View Full Version : İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar
DeNiZ_1903
18.Aralık.2007, 02:45
Thiago Neves ile birlikte önerildiklerini okumuştum ama o zamanlar da alamazdık iş bonservis ile bitmiyor..
goosfraba
18.Aralık.2007, 02:58
Yok yok, biz daha iyi biliyoruz futbolu Milan'dan ;)
Alicanfmfan
18.Aralık.2007, 03:01
Sinan Engin zaten Modric 10 milyon dolarsa , Delgado 100 milyon dolar diyen adam ,konusmaya gerek yok bence.Gayet normal keşke gelseydi
Redrum
Brezilya milli takımında oynuyorsa, hakikaten iş bonservisle bitmiyor demektir. Hangi takımdan gelmiş milana?
Alicanfmfan
Thiago Neves ile birlikte önerildiklerini okumuştum ama o zamanlar da alamazdık iş bonservis ile bitmiyor..
Bonservisi elindeymiş
Redrum
18.Aralık.2007, 03:05
Bonservisi elindeymiş
Yani iş bonservisle bitmiyor demesi de ondan dolayı. Bonservisi elinde olsa bile, adamla anlaşamadıktan sonra..
Universal
18.Aralık.2007, 03:09
Yani iş bonservisle bitmiyor demesi de ondan dolayı. Bonservisi elinde olsa bile, adamla anlaşamadıktan sonra..
Haberde, Beşiktaş istemediği yazıyor, oyuncunun değil.
Redrum
18.Aralık.2007, 03:19
Haberde, Beşiktaş istemediği yazıyor, oyuncunun değil.
O halde şöyle düşününelim, iş bonserviste bitmiyor. Önce bizim yöneticilerde biraz kafa olması lazım. Tamam mıdır?:)
Addolorato
18.Aralık.2007, 03:20
Hem beleş bir adam neden beşiktaşa gelmek istemesin :)
EreN
18.Aralık.2007, 03:28
Gazeteciler feci sallıyor. İnanmadım.
KanaKe
18.Aralık.2007, 03:34
Yalan haberdir.
Terjakee
18.Aralık.2007, 03:52
Adriano hemen evlensin...
:D:D Katılıyorum... Yazık ya 2-3 sene önce Dünyanın en iyi forveti olarak gösterdiğim adam ... :( Ne oldum değil ne olacağım demeliyiz ..
LaigLeNoiR
18.Aralık.2007, 04:19
Kedidir kedi :p
Kolpa değilse de Sinan Engin artık Giresunspor'un başında 2 tane Gana'lı ile anlaşmış Giresun için de artık onları kaçırmayız :D
I3esiktas
18.Aralık.2007, 04:23
Alıştık çok yıldızları elimizden kaybettigimiz oldu
Cengo
18.Aralık.2007, 04:32
Thiago Silva bilinen bir oyuncuydu.
Pato da bilinen ve ciddi ciddi o seviyede oynayan bir oyuncuydu, Galliani bas bas bağırdı transferin hemen ardından çok büyük oyuncu aldık diye.Çok az izlemiştim Brezilya u17de.
Henrique'yi de Barca istiyor.
Bu haberin gerçek olma ihtimali bile yok, Fanatik haberlerine rağbet etmeyin.
Cengo
18.Aralık.2007, 04:33
Aslen forvet arkası ama sol kanat oynuyor, çok teknik.
Aşk-ı Şehir
18.Aralık.2007, 04:41
Bu stoper olan Thiago Silva değil mi Cengiz abi?
Addolorato
18.Aralık.2007, 05:03
Aslen forvet arkası ama sol kanat oynuyor, çok teknik.
İtalyan ekibi 24 yaşındaki yetenekli defans oyuncusunu rakiplerinden kaptı ve kadrosuna kattı.
Defans'ta Oynuyor Desene :icon_biggrin:
Universal
18.Aralık.2007, 05:03
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=70540 Sanki bun linkteki haber ile bu haber aynı. :)
Cengo
18.Aralık.2007, 05:08
Bu stoper olan Thiago Silva değil mi Cengiz abi?
haklısın, ikisi de thiago olunca karıştı
Lionel Andres Messi
18.Aralık.2007, 05:12
Thiago Silva bilinen bir oyuncuydu.
Pato da bilinen ve ciddi ciddi o seviyede oynayan bir oyuncuydu, Galliani bas bas bağırdı transferin hemen ardından çok büyük oyuncu aldık diye.Çok az izlemiştim Brezilya u17de.
Henrique'yi de Barca istiyor.
Bu haberin gerçek olma ihtimali bile yok, Fanatik haberlerine rağbet etmeyin.
barcelona henriqeyi aldı bu sezon başında leverkusene kiraladı seneye kadar orada.
bakalım thiago silva tecrübeli milan defansında kendini nasıl kanıtlayabilecek.
DeNiZ_1903
18.Aralık.2007, 05:50
E tamam Beşiktaş oyuncuyu istemiyor ama oyuncuda her isteyen takıma gitmezki belki Avrupa'dan da teklif vardır , belki şehre , kültüre alışamayacakdır :) Ayrıca haberde oyuncununda gelmek istediği yönünde bir cümle yok :)
Fernando Gago
18.Aralık.2007, 06:31
Brezikya'da böylesine genç oyuncular bedavaya gitmez hiçbir yere Beşiktaş olayı yalandır
PesimiSTyLa
18.Aralık.2007, 06:46
Bence yalandır da hani doğru olsa ne olacak ki ? Sanki Besiktasa önerildikten sonra Milan'a gidildi de mi aldı Milan? Hayır. Adam kendini ıspatladı, iyi bir yere geldi. Milan'da bastı parayı aldı. Bence bu tür konuları cok abartıyor bizim basınımız. Bi kere bakış açısı yanlış.
BaFraLı
18.Aralık.2007, 18:27
Serie A'da hafta sonu oynadıkları Cagliari maçında attığı golden sonra sevincini formasını ve şortunu çıkararak gösteren Roma'lı Mirko Vucinic hakkında suç duyurusunda bulunuldu.
Vucinic'in gol sevinci için formasını ve şortunu çıkarması nedeniyle federasyon tarafından ceza almamasını eleştiren eski hakem Flavio Tucci, Roma Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Serie A gibi dünyanın en çok izlenen liglerinden birisinde bu tür davranışların kabul edilemez olduğunu iddia eden Tucci, "İtalyan medyasının, futbol kulüplerinin, siyasilerin, bu uygunsuz şort çıkartma olayına tepkisiz kalmalarına çok şaşırdım. Attığı golün sevincini bu şekilde şov yaparak göstermemesi gerekirdi. Maç sonrası kulübünün ve federasyonun Vucinic'e ceza vermemesi nedeniyle bu şikayette bulundu. Ancak Vucinic özür dilerse bu şikayetten vazgeçerim" dedi.
goal
Del Piero_10
18.Aralık.2007, 21:19
Juventus’un golcü oyuncusu Amauri, İtalya’nın Brezilya ile oynayacağı hazırlık maçında İtalya formasıyla sahada olmak istediğini ifade etti.
Milan ile oynan derbi maçta harika bir performans sergileyen ve iki gol atan golcü oyuncu, İtalyan vatandaşı olup İtalya Milli Takımı'nda oynamaya hazırlanıyor.
Şimdiye kadarki performansından mutlu olduğunu belirten Amauri, “Bu bir başlangıç. Daha yapacağım çok iş var. Bu noktaya gelebilmek için çok fedakârlıklar yaptım. Ama şimdiye kadar gösterdiğim performanstan genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim“ dedi.
Brezilya doğumlu golcü, İtalya formasıyla çıkacağı hazırlık maçı hakkında da açıklamalar yaparken, “Kaderin sizi nereye getireceğini bilemezsiniz. Bu tip konuları 2009 yılında konuşalım“ dedi.
Yeni yıl hediyesi olarak bir İtalyan pasaportu alacak olan golcü oyuncu, şimdilik aklında sadece Juventus’un başarısı olduğunu açıkladı.
Del Piero_10
18.Aralık.2007, 21:20
Juventus’un tecrübeli savunma oyuncusu Nicola Legrottaglie, Premier Lig’de top koşturan William Gallas ve Daniel Agger’in transferlerinin gereksiz olacağını ifade etti.
Geçen hafta sonu Milan’ı yenen Juventus, lider Inter’i takip etmeye devam ediyor. Hem İtalya’da hem de Avrupa’da başarı isteyen Juventus yetkilileri, kadroyu genişleterek yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek ve takım içindeki rekabeti arttırmak istiyor.
Juventus’un, Arsenal’de sıkıntılı bir dönem yaşayan Fransız savunma oyuncusu William Gallas ve Liverpool’da fazla forma şansı bulamayan Daniel Agger’i İtalya’ya getirmek istediği iddia edildi.
"Takımın başarısı her şeyden önce gelir"
Juve’nin başarılı savunma oyuncularından Nicola Legrottaglie, bu isimlerin takımın gerçek ihtiyaçlarını gidermeyeceğini belirtirken, “Bu isimlerle ilgilenildiğini ilk defa duyuyorum. Benim için Juve’nin başarısı her şeyden önce gelir. Eğer takıma faydası olacak bir oyuncu gelecekse, buna en çok sevinenlerden biri ben olurum. Fakat yeni isimlerin hemen ilk onbirde forma giyemeye başlayacaklarına dair bir garantiyi kimse veremez” dedi.
Savunmada bir sorun yaşamadıklarını belirten Nicola Legrottaglie, “Bizim gibi tecrübeli oyuncularla forma için mücadele etmek zorundalar. Mellberg bu duruma en güzel örnektir. Serie A’daki en iyi ikinci savunma hattına sahibiz ve bu gölgeye takviye yapılmasına gerek olduğunu düşünmüyorum“ dedi.
Del Piero_10
18.Aralık.2007, 21:20
Milan'ın orta saha oyuncusu Gattuso, şampiyonluk şanslarının azaldığını, bu yüzden şampiyonluk yarışında Juventus'u destekleyeceğini açıkladı.
Sakatlanarak takımını uzun bir süre yalnız bırakacak olan Milan’ın orta sahadaki savaşçı ismi Gattuso bu sezon şampiyon olmalarının çok zor olduğunu bu yüzden Juventus’u destekleyeceklerini söyledi.
Hafta sonu alınan 4-2’lik Juventus mağlubiyeti sonrası Milan ile lider Inter arasındaki fark 9 puana çıktı.
Gattuso’ya göre de bu puan farkının kapanması imkansız bu yüzden de şampiyonluk yarışında bundan böyle Juventus’u destekleyeceğini açıkladı.
Gattuso yaptığı açıklamada: “Liderden 9 puan gerideyiz. Şampiyonluk yarışına tekrar dahil olmamız zor gözüküyor. Eğer birini desteklememiz gerekirse biz Juventus’u destekleriz. Çünkü zor günler geçirdiler ve bu şampiyonluğa ihtiyaçları var” dedi.
İtalyan basınında yer alan haberlere göre sakatlanan Gattuso yerine Milan yeni bir orta saha oyuncusu alacak. Ancak Gattuso buna ihtiyaç olmadığını söyledi ve: “Bence takımın yeni bir oyuncuya ihtiyacı yok, ama bende kulübün bir arayış içerisinde olduğunu biliyorum” diyerek açıklamalarına son verdi.
KaPaLı
18.Aralık.2007, 21:23
Gattuso yerine yeni bir adam almaya ihtiyaçları olduğunu düşünmüyorum. O kadrodan oyuncumu çıkaramayacaklar :)
Ana konuya dönersek. Milano'nun 2 ezeli rakibinden interi destekleyeceğine Juventusu desteklemesi normal birşey gibi ama bunu açıklamak hele hele sezon ortasında yürek ister.
yunusgs
19.Aralık.2007, 00:12
Çok haklı orası bir futbol sahası sahada onlar binlerce taraftar vardı ayrıca televizyondan,internetten de bütün dünyada milyonlarca insan gördü bu görüntüleri suç duyurusu kesinlikle yerinde.
Addolorato
19.Aralık.2007, 00:16
Üstünü Anladıkta Altını Ne Çıkarıyorsun :D
juverman
19.Aralık.2007, 00:20
akıllı adam bu Gattuso. her takıma lazım :D
juverman
21.Aralık.2007, 06:35
84. dakikada maiconun bariz ofsayt golüyle yine 3 puanı aldı inter. ofsayt golüne çılgınca sevinen morinho beni çok güldürdü :)
Del Piero_10
21.Aralık.2007, 06:43
Sıradan bir ofsayt golü değildi.Maicon pozisyonu biliyor,Mourinho da biliyor.Golden sonraki sevinmeleri ise kalitelerini ortaya koyuyor.
işte futbol tarihinde en untaç verici anlarından biri
http://it.youtube.com/watch?v=qLaI9c2mtF0
KanaKe
21.Aralık.2007, 07:40
Mourinho cosmus resmen :D
Lionel Andres Messi
21.Aralık.2007, 07:44
böyle bir gole böyle ezikçe bir gol sevinci cuk oturmuş.
inter dışındakiler boşuna şampiyonluk hayaline kapılmasın bence.bu ligten zevk alan kaldı mı acaba.
olan yine juveye oluyor.
Del Piero_10
21.Aralık.2007, 07:59
http://img132.imageshack.us/img132/971/sienainterhw6.jpg (http://imageshack.us)
http://img132.imageshack.us/img132/sienainterhw6.jpg/1/w533.png (http://g.imageshack.us/img132/sienainterhw6.jpg/1/)
BeeTLeJuiCe
21.Aralık.2007, 08:02
Ofsayatta 6 kişimi var:D
Maşallah hakemlerde ne göz varmış yahu.
İtalya İnter ile alışkın bu durumlara gerçi ama Türkiye'de olsa bu kesin çok büyük bir olay çıkar.
eXcitinG
21.Aralık.2007, 08:35
Buna ofsayt vermiyorsan çık kendini ULudağ ın tepesinden aşağıya at be adam. O kadar körmüsün, maç içinde gözLük takın hatta uydu bağLantısı çekin bu ne be kardeşim. Yuh yahu
goosfraba
21.Aralık.2007, 20:49
Milan'ın, MLS'deki tatilden faydalanarak 2.5 ay forma giymek üzere renklerine kattığı David Beckham imzayı attı !.. Basının karşısına çıkan Beckham San Siro'ya gelen taraftarlarla da ilk buluşmasını yaşadı !.. Beckham'ın imzası 9 Mart 2009'a kadar geçerli olacak ve İngiliz yıldız ardından LA Galaxy'nin yolunu tutacak...
http://g.mynet.com/i/66/52078_0.jpg (http://haber.mynet.com/galeri/spor/dunyadan-futbol/2406/52077/sayfa/4/iste-milanli-beckham)
Del Piero_10
21.Aralık.2007, 20:49
Olaydan haberi olmayan birine şu fotoğrafı göstersen mavili oyuncuların savunma yaptığını beyazlı oyuncuların hücum ettiğini düşünür.
Nocna Mora
21.Aralık.2007, 21:20
Umarım Madrid'deki günlerindeki gibi oynar :)
Sheriff
21.Aralık.2007, 21:26
Pası atan mavili oyuncu ile topu alan mavili oyuncu arasında rakip takım oyuncusu yok..
İlk pozisyonda topu alan oyuncuda zaten ofsaytta değil ikinci pozisyonda ise ilk pozisyonda ofsaytta kalmış oyuncuya pas atılmış yani ofsayt pozisyonunda iken topla bulumamış..
Kısacası pozisyon net bir gol, ofsayt yok..
Del Piero_10
21.Aralık.2007, 22:47
Ama pozisyonun gol olup olmadığını Mourinho bile tartışmıyor.:icon_confused:Kendi gazeteleri bile hediye manşetini attı.Tartışılan şey nasıl bu kadar bariz yapıldığı.
thurkai
22.Aralık.2007, 02:33
keske bizim lige gelse bu adam ,bi sezonda bizde oynasa
RaSenGan
22.Aralık.2007, 02:41
Forma çok yakışıcak üstüne.
GeNç KaRTaL
22.Aralık.2007, 02:49
Forma çok yakışıcak üstüne.
Bencede.Umarım katkısı büyük olur oynayacağı kısa dönemde..
Sheriff
22.Aralık.2007, 03:17
Videoyu izledim ve ofsayt görmedim.. Ben körüm ozaman:)
El Comandante
22.Aralık.2007, 03:19
Videoyu izledim ve ofsayt görmedim.. Ben körüm ozaman:)
Adam orada pasi verdigin de 1 degil,3 kisi ofsaytta.Senin dediginin olmasi icin pasi alan adamin topun arkasinda olmasi gerekiyordu.%1000 ofsayt.
Ayrica Juve bugün 3-1 yendi,Del Piero´nun attigi gol ofsayt,yani Juve´nin ilk golü.:0:
Sheriff
22.Aralık.2007, 03:30
Ofsayt kuralını net açıklayan bir döküman varsa eğer bakalım.. Benim bildiğim kadarıyla topu atan ve topu alan oyuncu arasında rakip takım oyuncusu olması gerekir.. Kalecinin ikiye bir kaldığı pozisyonlarda genelde biri içeri koşar diğeri önüne yuvarlar top boş kaleye gol olur..
juverman
22.Aralık.2007, 04:23
Ofsayt kuralını net açıklayan bir döküman varsa eğer bakalım.. Benim bildiğim kadarıyla topu atan ve topu alan oyuncu arasında rakip takım oyuncusu olması gerekir.. Kalecinin ikiye bir kaldığı pozisyonlarda genelde biri içeri koşar diğeri önüne yuvarlar top boş kaleye gol olur..
yanlış biliyosun arada rapik oyuncu olmasına gerek yok pası atan oyuncu daima pası alan oyuncunun önünde veya aynı hizzada olmalıdır.
Del Piero_10
22.Aralık.2007, 05:59
Adam orada pasi verdigin de 1 degil,3 kisi ofsaytta.Senin dediginin olmasi icin pasi alan adamin topun arkasinda olmasi gerekiyordu.%1000 ofsayt.
Ayrica Juve bugün 3-1 yendi,Del Piero´nun attigi gol ofsayt,yani Juve´nin ilk golü.:0:
Marchionni ofsayt ama uzaktaki oyuncuyu görmeyen spikerin dediği gibi 2 metre değil.Yardımcı hakem Atalanta'nın en gerideki defans oyuncusu yerine Marchionni ile aynı paralelde duruyordu bu yüzden pozisyonu kaçırdı.Aynı yardımcı hakem bundan 10 dakika önce yine Marchionni'nin kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonu yanlış bir bayrakla kesmişti.
Ama dün atılan gol sıradan değil.Yardımcı hakeme gerek bile yok,hakemin kendisi ne olup bittiğini çok iyi görüyor.
RaSenGan
22.Aralık.2007, 20:48
Udinese'yi iyi dağıttık bu hafta.:0:
Del Piero_10
27.Aralık.2007, 05:35
En iyi 11
Formasyon: 4-3-3
Kaleci
Sebastien Frey (Fiorentina): Fransız kaleci bu mevkiide Juventus'dan Alex Manninger ve Catania'dan Albano Bizarri ile kapıştı. Fakat geçen seneden bu yana mükemmel bir performans gösteren Frey, daha önce Goal.com'un yılın kalecisi seçiminde de 1. sırayı kazanmıştı. 28 yaşındaki kaleci takımı adına fark yaratan önemli bir isim.
Defans
Douglas Maicon (Inter): Brezilyalı futbolcu bu sezon şu ana kadar geçen sürede Serie A'nın en iyi oyuncusu olmayı başardı. Dünyanın da en iyi sağ beklerinin başında gelen Maicon, defanstaki kararlılığının yanında, hücuma verdiği destekle sağ kanadı tek başına parselleyebilecek güce sahip. Şu ana kadar 5 gol kaydeden futbolcu, Inter'in liderlik koltuğunda bu kadar rahat olmasında en büyük etkenlerden biri.
