View Full Version : İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar
Allegri: Sadece 4 puana ihtiyacımız var
26 Nisan 2011 11:55 | NTVSpor.net
Milan Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, şampiyonluklarını ilan etmeleri için 4 puana ihtiyaçları olduğunu belirtti.
http://media1.ntvspor.net/C/I/138/allegri600_YI2H2.jpg
İtalya Ligi Serie A'da şampiyonluk yarışında son viraja girilirken Milan, mutlu sona ulaşmaya çok yakın. Milano ekibinin teknik direktörü Massimiliano Allegri, sadece 4 puana ihtiyaçları olduğunu belirtti.
Inter'in 8 puan önünde lider durumda bulunduklarını belirten Allegri yaptığı açıklamada, "Büyük bir avantajımız olduğu kesin. Mutlu sona ulaşmamız için hafta sonu alacağımız 3 puan sanırım yeterli olmaz. Alacağımız 4 puan bizi şampiyon yapar" şeklinde konuştu.
Milan, bu sezon mutlu sona ulaşması halinde Serie A'daki 18. şampiyonluğunu ilan etmiş olacak.
Del Piero_10
27.Nisan.2011, 10:37
Juventus'un yaşayan efsanesi 283 golle Serie A'da aynı kulüpte forma giyerek en çok gol atan oyuncu oldu.
Alessandro Del Piero, zaten Juventus'un rekortmen oyuncusuydu. Ancak yıldız oyuncu bu hafta sonu attığı gollerle İtalya futbol tarihinde bir kulüp forması ile en çok gol atan futbolcular sıralamasında da il sıraya yükseldi.
Yaşayan efsane hafta sonu Catania'ya attığı gollerle takımına üç puanı getiremedi ama Inter forması ile 282 gol atan Giuseppe Meazza'yı geride bırakmayı başardı. 19 Eylül 1993 tarihinde siyah beyazlı forma ile ilk golünü atan oyuncu yaklaşık 18 yıl sonra bir rekora daha imza atmayı başardı.
Juventus formasını 673 kez giyen oyuncu gollerinin 204'ünü ligde kaydetti. Ancak Serie A'da 200'ler kulübüne girebilmesi için 16 gole daha ihtiyacı var. Del Piero tüm zamanlarda ise Serie A tarihinin Gabriel Batistusta ile beraber en golcü 9. futbolcusu konumunda.
Del Piero_10
27.Nisan.2011, 10:38
Juventuslu yetkililer menajeri aracılığıyla Roberto Mancini'ye teklif götürdüler.
Manchester City'nin İtalyan çalıştırıcısı Roberto Mancini, İtalyan devi Juventus'un gündeminin ilk sırasında yer alıyor.
Goal.com'un araştırmaları sonucunda ulaştığı bilgiye göre sezon sonunda Luigi Del Neri ile yollarını ayırmaya hazırlanan Juventus, İngiltere'de stresli günler geçiren Roberto Mancini'yi takımın başına geçirmek istiyor. Manchester City ile zorlu bir Şampiyonlar Ligi'ne katılma yarışı veren İtalyan teknik adamın da sezon sonunda İngiliz ekibiyle yollarının ayrılabileceği söyleniyor.
Goal.com'a konuşan Juventuslu bir kaynak, "Mancini de gündemde yer alıyor ve en öne çıkan isim durumunda. Walter Mazzarri'nin Napoli'den ayrılmak istememesi üzerine Juventus Mancini ile yakından ilgilenmeye başladı. Juventus birkaç haftadır teknik direktör arayışlarını sürdürüyor ve Mancini ile de bir görüşme yaptılar. Antrenörlerle gelecek planları hakkında konuşuyorlar ve Mancini, City'den ayrılmaya kararlı gözüküyor." ifadelerini kullandı.
Juventus şu an ligde 53 puanla 7. sırada yer alıyor.
maNga 33
27.Nisan.2011, 18:59
inşallah 200ler klubüne girebilir
maNga 33
01.Mayıs.2011, 19:04
kazandık :D artık şampiyon gibi bişeyiz :D
Fearless Coward
01.Mayıs.2011, 19:05
kazandık :D artık şampiyon gibi bişeyiz :D
Şampiyon Milan artık :) :)
maNga 33
01.Mayıs.2011, 19:18
tribünler son anlara doğru oldukça harikaydı orda olmayı çok isterdim
Şampiyonluğa 1 maç kaldı
1 Mayıs 2011 18:03 | NTVSpor.net
İtalya Ligi Serie A'da lider Milan, sahasında Bologna'yı 1-0 yenerek ikinci Inter ile arasındaki 8 puanlık farkı korudu.
http://media1.ntvspor.net/C/I/140/milan_PQGIU.jpg
İtalya Ligi Serie A'da lider Milan sahasında Bologna'yı konuk etti. Şampiyonluk için gün sayan kırmızı-siyahlılar rakibini 1-0 yenerek ikinci sıradaki Inter ile arasındaki 8 puanlık farkı korudu.
Milan'a galibiyeti getiren kritik golü 8. dakikada Flamini kaydetti. Bologna'da Francesco Della Rocca 82. dakikada kırmızı kart gördü.
Milan haftaya deplasmanda Roma'yla oynayacağı maçtan 1 puan çıkarsa bile şampiyonluğunu ilan edecek.
Del Piero_10
06.Mayıs.2011, 12:20
Udinese’nin başarılı golcüsü Antonio Di Natale, Juventus ve Roma’nın Şampiyonlar Ligi vizesini hak etmediğini düşünüyor.
Son dönemde aldıkları kötü sonuçlarla Juventus ve Roma’nın ilk dört iddiasını arttıran Udinese’nin başarılı golcüsü Antonio Di Natale, sezonun genelinde daha iyi bir performans sergilediklerini ve Şampiyonlar Ligi’ne gitmeyi hak ettiklerini belirtti.
33 lig maçında 26 gol atarak Udinese’nin başarısında önemli paya sahip olan tecrübeli golcü, Juventus ve Roma’yı kızdıracak açıklamalar yaparken, “Sadece Lazio’yla dördüncülük için mücadele etmiyoruz. Juventus ve Roma da yarışın içinde. Ancak bu iki kulübün de Şampiyonlar Ligi’ne gitmeyi hak ettiğine inanmıyorum. Lazio ve biz bu turnuvada mücadele etmeyi, sezonun genelinde sergilediğimiz performansla daha çok hak ediyoruz. Ancak sezon sonunda sadece bir takım bu önemli organizasyona katılabilecek” dedi.
Udinese ve Lazio bu hafta sonu Şampiyonlar Ligi için karşı karşıya gelecek.
Del Piero_10
07.Mayıs.2011, 10:36
Liverpool'dan Juventus'a kiralık olarak gelen Alberto Aquilani'nin menajeri Franco Zavaglia, Serie A'da kalmak isteyen oyuncu için iki kulübün transferde uzlaşmasını umuyor.
Liverpool'dan Juventus'a kiralık olarak gelen Alberto Aquilani'nin menajeri Franco Zavaglia, oyuncunun Serie A'da kalmak istediğini ve iki kulübün transferde uzlaşmasını umduğunu açıkladı.
Juventus genel direktörü Giuseppe Marotta bu hafta içinde yaptığı açıklamada Liverpool'un 16 milyon avro talep ettiğini ve buna transfer bütçelerinde yer olmadığını açıklamıştı. Marotta'nın bu açıklamayı Milan'ın oyuncunun fiyatını yükselttiği yönündeki söylentilere karşı yaptığı düşünülüyor.
26 yaşındaki İtalyan milli oyuncu konusunda iki tarafın uzlaşmasını ümit eden Zavaglia, Calciomercato.it'e verdiği demeçte, "İki kulübün meseleyi tartışmak üzere görüşüp görüşmeyeceğini bilmiyorum. Durumun kesin bir gelişme göstermesini bekliyor ve nihayetinde bir anlaşmaya varılmasını umuyoruz. Alberto açısından durum açık: İtalya'da kalmak istiyor. Bu yönde bir anlaşma olursa çok mutlu olacağız," dedi.
Zavaglia, oyuncu ile Milan'ın da ilgilendiği haberleri üzerine, "Hayır, bunlar sadece söylenti. Kırmızı siyahlılardan hiçkimse beni aramadı," şeklinde konuştu.
Juventus'un satın alma opsiyonunu 15 Mayıs'a kadar kullanması gerekiyor. Siyah beyazlı takım Pazar günü Chievo ile oynayacak.
Lionel Andres Messi
07.Mayıs.2011, 14:22
ibrahimovicin ronaldoyla birlikte oynaması lazım :D zlatan reale gelir umarım.tam bir ego savaşı olur :D:D
AS ROMA 11: Doni, Cassetti, Burdisso, Juan, Riise, Pizarro, Brighi, Taddei, Simplicio, Vucinic, Totti
AC Milan 11: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Gattuso (cap.), Van Bommel, Seedorf, Boateng, Robinho, Ibrahimovic
Maç başlıyor.... 21:45 AS ROMA - AC MILAN (TV8 / Spormax)
Tribun Dergi
http://web15.twitpic.com/img/293411591-dd2ff0db0d8d3dc78c08801a2a9e65d7.4dc596b0-full.jpg
Roma tribunleri CurvaSud'da 1989 yilinda linc edilerek öldürülen taraftari Antonio de Falchi icin dev bir koreografi yapti.
Antonio de Falchi kimdir? (AS ROMA) http://fb.me/MCyLrs9h
Antonio de Falchi hakkında - http://bit.ly/iAwRZX
Tribun Dergi
KaPaLı
07.Mayıs.2011, 23:39
İlk yarı 0-0 berabere bitti. İbra takımı durduran adam oldu ilk yarıda. Roma daha etkin.
Fearless Coward
07.Mayıs.2011, 23:55
Beraberlik bize yetiyor her türlü böyle biterse bir şey kaybetmeyiz...
Fearless Coward
08.Mayıs.2011, 00:42
Şampiyon Milan!!! Roma ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluğumuzu ilan ettik...Teşekkürler çocuklar...
furkan58
08.Mayıs.2011, 00:42
Şampiyon Milan Oldu .
europeanconquer
08.Mayıs.2011, 00:45
Tebrikler Milan :) Ibrahımovıc'e sesleniyorum ''Sen hiç 2.lik gördünmü?'' :zuhaha
Clayman
08.Mayıs.2011, 00:50
Yani sene başında o kadar kötü olan bir takım sene ortasında birkaç hamle ile şampiyon oldu. Cidden muazzam bir iş başardı Milan. Tebrik etmek lazım hepsini.
maNga 33
08.Mayıs.2011, 00:51
mutluyuz, gururluyuz, huzurluyuz :D şampiyonuz bunu hakettik ve kazandık :) muhteşem bir sezondu Allegri baskılara rağmen bunun üstesinden geldi. Forza MilaN !!!
maNga 33
08.Mayıs.2011, 00:53
Ve AC Milan şampiyon!
