersoN
13.Mayıs.2007, 06:53
hadi bakalım :D rest ise rest.. bence Zlatan zaten İnter'e katacağını kattı, zaten İnter öyle böyle (!) şampiyon oluyor, bence macera arasın, bi la liga ya da premier yapsın
nerazzuri
13.Mayıs.2007, 06:54
Çok konuşuyor bu Zlatan yahu.
Ama yinede seviyorum Zlatanı yeri ayrı bende. Real'e gitsin.
nekop
13.Mayıs.2007, 06:54
İsveç Milli takımı içinde aynı şeyleri söylemişti böylesini atıcaksın paf takıma futbol hayatı sönücek. :D
Aykan19o3
13.Mayıs.2007, 06:56
Zlatan çok konuşuyo ama sahada havası yetiyo :)
Kendisini Madrid'te görmek isterim
Fıratcan Alçınkaya
13.Mayıs.2007, 07:44
Real'e giderse
-Çocukluğumdan beri R.Madrid'liyimdi der artık...
İnter de üstü örtülü bir çok sorun var...
fmhastasi
13.Mayıs.2007, 08:30
bir yerden sonra artık futbolcular teknik direktörlerin üstüne çıkıyor:)bu futbolcular yani zlatan böyle konusuyorsa bunun nedeni mancinidir.takım üzerinde otoritesini kuramamıs böyle adamlara şahsen bende hoca demem:)zlatan sonuna kadar haklı.ayrıca hoca dedigin jose mourinho gibi olucak
scolari12111
13.Mayıs.2007, 10:47
çok iyi bir futbolcu olsa da,bu şekil de konuşma hakkı bence yok...
Bordo61Mavi
13.Mayıs.2007, 11:49
Yollasinlar, Inter forvetsiz kalcak sonunda
Alicanfmfan
13.Mayıs.2007, 17:14
Zlatan'ı artık başka bir takımda görmemiz %100 :)
Lionel Andres Messi
14.Mayıs.2007, 00:27
ibrahimoviç gibi temiz kalpli,iyi niyetli,mülayim adama bu sözleri söylettiren bir şeyler olmalı.hiç böyle değil normalde.
King_91
14.Mayıs.2007, 00:32
İnter ne yapar ne eder şampiyonluğu alır..
King_91
14.Mayıs.2007, 00:33
Bir futbolcu için çok fazla konuşuyor bence..Haklı olabilir ama böyle olmamalı..
a.arıcı-11
14.Mayıs.2007, 02:10
Ama beyler bazı hocalarda var ki yani adama İllalallah dedirtiyo.İbo yeni sezonda başka takıma gitmeli bencede.(Adamı iki dakkada İbo'da yaptık:D)
a.arıcı-11
14.Mayıs.2007, 02:12
Aslında İnteri'in şampiyon olmasını hiç istemiyorum ama özellikle ligin ilk yarısındaki performansla bunu hakediyorlar
darkwizard
14.Mayıs.2007, 14:36
Juve ye gelmesin de nereye giderse gitsin !
yunusgs
14.Mayıs.2007, 16:46
İnter alır şampiyonluğu.
GeNç KaRTaL
14.Mayıs.2007, 18:29
İbrahimoviç haklı.
Wesley Sneijder
15.Mayıs.2007, 00:39
İyi ama kişiliksiz bir oyuncu. Başka örnekleri için bakınız: Franck Ribery...
Del Piero_10
15.Mayıs.2007, 03:01
Juventus'un Çek yıldızı Pavel Nedved takımıyla bu yaz sona erecek sözleşmesini 2009 yazına kadar uzattı.
Amerika'nın Los Angeles Galaxy ve Japonya'nın bazı takımlarından teklifler alan Nedved futbola Juventus ile devam etmeyi seçti.
Fernando Gago
15.Mayıs.2007, 03:09
Nedved'e yakışan futbolu burada bırakması olur umarım böyle yapar ...
Cyzio
15.Mayıs.2007, 03:09
Nedved 1 yıl daha rahat oynardı zaten.Halen çok iyi bir futbolcu.Uzatmasına sevindim..
Universal
15.Mayıs.2007, 03:11
Milan'da revizyon yapılacağı yönündeki haberleri gazetelerden okuduğunu söyleyen Paolo Maldini, takımın revizyona ihtiyacı olmadığını söyledi.
http://www.goal.com/images/18352.jpg
Milan'ın demirbaşı, ikonu, fenomen oyuncusu, yılmaz bekçisi, kadim dostu Paolo Maldini, Milan Televizyonu'na verdiği demeçte, takımda 'sil baştan' operasyonuna gerek olmadığını söyledi.
"Kupayı 20 yıl önce almadık"
Paolo Maldini, bu takımın Dünya Kulüpler Şampiyonası'nı kazandığını ve bunun 20 yıl önce değil, aralık ayında olduğunu söyledi. Kaptan, küllerden doğma fikrine hiç sıcak bakmadığını, yeniden doğmak için sürekliliği de korumak gerektiğini ifade etti.
Gattuso bizimdir, bizim kalacak
Gazetelerde Gattuso'nun takımdan ayrılacağı yönünde haberler okuduğunu ama ne Milan'ın onu ne de onun Milanı bırakabileceğini söyleyen Maldini, "Kaliteli oyuncuları tabii ki başka kulüpler ister. Bu onun gideceği ya da göndeileceği anlamına gelmez" dedi.
Kaynak: Goal TR
Universal
15.Mayıs.2007, 03:18
Nedved'in futbolu burada bırakacağını düşünüyorum. Juve'nin kadrosu sayıldığında içinde Nedved olmassa eksik bir kadro gibi geliyor. Juventus'un en büyük oyuncularından birisidir.
Aykan19o3
15.Mayıs.2007, 03:50
Futbolu burada bırakacaktır gerçek bir Juventuslu:)
Nedvedmania
15.Mayıs.2007, 07:21
demiştim bu sene devam eder ve bırakır diye :) İnşallah Juve GS karşılaşması olur da ilk ve son kez canlı canlı görürüm Nedved'imi :) :)
Del Piero_10
15.Mayıs.2007, 12:58
Şunu izleyin :n:
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=it&code=550e0922c413ac159fd0efdcaabbebdc
tercümesi
-Mancio,Mancio lütfen geri dön!inter'in senin dahi zekana ihtiyacı var!
-Herşey bitti.Roma'dan 6 gol yedik ve sevgili kupamızı kaybettik.
-Hayır! Mahkemeye itiraz ettik ve Guido Rossi bize 6 gol verdi.Maçı 6-0 kazandık.
:zuhaha
canavar20
15.Mayıs.2007, 15:04
Şunu izleyin :n:
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=it&code=550e0922c413ac159fd0efdcaabbebdc
tercümesi
-Mancio,Mancio lütfen geri dön!inter'in senin dahi zekana ihtiyacı var!
-Herşey bitti.Roma'dan 6 gol yedik ve sevgili kupamızı kaybettik.
-Hayır! Mahkemeye itiraz ettik ve Guido Rossi bize 6 gol verdi.Maçı 6-0 kazandık.
:zuhaha
muhahahahah:D:D:D:D sağol abi:zuhaha :zuhaha
eXcitinG
15.Mayıs.2007, 15:08
Roma bir 6 daha atar oLur biter :)
carizzmafb
15.Mayıs.2007, 19:39
atar walla
Fıratcan Alçınkaya
15.Mayıs.2007, 21:46
Inter - mafya ilişkisi ortaya çıkarıldı!
FLAŞ! İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) bu hafta Parma deplasmanında şampiyonluk maçına çıkacak Inter'in, mafya ile bağlantısının olduğu ortaya çıkarıldı.
Interli oyuncuların terziliğini yapan, ancak geçmişte uyuşturucu, hırsızlık ve cinayetten dosyası kabarık olan Domenico Brescia'nın, İtalyan mafyası ile sıkı işbirliği içinde olduğu belirlendi. Domenico Brescia'nın dosyasının kabarık olması nedeniyle polisin takibinde olduğu ve sık sık telefonlarının dinlendiği bildirilirken; bu şahsın, Inter maçlarını VIP tribünündeki özel yerinden izlediği ve Teknik Direktör Mancini'nin yanı sıra yardımcısı Mihajlovic'in de çok yakın arkadaşı olduğu kaydedildi.
55 yaşındaki Domenico Brescia'nın; Roberto Mancini, Sinisa Mihajlovic, kaptan Javier Zanetti, defans oyuncusu Marco Materazzi, efsanevi futbolculardan Alessandro Altobelli ve Interli taraftarların koordinatörü Fausto Salsano ile telefonda yaklaşık 2 bin kez görüştüğü ve özellikle bu görüşmelerin Mancini ve yardımcıları ile yapıldığı ileri sürüldü.
Milano'daki Mafya ile Mücadele Savcısı Marcello Musso'nun önüne gelen dosyaların ne olacağı yönünde bekleyişe geçilirken, yapılan ilk belirlemelere göre 80 kişi hakkında suç duyurusunda bulunulacağı tahmin ediliyor. Bu arada Domenico Brescia'nın, mafya ortaklarından Daniele Bizzozzero ile 2006 ekim ayında yaptığı 3 özel görüşmede savcılığa sunulan belgeler arasında yer alıyor.
KaPaLı
15.Mayıs.2007, 21:51
sanki daha önce interin böyle yaptığını kimse bilmiyodu. Şimdi delillerde var bakalım birşey yapabileceklermi mor(uk)atti'ye
Del Piero_10
15.Mayıs.2007, 21:58
Yeni birşey değil.inter'in bir organize suç örgütü olduğu zaten biliniyordu.Yıllar boyu harcanan bu kadar para karşılığında kazanılan birşey yok ama Inter asla maddi anlamda dar boğaza girmez.Neden sorusunun cevabı bu.
moratti'nin telekulak çetesinin elemanlarının suçlamaları kabul edip içeri alındığını biliyorsunuz.
Zamanında Berlusconi'nin ''bahçıvanı'' olarak evinde barındırdığı Vittori Mangano Sicilya mafyasının en önde gelen isimlerinden biriydi.2000 yılında hapiste öldü.Berlusconi onu konuşmadığı için bir kahraman olarak tanımlıyor.
2004 yılında Berlusconi'nin yayınevinin müdürü Dell'Utri Sicilya mafyası ile ilişkilerinin ortaya çıkışı ile 9 yıl hapse mahkum edildi.
Tabiki bu kadar paranın döndüğü yerde uyuşturucu da var, kumar da, cinayet de.
Ama bu işin sonunda ne olur derseniz cevabım hiçbirşey olur.
Fıratcan Alçınkaya
15.Mayıs.2007, 22:02
Lazio kaosta
Lazio'nun ortasaha oyuncusu Mourad Meghni, spor direktörü Walter Sabantini ve genel sekreter Giampero Persichetti'nin istifalarından sonra klübün kaosa girdiğini itiraf etti.
Lazio'nun ortasaha oyuncusu Mourad Meghni, spor direktörü Walter Sabantini ve genel sekreter Giampero Persichetti'nin istifalarından sonra klübün kaosa girdiğini itiraf etti.
Köklü İtalyan ekibi, Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan elenmesi, Serie A'da bir maç kala 12. sırada bulunduğu için hayal kırıklığı yaratan performansı ile çok yıpratıcı bir sezon geçirdi.İtalya Kupası'nda Inter'e elenilmesiyle Avrupa umutları suya düşünce, spor direktörü Walter Sabatini ve genel sekreter Giampiero Persichetti'nin istifaları geldi.
Problemler bununla da bitmedi, teknik direktör Delio Rossi'ye lig sonunda kapı gösterildi, böylece yeni bir lider kadrosunun takımı ele alacağının sinyalleri verildi."Şu anda Lazio küçük bir kaos atlatıyor ve sonuçlar hiç iyi gitmiyor.
Bunlar takımda değişikliğe gidilmesi gerektiğini gösteren işaretler" diyor Meghni."Beni Lazio'ya getiren spor direktörü [Sabatini] istifa etti ve bana söylenen teknik direktörün de onaylanmadığı.""Benim açımdan ne olacağı belli değil. Biraz daha beklememiz gerekiyor."
Fıratcan Alçınkaya
15.Mayıs.2007, 22:04
GodFather filmlerine döndü iyice İtalya'da Futbol çok kirlenmiş gerçektende...
Xipe Totec
15.Mayıs.2007, 22:16
italyada futbol zaten kirliydi kokusu yavaş yavaş ortaya çıkıyor.. neler olacak görcez bakalım
Del Piero_10
15.Mayıs.2007, 22:24
Bu arada bu bağlantının tamamen tesadüfen ortaya çıkarıldığını söylemeliyim.Yoksa inter'in telefonlarını dinlemek :8:
Polis uyuşturucu trafiğini denetlerken oltaya Mihajlovic,Mancini,Materazzi ve Zanetti takılmış.
UlquioRRa
15.Mayıs.2007, 22:31
Şimdi Inter'i de küme düşürseler.:D
Fıratcan Alçınkaya
15.Mayıs.2007, 22:34
Zidane kafa atmakta haklıymış Matoya :zuhaha
Yahu Berlusconi adam başbakan el koysun araya adam koysun düşürsünşer İnter'i ya da -pundan başlatsınlar...
Del Piero_10
15.Mayıs.2007, 22:39
Berlusconi cebini düşünen bir medya patronu ve yayıncı kuruluş sahibi olarak takımların küme düşürülmesinden yana olmaz.
eXcitinG
15.Mayıs.2007, 23:02
Bu oLayın arkasından birşey çıkmaz. HeyecanLanmaya gerek yok. İnter den bahsediyoruz. Her türLü örtbas ederLer oLayı.
El Comandante
15.Mayıs.2007, 23:11
Umarim seneye küme düserler.
Fernando Gago
15.Mayıs.2007, 23:34
İtalya Ligi'nin son yıllarda epey itibar kaybettiğini düşünüyorum bunun baş sorumlusu Inter zaten ...
