View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri
sakary Ali
21.Mayıs.2012, 21:33
Sözleşmesi bitiyordu bir tek yetiştirme bedelini alacağız.
Beşiktaş için hayırlı olsun.Umarım başarılı olur.
Ralph
21.Mayıs.2012, 21:36
Nasıl oynuyor Ali sen bilirsin?
Ralph
21.Mayıs.2012, 22:21
Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan'ın Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a bu sözlerle rest çektiği iddia edildi.
Şeklinde bir şey varmış. Böyle bir şey varsa varsın istifa etsin bence.
anil luque
22.Mayıs.2012, 00:00
Bu sözler?
Ralph
22.Mayıs.2012, 00:07
Yalanlanmış Levent Erdoğan tarafından demin okudum.
Walter Sakana
22.Mayıs.2012, 00:08
Bu sözler?
Samet Aybaba gelmezse istifa ederim dediğine dair bir haber vardı:
http://www.medyatime.com/levent-erdogan-aybaba-gelmezse-istifa-ederim.html
Son haber ise Erdoğan'ın bunu yalanladığı yönünde:
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, kendisinin söylediği iddia edilen, "Beşiktaş'ın yeni teknik adamı Samet Aybaba olmazsa yönetimden 8 kişiyle birlikte istifa eder, yönetim kurulunu olağanüstü kongreye götürürüm" ifadesinin tamamen asılsız olduğunu açıkladı.
Yazılı bir açıklama yapan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:
"Bugün bazı internet sitelerinde benim ağzımdan söylendiği belirtilen 'Beşiktaş'ın yeni teknik adamı Samet Aybaba olmazsa yönetimden 8 kişiyle birlikte istifa eder, yönetim kurulunu olağanüstü kongreye götürürüm' şeklindeki sözlerim tamamen asılsızdır. Konuyla ilgili görüşüm sorulduğunda şahsi tercihimin Samet Aybaba'dan yana olduğunu söylemem üzerine ifadem çok başka noktalara çekilip bir kargaşaya neden olmuştur. Ne herhangi bir röportajımda ne de yönetim kurulu toplantısında böyle bir ifade kullanmadığımı, bu tarz haberlerin iyi niyetle ve var gücüyle çalışan Beşiktaş yönetimini yıpratma amacı taşıdığını ifade etmek isterim. Ayrıca hiç bir kaynağa dayandırılmadan benim ağzımdan çıkmamış sözlerin haber olarak servis edilmesini de basın ahlakı ve etiğiyle örtüştüremediğimi belirtir, böylesine kritik bir süreçte taraftarlarımızında bu tarz gerçek dışı haberlere itibar etmemesini rica ederim."
http://live.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/erdogandan-istifa-yalanlamasiSXHBQ280835SXQ
KanaKe
22.Mayıs.2012, 00:27
samet aybaba mi kurtaracakmis besiktasi :) besiktas takimi su kadrosuyla teknik direktörsüz sahaya ciksin samet aybabanin oynatacagi futbolun 10 kat daha iyisini oynar.
meddah
22.Mayıs.2012, 00:31
Böyle bir ihtimal vuku bulsaydı, daha çok Beşiktaş Samet Aybaba'yı kurtarmış olurdu gibi geliyor bana.
GeNç KaRTaL
22.Mayıs.2012, 00:48
Berat Çetinkaya hayırlı olsun Sakaryalı oyuncu sayınız 2'ye çıktı :D para alamadık sanırım çünkü sözleşmesi sezon sonu bitiyordu(FM'den böyle biliyorum)...Bu sene takımın en iyilerindendi umarım harcanmaz iyi bir yedek olur Beşiktaş'ta hatta abartmıyorum Semih Kaya gibi formayı bile kapabilir...Hayırlısı olsun...Şans verildiğinde hocasını utandırmayacağını düşünüyorum başarılı olur inşAllah...
Peki Kaan hızı nasıl sence? Bir de tekniği?
Fearless Coward
22.Mayıs.2012, 01:01
Hızı fena değil Beşiktaş'ın stoperlerinden hızlı bence ama bir de Beşiktaş'ta görmek lazım tabi...Ersan nasıl başarılı olduysa o da olabilir diye düşünüyorum...Tekniği çok iyi değil geliştirir ama Berat çalışkandır...
GeNç KaRTaL
22.Mayıs.2012, 01:11
Hantal değil yani.Hayırlı olsun.İnşallah kendisini gösterir.
anil luque
22.Mayıs.2012, 01:25
Samet Aybaba gelmezse istifa ederim dediğine dair bir haber vardı:
http://www.medyatime.com/levent-erdogan-aybaba-gelmezse-istifa-ederim.html
Son haber ise Erdoğan'ın bunu yalanladığı yönünde:
http://live.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/erdogandan-istifa-yalanlamasiSXHBQ280835SXQ
Sağolasın abicim.
Gene sol ayaklı stoper.Şaka gibi :n:
footballer33
22.Mayıs.2012, 01:33
Berat hayırlı olsun. Yönetim genç bir stoper alınacağından bahsetmişti bir ara. O isim Berat oldu. 2. Ersan durumu yaşanır umarım burda da.
Ralph
22.Mayıs.2012, 11:12
Sinan Bolat geliyormuş sanırım. 1 hafta içerisinde kararını verecekmiş Sinan.
europeanconquer
22.Mayıs.2012, 11:21
Beşiktaş'a yabancı hoca yaramıyor onu ben başta söyleyeyim.Ayrıca Tayfur Havutçu çok büyük şanssızlıklar yaşadı.Bitik bir takımı Schuster'den aldı.Sonra bildiğimiz olaylar yaşandı.Yine sezon sonu moral olarak bitik bir takımı aldı.Play-off'larda Carvalhal'in gönderilmesi tam bir faciaydı.Beşiktaş yönetimi hem takımı hem de Tayfur Havutçu'yu zor bir duruma soktu.Kim ne derse desin Tayfur Havutçu biçilmiş kaftandı.Yazık oldu.İsterse kralı gelsin Beşiktaş'ı o durumda ayağa kaldıramazdı.Bu arada yeni sezon için Mustafa Denizli'yi getirmeli bence Beşiktaş.
Mamadou
22.Mayıs.2012, 14:20
SON DAKİKA: Beşiktaş Yönetimi Alman teknik direktör Ralf Rangnick ile 4 yıllık anlaşma sağladı. -DHA
ForzaRQ7
22.Mayıs.2012, 15:20
http://img.haber1903.com/h/ahmet_kavalci_1337694899.jpg
Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, transfer gündemi ile ilgili HABER1903'e açıklamalarda bulundu.
İşte Kavalcı'nın HABER1903'e yaptığı açıklama;
"Rangnick'e teklifimizi yaptık, oda bize sağlık sorunlarından dolayı gelemeyeceğini ve üzgün olduğunu iletti. Başka teknik adamlar ile görüşmelerimize devam ediyoruz." dedi.
byariff
22.Mayıs.2012, 15:26
ibrahim setende demisti kesin anlasma yok diye
sakary Ali
22.Mayıs.2012, 16:02
Nasıl oynuyor Ali sen bilirsin?
Hantal değil yani.Hayırlı olsun.İnşallah kendisini gösterir.
Gene sol ayaklı stoper.Şaka gibi :n:
Kaan'ın dediği gibi hantal değil.Hava toplarında da hakimiyeti yüksek.Geçen sezon ve bu sezonun başında çok iyi performans ortaya koyuyordu.Ancak ikinci yarı ile birlikte tabi bunda takımın kötü gidişininde etkisi var kötü oynadı.
Ancak geçen sezon takımın yükselmesindeki en büyük pay sahiplerinden biri.Çok hırslı biri.Sonuna kadar mücadeleyi bırakmıyor.İlk oynadığı sezona göre kendini büyük ölçüde geliştirdi.Beşiktaş'ta da öğreneceği çok şey var.Bence yararlı olacaktır.
Bu arada sol değil sağ ayaklı bir stoper :)
ForzaRQ7
22.Mayıs.2012, 16:17
Beşiktaş'tan Seedorf atağı
http://img.haber1903.com/h/besiktastan_seedorf_atagi_1337699516.jpg
Bugün yurt dışında temaslara başlayan Tamer Kıran ve İbrahim Altınsay'ın İtalya'da ünlü oyuncu Clarence Clyde Seedorf'un transferi için girişimlere başladığı öğrenildi.
Geçtiğimiz sezon Milan forması giyen Clarence Clyde Seedorf'un bu sene sözleşmesi sona erdi. Ve ünlü oyuncunun bonservisinin elinde olması Beşiktaşlı yöneticileri harekete geçirdi.
DETAYLAR HABER1903'DE
Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
Bu arada sol değil sağ ayaklı bir stoper :)
Tamam pardon twitter yanıltmış beni :)
anil luque
22.Mayıs.2012, 17:22
Tamam her takımda abilik yapacak bir oyuncu olması gerekir ama Seedorf amcalık yaşında artık.
LaigLeNoiR
22.Mayıs.2012, 17:25
Seedorf ile Tayfur'un yaşları yakındır birlikte oynasınlar :)
eng1n
22.Mayıs.2012, 17:26
Seedorf - Aurelio bir de transfer edilirse Edgar Davids orta saha üçlüsü ile Beşiktaş herhalde coşar.
Berat transferi iyi transfer bence Ersan gibi bir patlama yapması muhtemel.
anil luque
22.Mayıs.2012, 17:30
Seedorf - Aurelio bir de transfer edilirse Edgar Davids orta saha üçlüsü ile Beşiktaş herhalde coşar.
Berat transferi iyi transfer bence Ersan gibi bir patlama yapması muhtemel.
İleriye de Martin Palermo ile İnzaghi. Tamamdır gençlik ateşini yakarız valla :)
kalemci
22.Mayıs.2012, 17:34
Vay arkadaş hadi Gattuso, Ambrosini olsa anlarım da istenilmeyen adam Seedorf, bu sene en az 8-9 kere izledim Necip + Veli = Seedorf :) Eğer maliyeti uygunsa veya sponsor karşılayacaksa muazzam olur.
anil luque
22.Mayıs.2012, 17:38
Vay arkadaş hadi Gattuso, Ambrosini olsa anlarım da istenilmeyen adam Seedorf, bu sene en az 8-9 kere izledim Necip + Veli = Seedorf :) Eğer maliyeti uygunsa veya sponsor karşılayacaksa muazzam olur.
Sen yanlış anladın Ahmet abi :)
Seedorf iş yapamaz diye istememezlik yapmıyorum ben şahsen. Adamın kariyerinde yok yok. Buraya gelip de bize pek birşey veremez. Başarıya aç oyuncular lazım bize. Ununu elemiş , eleğini asmış oyuncular değil.
kalemci
22.Mayıs.2012, 17:54
Ya sende haklısın Anıl ama karakter bakımından bilmesemde sahada ki mücadelesi tam tersini gösteriyor. Ununu eleğini asıp gelmiş denilen Guti bile neler kattı.
Benim zaten bu konularda ki düşüncelerim belli gençler oynasın, mücadele etmeyen gitsin, 3-4 yıl başarı beklenmesin gerekirse, istikrar için dilimizi ve medya, maç dışı olayları bilen iyi kontrol edebilen hoca gelsin derim hep. Ama Seedorf bu konuya istisna olabilecek sayılı oyunculardan, tek aklımı karıştıran maliyeti. Eğer ona vereceğimiz yıllık ile 3-4 tane kadroya tutmasa bile potansiyelli futbolcu getirilebilirse söylenti olarak kalmasını isterim.
byariff
22.Mayıs.2012, 17:57
Ertem sener ; buyrun buradan yakın !!! ralf ragnick ile yapılan 4 yıllık anlaşma , alman hocanın istediği transfer bütçesi kabul olmadığı için bozuldu...
byariff
22.Mayıs.2012, 18:03
Beşiktaş, Zico ile pazarlıklara başlamış via LİGTV
kalemci
22.Mayıs.2012, 18:06
Ertem sener ; buyrun buradan yakın !!! ralf ragnick ile yapılan 4 yıllık anlaşma , alman hocanın istediği transfer bütçesi kabul olmadığı için bozuldu...
Konuyla alakasız ama Ertem Şener keşke sadece maç anlatsa, 4-5 aydır takipten de çıkardım. Bu konuda haklı olabilir ama biraz masa başı ve arak haber yapıyor.
LaigLeNoiR
22.Mayıs.2012, 18:24
Aman diyim Zico falan gelmesin, takımdan soğutmayın beni.
KanaKe
22.Mayıs.2012, 19:51
zico bencede besiktasi kaldiramaz besiktasa agresif ve disiplinli bir hoca lazim
Mamadou
22.Mayıs.2012, 20:40
Tayfur Havutçu olmaz, Samet Aybaba olmaz, Zico olmaz. Kim olacak o zaman merak ediyorum. Evet Beşiktaş'a disiplinli bir teknik direktör lazım oda Mustafa Denizli ve C. Daum gibi hocalardır. Hem ligi biliyorlar ama oynattıkları futboldan dolayı taraftar bu isimlerin gelmesini istemiyor. Beşiktaş'a hangi isim gelirse gelsin memnun olmayan kesim illaki olacaktır. Tek bildiğim ligi hiç bilmeyen bir yabancı hocanın gelmesi halinde Del Bosque ve Schuster döneminin bir benzerini yaşarız. Maksimum 6 ay sonra paşalar gibi tazminatını öder gönderirsin. Bir tek Tigana ile bu iş yürüdü oda malum sezonun yarısında geldiği için takımı tanıdı ve ertesi sezon takım iki kulvarda da başarılı olmuştu. Ligi bilmeyen bir yabancı geleceğine daha önce büyük bir takımı çalıştırmış Zico gelsin daha iyi olur. Şu geçiş sürecinde iyi,kötü futbola ben bakmam.
footballer33
23.Mayıs.2012, 02:17
İsimleri geçen hocalardan en çok istediklerim Ralf, olmazsa Bielsa. Bize Alman ekolü yarıyor. Zico'yu, Brezilya modasından sıkıldığım için istemiyorum. Ayrıca uzun vadeli anlaşma yapamazsın kendisiyle. Başkanımızın 4-5 yıllık planına uygun değil.
Seedorf haberi de kolpa bence. Yeni yönetim, maliyeti düşürmenin ve gençleri takıma kazandırmanın peşinde. Ronaldinho bile sırf bu yüzden istenmedi. Kalkıp da Seedorf'u getirmezler heralde.
bjk_melo_151
23.Mayıs.2012, 04:12
İsimleri geçen hocalardan en çok istediklerim Ralf, olmazsa Bielsa. Bize Alman ekolü yarıyor. Zico'yu, Brezilya modasından sıkıldığım için istemiyorum. Ayrıca uzun vadeli anlaşma yapamazsın kendisiyle. Başkanımızın 4-5 yıllık planına uygun değil.
Seedorf haberi de kolpa bence. Yeni yönetim, maliyeti düşürmenin ve gençleri takıma kazandırmanın peşinde. Ronaldinho bile sırf bu yüzden istenmedi. Kalkıp da Seedorf'u getirmezler heralde.
Taraftarı galyana getirmek için yapılmış piyasa haberlerinden biri. Her yıl yapılıyor.
anil luque
24.Mayıs.2012, 12:49
Bizim takıma Slaven Bilic lazım arkadaş. Tam bizim kafadan , delinin önde gideni :) O adamdaki kazanma hırsını hoca olarak kimsede görmedim şahsen.
GeNç KaRTaL
24.Mayıs.2012, 13:00
Bizim takıma Slaven Bilic lazım arkadaş. Tam bizim kafadan , delinin önde gideni :) O adamdaki kazanma hırsını hoca olarak kimsede görmedim şahsen.
