View Full Version : İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar
Cyzio
16.Temmuz.2007, 20:01
Ne yapacağı konusunda en ufak bir fikrim yok.Ya tam çıkacak ya tam batacak..
Sheriff
16.Temmuz.2007, 21:22
Ronaldinho da göbek yok. Sen ronaldo ile karıstırdın sanırım
Var canım var artık onunda var göbeği.. Eritirde düzgün bir Ronnei izleriz umarım..
Sheriff
16.Temmuz.2007, 21:24
Hayatımda gördüğüm en iyi sol ayaklılardan biri bu adam..
King_91
16.Temmuz.2007, 21:25
uefa'yı kaldırır artık herhalde bu sene milan
PesimiSTyLa
16.Temmuz.2007, 21:27
Katkısı olacaktır elbet bahsettigimiz oyuncu R10 :) Galliani ilk rüyasını gerceklestirdi; Sheva yı da alsın tamam :)
ZeroG
16.Temmuz.2007, 21:29
E en doğru olanı buydu.İnter'e de şaştım adamlara bi garezim yok ama yakında olacak gibi...
Fietra 10
16.Temmuz.2007, 22:00
adamda bağlılık 20 üzerinden 30:)
jarosik_61
16.Temmuz.2007, 22:03
bide adebayor ve bi kaleci transferi olursa süper olur
GeNç KaRTaL
16.Temmuz.2007, 22:08
Nihayet bu transfer resmiyet kazandı.Daha önceden söylemiştim bu transferin uzamasının sebebinin Milan'ın R1o'nu en ucuz fiyata alma isteği olduğunu.Bahsi geçen oyuncunun daha 2 sene öncesine kadar Dünyanın en iyisi olduğunu biliyoruz ama maalesef kariyerinde tam bir çöküş yaşadı.Hava değişikliği şarttı bence.Ve bu hava değişikliği yararsa Ronaldinho eski günlerine dönecektir diye düşünüyorum ve öyle olmasınıda umuyorum.Ronaldinho'nun Avrupa'da en sevdiğim kulüp olan Milan'a transfer olmasına ayrı bir sevindim..
TR.CaPTaiN
17.Temmuz.2007, 02:01
1-2 sezon öncesine kadar spikerler maçın 15 dakikasını Ronaldinho'yu övmek için ayırıyordu. Eski günlerine döneceğine inanıyorum.
----
Brezilyalı yıldız Ronaldinho'nun İtalyan ekibi AC Milan'a transferi yeni takım arkadaşları tarafından da memnuniyetle karşılandı.
Serie A ekiplerinden AC Milan tarafından FC Barcelona'dan transfer edilen Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho, yeni takımında da heyecan yarattı. Ronaldinho transferi yeni takım arkadaşlarını da memnun ederken, oyuncunun gelişine en çok sevinen isimlerin başında milli takımdan arkadaşı Kaka geldi.
İtalyan golcü Filippo Inzaghi, transferin ardından Corriere dello Sport Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "Takıma böyle büyük isimlerin gelmesi her zaman memnuniyet vericidir" derken, Ronaldinho'yla birlikte büyük işlere imza atması beklenen takımın bir diğer Brezilyalı yıldızı Kaka ise, "Çok memnunum çünkü o bir yıldız. Milli takımda birlikte iyi işlere imza attık şimdi de onunla birlikte oynamak memnuniyet verici olacak" diye konuştu.
Milan'ın Gürcü defans oyuncusu Kaka Kaladze ise Brezilyalı yıldızı övgüler yağdırarak, "O mükemmel ve eşsiz bire futbolcu. Hem orta sahada hem de forvette oynayabiliyor. Bizim tarafımızdan hoş karşılanacaktır. Çok mutluyum" dedi.
Milan'lı futbolcular arasında Ronaldinho'nun gelişini en mütevazı şekilde karşılayan isim ise önümüzdeki sezon bu transfer nedeniyle yedek kalması muhtemel olan Clarence Seedorf oldu. Seedorf, Ronaldinho'nun takım için yıldız bir isim olabileceğini ancak kendisi için böyle olmadığını vurgulayarak, "Bir oyuncu için takımı yeniden kuramayız" dedi.
Sezon yaklaşırken Milan'dan ayrılarak Fiorentina'ya transfer olan Alberto Gilardino da Hollandalı Seedorf'a destek vererek, "O, büyüleyici bir futbolcu ancak Seedorf açıklamalarında haklı. O çok değerli ancak bu onun vazgeçilmez olduğu anlamına gelmiyor" diye konuştu.
İHA
Varonil
17.Temmuz.2007, 02:18
Hayırlısı olsun her iki taraf içinde.Kaka,Ronaldinho ve Pato'yu bir arada seyretmek güzel olacak.
ShevAnil
17.Temmuz.2007, 02:23
Güzel Oldu Bu Bide Sheva'yı Geri Döndürelim İnter'e Devrettiğimiz Seria A'yı Geri Alıcaz ;)
eGowiCh
17.Temmuz.2007, 02:39
Barcelona taraftarı 60 milyon Euro değerine sahip olduğuna inandıkları Ronaldinho'nun bu kadar ucuz bir miktara satılmasına çok tepkiliymiş. Ayrıca neden Milan'a satıldığını, 32 milyon Euro teklif eden Manchester City'e neden satılmadığını sorguluyorlarmış. Ancak Ronaldinho Milan'da forma giymek istemesinin bu transferdeki etkeni büyükmüş.
Lionel Andres Messi
17.Temmuz.2007, 06:00
Milan genel menajeri Adriano Galliani, Ronaldinho transferinden sonra başka transfer yapmayacaklarını açıkladı.
Milan genel menajeri Adriano Galliani, Ronaldinho transferinden sonra başka transfer yapmayacaklarını açıkladı.
Milan transfer dönemindeki en yoğun takımlardan biriydi. Mathieu Flamini, Gianluca Zambrotta, Marco Borriello ve son olarak Ronaldinho Milan!a katılan oyuncular. Roaldinho transferinden sonra Galliani son transferlerini yaptıklarını onayladı.
“Milan’ın transfer dönemi Ronaldinho transferiyle bitmiştir.”
“Paloschi, Abate, Simic ayrılabilir. Fakat yeni bir transfer olmayacak.”
goal.com
GeNç KaRTaL
17.Temmuz.2007, 06:07
Boriello geri döndüyse transfere gerek yok o zaman.Yinede Sheva kulübe tekrardan dönse fena olmazdı..
hp-fm-gs
17.Temmuz.2007, 06:13
bence Milan'a adam gibi bir striker lazım..
Del Piero_10
17.Temmuz.2007, 06:29
Barcelona taraftarı 60 milyon Euro değerine sahip olduğuna inandıkları Ronaldinho'nun bu kadar ucuz bir miktara satılmasına çok tepkiliymiş. Ayrıca neden Milan'a satıldığını, 32 milyon Euro teklif eden Manchester City'e neden satılmadığını sorguluyorlarmış. Ancak Ronaldinho Milan'da forma giymek istemesinin bu transferdeki etkeni büyükmüş.
İkinci başkanları Galliani'nin teklifinin reddedilmesinden sonra Silvio Berlusconi bizzat kendisi Barcelona'ya uçmaya karar vermiş ve Laporta yusuf-yusuf modunda teklifi kabul etmiş.
eGowiCh
17.Temmuz.2007, 06:32
İkinci başkanları Galliani'nin teklifinin reddedilmesinden sonra Silvio Berlusconi bizzat kendisi Barcelona'ya uçmaya karar vermiş ve Laporta yusuf-yusuf modunda teklifi kabul etmiş.
Demek Milan'a Man City'nin teklifiyle aradaki 11 milyon Euro'luk farka rağmen satılmasının sebebi buymuş, bilmiyordum, teşekkür ederim. Berlusconi'nin parmağı oraya kadar da uzanıyor mu yahu, İtalya'yı aşıp İspanya'ya kadar müdahale edebiliyorsa helal olsun :)
fmsmyrna
17.Temmuz.2007, 06:35
O kadar etkiliyse niye 25 yerine 20'ye almamış.Bence Milan'a satılma sebebi büyük kulüp dayanışması başka büyük kulüp çıkmasını istemez bu külüpler.
GeNç KaRTaL
17.Temmuz.2007, 06:41
Arkadaşlar Ronaldinho City'e gitmek istemedikten sonra Barcelona kabul etse ne yazar?
-----Pato------
Ronaldinho-Kaka
Harika 1 üçlü olabilir.
PesimiSTyLa
17.Temmuz.2007, 06:46
Arkadaşlar Ronaldinho City'e gitmek istemedikten sonra Barcelona kabul etse ne yazar?
-----Pato------
Ronaldinho-Kaka
Harika 1 üçlü olabilir.
Harbi mükemmel. Önlerine birde forvet alınınca Milan eski günlerine döner ;;)
I3esiktas
17.Temmuz.2007, 06:48
Bence bide Forvet alsa iyi olur.
GeNç KaRTaL
17.Temmuz.2007, 07:01
Ben en önde yani forvet mevkiinde Pato'yu düşünmüştüm Emre.:icon_biggrin:
Arkasında Gattuso-Pirlo-Flamini 3 lüsü.Ama bu 3 lüden birisini çıkartıp sağ açıkta Kaka,sol açıkta R10,forvettede Pato ve Sheva (alınırsa) 2 liside bir başka olur.:)
matrockmamy
17.Temmuz.2007, 07:06
ronaldo,inzaghi,pato var.
ronaldinho ve kaka da striker olmasa da forvet gibi oynuyorlar. bence forvete gerek yok.
fmsmyrna
17.Temmuz.2007, 07:07
Ancelotti Seedorf'dan vazgeçmez bence çok seviyor onu
matrockmamy
17.Temmuz.2007, 07:08
21 milyon euro Roni için azmış. Fener bile verebilir o parayı...
man city ve nice kulüp verdi zaten.
hatta man city r10'ya da milandan fazla verdi ama bilen bilir ronaldinho milanı sever
orta saha:
gattuso
pirlo
seedorf
ronaldinho
kaka
olucak gibi..
flamini de var ne bilim:D
Lionel Andres Messi
17.Temmuz.2007, 07:28
la porta ya silah falan mı çekmiş.:)
barça r10 u 10 milyon olsada yinede satacaktı.r10 la portaya karşı adeta ekip kurmuş yönetim parçalanıyordu.oylamada % 60 red oyu çıktı bunların hepsi r10 un destekçisiydi.la porta mutlaka göndermek istiyordu bir an evvel.
la porta r10 city e satmayıda bilirdi ama r10 un kabul etmeyeceği belliydi.la porta parayı düşünmediği için hemen sepetledi r10 u.takıma daha fazla zarar vermeden.
guardiola ne demişti başta r10 kadroda görmek istemiyorum.daha sonra r10 işi ağırdan aldı barçayı sıkıntıya soktu sonra guardiola dedi r10 isterse takımda kalabilir kardodışı kalmak onunda hakkı dedi sonra r10 da bunu yediremedi ertesi gün hemen kararını verdi.milana haber gönderdi çekti gitti.
ShevAnil
17.Temmuz.2007, 07:36
ronaldinho ve kaka da striker olmasa da forvet gibi oynuyorlar. bence forvete gerek yok.
Ronaldo yok.. İnzaghi Yaşlandı Artık.. Sheva Geri Dönsün.!
eGowiCh
17.Temmuz.2007, 07:38
Galliani transferi kapattıklarını söyledi.
---------- Pato - Borriello --------
-------------- Kaka --------------
--- Ronaldinho - Pirlo - Gattuso ---
esos07
17.Temmuz.2007, 07:56
düşüşe falan geçmiş olsada hala dünyanın en iyi oyuncusudur gözümde.kendisini pl deki üst düzey kulüplerden birinde görmek isterdim ama(m. city kesinlikle değil) italyadaki en iyi tercihte milandır bana göre.umarım herşey istediği gibi gelişir ve bizler yine onu izleme şerefine nail oluruz:D
spider3784
17.Temmuz.2007, 08:19
Ben en önde yani forvet mevkiinde Pato'yu düşünmüştüm Emre.:icon_biggrin:
Arkasında Gattuso-Pirlo-Flamini 3 lüsü.Ama bu 3 lüden birisini çıkartıp sağ açıkta Kaka,sol açıkta R10,forvettede Pato ve Sheva (alınırsa) 2 liside bir başka olur.:)
Gattuso'yu keser, Seedof yine oynar bana göre. Bir adam bütün maçların hepsindede olmazki.Umarım Ronaldinho'da eski günlerine döner, aslında ben İtalya'da böyle olacağını düşünmüyorum ama.
spider3784
17.Temmuz.2007, 08:28
İşte Ronaldo>>
http://img213.imageshack.us/img213/3710/1216195312145jx0.jpg (http://imageshack.us)
http://img213.imageshack.us/img213/3710/1216195312145jx0.d3fe912932.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=213&i=1216195312145jx0.jpg)
Bir santrofor daha alacaklar.
hp-fm-gs
17.Temmuz.2007, 08:32
Ronaldo ne hale düşmüş yav, işe bak.. :confused:
gerrrard
17.Temmuz.2007, 08:48
Babamdan şişman :D
crazzy
17.Temmuz.2007, 16:34
İtalya Serie A ekibi Roma'da, kaleci Gianluca Curci'nin başkent temsilcisiyle olan mevcut sözleşmesini 1 yıllık yeni mzayla 2011 yılına kadar uzattığı açıklandı.
