View Full Version : İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar
tarikko
23.Eylül.2009, 02:28
Yok artık ya :n:
Yuh! Milan neden bu kadar genç bir oyuncu istiyor ki? Beckham la Nistelrooy'u alsınlar her şey hallolur..
eXcitinG
23.Eylül.2009, 03:01
Toni çok kaLiteLi bir goLcü. GeLirse MiLan`a çok yararLı oLacaktır. Toni gibi bir isim içinde veryansın etmenize ben bir anLam veremedim. Adam gittiği her yerde goL oLup yağmış bir isim. Pato ve Toni çok iyi işLer çıkarabiLir.
GeNç KaRTaL
23.Eylül.2009, 03:11
Huntelaar geldi ama bir değişime yol açtığı söylenemez.Toni iyi bir transfer olabilir ama geçen sefer dediğim gibi önce iyi bir hoca almalı Milan..
DenizlispoR
23.Eylül.2009, 03:15
Yahu Milan takıma gençlik aşısı yapıyor niye herkes kızıyor :n:.Rivaldo gibi bir yıldız futbol oynarken bu gibi genç yetenekler elbet gelmeli :0:.
Del Piero_10
23.Eylül.2009, 16:33
Juventus, Inter, Milan, Roma, Fiorentina, Napoli, Genoa'nın transferlerini başka bir sitede bulduğum daha ayrıntılı listeyi alıntı yaparak değiştirdim. Takaslarda kullanılan futbolcuların da parasal değerleri yansıtılmış. Örneğin Eto'o 20 milyon €'ya gelmiş, Acquafresca 15 milyon € satılmış vb.
RIDVAN TLM
23.Eylül.2009, 17:15
Napoli ve genoanın transferleri çok yerinde olmuş zaten genoa aldıgı sonuclarlada bunu tescilledi....
Del Piero_10
23.Eylül.2009, 18:26
Milan'ın ocak ayında CSKA'dan Milos Krasic ile anlaştığı öne sürüldü.
Roma, yeni stadyum projesini 29 eylülde açıklayacak. Lazio da gelecekte olimpiyat stadından ayrılıp kendi stadını inşa etmeyi planlıyor.
İtalya'da Juventus ile başlayıp Inter, Roma, Fiorentina ile devam eden takımların kendi stadlarına sahip olma projeleri lige güç katacak gibi görünüyor.
Del Piero_10
23.Eylül.2009, 22:53
Roma'nın sembol ismi Francesco Totti, Fiorentina maçı sonrası kendisine formasını geri yollayan taraftarlara dargın.
Francesco Totti, hafta sonunda Fiorentina karşısında aldıkları galibiyet sonrası, tribüne fırlattığı formanın kendisine geri fırlatılması karşısında kırgın olduğunu belirtti.
Roma'nın efsanevi ismi, son dönemde kulüple yeni sözleşme konusunda bir türlü anlaşamayınca, İtalya başkentinde popülerliğinden bir şeyler kaybetmiş gibi gözüküyor.
Corriere dello Sport'a konuşan Totti, "Pazar günü olanı sahada fark edemedim. Ancak sonra bir arkadaşım telefonda bahsetti ve çok üzüldüm. Formamı bir daha tribüne atar mıyım, bilemiyorum..." dedi.
Roma taraftarları, olaydan sonra bunun takımın sezona kötü başlangıcıyla ilgili bir protesto olduğunu açıklamıştı. Ancak Totti, "Bu neyi değiştirir ki?" diyerek tutumunu korudu.
Son olarak, eşi Ilary Blasi'nin Dünya Kupası'nda görev yapmayı gözden geçirmesiyle ilgili isteğine de değinen Totti, "O sadece Güney Afrika'da tatil yapmak istiyor" diyerek espri yaptı.
bugra 1905
24.Eylül.2009, 02:13
Gerçekten Yaptıkları Ayıp
Roma İçin Kariyerinden Bile Vazgeçmiş Bir Oyuncudur Totti
Real Madrid Barça Gibi Klüblere Gidebilecekken Fedakarlık Etmiştir Totti
nerazzuri
24.Eylül.2009, 02:30
Totti bildiğiniz gibi 5 yıllık sözleşme imzaladı Roma ile.
32 yaşında ve 37 yaşına kadar Roma'da. Yılda alacağı rakam 5.5 m €.
Totti'nin Roma'yı sömürdüğünü düşünüyor taraftar. Roma'nın finansal açıdan durumu ortada taraftar bunun farkında ve kızgınlar.
Aslında çok güzel bir olay, takımı sahipleniyorlar. Geleceğini düşünüyorlar.
ThersoN
24.Eylül.2009, 02:57
taraftara katılıyorum
ThersoN
24.Eylül.2009, 03:02
şişirme bi isim herkes teknik adamlık yapamaz, ve bence bunu gören yapmamalıdır artık,kendini rezil etme, git bir sahil kasabasına yerleş aç spor gazetesi oku, tv izle, lost izle..
Del Piero_10
24.Eylül.2009, 03:25
Roma'ya Totti gibi adam 50 yılda bir gelir, bırakın sömürsün. Bugün dünyanın bir ucunda çocuklar sırtına Roma forması geçiriyorsa bu Totti sayesindedir. Bu olayda paha biçilmez.
Del Piero_10
26.Eylül.2009, 02:42
Lazio Başkanı Lotito'yla bir türlü arası düzelmeyen ve takıma giremeyen Goran Pandev, sözleşmesinin feshedilmesi için resmi girişimlere başladı.
Kulübüyle ipleri koparmak istediği bilinen golcü oyuncu, bu talebini yazılı olarak Federasyon’a iletti. Pandev’in avukatı Mattia Grassani de bugün itibariyle resmi başvuruda bulunduklarını doğruladı.
2010 yılında Lazio ile sözleşmesi bitecek olan Makedon oyuncu, Başkent temsilcisiyle olan sözleşmesinin en kısa sürede feshedilmesini istiyor.
Pandev ayrılmak istediğini söylemesi, kulüp yönetimiyle büyük sorunlar yaşamasına neden olmuştu. Lazio Başkanı Claudio Lotito takımdan ayrılmak istediği bilinen Lorenzo De Silvestri ve Cristian Ledesma ile de sorunlar yaşamıştı.
26 yaşındaki oyuncunun Inter, Bayern Münih ve Juventus gibi kulüplerin transfer listesinde olduğu, ancak yüksek bonservis bedeli nedeniyle takımdan ayrılamadığı biliniyor.
nerazzuri
26.Eylül.2009, 03:21
İnter'e gitmesi daha büyük bir ihtimal.
bySilver
26.Eylül.2009, 03:24
Pandev çok kaliteli bir futbolcu her takımda olması gereken bir oyuncu Lazio ile kanları uyuşmadı bir türlü yazık oluyor.
Sheriff
26.Eylül.2009, 04:36
Vay be Conte'de hoca oldu ha. Başarılar Conte'ye. Her ne kadar kendi döneminde birlikte oynadığı bağzı futbolcuların başında başarılı olamayacağını düşünsemde kendisine şans diliyorum..
BaFraLı
26.Eylül.2009, 17:23
Milan'ın Brezilyalı genç yıldızı Pato'nun, kulübüyle olan sözleşmesini beş yıl uzattığı öğrenildi.
Milan As BaşkanıAdriano Galliani, Pato'nun sözleşmesini beş yıl uzattıklarını açıkladı.
Sezonun ilk maçından sonra gol bulamayan Brezilyalı yıldızın, bu sözleşmeden sonra daha rahat olması bekleniyor.
Milan kanalına konuşan Galliani, "Pato, kontratını yenileyerek, beş yıllık bir sözleşmeye imza attı" dedi.
Milan pazar günü Serie A'da Bari'ye konuk olurken, Pato da yeni sözleşmesini golle kutlamak istiyor.
goal
yaman76hakanFB
26.Eylül.2009, 17:41
Son yıllarda Milan'ın yaptığı en doğru hamle..Durmuş saatin bile günde iki defa doğruyu göstermesi misali..Pato pas vermeyi birazcık daha severse önemli bir yıldız..
nerazzuri
26.Eylül.2009, 18:16
Açıkası Pato'nun oynadığı oyun beni hiç tatmin etmiyor.
Medya tarafından çok çok abartılmış bir fovet oyuncusu gözümde.
mpaker66
26.Eylül.2009, 19:04
Çok yetenkli ancak keşke manc. arsenal falan alsaydıı. Daha ii olurdu
Del Piero_10
27.Eylül.2009, 18:22
Fiorentina'nın genç yıldızı Jovetic, Livorno'ya karşı attığı golün kendisine büyük moral aşıladığını vurguladı.
Stevan Jovetic, dün akşam Livorno deplasmanında kazanılan penatıyı gole çevirerek takımına 3 puanı getiren isim olmuştu.
SkySport'a açıklamalarda bulunan yıldız futbolcu, "Attığım goller bana güven veriyor. Bunun olumlu yansımasını da sahada görebilirsiniz. Bu galibiyeti de yeni başkanımıza hediye ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Adrian Mutu'nun yerine oyuna dahil olan Jovetic bu konu hakkında da, "Mutu büyük bir futbolcu. Fakat kadroda birçok iyi isim var, yarıştığımız kulvarlarda herkes şans bulacak doğal olarak. Benim açımdan hiçbir problem yok. Liverpool karşılaşmasında birlikte oynarsak çok etkili olacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Del Piero_10
27.Eylül.2009, 18:23
Napoli Başkanı De Laurentiis, sezon başında Roberto Donadoni'yi göreve getirme kararını sorguluyor.
Sezona çok kötü bir başlangıç yapan Napoli, bugün Siena karşısında galip gelemezse teknik direktör Donadoni'nin koltuğu iyice sallanacak.
Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis'in Donadoni'den her an vazgeçebileceği ve Edoardo Reja'yı göndermekten pişman olduğu öğrenildi.
Sky Sport 24'e konuşan başkan, "Donadoni'yi takımın başına getirmek o günlerde gerekliydi. Zor zamanlarda Reja'yı takımdan gönderdik ancak geriye dönsem bunu yapmazdım. Reja iyi bir profesyonel harika bir dosttu" diyerek Donadoni'ye mesaj gönderdi.
Transferden sorumlu isim Pierpaolo Marino'nun bu yaz 50 milyon avro civarında bir para harcamasına da değinen başkan, "Onun işinin parçası risk almak. Eğer doğru karar verirse yola devam edriz, yanlış kararda ise hatadan döneriz" şeklinde konuştu.
Del Piero_10
06.Ekim.2009, 01:10
Roma'nın golcü oyuncusu Mirko Vucinic, dizindeki sakatlık sebebiyle iki ay oynayamayacak.
Roma'nın golcüsü Vucinic, Napoli ile oynanan lig karşılaşmasında sakatlandı.
Roma'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, "Girdiği testlerin ardından, Vucinic'in dizindeki sakatlığın ciddi olduğu tespit edilmiştir. Kontrolde, sol dizinde iltihap görülen oyuncu, bir süre dinlendirilecek" sözlerine yer verildi.
Kulüp, Vucinic'in ne kadar süre oynamayacağını açıklamasa da, Goal.com İtalya ekibi, bu sürenin yaklaşık 60 günü bulacağı bilgisine ulaştı.
TuNdRaLoWeR
06.Ekim.2009, 01:49
Roma batmaya yakın bir gemiydi, kaptanlarını kaybettiler ve o gemi battı..(mı acba:))?
Şaka bir yana Vucinic çok önemli bir kayıp, Roma'nın ölü zamanlarında onları canlandırabilen nadir futbolcularındandı, umarım çabuk iyileşir Roma açısından.
Fernando Gago
06.Ekim.2009, 01:55
Kısıtlı kadrodan dolayı ağır bir darbe aldı Roma
Del Piero_10
06.Ekim.2009, 18:06
Palermo'nun Danimarkalı defans oyuncusu geleceği ile ilgili planlar kuruyor.
Palermo'nun defans oyuncusu Simon Kjaer, Liverpool taraftarı olmasına rağmen Manchester United'tan teklif gelmesi halinde bunu değerlendirebileceğini belirtti.
Tuttomercatoweb.com'a açıklamalarda bulunan Kjaer, "Manchester United'ın iki Liverpool'un da üç defans oyuncusu varsa ve bana teklifte bulunurlarsa kesinlikle United'ı seçerim. Bu tür durumlarda kalbinizin sesi yerine beyninizi dinlemek zorundasınız" dedi.
Şimdiden peşinde Avrupa'nın büyük kulüplerini peşinde koşturan 20 yaşındaki futbolcu Palermolu futbolcu Danimarka'nın Dünya Kupası'na katılması durumunda gelecek yazın en çok konuşulan isimlerinden biri olabilir.
LifeYourself
06.Ekim.2009, 18:29
çok doğru söylemiş sevdiği takımda kulübede oturmaktansa işini yapar parasını alır:)
Del Piero_10
06.Ekim.2009, 19:16
Liverpool'da Carragher-Skrtel, Manchester'da Ferdinand-Vidic. Şu durumda Liverpool'da forma şansı bulması daha muhtemel.
gerrrard
06.Ekim.2009, 19:27
Liverpool'da Carragher-Skrtel, Manchester'da Ferdinand-Vidic. Şu durumda Liverpool'da forma şansı bulması daha muhtemel.
Agger'e ne oldu?
Del Piero_10
06.Ekim.2009, 21:16
Agger'e ne oldu?
Agger'in sağlam olduğu maç sayısı onu hesaba katmaya engel oluyor.
gerrrard
06.Ekim.2009, 21:30
Agger'in sağlam olduğu maç sayısı onu hesaba katmaya engel oluyor.
Agger henüz 24 yaşında ve şuanki Carragher'dan da Skertel'den de daha iyi bir defans. Hesaba katmamak ayıp olur Agger'e.
TuNdRaLoWeR
06.Ekim.2009, 22:20
Manchester'a gelsin.Kjaer biz FM'ciler tarafından tanınmış bir oyuncu ve belki onu tanıyan insanlar gene çoktur ama bir Vidic'i düşünün onun yaşlarına yakın bir dilim de geldi ve bugün dünyanın en iyi 10 stoperini sıralamış olsak 1'i Vidic olurdu.(En azından benim için öyle)
Kjaer gelirse eğer Ferdinand'ın yaşı geçiyor zaten ilerde Vidic ile bomba bir ikili olurlar, umarım ManU'ya gelir.
ThersoN
06.Ekim.2009, 23:43
Zamanı gelince, kimin kaç stoperi olup kime gittiğini görürüz.
Del Piero_10
07.Ekim.2009, 00:11
Arnavut işadamı Rezart Taci yaptığı açıklamada, Berlusconi'nin Milan hisselerini satmaya karar vermesi halinde bununla ilgilenebileceğini belirtti.
Silvio Berlusconi'nin Milan'ın hisselerinin çoğunu elinde bulunduran şirketi Fininvest'ten sürekli olarak yalanlama gelse de, Milan hisselerinin satılacağı yönündeki dedikoduların ardı arkası kesilmiyor.
Bu dedikodular sonrasında bir açıklama yapan Arnavut işadamı Rezak Taci, hisselerin satılması durumunda talip olacağını belirtti.
Guerin Sportivo'ya konuşan Taci, "Berlusconi'nin Milan'dan uzaklaşacağını hiç sanmıyorum fakat böyle bir karar alırlarsa Milan'ı satın almak isterim. Şuanda kulüp üzerinde hisse sahibi olduğum haberleri tamamen gerçek dışı. Ayrıca Berlusconi ve Galliani çok yakın dostlarımdır" ifadelerini kullandı.
sakary Ali
07.Ekim.2009, 00:26
Berlusconi bırak artık şu takımı ya :D
RaSenGan
07.Ekim.2009, 00:35
Berlusconi gitsin de kim gelirse gelsin farketmez.
Trabzonspor
07.Ekim.2009, 23:16
Napoli'de Donadoni gitti, Mazzarri geldi
Napoli'nin resmi internet ssayfasından yapılan açıklamada, teknik direktör Roberto Donadoni'yle yolların ayrıldığı ve Walter Mazzarri'nin yeni hoca olarak takımın başına geçtiği belirtildi.
06 Eki 2009 15:02:14
http://i.media.goal.com/g/40135_news.jpg
Goal.com
Kulüpten yapılan resmi açıklamada, Donadoni'nin görevine son verildiği ve Napoli'nin yeni teknik direktörünün Walter Mazzarri olduğu belirtildi.
Yapılan açıklama şu şekilde:
"SSC Napoli Kulübü olarak, Roberto Donadoni'nin takımdaki bütün görevlerine son verildiği ve Walter Mazzarri'nin teknik sorumlu olarak takımın başına geçtiğini belirtmek isteriz. Donadoni'ye bizim için yaptıklarından dolayı teşekkür eder, ileride de başarılı ve mutlu bir hayatının olmasını dileriz."
Bu durumla ilgili bir açıklama yapan başkan Aurelio De Laurentiis, takımdaki kötü gidişi durdurabilmek için köklü bir değişime ihtiyaç duyduklarını ifade etti.
Yarın düzenlenecek basın toplantısının ardından takımla birlikte ilk antrenmanına çıkması beklenen Mazzarri'nin yıllık 1.5 milyon avroda iki yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi.
ThersoN
07.Ekim.2009, 23:38
Mazzari'yi severim, Sampdoria'yı sevdiğimden ötürü..
ThersoN
07.Ekim.2009, 23:38
Ölücek zaten Coni yakında :D
Benim de param olsa ben de almak isterim gönülden..
Del Piero_10
08.Ekim.2009, 03:23
Transfere 50 milyon € harcayan bir takıma büyük fiyasko yaşattı Donadoni.
Del Piero_10
08.Ekim.2009, 03:29
Goal.com editörlerinden Gil Gillespie, Serie A'da 23 yaşın altındaki yıldız adaylarını mercek altına aldı...
10. Simon Kjaer (Palermo, 20)
Danimarkalı oyuncu, kulübü FC Midtyjlland Real Madrid'in teklifini reddettikten 6 ay sonra Palermo'ya transfer olduğunda hayal kırıklığına uğramıştı. Ancak şimdi oldukça mutlu olmalı. Uzun, sarışın ve yetenekli stoper, Sicilya ekibinde Moris Carrozzieri'nin yerini başarıyla doldurdu. Şimdi ise Milan, Manchester United, Roma ve Juventus peşinde.
