View Full Version : İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar
RaSenGan
06.Ağustos.2009, 04:31
17'sinde maç mı varmış ? Hem de Juve'yle.Yeni sezona Juve'yi devirerek başlamak çok çok güzel olacak.:)
E.Cartman
06.Ağustos.2009, 04:54
Tüh biz GS'ye bekliyoduk olmadı şimdi ayıp etti :zuhaha Sonunda Huntelaar haberlerinden kurtulduk darısı Van Nistelrooy'un başına :D
Milan cidden iyi iş yaptı ama performansı o kadar iyi olacak mı bakalım
Del Piero_10
06.Ağustos.2009, 14:09
18 milyon yerine 15 milyon vermek için Luis Fabiano'yu almadılar. 15 yerine 12 vermek için de Cissokho'nun dişinde problem çıkarmışlardı sonra adamı Lyon aldı. Berlusconi'nin 3 milyon €'nun hesabını yapması ilginç.
Del Piero_10
06.Ağustos.2009, 14:34
Twente formasıyla geçtiğimiz sezon harikalar yaratan Avusturyalı futbolcu Arnautovic, Interle yıllığı 1 milyon avrodan beş yıllık sözleşme imzaladı. Arnautovic'le ilgili olarak Inter yönetiminin bugün resmi bir açıklama yapması bekleniyor.
Corriere dello Sport’un verdiği habere göre Marko Arnautovic, uzun süredir beklenen imzayı dün gece attı ve Interli oldu.
İtalyan gazetesinin haberinde Inter ve Twente kulüplerinin gerekli belgeleri fax aracılığıyla gönderdiği ve sözleşmenin imzalandığı iddia edildi. Bugün ilelrleyen saatlerde Inter’in transferi resmen duyurması bekleniyor.
Twente’nin Inter’e bir yıllık kiralık konusunda yeşil ışık yakmasının ardından mavi siyahlılar, Arnautovic’in bonservisini almak için çalışmalarına başladı. Avusturyalı golcünün bonservis bedelini 9 milyon avro olarak belirleyen Twente Kulübü, Şampiyonlar Ligi’ne kalınması halinde Inter’den bir miktar daha para alacak.
Sağ ayağındaki stres kırığı dolayısıyla tedavi görmekte olan Arnautovic’in yaklaşık iki ay daha sahalardan uzak kalması bekleniyor. Inter’in Pekin’de Lazio ile oynayacağı İtalya Süper Kupası Finali’nden sonra Avusturyalı golcünün basına tanıtılması planlanıyor.
Clayman
06.Ağustos.2009, 14:36
Yeni Ibrahimovic'i bulmuş hemen Inter. Oyun stili Ibrakadabra'nın aynısı. Soyadı da benziyor zaten :) Herşeyiyle yeni Ibrahimovic.
KaPaLı
06.Ağustos.2009, 14:44
Her gördüğün sakallıyı deden sanma diye laf vardır İnter'e uyacak herhalde :)
deniz.91
07.Ağustos.2009, 05:00
İyi bir oyuncu bir kaç videodan gördüğüm kadarıyla faydalı olabilir
deniz.91
07.Ağustos.2009, 05:01
Milan transfer yaptı sonunda hemde genç
Del Piero_10
08.Ağustos.2009, 14:16
İtalya Süper Kupası
Inter - Lazio
15:00 - FOX TV
tarikko
08.Ağustos.2009, 20:17
Gece gezmesine çıkan Ronaldinho'yu o saatte dışarıda gören Milanlı taraftarlar, Brezilyalıyı evine gönderdi.
Kaka'nın Real Madrid'e satılmasından sonra Milan'ın bel bağladığı Ronaldinho'nun üzerindeki yük oldukça fazlalaştı. Milan'daki ilk sezonunda hayal kırıklığı yaratan oyuncu için, eğlence hayatına düşkün olduğu ve futbolu pek önemsemediği iddiaları ortaya atılmıştı.
Milan'ın sahibi Silvio Berlusconi, birkaç hafta önce bir yemek sırasında Ronaldinho'yu ayağa kaldırmış ve bundan sonra profesyonel bir şekilde hareket edeceğine dair takım arkadaşlarına söz vermesini istemişti.
Görünüşe göre Milan taraftarları da bu işi en az Berlusconi kadar ciddiye alıyorlar. La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Çarşamba gecesi Ronaldinho'yu eğlenirken gören taraftarlar, Brezilyalı oyuncuyu azarladı ve evine yolladı.
Vatandaşı Dida ile birlikte ünlü Brezilyalı şarkıcı Neguinho'nun konserini izlemeye giden Ronaldinho, daha sonra gece 1.30 gibi Dida ile birlikte arkadaşlarıyla eğlenirken görüldü.
Bir kısım taraftar oyuncudan imza isterken, başka bir taraftar topluluğu ise birkaç saat sonra antrenmana çıkacaklarını ve hemen evlerine dönmeleri gerektiğini söyledi.
Bu tavsiyeyi ciddiye alan Brezilyalılar da evlerinin yolunu tuttu.
Goal
Fernando Gago
08.Ağustos.2009, 21:55
Risksiz oynuyor , Çalım atmak adına hiçbir çaba göstermiyor Ronaldinho çok çok düşük bir performansla oynuyor Emekliliğini bekliyor sanki
eXcitinG
08.Ağustos.2009, 21:59
29 yaşında 35 Lik adamLar gibi oynuyor.
eXcitinG
08.Ağustos.2009, 22:07
Lazio İnter i Rocchi ve MatuzaLem in goLLeri iLe 2-1 yendi. İnter in tek goLü Eto`o dan geLdi.
Aşk-ı Şehir
08.Ağustos.2009, 22:19
Eto'o manyak oynadı yahu. :D Biraz daha uyum sağlarsa sallar bu sene Serie A'yı. Motta felaketti. Neden alındığını hala anlamıyorum...
RIDVAN TLM
08.Ağustos.2009, 22:34
kendini bitirdi....messiden ronaldodan bi eksiği yoktu ...artık eskisi gibi hızlıda değil...
Del Piero_10
09.Ağustos.2009, 00:49
Fox'un spikeri Lazio'dan ayrılanları sıralarken Luciano Zauri için ''Geçen sezon Lazio'nun İtalya Kupasını kazanmasında Zarate ile birlikte en önemli rol oynayan oyunculardan biriydi'' dedi. Ancak Luciano Zauri geçen sezonu Fiorentina'da kiralık geçirmişti:rolleyes:
RaSenGan
09.Ağustos.2009, 22:03
Fox'un spikeri Lazio'dan ayrılanları sıralarken Luciano Zauri için ''Geçen sezon Lazio'nun İtalya Kupasını kazanmasında Zarate ile birlikte en önemli rol oynayan oyunculardan biriydi'' dedi. Ancak Luciano Zauri geçen sezonu Fiorentina'da kiralık geçirmişti:rolleyes:
Fox'tan ve spikerinden ne beklenir ki ? Kanalı ayrı berbat spikerleri ayrı.
Fernando Gago
09.Ağustos.2009, 23:07
Felipe Melo'yu satan mor menekşeler, orta saha arayışlarına devam ediyor.
Christian Poulsen'in Juventus'ta kalacağına dair çıkan haberler üzerine Fiorentina rotayı, Cristiano Zanetti'ye çevirdi.
Datasport'un haberine göre Juventus, bu oyuncu için 2.5 milyon avro fiyat biçti. Ancak Felipe Melo transferi ile iki kulüp arasında ilerleyen ilişkiler sonrasında, mor menekşelerin bu transferi kiralık olarak gerçekleştirebileceği gündeme geldi.
Ancak Momo Sissoko'nun son dönemdeki sakatlığı üzerine, Juventus'un bu oyuncuyu sadece satılık göndermeye sıcak bakması bekleniyor. Bu arada Zanetti'nin istediği maaşta da biraz indirim yapması gerekiyor.
Fernando Gago
09.Ağustos.2009, 23:09
İtalya'da yayınlanan haberlerde Roma'nın Brezilyalı Adriano'nın peşinde olduğu belirtiliyor.
İtalya medyasında çıkan haberlerde Roma'nın Flamengo'da forma giyen Adriano ile ilgilendiği belirtiliyor.
Oyuncunun menajeri Gilmar Rinaldi ise çıkan haberlerle ilgili Adriano'nun gelecek dönemde İtalya'ya dönebileceğini söyledi.
Sky'a konuşan Rinaldi, "Şu an için takım ismi söylemem ama İtalya'dan gelen teklifler var ve yakın zamanda Adriano İtalya'ya dönebilir" dedi.
Adriano'nun Flamengo ile Mayıs ayına kadar kontratı olduğunu hatırlatan Rinaldi, golcü oyuncunun hedefinin Dünya Kupası'nda oynamak olduğunu söyledi. Rinaldi, "Önemli bir teklif gelirse Avrupa'ya geri dönebilir sadece İtalya'ya düşünmüyoruz" dedi.
Geçtiğimiz sezon Inter'de ayrılan Adriano, ülkesine geri dönerek Flamengo ile anlaşmıştı.
Del Piero_10
10.Ağustos.2009, 04:42
Aslından değerinin çok altında değer gören bir oyuncu ama sakatlıklarla arasının iyi olmaması, sezon sonu sözleşmesinin bitecek olması, 32 yaşında olması gibi nedenlerden ötürü satılması anlaşılabilir.
Del Piero_10
10.Ağustos.2009, 17:51
Fiorentina'nın sitesinde resmi olarak duyuruldu.
RaSenGan
10.Ağustos.2009, 21:10
Pato için 52.5 milyon avro!
Bu sezon transferde suskun bir dönem geçiren Chelsea, uzun süredir peşinde olduğu AC Milan'ın Brezilyalı yıldızı Pato için 52.5 milyon avro'luk bonservis bedelini gözden çıkarttı.
News of the World'un haberine göre; Chelsea, Ancelotti'nin Milan'ı çalıştırdığı dönemde deneyimli teknik adamın gözde futbolcularında olan Pato için İtalyan kulübüne resmi teklif yapmaya hazırlanıyor.
52.5 milyon avro'luk bonservis bedelinin yanı sıra 2009/2010 sezonunda Milan'da kiralık olarak oynaması için bir yıldız futbolcusunu da feda etmeye hazır olan Londra temsilcisinin bu transferi en geç bir hafta içerisinde sonuçlandırabileceği ileri sürüldü.
09.08.2009
Kaynak : Sporx.com dış haberler
gerrrard
10.Ağustos.2009, 22:01
Rakam biraz tuzlu gibi.
Lionel Andres Messi
10.Ağustos.2009, 23:56
Pato da istikrar ve takım oyunu olsa bu parayı edebilir ancak şimdi etmez.Birde şu anda benzema 35 milyon euro ya transfer olmuşken gidipte patoya bu paraya vermek hiç mantıklı olmaz.
Milanda kalacaktır.
Memedov
11.Ağustos.2009, 23:05
Lugano: "Pazar günü imzalıyorum"
http://img90.imageshack.us/img90/9651/29839.jpg (http://img90.imageshack.us/i/29839.jpg/)
Fenerbahçe'nin eski yıldızı Diego Lugano transferiyle ilgili uzun zamandır ilk defa konuştu. Uruguaylı yıldız gideceği takımın belli olduğunu ve pazar günü resmi imzayı atacağını söylerken, bu takımın hangisi olduğunu kendisini sevenlerden saklasa da İtalyan medyası bu takımın Lazio olduğunu öne sürüyor.
Fenerbahçe'yle olan sözleşmesi sona erdikten sonra sarı-lacivertli kulüple bağlarını koparan Diego Lugano, Radio Globo'ya verdiği röportajda pazar günü bir Avrupa kulübüne imza atacağını söyledi.
Urguaylı yıdız, "Pazar günü Avrupa'ya dönüp yeni kulübümün bana önerdiği sözleşmeyi imzalayacağım. Anlaşma için herşey hazır, sadece ufak detayları hallediyoruz. Gönlümde bugüne kadar her zaman Avrupada top koşturmak yattı" diye konuştu.
Lugano yeni takımı olarak nitelendirdiği kulübü söylemese de, İtalyan medyası bu ekibin Lazio olduğunu öne sürdü. Fenerbahçe'nin kendisiyle anlaşma zemini aradığı Lugano'nun sarı-lacivertlilere dönüp dönmeyeceği ise son dakikaya kadar netlik kazanmayacak.
Goal.com
GebzeLi1907
11.Ağustos.2009, 23:16
Sevmiştik seni Lugano..
Lionel Andres Messi
11.Ağustos.2009, 23:23
lazioya iyi giderbence lugano önemli bir çıkış yakalayacaktır lazio eğer luganoyuda alırsa.
sananes
11.Ağustos.2009, 23:24
oynadıgı pozisyon için yetenekli bi oyuncu lugano umarım çok basarılı olur bundan sonraki yasamında
GebzeLi1907
11.Ağustos.2009, 23:27
lazioya iyi giderbence lugano önemli bir çıkış yakalayacaktır lazio eğer luganoyuda alırsa.
aynen bencede Lazio da çok iş yapacaktır ayrıca taraftar profilinede bakınca Lazio'da da cok sevilecek bi oyuncu Lugano..
Tercihine saygı duymak lazım istediği para çok ucuktu olmadı
takım değil bence Lig kalitesi tercihinde etkili oldu.Türkiye Ligindense İtalya'da oynamayı bende yeğlerim..
Gangstaa
12.Ağustos.2009, 00:00
Çok iyi oldu gitmesi sevindim.
ogcj_me
12.Ağustos.2009, 00:11
Lugano evladım niye böyle yapıyorsun sen !
ForsakeN
12.Ağustos.2009, 00:23
Ah Lugano ah ! Keşke kalsaydın.
Addolorato
12.Ağustos.2009, 00:26
Roma derbilerindeki kavgalar artık daha çetin geçicek..
MeMo
12.Ağustos.2009, 00:45
Çok iyi oldu gitmesi sevindim.
Ne anlamda sevindin sorabilir miyim?
Star TV'de diğer kulüplere yakın olmadığını söyledi menajeri.Önemli gelişmeler olmuş galiba.Yine de kesin değil.
KaF KeF
12.Ağustos.2009, 00:46
bugün görüşme olacakmış sonkez..ama pek umut yok gibi..
Clayman
12.Ağustos.2009, 02:29
Takımın sayfasında da görüntüsü var.
http://www.acmilan.com/LM_Actor.aspx?idSquadra=3&idStagione=16&idPersona=8071&name=Huntelaar%20Klaas-Jan
Gangstaa
12.Ağustos.2009, 02:57
Madrid bilemedi kıymetini ama bu adam ilerleyen yaşlarında david villa kadar iyi olcak :p
goosfraba
12.Ağustos.2009, 03:13
Next to Marco van Basten
Fernando Gago
12.Ağustos.2009, 03:21
İtalya Liginde uslandırırlar Lugano'yu :)
Gangstaa
12.Ağustos.2009, 03:23
Ne anlamda sevindin sorabilir miyim?
Sana daha önce yazmıştım ama yöneticiler silmiş.Biraz sert oldu sanırım.Tekrar yazayım fenerbahçede iyi işler yaptığı için luganoyu sevmiyordum.İtalyada yolu açık olsun.
DenizlispoR
12.Ağustos.2009, 03:27
Sana daha önce yazmıştım ama yöneticiler silmiş.Biraz sert oldu sanırım.Tekrar yazayım fenerbahçede iyi işler yaptığı için luganoyu sevmiyordum.İtalyada yolu açık olsun.
Bu daha kötü Ozan.O zaman GSde Hagi,Hakan Şükür,Popescu iyi işler yaptı onlardan Fenerliler olarak hayatımız boyunca nefret mi edelim ?
