View Full Version : İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar
RaSenGan
20.Temmuz.2006, 21:55
R.Madrid'in, Milan'ın Brezilyalı starı için rekor bir teklif yapacağı öğrenildi.
21.07.2007
Real Madrid’in, uzun süredir peşinden koştuğu Milan’ın Brezilyalı yıldızı Kaka için inanılmaz bir teklif yapacağı öğrenildi. Marca Gazetesi’nde çıkan habere göre, Real’in önümüzdeki sezon sonunda İtalyan ekibinin kapısını Kaka için 104 milyon Euro’luk bir rakamla (182 milyon YTL) çalmaya hazırlandığı iddia edildi. 2011 yılına kadar Kırmızı-Siyahlılar’la kontratı bulunan Kaka’ya 8 yıllık bir sözleşme imzalatmayı planlayan Madrid temsilcisinin, Sambacı’ya senelik vereceği ücretin ise 13 milyon Euro (22.7 milyon YTL) olacağı iddia edildi. İspanyol basını bu haberle çalkalanırken, Çizme basını da bu iddiaları doğruladı. Öte yandan Chelseali Robben için de çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
TürkuAz
20.Temmuz.2006, 21:57
Boş çabalar bunlar..
eXcitinG
20.Temmuz.2006, 21:58
Toninin yerini doLdurabiLecek tek isim ama fiyatı konusunda herkes gibi bende biraz düşünceLiyim..
RaSenGan
20.Temmuz.2006, 22:02
10-15 eder en çok..
erdemzorer10
20.Temmuz.2006, 22:14
racing e gitmeden önce arsenal ilgilenmşti..fiyatı konusnda size katlyorm 20 etmez ama 20 verirlerse de bu paranın hakkını bi şekilde verir..
ama umarm bu oyncuyu valencia alır..böylece morientes de direk bize :D
GeNç KaRTaL
20.Temmuz.2006, 22:56
Ben Milli takımı bıraktığını anladım başlığı görünce:D Çünkü bu haberi televizyonda seyretmiştim:D.Keşke bırakmasaydı.İtalya için büyük bir kayıp.
GeNç KaRTaL
20.Temmuz.2006, 23:45
Bu sene Fİo iyi oyuncularla ilgileniyor.DAha ucuza alırlarsa iyi bir transfer yapmış olurlar.
GeNç KaRTaL
21.Temmuz.2006, 00:00
Aslında Ronaldinho Milan'ın mevcut sisteminde oynayamaz.Onu istiyorlarsa sistem değişikliğine gitmek zorundalar.Bu büyük bir risk.
GeNç KaRTaL
21.Temmuz.2006, 00:15
Eğer Milan R10'nu alırsa belki Kaka'yı gönderir.Ben bunun olmasını istemem ama bir ihtimal.
Omerdinho
21.Temmuz.2006, 00:18
Kaka futbolu Milan'da birakir... Berlusconi ve Galliani ölmedigi sürece, Kaka Milan'da kalir.
Fernando Gago
21.Temmuz.2006, 01:47
İş Kakada biter milan istediği kadar dirensin kaka gitmek istiyorum derse gider ve bence kaka mutlaka real forması giyecek
ChAoS
21.Temmuz.2006, 01:55
Bence 104 milyon euro'ya başka mevkilere gerekli takviyeler yapılabilir. Realin tek eksiği ofansif orta saha mevkii değil bence.
CeSC FaBReGaS
21.Temmuz.2006, 02:14
bence Kaka milanda kalmali
Fıratcan Alçınkaya
21.Temmuz.2006, 02:18
104 milyon Euro süper bir teklif... Ztn Kaka' gelirse Real Madrid yine çoşar...
Lionel Andres Messi
21.Temmuz.2006, 03:11
kaka 104 milyon riquelme 10 milyon .real ben boş yere para dağıtmak istiyorum diyorsa versin alsın.
Vidic
21.Temmuz.2006, 04:29
kaka 104 milyon riquelme 10 milyon .real ben boş yere para dağıtmak istiyorum diyorsa versin alsın.
Ne diyon baba sen ? Kaka kim Riquelme kim ?
Töbe töbe...
fm_monster
21.Temmuz.2006, 04:43
http://www.lequipe.fr/Football/photos/FootballImage3816.jpg
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) Şampiyonu Real Madrid'in Brezilyalı oyuncusu Emerson, Şampiyonlar Ligi Şampiyonu AC Milan'da forma giymek istediğini söyledi.
Geçtiğimiz sezon oynadığı futbolla sık sık eleştirilere hedef olan Real Madrid'in Brezilyalı orta saha oyuncusu Emerson, İtalya'ya dönüş sinyali verdi. Real Madrid'e, Juventus'tan transfer edilen Emerson, bir başka İtalyan ekibi AC Milan'da oynamak isteyebileceğini ve bunda da şaşılacak bir durum olmadığını belirtti. İspanyol medyasına konuşan Emerson konuyla ilgili olarak, "Real Madrid'de şartlar İtalya'ya göre daha zor. Real Madrid, dünyanın en zengin ve tanınan kulübü ancak Milan daha koordineli bir kulüp. Transfer tekliflerini değerlendirmeye hazırım. Para her şey değildir" diye konuştu. Emerson'un, bu sezon Real Madrid'in yeni teknik direktörü Bernd Schuster tarafından kadroda düşünülmediği de İspanyol basınında yer alan haberler arasında.
Oghuse
21.Temmuz.2006, 04:52
Bir yıldız daha Real'de kaymasın bence ayrılmalı.
Ilhan
21.Temmuz.2006, 04:58
Milan'ın yaş ortalaması yakında 40 olacak. Ciddiyim.
REsist JuvE11
21.Temmuz.2006, 06:03
Töbe töbe...
kaka en iyisi ama riquelme de çok iyi...
REsist JuvE11
21.Temmuz.2006, 06:32
emerson un gelmesi için capello nun da gelmesi lazım..:D ne de olsa göbekleri bitişik:D
Fıratcan Alçınkaya
21.Temmuz.2006, 08:59
Pirlo var Gattuso var gerek yok EmeRson a...
TürkuAz
21.Temmuz.2006, 09:11
Onlarda çok ister seni.Hani yaşın ilerlemiş ya..
RaSenGan
21.Temmuz.2006, 14:20
O onu istiyo bu bunu istiyo ama sonuçta transfer yok.
RaSenGan
21.Temmuz.2006, 14:22
İyi oldu yahu bırakması..İlerki yıllarda Türkiye'nin rakibi olsaydı İtalya.2 kat işimiz daha zor olurdu.
ultraslanerdem
21.Temmuz.2006, 14:28
Milli takımı ve klübü aynı anda idare edemeyeceğini anlamış.Ne diyelim hayırlısı...
El Barto
21.Temmuz.2006, 14:45
Antipatik buldugum oyunculardan biridir kendisi. Ama eminim o beni çok seviyordur. :P
Kısacası futboluda bıraksa daha iyi olur milli takımı birakmak kesmez biz sevmeyenlerini. :D
Del Piero_10
21.Temmuz.2006, 17:54
Adı Fenerbahçe’nin transfer gündemine de gelen Inter’in ünlü yıldızı Adriano, performansındaki düşüşe alkolün neden olduğunu açıkladı. İtalyan ekibindeki ilk yıllarında büyük başarılara imza atan, ancak geçtiğimiz 2 sezon futboluyla hayal kırıklığı yaratan Brezilyalı oyuncu, La Gazzetta Dello Sport gazetesine samimi itiraflarda bulundu.
Babasını kaybetmesinin ve kız arkadaşından ayrılmasının kendisini çok kötü etkilediğini belirten golcü, teselliyi alkole sığınarak aradığını söyledi.
Geçen yıl Serie A’da takımı şampiyon olmasına karşın kötü bir sezon geçiren ve ilk 11’de fazla şans bulamayan Adriano’nun, David Suazo’nun da transfer edilmesiyle Inter forvetindeki yerini tekrar kazanmasının hayli zor olacağı belirtiliyor.
Del Piero_10
21.Temmuz.2006, 17:56
Juventus'un Bosna Hersekli oyuncusu Hasan Salihamidzic, isminin zor teleffuz edildiğini ifade ederken, kendisine "Brazzo" denilmesini istediğini söyledi.
Boşnakça "Dostum", "Kardeşim" anlamanına gelen "Brazzo"'nun kendisi için hem anlamlı hem de takım arkadaşları için daha kolay olacağını ifade etti.
9 sezon Bayern Münih forması giyen ve Almanya'da 6 lig şampiyonluğu, 4 Almanya Kupası alan Bosnalı oyuncu, Juventus'a transferinin kendisine çok şey katacağını belirterek," Beni burada büyük bir mücadele bekliyor. Almanya'da büyük tecrübe kazandım ama İtalya da çok prestijli bir lig. Benim için çok farklı bir mücadele olacak." dedi.
http://xs117.xs.to/xs117/07290/37[4].jpg (http://xs.to)
REsist JuvE11
21.Temmuz.2006, 17:58
Babasını kaybetmesinin ve kız arkadaşından ayrılmasının kendisini çok kötü etkilediğini belirten golcü, teselliyi alkole sığınarak aradığını söyledi.
çok duygusalmış.adriano yu sevmem ama yaşadıkları gerçekten üzücü.
ChAoS
21.Temmuz.2006, 18:00
Bence yöneticiler üstüne düşen görevleri yerine getirmiyolar , yöneticilerin görevi aynı zamanda futbolcuların sorunlarını da paylaşmak , motive etmek olması lazım.
Emurafu
21.Temmuz.2006, 18:01
Turkiyeye gelirsede bogaz da iyi ceker kafayi:D:D
REsist JuvE11
21.Temmuz.2006, 18:02
Bence yöneticiler üstüne düşen görevleri yerine getirmiyolar , yöneticilerin görevi aynı zamanda futbolcuların sorunlarını da paylaşmak , motive etmek olması lazım.
kim?interli yöneticiler mi destek olacaklar..onlar kendi futbolcularının telefonlarını dinlerler,nerden nasıl bir açık yakalarım da bunu şantaj olarak kullanırım,derler
REsist JuvE11
21.Temmuz.2006, 18:05
salihamidzic in telaffuzu türkçe ye yakın olduğundan bize zor gelmiyo:D
inşallah başarılı olur
ChAoS
21.Temmuz.2006, 18:05
Balkanların insanı sıcakkanlı olur samimiyetini göstermiş hemen . İtalyanlara
Lionel Andres Messi
21.Temmuz.2006, 18:12
Töbe töbe...
bende ve herkeste biliyor kaka nın daha iyi olduğunu onla ne alakası var.kaka 10 tane riquelme parası mı eder ondan bahsettim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
riquelme yi de villarreal de oynadı diye iyice kötü mü yapcaz adamı.kaka 104 ederse riquelme 50 milyon rahat etmesi lazım.
canavar20
21.Temmuz.2006, 18:19
Bunlar deli yav:D
canavar20
21.Temmuz.2006, 18:19
Bence bırakması için yaşı daha erken...
canavar20
21.Temmuz.2006, 18:22
Toni'nin yerini doldurması mümkün değil. Toni hem Hava topları hemde bitiriciliği fırsatlığı vb. İyi olan oyuncu. Ama Zigic böyle değil.
Aykan19o3
21.Temmuz.2006, 19:38
Zigic iyi oyuncu fakat bencede Toni'nin yerini dolduramaz..
Fıratcan Alçınkaya
21.Temmuz.2006, 19:48
Zor bir durum tabi... Yine bu tarz olaylar başına gelmiş ilk futbolcu değil... Daha tutumlu dayanaklı olması gerekirdi diyebilirm... Tabi yinede sonuçta insan olabilir... Inter li Yöneticiler konusunda Mahmut Abimin dediklerinin altına imzamı atarım...
Aykan19o3
21.Temmuz.2006, 19:52
Bencede zor bir durum İnter'li yöneticiler'in böyle durumlarda oyunculara moral vermesi gerekir..
Fıratcan Alçınkaya
21.Temmuz.2006, 20:12
''Brazzo'' ztn İtalyanca gibi oluyor...:)
RaSenGan
21.Temmuz.2006, 20:55
Salih olsaydı daha iyi olurdu :)
Hugo
21.Temmuz.2006, 20:59
Hasan desinler ya :D
RaSenGan
21.Temmuz.2006, 21:00
Hasan desinler ya :D
Onun adında Hasan kelimesin yok..
Del Piero_10
21.Temmuz.2006, 21:04
Onun adında Hasan kelimesin yok..