Fernando Gago
15.Mayıs.2007, 23:35
Beter olsunlar
yunusgs
15.Mayıs.2007, 23:51
Kimse tarafından sevilmiyor anlaşılan Lazio :D bende aynı kanıdayım inşallah seneye küme düşerler.
yunusgs
15.Mayıs.2007, 23:52
İtalya son yıllarda herkesin gözünden düştü bu olaylar iyice İtalya'nın bitmesine neden olur.
a.arıcı-11
16.Mayıs.2007, 00:20
Zten izlemezdim İtalya Ligini artık yüzüne bile bakmam.Zaten İtalya Mafyalaarıyla ünlü bir ülke olduğundan pek şaşırmadım.
a.arıcı-11
16.Mayıs.2007, 00:21
TAbi canım ne gerek var takımın yaş ortalaması 50 olsun sonra revizyon yaparlar.
fmhastasi
16.Mayıs.2007, 00:26
şampiyonlar liginde genç arsenal'in yaşlı milana neler yaptığını gördük.artık revizyon şart milan da.
Fıratcan Alçınkaya
16.Mayıs.2007, 00:34
tabi canım hep beraber hedef UEFA...
Kaka' gibi adamı UEFA da oynatıcaklar ya ne diyim...
PesimiSTyLa
16.Mayıs.2007, 08:12
İtalya Parlamentosu’nda yapılan görüşmelerden sonra Pazar günü oynanacak Parma maçına İtalyan taraftarların alınmaması gündeme getirildi.
Salı günü yetkililerin yaptığı açıklamada, Catania deplasmanına gidecek olan Roma taraftarlarının gerginlik yaratabileceği belirtilerek, Roma taraftarının Sicilya’ya gitmeleri yasaklanmıştı. Roma tarafından da hafta boyunca bu tek taraflı yasağa tepkiler gelmişti. Çarşamba günü yapılan toplantıda aynı karar Parma-İnter maçı için de çıktı. Karar henüz kesinleşmese de, perşembe günü kararın resmileştirilmesi bekleniyor.
Pazar günü Serie A’nın sonuçlanacağı gün ve maçlar, şampiyonluğa oynayan İnter ve Roma kadar kümede kalma mücadelesi veren Parma ve Catania için de büyük önem taşıyor. Tansiyonu düşürmek ve alınacak başarısız sonuçlardan sonra çıkacak olan olayları önlemek için bu kararın alındığı kulislerde konuşuluyor
Fernando Gago
16.Mayıs.2007, 14:41
Taraftarın olup olmaması fark etmez sahada futbolunu oynadıktan sonra iş biter zaten
Del Piero_10
16.Mayıs.2007, 18:21
En azından tribünden motorsiklet fırlatılmayacak.
Varonil
16.Mayıs.2007, 19:31
Crespo da istemiyor
Brezilyalı futbolcu Kaka'nın ardından bu kez Inter'in Arjantinli oyuncusu Hernan Crespo, Venezuella'da yapılacak Copa Amerika'da oynamak istemediğini açıkladı. Arjantin Milli Takımı Teknik Direktöro Coco Basile, Crespo'nun bu açıklamasına karşılık kimseyi milli takımda yer alması için zorlayamayacağı yorumunda bulundu.
Basile, Copa Amerika maçlarının Pavone, Palaciovez, Saviola ve Diego Milito gibi diğer oyuncuları gözlemlemek için iyi bir fırsat olacağını da sözlerine ekledi. Kaka ve Hernan Crespo'nun ardından Ronaldinho'nun da Copa Amerika'ya katılmama kararı alabileceği ifade edildi.
14.05.2007
Kaynak : DHA
Del Piero_10
16.Mayıs.2007, 21:15
Başta goal.com olmak üzere medyanın bu olaydaki suskunluğu çok manidar.
BaFraLı
16.Mayıs.2007, 23:35
Avrupa'nın önde gelen birçok kulübünün transfer listesinde olan Çek Milli defans oyuncusu Tomas Ujfalusi, sezon sonunda kesin olarak Fiorentina'dan ayrılacağını ve İspanya La Liga'dan bir takıma transfer olacağını açıkladı.
Serie A'da Pazar günü Torino'yla oynanacak maçta son kez Fiorentina forması giyeceğini belirten 30 yaşındaki futbolcu, kulübün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada, "Çok zor bir karardı. Muhteşem 4 yıl geçirdim ancak artık yeni bir heyecan aramanın vakti geldi. La Liga bana çok büyülü bir lig gibi geliyor. Henüz sözleşme imzalamadım çünkü hangi takıma gideceğimin kararını vermedim. Birçok teklif var ama geleceğimin İspanya'da olacağı kesin" dedi.
Sevilla ile Atletico Madrid'in gündeminde olan Çek Milli futbolcu, 2000 yılına kadar formasını giydiği Sigma Olomouc'dan Hamburg'a transfer olmuş ve 4 yıl formasını giydiği Alman ekipte 105 lig maçına çıkıp 2 de gol atmıştı.
Tecrübeli defans oyuncusu, 2004 yılında geldiği Fiorentina'da ise 122 lig maçında sahaya çıkıp 2 gol kaydederken, bu sezon ise 42 resmi maçta görev almıştı.
Ujfalusi, Çek Cumhuriyeti Milli takım formasını ise 64 defa terletmiş ve 2 kez ağları havalandırmıştı.
DisCo
16.Mayıs.2007, 23:53
Konu ilgili başlığa taşınmıştır.
PesimiSTyLa
17.Mayıs.2007, 00:26
Palermo’nun golcüsü Amauri, Milan forması giyen vatandaşı Kakayla birlikte oynamak istediğini söyleyerek ortalığı karıştırdı
Yaklaşık bir aydır Palermolu yöneticilerle görüşme halinde olan Juventus bu transfer için favori olarak gösteriliyor, hatta transferin bugün biteceği konuşuluyordu. Fakat gideceği kulübe bir türlü karar veremeyen Amauri’nin bu kararsızlığı yüzünden Juventus ve Palermo kulüpleri arasında olan bu anlaşma bir kez daha suya düşebilir.
Sky Sport İtalya’ya bir demeç veren Milan sevdalısı Amauri, “Ben ve Kaka Milan’da müthiş bir ikili oluşturabiliriz. Aslında Milan’da bir çok Brezilyalı olması benim oradaki takıma alışmamı daha da kolaylaştırabilir. Şampiyonlar Ligi’ne bu sezon katılamasalar bile bence hala müthiş bir takımlar” dedi. Amauri bundan birkaç gün öncesine kadar Kırmızı Siyahlıların Şampiyonlar Ligi’ne katılamaması halinde Milan’a gitmeyeceğini de söylemişti.
Golcü oyuncunun Juventus’a transferi an meselesi olarak görülse de son açıklamalara bakılırsa henüz hiçbir şey kesin değil. Aynı zamanda Palermo’nun istediği bonservis ücreti Juventus’un önerdiği miktardan da fazla. Bu yüzden siyah beyazlı ekiple olan görüşmelerin tıkanması halinde Amauri’nin Milan’a gitmesi söz konusu olabilir.
Aykan19o3
17.Mayıs.2007, 03:02
Amauri bir Milan'da bir Juve'de :) Fakat şu kesin kim alırsa güzel iş yapar :)
GeNç KaRTaL
17.Mayıs.2007, 03:32
Bu Amauri çok konuşuyor yav.Yok Juve ŞL'ye giderse onlara gidebilirim,yok Kaka ile oynamak isterim.Kaka ile bende oynamak isterim.Tamam iyi bir oyuncu olabilir ama sahada konuşması onun adına daha iyi olacaktır..
Fıratcan Alçınkaya
17.Mayıs.2007, 03:54
Kaka' senle oynamak istiyormu peki :p
a.arıcı-11
17.Mayıs.2007, 04:38
Ben Kaka'yla oynuycam beinde alsın o zaman Milan.:p
Bu adamı Fm de hep Milan alıyor ama öyle bir olayda var:)
deniz.91
17.Mayıs.2007, 04:59
Palermo kakayı alsın o zmn:D
Fernando Gago
17.Mayıs.2007, 06:24
Kendini büyük bir klübe aldırmak istiyorda bunu oynadığı futbolla değil konuşmalarıyla yapıyor :)
Del Piero_10
17.Mayıs.2007, 07:22
Telefon konuşmalarından bazıları kamuya açıldı.
Roberto Mancini ve Mafya üyesi Domenica Brescia, Brescia'nın yardımcısı Daniele Bizzozzero'nun tutuklanışı üzerine tartışırlar.Mancini konuşma sırasında sürgündeki bir mafya üyesinin sağlığını sorar ve ona polisten kaçmaya devam etmesi gerektiğini söylediği ortaya çıkar.
Mancini : Ne oldu? Nasıl tutuklandı? Ona Paris'te kalmasını söylemiştim.
Brescia, Bizzozzero'nun aptal olduğunu söyler.
Mancini : Onunla aramız her zaman iyiydi.
Bazı şifreli konuşmalar ise araştırılmaya devam ediyor.Mancini bir konuşmasında Brescia'dan ona hemen ''iki elbise askısı'' getirmesini ister.
Kaydedilen en önemli ses kayıtlarından biri ise bir Inter personelinin Brescia'nın arabasındaki mal dolu çantalar ile ilgili yaptığı konuşma.
Alicanfmfan
17.Mayıs.2007, 07:24
İnter'e darbe olur bu haftaki şampiyonluk maçını Parma alıp .2. Vurgunu yer İnter...
anil luque
17.Mayıs.2007, 07:39
ınterdekı kadroya bak ama yeltendıklerı ıslere bak yazık yahu
anil luque
17.Mayıs.2007, 07:42
Palermo kakayı alsın o zmn:D
o da guzel :D kakayla kım ıstemez oynamak amaurı efendıı :)
anil luque
17.Mayıs.2007, 07:43
oyle bırsey oldu mu yahu o nasıl ıs =S
Del Piero_10
17.Mayıs.2007, 07:47
oyle bırsey oldu mu yahu o nasıl ıs =S
Bir Atalanta taraftarının motorunu çaldılar ve...
http://img372.imageshack.us/img372/4033/foto41ws1.jpg (http://imageshack.us)
http://img372.imageshack.us/img372/4033/foto41ws1.858a2c97ac.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=372&i=foto41ws1.jpg)
KaPaLı
17.Mayıs.2007, 07:49
Beter olsunlar. Parma mutlaka kazanmak zorunda maçı. 2 puan gerideler. Catania biraz daha rahat onlara beraberlik bile yeter. ROMA şampiyon olur inşallah.
Fernando Gago
17.Mayıs.2007, 09:52
İtalya Serie A ekiplerinden AC Milan'ın tecrübeli futbolcusu Cafu, 5 yılın ardından vedaya hazırlanıyor.
1994, 2002 yıllarında Brezilya forması ile Dünya Kupası şampiyonluğu yaşayan 37 yaşındaki unutulmaz isim yaptığı açıklamada, "Artık ayrılık vakti geldi. Üzücü ama Brezilya'ya dönüyorum" dedi.
Cafu futbola devam edip etmeyeceği yönünde henüz bir karar vermediğini açıklarlan Pazar günü Milan'ın San Siro'da Udinese ile oynayacağı maçın İtalya ekibiyle çıkacağı son maç olduğunu da vurguladı.
2003 yılında AS Roma'dan Milan'a katılan başarılı oyuncu son 1-2 sezondur eski formunu aratmış ve yaşının da verdiği yorgunluk ile yeşil sahalardaki eski performansını ortaya koyamamıştı. Udinese maçıyla birlikte Cafu Milan taraftarlarına ve cephesine 'Hoşçakal' diyecek.
Fıratcan Alçınkaya
17.Mayıs.2007, 09:55
ya zamanında bırakmayarak bence kendilerine olan saygıyı düşürüyolar mesela Zidane tam zamanında bıraktı bir EfsaNe...
Wesley Sneijder
17.Mayıs.2007, 14:43
Geçen gün "Hâlâ kendimi genç hissediyorum." diyordu; şimdi bırakıyor. :D
a.arıcı-11
17.Mayıs.2007, 17:13
Daha bi 10 sene oynardın be Cafu niye bırakıyon.
İyi olmuş yani adam biraz daha oynasa sahada ölecekti:)
a.arıcı-11
17.Mayıs.2007, 17:17
Mancini'ye bak sen Teknik Direktörlüğün yanında part time mafyalıkta yapıyomuş...
El Comandante
17.Mayıs.2007, 18:16
İnter'e darbe olur bu haftaki şampiyonluk maçını Parma alıp .2. Vurgunu yer İnter...
Keske öyle birsey olsa.Roma sampiyon olup,Inter son hafta sampiyonlugu kaybetse süper olur.
Inter´i mafya ile baglantilari oldugu zaten biliniyordu,bu konunun üzerine gidebilecek mi bakalim Federasyon...
Del Piero_10
17.Mayıs.2007, 19:13
Libero adlı gazetenin editörü Vittori Feltri geçtiğimiz günlerde şok bir iddiada bulundu.
Inter takımının antreman yaptığı sahanın yakınlarında yaşayan zararsız bir kedinin sadece siyah renkli olduğu için Figo tarafından öldürüldüğünü söyledi.
Feltri : İçlerinden birinin kara kediyi farketmesiyle herşey başladı.Üçüncü milenyumda yaşıyoruz.Tüm cadılar yüzyıllar önce yakıldı ancak bazı embesiller hala kara kedilerin uğursuzluk getiridiğine inanıyorlar.
Feltri, Figo'nun kötü şansın sona ermesi umudu ile spor arabasını üstüne sürerek kediyi öldürdüğünü söyledi.
Luis Figo olayı reddetti ancak Feltri iddiasında ısrarlı ve Figo ile mahkemede görüşmeyi bekliyor.
Anthony Sormani
Yorumsuz
Alicanfmfan
17.Mayıs.2007, 19:14
Anlaşılmaz bir batıl inanç karsısında bir can'ı yok etmek oldukça vahşet birşey olsa gerek...
