View Full Version : İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar
CeNTeR_TR
18.Haziran.2010, 23:53
İtalya Ligi saçmalık Ligi daha ne olsun.
Türkiye Ligin'de bile artı 30 yaş üstü oyuncu alındığında kıyamet kopuyorki İtalyada takımlar 35 den aşşağa yaşta oyuncu almıyorlar.
Zekirdek
19.Haziran.2010, 00:00
İtalyanlar da Buffon'dan sonra Almanlar ve İngilizler gibi büyük sıkıntı çekecek sanırım kaleci konusunda. Hiç mi genç, yetenekli kaleci yok İtalya'da da 33 yaşında ki Storari'ye o kadar para ödenecek. Gerçi İtalyanlar için 33-34 yaş hala genç sayılıyordur. Adamlar alışmış 40 yaşına kadar kaleci oynatmaya.
Kaleci olsa iyi Costacurta 41'i gormustu sanirim. Nesta 38 yasinda biliyorum. Daha neye gerek var. Yolluyacan bunlari Ingiltere'ye surunup dursunlar orada.
Fernando Gago
19.Haziran.2010, 00:46
Bedelsiz alınsa sorun olmaz sanırım da üstüne 4.5 milyon euro vermek affedilemeyecek bir durum
Wesley Sneijder
19.Haziran.2010, 00:59
Kaleci olsa iyi Costacurta 41'i gormustu sanirim. Nesta 38 yasinda biliyorum. Daha neye gerek var. Yolluyacan bunlari Ingiltere'ye surunup dursunlar orada.
Nesta 34 yaşında.
Zekirdek
19.Haziran.2010, 09:30
Nesta 34 yaşında.
Maldini ile karistirdim pardon. Maldini kafa 1500 karneden sonra. :)
Del Piero_10
23.Haziran.2010, 16:24
Stotari'yi Juventus'a satan Milan, Genoalı kaleciyi kiralık olarak kadrosuna kattı.
Milan, Genoa forması giyen kaleci Marco Amelia'yı kadrosuna kattı. Milano ekibi resmen duyurduğu transfer ile ilgili olarak, "Marco Stotari'nin Juventus'a satılmasının ardından Genoa'dan kaleci Marco Amelia ile anlaşılmıştır" denildi.
28 yaşındaki file bekçisi Milan ile 2010-11 sezonu için anlaşmaya varırken kırmızı-siyahlıların oyuncunun bonservisinin yarısını alma opsiyonu da bulunuyor.
Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada ise, "Marco Amelia sahada hakem düdük çaldıktan sonra çok önemli işler yapabilecek bir oyuncu" denilerek file bekçisine övgüler düzüldü.
Taraftarlar Amelia'yı, Ronaldinho'nun iki penaltısını kurtardığı karşılaşmadan hatırlayacaktır.
KaPaLı
23.Haziran.2010, 16:32
İtalyan takımlarının transfer düşüncelerini bir türlü çözemedim gitti. Storari'yi yolluyolar Amelia kiralıyolar.
A.FaruK
23.Haziran.2010, 16:46
Harbiden öyle yaa. Helede Juve dahada bi başka :D
ForCimbom
23.Haziran.2010, 17:15
oov genç oyuncu transfer etmiş demek milan...
Wesley Sneijder
26.Haziran.2010, 10:25
Serie A takımlarından AC Milan'da teknik direktörlük görevine Cagliari'nin eski çalıştırıcısı Massimiliano Allegri getirildi..
http://www.ajansspor.com/resim/allegri_cagliari.jpg
AC Milan kulübünden bugün yapılan resmi açıklamada, 42 yaşındaki Allegri ile 2 yıllık sözleşme yapıldığı duyuruldu.
Allegri'nin hafta içinde kırmızı-siyahlı takımın asbaşkanı Adriano Galliani ile görüşüp, anlaşmaya vardığı belirtilirken, yapılan sözleşmenin 30 Haziran 2012 tarihine kadar geçerli olduğu bildirildi.
Kulübün resmi internet sitesinde yer alan haberde, ''Massimiliano Allegri, as takımımızın yeni çalıştırıcısıdır'' denildi. İtalyan teknik adamın 20 Temmuz'da takımla birlikte taraftarın karşısına çıkarılacağı ifade edildi.
2008-2010 yılları arasında Cagliari'yi çalıştıran Allegri'nin AC Milan'da alacağı yıllık ücrete ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.
--
Takımda ondan yaşlı oyuncular var yahu. :) :P
Varonil
26.Haziran.2010, 10:34
İlk defa duyuyorum Allegri'nin ismini.Milan için yeterli olabilecek birisi mi tartışılır,bakalım neler yapacak göreceğiz.
Varonil
26.Haziran.2010, 10:36
Dida ile sözleşme yenilenmemişti sanırım.Kaleci bölgesinde gençleşmeye gitmiş Milan :) Amelia iyi bir kaleci,Milan satın alma opsiyonunu kullanmalı muhakkak seneye.
nerazzuri
26.Haziran.2010, 11:03
Amelia 28 yaşında. Bir kaleci için oldukça genç, siz dalga geçmek için yer arıyorsunuz.
Zekirdek
26.Haziran.2010, 11:46
Bonservisinin yarısını alma hakkı Co - Owned'mi oluyordu. Dida'da futbolu bırakamadı gitti. Fm 2006'da ilk sezonun ardından bırakıyor reelde 4 sene geçti üstünden.
yunusgs
26.Haziran.2010, 13:15
Amelia iyi bir kaleci.Milan doğru bir iş yapmış.İyi bir performans gösterirse Amelia,seneye bonservisinin tamamı da alınacaktır.
ForCimbom
26.Haziran.2010, 13:33
Amelia 28 yaşında. Bir kaleci için oldukça genç, siz dalga geçmek için yer arıyorsunuz.
evet.
ne yani kardeşim dalga geçilmeyecek gibi mi? adamlar top toplayıcıları bile amcalardan seçecekler neredeyse.
ayrıca bence kaleci için de genç yaş 23-24 tür.
RaSenGan
26.Haziran.2010, 13:35
FM der ki "Kaleciler en iyi zamanlarını 28-31 yaşları arasında yaşarlar." :)
nerazzuri
26.Haziran.2010, 13:36
evet.
ne yani kardeşim dalga geçilmeyecek gibi mi? adamlar top toplayıcıları bile amcalardan seçecekler neredeyse.
Bir kalecinin günümüzde 40 yaşına kadar oynayabildiğini düşünürsek, 28 yaş oldukça genç bana göre.
Senin fikrinede saygı duyarım :)
Hugo
26.Haziran.2010, 13:51
Genç işte. Milan'dan beklenmeyecek hareket :D
Zekirdek
26.Haziran.2010, 15:00
FM der ki "Kaleciler en iyi zamanlarını 28-31 yaşları arasında yaşarlar." :)
31 -35 olması lazımdı o yaş aralığı. Hem Man UTD Van der Saar'la sözleşme yeniledi. Van der Saar 40 yaşında.
RaSenGan
26.Haziran.2010, 15:11
31 -35 olması lazımdı o yaş aralığı. Hem Man UTD Van der Saar'la sözleşme yeniledi. Van der Saar 40 yaşında.
Fm 08'de 28-31'di benim bildiğim.Sonra değiştiyse bilemem :)
Her bölgenin yaşlı oyuncusu vardır ama kalecinin yoktur bana göre.Daha 10 sene oynar bu adam mesela :)
BleedingMoon
26.Haziran.2010, 16:24
zaten arsene wenger'de almunia'yı -kaleci dediğin biraz yaşlı olur- mantığıyla oynatıyor. takımın geri kalanına bakarsanız görürsünüz.
bence 28 ve yukarısı (40'a kadar) ideal.
BaGa TaRKaN
27.Haziran.2010, 00:56
O Zaman Hayrettin'i de Alsınlar:D Adam 47 Yaşında Tam Olgunluk ve En İyi Çağında:p :n::n::n:
TR.CaPTaiN
27.Haziran.2010, 01:10
37'lik Carlos'a İtalyan devi talip oldu!..
Fenerbahçe ile geçirdiği 3 yıl sonrasında Ocak ayında ülkesi Brezilya'ya dönerek Corinthians formasını sırtına geçiren Roberto Carlos da Silva Rocha'ya İtalya Serie A ekiplerinden Roma talip oldu.
37'lik Brezlyalı oyuncu globoesporte'ye yaptığı açıklamada Roma ile görüştüğünü itiraf ederken "Evet görüşmemiz oldu. Fakat ben gitmek istemiyorum. Corinthians'tan ayrılmayı düşünmüyorum" dedi.
Corinthians ile sözleşmesi 2011 yılında sona erecek Carlos ve Brezilya ekibi arasında ise sözleşmesinin uzatılması için görüşmelerin devam ettiği ifade ediliyor.
Brezilyalı yıldız 1995-1996 sezonunda Inter formasıyla İtalya Serie A'da boy göstermişti ve ardından Real Madrid'e transfer olmuştu.
Sporx.com
BaGa TaRKaN
27.Haziran.2010, 01:21
Uçuk Bir Haber Olduğu Besbelli:) Zannetmem Roma'nın Carlos'u Alacağını. Şuan Solbekte Oynayan Riise'yi mi Kesecek Carlos Gülerim Buna Ancak:p :n:
Börk
27.Haziran.2010, 01:23
37 yaşında ve İtalya'yı kaldırabileceğini düşünmüyorum.İyi bir yedek olabilir de aslında.
KanaKe
27.Haziran.2010, 14:12
37 yaşında ve İtalya'yı kaldırabileceğini düşünmüyorum.İyi bir yedek olabilir de aslında.
Carlos her ligi kaldirir tecrübesi yeter fakat Roma'nin gercekten onu isteyip istemediginden süpheliyim..
ozaniel
27.Haziran.2010, 18:01
Bence kötü bir hamle, savunmadaki amcalara hayatta sözünü geçiremez. :D
sananes
27.Haziran.2010, 19:05
iyi bi kaleci aldılar başarılı olur umarım.fm'de sorun değilde sonunda pes oynarken milanın eksiği olan kaleci mevkisinin sorunu giderildi gibi:D
titates1
27.Haziran.2010, 23:19
" Bir kişi daha Milan'ın yaşlı oyuncu almasılya ilgili espri yapsın lütfen "
ihtiyaç olan bölgeye , iyi bir transfer yapıldı , yaşı da kaleci için çok uygun en az 10 senelik futbol hayatı var önünde sürekli oynadığı takdirde , kaldı ki van der sar bence en iyi performansına 2 sene önce ulaşmıştır , açık ara dünyadaki en iyi kaleciydi o sene
Del Piero_10
28.Haziran.2010, 00:05
Yaşı ile ilgili bir sorun yok ancak geçen sezon gösterdiği performans feciydi. Abbiati'nin arkasında kalacağını düşünüyorum.
titates1
28.Haziran.2010, 00:15
Evet , ancak kaliteli bir kumaşı var abbiatti'nin arkasında kalsa bile dida , abbiatti devri bitmek üzere daha iyi bir kaleci daha alınıp bunlarla yol ayrılabilir ve amelia iyi bir yedek hatta kalitesini gösterebilirse iyi bir ilk 11 oyuncusu da olabilir . Milan'ın iyi bir kaleciye ihtiyacı vardı yedek veya ilk 11 , bu transfer de onun için mantıklı
Zekirdek
28.Haziran.2010, 00:55
Fm 08'de 28-31'di benim bildiğim.Sonra değiştiyse bilemem :)
Her bölgenin yaşlı oyuncusu vardır ama kalecinin yoktur bana göre.Daha 10 sene oynar bu adam mesela :)
2010'da da 31 -35 diyordu yada 2007'de olması lazım. :)
ThersoN
28.Haziran.2010, 02:30
evet.
23-24 yaşında kaleciyi Milan'a vb. kulüplere ''birinci'' kaleci olarak koymazlar, koyarsan da hata yaparsın, kaleci olgunlaştıkça yükselir.. Bence mantıklı transfer
BaGa TaRKaN
28.Haziran.2010, 04:16
23-24 yaşında kaleciyi Milan'a vb. kulüplere ''birinci'' kaleci olarak koymazlar, koyarsan da hata yaparsın, kaleci olgunlaştıkça yükselir.. Bence mantıklı transfer
Milan'a Koymazlar Diyorsunda Fazla Uzağa Gitmeye Gerek Yok Milano'nun Diğer Takımında İnterde Julio Cesar Kaç Yaşında Acaba???
Güveniyorsan Oyuncuya Yaşın Önemli Yok Büyük Takımda da Küçük Takımda da Oynar Her Zaman. Birde Eskilerden Örnek Vereyim Bir Peter Schmeichel Manu'ya Ne Zaman Geldi???
BaGa TaRKaN
28.Haziran.2010, 04:17
Volkan Fenerbahçede Ne Zamandır Kalede???:)
vego
28.Haziran.2010, 05:47
bunu bilmemde Milan da çok ciddi bir revizyon şart Aslında milli takıma bakılırsa tüm İtalya futbolunda bir revizyon şart:)
nerazzuri
28.Haziran.2010, 11:51
Milan'a Koymazlar Diyorsunda Fazla Uzağa Gitmeye Gerek Yok Milano'nun Diğer Takımında İnterde Julio Cesar Kaç Yaşında Acaba???
Güveniyorsan Oyuncuya Yaşın Önemli Yok Büyük Takımda da Küçük Takımda da Oynar Her Zaman. Birde Eskilerden Örnek Vereyim Bir Peter Schmeichel Manu'ya Ne Zaman Geldi???
Julio Cesar 30 yaşında.
2005'de takıma geldi, yani 25 yaşında.
KanaKe
28.Haziran.2010, 12:33
Abbiati'yi kesemez.. Milan Kaka'yi satti o parayi ne yapti? Marsilya'dan Mandanda'yi alsinlar en azindan bu adama 10 basar.
ozaniel
28.Haziran.2010, 17:41
Casillas ve Valdes bildiğim kadarıyla 21 yaşında kaleye geçtiler.
