PDA

View Full Version : İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37

eXcitinG
22.Mart.2010, 12:52
İnter-MiLan derken araLarından Roma geLip geçicek o zaman görecekLer günLerini.

nerazzuri
23.Mart.2010, 07:24
İnter-MiLan derken araLarından Roma geLip geçicek o zaman görecekLer günLerini.
:icon_lol: Haklısın abi.

Livorno düşme potasında olduğu için birazda olsa zorlanacak İnter fakat kazanacaklarını düşünüyorum. Parma ise Milan'dan mutlaka puan alacaktır diyorum. Crespo'nun golü var.:icon_biggrin:

Onun dışında Lazio-Siena karşılaşması varki düşme hattındaki en önemli maçlardan bir tanesi Siena'nın 3 puan alması durumunda iyice kızışacak alt taraf. Atalanta,Cagliari karşısında. Cagliari'nın azda olsa Avrupa hayali var.

Bunların dışında Napoli-Juventus maçı varki, Napoli ilk 4'ü istiyor ve şüphesiz Juventus'dan daha çok hakediyor. Avrupa'da haftanın bankolarından bir tanesi bana göre.:) Napoli galip gelir, ilk 4 yarışını kızıştırır.

Del Piero_10
23.Mart.2010, 11:29
http://www.youtube.com/watch?v=lEnv87bPr40

Şampiyonlar Ligi'ndeki zafer Mourinho'nun eseri mi sorusuna hayır takımın başarısı diyerek cevap veriyor ve .... 1:55 :)

4:00 formayı giyiyor.

KaPaLı
23.Mart.2010, 11:31
http://i42.tinypic.com/rh66b5.jpg

Mario Balotelli daha önce bir alışveriş merkezinde Milan Store'dan kendine bir Milan forması alırken görüntülenmişti. Geçenlerde kendisi ile yapılan bir röportajda ise Milano şehri denildiğinde aklına gelen tek şeyin Milan olduğu, sıkı bir Milan taraftarı olduğu ve hatta kupadaki Novara maçı ve içerideki Manchester United maçlarında takımını (!) tribünden desteklediğini söyleyerek Inter tarafını hem şaşırttı hem kızdırdı. Bu sefer ise görüntülü bir vukuata imza attı Balotelli. Bugün (22 Mart) İtalyan Mediaset 5 kanalının yayınladığı bir programda Balotelli Milano'daki bir kafede yakalanır ve kendisiyle koyu bir sohbet yapılır.

Balotelli'nin Milan aşkının odak noktası olduğu ve Mario'yu biraz zor bıraktıran bu baskın-röportajda arkasında Balotelli yazan bir Milan formasını Mario'ya veren program sunucusu röportajı bitirip ayrılırken asıl bombayı patlatmak için mekanda bir adet gizli kamera ile çekime devam etmiş. Medya ve kameralar gitmeden önce kamera karşısında Milan formasına biraz uzak ve soğuk davranan Balotelli ortamdan kameralar ve gazetecilerin ayrılmasından kısa bir süre sonra kendisine verilen Milan formasını sırtına geçiriyor ve tabiri caiz ise nasıl durmuş misali etrafındakilere danışıyor. Inter bu tek taraflı aşkı ne kadar sürdürecek merak içindeyim. Şu an pek olası değil gibi ama Balotelli sürekli "Başkanım beni al!" diye diye en sonunda Milan saflarına katılacak gibi.

nerazzuri
23.Mart.2010, 11:35
Olay oldu arkadaş. Rahat bırakın yahu adamı ne var bunda?

goosfraba
23.Mart.2010, 11:37
sakin serkan :D

formayı giymiş. takımdan gönderilirse zaten ilk durağı ac milan olur :)

nerazzuri
23.Mart.2010, 11:39
Hayır, sezon sonu zaten Milan'a gideceğini sağır sultan(:D)bile biliyor. Daha neyin gizli kamerasını bilmemnesini yapıyorlar anlamış değilim.

anilla
23.Mart.2010, 11:56
Bir dakika yahu Balotelli Milana gitmek için çok çok genç hele şöyle bir 30 yaşını görsün alırlar acelesi yok .. :D:D

Del Piero_10
23.Mart.2010, 12:03
Milan'a gitme ihtimali yok. Kontratı 2012'ye kadar devam ediyor. Rakibe satılacaksa bonservisi de sağlam olur.

GodfatheR
23.Mart.2010, 17:11
2012 yılından önce Milan'a gitme ihtimali Denizli Bld. Spor'a gelme ihtimalinden bile düşük. Bu hareketleriyle Milan kapısını iyice kapatıyor en azından yakın zamanda.

sakary Ali
23.Mart.2010, 18:12
Adam gerçekleri söylemiş ki. Şayet bende futbolcu olsam ve gidip Antalyaspor'da, Bursaspor'da, Sakaryaspor'da..... oynasam çıkıp Eskişehirspor taraftarıyım her maçınıda takip ediyorum derim. Bunda utanılacak sıkılacak birşey yok ki...

Bunun için sen futbolcu olamazsın Mustafa... Hatta olma, rakip takımda oynayıp da böyle şeyler dersen yaşatmazlar seni :P
Sakaryaspor'umuzda 26 forma numarasıyla Mustafa Sevgi oynuyor.Adamın Es Es'li olduğunu bilmeyen yok ama en çok onu seviyoruz.sahada mücadele edişiyle zaten hakediyor.

Del Piero_10
24.Mart.2010, 12:33
İtalya'da Fabregas-Balotelli takas haberleri çıkmaya başladı.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Mart.2010, 17:13
İtalya'da Fabregas-Balotelli takas haberleri çıkmaya başladı.
Bu takasın olma ihtimali bana kalırsa %0...

Aşk-ı Şehir
24.Mart.2010, 17:21
Sakaryaspor'umuzda 26 forma numarasıyla Mustafa Sevgi oynuyor.Adamın Es Es'li olduğunu bilmeyen yok ama en çok onu seviyoruz.sahada mücadele edişiyle zaten hakediyor.

En canlı örneklerinden biriside bu. Yani bunu Bir Eskişehirspor'lu ve bir Sakaryaspor'lu anlar. :D

Fernando Gago
24.Mart.2010, 19:02
Mourinhoya da laflar etmiş biraz yine kadro dışı kalmış :D

Del Piero_10
25.Mart.2010, 00:41
Parma 1-0 Milan

Inter 3-0 Livorno

Atalanta 3-1 Cagliari

Bari 2-1 Sampdoria

Bologna 0-2 Roma

Catania 1-0 Fiorentina

Genoa 2-2 Palermo

Lazio 2-0 Siena

Udinese 0-0 Chievo

Universal
25.Mart.2010, 17:53
Artık Milan'dan ümidi kestim, iki maçtır eline gelen fırsatı değerlendiremedi. Bu saatten sonra şampiyon olacaklarını sanmıyorum.

Napoli, büyük takımlara karşı dirençli bir oyun sergiliyor. Bu gün Juventus önünde üç puan alabilirler ama; tek dezavantajları haftasonu yorucu bir Milan maçı yaşamaları.

RaSenGan
25.Mart.2010, 18:31
Ah Milan ah bu fırsatlar tepilir mi :(

LeqenDary
25.Mart.2010, 18:43
Kendin ettin kendin buldun gül gibi sarardın soldun diyorum Milan'a :D..

Inter şampiyonluğu alır götürür..

anilla
26.Mart.2010, 02:13
Ve Galliani açıkladı!

İtalya Serie A takımlarından AC Milan'ın Asbaşkanı Adriano Galliani, Inter'in hırçın yıldızı Mario Balotelli ile ilgilenmediklerini açıkladı.
Sky Sport Italia'ya özel açıklamalarda bulunan Galliani, "Balotelli bizim futbolcumuz değil. Bundan dolayı Balotelli dışında bana soracağınız her soruyu cevaplamaya hazırım" dedi.

Balotelli'nin AC Milan sempatizanı olması ile ilgili soruları yanıtsız bırakan Galliani, "Balotelli'nin Inter ile 3 yıllık bir sözleşmesi bulunuyor. Ortada böyle bir durum varken onun hakkında ne söyleyebilirim ki. Bizim, Balotelli ile ilgilenme gibi bir durumumuz yok, kısa vadede böyle bir düşüncemiz olamaz" ifadelerini kullandı.

Milan Başkanı Silvio Berlusconi'nin daha önce yaptığı "Balotelli Milanlı suratına sahip" açıklamasını da değerlendiren Galliani, "Milanlı yüzü nasıl oluyor bilmiyorum. Ben çirkinim, bu mu Milanlı yüzü" dedi.

Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho tarafından son 4 maçtır kadroya alınmayan Balotelli, İtalyan Mediaset 5 kanalının yayınladığı bir programda AC Milan'ın formasını giyerek futbolseverleri şaşkına çevirmişti.

25.03.2010
Kaynak : Sporx.com dış haberler

Sadixx
26.Mart.2010, 03:38
Değişik bir tip. Sevgiye ihtiyacı var.

Del Piero_10
26.Mart.2010, 10:06
http://i42.tinypic.com/iwouo8.jpg

Del Piero_10
26.Mart.2010, 10:07
Napoli 3-1 Juventus

31.hafta
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=85553

Del Piero_10
26.Mart.2010, 10:10
30.Hafta Puan Durumu

http://i41.tinypic.com/2upbbqa.jpg

Homer J.S
26.Mart.2010, 11:14
Roma - Inter maçının sonucunu bekleyen Milan var.

Eğer Roma, Inter'i yenerse hem Roma şampiyonluk konusunda iddasını arttırmış olacak hem de Milan bir adım daha yaklaşacak şampiyonluğa.

Güzel bir hafta olacağa benziyor.

KaPaLı
26.Mart.2010, 12:15
Roma'nın İnter'i yeneceğini düşünüyorm ben. İnter çok formsuz cezalı - sakat oyuncusu çok. Roma 2. devre başladığından beri müthiş form yakalı. Rakiplerini sağdan soldan sürekli yıpratıyolar.

Del Piero_10
26.Mart.2010, 13:55
Transfer resmiyet kazandı.

DenizlispoR
26.Mart.2010, 13:56
Leonardo sahaya çıkıp oynasın bir de süper olur :D.

TR.CaPTaiN
26.Mart.2010, 14:18
Milan Katar takımı gibi oldu.

A.FaruK
26.Mart.2010, 14:31
Milan Katar takımı gibi oldu.

aynen katılıyorum :D

A.FaruK
26.Mart.2010, 14:48
bence çok gereksiz bi haraket olmuş

GeNç KaRTaL
26.Mart.2010, 19:14
İnter Roma'ya kaybetmez bence.Milan geçen hafta kazansaydı çok iyi olacaktı ama bu şansı teptiler.İnter her şeye rağmen sezon sonunda mutlu sona ulaşacak gibi geliyor bana.

Del Piero_10
26.Mart.2010, 21:13
Inter-Roma'dan ziyade Mourinho karşısında Ranieri'ye şans vermiyorum.

Universal
26.Mart.2010, 21:29
Milandan son iki maçtaki performansından dolayı ümidimi kestim. Umarım Şampiyonlar Ligine katılma hakkı elde etmezler. Takımı sıfırdan kurmaları ve Ronaldinho'nun kesinlikle gönderilmesi gerekiyor.

Roma'nın Inter'i yenip, şampiyonluk yolunda avantaj yakalayacağını ve Napoli'nin Cataina'dan puan alıp Avrupa Kupalarına katılma ihtimalini güçlendireceğini düşünüyorum.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Mart.2010, 22:39
Ne olursa olsun bu yarışı Inter kazanacak gibi duruyor...

Del Piero_10
27.Mart.2010, 14:55
Inter'in genç yıldızı, lacivert siyahlı kulüpten ayrılmayı kafasına koydu...

Hocasıyla ve kulübüyle arasında sorunlar bulunan Mario Balotelli, menajeri Mino Raiola aracılığıyla Inter'den transfer listesine konmasını talep edecek.

La Stampa'nın haberine göre, İtalyan oyuncu ve menajeri, teknik direktör Jose Mourinho tarafından dışlanmaktan bıkmış durumdalar.

Arka arkaya 5. maçta da kadronun dışında kalan Balotelli'nin, cuma günü hocasıyla arasını düzeltme amaçlı konuşmaları da sonuçsuz kaldı.

Bu gelişmeler, Inter'in ezeli rakibi Milan'ın iştahını kabartacağa benziyor. 19 yaşındaki futbolcunun kırmızı siyahlı formayla görüntülenmesinden sonra, Milan Başkanı Silvio Berlusconi, Balotelli'nin Milan tipinde bir oyuncu olduğunu ifade etmişti.

KaPaLı
27.Mart.2010, 15:25
Ne sorunlu adam şu Mario.

sakary Ali
27.Mart.2010, 15:28
alsın Milan da Mario rahatlasın.

Fearless Coward
27.Mart.2010, 15:49
Harbiden ha şimdi bu gerekirse ağlar Milan'a gitmek için :D Gelsin buyursun..

Hugo
27.Mart.2010, 16:19
transfer listed by request olacak mı bakalım :D

Homer J.S
27.Mart.2010, 21:24
Ve maçı Roma 2-1 kazanarak zirve yolunda önemli bir adım attı.

El Barto
27.Mart.2010, 21:26
İnter'in attığı gol ofsayttı zaten. 5 dk. sonra da 2.'yi yediler. 2. golde yatıp kalkıp Taddei'nin yeteneksizliğine dua etsinler. :) Beceriksizliği kaleye vurduğu topun Toni'nin önünde kalmasına sebep oldu ve gol oldu.

Fernando Gago
27.Mart.2010, 21:27
Inter ofsayttan golle puan alsa çok yazık olurdu . Roma'nın galibiyeti iyi oldu . Umarım sonuna kadar böyle giderler .

nerazzuri
27.Mart.2010, 23:57
Şampiyonlar Ligi'nde beklediği başarıyı sağlayamayan Real Madrid, Inter'in teknik direktörü Jose Mourinho'yu takımın başına getirmek için yıllık en az 11 milyon Avro'yu gözden çıkartmak zorunda.

http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_mq_Mourinho010.jpg
Sport'un haberinde, Inter'in Mourinho'ya yıllık 10,5 milyon Avro ödeme yaptığı belirtildi ve teknik adamı takımın başına getirmesi halinde, Real Madrid Başkanı Frorentino Perez'in daha iyi bir teklif sunması gerektiği belirtildi.

Haberde, Perez'in, Mourinho'ya en az, yıllık 11 milyon Avro ve kazanılan her kupa için 1,5 milyon Avro prim ödemesi gerekeceği, bunun yanı sıra teknik adamın Real Madrid'e getireceği yardımcılarına da yıllık 1'er milyon Avro ayırmak zorunda kalacağı kaydedildi.

bySilver
28.Mart.2010, 00:03
Adama baksana ateş pahası resmen.