Adı Hasan Salihamidzic
RaSenGan
21.Temmuz.2006, 21:06
Adı Hasan Salihamidzic
O zaman Hasan Salih diyelim :)
Yardım meleği gibisin Özgür abi :D
Hugo
21.Temmuz.2006, 21:46
Hasan Salih de bizim Kabze'nin adları.. :)
Neden Hasan desinler dememin ndeni de adının Hasan olmasıydı.. ;;)
RaSenGan
21.Temmuz.2006, 22:43
Hagi aynı haftada anne ve babasını kaybetti.Ama sahaya çıkıp oyununu oynadı..
erdemzorer10
21.Temmuz.2006, 22:52
adriano hagi kadar profesyonel degil kards ;) yazık ya pek sevmem adrianoyu ama üzüldm
erdemzorer10
21.Temmuz.2006, 22:54
Riquelme de daha önce böyle bi karar almştı ama copa america da boy gösterdi ve takımının en iyilernden biriydi..
belki totti de bu kararından geri döner
ivan
22.Temmuz.2006, 09:32
Hagi aynı haftada anne ve babasını kaybetti.Ama sahaya çıkıp oyununu oynadı..
Zaten onun için hala daha Hagi gibi birisi gelirmi diorz ya :icon_wink:
Omerdinho
22.Temmuz.2006, 09:39
adriano'yu dünya kupasindan önce cok severdim,harika bir golcüydü fakat interde bu sene pek etkili olamadi,yeni sezonda daha basarili olacaktir.
REsist JuvE11
22.Temmuz.2006, 21:38
İtalya kaynaklı haberlerde, Fiorentina ve Palermo takımlarının, Valeri Bojinov ile Palermo’da forma giyen Uruguaylı golcü Edison Cavani takası için anlaşmaya çalıştıkları belirtildi.
http://img131.imageshack.us/img131/7291/bojinovnb6.jpg (http://imageshack.us)
Shot with
Fiorentina, geçen sezou Juventus'ta kiralık geçiren ve sözleşmesini 2 yıl daha uzatma teklifini geri çeviren Bulgar oyuncuyu gidecekler listesine koymuştu.
Yetenekleriyle olduğu kadar agresifliğiyle de tanınan oyuncunun şimdi Palermolu Cavani'yle takası gündeme geldi..
Son günlerde 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda Uruguay formasıyla gösterdiği performans sonrası değerini katlayan genç oyuncunun Fiorentina'ya gidip gitmeyeceği önümüzdeki gülerde belli olacak.
GeNç KaRTaL
22.Temmuz.2006, 22:09
İNter'e dönüşünün ilk sezonunda mükemmel bir performans göstermişti.O performansı ile beni adeta büyülemişti.Performansı aşırı derecede düşmüştü.Bunun sebepleri gerçekten üzücü.İnşallah gerçek performansına döner.
REsist JuvE11
22.Temmuz.2006, 22:10
Sezon sonunda ne olur bilinmez ancak kesin olan tek şey bu sezon hayatı başta Inter olmak üzere tüm şampiyonluk adayları için çok zor bir hale getireceğimizdir." Juventus'un başarılı file bekçisi Gigi Buffon ülkesinde Sky Italia'ya iddialı konuştu
http://img515.imageshack.us/img515/5391/buffonuc3.jpg (http://imageshack.us)
İtalya'da açığa çıkan şike skandalı sonrası İtalya Futbol Federasyonu tarafından cezalandırılan ve geçen sezon Serie B'de mücadele eden Juventus'un başarılı file bekçisi Gigi Buffon ülkesinde Sky Italia'ya iddialı konuştu.
"Rakiplerin bizden övgüyle bahsetmesi gurur verici. Serie B'de geçirilen bir sezon tarihi silemez, artık geri döndük."
Yaz başında geçen sezonun Serie A şampiyonu Inter'e transfer olacağı dedikoduları çıkan Buffon mavi-siyahlı Milano ekibine gönderme yaptı. 2005/06 Sezonu'nda Juventus'un Serie A'daki şampiyonluğu geri alınıp ligi üçüncü sırada tamamlanan Inter'e verilmişti. Rakipleri hakkında yorum yapan Gigi "oldukça mücadeleci bir kadroya sahipler ve geçen senenin ardından ikinci kez peşpeşe şampiyon olmak istiyorlar, pardon üçüncü kez" dedi.
"Sezon sonunda ne olur bilinmez ancak kesin olan tek şey bu sezon hayatı başta Inter olmak üzere tüm şampiyonluk adayları için çok zor bir hale getireceğimizdir."
Francesco Totti'nin 31 yaşında milli takımı bıraktığını açıklaması konusundaki yorumları da sorulan Gigi "Kendisini birlikte oynadığımız U-14 takımından beri tanırım. Daha önce verdiği kararlar hakkında yorum yapmadım ve bu kararı hakkında da yapmam. Sadece benim değil kimsenin böyle bir hakkı olamaz, karar kendisinindir ve saygı duyulmalıdır" dedi.
TürkuAz
22.Temmuz.2006, 23:38
Çok doğru söylemiş..
TürkuAz
22.Temmuz.2006, 23:39
Cavani'yi hiç izlemedim.Ama Bojinov çok kaliteli..
gahanthegod
23.Temmuz.2006, 05:16
Gelmesin yahu ne gerek var! Daha iyilerine layik Milan.
gahanthegod
23.Temmuz.2006, 05:19
Dinho'yu alirsak, G & B klasik "Milan en iyisidir" deyip defansa yapilmasi gereken takviyeleri es gecerler. Gerci Dinho'yu almasak bile gececekler, bir forvet alip kapayacagiz transferi. Yazik.
Ama bu Dinho olmasin, Italya'ya uyum saglayamayabilir, gereginden fazla pahali ve Kaka ile Dinho ayni takima fazla olur.
Gelmemeli.
Gonlumden gecen Eto'o, Cassano veya Sheva. Eto'o en iyisi olur, Sheva yasindan dolayi 2. tercih. Hicbiri olmadi ; Cassano.
canavar20
24.Temmuz.2006, 06:23
Gitmeli bence...
BianCoNeRo
24.Temmuz.2006, 18:54
teomanla tanışıyolar mı acaba :zuhaha profesyonel olmadığı açıkça ortada.yanlış hatırlamıyorsam dünya kupasında mexico nun kalecisinin babası mı annesi mi ne ölmüştü ülkesine gidip ertesi gün maça dönmüştü.bu şahs zaten en büyük ızdırapı intere imza attıktan sonra çekiyor ya orası da ayrı bi konu...
BianCoNeRo
24.Temmuz.2006, 18:58
bence bırakması İtalyan milli takımı için iyi oldu
çünkü Totti milli takım formasıyla Romada oynadığının 3de1ini bile oynamıyordu.
BianCoNeRo
24.Temmuz.2006, 19:00
çok sıcakkanlı bir adama benziyor görünüşünden belli zaten "Brazzo" gücümüze güç katacaktır.
ultraslanerdem
24.Temmuz.2006, 19:03
Brazzo'da kolay...Ama Hasan daha iyi
BianCoNeRo
24.Temmuz.2006, 19:04
doğru ise bence alakasız bir takas olur...
ultraslanerdem
24.Temmuz.2006, 19:05
Turkiyeye gelirsede bogaz da iyi ceker kafayi:D:D
Hey Allah'ım yaa :D:D
ultraslanerdem
24.Temmuz.2006, 19:05
Bence Fiorentina kazık yer ...
TürkuAz
24.Temmuz.2006, 19:49
Hasan Brazzo..
RaSenGan
24.Temmuz.2006, 20:34
Hasan Salih Brazzo.
Fietra 10
24.Temmuz.2006, 20:36
hala ismini koyamadınız:D
kendisininde söylediği gibi brazzo diyelim
BianCoNeRo
24.Temmuz.2006, 20:50
Adı : Hasan Salihamidzic
Takma ismi : Brazzo
uzatmayalım artık :D
Fıratcan Alçınkaya
24.Temmuz.2006, 21:12
Bojinov daha iyi oyuncu bence Fiorentina zararlı çıkar bence...
fm_monster
25.Temmuz.2006, 00:12
http://www.sporx.com/images/1/34/6828_B_Chivu001.jpg
İtalya Serie A'nın 2006-2007 sezonu şampiyonu Inter kulübünün genel menajeri Ernesto Paolillo, Roma'da forma giyen Christian Chivu ile ilgilendiklerini doğrularken, Roma kulübü ile henüz bir anlaşmaya varamadıklarını da sözlerine ekledi.
İtalya'nın ünlü spor gazetelerinden Gazzetta dello Sport bugünkü sayısında Chivu'nun kız arkadaşı Adelina Elisei'nin Romanya televizyonuna verdiği demeçte kulüplerin 26 yaşındaki oyuncu için 15 milyon avroya anlaştıkları yazdı.
Buna rağmen Paolillo'nun hala anlaşmaya varamadıklarını söylemesi kafaları iyice karıştırdı. Bu transferin bir iki gün içinde netleşmesi bekleniyor.
İspanya'nın başarılı takımlarından Real Madrid Temmuz ayının başında Chivu için 18 milyon avroluk teklif vermiş, fakat yıldız oyuncunun İtalya'dan ayrılmaya sıcak bakmamasının üzerine bu transfer gerçekleşmemişti
Del Piero_10
25.Temmuz.2006, 00:21
Juventus kalecisi 40 yaşına kadar oynayıp 2018 Dünya Kupası'nda forma giymek istiyor.
Fifa Magazine'e açıklamada bulunan Gianluigi Buffon, en büyük arzusunun 40 yaşına kadar oynayarak İtalya futbolunun idol kalecilerinden Dino Zoff'un rekorunu kırmak olduğunu söyledi. Juventus'un süper kalecisi, şöyle konuştu:
"28 yaşındayım ancak Zoff benden daha çok oynadı. Juventus'a ve milli takıma kattıkları takdire değer. Onun döneminde her 12 yılda İtalya, Dünya Kupası'nda final oynadı. Umarım ben de 2018 yılında İtalya kalesinde olurum"
Buffon ayrıca Juventus'ta kalmaya karar vermesi hakkında da konuşarak "Kalmak istedim. Çünkü yöneticiler ve taraftarlar bana burada kalmamın gerekliliği hissettirdiler. Bana önerilenler müthişti" dedi.
Şu anda Dünyanın en iyi kalecisi olan Gianluigi Buffon'un geçmek istediği Dino Zoff,Juventus ve dünya futbolu tarihinde önemli yere sahip bir kaleciydi.41 yaşında İtalya Milli takımının kaptanı olarak 1982 Dünya Kupasını kaldırdı.Böylece Dünya Kupası kazanan en yaşlı oyuncu ünvanını kazandı.
TürkuAz
25.Temmuz.2006, 00:27
Ben inanıyorum.Buffon dünyanın en iyisi...
Del Piero_10
25.Temmuz.2006, 00:34
Kazanmak Juve'nin genlerinde var demiş.
Doğrudur
Napoli'ye Zola'yı kazandırdı.Valencia'da Uefa Şampiyon takımın mimarıydı.Fiorentina'yı ikinci ligden çıkarıp İtalya Kupasını kazandı.Chelsea'ye Lampard,Makalele gibi adamları kazandırıp bugünün şampiyon Chelsea'sinin temelini attı.
Juventus'u ben çalıştırsam ilk dört içinde olur zaten.Oyuncuların azmi,intikam isteği,ilahi adalet olgusu ve sadece lige konsantre olmanın avantajı ile şampiyonluk için mücadele etmelerini bekliyorum.
Buı arada Abramoviç Mourinho ile görüşünce,Monaco karşısına bilerek garip taktiklerle çıktığını söylemişti :)
canavar20
25.Temmuz.2006, 00:42
Buffon 41 de oynar.:)
GeNç KaRTaL
25.Temmuz.2006, 00:44
O yaşa kadar kalitesinden fazla bir şey kaybetmez ise istediği noktaya gelebilir.
Del Piero_10
25.Temmuz.2006, 00:45
Ranieri'nin futbol hayatı çok sıradan ama Teknik başarılar mükemmel. Bence Juveye eski havasını getirecek güçtü. Peki Deschamps neden bıraktı. Yani amacı Seri A ya mı çıkarmaktı, yoksa Anlaşamadı mı?
Bazı transferlerde yönetimden bir isimle anlaşmazlığa düşüp kendi isteğiyle ayrıldı.Bir anlamda amacını gerçekleştirdi.Her zaman hatırlanacak.
Fıratcan Alçınkaya
25.Temmuz.2006, 01:04
Bence oynar... Çok iyi kaleci Buffon 40yaşına kadar başarılı bir şekilde oynar...
REsist JuvE11
25.Temmuz.2006, 01:11
buffon dino zoff u geçebilecek güçte ve yetenekte..ben daha iyi olacağına inanıyorum
RoNNiE91
25.Temmuz.2006, 02:38
Bende Buffon'un o yaşa kadar rahatlıkla oynayabileceğine inanıyorum.Bence şuan Dünya'nın en iyi kalecisi.
RoNNiE91
25.Temmuz.2006, 02:42
İnter hala aynı İnter.Gereksiz transferde 1 numara.