Ivan Cordoba (Inter): Senelerdir gösterdiği iyi performansla istikrar abidesi olan Kolombiyalı, Inter'in 17 maçta 11 gol yiyerek rekor kırmasında en önemli role sahipti. Ayrıca iki önemli karşılaşmada attığı gollerle takımının puanları toplamasında da çok önemli roller üstlendi.
Giorgio Chiellini (Juventus): Tamamen kalbiyle oynayan mükemmel bir futbolcu. Sahaya her çıktığında elinden gelenin en iyisi sahaya yansıtmak için her şeyi yapıyor. İleride takımın sembol isimlerinden biri olmaya aday futbolcu, henüz 24 yaşında fakat defansta tam bir kaya ve Avrupa'nın en iyi defans oyuncularından bir tanesi.
Marek Jankulovski (Milan): 16. hafta Juventus karşısında gösterdiği kötü performans dışında bu yeri tamamen hakediyor. Sol kanadı çok etkili kullanıyor. Bir bek oyuncusu olup onun kadar iyi ortalar açan çok az isim olduğu kesin.
Orta saha
Walter Gargano (Napoli) : Bu sezon en önemli çıkışlardan bir tanesini gösterdi. Uruguaylı, Napoli'nin bu sezon yağtığı çıkışta en önemli paya sahip. Orta sahadaki oyunu, zekası, gücü ve kararlılığyla adeta göz kamaştırıyor. Büyük İngiliz kulüplerinin onun peşinde koşmasına şaşırmamak gerek.
Esteban Cambiasso (Inter): Jose Mourinho Cambiasso'yu eski Real Madridli yıldız Fernando Redondo'yla kıyaslayarak, “Onun kadar hızlı değil, fakat herkesten daha hızlı düşünüyor” demişti. İtalyan futbolunda herkesin ihtiyaç duyduğu mükemmel bir top dağıtıcı. Ayrıca Inter'in bu sezon bu kadar az gol yemesinde defansın önünde oynadığı için önemli payı var.
Mohammed Sissoko (Juventus): Eski Sissoko'yu düşününce, kimse ona İtalya'da, hele hele Juventus'ta şans vermiyordu. Fakat kendisini inanılmaz derecede geliştiren futbolcu, güçlü fiziğinin yanına pas tekniğide ekleyince, Serie A'nın en önemli isimlerinden biri haline geldi. Juventuslu taraftarların sevgilisi olmayı kısa sürede başardı.
Forvet
Zlatan Ibrahimovic (Inter): Şu ana kadar 10 gol atan Zlatan, geçen senenin aksine bunlardan hiçbirini penaltıdan da atmadı. Serie A'da hiçbir takım bir oyuncudan bu kadar korkmuyor. Inter'in atakları tamamen İsveçli yıldızın üstüne kuruluyor. Ama o bu baskıyı rahatlıkla kaldıracak yeteneğe fazlasıyla sahip.
Amauri (Juventus): Eğer Juventus bu sezon şampiyonluk yarışının içinde hala varsa, bunda Amauri'nin payı çok büyük. Şu ana kadar 11 gol kaydeden Brezilya asıllı futbolcu, David Trezeguet'in yerini kolay kolay kendisine vereceğe benzemiyor.
Diego Milito (Genoa) : Transfer döneminin kapanmasına saatler kala katıldığı Genoa'da harikalar yarattı. 15 karşılaşmada attığı 12 golle gol krallığı yarışında lider. Takımın ligde 6. sırada yer alıp, Şampiyonlar Ligi potasından sadece 3 puan geride olmasını sağlayan Milito'yu şu an Avrupa'da almayacak takım yok.
Frey
Maicon- Cordoba- Chiellini- Jankulovski
Gargano- Sissoko- Cambiasso
Ibrahimovic- Milito- Amauri
Diğer iyi performanslar
Albano Bizarri (Catania)
Alex Manninger (Juventus)
Nicola Legrottaglie (Juventus)
Stephan Lichtsteiner (Lazio)
Felipe Melo (Fiorentina)
Sulley Muntari (Inter)
Rino Gattuso (Milan)
Kaka (Milan)
Christian Maggio (Napoli)
Matteo Brighi (Roma)
Houssine Kharja (Siena)
Sergio Floccari (Atalanta)
Marco Di Vaio (Bologna)
Alberto Gilardino (Fiorentina)
Alessandro Del Piero (Juventus)
Mauro Zarate (Lazio)
Ezequiel Lavezzi (Napoli)
goal.com
Aşk-ı Şehir
27.Aralık.2007, 05:38
Ibrahimovic- Milito- Amauri
Şu forvet üçlüsünün aynı takımda olduğunu düşünemiyorum. :)
FeYYaz1989
27.Aralık.2007, 23:52
Chiellini bek değil mi?
Zarate ya da Lavezzi'den biri Amauri yerine olabilirmiş bence.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Aralık.2007, 23:57
Chiellini bek değil mi?
Amauri diğerlerinden daha fazla haketti bence.:0:
SiR ToMaSRoSiCkY1
28.Aralık.2007, 01:53
Chiellini bek değil mi?
Chiellini zaman zaman bektede oynuyor abi:)Milito bu sezon tam performansının zirvesinde:DOnu hiç böyle görmemiştim...
Lionel Andres Messi
28.Aralık.2007, 03:50
kaka bence ölüsüyle bu listeye girer,şu forvetleri toplasan bir kaka kadar etkili olamaz bence. zaten resmi birşey değilmiş.
ya da gargano nun yerine olabilirdi.
SiR ToMaSRoSiCkY1
28.Aralık.2007, 04:05
kaka bence ölüsüyle bu listeye girer,şu forvetleri toplasan bir kaka kadar etkili olamaz bence. zaten resmi birşey değilmiş.
ya da gargano nun yerine olabilirdi.
Yiğidin hakkını yemiyelim.Gargano çok iyiydi bu sezon.Orta sahayı topladı akıl dolu paslar attı...Forveti 3'lemek yerine orta sahayı dörtlemek daha mantıklı olurdu.Amauri fazlılık oraya.Ronaldinho eklenebilirdi yada Sisoko yerine Hamsik
juverman
29.Aralık.2007, 18:48
Milan yakında Platini'yle Pele'yide çağaracakmış diye duydum. yaş ortalamaları hala istedikleri seviyeye düşmemiş ve tecrübesizlikten yakınıyorlarmış. zheauha :D
gerrrard
29.Aralık.2007, 19:44
Milan yakında Platini'yle Pele'yide çağaracakmış diye duydum. yaş ortalamaları hala istedikleri seviyeye düşmemiş ve tecrübesizlikten yakınıyorlarmış. zheauha :D
Bencede. Beckham kesmez Milan'ı.:icon_smile::icon_smile::icon_smile:
RaSenGan
29.Aralık.2007, 20:32
Derdiniz ne ki sizin ? Milan 30 küsür yaş ortalamasıyla iki senede bir ŞL'de final oynuyorsa kendi desteklediğiniz takımın halini gülün siz.
Del Piero_10
29.Aralık.2007, 21:54
Milan’ın sağlık ekibi, yıldız oyuncunun altı sene daha futbol oynamaya devam edebileceğini belirtti.
David Beckham; 2007 senesinde Real Madrid’ten ayrılıp Los Angeles Galaxy’e transfer olduğunda, herkes yıldız futbolcunun Avrupa kariyerinin sona erdiğini söylemişti.
Henüz iki sene olmamasına rağmen Beckham, dünyanın en iyi takımlarından biri olan Milan’a üç aylığına transfer edildi ama İtalyan ekibi aslında kontratı uzatmak niyetinde. Bu arada, The Sun gazetesine konuşan kulüp doktorlarından Jean Pierre Meerseeman, Mayıs ayında 34 yaşına girecek oyuncu için şunları söyledi: “Beckham; beş, altı sene daha futbol oynayabilir. Kardiyovasküler okuması oldukça iyi çıktı. Genel olarak form durumu da mükemmel. İhtiyacı olan tek şey çalışma temposunu biraz daha arttırması”
Bu yaştaki oyuncuları oynatma konusunda tecrübeli bir kulüp olan Milan'da, daha önce de Alessandro Costacurta da 41 yaşına kadar forma giymişti. Şu anda forma giyen Paolo Maldini de 40 yaşında ve takımdaki üç kaleci de 30 lu yaşları yarılamış durumdalar.
MLS tatile girdiğinden beri topa dokunmamasına rağmen, Beckham’ın üç hafta içinde forma gireceğini belirten Meerseeman, “Biz oyuncularımızı fiziksel ve zihinsel olarak sürekli test ediyoruz. Beckham, maç eksiği sebebiyle şu anda onlardan geri durumda ama 15-20 gün içerisinde istediğimiz seviyeye gelecektir”
Del Piero_10
01.Ocak.2008, 19:07
David Beckham önümüzdeki ay San Siro'da yeteneklerini gösterecek tek İngiliz olmayabilir, spekülasyonlar Inter'in santrafor pozisyonunda yoğunlaştı.
Şimdiye dek, bu sezon Serie A'da, Inter koçu Jose Mourinho, yıldız Zlatan Ibrahimovic için yeterli yardımcı bulmak için oldukça zorlandı.
İsveçli bu sezon ligde 10 gol kaydetti fakat takım adına diğer en çok gol atan oyuncu iki gol ile Julio Cruz, bu sürede Victor Obinna ve Adriano sadece birer golde kaldılar.
Bir oyuncunun Ibrahimovic'e partner olarak transfer edilmesi bekleniyor. Son birkaç gündür ismi en çok bağdaştırılan isim ise Newcastle United'ın forveti Michael Owen.
Corriere dello Sport'un iddiasına göre, kontratı yazın bitecek ve St.James Park'tan ayrılacak olan Owen için bonservisi hala Inter’de olan ve Benfica'da kiralık oynayan David Suazo teklifi takas olarak sunuldu.
Bu transfer sezon sonuna kadar Mourinho’yu tatmin edecektir. Bunun yanı sıra Drogba’nın da 2008/09 sezonun başında Mourinho ile yeniden bir araya gelmesi bekleniyor.
Del Piero_10
01.Ocak.2008, 19:08
Milan genel menajeri, kırmızı siyahlı ekibin ocakta kadrosuna bir sol bek katacağını söyledi.
Milan genel menajeri Adriano Galliani, daha önce takımın sezonun ikinci yarısındaki ve yeni yıldaki hedeflerinden bahsetmişti.
İkinci başkan, Dubai’deki basın toplantısında aynı zamanda takımın ara transfer dönemindeki potansiyel transferlerinden de bahsetti.
“Amacımız sezonun ikinci yarısına harika bir şekilde başlamak ve ligi ve UEFA Kupası’nı kazanmak. Transfer pazarına bakacak olursak hedefimiz önemli bir oyuncu almak. Jankulovski’yi orta sahaya kaydırmak istiyoruz. Bu sebeple en üst seviyede oynamaya hazır bir sol bek arıyoruz. Maldini, Kaladze, Bonera ve Senderos’un olduğunu düşünürsek, başka bir stopere ihtiyacımız yok”
Kış hazırlık kampı için Dubai’de bulunan takım, sezonun ikinci yarısına hazırlanmak için 7 Ocak'a kadar burada kalacak.
TaşkınMahmut
02.Ocak.2008, 05:02
İtalya Serie B'de Müthiş Yarış!
SERİE B PUAN DURUMUNU GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN (http://www315.mackolik.com/Futbol/National/Default.aspx?id=16)
İtalya Serie B her zaman beraberliklere gündeme gelen bir lig olmuştur.Fakat hiç bir zaman bu kadar beraberliğin yaşandığı ve zirvenin her hafta isim değiştirmesi alışılagelen bir şey değildir.
2008/2009 sezonunda İtalya Serie B de bu sezon zirve tam 10 takım tarafından paylaşıldı.
Livorno,Sassuolo,Grosseto,Vicenza,AlbinoLeffe,Bari ,Brescia,Empoli,Parma,Triestina bu sezon 19. haftaya kadar liderlik yaşıyan takımlar olurken, lider Livorno ise 19 maçta sadece 7 galibiyet alabilmesine rağmen 11 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı ve 32 puanla averaj liderliği yaşıyor.Ligin son sırasındaki Modena ise 3 galibiyete sahip.Yani liderle arasında 4 galibiyet fark var!.
Zirveyi ise tam 5 takım paylaşıyor!
Evet yanlış yazmadık tam 5 takım 32 puanda.
Livorno,Sassuolo,Parma,Empoli,Brescia.Bunları 31 puan ile Bari takip ediyor.
Sassuolo Şaşırtıyor
Her sezon lig yükselmeye başlayan Sassuolo Serie D'de başladığı macerada SerieC2,SerieC1 liglerinde dereceye girerek 3 senede 3 lig atlamayı başardı ve aynı Almanya'da Hoffenheim gibi bir başarıya ulaşması belkide sürpriz olmaz..
HABER HAZIRLAYAN : Taşkın MAHMUT
BaFraLı
05.Ocak.2008, 02:33
Fiorentina'nın orta saha oyuncusu yaptığı açıklamada, sezon sonunda Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını elde etmek istediğini belirtti.
Fiorentina, 2008'deki son Seri A maçında Sampdoria'yı 1-0'lık sonuçla mağlup etmeyi başarmıştı.
Şampiyonlar Ligi şansını Montolivo'nun golü ile devam ettiren Fiorentina'da, orta saha oyuncusu, bu sezon takımını öne çıkaran en önemli isimlerden biri oldu.
Montolivo yaptığı açıklamada, "Son iki ayda gösterdiğimiz performansı devam ettirirsek, ligi ilk dört içerisinde bitirebiliriz. İyi çalışıyoruz ve dengeli olmamız bizi iyi durunda tutuyor." dedi.
Fiorentina, UEFA Kupası'nda yoluna devam edecek. Bu konuda ise Montolivo, "UEFA Kupası'nda başarı elde etmek mi Seri A'da dördüncü olmayı başarmak mı hangisi daha zor, emin değilim. Geçmişte ikisini de çok uzaktaydık ve ikisininde ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Ligde dördüncülüğü hedefleyebiliriz." şeklinde açıklama yaptı.
goal
SiR ToMaSRoSiCkY1
05.Ocak.2008, 02:50
İtalya liginde 4. hiç de kötü değil:)
Aşk-ı Şehir
05.Ocak.2008, 02:52
Hiç heveslenmesin Montolivo 4. belli ===> GENOA C.F.C.:)
Redrum
05.Ocak.2008, 02:56
Hiç heveslenmesin Montolivo 4. belli ===> GENOA C.F.C.:)
hiç de bile dördüncü fiorentina olcak:mad::mad:
__________________________________________________ _______________
Şaka bir yana böyle bir mesaj atmanın mantığını anlayamadım:)
Aşk-ı Şehir
05.Ocak.2008, 03:23
hiç de bile dördüncü fiorentina olcak:mad::mad:
__________________________________________________ _______________
Şaka bir yana böyle bir mesaj atmanın mantığını anlayamadım:)
Genoa'nın 4. olmasını istediğimdendir belki...
Redrum
05.Ocak.2008, 03:28
Genoa'nın 4. olmasını istediğimdendir belki...
Yok onu farkettim de, ne biliyim gereksiz geldi bana:) Neyse kusura bakma.
Del Piero_10
06.Ocak.2008, 03:12
Sonunda Ranieri ile Mourinho arasında barış sağlandı. Bu barışın Nisan ayındaki maça kadar sürmesi bekleniyor.
Juventus antrenörü Claudio Ranieri, Inter antrenörü Jose Mourinho ile barış yapacak. Yeni yılın bu ilk kararı sonucunda Porto'nun eski menajeri ile akşam yemeğinde buluşacaklar.
Ranieri, Mourinho ile söz dalaşına girmişti, fakat işler değişti. Bu kötü görüntünün devam etmesi beklenirken, bir kaç ay bu tartışmalı ortamdan uzak olunacak gibi gözüküyor.
Sky Sport Italia'ya konuşan Ranieri, "Mourinho'nun akşam yemeği davetini kabul ediyorum." dedi.
"Başlangıçta Mourinho ile aramızda yanlış anlaşılmalar vardı, ama bu sona erdi."
Şampiyonlar Ligi'nde ve lig'de güçlü bir başlangıca ihtiyacı olan Torino ekibinde Ranieri, oyuncularına en iyi başlangıçlarını yapmalarını söyledi.
"Tekrar aynı düzende başlamalıyız ve bu sebepten dolayı hazırlık maçları oynuyoruz, bu da bize aynı mentalite de geri dönmemizi sağlayacak."
"Monaco karşılaşması bizim için iyi bir antrenman olacak."
"Ne gerekiyorsa onu yapmalıyız. Hiç bir şey benim için hayal değil. Uyanmalı ve en iyi sonuçları almalıyız."
Del Piero_10
06.Ocak.2008, 03:13
Adı sıkça başka kulüplerle anılan Adriano’nun kulübü Inter’de kalacağı açıklandı.
Inter’in transferlerden sorumlu yöneticisi Gabriele Oriali Adriano’nun Giuseppe Meazza’dan ayrılmayacağını ve Milito’nun gündemlerinde bulunmadığını açıkladı.
Gerçekte kimse Adriano’nun geleceği hakkında kesin bir bilgiye sahip değil, İtalyan basınında neredeyse her gün Adriano başka bir kulübe gönderiliyor.
Brezilyalı golcünün tatilden geç dönmesi kulüp tarafından hoşgörüyle karşılanmazken, basında yıldız ismin Inter’den ayrılacağı konusundaki spekülasyonların artmasına sebep oldu.
Sky Sporta Italia’ya açıklamalarda bulunan Oriali: “Biz onun Inter’de kalmasını istiyoruz, ancak kalıp kalmayacağı onun neler yapacağına bağlı. Bizim amacımız onu kulüpte tutup 2 veya 3 yıl ondan maksimum performansı almak” dedi.
Oriali sözlerine: “Eğer o bize amaçlarımızda faydalı olmaya karar verirse bu çok iyi olur. Ancak daha önce yaptığı gibi faydadan çok zarar vermesini de istemeyiz” diyerek devam etti.
Mourinho’nun transfer etmek istediği Genoalı golcü Diego Milito ile ilgili olarak ise Oriali: “Yönetimimiz ve menajerimiz şu anki kadromuzdan oldukça memnun. Yeni bir transfer arayışında değiliz. Milito çok iyi bir oyuncu ama biz şu an elimizdeki oyunculardan çok memnunuz” diyerek açıklamalarına son verdi.
Del Piero_10
11.Ocak.2008, 05:59
Fiorentina’da istediği kadar forma şansı bulamayan Pazzini takımdan ayrılmak istediğini belirtti. Bu oyuncuya talip olan Udinese, 25 yaşındaki golcüsü Quagliarella’yı takasta kullanarak Pazzini’yi kadrosuna katmayı düşünüyor.
Ara transfer dönemi başladı ve pek fazla forma şansı bulamayan ya da takımında kalmak istemeyen oyuncular hakkında her gün bir transfer haberi çıkıyor.
Bunlardan bir tanesi de Fiorentina’nın oyuncusu Giampaolo Pazzini. Takımdan ayrılmayı düşünen golcü oyuncu, birçok İtalyan ve İngiliz kulübünün transfer listesinde yer alıyor.
Geçen sezon, Fiorentina formasıyla dokuz gol kaydeden ve birçok takımın da dikkatini çekmeyi başaran Pazzini, bu sene takımda pek fazla şans bulamadığı için takımdan ayrılmak istediğini belirtti.
Alınan son haberlere göre Palermo, Sampdoria, Bologna ve Torino takımlarından kesin olarak bu oyuncuyla ilgilendikleri bilinirken, Genoa, Napoli, West Ham, Everton ve bu listeye son olarak eklenen Udinese’nin de Pazzini için teklif vermeye hazırlandıkları öğrenildi.