Eğer haberin yoksa Anıl,L.Moskova ile anlaştı.
anil luque
24.Mayıs.2012, 16:00
Bilmiyordum Şems eyvallah. Bence gül gibi adamı kaçırdık..
ommix
24.Mayıs.2012, 16:23
Demin gördüğüm bi haber , Uğur Boral ve Salih Uçan'ı almış BJK.Tabii sadece haber gerçekçiliği var mı bilemem
kaynak - kralspor
di canio
24.Mayıs.2012, 16:43
Her transfer konusunun, mesajının altına yazmak zorunda kalıyorum ama yazdığınız mesajlarda kaynak belirtiniz arkadaşlar. Bir bağlantı adresi ekleyiverin.
futureless
24.Mayıs.2012, 16:56
Bu Salih Uçan ile üç tane büyük takımın anlaştığı haberleri çıktı . Hangi birine gidecek bu çocuk bilmiyorum :D
footballer33
25.Mayıs.2012, 01:01
Bu Salih Uçan ile üç tane büyük takımın anlaştığı haberleri çıktı . Hangi birine gidecek bu çocuk bilmiyorum :D
% 90 Beşiktaş'ta deniliyor ama... :roll:
...loading [■■■■■■■■■□] 90%
GeNç KaRTaL
25.Mayıs.2012, 01:57
% 90 Beşiktaş'ta deniliyor ama... :roll:
...loading [■■■■■■■■■□] 90%
Abi son gelişmeden haberin mi yoksa ironi miydi? :icon_smile: Her ihtimale karşı Salih,Fenerbahçe'ye transfer oldu.Orada oynamak istiyormuş.
footballer33
25.Mayıs.2012, 03:23
Abi son gelişmeden haberin mi yoksa ironi miydi? :icon_smile: Her ihtimale karşı Salih,Fenerbahçe'ye transfer oldu.Orada oynamak istiyormuş.
Biliyordum Şemsi, ironiydi. :) Bize daha çok gerekliydi aslında Salih Uçan, kötü oldu bu. Gençleşmeye uygun, yetenekli bir futbolcu. Artık yapacak bir şey yok tabii. Hasan Türk, Muhammed gibi isimleri kazanmaya çalışacağız biz de, ki bu isimler de üzerine düşülmesi gereken futbolcular zaten. A takımda şans bulacaklarını düşünüyorum seneye bazı maçlarda. Bir de şu Erkut olayını halledersek bir sıkıntı kalmayacak içerde, altyapı konusunda.
KaPaLı
25.Mayıs.2012, 11:07
Şöyle bir haber var ama.
Beşiktaş'ın genç futbolcusu erkut Şentürk, Eskişehirspor ile Anlaştı.
Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Beşiktaş Kulübü ile genç oyuncu arasında yaşanan olayların ardından Erkut Şentürk transferi için dün özel uçakla İstanbul'a geldi.
Özel uçakla İstanbul'a gelerek Erkut Şentürk'ün ailesi ile görüşen Halil Ünal, yapılan görüşmenin ardından anlaşma sağladı.
Erkut Şentürk, bu görüşmelerin ardından Eskişehirspor Kulübü ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Haberin altındaki yorum çok dikkatimi çekti. Hala böyle insanların olması çok garip.
Sabretmeyip,yeni sözleşme sırasını beklemeden başka kulüplere atlayan oyuncuyla bundan sonra Beşiktaş'ın işi olmaz ama böyle bir yetenek kaçtığı içinde üzülmedim değil.Neyse yolu açık olsun.
anil luque
25.Mayıs.2012, 12:23
Salin Uçan'ın Beşiktaş'a transferi gibi bir durum söz konusu değil artık Fenerbahçe forması giyecek kendisi. Hayırlısı olsun. Erkut'un Es-Es transferinin de iptal olduğunu falan duymuştum ama tam bilgisi olan var mı ?
LaigLeNoiR
25.Mayıs.2012, 12:29
Salih o kadar abartılı bir oyuncu değildi, gereksiz yere prim yaptırıldı kendisine.
İlla o tip bir oyuncu alacaksan git Giresun'dan Ali Zorlu'yu al. Hem de beleşe.
footballer33
26.Mayıs.2012, 00:58
Anıl, Erkut için 1 Haziran'dan itibaren geçerli olmak üzere 5 yıllık yeni anlaşma yürürlüğe girecek. Erkut bizde yani, bir yere gitmiyor. Tabii yine bir değişiklik olmazsa gelişmelerde. :)
Ali Zorlu'yu bilmiyorum ben fakat; Sakaryaspor'da oynayan Salih Dursun'u çok övüyorlar. Buradaki Sakaryalı arkadaşların düşünceleri nedir bu konuda? Beşiktaş için uygun bir hamle olabilir mi, Berat'tan sonra?
GeNç KaRTaL
26.Mayıs.2012, 01:29
Anıl, Erkut için 1 Haziran'dan itibaren geçerli olmak üzere 5 yıllık yeni anlaşma yürürlüğe girecek. Erkut bizde yani, bir yere gitmiyor. Tabii yine bir değişiklik olmazsa gelişmelerde. :)
Ali Zorlu'yu bilmiyorum ben fakat; Sakaryaspor'da oynayan Salih Dursun'u çok övüyorlar. Buradaki Sakaryalı arkadaşların düşünceleri nedir bu konuda? Beşiktaş için uygun bir hamle olabilir mi, Berat'tan sonra?
Salih'i Kayseri aldı.
footballer33
26.Mayıs.2012, 01:34
Çok güzel. Biz kimi alacağız acaba? :) Hoca netleşse de biz de istediğimiz, düşündüğümüz futbolcuları kaçırmasak artık.
LaigLeNoiR
26.Mayıs.2012, 01:42
Yahu Bank Asya'dan alınamayan oyuncu için neden üzülüyorsunuz. Beşiktaş'ta alt yapıya önem yok ki.
footballer33
26.Mayıs.2012, 02:04
Ersan da Bank Asya'dan gelmişti. :) Mevzu üzülmek değil, hocamız belli olmadığı için belki de bize faydası olabilecek futbolcuları kaçırmamız. Size de hak veriyorum, altyapıya önem verilse bu tarz futbolcularla uğraşmayız bile. 11'de, bilemedin 18'de yer alabilecek nice isimler var halbuki.
LaigLeNoiR
26.Mayıs.2012, 02:09
Ersan da Bank Asya'dan gelmişti. :) Mevzu üzülmek değil, hocamız belli olmadığı için belki de bize faydası olabilecek futbolcuları kaçırmamız. Size de hak veriyorum, altyapıya önem verilse bu tarz futbolcularla uğraşmayız bile. 11'de, bilemedin 18'de yer alabilecek nice isimler var halbuki.
Beşiktaş'ın alt yapısında oynayan bir sürü oyuncu var, bu isimleri Bank Asya'ya servis etmiş olsa hepsine teker teker hayran kalırız ama elimizde olunca kıymeti olmuyor. O yüzden diyorum boşuna almayalım diye.
Öte yandan bence Ersan kendini hala tam olarak kanıtlayamadı, ilk başta iyiydi ama sakatlandıktan sonra bir türlü toparlayamadı.
Deus Dominus
26.Mayıs.2012, 02:16
Stopere gerek yok ya Beşiktaş'ta. Sezer Özmen dönecek Rize'den. Ersan, Egemen, İbrahim. Yetmez mi? Atınç da var ama ona forma verecek cesaretli bir hoca da lazım :) Hatta önce hoca lazım ama ince eleyip sık dokuyormuş yönetim, aceleci davranmak istemiyormuş. Sezon başlayana kadar vakitleri var :D
footballer33
26.Mayıs.2012, 02:17
Beşiktaş'ın alt yapısında oynayan bir sürü oyuncu var, bu isimleri Bank Asya'ya servis etmiş olsa hepsine teker teker hayran kalırız ama elimizde olunca kıymeti olmuyor. O yüzden diyorum boşuna almayalım diye.
Öte yandan bence Ersan kendini hala tam olarak kanıtlayamadı, ilk başta iyiydi ama sakatlandıktan sonra bir türlü toparlayamadı.
Kendiniz de söylemişsiniz zaten, sakatlık yüzünden oldu bunlar. Önümüzdeki sezon çok umutluyum Ersan'dan.
Bank Asya'ya yolladığımız futbolcular da var aslında. Doğukan Pala, Sezer Özmen, Erkan Kaş, Cumali Bişi ve Furkan Şeker gibi. İsimler çoğaltılabilir.
Ben merak ediyorum, kaç tanesini alacaklar ve mevcut altyapıdan kaç tanesi A takıma yükselecek önümüzdeki sezon.
Hasan Türk, Muhammed, Erkut ve Erkan Kaş kesinlikle A takımda olmalı mesela, bana göre.
footballer33
26.Mayıs.2012, 02:23
Stopere gerek yok ya Beşiktaş'ta. Sezer Özmen dönecek Rize'den. Ersan, Egemen, İbrahim. Yetmez mi? Atınç da var ama ona forma verecek cesaretli bir hoca da lazım :) Hatta önce hoca lazım ama ince eleyip sık dokuyormuş yönetim, aceleci davranmak istemiyormuş. Sezon başlayana kadar vakitleri var :D
Bahsettiğimiz Salih Dursun stoper değil ki, orta saha. :) Berat alındı zaten stoper olarak. Sezer Özmen'in kalacağını sanmıyorum, tekrar gider bence veya A2'de oynar seneye.
Hoca için bir an önce karar verilmeli. Sezon hazırlıkları başlamadan gelmeli yeni teknik direktör. Çalışmalar nerde yapılacak, program ne olacak, nasıl oluşturulacak gibi soruların cevabı hocada çünkü.
LaigLeNoiR
26.Mayıs.2012, 02:24
Ben mesela Sezer'i çok beğeniyorum, ancak bir türlü iyi bir hocayla çalışamadı.
Söylemek istemiyorum ama bu Sezer'i Fatih Terim'e versen 1 sene sonra Türkiye'nin süper ikilisi yapar Semih-Sezer ikilisini.
GeNç KaRTaL
26.Mayıs.2012, 02:27
Transferleri futbol komitesi yapacak demişti başkan BeşiktaşTv'de.
Cengo
26.Mayıs.2012, 03:02
Beşiktaş'ın en büyük problemi teknik direktörünün belli olmaması. Oyuncular bu belirsizlikten hoşlanmayabilir. Acil isimleri heyecan yapmadan araştırıp belirlemeleri, sırası ile hızlı görüşmeler yapıp çözmeleri lazım. Bu süre uzadıkça kulüpteki belirsizlikten dolayı transferler kaçabilir.
Deus Dominus
26.Mayıs.2012, 03:33
Bahsettiğimiz Salih Dursun stoper değil ki, orta saha. :) Berat alındı zaten stoper olarak. Sezer Özmen'in kalacağını sanmıyorum, tekrar gider bence veya A2'de oynar seneye.
Hoca için bir an önce karar verilmeli. Sezon hazırlıkları başlamadan gelmeli yeni teknik direktör. Çalışmalar nerde yapılacak, program ne olacak, nasıl oluşturulacak gibi soruların cevabı hocada çünkü.
Fıdbal Menıcır yanılttı beni usta :) Oyunda stoper asıl mevki, dm ve mc diğer mevkileri olarak görünüyor o sebep sazanlamam :)
Fearless Coward
26.Mayıs.2012, 11:54
Salih sezon başında stoperdi ardından DM oldu ardından da Orta Saha hatta sezonun son maçlarında forvette oynadı :D yani çok potansiyelli her yerde oynuyor ama Kayseri'de DM oynayacaktır...
anil luque
26.Mayıs.2012, 13:28
Salih sezon başında stoperdi ardından DM oldu ardından da Orta Saha hatta sezonun son maçlarında forvette oynadı :D yani çok potansiyelli her yerde oynuyor ama Kayseri'de DM oynayacaktır...
Kayseri nereden çıktı yahu ? Neler kaçırdım ben ?
Fearless Coward
26.Mayıs.2012, 13:42
Haber falan yok ama adam facebook adresinden veda mektubu yazmış resmen gözlerim doldu :( TRT 3'te falan da spikerler bizim maçlarda diyorlardı zaten Kayseri'de gelecek sezon falan diye...Bakalım neler yapacak Kayseri'de merak ediyorum...
anil luque
26.Mayıs.2012, 13:44
Yahu ben de Salih Uçan sandım Fener'e gitmedi mi bu adam Kayseri nereden çıktı diyorum. Kaan kattın karıştırdın ortalığı :D
Fearless Coward
26.Mayıs.2012, 13:48
:D :D :D La ben ne karıştırcam yukarda Salih Dursun'u konuştuklarını gördüm ben de bir şeyler yazayım dedim :D
Ralph
26.Mayıs.2012, 15:15
Gençlerden Mehmet Akgün'ü almışız.
eng1n
26.Mayıs.2012, 15:39
Gençlerden Mehmet Akgün'ü almışız.
Mehmet Akgün bence vasat bir transfer olur, Ekrem Dağ 2 diyorum ben.
Fearless Coward
26.Mayıs.2012, 15:41
Aynen yahu Mehmet Akgün nedir :D boş transfer olur...
anil luque
26.Mayıs.2012, 15:49
Her habere itibar etmeyin bence. Böyle boş transferler yapılmayacak artık bu kulüpte.
byariff
26.Mayıs.2012, 16:02
Transfer Dogru galiba.
furkan58
26.Mayıs.2012, 16:15
ertem şener @_ertemsener
Flaş !!! BEŞİKTAŞ,GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN MEHMET AKGÜN'Ü KADROSUNA KATTI
Haber doğru sanırım.
byariff
26.Mayıs.2012, 16:15
Riza Çalimbay Besiktasta pazartesi açiklanma yapcakmis hayirli olsun
https://twitter.com/FatihDemireli/status/206357119971233792
furkan58
26.Mayıs.2012, 16:18
ertem şener @_ertemsener
Son Dakika !!! BJK'de Rıza Çalımbay dönemi başlıyor , pazartesi günü açıklanıyor (kaynak: DHA)
Ertem Şener'de yazdı bunu.
RaSenGan
26.Mayıs.2012, 16:18
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
Fikret Orman, saat 15.15 itibarıyla "Rıza Çalımbay'la anlaştığımız nerden çıktı? Yok öyle bir şey" dedi..
https://twitter.com/ibrahimseten/status/206358126138626048
KaPaLı
26.Mayıs.2012, 16:51
O Ertem Şener dün akşam R.Ç. değil yazmıştı bugün sildimi acaba o tweeti : )
ertem şener @_ertemsener (https://twitter.com/_ertemsener)
R.Ç değil H.K değil E.Y değil Ş.G değil E.S değil S.A değil !!! şu an yazamam... Anlayış lütfen çok tşk
https://twitter.com/_ertemsener/status/206114806716039168
eXcitinG
26.Mayıs.2012, 16:56
Yahu ALLah aşkına; ne Rızası, ne biLmem nesi ya. Bizi bu adamLar mı kurtaracak..!
anil luque
26.Mayıs.2012, 17:46
Mehmet Akgün transferi bitmiş hakkaten. Kulübeyi dolduruyoruz boşu boşuna yahu ne gerek var ya?
Ralph
26.Mayıs.2012, 18:07
Ne Rıza'sı arkadaş yahu. Hem uzun dönem için alınacak deniyor hem de Rıza Çalımbay deniyor. Madem onun gibi biri gelecek o zaman Şifo gelsin daha iyi.
ForzaRQ7
26.Mayıs.2012, 18:28
Çalımbay yalanlıyor, yönetim görüşüyoruz diyor!
http://img.haber1903.com/h/calimbay_yalanliyor_yonetim_gorusuyoruz_diyor_1338 052349.jpg
Beşiktaş teknik direktörünü ararken bir çok isim basında yer aldı.
Bugün basında çıkan "Rıza Çalımbay, Beşiktaş ile anlaştı" haberlerinin ardından konu ile ilgili Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, " Beşiktaş Yönetimi ile herhangi bir anlaşmam ve görüşmem yok. DHA'nın geçtiği açıklamaya göre ben her konuda anlaşmışım. Böyle bir şey yok." demişti.
Ancak daha sonra yaptığımız araştırmada HABER1903'e konuşan Beşiktaş Kulübü Transfer Komitesi üyesi Deniz Atalay; " Rıza Çalımbay ile görüşmelerimiz devam ediyor. Ancak henüz bir karar vermedik. Önümüzdeki hafta içi kesin kararı vereceğiz. Rıza Çalımbay listemizde bulunan hocalardan bir tanesi. " dedi.
Öte yandan bugün Gençlerbirliği'nin eski futbolcusu Mehmet Akgün'ün Beşiktaş ile anlaştığı haberleri üzerinede açıklama yapan Atalay; " Mehmet Akgün ile görüşmelerimiz devam ediyor. Kendisinin bonservisi elinde. Bu konuda önümüzdeki günlerde netlik kazanır" dedi.