GeNç KaRTaL
28.Mart.2010, 00:04
Mourinho'yu getiriyorsun.Normal.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Mart.2010, 00:12
inşAllah Roma şampiyon olur :)

Fearless Coward
28.Mart.2010, 00:49
İnter artık şampiyon mampiyon olamaz buraya yazıyorum..Olursa Roma ve ya Milan olur yani böyle oynayacaklarsa ŞL'ye hazırlansınlar hep..

Del Piero_10
28.Mart.2010, 12:09
En kolay fikstür Roma'da ancak Ranieri hala bir handikap.

Del Piero_10
28.Mart.2010, 18:36
Juventus 2-1 Atalanta
Fiorentina 4-1 Udinese
Napoli 1-0 Catania
Sampdoria 1-1 Cagliari
Livorno 1-1 Bari
Siena 0-0 Genoa
Chievo 0-0 Parma

Ilhan
29.Mart.2010, 11:58
Manasız bir transfer. İtalya'da pek çok iyi stoper vardır, Yepes'e kadar. Transfer politikasını anlamak imkansız şu takımın.

Trabzonspor
29.Mart.2010, 12:05
Bu nasıl bir politika ya?Herhalde çoluk çocukla uğraşamayız alalım dedeleride uraşmayalım diyorlar:D

Del Piero_10
29.Mart.2010, 12:18
Milan 1-1 Lazio

Del Piero_10
29.Mart.2010, 12:20
31.Hafta Puan Durumu

http://img340.imageshack.us/img340/4472/adszfcq.jpg (http://img340.imageshack.us/i/adszfcq.jpg/)

Del Piero_10
29.Mart.2010, 17:40
http://i42.tinypic.com/eumucx.jpg

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mart.2010, 17:50
Ne olursa olsun bu yarışı Inter kazanacak gibi duruyor...

Böyle dedim ama Inter en yakın rakibi Roma'ya yenildi...İşler karıştı. :u:

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mart.2010, 18:09
"Jose, İtalya'da kalacak"

Inter'in teknik direktörü Jose Mourinho'nun sözcüsü, Portekizli teknik adamın İngiltere'ye sezon sonunda dönmeyeceğini, İtalya'da kalacağını söyledi.
Mourinho'nun sözcüsü Jorge Mendes, eski Chelsea çalıştırıcısının sezon sonunda Liverpool veya Manchester City ile anlaşacağına ilişkin medyada yer alan iddialara cevap verdi. Mourinho'nun bir yere gitmeyeceğini belirten Mendes, ''Şimdilik Inter'de kalacak. Sözleşmesinin dolmasına daha 3 yıl var. İtalya'da mutlu ve işini iyi yapıyor'' dedi.

Mendes, ''Biliyorsunuz Jose, İngiliz futbolunu seviyor, sanırım İngiliz futbolu da onu seviyor. Fakat şimdilik Serie A'dan ayrılmak gibi bir düşüncesi yok'' diye konuştu.

LigTv

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mart.2010, 18:10
Devlerin gözdesi Krasiç

CSKA Moskova'da forma giyen Milos Krasiç'in talipleri arasına, İtalya'nın dev takımları da dahil oldu.

Uluslararası basında yer alan haberlere göre, Milan, Juventus ve İnter, ismi daha önce İngiltere ve İspanya'daki bazı büyük takımlarla anılan 25 yaşındaki futbolcuya talip oldu.

CSKA Moskova ile İnter arasında oynanan Şampiyonlar Ligi maçının ardından yıldızı İtalya'da iyice parlayan futbolcuyla İspanya ve İngiltere'deki takımların yanısıra Bayern Münih'in de ilgilendiğini söyleyen menajeri Vlado Borozan, futbolcunun İtalya'ya transfer olmasının daha olası olduğunu söyledi.

Borozan, Krasiç'in transfer döneminin yıldızlarından biri olacağını, şu an için herhangi bir kulüple görüşme yapmadıklarını belirtti.

LigTv

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mart.2010, 18:12
Juve Buffon'u gözden çıkardı

Serie A'da beklediği başarıyı sağlayamayan Juventus'un, kaleci Gianluigi Buffon'u gözden çıkardığı ileri sürüldü.

Tuttosport, takımın durumundan memnun olmayan ve köklü değişiklik planlayan Juventus'un, kontratı 2013 yılında sona erecek olmasına rağmen Buffon'u satış listesine koyduğunu yazdı. Haberde, Buffon ile Manchester City, Manchester United ve Bayern Münih'in ilgilendiği, kalecinin, transfer edecek takıma 25 milyon avro civarında bir maliyeti olacağı belirtildi.

LigTv

-------------------------------------------------------------------------------------

Umarım gitmez Buffon :/

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mart.2010, 18:13
"Milan'dan ayrılmayı düşünmüyorum"

Filippo İnzaghi, Milan'dan ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığını söyledi.

Kulübüyle sözleşmesi bu yaz sona erecek 36 yaşındaki futbolcu, başka bir takımda oynamayı düşünmediğini, kulübünün kendisine yeni bir anlaşma teklif etmesinden mutluluk duyacağını belirtti. La Gazzetta dello Sport gazetesine konuşan futbolcu, ''AC Milan formasıyla Avrupa kupalarında en çok gol atan oyuncu olmak ve futbol kariyerimi burada sonlandırmak istiyorum. Her şeyin ötesinde, Milan benim bir parçam. Ancak burada kalmam halinde üstleneceğim rolün ne olacağını da bilmek istiyorum. Her zaman oynamayı talep etmiyorum. Sadece durumuma açıklık kazandırılmasını istiyorum'' diye konuştu.

LigTv

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mart.2010, 18:13
Liverpool'u İtalya'ya taşıyacaklar

Transfer döneminde Liverpool'a çıkarma yapmayı planlayan Juventus'un, İngiliz ekibin aslarına göz koyduğu ileri sürüldü. Corriere dello Sport, Serie A'da beklediği başarıyı sağlayamayan Juventus'un, Liverpool menajeri Rafael Benitez'i almak istediğini, bunun yanı sıra takımın iki yıldız oyuncusunu gelecek sezon kadrosuna katma planları yaptığını ileri sürdü. Haberde, Benitez'in de Juventus'un başına geçmesi halinde beraberinde Fernando Torres ile Javier Mascherano'yu götürmek isteyeceği kaydedildi. İtalyan basınında daha önce çıkan haberlerde, Juventus'un Dirk Kuyt'la da ilgilendiği iddia edilmişti.

LigTv

goosfraba
29.Mart.2010, 18:18
Barcelona alsa keşke.

Homer J.S
29.Mart.2010, 18:25
Juve baya bi şeyi gözden çıkarmış olmalı, Juve ruhunu gözden çıkarmış olmalı.

Oldu olacak Del Piero'yu da satsınlar.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mart.2010, 18:27
Juve baya bi şeyi gözden çıkarmış olmalı, Juve ruhunu gözden çıkarmış olmalı.

Oldu olacak Del Piero'yu da satsınlar.
Kesinlikle Katılıyorum Çağdaş...Del Piero ve Buffon bu takımın ruhudur !

Del Piero_10
29.Mart.2010, 19:53
Buffon kalıyor.

tarikko
29.Mart.2010, 19:58
Yok artik..

anilla
29.Mart.2010, 20:00
Aslında Milan alsaydı Buffonu gencecik delikanlı buyuk gelecek var şaka bi yana Juve için çok iyi olmuş kaldığı yedek kalecilerinin ne durumda oldugunu gorduk

RaSenGan
29.Mart.2010, 20:19
3 ay seks yasak!

David Beckham bu duruma çok üzülecek

Ünlü futbolcu David Beckham, iki hafta önce maç sırasında yaşadığı sakatlık sadece kariyerini değil cinsel yaşantısını da etkileyecek. Daily Star, Finlandiya'da ameliyat geçiren Beckham'a gelecek üç ay boyunca seks yasağı geldiğini yazdı! Hastane yetkililerine dayandırılan haberde, Beckham'ın seks sırasında yapacağı ters bir hareketin tüm kariyerine mal olmasından endişe edildiği belirtildi.

HT

nerazzuri
29.Mart.2010, 20:29
Hangi kariyer? Daha ne kariyeri yapacak bırakın allah aşkına :n: Baksın keyfine.:D

KaPaLı
29.Mart.2010, 20:33
Senede 15 milyon € kazanıyo babalar gibi :n: Ne kariyeri ya :D

KaPaLı
29.Mart.2010, 20:35
Chimenti'mi oynayacakmış kalede : ) Balon haberdir :j:

yunusgs
29.Mart.2010, 20:49
Buffon gibi bir kalecinin satılması aptallıktır.Bu tamamen balon haber.Ayrıca Buffon son derece sadık ve bağlı klübüne.Takım küme düşürüldüğünde bile takımdan ayrılmadı da şimdi mi ayrılacak?

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Mart.2010, 17:53
Valla ya :D Zaten çuvalla para götürüyo adam,bırakın keyfini çıkarsın...:n:

BaFraLı
30.Mart.2010, 17:57
Kariyerimi kaldı ya.3 ayda fazla bir süre ama direnecek artık :D

Aşk-ı Şehir
30.Mart.2010, 17:58
Tövbe ya. :n: Onun niyeti olduktan sonra dikkat eder o. HT'de bazen ne haber yapacağını şaşırıyo. Milletin uçkuru sana mı kaldı arkadaş? :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Mart.2010, 18:05
Lippi bırakıyor!

İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Marcello Lippi, Güney Afrika'da Haziran'da başlayacak 2010 Dünya Kupası'ndan sonra görevi bırakacağını açıkladı.

Lippi yaptığı açıklamada, ''İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Giancarlo Abete, Dünya Kupası'ndan sonra ne yapacağımı zaten biliyor'' dedi.

Lippi'nin Dünya Kupası'ndan sonra daha önce teknik direktörlük yaptığı Juventus takımında idari göreve gelmesi bekleniyor.

Marcello Lippi, 2006 Dünya Kupası'nda da İtalya'yı çalıştırmış ve kupadan sonra görevinden ayrılmıştı. Lippi, 2008'de tekrar takımın başına geçti.

LigTv

GeNç KaRTaL
30.Mart.2010, 20:53
Devam et işte.Neden bırakıyor sürekli pek anlayamıyorum doğrusu.

ThersoN
31.Mart.2010, 18:10
Juve'den yine takılma bekliyorum
Milan artık rahat kazansın istiyorum
Lazio - Napoli maçı güzel olur kanımca

Del Piero_10
31.Mart.2010, 19:58
Serie A ekibi Inter, sezon sonunda Arsenal kaptanını kadrosuna katabilmek için iki oyuncusunu gözden çıkardı.

Serie A'da şampiyonluk yarışının içinde yer alan Inter, sezon sonunda Arsenal'in İspanyol yıldızı Cesc Fabregas'ı kadrosuna katabilmek için bazı oyuncularını elinden çıkarmak istiyor.

Tuttosport'un haberine göre ilk etapta takımda yer alan sorunlu oyuncuları satmayı planlayan Inter yönetimi, Ricardo Quaresma ve Mario Balotelli'yi listenin tepesine yerleştirdi.

Portekizli Quaresma'nın ülkesine dönmek istediği, Liga Sagres ekiplerinden Sporting Lizbon'un 10 milyon avroluk bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu ifade edildi. Mario Balotelli'nin ise önce Arsenal'e takasta kullanılmak üzere önerileceği, olumsuz yanıt alınması halinde İtalya dışında bir ekibe transfer olması sağlanacağı öğrenildi.

Cesc Fabregas'ı mutlaka kadrosunda görmek isteyen Jose Mourinho'nun bu transferin gerçekleşmesi için yönetime baskı yaptığı iddia ediliyor.

22 yaşındaki Fabregas, Castrol Rankings sisteminde 765 puanla 31. sırada yer alıyor.

GeNç KaRTaL
31.Mart.2010, 20:06
Fabregas'ı almaları zor.Eğer Cesc Arsenal'den ayrılırsa gideceği kulüp Barcelona olacaktır bence.

Fernando Gago
31.Mart.2010, 21:33
Her şey netleşse Fabregas Inter'e gitmez bence

sananes
31.Mart.2010, 21:35
fabregası alsalar o zaman en büyük takımlar arasına girebilirler fabregas'ın yaptıklarını yapabilen bir orta sahaları eksik sadece

nerazzuri
31.Mart.2010, 22:28
Mourinho faktörü var. Olabilme ihtimali var en azından bu transferin.

killyou
31.Mart.2010, 22:33
Balotellinin satılması saçma geliyor bana. Ancak Balotelli gitmek istiyor sanırım.

KaPaLı
31.Mart.2010, 22:45
Yanında Milito-Lucio - Cambiasso versinler düşünür belki Wenger : ) Elindeki en sağlam adamı niye yollasın.

GeNç KaRTaL
31.Mart.2010, 22:48
Yanında Milito-Lucio - Cambiasso versinler düşünür belki Wenger : ) Elindeki en sağlam adamı niye yollasın.

Wenger,Henry ve Adebayor'u yolladıktan herkesi satabilecek potansiyeli olduğunu gösterdi bence.

juverman
03.Nisan.2010, 16:04
böyle bi haberin geçrekliğini tartışmam bile. geçelim..

burzum34
03.Nisan.2010, 17:33
teklif gelir düşnülür ama satış listesine koyulcak hemde böle mantıksız bir haber.
Buffon gibi kaleci zor bulunur birebirde gol atmak için tuvalete çıkarıyor adamı.

Del Piero_10
03.Nisan.2010, 18:32
Atalanta 2 - 0 Siena
Bari 0 - 1 AS Roma
Cagliari 2 - 3 AC Milan
Chievo 1 - 2 Sampdoria
Genoa 1 - 1 Livorno
Inter Milan 3 - 0 Bologna
Lazio 1 - 1 Napoli
Parma 1 - 1 Fiorentina

ThersoN
03.Nisan.2010, 20:39
Balotelli ve Quaresma karşılığında Fabregas'ı vermezler.. olmaz..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Nisan.2010, 13:04
Juventus dağıldı

Serie A'da haftanın son maçı Udinese ile Juventus arasındaydı. İstikrarsızlığını bir türlü sonlandıramayan Juventus, zorlu deplasmanda hiçbir varlık gösteremedi ve evine farklı bir mağlubiyetle döndü. Mücadeleden 3-0 galip ayrılan evsahibinin gollerini Sanchez, Pepe ve Serie A'nın gol kralı Natale attı. Böylece Juve, Palermo'nun puan kaybettiği haftayı değerlendiremedi ve Şampiyonlar Ligi yolunda çok önemli bir darbe daha aldı.

LigTv

----------------------------------------------------------------------------------------

of Juve off :(

Fernando Gago
04.Nisan.2010, 16:02
İtalyan ekipleri, Estudiantes'in başarılı savunma oyuncusunu transfer edebilmek için birbirleriyle yarışıyorlar.

