PDA

View Full Version : İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Pages : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

anil luque
27.Eylül.2006, 03:36
seria a bildiğim kadarıyla avrupa'nın en defansif ligi ve böyle bir ligde 100 gol atmak sizin de dediğiniz gibi arkadaşlar her yiğidin harcı değil.. ne de olsa Trezeguet!

BlackEagle19o3
27.Eylül.2006, 03:42
Trezeguet harika golcü:)Nice 100 gollere...

Roberto Baggio
27.Eylül.2006, 05:05
Lucho(hüseyin) bu adamı söylemişti bana :) milan'a böyle transferler lazım...

Mr.CordiaL
27.Eylül.2006, 07:19
Çok akıllıca oyuncuları transfer etmek istiyor Milan. Geleceğin kadrosunu kuruyor....

gerrrard
27.Eylül.2006, 07:34
Milan için çok yararlı ve akıllı hamle. Eğer alırlarsa Milan'a yararı olur. Milan resmen takımı genç yaptı ya :D

ThersoN
27.Eylül.2006, 07:50
Milan Arjantinli zor alir biraz.

Not : Gattuso henuz 29 yasindadir ve eger bu adam Redondo tarzinda bir adamsa Rino'yu degil Pirlo'yu keser, ki o da 28 yasinda. Milan'in transfere ihtiyaci olmayan tek bolgesi olan orta sahasina boyle bir servet harcamasi manyaklik olur.

aslında gayet mantıklı ama, daha önceden de bir çok pahalı genç alıp tabiri caizse harap ettigimiz oldu...

GeNç KaRTaL
27.Eylül.2006, 13:07
Gerek yok.Bölgesindeki oyuncuların performansları gayet iyi.Gelipte yedek olup çüremektense hiç gelmesin daha iyi.

jarosik_61
27.Eylül.2006, 14:16
zaten inter juvenin olmadığı milan ın ceza aldığı ligde şampiyon olabilir.ama milan eksi puandan kurtuldu favorim milan.şu mancini hala teknik direktör ya inanamıyorum bizim yılmaz vural uçurur bu takımı ya

fmsmyrna
27.Eylül.2006, 14:53
roma daki stoperler çok iyi ya ikisinide çok seviyorum mexes ve chivu bizim türk takımları böle genç ii stoper bulamıyolar

REsist JuvE11
27.Eylül.2006, 16:29
zaten inter juvenin olmadığı milan ın ceza aldığı ligde şampiyon olabilir.ama milan eksi puandan kurtuldu favorim milan.şu mancini hala teknik direktör ya inanamıyorum bizim yılmaz vural uçurur bu takımı ya
hay ağzını öpeyim kardeş...özellikler su cümleye tamamıyla katılıorum:zaten inter juvenin olmadığı milan ın ceza aldığı ligde şampiyon olabilir.

RoNNiE91
28.Eylül.2006, 05:06
Bence de Şemsi haklı.Biraz kendini geliştirsin.Ondan sonra yıldız olacaksa zaten iyi bir takımda oynar.

Universal
29.Eylül.2006, 03:07
19 yaşında ki bir oyuncu için 14 milyon dolar çok yüksek, eğer alırlarsa üç dört sezon sonra bu fiyatı dördede katlayabilirler. Milan rikse girer.

gerrrard
29.Eylül.2006, 03:12
Bende Şemsi'ye katılıyorum hehehehehehehe

errqud_gfb
29.Eylül.2006, 03:16
Bu adamı nerden tanıyorsunuz ya :confused::confused::confused:

nerazzuri
29.Eylül.2006, 12:34
Torino'nun Inter'den transfer ettiği Uruguaylı golcü futbolcu Alvaro Recoba, Pazar günü karşılaşacakları Juventus'un İtalya'da bu sezon şampiyon olamayacağını iddia etti.

Pazar günü Juventus ve Torino arasında oynanacak olan 'Della Mole Derbisi' öncesi, Torino'nun yeni transferi Uruguaylı yıldız Alvaro Recoba'dan ilginç açıklamalar geldi. Recoba, bu sezon yeniden Serie A'ya yükselen ve şampiyonluğun güçlü adayları arasında yer alan Juventus'un bu sezon şampiyonluğa hazır olmadığını savundu. Recoba, "Juventus güçlü bir takım. İyi de bir sezon geçiriyorlar ancak şampiyonluğu kazanacak kadar iyi değiller" dedi. Recoba, 2003 yılından beri ilk kez karşılaşacakları Juventus maçıyla ilgili olarak ise, "Derbiyi kazanmayı tabii ki istiyoruz. Ama önemli olan ligin geri kalanında iyi işler yapmak" diye konuştu.

Recoba, Torino taraftarlarına da seslenerek, derbiyi kazanamamalarının dünyanın sonu olmadığını sözlerine ekledi.

Fernando Gago
29.Eylül.2006, 16:20
Orasını Allah Bilirde Juvenin şampiyon olma en az rakiplerinki kadar var

FoRZaJuVe
29.Eylül.2006, 16:28
yaw inter şampiyon falan olamaz.bu seneqi şampiyon inşallah roma olur.roma olamazsa milan olsun yeter qi şu lanet takım inter şampiyon olmasın

RaSenGan
29.Eylül.2006, 17:43
Çok doğru demiş.

ZeroG
29.Eylül.2006, 18:25
Bende inanmiyorum Juve'nin şampiyon olacağına...

MeMo
29.Eylül.2006, 18:27
Doğru söylemiş

Cyzio
29.Eylül.2006, 19:14
"Juventus güçlü bir takım. İyi de bir sezon geçiriyorlar ancak şampiyonluğu kazanacak kadar iyi değiller"

Peki diğerleri Juve'den daha mı iyi?Ortalığı germek için yapılmış açıklamalar..

anil luque
29.Eylül.2006, 19:24
bence juve inter le çekişecek roma'nın direnci bir yerden sonra kırılır.. ama olamaz diye birşey yok bence

gerrrard
29.Eylül.2006, 19:31
Oladabilir ama bana zor geliyor pek sanmıyorum.

Fıratcan Alçınkaya
29.Eylül.2006, 20:01
bence bunları düşüncene niye İnter den gönderildim diye düşünsün bu şekilde açıklamalar ile yeniden İnter e dönmeye çalışıyor heralde performansın ile söz ettir adından açıklamalar ile değil...

Juventus un Inter Milan Roma gibi olma ihtimali var...

BlackEagle19o3
29.Eylül.2006, 20:46
Bu sene de şampiyon İnter...Juve olamaz

eGowiCh
29.Eylül.2006, 20:57
Juventus ipi göğüsler, Inter'i şampiyon yaptırmazlar. Torino'yu dağıtacak inşallah Juventus, Torino kendine baksın, düşmemeye oynuyorlar.

Aykan19o3
29.Eylül.2006, 20:59
Bencede olamaz.. Ya Inter ya da Roma olur..

TürkuAz
29.Eylül.2006, 21:03
Ağzı olan konuşuyor, zaman her derdin ilacıdır..

Knightmare
29.Eylül.2006, 21:12
Juve'nin şampiyon olması büyük süpriz olur.Daha erken şampiyonluktan söz etmek için belki gelecek yıl...

RoNNiE91
29.Eylül.2006, 21:20
İnter,Roma ve Milan'ın şampiyon olma şansı neyse Juve'nin de odur.1 sezon Serie B'de oynadılar diye böyle bir kanıya varılamaz.

Del Piero_10
29.Eylül.2006, 21:26
2006 Dünya Kupası öncesi İtalya'da patlak veren şike skandalında önemli gelişme

O dönem hakem atamalarından sorumlu olan Pairetto ve Bergamo hakem ayarlama iddialarına karşı açtıkları davayı bugün Roma mahkemesinde kazandılar.

Birkaç sezon önceki bir Roma-Juventus maçında hakemlerin yönlendirildiği şeklindeki iddialar mahkemece geçersiz kılındı ve Pairetto ile Bergamo aklandı.

Adama sorarlar hakemler ceza almadı,hakem atamalarını yapanlar ceza almadı.
Hiçbir kanıta dayandırılmadığı halde Juventus neye göre ceza aldı?

Haberin orjinali

"IL SORTEGGIO ARBITRALE NON ERA TRUCCATO"
LA CORTE D’APPELLO HA DATO RAGIONE A BERGAMO E PAIRETTO DIFFAMATI DA DUE ARTICOLI DI GIORNALE

“Il sorteggio arbitrale non era truccato”, lo sostiene una sentenza della Corte d’Appello del Tribunale di Roma alla quale si era rivolto il giornalista Gianfranco Teotino, querelato dagli allora designatori Paolo Bergamo e Pierluigi Pairetto. Teotino è stato condannato al pagamento di mille euro di multa più le spese processuali. I designatori si sentirono diffamati da due articoli apparsi sul settimanale Rigore e sul quotidiano La Stampa nei quali Teotino sollevava dubbi sulla designazione dell’arbitro Borriello per Roma-Juve sostenendo che il sorteggio arbitrale non era regolare. Il tribunale lo ha smentito dando ragione in primo grado e adesso anche in appello a Bergamo e Pairetto.
La vicenda potrebbe essere una delle tante “querelle” giudiziarie che non finiscono in cronaca, ma in questo caso assume una valenza diversa e ben più importante. Infatti, una delle colonne portanti dell’accusa nell’inchiesta napoletana su Calciopoli riguarda proprio il sorteggio. Secondo i giudici napoletani il sorteggio era irregolare, Bergamo e Pairetto ne erano gli organizzatori per conto della “famosa” cupola e per questo dovrebbero essere processati. La sentenza di ieri, come già accadde a Torino con un pronunciamento analogo del giudice Maddalena, smonta questo teorema e potrebbe essere destinata a incidere anche sul processo napoletano. Perlomeno sarebbe curioso se il sorteggio fosse regolare per i giudici romani e truccato per quelli napoletani. Vedremo. Comunque questa sentenza è un’arma in più in mano alla difesa che cercherà di demolire l’impianto di accusa di Calciopoli. Il processo a Napoli dovrebbe tenersi nella prossima primavera.

Fonte: pag. 51 de “LA NAZIONE” del 29/09/2007

eGowiCh
29.Eylül.2006, 21:28
Juventus yanılmıyorsam 28 şampiyonluk aldı Seri A'da. Bu kadar çok şampiyon olmuş bir takım yine şampiyon olur. Inter kim? Juventus'un elinden şampiyonluğu aldılar, geçen yıl da ortada takım yokken şampiyon oldular. Bu sene olamayacaklar, Avrupa'da da hiç yoklar. İtalya'nın 3 tane büyük takımı var bana göre, Juventus, Roma ve AC Milan.

fmsmyrna
29.Eylül.2006, 21:58
Saçmalamış bence İnter'e yaranmak istediği apaçık ortada yıllarca İnter'de kaldı sürekli oynama şansı bulamadı ve hala İnter'i savunuyor.Nede olsa Moratti'nin sevdiği oyunculardan.

ChAoS
29.Eylül.2006, 22:03
Recoba diyosa vardır bir bildiği .

RoNNiE91
29.Eylül.2006, 22:26
Juve'de Ranieri gibi bir teknik hoca varken ve DelPiero,Nedved,Trezeguet,Buffon,Andrade,Camoranes i gibi yıldızlar varken Juve'nin de bir bildiği vardır.

El Comandante
29.Eylül.2006, 22:35
Bu sezon sampiyon Roma olur.

eGowiCh
29.Eylül.2006, 22:46
Gönlümden benim de Roma geçiyor ama ya Juve olsun ya Roma, ikisinin de değeri gözümde aynı, ikisi de sevdiğim İtalyan kulüpleri. İnşallah Roma ipi göğüsler ama dünkü mağlubiyeti kötü oldu Inter'e karşı.

Juve'nin Ranieri'den kurtulması ve iyi bir stoper alması lazım.

Ilhan
29.Eylül.2006, 22:51
Inter'in kadrosu zaten o kadar kaliteli değil.

Fıratcan Alçınkaya
29.Eylül.2006, 22:59
Bu sezon sampiyon Roma olur.

Baran şampiyonluk derbilerden geçer Roma büyük takımları yenemiyor fazla msla dün sahasında farklı yenildi İnter e yense çok çok rahatlicaktı daha ligin başında...Milan da kaleci v defans her maç hata yapıyor zor işi... Bence en büyk 2aday Juventus v Inter şu görüntü itibarı ile...

RoNNiE91
30.Eylül.2006, 00:42
Merak etme Özgür abi.Bu sene gümbür gümbür geliyoruz.1 sezon belki gitti boş yere ve 2 sezonda Avrupa Kupalarında oynayamıyoruz ama bu sayede kimin gerçekten Juventus'lu olduğunu gördük.Del Piero,Nedved,Buffon,Trezeguet gibi yıldızlar bizi bırakmadı ve zor günlerimizde yanımızda oldular.Şimdi geri döndük ve şampiyonluk iddaamız belki herkesinkinden fazla.Bu bize hırs kazandırdı ayrıca.Bu yılı iyi bir yerde bitirip Şampiyonlar Ligi'ne kalırsak,seneye de birkaç iyi ve yıldız transfer yapıp eski makamımıza kavuşacağız ben buna inanıyorum.Olan olmuş,geçmişe mazi derler.Bizim gücümüzü herkes biliyor.Sen boşver Özgür abi artık yeniden burdayız.Geri Döndük!!!!!

Roberto Baggio
30.Eylül.2006, 01:46
Milan bildiğiniz gibi:) şu ana kadar oynanılan maçlar:

FT AC Milan 1 - 1 Catania

FT Cagliari 1 - 0 Siena

FT Empoli 3 - 1 Palermo

FT Napoli 1 - 2 Genoa

FT Reggina 1 - 1 Lazio

FT Sampdoria 3 - 0 Atalanta

FT Udinese 2 - 1 Parma

Aykan19o3
30.Eylül.2006, 03:34
Milan çöktü: 1-1

İtalya Serie A'da 6.hafta karşılaşmasında Milan kendi sahasında Catania ile karşı karşıya geldi. Son haftalarda yaşadığı puan kayıplarının ardından zirvenin gerisinde kalan Milan, Parma'dan sonra Catania ile de 1-1 berabere kaldı. Catania'yı öne geçiren gol karşılaşmanın 25.dakikasında J.A.B. Martinez'den gelirken, Milan bu gole cevabını 48.dakikada penaltıdan Kaka ile verdi. Milan üst üste yaşadığı puan kayıplarının ardından İtalya Serie A'da zirvede bulunan ezeli rakibi Inter'in 7 puan gerisine düştü.
Şampiyonlar Ligi'nde D Grubu'nda bulunan Milan 3 Ekim Çarşamba günü İskoçya'da Celtic ile karşı karşıya gelecek.
SERİE A'DA GÜNÜN DİĞER SONUÇLAR:
Cagliari 1 - 0 Siena
Empoli 3 - 1 Palermo
Napoli 1 - 3 Genoa
Reggina 1 - 1 Lazio
Sampdoria 3 - 0 Atalanta
Udinese 2 - 1 Parma

GeNç KaRTaL
30.Eylül.2006, 05:13
Roma maçındaki İNter iyiki Fenerbahçe'ye karşı böyle oynamadı.Bu arada o gün bizi kıskançlıklarla suçlayan arkadaşlar ne demek istediğimi anlamışlardır umarım.

