PDA

View Full Version : İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

Del Piero_10
11.Temmuz.2009, 21:17
Palermo, 'Arjantinli Kaka' olarak da bilinen Javier Pastore'yi renklerine bağladı.

Palermo, Huracan'dan Javier Pastore'yi transfer ettiğini açıkladı. Kulüp, orta saha oyuncusu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Palermo uzun süredir bu transferle uğraşıyordu ve sonunda mutlu sona ulaştı. 20 yaşındaki oyuncunu peşinde pek çok Avrupa kulübü vardı ama Palermo bu kulüpleri geride bıraktı.

Genç oyuncu Kaka'ya benzetiliyor ve 'Arjantinli Kaka' adıyla anılıyor. Pastore geçtiğimiz sezon kulübünü Arjantin Clausura Ligi'ni ikinci sırada bitirmesinde pay sahibi. Genç oyuncu pek çok futbol otoritesi tarafından geleceğin yıldızı olarak gösteriliyor.

RoNNiE91
11.Temmuz.2009, 21:25
FM profiline bakarsak yaşına göre çok iyi.

http://img195.imageshack.us/img195/8048/pastoreeea.jpg (http://img195.imageshack.us/i/pastoreeea.jpg/)

tarikko
11.Temmuz.2009, 23:14
Eski Juventuslu oyuncunun Inter’den iki yıllık sözleşme teklifi aldığı ve bu durumun iki takım taraftarlarını da kızdırdığı belirtiliyor.

Pavel Nedved, Inter şampiyonundan gelen teklifi kabul ederse Pazartesi sabahı Interli olabilir.

Uzun süredir Nedved’in Inter’den teklif aldığı söyleniyordu. Bu hafta içinde bu haberler daha da artmıştı. Tuttosport’un iddiasına göre eski Juventuslu oyuncuya iki yıllık bir kontrat önerildi. Nedved’e ise düşünmesi için iki günlük süre verildiği belirtliyor.

Juventuslu oyuncularda Nedved’in muhtemel transferine şaşkınlıkla takip ediyorlar. Alessandro Del Piero, Nedved’e ulaşmaya çalıştığını ve duruma açıklık getirmek istediğini söylemişti. Ayrıca Juventus taraftarı da kulübün bu konuda geri adım atmasına sinirli durumda.

Sezon sonunda futbolu bırakacağını açıklamasına rağmen Nedved’e Juventus’ta devam etmesi için teklifte bulunulmuştu. Ama Nedved sözleşmesi sona erdiğinde takımdan ayrılmayı tercih etti.
Goal

King_91
11.Temmuz.2009, 23:28
kabul ederse yuh derim

RoNNiE91
11.Temmuz.2009, 23:36
Özgür abi noluyor?Doğru mu bu haber?Hiçbir siteye güvenmem senin haberine güvenirim.

Nedvedmania
11.Temmuz.2009, 23:48
Nedvedin Menejerinin açıklamasında "Birçok büyük klüpden teklif geliyor. Nedved'le Beraber düşünüp karar vereceğiz" Demişti. Ama bu karar İnterden yana asla olmaz. Nedved Sonuna Kadar Juvelidir. Juve küme düşüp Herkez takımı bırakıp kaçarken o "Futbolcular Gider Adamlar Kalır" Diyen birisi.

KanaKe
12.Temmuz.2009, 01:01
Haber dogru büyük ihtimalle transfer gerceklesecek.

BaFraLı
12.Temmuz.2009, 01:03
Bence saçma bir transfer.Nedved hem büyük Juventus'lu hemde Inter bu yaştan sonra Nedved'den ne kadar verim alabilir ki.

KanaKe
12.Temmuz.2009, 01:06
Nedved yaslida olsa hala formunda en az 2 yil daha oynar. Inter'in amaci Nedved'ten yararlanmaktan daha cok Juventus'a büyüklük taslamak.

Lionel Andres Messi
12.Temmuz.2009, 01:20
arjantin liginde zor bulunan tarzda bir oyuncu teknik aynı zamanda çok iyi bir fiziğe sahip palermoda parlaması muhtemel bir oyuncu henüz 20 yaşında.

Lionel Andres Messi
12.Temmuz.2009, 01:21
bence nedved böyle bir saçmalık yapmaz daha oynayıp ne yapacak ki?

barahir
12.Temmuz.2009, 01:22
velez - huracan maçında bnim de dikkatimi çekmişti.. Baya kaliteli top oynamıştı o maçta.. Kumaşı iyi bi futbolcu..

King_91
12.Temmuz.2009, 01:27
fmdeki gibi fiziği sağlamsa italya'da iyi işler yapabilir.

KanaKe
12.Temmuz.2009, 02:01
Yabanci kaynaklardan az önce okuduguma göre Nedved Inter'i reddetmis. Juventus'ta Ferrara'nin yaninda görev alabilirmis.

Universal
12.Temmuz.2009, 02:05
Inter Nedved için değil, Juve'yi kızdırmak için böyle bir teklif yapmıştır.

maNga 33
12.Temmuz.2009, 02:08
İnterden saçma teklif gelmiş bu yaştan sonra Nedved ne yapabilir ki?

tarikko
12.Temmuz.2009, 02:10
Nedved gitmez İnter'e zaten ..

Enterokinaz
12.Temmuz.2009, 02:24
inter gibi ne idüğü belirsiz bir takıma gitmez nedved, o karakterli bir futbolcudur. lazio'ya gider, juventus'a döner vs. :)

RaSenGan
12.Temmuz.2009, 02:25
Amaçları Juve'yi sinirlendirmek.Onlar napsın Nedved'i alıp.Ne onlar Nedved'i alır ne Nedved onlara gider.

Del Piero_10
12.Temmuz.2009, 03:30
Özgür abi noluyor?Doğru mu bu haber?Hiçbir siteye güvenmem senin haberine güvenirim.

Nedved'in menajeri Mino Raiola(aynı zamanda Ibrahimoviç'in de menajeri) parayı fazlaca seven bir şahıs. Sürekli Nedved'i futbola döndürmeye uğraşıyor. Tabi inter bilindik hallerinden vazgeçmiyor ve Batuhan'ın dediği gibi farklı nedenlerden ötürü Nedved'e yüklü bir miktar teklif etti. Ancak Nedved geçen sene olduğu gibi tekliflerini reddetti.

Aklıma Kemal Sunal'ın 100 Numaralı Adam filmi geldi nedense..

Sheriff
12.Temmuz.2009, 03:41
FM profiline bakılırsa bundan kaka olmaz yalnız :)

Del Piero_10
12.Temmuz.2009, 20:31
Nedved: “Juve’ye ihanet etmem ama bırakmıyorum”

Juventus’un sembol isimlerinden Pavel Nedved, İtalya’dan gelen teklifleri değerlendirmediğini ancak futbola devam edebileceğini ifade etti.

Uzun süredir futbolu bırakacağı yönünde açıklamalar yapılan Nedved’den ilginç sözler geldi. Inter’in tecrübeli orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak istediği öne sürülüyordu. Diğer yandan Juventus’ta yardımcı antrenörlük teklifi alan Çek oyuncu, bir süre daha futbol oynamak istediğini ifade etti.

La Gazetta dello Sport’a açıklamalarda bulunan Nedved, “Daha önce bırakma kararı almıştım. En azından İtalya’da oynamama kadarı aldım. Bana ilgi gösteren herkese teşekkür ederim. Bu yoğun ilgi benim bir yıl daha oynama kararı almamda yardımcı oldu” dedi.

İtalya’da başka bir takımda oynamasının mümkün olmadığını belirten Çek orta saha oyuncusu, “Bir yıl daha oynayacak olsam da, bu İtalya’da başka bir kulüp olmaz. Juventus’tan gelen teklifi de devam etmek istediğim için geri çevirdim” dedi.

İtalyan basını oyuncunun son yılını Amerika’da geçireceğini iddia ediyor.

Nedvedmania
12.Temmuz.2009, 20:37
Amerikaya gitmesin ya. Giderse onu görme hayalim tamamen yok olucak. Avrupadan bir takıma gitsinki Türk takımlarından birisiyle karşılaşsın :)

Del Piero_10
13.Temmuz.2009, 13:24
Milan’ın başkanı, takımının ezeli rakibi Inter Milan’dan daha iyi olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz sezonu üçüncü sırada bitirerek tam anlamıyla hayal kırıklığı yaratatan Milan’da başkan Silvio Berlusconi, önümüzdeki sezon sıçrama yapacaklarını söyledi.

Pazar günü Mediaset’e konuşan Berlusconi, “Sahaya çıkmalı, eğlenmeli ve futbolu yönlendirmeliyiz. Belki de bazı taktiksel yeniliklerle mükemmel Milan’ı yeniden oluşturabiliriz” dedi.

Transfer döneminde Diego Milito ve Thiago Motta gibi üst düzey transferler yapan Milan’ın ezeli rakibi Inter hakkında görüşlerini de ifade eden Berlusconi, “Inter’i fiziksel ve estetik açıdan takdir ediyorum ancak bizim oyuncularımız daha klas. Pirlo, Seedorf, Pato ve Ronaldinho. İtalya’da Bu ismlere denk futbolcular yok” diyerek Milan’ın daha yetenekli bir kadroya sahip olduğunu belirtti.

Altaylee1914
13.Temmuz.2009, 21:08
berlusconi onu 300 le 500 le geçecek milan inter in yanına bile yaklaşamaz bence

KanaKe
13.Temmuz.2009, 21:34
Kadro olarak hala en az Inter kadar kaliteliler.

bugra 1905
13.Temmuz.2009, 22:07
İnterin Kadrosu İtalyanın En İyisi Rakiplerinin Onları Yetişmesi Zor Bence

tarikko
13.Temmuz.2009, 22:19
Yanlış bir tespit olduğunu düşünüyorum.İnter İtalya'nın en kaliteli kadrosuna sahip bir takım bence.

matrockmamy
13.Temmuz.2009, 23:25
ibrahimovic dışında milandakilerden iyi futbolcu olduğunu düşünmüyorum, bunu avrupa kupalarında görebiliriz. milan ve juve nin düşüşüyle şuan da 2 senedir şamp olabiliyorlar. yoksa çok göz alan bir futbolları yok. milan dünyanın en büyüğüdür ve böyle kalacak.!!!!!!!!!!

El Barto
14.Temmuz.2009, 00:04
İnter'den daha iyi olduğunuz için onlar şampiyon oldu siz 3. oldunuz değilmi Sinyor Berlusconi. :D

Lionel Andres Messi
14.Temmuz.2009, 00:10
italyan takımlarının topluca düşüşte olduğunu düşünüyorum.

bana kalırsa inter kötü milan ondanda kötü durumda .bu sene juventusun bir şeyler yapabileceğini düşünüyorum avrupada bir yarı final bekleyebiliriz bence diego ve melonun katılmasıyla. şampiyon da olabilirler italyada.inter fizik olarak seri a nın en iyisi takımca en büyük kozları bu bence.

Lavezzi1907
14.Temmuz.2009, 01:34
Maradona Arjantin'li degil bir Napolili..hasta bir klüp‚taraftar ve şehir profili..

http://www.tuttocalcio.it/portale/images/stories/lavezzi2vq8lp0em3.jpg

http://www.calcio-on-line.com/wp-content/uploads/2009/06/lavezzi-hamsik.jpg

Süper ikili..Marek Hamsik ve Ezequiel Lavezzi

http://fiorentina.theoffside.com/files/2008/03/maradona_napoli_0002.jpg

Efsane..

http://img264.echo.cx/img264/4606/napoli9gh.jpg

http://i.ekolay.net/i/0903/Napoli_334.jpg

http://www.football-wallpapers.com/wallpapers3/napoli_2_1600x1200.jpg

Müthis coskulu taraftar..

http://www.vidivodo.com/188277/cilgin-napoli-taraftarlari

http://ethos.ilcannocchiale.it/mediamanager/sys.user/17932/Napoli%20logo.gif

Bu seneki transferlerimiz;

Zuniga
Campagrano
Cigarini
De Santics
Quagliarella
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Umarım daha önce böyle bir topic yoktur :arastırmacı: :)

eGowiCh
15.Temmuz.2009, 04:14
Onyewu'yu elimizden kaçırmak üzücü. Çok üst düzey bir stoper, gelmesini istediğim bir isimdi ama olmadı. Onyewu ile Konfederasyon Kupası'ndan önce sözleşme imzalatılmalıydı, geç kalındı anlaşılan zira transfer dedikoduları önceden çıkmıştı. Hayırlı olsun Milan'a, iyi transfer.

Lionel Andres Messi
15.Temmuz.2009, 20:12
çok üst düzey bir oyuncu olacağını düşünmüyorum.kadroda yer alabilirse iyidir bence.

Del Piero_10
15.Temmuz.2009, 20:16
Arjantin basınına göre İtalya'da transferin Napoli ile birlikte en hareketli iki takımından biri olan Genoa Boca Juniors'tan Rodrigo Palacio'yu 3 milyon € karşılığında kadrosuna katıyor.

Bu arada liste güncellendi. Yanında rakam yazmayanlar fiyatı açıklanmayanlar.

sananes
15.Temmuz.2009, 20:16
cok oynayamasada bonservis ücreti olmadan geldigi için iyi transfer stoper eksikleri vardı çünkü nesta saglıklı dönebilirse iyi bi defans hattı olusturabilirler bu yıl

MyLifer
15.Temmuz.2009, 20:17
Fenerbahçe bu tip oyuncuları alamaz, Brezilya'dan oyuncu almak varken...

RoNNiE91
15.Temmuz.2009, 21:24
Palacio çok iyi transfer olmuş Genoa adına.

tarikko
16.Temmuz.2009, 01:43
Başkan Del Nido yaptığı açıklamada, Luis Fabiano’nun gelecek sezonda Sevilla forması giyeceğini belirtti.
Sevilla başkanı Jose Maria Del Nido, Milan’ın Luis Fabiano için yaptığı teklifi yetersiz bulunca görüşmeler çıkmaza girdi. Milan’ın Brezilyalı golcü ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı ancak Sevilla’nın İtalyan devinin son teklifini de reddettiği iddia edildi.

Sevilla başkanı yaptığı açıklamada, “Milan’ın Luis Fabiano’yu transfer etmek için yeteri kadar parası yok. İlk reddettiğimiz teklifle ancak yedek takımımızdan bir oyuncu alabilirler” dedi.

Konfederasyon Kupası’nda harikalar yaratan futbolcuları ile sözleşme yenilediklerini hatırlatan başkan açıklamalarını, “Sanırım Fabiano 2 yıl daha Sevilla’da kalacak” ifadelerini kullanarak bitirdi.

Goal

Clayman
16.Temmuz.2009, 01:44
Çok kışkırtıcı açıklamalar :)

RaSenGan
16.Temmuz.2009, 01:53
Milan'ın ismi yeter Fabiano'yu almaya..Kaka'dan gelen parayla 5 tane Fabiano alırlar merak etmesin o.

Alicanfmfan
16.Temmuz.2009, 01:54
Alsınlar o zaman Aygüncan :D

gerrrard
16.Temmuz.2009, 02:06
Beckenbauer: Real'in parası Ribery'i almaya yetmez"

Aynı açıklamayı Beckenbauer'de yapmıştı. Hep parayı arttırma çabası

Fernando Gago
16.Temmuz.2009, 02:22
Milan neyin hesabını yapıyor da hala bekliyor İlginç ...

deniz.91
16.Temmuz.2009, 03:46
Milanı gaza getirmye çalışıyo:)

Del Piero_10
16.Temmuz.2009, 15:37
Parma’da forma giyen tecrübeli golcü Lucarelli, gelecek sezon yine Livorno’da top koşturacak.

Parma’da bir yıllık Serie B tercübesi yaşayan Cristiano Lucarelli, haftalardır süren spekülasyonların ardından Livorno’ya dönmeye hazırlanıyor. Lucarelli, 2007 yılında ayrıldığı Livorno’dan önce Shakhtar Donetsk’e transfer olarak şansını yurtdışında aramıştı.

33 yaşındaki oyuncunun transferiyle ilgili resmi açıklama Livorno Kulübü web sitesinde dün gece yer alsa da sözleşmenin detaylarının henüz netleşmediği de bildirildi. Bu yaz Fiorentina’nın da yer aldığı bir dizi kulüple adı geçen golcü oyuncunun geleceği bir süre belirsizliğini korumuştu.

Daha önce 146 kez formasını giydiği ve 92 gol attığı eski takımı Livorno’ya dönmeye karar veren Lucarelli’nin bugün TSİ 12:00’da basına tanıtılması bekleniyor.

Alicanfmfan
16.Temmuz.2009, 16:37
Yuvasına dönmesi iyi oldu :)

Enterokinaz
16.Temmuz.2009, 17:00
beraber düşerler tekrardan, hayırlı olsun.

