View Full Version : İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar
bugra 1905
21.Mayıs.2009, 13:46
Milito İnter İçin Çok İyi Olur İnşallah Alır İnter Militoyu
Del Piero_10
21.Mayıs.2009, 13:57
İnter, uzun süredir peşinden koştuğu iki futbolcunun transferini kesinleştirdi. İnter'in bu iki futbolcunun transferi karşılığında Genoa'ya ne kadar bonservis ödemesi yaptığı şimdilik bilinmiyor.
Serie A'da sezonun ilk transferleri İnter'den geldi. İtalya şampiyonu, Genoa takımında forma giyen Thiago Motta ve Diego Milito'yla anlaştı.
Transferin resmiyete dönüştüğü haberi az önce Genoa Başkanı Enrico Preziosi tarafından duyuruldu. İnter'in, bu iki futbolcunun transferi için şimdilik bilinmeyen miktarda paranın yanısıra Robert Acquafresca'yı da Genoa'ya verdiği öğrenildi.
Bu arada Genoa takımı da, İnter'e sattığı Diego Milito yerine Sergio Floccari ile anlaştı.
İkisi de sezon başında İspanya'dan gelmişti
Sezon başında Real Zaragoza'dan Genoa'ya transfer olan Arjantinli golcü Milito, İtalyan ekibiyle bu sezon çıktığı 29 karşılaşmada 20 gole imza atarak İnter başta olmak üzere birçok dev kulübün dikkatini çekmişti
.26 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Thiago Motta da Genoa'nın bu sezon başında, yine bir İspanyol takımından, bu kez Atletico Madrid'den transfer ettiği bir isimdi. Genç yaşından itibaren Barcelona Kulübü'nde yetişen Motta, 6 sezon boyunca da Katalan ekibinin A takımında forma giymişti.
Trabzonspor
21.Mayıs.2009, 14:26
Motta gereksiz olmuş bence ama Milito İbo ile mükemmel ikili olur.
bugra 1905
21.Mayıs.2009, 14:37
Güzel Transferler İnter İçin
BaFraLı
21.Mayıs.2009, 14:39
Bencede Motta gereksiz olmuş.Ama Bilito çok iyi transfer.Forvet hattında İbrahimıviç ile iyi ikili olurlar.
Fernando Gago
21.Mayıs.2009, 21:15
Milan’ın Brezilyalı yıldızı Kaka kendisiyle ilgilenen kulüplere mesaj verdi ve kulübünden ayrılmayacağını belirtti.
Kaka Milan’dan ayrılacağına dair çıkan haberlere rağmen yakın bir zaman içinde kulübünden ayrılmayacağını açıkladı.
Marca ve AS gazetelerinde yer alan haberlere göre Real Madrid’de başkanlığa seçilmesi beklenen Florenitono Perez yıldız oyuncuyu transfer etmek istiyordu. Nacak hem Milan kulübü hem de oyuncunun menajeri bu haberleri yalanlamıştı.
Ancak Berlusconi’nin çarşamba günü yaptığı açıklamada Kaka’yı satabileceğini belirtmesi dedikoduların tekrar canlanmasına sebep olmuştu.
Milan Channel’a açıklamalarda bulunan Kaka, “Milan’dan ayrılmayacağımı herkese söylemek istiyorum” dedi.
Fernando Gago
21.Mayıs.2009, 21:16
Bu sezon Sampdoria'da gösterdiği performansla İtalya'yı kasıp kavuran Antonio Cassaano, Messi'ye övgüler yağdırdı ve onun Ronaldo’dan da Maradona’dan da iyi olduğunu belirtti.
Sampdoria’nın golcü futbolcusu Cassano, Messi’nin gelmiş geçmiş en iyi futbolcu olduğunu düşünüyor.
Önümüzdeki hafta oynanacak Şampiyonlar Ligi final maçında favorisinin barcelona olduğu açıklayan İtalyan futbolcu, Messi’nin Ronaldo’dan daha iyi bir oyuncu olduğunu belirtti..
Sky Sport Italia’ya konuşan Cassano, “İki takımı da desteklemeyeceğim. Ama bu maçta futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncu olan Messi sahne alacak” dedi.
Barcelona’nın kupayı kazanmasını istediğini söyleyen Cassano açıklamalarını, “Maradona’da adını tarihe yazdırmış bir futbolcuydu. Ama Messi ondan çok daha iyi. Maradona bugünlerde top oynasaydı o kadar etkili olamazdı. Ronaldo da iyi bir oyuncu ama Messi en iyisi. Umarım Balon d’Or’u bu yıl o kazanır” diyerek sonlandırdı.
goosfraba
21.Mayıs.2009, 21:26
Cassano'ya katılıyorum. :)
eXcitinG
21.Mayıs.2009, 21:27
Sonunda benim gibi düşünen biri daha çıktı. 5 YıL sonra herkes böyLe düşünecek zaten.
Onurap
21.Mayıs.2009, 21:30
Messi tabiki inanılmaz ama bugün napoliye gitse maradonanın yaptıklarını yapabilir mi? Açıkçası yapamaz..Messi iyi oynarken yanındakilerede bir bakın derim..
Addolorato
21.Mayıs.2009, 21:30
Cassano haklıda olabilir haksızda. Çünkü iki futbolcunun oynadıgı zaman dilimleri epey farklı. Mesela Ronaldo'dan iyi deseydi tamam diyebilirdim. Gerçi ben hiç Maradona'nın tam bir maçını izlemedim sadece Ronaldo'dan daha iyi olduguna katıldıgımı söyleyebilirim.
deniz.91
21.Mayıs.2009, 21:36
Bende böyle düşünüyorum daha çok genç olmasına rağmen çok büyük işler yapıyor olgunlaşınca düşünemiyorum
anil luque
21.Mayıs.2009, 21:43
Allah vergisi akıl almaz bir yetenek ve bunun yanıdan herkeste olması gereken vakur bır durus .. kotu oynasa bıle Messi'yi ıkıncı ozellıgı dunyanın en ıyı oyuncusu yapmaya yeter .. Yetenek bakımından belki Ronaldo'nun O'ndan aşagı kalır yanı yok ama kişilik, futbol ahlakı vs bakımından Messi 1000 Ronaldo eder ..
Onurap
21.Mayıs.2009, 22:55
Cassano haklıda olabilir haksızda. Çünkü iki futbolcunun oynadıgı zaman dilimleri epey farklı. Mesela Ronaldo'dan iyi deseydi tamam diyebilirdim. Gerçi ben hiç Maradona'nın tam bir maçını izlemedim sadece Ronaldo'dan daha iyi olduguna katıldıgımı söyleyebilirim.
Ronaldo işler iyi giderken ii futbolcu bence..Tek başına bi maçı iyi oynayarak aldığını hatırlamıyorum..Messi ve maradona bu konuda ondan çok daha iyiler..
tarikko
22.Mayıs.2009, 21:02
İçeriden bilgi aldığını belirten Inter teknik direktörü, Ancelotti’nin önümüzdeki sezon Premier Lig’e gideceğini yineledi.
Birçok kişi Milan teknik direktörü Carlo Ancelotti’nin Chelsea’ye gitmesini bekliyor fakat Inter teknik direktörü Jose Mourinho bu konu hakkında kesin konuşuyor.
Kulübün içinden bilgi aldığını belirten Porteklizli teknik adam, Guus Hiddink’in yerine gelecek ismin Ancelotti olduğunu tekrar tekrar belirtti.
Sky Italia’ya konuşan Mourinho, “Chelsea’deki arkadaşlarım bana Ancelotti’nin olduğunu söylediler. Hatta bazı oyuncular gelip bana, Carlo hakkında sorular soruyorlar, kendileri için iyi olup olmayacağını öğrenmek istiyorlar. Ben de onlara Ancelotti’nin; iyi bir teknik adam olduğunu, oyuncuları ile yakın ilişkiler kurduğunu ve kulüpte iyi bir atmosfer kurmayı başardığını söyledim” dedi.
Şu an için hala rakibi olan İtalyan teknik adamın, İngiltere’ye uyum sağlayabileceğini söyleyen Mourinho, sözlerine şöyle devam etti:
“Adapte olabilir. Çünkü Ancelotti’yi orada, kazanmak için sabırsızlanan bir sürü oyuncu bekliyor. Sonuçta Carlo gider mi gitmez mi bilmiyorum ama onun için en iyisini dilerim. Bana sorarsa hiç düşünmesin. İngiltere’de onu çok farklı bir tecrübe bekliyor”
Goal
Fernando Gago
23.Mayıs.2009, 01:43
Yav sanane :D
Del Piero_10
23.Mayıs.2009, 17:29
Inter'de forma giyen Hernan Crespo futbol kariyini büyük olasılıkla Genoa'da sürdürecek. Açıklama, Genoa Başkanı'ndan geldi.
Hernan Crespo kariyerini Genoa'da noktalayacak gibi görünüyor. Genoa Başkanı Enrico Preziosi, İnter'le sözleşmesi sona eren Arjantinli golcüyle büyük ölçüde anlaştıklarını söyledi.
İtalyanca yayın yapan Radio Incontro'ya konuşan Preziosi, Crespo konusuna ilişkin olarak, "Henüz sözleşme imzalamadık. Ancak ben kendisiyle biraraya geldim ve bu çok etkili oldu. Crespo yüzde 99.9 Genoa oyuncusudur" diye konuştu.
33 yaşındaki Arjantinli golcü, daha önce İnter'in yanısıra Lazio, Chelsea gibi takımlarda da forma giymişti.
Addolorato
23.Mayıs.2009, 17:31
Milito'nun yerine aldılar sanırım kalitesine bir sözüm yok fakat yaşlandı artık kısa vadede bir çözüm olur Genoa'nın forvet sorununa.
maNga 33
23.Mayıs.2009, 18:51
Crespo yaşlandı artık 1 veya 2 yıl verimli olur ondan sonra olacağını sanmıyorum....
Del Piero_10
24.Mayıs.2009, 23:34
Bazı Milan taraftarları San Siro'daki son maçında Maldini'ye yuhlayarak ve ''Tek bir kaptanımız var o da Baresi'' pankartı ile veda ettiler.
Del Piero_10
25.Mayıs.2009, 00:32
Milan formasıyla San Siro’daki son maçında çıkan Paolo Maldini, Roma maçında alınan mağlubiyet sonrası taraftarın tepkisiyle karşılaştı.
Bugün San Siro’da oynanan Roma maçında alınan 3-2’lik mağlubiyet sonrası, efsane savunma oyuncusu Paolo Maldini için hazırlanan veda etkinliklerine taraftarın tepkisi damga vurdu.
Milan’ın Ultras taraftar grubu 6 numara bir forma pankartı açarken, ‘Milan’ın bir kaptanı var’ yazılı afişler açtılar. Ultras grubu, Milan’ın efsane kaptanlarından Franco Baresi’nin Milan’ın tek kaptanı olduğu yönünde tezahüratlar yaptı.
Stadın büyük bir kısmı bu protestoya tepki gösterirken, Maldini’nin son maçında istenmeyen görüntüler yaşandı.
Maldini’ye yapılan tezahüratlar sonrası, büyük bir taraftar grubu Maldini lehine sloganlar attı. Ultras’ın bu tepkisi saygısızlık olarak nitelendirildi.
darkwizard
25.Mayıs.2009, 15:09
Hem de ne saygısızlık
gerrrard
25.Mayıs.2009, 15:21
Diyecek tek şey; "yazık"
BaFraLı
25.Mayıs.2009, 15:23
Terbiyesizlik..
Alicanfmfan
25.Mayıs.2009, 15:24
Sen takım için herşeyini ver yıllardır canını dişine tak sonrasında istemedigin şeyleri yaşa , saygısızlık
bugra 1905
25.Mayıs.2009, 21:05
Resmen Saygısızlık Böyle Bir Futbolcuya Yapılacak Şeymi Bu
matrockmamy
25.Mayıs.2009, 21:35
Baresi bir efsanedir evet ama Maldini de sadece ACM'da oynamış bir efsanedir. gerçekten iyi bir futbolcu ve altyapısından 41 ine kdr hep milanlıydı. saygısızlık yapmışlar. Maldini nin Baresi den daha iyi bir kaptan olmak gibi bir derdi de zaten yoktur bence . Ultra grubu hariç tüm milanlılar da böyle düşünüyrdur zaten, sorun yok. bu olayı kaldırabilecek tecrübesi var Maldini'nin..
We love you Paolo!!!
http://images.quickblogcast.com/92912-88346/maldini2.jpg
Pesimistr
25.Mayıs.2009, 21:44
Ayıp Etmişler ...
maNga 33
25.Mayıs.2009, 23:19
çok büyük bir terbiyesizlik ......
Del Piero_10
26.Mayıs.2009, 17:31
24.5 milyon € karşılığında bugün imzayı attı.Werder Bremen ile son maçına 31 Mayıs'ta Almanya Kupası finalinde çıkacak.
http://www.juventus.com/site/ita/NEWS_newsseriea_B3C14195FD84453E8EDB4E34B6091781.a sp
Trabzonspor
26.Mayıs.2009, 17:33
25 m € bonservis değilmi?
Del Piero_10
26.Mayıs.2009, 17:47
25 m € bonservis değilmi?
Evet
http://g.imagehost.org/0414/multimedia_175.jpg
Trabzonspor
26.Mayıs.2009, 17:51
Paraya bak be biz bir yılda tüm transferlere vermiştik o kadar :D paranın gözü kör olsun :D
Yıllık ne alıcak şimdi.
Del Piero_10
26.Mayıs.2009, 18:05
Paraya bak be biz bir yılda tüm transferlere vermiştik o kadar :D paranın gözü kör olsun :D
Yıllık ne alıcak şimdi.
Resmi olarak açıklanmadı ama 3.5 milyon € diyorlar.Ülkemiz standartlarında düşük bir para, Roberto Carlos 4 milyon € alıyordu ilk sene şimdi kaç alıyor bilmiyorum.Lincoln de buna yakın kazanıyor.
KanaKe
26.Mayıs.2009, 18:36
Diego Bremen'de 4 milyon € aliyordu bence bu fiyatin assagisina kesinlikle imza atmamistir.
fmsmyrna
26.Mayıs.2009, 18:37
Diego Bremen'de 4 milyon € aliyordu bence bu fiyatin assagisina kesinlikle imza atmamistir.
Daha iyi bir kulübe geliyor fedakarlık yapabilir.
sowkay
26.Mayıs.2009, 20:59
yok böyle bişey ya..
adam klübe hayatını vermiş son maçında yapılacak şeymi bu..
Saygısızlık ;)
Del Piero_10
28.Mayıs.2009, 23:23
Yoann Gourcuff'ün Bordeaux'ya transfer macerası kısa sürdü. Genç yıldız, bu sezon Milan'dan gelip kiralık olarak forma giydiği Bordeaux'ya bonservisiyle birlikte transfer oldu.
Yoann Gourcuff Milan'dan Bordeaux'ya transfer oldu. İki gün sonra belki de şampiyonluk maçına çıkacak olan Bordeaux'da bu sezon kiralık olarak forma giyen ve müthiş bir performans gösteren 22 yaşındaki oyuncu, Fransız ekibiyle 4 yıllığına anlaştı.
Toplam 15 milyon avro
Anlaşma, Bordeaux'nun resmî internet sitesinden de duyurulurken, transferin bedeline ilişkin bilgi verilmedi. Ancak Gourcuff Bordeaux'ya kiralık olarak gelirken hazırlanan sözleşmede, sezon sonunda Fransız kulübünün bu futbolcuyu, arzu ederse 15 milyon avroya bonservisiyle birlikte transfer etmesine izin veren bir madde bulunuyordu. Bordeaux'nun Gourcuff için 1,4 milyon avro kira bedeli ödendiği düşünüldüğünde, bu futbolcunun bonservisinin Milan'dan Bordeaux'ya geçmesi için Fransız kulübünün 13,6 milyon avro daha ödeme yapmış olması gerektiği ifade ediliyor.
"Tek nedeni para değil"
Transferine ilişkin olarak bir açıklamada bulunan Yoann Gourcuff ise, sportif kariyerini Bordeaux'da devam ettirecek olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Milan döneminde de çok şeyler öğrendim. O kulübün oyuncuları ve yöneticilerine de, bana kattıkları yüksek nitelikler için teşekkür etmek isterim" diye konuştu.
Gourcuff, Bordeaux'ya geçmesinde, transferin tek başına finansal yanının etkili olmadığını, aynı zamanda Teknik Direktör Laurent Blanc ve takım arkadaşlarının kendisine yönelik güveninin ve kulübün yüksek hedeflerinin de kararında rol oynadığını vurguladı.
RaSenGan
28.Mayıs.2009, 23:28
Daha dün geri dönücek diyolardı.
el.nino
29.Mayıs.2009, 02:43
Yoann Gourcuff Milan'dan Bordeaux'ya transfer oldu. İki gün sonra belki de şampiyonluk maçına çıkacak olan Bordeaux'da bu sezon kiralık olarak forma giyen ve müthiş bir performans gösteren 22 yaşındaki oyuncu, Fransız ekibiyle 4 yıllığına anlaştı.
Toplam 15 milyon avro
Anlaşma, Bordeaux'nun resmî internet sitesinden de duyurulurken, transferin bedeline ilişkin bilgi verilmedi. Ancak Gourcuff Bordeaux'ya kiralık olarak gelirken hazırlanan sözleşmede, sezon sonunda Fransız kulübünün bu futbolcuyu, arzu ederse 20 milyon avroya bonservisiyle birlikte transfer etmesine izin veren bir madde bulunuyordu. Bordeaux'nun Gourcuff için 1,4 milyon avro kira bedeli ödediği düşünüldüğünde, bu futbolcunun bonservisinin Milan'dan Bordeaux'ya geçmesi için Fransız kulübünün 13,6 milyon avro daha ödeme yapmış olması gerektiği ifade ediliyor.
Gourcuff'un ise ayda 400 bin avro maaş alacağı öğrenildi. Bu maaş, Fransa'da bugün bir futbolcunun alacağı en büyük aylık olacak.
"Tek nedeni para değil"
Transferine ilişkin olarak bir açıklamada bulunan Yoann Gourcuff ise, sportif kariyerini Bordeaux'da devam ettirecek olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Milan döneminde de çok şeyler öğrendim. O kulübün oyuncuları ve yöneticilerine de, bana kattıkları yüksek nitelikler için teşekkür etmek isterim" diye konuştu.