Avatarımı ve İmzamı Evet Ama Ruhumu Asla

gezenti
30.Eylül.2006, 05:37
Recobayı zaten sevmem intere yalaklanmasına hiç şaşırmadım.Juve şampiyon olabilecek kapasitede bir takımdır.O öyle her zaman ki gibi boş konuşmayı bıraksında işine baksın.....

Roberto Baggio
30.Eylül.2006, 05:41
Bir kere Milan bu rezil futbolla şampiyonluk şansını yitirdi Roma hiçbir zaman büyük olamadı Totti nin yaşı ilerledi o da giderse vay haline İnter ne yazık ki şu an için en büyük favori ama takımda bağ yok Juventus ise her zaman aday sampiyonluğa İnterle çekişirler ama benim gönlüm napoli'de:D

goosfraba
30.Eylül.2006, 09:58
Neden olmasın ki?

Şartlar elverişli :) Rakipte 11 adamla çıkıyor Juventus'ta, neden bu tür açıklamalar yapılır anlamış değilim, Juventus'u sevmememe rağmen, Juventus'un şansı var diyebiliyorum, en azından bunu görebiliyorum !

GeNç KaRTaL
30.Eylül.2006, 12:33
Olabilir bence.

Fietra 10
30.Eylül.2006, 18:40
Dünderbiyi de kazandı Juve..Bence Inter ve Juve çekişir dünkü Roma ve Milan'ı gördükten sonra..

pinturicchio68
01.Ekim.2006, 03:50
Şike skandalı patlak verdigi sıralarda mogginin bi açıklaması vardı.Bende tüm büyük italyan takımları gibi kulübümün haklarını savunuyordum.Benim yaptıgımı milanlı interli yöneticilerde yapıyordu ama sadece benim telefon görüşmelerim kayıtlarda gözüküyor.SAdece benim kayıtlarım çok detaylı diğerleri yüzüstü geçiştirildi.Gibisinden açıklamaları vard
ı ama artık geleceğe bakmak gerekiyor yapacak tekbişey var bundan sonra diğerleri 2.yıldızı takmadan juvenın daha önceden 3.yıldıza terfi etmesi.:)

Roberto Baggio
01.Ekim.2006, 05:02
İtalyan ekibi Juventus'un, Atletico Madrid'de oynayan Arjantinli genç yıldız Sergio Aguero'yle ciddi biçimde ilgilendiği belirtildi.

Haberlere göre, Juventus, kulübüyle olan sözleşmesi 2012 yılında sona erecek olan 19 yaşındaki genç yıldızı gelecek sezon kadrosuna katmak için elini cebine atacak.

River Plate'den transfer edilen genç yıldızın İspanya'daki ilk sezonunda başarılı performansıyla öne çıkması, Bayern, İnter ve Valencia gibi dev ekiplerin de dikkatini çekmişti.

Ancak oyuncunun transferinde en çok ısrar eden takımın Juventus olduğu ve kapalı kapılar ardından İspanyol ekibiyle bonservis pazarlıklarına şimdiden giriştiği belirtiliyor.

Juventus'un ancak Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı başardığı halde bu oyuncuyu transfer edeceği ve Atletico'nun yaklaşık 20 milyon avro ödediği oyuncu için kulüp tarihinin transfer rekorunun kırılabileceği de gelen haberler arasında.

anil luque
01.Ekim.2006, 05:05
ben at.madrid'de söz sahibi bir yönetici olsam kesinlikle satışa karşı çıkarım böyle bir yetenek elinizde var satmak yanlış olur torres'in de gidişinden sonra taraftar tapıyor adeta aguero'ya..

the_imam912
01.Ekim.2006, 05:29
Ben olsam satmam.Ama ilerde mutlaka gidecek.Bu oyuncuya hastayım yahu.Süper yetenek Juve alırsa Şaöpiyon olur.

Fernando Gago
01.Ekim.2006, 05:34
Agüero geleceğin büyük yıldızlarından şimdi kendini ortaya koyuyor zaten Juve alırsa çok iyi halme yapmış olur ..

anil luque
01.Ekim.2006, 05:37
ne zeki bir oyuncu oldugunu anlamak için sadece bu hafta athletic bilbao ya attıgı golü izlemek yeterli 2 kişiyi art arda süründürüyor.. :D

DeNiZ_1903
01.Ekim.2006, 05:39
Atletico'nun ona ihtiyacı var Torres de gitti bence satmamalılar...

Del Piero_10
01.Ekim.2006, 19:21
gerçek şikeci milano takımları hain ali cengiz oyunlarıyla Juventus'u yoketmeye çalıştılar.

Beni mutlu eden şey yüce ALLAH'ım bu hainlikten razı gelmemişki,ikisininde kafası çamurdan çıkmıyor.

öncellikle belliki interin akıl çelme yoluyla transfer ettiği adamlar ona haram zıkkım olmuş
Çünkü kırmızı kart görmeden maç bitiremiyorlar

şampiyonlar liginde 0 puanla kendilerinde bekleneni,yani en azından benim beklediğimi yerine getiriyorlar

diğer taraftan çeşitli kirli oyunlarla,ligde tutunmaya başaran Godfather berlusconinin takımı milan ise bugün 2.beraberliğini aldı,ve gerçekten çok yetersiz ve 40 yaş ortalamasına sahip takımları var.

Cagliari-inter 1-1
milan-Siena 0-0

Bu kadar şeyi niye yazdım,şike skandalı bölümünde kanıtlanmış gerçekleri okuma zahmetine girmeden hala Juventus'u şikeci diğerlerini sütten çıkmış ak kaşık zannedenler olduğunu gördüm.

REsist JuvE11
01.Ekim.2006, 19:28
inter bunu zaten hakediyo..

Del Piero_10
01.Ekim.2006, 20:04
Juventus şampiyon olamaz

http://xs220.xs.to/xs220/07402/02[1].jpg (http://xs.to)

Cyzio
01.Ekim.2006, 20:40
italya futbolu çök kötü dibi başı belli diil maçları izlerken zevk vermiyo tsl daha iidir

Del Piero_10
01.Ekim.2006, 21:20
Sebastian Giovinco Serie A'da ilk golünü attı

http://www.youtube.com/watch?v=18E2gV886sM&mode=related&search=

Capello:Giovinco büyük yetenek

Eski Juventus ve Roma teknik direktörü genç oyuncuyu kurucuya övdü ve herkesi Messi ile karşılaştırmanın yanlış olduğunu söyledi.

Juventus'tan Empoli'ye kiralanan genç oyuncu mükemmel top sürüşü ve hızı ile şimdiden birçok kişi tarafından İtalyan Messi olarak çağırılıyor.

comandante
02.Ekim.2006, 00:24
oldum olası zevk vermezdi bana italya ligi hala da vermiyo...juventusu pek sevmem ama onsuz seria a yı neyleyeyim diyenlerdenim...

Del Piero_10
02.Ekim.2006, 00:34
Roma – İnter: 1 – 4
Livorno – Fiorentina: 0 – 3
Milan – Catania: 1 – 1
Cagliari – Siena: 1 – 0
Empoli – Palermo: 3 – 1
Napoli – Genoa: 1 – 2
Reggina – Lazio: 1 – 1
Sampdoria – Atalanta: 3 – 0
Udinese – Parma: 2 – 1
Torino – Juventus: 0 – 1

Haftanın karması

Buffon(Juventus)

Legorttaglie(Juventus)-Cordoba(İnter)-Kroldrup(Fiorentina)-Cesar(İnter)

Santana(fiorentina)-Cambiasso(inter)-Vannucchi(Empoli)-Osvaldo(Fiorentina

Montella(sampdoria)-Trezeguet(Juventus)

the_imam912
02.Ekim.2006, 00:41
:)Juve galip :).
İnter'in deplasmanda Roma'yı yenmesi hele hele 4 gol atarak...Şaşırdım doğrusu

the_imam912
02.Ekim.2006, 00:45
Klavyesi olan konuşmuş.Herkesin kendine göre değişik fikri var.Sezon sonunda bize en güzel cevabı vereceklerdir:)

TürkuAz
02.Ekim.2006, 00:55
Bir futbolcu ezikliğin verdiği acıyı bu kadar belli edemez.. :zuhaha

Del Piero_10
02.Ekim.2006, 01:12
:)Juve galip :).
İnter'in deplasmanda Roma'yı yenmesi hele hele 4 gol atarak...Şaşırdım doğrusu

Maçın başında Giuly topu ceza sahası içinde elle tutup penaltı kırmızı karta yol açtı.

TürkuAz
02.Ekim.2006, 01:15
Milan tam gaz.. :D

the_imam912
02.Ekim.2006, 02:05
Bir futbolcu ezikliğin verdiği acıyı bu kadar belli edemez.. :zuhaha

Kim ki o Rekoba mı :zuhaha

ChAoS
02.Ekim.2006, 02:30
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Inter kulübüne, içinde 2 boş mermi kovanı olan tehdit mektubu gönderildi.

Serie A'nın son şampiyonu Inter, kulübe gelen tehdit mektubunun şokunu yaşıyor. Bugün bir zarf içinde iki boş kovan ve bir haçla birlikte 3 sayfalık bir tehdit mektubunun Inter Kulübü'nün ana merkezi olan Milano'daki Via Torino'ya ulaştırıldığı bildirildi. Kimliği belli olmayan şahıs veya şahısların yolladığı iki boş mermi kovanı ve yazıyla ilgili uzman emniyet yetkilileri olan "Digos" ekibinin harekete geçtiği ve konuyla ilgili soruşturma başlattığı açıklandı.
02.10.2007

Kaynak : İHA

FoRZaJuVe
02.Ekim.2006, 02:52
arkadaşlar herkesin futbol zewki ayrıdır futbol bence bi akıl oyunudur.bu akıl oyununu da dünyada en ii oynayan ülke italya dır.Bana da bu zewk veriyo.Juventus'a gelince şu gözlüklerinizi çıkarın başta yazılanları bi daha okuyun :)

TaşkınMahmut
02.Ekim.2006, 03:00
1 tane vardı bir tane daha eklendi galiba Juvemania ları.

nekop
02.Ekim.2006, 12:37
interin hali perisan bi turlu istikrar saglayamadilar...

Del Piero_10
02.Ekim.2006, 13:08
1 tane vardı bir tane daha eklendi galiba Juvemania ları.

bu forumda 5 tane
Dünyada 200.000.000;)

REsist JuvE11
02.Ekim.2006, 16:29
bu forumda 5 tane
Dünyada 200.000.000;)
o 5 kişiden biri de benim..;)

ThersoN
03.Ekim.2006, 20:55
klasik, derbi konuşması :D

ThersoN
03.Ekim.2006, 20:57
Celtic´ten Milan´a Soğuk Duş: 2-1 (Video)

04.10.2007 - 08:15:36 |

Kaynak: Yurt Dışı Ajanslar (http://www.turksportal.net/)

Ligde kötü günler geçiren Milan, Şampiyonlar Ligi D grubundaki ikinci maçında Celtic’e 2-1 yenildi ve 3 puanda kaldı. Son dakika golü Milan´da soğuk duş etkisi yarattı.

CELTIC (4-4-2): Boruc; Doumbé, Caldwell, Mc Manus, Naylor; Brown, Hartley, Donati, Mc Geady; Killen, Mc Donald.

MILAN (4-3-2-1): Dida; Oddo, Bonera, Nesta, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Seedorf, Kakà; Inzaghi.

İlk yarısı sıkıcı ve golsüz geçen karşılaşmada ev sahibi ekip daha çok Milan’ı durdurmak için sahaya çıkmış gibiydi. Milan da bu sert futbol karşısında atak yapmakta epeyce zorlandı.

Topa daha çok basan Celtic ilk şutunu 8.dakikada attı ancak Dida pozisyonda başarılıydı. Milan ise ilk şutunu 20.dakikada Kaka ile attı ancak bu pozisyonda da Boruc gole izin vermedi.

Milan ikinci yarıya daha iyi başladı ve arka arkaya ataklar geliştirdi. Ne var ki Milan gol ararken, kalesinde golü gördü.

63.dakikada korner kullanan ev sahibi ekip McManus’un kafa golüyle 1-0 öne geçti.

Gol sonrası morali bozulmayan Milan saldırmaya devam etti. 68.dakikada hakem Merk Ambrosini’ye ceza alanı içinde yapılan harekete penaltı çaldı. Topun başına Kaka geldi ve skora denge getirdi.

İki takım da eşitliği bozabilmek için daha da hareketlendiler ancak bir türlü gol sesi çıkmadı. Maç berabere bitecek derken Dida sahneye çıktı ve son dakikada elinden topu kaçırınca McDonald golü attı.

Golün hemen ardından bir Celtic taraftarı sahaya atladı ve Dida’ya yumruk attı. Son dakikalarda kaleyi Kalac korudu. Maç ise ev sahibinin 2-1’lik galibiyetiyle sonuçlandı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
rezillik ya...

Del Piero_10
04.Ekim.2006, 00:45
Su testisi su yolunda kırılır.

RaSenGan
04.Ekim.2006, 00:49
Su testisi su yolunda kırılır.

Abicim bi laf sokma şu takıma :)

Kötü bir olay.

GebzeLi1907
04.Ekim.2006, 00:52
İtaLyanLar biLior işi güzeL şekiL yapmışLar :D İki boş kovan :D

Bence Bİşey çıkmaz..

ChAoS
04.Ekim.2006, 00:52
Kim ki o Rekoba mı :zuhaha

Rekoba değil Recoba olacak.

Ilhan
04.Ekim.2006, 00:54
Bence Özgür bu:)

Del Piero_10
04.Ekim.2006, 00:55

Ben boş yollamazdım,Şaka şaka :D

ChAoS
04.Ekim.2006, 00:58

Kesinlikle:zuhaha

the_imam912
04.Ekim.2006, 01:02

Bencede :n::n:.

İtalya gibi bir ülkede İtalya mafyası varken yaşanan bu olay pek olağanüstü değil :eek:

Rodrigo Tello
04.Ekim.2006, 01:27
İnter'in morali baya bi bozulmuştur bu olaya..