Lige iyi bir başlangıç yapan Udinese, sonraki haftalarda bu performansını sürdürememiş ve alt sıralara doğru gerilemeye başlamıştı. Siyah beyazlı ekip, forvet hattını güçlendirerek lige iyi bir dönüş yapmayı düşünüyor.
Alınan son haberlere göre Udinese; Mor menekşelere, Pazzini – Quagliarella takasını teklif etmeyi düşünüyorlar. İtalyan Milli Takımı oyuncusuyla ilgilendiği belirtilen Fiorentina’nın da bu teklife olumlu bakması bekleniyor.
Hatta Sportsmediaset’in haberine göre, iki takım da prensipte anlaşmaya varmışlar ve transferlerin gerçekleşmesi an meselesiymiş.
RaSenGan
12.Ocak.2008, 05:57
Süpersin Pato.
Del Piero_10
16.Ocak.2008, 01:09
Bologna teknik direktörü Sinisa Mihajlovic’in Inter’in tecrübeli oyuncuları Hernan Crespo ve Olivier Dacourt’u transferleriyle kadrosunu güçlendirmek istediği iddia edildi.
Bologna, transfer etmeyi planladıkları Giampaolo Pazzani ve Bernardo Corradi’nin başka takımlara transfer olmaları yüzünden rotayı Inter’in tecrübeli oyuncularına çevirdi.
Inter’de fazla forma şansı bulamayan bu iki isimin kabul etmeleri halinde kulüpten ayrılmalarına Inter yönetiminin de sıcak bakacağı iddia ediliyor.
Seria A’da gol krallığını elinde bulunduran Marco Di Vaio’nun Crespo ile beraber oynama ihtimali taraftarları heyecanlandırıyor. İki golcünün de tecrübeli olması olası bir transferde Bologna’nın rakipleri için tehlikeli bir hücum hattında sahip olmasını sağlayabilir. Diğer taraftan Dacourt’un orta sahada sorunlar yaşayan Bologna için büyük avantaj olacağı belirtiliyor.
Bologna teknik direktörü Sinisa Mihajlovic’in Roberto Mancini’nin yardımcılığını yaptığı dönemden iki oyuncuyu da yakında tanıyor olması transferlerin gerçekleşme ihtimalini artıyor.
Bologna’nın kısıtlı transfer bütçesinin tek problem yaratabilecek konu olduğu ifade edilirken, iki isimin de kiralık olarak transfer edilebileceği de belirtiliyor.
Del Piero_10
16.Ocak.2008, 01:09
Agger'in Liverpool'dan ayrılacağı söylentileri, oyuncunun menajerinin, Milanlı yöneticilerle görüştüğü iddiasıyla daha da arttı.
İngiliz Daily Mail gazetesi, Agger’in menajeri Per Steffensen’in dün Milan yetkilileri ile İtalya’da öğle yemeği yediğini iddia etti. Aynı haberde, Kırmızı siyahlıların bir süredir 24 yaşındaki oyuncunun peşinde olduğu ve hatta geçtiğimiz ay yaptıkları 8.5 milyon avroluk teklifin Liverpool tarafından reddedildiği belirtiliyor.
İtalyan devi , Danimarkalı oyuncunun takımdaki geleceğinin belirsizliğinden faydalanmak istiyor. Rafa Benitez ise takımın önemli bir parçası olarak gördüğü Agger’in sözleşmesini uzatmak istiyor. Bu sözleşme konusunda Agger’in şu anda kazandığının iki katı olan yaklaşık haftalık 65.000 avroda diretmesi Liverpool menajerini sıkıntıya sokuyor.
Martin Skertel’in iyileşmesi ve Sami Hyypia’nın sözleşmesinin muhtemelen uzatılacak olmasıyla Benitez'in Agger’e yol verebileceği söyleniyor. Bunun yanısıra kulislerde dolaşan bir diğer dedikoduya göre; Agger'den gelecek parayla Fluminense’nin savunmacısı Anderson'un Liverpool'a transfer olacağı iddia ediliyor.
deniz.91
18.Ocak.2008, 01:29
Pazzininin oynayabilecği bir kulübe gitmek istemesi kendisi için doğru bir karar kanımca ama fiorentina quagliarellayı alırsa iyi bir iş yapmış olur
Del Piero_10
18.Ocak.2008, 01:31
Pazzini Sampdoria'ya verildi.
KaF KeF
19.Ocak.2008, 01:10
Atalanta İnter'i 3-1 yendi..
GodfatheR
19.Ocak.2008, 01:31
Atalanta ilk yarıda bitirdi İnter'in işini.İnşallah bugün Juve'de kazanır da şu lige bir renk gelir yahu.
TaşkınMahmut
20.Ocak.2008, 05:22
Inter'in yıldız oyuncusu Zlatan Ibrahimovic, İtalya'da verilen 2008 yılının futbol oskarlarında üç ödülü birden alarak büyük bir başarı yakaladı.
Ödüller Serie A'da oynayan futbolcuların oyları neticesinde verilirken, SporItalia televizyonundan canlı olarak yayınlandı.,
İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic, en iyi oyuncu, en iyi yabancı oyuncu ve en iyi gol ödüllerini alarak şovun parlayan ismi oldu.
Juventus'un kaptanı Alessandro Del Piero, en iyi İtalyan oyuncu olurken, takım arkadaşı Giorgio Chiellini 2008 yılının en iyi savunma oyuncusu seçildi.
İtalya'da 2008 Yılının Oskarlarını şu isimler aldı:
En iyi oyuncu: Zlatan Ibrahimovic (Inter)
En iyi İtalyan oyuncu: Alessandro Del Piero (Juventus)
En iyi yabancı oyuncu: Zlatan Ibrahimovic (Inter)
En iyi genç oyuncu: Marek Hamsik (Napoli)
En iyi kaleci Gigi Buffon (Juventus)
En iyi savunma: Giorgio Chiellini (Juventus)
En iyi teknik direktör: Cesare Prandelli (Fiorentina)
En iyi hakem: Roberto Rosetti
2008 yılının en iyi golü: Zlatan Ibrahimovic (Inter)
En iyi taraftar: Stefano Borgonovo
Kaynak : Futbolgundem.com
Del Piero_10
23.Ocak.2008, 00:59
Jose Mourinho'nun ilk yarısı 3-0 biten Atalanta maçı devre arasında soyunma odasında yaptığı konuşma
''İlk şampiyonluğu mahkeme kararıyla aldınız.İkinciyi kazandınız çünkü rekabet yoktu.Üçüncüyü ise son dakikada kazandınız çünkü hepiniz b.k yığınısınız.''
La Repubblica
Adam haklı,İnter'in içinde oynama isteği yok.Takımda mücadele ruhu yok.
GodfatheR
23.Ocak.2008, 01:18
Adam haklı,İnter'in içinde oynama isteği yok.Takımda mücadele ruhu yok.
Onlar oynamadan hakemlerle kazanmaya alışmış.Mücadele etmeye alışkın değiller :p :)
juverman
23.Ocak.2008, 01:43
Jose Mourinho'nun ilk yarısı 3-0 biten Atalanta maçı devre arasında soyunma odasında yaptığı konuşma
''İlk şampiyonluğu mahkeme kararıyla aldınız.İkinciyi kazandınız çünkü rekabet yoktu.Üçüncüyü ise son dakikada kazandınız çünkü hepiniz b.k yığınısınız.''
La Repubblica
çok şaşırdım :icon_confused:
BaFraLı
23.Ocak.2008, 02:55
Milan kalecisi Christian Abbiati, kulübüyle olan anlaşmasını uzattı.
Milano kulübü, kalecisi Christian Abbiati'nin kontratını bir yıl daha uzattı. Eski Juventus'lu file bekçisi, bugün öğleden sonra sözleşmesini uzatan imzayı attı.
1998'den beri kırmızı siyahlı kulüpte olan Abbiati, ara dönemlerde Juventus, Torino ve Atletico Madrid'de kiralık olarak forma giymişti.
Tecrübeli kalecinin 2010'da bitecek olan sözleşmesi, 2011'e kadar uzatıldı.
Haberin resmi siteden duyrulması, Dida ve Kalac'a güveni kalmayan Milan taraftarlarının yüreklerine su serpti.
Goal Tr
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Ocak.2008, 03:37
Sağlam konuşmuş be Mourinho...
maNga 33
23.Ocak.2008, 04:14
Mourinho çok haklı
bu konuda onu tebrik etmek lazım...
GeNç KaRTaL
26.Ocak.2008, 03:02
Tutmayın Milan'ı! 1-4
Milan gaza bastı! İtalya Serie A'da oynanan 20. hafta karşılaşmasında zirvenin takipçilerinden AC Milan, Bologna deplasmanına konuk oldu ve karşılaşmadan 4-1'lik galibiyet ile ayrıldı.
Üç penaltı golü ve bir kırmızı kartın gösterildiği ve birçok tartışmalı pozisyonun yaşandığı maçta Milan'a farklı skoru getiren goller, 13. dakikada Hollandalı yıldız Clarence Seedorf, 17. ve 43. dakikalarda Kaka'nın penaltıları ile 59. dakikada İngiliz star David Beckham'dan gelirken, Bologna'nın tek sayısını 9. dakikada penaltıdan olmak üzere Marco di Vaio kaydetti. Ev sahibi ekipte G. Mudingayi, 41. dakikada çift sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.
Bologna maçında Milan'ın süper yıldızı Ronaldinho, sakatlık problemleri nedeniyle yedek başladığı karşılaşmanın son 20 dakikasında Pato'nun yerine görev yaparken, kulübedeki bir başka yıldız Filippo Inzaghi de aynı bölümde Kaka'nın yerine sahaya girdi.
Bu sonucun ardından Milan, ligdeki büyük çıkışını sürdürdü ve puanını da 40'a yükseltti. Milano temsilcisi, geçtiğimiz hafta sahasında Fiorentina'yı mağlup etmişti. Teknik direktörü Sinisa Mihajlovic döneminde oldukça başarılı sonuçlar alan ve 9 maçtır kaybetmeyen Bologna ise bu sonucun ardından 19 puanda kaldı.
İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı, Bologna deplasmanda 2-1 kazanmıştı.
http://www.sporx.com/images/galeri/172/7228/B_2298eac7cc03eca900b7d8e69e115189.jpg
İtalya Serie A'da günün toplu sonuçları şöyle:
Bologna 1 - 4 AC Milan
Genoa 1 - 1 Catania
Lazio 1 - 4 Cagliari
Lecce 3 - 3 Torino
Napoli 0 - 3 AS Roma
Palermo 3 - 2 Udinese
Siena 1 - 0 Atalanta
Fietra 10
26.Ocak.2008, 05:34
Lazio dağılmış , Genoa sürpriz kayıp yaşamış , Roma çok zor bir deplasmandan mükemmel sonuç çıkarmış ..
RaSenGan
26.Ocak.2008, 06:12
Güzel bir galibiyet aldık.Beckham'ın da gol atması sevindirici.
Milan,rahat bir galibiyet aldı.
KaPaLı
26.Ocak.2008, 20:05
Milan - Bologna maçını izledim hakem 15 dkda 2 penaltı çalınca Patoya yapılan harekette penaltı çalamadı :) Beckham ilk golunu attı Kaka'nın attığı gol gerçekten çok güzeldi sol ayağıyla topu çok güzel yere yolladı.
bugra 1905
28.Ocak.2008, 21:37
İbrahimovic Ve İnteri Çok Severim Onun Ödülleri Almasına Sevindim
GeNç KaRTaL
31.Ocak.2008, 04:02
Inter şikeci mi?
İtalya sarsılıyor! İtalya İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan bir rapor, İtalya'da ortalığı fena karıştırdı. Raporda, Serie A'nın son şampiyonu Inter'in geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru bazı maçlarda şike yaptığı iddia ediliyor. İtalyan futbolunda son yıllarda yaşanan şike skandallarına bir yenisi daha ekleniyor. Juventus'un küme düşürülmesine ve şampiyonluklarının elinden alınmasına kadar varan skandallar zincirinin son halkası ise Inter olacak gibi. İtalya İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan bir haber İtalyan spor kamuoyuna bomba gibi düştü.
Raporda, Serie A Şampiyonu Inter'in geçtiğimiz sezon bazı maçları bilerek kaybettiği veya bu maçlarda bilerek puan kaybettiği iddia edildi. Zira, Inter son haftalara girilirken üst üste puanla kaybetmiş ve lig ikincisi Roma şampiyonluk yarışına dahil olmuştu. Raporda iddiaların, bakanlığın istediği üzerine müfettişler tarafından itinayla araştırıldığının vurgulanması dikkat çekti. Raporun bir başka dikkat çekici iddiası ise Inter'in o dönemki teknik direktörü Roberto Mancini ise mafya liderleri arasında geçen telefon görüşmelerinden bahsedilmesi. Inter hakkındaki iddiaların en çarpıcı olanı ise takımın İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic'in sakat olmamasına karşın sakatlığı bahane edilerek bazı maçlarda oynatılmaması ve Siena ile oynanılan ve 2-2 biten bir maçta ise Julio Cruz'un penaltı atışını Marco Materazzi'ye bırakması, Materazzi'nin de penaltıyı kaçırması.
İddialar üzerine bir açıklama yapan Inter Başkanı Massimo Moratti, iddialar hakkında yorum yapmaktan kaçınırken, kulüpten yapılan açıklamada ise iddialar yalanlandı. Bu arada, İtalyan savcılığı ise kendilerinin konuyla ilgili olarak bir soruşturma yürütmediğini açıkladı.
Kaynak : İHA
bugra 1905
31.Ocak.2008, 04:11
Orası İtalya Herşey Beklenir Vallaha
Fernando Gago
31.Ocak.2008, 23:25
Milanlı santrfor, kabusu haline gelen sakatlıklarından bir türlü kurtulamadı. Doktorların yaptığı test neticesinde oyuncunun sakatlığı iyileşme kaydetmediği öğrenildi.
Bu sezon sakatlıklardan bir türlü yakasını kurtaramayan Milan, bu sefer Borriello'nun sakatlığıyla sarsıldı.
İtalyan oyuncunun kulüp doktorları tarafından yapılan kontrolü neticesinde, sağ bacağındaki fleksör kasında iyileşme olmadığı ve en erken Nisan ayına kadar takımdan ayrı kalabileceği belirlendi.
Carlo Ancelotti ise bir oyuncusunun daha sakatlanmasından hiç mutlu değil. Haberlere göre Milan, Borriello’yu UEFA Kupası listesine almayacak.
Borriello’nun bu sezonu sakatlıklarla boğuşmakla geçti. Sezon başındaki hazırlık döneminin büyük kısmını sakat geçiren oyuncu menisküs ameliyatı olmak zorunda kalmıştı.
GeNç KaRTaL
31.Ocak.2008, 23:39
Lampard'ın Inter itirafı!
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de forma giyen İngiliz yıldız Frank Lampard, geçtiğimiz yaz İtalyan ekibi Inter'e sözleşme imzalamaktan son anda vazgeçtiğini itiraf etti.
Chelsea'nin yıldız orta saha oyuncusu Frank Lampard, geçtiğimiz yazın en çok konuşulan transfer söylentilerinden Inter'e transfer olacağı iddialarıyla ilgili çok önemli bir itirafta bulundu. Lampard, yaz aylarında Inter'e imza atmaya çok yaklaştığını söyledi. Lampard, annesinin vefatı nedeniyle zor günler geçirdiğini ve Inter'e transfer olmaya çok yaklaştığını ancak bu kararından son anda vazgeçtiğini söyleyerek, "Geçtiğimiz yaz takımdan ayrılmayı ciddi ciddi düşünüyordum. Annem maçlarda tribünde olurdu. Onsuz oynamayı kabullenemiyordum. Onunla çok şey yaşardık Londra'da. O yüzden Londra'da oynamak benim için anlamsız geliyordu. Ancak bunun çözüm olmadığını anladım" dedi.
Lampard, Inter'e saygısızlık etmek istemediğinin altını çizdiği açıklamasında, "Inter'e saygısızlık etmek istemiyorum. Onlar çok büyük bir kulüp ve bunu herkes biliyor. Mourinho hakkımdaki düşüncelerimi de herkes biliyor. Ancak Inter'e transfer olsaydım sadece annemin ölümü üzerine bu transfer gerçekleşmiş olacak ve ben yanlış bir karar verecektim" diye konuştu.
Del Piero_10
01.Şubat.2008, 00:26
Defansını güçlendirmek isteyen Luciano Spalletti, Lecce'den Diamoutene'yi kadrosuna kattı.
Malili milli oyuncu Souleymane Diamoutene, sezon sonuna kadar Roma'ya kiralandı.
Panucci'nin ayrılmanın eşiğine gelmesinden sonra, başkent ekibi, defansına takviye yapmak için hiç zaman kaybetmedi. Bir süredir Lecce ile görüşmeleri sürdüren Roma, bu transferi gerçekleştirmeyi başardı.
Diamoutene'yi kiralayan sarı kırmızılılar, oyuncunun performansından memnun kaldıkları takdirde, bir sonraki transfer döneminde satın alma opsiyonunu da ellerinde bulunduruyor olacaklar.
2006'da Udinese'den Lecce'ye geçen Diamoutene, birçok kulübün kıskacında bulunuyordu. Ancak elini çabuk tutan Roma, oyuncuyu kadrosuna katmayı başardı.
Şampiyonlar Ligi'ndeki Arsenal eşleşmesi öncesi takımını güçlendirmeye çalışan Spalletti, bu hamleyle bir adım atmış oldu.
GeNç KaRTaL
01.Şubat.2008, 00:59
AMAURI RÜYASI BİTTİ!
İtalyanların, Juventus'un başarılı golcüsü Amauri'yi Milli takımlarında oynatma hayali suya düştü.
Brezilya Milli takım teknik direktörü Carlos Dunga, Sevillalı Luis Fabiano'nun sakatlanması üzerine forvet hattı için Amauri'yi kadroya dahil etti. Böylece Çizme'de vatandaşlık bekleyen Amauri'nin, İtalya Milli takımında forma giyme şansı kalmadı.
İtalya ile Brezilya, 10 Şubat'ta Londra'da, Emirates Stadı'nda bir hazırlık karşılaşması yapacak.
KAYNAK: WWW.HİTFUTBOL.COM
GeNç KaRTaL
04.Şubat.2008, 03:06
Milan çıkışını devam ettiriyor.Lazio'yu 3-0 gibi net bir skor ile geçtik.Rakiplerin puan kaybettiği haftayı baya karlı kapattık.Ayrıca Beckham'da gün geçtikçe ağırlığını koymaya başladı.2 asist yaptı son maçta..Mart'ta ayrılacak olması üzüntü verici,ayrılmama ihtimali umut verici..
KaPaLı
04.Şubat.2008, 03:08
Şemsi Beckhamın kalması için herşeyi yapcz demişti başkanları. UEFA kadrosunada alınmış.
El Comandante
04.Şubat.2008, 03:09
Beckham beklenenin aksine Milan'da catir catir oynuyor futbolunu.Takima olan katkisi müthis ...
Varonil
04.Şubat.2008, 04:11
Son Lazio maçında da takımın aldığı galibiyete damga vurdu gerçekten.Galaxy'de geçen sessiz döneminin ardından Milan'da 2.baharını yaşıyor ..
GeNç KaRTaL
04.Şubat.2008, 06:55
Şemsi Beckhamın kalması için herşeyi yapcz demişti başkanları. UEFA kadrosunada alınmış.