Professeur
17.Mayıs.2007, 19:19
Şimdi ben buna birşey desem olmayacak.O yüzden susuyorum sadece.Figo koçum senin devrin geçti artık futbolu bırakman lazım,kedileri öldürmen değil.Resmen bir canilik bu ya.Nasıl Allah'ın verdiği bir canı alırsın sen?
El Comandante
17.Mayıs.2007, 19:23
Resmen vahset bu yahu,caniliktir bu.
Üçüncü milenyumda yaşıyoruz.Tüm cadılar yüzyıllar önce yakıldı ancak bazı embesiller hala kara kedilerin uğursuzluk getiridiğine inanıyorlar.
GodfatheR
17.Mayıs.2007, 19:24
Yorumsuz...
fenerbahce_1907
17.Mayıs.2007, 19:37
ikinci mac oynanıyor su anda 6dk 0-0 mac
hp-fm-gs
17.Mayıs.2007, 19:45
Del_Piero10 süper bir yaklaşım..:zuhaha
Fıratcan Alçınkaya
17.Mayıs.2007, 20:07
karekter meselesi...
Fernando Gago
17.Mayıs.2007, 20:25
Figo'nun yaptığı nir hareket neden Inter klübünün üzerine yıkılıyor :)
KaPaLı
17.Mayıs.2007, 20:32
Takımının karaktersizliği figo'yada yansımış anlaşılan.
Del Piero_10
17.Mayıs.2007, 20:40
Figo'nun yaptığı nir hareket neden Inter klübünün üzerine yıkılıyor :)
Takım arkadaşlarının uğursuzluktan endişe etmesi üzerine Figo onlar için ''kötü şansı'' uzaklaştırmış.
SiR ToMaSRoSiCkY1
17.Mayıs.2007, 21:18
Bıraksın artık.Ama gelmiş geçmiş en iyi sağ bekler arasında unutulmazlar arasında bir oyuncu.
Fıratcan Alçınkaya
17.Mayıs.2007, 21:19
Kupa gelir AS Roma ya... Çok sevindim RoMa nın kazanmasına...
tosunpasa
17.Mayıs.2007, 22:37
ya zamanında bırakmayarak bence kendilerine olan saygıyı düşürüyolar mesela Zidane tam zamanında bıraktı bir EfsaNe...
Kesinlikle haklısın Can abi.. Zamanında bıraksaydı bir efsane olacaktı belkide ama uzatması formunun düşmesine ve doğal olarak kendisine olan saygının azalmasına sebep oldu... Keşke Roma'dan ayrılıp Milan'a geldiği zaman futbolu bıraksaydı, çok geç kaldığını düşünüyorum.
GeNç KaRTaL
17.Mayıs.2007, 23:07
http://www.linternaute.com/sport/foot/dossier/espoirs-francais/images/5.jpg
Milan'a Fransız kaleci
Fransa'nın Nice takımında forma giyen 21 yaşındaki kaleci Hugo Lloris, Milan yolunda. Fransız file bekçisinin, İtalyan deviyle dört yıllık sözleşme imzalamak üzere anlaşmaya vardığı; ancak iki kulübün bu transfer için henüz el sıkışmadığı öğrenildi.
Bu sezon Brezilyalı kalecisi Dida'nın çok sayıda hatalı gol yemesiyle canı yanan Milan'ın, genç Lloris'in transferini bitirmek için elinden geleni yapacağı ifade edilirken, Nice kulübünün Lloris için 7 milyon Euro'luk bir bonservis ücreti belirlediği ifade ediliyor. Dida'yla sözleşmesini iptal etmeye kesin karar veren Milan'ın, Lloris transferi için Olimpik Lyon takımıyla yarıştığı da gelen haberler arasında.
eXcitinG
17.Mayıs.2007, 23:11
Gerçekten ama gerçekten Müthiş bir kaLeci .
GeNç KaRTaL
17.Mayıs.2007, 23:19
Şu ana kadar seyretmişliğim yok ama methini çok duydum.
Since-1907
17.Mayıs.2007, 23:26
ben Avrupadan Futbolu izlerken genelde Fransa ligini es geçerim o yüzden izlemişliğim yok ama Milan alıyorsa vardır bi bildiği..
eGowiCh
18.Mayıs.2007, 01:20
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_19273_perrotta.jpg
İtalya Kupası Roma'nın
İtalya Kupası'nı finalde Serie A şampiyonu Inter'i 6-2 ve 1-2'lik skorlarla eleyen Roma kazandı. Sarı kırmızılılar, böylece 16 yıl sonra Coppa İtalia'yı müzelerine götürmeyi başarmış oldu.
Serie A'da haftalar önce şampiyonluğu garantileyen Inter'i ilk maçta 6-2 ile hezimete uğratan Roma, ikinci karşılaşmaya bu avantajını korumuk amacıyla çıktı. İlk yarıda bunu başaran başkentin sarı kırmızılıları, ikinci devrenin ilk düdüğüyle büyük baskı altında kaldı. 50. dakikada Maicon'un ortasına nefis bir kafa vuruşu yapan Crespo, Inter'i 1-0 öne geçirdi. Bu golden 5 dakika sonra bu kez Cruz, sağ çaprazdan güzel vurdu ve skoru 2-0'a taşıdı.
Roma bu dakikalardan sonra oyunu biraz yavaşlatmaşı başardı. 71. dakikada Mancini'nin topuna elle müdahale eden Cordoba kırmızı kartla oyundışında kaldı. 83. dakikada Totti'nin kötü vuruşuna ayak koyan Perrotta maçın skorunu 2-1 olarak belirledi.
Böylece bu sezonki en önemli rakibinin evinde kupa sevinci yaşamasını ikinci kez engelleyen Roma, 8. Coppa İtalia kutlamasını da Guiseppe Meazza'da yaptı. Daha önce bu kupayı 7 kez kazanan Roma, son olarak 1991'de İtalya Kupası'nı kaldırmıştı.
Cyzio
18.Mayıs.2007, 01:43
Adam 21 yaşında.Milan prensiplerine ters bir yaş en az 30 olmalı..
Lionel Andres Messi
18.Mayıs.2007, 01:54
biliyorum bunu yaşına göre oldukça olgun oynuyor.transfer olursa güzel olur.
GeNç KaRTaL
18.Mayıs.2007, 01:57
Adam 21 yaşında.Milan prensiplerine ters bir yaş en az 30 olmalı..
Kaka ve Pato'nun kontenjanından gelir o halde..
crazzy
18.Mayıs.2007, 02:15
Inter, AS Roma'yı İtalya Kupası'nda 2-1 yenmesine rağmen, kupanın sahibi olamazken, karşılaşmada Patrick Vierira sakatlandı.
30 yaşındaki Fransız oyuncunun, Romalı Rodrigo Taddei ile girdiği pozisyonda sakatlanırken, Serie A'da kalan 2 haftada ve Fransa'nın 2 ve 6 Haziran'da Ukrayna ve Gürcistan ile yapacağı karşılaşmalarda oynayıp oynayamacağı belirsiz.
Universal
18.Mayıs.2007, 02:43
İtalya Ligi’nde çok kritik bir haftasonu öncesi İnter Milan mafya skandalıyla adeta şok yaşıyor.
http://www.goal.com/images/29990.jpg
Serie A’da sezonun son maçlarının oynanacağı bu Pazar, ikinci sıradaki Roma’nın sadece bir puan önünde olan İnter de Parmayla karşılaşacak.
Mavi Siyahlıların üzerindeki baskı Milan’a yenilmelerinden ve kendi sahalarında Siena’yla beraber kalmalarından sonra iyice arttı. Şimdi de The Daily Telegraph gazetesinin öne sürdüğü kulüp, teknik direktör Roberto Mancini ve yardımcısı Sinisa Mihaljovic’in de içinde bulunduğu Mafya skandalı adeta şok etkisi yarattı.
Olay, daha önce cinayetten hüküm giymiş olan İnter’in malzemecisi Domenico Brescia’nın Crisafulli Mafyasıyla bağlantılı olması. Polis, 55 yaşındaki Brescia’nın kokain satıcısı olmasından şüpheleniyordu ve Brescia bu yüzden dedektifler tarafından sıkı bir takip altındaydı.
Brescia’nın görüşmelerinin 200’den fazlasının Mancini ve Mihaljovic ile olması ve birkaç İnterli oyuncunun da bu görüşmelere dahil olmasıyla basına sızdı. Bu görüşmelerin birçoğu yalnızca sıradan görüşmeler.
Fakat bir görüşmede Brescia ve Mancini’nin Daniele Bizzozzero hakkında konuşurken kaydedildi. Bu görüşmede Mancini Brescia’ya “Ona ne oldu diye sorarken. Ne zaman yakalandı? Ona Paris’te beklemesini söylemiştim” diyor.
Brescia da Mancini’ye Bizzozzero’nun aptallık yaptığını söyleyerek cevap veriyor Mancini’nin cevabı da “O her zaman benimle iyi anlaşırdı” oluyor.
Bir başka telefon görüşmesindeyse Mancini gizli bir şekilde Brescia’dan acilen iki elbise askısı isterken bir diğer İnter çalışanıysa Brescia’ya “İçi dolu bir paketten” bahsediyor.
Kaynak: Goal TR
Fıratcan Alçınkaya
18.Mayıs.2007, 02:57
süper transfer olur...
Fernando Gago
18.Mayıs.2007, 03:06
Ochoa'yı alsa 10 sene rahat kalede :) Açıkcası bende tam oalrak tanımıyorum bu kaleciyi en iyisi fmden balmak :)
GeNç KaRTaL
18.Mayıs.2007, 03:14
Ochoa'yı alsa 10 sene rahat kalede :) Açıkcası bende tam oalrak tanımıyorum bu kaleciyi en iyisi fmden balmak :)
Fm dede özellikleri bayağı iyi.
http://img81.imageshack.us/img81/667/hugollorisbq9.jpg (http://imageshack.us)
http://img81.imageshack.us/img81/667/hugollorisbq9.a603f4bc28.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=81&i=hugollorisbq9.jpg)
Varonil
18.Mayıs.2007, 05:59
Hiç izlemedim ama methini duydum bende.Eğer gerçekte de FM'deki gibiyse Milan'a iyi bir transfer olur ..
Fıratcan Alçınkaya
18.Mayıs.2007, 07:48
Milan'dan bir yıldız daha kayacak
Haftasonu Milan ile son maçına çıkacak olan Brezilyalı sol bek Serginho kulübe veda etmeye hazırlanıyor.
Milano temsilcisine 1999 yılında Sao Paulo’dan gelen 36 yaşındaki futbolcu kulübünde hemen hemen tadılabilecek bütün başarıları tattı. Sözleşmesi bir ay içinde sone erecek olan ve yeni sözleşmeye imza atmayacak olan Serginho, haftasonu Udinese karşısında son kez Milan forması giyecek.
Sırtındaki rahatsızlıktan dolayı formuna tam olarak kavuşamadığını belirten emektar futbolcu, “Artık ayrılma zamanı geldi, 1999 yılında Shevchenko ve Gattuso ile birlikte takıma katıldım , burada 9 unutulmaz sene yaşadım. Tüm herşey için kulübüme ve taraftarlara teşekkür ediyorum” dedi. Yıldız futbolcu ayrıca İtalya’da hep kendi ülkesinden birşeyler bulduğunu, buraya bir hedef uğruna geldiğini belirterek kulüpteki misyonunu tamamladığını söyledi.
Serginho’nun her zaman evi olarak gördüğü ve çok mutlu olduğunu vurguladığı San Siro’dan bu hafta sonu ayrılan tek Brezilyalı yolcu Serginho olmayacak. Efsanevi kaptan Cafu’nun da taraftara elveda diyecek olması pazar akşamı taraftara duygusal anlar yaşatacak gibi görünüyor.
RoNNiE91
18.Mayıs.2007, 08:20
Zamanı gelmişti.Çok emek verdi dünya futboluna.
KaPaLı
18.Mayıs.2007, 08:38
Cafu - Serginho - Favalli. Milan'ın çok para harcaması gerekecek
Wesley Sneijder
18.Mayıs.2007, 08:59
İşte bu!!! Inter bir kupa daha kaybetti.
eXcitinG
18.Mayıs.2007, 12:57
HeLaL oLsun Roma`ya çok sevindim kazanmaLarına.
Del Piero_10
18.Mayıs.2007, 13:36
Roma'yıda küme düşürürler.
TaşkınMahmut
18.Mayıs.2007, 13:47
yok artık hiç bişey yapmazlar. :)
Nocna Mora
18.Mayıs.2007, 15:02
İnşallah hemen iyileşir...
pinturicchio68
18.Mayıs.2007, 17:41
Büyük bir süpriz olmassa Del piero sezonu 21 golle gol kralı olarak kapatacak.:0:
RoNNiE91
18.Mayıs.2007, 17:56
Allah şifa versin.Ne diyeyim.
canavar20
18.Mayıs.2007, 18:02
uzun süre ama:(
Fıratcan Alçınkaya
18.Mayıs.2007, 20:08
İnter için sorun olmaz ama Milli Maçlara yetişemesse Fransa için büyük kayıp olur...
Del Piero_10
18.Mayıs.2007, 20:10
Mavuba ile Bodmer yerini fazlasıyla doldurur.
deniz.91
18.Mayıs.2007, 20:28
sezon bitti zaten geçmiş olsun
the_imam912
18.Mayıs.2007, 20:29
Geçmiş olsun ama yeri doldurulur.
hp-fm-gs
18.Mayıs.2007, 20:56
Vieira'nın oyndaığını görmedim ben.Her maç cezalı,sakat..
Hiçte üzülmedim.Ayrıca yeride rahatlıkla doldurulur...
KaPaLı
18.Mayıs.2007, 21:23
İtalya Serie A ekibi AC Milan'ın, Celtic'in Polonya'lı Milli kalecisi Artur Boruc'u renklerine bağlamak için girişimlere başlamaya hazırlandığı iddia edildi. Ocak ayında kulübüyle olan mevcut sözleşmesini 2011 yılına kadar uzatan 28 yaşındaki kalecinin, Milan'ın yanı sıra Bayern Münih ve Tottenham kulüplerinin de transfer listesinde olduğu söyleniyor.