RaSenGan
04.Ekim.2006, 01:31

Katılıyorum :n:

fm26mer
04.Ekim.2006, 01:35
neden içi boş kovan ve neden 2 tane:(
Mektubun üstünde falan göndericinin adresi yazmıyomu.:D

REsist JuvE11
04.Ekim.2006, 16:21
sicilya dan gelmiştir..kesin palermo nun kanına dokunan bişeyler yapmıstır inter:D

Del Piero_10
04.Ekim.2006, 22:40
Mutu’dan Juve ve Ranieri’ye Övgü
Fiorentinalı forvet oyuncusu Adrian Mutu, eski kulübü Juventus’a futbol kariyerini kurtardığı için teşekkür etti ve teknik direktör Claudio Ranieri hakkında övgü dolu sözler söyledi.

Mutu’nun futbol kariyeri 2004 yılında Chelsea’nin oyuncuyu uyuşturucu kullandığının ortaya çıkması üzerine kulüpten göndermesi nedeniyle sıkıntıya girmişti. Olayın sonrasında Juventus, oyuncuya güvenip beş senelik kontrat yapmıştı. 18 ay boyunca Torino’da kalan Mutu, Serie A’da 2005/06 sezonunda yedi gol atmıştı.

Calciopoli skandalından sonra Mutu, Fiorentina’ya transfer olmuş ve burada futbol kariyerini sürdürmeye başlamıştı.

Eski takımı Juve ile ilk kez Artemio Franchi’de Pazar günü karşı karşıya gelecek olan Rumen futbolcu, maç öncesi şu açıklamaları yaptı:

“Juventus’a karşı tek bir şey hissediyorum o da minnettarlık. Chelsea’de yaşadığım problemden sonra bana güvendiler ve beni futbola geri döndürdüler. Ranieri inanılmaz bir hocadır. Onunla her zaman iyi geçinmişimdir. Chelsea’de, en zor zamanlarımda bile beni her zaman oynatırdı ve bana güvenirdi. Bana yaptığı şakayı asla unutamam: Futbolcu olarak Ferrari olabileceğimi ancak ortaya koyduğum oyunu sadece Fiat 500 olarak gördüğünü söylerdi.”

Ranieri, Chelsea’nin teknik direktörlüğünü yaptığı 2004 yılında Mutu'nun hocasıydı. Daha sonra Ranieri’nin yerine Jose Mourinho göreve getirilmiş ve Portekizli teknik adamla yıldızı barışmayan Rumen oyuncu, Mourinho'yu ‘kibirli’ olmakla suçlamıştı.

the_imam912
04.Ekim.2006, 22:43
Eferim Mutu takdir ettim.
Xhelsea'deki olaydan sonra Juventus'ta ona sahip çıktılar.

YusufT
04.Ekim.2006, 22:48
Mutu o zaman GS'ye gelse süper olurdu...Ranieri zaten süper hoca. Mutu delikanli adammis :D

Fıratcan Alçınkaya
04.Ekim.2006, 23:00
helal olsun mutu ya Juventus un kendisine yaptığı iyiliği unutmamış...

gerrrard
04.Ekim.2006, 23:23
Şimdi içim bir garip oldu. Valla helal olsun be Mutu yürü be. :)

RoNNiE91
05.Ekim.2006, 00:57
Helal olsun Mutu'ya.Unutmamış bizi.

Fıratcan Alçınkaya
06.Ekim.2006, 07:35
Inter liderliği sürdürdü: 2-1
Serie A'nın 7. Haftası'na lider olarak giren Inter, kendi sahasında konuk ettiği Napoli'yi 2-1 mağlup etti.

Ligin yenilgisiz iki takımından biri olan Inter, aldığı galibiyetle liderliğini bu hafta da sürüdürürken, galibiyeti getiren golleri, 20. ve 36. dakikalarda Julio Ricardo Cruz kaydederken, konuk ekibin tek golü karşılaşmanın tamamlanmasına 5 dakika kala Roberto Carlos Sosa'dan geldi.

Günün oynanan diğer karşılaşmasında ise Atalanta, kendi sahasında konuk ettiği Udinese ile golsüz berabere kalmıştı.

Serie A'nın diğer mağlubiyetsiz ekibi Fiorentina Pazar günü kendi sahasında, ikinci yarılarda bulduğu gollerle punlar alan Juventus'u konuk edecek.

El Barto
06.Ekim.2006, 07:45
İnter bu senede şampiyon olacak onları durdurabilecek bir takım yok.

RoNNiE91
06.Ekim.2006, 07:57
Juve ve Fiorentina var :)

El Barto
06.Ekim.2006, 08:00
Çok zor be Burak. :)

RoNNiE91
06.Ekim.2006, 08:11
Ehh dediğin gibi biraz zor Emre abi ama daha ligin başı ne olacağı belli olmaz.Milan kötü başladı.İnter'de fena değil.Şuan dikkatimi çeken 3 takım var.Roma,Juventus ve Fiorentina.Bu 3 takım böyle giderse çok çekişmeli bir lig olur.Birde Milan ve İnter bastırırsa ilk 4'e girme yarışı da olur.Açıkçası bu sene neler olacağını çok merak ediyorum :)

YusufT
06.Ekim.2006, 09:32
Fiorentina keske eski günlerine dönse

Sheriff
06.Ekim.2006, 10:34
Harcanır İtalya'da kırarlar ayağını onun.. İspanya'da kalmalı..

RoNNiE91
06.Ekim.2006, 19:05
İki takımında böyle bir oyuncuya ihtiyacı var ama gönlüm Juventus'tan yana.

Del Piero_10
06.Ekim.2006, 21:32
Juventus'un artık astronomik trasnfer yapacak maddi durumu yok.Giovinco ile yoluna devam edecek.

Del Piero_10
06.Ekim.2006, 21:35
Fiorentina keske eski günlerine dönse

Şu an eski günlerinden daha iyi durumdalar.Eskiden ilk dörte girmeyi hedefliyorlardı,şimdide öyle.

GodfatheR
06.Ekim.2006, 21:39
Bence bugünkü FİO-JUVE maçı klasik beraberlik maçı

Aykan19o3
06.Ekim.2006, 22:02
Bence bugünkü FİO-JUVE maçı klasik beraberlik maçı

Bencede Beraberlik maçı.

canavar20
06.Ekim.2006, 22:38
Alamaz ve Madrid satmaz .

canavar20
06.Ekim.2006, 22:40
Juve alır.

goosfraba
06.Ekim.2006, 22:54
Agüero Juventus'tan daha büyük bir kulübü hakediyor bence.

GeNç KaRTaL
06.Ekim.2006, 23:07
Çok para ödenmesi lazım alabilmek için.Transferin gerçekleşeceğini sanmıyorum.

YusufT
06.Ekim.2006, 23:34
Valencia'ya gelsin :D Villa-Aguero düsünün bi...

ChAoS
06.Ekim.2006, 23:50
Ben juve'nin bu transferi yapacak gücü olduğunu düşünmüyorum.

ThersoN
06.Ekim.2006, 23:51
parma - roma maçı, romanın antremanı gibi oldu :)

Sheriff
06.Ekim.2006, 23:52
Juventus'un artık astronomik trasnfer yapacak maddi durumu yok.Giovinco ile yoluna devam edecek.
O elemanda deli birşeymiş zaten yeter o.. İnş.. oda harcanmaz İtalya'da..Bir İtalyan'a göre fazla teknik..

YusufT
07.Ekim.2006, 00:01
Giovinco süper. cok ufak tefek, ama topu süper tutuyor ayaginda.

YusufT
07.Ekim.2006, 00:05
Pazzini 2 tane cakar ve Fiorentina maci alir :D

crazzy
07.Ekim.2006, 07:51
Serie A'da en son galibiyetini, 26 Ağustos'ta Genoa karşısında 3-0'lık sonuçla alan AC Milan, SS Lazio deplasmanından 5-1'lik galibiyetle döndü.

Karşılaşmaya hızlı başlayan AC Milan'da, 12. dakikada Gilardino, fileleri havalandırırken, yan hakemin kararı ofsayttı ve pozisyon ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.

AC Milan, bu pozisyonun 4 dakika ardından Massimo Ambrosini'nin 35 metreden şutu ile öne geçerken, Stefano Mauri, 23. dakikada Lazio adına skorda eşitliği sağladı.

Cezasahasında Mauri'nin Gilardino'ya hareketinin ardındna maçın hakemi penaltı noktasını gösterirken topun gerisine geçen Kaka, topu filelerle buluşturarak, ilk yarıda AC Milan'a 2-1'lik üstünlüğü getirdi.

Kaka, 52. dakikada bir kez daha fileleri havalandırırken farkı da 2'ye taşıdı. Gollerin ardından Lazio değişikliklere giderken, Behrami'nin yerine Baroni, Tare'in de yerine Rocchi oyuna dahil oldu.

Karşılaşmanın tamamlanmasına 20 dakika kala Gilardino, Milan'ın gol sayısını 4'e çıkarttı. AC Milan mücadele boyunca rakibine büyük üstünlük sağlarken, bu golün 10 dakika ardından Gilardino bir kez daha fileleri havalandırdı ve AC Milan'a 3 puanı 5-1 gibi farklı bir skorla kazandırdı.

Serie A'da 8. Hafta Sonuçları:

Atalanta - Udinese 0 - 0
Inter - Napoli 2 - 1
Fiorentina - Juventus 1 - 1
Torino - Sampdoria 1 - 0
Parma - Roma 0 - 3
Genoa - Cagliari 2 - 0
Palermo - Reggina 1 - 1
Siena - Empoli 3 - 0
Catania - Livorno 1 - 0
SS Lazio - AC Milan 1 - 5

Roberto Baggio
07.Ekim.2006, 07:54
Milan bugün coştu gerçekten kendi sahasında kolay ekipleri yenemeyip lazio deplasmanı gibi bir deplasmanda 1-5 lik galibiyet şaşırtıcı:D

GeNç KaRTaL
07.Ekim.2006, 13:19
Milan patladı en sonunda.Güzel oldu böyle.Umarım takım hep böyle gider.

YusufT
07.Ekim.2006, 16:29
Ambrosininin attigi gol güzeldi :)

Del Piero_10
08.Ekim.2006, 21:06
Haftanın Karması(4-3-3)

Buffon
Cordoba
Chiellini
Bonera
Carozzieri
Ambrosaini
Kaka
Simplicio
Cruz
Totti
Gilardino

the_imam912
08.Ekim.2006, 21:19
UEFA, geçtiğimiz hafta AC Milan ve Celtic arasında Glasgow'da oynanan Şampiyonlar Ligi karşılaşması sırasında yaşanan olayların ardından İtalyan ekibi Milan ve kalecisi Dida hakkında da disiplin soruşturması başlattı.
http://www.sporx.com/images/1/37/5952_B_dida009.jpg
Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Celtic ve AC Milan arasında oynanan ve Celtic'in 2-1'lik üstünlüğüyle sona eren Şampiyonlar Ligi karşılaşmasının yankıları sürüyor. Karşılaşma esnasında bir taraftarın sahaya girmesi ve Milan kalecisi Dida'ya saldırmasıyla ilgili olarak Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) soruşturması devam ederken, UEFA bu kez de abartılı davranışlarda bulunan Dida ve kulübü Milan hakkında disiplin soruşturması başlattı.

Maçın son bölümlerine doğru bir İskoç taraftarın saldırısına uğrayan ancak ciddi bir darbe almamasına rağmen uzun süre yerden kalkmayan ve daha sonra da sedyeyle maçı terk eden, sonra da oyundan alınan Dida, bu hareketleri nedeniyle büyük tepki toplamıştı. Dida'nın bu tavırlarının ardından hali hazırda Celtic Kulübü hakkında soruşturma açan UEFA, soruşturmasına Milan Kulübü ve Dida'yı da dahil etti.
Dida'ya saldıran 27 yaşındaki holigan, saha içerisinde polisten kaçmayı başarmış ancak daha sonra fotoğrafları medya organlarında yayınlanınca polis takibi sonucunda yakalanmış ve Celtic maçlarından ömür boyu men edilmişti.

UEFA kontrol ve disiplin komitesi konuyla ilgili olarak tarafları Perşembe günü dinleyecek.

Del Piero_10
08.Ekim.2006, 21:21
Tiyatro işinde iyi para yapar.

canavar20
08.Ekim.2006, 22:01
Ya bence yalnış tamam yalan olabilir ama zaten zararlı Milan ve Milan klübü cezayı verecektir zaten.

Fernando Gago
08.Ekim.2006, 22:19
Rivaldodan öğrenmiştir :)

cureshot
08.Ekim.2006, 22:21
bence ispanya basketbol milli takımında oynasın.

ThersoN
09.Ekim.2006, 00:18
çok sağlam abarttı katılıyorum,

ThersoN
09.Ekim.2006, 00:20
SS Lazio - AC Milan 1 - 5 :icon_twisted: voovv!, çok iyiyiz yahu :D

King_91
09.Ekim.2006, 00:55
canlı izlemedim ama fm de hakikatten guzeldi giovinco

Del Piero_10
09.Ekim.2006, 01:07
canlı izlemedim ama fm de hakikatten guzeldi giovinco

http://www.youtube.com/watch?v=UjzDRmNJ644
http://www.youtube.com/watch?v=TOedwEuQl7E&mode=related&search=

goosfraba
09.Ekim.2006, 01:17
1. videoyu izledim de hakkaten müthiş bir yetenek.

BlackEagle19o3
09.Ekim.2006, 03:29
Aguero satmayız Juventus'a;)

CeSC FaBReGaS
09.Ekim.2006, 03:38
Bence gondermez Atletico

crazzy
09.Ekim.2006, 07:44
Serie A'da 7 haftada yalnızca 2 puan toplayabilen Livorno'da, teknik direktör Fernando Orsi'nin görevine son verildi. Orsi, yeni sezonda işinden olan ilk teknik adam oldu.

Livorno Başkanı Aldo Spinelli İtalyan basınına yaptığı açıklamada, "Orsi kovulmayı hak etmemişti ancak taraftarlar üzgün ve yeni sezona kötü bür başlangıç yapmamız Orsi'nin sonunu hazırladı" dedi.

7 haftada 2 puan toplayabilen Livorno'nun bu sezonki en büyük sıkıntısı gol yollarında ve bunun en büyük nedeninin Mircae Lucescu'nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk'e satılan golcü Cristiano Lucarelli'nin yokluğu olarak gösteriliyor.

Mart ayında Daniele Arrigoni'den görevi devralan Orsi, o zamandan bu yana 9 mağlubiyet, 4 beraberlik ve 3 galibiyetlik bir süreç yaşattı.

Torino'nun eski hocası Giancarlo Camolese ise Orsi'nin yerine getirebilecek en büyük aday olarak gösteriliyor.

crazzy
09.Ekim.2006, 07:51
http://www.sporx.com/images/1/34/6242_B_deliorossi001b.jpg
İtalya Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada; SS Lazio'nun çalıştırıcısı Delio Rossi'nin rakip takıma, karşılaşmada yüksek performans göstermemesi için teklifte bulunduğu gerekçesiyle suçlu bulunduğunu açıklandı.

