PDA

View Full Version : İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37

RaSenGan
07.Ocak.2010, 20:25
Vali Juveli sanırım :)

vuque
07.Ocak.2010, 20:48
Vali Juveli sanırım :)
Bence Lazio'lu :icon_twisted:
Bu Arada Kesinlikle Balotelli Haklı Diye Düşünüyorum...
Hem Irkçı Tezahürat'a Maruz Kalacaksın Hemde Aa Ne Şeker Seyircileriniz Var Sizin Mi Diyeceksin?
Ben Olsam Açardım Ağzımı Yumardım Gözümü...
Bu Arada Balotelli'de Sanırım Biraz Antipatik Bir Oyuncu Pek Sevilmiyor Herhalde...

Del Piero_10
07.Ocak.2010, 20:58
Balotelli renginden ziyade tavırlarından ötürü İtalya genelinde nefret uyandırmaya başladı. Tribünlerden yükselen ''Se Saltelli Muore Balotelli''(zıplarsan balotelli ölür mealinde birşey, bizdeki zıplamayan ... gibi) tezahüratını da ırkçı olarak niteledi. İsrail'i eleştirenlerin anti-semitist olarak yaftalanması gibi birşey bu. Irkçı tezahüratlar ise Balotelli'nin İtalyan pasaportu alarak milli takımda oynama ihtimalinin ortaya çıkmasının bazı İtalyanlar tarafından sindirilememesinden kaynaklanıyor.

Del Piero_10
08.Ocak.2010, 17:47
Milan ve Wolfsburglu yöneticilerin, İtalyan ekibin çarşamba günü yaptığı Genoa maçından sonra buluştuğu öğrenildi.

Sportmediaset, Milan ve Wolfsburg'un Edin Dzeko için pazarlığa başladığını ve Wolfsburg yöneticisi Dieter Hoeness ile Milan İkinci Başkanı Adriano Galliani'nin, Milan'ın 5-2'lik Genoa zaferinin ardından bir araya geldiğini yazdı.

Geçen yazdan beri Bosnalı oyuncunun peşinde olduğu bilinen Milan, Alman ekibinin istediği yüksek bonservis ücreti sebebiyle bu transferi sonlandıramamıştı.

Wolfsburg'un 23 yaşındaki golcü için 40 milyon avro talep ettiği, Milan'ın ise Klaas-Jan Huntelaar'ı takasta kullanma niyetinin olduğu öğrenildi.

İki kulüp arasındaki görüşmelerin önümüzdeki yaza kadar süreceği tahmin edilirken, Inter ve Chelsea gibi dev kulüpler de Dzeko'yu almak için teklif yapmaya hazırlanıyor.

nerazzuri
08.Ocak.2010, 19:20
40 milyon euro çok büyük bir rakam. Bazen çok abartıyorlar yahu,sinirlerim bozuluyor.

20 Miliyon Euro'dan dazla etmez Dzeko.

Aşk-ı Şehir
08.Ocak.2010, 19:50
Dzeko en fazla Huntelaar + 5 Milyon € yapar...

tarikko
08.Ocak.2010, 20:01
40 mı ? :icon_eek: yok artık..

RaSenGan
11.Ocak.2010, 00:19
Milan Juve'yi deplasmanda dağıtıyor 3-0 Ronaldinho :)

Fernando Gago
11.Ocak.2010, 00:19
Ronaldinho coştu yine :)

RaSenGan
11.Ocak.2010, 00:22
Bir antrenman maçında Milan defansı ve kalecisi daha fazla zorlanırmış :D

Sekopej
11.Ocak.2010, 00:24
Sezon başında Milan ve Ronaldinho çok eleştiriliyordu, dünyanın tartışmasız en iyisi yorumları yapıldığı dönem üzerinden çok geçmemesine rağmen Ronaldinho'ya futbolcu değil diyenler bile çıkmıştı son 1 senede.

Güçlü bir Milan, avrupa kupalarında adından söz ettiren bir Milan'ı yeniden izlemek istiyorum, zamanla bu isteğim de gerçekleşecek gibi.

Fernando Gago
11.Ocak.2010, 00:24
Juventus'ta çok eksik vardı zaten .. Milan da geçen haftanın verdiği gazla deplasmanda farkla ve üstün oyunla kazandı :)

RaSenGan
11.Ocak.2010, 00:26
Sezon başında Milan ve Ronaldinho çok eleştiriliyordu, dünyanın tartışmasız en iyisi yorumları yapıldığı dönem üzerinden çok geçmemesine rağmen Ronaldinho'ya futbolcu değil diyenler bile çıkmıştı son 1 senede.

Önümüzdeki sayfaya bakınca bile birçok kişinin şimdi sustuğu görülüyor :)

Fernando Gago
11.Ocak.2010, 00:26
Aygün karıştırma ortalığı :D

Sekopej
11.Ocak.2010, 00:29
Hadi Türk takımları için anlarım da, yabancı takımlar için neden fanatiklik yapıyorsunuz yahu?:D Maçı izlerim, Milan'ın oyunu keyif verdi, yarın Juventus, Inter'i güzel oyunla yenerse ondan da keyif alırım, fanatikliğimiz yurt sınırları içerisinde kalsın.:D

RaSenGan
11.Ocak.2010, 00:32
Biraz yurtdışı için de fanatikleşelim canım nolucak :D Bir şey demiyorum artık bundan sonra :D Tebrik ediyorum Milan'ı bu galibiyetinden ötürü.Hiç zorlanmadan aldı maçı.İnter'e gittikçe yaklaşıyor.Kim bilir belki sezon sonunda en tepede olur :)

GeNç KaRTaL
11.Ocak.2010, 00:40
Maç Ntvspor'da yayınlandığı için (uyduda şifreye giriyor kabloluda yok) seyredemedim ama Milan kazanmış.Tebrikler.Bir toparlanma söz konusu Milan'da ama İnter'i geçebilirler mi bu sene de zor gözüküyor..

gerrrard
11.Ocak.2010, 00:54
Ronaldinho Ferrara'nın ipini çekti. Bu adam bu sene cidden eski günlerini hatırlatıyor.

NisRoc
11.Ocak.2010, 06:22
City bile o kadar vermez Dzekoya..

KaPaLı
11.Ocak.2010, 09:03
Hakkaten ne oynadı öyle adam. İlk yarıda zaten 2-3 gol olurdu. Maninger kurtardı.

Aşk-ı Şehir
11.Ocak.2010, 10:23
Maç Ntvspor'da yayınlandığı için (uyduda şifreye giriyor kabloluda yok) seyredemedim ama Milan kazanmış.Tebrikler.Bir toparlanma söz konusu Milan'da ama İnter'i geçebilirler mi bu sene de zor gözüküyor..

Dipnot;

Şemsi NTVSpor artık karasal yayındada var.;)

GeNç KaRTaL
11.Ocak.2010, 15:39
Dipnot;

Şemsi NTVSpor artık karasal yayındada var.;)

Onu biliyorum ama normal anten yok işte.Tornavidayla seyrede seyrede televizyonun arka giriş mahvoldu..:icon_smile:

scar face
11.Ocak.2010, 16:42
Ronaldinho nun bir gün eski günlerine dönüş sinyali vereceğini biliyordum.
Yalnız Juve çok kötü durumda toparlanmaları lazım

sakary Ali
11.Ocak.2010, 17:50
uyduda şifre girmemeleri lazım..banada önceden şifre giriyorlardı ama bayadır girmiyorlar.

Fernando Gago
12.Ocak.2010, 18:31
Roma forması giyen Stefano Guberti, sezon sonuna kadar Sampdoria'ya kiralandı.

Roma'da forma şansı bulamayan 25 yaşındaki kanat oyuncusu Stafano Guberti'nin sezon sonuna kadar Sampdoria'ya kiralık gönderildiği açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde oyuncunun menajeri Claudio De Nicola, Calciomercato.it'e verdiği açıklamada ''Transfer yüzde 90 ihtimalle gerçekleşti.'' demişti.

Bugün AS Roma'nın resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, oyuncunun 30 Haziran 2010 tarihine kadar Sampdoria'ya kiralık verildiği duyuruldu.

Bu sezonun başında Ascoli'den Roma'ya transfer olan Guberti, Roma formasıyla yalnızca bir maça çıktı.

Fernando Gago
12.Ocak.2010, 18:31
İtalya şampiyonu, Benfica'nın iki yıldızını birden kadrosuna katmayı planlıyor.

Jose Mourinho'nun isteği üzerine kadrosunu güçlendirmek isteyen Inter, Benfica'nın Brezilyalı orta saha oyuncusu Ramires ve Arjantinli golcüsü Anger Di Maria'yı kadrosuna katmayı düşünüyor.

Il Corriere Dello Sport'un haberine göre, Inter'in transfer heyetinden Luiz Suarez, Portekiz'de bulunuyor ve bu iki oyuncuyu yakın takibe aldı. Bu sezon şimdiye kadar Suarez'in üç defa izlediği Di Maria ve Ramires için, Inter her an Benfica'ya teklif götürebilir.

Milano ekibinin yöneticisi Marco Branco, bu iki oyuncunun olası transferi hakkında sorulara, "Di Maria ve Ramires çok yetenekli futbolcular. Ancak, bu isimler Ocak ayında kadromuza katmamız kolay değil. Haziran ayında neler olacağını bekleyip göreceğiz" diyerek cevap verdi.

E.Cartman
12.Ocak.2010, 19:12
Ramires'i bilmiyorum ama Di Maria yararlı olur ama benim anlamadığım niye kimse Cardozo'ya bakmıyor:zuhaha

Bordo61Mavi
12.Ocak.2010, 22:00
Ramires harika olur

KaPaLı
13.Ocak.2010, 10:10
Cambiasso - Muntari - Motta - Stankovic varken Ramires'i alsalar bile en fazla 10 maça çıkar senede. Di Maria için birşey diyemem kanat oyuncusu yok İnter'de ama futbolcu öğütme fabrikası olduğu için çekiniyorum açıkçası : )

KanaKe
13.Ocak.2010, 11:34
Alsalarda oynatmazlar büyük ihtimalle. Her zamanki gibi sadece para sacarlar :)

Del Piero_10
13.Ocak.2010, 13:09
Roma'nın Brezilyalı futbolcusu Cicinho, eski takımı Sao Paulo'ya dönmeye hazırlanıyor.

Roma'nın sağ beki Cicinho'nun, Brezilya ekiplerinden eski takımı Sao Paulo'ya transferinin an meselesi olduğu belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde, Roma yöneticisi Gian Paolo Montali, Cicinho'nun takımda kalacağını söylemişti. Ancak diğer yandan, Sao Paulo Başkanı Joao Paulo de Jesus Lopes, transferin büyük ölçüde bittiğini açıkladı.

Corriere dello Sport'a konuşan Sao Paulo Başkanı Lopes, "Transferin bitmesi an meselesi. Roma'ya para ödemeyeceğiz; çünkü bu transfer, iki kulübün de çıkarları doğrultusunda" dedi.

Sao Paulo'nun içinde bulunduğu maddi kriz, Brezilyalı ekibi kontratı sona eren oyunculara yönlendirirken; Cicinho da yaptığı açıklamada kontratının feshedileceğine inandığını belirtmişti.

GeNç KaRTaL
13.Ocak.2010, 16:20
Roma niye bedavaya bırakmak zorundaymış o kısmı anlayamadım.:confused:

Del Piero_10
13.Ocak.2010, 16:26
Sao Paulo para ödemeye yanaşmıyor, Roma da oyuncuya boşuna maaş ödüyor. Lazio'nun Pandev'in kontratını feshedişi gibi olacak.

nekop
13.Ocak.2010, 17:36
Real'e gelmeden önce çok iyi bir sağ bekti.Defansif açıdan çok iyi olmasada hucuma yaptığı katkıyla bu açığını kapatıyordu.Umarım Sao Paulo'ya dönüp eski performansına kavuşur.Gökhan Gönül'ü görünce hep bu adamı hatırlıyorum nedense.. :)

Fernando Gago
13.Ocak.2010, 19:21
Cicinho büyük umutlarla geldi Avrupa'ya ama hüsranla sonuçlandı ..

Del Piero_10
14.Ocak.2010, 21:16
Brescia’da forma giyen Francesco Flachi’nin yapılan testler sonrasında uyuşturucu madde kullandığı tespit edildi.

Geçen ay Modena ile oynanacak maç öncesi yapılan testlerde kokain kullandığı tespit edilen Brescialı golcü Francesco Flachi, konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Sampdoria ve Fiorentina gibi kulüplerde forma giyen 34 yaşındaki oyuncu, 2007 yılında da benzer bir durumla karşılaşmıştı.

Uyuşturucu bağımlısı olmadığını belirten tecrübeli oyuncu, Corriere dello Sport’a yaptığı açıklamada, “Bağımlı bir insan değilim. Sadece hayatımda yanlış kararlar aldım” diyerek kendisini savundu.

Takım arkadaşlarını zor durumda bıraktığı için üzgün olduğunu belirten Flachi, “Şuanda sadece ailemi düşünüyorum. Beni bit uyuşturucu bağımlısı gibi göstermeye çalışıyorlar. Taraftarımız, yönetimimiz ve takım arkadaşlarımdan özür dilerim” diye konuştu.

Del Piero_10
14.Ocak.2010, 21:18
Fiorentina, Partizan'da forma giyen Adem Ljajic'e resmi imzayı attıracak.

Fiorentina Kulübü'nden yapılan açıklamada, Partizan'da forma giyen ofansif orta saha futbolcusu Adem Ljajic'in transferinde son aşamaya gelindiği duyuruldu.

Sırp gazetesi Press de, daha önceden duyurduğu bir haberde 18 yaşındaki futbolcu için iki kulübün de anlaşmaya vardığını belirtmişti.

Tuttomercatoweb.com'a konuşan Ljajic'in menajeri Mladen Furtula, "Fiorentina'nın, bir süredir Ljajic ile ilgilendiğini söyleyebilirim. Ljajic de İtalya'da oynamayı çok istiyor" dedi.

Fiorentina'nın resmi sitesinden yapılan açıklamada ise, "Kulübümüz, Adem Ljajic'in transferi için Partizan kulübüyle anlaşmaya varmıştır. Ljajic, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra resmi imzalar atılacak" ifadeleri yer aldı.

18 yaşındaki genç futbolcu, Partizan formasıyla çıktığı 38 maçta 9 gol kaydetti.