Sezon sonunda Brezilya'lı file bekçisi Dida'yla yolları ayırması beklenen Milano temsilcisinin genel menajeri Ariedo Braida, Daily Record gazetesine yaptığı açıklamada, "Son yıllarda Celtic formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde başarılı işler çıkarıyor. Dida'yı kaybedeceğiz ve 2. kalecimiz Kalac'ın da yaşı artık çok fazla. Boruc'un 10 Milyon Pound'luk bonservis bedeli birazz yüksek ancak transfer ihtimalini yüksek görüyorum. Transfer sezonu açıldığı zaman herşey netleşecektir" dedi.
2005 yılında Legia Varsaw'dan Celtic'e transfer oan Polonya'lı file bekçisi, bu sezon Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Spartak Moskova ile oynanan ve penaltı atışlarına kalan mücadelede kurtardığı 2 penaltıyla kahraman olmuştu. Celtic böylelikle, bir Avrupa Kupası mücadelesinde tarihinde ilk kez penaltı atışlarında kazanan taraf olmuştu.
Celtic kalesini toplamda 132 defa giyen Polonya'lı kaleci, 2006 Dünya Kupası kadrosunda da yer aldığı Milli takım formasını ise 32 defa terletmişti.
Fıratcan Alçınkaya
18.Mayıs.2007, 23:28
İyi kaleci aslında ama Ochoa alınsa daha ii olur...
El Comandante
18.Mayıs.2007, 23:30
Milan bütün kalecilerle ilgileniyor,böyle haberler bitmeyecek anlasilan.
goosfraba
18.Mayıs.2007, 23:38
Yana yana kaleci arıyorlar, kimi alacaklar bakalım.
Cyzio
18.Mayıs.2007, 23:44
Dakikalar 30.Roma 1-0 önde.Parma Inter karşısında tek kale oynuyor..
KaPaLı
18.Mayıs.2007, 23:50
Parma ilk başlarda kaçırdığı 2 golun 1 tanesini atsa çok iyi olacaktı. Zaten Roma 1-0 öne geçti iyice panik olacaklardı. 33 Numara Ferdinand Coly'ye dikkat :n:
Cyzio
18.Mayıs.2007, 23:52
Inter oyunda dengeyi kurdu.Dakika 47..
KaPaLı
18.Mayıs.2007, 23:56
Hakem Patrick Vieira denen insan hayvanını atmadı Couto'nun yüzü çok fena oldu.
İnter Maçını NTV ROMA maçını Kanal24 veriyo
Cyzio
19.Mayıs.2007, 00:05
Roma'nın şampiyonluğuna son 45 dakika..
Fıratcan Alçınkaya
19.Mayıs.2007, 00:10
Hakem ne yapar eder golü attırır İnter'e...
Aykan19o3
19.Mayıs.2007, 00:17
Haydi be Parma dayan bi 45 dakika daha..
El Comandante
19.Mayıs.2007, 00:17
Roma sampiyon olacak insAllah.(:
Cyzio
19.Mayıs.2007, 00:18
50 dakikalar oynanıyor haydi be Parma dayan..
Fıratcan Alçınkaya
19.Mayıs.2007, 00:24
ißo giriyor birazdan oyuna...
Fernando Gago
19.Mayıs.2007, 00:24
İşin kötü tarafı Parma'ya galibiyet lazım ileride risk alacaklardır Inter bunu iyi değerlendirebilir ...
Fıratcan Alçınkaya
19.Mayıs.2007, 00:25
Bu arada DelPiero gol kralı oldu sayılır...
Aykan19o3
19.Mayıs.2007, 00:28
Inter yüklenmeye başladı Parma Kontra'dan bir gol bulursa bu iş biter :)
Alicanfmfan
19.Mayıs.2007, 00:31
Bende Şampiyonun Roma olmasını istiyorum.İddiam tutacak böyle giderse haydi bastır Parma.
Aykan19o3
19.Mayıs.2007, 00:37
İbrahimovic attı :( Parma'nın hücum gücü çok yetersiz..
Alicanfmfan
19.Mayıs.2007, 00:38
İnter attı be of of
Fernando Gago
19.Mayıs.2007, 00:40
İş bitti o zaman
nerazzuri
19.Mayıs.2007, 00:41
Zlatan ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu gösterdi. İNTER ŞAMPİ...
Fıratcan Alçınkaya
19.Mayıs.2007, 00:47
inanılmaz yağmur yağıyo ya.
Materazzi çok çirkef bir adam Zidane ii ki kafa atmış...
Alicanfmfan
19.Mayıs.2007, 00:53
Materazzi çok çirkef bir adam Zidane ii ki kafa atmış...
Daha yeni mi anladın Fıratcan :zuhaha
UlquioRRa
19.Mayıs.2007, 00:53
2-0. Şampiyonluk kesinleşti.
Emurafu
19.Mayıs.2007, 00:54
İbrahimovic show yapıyor..Parma'ya üzüldüm..
Aşk-ı Şehir
Bu adam insan değil. İbrahimoviç'ten bahsediyorum. İnter artık şampiyon. Of of... :( Gitti Parma. Roma'da kaçırdı şampiyonluğu.
Aykan19o3
Zlatan İbrahimovic Parma'yı bitirdi..
UlquioRRa
19.Mayıs.2007, 01:02
Efsane yavaş yavaş batıyor. Yazık oldu Parma'ya.
Fernando Gago
19.Mayıs.2007, 01:06
Bu maçtan sonra Inter hayatta bırakmaz Zlatan'ı :) ...
KaPaLı
19.Mayıs.2007, 01:06
Yazıklar olsun böyle hakeme böyle lige. Golden önce faul yapılıyo Vermiyo giden top gol oluyo. Kaleci bozuntusu julio cesar Lucarelli'nin ayağına direk dalıyo devam. Materazzi denen insan ( ? ) Budan'ı gole giderken düşürüyo devam. Vieira denen insan ( ? ) İlk yarıda F.Couto'ya vuruyo yüzünü dağıtıyo sarı bile yok. dk 80. çift vuruş yapılıyo baraj 6 metre. Daha neler neler yazarım ama aşırıya kaçcm.
Fernando Gago
19.Mayıs.2007, 01:08
Catania'da golünü atmış ..
Lucarelli'nin pozisyonu penaltı değildi.
Aykan19o3
19.Mayıs.2007, 01:13
Yazık oldu Roma'ya.. Tebrikler Inter. :S
nerazzuri
19.Mayıs.2007, 01:17
Zlatan Zlatan Zlatan. Bu adamı zaten seviyordum. Mu maçtan sonra gözümde değeri kat kat arttı.
Tebrikler İnter.
Fernando Gago
19.Mayıs.2007, 01:25
İtalya'da Inter şampiyon!
http://www.sporx.com/images/1/34/2002_9447_5538_B_inter_roma001.jpg
İtalya 1. Ligi Serie A'da 2007-2008 sezonunun şampiyonu Inter oldu. Son haftaya takipçisi Roma'nın 1 puan önünde lider giren Inter, Parma deplasmanında 62 ve 79. dakikalarda İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic'in attığı gollerle maçı 2-0 kazanıp şampiyonluğunu ilan etti. Inter bu zaferle 16. şampiyonluğuna ulaştı.
Bu sonuçla Parma, Empoli ve Livorno'dan sonra küme düşen son takım oldu ve Serie A'ya veda etti. İtalya'nın en köklü takımlarından Parma, önümüzdeki sezon Serie B'de mücadele edecek.
Yoğun yağmura rağmen Ennio Tardini Stadı'nı tıklım tıklım dolduran 28 bin Parma taraftarı bu mağlubiyet sonrası büyük üzüntü yaşarken, haftalar öncesinden şampiyon olması beklenen Inter ise, şampiyonluğu son hafta elde ederek mutlu sona ulaştı. Haftaya 82 puanla lider giren Mavi-siyahlılar, aldıkları 3 puanla 85 puana yükselip şampiyonluğa ulaştı.
Roma başaramadı
Sporx TV'den naklen yayınlanan maçta deplasmanda Catania ile 1-1 berabere kalarak, şampiyonluk umutlarını bu deplasmanda bıraktı. Inter'in galibiyeti başkent ekibini yıktı. Roma, İtalya 1. Ligi'ni 2. sırada bitirdi. 8. dakikada Vucinic'in golüyle 1-0 öne geçen Roma, 85. dakikada Martinez'in golüne engel olamadı ve Catania deplasmanından 1 puan alarak sezonu 82 puanla tamamladı. Maçı 1-0 öne götüren Roma, Inter maçından gelen gol haberleriyle moralman çöktü ve 85. dakikada Martinez'in golüne engel olamadı. Başkent temsilcisi bu beraberlikle 82 puanla Serie A'yı 2. sırada bitirdi. Roma önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek.
Parma 18 yıl sonra Serie B'de
Parma ile küme düşmeme mücadelesi veren Catania ise, Inter'in Parma'yı yenmesiyle kümede kaldı. Haftaya 36 puanla Parma'nın 2 puan önünde giren Catania, Roma'ya yenilirse ve Parma'nın da Inter'i yenmesi halinde küme düşecekti. Ancak Inter Parma'yı mağlup edip şampiyon olurken, bir anlamda Catania'nın da kümede kalmasını sağlamış oldu. Catania, taraftarı önünde Roma ile berabere kalarak puanını 37'ye çıkardı ve ligde kalan takım oldu.
Müzesinde UEFA Kupası bulunan Parma, yıllar sonra Serie A'ya veda etti. Ennio Tardini Stadı'nı dolduran Parma taraftarları maçtan sonra çok büyük üzüntü yaşadı.
2007-2008 sezonunda Serie A'ya veda eden takımlar şöyle;
Empoli 36
Parma 34
Livorno 30
Şampiyonluk yarışı;
Inter 85
Roma 82
eXcitinG
19.Mayıs.2007, 01:43
Herkesin kararına saygı duymanız gerekir. Size göre İnter çirkeftir, diğer kişiLere göre sempatik bir takımdır. Herkesin fikirLeri farkLı. Bu tür yorumLar yaparak bir şey kazanamazsınız.
Ne kadar Romanın oLmasını son ana kadar istesemde, İnter i de kutLamak gerek.
Fıratcan Alçınkaya
19.Mayıs.2007, 01:51
Milan UEFA ya gidiyor...:)
Cafu golle veda etti takımına...
Lionel Andres Messi
19.Mayıs.2007, 01:59
livormo küme düşmüş forum birazdan yıkılır:icon_neutral:
El Comandante
19.Mayıs.2007, 02:30
livormo küme düşmüş forum birazdan yıkılır:icon_neutral:
Zaten haftalar öncesinden kesinlesmisti küme düsecegi,ondan dolayi öyle tartisma falan olmaz,üzüntü var biz Livornolularda ama olsun,seneye cikariz Empoli ile beraber Seri A ya:)
Universal
19.Mayıs.2007, 03:09
Puan Tablosu:
http://img413.imageshack.us/img413/3636/seriapuandurumuxa8.png
Inter'i tarihinde son kez yakaladığı şampiyonluk için tebrik ederim. Seneye, Juventus ile Milan geri döneceği için Inter'in artık ikincilik gibi bir ihtimali bile olacağını sanmıyorum.
Parma'nın ligden düşmesine yıkıldım. Söylenecek söz yok yıllardır aynı tabloyu görüyorduk ve son hafta ligde kalıyordu artık düştüler. Umarım toparlanıp tekrar bu lige çıkarlar. Ama böyle devam ederse Seria B'den de düşebilirler.
Del Piero_10
19.Mayıs.2007, 03:37
Şampiyon kadro poz veriyor
http://img150.imageshack.us/img150/1886/antiinter601smallre0.jpg (http://imageshack.us)
http://img150.imageshack.us/img150/1886/antiinter601smallre0.0597d16bfb.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=150&i=antiinter601smallre0.jpg)
Lionel Andres Messi
19.Mayıs.2007, 03:43
hepsi bu sene moratti önderliğinde elinden geleni yaptılar zaten haketmişlerdi.
KaPaLı
19.Mayıs.2007, 03:45
Milan maçını izleyinde hakem hatası nasıl olur görün. İtalya'da futbola temiz diyenin aklından şşüphe ederim.
Del Piero_10
19.Mayıs.2007, 05:04
Juventus ve İtalya milli takımının efsanevi oyuncusu Alessandro Del Piero sezonu ligde 21 gol ile kapatarak Capocannoniere yani gol kralı ünvanını kazandı.
Sezona yavaş bir başlangıç yapmış,milli takımdan kesilmiş ve herşeyin kötüye gittiği bir anda Del Piero'nun dönüşü muhteşem oldu ve Juventus'un Serie B'den dönüş yaptığı ve zirvedeki rakiplerinin tümünü yenip,hiçbirine yenilmediği sezonda takım için bir numaralı itici güç oldu.
1997/1998 yılında 21 gol atan ancak geçirdiği çok ciddi sakatlık sonucu o rakama tekrar ulaşamayan Del Piero bu sezon yine aynı sayıda gol atmayı başardı.Ligin son maçında 22.golüne ulaşma şansını arkadaşı David Trezeguet ile gol krallığını paylaşmak için tepmesi ise sezonun unutulmaz anlarından biriydi.
Paolo Rossi'den sonra bir ilk
Geçen sezonu Serie B'de gol kralı olarak kapatan Del Piero bir sezon sonra Serie A'da gol kralı olarak daha önce Paolo Rossi'nin başardığı bu büyük onura ortak oldu.
21 gollü Del Piero'nun arkasında takım arkadaşı Fransız David Trezeguet 20 golle yer alırken Genoa'dan Marco Borriello 19 golle üçüncü oldu.
73 gol ile ligin en çok gol atan takımı olan Juventus'ta Del Piero - Trezeguet ikilisi toplam 41 gol atarak büyük bir başarı elde etti.