Roma'nın alt yapısından yetişen 22 yaşındaki kaleci, ilk olarak 2004 yılının Aralık ayında Serie A maçında forma giymiş ve o sezon toplam 11 defa sarı kırmızılıların kalesini korumuştu.
Daha sonraki sezonda da 10 maçta kaleye geçen ve 13 gol yiyen İtalyan kaleci, geçtiğimiz sezon ise Brezilya'lı Milli kaleci Doni'ye formayı kaptırmıştı. Geçtiğimiz ay Hollanda'da düzenlenen Avrupa U-21 Şampiyonası'ndaki ilk maçta kasığından sakatlanmış ve turnuvaya erken veda etmek zorunda kalmıştı.
Bu arada, Roma kulübünün 19 yaşındaki forvet oyuncusu Alessio Cerci'yi Serie B ekibi Pisa Calcio1ya kiraladığı, Barcelona'lı futbolcu Ludovic Giuly ile de prensipte anlaşıldığı ve Fransız futbolcunun kalan detayları halletmek üzere İtalya'ya geleceği açıklandı.
REsist JuvE11
17.Temmuz.2007, 17:42
kaka herzamanki gibi çıkışını sürdürür.ronaldinho ise düşük olan performansını daha da düşürür.ayrıca milan kapriste tavan yapan ronaldinho ile nasıl anlaşacak çok merak ediyorum.istediği zaman oynayıp istemediği zaman sahada yürüyecekse tıpkı barça daki gibi,kendini panatinaikos gibi takımlarda bulur..italya da adama acımıyorlar.
crazzy
17.Temmuz.2007, 18:38
http://www107.mackolik.com/img/haberbuyuk/J/Jimenez_Rivas1_yB.jpg </B>
Inter Milan'ın resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, Lazio'nun oyun kurucusu Luis Jimenez ve River Plate'de forma giyen Kolombiya'lı defans Nelson Rivas'ın takımın kamp yaptığı otele geldikleri ve çalışmalara başladıkları bildirildi.
Yapılan açıklamada, transferlerin süresi ve ekonomik boyutuyla ilgili bir bilgi verilmezken, iki futbolcunun da Pazartesi günü Milano'ya geldiği ve Salı sabahı da Riscone di Brunico'da bulunan kampa katıldıkları bildirildi.
Başkanla yaşadığı sorunlar nedeniyle Lazio'dan ayrılan 23 yaşındaki Şili'li futbolcu Jimenez, İtalya'daki macerasına 2002-2005 yılları arasında Ternana'da oynayarak başlamış, 2006 yılında ise Fiorentina'ya transfer olmuştu.
Sol ayağını çok etkili kullanan Şili'li Milli futbolcu, mor menekşelerde 19 maçta görev alıp 3 gol attıktan sonra Lazio'ya kiralanmış ve Roma temsilcisinde de 16 maçta forma giyip 2 kez fileleri havalandırmıştı.
Kaptanlığını yaptığı Şili Milli takımında 14 maçta görev alan ve 2 gol atan Jimenez, 2005-2006 sezonunda ise ülkesinde yılın futbocusu seçilmişti.
Inter Milan'ın bir diğer transferi Kolombiya'lı defans oyuncusu Nelson Rivas ise, ülkesinin önde gelen takımlarından Deportivo Cali'de 93 maçta görev alıp 1 de gol attıktan sonra, 2007 yılında Arjantin temsilcisi River Plate'e transfer olmuştu.
24 yaşındaki futbolcu, River Plate formasıyla ise 8 maçta görev almıştı
hp-fm-gs
17.Temmuz.2007, 18:48
bu durumda Hleb'de resmen Barcelona'da..
Del Piero_10
17.Temmuz.2007, 18:48
Bu yüzden inter italyan değil.
Ilhan
17.Temmuz.2007, 18:52
Gereksiz oğlu gereksiz... Adamlar harcanacak...
Fıratcan Alçınkaya
17.Temmuz.2007, 19:25
Gereksiz transferler...
Fernando Gago
17.Temmuz.2007, 19:33
Sheva geri dönse mükemmel olur gerçekten Birde defansa bir adam alsaladı daha iyi olurdu
ShevAnil
17.Temmuz.2007, 19:38
Sheva geri dönse mükemmel olur gerçekten Birde defansa bir adam alsaladı daha iyi olurdu
Aynen Gago.. Kalecide Fena Olmazdı ama Kaleciyi ve Defansı Büyük ihtimal Seneye Alacaklar..
Fietra 10
17.Temmuz.2007, 19:44
Boriello geçen sene Genoa'da harika bir performans sergiledi..Bu sene aynı şeyi Milan'da yapabilecek kapasitede..
BlackEagle19o3
17.Temmuz.2007, 20:13
Umraım başarılı olurlar;)
King_91
17.Temmuz.2007, 20:51
ronaldo'ya yuh diyorum başka bişey demiyorum :D bira göbeği mi o :D
Fıratcan Alçınkaya
17.Temmuz.2007, 21:59
bu şekilde şampiyon olmaları zor
Kaladze Milan'ın oyuncusu değil kaledede problemleri var en azından Ochoa'yı getireßilselerdi...
Fıratcan Alçınkaya
17.Temmuz.2007, 22:01
Mourinho Ancelotti'ye sataştı
İnter'in yeni teknik direktörü Mourinho Ancelotti'nin kendisi hakkında önceki aylarda yaptığı yoruma karşılık verdi.
Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru Jose Mourinho'nun adı Milan ile anılmış ve Portekizli hocanın Ancelotti'nin yerine Milan'ın başına geçeceği dedikoduları yayılmıştı. O zamanlarda Ancelotti Mourinho için, " O topa vurmasını bile bilmiyor, Milan'a teknik direktörlük yapamaz" demişti.
Roma ve Milan'da oynayan, milli takıma kadar yükselen Ancelotti'nin bu sözleri bugünkü İnter antrenmanından sonra Mourinho'ya hatırlatıldı.
Portekizli teknik adam bu sözlere, " Sanırım Ancelotti Milan'a tarihinde en iyi futbolu Arigo Sacchi'nin oynatıtğını unutmuş. O da benim gibi hiçbir zaman üst düzey futbol oynamımıştı. Ayrıca benim harika bir diş doktorum var ancak şu ana kadar dişi hiç ağrımamış." diyerek cevap verdi.
El Barto
17.Temmuz.2007, 22:03
Tam bir laf sokucu :icon_cool: (/3)
DeNiZ_1903
17.Temmuz.2007, 22:15
Dediğini anlamadım ama Mourinho söylüyor sonuçta :D
Fernando Gago
17.Temmuz.2007, 22:19
Burada da başlamış :D
Fietra 10
17.Temmuz.2007, 22:28
Bu sefer Ancelotti haketmiş..:)
eGowiCh
17.Temmuz.2007, 22:42
Giuly Roma'da
İtalya Serie A takımlarından Roma, Barcelona'nın Fransız orta saha oyuncusu Ludovic Giuly'yi renklerine bağladı.
http://www.ntvspor.net/Images/16787.jpg
İtalya Serie A takımlarından Roma, Barcelona'dan ayrılacağını açıklayan Fransız oyuncu Ludovic Giuly ile anlaştı.
Roma'ya gelen ve sağlık kotrolünden geçen Fransız orta saha oyuncusunun 3 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi.
Barcelona Sportif Direktörü Txiki Begiristain da, kulübün resmi internet sitesinde Roma ile 3.2 milyon Euro karşılığında anlaştıklarını açıkladı. Begiristain, Roma ile yaptıkları anlaşmada, İtalyan kulübün gelecek 3 yıl Şampiyonlar Ligi veya UEFA'ya katılması halinde, 1.2 milyon Euro daha alacaklarını belirtti.
2005'te Monaco'dan Barcelona'ya geçen Guily, 3 yıl geçirdiği Katalan ekibiyle 2 lig, 1 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı. 31 yaşındaki Fransız oyuncu, Barcelona'da görev aldığı 85 maçta 20 gol atmıştı.
NTVSpor
Oghuse
17.Temmuz.2007, 22:43
Messi sağ kanada yeter ayrılması kendi açısında akıllıca.
ChAoS
17.Temmuz.2007, 22:44
Guily Roma'ya artı bişey veremez diye düşünüyorum.Roma'da o mevkideki futbolculardan eksiği var fazlası yok bana göre Guily'nin
Del Piero_10
17.Temmuz.2007, 22:52
Dediğini anlamadım
İtalyanca konuşmaya kastığı için.
terriblewizard
17.Temmuz.2007, 23:01
Çok doğru.
Bu sezon Juve den daha iyi transferler bekliyordum ama şuana kadar gerçekleşmedi.
Ayrıca kanata gidebilecek en iyi oyuncu RİCARDO QUARESMA.
Lionel Andres Messi
17.Temmuz.2007, 23:06
biraz geçde olsa mourinho biraz zırvalamış yine.kaç ay düşündü acaba bu sözleri söylemek için.:s7:
efsane geri dönüyor:)
Fıratcan Alçınkaya
17.Temmuz.2007, 23:09
Jose - Jose - Jose(tt)
Serie-A'nın kayßettiği imajını getircek inş. :)
Del Piero_10
17.Temmuz.2007, 23:14
http://xs117.xs.to/xs117/07292/j.andr.jpg (http://xs.to)
Resmi rakam açıklandı.3 yıl taksit toplam 10 milyon euro.
Omerdinho
17.Temmuz.2007, 23:15
10 milyon € Andrade icin fazla bir rakkam.
gerrrard
17.Temmuz.2007, 23:17
Bu adam harika ya. :D Jose=Laf sokma makinesi.
darkwizard
17.Temmuz.2007, 23:20
Son haberlere göre, Sebastian Giovinco’nun kulubü Juventus’la yaşadığı anlaşmazlık sonrası Manchester United, Liverpool ve Arsenal bu oyuncuyu renklerine katma çalışmalarına başladı.
Giovinco son yıllarda İtalyan futbolunun yetiştirdiği en yetenekli isimler arasında yer alıyor. Birçok futbol eleştirmenine göre de yakın geleceğin en önemli futbolcuları arasına ismini yazdıracak.
Juventus’un elindeki 21 yaşındaki topçu, geçen sezon Empoli’de kiralık olarak oynadı. Sezon bitiminde Juventus’a döndüğünde yeni kontratı konusunda kulubüyle birçok anlaşmazlık yaşayan ve daha iyi bir kontrat isteyen futbolcu, yıllık 500,000 avro daha fazla ücret almak istiyor.
Bunun üzerine son zamanlarda çıkan haberlere göre, Arsenal , Manchester United ve Liverpool gibi takımlar bu durumdan faydalanmak için hemen harekete geçtiler.
Ayrıca Giovinco’nun takımdan ayrılmasını istemeyen Juve taraftarlarının, bu oyuncuyu takımda tutmak için kampanya başlattıkları öğrenildi.
Lionel Andres Messi
17.Temmuz.2007, 23:25
hiç bir şey olmaz takımda kalcak.
GeNç KaRTaL
17.Temmuz.2007, 23:32
İşte Mourinho bu.:icon_biggrin:
Son sözünümü anlayamadınız? Demek istediği 1 teknik direktör kendisi futbol oynamadığı için bir futbol takımını iyi yönetemez diye bir kaide yok.Bunu bir örnekle süslemiş.Benim dişcimde işini harika yapar ama hiç kendi dişini çekmemiş.Tam olarak bu değilsede böyle bir şey işte.:icon_razz:
GeNç KaRTaL
17.Temmuz.2007, 23:35
Seedorf hiçte hoşlanmamış Ronaldinho'nun gelişine.Bence R1o'nun gelmesiyle Seedorf yedeğe çekilecek.
darkwizard
17.Temmuz.2007, 23:50
hiç bir şey olmaz takımda kalcak.
Umarım dediğin gibidir (z)
Fıratcan Alçınkaya
18.Temmuz.2007, 00:30
Güzel transfer yapmış Roma... Giuly iyi oyuncu... Hayırlı olsuN...
deniz.91
18.Temmuz.2007, 00:32
Hayırlı olsun Romaya gitmekle akıllılık etti
TürkuAz
18.Temmuz.2007, 00:56
Çifte cinayet...:)
TürkuAz
18.Temmuz.2007, 00:56
Mancini nerede oynayacak?
Çünkü bana göre Giuly yedek bırakılacak bir futbolcu değil...
BlackEagle19o3
18.Temmuz.2007, 01:50
Hayırlı olsun iyi bir sağ kanat:)
UA dragon
18.Temmuz.2007, 03:55
Oliveira Real Zaragoza'da
Milan, Brezilyalı golcüsü Ricardo Oliveira'yı, İspanyol Real Zaragoza'ya kiraladı.
AC Milan'dan yapılan açıklamada, Oliveira'nın 2007-2008 sezonu için Real Zaragoza kiralık olarak verildiği, Zaragoza'nın istemesi halinde bonservis önceliğinin de İspanyol takıma ait olduğu bildirildi.
Geçen yıl Real Betis'ten AC Milan'a katılan 27 yaşındaki Brezilyalı golcü, 26 kez forma giydiği Serie A'da 3 gol atarken, İtalya Kupası'nda da 2 kez rakip fileleri havalandırmıştı.