Serie A ekiplerinden Lazio, Fiorentina ve Genoa, sezon sonunda Arjantinli Marcos Angeleri'yi kadrolarına katabilmek için büyük çaba harcayacaklar.

Itasportpress.it'in haberine göre 26 yaşındaki oyuncuyu uzun süredir takip eden bu üç kulüp, transferi Dünya Kupası'ndan önce bitirmek için yoğun çaba sarf ediyorlar. Ancak Estudiantes'in başarılı oyuncu için gelen teklifleri turnuvadan sonra dikkate alacağı ifade ediliyor.

Sağ bek mevkiinde görev yapan 1983 doğumlu Angeleri, daha önce Arjantin Milli Takımı formasını üç defa giymeyi başardı.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Nisan.2010, 16:13
Bu kadar da önemli bir oyuncu değil bana kalırsa...

Del Piero_10
04.Nisan.2010, 17:48
2005 yılında merhum Inter başkanı Facchetti ve hakem atamalarından sorumlu şahıs Bergamo arasında geçen telefon görüşmesi ortaya çıkarıldı.

9 Ocak, 2005 12:52 Inter-Sampdoria maçından önce. Maç 2-0'dan 3-2'ye dönmüştü.

Facchetti: Merhaba Paolo, ben Fachhetti.

Bergamo: Merhaba Giacinto.

Facchetti: Ben stada gidiyorum ve çocuklara dedim ki, duruma göre davranın, Bertini(hakem) ile ilgili müsait duruma göre. Oyunculara, Mancini ve diğerlerine.

Bergamo: Göreceksin, güzel bir maç olacak.

Facchetti: Tamam.

Bergamo: Müthiş bir maç yönetmeye meyilli.

Facchetti: Evet, tamam.

Bergamo: Göreceksin, beraber kazanacağız.

Facchetti: Sana ne yaptığımı söylemek istedim(oyunculara, hakeme karşı yanlış tavır takınmamaları konusunda yaptığı uyarıdan bahsediyor)

Bergamo: Göreceksin herşey yolunda gidecek. Ve sonra takım iyi sonuçlar almak için özgüvene sahip olacak. Moral desteği olacak.

http://www.corriere.it/sport/10_aprile_04/calciopoli_inter_facchetti_bergamo_9639e470-3fe7-11df-8d90-00144f02aabe.shtml

RaSenGan
04.Nisan.2010, 18:16
Ölmüşün arkasından konuşmamak gerek :p

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Nisan.2010, 18:17
:p Öyle mi dersin Aygün ? :D

izmer96
04.Nisan.2010, 18:21
Juventus , Inter ve AC Milan bu 3 takim surekli bu tip spekulasyonlara konu oldular , hamek ayarlamalar , hakeme etkide bulunmalari gibi ki Juve kume dusurulmusdu , eger bu telefon konusmasi gercekseki tahminimce gercekdir , Inter ede Juventusa uygulanildigi kadar kati kurallar uygulanmalidir

BaFraLı
04.Nisan.2010, 18:25
Aynen katılıyorum bende.Madem Juve çok kolay düşürüldü Seri B'ye hadi İnter'ide düşürün bakalım.

Nedvedmania
04.Nisan.2010, 18:27
Aynen katılıyorum bende.Madem Juve çok kolay düşürüldü Seri B'ye hadi İnter'ide düşürün bakalım.

Onla yukarıyla da Telefon görüşmeleri yapıyor. Yoksa çoktan düşerdi. :)

BaFraLı
04.Nisan.2010, 18:33
Hepsi birlikte iş birliği yapıyo yani :D.Neyse bence en ince ayrıntısına kadar incelenmeli.Juventus tak diye düşürülmüştü :D

Del Piero_10
04.Nisan.2010, 18:35

Tahminen mahkemeye verecek başka savunma bulamayacaklar.

Şaka bir yana dört yıldan bu yana söylediğim ama pek de ciddiye alınmayan şeyler sonunda somut şekilde belirmeye başladı. Moggi'nin en çok başına derde sokan telefon konuşması hakem Paparesta'yı soyunma odasına kilitlediğini söylediği görüşmeydi. Sonradan 5 farklı tanığın ifadesi ve stadın kamera kayıtları ile bu olayın gerçek olmadığı anlaşıldı ama insanların zihnine şikeci Juventus ve Moggi imajı başarılı bir şekilde kazındı. Moggi'nin hiçbir telefonu bu kadar suç unsurunu barındırmamasına, bunun yanına bile yaklaşmamasına rağmen koca Juventus'u futbol sahnesinden kazıdılar. Ses kayıtları bundan ibaret değil. Binlercesi incelemeye alındı ve bunun gibileri ile önümüzdeki günlerde de karşılaşmaya devam edeceğiz.

Del Piero_10
05.Nisan.2010, 15:30
Milan'ın, Wolfsburg'un golcü futbolcusu Edin Dzeko'nun peşini bıraktığı kaydedildi...

Sportmediaset.it'in haberine göre Milan, Klaas-Jan Huntelaar'ın son haftalarda gösterdiği başarılı performans sonrası Hollandalı golcüyü takımda tutma kararı aldı ve uzun süredir peşinden koştuğu Wolfsburg'un Boşnak golcüsü Edin Dzeko'dan vazgeçti.

Haberde Milan yöneticilerinden Ariedo Brando'nun, "Huntelaar gerçekten harika. Böyle devam ederse kimse onu gözden çıkaramaz. Onu niye satalım ki?" sözlerine de yer verildi.

Bazı kaynaklardan yer alan haberlere göre Milan'ın yaklaşık 40 milyon avroluk bir bonservis bedeli olan Dzeko'yu alabilmek için Huntelaar'ı satmak istediği iddia edilse de, Brando'nun sözlerinden sonra bu senaryonun gerçekleşme ihtimali de iyice zayıfladı.

İngiliz medyası ise Tottenham'ın Bundesliga'da bu sezon 19 golü olan Dzeko'yu çok istediği ve bu transferde bir adım önde olduğunu iddia etti.

Del Piero_10
05.Nisan.2010, 15:30
Juventus Başkanı Jean-Claude Blanc'ın günlerinin sayılı olduğu iddia edildi...

Sportmediaset'de yer alan haberde, Juventus'un önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılma umutlarını yitirmesinin ardından Başkan Jean-Claude Blanc'ın görevine son verileceği belirtildi.

Haberde Blanc'ın Udinese deplasmanına gitmediği ve hafta sonunu Fransa'da geçirdiği de ifade edildi.

Kulüp sahibi John Elkann'ın da geçtiğimiz günlerde yönetimi hedef alarak, "Artık sabır kalmadı" şeklinde konuşması da bu iddiaları kuvvetlendirdi.

Elkann'ın bu sezon yaşanan hayâl kırıklığının ardından Başkan Blanc'a olan güvenini tamamen yitirdiği ve şimdiden yeni başkan adayları aramaya başladığı konuşuluyor.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Nisan.2010, 18:10
Ah keşkem ah keşkem :D:)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Nisan.2010, 18:27
Juve, Kuranyi'nin peşinde

Serie A'da kötü bir sezon geçiren Juventus, önümüzdeki yılın hazırlıklarına başladı. Siyah beyazlılar, Bundesliga'da şampiyonluk mücadelesi veren Schalke 04'te forma giyen Kevin Kuranyi'yi transfer etmek için yazılı bir teklifte bulundu.
Alman spor dergisi Kicker'de yer alan haberde, Juventus'un Paskalya Yortusu öncesinde Kuranyi'ye 4 yıllığına 15 milyon avro net ücret ödemeyi teklif ettiği belirtildi. Kuranyi, bu konuda yaptığı açıklamada, teklifin danışmanlarına geldiğini ve onların da gerekli değerlendirmeleri yaptığını ifade ederek, "Henüz hiç bir şey karara bağlanmış değil. Her şey olabilir" dedi.
Bayern Münih'e karşı aldıkları son yenilgiyi hatırlatan Kuranyi, önemli bir maçı kaybetmelerinden sonra, şimdi gelen teklifler konusunda düşünmek için yanlış bir zaman olduğunu kaydetti. Kuranyi, Schalke 04 ile sözleşmesinin uzatılması için görüşmeler yapılmadığını da sözlerine ekledi. Derginin haberinde, Kuranyi için transfer bedeli ödenmemesinin Dinamo Moskova, Sunderland, Genua ya da Beşiktaş gibi diğer bazı kulüplerin de ilgisini çektiği, ancak Kuranyi için Schalke 04'de kalmasının daha cazip olabileceği görüşüne yer verildi.

LigTv

goosfraba
06.Nisan.2010, 18:28
çok anlamsız ve saçma bir transfer olur.

Del Piero_10
06.Nisan.2010, 18:43

O zaman bu transfer tamam demektir.

nerazzuri
06.Nisan.2010, 18:53
O zaman bu transfer tamam demektir.
Güzel tespit, bana görede tamamdır bu transfer. :)

RaSenGan
06.Nisan.2010, 18:54

Katılıyorum Umut abime :p

Ahmet Göktaş
06.Nisan.2010, 20:17
Bence Juvede faydalı olur.

TR.CaPTaiN
06.Nisan.2010, 21:41
Kuranyi Bundesliga gol krallığında lider durumda fakat ben de Kuranyi'yi pek beğendiğimi söyleyemem. Juve'ye değil de kendi takımıma transfer haberi olduğunu düşünsem; örneğin, bende bir Luis Fabiano ismi kadar heyecan ve beklenti yaratmaz.

KaPaLı
07.Nisan.2010, 09:34
Amauri = Kuranyi. Aralarında olan tek fark Kuranyi'nin ALmanya milli takımı seçmiş olması. Amauri'nin İtalya'ya beni alın diye diretmesi.

Del Piero_10
07.Nisan.2010, 14:38
2006 yılında Juventus, Milan, Lazio ve Fiorentina kulüplerinin şike yapmak ile suçlandığı ve Juventus'un küme düşürülüp, 2004-2005 ve 2005-2006 sezonlarına ait lig şampiyonluklarının geri alınması ile sonuçlanan Calciopoli davasının yeniden açılması ilk defa ciddi anlamda gündemde!

Inter başkanı Giacinto Facchetti ve kulüp sahibi Massimo Moratti ile birlikte Milan ikinci başkanı Adriano Galliani'nin, hakem atamalarını yapan Paolo Bergamo ile yaptıkları telefon görüşmelerinin ortaya çıkması ile birlikte yeni delillerin elde edilmesi nedeniyle davanın yeniden açılabileceği İtalyan medyasında yer almaya başlamıştı.

İtalya futbol federasyonu başkanı Giancarlo Abete, Calciopoli davasının yeniden açılmasını planladıklarını söyledi.

http://www.calciomercato.com/index.php?c=7&a=174553

http://i42.tinypic.com/2r6cwzo.jpg

Del Piero_10
08.Nisan.2010, 10:47
Dün ortaya çıkan bir telefon kaydında Inter başkanı Facchetti direkt olarak hakem De Sanctis'i arıyor.

ILLECITO SPORTIVO - bu kuralın ihlali en önemli yaptırımı gerektiriyor.

http://www.gazzetta.it/Calcio/Altro_Calcio/07-04-2010/intercettazione-facchetti-de-santis-603567459597.shtml

Moggi'nin tek hakem isteğinde bulunduğu maç bir hazırlık maçıydı. Bakalım hakem ve yan hakem siparişini alışkanlık haline getirmiş, hakemler ile direk irtibata geçmiş olan Inter kulübüne nasıl bir yaptırım uygulanacak?

Trabzonspor
08.Nisan.2010, 10:58
Yine karışacak anlaşılan İtalya.

Aşk-ı Şehir
08.Nisan.2010, 11:14
Sanırım Milan'da zor durumda kalacak bu konuda...

Trabzonspor
08.Nisan.2010, 11:22
Adamalrdaki hukuk sistemi o kadar iyi işliyor ki Milan İnter tanımazlar.Bizde bunun daha kat kat üstünde olaylar vardır ama kimse casret edemez o yüzden biz çok demokratik ve hukuk'ubağımsız bir toplumda yaşıyoruz.

Del Piero_10
08.Nisan.2010, 11:36
Adamalrdaki hukuk sistemi o kadar iyi işliyor ki Milan İnter tanımazlar.Bizde bunun daha kat kat üstünde olaylar vardır ama kimse casret edemez o yüzden biz çok demokratik ve hukuk'ubağımsız bir toplumda yaşıyoruz.

Hukuk sistemi o kadar iyi işlese idi 171.000 ses kaydı 4 yıl boyunca gizlenemezdi.

Sanırım Milan'da zor durumda kalacak bu konuda...

Aynı suçtan iki defa cezalandırılamazsınız. Yani Milan çok cüzi bir ceza ile sırasını savmış oldu. Yeni deliller eşliğinde durum değişir mi? Bilemiyorum.

Trabzonspor
08.Nisan.2010, 11:40
zaten o konulara hiç girmek istemiyorum.Ne zaman aydınlık olur bu ülke yada olur mu onu merak ediyorum sadece.

Trabzonspor
08.Nisan.2010, 11:42
Konu dışı oldu ama kusura bakmayın.

Juve neler ile karşılaştı aynısını İnter de yaşarsa yine saçmalıklar olacak ülkedi futbolun popülaritesi azalıyor bu gibi olaylarla.Zaten kalite git gide azalıyor du.

Del Piero_10
08.Nisan.2010, 11:53
zaten o konulara hiç girmek istemiyorum.Ne zaman aydınlık olur bu ülke yada olur mu onu merak ediyorum sadece.

Bahsettiğim olay İtalya'da oldu:) 2006 yılında mahkemede Inter ve Milan aleyhinde delil olarak kullanılması gereken 171.000 ses kaydı birilerinin çekmecesinde unutuldu herhalde.

Konu dışı oldu ama kusura bakmayın.

Juve neler ile karşılaştı aynısını İnter de yaşarsa yine saçmalıklar olacak ülkedi futbolun popülaritesi azalıyor bu gibi olaylarla.Zaten kalite git gide azalıyor du.

İtalya, Dünya Kupası'nı kazanan takımı delil bulamadağı halde Serie B'ye yollayarak kendi ayağını kurşunu sıktı zaten. Şimdi gerçek adaleti tesis edip bu hatasını biraz da olsa telafi etme şansı var. Geri dönüşü olmayan noktaya gelindi artık. Bu kadar pisliği hiçbir halının altı almaz. Bundan sonraki tavırları ülkedeki futbolun geleceği için çok önemli olacak.

nessus
08.Nisan.2010, 12:43
o kadar işin içersine Inter'in hiç bulaşmamış olması mümkün değildi zaten.