İtalya Serie A’da son 2 haftaya girilirken AC Milan şampiyonluğunu ilan etti. Ligde son 3 haftaya en yakın takipçisi Inter’in 8 puan önünde giren AC Milan, deplasmanda Roma ile golsüz berabere kalarak 6 sezon aradan sonra mutlu sona ulaştı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/143/milan3_OY38J.jpg
İtalya Serie A’da 2010-2011 sezonunun şampiyonu ligin bitimine 2 hafta kala AC Milan oldu. AC Milan, Serie A’da 18. kez şampiyonluğunu elde etti.
Serie A’da son 5 hafta sahadan galibiyetle ayrılmayı başaran AC Milan, ligin 36. haftasında başkent ekibi Roma’ya konuk oldu. Şampiyonluğunu ilan etmek için sadece 1 puana ihtiyacı olan konuk ekip, karşılaşmanın golsüz eşitlikle bitmesiyle birlikte istediğini aldı ve 78 puana yükselerek şampiyonluğunu ilan etti.
Konuk AC Milan, karşılaşmaya kontrollü başladı. Seyircisi önünde karşılaşmaya hızlı başlayan Roma, pozisyonlar yakalamasına rağmen son vuruşlarda başarılı olamadı ve skoru değiştirme şansını kullanamadı.
AC Milan kendi sahasından hızlı çıkarak rakip kalede pozisyon ararken, rakip fileleri havalandırmayı başaramadı ve karşılaşmanın ilk devresi golsüz eşitlikle sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci devresinde de kontrollü bir oyun sergileyen AC Milan, topu kendi ayağında tutmak için büyük bir çaba sarf etti. Ev sahibi Roma da rakibinin savunmasını aşmayı başaramayınca karşılaşma başladığı gibi 0-0 eşitlikle sona erdi.
Bu sonuçla birlikte AC Milan ihtiyaç duyduğu 1 puanı Roma deplasmanından çıkararak 78 puana yükseldi ve şampiyonluğunu ilan etti. En son 2003-2004 sezonunda mutlu sona ulaşan AC Milan, 6 sezon aradan sonra şampiyonluğa ulaştı.
NTVSPOR
seneye hedef şampiyonlar ligi inşallah şl yide kaldırırız seneye lig garanti zaten :P :D
Trabzonspor
08.Mayıs.2011, 00:57
Tebrikler Milan.İnter'i hiç sevmem sevindim Milanın şampiyon olmasına gönül ister ki Juventus olsun ama yapacak birşey yok.
GeNç KaRTaL
08.Mayıs.2011, 01:17
İtalya'da sempati duyduğum Milan'ın şampiyon olmasına sevindim.Sonunda olması gereken yerdeler.Bu sene çok iyi kadro kurulmuştu.Eğer şampiyonluk gelmeseydi kötü olurdu.Tebrik ediyorum.:k: Umarım devamı gelir.He bi de bu şampiyonluğu her Milan transfer haberi başlığının altında aynı esprileri yapmaktan kendi geri alamayan üyelerimize yolluyorum.:icon_wink:
maNga 33
08.Mayıs.2011, 01:22
He bi de bu şampiyonluğu her Milan transfer haberi başlığının altında aynı esprileri yapmaktan kendi geri alamayan üyelerimize yolluyorum.:icon_wink:
:0::s_milan: İşte bu söz herşeye bedel
Milan'a hep sempati duymuşumdur ben de.Sevindim şampiyon olmalarına :)
Kaka Leite
08.Mayıs.2011, 02:13
İbrahimoviç ve zapotocny arasındaki ortak özellik gittikleri yeri şampiyon yapıyolar :n: Bende sevindim :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Mayıs.2011, 13:08
Tebrikler Milan.İnter'i hiç sevmem sevindim Milanın şampiyon olmasına gönül ister ki Juventus olsun ama yapacak birşey yok.
...........................
Ben hala dalga geçerim çokta umrumda 30 yaşın üstünde adamları topluyorlar kupayı huzurevine götüreceklermiş:n:
Şampiyon oldularda ne değişti gene yaşlı takım gene yaşlı:) ben Milan'da hazard'ları Neymar'ları görmek isterim.
Fearless Coward
08.Mayıs.2011, 21:59
Ben hala dalga geçerim çokta umrumda 30 yaşın üstünde adamları topluyorlar kupayı huzurevine götüreceklermiş:n:
Şampiyon oldularda ne değişti gene yaşlı takım gene yaşlı:) ben Milan'da hazard'ları Neymar'ları görmek isterim.
Yav bırakın şu yaşlı muhabbetini onlarda ekmek parası kazanıyor FB'de Alex'in yaşı kaç nasıl oynuyor :D
maNga 33
08.Mayıs.2011, 22:44
30 yaşın altında olan bir klüp alsın o zaman serie A'yı :) ne kaliteli takım olduğumuz belli (::)
RaSenGan
08.Mayıs.2011, 22:49
Sevinirken sataşmalar olmasın :)
Seneye yaş ortalamasını yükselterek şampiyon olalım istiyorum.Bu oyuncularla kafa tutamıyorlar bize.Futbolunun son demindeki 35-36 yaşındaki oyuncularla oynarsak belki bir şansları olabilir.
Kalitesine laf etmedik:n: ben sadece genç yıldız görmek istiyorum.İtalya liginin yeniden izlenebilir olmasını istiyorum.Ben hiç beğenmiyorum şahsen.
RaSenGan
08.Mayıs.2011, 22:59
Kalitesine laf etmedik:n: ben sadece genç yıldız görmek istiyorum.İtalya liginin yeniden izlenebilir olmasını istiyorum.Ben hiç beğenmiyorum şahsen.
İbrahimovic - Pato - Robinho yaşlı mı :)
Genç yıldız dedikya :n: pato tamamda robinho yerine hazard istiyore :)
maNga 33
08.Mayıs.2011, 23:22
Hazard'a gerek yok. Hücum hattımız iyi hazard anlamsız olur :)
Aygün sana katılıyorum biraz rekabet olsun 5-6 tane 35 yaş ve üstü oyuncu alalım :D
titates1
08.Mayıs.2011, 23:51
Milan'ım şampiyon oldu sonunda , Berlusconi iki yıldız sözü vermişti beklere ve orta sahaya transfer şart.Neymar'ı alsak keşke =)
maNga 33
08.Mayıs.2011, 23:56
Silvio'dan bir süpriz bekliyorum açıkcası :)
TR.CaPTaiN
09.Mayıs.2011, 18:06
Milan Kulübü Başkan Yardımcısı Adriano Galliani, Taye Taiwo'nun gelecek sezon kırmızı-siyahlı takımda forma giyeceğini açıkladı.
Fransa Birinci Ligi takımlarından Marsilya'nın Nijeryalı savunma oyuncusu Taye Taiwo, gelecek sezon Milan forması giyecek.
Milan Kulübü Başkan Yardımcısı Adriano Galliani, Sky İtalia'ya yaptığı açıklamada, Marsilya ile sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek oyuncunun gelecek sezon Milan'da oynayacağını söyledi. Transferin iki taraf için de iyi olduğunu belirten Galliani, ayrıntı vermedi.
Bu arada, Nijerya Milli Takımı'nda da forma giyen Taiwo'nun Fransız vatandaşlığına geçmek için başvuruda bulunduğu ve birkaç güne kadar bu konuda yanıt alacağı bildirildi.
Ntvspor
GeNç KaRTaL
09.Mayıs.2011, 18:10
Güzel transfer.Milan bu kadronun üstüne böyle güzel transferler yaparsa yeniden ŞL kupasını alması çok uzak bir ihtimal değil.
Allegri: "Mexes ve Taiwo ile gelecek sezon için anlaştık, orta saha ve forvet transferlerine sonra bakacağız, sadece kupayı düşünüyoruz."
Eminoski
09.Mayıs.2011, 18:25
Allegri: "Mexes ve Taiwo ile gelecek sezon için anlaştık, orta saha ve forvet transferlerine sonra bakacağız, sadece kupayı düşünüyoruz."
Fearless Coward
09.Mayıs.2011, 18:28
Çok iyi transferler yapacağız anlaşılan gelecek sene...Umarım Ş.L'yi alabilecek bir kadro kurarız...Taiwo sol bekte harikalar yaratacaktır...
maNga 33
09.Mayıs.2011, 18:30
iyi bir transfer oldu bu önümüzdeki yıl içinde iddaalı olduğumuzu gösteriyoruz :)
KaPaLı
09.Mayıs.2011, 23:40
Çok iyi transfer. O halde Jankulovski, Bonera, Oddo, Zambrotta gibi kadroda şişkinlikten başka birşey yapmayan adamlar ayrılacaktır takımdan.
sananes
09.Mayıs.2011, 23:55
Harika transfer Mexes'i de almışlar o halde bir tane sağ bekle mükemmel bi defans hattı oluşturabilirler.Hücum oyuncuları zaten iyi.Geriye orta saha ve kaleci kalıyo.Orta sahayı bilmem milan fanı sayılmam da allah rızası için bi kaleci alın artık ya :)
titates1
10.Mayıs.2011, 00:47
Kaleciye gerek yok Abbiati'ye güveniyorum =) Orta saha transferi şart bir sağ bek de alınarak transfer kapatılabilir.
Kaleciye gerek yok Abbiati'ye güveniyorum =) Orta saha transferi şart bir sağ bek de alınarak transfer kapatılabilir.
kaleye bi de gea bi lloris fena olmaz hani :D
ShevAnil
10.Mayıs.2011, 02:12
Güzel transferler dev sonunda uyanıyor. Ayrıca ;
Ibrahmiovic kiralık dı, bir forvet, bir de Gökhan Gönül alındı mı tamamdır :p
titates1
10.Mayıs.2011, 02:40
Gönül zaten iki takımdan birinde oynasın benim için :D İbrahimovic kalır takımda , forvete gerek kalmaz , ama neymar gibi bir yetenek alınabilir kanata ganso ismi geçiyo orta sahaya öyle bir takviye olabilir bence en önemlisi sağ bek sol ve defansın ortası çözüldü sağ bek öncelikli transfer olmalı
Kaka Leite
10.Mayıs.2011, 17:07
İtalya Serie A takımlarından Milan, Roma'nın Fransız savunma oyuncusu Philippe Mexes'i transfer etti.
İtalya Serie A takımlarından Milan, Roma'nın Fransız savunma oyuncusu Philippe Mexes'i transfer etti.
Milan Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, yaptığı açıklamada Mexes'in gelecek sezon Milan forması giyeceğini söyledi. Allegri, Marsilya'nın Nijeryalı savunma oyuncusu Taye Taiwo'yu da transfer ederek savunmayı güçlendirdiklerini belirtti.