Adı sık sık kız kardeşiyle gündeme gelen Oliveira, yaşadığı sıkıntılı günler nedeniyle takımında istenilen performansı sergileyemediğini söylemişti. Ünlü futbolcunun kız kardeşi Maria de Lourdes Silva de Oliveira, geçen yıl silahlı 2 kişi tarafından Sao Paulo'da kaçırılmış ve 5 ay sonra Mart ayı içinde serbest bırakılmıştı.
//
RaSenGan
18.Temmuz.2007, 04:27
Giuly iyi bir transfer olmuş.
RaSenGan
18.Temmuz.2007, 04:28
İnş..gelmez.
RaSenGan
18.Temmuz.2007, 04:28
Ben evliliğini tazeledi zannettim :n:
I3esiktas
18.Temmuz.2007, 06:59
Daha genç bence satmasın ilerde cok yararlanır ondan.
REsist JuvE11
18.Temmuz.2007, 11:35
Bu yüzden inter italyan değil.
ingilizlerin kurduğu,ingiliz sempatizanı bir klüp.adı üstünde internazionale bu
RoNNiE91
18.Temmuz.2007, 12:06
Yine gereksiz transferler.Söylencek pek bişiy yok.
biler
18.Temmuz.2007, 12:36
italya liginde düşen ve çıkan takımları biliyormusunuz
Del Piero_10
18.Temmuz.2007, 12:52
Juventus
Genoa
Napoli
Ascoli
Chievo
Messina
anil luque
18.Temmuz.2007, 17:26
juve bırakmaz..
anil luque
18.Temmuz.2007, 17:28
haklsın şemsicim bende uzun uzun dusundum ve boyle bı anlam cıkardım:D her neyse lafı gedıgıne oturtmus bence .. yaklasma toz olursun laf atma pısman olursun demıs :D
Fernando Gago
18.Temmuz.2007, 19:04
Juventus bi şekilde kadroda tutar böyle bir oyuncuyu bu şekilde bırakacağını sanmıyorum
deniz.91
18.Temmuz.2007, 19:18
Geleceği süper bir isim gidebilir yani juve kaybederse çok zarar görür
BlackEagle19o3
18.Temmuz.2007, 19:33
Büyük yetenek satmamalı Juve...
Del Piero_10
18.Temmuz.2007, 19:40
ATALANTA
IN: Valdes (Lecce), Defendi (Chievo), Rinaldi (Udinese), Vieri (Free agent), Garics (Napoli), Cigarini (Parma), Tiboni (Sassuolo), Consigli (Rimini),
OUT: Langella (Udinese), Belleri (Lazio), Carrozzieri (Palermo), Tissone (Udinese), Paolucci (Catania), Lazzari (Cagliari), Fissore (Vicenza), Campisi (Verona), S Inzaghi (Lazio)
BOLOGNA
IN: Paonessa (Avellino), Volpi (Sampdoria), Bernacci (Ascoli), C Zenoni (Sampdoria), Coda (Crotone), Coelho (Corinthians), Rodriguez (Penarol), Mudingayi (Lazio)
OUT: Di Gennaro (Genoa), Bucchi (Napoli)
CAGLIARI
IN: Astori (Cremonese), Marchetti (Albinoleffe), Bizera (Maccabi Tel Aviv), Marruocco (Ravenna), Lazzari (Atalanta)
OUT: Storari (Milan), Capecchi (Ravenna), Marchini (Triestina), Mancosu (Rimini), Shala (Released)
CATANIA
IN: Di Cosmo (Igea Virtus), Kosicki (Inter Bratislava), Carboni (Red Bull), D’Elia (Francavilla), Babu (Triestina), Paolucci (Atalanta), Catellani (Reggiana), Dica (Steaua Bucharest), Ledesma (Boca Juniors)
OUT: Rossi (Triestina), Pia (Napoli), Vargas (Fiorentina)
CHIEVO
IN: Frey (Modena), Andriani (Sansovino), Diagouraga (Massese), Kouassi (Sansovino), D'Anna (Pisa), Sorrentino (Recreativo Huelva)
OUT: Rosi (Roma), Defendi (Atalanta), Antonazzo (Frosinone), De Paula (Foligno), Girardi (Verona), Parolo (Verona), De Falco (Ancona), Olivieri (Ancona)
FIORENTINA
IN: Comotto (Torino), Jovetic (Partizan), Melo (Almeria), Gilardino (Milan), Vargas (Catania), Jefferson (Parana Clube), Storari (Milan)
OUT: Ujfalusi (Atletico Madrid), Liverani (Palermo), Potenza (Genoa), Cacia (Piacenza), Vieri (Expired contract), Di Carmine (Queens Park Rangers), Do Prado (Released)
GENOA
IN: Polenta (Danubio), Modesto (Reggina), Di Gennaro (Bologna), Gasbarroni (Parma), Potenza (Fiorentina), Biava (Palermo), Mesto (Udinese), Palladino (Juventus), Pinau (Monaco)
OUT: Borriello (Milan), Bovo (Palermo), Konko (Siviglia), Fabiano (Reggina), Santos (Reggina), Ledesma (QPR), Leon (Parma)
INTER
IN: Adriano (Sao Paulo), Recoba (Torino), Giacomelli (Foligno), Mancini (Roma), Jimenez (Ternana)
OUT: Maniche (Atletico Madrid)
JUVENTUS
IN: Mellberg (Aston Villa), Giovinco (Empoli), Marchisio (Empoli), Amauri (Palermo), Ekdal (Brommapojkarna), De Ceglie (Siena), Knezevic (Livorno), Poulsen (Sevilla)
OUT: Nocerino (Palermo), Stendardo (Lazio), Volpato (Bari), Palladino (Genoa), Cuneaz (Mantova), Essabr (Vicenza), Del Prete (Siena)
LAZIO
IN: Carrizo (River Plate), Stendardo (Juventus), Foggia (Cagliari), Zarate (Lazio)
OUT: Bianchi (Manchester City), Mudingayi (Bologna)
LECCE
IN: Feltscher (Grasshoppers), Cacia (Piacenza)
OUT: Valdes (Atalanta), Abbruscato (Torino)
MILAN
IN: Flamini (Arsenal), Abbiati (Atletico Madrid), Zambrotta (Barcelona), Borriello (Genoa), Storari (Cagliari), Ronaldinho (Barcelona)
OUT: Gilardino (Fiorentina), Gourcuff (Bordeaux), Cafu (Expired contract), Serginho (Expired contract), Storari (Fiorentina), Grimi (Sporting Lisbon)
NAPOLI
IN: Rinaudo (Palermo), Maggio (Sampdoria), Denis (Independiente)
OUT: Sosa (Gimnasia La Plata), Rullo (Triestina), Calaio' (Siena), Garics (Atalanta), Bucchi (Ascoli)
PALERMO
IN: De Melo (Le Mans), Liverani (Fiorentina), Raggi (Empoli), Lanzafame (Bari), Nocerino (Juventus), Budan (Parma), Amelia (Livorno), Carrozzieri (Atalanta), Bovo (Genoa), Kjaer (Midtjylland)
OUT: Barzagli (Wolfsburg), Zaccardo (Wolfsburg), Amauri (Juventus), Rinaudo (Napoli), Biava (Genoa)
REGGINA
IN: Rizzo (Perugia), Fabiano (Genoa), Santos (Genoa), Pudil (Slovan Liberec)
OUT: Modesto (Genoa), Amoruso (Torino)
ROMA
IN: Riise (Liverpool), Loria (Siena), Rosi (Chievo)
OUT: Barusso (Siena), Curci (Siena), Mancini (Inter)
SAMPDORIA
IN: Stankevicius (Brescia), Padalino (Piacenza), Dessena (Parma)
OUT: Volpi (Bologna), Maggio (Napoli), C Zenoni (Bologna)
SIENA
IN: Barusso (Roma), Belmonte (Bari), Brandao (Belenenses), Curci (Roma), Calaio' (Napoli), Del Prete (Juventus), Kharja (Piacenza)
OUT: Loria (Roma), De Ceglie (Juventus), Forestieri (Genoa), Chiesa (Figline), Veron (PAOK)
TORINO
IN: Abbruscato (Lecce), Moro (Messina), Amoruso (Reggina), Valtulina (Pro Sesto), Calderoni (Treviso), Colombo (Udinese)
OUT: Recoba (Inter), Motta (Udinese), Comotto (Fiorentina)
UDINESE
IN: Langella (Atalanta), Pasquale (Livorno), Tissone (Atalanta), Motta (Torino), Sanchez (River Plate), Nef (Piacenza), Manninger (Red Bull Salzburg)
OUT: Sivok (Besiktas), Mesto (Genoa), Zapotocny (Besiktas), Dossena (Liverpool), Asamoah (Rennes), Colombo (Torino)
RoNNiE91
18.Temmuz.2007, 20:01
Milan çok iyi transferler yaptı kanımca.Serginho ve Cafu'nun sözleşmeleri bittiği için yollanmış diye anladım.Emekli olmadıkları sürece daha orta dereceli kulüplerde oynayabilirler bence.
Cyzio
18.Temmuz.2007, 20:11
Milan çok iyi transferler yaptı kanımca.Serginho ve Cafu'nun sözleşmeleri bittiği için yollanmış diye anladım.Emekli olmadıkları sürece daha orta dereceli kulüplerde oynayabilirler bence.
Sözleşmeleri bitmese 50 yaşına kadar oynarlardı zaten..
I3esiktas
18.Temmuz.2007, 21:21
Bu sene Milan şampiyon olur yeni transferleriyle.
ShevAnil
18.Temmuz.2007, 22:01
Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre; Napoli, Inter'in peşinde koştuğu Marek Hamsik'in satılık olmadığını açıkladı.
Geçtiğimiz yaz Brescia'dan Napoli'ye transfer olan Marek Hamsik, ilk sezonunda harikalar yarattı. Goal.com tarafından seçilen Serie A yılın karması kadrosunda da kendine yer bulan genç futbolcu büyük kulüplerin transfer listesindeki yerini almakta gecikmedi.
Inter söylentileri
Takımının orta sahadaki beyni olan Hamsik, Serie A'da oynadığı 37 maçta 9 gol attı. 20 yaşındaki futbolcu Avrupa'nın en yetenekli gençlerinden biri olarak gösteriliyor. Napoli ile 2013 yılına kadar anlaşması bulunan yıldız futbolcu için Jose Mourinho'nun yüklü bir teklif hazırladığı söyleniyor.
Mourinho'nun gizemli demeci
Son yaptığı basın toplantısında genç futbolcuya olan hayranlığını dile getirdiği iddia edilen Portekizli teknik adam, "Serie A'da forma giyen ve beni büyüleyen oyunculardan birisi var. Bunun adını size söylememi beklemeyin, ancak şunu diyebilirim büyük kulüplerden birinin kadrosunda yer almıyor," demişti.
Napoli gardını aldı
Mourinho'nun bu açıklamasının ardından çıkan söylentiler sonrasında harekete geçen Napoli cephesiyse, genç yıldızlarını hiç bir şekilde satmayacaklarını açıkladı. (goal)
Fıratcan Alçınkaya
19.Temmuz.2007, 01:52
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62695F61685F636161695162626B66656B616A9885698664.j pg
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62695F61685F636161695162626B66646B6463A18A89A264.j pg
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62695F61685F636161695162626B66646B6463696683ABA7.j pg
King_91
19.Temmuz.2007, 02:43
Juve satmaz bence daha juve'de oynamadı neredeyse
Fernando Gago
19.Temmuz.2007, 03:11
Alberto **uilani, Roma ile olan kontrat problemlerini halledemedi. Tuttosport'a göre bu, İnter'e geçişinin yolunu açabilir.
Roma ile 2010'da bitecek olan kontratını yenileme görüşmelerinden bir türlü sonuç çıkmayan **uilani'nin, Roma'dan ayrılacağı söyleniyordu.
Euro 2008'de görev alan İtalyan milli oyuncu yıllık 2.5 milyon avro istiyor. Roma'nın çıktığı en yüksek değer ise 1.6 milyon avro.
Bu anlaşmazlık, Avrupa'nın önemli kulüplerinin gözünü **uilani'ye çevirmesine sebep oldu. Real Madrid, Arsenal ve oyuncuya 3 milyon avro ödemeye hazır olan İnter ve Juventus kulüpleri, en ciddi talipler olarak gözüküyor.
Tuttusport'a göre, Roma ile olan görüşmelerde hiçbir gelişme kaydedilemedi. Bu da oyuncunun transferini kesin hale getirdi.
Christian Poulsen'i alan Juventus yarışın dışında kalmış gözüküyor. Fakat orta sahasına takviye yapmak isteyen İnter, hala oyuncuyla ilgileniyor.
İnter'in ilk hedefi Frank Lampard. Napoli'den Hamsik ve **uilani, alternatif olarak düşündükleri isimler. Hamsik'in Napoli'den bu yaz ayrılması zor gözüküyor. Bu sebeple, memleketinin takımı olan Roma'ya bağlılığına rağmen, **uilani daha yüksek olasılıklı bir isim.
Sheriff
19.Temmuz.2007, 06:56
Acaba kaç numara giyecek :)
Del Piero_10
19.Temmuz.2007, 07:03
Bugün Fiorentina tarafından taraftarlara tanıtılan yeni transfer Zauri ilginç bir şekilde karşılandı.
Fiorentina'nın Lazio'dan transfer ettiği stoper Zauri'nin Fiorentinalı taraftar ile ilk buluşması ilginç oldu.