Evet biliyorum İsmail abi.Ancelotti'de Beckham onun hakkındaki düşüncelerimizi biliyor diye bir açıklamada bulunmuştu.Tabii iş L.A.Galaxy'e bakar.Aslında Beckham kalmakta ısrarlı olursa ki olmaması için hiç bir neden yok Beckham Milan'da kalabilir.Kalma ihtimali umut verici derken kastetmek istediğimde buydu zaten.:)
KaF KeF
04.Şubat.2008, 07:02
Fabio Quagliarella'nın Napoli'ye attığı gol müthişti bu hafta..
KaPaLı
04.Şubat.2008, 07:36
Aslında şöyle birşey var LA GaLaxy kulubunun izin vermemesinden çok sponsorlar izin vermiyo. Beckham sayesinde stadlara gelen insan sayısının çok artmasından dolayıda böyle birşey yapıyolar. Haklılarda ama Beckham kendini göstermek istiyosa Milanda kalmalı.
Gözden ırâk olan gönüldende ırâk olur der atalarımız. Beckham içinde aynısı geçerli sanırım.
Alicanfmfan
04.Şubat.2008, 09:51
Beckham'ın Milan'a baya bir katkısı oldu.
tarikko
05.Şubat.2008, 19:10
Ocak ayında kiralık olarak Los Angeles Galaxy'den Milan'a transfer olan David Beckham, şu ana kadar ki performansıyla futbolseverleri adeta büyülüyor. Onun ortaya koyduğu futbol nedeniyle şimdiden pek çok Milan taraftarı İngiliz yıldızın kulüpte kalarak uzun süre forma giymesini istiyor.
Milan ile Glasgow Rangers arasında oynanan ve 2-2 sonuçlanan hazırlık maçının ilk yarısında forma giyen Beckam, maç sonrasında Milan resmi sitesine çarpıcı açıklamalarda bulundu; "Los Angeles Galaxy ile kontratım olduğunu biliyorum, ancak Milan'da uzun süre forma giymek istiyorum. Takım arkadaşlarım ve teknik direktörümle çok iyi anlaştığım için burada kalmayı arzu ettiğimi yöneticilere aktardım."
Eski Real Madridli yıldızın kulüpler arasındaki anlaşma gereğince 9 Mart 2009'da Milan'dan ayrılıp Los Angeles Galaxy yolu tutması gerekiyor, ancak görünen o ki Becks'in gönlü bunu istemiyor.
Görünüşe göre şu anda top LA Galaxy ve Milan yöneticilerinde. Eğer iki taraf anlaşırsa, Beckham'ı daha uzun süre kırmızı siyahlı formayla göreceğiz. Bu durum sadece Beckham'ın değil Milan Teknik Direktörü Ancelotti'nin de en büyük hayalleri arasında yer alıyor.
Bakalım 10 Mart 2009'da Beckham hangi takımda olacak .....
ShevAnil
05.Şubat.2008, 19:13
Milan'ın Kısmen Başlattığı Gençleştirme Operasyonuna Devam Etmesi Lazım ama Beckham Kalırsada Kötü Olmaz, gerek kendisi gerek milan için. :)
a.arıcı-11
05.Şubat.2008, 20:18
Beckham Milan'da kalmalı bence.Ama Galaxy'nin bunu kabul edeceğini pek sanmıyorum.
Aşk-ı Şehir
05.Şubat.2008, 20:28
Beckham 10 Mart 2009'dan sonra Milan'da olur.:)
nerazzuri
05.Şubat.2008, 20:42
Beckham resti çektiği anda çok kolay olur.
Deniz
05.Şubat.2008, 20:53
Beckham MiLan'ın şu an kiLit oyuncuLarından.Gidişatı tam formunda, kendi MiLan'da oynamaktan çok zevk aLıyor.Serkan'ın dediği gibi resti çektiği anda çok koLay oLur.
Del Piero_10
05.Şubat.2008, 22:53
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Manchester United’ın golcü oyuncusu Carlos Tevez’in Inter’in transfer listesinde olduğu iddia edildi.
Manchester United’daki geleceği belirsiz olan Arjantinli golcü oyuncu için, İtalyan temsilcisi Inter’in devreye girdiği iddia edildi.
United’ın teklif ettiği rakamları beğenmeyen Tevez, Dimitar Berbatov’un gelmesiyle geçen seneki kadar tercih edilen bir oyuncu olmamaya başladı. Tangocunun daha iyi bir teklif alacağı ve daha fazla forma şansı bulacağı bir takımla anlaşabileceği ifade ediliyor
Portekizli teknik direktörün başkan Massimo Moratti’ye Arjantinli golcünün alınması için bir rapor verdiği belirtildi.
Mario Balotelli ve Adriano ile sezon başından beri sıkıntı yaşayan ve Hernan Crespo’yu tercih etmeyen tecrübeli teknik adamın, Tevez’in Zlatan Ibrahimovic için ideal bir partner olacağına inandığı söyleniyor.
Bu ayın sonunda Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında Manchester United ile karşılaşacak olan Inter’in yöneticileri, İngiltere’de bulundukları dönem içinde oyuncunun menajeriyle de temasa geçmesi bekleniyor.
Manchester City, Chelsea ve Real Madrid’in de Arjantinli oyuncu için devreye girmeye hazırlandığı belirtiliyor.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Şubat.2008, 00:27
Ben Bi daha Amerika'ya gitmem :D Artık Galaxy benim için bitmiştir :p :p :p
Varonil
06.Şubat.2008, 00:33
Beckham Milano'ya ve Milan'da top toynamaya çabuk alıştı,Milan'daki performansı da gayet iyi.Milan'da kalmak Beckham için zor olmaz,kendisinin istemesi yeter ki istiyor da zaten.
KanaKe
06.Şubat.2008, 00:34
Para nerede Beckham orada
Fernando Gago
06.Şubat.2008, 02:34
Büyük ihtimalle İngiltere Milli Takımına da yeniden alınıp Rekor kıracak Beckham gitmek istememesi normal Burada her şey yolunda
Since-1907
06.Şubat.2008, 06:44
Perrotta Inter'e şans vermedi!
İtalyan Birinci Futbol Ligi Serie A takımlarından AS Roma'nın başarılı orta saha oyuncusu Perrotta, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Inter'e şans vermedi.
Manchester doğumlu Perrotta, La Gazzetta dello Sport'a verdiği demeçte, Avrupa Şampiyonlar Ligi ikinci turunda Inter-Manchester United eşleşmesinde kazanan tarafın, İngiltere ekibi olacağını iddia etti.
Kırmızı Şeytanlar'ın Premier Lig'de üst üste 7 maç kazandığına dikkat çeken Perrotta, Inter'in, bu maçta turu geçen taraf olamayacağını öne sürdü.
Deneyimli futbolcu, bu sezon
Avrupa Şampiyonlar Ligi finalinin, Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanacağını hatırlatarak, ''Sahamızda final oynamak istiyorsak, yapabileceğimizin en iyisini yapmalıyız'' dedi.
İkinci turda karşılaşacakları Arsenal'ın da güçlü bir takım olduğunu ifade eden Perrotta, bu maçta kusursuz oynamaları gerektiğini söyledi. Perrotta, bu sezon Liverpool ve Manchester United'ı kupanın favorisi olarak gördüğünü de sözlerine ekledi.
anil luque
06.Şubat.2008, 07:39
Bence de turu gecen taraf Manu olacak .. Kendılerı ıse fınal oynama konusnda fazla umutlanmazlarsa ıyı ederler..
tarikko
07.Şubat.2008, 20:53
Inter tarafından sezon sonuna kadar Chelsea'ye kiralanan Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma sonunda konuştu.
Quaresma, "Inter'e transfer olduğum için pişman değilim. Heryerde eleştiri alabilirsiniz. Bazı insanlar sizi sever, bazıları ise sevmez. Futbolda da , hayatta da bu böyledir" diyerek Inter taraftarının bir türlü kendisini sevmediğini vurguladı.
Portekizli oyuncu, Chelsea'ye kiraya verileceğini duyduğunda ise ikinci kez düşünme gereği duymadığını, kendisine böyle bir şans verildiği için çok mutlu olduğunu da sözlerine ekledi.
Maraton
Barca'da da yapamadın, Inter'de de. Suç kimde Quaresma? :D
Since-1907
07.Şubat.2008, 21:13
Quaresma çok bireysel düşünen bir oyuncu takımı yenikken hala solundan atıp sağından geç çabaları felan gösteriyordu doğal olarak taraftarda tepki gösteriyor bu hareketlerine
Fernando Gago
08.Şubat.2008, 03:59
İtalya Futbolunda var olamayacağı belliydi İingiltere ona iyi gelecektir
GodfatheR
08.Şubat.2008, 04:06
İtalya gibi Avrupanın en sert liginde yapamayacağı belliydi.İngiltere artık son şansı.Chelsea'yi de değerlendiremesse bir daha büyük takım forması zor görür.
El Comandante
09.Şubat.2008, 02:48
http://www.resimload.org/images/nck481nl89mxhqb087id.png
LİVORNO 3-0 Piacenza
Forza Livorno !
Fietra 10
09.Şubat.2008, 04:01
Livorno geri geliyor .. Bari'yi de yıllar sonra Serie-A'da görmek güzel olacaktır..:)
Del Piero_10
10.Şubat.2008, 20:37
Başarılı orta saha oyuncusu, Roma ile henüz sözleşme yenilemedi ve Inter’in bu yaz **uilani’ye imza attırmak için hamle yaptığı söyleniyor.
İtalyan orta saha oyuncusu Alberto **uilani’nin Roma ile olan sözleşmesi 2010'un Haziran'ında bitiyor ve sözleşmeyi uzatmak için yaz aylarından beri görüşmeler sürüyor.
Geçen haftalarda 24 yaşındaki yıldızın yeni sözleşmeye imza atmak üzere olduğu söylenmişti ama, şimdi iki taraf anlaşmaya öncekinden de uzak.
Dahası, Roma’nın 3-0 kazandığı Genoa maçından sonra **uilani, teknik direktör Spalletti’nin elini sıkmayı reddetmişti. İtalyan medyası, oyuncunun geleceğinin Roma’da olmadığını tartışmaya şimdiden başladı.
Inter iddiası
RomaGiallorossa.com’a göre, yaşanan olay sadece bir yanlış anlamaydı ve **uilani çoktan Spalletti ile arasını düzeltmişti.
La Gazzetta dello Sport’un bugünkü haberinde ise, bu olayın iki tarafın da artık kendi yoluna gideceğini ve **uilani için gözüken yolun Inter olduğunu yazdı.
Inter menajeri Jose Mourinho, uzun zamandır **uilani’nin hayranıydı. Bu transfer için, Inter’in en az 20 milyon avroyu gözden çıkarması gerekiyor ve Juventusla rekabet etmesi gerekiyor. Juventus da oyuncuyla ilgilendiğini açıklamıştı.
Del Piero_10
10.Şubat.2008, 20:39
1. İtalya 2-1 Brezilya
Stade Velodrome, Marsilya, 16 Haziran 1938
Üçüncü kez düzenlenen Dünya Kupası’na pek çok ülke çeşitli sebeplerden dolayı katılamamıştı. Hitler’in planlarına son rötuşları yaptığı sıralarda; İspanya’da iç savaş vardı. Ayrıca Avusturya, Uruguay ve Arjantin’de turnuvaya katılamamıştı. Brezilya ise ilk kez geldiği Avrupa’da Leonidas rüzgarıyla esiyordu. “Lastik” lakaplı futbolcu yarı final maçına kadar turnuvada 7 gol birden kaydetmişti. Ancak Brezilya teknik direktörü Ademar Pimenta yarı finaldeki İtalya maçı öncesi bu oyuncuya ilk on birde görev vermemişti. İtalya’nın fiziksel gücünden çekinen Pimenta’nın öğrencileri Gök Maviler'e 2-1 mağlup olmaktan kurtulamamıştı.
İtalya: Olivieri, Foni, Rava, Serantoni, Andreolo, Locatelli, Biavati, Meazza, Piola, Ferrari, Colaussi.
Brezilya: Walter, Domingos, Machado, Zeze Procopi, Martim Silveira, Alfonsinho, Lopez, Luizinho, Peracio, Romeo, Patesko.
2. Brezilya 4-1 İtalya
Azteca Stadı, Mexico City, 21 Haziran 1970
Pele’nin yıldızın parladığı Dünya Kupası olarak bilinen 1970 Dünya Kupası, tam bir Pele şova sahne olmuştu. Turnuva boyunca dört gol atan, altı da asist yapan Pele, İtalya ile oynanan final maçında da takımının ilk golünü atmış; bu gol ayrıca Brezilya’nın Dünya Kupaları’nda attığı 100. gol olmuştu. İlk yarı bitmeden İtalyanlar beraberliği Boninsegna ile bulmuş ancak ikinci yarı tamamen bir Brezilya şovuna sahne olmuştu. Gerson ceza sahası dışından attığı golle skoru 2-1’e getirmiş, turnuvadaki 7. golünü kaydeden Jairzinho da farkı ikiye çıkarmıştı. Skoru ise Carlos Alberto belirlemişti 4-1.
Brezilya: Carlos Alberto, Brito, Gérson, Piazza, Everaldo, Tostão, Clodoaldo, Rivellino, Pelé, Jairzinho.
İtalya: Albertosi, Rosato, Burgnich, Facchetti, Cera, Bertini, De Sisti, Riva, Domenghini, Mazzola, Boninsegna.
3. Brezilya 2-1 İtalya
Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti, Buenos Aires, 24 Haziran 1978
1978 final maçının bir önceki günü üçüncülük dördüncülük maçına çıkan Brezilya ve İtalya arasında oldukça zorlu bir mücadele oynandı. İtalya’nın kadrosunda dört yıl sonra kazanılacak kupanın kadrosunun çekirdeğini oluşturan Dino Zoff, Paolo Rossi, Antonio Cabrini, Gaetano Scirea ve Claudio Gentile bulunuyordu. Brezilya ise bu turnuvayı Nelinho’nun attığı muhteşem frikik golleriyle hatırlıyordu.
Franco Causio’nun ilk yarının bitimine yedi dakika kala attığı kafa golüyle İtalya 1-0 öne geçti. 64’te Nelinho muhteşem sağ ayağını kullanarak Dino Zoff’u mağlup etmeyi başardı ve skoru eşitledi. Bitime 18 dakika kala Dirceu’nun harika volesiyle Brezilya 2-1 öne geçmeyi başardı ve turnuvayı üçüncü tamamlamayı başardı.
Brezilya: Leao, Oscar, Amaral, Cerezo, Dirceu, Nelinho, Rodrigues Neto, Batista, Gil, Mendonca, Roberto Dinamite.
İtalya: Zoff, Cabrini, Cuccureddu, Gentile, Maldera, Scirea, Antognoni, Sala, Causio, Bettega, Rossi.
4. İtalya 3-2 Brezilya
Sarria Stadı, Barselona, 05 Haziran 1982
Dünya Kupası tarihinin en çok hatırlanan maçlarından biri olan karşılaşmada, İtalya beşinci dakikada Rossi ile 1-0 öne geçti.
Ancak Brezilya kaptanı Socrates, Zico ile yaptığı verkaç sonrası enfes bir gol atarak skoru eşitledi. Devre bitmeden, Rossi takımını bir kez daha öne geçirdi: 2-1.
İkinci yarıda sahneye çıkan Falcao, İtalyan defansının arasına sızmayı başardı ve skoru tekrar eşitledi: 2-2. Ama Rossi daha bitmemişti. Bitime on dakika bir kez daha sahneye çıkan golcü, takımının ve kendisinin üçüncü golünü atarak maçın skorunu ilan etti: 3-2.
Brezilya: Valdir Peres, Leandro, Oscar, Luisinho, Junior, Cerezo, Socrates, Eder, Falcao, Serginho, Zico
İtalya: Zoff, Cabrini, Scirea, Gentile, Collovati, Antognoni, Oriali, Tardelli, Conti, Graziani, Rossi
5. Brezilya 0-0 İtalya
Pasadena Rose Bowl, Los Angeles, 17 Haziran 1994
Amerika 94 finali beklentileri karşılamayan bir maça sahne oldu. İtalya’yı finale taşıyan üçlü olan Roberto Baggio, Paolo Maldini ve Franco Baresi’nin final maçı öncesi hafif sakatlıklarının bulunması gök mavilileri bu maçta oldukça zorladı. Brezilya’yı ise finale Romario ve Bebeto taşımıştı.
Taktik mücadelesi şeklinde geçen maçın galibini ancak penaltı atışları belirledi.
Bu finalden birkaç yıl sonra açıklamalarda bulunan Roberto Baggio, “Övünmek gibi olmasın ama kariyerim boyunca çok az penaltı kaçırdım” demişti.
Dördüncü Dünya Kupası’na kaldıran Brezilya, bu zafere Roberto Baggio’nun kaçırdığı penaltı ile ulaştı.
Brezilya: Taffarel, Jorginho, Branco, Aldair, Marcio Santos, Mauro Silva, Dunga, Mazinho, Bebeto, Zinho, Romario
İtalya: Pagliuca, Bennarivo, Maldini, Baresi, Mussi, Albertini, Baggio, D., Berti, Donadoni, Baggio, R., Massaro
goal.com
Lionel Andres Messi
11.Şubat.2008, 01:44
Ronaldinho: “İtalya’ya golüm var”
Ronaldinho, hâla Serie A’da Inter’i yakalayabileceklerini düşünüyor. Brezilyalı yıldız ayrıca bugün Londra’da oynanacak maç öncesi İtalya’yı uyardı.
Bu akşam Londra’da Emirates Stadı'nda karşılaşacak olan İtalya ve Brezilya, 1997’den beri karşı karşıya gelmedi. Milan'lı Ronaldinho’nun, Brezilya’da ilk 11 başlaması bekleniyor.
"Kendimi Barca'da olduğumdan daha iyi hissediyorum"
Ronaldinho, Ancelotti tarafından dört maç yedek tutulduktan sonra bu maçta eleştirmenleri yanıltmak istiyor. La Gazzetta dello Sport’a konuşan Ronaldinho, şunları söyledi:
"Şu an kendimi formda hissediyorum ve Milan’da sıkı çalışıyorum. Barcelona’da olduğumdan daha iyi hissediyorum"
“Eğer daha fazla oynarsam kendimi ispatlayabilirim. Bu maçta formumu herkes görecek ve söz veriyorum, en az bir gol atacağım”
"Serie A çok zor"
Inter, pazar akşamı Milan’la karşılacak. Bu maçta alınacak bir galibiyet ile Milan farkı beş puana indirebilir.
“Sezonun bitmesine daha vakit var. Farkı azaltmak çok önemli”
“İtalya Ligi çok zor ve en zayıf takımlardan bile puan almak zor oluyor”
goal.com
fmsmyrna
11.Şubat.2008, 16:24
İtalya’nın en ünlü kulüplerinden FC Juventus, son iki yılda yaklaşık 1 milyon 400 bin taraftar kaybetti.
Stage Up ve Ipsos tarafından, İtalya’nın en önemli haftalık spor dergilerinden Guerin Sportivo için yapılan araştırma, FC Juventus'un taraftar kaybetmesinde, Siyah-beyazlı kulübün futbol skandallarına karışması ve aldığı ceza nedeniyle 2006-2007 sezonunda Serie B'de top koşturmak zorunda kalması belirleyici bir rol oynadığını ortaya koydu.
Araştırmanın ayrıntıları, Guerin Sportivo dergisinin yarın piyasaya çıkacak yeni sayısında yayımlanacak. Dergi yetkilileri, araştırma sonuçlarının bir bölümüne ilişkin bugün kısa bir açıklama yapmakla yetindiler. Açıklamaya göre FC Juventus'un 2004-2005 sezonunda 8 milyon 420 bin olan taraftar sayısı, son 2 sezonda yaklaşık yüzde 17'lik bir azalmaya maruz kaldı. Buna göre FC Juventus'un 2006-2007 sezon sonu itibarıyla taraftar sayısı, 7 milyon 20 bine indi. Aynı dönem itibarıyla AC Milan'ın taraftar sayısında yüzde 33'lük, FC İnter'de ise yüzde 14'lük bir artış yaşandı. AC Milan artış yüzdesindeki fazlalık nedeniyle, taraftar sayısı itibarıyla FC İnter'i geride bıraktı.