9. Ignazio Abate (Milan, 22)
Milan için bu sezon şu ana kadar iyi sayılabilecek iki gelişme oldu: Alessandro Nesta'nın sahalara dönmesi ve Abate gibi bir yeteneğin sahneye çıkması. Takım arkadaşları bekleneni veremese de, Abate hem sağ bekte hem de sağ kanatta gösterdiği performansla müthiş bir grafik çizgi. Hızı, dinamizmi ve öldürücü ortalarıyla, daha uzun süre kırmızı siyahlılarda forma giyecek gibi duruyor.
8. Sebastian Giovinco (Juventus, 22)
'Atom Karınca' olarak bilinen futbolcunun bu listenin en tepesinde yer almaması, bu sezon henüz bekleneni veremediğini gösteriyor. Teknik direktörü Ferrara diğer bütün opsiyonları tıkandığında bile ona şans vermese de, Giovinco'nun kramponlarında büyük bir potansiyel olduğuna şüphe yok. Dino Zoff'un onu Alessandro Del Piero'nun veliahtı olarak görmesi akıllara şu soruyu getiriyor: Giovinco neden düzenli olarak oynatılmıyor?
7. Alexandre Pato (Milan, 20)
2009/2010 sezonunda birçok Milanlı gibi form grafiği dibe vursa da, Carlo Ancelotti, geçen sezon Pato'nun birkaç yıl içinde dünyanın en iyi forveti olacağını söylemişti. Hızı, tekniği, yaratıcılığı ve fiziksel gücünün yanında, son vuruşlarını ve karar verme yeteneğini de geliştirirse gerçekten de öyle olacak gibi.
6. Mauro Zarate (Lazio, 22)
Geçen sene Lazio kariyerine fırtına gibi başladıktan sonra, hem Lazio taraftarının sevgilisi olmuş hem de Arjantin Milli Takımı'nın yeni kurtarıcısı gibi görülmeye başlamıştı. Hocası Ballardini de onun dünyanın en iyisi olacağı görüşündeydi. Bu sezon gol atma sıkıntısı çekiyor olsa da, 'Zarate Kid' 10 numaralı formasıyla eski günlerine dönecektir.
5. David Santon (Inter, 18)
Marcello Lippi onu milli takıma çağırırken, futbolunun Paolo Maldini'yi anımsattığını söylemişti. Mourinho'nun gözdesi Santon, son yıllarda yetişen en iyi savunma oyuncularından biri olarak göze çarpıyor. Aslında sağ bek olmasına rağmen devamlı olarak defansın solunda kullanılan Santon, bütün özelliklere sahip gibi gözüküyor.
4. Edinson Cavani (Palermo, 22)
22 yaşındaki forvet, 2007'de transfer olduğu Palermo'da 84 lig maçına çıkarak 24 gol kaydetti. Ancak asıl çıkışını bu yıl, hatta son oynanan Juventus karşılaşmasında gösterdiği performansla gerçekleştirdi. Hızı, tekniği, hava hakimiyeti ve kale önündeki etkinliği mükemmel. Juventus'un onu alabilmek için harekete geçeceği söyleniyor.
3. Marek Hamsik (Napoli, 22)
Napoli'nin iki ayağını da kullanabilen maestrosu, Serie A'nın en iyi orta sahalarından biri ve çok sayıda gol atıyor. Bu sezon da şu ana kadar 7 maçta 5 gol kaydeden hızlı futbolcu, defanslar açısından marke edilmesi en zor isimlerden biri.
2. Claudio Marchisio (Juventus, 22)
İrlanda yardımcı antrenörü Marco Tardelli onun için "O artık gelecek vadeden bir oyuncu değil; harika bir futbolcu" demişti. Söylemediği şey ise, Marchisio'nun bir İtalya efsanesi olan Tardelli'den bile iyi olabilecek tekniğe sahip oluşuydu. Bu sezon, şu ana kadar hem kulüp bazında hem de milli takımda gösterdiği performansla, ne kadar yetenekli olduğunu ispatladı.
1. Stevan Jovetic (Fiorentina, 19)
Bu sezon gösterdiği performansla Avrupa futbolunda olay yarattı. Eylül ayında, Real Madrid'in hocası Pellegrini tarafından geleceğin yıldızı olarak lanse edildi. Fiorentina'nın Liverpool'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada yıldızı iyice parladı. Bu maçtan sonra birçok takımın ilgisini çeken Jovetic'in kontratına, onu bırakmak istemeyen Fiorentina yönetimi serbest kalmak için minimum bonservis bedeli maddesi ekledi.
EL-Hadji
08.Ekim.2009, 15:12
Güzel bir çalışma yapmış. Jovetic' i Şamp. Ligi ön elemesinde Lizbon' a karşı izlemişti. İki yağında iyi kullanıyor. Şık bir gol atmıştı o maçta da. Henüz 89 lu olduğunu düşünürsek. Geleceği çok parlak.
Zarate de geçen sene nefis oynuyordu. Forlan ve Lazio' nun makedon sol bekiyle birlikte uzaktan nefis şutlar çıkaran oyuncuların başında geliyor.
Trabzonspor
08.Ekim.2009, 16:25
Parlak geleceğe sahip oyuncular.Gio'yu merak ediyorum ben daha çok.
TuNdRaLoWeR
08.Ekim.2009, 18:44
Balotelli'nin listede olmaması beni hayli şaşırttı açıkçası..
Professeur
08.Ekim.2009, 19:05
Balotelli'nin listede olmaması beni hayli şaşırttı açıkçası..
Aynen.
Benim 1. sıramda Giovinco 2. sıramda Balotelli var.
Addolorato
08.Ekim.2009, 20:36
Sanırım Balotelli artık yıldızdan sayılıyor :D
deniz.91
08.Ekim.2009, 20:36
Zarate Jovetic müthiş yetenek cidden balotellinin olmaması benide şaşırttı
sananes
09.Ekim.2009, 00:34
Sebastian Giovinco bu cocugu oynatmayan hocanın antrenörlügünden süphe ederim ben :D şaka bi yana bence rahat oynar juventusta Giovinco
Del Piero_10
09.Ekim.2009, 03:51
Bunlara ek olarak Criscito, Pastore, Menez, Morimoto, Alexis Sanchez'i sayabiliriz.
Universal
09.Ekim.2009, 04:03
Jovetic, Hamsik ve Pato'nun bundan daha iyi performans göstereceğine inanmıyorum. Hamsik, sezonluk performans gösterdiğine inanıyorum.
Milan zaten kötü futbol oynuyor. Bu kötü futbol içinde Pato kendini gösteremiyor. Gösteremediği zamanda büyük futbolcu olamaz.
Jovetic, Şampiyonlar Liginde attığı iki golden sonra ismini duyurdu. Bundan önce ismini duymamıştım. İtalya'da ismini duyurabilmiş bir futbolcu olarak görüyorum.
Universal
09.Ekim.2009, 04:07
İtalya Milli Futbol Takımı kaptanı ve Juventus'un defans oyuncusu 36 yaşındaki Fabio Cannavaro'da doping tespit edildiği açıklandı.
http://www.hurriyet.com.tr/_np/5445/8995445.jpg
29 Ağustos günü dopig testine tabi tutulan oyuncunun test sonucunun pozitif çıktığı belirtildi. Ancak ünlü oyuncu ve takımı Juventus'un test sonucuyla ilgili açıklaması oldukça ilginç oldu. Cannavaro ve takım doktoru tarafından hazırlanıp İtalya Milli Olimpiyat Komitesi ve milli takım yönetimine gönderilen açıklamada, dopıng bulgusunun oyuncunun acilen kullandığı bir ilaçtan kaynaklandığı ifade edildi.
Açıklamada Cannavaro'yu bir arının ısırdığı, arı alerjisi olan futbolcunun acilen kortizon içeren bir ilaç kullandığı ve bunun da doping testinin pozitif çıkmasına neden olduğu bildiridi. Ancak bu açıklama yeterli olmadı. Anti-Doping Kurulu, 9 Ekim Cuma günü Torino'da Cannavaro ve takım doktorunun birebir ifadesini alıp, sunacakları belgeleri inceledikten sonra kararını açıklayacak.
Kaynak: Hürriyet.
Del Piero_10
09.Ekim.2009, 04:09
Jovetic 18 yaşında Partizan'da kaptanlık yaptı. Kendini daha rahat geliştirebileceğini düşündüğü için transferde Fiorentina'yı tercih etti.
ThersoN
11.Ekim.2009, 21:34
aklandı.. temiz
Del Piero_10
12.Ekim.2009, 20:56
Milan Asbaşkanı, Beckham transferini halledeceklerini belirtti.
Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, LA Galaxy takımında forma giyen David Beckham'ı ocak ayında kiralayacaklarından emin konuştu.
La Repubblica'nın haberine göre Galliani, "Büyük ihtimalle Beckham'ı 30 Haziran'a kadar kiralayabileceğiz. Ancak imzalar atılana kadar hiçbir şey hakkında kesin konuşmak istemiyorum" şeklinde konuştu.
Daha önce çıkan haberlerde, Milan'ın haftalık 85 bin avro ödemeye sıcak bakmadığı, hatta bu miktarı karşılayamayacağı iddia edilmişti. Ancak Galliani, açıklamalarında, böyle bir durumun söz konusu olmadığını dile getirdi.
Bu arada 2010 Dünya Kupası'nda İngiltere forması giymek isteyen Beckham'ın, bir Avrupa takımında forma giymek istediği biliniyor.
Revolution
12.Ekim.2009, 20:58
Bunlar da Beckham'ı yazlık ev gibi kullanıyorlar Ocak oldu mu kaç yazlığa :D Şaka bir yana Kaka'dan aldıkları parayla adam gibi transfer yapamadılar, Milan'ın çöküşünü kendi elleriyle hazırladılar.
ozaniel
12.Ekim.2009, 21:27
Bence Milan kadoyu baştan genç isimlerle kurmalı, bu yaşlı kadro ile iş yürümez.
ThersoN
12.Ekim.2009, 21:32
bişiy dicektim ama hadi tövbe tövbe...
napıyor bu adamlar yahu..
Milan için worderkit diyebileceğimiz bir isim şimdiden hayırlı olsun. :D
gerrrard
12.Ekim.2009, 23:21
Milan geleceğini garanti altına alıyor bu transferlerle.
GodfatheR
12.Ekim.2009, 23:23
Beckham sizi kurtarır artık :n:
Fernando Gago
13.Ekim.2009, 00:15
Milan hala neyin peşinda ya :)
Fernando Gago
14.Ekim.2009, 15:00
Inter’de forma giyen Amantino Mancini’nin, takımdan ayrılmaya hazır olduğu iddia ediliyor.
Geçen sezon Roma'dan transfer edilen Amantino Mancini, Inter'de teknik direktör Mourinho’nun tercih ettiği oyuncular arasına girmeyi bir türlü başaramadı. Brezilyalı kanat oyuncusu, bu sezon daha çok hazırlık maçlarında forma şansı buldu.
Takımda yer bulamayan Mancini’nin, ara transfer döneminde eski takımı Roma’ya döneceği öne sürülüyordu.
Mancini hakkında çıkan transfer haberlerine Romanews.eu’ya yaptığı açıklamayla cevap veren menajer Gilmar Veloz, “Bu tip konuşmaları yapmak için erken. Mancini’nin öncelikli hedefi, takımda kendisine kalıcı bir yer bulmak. Ama bu hedefini gerçekleştiremezse, diğer alternatifler de düşünülebilir” dedi.
Geçen sezon sadece bir gol atan Brezilyalı orta saha oyuncusu, ligde 20 maçta görev almıştı.
nerazzuri
14.Ekim.2009, 15:49
İstenilen futbolu ortaya koyamıyor, Roma'daki Mancini ile İnter'deki Mancini arasında dağlar kadar fark var.
Fernando Gago
15.Ekim.2009, 01:33
Milan'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Lyon'un başarılı orta saha oyuncusu Ederson, Milan'a yeşil ışık yaktı...
Salı günü İtalyan medyasında yer alan haberlerde, Milan'ın Lyon'da forma giyen Ederson ile ilgilendiği iddia edilmişti. Ederson, yaptığı açıklamada Milan'ın ilgisinden hoşnut gözüktü.
Goal.com'a konuşan yıldız futbolcu, kulübünde mutlu olduğunu da belirtirken, gene de son sözü kulübünün söyleyeceğini ifade etti. Ederson, "Milan gibi büyük bir kulüp tarafından istenmek çok güzel bir duygu. Fakat bu benim kafamı karıştırmıyor, Lyon da Milan kadar büyük bir kulüp. Bunlar şu aşamada konuşmak için erken, ama kulübüm izin verirse böyle bir teklifi değerlendirebilirim" dedi.
2009-2010 sezonuna çok büyük bir hayalkırıklığı yaratarak başlayan Milan, Ederson'un biraz olsun durumu toparlayabileceğine inanıyor.
BuRiBuRi
15.Ekim.2009, 01:35
Bana göre Milan'ın transfer politikası doğru değil:)
Maldonado içinde Milan'a gidecek diye haberler çıkmıştı:D
Bu arada konunun kaynağı ne?
Fernando Gago
15.Ekim.2009, 01:37
goal.com
ayrıca bahsedilen maldonado bizim maldonado değil . isim benzerliği sadece :)
BuRiBuRi
15.Ekim.2009, 01:41
goal.com
ayrıca bahsedilen maldonado bizim maldonado değil . isim benzerliği sadece :)
http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=12676454 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Farama.hurriyet.com .tr%2Farsivnews.aspx%3Fid%3D12676454)
RaSenGan
15.Ekim.2009, 01:44
http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=12676454 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Farama.hurriyet.com .tr%2Farsivnews.aspx%3Fid%3D12676454)
O haberle ilgili az dalga geçilmedi :) Yanlış haber o Deniz'in dediği gibi :)
Fernando Gago
15.Ekim.2009, 01:45
Bu haber çıktı bunu kabul ediyorum ama avrupa basınında bahsedilen maldonado fenerbahçede oynayan maldonado değil !
http://www.sporx.com/futbol/italya/170360/?takim=107
BuRiBuRi
15.Ekim.2009, 01:48
Tamam o zaman:D
Yaktın beni Hürriyet:D
ThersoN
15.Ekim.2009, 18:23
Onyewu 4 ay yok
İtalya'nın AC Milan takımında forma giyen ABD'li savunma oyuncusu Oguchi Onyewu, Dünya Kupası elemelerinde Kostarika maçında sakatlandığı için 4 ay forma giyemeyecek.
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 13:56 TSİ 15 Ekim. 2009 Perşembe
WASHINGTON - Amerika Birleşik Devletleri Milli Takımı ve İtalya'nın AC Milan ekibinin formasını giyen defans oyuncusu Oguchi Onyewu'nun, sakatlığı nedeniyle sahalardan 4 ay uzak kalacağı açıklandı.
ABD'nin dün 2010 Dünya Kupası Orta ve Kuzey Amerika elemelerinde (CONCACAF) Kosta Rika ile 2-2 berabere kaldığı maçta sakatlanan Oguchi Onyewu'nun dizinden ciddi bir sakatlık geçirdiği ve yıldız futbolcunun 4 ay boyunca top koşturamayacağı belirtildi.
Kosta Rika maçının ardından açıklama yapan ABD Teknik Direktörü Bob Bradley, iki gün içinde bir darbe daha aldıklarını belirterek, ''Onyewu takımın önemli bir parçası. Genç ve sağlıklı biri. Bizim doktorlarımız da iyi. Ancak bütün bunlar bizim defansımız için başka bir oyuncuya ihtiyacımız olduğu gerçeğini örtmüyor'' dedi.
CONCACAF Grubu'nu lider tamamlayarak 2010 Dünya Kupası'na katılmayı garantileyen ABD'de, kısa bir süre önce Washington yakınlarında trafik kazası geçiren ve bacağı kırılan forvet Charlie Davies'in de uzun süre takımdan ayrı kalacağı bildirilmişti. Onyewu'nun finallere yetiştirilmesine çalışılacağı, ancak Davies'in finalleri kaçırmasının hemen hemen kesin olduğu kaydedildi.
sowkay
16.Ekim.2009, 05:03
ee herzaman para var diye giden futbolcuların hepsi istenilen başarıyı gösteremiyor.. he mancini hiç düşünmedinmi orada yedek kalabileceğini ? o kadar futbolcu var yedek klübesinde kimler oluyor ilk 18 e bile giremediğin maçlar oldu..Romada kalmalıydı bence orada oynayabiliyor,istekleri karşılayabiliyordu..
tarikko
17.Ekim.2009, 00:06
Inter teknik direktörü görevine devam etmesi için kupa kazanmaya ihtiyacı olduğunu belirtti.
Inter teknik direktörü Jose Mourinho, İtalyadaki bakış açısının İngiltere'dekine göre oldukça farklı olduğunu belirtti.
Inter Channel'a açıklamalarda bulunan Portekizli teknik adam, "Arsene Wenger, 15 yıldır Arsenal'in başında ve 6 yıldır Carling Kupası'nı bile alamadı. Benitez ise 6 yıldır Liverpool'u şampiyon yapamadı. Ama görevlerine devam ediyorlar. İtalya'da ise işler oldukça farklı. Burada görevinize dveam etmek için kazanmak zorundasınız" dedi.
Inter'e herşeyini vermeye çalıştığını belirten Mourinho, Cambiasso ile ilgili sorulan bir soruya ise "Cambiasso bizim için çok önemli bir oyuncu. Keşke ondan iki taneye sahip olabilsek" diyerek Arjantinli oyuncuya övgüler yağdırdı.
Goal
DenizlispoR
17.Ekim.2009, 00:12
Bencede benzemezsin :0:.Wénger ve Benitez takımı neredeyse baştan yarattı Mourinho ise ne yaptı ?
GeNç KaRTaL
17.Ekim.2009, 01:45
Bencede benzemezsin :0:.Wénger ve Benitez takımı neredeyse baştan yarattı Mourinho ise ne yaptı ?
Mourinho'da her hocanın yapamayacağı bir işi üst üste Avrupa'nın en büyük 2 kupasını kazanmıştır.(Daha önce bunu başaran var mı bilmiyorum) Chelsea kendisiyle birlikte sınıf atlamıştır.Bence Mourinho Dünya'da en iyi 3 hoca arasında yer alır..
RIDVAN TLM
17.Ekim.2009, 02:14
benitezi bilmem ama wengerin yaptıkları çok farklı ..
tarikko
17.Ekim.2009, 03:49
Mourinho'da her hocanın yapamayacağı bir işi üst üste Avrupa'nın en büyük 2 kupasını kazanmıştır.(Daha önce bunu başaran var mı bilmiyorum) Chelsea kendisiyle birlikte sınıf atlamıştır.Bence Mourinho Dünya'da en iyi 3 hoca arasında yer alır..