Zauri 3 sene önce oynanan Fiorentina-Lazio maçında son dakikada Fiorentina'nın kaleye giden topunu elle kesmiş ancak hakem devam kararı vermişti.Bu durum Fiorentina'yı küme düşmenin eşiğine getirmişti.
Şike skandalında önceden ayarlandığı tespit edilen maça gönderme yapan Fiorentinalı taraftar bugün stada, " Zauri, ELimizden tutmaya mı geldin." yazan bir pankart astı.
Her ne kadar bu pankart şaşkınlık yaratsa da tepkinin espri boyutunda kalması Fiorentinalı taraftarların oyuncuyu kabulleneceklerinin belirtisi olarak algılandı.
I3esiktas
19.Temmuz.2007, 07:10
Güzel Karşılama :D
Nedvedmania
19.Temmuz.2007, 08:10
Resimleri görünce bi garip oldum . Yakıştıramadım o renkleri ona :)
ShevAnil
19.Temmuz.2007, 08:11
Çok Güzel Durmuş Milan Forması Üstünde =) Hafif Göbek Yapmış ama Erittirir Berlusconi Onu :D
aliihsandikmen
19.Temmuz.2007, 09:34
Milan forması hiç yakışmamış R10'a...
nerazzuri
19.Temmuz.2007, 10:00
Ben yakıştırdım valla. Sedoorf kıskançlık yapacağı için 10 numarayı vermez. Gilo'dan boşalan 11 numarayı alır bence.
http://img132.imageshack.us/img132/4335/r11dc3.jpg
R11
Jesus_FB
19.Temmuz.2007, 12:55
Milan bu kadroyla Kadıköy'e gelir herhalde :)
nekop
19.Temmuz.2007, 13:24
Milan bu kadroyla Kadıköy'e gelir herhalde :)
Neden gelicekler ki Kadıköy'e :)
Wesley Sneijder
19.Temmuz.2007, 14:03
Neden gelicekler ki Kadıköy'e :)
Bu sene UEFA Kupası finali Kadıköy'de ya...
Seedorf hiçte hoşlanmamış Ronaldinho'nun gelişine.Bence R1o'nun gelmesiyle Seedorf yedeğe çekilecek.
Sadece onun için değil Roni elbette 10 numara isteyecek. Seedorf'ta şu an 10 numara ve vermek istemiyor...
Del Piero_10
19.Temmuz.2007, 14:26
Bonservisi elinde olan 35 yaşındaki forvet Vieri Fiorentina ile anlaştı.Transfer kulüp tarafından doğrulandı.
deniz.91
19.Temmuz.2007, 14:35
Hayırlı olsun çok yaşlı ama bi okadarda kaliteli,
eGowiCh
19.Temmuz.2007, 14:55
Çok yaşlı bir isim ama geçen sene Atalanta formasıyla orta sahadan attığı gol muhteşemdi, bu sene de oynayıp futbolu bırakır. Luca Toni'nin boşluğunu dolduracağını sanmıyorum.
Fıratcan Alçınkaya
19.Temmuz.2007, 15:05
Hey gidi Vieri... Hayırlı olsuN 2taraf adınada...
Aşk-ı Şehir
19.Temmuz.2007, 15:13
inşallah toni'nin yerini doldurur vieri kaliteli bi oyuncu ;;)
eXcitinG
19.Temmuz.2007, 15:50
Bu adam haLa yaşıyormu ya :)
TürkuAz
19.Temmuz.2007, 15:54
Bence gereksiz bir transfer olmuş.
canavar20
19.Temmuz.2007, 16:02
İnşallah mutlu olur. AmA fazla şans veremzler.:)
crazzy
19.Temmuz.2007, 16:05
İtalya Serie A takımlarından Lazio, futbolu bırakan Angelo Peruzzi'nin yerine Arjantinli kaleci Juan Pablo Carrizo ile sözleşme imzaladı.
İtalyan medyasında yer alan haberlere göre, Lazio'nun Arjantinli kaleci için 10.3 milyon dolar ödeyeceği bildirilirken, bu transferin, Claudio Lotito'nun takımı devralmasının ardından yapılan en pahalı transfer olduğu kaydedildi.
River Plate takımında oynayan ve Arjantin Milli Takımı'nda Roberto Abbondanzieri'nin yedeği olan Carrizo, birçok otorite tarafından gelecekte Arjantin'in 1 numaralı kalecisi olarak gösteriliyor.
Lazio ile 5 yıllık sözleşme imzaladığı bildirilen Carrizo'nun yıllık 900 bin dolar alacağı belirtildi.
Fıratcan Alçınkaya
19.Temmuz.2007, 16:20
Çok para vermişler ama hayırlı olsuN...
GeNç KaRTaL
19.Temmuz.2007, 16:47
Roma'da böyle iyi oyuncular görmek sevindirici.
GeNç KaRTaL
19.Temmuz.2007, 16:49
Bu İNter'i anlamak mümkün değil.
GeNç KaRTaL
19.Temmuz.2007, 16:52
İyi bir alternatif olur kadroda bence.Bundan sonra daha ilerisine gidemez.
ZeroG
19.Temmuz.2007, 17:37
Küçük takımlarda hala iş yapar.İnşallah bu sene bırakır futbolu.Fiorentina jübilesini yapması için en uygun yer.Futbolu iyi bir takımda bırakmış olur en azından...
fm_monster
19.Temmuz.2007, 18:11
http://www.sporx.com/images/1/34/9161_B_barreto.jpg
İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Reggina, Paraguaylı orta saha oyuncusu Edgar Barreto'yla dört yıllık sözleşme imzaladı.
Reggina, 2004 yılı Ocak ayından beri Hollanda Ligi ekiplerinden NEC Nijmegen'in formasını giyen Edgar Barreto'yu renklerine bağladı. Transfer haberi Hollanda ekibi Nijmegen tarafından duyuruldu.
23 yaşındaki Barreto, Hollanda ekibinde bugüne kadar 94 maçta forma giymiş ve 10 gole imzasını atmıştı. Barreto, Paraguay Milli Takımı'yla birlikte 2004 Olimpiyat Oyunları'nda gümüş madalya kazanmıştı.
fenerlistinanc
19.Temmuz.2007, 18:12
boşa yapılmış transferler
oyunculara yazık...
fm_monster
19.Temmuz.2007, 18:12
artık bırakması lazım:)
Fıratcan Alçınkaya
19.Temmuz.2007, 18:13
İyi bir oyuncu Barreto Reggina güzel bir transfer yapmış...
eGowiCh
19.Temmuz.2007, 18:18
İtalya Seri A'da artık oynayamaz, keşke fırsat bu fırsatken Türkiye'den bir kulüp alsaydı. (Kontenjan serbest bırakılsa eminim üç büyüklerden birisi alırdı.)
Hugo
19.Temmuz.2007, 18:28
Luca Toni'nin yerine mi bulmuşlar Vieri'yi.. :D
crazzy
19.Temmuz.2007, 18:57
İtalya Futbol Federasyonu (FIGC), dünyaca ünlü eski hakemleri Pierluigi Collina'nın hakem atamalarından sorumlu kişi olarak tayin edildiğini duyurdu.
Kel kafası, iri gözleri ve sempatik tavırlarıyla tüm zamanların en beğenilen hakemlerinden biri olan Pierluigi Collina, bundan sonra İtalyan futbolunun hakem skandalları nedeniyle bozulan imajını düzeltmek için çalışacak. İtalya Futbol Federasyonu, Collina'yı, İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ve İtalya İkinci Futbol Ligi (Serie B) müsabakalarının hakem atamalarından sorumlu kişi olarak tayin etti. Pierluigi Collina kararın resmi olarak duyurulmasının ardından konuyla ilgili yaptığı açıklamada,
"Benden beklentilerin çok fazla olduğunu biliyorum. Ben de en iyisini yapacağıma dair söz veriyorum. Bana verilen bu sorumluluk benim için büyük bir onur. Ancak, ben hakemliğin kurtarıcısı değilim ve bu şekilde de anılmak istemiyorum. Ben sadece 28 yıllık hakemlik tecrübemle İtalya'ya katkı sağlamak istiyorum" diye konuştu.
2002 yılında Brezilya ve Almanya arasında oynanan Dünya Kupası final maçını yöneten Collina, Türk taraftarlar tarafından da büyük bir beğeniyle takip ediliyordu. 2005 yılında hakemliği bıraktığını açıklayan Collina, emekliliğinden sonra ekonomi danışmanlığı ve televizyon yorumculuğu yapıyordu.
Fietra 10
19.Temmuz.2007, 19:09
collina'nın dürüstlüğüne inanıyorum inş. italya daha skandallarla gündeme gelmez
ChAoS
19.Temmuz.2007, 19:36
Başarılı oup olamayacağı hiç belli olmaz daha önce Zola , Biaggio, Chiesa bu tür oyuncularda 35'inden sonra hala başarılı bir grafik sergilemişlerdi . İtalyan bir oyuncu için yaşın önemi yoktur.
BianCoNeRo
19.Temmuz.2007, 19:40
yazık bu adamlara halbuki jimenezin geleceği parlaktı o da hatanın kurbanı oldu...
BianCoNeRo
19.Temmuz.2007, 19:42
bence Rosicky daha kaliteli bir transfer olur.vandervaarta gerek yok.
BianCoNeRo
19.Temmuz.2007, 19:48
vieri neresiyle gol atacak acaba bilmiyorum ama toninin yerini dolduramaz orası kesin.
Cyzio
19.Temmuz.2007, 19:51
Galliani transferi kapattıklarını söyledi.
---------- Pato - Borriello --------
-------------- Kaka --------------
--- Ronaldinho - Pirlo - Gattuso ---
Forvet hattına daha kaliteli isimler katılmalıydı bence.Milan bu senede fiyasko olur bana göre.Ancelotti olduğu sürece Milan eski günlerine dönemez..
Lionel Andres Messi
19.Temmuz.2007, 20:12
Çok para vermişler ama hayırlı olsuN...
direkt peruzzi nin yerine oyanayacak birisi.ustari ve ochoa gibi kalecilerden daha iyi.bu paraya değer.
RoNNiE91
19.Temmuz.2007, 20:22
Bu yaştayken Toni'nin yerini dolduramaz.Eskiden çok iyiydi.Futbolu İnter'de bırakması bence daha iyi olur.Orada çok emeği geçti.
Del Piero_10
19.Temmuz.2007, 20:27
Bu yaştayken Toni'nin yerini dolduramaz.Eskiden çok iyiydi.Futbolu İnter'de bırakması bence daha iyi olur.Orada çok emeği geçti.
interlilere sorsan en çok nefret ettikleri futbolcu vieri'dir.Telecom italia-inter bağlantısını ortaya döküp dava açtığı için.
Diğeride ronaldo.
darkwizard
19.Temmuz.2007, 20:40
Gazzetta dello Sport'un haberine göre Lippi, milli takımın başında çıkacağı ilk maçta Juventuslu oyuncuların üzerine kurulu bir kadro seçecek.
Marcelo Lippi, 2004'den 2006'ya dek çalıştırdığı İtalya Milli Takımı ile Almanya'da Dünya Şampiyonu olmuştu. Euro 2008'de Donadoni ile yaşanan başarısızlığın ardından, tecrübeli teknik adam tekrar İtalya'nın başına geçti.
60 yaşındaki antrenörün yeni takımıyla çıkacağı ilk maç, 20 Ağustos'ta Fransa'ın Nice şehrinde Avusturya ile yapılacak olan hazırlık maçı. Tarihe baktığımızda, Serie A diğer Avrupa liglerinden bir hayli geç başladığı için, İtalya Ağustos ve Eylül'de oynanan milli maçlarda hep sıkıntı çekmiştir.
Bu yüzden Lippi bu maçta, hazırlık dönemine daha erken başlayan oyuncuları tercih etmeyi düşünüyor. Juventus ve Fiorentina, Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynayacakları için, bu tanıma en çok uyan oyunculara sahip takımlar.
Gazzetta dello Sport'un iddiasına göre Lippi, Juventus takımının iskeletini olduğu gibi kadroya alacak. İtalyan teknik adamın istediği isimlerin Buffon, Chiellini, Camoranesi, I**uinta ve Del Piero olduğu söyleniyor.
Lippi'nin öncelikle Juventus hocası Ranieri'nin rızasını alması lazım. Çünkü Avusturya ile oynanacak hazırlık maçı, siyah beyazlıların ön elemede oynayacağı iki maçın ortasına denk geliyor.
GeNç KaRTaL
19.Temmuz.2007, 21:04
Milan Ancelotti döneminde son zamanlarda en iyi dönemini yaşadı zaten.Ondan önce takım yine kötüydü..
BlackEagle19o3
19.Temmuz.2007, 21:14
Beşiktaşla adı geçiyordu ama İtalyada kalmakla en iyisini yapmış:)
Lionel Andres Messi
19.Temmuz.2007, 21:33
vieri 33 yasinda 35 degil sonucta kendini kanitlamis zamaninin en iyi oyuncularindan biri fazla kotulemeye gerek yok
goosfraba
19.Temmuz.2007, 21:37
Herşeyi tadında bırakmak gerek. Ancelotti de öyle olmalı. Her takım her sezon aynı performansı gösteremez bu teknik direktörden de kaynaklanan bir durum. Ronaldinho ve Kaka ikilisi bu sene Milan'ı uçururlar bence, araya Pato'da girer.
eXcitinG
19.Temmuz.2007, 21:43
Dünya nın en iyi Futbolcusu Dünya nın en iyi kuLüpLerinden birinde. Gerçekten onu tekrar izLemek çok keyif verici oLucak.