El Barto
08.Nisan.2010, 13:49
Zamanında nasıl sıyrıldığı düşünülüyor ise İnter aynı şekilde sıyrılır bu işin içinden. O da Milan gibi belki cüzi cezalarla sırasını savacaktır diye düşünüyorum. Adalet hukuk sistemleri hep böyledir. Her zaman dışarıdan özellikle politika ve karanlık güçlerden müdahelelere uğramıştır. O günden bugüne ne değişti de bu bahsedilen ses kayıtları ortaya çıktı? O zaman çekmecede unutulmuştur, bugün saklandığı arşivde yangın çıkar. :)

Böyle durumlarda da hep bir günah keçisi bulunup ihale ona bırakılır. Herkes kimsenin sütten çıkmış ak kaşık olmadığını bildiği bir olayda en büyük cezayı tek başına Juventus'un çekmesi ile kalmıştır bu olay bence.

GeNç KaRTaL
08.Nisan.2010, 19:33
İtalya futbolunun imajını gerçekten çok zedeleyen olaylar yaşanıyor.Bakalım İnter Juve gibi ligi domine etmişken aynı cezaya çarptırılabilecek mi? İtalya futbolunun imaj olarak,ilgi çekiciliği olarak yeniden zirveye yaklaşması için önünde çok zaman var.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Nisan.2010, 19:49
Inter ve Milan küme düşecek mi?

İtalya, futbolda 2006'da patlak vermiş olan şike skandalı çerçevesinde yeni bir tartışma yaşıyor. Skandala karışan sanıkların Napoli'de sivil mahkeme huzurunda hesap vermekte olduğu dava devam ederken ortaya çıkan yeni ses kayıtları, Inter ve Milan yetkililerinin de kendi kulüplerini kollama amacıyla hakemler konusunda baskı yaptıklarını gösteriyor.

Juventus'un eski genel direktörü Luciano Moggi ve avukatları, uzun bir çalışma neticesinde ortaya çıkardıkları ses kayıtlarından hareketle, Napoli Mahkemesi'nde hem beraat etmeyi, hem de İtalya Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu'nun 2006'da kestiği cezaları tartışmalı hale getirmeyi hedefliyor.
Basına da yansıyan yeni ses kayıtları, 2005 ve 2006'da İnter ve Milan yetkililerinin Hakem Atama Kurulu ve hakemlerle yaptıkları telefon görüşmelerinden oluşuyor. Ses kayıtlarında İnter ve Milan yetkililerinin, tıpkı şike skandalının mimarı olarak gösterilen Moggi gibi, hakemleri belirleme ve etkileme uğraşı içerisinde olmaları dikkati çekiyor.

Juventus, skandalın faturasını iki şampiyonluğun elinden alınması ve küme düşme suretiyle en ağır biçimde ödeyen kulüp olarak son gelişmelerin ardından yaptığı yazılı açıklamada, ''Herkese eşit muamele yapılmalı ve de çifte standart olmamalıdır. Napoli'de mahkemeye sunulacak olası yeni deliller ışığında, 2006'daki cezaların revizyonunu isteyebiliriz'' ifadesi kullanıldı.

Siyah-beyazlı kulübün açıklamasında, şu ifadeler de yer aldı:

''Halihazırdaki yargı sürecine saygı duymakla birlikte avukatlarımız, Napoli'deki davada sunulabilecek yeni deliller ışığında sporla ilgili tüm makamlar nezdinde kulübümüzü ve taraftarımızı himaye çerçevesinde olası her türlü hakkımızı mahfuz tutmaktadır. Juventus, spor ve adalet kurumlarının herkese eşit muamele yapacağına inanmaktadır.''

Moggi ve avukatlarının, Napoli Mahkemesi'nde 13 Nisan'da yapılacak duruşmada yeni ses kayıtlarını yargı makamına delil olarak sunması bekleniyor.

FEDERASYON YENİ BİR SORUŞTURMA AÇABİLİR
İtalya Futbol Federasyonu'nun yeni deliller ışığında, şike skandalıyla ilgili olarak yeni bir soruşturma başlatması ve 2006'daki kararları yeniden gözden geçirmesinin de ihtimal dahilinde olduğu ileri sürülüyor.

İtalya Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu'nda şike skandalıyla ilgili cezaların saptanması sırasında başkan olarak görev yapmış olan Piero Sandulli, bugün La Gazzetta dello Sport'ta yayımlanan demecinde, o dönemde verilmiş cezalarda değişiklik yapılmasına ihtimal vermediğini belirtmekle birlikte, 2006'da İnter'e verilen şampiyonluğun geri alınmasının gündeme gelebileceğini ima etti.

Eski Disiplin Kurulu Başkanı Sandulli, konuyu şu sözlerle değerlendirdi:

''Skandalla ilgili cezaların belirlenmesi sırasında ben 2006'daki şampiyonluğun İnter'e verilmesine itiraz etmiştim. Çünkü şampiyonluk masada değil sahada kazanılmalı. Dolayısıyla şampiyonluğu vermemek daha isabetli olurdu. Şu günlerdeki ses kayıtları o dönemde önümüze gelmiş olsaydı, elbette başka sanıklar da olurdu ama, yargılananlar açısından kararlarda bir değişiklik olmazdı. Herkes suçluydu şeklindeki bir yaklaşım, bu tür bir anlayışın ardına sığınan kişinin esas itibarıyla suçluluğunu kabul etmekte olduğunu gösterir.''

İtalya'daki şike skandalı, 2004 yılında Torino ve Napoli savcılıkları tarafından başlatılan soruşturmalar akabinde pek çok yönetici ve spor yetkilisinin telefonlarının dinlenmesi neticesinde ortaya çıkmıştı. İtalyan Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu, 2006'da skandalı masaya yatırma neticesinde, Milan, Fiorentina ve Lazio'ya puan silme ve para cezaları vermekle birlikte, en ağır faturayı küme düşürülmesine de karar verilen Juventus'a kesmişti. Kulüp ve federasyon yetkilileri ve hakemlerin görevden belirli süreyle men cezalarının da aldığı skandala karışmış olan sanıkların bir bölümünün normal yargı huzurundaki davaları ise halen Napoli Mahkemesi'nde devam ediyor.

LigTv

Del Piero_10
09.Nisan.2010, 12:21
http://i41.tinypic.com/2jcv4e9.jpg

ogcj_me
09.Nisan.2010, 17:02
Roma'yı bu haftaki Atalanta maçından sonra Lazio ve Sampdoria gibi zorlu ekipler bekliyor . Bu maçlar öncesinde derin bir nefes almaya ihtiyaçları var . Atalanta da düşme hattında . Fakat Chevanton , Zanetti gibi önemli eksikler var . Güzel bir maç olur . Inter'e gelince rakiplerinden önce oynamaları bence bir avantaj . Tabii karşılarında Italya'nın büyüklerinden Mor Menekşeler var . İşleri kolay olmasada bence galibiyete yakın taraf onlar .Göze çarpan en önemli eksikleri Thiago Motta . Milan ise geçen hafta şansının yardımıyla kazandığı Cagliari maçının ardından 3 puanın değerini çok iyi anlamış olmalı . Evlerinde oynuyorlar . Favori gibi gözükmelerine rağmen karşılarında geçen hafta ligin 4. sü Palermoyu 2-0 yenen bir Catania olacak . Zira Milan'ın San Siro da yeterli baskıyı oluşturduğunu düşünmüyorum ve futbol olarak maçın ortada geçeceğini düşünüyorum . Zaten çok fazla eksikleri var . Sezonun hayal kırıklığı Juventus Avrupa kupaları için yarışıyor . Orta sahada sissoko ve diego forma giyemeycekler.Bu futbollarını etkileyebilir . Cagliari ise geçen hafta Milan'a 3-2 yenilmesine rağmen etkili bir performans sergilemişti ...

ogcj_me
09.Nisan.2010, 17:03
Evde canım sıkılınca oturdum ve 33. hafta değerlendirmesi yaptım kendi çapımda umarım beğenilir :)

darkwizard
09.Nisan.2010, 19:22
Inter'in bu olaydan bir şekile paçayı yırtma şansı var mı? Bu soru oldukça beynimi deşmiş durumda.

RaSenGan
09.Nisan.2010, 19:25
İnter düşsün de Milan'a dokunamazlar :)

Del Piero_10
09.Nisan.2010, 21:35
Inter'in bu olaydan bir şekile paçayı yırtma şansı var mı? Bu soru oldukça beynimi deşmiş durumda.

Moggi'nin görüşmeleri, Facchetti ve Moratti'nin görüşmelerinin yanında fazlaca masum kaldığından ve onlar Moggi'nin hiç yapmadığı birşeyi yaptıklarından(bir hakem ile direkt irtibata geçmek) Inter'in cezası Juventus'a verilenin yanında çifte kavrulmuş olmalı. Tabi bu olması gereken. Olacak olanı söyleyemem.

2006 davasının dayanağını oluşturan tüm iddialar teker teker çökertildi. Bu son ses kayıtları diğer kulüp yöneticilerinin hakem atamalarını yapanlar ile Moggi'den de fazla irtibat içinde olduğunu gözler önüne sererek Calciopoli zırvasının taşıyıcı kolonu olan Moggi'nin Juventus adına haksız avantaj elde etmiş olabileceği varsayımına son balyozu vurdu. Ya Juventus'tan aldıklarını(400 milyon € kaybın tazminatı, alınan 2 şampiyonluk ve irtibar) iade edecekler ya da Inter'i dibe çekecekler.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Nisan.2010, 21:37
Güzel olmuş ya :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Nisan.2010, 21:52
Düşürülme iddiasına Inter'den cevap!

Inter'in ve Milan'ın da küme düşürülebileceği yönündeki haberlere Inter Yönetim Kurulu Danışmanı Marco Tronchetti Provera'dan yanıt geldi !.. Provera, Inter'i 2006'da patlak vermiş olan şike skandalıyla ilintilendirmeye yönelik haber ve çabaları spekülasyon olarak niteledi.
Provera ''Inter'in skandalla bir alakası yok. Son günlerde söylenenler spekülasyondan ibaret'' dedi. Provera, Inter Başkanı Massimo Moratti'nin 2006'da yayımlanan bir söyleşide hakem atama kurulu üyeleriyle telefon görüşmelerinden bizzat kendisinin söz etmiş olduğuna dikkati çekerek, ''Son günlerde olmadık şeylerden sorun çıkarma uğraşında olanlar var. Ortada yeni olan hiç bir şey yok. Bugün anlatılanları Moratti 2006'de bir söyleşide zaten kendisi açıkça dile getirmiş. Şimdi birileri gerçeği tersine çevirip ortada yasal olmayan bir şey varmış gibi sunma peşinde. Halbuki yasalara aykırı bir durum söz konusu değil'' diye konuştu.

Provera tarafından kastedilen söyleşinin, 31 Ağustos 2006'da Corriere della Sera'nın haftalık eki ''Magazine'' dergisinde Moratti'yle yapılmış bir röportaj olduğu belirtiliyor.

Moratti, söz konusu röportajda, şike skandalının patlak vermeden önce hakem atama kurulu başkanı olarak görev yapmış Paolo Bergamo ve kurul üyelerinin zaman zaman kendisini aradıklarını belirterek, ''Fakat önemli olan konuşmaların içeriğidir. Bunlar çıkarların söz konusu olmadığı, normal telefon görüşmeleriydi. Ben onları aramadım. Ama bazen onlar beni arayarak görüş sormuş olabilirler'' demişti.

Moratti, şike skandalının en önemli mimarı olarak nitelenen Juventus'un Eski Genel Direktörü Luciano Moggi'yi ise şu sözlerle eleştirmişti: ''Juve'nin harika bir antrenörü ve harika bir kadrosu vardı. Hileye gerek duymadan kazanmaları pekala mümkündü. Ama onlar yüzde 100 emin olma derdindeydiler. Asgari düzeyde bile kaybetme riski almak istemiyorlardı. Moggi sistemi, adeta bir sigorta gibiydi.''

Moratti, 2004-2006 döneminde Moggi'nin Juventus'u hakemler aracılığıyla kolladığını sezinleyip sezinlemediğine ilişkin soruyu ise, ''Moggi sisteminin varlığını o dönemde anlamış olsaydım, takımımın sahaya çıkmasına izin vermezdim. Kazanamayacağını bile bile oynamanın ne anlamı olabilir'' deme suretiyle yanıtlamıştı.

LigTv

Del Piero_10
09.Nisan.2010, 22:09
Bu Tronchetti Provera, Massimo Moratti'nin talimatı ile yasadışı telefon dinlemelerini yapan TIM(Telecom Italia Mobile) başkanıdır. Kısaca bozacının şaidi şıracı.

SuperBianconero
10.Nisan.2010, 15:02
bu inter küme düşmezse ve Juventus sahipleri seslerini çıkartmazlarsa taraftar milanoyu yakar.tarihte romayı yakan neron ise milanoyu yakan da Juventus olur.

Del Piero_10
11.Nisan.2010, 13:03
2.dava resmiyet kazandı. Bu kez Moratti bey de mahkemeye teşrif edecek.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Nisan.2010, 15:44
Roma'ya gün doğdu

Serie A'nın lideri Inter, Fiorentina ile 2-2 berabere kalarak deplasmanlardaki kötü performansını sürdürdü. Böylece 2010 yılında Serie A'daki istikrarsız çizgisini sürdüren lacivert siyahlıların takipçisi Roma'ya liderlik şansı doğdu.

Hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde CSKA'yı eleyerek yarı finale kalan Inter, Mor Menekşeler karşısında 11. dakikada Keirrison'un golüyle 1-0 yenik duruma düştü. Ancak ikinci yarıda Milano ekibinin yıldızları sahneye çıktı. Milito ve Eto'o'nun golleriyle öne geçen Inter'i durduran Klodrup oldu. Bu beraberlik sonrası Inter, 67 puana yükseldi. Sezona çok kötü başlayan Roma, Atalanta'yı yenerse liderlik koltuğuna oturacak.

(Ligtv.com.tr)

BaFraLı
11.Nisan.2010, 16:41
İddaada Milan - Catania maçına 1 verdim. Maxi Lopez attı 1-0 önde Catania :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Nisan.2010, 17:02
35.dk'da Chiellini'nin golüyle 1-0 önde Juve...
Roma Atalanta karşısında 2-0 önde,Vucinic gollerine devam ediyor...
Lazio Bologna deplasmanında 2-0 yenik durumda.

Del Piero_10
11.Nisan.2010, 18:29
AC Milan 2 - 2 Catania
AS Roma 2 - 1 Atalanta
Bologna 2 - 3 Lazio
Juventus 1 - 0 Cagliari
Livorno 0 - 2 Udinese
Palermo 3 - 1 Chievo
Siena 3 - 2 Bari

Rsa
11.Nisan.2010, 18:31
Roma, Atalanta'yı 2-1 yendi ve 1 puan farkla lider oldu.

Universal
11.Nisan.2010, 18:33
Roma'nın lider olmasına sevindim. Şampiyonluk kupası Roma'ya gidecek gibi gözüküyor.