4 yıllık anlaştığı Mexes'e yıllık 4,5 milyon euro ödeyeceği kaydedilen Milan, bu iki transfer için bonservis ücreti ödemedi.
deniz.91
10.Mayıs.2011, 17:23
Milan çok sağlam transferlerle geliyor seneye eski günlerinde görmek dileğiyle
E.Cartman
10.Mayıs.2011, 17:28
Milan çok sağlam kadro kuruyor valla Ibra'nında bonservisi aldı mı tamamdır :D
titates1
10.Mayıs.2011, 18:45
geri dönücez demiştim =)
KaPaLı
10.Mayıs.2011, 18:48
Mexes - Thiago Silva çok sakat defans hattı yanlız. Gattuso'nun psikopat olması yetmez tabi tek başına : )
goosfraba
11.Mayıs.2011, 14:09
İtalyan medyasına göre Juventus‚ Milan ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Andrea Pirlo ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Il Corriere dello Sport´da yer alan haberde Pirlo´nun menajerinin bu sabah saatlerinde Torino´ya gelerek Juventus yöneticileriyle son görüşmeleri yaptığı ve taraflar arasında anlaşmanın sağlandığı belirtildi.
31 yaşındaki futbolcunun geleceği hakkında İtalya´da son dönemlerde birçok spekülasyon yapılıyordu. 10 yıldır Milan forması giyen Andrea Pirlo‚ önümüzdeki sezon Juventus ile kariyerinde yeni bir sayfa açacak.
Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi´nde olmayacak olan Juventus´da Pirlo´nun transferiyle birlikte kiralık olarak oynayan Alberto Aquilani´nin de Liverpool´a dönmesi bekleniyor.
Kaynak : Goal.com
sananes
11.Mayıs.2011, 14:28
Sakatlıktan kurtulabilirse bizim için olumlu bir transfer.31 yaş futbol için çok yüksek bir yaş değil artık.
ne diceğimi bilemiyorum milan ın efsanesi olan bi ismin juventusa gitmesi
GeNç KaRTaL
11.Mayıs.2011, 16:18
Ben de şaşırdım doğrusu.
Kaka Leite
11.Mayıs.2011, 17:00
İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester City'nin İsveçli golcü oyuncu Zlatan Ibrahimovic'i kadrosuna katmak istediği iddia edildi.
http://ressim.net/s/upload/d87252c6.jpg
Manchester City, İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic’i kadrosuna eklemek istiyor.
The Sun gazetesinin haberinde, dün Tottenham Hotspur'u 1-0 yenerek lig dördüncülüğünü garantileyen ve gelecek yıl Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Manchester City'nin kadrosunu güçlendirmek için İbrahimoviç'i almak istediği bildirildi.
İtalyan teknik adam Roberto Mancini'nin ''Zlatan, Manchester City'ye gelmek isterse, ben ona hemen yer bulurum'' sözlerine yer veren gazete, kulübün 29 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağlamak için 20 milyon sterlinlik bir teklif yapabileceğini yazdı.
Şu anda kadrosunda Carlos Tevez, Mario Balotelli ve Edin Dzeko gibi yıldızların bulunduğu Manchester ekibinde, Arjantinli Tevez ve İtalyan Balotelli'nin yaz döneminde takımdan ayrılabileceği ileri sürülüyor.
Volkan Şen
11.Mayıs.2011, 17:01
alır mı alır valla City bu...
titates1
11.Mayıs.2011, 17:03
Mümkün değil ne Milan Pirloyu ne Pirlo Milanı bırakır
Volkan Şen
11.Mayıs.2011, 17:03
Transfer gerçekleşicek galiba büyük ölçüde ilerleme kaydedilmiş.
titates1
11.Mayıs.2011, 17:04
İbrahimovic hep en tepeyi hedefleyen bir adam belki Milan şampiyon olamasaydı City şampiyonlar ligine yine gidiyor olsaydı olabilirdi ama şimdilik ihtimal vermiyorum.
milan ibrahimovicin opsiyonunu kullanmıştı bu durumda ibrahimovic milandan gider anca city e ki oda olanaksız
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Mayıs.2011, 17:12
City alır mı almaz mı orası ayrı mesela ama eğer bu transfer gerçekleşirse şampiyon olacakları kesin :p Zira Ibra'nın 2. olduğu henüz görülmüş duyulmuş şey değil...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Mayıs.2011, 17:55
Çok sevindim gerçekten. :) Avrupa'da tuttuğum takımın,en sevdiğim oyunculardan birini almasına...:)
Pirlo Milan'a Inter'den gelmişti yanlış hatırlamıyorsam.
maNga 33
11.Mayıs.2011, 22:16
çok şaşırdım, Pirlo gitmemeliydi
KaPaLı
11.Mayıs.2011, 23:32
Milan, Pirlo'yu bırakacak. Barcelona'da istiyordu Pirlo'yu ama Xavi'nin yedeği olmak istemediği için orayı istemiyomuş Pirlo.
titates1
11.Mayıs.2011, 23:53
Çok sevindim gerçekten. :) Avrupa'da tuttuğum takımın,en sevdiğim oyunculardan birini almasına...:)
Pirlo Milan'a Inter'den gelmişti yanlış hatırlamıyorsam.
doğru biliyosun ama milan'da 10 senesini geçirdi , bilmiyorum şok olurum giderse , formalı görmeden inanamam
kalemci
12.Mayıs.2011, 03:33
pirlo eski pirlo değil eğer izlediysen maçlarını bu sene ki avatarından da anlaşılıyor izlemişsin :) pirlo gattuso ambrosini abbiati nesta gibi adamlar varken kaptan olamadı belki milanoludur ama gitmesi bence gayet normal son zamanlarda allegri ilede anlaşamadığını düşünüyorum sonuçta pirlo bu 50 maç varsa sakat olmadığı takdirde ilk 11 başlamalı ama eskisi gibi başlatmadı allegri sağolsun birde de rossi patlama yaptıkça italyada 2.plana düştü malesef :) juveyede yakışır :)
kalemci
12.Mayıs.2011, 03:46
city editor kullanmayı bırakmalı :)
TR.CaPTaiN
12.Mayıs.2011, 21:44
http://www.youtube.com/watch?v=QrU_TSZSvNE
Addolorato
12.Mayıs.2011, 21:52
Spiker Milan büyük bir seçim oldu sanırım diyor Cassano'da kesinlikle evet ama Sampdoria her zaman kalbimde derken tekmeyi yiyor :D.
GeNç KaRTaL
12.Mayıs.2011, 22:02
İbra,kesinlikle bir piskopat.
Spiker Milan büyük bir seçim oldu sanırım diyor Cassano'da kesinlikle evet ama Sampdoria her zaman kalbimde derken tekmeyi yiyor :D.
Tekmeden sonra ne diyor peki.:icon_biggrin:
Since-1907
12.Mayıs.2011, 22:02
Zlatan sorunlu olduğunu bir kez daha gösterdi o bölgeye tekme atmak çok tehlikeli.Yavaşta vurmuyor,tekmeyi geçiriyor ki Cassano'nun tipinden belli canı acıdığı.
RaSenGan
12.Mayıs.2011, 22:11
Beyin Bedava diyor sanırım Cassano :D
http://img695.imageshack.us/img695/9450/45187578.png (http://imageshack.us/photo/my-images/695/45187578.png/)
furkan58
12.Mayıs.2011, 22:31
http://img695.imageshack.us/img695/9450/45187578.png (http://imageshack.us/photo/my-images/695/45187578.png/)
Beyin Bedava Bedava Ya Niye Hamallık Yapıyım Ki :n:
titates1
12.Mayıs.2011, 23:24
Zlatan sorunlu olduğunu bir kez daha gösterdi o bölgeye tekme atmak çok tehlikeli.Yavaşta vurmuyor,tekmeyi geçiriyor ki Cassano'nun tipinden belli canı acıdığı.
Siyah kuşak Tekvandocudan daha iyi bildiğinizi yani İbrahimovic'ten daha iyi bildiğinizi varsaymak istiyorum istiyorum ama beceremiyorum =)
Revolution
12.Mayıs.2011, 23:27
Ben de Milan'ı çok severim hatta yabancı kulüpler arasında en sevdiğim takımdır ama Ibrahimovic yakışmıyor bu takıma şu hareketleriyle. Ne olursa olsun şu hareket yapılmaz yani.
bi şakayı ne kadar çok abartıyosunuz adamın tarzı o :D biz enseye vuruyoruz adam tekme atıyo :D
Since-1907
12.Mayıs.2011, 23:40
Siyah kuşak Tekvandocudan daha iyi bildiğinizi yani İbrahimovic'ten daha iyi bildiğinizi varsaymak istiyorum istiyorum ama beceremiyorum =)
Siyah kuşak olması bir anlam ifade etmiyor benim için.Daha önce yaptığı psikopatlıklar ortada adamın.Tekvandocu olduğu için kime nasıl vuracağını bilir diyorsun yani ? Adamın yaptığında bişey görmüyorsan sana bişey diyemem.Senin kurduğun ilişkiyide ben anlamak istiyorum ama maalesef beceremiyorum.
titates1
12.Mayıs.2011, 23:41
Ben Milan'ı çok severim , Milano'da bulundum , San Siro'da bulundum şampiyonluk kutlamasına gidemedim , İbrahimovic şu takımda görmek istediğim tek insandı onu da gördüm , bu kadar insan kalkıp İbrahimovic hakkında bu hareketlerinden dolayı tek açıklama yapmıyosa bence sadece abartma , futbol oynasam keşke aynı takımda olsam derdim herşeye rağmen
Since-1907
12.Mayıs.2011, 23:44
Herkesin bakış açısı farklıdır.Bende İbrahimovic'i severim,iyi futbolcudur,yaptığı bazı hareketler sempatik gelir ama bu hareketi eşek şakası olmuş biraz.Herkesin bakış açısı farklıdır olaya ben o yönden baktım.
titates1
12.Mayıs.2011, 23:46
Siyah kuşak olması bir anlam ifade etmiyor benim için.Daha önce yaptığı psikopatlıklar ortada adamın.Tekvandocu olduğu için kime nasıl vuracağını bilir diyorsun yani ? Adamın yaptığında bişey görmüyorsan sana bişey diyemem.Senin kurduğun ilişkiyide ben anlamak istiyorum ama maalesef beceremiyorum.
Sonuçta tekmenin ne kadar tehlikeli olduğundan bahsetmişsin ve temel tekniği hatta hepsi desem yeridir tekmeye dayalı bir sporda siyah kuşak bir adamın tekmesinin nasıl gittiğini yargılıyosun kaldı ki o tekmede hiçbirşey yok kick-boks sporuyla uğraşmış biri olarak söylüyorum ,biliyorum avrupa'da olanlar bunlar belki kamera önünde olunca çok saçma gibi gözükebilir hatta Türkiye'de de aynıdır da Avrupa'dan örnek vereyim onların bulunduğu yer olduğundan biz burda el şakasını çok yapıyoruz kimse de alınmıyo ertesi günü kimsede bir kırgınlık olmuyo.İnşallah 1-2 ay içinde Türkiye'ye dönücem yine samimi arkadaşlarımla bu şekilde geyik muhabbeti yapmaya devam edicem erkeğiz biz abartmayın lütfen.