Cyzio
19.Temmuz.2007, 21:51
Milan Ancelotti döneminde son zamanlarda en iyi dönemini yaşadı zaten.Ondan önce takım yine kötüydü..
Evet UEFA'ya katılma yarışında güzel anılar yaşadı Milan Ancelotti ile..
GeNç KaRTaL
19.Temmuz.2007, 22:01
Milan bir ara Şampiyonlar Liginde en yaz yarı final döneminide Ancelotti ile yaşadı diyorum bende.Son sezon yaşananlar başarısızlıktır ama önümüzde bir Ferguson-Man.Utd örneği var.M.United Ferguson ilk başarısız olduğu dönemde kovmadı ve bugünkü halini biliyoruz.Demek istediğim Milan Ancelotti ile hep kötü değildi..
Fıratcan Alçınkaya
19.Temmuz.2007, 22:09
R10 Dünyanın en iyi oyuncusuydu 2sezon önce yine olaßilir.. Eğer formuna dönerse ki sakatlık vsç sorunu yok birazcık kilo sorunu var onuda aşar heralde..
eXcitinG
19.Temmuz.2007, 22:19
RonaLdinho Dünyanın en iyi FutboLcusu değiLdi, haLa Dünyanın en iyi FutboLcusu.
TR.CaPTaiN
19.Temmuz.2007, 22:52
Brezilyalı yıldız Ronaldinho'nun FC Barcelona'dan AC Milan'a transfer oluşuna en soğuk tepkiyi veren isim olarak dikkat çeken İtalyan ekibinin Hollandalı futbolcusu Clarence Seedorf, şimdi de 10 numaralı formayı Brezilyalı oyuncuya vermiyor.
Ronaldinho'nun AC Milan'a transferi tüm dünyada büyük yankı buldu. İtalyan ekibinin oyuncuları da transferin ardından yaptıkları açılamada Ronaldinho'nun gelişinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ancak bir futbolcu Brezilyalı yıldızın transferini tereddütle karşıladığını ifade ederek memnuniyetsizliğini dile getirdi. Bu isim Ronaldinho transferinden sonra kulübe yolu görünen Hollandalı tecrübeli orta saha oyuncusu Clarence Seedorf'tu. 32 yaşındaki tecrübeli oyuncunun şimdi de, Barcelona'da 10 numaralı formayı giyen Ronaldinho'nun, Milan'da da bu beklenti içinde olmasını kabullenmediği ve formasını vermeyeceği bildiriliyor. İtalyan basınında yer alan haberlerde, Seedorf'un takım arkadaşlarına, "Ronaldinho'ya 10 numarayı vermeyeceğim" dediği iddia ediliyor. Hollandalı futbolcunun, Milan'ın belli gelenekleri olduğunu, formaların da belli bir hiyerarşiye göre el değiştirdiğine dikkat çektiği ve 10 numaralı formayı teslim etmeyeceğini söylediği de belirtiliyor.
Bu arada, yaşanan gelişmeler üzerine Milan'ın Brezilyalı yöneticilerinden Leonardo'nun sorunu çözmek için devreye girdiği ve Seedorf'u ikna etmeye çalıştığı bildirildi.
İHA
KaF KeF
19.Temmuz.2007, 22:56
"10 numarayı vermem"
Brezilyalı yıldız Ronaldinho'nun FC Barcelona'dan AC Milan'a transfer oluşuna en soğuk tepkiyi veren isim olarak dikkat çeken İtalyan ekibinin Hollandalı futbolcusu Clarence Seedorf, şimdi de 10 numaralı formayı Brezilyalı oyuncuya vermiyor.Ronaldinho'nun AC Milan'a transferi tüm dünyada büyük yankı buldu. İtalyan ekibinin oyuncuları da transferin ardından yaptıkları açılamada Ronaldinho'nun gelişinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ancak bir futbolcu Brezilyalı yıldızın transferini tereddütle karşıladığını ifade ederek memnuniyetsizliğini dile getirdi. Bu isim Ronaldinho transferinden sonra kulübe yolu görünen Hollandalı tecrübeli orta saha oyuncusu Clarence Seedorf'tu. 32 yaşındaki tecrübeli oyuncunun şimdi de, Barcelona'da 10 numaralı formayı giyen Ronaldinho'nun, Milan'da da bu beklenti içinde olmasını kabullenmediği ve formasını vermeyeceği bildiriliyor. İtalyan basınında yer alan haberlerde, Seedorf'un takım arkadaşlarına, "Ronaldinho'ya 10 numarayı vermeyeceğim" dediği iddia ediliyor. Hollandalı futbolcunun, Milan'ın belli gelenekleri olduğunu, formaların da belli bir hiyerarşiye göre el değiştirdiğine dikkat çektiği ve 10 numaralı formayı teslim etmeyeceğini söylediği de belirtiliyor.
Bu arada, yaşanan gelişmeler üzerine Milan'ın Brezilyalı yöneticilerinden Leonardo'nun sorunu çözmek için devreye girdiği ve Seedorf'u ikna etmeye çalıştığı bildirildi.
19.07.2008
Kaynak : İHA
ShevAnil
19.Temmuz.2007, 22:57
Bukadar Önemlimi 10 Numara..
Fıratcan Alçınkaya
19.Temmuz.2007, 23:06
asllında onun vermesine gerek yok yönetim isterse verirler 10 numarayı... ben yönetimin yerinde olsam veririmde ama 11 numara da boşta 11de olur...
VahdeTrabzon
19.Temmuz.2007, 23:38
seedorf gurur meselesi yapmış anlaşılan...
ultraslanerdem
19.Temmuz.2007, 23:46
Elinde patlayacak Milan'ın haberi yok...
jarosik_61
19.Temmuz.2007, 23:53
seedorf kaç sene bekledi o numarayı alabilmek için,rui costa milandan ayrıldıda alabildi numarayı.onun için saygı gösterilmesi lazım.ronaldinho başka numarayla oynayamıyormu yani
matrockmamy
19.Temmuz.2007, 23:55
seedorf 10 numara olsun.. kaç yıl ter döktü 1o numara için.
ronaldinho 7,20 fln alsın yoksa
El Barto
19.Temmuz.2007, 23:55
01 ile oynasın oda. :)
nerazzuri
20.Temmuz.2007, 00:03
Seedorf'u kıskançlık krizleri tuttu. 10 numarayı verirse azik hisseder kendini bunalımlara girer sonra san sironun çatısından yeşil çimlere kendini bırakarak intaar edebilir. :p eğer 10 numarayı verirse takımdan ayrılır diye düşünüyorum.
matrockmamy
20.Temmuz.2007, 00:05
kesinlikle ii oynayacak bence ronaldinho.
ama bireysel olarak değil. eskisi gibi tespih dizemez, italya liginde zor..
ama pasları, şutları yeter :)
kaka da var.
bence milan tek forvet oynasın. herkes çift forvet olacak gibi yazmış.
seedorf da yedek olmaz o zaman
I3esiktas
20.Temmuz.2007, 00:11
Seedof un milanda cok emegi geçti verilmemesi lazım zaten 2 sene sonra emekli olur o zaman alır ronaldinho.
IcedEarth
20.Temmuz.2007, 00:24
Ronaldinho 23 giysin o zaman...
RoNNiE91
20.Temmuz.2007, 00:28
interlilere sorsan en çok nefret ettikleri futbolcu vieri'dir.Telecom italia-inter bağlantısını ortaya döküp dava açtığı için.
Diğeride ronaldo.
aaa ciddi mi yaw özgür abi.Ben İnter'den istediği kontrat önerilmedi diye ayrıldığını sanıyordum.
GeNç KaRTaL
20.Temmuz.2007, 00:45
Yahu tamam yıllarca bekledi 10 numara sonunda aldı ama insan biraz hoşgörülü olur.Takıma yeni katılmış bir isime böyle soğuk davranacaksa kaybeden Seedorf olur..
Lionel Andres Messi
20.Temmuz.2007, 01:04
oh oh aman ne güzel biraz da milanı karıştırsın ronnie hep böyle devam et seadorf gözüme girdin.
Aşk-ı Şehir
20.Temmuz.2007, 01:08
Zaten 10 numarayı istemeyecektir Ronaldinho kanımca. Üzerinde bir uğursuzluk bıraktığını düşünecektir. Gerek 2006 dünya kupası gerekse geçen sene olsun. 11 numarayı ya da başka bir numarayı seçecektir.:)
Fernando Gago
20.Temmuz.2007, 01:49
Ronaldinho için 10 numaranın özel bir yeri yok bence başka numarada giyebilir
barahir
20.Temmuz.2007, 02:29
Ronaldinho bu şöhrete 10 numara ile geldi.. Bu numarayı istemesi de gayet normal.. Ancak Seedorf 20 de giyebilir.. Bence Vermesi lazım...
a.arıcı-11
20.Temmuz.2007, 02:32
Seedorf kariyerinin sonunda iyice sapıtıyor sanki.R'dinho takıma gelince yer bulamama korkusu sarmış ihtiyarı.
bjkmete
20.Temmuz.2007, 02:41
vieri nin aldığı para dikkatimi çekti 1.5 milyon avro ya imza atmış yanlış görmediysem.Bence Fiorentina'nın Vieri değil Amauri'yi almasını veya Caracciolo yu almasını isterdim
ShevAnil
20.Temmuz.2007, 03:01
ihtiyar derken;milan için gayet ideal bir yaşta.
Dünya Futbolu İçin En İdeal ve En Verimli Yaşta..
RaSenGan
20.Temmuz.2007, 03:20
İTALYAN basını, Galatasaray'ın ısrarla istediği Baptista için Milan'ın 20 milyon euro'yu gözden çıkardığını yazdı. Bonservisi Real Madrid'de olan Baptista'nın önümüzdeki ay, İspanyol pasaportu alarak yabancı futbolcu statüsünden kurtulacak olması büyük avantaj olarak görülürken, İtalyanların transferi her an bitirebilecekleri belirtiliyor.
spider3784
20.Temmuz.2007, 04:37
Eskiden Zamorano 8+1 formasıyla oynuyordu yanlış hatırlamassam.
zemlinskis
20.Temmuz.2007, 05:35
Eskiden Zamorano 8+1 formasıyla oynuyordu yanlış hatırlamassam.
tam tersi 1+8 :D
RoNNiE91
20.Temmuz.2007, 09:37
Oliveira'yı yolladılar.Gilardinho-İnzaghi-Baptista-Ronaldo.İyi bir hücum hattı olur.
El Barto
20.Temmuz.2007, 11:33
Baptista Real'den ayrılmaz sanırsam...
Fıratcan Alçınkaya
20.Temmuz.2007, 12:28
Baptista yeniden transfer borsasının aranan adamı oldu... Herkes peşinde....
Aşk-ı Şehir
20.Temmuz.2007, 12:43
Oliveira'yı yolladılar.Gilardinho-İnzaghi-Baptista-Ronaldo.İyi bir hücum hattı olur.
kaka'yı unuttun sanırsam ;;)
Cyzio
20.Temmuz.2007, 12:51
Franco Semioli, Fiorentina ile 4 yıllık sözleşmeye imza attı.
Chievolu Franco Semioli, 6 milyon Euro karşılığında Fiorentina'ya transfer oldu. 26 yaşındaki ortasaha oyuncusu, Christian Vieri ile aynı gün imza atmış oldu.
Chievo Sportif Direktörü Sartori transfere ilişkin olarak "Oyuncunun kararı neticesinde bu transfer gerçekleşti. Franco için en iyisi ne ise, onu isterim. Çünkü hak ediyor. Bizimleyken her zaman çok iyi mücadele etti. Umarım Floransa'da da başarılı olur" şeklinde konuştu.
2003'te Chievo'ya gelen Franco Semioli ,daha önce Torino genç takımında ve Serie B'de mücadele etmişti. Semioli, 4 yıl formasını giydiği Chievo'da 133 maçta 9 gole imza attı.
Goal.com
TürkuAz
20.Temmuz.2007, 14:14
Bence gerçekleşebilecek bir transfer..
TürkuAz
20.Temmuz.2007, 14:15
Milli takımda da oynayan yararlı bir futbolcu..
a.arıcı-11
20.Temmuz.2007, 16:30
Dünya Futbolu İçin En İdeal ve En Verimli Yaşta..
Yapma Allah aşkına.Bu adam Hollanda Mİlli Takımında Robben,Sneijder gibi gençlerin arkasında kalma korkusu nedeniyle Milli takımı bırakmış.Kendiside gayet iyi biliyor bu yaşta kimseyle forma savaşı veremiyeceğini o yüzden oraya buraya saldırıyor.
Fıratcan Alçınkaya
20.Temmuz.2007, 16:39
Semioli iyi bir oyuncu Fiorentina iyi bir transfer yapmış...
RoNNiE91
20.Temmuz.2007, 16:42
kaka'yı unuttun sanırsam ;;)
Yok unutmadım da ben forvet olarak söylemiştim.Hücum hattı yanlış bir kelime olmuş.Kaka'da tabii ki unutulmamalı :)
BlackEagle19o3
20.Temmuz.2007, 16:52
Milanda kendini tekrar bulabilir
Del Piero_10
20.Temmuz.2007, 16:55
Ve Totti Bıraktı
Roma'nın futbolcusu Francesco Totti, İtalya Millî Takımı'nı bıraktığını açıkladı.