Fıratcan Alçınkaya
25.Temmuz.2006, 02:45
Bu transfer oldu diye biliyodum sonra olmadı... Yeniden almaya çalışıyor... Inter aynı olayı Suazo da yaşadı...
TürkuAz
25.Temmuz.2006, 02:51
Daha önce bu konudan vardı sanırım..:)
Bece hayatının hatasını yapar.Inter'i biliyoruz..:)
BlackEagle19o3
25.Temmuz.2006, 03:16
Abartmayalım Chivu iyi oyuncu:)
Aykan19o3
25.Temmuz.2006, 04:12
Chivu iyi oyuncu fakat ne kadar faydalı olur Inter'e bilemem..
Aykan19o3
25.Temmuz.2006, 04:13
Fiorentina'nanın zararına bir takas olur..
REsist JuvE11
25.Temmuz.2006, 04:21
chivu inter e giderse,ilk sezon el üstünde tutulur..akabindeki sezonlarda intere gelen her oyuncunun yaşadığı olaylara maruz kalır..özellikle de yedek kalır.
eXcitinG
25.Temmuz.2006, 04:24
Az önce Tv de resmi oLarak anLaşıLdı dedi.Bence Roma da kaLsaydı en azından kendisine saygı duyuLurdu.İnterde pek istediği ortamı buLabiLeceğini sanmıyorum.Birde bu adam sanki ön Libero da daha iyi oynar gibi.
REsist JuvE11
25.Temmuz.2006, 04:35
Az önce Tv de resmi oLarak anLaşıLdı dedi.Bence Roma da kaLsaydı en azından kendisine saygı duyuLurdu.İnterde pek istediği ortamı buLabiLeceğini sanmıyorum.Birde bu adam sanki ön Libero da daha iyi oynar gibi.
ben buraya yazıyorum..bu sezon ön libero mu oynar yoksa sol back mi bilemem...ama 2sezon sonra klubede köşe kapmaca oynar
Fıratcan Alçınkaya
25.Temmuz.2006, 04:37
Grosso gitti büyük ihtimal sol bek oynar... Chivu da Real Madrid varken Inter e gitti... Ne diyelim hayırlı olsun...
REsist JuvE11
25.Temmuz.2006, 04:39
Grosso gitti büyük ihtimal sol bek oynar... Chivu da Real Madrid varken Inter e gitti... Ne diyelim hayırlı olsun...
real madrid e gitseydi banko oynardı..r.carlos un yerini doldururdu ve takımın demirbaşlarından olabilirdi....
Fıratcan Alçınkaya
25.Temmuz.2006, 04:48
real madrid e gitseydi banko oynardı..r.carlos un yerini doldururdu ve takımın demirbaşlarından olabilirdi....
Aynen Abi katılıyorum... İnter e giderek bence iyi yapmadı... Roma da kalsaydı çok daha iyi yapardı...
Fernando Gago
25.Temmuz.2006, 06:01
İntere gitmekle çok iyi yapmış romada kalsa kupa yüzü görebilecek miydi ?
Fernando Gago
25.Temmuz.2006, 06:03
Buffon daha çook oynar zaten italya çok iyi kaleci yetiştiremiyor
REsist JuvE11
25.Temmuz.2006, 06:21
Buffon daha çook oynar zaten italya çok iyi kaleci yetiştiremiyor
yanılıyosun ...gianluigi buffon,dino zoff,angelo peruzzi,ravelli,gianluca pagliuca,walter zenga
Fernando Gago
25.Temmuz.2006, 06:33
yanılıyosun ...gianluigi buffon,dino zoff,angelo peruzzi,ravelli,gianluca pagliuca,walter zenga
Bu zamandan bahsettim genelden değil :)
REsist JuvE11
25.Temmuz.2006, 06:41
Bu zamandan bahsettim genelden değil :)
pardon..dediğin gibi bu zamanda yetişmiyor
Lionel Andres Messi
25.Temmuz.2006, 06:55
İntere gitmekle çok iyi yapmış romada kalsa kupa yüzü görebilecek miydi ?
roma italya kupası falan alıyordu şampiyonlar liginde interden çok daha iyiydi.interin hangi kupası garanti ki.18 yıl aradan sonra juvenin küme düşmesiyle şampiyon oldular o kadar.
Fernando Gago
25.Temmuz.2006, 06:58
roma italya kupası falan alıyordu şampiyonlar liginde interden çok daha iyiydi.interin hangi kupası garanti ki.18 yıl aradan sonra juvenin küme düşmesiyle şampiyon oldular o kadar.
En Azından Kupa Hedeflerine Romadan daha yakın
REsist JuvE11
25.Temmuz.2006, 09:29
bu konu ancak bu cümlelerle özetlenebilirdi...terazi varmı buralarda...+ rep verecem
TürkuAz
25.Temmuz.2006, 09:33
Chivu artık bir efsane oldu..
REsist JuvE11
25.Temmuz.2006, 09:35
Chivu artık bir efsane oldu..
bu ne ya..arkadaşlar siz aştınız mı??ne oldu size böyle..
tarık süper bir iğneleme yapmıssın...tek cümle..sonsuz anlam
crazzy
26.Temmuz.2006, 22:33
Çin medyasına göre Juventus, İnter ve Udinese, Çin milli takımının kaptanı Chen Tao ile ciddi olarak ilgileniyorlar.
22 yaşındaki Chen Tao, geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle son anda İnter’e kiralık olarak gitme şansını kaçırmıştı. Bu durumu, "Gerçekten çok şanssızdım. Bu durumu çok zor kabullendim. İtalya’ya gitmeyi çok istiyordum ve bu kariyerimin dönüm noktası olacaktı" şeklinde açıkladı.
Tao artık iyileşti ve yeniden formuna kavuşmaya başladı. İşte bu nedenle de İtalyan kulüplerin bu futbolcuyu yeniden gözlem altına aldıkları ve içlerinden birinin bu transferi gerçekleştirmesinin beklendiği söyleniyor.
Genellikle santraforun arkasında serbest adam olarak oynayan ortasaha oyuncusu, daha önce PSV ve Anderlecht tarafından da denenmiş; fakat etkili olamamıştı.
REsist JuvE11
26.Temmuz.2006, 23:00
tamamen duygusal bir transfer olur..bildiğiniz üzere çin in nüfusu ortada..taraftarları da ortada..yurtdışına transfer olan futbolcularını yalnız bırakmıyolar,maçlara gidiyolar..ve en önemlisi forma satışlarına olan ilgileri..
hele ki juve ye gelirse sezonda 2-3 maç oynar..
Del Piero_10
26.Temmuz.2006, 23:12
Çin'de yaklaşık 80 milyon kişinin Juventus takipçisi olduğunu biliyorum.Bu durumda dünyadaki en çok Juventus'lu Çin'de oluyor haliyle.Ama Çinlilerin ne kadar taraftar olduğu tartışılır.
Oghuse
26.Temmuz.2006, 23:17
Çok akıllıca bir transfer olur Çin deki ürün satışları açısından.
Del Piero_10
27.Temmuz.2006, 19:21
16 milyon euro+andreolli'ye transfer bitti.
Andreolli,Chiellini ve Criscito ile birlikte İtalyanın gelecek vaad eden 3 defansından biriydi.inter italyan kaldırmadığı için yollandı.grosso'da yollanmıştı.materazzi'yi kişi olarak saymıyorum.inter'de yedek kaleci toldo dışında italyan kalmadı.
Lionel Andres Messi
27.Temmuz.2006, 19:23
Carrizo, Lazio'ya İmzayı Atıyor Eski River Plate kalecisi Juan Pablo Carrizo, kendisini 7,5 milyon Avro karşılığında 5 yıllığına Laziolu yapacak sözleşmeyi imzalamak üzere Roma’ya geldi.
Arjantinli kaleci, Buenos Aires’ten Roma’ya gelmek için yaptığı uzun uçak yolculuğundan sonra ayağının tozuyla basın mensuplarına "Roma’da bulunmaktan ve Lazio’da forma giyecek olmaktan dolayı çok mutluyum" açıklamasında bulundu.
23 yaşındaki genç file bekçisi konuşmasını sürdürerek, "Büyük bir kulüpte oynama şansı yakaladığım için çok keyifliyim. Ancak, taraftarlar için Angelo Peruzzi’yi unutmak pek de kolay olmayacaktır. Onun emanetini devraldıktan sonra elimden gelenin en iyisini yapacağımı taraftarlara garanti edebilirim" şeklinde konuştu.
Carrizo, uzun zaman önce Lazio'nun ezeli rakibi Roma’da forma giyen Abel Balbo’nun yolundan yürüyerek başkentte şampiyonluk yaşamak istiyor. Arjantinli kaleci, Alfio Basile tarafından kurulan Copa America kadrosunda Getafe kalecisi Roberto Abbondanzieri’nin ardında yer alan ikinci kaleciydi.
Bu sezon Lazio'nun birinci kalecisi olarak forma giyecek olan Arjantinli, "En kısa sürede sağlık testlerinden geçip, pasaport işlerimi halledeceğim. Sonra da idmanlardaki yerimi alıp takımla çalışmalara başlayacağım" dedi.
kaynak:goal
Lionel Andres Messi
27.Temmuz.2006, 19:40
16 milyon euro+andreolli'ye transfer bitti.
Andreolli,Chiellini ve Criscito ile birlikte İtalyanın gelecek vaad eden 3 defansından biriydi.inter italyan kaldırmadığı için yollandı.grosso'da yollanmıştı.materazzi'yi kişi olarak saymıyorum.inter'de yedek kaleci toldo dışında italyan kalmadı.
sırf transfer olmak için romadan intere gitmek saçmalıktır.hem kendine yazık etti hem de romalı taraftarlarını üzmüştür.
canavar20
27.Temmuz.2006, 19:47
TANIMAM ama iyimiş.:)
ZeroG
27.Temmuz.2006, 20:01
Ben de tanımam ama hayırlı olsun Lazio'ya.
Ilhan
27.Temmuz.2006, 21:11
Arkadaşlar, Türkiye'de haberi ilk olarak Turksportal'da gördünüz:)
Ilhan
28.Temmuz.2006, 03:01
Andreolli Co-owner olarak gitti.
Fıratcan Alçınkaya
28.Temmuz.2006, 03:18
1grosso'da yollanmıştı.materazzi'yi kişi olarak saymıyorum.inter'de yedek kaleci toldo dışında italyan kalmadı.
Evet Inter bunu hep yapıyor... Sürekli her sene bi dünya oyuncu alıp satıyolar... Grosso da başarılı bir performans gösterdi hmn aldı sattı...Andreolli yi kesin 4sene sonra geri almaya çalışır Inter...
BianCoNeRo
28.Temmuz.2006, 08:42
japonyada Del Piero hayranı bir ülke japonyada binalarda dev Del Piero posterleri war.japonlara boş yere en akıllı ülke demiyorlar :D:D
BianCoNeRo
28.Temmuz.2006, 08:44
bence italyada iyi kaleciler war size katılmıyorum.Buffon,Peruzzi,Mirante,Amelia,Curci,V iviano (italya genç takım kalecisiydi çok yetenekli ) ,Pelizzoli,Roma,Sereni,Antonioli,Scignano,Lupatell i,Coppola,Castellazzi ve intere gitmeden önceki toldo aklıma gelenler...
ogcj_me
28.Temmuz.2006, 08:51
buffon iyi kaleci bu hedefini gerçekleştirmesi için juveden kopmaması gerekir
ZeroG
28.Temmuz.2006, 23:32
Buffon bu hayalini gerçekleştirebilecek güçte.O vazgeçmedikten sonra neden olmasın?
Lionel Andres Messi
29.Temmuz.2006, 00:21
İnter Başkanı Massimo Moratti, samimi açıklamalar yaptı.
''Takımda görmeyi isteyeceğim birçok yıldız sayabilirim ama aralarından birini hepsinden çok isterim; Leo Messi. Bence Messi dünyada seyretmekten en çok keyif alınan oyuncu, ona karşı bir zaafım var. Barcelona kendisini satmaya yanaşmayacağı için Messi benim hayalim."
2006/07 Sezonu Serie A şampiyonu Inter'in Başkanı Massimo Moratti Arjantinli bir gazete Ole'ye yaptığı açıklamada takımda görmeyi en çok arzuladığı ismin Barcelona'nın genç Arjantinli yıldızı Lionel Messi olduğunu dile getirdi.
Takımda birçok Arjantinli bulunduğunu belirten Moratti "Javier Zanetti harika bir kaptan. Nicolas Andre Burdisso sadece mükemmel savunmacıların sahip olabildiği bir karaktere sahip. Esteban Cambiasso takım için her şeyi yapabilecek bir isim. Hernan Crespo muhteşem bir golcü. Santiago Solari ise sahaya her çıktığında elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan bir insan" dedi.