Gourcuff, Bordeaux'ya geçmesinde, transferin tek başına finansal yanının etkili olmadığını, aynı zamanda Teknik Direktör Laurent Blanc ve takım arkadaşlarının kendisine yönelik güveninin ve kulübün yüksek hedeflerinin de kararında rol oynadığını vurguladı.
turkspor
tarikko
29.Mayıs.2009, 02:46
Zaten bu haber vardi sitede Italya ligi bolumunde ....
el.nino
29.Mayıs.2009, 02:56
fransa olmayınca italya aklıma gelmedi tarık teşekkür ederim yöneticler gerekli işlemi yapsınlar.
Cengo
29.Mayıs.2009, 03:06
Yazıda bir hata yok mu?
13,6+1,4=15M€ yapar, 20M€ min. fee release clause diyor?
Milan bile bile release clause ile kiraladı, zaten daha sezon ortası anladılar ne kadar büyük hata olduğunu..
Del Piero_10
29.Mayıs.2009, 03:37
Yazıda bir hata yok mu?
13,6+1,4=15M€ yapar, 20M€ min. fee release clause diyor?
Milan bile bile release clause ile kiraladı, zaten daha sezon ortası anladılar ne kadar büyük hata olduğunu..
Bordeaux opsiyonu kullanarak 15 milyona satın aldı.Şimdi Gourcuff'un kontratında 20 milyon € luk serbest kalma maddesi var.Bunu da başka bir sitede gördüm gerçi doğruluğu kesin değil.
Fernando Gago
29.Mayıs.2009, 21:59
Transfer kesin olarak gerçekleşti ...
Fernando Gago
29.Mayıs.2009, 22:07
Sezon sonunda Juventus’ta hazırlanan Fransız golcü David Trezeguet’nin, Roma’nın transfer listesinde olduğu iddia edildi.
Juventus başkanı Giovanni Cobolli Gigli, Fransız golcünün sezon sonunda takımdan ayrılabileceğini belirtiyor. Daha önce de Lyon’un Trezeguet’yi transfer etmek istediği iddia edilmişti.
Tecrübeli golcünün transferi hakkında bilgi veren menajer Antonio Caliendo, “Roma’nın güçlü bir kadrosu var. Her sene önemli transferler yapıyorlar. Eminim bu sene de kadrolarını güçlendirmek isteyeceklerdir” dedi.
2011 yılına kadar Juventus ile sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki golcü oyuncu, senede 4 milyon avro kazanıyor. Roma’nın Trezeguet’in yüksek maliyetini düşürmek isteyeceği ifade ediliyor.
Konuyla ilgili konuşan Caliendo, "Eğer Roma Trezeguet'yi istiyorsa, istekler ekonomik değerlerden daha önemli hale gelecektir" dedi.
Juventus’un Trezeguet için 10 milyon avroluk bir bonservis bedeli belirlemesi bekleniyor.
Del Piero_10
30.Mayıs.2009, 02:56
Sezonu Avrupa kupalarına katılamadan hayal kırıklığı ile kapatan Sicilya ekibi transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı.
Udinese ve İtalya milli takımında görev yapan forvet Fabio Quagliarella'yı 16 milyon € + Domizzi karşılığında renklerine katan Napoli aynı zamanda bu sezon Atalanta forması giyen ve bonservisinin yarısı Parma'da bulunan genç orta saha oyuncusu Luca Cigarini'yi de 4.5 milyon € ve Gyorgy Garics'in bonservisi karşılığında transfer etti.
Sky
Del Piero_10
31.Mayıs.2009, 22:48
İtalya’da Serie A’nın son haftasında oynanan maçlar sonunda Milan Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılmayı garantilerken küme düşen son takım Torino oldu. Juventus Serie A’yı ikinci sırada bırakırken, Milan ligi üçüncü sırada tamamladı.
Fiorentina 0-2 Milan
Serie A’da Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılacak son takımın belli olacağı maçta Fiorentina, Milan ile Artemio Franchi’de karşılaştı. Fiorentina’ya bu maçta şampiyonlar Ligi’ne eleme oynamadan katılabilmek için ne az 2 fark gerekiyordu.
Maçın ilk dakikalarında iki takımda duran toplarala etkili olmaya çalıştı. 16’da Fiorentina adına Gamberini ilk kez kaleyi yoklayan isim oldu. Defans oyuncusunun kafa vuruşu kaleci Dida’da kaldı. 24’te ceza sahasının dışında Kaka’nın pası ile topla buluşan Flamini oldu. Flamini sert ve isabetli vurdu ancak top direğe çarparak dışarı çıktı. 44’te Fiorentina Adına Montolivo yakaladığı pozisyonu değerlendiremeyince maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi.
İkinci yarıya istekli başlayan ekip Mor Menekşeler oldu ancak golü bulan taraf Milan oldu. 55’te Kaka sağ ayağıyla takımını öne taşıdı: 0-1. Bu daikanın ardından Fiorentina rakip alana yüklendi ancak son vuruşlardaki becerisizlikler sonucu ev sahibi ekip golü bulamadı. 75’te ofsayttan iyi kurtulan Pato Fiorentina kalecisi ile karşı karşıya kaldı, topu Frey’in üzerinden ağlara bıraktı ve Milan’ı rahatlatan isim oldu. Kalan dakikalarda gol olmayınca Milan maçı 2-0 kazanırken gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’ne direk olarak katılmayı garantiledi.
Inter 4-3 Atlanta
Inter sezonun son maçına hızlı başladı. Henüz dakikalar 6’yı gösterirken ev sahibi ekip Muntari ile öne geçti. Atalanta’nın cevabı gecikmedi. Maça yeniden eşitliği getiren gol 10’da Doni’den geldi. Bu golün hemen ardından Inter 12’de bir kez daha öne geçti. Gol Ibrahimovic’ten geldi: 2-1. Atalanta 25’te Cigarini ile bir kez daha beraberliği yakaladı. Dakikalar 43’ü gösterirken Figo oyundan çıkarak faal futbol hayatına noltayı koydu. İlk yarı 2-2 sona erdi.
İkinci yarının henüz başlarında Doni serbest vuruştan bulduğu gol ile takımını bir kez daha öne geçirdi. Dakikalar 80’i gösterirken Cambiasso Inter adına berebaerliği yakalarken bu golün hemen ardından Ibrahimovic kendisine has gollerden birisi attı ve son 10 dakikaya Inter 4-3 önde girdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 4-3 sona erdi.
Serie A’da 38. hafta:
Roma 3-2 Torino
Bologna 3-1 Catania
Fiorentina 0-2 Milan
Genoa 4-1 Lecce
Inter 4-3 Atalanta
Juventus 2-0 Lazio
Napoli 3-0 Chievo
Palermo 2-2 Sampdoria
Reggina 1-1 Siena
Udinese 6-2 Cagliari
Del Piero_10
31.Mayıs.2009, 23:06
Çek Cumhuriyeti ve Juventus'un efsane oyuncusu Pavel Nedved bugün eski takımı Lazio karşısında oynadığı maç ile futbol kariyerine nokta koydu.
92-96 yılları arası formasını giydiği Sparta Prag'da parlayan ve Lazio'ya transfer olan Nedved burada Serie A'ya damga vuracağı uzun İtalya serüvenine adım atmış oldu.2000 yılında Lazio ile şampiyonluk sevinci yaşayan Çek oyuncu 2001 yılında yaklaşık 40 milyon $ karşılığında transfer olduğu Juventus'ta Zinedine Zidane'ın yerini doldurmakta zorlanmadı ve bu kulüple ilk 5 sezonunda 4 defa şampiyonluk kupasını kaldırdı.Kariyerinin en dramatik anlarından birini ise 2003 yılında Real Madrid'e karşı oynadığı Şampiyonlar Ligi yarı finalinde sarı kart görüp finali kaçırarak yaşadı.
2006 yılında Juventus Serie B'ye düşürüldüğünde bir an bile tereddüt etmeden takımı ile yola devam edeceğini açıklayan Nedved Çek milli takımına 2006 Dünya Kupasından sonra veda etmişti.
Başarıları
Sparta Prague
* Czechoslovak League: 1992-93
* Czech Gambrinus Liga: 1993-94, 1994-95
* Czech Republic Football Cup: 1996
Lazio
* Serie A: 1999-00
* Coppa Italia: 1997-98, 1999-00
* Supercoppa Italiana: 1998, 2000
* UEFA Cup Winners' Cup: 1998-99
* UEFA Super Cup: 1999
Juventus
* Serie A: 2001-02, 2002-03, 2004-05, 2005-06
* Supercoppa Italiana: 2002, 2003
* Serie B: 2006-07
Kişisel Ödüller
* Serie A Footballer of the Year: 2003
* Serie A Foreign Footballer of the Year: 2003
* Ballon d'Or: 2003
* Champions League Best Midfielder: 2003
* Sportske Novosti award: 2003
* Czech Player of the Decade: 2003
* Czech Player of the Year: 1998, 2000, 2001, 2003, 2004, 2008
* Golden Foot: 2004
* FIFA 100
* UEFA Team of the Year: 2003, 2004, 2005
http://www.youtube.com/watch?v=5xhZDCRDFL8
tarikko
31.Mayıs.2009, 23:12
Nedved gerçekten unutulmayacak bir oyuncu ..
Cyzio
31.Mayıs.2009, 23:17
Adam gibi adamsın Nedved!
King_91
31.Mayıs.2009, 23:23
müthiş bir oyuncuydu her yönüyle
DenizlispoR
31.Mayıs.2009, 23:24
Bu efsane unutulmaz !
BaFraLı
31.Mayıs.2009, 23:25
O bir efsane harika bir oyuncuydu.
Nedvedmania
31.Mayıs.2009, 23:41
Futbolcular Gider Adamlar Kalır !
Şimdi Ben Juventus dan ne zevk alacağım :(
El Barto
31.Mayıs.2009, 23:46
Prag'dayken tanışmıştık onunla Euro'96 sayesinde. O turnuvada 2.lik kazanmışlardı.
Çok iyi bir oyuncuydu. Bir gün Türkiye'de oynamasını istemiştim ama olmadı. :)
Nedvedmania
31.Mayıs.2009, 23:46
Bırak Juventusu Pes oynarken Juventusu seçmekten ne zevk alacağım.
Del Piero_10
31.Mayıs.2009, 23:52
Bırak Juventusu Pes oynarken Juventusu seçmekten ne zevk alacağım.
Klasiklere koyarlar muhtemelen oradan transfer edersin:)
Nedvedmania
31.Mayıs.2009, 23:53
Peki Futbolu tamamenmi bıraktı yoksa antrenör olarak devam edecekmi ?
matrockmamy
01.Haziran.2009, 00:01
o koşuşu yeter ya.! efsane admdı.
bugra 1905
01.Haziran.2009, 00:07
Adam Gibi Adamdı
En Sevdiğim Futbolculardandı
Veda Etmesine Üzüldüm
İnşallah Antrenör Olarak Devam Eder
Del Piero_10
01.Haziran.2009, 01:25
Carlo Ancelotti'nin Milan'dan ayrıldığını açıklamasının ardından, asbaşkan Adriano Galliani, takımın yeni hocasının Leonardo olacağını açıkladı.
Milan'ın Fiorentina'yo 2-0 devirip, Şampiyonlar Ligi'nde direk katılma hakkını elde etmesinin ardından, 8 yıldır takımın başında bulunan Carlo Ancelotti, kulüpten kesin olarak ayrılacağını açıkladı. Ancak, Chelsea'ye gidip gitmeme konusunda net bir bilgi vermedi.
Bundan kısa bir süre sonra ise, Milan'ın asbaşkanı Adriano Galliani basın mensuplarının karşısına geçerek, takımın yeni teknik direktörünün Leonardo olacağını duyurdu. Bununla ilgili yarın bir basın toplantısı yapılacağı belirtildi.
Eski Milan'lı orta saha oyuncusu, dev İtalyan kulübüyle 96 maçta görev yapmıştı. Ancelotti'nin yerine geçeceği uzun süredir konuşulan Brezilyalı teknik adam, henüz resmi olarak Milan antrenörü değil. Ancak, Galliani'nin bu açıklamasının ardından, yarın yapılacak basın toplantısında Leonorda'nın Milan'ın başına geçişinin resmileşeceği açıklandı.
Del Piero_10
01.Haziran.2009, 01:31
Peki Futbolu tamamenmi bıraktı yoksa antrenör olarak devam edecekmi ?
Ailesine vakit ayıracağını söyledi.Ama gelecekte ne yapacağını bilemeyiz.Bu arada 11 numarayı söz verdiği gibi Amauri'ye bıraktıi.
http://img30.imageshack.us/img30/5148/42ap090531b237.jpg (http://img30.imageshack.us/my.php?image=42ap090531b237.jpg)
http://2.bp.blogspot.com/_Qq0oJw1KOHg/SiLHW8dydpI/AAAAAAAAGZg/i30MWRATgOs/s320/untitled20.bmp
http://4.bp.blogspot.com/_Qq0oJw1KOHg/SiLHB03I5xI/AAAAAAAAGZY/4JJHOUq1r_k/s320/untitled19.bmp
http://3.bp.blogspot.com/_Qq0oJw1KOHg/SiLGvF0mWpI/AAAAAAAAGZQ/nfaMnCxcnUU/s320/untitled18.bmp
http://1.bp.blogspot.com/_Qq0oJw1KOHg/SiLGb33hX6I/AAAAAAAAGZI/PqT3aDfp8i4/s320/untitled17.bmp
http://4.bp.blogspot.com/_Qq0oJw1KOHg/SiLFiHb_HFI/AAAAAAAAGZA/2dWH2D2kNBw/s320/untitled16.bmp
http://3.bp.blogspot.com/_Qq0oJw1KOHg/SiLFHYeJrRI/AAAAAAAAGY4/YNhBApYsk7k/s320/untitled15.bmp
http://1.bp.blogspot.com/_Qq0oJw1KOHg/SiLEqM-oQAI/AAAAAAAAGYw/R1YtwbdWsVI/s320/untitled14.bmp
http://1.bp.blogspot.com/_Qq0oJw1KOHg/SiLESoC-t0I/AAAAAAAAGYo/kDPHjunGshI/s320/untitled13.bmp
http://3.bp.blogspot.com/_Qq0oJw1KOHg/SiLD9Oy2zgI/AAAAAAAAGYg/564c2EImJNo/s320/untitled12.bmp
http://3.bp.blogspot.com/_Qq0oJw1KOHg/SiLDcbuFXjI/AAAAAAAAGYY/0-0JNV0N9Q0/s320/untitled11.bmp
http://1.bp.blogspot.com/_Qq0oJw1KOHg/SiLCofub7iI/AAAAAAAAGYI/6CZ1x9FF8DQ/s320/untitled9.bmp
http://1.bp.blogspot.com/_Qq0oJw1KOHg/SiLCNBFgFTI/AAAAAAAAGYA/UaM_mjR3ksE/s320/untitled8.bmp
http://1.bp.blogspot.com/_Qq0oJw1KOHg/SiLBvqP-1xI/AAAAAAAAGX4/PDueMzO7e9w/s320/untitled7.bmp
World Hollow o1
01.Haziran.2009, 01:36
ikiside acaba cocugumu
Fernando Gago
01.Haziran.2009, 02:14
Özellikle 2003 senesindeki oynadığı futbolla unutulmayacak bir isim ...
Fernando Gago
01.Haziran.2009, 02:14
Geçicidir heralde ....
Nedvedmania
01.Haziran.2009, 03:12
ikiside acaba cocugumu
Evet hatta oğlunun adıda pavel diye biliyorum :)
Alicanfmfan
01.Haziran.2009, 03:20
Bu arada futbolu bırakan bırakana :)
Del Piero_10
01.Haziran.2009, 03:22
Tranferler resmiyet kazandıkça güncellemeye çalışacağım.
