View Full Version : İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar
RaSenGan
29.Ağustos.2010, 14:35
Pato-Ronaldinho-İbrahimovic üçlüsü ligi domine eder takımı şampiyon yapar.
SAİT71
29.Ağustos.2010, 14:39
İnter'in şampiyon olmasındaki en büyük etkenlerden birisi olan Mourinho gitti. Ve İnter son maçında da Atleticoya kaybetti. Milan'ında şampiyonluk için İnter e yakın bir şansı var bence.
E.Cartman
29.Ağustos.2010, 15:22
Ronaldinho geçen sene baya iyiydi eğer bu sene de ona yakın bir performans gösterirse Ronaldinho'nun paslarıyla Ibra Milan'ı ilk 3e taşır ama şampiyonluk zor
KanaKe
29.Ağustos.2010, 15:50
İnzaghi'nin Barça'ya attığı golü görünce Inzaghi'nin anca yedeği olur diyorum :) .Şaka bir yana süper transfer olmuş Milan'ıma .
Inzaghi 50 yasina kadar oynar Milan'da adam senelerdir 10 golün altina düsmüyor.
sananes
29.Ağustos.2010, 15:51
Milan geçen sene iyi oynayıp kazanamıyodu çünkü borriello efendi 10 tanede 1 gol yapabiliyodu ayrıca yaşlı falan ama pirlo seedorf gibi oyuncular tam formdan düşmedi aslında göreceksiniz milan şampiyon olacak bu sene hele bek almakta akıllarına gelirse mesela sol bek bi tane süper olur
LeqenDary
29.Ağustos.2010, 17:35
Inzaghi 50 yasina kadar oynar Milan'da adam senelerdir 10 golün altina düsmüyor.
Katılıyorum , adam kendine bakıyor demekki Kral H.Şükür gibi .Attığı gol gösteriyor zaten ne kadar usta olduğunu , fırsatçılığı da cabası :) .
maNga 33
30.Ağustos.2010, 00:37
bu sene Milan şampiyon olur :D bu sefer olacak inter'in elinden alacağız şampiyonluğu
nerazzuri
30.Ağustos.2010, 09:16
İnter, Fabregas'ı almak için seferber olmuş durumda. Her an bir bomba patlayabilir benden söylemesi.
Milan'ın İbrahimovic'i alması Moratti'yi kızdırdı.
Facx
30.Ağustos.2010, 15:28
İnter, Fabregas'ı almak için seferber olmuş durumda. Her an bir bomba patlayabilir benden söylemesi.
Milan'ın İbrahimovic'i alması Moratti'yi kızdırdı.
barça fabregası alamamaıl inter mi alcak :icon_razz: fabregas arsenal den ayrılırsa sadece barça ya gider diye düşünoyrum :D
Del Piero_10
30.Ağustos.2010, 15:30
Fabregas Barcelona'yı istiyor.
Milan son dakikada Robinho'nun transferini açıklayabilir.
eXcitinG
30.Ağustos.2010, 17:47
SoLda Robinho, Ortada RonaLdinho, Sağda Pato, önde İbra..
Aman aLLahım ofans hattına bak.
ThersoN
30.Ağustos.2010, 18:44
güzel transfer ama transferlere harcanan paralar konusunda ciddi gariplikler var bi yerlerde milyonlarca euro,dolar konuşuluyor, bir yerlerde yıldız oyuncular opsiyonlu kiralanıyor anlayamadım tam
Aşk-ı Şehir
30.Ağustos.2010, 19:51
Pato , Ronaldinho ve birde İbra var şimdi. Şuan Genoa kadrosu bile Milan'dan daha üstün bence.
İnter'e hiç girmiyorum zaten Benitez vatandaşlarını doldurup saçmalamassa daha 4 sene kimse elinden alamaz İnterin liderliği.
Benim ilk 4 tahminim İnter ,Juve , Roma , Genoa.
Senin adamınıda ekle Ahmet. Büyük bir aksilik olmazsa Robinho'da Milan'a gidecek...
GeNç KaRTaL
31.Ağustos.2010, 00:23
Milan'ın Shevchenko'dan sonra yaşadığı forvet sıkıntısını bitirebilecek bir transfer.Barcelona'da beklentileri karşılayamadı ama İbrahimovic İtalya'da kendisini kanıtlamış çok iyi bir forvet.Milan'a büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum.Gerçekten çok iyi transfer.
Facx
31.Ağustos.2010, 01:04
milan 4-0 yendi lecce yi inter bologna yla beabere kaldı milan şampiyon bu sene 8) Yaşasın Rafael Benitez :D
titates1
31.Ağustos.2010, 05:00
Şükür ya ! Takımım Milan dünya üzerinde en sevdiğim oyuncu İbrahimovic senelerdir isterdim , İnter'de oynarken de hayrandım , kısaknıyordum , mükemmel bir transfer bu sene şampiyonluğu alırsak , eski Milan da geri döner.!
E.Cartman
31.Ağustos.2010, 13:26
Huntelaar, Schalke'ye gitmiş bu arada.
FourFourTwo Schalke sign Huntelaar from Milan http://
tinyurl.com/2u5gztz
16 minutes ago via TweetDeck
E.Cartman
31.Ağustos.2010, 15:40
ersinduzen robinho milan'da...
Ersin Düzen'inde işi gücü yok paso tweetliyor yav :D:D
nerazzuri
31.Ağustos.2010, 15:44
SoLda Robinho, Ortada RonaLdinho, Sağda Pato, önde İbra..
Aman aLLahım ofans hattına bak.
Bana göre;
Sağda Robinho,Solda Ronaldinho
İlerde İbrakadabra, hemen arkasında Pato. :icon_lol:
Şaka gibi bir ofans.
Lionel Andres Messi
31.Ağustos.2010, 15:46
evet ama hepsi birbirinden egoist oyuncu peste en iyi takımlardan biri oldular ama reelde çok zor.4-5 maç birlikte izlemek lazım önce.
kaç paraya bitti acaba bu transfer.
nerazzuri
31.Ağustos.2010, 15:47
evet ama hepsi birbirinden egoist oyuncu peste en iyi takımlardan biri oldular ama reelde çok zor.4-5 maç birlikte izlemek lazım önce.
kaç paraya bitti acaba bu transfer.
15 Milyon- Paund ya da €' diye okudum bir yerde.
Ahmet Göktaş
31.Ağustos.2010, 15:58
Senin adamınıda ekle Ahmet. Büyük bir aksilik olmazsa Robinho'da Milan'a gidecek...
Kim giderse gitsin Milan bence hiçbir başarı yakalayamacaktır yine önümüzdeki sezonda.
3-4 adamla toparlanacak gibi değil Milan , tümden temizlik lazım.
MeMo
31.Ağustos.2010, 16:00
Kim giderse gitsin Milan bence hiçbir başarı yakalayamacaktır yine önümüzdeki sezonda.
3-4 adamla toparlanacak gibi değil Milan , tümden temizlik lazım.
Robinho'yu beğenmiyor musun ?
Ahmet Göktaş
31.Ağustos.2010, 16:13
Robinho'yu beğenmiyor musun ?
Bravo o anlamı çıkardıgın için. Hani sırf laf sokacaksın ya aferim kardeşim. Sende biliyorsun o mesajda öle bişey olmadıgını ama ben farkındayım sizin amacınızın
O zaman ben İbrayı da mı beğenmiyor oluyorum ?
Milan'ın böyle 3-4 büyük transferle şampiyon olmasına ihtimal vermiyorum gerçi niye anlatıyorum ki senin amacın Milan vs. mesjaı görmek değil laf sokmanın o müthiş hazzını yaşamak. Tabii kendince.
Ahmet Göktaş
31.Ağustos.2010, 16:17
Ayrıca farzetki beğenimiyorum ? Dövecek misin ? Beğenmiyorum.
Del Piero_10
31.Ağustos.2010, 16:40
Milan'a transfer olması beklenen Brezilyalı yıldız oyuncu öğle saatlerinde Malpensa Havalimanı'na ayak bastı....
Robinho yarışını AC Milan kazanmışa benziyor. Beşiktaş ve Fenerbahçe başta olmak üzere birçok kulübün peşinden koştuğu Brezilyalı yıldızın, bugün öğle saatlerinde Milano'dali Malpensa Havalimanı'na geldiği öğrenildi. Sky Sports Italia'nın haberine göre Robinho daha sonra, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Gallarate Hastanesi'ne götürüldü. Milan'dan transfere ilişkin henüz resmî bir açıklama gelmedi. Ancak Manchester City'li oyuncunun, 15 milyon avro dolaylarında bir bonservis ücretiyle İtalyan kulübüne transfer edildiği ifade ediliyor.
Havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Robinho, "Çok mutluum. Milan'da oynamak istiyorum; çünkü harika bir kadroları var. Serie A'yı kazanmak istiyorum" dedi.
Milanlı yetkililer, daha önce yaptıkları açıklamada, Boriello gitmediği sürece, Robinho'nun alınmayacağını belirtmişlerdi. Brezilyalı yıldızın Milano'ya gelmesiyle, Boriello'nun da Juventus veya Roma takımlarından birine transfer olması bekleniyor.
King_91
31.Ağustos.2010, 16:49
milanın kadro baya sağlam oldu kağıt üstünde .. juve de boriello'yu alsın anca ..
titates1
31.Ağustos.2010, 16:53
Hayırlısı olsun , robinho beğendiğim bir oyuncu değil ama madem geldi takımımıza bağrımıza basmak lazım
Del Piero_10
31.Ağustos.2010, 17:08
Arsenal'in 89 doğumlu Fransız sol bek oyuncusu 500.000€ karşılığında İtalyan kulübü Juventus'a kiralandı.
E.Cartman
31.Ağustos.2010, 17:59
eski Ronaldinho geri mi dönüyor yoksa :D
http://video.fanatik.com.tr/Iste-ozledigimiz-Ronaldinho_1_31915.htm?auto=1
nerazzuri
31.Ağustos.2010, 18:37
Parma,Udinese'nin genç orta saha oyuncusunu 1 yıllığına kiraladı.
DenizlispoR
31.Ağustos.2010, 18:45
Galiba Juventus dümdüz bir takım kurmayı planlıyor,Del Piero'ya emeklilik teklifide edecekler yakında .
deniz.91
31.Ağustos.2010, 19:47
Arsenalde clichyin gölgesnde kalmıştı baya ama fmden bildiğim kadarıyla pontansiyelli bir oyuncu faydası olur
MeMo
31.Ağustos.2010, 20:00
Hoşgeldin Robinho.
ShevAnil
31.Ağustos.2010, 20:10
Robinho - Ronaldinho
Pato - İbrahimoviç :icon_eek:
goosfraba
31.Ağustos.2010, 20:19
http://forum.antu.com/upload/r053959/634188793885881250.jpg
Del Piero_10
31.Ağustos.2010, 20:27
Borriello Roma'ya satıldı.
Facx
31.Ağustos.2010, 20:36
Robinho - Ronaldinho
Pato - İbrahimoviç :icon_eek:
kağıt üzerinde şuanın en iyi hücum hatlarından birini oldu bu bu sene şampiyonuz :icon_cool: 4-2-2-2 iyi gider
Amelia
Zambrotta(?)-Silva-Nesta-Oddo(?)
Pirlo - Gatusso
Ronaldinho - Robinho
İbrahimovic - Pato
:icon_cool:
Del Piero_10
31.Ağustos.2010, 21:46
Bu dörtlüden biri mutlaka yedek bekleyecektir. Milan en iyi dönemlerinde bile Pirlo - Gattuso'nun yanında bir adama daha forma verdi. Yine Flamini, Seedorf, Ambrosini, Boateng'den biri forma bulur.
Del Piero_10
31.Ağustos.2010, 22:19
Milan transferde istediğini elde etmeye devam ediyor. Manchester City'den Robinho'nun transferini tamamlayan İtalyan Kulübü, önceden planladığı gibi, Marco Borriello'yu, geçici de olsa elinden çıkardı. Ünlü santrfor, 1 yıllığına Roma'ya kiralandı.