Bu gelişmeler sonucunda AC Milan'ın taraftar sayısının 4 milyon 830 bin, FC İnter'in ise 4 milyon 320 bin olduğu kaydedildi. Araştırmaya göre Serie A'da, son iki sezonda ACF Fiorentina ve US Palermo taraftar sayısını arttıran, Cagliari, AS Roma ve SS Lazio ise taraftar sayısında düşüş yaşayan takımlar arasında yer aldılar.
AA
eXcitinG
11.Şubat.2008, 16:38
İnter başkanı paraLarı basıp taraftarLarı da mı topLamaya başLadı ne yaptı :D
deniz.91
11.Şubat.2008, 21:55
Lippi dönmeli bencede
YusufT
11.Şubat.2008, 22:15
Küme düşürülmenin tek iyi yönü taraftarlar ve futbolcular içinde sahtekar ve çürük olanların elenmiş olması.
Bak Trezequet'e.. takimdan ayrilmadi, Buffonda ayni.
http://i.media.goal.com/g/35950_news.jpg
Sampdoria başkanı Riccardo Garrone, Cassano’nun büyük bir takıma gitmesini engelleyemeyecek gibi gözüküyor.
Ara transfer yeni sona ermiş olmasına rağmen şimdiden kulüplerin yazın kimi alacaklarıyla ilgili haberler basında yer almaya başladı.
TuttoJuve.com’un haberine göre Juventus, Cassano’yu önümüzdeki yaz kadrosuna katmak istiyor. Sampdoria başkanın da bu sefer transferi engelleyemeyeceği belirtiliyor.
Ancak bu söylentiler Juve’nin genç yıldızı Giovinco’nun takımda nasıl yer bulacağı konusunda şüpheler uyandırmaya başladı.
Juventus başkanı genç oyuncularına ileride şans tanıyacaklarını söylese de Sampdoria’nın golcüsünü de takımında görmek istiyor.
Bu sezon Del Piero, Amauri ve Ia quinta’nın arkasında yedek kalan ve Trzeguaet’in de iyileşmesiyle ilk on bir şansı giderek azalan Giovinco’nun gelecek sezon takımdan ayrılabileceği söyleniyor.
Kaynak:Goal
Fernando Gago
12.Şubat.2008, 04:57
Juve böylesine saçma bir iş yapmaz
nerazzuri
12.Şubat.2008, 04:58
Cassano'nun bence büyük bir takıma gitmemesi lazım. Sampdoria tam ona göre bir takım Juventus'ta geçmişdeki gibi kaybolabilir, bence ders çıkarmış olması lazım.
Del Piero_10
12.Şubat.2008, 21:48
Sezon sonunda gönderileceği iddia edilen Milan teknik direktörü Carlo Ancelotti’nin yerine, İtalya Milli Takımı eski teknik direktörü Donadoni’nin getirileceği belirtiliyor.
Son 7 yıldır takımın aşında olan tecrübeli teknik direktörün, bu sene yapılan büyük transferlere rağmen sezon sonunda şampiyonluk yaşamaması halinde takımdan gönderileceği belirtildi.
Lider Inter’in 8 puan gerisinde 3. sırada yer alan Milan, sezon başından beri büyük maçlarda sıkıntılar yaşıyor. Pazar günü oynanacak Inter derbisinin, bir anlamda Ancelotti için kader maçı olacağı ifade ediliyor.
Sezon sonunda İtalyan teknik direktörün Milan’dan ayrılacağı ve kısa süreliğine Chelsea’nin başına getirilen Guus Hiddink’in yerini alacağı da gelen haberler arasında yerini alıyor.
Milan’ın şimdiden seneye takımın başına geçecek teknik direktör için arayışa başladığı belirtiliyor. Son aday ise, İtalya Milli Takımı eski teknik direktörü Roberto Donadoni.
Euro 2008’de yaşanan başarısızlıktan sonra görevine son verilen 45 yaşındaki teknik direktör bu sezonu çalışmayarak geçiriyor. Diğer bir aday Leonardo’nun da ismi kulislerde sıklıkla geçiyor.
Cyzio
13.Şubat.2008, 14:32
O vazgeçenler zate gerçek taraftar değil.Taraftar kötü günde belli olur.Bunları dert etmeye bile değmez..
Roberto Baggio
13.Şubat.2008, 23:25
Juventus taraftar kaybetmez bu mümkün değil Juve'nin sadece büyüklüğü hasar gördü artık yıldızların Juventus'u tercih edeceğini düşünmüyorum..
Nedvedmania
13.Şubat.2008, 23:49
Bu bizim taraftar kaybetmiş halimiz ise ohooo :D
Del Piero_10
14.Şubat.2008, 00:07
Taraftar kaybetmekten çok safra atmak diyebiliriz.
Fıratcan Alçınkaya
14.Şubat.2008, 01:51
Inter i Lippi bile şampiyon yapamadı ama gizli güçler yaptı :n: ayrıca Juveden ayrılanların hali içler acısı hepsi 1000 pişman 1 Zlatan var oda kişiliksiz biri olduğunu Bosna daki akrabaları bile belirtmişti.. Ama o daha genc ilerde görürüz sonunu... Aslen Juveli olmayanlar şampiyonluk için tutanlar bırakmıştır buda önemli değil....
Del Piero_10
14.Şubat.2008, 03:25
Zarate’yi beş yıl daha Lazio’da tutacak sözleşme nihayete ermek üzere.
Mauro Zarate’nin kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Sergio, santrforu beş yıl daha Lazio’da tutacak sözleşmede anlaşmaya vardıklarını doğruladı.
Arjantinli santfor, Lazio’da Al Sadd takımından kiralık olarak oynuyor. Lazio başkansı Claudio Lotito, Zarate’yi takımda tutmak için uzun zamandır uğraşıyordu. Oyuncuyla yapılan görüşmeler, Zarate’nin daha iyisini istemesi yüzünden sıkıntıya girmişti. Şu an anlaşılmış gibi gözüken sözleşmeye bakılırsa, başkan Lotito elinden geleni yapmış.
"El sıkıştık"
Il Corriere Dello Sport’a konuşan Sergio Zarate, şunları söyledi:
"El sıkıştık ve bu benim için sözleşmeden daha önemli. Taleplerimizi değiştirmeyeceğiz. Eğer, Lotito sözünde durursa Mauro, Lazio’da kalacak. Ama yine de, Mauro’yu Al Sadd’dan almak, Lazio’ya kalmış."
"Tek eksik imza"
Sergio Zarate’nin sözlerine karşılık veren Lotito, Zarate ile anlaşmaya çok yakın olduklarını söyledi.
“Zarate, bizimle kalacak. Şu an için tek eksik, imza”
Yapılan centilmenlik anlaşmasına göre, Lotito, şimdi Arap kulübü Al Sadd’ı ikna etmek zorunda. Al Sadd’ın ise Zarate için 20 milyon avro isteyeceği konuşuluyor.
Del Piero_10
14.Şubat.2008, 03:26
Antrenman sonrasında imza vermek istemeyen Panucci, Romalı taraftarların hışmına uğradı.
Christian Panucci’nin Roma’da gördüğü kabuslar, eleştiriler devam ettiği sürece sona ermeyecek gibi gözüküyor. Bu sefer oyuncuyu eleştirenler, Roma taraftarları.
İdmandan ilk ayrılan oyuncu olan Panucci, antrenman sonrası imza almak ve fotoğraf çekilmek isteyen taraftarların isteklerini yerine getirmeyince, Romalı taraftarların tepkisiyle karşılaştı.
Romanews.eu adlı internet sitesinin haberine göre; Panucci’ye karşı oldukça sert konuşan bir bayan taraftar; oyuncunun kulübe karşı olan tavırlarının nedenini sordu. İtalyan oyuncunun tavrını değiştirmesi gerektiğini belirten taraftar, kulübe biraz saygı göstermesini istedi.
Otomobilinin içindeyken konu hakkında kısa süreli bir reaksiyon gösteren oyuncu, “Daha sonra konuşacağım” diyerek uzaklaştı.
Atalanta maçının hazırlıklarını sürdüren Roma, oldukça hareketli bir gün yaşadı. Pazar günü oynayacağı maç için Atlanta’ya gidecek olan başkent ekibinde tek hedef, üç puanla dönmek.
Del Piero_10
14.Şubat.2008, 03:27
Juventus idmanına sürpriz bir ziyaret yapan Hollandalı yıldız Edgar Davids, siyah beyazlıların eski günlerine dönmesi için biraz daha sabır gösterilmesi gerektiğini belirtti.
Marcello Lippi döneminin en önemli oyuncularından olan Edgar Davids, Juventus’un idmanını seyretti ve siyah beyazlı kulübe zaman verilmesi gerektiğini söyledi.
Hollanda’da alt liglerden birinde forma giyen Davids, sıcak davranışlarıyla antrenmana neşe kattı. Özellikle David Trezeguet ve Mauro Camoranesi ile çok samimi gözüken 35 yaşındaki oyuncu, bir süre de idmanı izledi.
Tuttusport’a konuşan Hollandalı yıldız, “Juventus’u ve İtalyan ligini devamlı takip ediyorum. Juventus taraftarları biraz daha sabırlı olmalılar çünkü sürekli kazanacak bir takımı yeni baştan kurmak pek de kolay bir iş değil. Genç oyuncuların da oldukça iyi olduklarını düşünüyorum ancak onların da biraz daha zamana ihtiyaçları var,” dedi.
Veliahtının kim olacağı sorusuna diplomatik bir cevap veren Davids, “Bu tarz karşılaştırmalara girmeyi sevmiyorum,” diye cevap verdi.
Del Piero_10
14.Şubat.2008, 13:54
Milan'ın Livorno'yla 1-1 berabere kaldığı maçın 56. dakikasında oyuna girdikten birkaç dakika sonra rakip ceza sahası içinde kimsenin müdahelesi olmadan yere yığılan Ronaldo, gözyaşları içinde kenara alındı.
Hemen hastaneye kaldırılan Ronaldo'nun sol diz tendonunun tamamen dağıldığı ve oyuncunun cerrahi müdaheleye ihtiyaç duyduğu gelen ilk haberler arasındaydı.
31 yaşındaki futbolcu daha önce de 1998 ve 2000 yıllarında sol dizinden sakatlık geçirmişti.
Ronaldo'nun ameliyattan sonraki rehabilitasyon sürecini çabuk atlatsa bile böylesi ağır bir sakatlığın ardından sahalara dönme ihtimali oldukça düşük görünüyor. Ayrıca, Ronaldo'nun dizinin zayıflığı hesaba katıldığında böyle bir geri dönüş çabasının ciddi riskler taşıyacağı da gelen haberler arasında.
Geçtiğimiz günlerde sezon sonunda futbolu bırakmayı düşündüğünü açıklayan Ronaldo'nun bu sakatlıktan sonra kararını kesinleştirmesi bekleniyor.
Ancelotti: "Oynayacak durumdaydı"
Öte yandan, Ronaldo'yu tam iyileşmeden sahaya sürdüğü gerekçesiyle eleştirilen Milan teknik direktörü Carlo Ancelotti ise, ilk açıklamasında, "Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Ama Ronaldo oynadıysa, bu oynayacak durumda olduğu içindir. Biz aptal değiliz ki oyuncuyu riske atalım. Seedorf, Kaka ve Pato'nun yokluğunda oyuna sokacağım başka bir oyuncum yoktu," diye konuştu.
Ronaldo'nun sakatlığının tüm camiayı çok üzdüğünü de belirten İtalyan teknik adam, "Şimdiden kariyerinin sona erdiğini söyleyemem. Bunu zaman gösterecek. Şu anda tek yapmamız gereken soğukkanlılığımıszı koruayarak bekleme," dedi.
Amelia: "Korkunç bir sesti"
Sakatlık anında Ronaldo'nun yakınında olan Livorno kalecisi Amelia ise, Brezilyalı oyuncunun dizinden gelen korkunç sesi duyduğunu söyleyerek, "Ronaldo'nun dizinden gelen sesi duyamazsınız belki ama ben duydum," dedi.
Milan asbaşkanı Adriano Galliani ise Ronaldo'nun sakatlığının çok ciddi olduğunu belirterek, "Sahalardan ne kadar uzak kalacağı henüz belli değil, bütün testler yapıldıktan sonra durum netleşecek ancak sol diz tendonunda ciddi bir sorun olduğu doğru," dedi.
Ronaldo'nun durumuna ilişkin olarak bir açıklama yapan Milanlı yönetici Leonardo, "Sakatlığının ne denli ağır olduğunu anladı. Bana, 'Geçen seferki gibi oldu' dedi. Bana moral olarak ne durumda olduğunu soruyorsunuz. Sizce ne durumdadır..." şeklinde konuştu.
Ancelotti: "Herkes hastaneye gitti"
Ronaldo'nun durumunu değerlendiren ikinci isimse, Teknik Direktörü Carlo Ancelotti oldu. Açıklaması sırasında olayın şokunu henüz atlatamamış gibi görünen İtalyan çalıştırıcı, "Hepimiz, Ronaldo'nun başına gelenden ötürü çok üzgünüz. Onun için endişeleniyoruz. Kariyerinin sonu mu değil mi, bu konuda konuşmak istemiyorum; zira ne olup olmayacağını zaman gösterecek. Biz onun yanında olacağız; onu destekleyeceğiz. Bütün oyuncularım maçtan sonra stadı terkederek hastaneye onu görmeye gittiler. Bu iyi bir şey. Onun yanında olduğumuzu bilecek. Bu da çabuk toparlanması için ona yardımcı olacak" dedi.
Galliani: "Bu çok ağır geldi"
Milan Asbaşkanı Adriano Galliani de Brezilyalının sakatlığıyla ilgili açıklamada bulunanlar arasındaydı. Tecrübeli yönetici, "Sakatlığı, önceden zedelenen diziyle doğrudan ilgili değilse de çok ağır. Sahada oyuncularımızın konsantrasyonu bozuldu. Soyunma odasında ortam gerçekdışıydı. Ronaldo gibi bir şampiyonun başına büyük kazalar gelmesi, herkes için çok ağır oluyor" diye konuştu.
eXcitinG
14.Şubat.2008, 14:25
İLk sakatLığının ardından ikinci kez sakatLandığı anda daha futboLu bırakması gerekiyordu. O ısrar etti, zorLadı ve bu haLLere geLdi. Büyük bir yıLdız daha kaydı...
fmsmyrna
14.Şubat.2008, 15:01
En sevdiğim futbolcudur Ronaldo gerçekten çok üzücü bu durum onun gibi bir golcüyü bir daha görememek
mert_fox
14.Şubat.2008, 15:12
Çok üzücü bir durum.Geçmiş olsun Ronaldo ya.Umarım bir ihtimal iyileşir ve sahalara geri döner.
canavar20
14.Şubat.2008, 15:43
Çok üzüldüm şimdi.:(
Burak Duran
14.Şubat.2008, 16:15
zaten cok zorlamisti sonunda olacagi buydu yazik oldu
Sheriff
14.Şubat.2008, 17:03
Off off off, Dünya'ya gelmiş sayılı golcülerden biri, futbol oynamak için herşeyi yaptı, zaman zaman acımasızca eleştirildi, kilolarıyla dalga geçildi, yaşanabilecek hertürlü kötülüğü yaşadı, inanılmaz üzüldüm hatta tüylerim diken diken oldu haberi okurken.. Ama bunun yanında futbolda güzel olan herşeyide yaşadı, kişisel alanda kazanabileceği her türlü başarıyı kazandı, bu durumda artık sanırım elveda Ronaldo demekten başka birşey kalmadı.. Çok özleyeceğim onu ve aynı Zidane'de olduğu gibi gözlerim yıllarca yeni Ronaldo'yu arayacak..Evet artık oynayabileceğini sanmıyorum.. 3 sakatlığında aynı yerden aynı şekilde olması buna işaret..
Elveda Ronaldo, ama keşke vedan bu şekilde olmasaydı..
Mr.CordiaL
14.Şubat.2008, 17:34
Çok üzücü bir haber. Ronaldo gibi bir ismin vedası böyle olmamalıydı ...
Fernando Gago
14.Şubat.2008, 17:38
Çok yazık harbiden böyle bir yıldızı doya doya izleyemiyoruz
Fıratcan Alçınkaya
14.Şubat.2008, 17:47
yazık oldu iyi bir golcü daha bitti...
El Comandante
14.Şubat.2008, 17:49
Cok yazik olmus.Futbol tarihinin gelmis gecmis en büyük golcülerinden biriydi Ronaldo.Böyle bir veda degil de,Krallara yakisir bir veda bekliyordum Ronaldo´dan.
Yine de onu izlemis olmak bile mutluluk verici benim icin.
Nedvedmania
14.Şubat.2008, 18:05
Taraftar kaybetmekten çok safra atmak diyebiliriz.
işte en iyi yorum budur :)
tarikko
14.Şubat.2008, 18:44
Tecrübeli savunma oyuncusunun sakatlığının tekrarlaması Milan teknik heyetinde hayal kırıklığı yarattı. Oyuncunun ağrılarının arttığı ve antrenmanlara katılamadığı belirtildi.
Milan sağlık heyeti iyimserliğini kaydetmek istemese de, tedavi sürecinin uzun süreceği hatta başarılı oyuncunun kariyerini tehlikeye atabileceği belirtiliyor.
Ameliyat olma ihtimali yüksek olan Nesta’nın yeşil sahalara dönmesi noktasında büyük soru işaretleri oluşuyor. Durumun değerlendirmesinin birkaç gün süreceği, sağlık ekibi ve Nesta’nın birlikte bir karar verecekleri ifade edildi.
Tedavi için gittiği Amerika’dan döndükten sonra resmi bir maçta forma giyme fırsatı bulamayan savunma oyuncusunun, Inter maçında da oynama ihtimalinin zor olduğu belirtildi.
Goal
Sheriff
14.Şubat.2008, 21:12
Doktorların ve yetkililerin açıklamalarına göre 8-10 ay sonra Ronaldo tekrar oynamaya başlayacak.. Ancak Ronaldo henüz kesin kararını açıklamamış..
Tekrar oynamasını tabiki çok isterim ancak sakatlandığında çok kilo almıştı, bu sakatlığın ardından üstüne daha da ekleme ihtimali var.. Eğer kilolarından kurtulursa ancak ozaman futbola eskisi gibi dönüş yapma ihtimali var.. Ne olursa olsun Ronaldo'nun dünya futbolunda çok çok önemli bir yeri var, eskisi gibi dönmesini eminim herkes ister..
Sakatlık anı
http://www.youtube.com/watch?v=1KXkGn8ukXg
İnanılmaz kariyerinden fizik kurallarını alt üst edecek hareketler..
http://www.youtube.com/watch?v=ooxesOY-ERw
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Şubat.2008, 21:38
Gerçektende süper bir defans,hatta en iyilerden :) Ama Dünya Kupası maçından başlayan sakatlığı onun kariyerini kararttı...İnşAllah sahalara dönebilir...
Redrum
14.Şubat.2008, 21:55
Dünyanın en iyi defansının kariyerinin böyle bitmesini istemem..
mr.green
14.Şubat.2008, 22:42
Çok kötü bir durum. Üzüldüm Ronaldo'ya.
R9 bir markadır. Gerçekten çok üzüldüm :(
RaSenGan
15.Şubat.2008, 00:56
Üzücü bir haber.Onun gibi golcü çok zor bulunur.