Since-1907
12.Mayıs.2011, 23:56
Sonuçta tekmenin ne kadar tehlikeli olduğundan bahsetmişsin ve temel tekniği hatta hepsi desem yeridir tekmeye dayalı bir sporda siyah kuşak bir adamın tekmesinin nasıl gittiğini yargılıyosun kaldı ki o tekmede hiçbirşey yok kick-boks sporuyla uğraşmış biri olarak söylüyorum ,biliyorum avrupa'da olanlar bunlar belki kamera önünde olunca çok saçma gibi gözükebilir hatta Türkiye'de de aynıdır da Avrupa'dan örnek vereyim onların bulunduğu yer olduğundan biz burda el şakasını çok yapıyoruz kimse de alınmıyo ertesi günü kimsede bir kırgınlık olmuyo.İnşallah 1-2 ay içinde Türkiye'ye dönücem yine samimi arkadaşlarımla bu şekilde geyik muhabbeti yapmaya devam edicem erkeğiz biz abartmayın lütfen.
Benimde tekvandocu akrabam , sağlıkçı ablam-babamdan bilerek söylüyorum,o ayakkabıyla kafaya atılan tekme tehlikelidir.İbra çok sert vurmamış bilerek ama Cassano'nun canının acıdığı her halinde belli.Elle yapılan şakanın ayakla yapılan şakayla bir tutulmayacağını sen daha iyi biliyorsun.Son olarak olayı erkekliğe bağlaman komik olmuş.Olayı daha fazla uzatmıyorum senin görüşün sana , benim görüşüm bana.
Fearless Coward
13.Mayıs.2011, 00:03
Şaka yaptığı çok belli zaten Cassano vurduktan sonra gülüyor canı acısaydı kızabilirdi vs...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Mayıs.2011, 00:14
Aynen. Beyin Bedava...
titates1
13.Mayıs.2011, 00:16
Benimde tekvandocu akrabam , sağlıkçı ablam-babamdan bilerek söylüyorum,o ayakkabıyla kafaya atılan tekme tehlikelidir.İbra çok sert vurmamış bilerek ama Cassano'nun canının acıdığı her halinde belli.Elle yapılan şakanın ayakla yapılan şakayla bir tutulmayacağını sen daha iyi biliyorsun.Son olarak olayı erkekliğe bağlaman komik olmuş.Olayı daha fazla uzatmıyorum senin görüşün sana , benim görüşüm bana.
El şakası derken onu kastetmemiiştim , el - kol - ayak hepsini kastettim , erkekliğe bağlamamın nedeni hepimiz böyle mutluluktan falan böyle hareketler yapıyoruz gattusso lippi'nin boğazına sarılıyo sevinçten sadece böyle şeyler olabiliyor yani, yapıyoruz yani doğamızda var , olayı uzatmak değil tekrar belirtiyorum ben zaten bana mantık dışı bir mesaj geldiğinde dayanabildiğim sürece cevap vermemeye kavga çıkarmamaya çalışıyorum ki herkes buna meyilli , onun dışında sonuna kadar tartışmayı sürdürüp karşımdaki insanın benden bilgi almasını benim de ondan bilgi almamı isteyen bir insanım , böyle düşünmemeyelim lütfen.
Kaka Leite
13.Mayıs.2011, 15:52
Juventus'un Real Madrid'in Fransız golcüsü Karim Benzema için 30 milyon Euro önerdiği iddia edildi.
http://ressim.net/s/upload/d1f848db.jpg
İtalya'nın Juventus kulübünün Fransız forvet Karim Benzema'nın transferi için Real Madrid'e 30 milyon Euro önerdiği ileri sürüldü.
İtalyan La Gazzetta Dello Sport'un haberinde, Madrid'de Juventus yetkilileriyle görüşen Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in 23 yaşındaki golcüyü bırakmak istemediği belirtildi. Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun, Benzema'nın transferi konusunda Perez ile aynı fikirde olmadığı ve İtalyan kulübünün ısrarını sürdürdüğü kaydedildi.
Juventus'un Real Madrid'in Fransız orta saha oyuncusu Lassana Diarra'yı da transfer etmek istediği ileri sürülüyor.
Del Piero_10
13.Mayıs.2011, 21:29
Napoli, 24 yaşındaki Uruguaylı yıldız golcünün yeni sözleşmesine astronomik bir serbest kalma maddesi koymak üzere.
Napoli, Uruguaylı yıldızı Edinson Cavani'yle 2016'ya kadar sözleşme imzalayıp yetenekli golcünün kontratına 50 milyon avroluk bir serbest kalma maddesi koymayı istiyor.
Il Mattino'nun haberine göre Sportif Direktör Riccardo Bigon Cavani'nin menajeri Pierpaolo Triulzi'yle birkaç gün önce görüşmelere başladı. Sözleşmenin 2016'ya kadar geçerli olması konusunda anlaşıldı ve kulüp Cavani'yi transfer etmek isteyen büyük takımların bunu kolayca başarabilmesini istemiyor. Cavani'yle ilgilenen kulüpler arasında Manchester City ve Real Madrid var. Ayrıca Napoli yeni sözleşme uyarınca Cavani'nin imaj haklarından da bir yüzde kazanmak istiyor.
Cavani bu sezon Napoli formasıyla ligde oynadığı 35 maçta 26 gol atıp dokuz asist yapmıştı.
Del Piero_10
13.Mayıs.2011, 21:31
Goal.com'un edindiği bilgilere göre Milan'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Andrea Pirlo'ya Juventus'tan reddedilemeyecek bir teklif geldi.
Serie A'da şampiyonluğa ulaşan Milan'ın tecrübeli oyucusu Andrea Pirlo, gelecek sezon için kadro yapılandırma çalışmalarını sürdüren Juventus'tan reddedemeyeceği bir teklif aldı.
Goal.com'un özel haberine göre, Milan'da artık ilk onbire girememeye başlayan Pirlo, Juventus'tan senelik 4 milyon avro ücretle 3 yıllık bir kontrat önerisi aldı. Milan'ın Pirlo için Juventus'un verdiği ücretin daha azını vereceği düşünülürse, Andrea Pirlo sezon sonunda Torino ekibinin yolunu tutabilir.
Andrea Galliani yıldız oyuncuyla kontrat yenileme görüşmelerine başlayacak, ancak Milan'ın Pirlo'ya Juventus'un yaptığı teklife göre çok daha az bir ücret önermesi kesin gibi. Andrea Pirlo'nun tekrar düzenli bir ilk onbir oyuncusu olmak istemesi nedeniyle Juventus'un teklifini kabul edeceği konuşuluyor.
Öte yandan, Corriere della Sera'ya açıklamalarda bulunan Pirlo, kulüpteki geleceğinin belirsiz olduğunu söylemesine rağmen "Gitme ihtimalim yüzde 50. Ancak Juventus ile henüz kesinleşen bir durum yok. Juventusla anlaşmış olsam, neden gidip Milanla görüşmek isteyeyim ki?" şeklinde konuştu.
Bu sezon sakatlıklarla boğuşan Andrea Pirlo, ligde sadece 12 maça ilk onbirde başlarken, kadrodaki yerini Ocak ayında transfer edilen Mark Van Bommel'e kaptırmıştı.
KaPaLı
13.Mayıs.2011, 23:45
Benzema'ya verilecek 30 milyon €'yla ne adamlar alınır. Taş çatlasın 10-15 arası eder bu adam.
DaveJones
14.Mayıs.2011, 00:40
Ne buluyolar bu adamda çözemedim ya. Bana kalsa 15 bile etmez.
E.Cartman
14.Mayıs.2011, 00:42
Fransa pasaportu zaten 15M€, 5M€ pazarlama payı 10M€'da değeri etti size 30M€
goosfraba
14.Mayıs.2011, 00:48
real'in kapısına gelen son fırsat olabilir juventus. gelen paranın üzerine bir o kadar daha koyarlarsa rooney'i alırlar zaten. :)
Del Piero_10
14.Mayıs.2011, 11:04
24 yaşındaki futbolcu, altyapısından çıktığı kulübe geri dönmek istemiyor.
Sezon başından beri Parma'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Juventus'ta bulunan Sebastian Giovinco, Torino'ya dönmek istemediğini açıkça dile getirdi.
Parma'da mutlu olduğunu vurgulayan 24 yaşındaki oyuncu, bonservisinin alınması durumunda burada kalmak istediğini belirtti.
Tuttosport'a konuşan Giovinco, "Parma'da kalmayı tercih ederim. Konuyla ilgili olarak başkan Tommaso Ghirardi ve asbaşkan Pietro Leonardi ile görüşerek kalmak istediğimi söyledim. Umarım Juventus'a dönmek zorunda kalmam" ifadelerini kullandı.
Bu haftasonu Parma ile Juventus arasında oynanacak maça da değinen genç futbolcu, "Oldukça zor bir maç olacak. Biz sezonu olabildiğince üst sıralarda bitirmek istiyoruz. Şu an için Juventus'un hedefi beni hiç ilgilendirmiyor. Ben sahaya çıkıp görevimi yapmak istiyorum" şeklinde konuştu.
Serie A'da 36 maç sonunda 42 puan toplayabilen Parma, 14. sırada yer alıyor.
Rick Nelson
14.Mayıs.2011, 11:11
Kesinlikle - Juve'ye - dönmeli.
yasinguzeldal
15.Mayıs.2011, 02:21
Bence can atıyor gelmek için ama gurur yaptığı için böyle demeçler veriyor
RaSenGan
15.Mayıs.2011, 03:30
Sonunda anlamış :)
IcedEarth
15.Mayıs.2011, 22:19
Keşke imkan olsa da biz alsak bu adamı.. Çok beğendiğim bir oyuncu..
ayseeg
15.Mayıs.2011, 23:37
daha önce de yıllarca yedek beklemek istemediğini belirtmişti giovinco. juventus un yapısını düşünürsek sürekli oynaması mümkün durmuyor. parma da veya başka bir takımda kendine şans bulma olasılığı çok daha yüksek. kariyerini sekteye uğratmamak istemesi doğru tercih.
Del Piero_10
16.Mayıs.2011, 12:39
Dün Juventus'a attığı gol
Del Piero_10
16.Mayıs.2011, 12:41
Sampdoria küme düştü.
Aşk-ı Şehir
16.Mayıs.2011, 13:15
Sampdoria küme düştü.
Buna varya o kadar çok sevindimki. Araştırmacılarına gayet iyi bir cevap oldu. DM oynayan Palombo takımı sırtlıyodu oyunda. :D Sanırım reelde kurtaramadı Palombo onları...
KaPaLı
16.Mayıs.2011, 14:01
http://www.youtube.com/watch?v=Xh_YdTJ4Rco
Üstteki videoya ek.
garydelgadov
16.Mayıs.2011, 15:32
Adamın golünde bile hırs akıyor.:D
Del Piero_10
17.Mayıs.2011, 17:38
Sezonun faturasını futbolculara kesen Pavel Nedved, Del Neri'nin kulüpteki geleceği hakkında ise önemli açıklamalar yaptı.