Aynen..Hatta bana göre dünyanın en iyisi..
Oghuse
17.Ekim.2009, 04:48
Allah benzetmesin, yani iyi yönde söylüyorum zaten benzemesin Mourinho hatta adlarını bile kullanıp gündeme bile gelmesin.. Adam 2 kupa kazandı, teknik direktörlüğüne lafım yok ancak işin oyunculuk, artistlik kısmına bakarsak tek lafı ile gündem oluşturuyor ki bu yorumların futbolla alakası olduğunu düşünmüyorum (tamamen varsayım) hala da gevezeliğinden ekmek yiyor, çıldırıyorum..
Bordo61Mavi
17.Ekim.2009, 08:23
Ingiltereye geri donmek istiyor Mourinho ben sadece bunu anlarim bu mesajdan :)
nerazzuri
17.Ekim.2009, 13:00
Ne mi yaptı,
Senin o takımı baştan yarattı dediğin 2 teknik adamın yıllardır yapamadığını 2 sene içnide yaptı, hem yeni bir takım kurdu üstüne bahaneler üretmeyerek ( takım birbirine alışmadı vs. ) Uefa kupasını aldı.
Üstüne gitti Şampiyonlar Ligi'ni aldı kimleri eledi dilekolay.
Chelsea gibi İngiltere'nin 2.sınıf takımını, finansal desteği ve zekasını birleştirerek şu an Dünyada en popüler 2-3 takım arasına soktu, İngiltere'de sınıf atlattı.
İnter'de ise gayet iyi gidiyor, bir lig şampiyonluğu iki süper kupa kazandılar.
Arsene ve Benitez yıllardır bunları yapmaya çalışıyor hala buyrun fark burda :)
Allah benzetmesin, yani iyi yönde söylüyorum zaten benzemesin Mourinho hatta adlarını bile kullanıp gündeme bile gelmesin.. Adam 2 kupa kazandı, teknik direktörlüğüne lafım yok ancak işin oyunculuk, artistlik kısmına bakarsak tek lafı ile gündem oluşturuyor ki bu yorumların futbolla alakası olduğunu düşünmüyorum (tamamen varsayım) hala da gevezeliğinden ekmek yiyor, çıldırıyorum..
gevezeliğinden ekmek yiyor? yukarıdaki yazımı oku derim hemşo.
Zeka tamamen zeka. Yeryüzünde bir kaç hocada vardır bu zeka.
BaFraLı
17.Ekim.2009, 13:08
Aslında çok doğru diyor.Arsen Wenger'de bilmem kaç yıldır Arsenal'de son senelerde doğru dürüst alabildiği bir kupa yok.Aynı şekil Benitez de öyle.Şampiyonlar liginde iyi gidebiliyorlar ama ligte aynı başarıyı gösteremiyorlar.
DenizlispoR
17.Ekim.2009, 14:02
Ne mi yaptı,
Senin o takımı baştan yarattı dediğin 2 teknik adamın yıllardır yapamadığını 2 sene içnide yaptı, hem yeni bir takım kurdu üstüne bahaneler üretmeyerek ( takım birbirine alışmadı vs. ) Uefa kupasını aldı.
Üstüne gitti Şampiyonlar Ligi'ni aldı kimleri eledi dilekolay.
Chelsea gibi İngiltere'nin 2.sınıf takımını, finansal desteği ve zekasını birleştirerek şu an Dünyada en popüler 2-3 takım arasına soktu, İngiltere'de sınıf atlattı.
İnter'de ise gayet iyi gidiyor, bir lig şampiyonluğu iki süper kupa kazandılar.
Arsene ve Benitez yıllardır bunları yapmaya çalışıyor hala buyrun fark burda :)
gevezeliğinden ekmek yiyor? yukarıdaki yazımı oku derim hemşo.
Zeka tamamen zeka. Yeryüzünde bir kaç hocada vardır bu zeka.
Tam beklediğim kişiden cevap geldi :D.Bu senin kişisel görüşündür Serkan abi :).Zeka konusuna katılıyorum.
titates1
17.Ekim.2009, 16:13
Mourinho sonuna kadar haklı , takımı istediğin kadar baştan yarat başarın yoksa hiçbir işe yaramaz...Mourinho başarılarıyla bunu yapıyor zaten...
Lionel Andres Messi
17.Ekim.2009, 16:40
futboldan fazla anlamayan bir insanın bu açıklamalarını normal karşılamak lazım aslında hor görmemek lazım.
bu arada mourinho bence IQ testi yaptırsın bundan sonra öyle konuşusun,iyiliği için söylüyorum.
tarikko
17.Ekim.2009, 16:48
futboldan fazla anlamayan bir insanın bu açıklamalarını normal karşılamak lazım aslında hor görmemek lazım.
Futboldan fazla anlamayan mı ? :icon_eek:
sasa16
17.Ekim.2009, 17:13
Bence onun gibi bir teknik direktör gelmedi. Ne Scolari, ne Hiddink nede Dunga. Biraz mütevazı olsa tadından çok daha iyi olacak
E.Cartman
18.Ekim.2009, 00:12
bu arada mourinho bence IQ testi yaptırsın bundan sonra öyle konuşusun,iyiliği için söylüyorum.
Mourinho'nun iğnelemeleri ne kadar zeki olduğunu gösteriyor zaten futboldan fazla anlamayan lafına da Serkan abinin yazısını örnek gösteriyorum :D:D
nerazzuri
18.Ekim.2009, 02:40
Komik oluyorsun. gerçekten =))
ThersoN
18.Ekim.2009, 20:13
Fanatizme yer vermeyelim.. ama ben pek konuşan hocayı, şımarık adamı sevmem..
Mourinho; Cristiano Ronaldo'ya, Wenger ve Benitez'i Zidane'a falan benzetiyorum.
Del Piero_10
19.Ekim.2009, 17:38
http://img188.imageshack.us/img188/2507/adszqh.jpg (http://img188.imageshack.us/i/adszqh.jpg/)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
20.Ekim.2009, 19:17
4 Maçtır kazanamamamız kötü oldu gerçekten...:( Ama ben Kaptan döndükten sonra toparlanacağımızı da düşünüyorum.
Fernando Gago
22.Ekim.2009, 22:35
İtalyan futbolunun son dönemde yetiştirdiği en yetenekli forvetlerden biri olan Christian Vieri, futbolu bıraktığını açıkladı.
1991'de Torino'da başladığı profesyonel futbol kariyerinde, Juventus, Atletico Madrid, Lazio, Inter, Milan, Monaco ve Fiorentina gibi önemli kulüplerde forma giyen Christian Vieri, futbolu bıraktığını açıkladı.
Inter Telecom firmasıyla ilgili casusluk suçlamalarıyla karşı karşıya olan Vieri, Milano Adalet Sarayı'nda konuyla ilgili açıklamalar yaparken, futbol kariyerine son noktayı koyduğunu da açıkladı.
Son olarak geçen sezon Atalanta forması giyen Vieri, yurt dışında forma giymek gibi bir niyetinin olmadığını ve artık profesyonel futbolculuk kariyerine son verdiğini belirtti.
49 kez İtalya Milli Takımı forması giyip 23 gol kaydeden tecrübeli golcü, 2003 yılında Serie A gol kralı olmuştu.
goal.com
Del Piero_10
23.Ekim.2009, 00:32
Casusluk suçlamaları ile karşı karşıya olan Vieri değil Telecom Italia şirketi. Massimo Moratti'nin talimatı ile o zamanlar Inter'de oynayan Vieri'nin telefonları illegal biçimde dinlenmişti ve olay ortaya çıktığında Vieri mahkemeye başvurdu. Aynı şirket 2004-2005 sezonunda da Juventus genel menajeri Luciano Moggi'nin telefonlarını illegal biçimde kayıt altına almıştı. Hem TIM hem de Pirelli şirketlerinin sahibi olan Tronchetti Provera isimli şahıs Moratti'nin yakın dostu ve Inter kulübünün ondan sonraki en büyük hissedarlarından biri. TIM aynı zamanda yıllarca Serie A'nın ana sponsorluğunu yaptığından ve federasyonu finanse eden başlıca etken olduğundan futbolda çok büyük etki sahibi. Hatta son dönem İtalyan futbolunda gidişata yön veren başlıca kuruluş olduğu söylenebilir.
Vieri büyük futbolcuydu bu arada. Onun başlığında iki satır da onun için yazalım:)
http://www.youtube.com/watch?v=-Tem_IyMg-4
Odama ilk posterini astığım adamdı. Hey gidi.
Universal
23.Ekim.2009, 01:52
Futbolcular jubile yaptıkça, yaşlandığımın farkına varıyorum.
Mustafa abinin bu konu hakkında ki yorumunu merak ediyorum.
tarikko
23.Ekim.2009, 01:54
Büyük oyuncuydu..
Sheriff
23.Ekim.2009, 02:33
Zamanının en iyi forvetlerinden biriydi. Hayranı olduğum fulbolculardandı. Sol ayağı, gücü, vuruş tekniği, soğukkanlılığı, herşeyden önce karizması...
TuNdRaLoWeR
23.Ekim.2009, 02:36
Site 1 adminini kaybetti..:p
Şaka bir kenara büyük bir kayıp futbol için "bence".Kesinlikle ismi tarihin bir köşesinde yer alacak, umarım bir gün Türkiye'de bir takımın başında görürüz ilerde.
scar face
23.Ekim.2009, 03:49
Sol ayağıyla attığı golleri hatırlatıcaz hep :)
İyi bir golcüydü...
Alicanfmfan
23.Ekim.2009, 04:48
Bir golcüde aranılacak bütün özelliklere sahip bir golcüydü , ama herşeyinde bir bitiş yeri var daha erkende olabilirdi Vieri için bu ayrılık , sözün özü solak forvet dedigimiz zaman akla gelecek ilk forvetlerdendi.
SAİT71
23.Ekim.2009, 05:47
Efsane golcü. Son dönemlerindeydi zaten bırakması normal ama unutulmayacak bir isim.. Christian Vieri
KaPaLı
23.Ekim.2009, 12:42
32 numarayla özdeşleşmiş oyuncu.
Çektiği şutlar attığı kafa golleri unutulmaz.
http://foto.fanatik.com.tr/GalleryNews/vieri01.jpg
RaSenGan
23.Ekim.2009, 20:26
Yakında Mustafa abi de bırakır forumu :D Bence bir iki sene daha oynayabilirdi.Büyüklüğü ve golcülüğü tartışılmayacak bir oyuncuydu.
KaPaLı
23.Ekim.2009, 20:39
Aygün Vieri'nin son hali daha oynayabilirmi oynayamazmı demek için çok açık cevap veriyo (:
http://2.bp.blogspot.com/_dCf3YNNKAyY/SlCTeduyBLI/AAAAAAAAAj4/vjUs7R29bbg/s400/bobo-vieri.jpg
Bu resmi ekleyecektim sabah bulamamıştım :)
http://www.interfc.com/images/Vieri%20Corona.jpg
Odama ilk posterini astığım adamdı. Hey gidi.
Yapma Aydın, yapma.Ucuz numaralar bunlar :D
Fernando Gago
26.Ekim.2009, 02:50
Livorno Roma'yı Devirdi ..!
Sahasında ligin zayıf ekiplerinden Livorno'yu ağırlayan Roma, 10 kişi kalan rakibi karşısında şok bir yenilgi aldı.
Roma 0-1 Livorno
Gol: Tivano (40')
Livorno bu sezonki ilk galibiyetini Roma'yı deplasmanda yenerek aldı.
İlk yarıya iki takımda kontrollü başladı. Maçın ilk tehlikeli atağını 23'üncü dakikada Roma geliştirdi. 23'te Riise'nin pasıyla altı pas içersinde topla buluşan Perrotta, kaleci De Lucia'yayı geçmeyi başaramadı. 40'ta Pulzetti'nin pasıyla topla buluşan Tavano ceza sahasına girer girmez vuruşunu yaptı ve takımını 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı Livorno'nun 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıda Roma baskılı oynamaya çalıştı ama bir türlü beklenen performansı sergileyemedi. 65'te ikinci sarı kartını gören Livorno kalecisi kırmızı kart görerek oyundan atıldı. 10 kişi kaldıktan sonra tüm hatları ile kapanmaya başlayan Livorno maçı kitlemeyi başardı ve sahadan bu sezonki ilk galibiyetini alarak ayrıldı.
Fernando Gago
26.Ekim.2009, 23:09
Fabio Cannavaro, Alessandro Nesta, Antonio Cassano ve Francesco Totti'yi tekrar milli takımda görmek istediğini söyledi.
İtalya'nın başarılı defans oyuncusu Fabio Cannavaro, milli takıma çağırılmasının ardından, Francesco Totti, Alessandro Nesta ve Antonio Cassano gibi yıldızların da Güney Afrika'da Gök Mavili formayı giymesini istediğini belirtti.
Rai Sport'a konuşan başarılı oyuncu, "Bu yıldızların hepsinin geri dönmesini isterim. Onlar tam birer şampiyon" dedi.
Tercihin tabii ki tekrir direktörün olduğunu vurgulayan Cannavaro, "Kararı oyuncular veremez, Cassano çok iyi bir oyuncu olabilir ama son sözü Lippi söyleyecek. Nesta'nın tekrar sahalara dönmesi çok iyi oldu. O milli takımı bırakmaya karar verdi, bence zor bir karardı" diye konuştu.
goal.com
Fernando Gago
26.Ekim.2009, 23:09
İki İtalyan devi, 27 yaşındaki Werder Bremenli stoperin peşinde...
Tuttomercateoweb'in haberine göre, Serie A'nın iki dev kulübü Juventus ve Milan, Werder Bremenli defans oyuncusu Naldo'yu transfer etmek için girişimlere başladı.
Brezilyalı futbolcu, kulübüyle olan sözleşmesini 2013 yılına kadar henüz uzatmış olmasına rağmen, İtalyanların ellerine ceplerine atmaları durumunda, bu transferin gerçekleşme ihtimali bulunuyor.
2005 yılında Juventude'den Alman ekibine transfer olan Naldo, bugüne kadar Werder Bremen'le 130 maçta görev aldı.
Haberde, bir diğer Alman kulübü Bayern Münih'in de Naldo'yla yakından ilgilendiği, ancak Werder Bremen'in bu oyuncu için en az 15 milyon avro transfer ücreti istediğinden de bahsedildi.
Fernando Gago
27.Ekim.2009, 03:32
Fiorentina’nın Boca Juniors forması giyen Ezequiel Munoz’u kadrosuna katmak istediği ifad edildi.
Andre Della Vale sürpriz bir kararla başkanlık görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Başkan yardımcı Mario Cognigni’nin başkanlık görevine getirilmesine rağmen, Della Valle’nin takımın patronu olduğu görülüyor.
Della Valle’nin kulübün gerçek başkanı olduğunu belirten Cognigni, “Başkanlık görevlerini şimdilik yerine getiriyorum. Ancak Fiorentina’nın gerçek başkanı Della Valle’dir” dedi.
Ara transferdeki planları hakkında bilgi veren Cognigni, “Prandeli ve Corvino’nun olmadığı bir Fiorentina düşünemiyorum. Corvino’nun şimdiden transfer için çalışmalara başladığını biliyorum. Kendisine verilen bütçeyi sonuna kadar kullanacaktır” dedi.
Boca Juniors yöneticileriyle Munoz için görüştüklerini belirten Cognigni, “Munoz için bazı görüşmelerimiz oldu. Ama Boca transfer konusunda pek istekli değil. Ara transfer döneminde oyuncu göndermeyi düşünmüyoruz” dedi.
I3esiktas
29.Ekim.2009, 01:06
İnanılmazı başardılar: 2-2
İtalya Serie A'da 10. hafta mücadelesinde Milan deplasmanda, Napoli ile 2-2 berabere kaldı. San Paolo'da oynana ve 90 dakikası Milan'ın 2-0 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada Napoli uzatma dakikalarında bulduğu gollerle beraberliği kurtardı. Maça çok hızlı başlayan Milan 2. dakikada Inzaghi ve 6. dakikada Pato'nun golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. Maçın son anlarında büyük baskı kuran Napoli 90+1. dakikada Cigarini ve 90+3. dakikada Denis'in golleriyle mağlubiyetten kurtuldu. Milan'da Abate 86. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.
Bu sonucun ardından Milan puanını 16'ya, Napoli de 14'e yükseltti.
Fernando Gago
29.Ekim.2009, 23:29
Milan'ın, Gana 20 Yaş Altı Milli Takımı'nın yıldızı Adiyiah'ı renklerine bağlamak istiyor...
Seri A'da bir türlü istediği istikrarı yakalayamayan Milan'ın, Gana 20 Yaş Altı Milli Takımı'nın genç yeteneği Adiyiah'ı transfer edeceği iddia edildi.
Mısır'da düzenlenen ve Gana'nın kupayı kazandığı 20 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'nda hem gol kralı olup hem de Turnuvanın En Değerli Oyuncusu seçilen Adiyiah, Norveç'in Fredrikstad takımında forma giyiyor. La Gazzetta dello Sport'un haberine göre, Milan cephesinden henüz resmi bir açıklama yapılmasa da, 20 yaşındaki oyuncu için kulübüne 500 bin avro teklif edildiği iddia edildi.
Futbol hayatına Feyenoord'un altyapısında başlayan Adiyiah, daha sonra Hearts ve Gana'nın Lions kulüplerinde forma giydikten sonra Norveç'e transfer oldu.
TuNdRaLoWeR
29.Ekim.2009, 23:41
Seri A'da bir türlü istediği istikrarı yakalayamayan Milan'ın
Bu saatten sonra ben bile gitsem yakalayamazlar:p
Şaka bir yana Milan garip bir ekip yahu her seferinde aynı şeyleri yazarım, sürekli yaşlı oyuncu alma politikası içindedirler bir bakarsınız ansızın genç bir oyuncunun peşine takılırlar, 2 gün sonra gene aynı politikaya devam..Ancak böyle futbolculara ihtiyacı var Milan'ın, tecrübeli kurtlar Milan'a yetmiyor maalesef.
RaSenGan
30.Ekim.2009, 13:47
Bi gidin yiah..Ya 40 yaşında adam alırsın ya 15-20 yaşında bi adam.Doğru düzgün bi transfer yapın artık.
gerrrard
30.Ekim.2009, 14:55
Milan'a bi 10-15 yıl sonra gidebilir. Yaşı tutmuyor :n:
ThersoN
01.Kasım.2009, 16:23
Göz göre göre erittiler takımı
TR.CaPTaiN
01.Kasım.2009, 23:22
Bologna'nın resmi internet sitesi Ganalı oyuncunun resmen Bolognalı olduğunu açıkladı.