Del Piero_10
16.Temmuz.2009, 17:43
Bayern'den ayrılmaya karar veren Lucio Inter'e transfer oldu.

Del Piero_10
16.Temmuz.2009, 17:44
Bir süredir Bayern Münih'den ayrılması gündemde olan Lucio, Inter'e transfer oldu.

Bayern Genel Menajeri Uli Hoeness, yaptığı açıklamada, iki kulübün birbirleriyle ve oyuncunun Inter ile anlaştığını ifade etti.

31 yaşındaki defans oyuncusu, teknik direktörü Louis Van Gaal'in planlarında yer almadığı için mutsuzdu ve takımdan ayrılmak istiyordu.
Bayern'in yapabileceği tek şey, bir yıl sözleşmesi kalan yıldızın gitmesine izin vermekti.

Brezilya Milli Takımı ile 84 maça çıkan Lucio, aynı zamanda takım kaptanı. Tecrübeli defans oyuncusu, 2004'den bu yana Münih ekininin formasını giyiyordu.

bugra 1905
16.Temmuz.2009, 17:45
Bencede Milanı Gaza Getirmeye Çalışıyor

BaFraLı
16.Temmuz.2009, 17:46
İyi transfer bence.Tectübeli sağlam Defans yapan biri Lucio.Inter'e katkısı olacaktır.

RaSenGan
16.Temmuz.2009, 17:46
Yavaş yavaş Brezilya milli takımına dönüyo İnter :)

Hayırlı olsun güzel bir transfer.

bugra 1905
16.Temmuz.2009, 17:47
Süper Transfer İnter Adına

sananes
16.Temmuz.2009, 17:54
hoş bi transfer olmuş ama orta sahayada transfer gerek sampiyonlar liginde basarı istiyolarsa daha teknik oyuncular almalılar mesela

Oghuse
16.Temmuz.2009, 18:01
Lucio bir defans için oldukça teknik.. :) Bayern Münih Lucio'nun yerinin kimle doldurabilecek merak ediyorum..

sananes
16.Temmuz.2009, 18:07
lucio ile ilgili bi yorum degildi benimki defans hatları sorunsuz oldu lucio ile birlikte ama ben orta sahadan bahsediyorum en teknikleri stankovic:) bence bunu değiştirmeliler

Enterokinaz
16.Temmuz.2009, 18:36
dünyanın en iyi 3 stoperinden birisi bence. inter iyi transfer yaptı, tebrikler.

Enterokinaz
16.Temmuz.2009, 18:37
fabiano 10 milyon etmez. neden bahsetmiş sevilla başkanı ?

Enterokinaz
16.Temmuz.2009, 18:43
juventus'un melo için verdiklerini görünce şok oldum. çok büyük kazık bana göre, hiç yakışmadı juventus'a. piyasa kızışmadan diego'yu getirmek nasıl akıllıca ise, melo transferi de bir o kadar saçma bence.

inter'in lucio hamlesine bayıldım. tebrikler.

sananes
16.Temmuz.2009, 18:54
gecen yıl almeriadan geldi yanılmıyosam melo fioya bi yılda fiyatını bu kadar katlaması ilginc bence ve gereksizde o kadar edecegini sanmam

Del Piero_10
16.Temmuz.2009, 19:16
Fiorentina Melo'yu 15 milyon €'ya almıştı. O zaman milli takımda oynamıyordu, Serie A'da kendini kanıtlamamıştı vs. 5 milyonluk kar etmeleri normal.

eXcitinG
16.Temmuz.2009, 19:31
PaLacio yu Genoa 3 miLyon Euro ya mı transfer etmiş :S

Hugo
16.Temmuz.2009, 19:44
Palacio 3 milyon mu?? :eek:
İmkansızı başarmışlar adeta. Sakat falan mı aldılar acaba?

Del Piero_10
16.Temmuz.2009, 19:50
3 veya 5. Fiyat kesin değil ama Boca başkanı anlaştıklarını söyledi.

eXcitinG
16.Temmuz.2009, 19:52
Bizim TakımLarımızda yurt dışında goy goy yapsın. Yahu PaLacio gibi bir adamı 3 e 5 e neyse aLmak ne demek yahu. VaLLa kıskandım.

Del Piero_10
16.Temmuz.2009, 20:31
Barcelona'da bir türlü aradığı forma şansını bulamayan Aliaksandr Hleb, bir yıllığına Inter'e kiralandı. İlerleyen zamanalarda taraflardan resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Inter ve Barcelona Belaruslu oyuncunun transferi için anlaşma sağladı. Anlaşmaya göre Hleb bir yıl boyuncu İtalyan kulübünün formasını giyecek. Sky Sport İtalya'nın haberine göre bu sabah bir araya gelen iki kulübün başkanları Massimo Moratti ve Joan Laporta oyuncunun Milano'ya gitmesi için anlaştı.

Hleb, çok güçlü bir orta sahaya sahip olan Barcelona'da forma şansı bulamadığı için yaşadığı mutsuzluğu her fırsatta dile getiriyordu. Belaruslu oyuncu Arsenal'den 13 milyon avroya transfer edilmişti.

İlerleyen günlerde resmi açıklamanın gelmesi ve oyuncunun Inter'e katılması bekleniyor. Bu transfer kendini kanıtlamak isteyen Hleb için büyük bir şans olacak, yeni takımında Jose Mourinho'nun kendisine şans vereceğini düşünülüyor.

Lionel Andres Messi
17.Temmuz.2009, 01:14
en sevmediğim oyunculardan biri,hiç sevmediğim takımlardan birine gitmiş iyi gol atar ama tekrar kümeye düşerler gibi geliyor bana.

REsist JuvE11
17.Temmuz.2009, 03:26
beraber düşerler tekrardan, hayırlı olsun.

çok iyi:icon_biggrin:

Del Piero_10
17.Temmuz.2009, 14:15
İspanyol basını, Ibrahimovic'in 40 milyon avro + Eto'o karşılığında Barcelona'ya transfer olduğunu duyurdu.

Barcelona'nın Ibrahimovic'i, 40 milyon avro üstüne Eto'o ve Hleb'i kiralık olarak göndermeyi kabul ederek, Inter'den ayırarak renklerine kattığı iddia edildi.

Sport'a göre, Joan Laporta, Txiki Begiristain ve Raul Sanllehi, Inter Başkanı Moratti'yle perşembe gecesi geç saatlerde bir araya geldiler ve görüşmenin sonunda anlaşma sağlandı.

Barcelona kökenli gazete, Ibrahimovic'in Nou Camp'a transfer olmak istemesinin ve Eto'o'nun sözleşmesinin gelecek yıl sona erecek olmasının, transferin gerçekleşmesinde büyük pay sahibi olduğunu belirtti.

Barça'nın David Villa transferinde başarısız olmasının ardından, Guardiola'nın bir an önce Ibrahimovic'i takımında görmek istediği, Laporta'nın da acil bir istekle Moratti'den randevu aldığı belirtildi.

Bir başka spekülasyon ise, Ibra'nın Barcelona'da oynamak için maaşında kesintiye gitmeyi göze aldığı. Ancak, Eto'o'nun 5 yılda toplam 65 milyon avroluk bir para talep ettiği yönünde.

deniz.91
17.Temmuz.2009, 14:23
Yuh be hayırlı olsun barcaya biraz pahalı mal oldu ama süper bir transfer ibrahimoviç dünyadaki en iyi forvet bence

nerazzuri
17.Temmuz.2009, 14:31
Yuh be hayırlı olsun barcaya biraz pahalı mal oldu ama süper bir transfer ibrahimoviç dünyadaki en iyi forvet bence
bana görede.

yalnız endişelerim var, İnter'de onun seviyesinde futbolcu yoktu, sahada tek yıldızdı kafası rahattı. Tek başına maç alıyordu.

Ama Barcelona'da Messi,Henry arkasında Xavi,İniesta,Yaya. Tek olmıyacak. Bu yüzden Henry gibi fazla sahneye çıkabileceğini zannetmiyorum ben.

Hatırlarsanız Arsenal'de Henry'de bu durumdaydı, tek başına maç kazandırırdı.

İnter'de kalmasını tercih ederdim.

RoNNiE91
17.Temmuz.2009, 14:33
Hayırlı olsun ne diyelim.Acayip transferler oldu bu yaz.

KaPaLı
17.Temmuz.2009, 14:33
Başarılı olamayacak. Yanlış transfer bana göre.

Oghuse
17.Temmuz.2009, 14:35
Mutlu oldum diyebilirim bakalım nasıl performans sergileyecek..

sananes
17.Temmuz.2009, 15:34
Barcelona'dan da büyük bir bomba patladı. İsveçli yıldız Zlatan İbrahimovic'in Katalan ekibi ile anlaştığı iddia edildi. Katalan ekibinin bu transfer karşılığında 35 milyon Euro + Samuel Eto'o ile Hleb'i kiralık olarak vereceği bildirildi.

La Gazzetta dello Sport'ta Joan Laporta, Txiki Begiristain ve Massimo Moratti'nin transfer için perşembe akşamı bir araya geldiği öne sürülürken, Zlatan İbrahimovic konusunda karara varıldığı belirtildi.

İspanyol yayın organlarından Katalunya Radio ve TV3 Katalunya'da bu gelişmeyi flaş haber olarak verirken, İbrahimovic'i bırakmayacağı ifade edilen Jose Mourinho'nun da Samuel Eto'o'nun gelmesi üzerine yumuşadığı ve bu transfere izin verdiği ifade edildi.

Real Madrid'in Kaka, Benzema ve Cristiano Ronaldo transferlerine misilleme yapmakta gecikmeyen Barcelona, İbrahimovic transferiyle ezeli rakibinden alt kalmamış oldu.

sporx.com

MaTRaKaN
17.Temmuz.2009, 15:36
Kesin doğru mu bu haber?

bugra 1905
17.Temmuz.2009, 15:37
Ne Güzel Bir Haberdir Bu En Sevdiğim Takım Barcelonada En Sevdiğim Oyuncular
Xavi İniesta Messi Henry İbrahimovic Bir Arada Oynayacak
Bu Barça Reali Ezer Geçer 3 Kulvardada İnşallah Barcelona Şampiyon Olur
İnşallah Bir Pürüz Çıkmaz Transferde

sananes
17.Temmuz.2009, 15:40
kesin mi bilmiyorum ama sanmıyorum da yani hergün birileri bi yerde diyo siteler huseyin çimsir dinamo kievde diye de başlıklar açılmıştı sonra yalan oldu.Büyük ihtimal diyelim eger dogruysa zaten daha da kimse duramaz önlerinde

BaFraLı
17.Temmuz.2009, 15:44
La Liga'yı izlemek müthiş zevkli olacak.

KaPaLı
17.Temmuz.2009, 15:48
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?goto=newpost&t=77557 Az konulara bakın.

Del Piero_10
17.Temmuz.2009, 15:53
Kesinlik kazanmadı.

Crazycat
17.Temmuz.2009, 17:21
Hangi ligin hangi kanal tarafından gösterileceği daha belli değil,değil mi?

zemlinskis
17.Temmuz.2009, 17:31
İspanya Ligi Ntvsporda...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Temmuz.2009, 17:31
Hangi ligin hangi kanal tarafından gösterileceği daha belli değil,değil mi?
Bu linkte mevcut...http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=77471

bugra 1905
17.Temmuz.2009, 17:56
Dünyada En Sevdiğim 3 Futbolcudan 1i Zlatanın Yine Dünyada En Sevdiğim 3 Takımdan 1inde Oynayacak Olması Beni Çok Mutlu Etti
Bu Takım Bu Sene Yine Reali Ezecek

Crazycat
17.Temmuz.2009, 18:01
Bu linkte mevcut...http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=77471

Sağol İspanya ligini izlesek yeter zaten bu sene bu transfer inşallah resmiyete biner de artık Barça-Real maçları daha bir ilginç zevkli olur.

omersal
17.Temmuz.2009, 18:53
En sevdiğim futbolculardan biri en sevmediğim takıma gitti.Barça adına iyi transfer bence.İbo Eto'o dan çok daha iyi.1.92 boyunda bu kadar teknik bir adam hayatımda görmedim.Ben messiden de Ronaldodan da çok beğeniyorum İboyu.Bence dünyanın Gerardla beraber en iyisi. Ne diyeyim Barcelonaya hayırlı olsun.

eXcitinG
17.Temmuz.2009, 20:46
Az önce NTVspor da İnter in Amerika da ki forma tanıtımını gösterdiLer. ZLatan ın son kez İnter formasını giydiğini söyLediLer. ZLatan verdiği demeçte bunun iLe iLgiLi birşey söyLememiş ama artık işin bittiği ve sadece Eto`o iLe İnterin anLaşması gerektiği söyLendi.

Lionel Andres Messi
17.Temmuz.2009, 20:47
zlatan torresle birlikte en iyi 2 forvetten biri bence.her ne kadar çok sevmesemde.

barcelona alırsa barça mükemmel olma yolunda bir adım daha atmış olacak laporta ve yardımcısı şu anda milanoda.
umarım gelir ve bir an evvel gollerini sıralamaya başlar.rakipler barçayla nasıl başadebilecek düşünemiyorum :)

sananes
17.Temmuz.2009, 20:53
eger zlatan gelirse tüm dengeler değişir herkesi yener barca cok üst düzey bi oyuncu italya ligide gözden düşer zlatanında ayrılmasıyla birlikte zaten sürekli kan kaybediyolar

Cyzio
17.Temmuz.2009, 21:02
Kendisinden nefret etsemde Barça'ya geldiğinde nefretim azalır.Eto'o'ya oranla çok daha üst düzey bir oyuncu bana göre.

El Comandante
17.Temmuz.2009, 22:33
Lucarelli'nin takıma dönmesi çok iyi oldu. Bu sene ligde bize büyük katkıları olacaktır.

Fernando Gago
18.Temmuz.2009, 01:03
Tüm taraflar içinde iyi bir takas oldu ...

Fernando Gago
18.Temmuz.2009, 01:04
Her gül kendi dalında büyür ...

Del Piero_10
18.Temmuz.2009, 02:49
Laporta tarafların anlaştığını transferin an meselesi olduğunu açıkladı.

La Gazzetta'ya göre Zlatan = Eto'o + 40 milyon + Hleb kiralık

Enterokinaz
18.Temmuz.2009, 02:50
zlatan iyi futbolcu da eto'o da armut değil yani. real'e sallayan kulübe bak, verdiklerine bak. komik.

goosfraba
18.Temmuz.2009, 02:58
Bu transferden en karlı çıkan takım İnter olmuş.

Lionel Andres Messi
18.Temmuz.2009, 03:40
zlatan iyi futbolcu da eto'o da armut değil yani. real'e sallayan kulübe bak, verdiklerine bak. komik.
eto'o armut değilde seneye sözleşmesi bitiyor oyuncunun ve klüple dalga geçercesine sözleşmeye yanaşmıyor seneye bedavaya gidiyim milana bonservissiz çok fazla para alırım yıllık diye düşünüyor anlayacağın eto'odan barçaya hayır yok.benzemayı real aldı villayı satmıyorlar zlatandan başka alıncak kaç oyuncu var ki.hlebin barçaya katkısı 0 zaten.chelseanin carvalho deco artı 70 milyon euro teklifinden daha mantıklı bence.

SYLaR
18.Temmuz.2009, 03:59
Efsane futbolcu, efsana takım kısa bir aradan sonra tekrar bir araya geldi

http://4.bp.blogspot.com/_WehGX5zbMJc/RnK0nMHTvBI/AAAAAAAAADg/OW7mZZYQfbg/s400/lucarelli_300x300.jpg

MyLifer
18.Temmuz.2009, 04:11
Ibrahimovic'in fiziği çok yerinde, Eto'o ise son vuruşları çok iyi yapabiliyor. Inter için zor bir seçim olur ama işin ucunda birde Barcelona'dan gelen para var. 40 milyon euroydu sanırsam.

sananes
18.Temmuz.2009, 04:19
güzel para ama gecen sene 4-3-3un ileri üçlüsünü yazın deseler dünyada %80 messi-ronaldo-ibrahimovic derdi herhalde dünyanın en iyi 3 oyuncusundan birini verdiler yani yerini dolduracak seviyede oyuncu bulamayacakları için paranın bi anlamı yok bence.inter belki de tek süperstarını gönderdi dünyada da cok süperstar yok bu ara

GeNç KaRTaL
18.Temmuz.2009, 16:11
Barca bu transferle Real Madrid'in transfer atağına güzel cevap vermiş oldu bence.Zaten transfere fazla ihtiyaçları yoktu.Eto'o nun yerine İbra'yı alarak güçlerine güç kattılar.Bende İbra'nın en iyi forvet olduğunu düşünenlerdenim.