Varonil
28.Haziran.2010, 18:40
Volkan Fenerbahçede Ne Zamandır Kalede???:)
7 sene önce takıma gelmişti.Fenerbahçe'deki ilk resmi maçına da 26 Nisan 2003'te çıktı :)
Del Piero_10
01.Temmuz.2010, 13:02
Luca Toni Genoa ile anlaşmak üzere. Serbest oyuncu durumunda olan tecrübeli golcü ile ilgili bir açıklama yapan serie A kulübü, resmi sitesinedn şunları söyledi: "Luca Toni nerdeyse Genoa oyuncusu...Perşambe günü başkan Enrico Preziosi resmi açıklamayı yapacak ve medyaya tanıştırılacak. Ayrıca 2010-2011 sezonu forma tanıtımı da yapılacak ve Luca Toni Genoa oyuncusu olarak ilk sözlerini söyleyecek"
Louis Van Gaal gelene kadar Bayern Münih formasıyla başarılı bir oyun sergileyen Luca Toni 60 lig maçında 38 gol kaydetmişti. Geçen sezonun 2. yarısında ise Roma'da kiralık olarak forma giydi.
HooijDonk07
01.Temmuz.2010, 13:06
Ohh be sonunda FenerBahçe'yle adının çıkmasından bıkmıştım.Genoa çok iyi kullanırsa 2. Milito vakası olur.
Fernando Gago
01.Temmuz.2010, 20:36
Toni 1 sene iş yapar bence Kalan sene de kulübeden destek verir
Del Piero_10
01.Temmuz.2010, 21:42
Siyah beyazlı kulüp Leonardo Bonucci ve Jorge Martinez'i renklerine bağladı...
Kadrosunda yeniden yapılanmaya giden Juventus, Bari'den savunma oyuncusu Leonardo Bonucci ve Catania'dan orta saha oyuncusu Jorge Martinez'i ransfer etti.
Kulüpten yapılan açıklamada iki oyuncuyla da 5'er yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Bonucci'nin maliyetinin 15.5 milyon avro, Martinez'in ise 12 milyon avro olduğu açıklandı.
Siyah beyazlı kulüp daha önce de Simone Pepe ve Marco Storari'yi renkelerine bağlamıştı.
KanaKe
02.Temmuz.2010, 01:42
Adamlarin adini daha yeni duyuyorum Juve bu kadar para bayilmissa bayagi yetenekli olmalari lazim.
BleedingMoon
02.Temmuz.2010, 02:24
juventus da liverpool gibi çöküşün eşiğine geldi. tıpkı italyan ve ingiliz milli takımları gibi.
Börk
02.Temmuz.2010, 02:27
Hiç duymadığım adamlar,Allah kurtarsın ne diyeyim.
Alicanfmfan
02.Temmuz.2010, 02:28
Bide Arda 15 Milyon Euro etmez diyorlar , bu adamlar bu kadarmı yani :)
RaSenGan
02.Temmuz.2010, 03:25
Nokta transfer :p
HooijDonk07
02.Temmuz.2010, 11:37
Catania'dan alınan Martinez iyi çok iyi top yapan bi isim.Ama Bariden alınanı duymadım.
Zekirdek
02.Temmuz.2010, 13:02
Juventus'tan bundan soınra adam olmaz. O şike olayı bitirdi bir kere.
Nedvedmania
02.Temmuz.2010, 13:19
Juventus'tan bundan soınra adam olmaz. O şike olayı bitirdi bir kere.
Şike olayında sadecede Juve mi vardı ? İnterde vardı milanda vardı. Onlardan birşey oluyorda juveden neden olmuyor ? Bu olaylar sırasında en delikanlı duruşu sergileyen takım Juventus oldu. Lig düşmesine rağmen dimdik ayakta durdu. Diğer takımların ne yaptığını herkes biliyor. Bugün interin ne gibi olaylar yaptığınıda herkes biliyor. Ne ses kayıtları çıktı ortaya ama italyanın futbol federasyonu nedense birşey yapmadı. Neden diye bir sormak lazım.
Zekirdek
02.Temmuz.2010, 13:38
Şike olayında sadecede Juve mi vardı ? İnterde vardı milanda vardı. Onlardan birşey oluyorda juveden neden olmuyor ? Bu olaylar sırasında en delikanlı duruşu sergileyen takım Juventus oldu. Lig düşmesine rağmen dimdik ayakta durdu. Diğer takımların ne yaptığını herkes biliyor. Bugün interin ne gibi olaylar yaptığınıda herkes biliyor. Ne ses kayıtları çıktı ortaya ama italyanın futbol federasyonu nedense birşey yapmadı. Neden diye bir sormak lazım.
Valla o nedeni bana sorma o işlerle ben değil İtalya Futbol Federasyonu ilgileniyor. Ayrıca o şike olayından sonra hep elden çıkarılan ucuza satılan futbolcular. İbrahimovic, Zambrotta vb. ler gitti. Bir vefekar Nedved, Trezequet ve normalde pek forma şansı giyemeyen oyuncular kaldı. Juve ligden düşünce Seria A yayın hakkını alamadı. Seria A yayın hakkı FM de bayabi fazlaydı reelde ne kadar olduğunu bilmiyorum. Sonra elinden şampiyonluğu alındı. Seria B'den yükselsede artık eskisi olamaz. Sonra Şampiyonlar Ligine katılamadılar. CL'den güzel gelir geliyordu ve herşey tepetaklak olsu.
Nedvedmania
02.Temmuz.2010, 14:53
Ne yani sen şimdi sonsuza dek juve şampiyon olamazmı diyorsun :)
ThersoN
02.Temmuz.2010, 23:09
milito ile arasında dağlar kadar fark var bence, bitmiş bir oyuncu
Lim10
03.Temmuz.2010, 05:22
Galliani bırakmadan bu takımdan cacık olmaz.
ThersoN
03.Temmuz.2010, 11:13
dün gece rüyamda Milan'ın Dunga ile anlaştığını gördüm :D :D
Since-1907
03.Temmuz.2010, 11:49
Milan hala akıllanmamış bence.
Oghuse
03.Temmuz.2010, 11:50
42 yaşındaymış oyuncu olarak sözleşme yapmadıklarına sevinsin Milanlılar..
A.FaruK
03.Temmuz.2010, 17:21
Ohh be sonunda FenerBahçe'yle adının çıkmasından bıkmıştım.
Benden çok yaşican. Aklıma gelen ilk şey buydu :)
EndoplazmiK RetikuluM
03.Temmuz.2010, 20:56
Genoa Flaccari'nin değerini anlayamadı bir türlü. Sanırım yedeğe çekecekler Flo'yu.
Del Piero_10
05.Temmuz.2010, 11:17
Bugün bir operasyon geçiren tecrübeli file bekçisinin 2011'den önce sahalara dönmesi zor...
Dünya Kupası'nda geçirdiği sakatlıktan bir türlü kurtulamayan Juventus'un file bekçisi Gianluigi Buffon resmi siteden yapılan açıklamaya göre ameliyat oldu. Paraguay karşılaşması öncesi ısınırken sakatlanan ve buna rağmen sahaya çıkan deneyimli kaleci ilk 45 dakika sonunda sahayı terketmişti.
İtalya'nın turnuvaya veda etmesinden sonra ameliyat olmasına kesin gözüyle bakılan Buffon, Casa di Cura La Madonnina'da bugün bir operasyon geçirdi. Pazartesi'den itibaren iyileşme sürecine geçecek olan 32'lik kalecinin 2011'den önce sahalara dönmesinin zor olduğu belirtiliyor. Buffon'un geç dönme ihtimaline karşı Torino ekibi Marco Storari'yi kadrosuna katmıştı.
Del Piero_10
05.Temmuz.2010, 12:20
Adriano uçağı kaçırıp Roma'nın ilk antremanına çıkmamış. Tebrikler
nerazzuri
05.Temmuz.2010, 12:27
Bu -1- diyelim mi Özgür :)
Ben şahsen çok şey beklemiyorum Adriano'dan. Fos çıkacaktır. Ayrıca yanlış anladığım bir nokta varmış, ben sezon başı 5 milyon € alacak zannediyordum 3 sezon da toplam 5 milyon € alacakmış.
Del Piero_10
05.Temmuz.2010, 15:05
Udinese, Marco Motta'yı Juventus'a kiraladı. Oyuncunun satın alınma opsiyonu da Juve'nin elinde...
Juventus, Marco Motta'nın bonservisini de satın alma opsiyonuyla birlikte oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna kattı.
Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:
"Marco Motta, Udinese'yle varılan anlaşmanın ardından kulübümüzün oyuncusu olmuştur. Cumartesi gününden bu yana takımla antrenmanlara çıkan Motta, şu an itibariyle resmen Juventus'un futbolcusudur. Yapılan anlaşma gereği Motta'yı satın alma opsiyonu da kulübümüzün elindedir.
Addolorato
05.Temmuz.2010, 15:06
Buffon ne zaman varki zaten. Geçen sezon ne zaman Juventus maçına baksam kalede Manninger vardı.
BaGa TaRKaN
05.Temmuz.2010, 15:16
Fena Oyuncu Değil İyi Bir Sağbek Oyuncusu Yalnız Biraz Hırçın Çok Kart Gören Tiplerden.
King_91
05.Temmuz.2010, 15:34
Bir şanssızlıktır gidiyor buffon'da , inşallah daha çabuk iyileşir ..
vego
05.Temmuz.2010, 15:40
Ntv Spor altyazısında 3 ayda dönecek yazdı?
Del Piero_10
05.Temmuz.2010, 20:51
http://www.lastampa.it/multimedia/calcio/27740_album/4.jpg
goosfraba
05.Temmuz.2010, 20:54
birkez daha hey maşallah.
Aşk-ı Şehir
05.Temmuz.2010, 21:19
Böyle boynum olsa, güreş veya halter sporunu tercih eder dünyanın 1 numarası olurdum. Bu boyun devrilmez arkadaş. :D
KaPaLı
05.Temmuz.2010, 21:21
Hey gidi tosun heyy.
Bu haliyle bile 10 gol altına düşeceğini sanmıyorum.
King_91
05.Temmuz.2010, 21:24
şu tekniği fiziği harcadı ya helal olsun .. yararlı olur elbet ama istikrarı yakalayabilceğini sanmıyorum . adriano gibi futbolcular kolay kolay adam oluyor
ThersoN
06.Temmuz.2010, 02:11
Daha da bişiy beklemem artık
goosfraba
06.Temmuz.2010, 20:00
fenerbahçe amauri'yi aldı diye bir haber geldi. bununla ilgili bir bilgin var mı özgür?
nerazzuri
06.Temmuz.2010, 20:37
fenerbahçe amauri'yi aldı diye bir haber geldi. bununla ilgili bir bilgin var mı özgür?
O haber, devre arasında da çıkmıştı. Sezon sonu için anlaştık demişti sanırım menejeri.
Del Piero_10
07.Temmuz.2010, 12:13
Hiç duymadım ama olursa iki taraf için de iyi olur.
ThersoN
12.Temmuz.2010, 18:01
Milan'da transfer açmazı
12 Temmuz 2010 15:17 | NTV Spor ve Ajanslar
Serie A takımlarından Milan'da Ronaldinho ile Huntelaar'ın takımdan ayrılması gündemde. Ibrahimovic'in adı ise kırmızı-siyahlı kulüple anılmaya devam ediyor.
http://media1.ntvspor.net//C/I/49/ronaldinho_idman_600300_Q1H8N.jpg
Yeni sezona teknik direktör değişikliğiyle başlayacak Milan'da gelecek ve gidecek oyuncuların durumlarının netleşmemesi, kırmızı-siyahlı kulübü transferde açmaza soktu.
İtalyan spor basınında yer alan haberlere göre, Ronaldinho'nun Brezilya ekiplerinden Flamengo'ya gitmek istediği belirtildi. Flamengo Başkanı Patricia Amorim ile 30 yaşındaki Ronaldinho'nun geçen hafta Rio de Janerio'da ünlü bir lokantada biraraya geldikleri ve konunun bu yemekte gündeme geldiği kaydedildi.
Milan'da ayrılık sinyali veren bir başka oyuncu ise Hollandalı Klaas-Jan Huntelaar. 26 yaşındaki futbolcunun, "Milan'da kalmak istiyorum, ancak yedek kulübesinde değil. İngiltere Premier Lig benim için çok önemli. Bu ligi her zaman takip ediyorum. Avrupa'nın en iyi ligi ve beni çok heyecanlandırıyor" şeklindeki açıklaması, ayrılık sinyali olarak yorumlandı.
İngiltere'nin Tottenham Hotspur ve Aston Villa takımlarının yanı sıra Almanya'nın Bayern Münih takımının da Huntelaar ile ilgilendiği ileri sürüldü.
Transfer sezonunun başından beri adları sıkça yan yana gelen Barcelona'nın İsveçli golcüsü Zlatan Ibrahimovic ile Milan'ın yakınlaşması konuşulmaya devam ediyor. Milan'ın, Ibrahimovic'i Milano'ya döndürmenin yollarını aradığı ifade edildi.
ROMA SEZONU AÇIYOR
Serie A'yı geçen sezon şampiyon Inter'in ardından ikinci sırada tamamlayan Roma, yeni sezon hazırlıklarına başlıyor.
Yeni sezonun ilk çalışması öncesinde başkan Rosella Sensi'nin antrenmana gelerek, oyunculara ve teknik ekibe başarılar dileyeceği, takım kaptanı Francesco Totti'nin yeni transferler Adriano ve Simplicio'ya 'Hoşgeldin' diyeceği bildirildi.
Bu arada kaptan Totti, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, yeni sezona 'merhaba' diyeceklerini hatırlatarak, "Taraftarlarımızın rüyalarını gerçekleştirmeye hazırız" dedi.
Milli takımlarda yer alan oyuncuların 30 Temmuz'da kadroya dahil olacakları bildirilirken, Roma'nın 2010-2011 sezonu öncesi 3 hazırlık maçı yapacağı kaydedildi. Roma, yeni sezon öncesi ilk resmi maçında 21 Ağustos'ta Inter ile Milano'daki Giuseppe Meazza Stadı'nda karşılaşacak.
goosfraba
13.Temmuz.2010, 20:17
Eğer Milan izin verirse Ronaldinho Flamengo'ya gidebilir. Aylık 300 bin euro'ya Flamengo ile anlaşmış Ronaldinho.