Milan'dan yapılan açıklamada, kiralama ücretine ilişkin bilgi verilmedi. Ancak İtalyan basınına yansıyan haberlere göre Roma, bu oyuncuyu kiralamak için Milan'a 2 milyon avro ödedi. Ayrıca anlaşmanın bir satın alma opsiyonu da bulunuyor. Buna göre Roma, sezon sonunda eğer 13 milyon avroyu gözden çıkartırsa, Borriello'nun bonservisini de alabilecek.
2002 yılından bu yana Milan'da bulunan Borriello, daha önce de çok sayıda kulübe kiralık olarak gönderilmişti.
furkan601
31.Ağustos.2010, 22:23
Kaynak nedir abi ??
Del Piero_10
01.Eylül.2010, 00:11
Kulüplerin resmi sitesi.
ThersoN
01.Eylül.2010, 00:16
yeteeer berlusconi yeteer
ThersoN
01.Eylül.2010, 00:17
bu adamı yiyip bitirdiler bi zamanlar severdim kendisini
sakary Ali
01.Eylül.2010, 00:18
Bence hepsi birlikte oynar.4-2-3-1..Sağda Pato solda Robinho ortada Ronaldinho :)
Aşk-ı Şehir
01.Eylül.2010, 00:18
Şevki'yide (Shevchenko) geri alalım. :D
Fernando Gago
01.Eylül.2010, 00:19
Milan'ın son transferleri cidden bomba
Fernando Gago
01.Eylül.2010, 00:20
Bu adamda ne buluyorlar Hala anlamış değilim
Fernando Gago
01.Eylül.2010, 00:20
Juventus ilk 11'i kiralıklardan kuracak heralde :)
ForsakeN
01.Eylül.2010, 00:23
İbrahimoviç transferinde de dediğim gibi
pes'te milan'ım artık ^^
Corpus
01.Eylül.2010, 00:43
Kadro mükemmel oldu.Önümüzdeki sene orta sahayı da yenilerlerse o eski milan dan eser kalmaz:D
KanaKe
01.Eylül.2010, 08:40
Bu dörtlüden biri mutlaka yedek bekleyecektir. Milan en iyi dönemlerinde bile Pirlo - Gattuso'nun yanında bir adama daha forma verdi. Yine Flamini, Seedorf, Ambrosini, Boateng'den biri forma bulur.
Seedorf 40 yasinada girse bu takimda hala banko oynar :) Berlusconi uzaktan akrabasi felan mi acaba süphelenmeye basladim :)))
Revolution
01.Eylül.2010, 14:33
Beşiktaşlıların totemi tutmadı :D Robinho muhteşem transfer bir Milan taraftarı olarak çok mutluyum.
GeNç KaRTaL
01.Eylül.2010, 14:56
Milan yönetimi Milan'ın büyük bir kulüp olduğunu hatırladı ve ona göre transferler yapmaya başladılar.İbrahimovic'ten sonra Robinho da çok iyi transfer.Hücum hattı çok iyi oldu Milan'ın.Hocaları iyi yönetirse bu sene şampiyonluk gelebilir.
Del Piero_10
02.Eylül.2010, 12:36
Belli başlı transferler
Inter Milan (Champions, 82 points)
In: Jonathan Biabiany (Parma, end of loan), Luca Castellazzi (Sampdoria, free), Coutinho (Vasco da Gama), Mancini (AC Milan, end of loan), Victor Obinna (Malaga** or West Ham United, end of loan), Andrea Ranocchia (Bari, will play this season at Genoa under co-ownership deal), David Suazo (Genoa, end of loan)
Out: Marko Arnautovic (Werder Bremen, undisclosed), Mario Balotelli (Manchester City, undisclosed), Nicolas Burdisso (AS Roma, 8 million), Rene Krhin (Bologna, co-ownership), Ricardo Quaresma (Besiktas, undisclosed), Francesco Toldo (retired)
AS Roma (2nd, 80 points)
In: Adriano (Flamengo, undisclosed), Marco Borriello (AC Milan, loan), Guillermo Burdisso (Rosario Central, loan), Nicolas Burdisso (Inter Milan, 8 million), Stefano Okaka (Fulham, end of loan), Simplicio (Palermo, free)
Out: Artur (released), Nicolas Burdisso (Inter Milan, end of loan), Alessio Cerci (Fiorentina, 3 million), Marco Motta (Juventus, from Udinese, loan), Max Tonetto (released), Luca Toni (Genoa, end of loan)
AC Milan (third, 70 points)
In: Marco Amelia (Genoa, loan), Kevin-Prince Boateng (Genoa, loan), Zlatan Ibrahimovic (Barcelona, loan then 24 million), Sokratis Papastathopoulos (Genoa, loan), Robinho (Manchester City, undisclosed), Mario Yepes (Chievo, free)
Out: Dominic Adiyiah (Reggina, loan) David Beckham (LA Galaxy, end of loan), Marco Borriello (As Roma, loan), Dida (released), Giuseppe Favalli (retired), Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04, 13 million), Kakha Kaladze (Genoa, undisclosed), Mancini (Inter Milan, end of loan)
Sampdoria (4th, 67 points)
In: Gianluca Curci (Siena, undisclosed), Daniele Dessena (Cagliari, undisclosed), Luciano Zauri (Lazio, loan)
Out: Luca Castellazzi (Inter Milan, free), Marius Stankevicius (Valencia, loan), Marco Storari (from AC Milan to Juventus, end of loan)
Palermo (5th, 65 points)
In: Massimo Maccarone (Siena, undisclosed), Ezequiel Munoz (Boca Juniors, undisclosed), Joao Pedro (Atletico Mineiro, undisclosed)
Out: Mark Bresciano (Lazio, undisclosed), Igor Budan (Cesena, loan), Edinson Cavani (Napoli, 16 million), Roberto Guana (Palermo, free), Simon Kjaer (VfL Wolfsburg, undisclosed), Rubinho (Torino, loan), Simplicio (Roma, free)
Napoli (6th, 59 points)
In: Edinson Cavani (Palermo, 16 million), Emilson Cribari (Lazio, undisclosed), Nicolao Dumitru (Empoli, loan) Cristiano Lucarelli (Parma, loan), Jose Ernesto Sosa (Bayern Munich, undisclosed), Hassan Yebda (Benfica, loan)
Out: Luca Cigarini (Sevilla, loan), Jesus Datolo (Espanyol, loan), German Denis (Udinese, undisclosed), Erwin Hoffer (Kaiserslautern, loan), Fabio Quagliarella (Juventus, loan then 15 million), Leandro Rinaudo (Juventus, loan)
Juventus (7th, 55 points)
In: Alberto Aquilani (Liverpool, loan), Leonardo Bonucci (Bari, 15.5 million), Milos Krasic (CSKA Moscow, 15 million), Davide Lanzafame (Parma, end of loan), Jorge Martinez (Catania, 12 million), Marco Motta (Udinese, loan), Simone Pepe (Udinese, loan), Marco Storari (AC Milan, 4.5 million), Fabio Quagliarella (Napoli, loan then 15 million), Leandro Rinaudo (Napoli, loan), Armand Traore (Arsenal, loan)
Out: Martin Caceres (Barcelona, end of loan), Mauro Camoranesi (VfB Stuttgart, released), Antonio Candreva (Udinese then Parma, end of loan), Fabio Cannavaro (Al Ahli, free), Diego (VfL Wolfsburg, 15.5 million), Sebastian Giovinco (Parma, loan), Christian Poulsen (Liverpool, Undisclosed), Tiago (Atletico Madrid, loan), David Trezeguet (Hercules, released), Jonathan Zebina (Brescia, released)
Parma (8th, 52 points)
In: Valeri Bojinov, (Manchester City, undisclosed), Antonio Candreva (Udinese, loan), Sebastian Giovinco (Juventus, loan)
Out: Jonathan Biabiany (Inter Milan, end of loan), Manuel Coppola (Lecce, loan), Davide Lanzafame (Juventus, end of loan), Cristiano Lucarelli (Napoli, loan), Gabriele Paonessa (Cesena, loan), Andrea Rispoli (Lecce, loan)
Genoa (9th, 51 points)
In: Rafinha (Schalke, 9 million), Eduardo (Braga, undisclosed), Kakha Kaladze (AC Milan, undisclosed), Luca Toni (Bayern Munich, free), Andrea Ranocchia (Bari, co-ownership with Inter Milan. At Genoa for this season), Miguel Veloso (Sporting Lisbon, undisclosed)
Out: Marco Amelia (AC Milan, loan), Salvatore Bocchetti (Rubin Kazan, undisclosed), Ivan Fatic (Cesena, loan), Sokratis Papastathopoulos (AC Milan, loan), Alberto Zapater (Sporting Lisbon, undisclosed)
Bari (10th, 50 points)
In: Abdelkader Ghezzal (Siena, undisclosed), Andrea Raggi (Bologna, undisclosed)
Out: Andrea Ranocchia (Genoa and Inter Milan co-ownership), Leonardo Bonucci (Juventus, 15.5 million)
Reuters
MuraTBudaN
06.Eylül.2010, 10:23
Elinde Juan-Mexes gibi bir ikili varken değmez.Ha tabi Ranieri Mexes'i kesicek muhtemlen geçen sene yaptığı gibi.Kaldı ki 8 Milyon Euro bence biraz fazka bir bedel.Fiyatından ziyade Juan'ın yerinin garanti olduğunu düşünürsek, Ranieri'nin yerinde olsak kaçımız Burdisso'yu Mexes' tercih ederiz.
Bence Mexes'i kesmesi çok saçma olur.Birde biraz pahalı transfer olmuş.
Lim10
06.Eylül.2010, 10:36
Bende saçma olacağını düşünüyorum.Ama geçen yıl kesmişti.2. yarının neredeyse tamamında Juan-Burdisso ikilisi oynamışlardı.
KanaKe
06.Eylül.2010, 15:18
Burdisso'yu sol yada sag bek olarakta kullanabilir
Del Piero_10
07.Eylül.2010, 16:00
http://www.interpersempre.com/658h.jpg
http://www.interpersempre.com/658k.jpg
http://www.interpersempre.com/658l.jpg
http://www.interpersempre.com/658m.jpg
http://www.interpersempre.com/658n.jpg
Bordo61Mavi
07.Eylül.2010, 16:51
Chevanton 400 bine mi oynuyor ? (GUIZA 3.5)
Gilardino 2 milyon? ( NOBRE 2.4 )
Hamsik 1.3 milyon ? (ELANO 3-3.5)
Inanilmaz dusuk paralara oyniyan futbolcular var, insan dusunmuyor degil okadar paralar nasil veriliyor.
Colmanin sezon basindan beri performans dusuklugude bu yuzdenmis :) Cok iyi oynamista gecen sene, iyi bu senede kotu oynuyor dusurelim parasini
izmer96
07.Eylül.2010, 20:15
Chevanton 400 bine mi oynuyor ? (GUIZA 3.5)
Gilardino 2 milyon? ( NOBRE 2.4 )
Hamsik 1.3 milyon ? (ELANO 3-3.5)
Inanilmaz dusuk paralara oyniyan futbolcular var, insan dusunmuyor degil okadar paralar nasil veriliyor.
Colmanin sezon basindan beri performans dusuklugude bu yuzdenmis :) Cok iyi oynamista gecen sene, iyi bu senede kotu oynuyor dusurelim parasini
Orda gordugun ucretler KDV cikarildiktan sonra oyuncuya kalan ucretler yani yaklasik 2 katini aliyor gercekte oyuncu
ThersoN
08.Eylül.2010, 01:32
Bizde alınan vergiler aşırı düşük.. avrupaya göre, Arshavin'in bir sözü var, Arsenal'e transferinden hemen sonra ''elime bu kadar para kalacagını bilseydim, iki katını isterdim '' demiş, sadece İtalya değil; İngiltere'de de yüksek paralar dönüyor.
Toplamın büyük bölümü büyük takımlardan kaynaklanıyor yanlız bırakın da o kadar olsun zaten, Milan,İnter,Juve ve Romayı toplasak Ligin geri kalanı ile kafa kafa, 4 takımınki kabaca 450i buluyor, geri kalan takımların toplamı kabaca 370 falan
GodfatheR
08.Eylül.2010, 01:37
İtalyada vergi oranı %40. Yıllık 9 milyon euro alıyor gibi gözüken Eto'o nun eline geçen para 5 milyom mesela.