2005 yılında Roma kulübünde göreve başlayan Rossi'nin, kulüp başkanı Claudio Lotito ile görüşüp, Lecce'nin kendilerine karşı yüksek seviyede mücadele etmemesini istediği belirtildi.

Yapılan resmi açıklamada şu ifadeye yer verildi:

"Delio Rossi, Lazio Başkanı Lotito ile görüşüp, Lecceli yetkililerle irtiabata geçmesini, 30 Nisan 2006 yılında yapılan ve Lazio'nun 1-0 üstünlüğü ile tamamlanan mücadelede, yüksek performans göstermemelerini istemesini, istediği gerekçesiyle suçlu bulunmuştur."

Disiplin komisyonu, Rossi'nin ceza alıp almayacağını ileleryen günlerde karar vereceği belirtildi.
10.10.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak :Sporx.com dış haberler

Del Piero_10
09.Ekim.2006, 20:50
Yapılan resmi açıklamada şu ifadeye yer verildi:

"Delio Rossi, Lazio Başkanı Lotito ile görüşüp, Lecceli yetkililerle irtiabata geçmesini, 30 Nisan 2006 yılında yapılan ve Lazio'nun 1-0 üstünlüğü ile tamamlanan mücadelede, yüksek performans göstermemelerini istemesini, istediği gerekçesiyle suçlu bulunmuştur."

Disiplin komisyonu, Rossi'nin ceza alıp almayacağını ileleryen günlerde karar vereceği belirtildi.
10.10.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak :Sporx.com dış haberler

Suçlu bulunduğu halde cezalandırılıp cezalandırılmayacağına ilerleyen günlerde karar verilecek ama işin içinde Juventus olsaydı ceza vermek için suçlu bulmaya bile gerek yoktu.

Biri terazinin ayarıyla fena oynamış.

Fietra 10
09.Ekim.2006, 20:55
İtalya'da futbol artık şikeyle özdeşleşti..şahsen ben son 2 senedir takip etmiyorum İtalya Ligini pek çekici gelmiyor artık..

YusufT
09.Ekim.2006, 21:24
Sikeciler :D

ChAoS
09.Ekim.2006, 22:22
Nede olsa Lazio'lu beklenen bir haraket.

Fıratcan Alçınkaya
09.Ekim.2006, 22:37
Olaysız bir gün geçmiyor yahu İtalya'da...

ChAoS
10.Ekim.2006, 22:46
Teknik direktör'ün katkısı ne kadar olabilirki sonuçta kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan finansal gücü ligdeki en kötü takım olan ve önceki yıllarda tek umudu Lucarelli olan bir takımdan fazla birşey beklememek lazım . Yeni gelen teknik adam ne kadar katkı sağlayabilirki sonuçta takımın artık lucarelli gibi dünya çapında bir yıldızı yok . Keşke geçen sene takıma satılmış deyip lucarelli gibi muazzam yetenekli ve kişilikli futbol adamının takımdan gitmesine yol açmasalardı.
Bu takım No:99'u çok arayacak.

YusufT
10.Ekim.2006, 22:51
Lucarelli süper oyuncu, ama keske gitmeseydi Livornodan...

Fıratcan Alçınkaya
10.Ekim.2006, 22:53
iyi paraya sattılar Lucarelli yi... Ama arıyolar... Tristan alındı ama...

Umarım gelen teknik direktör takımı yukarılar doğru çıkartır...

RoNNiE91
11.Ekim.2006, 00:43
Livorno çok kötü bir başlangıç yaptı.Erkenden olaya el attıkları iyi olmuş.Umarım iyi yerlere gelirler.

Fernando Gago
11.Ekim.2006, 00:47
İmkanlar kısıtlı olsada Yeni teknik direktör takıma hava getirir bu ne kadar sürer bilinmez :)

ogcj_me
14.Ekim.2006, 03:34
çok saçma
boşu boşuna düştü Juve o zaman ligden

ChAoS
14.Ekim.2006, 03:36
Olmuşla ölmüşe çare bulunmaz.

Abdurrahmans
14.Ekim.2006, 22:25
Sampdoria 1-1 Milan
Goller:
Bonazzoli 69'
Kaladze 84'

13. Milan 3

barahir
14.Ekim.2006, 22:55
o 5 kişiden biri de benim..;)
Her ne kadar belli etmesemde bende 6. kişiyim.

Lionel Andres Messi
15.Ekim.2006, 00:38
napolili lavezzi ve hamsik' e dikkat.

lavezzi:21-22 yaşında sanırım
boy:1.74
arjantinli
hem sağ hem sol açıkta döktürüyor stiliyle messiye benziyor.
fm 2008 oyununda fc(forvet) ama normalde sağ ve sol açık oynuyor.

hamsik:19 yaşında
boy:1.82
slovakyalı
orta sahanın her yerinde üst düzeyde oynayabiliyor.

LaKe
15.Ekim.2006, 02:11
http://www.sporx.com/images/1/34/2404_B_Totti048.jpg

13 Mayıs 2007'de doping kontrolü sırasında idrar örneğini geciktirdiği için hakkında doping yaptığı iddiasıyla soruşturma açılan Roma'nın yıldız ismi Franceso Totti suçsuz bulundu. Geçen sezon 26 golle Serie A'da gol kralı olan 31 yaşındaki futbolcunun hakkında yapılan detaylı araştırmada doping kullandığı sonucuna varılacak bir detaya rastlanamadığı ifade edildi. Kararı İtalya Futbol Federasyonu'nun internet sitesinden öğrenen Totti, "Adalet sonunda yerini buldu" ifadesini kullandı.

Kaynak = Sabah

ChAoS
15.Ekim.2006, 02:16
Totti'nin aklanmasına sevindim .

Fernando Gago
15.Ekim.2006, 02:20
Ne yani 26 gol attı diye dopingli diye mi suçlanmış :icon_mad:

Del Piero_10
15.Ekim.2006, 02:23
Ne yani 26 gol attı diye dopingli diye mi suçlanmış :icon_mad:

Testi geciktirdiği için soruşturma açılmış.

Fıratcan Alçınkaya
15.Ekim.2006, 02:30
İtalya ile ilgili gün aşırı çalkantılı bir haber çıkıyor...:)

cureshot
15.Ekim.2006, 05:10
tottiye ceza verselerdi olimpicoya kimse gitmezdi zaten.

RaSenGan
15.Ekim.2006, 05:13
İtalya'da da herkesten şüpheleniyolar :)

Del Piero_10
15.Ekim.2006, 05:27
1996 yılında tam olarak olmasada buna benzer bir olay yaşanmıştı İtalya'da.

Zdenek Zeman Del Piero-Vialli ikilisinin mücadelelerde yıkılmaması ve performansını kıskanarak şöyle demişti

''Fiziksel olarak çok güçlüler,doping kullanmış olmalılar''

Bunun kuyuya attığı taş ciddiye alındı ama sonradan kendi itibarı sıfırlandı.Geçen sezon 5-1 biten Juventus-Lecce maçından sonra komedi programlarının sunucuları suratına karşı gülerek soru soruyordu.

RaSenGan
15.Ekim.2006, 05:57
Juve'yle ilgili haber olmasa eklemezdin dimi Özgür Abi :D

Del Piero_10
15.Ekim.2006, 06:02
Juve'yle ilgili haber olmasa eklemezdin dimi Özgür Abi :D

Bak bu Juve ile ilgili değil ama ben eklemişim :)

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=51111

Roberto Baggio
15.Ekim.2006, 06:45
Totti yapmaz öyle şeyler zaten sevindim...

Del Piero_10
15.Ekim.2006, 13:49
Her ne kadar belli etmesemde bende 6. kişiyim.

hoşgeldin aramıza:s_juventus:

forumda üye olan ancak aktif olmayanda birçok arkadaş var,özel mesaj yoluyla iletişimde olduğumuz

Del Piero_10
15.Ekim.2006, 21:52
Cumartesi günkü Avrupa Şampiyonası eleme maçında Gürcistan’ı 2-0’la geçtikleri maçta sahaya millî takım adına ilk defa kaptan olarak çıkan Gianluigi Buffon, "dünyanın gelmiş geçmiş en iyi file bekçisi midir? veya olabilir midir?" sorusunu gündeme getiriyoruz. Tabiî önce onun bu başarıya koşan hikayesini anlatacağız. Buyrun:

Çaylaklıktan Kaptanlığa...

Dondurucu bir Ekim gecesiydi. Moskova’da Rusya-İtalya arasından Dünya Kupası’na katılanı belirleyecek play-off maçının ilk ayağı oynanıyordu. Yıl 1997. Kar içindeki saha turuncu topla oynanmasını zorunlu kılarken, bu şartlar İtalya’nın pek de hoşuna gitmeyen cinstendi...

32.dakikada o zamanların meşhur Gianluca Pagliuca’sı sakatlanmıştı. Ondan daha da formda olan takımın 1 numaralı kalecisi Angelo Peruzzi de kadroda yer almayınca, kaleye 19 yaşında ilk millî maçına çıkacak bir çömez kaleci geçti. Adı mağlumunuz Gianluigi Buffon’du. İtalyan seyirciler tedirgin bir hale bürünmüşlerdi ister istemez. İtalya’nın kaderini bu genç kalecinin performansı belirleyecekti…
İtalya’nın Rusya’daki puan kaybetme alışkanlığı ve kalede çaylak birinin beklemesi ibreyi Rusya’dan yana çevirmişti. Ancak Buffon hiç de beklenilmeyen performansına başlamıştı bile. Bir kaleci için çok ters o güvenilmez hava şartlarında üst düzey kurtarışlar yapıyor, o dönemin tehlikeli forveti Sergei Yuran’ın şutlarına izin vermiyordu. O genç yaşına rağmen kişiliği ve kendine güveniyle de dikkatleri üzerine çekmesini bilmişti. Yaptığı kurtarışlardan sonra yumruğunu gösteriyor, kırk yıllık kaleci gibi önündeki savunma oyuncularına da güven veriyordu.

Maç Buffon’un ordan oraya atlamalarının sayesinde mucize bir şekilde 1-1 sona ermişti. Ertesi gün İtalyan gazeteleri bir “fenomen”in yıldızının parladığı konusunda hemfikirdi. Rövanş maçını İtalyanlar 1-0’la geçmiş ve Fransa 98’e adlarını yazdırmışlardı.

Milli Takım Kariyeri
Sadece 29 yaşında olmasına rağmen İtalya adına 79 millî maça çıkması, Buffon'un Dino Zoff’un 112 maçlık rekorunu geçebileceğini gösteriyor. Fransa 98’de Pagliuca'nın yedeği olarak kadroda bulunan Buffon, 2002 Kore ve 2006 Almanya’da sahnedeydi. Bildiğiniz gibi 2006 Dünya Kupası, onun Dünya Kupası’ydı. 7 maçta yalnızca 2 gol yemek (biri penaltı biri de kendi kalesine) herkese nasip olmayacaktı elbette. Savunma oyuncularının da hakkını yemek mümkün olmasa da, finalde Zidane penaltıyı gole çevirene kadar 453 dakika boyunca gol yememe başarısını göstermişti Buffon.

Kulüp Takımları Bazında Kariyeri
Kulüp takımlarında da hızlı bir etki bırakmıştı genç kaleci. Sadece 17 yaşında Parma’dayken Milan’a karşı oynadıkları maçta forma giymiş ve nefes kesici kurtarışları sayesinde maçın adamı seçilmişti. Sarı lacivertlilerde geçirdiği 6 sezona bir UEFA Kupası, bir İtalya Kupası ve bir de İtalya Süper Kupası’nı sığdırmayı başarmıştı. Bu başarılar, onu bir kaleci için astronomik sayılabilecek 32 Milyon Euro’luk bir bonservis bedeliyle Juventus’a götürmüştü.

Tartışmasız 1 Numara
Dünyanın en büyük kulüplerinden birinde dünyanın en büyüğü sıfatını, 2002’den beri o sene Oliver Kahn’ın düşüşe geçmesiyle elinde tutmayı başardı. Birçok bireysel ödülün yanı sıra Juventus’la 4 kez Lig Şampiyonluğu yaşadı.

Kalecilik kariyerinde önünde daha uzun yıllar olmasına rağmen, dünyanın gelmiş geçmiş en büyük kalecisi unvanının tartışılmaya başlanması yanlış olmaz herhalde. Nasılsa önünde kazanılmayı bekleyen en az 2 Dünya ve Avrupa Şampiyonası bulunmuyor mu? Buffon futbolu yarın bıraksa kaçımız onun Lev Yashin, Gordon Banks, Peter Schemiechel ve Dino Zoff gibi kaleciler kadar konuşulmayacağını söyleyebiliriz ki?

Buffon’un bugüne kadarki hikâyesini ve bundan sonra göstereceği performansını göz önüne aldığınızda, gelmiş geçmiş en iyi kaleci unvanını ona takarmısınız? Günümüzün diğer alternatif isimleri sizce kimler olabilir? Düşüncelerinizi merakla bekliyoruz.

DORUKAN TARMAN

ChAoS
15.Ekim.2006, 22:02
İzlediğim en iyi kalecidir buffon . En beğendiğim ve hasta olduğum özelliği ise bütüntopları tokatlayarak çıkarması .
Tam top gol oldu derken buffon umursamaz bir şekilde elini uzatır ve topu tokatlayarak çıkarır . Biraz saçma ve çocukça bir yorum oldu ama benim için buffon bu demek .

Eski kaleciler hakkında bilgim olmadığı için benim için dünyanın gelmiş geçmiş en büyük kalecisidir.

cureshot
15.Ekim.2006, 22:05
bir futbolcuya böyle bir paye verebilmek için o futbolcuda yetenekten öte şeyler aramak gerekir. buffon sadece kaleciliğiyle değil insanlığıyla olsun, liderliğiyle olsun çok büyük bir futbolcu. bence sadece gelmiş geçmiş en büyük kalecilerden değil aynı zamanda gelmiş geçmiş en büyük futbolculardan biri olsa gerek. yaşımız itibarıyle dino zoffu seyredemedik, keza turgay şereni de. bu nedenle buffondan öncekiler onun kadar iyi değillerdir diyemem ama şunu rahatlıkla söyleyebiliriz sanırım. o kesinlikle futbolu bıraktığı zaman özlenecek ve adından sıkça söz ettirecek. öyle ki kaç yıldır futbolun içinde olmasına rağmen şu anki kalecilerden herhangi birisi ondan daha iyidir diyemem ben. o bence aktif futbolun içerisindeki en iyi kaleci. cech filan hikaye onun yanında.

Fernando Gago
15.Ekim.2006, 22:25
Bana göre dünyanın en iyisi ama penaltı kurtardığına pek rastlamadım :)

YusufT
15.Ekim.2006, 22:29
dünyayin en iyi kalecilerinden biri.