Juve
In:
- Felipe Melo 25 mln €
- Diego 24.5 mln €
- Paolucci 3.3 mln € (bought back the 50% of his contract)
- Grosso 2 mln €
- Cannavaro 0 €
- Caceres- loan
Total: 54.8 mln €
Out:
- Criscito 5.5 mln € (sold 50% of his contract)
- Marchionni 4.5 mln €
- Paolucci 3.3 mln € (sold 50% of his contract)
- Mellberg 2.5 mln €
- Zanetti 2 mln €
- Nedved- retired
- Almiron – loaned
- Ekdal – loaned
- Iago – loaned
- Daud - loaned
- Knezevic – end of loan
Total: 17.8 mln €
Inter
In:
- Milito 25 mln €
- Eto’o 20 mln €
- Sneijder 15 mln €
- Thiago Motta 14 mln €
- Lucio 7 mln €
- Meggiorini - 2.5 mln € (bought back the 50% of his contract)
- Kerlon 0 €
- Arnautovic – loan
- Suazo – back from loan
- Quaresma – back from loan
Total: 83.5 mln €
Out:
- Ibrahimovic 69 mln €
- Acquafresca – 15 mln €
- Meggiorini - 5 mln €
- Maxwell 4.5 mln €
- Bonucci 4 mln €
- Bolzoni – 3 mln €
- Burdisso 0 €
- Crespo 0 €
- Cruz 0 €
- Obinna – loaned
- Kerlon - loaned
- Rivas – loaned
- Jimenez - loaned
- Figo – retired
Total: 100.5 mln €
Milan
In:
- Huntelaar - 15 mln €
- Thiago Silva 10 mln €
- Abate – 2.8 mln € (bought back the 50% of his contract)
- Di Gennaro - 2.5 mln € (bought back the 50% of his contract)
- Zigoni – 1.2 mln €
- Roma – 0 €
- Onyewu - 0 €
- Storari – back from loan
- Oddo – back from loan
Total : 31.5 mln €
Out:
- Kaka 64,5 mln €
- Gourcuff 15 mln €
- Kalac 0 €
- Cardacio 0 €
- Viudez 0 €
- Darmian – loaned
- Senderos – end of loan
- Mattioni – end of loan
- Beckham – end of loan
- Shevchenko – end of loan
Total: 79.5 mln €
Roma
In:
- Motta 3.5 mln € (50%)
- Guberti 0 €
- Burdisso 0 €
- Lobont- loan
- Zamblera- loan
- Andreolli – back from loan
- Antunes- back from loan
- Faty – back from loan
- Cerci – back from loan
- Esposito – back from loan
- Okaka-Chuka – back from loan
Total: 3.5 mln €
Out:
- Aquillani 17 mln €
- Edgar Alvarez - 1.4 mln €
- Panucci - 0 €
- Filipe Gomes Ribeiro 0 €
- Diamoutene – end of loan
- Loria – loaned
- Crescenzi - loaned
- Montella- retired
Total: 18.4 mln €
Fiorentina
In:
- De Silvestri 6 mln €
- Marchionni 4.5 mln €
- Natali 2.8 mln €
- Zanetti 2 mln €
- Castillo 0.9 mln €
- Nsereko 0 €
Total: 16.2 mln €
Out:
- Felipe Melo 25 mln €
- Kuzmanovic 8 mln €
- Semioli 4.5 mln €
- Da Costa 0 €
- Bonazzoli – end of loan
- Storari – end of loan
- Almiron- end of loan
- Zauri – end of loan
- Mazuch – loaned
- Gulan – loaned
Total: 37.5 mln €
Genoa
In:
- Acquafresca 15 mln €
- Floccari 11 mln €
- Criscito 5.5 mln € (50%)
- Meggirioni 5 mln €
- Palacio 5 mln €
- Zapater 4.5 mln €
- Bonucci 4 mln €
- Moretti 4 mln €
- Kharja 3.5 mln €
- Jankovic 3.5 mln € (bought the other 50%)
- Bolzoni – 3 mln €
- Esposito 2.8 mln € (50%)
- Bocchetti 2.5 mln € (bought the other 50%)
- Tomovic 2.2 mln €
- Ranocchia 2 mln € (bought the other 50%)
- Fatic 1 mln € (50%)
- Troest 0.9 mln € (bought the other 50%)
- Crespo 0 €
Total: 75.4 mln €
Out:
- Milito 25 mln €
- Thiago Motta 14 mln €
- Ferrari 6 mln €
- Di Gennaro 2.5 mln €
- Meggirioni 2 mln € (co-owned)
- Paro 1.5 mln € (co-owned)
- Acquafresca 1.5 mln € (loaned)
- Pegolo 0.8 mln €
- Coppola 0.6 mln €
- Bonucci 0.5 mln € (co-owned)
- Olivera 0 €
- Rubinho 0 €
- Ranocchia – loaned
- Vanden Borre – loaned
- Troest - loaned
- Fabiano – loaned
- Bolzoni – loaned
- Forestieri - loaned
Total: 54.4 mln €
Napoli
In:
- Quagliarella 16 mln €
- Cigarini 11 mln €
- Zuniga 8 mln €
- Campagnaro 5 mln €
- Hoffer 5 mln €
- De Sanctis 4.5 mln €
- Bucchi – back from loan
Total: 49.5 mln €
Out:
- Garics 4.8 mln €
- Domizzi 2.5 mln €
- Montervino 0.4 mln €
- Mannini 0 € (co-owned)
- Blasi - loan
- Bucchi – loan
- Dalla Bona – loan
- Navarro – loan
- Vitale – loan
- Zalayeta – loan
- Russotto – end of loan
Total: 7.7 mln €
--------------------------------------
ATALANTA
Simone Tiribocchi - Lecce --> Atalanta
UDINESE
Bernardo Corradi - Reggina --> Udinese 0 €
BARI
Vitalia Kutuzov - Parma --> Bari
Filippo Carobbio - Albinoleffe --> Bari
Andrea Masiello - Genoa --> Bari
Sergio Almiron - Juventus --> Bari Kiralık
Iago Falqué - Juventus --> Bari Kiralık
SIENA
Michele Paolucci - Juventus --> Siena 4 milyon € co-own
Albin Ekdal - Juventus --> Siena Kiralık
PARMA
David Lanzafame - Juventus --> Parma Kiralık
Galloppa - Siena --> Parma
Christina Panucci - Roma --> Parma 0 €
Valeri Bojinov - Man City --> Parma Kiralık
Davide Lanzafame - Palermo --> Parma Kiralık
Antonio Mirante - Sampdoria --> Parma Kiralık
Cristian Zaccardo - Wolfsburg --> Parma
Dzemaili - Torino --> Parma
LIVORNO
Cristiano Lucarelli - Parma --> Livorno
Nelson Rivas - Inter --> Livorno Kiralık
PALERMO
Gabriel Paletta - Boca Juniorus --> Palermo
Nicolas Bertolo - Banfield --> Palermo
Javier Pastore - Huracan --> Palermo
Rubinho - Genoa --> Palermo takas
BOLOGNA
Marcelo Zalayeta - Napoli --> Bologna Kiralık
SAMPDORIA
Franco Semioli - Fiorentina --> Sampdoria 5 milyon €
Del Piero_10
01.Haziran.2009, 03:24
Serie B sona erdi. Bari ligi şampiyon bitirirken Parma bir yıl aranın ardından Serie A'ya döndü.
Livorno, Brescia, Empoli, Grosseto play off oynayacaklar.
Del Piero_10
01.Haziran.2009, 03:25
Geçici değil, yeni sezona onunla başlayacaklar.
Guardiola modası..
tarikko
01.Haziran.2009, 03:33
Napoli'nin Quagliarella transferi cok iyi gercekten ..
fmsmyrna
01.Haziran.2009, 03:46
16 milyon çok para Denis,Lavezzi,Zalayeta satarlar herhalde bunlardan birini.
Del Piero_10
01.Haziran.2009, 03:48
Lavezzi gitmek istediğini açıklamıştı.Liverpool ilgileniyor.
DaveJones
01.Haziran.2009, 03:50
Quaresma da Genoa ya gitti diye biliyorum ben ama, kesin değil heralde.
Trabzonspor
01.Haziran.2009, 03:52
Diego Milito Genoa --> Inter ? çok iyi transfer oldu.
Qag'ın Napoliye gitmeside ilginç olmuş.
Trabzonspor
01.Haziran.2009, 04:05
Cidden var böyle bir moda,herkes Guardiola gibi olamaz ama.
El Comandante
01.Haziran.2009, 04:14
Avrupa'da bir hayalet dolasiyor, Guardiola hayaleti ... :D
Avrupa'nin dev kulüpleri Barcelona'nin Guardiola ile yakaladigi bu basariyi elde edebilmek icin bu yöntemi kullanmaya baslayacaklardir. =)
RaSenGan
01.Haziran.2009, 18:34
Sezonun ilk yarısında kovulur.
sakary Ali
01.Haziran.2009, 18:39
Bence Guardiola gibi başarılı olur
bjk_melo_151
01.Haziran.2009, 19:26
Sonunda yahu. Kaç yıldır bekliyordum. Oynarken de takıma yararlı bir oyuncuydu. Başarılar.
Enterokinaz
01.Haziran.2009, 21:34
Bir devir kapandı kesinlikle..
Bundan sonra başarılar kendisine.
Enterokinaz
01.Haziran.2009, 21:45
Leonardo futbolcu iken mükemmeldi, izlemesi inanılmaz zevkliydi. Ben teknik direktörlükte de başarılı olacağını düşünüyorum.
El Barto
01.Haziran.2009, 21:54
Sezon arasında o gider Tasotti gelir. :)
darkwizard
01.Haziran.2009, 21:59
Çok farklı bir oyuncuydu. Her şeyi takımı için yapan biriydi. Böyle oyuncular hiçbir zaman unutulmaz.
tarikko
03.Haziran.2009, 19:39
İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Genoa'nın, Inter'den Hernan Crespo'yla anlaşmak üzere olduğu, Olympique Lyon'dan Juninho ile de görüşmelere başladığı bildirildi.
Genoa Kulübü'nün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Inter'in forvet oyuncusu Crespo ile kısa süre içinde anlaşma imzalanacak. Açıklamada, Lyon takımından ayrılan Brezilyalı futbolcu Juninho ile de görüşmelere başlandığı belirtildi.
Serie A'yı beşinci sırada bitiren Genoa'nın forvet oyuncusu Diego Milito ve orta saha oyuncusu Thiago Motta, Inter ile anlaşmıştı.
Maraton
KaPaLı
03.Haziran.2009, 23:32
GENOA çok sağlam transferler yaptı bu sezon. Milito gitti ama o parayla sağlam oyuncular alıyolar.
Fernando Gago
04.Haziran.2009, 01:49
Bu tür sıçrama yaratmak isteyen takımlara böyle oyuncular şart Genoa için müthiş transfer olur ...
anil luque
04.Haziran.2009, 16:15
Yönetimlerimiz azcık feyz alsın bu takımlardan yahu =) Genor işini biliyor gerçekten.. Ligden düşen Zaragoza'dan uygun fıyatla aldılar Milito'yu ve şimdi çok büyük bir kar ediyorlar Porto misali .. Çok iyi transfer bence
Del Piero_10
04.Haziran.2009, 19:59
Studio Sport’ta yer alan habere göre Juventus Udinese’nin yıldızı Gaetano D’Agostino’yu renklerine bağladı.
Juventus, Udinese’den D’Agostino’yu 8 milyon avro bonservis bedelinin yanı sıra Paolucci ve Lanzafame’yi de vererek transfer etti.
Henüz haber resmi olarak doğrulanmamış olsa bile Sport Studio’da yer alan habere göre bu transfer gerçekleşmiş durumda.
27 yaşındaki futbolcunun ismi birkaç gündür Juventus ile anılıyordu. Bu sabah açıklamalarda bulunan Juventus başkanı Gigli D’Agostino ile ilgilendiklerini doğrulamış ancak başka bir şey söylememişti.
Böylece gelecek sezon şampiyonluk için mücadele etmek isteyen Juventus Diego ve Cannavaro’nun ardından üçüncü transferini de gerçekleştirmiş oldu.
Enterokinaz
04.Haziran.2009, 23:07
Juninho şu yaşında Türkiye liginin 2 yıl daha tozunu attırır. Bonservisi elinde, sorun çıkarmadan gelir.
Ama getirmeyi düşünecek kafa nerede ?
tarikko
04.Haziran.2009, 23:11
Genoa için çok yararlı transfer olur Juninho..
tarikko
04.Haziran.2009, 23:16
Juventus’un Çek yıldızı emeklilik kararından U dönüşü yaptığının sinyallerini veren bir açıklama yaptı.
Juventus’un tecrübeli futbolcusu Pavel Nedved kariyerine nokta koymayı düşünmediğini ve Seri A’da başka bir takımda forma giyebileceğini belirtti.
Denik Sport’a açıklamalarda bulunan Nedved: “Futbol oynayıp oynamama konusunda henüz son kararımı vermedim. Pek çok takımdan daha teklifler alıyorum. Kesin olan şu ki işsiz kalmayacağım” dedi.
Menajeri Raiola’nın en az bir yıl daha oynaması için ikna etmeye çalıştığı futbolcu sözlerini, “Benim için çok zor bir karar olacak. Tatildeyken bunu düşüneceğim. Geleceğim konusunda kesinleşen bir şey yok. Ama Juventus kariyerim sona erdi” ifadelerini kullanarak sürdürdü.
Eski kulübü Lazio’ya dönme ihtimali sorulduğunda ise Nedved, “Her an her şey olabilir.
Goal
Nedvedmania
04.Haziran.2009, 23:19
Şampiyonlarligi veya uefa ya giden bir takıma gitsin. Sonra bir türk takımı ile eşleşsin bende bi canlı olarak göreyim artık Tek dileğim bu :)
Fernando Gago
05.Haziran.2009, 00:54
Genoa'ya yolcu kalmasın :p
maNga 33
05.Haziran.2009, 01:44
Nedved artık bırakmalı bence o kadar sene top oynamış biri futbolu bırakması zor olur fakat artık hayatını yaşasın :D:D
Cengo
05.Haziran.2009, 04:19
Şampiyonlarligi veya uefa ya giden bir takıma gitsin. Sonra bir türk takımı ile eşleşsin bende bi canlı olarak göreyim artık Tek dileğim bu :)
Juventus'ta iken gelmemiş miydi?
Fırsatı kaçırmışsınız..
Aydin
05.Haziran.2009, 04:21
Juventus'la 2003-2004 yılında yapıp 2-0 kazandığımız şampiyonlar ligi maçını Almanya'da oynamıştık.
Nedvedmania
05.Haziran.2009, 16:28
Juventus'ta iken gelmemiş miydi?
Fırsatı kaçırmışsınız..
Hayır gelmemişti. O maç Almanyada oynanmıştı ve 2-0 kazanmıştık sanırım :)
Del Piero_10
06.Haziran.2009, 01:18
Juventus, gelecek sezon için görevinden alınan Claudio Ranieri’nin yerine geçici olarak gelen Ciro Ferrara’nın görevine devam edeceğini resmen açıkladı.
Birkaç gün önce çıkan haberler resmiyet kazanırken, Juventus’u gelecek sezon Ciro Ferrara çalıştıracak.
Eski Napolili defans oyuncusu sezonun son iki maçında takımı Ranieri’den devralmış, Siena ve Lazio karşılaşmalarında Juventus etkiliyici galibiyetler almıştı.
Juventus ile iki yıllık sözleşme imzalayan Ferrara’nın genç oyunculara verdiği önem sebebiyle takımın başında kaldığı belirtiliyor. Çıkan haberlerde Bari antrenörü Antonio Conte veya Roma’da görev yapan Luciano Spalletti’nin düşünüldüğü ama iki teknik direktörün kulüplerinde kalma kararının ardından Ferrara ile anlaşma sağlandığı söyleniyor.
darkwizard
06.Haziran.2009, 04:25
Başarılı olacağına inanıyorum.
nerazzuri
07.Haziran.2009, 13:58
Capello'yu andırıyor bana :)
Cyzio
07.Haziran.2009, 14:14
Guardiola modeline döndü juve ve Milan.Umarım başarılı olur Ferrara..
Knightmare
07.Haziran.2009, 17:14
Barça dünyadaki futbol anlayışını değiştirdi bir sezonda :D
tarikko
07.Haziran.2009, 20:02
Inter’in genç bek oyuncusu Davide Santon, Ibrahimovic’in takımda kalmasını umut ettiğini ancak gitmek isterse de kalmak için zorlanmaması gerektiğini söyledi.
Zlatan Ibrahimovic henüz gelecek sezon hangi takımda oynayacağına ilişkini bir açıklama yapmadı. Ancak basın başkan Moratti’nin Barcelona ile görüşmelerde bir hayli yol aldığını iddia ediyor.
Inter’in genç defans oyuncusu Davde Santon da bu transfer söylentileri hakkında yorum yaptı. FcInterNews’a konuşan Santon, “Zlatan muhteşem bir isim. Umarım gelecek sezon da beraber oynamaya devam ederiz. Ancak bu onun isteğine bağlı olmalı, kalmak istemiyorsa gitmesi çok daha iyi olur” dedi.
Santon son olarak gelen soru üzerine milli takım teknik direktörü Lippi ile Jose Mourinho’yu değerlendirdi. Santon, “Mourinho’yu bir yıldır tanıyorum ancak Lippi ile 2 gün önce tanıştım. İkisinin de çok pozitif bir yaklaşım sergilediğini söylemeliyim” dedi.
Goal
bugra 1905
07.Haziran.2009, 20:07
Henry-Messi İle Süper Bir Üçlü Olur Zlatan İnşallah Gider Barcelonaya
goosfraba
07.Haziran.2009, 20:07
Zlatan zaten büyük ihtimalle Barcelona'ya gidecek para+Eto'o karşılığında.
maNga 33
07.Haziran.2009, 20:16
İbrahimoviç çok kalite futbolcu İnter onu takımda tutsaydı iyi olurdu fakat büyük bir ihtimalle İbrahimoviç ayrılacakmış...
tarikko
08.Haziran.2009, 17:58
Milan Başkanı Silvio Berlusconi, gelecek sezon bambaşka bir Milan'ın sahada olacağını belirtirken, Ancelotti'yi de eleştirmekten de çekinmedi.
Milan Başkanı Silvio Berlusconi gelecek sezon için takımıyla ilgili ipuçları verirken, yeni teknik direktör Leonardo'nun takıma ofansif bir formasyon yükleyeceğini dile getirdi. Berlusconi ayrıca eski hocası Ancelotti'yi de eleştirmekten geri kalmadı.
Berlusconi, Ancelotti'nin önde oldukları maçlarda üstünlüğü koruyamadığını belirterek şunları söyledi: "Ancelotti öne geçtiğimiz maçlarda avantajı koruyamıyordu. Neredeyse bütün maçlarda rakiplerimiz eşitliği sağlamasını bildi. Bizde onları öldürücü darbeyi indiremiyorduk."
Milan başkanı ayrıca bu sezon hayal kırıklığı yaratan Ronaldinho'nun, Leonardo'nun takımının en önemli yıldızı olacağını söyledi ve şöyle konuştu: "Kesinlikle ofansif bir kadromuz olacak. Yüksek toplar ve ortalarla değil, kısa paslar ve tekniğimizi konuşturarak oynayacağız. Ve oyunumuzu Ronaldinho'nun etrafından kuracağız."
Goal
Del Piero_10
08.Haziran.2009, 19:28
İtalyan stoper, kendisini üç yıl daha Milano ekibine bağlayan sözleşmeye imza attı.
Sky Sport Italia'nın haberine göre, Inter'in savunmacısı kendisini 2012'ye kadar Mavi-siyahı kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.
Haberde, Materazzi'nin 2010'da sona erecek olan sözleşmesiyle aynı şartlarda 2 yıl daha kontratını uzattığı, ancak kulüp tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadığına yer verildi.
Mourinho tarafından nadiren forma şansı bulan İtalyan oyuncunun San Siro'dan ayrılacağı yönünde dedikodular bir hayli çoğalmıştı.
Bu arada Cenova'da sağlık testinden geçen Crespo'nun Genoa'ya transferi an meselesi.
MaTRaKaN
08.Haziran.2009, 20:13
Materazzi bence dünyadaki en iyi defanslardan biri yaşı ne olursa olsun..
Del Piero_10
08.Haziran.2009, 21:56
Diego’nun babası, eski Juventus başkanının Brezilyalı yıldızı daha 14 yaşındayken istediğini belirtti.
Juventus’un yeni transferi Diego'nun aynı zamanda menajeri de olan babası, siyah beyazlı ekibin 10 sene önceki başkanı Luciano Moggi’nin, Diego’yu istediğini söyledi.
Geçtiğimiz ay Juventus’a transfer olan Diego, sezon boyunca Werder Bremen’de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.
Diego’nun babası, oğlunun 14 yaşındayken Juventus’a gitmesi durumunda, her şeyin çok farklı olacağını iddia etti.