Del Piero_10
08.Eylül.2010, 13:27
İtalyada vergi oranı %40. Yıllık 9 milyon euro alıyor gibi gözüken Eto'o nun eline geçen para 5 milyom mesela.
Hayır 9 milyon Eto'o'nun aldığı ücret. Kulüpler ek olarak %43 oranında vergi ödüyor.
SAİT71
08.Eylül.2010, 13:57
Vay be koskoca Inter bile Eto haricinde neredeyse bizimle aynı parayı veriyor adamlarına..
titates1
10.Eylül.2010, 17:49
Maçları hangi kanal veriyor ?
titates1
10.Eylül.2010, 17:56
Fox veriyormuş da vermiyormuş aslında bu ne ya yayın akışına bakıyorum pazar günü 1 tane maç var sadece brescia - palermo
E.Cartman
11.Eylül.2010, 15:05
Serie A'da futbolcular greve gitme kararı aldıklarını ve 5. hafta sahaya çıkmayacaklarını açıkladılar.
http://cdn.sporx.com/img/3/2010-2/serie-a-logo05.jpg
İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarında top koşturan futbolcuların birliği (L'Aic) oluşturulmak istenen yeni sözleşme şartlarını protesto amacıyla grev kararı aldı.
L'Aic, Serie A Birliğinin uygulamaya koymak istediği yeni sözleşme şartlarını protesto amacıyla 24-25 Eylülde karşılaşmaların yapılmayacağını duyurdu.
Grev kararını birlik adına açıklayan AC Milan'ın 34 yaşındaki savunma oyuncusu Massimo Oddo, 5. hafta maçlarında forma giymeyeceklerini belirtirken; yeni getirilen sözleşme şartlarıyla oyuncuların herhangi bir obje gibi alınıp satılabileceğini, bu durumun insan haklarına aykırı olduğunu ifade etti.
Oddo, grev kararının kendi hakları gözden geçirilinceye kadar devam edeceğini bildirirken, ''Yüksek maaş alıyor olmamız, haklarımızdan vazgeçtiğimiz anlamına gelmez'' dedi.
Açıklamayı yapan Massimo Oddo'ya başta takım arkadaşları Gennaro Gattuso, Clarence Seedorf olmak üzere, FC Inter takım kaptanı Javier Zanetti ve Ivan Cordoba ile birçok oyuncu eşlik etti.
Birlik başkanı Sergio Campana da böyle bir kararı daha önce hiç görmediğini kaydederek, ''Oyuncular, bugün kendi fikirlerini Serie A Kulüpler Birliğine açıklamışlardır'' dedi.
İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Giancarlo Abete'nin kulüpleri konuyu görüşmek üzere başkent Roma'ya davet ettiğini hatırlatan birlik başkanı Campana, ''Umarız sorunun çözülmesini sağlayacak olumlu gelişmeler yaşanır. Yeni bir anlaşmanın ortaya çıkması zaman alabilir'' diye konuştu.
-SERİE A CEPHESİ-
Serie A Başkanı Maurizio Beretta ise Futbolcular Birliğinin yapmış olduğu bu açıklamayı ''aşırı'' olarak nitelendirirken, ülkenin ciddi ekonomik problemlerle karşı karşıya olduğunu savundu.
Kulüplerle oyuncuların kısa süreli sözleşmeler yerine orta ya da uzun süreli sözleşmeler yapmasının kulüplerin finansal geleceğine yönelik daha çok garanti getirdiğini dile getiren başkan Beretta, hem kulüpleri hem oyuncuları ekonomik açıdan koruyabilmek adına böyle bir karar aldıklarını aktardı.
Kaynak: SporX (http://www.sporx.com/futbol/dunya/italya/serie-ada-greve-dogruSXHBQ206057SXQ)
Cengo
11.Eylül.2010, 16:35
Helal olsun..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Eylül.2010, 16:46
Helal olsun..
Aynen.....
M.O.S.H
11.Eylül.2010, 17:18
cidden helal olsun bizimkilere örnek olsun.
tam emin değilim ama bizim ülkede böyle galiba kural(bknz. mehmet topuzda kayseri fenerbahçeye sattığını açıkladı oyuncuya sormadan) cidden helal olsun kural çok saçma
Del Piero_10
12.Eylül.2010, 00:32
Inter 2 - 1 Udinese
Cesena 2 - 0 Milan
Cagliari 5 - 1 Roma
Zekirdek
12.Eylül.2010, 00:51
Cagliari Roma'ya fena salladı. Roma 10 kişi kaldıktan sonra dayanamamış zaten.
ThersoN
12.Eylül.2010, 17:01
kim tutar sizi
Del Piero_10
17.Eylül.2010, 12:44
İtalya'da güneşli bir Eylül günü. Milan tesislerinde kırmızı-siyahlılar antrenmana hazırlanıyor. Antrenman öncesi Milan teknik direktörü Allegri, oyuncularını etrafına toplamış bir şeyler anlatıyor. Ama Allegri'yi dinlemek yerine ortalıkta dolanan biri var: Zlatan İbrahimovic!
Barcelona'dan transfer edilen Zlatan İbrahimovic, avare avare ortalıkta dolanmakla kalmıyor, çok tuhaf, anlam verilemeyen bir hareket daha yapıyor. Durup dururken takımın Sierra Leona doğumlu genç oyuncularından Rodney Strasser'in arkasına geçiyor ve siyahi oyuncunun sırtına sebepsiz yere bir tekme sallıyor. Tekme sert değil ama gözdağı vermek için yeterli şiddete sahip.
Neye uğradığını şaşıran Rodney dönüp baktığında tekmeyi atan İbrahimovic'in "buraların sahibi benim" dercesine kendisine baktığını ve sonra da hiçbir şey olmamışçasına uzaklaştığını görüyor. Öyle ki en son mahallede top oynayan sümüklü çocuklarken yaptığımız bu hareketi yapan İsveçli golcü, daha sonra Ronaldinho'nun yanına gidip "bu takımın yıldızları biziz" tadında şakalaşıyor ve Rodney de sırtına yediği tekmeyle kalıyor.
İşte İbrahimovic'in neden Barcelona'da tutunamadığını kısmen açıklayan, nasıl karmaşık ve karanlık bir ruh dünyasına sahip olduğunu ele veren o görüntüler:
http://www.youtube.com/watch?v=HaE4d3nAL0g
GodfatheR
17.Eylül.2010, 12:48
Ajax'dan ayrıldığı için takım arkadaşları parti vermiş bir adam bu. Hatta Van der Vaart tesislerde şampanya partisi yapmış =)
goosfraba
17.Eylül.2010, 12:54
antipatim vardı, daha da arttı.
rodney'in bakışlarını gördükçe, küfredesim geliyor.
sakary Ali
17.Eylül.2010, 13:13
İbrahimovic'i bir hastaneye yatırmak gerekiyor.
World Hollow o1
17.Eylül.2010, 13:30
Fazla ilgi olabilir mi.?
DenizlispoR
17.Eylül.2010, 14:08
İbrahimovic yeni Gazza olma yolunda emin adımlarla ilerliyor .
LeqenDary
17.Eylül.2010, 14:33
Zaten sevmiyordum şimdi nefret ediyorum .Tımarhaneye yatırmak lazım bu adamı .
Corpus
17.Eylül.2010, 15:18
Rodney çok mantıklı davranmış.Orda tartışmaya girse büyük ihtimal ceza alan kendisi olacaktı. Bu şekilde kayda alınması daha iyi olmuş. Ancak yine de ibrahimovic e birşey olmaz. Ben psikolojisinin yerinde olduğunu zannetmiyorum. O kendini Dünya'nın en iyisi olarak görüyorken David Villa diye yeni parlayan biri kendi yerine tercih ediliyor. Otoritesi sarsılmıştır.
İtalya Serie A'da ve Şampiyonlar Ligi'nde kötü sonuçlar alan İtalyan takımı Roma ile teknik direktör Fatih Terim arasında görüşmelerin başladığı ileri sürüldü.
Fanatik
http://www.sporx.com/img/3/2010-2/fatihterim523.jpg
Çizme'nin köklü kulüplerinden Roma (http://www.sporx.com/roma/)'nın, Serie A (http://www.sporx.com/serie-a/) ve Şampiyonlar Ligi (http://www.sporx.com/futbol/sligi/)'ndeki başarısız sonuçların ardından teknik direktör Claudio Ranieri'yle yollarını ayırmaya hazırlandığı, ilk alternatifinde Terim olduğu ileri sürüldü.
Önceki gece Roma (http://www.sporx.com/roma/)'nın Devler Ligi maçında Bayern Münih (http://www.sporx.com/bayern-munih/)'e 2-0 kaybetmesinin ardından teknik kadroda değişime gitmeyi planlayan İtalya (http://www.sporx.com/futbol/dunya/italya/)nlar'ın, Çizme futbol (http://www.sporx.com/futbol/)una hakim olan Fatih Terim (http://www.sporx.com/fatih-terim/)'le temasa geçtiği bild (http://www.sporx.com/bild/)irildi.
Ranieri'nin 2011'de sona erecek olan sözleşmesinin uzatılmaması, kulübün simge ismi olan kaptan Totti ile de arasının bozuk olması ayrılığı kaçınılmaz kılıyor.
Bordo61Mavi
17.Eylül.2010, 15:59
Cok az konuda kufur etmek isterim bu bitanesi, Ibrahimovice icimden neler sayirorum bilemesiniz.
KanaKe
17.Eylül.2010, 16:11
Rodney çok mantıklı davranmış.Orda tartışmaya girse büyük ihtimal ceza alan kendisi olacaktı. Bu şekilde kayda alınması daha iyi olmuş. Ancak yine de ibrahimovic e birşey olmaz. Ben psikolojisinin yerinde olduğunu zannetmiyorum. O kendini Dünya'nın en iyisi olarak görüyorken David Villa diye yeni parlayan biri kendi yerine tercih ediliyor. Otoritesi sarsılmıştır.
david villa dünkü cocukmu? 2005 ten beri Barcelona ile Real'in gözündeydi
Büyük ihtimal İbra öyle düşünüyordur.Psikopat işte.
Corpus
17.Eylül.2010, 16:20
david villa dünkü cocukmu? 2005 ten beri Barcelona ile Real'in gözündeydi
Kendi düşüncem değil ibra nın düşüncesi bu :)
M.O.S.H
17.Eylül.2010, 16:31
o kadar adam varken gidip siyah birine vurmasıda ırkçı biri olduğuna dair işaret bence.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Eylül.2010, 16:44
Adam Ruh hastası yahu :/
ozaniel
17.Eylül.2010, 17:40
İbrahimovic=Ego
titates1
17.Eylül.2010, 18:11
Amma abartıyosunuz he , millet gülüyo gidip ronaldinhoyla sarılıyo ne var yani
GeNç KaRTaL
17.Eylül.2010, 18:18
Tekmeyi yiyen gülmüyor ama.:icon_smile: Normal bir hareket değil yaptığı.Hani şaka amaçlı vurur bazen insanlar birbirlerine ama İbra'nın yaptığı bu kategoride değil.Yaptığına dengesizlik denir.Yıldız oyuncu olması dolayısıyla böyle bir hareketi rahatça yapacak karaktere sahip.
Corpus
17.Eylül.2010, 18:19
Gülüyor mu ? :icon_eek: Sadece ronaldinho ve ibra gülüyor.
Corpus
17.Eylül.2010, 18:35
'' ibrahimovic 17 yaşında kara kuşak sahibi bir tekvandocuymuş ''
ForCimbom
17.Eylül.2010, 19:07
'' ibrahimovic 17 yaşında kara kuşak sahibi bir tekvandocuymuş ''
yerler onun tekvandosunu :) , çok erkekse aynını gattuso, materazzi gibi adamlara yapaymış :) ;
http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20071015121857/nonciclopedia/images/4/4e/Materazzi_falcia_Ibrahimovic_%28Juve-Inter%29.jpg
LadroN
17.Eylül.2010, 20:41
Karaktersiz...
maNga 33
17.Eylül.2010, 21:38
yerler onun tekvandosunu :) , çok erkekse aynını gattuso, materazzi gibi adamlara yapaymış :) ;
abartmayın bir anlık görüntüyle karar vermek yanlış bir davranış kaç kere ibrayı antremanda izlediniz ki?
gerekirse gattusoya ve materazziyede yapar.....