ThersoN
13.Temmuz.2010, 20:21
Fm 2011de denerim adriano ile :D
goosfraba
13.Temmuz.2010, 20:28
Fm 2011de denerim adriano ile :D
adriano roma'ya gitti.
nekop
13.Temmuz.2010, 20:50
antu dan aldığın bir duyum falan degil dimi umut. :D
goosfraba
13.Temmuz.2010, 20:51
antu dan aldığın bir duyum falan degil dimi umut. :D
Ersin Düzen - NTVSpor
deniz.91
13.Temmuz.2010, 21:22
Bence bu haliyle bile iş yapar Adriano boru değil
Del Piero_10
14.Temmuz.2010, 09:49
Chelsea Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Milan'ın yeni teknik direktörü Allegri'nin başarılı olacağına inandığını açıkladı.
Sky Sports İtalya'ya bir demeç veren eski Milan teknik direktörü Carlo Ancelotti, Milan'ın yeni teknik direktörü Massimiliano Allegri'nin Milan'ı başarıya taşıyabileceğini söyledi.
Allegri'ye inandığını belirtlen Ancelotti, "Massimiliano gerçekten Milan için çok doğru bir tercih. Milan ile başarılı olacaktır. Milan da büyük işler yapabilir" şeklinde konuştu.
Milan'ın geçtiğimiz sezonki performansını değerlendiren Ancelotti, "Geçen sezon Milan'ın kadrosu çok iyi değildi o yüzden istedikleri hedeflere ulaşamadılar" dedi.
İtalyan teknik adam geçtiğimiz sezon Chelsea'yi Premier Lig'de şampiyonluğu taşımıştı.
Del Piero_10
14.Temmuz.2010, 22:14
Napoli, Palermo'dan Cavani ile 16 milyon € satın alma opsiyonu ile kiralık olarak anlaştı.
Alicanfmfan
15.Temmuz.2010, 01:37
Opsiyonu fazla olsa bile bence Napolide kesinlikle iş yapar Edinson cavani.
deniz.91
15.Temmuz.2010, 09:49
Palermo elindeki öenmli oyuncuları bırakıyor bakalım yerini kimle dolduracaklar
ThersoN
15.Temmuz.2010, 18:49
adriano roma'ya gitti.
tüh ya :D olsun databaseden atarım ben onu tekrar
ThersoN
15.Temmuz.2010, 18:51
Milan'ın geçtiğimiz sezonki performansını değerlendiren Ancelotti, "Geçen sezon Milan'ın kadrosu çok iyi değildi o yüzden istedikleri hedeflere ulaşamadılar" dedi.
o zaman sırf teknik adamla iş bitmiyor, daha bir hareket göremedik milan cephesinde
Del Piero_10
17.Temmuz.2010, 22:28
Napoli, Palermo'nun golcü futbolcusunu 17 milyon avro karşılığında renklerine bağladı...
Serie A ekiplerinden Napoli, Palermo'da forma giyen Uruguaylı golcü futbolcu Edinson Cavani'yi resmen bağladı.
Stadionews'e konuşan Cavani, "Napoli'ye imza attığım için çok mutluyum. Benim için yeni bir sayfa açılıyor. Hem De Laurentiis'e (Napoli Başkanı) hem de sayın Zamparini'ye (Palermo Başkanı) teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.
Palermo taraftarına da mesaj vermeyi unutmayan golcü futbolcu, "Eğer Palermo taraftarını bu transfer sebebiyle üzdüysem onlardan özür dilerim. Benim için her zaman ayrı bir yere sahip olacaklarını bilmelerini istiyorum" diye konuştu.
2007 yılında Palermo'ya transfer olan Cavani, bu forma altında çıktığı toplam 109 karşılaşmada 34 gole imza atmıştı.
deniz.91
18.Temmuz.2010, 00:10
Napoli eski gücüne dönüyor yavaş yavaş kaliteli bir takım kurdular bir kaç sene içide yine şampiyonluğa oynar
Del Piero_10
18.Temmuz.2010, 11:50
iverpool Kulübü resmi sitesinden yaptığı açıklamada kanat oyuncusu Emiliano Insua'nın transferi için Serie A ekiplerinden Fiorentina ile anlaştığını duyurdu.
Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Emilio Insua'nın transferi için Fiorentina Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Insua, Fiorentina ile anlaştıktan sonra transfer resmiyet kazanacak" denildi.
Sol kanatta forma giyen Arjantinli futbolcu, 2007 yılında Liverpool'a transfer olmuştu. 3 sezondur İngiliz ekibinin formasını giyen Insua, 44 maçta forma giymişti.
Arjantinli orta saha oyuncusu Javier Mascherano, Insua'nın Liverpool'a transfer olduğu dönemde; "20 yaşında Liverpool'da forma giymek çok zor. Insua adına çok mutlu oldum" demişti.
KanaKe
18.Temmuz.2010, 13:27
Insua'yi alirlarsa Vargas büyük ihtimalle yolcu.
BleedingMoon
18.Temmuz.2010, 14:44
vargas sol kanatta jovetic de mutu'nun yerinde oynayabilir. bence mutu yolcu.
Corpus
18.Temmuz.2010, 19:50
Fiorentina çok mantıklı işler yapıyor.!
KaPaLı
18.Temmuz.2010, 22:32
Liverpool oynatacak adam bulamayacak az kaldı :]
ForCimbom
18.Temmuz.2010, 23:14
insua gibi kaliteli bir beki çok arar kanımca liverpool, kötü bi hamle olmuş sanki...
Varonil
20.Temmuz.2010, 12:05
Sokratis Papastathopoulos arrivato ieri a Milano e oggi si sottoporr alle visite mediche. Poi‚ ci sar l´annuncio ufficiale del Milan. Al Genoa andranno 4milioni e la compropriet di Strasser‚ Oduamade e (forse) Albertazzi‚ anche se tutti e tre resteranno in rossonero.
http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=218956
Sokratis Papastathopoulos 4 m € bonservis ücreti karşılığında AC Milan'da ..
titates1
20.Temmuz.2010, 14:18
Sokratis Papastathopoulos 4 m € bonservis ücreti karşılığında AC Milan'da ..
genç ve gelecek vaat eden bir oyuncu , uygun fiyata alınmış , inşallah hayırlı olur
Del Piero_10
20.Temmuz.2010, 16:56
Milan, Genoa'da oynayan savunma oyuncusu Sokratis Papastathopoulos'u renklerine bağladı.
İtalyan ekibi Milan, Genoa forması giyen Yunan milli oyuncu Sokratis Papastathopoulos'un resmen transfer edildiğini açıkladı.
Kulüpten yapılan açıklamada, "AC Milan, Genoa'da oynayan Sokratis Papastathopoulos'u kalıcı olarak renklerine bağlamıştır," ifadesine yer verilirken transferle ilgili diğer ayrıntılarından söz edilmedi.
Ancak La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Yunan savunma oyuncusu yeni kulübüyle dört yıllık sözleşme imzaladı ve yılda 1,2 milyon avro ücret alacak.
Papastatopoulos daha önce yaptığı açıklamalarda Milan'a gideceğini için çok mutlu olduğunu söylemiş ve Alessandro Nesta ya da Paolo Maldini gibi efsaneleri kendine örnek aldığını ifade etmişti.
SAİT71
20.Temmuz.2010, 17:00
Adını duymadığım bir oyuncu. Milan ucuza kaçıyor..
EndoplazmiK RetikuluM
20.Temmuz.2010, 17:10
Oyunda Bocchetti ve Criscito'dan sonra en beğendiğim savunmacı. Gitmese iyi olurdu.
BleedingMoon
20.Temmuz.2010, 18:20
fm'deki sağlam defans oyuncularından biri.
King_91
20.Temmuz.2010, 18:47
başlığı gördüğüm gibi aklıma papastathopoulos gelmişti . genç bi oyuncu fm'ye bakılırsa çok da iyi ..
Del Piero_10
21.Temmuz.2010, 14:50
Milan, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla deneyimli oyuncusu Massimo Oddo ile 2 yıllık sözleşme yenilediğini duyurdu. Yeni anlaşmaya göre Oddo'nun sözleşmesi 30 Haziran 2012 tarihinde sona erecek.
Öte yandan Il Corriere dello Sport gazetesi, Milan Kulübü Başkanı Silvio Berlusconi'nin transfer çalışmalarını sürdürdüğünü, öncelikli hedefin Sevilla'nın golcüsü Luis Fabiano olduğunu yazdı. Fabiano, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada Sevilla'dan ayrılmak istemediğini söylemişti.
Haberde İtalyan ekibinin transfer listesindeki bir diğer ismin ise Borussia Dortmund forması giyen golcü futbolcu Lucas Barrios olduğu kaydedildi.
RaSenGan
21.Temmuz.2010, 18:49
34 yaşında daha genç tabi 2 sene daha banko oynar takımda.
ozaniel
22.Temmuz.2010, 00:15
Milan sağ bekte daha 10 yıl adama ihtiyaç duymaz.
KanaKe
22.Temmuz.2010, 04:40
Berlusconi Ronaldinho'yu satmayacagiz demis. Onunlada sözlesme yenilerler yakinda :D 2015 e kadar :D
Since-1907
22.Temmuz.2010, 11:02
Milan yine aynı tas aynı hamam.
Del Piero_10
28.Temmuz.2010, 12:15
Roma Kulübü'nün sahibi olan Sensi Ailesi, kulübü satmaya hazırlanıyor.
AFP'nin haberine göre, Roma Kulübü'nün en büyük hissedarı olan Sensi Ailesi hisselerini satışa çıkardı.
2008 yılının Ağustos ayında kulübün % 51 hissesini alarak kulübün en fazla söz sahibi ortağı olan Sensi Ailesi'nde Rosella Sensi ailesi adına hisseleri yönetiyordu.
Sensi Ailesi'nin hisse bedelinin yaklaşık olarak 300 milyon avro civarında olduğu tahmin edililiyor.
Geçtiğimiz sezon Serie A'da başarılı bir grafik çizen Roma, ligi 2. sırada tamamlamıştı. Başkent temsilcisi İtalya Kupası'nda ise başarılı olamamıştı.