'Ralf Rangnick Defteri Tamamen Kapanmadı'
http://www.kartalbakisi.com/images/haberler/ralf_rangnick_defteri_tamamen_kapanmadi_h11020.jpg
Taraf gazetesi spor yazarı Nurullah Öztürk, Kartalbakışı TV'nin sevilen programı 'Futbol Kazanı'na telefonla konuk olarak önemli açıklamalarda bulundu.
İşte Öztürk'ün açıklamalarından satır başları;
'RALF RANGNİCK KONUSU TAMAMEN KAPANMADI'
'Benim aldığım duyumlara göre Ralf Rangnick konusu tamamen kapanmadı. Beşiktaş yönetimi ile hoca arasında ipler tamamen kopmadı. Edindiğim bilgiye göre Rangnick ilk etapta Beşiktaş'ın teklifini kabul etmiş ama Almanya'daki bazı kesimlerin Beşiktaş ve Türk futbolu hakkındaki olumsuz yorumları hocayı bu kararından şimdilik vazgeçirmiş. Rangnick'le görüşmeler devam ediyor, o olmazsa yerli olacak. Beşiktaş finansal gerçeği yüzünden umduğunu değil bulduğunu almak zorunda. Beşiktaş'ın bir sistem hocasına ihtiyacı var. İnşallah Rangnick olur. O olursa Beşiktaş'ın gelecek planlaması daha sağlam olur, ayaklar yere daha sağlam basar.'
Haber Kaynağı: Kartalbakışı Özel Haber
byariff
26.Mayıs.2012, 19:10
riza hocanin gelmesini isterim sivas"a oynattigi top ortada tabiki sivas ile besiktas farkli olcak ama riza hoca sivasta kendini gelistirdigini dusunuyorum.
doncarlo
26.Mayıs.2012, 19:18
Kesinlikle Beşiktaşın başına yerli hoca gelmeli.Yoksa aynı filmi baştan izleriz gibime geliyor.Genelde hep büyük başarılar yerli hocalarla gelmiştir.Rıza hocada Beşiktaşa çok yakışır doğrusu.Ralf vs kurtarmaz.
Ralph
26.Mayıs.2012, 19:20
Yerli gelecekse ya Mustafa Denizli ya da Şifo'yu tercih ederim. Hatta keşke Türk futbolunu bilen Daum gelse. Ama Rıza olmasın yahu.
bjk_melo_151
26.Mayıs.2012, 19:45
Beşiktaş'ın eski futbolcuları arasından Rasim Kara'dan başkası tutmaz. Ben Ragnick gibi bir hocanın daha faydalı olacağını düşünüyorum. Rıza Çalımbay, Beşiktaş için iyi bir hamle olmaz.
GeNç KaRTaL
26.Mayıs.2012, 20:50
Valla açıkcası şu gelsin,bu gelsin diye düşünmeyi bıraktım.Yönetimin kararına güven duymaya karar verdim.İnşallah bizim için en iyisini seçer yönetimimiz.
footballer33
27.Mayıs.2012, 00:41
Mehmet Akgün nedir abi? Mali durum o kadar kötüyse, sözleşmesi biten nice genç yetenekler var, ucuza gelecek yabancı ve yerli futbolcular var hem dışarda hem Türkiye'de. 27 yaşındaki adama mı kaldık? Üstelik kendi takımında dahi ilk 11'e giremeyen bir isim.
Rıza Çalımbay'ı çok severim; ama gelecekse de Kürşatlara, Youlalara, Veysellere, Adem Dursunlara ... hazırlıklı olmak lazım. Transfer konusunda vizyonu çok dar bir hoca kendisi.
Tamam, kulübümüze her şartta destek vereceğiz ve veriyoruz da, mali durum da ortada ama; bu kadar küçülmek gereksiz.
EDİT: Az kalsın unutuyordum. Yatacak yerin yok yd. Her gün çınlatıyorum kulaklarını itinayla. Bu halimizin tek sebebisin!
di canio
27.Mayıs.2012, 17:57
Sports TV'de az önce Son Saniye haberi olarak verildi: Beşiktaş yönetimi Samet Aybaba ile prensipte anlaşmaya varmış.
LadroN
27.Mayıs.2012, 18:33
Son saniye haberi nasıl oluyor abi ?:D
Samet Aybaba hayırlı olsun.
di canio
27.Mayıs.2012, 18:34
Özellikle dikkat ettim, öyle yazıyordu :) Sports TV dışında böyle bir haber görmedim, bunu da belirteyim.
footballer33
28.Mayıs.2012, 00:30
Dün Rıza Çalımbay, bugün Samet Aybaba. Anlaşılan resmi açıklama yapılmadan inanmamak gerekiyor. KAP'a bildirildikten sonra yorum yapmak daha sağlıklı olacak.
Ralph
28.Mayıs.2012, 00:32
Mecnun Otyakmaz;" Beşiktaş kulübünden Rıza Çalımbay ile ilgili kamuoyunu aydınlatıcı bir açıklama bekliyoruz." CHA
C h A o S
28.Mayıs.2012, 20:02
Beşiktaş, Bucaspor'dan Emre ve Berkay için görüşmelere başladığını borsaya bildirdi.
Buca'ya bak 3 oyuncusunu büyüklere sattı.Yetenek kaynıyor heralde.
byariff
28.Mayıs.2012, 20:04
Buca zaten eskiden turkiyenin alt yapi fabrikasiydi , hayirli olsun bakalim..
Ralph
28.Mayıs.2012, 22:55
Beşiktaş Kulübü'nün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP'a) transferiyle ilgili görüşmeleri bildirdiği isimlerden Berkay Samancı HABER1903'e özel açıklamalarda bulundu.
İşte Berkay Samancı'nın özel açıklamaları;
Beşiktaş'ta oynamaktan gurur duyacağını belirten istediğini belirten Berkay; "Beşiktaş gibi büyük bir camiya ile adımın geçmesi bana onur verdi. Transferimin gerçekleşmesi halinde bu büyük camiaya layik olacağıma inanıyorum. Hedeflerim doğrultusunda çalışıp verimli olmaya çalışacağım. Beşiktaş'ın benimle ilgilendiğini duyunca çok heyecanlandım. Beşiktaş her genç futbolcunun hayalindeki forma giymek istediği bir kulüp. En kısa zamanda bu heyecanımın hırsa dönüşüp elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Beşiktaş'ta dünya markası olan bir çok isim var. Onlarla oynamanın hayali bile beni heyecanlandırıyor. İnşallah hayırlısı olur. Dünyanın en büyük taraftarının karşına çıkacağım günü iple çekiyorum. Transferimin bitmesi halinde onlara layik olmak için elimden geleni yapacağım" dedi.
sarianet
28.Mayıs.2012, 23:02
FM'de de bucayı sıkı takip edin derim ben size :)
KaPaLı
28.Mayıs.2012, 23:44
Vallahi Emre Güral'ın 2 tane tweeti arasındaki ruh halini inanın çözemedim : )
http://i47.tinypic.com/2s6pvmc.jpg
https://twitter.com/emregueral/status/201079186776002560
http://i50.tinypic.com/dgtqww.jpg
https://twitter.com/emregueral/status/206480602571079680
http://i47.tinypic.com/2lsce4z.jpg
https://twitter.com/emregueral/status/207186316222402560
footballer33
29.Mayıs.2012, 01:09
Çok değişik transferler oluyor bu sene. 3 Bank Asya ve bir de yaşı 27 olan; ama kendini şu ana kadar Türkiye'de pek fazla tanıtamamış bir Süper Lig futbolcusu. Emre'yi Trabzonspor istiyordu, biz neden son anda devreye girip aldık, anlamadım. Berkay'ı Kocaeli'nden biliyorum. İkisi de 23 yaşında, umarım faydalarını görürüz. Şöyle bir düşününce aslında, aklıma gelen şey; A2'deki oynamasını istediğimiz gençlerin A takıma alınacağı (Hasan Türk, Erkut, Muhammed vs.) ve bu transferlerinse A2'den boşalacak bölgelere yapıldığı. Kısaca, A2'ye yapılmış transferler. Berat'ı bunun dışında tutabiliriz. Hayırlı olsun.
ReaList
29.Mayıs.2012, 01:41
Beşiktaş ekonomik anlamda çok zor durumda, yeni yönetimde buna çare olacak isimler değil. Belki güçlü bir yönetim bu yükün altından bir müddet idare ederek kalkabilirdi ama bu yönetimin bunu gerçekleştirmesi zor. Bu zorlu süreçte
-Bazı amatör şubeler kapatılabilir.
-Oyuncuların kontratlarında düzenlemeye gidilebilir
-Quaresma ve Fernandes başta olmak üzere bazı isimler satılabilir
Bakalım önümüzdeki günlerde neler yaşanacak.
bjk_melo_151
29.Mayıs.2012, 03:18
Beşiktaş ekonomik anlamda çok zor durumda, yeni yönetimde buna çare olacak isimler değil. Belki güçlü bir yönetim bu yükün altından bir müddet idare ederek kalkabilirdi ama bu yönetimin bunu gerçekleştirmesi zor. Bu zorlu süreçte
-Bazı amatör şubeler kapatılabilir.
-Oyuncuların kontratlarında düzenlemeye gidilebilir
-Quaresma ve Fernandes başta olmak üzere bazı isimler satılabilir
Bakalım önümüzdeki günlerde neler yaşanacak.
Yönetimin kapasitesi 2 haftada belli oluyorsa zaten bu mantıkta hiçbir yönetim herhangi bir takım idare edemez. Güçlü yönetim neye göre, kime göre güçlü? Maddi olarak sıkıntıda olduğu açık olan bir klüp; buna karşın her şeyiyle belli bir durum da yok. "Yeni bir yönetim" yazmışsınız, buna karşın acele bir yorum yapıp "çare olacak isimler değil" yazmışsınız, kendinizle çelişiyorsunuz. Bu kötü durumda gözle görünür en büyük yanlış çabuk karar vermektir. Bu nedenle en önemli konular ki şuan söz konusu ekonomik konular, bu konular ağırdan alınarak (üzerinde kapsamlı çalışma yapılarak) çözümlenmelidir. Amatör şubeler bu süreçte kapatılırsa gelir de kısmen azalacaktır. Bugün basketbol şubesinin başarısı ortadadır. Buna karşın bu şube kapatılırsa intihar olur. Çok basit bir değerlendirme olmuş sizinkisi...
ReaList
29.Mayıs.2012, 12:01
Yeni gelen yönetim kulübü ayakta tutmak adına desteği dışarıdan sağlayacağına politikasına oyuncuları göndermeyi, kontratlarındaki maaşı yarı yarıya düşürmeyi ve amatör şubeleri kapattırmayı politikası olarak belirliyorsa bana göre bu yönetim güç olarak yetersizdir. Buradaki güçten kasıt ekonomik parasal güç. Eğer o yönden güçlü bir yönetim olsaydı politika nispeten bu yönde gelişmezdi yani yorum tamamen olayın ekonomik tarafı ile ilgili yoksa yönetme babında bunlar yetersiz demek her haliyle abeste iştigal kaçar. Tabi beni bu yoruma iten sadece Başkan'ın söylemleri ve çıkan haberler, ortada hala somut bir gelişme yok belki daha başka çareler bulunur ama şuan ki söylemler itibariyle durum bu.
Simao ile yollar ayrılıyor
http://img.haber1903.com/h/simao_ile_yollar_ayriliyor_1338296370.jpg
Reklam
29.05.2012 12:46:05
Beşiktaş, Portekizli futbolcusu Simao ile yollarını ayırıyor.
Beşiktaş Kulübü Transfer Komitesi Başkanı Tamer Kıran, Radyospor'dan Figen Civan'a yaptığı açıklamada Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Simao Sabrosa ile önümüzdeki sezonda beraber çalışmayacaklarını dile getirdi.
Haber Kaynağı: Figen Civan/Radyospor
byariff
29.Mayıs.2012, 17:29
Beşiktaş, Emre Güral ve Berkay Samancı için Bucaspor'a 700 bin Euro ve + 1 futbolcu verecek
semih99999
29.Mayıs.2012, 18:30
Beşiktaş, Emre Güral ve Berkay Samancı için Bucaspor'a 700 bin Euro ve + 1 futbolcu verecek
bu haber dogruysa çok büyük iş yapmışlar emre yi toulon turnuvasında izledim adamdan yetenek akıyor keşke terim önceden keşfetseydi :D
Ralph
29.Mayıs.2012, 18:40
Simao'nun gitmesi yerinde olacak. Bitmiş bir halde oynadı hep ikinci yarı.
anil luque
29.Mayıs.2012, 20:41
Yönetimin böyle makul maliyetli gençlere yönelmesi çok iyi. Zira başarıya aç , kendini göstermek için varını yoğunu ortaya koyacak adamlara ihtiyacımız var.
footballer33
30.Mayıs.2012, 01:41
Simao haberine sevindim. Sırada gönderilecek çok isim var ama. :)
Walter Sakana
31.Mayıs.2012, 00:00
Beşiktaş'ın Mert Günok'a talip olduğuna dair haberler var, doğru mu acaba?:
http://www.dha.com.tr/mert-gunoka-besktas-talip_318762.html
http://www.sporaktif.com/haberdetay.asp?Newsid=184734
Biz o parayı Sivok'a vermedik/veremedik abi.Haber doğru olsa bile rakam yanlış.
Cengo
31.Mayıs.2012, 02:55
Beşiktaş'ın Mert Günok'a talip olduğuna dair haberler var, doğru mu acaba?:
http://www.dha.com.tr/mert-gunoka-besktas-talip_318762.html
http://www.sporaktif.com/haberdetay.asp?Newsid=184734
Mert'in ayrılacacağını hiç sanmıyorum.
byariff
31.Mayıs.2012, 20:37
BJK Emre ve Berkay transferleri konusunda Bucaspor'la anlaşma sağlanamadığını açıkladı..
Ralph
31.Mayıs.2012, 20:42
Galiba tamamen alt yapı kaynaklarını yöneleceğiz biz bu gidişle. Durum çok vahim. Şimdi Y.D. olsaydı o ikisine 5 milyon verip alırdı.
footballer33
31.Mayıs.2012, 23:32
BJK Emre ve Berkay transferleri konusunda Bucaspor'la anlaşma sağlanamadığını açıkladı..
Üzüldüğümü söyleyemem. A2 takım için transfer yapmaya gerek yok çünkü.
23 yaşında iki futbolcu alınacağına altyapıya güvenilir, daha iyi.
Bordo61Mavi
31.Mayıs.2012, 23:32
Antepdeki oyuncularin serbest kalma isini Besiktas yakindan takip etmeli, diger konudada yazmistim. Bildigim kadari ile Cenk Besiktasli, Almeida'yi satip yerine Cenk ile doldurabilir Besiktas.
footballer33
31.Mayıs.2012, 23:44
Antepdeki oyuncularin serbest kalma isini Besiktas yakindan takip etmeli, diger konudada yazmistim. Bildigim kadari ile Cenk Besiktasli, Almeida'yi satip yerine Cenk ile doldurabilir Besiktas.
Şiddetle katılıyorum. İki takım da zor dönemde şu sıra. G.Antep'ten alınabilecek de birçok isim var Beşiktaş'a. Sağ beke Serdar Kurtuluş, orta sahaya Orhan Gülle, forvete Muhammed Demir ve/veya Cenk Tosun. Paket halinde alınırsa zaten maddi anlamda sıkıntıda olan G.Antep de zorluk çıkarmaz ve hatta üstüne, takımda düşünülmeyen bazı futbolcuları da bonservisleriyle yollayabiliriz takas yaparak. Bunu yönetimin görmesi lazım ama. Bizim istememiz yetmiyor.
LaigLeNoiR
31.Mayıs.2012, 23:47
Kendi ellerimizle zorla verdiğimiz Serdar ve Orhan'ı almaya çalışıyoruz işte, ne komik değil mi.
byariff
01.Haziran.2012, 00:07
Dany ne yakisir ama...
footballer33
01.Haziran.2012, 00:29
@byariff
Dany stoper ve bize lazım olan mevki stoper değil bana göre. Ersan, Egemen, Toraman, Atınç, Berat, kalırsa Sivok ve kiralık yolladığımız Furkan & Sezer Özmen ikilisi var. Üstte saydığım 4 isim de takıma gerekli mevkilerin futbolcuları ama.