Hayal kırıklığıyla geçen koca bir senenin ardından futbolculara ağır eleştirilerde bulunan Juventus'un efsanevi oyuncularından Pavel Nedved, yeni sezonda teknik direktör Luigi Del Neri'nin yerine ise Antonio Conte'nin göreve getirilmesi gerektiğine inanıyor.
Pazar günü Parma'ya yenilerek UEFA Avrupa Ligi'ne katılma şansını mucizelere bırakan Juve, iyi başladıkları lig maratonuna kötü bir şekilde son veriyor. Ocak ayından bu yana bir türlü istenilen seviyeye ulaşamayan siyah beyazlılar, seneye Avrupa'ya gidememe tehlikesi yaşıyor.
İtalya'da 2001-09 sezonları arasında Torino kulübünde forma giyen Nedved, futbolu bıraktıktan sonra direktör sıfatıyla yönetim kadrosuna dahil olmuştu. Takımdaki birlik ve beraberlik ortamını sorgulayan Çek efsane, kötü gidişatın bir numaralı sorumlularının futbolcular olduğunu düşünüyor.
Kulübün içinde bulunduğu duruma oldukça üzülen Nedved, La Gazzetta Dello Sport'a verdiği demeçte, "Hata sizce kimde? Bence futbolcularda. Yeni gelenler bir türlü Juventus formasının önemini kavrayamadı. Eskiler ise unutmuşa benziyor. O ruhu bu sene sahada hiç göremedim." şeklinde konuştu.
Bir dönem Juventus forması giyen Antonio Conte'nin takımın başına geçme ihtimalini değerlendiren siyah beyazlı eski futbolcu, "Haftaya Napoli karşısında sezonun son maçına çıkacağız. Pazar gününden sonra ise çalışmalara başlayacağız. Bir liste yapacağız ve bazı isimlerle masaya oturmayı düşünüyoruz. Antonio başarılı bir teknik adam. Futbolcu zamanında bile bir teknik direktör gibi düşünebiliyordu. Çok parlak bir gelecek onu bekliyor." yorumunda bulundu.
Roma'nın üç puan gerisinde yer alan Juventus, ligde yedinci sırada bulunuyor.
KaPaLı
18.Mayıs.2011, 00:46
Nedved eski ve yeni futbolculara çok fena ayarı vermiş yanlız.
Nedvedmania
18.Mayıs.2011, 01:10
Seni ve arkadaşlarınızı çok özlüyoruz.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Mayıs.2011, 18:02
Seni ve arkadaşlarınızı çok özlüyoruz.
Aynen... :uzgun:
Nesta ve Inzaghi 1, Thiago Silva 5, Van Bommel ve Flavio Roma 2 yıl daha Milan ile sözleşmelerini uzattı.
Tribün dergi
titates1
18.Mayıs.2011, 21:28
Nesta ve Inzaghi 1, Thiago Silva 5, Van Bommel ve Flavio Roma 2 yıl daha Milan ile sözleşmelerini uzattı.
Tribün dergi
Doğru imzalar , seneye şampiyonlar liginde söz sahibi olmak istiyorsak orta sahaya ve sağ beke transfer şart
maNga 33
18.Mayıs.2011, 21:38
iyi adımlar atıyoruz, hedef şampiyonlar ligi
TR.CaPTaiN
19.Mayıs.2011, 12:36
Tottenham'ın Hollandalı futbolcusu Rafael Van der Vaart'ın, Milan'a gideceği iddia edildi.
İtalya Serie A takımlarından Milan'ın, Tottenham'ın Hollandalı yıldızı Rafael Van der Vaart'ın transferini bitireceği iddiaları büyüyor.
İtalya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Corriere dello Sport'un manşetten duyurduğu haberde; Milan'ın Van der Vaart transferini bitirdiği iddia edildi.
Sezon başında Real Madrid'den 8 milyon sterline transfer olduğu Tottenham'da başarılı bir performans sergileyen 28 yaşındaki oyuncu, 13 kez de fileleri havalandırmayı başardı.
Van der Vaart'ın Tottenham ile 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Sporx
Fearless Coward
19.Mayıs.2011, 12:42
Alabilirsek süper olur...Tam aradığımız bir isim...
Revolution
19.Mayıs.2011, 12:44
van der Vaart geçen gün Tottenham'da kalmak istediğini söyledi.
19 Mayıs 2011 11:24 | NTV Spor
İtalya Serie A şampiyonu Milan ile 10 yıldır takımın formasını giyen Andrea Pirlo'nun yolları ayrıldı. Deneyimli futbolcunun büyük olasılıkla Juventus'a transfer olması bekleniyor.
http://media1.ntvspor.net/C/I/147/pirlo33_ID2V6.jpg
İtalya Serie A şampiyonu Milan ile 10 yıldır takımın formasını giyen Andrea Pirlo'nun yolları ayrıldı. Deneyimli futbolcunun büyük olasılıkla Juventus'a transfer olması bekleniyor.
Andrea Pirlo, son 10 yıldır Milan orta sahasının değişmez isimlerinden biriydi. Ancak geride bırakmaya hazırlandığımız sezonda ciddi sakatlık sorunları ile boğuşan Pirlo, sadece 12 maçta ilk 11'de sahaya çıkabildi. Sezonu şampiyonlukla noktalayan Milano ekibi, yeni sezonda kadrosunda düşünmediği Pirlo'yu serbest bırakma kararı aldı. 31 yaşındaki deneyimli oyuncunun yeni sezonda Juventus forması giymesi bekleniyor.
Pirlo'nun aslında takımı gençleştirme operasyonunun bir parçası olarak gönderilmesi bir süredir gündemdeydi. Ancak yönetimin İnzaghi-Nesta ve Van Bommel gibi kariyerlerinin son düzlüğüne girmiş oyuncular ile 1'er yıllık daha sözleşme uzatma kararı alması Pirlo'yu rahatsız etmişe benziyor.
Pirlo bir spor kanalına yaptığı açıklamada, "Milan'da unutulmaz 10 yıl geçirdim. Taraftara veda etmek için karşınızdayım. Beni bıraktığı için Milan'ın pişman olacağını umuyor muyum? evet" diye konuştu.
Milan daha önce de Brezilyalı savunma oyuncusu Thiago Silva'nın sözleşmesini 2016 yılına kadar uzatmıştı.
maNga 33
19.Mayıs.2011, 14:06
gitmesine gönlüm el vermiyor fakat yapılacak bişey yok ne yazık ki
titates1
19.Mayıs.2011, 14:14
üzüldüm valla ne diyeyim umarım juventusa falan gitmez en azından ingiltereye falan gitsin
titates1
19.Mayıs.2011, 14:14
mantıklı bir hamle olabilir orta sahaya transfer şart zaten
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Mayıs.2011, 14:29
Real'de başarılı olamadıysa Milan'da da başarılı olamaz gibi bi fikir hakim bende Vaart için.
titates1
19.Mayıs.2011, 15:15
Real'de başarılı olamadıysa Milan'da da başarılı olamaz gibi bi fikir hakim bende Vaart için.
İngiltere'nin sert futbolunda başarılı oldu Milan'da da olabilir bence
anil luque
19.Mayıs.2011, 15:36
Seedorf'un boşluğunu kesinlikle doldurabilecek bir isim. Mücadelesi ile olmasa bile tekniği ile o açığı kapatır.
RaSenGan
19.Mayıs.2011, 15:41
Harika olur gerçekten umarım gelir.
GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2011, 16:03
Çok iyi olur bence de.
maNga 33
19.Mayıs.2011, 16:07
süper transfer olur
van der vaart iyidir hoştur da (en sevdiğim oyunculardandır) hem tottenham ı bırakırsa tottenham açısından kötü olur hemde ganso pastore gibi adamlara yönelsek daha iyi olmazmı
GodfatheR
19.Mayıs.2011, 17:42
Sneijder için ne diyorsun o zaman :) Real'de olmadı ama İnter'e ŞL kazandırdı.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Mayıs.2011, 18:26
Sneijder için ne diyorsun o zaman :) Real'de olmadı ama İnter'e ŞL kazandırdı.
Vaart için böyle düşünüyorum Osman'ım. Sneijder farklı. Hem de daha kaliteli bi oyuncu olduğunu düşünüyorum Sneijderin van der Vaart'tan :)
Sneijder savunma yapabiliyor Vaart'a göre.
GodfatheR
19.Mayıs.2011, 18:42
Vaart için böyle düşünüyorum Osman'ım. Sneijder farklı. Hem de daha kaliteli bi oyuncu olduğunu düşünüyorum Sneijderin van der Vaart'tan :)
Vaart daha yaratıcı ama. Neyse Nedim'İm herkesin kendi görüşü :) Ben Hamburg yıllarında ki Vaart'ı çok özlüyorum ama.
maNga 33
19.Mayıs.2011, 21:06
Sneijder daha kaliteli olabilir ama van der vaart bu işin üstesinden kolaylıkla gelir
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Mayıs.2011, 22:59
Vaart daha yaratıcı ama. Neyse Nedim'İm herkesin kendi görüşü :) Ben Hamburg yıllarında ki Vaart'ı çok özlüyorum ama.
Kim özlemiyor ki... Olağanüstüydü Hamburg'tayken.
deniz.91
20.Mayıs.2011, 00:09
Milanın aradığı oyuncu olabilir seedorfun yerini doldurabilecek önemli bir isim
BleedingMoon
20.Mayıs.2011, 00:13
cassano varken van der vaart'a hiç gerek yok. sağlam bir orta saha oyuncusu alacaklarsa seçenek bol.
Milan, Ambrosini ile nikah tazeledi
20 Mayıs 2011 11:15 | NTV Spor ve Ajanslar
Serie A takımlarından Milan'da takım kaptanı Massimo Ambrosini'nin sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/147/ambrosini_milan_600_BTIU6.jpg
Kulübün açıklamasında, 33 yaşındaki Ambrosini'nin, bu sezonun bitiminde sona erecek sözleşmesinin 2012'nin haziran ayına kadar uzatıldığı belirtildi.
Orta sahada görev yapan Ambrosini, gelecek yıl kırmızı-siyahlı ekipte 17. sezonunu geçirecek.
Cavani uzattı!
20 Mayıs 2011 11:09 | NTV Spor ve Ajanslar
Napoli'nin Uruguaylı yıldızı Cavani, kulübüyle olan sözleşmesini 2016 yılına kadar uzattı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/147/cavanintvspor_R5FG8.jpg
İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Napoli, Uruguaylı forveti Edinson Cavani'nin sözleşmesini 2016'ya kadar uzattı.
Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, Radio Marte'ye yaptığı açıklamada, "Cavani, 2016'ya kadar bizimle. O, olanağanüstü bir golcü" dedi.