E.Cartman
14.Ocak.2010, 21:20
Zaten 34 yaşında futbolu bıraksın bence 16 ay falan beklenmez hiç...

BaGa TaRKaN
14.Ocak.2010, 21:22
"Ben Futbolcunun Zeki, Çevik Ahlaklı Olanını Severim"

Bu Söz Her Şeyi Anlatıyor. Sporcu Önce Kendine Dikkat Edecek Gerisi Tıraş.

Del Piero_10
15.Ocak.2010, 23:36
Palermo Başkanı Maurizio Zamparini, sergilediği performansla Avrupa'nın büyük takımlarının ilgisini çeken Edinson Cavani'yi ucuza göndermeyeceğini belirtti.

Bu sezon 6 gol atan Uruguaylı hücum oyuncusu, takımının Şampiyonlar Ligi'ne gitme hedefini tutturması için çalışıyor.

Cavani'nin çok yetenekli bir oyuncu olduğunu belirten Zamparini, "30 milyon avroyu ödemeye hazır bir kulüp varsa, Cavani'yi göndeririz. Simplicio'nun durumu farklı. Kazandığı paranın iki katını istiyor. Ona bu maaşı verecek bir kulüp bulursa, gitmesine izin veririm" dedi.

Fabio Simplicio'nun maaşında iyileştirilme yapılması istediği, Palermo yönetimi tarafından reddedilmişti.

MaTRaKaN
15.Ocak.2010, 23:49
Heee ! Yok 50 Milyon avro...

scar face
15.Ocak.2010, 23:51
O 30sa bende 1 milyon euro falan ederim herhalde

Ahmet Göktaş
15.Ocak.2010, 23:53
Hakettiği değer bence.

GeNç KaRTaL
15.Ocak.2010, 23:56
Bi an başlığı lig transfer alanında sandım yav..:icon_biggrin:

nerazzuri
15.Ocak.2010, 23:58
Yapmayın yahu, 30 milyon € deniyor, ne haketmesi. Uçuyor herkes.

Del Piero_10
16.Ocak.2010, 00:24
Zamparini ciddiye alınacak bir başkan değil aslında. Göreve getirdiği teknik direktörlerle çekişmeleri meşhurdur.

Hugo
16.Ocak.2010, 01:20
Sercan Yıldırım v2 :D
İkisini 50 Milyona alabilirsiniz sanırım.

tarikko
16.Ocak.2010, 11:58
Ne oluyor yahu piyasadaki paralara bak...

tarikko
16.Ocak.2010, 14:33
Mourinho'nun ısrarla istediği Brezilyalı oyuncu için, Inter ve Roma kulüpleri anlaşma sağladı.
romanews.eu'nun haberine göre, Inter ve Roma kulüpleri, Julio Baptista transferinde anlaşma sağladı.

Birkaç haftadır devam eden transfer görüşmelerinde sona yaklaşılmasının ardından, Baptista'nın menajeri Alessandro Luci de, Roma Başkanı Rosella Sensi ve Sportif Direktör Daniele Prado ile birlikte Milano'ya hareket etti.

Kısa süre içinde resmiyet kazanması beklenen transfer gerçekleşirse, bu sezon sadece bir maçta ilk 11 olmak üzere, 11 defa Roma forması giyen Baptista'da, İtalyan şampiyonu için ter dökmeye başlayacak.

Bu transferin yanı sıra, Roma'nın da kiralık olarak oynattığı Nicolas Burdisso'yu, Inter'den bonservisiyle birlikte alacağı iddia ediliyor.

Bir dönem Sevilla'da forma giyen futbolcu hakkındaki görüşlerini dile getiren Jose Mourinho ise, "Eto'o Afrika'da olduğuna göre, oturup ağlayacak değilim. 31 Ocak'tan önce kadromuza katılırsa, takıma faydalı olacağını düşünüyorum" diyerek, Baptista transferine onayı olduğunu îma etti.

Goal

KaPaLı
17.Ocak.2010, 09:12
Ne alaka yaa Baptista. Ne işlerine yarayacaksa.

nerazzuri
17.Ocak.2010, 12:36
İsmail, Baptista çok yönlü bir futbolcu. Ön libero'da bile oynar. Uzun boyu ile bana göre süper bir pivot.

Fenerbahçe'de görmek istediğim futbolculardan bir tanesi açıkcası. Çok doğru iş yapar İnter, Pivot eksikliği var takımda.

KaF KeF
17.Ocak.2010, 18:44
2 gol attı bugün... (:

GeNç KaRTaL
17.Ocak.2010, 23:20
Haftaya İnter'i yenebilirse Milan şampiyonluk yolunda çok ciddi bir şansa sahip olabilir.

sakary Ali
17.Ocak.2010, 23:24
Haftaya İnter-Milan maçı mı var..

Süper bir maç olacağı kesin.Milan çok formda..Bu arada Boriello bugün harika bir gol attı..Çoğu yıldız dediğimiz futbolcunun atamayacağı bir golü attı.Helal olsun

eXcitinG
18.Ocak.2010, 02:29
RonaLdinho Dünya kupası yakLaşıyor diye aLevLedi. ALevLenirken de rakip takımLarı yakıyor.

Del Piero_10
19.Ocak.2010, 12:01
Inter'in eski golcüsü, Serie A'da 'En İyi Futbolcu' ve 'En İyi Yabancı Futbolcu' ödüllerine layık görüldü.

Şu an Barcelona'da forma giyen Zlatan Ibrahimovic, İtalyan Futbol Federasyonu tarafından, 2009 senesinin 'En İyi Futbolcusu' ödülüne layık görüldü. İsveçli golcü geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla, Inter'in üst üste dördüncü şampiyonluğu yaşamasında büyük pay sahibi olmuştu.

Ibra, dün akşam Milano'da yapılan törende ödülünü alırken; eski teknik direktörü Jose Mourinho da, 'En iyi Teknik Adam' seçildi.

Portekizli teknik adama şakayla karışık gönderme yapan Ibrahimovic, "Barcelona'ya gittiğim için beni affetmediğini biliyorum ama onu çok özledim. Onu kim özlemez ki? O mükemmel bir insandır" dedi.

Öte yandan Roma'nın orta sahadaki başarılı ismi Daniele De Rossi, 'En İyi İtalyan Oyuncu' seçilirken; Gianluigi Buffon'u geride bırakan Inter'in file bekçisi Julio Cesar, "En İyi Kaleci' ödülü almaya hak kazandı.

En İyi Oyuncu: Zlatan Ibrahimovic

En İyi İtalyan Oyuncu: Daniele De Rossi

En İyi Yabancı Oyuncu: Zlatan Ibrahimovic

En İyi Genç Oyuncu: Alexandre Pato

En İyi Kaleci: Julio Cesar

En İyi Savunma Oyuncusu: Giorgio Chiellini

En İyi Teknik Adam: Jose Mourinho

En İyi Hakem: Roberto Rosetti

Bu arada SportItalia tarafından verilen 'Taraftar Ödülü' Diego Milito'nun olurken; Udineseli golcü Fabio Quagliarella, şu anki takımı Napoli karşısında attığı golle, 'En Güzel Gol' kategorisinde ödül aldı.

Del Piero_10
20.Ocak.2010, 13:54
Wolfsburg'un Bosnalı forvetiyle yakından ilgilenen Milan'ın, Dzeko için 40 milyon avroyu gözden çıkarması gerekiyor.

Wolfsburg'un golcü oyuncusu Edin Dzeko'nun Milan'a transferi zora girebilir.

Tuttomercatoweb'e konuşan Dzeko'nun menajeri Silvano Martina, "Söylentilerin farkındayım. Dzeko'nun sözleşmesinde 40 milyon avroluk bir tazminat var. Bu transfer Milan'a pahalıya mâl olacak" dedi.

İtalyan kulübünün yanı sıra Chelsea'nin de Bosnalı oyuncuyla ilgilendiğini belirten Martina, "Huntelaar takası Wolfsburg için mantıklı olabilir ancak Hollandalı oyuncunun, Dzeko'nun boşluğunu doldurup dolduramayacağı meçhul. Chelsea'nin de Edin ile ilgilendiği söyleniyor. Bekleyip göreceğiz" şeklinde konuştu.

Del Piero_10
20.Ocak.2010, 20:39
Juventus'un, bonservisi Udinese'de bulunan, Livorno'da oynayan Antonio Candreva'nın transferini neticelendirdiği belirtildi.

Kulüp kiralanan oyuncunun başarılı olması halinde satın alma opsiyonu kullanılıp 7 milyon avro karşılığında bonservisini alabilecek.

Livorno Başkanı Aldo Spinelli'nin, Candreva karşılığında Juventus'tan Giovinco'yu kiralık olarak istediği konuşuluyordu. Ancak transferin önündeki son engel olan Livorno'yu da ikna eden Juventus, bu kulübe 500 bin avroluk bir ödeme yapacak.

Livorno formasıyla 52 maça çıkan ve 2 gol atan Candreva, 2 kez de İtalya Milli Takım formasını giydi.

Ahmet Göktaş
20.Ocak.2010, 20:44
paralara bak....

SAİT71
20.Ocak.2010, 22:56
O kadarda değil artık.. 25-28 neyse ama 40 etmez.

RaSenGan
20.Ocak.2010, 22:59
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=83368

Hemen hemen aynı haber Özgür abi :)

Del Piero_10
21.Ocak.2010, 14:02
1 ay geçmiş ziyanı yok:)

nerazzuri
24.Ocak.2010, 12:13
Milan-İnter maçı bu akşam. 21.45'de.

İnter kazanıp puan farkını açmak istiyor, Milan kazanıp azaltmak.

Muhteşem bir maç olacağı kesin.

goosfraba
24.Ocak.2010, 12:16
İddaacılar üst oynasın.

GodfatheR
24.Ocak.2010, 12:19
Milan kazanıcak. İddaacılar 2 oynasın.

RaSenGan
24.Ocak.2010, 13:46
Dün akşamki güzel maçtan sonra bu akşam da Milan kazanırsa harika olur :)

gerrrard
24.Ocak.2010, 13:48
Milan alır banko 2 bencede.

El Barto
24.Ocak.2010, 13:57
0 biter. hatta 0-0 biter. malum İtalya ligi. :D

GodfatheR
24.Ocak.2010, 14:33
0 biter. hatta 0-0 biter. malum İtalya ligi. :D

İtalya liginde büyük maçlar hep gollü olmuştur ama :D

gerrrard
24.Ocak.2010, 15:17
İtalya liginde büyük maçlar hep gollü olmuştur ama :D

Kesinlikle. Alt bitme ihtimali çok az :D ama şimdi ben bunu yazdım ya kesin alt biter :n:

GodfatheR
24.Ocak.2010, 17:47
Az önce gittim iddaa oynamaya elim sürekli Milan'a gitti ama bi türlü işaretliycek cesareti bulamadım :D Üst oynadım :D

sakary Ali
24.Ocak.2010, 22:05
Süper maça çok az kaldı..İtalya'da şampiyonu büyük ölçüde belli edecek bir maç.İnterin 1 maç fazlasıyla arada 6 puan fark var.Eğer Milan kazanırsa hem İnter hemde ertelenen maçını puanları eşitliyor.

İnşallah zevkli bir maç olur.Milan da kazansın :D

RaSenGan
24.Ocak.2010, 22:37
Hoba yedik ya :( Milito attı dk 10.

gerrrard
24.Ocak.2010, 22:45
Milito güzel attı da o hatayı yapan oyuncu kimdi? sarı kafa

KaF KeF
24.Ocak.2010, 22:50
Abate'ydi sanırım..

RaSenGan
24.Ocak.2010, 22:51
Abate .

KaF KeF
24.Ocak.2010, 22:54
Sneijder atıldı..

sakary Ali
25.Ocak.2010, 00:01
pandev harika bir gol attı.frikiğin faulle alakası yoktu.

milan son dakikalarda saldırıyordu ama inter golü buldu.bu saatten sonra maç dönmez diyip maçı izlemeyi bırakmış bulunuyorum.

KanaKe
25.Ocak.2010, 00:32
Milan'in penalti disinda pozisyonu yoktu :) Ronaldinho kacirir demistim icimden dedigim oldu :)

nerazzuri
25.Ocak.2010, 00:32
Futbol böyle oynanır :icon_cool:

GeNç KaRTaL
25.Ocak.2010, 01:51
İnter Milan'ın şampiyonluk umudunu net bir şekilde kırmış oldu.Mourinho'nun yönettiği takımı evinde yenmek zor iş zaten.Seneye belki artık..

nerazzuri
25.Ocak.2010, 06:32
http://www.inter.it/aas/img/125625.jpg

http://www.inter.it/aas/img/125624.jpg

http://www.inter.it/aas/img/125622.jpg

http://www.inter.it/aas/img/125623.jpg

nerazzuri
25.Ocak.2010, 06:36
Dün akşam sakatlandı.

GeNç KaRTaL
25.Ocak.2010, 06:42
Şu Milito'yu acayip beğeniyorum.Pandev'de gelir gelmez gollerine başladı..

nerazzuri
25.Ocak.2010, 06:42
İnter'i destekleyen arkadaşlar için özel bir bölüm olsun istedim.
Burası transfer haberlerini,maç resimlerini ve özetlerini paylaşabileceğimiz,kısacası İnter'i her yönü ile tartışabileceğimiz bir konudur.

Umarım yöneticiler tarafından bir sorun çıkmaz.

http://italysfootball.files.wordpress.com/2009/05/ca-2009-a38-inter-seria-a-champions.jpg

nerazzuri
25.Ocak.2010, 06:51
İnter 2-0 Ac Milan
Dk'10 Diego Milito
Dk' 65 Goran Pandev

http://www.inter.it/aas/img/125608.jpg
http://www.inter.it/aas/img/125609.jpg
http://www.inter.it/aas/img/125610.jpg
http://www.inter.it/aas/img/125614.jpg
http://www.inter.it/aas/img/125618.jpg
http://www.inter.it/aas/img/125620.jpg
http://www.inter.it/aas/img/125623.jpg
http://www.inter.it/aas/img/125624.jpg
http://www.inter.it/aas/img/125625.jpg
http://www.inter.it/aas/img/125634.jpg
http://www.inter.it/aas/img/125641.jpg

Buda Maçın özeti;

http://www.youtube.com/watch?v=e0PtLEiTb6I

Julio Cesar son dakikada kurtardığı ve maç içindeki muhteşem kurtarışlarıyla Buffon'dan daha iyi bir kaleci olduğunu kanıtladı sanırım :)

Deyinmeden geçemeyeceğim, Jose Mourinho bir harika. Bütün stadı tek el hareketi ile ayağa kaldırdı. Muhteşem bir atmosfer yarattı stadyumda.

eXcitinG
25.Ocak.2010, 09:19
1- JuLio Cesar ın bir Buffon oLması için bir 10 yıL daha geçmesi gerek ama o kadar kariyeri oLmayacak maaLesef.