Babası Angelo Moratti de eski Inter başkanlarından olan Massimo Moratti tam bir Arjantinli hayranı. Başkan Moratti bu hayranlığını şöyle dile getiriyor; "Benim ilk idolüm Antonio Valentin Angelillo, 1957'de İtalya'ya geldiğinde 12 yaşımdaydım. Babam Omar Sivori'yi de almak istemişti ama o Juventus'la anlaştı. Arjantinli oyuncuları çok seviyorum çünkü teknik, karakter ve yaşam tarzı olarak bir İtalyanlara çok benziyorlar."
Ajansspor
Del Piero_10
29.Temmuz.2006, 00:24
Hayatın rüya görmekle geçiyor zaten.
Fıratcan Alçınkaya
29.Temmuz.2006, 00:25
Rüyalar tersine çıkar...
KaF KeF
29.Temmuz.2006, 00:26
Adı üstünde Rüya..:D:D
Cyzio
29.Temmuz.2006, 00:28
Rüyadan öteye gidemez zate..
Fernando Gago
29.Temmuz.2006, 00:44
10 15 sene daha rüya görmeye devam ederler
ChAoS
29.Temmuz.2006, 00:56
Herşeyi zaman gösterir . Bir bakarsınız bir büyük sakatlık olur.Messi'den istenen verim alınamaz.Bir bakmışsızın Messi İnter'e gelmiş. Onun için bu kadar kesin yorum yapmaya gerek yok.Ama şuan ki Messi'yi almaları bencede bir hayal.
wakkum
29.Temmuz.2006, 00:59
Toninin Yerini asla doldurmaZ ! 20 milyon euro etmez.Onn yerine Juveden bojinovu alın pazzini war 1 kac tane qenc flan Super takım zaten Ziqice werilmz Yazık racingde buldu madeni durmadan yukselitio :)
ChAoS
29.Temmuz.2006, 01:47
http://fotball.adressa.no/multimedia/archive/00045/chivu_45883e.jpg
Bir dönem adı Real Madrid ile anılan Romalı savunma oyuncusu Cristian Chivu, Milano ekiplerinden Inter'le anlaştı.
Romanya Milli Takım forması da giyen 26 yaşındaki savunmacı, 13 milyon avro + Marco Andreolli karşılığında Inter'e transfer oldu. Chivu 2011 yılına kadar Inter forması giyecek.
Chivu, Roma'da düzenlediği basın toplantısında sonra Inter'e yeni tecrübeler edinmek için gittiğini söyledi. Romen oyuncu yaptığı açıklamada, "Roma'da çok güzel bir 4 yıl geçirdim.Ben burada parladım, büyüdüm ve buralara geldim. O nedenle Roma'nın, kalbimde her zaman özel bir yeri olacak. Inter'e gitmemin tek sebebi yeni bir tecrübe kazanmak" diye konuştu.
Romen oyuncu 2003 yılında 18 milyon avro karşılığında Ajax'tan Roma'ya transfer olmuştu.
spider3784
29.Temmuz.2006, 02:36
Hayatın rüya görmekle geçiyor zaten.
Çok doğru:zuhaha
Aşk-ı Şehir
29.Temmuz.2006, 02:41
Messiyi almaları için deli gibi para vermeleri lazım ;;) Hadi parayı verdiler diyelim Messinin İntere gideceğini zannetmiyorum ;;)
BlackEagle19o3
29.Temmuz.2006, 03:00
İnter İtalya'da en sevdiğim takım.Messi bence de rüya ama keşke gelse;)
TürkuAz
29.Temmuz.2006, 22:59
Helal be Özgür.Ne yorumdu öyle..:D
RoNNiE91
30.Temmuz.2006, 00:13
Rüya olarak kalır.
GeNç KaRTaL
30.Temmuz.2006, 00:43
Açıkcası bu transfer mümkün değil.
Omerdinho
30.Temmuz.2006, 01:37
cinden futbolcumu cikar:D gerek yok böyle 3.sinif futbolculara
Lionel Andres Messi
30.Temmuz.2006, 01:41
cinden futbolcumu cikar:D gerek yok böyle 3.sinif futbolculara
zaten bunda bir tartışma yok iyi futbolcu çıkartamıyorlar bu doğru.ama adamlar forma satışlarını patlatıyorlar kadroya bile girmeden.zamanında arsenal de inamoto yu almıştı.
BlackEagle19o3
30.Temmuz.2006, 01:43
Udinese'ye gitsin belki oynama şansı bulur:)
Omerdinho
30.Temmuz.2006, 02:05
Messi'ye gerek yok adamlarda forvet dolu takimin yarisi forvet ve hala forvet pesindeler nasil bir transfer politikasidir bu anlamak mümkün degil
crazzy
30.Temmuz.2006, 02:31
Roma’nın teknik direktörü Luciano Spalletti, Reggina’nın defans oyuncusu Francesco Modesto’ya ilgilendiklerini resmen açıkladı.
Christian Chivu’nun İnter’e gitmesinin ardından sol bek arayışına giren Roma, aradığı kanı Reggina’da buldu. Genç defans oyuncusu Marco Andreolli’yi de bu yaz kadrosuna katan başkent ekibinin patronu Spalletti, bu oyuncunun sezon boyunca yetersiz kalabileceğini düşünüp önceden önlem almak istiyor.
Spalletti şu açıklamaları yaptı: “Anredolli takımımıza yeni katıldı. Genç ve yetenekli bir oyuncu fakat bu bölgeye bir transfer daha yapmayı düşünüyoruz. Modesto tam aradığımız karakterde bir oyuncu.”
Her ne kadar iki takım da bu söylentileri yalanlasa da; İtalyan basını, Roma’nın 25 yaşındaki oyuncunun kulübüyle 2.5 milyon avro ve Honduraslı ortasaha Edgar Alvarez karşılığında anlaştığını iddia ediyor.
spider3784
30.Temmuz.2006, 02:37
Chivu'nun yerini dolduramaz, ayrıca Roma'da stoper oynayacak adam kalmadı.(?)
BlackEagle19o3
30.Temmuz.2006, 02:41
Defansa ihtiyaçları vardı zaten;)
REsist JuvE11
30.Temmuz.2006, 02:51
interin transfer politikası hiç değişmicek..dünyada ne kadar futbolcu varsa hepsini istiyolar..işe yaracakmış,yaramayacakmıs kimin umrunda..amaçları hava atmakmı acaba?
Fıratcan Alçınkaya
30.Temmuz.2006, 03:59
Chivu gibi bir adamı sat sonra transfer peşinde koş...
Büyük takımsın sen Roma daha iyi oyuncuları almaya çalış...
Fıratcan Alçınkaya
30.Temmuz.2006, 04:01
amaçları hava atmakmı acaba?
Abi bir ara güzel hava atıyolardı Seri A da maç kazanamayan takım diye... Her maç berabere...:zuhaha
Messi felan gelmez Inter e...
ChAoS
30.Temmuz.2006, 04:04
Ben bu oyuncuyu sağ bek diye biliyodum , belkide her iki kanatta da oynuyodur.
Chivunun yerini doldururmu bilemeyiz ama bir sol bek transferi gerekli Roma için.
Del Piero_10
30.Temmuz.2006, 04:52
Ortalama bir futbolcu.
gahanthegod
30.Temmuz.2006, 04:55
Bence olur olur. Ama Inter abdestsiz takimdir, gelirse ayagi falan kirilir Messi'nin, olur birseyler, dopingli falan cikar.
MeMo
30.Temmuz.2006, 05:02
Serie A da oynamak isterse geleceği ender takımlardan biri kalıcı da o yüzden!
ZeroG
30.Temmuz.2006, 06:22
İnter ne biçim bir takım ya.Neyse onlar rüyalarında yaşasınlar olamayacak şeyler için İnter'e de fazla yorum yapmaya gerek yok:D.
Aykan19o3
30.Temmuz.2006, 07:22
Hayal ve Rüya :D
samhaini
30.Temmuz.2006, 14:22
ne baptistasi ya.. bosuna olur.
canavar20
30.Temmuz.2006, 22:21
Bu rüya bitmedi mi ? ;;)
nekop
31.Temmuz.2006, 09:12
Belki 40 yaşına kadar oynar ama 40 yaşındayken İtalya'nın ve Juventus'un kalesini koruyamaz.
Del Piero_10
31.Temmuz.2006, 23:54
AC Milan ve İtalya Milli Takımı'nın savunma oyuncusu Alessandro Nesta, milli takımı bıraktığını açıkladı. 31 yaşındaki yıldız futbolcu bugün düzenlediği basın toplantısında, milli takımı bıraktığını açıklayarak, ''İtalya Milli Takımı'nda bundan sonra oynamayacağım. Mavi forma içindeki maceram burada sona eriyor'' dedi.
78 kez milli olan Nesta, son zamanlarda yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir çok milli maçta forma giyemezken, geçen yıl Almanya'da yapılan Dünya Kupası finalinde Fransa'ya karşı da yine sakatlığı nedeniyle oynayamamıştı.
''Gök mavililer''in 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Faroe Adaları ve Litvanya'ya karşı yaptığı maçlarda da evleneceğini gerekçe gösterek yer almayan Nesta, golcü futbolcu Francesco Totti'nin ardından İtalya Milli Takımı'nın 2. büyük kayıbı oldu.
Totti de geçen ay içinde milli formaya veda ettiğini açıklamıştı.
TürkuAz
31.Temmuz.2006, 23:59
Bence Nesta dünyanın en iyi stoper oyuncusu..
Ama İtalya onun yerini kısa zamanda doldurur.
goosfraba
01.Ağustos.2006, 00:00
O da Totti gibi 2 yıl daha Milli takımda oynayabilirdi ama kararına saygı duymak gerekir...O'nu örnek alırdım..:)
Fıratcan Alçınkaya
01.Ağustos.2006, 00:03
Dünya nın en iyi savunmacılarından Nesta şüphesiz yokluğu kötü oldu...Yeri biraz zor doldurulcak...
AneLKa_90
01.Ağustos.2006, 00:10
bari 2010'dan sonra bıraksaydı :( yaşı o kadar da fazla değil... ama sakatlıklar vs.
Lionel Andres Messi
01.Ağustos.2006, 00:31
Fiorentina Maxi Rodriguez’in Peşinde Mor Menekşeler, ellerindeki 29 milyon avro ile transfer sezonunun bitimine kadar takıma güç katmak istiyor.
Valeri Bojinov’un Manchester City’e satışından gelen 9 milyon avroya, Başkan Della Valle’nin transfer için ayırdığı 20 milyon avro da eklenince, Fiorentina’nın elinde transfer yapmak için hatırı sayılır bir para birikmiş durumda.
La Nazione’de yer alan habere göre, bir ara Ricardo Quaresma’nın da peşinde düşen Menekşeler’in son hedefi Atletico Madridli oyuncu Maximiliano Ruben Maxi Rodriguez.
26 yaşındaki Arjantinli oyuncu, geçtiğimiz Dünya Kupası’nda kendini göstermiş ve turnuvanın en güzel gollerinden birine imza atmış, bu sayede birçok kulübün transfer listesine girmeyi de başarmıştı.
Eğer Toskana ekibi bu oyuncuyu renklerine bağlayamazsa, yöneticiler Liverpool’da top koşturan Mark Gonzalez için harekata geçecekler. Menajer Cesare Prandelli’nin takımda görmek istediği bir diğer isim olan Şilili oyuncu, 23 yaşında ve kanatlarda oynuyor.
cevap:fiorentina gibi bir takım kesinlikle bu derece bir futbolcu yu atleticodan transfer edemez.
spider3784
01.Ağustos.2006, 00:36
Dünya kupasından sonra kendisini beğenmeye başladım, bence 29 milyon Euro da eder.
Roberto Baggio
01.Ağustos.2006, 00:40
maxi rodriguez in gideceğini sanmıyorum bu sene hedeflerimiz büyük
REsist JuvE11
01.Ağustos.2006, 00:45
maxi daha yeni kaptan oldu sanırım..bence fio bu transferi unutsun..ayrıca futbolu atletico da bırakır.
RoNNiE91
01.Ağustos.2006, 00:51
Bence de 2010'da oynayabilirdi.Totti gibi erken bıraktı.
REsist JuvE11
01.Ağustos.2006, 00:55
nesta yı milli takımda şanssızlıklar hiç bırakmadı..sakatlığından dolayı ne 98 ne de 06 da oynama şansı bulabildi...saygı duymak lazım
zemlinskis
01.Ağustos.2006, 00:57
yanlımıyorsam del piero da bıraktı milli takımı
Del Piero_10
01.Ağustos.2006, 00:58
29 milyonu kim kaybetmişte Fiorentina bulmuşki
zemlinskis
01.Ağustos.2006, 00:58
atletico nun hedefleri büyük bu adamı satmazlar
Del Piero_10
01.Ağustos.2006, 00:59
yanlımıyorsam del piero da bıraktı milli takımı
Devam ediyor.
