View Full Version : İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar
Sheriff
21.Eylül.2007, 01:43
ronaldo ronaldodur.
Aynen öyle Ronaldo Ronaldodur...
Gelsin oynasın bizde.. Güiza'dan daha çok katkı yapar..
GeNç KaRTaL
21.Eylül.2007, 01:47
Bugün NtvSpor'da gördüm haberini.Evet baya kiloluydu ama bir o kadarda azimli görünüyordu.(Antreman yaparken görüntüleri vardı haberde)En kısa zamanda sahalara dönmek istediğini söylüyordu..
fmsmyrna
21.Eylül.2007, 03:17
Man City'e giderse gollerine devam eder birşey değişmez.
goosfraba
21.Eylül.2007, 03:45
http://www.estadao.com.br/fotos/ronaldo_angradosreis_03052008.jpg
Biraz mekik çalışırsa bu sorunu aşabilir :)
prceXtu
21.Eylül.2007, 03:58
Kiloyu falan bir köşeye atın. Öncelikle bu disiplinsizliğinin kanıtıdır
KaF KeF
21.Eylül.2007, 04:00
http://1.bp.blogspot.com/_J1xM0arkJPo/SMfPwVw2LrI/AAAAAAAAIUU/z-Ust0UdrFg/s1600/01.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_J1xM0arkJPo/SMfPwXPbY_I/AAAAAAAAIUc/SVQycX_akxE/s1600/03.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_J1xM0arkJPo/SMfPwreQQ8I/AAAAAAAAIUk/K0pxSmgaKow/s1600/07.jpg
GReeN BeReT
21.Eylül.2007, 04:48
Paolucci attı, Catania kazandı: 1-0
Serie A'da 3. haftanın açılış maçında Catania kendi evinde, ligde yoluna kayıpsız devam eden Atalanta'yı 1-0 mağlup etti. Cibali Stadı'nda ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlanan karşılaşmada ev sahibi Catania'ya galibiyete getiren golü 59. dakikada Michele Paolucci kaydetti.
Bu skorla Atalanta Serie A'daki ilk mağlubiyetini alırken, Catania puanını 6'aya çıkardı.
Kaynak : Sporx.com
barahir
21.Eylül.2007, 06:57
Göbeği babamınnki gibi olmuş resmen.. Zaten bu kilo tartışılmaz ki?
Sheriff
21.Eylül.2007, 07:31
Nerde başlamış antrenmanlara?
KaF KeF
21.Eylül.2007, 07:32
Brezilya Sahillerinde ...
GeNç KaRTaL
21.Eylül.2007, 11:57
Nerde başlamış antrenmanlara?
Şu an Flamengo tesislerinde çalışıyormuş.Hatta haftaya Flamengo'nun genç takımı ile maça çıkacakmış.
KaF KeF
22.Eylül.2007, 05:05
Seedorf Attı..1-0 ..
GeNç KaRTaL
22.Eylül.2007, 11:31
Sezonun ilk galibiyetine 2/2 yapan Lazio karşısında farklı kazanarak ulaştık.Açıkcası bu maçta 3 puanın geleceğini düşünüyordum.Bu yükselişin ilk halkası olur umarım..
RaSenGan
22.Eylül.2007, 20:57
kakanın neresi forvet diyosun ozaman sen santrofor ile forvetin arasındaki farkıda bilmiyosundur ronaldinho ve kaka forvettir forvet oynayabilirler.yani yüzü kaleye dönük topla hızlı dripling yapabilen şut çekebilen adamlara forvet denir misal seedorf forvet değildir klasik orta sahadır bir örnek daha messi forvettir totti de forvettir.trezegeut,crespo gibi hava toplarına hakim assist özeliği olan iyi top saklayan teknikleri iyi olmayan dripling yapamayan futbolculara santrofor denir.sen futbol manager ile karıştırdın.
son olarak geçen seneni büyük bölümünde milan tek santrofor oynadı ileride tek inzaghi yada gilardino arkasında kim vardı kaka forvet kaka ok
İster forvet olsun ister santrafor.AMC'de takıma katkısı daha fazladır bana göre.Tek forvet oynadık geçen sene gördük.Pardon tek santrafor ve tek forvet :) ŞL'ye bile gidemedik.O kadar forvetin turşusunu kurmaması lazım Ancelotti'nin.İleride iki kişi olsunda stoper mi forvet mi santrafor mu farketmez.
Lazio'ya 4 atarak çok güzel bir galibiyet aldı Milan.Umarım ilerleyen haftalarda da böyle devam eder.:)
PesimiSTyLa
22.Eylül.2007, 21:05
Milan Lazio'ya patladı :)
Nilmar
22.Eylül.2007, 21:39
Bende Birşey Anlamadım Ama :(
Del Piero_10
23.Eylül.2007, 04:37
Inter'de kulübeyi ısıtan Hernan Crespo kendi kendine neden oynamadığını sorguladığını belirtti.
Crespo, Mourinho takımın başına geçtğinden bu yana sadece Sampdoria karşısında yedekten oyuna girdi.
Mourinho, onu Şampiyonlar Ligi kadrosuna almazken, transfer sezonu kapanmadan onu takımdan göndermeye de çalışmıştı.
Ükesi Arjantin'de yayın yapan bir gazeteye röportaj veren golcü futbolcu şunları söyledi: "Kendi kendime neden oynamadığımı soruyorum. Ancak bu antrenörün seçimi ve buna saygı duymam lazım"
Crespo, 2010 Dünya Kupası'nda yer alarak belki de kariyerinde son kez bu şampiyonada mücadele etme şansına erişmek istiyor. Bunun içinse öncelikle sürekli olarak forma giyeceği bir kulüp bulması gerekiyor. Bu konuda kendisine Arjantin'e dönmesi yolunda tavsiyelerde bulunuluyor. Bunun hakkında da açıklamada bulunan Interli futbolcu, "Daha önce katıldığım üç Dünya Kupası'nda da İtalya'da oynamıştım. Aynısını 2010'da da yapabilirim. Ocak'ta neler olacağını göreceğiz," dedi.
Del Piero_10
23.Eylül.2007, 04:38
Juventus'un başarılı file bekçisi Gianluigi Buffon'un sakatlığı nedeniyle 10 gün sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
uventus'un yıldız kalecisi Gianluigi Buffon'un 10 gün sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Deneyimli file bekçisi pazar günü Juventus'un Cagliari'yi 1-0 yendiği karşılaşmada sakatlanmıştı.
Gianluigi Buffon Çarşamba günkü Catania ve Pazar günkü Napoli karşılaşmasında forma giyemeyecek. Yıldız oyuncunun ayrıca bir sonraki Çarşamba günü oynanacak Bate Borisov karşılaşmasında da forma giymesi zor görünüyor.
GodfatheR
23.Eylül.2007, 04:39
İkiside birbirinden haz etmiyor.Fakat sürekli bi yerlerde karşılaşıyorlar :D
Fernando Gago
23.Eylül.2007, 04:45
Takımda oynayamayacağı belliydi zaten Crespo'nun bunu fark edememiş olması ilginç :D
prceXtu
23.Eylül.2007, 05:01
Chimenti'e güvenmemek gerek.Kötü olmuş
Fernando Gago
24.Eylül.2007, 00:12
İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus'un Fransız forvet oyuncusu David Trezeguet'nin 2 dizinden de ameliyat olduğu ve 4 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.
Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde geçen hafta 1-0 kazandıkları Zenit St. Petersburg maçında 2 dizinden de sakatlanan Trezeguet'nin ameliyat olduğu ve tedavisinin yaklaşık 4 ay süreceği belirtildi.
118 lig maçında 115 gol atan, 47 Şampiyonlar Ligi maçında 26 gol kaydeden 31 yaşındaki yıldız oyuncu, formasını giydiği Fransız Milli Takımı'nda, golcüler arasında 34 golle 3. sırada bulunuyor. Trezeguet, teknik direktör Raymond Domenech tarafından 2008 Avrupa Şampiyonası'nda milli takım kadrosuna alınmamasıyla dikkati çekmişti.
Öte yandan, takımın İtalyan kalecisi Gianluigi Buffon da sağ bacağındaki sakatlık nedeniyle 10 gün sahalardan uzak kalacak.
Nocna Mora
24.Eylül.2007, 00:18
Kariyerine son noktayı koyabilir belki...
Addolorato
24.Eylül.2007, 00:21
Daha Genç 4 ay sonra toparlanır ronaldo gibide değil kendine bakıyo
Nocna Mora
24.Eylül.2007, 00:33
Başkalarının yapacağı benzetmeyi bizzat kendisi yapmış. David Trezeguet yine sakatlandı. Cam Adamlar Kulübü'nün kurucu üyelerindendir. "Sonumun Ronaldo gibi olmasını istemiyorum" diyor. Amauri'nin transferi sonrasında Del Piero ile birlikte üçü de 11'de sahaya çıkar mı tartışmaları şimdilik rafa kalktı. Trezeguet operasyon sonrası 4 ay futbol oynayamayacak. Sezonun daha ilk 3 haftasında ağır sakatlık haberleri yağmaya başladı. Milan'da Pirlo 2 ay yok. Yük Flamini'nin üzerinde olacak. Newcastle'da Alan Smith 3 ay yok. Napoli'de Lavezzi 1 ay yok.
Yazı: Aceto Balsamico (http://acetobalsamico.blogspot.com/)
RaSenGan
24.Eylül.2007, 00:54
Bugün Özgür abinin en acılı günlerinden biri :)
4 ay uzun bir süre.Toparlanmasıda uzun sürer.Bu sezon pek fazla forma şansı bulamaz.
IcedEarth
24.Eylül.2007, 01:01
Trezeguet hiçbir zaman tam verime ulaşamaz artık eğer 4 ay yoksa.
eXcitinG
25.Eylül.2007, 19:00
MiLan yine kazandı. Juve kayıpLarda. İnter doLu dizgin gidiyor. Genoa bu yıLın süpriz takımı, MiLito aLdı takımı götürüyor, dün akşam yine 2 tane attı. NapoLi ve Lazio bu yıLın zevk veren takımLarı.
İşLer karışık.
darkwizard
27.Eylül.2007, 22:03
Şanslıyız ki maç BATE ile oynanacak. Maç R.Madrid ile olsaydı çok kötü olurdu bizim için.
darkwizard
27.Eylül.2007, 22:26
İtalya’dan gelen haberlere göre Bayern Münih’te forma giyen Bastian Schweinsteiger, gelecek sene bedelsiz olarak Juventus’a gidecek.
24 yaşındaki oyuncu, 2002 yılından beri Bayern’de ilk 11’de forma giyiyor. Ancak bu sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Alman futbolcunun Bosman kuralıyla Bavyera ekibinden ayrılacağı sanılıyor.
Juventus, son Avrupa Şampiyonası’nda finale kadar çıkan Almanya’nın yıldız oyuncusuyla uzun bir süredir ilgileniyordu. Siyah-beyazlıların sportif direktörü Alessio Secco, son yaptığı açıklamada orta sahanın solunda oynayan 36 yaşındaki Pavel Nedved’in yerine bir oyuncu arayışında olduğunu belirtti.
İtalyan medyasındaki haberlere göre Juventus, Nedved’in yerine Schweinsteiger’i alacak. Alman futbolcunun da bu transfere sıcak baktığı ve İtalyanca öğrenmeye başladığı da alınan haberler arasında.
Alman oyuncu bu transfer hakkında yaptığı açıklamada “İtalyanca öğreniyorum çünkü farklı dilleri seviyorum. Bayern’de mutluyum ancak geleceği kimse bilemez. Şu anda yalnızca yeni sezona odaklanmış durumdayım” dedi.
24 yaşındaki futbolcu, genç yaşına rağmen 59 kez giydiği Alman milli takım formasıyla 17 gol attı.
Kaynak: Goal.com
deniz.91
27.Eylül.2007, 22:32
Juventus süper bir transfer yaptı hemde bedelsiz olarak hayırlı olsun
GeNç KaRTaL
27.Eylül.2007, 22:37
Schewensteiger iyi bir oyuncu ama bence oraya Giovinco'yu monte etmeye çalışsalardı daha iyi olurdu..
Del Piero_10
27.Eylül.2007, 22:41
Başlığa itibar etmemek lazım.Ocaktan önce böyle bir transfer kesinlik kazanmaz.
Lionel Andres Messi
29.Eylül.2007, 01:14
zarate 5 maçta 6 gol attı.bu istikrarla giderse futbol dünyası yeni bir yıldız kazanabilir.pandevde 4 gol attı.ikisi lazioyu taşıyorlar.
Aşk-ı Şehir
29.Eylül.2007, 01:21
Akşama İnter'e sahayı dar edeceğiz. Mourinho'ya bir şok yaşatacağız inşallah.:)
GeNç KaRTaL
29.Eylül.2007, 01:28
Akşam ki maçı unutmam umarım.Eğer beyler beni o saatte forumda görürseniz kesinlikle uyarın.:icon_smile:
Tonguc86
29.Eylül.2007, 01:31
Roma 2 - 0 Atalanta
Fernando Gago
29.Eylül.2007, 06:41
Ronaldinho attı Milan kazandı :)
Aşk-ı Şehir
29.Eylül.2007, 06:47
İnter'i rahat yendik. Mourinho'nun surat ifadesi görülmeye değerdi. :zuhaha
BeeTLeJuiCe
29.Eylül.2007, 06:48
Kaka'nın ortasında, Ronaldinho kafayı vurdu ve Milan'a 3 puan geldi. :)
Burdisso ve yedek kulubesindeki Materazzi maçta kırmızı kart gördü.
Ercan Taner: Maldini 40 yaşın verdiği tecrübeyle araya girdi ve topu söktü aldı. :) Baya söyledi bunu.
anilton
29.Eylül.2007, 07:22
Kaka topu aldığı anda ofsayttı.Sürdü,ortasını açtı ve gol oldu...
RaSenGan
29.Eylül.2007, 07:29
Kaka topu aldığı anda ofsayttı.Sürdü,ortasını açtı ve gol oldu...
Hep ofsayttan,hakemden ondan bundan İnter gol atacak değil ya :)
GodfatheR
29.Eylül.2007, 07:52
Milan kesinlikle daha iyi olan taraftı.Haketti kazandı.
Ayrıca golde çok güldüm.Yav İnterli defans oyuncuları Kaka gibi adama bu kadar rahat orta yaptırılırmı,yaptırırsan R10 un kafasına atar oda 90 a takar ;)
GeNç KaRTaL
29.Eylül.2007, 13:29
Maçın 2.yarısını ara ara seyrettim ama attığımız golü seyretme şansı yakaladım.Gerçekten çok harika bir gol oldu hem hazırlanış açısından hemde bitiriş bakımından her ne kadar gol ofsayt olsada..:icon_smile:
İlk 2 hafta alınan mağlubiyetten sonra üst üste 2 galibiyet almamız iyi oldu.Umarım galibiyet serisi devam eder..
Kaka ofsaytta değildi sanki.Top Ronaldinho'nun ayağından tam çıktığı anda göstermedi,çıktıktan sonra görüntüyü durdurdu gibi geldi.Öyle yada böyle İnter'e geçmiş olsun :D
GodfatheR
29.Eylül.2007, 17:31
2 mağlubiyetten sonra üst üste 3 galibiyet Ancelotti'ye koltuğa biraz daha oturma şansı verdi :)
Lionel Andres Messi
29.Eylül.2007, 18:35
hep ofsayttan inter atıcak değil ya,birde milan atasın bakalım.
maçın yıldızı kaka idi,ronaldinho gol dışında öyle aman aman oynamadı hiç.kaka en iyi oyunculardan biri olduğunu kanıtladı atakları o yönlendirdi hep.
quaresma tam bir fiyasko ne mücadele var ne de yeteneğini kullanma.sıradan maçlarda iyi oynamak için alındıysa boş transfer olmuş.
Sir FRD
29.Eylül.2007, 20:48
maçı izledim çok zevkli bir maçtı.Milan her zamanki gibi düşük tempoyla rakibini bozarak oynadı.İnter daha çok mücadele etti.Quaresma'ya gelince her pozisyon faul yaptılar adama topu 5 metre sürdürmediler.
Del Piero_10
30.Eylül.2007, 01:38
Milan en son gol yemeden tamamladığı maçı geçen sene 22 Mart'ta Torino'ya karşı oynadı.
anil luque
30.Eylül.2007, 02:10
bence de .. eger alınırsa cok ıyı olur ama alınmazsa da yerıne mıs gıbı sebastian giovinco var ..