Addolorato
17.Eylül.2010, 21:44
Bende Ibrahimovic olsaydım bende şımarık olabilirdim. Kimse onun ruh halini bilemez. Her insan normal olmak zorunda değil bizde Rodney'nin avukatı değiliz. Belki sonra gidip Ibra özür dilemiştir yada Rodney şaka olduğunu anlamıştır bilemeyiz. Bu adam geçen gün çıkıp 2 gol atmadımı. Attı. O zaman sorun yok bence.
maNga 33
17.Eylül.2010, 21:56
Bende Ibrahimovic olsaydım bende şımarık olabilirdim. Kimse onun ruh halini bilemez. Her insan normal olmak zorunda değil bizde Rodney'nin avukatı değiliz. Belki sonra gidip Ibra özür dilemiştir yada Rodney şaka olduğunu anlamıştır bilemeyiz. Bu adam geçen gün çıkıp 2 gol atmadımı. Attı. O zaman sorun yok bence.
imzamı atarım..... :yildiz:
LadroN
17.Eylül.2010, 22:21
Aynı şeyi Alex Okan Alkan'a Baros Emre Çolak'a Quaresma Muhammed'e yapsaydı iyi olur muydu acaba.Futbolcuda biraz da ahlak olmalı.O zaman her maç 5 gol atsın herkesi sıra dayağına geçirsin.
Lincoln de çıkardı golünü atardı asistini yapardı.Neden gönderildi o zaman ? Takımı kötü etkiliyor diye.İbrahimovic 1 yapar,2 yapar 3. de tüm takım etkilenir.Ruh hali şımarıklık falan değil bu.Gerçekten ruhsal bir sorundur bu.
Rodney'in avukatı değiliz,doğru.Ama burada İbrahimovic'i kesinlikle savunamayız.Kale direklerine İbrahimovic (L) Jessica kazısam,stadın ortasına tuvaletimi yapsam,camları indirsem,her türlü pisliği yapıp sahada 3 gol atsam ne farkeder ? Her şey futbol,gol değil arkadaşlar.Önce bunun farkına varalım.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Eylül.2010, 22:26
Aynı şeyi Alex Okan Alkan'a Baros Emre Çolak'a Quaresma Muhammed'e yapsaydı iyi olur muydu acaba.Futbolcuda biraz da ahlak olmalı.O zaman her maç 5 gol atsın herkesi sıra dayağına geçirsin.
Doğru Söze Ne Denir ? :0:
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Eylül.2010, 22:28
Lincoln de çıkardı golünü atardı asistini yapardı.Neden gönderildi o zaman ? Takımı kötü etkiliyor diye.İbrahimovic 1 yapar,2 yapar 3. de tüm takım etkilenir.Ruh hali şımarıklık falan değil bu.Gerçekten ruhsal bir sorundur bu.
Rodney'in avukatı değiliz,doğru.Ama burada İbrahimovic'i kesinlikle savunamayız.Kale direklerine İbrahimovic (L) Jessica kazısam,stadın ortasına tuvaletimi yapsam,camları indirsem,her türlü pisliği yapıp sahada 3 gol atsam ne farkeder ? Her şey futbol,gol değil arkadaşlar.Önce bunun farkına varalım.
Doğru Söze Ne Denir ? #2 :0:
maNga 33
17.Eylül.2010, 22:30
olayın videosunu izledim az önce benim izlenimlerime göre
İbra şaka maksatlı yapmış bu durumu ama Rodney bir anda bunla karşılaştığı için durumu anlayamamış
bazen bizde arkadaşlara yapıyoruz ( tabi tekme vurmuyoruz buna benzer şeyleri yapıyoruz) bizimdeki psikolojik tedavi almamız mı lazım ???
KaF KeF
17.Eylül.2010, 22:35
valla benim arkadaşlarımdan biri bana bunu yapsa,Rodney gibi değilim bakmam öyle.
Revolution
18.Eylül.2010, 00:40
Aynen katılıyorum...
Ayrıca ekleyeceklerim var; orası A.C Milan, Çatkapı Çırçırspor değil. Her an göz önündesin, antremanların ve neredeyse halk içindeki tüm hareketlerin her an kayıt altında. Şaka yapacaksan soyunma odasında yaparsın, herkese açık ortamlarda yapmazsın. Herşeyin yeri ve zamanı var (tabii şakaysa)...
Addolorato
18.Eylül.2010, 00:50
O zaman Ibrahimovic gibi dünyanın en iyi oyuncularından bir tanesinide sadece bir video ile suçlamamak lazım. Zaten takımın huzurunu bozarsa gönderilir. Gerçi Mourinho gibi disiplinli bir hoca bile gitmemesi için yalvarmıştı. Demekki her zaman sorun çıkarmıyor.
BaGa TaRKaN
18.Eylül.2010, 00:52
İbranın Sorunu Tam Sopalık Tam:n:
maNga 33
18.Eylül.2010, 01:00
O zaman Ibrahimovic gibi dünyanın en iyi oyuncularından bir tanesinide sadece bir video ile suçlamamak lazım. Zaten takımın huzurunu bozarsa gönderilir. Gerçi Mourinho gibi disiplinli bir hoca bile gitmemesi için yalvarmıştı. Demekki her zaman sorun çıkarmıyor.
aynen katılıyorum.
Ayrıca Milan çok büyük bir klüp Berlusconi onun ne olduğu bilmese almaz zaten Milan'a
O zaman bir açıklama yapsın İbrahimovic ben bu tür şakaları çok seviyorum,Rodney'de çok sevdiğim bir arkadaşım.Rodney bana hep öyle bakar yoksa ciddi bir şey değil.Bende burada susarım.
BaGa TaRKaN
18.Eylül.2010, 01:08
aynen katılıyorum.
Ayrıca Milan çok büyük bir klüp Berlusconi onun ne olduğu bilmese almaz zaten Milan'a
Oyununa Bişey Diyemez Kimse Dünyanın Sayılı En İyi Kaliteli Forveti Oyun Zekası Üst Düzey. Burada Tartışılan Konu İbra'nın Yetenekleri Değil Biraz İç Meselesi. Kişiliği ve Karakteri Düzgün Olmadıktan Sonra İstediği Kadar Başarılı Olsun Dünyanın En İyisi Olsun Gözden Düşer. İnsanız Sonuçta Yaşadığın Çevreye Uymayı ve Kişiliğini Düzgün Tutmak Çok Önemli Heleki Böyle Bir Zamanda...
Ahmet Göktaş
18.Eylül.2010, 01:14
Sadece şaka bence.
IcedEarth
18.Eylül.2010, 01:46
Bence de şaka, ben de hep yapardım bu tip dengesiz hareketleri... Şaka olduğu zaten gidip Ronaldinho ile tokalaşmasından ve gülmelerinden filan belli.
Sheriff
18.Eylül.2010, 01:53
Ben olsam diğerinin yerinde, o takımın önemli oyuncularından biri olmak için elimden geleni yapardım. Şu anda aynı seviyede değiller, olası tartışmada İbrahimovic'e hiçbbirşey olmaz. Aynı şakayı oda İbrahimovic'e yapamıyorsa orda bi sıkıntı vardır ki sanmıyorum yapabileceğini..
Nedvedmania
18.Eylül.2010, 02:06
Liselilerin böyle didişmesi vardır ya. Aynı ona benzemiş. Kaba dayı olan artislik yapıyor , efendi çocuk korkuyor.
Del Piero_10
18.Eylül.2010, 12:15
Liselilerin didişmesinden çok, orta sona giden bir çocuğun okula yeni başlayanlara bulaşmasına benziyor.
Lim10
20.Eylül.2010, 02:43
SERIE A'DA GÜNÜN SONUÇLARI:
Bari - Caliari: 0-0
Cesena - Lecce: 1-0
Chievo - Brescia: 0-1
Palermo - Inter: 1-2
Parma - Genoa: 1-1
Roma - Bologna: 2-2
Udinese - Juventus: 0-4
Ranieri'ye yavaş yavaş yol görünmeye başladı.Umarım haberlerde çıktığı gibi Fatih Terim'i Roma'nın başına görürüz.
eXcitinG
20.Eylül.2010, 11:37
Juventus sonunda patLadı. Eğer Buffon sakat oLmasaydı şu anda Ligin zirvesinde oLurLardı bence.
Del Piero_10
23.Eylül.2010, 11:48
Inter [4 - 0] Bari
27' [1 - 0] Milito
50' [2 - 0] Eto'o (pen.)
63' [3 - 0] Eto'o (pen.)
86' [4 - 0] Milito
Lazio [1 - 1] AC Milan
66' [0 - 1] Ibrahimovic
81' [1 - 1] Floccari
Brescia [2 - 1] AS Roma
13' [1 - 0] Hetemaj
65' [2 - 0] Caracciolo (pen.)
84' [2 - 1] Borriello
Bologna [2 - 1] Udinese
9' [0 - 1] Di Natale
16' [1 - 1] Gimenez
90' [2 - 1] Di Vaio
Genoa [1 - 1] Fiorentina
11' [0 - 1] Gilardino
18' [1 - 1] Mesto
Catania [2 - 0] Cesena
23' [1 - 0] Silvestre
58' [2 - 0] Lopez
Cagliari [0 - 0] Sampdoria
Napoli [1 - 3] Chievo
9' [1 - 0] Cannavaro
22' [1 - 1] Pellisier
58' [1 - 2] Fernandes
74' [1 - 3] Pellisier
Lecce [1 - 1] Parma
31' [1 - 0] Jeda (pen.)
69' [1 - 1] Crespo
RaSenGan
26.Eylül.2010, 00:12
Zlatan'ın golüyle Genoa'yı 1-0 yendik fakat takım pek iyi gitmiyor yine de.
SuperBianconero
26.Eylül.2010, 01:37
ayağının tozuyla da sakatlandı ve 1 ay yok
A.FaruK
26.Eylül.2010, 02:03
İbrahimoviç'in Ron Artest'le aynı hastalığa yakalandığı kanaatindeyim.
sananes
26.Eylül.2010, 02:07
videoyu izlemedim ama hepimiz biliyoruz ibrahimovicin az biraz piskopat olduğunu yani "ben ibrahimovicim arkadas,istediğim zaman gelir sana vururum sende susarsın vs vs
sananes
26.Eylül.2010, 02:09
videoyu izlemedim ama hepimiz biliyoruz ibrahimovicin az biraz piskopat olduğunu yani "ben ibrahimovicim arkadas,istediğim zaman gelir sana vururum sende susarsın vs vs
elim enter'a değdi karanlıkta:) neyse bu yukarda yazdıgım düşünce yapısı ile vurdugunu düşünmüyorum.hani hepimizin arkadas grubunda vardırr eminim fiziksel şaka yaparken ölcüyü kacıran tipler ibra'da ölcüyü kacırmıs anlasılan biraz.belki birazdanda çok ama ibranın takımdaki genc oyuncuları ezmek isteyeceğini zannetmiyorum.En basiti bunu herkes yapabilir ama benim tanıdıgım ibra birini ezmek isterse bu sıradan genç bi çocuk değil ibrahimovic,robinho gibi ünü kendine yakın oyunculardan biri olur
Del Piero_10
26.Eylül.2010, 11:27
Milan 1 - 0 Genoa
Roma 1 - 0 Inter
Del Piero_10
04.Ekim.2010, 17:01
Fiorentina 1 - 2 Palermo
Chievo 0 - 0 Cagliari
Bologna 1 - 1 Sampdoria
Genoa 2 - 1 Bari
Lazio 1 - 0 Brescia
Lecce 1 - 0 Catania
Napoli 2 - 0 Roma
Udinese 1 - 0 Cesena
Parma 0 - 1 Milan
Inter 0 - 0 Juventus
Goller ve Asistler
1. Milos Krasic 6 (3+3)
2. Samuel Eto'o 6 (5+1)
3. Sergio Pellissier 6 (4+2)
4. Marco Di Vaio 5 (4+1)
5. Stefano Mauri 5 (2+3)
6. Edinson Cavani 5 (5+0)
7. Marek Hamsik 4 (3+1)
8. Antonio Cassano 4 (3+1)
9. Alessandro Matri 4 (4+0)
10. Ezequiel Lavezzi 4 (1+3)
Del Piero_10
05.Ekim.2010, 15:17
Serie A ekiplerinden Juventus, Wolfsburg'un Boşnak forveti Edin Dzeko'yu kadrosuna katmayı hedefliyor.