ThersoN
28.Temmuz.2010, 18:22
Umarım petrol zenginleri falan almaz
Del Piero_10
29.Temmuz.2010, 10:38
Week 1
29 August 2010 16 January 2011
-------------------------------- --------------------------------
BARI - JUVENTUS | JUVENTUS - BARI
BOLOGNA - INTER | INTER - BOLOGNA
CHIEVO - CATANIA | CATANIA - CHIEVO
FIORENTINA - NAPOLI | NAPOLI - FIORENTINA
MILAN - LECCE | LECCE - MILAN
PALERMO - CAGLIARI | CAGLIARI - PALERMO
PARMA - BRESCIA | BRESCIA - PARMA
ROMA - CESENA | CESENA - ROMA
SAMPDORIA - LAZIO | LAZIO - SAMPDORIA
UDINESE - GENOA | GENOA - UDINESE
Week 2
12 September 2010 23 January 2011
BRESCIA - PALERMO | PALERMO - BRESCIA
CAGLIARI - ROMA | ROMA - CAGLIARI
CATANIA - PARMA | PARMA - CATANIA
CESENA - MILAN | MILAN - CESENA
GENOA - CHIEVO | CHIEVO - GENOA
INTER - UDINESE | UDINESE - INTER
JUVENTUS - SAMPDORIA | SAMPDORIA - JUVENTUS
LAZIO - BOLOGNA | BOLOGNA - LAZIO
LECCE - FIORENTINA | FIORENTINA - LECCE
NAPOLI - BARI | BARI - NAPOLI
Week 3
19 September 2010 30 January 2011
BARI - CAGLIARI | CAGLIARI - BARI
CESENA - LECCE | LECCE - CESENA
CHIEVO - BRESCIA | BRESCIA - CHIEVO
FIORENTINA - LAZIO | LAZIO - FIORENTINA
MILAN - CATANIA | CATANIA - MILAN
PALERMO - INTER | INTER - PALERMO
PARMA - GENOA | GENOA - PARMA
ROMA - BOLOGNA | BOLOGNA - ROMA
SAMPDORIA - NAPOLI | NAPOLI - SAMPDORIA
UDINESE - JUVENTUS | JUVENTUS - UDINESE
Week 4
22 September 2010 02 Feb 2011
BOLOGNA - UDINESE | UDINESE - BOLOGNA
BRESCIA - ROMA | ROMA - BRESCIA
CAGLIARI - SAMPDORIA | SAMPDORIA - CAGLIARI
CATANIA - CESENA | CESENA - CATANIA
GENOA - FIORENTINA | FIORENTINA - GENOA
INTER - BARI | BARI - INTER
JUVENTUS - PALERMO | PALERMO - JUVENTUS
LAZIO - MILAN | MILAN - LAZIO
LECCE - PARMA | PARMA - LECCE
NAPOLI - CHIEVO | CHIEVO - NAPOLI
Week 5
26 September 2010 06 Feb 2011
BARI - BRESCIA | BRESCIA - BARI
CATANIA - BOLOGNA | BOLOGNA - CATANIA
CESENA - NAPOLI | NAPOLI - CESENA
CHIEVO - LAZIO | LAZIO - CHIEVO
FIORENTINA - PARMA | PARMA - FIORENTINA
JUVENTUS - CAGLIARI | CAGLIARI - JUVENTUS
MILAN - GENOA | GENOA - MILAN
PALERMO - LECCE | LECCE - PALERMO
ROMA - INTER | INTER - ROMA
SAMPDORIA - UDINESE | UDINESE - SAMPDORIA
Week 6
03 October 2010 13 Feb 2011
BOLOGNA - SAMPDORIA | SAMPDORIA - BOLOGNA
CHIEVO - CAGLIARI | CAGLIARI - CHIEVO
FIORENTINA - PALERMO | PALERMO - FIORENTINA
GENOA - BARI | BARI - GENOA
INTER - JUVENTUS | JUVENTUS - INTER
LAZIO - BRESCIA | BRESCIA - LAZIO
LECCE - CATANIA | CATANIA - LECCE
NAPOLI - ROMA | ROMA - NAPOLI
PARMA - MILAN | MILAN - PARMA
UDINESE - CESENA | CESENA - UDINESE
Week 7
17 October 2010 20 Feb 2011
BARI - LAZIO | LAZIO - BARI
BRESCIA - UDINESE | UDINESE - BRESCIA
CAGLIARI - INTER | INTER - CAGLIARI
CATANIA - NAPOLI | NAPOLI - CATANIA
CESENA - PARMA | PARMA - CESENA
JUVENTUS - LECCE | LECCE - JUVENTUS
MILAN - CHIEVO | CHIEVO - MILAN
PALERMO - BOLOGNA | BOLOGNA - PALERMO
ROMA - GENOA | GENOA - ROMA
SAMPDORIA - FIORENTINA | FIORENTINA - SAMPDORIA
Week 8
24 October 2010 27 Feb 2011
BOLOGNA - JUVENTUS | JUVENTUS - BOLOGNA
CHIEVO - CESENA | CESENA - CHIEVO
FIORENTINA - BARI | BARI - FIORENTINA
GENOA - CATANIA | CATANIA - GENOA
INTER - SAMPDORIA | SAMPDORIA - INTER
LAZIO - CAGLIARI | CAGLIARI - LAZIO
LECCE - BRESCIA | BRESCIA - LECCE
NAPOLI - MILAN | MILAN - NAPOLI
PARMA - ROMA | ROMA - PARMA
UDINESE - PALERMO | PALERMO - UDINESE
Week 9
31 October 2010 06 Mar 2011
BARI - UDINESE | UDINESE - BARI
BRESCIA - NAPOLI | NAPOLI - BRESCIA
CAGLIARI - BOLOGNA | BOLOGNA - CAGLIARI
CATANIA - FIORENTINA | FIORENTINA - CATANIA
CESENA - SAMPDORIA | SAMPDORIA - CESENA
GENOA - INTER | INTER - GENOA
MILAN - JUVENTUS | JUVENTUS - MILAN
PALERMO - LAZIO | LAZIO - PALERMO
PARMA - CHIEVO | CHIEVO - PARMA
ROMA - LECCE | LECCE - ROMA
Week 10
07 Nov 2010 13 Mar 2011
BARI - MILAN | MILAN - BARI
BOLOGNA - LECCE | LECCE - BOLOGNA
FIORENTINA - CHIEVO | CHIEVO - FIORENTINA
INTER - BRESCIA | BRESCIA - INTER
JUVENTUS - CESENA | CESENA - JUVENTUS
LAZIO - ROMA | ROMA - LAZIO
NAPOLI - PARMA | PARMA - NAPOLI
PALERMO - GENOA | GENOA - PALERMO
SAMPDORIA - CATANIA | CATANIA - SAMPDORIA
UDINESE - CAGLIARI | CAGLIARI - UDINESE
Week 11
10 Nov 2010 20 Mar 2011
BRESCIA - JUVENTUS | JUVENTUS - BRESCIA
CAGLIARI - NAPOLI | NAPOLI - CAGLIARI
CATANIA - UDINESE | UDINESE - CATANIA
CESENA - LAZIO | LAZIO - CESENA
CHIEVO - BARI | BARI - CHIEVO
GENOA - BOLOGNA | BOLOGNA - GENOA
LECCE - INTER | INTER - LECCE
MILAN - PALERMO | PALERMO - MILAN
PARMA - SAMPDORIA | SAMPDORIA - PARMA
ROMA - FIORENTINA | FIORENTINA - ROMA
Week 12
14 Nov 2010 03 Apr 2011
BARI - PARMA | PARMA - BARI
BOLOGNA - BRESCIA | BRESCIA - BOLOGNA
CAGLIARI - GENOA | GENOA - CAGLIARI
FIORENTINA - CESENA | CESENA - FIORENTINA
INTER - MILAN | MILAN - INTER
JUVENTUS - ROMA | ROMA - JUVENTUS
LAZIO - NAPOLI | NAPOLI - LAZIO
PALERMO - CATANIA | CATANIA - PALERMO
SAMPDORIA - CHIEVO | CHIEVO - SAMPDORIA
UDINESE - LECCE | LECCE - UDINESE
Week 13
21 Nov 2010 10 Apr 2011
BRESCIA - CAGLIARI | CAGLIARI - BRESCIA
CATANIA - BARI | BARI - CATANIA
CESENA - PALERMO | PALERMO - CESENA
CHIEVO - INTER | INTER - CHIEVO
GENOA - JUVENTUS | JUVENTUS - GENOA
LECCE - SAMPDORIA | SAMPDORIA - LECCE
MILAN - FIORENTINA | FIORENTINA - MILAN
NAPOLI - BOLOGNA | BOLOGNA - NAPOLI
PARMA - LAZIO | LAZIO - PARMA
ROMA - UDINESE | UDINESE - ROMA
Week 14
28 Nov 2010 17 Apr 2011
BARI - CESENA | CESENA - BARI
BOLOGNA - CHIEVO | CHIEVO - BOLOGNA
BRESCIA - GENOA | GENOA - BRESCIA
CAGLIARI - LECCE | LECCE - CAGLIARI
INTER - PARMA | PARMA - INTER
JUVENTUS - FIORENTINA | FIORENTINA - JUVENTUS
LAZIO - CATANIA | CATANIA - LAZIO
PALERMO - ROMA | ROMA - PALERMO
SAMPDORIA - MILAN | MILAN - SAMPDORIA
UDINESE - NAPOLI | NAPOLI - UDINESE
Week 15
05 December 2010 23 Apr 2011
CATANIA - JUVENTUS | JUVENTUS - CATANIA
CESENA - BOLOGNA | BOLOGNA - CESENA
CHIEVO - ROMA | ROMA - CHIEVO
FIORENTINA - CAGLIARI | CAGLIARI - FIORENTINA
LAZIO - INTER | INTER - LAZIO
LECCE - GENOA | GENOA - LECCE
MILAN - BRESCIA | BRESCIA - MILAN
NAPOLI - PALERMO | PALERMO - NAPOLI
PARMA - UDINESE | UDINESE - PARMA
SAMPDORIA - BARI | BARI - SAMPDORIA
Week 16
12 December 2010 01 May 2011
BOLOGNA - MILAN | MILAN - BOLOGNA
BRESCIA - SAMPDORIA | SAMPDORIA - BRESCIA
CAGLIARI - CATANIA | CATANIA - CAGLIARI
GENOA - NAPOLI | NAPOLI - GENOA
INTER - CESENA | CESENA - INTER
JUVENTUS - LAZIO | LAZIO - JUVENTUS
LECCE - CHIEVO | CHIEVO - LECCE
PALERMO - PARMA | PARMA - PALERMO
ROMA - BARI | BARI - ROMA
UDINESE - FIORENTINA | FIORENTINA - UDINESE
Week 17
19 December 2010 08 May 2011
BARI - PALERMO | PALERMO - BARI
CATANIA - BRESCIA | BRESCIA - CATANIA
CESENA - CAGLIARI | CAGLIARI - CESENA
CHIEVO - JUVENTUS | JUVENTUS - CHIEVO
FIORENTINA - INTER | INTER - FIORENTINA
LAZIO - UDINESE | UDINESE - LAZIO
MILAN - ROMA | ROMA - MILAN
NAPOLI - LECCE | LECCE - NAPOLI
PARMA - BOLOGNA | BOLOGNA - PARMA
SAMPDORIA - GENOA | GENOA - SAMPDORIA
Week 18
06 January 2011 15 May 2011
BOLOGNA - FIORENTINA | FIORENTINA - BOLOGNA
BRESCIA - CESENA | CESENA - BRESCIA
CAGLIARI - MILAN | MILAN - CAGLIARI
GENOA - LAZIO | LAZIO - GENOA
INTER - NAPOLI | NAPOLI - INTER
JUVENTUS - PARMA | PARMA - JUVENTUS
LECCE - BARI | BARI - LECCE
PALERMO - SAMPDORIA | SAMPDORIA - PALERMO
ROMA - CATANIA | CATANIA - ROMA
UDINESE - CHIEVO | CHIEVO - UDINESE
Week 19
09 January 2011 22 May 2011
BARI - BOLOGNA | BOLOGNA - BARI
CATANIA - INTER | INTER - CATANIA
CESENA - GENOA | GENOA - CESENA
CHIEVO - PALERMO | PALERMO - CHIEVO
FIORENTINA - BRESCIA | BRESCIA - FIORENTINA
LAZIO - LECCE | LECCE - LAZIO
MILAN - UDINESE | UDINESE - MILAN
NAPOLI - JUVENTUS | JUVENTUS - NAPOLI
PARMA - CAGLIARI | CAGLIARI - PARMA
SAMPDORIA - ROMA | ROMA - SAMPDORIA
ancar
30.Temmuz.2010, 16:25
http://www.carling.com/image/156/200/1/player_images/110604/javier-garrido.jpg
İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Lazio, Manchester City'nin solbeki Javier Garrido ile anlaştı. Lazio Kulübü Başkanı Claudio Lotito, Manchester City'den Garrido'yu transfer ettiklerini belirterek, İspanyol futbolcunun, bu takıma sattıkları Aleksandar Kolarov'un yerine oynayacağını ifade etti.
30.07.2010
Kaynak : AA
izmer96
30.Temmuz.2010, 16:53
ilginc Kolarov u satip City'e , City den Garrido'yu almak ,Garrido iyi bir sol bek ama Ingiltere ligi icin yeterli hizi yok , ama Lazio da kesinlikle Kolarov un acigini kapatir
ancar
30.Temmuz.2010, 16:56
evet İngiltere için biraz yavaş kalan bir oyuncu ama İtalya'da iş yapar herhalde kolunu bacağını kırmazlarsa :D
TR.CaPTaiN
30.Temmuz.2010, 20:18
Veloso, Zapater +7.5 m € karşılığında Genoa'ya gitmiş.
Fernando Gago
31.Temmuz.2010, 14:51
Genoa yöentimi Sporting Lizbon’da forma giyen Miguel Veloso’nun transferini bitirmek üzere…
Sporting Lizbon forması giyen Miguel Veloso, büyük ihtimalle önümüzdeki sezon Genoa forması giyecek.
Yapılacak sağlık kontrolleri sonrası 24 yaşındaki orta saha oyuncusunun resmi imzayı atması bekleniyor.
Transferin kendisini çok heyecanlandırdığını belirten Veloso, Telenord’a yaptığı açıklamada, “Gasperini gibi bir teknik direktörle çalışacağım için çok mutluyum. Yeni bir maceraya başlamanın heyecanını yaşıyorum” dedi.
İtalyan ekibinin başarılı orta saha oyuncusu için yaklaşık 8 milyon avroluk bir bonservis bedeli ödeyeceği iddia ediliyor.
Zekirdek
31.Temmuz.2010, 14:54
Fener'e gelse süper olurdu. Ön libero sorunu çözülürdü ama işte hiç takip etmezlerki.
ozaniel
31.Temmuz.2010, 15:45
Miguel Veloso iki sene önce Arsenal'in takibindeydi, nereden nereye.
EndoplazmiK RetikuluM
31.Temmuz.2010, 17:38
Çok iyi transfer olur Genoa için. O bölgede eksikleri var. Juric ve Milanetto 33 yaşında. Başka sağlam ortasahaları yoktu zaten. Eğer gelirse çok iyi olur Genoa için.
Del Piero_10
04.Ağustos.2010, 00:32
9 milyon € karşılığında transfer gerçekleşti.
Revolution
04.Ağustos.2010, 00:43
Çok yararlı bir transfer olduğunu düşünüyorum Genoa için..
zemlinskis
04.Ağustos.2010, 01:10
Genoa büyük iş yapmış gerçekten...
BleedingMoon
04.Ağustos.2010, 01:17
fm 2009 efsanemiz. word class midfielder! bir yıl geç kalmış genoa. fm 2011'de veloso'nun profili biraz daha düşebilir bile.
vego
04.Ağustos.2010, 17:50
İtalya Futbol Federasyonu, Roberto Baggio'ya milli takıma dönmesini teklif etti.
İtalya basınında ve futbol kamuoyunda sürpriz olarak değerlendirilen habere göre, İtalya Futbol Federasyonu, Baggio'yu milli takım teknik sorumlusu yapmaı planlıyor. Baggio'ya teklif götüren federasyon yetkilileri bu isim ile yüz yüze görüşmek ve efsaneyi yeniden milli takıma dönme konusunda ikna etmeye çalışacaklar.
İtalya Futbol Federasyonu'nun Baggio'nun milli takım teknik sorumlusu ve daha çok altyapı ile ilgilenmesini isteyecekleri düşünülüyor.
Goal.com
changeTarget(document.getElementById("news_content"))
vego
04.Ağustos.2010, 17:52
Pardon geldi bile :D
Roberto Baggio geliyor
3 Ağustos 2010 10:27 | NTVSpor.net
İtalyan Futbol Federasyonu, Roberto Baggio'yu İtalya Milli Takımı teknik koordinatörlük görevine getirdi.
http://media1.ntvspor.net//C/I/54/baggio600_S3GM3.jpg
Dünya Kupası’ndaki hayal kırıklığının ardından yeni bir yapılanmaya giden İtalya Futbol Federasyonu efsane bir ismi göreve çağırdı. Lippi'nin ardından teknik direktörlüğe Cesare Prandelli'yi getiren federasyon'un yeni teknik koordinatörü Roberto Baggio oldu.