TürkuAz
01.Ağustos.2006, 01:00
Maxi kaptanımız takımda.Ve dünya kupasından sonra iyice değeri arttı.
Gideceğini sanmam..
canavar20
01.Ağustos.2006, 01:22
29 milyonu kim kaybetmişte Fiorentina bulmuşki
Abi var onlarda var...:D
Fıratcan Alçınkaya
01.Ağustos.2006, 01:33
Satmaz bence A.Madrid Maxi yi....
deniz.91
01.Ağustos.2006, 01:39
bencede satmaz atletico parayada ihtiyacı yok zaten malum torresten baya para kaldırdı
attiilla
01.Ağustos.2006, 02:10
En iyisi o parayı harcamasınlar..Biz FM 2008 de o parayla neler yapmayız...:D:D
Fernando Gago
01.Ağustos.2006, 02:42
A.Madrid bu sene çok iyi hedefleride büyümüştür doğal olarak o yüzden hem atletico hem maxi tarafından yatar bu transfer
Fernando Gago
01.Ağustos.2006, 02:42
İtalya defans yetiştiriyor sorun yokta erken bıraktı totti gibi
ChAoS
01.Ağustos.2006, 02:49
Evet herkesin dediği gibi erken bıraktı nesta . Yerini doldururlar bence bir kayıp olmaz İtalya için.
CeSC FaBReGaS
01.Ağustos.2006, 03:04
bence dunyanin en iyi stoperi.Ama italyanin bu yeri kisa zamanda dolduracagina inaniyorum
fmsmyrna
01.Ağustos.2006, 03:18
Yeri kolayca dolacak bir oyuncu değil Nesta iyi defans çıkarmak yeterli değil Nesta gibisini bulmak zor.
ZeroG
01.Ağustos.2006, 03:52
En sevdiğim birkaç defanstan biriydi.Saygı duymak lazım ama yeri kolay dolmaz büyük ihtimalle...
spider3784
01.Ağustos.2006, 05:11
nesta yı milli takımda şanssızlıklar hiç bırakmadı..sakatlığından dolayı ne 98 ne de 06 da oynama şansı bulabildi...saygı duymak lazım
Haklısın. Sakatlıkları yüzüne doğru, dürüst oynayamadı.
GeNç KaRTaL
01.Ağustos.2006, 05:30
İtalya yıldızlarını tek tek kaybediyor.Kim ne derse desin hem Nesta hem de Totti çok büyük kayıp.
GeNç KaRTaL
01.Ağustos.2006, 05:33
Bu transfer için girişimde bulunmaya bile gerek yok.
nart_susruko
01.Ağustos.2006, 08:05
...
Barcelona kendisini satmaya yanaşmayacağı için Messi benim hayalim."
yazıyı okuyup öyle yorum yapsanız daha iyi olur sanki,
antilikte sınır yok maşallah.. ;)
Oghuse
01.Ağustos.2006, 08:22
Messi Real Madrid'te oynadı mı ya? :n:
Vidic
02.Ağustos.2006, 01:30
Yeri dolmaz.
Wesley Sneijder
02.Ağustos.2006, 16:52
Bojinov zaten Fio'nun. Juve'de kiralıktı. Zigic Toni'den fazlasını verir.
Wesley Sneijder
02.Ağustos.2006, 16:53
Milan huzurevi genişliyor... :(
Lionel Andres Messi
02.Ağustos.2006, 17:36
Milan, Pato 'yu Kaptı! Genç Brezilyalı yıldız Alexandre Pato'nun peşinden uzun süredir koşan dev kulüplerden Milan, muradına erdi: Pato, Milan'da!
İnter, Chelsea ve Real Madrid'in
tekliflerini reddeden İnternacional di Porto Alegre takımının yıldızı, Milan'dan yılda 2 milyon Avro alacak. Pato'nun bonservis ücretiyse 14.5 milyon Avro olarak açıklandı.
Ancak anlaşmanın şartları gereği, 18 yaşındaki Pato, 3 Ocak'a kadar hiçbir resmi karşılaşmada oynayamayacak. Milan kulübünden yapılan açıklamada, Pato'nun o tarihe kadar takımla idmana çıkacağı ve özel karşılaşmalarda forma giyeceği duyuruldu.
Roberto Baggio
02.Ağustos.2006, 17:39
müthiş transfer hayırlı olsun milana en azından gilardino dan daha çok yetenekleri olduğunu düşünüyorum pato nun
eXcitinG
02.Ağustos.2006, 17:58
Çok iyi bir oyuncu da bu Ocak ayına kadar neden oynamıyor ne gibi bir çıkarLarı var onu anLamadım ;)
Del Piero_10
02.Ağustos.2006, 18:05
Milan huzurevi genişliyor... :(
17 yaşında çocuk geldi huzurevine,gelişme var.
Bu transfer olmaz artık herhalde.
Baptista Milan’ı Reddetti
Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Julio Baptista, Milan’a gitmeyi reddetti ve kiralık olarak oynamak istemediğini söyledi. Brezilyalı oyuncu Real Madrid’de kalmak istediğini tekrarladı.
Geçen sezonu Arsenal’de kiralık olarak geçiren Brezilyalı forvet Milan’ın ilgisini çekmişti fakat oyuncu Serie A’ya gitmemekte oldukça kararlı.
Genç oyuncu, “Milan gibi büyük bir takımın benimle ilgilenmesi beni çok gururlandırdı fakat ben Real Madrid’in oyuncusuyum ve burada başarılara ulaşmak istiyorum” sözleriyle Real’de kalmak istediğini vurguladı
Baptista'nın, Copa America’dan sonra çıktığı uzun tatilden döndüğünden beri Bernd Schuster’in kadro planları arasında olduğu söylense de, oyuncunun zaman zaman takasta kullanılabileceğine ilişkin haberler de çıkıyor.
Fakat, Baptista’ya bu sezon takımda kalacağı, kalmasa da kiralık gitmeyeceği şeklinde bir izlenim verilmesi bu tür haberlerin gerçeklikten uzak olduğunu gösteriyor.
Baptista, “İnanıyorum ki beni de kadroda düşünüyorlar, henüz kadro kesinleşmese de ben ve takım arasındaki konular bir düzene girdi. Tekrar başka bir takıma kiralık gitmem gibi bir olasılık kesinlikle yok. Geri geldiğimden beri burada olmaktan dolayı mutlu olduğumu ve Real’de forma giymek istediğimi söylüyorum. Schuster ile konuştum. Her ne kadar konuştuklarımız özel olarak kalacaksa da herşeyi açıklığa kavuşturdu. İkimiz de ne istediğimizi açıklığa kavuşturduk. Şimdi her şey daha açık görünüyor” sözleriyle takımdan ayrılması gibi bir olasılığı olmadığını vurguladı ve bu tarz haberlere de bir yanıt vermiş oldu
Del Piero_10
02.Ağustos.2006, 18:06
Bojinov zaten Fio'nun. Juve'de kiralıktı. Zigic Toni'den fazlasını verir.
Bojinov Manchester City'ye transfer oldu.
Cyzio
02.Ağustos.2006, 18:44
Milan ve genç transfer.İlginç.Pato yetenekli oyuncu.Milan'a faydalı olacaktır..
uAsamet91
02.Ağustos.2006, 18:46
Kaliteli bir transfer yapmış Milan.Takıma fayda sağlar Pato
deniz.91
02.Ağustos.2006, 18:54
Pato süper transfer geleceğin en iyi forvetinden birisi.Milan artık bunun gibi genç oyuncular almalı
jarosik_61
02.Ağustos.2006, 19:28
pato yu tahminimce seri b takımlarından birine kiralık verirler çünkü patonun fiziği yeterli değil seri a için milan hemen onu aslanların arasına atmaz kiralık verecek bence
freddysaw
02.Ağustos.2006, 19:49
biz inter için kötü oldu bu pato gerçekten çok kaliteli transfer yaptı milan
Del Piero_10
02.Ağustos.2006, 20:20
pato yu tahminimce seri b takımlarından birine kiralık verirler çünkü patonun fiziği yeterli değil seri a için milan hemen onu aslanların arasına atmaz kiralık verecek bence
Serie B'de bacağını eline verirler o çocuğun.Hakemler çift ayakla giren defanslara bile karışmıyor.
GeNç KaRTaL
02.Ağustos.2006, 21:01
Evet çok kaliteli bir transfer yaptık.Hayırlı olsun.
Aykan19o3
02.Ağustos.2006, 21:09
Süper bir transfer şuan bile çok yetenekli..
CeSC FaBReGaS
02.Ağustos.2006, 21:20
bence gelecegin futbolcusu Milan cok iyi bir transfer yapmis
spider3784
02.Ağustos.2006, 21:52
Benim yaşımdaki adamların bu kadar göz önünde olmasını hiç bir zaman gururuma yediremiyorum:p
Milan çok iyi yapmış ama yaşı daha genç bence Brezilya liginde bir kaç sene daha oynamalıydı.
Fıratcan Alçınkaya
02.Ağustos.2006, 22:03
Güzel transfer yapmış Milan... Yaşlı oyuncuların yanında genç almayıda bilmişler sonunda hayırlı olsuN...
GeNç KaRTaL
02.Ağustos.2006, 22:07
Benim yaşımdaki adamların bu kadar göz önünde olmasını hiç bir zaman gururuma yediremiyorum:p
Milan çok iyi yapmış ama yaşı daha genç bence Brezilya liginde bir kaç sene daha oynamalıydı.
Bende aynısını düşünüyorum.bonservisini alıp 1-2 sene sonra getirseydi daha iyi olurdu sanki.Ama bakalım belki Milan formasının ağırlığını kaldırabilir.
ZeroG
02.Ağustos.2006, 22:10
İyi transfer olmuş.Hayırlısı olsun...
deniz.91
02.Ağustos.2006, 22:17
Serie B'de bacağını eline verirler o çocuğun.Hakemler çift ayakla giren defanslara bile karışmıyor.
:zuhaha haklısın özgür abi
TürkuAz
02.Ağustos.2006, 23:51
Kadronun yaş ortalamasını düşürecektir..:p
eGowiCh
03.Ağustos.2006, 00:50
Brezilyalı genç yıldız adayı Milan'da
AC Milan, Internacional takımında forma giyen 17 yaşındaki Brezilyalı oyun kurucu Alexandre Pato'yu transfer etti.
http://www.ntvspor.net/Images/17558.jpg
AC Milan, geleceğin yıldızı olarak gösterilen 17 yaşındaki Brezilyalı Alexandre Pato'yu kadrosuna katıyor.
Alınması için kulübü Internacional'e 20 milyon Euro'luk bonservis bedeli ödeyen Milan, Pato'yu Milano'ya getirecek. Uluslararası transfer kuralları gereğince 3 Eylül'e kadar özel maçlara bile çıkamayacak olan 2 Eylül 1989 doğumlu Pato, 3 Ocak'dan itibaren lig karşılaşmalarında forma giyebilecek.
Kariyerinde şimdiden FIFA Kulüpler Dünya Şampiyonluğu, Güney Amerika Süper Kupası ve Brezilya U-21 forması ile 2007 Güney Amerika U-21 şampiyonluğu bulunduran Pato, futbola Brezilya'nın Internacional kulübünde başladı.
Çıktığı ilk resmi karşılaşmada yaptığı 3 asist ve attığı 1 golle kulübünün Palmeiras'a karşı 4-1 kazanmasını sağlayan genç oyun kurucu, otoriteler tarafından Ronaldinho'nun ilk zamanları ile kıyaslanıyor.
NTVSpor
eGowiCh
03.Ağustos.2006, 00:53
Chivu resmen Inter'de
Real Madrid ve Barcelona'nın da istediği Romalı savunma oyuncusu Cristian Chivu, Inter Milan'a transfer oldu.
http://www.ntvspor.net/Images/17286.jpg
Inter, uzun süredir peşinde olduğu Romalı savunma oyuncusu Chrisrian Chivu'yu renklerine bağladı.
Roma, 26 yaşındaki Romen oyuncunun transferi karşılığında Inter'den 13 milyon Euro ve genç oyuncu Marco Andreolli'yi aldı. Inter ile 5 yıllık sözleşme imzalayan Chivu, daha sonra takımının kamp yaptığı İngiltere'ye gitti.
Chivu, düzenlediği basın toplantısında, "Roma'da çok güzel bir 4 yıl geçirdim.Ben Roma'da parladım ve buralara geldim. O nedenle Roma'nın, kalbimde her zaman özel bir yeri olacak. Inter'e gitmemin tek sebebi yeni bir tecrübe kazanmak" diye konuştu.
Romen oyuncu 2003 yılında 18 milyon Euro karşılığında Ajax'tan Roma'ya transfer olmuştu.
NTVSpor
TürkuAz
03.Ağustos.2006, 01:03
Yazık Inter..
Yazık Chivu'ya..