Totti, bugün yaptığı açıklamada, milli takımda bundan sonra oynamayacağını belirterek, uluslararası futbol arenasından çekildiğini söyledi.
CeSC FaBReGaS
20.Temmuz.2007, 16:57
bencede Milana gidip kariyerini yeniden canlandırmalı
ZeroG
20.Temmuz.2007, 17:12
Kesinlikle gitsin.Her anlamda Milan ona daha iyi gelir...
GeNç KaRTaL
20.Temmuz.2007, 18:02
Aslında çok gerekli bir transfer değil ama alınsada yararı olur.Bir çok mevkide oynayabiliyor.
eGowiCh
20.Temmuz.2007, 18:08
Totti milli takımı bıraktı
Roma'nın kaptanı Francesco Totti, bundan sonra İtalya Milli Takımı'nda oynamayacağını söyledi.
http://www.ntvspor.net/Images/16920.jpg
İtalya Serie A takımlarından AS Roma'nın golcü futbolcusu Francesco Totti, İtalya Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı.
Totti, yaptığı açıklamada, milli takımda bundan sonra oynamayacağını belirterek, uluslararası futbol arenasından çekildiğini söyledi.
'Gök Mavili' formayla 58 maça çıkan ve 9 gol kaydeden Totti, Almanya'da geçen yıl yapılan Dünya Kupası'nda şampiyon olmalarının ardından bir süreliğine milli takımı bıraktığını açıklamıştı.
Totti, bu açıklamsının ardından ise milli formayı bir daha giymeyeceğini belirtti.
NTVSpor
eGowiCh
20.Temmuz.2007, 18:09
Ronaldo-Baptista iyi işler yaparlar İtalya'da, Inzaghi çok yaşlandı artık. Baptista iyi transfer olur, Sevilla'daki günlerine geri dönebilir AC Milan'da.
Fıratcan Alçınkaya
20.Temmuz.2007, 18:48
Totti daha epey bi oynardı aslında Milli Takımda ama bırakmış... Hayırlı olsun...
Del Piero_10
20.Temmuz.2007, 18:58
Konuyu açalı neredeyse 1 yıl olmuş,bakalım kim ne yapmış.
Sebastian Giovinco : Geçen sezonu Empoli'de geçirip 6 attı.Toulon turnuvasında İtalya ile zafere ulaşıp en değerli oyuncu seçildi.Bu sezon Juventus'a geri döndü ve şu sırada İtalya milli takımı ile Olimpiyatlarda.
Alessandro Rosina : Pek parlak geçmeyen bir sezonun ardından Torino'da kaldı.Kulüp başkanından ciddi transferler talep eden Rosina'nın gönderilmesi gündeme gelebilir.
Giuseppe Rossi : Nihat Kahveci'nin ardından takımın en golcü oyuncusu olarak İspanya'ya adım attığı sezonu başarılı geçirdi.
Riccardo Montolivo : Fiorentina'nın Milan'ı geçip Şampiyonlar Ligine katılmasında önemli rol oynadı.Euro 2008 biletini A quilani'ye kaptırdı.
Giorgio Chiellini : Serie A'da Zlatan Ibrahimovic ve Kaka gibi oyuncuları etkisiz hale getirmeyi başararak Juventus'un savunmasının en önemli ismi oldu.Euro 2008 de ilk maçta Materazzi ve Barzagli'nin ardında yedek bırakılmasına rağmen Romanya karşısında Panucci'ye attırdığı gol ve İspanya maçında Torres-Villa ikilisini oyundan düşürerek gösterdiği performans ile İtalya milli takımının turnuvadaki en iyi futbolcusu seçildi.
Antonio Nocerino : Geçen sezon Juventus formasını en çok giyen oyunculardan biri oldu ancak yerini Mohammed Sissoko'ya kaybetti.Pas verememe sorunu yüzünden yeni Blasi olarak adlandırılan Nocerino bu yaz 8 m € karşılığında Palermo'ya geçiş yaptı.
Daniele Dessena : Geçen sezon Parma'nın küme düşmesine engel olamadı ve bonservisinin yarısı 4 m € bedelle Sampdoria'ya satıldı.
Claudio Marchisio : Empoli'de ve İtalya milli takımı ile Toulon turnuvasında başarılı bir sezon geçirdi ve Juventus'a döndü.
Daniele De Rossi : İstikrarını devam ettirip Roma'nın başarısında önemli rol oynadı.
Alberto A q u i l a n i : Özellikle Şampiyonlar Liginde Real Madrid'e karşı oynadığı oyunla dikkat çeken A quilani'nin Roma ile kontrat görüşmeleri devam ederken birçok kulüp sırada bekliyor.
Raffaele Palladino : Del Piero'nun yüksek formu neticesinde kendini fazla gösteremedi ve bonservisinin yarısı 5 milyon € karşılığında Genoa'ya verildi.
Domencio Criscito : Juventus'ta çok başarılı sayılmayacak bir başlangıcın ardından devre arası Genoa'ya kiralandı.Bu sezon birkez daha 1 milyon € karşılığında Genoa'ya kiralandı.
Marco Andreolli : Sakatlığın da etkisiyle hemen hemen hiç şans bulamadı.
Paolo De Ceglie : Serie A'da ilk sezonunda Siena ile başarılı olarak Juventus'a geri döndü.
Fabio Quagliarella : Beklenileni veremeyip sıradan sayılabilecek bir performans gösterdi.
Giampaolo Pazzini : Bu sezon 8 gol atarak iyi bir yedek vazifesi üstlendi.
sehzadee
20.Temmuz.2007, 19:06
Yaw bende başlıgı görünce totti futbolu bıraktı sandım:)neyse hayırlısı olsun
sehzadee
20.Temmuz.2007, 19:11
Gelırse Kaka ıle iyi anlaşabiliir..ben gelmesinden yanayım
sehzadee
20.Temmuz.2007, 19:13
Genellde uzun boylu futbolcular teknık sıfır olur ama zıgıc te hem teknık var hemde tonının yerını doldurabılecek kabılıyet bnce:)
RoNNiE91
20.Temmuz.2007, 19:44
Bende bir an futbolu bıraktı diye korktum.Gerçi milli takımda da uzun bir süre oynayabilirdi.
eGowiCh
20.Temmuz.2007, 20:33
EURO 2008'de oynayabilirdi rahatlıkla, zira şu an 31 yaşında, hatta 2010 Dünya Kupası'nda bile bir ihtimal oynayabilirdi. Ama o zirvede bırakmayı tercih etti. Gol kralı oldu İtalya'da ve Altın Ayakkabı'yı aldı, şu an kariyerinin zirvesinde ve İtalya Milli Takımını sürükleyecek tek kişi de o, ama bıraktı, kararına saygı duyuyorum, en iyisini yaptı aslında...
TürkuAz
20.Temmuz.2007, 21:16
Kariyenin zirvesinde bırakması çok doğru olmuş..
Fernando Gago
20.Temmuz.2007, 21:45
Çok erken bırakmış Scholesde böle erken bırakmıştı saygı duymak lazım bu karara
BlackEagle19o3
20.Temmuz.2007, 21:54
Yaw bende başlıgı görünce totti futbolu bıraktı sandım:)neyse hayırlısı olsun
Bende bir an futbolu bıraktı diye korktum.Gerçi milli takımda da uzun bir süre oynayabilirdi.
Ben de böyle sandım:D:D
Erken bırakmış bence.Daha oynayabilirdi;)
deniz.91
20.Temmuz.2007, 22:00
Futbolu bıraktı sandım.Bencede erken bırakmış çok kaliteli oyuncu
ogcj_me
20.Temmuz.2007, 22:11
Hemen göndersinler
goosfraba
20.Temmuz.2007, 22:20
Bende futbolu bıraktı sandım:)
Totti'siz futbol izlemek biraz garip olurdu açıkçası..
KaF KeF
20.Temmuz.2007, 22:36
kendi kararı...AMA Bencede erken bırakmış..
ZeroG
20.Temmuz.2007, 22:46
Kendi kararıdır saygı duymak lazım ama sevenleri üzülücek bu da kesin...
Hugo
20.Temmuz.2007, 22:47
Ben de futbolu bıraktı sandım bir an yahu :D
Bırakmayabilirdi hatta bence bırakmamalıydı..
RaSenGan
20.Temmuz.2007, 22:47
İyi olmuş..
zemlinskis
20.Temmuz.2007, 23:03
**uilani müthiş bir transfer olur inter için uzaktan isabetli şutları ve gelecek vaadeden oyun tarzıyla bence ii bir oyuncu...
Omerdinho
20.Temmuz.2007, 23:08
Keske avrupa sampiyonasindan sonra biraksaymis...
Del Piero_10
20.Temmuz.2007, 23:22
İyi olmuş..
Aygün, ya iyi olmuş ya yazık olmuş,başka cevap yokmu yahu:D
RaSenGan
20.Temmuz.2007, 23:25
Aygün, ya iyi olmuş ya yazık olmuş,başka cevap yokmu yahu:D
Açıklama yapmayı pek sevmiyorum abi.Bende dikkat ettimde transferlere hep böyle yazmışım yahu :D
RaSenGan
20.Temmuz.2007, 23:27
Baptista'yı almıyorlar mıydı yahu :)
BlackEagle19o3
21.Temmuz.2007, 01:42
Bence gitsin o kadar para reddilmez.Kaka-Ronaldinho süper olur;)
deniz.91
21.Temmuz.2007, 05:32
Pato: “Ka-Pa-Ro geri döndü”
Milan’ın genç yıldızı Alexandre Pato, Ronaldinho transferinden sonra Milan’ın durdulamayacağını ve yıkıcı bir üçlü forvet hattı oluşturduklarını söyledi.
Milan antrenörünü Carlo Ancelotti’nin Pato’nun arkasında Kaka ve Ronaldinho ile oynamayı düşündüğü biliniyor.
Gazzetta dello Sport’a konuşan Pato, “Bu takımla, her şeyi kazanabiliriz.” dedi.
“Kaka ve Ronaldinho, Milan için çok önemli ama farklı rollerde oynuyorlar. Ronaldinho oyunu açan yayan bir oyuncu, Kaka’da aynı şekilde oynarsa, bana sadece gol atmak kalır.”
“Milan bu sene Şampiyonlar Ligi’nde bulunmuyor ve bu beni sinirlendiriyor. Şimdi takımımın yeniden bu mücadeleye katılması için çalışacağım.”
Goal.com
Fernando Gago
21.Temmuz.2007, 05:44
Geri döndü tabiri biraz saçma olmuş bu üçlü ilk defa beraber oynayacak heralde :)
deniz.91
21.Temmuz.2007, 05:55
Geri döndü tabiri biraz saçma olmuş bu üçlü ilk defa beraber oynayacak heralde :)
Başlığı ben kendim yazmadım pato demiş sanırım adamın sözünnü değiştirmeyeyim dedim:)
Del Piero_10
21.Temmuz.2007, 05:56
Geçen seneki Ka-Pa-Ro'nun RO'su rOnaldO 99 'du.
ThersoN
21.Temmuz.2007, 06:00
görücez bakalım, umarım dediği gibi olur pato'nun
Lionel Andres Messi
21.Temmuz.2007, 06:11
Juventus, bu sezonki transferlerine Van Persie bombasıyla nokta koymak istiyor
News of the World gazetesi, Juventus'un Van Persie için Arsenal'e 15 milyon €'luk bir teklif hazırladığını iddia etti. Gazeteye göre Torino ekibi Hollandalı hücumcuyu Del Piero ve Nedved'in yerlerine kullanacağı isimlerden birisi olarak transfer etmek istiyor.
Geçtiğimiz günlerde Juventus yöneticilerinin transfer defterini kapattık açıklaması, bu haberin doğruluk ihtimalini biraz azaltsa da transfer dönemlerinde her an her şey olabilir.
Bu transferin gerçekleşmesi; hem iki emektarın jübilesi sonrasında takımın gücünü koruması hem de şu ana kadar yapılan transferlerle tatmin olmamış taraftarın gönlünün kazanılması adına oldukça stratejik bir hamle olacaktır.
Elinde Walcott, Bendtner, Carlos Vela ve Eduardo da Silva gibi genç yetenekleri bu bölgeye monteleyebilecek olan Arsene Wenger'in iyi bir teklif geldiği takdirde Hollandalı yıldızı bırakabileceği de söyleniyor.
Bakalım Juve bu teklifi sunarak Van Persie'yi Torino'ya uçrabilecek mi...
goal.com
I3esiktas
21.Temmuz.2007, 06:20
Juve icin güzel transfer olur.
Lionel Andres Messi
21.Temmuz.2007, 06:24
15 milyon euroya biraz zor sporx göre zaten 15.milyon sterlin.
http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=34&go=118632
güzel bir transfer olur.
Revolution
21.Temmuz.2007, 06:54
Juve'ye Van Persie gelirse çok iyi olur..
Revolution
21.Temmuz.2007, 06:55
Milan gerçekten iyi bir kadro kuruyor..Göreceğiz ne kadar başarılı olacak ama.
deniz.91
21.Temmuz.2007, 07:11
VanPersie juveye iyi olur
King_91
21.Temmuz.2007, 08:15
3brezilyalı cidden vurucu tim olacak..neler yapacaklarını çok merak ediyorum şimdiden..