1990 ve 1994 yıllarındaki dünya kupasında İtalya Milli Takımı’yla yıldızlaşan Roberto Baggio 2004 yılında futbola veda etmesinin ardından yeşil sahalara tekrar adım atıyor. Çizmede Juventus, Milan ve Inter gibi üst düzey kulüplerde forma giyen 43 yaşındaki futbol adamı artık İtalya Milli Takımı’nın teknik koordinatörlüğünü yapacak. Görevi gereği milli takımların danışmanlığını üstlenecek olan Baggio altyapılarda da yeni yeteneklerin keşfedilmesinde aktif rol oynacak. Federasyon Roberto Baggio ile Çarşamba günü resmi sözleşme imzalayacak. Milli Takım Teknik Direktör Cesare Prandelli ise önümüzdeki hafta Fildişi Sahili ile oynanacak hazırlık maçı öncesinde kadrosunu 1-2 gün içinde açıklayacak. Prandelli'nin Afrika temsilcisi karşısına genç oyuncularla çıkması bekleniyor.
Del Piero_10
05.Ağustos.2010, 10:50
Bundesliga ekiplerinden Schalke 04 forması giyen Rafinha, İtaya'nın Genoa takımına transfer oldu.
Alman kulübü Schalke 04 transferi doğrularken, oyuncuyu sattıkları miktar hakkında ise bilgi vermedi. Alman gazetesi Bild'in iddiasına göre ise Genoa kulübü Brezilyalı sağbek oyuncusu için 8 milyon Euro ödedi.
Genoa takımı geçtiğimiz sezon savunmasında zaafiyetler gösterdi ve Serie A'nın 2009-10 sezonu boyunca kalesinde 62 gol gördü. Defanstaki zaafiyetten dolayı Genao Teknik Direktörü Gian Piero yeni sezonda defans hattını güçlendirmekte kararlı.
Rafinha Schalke 04 kulübüne 2005 yazında Coritiba'dan transfer oldu ve bu tarihten beri Schalke takımında kilit oyuncu görevi gördü. 24 yaşındaki oyuncu Schalke forması altında 153 karşılaşmaya çıktı ve 7 gol kaydetti.
Brezilyalı oyuncunun 2 ay önce Shalke 04'ten ayrılacağı ve kendisi ile Milan ve Juventus kulüplerinin ilgilendiği söyleniyordu fakat tecrübeli oyuncu İtalyan ekibi Genoa ile 4 yıllık anlaşma imzaladı.,
Transfer döneminde oldukça aktif olan Genao ekibi Rafinha dışında Luca Toni, Miguel Veloso, Eduardo, Chico ve Franco Zuculini'yi renklerine bağladı.
eXcitinG
05.Ağustos.2010, 10:52
Genoa nın kağıt üstünde müthiş bir kadrosu oLdu.
sananes
05.Ağustos.2010, 11:07
Genoa tam fm kadrosu kuruyor yemin ediyorum:) ama fmdeki gibi bi etki yaratmayacaktır bu oyuncular her zamanki gibi büyüklerin arkasından gelen ilk takım olmaya çalışan takımlardan biri olur Genoa
Del Piero_10
05.Ağustos.2010, 11:12
Genoa nın kağıt üstünde müthiş bir kadrosu oLdu.
Evet Napoli, Genoa, Palermo gibi takımlar atakta ve üst sıralarla uçurumu kapadılar. Daha ilginç bir Serie A izleyeceğiz.
Eduardo
Rafinha - Bocchetti - Ranocchia - Criscito
Mesto - Veloso - Kharja
Palacio - Toni - Palladino
Dainelli
Moretti
M.Rossi
Zuculini
Vanden Borre
Milanetto
Jankovic
Sculli
Acquafresca
Zigoni
El Shaarawi
eXcitinG
05.Ağustos.2010, 11:23
Genoa, PaLermo ve NapoLi nin kadroLarı bu sezon Roma, MiLan ve Juventus un kadroLarına göre daha kaLiteLi oyuncuLardan oLuşuyor ve aLternatifLeri de çok iyi. Bu yıL Seri A izLenir işte.
deniz.91
05.Ağustos.2010, 13:18
Genoa, PaLermo ve NapoLi nin kadroLarı bu sezon Roma, MiLan ve Juventus un kadroLarına göre daha kaLiteLi oyuncuLardan oLuşuyor ve aLternatifLeri de çok iyi. Bu yıL Seri A izLenir işte.
Aynen abi bu sene serieadan süpriz şampiyon çıkabilir gibi geliyor bana tabi inter faktörü çok öenmli
LifeYourself
05.Ağustos.2010, 16:04
sonuna kadar çekişirler ama bence yine inter gibi takımlar kazanır.:(
Del Piero_10
05.Ağustos.2010, 20:59
Juventus'un 23 yaşındaki hücum oyuncusu Sebastian Giovinco Parma'ya kiralandı. Umut vaad eden genç oyuncu geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamamış ve artık düzenli olarak oynayabileceği bir takıma gitmek istediğini açıklamıştı.
Juventus'un bu yaz yaptığı Simone Pepe, Jorge Martinez ve Davide Lanzafame transferleri ile ilk 11 şansı iyice zora giren Giovinco Parma ile yeniden çıkışa geçmeye çalışacak.
Bari'yi Giovinco transferinde geride bırakan Parma kulübü ayrıca sezon sonunda 3 milyon € karşılığında oyuncunun bonservisinin yarısını alma hakkını elinde bulunduruyor.
sananes
06.Ağustos.2010, 00:37
bu juventus adam olmaz valla billa olmaz.ellerindeki en saf yeteneği bi türlü takıma monte edemediler.siz melo gibi poulsen gibi kazmalarla oynamaya devam edin bu sezon parmalıyım zaten çocuklugumdan beri severim
Sheriff
06.Ağustos.2010, 00:39
Valla şu adamı koyacak bi yer bulamadılar ya. En sonunda kiraladılar..
vego
06.Ağustos.2010, 00:41
kurtarsa kendini bari.
sananes
06.Ağustos.2010, 02:12
bence bu isimler kağıt üzerinde çok iyiler ama gerçek hayat fm değil maalesef oyundakinden cok daha etkisiz kalacaklardır.tabi boş isimler değiller ama inter bu oyuncularla zorlanacak takım değil.işi sıkı tutarsa inter yine çok rahat şampiyon olur.roma juventus milan pek ışık vermiyor bana biraz roma işte belki birazda juve o da sırf sempati duydugum için iyi niyetimden:D
goosfraba
07.Ağustos.2010, 01:09
hernanes 11 milyon euro --> lazio.
sananes
07.Ağustos.2010, 03:14
hernanes 11 milyon euro --> lazio.
işte mükemmel transfer bu
Del Piero_10
08.Ağustos.2010, 00:01
Bologna'nın Ganalı orta saha oyuncusu Stephan Appiah'ın Serie A'nın yeni ekibi Cesena ile anlaştığı duyruldu.
Cesena ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Appiah, İtalya'da kaldığı için mutlu olduğunu ifade etti. Transferiyle ilgili olarak konuşan deneyimli oyuncu, "Cesena bana çok büyük ilgi gösterdi ve transfer için en ciddi teklifi yaptı. Bu benim için yeni bir başlangıç. Uzun soluklu bir projesi olan Cesena ile başarıya ulaşmak istiyorum. Bologna'daki taraftarlara ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Uzun sakatlık döneminden kurtulmama çok yardım ettiler. Bana bir şans verdiler ve yeniden futbola döndüm. Onlara minnettarım" ifadelerini kullandı.
29 yaşındaki Appiah, 2005-08 yılları arasında formasını giydiği Fenerbahçe'de dizinden sakatlanmış ve futbola yaklaşık bir yıl ara vermişti.
Varonil
08.Ağustos.2010, 00:03
Çok sevdiğim bir futbolcu.Umarım Cesena'da eski günlerine geri döner.Fırsat buldukça maçlarını izlemeye çalışacağım Appiah'ın.
Zekirdek
08.Ağustos.2010, 00:17
Yazık ettik biz bu adama ya. Az vefa gösterip iyileşmesini bekleseydik güzel olurdu.
GeNç KaRTaL
08.Ağustos.2010, 00:17
Yaşı çok geç de değil.Bakalım eski günlerine dönebilecek mi?
DaveJones
08.Ağustos.2010, 00:28
Yazık ettik biz bu adama ya. Az vefa gösterip iyileşmesini bekleseydik güzel olurdu.
Şu anda sağlığını riske ederek oynamaya devam ediyor diye biliyorum. Yoksa Appiah gibi oyuncusu 4-5 ay sakat kalacak diye bırakmazdı bizim yönetimde.
Ayrıca dünya kupasında gördükki eski yırtıcı Appiahtan eser kalmamış.
Zekirdek
08.Ağustos.2010, 00:36
Ayrıca dünya kupasında gördükki eski yırtıcı Appiahtan eser kalmamış.
O kadar ciddi bir sakatlıktan sonra korkarak oynaması doğal. Ayrıca Edu'nun bir riski olmadan gönderimişti. Tamam kendi kalesine normalden fazla çalışıyordu ama onunda iyisi gelmedi. Birde fesh edilerek yollandı Edu. Sırf zarar.
DaveJones
08.Ağustos.2010, 00:38
Evet Edu'yu göndermeleri yanlıştı. Luganonun açıklarını kapatıyordu. E arada canı sıkılıp 1-2 tane bizim kaleye attığıda oluyordu ama olsun :n: Ama Appiahda durum farklıydı diye biliyorum. Çok daha ciddi birşeydi.
Zekirdek
08.Ağustos.2010, 00:40
E arada canı sıkılıp 1-2 tane bizim kaleye attığıda oluyordu ama olsun :n:
Diyordur o kaleye olmuyor. Kalan sağlar bizimdir. Hem bizim kale ona daha yakın kalıyor. Neyse bu kadar espri yeter.
Appiah => 5 Yıldızlık Topçuydu. Onun gibiside gelmedi denemez. Emre bir nebze ama Appiah başkaydı.
Del Piero_10
08.Ağustos.2010, 11:14
Sao Paulo'nun genç yıldızı Hernanes, Lazio'ya transfer oldu.
Adı son zamanlarda sıkça Lazio ile anılan ve İtalyan ekibi ile Sao Paulo arasında pazarlıkların sonuçlandığı ve Hernanes'in Lazio'ya transfer olduğu açıklandı.
Haberi okuyucularına duyuran Brezilya'nın saygın gazetesi Globoesporte, Sao Paulo Kulübü'nün Lazio'nun teklif ettiği rakamı kabul ettiğini belirtti.
Sao Paulo Kulübü'nden yapılan açıklamada ise oldukça duygusal bir metin yer aldı; "Hernanes, Internacional karşılaşmasında son defa Sao Paulo forması giymiştir. Oyuncumuz İtalyan kulübü Lazio ile anlaşmış olup önümüzdeki 5 sezon bu takımın formasını giyecektir."
Öte yandan Brezilya temsilcisinin Hernanes transferinden 10 milyon avro kazandığı belirtildi.
Since-1907
08.Ağustos.2010, 11:28
Çok çok iyi transfer bana göre , Ledesmayı elden çıkarırlar sanırım.
Del Piero_10
08.Ağustos.2010, 12:56
İtalya'nın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli, Fildişi Sahili ile 10 Ağustos'ta Uprton park'ta oynayacakları hazırlık maçının kadrosunu açıkladı.
Yeni yüzlere şans tanıyan Prandelli, Marcelo Lippi döneminde kadroya çağrılmayan Balotelli ve Cassano'ya da yer verdi.
İşte Prandelli'nin kadrosu:
Kaleci: Marchetti (Cagliari), Sirigu (Palermo), Viviano (Bologna)
Defans: Antonini (Milan), Astori (Cagliari), Bonucci (Juventus), Cassani (Palermo), Chiellini (Juventus), Lucchini (Sampdoria), Molinaro (Stoccarda), Motta (Juventus)
Orta saha: De Rossi (Roma), Lazzari (Cagliari), Marchisio (Juventus), Montolivo (Fiorentina), Palombo (Sampdoria), Pepe (Juventus)
Forvet: Amauri (Juventus), Balotelli (Inter), Borriello (Milan), Cassano (Sampdoria), Quagliarella (Napoli), Rossi (Villarreal).
Hugo
08.Ağustos.2010, 13:01
Şöyle bir teknik direktörümüz olmadı ki.. Hep aynı oyuncuları çağırıyoruz nasıl oynarlarsa oynasınlar.
Helal olsun Prandelli :D Amauri ilk defa Milli olacak değil mi?
GodfatheR
08.Ağustos.2010, 13:41
Yıllarca kalesi ve defansı ile isim yapmış İtalya'nın kalecileride defanslarıda çok zayıf gözüküyor. Alışık olmadığımız bir İtalya :)
SAİT71
08.Ağustos.2010, 14:06
Gönül diyor Edu ve Appiah'ı geri al :D
Del Piero_10
09.Ağustos.2010, 15:11
Maicon İnter'de kaldı.
nerazzuri
10.Ağustos.2010, 13:30
Büyük bir aksilik olmaz ise, Mascherano İnter'de.
Ayrıca takımın forvet oyuncusu Diego Milito'nun sözleşmesi 2014'e kadar uzatıldı.
Lugano ile görüşmeler sürüyor.
nerazzuri
10.Ağustos.2010, 15:30
İnter'den Kuyt atağı
Inter (http://www.sporx.com/inter/), Liverpool (http://www.sporx.com/liverpool/)'un Hollanda (http://www.sporx.com/hollanda/)lı yıldızı Dirk Kuyt'ı renklerine bağlamak istiyor. İtalya (http://www.sporx.com/italya/)n spor inter (http://www.sporx.com/inter/)net sitesi TMW, Hollanda (http://www.sporx.com/hollanda/)lı futbol (http://www.sporx.com/futbol/)cu Dirk Kuyt'ın, son Şampiyonlar Ligi (http://www.sporx.com/sampiyonlar-ligi/) Şampiyonu Inter (http://www.sporx.com/inter/)'e transfer (http://www.sporx.com/transfer/) olabileceğini iddia etti.
Haberde, İtalya (http://www.sporx.com/italya/)n kulübünün yeni teknik patronu Rafael Benitez'in eki öğrencisini takımda görmek istediğinin altı çizilirken, Kuyt'ın, Roy Hodgson (http://www.sporx.com/roy-hodgson/) ile bir görüşme yapacağı ve kararını ona göre vereceği kaydedildi.