SiR ToMaSRoSiCkY1
30.Eylül.2007, 04:33
Giovinco varken ona pek gerek yok...
Universal
30.Eylül.2007, 05:18
Juventus için iyi bir transfer olur. Almanya'da en sevdiğim ikinci oyuncu. :)
Lucas Neill
30.Eylül.2007, 06:21
Kişilik olarak hiç sevmediğim ama futbolcu olarak çok beğendiğim biri çok yararlı olur Juve'ye...
sakary Ali
30.Eylül.2007, 06:25
Schweinsteiger büyük hata yapmış olur bence
Fernando Gago
03.Ekim.2007, 05:35
Roma orta saha oyuncusu **uilani’ye hala yeni kontrat önermedi. İtalya basınına göre bu ay sonuna kadar oyuncu ile sözleşme yenilenecek.
**uilani muradına nihayet eriyor. Kulübü Roma oyuncuyla bu ay sonuna kadar yeni bir kontrat yapma peşinde.
Daha önce **uilani 2.5 milyon avro isterken Roma en fazla 1.6 milyon avro verebileceğini söylemiş ve görüşmeler tıkanmıştı.
Ancak Tuttomercatoweb’in haberine göre Juve ve Inter’inde peşinde olduğu yıldız futbolcu Roma ile bir kez daha masaya oturacak.
19 ekimdeki Inter maçından sonra sportif direktör Daniele Prade’nin oyuncu ile görüşeceği ve kulüpte kalması için ikna edileceği konuşuluyor.
Nocna Mora
03.Ekim.2007, 05:43
Mafya Palermo’nun peşinde
İtalya Futbol Federasyon’un araştırmasına göre Palermo bir mafya babasına bedave bilet sağlıyor.
İtalya Futbol Federasyon’u Palermo kulübünün bir mafya babası tarafından baskı altına alması ile ilgili soruşturma başlattı.
Federasyonun yaptığı incelemede Sicilya ekibi olan Palermo’nun bir mafya babasına bedava bilet sağladığı iddia ediliyor.
Geçen hafta polis Palermo’nun aranan ve altyapıda oynayan bir futbolcusunu ve avukatının bazı futbolcularla olan ilişkisini ortaya çıkarmıştı. İki kişide Palermo’nun sahiplerini tehdit etmekte yer altı dünyasına yardım etmekle suçlanıyor.
Bu haberler üzerine Palermo başkanı Zamparini yer altı dünyasından kimseyle ilişki içersinde olmadıklarını söyledi.
RaSenGan
03.Ekim.2007, 05:46
İtalya bu her şey olabilir.
Del Piero_10
03.Ekim.2007, 19:11
İlk 6 haftası geride kalan Serie B de her hafta sonuçları eklemeye çalışacağım.
6.hafta sonuçları
Albinoleffe 0-0 Piacenza
Ascoli 0-1 Bari
Brescia 0-0 Parma
Cittadella 0-2 Empoli
Frosinone 1-0 Ancona
Livorno 0-0 Grosseto
Modena 1-1 Treviso
Rimini 1-2 Sassuolo
Salernitana 1-1 Pisa
Triestina 1-0 Mantova
Vicenza 3-0 Avellino
http://img215.imageshack.us/img215/7042/adszqa5.jpg (http://imageshack.us)
http://img215.imageshack.us/img215/7042/adszqa5.56d99ee141.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=215&i=adszqa5.jpg)
Nocna Mora
04.Ekim.2007, 22:59
Siena maçında Vucinic şüpheli
Roma'nın forveti Mirko Vucinic, antremanda yaşadığı sakatlık sonrası pazar günü Siena karşısında forma giyemeyebilir.
Golcü oyuncunun yarın oynayamama ihtimalinin bulunması, sarı kırmızılılar için pek de iyi bir haber değil.
Çarşamba günü oynanan Bordeaux maçında ayağına bir darbe alan Vucinic, oluşan iltihap sebebiyle bugünkü sabah antremanına katılamadı.
Cuma günü gördüğü tedaviye rağmen böyle bir durum oluşunca, Spalletti de hücumda Baptista ile başlamaya karar verdi.
Roma için iyi haber ise, sağ bacağına aldığı darbeyle sakatlanan Simone Perrotta'nın iyileşerek takımla antremanlara katılmış olması.
Rodrigo Taddei gibi, Perrotta da Siena maçında forma giyebilecek.
Juan da uzun süreli bir sakatlıktan döndü. Totti, Tonetto, Cassetti ve Pizarro'nun dönüş tarihleri ise belirsizliğini koruyor. Doni de antremanda ufak çapta bir problem yaşadı, fakat yarın kalede yerini alacak.
Nocna Mora
04.Ekim.2007, 23:04
Milan hücum oyuncusu Andriy Shevchenko Chelsea’de oynarken Milan’ı ve Calcio’yu çok özlediğini ve Milan taraftarının güveni tekrar kazanmak için elinden geleni yapacağını belirtti.
Ukraynalı oyuncu Milan için ilk golün Şampiyonlar Ligi maçından Zurich FC karşısında atarken taraftardan alkış aldı. Sheva iyi performansını devam ettirip İngiltere’de geçirdiği kötü zamanları unutmak istiyor.
Shevchenko “Zurich maçından herkes çok mutluydu ve oyunumu öven birçok insan vardı. Milan’da atmosfer çok iyi burada çok güzel bir yaşam sürebilirsiniz. Eski formuma kavuşabilmek için çok çalışıyorum. Son iki yıldır burada değildim ve taraftarın güvenini tekrar kazanmak için daha çok çalışmalıyım. ” dedi.
Açıklamalarına devam eden Sheva “Milan taraftarı beni her zaman desteklemiştir. Zurich maçı benim için sadece bir başlangıç olacak. İngiltere olduğum zaman içinde Calcio’yu çok özledim ve şimdi her zamankinden daha hırslıyım.” dedi.
goosfraba
04.Ekim.2007, 23:13
Calcio'da seni özledi :)
ahmet0393
04.Ekim.2007, 23:16
Süper bi forvet bence dünyanın en iyi 3 forveti arasına rahat girer
matrockmamy
04.Ekim.2007, 23:28
en sevdiğim futbolcu.. yazık etti kendine ingiltereye gitmekle (bence)
milan,calcio da, ben de seni özledik sheva :)
Varonil
05.Ekim.2007, 23:02
Bu sene bu ligde favorim Livorno,geçen sene ligden düştüler bakalım bu sene geri döneceklermi?
Fietra 10
05.Ekim.2007, 23:32
Şuanda Sassuolo 16 puanla lider durumda .. Adını ilk defa duyuyorum ..:)
Dikkatimi Parma çekti lige kötü başlamışlar umarım bir an önce düzelirler ..
El Comandante
05.Ekim.2007, 23:43
Bu sene mutlaka Serie A ya geri dönmeliyiz.Forza Livorno !
eXcitinG
06.Ekim.2007, 03:34
Genoa da MiLito muhteşem futboLuna goLLeri iLe devam ediyor.
Del Piero_10
06.Ekim.2007, 19:26
CONVOCATI - Questi i 23 convocati: Portieri: Buffon (Juventus), Amelia (Palermo), De Sanctis (Galatasaray); Difensori: Bonera (Milan), Cannavaro (Real Madrid), Chiellini (Juventus), Dossena (Liverpool), Gamberini (Fiorentina), Santacroce (Napoli), Zambrotta (Milan); Centrocampisti: **uilani (Roma), Camoranesi (Juventus), De Rossi (Roma), Gattuso (Milan), Maggio (Napoli), Montolivo (Fiorentina), Nocerino (Palermo), Perrotta (Roma); Attaccanti: Di Natale (Udinese), Gilardino (Fiorentina), Pepe (Udinese), Rossi (Villarreal), Toni (Bayern Monaco)
Del Piero_10
08.Ekim.2007, 18:39
Palermo’nun teknik direktörü Ballardini’nin sözleşmesi uzatıldı.
Serie A takımlarından Palermo, teknik direktör Davide Ballardini'nin sözleşmesini iki yıl uzattı. Kulüpten yapılan açıklamada, Ballardini'nin sözleşmesinin uzatılmasına, hafta sonu Juventus'a karşı 2-1 üstünlükle biten karşılaşma sonrasında karar verildiği belirtildi. Juventus'u Torino'da 47 yıl sonra ilk kez yenen Palermo, ligde 12 puanla 4. sırada bulunuyor. Stefano Col****ono'dan boşalan koltuğa geçen sezon oturan Ballardini, Sambenedettese, Cagliari ve Pescara kulüplerini de çalıştırdı.
Del Piero_10
08.Ekim.2007, 18:46
Ancona 5-0 Rimini
Avellino 0-2 Ascoli
Bari 1-0 Mantova
Brescia 2-1 Frosinone
Cittadella 0-1 Vicenza
Empoli 2-1 Livorno
Grosseto 2-2 Albinoleffe
Parma 0-0 Modena
Piacenza 0-1 Salernitana
Pisa 3-1 Triestina
Sassuolo 2-0 Treviso
Başarılı olan bir hoca ile sözleşme yenilemek ona verilen güveni gösterir ve takıma olumlu katkısı olacaktır.
GodfatheR
08.Ekim.2007, 21:56
Bayılıyorum bu Palermo'nun teknik direktörüne tam bir Sicilyalı havası avar adamın hele o gözlükler valla tırsıyo insan :D
Del Piero_10
10.Ekim.2007, 20:24
Juventus menajeri Claudio Ranieri, kulübün karıştıran sorunlardan ve Gianluigi Buffon'un Palermo maçında soyunma odasındaki patlamasından bahsetti.
Juventus'un sezon başında üst üste aldığı kötü sonuçlar, Ranieri'nin durumuyla ilgili birçok spekülasyona sebep oluyor.
Tecrübeli teknik adam ise, daha çok çalışmalarını ve oyuncuların, kulüpte simge haline gelmiş isimleri örnek alması gerektiğini düşünüyor.
Tuttosport'a konuşan Ranieri, şöyle dedi:
"Palermo maçında soyunma odasında Buffon gerçekten çok sinirliydi. Bağırmaya ve çığlık atmaya başladı. 'Bu formanın bir ağırlığı vardır; bunu omuzlayamayacaksanız hiç sahaya çıkmayın' diyordu"
"Diğer forvetler hareketlerini ve takım için yaptığı katkıyı görsünler diye, onlara David Trezeguet'nin bir DVD'sini izlettim. Sadece gol atmıyor, takım için canla başla uğraşıyor. Savunmaya bile yardım ediyor"
RaSenGan
10.Ekim.2007, 20:49
Yürü be Empoli :)
KaPaLı
10.Ekim.2007, 20:58
TrezeGOL gibi forvet yok zaten. Amauri çok iyi oyuncu olabilir ama mücadele etmiyo savaşmıyo. Ia q ondan daha uzun boylu ama hırsı - mücadelesi üst düzeyde
Trabzonspor
10.Ekim.2007, 21:01
Trezeguet harıka bir oyuncu savasıyo dedıgıgıbı amauri bence bosa aldılar bu takıma ben o aamı begenmıyorum.
Del Piero_10
10.Ekim.2007, 22:35
İki hafta Jose Mourinho yılda 14 milyon avro kazandığını söylemiş, ancak kulüp bunu inkar etmişti. Corriere Dello Sport gazetesi, Portekizli'nin söylediği ücretin doğru olduğunu ortaya çıkardı.
Mourinho’nun ne kadar kazandığı çizmede tartışma konusuydu. Corriere gazetesi, teknik direktörün üç sezon için 22 milyon avroluk imza attığını, bu bedelin vergisiz ancak net kazancı olmadığını yazdı.
Inter, Mourinho’ya iki yıl için yıllık vergi sonrası 5.2 milyon avro ödeyecek, bu da vergi öncesi 10.5 milyon avroya tekabül ediyor.
Son yılında ise kesintiler sonrası Mourinho 6.2 milyon avro kazanacak. Bu rakamlara sponsor hakları ve primler dahil değil.
Eğer Mourinho ligi kazanırsa 3 milyon avro kazanacak. Şampiyonlar liginin kazanılması halinde prim bunun iki katı olacak.
İtalyan spor gazetelerinin bu rakamları hesaplamasının ardından Mourinho’nun yılda 14 milyon avro kazandığını ortaya döktüler.
Trabzonspor
10.Ekim.2007, 22:37
adam en cok kazanan kısı ama en cok basarı kaanan olamadı daha
GeNç KaRTaL
10.Ekim.2007, 23:06
İyi para gerçekten ama Mourinho gibi teknik direktörü anca bu paraya alabilirsiniz zaten..
Fernando Gago
11.Ekim.2007, 01:11
Buffon ölene kadar Juve'ye hizmet edecek gibi duruyor :)
Fernando Gago
11.Ekim.2007, 01:13
Mourinho Chelsea'dan da çok yüklü tazminat almıştı :) Adam para içinde yüzüyor valla :p
Bir oyuncuya veya Bir T.D'e bu kadar para verirseniz herhalde verimleri düşer.:)
Knightmare
11.Ekim.2007, 02:31
Futbolda manyak paralar dönüyor yaa...ucundan kıyısından bulaşmak lazım :D
demirhanmurat38
11.Ekim.2007, 04:42
aldığı parayla yağtığı işleri göz önünde bulundurursak aldığı parayı en az hak eden teknik direktör diyebiliriz...
El Comandante
13.Ekim.2007, 02:41
Livorno 5-2 Frosinone
Rossini (2 ),Loviso,Pulzetti,Tavano / Eder,Santoruvo
Del Piero_10
13.Ekim.2007, 19:03
İtalya’da gençler sahada
Bulgaristan ile 0–0 berabere kalan İtalya’da yaş ortalaması 27 olan genç bir takım sahadaydı.
İtalya’nın sahadaki onbiri son yılların en genç onbirlerinden biriydi. Ricardo Montolivo, Simone Pepe gibi genç isimlerden kurulu İtalya gelecek için umut verdi. Marcello Lippi son iki maçtır yaşlı oyunculardan kurulu kadrolar oluşturduğu için eleştirilmişti. Gianluigi Buffon, Andrea Pirlo, Mauro Camoranesi gibi tecrübeli oyuncularını sakatlığında dolayı oynamaması gençlere kendilerini gösterme şansı verdi.
İlk kez resmi bir milli maçta forma şansı bulan Pepe ve Montolivo, beraberliğe rağmen iyi bir performans gösterirken, gelecek için de ümit verdiler.
Karadağ ile oynanacak maçta iki genç isim de ilk kez milli olma şansını yakalayacak. Napoli’den Fabiano Santacroce ve Christian Maggio’nin Karadağ maçında görev alması bekleniyor.
Del Piero_10
13.Ekim.2007, 19:40
Ascoli 0-2 Grosseto
Livorno 5-2 Frosinone
Mantova 1-1 Avellino
Modena 1-0 Piacenza
Salernitana 0-1 Empoli
Treviso 2-2 Parma
Triestina 2-1 Cittadella
Vicenza 0-0 Ancona
http://img126.imageshack.us/img126/8615/asdvy3.jpg (http://imageshack.us)
http://img126.imageshack.us/img126/asdvy3.jpg/1/w455.png (http://g.imageshack.us/img126/asdvy3.jpg/1/)
fmsmyrna
13.Ekim.2007, 20:59
Montolivo kaç yaşındaki?
Del Piero_10
13.Ekim.2007, 21:00
85 doğumlu.
fmsmyrna
13.Ekim.2007, 21:08
O zaman onlar için gençmiş.Quagliarella'ya da genç diyorlardı
Del Piero_10
13.Ekim.2007, 21:14
Dünya kupasını alan kadroda 30 yaşın altında De Rossi ve Gilardino hariç kimse olmadığı için genç sayılabilir.
Del Piero_10
15.Ekim.2007, 02:08
Juventus'un Delle Alpi Stadı'nı yıkıp onun yerine yeni bir stad yapma projesine izin çıktı.
Projenin 2011-12 sezonuna yetişmesi beklenirken, yeni stadın 40.000 seyirci kapasiteli ve dünyanın en iyi stadlarından bir tanesi olması planlanıyor.
Juventus stad ile ilgili tüm ayrıntıları 27 Ekim'de UEFA başkanı Michel Platini'nin de katılacağı bir organizasyonda açıklayacak. Yeni yapılacak stadda, 120 VIP süiti ve 5300 kapasiteli bir otopark bulunacak.