Del Piero_10
12.Nisan.2010, 13:43
Moggi'nin avukatları yarın mahkemeye yeni delilleri sunacak. Deliller arasında 171.000 ses kaydı yanında bir kulüp başkanının, hakem atamalarını yapan şahsı aynı kulübün bir büyük hissedarının evine davet edip hediye vermesi olayı da yer alıyor.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Nisan.2010, 17:16
Inter böyle giderse Roma'nın şampiyonluğu yakındır...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Nisan.2010, 17:24
Lippi devam edecek mi?

İtalya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Marcello Lippi'nin durumu, gelecek ay sonuna kadar belli olacak.

İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Giancarlo Abete, Rai Radyo'ya yaptığı açıklamada, Lippi'nin 2010 Dünya Kupası'ndan sonra takımın başında kalıp kalmayacağının, gelecek ay sonuna kadar kesinleşeceğini söyledi.

İtalya medyasında yer alan haberlerde, Lippi'nin Dünya Kupası'ndan sonra daha önce teknik direktörlük yaptığı Juventus takımında idari göreve geleceği iddia edilmişti.

Marcello Lippi, 2006 Dünya Kupası'nda da İtalya'yı çalıştırmış ve kupadan sonra görevinden ayrılmıştı. Lippi, 2008'de tekrar takımın başına geçti.

LigTv

Del Piero_10
13.Nisan.2010, 13:44
İtalya Futbol Federasyonu eski başkanı Franco Carraro, Calciopoli skandalı nedeniyle 2005-2006'da Juventus'un elde ettiği şampiyonluğu Inter'e vermelerinin hata olduğunu söyledi.

İtalya'da birkaç yıl önce patlak veren Calciopoli (Temiz Ayaklar Operasyonu) skandalının duruşmaları devam ediyor. Napoli'de görülen davada, bugün, yeni kanıtların sunulması ve tanıkların dinlenmesi için bir kez daha buluşulacak.

Bu arada, Federasyon'un eski başkanı Franco Carraro, yaptığı açıklamada, yeterli kanıt bulunmuyorken 2006 yılında Juventus'un elde ettiği şampiyonluğun Inter'e verilmesini hata olarak gördüğünü söyledi.

Bu açıklama, Juventus'un eski başkanı Gigli tarafından da desteklendi. Giovanni Cobolli Gigli'ye göre, yeni ortaya çıkan gelişmelerden sonra, o yılki şampiyonluk tekrar siyah beyazlı ekibe iade edilmeli.

Melekovic
13.Nisan.2010, 14:29
Çok gülünç doğrusu, suçsuz yere birini hapse atarsın 10 sene sonra suçsuz olduğu öğrenildiğinde sadece bir pardon dersin ya bu da o hesap :)

Juventus en iyi zamanlarını yaşarken dağıtıldı ve senelerce toparlayamadı,bunca yılın maddiyi geçtim,manevi zararını kim karşılayabilir ki?

Şimdi taraftarı Juventus kötü oynayınca ıslıklıyor mesela,bu Juve'nin suçu mu?

Çok derin bir konu.Bir şey yapalım derken batırdılar şimdi nasıl işin içinden çıkarız ona bakıyorlar.Juve'ye gerçekten yazık oldu.

Del Piero_10
13.Nisan.2010, 15:57
Sabahtan beri devam eden mahkemede Juventus'un küme düşürülmesine neden olan olayların daha vahim şekilde Inter ve Milan yöneticileri tarafından gerçekleştirildiği belgeleriyle mahkemeye sunuluyor.

Örnek olarak,

Moggi, 2006 mahkemesinde hakem atamalarını herkesden önce öğrenmekle suçlanıp bu suçtan ceza yemişti. Bugün öğreniyoruz ki atamaları öğrenen ilk isim Inter başkanı(perşembe 17:50), ikinci isim Milan yönetcisi Meani(Cuma 11:15) ve üçüncü isim Luciano Moggi(Cuma 11:53)

Universal
13.Nisan.2010, 19:15
Fransda olduğu gibi bu sezonun şampiyonu yok olmuş gibi davranabilirlerdi.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Nisan.2010, 20:43
Ancelotti ifade veriyor!

İtalyan futbolunda 2006'da patlak veren şike skandalına ilişkin davanın görüldüğü Napoli Ceza Mahkemesi Dokuzuncu Daire'daki bugünkü duruşmada, Chelsea'nin teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin 20 Nisan'da tanık olarak ifadesine başvurulması kararlaştırıldı.

Napoli Ceza Mahkemesi, duruşmayı 20 Nisan'a ertelerken, şike skandalının yaşandığı dönemde Milan'ı çalıştıran Carlo Ancelotti'nin bu duruşmada tanık olarak ifadesine başvurulmasına karar verdi.
Savcılık, Juventus'un eski genel direktörü Luciano Moggi'nin "sporda hile amaçlı örgütlü suç teşekkülü" suçlamasıyla yargılandığı davada, savunmanın yeni telefon kayıtlarını dosyaya dahil etme talebine itirazı olmadığını da açıkladı.
Moggi ve avukatları, 2004-2006 döneminde sadece kendisinin değil İnter başta olmak üzere diğer kulüp yetkililerinin de Hakem Atama Kurulu üyeleriyle telefon görüşmeleri yaptığını ve sıkıfıkı ilişkiler içerisinde olduklarını ileri sürüyor.
Luciano Moggi'nin avukatlarından Maurilio Prioreschi ve Paolo Trofino, Napoli Ceza Mahkemesinde görülen davanın bugünkü duruşmasında, İnter, Milan ve benzeri kulüp yetkililerinin o dönemde Hakem Atama Kurulu Başkanlığı görevinde bulunan Paolo Bergamo ve Pierluigi Pairetto'yla yaptıkları telefon görüşmelerinden oluşan 75 ses kaydının dosyaya eklenerek incelenmesini isterken, yargıçlar bu talebi kabul etti.
Napoli Ceza Mahkemesindeki duruşmaya bizzat katılan Moggi, salona girişi sırasında duruşmaya yoğun ilgi gösteren gazetecilere takılarak, "Bugün konuşmayacağım, avukatlarımı konuşturacağım. Sesim kısık, ses tellerimi fazla zorlamamam lazım" dedi.

LigTv

Del Piero_10
14.Nisan.2010, 11:08
Son 8 maçta yalnızca 2 puan toplayabilen Cagliari'de, teknik direktör Massimiliano Allegri'nin işine son verildi...

Serie A'da son iki aydır bir hayli formsuz olan Cagliari'de, teknik direktör Massimiliano Allegri, belli başlı bir sebep gösterilmeksizin yönetim tarafından kovuldu.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Allegri'ye kulübe hizmetleri için teşekkür edilirken, takımın başında geçici olarak alt yapı sorumlusu Giorgio Melis'in bulunacağı bildirildi.

Cagliari'de 2008 yılında Davide Ballardini'nin yerine göreve getirilen Allegri'nin adı, gelecek sezon için Fiorentina ve Juventus'la birlikte anılıyor.

Del Piero_10
14.Nisan.2010, 14:56
Bu sezonu kötü geçiren Milan'da, sezon sonunda köklü değişiklikler olması bekleniyor...

Il Corriere dello Sport'un haberine göre, Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, teknik direktör Leonardo'nun yazın Dunga'nın yerine Brezilya Milli Takımı'nın başına geçme ihtimaline karşı, köklü değişiklikler planlıyor.

Takımın başına eski futbolculardan Mauro Tasotti'nin getirileceği iddia edilirken, Paulo Maldini'nin de kulübe yönetici yapılacağı konuşuluyor.

Bu değişikliklerin, takımın gelişiminden memnun olmayan Silvio Berlusconi'nin de onayıyla yapılması bekleniyor.

El Barto
14.Nisan.2010, 14:59
Köklü değişikliğe bak. :n:

Takımın başına eski futbolculardan Mauro Tasotti'nin getirileceği iddia edilirken, Paulo Maldini'nin de kulübe yönetici yapılacağı konuşuluyor.

Trabzonspor
14.Nisan.2010, 15:00
Yönetim değişsinde şu yaşlı oyuncu alımı da dursun artık yeter takımda herkes bastonla dolaşmaya başlıcak yakında.

El Barto
14.Nisan.2010, 15:01
Adamları 40 yaşına kadar oynat. sonra teknik direktör ya da yönetici yap. sonra da buna köklü değişiklik de. :p

Trabzonspor
14.Nisan.2010, 15:07
Takımın adı da değişir yakında Milan spor kulübü olur sana Milan Huzur evi:D

Homer J.S
15.Nisan.2010, 18:06
Tassotti td olmasın. Asistan menajer olarak iyi o, ben alıyorum onu her oyunumda eğer büyük bir kulüpsem.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Nisan.2010, 18:40
Müthiş Bi Değişim :D ...Ne diyelim hayırlı olsun :)

GeNç KaRTaL
15.Nisan.2010, 18:46
teknik direktör Leonardo'nun yazın Dunga'nın yerine Brezilya Milli Takımı'nın başına geçme ihtimali

Leonardo ne yapmışki böyle bir ihtimal oluyor? Ayrıca başlıktan sanki Maldini hoca olarak gelecek gibi bir mana çıkıyor.Bir kaç sene öncesine kadar takım ne haldeydi,şimdi ne halde...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Nisan.2010, 18:46
Allegri Juventus'ta mı ? :uzgun:

sakary Ali
15.Nisan.2010, 19:18
Bende Maldini'nin menajer olacağını sandım.Keşke Menajer olsa.

nekop
15.Nisan.2010, 20:21
Maldini'nin futbolcu olarak dönme ihtimali daha fazla bence.. :D

Addolorato
15.Nisan.2010, 20:23
Leonardo'yu Linderoth okudum ve hiç garipsemedim artık siz düşünün Milan'ın halini :D

ThersoN
16.Nisan.2010, 20:23
köklü değişim bu değil zira ben kafadan berlusconi'den memnun değilim
leonardo brezilya milli takımının başına falan geçmez geçemez harbiden olumlu olarak ne yapmıştır ki leonardo, hadi diyelim brezilya kötü gitti afrikada dunga bıraktı kovuldu ya da bi kulüple anlaştı ne olursa olsun brezilya federasyonunun bu sefer tecrübeli bir isimle anlaşacagını öngörüyorum, dunga yı getirerek yeterince risk aldılar baya da konuşuldu bu tercih tekrar böyle bir şey yapmacaklardır

Del Piero_10
17.Nisan.2010, 16:24
Serie A'da şampiyonluk yarışı veren Inter, Sporting Lizbon'un başarılı ortasaha oyuncusunu kadrosuna katmayı planlıyor.

Gelecek sezon ortasahasına takviye yapmak isteyen Inter, rotasını Portekiz'e çevirdi. Sporting Lizbon'da oynayan Miguel Veloso'yu kadrosunda görmek isteyen Mourinho'nun Ricardo Quaresma'yı takasta kullanabileceği iddia ediliyor.

Geçtiğimiz sezon başında da 23 yaşındaki oyuncu için girişimlerde bulunan Milano ekibi, yüksek bonservis bedeli nedeniyle transferi askıya almıştı. Transfer komitesi başkanı Marco Branca'nın geçtiğimiz günlerde Portekiz'e gittiği ve Veloso için görüşmelere başladığı biliniyor. Sporting Lizbon'un genç oyuncu için 10 milyon avro civarında bir bonservis bedeli talep etmesi bekleniyor.

23 yaşındaki Miguel Veloso, 2006 yılından bu yana Sporting Lizbon forması giyiyor.

GeNç KaRTaL
17.Nisan.2010, 17:24
Veloso'yu Fm den tanıyorum sadece.İnter alırsa gerçekte nasıl bir oyuncu olduğunu görürüz.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Nisan.2010, 19:32
Gerçekten FM 2008'in en iyi DM'lerinden biriydi...Acaba gerçekte nasıl ? Alsaya Inter :D

Fernando Gago
17.Nisan.2010, 23:13
Çok yararlı olur Intere'e Şuan Sporting'de beyin görevini görüyor Avrupa Liginde de golleri var

maNga 33
18.Nisan.2010, 11:42
Milan'ın bütün maçlarını izlemeye çalışıyorum .Leonardo iyi bir menajer aslında milan adam gibi transferler yapmazsa başarıdan uzak olur anlamıyorum bu kadar yaşlı oyuncuyla ne yapacaklarını sanıyorlar

El Barto
18.Nisan.2010, 12:56
İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) 34. haftanın açılış maçında, şampiyonluk adaylarından FC Inter, konuk ettiği Juventus'u 2-0 yendi.

Serie A’da 34. haftanın açılış maçında, İtalya liginin iki dev takımı FC Inter ile Juventus, Giuseppe Meazza Stadı’nda karşı karşılaştı.

Tribünlerin büyük kısmının boş kaldığı mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmazken, konuk Juventus’ta Malili futbolcu Mohamed Sissoko, 37. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartı görerek, takımını 10 kişi bıraktı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ev sahibi FC Inter, 75. dakikada Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Maicon ile 1-0 öne geçti. FC Inter adına karşılaşmadaki ikinci golü Kamerunlu golcü Samuel Eto’o 90 3. dakikada kaydetti.

Bu sonuçla FC Inter, şampiyonluk yarışında önemli bir virajı daha geride bırakırken, puanını 70 yaparak, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Müsabakadan boynu bükük ayrılan konuk Juventus ise 51 puanla 6. sırada kalarak, UEFA Avrupa Ligi’ne katılma yolunda bir darbe daha aldı.

Maicon'un mükemmel golü:
http://www.youtube.com/watch?v=hsCbXu5it6Y

Maçın özeti:
http://www.youtube.com/watch?v=uenxcMJoInI&feature=related

GeNç KaRTaL
18.Nisan.2010, 13:05
Maicon'un golü gerçekten müthişti.Golden önce baya bastırdı İnter ama golü bulamadılar.Kilidi açan isim Maicon oldu.

Bu arada Milan vakasına rağmen Balotelli sonradan oyuna girdi.Ona şaşırdım.İyi de oynadı ama Mario.Gerçekten kaliteli bir isim.Valla İnter'den Quaresma yerine onu alabilsek gerçekten süper olur.

Since-1907
18.Nisan.2010, 13:21
Maicon'un golü gerçekten müthişti.Golden önce baya bastırdı İnter ama golü bulamadılar.Kilidi açan isim Maicon oldu.

Bu arada Milan vakasına rağmen Balotelli sonradan oyuna girdi.Ona şaşırdım.İyi de oynadı ama Mario.Gerçekten kaliteli bir isim.Valla İnter'den Quaresma yerine onu alabilsek gerçekten süper olur.

Balotelli Türkiye'ye gelirse hangi takıma gelirse gelsin onunla başa çıkmak çok zor.Mourinho gibi bir adam Balotelli ile başa çıkamıyorsa Türkiye'de onun rahat durması çok zor birşey.Hangi takım alırsa alsın bence başına dert açmış olur.