Sporx.com
HooijDonk07
12.Ağustos.2010, 18:07
Tuncay Lazio'yu redetmiş ne kadar doğru ?.Eğer doğruysa kariyerini harcar .
Varonil
12.Ağustos.2010, 18:08
Önceki röportajında İngiltere'de her takımda oynayacağını ama diğer ülkelerde seçiçi olacağını söylemişti.Eğer doğruysa hakikaten çok seçici olmuş ..
Addolorato
13.Ağustos.2010, 02:03
Hocam o Tuncay değil Turgay yahu. Turgay Bahadır reddetti Lazio'yu gerçi o dahada beter bence.
Zekirdek
13.Ağustos.2010, 02:05
Hocam o Tuncay değil Turgay yahu. Turgay Bahadır reddetti Lazio'yu gerçi o dahada beter bence.
Hatta Şampiyonlar Ligi fırsatını kaçıramam demişti.
vego
13.Ağustos.2010, 21:19
Inter yeni golcüsünü buldu
Genç forvet oyuncusunu Man City'ye satmaya hazırlanan Inter, Sampdoria'nın deneyimli oyuncusu için çalışmalara başladı.Mario Balotelli'yi Manchester City'ye gönderen Inter, genç oyuncunun boşluğunu doldurmak üzere Sampdoria'nın deneyimli forveti Antonio Cassano'yu transfer etmeyi planlıyor. Corriere Dello Sport'un haberine göre İspanyol teknik adam Rafa Benitez, geçtiğimiz sezon Sampdoria'nın Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı elde etmesinde büyük rol oynayan Cassano için yönetime olumlu rapor verdi. Sampdoria'nın Werder Bremen ile oynayacağı play-off turu maçları öncesinde transferi bitirmek isteyen Inter'in deneyimli oyuncu için her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduğu ifade ediliyor. Ancak Cassano'nun menajerinin "Antonio Inter için Sampdoria'dan ayrılmayacak" şeklinde sözleri bu transferin gerçekleşme ihtimalini bir hayli düşürüyor. Inter yönetiminin önümüzdeki hafta başında Cassano ile bir araya gelmesi ve iknâ çalışmalarına başlaması bekleniyor. Daha önce AS Roma ve Real Madrid'de de forma giyen 28 yaşındaki Cassano, geçen sezon Sampdoria formasıyla çıktığı 31 maçta 11 gol atmayı başarmıştı.
nerazzuri
15.Ağustos.2010, 20:44
Cassano, İnter'e asla gitmeyeceğini açıkladı.
Ayrıca, Gana'lı Kevin-Prince Boateng Salı günü AC Milan ile resmi sözleşme imzalayacak.
Del Piero_10
18.Ağustos.2010, 10:47
Yaş Ortalamaları
Juventus - 25.54
Roma - 29.09
Milan - 29.18
Inter - 29.90
Wesley Sneijder
18.Ağustos.2010, 11:45
Biraz yanıltıcı olmuş tabii, Milan'daki ilk 18 oyuncularına bakarsak muhtemelen daha yüksek çıkar.
Varonil
19.Ağustos.2010, 05:39
Genoa'lı Kevin-Prince Boateng 1 yıllığına kiralık olarak Milan'da ..
Del Piero_10
19.Ağustos.2010, 12:03
Milan, Genoa'nın Ganalı oyuncusunu sezon sonuna kadar kiraladı...
Milan, Gana Milli Takımı'nın orta saha oyuncusu Kevin-Prince Baoteng'i Genoa'dan sezon sonuna kadar kiraladı.
Bu ay Portsmouth'tan Genoa'ya transfer olan oyuncu, yeni takımı ile hiçbir resmi maça çıkmadan İtalyan devine kiralandı.
Milan'ın ekonomik sıkıntılar yaşadığı için 23 yaşındaki oyuncuyu kiralama yoluna gittiği belirtildi.
Baoteng, Gana Milli Takımı ile 2010 Dünya Kupası'nda sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmişti.
GeNç KaRTaL
19.Ağustos.2010, 14:34
Önce Genoa'ya transfer olup sonra Milan'a kiralanması ilginç.
Aşk-ı Şehir
19.Ağustos.2010, 15:35
Genoa bişeylerin peşinde ama tam anlamış değilim. Bizim aldığımız Diego Angelo'da bu şekilde geldi.
vego
19.Ağustos.2010, 17:28
Milan'ın sportif direktörü, İsveçli golcüye kapıları açtı...Milan Sportif Direktörü Ariedo Braida, Barcelona'nın yıldızı Zlatan Ibrahimovic ile ilgilendiklerini açıkladı. Manchester City Menajeri Roberto Mancini'nin transfere nokta koyduklarını açıklamasından sonra İsveçli golcüyle ilgilenen tek takım Milan kaldı. Corriere Dello Sport'a konuşan Braida, "Ibrahimovic'in transferi şu an için mümkün gözüküyor. Ancak bu durum sadece ona veya bize bağlı değil.Barcelona ile de anlaşmamız gerekiyor. Bu yüzden kolay gözükmüyor, ama bu gerçekleşmeyecek anlamına da gelmesin" dedi. Ibrahimovic'in büyük bir yıldız olduüunu belirten sportif direktör, kadrolarındaki forvet bolluğu nedeniyle İsveçli golcüyü almaları durumunda birini satmak zorunda kalacaklarını belirtti. Braida, geçtiğimiz sezon Juventus'ta kiralık olarak forma giyen Martin Cacares ile ise ilgilenmediklerini söyledi.
goosfraba
19.Ağustos.2010, 18:15
krasic sonunda juventus'ta.
eGowiCh
19.Ağustos.2010, 18:42
Milos Krasic ile uzun süre ilgilendik ama o hep Juventus'a gitmek istediğini söylemişti, sonunda isteği gerçeklemiş. CSKA da satmak zorundaydı, çünkü seneye bedava gidecekti.
Del Piero_10
19.Ağustos.2010, 20:12
CSKA Mokova'nın 26 yaşındaki Sırp oyuncusu Milos Krasiç sonunda muradına erdi.
Fenerbahçe'nin de uzun süre peşinde koştuğu ancak bir türlü olumlu yanıt alamadığı oyuncu uzun süredir İtalyan kulübünde oynamak istediğini tekrarlıyordu. Juventus'un yaklaşık 4 aydır ilgilendiği ancak CSKA'nın son anda fiyat arttırması nedeniyle ertelenen transfer sonunda gerçekleşiyor.
İtalyan medyasında çıkan haberlere göre yarın sağlık kontrolünden geçecek olan Krasiç için Juventus'un kasasından 14 milyon € çıkacak.
vego
19.Ağustos.2010, 20:12
Sonunda istediği oldu:zuhaha
MeMo
19.Ağustos.2010, 20:15
Bize gelmek istemedin orda kaybolur gidersin inşallah :p
Şaka bir yana kariyeri açısından iyi oldu Juventus'a gitmesi ama patlama yapabilecek mi...
goosfraba
19.Ağustos.2010, 21:38
hi antu.com :)
aslında hem kulübüyle hem de kendisiyle anlaşılmıştı, ama kendisi italya'yı bekliyorum, juventus'a transfer olmazsam gelirim demiş. 2 ay boyunca beklediğimiz krasic'ten bu yüzden vazgeçip dia'yı almışız.
Zekirdek
19.Ağustos.2010, 21:41
Sonunda muradına erdi.
di canio
19.Ağustos.2010, 21:46
O Juve'ye transfer oldu, bu transfer de bana kapak oldu. Hiçbir duyuma, duyum aldım diyene inanmam artık :)
Revolution
19.Ağustos.2010, 21:47
O Juve'ye transfer oldu, bu transfer de bana kapak oldu. Hiçbir duyuma, duyum aldım diyene inanmam artık :)
Bkz: scoutgs ve fossacimbom abi... Ne ettin sen :D
barahir
19.Ağustos.2010, 22:51
Nihayet...
Del Piero_10
20.Ağustos.2010, 19:06
Alberto Aquilani Juventus'a kiralanabilir.
Hugo
21.Ağustos.2010, 15:53
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/aquilani-loan-deal-agreed
Kiralık olarak anlaşma sağlandı. Oyuncu pazartesi günü sağlık kontrolünden geçecek İtalya'da.
Clayman
21.Ağustos.2010, 15:55
Zaten söyleniyordu kiralık gideceği İtalya'ya. Juventus'un orta sahasına güç katar. Tabi Juve bu transferi Diego'nun gitme olasılığına karşın yapmış olabilir.
GodfatheR
21.Ağustos.2010, 16:05
Ah Benito ahh. Xabi'nin yerine aldığın 20 milyon euro bayıldığın adam bak :uzgun:
Del Piero_10
21.Ağustos.2010, 18:50
http://www.juventuz.com/forum/attachment.php?attachmentid=42711&stc=1&d=1282384921
http://www.juventuz.com/forum/attachment.php?attachmentid=42713&stc=1&d=1282391020
Nedvedmania
21.Ağustos.2010, 19:12
İyi oldu .
LeqenDary
21.Ağustos.2010, 19:16
Kendini geliştirirse yeni Nedved olur .Zaten bir ropörtajında öyle diyordu .Juve'mize iyi oldu bu transfer :) .
SuperBianconero
21.Ağustos.2010, 21:17
haberde ameliyat olacağı değil pazartesi günü sağlık kontrolünden geçeceğini yazıyor.bende dedim noluyor bu adam daha yeni ameliyat olmuştu.yazıyı editlemen gerek.
SuperBianconero
21.Ağustos.2010, 21:22
Nedved :)
hız ve çabukluk olarak rakip defansı yıpratacağı bir gerçek.umarım yeteri kadar gol atar ve başarılı olur.Nedved olmak kolay değil.
Nedvedmania
21.Ağustos.2010, 21:28
Nedved olmak kolay değildir tabi :) Ama Nedved kadar gelişebilirse süper olur. Sevdiğim bir futbolcu zaten :)
LeqenDary
22.Ağustos.2010, 00:16
O cevheri görüyorum bu adamda, kolay değil ama olmayacak birşey de değil :) .
Del Piero_10
22.Ağustos.2010, 13:20
Nedved olamaz ama takıma ihtiyacı olan hızı getirecektir.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Ağustos.2010, 17:53
Juventus için çok iyi bir transfer...
Varonil
22.Ağustos.2010, 18:13
Muradına erdi sonunda .. Juve için hayırlı olsun.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Ağustos.2010, 18:40
Juventus orta sahasına iyi gider,fakat sakatlık yaşamazsa..!
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Ağustos.2010, 18:41
23 yaşında oyuncu alması ilginç Milan'ın. :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Ağustos.2010, 18:42
Hernanes çok yetenekli bir oyuncu,Lazio iyi iş çıkarmış. :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Ağustos.2010, 18:43
Cidden kağıt üstünde çok iyi kadroları oldu bu takımların ama uyum sağlamaları,takım olmaları önemli.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Ağustos.2010, 18:44
Giovinco gibi bir yeteneği kullanamamak... Bişey demiyorum. :@
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Ağustos.2010, 18:45
Genoa için çok iyi transfer. Çok kaliteli bir DMC Veloso...
Ahmet Göktaş
22.Ağustos.2010, 19:09
Bir zamanlar İtalya'nın tek büyüğü olan Juve ne hallerde :) Liverpool'un sakat adamını kiraladığı takım haline gelmiş :)
Nedvedmania
22.Ağustos.2010, 19:15
Bir zamanlar İtalya'nın tek büyüğü olan Juve ne hallerde :) Liverpool'un sakat adamını kiraladığı takım haline gelmiş :)
Bizi bu durumlara düşürenler utansın. Gerçi utanma gibi bi huyları olsaydı şimdiye çok değişik bir tablo olurdu.
Börk
24.Ağustos.2010, 03:45
haber kesin değil ama milan ibrahimoviç ile anlaşmış sanırım.barca ile bonserviste anlaşmaya calısıyormus..milanın artık büyük bir transfere ihtiyacı vardı.
Del Piero_10
24.Ağustos.2010, 11:03
Galliani deneyeceklerini ama zor olduğunu söyledi. Kiralamak istiyorlar ama Barcelona yanaşmıyor.
vego
25.Ağustos.2010, 01:47
Liverpool'un Brezilyalı kalecisi Serie A'ya transfer oldu...
Goal.com Türkiye
23 Ağu 2010 20:36:00
Share Share (http://www.facebook.com/sharer.php?u=http%3A%2F%2Fwww.goal.com%2Ftr%2Fnews %2F444%2Fitalya%2F2010%2F08%2F23%2F2084279%2Fcaval ieri-cesenaya-gitti&t=Cavalieri%20Cesena'ya%20gitti%20-%20Goal.com&src=sp)
http://u.goal.com/33700/33792_news.jpg Fotoğraf Galerisi (http://www.goal.com/tr/photo/gallery?id=33792)
Fotoğrafı büyüt (http://www.goal.com/tr/news/article-image?id=33792)
Diego Cavalieri - Liverpool (PA)
Serie A'nın yeni takımlarından Cesena, Liverpool'un yedek kalecisi Diego Cavalieri'yi transfer etti.
27 yaşındaki kaleci, 2 yıldır Liverpool kadrosunda bulunmasına rağmen sadece 10 resmi maça çıkmıştı.
Pepe Reina'nın gölgesinde kalan Palmeiraslı eski eldiven, İtalya'da kariyerinde yeni br sayfa açmak isteyecek.
Liverpool Menajeri Roy Hodgson'un geçen hafta Middlesbrough'tan Brad Jones'u almasıyla Cavalieri üçüncü tercih durumuna düşmüştü.
King_91
25.Ağustos.2010, 05:45
ben o kadar kaliteli olduğunu düşünmüyorum . hatta portekizli araştırmacıların abartması .. bi kaç oyuncu daha var böyle .. dünya kupasında kötü portekiz takımında bile izleyemediğimiz (kadroda var mı bilmiyorum varsa da az oynadı herhalde ) bi oyuncu . Çok yararlı da olabilir ama çok fazla abartı fm'deki . İtalyanlar seneye gazını alırlar :D
King_91
25.Ağustos.2010, 05:46
sezon sonunda yarısını da alırlar .. criscito gibi ağlarlar sonra da tamamı gidince ..