Gelenenklere uyularak stadın içinin siyah ve beyazdan yapılması beklenirken, koltukların İngiltere'deki stadlar örnek alınarak yapılacağı öğrenildi.
Bu kendi stadına sahip olacak Juventus taraftarları için oldukça güzel bir haber.
Eski stad görüş açısının az olması ve sahaya çok uzakta seyircilerin bulunması nedeniyle eleştiriliyordu. Juventus da maçlarını 2006'dan beri Delle Alpi yerine Olimpiyat Stadı'nda oynuyordu.
resimler tuttosport gazetesinden alıntıdır.
http://www.tuttosport.com/images/23/C_3_Media_518623_immagine_xl.jpg http://www.tuttosport.com/images/24/C_3_Media_518624_immagine_xl.jpg http://www.tuttosport.com/images/22/C_3_Media_518622_immagine_xl.jpg http://www.tuttosport.com/images/26/C_3_Media_518626_immagine_xl.jpg
Nocna Mora
15.Ekim.2007, 02:58
İtalyan basının haberine göre İnter’in teknik direktörü Jose Murinho Rumen savunma oyuncusu Mirel Radoi’yi takımında görmek istediğini belirtti
Steaua Bükreş’in savunma oyuncusu Radoi İnter’in transfer listesine girdi. Buna rağmen Bükreş başkanı Becali oyuncularını satmayı düşünmediklerini belirtti.
Basında çıkan haberlere göre, Jose Mourinho Romanya’nın Fransa ile oynadığı Dünya Kupası Eleme maçı öncesi Radoi ile bir görüşme yaparak kendisini kadrosunda görmek istediğini belirtti. Tecrübeli teknik adamın görüşme sonrası oyuncuyu ikna ettiği ifade ediliyor.
Mourinho’nun görüşme sırasında “Seni İnter’de görmek istiyorum. Ama transfer dönemine kadar kendine iyi bakmalı ve iyi performansını sürdürmelisin.” dedi. Steaua’nın Radoi için 13 milyon € isteyeceği ama transferin 11 milyon € tamamlanabileceği tahmin ediliyor. Radoi’ye ise senede 3 milyon € ve beş yıllık sözleşme teklif edilmesi bekleniyor.
İnter özellikle savunmada problemler yaşarken, Mourinho orta saha oyuncuları Zanetti ve Cambiasso’yu savunmada kullanmak zorunda kalıyor.
Nocna Mora
15.Ekim.2007, 03:02
AC Milan Liverpool’un başarılı savunma oyuncusu Daniel Agger’i kadrosuna katmak istiyor
Liverpool’da fazla forma şansı bulamayan Agger’in 2010 yılında bitecek olan sözleşmesinin de Liverpool tarafından yenilenmesinin düşünülmediği biliniyor. Milan Agger’i Nesta’nın yedeği olarak düşünüyor.
İtalyan basınının iddiasına göre Milan Agger ile Bordeaux’da kiralık oynayan Yoann Cruyff!u takas etmek istiyor. Milan’a eski oyuncusu Thomas Helvg tarafından tavsiye edilen Agger’in de kulübü Liverpool’dan ayrılmak istediği ifade ediliyor.
Milan’ın asıl hedefi Real Madrid forması giyen Sergio Ramos. Bu transferin gerçekleşmemesi halinde Agger transferine ağırlık verileceği belirtiliyor
GeNç KaRTaL
15.Ekim.2007, 04:05
Ramos'un transeri çok zor.Agger ise faydalı bir transfer olacaktır.Sanırım kendisiyle R.Madrid'te ilgileniyor..
GeNç KaRTaL
15.Ekim.2007, 04:09
Ben bu transfer sezon başında gerçekleşti sanıyordum.Hatta Galatasaray maçında felan bu yüzden oynatılmamıştı deniliyordu..
KaPaLı
15.Ekim.2007, 04:20
Real Madrid almaz şemsi Garay'ın bonservisini aldıklarını duymuştum
Nocna Mora
15.Ekim.2007, 23:48
Napoli kaptanı Paolo Cannavaro, cumartesi günü oynayacakları Juventus maçını sabırsızlıkla beklerken, gelecek yıl ağabeyi ile birlikte oynamak istediğini söyledi.
Real Madrid’de mi kalacağı, yoksa memleketi Napoli’ye mi döneceğiyle ilgili dedikodular, son günlerde Fabio Cannavaro için sıkça basında yer alıyor.
Bu spekülasyonlara Fabio’nun kardeşi Paolo da katıldı. Napolili oyuncu Sky Sport’a şunları söyledi:
“Gelecek yıl sanırım benim formamın arkasında sadece Paolo yazacak. Bunu sportif direktörümüz Pierpaolo Marino’ya danışacağım”
“Şakayı bir yana bırakırsak, ağabeyim çoktan İtalyan futbol tarihi kitaplarına girdi bile. Çünkü Ballon d’or’u kazanmak hiç de kolay bir iş değil. Onunla gurur duyuyorum”
Napoli’nin Juventus ile ezelden gelen bir rekabeti var ve Paolo da bunun farkında.
“Juve ile oynamak her zaman önemlidir. Herkes bizden iyi bir maç oynayıp siyah beyazlıları yenmemizi bekliyor. Bu tabi ki tüm oyunların anasıdır ve eğer yenersek, bu galibiyetin tadı başka olacak”
Nocna Mora
15.Ekim.2007, 23:48
Eski Laziolu Giuseppe Signori, Zarete’de kendini gördüğünü ve bu performansla Lazio’nun lige aday olabileceğin söyledi.
Signori, Lazio forması altında 152 lig maçında 107 gol atmış ve üç defa da Serie A’nın gol kralı olmuştu.
Zarate de aynı şekilde sezona başladı ve şimdiye kadar 6 gol kaydetti. Efsane golcü, Arjantinli için Tuttosport’a şunları söyledi:
“Zarate bana benziyor. Benim gibi şut çekiyor, bana benim Lazio’da oynadığım günleri hatırlatıyor”
“O, yeni Signori mi? Bu atacağı gollere ve kulüpte ulaşacağı başarılara bağlı. Mükemmel bir oyuncu ve çok iyi bir başlangıç yaptı. Teknik ve fizik olarak bana benziyor”
“Lazio belki ligin en güçlü takımı değil ancak bu sezonun sürprizi. Büyük bir motivasyonları var ve bence şampiyonluğa oynayabilirler”
“Oyuncular iyi, taraftarı memnun ediyorlar ve takım hep kazanmak istiyor”
Inter ve Udinese ile birlikte ligin zirvesinde olan Lazio, pazar günü Bologna ile oynayacak.
Nocna Mora
15.Ekim.2007, 23:49
Juventuslu orta saha oyuncusu Momo Sissoko, Liverpool teknik direktörü Rafa Benitez ile bir sorunu olmadığını ve İngiliz temsilcisinden Juventus’ta forma giymek için ayrıldığını dile getirdi.
Malili milli oyuncu, geçtiğimiz ocak ayında 13 milyon avroya Juventus’a transfer olmuştu. Liverpool’dan ayrılışı oldukça olaylı olan oyuncunun bu transferi hakkında birçok spekülasyon da ortaya atıldı.
Sissoko, Calcio 2000’e yaptığı ve bu söylentileri yalanladığı açıklamasında, “Liverpool’u hocamla yaşadığım sorunlar yüzünden terkettiğim ya da çok fazla oynayamadığım için terkettiğim doğru değil. Benitez ile hiçbir zaman sorunum olmadı. Onunla iyi ilişkiler içerisindeyim ve hala da görüşürüz” dedi.
Juventus’a isteyerek gittiğini vurgulayan futbolcu, “Juve benim tercihimdi. Juventus’a karşı her zaman bir hayranlık duymuşumdur. Zinedine Zidane’ın Juventus forması giydiği zamanlardan beri sempatim olmuştur” dedi.
Juventus’un rakiplerinden daha güçlü olduğuna da inanan Sissoko, “Kağıt üzerinde Inter’den daha güçlü bir kadromuz var ancak şu anda sahada işler daha farklı. Şampyonlar Ligi’ni Liverpool ile kazanmıştım ve şimdi de Juventus ile kazanmak istiyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
ogcj_me
16.Ekim.2007, 14:51
Zaten benitez yüzünden olamaz çünkû onu liverpo0la getiren oydu
the_imam912
17.Ekim.2007, 15:57
1993 yılından beri Juventus'ta forma giyen Alessandro Del Piero, kulübüyle olan sözleşmesini 2010'a kadar uzattı.
http://www.ntvspor.net/Images/20958.jpg
İtalya Ligi takımlarından Juventus, kaptan Alessandro Del Piero'nun kontratını 2010 yılına kadar uzattı.
1993 yılında 18 yaşındayken Juventus forması giymeye başlayan ve kulüp tarihinin en çok gol atan ismi olan Del Piero, "Bu benim kariyerim ve hayatım açısından çok önemli. Juventus bana çok şey verdi. Ben de burada kazanmaya devam etlek isitiyorum" diye konuştu.
33 yaşındaki ünlü golcü, Serie A'da yaşanan şike skandalı sonucu Juventus'un İkinci Lig'e düşürüldüğü geçtiğimiz sezon siyah-beyazlı kulübü bırakmamıştı.
Fıratcan Alçınkaya
17.Ekim.2007, 16:04
En pahalı v en iyi kaleci bence...
Fernando Gago
17.Ekim.2007, 16:08
Juveye bağlılığını göstermiş
Juve'de bırakması onun için en iyisi olurdu zaten.
ThersoN
17.Ekim.2007, 16:11
bence bıraksın artık :)
Del Piero_10
17.Ekim.2007, 16:11
İlk yıl için %20 diğer yıllar için %30 indirim,Japonlar ve Hollywood servet dökmeye hazırken!
http://xs220.xs.to/xs220/07423/9798_ale_dilivio_bira[1].jpg (http://xs.to)
KaPaLı
17.Ekim.2007, 19:34
Paolillo Roma ile oynayacakları maç öncesi geçen seneki şampiyonluklarının haksız bir şekilde kazanıldığı iddialarıyla karıştırılmak istendiklerini iddia etti.
Inter genel menajeri Radio Incontro’ya yaptığı açıklamada, “Biz geçen sene hiçbir şeyi çalmadık. Biz şampiyonluğu sahada kazandık. Bizim lehimize olacak bazı kararlar verilmiş olabilir ancak aleyhimize de pek çok karar verildi. Bu her takım için böyledir” dedi.
Roma’nın bu sene Inter’e sattığı oyuncularla yine güç kaybettiği ile ilgili soruya da Paolillo, “Ben bunda ilginç bir şey göremiyorum. Roma kulübündeki futbolcular da herkes gibi dünyanın en iyi takımında oynamak ister. Ayrıca onlarla ilgilenen tek kulüp biz değildik. Chivu, Mancini, Samuel ve Dacourt’u Roma’dan alarak onlarla ilişkimizi geliştirdiğimize inanıyorum” diyerek açıklamalarına son verdi.
İnanan ?
RaSenGan
17.Ekim.2007, 20:25
ALINTERİ :)
Del Piero_10
17.Ekim.2007, 20:25
İtalyan istatistik araştırma şirketi Adiconsum'un raporuna göre son iki sezonda maçların %50'den fazlasında sonuca hakem hatalarının etki ettiği ve bu konuda tüm zamanların rekorunun kırıldığı açıklandı. Önceki rekor Milan'ın şampiyon olarak tamamladığı 2003-2004 sezonuna aitti.
Aynı şirket geçen sezon hakem hataları olmasa ne olurdu sorusunun cevabını da bir puan tablosu oluşturarak vermişti.
GeNç KaRTaL
18.Ekim.2007, 01:37
AC Milan ve Beckham!
Serie A takımlarından AC Milan'ın, David Beckham'ı ocak ayında kadrosuna katmak için çalışmalara başladığı iddia edildi.
Ocak ayından itibaren AC Milan ile antrenmanlara çıkmaya başlayacak olan Beckham, yeni sezon hazırlıklarını İtalya'da sürdürecek.
Beckham'ın Milan ile antrenmanlara çıkacak olmasını en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Adriano Gallianı, İngiliz yıldızla anlaşma sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.
Bu sezon yaptığı transferler ile dikkatleri bir anda üzerine çeken Milan'da başkan Adriano Galliani, "Beckham ile daha önce de anlaşmak istedik ama olmadı. La Galaxy'e transfer olman önce onu kadromuza katmak için çok çabaladık ama o günün şartları bu transfer izin vermedi. Futbol bu ne zaman ne olacağı belli olmaz. Uygun ortam sağlanırsa Beckham Milan'da oynayabilir. Buna kimse şaşırmasın" dedi.
İngiliz süperstar David Beckham, 2009 Nisan ayında başlayacak olan ABD Ligi öncesinde 1.5 aylık süre boyunca AC Milan ile antrenmanlara çıkacak. Yıldız futbolcu geçen sezon da Arsenal ile antrenmanlara çıkmıştı.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
sakary Ali
18.Ekim.2007, 02:14
Milan bu kadar da saçmalamaz bence
BaFraLı
18.Ekim.2007, 02:17
Gereksiz bir transfer olur bence..
Addolorato
18.Ekim.2007, 02:25
Beckham milana gitmez bence
RaSenGan
18.Ekim.2007, 02:27
Reklam için iyi olabilir ama gereksiz transfer olur.
bySilver
18.Ekim.2007, 03:43
MiLan yaşLı oyuncuLarı topLama gibi bir eyLemi var gaLiba nedir bu eski yıLdız sevdası
I3esiktas
18.Ekim.2007, 03:50
Bence Gençlere yönelmeleri lazım zaten kadrolarında cok yaşlı oyuncular var bu gıdısle Yaşlıkurtlarspor die adlandırılacak :D
Fernando Gago
18.Ekim.2007, 04:57
Olacak iş değil :) ...
El Comandante
19.Ekim.2007, 11:19
Napoli Maradona zamanindaki gibi siir gibi top oynuyor.Cok kaliteli genc oyunculardan kurulu bir ekip,bu sene de sampiyon olmalarini cok isterim.(=
Trabzonspor
20.Ekim.2007, 01:12
lazio 3-1 yenildi benim ddaayıda ayıtdı bologna içerde 3 maç yapmış 3ünüde kaybetmiş lazio lider yenildi ya üst verdim sora değiştim lazioyay verdim yattı ya olacak ş değil.
GeNç KaRTaL
20.Ekim.2007, 03:54
Ronaldinho farkı: 3-0
Serie A'nın 7. hafta karşılaşmasında Milan San Siro'da Sampdoria'yı 3-0 yendi. Maçın gollerini 55. (pen.) ve 70. dakikalarda Ronaldinho, 90. dakikada Inzaghi kaydetti.
Sampdoria'dan Lucchini 55. dakikada kırmızı kart görerek, takımını 10 kişi bıraktı.
Bu galibiyetle Milan puanını 13'e çıkarırken, Sampdoria 4 puanda kaldı.
Serie A'da toplu sonuçlar:
AC Milan 3 - 0 Sampdoria
Bologna 3 - 1 Lazio
Catania 2 - 0 Palermo
Chievo 1 - 1 Atalanta
Genoa 1 - 0 Siena
Lecce 2 - 2 Udinese
Torino 0 - 1 Cagliari
Kaynak : Sporx.com
RaSenGan
20.Ekim.2007, 04:21
Güzel güzel 3-0 kazanmışız maçı :)
kral_67
20.Ekim.2007, 18:14
çok evvelden beri bende bir İnter hayranlığı vardır italya liginde...
Baggio-Zamorano-Djorkayeff li kadrosunu özler dururum...
forzA İnter...:)
El Barto
20.Ekim.2007, 18:19
İnter deplasmanda Roma'ya 4 tane attı. :p
Ibrahimovic 5, 47, Stankovic 54, Obinna 56.
RaSenGan
20.Ekim.2007, 20:25
Bende şaşırdım.TV'yi bir açtım Dk.70 4-0'dı :D Roma'ya yazık olmuş :p
PesimiSTyLa
22.Ekim.2007, 22:46
Beckham AC Milan'da!
FLAŞ! ABD'nin Los Angeles Galaxy takımında forma giyen İngiliz futbolcu David Beckham, AC Milan'a kiralanacak.
İngiltere Milli Futbol Takımı'nda da forma giyen ve ABD Major Lig'de sezonun kapanması nedeniyle 19. Dünya Kupası elemelerindeki maçlara formsuz çıkmak istemeyen Beckham, çareyi AC Milan'a kiralanmakta buldu.