Türk taraftarların da yakından tanıdığı başarılı orta saha oyuncusu Stephan Appiah artık Bologna forması giyecek. İki sezon önce Fenerbahçe'deyken bir sakatlık geçiren ve bir türlü iyileşemeyen siyahi oyuncu yeniden İtalya'da ter dökecek. Fenerbahçe'ye de Juventus'tan gelen ve iki sezon başarılı bir performans sergileyen oyuncu Fenerbahçeli taraftarlar tarafından da çok seviliyordu. Sakatlık geçirdikten sonra bir türlü iyileşemeyen oyuncuyu da Fenerbahçe Yönetimi gözden çıkarmıştı.
Stephan Appiah'ın Bologna'ya transferiyle ilgili ayrıntılar yarın yapılacak basın toplantısıyla futbol severlere aktarılacak.
Maraton
Universal
01.Kasım.2009, 23:52
Bologna iyi transfer yaptı. Fenerbahçe'de oynadığı oyunu oynarsa çok yararlı olacak.
Bu arada Appiah'ın transfer olması ile Fenerbahçe kazanmış olduğu tazminatı alacak mı?
Fernando Gago
01.Kasım.2009, 23:54
Özlemiştik Appiah'ı :D
tarikko
01.Kasım.2009, 23:54
Bologna iyi transfer yaptı. Fenerbahçe'de oynadığı oyunu oynarsa çok yararlı olacak.
Bu arada Appiah'ın transfer olması ile Fenerbahçe kazanmış olduğu tazminatı alacak mı?
2 milyon euro diye gördüm bir yerde ama ne kadar doğru bilemem..
Yolun açık olsun Appiah..
Sekopej
02.Kasım.2009, 00:00
Sözleşmesi devam ederken bırakıp gittiği için alacak muhtemelen parayı, çünkü sakat olduğu dönemde ödemelere devam ettiğini açıklamıştı Fenerbahçe.
Bu takımda iyi bir Appiah'ın olmasını isterdim, çok katkısı olurdu, acaba Daum geri çağırır mı diye aklıma gelmişti bir ara.
Gidişi hoş olmasa da sevdiğim bir oyuncu, başarılar İtalya'da.
Del Piero_10
03.Kasım.2009, 00:20
Serie A'nın devi AC Milan, LA Galaxy'nin İngiliz yıldızı David Beckham'ın Ocak ayında takıma katılacağını duyurdu.
Geçtiğimiz sezon da ikinci yarı Milan forması giyen İngiliz yıldız David Beckham'ın bu yılda da aynı şekilde kırmızı siyahlı formayı giymesi kesinleşti.
Daha önce, İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Capello'nun, "Beckham, Dünya Kupası kadrosunda yer almak istiyorsa, Avrupa'da futbol oynamalı" demişti. Bunun üzerine, tekrar Milan'a gitmek istediğini belirten eski Real Madridli futbolcunun, Milano temsilcisine katılmasına kesin gözüyle bakılıyordu.
Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında gösterdiği performansla göz dolduran Beckham'ın, Amerikan ekibiyle olan sözleşmesi 2011 yılında sona eriyor. Bu nedenle Beckham'ın Dünya Kupası'nın ardından tekrar Amerika'ya dönmesi bekleniyor.
Bir dönem Manchester United forması da giyen orta saha oyuncusu, Milan'ın gruptan çıkması halinde, Şampiyonlar Ligi'nde de top koştuabilecek.
Fernando Gago
03.Kasım.2009, 00:23
Milan adam olmayacak :D
Corpus
03.Kasım.2009, 00:28
Yaş ortalamasını 35 yapmadan rahat yok :D
Universal
03.Kasım.2009, 00:29
Beckham Sabırsızlanıyor
Milan’a dönüşü kesinleşen David Beckham, İtalya’ya dönmek için sabırsızlandığını ifade etti.
Milan’a transferi kesinleşen David Beckham, İtalya’ya dönmek için gün saydığını belirtti. Geçen sezon 18 lig maçında görev alan İngiliz yıldız, iki kez ağları havalandırmıştı.
İngiltere Milli Takım kadrosuna girmek istediği bilinen Beckham’ın, Fabio Capello’nun gözüne girmeye çalışacağı biliniyor.
Dünya Kupası’na gidebilmek için elinden geleni yapacağını belirten 34 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Milan’da sergileyeceğim performansla, Güney Afrika’ya giden kadro içine girmeye çalışacağım. Transferimin gerçekleşmesinde katkıda bulunan herkese teşekkür ederim” dedi.
Universal
03.Kasım.2009, 00:30
Parma’da sergilediği performansla beğeni toplayan Valeri Bojinov’un, İspanya’dan transfer teklifleri aldığı ifade edildi.
Bonservisi Manchester City’de bulunan Valeri Bojinov’un, Sevilla ve Valencia gibi önemli kulüplerin transfer listesinde olduğu ifade edildi. Parma’da kiralık olarak oynayan ve sergilediği performansla beğeni toplayan Bulgar golcünün, İngiltere’ye dönmek istemediği biliniyor.
David Villa ve Luis Fabiano’nun sezon sonunda takımlarından ayrılma ihtimalini değerlendiren kulüplerin, Valeri Bojinov’u izlemeye aldığı iddia ediliyor.
Lecce, Fiorentina ve Juventus gibi takımlarda forma giyen 23 yaşındaki oyuncu, Serie A’da forma giyen en genç yabancı oyuncu rekorunu elinde bulunduruyor. Bulgar golcü 15 yaşında ilk Serie A maçına çıkmıştı.
Kaynak: Goal TR
Universal
03.Kasım.2009, 00:34
Hakan Şükür, Okan Buruk ve Nonda, Serie A tarihinin en kötü transferleri listesinde yer aldılar.
Theoffside.com adlı internet sitesi, İtalya tarihindeki en kötü 13 transferi sıraladı. Bu listeye tanıdık 3 ismin girmesi ise kafalarda soru işareti bıraktı.
Türk futbol tarihinin en önemli golcüleri arasında yer alan ve Türkiye'deki birçok rekoru elinde bırakan, 'Kral' lakaplı Hakan Şükür'ün yanı sıra, Okan Buruk ve Shabani Nonda, Serie A'da beklenen performansı veremeyen oyuncular sıralamasında üst sıralarda yer aldılar.
Haberde, 'Gol makinası' olarak transfer edilen Hakan Şükür'ün, Inter'de bir türlü beklenen performansı veremeyerek 25 maçta sadece 5 gol atabildiğinden bahsedildi. Okan Buruk'un da aynı şekilde fiyasko yarattığını belirten theoffside, Nonda'nın da, Moggi'nin tavsiyesiyle transfer olduğu Roma'da 14 maçta 4 gol atabildiği belirtti.
Kaynak: Goal
Sheriff
03.Kasım.2009, 01:13
Aslında yeteri kadar şans verilseydi Okan ve Hakan iyi performans gösterebilirdi. Çünkü ikisininde en iyi zamanlarıydı oynarlardı yani..
Lucas Neill
03.Kasım.2009, 01:13
Hem bizim ligimizde hem seria da tarihe geçti işte büyük golcü:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bence yine de Hakan Şükür iyi performans göstermiş 25 maç 5 gol belki çok az ama olsun.
BeeTLeJuiCe
03.Kasım.2009, 01:20
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=81157
Del Piero_10
03.Kasım.2009, 13:51
Eski yönetici, Siyah Beyazlıların çok kötü bir transfer politikası izlediklerini belirterek Ciro Ferrara'nın takımın kötü gidişatının tek sorumlusu olmadığı dile getirdi.
Juventus'un, Seria A'ya istikrarsız başlangıcı mercek altına alındı. Haftasonu oynanan Napoli müsabakasından yenilgiyle ayrılan Juve'de işler düzgün gitmiyor.
Kulüp başkanı Jean-Claude Blanc, Ciro Ferrara hakkındaki açıklamalarından sonra eski yönetici Moggi tarafından topa tutuldu. Moggi, her kötü sonuçta taktisyene yüklenmenin doğru olmadığını belirtti.
Eski yönetici, Libero gazetesine verdiği demeçte, “Blanc eğer Ferrara'ya güvenini göstermek istiyorsa, doğru sözcükleri kullanmalı. Hayalkırıklığını en zayıf halkaya yüklenerek gösteriyor. Futboldan anlamayan insanların kullandığı bir yol." dedi.
"Juve, Napoli maçında bir takım problemler yaşadıysa bu transfer politikasıyla alakalı birşey. Fazla düşünülmeden yapılan yıldız oyuncu transferleri bir hataydı"
Moggi öte yandan “Marchionni ile Zanetti'nin takasta kullanılması ve 25 milyon euroya Felipe Melo'nun transfer edilmesi gereksizdi. Poulsen ve Sissoko gibi iki takım oyuncusu bulunurken Melo'nun şu ana kadar takıma katkı yapmaması düşündürücü." açıklamasını yaptı.
“Bana Tiago'dan bahsetmeyin” diyerek konuşmasını bitirdi.
SAİT71
03.Kasım.2009, 15:57
Galatasaray derbisinde uzaktan köşeye attığı golde çok süperdi 4-1 yenmiştik sanırsam. Schalke maçında ki o aşırtması ise hafızamdan hiç gitmeyecek. İyi bir oyuncuyu iş bilmeyenler yüzünden kaybettik. Yazık oldu..
Del Piero_10
03.Kasım.2009, 20:05
Platini'nin açıklamalarına, İtalyan kulüpten sert bir yanıt geldi.
Kendilerini borçlu bir kulüp olarak gösteren UEFA Başkanı Michel Platini'ye, Inter kulübünden yanıt gecikmedi.
The Daily Telegraph'a açıklamalarda bulunan Platini, "Roman Abramovich, Massimo Moratti ve Malcolm Glazer tarafından yapılan yatırımlara karşı yeni bir yasa düzenleyeceğiz. Emin ki onlar da kulüplerini satmak istiyorlardır ama kim onların borç içindeki kulüplerini alır ki?" demişti.
Platini'nin bu sözleri Milano'da hiç hoş karşılanmazken; Inter kulübünün resmi sitesinden Moratti'nin şu cevaplarına yer verildi.
Yapılan açıklamada, "Inter kulübü borç içinde değildir. Bugün Daily Telegraph ve bazı İtalyan haber ajanslarında, Platini'nin açıklamaları olarak geçen habere açıklıkla cevap vermek isteriz. Avrupa Futbolu'nun ekonomik çıkmazda olduğunu biliyoruz fakat Inter kulübünün hiçbir bankaya borcu yoktur. Bu yüzden de Inter, UEFA Başkanı'nı endileşendirecek takımlardan değildir" diye belirtildi.
Del Piero_10
06.Kasım.2009, 14:49
Roma'nın bayrak futbolcusu Totti'nin, kulübüyle yani sözleşme imzaladığı öne sürüldü.
Francesco Totti futbola Roma'da devam edecek. Kaptan Totti'nin, kulübüyle 5 yıllık yeni sözleşme imzaladığı iddia edildi.
Uzun süredir beklenen imzanın anlamı, 33 yaşında olan Totti'nin, 38 yaşına kadar futbola devam edecek olması. Bu arada Kaptan'ın, yeni sözleşmesiyle yılda 5 milyon avro kazanacağı belirtiliyor.
Roma Kulübü'nün, sözleşmenin imzalandığına ilişkin resmî açıklamayı önümüzdeki hafta yapacağı ifade edildi.
Del Piero_10
06.Kasım.2009, 19:00
Ünlü oyuncu, 2006'da Serie A'da gerçekleştirilen temiz ayaklar operasyonun arkasında Inter olduğunu öne sürdü.
Eski Interli forvet Christian Vieri, İtalya'da patlak veren şike skandalıyla ilgili konuştu. İtalyan oyuncunun iddiasına göre, skandalın ortaya çıkmasının arkasında Inter başkanı Massimo Moratti var.
Halen Inter ve telekomünikasyon şirketi Telecom Italya ile mahkemelik olan Vieri, Moratti'nin kendilerine bir belge imzalatarak bu telefon dinleme olaylarını kimseye söylemeyeceklerini garanti altına aldıklarını söyledi.
Firenze Viola'ya konuşan İtalyan oyuncu, "Bu belgeleri herkese göstermeye hazırım. Herkes neler olup bittiğini biliyordu. Ben dinlendim çünkü bunları gizli tutamazdım. Maaşımın %70'i Inter, %30'u Telecom tarafından ödeniyordu."dedi.
Şike skandalı sonrası Serie B'ye düşürülen Juventus'un yanı sıra Milan, Lazio ve Fiorentina'da ağır puan cezalarına tabi tutulmuştu.
ThersoN
06.Kasım.2009, 22:06
İşin inciğini cinciğini bilmiyorum ama bu işin ardında İnter'in oldugunu bilmeyen yoktur herhalde
ThersoN
06.Kasım.2009, 22:07
en azından bi sezon daha katlanılabilirdi
ThersoN
06.Kasım.2009, 22:09
bence hem Milan'ın hem Beckham'ın işine geliyor, umarım başarı gösterir
RIDVAN TLM
06.Kasım.2009, 23:43
Beckham her zaman Beckham dır fayda saglayacaktır
Del Piero_10
08.Kasım.2009, 12:49
Kamerunlu golcü, kariyerine Mallorca'da son vermek istediğini dile getirdi...
Inter'in Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o, yaptığı açıklamalarda bir gün Mallorca'ya geri dönüp futbol hayatına orada nokta koymak istediğini belirtti.
Mallorca'nın resmi sitesine konuşan Eto'o, "Mallorca'yı unutmadım. Futbol kariyerime benim için çok özel bir yeri bulunan bu kulüpte son vermek istiyorum" ifadelerini kullandı.
2000 yılında Real Madrid'ten Mallorca'ya kiralanıp burada 4 sezon geçiren yıldız futbolcu, 2004 yılında da 24 milyon avroluk bir bonservis bedeli karşılığında Barcelona'ya transfer olmuştu.
Bu hafta Nou Camp'ta oynanacak Barcelona-Mallorca karşılaşmasına da değinen 28 yaşındaki yıldız, iyi olanın kazanmasını dilerken, Mallorca'nın bu sezonki performansını överek, "Mallorca bu sezon Gregorio Manzano ile çok iyi bir başlangıç yaptı. Barcelona'yı üzebilirler" şeklinde konuştu.
aktas55
08.Kasım.2009, 12:54
vefalı adammış..Yanlız barça bu adama çok ayıp etti bu kadar kaliteli futbolcuyu..Takas ettirip para vermek ağır bişe.
GeNç KaRTaL
08.Kasım.2009, 13:27
2000 yılında Real Madrid'ten Mallorca'ya kiralanıp burada 4 sezon geçiren yıldız futbolcu, 2004 yılında da 24 milyon avroluk bir bonservis bedeli karşılığında Barcelona'ya transfer olmuştu.
Mallorca almıştı Eto'o'nun bonservisini değil mi? Yani Barcelona 24 milyonu Mallorca'ya mı ödemişti?
nekop
08.Kasım.2009, 13:33
Mallorca almıştı Eto'o'nun bonservisini değil mi? Yani Barcelona 24 milyonu Mallorca'ya mı ödemişti?
2 yıl kiralık oynadı.Daha sonra Mallorca bonservisi alındı R.Madrid'ten..
Del Piero_10
09.Kasım.2009, 15:30
Serie A'da son 10 sezonun en yüksek maç başına gol ortalamasına sahip oyuncular
Trezeguet 0.7389
Shevchenko 0.5619
Vieri 0.5229
Ibrahimovic 0.5063
Crespo 0.5036
Toni 0.4626
Inzaghi 0.4427
Totti 0.4321
tarikko
09.Kasım.2009, 15:58
İtalya Serie A'da 11. hafta mücadelesinde Milan'ın Parma'yı 2-0 mağlup ettiği maçta Ronaldinho'nun bir taç atışı sırasında yaptığı hareket herkesi güldürdü.
İlk yarısının sonlarında Brezilyalı yıldız Ronaldinho öyle bir hareket yaptı ki, maçı anlatan spikeri bile kahkahalara boğdu.
Milan'ın kazandığı taç atışında kendi takım arkadaşının taç atışını kullandığını geç farkeden Ronaldinho, elindeki topu sahanın içine doğru attı. Bilinçsiz bir şekilde yaptığı hareket sonrasında ise hakem oyunu durdurdu ve Ronaldinho'ya sarı kart gösterdi.
http://www.sporx.com/sxtv/index.php?frm_page=1&frm_id=13063 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fsx tv%2Findex.php%3Ffrm_page%3D1%26frm_id%3D13063)
Sheriff
10.Kasım.2009, 00:05
:D İstemeden yapmış galiba, gerçekten çok enteresan :n:
Fernando Gago
10.Kasım.2009, 21:23
Mourinho'nun Real Madrid'le sorunlar yaşayan Guti'yi transfer etmek istediği iddia ediliyor.
Sportmediaset'te yer alan habere göre Real Madrid'in orta saha oyuncusu Guti, İtalya'nın yolunu tutmaya hazırlanıyor.
Kariyeri boyunca başkent ekibinin formasını giyen futbolcunun, yeni teknik direktör Pellegrini ile yaşadığı sorunlar nedeniyle Inter'e gideceği iddia ediliyor.
Inter'de oynayan Real Madridli eski futbolcu Sneijder'in de Guti'yi Milano'ya getirtmek için başkan Moratti ile görüşeceği söyleniyor.
Mourinho'nun da Guti'yi takımında görmek istediği ancak Real Madrid Teknik Direktörü Pellegrini'nin yıldız futbolcuyu bırakmaya sıcak bakmadığı belirtiliyor.
GeNç KaRTaL
10.Kasım.2009, 21:29
İnter yine başladı Real Madrid'in oyuncularına dadanmaya..:icon_smile:
KaPaLı
11.Kasım.2009, 10:13
Müthiş transfer olur. Bu adamın değerini bir türlü anlamıyo Real.
Nocna Mora
11.Kasım.2009, 11:31
Guti yetenekli oyuncu Inter'i pek bilmedigimden işlerine yarar mı bilemem ama guti iyidir ya :D
TR.CaPTaiN
11.Kasım.2009, 12:50
Jose Mourinho çalıştığı 3 takımla -Porto,Chelsea, Inter- ligde 150 maçtır kendi sahasında yenilmiyormuş.
Fernando Gago
12.Kasım.2009, 03:04
İtalyan devi AC Milan, Feyenoord forması giyen Georginio Wijnaldum'un peşinde...