Since-1907
25.Ağustos.2010, 05:53
Parmada çok sivrilebilir eğer Parma yeterince şans verirse kendisine.
KaRaBükLü KraL
25.Ağustos.2010, 06:41
Juve'nin ne yaptığını anlamak çok zor.Bu sene Parma iyi işler yapacaktır Giovinco ile biraz daha güçlendiler:)Bu arada bu adamı satan arkadaş biraz FM oynasında sattığı adamın ne olduğunu görsün biraz:n::n:
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Ağustos.2010, 15:40
Cesena içinde Cavalieri içinde iyi transfer... Malum Liverpool'da oynayamıyordu Cavalieri.
ThersoN
25.Ağustos.2010, 20:55
Ibra pazarlığında son aşama
25 Ağustos 2010 13:42 | NTV Spor
Zlatan Ibrahimovic, yeniden Serie A'ya mı dönüyor? İspanyol basınına göre, Barcelona ile Milan arasındaki Ibrahimovıc pazarlıklarında artık son aşamaya gelindi. Barcelona Teknik Direktörü Guardiola ise İsveçli golcü ile arasında sorun olduğu haberlerini yalanladı.
http://media1.ntvspor.net//C/I/58/ibrahimovic_su_600300_743D2.jpg
Barcelona, Zlatan Ibrahimovic'i büyük umutlarla kadrosuna katmıştı. Ancak Eto’o ve 45 milyon euro karşılığında Inter'den transfer edilen İsveçli golcü, 16 kez fileleri havalandırsa da ilk sezonunda beklentileri karşılamaktan uzak kaldı. İspanyol basınına göre, Barcelona'nın pasa dayalı oyun sistemine uyum sağlayamayan Ibrahimovic, teknik direktör Pep Guardiola ile de ciddi sorunlar yaşıyor.
Marca Gazetesi’ne göre, Ibrahimovic geçen sezon bir maçın ardından Guardiola'ya yönelik; “Hep Messi'yi kayırıyorsun. Beni aldatma” ifadelerini kullandı. O günden sonra da Guardiola, golcü oyuncu ile ilişkilerini kesti. Yeni sezon öncesi David Villa'yı transfer eden Katalan ekibinin, Ibrahimovic'i kesin olarak gözden çıkardığı iddia ediliyor. İspanyol basını, Ibra'nın yeni adresinin Serie A devi Milan olacağı görüşünde. Nitekim gazeteler, Barcelona ile Milan arasındaki pazarlığın resmen başladığını yazdı. Katalan ekibi, Ibrahimovic'i en az 40 milyon euroya elinden çıkarmak istiyor. Mılan ise kiralama seçeneği üzerinde duruyor. İtalyan ekibi, Ibrahimovic'in 12 milyon euroluk yıllık maaşının da yarısını ödemek amacında.
Tarafların birbirine yakınlaşıp yakınlaşmayacağı merakla beklenirken, Guardiola, Ibrahimovic ile sorun yaşadığı haberlerini yalanladı. Başarılı teknik adam;, “Ibrahimovic için Eto'o’yu takımdan gönderdiğim için kesinlikle pişman değilim” dedi. Ancak Guardiola'nın “Bir transfer kavuna benzer, iyi olduğunu öğrenmek için içini açmak gerekir” sözleri, İsveçli golcüyü gözden çıkardığı yorumlarını beraberinde getirdi.
maNga 33
26.Ağustos.2010, 16:21
Milan İbrahimoviç'i alırsa bende hemen ardından Milan'ın formasını alırım umarım Milan alır İbra'yı
benim içinde süper olur hem en sevidiğim takım hemde en sevidiğim oyuncu :D
Del Piero_10
27.Ağustos.2010, 15:25
Napoli ve İtalya milli takımının 27 yaşındaki forvet oyuncusu Fabio Quagliarella önümüzdeki sezon kiralık olarak Juventus forması giyecek.
Geçtiğimiz gün Brezilyalı Diego'yu 16 milyon € karşılığında Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'a satan İtalyan kulüp, bu oyuncunun yerini Del Neri'nin 4-4-2 sistemine daha iyi uyum sağlaması umulan Quagliarella ile doldurdu.
Juventus'un kiralama bedeli olarak 4 milyon € ve sezon sonunda oyuncuyu kadrosuna katmak için 10 milyon € daha ödemesi bekleniyor. Oyuncunun ise yıllık 2.5 milyon € alacağı belirtiliyor.
Börk
27.Ağustos.2010, 15:28
Juventus yerinde iş yaptı bence.
KanaKe
27.Ağustos.2010, 15:38
quaqliarella bir ara patlama yapmisti fakat eski performansindan cok uzakta su anda bence yine vasat transfer olmus juventus adina.
eXcitinG
27.Ağustos.2010, 18:26
Diego yu gönder, QuagrieLLa yı aL. Epey iyi mantıkmış.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Ağustos.2010, 21:30
Pekte iyi bir transfer olduğunu düşünmüyorum...
goosfraba
28.Ağustos.2010, 11:01
ibrahimovic'i almış milan.
Fernando Gago
28.Ağustos.2010, 12:33
Ibrahimovic Milan ile anlaşmış . Barcelona büyük dertten kurtuldu ki Milan da mükemmel transfer yaptı . Acaba bonvervis ne kadar olacak ..
Del Piero_10
28.Ağustos.2010, 14:04
Ibrahimovic Milan ile anlaşmış . Barcelona büyük dertten kurtuldu ki Milan da mükemmel transfer yaptı . Acaba bonvervis ne kadar olacak ..
Kiralık - 30 milyon satın alma opsiyonu iddia ediliyor. Son detaylar konuşuluyor. Milan yılın transferine imza atıyor. Bitik görünen takımı ayağa kaldırabilir.
Fernando Gago
28.Ağustos.2010, 14:40
Barca bir sene önce eto'o+40 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı Ibrahimovic'i . Bir sene sonra bu transfer Barca'yı zarara uğratacak gibi görünüyor ama Onun takımda kalması daha büyük zarar verecektir bence . Umarım gider Milan'a . Serie A'ya da heyecan gelmiş olur Yoksa ölü bir lig :)
Del Piero_10
28.Ağustos.2010, 15:17
Roma aylardır süren pazarlıkları sonlandırdı ve Burdisso'yu renklerine bağladı.
Roma, Arjantinli stoper Nicolas Burdisso için Inter ile nihayet anlaşmaya vardı. Başkent ekibi, başarılı defans oyuncusu için Inter'e 8 milyon avro bonservis ödeyecek.
Geçtiğimiz sezon da kiralık olarak Roma forması giyen oyuncu ile de 4 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.
2004 yılında Boca Juniors'tan transfer edilen 29 yaşındaki oyuncu Inter'de forma giydiği 5 sezonda 93 maça çıkmış ve 4 gol kaydetmişti.
nerazzuri
28.Ağustos.2010, 15:45
Sonunda .
nerazzuri
28.Ağustos.2010, 15:46
Eğer İbrahimovic'e özgürlük verirseniz saha içinde, takımı tek başına şampiyon yapabilir.
sananes
28.Ağustos.2010, 16:02
İbrahimoviç milana gitsin milan şampiyon olur juveye gitsin juve şampiyon olur romaya gitsin roma şampiyon olur:) İtalya liginin son kahramanıdır İbrahimoviç belki gelmesiyle Ronaldinhoda kendini futbola vermeye başlar kesinse transfer mükemmel olmuş
Börk
28.Ağustos.2010, 16:03
oba İbrahimovic'i de bildim :p
A.FaruK
28.Ağustos.2010, 17:56
İnterin inadını kırıp almışlar nihayet.
Zekirdek
28.Ağustos.2010, 17:58
İnter ayrıca iyi parada koparmış.
vego
28.Ağustos.2010, 17:58
Beleş ve iyi stoperler iyice azaldı kahretsin:D
Muradlarına erdiler hayırlı olsun.
DaveJones
28.Ağustos.2010, 18:08
Kardeşinide almıştı Roma Burdissonun. Abi kardeş oynarlar artık.
Ahmet Göktaş
28.Ağustos.2010, 23:24
24milyon € satın alma opsiyonu ile birlikte kiralık olarak geldi.
Revolution
28.Ağustos.2010, 23:25
Milan Zlatan İbrahimoviç
Kısa ve öz :)
Börk
28.Ağustos.2010, 23:25
Kaç yıllık imzalanacağı , kulübüne ne kadar verildiği yazmıyor mu ?
zemlinskis
28.Ağustos.2010, 23:27
Kaç yıllık imzalanacağı , kulübüne ne kadar verildiği yazmıyor mu ?
yazmıyor...
RaSenGan
28.Ağustos.2010, 23:28
Oh be.Yıllardır göremediğimiz akıllıca ve çok iyi bir transfer.
Revolution
28.Ağustos.2010, 23:29
Huntelaar'a bayılıyordum bir Milanlı olarak İbrahimovic'in gelmesi muhteşem ama Huntelaar'ın oynayamayacak olması da beni üzüyor aynı zamanda :)
GebzeLi1907
28.Ağustos.2010, 23:31
Milan da çok iş yapar Zlatan.Tam uygun olduğu lige geldi tekrar italya da kimde oynadıysa şampiyon oldu bakalım milan'da neler olacak.
Clayman
28.Ağustos.2010, 23:32
Ahmet haber nerde, göremedim de ben ? Sadece "Milan Zlatan Ibrahimovic" yazmışsın da :D
Ahmet Göktaş
28.Ağustos.2010, 23:34
İlk ben açayım diye hemen anlayacağınız kadar yazdım :D Ntv kırmızı bant kaynak :D
RaSenGan
28.Ağustos.2010, 23:35
AC Milan
According to ACMilan.com, Zlatan Ibrahimovic has signed for AC Milan on a loan with option to buy for 24 million Euros. Nonetheless the same statement says that he will be signing a four year contract, pending a medical.
Vikipedia'da böyle yazıyor.
Revolution
28.Ağustos.2010, 23:35
Sanırım haberi yayınlarken yanlışlıkla cevap gönder'e bastı düzenle butonu olmadığı için de öyle kaldı :)
Revolution
28.Ağustos.2010, 23:36
İlk ben açayım diye hemen anlayacağınız kadar yazdım :D Ntv kırmızı bant kaynak :D
Yanlış tespit yapmışım :D
Börk
28.Ağustos.2010, 23:36
Benim duyduğum kadarıyla da kiralanmıştı :)
Ahmet Göktaş
28.Ağustos.2010, 23:37
Yanlış tespit yapmışım :D
Başlığı Milan yazıp bırakacaktım sadece, içeriğe de İbo yazıcaktım ama hadi anlasınlar dedim yinede :icon_cool::D
nannar
28.Ağustos.2010, 23:40
bence akıllı transfer olmuş..
Facx
28.Ağustos.2010, 23:42
huntelaar adına üzüldüm ancak bize gelirse üzülmem :D
Börk
28.Ağustos.2010, 23:42
Başlığı Milan yazıp bırakacaktım sadece, içeriğe de İbo yazıcaktım ama hadi anlasınlar dedim yinede :icon_cool::D
10 karekter ne olacaktı Ahmet : )
Del Piero_10
28.Ağustos.2010, 23:43
Anlaşmanın detayları ilk mesajda.
Huntelaar gitti gibi birşey bu arada. Schalke istiyor.
vego
28.Ağustos.2010, 23:43
7 tane nokta:zuhaha
Facx
28.Ağustos.2010, 23:44
opsiyon kullanılırsa(ki kullanıcaktır) 40 ına kadar oynama fırsatı bulur 8) :D
footballer33
28.Ağustos.2010, 23:45
Böylece Robinho'y talip olan Milan Zlatan'ı alarak tercihini gösterdi. Şimdi Robi-Barca denklemi de çözülemezse Robi-BJK olur mu acaba diye bekliyoruz bakalım. :)
vego
28.Ağustos.2010, 23:46
Milan muradına erdi
28 Ağustos 2010 22:31 | NTVSpor.net
Milan Kulübü, İsveçli golcü Zlatan Ibrahimoviç'in transferi için Barcelona ile anlaştığını açıkladı.
http://media1.ntvspor.net//C/I/59/ibrahimovic_guluyor_600300_FO3XX.jpg
İtalyan devi Milan, Zlatan Ibrahimoviç'i kadrosuna katmak için bir süredir transfer görüşmeleri yürüttüğü Barcelona ile anlaşmaya vardı. Resmi internet sitesinde "Sonunda bizim" başlığıyla açıklama yayınlayan Milan Kulübü, transfer pazarlığının olumlu sonuçlandığını duyurdu.
Ibrahimovic ile Pazartesi günü resmi sözleşme imzalanacağını belirten Milan, İsveçli yıldızın 2010-2011 sezonunda kiralık olarak forma giyeceği, satış opsiyonunun ise kendilerinde olacağını bildirdi.
Foto çok güzel:zuhaha
vego
28.Ağustos.2010, 23:51
Şunuda söyleyeyim bir sezon önce 70 milyona al sonra sonraki sezon kirala birde 24m opsiyon ver
Eto=25 m euro
(g)
LifeYourself
28.Ağustos.2010, 23:52
çok aradın fotoyu:zuhaha
vego
28.Ağustos.2010, 23:52
Ntv spor koymuş valla:n:
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Ağustos.2010, 00:18
Süper transfer Milan için...
E.Cartman
29.Ağustos.2010, 00:19
:zuhaha:zuhaha:zuhaha foto süper :zuhaha:zuhaha
Barca tarihinin kazığını yedi heralde Ibra konusunda tamam kötü performans sergilemedi ama Eto'o + 40M€'da boru değil hani :D:D
DenizlispoR
29.Ağustos.2010, 00:21
Bu adam kadar döneğini görmedim , Juventus,İnter,Milan sırada Roma mı var acaba :D.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Ağustos.2010, 00:22
İyi para almış Inter :D Ama Burdisso'nun da Roma için kaliteli transfer olduğunu düşünüyorum.