AC Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, UEFA Kupası maçına gitmek için bulunduğu Malpensa Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, yıldız futbolcu ile anlaştıklarını, Beckham'ın ocak ayından, ABD Major Lig'de yeni sezon başlayana kadar oynayacağını söyledi.
"Bu göstermelik yapılmış bir anlaşma değil, muhteşem bir transfer olacak. Ancelotti ondan hem Serie A'da hem de UEFA Kupası'nda faydalanabilecek Bugün futbol sadece teknik ve taktikten ibaret değil. Dolu stadyumlar ve iyi sponsorlar gerekiyor. Pazar günü maçımıza gelen 65 bin kişiyi kimse yenemez Stadyumları doldurmak için ise Beckham gibi yıldızlar lazım. Ronaldinho ve Kaka da düşünüldüğünde, rüya gibi bir takım olacağız" dedi.
Kulübün teknik direktörü Carlo Ancelotti de ''Bundan büyük memnuniyet duydum. Beckham ciddi ve oldukça profesyonel bir sporcu. Bizimle 4 ay birlikte olabilirse çok mutlu oluruz. Takıma UEFA Kupası elemelerinde de büyük katkı sağlar'' dedi.
22.10.2008
Kaynak : Sporx.com ve AA
Hayırlı olsun...
ThersoN
23.Ekim.2007, 02:21
David Beckham Milan'da
Ünlü İngiliz futbolcu David Beckham, Serie A'nın yolunu tuttu. Milan takımı, ABD’de Los Angeles Galaxy forması giyen Beckham'ı birkaç aylığına kiraladıklarını açıkladı.
http://www.ntvspor.net/Images/36557.jpg
NTVSPOR
Güncelleme: 16:03 TSİ 22 Ekim 2008 Çarşamba
Rekor bir ücretle ABD’nin Los Angeles Galaxy takımına transfer olan David Beckham, Amerikan Futbol Ligi’nin bu hafta sonu tamamlanmasıyla Milan'ın yolunu tutacak.
Serie A ve UEFA Kupası için kadrosunu geniş tutmak isteyen İtalyan devi, Amerikan Ligi’nde yeni sezon başlayıncaya, yani Nisan ayına kadar ünlü futbolcuyu kiraladığını açıkladı.
Başkan yardımcısı Adriano Galliani, "Beckham Milan'ı seçti. Kendisini birkaç aylığına kiraladık. Artık kadromuz her zamankinden daha derin" ifadelerini kullandı.
Teknik direktör Ancelotti de, Hollywood yıldızlarıyla arkadaşlık yapmasına karşın, futbola her zaman çok ciddi yaklaşan Beckham'ın takıma katılmasından memnuniyet duyduğunu söyledi.
Beckham'ın amacı ise Milan'da forma şansı bularak, İngiltere Milli Takımı’nda yeniden ilk 11'deki yerini almak. Ünlü futbolcu iki kez daha milli olması halinde, en fazla milli olan oyuncu ünvanını Bobby Moore'un elinden alacak.
Teknik direktör Fabio Capello, 33 yaşındaki Beckham'a forma giydirmesi çağrılarına, "Sadece kendi takımlarında oynayan ve formda oyuncuları oynatırım" yanıtını vermişti.
RaSenGan
23.Ekim.2007, 03:32
Birkaç aylığınada olsa Beckham'ı Milan'da görmek güzel olur.Birkaç aydan fazla yararlı olmaz zaten.
bySilver
23.Ekim.2007, 04:16
''AÇ'' MiLan diyorum :D
jarosik_61
23.Ekim.2007, 22:25
sponsoru adidas sağolsun onun sayesinde milanda.zamanında laporta bechamı almak istemişti ama bechamın sponsoru adidas buna karşı çıkmıştı çünkü barcanın forma sponsoru nike firmasıydı ondan sonra real madride transfer olmuştu.şimdi amerika macerasından sonra 4 aylık bir milan macerası.ben oynayacağını zannetmiyorum.artık futboluda bırakması lazım artık br futbolcudan çok bir hollywood yıldızı gibi duruyo bence gereksiz bir transfer
maNga 33
23.Ekim.2007, 22:42
milan 40 yaşındaki maldiniyi oynatıyorsa ve verim alıyorsa Beckhamdan çok verim alır..
sakary Ali
24.Ekim.2007, 00:10
Milan için çok gereksiz bir transfer olmuş bence kimi kesecekler Seederfomu?
deniz.91
24.Ekim.2007, 00:53
Yaşlılar topluyor hala:)
El Comandante
24.Ekim.2007, 01:11
Beckham´in da Milan yasi gelmisti zaten,sasirtici bir transfer olmadi.
fmsmyrna
24.Ekim.2007, 01:49
Beckham gibi bir oyuncuyu 1-2 aylığına da olsa izlemek güzel olur.
KaPaLı
24.Ekim.2007, 01:54
Arkadaşlar bu ayın dergisini okursanız göreceksiniz. Milan'ın müthiş bir laboratuvarı var oyuncuların sakatlıklarını araştıran. Beckham hem form tutmak hemde sağlıklı olmak için Milan'a gelmiştir. Çünkü Amerika'da olsa hiç çalışmayacak ve form tutma durumu olmayacak. Hem milan yararlanacak hem Beckham
Trabzonspor
24.Ekim.2007, 02:14
bakalım adamalr tam kurt olmus artık hepsı mental olarak zırvede adamlar maldini ble oynuyo beckham neden oynamasın
anil luque
24.Ekim.2007, 02:18
ilginç bir transfer ama pirlonun yoklugunda faydası dokunabılır..
Knightmare
24.Ekim.2007, 02:57
Beckham İtalya'ya gezmeye gelmiş :p amerika sıktı demek biraz hava değişikliği olacak :D
Lionel Andres Messi
24.Ekim.2007, 03:10
milano,moda,yaşlı,artist,beckham.
hay Allah kahretsin cümle kuramadım.
LaigLeNoiR
24.Ekim.2007, 03:16
Ocak ayına kadar kiralanacak Beckham,Major Lig Ocak'a kadar arada olduğu için formda kalmak isteyen Beckham için böyle bir yola başvurulmuş.
Yani toplam 4 ay ancak oynayabilecekmiş.Benim bildiğim bu kadar.
GeNç KaRTaL
24.Ekim.2007, 05:02
İlginç bir birliktelik olacak.Doğrusu merak ediyorum Beckham'ın Milan forması altında neler yapacağını.
Nocna Mora
25.Ekim.2007, 00:49
Sportmediaset'ın haberine göre Mario Balotelli, teknik direktörü Jose Mourinho'ya ayrılmak istediğini söyleyecek.
Inter'de yedek lastik olarak kullanılmaktan sıkılan Balotelli, takımdan ayrılmak istiyor. Düzenli oynayabileceği bir takıma geçmek isteyen İtalya U-21 oyuncusu için, ocak ayı bunun için bir fırsat yaratabilir.
Sportmediaset'a göre Balotelli, bu isteğini yakında Mourinho'ya bildirecek. Oyuncunun kardeşleri, bunun için gelecek hafta Inter yöneticileri ve yetkilileriyle bir görüşme ayarladılar.
İtalya Milli Takımı'na seçilebilme ümitleri için düzenli oynaması gerektiğini bilen Balotelli, ocak ayında kiralık olarak başka bir takıma verilmeyi istiyor.
Böyle bir transfer ihtimalinin doğması durumunda, Juventus, Milan veya Roma gibi büyük kulüplerin genç futbolcuyla ilgilenme ihtimali yüksek.
Del Piero_10
25.Ekim.2007, 05:02
Biz aileyiz iddiasındaki kulübün aslında diğer kulüpler gibi bir şirket olduğunu gösteriyor bu transfer.En azından Galliani açık sözlü konuşmuş ''Bugün futbol dolu stadyumlar,sponsorluklar ve süperstarlar demek.Beckham bunların hepsini karşılıyor.''
ThersoN
25.Ekim.2007, 05:25
zaten beckhamdan umdukları futbol olmasa gerek, onun için umduklarını alacaklardır bu dönem boyunca
Fernando Gago
25.Ekim.2007, 16:54
Erken şımarmış :)
Nocna Mora
25.Ekim.2007, 17:56
Inter’in golcü oyuncusu Julio Cruz takımının kadrosunun Avrupa’daki en güçlü kadro olduğunu iddia etti.
Inter son iki sezonun Serie A şampiyonu olsa da bu sene Mourinho’nun kurduğu kadronun Inter’in gelmiş geçmiş en iyi kadrolarından biri olduğu söyleniyor. Şu an Serie A’da lider durumda bulunan takım Şampiyonlar Ligi grubundan da çıkmayı büyük ölçüde garantilemiş gözüküyor. Zaten Inter için önemli olanın bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmak olduğu herkes tarafından biliniyor. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Inter’li oyuncu Cruz, “1960’lı yıllarda takımın çok güçlü olduğu söyleniyor. Ancak futbol o zamandan bu zamana çok değişti. Inter son yıllarda kadrosuna çok büyük yıldızlar aldı ve bana göre Avrupa’nın en iyi kadrosu kurdu.” dedi.
34 yaşındaki futbolcu Roma maçındaki sansasyonel galibiyetle ilgili olarak da: “O maç bizim için çok önemliydi. Kolay bir maç olarak gözükmüyordu. Ama iyi performansımızla maçı rahat kazanmayı başardık. Ibrahimovic’in performansı ve defans - orta saha uyumu o karşılaşmada mükemmeldi. Bizim açımızdan mükemmel bir maçtı” diyerek açıklamalarını sürdürdü.
Roma’nın her ne kadar zor günler yaşasa da öenmli bir rakip olduğunu belirten Cruz, “Biz her zaman diğer takımlara saygı duymak zorundayız. Çünkü geçen yılki şampiyonluğumuzdan sonra bu yılda şampiyon olmamızı engellemek için rakiplerimizin daha da fazla mücadele edeceğini biliyoruz. Ancak şu an avantajlı durumdayız. Bence bunu sezon sonuna kadar sürdüreceğiz ve ipi göğüsleyen taraf yine biz olacağız” dedi.
Hedeflerinin Şampiyonlar Ligi’nde mutlu sona ulaşmak olduğunu vurgulayan Cruz, “Bütün kupaları kazanmak istiyoruz demek kolay. Ancak bunu maçlar ilerledikçe göreceğiz. Her şey sahadaki performansımıza bağlı” diyerek sözlerine son verdi.
Estranged
25.Ekim.2007, 18:08
daha genç.kiralık olarak yollanır ama satılacağını sanmıyorum.
El Comandante
27.Ekim.2007, 02:46
Lazio 0-1 Napoli
Cok güzel oldu,coook :icon_cool:
BlackEagle19o3
27.Ekim.2007, 02:54
Lazio 2 haftadır beni yatırıyorsun iddaada ne diyim sana :mad::p
sakary Ali
27.Ekim.2007, 03:06
Yardıma Kaka yetişti
Serie A'ya kötü bir başlangıç yapmasına rağmen son haftalarda çıkış yakalayan Milan, Atalanta deplasmanında oldukça zorlandı. Inter'in puan bıraktığı haftada Kırmızı siyahlıları galibiyete Kaka taşıdı.
Üstüte galibiyetler sonucunda zireye oldukça yaklaşan Milan, Atalatanta deplasmanında gol bulmak için tam 80 dakika bekledi. Lacivert siyahlı takımın direncini kıran isim sakatlıktan kurtulduktan sonra takımının yine en önemli ismi olan Kaka oldu. Kaka'nın bu golüyle deplasmandan 1-0'lık galibiyetle dönen Milan, puanını 16'ya yükselterek zirveye bir adım daha yaklaştı.
Trabzonspor
27.Ekim.2007, 18:27
roma yıne fark yedi udinese 3-1 roma di natale 2 gol attı
Del Piero_10
27.Ekim.2007, 19:25
Ascoli 1-2 Cittadella
Avellino 0-0 Frosinone
Bari 3-1 Grosseto
Empoli 0-3 Pisa
Livorno 2-1 Rimini
Mantova 1-3 Parma
Modena 1-3 Brescia
Salernitana 2-1 Ancona
Treviso 3-2 Piacenza
Triestina 1-1 Albinoleffe
Vicenza 1-0 Sassuolo
http://img525.imageshack.us/img525/778/seriebnh1.jpg (http://imageshack.us)
http://img525.imageshack.us/img525/seriebnh1.jpg/1/w468.png (http://g.imageshack.us/img525/seriebnh1.jpg/1/)
Del Piero_10
27.Ekim.2007, 19:26
Spalletti: “Sorumluluk benim”
Roma teknik direktörü Luciano Spalletti, kötü gidişin sorumluluğunu üstüne alırken, maçın hakeminin skora etki ettiğini ifade etti.
Roma’da Serie A ve Şampiyonlar Ligi’nde son üç maçın kaybedilmesiyle kriz büyüyor. Maçın başında Max Tonnetto’nu yaptığı faul sonrası Udinese’nin penaltı vuruşu kazanması Roma için zor anların başlangıcı oldu.
Maç sonrası düzenlediği basın açıklamasında konuşan Spalletti, “Penaltı anı şanssız olduğumuz bir andı. Penaltı kararını tartışmak pek gerekli değil. Sezona kötü bir başlangıç yaptık ve son üç maçta alınan mağlubiyetler bizim için çok ağır oldu” dedi.
İstedikleri performansı bir türlü sahaya yansıtamadıkları ifade eden Spalletti, “Orta sahada çok yavaş kaldık. Bu da oyuna hâkim olmamızı engelledi. Bu maç son galibiyetimiz olur mu bilemem ama bizim için çok zor bir dönem olduğu kesin. Bütün sorumluluk bana aittir” dedi.
Trabzonspor
27.Ekim.2007, 20:17
hala konusuyumu bu adam yollamaalrı lazım bence bu adamı
Del Piero_10
27.Ekim.2007, 23:39
Goals:
1. Gilardino (Fiorentina) 7
2. Zarate (Lazio) 6 (1 from penalty)
3. Amauri (Juventus) 5
4. Ibrahimovic (Inter) 5
5. Miccoli (Palermo) 5
6. Milito (Genoa) 5 ( 1 )
Assists:
1. D'Agostino (Udinese) 4
2. Simplicio (Palermo) 4
3. Floro Flores (Udinese) 3
4. Juric (Genoa) 3
5. Kaka (Milan) 3
Passes / başarılı paslar
1. Liverani (Palermo) 561/435
2. D'Agostino (Udinese) 543/440
3. Ledesma (Lazio) 457/354
4. Italiano (Chievo) 435/318
5. Guarente (Atalanta) 422/351
Başarılı orta
1. Fini (Cagliari) 22
2. Gargano (Napoli) 19
3. Guarente (Atalanta) 16
4. Santana (Fiorentina) 16
5. Cassani (Palermo) 15
Toplam şut
1. Zarate (Lazio) 39
2. Ibrahimovic (Inter) 37
3. Miccoli (Palermo) 29
4. Del Piero (Juventus) 27
5. Cassano (Sampdoria) 26
Hedefi bulan şut
1. Zarate (Lazio) 18
2. Ibrahimovic (Inter) 14
3. Milito (Genoa) 13
4. Amauri (Juventus) 12
5. **uilani (Roma) 11
Başarılı müdahale
1. Criscito (Genoa) 27
2. Cambiasso (Inter) 27
3. Giacomazzi (Lecce) 27
4. Gargano (Napoli) 25
5. Ledesma (Lazio) 24
Kesilen paslar
1. Cicinho (Roma) 32
2. Melo (Fiorentina) 28
3. Danielli (Fiorentina) 27
4. Pisano (Cagliari) 26
5. Biava (Genoa) 26
Offsides
1. Gilardino (Fiorentina) 20
2. Acquafresca (Cagliari) 18
3. Milito (Genoa) 18
4. Tiribocchi (Lecce) 17
5. Pellissier (Chievo) 16
Faul yapan
1. Giacomazzi (Lecce) 31
2. Paolucci (Catania) 28
3. Galloppa (Siena) 25
4. Ariatti (Lecce) 24
5. Zarate (Lazio) 24
Faul yapılan
1. Lavezzi (Napoli) 34
2. Amauri (Juventus) 30
3. Vigiani (Reggina) 29
4. Bombardini (Bologna) 26
5. Cassano (Sampdoria) 23
Korner kazanan
1. Cassano (Sampdoria) 16
2. Zarate (Lazio) 11
3. Pieri (Sampdoria) 11
4. Vucinic (Roma) 10
5. Diana (Torino) 10
Del Piero_10
28.Ekim.2007, 03:50
Mourinho günde 6 saat çalışarak kısa sürede ülkenin dilini öğrendiğinden bahsetmişti.Son Genoa maçında Julio Cruz'a italyanca küfür ederken kameralara yakalandı.