RaSenGan
18.Nisan.2010, 13:36
Gelenek bozulmadı :) Maicon'un golü çok güzeldi gerçekten.

Del Piero_10
18.Nisan.2010, 13:55

Hangi gelenek? Bu iddianı rakamlarla destekleyebilir misin?

Fearless Coward
18.Nisan.2010, 14:44
Maicon harika bir gol attı.. :) Juventus için üzüldüm onların kazanmasını istiyordum :D

juverman
18.Nisan.2010, 17:05

harbi hangi gelenkten bahsettiğini anlamadım arkadaşın :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Nisan.2010, 17:26
Maçtan önce de Inter'in kazanacağı aşikardı fakat Sissoko'nun ilk yarıda atılmasıyla bu perçinlenmiş oldu,Maicon süper attı cidden...

nerazzuri
18.Nisan.2010, 18:19
Sampdoria kazandı. Milan şampiyonluktan koptu.

Lazio-Roma maçına bağlı herşey.

Fernando Gago
18.Nisan.2010, 18:39
Maicon süper bir gol attı Juve 10 kişi kalmasa da sonuç böyle olurdu sanırım

Nedvedmania
18.Nisan.2010, 18:57

Boş Konuşma Aygün :icon_biggrin:

Del Piero_10
19.Nisan.2010, 18:21
Hücum hattına takviye yapmak isteyen Milan, rotayı Manchester United’ın golcü oyuncusu Dimitar Berbatov’a çevirdi.

Goal.com İngiltere’nin haberine göre, Manchester United’de beklentileri karşılayamayan ve yüksek bonservis bedelinin altında ezilen Dimitar Berbatov, sezon sonunda İngiltere’ye veda edebilir.

Klaas-Jan Huntelaar’dan istediği verimi alamayan ve sezon sonunda takımdan uzaklaştırmaya hazırlanan Milan, Hollandalı golcünün yerine Dimitar Berbatov’u getirmeye hazırlanıyor.

Milan kulübüne yakın bir kaynaktan alınan bilgiye göre, Milan, Berbatov’u kadrosuna katabileceğine inanıyor. İtalyan devinin yöneticileri Manchester United’da kötü bir dönem geçiren Bulgar golcünün yeteneklerinden kuşku duymuyor.

Del Piero_10
19.Nisan.2010, 18:22
Sky Sport Italia’nın haberine göre, doping testinden geçemeyen Fiorentinalı golcü Adrian Mutu’ya 9 aylık ceza verilecek.

Ocak ayında girdiği testlerden sonra sıkıntı bir döneme giren Fiorentina’nın Rumen oyuncusu Adrian Mutu’ya şok ceza kapıda.

Sky Sport Italia’nın iddiasına göre, İtalya Anti-Doping Ajansı (TNA) tarafından devam ettirilen soruşturma sonrası Mutu’nun 9 ay sahalardan men cezası aldığı ifade edildi. Mutu, Lazio ile oynanan lig ve Bari’yle oynanan kupa maçları sonrası verdiği iki testten de geçememişti.

Tecrübeli oyuncu 9 aylık cezanın iki ayını tamamlamış durumda. Son gelişmeler ışığında Rumen golcünün sezon sonunda Fiorentina’dan ayrılabileceği söyleniyor.

Fearless Coward
19.Nisan.2010, 18:37
Yahu yönetim yaş ortalamasını 80'e çıkarsa çok sevinirim dedemde oynamak istiyor zaten bu takımda çok iyi olur gerçekten..Berbatov'u ne yapacaksınız yahu Lukaku'nun falan peşine düşün yahu şu yaş ortalamasını biraz indirin..Ben olacaktım Milan'ın başında yaş ortalamasını 21'e indirirdim şhow yapardı takım Lig,kupa,şl.. :) :D

TR.CaPTaiN
19.Nisan.2010, 18:45
Manchester United Benzema'yı alabilirse muhtemelen Berbatov'u gözden çıkarır.

Börk
19.Nisan.2010, 19:16
Lukaku,İtalya Serie A'yı kaldıramaz.Lukaku alırsın yanında da Berbatov'u.Gelişirse Lukaku oynar.

E.Cartman
19.Nisan.2010, 19:18
Yahu yönetim yaş ortalamasını 80'e çıkarsa çok sevinirim dedemde oynamak istiyor zaten bu takımda çok iyi olur gerçekten..Berbatov'u ne yapacaksınız yahu Lukaku'nun falan peşine düşün yahu şu yaş ortalamasını biraz indirin..Ben olacaktım Milan'ın başında yaş ortalamasını 21'e indirirdim şhow yapardı takım Lig,kupa,şl.. :) :D

Tecrübeli teknik direktörden İtalyan devine yeşil ışık :n::n::n:

Milan hata yapıyor adam gibi kadro kurmuyor sonra Inter alıyor başını gidiyor...

Fearless Coward
19.Nisan.2010, 19:20
İnter'i geçtim Roma çoşuyor yahu :n:

BaGa TaRKaN
19.Nisan.2010, 19:22
:n:Bu Adamda Sürekli Ceza Alıyor Yav:D Ceza Ala Ala Sürekli Ülke Değiştiriyor:p

GodfatheR
19.Nisan.2010, 19:34
Bu adamın lisansını elinden almak lazım artık.

Fernando Gago
19.Nisan.2010, 20:34
Gerçekçi bir hedef ..

Fernando Gago
19.Nisan.2010, 20:34
Bu adam ne zaman futboluyla gündeme gelecek merak ediyorum artık çok geç galiba :D

RaSenGan
19.Nisan.2010, 22:45
1 sene oynuyo 9 ay yatıyo zaten adam :D

Flawless Victory
19.Nisan.2010, 22:48
Çeyrek futbolcu Mutu. :) Bu adamla maksimum 1 sene sözleşme imzalaması lazım takımların.

Del Piero_10
20.Nisan.2010, 11:22
Cezasının 2 ayını doldurdu. Bundan sonra ülkesini döner veya kimbilir belki yolu buraya düşer. Ankaragücü ilgilenebilir.

Lionel Andres Messi
20.Nisan.2010, 14:34
mutu eksiksiz süper bir futbolcu.tek başına takım denilirya işte o oyunculardan biride mutu ama talihsizlikler peşini bırakmadı.dünya çapında bir yeteneği var.yazık...

KanaKe
20.Nisan.2010, 16:05
Cezasının 2 ayını doldurdu. Bundan sonra ülkesini döner veya kimbilir belki yolu buraya düşer. Ankaragücü ilgilenebilir.
O kadarda degil :) Ankaragücü'ne gidecek adam degil Mutu..

KaPaLı
20.Nisan.2010, 16:36
Ankaragücü ilgilenebilir.

7 ay kaldı Chelsea sonrasıda herkes bitti demişti ama Juventus ve Fiorentina'daki performanslarıyla bitmediğini gösterdi keşke böyle bişey olsa :)

Del Piero_10
20.Nisan.2010, 17:46
Yaşının geçmesi ve aynı şeyi ikinci defa yapınca kapıların kapanması durumu var. Yoksa futbolculuğu konusunda tereddüt yok.

KanaKe
20.Nisan.2010, 17:55
Yaşının geçmesi ve aynı şeyi ikinci defa yapınca kapıların kapanması durumu var. Yoksa futbolculuğu konusunda tereddüt yok.
Yasinin ilerlemesi problem sayilmaz, Milan ne güne duruyor :D

Del Piero_10
22.Nisan.2010, 13:56
Inter'in yaramaz çocuğu, insanların hareketlerini yanlış anladığını iddia etti.

Inter'in genç yeteneği Mario Balotelli, Barcelona maçından sonra takım arkadaşlarıyla sevinmemesini insanların yanlış anladığını savundu.

Sky Sport 24'e konuşan Balotelli, "Bence insanlar yaptıklarımı yanlış anlıyor. Hayatımın büyük bölümünde insanların umrunda değildim. Ama işler kötüye gittiğinde gülümseyemiyorsunuz. Eğer insanlar beni arkadaşları olarak görürlerse hakkımdaki görüşleri değişebilir. Sorunlarımı aşacağıma eminim. Ben iyiyim, dünyanın en iyi oyuncusu olmak için çalışacağım. Bu benim çocukluk hayalim!" ifadelerini kullandı.

19 yaşındaki Balotelli, daha önce teknik direktör Mourinho ile sorunlar yaşamış ve kadro dışı kalmıştı. Genç oyuncu dün akşam formasını yere atmış ve takım arkadaşlarıyla galibiyeti kutlamamıştı. Bunun üzerine Marco Materazzi, Balotelli'ye tünelde saldırmıştı.

Fearless Coward
22.Nisan.2010, 14:59
Bu gidişle zor olur bence..Bence yeni sezonda başka bir takıma geçmeli..

Del Piero_10
22.Nisan.2010, 15:00
İspanyol teknik adam Juventus ile anlaşırsa köklü değişiklikler yapmayı planlıyor...

İtalyan basınında yer alan haberlere göre Liverpool Menajeri Rafael Benitez, Juventus'a gelmesi durumunda radikal kararlar alacak.

Il Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre İtalyan devine de 4-4-2 oynatmak isteyen teknik adam, Juventus'un forvet hattını oluşturan Trezeguet, Amauri, Giovinco ve Iaquinta ile yolları ayırıp sadece Del Piero'yu takımda tutmayı ve Torres'i almayı planlıyor.

Juventus'a imza atması durumunda 90 milyon avroluk bir transfer bütçesine sahip olacak olan teknik adam, 4-4-2'ye uyum sağlayabilecek 2 üst düzey kanat adamı da almak sitiyor.

İspanyol çalışıtırıcının listesinde Torres'in yanı sıra Pazzini ve Dzeko'nun da bulunduğu iddia ediliyor.

Tuttosport'ta yer alan habere göre Benitez, Torino ekibiyle anlaşırsa yardımcı koltuğunda Sammy Lee'yi görmek istiyor.

Del Piero_10
22.Nisan.2010, 19:54
Taraftarların üzerinden çıkanlar

http://roma.repubblica.it/sport/2010/04/19/foto/derby_arsenale_tifosi-3467374/1/

KanaKe
22.Nisan.2010, 20:44
adamlar sanki maca degilde savasa gidiyor :)

KaPaLı
22.Nisan.2010, 20:46
Holigan kimdi pardon :)

Universal
22.Nisan.2010, 21:03
Demedi demeyin, bu iki takım gelecekte iç savaş çıkaracak.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Nisan.2010, 21:37
Demedi demeyin, bu iki takım gelecekte iç savaş çıkaracak.
Çıkar çıkar valla :D Neler oluyor yahu bu 2 takım arasında.

Fernando Gago
22.Nisan.2010, 21:40
Lazio'nun olduğu yerde pislik eksik olmaz

Universal
22.Nisan.2010, 21:43
Çıkar çıkar valla :D Neler oluyor yahu bu 2 takım arasında.

Roma kulübü, bütün Roma kentinde ki takımların birleşmesi ile oluşturuldu ve Lazio bu birleşmeye katılmadı. İşte o zamandan gelen ve aralarında ölümcül bir rekabet olan derbi oldu. Eğer Lazio ligden düşmemek için oynamasa, iki üç hafta sonraki Inter maçını bilerek kaybeder. Roma'dan ölümüne nefret ediyorlar.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Nisan.2010, 21:50
Keşke Torres'i alabilse Juventus...Ama dediğim gibi sadece ''keşke''de kalıyor.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Nisan.2010, 21:51
Milan'a gideceğini herkes tahmin edebiliyor artık...Ama bu kafa yapısıyla biraz zor en iyi olur :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Nisan.2010, 21:52
Dediğin gibi Milan'a gider en kötü :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Nisan.2010, 21:54
Fena olmaz aslında...Hem Berbatov Milan için çok genç bir oyuncu,ileride faydalı olabilir :p

Universal
22.Nisan.2010, 21:55
Mutu aslında müthiş bir oyuncu. İşte önemli olan iyi ilişkiler kurmak ve doğru yaşamak. Bunlar her futbolcuya her insana örnek olmalı.

maNga 33
23.Nisan.2010, 11:19
bu adam ne zaman akıllanacak ?

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Nisan.2010, 13:13
bu adam ne zaman akıllanacak ?
Hiç bir zaman akıllanmayacak gibi duruyor :u:

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Nisan.2010, 14:09
Mourinho seneye ne yapacak?

Inter başkanı Massimo Moratti, Avrupa'nın devlerinin peşinden koştuğu Mourinho'yu takımda tutmaya kararlı.
Moratti, Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Barcelona'yı 3-1 yendikten sonra iyice kıymete binen ve Real Madrid, Manchester United ve Manchester City gibi takımlarla adı geçen teknik direktör Jose Mourinho'ya yeni sözleşme önerisi götürecek.

İtalyan Tuttosport'un haberine göre, Moratti Portekizli teknik adama reddedemeyeceği bir teklif sunarak diğer kulüplerin onun aklını çelmesinin önüne geçmeye çalışıyor.

REAL, M.UNİTED VE M.CİTY TALİP!
Bilindiği gibi, bu sezon onca transfere rağmen Şampiyonlar Ligi'nde hüsrana uğrayan Real Madrid'in listesinin en tepesinde Mourinho'nun adı yazaıyor.

Öte yandan İngiliz basınında çıkan haberlerde de, Manchester United'ın bir sezon daha çalıştıktan sonra görevi bırakacağını açıklayan Alex Ferguson'un yerine Mourinho'yu düşündüğü belirtiliyor. Aynı şekilde takımın bu sezon Şampiyonlar Ligi biletini kaçırması halinde, Manchester City'de de Roberto Mancini'nin yerine geçmesi tasarlanan isim yine aynı.

2013'E KADAR SÖZLERŞME
Ancak Moratti'nin Portekizli hocaya sunacağı yeni sözleşmede, hem transfer konusunda daha büyük bir yetki vermesi, hem de ücretini artırması bekleniyor. Eğer Mourinho yeni sözleşmeyi kabul ederse 2013 yılına kadar Inter'de kalacak.

Eğer Jose Mourinho sezon sonunda takımdan ayrılmak isterse, sözleşmesi gereği İtalyan ekibine 7 milyon avro tazminat ödemek zorunda kalacak.

Kaynak: Goal.com

nerazzuri
23.Nisan.2010, 14:16
Almak isteyen takım için 7m€ birşey değil fakat. Mourinho'nun gönlü İnter'de. Sözleşmesine sadık bir hoca oldu herzaman. Ve dahada sözleşmesi devam ediyor.

Ama İtalyan futbolundan nefret etmeside insanı şüpheye sokmuyor değil. Ben bile çözemiyorum anlayacağınız ne yapacağını. :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Nisan.2010, 14:24
"En iyisi Guardiola"

İnter Teknik Direktörü Jose Mourinho, Barcelona'nın, Pep Guardiola'yı takımın başına getirerek doğruyu yaptığını söyledi.