Fernando Gago
29.Ağustos.2010, 00:32
8 milyon avro Roma'nın son yıllardaki pahalı transferlerinden biri ama Burdisso'ya değer mi tartışılır.
Fernando Gago
29.Ağustos.2010, 00:33
24 milyon euro çok az bir rakam Ibra için
KanaKe
29.Ağustos.2010, 00:35
az degilki yerinde bir rakam gecene sezon ne yapti? vasati asamadi bojan oynasa en az onun attigi kadar gol atardi.. barcelona ibrahimovic transferinden cok büyük kazik yedi.. milan adina iyi transfer belki italyada yeniden patlayabilir.
GebzeLi1907
29.Ağustos.2010, 00:39
Bu arada barca nında boy ortalaması iyice düştü
toure>mascherno, zlatan>villa
duran toplarda sıkıtnı hem atakda, hem defansta :p
Hugo
29.Ağustos.2010, 00:43
1990dan beri 3 büyükte de oynayan tek oyuncu olmuş Ibrahimoviç.
EndoplazmiK RetikuluM
29.Ağustos.2010, 00:53
E forvet kalmadı Barça'da ?
EndoplazmiK RetikuluM
29.Ağustos.2010, 00:53
Yanlış anlamayın 3.bir forvet.
vuque
29.Ağustos.2010, 00:54
1990dan beri 3 büyükte de oynayan tek oyuncu olmuş Ibrahimoviç.
Vieri yok mu yahu?
izmer96
29.Ağustos.2010, 01:11
Ve beklenen transfer gerçekleşti
AC Milan kulübü uzun süredir uğraş verdiği Zlatan Ibrahimovic transferinde sonunda mutlu sona ulaştı.
3
1
28 Ağustos 2010 Cumartesi - 23:04
Sporx.com dış haberler
http://www.sporx.com/img/3/2010-2/ibrahimovic398493857.jpg AC Milan (http://www.sporx.com/milan/) kulübü sonunda İsveçli forvet (http://www.sporx.com/forvet/) Ibrahimovic (http://www.sporx.com/ibrahimovic/) konusunda İspanyol kulübü Barcelona (http://www.sporx.com/barcelona/) ile anlaştı ve oyuncuyu 1 yıllığına İspanyol kulüpten kiraladı.
Uzun süren görüşmeler sonucunda Milan (http://www.sporx.com/milan/) kulübü, yıldız (http://www.sporx.com/yildiz/) oyuncuyu 1 yıllığına kiralarken, 1 yıl sonunda oyuncunun bonservisini de alabilir. İki kulübün İsveçli milli oyuncuyu 1 yıllığına kiralama konusunda el sıkıştığı söylenirken, Milan (http://www.sporx.com/milan/) kulübü, finansal konuda sıkıntı yaşamas (http://www.sporx.com/as/)ından dolay (http://www.sporx.com/olay/)ı 4 yıllık anlaşma periyodunun ilk yılının paras (http://www.sporx.com/as/)ını ödedikten sonra oyuncuyu isterse bonservisi ile birlikte satın alabilecek. Milan (http://www.sporx.com/milan/) kulübünün bu yaklaşımı ekonomik koşullar açısında tedbir almak için yaptığı söyleniyor.
Transfer (http://www.sporx.com/futbol/transfer/) ücretinin 24 milyon (http://www.sporx.com/lyon/) Euro civarında olduğu söylenirken, İsveçli oyuncunun ilk yılki ücreti için 7 milyon (http://www.sporx.com/lyon/) euro alacağı söyleniyor. Yıldız (http://www.sporx.com/yildiz/) forvet (http://www.sporx.com/forvet/) oyuncusu sağlık kontrollerinden geçtikten ve sözleşme işlemleri halledildikten sonra transfer (http://www.sporx.com/futbol/transfer/) her iki kulüp tarafından da duyurulacak.
Öte yandan Milan (http://www.sporx.com/milan/) As (http://www.sporx.com/as/)başkanı Adriano (http://www.sporx.com/adriano/) Galliani Barcelona (http://www.sporx.com/barcelona/)'da gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ibrahimovic (http://www.sporx.com/ibrahimovic/)'i 1 yıllığına kiralama ve daha sonra da 24 milyon (http://www.sporx.com/lyon/) euro karşılığında satın alma konusunda anlaştık. Ibrahimovic (http://www.sporx.com/ibrahimovic/) pazartesi günü sağlık kontrolü (http://www.sporx.com/saglik-kontrolu/)nden geçecek ve sözleşme imzalayacak" ifadelerini kullandı.
IBRAHIMOVIC (http://www.sporx.com/ibrahimovic/): "GUARDIOLA (http://www.sporx.com/guardiola/)'NIN İSTEDİĞİ OLDU"
İsveçli gol (http://www.sporx.com/gol/)cü Zlatan (http://www.sporx.com/zlatan-ibrahimovic/)Ibrahimovic (http://www.sporx.com/ibrahimovic/) ise yaptığı açıklamada, "Guardiola (http://www.sporx.com/guardiola/) benim Barcelona (http://www.sporx.com/barcelona/)'da oynama hayallerimi parçalayan kişidir. Ben odaya girdiğim zaman Guardiola (http://www.sporx.com/guardiola/) odayı terk ediyor. Benden korkuyormu yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. Konuşmak onun problemlerinden birisi. Şuan mutluyum çünkü Milan (http://www.sporx.com/milan/)'a gidiyorum. Futbol (http://www.sporx.com/futbol/)da her şey 24 saat içerisinde değişebilir. Bu Guardiola (http://www.sporx.com/guardiola/)'nın istediği son" ifadelerini kullandı.
ForsakeN
29.Ağustos.2010, 01:34
pes'te milan'ım artık ^^
ShevAnil
29.Ağustos.2010, 01:40
İbrahimoviç transferi Milan'ım için çok iyi oldu ama hala takımda sorunlar var.
LifeYourself
29.Ağustos.2010, 01:48
IBRAHIMOVIC (http://forum.turksportal.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fib rahimovic%2F): "GUARDIOLA (http://forum.turksportal.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fgu ardiola%2F)'NIN İSTEDİĞİ OLDU"
İsveçli gol (http://forum.turksportal.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fgo l%2F)cü Zlatan (http://forum.turksportal.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fzl atan-ibrahimovic%2F)Ibrahimovic (http://forum.turksportal.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fib rahimovic%2F) ise yaptığı açıklamada, "Guardiola (http://forum.turksportal.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fgu ardiola%2F) benim Barcelona (http://forum.turksportal.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fba rcelona%2F)'da oynama hayallerimi parçalayan kişidir. Ben odaya girdiğim zaman Guardiola (http://forum.turksportal.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fgu ardiola%2F) odayı terk ediyor. Benden korkuyormu yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. Konuşmak onun problemlerinden birisi. Şuan mutluyum çünkü Milan (http://forum.turksportal.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fmi lan%2F)'a gidiyorum. Futbol (http://forum.turksportal.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2F)da her şey 24 saat içerisinde değişebilir. Bu Guardiola (http://forum.turksportal.net/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fgu ardiola%2F)'nın istediği son" ifadelerini kullandı.guardiola neden korkuyor en büyük sorun:zuhaha
MeMo
29.Ağustos.2010, 02:01
Helal olsun Milan'a sonunda bombayı patlattı.
ShevAnil
29.Ağustos.2010, 02:07
guardiola neden korkuyor en büyük sorun:zuhaha
Asıl soru ne odası, oda kimin :D
KaRaBükLü KraL
29.Ağustos.2010, 02:21
Bu transfer biraz Berbatov olayına benzemiyo mu.Yanlış hatırlamıyosam baya pahalı bi fiyata geldi ama çokta bişey yapamadı
garydelgadov
29.Ağustos.2010, 02:25
Son günLerde yapıLan transferLer geneLde tutmaz.En son Baros son günLerde geLmişti ve baya da goL attı.Onun dışında nadir..
maNga 33
29.Ağustos.2010, 02:36
muhteşem bir haber :D forza MilaN
Zekirdek
29.Ağustos.2010, 02:36
Olmadı be İbo bu sefer olmadı.
RaSenGan
29.Ağustos.2010, 02:37
Son günLerde yapıLan transferLer geneLde tutmaz.En son Baros son günLerde geLmişti ve baya da goL attı.Onun dışında nadir..
O transferlerle İbo bir mi :)
ForsakeN
29.Ağustos.2010, 02:38
İbrahimoviç'ten bahsediyoruz :D Ne yani Messi de gelse son gün transferi diye tutmaz mı diyeceğiz :n:
garydelgadov
29.Ağustos.2010, 02:43
Yahu transfer bu beLLi mi oLur? Ibra da BarceLonada tutmadı meseLa.Tutmaması için kesin bir sebep gerekmiyor ama son gün transferLerinin tutmama OlasıLığı artıyor.:)
Messi geLse bugün Arjantin'in oyun yapısına benzer bir takıma,Barcadaki gibi oLabiLir mi hayır.:)
Aşk-ı Şehir
29.Ağustos.2010, 03:29
İşte bu yahu. Bu sene tekrardan Milan'ı desteklemeye devam. FORZA MİLAN!
Nedvedmania
29.Ağustos.2010, 03:38
Milan muradına erdi
28 Ağustos 2010 22:31 | NTVSpor.net
Milan Kulübü, İsveçli golcü Zlatan Ibrahimoviç'in transferi için Barcelona ile anlaştığını açıkladı.
http://media1.ntvspor.net//C/I/59/ibrahimovic_guluyor_600300_FO3XX.jpg
İtalyan devi Milan, Zlatan Ibrahimoviç'i kadrosuna katmak için bir süredir transfer görüşmeleri yürüttüğü Barcelona ile anlaşmaya vardı. Resmi internet sitesinde "Sonunda bizim" başlığıyla açıklama yayınlayan Milan Kulübü, transfer pazarlığının olumlu sonuçlandığını duyurdu.
Ibrahimovic ile Pazartesi günü resmi sözleşme imzalanacağını belirten Milan, İsveçli yıldızın 2010-2011 sezonunda kiralık olarak forma giyeceği, satış opsiyonunun ise kendilerinde olacağını bildirdi.
Foto çok güzel:zuhaha
Hahahaha tipe bak :n:
Facx
29.Ağustos.2010, 04:53
fovet hattı baya iyi oldu ya inzaghi nin ölüsü gol atıyo :D huntelaar borielo pato zlatan :D
arkada roni sorun kanatlarda gerçi milan hangi taktikle oynuyo bu sene bilmiyorum ama olsun :D inş. şampiyonuz bu sene inter bu sene şampiyonluğu "RAFA" kaldırdı bence :D
Raten
29.Ağustos.2010, 05:01
Milan doğru bir transfer yaptı.İbo da kendini bulacaktır.
dlyn1907
29.Ağustos.2010, 05:28
Barcelona neler kaybetti neler bu adam icin 46 milyon euro+etoo'yu veriyorsun 24 milyon euroya milana satıyosun zaten rezil gereksizdi barcelonaya sonucuna agır katlandılar ancak milanda en azından kendini biraz gostericektir diye dusunuyorum cok agır beklentiler gene olursa aynı sekilde hayal kırıklıgı olur barcada oldugu gibi
nekop
29.Ağustos.2010, 05:38
80 yaşına kadar oynatırlar artık..
Lim10
29.Ağustos.2010, 06:59
Elinde Juan-Mexes gibi bir ikili varken değmez.Ha tabi Ranieri Mexes'i kesicek muhtemlen geçen sene yaptığı gibi.Kaldı ki 8 Milyon Euro bence biraz fazka bir bedel.Fiyatından ziyade Juan'ın yerinin garanti olduğunu düşünürsek, Ranieri'nin yerinde olsak kaçımız Burdisso'yu Mexes' tercih ederiz.
garydelgadov
29.Ağustos.2010, 08:26
MiLanda yaş kısıtLaması yokmuydu yahu? FazLa genç değiL mi MiLan için? :n:
goosfraba
29.Ağustos.2010, 09:09
galliani imza törenine interlileri de çağırmış...
Del Piero_10
29.Ağustos.2010, 10:33
Udinese 0 - 1 Genoa
Roma 0 - 0 Cesena
deniz.91
29.Ağustos.2010, 13:20
Milan sonunda adına yakışır bir transfer yapmış ama tek iboyla olacak iş değil
BeeTLeJuiCe
29.Ağustos.2010, 13:47
Milan sonunda adına yakışır bir transfer yapmış ama tek iboyla olacak iş değil
İbrahim kasi alsinlar stoper bide belki olur :p
İbovicin italyaya donmesi cok iyi oldu. Hazir interde mourinho falan yok belku sampiyon olurlar.
Varonil
29.Ağustos.2010, 13:58
Çok iyi bir transfer.Milan'ı yeniden ayağa kaldırır İbra ..
Ahmet Göktaş
29.Ağustos.2010, 14:04
Arkasında tüm oyuncular artık bitme seviyesine gelmişken , çoğu da bitmişken İbra hiçbir işe yaramaz. Milan'da ilk 3'e giremez.
LeqenDary
29.Ağustos.2010, 14:13
İnzaghi'nin Barça'ya attığı golü görünce Inzaghi'nin anca yedeği olur diyorum :) .Şaka bir yana süper transfer olmuş Milan'ıma .
MeMo
29.Ağustos.2010, 14:24
Arkasında tüm oyuncular artık bitme seviyesine gelmişken , çoğu da bitmişken İbra hiçbir işe yaramaz. Milan'da ilk 3'e giremez.
Arkasında Pato ve Ronaldinho oynayacak.Pato mu bitme seviyesinde?Ronaldinho'ya hiç girmiyorum :)
Ahmet Göktaş
29.Ağustos.2010, 14:27
Pato , Ronaldinho ve birde İbra var şimdi. Şuan Genoa kadrosu bile Milan'dan daha üstün bence.
İnter'e hiç girmiyorum zaten Benitez vatandaşlarını doldurup saçmalamassa daha 4 sene kimse elinden alamaz İnterin liderliği.
Benim ilk 4 tahminim İnter ,Juve , Roma , Genoa.