El Comandante
15.Ekim.2006, 22:33
Benim izledigim en iyi kaleciler Buffon ve Kahn`dir.Ikisi de olaganüstü kalecilerdi.Yashin,Zoff,Peter Schemiechel gibi kalecileri izleyemedigimden dolayi onlar hakkinda pek bir bilgim yok,sadece duyduklarim kadariyla biliyorum o kalecileri.Bundan dolayi Buffon`un gelmis gecmis en iyi kaleci oldugunu söyleyemem.Ama duydugum kadariyla bir Yashin bir Zoff ondan daha iyi kalecilermis.
Buffon cok iyi kaleci olabilir ama özelli bir zaafi penaltilardir.Iyi bir kalecinin penaltilara da hakim olmasi gerekiyor,ama Buffon istisnalar disinda penaltilarda berbat bir kaleci.Ama gerek kurtarislar,gerek liderlik,gerek topu oyuna sürüsü,gerek oyuna hakimiyetiyle müthis bir kaleci oldugunu hepimiz biliyoruz.

Buffon futbolu biraktiktan sonra da taninacaktir,hatirlanacaktir.

ThersoN
15.Ekim.2006, 22:58
gelmiş geçmiş kısmına katılmam, çünkü bir çok kaleci var oynadıgı çağa damgasını vuran, hali hazırda kalecilik yapan en iyiler arasında zirveye en yakışır oldugunu söleyebilirim ama... :)

Mr.CordiaL
15.Ekim.2006, 23:46
Benim dönemimin en iyilerinden birisi. Oliver Kahn, Casillas gibi isimleri atlamak haksızlık olur ;)

BlackEagle19o3
16.Ekim.2006, 00:13
Belki daha iyileri de vardır ama benim izleyebildiğim en iyi kaleci diyebilirim;)

Del Piero_10
16.Ekim.2006, 01:34
İvanoviç Juventus Yolunda

Juventus kulübü Lokomotif Moskova'nın genç defans oyuncusu Bransilav İvanoviç'le ilgileniyor.

Sırbistan millî takımının yıldız savunma oyuncusunu adını geçtiğimiz yaz Hollanda'da yapılan Avrupa Ümitler Şampiyonası'nda duyurmuştu. Aynı dönemde Juventus kulübü de oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunmuştu.

Geçtiğimiz yıl Serie B'de mücadele eden Torino temsilcisi Jorge Andrade'nin geçirdiği sakatlık nedeniyle defansa takviye yapmak için harekete geçti.
Her ne kadar Giorgio Chiellini ve Nicola Legrottaglie defansta başarılı bir futbol oynasa da teknik direktör Claudio Ranieri Ocak ayındaki transfer döneminde takıma takviye istiyor.

Gelen haberlere göre İvanoviç kulübü ile 2011 yılına kadar sürecek bir sözleşme imzalamak üzere. Ancak kontrattaki en büyük handikap oyuncunun 15 milyon Euro karşılığında serbest kalabileceğini belirten bir madde olması.

İtalyan gazetesi Tuttosport'a göre Juve yönetimi Rus takımına 10 milyon Euro ödemeyi kabul etti. İvanoviç de yaptığı açıklamada Juventus'a transfer olabileceğini söyledi. 23 yaşındaki oyuncunun durumu önümüzdeki günlerde belli olacak.

YusufT
16.Ekim.2006, 01:39
Juventus gecen yazdan beri istiyor zaten. Ivanovic keske juve'ye gelse

canavar20
16.Ekim.2006, 01:54
Bende ilkkez duydum bakalım neymiş.

canavar20
16.Ekim.2006, 01:56
Oliver Kahn farklı bir kaleci gençliğinde kesinlikle Buffon'dan iyidir. Ama şu an Buffon'un üstünede tanımam.

Roberto Baggio
16.Ekim.2006, 01:57
Rusya'dan bazen sağlam defans oyuncuları çıkıyor bakalım....

RaSenGan
16.Ekim.2006, 03:05
Sevmiyorum bu adamı..Ama iyi bir kaleci.

REsist JuvE11
16.Ekim.2006, 07:03
2003 yılında avrupa şampiyonlar ligi nin en değerli oyuncusu sıfatına layık görülen TEK kalecidir BUFFON

El Barto
16.Ekim.2006, 07:06
BenimDe izleyebildiğim en iyi kalecilerden biridir kendisi ama en iyisimidir Kahn'ı daha çok beğeniyorum ben.

ayseeg
16.Ekim.2006, 07:07
sadece günümüzün iyi kalecilerinden.....

ChAoS
16.Ekim.2006, 07:26
2003 yılında avrupa şampiyonlar ligi nin en değerli oyuncusu sıfatına layık görülen TEK kalecidir BUFFON

Buda herşeyi açıklıyor zaten.

Lionel Andres Messi
16.Ekim.2006, 07:38
yaklaşık 50 milyon avroya transfer olan bir kaleci daha varsa o kaleci en iyidir.

buffon bence 1 numara.

şöyle benim zamanımdan beri 7-8 yıldan beri gördüğüm en iyi kaleci.belki öncekilerdende iyidir ama kıyaslama yapamam.

Del Piero_10
16.Ekim.2006, 08:02
http://www.youtube.com/watch?v=8aFKRfiP0GI&mode=related&search=

http://xs220.xs.to/xs220/07422/gianluigi-buffon[1].jpg (http://xs.to)

fmhastasi
16.Ekim.2006, 08:06
bana göre en iyi kaleci yaşardır:D
madem buffuonun anısı anlatılmıs burda yaşarın ingiltere maçı anılarınıda anlatmadan olmas:D
ASLINDA Ingiltere ile 1984 yilinda oynayacagimiz o maça kadar inanin 1 ay sürekli yan top çalistik. Ancak o gün yedigimiz 8
golden 3'ü yan toptandi.Adamlarin nasil gol atacagini biliyor ama çaresini bulamiyorduk.Hayatimda oynadigim en tuhaf maçti.Düsünün sahada 22 kisi var ve 20 tanesi bana bakiyordu.ÇÜNKÜ maç hep benim kalemin önünde oynandi. Top sanki duvara çarpiyordu bana geri geliyordu. Maçtaki tek sutumuzu Erdal Keser atmisti.

Belki bin maç yapsak 8 olmazdi. Ama oldu.40'inci dakikada beni çikarin diye bagirdim. Hoca baska alana degisiklik yapti ben sahada kaldim 8 golü de ben yedim.Maç sonu TRT spikeri geldi 'Ne hissediyorsun'dedi. Adamin suratina baktim 'Ne hissedeyim ki' dedim..

Wembley'deki 5-0'lik maç BIR DE 5 gol yedigim bir Ingiltere maçi daha var.Abdülkerim,Lineker'i, Rasit Çetiner de Hoddle'i tutuyor.Bir korner sirasinda, Abdülkerim ceza sahasinda resmen 'Lineker'i gördünüz mü beyler?' diye sordu. Rasit de, 'Az önce buralardaydi' yanitini verdi.Maç mi, makara mi belli degildi. Tabii 8 gollük maçtan sonra bu 5'lik karsilasma ciddiye alinmadi. Ama bizim bu maça bir gidisimiz var, inanilmaz.Abdülkerim Wembley'deki ilk idmana giderken bir kaç futbolcu ile birlikte yaris yaptilar. Wembley'e ayak basan ilk biz olalim dediler..Abdülkerim sanki
Neil Armstrong gibiydi.. 'Aya ilk ben ayak basacagim'diyordu.

Bu da ikinci 8-0'in öyküsü KALECI Fatih ile Milli Takim'da oda arkadasiydik. Ingilizler'den 3 maçta 21 gol yiyince (Bir 8 de Fatih yemisti) gazeteler 'Fatih ile Yasar öyle iyi arkadaslar ki,yedikleri (!)içtikleri ayri gitmez' diye yazdi. Ikinci 8-0'lik maçta kalede o vardi.Çünkü ilk 2 maçta 13 gol yedigim için oynamayacagimi biliyordum.Fatih sürekli beni sikistiriyor ve 'Abi ne olur, 8 olur mu?' diye soruyordu. Ben de, '1-2 olur fazla olmaz' diyordum.
O kadar çok sordu ki, bir gün darlandim,'Yeter be. 7 olur, 9 olur ama 8 olmaz. O bana has!' deyip siyrildim. Maç 8 olunca, Fatih, 'Abi be! Senin yapacagin tahmin bu kadar olur' dedi, gülüstük.

8-0'lik bir ingiltere macinda 5. yada 6. golüyedikten sonra TRT spikerinin dedikleri: "Evet sayin izleyiciler,ingilizlerin bir atagini daha gol yiyerek savusturduk" macin 90.dakikasi ve ingilizler bir gol daha atiyorlar ve spiker yine patlatiyor "Evet sayin izleyiciler, mac bitti daha gol yiyoruz... :D

cureshot
16.Ekim.2006, 18:45
bana göre en iyi kaleci yaşardır:D
madem buffuonun anısı anlatılmıs burda yaşarın ingiltere maçı anılarınıda anlatmadan olmas:D
ASLINDA Ingiltere ile 1984 yilinda oynayacagimiz o maça kadar inanin 1 ay sürekli yan top çalistik. Ancak o gün yedigimiz 8
golden 3'ü yan toptandi.Adamlarin nasil gol atacagini biliyor ama çaresini bulamiyorduk.Hayatimda oynadigim en tuhaf maçti.Düsünün sahada 22 kisi var ve 20 tanesi bana bakiyordu.ÇÜNKÜ maç hep benim kalemin önünde oynandi. Top sanki duvara çarpiyordu bana geri geliyordu. Maçtaki tek sutumuzu Erdal Keser atmisti.

Belki bin maç yapsak 8 olmazdi. Ama oldu.40'inci dakikada beni çikarin diye bagirdim. Hoca baska alana degisiklik yapti ben sahada kaldim 8 golü de ben yedim.Maç sonu TRT spikeri geldi 'Ne hissediyorsun'dedi. Adamin suratina baktim 'Ne hissedeyim ki' dedim..

Wembley'deki 5-0'lik maç BIR DE 5 gol yedigim bir Ingiltere maçi daha var.Abdülkerim,Lineker'i, Rasit Çetiner de Hoddle'i tutuyor.Bir korner sirasinda, Abdülkerim ceza sahasinda resmen 'Lineker'i gördünüz mü beyler?' diye sordu. Rasit de, 'Az önce buralardaydi' yanitini verdi.Maç mi, makara mi belli degildi. Tabii 8 gollük maçtan sonra bu 5'lik karsilasma ciddiye alinmadi. Ama bizim bu maça bir gidisimiz var, inanilmaz.Abdülkerim Wembley'deki ilk idmana giderken bir kaç futbolcu ile birlikte yaris yaptilar. Wembley'e ayak basan ilk biz olalim dediler..Abdülkerim sanki
Neil Armstrong gibiydi.. 'Aya ilk ben ayak basacagim'diyordu.

Bu da ikinci 8-0'in öyküsü KALECI Fatih ile Milli Takim'da oda arkadasiydik. Ingilizler'den 3 maçta 21 gol yiyince (Bir 8 de Fatih yemisti) gazeteler 'Fatih ile Yasar öyle iyi arkadaslar ki,yedikleri (!)içtikleri ayri gitmez' diye yazdi. Ikinci 8-0'lik maçta kalede o vardi.Çünkü ilk 2 maçta 13 gol yedigim için oynamayacagimi biliyordum.Fatih sürekli beni sikistiriyor ve 'Abi ne olur, 8 olur mu?' diye soruyordu. Ben de, '1-2 olur fazla olmaz' diyordum.
O kadar çok sordu ki, bir gün darlandim,'Yeter be. 7 olur, 9 olur ama 8 olmaz. O bana has!' deyip siyrildim. Maç 8 olunca, Fatih, 'Abi be! Senin yapacagin tahmin bu kadar olur' dedi, gülüstük.

8-0'lik bir ingiltere macinda 5. yada 6. golüyedikten sonra TRT spikerinin dedikleri: "Evet sayin izleyiciler,ingilizlerin bir atagini daha gol yiyerek savusturduk" macin 90.dakikasi ve ingilizler bir gol daha atiyorlar ve spiker yine patlatiyor "Evet sayin izleyiciler, mac bitti daha gol yiyoruz... :D

bunları mizah bölümüne koysaydın ya. çok komik gerçekten. :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

SYLaR
16.Ekim.2006, 19:44
Buffon en iyi kaleci değildir.Buffon sadece İtalya'da iyi kaleci olarak gözükür.Buffon'un oynadığı takımlara bakıyoruz.Defans blokları dünyanın sayılı futbolcularından,ayrıca hep defans yapan takımlar.Klasik İtalya futbolu.Buffon başka bir ülkede sıradan bir kaleci olur ancak.

Topu tokatlama özelliği bence iyi değil.İyi kaleci Casillas gibi topa uçtuğunda tutmalıdır rahatlıkla.

Başka bir ülkede orta kalecilerin biraz üst seviyesi olur.Oynadığı ülke bakımından iyi kaleciymiş gibi duruyor.Bi Petr Cech değildir.PetrCech'in sakatlanmadan önceki hali Buffon'u 10a katlar

gerrrard
16.Ekim.2006, 20:17
Kesinlikle sherryy ye katılıyorum. Cech sakatlanmasa 100 e katlar :D

RaSenGan
16.Ekim.2006, 20:22
Buffon en iyi kaleci değildir.Buffon sadece İtalya'da iyi kaleci olarak gözükür.Buffon'un oynadığı takımlara bakıyoruz.Defans blokları dünyanın sayılı futbolcularından,ayrıca hep defans yapan takımlar.Klasik İtalya futbolu.Buffon başka bir ülkede sıradan bir kaleci olur ancak.

Topu tokatlama özelliği bence iyi değil.İyi kaleci Casillas gibi topa uçtuğunda tutmalıdır rahatlıkla.

Başka bir ülkede orta kalecilerin biraz üst seviyesi olur.Oynadığı ülke bakımından iyi kaleciymiş gibi duruyor.Bi Petr Cech değildir.PetrCech'in sakatlanmadan önceki hali Buffon'u 10a katlar

Eline sağlık abi,katılıyorum.

eXcitinG
16.Ekim.2006, 20:43
geLmiş geçmiş değiL ama Son 10 yıLın Cech iLe beraber en iyisidir.Ondan öncekiLerden Peter`ı Zubizerettayı,Yashin,Zoff u geçmesi biraz zor.

_LeGolaS_
16.Ekim.2006, 20:49
Evet Cech ' de yabana atılmayacak kadar iyi bir kalecidir.