Del Piero_10
15.Şubat.2008, 16:48
Kurallar gereği kulübünde sürekli forma giydiği halde milli takıma sakatlık bahanesiyle katılmayan bir oyuncunun bir sonraki maça çıkmaması gerekiyor.Milli takıma sakat olduğu gerekçesiyle gitmeyen Materazzi Catania karşısında sahadaydı.
Moratti kendisine sorulduğunda ''İtalya'da birçok dostumuz var'' diyerek geçiştirdi.
"We have many friends around Italy - this is one of them"
goal.com
nerazzuri
15.Şubat.2008, 17:46
1 yıl sahalardan uzak kalacağı açıklanmış :(
RoNNiE91
15.Şubat.2008, 17:53
Geçmiş olsun.Üzücü bir durum.Allah şifa versin.
anil luque
15.Şubat.2008, 19:19
demek ki bundan sonra ''abi yok böyle bir gol'' diyemeyeceğiz.. daha önce hiçbir topçuya bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum pascal nouma bizden gittiğinde bile bu kadar üzülmemiştim umarım bir mucize olur ve tekrar onu o inanılmaz gollerini izleriz..
Redrum
15.Şubat.2008, 19:35
valla üzülmedim bence çok abartıyosunuz tama ronaldo bir marka, zamannıda neler neler yapmış ama şu an bi olay yok kendisinde bence? Eskiden olan şeyleri de zaten sakat olmasa da yine göremeyeceğiz onun için gençlerin önü açıldı diyorum.. güle güle ronaldo.
Vieri
15.Şubat.2008, 22:48
Kulüple olan kontratını iki sene daha uzatan siyah beyazlıların sportif direktörü Alessio Secco, Cassano ile ilgilenmediklerini fakat Diego’yu kadrolarına katabileceklerini söyledi.
http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/29160
Bu mesaj Turksportal Haber Merkezi v0.5b tarafından otomatik oluşturulmuştur.
Vieri
15.Şubat.2008, 22:50
Sakatlığı yüzünden uzun zamandır forma giyemeyen Milan’ın haşarı futbolcusu Gennaro Gattuso, takım arkadaşlarıyla girdiği iddia yüzünden canlı salyangozu yemek zorunda kaldığını anlattı.
http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/29162
ogcj_me
16.Şubat.2008, 02:53
Ronaldo aldı paraları paçayı kurtardı ama kimsenin sakatlığı gururumuz olmadığı gibi üzüntümüzde olamaz
RaSenGan
16.Şubat.2008, 06:02
Dakika 55 2-0 gerideyiz.:(
Deniz
16.Şubat.2008, 06:08
3 geliyordu, Milan ucuz kurtuldu.
RaSenGan
16.Şubat.2008, 06:19
2-1 oldu Pato.Dk 71..Hadi bir gol daha.
El Comandante
16.Şubat.2008, 06:48
Mac 2-1 bitti. Macin genelinde Inter daha iyiydi ama Milan son 20 dakika da baya bunaltti Inter'i.
Adriano elle gol atmaktan baska tek olumlu bisey yapmadi. 4 tane %100 lük pozisyonlari kacirdi. Bosuna bidon ödülü vermemisler buna. Bidon lakabi bunun icin az kalir ...
Inter sampiyon oldu diyebiliriz, bundan sonra kimse durduramaz onlari ...
Katılıyorum Baran'a Inter artık M.United maçlarını düşünmeye başlayabilir.
nerazzuri
16.Şubat.2008, 07:44
Adriano aslında uzun boylu baya fizikli çok güçlü bir forvet. Ah biraz çalışsa kendine önem verse neler olurda. Umurunda değil.
Varonil
16.Şubat.2008, 09:52
Okurken tüylerim diken diken oldu.Futbol tarihinin en iyi golcülerinden biri olan Ronaldo böyle veda etmemeli futbola.8-10 ay sürermiş sakatlığı.Sakatlığı bittikten sonra 1-2 sene oynar bırakır futbolu herhalde..
YusufT
16.Şubat.2008, 10:53
Ronaldo tartisilmaz bir oyuncu ama su sakatliklari olmasaydi cok ve cok daha iyi bir oyundu olurdu. Farewell Ronaldo :)
Xipe Totec
16.Şubat.2008, 11:53
2002 dünya kupasında kendinden nefret ettirmişti:)
ama ne olursa olsn futboldan bi yıldız daha yavaş yavaş sönüyo bunu görmek kötü
GReeN BeReT
16.Şubat.2008, 12:45
Gerçekten iyi bir oyuncuydu.Bu sakatlıktan sonra toparlanması çok zor.Futbol dünyası onu özleyecektir.
Sheriff
16.Şubat.2008, 17:16
Sakatlığı aynı diz değil diğer dizindenmiş ve eski sakatlığından daha hafif bir sakatlıkmış..
http://www.mediotiempo.com/images/noticias/52337.jpg
Haberler:
Ronaldo'nun cerrahından açıklama: "Motivasyona ihtiyacı var"
Geçirdiği sakatlığı nedeniyle belki de futbol hayatı bitecek olan Ronaldo'nun ameliyatını gerçekleştiren Doktor Rolland, Brezilyalı'nın moral motivasyona ihtiyacı olduğunu söyledi.
Dün Paris'te ameliyat olduktan sonra en az 9 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Ronaldo, artık tedavi sürecine girdi. Fransız başkentinin yerel gazetesi Le Parisien'e konuşan Ronaldo'nun cerrahı Eric Rolland, "Geri dönmesi için çok fazla enerjiye ihtiyacı var. Çünkü uzun bir boşluk olacak ve çok çalışması gerekecek. Motivasyonu ne olacak? İşte belirleyici olan bu olur" ifadelerini kullandı.
Rolland, Ronaldo'nun ameliyat ve tedavi için neden kendilerini tercih ettiğiniyse ilginç bir yaklaşımla, "Çok fazla konuşan birisi değil. Özellikle de bakışarak iletişim kuruyor. Sadece güven içerisinde olmaya ihtiyacı vardı. Bu nedenle de 8 yıl önce sağ dizinden sakatlandığında kendisiyle ilgilenen ekibi tercih etti. Anlaşılan o ki, sorunun aynı şey olduğunu hissetti" sözleriyle açıkladı.
Eric Rolland, Ronaldo'nun böylesine ciddi bir sakatlık yaşamasında, yaşının artık 31'e gelmesinin yanısıra, Brezilyalı'nın 90 kilo ağırlığında olmasını da gösterdi.
Ronaldo’da olumlu gelişme var!
Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, sol diz tendonundan ameliyat geçiren Ronaldo’nun sakatlığındaki gelişmeleri basın mensuplarıyla paylaştı.
Çarşamba akşamı oynanan Livorno maçında sol dizinden ağır bir sakatlık geçiren El Fenomeno’nun kariyerinin sona erdiği doğrultusundu ciddi korkular bulunurken; sakatlık anından beri Brezilyalı golcünün durumu hakkında bilgiler veren Galliani, gün içinde basın mensuplarına oyuncunun son durumunu da aktardı.
Milan asbaşkanı konu hakkındaki açıklamasında, “Dizinde hafif acı bulunuyor, fakat ameliyat sonrasında tendonlarının durumu daha iyi görünüyor. Ayrıca, sağ diz tendonlarının hali, sol dizininin sekiz yıl önceki ameliyattan sonraki halinden daha iyi görünüyor. Doktor olmadığım için size tıbbi bilgi veremeyeceğim, ancak Ronaldo’nun doktoru bir kaç gün için size gerekli bigiyi verecektir. Ronaldo da bir hafta kadar hastanede yatacak. Hastane’den çıktıktan sonra Milano’da mı tedavi olacak yoksa oğluyla beraber olmak adına Madrid’de mi tedavi olacak buna kendisi karar verecek," diye konuştu.
Daha sonra basın mensuplarının Ronaldo’nun yerine başka bir isim alınıp alınmayacağı sorularına da cevap veren Galliani, “Bu konuda bir şey diyemem, ancak şu anda böyle bir şeyi düşünmüyoruz. Kafamızda transferden daha önemli bir plan var, o da ligi ilk dörtte bitirmek,” dedi.
Devlet Başkanı'ndan Ronaldo'ya: "Muhtaç olduğun kudret..."
Brezilya Devlet Başkanı Lula, sakatlanan ünlü golcü Ronaldo'ya, "Asla pes etme" mesajı gönderdi!
Futbola karışan devlet ve hükümetler arasında bizimkiler birinci sırada geliyorlarsa, milli takımının durumunu Parlemento'da görüşmekte beis görmeyen Brezilyalı politikacılar ikinci olur. İşte örneği: Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Luiz da Silva da Milanlı Ronaldo'nun sakatlığını yorumladı!
Bu uzun ismi herkesi yorduğu için kısaca Lula diye anılan Brezilya Devlet Başkanı, "milli kahraman"larının sakatlığıyla âdetâ yıkıldıklarını belirterek Atatürkvâri bir ifadeyle, "Genç adam; ilerlemeye devam et, güçlü ol ve asla pes etme" şeklinde konuştu.
Sporcunun zeki, çevik ve ahlâklısını sevdiğinden en ufak bir kuşku duymadığımız Lula, sözlerini aynı tarzda sürdürerek, "Diğer Brezilyalılar gibi sahalara döneceğine ve yeniden cesaretin ve azmin örneği olacağına inancım sonsuz" diye konuştu.
Sao Paulo’dan Ronaldo’ya davet
Daha önce İnter'in sorunlu golcüsü Adriano’ya da kucak açan Sao Paulo kulübünün, ciddi bir sakatlık geçiren Milanlı Ronaldo’ya iyileşme sürecini kendi tesislerinde geçirmesi için davette bulunduğu iddia edildi.
Brezilyalı golcünün Paris’te yapılan ameliyatının iyi geçtiğinin açıklanmasına rağmen Ronaldo'nun futbol kariyerinin sona erdiğine dair endişeler devam ederken; Brezilya ekibi Sao Paulo ise, iyileşmesi için en az 9 ay sahalardan uzak kalması beklenen Ronaldo’ya kendi tesislerini açtı.
Sao Paulo daha önce de depresyonda olan Adriano’ya kucak açmış ve oyuncuyu İnter’den kiralamıştı. İki futbolcunun sorunları tamamen ayrı olsa da, Sao Paulo 31 yaşındaki Ronaldo’yu kiralamak ve tamamen iyileşince Milan’a geri yollamak amacında.
Milan ise oyuncunun yanında olduğunu açıklasa da, Ronaldo’nun sözleşmesi sezon sonunda biteceğinden ne olacağını şimdiden kestirmek güç.
Yorumlar:
Alex(Alessandro de Souza): "Ronaldo bizim kuşağın en iyisidir!"
Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Alex de Souza, Çarşamba günü geçirdiği ağır sakatlığın ardından futbol kariyerine nokta koyma ihtimaliyle karşı karşıya kalan Ronaldo'yu moral destek veren son isim oldu.
Lancepress'in haberine göre, Ronaldo'nun sol diz tendonundan sakatlanmasının kendisini şok ettiğini belirten Fenerbahçeli yıldız, "Çok ağır ve futbolcularda sık rastlanmayan bir sakatlık yaşadı. Şimdi insanlar onun futbolu bırakıp bırakmayacağını konuşacaklar ama bıraksa bile; Ronaldo benim kuşağımın en iyi oyuncusu olarak bırakacak," dedi.
Alex de Souza, 1992 yılında Ronaldo'yla birlikte Brezilya 17 yaş altı milli takımında birlikte oynamıştı.
Adriano’dan Ronaldo’ya destek
Şu anda Sao Paulo takımında kiralık oynayan Brezilyalı yıldız, milli takımdan arkadaşı olan Ronaldo'nun sakatlığına çok üzüldüğünü belirterek, “Çarşamba günü kendisini telefonla arayarak bol şans diledim. Bugünlerde ailesinin ve arkadaşlarının desteğine ihtiyacı var," dedi.
Sacchi: "Kendine bakmadı"
Bir çok kişi Ronaldo’nun futbol tarihinin en iyi forveti olduğunu söylese de, Milan eski teknik direktörü Arrigo Sacchi de konu hakkında fikir bildirerek, oyuncunun çok yetenekli olduğunu ancak kendisine iyi bakmadığını söyledi.
Sacchi, "Ronaldo inanılmaz bir yeteneğe sahip. Tanrı ona çok büyük bir yetenek vermiş. Fakat hem şanssız bir futbolcu, hem de kendine iyi bakmadı. Real Madrid’deyken oldukça kiloluydu," dedi.
Benzema: "Ronaldo gelmiş geçmiş en iyi futbolcu”
Lyon’un golcüsü Karim Benzema, Çarşamba akşamı oynanan Livorno maçında sakatlanarak belki de futbol hayatını noktalayan Brezilyalı golcü Ronaldo’yu gelmiş geçmiş en iyi futbolcu ilan etti.
Avrupa’nın en yetenekli gençlerinden birisi olarak gösterilen ve oyun stiliyle olarak şanssız Brezilyalı'ya benzetilen 20 yaşındaki Fransız golcü, çocukluğundan beri idolünün Ronaldo olduğunu belirtirken evinde boş vakitlerinde Milanlı golcünün dvd kayıtlarını izlediğini dile getirdi.
Fransız futbolcu ülkesinin basın mensuplarına verdiği demeçte şanssız bir biçimde sakatlanıp belki de kariyerini noktalayan idolü hakkında şunları söyledi:
“O kariyerini başka bir biçimde bitirmeliydi. Bana göre Ronaldo gelmiş geçmiş en iyi futbolcu. Futbol oynamayı bırakacak olsa bile ben onun dvd görüntülerini izlemeyi bırakmayacağım. Onun gibi bir kariyere sahip olmak benim hayallerimi süslüyor.”
Haberler ve yorumlar alıntıdır..
fmsmyrna
16.Şubat.2008, 18:29
Fener'e gelsin biz her türlü desteği veririz ona şahsen ben İstanbul'a bile gelirim Ronaldo'yu canlı izlemek için :D En sevdiğim futbolcudur kendisi hala
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Şubat.2008, 21:26
şimdi özeti izledim ve yuh dedim hakeme o Adriano golü göstere göstere elle atmış...Juve'm için keşke berabere bitseydi...
Vieri
17.Şubat.2008, 11:14
Romalı Alberto Aquilani ve Laziolu Tommaso Rocchi hem saha içinde hem saha dışındaki örnek davranışlarından dolayı Fair Play ödülüne layık görüldü.
http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/29253
Vieri
17.Şubat.2008, 11:15
Arjantin Ligi`nde iyi bir performans gösteren Estudiantes`in savunma oyuncusu Angeleri, Lazio`ya gideceğinin sinyallerini verdi.
http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/29255
Vieri
17.Şubat.2008, 11:19
Milan’ın defans oyuncuları Marek Jankulovski ve Kakhaber Kaladze, dün akşamki Inter mağlubiyetinden sonra bir durum değerlendirmesi yaptı.
http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/29261
GeNç KaRTaL
17.Şubat.2008, 16:19
Ronaldo inşallah en yakın zamanda döner futbola.Böyle veda etmesi gösterdiği başarıların karşılığı değil..
ThersoN
17.Şubat.2008, 23:59
yazık olmuş...
Fernando Gago
18.Şubat.2008, 13:33
İtalyan futbolunun önemli golcülerinden Hernan Crespo, uzun süredir nadiren forma giyebiliyor olmasından duyduğu rahatsızlığı ilk kez açıkça dile getirdi.
http://www.goal.com/images/14968_news.jpg
Hernan Crespo eteğindeki taşları sonunda döktü. İnter Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin uzun süredir ilk 11'de yer vermediği 32 yaşındaki golcü futbolcu, bu durumdan mutsuz olduğunu ilk kez açıkça belirtti.
7 aydır sabrettiğini; ancak bu "saçma durum"dan artık sıkıldığını anlatan Crespo, "Bu takım arkadaşlarımın suçu değil. Dolayısıyla onları üzecek bir davranışta bulunmaktan dikkatle kaçındım. Onlar ve taraftarlar, benim kendimi değerli hissedebilmem için ellerinden geleni yapıyorlar. Ancak bu maskeyi takmaya devam edemem: Mutlu değilim ve bunu saklamanın da anlamı yok" şeklinde konuştu.
Kamuoyunun, kendisinin bir sakatlığı olduğunu sandığına değinen İnterli golcü, "Haziran ayında Copa America'da sakatlandım. Ancak şu an gayet iyi durumdayım. Geçen sezonu da hesaba katarsak, ne kadar bu kadar az oynadığımı anlamıyorum. Daha çok oynamam gerektiğini düşünüyorum" dedi.
Teknik Direktör Mancini'nin "Crespo şanssız bir şekilde sakatlandı" şeklindeki açıklamasına gönderme yapan Crespo, "Şanssızlığımdan dem vuran ilk kişi Mancini. Ancak bir santraforun güvene ihtiyacı vardır. Şahsen kendimi, takıma sadece Şampiyonlar Ligi'nde değil, Serie A'da da yardımcı olabilecek düzeyde görüyorum. Bugün oyunda 85 dakika kalarak rekorumu kırdım. Şuıbat ayında böyle bir durum utanç verici" ifadelerini kullandı.
Del Piero_10
18.Şubat.2008, 14:23
7 aydır sabrettiğini; ancak bu "saçma durum"dan artık sıkıldığını anlatan Crespo,
Madem saçma durumları sevmiyorsun orada ne yapıyorsun?
KaPaLı
18.Şubat.2008, 15:00
Ahh bee CRESPO ahh gelseydin Türkiye'ye zamanında KRAL olacaktın burda gittin inter'e
ThersoN
18.Şubat.2008, 16:24
ne kadar çok adam söndürdü bu kulüp
Fıratcan Alçınkaya
18.Şubat.2008, 17:10
İnter sırf zararsın ne diyim... Adriano yu bile harcadılar...
Sheriff
18.Şubat.2008, 17:12
KORKUNÇ İDDİA: "Ronaldo, kullandığı ilaçlar yüzünden sakatlandı!"
Brezilya Futbol Konfederasyonu'nda hakemlik yapan Bernardo Santi, Ronaldo'nun son yıllarda devamlı sakatlanmasının sebebinin, genç yaşlarında PSV Eindhoven forması giyerken kullandığı doping etkili ilaçlar olduğunu iddia etti.
Geçtiğimiz Çarşamba günü Livorno maçında sağ dizinden sakatlanarak oyundan çıkan Ronaldo'nun kariyeri tehlikeye girdi. Bu, El Fenomeno'nun aynı yerden üçüncü kez sakatlanması anlamına geliyordu.
Bu olayın ardından dünya futbol basını Ronaldo'yu konuşmaya başladı. Futbolcu ve teknik direktörler üzüntülerini dile getirirken, Goal.com sayfalarında "Ronaldo'yu nasıl hatırlayacağımız" konuşulmaya başlandı. Bir yandan iyimser olanlar ve Ronaldo'nun futbola döneceğini düşünenler de vardı.
Korkunç iddia
Ronaldo'nun sakatlığına dair bu tür tartışmalar sürerken, Brezilya Futbol Konfederasyonu'ndan Bernardo Santi'nin ortaya attığı iddia, ortalığı bir anda karıştırdı: Santi'ye göre, futbolcunun bu kadar çok sakatlanmasının sebebi, 1994 yılında 17 yaşında PSV Eindhoven forması giyerken, kaslarını geliştirmek için kullandığı ilaçlardı.
Santi, futbolcunun bu kadar çok ilaç almasının sonucunda, dizlerinin kaldıramayacağı seviyede bir kas yapısına ulaştığını ve böylece ilerleyen yıllarda sorunlar yaşadığını söyledi.