Transfere İnter tarafından bakarsak onlar için her ne kadar İbra'yı kaybetmiş olsalarda kötü bir anlaşma değil.Karşılığında 2 tane iyi futbolcu ve hatrı sayılır para alıyorlar.

İbrahimovic'li Barcelona'yı hayal edemiyorum..

sananes
18.Temmuz.2009, 16:14
bir de şu var ama barçanın çok bilmiş başkanı realin transferlerde harcadıgı paralara verip veriştirmişti şimdi topla 40 milyon euro+etoyu hlepi hiç katmadan bile 70-75 milyon euro eder.Bence bu kadar büyük klüpleri yönetenler daha zeki açıklamalar yapmalı

KaPaLı
18.Temmuz.2009, 16:16
Şemsi bende sana hiç katılmıyorum. Eto'o Barça'nın sistemine tam uyuyodu. İbrahimovic'in başarılı olacağını düşünmüyorum. Bu transferde zaten İnter karlı şu anda. Hleb + 40 milyon € + Eto'o aldılar. Hem parayla transfer yapabilecekler hemde eksik yerlerine adam gelecek.

dakara
18.Temmuz.2009, 16:22
her ne kadar ibrahimoviç etodan daha iyi olsada barca genel anlamda kazık yemiş oldu kesinlikle bu transferi realin altında kalmamak için yaptılar

sananes
18.Temmuz.2009, 16:25
mourinho bi basın toplantısında şöyle demişti "biz takım olarak ibrahimoviçe aşığız" bari orta sahaya yeni bi aşık alsalar :D

Del Piero_10
18.Temmuz.2009, 18:47
Milan, Flamengolu defans oyuncusu Juan Maldonado ile ilgileniyor.

Milan Futbol Direktörü Ariedo Braida, bir süredir Brezilya'da ve sol bek oyuncusu Juan Maldonado için girişimlerde bulunuyor.

Genç oyuncu, Milan Teknik Direktörü Leonardo'nun dikkatini çekti ve İtalyan kulübü harekete geçti. Milannews'e göre, Flamengo ile görüşmeler iyi gidiyor.

Avrupa vatandaşı

Maldini'nin futbolu bırakmasından sonra iyi bir sol bek arayan Milano ekibi için, Avrupa Birliği pasaportu da bulunan Maldonado iyi bir tercih olabilir.

Orta saha arayışları sürüyor

Orta sahaya da takviye yapmak isteyen Milan, Sao Paolo'da forma giyen Hernanes ile ilgileniyor. Genç oyuncu Chelsea'ye gitme ihtimali süren Pirlo'nun yerine düşünülüyor.

nekop
18.Temmuz.2009, 18:52
Bende Fenerbahçeli Maldonado sandım. :D

sananes
18.Temmuz.2009, 18:52
maldonadonun her türlüsünden korkacan arkadas :D

RoNNiE91
18.Temmuz.2009, 19:00
Sazan 3'üm galiba :D

DenizlispoR
18.Temmuz.2009, 19:05
Sazan 4'üm :n:.

RIDVAN TLM
18.Temmuz.2009, 19:14
aynen sazan 5:D tam mılana kufur etmek uzereydım

nerazzuri
18.Temmuz.2009, 19:34
7'de benim. Harbi harbi şok oldum:D

King_91
18.Temmuz.2009, 20:44
saymaya gerek yok kaç sazan olduğunu :D başlığın koyuluş amacı o zaten . gazetecilerin her zaman yaptığı .

konuya gelirsek adamı tanımıyorum ama ismi maldonado'ysa 5 kere düşüncen o adamı alırken :zuhaha

Nedvedmania
18.Temmuz.2009, 20:46
Benimde yazacağım mesaj "Milan istiyorsa bir bildiği vardır" dı :D

scar face
18.Temmuz.2009, 21:16
Sazan 10# :p

bugra 1905
18.Temmuz.2009, 21:19
Sazan 11:D

Universal
18.Temmuz.2009, 21:19
Bende sazanım ama; kaçıncı olduğumu saymadım. :)

Maldonado isminde ki bütün futbolculara karşıyım...

Redrum
18.Temmuz.2009, 21:38
13 :)
Düşündüm acaba bedava adam, rotasyona iyidir falan filan diye mi alıyolar :D

TuNdRaLoWeR
18.Temmuz.2009, 22:26
Bende 14 oldum:D

Milan Maldonado isminde futbolcu almasın başına iş açar..

Knightmare
18.Temmuz.2009, 23:26
uu süper :D fener'e gün doğmuş :D uçakta oyuncuyu halletsinler, yerine bizim 'mal'donado yu koysunlar :D

uAburak89
19.Temmuz.2009, 00:20
Fenerbahçedeki sandım, sazan bilmem kaçım. Maldonado o kadar yaşlı mıydı yahu yazacaktım..

Maksic
19.Temmuz.2009, 00:21
İsminde bile hayır yok Milan aklı varsa uzak durmalı:)

Clayman
19.Temmuz.2009, 00:23
Sazan 17'den sevgilerle :D:D Yorumlar harika yalnız :n:

Maksic
19.Temmuz.2009, 00:29
Zlatan gelirse Barça tutulamaz bu sezon La Liga baya bi keyifli olucak:)

bursa_mc
19.Temmuz.2009, 01:38
İbra için Eto'o+40£??? İnter karda :D

Trabzonspor
19.Temmuz.2009, 01:43
İbra süper olur Barça için,bence müthiş transfer olur.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Temmuz.2009, 01:46
Inter'in karına olmuş bence...

RoNNiE91
19.Temmuz.2009, 01:48
1 sene sonra Hleb geri dönecek.Yani İnter'in karı sadece 40 milyon euro olacak :D

tarikko
19.Temmuz.2009, 01:49
Muthis bir transfer yapti Barca.Ama Eto'o icin uzuldum cok sevdigim bir oyuncuydu Barca'dan ayrilacak olmasi kotu bir durum.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Temmuz.2009, 14:00
1 sene sonra Hleb geri dönecek.Yani İnter'in karı sadece 40 milyon euro olacak :D
Bir İspanyol Gazetesinde Eto'o'nun bonservisinin 35 MN € olduğu yazılmış...Yani doğru olduğunu kabul edersek Ibra'nın fiyatı+Eto'o--->75 MN € yani Real'in transferlerine o kadar sallayan sayın Laporta Ibra'yı Kaka'nın değerinden daha fazla bir paraya almış olacak...;)

Lionel Andres Messi
19.Temmuz.2009, 14:47
diyelim ki barça ibraya 75 milyon onu geçtim 80 milyon euro versin nakit.en fazla laportaya kapak oalcak bu fiyatlar çok uçuk dediği için.ama barça gücüne güç katacak özellikle guardiola zlatanı istiyor.

şöyle bir şey var eto'o yu barça 35 e satsın barçada bayram havası olur.en fazla teklifi city verdi 2 hafta önce 28 milyon euro ve kendisi kaprisleri ve istekleri yüzünden bu transfer olmadı.(laporta bu fiyatı eto o için rekor teklif diye nitelendirdi).eto'o nun sözleşmesi sene sonu bitiyor ve bu sene 2 ay afrika kupasına gidecek geçen yıl guardiola ile arasında sorunlar olmuştu ve bunlar ört bas edildi hemen.barçayla eto'o artık iyice koptu zaten geçen yıl kadro dışı kalmıştı ve takıma forvet alınamayıcna tekrar takıma alındı eto 'o hep sorun oluyor barça için ve barça için değeri 0 şu anda.sözleşme mzalamıyor ve hep sorun oluyor sene sonuda bedavaya gitmek istiyor ve rekor bir yıllık ücretle milana ya da başka bir takıma gitmek istiyor.

40 milyon ve eto o interi nerelere getreblir ama ibranın barçanın o ortasahasıyla yapabileceklerini düşününce aklıma olağanüstü şeyler geliyor.

ayrıca seri a da kakayla zlatanın yaptıklarına bakarsam ibraya 100 milyon euro bile veririm.hiç sevmem ibrayı ama boşuna iibrakadabra demiyorlar her sene harikalar yaratıyor seri ada.

Aşk-ı Şehir
19.Temmuz.2009, 15:30
İbra'yı her ne kadar sevmesemde 75 Milyon € eder. Ronaldo 94 ediyorsa İbra 100 eder... Ben sadece Eto'o'nun fiyatının düşük kaldığını düşünüyorum. 45 eder Eto'o...

King_91
19.Temmuz.2009, 16:41
eto'o + 40M çok fazla yahu ! ibrahimoviç çok çok iyi bir oyuncu hatta mevkisinde en iyisi ama eto'o da boru değil . inter ibra'yı kaybedecek ama eto'o + 40 la istediklerini yapabilirler . bir de hleb kiralık geliyor tabi

omersal
19.Temmuz.2009, 16:52
Bence Barça bu transferde daha karlı.Sonuçta oyuncularının hepsi çok iyi.Ben Eto'o yu çok beğenmiyorum.Saha gibi zor pozisyonları değerlendiren kolay pozisyonları atamayan garip bir forvet , sürekliliği de yok.Zaten Xavi , Iniesta ,Messi gibi oyuncuların daha iyisi bulunmayacağına göre en mantıklı transfer bu.Ayrıca Barça ile Realin transferleri bir değil.Barça sadece 40 mn harcadı.Tek transfer yaptı.Bence İbo bu para + Eto'o ya değecek bir oyuncu.

Sheriff
20.Temmuz.2009, 03:31
Transfer bitmiş sanırsam..

Enterokinaz
20.Temmuz.2009, 03:46
barca yılın kazığını yemek üzere yani. beklemedeyiz.

sananes
20.Temmuz.2009, 04:18
etonun son senesi ve muhtemelen sözleşme yenilemeyecekti bunun neresi kazık oluyo ki ve cok iddialıyım eto barcayı yavaslatıyodu 30küsür gol atmasına ragmen hemde.o pas trafigine uygun bi oyuncu degil o kadar teknik kapasitesi yok ama ibra öyle değil dünyanın en teknik ve becerikli forveti dünya standartlarının cok daha üstünde bi takım olur barca ibrahimovicle birlikte orta sahaları aynı düzeyde oynamaya devam ederse

nekop
20.Temmuz.2009, 05:53
Gerçek hayatta ne kadar katkı yapar bilemem ama PES'te Barcelona'dan başkasını almam artık. :D

Enterokinaz
20.Temmuz.2009, 06:34
eto'o barca'yı yavaşlatırsa, ibrahimovic ne yapar bilemem artık. :)

sananes
20.Temmuz.2009, 07:14
kasıt kişisel hız degildi orda eto ispanyolların pas trafigine cokda uygun oyuncu degil o kadar teknik kapasitesi yok çünkü yani etonun oynadıgı yerde gudjohnsende oynadıgında her mac gol atıyo etoda pek fark yok

omersal
20.Temmuz.2009, 11:10
kasıt kişisel hız degildi orda eto ispanyolların pas trafigine cokda uygun oyuncu degil o kadar teknik kapasitesi yok çünkü yani etonun oynadıgı yerde gudjohnsende oynadıgında her mac gol atıyo etoda pek fark yok

Ben de katılıyorum sana o kadar iyi bir takımın en öndeki forveti nasıl gol kralı olamaz ben de onu anlamıyorum.Açıkçası ben liglerin ilk 3te 2lik kısmını izlemedim uydu yoktu ama son kısımlarını hem İnterin hem de Barçanın izledim ve pu paranın normal olduunu anladım :)

King_91
20.Temmuz.2009, 16:37
Ben de katılıyorum sana o kadar iyi bir takımın en öndeki forveti nasıl gol kralı olamaz ben de onu anlamıyorum.Açıkçası ben liglerin ilk 3te 2lik kısmını izlemedim uydu yoktu ama son kısımlarını hem İnterin hem de Barçanın izledim ve pu paranın normal olduunu anladım :)

iyi de eto'o sanki 10 gol attı geçen sezon . sonuçta 32 gol gibi hayvansı bir istatistik çıkardı forlan . bunu geçemedi diye laf edebiliyorsak eto'o ya , söyleyecek fazla birşey yok . adam ligde 30 gol attı sonuçta . 30 gol atması onu gol kralı yapmıyorsa bu onun sorunu değil , forlan'ın sorunudur :D

tarikko
20.Temmuz.2009, 18:37
barca yılın kazığını yemek üzere yani. beklemedeyiz.
Yilin transferi demek istedin heralde (::) Ortada Barca'nin kazik yemesi gibi bir durum yok :)

bugra 1905
20.Temmuz.2009, 18:50
Yilin transferi demek istedin heralde (::) Ortada Barca'nin kazik yemesi gibi bir durum yok :)
Tarık Kardeşime Katılıyorum Zlatan İbrahimovic Yılın Transferidir Kakadanda Ronaldodanda Daha İyi Performans Sergileyecektir

Fietra 10
20.Temmuz.2009, 19:23
Etoo mukavele yenilemeye yanaşmıyordu, ayrıca M.City nin astronomik teklifinide kabul etmedi, tek amacı gelecek sene sözleşmenin son senesinden doğan hakkını kullanıp, bir yıllık maaşı karşılığı serbest kalmaktı.(en büyük sebeb, yönetim ve Pep le yaşadığı inatlaşma )Bu gerçeği göz önüne alırsanız,Etoo seneye 10 milyon euro ya serbest kalıcaktı.Yani İbra kadabra Barca ya 10+40=50 milyon euroya malolmuştur.
Soruyorum,95 milyona C.Ronaldo mu ?
50 milyona İbra mı ?

Bence Barcelona kazık falan yemediği gibi sorunlu Eto'o nun yerine İbrahimovic gibi bir oyuncuyu takıma katmıştır..İnter'inde zararlı oldugu düşünülemez..Sorunsuz bir Eto'o her takımda iş yapar..Şu bir gerçekki Eto'o nun miladı dolmuştu artık Barca'da..

KaPaLı
20.Temmuz.2009, 19:28
sorunlu Eto'o nun yerine İbrahimovic gibi bir oyuncuyu takıma katmıştır.

Eto'o sorunluysa İbra off off :D

tarikko
21.Temmuz.2009, 00:03
Barcelona'nın teknik direktörü Guardiola, Eto'o'nun gitmesinin hem Barcelona hem de oyuncu için en iyisi olacağını ifade etti. Kamerunlu'nun transferinin kendisinin elinde olduğunu belirten genç teknik adam Eto'o'nun gitmek istememesinin bir sorun olmayacağını belirtti.

Barcelona'nın teknik direktörü Josep Guardiola, Eto'o'nun Inter'e gitmesi için baskı yapmaya devam ediyor.

Kamerunlu yıldızın Inter'e gitmesi gerektiğini savunan Guardiola, İspanyol basınına yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Barcelona için Eto'o'nun ayrılması en iyisi olur. Inter'in Eto'o'yu mutlu edecek kadar parası var. ama Eto'o kalmakta ısrarcıysa bu benim için problem olmaz."

Kararı verecek kişinin Eto’o olacağını hatırlayan genç teknik adam, “Ibrahimovic, Eto’o’dan farklı bir oyuncu. İkisi de dünya çapında önemli isimler. Eto’o, kendisine gelen teklifi değerlendirecek. Ama bence en iyisi Kamerunlu oyuncunun kendisi için verilen teklifi kabul etmesidir. Başarıya rağmen, takımda değişiklikler yapılması iyidir” dedi.

Goal

tarikko
21.Temmuz.2009, 00:06
Francesco Totti'nin önümüzdeki günlerde Roma ile yeni sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Roma'nın sembol isimlerinden Francesco Totti, yakın gelecekte kulübüyle olan kontratını 2014'e kadar uzatacak.

Il Messaggero'ya göre, Totti'nin danışmanları, bugün tesislere gelerek sarı kırmızılı ekibin yöneticilerinden Daniele Prade ile bir görüşme yapacak.

Kontratı gelecek sezon bitecek olan Roma kaptanı, daha önce, 2014 yılına -yani profesyonel kariyerine başladığı 1993'ten 21 yıl sonrasına- kadar futbol oynamak istediğini söylemişti.
Son gelen haberler, Roma'nın yıldız futbolcuya 10 gün içerisinde imza attıracağını öne sürüyor.