Tuttosport'un haberine göre, İtalya'nın dev ekiplerinden AC Milan, Feyenoord'un genç yeteneği Georginio Wijnaldum'u takibe aldı.
Kırmızı siyahlı ekibin, yaşlı oyuncularının yerine yeni isimler aradığı biliniyordu. Görünen o ki, Wijnaldum da Milan'ın yeni oluşumu içinde yer alabilecek isimler arasında...
Hollanda temsilcisiyle ilk kez 16 yaşında maça çıkan orta saha oyuncusu, bugüne kadar 50'den fazla lig maçında Feyenoord forması giydi.
Milan'ın Wijnaldum için 4 milyon avro önermeye hazırlandığı belirtilirken, Hollanda ekibinin bu miktara sıcak bakmayacağı da gelen haberler arasında.
Öte yandan, Wijnaldum, en az iki yıl daha Feyenoord forması giydikten sonra takımdan ayrılmayı düşünebileceğini ifade etmişti.
KaPaLı
12.Kasım.2009, 09:24
Milan almaz Wijnaaldum'u : ) daha önünde 15 yıl var almak için : p
Şaka bir yana Milan kadroyu gençleştirmeye çalışıyo. Önce Adiyiah şimdide Wijnaaldum.
Nocna Mora
12.Kasım.2009, 11:49
İyi bir transfer olabilir eğer uyum saglarsa
Del Piero_10
12.Kasım.2009, 12:04
Fiorentina yönetiminin teknik direktör Cesare Prandelli ile sözleşme yenilemeye hazırlandığı ifade edildi.
Fiorentina Teknik Direktörü Cesare Prandelli’nin, İtalya Milli Takımı’nın başına geçeceği haberleri, Mor Menekşeleri harekete geçirdi. Prandelli’nin takımdan ayrılmasını istemeyen Fiorentina yönetiminin, 52 yaşındaki teknik adamın sözleşmesini uzatmak istediği ifade edildi.
Sportsmediaset’in haberine göre, 2011 yılında sözleşmesi bitecek olan İtalyan teknik adamın, 3 yıllık bir uzatma teklifi aldığı ifade edildi. Prandelli senede 1,8 milyon avro kazanıyor.
Prandelli’nin sözleşme yenileme konusunda bir sorun yaratmayacağı ve yönetimin tavrından memnun olduğu söyleniyor.
Del Piero_10
12.Kasım.2009, 12:05
Palermo Başkanı Maurizio Zamparini, olası taliplileri için Danimarkalı oyuncunun bonservis bedelini belirledi.
Palermo Başkanı Maurizio Zamparini, defans oyuncuları Simon Kjaer'in kulüpten ayrılacağı söylentilerini açıklığa kavuşturdu.
20 yaşındaki oyuncu için Manchester United'ın yanı sıra, Milan ve Juventus'un da devrede olduğu belirtildi.
Başkan'ın, Sky'ya yaptığı açıklamada, "Kjaer için, ne Manchester United ne de başka bir Avrupa kulübü teklifte bulunmadı. Gideceği hakkındaki söylentiler, daha fazla para kazanmak isteyen menajeri tarafından çıkartılıyor" dedi.
Danimarkalı milli oyuncunun Sicilya'dan ayrılmayacağını dile getiren Zamparini, "Bonservis bedeli olarak 12 milyon euroyu uygun gördük fakat oyuncumuz hiçbir yere gitmeyecek" şeklinde konuştu.
KaPaLı
12.Kasım.2009, 12:08
Ben bu adamın ekstra özelliğini göremedim daha. Manchester'da Vidic var mesela oda Kjaer gibi fizikli falan ama çok savaşçı ve psikopat. Kjaer uzun boylu ayakları yavaş oyuncu görünümünde.
Eğer Juve alacaksa Cannavaro varken yanında sorun yaşamaz ama Legro - Kjaer sorun yaşatır.
Del Piero_10
17.Kasım.2009, 13:20
Palermo'nun Brezilyalı oyuncusu Simplicio ocak ayında başkent ekibine gidebilir.
Palermo Başkanı Maurizio Zamparini, Brezilyalı oyuncuları Fabio Simplicio'ya üç yıllık bir kontrat önerdiklerini ancak henüz bir anlaşmanın sağlanmadığını açıkladı.
Simplicio'nun menajeri Gilmar Rinaldi ise oyuncunun Ocak ayı için bazı kulüplerle görüştüğünü doğrulasa da, Romagiallorossa.com'a yaptığı açıklamada, "Roma'ya gitmesi mi? Bu benim için tamamen yeni bir durum" diye konuştu.
Sözlerine devam eden menajer, "Fabio her gün yeni kulüplerle görüşüyor. Önceki gün de Lazio kendisini istedi. Palermo'dan ayrılma ihtimalini ocakta konuşmalıyız çünkü şimdi zamanı değil" dedi.
Rinaldi, "Fabio'nun Roma'ya gitmesi ile ilgili bir gelişme yok. Ocak ayı geldiğinde her ihtimali değerlendireceğiz" diyerek sözlerine son verdi.
Del Piero_10
17.Kasım.2009, 13:21
Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, dengeli bir ekonomik politika izlemeleri gerektiğini ifade etti.
Kaka’nın Real Madrid’e gönderilmesinden sonra transfer yapmadığı için büyük tepki çeken Milan, kulübün ekonomik dengelerini sağlamak istiyor.
Büyük kulüplerin bu ekonomik politikaları izlediğini hatırlatan Adriano Galliani, “Ekonomik anlamda bir denge kurmak zorundayız. Silvio Berlusconi 23 yıldır bu takımın başında. Ondan gelen para yerine, kulübün gelirleriyle ayakta kalmayı öğrenmeliyiz. İtalya’da birçok başkan, takımı ayakta tutmak için büyük paralar harcıyor” dedi.
Ekonomik gelişim için altyapıya ve statlara yatırım yapılması gerektiğini belirten Galliani, “Statlarımızı yenilemeli ve gelirlerimizi arttırmanın yollarını aramalıyız. İngilizler ve Almanlar bu sorunu çözmüş. Son dönemde yaşadığımız sportif başarısızlığın nedenlerinden biri de ekonomik problemlerdir” diyerek sözlerini noktaladı.
KaPaLı
17.Kasım.2009, 13:44
Roma'nın ortasahadaki bolluğu varken niye Simplicio'yla ilgilenir anlamam. Önce uzun adam alsalar Forvete daha iyi olacak.
RaSenGan
18.Kasım.2009, 17:30
'Altın Bidon' adayları!
Yaz transfer döneminde hem Beşiktaş’ın hem de Fenerbahçe’nin uzun süre peşinden koştuğu Ricardo Quaresma ve Christian Paulsen, İtalya Seri A Ligi’nde en kötü performans sergileyen oyunculara verilen “Altın Bidon” ödüllüne aday gösterildi.
Ronaldinho listede
İtalyan radyosu Catersport’a göre, Inter’de sergilediği performans ile geçen yıl bu ödüle layık görülen ve Beşiktaş’ın transfer etmek için bir süre peşinden koştuğu Portekizli oyuncu, bu sezonun da “Altın Bidon”u oldu.
Sarı lacivertlilerin kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Danimarkalı oyuncu ise listede ikinci oldu. Listede ayrıca Milan’ın Brezilyalı süper starı Ronaldinho ve Hollandalı golcüsü Huntelaar, Roma’nın sambacısı Baptista da bulunuyor.
“Altın Bidon” nedir?
İtalya Ligi’nde her yıl en kötü performansı sergileyen oyunculara verilen ödülün ismidir. İtalyancası “Bidone d’oro” olan ödül, 2003’ten bu yana verilmektedir.
Kaynak : Hürriyet
Fernando Gago
18.Kasım.2009, 18:20
Hepsi hak ediyor Oylayanların işi zor :D
Del Piero_10
18.Kasım.2009, 20:23
Biri milli takımı bıraktığını açıkladı, diğeri 35 yaşında. Ancak yine de, Goal.com yazarlarından Gil Gillespie, Alessandro Del Piero ve Francesco Totti'den en az birinin Dünya Kupası'nda yer alacağını düşünüyor...
Kamuoyunda oluşan baskıya, hatta sahaya Cassano'yu İtalya Milli Takımı'nda görmek için giren protestocu taraftarlara rağmen, Marcello Lippi, Sampdoria'nın yıldızını Güney Afrika'ya götürmeyecek gibi gözüküyor. Eğer Lippi bir süper yıldızın taleplerine direnebiliyorsa, ne kadar yoğun olursa olsun, medyanın baskısına da direnecektir.
Peki, Cassano'nun gelecek yaz Dünya Kupası'nda yer almayacağını varsayarsak; veteran yıldızlar Alessandro Del Piero veya Francesco Totti'nin Azzurri formasını Güney Afrika'da giyme şansı olur mu? Lippi eğer ikisini birden kadroya çağırmazsa, İtalya'nın yaratıcı gücünü oluşturacak olan nedir? Ya da kurt hoca, iki tecrübeli futbolcuyu birden yanında götürmeyi düşünüyor mudur? Eğer böyle yaparsa, ileri doğru bir adım atmaya çalışırken, büyük bir geri adım atmış olmayacak mıdır?
Şu anki duruma bakılırsa, ne Totti ne de Del Piero, Dünya Kupası kadrosunda yer alamayacaklar.
Juventus'un kaptanı 35 yaşında ve bu sezon şu ana kadar sadece 10 dakika futbol oynadı. Ancak yine de, Güney Afrika'da yer almak istediğini belirten açıklamalar yapıyor.
Görünüşe bakılırsa, İtalya kampında da destekçileri bulunuyor. Del Piero'nun takım arkadaşı Gianluigi Buffon, "Ale, kendini en iyi şekilde hazırlayarak, hâlâ üst düzey performans gösterebiliyorken son bir kez daha Dünya Kupası'nda yer almak istiyor. Bize çok faydası olacağı kesin. Ancak son karar tabii ki Lippi'nin; İtalya için en iyi olan tercihi o yapacaktır" ifadelerini kullanıyor.
Del Piero hâlâ İtalyan futbolunun en popüler isimlerinden biri ve takım arkadaşları arasında da ayrı bir yerde duruyor. Fakat iki aylık sakatlık sürecinden sonra, Lippi'nin kendisini kadroya davet edeceği düzeye gelebilir mi? Aslında, bunu başarırsa, böylesine ölü bir dönemden ilk kez sürpriz bir dönüş yapmış olmaz. Euro 2000 finalinde, Del Piero, çok kötü bir performans göstermişti. Öyle ki, İtalyan yıldızın kariyerinin sonuna gelip gelmediği tartışılıyordu. Fakat sonra kendisini toparladı ve 90'lardaki harika formuna geri dönmeyi başardı.
Alessandro'nun artık 27 yaşında olmadığı bir gerçek. Ancak geçen sezonun başlarında yaptığı gibi, maç kazandıran oyuncu karakterine geri dönmeyi başarırsa, özel bir ilgiyi herkesten çok hak edecektir. Bu büyük yıldızı hemen silip atmayalım.
Roma kaptanı Francesco Totti'yi kadroya çağırmak ise, çok daha farklı bir teklif olacaktır.
Del Piero'dan farklı olarak, Totti, 2006 Dünya Kupası şampiyonluğundan sonra milli takım kariyerini noktaladığını açıklamıştı. Böylece, arkadaşları çok zorlu bir maratondan geçerek 2010'a katılma şansını elde ederken, Totti bu iki yıllık mücadelenin içinde yer almıyordu. Bu kadar uzun bir tatilden sonra, onun tekrar İtalya kampında görülmesinin bir kızgınlığa yol açmaması sürpriz olur. Ancak Juventus'un 10 numarası gibi, onun adının üstünü de hemen çizmeyelim.
Lippi'nin Güney Afrika'da Antonio Cassano'ya yer vermeme kararı, tecrübeli teknik adamın hücumdaki opsiyonlarını önemli ölçüde azaltıyor. Hollanda ve İsveç'le yapılan hazırlık maçlarındaki kadrosuyla Güney Afrika'ya gittiği takdirde, Lippi'nin elinde maç kazanabilecek bir hücumcuya en yakın isim Andrea Pirlo olacak. Bu da, özellikle son 20 dakikada dahi direnebilen savunmalar karşısında, pek de istenen bir durum olmayacaktır.
Yaş olarak 30 sayısının yanlış tarafında olabilirler, ancak hem Totti hem de Del Piero'nun Güney Afrika uçağına binmeleri, bu şartlarda şaşırtıcı olmayacaktır.
Maçlara ilk onbirde başlamayacaklarını düşünürsek, şu soru sorulabilir: Hangi diğer takımın kulübesinde bu kadar önemli futbolcular oturuyor?
Gil Gillespie, Goal.com
Del Piero_10
18.Kasım.2009, 20:25
Adaylar : Carrizo, Dida, Felipe Melo, Huntelaar, Baptista, Mancini, Poulsen, Quaresma, Ronaldinho, Tiago
Melo ne alaka onu anlamadım.
ThersoN
18.Kasım.2009, 20:41
ROni alır gider :D
gerrrard
18.Kasım.2009, 20:43
Ayrıca Huntelaar'ın geleli kaç ay oldu.
Del Piero_10
20.Kasım.2009, 23:51
İngiliz yıldız, Milan'da kiralık olarak forma giydikten sonra yeniden Amerika'daki futbol hayatına döneceğini söyledi.
David Beckham, Milan'da bir dönem kiralık olarak forma giydikten sonra yeniden LA Galaxy'e döneceğini belirterek Amerikan taraftarlarını rahatlattı.
Geçtiğimiz sene ara transferde Milan'a transfer olan ve daha sonra Amerika'ya dönen yıldız futbolcu, bu seneyi de aynı şekilde geçirmeyi planlıyor.
2010 Dünya Kupası'nda bulunmak isteyen Beckham, İngiltere Milli Takım Teknik Direktörü Fabio Capello'nun gözüne girebilmek için Avrupa'da bir takımda forma giymek istediğini daha önce de ifade etmişti.
Sportmediaset adlı internet sitesinde haberinde Beckham'ın şu sözlerine yer verildi: "Hiçbir zaman Amerika'dan ayrılıp, kalıcı olarak Avrupa'ya yerleşmeyi düşünmedim. Sonuçta Galaxy Başkanı Tim Leiweke ile olan bir anlaşmam var ve buna sadık kalacağım"
Bu haftasonu MLS Kupası finalinde Real Salt Lake takımı karşısında forma giyecek olan İngiliz yıldız, önümüzdeki senenin ilk günlerinde de Milan'a katılacak.
Ahmet Göktaş
21.Kasım.2009, 00:02
Hobaa :D Yalama oldu Beckham ha :D
Del Piero_10
23.Kasım.2009, 13:39
Palermo, teknik direktör Zenga'nın görevine son verdi.
Palermo Kulübü, yaptığı resmi açıklamayla teknik direktör Walter Zenga'nın görevine son verildiğini açıkladı. Lazio'nun eski teknik direktörü Delio Rossi'nin takımın başına geçmesi bekleniyor.
Sicilya derbisinde Catania karşısında alınan 1-1 beraberliğin, artık bardağı taşıran son damla olduğu belirtildi.
Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "U.S. Citta di Palermo Kulübü olarak, Walter Zenga'nın görevden alındığını belirtmek isteriz. Zenga'ya bu zamana kadar yaptığı her şey için çok teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.
Sky Sport Italya'nın haberinde başkan Maurizio Zamparini'nin, bu sabah erken saatlerde Zenga ile görüştüğü ve kararını tecrübeli teknik adama açıkladığına değinildi.
Bu arada Il Corriere Dello Sport gazetesinde çıkan haberlere göre ise, Palermo teknik direktörlüğü için Delio Rossi ile Mario Barretta'nın isimleri ağır basıyor.
Del Piero_10
26.Kasım.2009, 16:27
İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Marcello Lippi, tartışmalara son noktayı koyarak, Cassano'yu Dünya Kupası'nda milli takıma almaycağını söyledi.
İtalya Teknik Direktörü Marcello Lippi, Çizme'de son haftalarda gündemden bir türlü düşmeyen Antonio Cassano'nun milli takıma alınıp alınmayacağı konusuna açıklık getirdi.
Tecrübeli teknik adam, Sampdorialı yıldızı kadroya almayışının sebebini söylemekten kaçınırken, Cassano'ya milli takım kapılarının kapalı olduğunu belirtti.
L'Espresso'ya konuşan Lippi, "Cassano için üzgünüm. O, iyi bir adam; fakat benim kendi prensiplerim var. Herkes benim dikkafalı olduğumu söyleyip eleştiriyor. Medya ve taraftar bu tip olayları politik hâle getirmeyi çok seviyor" dedi.
Lippi, "Kadro seçimlerim hakkında herhangi bir sebep belirtmek istemiyorum. Çünkü bu, daha sonra başka sorunlara yol açıyor. Benim kendi prensiplerim var, ona göre hareket ediyorum" şeklinde konuşarak Cassano'yu kadroya almama sebebini söylemekten kaçındı.
sananes
26.Kasım.2009, 17:58
cassano o takıma her türlü girerde bakma işte
KaPaLı
30.Kasım.2009, 10:10
Dün hakem Inter'e verdi resmen maçı. Fiorentina'nın emeğine yazık etti.
sananes
02.Aralık.2009, 17:57
2sinden bence en az biri normal şartlarda sakat ve cok formsuz olmadıkları sürece 2side kadroda olmalı diye düşünüyorum yinede del piero olsa yeter bana:)
GeNç KaRTaL
02.Aralık.2009, 19:26
Ben olsam 2 sinide götürürüm.
Sheriff
03.Aralık.2009, 04:17
Büyük bir ihtimalle ikiside gitmiycek. Gönül isterki ikiside gitsin ama sanmıyorum, çok zor.
nerazzuri
03.Aralık.2009, 08:48
ikisinide götürür, ilk 11de oynatırdım. üstüne cassano'yuda götürür sol açık senin derdim.
Lippi neler yapıyor, ne yapmaya çalışıyor. bir türlü anlamıyorum.
yaman76hakanFB
03.Aralık.2009, 11:09
İtalya'nın tatsız tuzsuz futboluna Totti gibi özel bir oyuncu renk ve seyir zevki katacaktır..Gerçi 2006'daki "tükürük" hadisesinden sonra milli takım kariyeri büyük yara almıştı..Ama İtalya'nın Totti'ye ihtiyacı olduğu muhakkak..
darkwizard
03.Aralık.2009, 18:05
Takımın en büyük sorunu yaratıcılık ve genç oyunculara olan güvensizlik iken hala ısrarla düz oyuncuları oynatmaya devam ediyor. İtalya'nın düşüşte olması doğaldır bu kafayla giderlerse daha da düşerler.