Del Piero_10
16.Ekim.2006, 21:23
Cech

Belletti-Terry-Carvalho-Ashley Cole

Makalele-Essien-Lampard

Buffon

Birindelli-Boumsong-Legrottaglie-Chiellini

Giannichedda-Zanetti-Marchisio

harbiden Juventus'un defans bloğu Buffon'un forvetler ile muhatap olmasına engel oluyor.Buffon'un en iyi olduğunu bilmek için göze kulağa ihtiyaç yok.Dünyanın en iyi futbolcusu tartışılır ama en iyi kaleci tartışılmaz.Dünya karması yapılırken önce Buffon yazılır ardından 10 kişi eklenir.Juventus defansının daha güçlü olduğu yıllarda Buffon ''Şampiyonlar Liginin En iyi Oyuncusu ödülünü'' kazandı.Asıl Cech eğer Chelsea'den başka bir takıma gitseydi o kaskı baya kafasından fırlardı maçlarda.

_LeGolaS_
16.Ekim.2006, 21:31
Cech

Belletti-Terry-Carvalho-Ashley Cole

Makalele-Essien-Lampard

Buffon

Birindelli-Boumsong-Legrottaglie-Chiellini

Giannichedda-Zanetti-Marchisio

harbiden Juventus'un defans bloğu Buffon'un forvetler ile muhatap olmasına engel oluyor.Buffon'un en iyi olduğunu bilmek için göze kulağa ihtiyaç yok.Dünyanın en iyi futbolcusu tartışılır ama en iyi kaleci tartışılmaz.Dünya karması yapılırken önce Buffon yazılır ardından 10 kişi eklenir.Juventus defansının daha güçlü olduğu yıllarda Buffon ''Şampiyonlar Liginin En iyi Oyuncusu ödülünü'' kazandı.Asıl Cech eğer Chelsea'den başka bir takıma gitseydi o kaskı baya kafasından fırlardı maçlarda.

Hatırlatırım Cech daha 25 yaşında, ve saydığın bu başarıların kat ve kat fazlasını kazanabilecek durumda. Hem o kaskı başına keyfinden de takmadı zaten, hatırlarsan başına muhteşem bir tekme yemişti.

Del Piero_10
16.Ekim.2006, 21:33
Hatırlatırım Cech daha 25 yaşında, ve saydığın bu başarıların kat ve kat fazlasını kazanabilecek durumda. Hem o kaskı başına keyfinden de takmadı zaten, hatırlarsan başına muhteşem bir tekme yemişti.

Tekmeyi 1 sene önce yedi şu an kendi isteğiyle takıyor.Cech 25 yaşında,Buffon 29 yaşında.

SYLaR
16.Ekim.2006, 21:33
Cech sizin o ilah gibi gördüğünüz Nedved'e rağmen Çek Cumhuriyetinde yılın futbolcusu seçildi.

Juventus defansı küme düştükten sonra güçsüzleşti.Öncesinde en iyi defans bloklarından biri ayrıca İtalyan takımı yaslanacak anca.İtalya Milli Takımı'nın kalecisi.önlerinde kini saymama bile gerek yok.

Juventus Seria B'ye düştü.bilmiyorum kaç maçda kale Buffonda idi.42 maçta 30 gol yemiş.Eğer her maçta Buffon varsa veya genel olarak Buffon oynamıştır gollerin çoğunu Buffon yemiştir.Nasılki o kadar iyi kaleci Seria B gibi bir ligde 30 gol yer.

Buffon İngiltere'de İspanya'da oynasaydı Buffon'u torbaya çevirirlerdi.

Del Piero_10
16.Ekim.2006, 21:39
Buffon dünya kupasında biri finalde penaltıdan biri Zaccardo'nun kendi kalesine attığı olmak üzere 2 gol yedi.Rakiplerin hiçbiri onu geçemedi.Ukrayna maçında maçı önde götürmelerine rağmen kafasını direğe vurarak top çıkardı.Finalde Zidane'ın kafasını kurtararak dünya kupasını kazandı.

Zamanında İtalya'da torba kaleci sayabileceğimiz Taibi ingiltere'nin sayılı takımlarından man ure'ta ilk tercih olmuştu.İngiliz takımları geçmişten bugüne torbalar ile içli dışlıdır ancak İtalya tarih boyunca ne iyileri kalecileri çıkardı.Kalecilerin 30-35 yaş arası en iyi dönemlerini yaşadığını bildiğimize göre Buffon'un gelmiş geçmiş en büyük kaleci olacağı kaçınılmaz gerçek.

SYLaR
16.Ekim.2006, 21:48
Dünya Kupasıİtalya.Tek düşünülen defans.Sahaya çıkan kadroya bakılıyor.1 kaleci 4 defans minimum 2 defansif orta saha etti sana minimum 7 tane defans düşünen adam.

İtalya milli takımının kalesini koruyosan bi iki tane kurtarış yap demi.

Buffon'u koy İspanya,İngiltere gibi sadece defansı düşünmeyen liglerin takımlarına gelen giden atar buffon'a.

ChAoS
16.Ekim.2006, 21:49
Dünyanın kabullendiği italyan kalecilerinin yetenekleri, diğer liglerde kaybolmaz.

Buffon'un başarılarını anlatmakla bitmez . Dünya kupaları , avrupa şampiyonaları , şampiyonlar ligi maçları . Hep buffon var , hiç değişmedi.

Ama cech , yapay parayla kurulmuş chelsea'nin ingilitere takımlarından bariz üstünlüğü olduğu son 2-3 sezonda iyi performans göstermiştir.

Chelsea'yi geçen seneyi saymıyorum. Önceki 2 sezonda zorlayacak bir takım çıkmadı bunun sebebide cech değildir. Tüm takımdır. Özellliklede defansı.

Biz burda 2-3 sezonluk cech'i değil 10 senelik Buffon'u konuşuyoruz.

_LeGolaS_
16.Ekim.2006, 21:50
Buffon dünya kupasında biri finalde penaltıdan biri Zaccardo'nun kendi kalesine attığı olmak üzere 2 gol yedi.Rakiplerin hiçbiri onu geçemedi.Ukrayna maçında maçı önde götürmelerine rağmen kafasını direğe vurarak top çıkardı.Finalde Zidane'ın kafasını kurtararak dünya kupasını kazandı.

Zamanında İtalya'da torba kaleci sayabileceğimiz Taibi ingiltere'nin sayılı takımlarından man ure'ta ilk tercih olmuştu.İngiliz takımları geçmişten bugüne torbalar ile içli dışlıdır ancak İtalya tarih boyunca ne iyileri kalecileri çıkardı.Kalecilerin 30-35 yaş arası en iyi dönemlerini yaşadığını bildiğimize göre Buffon'un gelmiş geçmiş en büyük kaleci olacağı kaçınılmaz gerçek.

Gayet fanatikçe bir görüş. Buffon'un gelmiş geçmiş en iyi oyuncu olabileceğine kesin gözüyle bakman bunu kanıtlıyor zaten.

Del Piero_10
16.Ekim.2006, 21:56
Dünyanın her takımı 4 defans ve 2 önliberoyla oynuyor.3-2-6 gibi bir diziliş bekliyorsanız birşey diyemem.İtalya'nın dünya kupasının hiçbir maçında kapanmadığını herkes gördü.En iyi örnek yarı finalde Almanya'yı perişan ettikleri maç.Ukrayna,Çek Cumhuriyeti gibi avrupanın iyi sayılabilecek takımlarını ezerek geçtiler,kapanma falan olmadı.Asıl kapanan dünya kupasının en uyutan futbolunu oynarak insanlara eziyet çektiren İngilitere idi.Onların kalesinde de önündeki defansa rağmen (medyalarının tabiriyle) Miss Robinson vardı.

SYLaR
16.Ekim.2006, 22:04
Tartışmanın manası yok.Dünya karması yap desem ikinci sınıf Del Piero'yu koyarsın.Fanatikliğin tavan yaptığı için Buffon sana en iyi kaleci gelir.Benimde önümde öyle futbolcular olsun bende arasa bi iki kurtarış yapayım demi

Del Piero_10
16.Ekim.2006, 22:07
Dünya karması yapsak Del Piero'yu koymam ama ikinci sınıf olduğu için değil yaşından ötürü.

Del Piero ikinici sınıf,Buffon torba olur diyen biriylede tartışmanın manası yok.
Çünkü aynı insan siyaha beyaz der.

cureshot
16.Ekim.2006, 22:27
onun juveye bağlılığı kadar juvenin de ona bir bağlılığı söz konusu hem de. del pieronun ağır sakatlığını hatırlayanınız varsa.

ThersoN
16.Ekim.2006, 22:43
Cech şişirildigi kadar iyi bir kaleci degildir, iyi kaleci olmak sadece fiziksel olarak iyi olmak anlamında anlaşılmamalı, kaleci dedigin saha içinde görev alan diger oyunculardan çok farklı olmalı gerek tecrubesi gerekse de psikolojik açıdan, bana kalırsa buffon şimdiki kalecilerin arasında en iyisidir, dört dörtlük müdür derseniz ilk başta kahn derim daha sonra buffon daha sonra da belki van der sar derim, fakat cech demem, ee kahn da birakıcagına göre benim anlayışımda dört dörtlük bi kalecidir buffon, adı üstünde kalecidir ama kaleciler her zaman gol yer her zaman hata yapar, bi önceki sayfada defans blogları karşılaştırılmıs, chelsea'nin de defansif oyuncularının juve veya italya milli takımı defansından eksik bir yani yok ki konuştugumuz takım chelsea, dehşet bi şekilde para saçıp mevkisinin en iyilerini oynatan takımlardan biri, iki takımın kalecisini yakıştıramıyorum şu anda o takımlara bir valdes, iki cech, ikisi de neredeyse hiç bir zorluk görmemişlerdir, ne kuluplerinde ne de milli takımlarında.. benim düşüncem bu.

Not: Eger buyuk bir kulubun baskanı olsaydım, cech mi , buffon mu deseler buffon derdim, ki bence mevcut buyuk kulup baskanları da aynı şeyi söylerdi.. tamam cech iyi kalecidir, ama buffon ile kıyaslanması yanlıştır, eger burda buffon'u savunan insanlar juventus ya da italyan futboluna olan hayranlıgının fanatiklik derecesine erişmesi ile gözü kapalı olarak bunu söylüyorlarsa, cech'i savunanlar da, hiç bir kulubun o kadar bonservis ücreti vermeyecegi acayip adamları toplayıp futbol adı altında vasat bir görüntü sergileyen chelsea hayranlıgından , fanatikliginden kalır yanı yoktur.

BlackEagle19o3
16.Ekim.2006, 22:43
Sözleşmesinin bitimiyle futbola Juve'de veda eder.Güzel bir karar almış;)

ThersoN
16.Ekim.2006, 22:45
Milan’ın Villarreal forması giyen Juan-Roman Riquelme’nin peşinde olduğu iddia edildi

Villarreal´de hocası Manuel Pellegrini’yle arası bozuk olduğu için kadroya giremeyen Arjantinli yıldız oyuncu biçilen değer yaklaşık 5 milyon avro.

Dünyanın en iyi orta alan oyuncularını elinde bulunduran Milan, Riquelme’nin tekniğiyle Andrea Pirlo, Clarence Seedorf ve Kaka’nın birbirlerini tamamlayacağını düşünüyor.

Sezon başında adı Atletico Madrid’le de anılan Riquelme’nin transferi son anda iptal olmuştu.

Kendi takımında forma bulamasa da Riquelme milli takım formasını sırtından hiç çıkarmıyor. Hafta sonu Şili’yle oynanan Dünya Kupası elemeleri maçında frikikten 2 gol kaydeden Arjantinli adeta frikik dersi vermişti.

Bir dönem Barcelona forması da giyen yıldız oyuncu 2000 yılında Boca Juniors’la kazandığı Kıtalararası Kupa’yla parlamıştı.

eGowiCh
16.Ekim.2006, 23:13
Bizim Türk oyuncuların da örnek alması gereken birisidir Del Piero, bu hareketi inşallah örnek olur bazılarına...

Ilhan
16.Ekim.2006, 23:14
Özgür, bu konuyu senin açmamış olman üzüntü verici:)

Del Piero_10
16.Ekim.2006, 23:16

Ben dün gece son dakika haberi olarak Juventus köşesinde geçtim haberi:)

RaSenGan
16.Ekim.2006, 23:25
Aa Özgür abi açmamış..:) Juve'ye yakın bize uzak olsun.

ZeroG
16.Ekim.2006, 23:25
Beklenen şeyi yapmış zaten Juve'ye hala yarar sağlar bence...

Del Piero_10
17.Ekim.2006, 00:14
İtalya 21 Yaş Altı Milli takımının hocası Pierluigi Casiraghi, dün akşam Yunanistan ile 2-2 berabere kalmalarını şanssızlığa bağladı ve takımından memnun olduğunu söyledi.

Dünkü maçta A grubunda yenilgisiz lider olan İtalya, Giuseppe Rossi ve Daniele Dessena’nın golleriyle 2-1 önde olmasına rağmen 89.dakikada Mitroglu’nun penaltı golüne engel olamayınca bir puanla yetinmek zorunda kaldı.

Ümitlerin teknik direktörü Casiraghi beraberlik hakkında şunları söyledi:
“Çok yazık oldu çünkü kötü başlamamıza rağmen toparlanmış ve öne de geçmiştik. İlk başta çok yavaş oynadık. Uyanmamız gerekiyordu ve uyandık. Maçlara iyi başlamak zorundayız. Çocuklar daha genç ve tabii ki hata yapacaklar.
Golü yedikten sonra çok iyi oynadık ve maçın hâkimi olduk. Çok pozisyon bulduk ve takımın oyunundan memnun kaldım.”

İtalya, Euro 2009 yolunda bundan sonraki maçını 16 Kasım’da Azerbaycan’la oynayacak.

LaKe
17.Ekim.2006, 00:44
2010'dan sonra oynamaya devam ederse yine uzatacaktır. Del Piero'nun Juve dışında kulüp düşündüğünü sanmıyorum.

Fıratcan Alçınkaya
17.Ekim.2006, 00:46
kendimi bildim bileli siyah-beyaz forma altında Del Piero öylede olmaya devam edicek...

LaKe
17.Ekim.2006, 00:46
http://www.sporx.com/images/1/34/7509_B_olay002.jpg

İtalya Futbol Federasyonu tarihe geçecek bir cezaya imza attı. Federasyon, Inter'in evinde oynadığı Napoli maçında çıkan olaylar nedeniyle taraftarlara değil de San Siro Stadı'nın kuzey kale arkası tribününe ceza verdi! Buna göre Inter'in 31 Ekim tarihinde Genoa ile oynayacağı karşılaşmada 'Curva Nord' olarak bilinen tribün boş kalacak. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Milano ekibi ayrıca 30 bin euro da para cezasına çarptırıldı.

Kaynak = Sabah

goosfraba
17.Ekim.2006, 00:47
Ondan sonra da bırakır artık :)

LaKe
17.Ekim.2006, 00:49
İtalya'da Diego Lugano savaşı patladı, patlayacak. Çünkü Uruguaylı oyuncunun peşine, bir süredir kendisini izleyen ve transfer etmek isteyen Juventus'tan sonra Milan da düştü.