Tuttosport’a konuşan Djair da Cunha, “Juventus ilk teklifini yaptığında, Diego daha 14 yaşındaydı. Luciano Moggi, Alemao’yu bizle görüşmesi için yollamıştı fakat oğlum daha Brezilya’dan ayrılmak için küçüktü. Ama Diego’nun aklı o günden sonra hep Juventus’taydı.
Diego iyi bir oyuncu. Profesyonel futbol hayatına 17 yaşında Santos’ta başladı ve o günden beri hiç durmadı. Umuyorum Juventus’ta da başarılı futboluna devam eder” diye belirtti.
tarikko
09.Haziran.2009, 22:34
Milan asbaşkanı Adriano Galliani, Wolfsburg’un Boşnak golcüsü Edin Dzeko’yu kadrolarına katmak istediklerini ifade etti.
Kaka’nın bonservis bedelini açıklayan Milan asbaşkanı Adriano Galliani, Wolfsburg’un golcü oyuncusu Edin Dzeko ile ilgilendiklerini doğruladı.
Sky Sport Italia’ya açıklamalarda bulunan Galiani, Kaka’nın satışından kulübün kasasına 67.2 milyon avro geldiğini belirtti. Kaka’nın satışından elde edilen gelirin, takım için düşünülen revizyonda kullanılacağını belirten Galliani, Dzeko için transfer görüşmeleri yaptıklarını da doğruladı.
Dzeko’nun babasıyla görüştüklerini belirten Galliani, “Dzeko transferini görüşmek için Saraybosna’daydım. Edin’in babasıyla görüştük. Çok iyi bir insan. Şimdi de kulübü Wolfsburg’dan cevap bekliyoruz” dedi.
Dzeko’nun Milan ile anlaşmaya çok yakın olduğu, kulübü Wolfsburg’un ikna edilmeye çalışıldığı ifade ediliyor.
Goal
tarikko
09.Haziran.2009, 22:35
Bu sezon beklenenden uzak bir performans sergileyen Lyon, Inter’in tecrübeli orta saha oyuncusu Patrick Vieira’yı kadrosuna katmak istiyor.
Uzun süredir ülkesi Fransa’nın dışında futbol hayatını sürdüren Vieira’nın, Ligue 1 ekiplerinden PSG ve Lyon’un transfer listesinde olduğu iddia ediliyor. PSG’den resmi bir teklif almadığını belirten 32 yaşındaki orta saha oyuncusuyla, Lyon’un ciddi şekilde ilgilendiği ifade edildi.
Vieira’nın çok iyi bir oyuncu olduğunu belirten Lyon başkanı Jean-Michel Aulas’ın danışmanlarından Bernard Lacombe, “Patrick çok kaliteli bir oyuncu. Ancak son dönemde yaşadığı sakatlıklar biraz düşündürücü. Ama iyi bir performans sergilerse, Güney Afrika’ya bile gidebilir” dedi.
Fenerbahçe yönetiminden Ali Koç da İtalya’ya giderek Vieira için transfer görüşmelerine bulunmuştu. Ancak, sarı-lacivertli kulüp bu transferden vazgeçmiş gibi gözülüyor.
Goal
Fernando Gago
10.Haziran.2009, 02:16
O bölgede çok oyuncuları var Bazı oyuncuları satacaklar heralde
Fernando Gago
10.Haziran.2009, 02:16
Benzema ya da Adebayor gibi alınabilecek oyunculara öncelik verilmeli . . .
tarikko
10.Haziran.2009, 02:18
İyi transfer olur ama bence Dzeko Wolfsburg'da 1 sene daha kalacaktır..
RaSenGan
10.Haziran.2009, 02:22
Katılıyorum.
nerazzuri
10.Haziran.2009, 02:27
Bu oyuncuların ikiside zaten 20 m €'dan fazla bonservisi olan futbolcular. 70 m €'nun 30-35'i bir forvete giderse, nasıl revizyon olacak.
Dzeko'nun 13-18 m € arası değişen bir miktar olacaktır bonservisi bence.
Varonil
10.Haziran.2009, 02:40
Bundan 4-5 yıl önce yine Dzeko Wolfsburg'un oyuncusu olsa ve böyle muhteşem bir sezon geçirmiş olsa,Milan belki yüzüne bakmayacaktı.Bakalım Kaka'nın gidişinden sonra meydan Ronaldinho'ya kaldı.Dzeko'nun çok üst düzey bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum ama Milan'a faydalı olacaktır gelirse.
Del Piero_10
10.Haziran.2009, 03:20
Inter'li Ricardo Quaresma, Genoa'nın transfer teklifini reddetti.
Görünüşe bakılırsa, Genoa başkanı Enrico Preziosi'nin ikna kabiliyeti, kulübe bir büyük ismi daha getirmeye yetmeyecek.
Sky Sport 24'ün haberine göre, Inter'de umduğunu bulamadıktan sonra sezonu Chelsea'de tamamlayan Ricardo Quaresma, Genoa'nın transfer teklifini reddetti.
24 yaşındaki oyuncu, en baştan beri Genoa'ya gitmeye sıcak bakmıyordu. Ancak şimdi, menajeri Jorge Mendes ile Genoa'lı yöneticilerin görüşmesinden sonra, bu transferin kesin olarak gerçekleşmeyeceği söylenebilir. Ancak, Portekizli kanat oyuncusunun Inter'deki geleceği de meçhul.
Del Piero_10
10.Haziran.2009, 03:20
Serie A ekiplerinden Milan’ı transfer döneminde hareketli günler bekliyor. Milano ekibinde Pirlo’nun takımdan ayrılması beklenirken, tecrübeli oyuncunun yerine Felipe Melo düşünülüyor.
Kaka’nın Real Madrid’e transferinin ardından, Milan’ı yeniden hareketli günler bekliyor. Studio Sport’a göre, Andrea Pirlo, Chelsea yolunda.
Chelsea’nin yeni menajeri Carlo Ancelotti’nin, eski oyuncusunu Londra’ya getirmek istediği iddia ediliyor. Maviler'in Pirlo için 25 ila 30 milyon avroyu gözden çıkardığı öğrenildi.
Chelsea’nin ilgilendiği bir diğer isimin ise Clanrence Seedorf olduğu belirtildi.
Galliani'nin gözdesi Melo
Milan asbaşkanı Adriano Galliani’nin ise orta sahayı Fiorentina’nın Brezilyalı orta saha oyuncusu Felipe Melo ile güçlendirmek istediği söyleniyor. 25 yaşındaki Melo’nun peşindeki tek kulüp Milan değil. Real Madrid ve Inter de Brezilyalı oyuncu ile ilgileniyor.
Felipe Melo, Serie A’daki ilk sezonunda birçok kulübün dikkatini çekti.
RaSenGan
10.Haziran.2009, 04:26
Pirlo'yu satmazlar heralde.Başkan Kaka'dan başka bir oyuncu gitmiycek diyordu.
Fernando Gago
10.Haziran.2009, 13:07
Quaresma böyle giderse "köyüne" dönecek . . .
nerazzuri
10.Haziran.2009, 14:15
Sonu Adriano'ya benzemesinde. Yazık ediyor kendine yahu.
Bordo61Mavi
12.Haziran.2009, 08:05
Antremani sevmiyen futbolcu. Bunun dilinden anlicak hoca cok az
Varonil
12.Haziran.2009, 10:42
Yeteneği muazzam,ama "ben oldum" dememeli,yoksa çabuk sönecek yıldızı ..
RaSenGan
12.Haziran.2009, 20:28
"İbra = Ronaldo + Kaka"
İnter'in yıldızı Zlatan İbrahimovic'in menajerinden iddialı açıklamalar. Mino Raiola, Zlatan İbrahimovic'in değerinin Kaka ve Ronaldo'nun toplamına eşdeğer olduğunu ifade etti.
Sportinglife'ta yer alan haberde Raiola, İsveçli yıldızın herhangi bir kulüple anlaşma sağlamadığını ve transferi için önceliğin İnter kulübünde olduğunu belirtti.
Avrupa basınında dillerden düşmeyen İbrahimovic'in Barcelona'ya transfer olacağı iddialarını ise hem Raiola, hem de İnter kulübü yalanladı.
Mino Raiola, "Zlatan'ı isteyen kulüpler önce İnter ile masaya oturmalı. Bu konuda menajeri olarak ben de istediğim gibi hareket edemiyorum. İnter dışında hiçbir kulüple temasımız olmadı. İbrahimovic, Kaka ve Cristiano Ronaldo'nun toplamı tutarında değerli bir futbolcudur" dedi.
İsveçli futbolcu 2008-2009 sezonunda Serie A'da İnter formasıyla kaydettiği 25 golle İtalya'da en fazla gol atan oyuncu oldu.
11.06.2009
Kaynak : Sporx.com dış haberler
El Comandante
12.Haziran.2009, 20:42
Zlatan'in egosu = Kaka + Ronaldo olur ancak.. :)
Zlatan cok yetenekli, müthis bir forvettir ama Kaka ve Ronaldo dünki cocuklar degiller. Cok sacma, komik bir iddia ...
maNga 33
12.Haziran.2009, 20:47
Zlatan çok büyük bir futbolcu bana göre dünyanın en iyi oyuncusu o
King_91
12.Haziran.2009, 20:50
büyük ama bu kadar da değil
matrockmamy
12.Haziran.2009, 20:55
kaka 65, ronaldo 90 civarı bir şeydi yani ibrahimovic 155 civarı mı diyor?
+ibo kötü oynayınca gerçekten çekilmiyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
elbette mübağla yapmıştır. çok ciddiye almamak gerekir ama bu diğer 2 sporcuya saygısızlık. ikisi de birer kez fifa yılın futbolcusu seçilmiş adamlar. takımlarına şl yi kazandırmış adamlar.
bugra 1905
12.Haziran.2009, 21:21
Zlatan çok büyük bir futbolcu bana göre dünyanın en iyi oyuncusu o
Aynen Kardeşim Katılıyorum Sana:)
Bordo61Mavi
12.Haziran.2009, 21:30
Ego bakimindan - Ronaldo+Kaka = Ibrahimovic
Teknik bakimdan - Kaka+ibra = Ronaldo
Mental bakimdan - Ronaldo- Ibra = Kaka
matrockmamy
12.Haziran.2009, 22:22
Ego bakimindan - Ronaldo+Kaka = Ibrahimovic
Teknik bakimdan - Kaka+ibra = Ronaldo
Mental bakimdan - Ronaldo- Ibra = Kaka
güzel... bence;
ego da; ronaldo=ibo>kaka
teknik; ronaldo>kaka=ibo
mental; kaka>ibo=ronaldo
RaSenGan
13.Haziran.2009, 02:47
Maicon=Sneijder + 25 milyon Euro
İtalya Serie A ekibi İnter'de Maicon'un fiyatı belirlendi. İnter'in Brezilyalı futbolcuya gerekli alakayı göstermemesini dile getiren Maicon'un menajerinin bu söyleminin ardından, yıldız futbolcunun takımdan ayrılacağı basında sık sık yer alıyordu.
Sağ bekte fırtınalar estiren oyuncuya Chelsea ve Real Madrid'in talip olmasına rağmen, İnter'in Maicon için 40 milyon Euro bonservis istemesi iki dev kulübün de geri adım atmasına sebep oldu.
Corriere dello Sport'da yer alan haberde, İnter'in sağ beki Maicon'u 40 milyon Euro getirene satabileceği ifade edildi.
Sneijder - Maicon takasını İnter reddetti
İtalyan basınında konuşulan bir diğer konu da, Real Madrid'in Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'i, Maicon ile takas etmek istemesi!
İnter'in ise bu takası yetersiz bulduğu ve Sneijder'in yanında 25 milyon Euro artı para teklif ettiği iddia edildi.
Florentino Perez'in önce Kaka ve ardından Cristiano Ronaldo'yu uçuk miktarda bonservis ödemesi, bazı kulüplerin iştahını giderek kabartmış durumda.
12.06.2009
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Pesimistr
13.Haziran.2009, 02:49
Bu takımlar artık transfer piyasasının içine ettiler.
PesimiSTyLa
13.Haziran.2009, 02:59
Ramos varken ne yapacaklarmış?
nekop
13.Haziran.2009, 03:02
Ramos varken ne yapacaklarmış?
Onu stopere çekerler harhalde..
tarikko
13.Haziran.2009, 22:31
Inter’in Portekizli teknik adamı, vatandaşını Inter’e getirmek istiyor. Mourinho, eğer Chelsea'li futbolcuyu kadrolarına katarlarsa, bunun muhteşem bir transfer olacağını düşünüyor.
Chelsea’nin orta saha oyuncusu Deco, Inter’e yakın. Inter’in teknik direktörü Jose Mourinho, Porto’da birlikte çalıştığı tecrübeli oyuncuya imza attırmak istiyor. Brezilya asıllı Portekizli oyun kurucunun, bu sezon Chelsea’de mutlu olmadığını ve ayrılmak istediğini açıklamasının ardından, Serie A şampiyonu Inter tecrübeli oyuncu ile ilgilenmeye başladı.
31 yaşındaki Deco’nun da Inter’e gitmek istediği söyleniyor. Deco, Mourinho yönetimindeki Porto forması ile 2004 yılında Şampiyonlar Ligi’ni kazanmıştı. İkili bu başarıyı Inter’de yeniden yaşamak için Milano’da buluşabilir.
"İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız"
The Sun’a konuşan Mourinho, “Deco bana Avrupa şampiyonu olmamda yardım etti. Ben de onun Avrupa’da Yılın Futbolcusu olmasına…” derken, yeniden bir araya gelmenin muhteşem olacağına inandığını söyledi.
Geçtiğimiz sezon Barcelona’dan Chelsea’ye transfer olan yıldız oyuncu, şubat ayında menajer Scolari’nin kovulmasının ardından forma şansı bulamadı.
Goal
Fernando Gago
13.Haziran.2009, 22:43
İmkansız bir şey değil Mourinho fazla heyecan yapmış :p
tarikko
14.Haziran.2009, 17:50
Porto'nun genç savunmacısı Aly Cissokho resmen Milan'a geliyor. 21 yaşındaki oyuncunun bu akşam Milano'ya gelerek yarınki sağlık kontrolünün ardından resmi imzayı atacağı bildirildi.
Porto'nun genç savunma oyuncusu Aly Cissokho, bu akşam Milano'ya geliyor.
Porto'yla her konuda anlaşan ve oyuncuyu da ikna eden Milan, 21 yaşındaki oyuncuya yarınki sağlık testinden sonra resmi imza attıracak.
Bedeli 15 Milyon
Bir süredir Portolu yöneticilerle temasta bulunan Adriano Galliani, transferi bitiren isim oldu. Genç Fransız Milan'a 15 milyon avroya mal olacak ve Cissokho, Milan'da Porto'da kazandığı paranın dört katını kazanacak.
Savunmanın jokeri
Cissokho, savunmanın göbeğinde olduğu kadar beklerde de oynayabiliyor. Milan'ın bu transferi takımda gençleştirme operasyonunun başladığı yönünde yorumlandı.
Goal
matrockmamy
14.Haziran.2009, 19:27
man united maçlarında izledim. gerçekten savaşçı ve inanılmaz bir futbolcu :)
hayırlı olsun milan ımıza
goosfraba
14.Haziran.2009, 19:28
Bu adam Porto'ya 300 bin euro'ya mâl olmuş, şimdi sattıkları fiyata bak :)
tarikko
14.Haziran.2009, 19:42
Gerçekten izlediğimde çok beyenmiştim oyununu Milan'a katkısı olacaktır..
deniz.91
14.Haziran.2009, 21:49
Ya bu porto bu işleri çok iyi yapıyor yine çok iyi kazanmışlar
tarikko
15.Haziran.2009, 03:16
Bayer Leverkusen’in İsviçreli orta saha oyuncusu Tranquillo Barnetta’nın, Lazio’nun transfer listesinde olduğu iddia edildi.
Takımın başında Davide Ballardini’yi getirerek teknik direktör arayışını sonlandıran Lazio, transfer çalışmalarına başladı. Lazio başkanı Claudio Lotito’nun, Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen’de forma giyen Barnetta’yı transfer etmek istediği iddia ediliyor.
Corriere dello Sport’un haberine göre, Lazio başkanı Lotito’nun Rudi Voeller ile görüştüğü iddia edildi. Ligi 10. sırada tamamlayan Lazio, gelecek yıl daha büyük başarılar yakalamak için kadrosunu güçlendirmek istiyor.
24 yaşındaki orta saha oyuncusunun 10 milyon avro gibi bir bonservis bedeliyle transfer edilebileceği ifade edildi.
Goal
Del Piero_10
15.Haziran.2009, 19:34
Inter teknik direktörü Jose Mourinho, Chelsea’de forma giyen Ricardo Carvalho ve Deco’yu önümüzdeki sezon takımında görmek istiyor. Her iki oyuncuyla da daha önce çalışmış olan Mourinho, bu oyuncularla Porto’da Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmıştı.
Bu konuda bir açıklama yapan Inter başkanı Massimo Moratti de gelişmeleri doğruladı. La Gazzetta dello Sport’a konuşan Moratti, “Mourinho bizden Deco ve Carvalho’yu istedi. Biz de onu kırmamak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.
Deco beklentileri karşılayamadı
Geçtiğimiz sezon 8 milyon avro karşılığında Chelsea’ye transfer olan Deco, bir türlü kendisinden bekleneni verememişti. Carvalho da sakatlığı sebebiyle bu sezon sadece 18 maça çıkabildi. Dört senedir Chelsea’de görev yapan oyuncu, İngiliz ekibinden ayrılmak istediğini açık olarak ifade etmişti.
"Kısa süre içinde halledeceğiz"
Sözlerine devam eden Moratti, “Her iki oyuncuyu da kadromuza katmak istiyoruz. Bize gelmek gibi bir niyetleri olduğunu biliyorum ama Chelsea ile henüz bir anlaşmaya varmış değiliz. Kısa süre içerisinde halledeceğimizi düşünüyorum. Carvalho’dan öncelikli olarak Şampiyonlar Ligi’nde faydalanmak istiyoruz. Çok tecrübeli bir savunma oyuncusu. Bize büyük katkı sağlayacaktır. Deco’nun da bize çok faydalı olacağına inanıyorum. Aynı zamanda önümüzdeki sezon takımda görev yapacak Brezilyalı oyuncu Philippe Coutinho’ya da ağabeylik yapacaktır” diyerek transferler hakkında olumlu konuştu.
dakara
15.Haziran.2009, 23:50
barnetta iyi fubolcudur artık başka bir kulübe gitmeli bu lazio olabilir
Del Piero_10
17.Haziran.2009, 22:12
Basında çıkan son haberlere göre, Portolu oyuncunun Milan’a transferi suya düştü.