RaSenGan
28.Ekim.2007, 05:06
Mourinho günde 6 saat çalışarak kısa sürede ülkenin dilini öğrendiğinden bahsetmişti.Son Genoa maçında Julio Cruz'a italyanca küfür ederken kameralara yakalandı.
:n:
Julio Cruz çok iyi bir oyuncu onun ben .. :n:
Böyle bir olay Türkiye'de olsa neler olurdu neler :D
Del Piero_10
28.Ekim.2007, 21:48
Ronaldinho ile beraber Milano gecelerinde yakalanan Adriano sabah Mourinho tarafından antremandan kovulmuş ve Balotelli,Obinna,Cruz'dan sonra Fiorentina maçı kadrosundan çıkarılan dördüncü isim oldu.
RaSenGan
28.Ekim.2007, 22:21
Özgür abi hep İnter'in açıklarını yazıyorsun.Juveninde yazsana :p
Del Piero_10
28.Ekim.2007, 22:35
Torino'da gece hayatı pek renkli sayılmaz.
Trabzonspor
29.Ekim.2007, 02:09
Roma’da ekonomik kriz
Roma kulübünü borç miktarının astronomik boyutlara ulaştığı ve borçlarından dolayı birçok yıldız oyuncusunu satmak zorunda kalabileceği iddia ediliyor
Roma son dört mağlubiyetle ligin alt sıralarına doğru hızla ilerlerken, kötü gidiş bir türlü engellenemiyor. Oynanan futboldan daha kötü olan da kulübün içinde bunduğu mali durum olarak görünüyor.
Roma kulübünün borçlarının altından kalkılamayacak bir hal aldığı ve birçok yıldız oyuncusunu satmak zorunda kalabileceği belirtiliyor. Philippe Mexes ve Alberto **uilani gibi birçok büyük kulübün transfer listesinde bulunan yıldız oyuncuların satışında gelecek gelir takıma rahat bir nefes aldırabilir.
Roma her ne kadar yıldız oyuncuların satışında büyük bir gelir elde edebilecek olsa da, İtalya’nı ve Avrupa’nın büyük takımlarıyla mücadele edebilecek karo kalitesini kaybedecek. Şampiyonlar Ligi’nden geçen sene 29,5 milyon € gelir elde eden Roma, bu gelirden mahrum olmak istemiyor.
Roma kulübünün bankalara yaklaşık 350 milyon € borcu olduğu belirtilirken, mali durumun her geçen gün daha kötüye gittiği ifade ediliyor. Şimdiye kadar çok kötü bir performans gösteren Roma’yı Sampdoria, Chelsea ve Juventus gibi zor maçlar bekliyor.
Del Piero_10
29.Ekim.2007, 18:34
Albinoleffe 2-0 Ascoli
Ancona 2-2 Livorno
Brescia 1-0 Salernitana
Cittadella 1-1 Bari
Frosinone 1-0 Piacenza
Grosseto 4-1 Treviso
Parma 2-1 Triestina
Pisa 1-1 Avellino
Rimini 1-0 Mantova
Sassuolo 0-4 Empoli
Vicenza 2-2 Modena
El Comandante
29.Ekim.2007, 18:36
Son 2 macta galip gelmistik,bu macta bunu basaramadik.Ama olsun,biz mücadelemizi sürdürecegiz.
Aşk-ı Şehir
29.Ekim.2007, 18:46
Livorno çıkacak inşallah...
Del Piero_10
29.Ekim.2007, 21:20
Alberto Gilardino, Palermo'ya elle attığı golden sonra kamera görüntülerine bakılarak 2 maç cezalandırıldı.Bu uygulamaya fazla sık rastlanmıyor.Geçen sezon Napoli-Juventus maçında kendini yere atarak penaltıya sebebiyet veren Marcelo Zalayeta görüntüler izlendikten sonra aynı şekilde 2 maç ceza almış ancak sonradan bu ceza iptal edilmişti.Gilardino'nun aldığı ceza tesadüfen bu akşam oynanacak Inter maçına denk geldi.Ibrahimovic'in son Genoa maçında Thiago Motta'ya attığı dirsek ise görüntülerde bulunmasına rağmen cezaya gerek görülmedi.
El Comandante
29.Ekim.2007, 21:24
Alberto Gilardino, Palermo'ya elle attığı golden sonra kamera görüntülerine bakılarak 2 maç cezalandırıldı.Bu uygulamaya fazla sık rastlanmıyor.Geçen sezon Napoli-Juventus maçında kendini yere atarak penaltıya sebebiyet veren Marcelo Zalayeta görüntüler izlendikten sonra aynı şekilde 2 maç ceza almış ancak sonradan bu ceza iptal edilmişti.Gilardino'nun aldığı ceza tesadüfen bu akşam oynanacak Inter maçına denk geldi.Ibrahimovic'in son Genoa maçında Thiago Motta'ya attığı dirsek ise görüntülerde bulunmasına rağmen cezaya gerek görülmedi.
Yanilmiyorsam Adriano da böyle bir ceza yemisti.(=
Ama bu konularda istikrar saglanmali,birisine ceza veriliyorsa öbürüne es gecilmemeli.
Universal
01.Kasım.2007, 06:49
Jose Mourinho tarafında cezalandırılarak yedeğe çekilen Brezilyalı golcü oyuncu Adriano Fiorentina maçı sonrası yine kadroya alınmadı.
http://i.media.goal.com/g/37579.jpg
Antrenmana geç kalan ve disiplinsiz davranışları yüzünden Fiorentina maçında kadro dışı bırakılan Adriano, deplasmanda oynanacak Reggina maçında da kadro dışı bırakıldı.
Konuyla ilgili soruları yanıtlayan tecrübeli teknik adam “Uymamız gereken kurallar olduğunu unutmamalıyız. Adriano elbette bizim için çok önemli bir oyuncu ama prensipler herkesten önce gelir.” dedi.
Adriano geçen haftalarda Genoa maçında gösterdiği kötü performans ve gece hayatına olan düşkünlüğü yüzünden hocasını zor durumlara sokmuştu.
Açıklamalarına devam eden Mourinho, “Benim felsefeme göre oyuncular hocalarının düşünce tarzını iyi anlamalıdır. Kadro dışı bırakılmak Adriano’nun aklını başına getir mi bilemem. Geri dönüş yolu çok uzun ama imkânsız değil.” dedi.
Genoa maçında kötü performansı yüzünden kadro dışı bırakılan bir diğer isim de Julio Cruz’du.
Kaynak: Goal
KaPaLı
01.Kasım.2007, 06:59
Şu adamı Fenerbahçe'nin almasını çok istemiştim. Oynadığında çok müthiş bir oyuncu ama işte gittiği takım yanlış.
Universal
01.Kasım.2007, 22:02
Milan’ın golcü oyuncusu Pato Napoli ile oynanacak maçı sabırsızlıkla beklediğini belirtirken, sezon sonu için koyduğu hedefleri açıkladı.
http://i.media.goal.com/g/29286.jpg
Brezilyalı genç yıldız performansı ile kısa sürece San Siro’nun önemli isimlerinden biri oldu. Pato, Napoli ile oynanacak maçtan galibiyetle ayrılıp, şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürümek istediklerini belirtti.
Pato La Gazetta Dello Sport’a verdiği röportajda, “Milan’da ilk antrenmana çıktığım günü unutamam. Yaşadığım heyecan tarif etmem mümkün değil. Bu sene hem ligde hem de UEFA’da kupaları kaldırmak istiyoruz.” dedi.
Bu hafta oynanayacakları Napoli maçı hakkında konuşan Pato, “Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Milan’da ilk maçıma Napoli karşısında çıkmıştım ve benim için çok önemli bir tecrübe olmuştu. Hamsik ve Lavezzi gibi çok önemli oyuncuları var. Fakat bizim kadromuzun kalitesi de tartışılmaz. Bu nedenle çok iyi bir maç olacak.” dedi.
Şampiyonlar Ligi’ne katılamama ve Balon D’Or ödülü hakkında da konuşan yıldız oyuncu, “Şampiyonlar ligi’ne katılamamak çok kötü bir durum ama hayat devam ediyor. Utanmamızı gerektiren bir durum yok. Gelecekte bir Balon D’Or ödülü kazanmak isterim. Burada örnek alabileceğim çok önemli isimler var.” dedi.
Milan bu hafta lig lideri Napoli ile karşılaşacak.
Kaynak: Goal
GeNç KaRTaL
02.Kasım.2007, 01:14
Adriano toparlanmaya başlamışken böyle yapmaması lazım.Akıllanmamış hala anlaşılan..
Lionel Andres Messi
02.Kasım.2007, 01:53
Altın Bidon ödülüne yine iddialı bir şekilde hazırlanıyor.
BaFraLı
03.Kasım.2007, 02:17
http://ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_xn_Gokhaninler01.jpg
İtalya'da haftaya lider olarak giren sezonun flaş takımı Udinese kendi sahasında favori olduğu maçta Genoa karşısında puan kaybederek koltuğunun kaptırma tehlikesiyle karşı karşıya geldi.
Maçta 1-0 öne geçen Udinese ikinci yarıda gelen gollerle bir anda 2-1 geriye düştü. Daha sonra Udinese beraberliği yakalasa da galibiyeti getiren golü bulamadı. Türk asıllı futbolcu Gökhan İnler'in de formasını giydiği Udinese'nin gollerini G. D'Agostino (pen.) ve F. Quagliarella atarken Genoa'nın golleri D. Milito (pen.) ve Sculli'den geldi. Reggina'yı 3-2 yenen Inter bu skorla Udinese'yi yakalarken averajla ikinci sırada kaldı. 21 puana yükselen Udinese'nin bu skorla tahtı da sallanmaya başladı. Bu akşam oynanacak olan Milan-Napoli maçının sonucu Serie A'da liderliği değiştirebilir.
Serie A'da oynanan diğer maçlarda ise şu sonuçlar alındı:
Atalanta 0 - 0 Lecce
Cagliari 5 - 1 Bologna
Lazio 1 - 0 Catania
Palermo 3 - 0 Chievo
Sampdoria 1 - 0 Torino
Siena 1 - 0 Fiorentina
Udinese 2 - 2 Genoa
BaFraLı
03.Kasım.2007, 17:52
İtalya'nın Yeni Lideri Milan!
http://ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_zw_Milan_Napoli01.jpg
Milan İtalya'da liderlik koltuğuna oturdu. 10. haftaya lider olarak giren Udinese'nin puan kaybetmesinin ardından zirveye oturma şansı elde eden Milan zirve yolundaki rakiplerinden biri olan Napoli'yi 1-0'lık skorla geçerek 10.haftada liderliğe oturdu.
Milan'ın tek golü Denis (kendi kalesine)'den gelirken 85.dakikada Kaka bir penaltı vuruşundan yararlanamadı. 87.dakikada gelen galibiyet golüyle Napoli'yi 1-0 ile geçen Milan puanını 23'e çıkardı ve Udinese'den liderlik tahtını kaptı. Bu sezona iyi başlayan Napoli ise 20 puanda kaldı.
BaFraLı
03.Kasım.2007, 18:07
Roma, haftasonu Juventus’a 2-0 yenilerek, üst üste beşinci yenilgisini almış oldu.
10 maçta sadece yedi puan toplayan Roma, bir türlü istediği formu yakalayamadı. Bir maç eksiğiyle şu anda geçen sezon aldıkları mağlubiyet sayısından iki mağlubiyet daha fazla almış durumdalar. Juventus maçından sonraki antrenmanda öfkeli bir kalabalığın tezahüratlarla kendilerini beklediğini gören Roma'da Spalletti, “Bulunduğumuz durumdan yalnızca taraftarlar endişe duymuyor, biz de hayalkırıklığı yaşıyoruz. Juventus maçından sonra, soyunma odasında herkes çok üzgündü.” dedi.
Spalletti’ye göre durum öyle bir hal aldı ki, artık oyuncuların, teknik adamın ve ailelerin kişisel hayatına bile etki edecek duruma geldi. Spalletti, “ Burada huzurlu olmak istiyoruz. Ama, bunun için de bizim iyi sonuçlar almamaız gerektiğini biliyoruz. Oğlum okula gitmek istemiyor çünkü okuldaki arkadaşları onunla dalga geçiyorlar. Diğer iki oğlum da evden çıkmaya korkuyorlar.” diye sözlerine devam etti.
Gelecek hafta Spalletti’nin geleceği açısından önemli bir hafta olacak. Önce hafta içinde, Şampiyonlar Liginde Chelsea ile oynayacaklar, daha sonra da ligde hayati önemi olan Bolongna maçına çıkacaklar.
goal
GeNç KaRTaL
04.Kasım.2007, 02:44
Lige ilk 2 haftaki beklenmeyen mağlubiyetlerle başlamamıza rağmen liderliğe kadar çıkmasını bildik.Umarım sezon sonuna kadar hiç kalkmayız.Bu sene şampiyonluk gelecek sanırım..
RaSenGan
04.Kasım.2007, 03:57
Umarım sene sonuna kadar devam ederiz en tepede (:
BaFraLı
05.Kasım.2007, 01:32
http://ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_3r_DelPiero01.jpg
Juventus'ta adeta ikinci baharını yaşayan ve hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde attığı gollerle takımını sırtlayan Alessandro Del Piero, Yunanistan ve Brezilya ile yapılacak dostluk maçları için İtalya Milli Futbol Takımı kadrosuna çağrılmadı.
İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Marcello Lippi, 19. Dünya Kupası elemelerinde 8. Grup'ta mücadele eden takımının, Yunanistan ve Brezilya ile yapacağı hazırlık maçına Del Piero'yu çağırmayacağını, yeni oyuncu arayışında olduğunu söyledi. "Del Piero, bir süre takımda yer almayacak. O, her şeyini bildiğim bir oyuncu, ancak takımı yenilemek istiyorum. Yeni oyuncular görmek istiyorum" diyen Lippi, Del Piero gibi oyuncuların, hala formda bulunuyorlarsa dikkate alınacağını ifade etti.
Lippi'nin, 27 golle İtalya Milli Takımı'nın en golcü oyuncusu olan Del Piero'nun yerine, Villarreal'den Giuseppe Rossi'yi oynatacağı belirtildi.
Lippi'nin forvetler listesinde ise Luca Toni, Alberto Gilardino ve Antonio Di Natale bulunuyor.
İtalya ekibi, Yunanistan ile 19 Kasım'da, Brezilya ile 10 Şubat 2009'da karşılaşacak.
İtalya, 10 puanla grubunda lider konumda bulunuyor.
ligtv
maNga 33
05.Kasım.2007, 01:35
Del Piero için sorun yok.Kaybeden İtalya milli takımı olur.
erdemzorer10
05.Kasım.2007, 02:06
en geniş çaplı yenileşmede dahi kendine yer bulabilecek bir oyuncu Del Piero..kaptan çok geçmeden çağırılacaktır mavi formaya..
IcedEarth
05.Kasım.2007, 03:46
Böyle harika bir oyuncunun yaşının ilerlemekte olması korkunç birşey...
Fernando Gago
05.Kasım.2007, 04:51
Lippi çok mantıklı konuşmuş Del Piero aklında her zaman olacaktır zaten
GodfatheR
05.Kasım.2007, 05:04
Yine Del Piero'nun eline düşerler :)
jarosik_61
05.Kasım.2007, 18:49
del piero yıllanmış şarap gibi çok güzel.bu yaşta özveriyle ve çok güzel oynuyo.milli takıma alınmaması talihsizlik olarak görüyorum
Sheriff
06.Kasım.2007, 01:15
Geçtiğimiz hafta attığı frikik golü süperdi, ben olsam sırf o gol için bile alırdım milli takıma :D
juverman
06.Kasım.2007, 08:27
hazırlık kadrosunda yok turnuvalarda mutlaka kadroda olacak.
juverman
06.Kasım.2007, 08:33
oldukça güzel bi proje otoparkları falan çok iyi düşünmüşler
Nocna Mora
06.Kasım.2007, 18:29
Roma’nın orta saha oyuncusu Rodrigo Taddei Chelsea karşısında alınan 3 – 1 galibiyetin önemli olduğunu belirtirken, takımın rehavete kapılmaması gerektiğini belirtti.