Mourinho, ''Barcelona Başkanı Joan Laporta'nın, benim yerime Guardiola'yı seçmekle doğru olanı yaptığını söyleyenlere kesinlikle katılıyorum'' diye konuştu ve Guardiola'nın, Barca için en iyi teknik direktör seçimi olduğunu belirtti.

Guardiola'nın Barcelona'nın başında kalmasını istediğini ve bunu kendisine de ilettiğini ifade eden Mourinho, ''Bence Guardiola dünyanın en iyi teknik direktörü olarak kabul edilebilir. En iyi teknik direktör, en çok kazanandır'' dedi.

LigTv

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Nisan.2010, 14:25
Premier Lig Gökhan'ın peşinde

İngiltere Premier Ligi'nin dev ekipleri Chelsea ve Manchester City, Udinese'nin Türk asılı İsviçreli orta saha oyuncusu Gökhan İnler'i transfer etmek çin nabız yokladığı iddia edildi.
İngilizlerin yakın takibe aldığı Gökhan, takımı bu sezon kümede kalma mücadelesi vermesi rağmen ortaya koyduğu performansla bir çok ekibin radarına girmişti. Tuttomercatoweb'e göre İsviçreli oyuncunun peşinde olan diğer takımlar ise Milan, Inter, Juventus, Napoli ve Fiorentina !.. Gökhan İnler'in 2013 yılına kadar olan kontratında '12 milyon euro bonservis bedeli karşılığı serbest kalır' maddesi bulunuyor.

Bu arada 33 maçta topladığı 38 puanla düşmeme savaşı veren Udinese bu hafta Bologna ile karşılaşacak..

(Ligtv.com.tr)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Nisan.2010, 14:25
Jose'nin gözü onda!

Serie A'da şampiyonluğa koşan Inter, yeni sezonun planlarını şimdiden yapmaya başladı. İtalyan devinin, Chelsea'da forma giyen ve Jose Mourinho'nun eski öğrencisi olan Michael Ballack'ı renklerine katacağı iddia edildi.
Serie A ekiplerinden İnter'in, Chelsea'nin orta sahasında görev yapan Michael Ballack'ı transfer etmek istediği ileri sürüldü.

Daily Mail gazetesi, Chelsea kulübünün sahibi Roman Abramoviç'in, takımdaki bazı yıldız oyuncularla kontrat yenilenmesine sıcak bakmadığını ve Ballack'ın da bu futbolcular arasında yer aldığını iddia etti.

Gazete, kulübün kendisine yaklaşımından rahatsız olan Alman oyuncunun, Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğünü yaptığı İtalyan ekibine gitmek isteyebileceğini kaydetti.

Ballack, Mourinho'nun teknik direktörlük yaptığı dönemde, 4 yıl önce Bayern Münih'ten Chelsea'ye transfer olmuştu.

LigTv

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Nisan.2010, 14:26
Inter'in rüyası Gerrard

Inter Milan gözünü Liverpool kaptanı Steven Gerrard'a dikti !.. Nerazzuri'nin teknik patronu Jose Mourinho'nun kulüp başkanı Moratti'ye önümüzdeki sezon için verdiği transfer listesinin başında İngiliz oyuncunun bulunduğu iddia edildi.

'Kırmızılar'la kontratını geçen sezon 2013 yılına kadar uzatan Gerrard, Liverpool'un bitmek bilmeyen şampiyonluk hasretinin dinmemesi ve önümüzdeki yılda büyük ihitmalle Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edemeyecek olması nedeniyle ayrılmayı düşündüğü ileri sürüldü.
Daily Mail gazetesinin iddiasına göre Inter, Gerrard için 30 milyon avroyu gözden çıkardı. Haberde büyük bir mali krizle boğuşan Liverpool'un önümüzdeki sezon nakit ihtiyacını karşılamak için yıldız oyuncularını gözden çıkarabileceği belirtildi.
Bu arada İtalyan şampiyonun Mourinho'yla problem yaşayan Mario Balotelli'yi de teklif olarak sunabileceği kaydediliyor.

(ligtv.com.tr)

Fernando Gago
23.Nisan.2010, 15:20
Mourinho Inter'le tatmin olmaz Chelsea bir daha olur belki

Fernando Gago
23.Nisan.2010, 15:21
6 kupadan sonra bunu söylemek zor değil :)

Börk
23.Nisan.2010, 16:12
Mourinho Inter'le tatmin olmaz Chelsea bir daha olur belki

Mourinho yerinde olsam Chelsea'ye ayak basmam.

Sekopej
23.Nisan.2010, 16:19
Şampiyonlar Ligi'ni kazanırsa devam edeceğine hiç ihtimal vermiyorum, kazanamazsa devam edecektir. Bir gün Madrid'in başına geçeceğini düşünüyorum ama daha genç, bir İngiliz takımıyla da ŞL kazanmayı kariyerine ekleyecektir.

Del Piero_10
23.Nisan.2010, 16:41
Napoli, Udinese forması giyen Gökhan İnler için 15 milyon avroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Il Corriere dello Sport’un haberine göre, Şampiyonlar Ligi iddiasını sürdüren Napoli, Udinese’de sergilediği performansla önemli kulüplerin transfer listesine giren Türk asıllı oyuncu Gökhan İnler için 15 milyon avroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Napoli Teknik Direktörü Walter Mazzarri’nin 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun transfer edilmesi için ısrar ediyor.

Mazzarri’nin istediği üzerine çalışmalara başlayan Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis ve transfer direktörü Riccardo Bigon, Udinese yönetimini ikna etmeye çalışıyor.

2008’den bu yana Arsenal Menajeri Arsene Wenger’in İsviçreli oyuncuyu takip ettiği ve Gökhan İnler’i kadrosuna katmayı çok istediği biliniyor.

Since-1907
23.Nisan.2010, 17:08
Teklif gelmesine bağlı çok iyi teklif gelirse büyük bir takımdan bırakabilir.Yoksa Inter ile devam eder.Yalnız Serkan abinin dediği gibi Real Madrid'e gitmesi bence çok zor Mourinho'yu hiç sevmiyor bildiğim kadarıyla Madrid taraftarı.

ThersoN
23.Nisan.2010, 19:03
Dünyada en çok ilgi çeken Lost ise Mourinho Lost'la kapışabilir diye düşünüyorum.

GeNç KaRTaL
23.Nisan.2010, 19:42
Gerrard,İnter'in gücünü katlayacak yetenekte bir isim.Bu transferi başarabilirseler büyük bir iş başarmış olurlar.

GodfatheR
23.Nisan.2010, 19:43
Adımın Osman olduğu kadar eminim ki Gerrard futbolu Lpool'da bırakacak.

goosfraba
23.Nisan.2010, 19:43
nerazzuri serkan bu konuyu görmesin :D

GodfatheR
23.Nisan.2010, 19:47
" 30 milyon Euro'yu gözden çıkardı " :n: :n: Gerrard'ı almak isteyen de varsa en az 60 milyon sterlin vermek zorunda belki o zaman bu transfere izin çıkar. İizn çıkar da Kaptan gemisini terk eder mi o ayrı bi konu .)

sananes
23.Nisan.2010, 19:48
o para gerrard için az kalır lampard'ı falan istesinler

nerazzuri
23.Nisan.2010, 19:57
nerazzuri serkan bu konuyu görmesin :D
Gördüm gördüm.

Göreceğim ben, adı gibi emin olanları. Ya sezon sonu yada 2 sene sonra. Elber Gerrard gidecek.

Daha vahim durumun farkında değiller, Torres'de gidiyor. Borçlar kapıya dayandı.

gerrrard
23.Nisan.2010, 21:07
torres'in gitmesinden daha iyi ne olabilir ki şu durumda? :p

başlıkta olduğu gibi en fazla "rüya" olur zaten. R.Madrid'e 80 milyon euroya satılmayan Gerrard 30 milyon Euro'ya mı satılacak? :n:

KanaKe
23.Nisan.2010, 23:29
gerrard eski gerrard degil.. edecegi zaten en fazla 40 milyon

KanaKe
23.Nisan.2010, 23:30
performansi bu sezon cok düstü

gerrrard
23.Nisan.2010, 23:34
liverpool'un bu kadrosuyla messi oynasa yok olur gider. ona rağmen uefa yarı finalinde olması büyük başarıdır.

ozaniel
24.Nisan.2010, 00:35
Mourinho mu söylüyor bunu?

nerazzuri
24.Nisan.2010, 00:37
Mourinho mu söylüyor bunu?

En iyi teknik direktör, en çok kazanandır
evet.

Kendisi buna inanıyor çünkü.

Revolution
24.Nisan.2010, 01:00
En çok kupayı kazanmış olabilir gerçekten ama bence en iyisi Mourinho..

Alicanfmfan
24.Nisan.2010, 01:40
Mourinho bir fenomendir , o farklıdır herkese antipatik gelsede seviyorum adamı :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Nisan.2010, 09:55
Mourinho-Wenger-Ferguson en iyi 3 hocadır gözümde...

efenberg
24.Nisan.2010, 10:23
Mourinho gözümde değerin düştü bak şimdi nerede o kendini beğenmişlik seni öyle seviyoruz biz :D

GeNç KaRTaL
24.Nisan.2010, 10:30
Guardiola'nın en iyi olduğunu kanıtlayabilmesi için başka takımlarda da başarılı olması gerekiyor bence.Mourinho'ya da versen bu takımı,ve ya başka iyi bir hocaya onlarda bu başarıları elde edebilirdi.

World Hollow o1
24.Nisan.2010, 10:31
Mourinho gözümde değerin düştü bak şimdi nerede o kendini beğenmişlik seni öyle seviyoruz biz :D

Asıl beğenmişlik burada.

Sadece Mütevazilik ediyor şuan :) gayet normal morinho gibi birisindende bu beklenebilirdi zaten.:)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Nisan.2010, 22:39
Inter affetmedi

Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'yı 3-1 yenerek Katalan ekibine sezonun en ağır yenilgisini yaşatan Inter, Serie A'da da yoluna devam ediyor.
Lacivert siyahlılar, Atalanta'yı 3-1 mağlup ederek Roma'yı şampiyonluk yarışında yalnız bırakmayacağını gösterdi. 5. dakikada Tribocchi'nin golüyle konuk ekip öne geçerken Inter, Barcelona maçının yıldızı Milito ve devre arasında Parma'dan transfer edilen Mariga'nın golleriyle devre arasına 2-1 önde girdi. İkinci yarıda Chivu ile 1 gol daha bulan lacivert siyahlılar, 3-1'lik galibiyetle Roma'yla giriştiği şampiyonluk yarışında sonuna kadar olacağını gösterdi.

LigTv

Trabzonspor
26.Nisan.2010, 00:14
İnter affetmedi Roma'da Sampdoria'ya 1-0 dan 2-1 maç verdi ve İnter 2 farklı lider oldu.

nerazzuri
26.Nisan.2010, 00:18
Son iki haftadır Sampdoria'ya olan sempatim tavana vurdu resmen, önce Milan,sonra Roma.:D

Trabzonspor
26.Nisan.2010, 00:32
Ama Roma çok pozisyon harcadi.

Lim10
26.Nisan.2010, 06:20
Serie A'da 35. haftaya lider giren Roma, sahasında Sampdoria'ya 2-1 kaybederek, hem yenilmezlik serisinden hem de zirveden oldu.

İtalya ligi Serie A'da 35. hafta nefesleri kesen bir maçla kapandı. Geçtiğimiz yılın ekim ayından bu yana yakaladığı seriyle zirveye yerleşen Roma, 35. haftada Sampdoria karşısında bu unvanlarını kaybetti.Inter'in Atalanta'yı 3-1 yenmesiyle tıklım tıklım dolu Roma Olimpiyat Stadı'na mutlak 3 puan parolasıyla çıkan sarı-kırmızılılar, öne geçtiği maçtan 2-1'lik yenilgiyle ayrıldı.

Hızlı başladığı maçın 15. dakikasında kaptan Francesco Totti'nin golüyle öne geçen Roma, ilk yarıyı da bu skorla kapadı. İkinci yarıda roller değişirken, 52 ve 85. dakikalarda sahne alan Pazzini, Roma'yı yıkan isim oldu.

28 Ekim 2009'daki Udinese maçından bu yana ilk kez mağlup olan Roma'nın 24 maçlık serisi son bulurken, liderlik koltuğu da yeniden Inter'e geçti.
Son 3 haftaya Inter 73 puanla ilk sırada girerken, Roma 71 puanda kaldı.

Lim10
26.Nisan.2010, 06:24
Maçın son yarım saatine bakabildim.Son 20-25 dakika Roma tek kale oynadı ki spikerin dediğine göre ilk yarı çok fazla fırsattan yararlanamamış.Aynen atamayana atarlar mantığı tekrarladı.Tam bi kontratak golüyle yıkıldı Roma.İnter'in puan kaybedeceği zorlukta bi maçı yok.Şampiyonluk gitti benim gözümde.Dilekolay, 28 Ekim'den beri ligde hiç yenilme, 24 maç-18 galibiyet-6 beraberlik.Böle bi seriye şampiyonluk yakışırdı, yazık oldu.

Flawless Victory
26.Nisan.2010, 06:59
İnter başka oynuyor. Maicon çok sağlam bir oyuncu. Roma'yı izlemedim bu sezon.

KaPaLı
26.Nisan.2010, 09:02
Roma çok bastırdı. 80. dkda Riise'nin şutu vardıki Storari imkansızı başardı veya şansı yardım etti. O gol olsa çok farklı olurdu maç. Pazzini geçen hafta Milan'a uyguladığı tarifeyi bu hafta Roma'yada uyguladı, İnter'e yaradı.

nannar
26.Nisan.2010, 09:29
Roma'ya helal olsun yine de :) 24 maçtır yenilmemek büyük başarı İtalya liginde... İnter de ne biçim bir takımdır arkadaş :D Fırsatları anında değerlendiriyor...

EreN
26.Nisan.2010, 11:39
Sampdoria Inter'e çalışıyor =)

yaman76hakanFB
26.Nisan.2010, 13:58
Totti bir gol attı... Roma bu işi bitirdi diye düşünüyordum... 2.yarıyı izlemedim; çünkü NBA Tv.'de CLEVAND CAVALIERS-CHIGAGO BULLS maçı vardı... Daha sonra aklıma gelip dönmedim de açıkçası... Şimdi Roma'nın mağlup olduğunu görünce epey şaşırdım...

Del Piero_10
26.Nisan.2010, 15:00
http://i44.tinypic.com/5ee62b.jpg

Trabzonspor
26.Nisan.2010, 15:05
Sampdoria 3.olursa şaşırmam.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Nisan.2010, 17:51
Sampdoria artık ŞL'yi bırakmaz bu saatten sonra...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Nisan.2010, 18:02
Mexes'in maç sonu ağlaması ve Totti-Ranieri'nin yıkılışı beni de duygulandırdı yahu...:p:(

maNga 33
27.Nisan.2010, 12:53
inter yıkacak tek takım Roma'ydı ama olmadı

Del Piero_10
27.Nisan.2010, 13:25
Basında çıkan haberlerde iki taraf arasında anlaşma sağlandığı belirtiliyor ancak henüz resmi bir açıklama gelmiş değil...