Juventus, Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'da oynayan başarılı forvet Edin Dzeko için Alman ekibinin kapısını çalmaya hazırlanıyor.
Corriere dello Sport'a göre Juventus, Dzeko'nun 30 milyon Avro olan değerini, Diego'nun 10 milyon avroluk bonservisini almayarak ve üstüne de orta saha oyuncusu Mohammed Sissoko ile 10 milyon avro daha vererek tamamlayacak.
Wolfsburg'da Dzeko'nun takımdan ayrılması halinde Catania'lı Maxi Lopez'e yönelecek. Boşnak oyuncu Edin Dzeko, Wolfsburg'da çıktığı 100 lig maçında 61 gol kaydetti.
Del Piero_10
09.Ekim.2010, 17:23
Milan'ın genç yıldızı Alexandre Pato, Manchester City'nin teklifini reddetti.
Manchester City'nin transfer listesinde bulunan Milanlı golcü oyuncu Alexandre Pato, Milano kulübünden ayrılması halinde sadece Barcelona'da forma giyeceğini açıkladı.
Brezilya'nın İran'ı 3-0 yendiği maçta boy gösteren genç golcü için Manchester City kulübü ise, 75 milyon avroyu gözden çıkardı.
Milan'da mutlu olduğunu dile getiren Pato, Eurosport.it'ye verdiği demeçte, "Birgün Milan'dan ayrılırsam, oynayacağım tek kulüp Barcelona olacaktır. City'nin teklifi gerçekten onur verici fakat Milan'dan ayrılmayı düşünmüyorum" şeklinde konuştu.
Del Piero_10
09.Ekim.2010, 17:25
Juventus'un efsanevi ismi Alessandro Del Piero sezon sonunda futbola veda ediyor.
La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Juventus'un efsanevi ismi Alessandro Del Piero, sezon sonunda İtalyan kulübüyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor.
Sözleşmesi sene sonunda bitecek olan 36 yaşındaki oyuncu, önümüzdeki sene futbolu bırakacak. Kulübün yeni sözleşme imzalamak istememesi Del Piero'nun bu kararında büyük etkisi olduğunu sanılıyor.
Bugüne kadar ligde Juventus formasıyla 177 kere ağları havalandıran Del Piero, 178 golle en çok gol atan isim ünvanını taşıyan Giampiero Boniperti'nin ardında ikinci sırada yer alıyor.
Zekirdek
09.Ekim.2010, 20:04
Çok komple bir hücum oyuncusuydu. Yerine onun gibisinin geleceğini düşünmüyorum. Keşke daha genç olup daha çok oynayabilseydi.
BaGa TaRKaN
09.Ekim.2010, 20:07
Merak Ediyorum Del Piero Nickli Arkadaşıımızın Yeni Nicki Ne Olacak:D
Darısı Vander Sar'ın Başına O da 40'ına Merdiven Dayanmış Bi de O Bıraksaydı:n:
GodfatheR
09.Ekim.2010, 20:08
Hiç bi zaman sempatimi kazanmadı ama saygı duyulacak bir futbolcu. Onu daha çok izlemek isterdim.
garydelgadov
09.Ekim.2010, 20:13
Juventus'un efsanevi ismi Alessandro Del Piero sezon sonunda futbola veda ediyor.
La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Juventus'un efsanevi ismi Alessandro Del Piero, sezon sonunda İtalyan kulübüyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor.
Sözleşmesi sene sonunda bitecek olan 36 yaşındaki oyuncu, önümüzdeki sene futbolu bırakacak. Kulübün yeni sözleşme imzalamak istememesi Del Piero'nun bu kararında büyük etkisi olduğunu sanılıyor.
Bugüne kadar ligde Juventus formasıyla 177 kere ağları havalandıran Del Piero, 178 golle en çok gol atan isim ünvanını taşıyan Giampiero Boniperti'nin ardında ikinci sırada yer alıyor.
Bu güne kadar -belki bana denk gelmedi- kişisel yorumunuzu çok nadir gördüm.Neler hissediyorsunuz bu konuyla ilgili? Bu güne kadar Juventus ve Del Piero diyince aklıma hep siz gelirdiniz.Çok merak ediyorum gerçekten..:)
King_91
09.Ekim.2010, 20:15
En sevdiğim futbolcular arasında hep de oyle kalacak ..
maNga 33
09.Ekim.2010, 21:03
vayyy be Del Piero bırakacak demek
Milan taraftarıyım ama Delpi'siz serie A olmaz ya.... :(
maNga 33
09.Ekim.2010, 21:16
Milan Pato'yu asla bırakmaz
böyle bir oyuncuyu bırakacak kadar deli değil Milan
BaGa TaRKaN
09.Ekim.2010, 21:17
30 Yaşında Sheva Gibi Satar Yolunu Bulur Milan.
maNga 33
09.Ekim.2010, 21:20
30 Yaşında Sheva Gibi Satar Yolunu Bulur Milan.
şuanda Milanlı taraftarlar Pato'ya tapıyor.Dediğin gibi 30lu yaşlarda satar Milan eğer erken satarsa taraftarlar ayağa kalkabilir...
Del Piero_10
09.Ekim.2010, 21:21
Merak Ediyorum Del Piero Nickli Arkadaşıımızın Yeni Nicki Ne Olacak:D
Darısı Vander Sar'ın Başına O da 40'ına Merdiven Dayanmış Bi de O Bıraksaydı:n:
Nick değiştirmeyi düşünmüyorum:)
Bu güne kadar -belki bana denk gelmedi- kişisel yorumunuzu çok nadir gördüm.Neler hissediyorsunuz bu konuyla ilgili? Bu güne kadar Juventus ve Del Piero diyince aklıma hep siz gelirdiniz.Çok merak ediyorum gerçekten..:)
Mantıklı düşünmek gerekirse Kasım ayında 37 yaşına girecek Del Piero'nun sezon sonu futbolu bırakacak olması çok trajik gözükmüyor ancak tabi ki duygusal yaklaşırsak en azından bir sezon daha devam edip Juventus'un yeni stadında maça çıkması güzel olurdu. Ne zaman bırakırsa bıraksın neredeyse bebekliğimden beri Juventus forması giyen Del Piero'nun yokluğu tuhaf gelecek.
Profesyonelliği ve fiziği ile herkese örnek bir oyuncu. Bence çok iyi bir teknik direktör olacaktır ileride.
E.Cartman
09.Ekim.2010, 21:35
bırakamaz, bıraktırtmam :zuhaha daha izlemeye doyamadık :)
Bıraksa bile Juventusta teknik kadro-yönetim neyse mutlaka kalacaktır.Bu ikilinin ayrılmasına hiçbirimiz hazır değiliz sanırım.:)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Ekim.2010, 22:21
Del Piero ''Efsane'' tanımına uyan nadir oyunculardandır benim için... Keşke biraz daha oynayabilseydi,ama Özgür Abi'nin de dediği gibi artık 37 yaşında...
#10 Alessandro Del Piero
Revolution
09.Ekim.2010, 22:29
Milanlı olmama rağmen bana Juve'ye sempati uyandıran insandır. Bırakması gerçekten üzücü..
DenizlispoR
09.Ekim.2010, 22:35
Del Piero'nun gidişiyle tüm teknik oyuncular Milan'da toplanmış oldu , onun gibi bir futbolcu gelmez .
EndoplazmiK RetikuluM
09.Ekim.2010, 22:53
Yapma be Piero.
Nedvedmania
11.Ekim.2010, 12:09
Elbet bi gün bırakacaktı. Ama insan hala onun bırakmasını istemiyor. Bu yaşına rağmen süper gollerini atmaya devam ediyordu. Nedved gibi o da yönetimde bir görev alır inşallah.
BleedingMoon
11.Ekim.2010, 18:04
yeni del piero giovinco olacak sanırım. umarım fm'deki profilinin hakkını verir.
BleedingMoon
11.Ekim.2010, 18:11
Brezilya'nın İran'ı 3-0 yendiği maçta boy gösteren genç golcü için Manchester City kulübü ise, 75 milyon avroyu gözden çıkardı.
oyunda da 77 milyon euro'ya almıştı man city. ondan daha büyük transfer göremedim oyunda.
Del Piero_10
11.Ekim.2010, 20:49
La Gazzetta sezon başından beri en yüksek ratingleri alan 11'i belirlemiş.
Sereni
Ranocchia - Samuel - Criscito
Krasic - Pastore - Ilicic - Barreto
Giovinco - Pinilla- Eto'o
maNga 33
11.Ekim.2010, 22:05
La Gazzetta sezon başından beri en yüksek ratingleri alan 11'i belirlemiş.
Sereni
Ranocchia - Samuel - Criscito
Krasic - Pastore - Ilicic - Barreto
Giovinco - Pinilla- Eto'o
Burda İbrahimoviç'in olmasını beklerdim...
sananes
11.Ekim.2010, 23:46
Şu Giovinco nasıl kiraya gönderilir anlamak güç zaten
Kaka'yı satan yönetimin, Pato'yu da satabilme ihtimali bana çok düşük gelmiyor açıkcası.Ama ben Pato'yu daha çok Manu'ya yakıştırıyorum.
Fearless Coward
16.Ekim.2010, 23:55
Pato Barça'ya giderse mümkünse Barça'yı yasaklı takımlara koysunlar maç yapmasınlar hiç :D
IcedEarth
17.Ekim.2010, 00:09
Bu ne Barcelona sevgisi arkadaş ya? Ayar etmesinler adamı efendi gibi toplarını oynasınlar.
burak95
17.Ekim.2010, 04:31
Juve diyince aklıma del piero geliyor onsuz düşünemiyorum juveyi adamın ölüsü bile yetiyor takıma..
William Rookwood
17.Ekim.2010, 11:51
Çok sevdiğim bir futbolcu Del Pierro keşke biraz daha oynasa. :)
AC Milan 3 - 1 Chievo
Roma 2 - 1 Genoa
Cagliari 0 - 1 İnter
Brescia 0 - 1 Udinese
Catania 1 - 1 Napoli
Cesena 1 - 1 Parma
Juventus 4 - 0 Lecce
Palermo 4 - 1 Bologna
Sampdoria 2 - 1 Fiorentina
Bari 0 - 2 Lazio
http://www.yukleresim.com/images/91742229838884860838.png
Lazio bu yıl beklemediğim bir çıkış yaptı gerçekten.Juve ritmini bulmaya başladı gibi.Roma bu hafta da kazanamasa işler Ranieri için iyi gitmeyebilirdi.Son olarak nerde Jose'nin Inter'i?Benitez ara transferde takıma takviye istiyormuş.İşte menajer farkı.Gözümden iyice düştü Benitez.
Fearless Coward
19.Ekim.2010, 00:14
Sanki bu sene Seria A daha zevkli geçecek.En azından İnter'in bu sene işi zor.
milan tarih olarak baktığımızda barcelona dan çok daha büyük bi kulüp çok saçma konuşmuş bence otur oturduğun yerde :D
benitez interi pato lu - ronaldinho lu - robinho lu - ibrahimovic li (beraber oynamaya alışırlarsa ) milanın önünde bitiremez bence :)
SAİT71
19.Ekim.2010, 12:01
Ama günümüze bakarsakta Barcelonadaki oyuncularla o ortamda oynamak her oyuncunun hayali olsa gerek :)
Del Piero_10
23.Ekim.2010, 13:24
http://www.tv8.com.tr/haber/hdetay.asp?hid=8150
Dün gördüm ama konuyu açmaya üşendim :) . Güzel haber.
nerazzuri
23.Ekim.2010, 14:33
güzel haber, fox tv 1 ayda bir maç veriyordu.
maNga 33
23.Ekim.2010, 14:46
muhteşem bir haber :D:D artık Milan'ın maçlarını izleyebileceğim :D:D:D
RaSenGan
26.Ekim.2010, 00:20
2-1 yendik Napoli'yi deplasmanda :) Robinho & İbrahimovic.
