Log in

View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

ozaniel
03.Haziran.2011, 21:42
Çok pahalıya gelmiş bence, umarım bir sürpriz yapar.

besiktas1903
03.Haziran.2011, 21:45
Mehmet'in gelmesi iyi oldu bence, gecen sene gördük Almeida ve Bobo olmayinca. Yedek için iyi bir oyuncu

indie
03.Haziran.2011, 21:48
Nobre ve Nihat'tan sonra Mustafa ve Mehmet dinamizm katacaktır hücuma yerli alternatifler olarak.

Rehavi
03.Haziran.2011, 22:18
450 bin euro nun altına oyuncuyu Beşiktaş ın zaten almaması gerekir :) Bana çok gibi gelmedi, oyuncu almaya değer birşeyse normal fiyat zaten. Öyle aman aman bir kontratı da yok ayrıca.

kalemci
04.Haziran.2011, 02:20
bence iyi olmuş 1-2 sayfa önce demek istediğim buydu benim bize yedeğin yedeği bi forvet lazım demiştim benim akılma mehmet yıldız filan gelmişti ama akyüz de iyidir en azından yedek kalmayı çok sorun etmez daha çok çalışır forma için.

eXcitinG
04.Haziran.2011, 02:24
Mehmet Akyüz de 3 gün önce NTVspor da Fatih Terim iLe çaLışacağım için mutLuyum feLan diyordu. Şimdi Tayfur hoca iLe çaLışıcak.

Ilhan
04.Haziran.2011, 02:36
Tamam, stoperi doldurdun. Artık bek almanın zamanı geldi Tayfur hoca. Ne Toraman, ne de Hilbert. Oraya ya Serkan Balcı'yı alacaksın, ya da o bölgenin hakkını verebilecek bir genç alacaksın. bunu yapmazsan olmaz.

Beşiktaş'ın zayıf karnı bekleridir arkadaşlar. Madem Guti'yi göndermeyecekler, sola da sağa da adam alacaklar.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Haziran.2011, 11:09
Tamam, stoperi doldurdun. Artık bek almanın zamanı geldi Tayfur hoca. Ne Toraman, ne de Hilbert. Oraya ya Serkan Balcı'yı alacaksın, ya da o bölgenin hakkını verebilecek bir genç alacaksın. bunu yapmazsan olmaz.

Beşiktaş'ın zayıf karnı bekleridir arkadaşlar. Madem Guti'yi göndermeyecekler, sola da sağa da adam alacaklar.

Katılıyorum İlhan Abi'ye... Mutlaka bir DR almamız şart.

Rehavi
04.Haziran.2011, 11:19
İyi güzel söylüyorsunuz da, sağ beke yabancı koydun mu, Egemen-Toraman stoper ikilisine kalırız. Bu ikiliyle Avrupa da birşey başarmak zor gibi. Ayrıca olası bir sakatlık ve ceza durumunda hem sağ beki hem de stoperi değiştirmek zorunda kalırız. Bence kesinlikle İsmail-Sivok(Sidnei)-Egemen-Toraman 4 lüsü üzerinde durulmalı. Toraman mümkünse Q7 nin arkasında oynayıp defansif olarak açıklarını kapatmalı. Hucumda zaten Q7 yeterde artar bile. Solda da İsmail le Simao nun defansif yardımıyla o tarafıda kapatmış oluruz. Bu sene için Egemen ile Toraman ın ne performans göstereceği çok önemli... Birde Rıdvan var sanırım, umarım beklenen patlamayı bu sene yapar... Yine Tanju nun da ne çıkacağını bilmiyoruz... Kadro seçimi için 3-4 alternatif var, biri inşallah tutacaktır.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Haziran.2011, 11:21
İyi güzel söylüyorsunuz da, sağ beke yabancı koydun mu, Egemen-Toraman stoper ikilisine kalırız. Bu ikiliyle Avrupa da birşey başarmak zor gibi.

Avrupa'da sorun olmaz. 10 yabancıyı da oynatabiliyorsun.

Revolution
04.Haziran.2011, 11:25
Avrupa'da sorun olmaz. 10 yabancıyı da oynatabiliyorsun.
Bu sene 6+2+2'nin son +2'si kalkacak diyorlardı Necip, bilmem ne kadar doğru.

Rehavi
04.Haziran.2011, 11:28
Bu sene değil, seneye kalkıyor, ancak kadro istikrarı çok önemli... Kimileri kabul etmese de geçen sene bizim sıkıntımız sürekli olarak istikrarsızlıktı. Gerçi geçen sene ki kısıtlılıklar sakatlıklardan dolayıydı ama en azından takımla fazla oynamanın ne kadar zararlı olduğunu gördük. Hele ki defans 4 lüsünün kesinlikle rotasyona girmemesi gerektiğini düşünüyorum.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Haziran.2011, 11:41
Bu sene 6+2+2'nin son +2'si kalkacak diyorlardı Necip, bilmem ne kadar doğru.

Necip mi ? :D Nedim olacak Kaan. Önemli değil tabi ama söyleyeyim karışıklık olmasın :p

Revolution
04.Haziran.2011, 11:44
Necip mi ? :D Nedim olacak Kaan. Önemli değil tabi ama söyleyeyim karışıklık olmasın :p
Pardon Nedim ya arkadaşla Necip Uysal'ın milli takıma alınıp alınmamasını tartışıyorduk, Necip-Nedim'i benzetip Necip demişim. Adını biliyorum yani kusura bakma tekrar :)

Redrum
04.Haziran.2011, 11:48
Beyler Diego Costa haberleri dönüyor kesin deniyor doğru mudur? Aşırı derecede gereksiz bir adam değil mi Diego Costa?

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Haziran.2011, 11:48
Pardon Nedim ya arkadaşla Necip Uysal'ın milli takıma alınıp alınmamasını tartışıyorduk, Necip-Nedim'i benzetip Necip demişim. Adını biliyorum yani kusura bakma tekrar :)

Ne kusuru Kaan :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Haziran.2011, 11:49
Beyler Diego Costa haberleri dönüyor kesin deniyor doğru mudur? Aşırı derecede gereksiz bir adam değil mi Diego Costa?

Tam aksine yararlı olur ama alamadık sanırsam.

Rehavi
04.Haziran.2011, 12:03
FM ye göre tam istediğimiz adam, Almeida ile çok iyi ikili olurlar ama gerçekte izleyen varsa ordan bilgi almak lazım. İstatistikleri de vasat. Ama genç oyuncu alınırsa mantıklı olur bence.

vego
04.Haziran.2011, 12:05
İbrahim'e 5 milyon Euro

http://www.haber1903.com/images/haberler/ibrahime_5_milyon_euro_1307171964.jpg Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu tarafından istenen İbrahim Akın'ın transferi rafa kalktı. Siyah-beyazlılar, tecrübeli futbolcunun bonservisi için 5 milyon euro isteyen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un talebini fazla buldu.