Tuttosport'un haberine göre Juventus, Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez ile anlaştı.

Haberde siyah beyazlıların, İspanyol teknik adamın menajeri Manuel Quillon Garcia ile görüştükleri ve üç yıllığına anlaşma sağladıkları belirtildi.

Juventus Başkanı Jean-Claude Blanc'ın, bu hafta sonunda Liverpool'a giderek, olayı resmileştirmesi bekleniyor.

Ancak bu iddialara rağmen, ne İspanyol teknik adamdan ne de menajerinden herhangi bir resmi açıklama gelmedi.

Diğer yandan La Stampa gazetesi ise, Benitez'in İtalya'ya gelirken yanında da birçok oyuncuyu getireceğini iddia etti. Bu isimler arasında Fernando Torres, Javier Mascherano, Dirk Kuyt ve Martin Skrtel gibi oyuncuların adı geçiyor.

Trabzonspor
27.Nisan.2010, 13:31
O kadar para varmı ki Juve'de yahu o adamalrın bonservisleri el yakar.

KaPaLı
27.Nisan.2010, 13:43
mascherano'yu alıp nerde oynatacak acaba. Melo - Sissoko var takımda. Melo'ya verilen eşşek yüküyle parayı hiçbir kulup karşılamaz satmak istesen bile.

KanaKe
27.Nisan.2010, 14:47
O kadar para varmı ki Juve'de yahu o adamalrın bonservisleri el yakar.
Aslinda Juve'de para var fakat harcamiyorlar.

Fernando Gago
27.Nisan.2010, 19:48
Bu iddia ciddi anlamda dillendiriliyor Bu iş olacak büyük ihtimalle

GodfatheR
27.Nisan.2010, 19:53
Gerrard'ı unutmuşlar ya onu da verelim paketin içinde =)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Nisan.2010, 20:30
Hayırlı olsun Benitez...Başarısız olacağını sanmıyorum,umarım dediğim gibi olur :)

Revolution
27.Nisan.2010, 20:48
Liverpool sonunda kurtuldu bu adamdan desenize..

Lim10
27.Nisan.2010, 22:39
Benitez'in oyun tarzı Serie A2ya daha yatkın benim görüşüm, başarılı olacağını düşünüyorum.Yalnız Juve'nin çok fazla bölgeye transfer ihtiyacı var.Bahsedilen bütçe 70Milyon$ kadardı sanırım.Bunun 40-45ini Torres'e vermek pek akıllıca olmaz.Seri B2den yükseldikleri zaman yapamadıkları o kadro revizyonunu bence bu sene yapmalılar.

GeNç KaRTaL
27.Nisan.2010, 22:42
Liverpool ile kariyerinde bir düşüşe geçti Benitez.Juventus'un başına geçerse neler yapacak merak ediyorum açıkcası.Bana başarılı olur gibi geliyor.

eXcitinG
27.Nisan.2010, 23:50
Mourinho ya İngiLtere de yeniLmeye doymadı, birde Seri A da yeniLeyim diye düşünüyor sanırım.

Universal
27.Nisan.2010, 23:52
Hata olur, İngiltere'nin en fazla şampiyon olmuş takımı ile şampiyonluk yaşayamadı. Avrupa'da başarılı sonuçlar elde etti; ama ligde bir sonuç yok. Juventus ilk olarak ligde şampiyonluğu arıyor. Bana göre bu işi daha iyi yapabilecek birisini alabilirlerdi.

Lim10
28.Nisan.2010, 00:15
Liverpool'da gerçekten çok gereksiz transferler yaptı yıllardır.Bence Liverpool'un bu durumlara gelmesinin en önemli nedeni Benitez'dir.Ama Juve'de dikiş tutturacağına inanıyorum, İtalya'nın oyun mantalitesine uygun olduğunu düşündüğüm için.Birde Hayrettin abi 2005deki unutulmaz Milan finalinden önce Mourinho'nun Chelsea'siyidi yarı finalde elenen:)

nerazzuri
28.Nisan.2010, 00:55
Gerrard'ı unutmuşlar ya onu da verelim paketin içinde =)
Gerrard'ı biz alıcaz.

Trabzonspor
28.Nisan.2010, 01:01
Mourinho Real'e gitmesin bide sezon sonu ben isterim realin başında onu görmeyi.

Bordo61Mavi
28.Nisan.2010, 05:06
Bu adamlar nasil alip gidiyor bu futbolculari :D Haber yapmayi bilmiyor bu arkadaslar. Turkiye haberlerindede Terim Arda yi Tuncayi felan hep goturuomus :D

Bu futbolcular Rafael Benitez Fc demi oynuyor ki Juve ye goturcek :)

izmer96
28.Nisan.2010, 08:56
Benitez'i aldi birde ustune onunla beraber Torres'i alicaklarmis , balon haberde son nokta Fanatik tarzi bir gazete yazmisdir buyuk ihtimalle , inandirici degil

KanaKe
28.Nisan.2010, 10:46
Juventus Sampiyonlar Ligi'ne katilamayacak dolayisi ile Torres'i almalari zor. Torres Real Madrid'e yakisir.

nerazzuri
28.Nisan.2010, 16:15
Juventus Sampiyonlar Ligi'ne katilamayacak dolayisi ile Torres'i almalari zor. Torres Real Madrid'e yakisir.
Torres Türkiye'de amatör ligde oynar, Real Madrid'e yine gitmez. :)

Fernando Gago
29.Nisan.2010, 22:47
AC Milan'ın başkanı Berlusconi, sezon sonunda Brezilyalı teknik adamın takımdan ayrılacağını açıkladı.

Bu sezon Serie A'da umduğunu bulamayan AC Milan'da başkan Silvio Berlusconi, sezon sonunda büyük bir değişim yaşayacaklarını ifade etti.

Corriere Dello Sport'a konuşan Berlusconi, "Evet, Leonardo takımdan ayrılacak. Yeni bir teknik adam için girişimlerimizi sürdürüyoruz. Leonardo çok inatçıydı. İstediklerini takıma uygulayabilmek için pek çok hata yaptı. İlerleyen günlerde yeni teknik direktör için isimler netleşecektir. Şimdilik söyleyeceklerim bunlar" ifadelerini kullandı.

Inter'in Şampiyonlar Ligi başarısına da değinen Berlusconi, "Ben Avrupa kupalarında her zaman İtalyan takımlarını destekledim. Bir Milan'lı olarak bunu söylemek çok zor ancak Inter iyi bir takım" diyerek rakiplerini takdir etti.

Leonardo'nun Dünya Kupası'nın ardından Brezilya Milli Takımı'nın başına geçeceği iddia ediliyor. Milan'da ise Mauro Tasotti veya Filippo Galli'nin teknik direktörlüğe getirileceği konuşuluyor.

ThersoN
30.Nisan.2010, 16:16
Çok büyük çarpıklıklar var

Hem Leonardo Brezilya Milli takımının başına geçecek deniyor, hem de Milan'dan başarısızlık sonucu ayrılıyor.. Göz göre göre başarısız bir teknik adam milli takımın başına nasıl geçirilecek..

Ayrıca Berlusconi; Leonardo için inatçıydı istediklerini takıma uygulayabilmek için çok hata yaptı diyor, ardından sezon sonunda büyük değişim yaşayacagız diyor, ee bu sezon başında da aynısı hedeflenmedi mi, madem Leonardo inatçı ve istediklerini uygulamak için çabalıyor bir sene daha şans ver adama.

Son olarak da büyük bir değişimden kasıt umarım futbolcu portföyü olarak gerçekleşir zira ismi geçen Tassotti ve Galli de 10 yıldan fazla süredir Milan'da bildiğim kadarıyla, umarım aynı zihniyet işlemeye devam etmez..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Nisan.2010, 17:47
İyi olur gitmesi...Hiç beğenmiyorum Leonardo'yu.

GeNç KaRTaL
30.Nisan.2010, 18:03
Milan'da yönetimden başlamak üzere köklü bir değişim gerekiyor.

KanaKe
30.Nisan.2010, 19:19
Berlusconi zaten Milan'i satacak kulübü borc bataginda su anda..

Del Piero_10
01.Mayıs.2010, 12:29
Çek futbol efsanesi, siyah beyazlı ekipte yöneticiliğe soyunacak.

Geçtiğimiz sezon sonunda futbolculuk kariyerine Juventus'ta son veren Pavel Nedved'in kulübe bu sefer yönetici olarak dönebileceği konuşuluyor.

Yaklaşık bir senedir futboldan uzak duran Çek futbol efsanesinin eski menajeri Mino Raiola, Andrea Agnelli'nin yeniden başkan olmasından sonra Nedved'in de Juventus'a dönme ihtimalinin doğduğunu dile getirdi.

Tuttusport'a konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Raiola, "İki gün önce Nedved'in Juventus'a dönmesi mümkün değildi ama artık mümkün. Nedved ilgi gördüğü yerlerde kalmasını seven bir adam. Lazio, Juventus veya Çek Cumhuriyeti Milli Takımı, onun için böyle yerler" şeklinde konuştu.

Nedved'in adının paf takım teknik direktörlüğü ile anıldığı haberlerinin ise doğru olmadığına dikkat çeken menajer, "Pavel'in paf takımının başına geçmek gibi bir niyeti yok ama hem Juventus kulübüyle hem de başkan Agnelli ile çok iyi ilişkiler içerisinde olduğu bir gerçek" dedi.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Mayıs.2010, 13:34
İyi olur ya Nedved'in yönetici olması...:)

Nedvedmania
01.Mayıs.2010, 16:38
Oh be sonunda :) Böyle bir olay olacağını bekliyordum ama çok uzadı :) Artık Juve'yle bi türk takımı karşılaşında otomatikman Nedved de gelir. Dünya gözüyle bi görürüm , imzasını alırım :D

Del Piero_10
03.Mayıs.2010, 10:51
Roma yönetimi, Laziolu taraftarların Inter'i desteklemelerine sert tepki gösterdi.

Roma yöneticisi Gian Paolo Montali, Lazio ile Inter arasında oynanan karşılaşmada yaşananları anlatacak kelime bulamadığını söyledi.

Lazio'nun sahasında oynanan maçta taraftarlar, en büyük rakipleri Roma ile kıran kırana bir şampiyonluk yarışı veren Inter'i desteklemişlerdi.

FCInter1908.it adlı siteye açıklamalarda bulunan Montali, "Bu akşam kaybeden futbol oldu. Bu akşam olanları, biri bana anlatsa inanmazdım. Eminim ki Inter takımı da bu gördüklerinden dolayı büyük utanç duymuşlardır. Bence bu akşam tek kaybeden Lazio olmadı. İtalyan futbolu da çok şey kaybetti. Gerçekten çok utanç verici" şeklinde konuştu.

Serie A'da ligin bitimine iki hafta kala Inter, Roma'nın iki puan önünde liderliğini sürdürüyor.

nannar
03.Mayıs.2010, 11:26
lazio taraftarını hiç sevmedim..ırkçılığı da var zaten... enteresan bir topluluk

El Barto
03.Mayıs.2010, 11:30
Ülkemizde zamanında büyük bir takımda top oynamış yılların futbol yorumcuları çıkıp böyle açıklamalar yapıyor İtalya'da taraftarlar rakiplerinin şampiyon olmasını istememiş çok mu?

Lazio takımına edilebilecek tek laf yok yalnız. Çıktılar adam gibi oynadılar yenildiler. Taraftarın yaptığı ise çok doğru bir iş değildi.

Fearless Coward
03.Mayıs.2010, 11:32
Takıma bi lafım yok ama taraftarlar tam rezalet..

El Barto
03.Mayıs.2010, 11:35
Aynı rezilliği o zaman yıllardır biz içimizde yaşıyoruz. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatsaraylı taraftarlar olarak. Millete laf etmek kolay oluyor nasıl olsa. Allahın İtalyan'ı işte. :D

GeNç KaRTaL
03.Mayıs.2010, 12:15
Abi bizde de rakip şampiyon olmasın diye kazanılmasın diye düşünen taraftarlar var ama bu sadece temennide kalıyor.Mesela ben Fenerbahçe şampiyon olmasın diye Bursa'ya yenilmemizi isterim.Ancak takım mutlaka yenilmeli demem.Çünkü hem benim bunu söylemem etik değil,hem takımımın böyle yapması.Bu adamlar dile getirmeyi geçmiş direk İnter'i desteklemişler.Karşılaştırma yapılması mümkün değil.

Trabzonspor
03.Mayıs.2010, 12:18
Zaten İnter yenecekti ama taraftarın bunu yapması hiç hoş olmadı.

El Barto
03.Mayıs.2010, 12:18
Bence çok fark yok Şemsi. Onlar biraz daha aşırı sadece o kadar. :) Ha tabii İtalya'da birde sınıf ve görüş farkı var o tarafı ayrı.

yaman76hakanFB
03.Mayıs.2010, 13:14
Onların bu saatten sonra "biz Lazio taraftarıyız" demeye hakları yok...

-Hangi takımı tutuyorsunuz?

-Anti-Romalıyım...

Durum budur... Bu bir komplekstir... Kendinde birşey olmayan "karşı olmakla" şahsiyet bulur... O ancak "antitez" olarak varlık bulur... halbuki aslında bu tavrıyla o "tez"ini yaşattığının, varolmak için ona muhtaç olduğunun farkında değil...

Lazio taraftarı Lazio'yu; anti-Roma taraftarları ise Inter'i destekler... Romanın varlığına en fazla muhtaç olanlar da bu anti-Romalılardır... Çünkü Roma olmasa onlar bir hiçtir... Roma olacak ki, Onlar da bu Romadan nefret ederek yaşamlarını devam ettirecekler... Öyleyse "yaşasın Roma..." Niye? "Kahrolsun Roma" diyebilmek için...

ForsakeN
03.Mayıs.2010, 14:01
Abi bizde de rakip şampiyon olmasın diye kazanılmasın diye düşünen taraftarlar var ama bu sadece temennide kalıyor.Mesela ben Fenerbahçe şampiyon olmasın diye Bursa'ya yenilmemizi isterim.Ancak takım mutlaka yenilmeli demem.Çünkü hem benim bunu söylemem etik değil,hem takımımın böyle yapması.Bu adamlar dile getirmeyi geçmiş direk İnter'i desteklemişler.Karşılaştırma yapılması mümkün değil.

Yalnız Romalıların bu tepkisi sadece rekabete dayanmıyor.Totti'nin 2-3 hafta önce Lazio taraftarına yaptığı hareketlerde ortamı kızıştırdı

http://www.sporx.com/img/2010/04/191271667113.jpg