Santi, Brezilya'nın günlük gazetelerinden Folha de Sao Paulo'ya yaptığı açıklamada, "Hollanda'daki doktor arkadaşlarımla konuştum. PSV doktorları ise benimle konuşmayı reddetti. Ancak o yıllarda zayıf olan Ronaldo'ya ilaçlar verildiği, bu ilaçların arasında metabolizmayı etkileyen ilaçların bulunduğu ve Ronaldo'nun ilaç takviyesiyle kaslarını geliştirdiği çok açık" diye konuştu.
Brezilyalı hakem, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Sorun, kasların kaldıramayacağı kadar fazla büyümesinden kaynaklandı. Ronaldo'nun kasları, daha ergenlik dönemini tamamlayamadan gelişmeye başladı. Bu tür ilaçların vücut üzerindeki kötü etkilerinin görülmesi için 10-15 sene geçmesi gerektiğini de herkes bilir."
Socrates: "Ronaldo'yu harcadılar"
Öte yandan Brezilya'nın efsane futbolcusu Socrates de, "Ronaldo'nun sakatlanacağı çok önceden belliydi. Ronaldo'nun kas yapısıyla dizlerinin kaldırabileceği güç arasında orantısız bir fark vardı. Ronaldo'nun kariyerinin başında bu kadar hızlı gelişmesi, dizlerini bir daha onulmayacak şekilde sakatladı" diyerek, Ronaldo'nun başına gelenlerde ilaçların rolünün büyük olduğunu iddia etti.
Santi, bu açıklamalarının ardından Brezilya Futbol Konfederasyonu'ndaki görevinden alındı.
Haber alıntıdır..
ThersoN
18.Şubat.2008, 17:58
http://www.ajansspor.com/resim/rakitic_01.jpgFerrari Milan'a, Rakitic Inter'e!
İtalyan basının çıkan haberlerde, bu sezon Serie A'da istediği sonuçları alamayan Milan'ın Roma'nın başarılı defans oyuncusu Matteo Ferrari ile anlaşmaya vardığı, bir diğer Milano ekibi Inter'in de Schalke'nin genç yıldızı Rakitic'in peşinde olduğu ifade edildi..
La gazetta dello Sport'un haberine göre Ferrari'nin Milan ile prensip anlaşmasına vardığı ve sezon sonu Milano ekibi ile 4 yıllık mukavele imzalayacağı ifade edildi. Ferrari'nin Roma ile olan sözleşmesi bu sezon sonu sona eriyor.
INTER, RAKİTIC'İ İSTİYOR
Milan'da bu gelişmeler yaşanırken bir diğer Milano ekibi İnter ise, Schalke'nin genç orta saha oyuncusu Rakitic için girişimlerde bulunuyor. İtalyan Corriere Dello Sport, İnter Sportif Direktörü Marco Branca'nın geçtiğimiz hafta Almanya'da genç yıldız için Schalkeli yöeticiler ile görüşmelerde bulunduğunu yazdı.
ajansspor.com
REsist JuvE11
18.Şubat.2008, 18:04
inter de sevdiğim 2tane futbolcudan bitanesidir crespo..diğeri de zanetti..daha iyi klüpleri hakediyorlar bence..
ThersoN
18.Şubat.2008, 18:14
Lippi Milan'a gidiyor iddiası!
İtalya'ya son dünya kupasını kazandıran tecrübeli teknik direktör Marcello Lippi'nin önümüzdeki sezon Milan'a geleceği iddia edildi.
İtalya basınında yer alan haberlere göre, dünya kupasını kazanmasının ardından milli takımdan ayrılan ve dünyanın her yerinden gelen teklifleri geri çeviren Lippi, sonunda yine Serie A takımı AC Milan'da karar kıldığı belirtildi.
Milan Kulübü'nde Adriano Galliani'nin Başkan Silvio Berlusconi ile birlikte Lippi'nin Milan'a gelmesi için karar vermelerinin ardından, kendisiyle görüşüldüğü ve prensipte anlaşmaya varıldığı iddia edildi. Lippi'nin önümüzdeki günlerde Milan'la kontrat imzalaması bekleniyor.
Lippi'nin Milan'a gelmesi durumunda halen Milan'ın antrenörlüğünü yürüten Carlo Ancelotti'nin İspanya takımı Barcelona'ya gitmesi veya takımı Avrupa Şampiyonası'nı kazanamaması durumunda Roberto Donadoni'nin yerine İtalya Milli Futbol Takımı antrenörlüğüne getirileceği bildirildi. Bu arada Berlusconi'nin rüyası Ronaldinho'nun da yer alacağı dev oyuncularla bir kadro oluşturacağı öne sürüldü.
ThersoN
18.Şubat.2008, 18:16
http://www.ajansspor.com/resim/ParmaMilan_Lig0708.jpg
Milan evine 1 puanla döndü!
Serie A'da 23. hafta mücadelesinde Parma'ya konuk olan Milan sakat Ronaldo, Pato ve Seedorf gibi önemli oyuncularından yoksun çıktığı maçta 1 puanı 0-0'la aldı. Milano ekibinde sakatlıktan kurtulan Kaka bu maçla sahalara döndü.
Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'le karşılaşacak olan Milan Serie A'da 23. hafta mücadelesinde Parma'ya konuk oldu.
Milan skatlıkları bulunan Ronaldo, Pato ve Seedorf gibi önemli oyuncularından yoksun çıktığı maçta Parma deplasmanından 1 puan çıkarmayı başardı. Golsüz sona eren mücadelede Brezilyalı yıldız Kaka yeşil sahalara döndü.
Roberto Baggio
18.Şubat.2008, 21:29
Matteo Ferrari Milan'da
Bu sezon Serie A'da istediği sonuçları alamayan Milan, Roma'nın başarılı defans oyuncusu Matteo Ferrari ile anlaşmaya vardı. La Gazetta Dello Sport'un haberine göre Ferrari'nin Milan ile prensip anlaşmasına vardığı ve sezon sonu Milano ekibi ile 4 yıllık mukavele imzalayacağı ifade edildi. Ferrari'nin, Roma ile olan sözleşmesi bu sezon sonu sona eriyor.
18.02.2008
Kaynak : DHA
Del Piero_10
19.Şubat.2008, 01:40
Barcelona’nın Kamerunlu yıldızı Samuel Eto’o ile ilgilenen Milan’ın, Katalan ekibine ciddi bir teklif götürmeye hazırlandığı belirtildi.
Barcelona’da forma giyen Samuel Eto’o ile ilgilenen takımlara Milan da eklendi. Yaz ayında bir teklif sunmaya hazırlanan Milan, bu transfer için geç kalmak istemiyor.
Bu sene oldukça iyi bir performans sergileyen Eto’o’ya, Barcelona’dan yeni bir kontrat teklifi henüz gelmezken; Kamerunlu oyuncu kulübünden daha iyi bir teklif beklediğini, en azından Messi kadar para almak istediğini söyledi.
Eto'o uzun süreli kontrat istemiyor
Barcelona’nın, golcü oyuncuya 2014 senesine kadar bir kontrat sunması beklenirken, Kamerunlu oyuncunun menajeri Josep Maria Mesalles, uzun süreli sözleşmeye sıcak bakmadıklarını belirtti.
Bu arada İtalyan gazetesi La Gazzetta Dello Sport’un haberine göre, oyuncuyla çoktan bağlantıya geçmiş olan Milan, sezon sonunda bu oyuncuyu kadrosuna katabilir. Aslında bu transfer geçen sene gerçekleşmek üzereydi, fakat İtalyan kulübü, Eto’o yerine Ronaldinho’yu almaya karar vermişti.
City de devreye girebilir
Laporta ve kulübüyle iyi ilişkiler içinde olan Milan, Eto’o transferine neredeyse kesin gözüyle bakıyor. Fakat Premier Lig'in zengin kulübü Manchester City’nin de sezon sonunda bu oyuncuyu kadrosuna katmak isteyeceği belirtildi.
Del Piero_10
19.Şubat.2008, 01:41
İtalya'da çıkan haberlere göre Milan, Juventus ve İnter'i geçerek Danimarkalı milli oyuncu ile anlaştı.
Torino merkezli Tuttosport'un haberine göre Milan, Liverpool'un defans oyuncusu ile anlaşmaya çok yakın. 24 yaşındaki oyuncunun sağlık kontrolünden geçtiği ve gelecek dönemde takıma katılacağı belirtildi.
Agger'in Liverpool ile sözleşmesi 2010 yılında sona erecek. Bu sezon Premier Lig ekibinde kenarda oturan Agger, bu durumdan dolayı yaşadığı hayal kırıklığını belirtmişti.
Inter ve Juventus'un takipte olduğu Agger'in Tuttosport'ta Milan için Pazar ve Pazartesi sağlık kontrolünden geçtiği belirtildi.
Bu transfer gerçekleşirse Milan yeni bir defans hattına sahip olacak. Milan geçtiğimiz ay Brezilyalı Thiago Silva ile anlaşmıştı. Agger ve Thiago Silva iyi bir ikili olabilir.
RoSeSHaH
Eto'o'ya çelme, saha, hava işlemiyor sanki. Adam sıralıyor golleri. Barca ile sorunları var şu an, Milan'a gitsin de farklılık görelim biraz.
RaSenGan
Umarım transfer gerçekleşir.Takıma renk katar.(:
Del Piero_10
19.Şubat.2008, 01:42
Fransız oyuncunun menajeri, Juventus’un Ribery’i alma hayalinin gerçek olabileceğini söyledi.
Juventus, çoktan gelecek sezonun kadrosu için çalışmalara başladı. Sampdorialı Antonico Cassano ve Werder Bremenli Diego, Juventus’un ısrarla istediği isimlerdi. Son haftalarda Franck Ribery’nin de adı sık sık Juventus ile anılıyor.
Juventuslu yöneticilerin işi ise zor, çünkü Bayern yıldızını pek bırakmak istemeyecetir.
Ribery’nin menajeri Alain Migliacco, Tuttosport’a şunları söyledi:
“Juventus’un cazibesi, hiç bir dönem bitmez. Serie B’ye de düştüler ama hemen yükselmeleri şans değil. Yöneticileri bu konuda her övgüyü hak ediyor. Juventus, Avrupa’nın en iyi takımlarından birisi.”
Tuttsport’da yapılan bir anket, Ribery’nin taraftarların alınmasını en çok istediği oyuncu olduğunu ortaya çıkardı. Konu ile ilgili olarak Migliacco, şunları söyledi:
“Gerçekten rakiplerinden o kadar fazla oy aldı mı? Bu muhtemeşem. Juventuslu tafatarlar rahat olabilir. Bu rüya imkansız değil. Şu an için kesin bir şey söylemem, ama eminim ki bu imkansız değil.”
Since-1907
19.Şubat.2008, 01:51
Eto'o nun İtalya'da oynayacağını sanmıyorum..
KaPaLı
19.Şubat.2008, 10:47
Skrtel aldıktan sonra Liverpool pek şans bulamadı zaten Agger. İyi trasnfer olur. Ama İtalya'ya uyum sağlarmı orası önemli.
Del Piero_10
19.Şubat.2008, 14:28
Capello’nun, geçtiğimiz senelerde çalıştırdığı Ronaldo ve Del Piero’yla pek de arasının olmadığını, futbolseverler iyi bilir. Ancak İngiltere’nin havası suyu iyi mi gelmiş bilinmez, İtalyan teknik adam şu sıralar oldukça nazik konuşuyor.
Capello, geçtiğimiz hafta dizinden şanssız bir sakatlık geçiren Ronaldo için “Maalesef canlı olarak izledim ve çok üzüldüm. Ronaldo şimdiye kadar çalıştırdığım futbolcular arasında en iyisiydi; buna Marco Van Basten’i de dâhil edebilirsiniz” diye konuştu.
İtalyan teknik adam, “Ronaldo’nun sakatlığı çok ciddi. Geri dönmesi için çok çalışması gerekecek. Umarım bunu başarır, çünkü onun gibi oyuncular futbol için çok önemlidir. Ronaldo başarmak ve kendinde geri dönmesini sağlayacak gücü bulmak zorunda” diyerek futbolcunun bir an önce sağlığına kavuşmasını arzu ettiğini söyledi.
"Del Piero da ayrı bir mükemmel"
Hızını alamayan Capello, Juventus’u çalıştırdığı sıralarda teknik direktörlüğünü yaptığı Del Piero için de, “Bir diğer mükemmel oyuncu da Del Piero’dur ve tıpkı tüm mükemmel oyuncular gibi, onun da biraz dinlenmesi gerektiğini bilmesi gerekir. Juventus her şeyiyle lige asılıyor, ancak Del Piero’nun da arada bir kenarda durması, geleceği için iyi olur” diyerek, İtalyan futbolcuya olan sevgisini dile getirdi.
Sheriff
19.Şubat.2008, 15:20
Fifa Dünyada Yılın Futbolcusu ödülünü 3 kez kazanan 2 futbolcudan ilkinden bahsediyoruz(ikincisi Zidane) normaldir..
Fernando Gago
19.Şubat.2008, 15:36
Ronaldo'nun bu sakatlık problemi ve özel yaşamındaki sorunlar olmasaydı Dünya'nın gelmiş geçmiş en büyük oyuncusu olurdu
barahir
19.Şubat.2008, 15:45
Ronaldo da iyidir hoştur ama, van Basten'in yeri ayrıdır çoğu kişide..
RoNNiE91
19.Şubat.2008, 22:42
Van Basten ile Ronaldo kıyasalanamaz bana göre.İkiside kalitesini kanıtlamış oyuncular.Ama benim şahsi tercihim Van Basten olur.
Fıratcan Alçınkaya
19.Şubat.2008, 23:54
Ronaldo harika futbolcu yeri her zaman ayrı sakatlıklar olmasaydı PeLe kadar efsane olabilirdi..
Del Piero_10
20.Şubat.2008, 02:40
Milano şehrinin iki dev ekibi bu kez de Fransız yıldız Benzema için karşı karşıya...
Inter ve Milan, en son Liverpool'un defans oyuncusu Agger için karşı karşıya gelmişti. Tuttomercatoweb'in haberine göre, iki dev ekibin ortak hedefi bu sefer Lyon'un santraforu Karim Benzema.
Perşembe günü yaptığı açıklamada Benzema, "Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyorum. 2010 yılında Dünya Kupası var. Şu an Lyon'da mutluyum. Ancak Real Madrid, Barcelona, Milan ya da Inter gibi dev bir ekipte oynamak isterim" dedi.
Milan daha önce 21 yaşındaki oyuncuyla anılmıştı. Inter'in Zlatan Ibrahimovic'in yanına bir santrafor aradığını ise sağır sultan bile duydu.
Son çıkan haberlere göre Samuel Eto'nun geleceği konusunda emin olamayan Barcelona'da Fransız oyuncuyla ilgilenen bir diğer ekip. Real Madrid ise her zaman olduğu gibi en pahalı oyunculara gözünü dikebilir.
Fransız oyuncunun hangi ekibi tercih edeceği ise merak konusu...
Alicanfmfan
20.Şubat.2008, 02:43
Hele şükür anlamıslar şu takıma bir stoper lazım , Favalli Maldini ile olmuyordu.
RaSenGan
20.Şubat.2008, 03:16
Vay hemde 24 yaşında :D
a.arıcı-11
20.Şubat.2008, 03:43
Yanlışlık vardır Milan 24 yaşında daha bıyıkları terlememiş,askere gitmemiş bi çocuğu transfer etmez.30'una gelsin öyle alırlar:D:D:D
GodfatheR
20.Şubat.2008, 03:45
Mümkün değil adamın yaşı tutmuyor Milan'da oynamaya :n:
nerazzuri
20.Şubat.2008, 08:52
Milan nerede oynatıcak çok merak ediyorum Benzema'yı.
PesimiSTyLa
20.Şubat.2008, 08:57
Milan nerede oynatıcak çok merak ediyorum Benzema'yı.
Forvette.
Milan'ın daha cok ihtiyacı var Benzema'ya.
Sheriff
21.Şubat.2008, 18:29
Zidane: "Ronaldo çok üzgün"
Fransa futbol tarihinin 1 numaralı efsanesi Zidane, sakatlanan Ronaldo'yla konuştuğunu söyledi.
Emekli efsane Zinedine Zidane, Real Madrid döneminden takım arkadaşı olan Ronaldo'yla telefonda konuşmuş. Geçirdiği sakatlık nedeniyle en az 9 ay sahalardan uzak kalacak olan Brezilyalı golcüyü, ameliyatın ertesi günü telefonlar aradığını ifade eden Zidane, şunları söyledi:
"Uzun süre beraber oynadık. Çok iyi arkadaşlarız. Onunla telefonda görüştüğüm doğru. Ameliyatın ertesi günü olduğu için sesi çok üzgün geliyordu. 2002 Dünya Kupası'na, sakatlıktan çıkıp daha da güçlü girmişti. Tabii yaş haddi de önemli, evet, ancak bunu yeniden başaracağını umuyorum."
"Merhaba ben Zidane"
Bu arada Zidane, Ronaldo'yla konuşmak üzere Brezilyalının tedavi gördüğü hastaneyi ilk aradığında da sürpriz bir gelişme yaşanmış. Telefon operatörüne, "Merhaba, ben Zinedine Zidane. Ronaldo'yla görüşmek istiyorum" diyen Fransız efsanesi, "Lütfen bizimle dalga geçmeyin" yanıtını alarak arkadaşıyla görüştürülmemiş.
Ronaldo: "Geri döneceğim"
Geçtiğimiz haftalarda çok ağır bir sakatlık geçiren Milanlı yıldız Ronaldo, Real Madrid'den takım arkadaşı olan Julio Baptista'ya dokuz ay sonra sahalara döneceğini söyledi. Sakatlığın ardından birçok kişi Ronaldo'nun futbol hayatının bittiği yorumunu yapmıştı.
Livorno maçında dizinden ağır bir sakatlık geçirerek bıçak altına yatmak zorunda kalan El Fenomeno futbol sahalarına geri dönme umudunu yitirmediğini söyledi.
Sakatlığının en az dokuz ay süreceğine ilişkin haberlere rağmen, Ronaldo, Real Madrid'de birlikte oynadığı futbolcu arkadaşı Julio Baptista'ya pes etmediğini söyledi.
Haberlere göre Ronaldo, arkadaşıyla yaptığı görüşmede, "Bir an önce sahalara geri dönmek istiyorum. Bunu doktorların söylediğinden daha önce bile yapabilirim," dedi.
Eğer Ronaldo tahmincileri yanıltıp belirtilen zamanda iyileşirse, 2008 yılının son aylarında futbola dönebilir.
Del Piero_10
21.Şubat.2008, 19:03
İsveçli golcü, Gazzetta dello Sport’a yaptığı açıklamada karşılaşmayı değerlendirerek, "85 dakika iyi oynadığımızı düşünüyorum,” dedi.
Cordoba'nın sakatlanmasının takımı olumsuz etkilediğini ifade eden İbrahimovic, "Bu bizim için kötü oldu çünkü da dakikaya kadar çok iyi oynuyordu. Ama sadece o değil, 10 kişi çok iyi savaştık. Son beş dakikada iki gol yiyince tüm çabalarımız boşa gittiği için yıkıldık. Şimdi rövanşta en az iki gol atmalıyız," diye konuştu.
Rövanşa maçında nasıl oynamaları gerektiğine de değinen genç yıldız, "Yapmamız gereken iki şey var; birincisi atak oynamalıyız, ikincisi ise kırmızı kart görmeden maçı tamamalamalıyız. Eğer 11’e 11 oynarsak kimin daha iyi olduğunu göreceksiniz. Ben, onlardan daha güçlü bir takım olduğumuza inanıyorum," sözleriyle rakiplerine gözdağı verdi.
goal
Del Piero_10
21.Şubat.2008, 19:04
Daha önce Palermo’da oynayan Amauri ile ciddi biçimde ilgilendiği öne sürülen Juventus’ta artık gündemin ilk sırasında İsveçli forvet Elmander var. 2006 yılında Brondby’den Toulouse’a transfer olan futbolcu, 25 maçta 10 gol attı.