23 yaşındaki Cavani, bu sezon attığı 26 golle takımının Şampiyonlar Ligi'ne katılmasında büyük rol oynamıştı.
Basında, Napoli ile sözleşmesi normalde 2015'te bitecek olan Cavani ile Real Madrid'in ilgilendiği haberleri çıkmıştı.
maNga 33
20.Mayıs.2011, 13:59
Napoliden doğru bir hareket
@tribundergi sampdoria taraftarı tesisleri bastı.yaşanan gerginlik nedeniyle bugün ve yarın antremanlar iptal edildi.hedefteki isim Cavasin!
Juventus, teknik direktör Del Neri ile yollarını ayırdı.Yeni teknik direktör adayı; eski Juventuslu ve şu anda Siena'yı çalıştıran Antonio Conte.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Mayıs.2011, 19:38
Juventus, teknik direktör Del Neri ile yollarını ayırdı.Yeni teknik direktör adayı; eski Juventuslu ve şu anda Siena'yı çalıştıran Antonio Conte.
Sezon başında Del Neri ile anlaşmak hataydı zaten. Cassano-Pazzini gittikten sonra gördük Sampdoria'yı. Demek ki onlarla birlikte takımı ilk 6'ya sokmak marifet değilmiş.
Del Piero_10
22.Mayıs.2011, 11:37
Juventus Teknik Direktörü Luigi Del Neri, önümüzdeki sezon görevine devam etmeyeceğini açıkladı.
Juventus ile kötü bir sezon geçiren teknik direktör Luigi Del Neri’nin görevine son verildi. Yaptığı önemli transferlere rağmen istenen başarıyı yakalayamayan İtalyan teknik adam, koltuğundan oldu.
Kararın kendisine Çarşamba günü iletildiğini belirten Del Neri, “Juventus’a gelmekten asla pişman olmadım. Geriye dönme şansım olsa, aynı kararı bir kez daha verirdim. Juventus gibi bir kulüpte gelişim ve değişim için uzun süreniz olmaz. Benim için bir kapı kapanırsa, daha büyük bir kapının açılacağını umut ederim” dedi.
Önemli fedakarlıklarla Juventus’a geldiğini belirten tecrübeli teknik adam, “Sampdoria’yla Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etme fırsatını teperek, Juventus’a geldim. Quagliarella ve Aquilani’nin gelişleri beni memnun etti. De Ceglie’nin gelişimden çok mutluyum. Iaquinta’nın formu da üst düzeydeydi. Ancak sakatlıklar bizi çok kötü etkiledi” dedi.
Del Piero_10
22.Mayıs.2011, 11:39
Takımın başına sezon sonuna kadar eksi futbolcusu Vincenzo Montella'yı getiren Roma, bu koltuk için Bilesa ile anlaştı.
Takımı geçici olan Vincenzo Montella'ya emanet eten Roma yönetimi, uzun görüşmelerin ardından Teknik Direktörünü belirledi.
Sky Sport'un verdiği habere göre Didier Deschamps, Carlo Ancelotti ve Andre Villas-Boas ile görüşme halinde olan Roma yönetimi, son kararını Marcelo Bielsa'dan yana kullandı.
Birçok başarı kazanan Bielsa, daha önce Arjantin ve Şili Milli Takımları'nı da çalıştırmıştı.
titates1
22.Mayıs.2011, 18:16
Marek hamsik Milan'ın ilgisinden memnun olduğunu açıklamışi , inşallah alırız
Fearless Coward
22.Mayıs.2011, 18:38
Marek Hamsik gelirse muhteşem olur inşAllah gelir...
Mayhemos
22.Mayıs.2011, 18:40
Hamsik çek cumhuriyetinde oynayan değil mi?
furkan58
22.Mayıs.2011, 18:44
Hamsik Slovak :)
titates1
24.Mayıs.2011, 02:24
hamsik gel hamsik =) montolivo sözleşme yenilememiş ayrıca o da olabilir bi ara adı geçiyordu
Sezonu Parma'da kiralık geçiren Giovinco Juventus'a dönmek istemediğini Parma'da kalmak istediğini açıkladı.
Milan; Kevin Pierce Boateng'in bonservisini 7 milyon Euro + Beretta ve Sokratis'i vererek Genoa'dan aldı.
@footbaLLove
maNga 33
24.Mayıs.2011, 21:30
önümüzdeki sene Milan formasını almak farz oldu
titates1
24.Mayıs.2011, 22:27
Juventusa gitmiş az önce öğrendim kesinmiş yazıklar olsun
Revolution
24.Mayıs.2011, 22:32
Galatasaray'da oynarken görmek çok isterdim.
Pirlo resmi imzayı attı. 2014 Haziran ayına kadar Juventus.
maNga 33
24.Mayıs.2011, 22:46
Özlenecek..!
KaPaLı
24.Mayıs.2011, 23:36
Sokratis'i zaten Genoa'dan almışlardı hastamı bunlar ya.
Del Piero_10
25.Mayıs.2011, 10:34
Milan, Kevin-Prince Boateng'in Genoa'ya ait hisselerini satın aldı.
Milan kulübü geçtiğimiz sezonda oldukça başarılı bir performans geçiren Ganalı milli oyuncu Kevin-Prince Boateng'in bonservis haklarının Genoa'ya ait hisselerini satın aldı. Almanya doğumlu futbolcu geçen yıl Portsmouth'dan transfer edilirken Milan ve Genoa tarafından oluşturulan bir fonla alınmış, Milan'da kiralık olarak oynamıştı.
Corriere dello Sport'a konuşan Genoa başkanı Enrico Preziosi, "Anlaşmaya vardık ve Boateng yüzde yüz olarak Milan'ın oyuncusu olacak. Boateng Milan'ın çok önemli bir oyuncusuydu ve onun fiyatını yükselterek bir avantaj elde etmeye çalışmadık. Oyuncu normal fiyatından satılmıştır," dedi.
Milan'ın Boateng'in hisseleri için Genoa'ya 7 milyon avro ödeyeceği tahmin ediliyor.
İki kulübün sahip olduğu diğer oyuncular olan forvet Alberto Paloschi ve kaleci Marco Amelia, gelecek sezon tamamen Milan'ın oyuncuları olacak olurlarken, Sokratis Papastathopoulos ise Genoa kulübüne gidecek.
İtalyan kulübü ayrıca Hollandalı orta saha oyuncuları Clarence Seedorf, Mark van Bommel ve Antonio Cassano ile anlaşma sağlamak istiyor.
BaFraLı
25.Mayıs.2011, 11:57
Seedorf'un Samsunspor'la adı geçiyor. Tabi sadece söylenti. Gelmesi biraz zor gibi. Amal gese varya of herhafta maça giderim Samsun'a. Gerçi Seedorf gelmese bile Samsun'daki maçlara giderim artık.
Samsunspor forumlarındada adı geçiyor Seedorf'un. Ah bir gelse.
Seedorf'un Samsunspor'la adı geçiyor. Tabi sadece söylenti. Gelmesi biraz zor gibi. Amal gese varya of herhafta maça giderim Samsun'a. Gerçi Seedorf gelmese bile Samsun'daki maçlara giderim artık.
Samsunspor forumlarındada adı geçiyor Seedorf'un. Ah bir gelse.
yapmayın etmeyin seedorf bu türkiyeye gelse bile şampiyonluğa oynayan takıma gelir samsunspor ne alaka :D
anil luque
25.Mayıs.2011, 13:32
Seedorf 2012'ye kadar uzattı zaten sözleşmesini.
25 Mayıs 2011 13:05 | NTV Spor ve Ajanslar
Milan'ın Hollandalı orta saha oyuncusu Clarence Seedorf, kulübüyle sözleşmesini bir yıl daha uzattı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/150/seedorf3_LQL81.jpg
Milan'ın Hollandalı orta saha oyuncusu Clarence Seedorf, kulübüyle sözleşmesini bir yıl daha uzattı.
Milan Kulübünün açıklamasında, Seedorf'un sözleşmesinin 30 Haziran 2012'ye kadar uzatıldığı belirtildi.
Basında, geçen ay 35 yaşına giren Seedorf'un futbolu bırakabileceğine dair haberler yer almıştı. Daha önce Ajax, Sampdoria ve Real Madrid'de forma giyen Seedorf, Milan'a 2002'de İnter'den transfer olmuştu.
Seedorf, 3 farklı takımla Şampiyonlar Ligi'ni kazanan tek oyuncu unvanını elinde bulunduruyor. Hollandalı yıldız, Ajax (1995), Real Madrid (1998) ve Milan'da (2003 ve 2007) toplam 4 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanmanın mutluluğunu yaşadı.
Del Piero_10
25.Mayıs.2011, 18:29
http://www.juventus.com/juvecom/wcm/imageservice?width=555&height=364&galleryimageid=9a13e8cf-0b0c-4cc1-903a-2c8f6c5d3559http://www.juventus.com/juvecom/wcm/imageservice?width=555&height=364&galleryimageid=946c7235-884a-4adf-bbc3-6f2ac7589d4dhttp://www.juventus.com/juvecom/wcm/imageservice?width=555&height=364&galleryimageid=c0083a17-e16f-4b86-9b89-1591c9a15721
arjantin'in radio la red radyosuna gore erik lamela'nin babasi,oglunun bir italyan kulubune satildigini dogrulamis.olasiliklar roma ve milan
@mustafataha
Del Piero_10
28.Mayıs.2011, 00:27
Napoli'nin daha önce Udinese ile anlaştığı Türk futbolcu için Juventus araya girip menajeriyle el sıkıştı.
Serie A'da gösterdiği performans ile takdir toplayan Udinese'nin Türk oyuncusu Gökhan İnler'in Juventus'a imza atacağı iddia edildi.
İsviçeri milli oyuncu için daha önce harekete geçen Napoli, Friuli ekibi ile el sıkışmış, ama oyuncu ile herhangi bir anlaşmaya varmamıştı. Oyuncunun menajeri Dino Lamberti, Tuttosport'a verdiği demeçte, "Napoli ile bir temasım yok. Oyuncunun kariyerinde mümkün olduğunca daha ileriye gitmesine yardım etmek zorundayım ve başka takımlarla görüşmek benim görevim -elbette onun rızası dahilinde," dedi.
Sky Sport24'un haberine göre bugün öğleden sonra Torino'ya giden menajer Juventus yöneticileri ve teknik direktör Moratta ile üç saatlik bir görüşme yaptı senelik 2.1 milyon avro ücret içeren dört yıllık sözleşme için el sıkıştı.
Juventus'un şimdi İnler'in kulübü Udinese ile anlaşması gerekiyor. Juventus oyuncu için Ekdal, Gianni ve Sorensen'i takasta kullanmak da isteyebilir.
İnler'in gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak Napoli yerine Avrupa kupalarında yer almayacak Juventus'u seçmesi dikkat çekici bir ayrıntı.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Mayıs.2011, 00:39
Çok iyi olur... :)
Cengo
28.Mayıs.2011, 02:56
Muhtemelen gider, Gökhan'ın İtalya dışına çıkmayı istemediğini söylediği hatırlıyorum menajerinin.