@LaigLeNoiR
Serdar ve Orhan'ı önceki başkan yollamıştı. Soyadını bile anmak istemiyorum o şahsın. Hem de bir hiç uğruna. Orhan ile sözleşme yenilenmemişti ve o da başının çaresine baktı. Serdar ise, İsmail'e karşılık bedava gitmişti. Ben o dönemde ikisinin de gidişine üzülmüştüm. Serdar bizdeyken sakatlık illeti bırakmamıştı yakasını, tıpkı şimdi birçok oyuncumuzu bırakmadığı gibi. Şu anda ise, milli takıma kadar yükseldi.
indie
01.Haziran.2012, 16:27
Mehmet Akgün resmen açıklanmış, yıllık 200 bin euro+ 3 bir euro maç başı şeklinde. Gerek var mıydı bilmem ama Ekrem'den daha kötü performans göstermez herhalde.
Bu sene Mehmet Akyüz, Burak Kaplan, Rıdvan Şimşek ve Ersan Gülüm gibi geçen sene neredeyse hiç yararlanamadığımız oyunculardan yararlanmamızı umuyorum. Sağdan soldan transfer edeceklerine şans verilsin bu oyuculara, kiradan dönen altyapı oyuncuları da a takıma monte edilsin. Zaten bir başarı beklemiyor taraftar şu durumda, ama bu gençlerden birkaçı çıkıp da parlarsa hiç olmazsa heyecan taze tutulur.
İsmi geçen bonservissiz Erman Kılıç da ortasahada iyi bir alternatif olabilir alınırsa. Sivok ve her ne kadar itibarı düşse de Fernandes bence takımda tutulması gereken oyunculardı ama avrupanın da olmadığı sezonda paraları verilse bile kalmak istemeyebilirler. Quaresma'yı ister istemez seviyoruz ama maliyet işleri sıkıntılı.
Son olarak forvet lazım şöyle Bobo'nun ilk sezonu gibi 20 yaş civarı ayağına hakim ve hareketli. Yerli piysasında bulması da alması da zor şu durumda bu özelliklerde bir ismi.
Şöyle Pancu, Giunti, Ernst, Bobo, Hilbert gibi fiyat/performans oranı iyi yabancılar getirsinler yeter yabancı gelecekse.
Sonuçta kadro sıkıntılı da olsa potansiyelli. Olay aslında teknik adama bakıyor. Geçen sene Carvalhal-Tayfur yerine usta bir isim olsaydı başımızda şu an çok başka yerlerde olabilirdik.
Ralph
04.Haziran.2012, 14:24
Rüştü gidiyormuş diye okudum.
byariff
04.Haziran.2012, 15:45
Arsenal'in 19 yaşındaki genç yeteneği Oğuzhan Özyakup, Beşiktaş ile anlaştı. Kaynak: DHA
Ralph
04.Haziran.2012, 15:48
Rıza Çalımbay gelecek gibi sanki.
Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları tüm hızıyla sürüyor. Beşiktaş'ta teknik direktör adayları arasında son olarak ön plana çıkan isim Belçikalı Eric Gerets oldu.
NTVSPOR
Walter Sakana
04.Haziran.2012, 16:25
Rıza Çalımbay gelecek gibi sanki.
Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları tüm hızıyla sürüyor. Beşiktaş'ta teknik direktör adayları arasında son olarak ön plana çıkan isim Belçikalı Eric Gerets oldu.
NTVSPOR
Bende bugün Jose Couceiro haberleri gördüm ama Carvahal gönderilmişken pek ihtimal vermedim.
Oğuzhan Özyakup hayırlı olsun, borsaya bildirilmiş.
furkan58
04.Haziran.2012, 16:27
NTV SPOR @ntvspor
NTV Spor Son Dakika: Beşiktaş, Arsenal'in genç oyuncusu Oğuzhan Özyakup'un transferi için kulübüyle görüşmelere başladığını borsaya bildirdi
Ralph
04.Haziran.2012, 16:28
Canlı yayında Fikret başkan açıkladı doğruladı. Bebe, Sidnei ve Edu'ya verilen kiralama paralarına yazık dedi. Y.D'ye bir laf daha gitti.
vego
04.Haziran.2012, 16:29
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=207444
C h A o S
04.Haziran.2012, 17:35
Beşiktaş'ın TD getirmeden transfer yapması bana ilginç geldi.Mehmet Akgün ve hatırlayamadığım birisi daha geldi.Belki yeni gelen teknik adam bunları sezon öncesi kampında yetersiz bulacak.Bu sefer yine boşa para gitmiş olacak.
GeNç KaRTaL
04.Haziran.2012, 18:00
Beşiktaş'ın TD getirmeden transfer yapması bana ilginç geldi.Mehmet Akgün ve hatırlayamadığım birisi daha geldi.Belki yeni gelen teknik adam bunları sezon öncesi kampında yetersiz bulacak.Bu sefer yine boşa para gitmiş olacak.
Anladığım kadarıyla elindeki malzemeyi çok iyi kullanabilecek bir hoca arayışında futbol komitemiz.Gerets ismi geçiyor mesela,bu tanıma uyuyor bence.Zaten hocalara sunabileceğimiz transfer bütçemiz pek yok.Bunu kabul edecek hoca bulmak da zor.Bu kadar gecikmesinin temel sebebi bu.Ama ben yönetimimize güveniyorum.Elimizdeki şartlar doğrultusunda iyi bir hoca ile anlaşacaklardır.
C h A o S
04.Haziran.2012, 18:36
Gerets şu anda adı geçen teknik adamlardan yapılabilecek en iyi hamlelerden biri.Bütçe olarak TD için kısıtlıysa muhtemelen yerli hoca gelir.Yinede takımı toparlayıp kalıcak ve gelecekleri belirlemek zaman alır.Biraz geç kalındı gibi bence.
byariff
04.Haziran.2012, 19:01
Gerets muthis bir hoca , bence besiktas"a uygun bir hoca bence.
vego
05.Haziran.2012, 15:19
https://twitter.com/beratcetinkaya2/status/209965876483596288
pele96
07.Haziran.2012, 11:40
Eric Gerets'i ben pek uygun bulmuyorum gelecekse Mustafa Denizli gelsin.Ha o olmazsa Rıza Çalımbayla anlaşılmış zaten o gelebilir.
Mamadou
07.Haziran.2012, 14:45
İsmi geçenlerden Beşiktaş'a en makul olanın Gerest olduğunu düşünüyorum. Gerets eldeki malzemeyi çok iyi kullanan bir isim. Yönettiği bütün takımlarda son derece kolektif bir anlayış benimsedi. Beşiktaş'a gelirse şahsen sevinirim ama sanki başta Rıza Çalımbay ve Mustafa Denizli'den birinin takımın başına geçeceğini düşünüyorum.
Alicanfmfan
07.Haziran.2012, 18:53
Gerets, Beşiktaş adına muhteşem olur, elindeki kadroyu en verimli şekilde kullanıyor.
byariff
08.Haziran.2012, 04:48
Engin Albayrak Yeni Şafak Gazetesi'nin Beşiktaş muhabiri : Besiktasta 2.Riza Calimbay donemi. Calimbay ve Besiktasa hayirli olsun!
https://twitter.com/enginalbayrak/status/210862451858751488
Ralph
08.Haziran.2012, 12:09
Zaten belliydi Çalımbay'a dönüleceği. Rıza hocanın uzun vadede başarılı olacağına inanmıyorum ben ama hadi bakalım inanmaya mecburuz.
GeNç KaRTaL
08.Haziran.2012, 12:34
İhtiyacımız olan bir bölgeye transfer yapıldı.Hayırlı olsun.İnşallah başarılı olur.
Oguzhan Özyakup Sağlık Kontrolünden Geçti
08 Haziran 2012 Cuma - 11:12
Beşiktaş'ın Arsenal'den yeni transferi 20 yaşındaki Oğuzhan Özyakup sağlık kontrolünden geçti.
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'den Beşiktaş'a transfer olan genç oyuncu Oğuzhan Özyakup sağlık kontrolünden geçti. Maslak Acıbadem Hastanesi'nde sabah saatlerinde bir dizi sağlık taramasından geçen Oğuzhan Özyakup'un neşeli olduğu gözlendi
Beşiktaş gibi büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Oğuzhan, "Beşiktaş benim için Türkiye'nin en büyük kulübü. Umarım burada büyük işler yaparız. Takımda çok iyi oyuncuların olması benim için bir avantaj. Onlardan bir şeyler öğrenebilirim" diye konuştu
Kaynak : İHA
Ralph
08.Haziran.2012, 12:37
Ne kadar verildi bu çocuğa Şemsi bilgin var mı? Ve nasıl bir oyuncu? Hiç izlemedim.
ForsakeN
08.Haziran.2012, 12:46
Zamanında Hollanda genç milli takımlarında kaptanlık yapıyordu bu çocuk. Ne oldu da ondan vazgeçti Hollandalılar acaba
Ralph
08.Haziran.2012, 13:17
http://img821.imageshack.us/img821/2865/au2xgk0ciaaknx5.png (http://img821.imageshack.us/i/au2xgk0ciaaknx5.png/)
http://www.ntvspor.net/video-galeri/turkiyenin-en-buyuk-takimina-geldim
RaSenGan
08.Haziran.2012, 13:21
Valla ben bu transferleri yapanları anlamıyorum.Takımın hocası yok sen oyuncu transfer ediyorsun.Önce git görüştüğün binbir tane hocadan birisiyle anlaşmayı başar otur konuş adamla ona göre transfer yap.Çok mantıksız geliyor bana bu iş.
vego
08.Haziran.2012, 13:23
Transferi artık hoca yapmayacak demek ki.Takıma göre hoca bulunacak.Her sene TD değiştirip onun her istediği adamı alamayız biz.O devir bitti.Futbol komitesi diye birşey var ve bence doğrusuda bu.
Ralph
08.Haziran.2012, 13:25
Transferi artık hoca yapmayacak demek ki.Takıma göre hoca bulunacak.Her sene TD değiştirip onun her istediği adamı alamayız biz.O devir bitti.Futbol komitesi diye birşey var ve bence doğrusuda bu.
Katılıyorum. Her sene hoca değişiyor ve onunla birlikte her sene takım da değişiyor. 1-2 sene üst üste de aynı kadroyla oynayalım be arkadaş. 2-3 sene öncesine bakıyorum takımda olan kişiler sayılıdır yani.
Edit : Bir de Oğuzhan fotoda İsmail'e benzemiyor mu sanki? :icon_razz:
ReaList
08.Haziran.2012, 13:48
Oğuzhan'ı uzun süredir twitter'da takip ederim. Hep ingilizce flemenkçe yazar bir ara şüphelenmiştim Türkçe bilip bilmediğinden ve en sonunda dün gece "İyi geceler" yazarak şüphelerimi giderdi. Demek ki Türkçe konuşmak için Türkiye'ye gelmeyi bekliyormuş : ) Hayırlı olsun.
RaSenGan
08.Haziran.2012, 13:52
Oğuzhan'ı uzun süredir twitter'da takip ederim. Hep ingilizce flemenkçe yazar bir ara şüphelenmiştim Türkçe bilip bilmediğinden ve en sonunda dün gece "İyi geceler" yazarak şüphelerimi giderdi. Demek ki Türkçe konuşmak için Türkiye'ye gelmeyi bekliyormuş : ) Hayırlı olsun.
Adam Van Persie'nin hesabından GS-FB maçıyla ilgili Türkçe tweet attı kaç tane görmedin mi onları :D
Katılıyorum. Her sene hoca değişiyor ve onunla birlikte her sene takım da değişiyor. 1-2 sene üst üste de aynı kadroyla oynayalım be arkadaş. 2-3 sene öncesine bakıyorum takımda olan kişiler sayılıdır yani.
Edit : Bir de Oğuzhan fotoda İsmail'e benzemiyor mu sanki? :icon_razz:
Acaba neden her sene hoca değiştiriliyor :) Futbolcular alınıyor hocaya da al sen bunlarla oynayacaksın deniliyor başarılı olması bekleniyor olamayınca da gönderiliyor.
Ek : O resmi görünce forumdaki Tolga(BaFraLı) geldi aklıma.Benziyorlar biraz ama Tolga'nın burnu daha ufak tabi :D
Corpus
08.Haziran.2012, 13:52
@Ralf, Sözleşmesi sona ermişti diye biliyorum. Tekrar sözleşme imzalamak istemediler.
Ralph
08.Haziran.2012, 14:01
Adam Van Persie'nin hesabından GS-FB maçıyla ilgili Türkçe tweet attı kaç tane görmedin mi onları :D
Acaba neden her sene hoca değiştiriliyor :) Futbolcular alınıyor hocaya da al sen bunlarla oynayacaksın deniliyor başarılı olması bekleniyor olamayınca da gönderiliyor.
Ek : O resmi görünce forumdaki Tolga(BaFraLı) geldi aklıma.Benziyorlar biraz ama Tolga'nın burnu daha ufak tabi :D
Zaten Fikret Orman'da anlaştığımız hocayla sürekli devam edeceğiz dedi.
Edit : http://www.yenisafak.com.tr/Spor/?t=08.06.2012&c=6&i=387762&k=d9 Rıza Çalımbay Beşiktaş'ta yazıyor.
indie
08.Haziran.2012, 18:56
Hoca gelmeden transfer yapılıyor diyenleri anlamıyorum. 19-20 yaşında u21 seviyesinde milli olmuş Türk pasaportlu oyuncular (Oğuzhan, Berat) alınırken illa hocaya mı sorulması gerekiyor?
Hani Almeida kule forvet, sistemime uymaz ya da Quaresma bencil, ben oynatmam diyen hocayı anlarım da Oğuzhan'ı neden aldınız, hayatta forma vermem diyecek hoca zaten Beşiktaş'a gelmesin. Hatta hocalığı bıraksın limon satsın.
Zaten eldeki takımı toparlayacak, geçen seneki sistemsizlikte formu düşen kaliteli oyuncularımızı ve hala gelişme potansiyeli olan Necip, Ersan, Cenk, Tanju, Burak, Mustafa, İsmail (iyileşince) gibi gençleri parlatacak bir hoca istiyoruz şu durumda, gelen adamın bana onu alın bunu alın 10 kişi gönderin 10 kişi getirin diyecek lüksü olmayacak.
sarianet
08.Haziran.2012, 21:20
oğuzhan gelmiş sanırım üzüldüm daha çok gençti türkiyede harcanmaz umarım
byariff
08.Haziran.2012, 21:30
Beşiktaş Kulübü, Arsenal'den genç futbolcu Oğuzhan Özyakup ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.
pele96
08.Haziran.2012, 21:34
Bu sene adam akıllı transfer olmayacak sanırım.Gerekirse Almeida'yı Quaresma'yı takasta kullanmak lazım.
vego
08.Haziran.2012, 21:57
Futbolcu Oğuzhan Özyakup'un transferi için Arsenal FC'ne 500,000.Euro sözleşme fesih bedeli ödenecektir.
Futbolcunun kendisine ise;
2012-13 Sezonu: 400,000avro garanti ücret, 7,500avro maç başı ücret (40 maç ile sınırlıdır)
2013-14 Sezonu: 425,000avro garanti ücret, 7,500avro maç başı ücret (40 maç ile sınırlıdır)
2014-15 Sezonu: 450,000avro garanti ücret, 7,500avro maç başı ücret (40 maç ile sınırlıdır)
2015-16 Sezonu: 475,000avro garanti ücret, 7,500avro maç başı ücret (40 maç ile sınırlıdır)
ödenecektir.
Futbolcuya ayrıca ilk sezon için 100,000avro imza parası ödenecektir.
pele96
08.Haziran.2012, 22:09
1.85 M + 500,000 Euro + Maç Başı bu adam 4 Senede bize patlar 3-3,5 M Euro değermi acaba ?
RaSenGan
08.Haziran.2012, 22:38
Hoca gelmeden transfer yapılıyor diyenleri anlamıyorum. 19-20 yaşında u21 seviyesinde milli olmuş Türk pasaportlu oyuncular (Oğuzhan, Berat) alınırken illa hocaya mı sorulması gerekiyor?