19.Mayıs.2007, 05:09
Del Piero, Trezeguet, Nedved Juve'nin herşeyi..
Ayrıca Del Piero'nun Serie A'ya dönüşü muhteşem oldu.
Alicanfmfan
19.Mayıs.2007, 05:10
Del Piero Bence İtalya Milli Takımı'nda olmalı...
Del Piero_10
19.Mayıs.2007, 05:35
Burada şimdi fark ettiğim daha büyük bir rezillik var.
Roma, son dakikalarda Catania'dan golü yeyince küme düşen takım Empoli oldu.Eğer Roma maçı kazansaydı düşen takım Catania olacaktı.
Başından dibine kadar olacaklar önceden yazılmış, oynanan maçların %53'ünde hakem kararları ile sonucun değiştirildiği istatistiklerle kanıtlanmış ve bu dalda bir rekor kırılmış sezonun ardından tüm alkışlar bir zamanlar "Campionato Io ti amo" olarak bilinen dünyanın en güzel ligini bu duruma düşüren Massimo Moratti ve telekulak çetesine gidiyor.:k:
GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2007, 05:46
Tebrikler İnter.Bütün çirkefliklere rağmen..
carrey
19.Mayıs.2007, 05:54
fransa milli takiminda orada oyniyan cok iyi futbolcular var pek kayip olcaga benzemiyor
Wesley Sneijder
19.Mayıs.2007, 14:28
AC Milan haberlerini buradan paylaşalım. Bizim Juve'den ne eksiğimiz var. :p
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Rui Costa'dan Mesaj Var
İstanbul 2005 finalinin drama kurbanlarından Rui Costa, artık Milan'ın futbolcularından değil. Ancak Portekizli, Galliani'ye bir mektup yazarak, "gönlüm sizinle" dedi.
Mektubunda, "Benim gibi, Milan'da oynama fırsatı bulmuş futbolcular, kendilerini hiçbir zaman o takımdan ayrılmış gibi görmezler" diyen Manuel Rui Costa, kısacık mektubunda şu dilekte bulundu:
"Kulübe, Başkan'a, Ancelotti'ye ve tüm futbolculara, finalde kalbimin onlarla olacağı mesajını gönderiyorum. Bu sezon gösterdiğiniz başarı nedeniyle sizinle gurur duyuyorum. Liverpool'u yenerseniz, bu benim için de bir rövanş gibi olacak. İyi şanslar."
eGowiCh
19.Mayıs.2007, 14:46
Nesta 2011'e kadar Milan'da
Milan'ın İtalyan defans oyuncusu Alessandro Nesta, kulübüyle olan sözleşmesini 2011'e kadar uzattı.
http://www.ntvspor.net/Images/14196.jpg
İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından AC Milan'da, Alessandro Nesta'nın sözleşmesinin 2011 yılına kadar uzatıldığı kaydedildi.
Serie A takımlarından Lazio'da 9 sezon forma giydikten sonra 2002 yılında AC Milan ile anlaşan 31 yaşındaki futbolcu ile sözleşme yenileyen kulüp yönetimi, futbolcuya ödenen ücretle ilgili açıklama yapmadı.
Ac Milan ile Lazio, 61 puanla ligde 3. sırayı paylaşırken, ligin zirvesinde 93 puanla şampiyonluğu garantileyen İnter Milan bulunuyor.
NTVSpor
RoNNiE91
19.Mayıs.2007, 14:54
Milan'ın yerinde bende olsam,bende kaçırmazdım böyle bir defans oyuncusunu.Uzatmakla iyi yapmış Milan.
bu sene pek faydalanamadılar bizde pek fazla izleyememiştik inşallah önümüzdeki senelerde tekrar form tutar
yunusgs
19.Mayıs.2007, 16:24
Tebrikler İnter.Ama İtalya artık izlenebilecek bir lig olmaktan çıktı.
eGowiCh
19.Mayıs.2007, 16:56
Artık kariyerini Milan'da sonlandırır Nesta. AC Milan'ın efsanesi olur.
canavar20
19.Mayıs.2007, 18:30
artık Nesta bir efsane oldu bence
canavar20
19.Mayıs.2007, 18:34
güzel olur :) ama del piero 10 gibi iyi yapamassın:)
Fıratcan Alçınkaya
19.Mayıs.2007, 19:00
Nesta Milan için çok değerli büyük ihtimalle futbolu Milan da bırakıcak... Çok iyi bir defans...
Fıratcan Alçınkaya
19.Mayıs.2007, 19:03
Hadi Bakalım kolay gelsin bol şanslar...
Del Piero_10
19.Mayıs.2007, 20:06
http://xs215.xs.to/xs215/07206/0delplo5[1].jpg (http://xs.to)
http://xs215.xs.to/xs215/07206/juve1_v01[1].jpg (http://xs.to)
Juventus bugün Arezzo'yu deplasmanda 5-1 yenerek Serie A'ya geri döndü.
Yani Kral sarayına döndü yani İtalya Ligi geri döndü.
Bu başlıkta sezonun özetini ve oyuncu notlarını ekleyeceğim.
Şimdiden söyleyeyim inter,şike,moratti vs. bahsetmeyeceğiz sadece sezon değerlendirmesi olacak
shamur1
19.Mayıs.2007, 20:10
Puan Durumu
http://img294.imageshack.us/img294/3871/talyask8.jpg
Gol Krallığı
http://img150.imageshack.us/img150/5007/italyagolcu9.jpg
hp-fm-gs
19.Mayıs.2007, 20:10
Tebrik ediyorum.Artık hakettiğimiz yerdeyiz.
Fıratcan Alçınkaya
19.Mayıs.2007, 20:14
Yeniden Seri A dayız... Yeniden Siyah-Beyaz Juventus zamanı... Artık formaları çıkarma zamanı geldi... Özgür diğer konuda bende aynı başlığı kullandım... İşte ortada Kral olunca herkes aynı şeyi düşünüyo...
Fıratcan Alçınkaya
19.Mayıs.2007, 20:21
Palermo & Lazio hayal kırıklığı olmuş...
Juve 2oyuncu ile gol kralı olmasıda güzel bu performansa rağmen Trezeguet milli takıma alınmadı...
ThersoN
19.Mayıs.2007, 20:22
ah şu sicilyalılar :D
ThersoN
19.Mayıs.2007, 20:23
ben de izlemedim ama Milan' a kaleci lazım
ThersoN
19.Mayıs.2007, 20:24
daha brezilya da oynar ya, yeni romario olsun
Del Piero_10
19.Mayıs.2007, 20:34
Sezon öncesi
Sezon başlamadan karamsar hava hakimdi.-30 puanlık idam cezası açıkça Juventus'un 2 sezonunu Serie B'de geçirmesi için verilmişti.
Capello Juventus ile 2005-2006 yılının şampiyonluğunu kutlarken Serie B nin kendisini korkutmadığını söylemişti.Ancak söylediklerinin aksine en çok o korkmuş olacakki ceketine alıp giden ilk o oldu.
Zambrotta,1999 yılında Bari'den Juventus'a transfer olduğunda dünyanın ondan haberi yoktu.Bari'nin arka sokaklarından Dünya kupası zaferine giden yolda Juventus ile özdeşleşen ve taraftara kendini sevdiren Zambrotta'nın ne kadar içten pazarlıklı olduğunu ise milan'a transfer olmak istediğini açıkladığı gün anladık.Uğraşlar sonunda Barcelona'ya gönderildi.Zambrotta'nın bonusu olarak Barcelona'ya gönderilen 35 yaşındaki Thuram ise hayatı boyunca göremediği Serie A şampiyonluklarını borçlu olduğu Juventus için söylediklei zehir doluydu.
Emerson Capello'nun onu el çantası gibi istediği her yere çekebileceğini kanıtlayıp Madrid'e kaçtı.
inter'deki hezimet dolu günlerinden sonra iyice gözden düşen Fabio Cannavaro Juventus'un yedek kalecisine karşılık kulübe geldiği gün,o günün kendisi için milad olduğunu biliyormuydu?Hayır!2006 Dünya kupasında ve Juventus ile geçirdiği 2 sezonda şiir gibi oynayan Cannavaro'nun da insani erdemlere verdiği değer Juventus'un ona verdiği değer kadar yüksek değilmiş.O da bir şöhret avcısına dönüşüp arkasına bakmadan Madrid'in yolunu tuttu.En üzücü olan ise ona aldığı ödülleri Real Madrid adına alması oldu.
Diğer ikisi hakkında konuşmaya bile gerek yoktu,2005 şampiyonluğunda herkesden çok sevinen isveçli için önemli olan ise sadece paraymış,para o kadar önemliymişki 2 sezonda 2 şampiyonluk yaşadığı ve onu dünya futbolunda vitrine çıkaran takımını maç öncesi otobüste bekletti.Ve istediğini kazandı Juventus'u bu ligden düşüren takım ile 3 kat para karşılığında anlaştı.
Diğer ayrılan oyuncular Fiorentina'ya 8 milyon euro karşılığında satılan Adrian Mutu ve kiralık gönderilen bazı oyunculardı.
Yapılan transferler ise Bedelsiz olarak anlaşılan Marco Marchionni,Cristiano Zanetti,4 milyon euro ya alınan Jean Boumsong ve kiralanan Bojinov oldu.
Teknik direktörlüğe 2004 yılında Monaco'yu şampiyonlar ligi finaline çıkaran Givet,Giuly,Marquez gibi oyuncuları dünya futboluna kazandıran eski Juventus oyuncusu ve Fransa milli takımı kaptanı Didier Deschamps getirildi.Deschamps bu teklifi kabul ederken Fransa milli takımınıda reddetmiş olduç
Sezonun başlangıcı
DEVAM EDECEK
Del Piero_10
19.Mayıs.2007, 20:57
En çok gol atanlar
Juventus 72
Roma 72
Inter 69
Milan 66
Sampdoria 56
En az gol yiyenler
Inter 26
Juventus 37
Roma 37
Milan 38
Fiorentina 39
Gol Krallığı
Alessandro Del Piero 21
David Trézéguet 20
Marco Borriello 19
Antonio Di Natale 17
Zlatan Ibrahimović 17
Adrian Mutu 17
Amauri 15
Kaká 15
Goran Pandev 14
Tommaso Rocchi 14
En çok gol atan forvetler
Alessandro Del Piero 21
David Trézéguet 20
Marco Borriello 19
Antonio Di Natale 17
Zlatan Ibrahimović 17
Adrian Mutu 17
Amauri 15
Goran Pandev 14
Tommaso Rocchi 14
Francesco Totti 14
En çok gol atan orta sahalar
Kaká 15
Cristiano Doni 12
Marek Hamsik 9
Alessandro Rosina 8
Clarence Seedorf 7
Esteban Cambiasso 6
Sebastian Giovinco 6
Ludovic Giuly 6
Taddei 6
Mauro Camoranesi 5
En çok gol atan savunma oyuncuları
Christian Maggio 9
Maurizio Domizzi 8
Simone Loria 5
Christian Panucci 5
Juan Manuel Vargas 5
Massimo Paci 4
Giorgio Chiellini 3
Iván Córdoba 3
Dario Knežević 3
Abdoulay Konko 3
uAmurat91
19.Mayıs.2007, 21:01
Trezeguet Milli takıma nasıl çağrılmaz anlamıyorum ? Adam İtalya gol kralı oldu bee.. :)
İtalya'da sürpriz olmadı benim açımdan. Seneye Juventus'tan çok şey bekliyorum ama..
canavar20
19.Mayıs.2007, 21:08
bu arada bende yardım etmeye çalışırım her ne kadar milan'ı sevmessemde:)
canavar20
19.Mayıs.2007, 21:11
Sezon öncesi
Sezon başlamadan karamsar hava hakimdi.-30 puanlık idam cezası açıkça Juventus'un 2 sezonunu Serie B'de geçirmesi için verilmişti.
Capello Juventus ile 2005-2006 yılının şampiyonluğunu kutlarken Serie B nin kendisini korkutmadığını söylemişti.Ancak söylediklerinin aksine en çok o korkmuş olacakki ceketine alıp giden ilk o oldu.
Zambrotta,1999 yılında Bari'den Juventus'a transfer olduğunda dünyanın ondan haberi yoktu.Bari'nin arka sokaklarından Dünya kupası zaferine giden yolda Juventus ile özdeşleşen ve taraftara kendini sevdiren Zambrotta'nın ne kadar içten pazarlıklı olduğunu ise milan'a transfer olmak istediğini açıkladığı gün anladık.Uğraşlar sonunda Barcelona'ya gönderildi.Zambrotta'nın bonusu olarak Barcelona'ya gönderilen 35 yaşındaki Thuram ise hayatı boyunca göremediği Serie A şampiyonluklarını borçlu olduğu Juventus için söylediklei zehir doluydu.
Emerson Capello'nun onu el çantası gibi istediği her yere çekebileceğini kanıtlayıp Madrid'e kaçtı.
inter'deki hezimet dolu günlerinden sonra iyice gözden düşen Fabio Cannavaro Juventus'un yedek kalecisine karşılık kulübe geldiği gün,o günün kendisi için milad olduğunu biliyormuydu?Hayır!2006 Dünya kupasında ve Juventus ile geçirdiği 2 sezonda şiir gibi oynayan Cannavaro'nun da insani erdemlere verdiği değer Juventus'un ona verdiği değer kadar yüksek değilmiş.O da bir şöhret avcısına dönüşüp arkasına bakmadan Madrid'in yolunu tuttu.En üzücü olan ise ona aldığı ödülleri Real Madrid adına alması oldu.
Diğer ikisi hakkında konuşmaya bile gerek yoktu,2005 şampiyonluğunda herkesden çok sevinen isveçli için önemli olan ise sadece paraymış,para o kadar önemliymişki 2 sezonda 2 şampiyonluk yaşadığı ve onu dünya futbolunda vitrine çıkaran takımını maç öncesi otobüste bekletti.Ve istediğini kazandı Juventus'u bu ligden düşüren takım ile 3 kat para karşılığında anlaştı.