Goal

vuque
21.Temmuz.2009, 20:57
En Sevdiğim Yabancı Klüp Olan Barcelona Bence Sezon'un Transferini Yapıyor.En Sevdiğim 2 Futbolcu'yu Yan Yana Görebileceğim Ve Bu Sezon La Liga Kaçmaz'ı Rahatlıkla Söyleyebileceğim :)
Messi Ve İbrahimovic'i Aynı Takımda Görmek Hele Hele Barcelona Forması Altında Görmek Tarif Edilemez Bir Duygu Olacak.
Eto'o nun Takımdan Ayrılması Gerektiğini Düşünüyordum Zaten.Bunu Yaparken İbrakadabra'yı Takıma Kazandırmak Tadından Yenmez Bir Durum Oluşturdu :s_barcelona:
Allah Diğer La Liga Ekiplerine Yardımcı Olsun :s7:
Eto'o Konusunu Değerlendirmek Gerekirse.Eto'o nun Takımı Yavaşlattığını Düşünüyordum.O Pas Trafiğine Uygun Bir Oyuncu Değildi.Bence Eto'o Süper Kalite Denecek Bir Oyuncu'da Değil.Ama İbrahimovic Tartışmasız En Kaliteli 3 Forvet Arasında...
Eto'o nun Yerinde Orta Kalite Ve Üzerinde Kim Olsa Arkasında O Kaliteli Oyuncular Varken O Kadar Gol Atardı.Eto'o Attıklarından Çok Atamadıklarıya Ve Yoldurduğu Saç-Baş'la Gündemdeydi Barcelona'da :icon_cool: Zaten Pep'lede Araları İyi Değildi.İnşallah Bu Transfer Tamamlanır'da Bizimde Yüzümüz Güler.Bugün Eto'o nun Menajeri İnter'le Görüşecek.Zlatan'ın Kişisel Durum Güncellemesinden Takip Ediyorum :)

Fietra 10
22.Temmuz.2009, 20:01
Eto'o sorunluysa İbra off off :D

Sorunlu derken Barca'daki durumundan bahsediyorum 2 yıldır oynasada Rijkard'la yaşadıgı sorundan beri bir sogukluk var La Porta ile arasında..

Enterokinaz
22.Temmuz.2009, 20:27

buna kim karar veriyor ?

eto'o gibi bir süperstarı verip üstüne birde 40 milyon katarak ibrahimovic'i almak yılın kazığıdır. bence yemiştir veya yiyecektir. sence böyle değildir.

tamam ?

Clayman
22.Temmuz.2009, 20:38
Bana göre de Eto'o + 40 milyon € = Ibrakadabra bir kazık değil. Sonuçta La Liga dediğimiz ligde üst düzey tekniğe sahip oyuncular mücadele ediyor. Eto'o, Ibra kadar teknik değildi zaten. Ibrahimovic Barcelona'ya gitmeli...

Cyzio
22.Temmuz.2009, 22:03
buna kim karar veriyor ?

eto'o gibi bir süperstarı verip üstüne birde 40 milyon katarak ibrahimovic'i almak yılın kazığıdır. bence yemiştir veya yiyecektir. sence böyle değildir.

tamam ?

Sanırım bu arkadaş Madrid sempatizanı.Yıllarca kazık yemekten kurtulamayan bir takım destekçisi olduğundan her transferi kazık olarak görüyor.Hor görmemek lazım..

vuque
22.Temmuz.2009, 22:21
Kaka+CR7=200M £
Barcelona'ya Kaptırılan Kupalar Paha Biçilemez :)

El Comandante
23.Temmuz.2009, 18:23
Sanırım bu arkadaş Madrid sempatizanı.Yıllarca kazık yemekten kurtulamayan bir takım destekçisi olduğundan her transferi kazık olarak görüyor.Hor görmemek lazım..

Hehehe, süperdi. :icon_biggrin:

Ben bu transferi riskli buluyorum aslında. Eto'o nun artık takımda kalamayacağı kesinleşti. Zira çok sorunlu bir futbolcu oldu, Barcelona'ya zarar verecektir eğer takımda kalırsa.
Ama İbrahimoviç de ana kuzusu değil. =) Egosu, disiplinsizliği ile tanınmış bir futbolcudur. Bana kalırsa dünyanın en yetenekli forvetidir, ama çok sorunlu birisidir. Eğer bu tavırlarını Barcelona'da sürdürürse orada fazla barınamaz.
Sempatik Barcelona sırf onun yüzünden antipati toplar.
Ben İbrahimoviç yerine Villa'yı tercih ederdim. Ama onu da kulübü bırakmıyor..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Temmuz.2009, 19:12
Herkes Real Madrid'i ne kadar da hor görüyor...
Sezon içinde göreceğiz neyin ne olduğunu

Sheriff
24.Temmuz.2009, 04:37
Bende bu takastan İnter'in fazlasıyla karlı çıkacağını düşünüyorum.. Sadece Zlatan 40 etmezdi benim gözümde, adamla birde üstüne Eto'o yu alıyorlar..

Aydin
24.Temmuz.2009, 07:31
Bu transferde Barça'ya laf atanlar çıktı ama bence Barça çok akıllı iş yaptı.

Kağıt üstünde Ibra için Eto'o + 40M Euro vermek manyaklıktan başka birşey değil. Adama deli derler yani. Ama işin bir de şu kısmı var. 1 sene sonra bu Eto'o'yu inter beleşe de alabilirdi. 1 sene yaşlancak olsa da Eto'o 33 yaşına kadar hayvan gibi oynar. Afrikalı nasıl olsa. Barça seneye Ibra'yı almak için 40 M euro'dan fazlasını verecekti.

Bu transfere etoo + 40 M euro olarak bakmayın bence. Barça çok akıllı iş yaparak 40 m euro'ya ibra'yı aldı bana göre.

Del Piero_10
24.Temmuz.2009, 13:21
Enterokinaz bir daha bu tarz bir mesajın karşılığı uyarı olacaktır. Biraz daha sakin yazmayı deneyelim, kimine göre kazık yemiştir kimine göre yılın transferidir. Üstünde fırtına koparmaya gerek yok.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Temmuz.2009, 14:42
Transfer kesinleşmiş,ayrıntıları:
Eto'o'ya yıllık 10.5 milyon euro ödeyecek Inter. Barcelona 45 milyon euro nakit verecek ve kiralık olarak yolladığı Hleb'in 7.5 milyon euro brüt olan yıllık ücretini de karşılayacak.
Ibrahimovic'in ne kadar alacağı belli değil...

Del Piero_10
24.Temmuz.2009, 18:56
Lavezzi Napoli tarafından satış listesine konuldu.

Since-1907
24.Temmuz.2009, 19:14
Eski Galatasaraylı İtalyan kaleci, Seria A'nın güçlü ekiplerinden Napoli'ye transfer oldu.

Morgan De Sanctis, kulübü Sevilla'dan Napoli'ye transfer oluyor. Sky Sports Italia'ya göre, tecrübeli file bekçisi bugün resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Hafta içinde Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, başarılı oyuncunun transferi üzerinde çalıştıklarını ifade etmişti.

De Sanctis, yeni kulübünün Avusturya'daki hazırlık kampına katılacak. Teknik Direktör Donadoni'nin gerçekleşmesinden çok memnun olduğu transferin, bugün Napoli kulübü tarafından resmen açıklanması bekleniyor.

Tecrübeli kaleci, geçen sezon Galatasaray'da kiralık oynamıştı. Başarılı bir sezonun ardından İspanya'ya dönen De Sanctis, ülkesi İtalya'da şansını tekrar denemeye hazır

Fietra 10
25.Temmuz.2009, 00:59
Fiorentina, Eboue'yi istiyor

Fiorentina Başkanı Valle, Arsenalli Emmanuel Eboue ile ilgilendiklerini doğruladı.

Fiorentina'nın Arsenalli Emmanuel Eboue ile ilgilendiği doğrulandı. Mor Menekşeler'in Başkanı Andrea Della Valle, Felipe Melo'nun yerine hem defansta hem orta sahada oynayabilen Eboue'yi getirmek istiyor.

Kulübün resmi web sitesine konuşan Valle, "Eboue mükemmel bir oyuncu, ama onu transfer etmek kolay olmayacak" dedi.

İtalyan basınına göre, Fiorentina, Arsenal'e 10 milyon avro önerebilir. Fakat Floransa ekibi bu transferde yalnız değil.

Sözlerine devam eden başkan Valle, "Oyuncunun peşinde sadece Fiorentina yok. İspanyol takımları da Eboue'yi istiyor" dedi.

goal

BaFraLı
25.Temmuz.2009, 01:03
İyi para bence.Arsenal satıp yerine genç birini alır kesin :D.Ben Eboue'yi sadece sağbek olarak biliyodum :D.

TR.CaPTaiN
25.Temmuz.2009, 06:00
Barcelona resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre İbrahimoviç Pazar günü sağlık kontrolünden geçecekmiş.

Eto'o Barca'da bulunduğu süre içerisinde çok iyi performans göstermesine rağmen hep sağdan soldan sorunlar çıktı. Bence bu transferden karlı çıkan takım Inter oldu. İbrahimovic her ne kadar ilginç, özel bir oyuncu olsa da Eto'o'nun İbrahimoviç'in yerini doldurabileceğini düşünüyorum. Ek olarak 40 m € gibi güzel bir para ve 1 yıllığına Hleb gibi kaliteli bir oyuncu.

BaFraLı
25.Temmuz.2009, 16:55
Dev takas Mourinho'yu da memnun etti

Samuel Eto'o'nun da Ibrahimovic kadar iyi olduğunu düşünen Jose Mourinho takastan memnun.

Zlatan Ibrahimovic - Samuel Eto'o takasından memnun olduğunu belirten Inter teknik direktörü Jose Mourinho, bu transferden memnun olmaması için salak olması gerektiğini ifade etti.

Dev takasın gerçekleştiği Barcelona tarafından resmen açıklandı. İmzalarında hafta başında atılacağı tahmin ediliyor.

La Gazzetta Dello Sport'a konuşan Mourinho, "Sadece aptal bir teknik adam Samuel Eto'o gibi bir oyuncusu olduğu için mutlu olmaz, ben Eto'o gibi bir oyuncuya sahip olduğum için mutluyum. Ibrahimovic'in kalacağını düşünüyordum, çünkü sadece Real Madrid'in bu kadar çılgın olduğunu sanıyordum, Barça'nın da pek farkı yokmuş" dedi.

Jose Mourinho ayrıca Samuel Eto'o ve Zlatan Ibrahimovic arasında bir fark göremediğini ifade ederken, "Benim için bu ransferin ücreti 100 milyon avro, bence Eto'o da Ibrahimovic kadar değerli" dedi.

goal

nerazzuri
25.Temmuz.2009, 17:18
Ibrahimovic'in kalacağını düşünüyordum, çünkü sadece Real Madrid'in bu kadar çılgın olduğunu sanıyordum, Barça'nın da pek farkı yokmuş" dedi.

O kadar laf et. Gel böyle bir transfer yap. Çok haklı Jose :)

Lionel Andres Messi
25.Temmuz.2009, 17:19
mourinho gibi laflarıyla bir yerlere gelmeye çalışan birinden hiç şaşırtıcı olmayan bir açıklama ''yalnızca aptal bir teknik direktör eto'o yu zlatan kadar değerli görür''

nerazzuri
25.Temmuz.2009, 17:25
mourinho gibi laflarıyla bir yerlere gelmeye çalışan birinden hiç şaşırtıcı olmayan bir açıklama ''yalnızca aptal bir teknik direktör eto'o yu zlatan kadar değerli görür''
Laflarıyla bir yere gelme çabası ?

Porto'da, Uefa ve ertesi sene Şampiyonlar Ligi kupası-bunlarda lafları ile heralde.
50 yıl sonra Chelsea'yı, üstelik bir önceki sezon darmadağın olmuş bir takımı, derleyip toparlayıp, şampiyon yapmak?

İnter'i geldiği ilk sezon şampiyon yaptı.

Teknik direktörlük kariyeri, 10 sene civarında olan bir hoca için muhteşem başarılar bunlar.

Evet dili sivri, konuşma yeteneği var kullanıyor ve bunu çok iyi kullanıyor.

Yıllarca Bobby Robson (http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Bobby_Robson&action=edit&redlink=1) gibi bir teknik adamın yanında yardımcılık yaptı, biraz kitabını okursan veya biraz bilgin varsa zaten nasıl bir azimle buralara geldiğini görürsün.

King_91
25.Temmuz.2009, 17:39

allah adamı taş eder yahu . çok sert konuşuyor olabilir . doğru veya yanlış konuşabilir . ama laflarla bir yere gelmiş demek , hem de mourinho için . barca sempatizanı olabilirsin , ben de interden hiç hoşlanmam ama mourinho için bunları söylemek çok yanlış olur ...

Lionel Andres Messi
25.Temmuz.2009, 20:27
Laflarıyla bir yere gelme çabası ?

Porto'da, Uefa ve ertesi sene Şampiyonlar Ligi kupası-bunlarda lafları ile heralde.
50 yıl sonra Chelsea'yı, üstelik bir önceki sezon darmadağın olmuş bir takımı, derleyip toparlayıp, şampiyon yapmak?

İnter'i geldiği ilk sezon şampiyon yaptı.

Teknik direktörlük kariyeri, 10 sene civarında olan bir hoca için muhteşem başarılar bunlar.

Evet dili sivri, konuşma yeteneği var kullanıyor ve bunu çok iyi kullanıyor.

Yıllarca Bobby Robson (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftr.wikipedia.org%2 Fw%2Findex.php%3Ftitle%3DBobby_Robson%26action%3De dit%26redlink%3D1) gibi bir teknik adamın yanında yardımcılık yaptı, biraz kitabını okursan veya biraz bilgin varsa zaten nasıl bir azimle buralara geldiğini görürsün.

allah adamı taş eder yahu . çok sert konuşuyor olabilir . doğru veya yanlış konuşabilir . ama laflarla bir yere gelmiş demek , hem de mourinho için . barca sempatizanı olabilirsin , ben de interden hiç hoşlanmam ama mourinho için bunları söylemek çok yanlış olur ...
ya beyler ben mourinhoya başarısız biri demedim bence sürekli konuşarak gündemde kalmaya çalışıyor futbolla ilgilenen kime sorsanız mourinhoyu söylediği cümlelerle tanıyordur belki portoyu şampiyon yaptığını blmeyen biride der bunu eğer mourinho bu konuşmaları yapmasa bu kadar ön planda olabilirmiydi? bnde sürekli söylediği sözlerle kendini gündeme oturtma çabasından dolayı nefret ediyorum ayrıca barçayı sevdiğim için demiyorum normaldede çok uyuz olduğum biri.kendni beğenmişin biridir bana göre size göre farklı olabilir.kitabınıda alıp okumam bu yüzden.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
''allah adamı taş eder yahu'' ayrıca bu ne biçim cümledir böyle bana göre laflarla bir yerlere gelmeye çalışıyor.var mı?

Fernando Gago
25.Temmuz.2009, 20:53
Dünyanın tartışılmaz en iyi 4 oyuncusu LaLiga'da :) Bu sene LaLiga'yı izlemek ayrı bir zevk olacak . . .

Oghuse
25.Temmuz.2009, 23:01
Ibrahimovic will arrive on Sundaywww.fcbarcelona.cat

Zlatan Ibrahimovic will arrive in Barcelona on Sunday to undergo a medical with the Blaugrana as every player who moves clubs has to do.

After Barça reached an agreement with Inter to sign the Swedish international he now needs to undergo a series of medical tests before putting pen-to-paper on a deal to join the club.

In the other direction FC Barcelona have given permission for Samuel Eto'o and Aliaksandr Hleb, who have been included in the recent transfers, to travel to Milan and undergo medicals with Inter.

The club will reveal all the details of Ibrahimovic's trip to Barcelona on Saturday and outline his movements for Sunday

Barcelona Resmi Site yazısı Ibra pazar günü geliyor.. :D

ForCimbom
25.Temmuz.2009, 23:09
buna kim karar veriyor ?

tamam ?

ibrahimovic oyunculuğu iyidir fakat kariyeri çok parlak bir adam değil . fakat eto'o gibi 2 cl si olan ve (sanırım) 4 la liga şampiyonluğu olan birinin üstüne 40 milyon vermek hatadır bana göre. ha , ibra belki yetenek açısından eto ya nazaran daha iyi olabilir, paran vardır anlarım da yine de çok büyük bir meblağ bence.

sananes
25.Temmuz.2009, 23:24

eto zlatan kıyaslaması yapmadı çünkü zeki adamdır mourinho zlatanın etodan daha ii oldugunu bilebilecek kadarda futboldan anlar.söyledigi "yalnız aptal bi teknik adam eto'o yu kadrosunda istemez ben aptal degilim."

King_91
25.Temmuz.2009, 23:30
ya beyler ben mourinhoya başarısız biri demedim bence sürekli konuşarak gündemde kalmaya çalışıyor futbolla ilgilenen kime sorsanız mourinhoyu söylediği cümlelerle tanıyordur belki portoyu şampiyon yaptığını blmeyen biride der bunu eğer mourinho bu konuşmaları yapmasa bu kadar ön planda olabilirmiydi? bnde sürekli söylediği sözlerle kendini gündeme oturtma çabasından dolayı nefret ediyorum ayrıca barçayı sevdiğim için demiyorum normaldede çok uyuz olduğum biri.kendni beğenmişin biridir bana göre size göre farklı olabilir.kitabınıda alıp okumam bu yüzden.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
''allah adamı taş eder yahu'' ayrıca bu ne biçim cümledir böyle bana göre laflarla bir yerlere gelmeye çalışıyor.var mı?

tamam da laflarla bir yerlere gelmeye calışmak şu ana kadar bir şeyler başaramamış adamlar için kullanılır . mesela atıyorum bu tarz konuşmaları hiçbir başarısı olmayan bi adam gelir söyler onu anlarım . ama bence bu adama söylenecek laf değil bu . yanlış anlama , barca'dan da inter'den de nefret ederim :D koruma amacım falan yok

tarikko
27.Temmuz.2009, 02:00
AC Milan'ın, Elano Blumer için Manchester City'ye teklif götürdüğü iddia ediliyor.

İtalyan haber stiesi 24oredisport.com'un haberine göre, Milan, Manchester City'nin yıldız oyuncusu Elano Blumer için harekete geçti.
Kulübü Manchester City, Brezilyalı oyuncuyu kadrosunda düşünmüyor ve gelecek tekliflere açık. City'nin Güney Afrika'da ki hazırlık kampına çağrılmayan orta saha oyuncusu için, Milan'ın 10 milyon avroluk bir teklif yaptığı söyleniyor.

Elano, Bundesliga ekiplerinden Köln'e yakın görünüyordu. Fakat İtalyan devinin teklifi dengeleri değiştirdi. Manchester'a 2007 yazında gelen Brezilyalı yıldız, bu yaz İtalya macerasına başlayabilir.

Goal

E.Cartman
27.Temmuz.2009, 02:52
UEFA'nın sitesinde böyle bir haber gördüm eğer yanlış çevirmediysem Palacio Genoa'yla 4 yıllık sözleşme imzalamış...

---------------------------------------------------------------------

Genoa strengthen with Boca's Palacio

http://www.uefa.com/multimediafiles/photo/competitions/uefacup/85/82/62/858262_mediumsquare.jpg

UEFA Europa League contenders Genoa CFC have announced the signing of Argentinian forward Rodrigo Palacio from CA Boca Juniors for an undisclosed fee.

International appearances
Palacio, 27, has signed a four-year contract with the Grifoni and will compete for a starting place in attack with fellow summer recruits Hernán Crespo and Sergio Floccari. Capped eight times by Argentina, Palacio joined Boca in 2005 from CA Banfield, scoring 55 league goals in a four-year spell which yielded the Apertura title in 2005 and 2008, the Clausura in 2006 and the Copa Libertadores in 2007.

Other arrivals
Genoa – who enter the UEFA Europa League in the Play-Offs as a result of their fifth-placed finish in Serie A last season – have also signed Robert Acquafresca, who will play on loan at Atalanta BC, Francesco Bolzoni, Houssine Kharja and Ivan Fatić.

©uefa.com 1998-2009. All rights reserved.

http://www.uefa.com/competitions/uefacup/news/kind=1/newsid=858260.html (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.uefa.com%2Fcom petitions%2Fuefacup%2Fnews%2Fkind%3D1%2Fnewsid%3D8 58260.html)

Fernando Gago
27.Temmuz.2009, 02:57
Teklif çok zayıf ManCity kabul etmez . . .

Fernando Gago
27.Temmuz.2009, 02:58
Genoa müthiş transferlere devam ediyor . . .

deniz.91
27.Temmuz.2009, 03:07
Evet doğru çevirmişin bu transfer 2 gün önce falan gerçekleşti üstelik Genoa ucuzada kaaptmış şaşırdım

matrockmamy
27.Temmuz.2009, 03:14
milito kadar olmasa da harika bir forvet..

matrockmamy
27.Temmuz.2009, 03:14
real piyasayı 2 ye katladı. 10 lira reddedilir gibi geliyor.
ama gerçekte elano 10 liralık bir futbolcu bence

E.Cartman
27.Temmuz.2009, 03:31
Evet doğru çevirmişin bu transfer 2 gün önce falan gerçekleşti üstelik Genoa ucuzada kaaptmış şaşırdım

Rodrigo Palacio from CA Boca Juniors for an undisclosed fee.

Fiyat gizli yazıyo kaça kapatmış sölersen seviniriz... :)

deniz.91
27.Temmuz.2009, 03:36
Goal.coma dresinde görmüştüm 3.5 mn euro gibi bir rakamdı sanırım ama bonservisinde bazı maddelerde varmış sanırım ayrıca oyuncuyada yıllık 1 mn euro verecekmiş sanırım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
edit:transfermarkt.de sitesine görde 5 mn euro bonservis gösteriliyor

Varonil
27.Temmuz.2009, 03:38
3.5 Mn € olarak duydum bende Genoa'nın ödediği bonservis bedelini.Üstelik Palacio'da yıllık 1-1.5 Mn € gibi bir para alacakmış.

Aşk-ı Şehir
27.Temmuz.2009, 03:44
Buyur işte. Bizim Türkiye'dede 8 milyon €'lar havada uçussun. :) Genoa'dan akıllı hamleler tarifi...

scar face
27.Temmuz.2009, 03:46
Süper bir oyuncu bit kadar bi fiyata Genoa'ya :n:

deniz.91
27.Temmuz.2009, 03:47
Milanda bu cimrilik oldukça transfer yapamaz

E.Cartman
27.Temmuz.2009, 03:51
Bizimkilerde uyusun daha Güiza'nın 14M€ ettiği bir ülkede yaşıyoruz yazık gerçekten 5M€ nedir ki yıllıkta 1,5M€ fıstık gibi santrafor :)

deniz.91
27.Temmuz.2009, 03:58
İşte Türk takımlarının transfer poltikasıbugünde Dortmun Colo Colodan Barriosu almış 4.5 mn euro adamın 53 maçta 49 golü var:)

E.Cartman
27.Temmuz.2009, 04:06
İşte Türk takımlarının transfer poltikasıbugünde Dortmun Colo Colodan Barriosu almış 4.5 mn euro adamın 53 maçta 49 golü var:)

Hay Maşallah FM'deki Cardozo'nun gerçek versiyonu gibi birşey :zuhaha:zuhaha

sananes
27.Temmuz.2009, 04:25
palacio bence fm şişirmesi bi oyuncu genoada başarılı olacagını sanmıyorum ama piyasa şartlarında yinede ucuz

NisRoc
27.Temmuz.2009, 14:59
Barça kârlı, çünkü Eto'o seneye bedavaya gidecekti.. Yönetim ve Guardiola ile arası da bozuk, sözleşme yenilememek için yaptığı kaprisler de ortada. Seneye bedavaya gidecek olan bir futbolcu + 40 milyon Euro = Ibra.. Gayet mantıklı bi hamle.. Aynı zaman da Inter de kârlı.. Hayırlı olsun..

animals_wolf
27.Temmuz.2009, 15:10
Zlatan nerdeyse o takımı desteklerim..

Başarılar Zlatan bundan sonra barçalıyız..

Aşk-ı Şehir
27.Temmuz.2009, 15:55
Barça ligin tozunu attırır. Dünya'nın en yetenkli 3 oyuncusundan 2'si onlarda. Bana göre dünyanın en iyi 2 oyuncusu onlarda ama neyse.:D

gerrrard
27.Temmuz.2009, 17:05
Bu takastan nasıl Barça karlı çıkmış anlamak mümkün değil. Eto'o serbest kalınca İnter'e gideceği kesin miydi acaba? Herkes Eto'o gibi bir forveti kaçırmak istemez.

Mourinho her zamanki gibi haklı. İnter fecci kazıkladı Barcelona'yı. Eto'o ile İbrahimovic arasında en fazla 7 milyon euro vardır. Hadi diyelim 10-15 milyon euro fark olsun ki buda olmaz, 25-30 milyon euro kar kalıyor İnter'e. E bide 1 yıllığına yararlanabileceği Hleb var e Mourinho'dan daha memnunda biri olmaz sanırım. (((:

Barça'nın ise pek zararda olduğu söylenemez. Şampiyonlar Ligi'nden elde ettiği geliri verdi ve İbrahimovic gibi birine sahip. 40 milyon euro Barça'yı pek etkilemez yani.

tarikko
27.Temmuz.2009, 17:09
Bu takastan nasıl Barça karlı çıkmış anlamak mümkün değil. Eto'o serbest kalınca İnter'e gideceği kesin miydi acaba? Herkes Eto'o gibi bir forveti kaçırmak istemez.

Mourinho her zamanki gibi haklı. İnter fecci kazıkladı Barcelona'yı. Eto'o ile İbrahimovic arasında en fazla 7 milyon euro vardır. Hadi diyelim 10-15 milyon euro fark olsun ki buda olmaz, 25-30 milyon euro kar kalıyor İnter'e. E bide 1 yıllığına yararlanabileceği Hleb var e Mourinho'dan daha memnunda biri olmaz sanırım. (((:

Barça'nın ise pek zararda olduğu söylenemez. Şampiyonlar Ligi'nden elde ettiği geliri verdi ve İbrahimovic gibi birine sahip. 40 milyon euro Barça'yı pek etkilemez yani.

Ligler bir başlasın da görelim kimin karlı çıktığını.Şimdiden konuşmak pek doğru değil bence :)

Lionel Andres Messi
27.Temmuz.2009, 18:15
"Hoşgeldin Zlatan"

Transferini gerçekleştirmek için Barcelona'ya gelen Zlatan Ibrahimovic, Barca Tv'ye ve internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Boşnak yıldız, "Duygularımı tarif etmek zor. Bu transfer beni gerçekten çok heyecanlandırdı. Barcelona'ya transfer olduğum için gerçekten çok ama çok mutluyum. Sanırım şuan dünyanın en mutlu insanı benim." diyerek taraftalarının

gönlüne girdi.

"Barça'ya gelmeyi kim istemez?"
İbra,"Her oyuncu Barça'ya gelmek ister ama herkes buraya gelemez. Barcelona'nın benimle ilgilendiğini görünce menajerime bu işi bitirmesini söyledim. Çünkü her futbolcu avrupa'nın hatta dünyanın bu büyük kulübünde oynamak ister. Burada en iyi oyuncular oynayabilir ve uamrım bende o oyunculardan biri olacağım." ifadelerini kullandı.

"Barca'nın bir parçası olacağım"
Barcelona'nın müthiş oyununu öven Zlatan, "Herkes benim kaliteli oyuncu olduğumu biliyor. Bende burada takıma katkı sağlayarak Barcelona'nın bir parçası olacağım. İnterde yaptıklarım ortada. Amacım burada aynı başarıyı sağlayabilmek. Bunun için Barca'da nasıl oynanır öğreneceğim ve sanırım onlara uyum sağlayacağım" dedi.

"Herşeye hazırım" Barcelona'ya gelirken herşeye hazır olduğunu söyleyen golcü oyuncu, "Herkes gibi bende elimden gelenin en iyisi yapacağım ve herkes yaptıklarımı beğenecek" diyerek sözlerini noktaladı.

http://www.sporx.com/img/2009/07/271248689265.jpg

sporx

gerrrard
27.Temmuz.2009, 18:18
Ligler bir başlasın da görelim kimin karlı çıktığını.Şimdiden konuşmak pek doğru değil bence :)

Kağıt üzerinde İnter kazıklamış olduğunu söyledim ben. Barça sadece Şampiyonlar Ligi gelirini verdi İbra'yı aldı. Kısaca iki taraf içinde gayet iyi oldu.

Del Piero_10
27.Temmuz.2009, 18:27
Juventus'a geldiğinde çocukluğumdan beri Juventus'luydum odamda Del Piero posteri asılıydı demişti. Inter'e gidince çocukluğumda beri Inter'liydim odamda Ronaldo posteri var demişti. Şimdi şöyle bir açıklama bekliyorum ''Büyük dedem Katalan'dır, odamın duvarında Cruyyf posteri asılı idi.''

Lionel Andres Messi
27.Temmuz.2009, 18:31
Kağıt üzerinde İnter kazıklamış olduğunu söyledim ben. Barça sadece Şampiyonlar Ligi gelirini verdi İbra'yı aldı. Kısaca iki taraf içinde gayet iyi oldu.
şampiyonlar ligi geliri 110 milyon euro.

valdes-daniel alves-pique-puyol-mawwell(abidal)-toure-iniesta-xavi-messi-henry-zlatan.

6 yıldır seri a da hep şampiyon oluyordu devamını barçada bekliyorum zlatan çok yakıştı bu takıma.

gerrrard
27.Temmuz.2009, 18:39
Barcelona'nın kasasından pek birşeyin çıkmadığını söylediğim Şampiyonlar Ligi geliri 40 milyon euro demedim :)

ForCimbom
27.Temmuz.2009, 18:49
şampiyonlar ligi geliri 110 milyon euro.

burada bir düzeltme olması gerek sanırım. cl nin verdiği para (cl şampiyonuna) totalde 40 milyon euro falan. o 100 milyon euro lar her takım için değil. merchandising ve klubün forma satışı vs. türü reklam-sponsor vs. olduğundan bir manU nun şampiyon olmasıyla bir porto nun bir monaco nun şampiyon olması bir değil. kısacası 110 milyon un cl ile alakası 40 milyon civarı sanırım. konudan farklı oldu biraz ama düzelteyim istedim.

ibrahimovic barça da başarılı olabilir ama messi nin yanında ne yapar bilinmez. aynı ronaldo-kaka olayı gibi. ama ibra herhalde bunun farkına varır ve başarılı olmak için bu tür şeyleri aşar. bence cl nin bir numaralı adayı yine barça dır..

Lionel Andres Messi
27.Temmuz.2009, 18:59
burada bir düzeltme olması gerek sanırım. cl nin verdiği para (cl şampiyonuna) totalde 40 milyon euro falan. o 100 milyon euro lar her takım için değil. merchandising ve klubün forma satışı vs. türü reklam-sponsor vs. olduğundan bir manU nun şampiyon olmasıyla bir porto nun bir monaco nun şampiyon olması bir değil. kısacası 110 milyon un cl ile alakası 40 milyon civarı sanırım. konudan farklı oldu biraz ama düzelteyim istedim.

ibrahimovic barça da başarılı olabilir ama messi nin yanında ne yapar bilinmez. aynı ronaldo-kaka olayı gibi. ama ibra herhalde bunun farkına varır ve başarılı olmak için bu tür şeyleri aşar. bence cl nin bir numaralı adayı yine barça dır..
o kadarını bilmyorum ama barcelona şampiyonlar liginden 110 milyon euro gelir elde etti bu sene.

zlatan şampiyonlar ligi şampiyonu olmak istiyor sorun çıkartacağını düşünmüyorum forvetin ortasında olacak ve takımla birlikte oda sitemin bir parçası olacaktır muhtemelen.ronaldo-kakanın oynadığı takımın oturmuş bir sistemi yok kıyaslamak yersiz.onlara takım için tek başına birer kurtarıcı olarak bakılıyor.

tarikko
28.Temmuz.2009, 02:44
Katalan kulübünün, Inter'den transfer ettiği Ibrahimovic, 9 numaralı formasıyla taraftarlara tanıtıldı.

Tanıtım töreninden önce Barcelona'nın ekonomik yönetiminden sorumlu Asbaşkanı Joan Boix, Inter'e transfer gereği 43.5 milyon avro ödeyeceklerini, Eto'o'nun da değerinin 20 milyon avro civarında olduğunu açıkladı.

Kontratlar fiyat farkına neden oldu
İki futbolcunun değerlerinin arasında bu kadar fark olmasının nedeninin, Eto'o'nun Barcelona'yla 1 senelik, Ibra'nın ise Inter'le 5 senelik kontratlarının olduğu ifade edildi.
Ardından, Laporta ve Txikis ile birlikte basın mensuplarının karşısına geçen Ibrahimovic, dünyanın en büyük takımına geldiğini, Barça'nın kendisi için çok özel bir takım olduğunu ve hala uyanmak istemediği bir rüya yaşadığını ifade etti.

Hedef Şampiyonlar Ligi
Gelecek sezon başarılı olacağından emin gözüken İsveçli yıldız futbolcu, 9 numaralı Barcelona formasını öperek, Messi, Xavi, Iniesta ve Henry gibi yıldız isimlerle birlikte Şampiyonlar Ligi'ni kazanacağına inandığını sözlerine ekledi.
Konuşmasının ardından, Nou Camp'a çıkarak taraftarlarla buluşan eski Juventuslu golcü futbolcu, topla yaptığı güzel hareketlerin ardından, tek tek tribünleri gezerek, Katalan taraftarlara kendisini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

http://goal.com/images/52646_hp.jpg (http://javascript<b></b>:window.close();)

Goal

Del Piero_10
28.Temmuz.2009, 02:50
Milan’ın resmi internet sitesinin hacklendiği iddia edildi. Giuseppe Rossi’nin transferinin gerçekleştirildiğinin duyurulduğu haber, siteden kaldırıldı.

Radio 24 ve Radio Radio’dan verilen haberde, Milan’ın internet sitesinden yapılan açıklamayla, Villarreal’de forma giyen İtalyan golcü Giuseppe Rossi’nin transfer edildiği açıklanmıştı.

Wolfsburg’dan Edin Dzeko ve Sevilla’dan Luis Fabiano’yu kadrosuna katmak istediği bilinen Milan’ın, Rossi’yi kadrosuna kattığını açıklaması şok etkisi yarattı. Daha önceden Milan’a katılmak istediğini açıklayan Rossi’nin transferi, flaş haber olarak aktarıldı.

Yalanlama gelmedi

Haberin kısa süre içinde siteden kaldırılmasının iki mantıklı açıklaması olabileceği söyleniyor. Milan’ın resmi internet sitesinin hacklendiği ya da bu haberle bir şaka yapılmak istendiği söyleniyor.

Konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmaması, taraftarın Rossi transferi konusunda umutlanmasına neden oluyor. Villarreal’in Nilmar’ı transfer etmesi, Rossi’nin ayrılacağı yönünde yorumlanmıştı.

ForCimbom
28.Temmuz.2009, 02:54
pato nun yanına yie aynı stil adam gitmez bence.. dzeko ve fabiano türü adamlar gerekir pato ile birlikte.

milan kendini bulsun artık ya, yarı finalde 3 ingiliz görmekten bıktık. ambargo yu kaldırsın italyan takımları. çünkü ingiltere den sonra bunu yapabilecek ülke onlar..

tarikko
28.Temmuz.2009, 03:24
Serie A şampiyonu, resmi internet sitesinden, Barcelona'dan transfer edilen Samuel Eto'o'yla 5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.
Katalan ekibinin Ibrahimovic'i taraftarlarına tanıtmasının ardından, transferin diğer ayağından da ses geldi. Inter, resmi internet sitesinden Samuel Eto'o'nun resmen Milano ekibine katıldığını duyurdu.

Inter Asbaşkanı Rinaldo Ghelfi, direktör Marco Branca, transferde sorumlu isim Gabriele Oriali, avukat Angelo Cappellini'nin yanı sıra, oyuncunun menajerleri ve avukatı Jose Mesalles ve Claudio Vigorelli'nin görüşmelerinin ardından, bugün TSİ 21.37'de, Eto'o'yu 5 yıllığına Inter'e bağlayan imzanın atıldığı belirtildi.

Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Internazionale Kulübü ve taraftarlar adında, Samuel Eto'o'ya en içten dileklerimizle hoşgeldin diyoruz. Samuel'i aramızda gördüğümüz için çok mutluyuz. Inter'le birlikte başarılar kazancağına inancımız sonsuz" denildi.

Goal

tarikko
28.Temmuz.2009, 03:28
Tottenham'dan sonra Fiorentina'da Interli orta saha oyuncusunu renklerine bağlamak için girişimlere başladı.
Calciomercato.web'de yer alan habere göre, Arsenalli Emmanuel Eboue transferinde sona yaklaşan Fiorentina, şimdi de Inter'in 33 yaşındaki futbolcusu Patrick Vieira'nın peşinde.

Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun gelecek sezonun planlamasında düşünmediği isim için, Tottenham menajeri Harry Redknapp da resmi bir teklif yapmıştı.

Uzun yıllar Arsenal forması giyen tecrübeli oyuncunun, Premier League'e gitmektense, Serie A'da kalmaya daha sıcak baktığı söyleniyor.

Felipe Melo'yu Juventus'a satan Fiorentina için, Vieira'yla, Brezilyalı futbolcunun açığını kapatamayabilir. Ancak, Fransız yıldızın Şampiyonlar Ligi deneyimi Fiorentina'ya yardımcı olabilir.

Goal

Del Piero_10
28.Temmuz.2009, 04:02
Barcelona'nın açıkladığı toplam maliyet 66 milyon €.

Lionel Andres Messi
28.Temmuz.2009, 04:44
Alessandro Rosina 7 milyon euro gibi nispeten komik bir fiyata zenithe gitmiş keşke türkiyeye gelsedi rusyada üşür bu :)

Del Piero_10
28.Temmuz.2009, 17:16
Juventus sportif direktörü Barcelona ile 22 yaşındaki futbolcuyu kiralamak için bugün son kez görüşecek.

Barcelonalı defans oyuncusu Martin Caceres bir kaç saat içinde resmen Juventus'a kiralanacak. Leggo'da yer alan habere göre sportif direktör Alessio Secco bu işi bitirmek için bugün son kez Barcelonalı yöneticiler ile bir araya gelecek.

Juventus'un Barcelona ile Caceres'i 1 yıllığına kiralamak için prensip anlaşmasına vardığı iddia ediliyor. Siyah beyazlı kulüp Uruguaylı futbolcudan memnun kalırsa gelecek yaz 15 milyon avro karşılığında bu oyuncuyu renklerine bağlayabilecek.

Juventus'un Caceres'i transfer etmesinden sonra kadrosunda temizlik yapaacağı, Christian Poulsen ve Sergio Almiron ile yollarını ayıracağı öne sürülüyor.

King_91
28.Temmuz.2009, 17:19
juve sağlam transferler yaptı bu sene . criscito'yu da kaptırmasaydık çok iyi olacaktı . bu sezon inter şampiyon olsa bile çok zorlanacak diye düşünüyorum .

ThersoN
28.Temmuz.2009, 18:32
Barça için para söz konusu olmaz ama bu takas için sağlam içerde olduğu söylenebilir fakat garip bi tartışma konusudur bence etoo'nun seneye beleşe sağa sola gitmesi daha ağır itibari kayıptır.

Clayman
28.Temmuz.2009, 19:07
Fiyat çok makul.

Del Piero_10
28.Temmuz.2009, 19:13
Dossena Napoli ile anlaştı.

ForCimbom
28.Temmuz.2009, 19:15
Lavezzi Napoli tarafından satış listesine konuldu.

obaa. nasıl oldu ya bu adamların maradona sı değil miydi :D cidden performansı o kadar kötü müydü niye satıyorlar öyle??

Hugo
28.Temmuz.2009, 19:22
Gitmek istiyor. Ayrıca zam istemiş galiba Lavezzi.

vuque
28.Temmuz.2009, 19:26
Genoa Güzel Transferler Yapmış...
En Güzel Transfer Sezonunu Onlar Değerlendiriyor Şu Anda...
Bakalım Ligde Ne Yapacaklar :)

gerrrard
28.Temmuz.2009, 19:28
Dossena Napoli ile anlaştı.

Bu harika bir haber sonunda kurtulduk Dossena'dan.

Dinozzo21
28.Temmuz.2009, 19:38
Genoa nın transferler gerçekten iyi ama motta ve milito gibi önemli oyuncularınıda kaybettiler bunuda göz ardı etmemek lazım

Fietra 10
28.Temmuz.2009, 19:38
Bu harika bir haber sonunda kurtulduk Dossena'dan.

Benitez'in saçmalıklarından biriydi..Birinin bu adama Liverpool'un başında oldugunu hatırlatması gerekiyor böyle isimler gündeme geldiğinde..

tarikko
28.Temmuz.2009, 20:25
Andrea Dossena'nın menajeri, başarılı sol bek oyuncusunun Napoli'ye transfer olacağını doğruladı.

Sky Sports 24'te yer alan habere göre, Liverpool dün gece Napoli'nin Andrea Dossena için yaptığı 4.5 milyon avroluk teklifi kabul etti.

Premier League'e uyum sağlamakta zorlanan futbolcu, ülkesine geri dönemk istediğini daha önce açıklamıştı. İsmi yaz başında Juventus ile anılan İtalyan Milli Takımı futbolcusu, Napoli'ye transfer olmak üzere.
Radio Kiss Kiss Napoli'ye açıklamalarda bulunan Dossena'nın menajeri Roberto La Florio, "Artık bu transferin sonuçlanması an meselesi. İki kulüp anlaşmaya vardılar. Ama daha fazla açıklama yapacak yetkim yok" dedi.

Dossena açısından bu transferin gerçekleşmesinde bir problem olmayacağını sözlerine ekleyen La Florio, "Daha önce söylediğim gibi bu transferin bitmesi artık an meselesi. Napoli bizimle temasa geçtikten bir iki gün sonra bu iş biter" diyerek sözlerini noktaladı.

Dossena ise, dün yaptığı açıklamada bu konuda bir fikrinin olmadığını ilerleyen günlerde takımda kalıp kalmayacağının netlik kazanacağını belirtmişti.

Goal

bugra 1905
28.Temmuz.2009, 20:27
İyi Transfer Napoli İçin

Fernando Gago
28.Temmuz.2009, 23:02
Barcelona'da "Can Arat" izlenimi verdi bana O formanın büyüklüğünü taşıyamamış olabilir . Juve'de ne yapacak merak ediyorum

sananes
28.Temmuz.2009, 23:07
bi sene kiralayıp sonra yollarız umarım 15 milyon euro çok bu adama zaten cannavaro geldi chiellinide var.Chielliniyi sol bek olarak mı düşünüyo acaba antrenör

Fernando Gago
28.Temmuz.2009, 23:10
Napoli ve Genoa ligde süpriz yapabilme ihtimali en yüksek iki takım ...

tarikko
29.Temmuz.2009, 01:11
Milan teknik direktörü, genç oyunculardan ziyade tecrübeli isimleri kadrolarına katmaları gerektiğini dile getirdi.
Bugün erken saatlerde bir açıklama yapan Milan kulübü başkanı Silvio Berlusconi, tecrübeli oyuncu istemediğini çünkü onların ‘çok pahalı’ olduklarını söylemişti.

Başkan genç oyuncuların yeterli olacağına inanırken; teknik direktör Leonardo, aynı görüşte olmadığını ifade etti.

La Repubblica’ya konuşan Leonardo, “Genç oyuncular gelecek için iyi ama şu an için bundan daha fazlasına ihtiyacımız var. Sonuçta Carlo Ancelotti’den sonra, takım yeni mantalitesine alışma süreci yaşayacak. İyi bir ekiple bunun üstesinden gelebiliriz. Bazı sorunlar olacaktır fakat buna hazırlıklıyız” dedi.

Andrea Pirlo’nun adı bu aralar Chelsea ile anılıyor. Hatta İngiliz ekibin bu oyuncu karşılığında, Claudio Pizarro’yu Milan’a vereceği iddia edildi.

Bu konuda konuşan teknik adam, “Böyle bir olaydan haberim yok. Ama bence bu tarz açıklamaların hiç gereği yok” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Goal

deniz.91
29.Temmuz.2009, 17:04
Doğru Milan Paf Takımı gibi mübarek tecrübeli şart:)

Zidane, Figo, RuiCosta gibi tecrübeli isimler kadroya katmak şart hem bunların bonservisi yok.Leonardonunda deiği olur Berlusconininde:S:p

King_91
29.Temmuz.2009, 17:06
takımın çok genç olması da başa bela tabi :D

Since-1907
29.Temmuz.2009, 17:14
Josico'yu alsınlar orta sahaya tecrübe abidesi.

Fernando Gago
29.Temmuz.2009, 17:24
Bu Başkanla Milan'ın işi çok zor

tarikko
29.Temmuz.2009, 18:05
Arsenalli defans oyuncusu Emmanuel Eboue, bu hafta içinde Fiorentinalı olabilir. Emmanuel Adebayor'un Manchester City'e 29 milyon avroya satılmasının ardından Kolo Toure'nin de aynı takıma gitmesi gündemdeydi. Ancak geçtiğimiz sezonki performansı ile Arsenal taraftarının tepkisini çeken Emmanuel Eboue'nin, 10.5 milyon avro karşılığı Fiorentina'ya gitmeye hazırlandığı ifade ediliyor.

Fiorentina Teknik Direktörü Cesare Prandelli, daha önce yaptığı açıklamada, 26 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcu ile ilgilendiklerini açıklamıştı.

Arsenal, Kolo Toure ve Eboue'yi de elinden çıkartırsa bu yaz oyuncu satışından yaklaşık 58 milyon avroluk bir gelir elde etmiş olacak. Menajer Arsene Wenger, transfer döneminin başlamasından bu yana sadece Belçikalı defans oyuncusu Thomas Vermaelen'i kadrosuna katarken, Arsenal bu oyuncu için Ajax'a 11.5 milyon avroluk bonservis bedeli ödemişti.

Goal

2pac
29.Temmuz.2009, 21:58
Forza Napolitano

Fernando Gago
30.Temmuz.2009, 00:15
Arsenal iyi iş çıkarmış :)

Lionel Andres Messi
30.Temmuz.2009, 02:16
bu gencecik isimlerin yanına bir iki tecrübeli isim şartdı zaten bakalım kimleri isteyecek

RIDVAN TLM
30.Temmuz.2009, 02:46
milandanda ronaldinhodanda bişey beklemiyorum bu sene....

Del Piero_10
30.Temmuz.2009, 03:15
Week 1
23/8/2009
Catania-Sampdoria
Genoa-Roma
Inter-Bari
Juventus-Chievo
Lazio-Atalanta
Livorno-Cagliari
Palermo-Napoli
Siena-Milan
Udinese-Parma

Week 2
30/8/2009
Atalanta-Genoa
Bari-Bologna
Cagliari-Siena
Chievo-Lazio
Fiorentina-Palermo
Milan-Inter
Napoli-Livorno
Parma-Catania
Roma-Juventus
Sampdoria-Udinese

Week 3
13/9/2009
Atalanta-Sampdoria
Bologna-Chievo
Fiorentina-Cagliari
Genoa-Napoli
Inter-Parma
Lazio-Juventus
Livorno-Milan
Palermo-Bari
Siena-Roma
Udinese-Catania

Week 4
20/0/2009
Bari-Atalanta
Cagliari-Inter
Catania-Lazio
Chievo-Genoa
Juventus-Livorno
Milan-Bologna
Napoli-Udinese
Parma-Palermo
Roma-Fiorentina
Sampdoria-Siena

Week 5
23/9/2009
Atalanta-Catania
Bari-Cagliari
Bologna-Livorno
Fiorentina-Sampdoria
Genoa-Juventus
Inter-Napoli
Lazio-Parma
Palermo-Roma
Siena-Chievo
Udinese-Milan

Week 6
27/9/2009
Catania-Roma
Chievo-Atalanta
Juventus-Bologna
Lazio-Palermo
Livorno-Fiorentina
Milan-Bari
Napoli-Siena
Parma-Cagliari
Sampdoria-Inter
Udinese-Genoa

Week 7
4/10/2009
Atalanta-Milan
Bari-Catania
Bologna-Genoa
Cagliari-Chievo
Fiorentina-Lazio
Inter-Udinese
Palermo-Juventus
Roma-Napoli
Sampdoria-Parma
Siena-Livorno

Week 8
18/10/2009
Catania-Cagliari
Chievo-Bari
Genoa-Inter
Juventus-Fiorentina
Lazio-Sampdoria
Livorno-Palermo
Milan-Roma

Week 9
25/10/2009
Atalanta-Parma
Bari-Lazio
Cagliari-Genoa
Chievo-Milan
Fiorentina-Napoli
Inter-Catania
Palermo-Udinese
Roma-Livorno

Week 10
28/10/2009
Bologna-Siena
Catania-Chievo
Genoa-Fiorentina
Inter-Palermo
Juventus-Sampdoria
Lazio-Cagliari
Livorno-Atalanta
Napoli-Milan
Parma-Bari
Udinese-Roma

Week 11
1/11/2009
Cagliari-Atalanta
Chievo-Udinese
Fiorentina-Catania
Juventus-Napoli
Livorno-Inter
Milan-Parma
Palermo-Genoa
Roma-Bologna
Sampdoria-Bari
Siena-Lazio

Week 12
8/11/2009
Atalanta-Juventus
Bari-Livorno
Bologna-Palermo
Cagliari-Sampdoria
Catania-Napoli
Genoa-Siena
Inter-Roma
Lazio-Milan
Parma-Chievo
Udinese-Fiorentina

Week 13
22/11/2009
Bologna-Inter
Fiorentina-Parma
Juventus-Udinese
Livorno-Genoa
Milan-Cagliari
Napoli-Lazio
Palermo-Catania
Roma-Bari
Sampdoria-Chievo
Siena-Atalanta

Week 14
29/11/2009
Atalanta-Roma
Bari-Siena
Cagliari-Juventus
Catania-Milan
Chievo-Palermo
Genoa-Sampdoria
Inter-Fiorentina
Lazio-Bologna
Parma-Napoli
Udinese-Livorno