Gangstaa
12.Ağustos.2009, 03:29
Ben sevmiyorum,kardeşim herkez herkezi sevmek zorundamı ? Galatasaray maçında yaptıklarıda ortada sadece ben değil çoğu galatasaraylı sevmiyor bu oyuncuyu.
PesimiSTyLa
12.Ağustos.2009, 03:39
Galatasaraylıların Luganoyu sevmemesi, nefret etmesi kadar normal birsey mi var? :icon_smile: Fenerliler bi Hasan Şaş'dan, Sabri'den nefret etmiyor mu? Bu da onun gibi birsey.
Yolu acık olsun.
Memedov
12.Ağustos.2009, 03:47
Arkadaşlar herkes bir oyuncuyu sevecek diye bir kanun yok. Sevmeyenlerde olacaktır bu usturuplu olarak dile getirildiği taktirde bir sorun yok. bu kadar da kasmayın.
Konuya gelecek olursam, Lugana bu saat'den sonra Fenerbahçe ile sözleşme imzalamaz, imzalamamalıdır da. Bizler Her ne kadar sevsekte futbol yaşantısını başka takımda sürdürmelidir. Bu takım da büyük ihtimal İtalyan ekibi Lazio olacaktır.
Sheriff
12.Ağustos.2009, 06:56
Bundan sonra bir kez daha üslubunu bozan ortalığı karıştıracak mesaj atan arkadaşım olursa, gerekli cezayı alacaktır. Bundan emin olun. Ne isterseniz düşünebilirsiniz, hiç kimse kimseyi sevmek zorunda değil, lakin bunu uygun bir üslupla dile getirmelisiniz..
TR.CaPTaiN
12.Ağustos.2009, 14:41
Lugano gibi takımı için terinin son damlasına kadar mücadele eden oyuncuyu kaybetmek bizim adımıza kötü oldu. Eğer menajeri Figer değil de doğru düzgün birisi olsaydı eminim Fenerbahçe'den kopmazdı. Bizim defansımıza ilaç oldu. Umarım İtalya'da başarılı olur. Nedendir bilmiyorum Tuncay ve Aurelio'ya duyduğum kızgınlığı Lugano'ya duymuyorum.
yaman76hakanFB
12.Ağustos.2009, 15:05
Umarım Fenerbahçe'yi aramazsın..Yolun açık olsun..Bu kadar gürültü ve nazın üstüne kalmanı istemezdim zaten..Fazla naz aşık usandırırmış..Güle güle!..
Sekopej
12.Ağustos.2009, 15:32
Fenerbahçe'ye geri dönmesin de, Galatasaray maçında takımına yaptığı ihanette gözümden düşmüştü, sonraki para merakı da cabası. Ha yine gelseydi oyuncumuzdur deyip, sineye çekerdim belki. Gideceği yerde Fenerbahçe'nin verdiği kadar para vereceklerini de sanmıyorum, ne diyelim hayırlı olsun onun adına, yıllarca formamızı terletti, mücadele etti, yolu açık olsun.
Addolorato
12.Ağustos.2009, 15:54
Lazio'da küme düşerse şaşırmam..
KaPaLı
12.Ağustos.2009, 16:06
http://i29.tinypic.com/xm30o4.jpg
Yolun açık olsun Lugano..
Lugano'nun gittiği takımların hepsi şampiyonluğa oynamıştır şaşırma..
Addolorato
12.Ağustos.2009, 16:09
Tuncay gitti düştü , Aurelio gitti düştü. O bakımdan söyledim.
goosfraba
12.Ağustos.2009, 16:10
Yani demek istediği, Fenerbahçe'den giden iflah olmuyor :)
KaPaLı
12.Ağustos.2009, 16:18
Ahımız tutarsa yolluyoruz 2. lige :)
Addolorato
12.Ağustos.2009, 16:18
http://www.cevrimicihaber.com/haberimages2/LUGANO-SINIRLI-B.jpg
Aynen öyle Umut abi. Appiah 2 senedir boş birde o örnek var.
Memedov
12.Ağustos.2009, 16:41
http://img37.imageshack.us/img37/6921/42326.jpg (http://img37.imageshack.us/i/42326.jpg/)
Lanus'un 19 yaşındaki futbolcusunun, Floransa ekibiyle 5 yıllık sözleşme imzaladğı iddia edildi.
İtalyan medyasında çıkan haberlere göre, Eduardo Salvio Fiorentina'yla sözleşme imzaladı.
Güney Amerika'nın geleceğe dönük en önemli yıldızları arasında gösterilen futbolcu, Arjantin 20 Yaş Altı Milli Takımı'nın da yıldızı konumunda.
Lanus formasıyla da 29 karşılaşmada 9 atan Salvio, bu performansıyla bazı Avrupa ekiplerinin dikkatini çekmeyi başardı.
Il Corriere dello Sport'un haberine göre ise, Fiorentina, Juventus ve Atletico Madrid'i sollayarak, Salvio'yu kadrosuna katmayı başardı. Oyuncuyla senelik 600 bin avroluk bir sözleşme imzalandığı iddia edildi. Habere göre, Lanus'a ise 10 milyon avro bonservis bedeli ödendi.
19 yaşındaki yıldız adayının, Prandelli'nin 4-2-3-1 taktiğinde, sağ kanatta ya da Gilardinho'nun arkasında oynayacağı tahmin ediliyor.
Goal.com
tarikko
12.Ağustos.2009, 16:53
http://img30.imageshack.us/img30/4082/lugano.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg30.imageshack.u s%2Fi%2Flugano.jpg%2F)
http://img13.imageshack.us/img13/7529/diegoekh.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg13.imageshack.u s%2Fi%2Fdiegoekh.jpg%2F)
Yolun acik olsun Tota...
gerrrard
12.Ağustos.2009, 17:04
Lugano'nun Fenerbahçe'den gitmesine bende sevindim. Kendisi bence Türkiye'nin en iyi stoperiydi böylece ezeli rakibimiz en iyi oyuncularından birini kaybetti. Bu tabikide bizi sevindirecektir. :)
DenizlispoR
12.Ağustos.2009, 17:05
10 milyon dolar mı :icon_eek:.FMden bakıyolar valla :zuhaha.
KanaKe
12.Ağustos.2009, 22:02
Lugano'da yaptigi bu hatayi birgün anlayacak elbet ama is isten gececektir :)
TR.CaPTaiN
12.Ağustos.2009, 23:07
Uruguay medyası, Diego Lugano'nun yeni takımının Fiorentina olacağını iddia etti.
Yeni takımını pazar günü açıklayacağını bildiren Diego Lugano'nun hangi kulübe imza atacağı merakla beklenirken, konuyla ilgili son iddia Uruguay'dan geldi.
Pasion gazetesi, Uruguay milli takımının 28 yaşındaki kaptanının Fiorentina ile anlaştığını yazdı.
Pasion, Lugano ile daha önce de ilgilenen Fiorentina'nın son bir hamleyle Lazio'yu ekarte ettiğini ve oyuncunun sağlık kontrolünden geçtikten sonra sözleşme imzalayacağını ileri sürüyor.
Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Lugano'nun adı özellikle Lazio ile anılıyor. Oyuncunun Fenerbahçe'ye dönmesi de ciddi bir ihtimal olarak gösteriliyor.
Cnn Türk
Maksic
13.Ağustos.2009, 01:17
Lugano'nun hala Fenerbahçe'de kalıcağını düşünüyorum..
tarikko
13.Ağustos.2009, 01:21
Lugano'nun hala Fenerbahçe'de kalıcağını düşünüyorum..
Insallah soyledigin gibi olur ama zor bence :)
IcedEarth
13.Ağustos.2009, 03:00
Derbiler artık daha az kavgalı geçecek. Çok şükür, yıllardır bu anı bekliyorum....
MeMo
13.Ağustos.2009, 04:30
İnşallah kalır Lugano.Ayrıca her derbide kavga çıkarıyor gibi demişsiniz :)
Bu kavga çıkarma meselesinden oyuncu gidip sevineceksek.Daha çok sevinecek oyuncu var demekki.
ForCimbom
13.Ağustos.2009, 04:35
bu adamın gitmesi gerçekten tsl için iyi olacak. çok seviniyorum bu açıdan.
ekleme: pazar gününe kadar tutuyorum kendimi:p boşuna kafayı yemeyelim sonra :p
Fernando Gago
13.Ağustos.2009, 13:56
Milan Kulübü, Monaco’da forma giyen tecrübeli file bekçisi Flavio Roma’yı renklerine kattığını açıkladı. Bu arada Zelijo Kalac'sa takımdan resmen gönderildi.
Milan’da forma giyen Zelijo Kalac’ın sözleşmesinin feshedildiği açıklandı. 2005 yılında Milan’a transfer olan 36 yaşındaki oyuncu, 60 maçta forma giymişti.
Milan’ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Zeljko Kalac ile karşılıklı olarak anlaşılmış ve oyuncunun sözleşmesi feshedilmiştir. Kalac’a kulübümüze verdiği hizmetten dolayı teşekkür ederiz. Flavio Roma ile 1 yıllık sözleşme imzalanmıştır” denildi.
8 sezondur Monaco’da forma giyen Roma, Ligue 1 ekibiyle 250’ye yakın maça çıkmıştı. Milan takımı, kadrosunda, Christian Abbiati, Marco Storari ve Nelson Dida gibi tecrübeli isimleri bulunduruyor.
Del Piero_10
13.Ağustos.2009, 14:23
Aynı hesaba geldi. Hala dört tane ne işe yaradığı tartışmalı kaleci var. Abbiati bunların içinde en iyisi.
KaPaLı
13.Ağustos.2009, 14:26
Milan ne yapıyo anlamak çok zor.
Addolorato
13.Ağustos.2009, 14:30
Kaka'dan dünyanın parasını kazandılar dogru dürüst bi kaleci alamıyolarmı ya :D
Aşk-ı Şehir
13.Ağustos.2009, 16:25
Al birini vur ötekine. Milan taraftarı tesisleri basmakta haklıymış...
Clayman
13.Ağustos.2009, 16:28
Nerde yaşlı oyuncu var, Milan hepsini topluyor. Kaka'dan kazandıkları parayı bu şekilde har vurup harman savurmaya devam ederlerse şampiyonluğu anca hayallerinde görürler :)
eXcitinG
13.Ağustos.2009, 17:00
Beşiktaş tan Rüştü yü aLsaLarmış bari en azından bir iki sezon kaLe rahat eLLerde oLurdu.
GeNç KaRTaL
13.Ağustos.2009, 17:27
Milan yönetiminin ne yaptığını anlamak zor valla.Koskoca Milan'sın al bir tane babayiğit bir kaleci işte.Ne işin var 2.sınıf kalecilerşe..
RaSenGan
13.Ağustos.2009, 18:14
Taffarel'i alsalardı..Cacık olmaz bu takımdan bu sene.
Varonil
14.Ağustos.2009, 01:55
32 yaşındaki gencecik kaleci Marco Storari Dida,Abbiati ve Roma'nın arkasında yedek kalmamak için başka bir takımda kiralık olarak oynamalı ve pişmeli ki Milan'da kaleci olacak konuma gelmeli :)
Gerçi sadece kalede değil ki .. (Favalli,Pancaro,Oddo,Zambrotta,Ambrosini vs .. )
Since-1907
16.Ağustos.2009, 16:21
Sevinen arkadaşlar sevinmesin üzülen arkadaşlar üzülmesin Tota 4 yıl daha Fenerbahçe'de =)
DenizlispoR
16.Ağustos.2009, 16:24
Diego Lugano Alferdo Moreno #2 !En azından takımda yüreğiyle oynayacak 1 oyuncu olacağını bilmek güzel.
KaPaLı
16.Ağustos.2009, 16:26
Bilica ve Lugano gibi yüreğiyle oynayan oyuncuların oluşturacağı defans hattı çok ilginç olacak.
Ama şöyle birşey var Forma alınca Lugano'nun numarasınımı alsam Emremi karar veremiyorum :p
Sekopej
16.Ağustos.2009, 16:30
Fenerbahçe ile anlaştığı için Fenerbahçe konusundan devam edebiliriz.
Altaylee1914
16.Ağustos.2009, 18:00
süper genç yetenek almış yine milan :)))))
King_91
16.Ağustos.2009, 18:22
milan iyice uçtu ha :D gerçi roma kalac'tan iyidir o ayrı konu ama abbiati varken daha iyi bir kaleci alırsın ya da abbiati'yle devam edersin . şimdi aynı ayarda 2 kaleci oldu .
gerrrard
16.Ağustos.2009, 18:37
Milan geleceğe harika transferler yapıyor. :n:
GebzeLi1907
16.Ağustos.2009, 18:52
Milan Avrupa'nın elit klublerinden korkulan takımlarından biri olmaktan hızla uzaklaşıyor
Ligde yine ilk 4 5 te olurlar bu kadroya rağmen ama Avrupa'da esamesi okunmaz..
Crocodile1963
17.Ağustos.2009, 21:43
İtalya’da futbol terörüyle mücadele konusunda kararlı adımlar atan İtalyan yönetimi, yeni yaptığı Taraftar Kart’ı düzenlenemesiyle saha dışı terörü önlemek konusundaki kararlılığını bir daha gösterdi.
Son yıllarda saha dışı şiddet olaylarının arttığı İtalya'da hükümet yeni bir düzenlemeye gidiyor. İtalya'da 1 Ocak'tan itibaren devlet tarafından verilecek taraftar kartlarına sahip olmayanlar deplasman maçlarına gidemeyecek..
Son yıllarda peş peşe yaşanan can sıkıcı olayların ardından İtalyan Hükümeti, futbolda şiddetin önüne geçmek için değişik uygulamaları hayata soktu.
İç İşleri Bakanlığının planladığı yeni düzenleme fanatik futbol taraftarının tepkisine yol açacak gibi görünüyor.İç İşleri Bakanı Roberto Maroni, 1 Ocak 2010'dan geçerli olmak üzere devlet tarafından verilecek taraftar kartlarına sahip olmayanların takımlarının deplasman maçlarına gidemeyeceğini açıkladı.
Maroni, bu uygulama ile birlikte fanatiklerin olay çıkarmakta çekingen davranacağını, polisin de olay çıkartanları tespitte çok rahatlayacağını söyledi.
İtalya'da 2007'de Catania ve Palermo taraftarı arasındaki olayları engellemek isteyen bir polis memuru hayatını kaybetmiş, bu olaydan 9 ay sonra da bir Lazio taraftarının polis kurşunu ile ölmesi statlarda gerginliğin artmasına neden olmuştu.
NTVSPOR
KaPaLı
17.Ağustos.2009, 21:49
Ohooo böyle şeymi olur yaa. Herkesi fişleye fişleye nasıl yapacaklar bakalım.
Selman Ozturk
17.Ağustos.2009, 23:03
Ülkemizin de bu tür uygulamalara en acil tarafından ihtiyacı var. İnsanlar futbolun bir spor olduğunu, insanlara zarar vermekle ellerine birşey geçmeyeceğini öğrenene dek gerekirse maçlar seyircisiz oynansın! Holiganizmin önüne geçebilecek her uygulamayı destekliyorum...
nekop
17.Ağustos.2009, 23:11
Çok güzel bir uygulama umarım yakın zamanda bizim ülkemizdede bu tür bir uygulama yapılır.Yanlız sadece deplasman maçına gidememeleri yetmez olay çıkaran içerdeki maçlarada sokulmamalı..
anilton
17.Ağustos.2009, 23:16
Bizim ülkemizde artık böyle olaylar yok.İtalya'da her hafta büyük olay oluyor.Böyle bir önlemin alınması normal.Bizde artık güvenlik önlemleri üst seviyede.Stada girene kadar rakip taraftarın yüzünü görmüyorsun neredeyse...