2- Eto`o nun işi çok zor. Pandev böyLe oynarken, MiLito bu kadar formdayken biraz yedek kuLübesinde takıLacak sanırım.

KaPaLı
25.Ocak.2010, 09:36
Julio Cesar'ın o seviyede olması çok zor. Tamam Formda kaleci ama Buffon hocam boru değil.

Aynen abi dün akşam Milito'yla beraber süper oynadılar. Ben gereksiz diyodum ama yok adam klasını konuşturdu.

Del Piero_10
25.Ocak.2010, 12:21
Interli futbolcu, Milan galibiyetini ilginç bir şekilde kutladı...

Inter'in defans oyuncusu Marco Materazzi, takımının Milan'ı yendiği maçta sahada görev almadı ancak, galibiyeti en ilginç şekilde kutlayan isim oldu.

Maçın son düdüğü ile birlikte Milan Başkanı Silvio Berlusconi maskesi takan futbolcu tribünlerin kutlamalarına renk katmayı başardı.

Milan başkanından Materazzi'nin bu hareketine henüz bir tepki gelmedi. Ama Berlusconi'nin tarzı düşünüldüğünde İtalyan defans oyuncusu bu hareketin cevabını er yada geç alacak gibi gözüküyor.

http://img19.imageshack.us/img19/3608/87086news.jpg (http://img19.imageshack.us/i/87086news.jpg/)

nerazzuri
25.Ocak.2010, 14:19
Pandev şu an takımı karıştırdı açıkcası. Eto'o ya verilen yıllık para,Milito'nun performansı.

Pandev'in bu formu haftalık ise işi yine zor.

tarikko
25.Ocak.2010, 14:34
Buffon'dan iyi kaleci değil yahu o kadarda değil..:)

KanaKe
25.Ocak.2010, 16:03
Bence Buffon'dan iyi kaleci.

Nedvedmania
25.Ocak.2010, 16:11
Tabiki buffon daha iyi :)

Del Piero_10
25.Ocak.2010, 19:57
Buyrun

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=83934

Umarım yöneticiler tarafından bir sorun çıkmaz

Nasıl bir sorun:confused:

nerazzuri
25.Ocak.2010, 21:32
Buyrun

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=83934

Nasıl bir sorun:confused:
Yani ne bileyim, böyle bir konuya gerek duymazsınız. O bakımdan dedim. :)

RaSenGan
25.Ocak.2010, 21:34
Yani ne bileyim, böyle bir konuya gerek duymazsınız. O bakımdan dedim. :)

Özgür abiye dikkat et bir de bakmışsın konu silinmiş :D

nerazzuri
25.Ocak.2010, 21:35
Özgür abiye dikkat et bir de bakmışsın konu silinmiş :D
Guiseppe Meazza'daki maçı bekliyorum açıkcası, konunun ömrü o maça kadar olabilir :p

KanaKe
25.Ocak.2010, 22:07
Ozaman silindi bil sen konuyu :p

KaRaBükLü KraL
26.Ocak.2010, 12:22
Süper transfer eğer FM'deki gibiyse

Suicider
28.Ocak.2010, 17:58
Serie A takımlarından Fiorentina'nın yıldız futbolcu Mutu'ya bir şok daha! Fiorentina'nın Bari ile oynadığı maçta rakip fileleri bir kez havalandırma başarısı gösteren Adrian Mutu'nun yapılan kontrollerinin ardından doping yaptığı tespit edildi.

Mutu'nun daha önce de 2004'ün Ekim ayında Chelsea'de futbol oynarken yapılan doping testi sırasında kanında doping tespit edilmişti.

Mutu'nun doping testinin pozitif çıkması nedeniyle Chelsea ile olan sözleşmesini ihlal etmesi üzerine, FIFA Uyuşmazlık Kurulu yıldız futbolcuyu 17.173.990 Euro para cezasına çarptırmıştı.

Kaynak : Sporx.com dış haberler

ForCimbom
28.Ocak.2010, 18:08
emre aydın'dan geliyor..

adam olmaz dedim senden..

vuque
28.Ocak.2010, 18:09
Aynı Hata'yı 2 Kere Yapıyorsa Bir İnsan Artık O Hata Olmaktan Çıkar...
Yazık Etmiş Kendisine...

KaF KeF
28.Ocak.2010, 18:11
Adrian Mutu bu kez bitti. Chelsea'de kokain yüzünden 7 ay ceza yemişti. Bu kez sibutramin maddesine rastlanmış. Fiorentina'nın Bari'yi 2-1 mağlup ettiği ve Mutu'nun da bir gol attığı maç sonrası. Sibutramin, kilo vermede, verilen kilonun korunmasında etkili bir madde. Sakatlıklar sonrası hızlı kilo vermek için kullandığını tahmin ediyorum. Serie A'da en sevdiğim adamlardan biridir. Bu kez düştüğü çukurdan zor çıkar. Ulan Mutu diyorum sadece...

Aceto ....

KanaKe
28.Ocak.2010, 19:34
Bu dobingler ın çok büyük etkisi varmıdır? mesala biz kullansak pek bişey olmazda. Onlar yıllardır vücütlarını alıştırdıkları için sğora sanırım çok büyük etksi var.
Dozajina bagli..

MaTRaKaN
28.Ocak.2010, 19:47
Mutu yapma be!

Bi kere yakalandın işte niye bi daha gidiyorsun bu işlere.

GeNç KaRTaL
28.Ocak.2010, 20:05
Yazık oldu.

Xipe Totec
28.Ocak.2010, 20:08
Bir kez hata yaptı yedi cezayı tonlarca para ödemek zorunda kaldı.. Yetmedi bi daha aynı naneyi yedi.. E tarlada neyim çalışır, hamallık yapar öder borcunu, hem dopingde kullanıyor görür faydasını..

Del Piero_10
28.Ocak.2010, 20:25
Adrian Mutu'nun menajeri oyuncusunun kariyerinin son bulduğunu söyledi.

Fiorentinalı forveti Adrian Mutu'nun menajerine göre Romen oyuncunun ikinci defa doping cezası alması halinde kariyerinin son bulacağını söyledi.

İtalya Olimpiyat Komitesi bugün yaptığı açıklamada Fiorentinalı oyuncunun 10 Ocak'ta alınan örneğinde doping tepit edildiğini belirtmişti.

Mutu'nun menajeri Gigi Becali, Romanya Televizyonu Gsp Tv'ye yaptığı açıklamada oyuncusunun kariyerinin son bulabileceğini söyledi.

Adrian Mutu'nun akşam üzeri yapılan antrenmanı yarıda keserek soyunma odasına giderek kulüp yöneticileri ve kulüp doktorlarıyla görüştüğü belirtildi.

Fiorentina Kulübü henüz bu konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Ocak.2010, 22:38
Yapma ben Mutu ! İyi oyuncusun ama doping yüzünden kendine yazık ediyosun ! :(

nerazzuri
29.Ocak.2010, 00:05
Beraberlik golü geldi Lucio.

İnter 1 - 1 Juventus, devam ediyor.

RaSenGan
29.Ocak.2010, 00:14
2-1 olmuş sanırım Balotelli atmış.:) Koçum İnter :D

nerazzuri
29.Ocak.2010, 00:35
Lucio ve Balotelli'nin golleri ile 2-1 kazandık. Yarı Finaldeyiz.

eXcitinG
29.Ocak.2010, 01:15
Ben böyLe kendisine acımayan adamLara acımam.. İyi oLdu.

KaPaLı
29.Ocak.2010, 10:08
İyi oldu iyi. 1 kere Kokain içmişsin yakalanmışsın daha ne diye doping alıp hayatını karartırsınki. Kendi düşen ağlamaz.

BaGa TaRKaN
29.Ocak.2010, 10:39
Her Zaman Şüpheyle Bakmışımdır Bu Adama Hiçte Yanılmadım Romanyada Oynadığı Dönemlerde de Çok Defasında Yakalanmıştı. 1 Değil2 Değil İfla Olmayan Böyle Oyuncuları Ömür Boyu Men Edecen

Del Piero_10
29.Ocak.2010, 11:36
Performans arttırıcı değil, iştah kesici ama yasaklılar listesindeki bir madde. Yazık oldu.

nerazzuri
29.Ocak.2010, 13:54
İnter 2 - 1 Juventus
72'Lucio-----Diego-dk.10
89'Balotelli-------i-----------

http://www.inter.it/aas/img/125808.jpg

http://www.inter.it/aas/img/125813.jpg

http://www.inter.it/aas/img/125816.jpg

http://www.inter.it/aas/img/125822.jpg

http://www.inter.it/aas/img/125825.jpg

http://www.inter.it/aas/img/125826.jpg

http://www.inter.it/aas/img/125827.jpg

http://www.inter.it/aas/img/125829.jpg

http://www.inter.it/aas/img/125837.jpg

http://www.inter.it/aas/img/125839.jpg

http://www.inter.it/aas/img/125811.jpg

Del Piero_10
29.Ocak.2010, 14:56
Siyah beyazlı kulüp Milan'ın eski çalıştırıcısı ile sezon sonuna kadar anlaştı...

Juventus'un yeni teknik direktörü bir dönem Milan'ı da çalıştıran Alberto Zaccheroni oldu.

Sky Sport Italia'da yer alan habere göre yöneticiler Roberto Battega ve Alessio Secco ive başkan Jean-Claude Blanc ile Torino'da bir araya gelen Zaccheroni, kendisini sezon sonuna kadar Juvnetuslu yapacak olan sözleşmeyi imzaladı.

Juventus'un bu konudaki ilerleyen saatlerde yapması beklenirken, Ciro Ferrara'nın sözleşmesini feshetme konusundaki çalışmalarında sürdüğü bildirildi.

Zaccheroni'nin sezon sonuna görevde kalması yeni sezonda da kulübün Liverpool Menajeri Rafael Benitez'e emanet edilmesi bekleniyor.

:uzgun:

eXcitinG
29.Ocak.2010, 15:01
Juventus a Mourinho gibi kaybetmeyi hazmedemeyen, yeniLgiye tahamüLü oLmayan bir adam Lazım. Zac iLe oLmaz bu işLer. Benitez Le de oLmaz.

Del Piero_10
29.Ocak.2010, 15:06
Kariyerini bakarsak en son Milan ile 99 yılında şampiyonluk kazanmış ve 2001 sezon ortasında kovulmuş. Sonraki başarıları sırasıyla Lazio,Inter ve Torino'dan kovulmak. Dördüncülük kovalayacak, kontratının 6 aylık olması tek ümit verici gelişme. Tabi Ferrara'nın da sezonun son iki maçı için göreve getirilip yeni sezona onunla devam edildiğini düşünürsek diğer ihtimalleri de göz önünde bulundurmalıyız. Kısaca ucuz etin yahnisi.

eXcitinG
29.Ocak.2010, 15:09
Zac Lazio-İnter gibi takımLarda çok fazLa defansif oynadığı için eLeştiriLen bir isimdi. Tarihinin en iyi hücum hattı oLan Lazio yu reziL etmişti.

Juve nin şimdi ihtiyacı oLan şey hücum yapabiLmek. GoL atmak, pozisyona girmek. Takım bunLarı yapamıyor. DoğaL oLarakta savunma ve Buffon bir noktadan sonra pes ediyor. VaLLa Juve başkanının da Demirörenden bir farkı yokmuş yani :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Ocak.2010, 15:19
off yaa bu takımın adam gibi transferler yaptığını,adam gibi bi teknik direktör aldığını ne zaman göreceğiz ? :( Bu yönetim anlayışıyla imkanısız :uzgun:

GodfatheR
29.Ocak.2010, 15:20
Bu kadar başarısız bir hocayı nasıl 3 tane büyük takımın başına getiriyorlar hayret valla.

Suicider
29.Ocak.2010, 18:11
İnter Valencia dan Manuel Fernandes i kiralamış

sakary Ali
29.Ocak.2010, 18:44
Mourinho'nun sözleşmesinin bitmesine ne kadar kaldı?

nerazzuri
29.Ocak.2010, 19:27
2012'ye kadar sözleşmesi var Mourinho'nun.

nerazzuri
29.Ocak.2010, 19:48
Cristian Ledesma'yı Lazio'dan alamadık.

Manuel Fernandes sezon sonuna kadar kiralandı.

KaPaLı
30.Ocak.2010, 09:53
İnter niye hiç kanat oyuncusu almaz anlamıyorum :) Takımda ortasahanın ortasında oynayacak o kadar çok adam varki fernandes 1 maça bile zor çıkar.

sakary Ali
30.Ocak.2010, 13:19
İnter niye hiç kanat oyuncusu almaz anlamıyorum :) Takımda ortasahanın ortasında oynayacak o kadar çok adam varki fernandes 1 maça bile zor çıkar.

4312 düzeniyle oynuyorlar.3 tane MC 1 tane AMC..

KaPaLı
30.Ocak.2010, 14:50
Bu sezon başında Inter'den Genoa'ya transfer olan Hernan Crespo eski takımı Parma ile anlaştı. 34 yaşındaki oyuncu, daha önce 1996-2000 yılları arasında Parma forması giymiş, 2000 yılında 40 milyon avro karşılığında Lazio'ya transfer olmuştu.

http://www.wldcup.com/pictures/wld2006/0606/pic147.jpg

Bu formadan bendede var :) Zaten Crespo hayranlığımı başlatan yıllardan heytki heyy :p

Addolorato
30.Ocak.2010, 14:50
Başlıgı yanlış atmışsın İsmail abi :D.. Parma adına iyi transfer..

KaPaLı
30.Ocak.2010, 14:59
Onayladıktan sonra farkettim bende :D Yöneticiler değiştirirse iyi olur :D

Deus Dominus
30.Ocak.2010, 15:55
Sezon sonuna kadar idareten tecrübeli bir isme emanet etmek istemişler :) zaten şampiyonluğu kovalama gibi bir hedefleri olamaz, şampiyonlar ligi için ilk 4'ü hedefleyecektir -ki orda da sağlam rakiplerle mücadele etmek zorunda kalacak Juve...Napoli var, Fiorentina var...işi hiç kolay değil Juventus'un.

GodfatheR
30.Ocak.2010, 16:03
Sarı-Laci ona çok yakışıyodu :D Yine bu renklerin altında izlemek güzel olucak : )

E.Cartman
30.Ocak.2010, 16:24
onu yeniden Parma'da görmek güzel olacak:)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Ocak.2010, 16:33
Yeniden Parma'ya gitmesi hoş oldu gerçekten :)

Robbie Keane
30.Ocak.2010, 21:22
Parma çok iyi bir transfer yaptı Crespo içinde sevindim.

REsist JuvE11
31.Ocak.2010, 05:42
hey gidi günler hey.ne adamdı crespo.en sevdiğim uğruna nickler yazdığım efsaneydi.o kendi kendini bitirmedi.onu chelsea ye gidişi bitirdi daha doğrusu ranieri ve morinho bitirdi.adamı sonradan sokarlardı yinede gollerini atardı ama yine de yaranamazdı.bir yıldızı bitirdiler chelsea de.ama o çizgisinden ödün vermedi.her yerde gol atarım dedi.oynatıldığı sürece dediğini yapdı da.şimdi efsane olduğu takıma geri dönmüş.parma yada Hernan Jorge Crespo'yada başarılar.

Bordo61Mavi
31.Ocak.2010, 05:42
Crespoyu ben sadece Parmada seviom

KaPaLı
31.Ocak.2010, 09:21
hey gidi günler hey.ne adamdı crespo.en sevdiğim uğruna nickler yazdığım efsaneydi.o kendi kendini bitirmedi.onu chelsea ye gidişi bitirdi daha doğrusu ranieri ve morinho bitirdi.adamı sonradan sokarlardı yinede gollerini atardı ama yine de yaranamazdı.bir yıldızı bitirdiler chelsea de.ama o çizgisinden ödün vermedi.her yerde gol atarım dedi.oynatıldığı sürece dediğini yapdı da.şimdi efsane olduğu takıma geri dönmüş.parma yada Hernan Jorge Crespo'yada başarılar.

Ranieri denen yeteneksiz yüzünden bu hale geldi. Aslında kötüde oynamadı o yıllarda Chelsea'de en az süre alıp en çok gol atan forvet oyuncusuydu. Ama bir türlü ranieri şans vermedi. Milan'da şampiyonlar ligi finalinde 2 gol attı ancelotti onu çıkarıp Tomasson'u aldı. O sonlarını hazırladı 3-0'dan verdiler maçı. Her türlü gol atabilen ve ceza sahasında boş bıraktığınızda skor tabelasında takımınızı geride gösterecek oyuncu.

KaPaLı
31.Ocak.2010, 09:57
Serie A'da Devler Ligi hesapları yapan Napoli; sahasında ağırladığı Genoa önünde hesapta olmayan 2 puan kaybetti. Gol sesinin çıkmadığı karşılaşmada ev sahibinin teselli ise yenilmezlik serisinin 15 maça çıkması ve ligde 13 Aralık'tan bu yana sürdürdüğü gol yememe alışkanlığının devamı oldu..

Serie A'da oynadığı son 14 maçta bileği bükülmeyen ve Juventus'un da kötü günler Serie A'da oynadığı son 14 maçta bileği bükülmeyen, 13 Aralık'tan beri kalesini gole kapayan ve Juventus'un da kötü günler geçirmesiyle Şampiyonlar Ligi için iştahlanan Napoli; 22. hafta mücadelesinde Genoa'yı konuk etti. San Paolo Stadı'nda oynanan karşılamada gol sesi çıkmayınca taraflar sahadan 1'er puan ayrıldı..

Devler Ligi yolunda istemediği 2 puanı kaybeden ev sahibinde ise teselli yenilmezlik serisinin 15 maça çıkması ve geçen sezon Galatasaray forması giyen De Sanctis'in 13 Aralık'tan bu yana ligde sürdürdüğü gol yememe serisinin devam etmesi oldu.

Bu skorla Napoli puanını 38'e çıkarırken, konuk ekip ise 32 puana yükseldi..

Öte yandan günün ilk mücadelesinde ise sahasında aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Bari; mücadeleyi 10 kişi tamamlayan Palermo önünde 4-2 galip geldi..

ForCimbom
31.Ocak.2010, 11:20
benim çok beğendiğim bir kaleci idi kendisi ama bizde bir takım sorunlar yaşadı vs.. yoksa taraftarın çok sevdiği/seveceği bir adamdı biraz şanslı olsa ve kalsaydı bizde...

GeNç KaRTaL
31.Ocak.2010, 11:49
Benimde Crespo'ya karşı her zaman bir sempatim olmuştur.Futbolunun son dönemlerine doğru yıldızını parlattığı Parma'ya dönmesi iki taraf için de güzel bir durum.

nerazzuri
31.Ocak.2010, 11:56
Sezon sonu futbolu bırakıyor sanırım.

Del Piero_10
31.Ocak.2010, 12:11
Birçok önemli kulübün transfer listesinde yer alan Antonio Cassano, Fİorentina'ya transfer olmaya hazırlanıyor.

Adrian Mutu'nun doping cezası nedeniye hücum hattına takviye yapmak isteyen Fiorentina, Sampdoria'nın yetenekli golcüsü Antonio Cassano'yu kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Violannews.com'un haberine göre, İtalyan golcü dün öğlen saatlerinden Fiorentina yetkililerinden Sandro Mencucci ile Floransa'da görüldü. Sky Sport 24'ün iddiası ise, golcü oyuncunun sezon sonuna kadar kiralanacağı yönünde.

Bu sezon Sampdoria formasıyla 21 maça çıkan Cassano, 5 gol kaydetmeyi başardı.

BaGa TaRKaN
31.Ocak.2010, 12:14
Sevdiğim Tarz Oyunculardan Nereye Gitse Hep İlgiyle Takip Ederim Başarılı Olacaktır Fioda Kendisine Biraz Daha İyi Bakıp Daha Tertipli Olsa Şimdi Çok Daha İyi Yerlerde Olurdu. Çok Büyük Yeteneği Var

SAİT71
31.Ocak.2010, 12:59
valla güzel kaleciydi.. Şahsen Franco'dan daha çok beğeniyordum kalede duruşunu.. Keşke tutsalardı Gs yönetimi ama olmadı.. İnşallah dahada yemez..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Ocak.2010, 13:46
Evet Benimde beğendiğim bir kaleciydi -ki bence de Leo'dan daha iyi bir kaleci...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Ocak.2010, 13:47
Fiorentina'da çok daha başarılı olacaktır Cassano :)

SAİT71
31.Ocak.2010, 17:32
Alman futbolcu Thomas Hitzlsperger'ın, Stuttgart'tan Lazio'ya transfer olduğu açıklandı.

http://haber7media.noc.com.tr/haber/haber7/photos/20080621060643.jpg

Stuttgart'ın internet sitesinde verilen haberde, ara transfer döneminin yarın sona ereceği hatırlatıldı ve Hitzlsperger'in futbol hayatına bundan sonra Lazio'da devam edeceği bilgisi verildi.
Almanya milli takımının teknik direktörü Joachim Loew, Hitzlsperger'e, milli takımın Güney Afrika kadrosunda yer almak için kendisine devamlı oynayabileceği bir kulüp bulması tavsiyesinde bulunmuştu.
Hitzlsperger, Stuttgart'a 2005 yılında Aston Villa'dan gelmişti.

AA

Fernando Gago
31.Ocak.2010, 18:10
Barcelona'nın genç yıldızı, iki sezon boyunca Fiorentina'da forma giyecek.

Adrian Mutu'nun yerine bir transfer yapmak isteyen Fiorentina, Sampdoria'da forma giyen Antonio Cassano'yu kadrosuna katmayı istemişti. Ancak golcü oyuncudan red cevabı alan mor menekşeler, rotayı Keirrison'a çevirdi.

Bugün Fiorentina'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Barcelona'nın Benfica'da kiralık olarak görev yapan genç yıldızıyla resmen anlaşıldığı belirtildi.

Önümüzdeki iki sezon boyunca İtalyan ekipte kiralık olarak forma giyecek 21 yaşındaki oyuncunun, yarın resmi imzayı atacağı açıklandı.

ForCimbom
31.Ocak.2010, 18:14
benfica'da kiralık değil miydi bu eleman???

garydelgadov
31.Ocak.2010, 18:21
Bir an GaLatasaray aLdı zannettim.:D:D
Barca onu aLarak iyi yaptı ve kiraLık göndererekte onun kayboLmasını engeLLedi.Tebrik ediyorum onLarı..

Del Piero_10
31.Ocak.2010, 20:13
Son açıklamalara göre Cassano kulübünde kalıyor.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Ocak.2010, 20:54
İlginç bi transfer...Ama beğeniyorum ben Hitzlsperger'i

nerazzuri
01.Şubat.2010, 03:00
Parma ile deplasmanda olan maçımız ertelendi.

Milan'ın bugün puan kaybetmesi moral oldu bizim açımızdan, Şampiyonluğa bir adım daha attık. :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Şubat.2010, 15:47
2 yıllığına kiralanmış ilginç...
Ama orada kendini daha da geliştirmesi için yararlı da olabilir.

Ahmet Göktaş
01.Şubat.2010, 15:48
Şey gibi oldu biraz bu adam..................

C h A o S
01.Şubat.2010, 16:35
2 yıllık kiralama ilk defa görüyorum valla.

Del Piero_10
01.Şubat.2010, 17:03
Inter'in geçtiğimiz sezonun başında Roma'dan transfer ettiği Amantino Mancini, kiralık olarak Milan'a transfer oldu.

Sky Sport Italia'nın haberine göre, Amantino Mancini'nin sezon sonuna kadar kiralık olarka Milan forması giymesi kesinleşti.

29 yaşındaki kanat oyuncusu, 2003-2008 arası Roma formasıyla çizdiği başarılı grafikle, geçtiğimiz sezonun başında İtalya şampiyonu Inter'e transfer olmuştu. Ancak 16 kez Brezilya Milli Takımı'nda da görev alan Mancini, Milano'nun lacivert siyahlılarında bir türlü dikiş tutturamadı.

Daha önceki iddiaların aksine, bu transfer karşılığında, Milan'ın sol beki Marek Jankulovski, Inter'e geçmiyor.

vego
01.Şubat.2010, 17:11
fenerin gündeminde olduğu idda edilen oyuncu değil mi?

Fernando Gago
01.Şubat.2010, 18:23
Bu transferin ne kadar gerekli olduğu tartışılır Avrupada oynatamayacak sanırım . Ligde de durum ortada . Seneye hazırlık gibi olabilir Kanatlara alternatif oldu

Del Piero_10
02.Şubat.2010, 10:27
Inter, Parma'da forma giyen McDonald Mariga'nın transferini bitirdi.

Lazio'da forma giyen Christian Ledesma için yaptığı transfer girişimleri sonuçsuz kalan Inter, Parma'da forma giyen McDonald Mariga'yı renklerine bağladı.

Sky Sport'un haberine göre Inter, Mariga'nın bonservis haklarının yüzde 50'sini 2.5 milyon avroya aldı. Bunun yanında Jonathan Biabiany'nin bonservisinin yüzde 50'si Parma'ya verildi ve Biabiany, sezon sonuna kadar Parma'ya kiralandı.

Mariga, Manchester City ile anlaşmış ancak çalışma izni alamayınca bu transfer suya düşmüştü. Inter'in transferden, Lazio'nun Arjantinli orta saha oyuncusu Ledesma'dan Başkan Lotito'nun 15 milyon avro istemesi sebebiyle vazgeçtiği de gelen haberler arasında.

Inter yönetiminin, yakın bir süre içinde transferi resmen açıklaması bekleniyor.

sakary Ali
02.Şubat.2010, 11:01
Maria diye okuyorum bende..

Fernando Gago
03.Şubat.2010, 12:39
Fernandes ne oldu gelmedi mi Inter'e ? ..

Del Piero_10
03.Şubat.2010, 13:51
Fernandes ne oldu gelmedi mi Inter'e ? ..

Sakatlığı yüzünden gerçekleşmemiş. Bu arada Mariga tam Mourinho tipi bir transfer. Güçlü ve teknik. Ayrıca neredeyse bedavaya kapatmışlar. Tabi başarılı olması halinde diğer yarısı için Parma yüksek bir teklif bekleyecektir.

Del Piero_10
10.Şubat.2010, 13:00
Karadağlı golcünün Fiorentina maçında geçirdiği sakatlığın ciddi olduğu tahmin ediliyor.

Roma'da Vucinic şoku yaşanıyor. Karadağlı oyuncunun Fiorentina maçında yaşadığı sakatlığın ciddi olduğu ve Palermo maçında oynamasının zor olduğu açıklandı.

Romanews.eu adlı internet sitesinin haberine göre, 26 yaşındaki oyuncunun sağ baldırında bir problem olduğu ve bugün yapılacak testler neticesinde tedavisine başlanacağı bildirildi.

Roma Teknik Direktörü Claudio Ranieri'nin Palermo maçında Vucinic'in yerine Totti'ye görev vermesi bekleniyor.

26 yaşındaki Vucinic, bu sezon çıktığı 18 maçta 4 gol kaydetti.

Del Piero_10
10.Şubat.2010, 13:03
İtalya'nın kırmızı siyahlı devi, Bundesliga şampiyonunun golcüsünü transfer etme çabalarından vazgeçti.

Milan, Wolfsburg'un kendisi için 40 milyon avro istediği Boşnak golcüsü Edin Dzeko'nun transferinden vazgeçti.

Tuttomercatoweb.com'un haberine göre, Milan, fiyatta bir türlü anlaşma sağlayamadığı için Edin Dzeko'nun transferini rafa kaldırdı. Geçtiğimiz yazdan beri Milano ekibi tarafından yakından takip edilen Dzeko için, kırmızı siyahlı yönetim Ocak ayında da girişimlerde bulunmuştu.

Chelsea Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin de ısrarla istediği Dzeko'nun geleceği, beklenenin aksine yaz aylarında değil, Mart ayında belli olacak.

Homer J.S
10.Şubat.2010, 19:08
Aa Milan para harcamasın sakın..

sakary Ali
10.Şubat.2010, 23:28
İçimde ki Mourinho kızgınlığım giderek azalıyor.hatta sevmeye bile başladım.kitabı var almayı düşünüyorum.okuyan var mı?Nasıl bir kitap ki.

KaPaLı
11.Şubat.2010, 09:50
Dün akşam Parma'yla 1-1 berabere kaldı İnter. Maç boyu etkin olan taraftı ama Materazzi'nin sakatlığı bütün planlarını altüst etti.

Del Piero_10
11.Şubat.2010, 16:25
AC Milan'dan bugün yapılan açıklamaya göre, Ibnazio Abate ve Luca Antonini, kulüple olan sözleşmelerini 4'er yıllığına uzattılar.

2014'e kadar San Siro'da kalacak olan iki futbolcu da, Milan altyapısında yetiştikten sonra, çeşitli kulüplerde kiralık olarak forma giymişlerdi.

Abate geçtiğimiz yaz Torino'dan yuvaya geri dönerken, Antonini ise 2008 yazında Empoli'den alındı.

Del Piero_10
11.Şubat.2010, 16:26
Arsenal'in Fransız defans oyuncusu, haziran ayında İtalya'nın yolunu tutabilir.

Önümüzdeki yaz transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren Milan'da, Arsenal'in sezon sonunda kontratı sona erecek olan tecrübeli savunma oyuncusu William Gallas'ın kadroya katılması gündeme geldi.

Milannews.it'in haberine göre, Gallas, sözleşmesini iki yıllığına uzatmak istiyor. Ancak kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Arsene Wenger, prensip olarak 30 yaşın üstündeki futbolculara sadece bir yıllık kontrat öneriyor. 32 yaşındaki Gallas için de durumun böyle olacağı, çarşamba günü Arsenal Başkanı Peter Hill Wood tarafından doğrulanmıştı.

Bu gelişmeler ışığında, Fransız defans oyuncusunun yolunun yaz aylarında Çizme'ye düşmesi muhtemel gözüküyor.

Aşk-ı Şehir
11.Şubat.2010, 16:28
Daha genç yahu 2-3 yıl sonra alalım. :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Şubat.2010, 15:04
Mourinho'ya ceza geldi

İnter Teknik Direktörü Jose Mourinho'ya, geçen ay AC Milan ile oynadıkları derbi maçının ardından basına yaptığı açıklamalar nedeniyle 18 bin Avro ceza verildi.

İtalya Futbol Federasyonu Disiplin Komisyonu, dünkü toplantısında, Mourinho dışında, İnter Yönetim Kurulu Başkanı Ernesto Paolillo'ya 20 bin Avro, İnter Kulübüne de 38 bin Avro ceza verilmesini kararlaştırdı. Ceza kararının, Mourinho ve Paolillo'nun maçın ardından hakemleri eleştirdikleri için alındığı belirtildi.
Giuseppe Meazza Stadı'nda 24 Ocak'ta oynanan, Gianluca Rocchi'nin yönettiği ve İnter'in 2-0 kazandığı maçta, İnter'den Sneijder ile Lucio kırmızı kart görmüştü.
Mourinho maçtan sonra, ''Bizi durdurmak için her şey yapıldı. Şampiyonluğu bize bu kadar erken bırakmayacaklarını fark ettim'' demişti.

Kaynak--->LigTv

vego
16.Şubat.2010, 17:53
İtalya Serie A takımlarından Inter'i çalıştıran Jose Mourinho, eski takımı Chelsea'nin son 2 yıldır sıkıntı çektiğini söyledi.

http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/mourinhohaber451231212.widec.jpg

NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 12:56 TSİ 16 Şubat. 2010 Salı

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında, gelecek hafta San Siro Stadı'nda oynayacakları Chelsea maçı öncesinde açıklama yapan Portekizli teknik adam, Chelsea'nin son iki yıldır sıkıntı çektiğini savundu.
''Maviler''in kendisinin takımdan ayrılmasından sonra düşüşe geçmesinin tesadüf olmadığını savunan Mourinho, ''Ben ayrılana kadar menajer, futbolcu ve taraftar arasında eşsiz bir ilişkiye sahiptik. Ancak bu kırıldığında, bunu onarmak kolay değil. Benden sonra çok sayıda menajer geldi ama belki de kulüp için gerekli olan zihniyete sahip değillerdi. Benim yerleştirdiğim şeyleri çok fazla değiştirmeyi denediler'' diye konuştu.
47 yaşındaki teknik adam, kendisinden sonraki menajerlerin kulübün sahibi Abramovich ile uzun vadeli planlara sahip olmak için yeterli zamanlarının bulunmadığını bildiğini dile getirerek, ''İlk sezonunuzda kupayı kazanmak zorundasınız, aksi halde size güle güle derler. Neye ihtiyaçları varsa verdim fakat her zaman bu işin sonsuza kadar sürmeyeceğini biliyordum. Menajer değiştirmek yerine, benimle birlikte çalışmaya devam etselerdi daha iyi durumda olabilirlerdi'' ifadelerini kullandı.

Jose Mourinho, 2004-2007 yılları arasında Chelsea'de teknik direktörlük yaptıktan sonra Inter'in başına geçti. Chelsea, Mourinho döneminde 2'si Premier Lig şampiyonluğu (2005-2006) toplam 6 kupa kazandı.
''Maviler'', Portekizli teknik adamın ardından Avram Grant, Luiz Felipe Scolari, Guus Hiddink ve son olarak da Carlo Ancelotti'yi göreve getirirken, geçen sezon Guus Hiddink ile FA Cup'ı, Carlo Ancelotti ile de Community Shield'i müzesine götürmüştü.

nerazzuri
16.Şubat.2010, 18:22
Chelsea, yana yana arıyor Mourinho'yu yana yana.

Börk
16.Şubat.2010, 18:23
Sen Chealseyi arıyorsun asıl :D

Mourinho kendinde değil.Kendisi Chelsea'yi arıyor.Kendi kendini küçük düşürüyor;)

eXcitinG
17.Şubat.2010, 14:24
GaLLas`ın aLınmasına daha var. Önce SoL CampeLL aLınsın, 36 yaşına girince GaLLas aLınır. Bu kadar genç adamLarı takımda görmeye aLışık değiLiz biz.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Şubat.2010, 14:41
Gallas Milan için daha Wonderkid sayılır yahu :n: en az 4-5 yılı var alınması için :D

Fernando Gago
17.Şubat.2010, 19:36
Bu Milan adam olmayacak :p

KaPaLı
18.Şubat.2010, 09:32
Wonderkid Gallas :n:

Fernando Gago
20.Şubat.2010, 12:30
Serie A takımları, West Ham United'ın İsviçreli defans oyuncusu için yarışıyor...

İtalyan basınında yer alan haberlere göre Juventus ve Palermo, İsviçreli futbolcu Valon Behrami'y, renklerine katabilmek için West Ham United'ın nabzını yokluyor.

Calciomercato.com'da yer alan habere göre bu aralar ismi Stuttgart ile de anılan futbolcu için Juventus ve Palermo da devrede.

Kariyerinin büyük bir bölümünü İtalya'da geçiren 24 yaşındaki oyuncu da Serie A'ya geri dönmeye sıcak bakıyor.

Ancak Stuttgart teknik direkötrü Christian Gross'un da İsviçreli oluşu nedeniyle Alman ekibin bu transferde bir adım önde olduğu iddia ediliyor.

West Ham United'ın Lazio'dan 5.6 milyon avroya renlerine bağladığı oyuncu için en az 10 milyon avroluk bir bonservis bedeli talep etmesi bekleniyor.

goal.com

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
20.Şubat.2010, 15:54
Palermo için olabilir ancak Juve için Behrami'nin yeterli bi oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

BeeTLeJuiCe
20.Şubat.2010, 23:46
Inter, Sampdoria karşısında dakika 34'den beri 9 kişi olarak mücade ediyor.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Şubat.2010, 10:04
Bir Juventus'luyum ama dün akşam Inter'in mücadelesine hayran kaldım,muhteşem mücadele ettiler 54-55 dk...
Ama bu yorgunluk onları Chelsea maçında çok ama çok zorlayacaktır.

KaPaLı
21.Şubat.2010, 10:07
Hakeme iyi dileklerimi sunuyorum. 821 TL paramı yedi sağolsun. 2-3 oynamıştım.

İnter dün çok iyi mücadele etmedi aslında. Sampdoria çok kötüydü. 9 kişi kalmış takıma karşı bile gol atamadılar. Pazzini atıldıktan sonra zaten böyle olacağı belliydi. Materazzi olsaydı dün akşam kesin oda atılırdı :n: Ben Lucio'dan bekliyodum 1 kırmızı o yemedi Allahtan.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Şubat.2010, 10:37
9 kişiyle bu kadar

Serie A'nın 25. haftasında Sampdoria'yı konuk eden lider Inter, 50 dakika 9 kişi oynadığı maçta İtalya'nın önemli ekiplerinden biri olan rakibine pozisyon vermedi ve mücadeleyi 0-0 beraberlikle tamamlamayı başardı.

Sert geçen maçta Inter, Cordoba ve Samuel'in atılmasıyla 40 dakika 9 kişi mücadele ederken, konuk ekipte de Pazzini 70. dakikada kırmızı kart gördü. Rakibi karşısında çok iyi defans yapan Inter, 76. dakikada Eto'o'nun ayağından çok net bir fırsatı da kullanamadı.

Gelecek hafta oynanacak Udinese maçı için iki önemli oyuncusunu kaybeden Inter, puanını 55'e çıkardı. Roma, Catania'yı yenerse üç hafta önceki 9 puanlık fark da 5'e düşecek.

LigTv

GodfatheR
21.Şubat.2010, 11:58
İnter sadece yarışı renk gelmesine neden oluyor böyle puan kayıplarıyla. Arifeyi gösterip bayramı göstermeyenlerden Mourinho ve öğrencileri :)

sakary Ali
21.Şubat.2010, 13:13
aslında inter kazanabilirdi ama et'o müsait bir pozisyonda kaleciyle karşı karşya iken kaleciye nişanladı topu

Hugo
21.Şubat.2010, 14:05
"Ben yarın öbür gün gidiyorum. Siz kendi halinize yanın bu hakemlerle devam edeceksiniz." mealinde bir açıklama yapmış José M.

Del Piero_10
21.Şubat.2010, 14:07
İlginç olan hakemin bütün kararları doğru olduğu halde Mourinho ve taraftarların neredeyse stadı yakacak kadar tepki vermesiydi. Son 5 yılda futbol kurallarına ne kadar yabancılaştıklarının göstergesi.

Del Piero_10
21.Şubat.2010, 14:16
Udinese yönetimi, Gianni De Biasi'nin yerine eski hocası Pasquale Marino'yu geçirdi.

Serie A ekiplerinden Udinese, takımdaki kötü gidişin sorumlusu olarak gördüğü teknik direktör Gianni De Biasi'nin yetkilinin elinden alındığını ve takımın başına Pasquale Marino'nun geçtiğini açıkladı.

Siyah beyazlı ekibin yönetimi, 10 maçta yedi mağlubiyet alarak Aralık ayında Serie A'da 14. sıraya kadar gerileyen takımın o dönemki hocası Marino'nun görevine son vermişti.

Ancak bu görev değişiminden istediği performansı alamayan Udinese, dün Genoa karşısında aldığı 3-0'lık mağlubiyetle düşme potasının sadece 1 puan üstünde kaldı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Udinese yönetimi olarak, Bay De Biasi'ye şimdiye kadar gösterdiğ profesyonellikten ötürü teşekkür ederiz. Bundan sonra takımın başına eski hocamız Bay Marino geçirilmiştir" ifadelerine yer verdi.

nerazzuri
21.Şubat.2010, 14:18
İlk pozisyonda Sampdoria forvetinin oyunculuğu harikaydı tebrik ediyorum.

O müdahele ile yere yapışacak kadar güçsüz bir forvetmiş.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Şubat.2010, 15:48
Figo'ya 'yolsuzluk' suçlaması

Portekiz'de "saklı yüz" olarak adlandırılan yolsuzluk skandalına, eski futbolcu Luis Figo'nun adı da karıştı.

Ekim 2009'da Manuel Godinho adlı iş adamının tutuklanmasıyla ortaya çıkan, vergi kaçırma, para aklama ve siyasette yolsuzluk skandalları üzerine adli polis tarafından yürütülen soruşturmalar sonrasında her geçen gün yeni bir iddia ortaya atılırken, sosyalist Başbakan Jose Socrates'in, hükümeti eleştiren medya organlarının kontrolünü ele geçirmek için plan uyguladığı öne sürülüyor.
Portekiz'de "Correiro da Manha" gazetesi ve "Sol" dergisi tarafından, telefon kayıtlarına dayanılarak ortaya atılan iddialara göre, 2009 yılındaki genel seçimlerden 2 gün önce 25 Eylül'de, Luis Figo'nun Socrates'i destekleyen açıklama yapması bu yolsuzluğun bir parçası. Figo'nun Socrates'e destek vermek için yaklaşık 1 milyon dolar aldığı ve ödemenin Sosyalist Parti'ye yakın bir şirket tarafından yapıldığı ileri sürüldü.

Lizbon yakınlarındaki teknoloji ve endüstri parkının yöneticisi Tagus Park firmasıyla reklam amaçlı bir sözleşme imzalayan Figo'nun, aslında Socrates'e destek vermek için böyle bir sözleşme imzaladığı iddiaları ortaya atıldı. Tagus Park ile Figo arasındaki anlaşmada aracı olduğu söylenen Telekom Portekiz'in yönetim kurulu üyelerinden Rui Pedro Soares ile Başbakan Socrates arasında geçen bir telefon görüşmesi kaydından söz edilirken, polisin yaptığı bir arama sonrasında Soares'in görevinden istifa etmesine dikkat çekildi.

Figo, basının karşısına çıkarak tüm iddiaları yalanladı ve Socrates'e verdiği desteğin, "tamamen kişisel siyasi düşüncelerden kaynaklandığını, vicdanının rahat olduğunu" söyledi.
Hafta içinde açıklama yapan Başbakan Socrates de kendisine yönelik "kişisel saldırılar" olduğunu belirterek, Soares ile "arkadaşlar arasında, normal bir konuşma yaptığını", iddiaların hiçbir aslının olmadığını savundu.

Bu arada Portekiz basınında yer alan yorumlarda, "saklı yüz" skandalının Socrates hükümetini zor durumda bıraktığı, ülke ekonomisini, demokrasisini ve birçok sektörü tehdit ettiği ifade edildi.
Hükümetin, medyayı kontrol etme planının yanı sıra büyük firmaların vergi kaçırması, enerji ve ulaştırma ihalelerinde yolsuzluk yapılması ve kamu fonlarının kötü kullanımı gibi iddiaların ortaya atıldığı skandal kapsamında çok sayıda siyasetçi, iş adamı, polis dahil kamu görevlileri soruşturuldu.

LigTv

Fernando Gago
22.Şubat.2010, 17:24
Şampiyonlar Ligi'nde son 16 mücadelesinde Çarşamba gecesi Milano'da Chelsea'yi konuk edecek İtalyan devi Inter kaleci Julio Cesar Soares de Espindola'nın geçirdiği trafik kazasıyla sarsıldı.

Inter kulübündan yapılan ilk açıklamada 30 yaşındaki başarılı Brezilyalı filebekçisinin Pazar gecesi gerçekleştirilen idmana gelişi sırasında bir kaza geçirdiğini ve bu yüzden idmana katılmadığı belirtildi. Kulüpten konu ile ilgili detaylı bir açıklama ise yapılmadı.

Sky Sport Italia'dan gelen haberlere göre ise Lamborghini marka araç kullanan Cesar'ın hayati bir tehlikesi yok ve kazayı yüzündeki birkaç çizik ve morluklar ile attlattı. Il Corriere dello Sport ise Chelsea karşısında kaleyi takımın bir diğer kalecisi Francesco Toldo'nun koruyacağını belirtiyor.

KaPaLı
22.Şubat.2010, 17:34
Eyvahh eyvahh. Toldo koruyamazki. Adamın refleksler bitmiş artık.

Fearless Coward
22.Şubat.2010, 17:44
İnter'e geçmiş olsun Chelsea farkı atar..Ayrıca Julio Cesar kaza geçirdi diye görünce bende Antepte ki sandım. :D

RaSenGan
22.Şubat.2010, 18:12
Geçmiş olsun umarım sahalara bir an önce döner..

E.Cartman
22.Şubat.2010, 18:15
Hayda bu ne yav futbolun en kötü yılı bu sene heralde sürekli bir kaza haberi :( Geçmiş olsun Julio'ya

nerazzuri
22.Şubat.2010, 19:43
Mourinho 3, Muntari 2 Cambiasso 2, Samuel ve Cordoba 1'er maç ceza aldı.

Tam anlamıyla saçmalamış federasyon.

Deus Dominus
22.Şubat.2010, 21:32
katliam :0:

SuperBianconero
23.Şubat.2010, 12:52
Inter'in ve Jose Mourinho'nun, sevilmeleri için yapmaları gereken 10 şey

İtalya'da manşetleri, Sampdoria maçında Inter'in yaptıklarını kınayan yazılar süslüyor. Goal.com yazarlarından Carlo Garganese, lacivert siyahlılara, saygınlık kazanmaları için bazı tavsiyelerde bulundu...

By Goal.com Türkiye

23 Şub 2010 11:37:00

10) Kaybetme adabını öğrenmek

Kazanmayı sevenler genelde kaybetmekte kötüdür ve azla yetinenler hiçbir zaman büyük başarılara ulaşamazlar (bunlara bir örnek Claudio Ranieri olabilir). Ancak bu, kaybetme adabını öğrenmeye engel teşkil etmez. Inter, yenildiği zaman rakibini tebrik etmeyi öğrenmeli.

9) Zor maçlarda vahşet taktiğinden vazgeçmek

Inter fazlasıyla fiziksel güce dayanan bir takım ve futbolseverler, böyle takımları genellikle sevmezler. Örneğin, 1970'lerin başında Don Revie'nin Leeds United'ı, İngiltere tarihinin en iyi takımlarından biri olmasına rağmen, zalim taktikleri sebebiyle başarıları her zaman küçümsenen bir takım olmuştu.

8) Hakemlerden şikâyet etmeyi bırakmak

Temiz Ayaklar Operasyonu'ndan sonra belki de hakem hatalarından en çok faydalanan takım olarak, Inter'in hakemler hakkında sürekli konuşuyor olması çok anlamlı değil. 2006/2007 ve 2007/2008 de işler Inter lehine giderken, hataları görmezden geliyorlardı. En saçma itirazlar da, Sampdoria maçında Walter Samuel ve Ivan Cordoba'yı haklı gerekçelerle oyundan atan Paolo Tagliavento hakkında geldi.

7) Basına demeç verme yasaklarını bitirmek

Basına konuşma yasağı, en uç olaylarda başvurulması gereken bir yöntem olarak bilinir. Ancak Inter bunu sık sık yapıyor. 8. maddenin son cümlesini tekrar okursanız, Inter'in Sampdoria maçı sırasında ve sonrasında ne kadar kötü bir davranış sergilediğini anlayabilirsiniz.

6) Etkileyici futbol oynamak

Sneijder ve Pandev transferlerinin bu konuda katkı yaptığı kesin. Ancak yine de, Inter kadar katı bir takımın Serie A'yı bu kadar uzun süre domine etmesini anlamak güç. Kazanan her zaman haklıdır; ancak Inter'in nötr insanların da sempatisini kazanması için, sahada ortaya daha iyi bir şeyler koyması şart.

http://u.goal.com/59000/59049.jpg

5) En iyi olmak ve en iyiyi devirmek

En ateşli Inter taraftarları bile, son Serie A şampiyonluklarının adil olmayan bir ortamda kazanıldığını kabul edeceklerdir. Temiz Ayaklar Operasyonu'ndan sonra Milan ve Juventus'un güç kaybetmesi, Inter'in transfer piyasasında tekel olması, lacivert siyahlıları bir hayli avantajlı konuma soktu.

4) Temiz Ayaklar Operasyonu hakkında konuşmayı bırakmak

Son zamanlarda bunu yapmayı biraz olsun bıraktılar. Ancak hâlâ, Massimo Moratti ara sıra bu konudan söz açıyor. İtalyan futbolunda, resmi operasyonda ortaya konulandan çok daha fazla şike olduğunu bilmek için Sherlock Holmes olmaya gerek yok. Inter'in daha az konuşması, rakiplerini daha az irrite edecektir.

3) İtalyan futbolcular transfer etmek

Internazionale isminin hikayesini biliyoruz; ancak sonuçta Inter bir İtalyan takımı. As kadroda tek bir İtalyanın dahi olmaması, bütün kadroda da yalnızca genç yetenekler Balotelli ve Santon ile veteranlar Toldo, Materazzi ve Orlandoni gibi isimlerin yer alması kabul edilemez. Inter, İtalyan ulusuyla bağlantı kurmak istiyorsa, Azzurriler için de bir şeyler yapmalı.

2) Avrupa'da kazanmak

Inter'in Şampiyonlar Ligi karnesi gerçekten çok zayıf. Son üç sezondur 2. turda eleniyorlar. Serie A'yı bu kadar uzun süredir domine eden bir kulübün, bunları hak ettiğini göstermesi için, Avrupa'da da yoluna daha uzun süre devam etmesi gerek. Chelsea karşısında alınacak bir galibiyet, iyi bir başlangıç noktası olabilir.

http://u.goal.com/88900/88936.jpg

1) Mourinho'yu değiştirmek

Bu satırların yazarı Jose Mourinho'yu seviyor. Çok iyi bir teknik direktör olmasının yanı sıra, Mourinho, basına da fazlasıyla malzeme veren bir isim. Ancak şu açık ki, futbol dünyasında Portekizli teknik adamın çok az dostu var; çünkü bütün kariyerini meslektaşlarıyla dalaşarak ve spekülatif laflar ederek geçirdi. Mourinho ile Inter'in toplamının, futbol dünyasında bu kadar antipatik olmasında şaşılacak bir şey yok. Belki de daha alçakgönüllü bir hoca, lacivert siyahlılar için daha uygundur.

Carlo Garganese, Goal.com

SuperBianconero
23.Şubat.2010, 12:52
İtalya'da manşetleri, Sampdoria maçında Inter'in yaptıklarını kınayan yazılar süslüyor. Goal.com yazarlarından Carlo Garganese, lacivert siyahlılara, saygınlık kazanmaları için bazı tavsiyelerde bulundu...

By Goal.com Türkiye

23 Şub 2010 11:37:00

10) Kaybetme adabını öğrenmek

Kazanmayı sevenler genelde kaybetmekte kötüdür ve azla yetinenler hiçbir zaman büyük başarılara ulaşamazlar (bunlara bir örnek Claudio Ranieri olabilir). Ancak bu, kaybetme adabını öğrenmeye engel teşkil etmez. Inter, yenildiği zaman rakibini tebrik etmeyi öğrenmeli.

9) Zor maçlarda vahşet taktiğinden vazgeçmek

Inter fazlasıyla fiziksel güce dayanan bir takım ve futbolseverler, böyle takımları genellikle sevmezler. Örneğin, 1970'lerin başında Don Revie'nin Leeds United'ı, İngiltere tarihinin en iyi takımlarından biri olmasına rağmen, zalim taktikleri sebebiyle başarıları her zaman küçümsenen bir takım olmuştu.

8) Hakemlerden şikâyet etmeyi bırakmak

Temiz Ayaklar Operasyonu'ndan sonra belki de hakem hatalarından en çok faydalanan takım olarak, Inter'in hakemler hakkında sürekli konuşuyor olması çok anlamlı değil. 2006/2007 ve 2007/2008 de işler Inter lehine giderken, hataları görmezden geliyorlardı. En saçma itirazlar da, Sampdoria maçında Walter Samuel ve Ivan Cordoba'yı haklı gerekçelerle oyundan atan Paolo Tagliavento hakkında geldi.

7) Basına demeç verme yasaklarını bitirmek

Basına konuşma yasağı, en uç olaylarda başvurulması gereken bir yöntem olarak bilinir. Ancak Inter bunu sık sık yapıyor. 8. maddenin son cümlesini tekrar okursanız, Inter'in Sampdoria maçı sırasında ve sonrasında ne kadar kötü bir davranış sergilediğini anlayabilirsiniz.

6) Etkileyici futbol oynamak

Sneijder ve Pandev transferlerinin bu konuda katkı yaptığı kesin. Ancak yine de, Inter kadar katı bir takımın Serie A'yı bu kadar uzun süre domine etmesini anlamak güç. Kazanan her zaman haklıdır; ancak Inter'in nötr insanların da sempatisini kazanması için, sahada ortaya daha iyi bir şeyler koyması şart.

http://u.goal.com/59000/59049.jpg

5) En iyi olmak ve en iyiyi devirmek

En ateşli Inter taraftarları bile, son Serie A şampiyonluklarının adil olmayan bir ortamda kazanıldığını kabul edeceklerdir. Temiz Ayaklar Operasyonu'ndan sonra Milan ve Juventus'un güç kaybetmesi, Inter'in transfer piyasasında tekel olması, lacivert siyahlıları bir hayli avantajlı konuma soktu.

4) Temiz Ayaklar Operasyonu hakkında konuşmayı bırakmak

Son zamanlarda bunu yapmayı biraz olsun bıraktılar. Ancak hâlâ, Massimo Moratti ara sıra bu konudan söz açıyor. İtalyan futbolunda, resmi operasyonda ortaya konulandan çok daha fazla şike olduğunu bilmek için Sherlock Holmes olmaya gerek yok. Inter'in daha az konuşması, rakiplerini daha az irrite edecektir.

3) İtalyan futbolcular transfer etmek

Internazionale isminin hikayesini biliyoruz; ancak sonuçta Inter bir İtalyan takımı. As kadroda tek bir İtalyanın dahi olmaması, bütün kadroda da yalnızca genç yetenekler Balotelli ve Santon ile veteranlar Toldo, Materazzi ve Orlandoni gibi isimlerin yer alması kabul edilemez. Inter, İtalyan ulusuyla bağlantı kurmak istiyorsa, Azzurriler için de bir şeyler yapmalı.

2) Avrupa'da kazanmak

Inter'in Şampiyonlar Ligi karnesi gerçekten çok zayıf. Son üç sezondur 2. turda eleniyorlar. Serie A'yı bu kadar uzun süredir domine eden bir kulübün, bunları hak ettiğini göstermesi için, Avrupa'da da yoluna daha uzun süre devam etmesi gerek. Chelsea karşısında alınacak bir galibiyet, iyi bir başlangıç noktası olabilir.

http://u.goal.com/88900/88936.jpg

1) Mourinho'yu değiştirmek

Bu satırların yazarı Jose Mourinho'yu seviyor. Çok iyi bir teknik direktör olmasının yanı sıra, Mourinho, basına da fazlasıyla malzeme veren bir isim. Ancak şu açık ki, futbol dünyasında Portekizli teknik adamın çok az dostu var; çünkü bütün kariyerini meslektaşlarıyla dalaşarak ve spekülatif laflar ederek geçirdi. Mourinho ile Inter'in toplamının, futbol dünyasında bu kadar antipatik olmasında şaşılacak bir şey yok. Belki de daha alçakgönüllü bir hoca, lacivert siyahlılar için daha uygundur.

Carlo Garganese, Goal.com

Del Piero_10
23.Şubat.2010, 20:22
İtalyan savunma oyuncusu ve kulübün karşıklı anlaşması sonucu, Christian Panucci sarı lacivertli kulüpten resmen ayrıldı.

Christian Panucci, kulüple karşılıklı anlaşmaya vararak, 7 aylık Parma macerasına resmen son noktayı koydu.

Kulüp ve futbolcunun bu öğleden sonra bu kararı aldıkları, Parma'nın resmi internet sitesinden şöyle duyuruldu:

"Parma FC, futbolcunun kulübe ilettiği kişisel nedenlerden ötürü, Panucci'nin 30 Haziran'da sona eren kontratını karşılıklı anlaşmayla fesh etmiştir"

Panucci'nin yazılı açıklaması da kulübün resmi internet sitesinde şöyle yer aldı:

"Christian Panucci, kulüple anlaşmaya vararak 30 Haziran'da sona eren kontratını fesh etmiştir. Kendisi kulübe, başkan Ghirardi'ye, takıma ve taraftarlara her şey için teşekkür eder ve kendilerine en iyi dileklerini sunar"

Panucci, takımdan teknik direktör Francesco Cuidolin yüzünden ayrıldığı haberlerini de "Basında son günlerde yer alan haberlerin aksine, Panucci'nin bu kararı almasında hocasıyla arasındaki durumun en ufak ilgisi yoktur" diyerek yalanladı.

Ahmet Göktaş
23.Şubat.2010, 20:25
Ankaragücüne gelebilir.

Fernando Gago
23.Şubat.2010, 21:04
Çok iyi ya :D

KaPaLı
24.Şubat.2010, 09:44
O kadarda değil Ahmet : )

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Şubat.2010, 22:50
10 numara değerlendirme :D

Fernando Gago
25.Şubat.2010, 11:47
Ronaldinho yine gollerde asist yapmış .. Şampiyonlar Ligindeki ManUtd maçında da çok iyiydi .. Bu adamı dünya kupasında izleyemezsek çok ayıp olur bizlere :D

KaPaLı
25.Şubat.2010, 12:46
Ama dün yaptığı asistte asist hani. Süper yolladı topu Patoya.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Şubat.2010, 11:11
Lazio kaçamadı

Serie A'da haftanın önemli maçlarından biri Lazio ile Fiorentina arasındaydı. Maçın başında Silviglia ile öne geçen Lazio, son dakikada Keirrison'a engel olamadı ve mücadele 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Fiorentina 35 puana, Lazio da 26 puana yükseldi.

nerazzuri
28.Şubat.2010, 22:37
Bir çok eksik ve teknik direktörümüzden yoksun çıktığımız maçta, Udinese'yi deplasmanda 3-2 yenerek Şampiyonluğa adım adım gidiyoruz.

Homer J.S
28.Şubat.2010, 22:52
Puan farkı ne kadar acaba.?

nerazzuri
28.Şubat.2010, 23:08
Puan farkı ne kadar acaba.?

1İnter26177258 2Milan26166454 3Roma26156551 4Juventus25125841

4 puan. .

Ahmet Göktaş
02.Mart.2010, 16:46
http://forum.forzabesiktas.com/download/file.php?id=11702

Inter'in genç yeteneği Mario Balotelli'nin, koyu bir Milan taraftarı olduğu biliniyor. Balotelli'nin Milan sevgisi, kırmızı-siyahlıların mağazasından alışveriş yaparken görüntülenince belgelenmiş, Interliler bu duruma çok şaşırmıştı. Balotelli'nin, formasını giydiği Inter'in ezeli rakibine çocukluğundan bu yana gönülden bağlı olduğunu saklamaması ile şaşkınlık daha da artmıştı. Genç futbolcunun son açıklamaları ise Inter taraftarını kızdıracak cinsten.

Balotelli, bir dergiye verdiği röportajda, “Milano denince benim aklıma sadece Milan takımı geliyor" ifadelerini kullandı. Ronaldinho transferiyle içindeki Milan sevgisinin bir kat daha arttığını belirten Balotelli, odasının duvarlarında Brezilyalı yıldızın çok sayıda posterinin bulunduğunu itiraf etmekten kaçınmadı. Bununla da yetinmeyen Balotelli, Milan'ın Manchester United ile yaptığı Şampiyonlar Ligi maçında, tribünde bulunduğunu ve coşkuyla takımını desteklediğini söyledi.

Aşk-ı Şehir
02.Mart.2010, 17:46
Antipatik ama işi biliyo adamım. :n:

KanaKe
02.Mart.2010, 18:40
Moratti sezon sonu sutlar takimdan :)

GodfatheR
02.Mart.2010, 18:44
Moratti sezon sonu sutlar takimdan :)

Onun derdi de bu sanırım :)

Fearless Coward
02.Mart.2010, 18:53
Balotelli helal olsun kim tutar seni. :D Ben sevindim Milan'ı tutmasını desteklemesini İnşAllah onu Milan'da görürüz..

Ahmet Göktaş
02.Mart.2010, 18:59
Bu adam en fazla 1-2 sene daha üst düzey takımda oynar sonra bu karakterle gider Cagliari'de Catania'da devam eder... Görürsünüz bak.

RaSenGan
02.Mart.2010, 19:17
Konuya girerken "Kesin bu adam Milanlı o yüzden seviyorum bunu" dedim ve gerçekten öyleymiş :D

Aşk-ı Şehir
02.Mart.2010, 19:24
Bu adam en fazla 1-2 sene daha üst düzey takımda oynar sonra bu karakterle gider Cagliari'de Catania'da devam eder... Görürsünüz bak.

Ben hiç öyle sanmıyorum. Ronaldo'nun karakteri çok mu düzgün? Balotelli çok yetenekli bir oyuncu. Chelsea'ye dar etti son 35 dakikayı...

Ahmet Göktaş
02.Mart.2010, 19:34
Ama Ronaldo çıkıp ben Chelsea taraftarıyım, hatta geçen Chelsea-xxx maçına bile gittim Stamford'a , deliler gibi sevindim Chelsea yenince felan demiyor :D

Aşk-ı Şehir
02.Mart.2010, 19:36
Ama Ronaldo çıkıp ben Chelsea taraftarıyım, hatta geçen Chelsea-xxx maçına bile gittim Stamford'a , deliler gibi sevindim Chelsea yenince felan demiyor :D

Adam gerçekleri söylemiş ki. Şayet bende futbolcu olsam ve gidip Antalyaspor'da, Bursaspor'da, Sakaryaspor'da..... oynasam çıkıp Eskişehirspor taraftarıyım her maçınıda takip ediyorum derim. Bunda utanılacak sıkılacak birşey yok ki...

GeNç KaRTaL
02.Mart.2010, 19:46
Balotelli resmen beni kovun demiş.Çok seviyorsa Milan'ı Milan alsın o zaman.

BlackEagle19o3
02.Mart.2010, 19:53
Bu adam inanılmaz antipatik ya.

Flawless Victory
02.Mart.2010, 20:05
Sözleşmesini uzatıp, parasını da artırmazlarsa ben de Real Madrid'li olayım. :)

IcedEarth
02.Mart.2010, 20:22
Adam gerçekleri söylemiş ki. Şayet bende futbolcu olsam ve gidip Antalyaspor'da, Bursaspor'da, Sakaryaspor'da..... oynasam çıkıp Eskişehirspor taraftarıyım her maçınıda takip ediyorum derim. Bunda utanılacak sıkılacak birşey yok ki...

Bunun için sen futbolcu olamazsın Mustafa... Hatta olma, rakip takımda oynayıp da böyle şeyler dersen yaşatmazlar seni :P

Addolorato
02.Mart.2010, 21:04

Bunda birşey yokki atıyorum Galatasaray'da oynayan bir x futbolcusunun ben Fenerbahçe'liyim Fenerium'dan alış veriş yapar birde Fenerbahçe-Lille maçında Fenerbahçe'yi deli gibi desteklerim derse neler olur bir düşün ? :D. Ben düşünmek istemiyorum şahsen :D

Börk
02.Mart.2010, 21:08
Gökhan Gönül Galatasaray'lı değil miydi?

Ahmet Göktaş
02.Mart.2010, 21:08
Bu bir kadının kocasına , " Seninle evliyim Faruk, ama ben Necatiye aşığım" demesi gibi birşey.

Nedvedmania
02.Mart.2010, 23:06

İyide çıkıp ben Galatasaraylıyım. Furbol diyince aklıma Sadece Galatasaray geliyor. İnanılmaz bir Arda taraftarıyım demiyor :D

TR.CaPTaiN
02.Mart.2010, 23:13

O nerden çıktı ?

Balotelli'nin açıklaması ise tamamen gereksiz.

Fearless Coward
02.Mart.2010, 23:18
Gökhan Gönül GS'yi tutuyormu bilmiyorum ama Caner Erkin FB'li olduğunu belirtmişti..Ama onlar böyle Balotelli gibi konuşmalar yapmadı yapamazda zaten hemen 2 saniyede kapının önüne konurlar. :D Balotelli'ye tam tersi olabilir...Ama ben şahsen Milan forması giyerse sevinirim..

BeeTLeJuiCe
02.Mart.2010, 23:18

Konuyla alakasız olacak ama, hayır Beşiktaşlı...

ozaniel
02.Mart.2010, 23:19
Bence bu kadar açık açık söylememeliydi, bizimkiler gibi çocukluğumdan beri Inter'liyim de dememeli.

Facx
02.Mart.2010, 23:32
http://forum.forzabesiktas.com/download/file.php?id=11702

Inter'in genç yeteneği Mario Balotelli'nin, koyu bir Milan taraftarı olduğu biliniyor. Balotelli'nin Milan sevgisi, kırmızı-siyahlıların mağazasından alışveriş yaparken görüntülenince belgelenmiş, Interliler bu duruma çok şaşırmıştı. Balotelli'nin, formasını giydiği Inter'in ezeli rakibine çocukluğundan bu yana gönülden bağlı olduğunu saklamaması ile şaşkınlık daha da artmıştı. Genç futbolcunun son açıklamaları ise Inter taraftarını kızdıracak cinsten.

Balotelli, bir dergiye verdiği röportajda, “Milano denince benim aklıma sadece Milan takımı geliyor" ifadelerini kullandı. Ronaldinho transferiyle içindeki Milan sevgisinin bir kat daha arttığını belirten Balotelli, odasının duvarlarında Brezilyalı yıldızın çok sayıda posterinin bulunduğunu itiraf etmekten kaçınmadı. Bununla da yetinmeyen Balotelli, Milan'ın Manchester United ile yaptığı Şampiyonlar Ligi maçında, tribünde bulunduğunu ve coşkuyla takımını desteklediğini söyledi.

bu haberi ntvspor.net te okumuştm okur okumaz bi milan taraftarı olarak gülme krizine girmiştim xD adam resmen dalga geçmiş inter le :D inş milana gelir :D :D :D

E.Cartman
02.Mart.2010, 23:59
heyt maşallah Balotelli'de coşmuş yani tamam söyleyebilirde şeyini çıkarmış biraz tamam de ama Milanlıydım de şu anda profesyonelim takım tutmam anlamsız olur falan de :n:

GodfatheR
03.Mart.2010, 00:16
Caner'de F.Bahçe'nin maçlarından önce sakinleştirici alıyorum fln demişti :D Olur böyle şeyler her futbolcu tuttuğu takımda oynayacak diye bi kaide yok. Ben oynamazdım agaa o farklı tabi :D :D

samasti
03.Mart.2010, 00:53
Helal olsun adama bende olsam aynısını yaparmıydım bılmıyorum cesaret işi ama sevdim bu acıklamaları

KaPaLı
03.Mart.2010, 09:55
Yürüü Balotelli önün açık :n:

Melekovic
03.Mart.2010, 10:02
Milan o mevkide adama ihtiyacımız yok derse ben görürüm Balotelli'yi.

Tuttum çocuğu ama,Milan'a transfer olmak için her şeyi yapmış,şimdiden formasını da almış,tek eksik transfer .

Homer J.S
03.Mart.2010, 18:36
Puan durumuna kolay ulaşılabilmesi açısından bir konu açıyorum.. Her hafta güncel olmasına özen göstereceğim.

Serie A 26. Hafta Puan Durumu

http://i50.tinypic.com/16iefiu.jpg

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Mart.2010, 18:39
Bu bir kadının kocasına , " Seninle evliyim Faruk, ama ben Necatiye aşığım" demesi gibi birşey.
:n: Aklın hep oralarda Ahmet :n:
Bu arada Balotelli antipatikliğini 1 kat daha arttırdı bende.

Ilhan
04.Mart.2010, 18:22
Caceres'i bekte oynatmış bir takım için Behrami de harika olur doğrusu.

Del Piero_10
04.Mart.2010, 18:52
Caceres bekte gayet başarılı oldu yalnız:)

Ilhan
04.Mart.2010, 19:58
Blogumda bundan bahsetmiştim, Caceres'in başarısından. Ama yetmez Juventus'a Barcelona'ya dönecek kiralık bir bek. Canlı heyecanlı bir adam gerek, o da Behrami olabilir.

ThersoN
06.Mart.2010, 21:32
Genç çocuk yapar böyle hatalar

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Mart.2010, 10:11
Onlar oynadı, Inter kazandı

Serie A'da Roma-Milan maçının sonunda sevinen takım lider Inter oldu. Şampiyonluk yarışının içinde yer almak isteyen Roma ile Milan'ın mücadelesinden 0-0'lık beraberlik çıkınca iki takım da büyük bir darbe aldı. Bu beraberliğin sonrasında Milan 55 puana, Roma da 53 puana yükseldi. Böylece Inter puan farkını 6'ya çıkarma şansı yakaladı.

LigTv

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Mart.2010, 10:13
Juve yara sardı

Serie A'da 27. haftanın açılış maçında Fiorentina deplasmanına çıkan Juventus, zorlu mücadeleden 2-1 galibiyetle ayrılarak haftayı mutlu kapattı.

Geçen hafta evinde Palermo'ya boyun eğerek taraftarlarını üzen siyah beyazlılar, 3 puanı Fiorentina deplasmanında telafi etti.

Maçın henüz 2. dakikasında Diego'yla 1-0 öne geçen Juventus'a cevap 32. dakikada Marco Marchionni'den geldi. İlk yarı 1-1'lik eşitlikle geçilirken ikinci yarının başında oyuna giren Fabio Grosso, 68'de galibiyeti getiren isim oldu.

Bu sonucun ardından 44 puana yükselen Juventus, maç fazlasıyla 4. sıraya yükselirken Fiorentina 35 puanda kaldı.

(Ligtv.com.tr)

Del Piero_10
08.Mart.2010, 18:35
İtalyan basınında bir süredir Inter’in 19 yaşındaki golcüsü Mario Balotelli’nin kulübüyle sözleşme yenileyeceğine dair haberler yer alıyordu. Ancak Balotelli’nin ağabeyi ve aynı zamanda menajeri olan Corrado Balotelli, bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Corrado Balotelli, Corriere dello Sport gazetesine yaptığı açıklamada, kardeşinin mevcut sözleşmesinin 2013 yılında sona ereceğini belirterek, Mario’nun şu an için odaklanması gereken tek meselenin, sahadaki performansı olduğunu söyledi.

Mario Balotelli, Castrol Football Rankings listesinde 318. sırada yer alıyor.

