Log in

View Full Version : İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Pages : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

GeNç KaRTaL
06.Ağustos.2006, 20:39
İnter İnter.. Hiç bir zaman akıllanmayacaklar.Hep söylerim şu takıma çeki düzen verecek aklı başında bir teknik direktör lazım.

Fietra 10
06.Ağustos.2006, 20:44
İnter İnter.. Hiç bir zaman akıllanmayacaklar.Hep söylerim şu takıma çeki düzen verecek aklı başında bir teknik direktör lazım.

kesinlikle..ingilteredeki sistem gibi intere menejer lazım

Del Piero_10
06.Ağustos.2006, 20:53
inter'i Lippi bile kurtaramadı.Lippi'nin kurtaramadığı takım umutsuzdur.

Cyzio
06.Ağustos.2006, 21:00
Marseille satmaz zate Nasri'yi.Çok önemli bi oyuncu geleceğin Zidane'ı deniliyor.Inter yine hayal peşinde Messi örneğinde olduğu gibi.Ama Marsei verirse de yazık olur adamın futbol hayatı darmaduman olur..

Fıratcan Alçınkaya
06.Ağustos.2006, 21:03
Kallon
Coco
Dalmat
Farinos
Karagounis
Ü.Davala
Okan Buruk
Cesar
Ze Maria

Inter in futbol hayatını bitirdiği 3-5oyuncudan sadece...

GeNç KaRTaL
06.Ağustos.2006, 21:06
inter'i Lippi bile kurtaramadı.Lippi'nin kurtaramadığı takım umutsuzdur.

Aslında Mourinho bu takımı adam ederde onu getirmek çok zor.

deniz.91
06.Ağustos.2006, 21:10
Bence yeni zidane tartışmasız Samir Nasri

spider3784
06.Ağustos.2006, 21:21
Kallon
Coco
Dalmat
Farinos
Karagounis
Ü.Davala
Okan Buruk
Cesar
Ze Maria

Inter in futbol hayatını bitirdiği 3-5oyuncudan sadece...

Bunlara Adriano'yu da eklemek istiyorum malesef.:(

spider3784
06.Ağustos.2006, 21:22
İtalyan ekibi, Bellinzona takımından Unal'i bir yıllığına kiraladı.

Bir taraftan yeni sezon için kadrosunu güçlendirmeye çalışan Roma, diğer yandan da geleceğe yatırım yapıyor. Başkent ekibi, son olarak İsviçre Milli Takımı'nda da oynayan 17 yaşındaki Daniel Unal'i renklerine bağladı. Şimdilik kiralalık olarak takıma kazandırılan Unal, eğer beğenilirse gelecek sezon bonservisiyle beraber transfer edilecek.

Unal öncelikle Roma'nın bir alt takımında oynayacak ve antrenörler tarafından değerlendirelecek. Eğer yeterlilik görülürse imza atılacak. Genç yaşında İsviçre'nin en ünlü futbolcuları arasına giren Daniel Unal, birçok futbol otoritesine göre Roma için biçilmiş kaftan.

Kaynak:Goal.com

deniz.91
06.Ağustos.2006, 21:27
Bu gökhan ünal gibi bişe heralde:zuhaha

Fıratcan Alçınkaya
06.Ağustos.2006, 22:46
Hayırlı olsun... Roma yıldız almalı bence birazda...

YusufT
07.Ağustos.2006, 00:07
buda Isvicreli Türk olmasin?

RoNNiE91
07.Ağustos.2006, 02:03
Ventola'yı unutma.

fmsmyrna
07.Ağustos.2006, 02:29
Cannavaro içinde epey bi uğraştılar ama bitiremediler.

Del Piero_10
07.Ağustos.2006, 03:03
Bununla ilgili uzun bir yazı düşünüyorum ama çok çok uzun bir liste olacağından zor görünüyor.

ivan
07.Ağustos.2006, 04:49
Bununla ilgili uzun bir yazı düşünüyorum ama çok çok uzun bir liste olacağından zor görünüyor.

Bu liste bitmezzzzzzzzz

spider3784
07.Ağustos.2006, 05:23
Bu liste bitmezzzzzzzzz

Biterde, yazmaya bizim ömrümüz yetermi?:p

crazzy
07.Ağustos.2006, 10:04
Real Madrid’de istenmeyen adam ilan edilen Antonio Cassano Sampdoria’ya kiralanıyor.
Bir yıllığına Sampdoria forması giyecek olan oyuncunun 3 milyon avro’luk ücretini ise Real Madrid ödeyecek.
25 yaşındaki oyuncu yeni kulübünde Roma’dan eski takım arkadaşı Vincenzo Montella ile birlikte forma giyme şansını bulacak.
AC Milan, İnter, Napoli ve Red Bull Salzburg’un oyuncuyu istememesi sonucunda Real Madrid onu bedavaya kiralamak zorunda kaldı.

Real’de 18 ay kalan Cassano 19 maçta oynadı ve sadece 2 gol atabildi.

Fıratcan Alçınkaya
07.Ağustos.2006, 10:37
Nerden Nereye Real büyük maddi kayıp yaşadı Cassano dan...

fmsmyrna
07.Ağustos.2006, 17:53
Daha büyük kulüpler alır bence Cassano o kadar düşmez

GeNç KaRTaL
07.Ağustos.2006, 19:19
Roma'da şımarıp kendi hayatını yaktı.

El Comandante
07.Ağustos.2006, 19:58
Yok artik.Cassano cok yetenekli bir futbolcu.Avrupa`nin dev kulüplerinde oynayabilecek kapasitede biri.Olmadi Sampdoria`ya gidecegine bize gelsin.En azindan onlardan daha kaliteli bir kulübüz.

ZeroG
07.Ağustos.2006, 21:15
Ya işte kendi kendini yaktın Cassano bey...

deniz.91
07.Ağustos.2006, 21:28
Romadan ayrılması büyük hataydı

spider3784
07.Ağustos.2006, 22:16
Romadan ayrılması büyük hataydı

Roma maddi kriz dolayından satmamışmıydı:confused:
Şu anki Cassano'nu bana göre futbolcu bile değil.:(

crazzy
07.Ağustos.2006, 23:38
Reggina, Carlos Adrian Valdez Suarez’i kadrosuna katarak sezon başlamadan önce savunma bloğunu güçlendirdi.

24 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon Seri B ekiplerinden Treviso’da top koşturuyordu. Serie A’da kendini ilk kez 23 Ekim 2005’de Empoli karşısında gösteren oyuncunun sözleşmesinin şartları henüz açıklanmadı. Treviso o sezon ligin alt sıralarından kurtulamamış ve Serie B’ye geri dönmüştü.

Savunmanın göbeğinde görev alan Suarez, bu yaz Venezuela’da oynanan Amerika Kupası’nda Uruguay’ın kadrosunda yer almıştı.

spider3784
07.Ağustos.2006, 23:47
Juventus kaptanı Alessandro Del Piero, sözleşmesini 2010 yılında kadar uzatmak isterekn kulübü hem ücretinde indirime gitmesini hem de sadece 1 sene daha kalmasını istiyor.

Juventus daha önce de David Trezeguet ve Mauro Camoranesi’de aynı problemi yaşamış, iki oyuncu da ayrılma noktasına gelmişlerdi.

Gigi Buffon ve Pavel Nedved de takımda kalacaklarını açıkladılar ancak kaptanın geleceği belirsizliğini koruyor.
32 yaşındaki Del Piero sözleşmesini uzatmazsa önümüzdeki yaz serbest kalacak.

Oyuncu seneliği 5 milyon avro’dan olmak üzere iki senelik sözleşme isterken, Juventus 4,5 milyon avro ve bir senelik kontrat öneriyor.

Yaşlıda olsa takımda kesinlikle ayrılmaması gerekn bir oyuncu.

spider3784
07.Ağustos.2006, 23:57
İtalyan devleri Milan, Inter ve Juventus, Barcelonalı Thiago Motta için yarışa girdi.

Barça’nın biçtiği 6 Milyon Euro’luk bonservis bedeli, 24 yaşındaki oyuncunun transferi için yarışan İtalyan ekiplerini yıldıracağa benzemiyor. Milan, genç Yoann Gourcuff pişene kadar Motta’yı kullanmak isterken, İnter zaten Motta için senelerdir aklından çıkarmadığı bu futbolcuyu rakiplerine kaptırmak istemiyor. Bir diğer dev Juventus ise, Motta’nın müdahele etme özelliği ile tekniğinin Serie A için uygun olduğunu düşünüyor.

Şu sıralar Barça'nın Uzak Doğu turundaki kampında bulunan Thiago Motta'nınsa, gelişmeleri an be an takip ettiği söyleniyor.

Barcelona'nın genç takımında yetişen, 1999-2001 arası Barcelona B'de, 2001'den bu yanaysa A Takım'da forma giyen Motta'nın böylesi bir transfere sıcak bakıp bakmadığı, bilinmiyor. Ancak profesyonel futbol kariyerinde Katalan ekibinden başka hiçbir yerde forma giymemiş Motta için karar almak, zor olacağa benziyor.

Bu adama kanım ısınmıyor.

canavar20
08.Ağustos.2006, 01:22
Sanki Real Betis Şampiyonlar ligine gidiyor

:) Yani.....

ChAoS
08.Ağustos.2006, 01:39
Del Piero kendini hazır hissediyosa bence 2 yıl daha uzatılmalı sözleşmesi .

Lionel Andres Messi
08.Ağustos.2006, 01:50
boca alt yapısından yetişmiş ama 2001 den beri italya da oynuyor.şu anda boca da bir tane daha ledesma var.
laziolu ledesma cambiasso dan daha iyi bence ama milli takımda oynatılmıyor.şimdilik.

kararımı değiştiriyorum fazlasıyla bu para eder.20 milyona kadar para verilebilir.ayrıca pandev den de daha kaliteli takım için.italyanın belkide oyun kurmada en kaliteli birkaç futbolcusundan birisidir.ayrıca mesaj yazanların çoğu bu futbolcuyu iyi tanımıyor.betise gideceğinide zannetmiyorum.geçen yıl 25 milyona transfer edilen carrick'ten en az 1 gömlek üstün birisi.fm de de bu oyuncunun özellikleri süper ve harika bir şekilde gelişiyor.

RoNNiE91
08.Ağustos.2006, 01:53
Takıma bu kadar emek verdikten sonra üç kuruş için ayrılmamalı.

eXcitinG
08.Ağustos.2006, 01:55
Bence 29-30 yaşLarı arasında Juventustan ayrıLıp başka bir kLübe gitseydi çok süper oLucaktı.Bu saatten sonra artık ayrıLamaz.

RoNNiE91
08.Ağustos.2006, 02:08
Bu sene sadece Pato alında galiba.O kadar isim geçti Eto'o,Ronaldinho diye.

Fıratcan Alçınkaya
08.Ağustos.2006, 02:25
:icon_eek: Ronnie naptın yahu konuyu hortlartmışsın...

Son msj Mayıs ayında yazılmış... :0:

Del Piero_10
08.Ağustos.2006, 02:54
5 defa aynı masalı önümüze koydular.

Fıratcan Alçınkaya
08.Ağustos.2006, 02:56
Ne Juve Del Piero yu nede Del Piero Juve yi bırakır...

Gerekirse o gerçek olmayan 500bin€ luk farkı taraftarlar toplar verir...

RoNNiE91
08.Ağustos.2006, 03:12
:icon_eek: Ronnie naptın yahu konuyu hortlartmışsın...

Son msj Mayıs ayında yazılmış... :0:

Adım Burak Fırat yada Fırat abi.18 yaşında gözüküosun,2 yaş büyüksün benden :)

Bütün takımların var.Aklıma geldi yazayım dedim :D:D

spider3784
08.Ağustos.2006, 03:19
kararımı değiştiriyorum fazlasıyla bu para eder.20 milyona kadar para verilebilir.ayrıca pandev den de daha kaliteli takım için.italyanın belkide oyun kurmada en kaliteli birkaç futbolcusundan birisidir.ayrıca mesaj yazanların çoğu bu futbolcuyu iyi tanımıyor.betise gideceğinide zannetmiyorum.geçen yıl 25 milyona transfer edilen carrick'ten en az 1 gömlek üstün birisi.fm de de bu oyuncunun özellikleri süper ve harika bir şekilde gelişiyor.

Fm nin bütün serilerinde iyiydi bu adam. Bu kadar fiyatlara satılabiliyordu ama gerçekte bu kadar para edeceğini sanmam.

Omerdinho
08.Ağustos.2006, 03:54
Bunlar Ledesma'yi Fabregas felan zannettiler galiba.

Omerdinho
08.Ağustos.2006, 03:55
O kadar isim geçti Eto'o,Ronaldinho diye.
O dedigin futbolcular Milan'a gelmek icin daha cok genc , belki bi 10 sene sonra felan görürz Milan'da..

Aykan19o3
08.Ağustos.2006, 04:07
O dedigin futbolcular Milan'a gelmek icin daha cok genc , belki bi 10 sene sonra felan görürz Milan'da..

Ama o Genç futbolcular şuan Dünya çapındaki adamlar..

Omerdinho
08.Ağustos.2006, 04:21
Ama o Genç futbolcular şuan Dünya çapındaki adamlar..
Milan'in transfer politikasi ile uyusmuyorlar. Ikiside 30 yasinin altinda.

Omerdinho
08.Ağustos.2006, 04:22
bence del piero 500 bin € icin problem yaratacak bir oyuncu degil.. yalan haberdir.

Lionel Andres Messi
08.Ağustos.2006, 05:38
size illa süper oyuncu olduğunu kanıtlaycak değilim ya.benim onun ne kadar kaliteli oyuncu olduğunu bilmem yeter.bir de lazionun
neden geçen yıl 3. olduğunu düşünün.tabi lazionun maçlarını izlediyseniz.
bir tane de golünü koyiim.

http://www.youtube.com/watch?v=7rPMnp_f4w4
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bunlar Ledesma'yi Fabregas felan zannettiler galiba.
kimden bahsediyorsun.

RoNNiE91
13.Ağustos.2006, 02:31
Juventus iyi bir seri yakalarsa şampiyon olur gibime geliyor.Bizi en çok zorlayan Milan olur.