Fernando Gago
03.Ağustos.2006, 02:58
Harika tranfser yapmış geleceğin en bütük forvetlerinden
ChAoS
03.Ağustos.2006, 03:02
Kaka'dan sonra aldıkları en iyi genç oyuncu.
TaşkınMahmut
03.Ağustos.2006, 05:58
http://kassiesa.com/uefaclubs/images/Fiorentina.png
Merhaba arkadaşlar.Bundan sonra bu bölümde Fiorentina transfer haberleri,resimleri,videolarını ve hazırlık - lig maçlarını yayınlayıcaz.
Sizlerde bu bölümde (Fiorentina severseniz) Fiorentina ile ilgili içeriklerinizi barındırırsanız seviniriz.
REsist JuvE11
03.Ağustos.2006, 06:02
hayırlı olsun..
fiorantina toni nin yokluğunu kiminle doldurmayı düşünüyo?
TaşkınMahmut
03.Ağustos.2006, 06:04
Chiristian Vieri yi aldık. Semioliyi aldık ;)
TaşkınMahmut
03.Ağustos.2006, 06:05
İşte geçen sezon Fiorentina ligden düşürüldüğünde yaptığım video.
http://www.youtube.com/watch?v=kUPAaMhUxP4
REsist JuvE11
03.Ağustos.2006, 06:07
zigic le ilgileniliyodu..o transfer noldu
TaşkınMahmut
03.Ağustos.2006, 06:10
Transferlerimizi tanıyalım
Chiristian Veri
http://www.acffiorentina.com/resultsimg/16090.jpg
Mevki : Forvet
Geldiği Takım : Atalanta
Franco Semioli
http://www.acffiorentina.com/resultsimg/16086.jpg
Mevki : Orta Saha
Geldiği Takım : Chievo
Arturo Lupoli
http://www.acffiorentina.com/resultsimg/16043.jpg
Mevki : Forvet
Geldiği Takım : Arsenal
Jan Hable
http://www.acffiorentina.com/resultsimg/16041.jpg
Mevki : Orta Saha
Geldiği Takım :
Anthony Vanden Borre
http://www.acffiorentina.com/resultsimg/16044.jpg
Mevki : Defans (FM nin yıldızı :D )
Geldiği Takım : Anderlecht
TaşkınMahmut
03.Ağustos.2006, 06:13
zigic le ilgileniliyodu..o transfer noldu
Vieri alınınca vazgeçildi diye biliyorum.Çünkü Mutu , Pazzini , Vieri bize yeter
Varonil
03.Ağustos.2006, 06:18
Bizim kulüplerimiz böyle gençleri niye keşfedemiyorlar anlamıyorum.:(
FM 2008'de sırf Pato için Milan'la kariyer yapacam:D
goosfraba
03.Ağustos.2006, 06:31
Bizim kulüplerimiz böyle gençleri niye keşfedemiyorlar anlamıyorum.:(
FM 2008'de sırf Pato için Milan'la kariyer yapacam:D
1. Keşfedemiyorlar
2.Yabancı sınırınında büyük etkisi var:(
THe MaNgLeR_
03.Ağustos.2006, 06:33
Çok güzel bir transfer.
Del Piero_10
03.Ağustos.2006, 07:01
Birde Mazuch alınmıştı,Çek defans 18 yaşında.
Fietra 10
03.Ağustos.2006, 07:07
borre çok iyi transfer hem fm'den hemde hollanda'daki gençler şampiyonasından biliyorum...yararlı olacaktır
Fıratcan Alçınkaya
03.Ağustos.2006, 07:13
Hayırlı olsun TaşkıN Abi...Toni siz Fiorentina bakalım neler yapıcak...
ogcj_me
03.Ağustos.2006, 07:14
lupoli ve borre ilerde takımı taşıyacaklar
TaşkınMahmut
03.Ağustos.2006, 07:47
FİORENTİNA SEVERLERİN BU YAZIYI OKUMALARINI ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM
http://www.fesam.org/sur_makale.php?kod=1&url=uzman/km009.php
TaşkınMahmut
03.Ağustos.2006, 07:50
Kısaca Quagliarella...
Quagliarella kariyerine Torino'da başladı fakat İtalyan ekibinde forma şansı bulamadan kiralandı. İki güçsüz İtalyan takımı Florentia Viola, Chieti'de kiralık olarak forma giyen Quagliarella
Güçsüz denilen Takım 2001-2002 yılndan ligden düşen Fiorentinanın adıdır
ve 2002-2003 yılında Florentia Viola adıyla mücadele etmiştir.Ve yine o güçsüz denen Fiorentina o yıl 4 beraberlik ve 38 galibiyet alarak Serie C2 yi namağlup tamamlamıştır :)
İlginç bir yorum yapmış o yazıyı yazan :)
Lionel Andres Messi
03.Ağustos.2006, 07:52
hayırlı olsun.fiorentina taraftarları için iyi oldu.forumda çok sayıda fiolu vardır.
TaşkınMahmut
03.Ağustos.2006, 07:55
02/05/2003 Milliyet Gazetesi
Fiorentina uygun adım
KÖTÜ yönetimi ve mali yapısındaki bozukluk nedeniyle İtalya'da en alt lig olan Serie C2'ye düşürülen ve adı Florentia Viola olarak değiştirilen Fiorentina eski konumuna dönüş yolunda ilk adımı attı. Artemio Franchi stadını dolduran 25.000 taraftarın önünde Savona Calcio'yu 3 - 0 yenen Florentia Serie C1'e yükseldi.
---------------------------
C1 e yükseldik ve ardından Serie B deki takım sayısının artırılması yüzünden Fiorentina büyük bir takım olduğu için Serie B ye alındı. Neden artırıldı derseniz Catania takımı ligin şaibeli olduğunu ve düşürülmemesi için mahkemeye başvuracağını söylemişti.Ardındanda 20 takımlı Serie B 24 takım olmuştu. Ardındanda Fiorentina o sene Serie B yi 5. sırada tamamladı ve yine Serie A daki takım sayısı 18 den 20 ye yükseltilince bu sefer Perugia ile Play-Off oynadı ve 0-0 ve 1-0 lık skorlarla Serie A ya dönüş yaptı.Ve bu işlem sadece 2 sene sürdü
Del Piero_10
03.Ağustos.2006, 07:59
1. Keşfedemiyorlar
2.Yabancı sınırınında büyük etkisi var:(
İlgisi yok aslında.Geleceğinin parlak olduğuna inanan bir Brezilyalı genç burayı seçmez.Keşfetmekle ilgili değil çünkü bu oyuncular zaten tanınıyorlar.
Ama afrikadan gençler getirilebilir.
Omerdinho
03.Ağustos.2006, 08:04
Çok iyi bir oyuncu da bu Ocak ayına kadar neden oynamıyor ne gibi bir çıkarLarı var onu anLamadım ;)
oyuncu henüz 18 yasini doldurmadan satildigi icin, 18 yasina girene kadar resmi maclarda oynamasi yasak.
Fıratcan Alçınkaya
03.Ağustos.2006, 08:19
Hey gidi yahu seri c ye kadar düşürüldü ama geri geldi v iyi bir takım oldu Mor Menekşeler İtalya Futbolunun hep iyi takımları arasında...
TaşkınMahmut
03.Ağustos.2006, 08:28
7 kızkardeşler ( Mot a Mot ) Lakaplı takımların içinde Fiorentinada vardır
büyüklük olarak sıralamada ise
1-Juventus
2-Milan
3-Inter
4-Fiorentina
5-Lazio
6-Roma
7-Parma
olarak sıralanmaktadırlar
Fiorentina Serie C2 deyken 45000 kişilik stad her maçta 25000-35000 kişi tarafından dolduruluyordu.
Fıratcan Alçınkaya
03.Ağustos.2006, 08:36
Sıralamadıki takımlara bakıp eski hallerini düşünüyorumda bir zamanlar Dünya nın neden en iyi ligi Seri A olduğunu rahatlıkla anlıyorum...
Parma - S.S Lazio süperdi özellikle ama sonra da büyük düşüşe geçtiler...
Toldo-R.Costa-Batistuta Mor Menekşelerin unutulmazlarındaN...
TürkuAz
03.Ağustos.2006, 08:38
Fiorentina'yı severim.
İnşallah hakettiği yeri alır..
Forza Pazzini..:p
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Inter 3.sırada mı? :n:
TaşkınMahmut
03.Ağustos.2006, 08:46
ASlında Şampiyonluklara bakıcak olursak en büyük takımlar
28 - Juventus FC
17 - A.C. Milan
14 - Inter Milan
9 - Genoa 1893
7 - Bologna FC, FC Torino, Pro Vercelli
3 - AS Roma
2 - Fiorentina, SS Lazio, SSC Napoli
1 - Casale, Cagliari, Hellas Verona, UC Sampdoria
Pro Vercelli şu an Serie D yani 5. lig oynamaktadır :)
TaşkınMahmut
03.Ağustos.2006, 08:47
Fiorentina'yı severim.
İnşallah hakettiği yeri alır..
Forza Pazzini..:p
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Inter 3.sırada mı? :n:
internazionale milano kulübü 3.sırada olduğuna şükretmeli :)
TürkuAz
03.Ağustos.2006, 08:49
Bende onu demek istiyorumTaşkın zaten..:D
TaşkınMahmut
03.Ağustos.2006, 08:50
BATIGOL!
http://www.foligno.net/fantacalcio/parisstsimon/img/batistuta.jpg
Gabriel Omar Batistuta (d. 1 Şubat 1969). Arjantinli bir futbolcudur. FIFA tarafından yaşayan en iyi 125 futbolcu arasına seçilmiştir. Lakabı Batigoldür. İtalya Serie A liginde 1991-2003 yılları arasında oynadığı 318 maçta attığı 184 gol ile ligin kurulduğu tarihten bu yana en fazla gol atan 8.futbolcu unvanına sahiptir. Ayrıca Arjantin Milli Futbol Takımı'nda attığı 56 gol ile Arjantin Milli Takımı'nda en fazla gol atan futbolcu unvanınıda elinde bulundurur.
Kariyeri [değiştir]Profesyonel futbol hayatını 1988 yılında ülkesinde Newell's Old Boys takımında başlayan Batigol, 1989/1990 sezonunda River Plate, 1990/1991 sezonunda ise Boca Juniors'ta oynadı. 1991 yılında ACF Fiorentina kulübüne geçen Batistuta, 1993'de Fiorentina'nın Serie B'ye düşmesine rağmen takımdan ayrılmadı. Takımının Serie A'ya geri yükselişinde büyük rol oynayarak taraftarlarının sevgilisi haline geldi. 2000'e kadar ACF Fiorentina'da oynayan Batistuta artık ACF Fiorentina'nın sembol futbolcularından biriydi. AS Roma'yla anlaşan Batigol Roma'daki ilk sezonunda Serie A şampiyonluğu yaşadı. Kısa bir süre Inter Milan'da oynayıp AS Roma'ya geri dönen Batigol 2003'de Katar'ın Al Arabi takımına transfer oldu ve profesyonel futbolculuk kariyerini 2006 yılında orada noktaladı.
Başarıları [değiştir]Serie A Şampiyonluğu (with A.S. Roma) 2000-2001.
İtalya Süper Kupası (ACF Fiorentina ile) 1996, (A.S. Roma ile) 2001
Arjantin Futbol Yazarları yılın Futbolcusu Ödülü 1998.
İtalya Kupası (ACF Fiorentina ile) 1995-1996.
Serie B Şampiyonluğu (ACF Fiorentina ile) 1993-1994.
Serie A Gol Krallığı 26 gol (ACF Fiorentina ile) 1994-1995
Copa América Şampiyonluğu (Arjantin Milli Futbol Takımı ile) 1991, 1993
Copa América Gol Krallığı, 6 gol (Arjantin Milli Futbol Takımı ile) 1991
TaşkınMahmut
03.Ağustos.2006, 08:51
Batigol vs. Tonigol
http://www.youtube.com/watch?v=igaNF-y2mS4
Fıratcan Alçınkaya
03.Ağustos.2006, 08:52
Batigol unutulurmu yahu süper forvetti...
Videolar için sağol TaşkıN Abi...
TaşkınMahmut
03.Ağustos.2006, 08:54
Fiorentina 06/07
http://www.youtube.com/watch?v=MHL-rteer1A
Fiorentina 05/06 ( Made In Taskinmahmut :) ) Bu videoyu ligden düştüğümüzde yapmıştım fakat youtubeye eklememiştim.Video olarak rapide upload etmiştim.Bir arkdaşta youtubeye koymuş :D
http://www.youtube.com/watch?v=xFDuUOHIz5s
TaşkınMahmut
03.Ağustos.2006, 08:59
Mor Menekşelerin 10 NUMARASI
ADRIAN MUTU!