Hani Almeida kule forvet, sistemime uymaz ya da Quaresma bencil, ben oynatmam diyen hocayı anlarım da Oğuzhan'ı neden aldınız, hayatta forma vermem diyecek hoca zaten Beşiktaş'a gelmesin. Hatta hocalığı bıraksın limon satsın.
Zaten eldeki takımı toparlayacak, geçen seneki sistemsizlikte formu düşen kaliteli oyuncularımızı ve hala gelişme potansiyeli olan Necip, Ersan, Cenk, Tanju, Burak, Mustafa, İsmail (iyileşince) gibi gençleri parlatacak bir hoca istiyoruz şu durumda, gelen adamın bana onu alın bunu alın 10 kişi gönderin 10 kişi getirin diyecek lüksü olmayacak.
Belki gelecek hocanın farklı planları var.Bildiği tanıdığı başka genç yetenekler var.Belki adam bu oyuncuya bu kadar para verilmez o paraya daha iyilerini biliyorum vs. diyecek.
indie
08.Haziran.2012, 22:52
Belki gelecek hocanın farklı planları var.Bildiği tanıdığı başka genç yetenekler var.Belki adam bu oyuncuya bu kadar para verilmez o paraya daha iyilerini biliyorum vs. diyecek.
500 bin euro bonservisle türk pasaportlu genç ve daha iyi bir yetenek biliyorsa gelen hoca onu da alırlar. Beşiktaş'ın mali durumu ne kadar kötü olsa da Oğuzhan'ı aldı diye batacak hali yok. Farzedin altyapımızdan çıkmış, bu sene kontrat yeniledik.
Beşiktaş belki 20 sene sonra genç oyuncularla yeni bir yapılanmaya gidebileceği bir sezona giriyor, bırakılsın da bu sene genç yetenekler doldurulsun takıma. sonra sezonun ortasında eldeki tek tük 2-3 genç çocuk bocalarsa alternatifimiz olsun, tabata, aurlio, yusuf gibi transferlere saldrmayalım.
Galatasaray Arda'yı yetiştirene kadar, Fenerbahçe Tuncay'ı çıkarana kadar aynı tipte belki 10 tane genç yetenek denediler ve harcadılar. Sende de Hasan Türk, Erkut, Necip, Oğuzhan, Muhammed, Alves vs. oyuncular mücadele verir, içlerinden 1 tanesi avrupa seviyesine gelebilirse ne mutlu, 2 tanesi parlarsa bonus olur.
Ha gidersin ne idüğü belirsiz bir alman 3. lig takımından Barış Özbek tipinde (ki o bile ilk senesinde katkı verdi) sırf gurbetçi diye futbolcu alırsın, anlarım eleştiriyi, lakin bu çocuk hollanda u21de kaç sezon kaptanlık yapmış, Wenger'in gözüne girmiş, arsenal rezervlerinde istatistik yapmış, cv'si gayet sağlam.
footballer33
09.Haziran.2012, 00:27
Oğuzhan Özyakup hayırlı olsun. Sonuçta Arsenal'den genç bir futbolcu alıyoruz ve verilen paralar da gayet makul. Transferlere, gelecek hocanın da karşı çıkacağını sanmıyorum; çünkü genç yetenekler, hele de Oğuzhan gibi kendini duyurmuş futbolcular reddedilmez bu mali yapıda.
Fikret Orman da, transfer komitesini boşuna kurmadı ve İbrahim Altınsay'ı boş yere getirmedi göreve. Bu sene transfer onların elinde. Bununla ilgili, başkanımız: 'Transferleri hocalar yapıyor, bir sürü adam alıyorlar ve onlar gidince aldıkları futbolcular elimizde kalıyor.' diye bir açıklama yapmıştı. Anlaşılan, bu yönetim öncekilerin düştüğü hatalara düşmeyecek.
Konuyla alakalı, indie'nin de tüm yazdıklarına aynen katılıyorum.
ReaList
09.Haziran.2012, 02:04
Ntv Spor'dan Hakan Gündoğar'ın verdiği bilgiye göre Beşiktaş'ın yeni hoca adayı Pierre Van Hooijdonk'muş.
ReaList
09.Haziran.2012, 02:25
Ntv Spor'dan Hakan Gündoğar'ın verdiği bilgiye göre Beşiktaş'ın yeni hoca adayı Pierre Van Hooijdonk'muş.
NtvSpor sitesine ekleyip bana kaynak yarattı : ) (/t)
http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/66272/besiktasta-hooijdonk-sesleri?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
footballer33
09.Haziran.2012, 02:41
Hooijdonk gelirse ancak yardımcı hoca olarak gelir bence. Hakan Gündoğar da bu aralar epey yanıldı. Ralf, Gerets, Rıza Çalımbay, Zico vs. hep an meselesiydi. :) Bu da diğerlerine benzer umarım.
byariff
09.Haziran.2012, 03:25
yonetim umarim o hatayi yapmaz resmen besiktasi kobay yerine kullanmaya gelir.
Ralph
09.Haziran.2012, 11:33
Ne Hooijdonk'u arkadaş ya. Tarihinin hatası olur takımın.
pele96
09.Haziran.2012, 11:59
Hooijdonk gelirse bu sezonda başarıyı unutalım.
Mamadou
09.Haziran.2012, 12:35
Belli ki yönetim hoca konusunu çözmek isterken bir şeyler hep önlerinde engel oluyor. Bunların başında ekonomik sorunlar geliyor. Malum yabancı bir hoca gelmek isterken dünyaları istiyor. Yerli hocaların çoğuna taraftar olumlu yaklaşmıyor. Madem böyle tercih yapılacak takımı tanıyan takımın içinden biri olan Robert Koch'a şans verilsin daha iyi. Şahsen isterim. Çok öncelerden Daum döneminde Daum kokain davasından dolayı takımdan ayrı kalmış ve takımı 5,6 maçlık Koch yönetmiş. İyi sonuçlar alınmış. Böyle bir risk alınmasını isterim. Van Hooijdonk'ın gelmesinden iyidir. Gerçi haber Hakan Gündoğar'a ait söylediği bütün isimler hep patladı. Kabak tadı vermeye başladı.
LaigLeNoiR
09.Haziran.2012, 12:38
Basketbol'da Ergin Ataman'la denk bir isim bulamıyoruz Futbol'da.
Bazı kesim Mustafa Denizli diyor ama ben onu da istemiyorum. Aklımda tek isim vardı o da Slaven Biliç ama o da başka takıma gitti.
pele96
09.Haziran.2012, 12:40
Basketbol'da Ergin Ataman'la denk bir isim bulamıyoruz Futbol'da.
Bazı kesim Mustafa Denizli diyor ama ben onu da istemiyorum. Aklımda tek isim vardı o da Slaven Biliç ama o da başka takıma gitti.
Biliç süper olurdu fakat elimizde para yok adama istediği ortamı ayarlayamayız.
sarianet
09.Haziran.2012, 12:51
beşiktaşı kurtaracak en makbul isim lucescu bence :)
Ralph
09.Haziran.2012, 12:56
Bjk yonetıcıler : Van Hooijdonk'u menajerler onerdı dogru ama gundemımızde kesınlıkle yok.Olma ıhtımalı de yok.
pele96
09.Haziran.2012, 12:57
Bjk yonetıcıler : Van Hooijdonk'u menajerler onerdı dogru ama gundemımızde kesınlıkle yok.Olma ıhtımalı de yok.
Kaynak alabilirmiyiz ?
Ralph
09.Haziran.2012, 12:57
@AtakanKurt
Ralph
09.Haziran.2012, 13:18
Beşiktaş Kulübü 2.Başkanı Ahmet Nur Çebi ; "Uğur Boral ile ilgileniyoruz"
Orman, yaptığı açıklamada;
"Son birkaç gündür en yakınımızdaki insanların kulübe verdiği zararları temizlemeye çalışıyorum. Beşiktaş'ın çocuğu Nihat Kahveci diyorlar, bıraksınlar bu lafları. Beşiktaş'ın çocuğu kulübüne her zaman yardımcı olur, zarar vermeye çalışmaz. Evet doğrudur, Nihat'ın alacağı vardır. Bunu inkar etmiyoruz ki. Ben kendisine teklif götürdüm. 2 milyon küsür euro alacağı varmış. 300.000 eurosunu peşin verelim, kalanını da 12 aya bölüp bitirelim dedim. Kulübün durumu ortada. Ama Nihat alacağını, 2.45 TL'lik kurdan çevirmiş, yüzde 16 gecikme faizi koymuş, bir de avukatı için 350.000 TL masraf parası istiyor. Sadece euro olarak istediği faiz 600.000 Euro. Bir de gitmiş alacaklarımıza haciz koydurmuş. Bu mudur Beşiktaş'lılık, bu mudur seni yetiştirip bugünlere getiren kulübüne vefa? Ama her şey bitmedi. Benim de buna verilecek cevabım var. Herkes bekleyip görecek. Bu kulüpte Başkan olduğum müddetçe Nihat ve onun gibilerin kulübün önünden bile geçmesine müsade etmeyeceğim" dedi.
Sekopej
09.Haziran.2012, 13:46
Yanlış bir düşünce, evet bu adamlar milyonlar alıyor, ülkenin %90'nından daha fazla gelire sahipler, böyle mağdur oldum diye ortalıkta dolaşmaları çok gülünç ama bu adama o sözleşmeyi öneren senin kulübün. Değeri önemli değil, imzalar atılmış ve o para artık onun hakkı. Hakkını da istemesi kadar doğal bir şey yok, benim eğer daha 31 yaşında futbolu bırakmama sebep oldularsa, kalan ömrümü garantiye almak için paramı son kuruşuna kadar isterim.
Eğer Fikret Orman'ın gerçekten böyle bir açıklaması varsa, Nihat'ın yerinde olsam artık asla vazgeçmem. Taraftara oynamış Fikret Orman, Nihat'ı ortaya atmış, belki tepkiler gelir de vazgeçerse diye ama Nihat ve onun gibiler söylemi hoş değil, kapının önünden geçmez belki ama hacizle kapıyı bile alır gerekirse.
Mamadou
09.Haziran.2012, 14:05
Yanlış bir düşünce, evet bu adamlar milyonlar alıyor, ülkenin %90'nından daha fazla gelire sahipler, böyle mağdur oldum diye ortalıkta dolaşmaları çok gülünç ama bu adama o sözleşmeyi öneren senin kulübün. Değeri önemli değil, imzalar atılmış ve o para artık onun hakkı. Hakkını da istemesi kadar doğal bir şey yok, benim eğer daha 31 yaşında futbolu bırakmama sebep oldularsa, kalan ömrümü garantiye almak için paramı son kuruşuna kadar isterim.
Eğer Fikret Orman'ın gerçekten böyle bir açıklaması varsa, Nihat'ın yerinde olsam artık asla vazgeçmem. Taraftara oynamış Fikret Orman, Nihat'ı ortaya atmış, belki tepkiler gelir de vazgeçerse diye ama Nihat ve onun gibiler söylemi hoş değil, kapının önünden geçmez belki ama hacizle kapıyı bile alır gerekirse.
Yönetim Nihat'ın alacaklarını elbette ödeyecektir ama Nihat kulübün bu zor döneminde yeni yönetime bin türlü zorluk çıkartmış. Nihat şu dakika taraftarın gözünde bitmiştir. Ayrıca Fikret Orman'ın taraftara oynayacak bir başkan olduğunu düşünmüyorum. En iyisi çıkıp ne oluyor ne bitiyor açıklayacak taraftarda ona göre hareket edecektir. Sanki bu paraları hak edecek bir performans sergiledi efendimiz faizini alıyor. Son olarak Nihat'ın futbolu bırakmasına sebep Beşiktaş değil. Nihat Beşiktaş'a gelmeden önce neredeyse 1 sezon futbol oynamadı. Nihat'ı bitiren Beşiktaş değil sakatlıklar oldu. Bizdeyken 57575 defa sakatlanmıştı.
Ralph
09.Haziran.2012, 15:15
Alacakları olabilir, hakkıdır tabi alacaktır. Ama bunun bir yolu yordamı bulunur. Fikret Orman'da bunu bir düzene oturtmak istemiş ama Nihat bencillik yapmış. Başkan işi kolaylaştırmaya çalışırken o zorlaştırıyor. Bunun geleceğini garantiye almakla alakası yok. Sonuçta paranı vermeyelim dememiş, taksite bölelim falan filan seçenek sunmuş. Fikret Orman'ın bu konuda sonuna kadar arkasındayım. Eminim çoğu kişi de arkasındadır.
Yönetim Nihat'ın alacaklarını elbette ödeyecektir ama Nihat kulübün bu zor döneminde yeni yönetime bin türlü zorluk çıkartmış. Nihat şu dakika taraftarın gözünde bitmiştir. Ayrıca Fikret Orman'ın taraftara oynayacak bir başkan olduğunu düşünmüyorum. En iyisi çıkıp ne oluyor ne bitiyor açıklayacak taraftarda ona göre hareket edecektir. Sanki bu paraları hak edecek bir performans sergiledi efendimiz faizini alıyor. Son olarak Nihat'ın futbolu bırakmasına sebep Beşiktaş değil. Nihat Beşiktaş'a gelmeden önce neredeyse 1 sezon futbol oynamadı. Nihat'ı bitiren Beşiktaş değil sakatlıklar oldu. Bizdeyken 57575 defa sakatlanmıştı.
Aynen öyle. Zaten bizde oynadığı oyunla hakettiğinden fazlasını aldı. Sömürdü kulübü. Tek bir tane faydasını görmedim geldiği zaman.
Ayrıca Hooijdonk twitter üzerinden BJK'ye geleceğini yalanlamış.
pele96
09.Haziran.2012, 15:35
Ne umutlarla almıştık Nihat'ı oynadığı futbol tek kuruş etmez aslında.Sözleşme imzalandıysa vermek zorunludur artık ama Nihat Kahveci'de Beşiktaşlılığını göstermeliydi bu konuda.Nasıl o istediği için Sözleşmeyi fesh ettik oda bunun cevabı olarak bunu yapmamalıydı.
Sekopej
09.Haziran.2012, 16:03
İyi de, sözleşmeler, başarılı olursa parayı hakeder şeklinde değil ki. O para adamın hakkı. İstemek de en doğal hakkı, vermediği için icra takibi yaptırmak da en doğal hakkı.
Fedakarlık yapsın şeklinde düşünülüp yorum yapılabilir ama zaten ne verdi ki parayı istiyor demek doğru değil. İsterse hiç maça çıkmamış olsun, o para onun hakkı. O dönemde alması gereken parayı alamadıysa, o dönemin kurundan hesaplatacak. Adam hakkını, parasını istiyor diye böyle açıklamalar olmamalı bence, hesabını Nihat'tan değil, kulübe haciz gelmesini sağlayanlardan sorsun.
GeNç KaRTaL
09.Haziran.2012, 16:15
İyi de, sözleşmeler, başarılı olursa parayı hakeder şeklinde değil ki. O para adamın hakkı. İstemek de en doğal hakkı, vermediği için icra takibi yaptırmak da en doğal hakkı.
Fedakarlık yapsın şeklinde düşünülüp yorum yapılabilir ama zaten ne verdi ki parayı istiyor demek doğru değil. İsterse hiç maça çıkmamış olsun, o para onun hakkı. O dönemde alması gereken parayı alamadıysa, o dönemin kurundan hesaplatacak. Adam hakkını, parasını istiyor diye böyle açıklamalar olmamalı bence, hesabını Nihat'tan değil, kulübe haciz gelmesini sağlayanlardan sorsun.
Ne oynadı ki o parayı istiyor demek doğru değil ama ne oynadı ki kulüp bu kadar zor durumdayken parasını almak için bu kadar zorluk çıkartıyor demek bence doğru.O dönemde oynadığı futbolla gerçekten hak etse bu kadar da kızamazdık.Adam oynadı hak etti derdik.Onu bu şartlarda transfer edeni zaten hergün anıyoruz.:) Başkanımızın açıklamalarına gelirsek zaten parasını istemesini değil,kulüp zor durumdayken parasını almakta kolaylık sağlamamasını eleştirmiş haber doğruysa,bence haklı.