Sezona çok kötü bir başlangıç yapan Roma’da yaşana kriz Chelsea’ye karşı alınan galibiyetle bitmiş gibi görünüyor. Galibiyetin önemini bildiklerini belirten kat etmeleri gereken çok yol olduğunu ifade etti.
Maç sonrası açıklamalarda bulunan Taddei “Dün akşam alınan galibiyet bizim için çok önemliydi. Moralimiz yükselten bir galibiyet aldık ama krizin bittiğini söylemek için henüz erken.” dedi.
Maçın başında Chelsea daha iyi görünse de, Roma maçın ilerleyen bölümlerinde maçın tek hakimi Roma’ydı. Panucci’nin golünden sonra açılan Roma peş peşe gelen gollerle Chelsea’yi mağlup etmesini bildi. İyi performansı devam ettirmeleri gerektiğini belirten Taddei “İyi oynayıp iyi bir sonuç aldık. Bu maçtan sonra çıkışımızı sürdürmeliyiz.” diye konuştu.
Teknik direktör Spalletti’nin uyguladığı yeni sistemin Taddei’nin performansını olumlu etkilediği görüldü. Sistem değişikliği hakkında konuşan Taddei “Sistem belirlemek hocamızın işi. Bizim işimiz hocamızın verdiği taktikleri sahada uygulamaktır.” dedi.
Del Piero_10
09.Kasım.2007, 21:47
Albinoleffe 1-2 Mantova
Ancona 0-1 Avellino
Brescia 0-1 Piacenza
Frosinone 0-1 Empoli
Grosseto 2-1 Modena
Pisa 1-1 Ascoli
Rimini 0-2 Triestina
Sassuolo 3-1 Cittadella
Treviso 2-2 Salernitana
Vicenza 0-1 Livorno
Del Piero_10
09.Kasım.2007, 21:48
Roma ligde tatsız
Mücadelesi bol pozisyonu az olan maçta, Totti attığı klas golle takımını 1-0 öne geçirmesine rağmen Bologna, son dakikada attığı golle beraberliği kurtardı.
Ligde oldukça kötü günler geçiren Bologna kendisi gibi ligin alt sıralarında yer alan Roma’dan puan veya puanlar alarak bir çıkış yakalamak istiyordu.
Bu sezon çok kötü günler geçiren Roma ise hafta arasında Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea’yi yenerek moral toplamıştı. Bu moralini lige de yansıtmak isteyen başkent ekibi Bologna maçından mutlak üç puan istiyordu.
Maçın ilk yarısında iki takımda kontrollü oynadı. Roma biraz daha atak görünse de Chelsea maçındaki takımdan sahada eser yoktu. Bunda Bologna’nın sıkı defans yapmasıda tabiî ki etkiliydi. İlk yarının beklide en net pozisyonunu 34’te Vucinic ile Roma yakaladı. Ancak Vucinic bu pozisyonda kaleciyi geçemeyince ilk yarı 0-0 berabere sona erdi.
İkinci yarıda aslında ilk yarıdan farksız başlamadı. Ancak 68’de Roma’nın yıldızı Totti ceza sahasında topla buluştu. Çok zor bir açısı olmasına rağmen güzel bir vuruş yaparak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Golü yedikten sonra oyuna asılmaya başlayan Bologna 90’da kazandığı korner atışında Roma’lı oyuncu Cicinho’nun kendi kalesine attığı golle skora eşitliği getirdi. Uzatma dakikalarında başka gol olmayınca iki tarafta bir puan alarak sahadan ayrıldı.
El Comandante
09.Kasım.2007, 21:56
Diamanti´nin attigi golle deplasmanda cok önemli bir 3 puan aldik.
http://img340.imageshack.us/img340/534/1111ii8.jpg
Professeur
09.Kasım.2007, 23:25
Benim takımım da Empoli'ydi.Frosinone deplasmanda yenerek son haftalardaki kötü gidişe son verdik...
Fietra 10
10.Kasım.2007, 00:17
Livorno'nun ilerleyen haftalarda dahada iyi oalcağını düşünüyorum .. Zaten zor yeniliyoruz birde seri galibiyetlere devam edersek bu iş olur ..
BaFraLı
10.Kasım.2007, 01:17
Inter yine uzatmada
http://ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_4h_inter.jpg
Serie A'da 2. Udinese ile takipçisi Inter'i karşı karşıya getiren mücadelede 90 dakikada iki ekip de gol kaydedemedi. Ancak geçen hafta Reggina'yı uzatmalarda attığı golle geçen Inter, yine 90+2'de bir gol buldu ve rakibini mağlup etti.
Geçtiğimiz hafta Cordoba'nın uzatmalarda attığı golle Reggina'yı 3-2 mağlup eden Inter sahasındaki Udinese mücadelesinde beklenen etkinlinte değildi. 88. dakikada Zanetti'nin bir topu direkten dönerken, 90+2'de Handanovic'in hatası sonucunda Cruz sahneye çıktı ve Inter'e 1-0'lık galibiyeti getirdi. Bu sonuçla Inter puanını 24'e yükselterek Milan'la yarışına devam etti. Udinese ise son iki hafta 5. puanını kaybetti.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_4h_DelPiero03.jpg
Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e attığı nefis iki golle takımına galibiyeti getiren Juventus'un kaptanı Del Piero aynı performansına Serie A'da da devam ediyor. Siyah beyazlıların Chievo'ya konuk olduğu maçta açılış golünü atan yıldız, galibiyetin baş mimarı oldu.
Son haftalarda inanılmaz bir performans ortaya koyan Del Piero, Chievo karşısında 40. dakikada Del Piero'nun golüyle 1-0 öne geçti. bu gol tecrübeli yıldızın son üç maçtaki 4. golü oldu. Del Piero, Roma'ya 1, Real'e 2 gol atmıştı. İlk yarıyı bu golle önde kapatan Juve, 54. dakikada I**uinta'nın golüyle farkı ikiye çıkardı ve mücadeleyi 2-0 önde tamamladı. Juventus böylece puanını 21'e yükselterek çıkışını sürdürdü.
RaSenGan
10.Kasım.2007, 01:20
Az daha yakıyodun beni İnter :D
BaFraLı
10.Kasım.2007, 01:26
Mor Menekşeler kısa kesti
http://ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_4h_Gilardino_Sevinc04.jpg
Şampiyonlar Ligi'nde Bayern karşısında etkili bir futbol ortaya koymasına rağmen sahadan beraberlikle ayrılan Fiorentina, Serie A'ya iyi bir dönüş yaptı. Atalanta'yı konuk eden mor Menekşeler, 3 dakikada bulduğu iki golle üç puana uzandı.
Artemio Franchi'deki mücadelede ilk gol bu sezon başında Almeria'dan transfer edilen Melo'dan geldi. Bu golün 3 dakika sonrasında 7 golle krallığın zirvesinde bulunan Gilardino farkı ikiye çıkardı. İkinci yarıda konuk ekip Floccari ile bir penaltı golü buldu ve mücadele 2-1 Fioreintina'nın üstünlüğüyle sona erdi. Gilardino attığı golle 8 gole ulaştı ama Reggina'ya 3 gol atan Milito'nun 1 gol gerisinde ikinci sırada yer aldı. Mor Menekşeler böylece puanını 20'ye yükseltti. Günün diğer maçlarında şu sonuçlar alındı:
Catania 2 - 1 Cagliari
Genoa 4 - 0 Reggina
Lazio 3 - 0 Siena
Napoli 2 - 0 Sampdoria
Fernando Gago
13.Kasım.2007, 19:52
Gazzetta dello Sport'un iddiasına göre, Inter menajeri Jose Mourinho, istemediği oyunculardan oluşan bir liste yaptı ve Julio Cruz, inanılmaz bir şekilde bu listenin içinde yer almadı.
Inter, Serie A'nın tepesinde bulunuyor. Fakat buna rağmen, son Reggina ve Udinese maçlarını çok zor kazandılar ve işler hiç de tıkırında değil.
Mourinho'nun medyayla olan kan davası devam ediyor. Adriano'nun disiplinsizliği bir kez daha sorun yarattı ve birçok başka oyuncu da, Portekizli hocanın döneminde mutsuz hale geldi. Bu oyuncuların bazıları, ocak ayında Inter'den ayrılmak istiyor.
Gazzetta dello Sport'un iddiasına göre, Mourinho, bu sabah yönetime bavullarını toplaması gereken futbolcuların listesini verdi: Hernan Crespo, Luis Jimenez, Olivier Dacourt ve tabi ki Adriano...
Arjantinli santrafor Cruz, geçen ay Mourinho ile yaşadıkları tartışmaya rağmen, listenin dışarısında kalmayı başardı.
Genoa maçından sonra kadro dışı bırakılan Cruz, daha sonradan muhteşem bir şekilde geri dönmüş ve Anorthosis ile Udinese maçlarını kurtaran adam olmuştu. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan oyuncuyla görüşmelere henüz başlanmadı.
deniz.91
13.Kasım.2007, 21:01
Bence gidecek isimler çok doğru
JunkChorn
13.Kasım.2007, 21:12
Jimenez'i neden istemiyor var mı bilen?
eXcitinG
13.Kasım.2007, 21:56
Jimenez geLdiğinden beri İnter`e hiç birşey vermedi. Geçen sezon sadece bir kaç maçta çok üstün performans gösterdi onun dışında da birşey yapmadı. Gitmesi çok doğru. AbartıLdığı kadar da iyi bir adam değiL zaten Jimenez.
Fietra 10
15.Kasım.2007, 21:04
Mourinho: “İngiliz medyasını özledim”
Inter’in teknik direktörü Jose Mourinho, kendisini bunaltan İtalyan basınına gönderme yaparak, İngiliz basını özlediğini ifade etti.
Chelsea’nin eski teknik direktörü Jose Mourinho, İtalya’ya geldiği günden beri İtalyan basınıyla sorunlar yaşıyor. Son iki haftadır Inter’in eski teknik direktörü Roberto Mancini ile karşılaştırılmasına sinirlenen Mourinho, “İtalyan medyası ile İngiliz medyasını karşılaştırmak mümkün değil. İtalyan basınını belki İspanyol ya da Portekiz medyasıyla karşılaştırabilirsiniz ama İngilizlerle değil.” dedi.
Ada basınıyla diğer Avrupa basının karşılaştıran Mourinho, “İngiltere’de futbol gazetesi diye bir şey yok. Her gazete belli miktarda spora yer veriyor. Portekiz de İtalya gibi. Sadece futbol haberi yapan birçok gazete var. İngiltere’de maç sonrası yorumlarınız aktarılır ve geçilir. Buradaki gibi günlerce konuşulmaz. İngiliz basını harikadır.” dedi.
İnter kendi evinde bir gol attığı zaman taraftarlara dönüp eliyle sus işareti yapıyor. Sadece basınla değil taraftarla da sorunlar yaşayan Mourinho, “İngiltere’de çalıştım ama İngiliz değilim. Portekiz’de de evinde maç kaybetmek gibi bir şansın olmaz. İngiltere’de çalıştıktan sonra başka bir yerde çalışmak çok zor. Oradaki insanların futbola bakışı çok farklı.”
goal.com
Del Piero_10
16.Kasım.2007, 20:35
Napoli'nin yıldızı Ezequiel Lavezzi Chelsea'nin kendisiyle ilgilendiğini, ancak kendisinin Stamford Bridge'de futbol oynamak gibi bir niyetinin olmadığını açıkladı.
23 yaşındaki Arjantinli geçtiğimiz yıl Serie A'ya geldiğinden beri sürekli artan bir performans gösteriyor. Bu da Genç yıldızın bir çok önemli takımın transfer listesine girmesine sebep oldu.
Bütün bu tekliflere rağmen Lavezzi, Napoli'de mutlu olduğunu ve kulübün büyümesine yardım etmek istediğini açıkladı.
Gazzetta dello Sport'a konuşan futbolcu, "Kalmak istiyorum. Biliyorum Chelsea beni almak istiyor. Fakat bu işlerle menajerim ve kulübüm ilgileniyor" dedi.
"Beni göndermek istediklerini düşünmüyorum ve Napoli'de kalmak beni mutlu ediyor"
Lavezzi ikinci kez milli takıma çağırıldı. Yeni teknik direktörü Maradona İskoçya ile Çarşamba günü yapacakları hazırlık maçının 23 kişilik kadrosuna genç forvetide çağırdı.
"Kulübümde iyi oynuyorum ve milli takıma çağırılıyorum. Hedefim çok yetenkli isimler olmasına rağmen milli takımın düzenli bir futbolcusu haline gelebilmek"
KanaKe
16.Kasım.2007, 21:02
Lavezzi Chelsea'de oynayacak kapasiteye sahip degil. Orada ancak yedek kalir.
RaSenGan
17.Kasım.2007, 00:42
Sende Chelsea'yi ilgilendirmiyorsundur :)
anil luque
17.Kasım.2007, 00:42
ben senın gıbı dusunmuyorum acıkcası.. lavezzi muthıs bır yetenege sahıp bır nevı aguero ustelık 23 yasında belkı sımdı olmaz ama ılerde bole buyuk bır kulüpte cok rahat 11 oynayacak .. ;)
Fernando Gago
17.Kasım.2007, 01:38
Napoli'de efsane olmadan gitmesin bir yere :)
RaSenGan
18.Kasım.2007, 21:54
BOMBA! BOMBA!
İtalyan medyasında yer alan haberlde, Chelsea'de sıkıntılı günler yaşayan ve seyircilere para fırlatarak gündeme gelen Didier Drogba'nın, İnter'in mutsuz Brezilyalısı Adriano'yla takas edilebileceği iddia edildi.
Avrupa futbolunun skandallarla gündemde düşmeyen iki önemli forveti Didier Drogba ve Adriano'nun Ocak ayı ara transfer döneminde takas edilecekleri iddia ediliyor.
İtalya'da yayın bazı gazeteler, Inter'de mutsuz olan Brezilyalı Adriano'yla, Chelsea'de topun ağzındaki isim olan Fildişi Sahilli Drogba'nın da bu transfere itiraz etmeyecekleri savunuluyor.
Adriano, Inter'de sürekli alkol ve gece hayatıyla sık sık gündeme gelirken, Drogba ise son dönemde yaşadığı sakatlıkların ardından geçtiğimiz hafta bir maçta rakip takım seyircilerine yaptığı bir hareket ve seyircilere bozuk para fırlatmasıyla gündemde yer almıştı.
18.11.2008
Kaynak : İHA
Fernando Gago
19.Kasım.2007, 00:18
Chelsea böyle bir takası düşünmez bile ...
bySilver
19.Kasım.2007, 00:20
Didier i o kadar ucuza bırakacaklarını zannetmem.
Razor332
19.Kasım.2007, 02:52
Didier i o kadar ucuza bırakacaklarını zannetmem.
Aynen senin gibi düşünüyorum
RaSenGan
19.Kasım.2007, 03:05
Çok penaltı oluyor Serie A'da.Bu hafta 7 tane oldu.:)
GeNç KaRTaL
22.Kasım.2007, 14:22
Bencede Chelsea böyle karsız bir anlaşmaya imza atmaz.
GeNç KaRTaL
22.Kasım.2007, 14:25
Buffon için 75 milyon avro!
Juventus forması giyen İtalya Milli Takımı kalecisi Gigi Buffon, baş döndürücü bir teklifle karşı karşıya bulunuyor.
İngiltere'deki Premier Lig takımlarından Manchester City'nin, Buffon'u beş yıllığına renklerine bağlamak için harekete geçtiği, bunun için FC Juventus'un ve tecrübeli kalecinin görmezden gelemeyeceği yüklü bir para ödemeye de hazır olduğu bildirildi.
İtalyan basınındaki habere göre Manchester City, Buffon'la 5 yıllık bir sözleşme imzalamak istiyor. İngiliz kulübünün, Buffon'un sözleşmesinin normalde 2013 yılında sona ereceği FC Juventus'a, ünlü kalecinin bonservis bedeli olarak 75 milyon Avro önerdiği kaydedildi.
Buffon, bu transferin gerçekleşmesi durumunda, yıllık kazancını da otomatik olarak üçe katlamış olacak. Ünlü kaleci, halihazırda top koşturduğu siyah-beyazlı kulüpten yılda 5 milyon Avro alıyor. Manchester City ise 5 yıllık sözleşme önerdiği Buffon'a yılda 15 milyon Avro teklif etti.