Del Piero_10
08.Mart.2010, 18:36
Juventus'un eski oyuncularından Emerson, şike skandalı nedeniyle cezalandırılan eski takımın haksızlığa uğradığını düşünüyor.

Şike skandalı nedeniyle ağır cezalar alan Juventus'un iki şampiyonluğu silinmiş ve Serie B'ye düşürülmüştü. O dönemde Juventus forması giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Emerson, verilen cezaların adaletsiz olduğunu iddia ediyor.

Kazanılan şampiyonluklarda şaibe olmadığını belirten Brezilyalı oyuncu, Studio Stadio isimli televizyon programına yaptığı açıklamada, "Ben bir şampiyonum. Kendimi öyle hissesiyorum. Hiçbir mahkeme benden bu hakkı alamaz" dedi.

Juventus'ta çok güzel iki sezon geçirdiğini belirten Emerson, "İtalya'da harika iki sene geçirdim. Şampiyonlukları sahada kazandık. Rakiplerimizden daha iyi olduğumuz için şampiyon olduk. Herkes bu gerçeği biliyor. Saha dışından bir yardıma ihtiyacımız olmadı. Şike yapmak için bir neden yoktu" şeklinde konuştu.

darkwizard
09.Mart.2010, 17:35
Emerson son derece haklı.

Homer J.S
10.Mart.2010, 18:47
Serie A 27. Hafta Puan Durumu

http://i40.tinypic.com/i1cpwk.jpg

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Mart.2010, 22:29
Milan'da Nesta korkusu

Serie A takımlarından Milan'ın savunma oyuncusu Alessandro Nesta'nın dizindeki sakatlığı nedeniyle sezonu kapatabileceği belirtildi.

Roma'da tedavi gören Nesta, basına yaptığı açıklamada birkaç gün içinde ameliyat olup olmayacağının belli olacağını belirti. 33 yaşındaki Nesta, ''Sezonu kapatacak mıyım bilmiyorum. Ameliyat olsam bile sezonun son maçlarına yetişebilirim'' dedi.

Ligde lider İnter'in 4 puan ardında 2. sırada yer alan Milan'da, savunmada oynayan Luca Antonini, Daniele Bonera ve Oguchi Onyewu'nun sakatlıkları da devam ediyor.

LigTv

uAburak89
12.Mart.2010, 23:59
Muntari'nin 2 dakikada 2 sart gördüğü ayrıca penaltıya sebep olduğu maçta skor Catania:2 - Inter:1. Son 5 dakika, Inter öne geçtiği maçı kaybetmek üzere..

Fernando Gago
13.Mart.2010, 00:01
3-1 oldu Inter'i zorlayan bir rakip çıksa bu sene çoktan götürmüştü işi

GodfatheR
13.Mart.2010, 00:45
Sağol Muntari yaktın beni de : ) Allahtan sistem oynamıştım : )

eXcitinG
13.Mart.2010, 09:33
Catania nın son goLü güzeLdi. Adam Maicon dan başLamak üzere savunma da ve kaLede kim varsa herkesi tarumar ederek attı goLü.

Trabzonspor
13.Mart.2010, 13:58
İnter,Catania'nın Mascarası oldu:D

Adamın penaltı golüne ne güzel öyle.

Hugo
13.Mart.2010, 14:22
Şampiyon Romaaa.
Oooley oley oley oleyyy.. Juve olmazsa Roma olsun :D Juninki imkansız gibi bir şey. Romanın da işi zor ama güveniyorum :D

Hugo
13.Mart.2010, 14:27
Catania'nın son golü de PESteki goller gibi olmuş :)

darkwizard
13.Mart.2010, 14:59
Gelecek sezon CL'de Serie A'yı 3 takım mı temsil edecek ?

Del Piero_10
13.Mart.2010, 16:14
Gelecek sezon CL'de Serie A'yı 3 takım mı temsil edecek ?

Gelecek sezon 4. Ondan sonra 3 olma ihtimali var.

Catania - Inter maç özeti
http://www.youtube.com/watch?v=XuwV_TYA-i8

Sekopej
13.Mart.2010, 18:14
Inter senelerdir hep tek başına, artık sıkıldılar herhalde, lige renk gelsin diye dağıtıyorlar puanları ama arkadakiler yine de yetişemedi, bakalım neler olacak?

ThersoN
13.Mart.2010, 19:27
Catania - İnter süper maçtı

BeeTLeJuiCe
15.Mart.2010, 11:39
Beckham'ın hazin sonu!

Milan'ın İngiliz yıldızı David Beckham'ın aşil tendonundaki sakatlıktan dolayı tedavi için Finlandiya'ya gideceği ve sahalardan yaklaşık 5-6 ay kadar uzak kalacağı açıklandı.

David Beckham 1-0 kazanılan Chievo maçında sol dizindeki aşil tendonundaki yırtıktan dolayı dünya kupasında yer alamayak. Milan Kulübünün asbaşkanı Adriano Galliani Sky Italia Televizyonuna yaptığı açıklamada, "Onu gerçekten acı içinde gördüm. Can çekişiyordu. Soyunma odasında ona sarıldım ve isterse gelecek sezon bizimle kalabileceğini söyledim" ifadelerini kullandı.

David Beckham tedavi için doktor Sakari Orava ile birlikte Finlandiya'ya gidecek. Orava Didier Deschamps, Josep Guardiola, Haile Gebrselassie ve Merlene Ottey gibi isimlerin operasyonlarını gerçekleştirmişti.

Bu Milan içim ikinci büyük şok oldu. Daha önce Alessandro Nesta da dizindeki aşir tendonundan sakatlık geçirmişti. Galliani ise açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı:

"Bu iki oyuncu dünya klasında oyuncular. Beckham Milan'a Fabia Capello tarafından İngiltere Milli Takımı'na seçilmiş olarak gelmişti. Malesefki bu futbol ama Beckham geniş ve büyük bir kafa yapısı gücüne sahip."

35 yaşında bulunan ve kariyerinde sayısız başarısı bulunan David Beckham'ın bu sakatlıktan sonra futbola dönüp dönmeyeceği şimdiden tartışılmaya başlandı.

Sakatlandığı an: http://www.youtube.com/watch?v=mv4oywKJxzo

KaPaLı
15.Mart.2010, 12:27
Son dünya kupası hayalleri bitti adamın.

eXcitinG
15.Mart.2010, 13:03
Zaten gidemeyecekti ki. Neden bitsin ? :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Mart.2010, 17:38
Roma'ya Totti müjdesi

Dizindeki sakatlığı nedeniyle Şubat ayından beri forma giyemeyen Roma'nın kaptanı Francesco Totti, bu ay sonunda yapılacak İnter maçıyla sahalara geri dönecek.
Il Corriere Dello gazetesi, hızla iyileşen Totti'nin, takımından ayrı da olsa antrenmanlara başladığını yazdı. Totti, Roma'nın Palermo'yu 4-1 yendiği maçtan bu yana takımının formasını giyemiyor.

LigTv

Homer J.S
16.Mart.2010, 18:58
Serie A 28. Hafta Puan Durumu

http://i40.tinypic.com/29zrkeh.jpg

nerazzuri
17.Mart.2010, 12:11
Dün oynanan Şampiyonlar Ligi 2.Tur 2.maçında Chelsea'yı evinde Etoo'nun golü ile 1-0 mağlup ederek Çeyrek Final'e adımızı yazdırdık.

http://www.inter.it/aas/img/127887.jpg
http://www.inter.it/aas/img/127913.jpg
http://www.inter.it/aas/img/127891.jpg
http://www.inter.it/aas/img/127907.jpg
http://www.inter.it/aas/img/127898.jpg
http://www.inter.it/aas/img/127890.jpg

Ligde üst üste gereksiz puan kayıplarının ardından gerçekten çok güzel moral oldu.

Mourinho'nun '' Chelsea beni çok arıyor '' lafına bir çok kişi tepki göstermişti. Yana yana arıyor. Evet yana yana hemde.:)

bugra 1905
17.Mart.2010, 12:27
Vallaha Hiç Beklemiyordum İnterin Turu Geçeceğini Gerçekten Çok Büyük Bir Başarı Oldu

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Mart.2010, 20:19
"Umarız Inter oyalanmaya devam eder"

Milan'ın tecrübeli defans oyuncusu Alessandro Nesta, ezeli rakipleri Inter'in Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselmesini değerlendirdi.

Nesta, bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, şampiyonluk yolundaki rakipleri Inter'in Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'yi elemesini değerlendirerek, ''Dün güzel bir maç oldu. Umuyoruz, Inter Şampiyonlar Ligi'nde oyalanmaya devam eder'' dedi.

Geçen Pazartesi dizinden geçirdiği operasyonla ilgili de Nesta, ''Doktorlar, ameliyat sırasında dizimin beklendiği gibi kötü olmadığını görmüşler. İyileşme süreci daha kısa da sürebilir'' diye konuştu.

Milan ligde, ezeli rakibi ve lider FC Inter'in 1 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor.

LigTv

goosfraba
17.Mart.2010, 20:22
zaten inter finale giderse ligi yitirebilir gibi geliyor bana da.

Del Piero_10
18.Mart.2010, 16:01
Milan'ın, Chievo'da forma giyen Yepes ile büyük ölçüde anlaştığı ileri sürüldü.

Corriere dello Sport gazetesine göre, Milan'ın 2010/2011 sezonundaki ilk transferi Mario Yepes olacak.

Haberde, kulübüyle olan sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan 34 yaşındaki savunma oyuncusunun Milan ile yıllık 1 milyon avrodan anlaşma sağladığı ve oyuncunun menajerinin bugün Milan yöneticileriyle son bir görüşme yaparak detayları konuşacağı belirtildi.

Milan Teknik Direktörü Leonardo'nun, 2008 yılında Paris Saint-Germain'den Chievo'ya transfer olan tecrübeli savunma oyuncusunu, sezon sonunda jübile yapması beklenen Favalli'nin yerine düşündüğü öğrenildi.

KaPaLı
18.Mart.2010, 16:03
Eyvahh Eyvahh :n: Yepes tamam iyi adamdır yılmaz mücadele eder ama Milansın ya daha eli yüzü düzgün adam alsana.

Fearless Coward
18.Mart.2010, 16:03
Yaşlı olsa bile sevdiğim oyunculardandır gelirse faydalı olabilir..

Ahmet Göktaş
18.Mart.2010, 16:05
İyi bir menejer bulsam beni de almazlar mı acaba ?

Del Piero_10
18.Mart.2010, 16:12
Emekli olması beklenen 38 yaşındaki Favalli'nin yerine geliyormuş.

BeeTLeJuiCe
18.Mart.2010, 17:19
Favalli'nin yerine genç bir yetenek lazımdı, doğru bir hamle olmuş, Inzaghi yerinede Koller, Makaay, Angel'i falan düşünsünler bari...

RaSenGan
18.Mart.2010, 17:29
Yılın transferi olur tebrikler yönetime saçmalamakta sınır tanımıyorlar.

Aşk-ı Şehir
18.Mart.2010, 17:34
Babamda çok iyi top oynar. Buradan Milan'a öneriyorum...

DenizlispoR
18.Mart.2010, 18:41
Wonderkid almış yahu ilk defa Milan.Maradona'yı ikna edeblirim , geri dönmeye meyilli futbola =).

E.Cartman
18.Mart.2010, 19:05
aL işte 34 yaşında adam alıyolar sora biz niye başarısız oLuyoruz diyolar hey Allah'ım ya :D

Crocodile1963
18.Mart.2010, 19:10
Milan yıllardır bu tür transferler yapıyor şaşırmamak lazım. İyice yaşlılar kulübü oldular. . .

IcedEarth
18.Mart.2010, 20:29
Milan'ın Taek Won Do kulübü varsa babamı öneririm. 52 yaşında, zamanında Balkanlarda finali vardır. Federasyonda filan da görevlerde bulundu. Yaşı da uygun...

Abi dalga mı geçiyorsunuz anlamadım, yaş ortalamanız 35 zaten hala bu kadar yaşlı oyuncu alınır mı, aklı var mantık var kardeşim ya. Koca Milan ne hallerde.

Dip not: Buradan Milan'a sesleniyorum, sakın babama tekvandoya dönme teklifi yapmayın, adam kalpten gider valla, ama iyi para verirseniz anlaşabiliriz...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Mart.2010, 21:53
İyi bir menejer bulsam beni de almazlar mı acaba ?

Favalli'nin yerine genç bir yetenek lazımdı, doğru bir hamle olmuş, Inzaghi yerinede Koller, Makaay, Angel'i falan düşünsünler bari...

Babamda çok iyi top oynar. Buradan Milan'a öneriyorum...
:n: müthiş yorumlar olmuş :D

KaPaLı
21.Mart.2010, 01:18
Inter'in kötü gidişi sürüyo. 1-1 beraber kaldılar Palermo'yla.

Del Piero_10
21.Mart.2010, 10:33
Milan, bugün Napoli'yi yenerse lider. Bu galibiyet Juventus'un da işine yarayabilir.

Aşk-ı Şehir
21.Mart.2010, 10:46
Şampiyon A.C. Milan! :)

SuperBianconero
21.Mart.2010, 12:46
thiago silvanın yedeği olacak işte.abartmanın anlamı yok.

Hugo
21.Mart.2010, 13:52
milan pato'yu da alıken 32 yaşında zannedip mi aldı acaba :D

KaPaLı
21.Mart.2010, 21:51
Napoli hayal kırıklığına uğrattı bugn beni. De Sanctis olmasa Milan'dan fark yiyeceklerdi. 1-1 berabere bitti maç.

Fearless Coward
21.Mart.2010, 21:56
De Sanctis'e bak sen Napoli'de nasıl bizde nasıl? :S Zaten bu maçın berabere biteceğini biliyordum ve yanılmadım..

Addolorato
21.Mart.2010, 22:13
Sen adama Türkiye'de kaleci degil dersen olacagı budur..

Del Piero_10
22.Mart.2010, 11:03
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=85458

Del Piero_10
22.Mart.2010, 11:08
http://i39.tinypic.com/2072g49.jpg
http://i41.tinypic.com/1yu6n6.jpg

nerazzuri
22.Mart.2010, 12:49
Milan çok büyük fırsat tepti, Parma deplasmanından 1 puanı bile zor alacağını düşünüyorum. Gerçekten çok kötü futbol oynuyorlar.

İnter ise evinde galip gelerek farkı tekrar açacaktır.