C h A o S
09.Haziran.2012, 18:35
Beşiktaş, teknik direktörünü Ümraniye'de buldu
Beşiktaş'ta Havutçu'nun ekibinde göreve başlayan Alman antrenör Roland Koch'a takımın emanet edilebileceği görüşü ön plana çıktı.
17:16 | 09 Haziran 2012
Beşiktaş, teknik direktörünü Ümraniyede buldu
Övünç ÖZDEM/İSTANBUL,(DHA)
Yeni sezon öncesi teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş yönetimi hala bir sonuca ulaşamadı.
Yerli ve yabancı bazı teknik adamlarla görüşen futbol komitesi, ayrıca menajerler tarafından kendilerine önerilen 66 teknik direktör arasında da seçim yapmaya çalışıyor. Kulübün içinde bulunduğu maddi sıkıntı sebebiyle temasta bulunulan bazı teknik adamarla anlaşamayan yönetim kurulu, Rıza Çalımbay ve Samet Aybaba gibi yerli teknik direktörleri takımın başına getirme konusunda fikir ayrılığı yaşadılar.
Bu durum karşısında dün yapılan yönetim kurulu toplantısında 2011-2012 sezonu öncesi teknik direktör Tayfur Havutçu'nun ekibinde göreve başlayan Alman antrenör Roland Koch'a takımın emanet edilebileceği görüşünün masaya yatırıldığı öğrenildi. Bazı yöneticilerin bu fikri olumlu karşıladığı, diğer isimlerin ise bu düşünceye karşı çıktığı belirtildi.
Koch, geçen sezon başında Tayfur Havutçu'nun tutuklu olarak yargılandığı dönemde kısa bir süre takımın başında kalmış ve İspanya'nın Grana'da kentinde yapılan üçlü turnuvada takımı çalıştırmıştı. Daha Sonra Carlos Carvalhal'ın teknik direktörlüğe getirilmesinin ardından yeniden yardımcı antrenörlük görevine dönmüştü. Ayrıca Koch'un geçmiş sezondan alacaklarının bulunması, yeni sezon içinde 500 bin Euro alacak olması, bu rakamlara yeni bir teknik adam arayan yönetimin Alman çalıştırıcı ile yola devam etmesini sağlayabileceği belirtildi.
Önümüzdeki günlerde bu konunun yeniden görüşüleceği ve Roland Koch'un yenş sezonda teknik direktör alternatiflerinden biri olabileceği kaydedildi.
Mamadou
09.Haziran.2012, 18:40
Belli ki yönetim hoca konusunu çözmek isterken bir şeyler hep önlerinde engel oluyor. Bunların başında ekonomik sorunlar geliyor. Malum yabancı bir hoca gelmek isterken dünyaları istiyor. Yerli hocaların çoğuna taraftar olumlu yaklaşmıyor. Madem böyle tercih yapılacak takımı tanıyan takımın içinden biri olan Robert Koch'a şans verilsin daha iyi. Şahsen isterim. Çok öncelerden Daum döneminde Daum kokain davasından dolayı takımdan ayrı kalmış ve takımı 5,6 maçlık Koch yönetmiş. İyi sonuçlar alınmış. Böyle bir risk alınmasını isterim. Van Hooijdonk'ın gelmesinden iyidir. Gerçi haber Hakan Gündoğar'a ait söylediği bütün isimler hep patladı. Kabak tadı vermeye başladı.
Vay arkadaş yorumumu okudular herhalde :D Haber doğru çıkar umarım.
Ralph
09.Haziran.2012, 21:47
Vay arkadaş yorumumu okudular herhalde :D Haber doğru çıkar umarım.
Benimde direk sen aklıma geldin:icon_biggrin:
GeNç KaRTaL
09.Haziran.2012, 23:22
Alt yapıda dünyada markalaşmış Hollanda ve Arsenal alt yapısından yetişmiş Oğuzhan Özyakup'un bonservisi 500 bin avro,bizim de ilgilendiğimiz Salih 1.5 milyon avro.Maddi sıkıntıdan dolayı da olsa artık kazıklanmayacak olmamız güzel.
Ralph
09.Haziran.2012, 23:32
Alt yapıda dünyada markalaşmış Hollanda ve Arsenal alt yapısından yetişmiş Oğuzhan Özyakup'un bonservisi 500 bin avro,bizim de ilgilendiğimiz Salih 1.5 milyon avro.Maddi sıkıntıdan dolayı da olsa artık kazıklanmayacak olmamız güzel.
Salih bana balon gibi geliyor.
footballer33
09.Haziran.2012, 23:37
İnsanın, 'keşke hep maddi kriz içinde olsak' diyesi geliyor. :D
Nihat konusunda, Beşiktaşlı arkadaşlarımın düşüncelerine katılıyorum. Feda tişörtünün yanında bir tane de VEFA tişörtü çıkartıp Nihat'a yollamak lazım. Birçok Beşiktaşlının Nihat'tan beklemeyeceği bir davranıştı bence.
semih99999
09.Haziran.2012, 23:40
anlamadıgım bu takımın planı yokmu menajerlere mi kaldı iş ?
LaigLeNoiR
09.Haziran.2012, 23:40
Almeida bugün Zaragoza'nın menajerleriyle görüşmüş ve büyük oranda anlaşmış. Gidici anlayacağınız, bu demek oluyor ki gündemde forvet transferi var.
Ralph
09.Haziran.2012, 23:41
Nihat konusunda, Beşiktaşlı arkadaşlarımın düşüncelerine katılıyorum. Feda tişörtünün yanında bir tane de VEFA tişörtü çıkartıp Nihat'a yollamak lazım. Birçok Beşiktaşlının Nihat'tan beklemeyeceği bir davranıştı bence.
Aaah ah yıllar önceki seçimlerde Y.D. yerine Fikret başkan seçilmiş olsa kim bilir nerelerdeydik biz.
Almeida bugün Zaragoza'nın menajerleriyle görüşmüş ve büyük oranda anlaşmış. Gidici anlayacağınız, bu demek oluyor ki gündemde forvet transferi var.
Kim gelecek ki.. Korkuyorum valla adamsız kalacağız diye. Ama ne olursa olsun Pektemek'in her maç oynaması taraftarıyım. Gelecekteki milli takım forveti olacak.
footballer33
09.Haziran.2012, 23:42
Umarım en azından 5 veya üzeri bir fiyata satarız. Okutabilsek 10 milyon euro da süper olurdu. :) Yine de, Euro 2012'nin bitmesini beklemeli yöneticiler. Almeida'nın orada göstereceği performans çok önemli.
@Görkem
Bu konuda maalesef geriye dönemeyiz, yapacak bir şey yok. Bu dakikadan sonra olabilecek tek şey, Fikret Orman'a destek vermek ve y.d. günlerine dönmemek için uğraşmak.
Ralph
09.Haziran.2012, 23:45
Umarım en azından 5 veya üzeri bir fiyata satarız. Okutabilsek 10 milyon euro da süper olurdu. :) Yine de, Euro 2012'nin bitmesini beklemeli yöneticiler. Almeida'nın orada göstereceği performans çok önemli.
@Görkem
Bu konuda maalesef geriye dönemeyiz, yapacak bir şey yok. Bu dakikadan sonra olabilecek tek şey, Fikret Orman'a destek vermek ve y.d. günlerine dönmemek için uğraşmak.
Sattığımız paranın tamamını da alamayacağız ki.. Belirli bir kısmını alacağız. O bile bize yaramıyor ulan demirören varya sen nasıl bir adamsın
footballer33
09.Haziran.2012, 23:50
Sattığımız paranın tamamını da alamayacağız ki.. Belirli bir kısmını alacağız. O bile bize yaramıyor ulan demirören varya sen nasıl bir adamsın
Bildiğim kadarıyla fondan tamamen alındı Almeida. Yani biz sattığımızda gelecek paranın tamamı kulübe girecek. Mendes'e menajerlik parası verirler belki 3-5 bir şey.
Ralph
10.Haziran.2012, 00:16
Bildiğim kadarıyla fondan tamamen alındı Almeida. Yani biz sattığımızda gelecek paranın tamamı kulübe girecek. Mendes'e menajerlik parası verirler belki 3-5 bir şey.
Eğer öyleyse harika.
Zekirdek
10.Haziran.2012, 00:57
Günümüzde cebimizden çıkacak 5 lirayı düşünüyoruz. Adamın ortada milyon dolarları var. Babamın klübü olsa kuruşuna kadar alırım. Para verilemiyecekse niye imzalanıyor sözleşmeler.
Ralph
10.Haziran.2012, 01:00
Günümüzde cebimizden çıkacak 5 lirayı düşünüyoruz. Adamın ortada milyon dolarları var. Babamın klübü olsa kuruşuna kadar alırım. Para verilemiyecekse niye imzalanıyor sözleşmeler.
Bence bu bencilce bir düşünce. Sen o kulübün altyapısından çıkmışsın ve o kulübe emek vermiş avrupaya gitmişsin. Daha sonra (önemi olmasa da) yığınla paraya geri alınmışsın ve karşılık verememişsin. Başkan sana geliyor diyor ki "eyvallah kardeşim sana borcumuz çok ama kulübün durumunu biliyorsun birazcık yardımcı ol ve taksitlere bölelim" diyor ve sen kabul etmiyorsun. Sen ihanet ediyorsun demektir bu durumda. Ekmeğini yediğin yere ihanet ediyorsundur. Kusura bakma ama kesinlikle katılmıyorum görüşüne. En azından kendi kulübüme ve onun bir oyuncusuna ben bunu yakıştırmıyorum. Bir başka kulüp yakıştırır ya da yakıştırmaz orası beni ırgalamaz.
footballer33
10.Haziran.2012, 01:10
Kimsenin parası kimsede kalmaz. Bunu isteme şekli ve isteme zamanı çok yanlış. Nihat, Beşiktaş sayesinde geldi bir yerlere. İnsanda biraz vefa duygusu olmalı. Bu zamana kadar alay konusu olan Baki Mercimek'e bakıp feyz alsın azıcık. Bizden biri olmayan Nouma'ya bakıp onu örnek alsın. Düşene bir tekme de kendisi vurmasın. Yoksa niye paranı istiyorsun Nihat, onu bize bağışlasana diyen olmadı şimdiye kadar. Bizim kızgınlığımız; yanlış zamanda, yanlış şekilde bunu yapmasına.
EDİT: Şunu Fernandes yapsa tepkimiz aynı olmazdı, buna da emin olabilirsin. Çünkü, Nihat bizim gözümüzde çok değerli ve başkaydı; ama artık değil. En azından benim için.
anil luque
10.Haziran.2012, 10:24
Bazı arkadaşlar biz sanki Nihat'ın ekmek parasına göz dikmişiz gibi yorumlar yapıyor. O para O'nun hakkı illaki öyle veya böyle. Ancak kulübün böylesine zor bir durumdan geçtiğini bildiği halde bu kadar zorluk çıkarması deyim yerindeyse bizi sırtımızdan vurması sıkıntı olan. Kendisine böylesini yakıştırıyor demekki. Hakkı neyse en kısa zamanda alır.
pele96
10.Haziran.2012, 11:32
İnşallah Almeida ile yollar ayrılır adamın kafadan başka birşeyi yok o da anca kafasına gelirse kendi koşmuyor , posizyon yaratmıyor.Almeida gitsin Cenk Tosun veya Umut Bulut gelsin Almeida'nın parasıyla 2sini birdende alabiliriz.
William Rookwood
10.Haziran.2012, 19:19
Quaresma, Holosko, Almeida gitmeli bence. Şu dönemden sonra yabancı teknik adamda gelmemeli.
pele96
10.Haziran.2012, 19:55
Quaresma, Holosko, Almeida gitmeli bence. Şu dönemden sonra yabancı teknik adamda gelmemeli.
3nüde Takasta kullanırsak , hem para harcamamış olur hemde maaş bütçesini azaltmış oluruz.Satarsak elimizde para kalmayacaktır direk borçlara.
footballer33
11.Haziran.2012, 00:47
3nüde Takasta kullanırsak , hem para harcamamış olur hemde maaş bütçesini azaltmış oluruz.Satarsak elimizde para kalmayacaktır direk borçlara.
Quaresma ve Almeida takasta kullanılacak futbolcular değiller. Piyasaları olan futbolcular ve satılıp para kazanılması daha uygun. Zaten onların aldığı ücreti göz önünde bulundurursak, takasta alacağımız futbolcular da onların kalitesine yakın olmalı ve aldığı paralar da Q7 ve Almeida'nın ücretine yakın olan futbolcular olur, kalitelerini varsayarsak. Bizim de öyle yüksek ücret verecek lüksümüz kalmadı. Bu yüzden ikisinin satılması en makuludür. Holosko için bir şey diyemem. Onun da yıllığı yüksek, 2 milyon euro civarı alıyor; fakat takasta kullanabileceğimiz düzeyde bir futbolcu.
MeliksahAydogan
11.Haziran.2012, 01:33
Valla onu bunu bilmemde Beşiktaş'ın işi çok zor Allah yardımcıları olsun büyük kulüplerimizden biri İnşallah sonsuza dek yaşar. :)
vego
11.Haziran.2012, 17:52
Ersan Adem Gülüm ile Yeni Sözleşme
11.06.2012
Beşiktaşlı duruşu sergileyerek mevcut sözleşmesinde belirli oranda fedakarlık yapmayı kabul eden Ersan Adem Gülüm, yarın yeni sözleşmesini imzalayacak.
http://www.bjk.com.tr/images/news/kkk_348.jpg
Kulübümüzün zor günlerinde Beşiktaşlılık Duruşu'nun ne demek olduğunu gösterip kendisine önerilen yeni şartlarla sözleşme imzalamayı kabul eden Ersan Adem Gülüm ile Futbol Komitesi Başkanımız Tamer KIRAN, yarın saat 14.00'te imza töreninde bir araya gelecek.
Ersan Adem Gülüm'üm örnek teşkil eden imza töreni, BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılacak.
Kamuoyunun bilgilerine sunarız.
http://www.bjk.com.tr/tr/haber/52525
GeNç KaRTaL
11.Haziran.2012, 19:11
Ersan ADAM Gülüm.
KanaKe
11.Haziran.2012, 19:11
sahi ya bir ersan vardi ne oldu bu adama :) sakatliklar yakasini birakmadi bir türlü..
pele96
11.Haziran.2012, 20:25
Adam dediğin böyle olur :)
footballer33
11.Haziran.2012, 23:49
Bravo Ersan'a, adamlığını göstermiş. Aynı hassasiyeti ve duruşu diğer futbolcuların da göstermesini bekliyorum. :)
GeNç KaRTaL
12.Haziran.2012, 00:27
Yeni hocanın Eriksson olduğu ve İbrahim Altınsay'ın istifa ettiği haberleri var.Şampiyonluğun üstüne hiç iyi olmadı bu haberler valla.
footballer33
12.Haziran.2012, 00:36
Eriksson'u ben de duydum. Gündemdeki 2 yabancı teknik adamdan birisi Sven-Goran Eriksson muymuş yani? İlginç.
İbrahim Altınsay'ın istifa sebebi, istediği hocanın gelmemesi olabilir. Eriksson haberiyle birlikte istifa etti çünkü.
Ralph
12.Haziran.2012, 00:47
Eriksson pek de az ücret istemez gibi geliyor bana ama...
besiktas1903
12.Haziran.2012, 01:34
Iste bu haber sampiyonluktan sonra hiç olmadi....
byariff
12.Haziran.2012, 01:36
Hikmet Hocaya biraz guvenseler varya takimi ucurur adam.
footballer33
12.Haziran.2012, 01:56
Hikmet Hocaya biraz guvenseler varya takimi ucurur adam.
Yurtdışındaki ünlü futbol adamlarıyla fotoğraf çektirip stadda maçlarını izlemekten zaman kalırsa gelip çalıştırır belki. :D
Hikmet Karaman; bize uzak, Mourinho'ya yakın olsun bana göre. :)
byariff
12.Haziran.2012, 01:57
hem taktik analiz yapiyor hemde foto çekiniyor adam :D
gs transfer listesindeki arkadasin attigi linki okuyordum iste tam hikmet hocaya geldi bu yuzden avrupaya gidiyor adam durmadan :D
Şimdi... Büyük maçları, büyük hocaların takımlarını gidip yerinde izleyen Hikmet Karaman'ın çok iyi gördüğü bir konu var. Gaziantepspor'u aldıktan sonra köklü bir değişiklik yaptı. 2-3 haftada takım kaptanlarından biri de olan Emre Güngör'ü yedeğe çekti ve kısacık boylu, ön libero Binya'yı stopere aldı.Binya 1.76 falandır herhalde ki stoper için bayağı kısa.