Murat Abbasi
13.Ağustos.2006, 11:38
Aleksander Pato'nun transferi çok iyi olsa da forvette bir oyuncuya hatta Gilardino'nun formsuzluklarından dolayı 2 forvete ihtiyaç var. Bugün bir Barca yöneticisi Milan'dan aldıkları 60 milyon EU'luk teklifi reddettiklerini açıklamıştı sanırım Angelotti Kaka'Yı fprvete kaydırarak Ronaldinho'yu hücumun arkasında oynatmayı planlıyordu ama olmadı. Nitekim Laporta zor durumda kalmak istemiyor. Şevadan dolayı Chealsea'yi takib ediyorum fakat uzun süredir kendisini kadroda göremedim , Drogba'Nın sakatlığında Mourinho şeva'ya forma vermiyorsa bunun iki sebebi vardır ya Şeva sakattır ya da artık ipler kopmuştur ve de karısına rağmen Şeva'nın yuvaya dönme vakti gelmiştir ki Milan'ı bırakmasındaki en büyük etken Abramovich'in eşinin şeva'nın karısını etkilemesidir. Zaten ilk transfer gerçekleştiğinde Şeva'ya yazık oldu keşke karısını boşasaydı diye bir yorum yapmıştım. Umarım lig başlamadan önce Galliani bu müjdeyi Milan taraftarlarına verir :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

abi peki bu ne anlama geliyor ...? :D

Futbol Kulübü

:)

Del Piero_10
13.Ağustos.2006, 18:52
Real Madrid'den kime gideceği aylardır tartışma konusu olan ve adı bir ara F.Bahçe'yle de geçen Antonio Cassano, Sampdoria'ya kiralanıyor.

İspanyol Marca gazetesinin haberine göre iki kulüp, her konuda anlaştılar ve iş sadece imzaya kaldı. Taraflar arasında uzun zamandır süren müzakerelerin sonunda Sampdoria'nın Cassano'yu kiralık olarak oynatabilmek için yıllık 1.4 milyon Avro ödemeyi kabul ettiği ve Real Madrid'in de buna razı olduğu belirtildi.

Bu rakam, Cassano'nun Real Madrid'deki kontratına göre, yılda aldığı toplam maaşın üçte birine denk geliyor. Başka bir deyişle Real Madrid, bu sezon Sampdoria forması giyecek olan futbolcusunun maaşının üçte ikisini ödemeyi sürdürecek.

Edinilen bilgiye göre anlaşmada, Sampdoria'nın önümüzdeki sezondan itibaren bu futbolcunun bonservisini 5.5 milyon Avro'ya alma hakkı da bulundurulacak. Ancak uzmanlara göre transfer, ekonomik açıdan, Real Madrid'in bir başarısızlığından ibaret.

2005 yılının Ocak ayında Real Madrid'e katılan Antonio Cassano, yeni takımında bir türlü dikiş tutturamamış, daha sonra da o dönem yeni gelen teknik direktörü Fabio Capello'yla takışarak kadro dışı kalmıştı.

Real Madrid formasıyla sadece 400 dakika sahada kalabilen İtalyan yıldız, rakip fileleriyse 1 kere havalandırabildi.Cassano'nun bu haftaiçinde Sampdoria'yla anlaşma imzalaması bekleniyor.

TürkuAz
13.Ağustos.2006, 20:54
Kiralanacak ardından beğenilirse ( ki büyük ihtimal ) bonservisi ile alınacak Sampdoria tarafından..

BlackEagle19o3
13.Ağustos.2006, 21:02
Real Madrid'e gitmesi bana göre hataydı;)

Fıratcan Alçınkaya
13.Ağustos.2006, 21:16
Bence iyi bir sezon geçircek Sampdoria da...İtalya da rahat oynar...

GeNç KaRTaL
13.Ağustos.2006, 21:36
Umarım orada kendini bir kez daha kanıtlar ve kendisini daha büyük kulüplerde görürüz.

RoNNiE91
13.Ağustos.2006, 22:30
Cassano'yu Roma'dayken beğenirdim.Real Madrid'de biraz söndü sanki (:

Del Piero_10
13.Ağustos.2006, 22:58
http://www.youtube.com/watch?v=lH3H_FeZnKk

Fıratcan Alçınkaya
13.Ağustos.2006, 23:18
Süper gol yahu nsl atmış öle, CassaNo Bari deykende Roma daykende iyi oynuyordu Real e gidince bitti... Ben eminim Samdoria da yeniden doğucak...

Omerdinho
13.Ağustos.2006, 23:18
Bu adam bize gelmeyerek hayatinin en büyük hatasini yapti.

Fernando Gago
14.Ağustos.2006, 02:27
İnş. kendini tekrar gösterir
Türk basını bir yıldızını daha kaybetti :)

bjkmete
14.Ağustos.2006, 04:00
Roma dayken çok severdim keşke Juve ye gelse derdim ama bakıyorumki artık 2.sınıf oyuncular arasına çoktan katılmış bile

Varonil
14.Ağustos.2006, 04:54
FM'08'de Sampdoria ile kariyer yapmama sebep olacak bir transfer olur gerçekleşirse:p

smileo
14.Ağustos.2006, 08:03
şimdık sole olmaktadır mılann genc yenetekk arıyor !! ama bulamıyor bu yüzden tekrar shevchenko ya da crespo,eto,tevezı n pesındedır

RoNNiE91
15.Ağustos.2006, 07:11
Bu Effenberg,bildiğimiz eskiden Bayern'de oynayan Effenberg mi?

REsist JuvE11
15.Ağustos.2006, 08:12
Bu Effenberg,bildiğimiz eskiden Bayern'de oynayan Effenberg mi?

evet bayern deki effenberg..

GeNç KaRTaL
15.Ağustos.2006, 22:55
http://ciss78.skyrock.com/pics/750283695.jpg

İtalyan Juventus kulübü, birçok Avrupa takımını peşinden koşturan Bordeaux´nun Senegal asıllı Fransız oyuncusu Saivet´yi transfer etmek istiyor

İtalyan günlük spor gazetesi Tuttusport´a göre, Juventus, transfer listesinin en tepesine, 16 yaşındaki Henri Saivet´yi ekledi. Oyun tarzı ile birçok otorite tarafından geleceğin Samuel Eto´o´su olarak gösterilen oyuncu, Bordeaux forması giyiyor.

Kısa bir süre önce Fransız kulübü tarafından profesyonel sözleşme imzalanan oyuncudan beklentiler çok yüksek. Özellikle de kısa süre sonra başlayaca 17 Yaşaltı Dünya Kupası´nda genç ismin başarılı bir performans göstermesi bekleniyor.

Juventus´un yanısıra birçok Avrupa kulübü de oyuncuyu izliyor. Bu kulüplerden bazıları Arsenal, Chelsea ve Ajax.

Güney Kore´de oynanacak U17 turnuvası, kendini gösterme açısından başka genç star adayları için de fırsat olacak. Birçok kulüp turnuvaya gözlemci yolluyor

spider3784
15.Ağustos.2006, 22:56
Çok iyi oyuncu.
Juventus iyi transfer yapmış oaclak.

attiilla
15.Ağustos.2006, 23:30
İyi oyuncu fakat biraz pişmesi lazım..Potansiyeli çok yüksek..

BlackEagle19o3
15.Ağustos.2006, 23:32
Fm'den biliyorum.Gerçekte izlemedim ama çok iyi duyumlar aldım:)

Roberto Baggio
15.Ağustos.2006, 23:32
bu adam fm'de feci bir oyuncu juventusun yeni trezeguet'si olabilir

Fıratcan Alçınkaya
16.Ağustos.2006, 01:38
Pato ya rakip... Umarım sonlandırır Juve bu transferi..

SiR ToMaSRoSiCkY1
16.Ağustos.2006, 02:02
Kupa İnter'in
İtalya'da yeni sezona yaklaşılırken düzenlenen turnuvada kupayı İnter aldı. 45'er dakikalık maçlar halinde oynanan maçların ilkinde bu sezon Serie A'ya çıkan Juventus, İnter ile golsüz berabere kaldı. Penaltı atışlarında İnter 5-4'lük üstünlük sağladı.

İkinci maçta Milan 26'ncı dakikada Alberto Gilardino'nun attığı golle Juventus'u devirdi. Oynanan son maçta, İnter Milan'ı 28'inci dakikada Alvaro Recoba ile yenerek kupanın sahibi oldu.

eGowiCh
16.Ağustos.2006, 02:07
Cicinho Roma'yı istiyor
Real Madrid'den ayrılacağı kesinleşen Brezilyalı oyuncu Cicinho, Roma'da forma firma giymek istediğini açıkladı.

http://www.ntvspor.net/Images/18145.jpg

Real Madrid'de teknik direktörlüğe Bernd Schuster'in getirilmesiyle takımdan ayrılması kesinleşen Brezilyalı Cicinho, ilk tercihinin Roma olduğunu açıkladı.

Kendisine Sevilla'dan da teklif olduğunu belirten Cicinho, "Benim için ideal olan İtalya'ya gitmek, Sevilla'ya değil" dedi.

Real Madrid Sportif Direktörü Predrag Mijatovic de, Roma ile bu futbolcuyu kiralık olarak vermek üzere görüşmelerinin sürdüğünü kaydetti.

NTVSpor

Fıratcan Alçınkaya
16.Ağustos.2006, 02:12
Roma da eskiden Cafu vardı, Cicinho da yeni Cafu olur takımda..

RoNNiE91
16.Ağustos.2006, 03:51
Umarım dediğin gibi olur Fıratcan.Yararlı olacaktır.

GeNç KaRTaL
16.Ağustos.2006, 22:39
İnter Serie A'nın 1 numaralı favorisi olduğunu gösterdi.

gahanthegod
17.Ağustos.2006, 09:21
Berlu'nun kupasini aldik, guzel oldu. Moral oldu.

eGowiCh
17.Ağustos.2006, 18:14
Cicinho Roma yolunda
Real Madrid'de gözden düşen Brezilyalı oyuncu Cicinho, Serie A takımlarından AS Roma'ye yakın olduğunu söyledi.

http://www.ntvspor.net/Images/18214.jpg

Real Madrid'in Teknik Direktörü Bernd Schuster'in daha önce kadroda düşünmediğini açıkladığı Cicinho, İtalya yolunda.

Madrid'den ayrılmayı düşünmediğini ancak kendisine 'kulüp bul' denmesi durumunda teklifleri değerlendireceğini belirten Brezilyalı oyuncu, Serie A takımlarından AS Roma'ya yakın olduğunu söyledi.

AS Roma dışında Sevilla'nın da kendisi ile ciddi olarak ilgilendiğini kaydeden Cicinho, bir kaç gün içinde durumunun netleşeceğini açıkladı.

NTVSpor

GeNç KaRTaL
17.Ağustos.2006, 18:52
Cicinho'nun herhalde İtalyan vatandaşlığıda var.Bu yüzden sıcak bakıyor olabilir.

zionnais
17.Ağustos.2006, 22:38
Milan 1., Juventus hemen arkasından 2., Roma 3. ve Inter 4. diye düşünüyorum.

TürkuAz
17.Ağustos.2006, 22:44
Inter bu sene elini kolunu sallaya sallaya oynayamayacak.Juve ensesinde..

zionnais
17.Ağustos.2006, 22:57
Juventus ve Milan'ı gördüm, mdoaya ayak uydurup Roma bölümü açmaya karar verdim.Roma hakkındaki son haberleri, transferleri burada paylaşalım, tartışalım; Roma ile ilgili videoları, resimleri burada yayınlayalım ve burada Roma hakkında sohbet edelim.

Tek başıma bu yükü kaldıramayacağım için sizlerden de yardım bekliyorum :p

http://img136.imageshack.us/img136/4797/asromapf9.png

Gelenler:

Alvarez (Orta Saha, Messina), Brighi (Orta Saha, Chievo), Pit (Orta Saha, Bellinzona), Juan (Defans, Bayer Leverkusen), Kuffour (Defans, Livorno), Barusso (Orta Saha, Rimini), Esposito (Forvet, Cagliari), Montella (Forvet, Fulham), Magliocchetti (Defans, Verona), Giuly (Orta Saha, Barcelona), Cicinho (Defans, Real Madrid)

Gidenler:

Wilhelmsson (Orta Saha, Nantes), Tavano (Forvet, Valencia), Magliocchetti (Defans, Cagliari), Ricardo Faty (Orta Saha, Bayer Leverkusen), Cerci (Orta Saha, Pisa), Montella (Forvet, Sampdoria), Okaka Chuka (Forvet, Modena), Cristian Chivu (Defans, Inter), Virga (Orta Saha, Grosseto)

TürkuAz
17.Ağustos.2006, 23:01
Roma artık eski Roma değil bana göre.Şampiyonluk yarışında şansı olduğunu düşünmüyorum..

Ayrıca umarım devamı olan bir konu olur..

zionnais
17.Ağustos.2006, 23:14
Yeni Sezon Kappa Formaları;

http://img264.imageshack.us/img264/8516/0708pu9.jpg
http://img264.imageshack.us/img264/8949/rocky12pr2.jpg
http://img409.imageshack.us/img409/1097/rocky212xe2.jpg
http://img442.imageshack.us/img442/7149/magliavv7.jpg
http://img120.imageshack.us/img120/4223/sjanstitrexg3ox9.png

RoNNiE91
17.Ağustos.2006, 23:29
Arma çok yukarda.Biraz daha aşağıda,kalbe daha yakın olabilirdi.

zionnais
17.Ağustos.2006, 23:35
Arma çok yukarda.Biraz daha aşağıda,kalbe daha yakın olabilirdi.

Evet ama eskiden de ortadaydı zaten, Roma'ya forma yapılırken logonun yeri pek önemsenmiyor sanırım.

gahanthegod
18.Ağustos.2006, 02:48
Roma'yi severim, Italya'da nefret etmedigim tek buyuktur. Yaklasik 8-9 senedir Milan'i destekliyorum zaten. Bu sene Milan'dan umudum yok, umarim Roma Inter'i zorlayabilir.

zionnais
18.Ağustos.2006, 03:24
Kadrosal anlamda sıkıntı var.Vucinic'ten başka istikrarlı bir forvet yok.Bu yıl da gol yükünü Totti üstlenecek gibi.

nart_susruko
18.Ağustos.2006, 11:11
Dünyanın birçok ülkeseinde olduğu gibi İtalya'da açılış gününün gece maçını son şampiyon yapar:)
interin maçı 26sında saat 16da

:p

ZeroG
18.Ağustos.2006, 23:20
Roma bu sezon çok şey beklediğim takımlardan.Konu hayırlı olsun...

El Comandante
18.Ağustos.2006, 23:43
Antİnter`ciler yine sarmis burayi yahu :)

ChAoS
18.Ağustos.2006, 23:46
Antİnter`ciler yine sarmis burayi yahu :)

Aynen usta ya nerden geliyo bu inter karşıtlığı anlamadım gitti , bana görede elini kolunu sallaya sallaya INTER şampiyon olacaktır.

Del Piero_10
19.Ağustos.2006, 00:59
Patrick Vieira,aterazzi ile aynı takımda yer alabilir ama bu arkadaş oldukları anlamına gelmiyor.

''Onunla asla aynı masaya oturmam''

Materazzi Zidane'a finalde tam olarak ne söylediğini açıkladı.
Zidane'ın formamı çok istiyorsan veririm tepkisine karşılık kız kardeşini tercih ederim diyerek oyunucuyu tahik etmişti.