Diğer ayrılan oyuncular Fiorentina'ya 8 milyon euro karşılığında satılan Adrian Mutu ve kiralık gönderilen bazı oyunculardı.
Yapılan transferler ise Bedelsiz olarak anlaşılan Marco Marchionni,Cristiano Zanetti,4 milyon euro ya alınan Jean Boumsong ve kiralanan Bojinov oldu.
Teknik direktörlüğe 2004 yılında Monaco'yu şampiyonlar ligi finaline çıkaran Givet,Giuly,Marquez gibi oyuncuları dünya futboluna kazandıran eski Juventus oyuncusu ve Fransa milli takımı kaptanı Didier Deschamps getirildi.Deschamps bu teklifi kabul ederken Fransa milli takımınıda reddetmiş olduç
Sezonun başlangıcı
DEVAM EDECEK
abi sen mi bunu yazdım tam okumadımda:)
Del Piero_10
19.Mayıs.2007, 21:16
abi sen mi bunu yazdım tam okumadımda:)
Ben yazdım
Sezon başlangıcı
Juventus yeni sezona Rimini deplasmanı ile başladı.3 ay önce Serie A şampiyonluğu ve Dünya kupası zaferini kutlayan oyuncular artık bambaşka bir ligdeydiler.Ve bunu ilk başta epey yadırgadılar.Serie B çift ayakla dalan kasaplar ile doluydu.Teknik kapasitenin az olduğu ancak çok büyük fizik gücü gerektiren maçlar maçtan çok Roma İmparatorluğundan kalma Gladyator savaşlarını andırıyordu.Serie A'da en çok tekme yiyen oyuncu olan Nedved ise bu kasaplara karşı fazla yabancılık çekmedi.Juventus Rimini karşısında oyunun hakimi olmakta zorlandı.Hakemlerin bu kasaplara müdahale etmemesi işlerini daha zorlaştırdı.Juventus'un alt yapısından yetişip 3 sezon farklı takımlarda kiralık oynayan Matteo Paro forma şansını yakaladığı sezonun ilk maçında takımını öne geçiren golü attı.Gol sonrası ilk defa yan yana forma giyen Kovac ve Boumsong ikilisinin anlaşmazlığı yüzünden yenilen gol ve maç berabere bitti.
Maçın berabere bitişi ve 17 puanlık handikap birden karamsar havayı iyice arttırdı.Juventus'un düşmanları seviniyor ve Juventus'un gönderdikleri bu bataklıktan asla kurtulamayacağını düşünüyorlardı.
Ama en doğru sözü genç Giorgio Chiellini söyledi. ''DAHA 41 MAÇ VAR''
Beraberlik Juventus için adeta bir uyanış oldu ve 8 maçlık galibiyet serisi ile puan handikapı sıfırlandı ve Juventus tekrar puan kazanmaya başladı.
Juventus - Vicenza 2 - 1
Crotone - Juventus 0 - 3
Juventus - Modena 4 - 0
Piacenza - Juventus 0 - 2
Treviso - Juventus 0 - 1
Triestina - Juventus 0 - 1
Juventus - Frosinone 1 - 0
Juventus - Brescia 2 - 0
goosfraba
19.Mayıs.2007, 21:42
Özgür bu çok güzel bir yazı.Tebrik ederim;)
Nocna Mora
19.Mayıs.2007, 22:47
Çok güzel bir yazı..
Aykan19o3
19.Mayıs.2007, 22:56
Del Piero, Trezeguet ikilisi çok can yaktı bu sene..
appiah4juve
19.Mayıs.2007, 23:08
juve gözden uzak olduğu için bence o konu açıldı Milan'a ne gerek var bilmiyorum ama başarılar inş. devamı gelir
Del Piero_10
19.Mayıs.2007, 23:08
Juventus,Napoli ve Genoa
Juventus'un 8 maçlık galibiyet serisinden sonra sıra Napoli deplasmanına geldi.Bu sıradan bir maç değildi çünkü Juventus ile Napoli 20 yıl önce İtalya şampiyonluğu için inanılmaz bir rekabet içindeydiler.Maradona,Zola Ferrara'lı Napoli,Platini,Zoff,Scirea'lı Juventus'a karşı!Napoli o zamanlar şimdiki milan'ın yerinde yani İtalya'nın ikinci büyük takımı konumundaydı.Futbolu çok önemseyen ve Maradona'dan sonra 10 numarayı müzeye kaldıran Napoli taraftarları ezeli rakipleri ile bir kez daha karşılaşmanın keyfini yaşıyorlardı.Lig farklı,zaman farklı ancak rekabet aynı!Napoli,Genoa ile birlikte ilk ikiye girip direk olarak Serie A'ya çıkmayı hedefleyen bir takımdı.
Bu maçın diğer önemide sezon başlamadan oynana kupa maçında Napoli'nin Juventus'u penaltılarla elemesiydi.Juventus maçta Del Piero'nun harika falsolu serbest vuruşu ile öne geçti.Ancak Napoli'nin bulduğu gol maçın 1-1 bitmesini sağladı.Juventus 2.beraberliğini 8 maç sonra Napoli deplasmanında aldı.
Juventus - Pescara 2 - 0
Albinoleffe - Juventus 1 - 1
Sıra Lecce'de idi.Lecce maçının önemi Lecce'nin kendisi değil teknik direktörü Zeman ile Juventus'un arasında bir hesaplaşma olmasıydı.Zeman yıllar önce attığı doping iftirası ile davaların açılmasına neden olmuştu ,davalar teker teker düşmesine rağmen Zeman'ın attığı çamurun izlerini temizlemek bu maça nasip oldu.Del Piero ve Trezeguet'in yokluğunda o ana kadar neredeyse hiç şans bulamayan genç forvetler Raffaele Palladino ve Valeri Bojinov maçta yıldızlaşırken bir diğer genç kanat oyuncusu 19 yaşındaki Paolo De Ceglie 4.golü atarak zeman'ın takımını adeta parçalıyor,zeman'dan intikam alınıyordı.Zeman bu maçtan sonra fazla dayanamadı ve kovuldu.Juventus ise bir maçtan daha fazlasını bir intikamdan daha fazlasını Raffaele Palladino'yu kazandı.
Devam Edecek
rhan_17
19.Mayıs.2007, 23:10
nesta çok iyi bir savunma oyuncusu...milan için güzel bir olay...
Del Piero_10
19.Mayıs.2007, 23:36
Herkes kendi en iyi takımını kursun.
_________________Buffon_________________
Maggio___Gamberini______Chiellini_______Vargas
Camoranesi___Hamsik_____De Rossi_____Cassano(Biraz aklı olsaydı)
__________Trezeguet_____Del Piero___________
Frey(Fiorentina)
Ujfalusi(Fiorentina)
Dossena(Udinese)
Legrottaglie(Juventus)
C.Zanetti(Juventus)
Di Natale(Udinese)
Amauri(Palermo)
rhan_17
19.Mayıs.2007, 23:39
Juve nin tekrar lige dönmesi iyi oldu...
Serie A izlenebilir bir lig haline gelecek nihayet
deniz.91
20.Mayıs.2007, 00:44
tebrik ederim juveyi
M.Scofield
20.Mayıs.2007, 00:50
Gelecek yil neer yapablicek acaba
RoNNiE91
20.Mayıs.2007, 01:19
Juventus belki gelecek sene şampiyon olamaz ama kendini kısa sürede toparlar.Del Piero,Trezeguet,Nedved,Buffon gibi oyuncular hala ellerinde.Ayrıca Juventus'u tebrik ederim.
Del Piero_10
20.Mayıs.2007, 05:40
Palermo'nun başarılı forveti Amauri'nin transfer hikayesi bugün son buldu.
http://img129.imageshack.us/img129/7494/amauri2xf1.jpg (http://imageshack.us)
http://img129.imageshack.us/img129/7494/amauri2xf1.248d1cb3f4.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=129&i=amauri2xf1.jpg)
Başta Milan,Roma ve Real Madrid olmak üzere pek çok kulüp tarafından izlenen Brezilya'lı golcü için Palermo ile anlaşan takım Juventus oldu.
Uzun süren pazarlıklar sonucu 12 milyon euro + Antonio Nocerino ve Davide Lanzafame'nin %50 bonservisi karşılığında anlaşma sağlandı.
Avrupa'ya İsviçre ile adım atıp İtalya ligine 2001 yılında Parma ile merhaba diyen Amauri, ikinci santrafor olarak görev yaptığı Chievo'da büyük başarı elde ettikten sonra 2006 yılında Luca Toni'nin yerini doldurmak üzere 8 milyon euro karşılığında Palermo'ya transfer oldu.
Hava hakimiyetinin yanında üstün tekniği ile kısa sürede Serie A'nın en tehlikeli golcülerinden biri haline geldi.İtalyan pasaportunu almayı bekleyen Amauri'nin milli takıma çağırılması gündemde.
corrieredellosport.it
Calciomercato.com
http://www.youtube.com/watch?v=MiULwwMNpuA
KaPaLı
20.Mayıs.2007, 05:42
Antonio Noceriono ve Lanzafame'mi yok artık yaaa Secco ne yaptığını gerçekten biliyomu ?
Bonservisinin yarısı verilen Lanzafame
FES8bTOIQ-4
Amauri'nin bu seneki performansı
http://img503.imageshack.us/img503/2970/amarurimalxh9.jpg
Del Piero_10
20.Mayıs.2007, 06:02
Lanzafame'nin kiralık olma ihtimali de varmış.Gerçekten potansiyeline ulaşırsa diğer yarısını geri almak çok zor olmaz.
Fıratcan Alçınkaya
20.Mayıs.2007, 06:57
Nocerino gelecek vaadediyordu bizim Holosko gibi olmuş :p umarım faydalı olur...
Fernando Gago
20.Mayıs.2007, 06:57
Juve iyi iş çıkarmış IA quinta'nın durumu ne olacak ? Zaten pek forma şasnı bulamıyorsu şimdi forma şansı yiice azaldı ...
Del Piero_10
20.Mayıs.2007, 07:01
Ia q uinta son iki ayı sakat geçirdiği oynamadı.Del Piero ve Trezeguet'nin arkasında kalmayı anlayışla karşlılıyor.Eğer A q uilani'yi almak için bir fırsat doğarsa takas edilebilir ve tekrar eski hocası Spalletti ile çalışma fırsatı yakalar.Bu ihtimal gerçekleşmezse seneye forvet hattı Del Piero,Trezeguet,Amauri,Ia q uinta olacaktır.
GeNç KaRTaL
20.Mayıs.2007, 07:32
Zaten dönecekti ve döndü tebrikler...
Fıratcan Alçınkaya
20.Mayıs.2007, 07:50
O bir efsane, o bir gol kralı
Juventus’un en saygıdeğer ve efsanevi isimlerinden Alessandro Del Piero bu sezon kazandığı gol krallığı tacını taraftarlara ve zor zamanlarında kendisine yardımlarını esirgemeyenlere armağan etmesini bildi.
http://www.goal.com/images/19476.jpg
33 yaşındaki Del Piero’nun futbol hayatı son birkaç yılda bazı kimselerce hep bitti şeklinde yorumlandı ve Juventuslu oyuncunun sezon başında İtalya’nın Fransa'yla oynadığı maçta kötü bir performans göstermesiyle bu söylentiler yeniden gündeme geldi.
Bütün bunlara rağmen altın çocuk, mükemmel bir sezon geçirerek bu suçlamaları yapanları birkez daha utandırdı. İtalyan yıldızın haftasonu Sampdoria’ya attığı iki gol kendisini Serie A'nın gol kralı yaptı. Yani Del Piero, Paolo Rossi’den sonra iki sezon arka arkaya Serie A ve Serie B’de gol kralı olan ikinci futbolcu ünvanını kazanmış oldu.
Kişisel websitesinde gol krallığını değerlendiren deneyimli oyuncu, “Arka arkaya Serie A ve B’de ilk kez gol kralı oldum. Sezon başında böyle birşeyi hayal etmiş olsaydım şimdi bana bunu başaramayacağımı söyleyenlere size ben öyle demiştim diyebilirdim. Fakat şimdi bana inanan bütün insanlara, siz bana bunu yapabildiğimi söylemiştiniz diyebilirim. Bu ödülü bana yakın olan ve zor zamanlarımda benimle bu isteğimi paylaşan herkese armağan ediyorum” diyerek kendisine destek olanlara hem teşekkür etti hem de gol krallığı tacını onlara armağan etti.
Varonil
20.Mayıs.2007, 07:53
Ben severim Milanı;;)
Lionel Andres Messi
20.Mayıs.2007, 07:59
amauri çok tehlikeli bir oyuncu kesinlikle katkısı olacaktır ancak oyun sistemi biraz da onun üstüne olur artık.28 yaşında galiba yaklaşık 20 milyon euroya denk geliyor oyuncularla birlikte.umarım hakkını verir.
juventusa hayırlı olsun.
Del Piero_10
20.Mayıs.2007, 08:06
Saha dışında da klasını konuşturmuş kaptan.Ona olan güvenimi hiç yitirmeyenlerden biri olarak bu başarılara ortak olmak çok güzel.
“Sezon başında böyle birşeyi hayal etmiş olsaydım şimdi bana bunu başaramayacağımı söyleyenlere size ben öyle demiştim diyebilirdim. Fakat şimdi bana inanan bütün insanlara, siz bana bunu yapabildiğimi söylemiştiniz diyebilirim.”
YusufT
20.Mayıs.2007, 08:11
Harika bir futbolcu.
Aykan19o3
20.Mayıs.2007, 08:41
Muhteşem bir futbolcu gerçekten. Davranışlarıyla örnek birisi hem saha içi hemde saha dışında..
Fıratcan Alçınkaya
20.Mayıs.2007, 09:51
İngiltere & İspanya hatta Almanya olsa yapabilirdim ama İtalya'da yapamadım büyük takımlar dışındaki takımların oyuncularını bilmiyorum Serie A'nın düştüğü vahim durumdur bu...