Mutu'yu Tanıyalım :
Son yılların başarılı futbolcusu.8 Ocak 1979'da doğudu.Profesyonel futbol hayatına 1996'da FC Argeş Piteşti takımında başladı.1999 yılında Dinamo Bükreş'e transfer oldu ve 22 golle gol kralı oldu.2000 yılında ise İtalya'nın İnternazionale takımına transfer oldu ve 10 maçta hiç gol atamadı.Verona kulübüne kiralandı ve 2 sene burada oynadı.2002 yılında dünya kupasından sonra Parma'ya transfer oldu.Buradaki büyük başarısının ardından sonra İngilizlerin en zengin kulübü olan Chelsea'ya transfer oldu fakat bekleneni veremeyince Juventus'a gitti.Kulübüyle sorunlar yaşadı ve Fiorentina'ya transfer oldu ve hala bu kulüpte top oynuyor.
Mutu tanıtım videosu : http://www.youtube.com/watch?v=QU11lH5wAkQ
TaşkınMahmut
03.Ağustos.2006, 09:02
Fiorentina 3 - 1 Milan
Goller : 16,85 Toni , 46 Jorgensen - 24,Gilardino
http://www.youtube.com/watch?v=QXbl1bWKLvQ
Parma 2 - 4 Fiorentina
http://www.youtube.com/watch?v=5vTlrOzjhuM
1-0 Simplicio pen. 3'
2-0 Bresciano 19'
2-1 Bojinov 35'
2-2 Bojinov 39'
2-3 Jorgensen 48'
2-4 Jimenez 68'
Fiorentina 2 - 1 Internazionale
http://www.youtube.com/watch?v=dJ_DWLZzC7c
1-0 Brocchi 10'
2-0 Jimenez 60'
2-1 Recoba 85'
Batigol Juve'yi YIKAN golü atıyor!
http://www.youtube.com/watch?v=smw6BWiLJmk
TaşkınMahmut
03.Ağustos.2006, 09:08
BAtigolden Arsenali yıkan o güzel gol!
http://www.youtube.com/watch?v=Vi2bInq7n94
Fiorentina 2 - 0 Manchester
Batigol 1-0 http://www.youtube.com/watch?v=w58qjWA0RdA
Abel Balbo 2-0 http://www.youtube.com/watch?v=OUywt_wCMP4
Şampiyonlar Liginin EN güzel golleri : 99/2000
Lütfen 02:40 tan sonraki Bressanın golüne dikkatlica bakın.
http://www.youtube.com/watch?v=0nmV0AR1gDQ&mode=related&search=
eXcitinG
03.Ağustos.2006, 17:39
O bressan ve Batistuta nın goLLeri ne öyLe ya
Cyzio
03.Ağustos.2006, 17:48
Fio'yu severim.Tarihi,yaşadıkları gerçekten enteresan.Bu -15 onlar için kötü oldu geçen sene 0'dan başlasalardı ŞL'ye gidiyolardı 3.olarak.Bu sene iyi transferler yaptılar ama Bojinov ve en önemlisi Toni takımdan ayrıldı.Onun yokluğunu sezonun belli bölümlerinde hissederler.Bu sene Fio'dan banko ilk 5 bekliyorum..
canavar20
03.Ağustos.2006, 19:14
Arturo Lupoli Süper adam ;;)
http://www.acffiorentina.com/resultsimg/16043.jpg
Lionel Andres Messi
03.Ağustos.2006, 20:02
Şampiyonlar Ligi Yoksa Ledesma da Yok! Lazio Başkanı Claudio Lotito’nun, Real Betis’in Cristian Ledesma için yaptığı 18 milyon Avro'luk teklifi geri çevirmesi değişik yorumlara sebep olurken, oyuncunun menejeri, Lazio’nun Şampiyonlar Ligi'ne katılamaması durumunda Ledesma'nın Betis’e gideceğini söyledi.
http://www.goal.com/images/177_thumb.jpg
Menajer Vincenzo Dippolito, yaptığı açıklamada, "Lazio, Şampiyonlar Ligi ön elemesini geçemezse, Ledesma Betis’e gidecek" diyerek İtalyan kulübe âdetâ rest çekti. diyerek oyuncusunun takımdan ayrılabileceğini söyledi.
Dippolito’nun bu açıklamaları , Devler Ligi'nin 3. Ön Eleme Turu'nda Dinamo Bükreş karşısına çıkacak olan Lazio üzerindeki baskıları şimdiden arttırmış gibi görünüyor.
Lazio'da Başkan Lotito, Ledesma’yı, takım için olmazsa olmaz oyuncular arasında görüyor. Ancak kulübün, Şampiyonlar Ligi'ne katılımın gerçekleşememesi durumunda Ledesma'yı İspanya'ya göndermesi bekleniyor.
Profesyonel futbol yaşamına, 2001 yılında formasını giydiği Lecce'de başlayan 24 yaşındaki yetenekli ortasaha oyuncusu, 2006-2007 sezonu başında Lazio'ya transfer olmuş ve 33 maça ilk 11'de çıkarak takımın değişmezleri hâline gelirken, 2 de gole imza atmıştı
Del Piero_10
03.Ağustos.2006, 20:05
Sanki Real Betis Şampiyonlar ligine gidiyor
eXcitinG
03.Ağustos.2006, 20:06
Bu ne ya şaka mı Ledesma gibi sıradan bir adam için 18 miLyon avro.Şaşırmış bu adamLar.
Lionel Andres Messi
03.Ağustos.2006, 20:13
abi 18 milyon edermi etmez mi bilmem ama lazionun en önemli 2 oyuncusundan biri bence diğeri pandev.bir ara juventus ve real madrid in ilgilendiğini duymuştum.sıradan bir oyuncu olmadığını düşünüyorum.fm de oyunun en iyi mc lerindendir.
eXcitinG
03.Ağustos.2006, 20:31
abi 18 milyon edermi etmez mi bilmem ama lazionun en önemli 2 oyuncusundan biri bence diğeri pandev.bir ara juventus ve real madrid in ilgilendiğini duymuştum.sıradan bir oyuncu olmadığını düşünüyorum.fm de oyunun en iyi mc lerindendir.
Bu adam Boca dan geLen ArjantinLi Ledesma değiLmi ?
Lionel Andres Messi
03.Ağustos.2006, 20:36
Bu adam Boca dan geLen ArjantinLi Ledesma değiLmi ?
boca alt yapısından yetişmiş ama 2001 den beri italya da oynuyor.şu anda boca da bir tane daha ledesma var.
laziolu ledesma cambiasso dan daha iyi bence ama milli takımda oynatılmıyor.şimdilik.
spider3784
03.Ağustos.2006, 21:53
Bu Lecce'den gelen Ledesma. Ortalama bir futbolcu bence.
eXcitinG
03.Ağustos.2006, 22:45
Tamam biLiyorum bu adamı.İyi adam ama bu yıL zaten Avrupa da bütün transfer ücretLeri abartıLı bunu da doğaL karşıLamak gerek.
deniz.91
03.Ağustos.2006, 22:58
bence biraz fazla ama ledesma kötü bir oyuncu değil kaliteli bir orta saha betise gitmesi birşey değiştirmez zaten betis çok iyi bir takım değil lazio ayarında
BlackEagle19o3
04.Ağustos.2006, 00:14
18 eder mi bilmem ama çok iyi adam.Lazio bu sene şampiyonlar ligine kalır,Ledesma da takımda kalır;)
Fıratcan Alçınkaya
04.Ağustos.2006, 01:48
Ledesma 18m€ etmez...
nerazzuri
04.Ağustos.2006, 02:00
Bence çok riskli o Ocak a kadar performansı düşer
eGowiCh
04.Ağustos.2006, 02:05
Harika transfer. Kaka'yı nasıl Sao Paulo'dan alıp yıldız yaptılarsa, Alexandre Pato'yu da öyle yapacaklar. Milan'ı yaşlı transferlerinden dolayı eleştiriyoruz belki, genç transferi az yapıyor ama öz yapıyor.
uAburak89
04.Ağustos.2006, 05:30
Süper bir transfer, Kaka ile beraber uçururlar Milan'ı..
gahanthegod
04.Ağustos.2006, 06:37
Kumar bu baska birsey degil. Ocaga kadar nasil idare edecegiz? 4. forvet Auba olacak muhtemelen. Ileride Gila'yi gormek zorunda kalacagiz. Imfh.
17 yasinda, Brezilya'nin disina cikmamis bir cocuga 20 milyon veriyorsunuz. Bu kadar para verilen adam, uygun oldugundan itibaren yedek de oturtulamaz. Brezilya'dan cikan 2389234724398423243. "Yeni" Pele. Basarili olacagi, Serie A'ya uyum gosterecegi ne malum? Brezilya'daki bos alanlar, tarla gibi savunmalar yok Serie A'da.
Bu arada, 3 Eylul'de 18 yasina girecegi icin, 3 Eylul'den sonra dostluk maclarinda oynayabilecek. Prosedur geregi resmi maclara 3 Ocak'tan itibaren baslayacak. Yani ustte belirtildigi gibi, 3 Ocak'ta 18 yasina girmiyor.
Ancak Pato'nun ailesi Milano'ya tasinirsa bu problemler ortadan kalkacak.
TaşkınMahmut
04.Ağustos.2006, 06:45
Fiorentina Hakkında Bilgiler :
ACF Fiorentina, İtalya'nın Toscana bölgesinin önemli şehirlerinden Floransa'da kurulmuş futbol kulübüdür.
İlk kurulduğu günlerde Kırmızı - Beyaz olan renkleri 1928 yılında bugünkü haliyle Mor - Beyaza çevrilmiştir. O günden beri takım "i Viola" (Morlar, Menekşeler) olarak bilinmektedir. Futbol takımı iç saha maçlarını 47.282 seyirci kapasiteli 'Comunale' Stadium "Artemio Franchi"'da yapmaktadır. 2000-2001 sezonu başında Fatih Terim teknik direktörlüğe getirilmiştir. Seri A'da 18 hafta boyunca alınan başarılı sonuçlara rağmen kulüp başkanı Cechi Gori ile anlaşamayan Fatih Terim istifa etmiştir. Görev yaptığı 6 aylık süre içinde İtalya futbolunun önde gelen takımları Milan,Juventus ve Roma'ya karşı gayet başarılı sonuçlar almış ve İtalya Kupasında Milan'ı eleyerek finale yükselmiştir. Final maçlarında Parma takımını Roberto Manchini yönetiminde safdışı bırakarak İtalya Kupasını kazanmışlardır. 2005-2006 sezonunu 4. sırada bitirip Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynamaya hak kazanmışlardır. Hemen akabinde 2006-2007 sezonu başında patlak veren futbol skandalı sonrasında şike yaptıkları gerekçesiyle Juventus ve Lazio kulüpleriyle birlikte küme düşürülmüşler, sonrasında Lazio kulübüyle birlikte bu cezaları eksi puanla lige başlamaya çevrilmiştir.
Başarılar [değiştir]Serie A şampiyonluğu
1955/1956
1968/1969
İtalya Kupası şampiyonluğu
1939/1940
1960/1961
1965/1966
1974/1975
1995/1996
2000/2001
İtalya Kupası finali
1958
1959/1960
1970/1971
1998/1999
Kupa Galipleri Kupası şampiyonluğu
1960/1961
Kupa Galipleri Kupası finali
1961/1962
Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası finali
1956/1957
UEFA Kupası finali
1989/1990
Önemli Oyuncularımız :
Sergio Cervato
Luciano Chiarugi
Giancarlo De Sisti
Guido Grattoni
Mario Maraschi
Aurelio Milani
Alberto Orzani
Giuliano Sarti
Armando Segato
Giuseppe Virgili
Amarildo
Julinho
Can Bartu
Lefter Küçükandonyadis
Miguele Montuori
Kurt Hamrin
Giancarlo Antognoni
Roberto Baggio
Mario Bertini
Giovanni Galli
Francesco Graziani
Daniel Passarella
Daniel Bertoni
Sócrates
Glenn Hysen
Daniele Adani
Lorenzo Amoruso
Enrico Chiesa
Angelo Di Livio
Fabrizio Miccoli
Francesco Toldo
Luca Toni
Moreno Torricelli
Adriano
Dunga
Edmundo
Marcio Santos
Luis Oliveira
Abel Balbo
Gabriel Batistuta
Stefan Effenberg
Jörg Heinrich
Rui Costa
Nuno Gomes
Alex Manninger
Valeri Bojinov
Tomáš Řepka
Brian Laudrup
Hidetoshi Nakata
Andrei Kanchelskis
Predrag Mijatovic
Stefan Schwarz
Omerdinho
04.Ağustos.2006, 06:49
http://www.belardinelli.it/images/batistuta.gif
http://www.violaclubgliassetati.org/batistuta.jpg
ChAoS
04.Ağustos.2006, 06:56
Güzel bir başlık olmuş . BatiGol , Baggio , Chiesa , Socrates , Mijatovic , Toldo,Brian Laudrup, Effenberg ve Passarella bu oyuncular en çok göze çarpanları.