Bugün erken saatlerde alınan habere göre; Milan’a transferi öncesinde, Aly Cissokho’nun sağlık problemleri olduğu tespit edildi.
Sağlık testlerinden başarıyla geçemeyen oyuncu Porto’da kaldı. Cissokho için 15 milyon avro ödemeyi kabul eden Milan, çıkan sorunlar nedeniyle transferi iptal etti.
21 yaşındaki oyuncunun menajeri Boli, transferin sonuçlanmamasından dolayı hayal kırıklığına uğradı.
Goal.com İtalya’nın transferle ilgili sorularını kısa ve net bir şekilde cevaplayan menajer, “Bu konuyu Milan ile konuşun” dedi.
Geleceğin yıldızları arasında gösterilen Cissokho, birçok takımın transfer gündemin yer alıyordu.
Oghuse
17.Haziran.2009, 22:15
Çıkan habere sorun dişlerindeymiş dişlerde transferi yatıracak kadar ne gibi bir problem olabilir.
RaSenGan
17.Haziran.2009, 22:31
Fırçalayıp gelseymiş :D
Del Piero_10
17.Haziran.2009, 22:49
Dişle ilgili problemler bazı durumlarda başka sakatlıkları tetikleyebiliyor.
matrockmamy
17.Haziran.2009, 23:00
ya iyi adamdı...
Del Piero_10
18.Haziran.2009, 01:43
İkinci testi sorunsuz geçmiş.
Del Piero_10
19.Haziran.2009, 00:37
Galliani 15 milyon ödemek yerine 12 milyonda ısrar edince transfer şimdilik yattı. 3 gün içinde bu transfer yaklaşık 8 defa yatmış ve tekrar anlaşma zemini aranmıştı.
tarikko
19.Haziran.2009, 01:03
Porto Aly Cissokho’nun sağlık kontrollerinden geçemediği için Milan’a gidemeyeceğini doğruladı.
Aly Cissokho 15 milyon avro karşılığı Milan’a transfer olmak üzereydi. Ancak bu transfer oyuncunun sağlık testinde ortaya çıkan dişindeki problem nedeniyle gerçekleşmedi.
Portekiz basınına çarşamba günü açıklamalarda bulunan Cissokho ikinci bir testten daha geçeceğini belirtmiş ve Milan’a imza atacağını iddia etmişti.
Ama Porto da Milan ile yapılan anlaşmanın oyuncunun sağlık problemleri nedeniyle gerçekleşmediğini duyurdu.
Kulüpten yapılan açıklamada, “Milan ile anlaşmamız Cissokho’nun sağlık kontrollerinden geçememsi nedeniyle iptal olmuştur” denildi.
Goal
Enterokinaz
19.Haziran.2009, 01:50
Porto bu işi gerçekten biliyor, tebrikler.
Milan'a hayırlı olsun, başarılı olacaktır umarım.
tarikko
19.Haziran.2009, 01:55
Porto bu işi gerçekten biliyor, tebrikler.
Milan'a hayırlı olsun, başarılı olacaktır umarım.
Hayırlı olamayacak,transfer iptal oldu :)
Lionel Andres Messi
19.Haziran.2009, 02:31
bizde diyorduk milan 40 yılın başında genç bir oyuncu alacaktı huylu huyundan vazgeçmez diye boşuna dememişelr gider şimdi grosso,heinzeyle falan ilgilenirler.
Enterokinaz
19.Haziran.2009, 02:39
Hayırlı olamayacak,transfer iptal oldu :)
Nasip değilmiş. :)
Del Piero_10
19.Haziran.2009, 18:22
Inter'in Chelsea'den Deco ve Carvalho, Twente'den de Arnautovic konusunda sona yaklaştığı söyleniyor.
Haftalar süren pazarlıklar sonrasında, Inter'in önümüzdeki hafta Chelseali Deco ve Carvalho'yu, Twente'den de forvet oyuncusu Arnautovic'i renklerine bağlaması bekleniyor.
Sportmediaset.it adlı web sitesinde yer alan habere göre, Inter, Arnautovic'i ocak ayına kadar 9 milyon avroya satın alma opsiyonuyla bilikte kiralayacak. Resmi açıklamanının önümüzdeki hafta başında yapılması bekleniyor.
Lacivert siyahlıların, Deco ve Carvalho ile de anlaşmaya vardığı, Chelsea ile anlaşma konusunda ise küçük pürüzlerin kaldığı söyleniyor.
Inter'in bu iki oyuncu için Chelsea'ye ne kadar ödeyeceği ile ilgili bir açıklama yapılmazken, savunma oyuncusu Burdisso'nun İngiliz ekibine verilebileceği söyleniyor.
Alicanfmfan
19.Haziran.2009, 18:31
Burdisso'yu biz alabilsek aslında mükemmel olur :D
Hani Deco'ya talip degiliz kafasını kurcalamıyoruz sizdeden Burdisso yu istiyoruz hesabı :D
Del Piero_10
19.Haziran.2009, 23:57
Bologna kulübünden yapılan resmi açıklama ile golcü oyuncu Marco Di Vaio ile sözleşme uzatıldığı duyuruldu.
Serie A takımlarından Bologna, golcü oyuncusu Marco Di Vaio ile nikâh tazeledi. Di Vaio’nun sözleşmesi gelecek ay başında sona eriyordu. Geçtiğimiz sezon başında Genoa’dan kiralanan Di Vaio, bu sezon Serie A’da 24 gol kaydetti. Bu performansın ardından Bologna tecrübeli golcü ile 2 yıllık kiralık sözleşmesi imzaladı.
Kulüpten yapılan resmi açıklamada şu ifadeye yer verildi: “Bologna kulübü olarak Marco Di Vaio ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını kamuoyuna duyuruyoruz."
Oyuncunun menajeri Federico Pastorello, Sky Sport Italia’ya yaptığı açıklamada 2 yıllık bir anlaşmaya varıldığını söyledi. Pastorello, “İki tarafta bir birinden mutluydu ve kalmak istiyorduk” dedi.
barahir
20.Haziran.2009, 00:17
bu sezon gerçekten bence beklenmeyen şeyler yaptı, Bologna için çok büyük bir artı olacaktır yeni sezonda
tarikko
20.Haziran.2009, 01:20
Başkent ekibi Roma’nın ortaklarının yeni bir teklifi masaya yatırdıkları öğrenildi.
Roma’nın hissedarlarından olan Italpetroli şirketi, Vincenzo Fioranelli önderliğinde yapılan teklifi değerlendiriyor. Fioranelli, İsviçre-Almanya sermayeli bir holdingin başında bulunuyor.
Goal.com İtalya’nın haberine göre, Italpetroli’den yapılan açıklamada AS Roma’nın ortaklığı için İsviçre yasalarına bağlı bir holding ile görüşmelere başlandığı bildirildi.
Fioranelli’nin başında bulunduğu şirket için Italpetroli’ye ait hisselerin satışı görüşülüyor. Bu haberlere rağmen Roma başkanı Rosella Sensi, kulübün satıldığı yolundaki haberleri yalanladı. Ancak Roma taraftarları takımın kötü yönetildiğine inanıyor ve finansal sıkıntıları çözecek yeni bir grubun yönetime gelmesini istiyor.
Goal
Fernando Gago
20.Haziran.2009, 03:31
Roma bi türlü kurtulamadı şu yönetimsel hatalardan . . .
Fernando Gago
20.Haziran.2009, 03:32
Müthiş transferler . . .
Del Piero_10
20.Haziran.2009, 19:12
Sky'ın haberine göre iş adamı Vinicio Fioranelli bugün 300 milyon € karşılığında Sensi ailesine ait %67'lik hisseyi aldığını açıklayacak.
Kulübün yeni sahibinin şimdiden transfer için çalışmalara başladığı, Real Madrid'den bazı oyuncularla birlikte Lugano, Cavani gibi isimlerle görüştüğü, Mexes ile de yeni kontrat imzalamak istediği, transfer bütçelerinin 50 milyon € olduğu söyleniyor.
BaFraLı
20.Haziran.2009, 20:58
Sensi Roma’yı sattı
Roma kulübünün Vinico Fioranelli’ye satışı bugün öğleden sonra açıklanabilir. Roma’yı Italpetroli şirketinin de sahibi olan Sensi ailesi yönetiyordu.
Sky Sport Italia’ya göre İtalyan iş adamı Vinico Fioranelli’nin sahibi olduğu çok uluslu şirket, AS Roma kulübünün hisseleri konusunda anlaşmaya vardı.
Bir süredir devam eden görüşmelerin bir anlaşma ile noktalandığı ve resmi açıklamanın birkaç saat içerisinde yapılması bekleniyor. Fioranelli’nin Sensi ailesinin hisselerinin %67’sine 300 milyon avro ödemeyi kabul ettiği bildirildi.
Fioranelli’nin Roma’nın nakit problemini çözmesi ve gelecek sezon için Inter, Milan ve Juventus ile yarışabilecek bir kadro oluşturması bekleniyor.
Bu bağlamda Il Corriere Dello Sport’a göre Real Madrid forması giyen Gonzalo Higuain ve Wesley Sneijder’in Roma’nın ilk hedefleri olacağı söyleniyor. Buna ek olarak kulübün eski sportif direktörü olan ve şu an Fabio Capello ile çalışan Franco Baldini’nin takıma dönmesi bekleniyor.
goal
tarikko
20.Haziran.2009, 21:01
Sezonun bitmesiyle Juventus tarafından serbest bırakılan Pavel Nedved’e eski takımı Lazio’dan teklif geldi.
Geçtiğimiz sezonun başlarında futbola hayatına son vereceğini belirten Nedved, futbola geri dönecek gibi gözüküyor. Menajerinin açıklamasına göre Çek yıldız, önümüzdeki sezon Lazio’da görev yapacak.
Il Corriere Dello Sport’un haberine göre; Claudio Lotito, oyuncunun menajeri Mino Raiola ile Perşembe günü bir görüşme yaptı ve olumlu yanıt aldı.
Bu konuda bir açıklama yapan menajer Raiola, “Lotito ile bir görüşme yaptığımız doğru. Pavel şu anda tatilde ve dinlenmek istiyor. 15 gün sonra döndüğünde kararını verecek” diyerek iddiaları doğruladı.
Bu arada Nedved’in bir açıklama yapmadığı belirtilirken, menajer Raiola’ya göre Çek oyuncu, bir sezon daha futbol oynamak istiyor.
Goal
BaFraLı
20.Haziran.2009, 21:02
İnşl. döner futbola.Onu sahalarda izlemek gerçekten keyif verici.
Nedvedmania
20.Haziran.2009, 21:43
Nedved 1 sene daha oynamak istiyor zaten. Onun gibi futbolcular oynamaya doymaz. 40 yaşına kadar devam etmek ister ama fiziki kurallar bunu engelliyor :) Lazioda jubilesini yapıp futbola veda edecektir. Forma koleksiyonuma lazio formasıda eklenicek ne güzel :)
deniz.91
22.Haziran.2009, 17:25
Bologna bus eon bu adamın sayesinde ligde kaldı zaten yaşıda geçti bolognada kalamsı iki taraf içinde iyi
Del Piero_10
23.Haziran.2009, 01:03
İtalya'nın Brezilya'ya 3-0 mağlup olduğu Konfederasyon Kupası maçında forma giyen Fabio Cannavaro, Maldini'nin 126 maçlık milli forma giyme rekorunu egale etti.
İtalya Milli Futbol Takımı'nın kaptanı Fabio Cannavaro, PaoloMaldini'nin 126 kez milli olma rekorunu egale etti. Cannavaro, GüneyAfrika'da devam eden 8. FIFA Konfederasyon Kupası'nda dün Brezilya'ya 3-0 yenilgiyle biten ve yarı final şansını kaybettikleri son grup maçında, İtalya milli formasını 126. kez giydi. 35 yaşındaki futbolcu, Maldini'nin rekorunu egale etmiş oldu. ''Gök Mavililer''in formasını 1997'den beri terleten istikrar abidesi, şampiyon oldukları 2006 DünyaKupası final maçında da 100. kez milli olmuştu.
Bakalım Cannavaro,bazılarının istemediği Juventus'ta ne yapacak?
Fernando Gago
23.Haziran.2009, 01:07
Maldiniyi geçip Milli takımı noktalar büyük ihtimalle ya da Maldini gibi bir efsane ile bu rekoru paylaşmak isteyebilir :)
tarikko
23.Haziran.2009, 22:26
Luis Fabiano kendisiyle ilgilendiği söylenen Milan’ın formasını giymek istediğini belirtti.
Sky Sport Italia’da yer alan habere göre Milan, Brezilya formasıyla İtalya’ya karşı iki gol atarak takımının galibiyetinde önemli bir rol oynayan Fabiano’yu Edin Dzeko’nun alternatifi olarak görüyor.
Milan’ın kendisiyle ilgilendiğini milli takım kampında öğrenen Sevillalı golcü henüz kendisine resmi bir teklif gelmediğini belirtti.
La Repubblica’ya açıklamalarda bulunan Fabiano, “Milan benim için bir rüya. Milan formasını giymek isterim. İtalya çok ilginç bir lig. Ancak benim Sevilla ile kontratım 2011 yılına kadar sürüyor. Bunun dışında başka bir şey bilmiyorum” dedi.
Milan’ın Wolfsburg’un satmamakta ısrarcı olduğu Edin Dzeko yerine Emmanuel Adebayor ile de ilgilendiği söyleniyor.
Goal
RaSenGan
24.Haziran.2009, 00:44
Gelirse güzel bir transfer olur.Sevdiğim,kaliteli,Milan'a yakışır bir oyuncu.
Del Piero_10
24.Haziran.2009, 19:41
Güncellendi.
Since-1907
25.Haziran.2009, 15:25
Napoli, De Sanctis’i kaptı
Güney İtalya ekibi Napoli’nin kaleci arayışlarına son noktayı koydu.
Sky’a göre Napoli, 2009-2010 sezonu öncesi kaleci sorununu bonservisi Sevilla’da bulunan Morgan De Sanctis’i transfer ederek çözdü.
2007’de transfer olduğu Sevilla’da bir türlü tutunamayan kaleci, 2008-2009 sezonunda Galatasaray’a kiralanmış ve burada gösterdiği performansla bazı maçlarda İtalya Milli Takımı'na üçüncü kaleci olarka çağırılmıştı.
Napoli’nin Genoa’ya çalım attığı bu transferde 32 yaşındaki eldivenle üç yıllık sözleşme imzalandığı da ifade ediliyor. Daha önce Pescara ve Juventus formaları da giyen De Sanctis, en iyi performansını 1999-2007 yılları arasında 200’den fazla kere giydiği Udinese formasıyla yakaladı.
Napoli, De Sanctis’ten önce Fabio Quagliarella’yı transfer etmişti.
Fernando Gago
25.Haziran.2009, 22:17
Yaz döneminde kendine yeni bir kulüp arayan Shevchenko'nun tercihinin Roma olduğu iddia ediliyor.
Ukraynalı forvetin danışmanı Donato Albanese, Il Corriere dello Sport'a verdiği demeçte, "Sheva daha önceden Roma'da oynamanın kendisini çok mutlu edeceğini söylemişti. Pazarlıklar sorun olmayacaktır" dedi.
Önce Roma'yı düşünüyor
Shevchenko'yu isteyen başka kulüplerin de olduğunu belirten Albanese, "Ancak O, bunları değerlendirmeden evel Roma'nın teklifini görmek istiyor" şeklinde konuştu.
Chelsea'de sıkıntılı bir dönem yaşayan Ukraynalı santrfor, bu sezon kiralık olarak oynadığı eski kulübü Milan'da da başarılı olamamış, hatta Serie A'da tek bir gole dahi imza atamamıştı.
Fernando Gago
25.Haziran.2009, 22:19
Brezilyalı yıldız Melo’nun menajeri, oyuncusunun Juventus’a gitmek istemediğini belirtti.
Felipe Melo’nun menajeri Emilio Froldi, yaptığı açıklamada, basında yer alan haberlerin aksine Brezilyalı yıldızın büyük ihtimalle Fiorentina’da kalacağını belirtti.
Bu sabah, Juventus’un Udineseli D’agostino’yu transfer edememesi halinde, Melo’yu renklerine bağlayacağı iddia ediliyordu. Ancak Juventus Başkanı Gigli, D’Agostino transferinde sona çok yaklaştıklarını söyleyerek, Melo haberlerini yalanlamıştı.
Tuttosportweb’de ise, Fiorentinalı futbolcunun Milan’ın gündeminde olduğuna yer verilmişti.
Ancak Brezilyalı futbolcunun menajeri, Calciomercato.it’ye yaptığı açıklamada, “Felipe, Floransa’da mutlu. Ailesiyle birlikte burada yaşamayı seviyorlar. O, şu an sadece Konfederasyon Kupası’na odaklanmış durumda” dedi
Fernando Gago
25.Haziran.2009, 22:21
Palermo başkanı, İtalyan kulüplerinin oyuncu maaşlarında büyük bir indirime gitmeleri gerektiğini belirtti.
Palermo başkanı Maurizio Zamparini, Serie A kulüplerinin futbolcu maaşlarında %30 indirime gitmesi gerektiğini ve bunu menajerlere teklif ettiğini belirtti.
La Repubblica’ya açıklamalarda bulunan Zamparini, “Bence şu ekonomik şartlarda, öncelikle yapılması gereken şey futbolcu maaşlarında 30% indirime gitmek. Bugünlerde oyuncuların menajerleri daha iyi kontratlar talep ediyorlar. Ama ben 30% indirim öneriyorum” dedi.
Edinson Cavani’nin Roma’ya transfer olacağı haberlerine de değinen Palermo başkanı, açıklamalarını “Cavani daha 22 yaşında. Daha olgunlaşmak zorunda ve Palermo’da kalacak” şeklinde bitirdi.
Eğer Zamparini’nin istediği gibi, oyuncular maaşlarında 30% indirime gitmeyi kabul ederlerse, Inter’den yılda 12 milyon avro kazanan Ibrahimovic, 8.4 milyon avro kazanacak.
Fernando Gago
25.Haziran.2009, 22:22
Real Madrid'in Hollandalı sol kanat oyuncusu Royston Drenthe'nin, pazartesi günü Fiorentina'ya imza atacağı söyleniyor.