2-1 yendik Napoli'yi deplasmanda :) Robinho & İbrahimovic.
bende tam bunu yazmak için girmiştim yanılmıyosam lazio yla aramızda 2 puan fark var en kısa zamanda geçcez önlerine 8)
Fiorentina 2-1 Bari
Parma 0-0 Roma
Chievo 2-1 Cesena
Lecce 2-1 Brescia
Bologna 0-0 Juventus
Lazio 2-1 Cagliari
Udinese 2-1 Palermo
Genoa 1-0 Catania
İnter 1-1 Sampdoria
Napoli 1-2 Milan
http://www.yukleresim.com/images/56684445044562502475.png
Bu hafta 10 maçın 6sı "2-1" bitmiş, enteresan:)Lazio işi götürecek gibime geliyor bu yıl.Büyük maçlarda ortaya koyacakları performansa bağlı.Bu arada Benitez rezil etti Inter'i.Son lig v ŞL şampiyonu Inter'i.Yazık.
RaSenGan
26.Ekim.2010, 18:09
Şampiyonluk ihtimalimiz günden güne artıyor :)
Del Piero_10
26.Ekim.2010, 18:41
Mirko Vucinic, Adriano ve Okaka başkent ekibinden ayrılmak istiyor.
İtalyan basınında yer alan haberlere göre sezona kötü bir giriş yapan Roma'da işler daha da sarpa saracakmış gibi gözüküyor. Başkent ekibinin yıldızları Okaka, Mirko Vucinic ve Adriano, ara transferde takımdan ayrılmak istiyor.
La Gazetta dello Sport'ta yer alan habere göre Roma kulübü takım içinde yaşananları saklamaya çalışsa da üç yıldızın da takımdan ayrılmak istediği biliniyor.
Parma maçında oyundan alınan Vucinic, kenara gelirken tepki göstermişti. Yıldız oyuncu, bu tepkisinin teknik direktör Caludio Ranieri'ye karşı yapıldığı biliniyor.
Adriano ve Okaka ikilisinin de fazla forma şansı bulamadıkları için takımdan ayrılma kararı aldıkları iddia ediliyor.
Suicider
26.Ekim.2010, 18:49
şu Okaka iyi oyuncu ya alabilsek gs ye iyi olur hemde genç oyuncu..
IcedEarth
26.Ekim.2010, 19:30
Yine başlar gazeteler "Adriano Galatasaray ile anlaştı" diye..
geçen sene totti bi ara böle lider olduğunda roma yada lider olcakken lazio maçındaydı galiba kümeye işareti yapmıştı :D bu kez tam tersi oluyo :D
Fearless Coward
28.Ekim.2010, 00:52
AC Milan olarak bu sene ligi alacağız İnşALLAH.
Inter Başkanı Massimo Moratti, Arjantinli golcüleri Diego Milito'nun FIFA Altın Top Ödülleri’ne aday gösterilen 23 futbolcu arasında yer almamasına tepki gösterdi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/75/moratti3_KCMKF.jpg
İspanyol futbolcuların ağırlıkta olduğu listede tek bir İngiliz futbolcu bile bulunmuyor. Listeye alınmayan bir diğer başarılı futbolcuya ise Inter Başkanı Massimo Moratti dikkat çekti. Moratti, Julio Cesar, Maicon, Wesley Sneijder ve Samuel Eto'o'nun girdiği listeye Arjantinli golcüleri Diego Milito'nun alınmamasının kendisini şoke ettiğini söyledi.
Milito'nun son dönemde yaşadığı sakatlık sorunlarının aday gösterilmemesine bahane olamayacağını savunan Moratti, "Diego'nun gözardı edilmesi inanılmaz. Bundan dolayı son derece üzgünüm. Üzüntülerimi kendisine de bildirdim" diye konuştu.
Diego Milito, geçen sezon Serie A'yı 22 golle tamamlamış; Inter'e İtalya Kupası ve Şampiyonlar Ligi'ni kazandıran gollerin altına da imza atmıştı.
Inter başkanı, ocak ayında sahibi açıklanacak FIFA Altın Top Ödülü’nün en büyük favorisi olaraksa oyuncusu Wesley Sneijder'i gördüğünü söyledi.
Toplamda 30 civarı gol attı Milito geçtğimiz sezon.Bana göre Gyan'ın yerinde listede olmayı hak ediyordu.Sanırım Inter'den 5 futbolcuyu fazla buldular.En azından Eto'o'nun yerine Milito'nun alınması bence daha hakkaniyetli olurdu.
Geçen yıl Roma'nın şampiyonluğu son haftaya kadar kovalayıp, 23 maç namağlup gitmesini kimse Ranieri'ye bağlamasın.O bana göre sadece bir etkendi, neden değil.Şimdi de Ranieri gitmeden işler düzelmez.Zamanında Spalletti'yi göndererek yanlış bir karar verdi Rosella Sensi.Fatih Terim'i Roma'nın başında görmek isterim şuan.Zaten Totti'nin emekliliğine az kaldı.Yakın zamanda takımın başına geçer:)
Del Piero_10
28.Ekim.2010, 09:56
2007 yılından bu yana kendini yere atan ilk oyuncu olan Krasic, Milan karşısında cezalı duruma düştü.
http://www.youtube.com/watch?v=fq1rAQNWbwA
Volkan Şen
29.Ekim.2010, 16:06
Fikret Engin süper yaw onun maç anlatımıyla güzel maçlar izleyeceğiz :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Ekim.2010, 16:29
Fikret Engin süper yaw onun maç anlatımıyla güzel maçlar izleyeceğiz :D
Aynen... Fikret Engin'in ağzından Juventus-Milan maçı izlemeyi özlemiştik.:) Yarın akşam 21.45'te. :)
Volkan Şen
29.Ekim.2010, 18:24
Aynen... Fikret Engin'in ağzından Juventus-Milan maçı izlemeyi özlemiştik.:) Yarın akşam 21.45'te. :)
kesinlikle izleyeceğim bayılıyorum o adama yaw :D Murat Özarı ile Bay Tahmin programıda süper :D
KaRaBükLü KraL
29.Ekim.2010, 18:31
Fikret Engin kaliteli maç sunan isimlerden.Fox'tan aldıkları iyi olmuş.Yarın akşam mutlaka bakacağım
adam haklı milito nası olurda olmaz eto'o varken bide
barahir
29.Ekim.2010, 23:22
Futbola yapılmış büyük bi ayıp bu...
DenizlispoR
29.Ekim.2010, 23:29
Asamoah Gyan varken Diego Milito her türlü olmalıydı .
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Ekim.2010, 00:16
Gyan'ın bile olduğu listede Milito'nun olmaması hakkaten ayıp yahu..!
Del Piero_10
30.Ekim.2010, 15:37
Deneyimli forvet oyuncusunun satış listesine koyulması Inter ve Juventus'u harekete geçirdi.
Serie A ekiplerinden Sampdoria'da forma giyen Antonio Cassano'nun disiplinsiz davranışları nedeniyle transfer listesine koyulması Inter ve Juventus'ta hareketlenmeye neden oldu.
Kulüp başkanı Riccardo Garrone ile sorun yaşayan Cassano, geçtiğimiz günlerde kulüp yönetiminin düzenlediği bir etkinliğe katılmamıştı. Tuttosport'un haberine göre bu olay üzerine transfer listesine konulan Cassano ile Inter ve Juventus ilgileniyor. Deneyimli oyuncu için belirlenen 20 milyon avroluk bonservis bedelini ödeyecek takımın transferi bitireceği ifade ediliyor. Cassano'nun ise takımdan ayrılmak istemediği biliniyor.
Juventus ve Inter 28 yaşındaki Cassano ile geçtiğimiz transfer döneminde de ilgilenmiş ancak sonuç alamamıştı.
Sözleşmesi feshedilmiş büyük ihtimalle Juventus'a gidicek galiba.
E.Cartman
30.Ekim.2010, 22:13
Bize gelsin bize :zuhaha:zuhaha Del Piero'nun bu sezon son sezonu olduğunu düşünürsek Juve'ye gitmesi Inter'e göre daha yüksek ihtimallidir.
Sheriff
30.Ekim.2010, 23:11
Pato, İbrahimovic, Robinho ve Milan 1-0 geride, hayret birşey ya :D
Since-1907
30.Ekim.2010, 23:18
Bu tepki iddaa oynamış birinin tepkisine benziyor Burak abi (:
Sheriff
30.Ekim.2010, 23:36
Aynen, yatırmaz yatıramaz bu maç yani yatırmaması lazım. Ronaldinho neden oynamıyor bu maçta?
Sheriff
30.Ekim.2010, 23:53
Amauri ve Krsic'den yoksun Juventus, Milan deplasmanında 2. golüde attı :D (isyan bayrağı smileyi)
Harika bir 10 dakika olacak.
Zekirdek
31.Ekim.2010, 00:06
İbrahimovic geçen yılın acısını bu sene çok fena şekilde çıkarıyor.
milana gelsin :D o değilde sözleşmesini nie fesh ediolar kadro dışı bıraksalar ya :D
goosfraba
31.Ekim.2010, 14:19
cassano kulüp arıyor...
Zekirdek
31.Ekim.2010, 14:22
Bence yanlış bir yönetim şekli. Sözleşmesi fesih edileceğine satmaya kalksalar piyasası 15-20 arası olur. O kadar para çöpe atılmamış olur. Ayrıca forvet arkasıda oynayabiliyor diye biliyorum. Cassano gelsin Alex fesih edilsin güneşli günler gelsin. :) Biraz fazla hayalci mi oldu?
Night_Mare17
31.Ekim.2010, 14:23
Gs kap şunu bedava maaş sorun olmaz :)
Volkan Şen
31.Ekim.2010, 14:25
Bursaspor kapsa şu adamı yaw :D
Oghuse
31.Ekim.2010, 14:27
Forum oyunlarındaki gibi oldu yorumlar.. "Cassano Kapmaca"
Akhisar kapsın.. :D
E.Cartman
31.Ekim.2010, 14:31
Kayserispor'a bekliyoruz :n::n: ama büyük ihtimal Juve'ye gidecek Cassano
Zekirdek
31.Ekim.2010, 14:34
Kayserispor'a bekliyoruz :n::n: ama büyük ihtimal Juve'ye gidecek Cassano
Footbo'da Juve almayacağız diye bir açıklama haberi görmüştüm. ''Sampdoria'ya haksızlık olur'' yazıyordu.
Volkan Şen
31.Ekim.2010, 14:39
Cassano kapmaca diye bir oyun çıkaralım yaw kraloyunda fln oynarızz :n:
goosfraba
31.Ekim.2010, 14:47
muhtemelen fm2011 de free başlayacak :)
Zekirdek
31.Ekim.2010, 14:49
10.1'de Free başlayabilir diye düşünüyorum ama.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Ekim.2010, 15:24
Fm'de free başlaması harika olur :)
Del Piero_10
31.Ekim.2010, 16:19
Başkan ve takım arkadaşlarına küfür etmiş.
Volkan Şen
31.Ekim.2010, 16:52
nsl yani tam olarak ne söylemiş ?
Del Piero_10
31.Ekim.2010, 16:55
Başkanına pis bunak mealinde birşey söylemiş. Takım arkadaşlarına biraz daha ağırını.
Volkan Şen
31.Ekim.2010, 17:01
Başkanına pis bunak mealinde birşey söylemiş. Takım arkadaşlarına biraz daha ağırını.
gerçekten enterasan bir psikoloji.
Addolorato
31.Ekim.2010, 17:06
FM'de free başlarsa mükemmel olur..