DeNiZ_1903
21.Temmuz.2007, 08:20
Harbiden iyi takım oldular..
nekop
21.Temmuz.2007, 10:07
Bu sene UEFA Kupası finali Kadıköy'de ya...
Milan iflas eden bir kulübün yerine ŞL'ne katılmayacakmıydı ?
anil26
21.Temmuz.2007, 15:17
adam için çok fazla verilmiş ama olsun adam o paranın hakkını verir
Lionel Andres Messi
21.Temmuz.2007, 18:16
Milan iflas eden bir kulübün yerine ŞL'ne katılmayacakmıydı ?
yalan oldu...
kadroda en iyi oynayabilecek forvet, gilardinoyu sattılar.sıkıntılı günler bekliyo olabilir milanı.
SiR ToMaSRoSiCkY1
21.Temmuz.2007, 20:00
Pato yanılmaz inşallah.
GeNç KaRTaL
21.Temmuz.2007, 20:03
Bu 3 lüye güveniyoruz bu sene.Tabii arkasında oynayacak 3 lünün göstereceği performansta önemli.Bakalım neler yapacaklar..
TheTrooper
21.Temmuz.2007, 20:05
Önceden nerdeydiler ki geri döndüler?
Fıratcan Alçınkaya
21.Temmuz.2007, 21:32
Milan Panucci için teklif yaptı
Il Messaggero’nun iddiasına göre, Ac Milan, Romalı oyuncu Christian Panucci için teklif yaptı.
Milan bu transfer döneminde Gianluca Zambrotta, Marco Borriello, Mathieu Flamini ve Ronaldinho gibi önemli isimlerle anlaşmıştı. Başkan yardımcısı Adriano Galliani daha önce başka transfer yapmayacaklarını söylemişti.
Fakat, Il Messaggero’nun haberine göre, Milan 35 yaşındaki Christian Panucci için Roma’ya teklif götürdü. Galliani’nin Romalı yöneticiler Bruno Conti ve Daniele Prade buluştuğu ve Panucci’nin San Siro’ya dönmesi hakkında görüştüleri belirtildi.
Del Piero_10
21.Temmuz.2007, 21:37
:confused: Yok artık Paolo Maldinosaurus
eXcitinG
21.Temmuz.2007, 21:43
Huzurevi gibi bir takım yahu ne kadar güzeL. Bende 35 e geLince MiLan`a gidicem :D
Cyzio
21.Temmuz.2007, 21:55
Komedi ya bu takım akıllanmayacak.Beter olurlar inşallah..
BlackEagle19o3
21.Temmuz.2007, 22:04
Yakışır Milan'a:zuhaha
Addolorato
21.Temmuz.2007, 22:12
Yaşlanan herkesi alıyolar zaten 2-3 seneye takımı zorunlu olarak yenilemeleri gerekicek heralde:zuhaha
fmsmyrna
21.Temmuz.2007, 22:23
Komedi gibi kaleye de Ballotta'yı aldılar mı tamam
Lionel Andres Messi
21.Temmuz.2007, 22:28
milan transferi kapatmıştı demek seneye alcak 36 yaşında:n:
Revolution
21.Temmuz.2007, 22:29
Veteran Team oldu iyice Milan. :zuhaha
Addolorato
21.Temmuz.2007, 22:34
Arkadaşlar seneye fm09 da Milanın kadrosunun yarısında emeklilik işareti görürsek şaşmayalım oyun hatası değil yani:zuhaha
Revolution
21.Temmuz.2007, 22:38
Bence Milan'ın yanında Emeklilik işareti olacak direkt. :zuhaha :D
SiR ToMaSRoSiCkY1
21.Temmuz.2007, 22:40
Bomba transfer buna denir.Sezonun transferi olur:D
Fernando Gago
21.Temmuz.2007, 22:45
Şaşırmamak lazım :zuhaha
Fıratcan Alçınkaya
21.Temmuz.2007, 23:27
aslında bende sizin gibi tepki verdim ilk başta ama Kaladzenin yerine panucci en azından 08-09 sezonda çok daha iyi oynar...
UlquioRRa
21.Temmuz.2007, 23:34
Futbolu bırakanları ikna edip transfer etseler. Daha da kaliteli bir takım olur.:zuhaha
GeNç KaRTaL
21.Temmuz.2007, 23:45
Bu bir iddia sadece ve Galliani transferin bittiğini açıklamıştı.;;)
Del Piero_10
22.Temmuz.2007, 00:33
80 numaralı formayı giyecek.
Lionel Andres Messi
22.Temmuz.2007, 01:07
8O rOnaldinhO hiç fena durmuyor...
Lionel Andres Messi
22.Temmuz.2007, 01:09
Paolo Maldini, Maradona'nın Ronaldo'yu az farkla da olsa geçerek tarihin en iyi futbolcusu olduğunu söyledi
Maradona pek çok kişi tarafından gelmiş geçmiş en iyi futbolcu olarak gösteriliyor. Özellikle de Napoli ve Arjantin Milli Takımı'ndaki performansları akıllara kazınmış durumda.
Ronaldo ise 90'ların sonun damga vurmuş, ancak daha sonra sakatlık belasıyla boğuşmak zorunda kalmış bir fenomen. Brezilyalı yıldız 1997 - 2002 döneminde Inter formasıyla Serie A'da mücadele etmişti. Şimdilerdeyse Milan formasıyla Çizme'de boy gösteriyor.
Bu iki büyük yıldız hakkında bir yorumda bulunan Milan'ın Emektar Kaptanı Paolo Maldini; "Maradona kariyerim boyunca rakibim olan en iyi futbolcudur. Ronaldo ise özellikle Inter'deki performansıyla ona yaklaştı. Gerçekten durdurulması güç biriydi.
Bize gelişiyle birlikte takıma büyük güç kattı. Şimdi aynı şeyi Ronaldinho için de söyleyebilirim. Ronaldo'nun bize kazandırdığı havayla Şampiyonlar Ligi'ni kaldırdık. Oynamadan bile böylesi başarıda pay sahibi olmak oldukça büyük bir iş," dedi.
goal.com
Fernando Gago
22.Temmuz.2007, 01:09
Doğum Yılından esinlenmilerdir keşke daha yaratıcı olsalardı 80 pehh :)
Fıratcan Alçınkaya
22.Temmuz.2007, 01:12
80 ne ya Milan bir işide düzgün yap ya 11 giyseydi işte ... Anadolu takımlar gibi numaralar dağıtılınca uyuz oluyom...
nerazzuri
22.Temmuz.2007, 01:22
http://img157.imageshack.us/img157/9118/ronaldnho80vg9.jpg
Fıratcan Alçınkaya
22.Temmuz.2007, 04:44
Bologna, Mudingayi ile imzaladı
Bologna, Lazio’dan Gaby Mudingayi ile anlaştığını resmen açıkladı.
Transfer döneminin sessiz takımlarından Bologna şu ana kadar, Corinthians’tan Coelho, Sampdoria’dan Cristian Zenoni ve Sergio Volpi ile anlaşmıştı.
Birkaç gün önce 26 yaşındaki oyuncunun 6 milyon avro karşılığında Bologna ile 4 yıllık sözleşme imzalandığı belirtilmişti. Bu haber bugün resmi olarak açıklandı.
Orta saha oyuncusu transferi ile ilgili “Tabiî ki Lazio’dan ayrıldığım için üzgünüm ama aynı zamanda Bologna’ya katıldığım için mutluyum.” dedi.
Fietra 10
22.Temmuz.2007, 04:47
Bu Belçikalıyı izlemedim ama Fm'de fena değil..Fm'deki kadar iyi ise mutlaka yarar saglar Bologna'ya..
SiR ToMaSRoSiCkY1
22.Temmuz.2007, 16:54
Bologna iyi transferler yapmış.Mudingayi'nin mutlaka katkısı olucaktır.
darkwizard
22.Temmuz.2007, 21:25
Roma’ile kontrat konusunda anlaşmazlığa düşen Alberto A quilani’nin Juventus’a transfer olmak istediğini öğrenilirken; Juve’nin de bu transfere sıcak baktığı iddia edildi.
Roma’nın yaptığı kontrat teklifini reddeden ve başka bir takımda oynamak istediğini belirten A quilani ile kulübü arasındaki ipler artık kopmak üzere.
24 yaşındaki futbolcu, yıllık 2.5 milyon avro tutarında bir rakam istediği, fakat Roma’nın en faza 1.6 milyon avro verebileceği söyleniyor. Bu nedenle de 2 taraf arasında kriz baş gösterdiği iddia ediliyor.
Juventus’un uzun bir süredir takip ettiği yıldız futbolcu için birçok resmi teklif yapmış, ancak Roma bu tekliflerin hepsini reddetmişti. Torino ekibi de bu olumsuz yanıtların ardından rotasını Sevillalı Christian Poulsen’e çevirerek Danimarkalı ön liberoyu transfer etmişti.
Bu transferin ardından siyah beyazlı kulübün yöneticileri, bu sezon başka oyuncu almayacaklarını açıkladılar.
Gelen son haberlere göre; Juve'nin transfer yapmama kararını bozarak, Roma ile ciddi kriz yaşayan İtalyan futbolcuyu almak için bir teklif hazırlıyor.
A quilani ise ortaya çıkan dedikoduların ardından şunları söyledi: “Juventus’ta oynamak istiyorum ve onların de benimle ilgilendiği biliyorum.Zaman içerisinde her şey netlik kazanacak.”
Fernando Gago
22.Temmuz.2007, 21:29
**uilani'nin adı Inter'e de geçiyordu Juventus transferi kapattı diye biliyorum zor bu iş
Fıratcan Alçınkaya
23.Temmuz.2007, 00:32
Mafyanın futbol takımı!
İtalya'nın azılı çeteleri hangi takıma göz koydu?
İtalyan polisi, bir silahlı organize suç çetesinin, Serie A kulübü Lazio'yu satın almak için girişimde bulunduğunu açıkladı.
Napoli mafyası Camorra'nın bir kolu olan Casalesi ailesinin, Lazio'yu üçüncü şahıslar aracılığıyla satın alma girişimi İtalyan polisi tarafından engellendi.
Kaçakçılık, şantaj, kumar ve seks ticareti başta olmak üzere sayısız yaşa dışı işte parmağı bulunan Casalesi ailesinin Lazio'yu eline geçirme planı, Roma'da 'Kırık Kanatlar' adı altında yürütülen bir operasyon sonucu ortaya çıkarıldı.
Polis, aralarında İtalyanların yanı sıra yabancıların da bulunduğu 10 kişiyi gözaltına aldı.
Lazio başkanı Claudio Lotito, kulübü, Lazio'nun eski oyuncusu ve başkanı Giorgio Chinaglia'nın önderliğindeki konsorsiyuma satmaması halinde öldürüleceği yönünde 'Ultralar' isimli fanatik taraftar grubundan aldığı iddia edilen tehditler üzerine, 2006 yılında polis tarafından koruma altına alınmıştı.
Chinaglia bu süreçte kayıplara karışırken, Lotito da Lazio'nun hisselerini bir başka ortağa devretmesiyle ilgili olarak mahkeme ifade vermişti. Hala devam eden davanın sanıkları, hiçbir şekilde yasa dışı eylemde bulunmadıklarını iddia ediyor.
İki Serie A şampiyonluğundan sonuncusunu 2000 yılında kazanan Roma şehrinin kulübü Lazio, geçtiğimiz sezonu 12. sırada bitirdi.
semhfenerbahce
23.Temmuz.2007, 00:35
Hollandalı futbolcu Clarence Seedorf'un 10 numaralı formayı vermeyeceğini açıklamasının ardından yeni sezonda kaç numaralı formayı giyeceği merak konusu olan AC Milan'ın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho seçimini yaptı.
İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden AC Milan'ın, İspanyol FC Barcelona'dan transfer ettiği Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho yeni sezonda 80 numaralı formayı giyecek. Ronaldinho'nun yeni sezonda 10 numaralı formayı giymek istediği ancak takımda daha önce bu formayı giyen Hollandalı orta saha oyuncusu Clarence Seedorf'un formasını vermek istememesi nedeniyle Brezilyalı oyuncunun kendisine yeni bir forma numarası seçtiği bildirildi.
Ronaldinho'nun doğum yılı olan 1980'e vurgu yapmak için '80' numaralı formayı istediği belirtildi
Kaynak:Ajansspor
BaFraLı
23.Temmuz.2007, 00:41
80 mi :)..İlginç..
BeeTLeJuiCe
23.Temmuz.2007, 00:51
R80 :D
Ronaldinho'nun sponsorluk anlaşmalarındada sorun çıkar şimdi :p
Ayakkabılarda R80 yazar artık :)
merty_fb
23.Temmuz.2007, 00:56
ilginç olmuş :D
80 numara giye başka b oyuncu var mı?
King_91
23.Temmuz.2007, 01:35
tamam 10 yok ama karizma numaralar var onları alsaydı 17,7,18,35 falan 80 ilginç olcak.R80 :D
Aşk-ı Şehir
23.Temmuz.2007, 02:44
Boşuna coştu Seedorf. Almayacağı belliydi 10 numarayı Ronaldinho'nun.:) Bende olsam 90 numarayı alırdım böyle bir durumda. Ya da boş ise 26 numarayı alırdım.:p
Fıratcan Alçınkaya
23.Temmuz.2007, 03:54
Locatelli Inter’i reddedip Serie B’ye geçti
Serie B ekibi Mantova eski İtalyan Milli futbolcu Tomas Locatelli’yi renklerine bağladı.