Buffon, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, ''Eğer 100 milyon Avroluk bir teklif gelirse, kulübün beni elden çıkarması için bizzat ben harekete geçerim. Zira Juve, bu sayede, en azından 3 büyük oyuncu alma imkanına sahip olur'' demişti.
FC Juventus'un, Manchester City'nin teklifine olumlu yanıt vermesi, Buffon'un en pahalı transferler listesine girmesini de beraberinde getirecek. Buffon'un liste başında yer alması da güçlü bir ihtimal olarak değerlendiriliyor.
Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki kraliyet ailesine mensup bir isim olan 38 yaşındaki Şeyh Mansur Bin Zayid, geçen Eylül ayında Manchester City'yi satın almasının ardından, takımı güçlendirmek için transferlere de ağırlık vermesiyle dikkati çekiyor.
İtalyan basını Mansur bin Zayid'in Kaka için de AC Milan'a 100 milyon Avroluk bir teklif götürmeye hazırlandığını ileri sürüyor.
Kaynak : AA
eXcitinG
22.Kasım.2007, 16:25
Ben oLsam giderimde, satarımda. BöyLe bir para Juve bir daha göremez. Dünya da kaLeci mi yok. Sat 75 e aL 15-20 e geLecek vaad eden iyi bir kaLeci. Hem durumunu düzeLt hemde tekrar eski günLerine dönecek oyuncuLarı transfer et. Zaten Buffon da kabuL etmesse bir sorun var demektir. 5 yıLda aLacağı parayı bir yıLda aLacak. Büyük rakamLar.
bySilver
22.Kasım.2007, 16:25
E yuh be kardeşim parayı nereden topluyorsun sen
anil luque
22.Kasım.2007, 17:23
Ada'da ıkıncı abramovıc faciası yaşanıyor =) bence juve satarsa pişman olmaz ..
El Barto
22.Kasım.2007, 17:43
Eşantiyon birde genç kaleci göndersin Juventus :D
Süper bir teklif eğer doğru ise Juventus ve Buffon değerlendirmeli bu teklifi.
RaSenGan
22.Kasım.2007, 18:57
Buffon için sorun olmaz gider hemen.75 Milyon €'ya satılmayacak adam yok :p
Fernando Gago
22.Kasım.2007, 19:01
Buffon gitmek istese Juve küme düştüğünde giderdi
RaSenGan
22.Kasım.2007, 19:06
Buffon gitmek istese Juve küme düştüğünde giderdi
Zaten o zaman Milan'la anlaşmış.Kapısından dönmüş.Juve'ye vefasızlık yapmak istememiş.Kendisi açıkladı bunu.Şimdi Juve tekrar Serie A'da.Juve sorarsa gider misin diye neden hayır desin ki ?
a.arıcı-11
22.Kasım.2007, 20:27
o parayı benim için teklif etseler burdan İngiltere'ye uçarak giderim:D:D
Çok büyük para FM'de bana böyle teklif gelse hiç düşünmem satarım.
Addolorato
22.Kasım.2007, 20:31
o parayı benim için teklif etseler burdan İngiltere'ye uçarak giderim:D:D
Çok büyük para FM'de bana böyle teklif gelse hiç düşünmem satarım.
Zaten Senden Önce Başkan Satar :D
scar face
22.Kasım.2007, 20:35
Buffon kulubünün menfaatleri için gitmek istediğini söyledi...
75 MN € ne demek yahu:) 5 yıllık kontratıyla bu transfer Citye 150 mn a patlar...
RaSenGan
22.Kasım.2007, 20:49
Buffon kulubünün menfaatleri için gitmek istediğini söyledi...
75 MN € ne demek yahu:) 5 yıllık kontratıyla bu transfer Citye 150 mn a patlar...
150 Milyon € ne ki çerez parası onlar için :p
GeNç KaRTaL
22.Kasım.2007, 23:19
Buffon satılık değil!
Juventus, tecrübeli kalecisi Gianluigi Buffon'un satılık olmadığını duyurdu. Basında yer alan, ''Buffon, 75 milyon Avro karşılığında Manchester City'ye transfer oluyor'' başlıklı haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıklayan Juventus Kulübü Başkanı Jean-Claude Blanc, ''Gigi, satılık değil. Onun fiyatı yok.
Ayrıca bu tür bir konuşma kesinlikle yapılmadı. Bu dedikodular asılsız'' dedi.
Kulübün resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamada, Manchester City tarafından böyle bir teklifin yapılmadığı belirtildi.
Birleşik Arap Emirlikleri'nden United Group tarafından satın alınan Premier Lig kulüplerinden Manchester City'de, geçen hafta kaleci Joe Hart'ın sakatlanması üzerine yeni bir kaleci arayışı başlamıştı.
Öte yandan Buffon, Juventus'tan ayrılmasının ancak yabancı bir kulüpten çok büyük bir teklif gelmesi ve teklifin, Juventus'a maddi açıdan büyük katkı sağlaması halinde gerçekleşebileceğini söylemişti.
Blanc, Buffon'un daha uzun yıllar Juventus forması giyeceğini ve 2011-12 sezonunda açılacak yeni statlarında beraber olacaklarını ifade etti.
Kaynak : AA
IcedEarth
23.Kasım.2007, 03:12
Kesinlikle satılmalı Buffon bu paraya. Yaşı geldi, bundan sonra ölüyorum deseler satamazlar daha pahalıya. Maksimum 20 milyona dünya çapında kaleci alınır kardeşim. Olmadı biz De Sanctis'i 4 Milyon bonservisle alalım, Juventus 20 kağıda bizden alsın :zuhaha
Alicanfmfan
26.Kasım.2007, 07:38
Eger haber dogruysa Juventus kulübü işi bilmiyor .Döve Döve satarım :D :zuhaha
Deniz
26.Kasım.2007, 08:56
Juventus teklifi reddeğini açıkladı arkadaşlar..
prceXtu
27.Kasım.2007, 00:26
Delirmiş bu Man City
juverman
29.Kasım.2007, 00:04
Juventus'la sözleşme yenilemiş olmasına rağmen yeterince ilk 11 şansı bulamaması durumunda takımdan ayrılabileceğini ifade eden Sebastian Giovinco için Premier League devi Arsenal'in devrede olduğu ve Arsene Wenger'in genç oyuncu için Ocak'ta harekete geçeceği iddia edildi.
http://www.ajansspor.com/resim/Giovinco_DelPiero_Juve.jpg
İtalya'da Alessandro Del Piero'nun veliahtı olarak değerlendirilen ve Juventus'la sözleşme yenilemiş olmasına rağmen yeterince ilk 11 şansı bulamaması durumunda takımdan ayrılabileceğini ifade eden Sebastian Giovinco için Arsenal'in devrede olduğu iddia edildi.
The Daily Telegraph Gazetesi; Arsenal'in Fransız menajeri Arsene Wenger'in genç oyuncu için gerekli finansmanı sağlamak için Danimarkalı Nicklas Bendtner'i satmaya yanaşabileceğini ve gelişmeler için Ocak Ara Transfer Dönemi'ni beklediğini iddia etti.
Gianfranco Zola yönetimindeki West Ham United'ın da Giovinco'yla ilgilendiği biliniyor.
RaSenGan
01.Aralık.2007, 08:24
Palermo'ya deplasmanda 3-1 yenildik.R10 bir penaltı kaçırdı.Golü de 81'de penaltıdan attı.Son 10 dakikayı izleyebildim.Yazık oldu.
1.İnter 33
2.Juventus 27
3.Milan 27
GeNç KaRTaL
01.Aralık.2007, 14:07
Ronaldinho 27.dakikada maç 0-0 iken atsa golü maçın kaderi değişebilirdi;olmadı.Sağlık olsun..
RaSenGan
07.Aralık.2007, 20:44
"Hayalim İtalya Gay Milli Takımı"
İtalya'da ismi açıklanmayan bir 3. Lig futbolcusu, Serie A'da 20'ye yakın üst düzey futbolcunun gay olduğunu iddia etti.
İtalya basınının, Serie A'yla ilgili son iddiası, ortalığı birbirine kattı. Kimliğini gizleyen bir 3. Lig futbolcusunun, İtalyan medyasına yaptığı açıklamalar çok konuşulacağa benziyor.
3. Lig'de futbol oynadığını ve bir çok Serie A futbolcusunu yakından tanıdığını söyleyen ancak kimliğini gizleyen futbolcu, İtalyan TV'si La7'ye yaptığı açıklamalarla gündemin tepesine oturdu.
Futbol hayatını Serie A'da sürdüren 20'ye yakın üst düzey tanınmış oyuncunun gay olduğunu iddia eden Victoria takma adını kullanan kişi, birçok futbolcunun kendisine maçlardan sonra otellerde ya da soyunma odalarına randevu ayarlamak için büyük paralar ödediğini de iddia etti.
Bu oyuncuların bir kısmının yabancı ve evli futbolcular olduğunu söyleyen Victoria, "Bin 500 euro alıyordum. Maçlardan sonra otellerde buluşuyoruz ve zamanımızın çoğunu otelde geçiriyoruz. Onlar sadece rahatlamak istiyorlar ve bazen sadece öpüşüyoruz. Şu anda 30 tane futbolcu müşterim var ve bunların bir kısmı da milli takımda da forma giyiyor. Çoğu kez aynı takımdan futbolculara grup seks yapıp yapmayacaklarını sordum ve arkadaşlarım sadece seks yapmak istediler. Onların hepsi benim de bir futbolcu olduğumu biliyor. Gelen futbolcuların çoğu biseksüel. Yani evli ya da nişanlı ya da sevgilileri var" dedi.
Bu açıklamaların, İtalya'nın en büyük gay grubu Archigay'in başkanı Franco Grillini'nin Serie A'da en az 20 gay futbolcu var açıklamasından birkaç gün sonra gelmesi, İtalyan futbolunda ortalığın iyice karışacağı anlamına geliyor.
Geçen Haziran ayında homoseksüel olduğunu açıklayan gazeteci Paolo Colombo'nun hazırlayıp sunduğu programda, ismi açıklanmadan, sırtı ekrana dönük ve sesi değiştirilerek açıklamaları yayınlanan yarı profesyonel bir futbol oyuncusu, kendisinin biseksüel olduğunu ve şimdiye kadar Serie A'dan en az 30 futbolcuyla homoseksüel ilişkide bulundğunu belirterek, "Bunların bir bölümü İtalya milli takımında, bir bölümü ise diğer ülkelerin milli takımlarında da oynuyorlar" açıklamasında bulundu.
Program yapımcısı ve sunucusu Paolo Colombo ise, "Serie A'da her zaman olduğu gibi şimdi de homoseksüeller var. Ancak durumlarını açıklamıyorlar. Bunu değiştirmek istiyoruz" dedi. Kendisinin aynı zamanda bir gay futbol takımının teknik direktörlüğünü yaptığını da belirten Colombo, "Milano King Kickers gay futbol takımımızla Barcelona'da yapılan Eurogames'e katıldık. Programda ilk kez beş oyuncumun gay olduğunu açıklamış oldum. Hayalim İtalya Gay Milli Futbol Takımı oluşturulması ve onun teknik direktörlüğünü yapmak" diye konuştu.
07.12.2008
Kaynak : DHA ve İHA
El Comandante
07.Aralık.2007, 20:53
Bu ne bicim lig arkadasim ya,entrikalarla dolu :D
Nocna Mora
07.Aralık.2007, 20:55
Allah allah :D:D
GodfatheR
07.Aralık.2007, 20:59
talya liginden en az 10 tane dizi çıkar.Polisleri öldürüyorlar,şike yapıyorlar,sonra erkekler bir garip :n: Vallahi dizi olur bunlardan.:zuhaha
fmsmyrna
07.Aralık.2007, 21:09
Pirlo,Gattuso,Cannavaro,Zambrotta ve birkaç oyuncunun sanırım bir dergiye sanırım verdikleri pozun anlamı şimdi açığa çıktı :D
GeanyGS
07.Aralık.2007, 22:01
Gattuso dan ne gay olur ha :D
KanaKe
07.Aralık.2007, 22:10
Pirlo,Gattuso,Cannavaro,Zambrotta ve birkaç oyuncunun sanırım bir dergiye sanırım verdikleri pozun anlamı şimdi açığa çıktı :D
Pirlo'da zaten hafif gay tipi var. Gay cikarsa hic sasirmam. :)
GodfatheR
07.Aralık.2007, 22:15
Beyler adamların günahını almayın yav :n: Totti,Buffon,Gattuso,Toni'nin tip hiç göstermiyor :n: Bunların olduğunu zannetmiyorum.
Professeur
07.Aralık.2007, 22:18
Bence Materazzi olabilir:p.Hakikaten çok değişik bir lig İtalya ligi.
DeNiZ_1903
07.Aralık.2007, 22:33
talya liginden en az 10 tane dizi çıkar.Polisleri öldürüyorlar,şike yapıyorlar,sonra erkekler bir garip :n: Vallahi dizi olur bunlardan.:zuhaha
Dünyanın en uzun filmi desek ona :n: Kendi tanıtımını yapmak için diyeceğim ama ismini de açıklamamış , garip adamlar bunlar :D :D
Del Piero_10
07.Aralık.2007, 22:40
Futbolcuların tiplerine bakarak o öyledir bu böyledir diye varsayım yapmak yersiz.
RaSenGan
07.Aralık.2007, 23:29
Tiplerinden ne olduğunu düşünen arkadaşlara çok güzel bir cevap verilirde yeri burası değil :D
GeNç KaRTaL
07.Aralık.2007, 23:33
Bayan milli takımlarıda var.Kadınlar hiç lezbiyen milli takımı kurmak istiyorlar mı? Cinsel tercihin farklı olabilir.Bu kişinin tercihidir.Fakat adamın kendi erkeklerden farklı görmesi ilginç gerçekten..
Alicanfmfan
07.Aralık.2007, 23:37
Şemsiden farklı bir bakış açısı :D
PesimiSTyLa
09.Aralık.2007, 05:25
Zlatan İbrahimovic Cumartesi günü oynanan maçta öyle bir pas attı ki; futbol severleri şok etti.
http://img216.imageshack.us/img216/7752/adszjp7.jpg
Zlatan İbrahimovic, İnter’in 3-0lık galibiyetle döndüğü Lazio deplasmanında öyle bir pas attı ki; taraflı tarafsız herkesi kendine hayran bıraktırdı. Fizik kurallarıyla adeta dalga geçercesine yaptığı bu hareketle Zlatan uzun bir süre konuşulacak gibi görünüyor.
İsveçli golcü pozisyon için açıklamasında ; " Maicon bana pas verdi ancak top ayağımdan biraz uzaktaydı o yüzden ben de peşinden koşmaktan vazgeçtim ve bu harika bir pasa dönüştü " ifadesini kullandı.
İzle: http://acetobalsamico.blogspot.com/2008/12/inter-vs-laizo.html
RaSenGan
09.Aralık.2007, 06:21
Süper bir pastı gerçekten.
KanaKe
09.Aralık.2007, 07:00
Genelde uzun boylu futbolcularin teknigi kötüdür fakat Ibrahimovic harika bir teknige sahip, belkide gelmis gecmis en iyi teknige sahip olan uzun oyuncu. Pas güzelde devaminda ne oldu görebilseydik :)
GeNç KaRTaL
09.Aralık.2007, 07:13
İBra ne yapmış öyle yav.:icon_smile:
Genelde uzun boylu futbolcularin teknigi kötüdür fakat Ibrahimovic harika bir teknige sahip, belkide gelmis gecmis en iyi teknige sahip olan uzun oyuncu. Pas güzelde devaminda ne oldu görebilseydik :)
Linke tıkladığında videosunu görebilirsin.:)
Lionel Andres Messi
10.Aralık.2007, 21:21
İnter’in orta saha oyuncusu Quaresma, İtalya’da yılın en kötü futbolcusuna verilen ‘Golden Bin’ ödülüne layık görüldü.
Inter’in bu sezon Porto’dan büyük umutlarla transfer ettiği Ricardo Quaresma en büyük hayalinin Altın Top ödülü almak olduğu olduğunu belirtmişti. Bu açıklamanın ardından Mourinho'nun yıldızına oldukça ironik bir ödül geldi.