RaSenGan
18.Ağustos.2009, 07:12
Kupa Milan'ın!!!
2009-2010 futbol sezonu İtalya'da 28 Ağustos günü star alırken Serie A'nın iki dev takımı Berlusconi Kupası'nda karşı karşıya geldiler.
1991 yılından itibaren Ağustos aynın değişilmez oranizasyonunda, Milan normal süresi 1-1 biten karşılaşmayı penaltı atışları sonrası 6-5 kazandı ve lig öncesi bu prestijli kupanın sahibi oldu.
San Siro'da oynanan karşılaşmanın normal süresinde atılan golleri 28. dakikada Juventus'un yeni transferi Diego kaydederken Milan'ın golü 69. dakikada Pato'dan geldi.
Kaynak : Sporx.com
Del Piero_10
18.Ağustos.2009, 13:12
Milan'ın attığı her penaltıdan sonra kameralar Abdurrahim Albayrak edasıyla sevinen Galliani'ye dönüyordu. Nereden nereye..
Fernando Gago
18.Ağustos.2009, 14:42
Lig öncesi nefes aldırmıştır Milan'a . . .
RaSenGan
18.Ağustos.2009, 16:06
Milan'ın attığı her penaltıdan sonra kameralar Abdurrahim Albayrak edasıyla sevinen Galliani'ye dönüyordu. Nereden nereye..
Juve Serie A'yı kazansa sizin başkan kim edasıyla sevinir tahmin bile edemiyorum.:)
King_91
18.Ağustos.2009, 16:08
Eskiden TIM kupası vardı bu mu o yoksa bu başka mı ?
eXcitinG
18.Ağustos.2009, 16:11
Tim kupası bitti. Juventus kazandı Tim kupasını.
darkwizard
18.Ağustos.2009, 16:44
Berlusconi'nin kupasını almasakta olur
erdemzorer10
18.Ağustos.2009, 17:31
bizim ülkemizdemi yok ?? :) daha geçen hafta Antep-Galatasaray maçına gittim..hiç de bir ilerleme yok bizim ülkemizde gözümle şahit oldum..taşlar sopalar havada uçuştu bize karşı..antepli taraftarların esnafa saldırmasını söylemiyorum bile..
yani kesinlikle bizim ülkemizde de şart bu tarz bir uygulama..haketmeyen insan azmanları izlemeyecek bu zevkten mahrum kalacak !!
anilton
18.Ağustos.2009, 17:41
Onlar normal diye nitelendirilen olaylar...
İtalya'da her hafta yaralanma,ölüm,ciddi maddi hasar oluşturan olaylar oluyor...
erdemzorer10
18.Ağustos.2009, 18:12
kafamın üstünden kaldırım taşı geçmesi normalse sorun yok o zaman :)
inan İtalyadakinden çok büyük farkı yok dostum yaşayan bilir ne zorluklar çekildiğini..
dilerim bu durumu aşarız..
anilton
18.Ağustos.2009, 18:49
Benim gitmediğim il kalmadı...
Otobüs taşlanması falan bunlar İtalya'ya göre normal diyorum.Ve ya münferit olaylar oluyor...
Eskidendi bizim ülkede öyla taraftar arası çatışmalar falan filan.Dediğim gibi şimdi münferit olaylar oluyor sadece.Bunlar İtalya'ya göre çok basit olaylar.Böyle fişlemeyi gerektircek olaylar yok Türkiye'de...
erdemzorer10
18.Ağustos.2009, 19:09
gitmediğin il kalmadıysa MİY-AD maçlarında çıkan olayları da iyi biliyorsundur o zaman..soruyorum İtalyadan ne farkı var bu maçta çıkan olayların :)
gittiğim deplasmanlarda gördüğüm tek bişey var üzülerek söylüyorum ki canım ülkemde taraftar bilinci sıfır..az cefasını çekmedik deplasman takımı taraftarı olarak..bu yüzden bu tür bir fişlemeye ihtiyaç var bence Türkiye de..
Melekovic
18.Ağustos.2009, 19:15
Ben başka bir ülkede yaşıyorum demek ki. Paralel evren diye bir şey mi var yoksa? Münferit olaylar mı? Çok şaşkınım. Orda ne kadar olay oluyor bizde de aynısı ya da daha acısı oluyor . Ama bizde olayların sonu farklı lanse ediliyor futbola bağlanmıyor o ayrı.
anilton
18.Ağustos.2009, 19:17
Ben Süper Lig bazında yeterli güvenlik önlemlerinin alındığından söz ediyorum...
Alt liglerde her maç olay oluyor.Gereken önemi vermiyorlar oraya...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben başka bir ülkede yaşıyorum demek ki. Paralel evren diye bir şey mi var yoksa? Münferit olaylar mı? Çok şaşkınım. Orda ne kadar olay oluyor bizde de aynısı ya da daha acısı oluyor . Ama bizde olayların sonu farklı lanse ediliyor futbola bağlanmıyor o ayrı.
İtalya'da olan olayların yarısının yarısı kadar olay olmuyor Türkiye'de...
erdemzorer10
18.Ağustos.2009, 19:24
fikrine saygım var ama katılmıyorum..gördüklerim,yaşadıklarım,çektiklerim gerekli önlem alınmadığının bir kanıtıdır..
Türkiye de yıllardır holiganizm vardır,yaşamaktadır..ama ligimizn rant kaybına uğramasından korkan sponsorlar,medya kuruluşları bunu ört pas etmektedir..
sonu ölüm olmasa da ciddi hasarlara neden olan birçok olay devam etmektedir yıllardır..
esnafı,polisi,taraftarı hepsi bunun cefasını çekmektedir..
statlarda aile profilinin olmamasının başlıca nedenidir Türkiye deki bilinçsiz taraftar kuruluşları..
dilerim bu acı gerçek birgün son bulur..çok zor değil..radikal önlemler..ve bunları uygular hale gelme..
GeNç KaRTaL
18.Ağustos.2009, 19:44
Juve Serie A'yı kazansa sizin başkan kim edasıyla sevinir tahmin bile edemiyorum.:)
Onla bu bir mi? Sanki Milan her sene SerieA'yı kazanıyor gibi konuşmuşsun Aygün.Bende Milan'a sempati duyuyorum ama kabul etmek gerekiyorki takım yakın zamanlarda geldiği noktadan çok uzak.Ve yönetiminde bu düşüşü engellemek adına çok fazla şey yaptığı söylenemez..
Melekovic
18.Ağustos.2009, 19:48
Benimde Milan'a aşırı sempatim var. Nerdeyse tüm oyuncuları benim kuşak :D :D :D
Kupanın adının bir takımın başkanının ismi olması da bir garip.Kupa sahibine gitmiş :n:
RaSenGan
18.Ağustos.2009, 19:53
Onla bu bir mi? Sanki Milan her sene SerieA'yı kazanıyor gibi konuşmuşsun Aygün.Bende Milan'a sempati duyuyorum ama kabul etmek gerekiyorki takım yakın zamanlarda geldiği noktadan çok uzak.Ve yönetiminde bu düşüşü engellemek adına çok fazla şey yaptığı söylenemez..
Sonuçta Milan bir kupa kazandı.Buna yönetimden herkes sevinir.Bazıları sevinci abartır vs. Juve yıllardır Serie A'yı kazanamıyor.Kazansalar Juve yönetimini de böyle sevinir.Berlusconi kupasıyla Serie A bir değil fakat kupa kupadır.Her kupada mutlu olur insan.Juve kupayı alsa ve Juve'den birisi öyle coşsa Özgür abi bunu değil takımın nasıl oynadığını ve hakettiğini söylerdi.O Milan'ı tebrik etmese de olur zaten (:
Addolorato
18.Ağustos.2009, 19:58
Sonuçta Milan bir kupa kazandı.Buna yönetimden herkes sevinir.Bazıları sevinci abartır vs. Juve yıllardır Serie A'yı kazanamıyor.Kazansalar Juve yönetimini de böyle sevinir.Berlusconi kupasıyla Serie A bir değil fakat kupa kupadır.Her kupada mutlu olur insan.Juve kupayı alsa ve Juve'den birisi öyle coşsa Özgür abi bunu değil takımın nasıl oynadığını ve hakettiğini söylerdi.O Milan'ı tebrik etmese de olur zaten (:
Juventus en son 2005'de aldı Serie A'yı. 2006'da da şampiyon oldular fakat sayılmadı sanki 10-20 yıldır şampiyon olamamış gibi konuşuyosun.
GeNç KaRTaL
18.Ağustos.2009, 20:27
Milan gibi bir büyük takımın başkanı veya başkan yardımcısı (ne olduğuda belli değil :icon_smile:) bir hazırlık kupasını kazandığı için bu kadar seviniyorsa orada durup düşünülmesi gereken bir şey vardır.Bu durum Milan'ın nereden nereye düştüğünün çok iyi bir özeti aslında..
Clayman
18.Ağustos.2009, 20:44
Benimde Milan'a aşırı sempatim var. Nerdeyse tüm oyuncuları benim kuşak :D :D :D
Kupanın adının bir takımın başkanının ismi olması da bir garip.Kupa sahibine gitmiş :n:
Koptum Kaan abi :D:D
Del Piero_10
18.Ağustos.2009, 20:51
2006 yılında Juventus'a verilen ceza(hala ortada ne ayarlandığına hükmedilmiş bir maç ne de satıldığı kanaatine varılmış bir hakem var; o ayrı mesele) ayağına ağır bir taş bağlayıp denize atmaktan farksızdı. 2006 yılından bu yana İtalya'da Inter dışında herkes kaybetti. Ligin kendisi, milli takım ve genel olarak bütün prestijlerini kaybettiler. Neredeyse Şampiyonlar Ligine 4 takım ile katılma hakkını Almanya'ya kaptıracak hale geldiler.
Hal böyle iken Juventus, 2 sezon Şampiyonlar Ligine katılma hakkından ve sponsorluk gelirlerinden mahrum, kadrosunun yarıya yakınını haraç mezat satmak zorunda bırakılmış, o sene itibariyle FM tabiriyle Sugar daddy desteği olmaksızın dünyanın en iyi yönetilen kulübü iken yöneticileri futboldan el çektirilmiş ve yerlerine futboldan bir radyo tamircisinin uzay mekiğinden anladığı kadar anlayan Fiat'ın fabrika müdürü ile bir tenis organizasyoncusu getirilmiş, transfer guru'su olarak bilinen Moggi'nin yerini yanında çantasını taşıyan Secco almış, kısacası eli kolu bağlanmış bir şekilde düzlüğe çıkmayı anca başardı. Yani Juventus'un uzun süredir(3 sezondur) şampiyon olamamasının geçerli nedenleri var.
Milan'ın 2004'ten beri şampiyon olamama nedenleri ise Beckham, Rivaldo, Ronaldinho gibi popülist transferler vb yönetim yanlışları..
2006 olayları ile beraber Inter şampiyonluk sayısında Milan'ı yakaladı. Hem Silvio Berlusconi hem de Milan taraftarları Inter'e geçilmektense ligin son haftası Juventus'un San Siro'daki maçtan sonra şampiyonluğu kutlamasını tercih ederler herhalde.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Ağustos.2009, 20:54
Tebrik Ediyorum seni Şemsi Abi,olaya Aygün gibi fanatik bakmıyorsun :p
Fernando Gago
19.Ağustos.2009, 00:23
Fiorentina’da forma giyen orta saha oyuncusu Franco Semioli’nin Sampdoria’ya transfer olduğu açıkladı.
Sky Sport 24’ün haberine göre, Fiorentinalı kanat oyuncusu Franco Semioli’nin Sampdoria’ya transfer olduğu açıklandı. Chievo’da 5 miyom avro bonservis bedeliyle transfer edilen Semioli, Floransa’da beklenen performansı sergileyememişti.
Marco Marchionni’nin transferinden sonra gözden çıkarılan 29 yaşındaki oyuncu, geçen sezon Fiorentina formasıyla 20 lig maçına çıkmış ve 5 asist yapmıştı. Resmi açıklamanın yarın yapılması bekleniyor.
Universal
19.Ağustos.2009, 01:08
Fişleme, insanlık dışı bir davranıştır ve bütün Avrupa Ülkelerinde yasaktır. Eskiden siyasi nedenlerden insanları fişlerlerdi, şimdi futbol yüzünden fişleyecekler. Büyük ihtimalle büyük tepki çeker ve bu adımlar geri alınır.
GebzeLi1907
19.Ağustos.2009, 01:18
Fişleme kelimesi burda tam manasına ulaşmıyor bence.Ne kadar engeller bu sistem olayları, kestiremiyorum..
İtalyadaki futbol tribün taraftar olaylarını bizimle kıyaslamak doğru olmaz.
İtalya da özellikle siyasi kimliklerde karıştığı için tribünün içine her maçta müthiş olaylar ölümler yaranlamanlar oluyor.
Özellikle belli düşmanlığı olan takımların maçlarının öncesi ve sonrası o kentler savaş alanına dönüyor..
Türkiye'de İtalya'dakinin 10 da 1 bile yok...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Türkiye'de İtalya'dakinin 10 da 1 bile yok...
10 da 1 i diyecektim
Ayrıca bu konu niye Türkiyeden Futbolda :)
Maksic
19.Ağustos.2009, 01:37
Çok faşistçe bi düşünce bu kadarda ilerliye gidilmez diye düşünüyorum ayrıca bizim ülkemizde sorunları büyüten taraftar değil polisin tavrıdır bunuda böyle bilmek lazım..
Sheriff
19.Ağustos.2009, 03:41
Konu olması gereken yere taşındı.
Del Piero_10
19.Ağustos.2009, 17:31
AC Milan'ın başkanı, defansın göbeğinde oynayan futbolcularına övgüler yağdırdı...
Milan Başkanı Silvio Berlusconi, takımının yeni stoper ikilisinin, Avrupa'nın en iyisi olduğunu iddia etti.
Goal.com İtalya'ya konuşan Berlusconi, "Thiago Silva çok güçlü bir oyuncu. Alessandro Nesta'nın da iyileşmesiyle birlikte, defansın göbeğinde Avrupa'nın en iyi ikilisine sahip olacağız. Maldini-Baresi dönemlerine geri dönmeyeceğimizi kim iddia edebilir?" dedi.
Berlusconi ayrıca, kulübü satacağı yönündeki dedikoduları da yalanladı.
Del Piero_10
19.Ağustos.2009, 17:33
Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho, Marcello Lippi’nin şampiyonluk adayları hakkında yaptığı açıklamaları saygısızlık olarak nitelendirdi.
Inter’in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi’nde daha başarılı bir sene geçirmek istediklerini ifade etti. Şampiyonlar Ligi için iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Mourinho, büyük başarılara imza atmak istediklerini belirtti.
Lippi’nin Juventus’un şampiyon olacağı yönündeki açıklamalarına çok sinirlendiği gözlenen Portekizli teknik adam, “Daha sezon başlamadan şampiyon ilan edildi. Çalışmamıza ya da çaba göstermemize gerek kalmadı” diyerek Lippi’yi eleştirdi.
Lippi’nin ülke futboluna karşı sorumlulukları olan bir isim olduğunu hatırlatan Mourinho, “Ülke futboluna karşı ciddi sorumlulukları olan bir teknik adamın, Juventus’u şampiyon ilan etmesi kabul edilemez. Kişisel fikrini belirtmiş olsa bile, bize ve diğer takımlara saygısızlık yapmıştır” dedi.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Ağustos.2009, 17:42
Nesta'nın dünyanın en iyi DC'lerinden biri olduğunu kabul ediyorum,fakat Thiago Silva hiçte öyle en iyi değil...