90’lı yıllarda formunun zirvesinde olan Locatelli, başarılı oyunuyla Atalanta’dan Milan’a transfer olmuştu. Ancak kendini yeteri kadar geliştiremeyen Locatelli kariyerinin ilerki dönemlerini Bologna ve Siena’da geçirmişti.
Inter’in yaşına rağmen kadrosuna katmak istediği Locatelli, Serie B takımı Mantova’yı tercih etti. 32 yaşındaki oyuncu yarın sağlık testinden geçtikten sonra basın toplantısı yapacağı bildirildi.
garydelgadov
23.Temmuz.2007, 04:07
interde oynayamayacağını anLayınca montovayı yercih etmiş bunu da locateLLi gibi tcrübeLi bir isim yapabiLirdi zaten:)
Fernando Gago
23.Temmuz.2007, 05:13
Şaşırmadım , Lazio yapısında bir klüp içi normal
Fernando Gago
23.Temmuz.2007, 05:14
En azından SerieA'da kalsaydı be :)
King_91
23.Temmuz.2007, 06:16
İnter'de yedek bekleyeceğine mantova'da banko oynar.Ben olsam ben de mantova'ya giderdim sanırım
KaPaLı
23.Temmuz.2007, 16:38
İnter Zaten avrupa kupalarında italyan oynatma kuralı yüzünden İtalyan alıyo yoksa Locatelli 1 maça bile çıkamaz :)
deniz.91
23.Temmuz.2007, 16:50
Ben olsam paraya bakardım o yaşta:)
Del Piero_10
23.Temmuz.2007, 19:30
Fiorentina Transfer Komitesi Başkanı Pantaleo Corvino, Roma'nın kendilerine Mutu için resmi teklifte bulunduğunu açıkladı.
üm yaz boyunca adı transfer dedikodularında yer alan Mutu'nun gelecek sezon nerede olacağı hala belirsizliğini koruyor. Geçtiğimiz günlerde Fiorentina Teknik Direktörü Prandelli ve Rumen golcünün menajerinin yaptığı "Mutu uzun yıllar daha Fiorentina'da kalmak istiyor. Bunun için yeni bir kontrat imzalanacak," açıklamaları bile bu belirsizliğe çözüm olamamış gibi duruyor.
Roma'nın derdi gol, çözümü Mutu
29 yaşındaki golcü için en ciddi biçimde transfer girişiminde bulunan ekipse geçen yıl Serie A'yı ikinci bitiren Roma. Sarı kırmızılılar, geçen yıl özellikle forvet mevkisinde ciddi sıkıntılar yaşamışlardı. Bu yıl da aynı zorluklarla karşılaşmamak ve hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde daha iyi yerlere ulaşmak isteyen başkent ekibi, çözüm olarak Mutu ve Real'in golcüsü Baptista'ya göz dikmiş durumda.
Corvino, Roma'dan teklif var dedi
Fiorentina cephesinden son haberlere göre Roma, Mutu'yu kapmak için resmi girişimlere başlamış. Fiorentina Transfer Heyeti Başkanı Pantaleo Corvino, yaptığı açıklmada Roma'nın kendilerine resmi teklifte bulunduğunu belirterek; "Mutu için Roma'dan resmi teklif aldık. Bu teklifi değerlendireceğiz, eğer kulübün çıkarlarına uygun olduğunu düşünürsek teklifi kabul edebiliriz. Genel strateji olarak en iyi oyuncularımızı tutmak istiyoruz. Bu noktada önemli bir prensibimiz daha var; 30 yaşına yaklaşmış bir oyucumuz, ayrılmak isterse biz de yolunu tıkamayız."
Teklif 20 milyon Avro
Roma kanadından sızan haberlere göre; Başkent ekibi Mor Menekşelere golcü futbolcu için 20 milyon € önermiş. Roma, Mutu'ya da yıllık 3.2 milyon € teklif etmiş.
Fıratcan Alçınkaya
23.Temmuz.2007, 19:33
Süper teklif valla MuTu Roma'nın hem gol sorunu çözer hemde reklamını yapar...
deniz.91
23.Temmuz.2007, 19:50
Mükemmel transfer olur.Roma alabilir
Fernando Gago
23.Temmuz.2007, 20:05
Gerçekten mükemmel bir teklif Fioretnina kolay kolay kabul etmez gibi geliyor Mutu giderse ileride büyük sorun yaşarlar
Cyzio
23.Temmuz.2007, 20:07
Fiorentina bu sene Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek.Kadrosunu bozmak istemiyor bu yüzden kaldı ki Mutu takımın en iyilerinden ve takımın en büyük kozu.Böyle bir teklifi kabul edeceklerini düşünmüyorum..
Del Piero_10
23.Temmuz.2007, 20:24
Hırvatistan milli takımı ve Juventus'un eski defans oyuncusu Igor Tudor 30 yaşında futbolu bırakma kararı aldı.
Bu kararı almasına fiziksel kondisyonu konusundaki belirsizlikleri neden olarak gösteren Tudor kariyerinde Hajduk Split ve Juventus formalarını giyip Hırvat milli takımında 55 kez görev yaptı.
http://img243.imageshack.us/img243/1251/tudorce2.jpg (http://imageshack.us)
http://img243.imageshack.us/img243/1251/tudorce2.980224e859.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=243&i=tudorce2.jpg)
King_91
23.Temmuz.2007, 20:42
çok genç bırakmış iyi adamdı severdim juve'deyken.ama adam en azından kendini bilip futbolu bırakmış tadında.uzatmanın alemi yok oynayamıyorsan.
King_91
23.Temmuz.2007, 20:43
Ben olsam paraya bakardım o yaşta:)
inter çok süper bir rakam vermiyordur ki.sen sanıyor musun 3-4M$ vericek yıllık?
Wesley Sneijder
23.Temmuz.2007, 21:04
Adam gerçek Milan'lıymış... :D
Fıratcan Alçınkaya
23.Temmuz.2007, 21:18
Hayatının geri kalanında ßaşarılar...
Fena defans değildi...
Revolution
23.Temmuz.2007, 22:05
İyi bir stoperdi bence..Genç bırakmış.
Nedvedmania
23.Temmuz.2007, 22:10
KOnuyu yanlış okumuşum . Igor Tudor hayada veda etti diye okumuşum :D
Biraz daha devam edebilirdi. Onun için hayırlısı olsun.
deniz.91
23.Temmuz.2007, 22:22
KOnuyu yanlış okumuşum . Igor Tudor hayada veda etti diye okumuşum :D
Biraz daha devam edebilirdi. Onun için hayırlısı olsun.
Haha aynen bende öyle okudum yav:D
Genç yaşta bırakmış
uAsamet91
23.Temmuz.2007, 23:26
Fena bir defans değildi.Erken bırakmış.
zemlinskis
24.Temmuz.2007, 00:35
gerçekten şu anki juve kariyerimden tanıyorum müthiş bir futbolcu
SiR ToMaSRoSiCkY1
24.Temmuz.2007, 01:36
Juventus'ta bir Giovinco gelir bir Giovinco gider.Giovincolar bitmez Juventus'ta.Bence teklif yerindeyse satsınlar.
Del Piero_10
24.Temmuz.2007, 02:35
Juventus'ta bir Giovinco gelir bir Giovinco gider.Giovincolar bitmez Juventus'ta.Bence teklif yerindeyse satsınlar.
Aslında doğru,ondan dört yaş küçük bir kardeşi var takımda :D
merty_fb
24.Temmuz.2007, 03:32
baya erken bırakmış en az 34-25e kadar oynardı ama kişisel tercihi tabi..
Sevdiğim bi futbolcuydu..
Fernando Gago
24.Temmuz.2007, 04:24
Özellikle bir defans oyuncusuna göre epey erken bırakmış
SiR ToMaSRoSiCkY1
24.Temmuz.2007, 04:30
Tam defans oyuncusu olduğuda meçhul:D.Hajduk'ta bazen Dm olarakta oynadı.
Fıratcan Alçınkaya
24.Temmuz.2007, 06:10
Fiorentina teklifi reddetti
Bugün sabahtan beri tüm medyanın odağı olan Mutu transferinde Roma şu an için başarısız durumda.
Roma'nın Mutu için verdiği teklif tüm medya organlarını gün boyu meşgul etmiş hatta Romanyalı oyuncunun yarın sabah Romalı olabileceği belirtilmişti.
Fiorentina taraftarlarını rahatlatan açıklama akşam saatlerinde geldi. Fiorentina'nın yaptığı resmi açıklamada, " Fiorentina Roma'nın oyuncumuz Mutu için yaptığı 16 milyon euroluk teklifi reddetmiştir. Mutu Fiorentina'nın oyuncusudur ve öyle de kalacaktır." dendi.
Roma A takım sorumlusu Bruno Conti ise, " Mutu hedeflerimizin başında geliyor. Bu oyuncu için uzun zamandır görüşmeler yapıyoruz ve bu görüşmeleri transfer sezonu sona erene dek sürdürüp transferi tamamlamaya çalışacağız." dedi.
Dedikodulara göre Mutu'ye gelen teklifi duyan Fiorentina başkanı Andrea Della Valle hemen teklifin reddedilmesini istedi.Ayrıca Della Valle'nin Mutu ile konuştuğu ve geçen sene uzattığı kontratının hakkını vermesini söylediği de konuşuluyor.
KaF KeF
24.Temmuz.2007, 19:21
Mafya Lazio’yu alamadı
İtalyan mafyasının Lazio’yu alma girişimi başarısızlıkla sonuçlandı.
İtalyan emniyet kuvvetleri yaptıkları operasyonla, organize suç örgütü kurarak Lazio’yu satın almaya çalışan yedi kişiyi tutukladı. Polis eski Lazio başkanlarından Chinaglia’nın da peşine düştü
İtalya’da önceki gün polis Lazio kulübünü aklanmış parayla satın almaya çalışan yedi kişiyi tutukladı. Emniyet kuvvetleri bir süredir takip ettikleri bu kişileri organize suç örgütü kurmaktan demir parmaklıkların arkasında attı.
Napoli’de faaliyet gösteren Casalesi ailesinin paralarını aklayan ve bu paralarla Lazio’yu satın alman isteyenler arasında dokuz İtalyan ile bir Macar vatandaşının olduğu ve bunlardan yedisinin tutuklandığı açıklandı. Bu arada takip edilenler arasında eski Laziolu Giorgio Chinaglia’nın da olduğu öğrenildi.
Amerika’da yaşayan 61 yaşındaki eski futbolcu, Lazio’nun 1974’te kazandığı ilk şampiyonlukta rol oynadıktan sonra kulübün başkanı olmuş ve görev yaptığı sırada Roma ekibinin borsada işlem gören hisse senetlerinin fiyatlarını manüple ettiği gerekçesiyle savcılar tarafından kovuşturulmuştu. Bir ara bugünkü başkan Claudio Lotito’yu kandırıp Macar yatırımcıların kulübü satın almak istediklerini de söyleyen Chinaglia sonradan ‘Yeni Dünya’ya yerleişmişti. Amerika’dan İtalyan basınına konuşurken, ısrarla masum olduğunun altını çizdi.
İtalyan devlet televizyonu RAI’ye demeç veren eski başkan, “Bu insanları tanımıyorum. Olan bitenler hakkında en ufak bir fikrim de yok” dedi. Bu arada Chinaglia, 1970’lerin sonlarında Pele ve Beckenbauer ile birlikte Cosmos’da forma giymişti.
Del Piero_10
24.Temmuz.2007, 19:24
Eğer alsalardı bu bir ilk olmazdı.
Fietra 10
24.Temmuz.2007, 19:27
Catania var benim bilidğim kadarıyla ? Sicilya takımları kısaca mafya ile bayagı baglantılı oluyor galiba..?
Fıratcan Alçınkaya
24.Temmuz.2007, 19:44
orada mafya devlet işlerini ßile yapiyor.. Napolide çöp işine bakan topluluğu mafya yönetiyor :)
deniz.91
24.Temmuz.2007, 19:48
O zmaan Laziodan başka takım şampiyon olursa topuklarına sıkarlar:D
TR.CaPTaiN
24.Temmuz.2007, 19:50
İtalyan polisi, bir silahlı organize suç çetesinin, Serie A kulübü Lazio'yu satın almak için girişimde bulunduğunu açıkladı.
Napoli mafyası Camorra'nın bir kolu olan Casalesi ailesinin, Lazio'yu üçüncü şahıslar aracılığıyla satın alma girişimi İtalyan polisi tarafından engellendi.
Başlıkta mafyanın futbol takımı diyor açıklamada girişim engellendi diyor. Çelişki var.
Lionel Andres Messi
24.Temmuz.2007, 20:41
Başlıkta mafyanın futbol takımı diyor açıklamada girişim engellendi diyor. Çelişki var.
mafyanın, futbol takımı alma girişimi engellendi:)virgül koymamışlar
güzel bir hamle
zemlinskis
24.Temmuz.2007, 20:52
20 numara yakışırdı bence Ronaldinho'ya
xpoera
24.Temmuz.2007, 21:21
11 giymemesi ilginç.
Revolution
24.Temmuz.2007, 23:06
R80'e hayırlı olsuunn. :D