La Gazzetta dello Sport'un haberine göre, Real Madrid ile Fiorentina, Drenthe'nin transferi için 9.5 milyon avroda anlaştılar ve oyuncu pazarteis günü Floransa kulübüne imza atacak.
İtalyan gazetesinde yer alan habere göre, bu transfer için Genoa ile girdiği yarışı kazanan Fiorentina, Drenthe'ye de yıllık 1.5 milyon avro ödeyecek.
Drenthe, 2007'de transfer olduğu Real Madrid'de bir türlü ilk onbirde düzenli oynamayı başaramamıştı. Şampiyonlar Ligi için kadrosunu güçlendirmek isteyen Fiorentina'nın, defansın göbeğine de takviye yapmak istediği söyleniyor.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Haziran.2009, 22:25
çok yetenekli bir oyuncu fakat Real'de tutunamadı,fio için iyi transfer olur
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Haziran.2009, 22:27
Napoli'nin adam gibi bi kalecisi yoktu bana göre,iyi transfer...
tarikko
25.Haziran.2009, 22:28
Çok iyi iş yapar alırsa Fiorentina..Real'de kendini gösteremedi ama Serie A'da gösterir umarım ..
King_91
25.Haziran.2009, 22:28
Severim De Sanctis'i inşallah başarılı olur .
King_91
25.Haziran.2009, 22:29
Madrid'in oyuncusu değildi zaten . Fio'da iş yapabilir .
Fernando Gago
26.Haziran.2009, 18:55
D’Agostino’yu renklerine bağlayamayan Juventus, gözünü Real Madridli Diarra’ya çevirdi.
Udineseli Gaetano D’Agostino’yu transfer etmeyi başaramayan Juventus, transfer planlarında değişikliğe gitti ve gözünü Real Madridli Mahamadou Diarra’ya dikti.
La Gazetta Dello Sport’ta yer alan habere göre, Udinese, D’Agostino için Juventus’tan 16 milyon avro artı Sebastian Giovinco ve Claudio Marchisio’nun bonservislerinin yarısını istiyordu. Bu istekleri karşılamak istemeyen Juventus’un da başka alternatiflere yöneldiği iddia edildi.
Sissoko ile oynamak istiyor
Real Madrid başkanı Florentino Perez’in planlarında yer almayan Diarra için, Juventus’un satın alma opsiyonu ile birlikte kiralama yoluna gitmek istediği söyleniyor. Diarra’nın da Mali Milli Takımı’ndan arkadaşı Mohamed Sissoko ile birlikte oynamaya sıcak bakacağı belirtiliyor.
Siyah beyazlı kulübün bir diğer alternatifinin ise Lazio’dan ayrılacağı söylenen Ledesma olduğu iddia ediliyor. Ancak Juventus, bu transferi gerçekleştirmek için Milan, Inter ve Fiorentina ile yarışmak zorunda.
Del Piero_10
26.Haziran.2009, 19:47
Poulsen'i gönderemedikleri için birşey çıkacağını zannetmiyorum.
Eğer Poulsen gitseydi 7.5 milyon gelecek bonservisi, 3 milyon maaşı, 3 milyon da cepte kalacak vergi olarak hesaplarsak 16 milyon Diarra için yeterli olurdu.
tarikko
26.Haziran.2009, 21:42
Fransız orta saha oyuncusu, Interli yöneticilerle yapacağı görüşmenin sonucuna göre, vatanına dönebilir.
Inter teknik direktörü Jose Mourinho, geçtiğimiz sezon 24 karşılaşmada forma giyen Patrick Vieira’nın, artık isteklerini yerine getiremeyecek düzeyde olduğunu düşünüyor. Portekizli hoca bu yüzden, tecrübeli orta saha oyuncusunu satılacak futbolcular listesine koydu.
Fransa’dan Lyon ve Paris St. Germain kulüpleri ise, eski Arsenalli futbolcuyla yakından ilgilenen takımlar.
Le Parisien’e konuşan Vieira, “Öncelikle Interli yöneticilerle görüşüp, düşüncelerini almalıyım. Benim isteğim futbol oynamak. Inter ya da bir başka takım bu çok önemli değil. Tabi ki Mourinho’yla da görüşüp, O’nun planları arasında yer alıp almadığımı da öğrenmem gerek” ifadelerinde bulundu.
33 yaşındaki Vieira, 2006 yılında Juventus’tan Inter’e transfer olmuştu. Yıllık 5.8 milyon avro kazanan futbolcunun Inter’deki geleceği yakın süre içerisinde belli olacak.
Vieira’yla bir dönem Fenerbahçe’de yakından ilgilenmişti. Ancak, transferde aşama kaydedilemedi.
Goal
Fernando Gago
26.Haziran.2009, 21:53
Lyon da istiyordu zaten Inter göndersin işte . . .
BaFraLı
27.Haziran.2009, 22:37
http://i.media.goal.com/g/46417_news.jpg
Milan asbaşkanı Adriano Galliani, Arsenal ile Emmanuel Adebayor için görüştüklerini doğruladı.
Kaka’dan kazandığı parayı iyi değerlendirmek isteyen Milan’da Asbaşkan Adriano Galliani, Arsenal forması giyen Emmanuel Adebayor’u transfer listelerine eklediklerinin altını çizdi.
İlk hedeflerinin hala Edin Dzeko olduğunu, ancak Togolu milli futbolcu Adebayor’u da gündemlerinde tutuklarına değinen Galliani, Wolfsburg’un Dzeko için kararını beklediklerini belirtti. Ancak Arsenal ile Adebayor için görüşen Milan’ın Dzeko’yu bütün bir yaz beklemeyeceği de ortada.
Adı sık sık Milan ile anılan Adebayor’a ilgisini arttıran kırmızı siyahlılar için bir sonraki adım Arsenal’e teklifle gitmek. Sky Sport Italia’ya transfer alternatiflerini değerlendiren Galliani, “Adebayor’u Dzeko’nun alternatifi olarak görüyoruz ve Arsenal’e oyuncuyla ilgilendiğimizi bildirdik. Arsene Wenger ve Adebayor ile de görüştük” dedi.
Arsenal’e henüz bir teklifle gitmediklerini de ifade eden Galliani’nin aksine Sky Sport Italia adı geçen görüşmede bu transfer için ücretin de görüşüldüğünü iddia etti. İtalyan spor haberleri kanalıysa verdiği haberlerde Arsenal’in Adebayor’u Milan’a satmak istediğini belirtti.
BaFraLı
27.Haziran.2009, 22:39
İtalya basınında çıkan haberlere göre başkent ekibi, yıldızlara gözünü dikti.
Il Corriere Dello Sport’un haberine göre, Roma’nın transfer listesinde Klaas Jan Huntelaar, Andriy Shevchenko ve Julio Cruz gibi yıldız isimler bulunuyor.
Bu üç oyuncunun da takımların ayrılacağı açıklanırken, Roma teknik direktörü Luciano Spalletti, bu isimlerden birini mutlaka kadrosunda görmek istiyor.
Listesinin başında bulunan Shevchenko, geçtiğimiz sezon kiralık olan Chelsea tarafından Milan’a gönderilmişti. Orada teknik direktör Carlo Ancelotti ile anlaşamayan Ukraynalı forvet, bu teknik adamın önümüzdeki sezon da Chelsea’nin başında olması nedeniyle takımdan ayrılmak istediğini belirtmişti.
Inter ile sözleşmesi önümüzdeki günlerde bitecek olan Arjantinli golcü Julio Cruz da kendisine takım arıyor. Bir ara Panathinaikos ile adı anılan Cruz, Yunan ekibinin Cisse’yi transfer etmesiyle, başka takım arayışlarına girmişti. Roma’nın bu oyuncuyu 2.5 milyon avro karşılığında kadrosuna katabileceği konuşuluyor.
Listedeki son isim Klaas-Jan Huntelaar. Real Madrid’in devre arasında getirdiği Hollandalı oyuncu, Florentino Perez’in başkan olmasıyla birlikte gönderilecek oyuncular listesine konulmuştu. Real Madrid ile ilişkilerinin iyi olduğu bilenen Roma’nın, bu oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmaya çalışacağı belirtildi. Ancak İspanyol ekibinin, kiralamaya yanaşması pek ihtimal dahilinde değil.
sananes
27.Haziran.2009, 22:41
dzeko daha iyi bence
Fernando Gago
28.Haziran.2009, 01:49
Milan'ın bu sene çok iyi transferler yapması lazım yoksa işleri çok zor ... Adebayor kendşini ispatlamış bir oyuncu Milan'a büyük katkılar sağlar. . .
tarikko
28.Haziran.2009, 03:32
Royston Drenthe'nin hâlâ Fiorentina'ya gitmek üzere olduğu söyleniyor, ancak anlaşma kiralık olabilir...
Royston Drenthe'nin gelecek sezon Fiorentina forması giyeceği yönündeki iddialar kuvvetleniyor; ancak bu bir kiralama anlaşması dahilinde olabilir.
Fiorentina'nın Hollandalı futbolcu için 9.5 milyon avro ödemeyi gözden çıkardığı iddia ediliyordu. Fakat 22 yaşındaki oyuncunun kiralanması daha büyük bir ihtimal gibi gözüküyor.
Real Madrid kiralamaya sıcak bakıyor
Sky Sport Italia'ya konuşan Fiorentina sportif direktörü Pantaleo Corvino, "Drenthe bizim hedeflerimizden biri. Real Madrid'le konuştuk; oyuncuyu kiralamaya sıcak bakıyorlar. Drenthe de bunun farkında ve anlaşmaya sıcak bakıyor" dedi.
Ancak Corvino, futbolcuyu bonservisiyle alma ihtimallerinin de bitmediğini belirterek, Real Madrid'in sol kanat oyuncusunun fiyatını düşürmeye çalıştıklarını ifade etti.
Goal
nerazzuri
28.Haziran.2009, 19:56
MilanNews'a göre Adebayor Milan'da.
BaFraLı
28.Haziran.2009, 21:51
Inter’den sorunlu bir şekilde ayrılan Brezilyalı golcü Adriano, eski takım arkadaşı Mario Balotelli ve teknik direktör Jose Mourinho hakkında gelen soruları yanıtladı.
Büyük sorunlar yaşayan ve futbol oynama isteğini kaybettiğini belirten Adriano, Inter’den olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Bir süre futbola ara veren yıldız golcü, Brezilya ekiplerinden Flamengo’ya transfer olmuştu.
Eski takım arkadaşı Balotelli’nin çok iyi bir golcü olduğunu belirten Adriano, “Balotelli iyi bir futbolcu. Uzun süre adından söz ettirecektir. Fazla sorun yaratmadan kendi geliştirmek için çalışmalı” dedi.
Kariyeri boyunca çalıştığı en iyi teknik direktörün Jose Mourinho olduğunu belirten Adriano, “Futbolu çok iyi bilen ve taktik anlayışı mükemmel bir teknik adam. O'na benim için yaptığı her şey için teşekkür etmeliyim. O'ndan çok şey öğrendim” dedi.
tarikko
29.Haziran.2009, 18:54
Bir süredir santrafor arayışında olan Roma, Interli Julio Cruz ile Andriy Shevchenko arasında seçim yapacak.
Forvet arayışlarını hızlandıran Roma, olası transfer adaylarını ikiye indirdi: Julio Cruz ve Andriy Shevchenko.
Corriere dello Sport’ta yeralan habere göre Shevchenko, başkent kulübünün ilk tercihi. Bonservisi Chelsea’de bulunan Ukraynalı oyuncu, bilindiği gibi geçtiğimiz sezon Milan’da kiralık olarak forma giymişti. Sheva’nın Londra’da kalma ihtimalinin düşük olduğu; bu nedenle de Roma’nın, Shevchenko’yu almak için ısrarcı olacağı ifade ediliyor.
Roma takımının gündemindeki bir diğer isimse, Julio Cruz. Inter’in golcüsü, Roma Teknik Direktörü Spalletti’nin transfer listesinde ikinci sırada. Arjantinli yıldızın da kulübünden ayrılmak istediği ifade edilirken, bu oyuncunun Panathinaikos’a da yakın olduğu biliniyor.
Roma’nın ayrılması gündemde olan yıldız oyuncusu Baptista ise İngiliz ve İspanyol takımları tarafından ısrarla isteniyor.
Goal
BaFraLı
30.Haziran.2009, 01:31
İtalyan kulüp, oyuncun kulübü Twente ile anlaşmaya vardı. Transferin an meselesi olduğu belirtiliyor.
Inter ile Twente arasındaki Makro Arnautovic pazarlığında son noktaya gelindiği öğrenildi. Menajer Rob Groener’in belirttiğine göre, iki taraf da ortak bir rakam üzerinde anlaştı.
20 yaşındaki oyuncunun menajeri, Sportweek’e yaptığı açıklamalarda, Inter’in bu oyuncuyu kiralamak istediğini belirtti fakat Twente’nin, Arnautovic için 10 milyon avro fiyat biçtiğini söylemişti.
Ancak alınan son haberlere göre Inter, bu oyuncuyu bonservisiyle beraber alacak.
Viyana doğumlu oyuncunun oyun stili, Inter’in yıldızı Zlatan Ibrahimovic’e benzetiliyor. Geçtiğimiz sezon oynadığı 28 Hollanda Ligi maçında 12 gol atan Arnautovic’in, geçtiğimiz hafta Milano’da sağlık testine tabi tutulduğu iddia edildi.
tarikko
01.Temmuz.2009, 22:15
Inter, daha önce anlaşma sağladığı Genoalı Thiago Motta transferini resmen açıkladı.
Inter, Diego Milito’nun ardından Genoa’dan Thiago Motta’yı da kadrosuna kattı. Sabah saatlerinde transferle ile ilgili belgelerin İtalyan Futbol Federasyonu’na ulaştırıldığı açıklandı.
26 yaşındaki Brezilyalı Motta, orta sahada görev yapıyor. 2001-2007 yılları arasında Barcelona formasıyla mücadele eden oyuncu, Katalan ekibinde 138 kez sahaya çıktı.
Barcelona’dan Atletico Madrid’e 2 milyon avro karşılığında transfer olan Thiago Motta, sakatlıklardan dolayı zor bir sezon geçirmişti.
2008-2009 sezonu öncesinde Genoa kadrosuna katılan Motta, burada antrenör Gasperini’nin gözüne girdi ve başarılı bir sezon geçirdi.
Inter, Salı günü Diego Milito transferi resmen açıklamıştı. Bugün ise Thiago Motta’nın 4 yıllık sözleşme imzaladığı ilan etti.
Goal
Enterokinaz
01.Temmuz.2009, 22:17
inter'in klasına yakışmayan bir futbolcu. mourinho'dan beklemezdim böyle bir transfer. :)
MaliKaya
01.Temmuz.2009, 23:42
Bencede, Inter Motta'nin standartlarinin uzerinde bir klup, basarili olacagini dusunmuyorum
BaFraLı
03.Temmuz.2009, 02:26
Forvet oyuncusu Vincenzo Montella, futbolculuk kariyerine son noktayı koyduğunu ve gelecek sezon Roma'nın genç takımında antrenörlüğe başlayacağını belirtti.
Roma'da gösterdiği mükemmel performansla futbolseverlerin yakından tanıma fırsatı bulduğu Vincenzo Montella, 20 yılı devirdiği profesyonel futbolculuk kariyerinin sonlandığını açıkladı.
35 yaşındaki çiçeği burnunda antrenör, Roma Channel'e yaptığı açıklamada "Bu fikre alışmam bile zor oldu. Ancak, hayatta bazen böyle kararlar vermek gerekir. Roma'ya bana genç takımda verdiği görev için teşekkür ederim. Yeni bir maceraya yelken açıyorum. Çok önemli bir görev alacağım. Umarım altından kalkarım" ifadelerinde bulundu.
1999'dan 2009'a kadar Roma forması giyen Montella, 6 yılda İtalya Milli Takımı'nda görev yaptı.
NisRoc
03.Temmuz.2009, 11:05
Gereksiz bir transfer olur.. 10 milyon avro da çok..
MaTRaKaN
03.Temmuz.2009, 16:44
Napoli kulübünün yöneticisi Pierpaolo Marino, Cruz ve Pellissier transferlerinin gerçekleşmeyeceğini söyledi.
Pierpaolo Marino, Napoli’nin Julio Cruz ve Sergio Pellissier transferlerinin bitmek üzere olduğu yönünde çıkan haberleri reddetti.
İki oyuncu da Napoli ile anılmıştı ve İtalyan basınında imzaların atıldığı yönünde haberler yayınlanmıştı.
Tuttonapoli.net’e yayınlanan açıklamada Marino, “Julio Cruz ile şu an bir anlaşma yok. Pellissier ise bize hiç hevesli gözükmedi. Napoli’yi hangi oyuncu gelecekse isteğini bize göstermeli” dedi.
Marino, sözleri forvet oyuncuları Ezequiel Lazvezzi hakkında konuştu. Yaşanan problemlerin geçmişte kaldığını söylerken oyuncunun yaz kampında yer alacağını belirtti.
Napoli bu transfer döneminin en etkin kulüplerinden biri olarak görünüyor. Önümüzdeki haftalarda birkaç transfer daha izleyebiliriz.
eXcitinG
03.Temmuz.2009, 17:01
Kaynak ?
HaberLerimize kaynak ekLemeyi unutmayaLım.
MaTRaKaN
03.Temmuz.2009, 17:03
Goal.com
Unutmuşum kusura bakmayın :)
Fernando Gago
03.Temmuz.2009, 17:18
Arnautovic transferi yattı!
Daha önce Inter ile anlaştığı duyurulan Marko Arnautovic transferinde sorun çıktığı öğrenildi. Bu haberi oyuncunun menajeri Robert Groener de onayladı.
Marko Arnautovic'in Inter'e transferi şimdilik yatmış gibi görünüyor. Avusturyalı futbolcu ile Inter her konuda anlaşma sağlamış ve artık transferin tamamlanması beklenmeye başlanmıştu. Ancak yeni edinilen bir bilgiye göre Twente ve Inter kulüpleri, bonservis bedeli konusunda anlaşmalarına karşın, ödeme takvimine ilişkin uyuşmazlık nedeniyle görüşmeleri yarıda kestiler.
Inter’in, oyuncunun sakatlığından ötürü göre esnek bir ödeme modeli önerdiği, Hollanda Kulübü'nünse bu konudaki tavrında hiçbir tavize gitmediği ifade edildi.
Goal.com’a konuyla ilgili açıklamalar yapan Arnautovic’in menajeri Groener, “Inter, sağlıklı bir oyuncu istiyordu ve bunu garanti altına almak istediler. Sonuç olarak anlaşma sağlanamadı” şeklinde konuştu.
Bu gelişmenin ardından Arnautovic’in hayal kırıklığı yaşadığını belirten Groener, “Marko çok üzgün. Inter, Ocak ayında tekrar onu isteyecek mi bilemiyorum. Şu an için beklemede olacağız ve gelişmeleri takip edeceğiz” dedi.
goal.com
tarikko
03.Temmuz.2009, 21:54
Udinese, Barnardo Corradi'yi transfer ettiğini resmen açıkladı.
Inter, Lazio, Parma, Manchester City ve Reggina'da forma giymiş olan forvet oyuncusu kulübü Reggina ile sözleşmesi feshettikten sonra kendine kulüp arıyordu. Udinese geçtiğimiz ay Napoli'ye giden yıldız Fabio Quagliarella'nın yerini doldurmak için Corradi'yi bonservissiz olarak renklerine bağladı.
Bernardo Corradi transferi kulübün resmi sitesi Udinese.it'de açıklandı. Kulüp diğer transfer haberlerini açıklarken, Uninese başkanı Giampaolo Pozzo ve sportif direktör Sergio Gasparini bu tranferle meşguldü.
Udinese.it'de yer alan diğer açıklamalar, "Udinese Paulo Vitor Barreto de Souza ve Antonio Langella'yı AS Bari'ye sattı" ve "Igor Djuric, Bellçika kulübü K.A.S Eupen'e transferi gerçekleşti" şeklinde oldu.
Goal
nerazzuri
04.Temmuz.2009, 00:57
eski formundan çok çok uzak bir futbolcu. Valencia dönemindeki Corradi ile uzaktan yakından alakası yok.
Bana göre çok yanlış-gereksiz- ve bir o kadar boşa para.
Fernando Gago
04.Temmuz.2009, 03:18
Udinese gereksiz bir transfer yapmış . . .
Del Piero_10
04.Temmuz.2009, 04:12
Roma’yı satın alacağı iddia edilen Vinicio Fioranelli, Roma’nın kaptanı Francesco Totti’nin kulübün çok önemli bir parçası olduğunu ifade etti.
Roma kaptanı Totti ile Vinicio Fioranelli’nin avukatı Nicola Irti arasındaki söz düellosu devam ediyor. Irti, Totti’nin varlığının Roma’nın sportif başarısının önünde bir engel olduğunu belirtirken, Totti’nin Roma’yı katlettiğini açıklamıştı.
Centro Suono Sport’ya konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Fioranelli, “Totti Roma’dan daha önemlidir. Bu gerçeği anlayamamış bir kişi, Roma’nın gerçeklerinden habersizdir. Totti saygı duyulması gereken bir insan. O gitmek isteyene kadar kimse O'nu bu kulüpten uzaklaştıramaz” dedi.
Bu tartışmanın Roma’nın imajına zarar verdiğini ifade eden Fioranelli, “Bu konu fazlasıyla uzadı. Bu tip tartışmalar Roma’ya zarar veriyor” dedi.
Alicanfmfan
04.Temmuz.2009, 04:25
No Totti , No Party :icon_cool:
Universal
05.Temmuz.2009, 05:28
Fiorentina ekibi sol bek olarak Ebuoue satın almak için Felipe Melo takası yapmayı kabul etti. İki kulüpte bu takası olumlu düşünüyor.
Kaynak: BBC
Addolorato
05.Temmuz.2009, 05:34
Fiorentina enayilik yapar böyle bir anlaşma olursa. Piyasada bir sürü Eboue ayarında sağ bek bulunur tabi aramak lazım.
Fernando Gago
05.Temmuz.2009, 13:01
Fiorentina’nın kalecisi Sebastien Frey Floransa’da kalmak istediğini belirtti.
Uzun yıllardır Fiorentina kalesini koruyan Sebastien Frey Serie A’nın en iyi kalecilerinden biri olarak gösteriliyor, ve aralarında Barcelona ile Bayern Münih’in bulunduğu pek çok takım başarılı eldiveni transfer etmek istiyor. Ancak Frey takımında kalmak istiyor.
Sky Sport 24’e açıklamalarda bulunan Fransız kaleci, “Floransa’da kalmak istiyorum. Çünkü burada başarılı olacağına inandığım bir proje yürütülüyor. Bende bunun bir parçası olmak istiyorum” dedi.
Frey sözlerini, “Umarım önümüzdeki sezonda geçen sezon gibi başarılı oluruz. Bu şekilde devam edersek amaçladığımız noktalara yakın bir sürede ulaşacağımızı düşünüyorum” şeklinde sürdürdü.
Henüz transfer yapmamalarının önemli olmadığını belirten başarılı kaleci açıklamalarını, “Transfer henüz sona ermedi. Daha başarılı olmak için birkaç isme ihtiyacımız var. Özellikle Şampiyonlar Ligi için takviyeye ihtiyacımız var” ifadelerini kullanarak bitirdi.
Bu arada Fiorentina kadrosunu Torino’dan defans oyuncusu Cesare Natali’yi alarak güçlendirdi. Roma tarafından da istenen 30 yaşındaki futbolcunun transferi Fiorentina’nın resmi sitesi tarafından da doğrulandı.
Del Piero_10
05.Temmuz.2009, 13:40
Eboue'nin yanında 20 milyona yakın bir para istiyorlar.
Fernando Gago
05.Temmuz.2009, 14:02
Arsenal Melo'yu ne yapacak ki ?
RoNNiE91
05.Temmuz.2009, 14:33
Tam Barça'nın aradığı kaleci bence.Valdes'in yerine çok çok iyi olurdu ama kalmak istiyorsa kendi tercihi tabii ki.
Del Piero_10
05.Temmuz.2009, 14:44
Bence en çok takviyeye ihtiyaçları olan bölge. Gerçek anlamda hiçbir ön liberoya sahip değiller. Diaby, Song, Denilson gibilerle hedeflerine ulaşamayacakları açık.
Fernando Gago
05.Temmuz.2009, 14:54
Vieira'dan sonra o bölgeyi bir türlü dolduramadılar tamam da Melo bu ihtiyacı karşılyacak bir oyuncu değil bana göre . Barca'dan Toure "cuk" oturur mesela ama Melo'nun Diabry'den pek farkı yok bence . . .
Universal
06.Temmuz.2009, 00:48
Eboue'nin yanında 20 milyona yakın bir para istiyorlar.
12 milyon €.
Fernando Gago
06.Temmuz.2009, 02:54
Brezilyalı stoper, Milan’da başarılı bir kariyer yapmak istiyor.
Milan’ın çiçeği burnunda savunmacısı Thiago Silva, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi için iddialı açıklamalarda bulundu ve kulüp tarihine geçmek istediğini belirtti.
Ara transfer döneminde Fluminense’den transfer edilen 24 yaşındaki futbolcu, Milan’ın Avrupa Birliği oyuncuları kontenjanın dolu olması nedeniyle forma giyememişti. Ancak bu aydan itibaren Milan’ın her maçında forma giyme hakkı kazanan Silva, umut verici açıklamalarda bulundu.
Sabırsızlanıyor
Jornal do Brasil’e konuşan Silva, “Altı aydır oynamıyor olmak beni fazlasıyla üzdü fakat artık hem Serie A’da hem de Şampiyonlar Ligi’nde Milan formasıyla başarılar yakalayacağıma inanıyorum.
Milan’da başarılı bir kariyer geçirerek, Kaka gibi kulüp tarihine geçmek istiyorum. Burada gerçek performansımı ortaya koyabilirsem, milli takıma da dönebilirim” diye belirtti.
Maldini'den destek almış
Paolo Maldini’nin Milan’a alışmasına oldukça yardımcı olduğuna değinen Brezilyalı savunmacı, sözlerine şöyle bitirdi:
“Maldini bana İtalyanca öğrenmemi, bu sayede sahadaki arkadaşlarımla daha iyi anlaşabileceğimi söyledi.”
Fernando Gago
06.Temmuz.2009, 02:56
Brezilyalı yıldızın menajeri, Sevilla'nın Fabiano'yu 20 milyon avroya satacağını ifade etti.
İtalyan medyasına göre, Milan 20 milyon avroluk bir teklif yaparsa, Sevilla Luis Fabiano'nun gitmesine izin verir. Il Corriere dello Sport'un haberine göre, Fabiano'nun menajeri Jose Fuentes, Milan'ın teklifini yükseltmesi durumunda, İspanyol ekibinin bu teklifi kabul etmek zorunda kalabileceğini belirtti.
Hafta başında Sevilla kulübü 14 milyon avroluk teklifi reddetmişti. Ama Luis Fabiano, hâlâ Milan'ın transfer listesinin başında ve menajerine göre Fabiano, Milan'ı istiyor.
Fuentes, "Bence 20-22 milyon avroluk bir teklif kulüplerin anlaşmasını sağlar. İki kulüp bir birine uzak değil, daha görüşmeler yeni başladı" dedi.
Sevilla cephesi transferin gerçekleşmeyeceği gibi bir görüntü verse de, Fuentes anlaşmanın olacağına inanıyor. Fuentes, "Sevilla'nın ilk teklifi reddettiği doğru, ama Sevilla bir yandan da Milan ile anlaşmak istiyor.
Sevilla'nın Porto'dan 8 milyon avroya transfer ettiği Luis Fabiano, son Konfederasyon Kupası'nın gol kralı oldu.
Del Piero_10
06.Temmuz.2009, 03:18
12 milyon €.
Kendi sitelerinden yaptıkları açıklamaya göre Melo'yu almak isteyen kulüp serbest kalma maddesi olan 25 milyon €'yu ödemek zorunda. Transfere dahil edilecek oyuncuların(Eboue) fiyatı düşürebileceğini ve tek resmi teklifin Arsenal'den geldiğini söylüyorlar. 25 milyonun 12 milyona düşmesi için Eboue'yi 13 milyona saymaları gerekiyor ki bu oyuncu için şu anda 5 milyondan fazla ödeyecek kulüp bulmak zor.
Lionel Andres Messi
06.Temmuz.2009, 15:47
F.Bahçe'yle görüşmelerinden sonuç alamamış gibi görünen Oguchi Onyewu, Ajax'tan sonra bu kez Real Madrid'in gündeminde. Amerikalı stoperin, Real Madrid'in teklifini kabul etmek üzere olduğu öne sürüldü.
http://i.media.goal.com/g/40596_news.jpg
Goal.com
Fenerbahçe, Oguchi Onyewu'yla ilgilendiğine pişman oldu. Konfederasyon Kupası'nın başladığı ve Onyewu'nun henüz çok parlamadığı ilk günlerde kendisiyle irtibat kurarak anlaşma yolunda önemli adımlar atan Kanarya, turnuvanın ilerleyen günlerinde bu oyuncunun dünya futbolseverlerinin dikkatini çekmesiyle şansını yitirdi. PSG, Marsilya, Fulham gibi takımlardan teklif alan Onyewu, özellikle de Ajax'la yaptığı görüşmelerde ciddi ilerleme kaydetmişti. Ancak bu kez devrede, çok başka bir ekibin olduğu öğrenildi.
İspanyol basınında yeralan iddialara göre Onyewu, bu kez Real Madrid'in gündeminde. Kaka, Ronaldo ve Benzema transferlerini gerçekleştirerek transfer piyasasını dağıtan Real, savunma yönündeyse bir tek Raul Albiol'le anlaştı. İspanya takımının, defans hattında kadro derinliğinin yetersiz olması nedeniyle, bonservisi elinde bulunan Onyewu'yu önümüzdeki günlerde renklerine katmasının beklendiği belirtildi.
Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in, şu âna kadar yapılan dev harcamaların ardından, bedelsiz bir transfer yaparak bütçeye biraz nefes aldırmak istediği ifade ediliyor. Ancak Real Madrid'in, Onyewu transferini gerçekleştirme isteğinin altında ilginç bir başka sebep daha yatıyor: O da, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki tanınırlığını arttırmak. Zira dünyanın en çok tanınan kulüplerinden biri olan Real Madrid, Amerika'da forma satışı vb gelirlerde beklentilerin gerisinde kalmış durumda.
Öte yandan Onyewu'nun Ajax'la yürüttüğü görüşmeler artık resmiyet kazanmış durumda. Goal.com'a bilgi veren Onyewu'nun menajeri Lyle Yorks, Hollanda kulübüyle ciddi görüşme hâlinde olduklarını ifade etti. Yorks, "Önümüzdeki haftaya dek kararımızı vermiş oluruz" şeklinde konuştu.
tarikko
06.Temmuz.2009, 15:50
Yok artık :)
BaFraLı
06.Temmuz.2009, 15:52
Herkülüde istemeyen yok.Ama çok sağlam futbolcu :D
tarikko
06.Temmuz.2009, 18:27
Milan Başkanı Silvio Berlusconi, takımın takviyeye ihtiyacı olmadığını söyleyerek taraftarları şaşırttı.
Milan Başkanı Silvio Berlusconi’nin transfer için isteksiz açıklamaları, taraftarları oldukça kızdıracak gibi gözüküyor.
Bu sezon birçok oyuncuyla adı anılan İtalyan ekibi, sezon öncesi çalışmalarının bugün başlayacak olmasına rağmen, henüz transferleri bitirmiş değil.
La Gazzetta dello Sport’a konuşan başkan, “İlk olarak sözleşmesi biten oyuncularımızı takımda tutmaya çalışacağız. Aslında şu anki mevcut kadromuz önümüzdeki sezonu kaldırabilecek kapasitede. Taraftarlarımızın biraz daha sakin olması gerek. Pato, Ronaldinho, Pirlo gibi yıldızlarımız ve gelecek vadeden birçok genç oyuncumuz var. Teknik açıdan baktığımızda, İtalya’da hiçbir ekip bizim kadar güçlü değil, Inter bile” dedi.
"Takviye konusunda kararsızım"
Kulübün hedeflerinden bahseden Berlusconi, “Milan’da herkes, malzemeciler dahil, kazanmaktan başka bir şey düşünemez. Şanslı ve şanssız olduğumuz zamanlar olabilir ama hedefimiz her zaman aynıdır. Takıma takviye konusunda ise kararsızım. Duruma göre transfer yapabiliriz. Ama şu an için yeterli olduğumuzu düşünüyorum. Hiç yoktan çok para harcamanın bir manası yok” diyerek sözlerine son verdi.
Taraftarlar da kulübün transfer politikasına, kombine bilet almayarak tepki koydular. Bir diğer Milano ekibi olan Inter 24.000 kombine satarken, Milan’ın kombine satışlarının 1000'in altında olduğu belirtildi.
Goal
KanaKe
06.Temmuz.2009, 18:42
Aslinda dogru söylemis fakat defans ve forvete kesinlikle 1-2 takviye sart.
Del Piero_10
06.Temmuz.2009, 19:06
Milan taraftar grubu Ultras, takımın sezon açılışı sırasında saldırgan bir protesto eylemi düzenledi. Öfkeli taraftarların, sahaya ve polise fişekler fırlattıkları bildirildi.
Sky Sport Italia'nın haberine göre, Milan taraftarları, kulübün tesislerinin önünde başkan Silvio Berlusconi ile asbaşkan Adriano Galliani'yi protesto etti.
100 kadar taraftarın "Bizi durdurmaya çalışanın sonu hastane olur" şeklinde sloganlar attığı, polise ve antreman sahasına fişekler ve yabancı maddeler fırlattığı bildirildi.
Bu protestoda, Berlusconi'nin bugün erken saatlerde yaptığı açıklamaların etkisi olduğu tahmin ediliyor. Milan Başkanı, kadrolarının Inter'den dahi güçlü olduğunu ve transfer yapmayı düşünmediklerini ifade etmişti.
Polisin gelmesiyle olayların yatıştığı gözlenirken, taraftarların öfkesinin geçmediği ve yönetimden cevap istedikleri öğrenildi.
Galliani ile Berlusconi'nin, olaylar üzerine bugün bir basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.
RaSenGan
06.Temmuz.2009, 19:17
Helal olsun (:
Alicanfmfan
06.Temmuz.2009, 19:32
Takıma takviye konusunda ise kararsızım. Duruma göre transfer yapabiliriz. Ama şu an için yeterli olduğumuzu düşünüyorum. Hiç yoktan çok para harcamanın bir manası yok” .
Duruma göre yapabiliriz demiş , transfere ihtiyacımız yok dememiş ki :D
BaFraLı
06.Temmuz.2009, 19:42
Aslında defans bölümüne transfer yaparsalar iyi olur.
KanaKe
06.Temmuz.2009, 19:51
Balon haberdir.
El Barto
06.Temmuz.2009, 20:23
Real Madrid de Onyewu'yu istiyor!
Eee istiyorsa zaten alır aksini iddia edecek olan var mı? :D
1 adama 94 milyon veren takım...
KaPaLı
06.Temmuz.2009, 20:28
Pehlivanı almaz Real. Garay - Metzelder - Pepe - Albiol var hali hazırda oynayacak olan.
DenizlispoR
06.Temmuz.2009, 20:46
Pehlivanı almaz Real. Garay - Metzelder - Pepe - Albiol var hali hazırda oynayacak olan.
Katılıyorum isot abime :).
Cyzio
06.Temmuz.2009, 21:08
Yesinler birbilerini..
Fernando Gago
07.Temmuz.2009, 01:00
Berlusconi biraz futbolla ilgilense bu tür şeyler olmaz da . . .
Fernando Gago
07.Temmuz.2009, 01:00
Her bölgeye ihtiyaçları var Kaleden Forvete . . .
BaFraLı
07.Temmuz.2009, 02:15
Juventus’ta forma giyen orta saha oyuncusu Marco Marchionni’nin, Fiorentina’ya transfer olduğu açıklandı.
Fiorentina Sportif Direktörü Pantaleo Corvino, Juventus’ta forma giyen kanat oyuncusu Marco Marchionni’yi kadrolarına kattıklarını açıkladı.
Juventus’a bonservis bedeli olarak 2 milyon avro ödediklerini açıklayan Corvino, 28 yaşındaki orta saha oyuncusu 2002 - 2004 yılında Parma’da Cesare Prandelli ile beraber çalışmıştı.
Drenthe'den vazgeçtiler
Fioretina’nın Marchionni transferinden sonra Real Madrid’den Royston Drenthe’yi kadrosuna katmaktan vazgeçtiği ifade edildi. Franco Semioli ya da Mario Santana’nın Fiorentina’dan gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.
2006 yılında Juventus’a transfer olan Marchionni, yaşadığı sakatlıklardan dolayı beklenen performansı sergileyememişti.
goal
BaFraLı
07.Temmuz.2009, 02:20
Şimdide bu haber çıkmış :D.
Onyewu Ajax yolunda
Konfederasyon Kupası’nda sergilediği performansla taliplerini arttıran Amerikalı savunma oyuncusu Oguchi Onyewu’nun menajeri Ajax ile görüştüklerini belirtti.Goal.com Hollanda’ya açıklamalarda bulunan Lyle Yorks, bonservisi elinde bulunan savunma oyuncusunun transferi için Ajax ile görüştüklerini doğruladı. Fenerbahçe’nin de transfer etmek istediği savunma oyuncusunun, artan ilgiden dolayı Türkiye’ye gelmesi zora girmişti.
27 yaşındaki oyuncunun Amerika, Fransa, İngiltere ve Belçika ekiplerinden transfer teklifleri aldığı belirtildi.
Gelen teklifleri ayrıntılı olarak değerlendirdiklerini belirten Lyle Yorks, “Birkaç kulüple ciddi anlamda görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki haftalarda transferle ilgili net bilgi verebileceğiz” dedi.
Amerika Milli Takımının en önemli oyuncularından biri olan Onyewu, geçen sezon Standart Liege’de forma giyiyordu.
goal
tarikko
07.Temmuz.2009, 02:23
Zaten 1 haftadır söyleniyordu menajeri falan Ajax'a gidebilir diye..
nerazzuri
07.Temmuz.2009, 03:37
Drenthe'den vazgeçtiler
Vargas hayalleri ise biraz daha azaldı sanırım.
KaPaLı
07.Temmuz.2009, 11:50
Aman azalsın Serkan. Vargas yerine çok adam var.
Juventus gelecek sezon kimle oynayacak çok merak ediyorum. En azından kadro için yedek oyuncuydu. Santana'yı satarlarsa biz alsak olur :p
BaFraLı
07.Temmuz.2009, 15:27
Chelsea’nin iki futbolcusunu transfer etmek isteyen ancak henüz başarılı olamayan Inter’in sabrı tükenmek üzere.
Neredeyse yaz başından beri Deco ve Ricardo Carvalho’nun peşinde olan Inter’in bu sevdası küllenmek üzere. Jose Mourinho, iki eski öğrencisini Inter’e getirmek istiyordu ancak iki kulüp bu transfer konusunda anlaşmaya dahi yanaşmadı.
The Guardian’ın haberine göre Massimo Moratti’nin “Deco ve Carvalho’yu transfer etmeye ihtiyacımız kalmadı gibi görünüyor” dediği iki oyuncu Inter’in transfer listesinde sonlara doğru yola çıkmış durumda.
Bu arada, Carlo Ancelotti de ikilinin geleceği hakkında yorum yapmaktan kaçınırken “Deco ve Carvalho, Chelsea’nin futbolcuları. Herhangi bir oyuncum takımdan ayrılmak isterse bunu kulüple görüşmek zorundalar. Biz de onlar için uygun kararı veririz” diye konuştu.
Inter, bu yaz Thiago Motta ve Diego Milito’yu transfer ederken Deco, Stamford Bridge’de mutsuz olduğunu belirtmişti. Carvalho’nun ise Chelsea’de ilk 11’de forma bulması daha da zorlaşacak gibi görünüyor.
goal
NisRoc
07.Temmuz.2009, 15:55
Şu adam bir an önce bi yere imza atsada kurtulsak :d
NisRoc
07.Temmuz.2009, 15:59
Milan daha doğrulamaz.. seneye de 4.-5. bitirir ligi..
sananes
07.Temmuz.2009, 16:19
stoper forvet kaleci ve beckham lazım size:D
Enterokinaz
07.Temmuz.2009, 16:22
transfere ihtiyaçları yok mu ? :icon_eek:
bence milan'ın her bölgeye transfer ihtiyacı var. abartısız. bir kaleci, iki defans, iki orta saha, bir forvet şeklinde.
Bordo61Mavi
07.Temmuz.2009, 17:27
Bu adam delirmis olmali :) Kaka gibi takimin en iyisini satti o paralari napcak. Mecbur takviye etcek bunlar bos laflar
TR.CaPTaiN
07.Temmuz.2009, 17:41
Fenerbahçe ve Ajax'ın peşinden koştuğu Oguchi Onyewu, İtalyan devi Milan'a transfer oldu. Milan'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Amerikalı stoperle 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.
Goal
anilton
07.Temmuz.2009, 17:41
ITALY/ OFFICIAL, AC Milan sign Onyewu
AC Milan have signed American international centre-back Oguchi Onyewu on a free transfer and until June 30, 2012. He played for Standard Liege last season.
http://www.acmilan.com/NewsDetail_popup ... 02&progr=0
King_91
07.Temmuz.2009, 17:43
iyi bari fenere gitmedi :D
Enterokinaz
07.Temmuz.2009, 17:44
hayırlı olsun, istediğim oldu ve milan bir stoper aldı. :)
BaFraLı
07.Temmuz.2009, 17:46
Daha dün Real Madrid ve Ajax'la adı geçiyodu.Milan'a transfer oldu demek ilginç.
RoNNiE91
07.Temmuz.2009, 17:46
İyi transfer oldu Milan için.Maldini oynayacak değil artık heralde.
Enterokinaz
07.Temmuz.2009, 17:47
İyi transfer oldu Milan için.Maldini oynayacak değil artık heralde.
maldini futbolu bıraktı kardeşim bu sezon sonu. :)
Clayman
07.Temmuz.2009, 17:49
Milan sonunda akıllı bir iş yaptı :D
hakan3392gs
07.Temmuz.2009, 17:49
Milan her zaman en iyi oyuncuları almışdır ama kadro yaşı 35 olduğu için büyük bir başarı sağlayamıyor.
Milan'ın giden oyuncuları:
Kaka-Real Madrid
Yoan Gourcuff-Bordeox
Maldini-Futbolu Bıraktı.
omersal
07.Temmuz.2009, 18:03
Hem böyle açıklama yapıyorlar hem de taraftarın protestosuna maruz kalmamayı bekliyorlar.İlginç!
Enterokinaz
07.Temmuz.2009, 18:03
onyewu yalan oldu. :)
goosfraba
07.Temmuz.2009, 18:17
Milan'a gitti.
Del Piero_10
07.Temmuz.2009, 18:21
Buradan devam edebilirsiniz
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=77262
TuNdRaLoWeR
07.Temmuz.2009, 18:29
Fenerbahçe'nin peşinde olduğu ancak 50 Milyon Dolar verseler Milan'da oynamam deyip Madrid'in listesine giren son anda sözünden dönen Onyewu artık Milanlı..
Buda bir garip oldu ya, Fenerbahçe'ye gelecek diyorlardı, Madrid listesine almış denildi, en son Milan'a imzayı attı.
Ancak hayırlı olsun bence Onyewu Milan'da oynayabilecek kapasitede bir topçu.
maNga 33
07.Temmuz.2009, 18:32
fener diye bekliyordum aslında
1982 doğumlu oyuncu almış Milan :D
MeMo
07.Temmuz.2009, 18:41
Fenerbahçe'nin peşinde olduğu ancak 50 Milyon Dolar verseler Milan'da oynamam deyip Madrid'in listesine giren son anda sözünden dönen Onyewu artık Milanlı..
Buda bir garip oldu ya, Fenerbahçe'ye gelecek diyorlardı, Madrid listesine almış denildi, en son Milan'a imzayı attı.
Ancak hayırlı olsun bence Onyewu Milan'da oynayabilecek kapasitede bir topçu.
Milan'ın elinden adamı alamadık baksana :o
Onyewu Milan'a yararlı olacak kalitede bir oyuncu bence.
tarikko
07.Temmuz.2009, 19:33
Vay be :) Zaten bize gelmeyecegini biliyordum turnuvadan sonra.Ajaxa ya da baska bir takima gider diye dusunuyordum..
ogcj_me
07.Temmuz.2009, 19:56
Aziz başkan yine bi uçak kaldırsın :)
RIDVAN TLM
07.Temmuz.2009, 19:57
turnuvadan once olsaydı turkıyeye gelırdı...:D mılanda yararlı olurmu bılemem kapanan takımların defansında cok faydalı olur ama mılan gıbı hucumu dusunen bı takımda yararlı olucagını sanmıyorum
BeeTLeJuiCe
07.Temmuz.2009, 21:22
Onyewu adı bizim için çıktığında çoğunluk beğenmiyordu, Milana gidince göklere çıkarır taraftar, rakip taraftarlar, medya falan...
İsot'un dediği gibi pehlivan gibi adam alsaydık iyi olurdu. Milan iyi bir stoper aldı fakat orda pek fazla 11 oynayacağını düşümüyorum tabi belli olmaz iyi çıkış yakalayabilir, Stam gibi olabilir :)
KanaKe
07.Temmuz.2009, 22:08
Onyewu'yu bedavaya aldilar Lugano gibi bir oyuncu bedavada dururken onu kimse almadi ? Niye acaba :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Temmuz.2009, 01:31
İso Abi'nin Pehlivanını Milan almış :D
Bu arada hayret ettim Milan 30 yaşından genç bir oyuncuda alırmış :p
KaPaLı
08.Temmuz.2009, 02:13
Pehlivan gitti Milana :(
Çok iyi transfer. Bu sezon Milan savunmasını değiştirecekti zaten. Thiago Silva - Onyewu iyi oyuncular.
Varonil
08.Temmuz.2009, 05:36
Fenerbahçe'nin transferde önceliği stoper olsaydı,bitirebilirdik bu transferi aslında.Gerçi bu oyuncunun özellikle konfederasyon kupasındaki performansından sonra Türkiye'ye gelmesi zor olurdu.
Transfer Milan'a hayırlı olsun,Onyewu'nun Serie A'da başarılı olacağını düşünüyorum.Milan'da ilk 11'in değişmez oyuncusu olabilir.
Del Piero_10
08.Temmuz.2009, 14:13
Juventus, Felipe Melo'nun transferi için Fiorentina'yı sonunda ikna etti.
Sky Sports'un haberine göre, Juventus, Fiorentina ile Brezilyalı orta saha oyuncusu Felipe Melo için el sıkıştı.
Alınan bilgilere göre, siyah beyazlılar, Floransa ekibine 20 milyon avro ve Mario Marchionni'yi verecek. Juventus, Melo ile daha önceden yıllık 2.6 milyon avroya anlaşmıştı.
İmza töreninin ve basın tanıtımının çarşamba günü yapılacağı söyleniyor. Felipe Melo, Fiorentina ile geçirdiği başarılı sezonun ardından, Konfederasyon Kupası'ndaki performansıyla da beğeni toplamıştı.
BaFraLı
08.Temmuz.2009, 14:45
Çok iyi transfer.Melo gerçekten çok iyi bi orta saha.
Fernando Gago
08.Temmuz.2009, 21:59
Milan bonservis ödemeden iyi bir oyuncu aldı ama daha çok takviyeye ihtiyaç var ...
BaFraLı
09.Temmuz.2009, 02:21
İtalyan kaleci Christian Abbiati, dizindeki sakatlığının ardından sahalara bu sezon dönmeyi umut ediyor.
Milanlı kaleci Christian Abbiati, yeni sezonda sakatlığını tamamen atlatmış olmayı umuyor.
Mart ayında oynanan mücadelede dizinden sakatlanan Abbiati, ameliyat olmuştu. Geçirdiği operasyonun ardından iyileşme süreci de iyi giden İtalyan kaleci yeni sezonda takımdaki yerini almayı bekliyor.
Milan Channel’a konuşan 32 yaşındaki oyuncu, “Her şey iyi gidiyor. Antrenmanlara devam ediyorum. İyileşme sürecinin sona ermesini bekliyoruz. Umuyorum ki en yakın sürede geri dönebilirim” dedi.
“32 benim uğurlu rakamım ve gelecek sezon neler olacağını göreceğiz. Tamamen hazır olana kadar çalışmalarıma devam edeceğim”
Geçtiğimiz Pazartesi günü sezon öncesi hazırlıklarına başlayan Milan’da Abbiati, takımda yakalanan uyumdan bahsetti. Tecrübeli kaleci “Antrenör değişikliği yeni bir motivasyon sağlar. Genç oyunculara sahibiz ve biz de onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
goal
RaSenGan
09.Temmuz.2009, 02:25
38'e kadar kalede kalır artık.Genç bir kaleci alın ya.27-28 yaşında olsa da olur.Dida gitti Abbiati geldi.Ne zaman bu takımda genç bir kaleci olucak bilmiyorum.
zemlinskis
09.Temmuz.2009, 19:51
Fizik gücü müthiş bir oyuncu kendini Milan'da daha fazla geliştirirse dünya çapında bir stoper olur...
zemlinskis
09.Temmuz.2009, 19:52
Fok iş başında
zemlinskis
09.Temmuz.2009, 19:53
Harika bir transfer bu demek oluyor ki Poulsen yolcu..
sananes
09.Temmuz.2009, 20:01
çok vermişler bence o kadar iyi bi orta saha degil yani tamam iyi brezilya milli takımında oynuyo falan ama sissokko marchisio gibi oyuncular var aynı mevkide onlara göre pek bi artısı oldugunu sanmıyorum
bugra 1905
09.Temmuz.2009, 20:25
Güzel Transfer Melo Ortasahaya Büyük Güç Katar
matrockmamy
09.Temmuz.2009, 21:03
janku(zamb)-silva-nesta-zamb(oddo) olacak gibi görünüyor.
en merak ettiğim leo gerçekten 4-3-3 mü oynatacak yoksa çam ağacından vazgeçilmyecek mi?
matrockmamy
09.Temmuz.2009, 21:03
italya ligi için pek hoş gelmese de kulağa, yetenekli adam,inş başarısız olur inter de
matrockmamy
09.Temmuz.2009, 21:11
Önerdikleri adam fio dan fazla para istedi falan diye biliyordum. kesinleşti mi?
maNga 33
09.Temmuz.2009, 21:21
güzel bir transfer Poulse'ne güle güle
BaFraLı
10.Temmuz.2009, 00:45
İtalyan ekip, transferlerine devam ediyor.
Bu sene transfer piyasasında fırtına gibi esen Napoli, başarılı transferlerine devam etti. Siena’dan sağ bek oyuncusu Juan Zuniga’yı transfer eden mavi beyazlılar, Sampdoria’dan da savunma oyuncusu Hugo Campagnaro’yu renklerine kattı.
Siena ile çok iyi bir sezon geçiren Kolombiyalı oyuncu, Serie A’nın en iyi bek oyuncularından biri olarak gösteriliyordu. Her ne kadar transfer ücreti gizli tutulsa da, menajerinden alınan habere göre transferin yaklaşık olarak 8 milyon avroluk bir ücret karşılığında gerçekleşti.
Bu arada sol bek oyuncusu Daniele Manini’nin de, ortaklık anlaşması karşılığında Sampdoria’ya transfer olacağı öğrenildi.
Daha önce Udinese’den Fabio Quagliarella ve İtalya 21 yaş altı milli takımının yıldızı Luca Cigari’ni kadrosuna katan Napoli’nin, İtalya milli takım forması giyen Morgan De Sanctis’i de bitirdiği biliniyor.
goal
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Temmuz.2009, 00:46
Napoli iyi bir kadro kuruyor iyii :)
tarikko
10.Temmuz.2009, 01:00
Napoli doğru yolda gerçekten transferleri çok sağlam.
Hugo
10.Temmuz.2009, 01:24
Campagnaro çok iyi oyuncu. Başarılı oacaktır.
DenizlispoR
10.Temmuz.2009, 01:33
Napoli iyi transferler yapıyor :D.
Universal
10.Temmuz.2009, 03:20
Napoli bir şehir takımı ve ona göre davranıyor. Napoli, İtalya'da en sevdiğim kulüplerin başında gelir Napoli'ye şampiyon olmasını istediğim bir kulüp ama; Milan, Juventus ve Inter gibi kulüplei geçmesi çok zor.Bu transferler ile bu sezon Avrupa Ligine katılacak sıra elde ederle. Kötü geçen bir sezonun ardından geleceğe umut ile bakan güzel bir kadro kuruyorlar.
BaFraLı
10.Temmuz.2009, 21:23
Jose Mourinho, rakipleri, transferler ve Carlo Ancelotti ile ilgili konuştu. İşte Mourinho'dan inciler: "Real'den korkmuyorum", "Kadroyu daraltmaya çalışıyoruz", "Ancelotti benim arkadaşım değil"
http://i.media.goal.com/g/49294.jpg
Jose Mourinho bugün düzenlediği basın toplantısında Inter'in rakipleri Milan ve Juventus'tan, yıldız isimlere para döken Real Madrid'e ve eski rakibi Ancelotti'ye kadar bir çok konuda önemli açıklamalarda bulundu.
Mourinho, "Real Madrid ile ilgili söyleyecek özel bir şeyim yok. Bu sezon onlarla oynamadık bile. Onlardan korkmuyorum. Büyük bir dünya kulübü olabilirler dünyanın gözü onların üzerinde olabilir ama söyleyecek bir şeyim yok. İtalyan takımlarından da korkmuyorum.Onların yaptığı normal. Bugünlerde herkes daha iyi olmaya çalışıyor bu apaçık ortada" dedi.
Sözlerine devam eden teknik adam, "Hep aynı görevlere sahibim. Geri dönmekten dolayı mutluyum. Çalışmayı, oynamayı, çalıştırmayı seviyorum. Rekabeti seviyorum. Gelecek haftanın dostluk maçları için çalışmalara hemen başlayacağız. Mutlu ve tatmin olmuş durumdayım. Kadronun büyüklüğü benim için sorun. Bu durum beni mutsuz ediyor. Çalışmak için iyi değil. Maç 11 kişiye 11 kişi oynanır ama antremanda 30 kişi var. Ayrılmak isteyen oyuncuların kalmasını istemiyorum. Takım için iyi değil. Jimenez, West Ham'a gitti. Onun adına mutluyum. Diğer oyuncular kalmak istiyorlarsa saygı duyarım" dedi.
Mourinho basın toplantısının sonunda eski Milan antrenörü Carlo Ancelotti ile ilgili bir soruyu, "Ancelotti benim arkadaşım değil" diyerek yanıtsız bıraktı.
GOAL