''Onu sevenler ve nefret edenler var.İyi bir dünya kupası geçirdi.Ben ise asla onunla aynı yemek masasına oturmam.''

channel4

ChAoS
19.Ağustos.2006, 01:07
Bende nefret ediyorum Materazzi'den hatta Di Canio ve Peruzzi den de nefret ederim bunlarda ırkçı futbolculardır.

erdemzorer10
19.Ağustos.2006, 01:09
materazzi hiç bi zaman sevdigim bir oyuncu olmamıştır..futbolun kirli yüzündekiler..

REsist JuvE11
19.Ağustos.2006, 01:11
viera da materazzi de birbirinden çirkef oyuncular..eminim materazzi de viera yı hiç sevmiyodur..eee bir ipte 2cambaz oynamaz..

ayrıca niye nefret ediyoki..inter e kendi isteğiyle gitmedimi..paşa paşa katlanacak..

spider3784
19.Ağustos.2006, 02:35
Bende nefret ediyorum Materazzi'den hatta Di Canio ve Peruzzi den de nefret ederim bunlarda ırkçı futbolculardır.

Bende, aynen..

Aşk-ı Şehir
19.Ağustos.2006, 02:35
bütün Fransızlar nefret ediyodur heralde;;)

Fıratcan Alçınkaya
19.Ağustos.2006, 02:44
Bende sevmiyorum Materrazzi... Inter de her oyuncu birbiriyle problemli... Sadece J.Zanetti yi iyi diyebilirm takımda...Ztn bunun göstergesi her sene bir dünya oyuncu alıp satan Inter de yıllardır olması...

Lionel Andres Messi
19.Ağustos.2006, 03:23
Aynen usta ya nerden geliyo bu inter karşıtlığı anlamadım gitti , bana görede elini kolunu sallaya sallaya INTER şampiyon olacaktır.
bir interlinin bunu anlaması mümkün değil zaten

ChAoS
19.Ağustos.2006, 03:35
bir interlinin bunu anlaması mümkün değil zaten

İnter'li olduğumuda kim söyledi, ben sadece beşiktaşlıyım ve avrupa futboluna objektif bakarım.

Lionel Andres Messi
19.Ağustos.2006, 03:37
İnter'li olduğumuda kim söyledi, ben sadece beşiktaşlıyım ve avrupa futboluna objektif bakarım.
objektif olupta halen inter karşıtlığını anlamadıysan sözüm yok abicim.

ChAoS
19.Ağustos.2006, 03:39
objektif olupta halen inter karşıtlığını anlamadıysan sözüm yok abicim.

Çok merak ettim valla , neymiş bu inter karşıtlığı kardeş?

Lionel Andres Messi
19.Ağustos.2006, 03:42
Çok merak ettim valla , neymiş bu inter karşıtlığı kardeş?
bu zamana kadar anlayamadıysan şimdiden sonra açıklamanın bir manası yok.

ChAoS
19.Ağustos.2006, 03:45
bu zamana kadar anlayamadıysan şimdiden sonra açıklamanın bir manası yok.

Şike yapan juve küme düşürülen juve nefret edilen inter. Benim neyi anlamamı bekliyosunki geçen sene patlak veren şike skandallarında bir tek inter'in adı geçmedi.

Lionel Andres Messi
19.Ağustos.2006, 03:47
Şike yapan juve küme düşürülen juve nefret edilen inter. Benim neyi anlamamı bekliyosunki geçen sene patlak veren şike skandallarında bir tek inter'in adı geçmedi.

işte konu bu zaten bu kadarını biliyosun sen.

Roberto Baggio
19.Ağustos.2006, 03:50
bu sene juventus geri alır interden sampiyonluğu bu kesin juve alamazsa zaten milan alacak inter bu transfer politikasıyla zor yoldan ben geçsem benide kadroya alcak adamlar nerdeyse))))

ChAoS
19.Ağustos.2006, 03:53
işte konu bu zaten bu kadarını biliyosun sen.

Ya şimdi sorucam sen ne kadarını biliyosun diye ama sadece konuyu hedefinden saptırmış oluruz ama sorsamda tatmin edici bir cevap gelmeyeceğinden eminim sadece iddia edeceksin o kadar . Ayrıca merak ettim senin bildiğin ama benim bilmediğim ne var.

Fıratcan Alçınkaya
19.Ağustos.2006, 03:58
Aykut İnter ile ilgili dosyaları başta Özgür olmak üzere 1seneden fazladır veriliyor malesef İnter Başkanın gücü olduğu için üzerine gidilemyor... Sürekli haberler çıktı takip etmemişsin belli şimdi burdan tekrardan almaya gerek yok...İnternazionale İtalya da elini kolunu sallıyarak ancak berabere kalır... Juventus un Şampiyonluklarını Inter 2katlar...Yaptığı kara işleri kapatan İnter başkanı başta olmak üzere İnter in bir çok tavır & davranışı yüzünde İnter karşıtlığı içidenyiz...

Umarım yeterinde açık olmuşumdur daha uzatmaya gerek yok...

Lionel Andres Messi
19.Ağustos.2006, 04:00
Ya şimdi sorucam sen ne kadarını biliyosun diye ama sadece konuyu hedefinden saptırmış oluruz ama sorsamda tatmin edici bir cevap gelmeyeceğinden eminim sadece iddia edeceksin o kadar . Ayrıca merak ettim senin bildiğin ama benim bilmediğim ne var.
benim bilipte senin bilmediğin bir şey yok zaten.sadece senin bilip te bilmediğin şeyler var.doğru söylemişsin saptırmaya gerek yok.daha önce dediğim gibi şimdiye kadar anlamadığın şeyi sana anlatabileceiğim zannetmiyorum zaten senin açından tatmin edici bi cvp olmaz.

ChAoS
19.Ağustos.2006, 04:03
Bende söylentilerin sadece iddia olduğunu düşünüyorum Fırat . Ayrıca siz nasıl karar veriyosunuzki ,İnter başkanının üzerine gidilemediğini. Eğer üzerine gidilmeseydi Berlusconi yani İtalya başbakanının üzerine gidilemezdi , milan neden ceza aldı hemde başbakanın takımı demekki herkesin üzerine gidilebilirmiş .

Benim tavsiyem kesin olmayan netlik kazanmamış söylentilere inanmamanız.

Roberto Baggio
19.Ağustos.2006, 04:03
gereken cevabı juve sahada verecek bence....

ChAoS
19.Ağustos.2006, 04:05
benim bilipte senin bilmediğin bir şey yok zaten.sadece senin bilip te bilmediğin şeyler var.doğru söylemişsin saptırmaya gerek yok.daha önce dediğim gibi şimdiye kadar anlamadığın şeyi sana anlatabileceiğim zannetmiyorum zaten senin açından tatmin edici bi cvp olmaz.

Evet.Sadece söylentiden ibaret olduğu içindir belkide.

Lionel Andres Messi
19.Ağustos.2006, 04:10
Evet.Sadece söylentiden ibaret olduğu içindir belkide.
belkide senin sadece söylentilerle ilgilendiğin içindir.

ChAoS
19.Ağustos.2006, 04:13
belkide senin sadece söylentilerle ilgilendiğin içindir.

Nasıl yani ? Hiç birşey anlamadım bu cümleden kusura bakma. Daha açıklayıcı olabilirmisin.:)

Fıratcan Alçınkaya
19.Ağustos.2006, 04:13
En son geçen seferki transferdeki usulsüzlük ne oldu kapandı gitti...İnter i biliyoruz hakkında bu kadar haber çıkmış hepsinsede nedense kapanmış gitmiş. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz...

Berlusconi yani İtalya başbakanının üzerine gidilemezdi , milan neden ceza aldı hemde başbakanın takımı demekki herkesin üzerine gidilebilirmiş .

Milan -8 mi neden başladı Juventus 2.lige demekki anca bu kadar...

Ayrıca Juventus, Avrupa Mahkemesine gidiceni beyan ettikten sonra tehdit edilip giderseniz men ederiz sizi diye... Düşün bunları madem her şey adil tarafsız bir mahkemnin olayı gözlemlemesinde ne gibi bir sakınca var... Demekki saklanıcak bişeyler var... Telefon kayıtlarımı desem neler acaba...

İnter in hakkında çıkan bir dünya iddia niye başka bir takım için çıkmıyor dedim gibi Ateş olmayan yerden duman çıkmaz...

Inter-Roma maçında Adriano ya verilen penaltı dır oraların adaleti...;;)

ChAoS
19.Ağustos.2006, 04:19
İyide milan ile juve'nin aynı cezayı almasımı gerekir?

Ayrıca bu ülkede yani italyada Milan'a verilen cezalar inter'e de verilebilirdi eğer bir usülsüzlük yapsaydı .

Ben hala İnter üzerine yapılan iddaaların gerçek olduğunu düşünmüyorum .

Bu ülkede başbakanın takımına ceza verilebiliyosa moratti'nin interinede ceza verilirdi.
İnter'in diğerlerinden farkı yok bence.

Fıratcan Alçınkaya
19.Ağustos.2006, 04:22
Madem şike evet...

Verilemiyor işte sana o nu anlatmaya çalışıyorum...

Bende halen üzerinde onlarca dava olan İnter in usulsüzlük yaptığını savunuyorum...

O değişebilir, bağlantılarına bağlı...

Aşk-ı Şehir
19.Ağustos.2006, 04:25
Her sezonki gibi favorim A.C. Milan

Milan şampiyon olur ;;)

Fıratcan Alçınkaya
19.Ağustos.2006, 04:26
Milanlacüze...

Forvette şans yüzlerine gülerse Milan olabilir bencede....

ChAoS
19.Ağustos.2006, 04:29
Benim için kanıtlanamayan bişey sadece iddia'dan ibarettir . İtalya'da tek gerçek geçen sezon juve , milan ,fiorentina gibi takımların ceza alıp inter'in almamasıdır .
Başkada bişey demiyorum.

Fıratcan Alçınkaya
19.Ağustos.2006, 04:36
İnter-Roma maçında Adriano ya verilen penaltı kadardır İtalya da fuboldaki adalet...

Kağıttan Şampiyon...
2'ye katlarız şampiyonlukta birilerini...

Bu da bnm son sözümdür...

Lionel Andres Messi
19.Ağustos.2006, 04:43
Nasıl yani ? Hiç birşey anlamadım bu cümleden kusura bakma. Daha açıklayıcı olabilirmisin.:)

tabi aykut abi yeni geldim açıkliim;

söylenti olmayıp ta senin tatmin olmayacağın daha bir çok şey var.ama senin ve benim dediğim gibi.ya sen bunların hepsini söylenti olarak görüyorsun ya da benim dediğim gibi işin sadece söylenti kısmı işine geliyo,söylentilerle ilgilendiğin için ya da sadece söylenti olanları bildiğin için.

SYLaR
19.Ağustos.2006, 04:54
İnter-Roma maçında Adriano ya verilen penaltı kadardır İtalya da fuboldaki adalet...

Kağıttan Şampiyon...
2'ye katlarız şampiyonlukta birilerini...

Bu da bnm son sözümdür...

Bu gibi kararlar her yerde oluyor.Ligimizde başka liglerde.Bir penaltı ile adalet arasında nasıl bir bağlantı kurulur yahu.Dünyanın her yerinde bu tarz kararlar verilir

Lionel Andres Messi
19.Ağustos.2006, 05:00
Bu gibi kararlar her yerde oluyor.Ligimizde başka liglerde.Bir penaltı ile adalet arasında nasıl bir bağlantı kurulur yahu.Dünyanın her yerinde bu tarz kararlar verilir
abi orda fıratcan abi orda şöyle demek istemiş.adriano adaletsiz bir şekilde nasıl penaltı kazanıyorsa bazı takımalarda öyle adaletsizlikle gül gibi geçiniyo demek istemiş.yani bu penaltı örneğini türkiyeden de verebilirdi.yani penaltı öylesine bir şey orda.

SYLaR
19.Ağustos.2006, 05:08
Benim tek anlamadığım nokta var.Juventus İtalya Ligi'nin en fazla şampiyon olmuş takımı.Mailan'ın başında başbakan var veya vardı.İnter'in başında da İtalya'da bilinen biri var.Şimdi İnter başkanın sahibi olduğu telekom şirketinde ki kayıtlara göre Juventus,Milan ve Fiorentina'nın şike yaptığı ortaya çıkardı.

Yani Juventus şike yaptığı kanıtlandı.Siz daha gelip ne diye suçu İnter'e atarsınız.Juventus şike yaptı.Bunu kabul edin artık.Şike,şike,şike

Siz öyle bir gösteriyorsunuzki sanki juventus şike yapmamış haksız yere küme düşürülmüş.Adamlar onlarca maçta şike yapmışlar.İnter bir şekilde ortaya çıakrdı.Hatta İtalya Başbakanı Berlusconi'nin takımı Milan'ın yaptığını da çıkardı.İnter şike yapmış mı yapmamış mı orası beni ilgilendirmez.Ben sadece Juvelilerin sanki şike yapmamışlar gibi davranmalarını anlamıyorum.Şike yaptınız ve düşürüldünüz.bu kadar basit

Fıratcan Alçınkaya
19.Ağustos.2006, 05:10

Abi ufak bir benzetme sadece yani bağlanyı yok... Bir şey anlatmak istedim orda...:0:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Benim tek anlamadığım nokta var.Juventus İtalya Ligi'nin en fazla şampiyon olmuş takımı.Mailan'ın başında başbakan var veya vardı.İnter'in başında da İtalya'da bilinen biri var.Şimdi İnter başkanın sahibi olduğu telekom şirketinde ki kayıtlara göre Juventus,Milan ve Fiorentina'nın şike yaptığı ortaya çıkardı

Peki sen bu telefon şirketinin sahibi olsan kendi yaptıklarınıda çıkarırmısın ortaya:0:

ChAoS
19.Ağustos.2006, 05:14
Benim tek anlamadığım nokta var.Juventus İtalya Ligi'nin en fazla şampiyon olmuş takımı.Mailan'ın başında başbakan var veya vardı.İnter'in başında da İtalya'da bilinen biri var.Şimdi İnter başkanın sahibi olduğu telekom şirketinde ki kayıtlara göre Juventus,Milan ve Fiorentina'nın şike yaptığı ortaya çıkardı.

Yani Juventus şike yaptığı kanıtlandı.Siz daha gelip ne diye suçu İnter'e atarsınız.Juventus şike yaptı.Bunu kabul edin artık.Şike,şike,şike

Siz öyle bir gösteriyorsunuzki sanki juventus şike yapmamış haksız yere küme düşürülmüş.Adamlar onlarca maçta şike yapmışlar.İnter bir şekilde ortaya çıakrdı.Hatta İtalya Başbakanı Berlusconi'nin takımı Milan'ın yaptığını da çıkardı.İnter şike yapmış mı yapmamış mı orası beni ilgilendirmez.Ben sadece Juvelilerin sanki şike yapmamışlar gibi davranmalarını anlamıyorum.Şike yaptınız ve düşürüldünüz.bu kadar basit

Arkadaş güzel bir şekilde açıklamış.
Daha öncede belirttim , inter'in şike yaptığına dair hiçbir kanıt yok . Ama juve'nin şike yaptığı kesin bir olay.
Yani aslında beni juve'yi sevmeniz değil sürekli inter'i eleştirmeniz uyuz etti açıkçası.

SYLaR
19.Ağustos.2006, 05:15
Yahu ben ne diyorum İnter şike yapmış veya yapmamış bu benim sorunum değil.Benim sorunun sadece Juvelilerin sanki şike yapmamışlarda haksız yere düşürülmüşler gibi davranmaları.Şikenizi yaptınız düştünüz.Ha madem Juve o kadar büyük bir kulüp gerekli baskısını gerekli dökümanını oluşturabilseydi.

El Barto
19.Ağustos.2006, 05:16
Yani aslında beni juve'yi sevmeniz değil sürekli inter'i eleştirmeniz uyuz etti açıkçası.

Hislerime tercüman olmuşsun vallahi...

Fıratcan Alçınkaya
19.Ağustos.2006, 05:18
Ben Juventus şike yapmadı demiyorum... Telefon kaytılarının sahibi Moratti elbette kendi yaptıklarını çıkarmaz ortaya...Ama bazıları ispatlanamayan şeye inanmam diyor... İnsan sahibi olduğu Klübü, sahibi olduğu şirketle hiç küme düşürürmü yahu bir düşünün...

ChAoS
19.Ağustos.2006, 05:26
Telekom hattı inter başkanının elinde diye illaki şike yapmasımı gerekir İnter'in .
Ben şike yaptı veya yapmadı demiyorum . Sonuçta ortaya çıktımı çıkmadı .
O zaman sorun yok. Bu ülkede o telefon kayıtlarını ortaya çıkaracak güçler yokmu sanki ? Telekom hattı moratti'nin elinde diye dokunulmazlığımı var bu adamın , bu ülkede futbol federasyonu var , görevli birimler var. Gerekli denetlemeler yapılır burdan sadece iddia ederiz şunu yaptı bunu yapmadı diye ama ortada şike varmı yok o zaman sorun da yok.

Fıratcan Alçınkaya
19.Ağustos.2006, 05:30
tabiki gerekmez ama yaptığı düşünürsek çok rahat saklar bu olayı...

* Transfer Politikasını eleştiriyorum çünkü haklıyım haksızsam ispatlayınn..
* Ligdeki başarısını eleştiriyom çünkü o kadar harcamaya rağmen halen anca 3.olabiliyolar...
* Eleştiriyorum çünkü Avrupa da başarısız...
* Eleştiriyorum çünkü takımda huzursuzluk var her gün yeni bir haber çıkıyor...

ChAoS
19.Ağustos.2006, 05:34
tabiki gerekmez ama yaptığı düşünürsek çok rahat saklar bu olayı...

* Transfer Politikasını eleştiriyorum çünkü haklıyım haksızsam ispatlayınn..
* Ligdeki başarısını eleştiriyom çünkü o kadar harcamaya rağmen halen anca 3.olabiliyolar...
* Eleştiriyorum çünkü Avrupa da başarısız...
* Eleştiriyorum çünkü takımda huzursuzluk var her gün yeni bir haber çıkıyor...

Ben şike iddiaları konusunda söyledim . İddia ediyosunuz ya moratti'nin üzerine gidilemiyo diye ben bu yüzden söyledim.
Yoksa senin inter'in futbolu transfer politikası, takımdaki huzursuzluk yorumlarına benim hiçbir tepkim olamaz olmamalıda zaten.Ben sizin İnter'i karalama kampanyanızı eleştirdim o kadar.

Fıratcan Alçınkaya
19.Ağustos.2006, 05:36
Şike iddialında bnm düşüncelerim geri de kalan sayfalarda belli... Düşündüklerimi savundum şeyleri açıkca yazdım belirttim... O zaman daha uzatmaya gerek yok en azından kendi adıma bu tartışmada yazdım son msajımdır...

Roberto Baggio
19.Ağustos.2006, 05:39
daha önce de dediğim gibi materazzi 3. dünya savaşı çıkarabilecek kapasitede bir adamdır.

Lionel Andres Messi
19.Ağustos.2006, 05:42
daha önce de dediğim gibi materazzi 3. dünya savaşı çıkarabilecek kapasitede bir adamdır.

çaktırmadan tek başına milanlı futbolcuları öldürme girişiminde bulunmuştur.videosunu çok yakın zamanda koyucam.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
materazzi top 5

http://www.youtube.com/watch?v=fQtaaTpFDuQ

materazzi vs milan

http://www.youtube.com/watch?v=w59WikzhrT0

Del Piero_10
19.Ağustos.2006, 05:56
Yazmayacaktım aslında ama 2 şeyi düzelteyim.

Juventus'un şike yaptığına hükmedilmedi.Şike yapıldığına hükmedilen bir maç bile bulamazsınız.Varsayımlar üzerine karar verildi.Savcı moratti'nin avukatıydı,mahkemelerde ses kayıtlarının delil kabul edilmesi yasaktı.inter'in durumu ise farklı.Evrakta sahtecilik ve vergi kaçakçılığı yaptığı, 2005-2006 sezonu öncesi maddi durumunu olandan farklı gösterip ligde oynamaya hak kazandığı iddia değil,gerçek.

milan'a nasıl ceza verildi?
Şampiyonlar ligi bileti dolayısıyla kupa ve 150 milyon euro luk cezayı nasıl verdiklerine bende şaşırdım.Bununla ilgii haklısınız.

inter'in adı neden şike olaylarında geçmedi?
Telefonları dinleyen telefon şirketi inter kulübüne ait.Kendi konuşmalarına yok ettiler.Daha sonra kendi futbolcularınında telefonlarını yasa dışı bir şekilde dinledikleri ve 2 hakemin inter'in eski başkanı ile maçlar hakkında görüşme yaptığını itiraf etmesi 2 günde unutuldu.

Neden her halt Juventus'un üstüne kaldı?
Çağımızın en tehlikeli silahı olan medya adamı rezilde eder vezirde.İtalya'nın tüm televizyon,gazete,internet sitesi,spor ajanslarını toplasak yarısı moratti ve berlusconi'nindir.Juventus ve Fiat'ın sahibi Agnelli'nin ölümü ile aynı anda başsız kaldığı düşünülen Juventus'tan bir alt lige düşürmek suretiyle kurtulunmuştur.

Roberto Baggio
19.Ağustos.2006, 06:00

Juventus'un şike yaptığına hükmedilmedi.Şike yapıldığına hükmedilen bir maç bile bulamazsınız.Varsayımlar üzerine karar verildi.Savcı moratti'nin avukatıydı,mahkemelerde ses kayıtlarının delil kabul edilmesi yasaktı.inter'in durumu ise farklı.Evrakta sahtecilik ve vergi kaçakçılığı yaptığı, 2005-2006 sezonu öncesi maddi durumunu olandan farklı gösterip ligde oynamaya hak kazandığı iddia değil,gerçek.

Şampiyonlar ligi bileti dolayısıyla kupa ve 150 milyon euro luk cezayı nasıl verdiklerine bende şaşırdım.Bununla ilgii haklısınız.

Telefonları dinleyen telefon şirketi inter kulübüne ait.Kendi konuşmalarına yok ettiler.Daha sonra kendi futbolcularınında telefonlarını yasa dışı bir şekilde dinledikleri ve 2 hakemin inter'in eski başkanı ile maçlar hakkında görüşme yaptığını itiraf etmesi 2 günde unutuldu.

Çağımızın en tehlikeli silahı olan medya adamı rezilde eder vezirde.İtalya'nın tüm televizyon,gazete,internet sitesi,spor ajanslarını toplasak yarısı moratti ve berlusconi'nindir.Juventus ve Fiat'ın sahibi Agnelli'nin ölümü ile aynı anda başsız kaldığı düşünülen Juventus'tan bir alt lige düşürmek suretiyle kurtulunmuştur.

üstad herşeyi açıkladı:icon_cool:

Lionel Andres Messi
19.Ağustos.2006, 06:04

bravo özgür abi.abi ben de bunların çoğunu biiyodum ama bir arada toplayamıodum.aslında bende daha çok şey var ama neyse çok yerinde bir konu değil bunların hepsini yazmak için.yazdığın çok iyi oldu ama bazıları gene konuşsun şike şike şike diye.tek tesellileri bu mu acaba
:icon_cool:

ChAoS
19.Ağustos.2006, 06:08
Benim için kanıtlanamayan bişey sadece iddia'dan ibarettir . İtalya'da tek gerçek geçen sezon juve , milan ,fiorentina gibi takımların ceza alıp inter'in almamasıdır .
Başkada bişey demiyorum.

Bu mesajı bi daha yazıyorum.Ve yineliyorum kanıt olmadığı için İnter şu an suçsuz durumdadır, siz istesenizde istemesenizde bu böyle

nart_susruko
19.Ağustos.2006, 06:25
fazla kasmanın alemi yok..

başlığın kenarına guşlukta olduğu gibi bi not iliştirin bari tam olsun..

anti inter forza juve

Roberto Baggio
19.Ağustos.2006, 06:43
inter 0-roma 1 dakika 85.

El Barto
19.Ağustos.2006, 06:45
Bayram edilebilir. :p

Fıratcan Alçınkaya
19.Ağustos.2006, 06:46
Bu mesajı bi daha yazıyorum.Ve yineliyorum kanıt olmadığı için İnter şu an suçsuz durumdadır, siz istesenizde istemesenizde bu böyle

Bak Özgür gerçekleri yazmış yukarıya herşeye gözünü kapatıp anı şeyi demişsin... Çünkü diyecek bir sözün kalmadı...Sadece anti Juventus diyosun Buraya not iliştirelim Juventus u kısakanıyoruz diye...:0:

ChAoS
19.Ağustos.2006, 06:52
Bak Özgür gerçekleri yazmış yukarıya herşeye gözünü kapatıp anı şeyi demişsin... Çünkü diyecek bir şey yok... Buraya not iliştirelim Juventus u kısakanıyoruz diye...:0:

Gerçekleri yazdığını nerden bileyim . Ben aynı şeyi derim yine ve hep dicem . Ben İnter'e verilen bir ceza duymadım yani ceza almadılar. En başından beri bahsediyorum burada kesin bir olay gösteremediniz bana hepimizin bildiği bir olay yok ben bir kişinin yorumuyla ilgilenmem bile . Ayrıca juve'nin neyini kıskanayım benim için juve inter ayrımı yok diyorum ama bir türlü anlamadınız.

Ben ne dediğimi çok iyi biliyorum kimse merak etmesin bu forumda bir tek siz yoksunuz juveliler olarak burada juveyi eleştirme hakkınada sahibiz.

İnter ceza aldımı ? Almadı . Daha fazla niye uzatıyosunuz ki.

Del Piero_10
19.Ağustos.2006, 06:56
Bayram edilebilir. :p

Niye

ilk değil,muhtemelen son olmayacak.İtiraf etmem gereken birşey var inter bu sene işi ilerletmiş.Geçen sezon Roma'dan 6 gol yemişlerdi bu sezon 1 tane yediler.Chivu'yu almışlardı ondan fark etmiş olabilir.Roma'da geçen hafta Juventus'tan 5 gol yemişti şimdi moral buldu.

Roberto Baggio
19.Ağustos.2006, 06:56
inter yenildi inter 0 roma 1 böyle devam inter.

Fıratcan Alçınkaya
19.Ağustos.2006, 07:01
Gözümü kapadım sevmiyorum Juventus u demeye devam ediyosun...

İnsan neden yanıldını kabul edemiyor... Dicek sözün yok dönüp dolaşıp aynı şeyi sölüyosun...

Hele bir sözün var tam gülmelik İnsan sahibi olduğu şirkette kendi yaptı usülsüz işlerin kayıtlarını heralde açık etmez veya saklamaz polisin savcının bulucağı yerde...Sen diyosunki olsa bulurlar... Çizgi Film değil bu her şey o kadar basit olmuyo işte...

Eleştir kardeşim eleştirme demiyorum ben ama Inter in Juve den aşağı kalar yanı yok bunu bil yani... İnanmadığın kişi bu olayları çok çok yakından takip ediyor senin gibi gözünü kapatıp sadece Juventusu sevmiyorum demiyor...Önce isapt diyosun sonra inanmıyorum diyosun bende sana pes diyorum valla bravo sana...

El Barto
19.Ağustos.2006, 07:03
Niye
.

inter yenildi inter 0 roma 1 böyle devam inter.

Bunun için.

Roberto Baggio
19.Ağustos.2006, 07:04
roma inter'i de rossi'nin 85 te penaltıdan attığı golle galip geldi romalı değilim ama interli hiç değilim yazayım dedim konuyu açan yazmamış konuna sahip çık))))

TürkuAz
19.Ağustos.2006, 07:06
Roma'ya sempatim oldu bu akşam..:)

Malum şu 85'

SYLaR
19.Ağustos.2006, 07:14
Bu Juveliler yüzünden Juve'ye karşı antipatisi olmayan bile Juve'yi antipatik görmeye başlıyorlar.Küme düşmeden önce ne sempatim vardı ne de antipatim.Ama küme düştükten sonra başlarına taş düşse bile İnter'den bilecek duruma gelmeleri çoğu kişi yüzünden Juve'yi antipatik yaptı.

Anti Juve

Ha forza İnter mi tabi ki değil.İtalya için Forza Livorno.

Fıratcan Alçınkaya
19.Ağustos.2006, 07:16
Kayıtlar gerçek bilgiler, Klüb Başkanı Başbakan bile olsa cezayı gerektirir... Heleki medyaya sızmışsa...

Milan o kadar dokunulmaz olsaydı sürekli Şampiyon olurdu... Hukuk kesin bilgilerine bakar telefon kayıtları yeterli o yüzden Milan ceza aldı... Ama Inter gidip bunlarıda ben yaptım demez.. Ben sana bunu diyorum... Inter şike yapmıyor dedin bende yapıyor bence dedim... Burada olayı sonlandıralım... Çünkü bu konu uzarsa aynı şekilde dvm eder...

Ayrıca yukardaki suçu gördük yani savundun gibi bir takım değilmiş...:0:

İddia atılmıyor bak gerçek ama sen halen gerçek haberi bile bir kılıf buluyosun savurmak için...

Ayrıca biz yormuyoruz bak sen yorulmuşsun hafiften sinirlenmişsinde sertleşiyosun hafiften... Biz yönetici değiliz ama sen galiba Moratti nin bir yerden faydasını görmüş gibisin...

Roberto Baggio
19.Ağustos.2006, 07:16
Niye

ilk değil,muhtemelen son olmayacak.İtiraf etmem gereken birşey var inter bu sene işi ilerletmiş.Geçen sezon Roma'dan 6 gol yemişlerdi bu sezon 1 tane yediler.Chivu'yu almışlardı ondan fark etmiş olabilir.Roma'da geçen hafta Juventus'tan 5 gol yemişti şimdi moral buldu.

evet inter bu maçtan moralli döndü bu maçtan sonra baslarlar birbirlerinin arkasından laf etmeye futbolcular birbiri ile bütünleşme sağlamamış bir takım maçlardan önce bir futbolcu diğerine laf atıyor maçta da birbirlerinin yüzüne bakıyor inter'in politika bu saygı duyuyorum ayrıca chivu yu kutlamak lazım o olmasa .....

ThersoN
19.Ağustos.2006, 07:18
Vieira da Materazzi kadar olmasa da cirkef bi futbolcudur ama hiç bi zaman Materazzi'nin yaptıgını yapmaz

TürkuAz
19.Ağustos.2006, 07:19
Vieira çok mu sevildiğini zannediyor?

ThersoN
19.Ağustos.2006, 07:22
eski bir haber ama gecen sene kiralık oynayan kaka'nın kardesi bu sene takım kadrosunda yer alacak...

Del Piero_10
19.Ağustos.2006, 07:23
Bende size inanamıyorum . Yahu nerden biliyosunuz şike yaptığını . Herşey bu kadar basitmi bu ülkede milan gibi bir kulüp ceza alabliyosa inter'de alır .
Yahu siz kendinizi ne sanıyosunuz .

NE bu şimdi şakamı? ortalığı karıştırmak için mesaj yazma konuyla ilgili mesaj yazıyoruz burada geyik muhabbeti yapmıyoruz.

Ortalığı karıştıran burada sen oluyorsun siz kim oluyorsunuz diyerek,seviye korunduğu sürece tartışmakta sorun yok.

Roberto Baggio
19.Ağustos.2006, 07:24
shevchenko ile kan davası olduğuna inanıyorum .....

Del Piero_10
19.Ağustos.2006, 07:25
Şunu hatırlatıyorum.

Kişisel olarak atışmak yasaktır.

En önemlisi bu sitede siyaset yapmak yasaktır.Bir takımın ideolojik görüşünü afişe ederek dolaylı yoldanda siyaset yapmak yasaktır.

El Comandante
19.Ağustos.2006, 07:33

Düsüncelerimi aynen buraya yansitmissin M@rmel@t :)

TürkuAz
19.Ağustos.2006, 07:35
Lazio iyi futbolcular veriyor Dünya futboluna.Ancak siyaset ve toplumsal olaylar devreye girince konu farklı boyuta giriyor..:)

O yüzden tarafsızım diyebilirim..

El Barto
19.Ağustos.2006, 07:35
Matterazzi'de Vieira'ya bayılıyordur sanki. :p

İkiside kendi kulvarlarında nefret edilebilecek futbolcular. :)

TürkuAz
19.Ağustos.2006, 07:37
Matterazzi'de Vieira'ya bayılıyordur sanki. :p

İkiside kendi kulvarlarında nefret edilebilecek futbolcular. :)
Olay kesinlikle budur..

bjkmete
19.Ağustos.2006, 08:19
Klasik bir Inter görüntüsü.Takım olamıyorlar.Birbirlerini çekemiyorlar zaten ikiside ahlak açısından sınıfta kalan futbolcular.Bunlara 2-3 sene önce olsaydı Mihajlovic ,Di Canio,Peruzzi şimdi ise Milan Baros,Alex(Chelsea),Edgar Davids i katabilirsiniz

GeNç KaRTaL
19.Ağustos.2006, 11:00
Bende nefret ediyorum Materazzi'den.Çok itici bir tip.

Cyzio
19.Ağustos.2006, 15:17
Roma'nın Inter'i yenmesi artık normal zate.Her maçı Roma alıyor insan bıkar biraz yahu..:)

zionnais
19.Ağustos.2006, 17:05
Arkadaşlar, dün yoktum o yüzden haberi yayınlayamadım.:) İlgili haber;

http://www.sporx.com/images/1/34/628_B_001.jpg
İtalya Super Cup'ta Inter Milan'ı 1-0 yenen AS Roma kupanın sahibi oldu. Francesco Totti'nin Nicolas Burdisso tarafından düşürülmesinin arıdından kazanılan penaltıyı gole çeviren Rossi, karşılaşmanın tek golünü bitime 5 dakika kala kaydetti.

Inter karşılaşmanın henüz 6. dakikasında Ludovic Giuly ile çok net bir golden yararlanamazken, Douglas Maicon'un cezalı olduğu karşılaşmada Inter bir sürpriz yaparak, Adriano'yu kadroya almadı.

canavar20
19.Ağustos.2006, 17:52
Zidan'a yapılan o kötü şeyeden sonra zaten Materazzi adında ki şahıı kim sevebilir ki ?

GeNç KaRTaL
19.Ağustos.2006, 20:53
Zidan'a yapılan o kötü şeyeden sonra zaten Materazzi adında ki şahıı kim sevebilir ki ?

Şahsen ben o olaydan öncede kıl kapardım Materazzi'den.Dedim yaa çok itici bir tip.

nerazzuri
19.Ağustos.2006, 21:02
Emin olsun Materazzi de ondan nefret ediyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

....Ben :D

Noz
19.Ağustos.2006, 21:16
adam harbi shevchenkoyu darmaduman etmis en cok... sakatlanmaktan kurtulmus chelsea ye giderek...

Beta81
19.Ağustos.2006, 21:52
ben shevshenko'nun yerinde olsam cezaya falan aldırmam dalarım anında.Zaten o kadar paraları var.Gerçekten bende sevmiyorum o adamı

carizzmafb
19.Ağustos.2006, 22:11
bu adamdn nefret edıorum yaa :mad:

ogcj_me
19.Ağustos.2006, 22:13
MOLTEBregado açıklama yaptı : ''ikisindende nefret ediyorum''

canavar20
19.Ağustos.2006, 22:28
Şahsen ben o olaydan öncede kıl kapardım Materazzi'den.Dedim yaa çok itici bir tip.

Bende :D ...

eGowiCh
20.Ağustos.2006, 02:32
Materazzi'den kim nefret etmiyor ki?

Inter'deki klasik durum, bu olay başka takımlarda da var ama daha çok Inter'de oluyor. İki takım arkadaşı birbirinden nefret ediyor. Inter yönetimi akıllı olup da ikisini de takımdan gönderse, bu tip olayların önüne geçer ama yapmıyorlar.

ibo
20.Ağustos.2006, 03:15
MAterazzi'nin sahada Futbol oynadığı yok ki. Sadece Fantastik hareketler yapıp rakiplerini sakatlamaya çalışıyor...

Hugo
20.Ağustos.2006, 03:25
Adice yaptığı fauller seyir zevkini bozuyor.
Vieira gibi ben de nefret ediyorum!..

VjGNGT_-B34

ZeroG
20.Ağustos.2006, 03:27
Materazzi'den hep nefret ettim.Bir gün birisi Zidane'dan daha kötü girişicek fena olucak.İnsanlığından hep şüphe etmişimdir onun...

Omerdinho
20.Ağustos.2006, 03:32
Klasik bir Inter görüntüsü.Takım olamıyorlar.Birbirlerini çekemiyorlar zaten ikiside ahlak açısından sınıfta kalan futbolcular.Bunlara 2-3 sene önce olsaydı Mihajlovic ,Di Canio,Peruzzi şimdi ise Milan Baros,Alex(Chelsea),Edgar Davids i katabilirsiniz
Edgar Davids'in ne cirkefligini gördün kardesim?
Alex'in futbol stili digerlerinden farkli fakat bu onun cirkef oldugu anlamina gelmez.
Ayrica Vieira'yi sevmeyenler Vieira dünyanin en iyi ön liberosu bu tartisilamaz, efendi adam bu zamana kadarda bir cirkefligini görmedim sirf juventus'tan ayrildi diye adami yerden yere vurmayin.

Knightmare
20.Ağustos.2006, 04:13
Edgar Davids'in ne cirkefligini gördün kardesim?
Alex'in futbol stili digerlerinden farkli fakat bu onun cirkef oldugu anlamina gelmez.
Ayrica Vieira'yi sevmeyenler Vieira dünyanin en iyi ön liberosu bu tartisilamaz, efendi adam bu zamana kadarda bir cirkefligini görmedim sirf juventus'tan ayrildi diye adami yerden yere vurmayin.

sana katılıyorum kişiliği hakkında bişiy diyemem ama Gerrard ve Vieira dünyanın en iyi liberoları bencede

zionnais
20.Ağustos.2006, 04:32
Yazılanlara katılıyorum, ikisi de birbirinden çirkef futbolcular.Materazzi kaliteli bir defans ama sert kimliği çok daha ön plana çıkıyor.Ve öyle de.O'nun için sertlik ve tahrikte sınır yok gibi..Ama açıkçası çok da sevdiğim bir futbolcu..

douramss
20.Ağustos.2006, 05:26
Materazzi ye futbolcu demenin Zidane,Henry,Eto'o başta olmak üzere tüm futbolculara hakaret olduğunu düşünüyorum...Bir insanın meslektaşına saygı duyması gerekir,Materazzi çirkeflik konusunda ''maestro'' seviyesinde...Direk lisansı dondurlup emekli edilse sesimi çıkarmam...:)...

TürkuAz
20.Ağustos.2006, 08:19
Yan mahalledeki kasap kendisi için bir çırak arıyor.Materazzi uygun kişi olabilir..

Roberto Baggio
20.Ağustos.2006, 08:23
Yan mahalledeki kasap kendisi için bir çırak arıyor.Materazzi uygun kişi olabilir..

:Dbence kasaplar arası transfer yarışı olabilir hadi bakalım kim kapacak

Last
20.Ağustos.2006, 08:42
italyan futbol federasyonun.
juveyi kume dusurmeden önce .
böyle futbolcuları futbol hayatını bitirmesi gerekir.

BlackEagle19o3
20.Ağustos.2006, 19:46
Forza Materazzi:p

TR.CaPTaiN
20.Ağustos.2006, 19:56
Faul alanında tartışmasız en iyi oyuncu.

GeNç KaRTaL
21.Ağustos.2006, 02:22
Materazzi'den kim nefret etmiyor ki?

Inter'deki klasik durum, bu olay başka takımlarda da var ama daha çok Inter'de oluyor. İki takım arkadaşı birbirinden nefret ediyor. Inter yönetimi akıllı olup da ikisini de takımdan gönderse, bu tip olayların önüne geçer ama yapmıyorlar.

Vieira neden gidiyorki? Materazzi gitsin sorun kökten bitsin.:D

Del Piero_10
21.Ağustos.2006, 05:19
AC Milan asbaşkanı Adriano Galliani, Real Madridli oyuncu Emerson'un transferini tamamlamak için İspanya'nın başkenti Madrid'e uçtu.

İspanya'dan gelen haberlere göre transfer için kulüpler anlaşmaya vardı ve konuyla ilgili resmî açıklamanın bu akşam yapılması bekleniyor.

FIFA menajeri Ernesto Bronzetti'nin araya girmesiyle, iki kulübün Emerson için ödenece ücret konusunda anlaşmaya vardığı ve Milan'ın Brezilyalı oyuncu için 5 milyon avro bonservis ödeyeceği belirtiliyor.

Roberto Baggio
21.Ağustos.2006, 05:31
italya ligi için doğmuş bir oyuncu kendisi yaşı geçmiş olmasına rağmen italyada oynar akıllıca...yedek kalır..

Ilhan
21.Ağustos.2006, 05:36
Milan'ın yaş ortalaması 32-33 civarı sanırım. O ortalamayı da Alexandre Pato düşürüyor, bakmayın siz.

Fıratcan Alçınkaya
21.Ağustos.2006, 05:48
Bazı oyuncular sadece İtalya da oynayabiliyor çünkü bu Ligin alışıgelmiş bir tarzı var başka yerde gidince kolay kolay alışılmıyor...

Emerson un gelişiyle Milanlacüze tam hızla dvm ediyor...:0:

Hayırlı olsun Emerson Pirlo v Gattuso nun gerisinde bekler büyük ihtimalle...

Vidic
21.Ağustos.2006, 05:48
Dünyanın en istikrarlı takımıyız daha ne olsun. Şampiyonlar ligi yine bizim kimse merak etmesin.. Bkz : Kaka

'Tencerem var tavam var, Milanlıyım havam var'

ChAoS
21.Ağustos.2006, 05:51
Emerson'un bölgesinde iyi oyuncuları var milan'ın gattuso,pirlo gibi ama emerson'da katkı sağlayacaktır milan'a.

Vidic
21.Ağustos.2006, 05:54
Arkasından da Capello gelmez inşallah.

gezenti
21.Ağustos.2006, 05:55
Ne gerek vardı ki?Emerson yedek beklemeyi sorun yapacaktır.Bence çöpe atılan bir para.Emerson tamam Juvedeyken iyiydi ama ne bileyim artık eskisi gibi değil...

TR.CaPTaiN
21.Ağustos.2006, 06:15
Real Madrid gibi takımın Diarra,Emerson ve Gago ile oynaması çok ilginçti. Yaşını başını almış bir Emerson'un satılması Real açısından güzel fakat Milan yaşlı futbolcu sevdasından ne zaman geçecek orası meçhul.

TürkuAz
21.Ağustos.2006, 06:27
Milan için isabet olmuş.Yaşı 30 üstü ya o bakımdan..

RaSenGan
21.Ağustos.2006, 06:43
Hepsi 30+ ama son ŞL Şampiyonu'da MİLAN.!

Del Piero_10
21.Ağustos.2006, 06:51
Tepkileri anlamıyorum,yaşı gelmişti artık.Arkasından Capello'da gelir belki,ayrılmaz ikililer.

GeNç KaRTaL
21.Ağustos.2006, 06:53
İyi transfer.Onu iyi kullanırız biz.

Aşk-ı Şehir
21.Ağustos.2006, 07:00
yakında Forvet'e de Romario'yu felan almasınlar :) Şaka bi yana iyi trasnfer olmuş ;;)

Lionel Andres Messi
21.Ağustos.2006, 07:06
milan için çok iyi transfer olmuş.real ne yapmaya çalışıyor bunuda anlamış değilim.realin önümüzdeki sene şampiyonlar ligine katılması diğer takımların performansına bağlı.

REsist JuvE11
21.Ağustos.2006, 07:07
iyi olmus..emerson fazla sırıtmaz..görev adamıdır..ama yedek kalabilir

GeNç KaRTaL
21.Ağustos.2006, 07:19
Arkadaşlar birde darülacize muamelesi yapıp dalga geçmezseniz sevinirim.Sonuçta bu bizim politikamız ve bu da takıma faydalı oluyor.Her zaman genç oyuncular alınmak zorunda değil kulüpler.Tecrübeli ve iyi futbolcularla başarının gelmesi daha kolay.Genç oyuncular çok iyi olmadıkça başarıl gelmez.Misal Arsenal.Hemen başarı geliyor mu? Arsenal'in transfer politikası gelecek vaad eden oyunucları almaksa Milan'ın politikasıda tecrübeli ve iyi oyuncu almaktır.Nitekimde bunun başarılı olduğunu söyleyebiliriz.(Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu)

eXcitinG
21.Ağustos.2006, 07:20
Emerson MiLan`a gitti ise demek ki yakında CapeLLo da miLanoda oLabiLir :D AyrıLmaz ikiLi ayrıLabiLirmi hiç yaf

Noz
21.Ağustos.2006, 07:40
bence de yas olayina cok takiliniyor... bi defa takimin en onemli oyuncusu kaka gencecik... takimda yasli 3 4 oyuncu var ama faydali bu oyuncular... ona bakarsaniz manu da da yaslilar var ama genclerle kaynasarak oynuyorlar..

gahanthegod
21.Ağustos.2006, 07:53
^^ Takimda 30 yasin uzerinde gayet de oyuncu var. Emerson 16. oyuncu.

Dida : 34
Kalac : 35
Fiori : 38
Cafu : 37
Serginho : 36
Maldini : 39
Nesta : 31
Simic : 32
Janku : 30
Favalli : 35
Oddo : 31
Seedorf : 31
Ambro : 30
Ronaldo : 31
Inzaghi : 34

Bu da resmi sitedeki haber :

EMERSON E' DEL MILAN!

21/08/2007

MILANO - L'A.C.Milan comunica di aver acquisito a titolo definitivo dal Real Madrid le prestazioni del centrocampista brasiliano Emerson Ferreira da Rosa.

RoNNiE91
21.Ağustos.2006, 18:51
İhtiyar Delikanlı diye bunlara denir heralde.

ThersoN
21.Ağustos.2006, 19:27
Emerson resmen Milan da!

Bence gereksiz bi transfer ama saygı duymak lazım hayırlısı olsun ne kadar defansif orta saha anlamında acıgımız olmasa da emerson iyi bir futbolcu işe yarıyabilir diye dusunuyorum.

ThersoN
21.Ağustos.2006, 19:28
Bence gereksiz bi transfer ama saygı duymak lazım hayırlısı olsun ne kadar defansif orta saha anlamında acıgımız olmasa da emerson iyi bir futbolcu işe yarıyabilir diye dusunuyorum.

BlackEagle19o3
21.Ağustos.2006, 19:33
Yedek kalır büyük ihtimal;)

AneLKa_90
21.Ağustos.2006, 19:56
Geçen sene Madrid'deki taraftar protestosundan sonra Real'de kalması beklenemezdi zaten,Capello'da gitti üstelik.Hayırlı olsun Milan'a...

eGowiCh
22.Ağustos.2006, 02:09
Emerson Milan'da
AC Milan, Real Madrid'in 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Emerson'u renklerine bağladı.

http://www.ntvspor.net/Images/18425.jpg

Real Madrid'in Brezilyalı futbolcusu Emerson, İtalya'yanın AC Milan takımına transfer oldu.

Real Madrid Kulübü'nden yapılan açıklamada, AC Milan ile Emerson'un satışıyla ilgili her konuda anlaşmaya varıldığı belirtilirken, ünlü futbolcunun bonservis bedeli açıklanmadı.

Geçen yıl 16 milyon Euro bonservis bedeli karşılığı, Juventus'tan Real Madrid'e giden 31 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, 1 yıl aranın ardından yeniden İtalya'ya dönüş yaptı.

Emerson, Madrid takımına İtalyan teknik adam Fabio Capello'nun isteğiyle alınmış, ancak bu yıl Capello'nun görevine son verilmesi üzerine yeni teknik direktör Bern Schuster tarafından istenmeyen adam ilan edilmişti.

AVRUPA KARİYERİ
Avrupa kariyerine 1997'de Bayer Leverkusen'de başlayan Emerson, 3 sezonun ardından İtalyan ekibi Roma'ya transfer oldu.

Roma'da 4 sezon geçiren Brezilyalı oyuncu, 2001'de lig şampiyonluğu yaşadı. Roma'da beraber çalıştığı eski teknik direktörü Capello'nu isteği üzerine Juventus'a transfer olan Emerson, Torino kulübünde 2 sezon geçirdi. Capello ile yeniden Real Madrid'de buluşan Emerson, bir sezon formasını giydiği başkent ekibinde La Liga şampiyonluğu yaşadı.

GENOVA MAÇI MİLANLI TARAFTARLARA KAPALI
İtalya Serie A'da sezonun ilk haftasında yapılacak Genova-AC Milan maçına daha önce öldürülen bir Genova taraftarının intikamının alınabileceği korkusuyla Milanlı taraftarlar sokulmayacak.

Genova'da Luigi Ferraris Stadı'nda, bu hafta sonu oynanacak maça AC Milan taraftarlarının alınmayacağı açıklandı.

Genova İl Güvenlik Kurulundan yapılan açıklamaya göre, 1995 yılında Luigi Ferraris Stadı çıkışında Vincenzo Spagnolo adlı bir Genovalı futbolseverin bıçaklanarak öldürülmesinin ardından, ilk kez karşı karşıya gelecek 2 takım taraftarlarının şiddet olaylarına karışacağı korkusuyla böyle bir karara varıldığı bildirildi.

1995 yılında Genova'nın ligden düşmesi üzerine 12 yıldır karşılaşmayan 2 takımın ilk kez bu hafta maç yapacak olması şehrin güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Şehirde bazı duvarlara intikam yemini içeren mesajlar ve çizimler yapılması da iki takım taraftarları arasındaki korkuyu artırıyor. Genova şehri komiseri Giuseppe Romano, ''Olayın üzerinden 12 yıl geçmesine karşın böyle bir kararı almak yenilgidir, ama ciddi anlamda tehdit içeren mesajlar alıyoruz'' dedi.

Uzun zamandır futbolda şiddetin ön planda olduğu İtalya'da, son olarak geçen yıl Katanya kentinde bir polis öldürülmüş, bunun üzerine de statların güvenliğiyle ilgili ülkede çok ciddi yasaklar getirilmişti.

NTVSpor

Fernando Gago
22.Ağustos.2006, 03:32
Kim ne derse desin harika transfer olmuş bence ... milan için yaş sınırı sıkıntısı yok bunu sindirmiş bir klüp

gahanthegod
22.Ağustos.2006, 03:37
Muhtemelen bu sene icin Ancelotti'nin kafasinda, kucuk takimlara karsi yapilan maclar disinda, 4-3-2-1 var. Bu transfer bunu gosterdi.

wwhirlwind
22.Ağustos.2006, 04:32
italya zaten onun ikinci vatani gibi biseydi yuvasina dondu nihayet :)

wwhirlwind
22.Ağustos.2006, 04:36
materazzi cirkef bi oyuncu ama bi o kadar da professyonel orada ne derse desin zidane gibi bi futbolcunun o sekilde karsilik vermemesi gerekirdi bence hani deriz ya cikista gorusuruz ole bisey yapmasi gerekirdi ben sahsen okuldan filan atilmamak icin ole yapardimm :):):)

Fernando Gago
22.Ağustos.2006, 06:04
Sevilebilecek bir oyuncu değilki zaten :)

Del Piero_10
22.Ağustos.2006, 19:16
Materazzi'den nefret edenler,ondan kurtuldunuz.4 aylık bir sakatlık geçirmiş.

Ben yinede sahada rezil olmasını sakatlanmasına tercih ederdim.

zionnais
22.Ağustos.2006, 19:28
İspanya La Liga'nın 2006-2007 sezonu şampiyonu Real Madrid'in başarılı oyuncusu Brezilyalı Cicinho, İtalya Serie A takımlarından Roma'ya transfer oldu.

http://www.sporx.com/images/1/34/8098_B_Cicinho003.jpg
Real Madrid ve Roma kulüpleri Cicinho'nun transferi konusunda her konuda anlaşmaya varırken, İspanyol kulübü Cicinho'ya bugüne kadar ki hizmetlerinden ötürü teşekkür etti ve bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar diledi.

Bu transfer haberini Real Madrid kulübü resmi internet sitesinden bütün dünyaya duyurdu.

zionnais
22.Ağustos.2006, 19:32
Materazzi'den nefret edenler,ondan kurtuldunuz.4 aylık bir sakatlık geçirmiş.

Ben yinede sahada rezil olmasını sakatlanmasına tercih ederdim.

Katılıyorum..

Omerdinho
22.Ağustos.2006, 19:42
Sakatlanmasina üzüldüm onu sahada rakip oyuncularin bi yerlerini kirarken göremeyecegiz

onur1990
22.Ağustos.2006, 20:22
ben materazziye değil de o hakemlere çok gıcık kaptım hiç kırmızı kart göstermemişler yani materazzi o kadar kötü faul yapabilir adamın ruhu böyle ama hakemlerin kesinlikle taviz vermemesi gerekirdi

Lionel Andres Messi
22.Ağustos.2006, 20:27
35 yaşından gün alan kasap materazzi sırf rakibe bir şeyler yapsın diye ilk 11 de oynatılıyor.samuel yedek tutuluyor.işte inter böyle bir takım(::)

canavar20
22.Ağustos.2006, 21:53
Roma ilk 4'e girer.;;)

GeNç KaRTaL
23.Ağustos.2006, 00:14
4 Ay sakatlanması güzel bir olay italya futbolu adına.:D

Fernando Gago
23.Ağustos.2006, 02:28
Hiçte üzülmedim yaşıda geldi keşke futbolu bıraksa

zionnais
23.Ağustos.2006, 03:21
35 yaşından gün alan kasap materazzi sırf rakibe bir şeyler yapsın diye ilk 11 de oynatılıyor.samuel yedek tutuluyor.işte inter böyle bir takım(::)

Katılmıyorum.Sonuçta futbol tarzı sert olabilir ama defansif anlamda da kalitesini tartışmak yersiz.Defans babında çok iyi bir oyuncu, sertliğini bir kenara bırakırsak.Yani Inter'in oturup böyle komplo oluşturduğunu sanmıyorum, Materazzi'yi Materazzi olduğu için oynatıyorlardır :)

REsist JuvE11
23.Ağustos.2006, 03:25
Katılmıyorum.Sonuçta futbol tarzı sert olabilir ama defansif anlamda da kalitesini tartışmak yersiz.Defans babında çok iyi bir oyuncu, sertliğini bir kenara bırakırsak.Yani Inter'in oturup böyle komplo oluşturduğunu sanmıyorum, Materazzi'yi Materazzi olduğu için oynatıyorlardır :)

sana serie a da oynayan ve materazzi den daha iyi oynayan defans oyuncuları sayim istersen...materazzi normal bir oyuncu abartmak yersiz(::)

zionnais
23.Ağustos.2006, 03:26
sana serie a da oynayan ve materazzi den daha iyi oynayan defans oyuncuları sayim istersen...materazzi normal bir oyuncu abartmak yersiz(::)

Serie A'yı seven ve takip eden biriyim, gerek yok.Materazzi -belki- normal bir oyuncu olabilir ama kariyeri var, ortada.Ve şu an sert futbolu ön plana çıkmasaydı, daha çok konuşulurdu ondan..

ZeroG
23.Ağustos.2006, 03:31
Açıkçası Materazzi'nin sakatlanmasına üzülmedim.Kim sakatladı Materazzi'yi?Gerçekten çok merak ettim.Bişeyler kafasına dank eder diyecem de pek artık bi geç olur...

Lionel Andres Messi
23.Ağustos.2006, 03:37

sonuçta adam 35 yaşına gelmiş.artık ne kadar defansif işlevlerini yerine getirebilirki.ben olsam tartışmasız samuel i oynatırdım.samuel defansın kral adamlarındandır.interde harcanıyor ama.tabikide öyle oturup düşünüp komplo kurmazlar.ama materazzi bunları hep yapıyor.ayrıca rakibi de tahrik ediyor bkz. zidane,delvecchio(sampdoria) vs...

REsist JuvE11
23.Ağustos.2006, 03:40
Açıkçası Materazzi'nin sakatlanmasına üzülmedim.Kim sakatladı Materazzi'yi?Gerçekten çok merak ettim.Artık bişeyler
kafasına dank eder diyecem de artık pek bi geç olur...

materazzi iyileşince onu sakatlayan topçunu hesabını görür merak etme..direk hastanelik..:D

Serie A'yı seven ve takip eden biriyim, gerek yok.Materazzi -belki- normal bir oyuncu olabilir ama kariyeri var, ortada.Ve şu an sert futbolu ön plana çıkmasaydı, daha çok konuşulurdu ondan..

kasaplığını fazla göstermeseydi..materazzi nin m sini duyamazdık bence..sert oynaması milletin ilgisini çekti

zionnais
23.Ağustos.2006, 03:44
sonuçta adam 35 yaşına gelmiş.artık ne kadar defansif işlevlerini yerine getirebilirki.ben olsam tartışmasız samuel i oynatırdım.samuel defansın kral adamlarındandır.interde harcanıyor ama.tabikide öyle oturup düşünüp komplo kurmazlar.ama materazzi bunları hep yapıyor.ayrıca rakibi de tahrik ediyor bkz. zidane,delvecchio(sampdoria) vs...

Tahrik konusuna tabi ki birşey diyemem, herşeyortada.Yaş konusunda da bir yerde haklısın.Ama Türkiye'de de, diğer ülkelerde de böyle.Türkiye'de nasıl insanlar isimleri ile oynuyorsa, genç potansiyeller ilk 18'e giremiyorsa; Inter'de de Materazzi'ler oynuyor, Samuel'ler yedek bekliyor.Yani yeni oyun mantalitesi ne yazık ki böyle..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

kasaplığını fazla göstermeseydi..materazzi nin m sini duyamazdık bence..sert oynaması milletin ilgisini çekti

Yıllar önce bu denli sert değildi ve sert futbolu konuşulmuyordu, futbolu konuşuluyordu.Son yıllarda ortaya çıktı ve Zidane olayı ile de dünyaya aksedildi.Materazzi'yi İtalya futboluyla tanıdı, kasaplığıyla ezberledi..

gahanthegod
23.Ağustos.2006, 05:49
Boru degil, Materazzi bu. Sasirmadim.

Roberto Baggio
23.Ağustos.2006, 05:51
italyan futbolunda bayram günü.....

SYLaR
23.Ağustos.2006, 19:43
Şunu hatırlatıyorum.

Kişisel olarak atışmak yasaktır.

En önemlisi bu sitede siyaset yapmak yasaktır.Bir takımın ideolojik görüşünü afişe ederek dolaylı yoldanda siyaset yapmak yasaktır.

Sanırım laf bana gelmiş.Mesajımda Forza Livorno dediğim için.Ayrıca mesajımda silinmiş.Bu ne saçma zihniyet böyle?

Ben sana Juventus'u niye tutuyorsun diyormuyum?Şikeci takım tutulurmu diyormuyum?

Livorno'yu ister siyasi görüşü için tutarım.İster başka birşey için.Sanane bundan.Takım tutarken sana mı sormayalım Del Piero_10?

Kimse hangi takımı tuttuğuma karışamaz.İster Livorno'yu tutarım,ister başka takımı.Bu kimseyi ilgilendirmez

Ayrıca mesajımda forza Livorno dediğim için Del Piero_10 mesajımı silmişti.Neden olarak siyasetmiş.Bak sen bu işe.Neyse Serkan devreye girmişti ve mesaj geri gelmişti.Ama şimdi bakıyorum mesaj tekrar silinmiş ve silen kişi laf sokmaya çalışmış.

İster ideolojik görüşü ister başka birşey.Millet nasıl Juveli veya başka takımlı olduğunu rahatlıkla söylüyorsa bende Livorno'yu desteklediğimi rahatlıkla söylerim.buna da kimse karışamaz

Del Piero_10
23.Ağustos.2006, 21:34
Benim kimsenin tuttuğu takıma karışmadığımı bütün site biliyor.

Sen kullandığın avatar ile Livorno üzerinden siyaset yaptığını kanıtladın.

İstediğin takımı tutabilirsin ama dolaylı yada dolaysız yoldan bu sitede bir ideolojinin propagandasını yapamayacaksın bunu peşin peşin söylüyorum.

Omerdinho
23.Ağustos.2006, 22:29
Aldiklari oyuncular vasat'in altinda. Kötü transferler yapti Roma.

Lionel Andres Messi
23.Ağustos.2006, 23:29

roma bir oyuncudan tam performans alan nadir takımlardandır.aldıkları oyuncularda guily ve cicinho bu gibi oyuncularla roma coşabilir.kötü transfer derken kimlerden bahsettin mesela ...

VoLkaN BaROs
24.Ağustos.2006, 08:24
Merhaba Arkadaşlar,

Konu arasına uyarı yazmak pek adetim değilir ancak belirtmekte fayda olduğunu düşündüğüm bazı şeler var.

Tartışmak güzel şeydir, insanlar tartışarak doğru bilgiye ulaşırlar. Bazen konu içinde kalarak dışına da çıkılabilir ama tekrar toparlamasını bilmek de gerekir. Fakat bu tartışma ikili münakaşaya ve birbirine saygısızlığa dönüşüyorsa bu durumda işin rengi değişir ve mesajlarınız silinebilir, uyarı alabilirsiniz, uyarı puanı alabilirsiniz..

Tartışırken kişisel sorunların bir kenera konulmasında fayda görüyorum.

Bir diğer nokta ise eğer size yapılmış bir haksızlık olduğunu düşünüyorsanız bunu legal yöntemlerle düzettirebilirsiniz. Size yapılmış bir hatayı siz de foruma karşı bir hata ile çözmeye kalkarsanız bu durumda haklı iseniz haksız duruma düşer, istenmeyen sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

Not: Bu mesajım sadece bilgilendirme amaçlıdır bu mesaja cevap vermezseniz memnun olurum. ( Verirseniz yöneticilerimiz silecektir )

zionnais
24.Ağustos.2006, 18:29
Kiradan dönen Kuffour, Brighi gibi isimler de güce güç katabilir.Ama giden isimler biraz kafa karıştırıcı gibi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

http://www.goal.com/images/3164_news.jpg

Roma, Del Horno'yu Getiriyor !

İtalyan ekibi Roma, Real Madrid’in sağ beki Cicinho’nun ardından şimdi de Valencialı Asier Del Horno’nun transferini bitirmek üzere.

Chelsea’da olduğu gibi Valencia'da da bir türlü isteneni veremeyen ve teknik direktör Quiqe Sanchez Flores’in ilk 11’de görev verdiği isimler arasına giremeyen Del Horno, Emiliano Moretti’den formayı kapma umudunun çok az olduğunu da hesaba katarak takımdan ayrılma fikrine sıcak bakmaya başladı.

Bu ayın başında Athletic Bilbao’ya transferi gündeme gelen oyuncunun şu sıralar, Roma’ya transfer olmak üzere olduğu belirtildi. İspanyol ve İtalyan klüplerinin önemli transferlerinde rol oynayan ve özellikle Cicinho’nun transferinde büyük emeği geçen menajer Ernesto Bronzetti de bu haberi doğruladı.
Fakat Bronzetti oyuncunun saha dışındaki tavırları ve kişiliğiyle ilgili de konuşmadan edemedi ve Roma'da başarılı olmak için bu huylarını bırakması gerektiğini söyledi. "Futbolu açısından herhangi bir endişem yok," diyen Bronzetti, "Ancak Roma’yı, Del Horno’nun karakterinin Roma’daki atmosfere ters düşebileceği yolunda da uyardım,” diye konuştu.

spider3784
25.Ağustos.2006, 06:14
Juventus'u sevmesemde Emerson'u her zaman oraya yakıştırırım.

Del Piero_10
25.Ağustos.2006, 06:37
Juventus 5-1 Livorno

Kaldığı yerden rüzgar gibi esti geçti,1 gol müesseseden hediye

Juventus o kadar çok özlemiş ki! 5-1
İtalya Serie A heyecan başladı. Geçtiğimiz sezon şike skandalı kapsamında Serie B'ye düşürülen ve bir sezon aradan sonra lige geri dönen Juventus ligin ilk haftasında Livorno ile karşı karşıya geldi. Trezeguet hat-trick yaptı, I a q u i n t a iki gol birden attı ve Juventus Livorno'yu 5-0 mağlup ederek lige hızlı girdi.
http://xs118.xs.to/xs118/07340/16[2].jpg (http://xs.to)

Torino ekibine galibiyeti getiren goller dakikada 28 - 86 - 90 Trezeguet ve 71 (penaltı) - 85. dakikalarda I a q u i n t a kaydetti. Livorno'nun tek sayısı ise oyunun uzatma dakikalardan Loviso'dan geldi.

Serie A'da program

Pazar 26/08/07
16:00 Fiorentina - Empoli
16:00 Genoa - AC Milan (KANAL 24)
16:00 Inter - Udinese (KANAL 24 - BANT 21.30)
16:00 Napoli - Cagliari
16:00 Parma - Catania
16:00 Reggina - Atalanta
16:00 Siena - Sampdoria
21:30 Palermo - Roma

gahanthegod
25.Ağustos.2006, 07:25
Torino ilk yariyi Rosina'nin cok pis asirtma goluyle 0-1 onde kapadi ama cok pislikce bir oyun sergilediler. Lazio'dan 2 oyuncu sakatlandi ve disari alindi. Kolarov ve Diakite. Ben gicik oldum burada. Torino kalecisi Sereni harika bir mac cikardi, Lazio baskisini artirdi ilk yarida sonlara dogru. Ama mac 2-2 bitti. Golleri Lazio adina Pandev [56'] & Rocchi [60'], Torino adina ise Rosina [33'] ve Vailatti [69'] atti. Comotto kirmizi kart gordu 85'te. Mudingayi muhtesem oynadi.

Lazio'nun 43 yasindaki kalecisi Ballotta da beyazlamis + dokulmus saclari ve durusuyla "Aksam eve gideyim de bi ayaklarimi uzatayim" havasi sergiledi mac boyunca.

ThersoN
25.Ağustos.2006, 23:44
Milan, Genoa karşısında 1-0 önde şu an .

ChAoS
26.Ağustos.2006, 00:27
Fiorentina 0-0 Empoli
Genoa 0-3 Milan
Inter 1-0 Udinese
Napoli 0-1 Cagliari
Parma 2-2 Catania
Reggina 0-0 Atalanta
Siena 0-1 Sampdoria

Maçlarda 59. Dakikalar oynanıyor.

Cyzio
26.Ağustos.2006, 00:32
Maçlar tam tahmin ettiğim gibi devam ediyor..

ChAoS
26.Ağustos.2006, 00:33
Fiorentina 1-0 Empoli maçlarda 64. dakikalar oynanıyo

Del Piero_10
26.Ağustos.2006, 01:16
Fiorentina 3 - 1 Empoli

Genoa 0 - 3 AC Milan

Inter Milan 1 - 1 Udinese

Napoli 0 - 2 Cagliari

Parma 2 - 2 Catania

Reggina 1 - 1 Atalanta

Siena 1 - 2 Sampdoria

Palermo ? - ? AS Roma

Serie B'yede düşürseler dipsiz kuyuyada atsalar Juventus liderliği bıraktığı yerden aldı.

Juventus 3 1 1 0 0 1 0 0 0 0 0 5 1
AC Milan 3 1 1 0 0 0 0 0 1 0 0 3 0
Fiorentina 3 1 1 0 0 1 0 0 0 0 0 3 0
Cagliari 3 1 1 0 0 0 0 0 1 0 0 2 0
Sampdoria 3 1 1 0 0 0 0 0 1 0 0 2 1
Catania 1 1 0 1 0 0 0 0 0 1 0 2 2
Lazio 1 1 0 1 0 0 1 0 0 0 0 2 2
Parma 1 1 0 1 0 0 1 0 0 0 0 2 2
Torino 1 1 0 1 0 0 0 0 0 1 0 2 2
Atalanta 1 1 0 1 0 0 0 0 0 1 0 1 1
Inter 1 1 0 1 0 0 1 0 0 0 0 1 1
Reggina 1 1 0 1 0 0 1 0 0 0 0 1 1
Udinese 1 1 0 1 0 0 0 0 0 1 0 1 1
Siena 0 1 0 0 1 0 0 1 0 0 0 1 2
Napoli 0 1 0 0 1 0 0 1 0 0 0 0 2
Empoli 0 1 0 0 1 0 0 0 0 0 1 0 3
Genoa 0 1 0 0 1 0 0 1 0 0 0 0 3
Livorno 0 1 0 0 1 0 0 0 0 0 1 1 5
Palermo 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
AS Roma 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

En Golcü Oyuncu Oyuncu Gol Penaltı
D. Trezeguet 3 0
V. I a q u i n t a 2 1
Kakà 2 1
M. Ambrosini 1 0
A. Pisanu 1 0
M. Loviso 1 0
T. Rocchi 1 0
G. Pandev 1 0
D. Stankovic 1 0
G. Pazzini 1 0
R. Montolivo 1 0
A. Mutu 1 0
T. Morimoto 1 0
D. Baiocco 1 0
A. Matri 1 0

Fıratcan Alçınkaya
26.Ağustos.2006, 01:39
İnter yine dvm ediyor beraberliklere...:)

Cyzio
26.Ağustos.2006, 01:43
Inter 10 kişi kaldı son dakikada Asamoah vurdu:D

sehzadee
26.Ağustos.2006, 03:37
Materazzıye bende gıcık oluyorum zaten cıngene gıbı top oynuyor:)

sehzadee
26.Ağustos.2006, 03:43
Ewet potansıyellı olan bır yıldız adayı alırsa gelecek te ıs yapar

sehzadee
26.Ağustos.2006, 03:45
Gitselerdi Dünya Kupası'ndan sonra giderlerdi,Palermo da kalıcılar bu belli oldu.
Evet Arkadaş dogru söylüyorsun

jarosik_61
26.Ağustos.2006, 04:18
iyi oldu intere iyi bakalım bu sene ne yapacak.milanda iyi başladı

absolut12
26.Ağustos.2006, 04:20
Milan şampiyon olcak inancım tam

ThersoN
26.Ağustos.2006, 04:45
Milan ve Juve çok sağlam geliyor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2. Hafta Programı..

1 Eylul 2007, Cumartesi

Empoli - Inter

2 Eylul 2007, Pazar

Atalanta - Parma
Livorno - Palermo
Catania - Genoa
Torino - Reggina
AS Roma - Siena
Udinese - Napoli
Cagliari - Juventus
Sampdoria - Lazio

3 Eylul 2007, Pazartesi

AC Milan - Fiorentina

ZeroG
26.Ağustos.2006, 04:58
Bir Valencia taraftarı olarak Del Horno'nun takımdan ayrılışına inanılmaz üzülürüm.Flores'e bu konuda anlam verebilmek pek mümkün değil.Roma alırsa iyi transfer yapmış olur...

GeNç KaRTaL
26.Ağustos.2006, 05:40
Inter kötü başladı: 1-1
Son şampiyon 90+2'de yıkıldı. İtalya Seri A'da ilk hafta karşılaşmasında şampiyonluğun önemli adaylarından İnter evinde konuk ettiği Udinese ile sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.

San Siro'da ilk yarısı Inter'in 1-0 üstünlüğüyle sona eren karşılaşmada Milano ekibinin golü 9. dakikada Sırp oyuncu Dejan Stankovic'ten gelirken, Udinese beraberliği 90+2'de Ivan Cordoba'nın kendi kalesine attığı gol ile yakaladı.

Inter'de maçın 57. dakikasında kırmızı kart gören Julio Cesar takımını 10 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra beraberlik için yüklenen Udinese uzatma dakikalarında bulduğu golle zorlu Milano deplasmanından 1 puanı çıkarmayı başardı.

Ayrıca bu maçta Udinese'nin yeni transferi Türk futbolcu Gökhan İnler 80 dakika sahada kaldı ve takımı adına mücadele etti.

Adriano kadro dışı, kiralanacak...

Öte yandan aldığı bu beraberlik ile lige kötü başlayan Inter'de sorunlu yıldız Adriano yine gündemde. Brezilyalı futbolcu Udinese maçında maç kadrosuna yer almazken sezon öncesi oynanan hazırlık karşılaşmalarında da teknik direktör Mancini tarafından forma şansı bulamamıştı.

Mancini'nin Adriano hakkında yaptığı 'bazı sorunları var ve onları düzeltmesi gerek' açıklaması ve tutumunu değiştirmemesi Brezilyalı futbolcunun Inter'dan başka bir ekibe kiralanacağını gösteriyor. Inter cephesinden hafta içi yapılan açıklamalar da bu doğrultuda. Yıldız ismin M.City veya eski takımı Parma'da bu sezonu geçirebileceği düşünülüyor. Öte yandan Adriano ile uzun süre Fenerbahçe'nin de adı anılmıştı...

http://www.sporx.com/images/galeri/34/4035/B_45a5c0ad2c20d70bd95f233292f76c19.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/34/4035/B_7b71d74c0262428f30a96d917e7c4da1.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/34/4035/B_0d190e990cb3ccd68eae73bbab4a8adc.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/34/4035/B_f81a654ea40ee6a830f91dd643e6daf3.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/34/4035/B_0f2b4dbe567f912f3e7a17ca7f3d775c.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/34/4035/B_ce7fd51ff7e6522e757dbb0c70754f1c.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/34/4035/B_0766f0aeec5675aff36f62ed0ceb4f05.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/34/4035/B_6d92ce3557f37d4302905763be92c912.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/34/4035/B_7c8fbf85c8dc5f8609f1122881bb28be.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/34/4035/B_1bf2d4b1aba9cec024fd1237d8395cd5.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/34/4035/B_a010f00a3ad6ff5f594ac905b34dda83.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/34/4035/B_bd0ec0a74f1b28303feb0049dc222e5e.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/34/4035/B_a8a487cfbe2bd54e5f14a4f98cd16b92.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/34/4035/B_abb29103eda7d503f0dbf5b043a22935.jpg

GeNç KaRTaL
26.Ağustos.2006, 05:49
Milan'dan süper başlangıç: 0-3
İtalya Serie A'nın ilk hafta mücadelesinde Genova'da Luigi Ferraris Stadı'nda, Milan 1995 yılında ligden düşen ve tam 12 yıl sonra karşılaştığı Genova'yı 3-0 yendi. Maçın gollerini 21. dakikada Massimo Ambrosini, 44. ve 45. dakikalarda Kaka kaydetti.

Milan böylelikle ilk hafta mücadelesinde 3 puanı, 3 golle alarak lige iyi bir başlangıç yaptı.

http://www.sporx.com/images/galeri/34/4034/B_d8c3c2bc2bd1e66e9293769b7ed8645a.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/34/4034/B_b82dedccb488a277e8e3b4733d7d8bbc.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/34/4034/B_018abd95b39f418c3f60f73485805c66.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/34/4034/B_af20e118045d52bc581e3db587bc6e07.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/34/4034/B_5aaf132fb3177e5dac63de0e61557270.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/34/4034/B_c3b356da286219fc4927d9ed3070d0a7.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/34/4034/B_a35d4377c84a2860450e39d31f59c290.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/34/4034/B_294c1bf0366b4da45a002bd33cf57a6c.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/34/4034/B_750efc687b424dc8c805500a8e913f19.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/34/4034/B_89a7d28663f3766c493f6bff495e98eb.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/34/4034/B_75d163cf227aa86ec459634ac86d54d8.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/34/4034/B_95da2ec8d8aebd29af1b2eb2315912e7.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/34/4034/B_73d46e06e7d60fb2264b0633601ec9af.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/34/4034/B_e0e9451ce3697e6bc53a636e7db17e81.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/34/4034/B_6944eba8e845eaca02f860c5b09c6089.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/34/4034/B_30a041c2762e94dd6047acd19e027ce7.jpg

http://www.sporx.com/images/galeri/34/4034/B_f09e3eb0239e3838ec199306adf43c01.jpg

Fıratcan Alçınkaya
26.Ağustos.2006, 05:54
Adriano kadroda yokmuş... Bir yıldızı daha harcadı Inter...

Del Piero_10
26.Ağustos.2006, 05:55
Mancini'nin maçtan sonraki açıklaması,3 te oynayınca kazanamıyormuş.6 da oynasınlarmış.

"I've always said that, in August, we cannot play at 15:00; we should play at 18:00," he fumed.

Allah'ım sana şükürler olsun.Herşey eskisi gibi.Juventus lider,İnter maçında garip şeyler oluyor kendi kalesine atıyor,Mancini ne dediğini kendide bilmiyor.

İtalya'da sezon sonu maç saatleri ile ilgili bir skandal patlarsa şaşırmayın.
Adını ben koyuyorum şimdiden ''Sıcak Saatler''

TürkuAz
26.Ağustos.2006, 05:55
En fazla bunu haketmişlerdir..

fmsmyrna
26.Ağustos.2006, 05:56
Kel olan Gökhan İnler Udinese'de İnter için normal bir sonuç olmuş

TürkuAz
26.Ağustos.2006, 05:57
Udinese'nin golü zaten Gökhan İnler'den gelmiş..:)

ThersoN
26.Ağustos.2006, 20:48
çoşuk bir takımız yahu :D
iyi başladık devamı da böyle olur inşallah:D

Aşk-ı Şehir
26.Ağustos.2006, 20:53
Kaka süper başladı yine...Ambrossinin gol atması beni şaşırttı ön liberoda ona şans vermiş demekki Ancelotti...

GeNç KaRTaL
26.Ağustos.2006, 23:21
Bu sene SeriA'da şampiyon olmalıyız.Artık şampiyon olmanın zamanı geldi bence.

Omerdinho
26.Ağustos.2006, 23:26
Kaka süper başladı yine...Ambrossinin gol atması beni şaşırttı ön liberoda ona şans vermiş demekki Ancelotti...
Gattuso'nun yerine Ambrossini'yi oynatmis, Pirlo'yu sag tarafa cekmis.

Wesley Sneijder
27.Ağustos.2006, 00:06
Kaka'nın kardeşi: Digao-defans oyuncusu

zionnais
27.Ağustos.2006, 00:29
Geçtiğimiz sezonu Serie A'da ikinci olarak kapatan ve sezon öncesinde İtalya Süper Kupası'nı kazanarak moral bulan AS Roma, ilk haftada Sicilya deplasmanında Palermo'yla karşılaştı. Roma, rakibini Philippe Mexés ve Alberto A quilani'nin ilk yarıda attığı gollerle 2-0 yendi ve sezona galibiyetle başladı.

Yorum: Güzel başladı Roma, devamını getirebilirlerse beklenen çıkışı yapabilir ve bizi sevindirebilirler.

sitte
27.Ağustos.2006, 01:52

Transferleri bir daha gözden geçir vasatın altında diyosun bence değil iyi oyuncular tamam yıldız almadılar ama vasatın altında demek vasat bir yorum olur....

transatlantik
27.Ağustos.2006, 01:57
bir de danny szetela adli amerikan oyuncuyu transfer etti roma onu atlamissin...

Del Piero_10
27.Ağustos.2006, 03:32
İtalya ligi tüm rengiyle geri döndü(/y) :)
http://www.youtube.com/watch?v=JUKh0RzDeDU

Ilhan
27.Ağustos.2006, 03:38
Mancini'nin maçtan sonraki açıklaması,3 te oynayınca kazanamıyormuş.6 da oynasınlarmış.

"I've always said that, in August, we cannot play at 15:00; we should play at 18:00," he fumed.

Allah'ım sana şükürler olsun.Herşey eskisi gibi.Juventus lider,İnter maçında garip şeyler oluyor kendi kalesine atıyor,Mancini ne dediğini kendide bilmiyor.

Bence haklı adam. Saat 3'te 35 derece sıcakta kim oynar? Ligimizde bile gece başlar maçlar. Bence haksızlık yapılıyor.

Mancini bence İtalya'nın en iyi hocası ve söyleminde gayet haklı.

Skandal patlayabilir, evet, alışık çünkü Serie A skandallara.

Ilhan
27.Ağustos.2006, 03:40
Milan yine Milan'dı. Anladınız siz onu...

Fıratcan Alçınkaya
27.Ağustos.2006, 03:42
Mancini bence İtalya'nın en iyi hocası

Roberto Mancini nin yetenekleri sadece rakibi olmayan bir ligde Şampiyon olmaktan öteye gidemiyor... O zaman Anchelotti ye haksızlık yapılıyor ya da İnter i İtalya v Super Kupada eleyen Spaletti ye... R.Mancini kesinlikle İtalya nın en iyi menajeri olamaz...

canavar20
27.Ağustos.2006, 04:17

Ya abi çok güldüm yaaa :n:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bence haklı adam. Saat 3'te 35 derece sıcakta kim oynar? Ligimizde bile gece başlar maçlar. Bence haksızlık yapılıyor.

Mancini bence İtalya'nın en iyi hocası ve söyleminde gayet haklı.

Skandal patlayabilir, evet, alışık çünkü Serie A skandallara.

Yeni mesajı gördüm ya abi diğer takımdaki oyuncular insan değil mi ?

Del Piero_10
28.Ağustos.2006, 06:57
Mihajlovic fytbolu bırakmadı mı :)

Bıraktı yardımcı antrenör oldu.

RaSenGan
28.Ağustos.2006, 06:58
Milan Süper Kupa'yı alsın.Ligde de fırtına gibi eser..

Sekopej
28.Ağustos.2006, 07:23
İtalya'da kimler şike yapmış, kimler yapmamış tartışmasını yeni konu açarak yapabilirsiniz. Ligde oynanan maçlarla ilgili düşünceleriniz varsa buyrun...

Del Piero_10
28.Ağustos.2006, 07:28
Başlıkta temizlik yapıldı konu dışına çıkmamaya özen gösterin.

Bunlar bu hafta Serie A'da atılan goller

Juve - Livorno (http://www.zshare.net/download/3344299934bb1d/)
Genoa - Milan (http://www.zshare.net/download/33262032c87345/)
Siena - Sampdoria (http://www.zshare.net/download/3326880694acf0/)
Napoli - Cagliari (http://www.zshare.net/download/3328928f8c7bd4/)
Viola - Empoli (http://www.zshare.net/download/3326714d719d17/)
Lazio - Torino (http://www.zshare.net/download/3329190a25bd0e/)
Inter - Udinese (http://www.zshare.net/download/3329434ebc0cb1/)
Parma - Catania (http://www.zshare.net/download/33263696c48126/)
Baldini fight )) (http://youtube.com/watch?v=6FEQjYiY-sc)
Reggina -Atalanta (http://www.zshare.net/download/332933059fb17f/)
Palermo - Roma (http://www.zshare.net/download/334442147e2cb8/)

sergioagüero
28.Ağustos.2006, 08:13
Sertliği ile öne çıkan bir futbolcu.

sergioagüero
28.Ağustos.2006, 08:15
Milan bence bu sene şampiyonluğun en büyük favorisi.Kaka geçen seneki gibi ve üzerine ekleyerek devam ederse onları durdurmak çok güç.Orta sahaları çok güçlü.

RaSenGan
28.Ağustos.2006, 09:19
Milan herkesten ayrı..Bu sene şampiyon olacağız..

zionnais
28.Ağustos.2006, 20:27
bir de danny szetela adli amerikan oyuncuyu transfer etti roma onu atlamissin...

Şu ana kadar öyle bir isme rastlamadım ama araştırıp eklerim (::)

GeNç KaRTaL
28.Ağustos.2006, 21:47
http://www.sporx.com/images/1/34/2405_2934_B_Adriano018.jpg

İtalyan devi Inter Milan'ın Brezilyalı yıldızı Adriano Leite Ribeiro'nun I. transfer döneminin kapanmasına çok az bir süre kala bu sezon hangi ekip için mücadele edeceği henüz belli olmadı. Adriano'yu kapmak için Lazio da devreye girdi.

Uzun bir süre adı Fenerbahçe ile geçen, Inter'in sezon öncesi kampında ve Serie A'nın başlamasıyla Mancini'nin kadroda yer vermediği 25 yaşındaki yetenekli futbolcu takımdan kiralık olarak ayrılmak istemiyor. Inter başkanı Massimo Moratti ise Adriano'yu kiralamayı düşünüyor. Futbolcunun satılması durumunda ise bonservis bedelinin 15 milyon avro olacağı öne sürülüyor.

Adriano cephesinde yaşanan bu sıcaklıktan sonra ise başta Ada ekipleri olmak üzere bir çok kulüp Inter ile görüşmeler içerisine girdi. Arsenal'in 'ilgilenmiyoruz' diyerek reddettiği Adriano'ya eski takımı Parma, dün gece resmi teklif sunduklarını açıklayan West Ham United, Manchester City ve son olarak da İtalyan ekibi Lazio talip oldu. Dün gece Dinamo Bükreş'i eleyerek Şampiyonlar Ligi bileti alan Lazio'nun 'Adriano'yu kadromuza katmaya çalışıyoruz' açıklamasıyla birlikte ibreler şimdilik İtalyan ekibine dönmüş gibi gözüküyor. West Ham United'ın transfer etmek istediği yıldız futbolcu bugün yaptığı açıklamada ise West Ham United'da oynamak istemediğini net bir şekilde dile getirmişti.

Brezilyalı yıldız 2001 yılında geldiği Inter'de, bir sezon Fiorentina'ya, iki sezon Parma'ya kiralandıktan sonra takıma geri dönmüş ve 3 sezon içinde 99 maçta forma giyerek 43 gol kaydetmişti. Adriano'nun özellikle son iki sene içindeki kötü performansı, özel hayatındaki sorunları ve gece hayatına düşkünlüğü futbolcuyu Inter formasından uzaklaştırmış Mancini'nin istemediği futbolcular kervanı içine girmesine sebep olmuştu. Inter'de bu sezon Zlatan Ibrahimovic, Julio Cruz, David Suazo ve Hernan Crespo dörtlüsünden kendisine forma şansı gelmesi çok zor olan Adriano'nun ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.29.08.2007

Kaynak : Sporx.com dış haberler

RaSenGan
28.Ağustos.2006, 21:50
GS alsın.:p :)

fenerbahce_1907
28.Ağustos.2006, 21:54
Biz alcaz;;):zuhaha

GeNç KaRTaL
28.Ağustos.2006, 21:56
Umarım Manchester City alır.Alırsak kadro süper olacak.

travis1903
manu kapsin
rooney ve c.ronaldonun yanina yakisir...

edit : manu istemiyormus ama olsun yinede manu kapsin, forvet aramiyormuydu zaten manu

:0:

RaSenGan
City alırsa forvet hattı çok iyi olur..

MeMo
28.Ağustos.2006, 22:08
Umarım Manchester City alır.Alırsak kadro süper olacak.

Alırsak mı?

fm26mer
28.Ağustos.2006, 22:11
başkan 15 avronun lafınımı yapıyosun ya alıverdee şuraları bayram yerine dönsün:D

nerazzuri
28.Ağustos.2006, 23:05
Valla ya 15 M € paramı adriano için alsın bitsin bu iş yaa:D

BlackEagle19o3
28.Ağustos.2006, 23:30
Alırsak mı?

Şemsi'nin avrupada desteklediği takım M.City;)

the_imam912
28.Ağustos.2006, 23:33
F.Bahçe'ye gelsin daha ne :zuhaha

GeNç KaRTaL
28.Ağustos.2006, 23:49
Şemsi'nin avrupada desteklediği takım M.City;)

İngiltere'de.:)