Trabzonspor
30.Mayıs.2011, 13:55
Palermo oynadı, kupayı Inter aldı: 3-1
İtalya Kupası finalinde Inter ile Palermo, Roma Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldiler. Sicilya ekibini 3-1 mağlup eden Leonardo'nun öğrencileri, sezonu kupasız kapatmadılar!
http://u.goal.com/132900/132992_news.jpg
İtalya Kupası finalinde, Udinese'yi eleyen Inter ile Milan'ı kupa dışına iten Palermo karşı karşıya geldi.
Inter önde kapattı
Hızlı başlayan mücadelede ilk tehlikeli atak Palermo'dan geldi. 2. dakikada topu ceza sahasında önünde bulan Hernandez kaleyi ilerledi ve şutunu çekti ancak top yan ağlarda kaldı. Sicilya temsilcisi 17'de bir kez daha etkili geldi. Ilicic ile yaptığı verkaçla ceza sahasına giren Pastore'nin şutunda Julio Cesar başarılıydı. Bu pozisyondan üç dakika sonra yine Pastore, rakip savunmayı etkisiz bırakarak Inter ceza sahasına girdi ancak şutu direğin hemen üzerinden dışarı çıktı. Palermo atakları karşısında bunalan Inter, 26. dakikada yakaladığı ilk ciddi pozisyonda golü buldu. Thiago Motta'nın orta sahada kazandığı topta Sneijder, sol kanattaki Eto'o'yu gördü. Kamerunlu yıldız ceza sahasına sokularak güzel bir vuruşla ağları havalandırdı ve takımını 1-0 öne geçirdi. 39. dakikada gelişen Palermo atağında Ilicic ceza sahasında Ranocchia'nın müdahalesi sonrasında kendisini yerde buldu ancak hakem devam kararı verdi. Devrenin kalan dakikalarda başka önemli pozisyon olmadı ve ilk 45 dakika Inter'in üstünlüğüyle geçildi.
Palermo oynadı, Eto'o attı!
kinci yarıda da Palermo'nun daha üstün bir oyunu vardı. 47. dakikada Pastore güzel bir pasla Hernandez'i kaçırdı ancak top Julio Cesar'ın kollarında kaldı. İki dakikada sonra Inter savunmasının belalısı Pastore yine tehlikeli geldi ancak bu sefer Nagatomo tam zamanında bir müdahale yaparak tehlikeyi önledi. 59'da yine Sicilya ekibinin atağını izledik. Miccoli güzel bir kafa vuruşuyla Inter kalesini yokladı ancak Julio Cesar güzel bir refleksle topu çelmeyi başardı. 66. dakikada bu sefer Ilicic ile gelişen atakta top Nagatomo'nun bacaklarının arasından geçse de pozisyonun devamında Lucio topu uzaklaştırmayı başardı. 68'de Hernandez'in beraberlik golüne çok yaklaştı ancak bu sefer de Chivu topa tam zamanda müdahale etti. Palermo'nun beraberlik için atakları devam ederken, Inter karşılaşmadaki üçüncü önemli atağında ikinci golünü buldu. Yine Sneijder'ın pasında, Palermo savunmasının ofsayt taktiğinden sıyrılan Eto'o, kendisinin ve takımının ikinci golünü ağlara gönderdi. 85. dakikada Sneijder'in mükemmel şutunu, Sirigu aynı güzellikte kurtardı. 88. dakikada Miccoli'nin kullandığı kornerde boş durumda kalan Munoz'un kafa vuruşunda skor 2-1'e geldi. Karşılaşma bu dakikadan sonra ilginç bir hal alıyordu ki; golü atan Munoz, Mariga'ya yaptığı hareket sonrasında gördüğü kırmızı kartla oyundan atıldı. Uzatma dakikalarında ise son sözü söyleyen isim Milito oldu. Lucio'nun uzun topunda Pandev kafayla indirdi ve kapanışı Arjantinli yıldız yaptı: 3-1.
Karşılaşmadan 3-1 galibiyetle ayrılan Inter, İtalya Kupası'nı geçen sene olduğu bu sene de müzesine götürmeyi başardı.
31 Mayıs 2011 15:35 | NTVSpor.net
Juventus, eski futbolcuları, Siena teknik direktörü Antonio Conte'yi takımın başına getirdi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/152/conte1_OWGET.jpg
Yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanan Juventus'ta teknik direktör belli oldu. Başkan Andrea Agnelli, Juventuslu eski futbolcu, Siena teknik direktörü Antonio Conte'nin takımın başına getirildiğini açıkladı.
Geçtiğimiz sezon Serie A'yı 7. sırada bitiren Juventus, teknik direktör Luigi Del Neri'yi kovmuştu. Juventus aynı zamanda Milan'dan Andrea Pirlo'yu da renklerine bağlamıştı.
29 Mayıs 2011 23:54 | NTVSpor.net
Serie A şampiyonluğunu Milan'a kaptıran Inter, İtalya Kupası Finali'nde, NTVSpor'dan canlı olarak yayınlanan maçta Palermo'yu 3-1 yenerek kupayı 7.kez müzesine götürdü. Inter'in gollerini Eto'o (2) ve Milito kaydetti.
http://media1.ntvspor.net/C/I/151/palermo1_VI6DZ.jpg
Serie A'da şampiyonluğu Milan'a kaptıran Inter, İtalya Kupası'nın sahibi oldu. NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanan final maçında Inter, Roma Olimpiyat Stadı'nda Palermo ile karşı karşıya geldi.
26. dakikada Kamerunlu milli futbolcu Samuel Eto'o'nun attığı golle 1-0 öne geçen Inter, zaman zaman gelişen Palermo atakları karşısında kalesini korumayı başardı. İlk yarı 1-0 Inter'in üsütnlüğüyle sona ererken 76. dakikada Kamerun yıldız bir kez daha sahneye çıktı ve ilk gole benzer bir şekilde topu filelere yolladı. Inter, Eto'o'nun golleriyle 2-0 öne geçti. 88. dakikada Ezequiel Munoz'un golü farkı 1'e indirip Palermo'yu umutlandırsa da oyuna sonradan giren Arjantinli Milito, Pandev'in pasında topu ağlara yollayarak skoru belirledi. Inter, İtalya Kupası Finali'nde Palermo'yu 3-1 yendi. 90. dakikada Palermo'da golü atan tek isim Munoz kırmızı kartla oyundan atıldı.
Serie A'yı 76 puanla ikinci sırada bitiren Inter sezonu kupayla kapattı. Inter, 7. kez İtalya Kupası'na uzandı. 3. kez final oynayan Palermo 3. kez kupayı kaybetti.
Karşılaşmada FC Inter sahaya, Julio Cesar, Nagatomo, Lucio, Ranocchia, Chivu, Stankovic, Zanetti, Motta (Dk. 82 Mariga), Sneijder (Dk. 87 Milito), Eto'o ve Pazzini (Dk. 61 Pandev) onbiriyle başlarken, Palermo ise Sirigu, Cassani, Munoz, Goian (Dk. 24 Carrozieri), Balzaretti, Migliaccio, Acquah (Dk. 55 Miccoli), Nocerino, Ilicic, Pastore, Hernandez (Dk. 78 Pinilla) onbiriyle sahada yer aldı.
Bu arada, maçın oynandığı Olimpiyat Stadı'nda "Greenpeace", "Milano'dan Palermo'ya nükleeri durduruyoruz" pankartı açarak, İtalya'da 12-13 Haziran'da yapılacak ve nükleer enerjinin oylanacağı referanduma göndermede bulundu.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Mayıs.2011, 19:41
Çok iyi oyuncuydu diyolar ama teknik direktörlüğü hakkında pek bi fikrim yok,umarım başarılı olur.
REsist JuvE11
01.Haziran.2011, 04:06
conte mi? hiç güleceğim yoktu.
haydi juveli yöneticiler,hep birlikte juveyi nasıl yerlere bir ederiz.
Del Piero_10
02.Haziran.2011, 10:49
Milanlı yıldız, iki genç oyuncunun da Li Liga ve Serie A'da forma giyecek seviyeye geldiğini belirtti.
Milan'ın Brezilyalı yıldızı Robinho, Santos'un iki yıldızı Neymar ve Ganso'nun Avrupa'ya gelecek seviyeye ulaştıklarını düşünüyor. Ancak yıldız oyuncu, iki genç yeteneğin de doğru takımları tercih etmelerini önerdi.
19 yaşındaki Neymar'ın ismi uzun bir süredir Chelsea ile anılırken, 21 yaşındaki oyun kurucu Ganos'nun ismi de Şampiyonlar Ligi şampiyonu Barcelona ile anılıyordu.
Kariyerinde La Liga, Premier Lig ve Serie A'da forma giyme şansı yakalamış olan Robinho, iki oyuncunun da La Liga ve Serie A için yeterli seviyeye ulaştığını belirtti.
The Daily Mail'e açıklamalarda bulunan Brezilyalı yıldız, "Bence artık ikisi de Brezilya'dan ayrılmaya hazırlar. Onlar artık farklı bir seviyeye gelmiş oyuncular. Bundan sonra kendilerini gösterebilecekleri bir takıma gitmeleri ve kendilerini Avrupa'da da kanıtlamaları gerekiyor. Bence İspanya'da da İtalya'da da başarılı olurlar." dedi.
27 yaşındaki oyuncu iki yıldızın da kendilerini Avrupa'daki futbola adapte etmek zorunda olduklarını hatırlatarak "Düşünsenize Neymar'ın Barcelona'da Messi ve Ville ile beraber oynadığını. Müthiş bir şey olur." ifadelerini kullandı.
Robinho, 2009-10 sezonunun ikinci yarısında Santos'a kiralık olarak gittiği için iki yıldızla da aynı takımda oynama fırsatı yakalamıştı.
urwrdskkn
02.Haziran.2011, 11:42
Milanlı yıldız, iki genç oyuncunun da Li Liga ve Serie A'da forma giyecek seviyeye geldiğini belirtti.
Milan'ın Brezilyalı yıldızı Robinho, Santos'un iki yıldızı Neymar ve Ganso'nun Avrupa'ya gelecek seviyeye ulaştıklarını düşünüyor. Ancak yıldız oyuncu, iki genç yeteneğin de doğru takımları tercih etmelerini önerdi.
19 yaşındaki Neymar'ın ismi uzun bir süredir Chelsea ile anılırken, 21 yaşındaki oyun kurucu Ganos'nun ismi de Şampiyonlar Ligi şampiyonu Barcelona ile anılıyordu.
Kariyerinde La Liga, Premier Lig ve Serie A'da forma giyme şansı yakalamış olan Robinho, iki oyuncunun da La Liga ve Serie A için yeterli seviyeye ulaştığını belirtti.