39 yaşına gelen kaptan Maldini'nin yanı sıra, 37 yaşındaki Cafu, 36’lık Serginho’nun veteran sınıfına girmesi ve 31 yaşındaki Simic’in gözden çıkarılmasının ardından savunmayı güçlendirmek için harekete geçen İtalyan ekibi yöneticilerinin, ilk hedef olarak 27 yaşındaki Diego Lugano’yu belirledikleri öğrenildi.

İtalyan pasaportu var

Fenerbahçe'nin İnter ile oynadığı karşılaşmada ortaya koyduğu performansla Milan yetkililerinin gözüne giren Uruguaylı savunmacının, daha önceki takımı Sao Paolo’daki durumu da dikkate alındı ve transfer listesine alındı. Ailesi İtalyan asıllı olduğu için İtalyan pasaportu da taşıyan Lugano’nun yerli statasünde oynayacak olması da, onun adını bir adım öne çıkardı. İtalyanlar’ın devre arasında Fenerbahçe’nin kapısını çalmaya hazırlandığı iddia edildi.

Kaynak = Fanatik

LaKe
17.Ekim.2006, 00:51
http://www.sporx.com/images/1/34/7140_B_Maldini003.jpg

İtalya'nın güçlü ekiplerinden AC Milan takımının emektar kaptanı Paolo Maldini, Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) resmi internet sitesine verdiği demeçte Milan'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi finallerindeki performansını değerlendirdi.

Maldini,''2005 yılında İstanbul'da oynanan Avrupa Şampiyonlar Ligi finalinin, AC Milan için tam bir hayal kırıklığı'' olduğunu belirtirken, 2003 yılında Manchester'da ve 2007 yılında Atina'da oynadıkları ve kazandıkları finallerdense, 2005 yılında İstanbul'da oynadıkları finalin kupayı kazanamamalarına rağmen daha güzel ve daha heyecan verici olduğunu ifade etti.

Haberde, Kırmızı-siyahlı ekibin teknik direktörü Carlo Ancelotti ve futbolculardan Alessandro Costacurta, Clarence Seedorf, Flippo Inzaghi'nin de halen 2005 yılında İstanbul'da penaltılarla Liverpool'a kaybettikleri maçın acısını çektikleri ve kaptan Maldini'nin görüşlerine katıldıkları belirtildi.

Kaynak = AA

Fıratcan Alçınkaya
17.Ekim.2006, 00:54
3-0'dan kaybetmek unutulcak gibi değil. Rövanşı 2oo7'de almalarına rağmen halen Milan'lılar o günü unutamadı...

RaSenGan
17.Ekim.2006, 00:55
Rövanşı aldık sonuçta..Bir kupayı haketmeyen taraf aldı ama geçen sene hakeden aldı..

BlackEagle19o3
17.Ekim.2006, 01:45
Rövanşı aldık sonuçta..Bir kupayı haketmeyen taraf aldı ama geçen sene hakeden aldı..

İstanbulda'ki kupayı Liverpool alnının teriyle %100 hakederek hakeme rağmen kazandı;;).Bana göre de Atina'daki finalde Milan haketmedi.

Roberto Baggio
17.Ekim.2006, 02:22
Dünyanın en iyisi diyemeyeceğim ama dünyanın en iyilerinden biri olduğu kesin bence en iyisi peter schmeicel'dı....

Fernando Gago
17.Ekim.2006, 02:22
Unutması için daha uzun yıllar gerek :D

ThersoN
17.Ekim.2006, 02:52
Biraz zor unutulur o gün, efsane gibi bişey oldu artık o :),

REsist JuvE11
17.Ekim.2006, 02:53

kaynak : http://tr.wikipedia.org/wiki/Gianluigi_Buffon

daha fazla konusmaya gerek var mı? bir kaleci şampiyonlar liginde bırakın en iyi kaleci sıfatını kazanmayı,o kadar oyuncuya rağmen en değerli oyuncu ödülünü alıyorsa,ve bazı insanlar o kaleciyi normal bir kaleci olarak görüyorlarsa benim diyecek bişeyim yok..sonuçlar ortada!![/

Lionel Andres Messi
17.Ekim.2006, 02:55

zu hahahaa:icon_razz::D

Kesinlikle sherryy ye katılıyorum. Cech sakatlanmasa 100 e katlar :D
zu hahaaha 2 :icon_razz::D

buffonun kariyerinin sonlarında gibi konuşuyorsun:D29 yaşında oysa laziolu ballotta 43 yaşında oynuyor ilk 11 de.

Cech sizin o ilah gibi gördüğünüz Nedved'e rağmen Çek Cumhuriyetinde yılın futbolcusu seçildi.
bunuda ilk defa duyuyorum ilah nedved zu hahaha:icon_razz::D35 lik nedved dışında kim varki çeklerde sanki kadrolarında messi,kaka,ronaldınho var

Gayet fanatikçe bir görüş. Buffon'un gelmiş geçmiş en iyi oyuncu olabileceğine kesin gözüyle bakman bunu kanıtlıyor zaten.
olmaması için sebep var mı.

Tartışmanın manası yok.Dünya karması yap desem ikinci sınıf Del Piero'yu koyarsın.Fanatikliğin tavan yaptığı için Buffon sana en iyi kaleci gelir.Benimde önümde öyle futbolcular olsun bende arasa bi iki kurtarış yapayım demi

asıl fanatiklik sizin yaptığınız kaç mesajdır juvenin oyuncularını ip gibi dizip laf atmalar buffon,nedved,del piero...

özellikle del piero ya 2. sınınf futbolcu...komedi ya:D:D:D

italyanın defansının iyi olması buffon un dünyanın en iyi kalecisi olmadığı mı anlamına gelir.

futboldan anlayan kime sorsanız hemen hemen herkes dünyanın en iyi kalecisi buffon der.

Roberto Baggio
17.Ekim.2006, 02:59
2. sınıf Del Piero mu yapmayın allah aşkına:)

REsist JuvE11
17.Ekim.2006, 03:06
Buffon İngiltere'de İspanya'da oynasaydı Buffon'u torbaya çevirirlerdi.

bu olmamıs ama..göz var nizam var..

Roberto Baggio
17.Ekim.2006, 03:07
Sapına kadar Juventus'lu...

REsist JuvE11
17.Ekim.2006, 03:13
onsuz juventus mu olur..hele be sana

Del Piero_10
17.Ekim.2006, 03:26
İyi kaleci yenmeyecek golleri yemeyen kalecidir.(Casillas,Frey,Cech....)

Mükemmel kaleci yenecek golleri çıkaran kalecidir o da Buffon,Lev Yashin,Zoff olabilir ancak.Özellikle ilkini kesinlikle izleyin

http://www.youtube.com/watch?v=xmPdFBHyhnI&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=In5Le6Zz7ME

http://www.youtube.com/watch?v=Juugh32E_ts&mode=related&search=

Tam önünde falso alan Roberto Carlos'un serbest vuruşunu tek elle kurtarabilcek olan delikanlı varsa çıksın meydana

http://www.youtube.com/watch?v=0vp_Dntpejs

RaSenGan
17.Ekim.2006, 04:02
O golleri buffon hiç yemedi sanki..Buffon Dünya'nın En iyi Kalecisi..He gitti mi hoşunuza ? Yok Carlos'un şutunu tutmuş yok onu tutmuş..Sanki diğer kalecilerin eli armut topluyo.Onlarda çok tehlikeli şutlar tutuyo..Sanki Buffon uzaydan geldide herşeyi tutuyo.

RaSenGan
17.Ekim.2006, 04:03
Zaten başka takımda oynayamaz..Alışması falan uzun sürer.Juventus'ta çok rahat..

Aykan19o3
17.Ekim.2006, 04:17
Juve'de kalarak en iyisini yaptı. Bu sözleşmeyle Juve'de bitiriceğinide gösterdi Del Piero.

the_imam912
17.Ekim.2006, 04:26

Aşk olsun İlhan abi.
Beni adamdan saymıyor musun :)

Del Piero_10
17.Ekim.2006, 07:32
İtalya'da sezon başından beri hakemlerin çaldıkları yanlış düdükler ile ilgili makaleden önemli notlar

Juventus sezon başından beri 7 maçta toplam 7 puan kayba uğradı.Bu maç başına 1 puan demek.Hakemlerin en çok darp ettiği takım sıralamasında birinci.

Serie A'da kritik hatalardan bir demet

Udinese-Juventus 1-0
Udinese adına kural dışı gol,Juventus'un sayılmayan 2 penaltısı

normal şartlarda olması gereken
Udinese -3 puan,Juventus +3puan
__________________________________________________ __

Palermo-Milan 2-1
Palermo adına topun elle kontrol edilerek gol atılması

Palermo -2 puan,Milan +1 puan
__________________________________________________ _
Roma-Juventus 2-2
Roma adına ilk gol ofsayt,ikinci golden önce faul var

Roma -1 puan,Juventus +2 puan
__________________________________________________ _
Milan-Catania 1-1
Milan adına çalınan yanlış penaltı

Milan -1 puan,Catania +2 puan

Fiorentina -1 puan,Juventus +2 puan

Guiseppe Solinas

nart_susruko
17.Ekim.2006, 09:50
yaşı genç, sakatlık yaşamasaydı, potansiyeli var, ...
bu cümlelerden sonra gözüm "yediklerini kurtaysaydı en iyi oydu" cümlesini aradı doğrusu :icon_lol:

Buffon der çekilirim.

lucho, sende fazla kasma istersen..

nart_susruko
17.Ekim.2006, 09:55
Curva Nord hariç herkes gelsin.. : )

çok komik bi karar..

http://img144.imageshack.us/img144/6318/tifo6qr3.jpg

Lionel Andres Messi
17.Ekim.2006, 23:56
yaşı genç, sakatlık yaşamasaydı, potansiyeli var, ...
bu cümlelerden sonra gözüm "yediklerini kurtaysaydı en iyi oydu" cümlesini aradı doğrusu :icon_lol:

Buffon der çekilirim.

lucho, sende fazla kasma istersen..
yok yaw ne kascam,herkes kimin ne olduğunu biliyor zaten.

Fıratcan Alçınkaya
18.Ekim.2006, 00:17
Her gün olmasada yaşanan bir olay inatla Juventus lular her şeyde diğer taımlara ''anti''ler diyor bazı kişiler...Ama bir çok konuda gözlemlediğim kadar anti Juve'ciler epey bir fazla... Bunu tüm içtenliğimle söylüyorum...

Tüm Dünya en iyi olrak Buffon u gösteriyor...

Del Piero_10
18.Ekim.2006, 20:28
Rusya kaynaklı habere göre Lokomotiv Moskova ve Juventus 23 yaşındaki defans oyuncusu için 14 milyon euro ya anlaştı.

ChAoS
19.Ekim.2006, 01:00
14 milyon euro büyük para . riskli bir transfer bana göre.

pinturicchio68
19.Ekim.2006, 03:14
şu anda dünyanın en iyisi o.Cech'ten casillas'tan kesinlikle üstün buffon. Eski kalecilerden zoff, sheimachel'ı izleyebilme imkanım olmadıgı icin dünyanın en iyisi buffon diyemeyecem..

gezenti
19.Ekim.2006, 04:04
Çok para hiçbir defans adamına o kadar para verilmez...

gezenti
19.Ekim.2006, 04:06
Yav bu adamların gördüğünü biz niye göremiyoruz.Ben bu adamı canlı 2 kere izledim o futbol oynamıyor adam biçiyor.O masum surat ifadesinin altında resmen bir canavar yatıyor.Ben olsam bu adamı hayatta oynatmam...

YusufT
19.Ekim.2006, 04:33
Ivanovice verilir! Bu adam Juventusda süper form tutacak, sonrada dünya yildizi olacak :)

Lionel Andres Messi
19.Ekim.2006, 04:48
Çok para hiçbir defans adamına o kadar para verilmez...

nası yani.hiçbir derken?

ChAoS
19.Ekim.2006, 04:56
Yav bu adamların gördüğünü biz niye göremiyoruz.Ben bu adamı canlı 2 kere izledim o futbol oynamıyor adam biçiyor.O masum surat ifadesinin altında resmen bir canavar yatıyor.Ben olsam bu adamı hayatta oynatmam...

İtalyada kesip biçenler prim yapıyor.:p

BlackEagle19o3
19.Ekim.2006, 05:02
Çok ilginç bir karar:)

BlackEagle19o3
19.Ekim.2006, 05:03

Aynen katılıyorum:).Zaten Milan'ın ilgilendiğine de inanmıyorum.

cureshot
19.Ekim.2006, 05:25
Kaynağa bak, yorumunu yap. :D

canavar20
19.Ekim.2006, 06:05
Lugano iyi oynuyor arkadaşlar çamur atmayın.

GeNç KaRTaL
19.Ekim.2006, 15:23
14 milyon Euro.Sağlam para.Juve bu parayı verdiğine göre iyi bir oyuncudur kesin.

GeNç KaRTaL
19.Ekim.2006, 15:28
Yani kaynağa bakınca inanasım gelmiyor ama İtalyan kulüplerin bu adamın peşinde olduğu herkes tarafından biliniyor.

mgokalparslan
19.Ekim.2006, 20:08
bence de fazla bir para en azından o paraya daha iyi birini alabilirlerdi

Fernando Gago
19.Ekim.2006, 20:12
Luganoyu çekemeyenler olabilir ama gerçekler ortada 2 seneye kalmaz italya liginde izleriz onu

RaSenGan
19.Ekim.2006, 20:28
Lugano'dan çok çok iyi defans oyuncuları var Dünya'da..Ayrıca kaynaktan inanasım gelmiyo.

fmsmyrna
19.Ekim.2006, 20:33
Artık büyük takımlarda izleyince inanırız.Bencede çok iyi bir stoper

Del Piero_10
20.Ekim.2006, 02:10
San Siro yazdığı için Milan taraftarları sandım çünkü inter stadın ismini Guiseppe Meazza olarak kabul eder.

El Comandante
20.Ekim.2006, 02:14
San Siro yazdığı için Milan taraftarları sandım çünkü inter stadın ismini Guiseppe Meazza olarak kabul eder.

:icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek:
Ben yanlis biliyorum ozaman.San Siro Inter`in degilmiydi ?

Cok ilginc ve sacma bir karar oldugunu da belirteyim..

Cyzio
20.Ekim.2006, 02:16
:icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek:
Ben yanlis biliyorum ozaman.San Siro Inter`in degilmiydi ?

Cok ilginc ve sacma bir karar oldugunu da belirteyim..

Tam tersi San Siro Milan'ın, Meazza Inter'in olarak geçiyor..

El Comandante
20.Ekim.2006, 02:19
Tam tersi San Siro Milan'ın, Meazza Inter'in olarak geçiyor..

Evet yanlis biliyormusum.Meazza Inter`in stadiymis...

ChAoS
20.Ekim.2006, 02:27
Sonuçta olayı o tribüne gelen taraftar çıkarıyosa bence mantıklı bir karar.