RIDVAN TLM
19.Ağustos.2009, 17:48
mourinho haklı....fatih terim çıksa şu takım şampiyon olur dese olay olur
RIDVAN TLM
19.Ağustos.2009, 17:55
onyewu-silva-nesta yeterli olucaktır ama allah rızası için şu takıma genç 2-3 adam alın ya milanı izlerken sıkılıyorum artık hep aynı adamlar
wolfson
19.Ağustos.2009, 17:58
FM de milan oluyum dedim hemen karieri kapattım :D Hepsi babam yaşında nerdeyse :D Bu konuda Eıdvan abiye katılıyorum
RaSenGan
19.Ağustos.2009, 18:00
Biraz uçmuş Berlusconi :) ManU savunması benim gözümde hep 1 numaradır.
sakary Ali
19.Ağustos.2009, 18:01
satsın şu takmım berlusconi ya :D
wolfson
19.Ağustos.2009, 18:01
Mourinho haklı. Lippi hatırladığım kadarıyla İtalya Milli takımının menajeriydi. Kendi ülkesi hakkında yaptığı yorum gereksiz ve saçma bence
gerrrard
19.Ağustos.2009, 18:02
Ki Lippi'nın de Juventus'un içinde olduğunu düşünürsek Fatih Terim'in "favorim Galatasaray"demesinden farksız bu.
tarikko
19.Ağustos.2009, 18:04
Helal Mourinho cok guzel soylemis gercekten yaptigi saygisizlik Lippi`nin...
yaman76hakanFB
19.Ağustos.2009, 18:13
Geçen sezon Nesta'nın yokluğunda Maldini'li Milan savunması bugüne kadar gördüğüm en yavaş,en hantal savunmaydı..Berlusconi kendisine teselli arıyor..
gerrrard
19.Ağustos.2009, 19:02
Hiç güleceğim yoktu. :n: Hazırlık maçlarında Milito tek başına duman etti be o defansı. :zuhaha
Del Piero_10
19.Ağustos.2009, 19:21
Mourinho saygıdan bahsedecek son insan. Olası başarısızlığı için kılıf arıyor.
deniz.91
19.Ağustos.2009, 19:48
Bizdeki aydın eren iklisini tercih ederim:)
Melekovic
19.Ağustos.2009, 20:02
Rıdvan Şifo Mehmet falan futbolu erken bırakmışlar biraz daha dişlerini sıksalar Milan'da genç yetenek olarak oynarlardı :D :D :D
Berlusconi bardağa dolu tarafından bakmış zaten , takımın diğer hatlarından hiç bahsetmemiş :D :D :D Takım ilk 5 hafta süper bile oynasa sonra kondüsyon sorunu ne olacak çok merak ediyorum. Futbol oynasam kendimi Milan'a transfer ederdim, benim kuşak orda,hatta daha bile genç hissederdim kendimi :D :D :D
Acilen en az 5 kişi şart. 5 genç yetenek alsalar bu kadar tecrübelilerin içinde belki bir şeyler değişir ama Kaka'dan alınan dünya para ile hala 32 yaş üzeri futbolcu transfer edildi bir şey diyemiyorum :D :D :D
Melekovic
19.Ağustos.2009, 20:07
Mourinho bu konuda haklı ama biraz fazla abartmış. Ona bizim diyarlardan özlü sözler öğretelim , bu kadar konuşmasına gerek yoktu bence.
Bizde böyle bi şey olsa genelde biri çıkar A taraftan ya da B taraftan,kısaca
"Bu lig bitmez" der , ama daha bitemeyenine rastlamadım :n:
Alicanfmfan
19.Ağustos.2009, 20:43
Mourinho'yı ilk defa haklı buldum.
Del Piero_10
19.Ağustos.2009, 20:57
Mourinho'nun ikiyüzlülüğünü anlamak için birkaç örnek; Lippi daha önce defalarca Inter'in en güçlü kadroya sahip olduğunu, şampiyonluğu alacağını vs söylemişti.
Sadece söyleneni beğenmediğinde saygısızlık olarak algılıyor
http://www.teamspeed.com/forums/sports/15652-lippi-barcelona-champions-league-scudetto-inter.html
http://www.worldsoccer.com/interviews/marcello_lippi_interview_115147.html
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/04/14/1209304/lippi-praises-strong-inter-rejects-thiago-motta-for-italy
Cyzio
19.Ağustos.2009, 21:24
Adam doğru söylemiş, biraz inceleyince anlaşılıyor ne demek istediği:
"Milan'ın stoperleri kimsede yok"
GeNç KaRTaL
19.Ağustos.2009, 21:30
Bir milli takım hocasının böyle açıklamalarda bulunması kesinlikle yanlış.Türkiye'de olsa yer yerinden oynar valla..
GeNç KaRTaL
19.Ağustos.2009, 21:33
Stoperler iyi ama en iyi değiller..Milan yönetiminin bu seneninde başarısız geçirilmesi halinde ne yapacağını merak ediyorum..
Fernando Gago
19.Ağustos.2009, 21:35
Berlusconi neden böyle açıklamalara gerek duyuyor acaba ? En iyi takım bizde en iyi defans bizde :)
ThersoN
19.Ağustos.2009, 22:27
Coni evde alemden aleme akarken, kulubu çok boşladı son zamanlarda :D tasvif etmedigim haraketler milan da yerleşmiş olan memuriyet zihniyetinin gitmesi lazım, hepsi emekli olurum ama daha az maaş alırım diyen bi gözü topraga bakan devlet memurları doldu takım ruhsuzluk hat safhada, avrupa takımıyız derken iyiydi şimdi o da yok eskisi gibi değil, ancelotti gidiyor, leonardo geliyor, leonardo zaten nerden baksan 8-10 yıldır milan da, bi kan değişikligi yapın yahu
El Barto
19.Ağustos.2009, 22:43
Tabii en iyi herkese göre değişiklik gösterebilir. Bana görede Beşiktaş savunması Avrupa'nın sayılı savunmalarından. Yani fikirleri olabilir insanların ille doğru olacak değiller ki Berlusconi'nin bu açıklaması da bu türden birşey.
Gerçi adam kulübün başkanı ne demesi bekleniyor İnter'deki stoperler bizde yok ya da bizim stoperler o kadar da iyi değiller falan mı?
vuque
19.Ağustos.2009, 22:48
Şu Berlusconi'de ki Hayal Gücüne Hastayım yaaa :D:D:D
Manken Kızlar Artık Buna Ne İçiriyorsa Adam'ın Kafa Hep Kıyak Açıklamalara Baksanıza Amcam Resmen Uçuşta :D:D:D:D
bugra 1905
19.Ağustos.2009, 22:57
Mourinho Yerden Göğe Kadar Haklı:)
Lionel Andres Messi
20.Ağustos.2009, 00:17
mourinho işine baksın lippi aynı şeyleri inter için deseydi bunları diyecek miydi?belli ki çok battı mourinhoya.
Lionel Andres Messi
20.Ağustos.2009, 00:31
şu durumda milan taraftarının yerinde hiç olmak istemezdim. :(
Addolorato
20.Ağustos.2009, 00:49
Defansları fena değil ama kadro çok yaşlı utanmasalar teknik direktörlerine bile player/staff sözleşmesi imzalatıcaklar ya.
SAİT71
20.Ağustos.2009, 00:54
Kendisini Barça nın DC mevkisine bakması konusunda uyarıyorum :D
Del Piero_10
20.Ağustos.2009, 14:23
Mourinho İtalya'da İngiltere'deki kadar eğlenemiyor çünkü iki ülkenin eğlence anlayışı ve medyaları oldukça farklı.
İtalyan gazetelerini şimdiden kendi dışındaki herkese karşı olan ''saygısız'' tutumu yüzünden karşısına aldı.
ilgiornale.it bugün Lippi'nin geçen sezon için yaptığı lig şampiyonu tahminini tekrar yayınladı. Lippi orada ''Inter şampiyon olur'' derken Mourinho için 'saygılı' bu sezon başka bir takımın ismini verince 'saygısız' oluyor. Bu da inanılırlığını dibe vurduruyor, mesele bu kadar basit.
Ayrıca rakiplere saygıdan bahseden kişinin Mourinho olması ayrı bir ironi keza kendisi hemen hemen her maç öncesi rakipleri hakkında ''O kim, hiç duymadım, kaç kupası var, kariyeri yok'' vb açıklamaları çekinmeden yapabiliyor.Hatta yapabildiği en iyi iş bu.
Lionel Andres Messi
20.Ağustos.2009, 14:46
Mourinho'nun Lippi ile kaybedecek vakti yok
Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho, Marcelo Lippi ile tartışarak vakit harcamak istemiyor.
http://i.media.goal.com/g/53908_news.jpg
Marcelo Lippi'nin son sözlerine Jose Mourinho'nun cevabı geçikmedi. Genç teknik adam, Lippi ile harcayacak vakti olmadığını söyledi.
Inter'in resmi sitesine konuşan Mourinho, takımı için çalışmak istediğini ve İtalya Milli Takımı Antrenörü ile tartışacak vaktinin olmadığını söylerken, "Kavga etmek için boş zamanım yok, bir sonraki maç için hazırlanıyoruz. Benim fikirlerimi beğenmeyebilirler, benim için sorun değil. Ama benim düşüncem bir milli takım teknik direktörünün şampiyonu tayin edemeyeceğidir. Fabio Capello Premier Lig Şampiyonu ile ilgili bir tahmin yapar mıydı Ya da Vicente del Bosque aynısını La Liga için? Bence yapmazlardı çünkü onlar zeki insanlar" dedi.
Mourinho, Lippi'nin kendisini Leonardo ve Ferrara ile karşılaştırmasına karşı da sitem etti ve tecrübeli teknik adamın söylediklerine bir anlam veremediğini ifade etti.
goal.com
gerrrard
20.Ağustos.2009, 14:48
Lippi: "Mourinho'yu kırmak istemedim"
İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Marcello Lippi, şampiyonluk yarışı hakkında yaptığı tahminlerden dolayı Jose Mourinho’dan özür diledi.
Marcello Lippi, bu sezon Juventus’un şampiyon olacağını iddia ederek, Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun tepkisini çekmişti. Bu açıklamaları saygısızlık olarak nitelendiren Portekizli teknik adama, Lippi’den cevap geldi.
Masum bir tahminde bulunduğunu hatırlatan 61 yaşındaki teknik direktör, “Her sezon benzer sorular gelir. Ben de kibar şekilde cevap verdim. Bu tip tahminleri daha önce de defalarca yapmıştım” dedi.
Kimseyi kırmak ya da yanlış anlaşılmalara neden olmak istemediğini belirten Lippi, “Sözlerim Mourinho’yu üzdüyse, ondan özür dilerim. Kimseye saygısızlık yapmak istememiştim” dedi.
Önümüzdeki hafta başlayacak olan Serie A’nın ilk haftasında, Juventus Chievo’yu konuk edecek. Son şampiyon Inter ise ligin yeni takımlarından Bari ile karşılaşacak.
Del Piero_10
20.Ağustos.2009, 15:20
Bu sezon Serie A'ya yükselen Bari Amerikanlar tarafından satın alındı. Çok önemli görünmese de İtalya'da İngiltere'dekine benzer bir yabancı sermaye işgalinini kapılarını aralayabilir.
darkwizard
20.Ağustos.2009, 16:22
Mourinho çok çirkef bir insan. Gerçekte öylemi bilmiyorum ama. Medya karşısında öyle.
King_91
20.Ağustos.2009, 16:28
bu mourinho beni çok güldürüyo yahu :D alem adam :D
gerrrard
22.Ağustos.2009, 00:49
Cassano: "Lippi ile Mourinho'yu ben barıştırırım çünkü..."
İkili arasında devam eden söz düellosunu durdurabileceğini iddia eden Sampdorialı oyuncu, her iki teknik adamın da ortak paydasının kendisi olduğunu söyledi! Ünlü golcü, iki çalıştırıcıyı nasıl olup da kendisinin barıştıracağınıysa, "yılın sözü"nü sarfederek açıkladı...
Goal.com
İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Marcello Lippi ile Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho arasındaki ağız dalaşına, Sampdorialı oyuncu Antonio Cassano da dahil oldu. Lippi'nin "Bu sene Juventus şampiyon olur" açıklamasıyla başlayan tartışmayı değerlendiren Cassano, öyle bir açıklama yaptı ki, İtalyan futbol kamuoyunu bir hayli güldürdü.
Sky Sports Italia'ya konuşan Cassano, olayı farklı bir açıdan değerlendirerek, "Onlara barıştırabilecek olan tek kişi benim. Çünkü her ikisi de beni istemiyor" dedi.
Her zaman çok yetenekli bir oyuncu olarak gösterilen Cassano, yine de bir türlü istediği yere gelemedi.
Bu konudaki fikirlerini belirten İtalyan golcü, takım arkadaşına da gönderme yapmayı ihmâl etmeyerek, "Eğer bende Palombo'daki kafa olsaydı, şu anda dünyanın en iyisi olan Messi ile bile birlikte oynuyor olabilirdim. Ama kafamdakileri bir türlü değiştiremedim. Annem bile aklımdan geçenleri bilmiyor" diye konuştu.
Kaka ve Ibrahimovic'in gitmesiyle İtalya Ligi'nin seyir zevkinin azaldığı iddialarını kabul etmeyen oyuncu, "İki yıldız isim de gitti; ama Samuel Eto'o gibi dünyanın en iyi golcülerinden biri geldi. Ayrıca Diego'yu da oldukça beğeniyorum. Bu sezon Serie A'ya damgasını vuracaktır" şeklinde konuştu.
MaliKaya
22.Ağustos.2009, 01:05
Gercekten guzel yaklasmis, ayrica neden istenmediginide kendisi biliyormus. O Nedenle sorun yok :)
Lionel Andres Messi
22.Ağustos.2009, 01:13
cassano bencede yetenek olarak dünyanın en iyi oyuncularından biridir fakat dediği gibi pek kafası çalışmadığı için bu durumda fakat yinede italyanın en büyük hücum silahıdır her ne kadar milli takımda oynamasada.
bu arada yine gereksiz bir muhabbet ve yine içinde mourinho var :(
MaliKaya
22.Ağustos.2009, 01:17
Ama benim düşüncem bir milli takım teknik direktörünün şampiyonu tayin edemeyeceğidir. Fabio Capello Premier Lig Şampiyonu ile ilgili bir tahmin yapar mıydı Ya da Vicente del Bosque aynısını La Liga için? Bence yapmazlardı çünkü onlar zeki insanlar" dedi.
Saygidan bir haber Morinho, dunya futbol kamuoyunun taktik bilgisini ve tecrubesini kabul ettigi Lippi'ye zeki degilsin demekle zaten ne oldugunu ortaya koyuyor ki Lippi kendisinden kac yas buyuk olmasina ragmen.
Bende Morinho'yu begenmiyorum, cunku gercektende cok bencil ve despot bir adam. Hakli ama cok abartili bir tepki koymus ortaya.
Del Piero_10
22.Ağustos.2009, 14:48
Kayıp Aranıyor : İtalya Serie A
Akşam 19.00'da Fiorentina yerel çapta bir derbi sayılabilecek maçta komşu bölgenin takımı Bologna'ya misafir olacak ve İtalya'da heyecan tekrar başlayacak. Başlayacak da, şöyle bir sorun var, kendisi halihazırda öksüz konumda. FOX TV söylentileri fos çıktı, ne kanal böyle bir duyuru yaptı ne de başka bir yetkili ağızdan bu onaylandı. Zaten cumartesi günü akşam saatlerinde Bez Bebek, pazar günü de Arka Sıradakiler gibi izleyici kitlesi azımsanmayacak seviyedeki iki diziyi yayınlıyorlar. Diziler 20.00'de yayına başlasa reklamlar dahil 1.5 saatte bitiremezler o yayını. FOX'un bu işe hiç girişmeyeceği en başında belliydi zaten. O söylenti nasıl ortaya atıldı nereden akla geldi bilinmez ama Serie A bu sezon henüz yayınlanmıyor ülkemizde. Aşağıdaki iki linke bakınca zaten Serie A yayınının olmadığını görüyoruz ne FOX'ta ne de başka bir Türk kanalında.