KaPaLı
20.Mayıs.2007, 11:10
Buffon
Panucci - Chiellini - Mexes - Vargas
De Rossi - Perrotta - Hamsik
Totti
DelPiero - TrezeGOL
- Frey
- Gamberini
- Pasqual
- Sissoko
- Camo
- Cassano
- Boriello
Memedov
20.Mayıs.2007, 12:44
İtalya´da ki bütüm takımları severim.Kolay gelsin.
Varonil
20.Mayıs.2007, 13:19
Milan San Siro'da yıkıldı: 2-3
İtalya Serie A'nın 37. haftasının açılış maçında Milan evi San Siro'da Udinese'ye 3-2 yenildi. Maçın gollerini Milan'dan 36. dakikada Yoann Gourcuff, 57. dakikada penaltıdan Costacurta kariyerindeki son golünü atarken, Udinese'nin golleri 10. dakikada Gyan Asamoah, 53. dakikada Antonio Di Natale ve 61. dakikada Barreto'dan geldi.
http://img527.imageshack.us/img527/8316/ads305zjx7.th.jpg (http://img527.imageshack.us/my.php?image=ads305zjx7.jpg)
Milan'ın efsane oyuncusu Costacurta futbol kariyerini noktalarken maçın ardından takım arkadaşları tarafından yukarı atılıp tutuldu.
Bu skorla Milan 61 puanda kalırken, Udinese puanını 46'ya yükseltti.
19.05.2007
Kaynak : Sporx.com
Del Piero_10
20.Mayıs.2007, 13:49
Zeman ile olan hesap kapandıktan sonra sıra diğer büyük maça gelmişti.
Genoa-Juventus
İtalya'nın en büyük kulübü Juventus ile İtalya'nın en eski kulübü Genoa'nın maçı bu güzel liman kentinde herkesi heyecanlandırıyordu.Sarı kartların havada uçuştuğu maç adeta bir savaşı andırdı.Genoa'nın defansında oynayan 19 yaşındaki Domenico Criscito gelecek yıl formasını giyeceği Juventus'a karşı hatasız oynadı.Nihayet 70.dakikada Çek efsane Pavel Nedved'in golü ile öne geçen Juventus'a Genoa 3 dakika sonra cevap verdi ve maç 1-1 berabere tamamlandı.
Bu maçtan sonra Juventus bir dönem form düşüklüğü yaşadı.Kadrodaki eksiklerinde etkisiyle ilk yenilgisini aldı.
Juventus - Verona 1 - 0
Bologna - Juventus 0 - 1
Juventus - Arezzo 2 - 2
Mantova - Juventus 1-0
Cesena maçı ile tekrar toparlandı ancak kadrodaki çok sayıda eksik özellikle defansta probleme neden oldu.
Juventus - Cesena 2 - 1
Juventus - Bari 4 - 2
Spezia - Juventus 1 - 1
Vicenza - Juventus 2 - 2
Juventus - Crotone 5 - 0
Modena - Juventus 0 - 1
Juventus - Piacenza 4 - 0
Brescia - Juventus 3 - 1
2.beklenmedik yenilgi Brescia deplasmanında geldi.Oyuncular bu maçtan sonra vites arttırmanın şart olduğunu anlayıp maçları daha önemsemeye başladı.
Juventus - Treviso 1 - 0
Juventus - Triestina 5 - 1
Pescara - Juventus 0 - 1
Juventus - Albinoleffe 1 - 1
Aralık ayında zirveye oturan Juventus hep orada kaldı.
Juventus-Napoli
Ligi birinci sırada bitirmek için Juventus en büyük 2 rakibinden biri olan Napoli'yi yenmek zorundaydı.Camoranesi ve Del Piero'nun golleriyle maçı 2-0 kazanan Juventus artık zirvede rahattı.
Lecce - Juventus 1 - 3
Juventus - Rimini 0-0
Juventus-Genoa
Ligde ilk ikiyi kovalayan Genoa ilk maçı berabere bitirmeyi başarmıştı.Ancak kendi sahasında durdurulamayan Juventus önünde bir şansları yoktu.Maç Chiellini,Nedved,Trezeguet'in golleriyle 3-1 bitti.
Verona - Juventus 0 - 1
Frosinone - Juventus 0 - 2
Cesena - Juventus 2 - 2
Juventus - Bologna 3 - 1
Artık Serie A'ya dönüş ve intikam için gün sayan Juventus için nihayet dönüşünü ilan edeceği gün gelmişti.
Arezzo deplasmanında Chiellini'nin 2,Del Piero'nun 2,Trezeguet'in tek golüyle maçı 5-1 kazanan Juventus artık şampiyonluğunu ilan etti.
Kalan Maçlar
Juventus - Mantova
Bari - Juventus
Juventus - Spezia
Kalan maçların sonuçlarıyla birlikte oyuncu notlarını ekleyeceğim
canavar20
20.Mayıs.2007, 14:06
muhteşemsin abi bu kadar yazı:)
canavar20
20.Mayıs.2007, 14:08
lazio ozaman 3. garanti gibi çok sevindim buna:) Costacurta bırakması beni duygulandrdı..:)
costacurta bıraktı demek.bir efsane daha futbolu bıraktı.inşallah jübilesi güzel olur ve son resmi maçını şampiyonlar ligi kupasıyla kapatır
Fıratcan Alçınkaya
20.Mayıs.2007, 15:40
Özgür SüPer olmuş gerçektende TebRik edeRim seni uğraşıp bizlere sunduğun için...
Sezon öncesi
Sezonun başlangıcı
DEVAM EDECEK
eski futbolculara sitem etmişsin:D
eklemek istediğim birşey var:
cannavaro juventus da harika iki sezon geçirdi bu ok.ayrıca onu daha önce tanıyan yok demişsin ama onun juventusa gelişinin aslı başka.luciano moggi(şike hakkında konuşma yok demiştin ama bu başka.o yüzden bu mesajımı mazur görün) cannavaro juventus a transfer edecekken ona bi teklifte bulunmuş.teklif şöyle "seni bi sezon inter e gödereyim orada kötü oyna bidahaki sezon seni juventus a gelicem" amaç heralde hem fazla para kazanmak,hem de inter in kötü oynamasını sağlamak.cannavaro bu teklifi kabul etmiş ve inter de kötü bir sezon geçirdikten sonra moggi onu juve ye getirmiş.o yüzden bu görüşüne katılamayacağım.
ayrıca yazın güzel olmuş tebrik ederim
juventus un serie a ya tekrar çıkmasıyla ilgili ise bidaha ki sezon toparlanabilecekler mi kararsızım walla.ama yine de serie a ya tekrar heyecan getirecekleri kesin.inter bu sezon rakipsiz bi şekilde kazandığı şampiyonluğu seneye milan ve juve nin dönüşüyle beraber tekrar etmekte zorlanacaktır
nerazzuri
20.Mayıs.2007, 16:18
----------------------- Buffon ------------------
--Maicon----- Mexes ------ Chivu-------Vargas---
---------------- Vieria -------- De Rossi----------------
----Stankovic ------------- Kaka' ------------- Perrotta----
--------------------- İbrahimovic ------------------------------
- Frey
- Gamberini
- Ujfaluji
- Totti
- Hamsik
- Amauri
- Pazzini
midfielder1912
20.Mayıs.2007, 16:40
Viera ne oynadı ki bu sene?
Fernando Gago
20.Mayıs.2007, 17:04
2.Baharını yaşıyor Euro2008'de de böyle eder umarım
UlquioRRa
20.Mayıs.2007, 17:54
Gerek futboluyla, gerek kişiliğiyle örnek alınması gerekir.
jarosik_61
20.Mayıs.2007, 18:07
j.sezar
maicon-mexes-barzagli-vargas
de rossi-cambiasso-kaka
di natale-amauri-quagriarella.
bu sene quagriarella ve **uafaresca yıldızı parlayan italyan futbolculardı
Professeur
20.Mayıs.2007, 18:11
Buffon
Maicon - Gamberini - Mexes - Vargas
Gobbi- De rossi - Pirlo
Kaka
**uafresca- Marco Boriello
uAmurat91
20.Mayıs.2007, 19:45
Büyük futbolcu hakikaten, başka söze gerek yok..
a.arıcı-11
20.Mayıs.2007, 19:59
Del Piero 2000'li yıllarda herkesin dilindeydi ve o formunu tam olmasada devam ettirmesi sevindirici bir olay.
Del Piero_10
20.Mayıs.2007, 20:16
http://img337.imageshack.us/img337/8329/delpierocapocannonierebvh2.jpg (http://imageshack.us)
http://img337.imageshack.us/img337/8329/delpierocapocannonierebvh2.851e06542b.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=337&i=delpierocapocannonierebvh2.jpg)
Fıratcan Alçınkaya
20.Mayıs.2007, 20:21
Gattuso 2011'e kadar
İtalya'nın güçlü ekiplerinden Milan'da forma giyen Gennaro Gattuso, kulübüyle olan sözleşmesini 2011 yılana kadar uzattı.
Bir süredir adı başta Bayern Münih olmak üzere birçok Avrupa devi ile geçen Gattuso, kulübüyle olan sözleşmesini 2011 yılına kadar uzattı. "Kariyerime son noktayı Milan'da koymak istiyorum "diyen Gattuso 9 yıldır Milano ekinde oynuyor.
Fernando Gago
20.Mayıs.2007, 20:30
Haberlere son noktayı koydu Gattuso , Milan'da kalması iyi oldu başka bir takımda aynı havayı bulamaybilirdi ...
BeeTLeJuiCe
20.Mayıs.2007, 20:31
Mutlu haber. :)
Gattuso'nun Milanda kalması çok iyi oldu, Milan için sembol oyunculardan biri çünkü.
Wesley Sneijder
20.Mayıs.2007, 20:41
Nocerino verilmemeliydi.
GodfatheR
20.Mayıs.2007, 20:44
Güzel haber bu:)
Gattuso özdeşleşmiş bir oyuncu kalması iyi oldu.
Wesley Sneijder
20.Mayıs.2007, 20:45
Mücadeleciliğini çok seviyorum bu adamın...
Onurap
20.Mayıs.2007, 20:58
45 yaşına kadar oynar artık milanda..
Seçkinn
20.Mayıs.2007, 23:39
Geçen bir kariyer hikayesinde "2010'da Nesta ne geziyor Milan'da?" şeklinde bir soru gördüm. Gerçekten güzel bir cevap olmuş :)
carrey
21.Mayıs.2007, 03:35
maldinide birakti biracak genc iyi bir defans oyuncu almasi lazim milanin sadece nestayla olmaz
maldinide birakti biracak genc iyi bir defans oyuncu almasi lazim milanin sadece nestayla olmaz
nesta da 31 yaşında filan zaten genç defans oyuncuları alması milan için iyi olacaktır.bakarsınız altyapıdan oyuncu gelir.maldini nin oğlu milan ın altyapısında ve kaptanmış.belki ilerde a takıma çıkar ve babası gibi bir efsane olur:)
rhan_17
21.Mayıs.2007, 18:19
bence geçen sezonun sonunda bırakmalıydı bir sene fazladan oynadı...
uAsamet91
21.Mayıs.2007, 18:46
Juventusun iyi transfelere ihtiyaci olcak bu sne
hp-fm-gs
21.Mayıs.2007, 19:10
Birkaç kaliteli transfer ile, Serie A yı izlenebilir bir lig haline getireceğiz..
hp-fm-gs
21.Mayıs.2007, 19:23
Juventus, İtalya'nın kralıdır.Ve önümüzdeki sezon herşey farklı olacak.
samhaini
21.Mayıs.2007, 22:47
costacurta efsanedir. Ac milan efsanesi..
Del Piero_10
21.Mayıs.2007, 23:07
La Stampa gazetesinin hazırladığı oyuncu istatistiği ve puanlar
http://xs215.xs.to/xs215/07211/01buffonbirindelliqe2[1].jpg (http://xs.to)
http://xs215.xs.to/xs215/07211/02balzarettichiellinipg1[1].jpg (http://xs.to)
http://xs215.xs.to/xs215/07211/03boumsongzebinaco5[1].jpg (http://xs.to)
http://xs215.xs.to/xs215/07211/04kovaccamoranesiki7[1].jpg (http://xs.to)
http://xs215.xs.to/xs215/07211/05nedvedparokl4[1].jpg (http://xs.to)
http://xs215.xs.to/xs215/07211/06marchionnimarchisiotx1[1].jpg (http://xs.to)
http://xs215.xs.to/xs215/07211/07zanettigiannicheddagx3[1].jpg (http://xs.to)
http://xs215.xs.to/xs215/07211/08delpierotrezeguetwu0[1].jpg (http://xs.to)
http://xs215.xs.to/xs215/07211/09palladinobojinovix5[1].jpg (http://xs.to)
http://xs215.xs.to/xs215/07211/10zalayetadeschampsmg6[1].jpg (http://xs.to)
_MoRpHeUs_
21.Mayıs.2007, 23:13
Sağolasın.Çok güzel bi yazı olmuş..
Fıratcan Alçınkaya
22.Mayıs.2007, 00:19
Alonso Juve'ye doğru
İngiltere Premier League ekiplerinden Liverpool'un yetenekli ismi Xabi Alonso'nun önümüzdeki sezon Juventus forması giyebileceği öne sürülüyor. İtalyan basını 12 milyon pound karşılığında Alonso'nun Juventus'a transfer olacağı konusunda spekülasyonları arttırırken, Juve genel direktörü Jean-Claude Blanc'ın transfer ile bizzat ilgilendiğini de ifade ediyor. Liverpool'da İspanyol teknik adamın bu yaz döneminde kadroda yine bir yenilenme yapacağını açıklamasının ardından Alonso'nun İngiliz kulubü tarafından satılabilme ihtimalini de arttırıyor.