Portekizli oyuncu ikinci kez denediği büyük takım macerasında İtalya'da sezonun en kötü ismi seçilerek Altın Bidon ödülüne layık görüldü.
İtalya’da bir radyo istasyonu Radio 2'nin organize ettiği bu yarışmada Quaresma'yı takip eden isimlerse Christian Vieri ve geçen yılın 'Altın Bidon' ödülünü alan Adriano oldu.
Bu ödülün ardından hem Quaresma'nın yetenekleri hem de sezon öncesi ödenen 18.6 milyon €(artı Pele+6 milyon euro bonus), İtalyan medyası tarafından ciddi biçimde sorgulanır oldu.
Sizce Quaresma toparlanıp vatandaşı Mourinho'ya borcunu öder mi, yoksa küçük takımların büyük topçusu olarak kariyerine devam mı eder...
RaSenGan
10.Aralık.2007, 21:32
İnterliler de olmasa bu ödülü kim alacak acaba :D
Onurap
11.Aralık.2007, 20:58
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/12/7_236140_gattuso570_414_232.jpg
Milan'ın orta saha oyuncusu Gennaro Gattuso, geçen hafta sonu Catania karşısında oynadığı maçın ardından sezonu kapattı.
Bir süre önce de antrenman sırasında banka oturmak isterken kayarak elini kıran talihsiz futbolcu bu kez de sağ dizinden sakatlandı. Maç süresince durumunu farketmeyen, ancak maçtan sonra ağrı duyması üzerine kontrolden geçirilen milli futbolcunun sağ diz kapağı ön bağ dokusunun hasar gördüğü ortaya çıktı. Doktorlar Gattuso'nun en az 6 ay sahalardan uzak kalacağını, hatta sezonu kapattığını belirtirken, futbolcunun Belçika'nın Anversa kentine görev yapan Prof. Martens tarafından yeniden kontrolden geçirildikten sonra operasyon kararının verileceği açıklandı.
RaSenGan
11.Aralık.2007, 21:02
Üzüldüm gerçekten.Gattuso olmadan kim hırçınlaşacak takımda.(:
GeNç KaRTaL
11.Aralık.2007, 21:20
Buda AntiMilan medyasının haberi olmasın? :D
Şaka bir yana.Gattuso gibi önemli bir oyuncunun sezonu kapatması gerçekten kötü bir durum.
Sheriff
11.Aralık.2007, 21:47
Quaresma yanlış yere gitti, daha doğrusu yanlış ülkeye gitti..
World Hollow o1
11.Aralık.2007, 22:22
geçen akşam maçı izledim nerede o Porto'daki Quaresma off adam aldığı topu veriyor.
topa küstürmüşler sanki
anilton
13.Aralık.2007, 01:34
Ocak ayındaki transfer dönemine günler kala ilk büyük hareket İtalyan devi AC Milan'dan geldi. Thiago Silva yarışında Inter ve Chelsea ile uzun süre mücadele eden İtalyan ekibi 24 yaşındaki yetenekli defans oyuncusunu rakiplerinden kaptı ve kadrosuna kattı.
Thiago Silva'nın menajeri Paulo Tonieto gelişmeyi doğrularken "Silva önümüzdeki 1-2 hafta içinde Milano'ya gelerek sağlık kontrolünden geçecek ve resmi sözleşmeye imza atacak" dedi. Fluminense'ye tekrar kiralanacağı konusunda yapılan spekülasyonlar sonrası ise Tonieto "Böyle bir şey olmayacak. Milan bunu istemiyor." açıklamasında bulundu. Gelecek vaadeden Brezilyalı ismin Avrupa pasaportu bulunmuyor ve yaza kadar Milan B takımı ile idmanlara çıkacak.
Sporx'ten: Avrupa'ya Porto ve Dinamo Moskova tecrübeleriyle daha önce çıkan Brezilyalı isim bu takımlarda yaşadığı sakatlık ve hastalık problemleri yüzünden tutunamamıştı. Fluminense'ye geri dönen isim takımın 38 maçta yediği 39 gollük müthiş defansif başarısında büyük rol oynamıştı. Geri dörtlünün sağında ve ortasında oynayabilen tam adıyla Thiago Emiliano da Silva geçtiğimiz yaz Dunga tarafından Brezilya kadrosuna da çağırılmıştı. Fluminense formasıyla 2006'dan beri 138 maça çıkan isim defansta kritik ve güven veren görüntüsüyle Inter, Chelsea gibi Avrupa'nın dev ekiplerinin transfer listesindeydi.
12.12.2008
Kaynak : Sporx.com dış haberler
RaSenGan
13.Aralık.2007, 01:36
Juventus'u Pazar Günü yeneriz inş. :p
GeNç KaRTaL
13.Aralık.2007, 02:39
Oyuncu hakkında fazla bir fikrim yok ama hakkında yapılan açıklamalara baktığımızda yetenekli bir oyuncu olduğu anlaşılıyor.Umarım yararlı bir transfer olur.Sezon sonuna kadar oynayamayacak olması ise kötü olmuş..
GeNç KaRTaL
15.Aralık.2007, 00:14
Inter ile Milan statları ayırıyor
Serie A'nın ezeli rakipleri Inter ve Milan, ayrı statlara sahip olmak için, Milano Belediyesi ile görüşmelere başladı. Maçlarını yeni bir statta oynamak isteyen Inter, imar izni için belediyeden bir an önce onay bekliyor.
İtalya'nın Serie A takımlarından FC Inter ile AC Milan, ayrı statlar istiyor.
Konuyla ilgili planlarını belediye yetkililerine açan kulüp yöneticileri, sorunun bir an önce çözülmesini bekliyor. Özellikle Inter Başkanı Massimo Moratti'nin, yeni stat için bir an önce inşa izni almak amacıyla belediyeye baskı yaptığı belirtiliyor.
Her iki takım da belediyeye ait olan San Siro Stadı'nı kullanırken, AC Milan Kulüp Başkanı Adriano Galliani de, La Gazetta Dello Sport'a yaptığı açıklamada, ''Benim rüyam, her iki takımın da maçlarını aynı anda ayrı statlarda oynayabildiği günü görmektir. Bunun ne kadar süreceği umrumda bile değil. Ancak ben ve Inter Kulübü Başkanı Massimo Moratti, bu planı harekete geçirmek için belediyeyi zorluyoruz'' diye konuştu.
NtvSpor.net
Onurap
15.Aralık.2007, 03:20
http://www.tumspor.com/photos/566378391.jpg
Gece kulübüne düzenlenen fuhuş operasyonunun altından Serie A takımlarından İnter'in forvet oyuncusu Adriano'nun adı çıktı.
Adriano'nun skandal fotoğrafları!
Jandarma ekipleri, bir süredir yaptıkları takibin ardından, fuhuş organizasyonun merkezi olduğunu tespit ettiği Bunny Ranch gece kulübüne operasyon düzenledi. Kulüpte Romanya ve Slovakya asıllı toplam 20 hayat kadını bulan jandarma, hayat kadınlarıyla birlikta işletme sahibi Federico Caicchiolo'yu gözaltına aldı.
Gözaltına alınanların sorgulanması sırasında hayat kadınlarından biri, en iyi müşterilerinin İnter'li oyuncu Adriano olduğunu açıkladı. Bunun yanında telefon kayıtlarından, bir arkadaşının, Adriano adına hayat kadınlarıyla özel bir gece organize edilmesi için işletme sahibi Caicchiolo ile görüştüğünün tespit edildiği bildirildi. Adriano daha önce de bir çok kez gece hayatıyla gündeme gelmiş, adı uyuşturucu skandalına karışmıştı. Olay ile ilgili Adriano veya İnter tarafından henüz bir açıklama yapılmadı. Ederle Amerikan Üssü'nün bulunduğu Vicenza, çok sayıda gece kulübüne ev sahipliği yapıyor.
SiR ToMaSRoSiCkY1
15.Aralık.2007, 03:24
Bir de fotoğraf çektiriyor:D:D
Alicanfmfan
15.Aralık.2007, 03:28
Yuh be Adriano.Ayıp valla bari fotograf çektirme..
Nocna Mora
15.Aralık.2007, 03:32
Kızlar güzelmiş :zuhaha
I3esiktas
15.Aralık.2007, 03:50
GüzeL FotoLar :zuhaha :zuhaha
Addolorato
15.Aralık.2007, 03:53
Elinde Sigara Yanında Hayat Kadınları.. Ben Olsam Takımımdan Kovardım.
nerazzuri
15.Aralık.2007, 03:54
Son foto muhteşem ya :zuhaha
IcedEarth
15.Aralık.2007, 04:02
Yazık ya, dünyanın en iyilerinden olabilecek yeteneğe sahipken, yıllar sonra çocuklar yeni nesil futbolcuları bu adamla karşılaştırıyor olabilecekken, Adriano kendini harcamaya devam ediyor. Futbol adına çok üzülüyorum Adriano için.
El Barto
15.Aralık.2007, 04:14
3. foto sağ baş :icon_cool:
(//ı)
World Hollow o1
15.Aralık.2007, 04:46
bu önceden olmuş bir olaydı yav
yaklaşık 2 hafta falan önce gördüm bu resimleri ben.
Sheriff
15.Aralık.2007, 04:50
Özel hayatı kendisini ilgilendiren birşey tabi ama bu performansını etkileyecektir mutlaka, cezasınıda ilerlde çekecektir..
Lionel Andres Messi
15.Aralık.2007, 04:53
paylaşım için sağol ama fotoğraflar çok iğrenç ilk fotodaki hanımefenedi güzel bir tek diğerlerini koymasanda olurdu:D
Fernando Gago
15.Aralık.2007, 04:55
Mourinho takımda fazla tutmaz Onu :)
Onurap
15.Aralık.2007, 05:04
Ronaldoya arkadaş geliyor.. :)
RaSenGan
15.Aralık.2007, 05:28
Sizin oynayacağınız oyunun..
Dk 42 Juve 3-1 önde Milan karşısında.Hala bastırıyo.
Lionel Andres Messi
15.Aralık.2007, 05:31
ronaldinho sarı kramponlarıyla çok iğrenç gözüküyor :p
milanın tek ve gerçek yıldızı kaka oynayamayınca milan dökülüyor.umarım juve farkı açar.
RaSenGan
15.Aralık.2007, 05:43
Yoo bence gayet güzel sarı kramponları R10'un (: Milan'ın yıldızı çook ama o yıldızlar her zaman parlamıyor.
KaF KeF
15.Aralık.2007, 05:45
Niye yıldızlar o zaman ? :D
Lionel Andres Messi
15.Aralık.2007, 05:46
evet her zaman parlamıyor mesela maldini en son 1999 da shevchenko da en son 2002 de parlamıştı:D
RaSenGan
15.Aralık.2007, 05:55
Niye yıldızlar o zaman ? :D
Güiza'a da yıldız ama hiç parlamıyor :D
evet her zaman parlamıyor mesela maldini en son 1999 da shevchenko da en son 2002 de parlamıştı:D
Ha ha ha.:p
Juve'nin her şutu kaleyi tutuyo.Bir atağa çıkın ya sanki Milan 3-1 önde de Juve hep bastırıyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gol Gol Gol Ambrosini.Toparlanırız umarım.
REsist JuvE11
15.Aralık.2007, 06:38
amauri aldığı paranın hakkını daha ilk yılını doldurmadan verdi bence
KaF KeF
15.Aralık.2007, 06:39
Maç bitti..
Juve:4 Milan:2 :0:
RaSenGan
15.Aralık.2007, 06:42
Kaka olsa alırdık maçı :p
Del Piero_10
15.Aralık.2007, 06:43
Diğer fotolar önceki olaylara ait hem de biraz :icon_redface: bu yüzden onları kaldırıyorum:)
KaF KeF
15.Aralık.2007, 06:43
Kaybedenlerin hep bi bahaneleri olur zaten..:0:
REsist JuvE11
15.Aralık.2007, 06:45
buffon ve trezegol olsaydı 6-0 olurdu:0:
Del Piero_10
15.Aralık.2007, 06:47
Kaka olsa alırdık maçı :p
Milan'ın eksikleri ; Kaka,Gattuso,Flamini,Nesta,Bonera
Juventus'un eksikleri ; Buffon,Trezeguet,Camoranesi,Poulsen,Zebina,Legrott aglie,Tiago.Nedved ilk yarı sakatlanıp çıktı.
buffon ve trezegol olsaydı 6-0 olurdu:0:
Bana da öyle geliyor..
GeNç KaRTaL
16.Aralık.2007, 00:33
4-2 lik mağlubiyet büzük hezimet.Kaka olmadan bu takım hiç bi haltı beceremiyor..
RoSeSHaH
16.Aralık.2007, 00:44
İyi kazandık.
RaSenGan
16.Aralık.2007, 01:30
4-2 lik mağlubiyet büzük hezimet.Kaka olmadan bu takım hiç bi haltı beceremiyor..
Nasıl hezimet ? :n:
GeNç KaRTaL
16.Aralık.2007, 03:03
Nasıl hezimet ? :n:
Bana göre 4-2 yenilmemiz hezimettir..
RaSenGan
16.Aralık.2007, 03:16
Bana göre 4-2 yenilmemiz hezimettir..
Tamam hezmiet ama BÜZÜK Hezimet nedir abi :D
GeNç KaRTaL
16.Aralık.2007, 03:26
Tamam hezmiet ama BÜZÜK Hezimet nedir abi :D
4 tane yemişsin en büyük rakiplerinden birisinden.Daha ne olacak.:icon_smile:
RaSenGan
16.Aralık.2007, 03:36
4 tane yemişsin en büyük rakiplerinden birisinden.Daha ne olacak.:icon_smile:
Of tamam abi yoruldum artık :D
İnterle puan farkı da 9 olmuş zaten.:icon_confused:
KaPaLı
17.Aralık.2007, 21:44
Institute Nielsen Italia, Serie A’da hangi takımın ne kadar taraftarı olduğunu belirlemek için Haziran ve Temmuz ayları boyunca bir çalışma yaptı. Her zamanki gibi Juventus yine listenin başında yer aldı. Siyah beyazlıların taraftar sayısı 10 milyonun üzerinde çıktı. İkinci sırada yer alan Inter, az bir farkla Milan’ı geride bıraktı. Taraftar sayısı birbirine yakın iki takımdan; Napoli dördüncü, Roma ise beşinci sırada yer aldı. Sıralamada en az taraftarı olan takımın ise 4800 taraftar sayısı ile Chievo olduğu ortaya çıktı.
Tüm Takımların Taraftar Sayısı (kaynak: Nielsen Italia):
1) Juventus 10,040,000
2) Inter 5,928,000
3) Milan 5,818,000
4) Napoli 2,887,000
5) Roma 2,493,000
6) Fiorentina 2,080,000
7) Lazio 1,791,000
8) Palermo 1,470,000
9) Torino 1,153,000
10) Genoa 1,030,000
11) Bologna 871,000
12) Catania 649,000
13) Sampdoria 585,000
14) Cagliari 312,000
15) Udinese 298,000
16) Reggina 176,000
17) Atalanta 119,000
18) Lecce 105,000
19) Siena 38,500
20) Chievo 4,800
Del Piero_10
17.Aralık.2007, 21:47
2 sene önce sahte taraftarlardan da kurtulduğumuza göre hem nitelik hem nicelik bakımından öndeyiz.
KanaKe
17.Aralık.2007, 21:51
Inter'e bayagi fark atilmis :D güzel birsey.
Universal
18.Aralık.2007, 02:33
Beşiktaş'a önerilen ancak Engin ve Sağlam'dan veto yiyen Brezilyalı oyuncu Milan'a transfer oldu.
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/12/7_236748_Thiago-Silva1712570_414_232.jpg
Beşiktaş'ın bedavaya istemediği oyuncu 10 Milyon Euro'ya Milan aldı. Transfer döneminde menacerler aracılığı ile Beşiktaş'a önerilen ancak dönemin teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ve Genel Menajer Sinan Engin'in istemediği Brezilyalı savunma oyuncusu Thiago Silva İtalya Seri A takımlarından AC Milan ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı. Bu oyuncunun, Beşiktaş’a önerildiği dönemde bonservisi elindeydi. 24 yaşındaki 1.83'lük Thiago Silva ise güçlü fiziği ile dikkat çekiyor.
Silva, Brezilya Milli Futbol Takımı’nın da formasını giyiyor.
Kaynak: Fanatik
Addolorato
18.Aralık.2007, 02:44
Alıştık Artık Biz Kaçan Yıldızlara..