Week 15
6/12/2009
Bologna-Udinese
Fiorentina-Atalanta
Genoa-Parma
Juventus-Inter
Livorno-Chievo
Milan-Sampdoria
Napoli-Bari
Palermo-Cagliari
Roma-Lazio
Siena-Catania

Week 16
13/12/2009
Atalanta-Inter
Bari-Juventus
Cagliari-Napoli
Catania-Livorno
Chievo-Fiorentina
Lazio-Genoa
Milan-Palermo
Parma-Bologna
Sampdoria-Roma
Siena-Udinese

Week 17
20/12/2009
Bologna-Atalanta
Fiorentina-Milan
Genoa-Bari
Inter-Lazio
Juventus-Catania
Livorno-Sampdoria
Napoli-Chievo
Palermo-Siena
Roma-Parma
Udinese-Cagliari

Week 18
6/1/2010
Atalanta-Napoli
Bari-Udinese
Cagliari-Roma
Catania-Bologna
Chievo-Inter
Lazio-Livorno
Milan-Genoa
Parma-Juventus
Sampdoria-Palermo
Siena-Fiorentina

Week 19
10/1/2010
Bologna-Cagliari
Fiorentina-Bari
Genoa-Catania
Inter-Siena
Juventus-Milan
Livorno-Parma
Napoli-Sampdoria
Palermo-Atalanta
Roma-Chievo
Udinese-Lazio

Week 20
17/1/2010
Atalanta-Lazio
Bari-Inter
Cagliari-Livorno
Chievo-Juventus
Fiorentina-Bologna
Milan-Siena
Napoli-Palermo
Parma-Udinese
Roma-Genoa
Sampdoria-Catania

Week 21
24/1/2010
Bologna-Bari
Catania-Parma
Genoa-Atalanta
Inter-Milan
Juventus-Roma
Lazio-Chievo
Livorno-Napoli
Palermo-Fiorentina
Siena-Cagliari
Udinese-Sampdoria

Week 22
31/1/2010
Bari-Palermo
Cagliari-Fiorentina
Catania-Udinese
Chievo-Bologna
Juventus-Lazio
Milan-Livorno
Napoli-Genoa
Parma-Inter
Roma-Siena
Sampdoria-Atalanta

Week 23
7/2/2010
Atalanta-Bari
Bologna-Milan
Fiorentina-Roma
Genoa-Chievo
Inter-Cagliari
Lazio-Catania
Livorno-Juventus
Palermo-Parma
Siena-Sampdoria
Udinese-Napoli

Week 24
14/2/2010
Cagliari-Bari
Catania-Atalanta
Chievo-Siena
Juventus-Genoa
Livorno-Bologna
Milan-Udinese
Napoli-Inter
Parma-Lazio
Roma-Palermo
Sampdoria-Fiorentina

Week 25
21/2/2010
Atalanta-Chievo
Bari-Milan
Bologna-Juventus
Cagliari-Parma
Fiorentina-Livorno
Palermo-Lazio
Roma-Catania
Siena-Napoli

Week 26
28/2/2010
Catania-Bari
Chievo-Cagliari
Genoa-Bologna
Juventus-Palermo
Lazio-Fiorentina
Livorno-Siena
Milan-Atalanta
Napoli-Roma
Parma-Sampdoria
Udinese-Inter

Week 27
7/3/2010
Atalanta-Udinese
Bari-Chievo
Bologna-Napoli
Cagliari-Catania
Fiorentina-Juventus
Inter-Genoa
Palermo-Livorno
Roma-Milan
Sampdoria-Lazio
Siena-Parma

Week 28
10/3/2010
Bologna-Sampdoria
Catania-Inter
Genoa-Cagliari
Juventus-Siena
Lazio-Bari
Livorno-Roma
Milan-Chievo
Napoli-Fiorentina
Parma-Atalanta
Udinese-Palermo

Week 29
21/3/2010
Atalanta-Livorno
Bari-Parma
Cagliari-Lazio
Chievo-Catania
Fiorentina-Genoa
Milan-Napoli
Palermo-Inter
Roma-Udinese
Sampdoria-Juventus
Siena-Bologna

Week 30
24/2/2010
Atalanta-Cagliari
Bari-Sampdoria
Bologna-Roma
Catania-Fiorentina
Genoa-Palermo
Inter-Livorno
Lazio-Siena
Napoli-Juventus
Parma-Milan
Udinese-Chievo

Week 31
28/3/2010
Chievo-Parma
Fiorentina-Udinese
Juventus-Atalanta
Livorno-Bari
Milan-Lazio
Napoli-Catania
Palermo-Bologna
Roma-Inter
Sampdoria-Cagliari
Siena-Genoa

Week 32
3/4/2010
Atalanta-Siena
Bari-Roma
Cagliari-Milan
Catania-Palermo
Chievo-Sampdoria
Genoa-Livorno
Inter-Bologna
Lazio-Napoli
Parma-Fiorentina
Udinese-Juventus

Week 33
11/4/2010
Bologna-Lazio
Fiorentina-Inter
Juventus-Cagliari
Livorno-Udinese
Milan-Catania
Napoli-Parma
Palermo-Chievo
Roma-Atalanta
Sampdoria-Genoa
Siena-Bari

Week 34
18/4/2010
Atalanta-Fiorentina
Bari-Napoli
Cagliari-Palermo
Catania-Siena
Chievo-Livorno
Inter-Juventus
Lazio-Roma
Parma-Genoa
Sampdoria-Milan
Udinese-Bologna

Week 25
25/4/2010
Bologna-Parma
Fiorentina-Chievo
Genoa-Lazio
Inter-Atalanta
Juventus-Bari
Livorno-Catania
Napoli-Cagliari
Palermo-Milan
Roma-Sampdoria
Udinese-Siena

Week 36
2/5/2010
Atalanta-Bologna
Bari-Genoa
Cagliari-Udinese
Catania-Juventus
Chievo-Napoli
Lazio-Inter
Milan-Fiorentina
Parma-Roma
Sampdoria-Livorno
Siena-Palermo

Week 37
9/5/2010
Bologna-Catania
Fiorentina-Siena
Genoa-Milan
Inter-Chievo
Juventus-Parma
Livorno-Lazio
Napoli-Atalanta
Palermo-Sampdoria
Roma-Cagliari
Udinese-Bari

Week 38
16/5/2010
Atalanta-Palermo
Bari-Fiorentina
Cagliari-Bologna
Catania-Genoa
Chievo-Roma
Lazio-Udinese
Milan-Juventus
Parma-Livorno
Sampdoria-Napoli
Siena-Inter

matrockmamy
30.Temmuz.2009, 04:53
tecrübeli demiş, 35 yaşında dememiş, daha objektif ve ciddi yorumlar görmek hakkım değil mi? ntv spor bir yandan siz bir yandan dalıyorsunuz.

bu başkanla diye geçtiğiniz adam kaç kupa kaldırtmış milan a?..
saldırırken biraz mantıklı saldırın!

matrockmamy
30.Temmuz.2009, 04:54
milanlıyım ama inter baya karlı çıktı be abi..

matrockmamy
30.Temmuz.2009, 04:55
10 milyon iyi para, barcelona finalinin olduğu seneki gibi oynarsa fio yu vargas-ebue sollu sağlı sırtlarlar

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Temmuz.2009, 13:19
Juventus ve Inter kadrolarını güçlendirdiler ama Milan hala transfere ihtiyacımız yok (!) diyor,işleri çok zor Milan'ın...

LaKe
30.Temmuz.2009, 15:12
http://www.sporx.com/images/1/34/8773_B_appiah054.jpg

İtalya Ligi'nin güçlü ekibi Fiorentina, Fenerbahçe'ye tazminat ödemeye mahkum edilen Stephen Appiah'a talip oldu

İtalya'da yayımlanan La Nazione gazetesi, Inter'den ayrılan Patrick Vieira ile anlaşamayan Fiorentina kulübünün, sakatlığını atlatarak sahalara dönen Ganalı orta saha oyuncusunun peşinde olduğunu yazdı. Haberde, İtalyan ekibi yetkililerinin, bonservisi elinde olan Appiah'ın menajeriyle yaptığı görüşmelerin devam ettiği vurgulandı. La Nazione, Fiorentina'nın, Patrick Vieira'nın çok pahalı olması yüzünden rotayı Stephen Appiah'a çevirdiğini de yazdı.

Kaynak = Milliyet

Del Piero_10
30.Temmuz.2009, 19:55
http://images.football.co.uk/Dynamic/News/400x400/MartinCaceresNew.jpg

Barcelona ve Uruguay milli takımının 22 yaşındaki defans oyuncusu Martin Caceres Torino'daki sağlık kontrollerinin ardından İtalyan devi Juventus ile resmi sözleşme imzaladı.

Barcelona tarafından Villarreal'den 16.5 milyon avro karşılığında takıma alınan Caceres bekleneni tam olarak veremese de takımıyla 23 maça çıkmayı başarmıştı. Yeni sezonda düzenli olarak forma giyebileceği bir takımda oynamak istediğini açıklayan Uruguay'lı, Juventus tarafından bir sezonluğuna kiralandı.

Fabio Cannavaro, Diego ve Felipe Melo'nun ardından Juventus'un bu sezon yaptığı dördüncü transfer olan Caceres eğer beklenen performansı yakalarsa Juventus tarafından 10 milyon avro karşılığında satın alınabilecek.

deniz.91
30.Temmuz.2009, 20:36
Arsenal dağılmaya devam ediyor

REsist JuvE11
30.Temmuz.2009, 20:55
kaliteli transfer.umarım kendini gösterir ve takımda kalmayı başarır.secco bu sene önemli ve en azından bu sezon beklenmeyen transferler yaptı.ben onu bu başarılarından dolayı haldun üstünel e benzetiyorum:)

juve kendini erken toparladı gibi gözüküyor.bisonraki sezonda yapılacak takviyelerle eski güçüne tamamiyle ulaşacaktır

sananes
30.Temmuz.2009, 21:17
ben melo ve cacares transferlerini begenmedim meloya ödenen cok cacareste bence üst düzey degil ama kiralık oldugu için bi yıl sabredebilir juve artık sampiyon olsa keske

GeNç KaRTaL
30.Temmuz.2009, 21:25
İnter'e bu sezon bir tek Juventus dur diyebilir gibi gözüküyor..Transfer hayırlı olsun.Bu arada Poulsen satıldı mı? O satılmadan Caceres'i alamayız türünden açıklamalar vardı.

GeNç KaRTaL
30.Temmuz.2009, 21:57
İnter kadrosunu bir kaç takviyeyle güçlendirdi.İbrahimovic gibi bir yıldızlarını kaybettiler ama yerine Eto'o geldi.Bu takastan dolayı yaşarlarsa bir sıkıntı yaşayabilirler yoksa ligin favorisi yine İnter.Juventus yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirdi.Diego transferi çok katkı sağlayacak bence.Milan'ın işi ise gerçekten çok zor.En iyi adamları gitti ve onun yerinin doldurulabileceğini sanmıyorum.Geçen sezonun üstünde bir performans sergileyebileceklerini sanmıyorum.Hatta dahada kötü olabilirler.Milan gün geçtikçe kan kaybediyor.Bunu hazırlık turnuvalarındada net bir şekilde gördük.Daha 2-3 sezon öncesine kadar Şampiyonlar liginden her sezon en az yarı final oynayan takımdan bu duruma gelinmesinde payı olanlar bu takımı tekrar o günlere getirmek için bir şeyler yapmaları gerekiyor..

Del Piero_10
31.Temmuz.2009, 00:13
İnter'e bu sezon bir tek Juventus dur diyebilir gibi gözüküyor..Transfer hayırlı olsun.Bu arada Poulsen satıldı mı? O satılmadan Caceres'i alamayız türünden açıklamalar vardı.

Henüz satılmadı. Caceres kiralandığı için paraya ihtiyaç duymadılar.

eXcitinG
31.Temmuz.2009, 00:19
AdamLar işi biLiyor. Avrupayı örnek aLmamız gerek. Hemen pat diye parayı verip aLmak yerine bir yıL kiraLayaLım sonra beğenirsek aLırız mentaLitesi iLe hareket ediyorLar. Direk paraLarı vererek çöpe atmıyorLar. Bizde bu formüLü artık uyguLamaya koymamız gerek.

Del Piero_10
31.Temmuz.2009, 17:27
İtalyan orta saha oyuncusu pazar günü Inter'le oynanan maçta son kez bu derbide forma giydiğini belirtti.

Milan taraftarları kendilerini bir yıldızın daha takımdan ayrılmasına hazırlamak zorunda kalacak. Çünkü görünen o ki Andrea Pirlo'da Chelsea'ye gidecek.

Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Boston'da oynanan Inter maçından sonra arkadaşlarına, "Bu benim son derbi maçımdı" dedi.

Hafta başında Chelsea'nin Pirlo için Milan'a 14.5 milyon avro artı Claudio Pizarro'yu ve Michael Mancienne'yi de kiralık olarak önerdiği söylenmiş ve İtalyan devinin bu teklifi reddettiği belirtilmişti.

Ancak İngiliz kulübünün birkaç gün içinde yeniden Milan ile görüşmelere başlayacağı söyleniyor.

Milan ile kontartı 2011 yılında sona erecek olan Pirlo yıllık 5 milyon avro kazanıyordu. Chelsea'nin ise yıldız oyuncuya dört yıllık sözleşme önerdiği ve sezon başına 6.5 milyon avroluk bir kontrat sunduğu iddia ediliyor.

nekop
31.Temmuz.2009, 17:30
Milan Pirlo'yuda kaybederse zaten az olan şampiyonluk şansını tamamen kaybeder.

Bekq
31.Temmuz.2009, 17:31
Milan Pirlo'yuda kaybederse zaten az olan şampiyonluk şansını tamamen kaybeder.
Bence Pirlo giderse Milan ortasahaya bir transfer yapacaktır.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Poulsen olabilir diye düşünüyorum ama izleyip göreceğiz.:)

tarikko
01.Ağustos.2009, 02:37
Real Zaragoza’da forma giyen İspanyol orta saha oyuncusu Alberto Zapater’in, Genoa’ya transfer olduğu açıklandı.
Genoa’nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Real Zaragoza’da oynayan Alberto Zapater’in transferinin tamamlandığı açıklandı. 24 yaşındaki orta saha oyuncusunun, transferin resmileşmesinden önce Genoa’nın sezon öncesi kampına katıldığı ve yeni takım arkadaşlarıyla tanıştığı belirtildi.

Genoa’ya katılmanın kendisini çok sevindirdiğini ifade eden İspanyol oyuncu, İtalya’da oynamanın kendisi için büyük bir fırsat olduğuna inandığını belirtti. Zapater, Palacio, Crespo, Andrea Esposito, Houssine Kharja ve Sergio Floccari’den sonra Genoa’nın altıncı transferi oldu.

Transferde çok konuşulmamasına rağmen kadrosunu güçlendirmeye devam eden Genoa, geçen sezon yakaladığı başarının devamını getirmek istiyor.

Goal

tarikko
01.Ağustos.2009, 05:05
Inter’den ayrılan 34 yaşındaki Arjantinli golcü Julio Cruz’un, Lazio’ya transferi resmileşti.
Başkent ekibi, tecrübeli futbolcu Julio Cruz ile anlaştığını açıkladı. Cruz’un sağlık kontrollerinden geçtiği ve resmi sözleşmeye imza attığı açıkladı.

Arjantinli oyuncunun bir yılı opsiyonlu iki yıllık sözleşme imzaladığı ve senelik 1.6 milyon avro alacağı bildirildi.

Julio Cruz’un gelişi sonrası, Goran Pandev’in ayrılacağı iddia ediliyor. Cruz’ın eski takımı Inter ile oynanacak Süper Kupa Finali'nde yeni takımıyla ilk maçına çıkabileceği söyleniyor.

Davide Ballardini, Süper Kupa Finali kadrosuna tecrübeli oyuncuyu da aldı. Roma’nın da Cruz’u transfer etmek istediği iddia ediliyordu
Goal

Sheriff
01.Ağustos.2009, 05:21
Bu Lazio'nun işi yokmu yaa :D
Neden Lazio takımda bir ton yaşı geçmiş oyuncu bulundurur anlamamki.. Medet umulacak bir adamda değilki hani iki pas atsın yeter diyeceğimiz.. Neyse ne diyelim hayırlı olsun :p

TuNdRaLoWeR
01.Ağustos.2009, 06:05
Lazio işte bu yüzden eski Lazio değil, hayırlı olsun.