Lig bitiminde Beşiktaş Yönetimi'ne haber gönderen ve siyah - beyazlı takımda tekrar forma giymek istediğini söyleyen İbrahim Akın transferine 5 milyon euroluk bir engel çıktı.
Siyah-beyazlı takımın formasını özleyen ve bu nedenle Teknik Direktör Tayfur Havutçu'yu arayan tecrübeli oyuncunun bonservisi için 5 milyon euro bonservis bedeli istenince, görüşmeler askıya alındı. Önceki gün İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ ile görüşen siyah-beyazlılar, İbrahim Akın için astronomik bir rakam istenmesi nedeniyle bu oyuncuyu almaktan vazgeçti.

Gençlerbirliği'nden Mustafa Pektemek, TKİ Tavşanlı Linyitspor'dan Mehmet Akyüz’ün alınması ile Atletico Madridli Costa'da son noktaya gelinmesi, İbrahim Akın'ın B planına itilmesine neden oldu. Bundan dolayı Beşiktaş Yönetimi, İbrahim Akın transferinde ısrarcı olmayacak.

Takas düşüncesi

Transferi yurt dışındaki kamp dönemine yetiştirmek isteyen siyah-beyazlı yönetimin, yerli transferini bitirebileceği iddia edildi. Başkan Yıldırım Demirören'in, Ersan Gülüm transferinde olduğu gibi İbrahim Akın'da da fazla para vermeyi istemediği ve beklemeye geçtiği vurgulandı. Kartal, paranın ötesinde takasa sıcak bakıyor.

Haber Kaynağı: Milliyet

vego
04.Haziran.2011, 12:06
1.2 milyon Euro'ya anlaşalım

http://www.haber1903.com/images/haberler/12_milyon_euroya_anlasalim_1307171437.jpg Geçen sezonki kadrosunu baştan aşağı değiştirmeye kararlı olan Beşiktaş’ta teknik direktör Tayfur Havutçu’nun istemediği Matteo Ferrari’nin siyah beyazlılardan bir şartı var. Mustafa Denizli döneminde İtalya’dan transfer edilen Ferrari, yönetimle yaptığı görüşmede, “Yıllık ücretimin yarısını verirseniz, sözleşmemi feshederim” dedi.

Matteo Ferrari, siyah beyazlı takımdan yıllık 2.5 milyon Euro alıyor.
Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, kadroda önemli değişiklikler yapacaklarını ifade etti. Adalı, şunları söyledi:

Zorla göndermiyoruz

“Ferrari, Hilbert, Nobre gibi oyuncularla yollarımızı ayırdıktan sonra transferde daha sağlıklı kararlar alacağız. Kimseyi zorla göndermiyoruz. Ferrari’nin menajeriyle pazartesi günü masaya oturacağız ve anlaşma zemini arayacağız. Daha sonra temas halinde olduğumuz oyuncuları transfer etmek için harekete geçeceğiz.”

Haber Kaynağı: Hürriyet

Revolution
04.Haziran.2011, 12:08
İbrahim ederi o kadar olan bir futbolcu değil. Yaşı genç de değil. Kulüpler abarttıkça abartıyor.

Rehavi
04.Haziran.2011, 12:16

Haber Kaynağı: Hürriyet

Haber kaynaklarına güvenmiyorum :)

İbrahim ederi o kadar olan bir futbolcu değil. Yaşı genç de değil. Kulüpler abarttıkça abartıyor.

Benim de okuduğum Galatasaray yönetimi makul bir fiyat verince İBB den bir yönetici çıkıp açıklama yapmıştı, Galatasaray bizim isteklerimizi biliyor, bizi anlıyor tarzında :) Holosko yerine para istiyorlarmış, bahsedilen rakamları vermemiz gibi bir durum mümkün değil. Mehmet Akyüz transferi de o yüzden yapıldı bana kalırsa. Kısacası ben vazgeçtik diye düşünüyorum...

Haberi de bulmuşken koyayım...
Kamil Dizar Haber1903'e konuştu

02 Haziran 2011 Perşembe 16:08

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un futbol şube sorumlusu Kamil Dizar, Beşiktaş ve Galatasaray'ın yakından ilgilendiği İbrahim Akın transferi hakkında Haber1903'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Dizar yaptığı açıklamada;

İbrahim Akın- Holosko takasına kesinlikle sıcak bakmadıklarını vurgulan Kamil Dizar, " Beşiktaş'ın Holosko, İbrahim Akın takasına kesinlikle sıcak bakmıyoruz. Holosko gerçekten çok iyi bir futbolcu. Ancak Holosko'ya sıcak bakmamızın iki tane nedeni var. Bunlardan birincisi, Holosko yabancı oyuncu. İkincisi Beşiktaş ile önemli bir kontratı var. Beşiktaş'ın Holosko ile yaptığı kontrat bizi aşar. Bu şartlarda Beşiktaş'

- İBRAHİM GALATASARAY'A DAHA YAKIN -

Galatasarayın İbrahim Akın transferinde bir adım önde olduğunu söyleyen Dizar, "Galatasaray'ın İbrahim Akın için yaptığı teklif bize daha sıcak geliyor. Galatasaray İbrahim'e Beşiktaş'tan daha yakın. Galatasaray'ın kulübümüze tatmin edici bir rakamın yanında oyuncu teklifi var. Galatasaray İbrahim Akın transferine daha samimi yaklaşıyor. Galatasaray İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un neye ihtiyacı olduğunu biliyor. " dedi.
Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Rehavi
04.Haziran.2011, 12:20
Bu da aynı konuda Ligtv nin haberi...

Son bir umut
Beşiktaş, İbrahim Akın transferinden vazgeçti. Siyah beyazlıların, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 4.5 milyon euro'luk bonserviste indirime gitmemesi sonrasında İbrahim Akın defterini kapattığı öğrenildi.

Siyah beyazlıların Diego Forlan ısrarı devam ediyor. Uruguaylı yıldızla bir kez daha görüşen Beşiktaşlı yöneticilerin, bu ayın sonunda tekrar görüşmek için sözleştikleri ifade edildi.

Yapılan son görüşmede tüm şartlarını Forlan'a ileten siyah beyazlıların, Uruguaylı oyuncunun verdikleri fiyatı kabul etmemesi durumunda bu transferden vazgeçeceği bildirildi. Forlan transferinin gerçekleşmeme ihtimalini göz önünde tutan Beşiktaş'ın, bir başka Dünya yıldızını transfer etmek için girişimlerini sürdürdükleri öğrenildi.

Beşiktaş'ın, Atletico Madridli Diego Costa içinse tüm şartları zorladığı belirtiliyor. Bu transfer için 3-4 gün bekleme kararı alan Siyah - Beyazlı yönetimin, bu sürede olumlu bir gelişme yaşanmaması halinde yeni bir teklifle İspanyol kulübünün kapısını çalacağı ifade edildi.