BaFraLı
31.Ekim.2010, 17:07
Cassano gibi adam gelse bile bi takıma bu olaydan sonra ben huzursuz olurum yani geldiği takımda olsam. Psikopattır falan :D
Volkan Şen
31.Ekim.2010, 17:09
Cassano gibi adam gelse bile bi takıma bu olaydan sonra ben huzursuz olurum yani geldiği takımda olsam. Psikopattır falan :D
aynen katılıyorum. Bursaya gelirse Sercan ı volkana ertuğrul hocayı fln keser biçer allah korusun :D
sananes
31.Ekim.2010, 17:38
Alex gidiyorken gelecek isim Cassano olsa mükemmel olur o adam benim hayalim yahu:)
EndoplazmiK RetikuluM
31.Ekim.2010, 17:51
Adamımsın Ali. :D
E.Cartman
31.Ekim.2010, 17:59
Galatasaray'a gelsin, Hagi mi Cassano mu hadi bakalım :n::n:
deniz.91
31.Ekim.2010, 18:59
Kayserimden bekliyorum bu transferi:) keşke türkiyeye gelsede izlesek
Fm'de free başlayacağını sanmıyorum.Oyunun çıkmasına çok az bir süre kaldı.Şu anda oyunların dvd'lerinin bir kısmı basılmıştır bile.Gelen ilk patch'le serbest başlayacaktır ama :)
E.Cartman
31.Ekim.2010, 20:10
Fm'de free başlayacağını sanmıyorum.Oyunun çıkmasına çok az bir süre kaldı.Şu anda oyunların dvd'lerinin bir kısmı basılmıştır bile.Gelen ilk patch'le serbest başlayacaktır ama :)
Patch'de ya aynı gün ya da ertesi gün çıkacağı için oyuna free başlıcak diyebiliriz :n::n:
Rick Nelson
31.Ekim.2010, 20:19
Adam takım derdinde biz FM :D
Patch'de ya aynı gün ya da ertesi gün çıkacağı için oyuna free başlıcak diyebiliriz :n::n:
O ayrı mesele :D
maNga 33
31.Ekim.2010, 20:36
Fanatik Gazetesi :
Aslanım Cassono
Fotomaç:
Cassano'dan kartal inişi
Fotospor:
Aykut Kocaman onsuz yapamam dedi
yarın bunları görürsek hiç şaşırmam :D:D
Del Piero_10
31.Ekim.2010, 20:54
Henüz kontratı feshedilmedi. Sampdoria'nın hala Real Madrid'e ödemesi gereken 5 milyon € var ve adamı bedavaya bırakmaları zor görünüyor.
ozaniel
31.Ekim.2010, 22:25
Başkana ve takım arkadaşlarına küfreden adamı niye istiyorsunuz ki?:D Bu kafadaki adam Türkiye'ye gelse burda bile kovulur.
Zekirdek
31.Ekim.2010, 22:30
Başkana ve takım arkadaşlarına küfreden adamı niye istiyorsunuz ki?:D Bu kafadaki adam Türkiye'ye gelse burda bile kovulur.
Küfürü etsin ardından 2 gol atsın padişah olur.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Ekim.2010, 22:44
Adam takım derdinde biz FM :D
Aynen yahu...:D
GeNç KaRTaL
31.Ekim.2010, 23:25
Bu konuda bir kesinlik yoksa bence serbest bırakmazlar.Satıp para geliri elde edebilecekleri bir oyuncu sonuçta.
Del Piero_10
01.Kasım.2010, 11:55
Antonio Cassano başkandan özür dileyerek takımda kalmak istediğini belirtti.
Antonio Cassano'nun kulüp başkanına saygısızlık yaptığı gerekçesiyle, Sampdoria kulübü tarafından sözleşmesi fesh edilmişti.
Bu konu ile ilgili ANSA'ya konuşan Cassano "Eşime yakın olabilme isteğim medya tarafından yanlış aksettiriliyor. Bu konuya fazla girmek istemiyorum çünkü bu benim ailevi bir meselem. Medyada söylenen haberler taraflı bir biçimde yazılıyor ve beni kötü gösteriyor. Yaşananlardan dolayı çok üzgünüm. Başkanımızdan özür diledim. Eğer fırsat verilirse takımımda kalmak istiyorum" ifadelerini kullandı.
İtalyan oyuncunun adı Manchester City, Milan ve Juventus gibi kulüplerle anılmaya başlandı.
izmer96
01.Kasım.2010, 23:34
Kariyerinin en buyuk hatasini Roma'yi terkederek yapmisti , halbuki Totti onu okadar guzel besliyor oda o genc yasinda okadar guzel goller atiyorduki , neyseki sacma bir Madrid deneyiminden sonra kendini yine Sampdoria'da buldu ve iyide oynuyordu burdada akilli durmamasi gayet sasirtici , bazi futbolcular rahat duramiyorlar , mutluluk zor geliyor hayatlarinda drama olmasi lazim herhalde
Del Piero_10
02.Kasım.2010, 10:58
Sampdoria kulübünden özrüne cevap gelmemiş.
Varonil
02.Kasım.2010, 22:11
Herkes gibi FM'de free başlamasını isterim ben de. :D Bir ara kariyeri yükselişteydi fakat Real Madrid tecrübesinin ardından düşüşe geçti.
maNga 33
02.Kasım.2010, 22:33
Diego Armando Maradona, Napoli'de forma giyen vatandaşı Ezequiel Lavezzi'nin 10 numaralı formayı hak ettiğini belirtti.
http://img263.imageshack.us/img263/7998/lava6003kum8.jpg
Arjantin Milli Takımı ve Napoli'nin efsane futbolcusu Diego Armando Maradona, veliahtını bulmuş gibi gözüküyor.
CalcioNapoli24'e açıklamalarda bulunan Maradona, Napoli'de efsaneleştiği 10 numaralı formayı vatandaşı Ezequiel Lavezzi'nin hak ettiğini belirtti. Vatandaşının 22 numaralı formasını bırakıp 10 numarayı sırtına geçirmesini isteyen efsane yaptığı açıklamada, "Lavezzi çok özel bir oyuncu. Onun yeteneklerine ve kişiliğine güveniyorum. Bu yüzden onun 22 yerine 10 numaralı formayı giymesini istiyorum" dedi.
Ezequiel Lavezzi, 2007 yılında transfer olduğu Napoli formasıyla 100 maça çıktı.
NTVSPOR
Flawless Victory
02.Kasım.2010, 23:15
Bu da herkese veliaht diyor. Ben de onun veliahtıyım. :)
A.FaruK
02.Kasım.2010, 23:17
Bu da herkese veliaht diyor. Ben de onun veliahtıyım. :)
Hiç sorma abi yaa Ortega, Aimar , Messi vs vs. adam her sene bi veliaht seçermi yaa :)
EndoplazmiK RetikuluM
02.Kasım.2010, 23:39
Bu kaçıncı veliaht.
Flawless Victory
02.Kasım.2010, 23:42
Biz onu yıllar önce keşfettik bilgisayar başında. :)
barahir
03.Kasım.2010, 00:30
Veliahtlık da ayağa düştü artık..
Lim10
03.Kasım.2010, 01:03
Kendini bu şekilde gündemde tutabiliyor çünkü.
Hiç sorma abi yaa Ortega, Aimar , Messi vs vs. adam her sene bi veliaht seçermi yaa :)
carrusca:D
Clayman
04.Kasım.2010, 01:11
Ayrıca Lavezzi 7 numarayı giymiyor mu Napoli'de ?
KanaKe
04.Kasım.2010, 08:36
Lavezzi'nin neresi cok özel standartin biraz üstünde öyle Messi gibi üstün yeteneklerede sahip degil niye bu kadar övmüs Maradona'nin uzaktan akrabasi olabilir mi acaba :)
Del Piero_10
04.Kasım.2010, 16:01
Milan başkanı, Juventus'un efsane forvetini kadrolarına katmak istediklerini iddia etti.
AC Milan'ın patronu Silvio Berlusconi, rakipleri Juventus'un sembol ismi Alessandro Del Piero'yu takımda görmek istediğini söyledi.
Haziran ayında Juve'den ayrılacağı iddia edilen Del Piero'yu Milan'a transfer etmek istediğini saklamayan Berlusconi, konuyla ilgili İtalyan haber ajansı Agi'ye konuştu.
"Ocak'ta yıldız bir futbolcu istiyorum" diyen Berlusconi, "Kaybettiğimiz Juventus maçından sonra soyunma odasına gidip oyuncuları tebrik ettim, özellikle de Del Piero'yla konuştum. Ona sözleşmesinin bittiğini bildiğimi söyledim ve kendisine Milan'da oynama şansını sundum. O sıradışı bir şampiyon. Kariyerini Milan'da bitirmesini isterdim" ifadelerini kullandı.
35 yaşındaki Del Piero, Juvenuts'a 1993 yılında Padova'dan transfer olmuştu.
DenizlispoR
04.Kasım.2010, 16:21
Berlusconi galiba yaşı 34'ten fazla olan her isme teklif gönderiyor :D.
ozaniel
04.Kasım.2010, 21:01
Juventus efsanesi de Milan'a koşa koşa gelecek zaten(!).
maNga 33
04.Kasım.2010, 21:37
berlusconi şaka maksatlı söylemiştir umarım 35 yaşındaki adamı ne yapalım ???
maNga 33
04.Kasım.2010, 21:43
maradona gündemde kalmak istiyor o yüzden herkesi veliahtı ilan ediyor...
izmer96
04.Kasım.2010, 21:47
onu bunu bilmiyorumda Milan'a gecen hafta attigi gol cok iyiydi
Bordo61Mavi
04.Kasım.2010, 21:51
Messi nin ondan daha iyi oldugunu gorunce baska birini bulmus :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Kasım.2010, 23:25
Juventus efsanesi de Milan'a koşa koşa gelecek zaten(!).
...........
adamın 30 + adamlara zaafı var :D
eXcitinG
05.Kasım.2010, 00:44
Ben 34 yaşına geLince bana da tekLif yaparmı acaba ?
goosfraba
06.Kasım.2010, 15:49
http://cdn.sporx.com/img/3/2010-2/2010-10-30t211810z_857481646_gm1e6av0ev301_rtrmadp_3_socce r-italy.jpg V http://i.a.cnn.net/si/2006/writers/jonah_freedman/06/12/us.openingloss/t1_onyewu.jpg
Milan'ın yıldız futbolcularından Zlatan Ibrahimovic antrenman sırasında takımın savunma oyuncularından Oguchi Onyewu ile yumruk yumruğa kavgaya tutuştu.
İtalya (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2Fdunya%2Fitalya%2F) Birinci Futbol (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2F) Ligi (Serie A) takımlarından AC Milan (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fmi lan%2F)'a kısa bir süre önce transfer olan Zlatan Ibrahimovic (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fzl atan-ibrahimovic%2F) ve Oguchi Onyewu, antrenman sırasında birbirine girdi.
Milanello Spor Tesisleri'ndeki antrenmanda, Ibrahimovic (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fib rahimovic%2F), Onyewu'nun kontrolündeki topa yatarak müdehale etti. Müdehalenin etkisiyle kendini yerde bulan Onyewu, ayağa kalkıp Ibrahimovic (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fib rahimovic%2F)'e saldırarak boynunu sıkmaya başladı. İbrahimovic'in de yumruklarla yanıt vermesi üzerine bir anda iki futbolcu şiddetli bir kavgaya tutuştu. Bu arada birbirlerine ağır hakaretler etmeyi de ihmal etmeyen futbolcuları, takımın diğer oyuncuları araya girerek güçlükle ayırdı. Ancak futbolcuları sakinleştirmek mümkün olmayınca antrenmana bir süre ara verilmek zorunda kalındı
Clayman
06.Kasım.2010, 15:57
Onyewu alır :D
eXcitinG
06.Kasım.2010, 16:33
İbra sopaLamıştır.