Fıratcan Alçınkaya
04.Ağustos.2006, 06:58
Can Bartu
Lefter Küçükandonyadis
Vay be Fiorentina da oynadıklarını bilmiyodum...
spider3784
04.Ağustos.2006, 07:01
Pato'yu şahsen izledim. Sakatlık problemi yaşamassa çok büyük futbolcu olacak. Milan almasaydı İnter ya da başka bir takım alırdı bu yüzden doğru tercih mialn için.
BlackEagle19o3
04.Ağustos.2006, 07:29
Milan kapmış demek.Bu kadar para eder ilerde Kaka gibi olcak bu çocuk:)
TaşkınMahmut
04.Ağustos.2006, 07:33
GRANDE BOBO!
http://www.goal.com/images/21463.jpg
http://www.raisport.rai.it/RaiSport/pub/static/85600/20051030AFiorentinaJorgensen.jpg
Martin Jorgensen, Toskana ekibinin gelecek sezonu için oldukça iyimser. Menekşelerin, Cesare Prandelli direktörlüğünde geçtiğimiz sezondaki performansını tekrarlayacağına inanan Danimarkalı futbolcu, "Yeni sezon için kendimi çok iyi hissediyorum. Bunun yanı sıra yeni gelenlerle de kısa sürede uyum sağladık. Geçtiğimiz sezon aldığımız puanı bu sezon da almak istiyoruz" şeklinde konuşuyor.
Fiorentina'nın kemik futbolcuları arasında yeralan Jorgensen, UEFA Kupası'ndaki beklentisini de açıklayarak, "Birinci turu geçmeli ve gruplara kalmalıyız. UEFA Kupası maçlarında rakiplerimiz, sahamızdaki atmosfer nedeniyle Toskana’da çok zorlanacaklar" dedi.
Jorgensen son olarak Seri A’dan beklentisini dile getirerek, "Floransa’da kupa kaldırmak en büyük dileğim" ifadesini kullandı.
TaşkınMahmut
04.Ağustos.2006, 07:35
http://www.atf-firenze.it/rollover/batistuta.jpg
http://www.calcioviola.it/img/80420001503339900batistuta71.jpg
http://www.optikerwichmann.dk/images/batistuta_sting.gif
http://www.forbes.com/images/2001/04/10/batistuta_400x500.jpg
pinturicchio68
05.Ağustos.2006, 00:29
'Şike Skandalı'nda suçlu bulunan ve görevinden uzaklaştırılan eski Juventuslu yönetici Luciano Moggi zehir zemberek açıklamalar yaptı. Moggi bu olayda sadece kendilerinin cezalandırılmasının altında farklı sebepler olduğunu iddia etti.
Eğer Luca Cordero di Montezemolo şu anda Ferrari'yi savunduğu gibi bizi de savunmuş olsa asla Serie B'ye gitmezdik. Mahkemede tüm suçlamaları kabullenip mümkün olan en az cezayı talep etmek avukatlıksa ben de avukat olabilirim. Bu olayda Juventus'u gerçek anlamda savunan tek insan bendim."
"Juventus'un Serie A dışına taşınmasının tüm sorunları çözeceğini düşündüler ancak aradan geçen bir yıla rağmen değişen bir şey olmadı. Eski İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Franco Carraro görevinin başındayken de durum aynıydı, hala da aynı. Zaten Carraro resmen olmasa da hala işlerin başında."
"Kayıtları olan birçok telefon görüşmesi hiç gündeme gelmedi. Örnek vermek gerekirse Milan yöneticisi Leonardo Meani ve hakem Pierluigi Collina arasındaki konuşmalara hiç değinilmedi. Ayrıca akıllara gelmesi gereken bir soru var; 'Neden Inter bu olayın tamamen dışında tutuldu?'."
"Inter ve Milan kulüpleri bir süre İtalyan futbolunun zirvesinde olacaklar. Inter'in şampiyon olabilmesi için bizden Patrick Vieira ve Zlatan Ibrahimovic'i alması gerekiyordu, ben satmamıştım ve satmazdım da. Bu sanırım Inter'in kazanma taktiği.Artık güç Milano’da ve Inter de arka arkaya dört kez şampiyon olacak. Ben olsaydım Vieira ve Ibrahimoviç’i asla alamazlardı."
REsist JuvE11
05.Ağustos.2006, 00:45
moggi gerçekten korkusuz ve cesur bir yönetici..şimdiki yöneticiler ne transferden anlıyo ne de takımı yönetmekten..o olsaydı şimdi kimleri almıs olurduk...
Omerdinho
05.Ağustos.2006, 03:06
Moggi'nin istemesiyle olmuyor maalesef, oyuncu kalmak istemiyorsa yapabilecek fazla birsey yok satabildigin en iyi fiyata satacaksin.
Del Piero_10
05.Ağustos.2006, 04:07
Bir avukatın Ferrari'yi savunduğu gibi Juventus'un haklarını savunması durumunda bu olayların hiç yaşanmamış olacağınıda söyledi.
Hiç uğruna kaybedilen çok şey var.
TaşkınMahmut
05.Ağustos.2006, 07:21
Roma - İtalya Serie A ekibi Fiorentina'da, İtalya U-21 Milli takımının kaptanı golcü futbolcu Giampaolo Pazzini ile olan mevcut sözleşmenin 2011 yılına kadar uzatıldığı açıklandı.
Avrupa'dan birçok takımın transfer listesinde olan 23 yaşındaki futbolcu, attığı 2 yıllık imzayla mor menekşelerle olan sözleşmesini 2009 yılından 2011 yılına kadar uzatmış oldu.
2003 yılında Avrupa U-19 Şampiynu olan İtalya Milli takımında da görev alan golcü futbolcu, 2005 yılının Ocak ayında Atalanta'dan Fiorentina'ya transfer olmuş ve toplam 66 lig maçında 16 gole imzasını atmıştı.
İtalya U-21 Milli takımında ise 17 maçta görev alan ve 5 gol atan Pazzini, geçtiğimiz sezon Fiorentina forması altında 23 maçta 7 gol atmıştı.
BianCoNeRo
05.Ağustos.2006, 07:23
güzel başlık hakkaten chivuyu bitirdiler.
TaşkınMahmut
05.Ağustos.2006, 07:23
'Mor Menekşeler' olarak da bilinen Fiorentina'nın sportif direktörü Pantaleo Corvino, bazı başka İtalyan kulüplerinin de peşinden koştuğu Gulan konusunda hızlı davrandı ve bu transferi kesin olarak bitirdi. Ancak Corvino, AB statüsü gereği, Fiorentina formasını önümüzdeki sezondan başlayarak giyebilecek.
Corvino, geçtiğimiz hafta Belgrad’a Partizan’ın maçını izlemeye gitmiş ve burada, 18 yaşındaki Nikola Gulan’ı canlı izleme fırsatı bulmuştu. Fiorentina Kulübü'nün resmi internet sitesinde yayınlanan habere göre, genç oyuncunun Corvino’yu oldukça etkilediği ve transferin bu sayede hemen bittiği belirtiliyor.
Fiorentina, önümüzdeki birkaç saat içerisinde Wesley Sneijder'in transferini bitirebilir. Takımıyla 2 yıllık sözleşmesi bulunan Sneijder için Ajax'ın 12 milyon Avro istediği, Fioreintina'nın da Ajax'ı ikna edecek bir teklifte bulunduğu öğrenildi.
Geçtiğimiz hafta içi çıkan söylentilere göre İspanyol takımı Valencia, bu oyuncuyu almak için girişimlerde bulunuyordu. Ancak son gelişmelere göre Fiorentina bu transferi bitirmek üzere.
Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı hedefleyen Fiorentina için bu transfer, orta sahayı güçlendirmek adına büyük önem taşıyor.
BianCoNeRo
05.Ağustos.2006, 07:29
bi tane daha Moggi dünya futboluna gelmez.yaptığı açıklamaların doğruluğunu yanlışlığını kimse tartışamaz askini iddia eden olmadıkça...ben söylediklerinin doğruluğuna %100 inanıyorum ama sadece bizim inanmamız yetmiyor maalesef.tekrar takıma dönmesi dileğiyle...
pinturicchio68
05.Ağustos.2006, 19:42
bi tane daha Moggi dünya futboluna gelmez.yaptığı açıklamaların doğruluğunu yanlışlığını kimse tartışamaz askini iddia eden olmadıkça...ben söylediklerinin doğruluğuna %100 inanıyorum ama sadece bizim inanmamız yetmiyor maalesef.tekrar takıma dönmesi dileğiyle...
Moggi benim bildiiğim kadarıyla futboldan men cezası aldı.Almamış olsa bile juve'ye geri dönme ihtimali çok düşük.Moggi'yi Fiat ailesi görevden almıştı.
Lionel Andres Messi
06.Ağustos.2006, 04:18
İnter Nispet Yapacak
'Corriere dello Sport' gazetesine göre İnter, Pato'yu transfer eden ezeli rakibi Milan’dan geri kalmamak "yeni Zidane" olarak lanse edilen Nasri’nin peşine düştü.
http://www.goal.com/images/177_thumb.jpg
Gazete, İnter’in oyuncu için 25 milyon avroyu gözden çıkardığını ve Moratti’nin bu trnansferi mutlaka bitirmek istediğini iddia etti.
İnter'in ilk hedefi Messi idi ancak Barcelona'nun oyuncuyu kesinlikle satmak istememesi üzerine, İtalyan ekibi listedeki ikinci isim olarak Marsilya’da oynayan Nasri’ye göz dikti.
Takımından ayrılmak istemediğini söyleyen oyuncu için Real Madrid de girişimlerini sürdürüyor.
Aşk-ı Şehir
06.Ağustos.2006, 04:24
Zaten yıllardır bu politika yüzünden onlarca futbolcunun futbol hayatı söndü ;;)
Fıratcan Alçınkaya
06.Ağustos.2006, 04:26
Inter yine transfer olsun diye transfer yapıyor...
Hem Nasri yi göndermicek Marseille...
Del Piero_10
06.Ağustos.2006, 04:28
Eskiden Dalmat vardı,yeni Zidane.
Adını hatırlamak için 2 dakika düşündüm.
Fıratcan Alçınkaya
06.Ağustos.2006, 04:33
Inter in 2003-2007 Sezonları arasında gönderdiği aldığı futbolcu sayısı eminim Milan v kadrosunu baştan kuran Juventus dan 2kat fazladır...
Transfer politikaları çok enteresan..
OFLU__61
06.Ağustos.2006, 05:09
iki klup arasında olan çekişme o abi ne alakas var politikayala
spider3784
06.Ağustos.2006, 05:24
İnter'den nefret etmeye başladım.:mad:
deniz.91
06.Ağustos.2006, 06:29
En gıcık aldığım takımlardan birisi inter çok kötü bir transfer politikası var.Her önüne gelen gençleri alıyor oynatmadan söndürüyor.Nasri akıllı birisi bence gitmez.
RoNNiE91
06.Ağustos.2006, 07:20
Saçma takımın saçma politikası...
ivan
06.Ağustos.2006, 07:58
En gıcık aldığım takımlardan birisi inter çok kötü bir transfer politikası var.Her önüne gelen gençleri alıyor oynatmadan söndürüyor.Nasri akıllı birisi bence gitmez.
Adriano-İbrahimoviç-Crespo-Cruz-Recoba varken Suazoyu aldı
Defansaa ( Stoper olarak )Samuel-Materazzi-Cordoba-Rivas-Burdisso varken Chivu alındı Cocoda geri döndü takıma
ivan
06.Ağustos.2006, 08:00
Ledesma o kadar ediosaa Goran pandev bunun 2 katı oyuncu :confused:
Del Piero_10
06.Ağustos.2006, 18:14
Coco'nun öyküsü ile kitap yazılır.Son 6 yıldır ne yaptığı belli değil.
fmsmyrna
06.Ağustos.2006, 18:54
Coco'nun öyküsü ile kitap yazılır.Son 6 yıldır ne yaptığı belli değil.
Olur mu yahu ben 1-2 maç oynarken görmüştüm bir aralar.Ama o bir aralar Emre Belezoğlu'nun şampiyonlar liginde gol attığı döneme denk geliyor.Coco asist yapmıştı. :p
fenerlistinanc
06.Ağustos.2006, 19:47
laf olsun die transfer yapıolar
koray_capello
06.Ağustos.2006, 20:06
Ya yeni Zidane Gourcuff değil miydi ya? Kaç tane yeni Zidane var? :)
Del Piero_10
06.Ağustos.2006, 20:22
Ya yeni Zidane Gourcuff değil miydi ya? Kaç tane yeni Zidane var? :)
milano kulüplerine kim gelirse onların gazeteleri o futbolcuları yeni Zidane ilan ediyor.Benzettikleri oyuncuda Juventus'lu.
Dalmat,Gourcuff,Farinos.......