Del Piero_10
04.Aralık.2009, 14:08
Genç futbolcu, İngiliz devi tarafından takip edilse de, Catania'dan ayrılmayı düşünmüyor.
Manchester United'ın kendisiniyle ilgilendiğinin farkında olan Catanialı golcü Takayuki Morimoto, şu an için Sicilya'dan ayrılmayı düşünmüyor.
21 yaşında olmasına rağmen Japonya Milli Takımı'nın da formasını giyen golcü, henüz resmi bir teklif gelmemiş olsa da bir süredir İngiliz gözlemciler tarafından takip ediliyor.
News of the World'e konuşan Morimoto, "Manchester United'ın benimli ilgilendiği yönündeki haberleri okudum. Daha sonra menajerimi aradım. O da bana İngiliz ekibiyle herhangi bir temasının olmadığını söyledi. Televizyondan izlediğim kadarıyla Premier Ligi seviyorum. Aynı şekilde La Liga ve Serie A da ilgi çekici. Ancak, şu an için transferle ilgili herhangi bir düşüncem yok" ifadelerinde bulundu.
Professeur
04.Aralık.2009, 17:11
Benimde İtalya liginde takip ettiğim oyunculardan birisi kendisi:).Gerçekten kaliteli bir oyuncuç
Del Piero_10
07.Aralık.2009, 12:32
Eski İtalyan yan hakem Rosario Coppola, Çizme'de 2006 yılında ortaya çıkan şike skandalının içinde İnter'in de olduğunu öne sürdü.
Coppola, İnter’in Venezia ile yaptığı maçta kırmızı kart gören savunma oyuncusu Ivan Cordoba’nın 2 maç ceza aldığını, Milano ekibinin bunu 1 maça indirmeye çalıştığını söyledi. Coppola ayrıca, “İnter’e yardım etmediğim için Serie A’da görev yapamadım” diye konuştu.
garydelgadov
07.Aralık.2009, 12:53
Bu konuyu sizin açmanıza hiç şaşırmadım hocam.:n:
KanıtLanırsa oLay oLur...
Del Piero_10
07.Aralık.2009, 15:05
http://img692.imageshack.us/img692/2994/serieaw.jpg (http://img692.imageshack.us/i/serieaw.jpg/)
http://img709.imageshack.us/img709/5493/goller.jpg (http://img709.imageshack.us/i/goller.jpg/)
garydelgadov
07.Aralık.2009, 16:29
İzLerken uykumdan yapıLan sert fauLün acısıyLa bağıran adamın sesiyLe uyandığım Lig.:D
FutboL zevk işi tabi,kimisi savunma ve mücadeLeyi,kimisi teknik ve boL goLLeri futboL oLarak görüyor.MeseLa babam serie a hastasıdır bende premier Lig.Aynı saatte iki maç oLduğunda seyir evki yüksek bir kavga yaşanır.HeLeki Everton/İnter maçLarından biri varsa.:D
Bu Ligde en sempatiyLe baktığım takım Fiorentinadır.Bu sene de yüksek bir yerde bitireceğini düşünüyorum..
MaTRaKaN
07.Aralık.2009, 20:06
İtalya Serie B'de oynanan Ascoli-Reggina maçında tarihe geçecek bir fair-play olayı yaşandı.
Maçın 15. dakikasında Regginalı futbolcunun sakatlık geçirmesine rağmen pozisyonu devam ettiren Ascoli takımı, Mirko Antenucci'nin golüyle öne geçti ve saha bir anda karışıtı.
Pişman oyup bir gol hediye etme kararı aldılar
Bu golün ardından spor dünyasında uzun süre konuşulacak olay yaşandı. Bir araya gelen attıkları golden pişmanlık duyan Ascoli'nin oyuncuları bir gol hediye etme kararı aldı.
Ve maçın 21. dakikasında Biagio Pagano ikramı geri çevirmedi ve takımına beraberliği getirdi. Sonrasında centilmenlik içinde geçen maçı konuk takım Reggina 3-1 kazandı.
Video Burada ;
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=220158
RaSenGan
07.Aralık.2009, 20:36
Fair Play'e bak adam sakatlanmış devam ediyolar :p
El Barto
07.Aralık.2009, 21:50
Arada bir de kırmızı kart çıkmış ama biri de kendini attırsaydı madem tam olsaydı. :) Yapmayın bunları yahu şovdan öteye bir şey değil...
Oghuse
07.Aralık.2009, 21:53
Zaten çok ilginç bir gol olmuş.. Taca attığı topu kapıp gol atmış Ascoli golü vermese ayıp olurdu..
garydelgadov
07.Aralık.2009, 22:01
Ajax'ta böyLe bir şey yapmıştı gaLiba...
GeNç KaRTaL
07.Aralık.2009, 22:02
Milan o kadar iyi mi yav.:icon_confused: Şaşırdım valla..:icon_smile:
GeNç KaRTaL
07.Aralık.2009, 22:05
Ajax'ta böyLe bir şey yapmıştı gaLiba...
http://www.youtube.com/watch?v=1FsE0-Gpvjg
TuNdRaLoWeR
07.Aralık.2009, 22:59
Ben olsam atmazdım o golü yani:)
Universal
07.Aralık.2009, 23:57
İtalya ligini bilmesek yedirecekler bize. Şike var o yüzden. Gol dakikalarına bahis oynanmıştır. Ardından böyle bir senaryo hazırlanmıştır. Bizede fairplay diye uydurmuşlardır. Ben yıllar önce fairplay'i gördüm.
Trabzonlu küçük bir kız, uluslararası altetizm yarışmasında birinci olacakken arkasında ki yarışması sakatlanır ve ona yardım eder ve birinci olamaz. Asıl fairplay budur.
tarikko
08.Aralık.2009, 00:19
Milan o kadar iyi mi yav.:icon_confused: Şaşırdım valla..:icon_smile:
Aynen bende :D
KanaKe
08.Aralık.2009, 00:22
İtalya ligini bilmesek yedirecekler bize. Şike var o yüzden. Gol dakikalarına bahis oynanmıştır. Ardından böyle bir senaryo hazırlanmıştır. Bizede fairplay diye uydurmuşlardır. Ben yıllar önce fairplay'i gördüm.
söylediklerin dogru olabilir bana mantikli geldi..
Del Piero_10
08.Aralık.2009, 13:44
Sicilya kulübü dün gece aldığı kararla, Atzori'nin görevine son verdi.
Gianluca Atzori ile yollarını ayıran Catania, takımın başına Sinisa Mihajlovic'i getirdi.
Bologna'nın eski teknik direktörü olan Mihajlovic, yarından itibaren görevinin başında olacak. Sırp teknik adamın, Catania ile 1,5 senelik bir anlaşmaya vardığı belirtildi.
Dün akşam saatlerine kadar kulüpten yapılan açıklamada, teknik direktör Atzori'nin takımın başında kalacağı duyurulmuştu. Ancak ilerleyen saatlerde Mihajlovic ile anlaşan Sicilya kulübü, Atzori'nin sözleşmesini fesh etti.
Bu arada Catania kulübünden yapılan açıklamada, konuyla ilgili olarak şöyle denildi: "Gianluca Atzori'nin takım ile olan ilişiği kesilmiştir. Şu ana kadar yaptığı işler ve gösterdiği profesyonel tavır için kendisine çok teşekkür ederiz. Sinisa Mihajlovic artık Catania takımının yeni teknik direktörüdür. Kendisi ve yardımcısı Dario Marcolin, yarın saat 1'de yapacağımız basın toplantısında yer alacaklardır"
Walter Zenga'nın yerine görevi devralan Atzori, ilk teknik direktörlük tecrübesini Catania ile yaşamıştı.
Del Piero_10
10.Aralık.2009, 17:27
Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho, kendisine yargısız infazda bulunan İtalyan medyasını ağır bir dille eleştirdi.
Dün gece Şampiyonlar Ligi'nde Rubin Kazan'ı 2-0 mağlup ederek son 16'ya kalan Inter'in teknik patronu Jose Mourinho, galibiyeti kutlayacak durumda değildi.
Geçen hafta Barcelona'ya kaybedilen maçın ardından hafta sonu Juventus'a karşı oynanan İtalya derbisinde de rakibine 2-1 mağlup olan Inter, medyanın ağır eleştirilerine maruz kalmıştı.
Rubin Kazan galibiyetinden sonra kendini tutamayarak eleştirilere sert cevaplar veren Portekizli teknik adam, Rai TV'ye yaptığı konuşmada, "Anlamakta zorluk çektiğim bir nokta var. İtalya'da herşeyin skora bağlı olduğunu zannederdim ama şimdi anlıyorum ki, bu herkes için geçerli değil. Geçen senenin İtalya şampiyonuyuz ve bu senede ligi lider olarak götürüyoruz. Geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde son şampiyonun grubundan elendik. Bu sene ise, son şampiyonun grubunda bir üst tura yükselmesini bildik. Hâlâ neyi eleştiriyorlar, anlayamıyorum" şeklinde konuştu.
tarikko
12.Aralık.2009, 13:11
Bu sezon yeniden form tutmaya başlayan Ronaldinho, şu anda, Barcelona'daki hâlinden daha iyi durumda olduğunu ifade etti.
Bu sezonla birlikte adeta yeniden doğan ve Milan'da sazı eline almaya başlayan Brezilyalı yıldız, Il Corriere dello Sport'a yaptığı açıklamada, "Eski hâlime geri döndüm. Aslına bakarsanız, eski hâlimden daha bile iyiyim. Artık her şey daha basit görünüyor" şeklinde konuştu.
Bu yükselişinde hocası Leonardo'nun büyük payı olduğunu vurgulayan Ronaldinho, "Leonardo ile gerçekten çok iyi arkadaşız. Dilimiz de aynı olduğu için her şeyi konuşabiliyoruz. Daha önce hiçbir hocamla bu kadar mükemmel bir ilişki yakalayamamıştım" ifadelerini kullandı.
Böyle giderse Dunga'nın kendisi Brezilya Milli Takımı'na alacağından emin gözüken tecrübeli forvet, "İki Dünya Kupası'nda daha görev almak istiyorum. Böyle oynarsam, Dunga beni nasıl görmezden gelebilir ki? Güney Afrika'da başrolde olacağım" diyerek sözlerini noktaladı.
Goal
goosfraba
12.Aralık.2009, 15:58
Kendisi böyle hissediyor olabilir fakat ben Barcelona'daki oyununundan daha iyisini göremiyorum şuan.
nerazzuri
13.Aralık.2009, 14:37
http://3.bp.blogspot.com/_49YBMhbjR88/SRDKC5IVbNI/AAAAAAAAAT0/qfE6CIxYBt0/s400/Spalletti.jpg
Fatih Tekke'nin formasını giydiğiRusya'nın Zenit kulübü, takımın başına Roma'nın eski teknik direktörü Lucaino Spalletti'yi getirdi.
Zenit'in resmi internet sitesinde yer alan habere göre Spalletti ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Rus ekip, İtalyan teknik adamla birlikte alt yapıya daha fazla önem verip ligde ve Avrupa kupalarında yeniden başarılı olmak istiyor.
1959 doğumlu Spalletti, 1993 yılında futbol kariyerini noktaladıktan sonra başladığı teknik adamlık kariyerinin altın çağını Roma'dayken yaşamış ve üç yılda iki kez "İtalya'da yılın teknik direktörü" ödülüne aday gösterilmişti.
Goal.com
Alicanfmfan
13.Aralık.2009, 14:44
Kulübedeki mimikleriyle , hareketleriyle en begendigim teknik adamlardan...
KaPaLı
13.Aralık.2009, 14:59
Forvetsiz oyun sisteminin mucidi (bkz: Roma ) forvet dolu takımda neler yapacak çok merak ediyorum : )
tarikko
13.Aralık.2009, 15:28
Beğendiğim bir antrenör Spaletti..Hayırlı olsun..
Del Piero_10
14.Aralık.2009, 16:42
Geçtiğimiz yıl 'Altın Bidon' ödülünü kazanan Queresma'yı az bir farkla geçen Brezilyalı oyuncu, bu senenin 'en çok hayal kırıklığı yaratan' oyuncusu oldu.
Radio Rai 2'nin düzenlediği 'Altın Bidon' yarışmasında en çok oyu alan Juventuslu orta saha oyuncusu Felipe Melo, 2009 senesinin Altın Bidon'u seçildi.
Geçtiğimiz yaz Fiorentina'dan 25 milyon avro karşılığında transfer edilen Melo, Juventus'ta bir türlü beklenen performansı sergileyememişti.
Geçen yıl bu ödülü kazanan Interli Ricardo Quaresma ise, az bir oy farkıyla ikinci sırada yer aldı.
18.000 fazla taraftarın oy kullandığı yarışmada, Juventuslu Tiago da üçüncü sırada aldı. Sezon başında kötü bir performans gösteren Ronaldinho, son zamanlarda Milan'ı sırtlamasına rağmen yedinci sıradan listeye girmekten kurtulamadı.
Tam liste ise şöyle;
1. Felipe Melo (Juventus) - 22,87 % [4.289 votes]
2. Ricardo Quaresma (Inter) - 20,63 % [3.868]
3. Tiago Mendes (Juventus) - 9,99 % [1.873]
4. Dida (Milan) - 9,56 % [1.792]
5. Amantino Mancini (Inter) - 9,39 % [1.760]
6. Klaas-Jan Huntelaar (Milan) - 6,84 % [1.283]
7. Ronaldinho (Milan) - 6,07 % [1.139]
8. Christian Poulsen (Juventus) - 6,06 % [1.137]
9. Juan Pablo Carrizo (Lazio) - 4,37 % [819]
10. Julio Baptista (Roma) - 4,22 % [792]
Del Piero_10
14.Aralık.2009, 16:45
İtalya Başbakanı ve Milan Kulübü Başkanı Silvio Berlusconi, bu akşam katıldığı bir toplantı sonrası saldırıya uğradı.
Silvio Berlusconi'nin, bu akşam katıldığı bir toplantının çıkışında yumruklu bir saldırıya uğradığı belirtildi.
İtalya Başbakanı'nın, saldırı sonrası yere düştüğü ve hemen arabasına binerek olay yerinden uzaklaştığı öğrenilirken, Berlusconi'nin olay sonrası görüntüleri devlet televizyonunda yayınlandı.
Emniyet görevlilerinden ilk gelen açıklamada Berlusconi'nin genç bir adam tarafından yumruklu saldırıya uğradığı ifade edilirken, daha sonra yapılan açıklamalarda Berlusconi'nin yüzüne yakın mesafeden yabancı bir cisim fırlatıldığı ve suçlunun olay yerinde yakalandığı belirtildi.
Berlusconi'nin partisinin önde gelen isimlerinden Umberto Bossi, yaptığı açıklamada gerçekleşen saldırıyı kınarken, "Berlusconi'ye yapılan bir çeşit terörizmdir" ifadelerini kullandı.
goosfraba
14.Aralık.2009, 16:50
http://galeri.haberturk.com/im/2009/12/13/400542/a675c147c0ba918f55c511d3e6956c87_k.jpg (http://galeri.haberturk.com/galeri/index/400542/1/2#galeri)
http://galeri.haberturk.com/im/2009/12/13/400542/6eb3ef8e20302804e58bc434245d7f8a_k.jpg (http://galeri.haberturk.com/galeri/index/400542/1/3#galeri)
http://galeri.haberturk.com/im/2009/12/13/400542/ecc2a330555d2168d4e85501903121c3_k.jpg (http://galeri.haberturk.com/galeri/index/400542/1/4#galeri)
scar face
14.Aralık.2009, 17:36
Haşat etmisler valla..
RaSenGan
14.Aralık.2009, 18:08
Milan ile bir ilgisi olup olmadığı belli değil sanırım.Belki İtalya Başbakanı olduğu için böyle bir şey yapmışlardır.Eğer Milan ile alakalıysa niye şimdiyi beklemiş anlamadım.Şimdi takımın durumu iyi.Ligin başlarında yapsaymış yapacaksa.
Fernando Gago
14.Aralık.2009, 18:32
Benim bildiğim yumruk değil çelik bir madde ile vurmuş .. Suratının halinden belli :)
GodfatheR
14.Aralık.2009, 20:49
Bak şimdi kızlarda beğenmiyecek seni Silvio : )
KanaKe
14.Aralık.2009, 20:57
Benim bildiğim yumruk değil çelik bir madde ile vurmuş .. Suratının halinden belli :)
http://www.fleko.de/assets/images/autogen/a_schlagring.jpg
RaSenGan
14.Aralık.2009, 21:48
Heykel parçası fırlatmışlar.
Del Piero_10
16.Aralık.2009, 15:38
Rumen golcü Adrian Mutu'nun menajeri, ocak ayında yıldız golcünün takımdan ayrılma ihtimali bulunduğunu söyledi.
Serie A takımlarından Fiorentina forması giyen Adrian Mutu için, Artemio Franchi günleri ocak ayında sona erebilir.
Radio Toscana'ya konuşan tecrübeli golcünün menajeri Giovanni Becali, "Mutu'nun ocak ayında takımdan ayrılma ihtimalini yok sayamayız" dedi.
Bu sezon sakatlıklarla boğuşan ve sadece 13 karşılaşmada forma giyebilen Rumen golcü ile Rusya Ligi takımlarından Zenit St. Petersburg'un ilgilendiği söyleniyor.
"Mutu bir an önce oynamaya başlamalı"
Bu konu hakkındaki soruyu da yanıtlayan Becali, "Zenit kısa vadede bir teklifte bulunur mu blmiyorum. Mutu'nun bir an önce iyileşip oynamaya ihtiyacı var. Ocak ayında neler olacağını birlikte görürüz" şeklinde konuştu.
Becali'ni yanıtladığı sorulardan birisi de, geçtiğimiz günlerde La Repubblica'da yer alan bir haberle ilgiliydi. Bu haberde, Mutu'nun Floransa'da bir kavgaya karıştığına yer verilmişti.
Becali, bu olay sonunda 30 yaşındaki oyuncuya bir ceza gelmesini beklemediğini söyledi.
ultraslanbe
17.Aralık.2009, 14:58
cok dogru bir transfer ve gittigi takimda avrupada en cok sevdigim takim Turk takimlarimiz disinda..
bu oyuncuyu takip edebildigim kadar ediyorum televizyondan olsun,internet'ten olsun , hatta FM'de bile transfer ettim Kayserispor'a ve izledigim ve FM'de gorduklerim cok ayni.. kendini biraz daha gelistirirse bu cocuk Inter yolcusu olur :) O tipte bir oyuncu ...