TuNdRaLoWeR
01.Ağustos.2009, 06:07
Motta'dan doğan açığı kapatacak en kaliteli isimlerden biri ancak ne kadar para verildiği de yapılan transfer kadar önemli.Sonuçta Motta (yanılmıyorsam) Inter'e beleş gitti..

matrockmamy
01.Ağustos.2009, 07:09
motta nın yerini doldurmak için aldılar ama bence motta kadar iyi değil tekniği.
izleyip görücez ..

matrockmamy
01.Ağustos.2009, 07:10
pek hoşuma gitmeyen bir futbolu var, lazio yu da pek sevmem ya o ayrı

deniz.91
01.Ağustos.2009, 13:20
Genoa iki önemli ismini kaybetmesine rağmen iyi transferler yaptı yerlerini doldururlar

Fernando Gago
01.Ağustos.2009, 15:25
İtalya Ligine uyum sağlayabilecek bir oyuncu bence İyi transfer . . .

Del Piero_10
01.Ağustos.2009, 15:42
Motta'dan doğan açığı kapatacak en kaliteli isimlerden biri ancak ne kadar para verildiği de yapılan transfer kadar önemli.Sonuçta Motta (yanılmıyorsam) Inter'e beleş gitti..

Motta,Milito ikilisi 30 milyon € + Acquafresca karşılığında satıldı.

Aşk-ı Şehir
01.Ağustos.2009, 16:36
Zapater doğru bir hamle bence. Aslında Motta'da o kadar teknik bir oyuncu değil. Ama uzaktan şutları çok etkili. Milito'nun yerini doldurdular hemde daha gençleriyle (Crespo hariç). Motta'nın yerini de daha genciyle Zapater'le doldurmuş oldular. Zaten Genoa Arjantin'lileri toplayarak pek uyum sıkıntısı yaşamayacak gibi duruyor.:)

Fernando Gago
01.Ağustos.2009, 23:54
Arsenal’den Emmanuel Eboue için transfer çalışmalarına devam eden Mor Menekşeler, Lazio’dan ayrılmak isteyen orta saha oyuncusunu yeniden gündemine aldı.

Sportsmediaset.it’in haberine göre, Felipe Melo’nun gidişinden sonra orta sahaya takviye yapmak isteyen Fiorentina’nın, Arjantinli oyuncu için ikinci bir girişimde bulunacağı ifade edildi.

Fiyatı 10 milyon avro

Lazio Başkanı Claudio Lotito’nun Arjantinli orta saha oyuncusu için 10 milyon avroluk bir bonservis bedeli belirlediği biliniyor. Takımdan ayrılmak istediği için kadro dışı bırakılan Ledesma’nın, başkent ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Davide Ballardini’nin Ledesma’yı kadroda tutma isteğinin, oyuncunun kararını etkileyip etkilemeyeceğini zaman gösterecek. Fiorentina’nın Lotito’nun belirlediği miktarı ödemeyi kabul etmesi halinde, Ledesma’yı Ballardini’nin tutması mümkün gözükmüyor.

tarikko
02.Ağustos.2009, 01:23
Chelsea’nin Andrea Pirlo için yaptığı 8 milyo avro artı Claudio Pizarro’nun bonservisi teklifi, Milan yönetimi tarafından yetersiz bulundu.
Chelsea’nin yeni teknik direktörü Carlo Ancelotti, eski oyuncusu Andrea Pirlo’yu kadrosunda görmek istiyor. Yönetime bu transferin bitirilmesi için baskı yaptığı iddia edilen İtalyan teknik adamın, bir süre daha beklemesi gerekebilir.

"Bu teklifle olmaz"

Uzun süre tecrübeli orta saha oyuncusunu göndermeyeceğini söyleyen Milan yönetimi, bu kararından vazgeçmiş gibi gözüküyor. Pirlo’nun satılması imkânsız olan bir oyuncu olmadığını ifade eden Galliani, Chelsea’nin yaptığı teklifi yetersiz bulduğunu da sözlerine ekledi.

Sky Sport 24’e Pirlo transferi hakkında açıklamalarda bulunan Galliani, “8 milyon avro ve Claudio Pizarro’nun takasta kullanılması teklifi bizi tatmin etmedi. Bu şartlarda Pirlo’yu göndermemiz mümkün değil” dedi.

Huntelaar için girişimler başlayacak

Sevilla’dan Luis Fabiano’yu kadrosuna katma konusunda başarısız olan Milan, rotayı Real Madrid’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Hollandalı golcü Klaas-Jan Huntelaar’a çevirdi.

Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile aralarının iyi olduğunu hatırlatan Galliani, “Kısa süre içinde dostum Perez ile görüşmelere başlayacağız” diyerek Huntelaar transferinde girişimleri olacağını doğruladı.

Goal

RaSenGan
02.Ağustos.2009, 01:25
Lampard'ı versin direk :p

TR.CaPTaiN
02.Ağustos.2009, 22:32
Inter'in Holladalı orta saha oyuncusu Wesley Sneijder için Real Madrid'le el sıkıştığı iddia edildi. Yıldız oyuncuyu 4 milyon Avro karşılığında bir yıllığına kiralayacak olan İtalyan ekibinin 2009/10 Sezonu sonunda da 18 milyon Avro ödeyerek bonservisini alma hakkı olacak.

2008/09 Sezonu'nda 17. Serie A şampiyonluğuna ulaşan Inter'in Holladalı orta saha oyuncusu Wesley Sneijder için Real Madrid'le el sıkıştığı iddia edildi.

İtalyan ekibinin yıldız oyuncuyu 4 milyon Avro karşılığında bir yıllığına kiralayacağını iddia eden La Gazzetta dello Sport "Inter başarılı oyuncunun bonservisini de 2009/10 Sezonu sonunda 18 milyon Avro karşılığında satın alma hakkına sahip olacak" dedi.

Bu yaz 220 milyon Avro'dan fazla para harcayarak kadrosunu önemli isimlerle takviye eden Real madrid'in bu transfere yeşil ışık yakacağı tahmin ediliyor.

Ajansspor

Trabzonspor
02.Ağustos.2009, 23:41
Rel yollarsa büyük hata eder bence.

Del Piero_10
03.Ağustos.2009, 17:00
Milan Başkanı, İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, kırmızı siyahlıların dünyanın en güçlü kulübü olduğunu düşünüyor.

Juventus ve Inter gibi İtalyan ekiplerinin kadrolarını güçlendirdiği yaz döneminde Milan, teknik direktörü Carlo Ancelotti’yi, Kaka’yı ve efsane oyuncusu Paolo Maldini’yi kaybetmesine rağmen dişe dokunur bir transfer yapamadı. Silvio Berlusconi, buna karşın Milan’ın, İtalya’daki ve hatta dünyadaki en güçlü kulüp olduğuna inanıyor.

İtalya’da yayın yapan Telelombardia televizyonunda konuşan Berlusconi, “Biz eskiden olduğu gibi şu anda hala dünyanın en iyi kulübüyüz. Yeni hocamız ve iyi kadromuzla çok güçlü bir durumdayız” dedi ve rakiplerine göz dağı verdi.

Andrea Pirlo’nun Chelsea’ye transferi hakkında sorulan soruyu da yanıtlayan Berlusconi, “Pirlo transferi konusunda hiçbir bilgim yok bu yüzden endişelenmemize de gerek yok” diyerek uzun süredir konuşulan bu konuya ilginç bir cevap verdi.

Alicanfmfan
03.Ağustos.2009, 17:05
Milan dökülüyor bu sene acilen birşeyler lazım Berlusconi'de böyle acıklamalar ile egosunu tatmin ediyor anlasılan.

deniz.91
03.Ağustos.2009, 17:07
Uzaktan hiç öyle görünmüyor

TR.CaPTaiN
03.Ağustos.2009, 17:07
Milan hazırlık dönemindeki gibi devam ederse, Berlusconi bu rüyadan yakında uyanır.

Oghuse
03.Ağustos.2009, 17:09
Sonra çalar saat çalar ve Silvio uyanır.. :n:

Del Piero_10
03.Ağustos.2009, 17:28
Lobi faaliyetlerini kastediyorsa sorun yok.

RaSenGan
03.Ağustos.2009, 17:35
Doğru söze ne denir :p

KaPaLı
03.Ağustos.2009, 18:03
Külahımı bulunca onu koyucam ona anlatırsın Sİlvio.

Fernando Gago
03.Ağustos.2009, 23:05
Katıldığı turnuvalarda aldığı sonuçlardan belli :)

nekop
03.Ağustos.2009, 23:16
Bu adama ne içirmişlerse bende istiyorum.

ogcj_me
04.Ağustos.2009, 00:42
Acaba çeviri mi yanlış yapılmış ? *

vuque
04.Ağustos.2009, 00:49
Bu adama ne içirmişlerse bende istiyorum.
Ben Yazıcaktım Sen Yazmışsın.Eline Sağlık.Süper Kafa Yapmış Anlaşılan Silvio Amcamız.Manken Kızlar Artık Buna Ne Verdiyse,Bu Kadar Kafa Yapan Şey Neyse Bende İstiyorum :smismileyiw2:

matrockmamy
04.Ağustos.2009, 05:10
Ben Yazıcaktım Sen Yazmışsın.Eline Sağlık.Süper Kafa Yapmış Anlaşılan Silvio Amcamız.Manken Kızlar Artık Buna Ne Verdiyse,Bu Kadar Kafa Yapan Şey Neyse Bende İstiyorum :smismileyiw2:
meraklısın galiba?:icon_cool:

vuque
04.Ağustos.2009, 06:43
meraklısın galiba?:icon_cool:
Manken Kızlara Evet :icon_twisted:
Kafayı Güzel Yapma Konusunda Bugüne Kadar Alkol'den Başka Birşey Kullanmadım Kullanmamda Ama Baksana Bu Adamı Bu Kadar Uçuran Şey Neymiş Çok Merak Ettim.Belki Bir Deneyebilirdim :schaf:

Hugo
04.Ağustos.2009, 21:26
18 milyon Euro'ya anlaşıldı diye haberler var. Sniejder'i Inter'e yakıştıramıyorum açıkçası.

RIDVAN TLM
04.Ağustos.2009, 21:29
harika olur inter için muntaridende stankovictende daha faydalı olur sneijder

Fernando Gago
04.Ağustos.2009, 23:11
Çok sakatlanan bir oyuncu Umarım SerieA'da daha büyük felaketler olmaz onunu için

Del Piero_10
05.Ağustos.2009, 13:43
İtalya'da kale arkası tribün (curva) kombine fiyatları. En pahalı kombine garip bir şekilde Catania'da. En ucuz kombineyi satan Udinese, işsiz olduğunu belgeyelere kale arkası kombinesini 40 euro'ya satıyor. Listenin altında Süper Lig takımlarının en ucuz ve en pahalı kombine fiyatlarını da koydum fikir vermek açısından. İspanya listesi de yakında... (1 Euro: 2.10 TL)

Atalanta: 200 euro
Bari: 220 euro
Bologna: 200 euro
Cagliari: 200 euro
Catania: 295 euro
Chievo: 161 euro
Fiorentina: 255 euro
Genoa: 205 euro
Inter: 200 euro (2.kat)
Juventus: 265 euro
Lazio: 220 euro
Livorno: 190 euro
Milan: 180 euro (2. kat)
Napoli: 220 euro
Palermo: 170 euro
Parma: 150 euro
Roma: 235 euro
Sampdoria: 200 euro
Siena: 110 euro
Udinese: 140 euro

Aceto Balsamico

Fernando Gago
06.Ağustos.2009, 00:33
Real Madrid'in gözden çıkardığı Klaas-Jan Huntelaar, İtalya'da çıkan haberlere göre Milan ile anlaşma sağladı.

Corriere dello Sport ve Marca'nın haberlerine göre Real Madrid ve Milan Hollandalı oyuncu Klaas-Jan Huntelaar için anlaşmaya vardı.

Ocak ayında Real Madrid'e transfer olan Huntelaar içn Milan'ın Real Madrid'e 15 milyon avro ödeyeceği ve Hollandalı oyuncunun yarın kendisini kırmızı siyahlı renklere bağlayacak üç yıllık sözleşmeye imza atacağı belirtiliyor.

Daha önce Stuttgart ile Real Madrid Huntelaar'ın bonvervis ücreti konusunda anlaşma sağlamıştı. Fakat 25 yaşındaki oyuncu Alman kulübüne gitmeyi istememişti.

Ayrıca Milan'ın uzun süredir peşinden koştuğu Luis Fabiano'nun İtalya'ya gelişi bu transferden sonra imkansız gibi gözüküyor.

Klaas-Jan Huntelaar, 2002 yılında başladığı profesyonel kariyerinde PSV, De Graafschap, AGOVV, Heerenveen, Ajax ve Real Madrid takımlarında forma giymiş, oynadığı 265 maçta 179 gol atmayı başarmıştı.

Lionel Andres Messi
06.Ağustos.2009, 00:46
huntelaar iyi bir golcü fakat fazla meziyetelri yok sadece bulduğunu atar çok iyi bitirici.

milan çok iyi bir transfer yaptı.

tarikko
06.Ağustos.2009, 00:51
İtalyan basınında çıkan haberlerde beş oyuncudan ve 70 milyon avrodan bahsediliyor.
Mediaset muhabiri Nando Sanvito, Roma ve Real Madrid kulüplerinin arasında iyi bir ilişki olduğunu ve bu iki kulübün önümüzdeki günlerde oldukça dikkat çekecek bir anlaşmaya varabileceğini iddia etti.

Ilsussidiario.it adlı internet sitesine konuşan Sanvito, "Xabi Alonso'nun Real'e transfer olmasıyla, İspanyol ekipte ıskartaya çıkan oyuncular oldu. Aquilani'nin de Liverpool'a gitmesi durumunda Roma'nın kasası milyonlarla dolacak. İşte Real'de ıskartaya çıkan oyuncular da Roma'ya transfer olacak" dedi.

İddialarına devam eden Sanvito, transfer olacak beş oyuncunun ismini vermekten de çekinmedi. İtalyan gazeteci, "Roma, beş oyuncu için toplamda 70 milyon avro ödeyecek. Bahsettiğimiz oyuncular; Rafael van der Vaart, Christoph Metzelder, Mahamadou Diarra, Arjen Robben ve Klaas-Jan Huntelaar"

"Tabii bunun gerçekleşmesi için Roma'nın sahibinin değişmesi gerekli ki ben de bu konuda pek umutlu değilim" diyerek akılları karıştırdı.

Ayrıca son haberlere göre Klaas-Jan Huntelaar, Milan ile anlaşma sağladı.

Goal

Since-1907
06.Ağustos.2009, 00:57
Milan için iyi transfer iyi bir golcü lazımdı onlara..

RoNNiE91
06.Ağustos.2009, 01:50
Çok iyi transfer.Shevchenko ile yürümezdi zaten :)

RaSenGan
06.Ağustos.2009, 02:48
İlk güzel haber.Huntelaar katkı sağlayacaktır takıma.Devamı gelir inş. transferlerin.

Sheriff
06.Ağustos.2009, 03:51
Tek forvet oynarlarsa Pato'yu kesemez. Çift forvet oynarlarsa yararlı olur.. Eh işte diyebileceği bir transfer..

TuNdRaLoWeR
06.Ağustos.2009, 03:53
Hazırlık maçlarında izlediğim Milan rezaletti, bir an için inanamadım o derece.Tek adam gibi oynayan Pato kalmış.Bir kere bu Milan kaleci almayacaksa hâlleri yaman.

Pato'ya çok sağlam bir partner geldi bence.Hunter ile Pato silip süpürürler bence.Milan'ın 30+ futbolcu ekolünün üstüne Hunter gibi 25+ futbolcuların gelmesi de yavaş yavaş Milan'ın değiştiğinin simgesidir.Ancak Milan bu sene Kaka'yı çok ama çok arayacak bu yazımı sezon sonun da da gösteririm sizlere.Adam kalmak istedikçe yönetim satmaya zorladı ancak kendi kuyularını kendileri kazdı da farkında değiller..

Ah tabii unutmadan hayırlı olsun.

tarikko
06.Ağustos.2009, 04:13
Milan’dan ayrılacağı iddia edilen Andrea Pirlo, Klass-Jan Huntelaar transferini gerçekleştiren yönetimin çok doğru bir karar aldığına inandığını ifade etti.

Chelsea’ye transfer olacağı yönünde haberler çıkan tecrübeli orta saha oyuncusu Pirlo, Milan'ın Huntelaar'ı alarak çok iyi bir iş yaptığını dile getirdi.

30 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Kulüp harika bir golcü aldı. 17 Ağustos’ya Juventus ile oynayacağımız Berlusconi Kupası’nda sahada olmasını bekliyorum” dedi.

Kulüpten ayrılacağı iddia edilen Pirlo’nun Milan'ın geleceğini düşündüğünü belirten bu açıklamayı yapması, Milan taraftarlarının da yüreğine su serpti. iTecrübeli oyuncunun takımda kalmasında yeni teknik direktör Leonardo’nun katkısının büyük olduğu söyleniyor. Leonardo’nun yeni transferler için yönetime baskı yapmaya devam ettiği dile getiriliyor.

Goal