- http://acetobalsamico.blogspot.com/2009/08/hafta-sonu-futbol_21.html
- http://www.fox.com.tr/yayin_akisi
Benim adıma Süper Lig'den sonra en fazla izlenecek ligdir Serie A, ülkemizde henüz bir yayıncıya sahip olmamaları üzücü. Ligin başlamasına kısa süre olsa kabul edilirdi ancak gün içerisinde başlıyor lig, çok yazık oluyor. Hatırlatalım ligde ilk 4 hafta yabana atılamayacak 4 maç içeriyor ki bir tanesi Milano derbisi :
2. hafta : Roma - Juventus, Milan - Inter
3. hafta : Lazio - Juventus
4. hafta : Roma - Fiorentina
Türk futbolsver şu an Milano derbisini izleyebileceği bir kanala sahip değil. Ve o kanal umarım bu hafta içerisinde bulunur. Tabii bazı gereksiz dijital platformların olaya bulaşmamasını temenni ediyoruz. Digiturk alsa bir derece de, diğeri çekilmez be. İtalya Ligi izlemek için kahveye de gidemez insan, Bank Asya veya gündüz oynanacak Süper Lig maçları dururken "Fiorentina maçını açar mısınız ?" dersem forma rengine uyum sağlayan gözlerimle geri dönerim eve. Aynısını akşam 21.30'daki bir maç için yaparsam bu defa hayati tehlike söz konusu olur. Bu yüzden dijital platforma bağlı olmayan bir kanal yayın hakkını alırsa iyi olacak. Mesela geçen sezonki yayıncı Kanal 24 olabilir.
http://artemiofranchi.blogspot.com/2009/08/kayp-aranyor-italya-serie.html
Universal
22.Ağustos.2009, 14:53
Bu yılki maçlar NTVSpor'da mı?
Ligdeki ilk hafta maçları:
http://img268.imageshack.us/img268/3421/italyaseriaailkhaftamac.png (http://img268.imageshack.us/i/italyaseriaailkhaftamac.png/)
Lionel Andres Messi
22.Ağustos.2009, 15:02
italya süper kupa maçını nasıl verdi o zaman fox bence yayın haklarını aldılar ama öyle kaldı isterlerse yayınlarlar.ama şimdilik yalan oldu gibi.
Addolorato
22.Ağustos.2009, 17:23
2 gün önce NtvSpor'da ki elemanlar Serie A hakkında konuşuyordu bir taneside hangisi hatırlamıyorum bizim maçlarını yayınladıgımız Serie A cümlesini kullanmıştı.
RaSenGan
22.Ağustos.2009, 17:44
2 gün önce NtvSpor'da ki elemanlar Serie A hakkında konuşuyordu bir taneside hangisi hatırlamıyorum bizim maçlarını yayınladıgımız Serie A cümlesini kullanmıştı.
Murat Kosova olabilir mi ? Dün izledim.Serie A hakkında konuşurken İnter ve Milan'ın maçlarını anlattım falan dedi.Öncesi için geçerliydi tabii bu.Bu sene anlatıcağına dair,yayın hakkının NtvSpor'da olduğuna dair bir şey demediler.Ben duymadım en azından.
darkwizard
22.Ağustos.2009, 19:26
Ağlamak istiyorum yaa. Başıma gelebilecek en kötü olaylardan biri. Sinirden ne yapacağımı bilmiyorum. Bu işe bir çözüm bulmaları gerek.
Del Piero_10
23.Ağustos.2009, 00:39
Açılış karşılaşması
Bologna 1-1 Fiorentina
Osvaldo(B) - Mutu(F)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Ağustos.2009, 00:41
Nicolas Burdisso Roma'da !
Serie A'da bu sezon şampiyonluk potasında yer almak isteyen Roma, Inter'in Arjantinli milli futbolcusu Nicolas Burdisso'yu kadrosuna kattı. Nicolas Burdisso, mavi-siyahlı ekibin Portekizli çalıştırıcısı Jose Mourinho'nun kadroyu küçültmek amacında olduğunu belirterek, Roma'ya transfer olduğunu söyledi. Arjantinli defans oyuncusu, ''Her şey tamam. Artık Roma'nın oyuncusuyum. Valizlerimi Roma'ya gitmek için hazırlıyorum'' dedi. Bir dönem Boca Juniors'da da forma giyen Burdisso 6 senedir Inter'in başarısı için ter döküyordu.
Kaynak--->LigTv
Thailan
23.Ağustos.2009, 07:12
Kaka'nın transferi sonrasında Ntvspor'da program sırasında Güntekin Onay, "zaten yayın hakkımızı da bitirdik, artık yayınlamayacağız" demişti. Bir yerlerde Fox aldı deniliyordu ama görünüşe göre Fox'un bi alakası yokmuş.
Bari kanallar tek tek maçları satın alsa da bazı önemli maçları izleyebilsek.
Del Piero_10
24.Ağustos.2009, 15:22
Inter daha ilk maçtan
http://www.youtube.com/watch?v=X2ZzI1C9C6M
Inter tutuk başladı
Son İtalya şampiyonu, 2009/10 sezonuna 1-1’lık Bari beraberliği ile başladı. Konuk ekip son dakikalarda galibiyeti kaçırdı.
Inter 1-1 Bari
Goller: Eto (54'), Kutuzov (74')
İlk yarıda gol yok
Karşılaşmaya etkili başlayan taraf Inter oldu. 6. dakikada Diego Milito ile verkaç yapan Eto’o’nun şutu, Bari kalecisi Gillet’de kaldı. 27. dakikada elinden bir sakatlık geçiren Muntari, yerini Balotelli’ye bıraktı. 33. dakikaya çizgiye inen Milito’nun ortası kaleci Gillet’in arkasında kaldı fakat savunma uzaklaştırdı. Kalan dakikalarda da başka önemli pozisyon olmadı ve ilk yarı başladığı skorla sona erdi.
İkinci yarıda karşılıklı goller
İkinci yarının başlarında Inter biraz daha istekli gözüktü. 54. dakikada kendini yerde bulan Milito’nun ceza sahası içerisinde düşürülmesini faul olarak yorumlayan hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Eto’o skoru 1-0’a getirdi. 66. dakikada ise rakibini güzel bir şekilde geçtikten sonra topu ortaladı ancak Eto’o, bu müsait pozisyonu gole çeviremedi. Dakikalar 74’ü gösterdiğinde ise Inter tribünleri sessizliğe büründü. Sol kanattan ilerleyen Langella, topu Kutuzov’a çıkarttı. Onun da vuruşu Cesar’ı geçerek ağlarla buluştu. Bu golden sonra Inter savunmasında iyice boşluk yakalayan Bari, 80. dakikada direğe takıldı. 90+2'de ise, ortada boş olan Alvarez'e pas vermek yerine kendi giden Rivas, kaleciyle karşı kaldı fakat %100 lük gol pozisyonunda topu dışarı attı. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve taraflar sahadan birer puanla ayrıldı.
Genoa 3-2 Roma
Goller: Criscito (49'), Zapater (68'), Biava (83')(Genoa), Taddei (53'), Totti (63')(Roma)
Stat: Luigi Ferraris, Cenova
Serie A'nın iddialı ekiplerinden Roma ise, Genoa deplasmanından puansız ayrıldı.
İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısında tam 5 gol oldu. Criscito, ev sahibi ekibi Zapater'in pasında attığı golle 1-0 öne geçirdi.
53. dakikada kornerden gelen topta Taddei'nin golüyle skoru eşitleyen Roma, 63'te kaptanı Totti ile 2-1'lik üstünlüğü yakaladı.
Ancak ev sahibi ekip çabuk toparlandı ve 68'de ilk golün pasını veren Zapater'in frikik golüyle skora dengeyi getirdi: 2-2.
83. dakikada Biava'nın golü, ev sahibi ekibe 3-2'lik galibiyeti getirdi.
Serie A'da bu akşam oynanan karşılaşmalarda alınan toplu sonuçlar şöyle:
Juventus 1-0 Chievo
Genoa 3-2 Roma
Catania 1-2 Sampdoria
Lazio 1-0 Atalanta
Livorno 0-0 Cagliari
Palermo 2-1 Napoli
Udinese 2-2 Parma
Del Piero_10
25.Ağustos.2009, 14:15
Güncellendi
KaPaLı
25.Ağustos.2009, 14:27
Dün bu işin biteceği yazılıyordu, bugün de bitti. Nasıl bir pazarlığa oturduk bilmiyorum ama sabah 6 Milyon €'ya inmişti Lazio, son fiyat bizim istediğimiz 5 Milyon € oldu. De Silvestri 4 yıllık sözleşmeye imza atacak ve yıllık 500.000 € alacak.
Del Piero_10
27.Ağustos.2009, 00:18
Sneijder Inter'e.
tarikko
27.Ağustos.2009, 00:19
Fiorentina, Lazio'nun genç defans oyuncusu Lorenzo De Silvestri'yi transfer ettiğini açıkladı.
Laziolu Lorenzo De Silvestri'nin Fiorentina'ya transferinin gerçekleştiği Mor Menekşelerin resmi sitesinden duyuruldu. Geçtiğimiz gün sağlık kontrolünden geçen genç oyuncunun Floransa ekibine maliyetinin 6 milyon avro olduğu açıklandı.
Tüm kariyeri boyunca Lazio forması giyen 21 yaşındaki oyuncu, 2008-2009 sezonunda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine toplamıştı ve Milan'ın transfer listesinin başına yerleşmişti.
De Silvestri, Fiorentina ile beş yıllık sözleşmeye imza attı ve yarın Artemio Franchi Stadı'nda gerçekleştirilecek bir basın toplantısı ile taraftara tanıtılacak.
Goal
bugra 1905
27.Ağustos.2009, 00:36
Çok Beğendiğim Bir Futbolcuydu Güzel Transfer Fio İçin
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Ağustos.2009, 00:41
İtalya Müslüman Cemaati Başkanı Mohamed Nour Dachan, Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho için ''Bence, biraz az konuşsun'' dedi.
İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) Pazar günü Bari ile 1-1 berabere biten maçın ilk yarısında, Ganalı orta saha oyuncusu Sulley Muntari'yi ''oruç tuttuğu için'' oyundan alan, maçın ardından yaptığı açıklamada da Muntari'nin düşük performansını, oruç tutmasına bağlayarak, profesyonel bir futbolcunun, sıcakta oruç tutmasının doğru olmadığını savunan Mourinho'ya, İtalya'nın Müslüman cemaati önderi Dachan'dan yanıt geldi.
Dachan, Sky Televizyonu'na yaptığı açıklamada, ''Hristiyanlığı, Yahudiliği veya Müslümanlığı benimsemiş bir futbolcu, şüphesiz sağlam bir psikolojiye sahiptir. Bence, Mourinho biraz az konuşsun'' diye konuştu.
LigTv
El Barto
27.Ağustos.2009, 00:43
Bence Mohamed Nour Dachan konuşmasın. Elbette eleştirecek o takımın patronu Mourinho. Maç günü oruç mu tutulurmuş? Birşey olsa susuzluktan falan? Hadi performansını düşünmüyorsun onu bir kenara koy kendini hiç mi düşünmüyorsun be adam?
Mohamed Nour Dachan'dan gereksiz bir çıkış olmuş. Gerçi Mourinho ağzının payını verir kesinlikle. :D
sananes
27.Ağustos.2009, 00:55
mourinho çıkıp daha sertini söyler bu ismi uzun beyefendi de susar herhalde :)sonuçta mourinho yanlış bişey söylememiş maça aç çıkarsan performansın düşer.
bugra 1905
27.Ağustos.2009, 00:59
Söylediği Çok Saçma O Takımın Patronu Jose Mourinho Onun İstediği Olur
nessus
27.Ağustos.2009, 01:20
Canlı izlemedim ama 2008'in ilerleyen senelerinde taş gibi bir adam oluyordu, oldum olası italyan oyuncuları sevmişimdir hele ki böyle kuvvetli bek oyuncuları...
Universal
27.Ağustos.2009, 01:36
Kadrosunu yıldız isimlerle dolup taşıran Real Madrid kadroya giremeyecek oyuncuları paraya çevirmeye devam ediyor. Huntelaar'ın Milan'a transferinin ardından Real'in bir diğer Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'i Inter'e sattığı ve transferin resmen duyurulmasının an meselesi olduğu öğrenildi.
http://i.media.goal.com/g/53761.jpg
Transfer gündemini uzun süredir meşgul eden bir yılan hikayesinin daha sonuna geldik. İtalya'nın Sky Sport 24 kanalı Weslej Sneijder'in 15 milyon avro karşılığında Real Madrid'den Inter'e transfer olduğunu belirtti.
Her iki kulüpten de resmi bir açıklama yapılmazken, Sky Sport Sneijder'in 4 yıllık sözleşmeye senede 5 milyon avro karşılığında imza attığını net bir şekilde duyurdu.
Florentino Perez'in gelmesiyle beraber Kaka ve Ronaldo gibi dünya yıldızlarını kadrosuna katan Real Madrid'de Sneijder'i parlak bir gelecek beklemediği ve Hollandalı yıldızın satılacaklar listesinin üst sıralarında yer aldığı biliniyordu.
Kaynak: Goal
Trabzonspor
27.Ağustos.2009, 01:39
Bence kalmalıydı kadroda ama satmışlar İnterin işine yarar bir isim olacak.
sananes
27.Ağustos.2009, 01:45
intere bu bölgede oyuncu gerekliydi sakatlık falan yaşamaz umarım
Cengo
27.Ağustos.2009, 02:25
Vaart'ı da istiyor Inter.
Lionel Andres Messi
27.Ağustos.2009, 02:32
mourinho bu adamada laf söylerse çarpılır artık :D
ForsakeN
27.Ağustos.2009, 02:46
Herkesin kendine göre haklı yanları var.Fakat bence Mourinho'nun Muntari'yi basın yoluyla eleştirme çok yanlış.Böyle yaptığı zaman biryerlerden tepki alması çok doğal.
Lionel Andres Messi
27.Ağustos.2009, 02:54
real madrid en önemli oyuncularından birini sattı.inter harika transfer yaptı bence ,sneijder intere çok katkı yapacaktır.
Lionel Andres Messi
27.Ağustos.2009, 02:58
http://www.youtube.com/watch?v=i9mQqfWNrL8&feature=fvsr
sneijder 15 milyon eurodan çok çok daha değerli bir oyuncu intere yapacağı katkıyla bir kez daha haklı çıkaracaktır beni.
Fernando Gago
27.Ağustos.2009, 03:11
Inter için harika bir transfer . Real para derdine düştü böyle bir oyuncuyu ucuza satmış ...
tarikko
27.Ağustos.2009, 03:42
Çok iyi transfer İnter adına..Transferi ucuza kapatmışlar :)
King_91
27.Ağustos.2009, 04:23
Sneijder , Huntelaar , Vaart bunlar müthiş oyuncular . Niye satmaya çalıştıklarını ya da sattıklarını anlayamıyorum .