Bunu neden yaptı? Karcemarskas gibi çok çabuk bir kalecisi var. Savunma arkasına atılan toplara zıpkın gibi çıkabilen bir kaleci Karcemarskas.
Dany gibi ligin en hızlı, en çabuk stoperi elinde...
Bir de onunla aynı ülke vatandaşı olan, aynı dili konuşan Binya'yı da stopere çekti. Binya da kısa, çok çabuk bir ön libero idi ve 27 yaşına kadar hiç stoper oynamamıştı.
Bunu nereden görüp takımına uyguladı Karaman? Muhtemelen Mascherano'dan yani Guardiola'dan.
Ülkedeki diğer meslektaşları oturduğu yerden hocalık yapıp cd'den oyuncu aldırırken o gidip yerinde izliyor kendisini kanıtlamış büyük hocaları ve takımlarını.
GeNç KaRTaL
12.Haziran.2012, 02:04
İbrahim Altınsay'ın bulunduğu futbol komitesi Ziya Doğan'ı bile getirse neden getirdiler demeyeceğim diyordum kendime ama şimdi açıkcası büyük bir hayal kırıklığı içerisindeyim.Zaten kulüp çok zor durumda,bu zor durumda İbrahim Altınsay gibi bir değeri istifa ettirecek isimlerle neler olacak bilmiyorum hiç.Açıkcası bu akşam yaşanan bu gelişme beni iyice umutsuzluğa sevk etti.Bakalım hayırlısı...
besiktas1903
12.Haziran.2012, 02:08
hem taktik analiz yapiyor hemde foto çekiniyor adam :D
gs transfer listesindeki arkadasin attigi linki okuyordum iste tam hikmet hocaya geldi bu yuzden avrupaya gidiyor adam durmadan :D
Aynen sen deyince o yazi aklima geldi :D
GeNç KaRTaL
12.Haziran.2012, 13:47
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Şirketimiz, futbolcu Ersan Adem Gülüm ile yapmış olduğu sözleşmesinin 3. maddesi olan ödemeler ve özel hükümler maddesinin, Şirketimiz tarafından taahhüd edilen diğer ücretler ve ödeme şekli bölümü ek bir sözleşme ile değiştirilmiştir.
Buna gore; Sözleşmedeki Garanti ücreti 1.200.000.Euro'dan 750.000.Euro'ya maçbaşı ücreti ise 20.000. Euro'dan 12.000.Euro'ya indirilmiştir.
Maçbaşı ücreti 40 Maçla sınırlıdır.
Ralph
12.Haziran.2012, 13:51
Ufak gibi görünen fakat çok ciddi bir indirim. Umarım diğer oyuncularda sıcak bakar buna.
besiktas1903
12.Haziran.2012, 15:33
450.000 ve 770.000 euro arasi bir indirim. simdi 10 oyuncu böyle bir indirime gitse 4.500.000 ve 7.700.000 arasi tasarruf ederiz
C h A o S
12.Haziran.2012, 15:36
Ersan gibi yardımcı olan oyuncular çıkacaktır ancak bu fiyat indirimi konusu ters tepebilir.Egemen,Quaresma felan sıcak bakmıyor bildiğim kadarıyla.Sırf bu yüzden bile giden oyuncular olucaktır diye düşünüyorum.
anil luque
12.Haziran.2012, 16:13
Ersan'ın yaptığı çok çok önemli birşey. Benim diyen Beşiktaşlılara taş çıkartacak derecede. 10 futbolcunun böyle birşey yapacağına ihtimal vermiyorum ama en azından şöyle kalburüstü 2-3 topçumuz yapsa yine aynı hesaba denk gelir hemen hemen .
Addolorato
12.Haziran.2012, 16:24
Holosko ve Ernst'te çok para kazanıyor Beşiktaş'ta. Özellikle Holosko hakettiğinin çok fazlasını alıyor. Onlarda indirim yapabilir. Çete'den Simao giderse Beşiktaş biraz olsun rahatlar. Onun dışında Almeida , Ferdi , Q7'nin indirim yapabileceğine inanmıyorum.
anil luque
12.Haziran.2012, 16:29
Eralp söylediğin üç isim de doğru ve kulüp bu isimlerle ilgili işlem yapmaya çalışıyor. Simao alacaklarına karşılık gönderilsin deniyor. Ernst'in gitmesi imkansız , indirim yapılması isteniyor. Holosko da uygun bir teklif çıkmaıs durumunda gönderilecek.
vego
12.Haziran.2012, 16:34
Holosko'ya kimse çıkıp bizim verdiğimiz 1.8 milyon euro'yu vermez.Şaka gibi maaş yahu.
pele96
12.Haziran.2012, 17:07
Ernst'in kazandığı para normal adam sahanın en iyisi oluyor.Yılmadan mücadele eden Ernst gibi kaç oyuncumuz daha var?
Ralph
12.Haziran.2012, 21:41
Beşiktaş Van Gaal'le anlaşmış haberleri var.
http://kartalhaber.com/
Facx
12.Haziran.2012, 21:57
Beşiktaş Van Gaal'le anlaşmış haberleri var.
http://kartalhaber.com/
van gaal bu kriz yönetiminde biraz tuzlu değil mi ?
mustangshelby
12.Haziran.2012, 22:44
van gaal bu kriz yönetiminde biraz tuzlu değil mi ?
Nekadara geldiğini ve yönetimin anlaşıldığına dair bildirisini görmeden bir yorum yapmak içinde erken.
Bordo61Mavi
12.Haziran.2012, 23:08
Ersana helal olsun, her adam yapmiyor iste. Egemene sorun bakalim yaparmi :)
eXcitinG
13.Haziran.2012, 00:50
Beşiktaş yabancı hoca aLacaksa bu adam Ericcson değiL Van GaaL oLmaLıdır. YerLi hoca aranıyorsa o zaman da Tayfuru göndermeyecektin.
anil luque
13.Haziran.2012, 00:54
Van Gaal'i sorgusuz sualsiz kabul ederim.
Addolorato
13.Haziran.2012, 00:55
Beşiktaş'ın bu hale nasıl geldiğinin en önemli ipuçlarını Nihat verdi aslında. Nihat ben Türkiye'ye dönmek istemiyordum bu yüzden Yıldırım Demirören'e çok yüksek bir ücret söyledim fakat kendisi hiç düşünmeden kabul etti ve bende kendisine tamam demiş oldum diyor. Yıllarca böyle hesapsız kitapsız işler yaptı Beşiktaş. Vasıfsız adamlara harcanan milyon €'lar da cabası.
anil luque
13.Haziran.2012, 00:58
Beşiktaş'ın bu hale nasıl geldiğinin en önemli ipuçlarını Nihat verdi aslında. Nihat ben Türkiye'ye dönmek istemiyordum bu yüzden Yıldırım Demirören'e çok yüksek bir ücret söyledim fakat kendisi hiç düşünmeden kabul etti ve bende kendisine tamam demiş oldum diyor. Yıllarca böyle hesapsız kitapsız işler yaptı Beşiktaş. Vasıfsız adamlara harcanan milyon €'lar da cabası.
8 yıldır Beşiktaş değil YD böyle hesapsız kitapsız işler yapıyordu. YD başa geldiğinde yani Serdar Bilgili başkan en son bıraktığında futbol şubemiz 12 milyon tl karda idi. Dünya üzerinde dahi senelik kar yapan çok kulüp yokken..
eXcitinG
13.Haziran.2012, 01:01
Van GaaL geLsin, 5 yıL Şampiyon oLmasak, ama her maç adam gibi oynasak, aLtyapıdan takıma bir kaç isim dahiL etsek yeter.
Dortmund bundan 5 yıL önce bizim düştüğümüz durumun aynısına düştü. AdamLar bitmek üzereydi, MiLyon EuroLuk borçLarı vardı. Çok ciddi bir yapıLanma ve istikrarLı bir hoca iLe aLtyapıdan adamLar çıkardıLar, ucuza aLıp katına sattıLar, sistemLeri oturdu ve şu anda Avrupa nın en iyi takımı durumundaLar. Ha biz çok süper oLmayaLım, ama artık düzLüğe çıkaLım. ModeL aLınacaksa Dortmund modeLi örnek aLınmaLı. DurumLarı bizim iLe aynı idi ve Van gaaL gibi o modeLi uyguLayabiLecek, uyguLarken futboLu keyif verecek bir takım oLmaLıyız. 3 Sezon önce Dortmund ŞampiyonLuğa oynamıyordu ama adamLarı izLerken keyif aLıyordu insan, şimdi ise artık bu keyif başarıya da dönüştü. Bu oLmaLı, başka yoL yok.
anil luque
13.Haziran.2012, 01:10
Van GaaL geLsin, 5 yıL Şampiyon oLmasak, ama her maç adam gibi oynasak, aLtyapıdan takıma bir kaç isim dahiL etsek yeter.
Dortmund bundan 5 yıL önce bizim düştüğümüz durumun aynısına düştü. AdamLar bitmek üzereydi, MiLyon EuroLuk borçLarı vardı. Çok ciddi bir yapıLanma ve istikrarLı bir hoca iLe aLtyapıdan adamLar çıkardıLar, ucuza aLıp katına sattıLar, sistemLeri oturdu ve şu anda Avrupa nın en iyi takımı durumundaLar. Ha biz çok süper oLmayaLım, ama artık düzLüğe çıkaLım. ModeL aLınacaksa Dortmund modeLi örnek aLınmaLı. DurumLarı bizim iLe aynı idi ve Van gaaL gibi o modeLi uyguLayabiLecek, uyguLarken futboLu keyif verecek bir takım oLmaLıyız. 3 Sezon önce Dortmund ŞampiyonLuğa oynamıyordu ama adamLarı izLerken keyif aLıyordu insan, şimdi ise artık bu keyif başarıya da dönüştü. Bu oLmaLı, başka yoL yok.
Nokta......
footballer33
13.Haziran.2012, 01:11
Anlaşıldı ki medyada çıkan hiçbir haber doğru değil hoca konusunda. Daha dün gece Eriksson deniyordu, şimdi Van Gaal'i yazıyorlar. Buna benzer durum, yerli hocada da yaşandı. 2 gün üst üste önce Samet Aybaba, sonra Rıza Çalımbay Beşiktaş'ta diye haber yapıldı. Şu andan itibaren yapılacak tek şey, resmi açıklamanın yapılmasını beklemek.
Medyada yer alan haberlerden bağımsız olarak yorum yapacak olursam; en çok istediğim yabancı teknik adam Van Gaal, yerli hoca ise Mustafa Denizli'dir.
Bu arada, Macheda kiralık olarak Beşiktaş'a gelecek diye yazan gazeteler de var. Bu haberin de doğru çıkmasını isterim şahsen.
indie
13.Haziran.2012, 13:45
Kim gelecekse bir an önce gelmeli artık. Geçen sene de Tayfur tak diye içeri alındı gene böyle belirsizlik oldu, sezon öncesi hazırlıklar, kamp, teknik düzen, taktik anlayış falan darma duman oldu.
Rakipler kadrolarını yamamaya, gelecek sezonun planlarını yapmaya başladılar daha bizde ne teknik adam belli, ne kimlerin takımda kalacağı, ne gelecek sezon nasıl bir sistemle oynanacağı, ne de ne tarz oyuncuların geleceği. Tek kafasında bir plan olan adam Altınsay da istifa etti/ettirildi, camianın yakaladığı olumlu hava da dağıtılmış oldu.
Adama gelecek sezona hazırlanacak, transferlerini önceden bitirip takıma monte edecek, sistemini ve felsefesini benimsetip işlerlik kazandıracak zaman aralığını bırakmazsan istersen Mourinho'yu getir nafile. Aylar oldu yahu!
KanaKe
13.Haziran.2012, 14:38
Anlaşıldı ki medyada çıkan hiçbir haber doğru değil hoca konusunda. Daha dün gece Eriksson deniyordu, şimdi Van Gaal'i yazıyorlar.
türk medyasinda gecen hangi haber dogru ki :)
pele96
13.Haziran.2012, 14:42
Beşiktaş Macheda'yı kiralayabilirmiş ve Sözleşmesi biten İsveçli Forvet Rosenborg'lada ilgileniyormuşuz.
kalemci
13.Haziran.2012, 14:46
Macheda İsveçli değil ki.İtalyan.
Ralph
13.Haziran.2012, 14:47
Macheda'ya dememiş ki o İsveçli diye :)
anil luque
13.Haziran.2012, 14:48
Rosenberg'dir o :)
Almeida'nın kalmasını yeğlerim şahsen
anil luque
Ahmet abi ne içtin sabah sabah :D
Corpus
Yanlış anlaşılma olmuş. Macheda(İtalyan) + Rosenberg(İsveçli) ilgilenilen oyuncular
kalemci
13.Haziran.2012, 14:49
Vay efsane oldu şuanda :) Markus Rosenberg'den bahsediyormuş. Ben arkadaş Rosenborg yazınca İsveçli forvet ile Rosenborg'da ilgileniyor sandım.
kalemci
13.Haziran.2012, 14:50
Ahmet abi ne içtin sabah sabah :D
Yeni kalktım kardeşim kafada deli sorular :n:
Ralph
13.Haziran.2012, 14:51
Yeni kalktım kardeşim kafada deli sorular :n:
Alıyım mı enstantaneye alıyım mı alıyım mı :icon_razz::icon_razz:
pele96
13.Haziran.2012, 14:51
Harf hatası pardon :D Aklım başka yerlerdeydi o mesajı yazarken :D
Sanki eskiden de ilgilenmiştik Bobo ile takas edecektik ?
RaSenGan
13.Haziran.2012, 16:52
Mustafa Denizli'ye teklif götürülmüş Fikret Orman görüşüyormuş şu an son dakika haberi geçiyor NTVSpor.
Bordo61Mavi
13.Haziran.2012, 16:59
Baris Yurduseven bizim muhabir ama Mustafa Denizli hayirli olsun dedi. Su yeni cikan spor gazeteside once Samet Aybaba dedi sonra tweeti sildi.
RaSenGan
13.Haziran.2012, 17:03
Baris Yurduseven bizim muhabir ama Mustafa Denizli hayirli olsun dedi. Su yeni cikan spor gazeteside once Samet Aybaba dedi sonra tweeti sildi.
Abi o hesap fake :D Sürekli yazıp duruyor ama gerçek hesap değil kendi de yazmış zaten fake diye :)
anil luque
13.Haziran.2012, 17:14
Her konuda anlaşıldığı bilgisi geçildi son dakika olarak.
Ralph
13.Haziran.2012, 17:23
Her konuda anlaşıldığı bilgisi geçildi son dakika olarak.
Denizli candır ya. Başkan umut veriyor, Denizli'yi zaten biliyoruz. Geleceğimiz aydınlık :)
kalemci
13.Haziran.2012, 17:26
Vego RT'lemiş bunu "Böyledir işte BJK,en pahalı takımını Tayfur,Carlos gibi basiretsiz adamlara teslim eder.Geleceğin kadrosunu kuracağız der Denizli gelir :)"
Bence de gelecek melecek yok ama eldekiler arasında en çok istediğim 2. hocaydı. Şu zor zamanlarda takımda kontrolü sağlayabilir en azından.
mustangshelby
13.Haziran.2012, 17:38
Bu kadro aynen kalsa Denizli büyük iş yapar.
byariff
13.Haziran.2012, 18:02
Besiktas, Berat Cetinkaya transferini borsaya bildirdi
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=212197
Trabzonspor
13.Haziran.2012, 18:04
Senol Gunes,Mustafa Denizli ,Fatih Terim,Aykut Kocaman,Ertuğrul sağlam
Yerli,yerli takılsın işte takımlar ne güzel.