Bu arada Beşiktaş teknik direktörü Tayfur Havutçu'nun yapılan transfer nedeniyle yönetime teşekkür ettiği öğrenildi. Yöneticilerle bir görüşme yapan Havutçu'nun, "Genç ve yetenekli oyuncular transfer ederek, geniş bir kadro oluşturduk. Birkaç deneyimli oyuncu alınca, daha da güçlü hale geleceğiz. Siz yönetim olarak elinizden geleni yapıyorsunuz. Artık çalışma sırası bizde" cümlelerini kullandığı öğrenildi.

aerysnmz
04.Haziran.2011, 12:56
Biz İbrahim'i nerdeyse bedavaya İBB'ye verdik diye hatırlıyorum Holosko'yu da; Bize bu transferde biraz kolaylık sağlamaları gerekirdi.

anil luque
04.Haziran.2011, 13:16
Hiç gerek yok zorlaştırdıkça zorlaştırsınlar almayalım biz de.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Haziran.2011, 14:42
İbrahim'e 5 milyon Euro

Bu haberi hazırlayanlar ne içtiler acaba ?

KanaKe
04.Haziran.2011, 15:30
besiktasin ibrahime ihtiyaci yok bence gereksiz olur tekrardan alinmasi.

Rehavi
04.Haziran.2011, 16:34
Diego Costa zora girdi

04 Haziran 2011 Cumartesi 15:26

Beşiktaş'ın teklifde bulunduğu Diego Costa transferi zora girdi.

Beşiktaş Kulübünün Brezilyalı Diego Costa'yı 1 sezonluk kiralamak istemesine A.Madrid kulübünden olumsuz cevap geldi.

Brezilyalı futbolcunun kulübü olan A.Madrid, oyuncunun kiralık olarak verilmesine sıcak bakmadığını ve bonservisi ile Beşiktaş'a transfer olabileceğini Beşiktaş yönetimine iletti.

Öte yandan bir Rus takımının Diego Costa'nın bonservisi ile alınması yönünde A.Madrid'e teklifte bulunduğuda gelen haberler arasında.

Revolution
04.Haziran.2011, 16:35
Almeida-Pektemek-Mehmet Akyüz şu an Beşiktaş'ın forvetleri. Beşiktaşlı arkadaşlara bir sorum var belki bilgisi olan vardır. Yeni gelecek forvet Almeida'nın yerine mi yoksa Almeida'nın yedeği olarak mı alınacak?

Rehavi
04.Haziran.2011, 16:45
Almeida-Pektemek-Mehmet Akyüz şu an Beşiktaş'ın forvetleri. Beşiktaşlı arkadaşlara bir sorum var belki bilgisi olan vardır. Yeni gelecek forvet Almeida'nın yerine mi yoksa Almeida'nın yedeği olarak mı alınacak?

Şu an için geri dörtlümüz net olarak belli değilse de, orta saha ve hucum hattı;

Necip-Fernandes
Q7-Guti-Simao
Almeida

şeklinde düşünülüyor... Ancak eğer Bobo dan boşalan kontenjana gelen forvet oyuncusu geçen sene Nobre nin oynamaya çalıştığı ''forvet arkası'' ya da ''ikinci forvet'' tarzı bir oyuncu olursa, Guti ikinci yarılara saklanacak. Trabzondaki Jaja ya da Sociedad daki Nihat gibi. Buraya en ideali Forlan gibi görünüyor ama Serdal Adalı öyle istenen parayı hemen veren bir adam değil, Q7 de ki gibi adamları bıktırana kadar pazarlık yapıyor. Forlan la anlaşırsak ne ala, anlaşamazsak ben asıl mevkisi ikinci forvet olan ama yeri gelirse tek santrafor da oynayabilecek bir oyuncu alacaklarını düşünüyorum. Zaten dikkat edersen Pektemek de aynı tarz bir oyuncu... Ama Almeida her türlü birinci forvet olacaktır, enteresan bir gelişme olupta gönderilmediği sürece...

Revolution
04.Haziran.2011, 16:47
Şu an için geri dörtlümüz net olarak belli değilse de, orta saha ve hucum hattı;

Necip-Fernandes
Q7-Guti-Simao
Almeida

şeklinde düşünülüyor... Ancak eğer Bobo dan boşalan kontenjana gelen forvet oyuncusu geçen sene Nobre nin oynamaya çalıştığı ''forvet arkası'' ya da ''ikinci forvet'' tarzı bir oyuncu olursa, Guti ikinci yarılara saklanacak. Trabzondaki Jaja ya da Sociedad daki Nihat gibi. Buraya en ideali Forlan gibi görünüyor ama Serdal Adalı öyle istenen parayı hemen veren bir adam değil, Q7 de ki gibi adamları bıktırana kadar pazarlık yapıyor. Forlan la anlaşırsak ne ala, anlaşamazsak ben asıl mevkisi ikinci forvet olan ama yeri gelirse tek santrafor da oynayabilecek bir oyuncu alacaklarını düşünüyorum. Zaten dikkat edersen Pektemek de aynı tarz bir oyuncu... Ama Almeida her türlü birinci forvet olacaktır, enteresan bir gelişme olupta gönderilmediği sürece...
Teşekkürler bilgilendirme için :)

Lucas Neill
04.Haziran.2011, 19:44
Ntvspor son dakika Ersan Gülüm Besiktas'ta

efenberg
04.Haziran.2011, 19:53
Ersan hayırlı olsun
İnşallah çok para bayılmamışızdır.

GeNç KaRTaL
04.Haziran.2011, 19:54
http://img38.imageshack.us/img38/5633/adszrnk.jpg

Valla Sidnei transferinden sonra iyice umudu kesmiştim alınacağı konusunda.Çok mutlu oldum gerçekten.Hayırlı olsun.

Facx
04.Haziran.2011, 19:55
ntvspor a çok güvenmeyin derim ben

uAburak89
04.Haziran.2011, 19:56
Sonunda bitti Ersan muhabbeti. Hayırlı olsun. Beşiktaş'ın kaç stoperi oldu ?

vego
04.Haziran.2011, 19:56
4 milyon euro deniyor.

Ersan Gülüm Beşiktaş'ta
Günlerdir konuşulan transfer düğümü bugün çözüldü.

04 Haziran 2011 Cumartesi - 18:54
DHA
Beşiktaş, geçtiğimiz sezon başında Adanaspor'dan kiraladığı Ersan Gülüm'ün bonservisini 4 milyon Euro bedel karşılığında aldı.

Siyah-beyazlı kulüp, yaklaşık 6 aydır Adanaspor yönetimiyle Ersan Gülüm konusunda pazarlıklarını sürdürüyordu. Son haftalarda görüşmelerin tıkandığı belirtilse de, bugün yapılan son toplantı sonrası Beşiktaş, Adanaspor ile anlaşmaya vardı.

Siyah-beyazlı kulüp, Ersan için ödeyeceği 4 milyon Euro'luk bonservis bedelinin 2 milyon Euro'sunu peşin, geriye kalan 2 milyon Euro'sunu da önümüzdeki 2 yıllık süre içinde ödeyecek. Beşiktaş'ın 4 yıllık anlaşma imzalayacağı öğrenilirken, Ersan'a verilecek ücretin detaylarının pazartesi günü kamuoyuna duyurulacağı belirtildi.

Revolution
04.Haziran.2011, 20:00
Besiktas ruya gibi yapti defansinin ortasini, cok kotu oldu Ersan'i alamamamiz.

besiktas1903
04.Haziran.2011, 20:00
Güzel oldu :) Ersan Toraman Egemen Sidnei. bu durumda Sivok gidebilir bence

footballer33
04.Haziran.2011, 20:08
Çok güzel oldu bu transfer, defansın ortası inanılmaz oldu şimdi. Ancak bu durumda Sivok gidici gibi duruyor ya da geçen sezon bazı zamanlar Aurelio'nun defansın ortasında oynaması akıllara gelmiş olmalı ki bu kadar stoper oldu takımda. Bu durumda Atınç, Sezer ve Furkan kiralık gönderilecek veya A2'de takılacaklar sezon boyunca.

Aşk-ı Şehir
04.Haziran.2011, 20:08
Bence çok yanlış hamle yaptı Beşiktaş. Sivok gitse bile çok yanlış bir hamle.. Egemen - Toraman - Sidnei - Sivok - Sezer Özmen - Furkan Şeker. Bence bu isimler gayet yeterli. Toraman - Sivok - Egemen - Sidnei 4lüsü 2 sene götürse stoper işini 2 sene sonra Sezer ve Furkan zaten 11i zorlamaya başlar...

4 milyon € vermezdim ben...

GeNç KaRTaL
04.Haziran.2011, 20:13
http://www.swfcabin.com/swf-files/1302803070.swf

Eşliğinde kopmuş vaziyetteyim.:icon_biggrin:

besiktas1903
04.Haziran.2011, 20:14
Bence çok yanlış hamle yaptı Beşiktaş. Sivok gitse bile çok yanlış bir hamle.. Egemen - Toraman - Sidnei - Sivok - Sezer Özmen - Furkan Şeker. Bence bu isimler gayet yeterli. Toraman - Sivok - Egemen - Sidnei 4lüsü 2 sene götürse stoper işini 2 sene sonra Sezer ve Furkan zaten 11i zorlamaya başlar...

Sivok gider bence ve ellimizde Egemen, Toraman Ersan ve Sidnei. üstelik Sidnei kiralik ve belki begenilmez. Yabanci kontenjani oldugu icinde Ersan iyi oldu. Sezer Furkan ve Atinç daha genc 92 ve 93 dogumlu ileride Egemen ve Toraman'in yerine oynarlar. Toraman sag bekte de oynayabilir.

footballer33
04.Haziran.2011, 20:22

Buna bir de ben forzadan bir yorum ekleyerek katılmak istiyorum; 'Tuvaletten çıktım, don inik inik.' :zuhaha

Rehavi
04.Haziran.2011, 20:26

Sayende bende koptum :D Acayip mutlu oldum yalnız var ya :) 10 sene stoper sıkıntısı çekmeyiz daha :p

Yalnız adamsın Bayram Akgül :p

Arkadaş bana Serdal Adalı dan sonra bu yönetimin bir hatasını gösterin...

Yalnız Sivok yolcu sanırım, sağ bek geliyor :) gerekirse forvetten vazgeçilsin de sağbek alınsın yahu...

besiktas1903
04.Haziran.2011, 20:29
Buna bir de ben forzadan bir yorum ekleyerek katılmak istiyorum; 'Tuvaletten çıktım, don inik inik.' :zuhaha

ja Forza'dan baska bir yorum banyodan çiktim köpük köpük :D

footballer33
04.Haziran.2011, 20:35
AÇIKLAMA:

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Adanaspor Kulübü oyuncusu Ersan Adem Gülüm'ün transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=158573

Borsaya da bildirildiğine göre işte şimdi hayırlı olsun diyebiliriz. :)

Rehavi
04.Haziran.2011, 20:39
Neyse böylece Ersan tüm testleri geçmiş oldu :)

Yalnız swf yi durdurasım gelmiyor :D

RasAnt
04.Haziran.2011, 20:50
Ersan hayırlı olsun gsnin daha çok ihtiyacı vardı ancak alternatifli 4 tane kaliteli stoperde avrupa hedeefi olan takımlar için önemli bu yüzden bjk iyi iş çıkardı

besiktas1903
04.Haziran.2011, 20:53
ersan " son röportajım çarpıtılmış" az sonra haber1903 de

vego
04.Haziran.2011, 20:54
“Ait olduğum yerdeyim“

http://www.haber1903.com/images/haberler/ait_oldugum_yerdeyim_1307206345.jpg Beşiktaş'ın Adanaspor'dan transferi Ersan Gülüm HABER1903'e konuştu.

Gülüm yapıtığı açıklamada;

"Pazartesi günü Beşiktaş'a imzayı atıyorum. Kulüplerimiz anlaştığı için çok mutluyum. Beşiktaş’ta 10 yıl oynamak istiyorum. Şu anda ellerim titriyor. Basında çıkan son röportajım farklı yansıtılmış, bazı sözlerim çarpıtılmış. Şu anda ait olduğum yerdeyim." diyerek sözlerini tamamladı.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Haziran.2011, 20:55
Ersan,adamsın... O kadar sevindim ki :)

IcedEarth
04.Haziran.2011, 20:56
Ersan'ın Beşiktaş'a gitmesine sevindim.. Ben bu işte profesyonalliğe çok da inanmıyorum açıkçası, formasına gönülden bağlı olan adamları istediği yerde oynarken görmek beni sevindiriyor..

besiktas1903
04.Haziran.2011, 20:58
Beşiktaş'ın Adanaspor'dan transferi Ersan Gülüm HABER1903'e konuştu.

Gülüm yapıtığı açıklamada;

"Pazartesi günü Beşiktaş'a imzayı atıyorum. Kulüplerimiz anlaştığı için çok mutluyum. Beşiktaş’ta 10 yıl oynamak istiyorum. Şu anda ellerim titriyor. Basında çıkan son röportajım farklı yansıtılmış, bazı sözlerim çarpıtılmış. Şu anda ait olduğum yerdeyim." diyerek sözlerini tamamladı.

Haber1903

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Haziran.2011, 21:05

Şemsi Abi naptın sen ya ? :D Coştum durduramıyorum :n:

Rules
04.Haziran.2011, 21:19
cok süper bi transfer sıradaki kim acaba :)

footballer33
04.Haziran.2011, 21:22
Böyle transfer görülmedi!

Beşiktaş, Ersan Gülüm'de mutlu sona ulaştı! Transferin perde arkasında ise çok ilginç bir hikaye var!

Siyah beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören'in, Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'le yaptığı görüşmeden olumlu sonuç çıktı ve Ersan Gülüm Beşiktaş'ın oldu.

Beşiktaş'ta kiralık olarak geçirdiği 1 sezonun ardından gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Ersan için transfer savaşı yaşanıyordu. Galatasaray'ın da devreye girmesiyle kızışan transfer düellosunda gülen taraf Beşiktaş oldu.

BONSERVİSİ 4 MİLYON EURO
Öte yandan Beşiktaş'ın Ersan Gülüm'ün bonservisi için Adanaspor'la 4 milyon euroya anlaştığı öğrenildi. Başarılı savunmacıyla da 4 yıllığına anlaşma sağlandı.

BORSAYA AÇIKLANDI
Bu arada Beşiktaş'tan da borsaya resmi açıklama geldi. Siyah beyazlı kulüpten yapılan özel durum açıklamasında "Adanaspor Kulübü oyuncusu Ersan Adem Gülüm'ün transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" denildi.

YILDIRIM DEMİRÖREN, BAYRAM AKGÜL'Ü KAÇIRDI!
Ersan Gülüm transferinin perde arkasında yaşanan ilginç hikayeyi Lig TV muhabiri Ömer Güvenç bildirdi.

"29 yıldır bu işi yapıyorum, ilk kez böyle bir transfer gördüm" diyen Ömer Güvenç, ilginç transferi şu sözlerle aktardı.

"Eskiden yöneticiler transfer için futbolcuları kaçırırdı. Şimdi başkanları kaçırıyorlar. ( :zuhaha :p ) Bu transferde Yıldırım Demirören, Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'ü kelimenin tam anlamıyla kaçırdı. Anlaşma yerden 10 bin feet yükseklikte yapıldı. 2.5 saat süren uçak yolculuğunun sonunda Ersan Gülüm Beşiktaşlı oldu. Yani özetlersek; Ersan Gülüm havada Beşiktaş'ın oldu. Çeşme'de olan Ersan pazar günü İstanbul'a gelecek."

Başarılı savunmacının ise yıllık 1 milyon 250 bin euro garanti ve 25 bin euro da maç başı ücreti alacağı öğrenildi.

ATINÇ DA KALDI!
Bu arada Beşiktaş, genç savunmacısı Atınç'ı da bırakmadı. Deneyim kazanması için bir takıma kiralık olarak gönderilmesi düşünülen Atınç Nukan da Beşiktaş'ta kaldı. Ayrıca sözleşmesi 1 yıl daha uzatılan genç savunmacı, böylece en az 5 yıl daha Beşiktaş'ta kalacak.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Haziran.2011, 21:25
''Eskiden yöneticiler transfer için futbolcuları kaçırırdı. Şimdi Başkanları kaçırıyorlar.'' :n:

deniz.91
04.Haziran.2011, 22:24
Beşiktaş 10 defans çıkacak heralde kadroda çok stoper şişti

besiktas1903
04.Haziran.2011, 22:36
Beşiktaş 10 defans çıkacak heralde kadroda çok stoper şişti

Toraman, Egemen, Sidnei (kiralik) ve Ersan 4 stoper

Ferari kesin gider ve Sivok da muhtemelen gider.

Atinç, Sezer ve Furkan seker 93/92 dogumlu genç kardeslerimiz

indie
04.Haziran.2011, 23:00
Toraman sağ bekte, Egemen sol bekte kullanılabilir. Elbette ikisi ayı anda değil :)

Gerçi Quaresma-Simao-Fernandes-Guti gibi oyuncuların oynadığı maçlarda beklerin hücuma katkı vermesine gerek duyulacağını zannetmiyorum. Bir şekilde gol atılır.

footballer33
04.Haziran.2011, 23:19
Şemsi Abi naptın sen ya ? :D Coştum durduramıyorum :n:
(http://www.youtube.com/watch?v=5inpbUWwczw&feature=player_embedded)http://www.youtube.com/watch?v=5inpbUWwczw&feature=player_embedded (http://www.youtube.com/watch?v=5inpbUWwczw&feature=player_embedded)

Bir de bunu dinle derim. Yeni transfer müziği. :D

I3esiktas
04.Haziran.2011, 23:27
Bu habere çok çok çok sevindim. Ersan'ı galatasaray forması ile görmek beni üzerdi.

besiktas1903
04.Haziran.2011, 23:38
http://www.youtube.com/watch?v=Bi3TlVShPkk&feature=player_embedded

:D

anil luque
04.Haziran.2011, 23:53
İşte şimdi mükemmel oldu. Ligin en sağlam defansına kavuştuk diyebiliriz. Sidnei ve Ersan uyum sağlarlarsa bizi en az 10 sene götürürler. Sidnei'nin 4milyon euroluk opsiyonunun kullanılacağını düşünüyorum.

eXcitinG
05.Haziran.2011, 00:00
Sanırım Tayfur hoca geLecek yıL soL bekte Egemen, Sağ bekte Toraman göbekte Ersan ve Sidnei iLe oynayacak. ÖzeLLikLe Quaresma nın savunmaya yardım etmemesinden ve hücum çıkışLarında arkasında ki bek oyuncuya ihtiyaç duymamasından doLayı böyLe bir savunma hattı kurması mantıkLı. BöyLece Simao yu da iLeride daha verimLi kuLLanabiLir. Simao da iLeride kaLır ve geri dönme probLemi yaşamaz. Quaresma da Simao da orta sahadan aLacağı yardım iLe atakLarda buLunursa geLecek yıL süper başarıLar eLde edebiLiriz.

HayırLı oLsun Ersan transferi.

nouma16
05.Haziran.2011, 00:57
Sanırım Tayfur hoca geLecek yıL soL bekte Egemen, Sağ bekte Toraman göbekte Ersan ve Sidnei iLe oynayacak. ÖzeLLikLe Quaresma nın savunmaya yardım etmemesinden ve hücum çıkışLarında arkasında ki bek oyuncuya ihtiyaç duymamasından doLayı böyLe bir savunma hattı kurması mantıkLı. BöyLece Simao yu da iLeride daha verimLi kuLLanabiLir. Simao da iLeride kaLır ve geri dönme probLemi yaşamaz. Quaresma da Simao da orta sahadan aLacağı yardım iLe atakLarda buLunursa geLecek yıL süper başarıLar eLde edebiLiriz.

HayırLı oLsun Ersan transferi.

mustafa denizli ve tigana'nın yaptığı gibi.

vego
05.Haziran.2011, 01:43
Beyler kadro muhabbetleri lütfen sohbet alanına :)

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=95862&page=13

kalemci
05.Haziran.2011, 02:23
sevindim ersana sidnei iyi ama kötü çıkarsada öyle aman aman üzülmem zaten kiralık direk devre arasında veda ederiz :) ben egemen ersan veya ersan sidnei diye düşünüyorum.

kalemci
05.Haziran.2011, 02:23
Biz İbrahim'i nerdeyse bedavaya İBB'ye verdik diye hatırlıyorum Holosko'yu da; Bize bu transferde biraz kolaylık sağlamaları gerekirdi.

1 milyona verdik :)

kalemci
05.Haziran.2011, 02:25

toraman sağ bek olur diye düşünüyorum eğer yabancı alınmazsa ayrıca sidnei avrupada oynar egemen ersan ligi götürür ve sezer furkan atınç şuan için yetersiz bence biz bi Real bi Barca değiliz o yaşta oyuncuya güvenelim malesef keşke öyle olsakta ne ersana ne sivok egemene gerek kalsa :)

ozaniel
05.Haziran.2011, 03:25
Valla bence harika bir transfer oldu, stoper ikilisini uzun yıllar için garanti altına aldık.
Yalnız niye herkes Sivok'u gönderdi ki? Yıllardır istikrarlı bir şekilde oynayan, geriden oyun kurabilen Beşiktaş'ın en sağlam savunma oyuncusu bence.
Bence Sidnei'den çok fazla şey bekliyorsunuz, 20 yaşında ve bizim biraz üstümüzde olan bir takımdan kiralandı, FM profili Portekiz'den gelen bir oyuncu için bir şey ifade etmiyor. Sidnei çok iyi de, çok kötü de oynayabilir.

besiktas1903
05.Haziran.2011, 03:29
Valla bence harika bir transfer oldu, stoper ikilisini uzun yıllar için garanti altına aldık.
Yalnız niye herkes Sivok'u gönderdi ki? Yıllardır istikrarlı bir şekilde oynayan, geriden oyun kurabilen Beşiktaş'ın en sağlam savunma oyuncusu bence.
Bence Sidnei'den çok fazla şey bekliyorsunuz, 20 yaşında ve bizim biraz üstümüzde olan bir takımdan kiralandı, FM profili Portekiz'den gelen bir oyuncu için bir şey ifade etmiyor. Sidnei çok iyi de, çok kötü de oynayabilir.

Bana gidecek gibi geliyor o yüzden, Sidnei'yi hazirlak kampinda gördükten sonra bakarlar belki. yoksa Sivok ve Ersan bence iyi ikili olurlar.

LaigLeNoiR
05.Haziran.2011, 04:20
Matteo Ferrari ne oldu ? Nereye gitti ?

besiktas1903
05.Haziran.2011, 04:30
Matteo Ferrari ne oldu ? Nereye gitti ?

duruyor daha ama 1 senelik alacaklarinin bir kismini verip gider bence

anil luque
05.Haziran.2011, 12:28
%50 olarak anlaşma teklifi sunmuş Matteo. 1.2 mn euroya tekabül ediyor yanlış hatırlamıyorsam. Onu verin gideyim diyor. Pazartesi günü menajeri ile masaya oturup anlaşma zemini arayacakmış yönetim.

Revolution
05.Haziran.2011, 12:38
Ferrari'yi de Fenerbahce maci yakti. Bence cok kaliteli.

anil luque
05.Haziran.2011, 12:41
Kimse kötü oyuncu olduğundan gitsin demiyor zaten. Bir sakatlık bir kart cezası sürekli takımdan ayrı. Ne yapayım öyle oyuncuyu.

Rehavi
05.Haziran.2011, 12:53
Ersan transferi oldu ya, artık her şey keyfe keder oldu :) Ferrari-Sivok-Tabata-Fink-Holosko-Bobo-Hilbert... Bunlardan isteyenler gidebilir isteyenler kalabilir :) Eldeki oyuncularla bu oyuncular arasında uçurumlar yok. Fernandes-Ernst-Guti-Simao-Q7-Sidnei-Almeida dışında 3 yabancı daha kadroya katılacak. Seç beğen al :)

okumus
05.Haziran.2011, 13:05
Ersan transferi oldu ya, artık her şey keyfe keder oldu :) Ferrari-Sivok-Tabata-Fink-Holosko-Bobo-Hilbert... Bunlardan isteyenler gidebilir isteyenler kalabilir :) Eldeki oyuncularla bu oyuncular arasında uçurumlar yok. Fernandes-Ernst-Guti-Simao-Q7-Sidnei-Almeida dışında 3 yabancı daha kadroya katılacak. Seç beğen al :)

14 yabancı olmuş hocam daha 3 tanede alıncak diosun 17.. 7oyuncuda gidecek sonuçta 10 yabancı hakkı var Bahçeli'nin hesapları geçer bu iş.Beşiktaş'a kolay gelsin.

LaigLeNoiR
05.Haziran.2011, 13:17
Ligtv'de Ersan ile röportaj sırasında da takımdaki stoperleri sayarken Ferrari'nin adı geçmedi, dedim acaba Ferrari bir yere gitti de haberim mi yok.

anil luque
05.Haziran.2011, 13:42
Akıllarından çıkmış olabilir Murat abi. Ferrari hala sözleşmeli futbolcumuz.

Rehavi
05.Haziran.2011, 13:49
14 yabancı olmuş hocam daha 3 tanede alıncak diosun 17.. 7oyuncuda gidecek sonuçta 10 yabancı hakkı var Bahçeli'nin hesapları geçer bu iş.Beşiktaş'a kolay gelsin.

3 tane daha katılacak derken yanlış kelimeyi seçmişim. Bu 3 tane eldekilerden de olabilir, tamamı dışarıdan da gelebilir. Bobo nun kontratı bitti. Tabata yı Araplar alıyor. Gönderilmesi gerek ve henüz net durumu olmayan, Fink-Holosko-Ferrari ya da Sivok. Forvet transfer edilmezse Holosko ile devam edilir. o 7 oyuncu içinde Hilbert ve Sivok ya da Ferrari zaten kalıyor sağ bek alınmazsa. Bu andan itibaren dışardan kimseyi almasak Ferrari ve Fink i gönderdik mi olay bitiyor zaten... Derdimiz bu olsun :D Yine kiralarız dışarıya. Bunlar işin kolay kısımları, zor olanlar Ersan-Pektemek-Egemen-Gurbetçi transferleriydi. Piyasada Türk stoper yokken bunları yapmak kolay değildir asıl :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Haziran.2011, 14:14
3 tane daha katılacak derken yanlış kelimeyi seçmişim. Bu 3 tane eldekilerden de olabilir, tamamı dışarıdan da gelebilir. Bobo nun kontratı bitti. Tabata yı Araplar alıyor. Gönderilmesi gerek ve henüz net durumu olmayan, Fink-Holosko-Ferrari ya da Sivok. Forvet transfer edilmezse Holosko ile devam edilir. o 7 oyuncu içinde Hilbert ve Sivok ya da Ferrari zaten kalıyor sağ bek alınmazsa. Bu andan itibaren dışardan kimseyi almasak Ferrari ve Fink i gönderdik mi olay bitiyor zaten... Derdimiz bu olsun :D Yine kiralarız dışarıya. Bunlar işin kolay kısımları, zor olanlar Ersan-Pektemek-Egemen-Gurbetçi transferleriydi. Piyasada Türk stoper yokken bunları yapmak kolay değildir asıl :)

Aynen. Gerçekten bu transfer döneminde çok akıllıca bir politika izledi yönetim :)

Rehavi
05.Haziran.2011, 15:35
Sidnei nin opsiyonu konusunda ciddi bir kaynaktan net bir fiyat öğrenen oldu mu? Ben bir kaç yerde okudum ama pek sağlam kaynaklar değildi.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Haziran.2011, 16:15
4 Milyon € diyolar ama bende tam bilmiyorum...

Rehavi
05.Haziran.2011, 16:18
İnşallah işi imzaya dökmüşlerdir, çünkü Benfica zaten 6 ya 3 sene önce almış... İyi oynarsa resmiyette olmayan bir fiyata bırakmazlar.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Haziran.2011, 16:18
İnşallah işi imzaya dökmüşlerdir, çünkü Benfica zaten 6 ya 3 sene önce almış... İyi oynarsa resmiyette olmayan bir fiyata bırakmazlar.

Bu kez öyle bir hata yapılacağını sanmıyorum abi :)

I3esiktas
05.Haziran.2011, 18:51
Fernandes'te işlem tamam

Geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak oynayan Portekizli futbolcu Fernandes'in transferi ile ilgili bütün işlemler tamamlandı.

Beşiktaşlı yöneticilerin Valencia kulübü ile sözleşme imzaladığı, ancak bu transferin Sevilla kulübünün isteği üzerine 1 Temmuz'da açıklanacağı öğrenildi.

besiktas1903
05.Haziran.2011, 18:53
en çok istedigim oyuncular Ersan ve Fernandes idi ikiside geldi :D

edit: daha dogrusu ikiside kaldi :D

indie
05.Haziran.2011, 18:58
Kaleciler: Cenk, Rüştü, Hakan (Giderse Transfer)
Stoperler: Toraman, Ersan, Egemen, Sidnei, Sivok
Bekler: İsmail, Ekrem, Tanju, Rıdvan
Ortasaha: Ernst, Guti, Necip, Fernandes, Aurelio, Veli
Kanatlar: Quaresma, Simao, Burak, Mehmet
Forvetler: Almeida, Mustafa, Transfer

Bence 8'den fazla yabancıya gerek yok. Çok sevsem de eğer Sidnei beklenildiği kadar iyi çıkarsa Sivok, para kazanılarak gönderilebilir. Beklerdeki defansif yetersizlik göze çarpıyor, ama bu bölgelerde Egemen ve Toraman'ın defansif ağırlıklı oynayabildikleri ve kaliteli stoper bolluğu düşünüldüğünde bu yetersizlik gözardı edilebilir. Aynı şekilde Veli de zaman zaman kanatlarda kullanılabilir ancak sağlam oldukları sürece portekizlilerin kanatlardaki yerleri garanti.

Bobo, Holosko, Hilbert, Tabata, Fink ve Ferrari'ye gitti gözüyle bakabiliriz. Yerlilerden de Nobre, Erhan, belki Hakan gidecekler gibi görünüyor.

Sezer, Atınç, Furkan, Doğukan, Onur, Erkut, Muhammed, Erkan, Hasan, Cumali, Volkan, Ömer gibi canavar çocuklar da var ama a takımda nerede, ne zaman oynayabilirler bu sezon bilmiyorum.

besiktas1903
05.Haziran.2011, 19:07
bencede o ikinci +2'yi kullanirsak genç olsun bir yabanci transferi daha gelirsi bu +2'den biri gelecek vaadeden Sidnei oluyor.

kalemci
05.Haziran.2011, 19:10
bi sağbek ardından da bi gutiye alternatif olabilicek oyuncu aldıktan sonra transferi kapatmamızı diliyorum :) ayrıca almeida yı yedek golcü yapabilecek bi oyuncu alınırsa hiç üzülmem.Bkz: FORLAAAAAAAAAAAAAAAN

BaFraLı
05.Haziran.2011, 22:33
BJK Bobo ile yollarını ayırmış. Ferrari'dende kendisine kulüp bulmalarını söylemişler.

NTVSPOR

Revolution
05.Haziran.2011, 22:39
tribundergi (http://twitter.com/#%21/tribundergi) Tribun Dergi
TRANSFER: Hakan Arıkan, Mersin İdman Yurdu ile anlaştı

SAİT71
05.Haziran.2011, 22:42
Demirören'den iki önemli açıklama - Beşiktaş

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'den iki önemli açıklama geldi.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, transfer döneminde Bobo ile yollarını ayırdıklarını ve Ferrari için de kendisine kulüp bulmasını istediklerini ifade etti.

NTVSpor'un son dakika bandıyla geçtiği haberde Demirören, "Bobo ile yollarımızı ayırdık. Ferrari'den de kendisine kulüp bulmasını istedik" dedi.

sporx.com

Revolution
05.Haziran.2011, 22:44
Bobo bize gelse sevinen nadir insanlardan olurum herhalde, adamın tarzını çok beğeniyorum :)

ozaniel
05.Haziran.2011, 22:51
Bobo'nun gideceği belliydi, açıkçası çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok, en azından her sene olduğu gibi Bobo'nun form tutmasını beklemeyeceğiz. Ferrari'nin kontratını gerekirse paranın yarısını vererek feshedebiliriz.

eXcitinG
05.Haziran.2011, 23:26
Başkan BJKtv de konuşuyor. Sadece yabancı bir forvet oyuncusu iLe transferi bitireceğiz dedi. ForLan transferinden anLadığım kadarı iLe vazgeçmişiz. ALmeida nın kaLması ve Pektemek in de geLmesi iLe daha çok iLeriye dönük genç bir forvet arıyoruz Avrupa da dedi. ForLan transferi tamamen bitti demedi ama ForLan ı unutabiLiriz. Ya da Quaresma ve Ersan transferin de ki gibi son anda bizim önerdiğimizi kabuL ederse ForLan tekrar ters köşe oLabiLiriz.