RIDVAN TLM
27.Ağustos.2009, 04:24
inter ispanya ligine büyük kazık attı bu sene:)
King_91
27.Ağustos.2009, 04:28
@ultimatom : habere baya sinirlendin sanırım :zuhaha
habere gelirsek bence de mourinho'yu eleştiren dayı fazla konuşmuş
KaPaLı
27.Ağustos.2009, 12:00
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1531076&postcount=28
25-08-2009, 10:27 :cool: Önce biz söyledik :cool:
İyi transfer oldu sağ bek için yaşıda çok genç. Bana ilginç gelen alacağı para ve Lazio'nun istediği bonservis bedeli. Avrupa'da takım olmak varmış. Burda 2. ligden adam bile Süperlige geldiğinde bu parayı alıyo.
RaSenGan
27.Ağustos.2009, 20:31
FM'de çok sağlam bir profili var.Takıma katkı sağlayacaktır eminim ki.
ForsakeN
27.Ağustos.2009, 20:57
@ultimatom : habere baya sinirlendin sanırım :zuhaha
habere gelirsek bence de mourinho'yu eleştiren dayı fazla konuşmuş
Yok yav.Forumda hata vardı .Yazdıklarım çıkmıyordu.Ben de 4 kere gönderdim . Hepsi birden çıktı :D
ThersoN
27.Ağustos.2009, 23:39
sneijder yaptıgı açıklamada, çok garip şeyler oldu, teknik direktörün beni takımda istemesine ragmen kulup içinden bazı kişiler kalmamı istemiyordu, bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum demiş :D
sanırım real in kadrosunu pellegrini yönlendirmiyor
nerazzuri
28.Ağustos.2009, 22:31
http://www.inter.it/aas/img/119949-500.jpghttp://www.inter.it/aas/img/119949-500.jpg
ThersoN
28.Ağustos.2009, 22:33
mourinho çok ruhsuz durmuş, istemiyor mu ne :D
KaF KeF
28.Ağustos.2009, 22:37
uykudan uyandırmışlar heralde..:D
Del Piero_10
29.Ağustos.2009, 21:04
Fiorentinalı golcü, Chelsea'ye olan borcunu iki gün içerisinde ödeyemezse, futboldan ihraç edilebilir.
CAS tarafından verilen ceza gereği, Chelsea kulübüne 17.173.990 avro ödemesi gereken Adrian Mutu, bu rakamı en geç Pazartesi gününe kadar ödemek zorunda.
Mutu'nun bu parayı ödememesi durumunda ise, Chelsea kulübünün, bu oyuncunun futboldan ihraç edilmesi için FIFA'ya başvuru yapma hakkı bulunuyor.
Bu arada olay hem İngiltere'de hem de İtalya'da, ülke sorunu haline geldi.
Koyun can, kasap et derdinde
Oyuncunun kulübü Fiorentina bu durumun iptali için UEFA'ya ve Avrupa Mahkemeleri'ne başvurmaya hazırlanırken; Chelsea'nin ise hiçbir şekilde kararından taviz vermesi beklenmiyor.
Fiorentina'nın sahibi olan Della Valle ailesi de girişimlere başladı. İtalya Futbol Federasyonunun kapısını çalan aile, destek istedi. Çalışma Bakanı Maurizio Sacconi de Berlusconi ile görüşerek, devlet olarak bu konuda bir şeyler yapmaları gerektiğini belirtti.
Mutu'ya destek yağıyor
Bu arada Juventus ve Livorno kulüplerinin de Mutu'ya destek verdiği belirtildi. Mutu'nun kariyerinin, yarın Palermo maçıyla son bulması mümkün gözüküyor.
2004 senesinde bir Chelsea antrenmanından sonra yapılan doping testinde kokain kullandığı ortaya çıkan Mutu, CAS tarafından Premier League kulübüne 17 milyon avro ödemek zorunda bırakılmıştı.
Fernando Gago
29.Ağustos.2009, 22:52
Acımasız bir ceza
barahir
29.Ağustos.2009, 22:56
Futbolcunun hatası yüzünden chelsea klübü büyük zarara uğradı.. Ceza yerinde ama uygulaması acımasız..
Fernando Gago
29.Ağustos.2009, 23:38
Her fırsatta Wollfsburg’dan ayrılmak istediğini belirten İtalyan savunma oyuncusu Cristian Zaccardo’nun, Parma ile anlaştığı açıklandı.
Serie A’nın yeni ekiplerinden Parma, Wolfsburg’da forma giyen savunma oyuncusu Zaccardo’yu renklerine kattığını açıkladı. Parma taraftarının, Zaccardo transferine çok olumlu tepki gösterdiği ifade edildi.
2006’da Dünya Kupası kazanan İtalya Milli Takım kadrosunda da yer alan 26 yaşındaki savunma oyuncusunun Almanya’da mutlu olmadığı ve daha çok forma şansı bulacağı bir takımda oynamak istediği biliniyordu.
Parma ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edilen Zaccardo’nun, bu hafta oynanacak lig maçına yetişmesinin zor olduğu belirtildi.
SAİT71
29.Ağustos.2009, 23:46
Bence iyi oldu. Bjk nin rakibi nede olsa.
sananes
29.Ağustos.2009, 23:47
alt ligden yeni çıkmış bi takım için çok çok iyi bi transfer
KaF KeF
30.Ağustos.2009, 02:15
Milan:0 İnter:3
T.Motta
D.Milito
Maicon
Gattuso 41'de atıldı.İlk yarı bitti.
sananes
30.Ağustos.2009, 02:19
aslanım inter ya hiç sevmiyorum milanı
tarikko
30.Ağustos.2009, 03:28
Inter dagitti Milan`i 4-0...
Fernando Gago
30.Ağustos.2009, 03:32
eee Milan'ın sonu böyle olacağını belliydi Daha kötü günler bekliyor Milan'ı ...
gerrrard
30.Ağustos.2009, 03:53
Bu kadar büyük bir hezimet açıkcası beklemiyordum.
TR.CaPTaiN
30.Ağustos.2009, 04:16
Görünen köy kılavuz istemez. Aslında Milan yönetimi de Inter'le yarışabilecek bir kadroları olmadığını biliyor. Hatta Milan yöneticilerinin birçok kez kadromuz süper, Inter'den daha iyiyiz gibisinden açıklama yapma ihtiyacı duymalarının nedeni de kadrolarının yeteri kadar iyi olmadığını bilmelerindendir.
Real Madrid ve Manchester City'nin transfer piyasasını alt üst ettiği dönemde fazla para harcamak istemediler. Bir nevi kumar oynadılar. Bu kadroyla bu sene başarı gelirse süper, gelmezse de önümüzdeki sene bonservis ücretlerinin daha dengeli olduğu bir transfer döneminde oyuncu alarak kar elde etmek istediklerini düşünüyorum. Inter'in galip geleceğini tahmin ediyordum fakat böylesine farklı bir skor beklemiyordum.
ThersoN
30.Ağustos.2009, 05:34
Milan bitmiştir...
KaPaLı
30.Ağustos.2009, 12:18
Milan'ın böyle olacağını bilmeyen varmıydı zaten ? Boriello - ambrossini gibi çürük yumurtalarla takım gitmez. Geçmişi unutup yeni takım kurması lazım Milan'ın. Takımda Ortasahada kanat oynayacak adam yok varmı daha ötesi.
El Barto
30.Ağustos.2009, 13:21
İnter bu seneyide forse edecek.
Del Piero_10
30.Ağustos.2009, 17:02
Serie A'yı Azerbaycan kanalı A Z TV veriyormuş.
Del Piero_10
31.Ağustos.2009, 15:09
http://farm4.static.flickr.com/3466/3871860129_b4be25e35c.jpg
Lazio Juve'yi bekliyor: 1-2
Chievo deplasmanından 2-1 galip ayrılan Lazio, ligin ikinci haftasından da galip gelerek, gelecek hafta kendisi gibi kayıpsız giden Juventus'la yapacağı maçı beklemeye başladı.
Chievo 1-2 Lazio
Geçtiğimiz hafta Atalanta'yı kendi evinde tek golle geçen Lazio, Juventus'a 1-0 mağlup olan Chievo'ya konuk oldu.
Lazio'yu tutana aşk olsun
İtalya Süper Kupası'nın Inter'e karşı galip gelerek müzesine götüren Lazio, bu sezona fırtına gibi başladı. Başkent ekibi, Cribari'nin iki sarı karttan gördüğü kırmızı kart nedeniyle son 30 dakikasını 10 kişi oynadığı karşılaşmada, 16. dakikada Pellisier'in golüyle mağlup duruma düşmesine rağmen, 41 ve 53. dakikalarda yeni transferi Cruz'un attığı gollerle galip geldi.
Puanını altıya yükselten Lazio gelecek hafta kendisi gibi firesiz giden Juventus'u konuk edecek. Chievo ise, deplasmanda Boogna'yla karşılaşacak.
Fiorentina 1-0 Palermo
Fiorentina'dan tek kurşun
Hafta içerisinde Sporting Lizbon'u Şampiyonlar Ligi'ne kalma mücadelesinde saf dışı bırakan Fiorentina, 29. dakikada Jovetic'in attığı golle Palermo'yu 1-0 mağlup etti.
İtalya'da bu akşam oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:
Atalanta 0 - 1 Genoa
Cagliari 1 - 3 Siena
Chievo 1 - 2 Lazio
Fiorentina 1 - 0 Palermo
Napoli 3 - 1 Livorno
Parma 2 - 1 Catania
Sampdoria 3 - 1 Udinese
Fernando Gago
31.Ağustos.2009, 16:10
Juventus doludizgin devam ediyor ...
Del Piero_10
31.Ağustos.2009, 22:47
Sky Sports'un haberine göre Juventus ve Lyon transfer sezonunun kapanmasına çok az süre kala anlaşmaya vardı.
Juventus'un 2 milyon €'luk transferine karşılık 4 milyon €'da direten Lyon sonunda 2.5 milyon € karşılığında oyuncusunu Juventus'a vermeyi kabul etti.
İtalya milli takımının 2006 zaferinde önemli payı bulunan Grosso, Juventus'a transfer olurken maaşından önemli bir miktar fedakarlık yapmayı da kabul etti. Juventus'tan 1.2 milyon € alacak olan 32 yaşındaki savunma oyuncusu Lyon'da yıllık 2.7 milyon € kazanıyordu.
Fernando Gago
01.Eylül.2009, 00:21
Juve'nin solda alternatifleri vardı Yine de maliyeti fazla olmayan iyi bir transfer ...
Del Piero_10
01.Eylül.2009, 18:16
Ranieri'yle görüşen Juventus yönetimine istifasını veren Spalletti'nin, Roma'yla yolları ayrıldı. Roma'nın yeni teknik direktörü büyük ihtimalle Claudio Ranieri olacak.
Sky Sport'un haberine göre, Eski Juventus Teknik Direktörü Claudio Ranieri, Luciano Spalletti'nin yerine geçmek üzere, Romalı yöneticilerle biraraya geldi.
Haberde, Ranieri'nin bu sabah başkentte uçtuğu ve Roma Başkanı Sensi'yle bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi. Genel direktör Daniele Prade'nin de yer aldığı görüşmenin 90 dakika kadar sürdüğü ve Ranieri'ye Spalletti'nin görevinin teklif edildiği ifade edildi.
Bu gelişmelerin üzerine, kulüp binasına giderek, Sensi'yle bir görüşme yapan Spalletti'nin, yönetime istifasını sunduğu ve istifanın kabul edildiği belirtildi.
Bu gelişmeler üzerine, Spalletti 2005 yılından bu yana başında olduğu Roma'yla resmen yollarını ayırmış oldu. Ranieri'nin olumlu baktığı göreve geçmesinin an meselesi olduğu da İtalya'dan gelen haberler arasında.
sananes
01.Eylül.2009, 18:21
hiç begenmediğim 2 hocadan bahsediyo haber:) Ama ranieri daha iyidir yinede
scar face
02.Eylül.2009, 03:07
Milan'ın bu hezimeti almasında Gattuso'yu çıkarmana Leonardo'nunda payı var...Haklı olduğunuz yönler var tabi fakat tamamen yıkılmadılar bence...
Inter ve Juve arasında şampiyonluk yarışı geçecektir...
Lige Sampdoria,Napoli,Genoa,Bari gibi ekipler renk katacaklar..
Del Piero_10
02.Eylül.2009, 03:24
2 senelik alacağını da kulübe hibe ederek gitti. Büyük ihtimalle Zenit'i çalıştıracak.
KaPaLı
02.Eylül.2009, 12:10
Spalletti çok iyi hocadır yahu naptınız. Ranieri gibi yeteneksiz bu takımı küme düşürür.
MaliKaya
02.Eylül.2009, 14:52
Spaaletti, Ranieri'den daha kalifiye bir hocadir. Bence Roma yalnis bir adim atti.
tarikko
02.Eylül.2009, 16:51
Çok kötü bir değişiklik olmuş.Ranieri'yi neden aldılar anlamadım..
Del Piero_10
02.Eylül.2009, 18:39
Ucuz olduğu için.
Gangstaa
03.Eylül.2009, 15:22
‘Paragöz Lugano!’
http://www.yazete.com/pics/news/030920090834503215339_2.jpg
Transfer döneminde Fenerbahçeli oyuncuyu renklerine katmak isteyen Lazio’nun Başkanı Claudio Lotito, “Lugano’yla anlaşmadık çünkü sadece parayla ilgileniyordu. Bana Fenerbahçe’ye dönmek istemediğini söylemişti” diye konuştu
Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erdikten sonra birçok kulüple transfer görüşmeleri yapan, fakat bir sonuç alamayan ve tekrar sarı-lacivertlilerle anlaşan Diego Lugano için İtalya’dan şok sözler geldi.
Uruguaylı futbolcunun transfer konusunda adının ciddi olarak anıldığı Lazio Başkanı Claudio Lotito, Radio Radio adlı radyoya yaptığı açıklamada “Lugano sadece parayla ilgileniyordu. O yüzden anlaşamadık” diye konuştu.
“Birkaç hafta önce Lugano’yla anlaşmaya çok yakındım. Ama sonradan fikrimi değiştirdim. Çünkü bende sadece para için oynuyormuş izlenimini uyandırdı” şeklindeki ifadeler kullanan Lotito, “Bana Fenerbahçe’ye dönmek istemediğini söyledi. Ama daha sonra fazla para önerdiler, o da yeniden anlaştı. Bu benim Lazio’da istediğim tarzda bir oyuncu değil” dedi.
İtalyan kulübünün başkanı, bu sözleriyle Uruguaylı futbolcunun Fenerbahçe’ye sadece daha çok para kazanmak için gittiğini iddia etti.
‘İstemedik’ demişlerdi
Lazio Sportif Direktörü Igli Tare, La Lazio Siamo Noi adlı internet sitesine ağustos ayında yaptığı açıklamasında “Lugano hiçbir zaman bizim transfer listemizde yer almadı. Bir defans oyuncusuyla görüşmelerde bulunduğumuz doğru. Ama Lugano ile bir temasımız olmadı” şeklinde ifadeler kullanmıştı.
Homer J.S
03.Eylül.2009, 15:26
Ben Galatasaraylıyım ama inan şöyle konular açılmasından rahatsız oluyorum.. Bak ELano'nunda konusu açıldı kitledi Serkan abi..
Melekovic
03.Eylül.2009, 15:35
Öyle olsa ne olacak ki zaten,sırf gündem yaratma.Başka bir şey değil. Adamın son transferi,tabi ki alacağı parayı düşünecek, hayatta kendisiyle ilgili geleceğe dönük planları var. Doğuştan Laziospor lu ya da Fenerli mi yani? Zaten öyle olsa da kulubüm için kalırım bir yere kadar. Bunlar gerçekler ve çoğu zaman karşılaşıyoruz.Geleceğini iyi planlamazsa 40'ından sonra mali çöküşe geçtiğinde bu takımlar onları hatırlayacak mı? O yüzden planlarını ona göre yapması doğal yani. Denilebilir ama çok para kazanıyor diye. Ne kadar çok para kazanırsan ona göre de çok harcaman olur. Eğer planını tüm hayatına yaymazsan bu tür mesleklerde sonra sürünürsün.