GeanyGS
13.Haziran.2012, 18:24
Beşiktaş'a Razvan Lucescu'nun gelmesini çok isterim. Rapid'de aynı BJK gibiyken çok büyük işler yapmıştu ucuz futbolcularla. Babasından biraz daha cesur oynatıyor ama futbolcu piyasasını çok iyi bilen bi adam.
Eriksson, Van Gaal gibi adamlar en kötüsü senelik 4 milyon euro alacak. Başarısız olurlarsa kulüp için maddi zararı daha büyük olur. Mustafa Denizli desen umarım BJK öyle bir hata yapmaz.
Türk olarak bu kapasitede bi tek Abdullah Avcı ve Tolunay Kafkas (bence) var onların da biri Milli Takım'ın başında, diğerinin yüzüne kimse bakmıyor.
Nedvedmania
13.Haziran.2012, 18:35
Mustafa Denizli: Beşiktaş'la anlaştım. Yuvaya dönüş vakti.
pele96
13.Haziran.2012, 18:46
Şuana kadar istediğim tek isim diyebilirim .
besiktas1903
13.Haziran.2012, 18:46
oynattigi futbol belki güzel degil ama böyle bir dönemde iyi oldu Mustafa Denizli bide Eriksson haberinden sonra sevindim bile diyebilirim..
pele96
13.Haziran.2012, 18:50
NTVSpor'un haberine göre sezon sonunda Tayfur Havutçu'yla yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışına giren ve birçok aday arasından seçim yapmaya çalışan Kartal'da, Başkan fikret Orman, Mustafa Denizli'ye gitti.
Şu sıralarda yapılan görüşmeden ne sonuç çıkacağı merakla bekleniyor.
http://fanatik.com.tr/Orman-ile-Denizli-gorusuyor_3_Detail_33_265786.htm
Ralph
13.Haziran.2012, 19:02
Mustafa hoca hayırlı olsun :) isabet oldu
RaSenGan
13.Haziran.2012, 19:22
Anlaşma yokmuş yanlış anons :D
pele96
13.Haziran.2012, 19:27
Anlaşıldımı Anlaşılmadımı :S ?
byariff
13.Haziran.2012, 19:28
anlasilmadi cuma gunu belli olcak diyorlar.
Ralph
13.Haziran.2012, 19:30
Anlaşılmıştır işte sadece açıklamadılar daha. %99 olmuştur. Sonuçta olmasa söylenirdi bu güne kadar olduğu gibi.
GeNç KaRTaL
13.Haziran.2012, 19:31
Cuma artık belli olur umarım.Uzattıkça uzatıyorlar.
GeanyGS
13.Haziran.2012, 19:32
@mustafa_denizli kendi twitter adresiyse orada "beşiktaş'la anlaştım, yuvaya dönüş vakti" yazmış.
Fanatik'te yayınlamışlar.
*edit: Fanatik kaldırmış haberi.
RaSenGan
13.Haziran.2012, 20:30
Detaylar burada http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/66511/yanlis-anons?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter :)
caglaruzun
13.Haziran.2012, 20:39
ya Mustafa Denizli sağlık sebeplerinden dolayı görevi bırakmamışmıydı zaten?
Universal
13.Haziran.2012, 22:41
Mustafa Denizli demek her şeyi başa sarmak demek. Ben Mustafa Hoca ile ciddi bir rotasyon yapabileceğini düşünmüyorum. Denizli sezonluk transfer yapar, geleceğe dönük davranmaz ki kendiside bunu kabul ediyor.
Fearless Coward
13.Haziran.2012, 22:43
Mustafa Denizli gelirse Beşiktaş şampiyonluğa oynar net...Elindeki malzemeye göre bir taktik yapar ve başarılı olur...
William Rookwood
13.Haziran.2012, 23:35
Denizli'nin miladı doldu artık koskoca Beşiktaş'a hoca mı kalmadı yahu.
footballer33
14.Haziran.2012, 01:10
Daha önce de yazdığım gibi; yabancı olarak Van Gaal, yerli olarak da Mustafa Denizli benim istediğim tek teknik direktördür. Mustafa Denizli ile yapılanma olmaz, günlük başarıların peşinde koşarız, hatta Ernst, Yusuf tarzı yaşı ilerlemiş futbolcu bile transfer edebiliriz; fakat şu zor dönemde takımı düzlüğe çıkarmayı da başarır Denizli. Gelmesi halinde, alınan karara çok fazla tepki verileceğini düşünmüyorum ben. En geç önümüzdeki hafta takımın başına geçsin de yeni hocamız, adımlar atılsın artık bir an önce. Çok geç kalındı.
pele96
14.Haziran.2012, 11:40
Mustafa Denizli olmazsa Türk olarak tek alternatifi Hikmet Karaman 2sinden birisi olursa güzel olur.
C h A o S
14.Haziran.2012, 17:03
Egemen ayrılıyormuş.Kabul etmemiş indirimi.Arka sayfalardada demiştim ters tepicektir bu indirim mevzusu.
E.Cartman
14.Haziran.2012, 17:06
Egemen'in maç başı ücreti 30 bin €'ymuş. Yıllık 1,1 milyon €'da garanti para alıyormuş ve Beşiktaş formasıyla 48 maça çıkmış geçen sezon. Yani 1,44 milyon € sırf maç başı ücretlerinden kazanmış adam. İndirim yapmıyorsa ayrılsın. Garanti parasından olmasada maç başı ücretinden düşmesi lazım Egemen'in.
pele96
14.Haziran.2012, 18:38
Egemen giderse sonumuz olur Defans hattını İbrahim Toraman ve Atınç'a mı bırakacağız ? Egemen , Toraman iyi olur hatta ligde 10 maça felan Atınç'lada çıkabiliriz.
footballer33
14.Haziran.2012, 20:41
Ben, Egemen'in ayrılacağını düşünmüyorum şahsen. Yıllık ücreti makul bana göre, geçen sezonki performansına bakacak olursak. İndirim olsa bile Ersan gibi 750 bin euroya düşmez, en fazla 1 milyona yuvarlar düz hesap, o olur. Maç başını indirmeyi de kabul ederse ve 40 maçla sınırlandırırsa kalır takımda. Her ihtimale karşı, kalmazsa da arkasından yas tutacak durumda değiliz, yapacak bir şey yok.
Ralph
14.Haziran.2012, 20:48
Egemen gerçekten kaliteli bir oyuncu. Kendini de bize sevdirdi bir hayli. Çalışkan oyuncuyu severiz. Basına yansıdığı kadarıyla söylüyorum, ayıp ediyor. Ama işin iç yüzü başkaysa o ayrı. Belki basın abartıyordur. Hani bir hal çaresi bulunur illaki. Yönetim derki şu kadar olsun, o der ki bu kadar olsun ve anlaşılır. Umarım gitmez.
pele96
14.Haziran.2012, 20:53
Egemen- Atınç ikilisinden iyi bir 2li olur diye düşünüyorum.Egemen kalsın bence.
RaSenGan
14.Haziran.2012, 21:10
Yöneticilerden biri Egemen yeni anlaşmayı kabul etmezse biz de yedek bırakırız maç başına parasını alamaz demiş.NTVSpor'da çıkmıştı sanırım bu haber bugün.
footballer33
14.Haziran.2012, 21:31
Atılgan Korkmaz @atilgankorkmaz
Egemen ile konuştum, yaptığı bir açıklama yok.
Egemen kardeşim olduğu için biliyorum, Egemen, Ntvspor'da yazan türde açıklama yapmaz.
Egemen, uzayda yaşamıyor her şeyin farkında. Makul olan nokta elbet bulunur, ama olaya daha profesyonel yaklaşmak lazım.
Paracı diyenler, Egemen'in Balıkesir'de yüzlerce aileye eğitim malzemesi ve gıda yardımı yaptığını biliyor musunuz? Her şey konuşulmaz ama!
-----------------------------------------------
Atılgan Korkmaz, Egemen'in kardeşi.
malpince
14.Haziran.2012, 21:31
Yöneticilerden biri Egemen yeni anlaşmayı kabul etmezse biz de yedek bırakırız maç başına parasını alamaz demiş.NTVSpor'da çıkmıştı sanırım bu haber bugün.
farkında mıymış egemenin işine gelir yatarak para kazanır o zaman. oynamayan adama boşuna yıllık verecekler yani? böyle düşünüyorsa biraz komik olur :)
Facx
14.Haziran.2012, 21:36
farkında mıymış egemenin işine yatarak para kazanır o zaman. oynamayan adama boşuna yıllık verecekler yani? böyle düşünüyorsa biraz komik olur :)
herşeyi geçtim teknik direktör yokken ortada bunun kararını nasıl veriyor bu adam ?
malpince
14.Haziran.2012, 21:50
herşeyi geçtim teknik direktör yokken ortada bunun kararını nasıl veriyor bu adam ?
bence güya egemen'i korkutacak aklınca
footballer33
15.Haziran.2012, 01:22
fırat günayer @firatgunayer
Beşiktaş, Mustafa Denizli ile orta yolu bulamadı..Her an herşey değişiyor BJK'de ancak bugün itibariyle Denizli olmayacak gibi gözüküyor..
Gündemdeki isim net olarak Samet Aybaba..Bu arada bazı yöneticilerin yine yurtdışına gittiği haberleri de var..Her türlü sürpriz olabilir..
-------------------------------------------------------
Yangın var diye bağıracağım en son! :s7:
pele96
15.Haziran.2012, 10:26
farkında mıymış egemenin işine gelir yatarak para kazanır o zaman. oynamayan adama boşuna yıllık verecekler yani? böyle düşünüyorsa biraz komik olur :)
Oynatmazlarsa bu sefer oyuncunun gideceği klüplerin seviyesi azalır.1 Sezon boyunca oynamamaış bir adamla geçen sezon gibi +40 maç oynamış bir adamın değeride azalır.Bu hem Beşiktaş hemde Egemenin alehine.Beşiktaş geçen sezon oturanlara az mı para verdi ?
fırat günayer @firatgunayer
Beşiktaş, Mustafa Denizli ile orta yolu bulamadı..Her an herşey değişiyor BJK'de ancak bugün itibariyle Denizli olmayacak gibi gözüküyor..
Gündemdeki isim net olarak Samet Aybaba..Bu arada bazı yöneticilerin yine yurtdışına gittiği haberleri de var..Her türlü sürpriz olabilir..
-------------------------------------------------------
Yangın var diye bağıracağım en son! :s7:
Gidip saçma sapan birini getirecekler yine. :@
vego
15.Haziran.2012, 13:30
Samet Aybaba gelsin,dertler bitsin.Sıkıldım artık.
Ralph
15.Haziran.2012, 13:42
Bence Denizli ile anlaşıldı. Bilerek açıklamıyordur yönetim. Öyle bir şey olsa BJK TV açıklamazdı. Açık verdiler çünkü. Önümüzdeki günlerde açıklanır Denizli. Aman aman Aybaba gelmesin.
pele96
15.Haziran.2012, 14:56
Bence Denizli ile anlaşıldı. Bilerek açıklamıyordur yönetim. Öyle bir şey olsa BJK TV açıklamazdı. Açık verdiler çünkü. Önümüzdeki günlerde açıklanır Denizli. Aman aman Aybaba gelmesin.
Yönetim niye açıklamasın ki ?
Ralph
15.Haziran.2012, 15:14
Yönetim niye açıklamasın ki ?
Yani bende mantık yürütemedim ama BJK TV'de böyle bir sorumsuzluk yapmaz heralde diye tahmin ettim.
Walter Sakana
16.Haziran.2012, 14:22
Mustafa Denizli son sözünü söyledi
Bu şartlarda ben yokum
Mustafa Denizli, kendi koşulları ile Beşiktaş’ın küçülme politikası uyuşmayınca Orman’a “Hayır” dedi.VE Mustafa Denizli ile Beşiktaş arasındaki görüşme maratonu olumsuz sonuçlandı. Denizli ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, karşılıklı şartları uyuşmayınca anlaşamadılar.
Tecrübeli teknik adamın göreve gelmemesinin en önemli nedeninin futbolcu alacakları olduğu öğrenildi. Kulübün mali yapısının transfer politikasını etkileyeceğini de gören Denizli, mevcut kadronun büyük ölçüde korunmasını isterken, Orman bunun ancak “imkanlar dahilinde” yapılabileceğini söyleyince dünkü görüşme olumsuz sonuçlandı.
Kaynak - Hürriyet: http://www.dha.com.tr/mustafa-denizli-son-sozunu-soyledi_327197.html
Walter Sakana
16.Haziran.2012, 14:29
İngiliz Mirror Gazetesi’ndeki habere göre takımı İskoç çalıştırıcıya emanet etmek isteyen Siyah-Beyazlı yönetim, anlaşma konusunda aceleci davranıyor. Ancak, geçtiğimiz sezon Aston Villa’yı çalıştıran ve sezon sonunda bu ekiple yolları ayrılan McLeish, hemen karar vermek istemiyor.
Başkan Fikret Orman, önceki gece İzmir’de yaptığı konuşmada, “Ben yerli isim istiyorum. Ancak medya kısa sürede yıpratıyor. Bu yüzden yabancı hoca düşünüyorum” diyerek zorunlu olarak yabancı bir teknik direktör düşündüğünü söylemişti. Ancak yönetimdeki büyük bir bölüm, kesinlikle Türk bir teknik adamla çalışılması görüşünde. Mustafa Denizli’nin yönetimin şartlarını kabul etmemesi nedeniyle bu defter tamamen kapandı. Takımın başına geçmek için hiçbir şart öne sürmeyen Samet Aybaba ise yeniden favori konumuna geldi. Genç bir kadroyla yola devam edilmesi konusunda yönetime ‘tamam’ diyen Aybaba, imza atmaya hazır.
Kaynak Fanatik ama McLeish haberinde İngiliz Mirror Gazetesini kaynak göstermişler.
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=24579
anil luque
16.Haziran.2012, 14:31
Hocasız çalışalım herkes kafasına göre takılsın kulüpte. Q7 forvet oynamak istiyorsa geçsin oynasın , Ekrem sol açık benimdir derse geçsin takılsın falan..
pele96
16.Haziran.2012, 16:45
Mustafa Denizli konusu kapanmış. Seneye 20-25 M € luk bir kadro kuracakmışız :S
Mamadou
16.Haziran.2012, 17:05
Yeni teknik direktör Samet Aybaba. Resmi açıklamanın bugün yapılması bekleniyormuş. Hayırlısı neyse o olsun.
byariff
16.Haziran.2012, 17:06
Samet aybaba sesleri geliyor hertaraftan açiklama olabilirmis heran.
pele96
16.Haziran.2012, 17:08
Yeni teknik direktör Samet Aybaba. Resmi açıklamanın bugün yapılması bekleniyormuş. Hayırlısı neyse o olsun.
Fikret Orman acele etmiyoruz demişti.
RaSenGan
16.Haziran.2012, 18:21
Samet Aybaba 2 yıl opsiyonlu 4 yıllığına Beşiktaş'ın Teknik Direktörü oldu.
TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Haziran.2012, 18:24
Senior career*
Years Team Apps† (Gls)†
1977–1988 Beşiktaş 334 ( 7 )
Teams managed
Years Clubs
1993–1994 Kayseri Erciyesspor
1995–1996 Adana Demirspor
1996–1997 Kayseri Erciyesspor
1998–1999 Ankaragücü
2000 Vanspor
2000–2001 Gençlerbirliği
2002–2003 Gaziantepspor
2003–2004 Trabzonspor
2005–2006 Ankaraspor
2006 Gaziantepspor
2007 Çaykur Rizespor
2007–2008 Bursaspor
2008–2009 Gençlerbirliği
2010–2011 Bucaspor
son buca macerasinda samet aybabayi hic begenmemistim. kenardaki tavirlari da pek beyefendi degildi. umarim bjkye faydali olur ama keske riza hoca gelseydi diyorum.
C h A o S
16.Haziran.2012, 18:27
Sanırım son çare olarak Samet Aybaba getirildi.Beşiktaş için hayırlı olsun.
Bordo61Mavi
16.Haziran.2012, 18:27
Besiktas'in altyapisi artik islemeye baslar. Samet Aybaba'ya rahat calisma ortami, yani baskisiz calisma ortami verildiginde Besiktas icin cok iyi isler yapacagini dusunuyorum.