The Daily Mail'e açıklamalarda bulunan Brezilyalı yıldız, "Bence artık ikisi de Brezilya'dan ayrılmaya hazırlar. Onlar artık farklı bir seviyeye gelmiş oyuncular. Bundan sonra kendilerini gösterebilecekleri bir takıma gitmeleri ve kendilerini Avrupa'da da kanıtlamaları gerekiyor. Bence İspanya'da da İtalya'da da başarılı olurlar." dedi.
27 yaşındaki oyuncu iki yıldızın da kendilerini Avrupa'daki futbola adapte etmek zorunda olduklarını hatırlatarak "Düşünsenize Neymar'ın Barcelona'da Messi ve Ville ile beraber oynadığını. Müthiş bir şey olur." ifadelerini kullandı.
Robinho, 2009-10 sezonunun ikinci yarısında Santos'a kiralık olarak gittiği için iki yıldızla da aynı takımda oynama fırsatı yakalamıştı.
YENİ RONALDO MU GELİYO ARKADAŞLAR :icon_biggrin:
eXcitinG
02.Haziran.2011, 11:45
Neymar RonaLdo gibi oLamaz. Daha çok Robinho tarzında bir oyuncu. RonaLdo gibi oLabiLmesi için harika bir fizik ve doğa üstü bitiriciLik yeteneğine sahip oLması gerek. O tarzda bir oyuncu 10-15 yıL sonra beLki şans eseri geLir.
urwrdskkn
02.Haziran.2011, 11:50
Neymar RonaLdo gibi oLamaz. Daha çok Robinho tarzında bir oyuncu. RonaLdo gibi oLabiLmesi için harika bir fizik ve doğa üstü bitiriciLik yeteneğine sahip oLması gerek. O tarzda bir oyuncu 10-15 yıL sonra beLki şans eseri geLir.
DOĞRUDUR ZATEN NEYMAR DAHA 19 YAŞINDA GELİŞMEYE MÜSAİT BİR OYUNCU O YÜZDEN DAHA İLERDE ÇOK İYİ BİR GELECEĞİNİN OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM BEN ŞAHSEN :D
titates1
02.Haziran.2011, 13:36
Alalim ikisini de robinho elcilik et ganso da neymar da gelsin:)
BleedingMoon
02.Haziran.2011, 14:12
ganso bence italya'ya gider. adam italyan beyler.
vego
04.Haziran.2011, 19:31
DH: Alex Witsel Milan'a çok yakın. http://goo.gl/WLT00
Tribündergi
ChristianV
05.Haziran.2011, 06:49
DH: Alex Witsel Milan'a çok yakın. http://goo.gl/WLT00
Tribündergi
Alex değil Axel Witsel :)
21 Mayıs 2012 00:07 NTVSpor.net
İtalya Kupası finalinde Napoli, Juventus’u 2-0 mağlup etti ve kupanın sahibi olurken, Juventus bu sezon ilk kez resmi bir müsabakada mağlup oldu.
Facebook'ta Paylaş (http://www.facebook.com/share.php)
http://media1.ntvspor.net/C/I/264/napoli600_08ICH.jpg
Futbolda, İtalya Kupası finalinde, Juventus'u 2-0 mağlup eden Napoli, 5. kez kupayı kazandı.
Roma Olimpiyat Stadı'nda yaklaşık 70 bin kişinin izlediği Juventus-Napoli finalini, hakem Christian Brighi yönetti.
Mücadelenin ilk yarısı, iki takım da gol atma başarısını gösteremeyince golsüz beraberlikle sona erdi.
Final karşılaşmanın ikinci yarısında, 62. dakikada gelişen Napoli atağında, ceza saha içinde topla buluşan Lavezzi'yi, Juventus kalecisi Storari'nin düşürmesini, hakem Brighi penaltı olarak değerlendirdi. Penaltı atışında, topun başına geçen Uruguaylı golcü Edinson Cavani, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak, takımını 1-0 öne geçirdi.
Napoli'nin golünden sonra oyuncu değişiklikleriyle maçtaki etkisini arttıran Juventus, girdiği pozisyonlarını değerlendiremedi. Juventus'un gol aradığı dakikalarda hızlı atağa çıkan Napoli'de, Pandev'in ara pasında topa hareketlenen Hamsik, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda takımını, 2-0 öne geçiren golü kaydetti.
Mücadelenin 90. dakikasında Juventus'ta oyuna sonradan giren Fabio Quagliarella, rakibine yaptığı hareket nedeniyle doğrudan kırmızı kart görerek, takımının maçı 10 kişi tamamlamasına neden oldu.
Maç sonrası Napolili futbolcular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı.
İtalya Kupası finalinde, bu sezon Serie A'yı şampiyon tamamlayan Juventus'u 2-0 mağlup eden Napoli, İtalya Kupası'nı 5. kez müzesine götürdü.
reklam
Son kez Juventus formasıyla bir maça çıkan Alessandro Del Piero'ya Juventuslu taraftarlar sevgi gösterilerinde bulundu.
Juventus, Storari, Caceres, Barzagli, Bonucci, Vidal, Lichsteiner (Dk. 68 Pepe), Marchisio, Pirlo, Estigarribia, Del Piero (Dk. 68 Vucinic)ve Borriello (Dk. 73 Quagliarella), on biriyle sahada yer alırken, Napoli ise De Sanctis, Aronica, Cannavaro, Maggio, Campagnaro, Zuniga, Dzemaili, Gökhan, Lavezzi (Dk. 72 Pandev), Hamsik (Dk. 85 Dossena) ve Cavani (Dk. 90 3 Britos), on biriyle sahada mücadele etti.
futureless
21.Mayıs.2012, 15:40
Juventus'u sevme sebebimdi Del Piero , ne olursa olsun , futbolu bırakmadığı sürece o takımda olmalıydı . Bildiğim kadarıyla maalesef Juventus uzatmadı sözleşmesini , kendisine kalsa boş sözleşmeye atardı imza . Nedved'in söylediği gibi , futbolcular gitmiş , adamlar kalmıştı zamanında malum olaydan sonra . O adam gibi adam neden başka bir takımda bitirecek futbolu çok üzülüyorum buna . Gördüğüm en efsane isimdir futbolda Ale10.
Maç için söyleyecek çok sözüm yok . Juventus bu sezon resmi maçlarda bir tek bu maçı kaybetti . Tek söylenecek şey bu . Helal olsun onlara . Vidal varsa sıkıntı yok :)
BaFraLı
21.Mayıs.2012, 18:41
Kupayı Napoli alınca Marek Hamsk'i tıraş etmişler ;
http://f1205.hizliresim.com/x/p/6cyzd.jpg
maNga 33
21.Mayıs.2012, 19:49
italyada ikinci takımım Napoliydi kupayı almalarına çok sevindim, juveye güzel ayar vermişiz :D
Raheem Lawal.
23.Mart.2013, 22:23
Jose Mourinho, CNN'de katıldığı bir programda Balotelli hakkında şu açıklamaları yapmıştı:
"Balotelli çok eğlenceli. Inter'de Balotelli ile geçen 2 yılım hakkında 200 sayfalık bir kitap yazabilirim ama bu kitap drama kitabı değil komedi kitabı olur. Hatırlıyorum Kazan'daydık. Şampiyonlar Ligi maçı için Kazan'a gitmiştik. Bütün forvet oyuncularım sakattı. Milito ve Eto yoktu. Tek seçeneğim Balotelli'ydi. 11'de başladı ve 42 veya 43. dakika da sarı kart gördü. Devre arasında soyunma odasında Balotelli ile 15 dakika konuştum. Ona, 'seni değiştiremem çünkü kulübede başka bir forvet yok. Kimseye dokunma. Sadece futbolunu oyna. Topu kaybedersen, sakın tepki gösterme. Birisi seni provoke ederse, sakın tepki gösterme. Hakem hatalı, yanlış karar verirse, sakın tepki gösterme, lütfen Balotelli' dedim.
46. dakikada kırmızı kart gördü."
Kaynak: Cnn Türk
fmhastasi
23.Mart.2013, 22:25
evet biliyom paylaşım güzel
darkkobal123
23.Mart.2013, 22:29
Efsane anı. :D
Universal
24.Mart.2013, 01:31
Balotelli ailesiz büyüdüğü için kazandığı paranın yüzde30 veya 70ini kimsesiz çocuklara bağışlarken yılbaşı akşamını ise bu çocuklar ile birlikte geçiriyormuş onlsarın paradan daha önemli olan sevgiye ihtiyacı olurken.
Not: İtalya'da çocukluğundan beri ırkçı muamellere kalmasına rağmen bence gayet sakin bir oyuncu.
darkkobal123
24.Mart.2013, 03:27
Balotelli ailesiz büyüdüğü için kazandığı paranın yüzde30 veya 70ini kimsesiz çocuklara bağışlarken yılbaşı akşamını ise bu çocuklar ile birlikte geçiriyormuş onlsarın paradan daha önemli olan sevgiye ihtiyacı olurken.
Not: İtalya'da çocukluğundan beri ırkçı muamellere kalmasına rağmen bence gayet sakin bir oyuncu.
Sakin mi ? Yapma abi. Buradaki yazıdan bile sakin bir oyuncu olmadığı anlaşılıyor.
KanaKe
24.Mart.2013, 11:24
maasinin yüzde 70 ini bagisladigini sanmiyorum.. gerci kimin ne bagis yaptigi bizi ilgilendirmez..
Universal
24.Mart.2013, 17:40
Sakin mi ? Yapma abi. Buradaki yazıdan bile sakin bir oyuncu olmadığı anlaşılıyor.
Yaşadığı zor hayata rağmen bu kadar davranması normal gibi, psikolojik sorunları olan başarılı bir futbolcu. :)
ForCimbom
24.Mart.2013, 17:44
Yaşadığı zor hayata rağmen bu kadar davranması normal gibi, psikolojik sorunları olan başarılı bir futbolcu. :)
kesinlikle doğru. böyle bakmak lazım olaya sadece saha içindekiler mutlaka yanıltacaktır, balotelli "iyi" bir insan.
darkkobal123
24.Mart.2013, 17:46
İtalyanların Batuhan Karadeniz'i bence bu adam. :D
Tek fark Balotell'nin akıllı olması.
E.Cartman
24.Mart.2013, 20:06
Adem'le Effa da bunu yapmıştı ama Yılmaz Vural tribüne götürüp tekme tokat girişmişti onlara :n::n:
darkkobal123
24.Mart.2013, 20:31
Tek fark Balotell'nin akıllı olması.
Neresi akıllı ya, kafadan sakat bu adam. Saçma sapan hareketleriyle disiplinsizin önde gideni ayrıca.
Raheem Lawal.
24.Mart.2013, 20:33
Özel Hayatında Ne Oluyor bitiyor bilmiyorum ama, Herkezin Sorunları vardır, Tek Irkçılığa uğrayan adam balotelli değil, Çok oyuncu ırkçılığa Uğruyor ama Balotelli Bir Kere Şımarık bir futbolcu, Bu kesin.