Fenerbahçe'de kafasındaki fikre uygun miktarı verdi O da oynuyor ve de bence yüreğini vererek oynuyor.
SAİT71
03.Eylül.2009, 15:44
Güya Biz transferde Fenere ezilmedik biz vazgeçtik fenerde çok para verdi ondan gitti demek istemiş ama ona kalırsa Ronaldo da para için gitti kakada. Sonuçta çok para alıyorlar...
Varonil
03.Eylül.2009, 15:44
28 yaşında bir futbolcu ve büyük ihtimalle son transferini gerçekleştirecek.Parayı düşünmesi tabi ki normal,çoluk çocuk sahibi kendisinin ve ailesinin geleceğini düşünmek istiyor.Claudio Lotito herhalde Lugano'nun küçüklüğümden beri Lazio'luyum diyip az paraya imza atacağını düşünmüş olsa gerek.
Sekopej
03.Eylül.2009, 15:59
Böyle bir açıklama yapılmış olabilir, doğrudur ama bizim medyanın da habere izlenme katmak için abarttığı noktalar da vardır. Haberin başlığı Fenerbahçe'nin verdiği rakamı vermedik olsa ne kadar dikkat çeker?
Lugano Fenerbahçe'nin teklifini reddedip gittiğinde avrupadan hiç bir kulübün Fenerbahçe kadar iyi teklif yapmayacağını defalarca yazdık. SOnunda da yüksek para veren çıkmayınca geri döndü.
Türk futbolcu değil ki para ikinci planda desin. Öncelikli düşüncesi elbette para. Siz çalıştığınız yerde patrona para önemli değil, maaşımın yarısını vermeyin ama ben yine de çalışırım der misiniz? Önemli olan aldığı paranın hakkını verebilmek, bunun için çalışmak, iş ahlakı.
ForsakeN
03.Eylül.2009, 16:17
Saha içinde takımı adına her şeyi yaptığı için saha dışında parayla çok ilgilenmesi sorun değil.
Del Piero_10
03.Eylül.2009, 22:54
http://img4.imageshack.us/img4/5240/gioci.png
http://img44.imageshack.us/img44/7236/gioc3.png
http://img527.imageshack.us/img527/1380/gioc2.png
http://img181.imageshack.us/img181/6420/gioc4.png
RaSenGan
03.Eylül.2009, 22:56
Yedeğin de yedeği olan Dida nasıl takımda en çok maaş alan 3.futbolcu oluyo anlamak güç.
Fernando Gago
03.Eylül.2009, 22:59
Eto'o dağıtmış ortalığı :) . . .
Del Piero_10
03.Eylül.2009, 23:15
Cambiasso'nun 3 kazandığı yerde Vieira'nın 5.5 alması, Dida'nın neredeyse Abbiati'nin 3 katı kadar kazanması ilginç gerçekten. Juventus'ta da Poulsen, Sissoko ve Melo'dan fazla kazanıyor. Udinese başkanının eli baya sıkıymış, o fiyatlara o oyuncuları takıda tutmak büyük başarı.
Fiorentina, Genoa, Napoli gibi takımların maaşlara verdiği toplam fiyat bizim 3 büyüklerden az olmalı.
erdemzorer10
04.Eylül.2009, 06:30
İtalya'daki vergileri de düşündüğümüzde çok cüzi miktarlara düşüyor futbolcuların aldıkları ücretler..
Bugün izlediğim bir programda İtalya'da forma giyen bir futbolcunun net 3 milyon euro kazanması için kulübünden alması gereken paranın 5,... bir rakam olması gerektiği söylenmişti..Bu durumu göz önüne aldığımızda Türkiye'de yabancı futbolcu olmak var..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
edit: 5,... milyon euro gibi
ForsakeN
04.Eylül.2009, 16:27
İtalya'daki vergileri de düşündüğümüzde çok cüzi miktarlara düşüyor futbolcuların aldıkları ücretler..
Bugün izlediğim bir programda İtalya'da forma giyen bir futbolcunun net 3 milyon euro kazanması için kulübünden alması gereken paranın 5,... bir rakam olması gerektiği söylenmişti..Bu durumu göz önüne aldığımızda Türkiye'de yabancı futbolcu olmak var..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
edit: 5,... milyon euro gibi
İngiltere'de de 3M almak isteyen oyuncu 6M küsürlük bir rakama anlaşmalı duyduğum kadarıyla
KanaKe
04.Eylül.2009, 18:00
inter milan ve juventus harbiden ucmuslar maas konusunda
Del Piero_10
04.Eylül.2009, 19:15
Serie A'nın en çok kazananı Jose Mourinho, yıllık 11.5 milyon € alıyor.
Del Piero_10
05.Eylül.2009, 18:28
Roma Başkanı Rosella Sensi, son açıklamalarında Spalletti'nin istifasından dolayı üzgün olduğunu, böyle bir noktada takımı bırakıp gitmesine bir anlam veremediğini belirtmişti.
Goal.com Italia'ya konuşan Spalletti, "Sensi'nin yaptığı açıklamalardan dolayı üzgünüm. Ben Roma'yı bırakıp kaçmadım. Aslında haziran ayında istifa etmek benim açımdan daha iyiydi. Daha kolay takım bulabilirdim" ifadelerini kullandı.
Açıklamalarına devam eden Spalletti, "Özellikle O'nunla olan iyi diyaloğumuzun ardından yaptığı bu açıklamalar beni çok üzdü" şeklinde konuştu.
Bakalım Rosella Sensi'nin bu açıklamalara yanıtı ne olacak...
Del Piero_10
05.Eylül.2009, 18:29
Marcello Lippi akşam oynayacakları Gürcistan maçının ilk onbirini açıkladı.
İtalya Teknik Direktörü Marcello Lippi, bu akşamki mücadelede forvet hattını Iaquinta ve Rossi'den oluşturacak.
Sky Sport Italia'nın haberine göre Lippi, Gürcistan maçının ilk onbirini açıklarken İtalya'nın sahaya 4-4-2 taktiğiyle dizilmesi bekleniyor.
Grosso'nun yerine Genoa'dan Domenico Criscito'nun sol bek olarak başlaması ve Marco Marchionni üç yıl sonra tekrar takıma dönmesi bekleniyor.
İtalya'nın bu akşamki karşılaşmada ilk onbiri şu şekilde:
Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Chiellini, Criscito, Marchionni, Pirlo, Palombo, Camoranesi, Iaquinta, Rossi
Del Piero_10
05.Eylül.2009, 18:30
Inter kaptanı, Messi'yi Inter'e gelmesi için ikna edebileceğini iddia etti.
Javier Zanetti, yaptığı açıklamada, Barcelonalı yıldız oyuncuyu, Inter'e gelmesi için ikna edebileceğini vurguladı.
La Gazzetta dello Sport'a konuşan Zanetti, "Başkanımızın Messi'yi istediğini biliyorum. Şu an O'nu transfer edebilmek imkansız, fakat 2-3 yıl içinde olabilir.
Açıklamalarına devam eden tecrübeli yıldız, futbolu bıraktıktan sonra teknik direktör olmayı ve Messi'yi Inter'e getiren adam olmayı hedeflediğini de belirtti.
Ibrahimovic'in gidişini de değerlendiren yıldız oyuncu, "Şimdiki kadromuz daha derin. Ibra'nın satılması bizim için daha iyi oldu, bu sayede orta sahada kaliteli oyuncularımız oldu. Geçen seneden daha güçlüyüz" ifadelerini kullanarak sözlerine son verdi.
nessus
05.Eylül.2009, 18:41
Hepsi iyi oyuncular ama şöyle eskisi gibi dünyaya malolmuş idol bir topçusu yok italyanın. R. Baggio ve Del Piero son oldu.
SAİT71
05.Eylül.2009, 18:46
Boşuna uğraşmasın Messi Barca gibi bir takımı ve İspanya gibi yıldızlar topluluğu rüya gibi bir ligi bırakıpta inter gibi bir takıma gitmez. Barca şuanki ulaşılabilecek en iyi 2-3 hedeften birisidir. Ben olsam gitmem. Zaten 11 Milyon euro felan para alıyor, tüm kupalarda favoriler arasında hiç böyle bir maceraya gerek yok. Zanetti zırvalamış..
Fernando Gago
05.Eylül.2009, 22:09
Messi Barca'dan kolay kolay ayrılmaz . Bir gün ayrıldığını düşünürsek bu klüp asla Inter olmaz bence ...
Fernando Gago
05.Eylül.2009, 22:11
Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Chiellini, Criscito, Marchionni, Camoranesi, Iaquinta,
8 oyuncu Juve pantentli denebilir :)
tarikko
06.Eylül.2009, 19:39
Milan, yeni Kaka olarak Marquinhos'u buldu.
Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, geçen hafta yeni bir Kaka aradıklarını söylemişti.
Sportmediaset.it'in haberine göre, Palmerias'ın yıldızı Marquinhos, Milan'ın yeni Kaka'sı olabilir.
Milan'ın 19 yaşındaki oyuncuyu, ocak ayında İtalya'ya getirmek için çalışmalara başladığı iddia ediliyor.
Vitoria'da oynarken adını duyuran genç oyuncu, ikinci forvet olarak ileri uçta ya da orta sahada oynayabiliyor. Uruguaylı Tabare Viudez'in kontratını iptal eden İtalyan kulübü, halen bir Avrupa Birliği dışı oyuncu transfer etme hakkına sahip.
Goal
:)
Ahmet Göktaş
06.Eylül.2009, 19:40
Offfffffff :( Bırakın fm 2010'da da alabilelim işte yaa :(
Clayman
06.Eylül.2009, 19:46
Yöneticiler de FM oynuyor :D
RIDVAN TLM
06.Eylül.2009, 19:48
ocak ayınamı alıcaklar:) o zamana kadar sampıyonluktan koparlar zaten
RaSenGan
06.Eylül.2009, 19:58
Alsınlar da en azından transfer yapmış olsunlar.
CeNTeR_TR
06.Eylül.2009, 20:21
Transfer yapmak için transfer :0:
bugra 1905
06.Eylül.2009, 20:48
Offfffffff :( Bırakın fm 2010'da da alabilelim işte yaa :(
Aynen Kardeş:D:D
ozaniel
06.Eylül.2009, 23:28
Bütün FM yıldızları büyük takımlara gidiyor, artık Oscar Cardozo da Arsenal'e gelir. :D
Del Piero_10
08.Eylül.2009, 19:51
Milan'ın, Ocak ayında Rafinha, Gareth Bale ve David Beckham için harekete geçeceği iddia edildi.
Milan Teknik Direktörü Leonardo, Ocak ayı için transfer listesinini hazırlamaya başladı. Genç hocanın hedefinde, Schalke'nin yıldızı Rafinha, Tottenham'ın genç oyuncusu Gareth Bale ve İngiliz yıldız David Beckham var.
Il Corriere Dello Sport'un haberine göre Leonardo, Milano ekibinin sol bek sıkıntısına Gareth Bale ile çözüm bulmak istiyor. Genç oyuncu için Marek Jankulovski'nin gövden çıkarıldığı da gelen haberler arasında.
Milan, sağ bek bölgesine de Rafinha'yı düşünüyor. Ama İtalyan devinin Schalke 04 forması giyen oyuncu için 11 milyon avro verip vermeyeceği merak konusu.
Dünya Kupası'nda forma giymek için Avrupa'da oynaması gereken David Beckham'ın da ilk adresi geçen yıl formasını giydiği Milan. La Gazzetta Dello Sport'a göre, tecrübeli oyuncunun İtalya'ya geri dönüşü kesin gibi.
Del Piero_10
08.Eylül.2009, 19:53
Wesley Sneijder, Inter'in takım olarak Real Madrid'den daha iyi olduğunu söyledi.
Interli Wesley Sneijder, yeni takımının, eski takımı Real Madrid'den daha güçlü olduğunu ifade etti.
İyi bir transfer yaptığını düşünen Hollandalı oyuncu, La Gazzetta dello Sport'a konuşurken, "Beni seven bir teknik direktörüm var ve takımım Real Madrid'den daha güçlü" dedi.
Real'in bireysel yeteneklerinin daha iyi olduğunu söyleyen Sneijder, "Biz daha iyi bir takımız. Inter'i, takımın en önemli oyuncularından biri olmak için tercih ettim. Madrid'de bana bir çocuk gibi davranıyorlardı" diye konuştu.
Barcelona'nın Avrupa'nın en güçlü takımı olduğunu söyleyen yıldz oyuncu, "Manchester United, Arsenal ve tabii ki Inter, Avrupa'nın en iyileri arasındalar. Ibrahimovic ayrılmış olabilir, ama Samuel Eto'o ve Diego Milito çok iyi forvet oyuncuları" dedi.
tarikko
08.Eylül.2009, 20:03
Adrian Mutu, eski kulübü Chelsea'ye 17 milyon avro ödememek için FIFA Başkanı Sep Blatter'e bir mektup gönderecek.
Fiorentinalı Adrian Mutu, Chelsea'ye 17 milyon avro ceza ödememek için verdiği savaşına devam ediyor. Başarılı oyuncu FIFA'ya mektup göndermeyi düşünüyor.
Sky Sport İtalya'da yayınlanan mektupta şu satırlara yer verildi:
"Chelsea, FIFA disiplin komitesi ve FIFA Başkanı Josep Blatter'e
Bu mektubu 17 milyon avroluk ceza yüzünden yazıyorum. Futbolculuk haklarımı savunmak ve işime devam edebilmek için bu mücadeleyi sürdürmeliyim.
Ben böylesi bir cezayı ödeyemem. Hiç bir futbolcunun bu parayı ödemesi mümkün değil. Bence sorunu çözmenin en iyi yolu bir yardım vakfına para yatırmam, bu İngiltere'de ve ya Romanya'da olabilir.
Adrian Mutu"
İddialara rağmen, henüz tecrübeli oyuncu mektup ile çıkan haberleri henüz doğrulamadı.
Goal
sananes
08.Eylül.2009, 20:20
futbol hayatının bitmesini istemem acıkcası umarım bir ortak yol bulunur
REsist JuvE11
08.Eylül.2009, 20:32
medya önündeki futbolcular neden böyle açıklamalar yapıp kendilerini komik duruma düşürürler hiç anlamam
TR.CaPTaiN
08.Eylül.2009, 20:39
Real Madrid'ten ayrılmamak için 40 takla atan Wesley Sneijder transfer olduktan sonra Inter Real Madrid'ten iyi diyor. Inter'e gitmesi kendisi için daha iyi oldu ama bu tip açıklamalar gereksiz ve yapmacık.
Fernando Gago
08.Eylül.2009, 20:58
Bu açıklamar harbiden moda oldu
Fernando Gago
10.Eylül.2009, 00:06
İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından AC Milan, takım kaptanı Massimo Ambrosini ile sözleşme yeniledi.
AC Milan'dan yapılan açıklamaya göre, Paolo Maldini'den kaptanlık pazubandını devralan 32 yaşındaki Ambrosini'nin sözleşmesi, Haziran 2011'e kadar uzatıldı.
Öte yandan, AC Milan'ın yeni teknik direktörü Leonardo, Ambrosini'yi bu sezonun iki maçında da yedek kulübesinde oturtmuştu.