Bordo61Mavi
06.Kasım.2010, 16:40
Onyewu guzel bi benzetmiştir :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Kasım.2010, 16:53
Onyewu bırakmaz :p
ForCimbom
06.Kasım.2010, 17:08
onyewu ağlatmıştır bebeyi :)
A.FaruK
06.Kasım.2010, 17:18
İbra tekvandocuydu yanılmıyorsam :)
deniz.91
06.Kasım.2010, 17:20
Sonucu kestirmek çok güç üst biter ikiside çok hırpalanır:)
anil luque
06.Kasım.2010, 17:37
İbra gittiği her yeri karıştırmaya devam etsin ondan sonra büyük topçuyum diye geçinsin
ozaniel
06.Kasım.2010, 18:56
İbrahimovic'e Yılmaz Vural gibi bir teknik direktör gerekli.:D
maNga 33
07.Kasım.2010, 00:57
Inter'in emektar yıldızı Zanetti, futbolu bıraktıktan sonra da Inter'de görev almak istediğini belirtti.
http://img201.imageshack.us/img201/5213/zanetti6005s145.jpg
Arjantin Milli Takımı ve Inter'in deneyimli oyuncusu Javier Zanetti, futbolu bıraktıktan sonra da İtalya'da kalacak gibi gözüküyor.
FIFA.com'a açıklamalarda bulunan deneyimli oyuncu, "Inter'in yeri benim için çok ayrı. Kulübünde benzer düşünceler içinde olduğunu düşünüyorum. Futbol kariyerimi noktaladıktan sonra, Inter'e hizmet etmeye devam etmek istiyorum" şeklinde konuştu.
1995 yılından bu yana Inter forması giyen Zanetti, 700'ün üzerinde maçta forma giydi.
NTVSPOR
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Kasım.2010, 17:10
İtalya'da Zanetti,Türkiye'de İbrahim Üzülmez. Gerçekten profesyonellikleriyle örnek olacak oyuncular.
eng1n
07.Kasım.2010, 18:15
Onyewu Fm 2010 da taç atışı 20'di kollarıda güçlü yani Onyewu ezer.
maNga 33
07.Kasım.2010, 19:56
bizim Deli İbo alır tabikide adam tekvandocuydu galiba :D
maNga 33
07.Kasım.2010, 19:58
peki Bülent Korkmaz ?
Del Piero_10
07.Kasım.2010, 20:28
http://www.juventuz.com/forum/attachment.php?attachmentid=43368&stc=1&d=1289145461
Zekirdek
07.Kasım.2010, 21:08
Peki Lugano? :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Kasım.2010, 21:47
bu kadar kötü durumdaki Roma'nın Lider Lazio'yu deplasmanda yenmesine şaşırdım açıkçası.
milan 3-1 palermo pato zlatan robinho
lazio 0-1 cesena
lideriz :icon_cool:
Lim10
11.Kasım.2010, 07:40
Brescia 1 - 1 Juventus
Cesena 1 - 0 Lazio
Genoa 1 - 0 Bologna
Cagliari 0 - 1 Napoli
Catania 1 - 0 Udinese
Roma 3 - 2 Fiorentina
Lecce 1 - 1 Inter
Chievo 0 - 0 Bari
Milan 3 - 1 Palermo
11 Kasım 2010 Perşembe
Parma 21:45 Sampdoria
http://img709.imageshack.us/img709/494/adszrhi.png
kasım akdemir
11.Kasım.2010, 12:26
Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'e anemi teşhisi kondu.
http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/Sections-StoryLevel/Ya%C5%9Fam/wesley20sneijder.hlarge.jpg
MİLANO - Wesley Sneijder, Hollanda'da yayımlanan De Telegraf gazetesine verdiği demeçte, Brescia maçının devre arasında, soyunma odasındayken tüm vücudunda titreme hissettiğini, istifra etmeye başladığını ve bunun ardından kısa süre içinden kendisinden geçtiğini söyledi.
Sağlık ekibinin derhal kalbini ve kan basıncını kontrol ettiğini ifade eden Sneijder, ikinci bir kontrol için Hollanda'ya gittiğini ve burada kendisine anemi teşhisi konduğunu ifade etti.
Milan kulübü ise henüz konuyla ilgili bir açıklamada bulunmadı.Ntvmsnbc ve Ajanslar
brknesta
11.Kasım.2010, 13:55
:S aman yarabbı acıl sıfa ...
anil luque
11.Kasım.2010, 14:50
Allah abil şifalar versin , futboluna engel olmaz umarım.
Bol bol pekmez yesin =))
maNga 33
11.Kasım.2010, 18:26
Allah acil şifalar versin üzüldüm :(
BleedingMoon
11.Kasım.2010, 18:31
çaktırmadan büyük futbolcu olanlardandı. inşallah iyileşip futboluna devam eder.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Kasım.2010, 19:51
Sneijder en sevdiğim oyunculardan biri. Umarım futbola devam eder. Allah Acil Şifa versin.
E.Cartman
11.Kasım.2010, 19:53
yapma ya, çok üzüldüm valla, geçmiş olsun iyi futbolcu Sneijder umarım futboluna engel olmaz ama büyük ihtimal olacak
kasım akdemir
12.Kasım.2010, 11:04
Sneijder en sevdiğim oyunculardan biri. Umarım futbola devam eder. Allah Acil Şifa versin.
Arkadaşalar anemi tedavisi olan bir hastalık.Çok ileri sevide değil ise sorun yaratacak bir hastalık değil fakat kişinin futbolcu olması hele birde hücuma dönük olması çok fazla enerji sarf etmesine neden olduğundan bu konuda biraz dayanıklılık problemi yaşayabilir bir süre.Benim kanaatim futbolunu çok fazla etkileyecek bir durum olmadığıdır.Anemi nin türüde önemli aslında bu tür olaylarda.Acil şifalar diliyoruz.
urwrdskkn
12.Kasım.2010, 11:27
sneider benim favorilerim arasından gelen bir oyuncu allah acil şifalar versin
Del Piero_10
12.Kasım.2010, 13:58
Sezonu kapattığı söylenen Milan'ın tecrübeli golcüsü Inzaghi'nin hırsı, tahmin edilen süreden önce sahalara geri döneceğini gösteriyor.
Çarşamba günü oynanan Palermo maçında sakatlanarak sezonu kapattığı konuşulan Milan'ın golcü oyuncusu Filippo Inzaghi, en kısa sürede sahalara döneceğini iddia etti.
Milan'da Pato'nun yedeği olarak genellikle sonradan oyuna dahil olan Inzaghi, kulübün resmi internet sitesine verdiği demeçte, "Hayat ve futbol birbirine benzer. Bir dakika önce topu kazanmak için mücadele verirken, biraz sonra yerde ellerinizle dizinizi tutuyor olabilirsiniz" dedi.
Kendisine destek olan herkese teşekkürlerini sunan 37 yaşındaki futbolcu, "Kulübüm, hocam, takım arkadaşlarım ve taraftarlarımız. Bu kötü günümde herkes bana destek oluyor. En kısa sürede sahalara geri dönerek bu sevgiyi karşılıksız bırakmayacağım. Pes etmek yok. Bu macera henüz bitmedi" şeklinde konuştu.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Kasım.2010, 14:16
Gıpta ile bakılması gereken bir futbolcu Inzaghi...
TR.CaPTaiN
12.Kasım.2010, 17:24
Türkiye'de oynuyor olsaydı bu adama 33 yaşında futbolu bıraktırırdık; artık yaşlandı, iş yapmaz denilirdi. Ama adam bu yaşına kadar ne zaman şans bulsa en iyi şekilde değerlendirdi.
SAİT71
12.Kasım.2010, 18:37
Geçenki Ş.L'maçında oyuna girerken dedimki ya şu yaştaki adamı oyuna sokuyorlar bu adam ne yapacak dedim. Adam madride 2 gol attı çıktı. Yani eğer bu yaşa kadar oynuyorsa kulübüne birşeyler veriyor. Bizim oyuncular gibi değil.
maNga 33
12.Kasım.2010, 19:22
kral adam Filippo :D 40 yaşına kadar oynar ve hala gol atmaya devam ediyor...
inş. seneye geçicek raul u :D
EndoplazmiK RetikuluM
12.Kasım.2010, 21:41
Çok saygı duyduğum bir futbolcu İnzaghi. Hala sonradan girip gol atabiliyor, attırabiliyor. Müthiş bir hırsı var. Alkışlamak lazım.
IcedEarth
12.Kasım.2010, 23:20
Biz Hakan Şükür'ü göz kırpmadan bitirmiş bir ülkeyiz. Şimdi elin adamına bakıp alkış tutalım, anca bunu başarırız zaten..
Pippo'ya gelince, tebrik ediyorum azminden dolayı.. Çok sevdiğim ve saygı duyduğum bir oyuncudur kendisi, bunu ne kadar hakettiğini de 37 yaşında bile futbola tutunmaya çalışarak kanıtlıyor.
ozaniel
12.Kasım.2010, 23:40
Türkiye'de oynuyor olsaydı bu adama 33 yaşında futbolu bıraktırırdık
İbrahim Üzülmez gibi bir örnek varken dediğine pek katılmıyorum.
TR.CaPTaiN
12.Kasım.2010, 23:59
İbrahim Üzülmez son dönemlerde hep profesyonelliği ile övgü alsa da, o da yakın zamanda epeyce artık bırakmalı, iyi değil eleştirileriyle karşılaştı. Tugay İngiltere gibi futbolun en hızlı oynandığı yerde nerdeyse 40 yaşına kadar oynadı. Türkiye'de olsaydı oynayabilir miydi ? Hakan Şükür döneminde spor programlarında sadece Hakan'ın bırakıp bırakmaması gerektiği tartışılıyordu. Bizler yaşa fazla takılıyoruz; bir oyuncu 33 yaşına geldi mi at çöpe gözüyle bakıyoruz. Halbuki adam iyi performans sergiliyorsa bırak 50 yaşına kadar oynasın.
ozaniel
13.Kasım.2010, 00:46
Hakan Şükür iyi performans sergilemediği için eleştiriliyordu, hatta 4 gol attığı sezonda bile takımda ilk 11'de çıkıyordu. Eleştiri herkese geliyor, ama yaşlı oyuncular yine bir şekilde oynuyor. Inzaghi'yi de eleştiren İtalyan bir Ahmet Çakar vardır elbet.
TR.CaPTaiN
13.Kasım.2010, 01:04
Hakan Şükür bıraktığı sene 2572 dakika forma şansı bulmuş ve 13 gol atmış. Yani hemen hemen 28 maçta 13 gol ediyor; pek kötü performans sayılmaz.
Edit: Bu arada benim kastettiğim eleştiri türü bırak baskısı şeklindekilerdir. Normal eleştiriler tabi ki olabilir, doğaldır.
IcedEarth
13.Kasım.2010, 11:18
Hakan Şükür bıraktığı sene 2572 dakika forma şansı bulmuş ve 13 gol atmış. Yani hemen hemen 28 maçta 13 gol ediyor; pek kötü performans sayılmaz.
Edit: Bu arada benim kastettiğim eleştiri türü bırak baskısı şeklindekilerdir. Normal eleştiriler tabi ki olabilir, doğaldır.
Şöyle bir durum da var, Hakan Şükür o sene ligde gole en fazla katkısı olan oyuncuydu. Ligde yanlış hatırlamıyorsam 3 forvetimizin de 11 golü vardı (Nonda, Ümit, Hakan) ama Hakan Şükür'ün bunun yanında 7 de asisti vardı.
nerazzuri
13.Kasım.2010, 17:18
İbra gittiği her yeri karıştırmaya devam etsin ondan sonra büyük topçuyum diye geçinsin
her ne kadar hırçın da olsa, dünyanın en iyi forveti'dir zlatan. :)
anil luque
13.Kasım.2010, 18:43
biraz abarttın mı ne ? =) ama saygı duyarım fikrine tabi olabilir
World Hollow o1
13.Kasım.2010, 18:56
Onyewu Fm 2010 da taç atışı 20'di kollarıda güçlü yani Onyewu ezer.
onyewu ağlatmıştır bebeyi :)
İbra tekvandocuydu yanılmıyorsam :)
Evet, biraz öyle ibo.. :n:
http://www.itusozluk.com/img.php/2d4fb23126ee14880695bf6009ca55b522247/zlatan+ibrahimovic
http://www.itusozluk.com/img.php/481327f2cb9a7123c8d9cf773f0d7b2d22251/zlatan+ibrahimovic
http://www.itusozluk.com/img.php/62b0edc6fc801b0d171f8c6d90ce77e718902/zlatan+ibrahimovic
bir depikde bayıltan kim olur bilmem.. :n: :n: