View Full Version : İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar
deniz.91
11.Mart.2007, 20:07
Yaızk oldu adama
shadowrefree
11.Mart.2007, 21:45
adam son birkaç senedir doğru düzgün top oynamadı...dizi artık ifla olmaz...iyileşir sahalar döner yine nükseder sakatlığı...inanılmaz topçuydu ama kendisine bakmadığı kesin...
Del Piero_10
11.Mart.2007, 22:01
Sunday Mirror gazetesinin haberine göre Milan başkanı Silvio Berlsuconi, Arsenalli Matthieu Flamini’yi transfer etmek istiyor.
Avrupa’nın en iyi defansif orta saha oyuncularından biri olarak kabul edilen Flamini, takımının Şampiyonlar Ligi'nde Milan’la oynadığı maçlarda harika bir performans ortaya koymuştu.
Başarılı oyunuyla Silvio Berlusconi’yi kendine hayran bırakan 24 yaşındaki oyuncunun bu sezon sonunda sözleşmesi bittiğinden, bonservis bedeli olmadan transfer olabilir.
Ancak geçen hafta The Guardian’a bir demeç veren Flamini, takımda kalmak istediğini söylemiş ve "Burada çok mutluyum. Bu takımda oynamaktan gurur duyuyorum. Yeni bir jenerasyonuz ve yeni bi tarih yazmalıyız. Ben de bu tarihin bir parçası olmak istiyorum. Umarım önümüzdeki sezon da burada olurum. Kulüple görüşmelerimiz sürüyor ve herşey yolunda,” diye konuşmuştu.
Flamini'nin şu ana kadar yeni bir sözleşme imzalamamış olması Milan başkanı Berlusconi’yi umutlandırırken, kırmızı-siyahlı kulübün yöneticilerinin gelişmeleri yakından takip ettikleri belirtiliyor.
shadowrefree
11.Mart.2007, 22:25
ben berlusconinin yerinde olsam tüm arsenali isterim...san siro da sanki emirates miş gibi top oynadılar arsenalli gençler...bu takım çok ii işler yapıcak...
ThersoN
11.Mart.2007, 22:59
.........Avrupa’nın en iyi defansif orta saha oyuncularından biri olarak kabul edilen Flamini, takımının Şampiyonlar Ligi'nde Milan’la oynadığı maçlarda harika bir performans ortaya koymuştu.......
Adamın bu sene değeri bilinmeye başladı.. 2004 yılında Marsilya'dan geldi.. neredeyse 2-3 sezon yedek bekledi
shadowrefree
11.Mart.2007, 23:21
çok normal beklemesi geldiği ilk sene patrik vieria vardı sonra gilberto oynadı...gençleştirme sürecinde şansı yakaladı...oda çok ii değerlendirdi...
deniz.91
11.Mart.2007, 23:34
gerçekten çok iyi patlama yaptı flaminide
TürkuAz
11.Mart.2007, 23:38
Flamini kaliteli bir oyuncu, kumaşı sağlam. Ama aklı varsa kalsın Arsenal'de. Bu takım çok büyük işler yapacak bence..
ThersoN
11.Mart.2007, 23:40
-anti parantez-
Berlusconi her gördüğünü istiyor :D
Fernando Gago
11.Mart.2007, 23:55
Milan için daha acil transfer bekleyen bölgeler var Milan önce oraları halletmeli
Fıratcan Alçınkaya
12.Mart.2007, 14:31
55 tane DMC var zaten takımda kaleci yok forvet yok hala defansif orta saha peşindeler...
El Barto
12.Mart.2007, 15:20
Arsenal hiç durmasın satsın iyi bir fiyata aldıgı paranın 4'te 1'ine Arsene Wenger 10 tane Flamini getirir Arsenal'e.:p
Ha Flamini ne yapar Milan'da??? Heralde yedek bekler.
Fıratcan Alçınkaya
12.Mart.2007, 15:44
Emerson'la japon kale oynarlar yedek klübesinde...:)
Universal
12.Mart.2007, 21:56
İtalya Serie A'da 27. haftanın en önemli karşılaşmasında Inter Giuseppe Meazza'da Milan'ı 2-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda bir adım daha attı. Inter'e galibiyeti getiren golle 52. dakikada Cruz ve 75. dakikada Zlatan Ibrahimovic'den geldi. 40. dakikada Ronaldo'nun attığı gol Milan'a yetmedi. Inter aldığı bu galibiyetin ardından puanını 73'e çıkardı.
Inter'de, Brezilyalı kanat oyuncusu Maicon, cezası nedeniyle Milan karşısında forma giyemezken, orta saha oyuncuları Esteban Cambiasso ve Patrick Vieira ise sakatlıkları Milan karşısında yer almadı. Valencia'yla deplasmanda oynadıkları Şampiyonlar Ligi maçında burnu kırılan Arjantinli savunma oyuncusu Nicolas Burdisso'nun ise Milan karşısında sahada ki yerini aldı.
Serie A'da oynadığı son 15 maçta yenilgi yüzü görmeyen ve Şampiyonlar Ligi'nde Celtic'i Brezilyalı Kaka'nın uzatmalarda attığı golle deviren Milan'da ise bu karşılaşmada geçtiğimiz ay Real Madrid'den transfer edilen Ronaldo, eski takımı Inter'e karşı ilk maçına çıktı ve Milan'ın tek golüne imza atan isim oldu.. Milan'da Alessandro Costacurta, Cafu, Kakha Kaladze, Alessandro Nesta ve Serginho sakatlıkları nedeniyle Inter karşısında forma giyemedi.
Öte yandan Milan kaptanı Paolo Maldini Inter - Milan derbisiyle 600. Serie A maçına çıkarak tarihi bir rekor kırdı.
İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) açık ara şampiyonluğa koşan ancak Şampiyonlar Ligi'nde İspanyol ekibi Valencia'ya elenerek büyük şok yaşayan Inter karşılaşmaya baskılı başlayan taraf oldu ve Hernan Crespo ve Zlatan Ibrahimovic ile girdiği net pozisyonlardan yararlanamadı.
Mücadeleye tutuk başlayan konuk takım Milan ilk 15 dakikadan sonra kendine geldi ve Brezilyalı yıldız oyuncu Kaka'nın önderliğinde Inter kalesinde etkili olmaya başladı. Konuk takım aradığı golü 40. dakikada eski Interli Ronaldo'nun ayağından buldu ve ilk yarı Milan'ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıda Julio Ricardo Cruz'un oyuna girmesiyle hucumda etkili olan Inter, beraberlik golünü 52. dakikada Arjantinli golcü oyuncu Ricardo Cruz'un ayağından buldu ve skoru 1-1'e getirdi.
Beraberlik golünü bulduktan sonra galibiyet için Milan kalesine yüklenen Inter 75. dakikada Zlatan Ibrahimovic'in attığı golle mağlup duruma düştüğü mücadelede 2-1 öne geçti. Kalan dakikalarda Milan'ın beraberliği yakalama çabaları sonuç vermedi ve Inter sahadan 2-1 galip ayrıldı.
İtalya Serie A'da diğer sonuçlar
Atalanta 1 - 1 Parma
Chievo 1 - 1 Messina
Empoli 2 - 2 Livorno
Palermo 1 - 1 Fiorentina
Reggina 2 - 3 Lazio
Siena 0 - 1 Ascoli
yunusgs
12.Mart.2007, 22:43
http://img524.imageshack.us/img524/2757/adszoz8.png (http://imageshack.us)
Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Inter Milan'ın son 40 yıldaki en başarılı teknik direktörü olan Roberto Mancini, Liverpool maçı sonrasında sezon sonunda görevi bırakacağını açıkladı.
12.3.2008
Karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında konuşan 43 yaşındaki teknik adam, "Kontratımın bitmesine 4 yıl daha olmasına rağmen önümüzdeki 2.5 ay Inter Milan'ın başındaki son zamanlarım olacak. Oyuncularıma söyledim ve herkese açıklamanın da bir zararı yok. Bu daha önceden aldığım bir karar ve Liverpool yenilgisiyle bir bağlantısı yok. Herkes bilsin ki; başkan Massimo Moratti ile aramızda hiçbir problem yok. Ayrılma kararını o da biliyordu. Ona tüm içtenliğimle başarılar dilerim" dedi.
Fiorentina ve Lazio takımlarındaki başarılı teknik patronluk yıllarından sonra 2004'te Milano temsilcisinin başına geçen Mancini, içinde bulunduğumuz sezonda takımıyla birlikte üst üste 3. Serie A şampiyonluğunu kazanmaya hazırlanıyor. İtalyan teknik adam, mavi siyahlıların başında çıktığı toplam 188 maçta 116 galibiyet, 19 mağlubiyet ve 53 de beraberlik elde etmişti. Genç teknik adam Milano temsilcisine, 2 İtalya Kupası ve 2 de İtalya Süper Kupası şampiyonlukları da yaşatmıştı.
TürkuAz
12.Mart.2007, 22:46
Yazılanlar onun başarıları değil bence, rakiplerinin hediyesi bir bakıma..
eXcitinG
12.Mart.2007, 23:06
Zaten şaibeLi LigLeri dışında da başarıLarı yok. Avrupa da da kupa aLsaydı bu zaman içerisinde o zaman ayakta aLkışLardım. Ha Mancini var ha yok farketmez yani.
Fıratcan Alçınkaya
12.Mart.2007, 23:12
Inter Chivu v Zlatan gibi rakip takımdaki en iyi oyuncularıda alsada yinede ŞL de kötü çünkü İtalya'da o kadar kolay bir zemindelerki burada maçlar onlara verilmedi için erkende eleniyorlar...
Onurap
12.Mart.2007, 23:14
Güle güle... :) İnter için değişen pek bi şey olmaz..
Fernando Gago
12.Mart.2007, 23:22
Inter'e hiçbirşey katamadı böyle olması normal ...
Redrum
13.Mart.2007, 00:23
http://img524.imageshack.us/img524/2757/adszoz8.png (http://imageshack.us)
Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Inter Milan'ın son 40 yıldaki en başarılı teknik direktörü olan Roberto Mancini, Liverpool maçı sonrasında sezon sonunda görevi bırakacağını açıkladı.
12.3.2008
Hem şampiyonlar ligine veda ediyor, hemde Liverpool ile oynuyor? Yaw liverpool ingiliz takımı deil mi:) bi çelişki var.
CeSC FaBReGaS
13.Mart.2007, 00:54
Enm sonunda istediğim oldu.Bence İnter Mancini'nin gitmesi ile daha başarılı olacak.Adriano geri gelmeli:D
TürkuAz
13.Mart.2007, 00:57
Hem şampiyonlar ligine veda ediyor, hemde Liverpool ile oynuyor? Yaw liverpool ingiliz takımı deil mi:) bi çelişki var.
"Liverpool maçı sonrası görevi "bıraktığını" açıkladı.."
olması gerekiyor sanırım..
ThersoN
13.Mart.2007, 01:12
sonra emerson kalede bileğini kırar,ben sanki bu hikayeyi bir yerden hatırlıyorum :D:p
gereksiz transferin daniskası olur :)
ThersoN
13.Mart.2007, 01:14
o takımın başına beni de getirseler ben de Inter'in son 40 yılda en başarılı hocası olurdum bilmem anlatabildim mi, ayrıca o kadar iyi futbolcu harcamadan yapardım bu işleri sanırım, nasıl olsa futbolculara pek iş düşmüyor!
deniz.91
13.Mart.2007, 01:32
Yazım yanlışı yok bence:) sezon sonu bırakacağını açıkladı diyor:D
Neyse konuya geçelim bence bir mourinho iyi gider o kadroya:D
ThersoN
13.Mart.2007, 02:25
Mancini, Chelsea’ye mi Gidiyor?
12.03.2008 - 18:12:18 |
Kaynak: Yabancı Haber Ajansı (http://www.goal.com/)
Dün ani bir kararla sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklayan İnter teknik direktörü Roberto Mancini’nin yeni sezonda Chelsea’yi çalıştıracağı iddia edildi.
Dün Liverpool’la oynanan Şampiyonlar Ligi maçı sonrası istifa edeceğini söyleyerek futbol dünyasını şok eden Mancini’nin, İtalya’da başka bir takım çalıştırmak istemediği ve yurt dışına gideceği söyleniyor.
İtalyan medyasında bugün çıkan haberlere göre Chelsea’nin sahibi Roman Abramovich, Mancini’ye teklif götürmek üzere.
Chelsea’nin şu anda başında olan Avram Grant, son haftalarda alınan başarısız sonuçlardan sonra epeyce baskı altında. İddialara göre Chelsea ligde ya da Şampiyonlar Ligi´nde mutlu sona ulaşamazsa Grant görevden alınacak ya da kulüpte başka bi mevkiiye kaydırılacak.
Chelsea’nin listesinde Barcelonalı Frank Rijkaard da bulunuyor.
Öte yandan, yine İtalyan medyasında Chelsea´nin eski hocası Jose Mourinho´nun da İnter´deki koltuğu dolduracağına dair spekülasyonlar yapılıyor.
Fernando Gago
13.Mart.2007, 16:24
alyan gazetesi Corriere dello Sport'un iddiasına göre, İnter'in başına gelecek sezon Mourinho ya da Rafa Benitez'den biri geçecek.
İnter'in Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'a elenmesinin ardından sezon sonunda görevi bırakacağını söyleyen Roberto Mancini'nin yerine teknik direktör arayışı başladı.
Corriere'nin haberine göre, İnter başkanı Moratti'nin listesinde yer alan iki teknik adam Jose Mourinho ve Rafa Benitez.
Bilindiği gibi Mourinho, Eylül ayında Chelsea'deki görevini bıraktıktan sonra herhangi bir takım çalıştırmadı. Portekizli teknik adam daha önce İtalya'da bir takım çalıştırmanın ilgisini çekebileceğini söylemişti.
Liverpool teknik direktörü Rafa Benitez'in ise kulübün Amerikalı sahipleriyle yaşadığı sorunlardan ötürü sezon sonunda görevinden ayrılabileceği konuşuluyor.
Bakalım Avrupa'da başarı isteyen Moratti, hangi kariyerli teknik adama takımını teslim edecek.
Fıratcan Alçınkaya
13.Mart.2007, 16:54
Benitez ayrılmaz gibime geliyor Mourinho olabilir belki...
eXcitinG
13.Mart.2007, 16:56
İkisi de geLmez bence. Mourinho zaten hedefinin İspanya oLduğunu söyLemişti. Benitez de Wenger ve Ferguson izinden gidiyor bir 25 yıL daha ayrıLmaz LiverpooL dan.
Fernando Gago
13.Mart.2007, 18:33
Benitez Mourinho'ya göre daha "olur" gibi duruyor ama Inter'i italyan çalıştıracak gibime geliyor
TürkuAz
13.Mart.2007, 20:43
Bence ikisi de çok uzak isimler Inter'e. İtalyan bir teknik direktör bulular kanımca..
El Comandante
14.Mart.2007, 02:34
Manciniden U dönüşü!
Inter teknik direktörü Roberto Mancini U dönüşü yaptı ve kararından vazgeçti. Interin Liverpoola elendiği karşılaşmanın ardından Interden ayrılmak istediğini açıklayan İtalyan teknik adam bu kararın anlık olduğunu dile getirirken Interde kalmak istiyorum. Kalbimin sesini dinledim. Bu tatsız durumu yarattığım için herkesten özür diliyorum. Başkan Morattiye herşey için teşekkür ediyorum. Bana büyük destek oluyor ifadesini kullandı.
Liverpoola elendikten sonra bir anlık kızgınlıktan dolayı bu şekilde davrandığını vurgulayan Mancini Takımı bu sezon ligde şampiyon yapmak istiyorum. Taraftardan da destek bekliyorum dedi.
Onurap
14.Mart.2007, 02:39
Dönek mancini..! :p Ayrıca bu maçla alakası yok dememişmiydi yalancıda ayrıca.. :icon_razz:
gerrrard
14.Mart.2007, 02:44
Evet yahu Liverpool maçıyla ilgili değil demişti şimdi ne diyor. :n:
Lionel Andres Messi
14.Mart.2007, 08:45
yakışır mancini'ye.beklerdim ondan.
Anlık alınmış bir karar olduğu için sonradan düzeltme yapmış. Sadece artık birşeyleri açıklarken daha dikkatli ölçüp tartmasını öğrenmelidir.
Fıratcan Alçınkaya
14.Mart.2007, 15:57
İnter'in havası suyu herkesi çarpıyor...
shadowrefree
14.Mart.2007, 19:15
massimo moratti mancini ye hayran kredisi bitmez...ama böyle kişiler duygusal demeç yerine mantıklı demeçler vermeleri gerekir...
shadowrefree
14.Mart.2007, 19:18
mancini görevimin başındayım dedi...istifa etmeden zaten kovulmazda...
ThersoN
15.Mart.2007, 00:45
mancini gitmezse kovmazlar evet :) orası doğru, ama bıraktığını düşünürsek bence ne mourinho ne de benitez gelir, bence intere daha uyum sağlayacakı ve sorun çıkarmayacak bir çok iyi teknik adam var boşta ne kadar isimleri aklıma gelmese de
ThersoN
15.Mart.2007, 01:56
Sheva Korosuna Gattuso Da Katıldı
13.03.2008 - 23:31:14 |
Kaynak: Yabancı Haber Ajansı (http://www.goal.com/)
Milanlı orta saha oyuncusu Gennaro Gattuso, benzer açıklamalar yapan takım arkadaşlarına katılarak, Andriy Shevchenko´nun San Siro´ya dönmesinden yana olduğunu söyledi.
Chelsea´de hayal kırıklığı yaratan takım arkadaşlarının Milan´a dönmesini isteyenlere Gattuso da katıldı.
Eğer kulüp böyle bir karar alırsa, Shevchenko´nun Milan´a büyük güç katacağını ifade eden Gattuso, “Sheva İngiltere´de yeteneklerini sergileme fırsatı bulamadı ancak Milan´a geri dönerse müthiş bir açlık içinde olacaktır. Dönmek istemediğini duydum ama biz mutlaka üst düzey bir forvet almalıyız," diye konuştu.
Gattuso ayrıca, Didier Drogba ve Luca Toni gibi oyuncuların aradıkları futbolcu olabileceğini söyledi.
Son olarak, sakatlanarak sezonu kapatan Ronaldo´nun durumuna değinen İtalyan oyuncu, "Onun sakatlanması beni çok üzdü. Geleceği hakkında ben herhangi bir şey söyleyemem ancak iyileşirse sözleşmesini uzatacağından eminim," dedi
ThersoN
15.Mart.2007, 02:15
Mancini: "Futbolcularımı kıramadım"
Inter'i bıraktığını açıkladıktan hemen sonra kararından dönen Mancini, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Geçtiğimiz gün Liverpool'a Şampiyonlar Ligi 2. turunda elenmelerinin ardından kulübü sezon sonunda bırakacağını açıklayan, ancak bu açıklamanın üzerinden 24 saat geçmeden kararından caydığını söyleyen Inter teknik direktörü Mancini, kararını neyin değiştirdiğini anlattı.
Mancini, futbolcularının kendisine destek olduğunu belirterek, "Futbolcularımla konuştum ve ayrılacağımı söyledim. Başkan Moratti'nin de kabul ettiğini belirttim. Ancak onlar ayrılmamı istemediklerini, en az 4 yıl daha takımda kalmam gerektiğini söylediler. Ben de onları kıramadım. Artık sorun kalmadı, her şey eski haline döndü" diye konuştu.
"Paramız olsa Messi'yi alırız"
Bunun üzerine basın mensupları Mancini'ye yaz ayında hangi futbolcuları takımında görmek isteyeceğini sordu. Mancini, bu soruya "Gerrard muhteşem bir oyuncu. Ancak paramız olsaydı Messi'yi almak isterdim. Tabiî bu gibi transferlerin gerçekleşmesi çok zordur." cevabını verdi.
ThersoN
15.Mart.2007, 02:20
Zidane: "Ronaldo çok üzgün"
Fransa futbol tarihinin 1 numaralı efsanesi Zidane, sakatlanan Ronaldo'yla konuştuğunu söyledi.
Emekli efsane Zinedine Zidane, Real Madrid döneminden takım arkadaşı olan Ronaldo'yla telefonda konuşmuş. Geçirdiği sakatlık nedeniyle en az 9 ay sahalardan uzak kalacak olan Brezilyalı golcüyü, ameliyatın ertesi günü telefonlar aradığını ifade eden Zidane, şunları söyledi:
"Uzun süre beraber oynadık. Çok iyi arkadaşlarız. Onunla telefonda görüştüğüm doğru. Ameliyatın ertesi günü olduğu için sesi çok üzgün geliyordu. 2002 Dünya Kupası'na, sakatlıktan çıkıp daha da güçlü girmişti. Tabii yaş haddi de önemli, evet, ancak bunu yeniden başaracağını umuyorum."
"Merhaba ben Zidane"
Bu arada Zidane, Ronaldo'yla konuşmak üzere Brezilyalının tedavi gördüğü hastaneyi ilk aradığında da sürpriz bir gelişme yaşanmış. Telefon operatörüne, "Merhaba, ben Zinedine Zidane. Ronaldo'yla görüşmek istiyorum" diyen Fransız efsanesi, "Lütfen bizimle dalga geçmeyin" yanıtını alarak arkadaşıyla görüştürülmemiş.
GeNç KaRTaL
15.Mart.2007, 03:03
Sevinmiştim İnter'in ondan kurtulacak olmasına..İnter'i kaldıramıyor Mancini.Bir Mourinho İnter'i daha iyi yerlere taşırdı kanımca..
shadowrefree
16.Mart.2007, 09:18
ronaldo fast food kurbanı...düzenli beslense ve kendine baksaydı bu kadar çok sakatlık geçirmezdi...
zidane ın başına gelen olay da çok komik...:D
shadowrefree
16.Mart.2007, 09:19
milana bir darbede romadan...şampiyonlar ligine gidecek sıralamada kalamazlarsa çok büyük sürpriz olur...ancelotti sezon sonu yolcu ve takımın artık yıldız transferine ihtiyacı var...
mersinlivolkan
16.Mart.2007, 10:16
ronaldo fast food kurbanı...düzenli beslense ve kendine baksaydı bu kadar çok sakatlık geçirmezdi...
Haklısın kardeş.Hiç kendine bakmadı ronaldo
Mucizenin adı Roma!1-0 geriye düştükleri maçta Milan'ı oyuna sonradan giren 2 ismin attığı gollerle geçtiler.Giuly ve Vucinic.Roma'nın açıkçası bu sene şampiyonluğu en fazla hakeden takım olduğunu düşünüyorum.Inter ile aralarındaki fark Inter'in tüm şikelerine rağmen 3.Inter bugün Palermo ile oynuyor.Palermo puan alabilir..
Aykan19o3
16.Mart.2007, 21:18
Roma bana görede şampiyonluğu hakediyor ama çok zor şampiyon olmaları bu ligde.
TürkuAz
17.Mart.2007, 00:24
Inter'in ipleri elinde bulundurduğu bir ligde diğer takımların şampiyonluk şansı yok..
shadowrefree
17.Mart.2007, 00:32
inter in kalan maçları romaya göre daha zor...romayı şampiyonluk yarışında şanslı görüyorum...
ThersoN
17.Mart.2007, 05:21
Roma 'yedeklerle': 2-1
İtalya Serie A'da haftanın karşılaşmasında, Roma sahasında Milan'ı 2-1 yendi. Son 12 dakikaya yenik giren başkent ekibi, oyuna sonradan giren Guily ve Vunicic'in golleriyle ile galibiyete ulaştı.
http://www.ntvspor.net/Images/27459.jpg
http://www.ntvspor.net/i/blank.gif
NTVSPOR
Güncelleme: 11:45 TSİ 16 Mart 2008 Pazar
Roma, İtalya Serie A'nın 28. haftasında konuk ettiği Milan'ı 2-1 mağlup ederek şampiyonluk iddiasını sürdürdü.
Başkent ekibi, 1-0 yenik duruma düştüğü maçı, oyuna ikinci yarıda giren Guily ve Vucinic'in golleriyle çevirdi. Milan'ın sayısı 56'da Kaka'dan gelirken, Roma bu gollere 78. ve 81. dakikalarda cevap verdi. Roma bu sonuçla puanını 61'e taşırken, bir maçı eksik lider Inter ile arasındaki puan farkını da 3'e indirdi.
Günün diğer maçında ise Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesi veren Udinese ile Lazio 2-2 berabere kaldı.
Del Piero_10
17.Mart.2007, 22:39
Mancini'nin kalması en çok Moratti'nin işine gelir.Dediğim gibi Moratti'yi karizması ve adı ile ezecek bir teknik direktörün orada başarılı olmasına imkan yok çünkü kulübü Moratti yönetiyor ve kontrol edebileceği bir teknik direktörle çalışmak istiyor.Lippi buna bir örnektir.
Del Piero_10
17.Mart.2007, 22:43
İnterli golcü İbrahimoviç, kulübeye çekildiği sırada Teknik Direktör Mancini'ye küfrettiği iddialarını yalanladı.
İtalya şimdi, İbrahimoviç'in mırıldanma görüntülerini tartışıyor. İnter'in Palermo'yu 2-1 yendiği karşılaşmanın 79. dakikasında kenara alınan Zlatan İbrahimoviç'in ağzından bazı sözler çıktığı görülürken, bu görüntüler televizyon kameralarına da yansıdı. Birçok yorumcu, golcü oyuncunun, kendisini oyundan çıkaran Teknik Direktör Roberto Mancini'ye sövdüğünü öne sürerken, iddiaları yalanlayan isim, İbrahimoviç oldu.
Kenara gelirken ağzından bazı sözler çıktığını doğrulayan İsveçli santrafor, "Oyundan alınmaktan ve kaçırdığım gollerden kaynaklanan üzüntümüz ifade ettim. Ancak ağzımdan, Hoca'ya yönelik kötü sözler çıkmadı" şeklinde konuştu.
__________________________________________________ ___________
Ek bilgi olarak,
2005-2006 sezonunda oyundan çıkarken Capello ile küfürleşmeleri meşhur olmuştu.
Fıratcan Alçınkaya
17.Mart.2007, 23:15
hiç şaşırmadım valla...
Fernando Gago
17.Mart.2007, 23:34
Medyaya böyle demeç vermesi normal Zlatan'dan beklenecek bir hareket adama dokunamıyorsunda
Fernando Gago
19.Mart.2007, 01:10
Önümüzdeki sezon için Lyon'la anlaşan Nice'in başarılı orta saha oyuncusu Ederson, kariyerinin bir döneminde mutlaka Serie A'da forma giymek istiyor.
Fransa Ligi'nin en çok tutulan orta saha elemanlarından Ederson, Olimpik Lyon'da uzun süre kalmayacak gibi görünüyor.
Kendisine transfer teklifinde bulunan takımları açıklayan Brezilyalı yıldız, "Menajerim bundan iki yıl önce İnter'in benim fiyatımı sorduğunu, ondan da önce Juvemtus'un benim transferimi düşündüğünü söyledi" şeklinde konuştu.
"Serie A gibisi yok"
Ancak artık Lyon'la anlaşarak tercihini yaptığını dile getiren Ederson, yine de Fransız devinde uzun süreli bir kariyer planlamıyor. "Lyon, benim yolculuğumun belki bir ayağı olacak" diyen Ederson, "Çünkü Serie A dünyanın en güzel ligi. Ben de orada futbolun nasıl oynandığını çok merak ediyorum" ifadelerini kullanıyor.
Tam adıyla Honorato Campos Ederson, 2004 yılında Brezilya'nın Juventude takımından Nice'e transfer olmuştu. O sezondan bu yana Fransız ekibiyle 64 karşılaşmada forma giyen Ederson, 10 gole imza atmış durumda. Ocak ayında ilginç bir transfer modelini takip ederek Lyon'la anlaşan Ederson, kulüplerin karşılıklı anlaşmasıyla bonservisini Olimpik Lyon'a vermiş; ancak yine de sezonu Nice'te tamamlamak üzere bu takıma kiralık olarak verilmişti.
jarosik_61
19.Mart.2007, 21:48
1-0 öndeyken tam bir ancelotti hamlesi geldi seedoru çıkarıp cafuyu soktu delirmemek elde değil hakketten adam 1-0a yatmaya çalıştı takım iyice gömüldü kakanın pas bağlantısı kesildi nası kesilmesin bir seedorf kakayı hucumda orta sahada destekliyodu garibim patoda öle dolandı helal sana ancelotti sen tam bir orta sıra takımın aradığı hocasın o kazandığın şampiyonlar ligi kupasının benim için hiç bir önemi yok
Lionel Andres Messi
21.Mart.2007, 04:24
Milan kulübü ile Brezilya Federasyonu'nun, Kaka’nın bu yaz Pekin’de yapılacak Olimpiyatlara katılması konusunda şimdiden ters düştüğü söyleniyor.
Olimpiyatlar her ne kadar 2008-2009 sezonunun başlamasından önce sona erecek de olsa, Milan yıldız futbolcusunun lig başlamadan iyice dinlenmesini istiyor. Ayrıca dizindeki sakatlık sürekli nükseden Kaka, eğer Milan, Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı elde ederse, ön elemede oynayabilmek için kampa erken katılmak zorunda kalacak.
Kaka milli takım kadrosuna çağırıldığı takdirde gideceğini söylese de Milan teknik direktörü Carlo Ancelotti buna şiddetle karşı çıkarak, “Kaka Olimpiyatlar'a gidemez. Eleme maçlarına onsuz çıkmamız söz konusu değil. Bu konuda Brezilya Futbol Federasyonu ile mutlaka görüşeceğiz," diye konuştu.
Serie A’da 4.sıradaki Fiorentina’nın dört puan gerisinde bulunan Milan’ın devler ligine katılıp katılamayacağı ise elbette sezon sonunda belli olacak
kaynak:goal
gönül ister ki kaka olimpiyatlarda oynasın.
bakalım onu yazın izleme zevkinden mahrum bırakacaklar mı.
Lionel Andres Messi
21.Mart.2007, 04:25
Milan'ın dün akşam oynadığı Sampdoria maçında sakatlanarak sahayı terk eden Kaka'nın, 10 gün kadar sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Çarşamba akşamı Milan'ın Sampdoria'ya 2-1 yenildiği karşılaşmanın 9. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan 25 yaşındaki yıldızın sağ ayağında bir sakatlığının bulunduğu ve tedavisinin 10 gün kadar süreceği açıklandı.
Oyuncunun durumu yarın yapılacak teslerden sonra daha net biçimde ortaya çıkacak olsa da, Kaka'nın ligde bu Cumartesi oynanacak Torino maçında kesin olarak forma giyemeyeceği belirtiliyor.
Birkaç haftadır dizindeki ağrılardan şikayet eden Brezilyalı yıldızın, geçen sezonki formundan uzak olmasında bu sakatlığın da etkisi olduğu tahmin ediliyor.
Del Piero_10
21.Mart.2007, 04:28
Başlık pek çok gereksiz espri doğurmaya uygun:D
Lionel Andres Messi
21.Mart.2007, 04:32
Başlık pek çok gereksiz espri doğurmaya uygun:D
kakanın milana transfer olduğu zaman gazetelerde yazan ''milan'ın kaka sı geldi'' kadar olamaz.:)
Lionel Andres Messi
21.Mart.2007, 04:42
SKY Sport İtalya’ya konuşan İnter teknik direktörü Roberto Mancini, sezon içerisinde 9 kırmızı kartla cezalandırılan takımına karşı komplo kurulduğunu iddia etti.
İnter’in sezonun büyük bölümünde hakemler tarafından korunduğu iddia edilmiş, hatta Gazzetta dello Sport geçen ay yayınladığı bir araştırmada hakem hataları olmasaydı Juventus’un lider olacağını yazmıştı
Genova karşısında Pele’nin de oyundan atılmasıyla çılgına gönen ve o günden bu güne İnter’in sürekli 10 kişi kaldığına dikkat çeken Mancini, “Herkes bizim hakemler tarafından kollandığımızı iddia ediyordu,” diye söze başladı.
"Pele atılmamalıydı"
Mancini, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Doğrusunu söylemek gerekirse bir sezonda 9 kırmızı kartı yıllardır görmemiştik. En çok kart gören takım biziz ve bunda tek suçlunun biz olduğumuzu düşünmüyorum. Genova maçındaki hakem çok kötü değildi ancak Pele’ye verdiği ikinci sarı kart hatalıydı”
El Barto
21.Mart.2007, 04:45
Sürekli olarak İnter'in kollandıgı haberleri üzerine hakemler baskı altında kalıyor olabilirler bu kırmızı kartları çıkarmakta ancak şöyle birşeyde var ki bir okadarda puanı hakem hatalarıyla kazandı İnter. Ozaman itiraz etmiyorsan ben bu puanı hakemin hatası sayesinde kazandım demiyorsan serzenişte bulunmanda manasız...
Del Piero_10
21.Mart.2007, 04:57
Pişkinliğin bu kadarı.Daha dün gece Juventus'un yine yeni yeniden penaltısı verilmedi hakemlerin götürdüğü puan 18 oldu.
Bakalım haftasonu her maç bir penaltısı verilmeyen takımla her maç penaltıdan bir gol atan takımın maçında ne olacak?
:0:
Onurap
21.Mart.2007, 05:07
Mancini çok konuşmaya başladı yine..
Fıratcan Alçınkaya
21.Mart.2007, 05:10
demekki başka takımın menejeri olsa intihar ederdi mancini...
Del Piero_10
21.Mart.2007, 05:56
Fransa millî takımı teknik direktörü Raymond Domenech önümüzdeki hafta karşılaşacakları Fransa maçı kadrosuna David Trézéguet’yi çağırmadı.
39 kişilik Fransa kadrosu, aslar ve yedekler olmak üzere iki bölüme ayrılırken, yedek takım önümüzdeki Salı günü Mali’yle, as takım da Çarşamba günü İngiltere ile karşılaşacak. Ancak bu kadrolarda kimlerin oynayacağı henüz sürprizliğini koruyor. Bir gerçek var ki iki maçta da Juventus’lu forvet Trezeguet yer almayacak.
Stuttgart'lı Mathieu Delpierre’in içinde bulunduğu 4 futbolcu ilk kez kadroya çağrılırken, İngiltere Premier Ligi’den de 10 futbolcu kadroda yer aldı. Fransa Milli takımının tüm kadrosu şu şekilde:
Kaleciler: Grégory COUPET (Lyon), Sébastien FREY (Fiorentina), Mickaël LANDREAU (PSG), Stève MANDANDA (Marsilya).
Defans: Eric ABIDAL (Marsilya), Jean-Alain BOUMSONG (Lyon), François CLERC (LYON), Gaël CLICHY (Arsenal), Mathieu DELPIERRE (Stuttgart), Julien ESCUDE (Sevilla), Patrice EVRA (Manchester United), William GALLAS (Arsenal), Gaël GIVET (Marseille), Philippe MEXES (Roma), Adil RAMI (Lille), Bakary SAGNA (Arsenal), Sébastien SQUILLACI (Lyon), Lilian THURAM (Barcelona)
Ortasaha: Mathieu BODMER (Lyon), Alou DIARRA (Bordeaux), Lassana DIARRA (Portsmouth), Mathieu FLAMINI (Arsenal), Claude MAKELELE (Chelsea), Rio Antonio MAVUBA (Lille), Samir NASRI (Marsilya), Jérôme ROTHEN (PSG), Jérémy TOULALAN (Lyon), Patrick VIEIRA (İnter), Hatem BEN-ARFA (Lyon), Sidney GOVOU (Lyon), Florent MALOUDA (Chelsea), Franck RIBERY (Bayern), Mathieu VALBUENA (Marsilya)
Forvet: Nicolas ANELKA (Chelsea), Karim BENZEMA (Lyon), Jimmy BRIAND (Rennes), Djibril CISSE (Marsilya), Thierry HENRY (Barcelona), Louis SAHA (Manchester United).
shadowrefree
21.Mart.2007, 08:04
trezeguet nin bu sene formunu bilmediğim için yorum yapamıcam...ama büyük golcü fransya avrupa şampiyonasını kazandırdı...her ne olursa olsun çağrılmayı hakediyor...
shadowrefree
21.Mart.2007, 08:06
hakikatten yaaa...ne zaman inter in maçına baksam muhakkak bir kırmızı kart görüyorum...çok agresifler demekki...
shadowrefree
21.Mart.2007, 08:10
Kaka milli takım kadrosuna çağırıldığı takdirde gideceğini söylese de Milan teknik direktörü Carlo Ancelotti buna şiddetle karşı çıkarak, “Kaka Olimpiyatlar'a gidemez. Eleme maçlarına onsuz çıkmamız söz konusu değil. Bu konuda Brezilya Futbol Federasyonu ile mutlaka görüşeceğiz," diye konuştu.
bakalım sen kalabilecek msn ancelotti...takımın durumu içler acısı...
shadowrefree
21.Mart.2007, 08:12
tmm artık kaka da yok...milan a uefa yolu göründü...
Fıratcan Alçınkaya
21.Mart.2007, 16:52
Yazık olmuş bu tarz sakatlıklar daha büyüklerinin habercisi olmaz umarım...
yunusgs
22.Mart.2007, 04:45
Çok uzun süre değil ama yinede Milan'ı etkiler.
deniz.91
22.Mart.2007, 04:55
Başlık çok güzel gerçekten:D
Fernando Gago
22.Mart.2007, 05:05
Brezilyada birçok genç ve yetenekli oyuncu var Kaka konusunda anlayış gösterebilirler
Fernando Gago
22.Mart.2007, 05:07
Milli takımlarda özel maçlar dönemi geliyor heralde bu sakatlık çok etkilemez daha ciddi sakatlık olabilirdi
ThersoN
22.Mart.2007, 06:09
''Kaka''sız Milan, ''Kaka''sız Brezilya'dan çok daha kötüdür :D
Lionel Andres Messi
22.Mart.2007, 06:10
kaka olimpiyatlara katılmak istiyor.bence gidecek de.
Lionel Andres Messi
22.Mart.2007, 06:13
en azından artık bir kaybetme nedenleri olur.
ThersoN
22.Mart.2007, 06:18
Hemen ütopya hazırladım:
Milan ŞL'ye gidemez, Ancelotti'ye yol gözükür, Yeni gelen çalıştırıcıya bir kaç oyuncu ile takviyesi ile bir kadro verilir, Uefa'ya giden Milan kupayı alır :D
Lionel Andres Messi
22.Mart.2007, 06:22
Hemen ütopya hazırladım:
Milan ŞL'ye gidemez, Ancelotti'ye yol gözükür, Yeni gelen çalıştırıcıya bir kaç oyuncu ile takviyesi ile bir kadro verilir, Uefa'ya giden Milan kupayı alır :D
çok klişe bir yorum ama galiba senin dediğin gibi olacak:)
anil luque
22.Mart.2007, 18:27
brezılya hıcbır zaman oyuncu sıkıntısı cekecek bır ulke olmamıstır ancak soz konusu kaka olunca ısrarcı olmaları gayet dogal.. gercı ancelotti raconu kesmiş: “Kaka Olimpiyatlar'a gidemez. Eleme maçlarına onsuz çıkmamız söz konusu değil'' :D:D
anil luque
22.Mart.2007, 18:28
therson salı gunu tarıh sınavım var soruları tahmın edebılırmısın :D:D ama dedıgın dogru olabılır ısındım bu fıkre :D
Fıratcan Alçınkaya
22.Mart.2007, 18:38
Ancelotti sanki kalıcanda yazın kavga ediyon...
Del Piero_10
22.Mart.2007, 18:44
Milan beşinci bile olsa Şampiyonlar Ligine gider.
Fıratcan Alçınkaya
23.Mart.2007, 17:16
İtalya'da sürpriz yok
EURO 2008 öncesinde, Çarşamba günü İspanya ile hazırlık karşılaşması yapacak olan İtalya'da, 21 kişilik kadro seçiminde beklenenin dışında bir oyuncu yoktu.
İtalya Milli Takımı teknik direktörü Roberto Donadoni, Şubat ayında Portekiz'le yapılan hazırlık karşılaşmasında sakatlıklarından dolayı forma giyemeyen Gianluigi Buffon ve Mauro Camoranesi'ye forma verirken, Alessandro del Piero'ya yine yer vermedi.
Del Pierro'nun yerine Bundesliga'da gol krallığında lider olan Luca Toni ve Serie A'da lider olan Marco Borriello 21 kişilik kadrodaki yerlerini aldı. İtalya son hazırlık karşılaşmasını 30 Mayıs'ta Belçika ile yapacak.
Kaleciler: Gianluigi Buffon (Juventus), Marco Amelia (AS Livorno Calcio).
Savunma oyuncuları: Andrea Barzagli (US Città di Palermo), Fabio Cannavaro (Real Madrid CF), Fabio Grosso (Olympique Lyon), Marco Materazzi (FC Internazionale Milano), Christian Panucci (AS Roma), Massimo Oddo (AC Milan), Gianluca Zambrotta (FC Barcelona).
Ortasaha oyuncuları: Massimo Ambrosini (AC Milan), Alberto **uilani (AS Roma), Mauro Camoranesi (Juventus), Daniele De Rossi (AS Roma), Gennaro Gattuso (AC Milan), Simone Perrotta (AS Roma), Andrea Pirlo (AC Milan).
Forvetler: Marco Borriello (Genoa CFC), Antonio Di Natale (Udinese Calcio), Vincenzo I**uinta (Juventus), Fabio Quagliarella (Udinese Calcio), Luca Toni (FC Bayern Münih).
Fernando Gago
23.Mart.2007, 17:50
Nesta Totti gibi isimler olmamasına rağmen kadro çok kaliteli Turnuvanın en büyük favorisi bence
Del Piero_10
23.Mart.2007, 19:20
Nasıl süpriz yok?Gerçi süpriz değil ona alma diyorlar o da almıyor.Domenech gibi.
Chiellini'yi almamış,Materazzi'ye dün 3-5 sefer spin attıran Del Piero'yu almamış.
Yerlerine aldığı adamlar 31 yaşında daha önce milli takımda hiçbir kariyeri olmayan Di Natale ile 35 yaşındaki Panucci.
ThersoN
23.Mart.2007, 23:07
bu yaz italya pek iş yapamaz gibi düşünüyorum
fenerbahce_1907
25.Mart.2007, 04:41
İtalyan ekibi AC Milan'ın, Alberto Gilardino’yu Fiorentina’ya vererek Riccardo Montolivo’yu kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.
Milan’da üçüncü sezonunu geçiren ve hâlâ beklenen patlamayı yapamayan Gilardino’nun yaz aylarında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Gelecek sezon için şimdiden transfer çalışmalarına başlayan Milan’ın şu an için forvet hattında dört isim bulunuyor. Kadroda yer alan Alexandre Pato, Filippo İnzaghi ve Alberto Paloschi’nin yanı sıra sezon sonunda büyük bir ihtimalle transfer olacak Dimitar Berbatov, İtalyan devinin ileri hattını oluşturacaklar.
Öte yandan, Gilardino’yu çok beğenen Fiorentina teknik direktörü Cesare Prandelli de, gelecek sezon eski öğrencisini kadrosunda görmek istiyor. İkili daha önce Parma’da birlikte çalışmışlardı.
Bu sebeple, Milan’ın Mor Menekşeler’in bu isteğine cevapsız kalmayacağı ve ortasaha oyuncusu Riccardo Montolivo’yu almak için Gila’yı vermeyi düşündükleri belirtiliyor. . 23 yaşındaki genç oyuncu İtalya’nın gelecek vadeden oyuncuları arasında gösteriliyor. Andrea Pirlo’ya yakın oyun tarzı ise Montolivo’nun Milan için biçilmiş kaftan olduğunu kanıtlıyor.
Bu sezon bekleneni veremeyen ve çok kötü bir dönem geçiren Montolivo’nun gelecekte neler yapacağı ise şimdiden merak konusu olmuş durumda. Prandelli’nin eski Atalantalı oyuncuya gitmesi için kesinlikle izin vermesi beklenirken bu transferi bir çok kişi, Pirlo’nun seneler önce genç ve başarısız bir oyuncuyken, İnter’den Milan’a gelmesine benzetiyor.
Kaynak:Goal.com
Fıratcan Alçınkaya
25.Mart.2007, 05:17
hala montovolio diyolar ya adam gibi bir kaleci,forvet al önce... Ne mc-dm manyağı bu milan ya anlamadım gitti...
Fernando Gago
25.Mart.2007, 07:13
Milan için iyi bir transfer olabilir ancak Milanda acil trasfer isteyen bölgeler var önce onlar halledilmeli.Kaleci bekler forvet vs.
Del Piero_10
25.Mart.2007, 07:26
İnter'in hırçın stoperi Marco Materazzi, bir haftadır İbrahimoviç'ten yediği küfürle gündemde olan hocası Roberto Mancini'yle daha önce yumruklaştığını imâ etti. Bu arada Materazzi, İsveçli golcüyle aralarındaki sorunu da çözdüklerini söyledi.
İnter'in Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında Liverpool'a neden yenildiğini soran gazetecilere, karşılaşmada kırmızı kart gören arkadaşını eleştirerek, "Onu Materazzi'ye sorun" diyen İbrahimoviç'le İtalyan stoper arasındaki sorunlar çözülmüş.
Konuya ilişkin olarak bir açıklamada bulunan Materazzi, "Sorunlarımızı çözdük. Tansiyonun yükseldiği bir an olmuş. Hakkımda kitaplar dolusu küfür yazabilirsiniz; ancak ben hiçbir zaman ikircikli, belirsiz bir kişiliğe sahip olmadım, olmayacağım da. Ben insanların gözlerinin içine bakarım" diye konuştu.
Mancini'yle yaşadıkları
Bu arada İbrahimoviç'in oyundan alınırken teknik direktör Roberto Mancini'ye küfretmesine de değinen Materazzi, farkında olmadan yine skandal niteliğinde bir bilgi verdi. İtalyan çalıştırıcıyla kendisinin de bir hikâyesi bulunduğunu dile getiren İnterli oyuncu, "Roberto Mancini'yle geçmişte birbirimize karşı ellerimiz bile kalkmıştı. Ancak bugün ikimiz de buradaysak, kılıçlarımızı kınlarına sokmuşuz demektir" dedi.
Fernando Gago
25.Mart.2007, 07:32
Mancini orada iyi dayanıyor adam her türlü tacize mağruz kalmış sözlü fizisksel :D :D
Fıratcan Alçınkaya
25.Mart.2007, 07:52
Zidane'den yedin kafayı gücün Mancini'ye yetiyo dimi.. :n:
shadowrefree
25.Mart.2007, 08:02
Materazzi ve Ibrahimovic ne kadar yetenekli olsalarda agresiflikleri başlarına bela olmaya devam edecek...
El Comandante
25.Mart.2007, 10:22
Bu futbolcularin karakterleri bozuk,zihinsel problemleri var.
extensor
25.Mart.2007, 15:01
işte kalliyi getircen bu takımın başına ne ibrahimoviç kalıcak ne materazzi biz iki sene sonra dicez ya ibrahimoviç diye bi forvet vardı noldu ona falan :D
adam piyasadan siliyor ben lincolnün varlığını unuttum
El Comandante
27.Mart.2007, 21:53
http://image.haber3.com/haber/88157.jpg
Totti, Altın Top ödüllerinin düzmece olduğunu ve hakedene verilmediğini söyledi.
AS Roma kaptanının bu sözleri çok tartışılacak. Real Madrid'de forma giyen Raul'la yakın arkadaş olduğu bilinen Totti, dünyaca ünlü Altın Top ödülünün düzmece bir organizasyon olduğunu bu futbolcu üzerinden kanıtlamaya çalıştı.
Raul'un futboluna büyük övgü getiren İtalyan yıldız, "Bence Raul gibi her yerde gol atmış ve her şeyi kazanmış bir futbolcunun Altın Top ödülünü hiçbir zaman alamamış olması bir skandal. Şampiyonlar Ligi'ni ve yerel ligi kazanıp yılda 20-30 gol atan bir futbolcu Altın Top'u alamıyorsa, her şey önceden kararlaştırılmış demektir" şeklinde konuştu.
"Ben 2000 yılında coşmuştum"
Totti, kendisinin Altın Top'u hakedip haketmediği konusundaysa, "Sanırım benim için en büyük şans 2000 yılında doğru. O sezon Serie A'yı kazanıp Şampiyonlar Ligi'nde de çok başarılı olmuştuk - hattâ onu da kazanabilirdik. Ancak Altın Top'u kazanıp kazanmamam gerektiğini bilemeyeceğim" değerlendirmesinde bulundu.
PesimiSTyLa
27.Mart.2007, 22:00
"Ben 2000 yılında coşmuştum" Buraya cok güldüm :zuhaha
Hani biz deriz ya costum onun gibi :D
Ama dogru o yıl coşmuştu:D
Fernando Gago
28.Mart.2007, 01:17
AltınTop hakedene veriliyor bence . En azından son zamanlarda öyle bana göre
crazzy
28.Mart.2007, 22:06
İtalya Serie A'da 4. lük mücadelesi yapan AC Milan'ın, Brezilya'nın güçlü temsilcisi Sao Paulo'da forma giyen Milli ortasaha futbolcusu Hernanes'i kadrosuna katmak için teklifte bulunmaya hazırlandığı belirtildi.Çarşamba günü Brezilya'nin İsveç'le oynadığı ve 1-0 kazandığı hazırlık karşılaşmasında forma giyen 22 yaşındaki futbolcu yaptığı açıklamada, "Milan'ın benimle ilgilendiği yönünde herhangi bir haber bilmiyorum. Neler olacağı hakkında bir fikrim de yok. Ancak eğer bu transfer gerçekleşirse çok mutlu olacağım. Yaptığınız işin önemli kulüpler tarafından izlenmesi gerçekten çok hoş. Milan'da oynama şansı gurur verici bir durum ancak şu an için sadece Sao Paulo'ya bağlıyım" dedi.Brezilya temsilcisiyle 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan ortasaha futbolcusu, alt yapısından yetiştiği kulüpte 2007 senesinde 30 maçta görev almış ve 3 kez gol sevinci kaydetmişti.Mackolik
LaigLeNoiR
28.Mart.2007, 22:19
http://www.sporx.com/images/1/34/2596_B_Guidolin001.jpg
4. kez kovuldu!
İtalya Birinci Futbol Ligi takımlarından Palermo'nun teknik direktörü Francesco Guidolin'in işine dördüncü kez son verildi, Guidolin'un yerine de ikinci kez Stefano Colan tuono getirildi.
Kulüpten yapılan açıklamada, Guidolin'in işten çıkarılma nedeni olarak Cumartesi günü Cenova takımıyla oynanan maçın 3-2 yenilgiyle bitmesi gösterilirken, Sicilya takımının başına, eski teknik direktörlerden Colan tuono'nun getirildiği bildirildi.
Palermo kulübü, geçen yıl kasım ayında sekizinci sıraya düştüğünde Colan tuono'nun yerine getirilen Guidolin, şu an on ikinci sırada bulunan takımına 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 9 mağlubiyet getirmişti.
Guidolin, Palermo'yu 2004-2005 ve 2006-2007 sezonlarında da çalıştırmış, geçen yıl nisan ayında görevine son verilmiş, Mayıs ayında geri çağrılmış ve Haziran ayında tekrar kovulmuştu.
Atalanta takımını 2005-2006 sezonunda birinci lige taşıyan Colan tuono ise 2007-2008 sezonunun başında Palermo'ya geçmişti.
GebzeLi1907
29.Mart.2007, 02:57
http://www.sporx.com/images/1/34/4107_B_Gilardino008.jpg
Roma'ya mı gidiyor?
İtalya Serie A'nın köklü ekiplerinden Milan'ın İtalyan forveti Alberto Gilardino sezon sonu ayrılıyor! Gilardino'nun adı şimdiden Roma ile geçmeye başladı bile...Golcü oyuncunun menajeri Giovanni Bia, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, her oyuncunun Francesco Totti gibi yıldız bir isimle birlekte oynamak isteyeceğini, Gilardino'nun da tam bir takım oyuncusu olduğunu ve Milan'da birçok gol attığını söyledi.
AC Milan kulübüyle 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan Gilardino, bu sezon 19 maçta forma giydi ve 7 gol kaydetti. Brezilyalı genç yetenek Alexandre Pato'nun Ocak ayında takıma katılmasıyla birlikte ilk 11'deki yerini kaybeden Gilardino, Milan'daki geleceğinin sezon sonu belli olacağını söyledi.
28.03.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com dış haberler
yunusgs
29.Mart.2007, 03:37
Roma'ya giderse daha iyi olur bence Milan'da forma şansı bulmakta zorluk çekiyor.
Fıratcan Alçınkaya
29.Mart.2007, 03:39
Gilardino Roma'da şov yapar...
PesimiSTyLa
29.Mart.2007, 09:36
Chelsea'nin eski menajeri Jose Mourinho'nun, Cuma günü Milano'ya Inter'le görüşmeye gittiği, danışmanı tarafından açıklandı.
Mourinho daha önce İtalya ya da İspanya'da çalışmak istediğini açıklarken, Portekizli çalıştırıcının danışmanı Eladio Parames, yaptığı açıklamada, Mourinho menajeri Jorge Mendes ile görüşmeleri sürdürdüğümü söyledi.
Mart ayının başında, Roberto Mancini, Şampiyonlar Ligi'nden elenmelerinin ardından görevden ayrılacağını açıklamış ama bir kaç gün sonra fikrini değiştirdiğini ifade etmişi.
Mourinho'lu Chelsea, iki kez Premier Lig'de şampiyonluk yaşarken, 2 lig kupası ve bir de FA Cup'ın sahibi olmuştu.
http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com dış haberler
goosfraba
29.Mart.2007, 09:43
İnter'de Chelsea gibi, Avrupa'da gözle görülür bir başarı yok. Mourinho gelse de farketmez İnter için.
Varonil
29.Mart.2007, 17:35
Eğer Mourinho Inter'e giderse Chelsea'den birkaç eski öğrencisinide yanına alır gibi..
Fıratcan Alçınkaya
29.Mart.2007, 18:49
Zlatan'ı la kesin kavga ederler... :n:
shadowrefree
29.Mart.2007, 18:58
İnter'de Chelsea gibi, Avrupa'da gözle görülür bir başarı yok. Mourinho gelse de farketmez İnter için.
Mourinho ile şampiyonlar ligi yarı finali oynadı avrupada...buda bir başarıdır...harcanan para ile oranlarsak da başarısızlıkdır...
Oghuse
29.Mart.2007, 19:00
Mourinho İtalya liginde neler yapar çok merak ediyorum..
deniz.91
29.Mart.2007, 19:22
İnteri şaha kaldırır bence
Fernando Gago
29.Mart.2007, 21:40
Mourinho Inter'e kişilik kazandırabilir ilginç bir takım olur Inter ...
eXcitinG
29.Mart.2007, 21:42
İnter iLk defa hiLeye hurdaya gerek kaLmadan maç kazanmaya başLar. Avrupa da çok iş yapar. Eğer Mourinho nun istekLeri karşıLanır ve ona Abromovic gibi karışıLmaz ise.
fmsmyrna
29.Mart.2007, 23:14
İşine karışırlarsa cacık olmazda istediğini yaparsa başarılı olur
goosfraba
29.Mart.2007, 23:33
Mourinho ile şampiyonlar ligi yarı finali oynadı avrupada...buda bir başarıdır...harcanan para ile oranlarsak da başarısızlıkdır...
Başarıdır ama seninde dediğin gibi harcanan parayla orantılı olması için bulunduğu bütün kategorilerde kupa kazanması lazımdı Mourinho'nun Chelsea ile :)
GeNç KaRTaL
29.Mart.2007, 23:43
En çok gerçekleşmesini istediğim olaylardan birisi.Yıldızlar topluluğu İnter'in başında futboldan gerçekten anlayan bir hoca.Mourinho ile İnter çok başarılı olur diye düşünüyorum.
yunusgs
30.Mart.2007, 00:32
Bence İnter'e de ligde başarılar yaşatır ama ŞLyi kazandıramaz.
ThersoN
30.Mart.2007, 01:37
Gilardino kendini kurtarsın, gitsin..
ThersoN
30.Mart.2007, 01:43
İnter iLk defa hiLeye hurdaya gerek kaLmadan maç kazanmaya başLar. Avrupa da çok iş yapar. Eğer Mourinho nun istekLeri karşıLanır ve ona Abromovic gibi karışıLmaz ise.
Getirceklerse isteklerini karşılamak durumundalar, gerçi İnter'de para sorun değil ama, yönetim karışır mı bilinmez
Mr.CordiaL
30.Mart.2007, 09:25
Gilardino kendini kurtarsın, gitsin..
Katılıyorum, Roma'da yeni ve güzel bir başlangıç yapabilir. ;)
El Comandante
30.Mart.2007, 09:27
Ah be Roma Interin berabere kaldigi haftada yensene rakibini,sampiyonluk yolunda avantajli ol.Yazik oldu Romaya.
Fernando Gago
30.Mart.2007, 18:34
Mourinho: "Moratti'yle görüşmedim, görüşmeyi de düşünmüyorum"
Jose Mourinho, Inter başkanı Moratti'yle görüştüğü iddialarını yalanladı, ayrıca Inter'i çalıştırmayı düşünmediğini söyledi.
Geçtiğimiz Cuma gecesi gelen bir haberde, Mourinho'nun Inter'le görüşmek için Milano'ya geçtiği iddia edilmişti. Ancak Mourinho bu konuda bir açıklama yaparak, iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Portekizli teknik adam, "Milano'ya gittiğim doğru değil. Moratti'yle görüşmedim, zaten görüşmeye de niyetim yok. Inter'i çalıştıracağım iddiaları da tamamen yalan." diye konuştu.
Bu açıklamanın ardından Mourinho'nun hangi takıma gideceği söylentileri bir kere daha ağızlarda dolaşmaya başladı. İddiaya göre, ilk hedef Milan, Real Madrid ya da Barcelona olabilecek.
Del Piero_10
30.Mart.2007, 19:54
O zaman geriye tek bir isim kalıyor.
YILMAZ VURAL
GeNç KaRTaL
30.Mart.2007, 19:56
Mourinho İnter'den iyi takım mı var başına geçeceğin.Her istediğin yapılır orada.İstediğin takımı kurup başarıdan başarıya koşardın.Senin oynattığın stilede uygun bir takım İnter..
Fıratcan Alçınkaya
30.Mart.2007, 20:05
O zaman geriye tek bir isim kalıyor.
YILMAZ VURAL
ŞOK.. ŞOK..
Yılmaz Vural sakız çiğnedi için Zlatan'ın saçını çekti... :n:
Aykan19o3
30.Mart.2007, 22:15
Roma'yada hakediyor diyoruz fakat Inter'in berabere kaldığı haftada yenemiyorlar rakibini.
Inter'i zorla şampiyon yapıcaklar..
TürkuAz
30.Mart.2007, 22:17
Bugün Milan yine bir eşeklik yapmaz umarım, kesinlikle kazanması gereken bir maç var önünde..
Fıratcan Alçınkaya
30.Mart.2007, 22:24
Mancinin limiti iyice doluyor...
Del Piero_10
30.Mart.2007, 22:56
İtalya gerçekten acayip bir ülke.
16:00 da başlayacak Juventus-Parma maçı Parma'lı bir taraftarın trafik kazasında hayatını kaybetmesi nedeniyle ertelenebilir.
Del Piero_10
30.Mart.2007, 23:07
Juventus taraftarlarını taşıyan hareket halindeki otobüsün etrafını çeviren Parma taraftarları otobüse saldırmaya başladı.Otobüs oradan uzaklaşmak için harekete geçtiğinde bazı taraftarlar hala otobüse saldırmaya devam etti ve içlerinden birine otobüs çarptı.
goal.com
Maçı resmi olarak ertelediler.3 puanı daha götürdü cepçiler.
GodfatheR
30.Mart.2007, 23:11
Lazio-İnter noldu bide Roma maçı.
TürkuAz
30.Mart.2007, 23:14
Lazio - Inter berabere kaldılar 1-1 ..
goosfraba
30.Mart.2007, 23:17
Şimdi Juve-Parma maçı kesin olarak ertelendi mi? Yani hiç oynanma ihtimali yok mu?
Del Piero_10
30.Mart.2007, 23:18
Şimdi Juve-Parma maçı kesin olarak ertelendi mi? Yani hiç oynanma ihtimali yok mu?
Hareketli otobüse saldıracak kadar gözü dönmüş gerizekalılar yüzünden kesin olarak ertelendi.
Del Piero_10
30.Mart.2007, 23:30
Gökhan İnler gol attı bu arada.
Udinese 1-0 Fiorentina
NTV spor yayınlıyor.
Fıratcan Alçınkaya
30.Mart.2007, 23:50
Milan yine yedi golü :) 1-0 ... Ancelotti v Milan show...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
:zuhaha 2-0 ...
Del Piero_10
31.Mart.2007, 00:00
2-0.
Fiorentina biraz kıpırdansa Şampiyonlar Ligine gidecek,Berlusconi'den çekiniyor.
goosfraba
31.Mart.2007, 00:06
Ancelotti Milan'ı rezil hüsva etmekten başka birşey yapmıyor artık. O bırakmaz ise kovarlar, olacağı o çünkü.
TürkuAz
31.Mart.2007, 00:18
Ancelotti bu yıl her alanda başarısız yaptı Milan'ı, defolsun gitsin bir an önce..
Wesley Sneijder
31.Mart.2007, 00:57
Milan'dan da vazgeçirtti ya beni Ancelotti, helal olsun...
Del Piero_10
31.Mart.2007, 01:11
Pirlo son dakikada penaltı kaçırdı,2-1 bitti.
Aykan19o3
31.Mart.2007, 01:20
Milan gene yenilmiş, Pirlo'nun son dakikada penaltı kaçırması kötü olmuş..
goosfraba
31.Mart.2007, 01:26
Milan'ın şuan ki kadrosunda hiç birşey yok, tek artıları Paloscki ve Pato'nun gelecek vaad etmesi. Huzur evi gibi oldu artık. Ancelotti'den sonra revizyona gidilir umarım.
Lionel Andres Messi
31.Mart.2007, 02:05
niye suçu ancelottiye yüklüyorsunuz ki.bence bütün suç berlusconinide.bu aralar fazla el atamıyor lige sadece ondan dolayı birde kaka yoktu maçta.
yunusgs
31.Mart.2007, 02:06
Ancelotti biran önce bırakmalı Milan'ı seneye takıma büyük bir revizyon lazım kaliteli transferler lazım.
shadowrefree
31.Mart.2007, 10:36
bu vakitten sonra Ancelotti yi kovsalar birşey değimezki...sezon sonu bana kalırsa kesinlikle kalmaz...operasyon için sezon sonunu bekliyorlar bence...
Ahmet_77
01.Nisan.2007, 18:02
Livorno 2 : 1 Catania
' Chievo 1 : 1 Sampdoria
' Torino 0 : 0 Palermo
' Atalanta 1 : 2 Fiorentina
' Cagliari 2 : 0 Messina
' Empoli 1 : 0 Ascoli
' Inter 0 : 0 Parma
ilk yarılar sona erdi
Del Piero_10
01.Nisan.2007, 21:19
Uzun yıllar Milan’da döktüren Ukraynalı yıldız, 2006 yılında Chelsea’ye transfer olmuştu. Bu transfer ve ayrıca Almanya’dan gelen Ballack’ın Jose Mourinho’nun sonunu hazırladığı spor kamuoyunun gündemini oluşturmuştu.
Berlusconi, “Kadınlar birçok konuda işlerinin ehlidir” diyerek Sheva’nın transferinin gerekçesini karısı olarak açıkladı. Hatırlanacağı üzere Shevchenko’nun Amerikalı model eşi “Londra yollarını tutuyoruz” demiş ve bu transfer gerçekleşmişti. Berlusconi’nin eleştirdiği Kristen Sheva’dan önce Berlusconi’nin oğluyla çıkıyordu. Oğlunu bırakıp yıldız futbolcusuna transfer olmasına hiçbir şey demeyen Berlusconi, Sheva’yı iki yıl sonra Milano’ya geri getirmek istiyor. Başbakanımızın en yakın arkadaşı ezeli rakipleri Inter’in ligi kazanacağına da kesin gözüyle bakıyor.
Fıratcan Alçınkaya
01.Nisan.2007, 21:37
stand upçı olacak adam bu Berlisconi :n:
yunusgs
01.Nisan.2007, 21:49
Ya gitmiş adamdan hala medet bekliyor yorumsuz :D
Del Piero_10
01.Nisan.2007, 21:55
stand upçı olacak adam bu Berlisconi :n:
Öyledir kendisi,Expo 2015'i de aldı bugün itibariyle:icon_cool:
Fernando Gago
01.Nisan.2007, 23:30
Pato harika bir oyuncu onun gibi bir tan daha bulsalar çok daha iyi olur Sheva bitmiş artık ...
Fıratcan Alçınkaya
02.Nisan.2007, 00:26
Udinese 2-4 S.S Lazio
Lazio üst üste 7.maçını kazandı...
shadowrefree
02.Nisan.2007, 01:03
hulle yoluyla...
Fıratcan Alçınkaya
02.Nisan.2007, 01:20
Özgür ondada şike yapmışlar :zuhaha
izledim 5dk güldüm :n: bu italyanlar alışmış bayiden gazete alırken bile şike yapıyolar... :)
El Comandante
02.Nisan.2007, 15:49
Seri A´da toplu sonuclar:
Reggina: 0 - 1 :Siena
AS Roma: 1 - 1 :AC Milan
Atalanta: 2 - 2 :Fiorentina
Cagliari: 2 - 0 :Messina
Chievo: 1 - 1 :Sampdoria
Empoli: 4 - 1 :Ascoli
Inter Milan: 2 - 0 :Parma
Livorno: 4 - 1 :Catania
Torino: 0 - 0 :Palermo
Udinese: 2 - 4 :Lazio
ThersoN
04.Nisan.2007, 01:50
alsın alsın, ama bence biraz daha beklesin, sheva yaşını alsın bi olgunlaşsın, biraz daha bitsin, çöksün sonra alsın, :D
TürkuAz
04.Nisan.2007, 03:26
Shevchenko geri dönerse iyi performans sergiler bence. Çok yaşlı değil ki yapamamak için.. :)
PesimiSTyLa
04.Nisan.2007, 09:32
Gianluigi Buffon, Juventus yönetimine Ronaldinho'yu transfer etmelerini söyledi
goal.com
Serie A’da aldığı başarılı sonuçlarla az da olsa şampiyonluk şansı bulunan Juventus’ta moraller yerinde... Eksik maçını kazanması halinde Roma ile puan farkını dörde, lider Inter ile de sekize indirecek olan Juve’de, kaleci Buffon, Corriere dello Sport’a yaptığı açıklamada takımı överek, "Şu anda kendimize 10 üzerinden 8 verebiliriz,” diye konuştu.
Buffon, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Eğer şampiyon olabilirsek tarih yazarız. Serie B’den gelip şampiyon olan ilk takım oluruz. Aslında deplasmanda bu kadar puan kaybetmeseydik şu anda lider olabilirdik.”
"Ben olsam Ronnie'yi alırım"
Juventus’un şampiyon olabilmesi için kadronun zenginleştirilmesi gerektiğini de söyleyen Buffon, "Kaliteli oyuncular almalıyız. Eğer her sezon zirveye oynamak istiyorsak 4 ya da 5 yıldız oyuncuya ihtiyacımız var. Mesela Ronaldinho’yu almalıyız. Ben olsam onun gibi bir futbolcuyu hemen alırdım” diyerek sözlerini tamamladı.
mustinimo
04.Nisan.2007, 09:40
alsa mükemmel olur ya. mali durumu nedir bilemiyorm juventusun. torino ya gitmek istermi ronaldinho o da ayrı bi soru işareti ama juve de görmek isterim ronnie yi
shadowrefree
04.Nisan.2007, 10:47
Yönetim açıklama yaptı 4-4-2 ye uyan oyuncuları alacağız diye. Ama ne kadar doğru bilemiyorum.
PesimiSTyLa
04.Nisan.2007, 19:10
Lazio Başkanı Claudio Lolito'nnun Boca Juniors’un golcüsü Palacio'yu transfer etmek istediği belirtildi
Boca Juniors’ın "jedi" modeli saçlarıyla dikkat çeken golcüsü Rodrigo Palacio’nun bir süredir göz hapsinde olduğu biliniyordu. Büyük santrfor Martin Palermo ile ortaklığı sayesinde Avrupa’nın dev kulüplerinin dikkatini çeken yıldız golcüye ilk büyük talip Roma’dan çıktı.
Son yıllarda Roma’nın bayağı gerisinde kalan Lazio’nun 26 yaşındaki golcünün peşine düştüğü ve Palacio’yu transfer etmek için kesenin ağzını açacağı konuşuluyor.
İtalyan basınına yansıyan haberlere göre Lazio Başkanı Lolito, Boca Juniors yöneticileriyle görüşerek bu transfer için girişimlere başlamış durumda.
goal.com
eXcitinG
04.Nisan.2007, 19:29
Zaten bu zamana kadar kimsenin aLmadığına şaşırıyorum.
shamur1
04.Nisan.2007, 20:42
Fm'nin bize sunduğu balonlardan kendisi. 26 yaşına kadar Avrupa'ya transfer olamamış sadece sanal dünyanın gözdesi bir oyuncu Palacio. Neyse Lazio Mika Aaritalo'yu da alsın o da çok büyük gelecek vaadediyor :)
Fıratcan Alçınkaya
04.Nisan.2007, 21:25
Başkan zengin abramovic gibi bir çıkış yapsa alır aslında yakın çevreside biraz baskı kursa üzerinde olabilir..
Fıratcan Alçınkaya
04.Nisan.2007, 21:26
Maldonado örneğide var önümüzde illa 16yaşında kapılmayan kötü oyuncu değil lazio crespo'dan sonra bir arjantinli forvete daha ihtiyac duyuyor...
shadowrefree
04.Nisan.2007, 21:54
Arjantinlilere göre en iyi lig bana kalırsa İspanya. İtalya da genellikle Güney Amerikalı oyuncular isteneni veremiyor.
deniz.91
04.Nisan.2007, 21:57
Her takımda oynayacağına inanıyorum
eXcitinG
04.Nisan.2007, 22:00
BaLon mu adamın istatistikLeri yeter. Zaten gözLe de izLeseniz ne kadar büyük bir oyuncu oLduğunu rahatLıkLa görürsünüz. FM de güçLeri az biLe bence.:)
Fernando Gago
04.Nisan.2007, 23:47
Avrupa takımları gözünü geç açmış ...
Fernando Gago
04.Nisan.2007, 23:49
Inter Chelsea Milan gibi klüler varken yedirmezler R10'u
sitte
04.Nisan.2007, 23:51
Nedved'in yerine iyi gider aslında..
sitte
04.Nisan.2007, 23:54
26 yaşında olduğunu bilmiyordum ama Avrupa'ya giderse Toni gibi olur 26-27 li yaşlarda yıldızlaşmıştı o da...
shamur1
05.Nisan.2007, 00:00
Toni ile Palacio ne alaka ? Toni yıllardır İtalya Liginde oynamış bir oyuncu. Oynadığı her takımda da 15-20 golün aşağısına düşmemiş . Palacio ise şu ana kadar Avrupa'ya açılmamış bir oyuncu.
Melekovic
05.Nisan.2007, 00:01
Evet Palacio'yu çok geç keşfettiler.Keşfetmek değil bu aslında ilgilenenler oldu ama bir şekilde sonuçsuz kaldı.Kendisinin büyük futbolcu olduğu oyunuyla ortadadır.Zaten büyük futbolcu olmak illa avrupada oynamak demek ya da Real Madrid lazio Chelsea tarafından kapılmak değildir.İlla o kriterlere bakacak olursak Claude Makalele'nin ilk büyük takımı Real Madrid'e gelişi 2000 yılıdır o zaman 28 yaşındaydı.Bu sadece bir örnek.
Fakat daha önceki teklifleri ortamından memnun diye kabul etmediğini biliyorum.Bazı oyuncular Avrupada yapamıyorlar G.Amerikalılardan.İnsan sıcaklığı yaşayış yapısı ile ilgili bir konu.Alex de zamanında Avrupa'ya gittiğinde beklediği başarıyı bulamadı çünkü yaşadığı ortamı yabancıladı.Bizim ülke biraz daha Akdeniz insanı etkisi G.Amerika insanı etkisine eşdeğer yapıda olduğu için burda mutlu oldu.
Oyunda bile ev hasreti var zaten.Benim merak ettiğim eğer kabul ederse ki kabul edecek mi daha o bile belli değil,uyum sağlayıp sağlamayacağı.Ama onunla ilgili en doğru kararı akıl hocası gördüğü Palermo verir.Zamanında Palacio resmini ararken gır gır olsun diye gözüme takılan bir kaç araştırma:D:D:D
shamur1
05.Nisan.2007, 00:03
BaLon mu adamın istatistikLeri yeter. Zaten gözLe de izLeseniz ne kadar büyük bir oyuncu oLduğunu rahatLıkLa görürsünüz. FM de güçLeri az biLe bence.:)
Participaciones en torneos de primera división:
Partidos en Primera 101 PJ y 41 Goles
Arjantin Liginde 101 maç 41 gol. İşte Palacio'nun istatistikleri. ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet Palacio'yu çok geç keşfettiler.Keşfetmek değil bu aslında ilgilenenler oldu ama bir şekilde sonuçsuz kaldı.Kendisinin büyük futbolcu olduğu oyunuyla ortadadır.Zaten büyük futbolcu olmak illa avrupada oynamak demek ya da Real Madrid lazio Chelsea tarafından kapılmak değildir.İlla o kriterlere bakacak olursak Claude Makalele'nin ilk büyük takımı Real Madrid'e gelişi 2000 yılıdır o zaman 28 yaşındaydı.Bu sadece bir örnek.
Fakat daha önceki teklifleri ortamından memnun diye kabul etmediğini biliyorum.Bazı oyuncular Avrupada yapamıyorlar G.Amerikalılardan.İnsan sıcaklığı yaşayış yapısı ile ilgili bir konu.Alex de zamanında Avrupa'ya gittiğinde beklediği başarıyı bulamadı çünkü yaşadığı ortamı yabancıladı.Bizim ülke biraz daha Akdeniz insanı etkisi G.Amerika insanı etkisine eşdeğer yapıda olduğu için burda mutlu oldu.
Oyunda bile ev hasreti var zaten.Benim merak ettiğim eğer kabul ederse ki kabul edecek mi daha o bile belli değil,uyum sağlayıp sağlamayacağı.Ama onunla ilgili en doğru kararı akıl hocası gördüğü Palermo verir.Zamanında Palacio resmini ararken gır gır olsun diye gözüme takılan bir kaç araştırma:D:D:D
Abi doğru diyorsun ama Makalele Nantes,Marsilya ve C.Vigo'dan sonra Real Madrid ve Chelsea'ye geçti. Nantes ve Marsilya'da zamanında kafaya oynayan takımlardı. Keza Celta Vigo'da öyleydi. Mostovoi dönemini hatırlatırım. İspanya'da kafaya oynardı Celta Vigo.
Ayrıca Avrupa'dan gelecek vadeden oyuncu almak daha zor Güney Amerika'daki oyunculara göre. Yanlışmıyım ? Birçok örneği var G.Amerika'dan genç yaşta keşfedilip şuan Avrupa'nın en büyük takımlarında boy gösteren oyuncular.Çok da nadirdir Palacio gibi 26 yaşına kadar G.Amerika'da kalıp Avrupa'ya geçerek başarılı olan oyuncu sayısı.
Melekovic
05.Nisan.2007, 00:22
Doğru diyosun abisi.Bende başarılı olacak demedim.O konuda ? işareti var dış etkenlerden.Zaten gitmesini engelleyenler eğer aynı şeyi görüyolarsa yine engelleyeceklerdir.Ama görmüyorlarsa ve transferine müsade verirlerse bu sefer,büyük bir patlama bekleyebiliriz.
Lionel Andres Messi
05.Nisan.2007, 00:33
fm de,şu an da seri a nın en iyi 5 forvetinden biri olan lavezziden daha iyi.eğer gerçekten böyleyse bomba transfer olur.maçlarını izledim bir kaç kez kanatlara geliyor çok iyi toplar sürüor.
zaten 3 yıldır avrupa devleri juventus,arsenal,barça peşindeydi.intere gitmesini bekliorum...
ThersoN
05.Nisan.2007, 01:18
Zaten bu zamana kadar kimsenin aLmadığına şaşırıyorum.
o zaten şaşırtıcı ve bir garip mevzu :)
deniz.91
05.Nisan.2007, 03:53
Milan kapacak gibi r10aldinhoyu
yunusgs
05.Nisan.2007, 04:07
Milan bu kadar hevesli iken işin içinde İnter ve Chelsea varken Juveye yar olmaz R10.
Onurap
05.Nisan.2007, 04:14
bence chelsea veya milan alacak..
El Comandante
05.Nisan.2007, 05:12
Sadece bir öneride kalir.
Ronaldinho Juveye gitmez,Juve Ronaldinhoyu almaz.
TürkuAz
05.Nisan.2007, 05:19
Ronaldinho'nun kendisini toplaması gerekiyor. Bunun Barca'da olmayacağı aşikar ancak Moratti ve gibileri varken Juve'ye bırakmazla R10'u..
Universal
05.Nisan.2007, 07:24
Juventus böyle bir transfer gerçekleştirirse, AC Milan'a yapacağı en büyük darbe olur. Milan başkanın Ronaldinho'yu Juventus forması içinde gördüğü an yüz ifadesini çok merak ediyorum.
Juventus'tan herkes diğer sezon şampiyonluk bekliyor. Bunun için alınabilecek çok iyi bir oyuncu. Avrupa arenasına çıktıkları zamanda Şampiyonlar Liginde ki eski yerini bulabilmesi için alınabilenecek en iyi oyuncu. Hem Juventus hem de Ronaldinho eski günlerini istiyor bunun için iki taraf açısından en doğru karar olur.
Universal
05.Nisan.2007, 07:26
Gilardinho'da büyük bir düşüş var. Udinese'de ki performansını mumla arıyor. Milan'ın da kötü oyunu buna en büyük etkeni. Roma'da daha başarılı olacağını düşünüyorum.
GeNç KaRTaL
05.Nisan.2007, 07:33
2 tarafta eski şaşalı günlerine dönmek için 1 1 lerinden yararlanabilir.R10 Juve için,Juve'de R10 için yararlı olur kanısındayım..
GeNç KaRTaL
05.Nisan.2007, 07:35
Batuhan abi herhalde Parma demek isteyecektin.
Bazen takım değişiklikleri yıldız oyuncuların gerçek performanslarına bir kez daha erişebilme olanağı sağlar.Gilardino iyi bir forvet.Roma'da başarılı olabilir..
El Comandante
05.Nisan.2007, 10:07
3 taraf icinde hayirli bir anlasma olur.
Milan Gilardinodan iyi verim alamiyor,satarlar iyi para alirlar.
Gilardino kendini Romada yeniden bulur,eski formuna döner.
Roma takimin forvet eksigini Gilardino ile doldurur,iyi olur onlar icin.
meddah
05.Nisan.2007, 10:11
Gilardino'yu satıp Romario'yu alacakmış Milan.
Şu herifi bir "nokta santrfor" oynatmadılar.
SiR ToMaSRoSiCkY1
05.Nisan.2007, 18:29
Roma için süper bir transfer olcağından hiç şüphem yok.
King_91
05.Nisan.2007, 20:06
Keşke gitse juve'ye ama chelsea-milan-inter juve ye yar etmezler gibi
Del Piero_10
06.Nisan.2007, 06:51
Transfer mümkün değil zaten de Buffon, Ronaldinho'yu teselli etmeye çalışmış zor günlerinde.
ThersoN
06.Nisan.2007, 22:13
Yürrü be Buffon! :D
Del Piero_10
06.Nisan.2007, 23:41
İtalya'da yine gündüz gözüyle soygun var.
Atalanta 0-1 inter
Vieira adamın tepesine binip golünü attı.
ThersoN
06.Nisan.2007, 23:58
ayıp yahu :p
Fıratcan Alçınkaya
07.Nisan.2007, 00:16
:zuhaha bu kadar da olmaz şimdi gördüm çüşş yahu artık...
Hala Özgür e İtalya Ligi ile ilgili lafı olan varmı ???
Del Piero_10
07.Nisan.2007, 05:06
Bu Inter'in bugün attığı gol
http://www.youtube.com/watch?v=iGGUobOTGV0
Bu da Juventus'un Parma'ya 93.dakikada attığı ve gerekçe gösterilmeden iptal edilen gol
http://www.youtube.com/watch?v=9S5TdgcPgms
darkwizard
07.Nisan.2007, 14:36
Bu saydığınız takımlar arasında en ruhlu takım Juventus. İtalyada gelmiş geçmiş en iyi takım da Juventus ve İtalya da en fazla şampiyonluğa ulaşan takım da Juventus.
Küçümsediğiniz takım bu. Ben Ronaldinho' nun yerinde olsam gelecekte gelişme gösterecek bu takıma hemen transfer olurdum.
Ahmet_77
07.Nisan.2007, 19:50
Catania 0 : 2 Roma
Lazio 1 : 0 Messina
Parma 1 : 0 Livorno
Reggina 0 : 0 Inter
Atalanta 1 : 0 Chievo
Fiorentina 4 : 0 Ascoli
Palermo 1 : 3 Cagliari
Siena 2 : 2 Udinese
Sampdoria 1 : 0 Torino
maçlar sona erdi
ThersoN
07.Nisan.2007, 23:55
Bu saydığınız takımlar arasında en ruhlu takım Juventus. İtalyada gelmiş geçmiş en iyi takım da Juventus ve İtalya da en fazla şampiyonluğa ulaşan takım da Juventus.
Küçümsediğiniz takım bu. Ben Ronaldinho' nun yerinde olsam gelecekte gelişme gösterecek bu takıma hemen transfer olurdum.
geçmişe değil geleceğe bakıyoruz, Juventus'un şl de çeyrek yarı final müptelasi olması nerden baksan 2 sezon alır daha. yukarıda sayılan takımlarda daha çok sükse yapar Roni
anil luque
08.Nisan.2007, 00:57
gecen seneki şike skandalı juve'ye cok buyuk darbe vurdu hem mali acıdan hemde prestij acısından eger transfer ronaldınho nun secımıne kalırsa ve o gıtmek ıstemezse bence bunun payı buyuk olur..
Aşk-ı Şehir
08.Nisan.2007, 01:36
Bakkaldan gidip ekmek almıyosun. Barça R10'u satacak burası kesin ama sattıkları oyuncu herhangi bir oyuncu değil. O yüzden Laporta R10'u satarken takımları ne kadar kazıklasam diye düşünecektir. Yani Juve'nin işi baya zor. Bence Diego'ya yönelsinler.
anil luque
08.Nisan.2007, 02:15
o da dogru tabi..
Del Piero_10
08.Nisan.2007, 05:43
Sampdoria'da kiralık olarak oynayan Real Madrid'li golcü Antonio Cassano, İspanyol kulübüne geri dönmek istiyor.
Roma'da yıldızı parladıktan sonra Real Madrid'e transfer olan ve Madrid'de kâbus gibi bir dönem geçiren Cassano, Sampdoria'da eski formunu yeniden yakaladı. Yıldız oyuncu bu sezon Serie A'da yedi defa çereveyi buldu ve artık evine yani Real Madrid'e dönmek istiyor. Öte yandan Sampdoria Cassano'yu bırakmak istemiyor. İtalyan kulübünün bunun için 5.5 milyon avrodan fazla bir miktara ihtiyacı var.
Del Piero_10
08.Nisan.2007, 07:18
George Soros'un Roma'yı alma durumu var.Önümüzdeki günlerde belli olur.
darkwizard
08.Nisan.2007, 14:34
Juve nin mali durumu bu kadar mı kötü ya. Fenerdende mi?
Del Piero_10
08.Nisan.2007, 19:44
Juve nin mali durumu bu kadar mı kötü ya. Fenerdende mi?
16.000.000 euro'yu herkes verebilir.Ancak G-14 kulüpleri arasında bu maddeyi kullanmama konusunda bir centilmenlik anlaşması var.
Ayrıca Ronaldinho yılda 9.000.000 alıyor.Juventus'ta en yüksek maaşı alan isim Buffon 5.000.000 alıyor.Del Piero 4.300.000 alıyor.Herhangi bir transferin bunlardan yüksek maaş alması düşünülemez.
Maddiyat dışında böyle bir tranferin gerçekleşmeyeceğini gösteren birçok etken de var.
shadowrefree
08.Nisan.2007, 23:51
Sen bu kişiliğini sürdürürsen değil Real'e İspanya'ya dönemezsin.
Cyzio
09.Nisan.2007, 00:07
Karaktersiz bir adam olduğunu kanıtlamış tekrar..
Lionel Andres Messi
09.Nisan.2007, 00:15
seviom bu adamı romaya gelsin.italya da bence bu adam tartışılmaz.
Fıratcan Alçınkaya
09.Nisan.2007, 03:11
Juventus alsın ya Cassano yu Del Piero gibi yeri geldimi AMC olur yeri geldi CF çok yetenekli bir adam... Real'dede Higuain denen vatandaşın kaçırdıklarını gördükçe cassano ya haksızlık yapıldı diyorum...
anil luque
09.Nisan.2007, 04:42
fıratcan bence sorun cassano'nun gol kacırması pas vermemesı vs vs degıl sorun karakterı.. gecenlerde forumda bır konu vardı cassano cıldırdı diye. kendısıne kırmızı kart gosteren hakeme yapmadıgı kalmamıstı vıdeoda vardı bence ole bır oyuncunun ıspanyada hele hele madrid'de yeri yok..
ThersoN
09.Nisan.2007, 05:00
çok zor çok... geçmiş olsun.. kendini toparlayamaz kanımca artık
PesimiSTyLa
09.Nisan.2007, 22:24
İtalyan devi Juventus kulübü, Rus çelik üreticisi Severstal'a satılabilir
goal.com
Dünyanın en zengin kulüpleri, finansman sorununu, toptan satışla çözme yöntemini izlemeye devam ediyor. Bu kervana son katılan kulüp, Juventus olabilir. Rusya'nın ikinci en büyük çelik üretici firması Severstal'ın, İtalyan devine talip olduğu öğrenildi.
Dünyanın 120 noktasında konuşlanan ve yaklaşık 125 bin çalışanı bulunan Severstal'ın Juve'yi gözüne kestirdiği haberleri, bugün İtalyan medyasında yeraldı. Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz haftalarda da AS Roma kulübünün Amerikan milyarderi George Soros tarafından satın alınabileceği öne sürülmüştü.
Fıratcan Alçınkaya
09.Nisan.2007, 22:52
Böyle insanlar-firmalar yüzünden Shevchenko gibi efsaneler bitiyor...
Del Piero_10
09.Nisan.2007, 23:55
Kulüplerin yabancı işadamlarına satılmasını benimsemesem de Ruslar, Moratti ile başa çıkar.
Kulübün tamamen satışı değil hisselerin satışı gündemde.Yani Kaddafi gibi birşey olacak.Elkan - Montezemolo ikilisinin yerine kim gelse daha iyi olur zaten.Juventus,inter'i yendiğinide neredeyse kamu önünde moratti'den özür dilediler.
Lionel Andres Messi
10.Nisan.2007, 00:18
Milan başkan yardımcısı Adriano Galliani, Intertoto Kupası'na katılmak için resmî başvuruyu yaptıklarını söyledi.
Bu sezon çok kötü bir performans gösteren Milan, artık iyice hedef küçülttü. Kulübün başkan yardımcısı Galliani, önümüzdeki sezon Intertoto'da mücadele etmek üzere başvuru yaptıklarını söyledi.
Galliani, futbolda her şeyin mümkün olduğunu belirterek, "UEFA Kupası'na katılma şansımız devam ediyor. Ancak biz Serie A'da liderken de Intertoto'ya başvururduk. Ayrıca teknik direktörümüz Ancelotti'nin, Juventus'la çalışırken Intertoto'yu kazandığını da unutmayın. Eğer Juve yaptıysa, Milan da yapabilir" diye konuştu.
goal.com
evet aslında milan kazanabilir intertotoyu.gallianiye katılıyorum.
El Comandante
10.Nisan.2007, 00:24
" Rezillik "
Baska diyecek bisey bulamiyorum,böyle bir kulübü ne hale getirdiler ...
PesimiSTyLa
10.Nisan.2007, 00:30
Vay be nereden nereye :D
RaSenGan
10.Nisan.2007, 00:34
Ah Milan'ım Ah ne diyeyim ben sana.
gerrrard
10.Nisan.2007, 00:37
Ooo Milan İntertoto'da favorim o zaman. Ama herşey olabilir. :D
goosfraba
10.Nisan.2007, 00:51
Geçen senenin ŞL şampiyonu İntertoto için başvuru yapıyor, gerçektende nereden nereye...
Del Piero_10
10.Nisan.2007, 01:03
Berlusconi varken intertoto'dan direk Şampiyonlar Ligine kalabileceklerini düşünüyorum.
Cidden ne gerek var intertoto'ya,uefa'ya.Sezon sonu düşürürsün Fiorentina'nın puanlarını olur biter.
Fernando Gago
10.Nisan.2007, 01:05
Milan'ın utanç senesi Hem Ligde hemde Avrupada ...
Fıratcan Alçınkaya
10.Nisan.2007, 01:06
:zuhaha FoRzA MilaN Ale Ale...
Aykan19o3
10.Nisan.2007, 01:12
Neredeeen.. Nereye :D
Del Piero_10
10.Nisan.2007, 01:38
Şirket tarafından resmi olarak yalanlandı.
"Severstal" is not measured to finance transfers of "Juventus"
Russian company " Severstal " has denied the information of the Italian mass-media that they have addressed to Turin "Juventus" with the offer on financing tranfers campaigns of club.
" Open Society " Severstal " are declared officially, that with the information which has left in a number of mass-media, on interest of Open Society " Severstal " and personally the general director of Open Society " Severstal " A.A.Mordashovym in purchase of a share holding of football club " Juventus ", mismatches the validity ".
" We first of all - the mountain-metallurgical company also are concentrated to our basic business. We do not plan purchase of actions of the Italian football club ", - the official representative of the company has informed.
NisRoc
10.Nisan.2007, 04:12
Inter-Toto'da da reziL oLurLarsa ne oLacak peki ? (:
El Barto
10.Nisan.2007, 04:18
inter toto oytnayan takımlar sezon içerisinde muhakkak büyük bir düşüş yaşıyorlar sezona ağustos ayı gelmeden başladıkları için. katılırlar ve ciddiye alırlarsa seneye inter totoya katılacak yere bile gelemezler kanısındayım.
Wesley Sneijder
10.Nisan.2007, 04:38
:D Milan taraftarı olmama rağmen gülüyorum.
Bordo61Mavi
10.Nisan.2007, 05:16
Intertoto ya katilmak ozaman bizim takimlara gurur vermeli, koskoca Milan bile ordan UEFA ya gitmek istiyo
yunusgs
10.Nisan.2007, 05:21
Bir klüp bu hallere düşüyorsa yazık valla.Hele hele bu klüp Şl de daha 2 sezon önce final oynuyorsa.
Del Piero_10
10.Nisan.2007, 06:40
Calciopoli davası neticesinde ceza alan iki hakemin itirazları sonuç verdi.
Federal mahkeme iki hakemin de masumiyetini ilan edip ligde görev almalarına izin verdi.
Böylece 2004-2005 sezonunda oynanan Lecce-Parma maçı yüzünden ceza alan De Sanctis hariç tüm hakemler temize çıkmış oldu.
Del Piero_10
10.Nisan.2007, 23:55
Kadrosunda fazla İtalyan futbolcu bulunmadığı için eleştirilen İnter, Siena’nın emektar futbolcusu Tomas Locatelli’yi transfer ediyor.
UEFA’nın, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Liginde oynayacak takımların kadrolarında alt yapıdan yetişmiş dört futbolcu bulundurma zorunluluğu yolundaki kararı, İnter’in transfer politikasında değişikliğe gitmesine neden oldu.
İtalya’dan gelen son haberlere göre, İtalyan oyuncu arayışına giren İnter’in ilk hedefi, Siena’da forma giyen 32 yaşındaki oyun kurucu Tomas Locatelli.
1995 yılında Atalanta’dan Milan’a transfer olan Locatelli, İtalya’nın en önemli genç yeteneklerinden biri olarak kabul ediliyordu. Ancak 90’ların sonunda milli takıma da çağırılan oyuncu, beklenen patlamayı bir türlü gerçekleştiemedi.
Bir diğer hedef de Guberti
Şu anda kadrosunda İtalyan futbolcu olarak bir tek Marco Materazzi’yi barındıran İnter’in ilgilendiği bir diğer oyuncunun da Ascoli’de forma giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Stefano Guberti olduğu da gelen haberler arasında.
RoNNiE91
10.Nisan.2007, 23:58
Zorunlu transfer diye buna derim ben :D
PesimiSTyLa
11.Nisan.2007, 00:01
Bomba diye buna derim :zuhaha Bu Locatelli bir zamanlar adı bizimle anılan eleman mı ? Ribery yi aldıgımız dönemki?
bjk_melo_151
11.Nisan.2007, 00:18
evet ta kendisi.Özellikle uzaktan attığı gollerle ün yapmıştı.
Fıratcan Alçınkaya
11.Nisan.2007, 01:17
Vieriyi geri alsınlar :zuhaha
Cyzio
11.Nisan.2007, 01:19
Akıllıca tranfer ama kadroya bu kadar yıldız takviyesi yapmak yanlış.Inter seneye yine bomba gibi geliyor(!)..
Fıratcan Alçınkaya
11.Nisan.2007, 19:30
Milan işini bitirdi!
İspanyol basını, AC Milan ile FC Barcelonalı yöneticilerin dün akşam Barcelona kentinde Brezilyalı Ronaldinho'nun transferi için yaptıkları toplantıdan anlaşma çıktığını yazdı.
Katalan spor gazeteleri, Milan'ın, Barcelona kulübüne ödeyeceği bonservisin 30 milyon Avro civarında olacağını duyurdu. Milan kulübünün menajeri Ernesto Bronzetti ile Barcelona kulübünün futbol genel sekreteri Txiki Begiristian arasında yapılan ön anlaşmanın sadece Ronaldinho'yu kapsamadığı, Barcelona'da oynayan İtalyan defans oyuncusu Zambrotta'nın da 5 milyon Avro karşılığında İtalyan kulübüne gidebileceği kaydedildi.
Verilen bilgilerde ayrıca, Milan kulübünün gelecek sezon için Ronaldinho'nun yanısıra Chelsea'de bulunan eski futbolcusu Shevchenko'yu da alacağı iddia edildi.
Del Piero_10
11.Nisan.2007, 19:57
Galliani: ''Dinho ve Sheva bizim''
channel4
PesimiSTyLa
11.Nisan.2007, 19:58
Milan’ın Brezilyalı yıldızı Kaka, Cristiano Ronaldo’nun şu anda dünyanın en iyi futbolcusu olduğunu söyledi
goal.com
Geçtiğimiz sene futbola dair bütün büyük ödülleri toplayan Milan’ın maestrosu Kaka, "en iyi"nin Cristiano Ronaldo olduğunu söyledi. Brezilyalı yıldız futbolcu, Şampiyonlar Ligi’ni Manchester United'ın kazanacağını iddia etti.
Messi ve Torres'in de yeteneklerine hayran olduğunu belirten Kaka, "Şu an dünyada en iyi futbolu Manchester United oynuyor. Benim için Şampiyonlar Ligi’nin en büyük favorisi onlar. İngiliz takımların başarısına şaşırdığımı söyleyemem. Onlar başarıya alışmış durumda. Bana göre şu an en iyi futbolcu da Cristiano Ronaldo" diye konuştu.
Bitime altı hafta kala Şampiyonlar Ligi potasından dört puan uzakta bulunan Milan’da, herkesin umudu devler arenasına katılabilme hakkını elde edebilmek. Öte yandan Ronaldinho'nun takıma katılmasının an meselesi olduğu da, şu sıra İtalya'da konuşulan konuların başında geliyor.
Fıratcan Alçınkaya
11.Nisan.2007, 19:58
Bu kadar hucum elemanı olan takımda hala 4-3-2-1 oynamaz inş. ancelotti.
PesimiSTyLa
11.Nisan.2007, 20:00
R10, Pato, Kaka , Sheva bakalım noolcak...
Del Piero_10
11.Nisan.2007, 20:04
Geçen gün intertoto kupasından bahsediliyordu.Intertoto kupasına getiremezsin bunları.Demekki Berlusconi yine cebe koydu Şampiyonlar Ligi biletini.
Fernando Gago
11.Nisan.2007, 20:20
Şuanda Ronaldo acaip formda hem istatistiklere hem Takıma baktığınızda Ronney Ronaldo mrakip tanımıyor
Fernando Gago
11.Nisan.2007, 20:23
Ronaldinho için yeni bir dönem başlıyor bakalım İtalya'da neler yapabilecek Seedorf böle olursa pek oynayamayacak heralde Diğer takımlar için iyi bir yem
eXcitinG
11.Nisan.2007, 21:03
MiLan harika bir dönüş yapıyor geLecek yıL için. Forvette Sheva, arkaLarında Kaka ve RonaLdinho...
Muhteşem ötesi bir kadro oLuyor.
Savunma ya da yetenekLi birkaç orta yaş adam aLırLarsa geLecek yıL süpürürLer ortaLığı.
deniz.91
11.Nisan.2007, 21:54
Ronaldinho çok iyi işler yapar milanda am takıma daha genç isimlerde katılmalı
eXcitinG
11.Nisan.2007, 22:32
RonaLdinho daha genç zaten ne kadar genç oLacak ki :D
uAmurat91
11.Nisan.2007, 23:07
Ronaldinho Milan için oldukça "GENÇ" bir futbolcu zaten.. :D
Şaka bir yana Milan iyi hamle yaptı, Drogba'da imzalamış sanırsam..
Cyzio
11.Nisan.2007, 23:52
Ronaldinho Milan'da kendini bulur.Orada iyi işler yapacağına eminim.Pato-Kaka-Ronaldinho 3'lüsü gerçekten heyecan verici..
GeNç KaRTaL
12.Nisan.2007, 00:02
Sevindim açıkcası bu transfere.Zambrotta'nın gelmeside iyi oldu.Sheva yuvasında kendisini bulacaktır.Sheva gelecekse Drogba'ya gerek yok bence..
GeNç KaRTaL
12.Nisan.2007, 00:04
Doğru söylemiş Kaka.Ronaldo şu an gerçekten çok iyi bir performansa sahip.
uAmurat91
12.Nisan.2007, 00:05
Sevindim açıkcası bu transfere.Zambrotta'nın gelmeside iyi oldu.Sheva yuvasında kendisini bulacaktır.Sheva gelecekse Drogba'ya gerek yok bence..
Bence Gilardino yollansın, bu durumda Drogba'nın getirilmesi çok daha iyi olur..
uAmurat91
12.Nisan.2007, 00:07
Ronaldo kasıp kavuruyor ortalığı, Kaka çok doğru söylemiş..
gerrrard
12.Nisan.2007, 00:12
Mütevazilik yapmış Kaka.
Fıratcan Alçınkaya
12.Nisan.2007, 00:18
bir kat daha sevdim adamı çok süper metevazi bir insan ya bu kadar şöhret sevgi seline rağmen adam beyfendi,mütevaz,showmen olmayan bir kişiliğe sahip helal olsun Kaka'ya...
YusufT
12.Nisan.2007, 00:18
Kaka'da kabullenmis bunu sonunda..
uAmurat91
12.Nisan.2007, 00:23
Kaka'da kabullenmis bunu sonunda..
Kaka zaten oldukça mütevazi bir futbolcu. "Kabullenmiş" demek çok saçma oluyor..
Cyzio
12.Nisan.2007, 00:26
Siz Milan transfer komitesinden misiniz?Drogba, Sheva, Zambrotta vs ilk kez duyuyorum bunları..
pappi
12.Nisan.2007, 00:32
abicim kaka yla ronaldinho aynı takımda olursa güç dengeleri sarsılır yaw:Doldu olacak sağ kanada da cristiano ronaldo yu alsın da iyice suyunu çıkartsın:D
yunusgs
12.Nisan.2007, 01:30
Kaka yürüyemez denilen bir futbolcuydu futbol oynaması bile mucizeydi gerçekten çok mütevazi biri Kaka keşke her futbolcu böyle olsa.
deniz.91
12.Nisan.2007, 02:41
Gerçektende öyle
Aykan19o3
12.Nisan.2007, 02:50
Kaka'yı bu sözlerinde dolayı takdir ettim.
Herkez kabulleniyor Ronaldo'nun Dünyanın En İyi Futbolcusu olduğunu..
Fernando Gago
12.Nisan.2007, 02:59
İtalyan futbol efsanesi Gianluca Vialli, Chelsea'de forma giyen Didier Drogba'nın, Milano'nun iki kulübünden biriyle anlaştığını söyledi.
Transfer dönemi yaklaştıkça, dedikoduların en hasına ulaşmak isteyen gazeteciler, ilginç isimleri konuşturarak bilgi almaya çalışıyorlar. İtalya'da yayınlanan La Gazetta dello Sport'a konuşan Çizme'nin eski futbol yıldızlarından Gianluca Vialli, Drogba'yla ilgili bomba haberi verdi.
Drogba'nın çok önemli bir oyuncu olduğuna değinen Vialli, "Drogba, Berbatov, Torres üçlüsünden hangisini İtalya'da izleyeceğiz? Kuşkusuz birincisini. Milano kulüplerinden birisine, biri siyah olmak üzere iki renkli çizgili forması olanına imza attığını duydum" diye konuştu.
Kuşkusuz bu tarif, İnter Milan'a da uyuyor, AC Milan'a da. Bakalım Fildişili santraforu, bu iki ekipten hangisinde izleyeceğiz...
Fıratcan Alçınkaya
12.Nisan.2007, 03:03
Milan Sheva v R10 ile patlattı ßombayı daha PaTo'da war takımda heralde Drrogßa'yı alıp adamı yakmazlar... İnter daha yakın ßence...
ThersoN
12.Nisan.2007, 10:30
Viallo dediyse vardır bir bildiği..
ThersoN
12.Nisan.2007, 10:31
İkisini aynı takımda düşünmek bile istemem :D
ShevAnil
12.Nisan.2007, 10:38
İnzaghi , Ronaldo falan bitiyor Artık, Milan'ında Bir Çok Klübün RÜyasında Göremiyeceği Parayı Bu Sene Transfere Harcıyacağını biliyoruz.. Milan'a Gidebilir.
ThersoN
12.Nisan.2007, 10:39
Bu kadar hucum elemanı olan takımda hala 4-3-2-1 oynamaz inş. ancelotti.
Yıldızlar olacak da, Ancelotti olacak mı bakalım? bence olmaması lazım artık!
UlquioRRa
12.Nisan.2007, 16:32
Ronaldinho Milan'a geldiğine göre artık, Kaka Madrid'e gider.
Varonil
12.Nisan.2007, 17:22
Bir klüp bu hallere düşüyorsa yazık valla.Hele hele bu klüp Şl de daha 2 sezon önce final oynuyorsa.
Ve geçen senenin Ş.Ligi&Süper Kupa şampiyonuysa ..
Benim de İnter-Toto'da favorim bu sene Ac MiLan .. :D
Fietra 10
12.Nisan.2007, 17:43
ben 3 büyük ligden İnter-toto'ya katılıma karşıyım:)
Fıratcan Alçınkaya
12.Nisan.2007, 19:28
Siz Milan transfer komitesinden misiniz?Drogba, Sheva, Zambrotta vs ilk kez duyuyorum bunları..
Senin takipsizliğinden kaynaklı tüm sporsiteleri ßangır ßangır yazıyor...
gerrrard
12.Nisan.2007, 19:34
Milan'a sanırım talih kuşu kondu. Drogba-Sheva-Ronaldinho-Zambrotta. Vay be.
RoNNiE91
12.Nisan.2007, 21:32
Hayırlı olsun.Bu oyuncularla yazın ortasında İnter Toto kupasında oynarlar artık.
Fıratcan Alçınkaya
12.Nisan.2007, 21:40
Bu akşam Milan yener Juveyi, sezon sonuda Juvenin puanını silersen ŞL ye gider Milan...
Fernando Gago
12.Nisan.2007, 23:02
Ve Ronaldinho Milan'ı kabul etti!
FLAŞ! Dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız Ronaldinho, Milan'ın kendisine sunduğu şartları tamamıyla kabul etti!
İspanya'da Barcelona ile yaşadığı problemlerin ardından Katalan ekibinde satış listesine konulan Ronaldinho'nun kesin olarak Milan'lı olması artık an meselesi!
28 yaşındaki süper yetenekli ismin kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Roberto de Assis, Gazzetta dello Sport'a yaptığı açıklamada Ronaldo ve Milan'ın kesin anlaşmaya vardığını açıkladı. Bu haber Milan taraftarlarını büyük bir coşku içine soktu.
Milan yönetiminin 1 numaralı ismi Adriano Galliani ise Ronaldinho ile anlaştıklarını doğrularken, Barcelona ile görüşmelerin son aşamada olduğunu ve bonservis pazarlığının bitiminden sonra bu transferin imza ile sonlanacağını duyurdu.
İtalyan ve İspanyol medyası Ronaldinho'nun bonservisinin 20 ile 30 milyon avro arasında bir rakama denk geleceği konusunda iddialarda bulunuyorlar. İki ekipten ise henüz rakam konusunda bir açıklama gelmedi.
Aykan19o3
12.Nisan.2007, 23:43
Hayırlısı olsun gelecek sene Milan iyi işler yapıcak gibi..
ThersoN
13.Nisan.2007, 00:59
Halen daha Ancelotti yaptı diyor yapabilir diyor ya!, atıcam kendimi :D
ThersoN
13.Nisan.2007, 01:00
Ronaldinho Milan ile anlaştı
AC Milan, uzun süredir peşinden koştuğu Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho ile her konuda anlaştı.
NTVSPOR
Güncelleme: 17:39 TSİ 12 Nisan 2008 Cumartesi
Dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak gösterilen fakat bu sezon takımı Barcelona ile sorunlar yaşayan Brezilyalı yıldız Ronaldinho, İtalya'nın Milan takımıyla anlaştı.
Ronaldinho'nun menajeri ve kardeşi olan Roberte de Assis, yaptığı açıklamada, "Milan kulubüyle anlaştık. İş artık iki kulubün anlaşmasına kaldı" dedi.
İtalyan spor gazetesi Gazzetta Dello Sport da haberinde, Milan ile 2012 yılına kadar sözleşme imzalayacak olan Brezilyalı yıldızın, senede 8 milyon Euro alacağını belirtti.
Chelsea'nin de çok istediği 28 yaşındaki oyuncunun, FIFA kuralları çerçevesinde kontratının geri kalan kısmını 20 ile 30 milyon Euro arasında bir bedel ödeyerek alma hakkı bulunuyor.
2004 ve 2005 yıllarında dünyada yılın futbolcusu seçilen ve Katalan ekiple 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ronaldinho, bu sezon başından beri yaşadığı formsuzluk ve sakatlıklardan dolayı bür türlü istikrar sağlayamamış ve eleştirilerin odak noktası haline gelmişti.
Sakatlığından dolayı sezonu kapatan Brezilyalı milli futbolcu, bu sezon Katalan ekipte 5'i yedekten olmak üzere 25 maçta görev almış ve 9 gol atıp 4 de asist yapmıştı.
ThersoN
13.Nisan.2007, 01:09
Ronaldinho Milan ile anlaştı
AC Milan, uzun süredir peşinden koştuğu Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho ile her konuda anlaştı.
http://www.ntvspor.net/Images/28729.jpg
http://www.ntvspor.net/i/blank.gif
NTVSPOR
Güncelleme: 17:39 TSİ 12 Nisan 2008 Cumartesi
Dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak gösterilen fakat bu sezon takımı Barcelona ile sorunlar yaşayan Brezilyalı yıldız Ronaldinho, İtalya'nın Milan takımıyla anlaştı.
Ronaldinho'nun menajeri ve kardeşi olan Roberte de Assis, yaptığı açıklamada, "Milan kulubüyle anlaştık. İş artık iki kulubün anlaşmasına kaldı" dedi.
İtalyan spor gazetesi Gazzetta Dello Sport da haberinde, Milan ile 2012 yılına kadar sözleşme imzalayacak olan Brezilyalı yıldızın, senede 8 milyon Euro alacağını belirtti.
Chelsea'nin de çok istediği 28 yaşındaki oyuncunun, FIFA kuralları çerçevesinde kontratının geri kalan kısmını 20 ile 30 milyon Euro arasında bir bedel ödeyerek alma hakkı bulunuyor.
2004 ve 2005 yıllarında dünyada yılın futbolcusu seçilen ve Katalan ekiple 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ronaldinho, bu sezon başından beri yaşadığı formsuzluk ve sakatlıklardan dolayı bür türlü istikrar sağlayamamış ve eleştirilerin odak noktası haline gelmişti.
Sakatlığından dolayı sezonu kapatan Brezilyalı milli futbolcu, bu sezon Katalan ekipte 5'i yedekten olmak üzere 25 maçta görev almış ve 9 gol atıp 4 de asist yapmıştı.
GeNç KaRTaL
13.Nisan.2007, 01:10
Sheva mı Drogba mı kararsız kaldım valla.Pato'da var.Bakalım ne olacak..
GeNç KaRTaL
13.Nisan.2007, 01:15
5.inter toto ya mı gidiyor.:confused:
Del Piero_10
13.Nisan.2007, 22:14
Ronaldinho konusunda her kafadan bir ses çıkarken, son açıklama da Sacchi'den geldi. İtalyan teknik adam, antrenmanlara katılmayan, millî takımdan geç dönen ve hocasıyla arası bozuk olan Ronaldinho'nun profesyonelce davranmadığını ifade etti.
Marca'ya konuşan Sacchi, "Ronaldinho hiçbir zaman gerçek bir profesyonel olmamıştır. Bana kalırsa yeteneğini tam olarak kullanamıyor. Bir an önce toparlanıp eski formunu yakalasa iyi olur." diye konuştu.
Kendisi için bir futbolcunun öncelikle çalışkan olması gerektiğini belirten teknik adam, "Çalışmayan futbolcuyla işim olmaz. Ben olsam Ronaldinho'yu transfer etmezdim" diyerek sözlerini tamamladı.
nerazzuri
13.Nisan.2007, 23:07
O gelmek istese öyle bir alırsın ki...
NisRoc
13.Nisan.2007, 23:56
Sacchi doğru söylüyor.. Ronaldinho dibe çökmüştür..
GeNç KaRTaL
14.Nisan.2007, 00:03
R10 Milan ile eski formuna geri dönecektir..
Lionel Andres Messi
14.Nisan.2007, 02:03
Geçen yaz Manchester United’dan alınan Rossi, Villareal forması altında 22 maçta 11 gol atarak sezonun en dikkat çekici oyuncularından biri oldu.
Genç futbolcu daha 21 yaşında olmasına rağmen şimdiden İtalya, İspanya ve İngiltere gibi üç üst düzey ligde forma giydi.
Son haberlere göre, daha önce Parma’da oynayan Rossi’yi İtalya’ya geri getirmeye çalışan Milan takım, Real Zaragoza’da kiralık oynayan ve sezon sonunda sözlerşmesi bitecek olan golcüsü Ricardo Oliveira’yı da olası bir takasta kullanmayı planlıyor.
Ancak Manchester United’ın oyuncuyu alma önceliği olduğundan Milan ilk olarak İngiliz kulübünün kapısını çalmak zorunda kalabilir.
Goal.com
nerazzuri
14.Nisan.2007, 02:07
Alex Ferguson'dan yine akıllı bir hareket. Hayranım bu adama.
Milan bence havasını alır ;;) Rossi Milan için çok genç. Gençleştirme operasyonu için onlara Sergei Barbarez ve Thuram'ı öneriyorum.
ShevAnil
14.Nisan.2007, 02:31
Almazlar İnşallah.. Serkan'a İnat En Büyük Milan :p
Seneyede iyi ir Gençleştirme Olacak Diye Umut Ediyorum ;)
Del Piero_10
14.Nisan.2007, 02:53
http://www.youtube.com/watch?v=UbSEwnwuoQo
yunusgs
14.Nisan.2007, 03:07
Rossi çok yetenekli bir oyuncu ama Manu nasıl C.Ronaldoyu,Andersonu ve diğer yıldızlarını bırakmıyorsa Rossiyi de bırakmaz.
Del Piero_10
14.Nisan.2007, 03:13
Rossi artık Manchester United'ın oyuncusu değil.Sadece herhangi bir transfer durumunda Manchester'ın önceliği var,o da yazılı mı yoksa sözlü bir madde mi bilmiyorum.