KaPaLı
17.Aralık.2009, 15:00
Arjantinliler bu çocuktan çok şey bekliyo. Fiorentina tamamen gözden çıkardı herhalde Mutu'yu. Onun bölgesine adam alıyolar.
Fernando Gago
17.Aralık.2009, 18:33
Inter Başkanı Massimo Moratti, ocak ayında transfer yapmayacaklarını açıkladı.
Inter Başkanı Massimo Moratti, teknik direktör Jose Mourinho'nun ocak ayında yeni bir forvet istediği haberlerini yalanladı.
Basında Goran Pandev veya Luca Toni'nin Mourinho tarafından istendiği yazılırken, Moratti bu iddiaları reddetti ve "Şu anda yeni bir forvet transfer etmemiz diye bir şey söz konusu değil" diye konuştu.
Kulübün büyük harcamalar yapabilecek ekonomik durumunun olmadığını söyleyen Moratti, "Mourinho'nun forvet istediği konuşuluyor, ancak kulüp olarak ocak ayında transfer yapmayı düşünmüyoruz. Çok öenmli isimleri zaten kadromuza kattık ve yeni birinin gelmesi söz konusu değil" ifadelerini kullandı.
Fernando Gago
17.Aralık.2009, 18:35
Lyon'un orta sahası Michel Bastos'un menajeri, 26 yaşındaki oyuncunun peşinde Avrupa'nın büyük kulüplerinin olduğunu ifade etti.
Michel Bastos'un menajeri, "Dünya Kupası'ndan sonra her şeyin olabileceğini" söyleyerek, 26 yaşındaki oyuncuya yapılacak tekliflere davetiye çıkardı.
Lyon'daki performansıyla Avrupa'nın devlerinin ilgisini çekmeye başlayan Bastos'un menajeri Duro Ivanisevic, Calciomercato.it'e yaptığı açıklamada, "Evet, Michel'i Avrupa'nın birçok büyük kulübü takip ediyor. Buna İtalyan kulüpleri dahil. Ancak ocakta ayrılması söz konusu değil. Buraya geçtiğimiz yaz geldi ve henüz çok mutlu" şeklinde konuştu.
Ivanisevic ayrıca, "Lyon'la Şampiyonlar Ligi macerasını bitirip, Brezilya Milli Takımı ile Dünya Kupası'na gitmeyi umuyor. Şimdilik transferi düşünecek zaman yok, ancak Dünya Kupası'ndan sonra her şey olabilir" ifadelerini kullandı.
Geçen yaz Lille'den transfer edilen Michel Bastos ile, Lyon harekete geçmeden evvel Milan ve Juventus'un ilgilendiği biliniyordu.
RaSenGan
17.Aralık.2009, 20:02
Milan alırsa çok yararlı olur takıma.
Del Piero_10
17.Aralık.2009, 20:18
Haber ağustos ayında çıkmış ancak böyle bir transfer yok.
sananes
20.Aralık.2009, 09:15
bu adam bu parayı etmez demiştim yani ekstra özelligi olmayan güçlü kuvvetli bi ön libero bence
el.nino
23.Aralık.2009, 20:44
İtalya'da ara transferin en gözde ismi olarak gösterilen ve İnter'in transfer listesinde olduğu iddia edilen Goran Pandev, Lazio ile sözleşmesini fesh etti..
Yıldız futbolcu sezon başında kulüp yönetimi ile ters düşmüş ve süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından menajeri aracılığıyla yönetimle görüşen Pandev'in 160 bin euroluk alacağından da vazgeçtiği ve sezon sonunda sona eren sözleşmesini yenilemek istemediğini açıkça ifade ederek Lazio ile sözleşmesini fesh ettiği açıklandı..
bakarsınız cimbom alır.haldun üstünel'in en sevdiği şey bedavaya adam almak.
Addolorato
23.Aralık.2009, 20:45
10.0.3'e kadar kimse almaz inşallah :n:
goosfraba
23.Aralık.2009, 20:47
bakarsınız cimbom alır.haldun üstünel'in en sevdiği şey bedavaya adam almak.
Peşinde Juventus, İnter gibi takımlar varken üstelik yaşı 25-26 iken, Türkiye'ye zor gelir, Galatasaray demiyorum bile.
bugra 1905
23.Aralık.2009, 20:49
10.0.3'e kadar kimse almaz inşallah :n:
Benimde Aklımdan Geçiyordu:n:
el.nino
23.Aralık.2009, 20:50
Peşinde Juventus, İnter gibi takımlar varken üstelik yaşı 25-26 iken, Türkiye'ye zor gelir, Galatasaray demiyorum bile.
tabiki de orası öyle ama neden olmasın demek istiyorum.
KanaKe
23.Aralık.2009, 21:01
Fener alsin iste forvete ilac olur :)
RaSenGan
23.Aralık.2009, 21:02
Pandev'e de menajerine de acıdım.Adamların kafası şişecek şimdi tekliften :)
KaRaBükLü KraL
23.Aralık.2009, 21:31
Pandev'in GS'ye gelmesini çok isterim.Haldun Üstünel'e güveniyorum:DAma Milan,Juve vs.gibi takımlar varken zor:DBi de FM'de boşta gözüksün hemen kaparım:D
KaPaLı
24.Aralık.2009, 10:05
İnter'e gitmez Pandev. Onun futbol hayatını bitiren takımdı İnter.
nerazzuri
24.Aralık.2009, 14:35
Gelecek sezon için İnter ile anlaşıldığını bütün italya biliyor zaten.
tarikko
26.Aralık.2009, 00:45
Milan’ın Brezilyalı yıldızı Ronaldino, Botafogo’dan resmi teklif aldı.
Ronaldino’nun kardeşi Roberto Assis, Brezilya temsilcisi Botafogo’dan teklif aldıklarını ifade etti. Botafogo’nun yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak istediği biliniyor.
Botafogo’nun teklifini doğrulayan Assis, “Bir teklif geldiği doğru. Bunun sadece dedikodu olduğu doğru değil. Milan, bu teklife nasıl bir cevap verir bilemiyorum” dedi.
Botafogo sponsor desteğiyle, Ronaldinho’nun transferini karşılamak için çalışmalara başladı.
Goal
goosfraba
26.Aralık.2009, 00:52
Ronaldinho en az bir 3 yıl daha Avrupa'da kalır.
Sheriff
26.Aralık.2009, 01:17
Yok daha erken. En az 3 yılı var bencede. Ama bize gelebilir belki :p
KanaKe
26.Aralık.2009, 01:40
Yok daha erken. En az 3 yılı var bencede. Ama bize gelebilir belki :p
33-34 yasinda gelir :p
nerazzuri
26.Aralık.2009, 17:12
http://arsenalaction.files.wordpress.com/2009/06/goran-pandev.jpg
Itaposrtpress sitesi, Lazio'yla yollarını ayıran Makedon oyuncu Goran Pandev'in Inter'e yakın olduğunu ve pazartesi günü Inter doktorları tarafından sağlık kontrolünden geçirileceğini yazdı.
Pandev'in sağlık testini geçmesi durumunda Inter'le dört yıllık anlaşma imzalayacağı ve senelik üç milyon avro kazanacağı da gelen haberler arasında.
Pandev'le resmi sözleşmeninse, İtalya'da ara transfer döneminin başladığı 2 Ocak'ta imzalanacağı öğrenildi.
Başarılı oyuncu, kendisine teklifte bulunan Napoli'yi reddederken, Inter kulübü Pandev'in, Afrika Kupası'na gidecek olan Samuel Eto'o'nun boşluğunu doldurmasını bekliyor.
Goal.com
KaPaLı
26.Aralık.2009, 17:17
Futbol hayatını bitiren takıma tekrar geri gidiyo : )
Ahh para nelere kâdirsin.
Universal
26.Aralık.2009, 17:19
Sezon sonu bedavaya çıkıyordu, büyük ihtimalle Lazio elinde tutumıyacaktı, bedavaya satarak iyi bir karar verdi.
nerazzuri
26.Aralık.2009, 17:20
Sezon sonu bedavaya çıkıyordu, büyük ihtimalle Lazio elinde tutumıyacaktı, bedavaya satarak iyi bir karar verdi.
Sezon başında zaten anlaşmaya varmıştı zaten İnter ile Pandev,Bahutan.
GeNç KaRTaL
26.Aralık.2009, 18:02
İyi bir transfer bence.İlk başta gereksiz gibi gelmişti o ellerinde iyi forvet oyuncuları olmasından dolayı ama Eto'o'nun Afrika Kupası'na gideceğini okuduğumda mantıklı geldi..
Futbol hayatını bitiren takıma tekrar geri gidiyo : )
Ahh para nelere kâdirsin.
Bu olayı bilmiyorum İsmail abi.Anlatırmısın?
nekop
26.Aralık.2009, 18:53
Lazio'ya gitmeden önce İnter'in oyuncusuydu.İnter'in oyuncusu demek yanlış olur aslında, çünkü hiç İnter formasıyla maça çıkamadı. :D Alt lig takımlarına kiralandı sürekli.. :)
Del Piero_10
26.Aralık.2009, 20:38
Stankoviç'in transferi dahilinde Lazio'ya gönderilmişti.
Del Piero_10
27.Aralık.2009, 13:41
Bayern Münih’in başarılı golcüsü Luca Toni, yeni yılda Roma forması giyeceğini belirtti.
Bayern Münih Teknik Direktörü Louis van Gaal ile sorunlar yaşayan Luca Toni, ara transfer döneminde Almanya’dan ayrılmaya hazırlanıyor.
Fenerbahçe’nin de gündemine olduğu iddia edilen İtalyan golcü, Roma’ya gitmek istiyor.
La Gazzetta dello Sport’a transferiyle alakalı açıklamalarda bulunan 32 yaşındaki oyuncu, “İtalya’ya dönmek için sabırsızlanıyorum. Resmi bir anlaşma sağlanmadı. Ama Roma’ya gitmek istiyorum” dedi.
Alman devi, Luca Toni için bir bonservis bedeli talep etmeyecek. Luca Toni, Roma’da sergileyeceği performansla İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Marcello Lippi’nin gözüne girmeye çalışacak.
GeNç KaRTaL
27.Aralık.2009, 13:55
2 taraf içinde iyi olur.
Fernando Gago
28.Aralık.2009, 11:11
Lazio'da Goran Pandev'in takımdan ayrılmasının ardından, Cristian Ledesma'nın da gideceği konuşuluyor.
Goran Pandev'in Lazio ile yollarını ayırmasının ardından, Cristian Ledesma'nın da gelecek haftalarda İtalyan ekibinden ayrılacağı belirtildi.
Tuttomercatoweb'in haberine göre, Arjantinli orta saha oyuncusu da Lazio'dan ayrılmak için gün sayıyor. Ledesma için, Napoli ve Juventus'un şimdiden kolları sıvadığı da gelen haberler arasında.
Lazio Başkanı Claudio Lotito, Ledesma için 5 milyon avroluk bir bonservis bedeli istiyor.
goal.com
Fernando Gago
28.Aralık.2009, 11:11
Serie A'da kümede kalma mücadelesi veren Livorno'nun teknik direktörü Serse Cosmi, takımın gol sorununu bir an önce çözmek istiyor.
Livorno'da görevde olduğu 9 haftada 15 puan toplayan Serse Cosmi, yaptığı açıklamada, ocak ayında takıma takviye yapmak istediğini belirtti.
SkySport'a 2009'un değerlendirmesini yapan Cosmi, "2009 benim açımdan çok da iyi geçmedi. Yılın büyük bölümünde işsizdim" diyerek sözlerine başladı.
Sol eğilimli taraftarıyla bilinen Livorno'nun teknik patronu, ait olduğu yere doğru insanlarla birlikte döndüğünü söylediği açıklamasında, kadrosunun takviyeye ihtiyacı olduğunu da ifade etti.
Hucüm bölgesinde nitelikli bir isim ile anlaşmak istediğini de belirten 51 yaşındaki teknik adam, ocak ayında temel hedeflerinin takımın gol sorununu çözmek olacağının altını çizdi.
KaPaLı
28.Aralık.2009, 12:47
5 milyon € :/
Türk takımlarımız böyle adamları niye almaz hayret yahu. Çok beğendiğim adam Ledesma.
Del Piero_10
28.Aralık.2009, 14:25
Sezon sonu kontratı bitecek böyle vasat bir adama 5 milyon € saymak akıllıca değil.
Del Piero_10
28.Aralık.2009, 17:54
Udineseli savunma oyuncusunun, sağlık testinden sonra Mor Menekşeler'e imza atması bekleniyor.
Udinese Kulübü, savunma oyuncuları Dias Felipe'nin Fiorentina ile antrenmanlara çıktığını ve transferin bitme aşamasında olduğunu doğruladı.
Her iki kulüp de resmi sitelerinden yayınladıkları açıklamalarla, transferi resmileştirdi.
Udinese.it sitesinden yapılan açıklamada, "İki kulüp arasında yapılan görüşmeler sonrasında, Felipe Dias Da Silva Dalbelo'nun Fiorentina ile antrenmanlara çıkacağını duyurmak isteriz" denildi.
Buna yakın bir açıklama yapılan Fiorentina'nın resmi internet sitesinde ise, "Udinese ile yaptığımız görüşmeler ve sağlık testi sonucunda, Felipe Dias Da Silva Dalbelo'nun takımla birlikte antrenmanlara çıkması için izin almış bulunuyoruz" ifadeleri kullanıldı.
Felipe transferinin 2 Ocak'ta resmileşmesi bekleniyor.
Redrum
28.Aralık.2009, 18:13
Mükemmel transfer olur bence.
RaSenGan
28.Aralık.2009, 18:34
Jose Mourinho'nun son gözdesi Tuncay
İtalyan basını, Inter’in Stoke City’de forma giyen Tuncay Şanlı’nın peşine düştüğünü öne sürdü.
Serie A devinin Wesley Sneijder ile birlikte Stankovic’in orta sahadaki görevini üstlenecek bir futbolcuya ihtiyacı olduğuna dikkat çeken sportevai.it internet sitesi editörleri, Tuncay Şanlı’nın Teknik Direktör Jose Mourinho’nun tam aradığı isim olduğu yorumunu yaptı. Milli futbolcunun Fenerbahçe’de çok büyük başarılara imza atmasına karşın Middlesbrough ve Stoke City gibi iki vasat takıma transfer olduğuna dikkat çeken İtalyanlar, Tuncay’ın Portekizli teknik adamın oyun sisteminde çok verimli olacağına dikkat çektiler. Tuncay’ın sağ kanat, sol kanat, ikinci golcü ve oyun kurucu olarak oynayabildiği vurgulanan yorumda “Çok yönlü bir oyuncu. Farklı taktik varyasyonlarda kullanılabilir. Tuncay’ı Stoke City’den kapmak için 5 milyon euro yeterli olabilir” ifadeleri yer aldı.
Hürriyet
BaGa TaRKaN
28.Aralık.2009, 18:38
Asrın Hatasını Yapar Giderse. İnterde Oynadığı Mevkide Onca Adam Varken Forma Şansı Bulması Zor. Daha Stoke de Bile 3.Yılı İngilterede Doğru Düzgün Forma Giyme Şansı Bulamadı. Oynamak İstiyorsa Stoke de Kalması Daha Faydalı Olur Tuncay İçin. Zaten Gideceğini Sanmıyorumda Adada Kalacaktır.
SAİT71
28.Aralık.2009, 19:13
Abi bi kendini gösterirse interte tutunur bence.. Stokede veya Midd. kendini gösterdide ne oldu.. Şuanda yeni yeni oynuyor.. Bence Tuncay başarabilir.. En azından stokede kulübede oturmaktansa interde oturur :D
Sheriff
28.Aralık.2009, 19:18
Aynı fikirdeyim. İnter'e gitmesi onun için iyi olur. İnter olmasa bile büyük bir takımda oynamayı hakediyor..
el.nino
28.Aralık.2009, 19:50
türk olarak en sevdiğim 2 oyuncudan biri arda biride tuncay.tuncay giserse orada her türlü oynar.yukarıda da yazığı tam mourinho'luk bir adam.
Fernando Gago
28.Aralık.2009, 21:29
Bu haberin doğru olmasına olanak yok bence :D Keşke olsa
Del Piero_10
28.Aralık.2009, 21:35
Haber zaten sportevai.it editörlerinin yaptığı yorum üzerine kurgulanmış. Pandev'den sonra Tuncay'ın alınmayacağı aşikar.
tarikko
29.Aralık.2009, 00:45
İnter almaz zaten Tuncay'ı..Daha yeni Pandev'i aldilar..
Oghuse
29.Aralık.2009, 01:08
Stankovic'in yerine mi ? Stankovic en son nerde oynuyordu Inter'de, sürekli mevki değiştiriyorda emin olamadım .Ama göbekteyse hala haberin yalan olduğu çok açık oluyor.
sananes
29.Aralık.2009, 03:53
tuncay hata yapmaz bence intere gidiyo sonuçta ama inter boş transfer yapar onların tuncaya ihtiyacı yok maçı tek başına alabilecek bi oyuncuya (messi ronaldinho aguerro ronaldo robinho vs.) ihtiyaçları var
nerazzuri
29.Aralık.2009, 06:59
Haber zaten sportevai.it editörlerinin yaptığı yorum üzerine kurgulanmış. Pandev'den sonra Tuncay'ın alınmayacağı aşikar.
Editörlerinde maşallahı var Özgür :icon_biggrin: Stankovic'in yerine Tuncay'ı düşünmüşler. Haklısın.
Stankovic'in yerine mi ? Stankovic en son nerde oynuyordu Inter'de, sürekli mevki değiştiriyorda emin olamadım .Ama göbekteyse hala haberin yalan olduğu çok açık oluyor.
Stankovic en son ön liberoya kadar geldi Oğuz :icon_biggrin:
tuncay hata yapmaz bence intere gidiyo sonuçta ama inter boş transfer yapar onların tuncaya ihtiyacı yok maçı tek başına alabilecek bi oyuncuya (messi ronaldinho aguerro ronaldo robinho vs.) ihtiyaçları var
Bir zamanlar vardı. Bkz: Zlatan İbrahimovic
MaTRaKaN
29.Aralık.2009, 10:17
İner,Tuncay'ı napsın? :)
2 katı daha güzel oyuncular alabilcekken.
KaPaLı
29.Aralık.2009, 10:20
İner bişey yapmaz zaten. Ama İnTer yapar (::)
Mourinho'nun takımlarının özelliği zaten çok koşması değilmi. Tuncay'da teknik yok ama ciğer var. Deli dana gibi ordan oraya koşuyo. Pandev aldılar ama Pandev kanatta yapamaz. Daha çok 2. forvet gibi oynuyo zaten. Tuncay tam kanat adamı.
Bordo61Mavi
29.Aralık.2009, 11:43
Keske dogru olsa bu haber. Tuncay italyan ligine daha cok uyar
Universal
29.Aralık.2009, 16:52
Stoke City'de oynamaktansa, Inter'de yedek beklemek daha mantıklıdır. Eğer Tuncay giderse ve formayı kaparsa Tuncay bir kez daha kendini göstermiş olur.
Del Piero_10
29.Aralık.2009, 17:27
Adı Türk Milli Takımı'yla da anılan Hollandalı teknik adamın, 2 Ocak'ta Juventus'un başına geçeceği iddia edildi.
Rusya Milli Takımı'yla play-offlarda Slovenya'ya elenerek Dünya Kupası dışında kalan Guus Hiddink'in geleceği hakkındaki spekülasyonlar bitmek bilmiyor.
Fatih Terim'in Türkiye Milli Takımı Teknik Direktörlüğü'nden istifa etmesinin ardından, TFF'nin teklif götürdüğü Hollandalı teknik adamın, geleceğine hangi kulüpte devam edeceği konusunda ortaya atılan yeni iddia futbol kamuoyuna bomba gibi düştü.
Juventus'la hem Şampiyonlar Ligi'ne gruplarda veda eden hem de Serie A'da lider Inter'in 9 puan gerisinde kalan Juventus'un, Ocak ayında Ferrara'nın yerine Hiddink'i getirmek için girişimlerde bulunduğu belirtildi.
Hollanda basınında çıkan haberlere göre, İtalyan ekibi, geçtiğimiz sezon da, şubat ayında Chelsea'nin başına geçip, sezon sonuna kadar Maviler'le başarılı bir performans gösteren Hiddink'le büyük ölçüde anlaşmaya vardı ve Rusya Milli Takımı antrenörü, 2 Ocak'ta Torino ekibinin başına geçecek.
tarikko
29.Aralık.2009, 18:26
Juventus için çok iyi olur..
Fernando Gago
29.Aralık.2009, 19:13
Ancak böyle bir hoca toplayabilir takımı ..
TuNdRaLoWeR
29.Aralık.2009, 19:15
Hadi inşallah.Hiddink en adam olmayacak takımları adam etti bilemiyorum artık Juve'ye ŞL mi kazandırır ne kazandırır..:D
Umarım gerçekleşir bu transfer ya, Hiddink kadar zeki bir teknik adam daha görmedim.
GeNç KaRTaL
29.Aralık.2009, 20:28
Hiddink kesinlikle Juve'ye eski günlerini yaşatır..
Del Piero_10
30.Aralık.2009, 00:46
Serie A ekiplerinden Udinese, Banfield ile genç yıldız James Rodriguez için el sıkıştı.
Udinese'nin, Arjantin Şampiyonu Banfield'da forma giyen 18 yaşındaki James Rodriguez'i gelecek sezon kadrosuna katacağı öğrenildi.
Bu sezon gösterdiği performansla dikkatlari üstüne çeken Kolombiyalı futbolcu, orta sahada görev yapıyor. Genç yıldız, Banfield formasıyla bu sezon çıktığı 18 karşılaşmada 3 kez fileleri havalandırdı.
Rodriguez, Libertadores Kupası'nda forma giyecek ve Dünya Kupası'nın ardından Udinese'nin yolunu tutacak.
Fernando Gago
30.Aralık.2009, 11:49
Real Madrid'de düzenli olarak forma giyme şansı bulamayan Fernando Gago, ocak ayında Çizme'nin yolunu tutabilir.
Real Madrid'de geleceği belirsizlikle dolu olan Fernando Gago için, Juventus girişimlere başladı.
Il Corriere dello Sport'un haberine göre, Torino temsilcisi, Arjantinli orta saha oyuncusunu ocak ayında kiralama yoluna gidecek. Juventus'un satın alma opsiyonunu da içeren bir anlaşma için Real Madrid'in kapısını çalması bekleniyor.
Yaklaşan Dünya Kupası öncesinde sürekli oynamanın öneminin farkında olan 23 yaşındaki başarılı oyuncu, İspanyol başkentinde mutlu değil.
Manuel Pellegrini'nin gözüne giremeyen Gago, bu sezon La Liga'da sadece 4 kez forma giyebildi.
Bu konu hakkında basına konuşan başarılı önliberonun menajeri ise, yaptığı açıklamada, "Gago, Dünya Kupası öncesinde sürekli forma giymek istiyor. Oynamadığı zamanlarda ise evinde kalıp ağlıyor" dedi.
tarikko
31.Aralık.2009, 09:53
Roma'nın 10 numarası Francesco Totti, kendisi hakkında yorumlarda bulunan Laziolu oyuncuyla dalga geçti.
Salı günü bir açıklama yapan Lazio'nun golcü futbolcusu Mauro Zarate, Roma kaptanı Francesco Totti'nin 'bittiğini' söylemişti.
Forzaroma.info adlı sitenin haberine göre, bu açıklamalara bloğundan yanıt veren Totti, "Tüm taraftarları, tüm sporcuları ve Buffon, Del Piero, Messi, Ronaldo, Kaka, Ronaldinho gibi yıldızların Noel'ini kutlarım. Unuttuğum isimler varsa onlardan da özür dilerim. Noel zamanında daha iyi insanlar olmamız gerektiğini düşünüyorum. Zarate'ye de 240 iyi dilek yolluyorum. 2010 senesinde daha çok gol atıp, tarihe geçmek istiyorum ama sanırım elimi çabuk tutmam gerek çünkü ben artık bitik bir oyuncuyum. Gerçi bu sene başında da benim için aynı şeyleri söylemişlerdi" dedi.
Bu arada Totti'nin Zarate'ye iyi dileklerde bulunurken kullandığı 240 rakamı, 33 yaşındaki yıldız oyuncunun şu ana kadar attığı gol sayısını temsil ediyor.
Goal
Aşk-ı Şehir
31.Aralık.2009, 10:02
Zarate kendini ne sanıyor acaba? Dünkü ... bugün mü kokuyo? Bu tür polemiklere girerek ismini öne çıkaracak aklınca. Totti'ye böyle bir şey diyebilmek için bir kere aynı kariyere sahip olması gerek.
KaPaLı
31.Aralık.2009, 10:37
Totti : ) Fena laf koymuş Zarate'ye.
Hugo
31.Aralık.2009, 11:47
Zarate kimmiş :D
2 uzaktan gol atıp 2 frikik golü atmayla Totti'ye sallama hakkı mı kazanacağını zannetmiş şapşal :D
nerazzuri
31.Aralık.2009, 11:59
Kusura bakmayında, peki siz kimsiniz zarate'ye sallıyorsunuz:icon_smile:
Hugo
31.Aralık.2009, 12:39
Biz Totticiyiz. Var mı ötesi? :D
Del Piero_10
31.Aralık.2009, 17:38
Bayern Münih'in İtalyan santrforu Luca Toni, yeni yılda kiralık olarak AS Roma forması giyecek.
Teknik direktörü Louis van Gaal ile yaşadığı sorunlar yüzünden Bayern Münih'te istenmeyen adam ilan edilen Luca Toni, sezonun geri kalan kısmında AS Roma forması giyecek.
32 yaşındaki santrforun adı, son dönemde Fenerbahçe dahil birçok Avrupa kulübüyle birlikte anılmıştı.
Bayern Münih, bugün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla, Toni'nin Roma'ya kiralandığını duyurdu.
47 kez İtalya Milli Takımı forması giyip 16 gol kaydeden Luca Toni, Roma'da oynayacağı futbolla 2010'da Güney Afrika'da yer almak istiyor.
2006'da Fiorentina formasıyla hem Serie A'da gol kralı olan hem de Avrupa'da Altın Ayakkabı kazanan İtalyan forvet, 2008 yılında Bayern Münih'i şampiyonluğa taşırken de Bundesliga'nın gol kralı olmuştu.
tombul taho
31.Aralık.2009, 17:56
$u adami Baros sakat oldugu icin bizimkiler neden kiralayamadi cok merak ediyorum. adam zaten memnun degil biz de Avrupa Ligi'nde oynuyoruz. kadro desen cok iyi yabanci oyuncular var. bo$una bonservis parasi verecegimize kiralik olarak almak cok daha mantikliydi.
zaten Baros'un duzelip form tutmasi obur sezonu bulacak. bu yuzden bu arayi kiralik oyuncularla kapatmak cok daha iyiydi. ama yalan oldu tabii ki.
Roma cok akilli transfer yapmi$.
sananes
31.Aralık.2009, 18:07
roma boş transfer yamış bence toni çok gereksiz yani romanın golcü eksiği vardı kabul ama toni gol falan atamaz
GeNç KaRTaL
31.Aralık.2009, 18:43
roma boş transfer yamış bence toni çok gereksiz yani romanın golcü eksiği vardı kabul ama toni gol falan atamaz
Toni nasıl gol atamaz yav.:icon_smile: Bence iyi bir transfer Roma adına.
Fernando Gago
31.Aralık.2009, 19:25
Roma sonunda adam akıllı bir forvetşe oynayacak ..
ozaniel
31.Aralık.2009, 21:09
$u adami Baros sakat oldugu icin bizimkiler neden kiralayamadi cok merak ediyorum.
Roma kiraladığı için olabilir mi?:icon_razz:
Del Piero_10
31.Aralık.2009, 21:40
Toni, Dünya Kupasına gitmek istediğinden Türkiye'de yeni bir maceraya evet demezdi muhtemelen.
SAİT71
31.Aralık.2009, 21:41
Güzel bir golcü iyi bir transfer.. Golleri sıralar artık
Del Piero_10
31.Aralık.2009, 21:45
Son 10 yılın önemli transferleri
2000 - Trezeguet (Monaco) alla Juventus, Crespo (Parma) alla Lazio, Dida (Corinthians) al Milan, Batistuta (Fiorentina) alla Roma, Lopez (Valencia) alla Lazio
2001 - Zidane (Juventus) al Real Madrid, Buffon (Parma), Nedved (Lazio) e Thuram (Parma) alla Juventus, Inzaghi (Juventus) al Milan, Rui Costa (Fiorentina) al Milan, Pirlo (Inter) al Milan, Van der Sar (Juventus) al Fulham, Mendieta (Valencia) alla Lazio, Cassano (Bari) alla Roma, Veron (Lazio) al Manchester United, Toldo (Fiorentina) all'Inter, Nakata (Perugia) alla Roma, Stam (Manchester United) alla Lazio, Adriano (Flamengo) all'Inter
2002 - Ronaldo (Inter) al Real Madrid, Rivaldo (Barcellona) al Milan, Seedorf (Inter) al Milan, Nesta (Lazio) al Milan, Camoranesi (Verona) alla Juventus, Cannavaro (Parma) all'Inter, Adriano (Inter) alla Fiorentina e poi al Parma
2003 - Kakà (san Paolo) al Milan, Crespo (Inter) al Chelsea
2004 - Ibrahimovic (Ajax) alla Juventus, Cannavaro (Inter) alla Juventus, Stankovic (Lazio) all'Inter, Cambiasso (Real Madrid) all'Inter, Samuel (Roma) al Real Madrid, Adriano (Parma) all'Inter
2005 - Gilardino (Parma) al Milan, Toni (Palermo) alla Fiorentina, Figo (Real Madrid) all'Inter, Samuel (Real Madrid) all'Inter
2006 - Ibrahimovic e Vieira (Juventus) all'Inter, Shevchenko (Milan) al Chelsea, Mutu (Juventus) alla Fiorentina, Thuram e Zambrotta (Juventus) al Barcellona, Cannavaro ed Emerson (Juventus) al Real Madrid, Maicon (Monaco) all'Inter, Vucinic (Lecce) alla Roma, Cassano (Roma) al Real Madrid
2007 - Toni (Fiorentina) al Bayern Monaco, Iaquinta (Udinese) alla Juventus, Chivu (Roma) all'Inter, Oddo (Lazio) al Milan, Cassano (Real Madrid) alla Sampdoria
2008 - Pato (Internacional) al Milan, Ronaldinho (Barcellona) al Milan, Gilardino (Milan) alla Fiorentina, Flamini (Arsenal) al Milan, Sissoko (Liverpool) alla Juventus, Amauri (Palermo) alla Juventus, Baptista (Real Madrid) alla Roma, Adriano (Inter) al San Paolo e ritorno all'Inter
2009 - Eto'o (Barcellona) all'Inter, Ibrahimovic (Inter) al Barcellona, Kakà (Milan) al Real Madrid, Beckham (LA Galaxy) al Milan. Milito e Motta (Genoa) all'Inter, Lucio (Bayern Monaco) all'Inter, Diego (Werder Brema) alla Juventus, Felipe Melo (Fiorentina) alla Juventus, Sneijder (Real Madrid) all'Inter, Aquilani (Roma) al Liverpool, Adriano (Inter) al Flamengo
Fernando Gago
01.Ocak.2010, 11:07
İtalyan ekibi Genoa, Barcelona'nın Meksikalı oyuncusu Marquez'i transfer etmek istiyor.
İtalyan gazetesi La Gazzetta dello Sport, Genoa'nın Barcelonalı Marquez için zemin yoklaması yaptığını iddia etti.
Bu sezon lige istediği başlangıcı yapamayan ve 11. sırada bulunan Genoa'da teknik direktör Gianpiero Gasperin'in ocak ayında transfer istediği belirtildi.
Bunun üzerine harekete geçen kulüp yönetiminin de, geçez yaz kadrosuna katmak istediği ancak başarılı olamadığı Marquez için bir teklif daha götüreceği öğrenildi.
İtalyan kulübünün Barça'ya ne kadarlık bir teklif yapmayı planladığı ise henüz bilinmiyor.
sananes
01.Ocak.2010, 21:46
Toni nasıl gol atamaz yav.:icon_smile: Bence iyi bir transfer Roma adına.
geçen sezon nerdeyse tüm bayer munih maçlarını izledim haklı çıkacagımı düşünüyorum vasatı aşamayacak
GeNç KaRTaL
01.Ocak.2010, 22:42
geçen sezon nerdeyse tüm bayer munih maçlarını izledim haklı çıkacagımı düşünüyorum vasatı aşamayacak
Kötü performans gösterebilir.Olmayacak şey değil.İlla atar ama bir kaç tane.
scar face
02.Ocak.2010, 01:44
Roma nın bitirici forvet eksiğini bence.
Vucinic beklenen patlamayı bi türlü yapamadı onu beklerken 2.Çernobille karsılasmaktan korkuyordum.
el.nino
02.Ocak.2010, 11:09
tamam işte bide bunun önceki sezonu var.bu adam o sezon gol kralı olmuştu bu sezon niye atamasın.
sananes
03.Ocak.2010, 18:27
gol mol atamaz zaten lafın gelişiydi gol atacaktır ama saç baş yoldurtacagından da eminim
Del Piero_10
04.Ocak.2010, 18:06
Lazio, Inter'e giden Goran Pandev'in yerine, forvet hattına Genoa'dan Sergio Floccari'yi transfer etti.
Sergio Floccari'nin menajeri Renzo Contratto, Genoalı oyuncunun sezon sonuna kadar kiralık olarak oynamak üzere Lazio ile anlaştığını açıkladı.
Sky Sport Italia'ya konuşan Contratto, "Kulüple oyuncu arasındaki pürüzler giderildi ve Sergio, Lazio'ya imza attı" dedi.
Geçtiğimiz yaz Atalanta'dan Genoa'ya gelen Floccari, ligin ilk yarısında 11 karşılaşmada forma giyip 4 gol atmıştı.
sakary Ali
04.Ocak.2010, 18:16
Floccari'yi geçen sene Atalanta'da iken izlemiştim ve baya beğenmiştim iyi bir takıma gider dedim genoa'yada transfer oldu iyi sayılır.
lazioda bence daha iyi işler yapabilir.
Del Piero_10
06.Ocak.2010, 20:48
Verona Valisi Flavio Tosi, kent halkı hakkında sert açıklamalar yapan Mario Balotelli’ye yüklendi.
Chievo Verona deplasmanından 1-0’lık galibiyetle ayrılan Inter, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Takımının galibiyet golünü kaydeden Mario Balotelli, ırkçı tezahüratlardan şikâyetçi olmuştu.
Verona’nın kendisini aşırı derecede rahatsız ettiğini söyleyen genç golcüye, Verona Valisi Flavio Tosi’den sert yanıt geldi.
Balotelli’yi yaramaz bir çocuğa benzeten Tosi, La Gazzetta dello Sport’a yaptığı açıklamada, “Balotelli küçük bir çocuk gibi davranıyor. Bu tavırla asla saygı duyulan bir şampiyon olamaz. Gerçek şampiyonlar, tepkilere daha olgun cevaplar verirler. Takımına bağlılığıyla bütün İtalya’da tanınan Chievo taraftarına kimse saygısızlık edemez. Zavallı Balotelli asla bir şampiyon olamayacak” dedi.
Fernando Gago
07.Ocak.2010, 11:46
Balotelli'nin seveninden fazla sevmeyeni var sanırım Gerçekten çok antipatik bir oyuncu
anilla
07.Ocak.2010, 16:03
Bence burada Balotelli haklı bana da ırkçı tezahüratta bulunsalar ben de sert çıkardım ama evet genel olarak pek sevilmeyen bir oyuncu
El Barto
07.Ocak.2010, 17:28
Vali'nin bir oh iyi oldu demediği kalmış. Acaba zavallı olan ırkçı tezahüratlara maruz kalan futbolcu mu?, yapılanları kınamak yerine Balotelli'ye sallayan vali mi? ;)
İnsanlar şunu bir türlü anlayamıyor. Kimseyi sevmek zorunda değilsin, hatta nefret dahi edebilirsin ama bu senin o adama hakaret etmeni ya da aşağılamanı gerektirmez. Zaten bunu yapamazsın ya da yapmamalısın insansan.
tarikko
07.Ocak.2010, 20:16
Vali'nin bir oh iyi oldu demediği kalmış. Acaba zavallı olan ırkçı tezahüratlara maruz kalan futbolcu mu?, yapılanları kınamak yerine Balotelli'ye sallayan vali mi? ;)
İnsanlar şunu bir türlü anlayamıyor. Kimseyi sevmek zorunda değilsin, hatta nefret dahi edebilirsin ama bu senin o adama hakaret etmeni ya da aşağılamanı gerektirmez. Zaten bunu yapamazsın ya da yapmamalısın insansan.
Aynen katılıyorum...