Ama yarın o taraftarların stadın başka bölümünde olay çıkarmayacaklarını kim garanti edebilir?

Bu yüzden saçma bir karar.:D

ChAoS
20.Ekim.2006, 02:41
İtalya’nın en önemli golcülerinden Cristiano Lucarelli, teklif gelmesi halinde eski takımı Livorno’ya dönebileceğini söyledi

İtalya’nın dün akşam Güney Afrika ile oynadığı ve 2-0 kazandığı maçta iki gol birden atan oyuncu, yaz aylarında Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk’e transfer olmuştu.

Haberlere göre Lucarelli şimdiden evini özlemiş ve İtalya’ya dönmenin yollarını arıyor. Eğer teklif gelirse Livorno’ya dönebilirim dediği iddia edilen oyuncu, Milan’dan gelen tekliflere ise hayır diyeceğini açıkladı.

Deneyimli golcü, “Milan’a gitmeyi düşünmüyorum. Sezon sonuna kadar Ukrayna’da kalacağım, ardından neler olacağına bakacağız. İngliz ligini de seviyorum ancak önceliğim İtalya olacak,” diye konuştu.

Lucarelli, Livorno formasıyla çıktığı 146 maçta 92 gol kaydetmişti.

El Comandante
20.Ekim.2006, 02:44
Müthis biri bu Lucarelli,gün gectikce ona olan hayranligim artiyor.Okadar dev kulüp varken asigi oldugu Livornoya,yuvasina geri dönmek istemesi müthis birsey.

ChAoS
20.Ekim.2006, 03:02
Kendisi bir anlık kızgınlıkla livorno'dan ayrılmıştı . Taraftarın barışma çağrısına rağmen gitmişti Shakhtar'a . Zaten shakhtar'dan başka bi yere gitmezdi , çünkü eski sovyetler oluyo ukrayna ve lucescu'da eski sovyet ülkelerinden romanya'dan bir isim . Birbirlerini tamamlıyolardı ama yuvasını özlemiş anlaşılan .
Lucarelli livorno'nun durumuna üzülüyo olsa gerek . Geri dönmek istiyor. Dönerse görkemli bir kutlama yapar livorno taraftarı no:99'a.

Del Piero_10
20.Ekim.2006, 04:18
Roma-Napoli 4-4

skoru gibi bir maç oldu.

eXcitinG
20.Ekim.2006, 04:27
NapoLi müthiş oynuyor.Hamsik,Lavezzi ve gargano harika adamLar.Son zamanLarda izLediğim en iyi maçLardı.NapoLi bu sezon çok can yakmaya devam edicek.

Lionel Andres Messi
20.Ekim.2006, 06:18
maçı kaçıran herkese yazık oldu.bir daha seri a da böyle maçı zor bulurlar.

başta lavezzi olmak üzere hamsik gargano zalayeta blasi gibi yıldızlar napolide kendini kanıtlamak istiyorlar.ligin sonunda napoliyi üst sıralarda görebiliriz.ligin ilk haftasından beri her maç süper oynuyorlar.

Roberto Baggio
20.Ekim.2006, 07:35
Bugün hayatımda izlediğim en iyi seri a maçlarından biri oynandı Roma-Napoli mücadelesinde 2 takımda geyet hoş futbol oynadı izleyenler sanki italya ligi değilde ispanya ligi maçı zannedebilirler:) Lavezzi ve Hamsik müthişti...

YusufT
20.Ekim.2006, 16:45
NapoLi müthiş oynuyor.Hamsik,Lavezzi ve gargano harika adamLar.Son zamanLarda izLediğim en iyi maçLardı.NapoLi bu sezon çok can yakmaya devam edicek.

katiliyorum hayrettin abi :icon_razz: Lavezzi ne öyle beee.:D

Del Piero_10
21.Ekim.2006, 01:08
Milan-Empoli 0-1

Aykan19o3
21.Ekim.2006, 01:12
Milan-Empoli 0-1

Milan bir inişte bir çıkışta.

Roberto Baggio
21.Ekim.2006, 02:00
Milan'a birşey diyemeyeceğim artık ben İtalya'da desteklediğim takımdır ama artık büyük revizyona gidilmesi şart...

Del Piero_10
21.Ekim.2006, 02:44
Bugün Empoli'nin Milan'ı deplasmanda 1-0 yenmeyi başardığı maçta Claudio Marchisio milan ortasahasına karşı mükemmel performans gösterdi.

Empoli'nin sağ beki 23 yaşındaki Raggi'de sezon başından beri en başarılı isimlerden biri.

YusufT
21.Ekim.2006, 06:04
Pazzini bügün mükemmeldi :)

Del Piero_10
21.Ekim.2006, 07:29
Biraz istatistik

Juventus futbolcularına 24 sarı kart gösterildi.(Zanetti 5, Nocerino 3, Nedved 3, Legrotagllie 3, Chiellini 3, I a q u i n t a 2, Zebina 1, Criscito 1, Trezeguet 1, Salihamidzic 1, Del Piero 1) ve 3 kırmızı kart ( Nedved, Zebina, Ranieri)

Juventus'un karşısında oynayan takımlara 19 sarı kart,1 kırmızı kart gösterildi.
Juventus penaltıdan 3 gol yedi.2 gol attı.

Milan
12 sarı kart gösterilmiş.(Seedorf, Ambrosini, Gattuso, Jankulovski, Dida, Emerson, Inzaghi, Pirlo, Kaka, Kaladze, Gilardino, Favalli)
0 kırmızı kart gösterilmiş.

Milan karşısında oynayan takımlara 20 sarı kart,1 kırmızı kart gösterildi.
Milan penaltıdan 0 gol yedi.4 gol attı.

Ligdeki puan durumu
Juventus 17
Milan 10

Juventus sezon başından beri hakem hatalarından 7 puan yitirdi,Milan'ın ise konumunu etkeleyen hatalar olmadı.

Lionel Andres Messi
21.Ekim.2006, 07:42
juvenin kırmızı kartlarının hepsi birbirinden güzel.uzun bir süre unutmam.:icon_cool:

Del Piero_10
22.Ekim.2006, 20:30
İngiliz gazetesi “The Daily Star” ın haberine göre Milan, Boltonlu golcü Nicolas Anelka’ya 12.5 milyon sterlinlik bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Milan, Fenerbahçe'nin eski golcüsünü transfer ederek forvet hattındaki krizi çözmek için ilaç gibi görüyor. Zira bu sezon golcülerinin formsuzluğundan yakınınan Milanlı yöneticiler, Ocak ayından bu yana gol atamayan 34lük Inzaghi, Lazio'ya attığı 2 gol dışında hayâl kırıklığı yaratan Gilardino ve kronik sakatlığını bir türlü aşamayan Ronaldo'dan sıkılmaya başlamış durumdalar.

Tek umudu Ocak ayından itibaren forma giymeye başlayacak olan genç Alexandre Pato olan Kırmızı-siyahlı takım, yine de işini garantiye alacak bir formüle sıcak baktığından, Bolton Wanderers'ta forma giyen Nicolas Anelka'yı yakın takibe aldı. Daha önce Fenerbahçe'nin yanısıra Arsenal, Real Madrid, Liverpool gibi takımların da formalarını giyen Fransız yıldız, 42 maç çıkardığı Fransa Milli Takımı formasıyla da 11 gole imza attı.

ChAoS
22.Ekim.2006, 20:49
Milan'ın iyi bir forvet oyuncusu yok bana göre anelka milan için çok iyi olur. İnzaghi ile Ronaldo zaten patates olmuşlar , gilardino'yu oldum olası beğenmiyorum . Anelka ilaç gibi gelir milan'a.

Fernando Gago
22.Ekim.2006, 22:40
Milanın forvet eksiği bu sene çok belirgin bir şekilde belli oldu ama Anelka çözüm olmaz bu soruna

fmsmyrna
23.Ekim.2006, 00:14
inter yine kendinden beklenen sonuç aldı 0-0 udinese deplasmanında roma ya üzüldüm berabere kaldı

milan da yeniliyo tahmin ettiğim gibi 2-0 palermo ya

canavar20
23.Ekim.2006, 02:10
İyi olur ama daha iyileri var.

BlackEagle19o3
23.Ekim.2006, 02:17
Milan gibi takıma daha iyi birisi gerekiyor.Anelka son tercih olarak düşünülmeli;)

RoNNiE91
23.Ekim.2006, 02:23
Milan gibi takıma daha iyi birisi gerekiyor.Anelka son tercih olarak düşünülmeli;)

Sana katılıyorum.Avrupa Şampiyonu bir takıma Anelka'dan daha iyi bir forvet gerek.

Del Piero_10
23.Ekim.2006, 11:26
inter yine kendinden beklenen sonuç aldı 0-0 udinese deplasmanında roma ya üzüldüm berabere kaldı

milan da yeniliyo tahmin ettiğim gibi 2-0 palermo ya

Ne güzel bayram hediyesi oldu bize.

dick
23.Ekim.2006, 11:29
bu forumda 5 tane

Beni saymadın heralde Del Piero ayıp ettin:D

Milan yenildi barcelona yenildi bayrama daha mutlu bir şekilde girdim:D

Del Piero_10
23.Ekim.2006, 11:59
Beni saymadın heralde Del Piero ayıp ettin:D

Milan yenildi barcelona yenildi bayrama daha mutlu bir şekilde girdim:D

eyvallah sende hoşgeldin,torres 1905 nickli arkadaş ile beraber 7 kişiyiz.:)

Burak Duran
23.Ekim.2006, 14:26
fiorentina yavaş yavaş yükseliyor :D

El Comandante
23.Ekim.2006, 17:42
milanin bu sene sampiyonluk sansi tükeniyor,inter bu sene sampiyonlugun en büyük adayi.eger olmazlarsa su futbol bilgisinden süphe ettigim manciniyi artik kovarlar.(gec kaldilarda hadi neyse),fio ise bu sene kesinlikle uefaya katilacaktir

bursa_mc
23.Ekim.2006, 20:40
milana yazık yaw:D

emir cavak
23.Ekim.2006, 21:02
tabii adamlar geriden başlıcakta önündekileri geççekte

Del Piero_10
25.Ekim.2006, 05:09
Real Madrid’in defans oyuncusu Fabio Cannavaro, eski takımı Juventus’un sezona muhteşem başlamasına şaşırmadığını ve ellerindeki kadronun şampiyon olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu belirtti.

Şüphesiz İtalya’da ve dünyada çoğu kişi, geçtiğimiz sezon cezası nedeniyle Serie B’de mücadele eden ancak bu sene tekrar Serie A’ya geri dönen Juventus’un sezona bu şekilde muhteşem bir başlangıç yapmasını beklemiyordu. Juventus şu ana kadar ligde oynadıkları sekiz maçın beşinden üç puan alarak ikinci sırada bulunuyor.

Eski takımının performansını yorumlayan Real Madridli futbolcu Cannavaro, “Juventus’un bu performansı açıkcası beni şaşırtmadı. Her zaman için Juve’nin soyunma odasında olağandışı bir atmosfer bulunur. Juve’nin kadrosunun şampiyonluğa çok yakın olduğunu düşünüyorum. Takımda şampiyonluk için daha önce ter dökmüş bir çok oyuncu bulunuyor. Çoğu takımda da Buffon, Camoranesi, Nedved, Trezeguet ve Del Piero gibi yıldızlar yer almıyor,” diye konuştu.

İtalya milli takımının son durumu hakkında da yorum yapan başarılı defans oyuncusu, “Önümüzdeki İskoçya maçı bizim için çok önemli. Dünya Şampiyonu olduğumuzu tamamen unutup bu maçı soğuk kanlılıkla ve profesyonel bir şekilde kazanıp Euro 2008’e gitmek istiyoruz,” dedi.

BlackEagle19o3
25.Ekim.2006, 05:56
Hiç sanmıyorum Juve'nin şampiyon olacağını bu sene;)

yasinguzeldal
25.Ekim.2006, 07:23
Hiç sanmıyorum Juve'nin şampiyon olacağını bu sene;)
neden sanmıyorsun ki.bundan daha doğal hiç bişey yok dünya da:)yani şampiyon olmamamız için hiçbir neden yok

Lionel Andres Messi
25.Ekim.2006, 07:31
neden sanmıyorsun ki.bundan daha doğal hiç bişey yok dünya da:)yani şampiyon olmamamız için hiçbir neden yok
yani böyle
...
bakkal amca
unun var mı
var var
şeker in var mı
var var
ne duruyorsun helva yapsana helva yapsana :p
...

juve inşallah şampiyon olacak.gerçekten neyi eksik ki.sahada gereken cevabını veriyor zaten herkese.

2.lik adayım napoli:D

Del Piero_10
25.Ekim.2006, 07:35
Juventus bu sezon rakipleriyle karşılaştırılamayacak kadar az olanak ile mücadele veriyor eğer sonuna kadar götürürse bu bir şampiyonluktan öte birşey olur.

crazzy
25.Ekim.2006, 10:11
İtalyan Basını Serie A ekiplerinden Fiorentina'nın Ocak'ta açılacak ara transfer döneminde son dönemde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Espanyollu sol kanat oyuncusu Albert Riera'yı reklerine bağlamak istediğini iddia etti.

Mallorca altyapısında yetişen, bu sezon La Liga ve İspanya Milli Takımı'nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Espanyollu 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Albert Riera transferin gözdesi..

Kontratında 17 milyon Pound karşılığında serbest kalacağı maddesi bulunan yıldız oyuncu için Espanyol'un daha düşük bir teklife de sıcak bakabileceği belirtilirken başarılı oyuncu için Serie A takımlarından Fiorentina'nın istekli olduğu iddia edildi. Fiorentina Sportif Direktörü Pantaleo Corvino ise bu iddiayı yalanladı ve oyuncuyla ilgilenmediklerini belirtti.

Varonil
26.Ekim.2006, 06:02
Jankulovski ameliyat oldu
İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) güçlü takımlarından AC Milan'da, defans oyuncusu Marek Jankulovski'nin ameliyat olduğu bildirildi.

AC Milan'ın geçtiğimiz hafta sonu ligde Empoli'yle oynadığı ve 1-0 kaybettiği karşılaşmada sağ dizinden sakatlanan Çek savunma oyuncusu Marek Jankulovski ameliyat oldu.

Jankulovski'nin bir aydan fazla bir süre sahalardan uzak kalması bekleniyor.
26.10.2007

Kaynak : İHA

Roberto Baggio
26.Ekim.2006, 10:23
Çok çok çok beğendiğim bir oyuncu tahminim İspanya'nın büyük kulüplerinden birine gidecek bu adam çok yetenekli bir forvet kadar golcü...

Lionel Andres Messi
26.Ekim.2006, 17:10
juventusa gitse keşke nedved'in yerini rahatlıkla doldurur.sol kanat olarak.

izleyenler bilir bu adamı.