İngilizlerin bir başka yetenekli orta saha oyuncusu Garet Barry'inin transferini bitirme aşamasında olması da Alonso'nun gözden çıkarabileceği konusunda yapılan yorumlar arasında yerini alıyor. İspanya ile EURO 2008'de mücadele edecek olan 26 yaşındaki isim Benitez'in dört sezon önce göreve geldiğinde Liverpool kadrosuna kattığı ilk isim olmuştu. Real Sociedad'dan 10.5 milyon pounda transfer edilen isim, bu süre içinde 163 kez kırmızı formayı üzerine alan Alonso, 14 gol kaydetmişti.
Benitez'in bu yaz döneminde kırmızı formayı kendilerinden uzaklaştırarak takımla yollarını keseceği isimlerin ise Jermaine Pennant, Harry Kewell, John Arne Riise ve Peter Crouch olacağı düşünülüyor.
Alonso'nun satılması karşısında Liverpool taraftarının tepki gösterebilecği ise bir başka gerçek. Daha önceki sezonlarda takımın anahtar isimlerinden biri olan Alonso, 2005'de Şampiyonlar Ligi finalinde mutlu sona ulaşan Liverpool adına bir gol de kaydederek kulüp tarihine yerleşmişti.
Seçkinn
22.Mayıs.2007, 02:19
Bu tartışma burada bitiyor arkadaşlar. Bu kişisel polemiğin sürdüğünü görürsem cezası ağır olur. Bu konuda ilk ve son uyarımdır bu.
Fıratcan Alçınkaya
22.Mayıs.2007, 02:37
Bu sezon İtalya ligi sıkıcı geçti... Önümüzdeki sene Juventus unda gelişiyle Milan da - ile başlamıyo... Daha keyfli reKabet ortamı daha fazla bir Calcio izlicez...
Fernando Gago
22.Mayıs.2007, 02:46
Liverpool böyle önemli bir oyuncuyu ancak iyi fiyata bırakır Juve'nin büyük bonservis bedeli ödeyebileceğini sanmıyorum ...
carrey
22.Mayıs.2007, 06:45
costacurta efsanedir. Ac milan efsanesi..
dogdugundan beri milanda oynuyor adam :zuhaha
carrey
22.Mayıs.2007, 06:48
chiellini 8likti bence
Varonil
22.Mayıs.2007, 08:27
UEFA Kupası'na 3 aday
Önümüzdeki sezon, UEFA Kupası'na Serie A'an 2 takımın gitme hakkı varken, bu hafta alınan neticelerin ardından Fiorentina, Palermo ve Empoli, son haftaya UEFA Kupası'na katılma stresi ile giriyor.
Sezona 15 puan kesinti ile başlayan Fiorentina, 55 puanla 5. sırada yerini alırken, aynı puandaki Palermo, averajla 6. sırada ve 7. sırada onları zorlayan Empoli'nin ise 54 puanı bulunuyır.
Fiorentina, Messina deplasmanından 2-2'lik beraberlikle dönerek 2 puan kaybederken, Empoli, Reggina ile 3-3 berabere kalmıştı. Palermo, 2 takımın da 2 puan kaybettiği haftada, Siena karşısında aldığı galibiyetle takibini sürdürmüştü.
Serie A'nın son haftasında, Fiorentina kendi sahasında, Sampdoria'yı konuk ederken, Empoli, düşmemeye oynayan Parma'ya konuk olacak ve son olarak Palermo ise artık ligde hiçbir iddiası kalmamış Udinese'ye konuk olacak.
21.05.2007
Kaynak : Sporx.com dış haberler
önemli oyuncular kadroda.birkaç transfer daha yaparlarsa seneye başarılı olabilirler
nart_susruko
22.Mayıs.2007, 11:28
arka sayfadaki kapaklı telefonlar güzelmiş..
: )
crazzy
22.Mayıs.2007, 18:46
İtalya Milli Takımı'nın formasını bir süredir taşımadığı için eleştrilen Roma'nın yıldız kaptanı Francesco Totti, eleştrilere cevap verdi ve "Dünya Kupası'nda elimden geleni yaptığımı kanıtladım" dedi.
Serie A'da Roma forması giyen yıldız futbolcu Francesco Totti yaptığı açıklamada, İtalya'nın ulusal takımı için birşey kanıtlamak zorunda olmadığını belirtti ve "Bence geçen yıl yaşananlar yeterliydi" dedi.
Giallorossi kaptanı İtalya Milli Takımı'ndan çıkarak Azzurri formasını artık taşımadığı için geride kalan dönemde sıkça eleştirildi.
Geçen Şubat'ta bileğinden ameliyat olan Totti, Dünya Kupası'ndan beri İtalya Milli Takımı'nın fomasını geri çeviriyor ve son açıklamasında da bir süre daha kesinlikle Azzuri'de yer almayacağını ifade etti.
Sky İtalya'ya konuşan Totti, "Dünya Kupası'nda yaptıklarım ve öncesi herhalde milli takım için elimden geleni yaptığımın bir göstergedir" dedi.
Totti pazar günü oynanan Cagliari maçında kaydettiği golle toplamda 200 gole ulaştı ve bu sezon 24. kez rakip fileleri havalandırdı.
RoNNiE91
22.Mayıs.2007, 19:36
Adam 40 yaşında Romario gibi hala oynuyor.Helal olsun.Maldini'nin de ondan eksik kalır yanı yok :)
Fıratcan Alçınkaya
22.Mayıs.2007, 20:01
Fiorentina Melo’yu aldı
Tomas Ujfalusi’yi Atletico Madrid’e kaptıran Fiorentina, Brezilyalı Felipe Melo’nun transferini bitirdi.
Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılacak olan Mor Menekşeler, bu yaz kadrosunda büyük bir revizyon yapmaya hazırlanıyor. Fiorentina’nın yedi yeni isme daha imza attırması bekleniyor.
Melo, yeni transferlerin ilki oldu. İspanyol kulübü Almeria, Brezilyalı oyuncunun kulüpten ayrıldığını web sitesinde duyurmakta gecikmedi. Melo’nun dört yıllık sözleşmeye imza atmak üzere bu hafta Floransa’ya gelmesi bekleniyor.
24 yaşındaki oyuncu Mallorca ve Racing Santander’de oynadığı süre içerisinde göz doldurmuştu. Melo’nun Fiorentina’ya 16 milyon Avroya mal olacağı sanılıyor.
Fıratcan Alçınkaya
22.Mayıs.2007, 20:11
Niye oynamıyo bilmiyom ama İtalya Milli Takımı için çok büyük eksik...
KaPaLı
22.Mayıs.2007, 20:46
Bu nasıl haber ya Felipe Meloyla başlıyo senderosla bitiyo :confused:
Felipe Melo çok müthiş bir oyuncu Almeria'da çok iyiydi bakalım Fio için hayırlı olsun ama defans almalılar Ujfalusi önemli bir isim defans açısından
deniz.91
22.Mayıs.2007, 21:37
Haber birqaz değişik birşey olmuş ama melo iyi oyuncudur hayırlı olsun
Since-1907
22.Mayıs.2007, 21:40
evet Melo ile başlayıp Senderosla bitmiş Melo ya gelirsek kesinlikle Fio.ya katkısı olacaktır.
eXcitinG
22.Mayıs.2007, 22:10
Sonuçta kendi kararı,ama bırakmasına üzüLdüm,İtaLya miLLi takımı iLe daha 2 avrupa şampiyonası ve bir dünya kupası daha yapabiLirdi kariyerinde.BeLki de miLLi takımLar bazında zirve de bırakmak istedi.
hp-fm-gs
22.Mayıs.2007, 22:17
Çok ukala abi ya...
El Comandante
23.Mayıs.2007, 00:53
Adam tam bir Roma asigi.Diyor Roma formasi benim icin Milli takim formasindan daha degerlidir.
spider3784
23.Mayıs.2007, 07:07
Bu sene hiç iyi oynamadı kanımca hatta bir ara Rafayla polemik yaşamıştı.
totti belki de zidane nın yapamadığını yapmaya çalışıyor(son milli maçında dünya kupasını kaldırarak milli takıma veda etmek).ama italya için totti çok gerekli bir oyuncu
Fıratcan Alçınkaya
23.Mayıs.2007, 09:57
**uliani'nin geleceği ne olacak?
Geçtiğimiz sezon müthiş performansıla talipleri artan Roma’nın ortasaha oyuncusu Alberto **uilani kendisi hakkında çıkan transfer haberlerini yalanlayarak takımdan ayrılmayacağını açıkladı.
Son zamanlarda hakkında birçok transfer haberi çıkan, Roberto Donadoni’nin geçtiğimiz hafta açıkladığı Euro 2008 kadrosunda da yer alan **uilani, bu haberlerin spekülasyondan başka birşey olmadıklarını söyledi ve ekledi: “Kulübüm ile olan sözleşmem 2010’a kadar sürüyor. Başka bir takımla kesinlikle görüşmüyorum.”
İtalya Kupası finalinde İnter ile karşılaşacak olan başkent ekibinin başarılı oyuncusu, aklında sadece bu maçın olduğunu belirterek, “Şampiyonluğu İnter’e kaptırdığımız için sinirlerimiz gergin ancak centilmenliğimizden ödün vermememiz gerekiyor. Şampiyonluğu hak etmediklerini söylemek gerçekten çok ağır olur. Takım arkadaşım (Daniele) De Rossi’nin hakemleri eleştiren sözlerine katılmıyorum” diye konuştu.
Roma’nın bir başka ortasaha oyuncusu Daniele De Rossi, İnter’in şampiyonluğunu ilan etmesinden sonra Milano takımını eleştirmiş ve başarılarını hakemler sayesinde aldıklarını iddia etmişti.
Del Piero_10
23.Mayıs.2007, 14:06
Eski Juventus ve Uruguay defansı Paolo Montero futbolculuk kariyerine son vereceğini açıkladı.
Şimdiki kulübü Penarol'den arkadaşlarının sezon boyunca onu ikna etme çabalarına rağmen son antremanda arkadaşlarına veda etti.
http://xs215.xs.to/xs215/07213/_40969427_montero203x270[1].jpg (http://xs.to)
90'lı yılların en sert müdafa oyuncularından biri olarak hatırlanan Montero forvetler için korkulacak bir isimdi.
1996 yılında Atalanta'dan Juventus'a transfer olan Montero Juventus ile 9 yılda 4 Serie A şampiyonluğu,1 Süper Kupa,1 Kıtalararası Kupa,2 İtalya Süper Kupası kazandı.1 kez İtalya Kupası ve Şampiyonlar Ligi finali oynadı.
;;):)
http://www.youtube.com/watch?v=WTHGv-YwtXw
http://www.youtube.com/watch?v=SzSbwdQ9rVc
Fıratcan Alçınkaya
23.Mayıs.2007, 17:30
Ne savunmacıydı Montero süper bir adamdı...Juventus & Uruguay a emekleri unutulmaz...Hayatında başarılar...
Fıratcan Alçınkaya
23.Mayıs.2007, 18:46
Milano'da sıcak saatler
La Liga takımlarından Barcelona'da forma giyen Gianluca Zambrotta, Milan ile prensipte anlaşma sağladı.
Milano'da Milan takımının yekilileri ile bir süredir görüşen Zambrotta'nın menajeri Beppe Bonetto, transferde ufak pürüzlerin kaldığını ilerleyen günlerde imza aşamasına geleceklerini kaydetti.
2006 Dünya Kupası'nda İtalya ile şampiyonluk yaşayan başarılı defans oyncusu, Juventus'un aldığı cezaların ardından Torino ekibinden ayrılan ilk isim olmuştu.
İtalya Serie A'yı şampiyon Inter'in 21 puan gerisinde kapatıp Şampiyonlar Ligi'ne de erken veda eden AC Milan, yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvayan Milan ilk bombasını Arsenal'in Fransız orta saha futbolcusu Mathieu Flamini'yi renklerine bağlayarak patlatmıştı.
Fıratcan Alçınkaya
23.Mayıs.2007, 18:56
Kaka 3 ay yok!
Milan’ın oyun kurucusu Kaka bugün sol dizinden ameliyat olacak...
Milano ekibinin yıldızı şu anda Brezilya’da hem Milan hem de Brezilya Milli Takımı’nın doktorları tarafından gözetim altında tutuluyor.
Bugün yapılan açıklamada kulüp yönetimi en kötü senaryoyu açıkladı ve oyuncunun dizinden ameliyata ihtiyacı olduğunu belirtti.
Kulübün resmi websitesinde şu açıklama yer aldı: “Kaka Cuma günü (bugün) sol dizinden ameliyat olacak ve Profesör Runco gözetiminde rehabilitasyona başlayacak”
Bu durumda Brezilya’nın Amerika’daki yaz kampını kaçıracak olan Kaka ayrıca 2010 Dünya Kupası elemelerindeki iki önemli maç olan Paraguay ve Arjantin karşılaşmalarına da katılamayacak.
Kaka’nın ne kadar sahalardan uzak kalacağı bilinmiyor. Ancak bunun en az 3 ay süreceği iddia ediliyor. Milan ise oyuncunun önümüzdeki sezona yetişmesi için büyük çaba harcıyor.
KaPaLı
23.Mayıs.2007, 19:04
Olimpiyatlar öncesi kaka'nın alınıp alınmaması tartışılırken sakatlandı. hımmm ilginç.
RaSenGan
23.Mayıs.2007, 19:13
Üzüldüm açıkçası.Brezilya-Arjantin maçında KaKa'yı izlemek büyük zevk olucaktı.
Sheriff
23.Mayıs.2007, 20:30
Gerçekten çok sertti. Bizim Lugano'da onu örnek alıyor galiba :zuhaha
carrey
23.Mayıs.2007, 20:32
fena oyuncu degildi
Ghonedre
23.Mayıs.2007, 23:28
sevmediğğim bir kanat oyuncusu umarım huzur evinin yeni üyesi başarısız olurda huzur evi dağıtılır
Ghonedre
23.Mayıs.2007, 23:28
Fener alsın :D:D:D