ThersoN
10.Eylül.2009, 04:07
Kendisini olumsuz eleştirenlere ''bana bi süre daha katlanacaksınız'' demiş
vefa da bi yere kadar, bence milan yollamalıydı
ThersoN
10.Eylül.2009, 04:08
kulüp mü böyle istiyor anlamadım
ThersoN
10.Eylül.2009, 04:08
17 milyon avroyu rahat öder bence
ThersoN
10.Eylül.2009, 04:09
hem rafinha hem bale hem de beckham nası bir arada gündemde olur anlamam, takıma genç takviye edeceksin, aynı anda beckham için de ugraşıyorlar
nerazzuri
10.Eylül.2009, 04:12
Rafinha, Bayern Münih'e transfer oldu diye biliyorum.
RaSenGan
10.Eylül.2009, 04:16
Takımı Bale kurtarcak sanki.Doğru düzgün transfer yapsınlar yapıcaklarsa.
tarikko
10.Eylül.2009, 04:22
Rafinha, Bayern Münih'e transfer oldu diye biliyorum.
Bayern vazgeçti Rafinha'dan..
Del Piero_10
10.Eylül.2009, 16:44
Yayın haklarını tekrar NTV Spor aldı.
delpier0
10.Eylül.2009, 19:03
Bu son zamanlarda aldığım en iyi haberlerden birisiydı sonunda justin tvden kurtulduk. Sağol Del Piero_10 arkadaşım.
Del Piero_10
11.Eylül.2009, 14:51
Sky Sport Italia, David Beckham'ın Milan'a bir kez daha kiralanması için kulüplerin anlaşmaya vardığını öne sürdü.
Sky Sport Italia'nın haberine göre, LA Galaxy ile Milan, İngiliz yıldız David Beckham'ın ocak ayında İtalyan devine kiralık olarak transfer olması için anlaşmaya vardılar.
Gazetenin iddiasına göre, İngiliz yıldızın ABD kulübüyle anlaşmasını feshetme olasılığı da var. Ancak hem Milan'ın Beckham'a uzun vadeli bir kontrat sunamayacak olması hem de sponsorluk anlaşmalarının şartları gereği, bunun gerçekleşmeyeceği belirtiliyor.
Fakat iki kulüp yöneticilerinin tekrar anlaşmaya vardıkları ve Beckham'ın ocak ayında Milan'a geri döneceği iddia ediliyor.
Sky'ın iddiasına göre, Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, İngiltere'nin hocası Fabio Capello ile de Beckham için görüştü. Bilindiği gibi, Capello, Dünya Kupası'nda forma giyebilmesi için İngiliz yıldızın Avrupa'da oynaması gerektiğini söylemişti.
Bu iddialara rağmen, henüz LA Galaxy, Milan ya da Beckham'dan bir açıklama gelmedi.
SAİT71
11.Eylül.2009, 15:41
Bence gereksiz. Artık Beckham ı felan bıkraıp yeni yetenekler aramaları lazım. Oldu olacak Carlosu da satalımda onuda da sol beke koysunlar :d Milan ın bu zihniyetini anlayamıyorum. Gerçi kriz var finansında ama... Neyse bakalım görelim ne olacak..
bySilver
11.Eylül.2009, 16:12
Finansta kriz var Beckham alınıyor oda güzel :D. Milan' ın kadro yaşı çok yükseldi. Galliani nin genç yeteneklere yönelmesi gerekiyor.
SAİT71
11.Eylül.2009, 16:40
O anlamda demedim. Yeni genç yetenekleri almaya gücü yetmeyebilir çünkü krizdeler. Kulübü satmak için önermişlerdi diye haber okudum.
Brezilyada bir yeteneği 20 - 25 milyon euro dan aşağı alamıyorsun ama Beckham ı cuzi bir fiyata kiralayabilirsin. Hemde Beckham da Avrupada oynamak için fedakarlık yapabilir ;)
Melekovic
11.Eylül.2009, 16:49
Beckham'da gelince son aldıkları kaleciden sonra kadro giderek gençleşti,ikinci bahar yaşıyor ömrüm gel benim yarim oluver şimdi :D :D :D
Oghuse
11.Eylül.2009, 17:09
Adam milli takımda forma giymek için çabalayacaktır o kadarda kötü olacağını düşünmüyorum..Birşeyler yapabilir..
Addolorato
11.Eylül.2009, 17:20
Capello Beckham avrupa'da oynamazsa 2010'u unutsun diye açıklama yaptı. Beckham Milan'a giderse var gücüyle oynar tabi bir Dünya Kupası daha oynamak istiyorsa.
GeNç KaRTaL
11.Eylül.2009, 17:44
Geçen sefer yararlı olmuştu.Bu seferde yapar birşeyler herhalde..
ThersoN
11.Eylül.2009, 20:04
bu transfere tamamen karşıyım, ucuza popülariteyi korumak için savaşıyorlar
Del Piero_10
12.Eylül.2009, 15:30
Fenerbahçe’nin eski oyuncularından Stephen Appiah’ın, İtalyan vatandaşlığı için başvurduğu ifade edildi.
Uzun süredir kendisine kulüp arayan Ganalı oyuncu, sadece milli takım seviyesinde futbol oynayabiliyor. Appiah’ın uzun süredir kendisine kulüp bulamaması, sağlık sorunlarından kurtulamadığı haberlerinin çıkmasına neden oluyor. Appiah’ın İtalyan pasaportu almasıyla Serie A’da bir ekibe transfer olmasını kolaylaşacağı düşünülüyor.
İtalya'ya alışmış
Eski Fenerbahçeli futbolcunun pasaport başvurusu hakkında açıklamada bulunan mejaneri Luca Pagani, “Önümüzdeki günlerde resmi başvurumuzu yapacağız. İtalyan vatandaşlığı için 10 yıl ülkede kalma şartı aranıyor. Nisan ayında Stephen’in İtalyan olacağını umuyorum” dedi.
1997 yılında Udinese tarafından İtalya’ya getirilen Ganalı orta saha oyuncusu, Parma, Brescia ve Juventus gibi kulüplerde forma giymişti. Fenerbahçe’de 3 yıl forma giyen Appiah, kulüpten olaylı bir şekilde ayrılmıştı.
Catania yolcusu
Appiah’ın transferiyle ilgili bir açıklama yapmaktan kaçınan Pagani, “Stephen, Catania’ya gitmek istiyor. Ama şimdilik bu konuyla ilgili ayrıntılı bir açıklama yapmak istemiyorum. Transfer tamamen gerçekleşmeden konuşmak doğru olmaz” dedi.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Eylül.2009, 17:24
Juve seriye bağladı
Serie A'nın 4. haftasında Lazio'ya konuk olan Juventus, zorlu maçtan 2-0 galip ayrıldı. İlk yarısı golsüz geçilen karşılaşmada skoru belirleyen goller ikinci yarıda geldi.
Önce 72. dakikada Caceres'le 1-0 öne geçen siyah-beyazlılar, 90. dakikada Trezeeguet'le skoru tayin etti.
Çizme'de şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gösterilen Torino eikibi, 4'te 4 yaparak galibiyet serisine devam etti ve 12 puanla zirvedeki yerini korudu. Sezona iyi bir başlangıç yaparak dikkat çeken Lazio ise 6 puanda kaldı.
Serie A'da günün diğer maçında ise Milan, deplasmanda Livorno ile 0-0 berabere kaldı.
(Ligtv.com.tr)
:0:
Del Piero_10
14.Eylül.2009, 03:19
Genoa-Napoli
Kırmızı kartlar, penaltılar, tartışmalı hakem, mükemmel goller, klasik bir Serie A mücadelesi oluyor ama ntv spor fransa-hırvatistan basket maçını vermeyi tercih etmiş.
Del Piero_10
15.Eylül.2009, 19:15
Milan'ın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho, her an ilk 11'deki yerini kaybedebilir.
Milan Teknik Direktörü Leonardo ve Adriano Galliani, Ronaldinho'nun kötü oyununa daha fazla sabretmeyip, yıldız oyuncunun Marsilya karşısında yedek oturabileceğini ima ettiler.
Başkan Silvio Berlusconi, Ronaldinho etrafında bir takım kurmak isterken, Brezilyalının son Livorno maçındaki oyunu yine hayal kırıklığı yarattı. Maçtak sonra konuşan Leonardo, "Ronaldinho iyi olursa ve oynamak isterse, takım için önemli bir oyuncu olabilir" dedi
İkinci Başkan Adriano Galliani de, ikinci yarıda Pirlo'nun Ronaldinho'nun yerine oyuna girmesine de atıfta bulunarak, "Ben sahada iki tane takım gördüm. İlk yarı hiç birşey üretemeyen, ileri oynayaman bir takımdı. Pirlo ve Inzaghi oyuna girince ise takım çok daha iyi oldu" diye konuştu.
Tecrübeli yönetici, şu anda sadece Marsilya maçını düşündüklerini ve gruptan çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
RaSenGan
15.Eylül.2009, 20:42
Marsilya maçında Seedorf'u oynatıp Ronaldinho'yu yedek oturtabilirmiş Leo..Transfer şart diyoruz ama adamların umrunda değil.
Fernando Gago
16.Eylül.2009, 00:01
Böyle olacağı çoktan belliydi ...
GeNç KaRTaL
16.Eylül.2009, 00:26
Ronaldinho'nun devri resmen kapanmıştır.Bundan sonra bir daha o yaptığı yükselişi yapabileceğini sanmıyorum..
scar face
16.Eylül.2009, 00:47
Milan'ı böyle kötü yakalayan Marsilya 3 puanı alacaktır...
titates1
17.Eylül.2009, 08:07
cishokko alınmalıydı , rafinha bale ilaç gibi gelir ... ortasahada problem yok kanat oyuncusu takviye edilmeli takıma forvete de yırtıcı bir forvet takviyesi yapılmalı...
titates1
17.Eylül.2009, 08:10
Hepsi iyi oyuncular ama şöyle eskisi gibi dünyaya malolmuş idol bir topçusu yok italyanın. R. Baggio ve Del Piero son oldu.
buffon , pirlo , cannavaro ..?
GeNç KaRTaL
17.Eylül.2009, 10:02
Bence önce adam gibi bir teknik direktör getirilmeli takımın başına.Barcelona'ya bakılarak Leonardo getirildi ama aynı olay değil maalesef.Barcelona'da yıllardan beridir oturtulmuş bir sistem var ve bu sistemin başına oyuncuların saygı duyacağı ve bu sistemin ne olduğunu bilen Guardiola getirildi.Milan'da aynı ortam yokki benzer girişim başarı getirsin..
Ayrıca yeni hocayla beraber mevkilerede köklü bir değişiklikte şart.Bahsi geçen isimler takıma yarar sağlarlar ama köklü bir değişiklik olmadıktan sonra geçici olur bu katkılar..
nerazzuri
17.Eylül.2009, 11:02
cishokko alınmalıydı , rafinha bale ilaç gibi gelir ... ortasahada problem yok kanat oyuncusu takviye edilmeli takıma forvete de yırtıcı bir forvet takviyesi yapılmalı...
Dün İnzaghi'yi gördükten sonra, daha ne forveti diyesim geldi gerçekten.
titates1
18.Eylül.2009, 16:52
İnzaghi uzun süre götürcek olsa zaten ne forveti de çok yaşlandı artık =) genç kartal sonuna kadar katılıyorum söylediklerine..
ForCimbom
18.Eylül.2009, 16:54
anlamadım sezon başı dönemin suyu mu çıktı da devre arasını bekliyorlar? sezon başında adam gibi transfer yapmayan adam devre arasında hiç yapmaz kimseyi kandırmasınlar..
Fernando Gago
19.Eylül.2009, 01:31
Fransız yıldız yeniden Premier Lig'e dönme hesapları yapıyor. Bir dönem Arsenal forması ile kariyerinin zirvesine ulaşan Patrick Viera, 2010 Dünya Kupası öncesinde form tutabilmek için İnter'den ayrılıp, Tottenham'a gidebileceğini açıkladı.
The London Evening Standard'a açıklamalar yapan Fransız oyuncu, Redknapp ile çalışmak istediğini ve kendisine çok fazla saygı duyduğunu ifade etti. Redknapp ile çalışan arkadaşlarının, ondan övgü ile söz ettiğini belirtti.
Bu sezon Serie A'da İnter ile 4 maçın 2'sinde şans bulan 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Devler Ligi'nde ise Barcelona karşısında yedek kulübesinde oturdu.
Patrick Viera, transfer döneminde de Tottenham'dan teklif almış; fakat yine bir Londra takımı olan Arsenal taraftarına duyduğu saygıdan ötürü bu öneriyi geri çevirmişti. Ocak ayında Viera'nın White Hart Line Stadı'na gelmesinin kesinleşmesi için birkaç ay daha bekleyeceğiz.
Del Piero_10
21.Eylül.2009, 23:42
Kulüpten yapılan resmi açıklamaya göre, Antonio Conte Atalanta'nın yeni hocası oldu.
Atalanta, eski Bari'nin teknik direktörü Antonio Conte'yi, Angelo Gregucci'nin yerine göreve getirdi.
Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Atalanta, yeni teknik direktörünün Antonio Conte olduğunu duyurmaktan mutluluk duyar. Angelo Gregucci'ye bize yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ederiz" ifadelerinde bulunuldu.
Conte'nin tanıtımının TSİ 19.00'da yapılacağı belirtildi.
Atalanta'nın bu kararı almasına, bu hafta ligde aldıkları 4-1'lik mağlubiyetle dördüncü karşılaşma sonunda sıfır puanda kalmış olmasının neden olduğu belirtildi.
Del Piero_10
22.Eylül.2009, 15:08
Şu ana kadar ligde dört puan toplayabilen Napoli'nin teknik direktörü Roberto Donadoni, görevinin başağında kalacağından bir hayli emin.
Napoli Teknik Direktörü Roberto Donadoni, şu ana kadar ligde istediği sonuçları alamasa da, 4-3-3'lük sisteminden vazgeçmeyecek gibi gözüküyor.
Basında çıkan görevinde kovulabileceği iddialarına inanmadığını belirten İtalya Milli Takım'ı eski antrenörü, "Udinese karşısında riske girdik. Kazanmak için çok hücumcuyla oynadık. Genoa maçının ilk yarısında olduğu gibi iyi bir oyun ortaya koyduk" diye konuştu.
Lavezzi'nin sol kanatta başarılı olduğunu belirten Donadoni, 3 hücumcuyla oynamaktan zevk aldığını ve takımının gayet dengeli oldığunu sözlerine ekledi.
Donadoni, "Çok fazla eleştiri geliyor. Eleştiri olmalı, ancak sınırı aşılmamalı. Kovulacağım yönündeki iddialara ise kesinlikle inanmıyorum" diyerek sözlerine son verdi.
Napoli, yarın akşam ligin 5. hafta mücadelesinde Inter'e konuk olacak.
Del Piero_10
23.Eylül.2009, 02:24
Kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Milan'ın ilk hedefi Luca Toni.
Tuttosport'a göre Ocak ayında transfer bombalarını patlatmak isteyen Milan'ın listesinin birinci sırasında Bayern Münih'te gözden düşen Luca Toni var.
İtalyan yıldız takımında mutlu değil ve Almanya'dan ayrılmak istiyor. Toni'nin hedefi Dünya Kupası'nda oynamak ve bunun için ilk onbirde oynayabileceği takıma gitmesi gerek.
Dev forvetin transferi Huntelaar ve Borriello'dan memnun kalmayan Leonardo'yu mutlu edebilir.
Milan'ın listesindeki bir diğer ismin Schalke'nin yıldızı Rafinha olduğu iddia edildi.
RIDVAN TLM
23.Eylül.2009, 02:25
milana fazla genç gelmesin toni...kaldıramayabilir mılanın bunyesı:D:D