Juventus’un yaptığı transferler yüzünden çok eleştirilen sportif direktörü Alessio Secco’nun, oyuncunun bonservisi için 29 milyon avro talep eden Fransız takımıyla pazarlık masasına oturacağı bildirildi.
Ancak Juve’nin bu transferde Tottenham Hotspur, Paris-SG, Napoli ve Fiorentina gibi ciddi rakipleri var.
Euro 2008’de İsveç forması giymesine kesin gözüyle bakılan Elmander, milli takım formasıyla çıktığı 30 maçta 11 gol kaydetti.
TürkuAz
21.Şubat.2008, 19:14
29 milyon avro çok yüksek bir mebla. O paraya neler alınır be Juve ?
Del Piero_10
21.Şubat.2008, 19:17
29 milyon veremezler zaten.Toulose en fazla 15-16 milyon alır kime satarsa satsın.
Sheriff
21.Şubat.2008, 19:25
Belki diğer arkadaşların iyi oynadı özellikle Cordoba filan ama sen misafir oyuncu gibiydin İbrahimovic.. Sen nasıl bukadar ünlü oldun, bu kadar kalitesiz bir futbolcu olmana ramen anlamıyorumki..
Roberto Baggio
21.Şubat.2008, 21:37
Artık Elmander Toulouse dönemini bitirmeli bence Toulouse'un geçen yıl ile bu sene olan performans farkı ortada bir an önce Juve'ye gitmeli...
Fıratcan Alçınkaya
21.Şubat.2008, 21:41
29m€ çok yahu adamlar çoştular iyice Benzama yı alırlar o paraya çok daha iyi hemde...
Fıratcan Alçınkaya
21.Şubat.2008, 21:42
sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz...
Lionel Andres Messi
21.Şubat.2008, 22:14
hiç bir şeyinin samimi olduğuna inanmadığım artist futbolcu ki sırf ronaldo özentisi.only tries tricks.
Fernando Gago
21.Şubat.2008, 22:24
Haklı bence 60 dakika 10 kişi oynamak çok çok zor iş.Cordoba çıkmasayı golde yemeyebilirlerdi
Fernando Gago
21.Şubat.2008, 22:25
Elmander'in büyük katkı yapacağını sanmıyorum Juve başka oyunculara yönelmeli
GeNç KaRTaL
21.Şubat.2008, 22:34
Kırmızı kart ve Cordoba'nın sakatlığı olmasaydı skor farklı olabilirdi ama olan oldu.Liverpool büyük avantaj elde etti ama telafi edilemeyecek bir skor değil..
Lionel Andres Messi
21.Şubat.2008, 22:34
haberin doğru olduğunu düşünmüyorum.juventus daha genç ve sıkıntılı olduğu orta sahadaki transfere yönelmeli.
Lionel Andres Messi
21.Şubat.2008, 22:40
milan'ın süperstarı kaka için özenle hazırlanmış bir video.2007-2008 sezonunu içeriyor sanırsam.
http://www.youtube.com/watch?v=LG1bmd63P**&feature=related
Del Piero_10
22.Şubat.2008, 07:10
Geçen hafta Milan'a elle gol atan Adriano cezalandırılmayınca bu haftayı da boş geçmeyerek elle asist yaptı.
http://videos.sapo.pt/mOPcj0RgJsuQ0D4P5Sns
http://www.paolo65.com/images/adrimano.jpg
King_91
22.Şubat.2008, 07:16
inter'i kollama işini cıvıttılar artık .
jarosik_61
22.Şubat.2008, 13:40
o koca liverpool yalan dolan ile şampiyonluk kazanmıyo zaten de öle bişe istemiyorlar.bakalım inter ne yapacak italya ligini sallıyo sallar tabi sen komployu kur sallarsın tabi san siroda liverpool yine sallıyacak seni inter seni merak etme
gerrrard
22.Şubat.2008, 14:30
Sanırım İbrahimovic rüyasında gördü.
El Comandante
22.Şubat.2008, 15:51
Adriano böyle giderse, Nba'ye yatay gecis yapacak ...
Professeur
22.Şubat.2008, 15:56
Adriano'nun orada kastı yok ki:).
Del Piero_10
22.Şubat.2008, 16:48
Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında Liverpool deplasmanında 2-0 kaybeden İnter'de, başkan Massimo Moratti, rakiplerine İtalya'da 15 gol atabilecek kapasiteli olduğunu söyledi.
Anfield'da alınan 2-0'lık yenilginin ardından, kendi sahasında zor bir maça çıkacak olan İnter'in başkanı Moratti, San Siro'da koşulların kendilerinden yana olacağını belirterek, “Eğer taraftarlar benim düşündüğüm gibi olursa, Liverpool'un işi çok zor olacak. Ben takımımıza güveniyorum. Ünümüzde 90 dakika süre var ve eğer istersek bu sürede 15 gol bile atarız," dedi.:icon_eek:
Moratti, kafilenin İtalya'ya dönüşünde teknik direktör Mancini'ye sözlü saldırıda bulunan taraftarları da anlayamadığını belirterek, "Bunlar düne kadar hocayı alkışlayanlarla aynı insanlar. Umarım ikinci maçta takımın arkasında olurlar. Mutsuz olmaları normal ama bu daha ilk maçtı," diye konuştu.:icon_surprised:
Moratti, ayrıca yenilgiden ötürü kırmızı kart gören Marco Materazzi'yi suçlayan İsveçli golcü Zlatan Ibrahimovic ile Materazzi arasında herhangi bir sorun olmadığını da söyledi. :icon_frown:
TürkuAz
22.Şubat.2008, 17:15
Atsınlar bakalım. Bizde izleriz..
Bordo61Mavi
22.Şubat.2008, 17:32
Moratti de yaslandi artik, yavas yavas belirtileri cikiyo iste
Fernando Gago
22.Şubat.2008, 17:42
Serie A zannediyor heralde Devler Ligini
SiR ToMaSRoSiCkY1
22.Şubat.2008, 17:48
Moratti çok çılgın biri.:D
RoNNiE91
22.Şubat.2008, 18:01
İtalya değil ama Devler Ligi temiz bir lig.Her pozisyona penaltı verilmiyor.
CeSC FaBReGaS
22.Şubat.2008, 18:19
Bu Moratti İnter'i ne zannediyor:D
Wesley Sneijder
22.Şubat.2008, 18:34
15'i de penaltıdan herhalde... :zuhaha
gerrrard
22.Şubat.2008, 19:14
İbrahimoviç'ten ninniler:"Liverpool'dan çok daha güçlüyüz" Moratti'den ninniler:"Liverpool'a 15 gol atarız" Bunlar topluca rüya görmüşler belliki. :D
Onurap
22.Şubat.2008, 19:19
Aklı sıra baskı altına alacaklar :) Liverpool çoktan turu geçti haberleri yok.. :) İlk maç neredeymiş akılları :)
Roberto Baggio
22.Şubat.2008, 19:26
Küçükken Moratti'nin topu inşaata kaçmış o yüzden böyle yazıktır....
Onurap
22.Şubat.2008, 19:34
Küçükken Moratti'nin topu inşaata kaçmış o yüzden böyle yazıktır....
:D :D :D Evet olabilir...
ordulu5252
22.Şubat.2008, 19:49
Bu zamana kadar futboda 15 gol olmamış o bi de şampiyonlar ligindemi atacakmış....
Cyzio
22.Şubat.2008, 20:06
Biri şunu sustursun..
Lionel Andres Messi
22.Şubat.2008, 20:21
o konuşur öyle kaale almamak gerekir.
moratti üzgünüm paran avrupada geçmiyor.ama artık banned sus yani...
ThersoN
22.Şubat.2008, 20:23
iyi takımız demekle olsaydı
ThersoN
22.Şubat.2008, 20:24
yaşlandın başkan yaşlandın...
Lionel Andres Messi
22.Şubat.2008, 21:21
Palermolu golcü Amauri’nin menajeri, yıldız futbolcunun sezon sonunda Roma’ya transfer olmak istediğini söyledi.
Juventus ve Milan dahil bir çok kulübün transfer listesinde bulunan Brezilyalı golcünün sezon sonunda Palermo’dan ayrılmasında kesin gözüyle bakılıyor. Bir kaç ay sonra İtalyan pasaportu alacak olan Amauri, bu sezon Serie A’da 9 gol kaydetti ve ligin en iyi golcülerinden biri olarak kabul ediliyor.
27 yaşındaki oyuncunun menajeri Mariano Grimaldi, Roma’nın da Amauri ile ilgilendiğini belirterek, "Bir kaç aydır Roma sportif direktörü Daniele Prade ile görüşüyorum ve bana Amauri ilgilendiklerini söylüyorlar. Amauri, Luciano Spalletti’nin oynattığı futbolu çok beğeniyor. Ayrıca Francesco Totti ile oynama şansına sahip olacak. Roma’ya transfer olmak için bir çok sebebi var," diye konuştu.
Amauri'nin adı bugüne dek İtalya'nın neredeyse bütün üst düzey kulüpleriyle anıldı. Sezon sonunda Palermo başkanı Zamparini'nin kesenin ağzını daha çok açan takıma bu oyuncuyu vermesi bekleniyor
REsist JuvE11
22.Şubat.2008, 22:36
başkan moratti..giden turun ardından yak bi muratti..sen 15 golü bırak turu nasıl geçerim diye bak
mert_fox
22.Şubat.2008, 23:11
Kaleyi boş bıraksalar okadar atamazlar.Çok abartmışlar.
Fıratcan Alçınkaya
22.Şubat.2008, 23:12
harbi çok iyi atıyo :n:
ThersoN
22.Şubat.2008, 23:45
gidici oldugu belli, eğer roma isterse alır başka bir yere gidebileceğini tahmin etmiyorum
Onurap
22.Şubat.2008, 23:50
çok iyi adam romada iş yapar..
anil luque
22.Şubat.2008, 23:54
palermo golcü sıkıntısı çekmiyor valla toni,makinwa,amauri.. toni ve makinwa'dan yeteri kadar faydalanıp futbol piyasasına sundular ve şimdi de amauri bence de kaliteli bir topçu ve roma'da rahatlıkla oynar ve zannımca totti ile iyi işler yapar..
Lionel Andres Messi
23.Şubat.2008, 00:25
şuydu buydu derken evde kaldı buda 28'ine geldi.ama romaya gitcek galiba artık çok iş yapar romada batistutadan sonra kim geldiyse dikiş tutturamadı.totti'ye iyi bir partner olur.
Sheriff
23.Şubat.2008, 07:19
İki takımında forvet hattı oldukça güçlü. Neden bir forvet alma sevdasındalar anlaşılır bir durum değil. Birinde Pato, İnzaghi Shevchenko var, diğerinde İbrahimovic, Adriano, Crespo, Cruz, Obinna, Balotelli hatta gelecek sezon Kerlon, Suazo gibi oyuncular var. İkisininde ihtiyacı yok. Heleki İnter için çok fuzuli bir masraf olur. Ya diğer oyunculara yazık olur yada Benzema'ya.. Ayrıca Benzema'nın İngiltere ligine gitmesi gerektiğini düşünüyorum..
Trabzonspor
23.Şubat.2008, 07:22
Milanı bir nebze olsa analrımda İntere ne oluyor milan ileri uç elemenları bence o kadar kaliteli değil ihtiyaçlari var.Patı henüz istelin derecede bi oyuncu olamadı bence,İnzaghi ise yaşını doldurdu emekli olmaıs lazım oynadığı maçalrda hiç beğenemdim,Sheva zaten Milandan ayrıldıktan sora bir türlü eski formuna ulaşamadı.İnterde ise forvetler kaliteli ve takımı taşıyan isimler ne yani onu alıp İboyu mu kesecek
Sheriff
23.Şubat.2008, 07:32
Milanı bir nebze olsa analrımda İntere ne oluyor milan ileri uç elemenları bence o kadar kaliteli değil ihtiyaçlari var.Patı henüz istelin derecede bi oyuncu olamadı bence,İnzaghi ise yaşını doldurdu emekli olmaıs lazım oynadığı maçalrda hiç beğenemdim,Sheva zaten Milandan ayrıldıktan sora bir türlü eski formuna ulaşamadı.İnterde ise forvetler kaliteli ve takımı taşıyan isimler ne yani onu alıp İboyu mu kesecek
Pato bence şu anda dünya'nın en iyi forveti :)
Bordo61Mavi
23.Şubat.2008, 15:27
Interin gelecegi var forvet hatinda, ama milana gerekli. Benzema ve Pato yillar boyu is gorur
Sheriff
23.Şubat.2008, 17:18
İnter bırak 15 gol atmayı 11 adamıda kaleye dizip 0-0-0 oynasa yine gol yer..
KaPaLı
23.Şubat.2008, 19:55
Bu haberi sabah 4:57'de okudm ilk o saatte gülmekten yerlere yattım :n: Liverpool İnteri italyada ingilterede hiç farketmez yine yener 15 gol atarmş :n: :n: mor(uk)atti bunamş hakkaten :n:
KaPaLı
23.Şubat.2008, 19:58
ELMANDER forvet oyuncusundan çok ofansif ortasaha gibi oyuncu bence o kadar parayıda JUVE vermez
Nedvedmania
23.Şubat.2008, 20:08
fm 2005 oynarken hep gözlemcilerim bu adamı buluyorlardı. bende hiç almadım güzel birisine benzemiyordu :) tabi şuanda 2008 oldu ama 29 M çok fazla
YusufT
23.Şubat.2008, 22:07
öhöm. Benzema 40M euro :)
Elmander gercekten cok kaliteli bir oyuncu, arkasinda iyi bir ortasaha oldugu zaman harikalar yaratacaktir.
canavar20
23.Şubat.2008, 22:27
15 Değilde İnter turu geçecek. ;;)
Del Piero_10
24.Şubat.2008, 03:00
Inter’in golcü futbolcusu, Manchester United maçında kendisine güveniyor.
Zlatan Ibrahimovic, Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşacakları Kırmızı Şeytanlar’ın forvetleri Rooney ve Berbatov’a patronun kim olduğunu göstereceğini belirtti.
Inter, tıklım tıklım dolu olacak San Siro’da ağırlayacağı Dünya ve Avrupa şampiyonu rakibi önünde, rövanş için avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak.
Bu dev maçı heyecanla bekleyen Ibrahimovic ise, Tuttomercatoweb.com’a yaptığı açıklamada, “Rooney ve Berbatov’a kimin patron olduğunu göstereceğim. Manchester United’ın forvetleri oldukça başarılılar ancak ben onlardan daha iyi olmak istiyorum” dedi.
Kendisine Van Basten’i örnek aldığını belirten Ibrahimovic, sözlerini “Gençken Van Basten benim idolümdü. Capello’da bana onun maçlarını kasetlerden izletmişti. Ondan hala birşeyler öğrenebiliyorum” diyerek sürdürdü.
Golcü futbolu, Manchester United’a gol atarak takımına faydalı olmak istediğini söyleyerek açıklamalarına son verdi.
Del Piero_10
24.Şubat.2008, 03:01
Jose Mourinho, Kırmızı Şeytanlar’ın İngiliz Futbolu’nda yeniden zirveye çıkmasının kendi eseri olduğunu savundu.
Chelsea’nin eski teknik direktörü Jose Mourinho, Stamford Bridge’deki başarılı döneminin Manchester United’ı yeniden zirveye çıkmalarında zorladığını söyledi.
The Sun gazetesine açıklamalarda bulunan Mourinho “İngiltere’de olduğum dönemde Chelsea 2004-2006 yılları arasında en iyi takımdı. İşte bu yüzden arka arkaya iki şampiyonluk yaşadık. Manchester United işte o zaman kazanmak için daha iyi olmaları gerektiğini anladı ve benim üçüncü sezonumda bunu başardılar. Yeniden Şampiyonlar Ligi’ni o zaman kazandılar. Bu onlara büyük bir güven verdi. Kesinlikle şu anda daha iyi bir takım oldular” dedi.
Şu anda Inter’in başında olan Mourinho, bu hafta Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United ile karşılaşmaya hazırlanırken Portekizli ve Sir Alex Ferguson arasındaki taktik savaşını birçok kişi merakla bekliyor.
Bu maç hakkındaki görüşlerini dile getirerek sözlerini tamamlayan Portekizli, şöyle konuştu:
“Maç sırasında gerçek bir savaş olacak fakat maçtan sonra her zaman mutluluk vardır ve beraber biraz vakit geçiririz. Ben bunun değişmesini istemem, kimin kazandığıyla ilgili değildir bu. United ile birçok kez karşılaştım. Onları Porto’nun başındayken yendim, Chelsea’deyken Lig Kupası’nda da yendim”
Alicanfmfan
24.Şubat.2008, 03:03
Yavaş ol , Berbatov mu ?:icon_cool:
Onurap
24.Şubat.2008, 03:07
Bu adamı hiç sevmiyorum çok abartılıyor..Daha doğrusu kendi abartıyor..
Karaktersiz bir adam..
El Comandante
24.Şubat.2008, 03:13
Ibrahimovic ikisinden de yetenekli bir futbolcu. Ama karaktersizligi ve bencilligi onun yeteri kadar iyi olmasini engelliyor. Biraz düzgün karakterde birisi olsaydi, biraz takimi icin oynasaydi, su anda Dünyanin en iyi forveti olurdu ...
I3esiktas
24.Şubat.2008, 03:22
Bence gerçektenden ikisindende iyi ama Böyle bir laf diyip kendisini küçük duruma düşürme geregi yoktu.
PesimiSTyLa
24.Şubat.2008, 03:26
Doğru diyor. 2sinden de çok iyi.
GodfatheR
24.Şubat.2008, 04:11
Fiziğide,tekniğide ikisinden de çok daha iyi.Bu yüzden katılıyorum.
Since-1907
24.Şubat.2008, 04:18
Çok mütevazi bir kişilik (!)
gerrrard
24.Şubat.2008, 04:20
İbrahimoviç bu sene çok gol kaçırıyor gibi gelmişti bana.
Addolorato
24.Şubat.2008, 04:35
Bu dev maçı heyecanla bekleyen Ibrahimovic ise, Tuttomercatoweb.com’a yaptığı açıklamada, “Rooney ve Berbatov’a kimin patron olduğunu göstereceğim. Manchester United’ın forvetleri oldukça başarılılar ancak ben onlardan daha iyi olmak istiyorum” dedi.
Adam kötü birşey dememişki yahu gayet güzel konuşmuş :)
nerazzuri
24.Şubat.2008, 04:43
Aksini iddaa eden mi varki?
Addolorato
24.Şubat.2008, 04:45
Bu adamı hiç sevmiyorum çok abartılıyor..Daha doğrusu kendi abartıyor..
Karaktersiz bir adam..
Bence gerçektenden ikisindende iyi ama Böyle bir laf diyip kendisini küçük duruma düşürme geregi yoktu.
Çok mütevazi bir kişilik (!)
......................................
Aksini iddaa eden mi varki?
bugra 1905
24.Şubat.2008, 04:48
Bencede İkisinden Çok Daha İyi
Redrum
24.Şubat.2008, 05:01
Rooney'le belki karşılaştırılabilir de Berbatov kendine iltifat olarak almalı bu yorumu:)
Raşit'e katılıyorum.
Rooney ve Berbatov'un toplamı anca Ibrahimoviç eder bence..
a.arıcı-11
24.Şubat.2008, 05:15
Bir adam kendine gerçketen güveniyorsa böyle konuşur.Bencede güvenmeli ama sadece kendine.Çünkü en nihayetinde Man Utd. İnter'i eler;)
KanaKe
24.Şubat.2008, 05:51
Bence asil Berbatov cok abartiliyor. Ibrahimovic bana göre Torres'ten sonra Dünya'nin en iyi forvetidir.