AnLaşıLan ForLan dan cevap bekLenirken genç bir Avrupa forveti de arayışta.

sarianet
05.Haziran.2011, 23:48
tribundergi Tribun Dergi
besmersoy tarafından
Yıldırım Demirören: Atletico Madrid'den Miranda'yı almak istedik ama o olmayınca Sidnei'i aldık. Forlan olmadı değil, her an olabilir

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Haziran.2011, 00:04
Hadi bakalım bekliyoruz forvet transferini :)

besiktas1903
06.Haziran.2011, 00:06
Almeida'ya partner geliyor :D

footballer33
06.Haziran.2011, 00:09
Bobo ve Ferrari'nin yolları açık olsun. Özellikle Bobo'ya hizmetleri için teşekkürler. Fernandes'i herkes merak ediyordu neden bildirilmedi diye, bu sorunun da cevabını bulmuş olduk. :) Bir forvet alarak kapatmamalıyız transferi, sağ ve sol beke birer transfer şart, ancak o konu da sanırım içten halledilecek. Genel olarak bakınca bu seneki transfer politikası hoşuma gidiyor, iş artık bu kadronun uyumuna kaldı.

anil luque
06.Haziran.2011, 00:10
Forlan da gelirse nasıl bir taktiğimiz olacak çok merak ediyorum. Almeida'nın arkasında oynar heralde. Pektemek de yedeğimiz olur.

besiktas1903
06.Haziran.2011, 00:11
http://www.youtube.com/watch?v=dR0stJhKiHY&feature=player_embedded

hehe :p

anil luque
06.Haziran.2011, 00:20

Çok pis bir sırıtış yalnız bu :D

Rehavi
06.Haziran.2011, 00:29
Fink ve Sivok u Ordu istemiş (ntvspor), bence oyuncular kabul ediyorsa gönderilebilirler. Başkan sağ bekten hiç bahsetmedi ama Sivok giderse iyi bir sağ bek gelebilir.

anil luque
06.Haziran.2011, 00:32
Fink neyse de Sivok Orduspor'a gidecek bir oyuncu değil kesinlikle.

Rehavi
06.Haziran.2011, 00:32

Höyt ne oluyor leyn :D o nedir arkadaş, Eto'o falan gelmez başkan transferle fazla ilgilenmiyorum zaten dedi, belli oluyor :D

footballer33
06.Haziran.2011, 00:40
Altta Kemal Tokak ile görüşülüyor yazmışlar, daha neyin kafasını yaşıyorlar bunlar ya? 10-0-0 mı oynayacağız bu sezon? :D Eto'o bitmiş beyler. :zuhaha

Rehavi
06.Haziran.2011, 00:58
Ne Eto'o su arkadaş, kendinize gelin :p Bi yüzünüzü yıkayın gelmez Eto'o :D Beni de heveslendirmeyin. Biri Eto'o mu dedi :D Robinho gibi patlar sonra bu da :D

besiktas1903
06.Haziran.2011, 01:04
Ne Eto'o su arkadaş, kendinize gelin :p Bi yüzünüzü yıkayın gelmez Eto'o :D Beni de heveslendirmeyin. Biri Eto'o mu dedi :D Robinho gibi patlar sonra bu da :D

Sinan Engin demin Tv8'de Costa dedi

ozaniel
06.Haziran.2011, 01:29
Yalnız Forlan santrafor değil mi? At. Madrid'de Aguero 2. forvet gibi oynuyor diye biliyorum. Forlan 2. forvet olarak tam performansla oynar mı?

footballer33
06.Haziran.2011, 01:30
Sinan Engin demin Tv8'de Costa dedi
Sinan Engin, Diego Costa'nın menajerliğini yapıyor da adamı pazarlamaya mı çalışıyor nedir? 2 haftadır Costa da Costa. :D Başkan canlı yayında çok iyi bir santrafor alıp transferi kapatacağız demiş, o çok iyi santrafor Costa olamaz heralde. Forlan için her an bitebilir de dedikten sonra ve Eto'o sorusu üzerine o anlamlı gülüşünden sonra ben beklemiyorum Costa'nın geleceğini. İnşallah ters köşe olmam bu konuda. :)

besiktas1903
06.Haziran.2011, 01:36
Sinan Engin, Diego Costa'nın menajerliğini yapıyor da adamı pazarlamaya mı çalışıyor nedir? 2 haftadır Costa da Costa. :D Başkan canlı yayında çok iyi bir santrafor alıp transferi kapatacağız demiş, o çok iyi santrafor Costa olamaz heralde. Forlan için her an bitebilir de dedikten sonra ve Eto'o sorusu üzerine o anlamlı gülüşünden sonra ben beklemiyorum Costa'nın geleceğini. İnşallah ters köşe olmam bu konuda. :)

Bende aslinda Costa gelmez diye düsünüyorum, bekleyelim görelim :)

besiktas1903
06.Haziran.2011, 01:38
Yalnız Forlan santrafor değil mi? At. Madrid'de Aguero 2. forvet gibi oynuyor diye biliyorum. Forlan 2. forvet olarak tam performansla oynar mı?

Oynar bence, gol disinda assist'de yapar cok

besiktas1903
06.Haziran.2011, 01:53
veli-burak-tanju adamları transfer ettik kim imza törenin izledi. BJK tv gittimi havaalanına, bizden kimse röportaj yaptımı bunlarla henüz.nerde başkan veya serdal adalı.yok
ersan- ülkenin gündemindeki transfer. BJK tv nerde. nerde başkan, serdal adalı. varmı bir gövde gösterisi.yok
egemen alındı. nerde BJK tv. nerde röportaj. nerde başkan nerde serdal adalı
sidnei alındı nerde BJK tv...
yani başkan, Tuğrul Yenidoğa'na, "bana shengen vizesi olan bir kameraman ve muhabir ayarla" yani diğer transferlerden farklı olarak
1-bu yıl ilk defa kendisi futbolcunun ayağına gidiyor.
2-futbocuya orada imza attırıp kameraya çekiyor.
3-nedense yılan hikayesine dönen ersan transferi bile bu kadar erken sonuçlanmışken, basit bir santrafor transferi neden en sona kalıyor.
4-Bütün medyanın Costa dediği günlerde veli*burak*tanju*sidnei*mustafa*mehmet gibi transferleri kimsenin tahmin edememiş olması ile berababer 10 gündür dünya yıldızı costanın nasıl oluyorda bjknin teklifini kabul etmiyor oluşu tartışılmıyor. nedir yani 10 gün boyunca düşünecek, kameralar ayağına gelecek, bu adamın adı diego costa olacak. Costayı bırak bizim tv nin kamerası ile çekmeyi, cep telefonun 3.5 piksel kamerası ile bile çekmem arkadaş. Kameranın kasedine , kameramanın vereceği vize parasına yazık.

KENDİNİ BU KADAR AĞIRDAN SATAN BİRİ VARSA YA FORLAN'DIR YADA ETO'DUR.

Forza'dan alinti

bence gayet mantikli yanliz Eto'o gelmez aldigi para'ya bakarsak

Ahmet Göktaş
06.Haziran.2011, 01:54
Diego Costa'yı daha çok isterim Forlandan , Eto'o'dan. Nedir bu bütün Beşiktaşlılarda Costa'yı bu kötülemek anlamadım. Costa bu ligin tozunu attırır.

besiktas1903
06.Haziran.2011, 01:57
Diego Costa'yı daha çok isterim Forlandan , Eto'o'dan. Nedir bu bütün Beşiktaşlılarda Costa'yı bu kötülemek anlamadım. Costa bu ligin tozunu attırır.

Costa hakkinda pek bilgim yok birsey diyemem, istemiyorum'da demiyorum ama gelmiyecek bence

Rehavi
06.Haziran.2011, 02:17
Ben teorimi daha önce de söyledim :) Forlan gelmezse, sürekli oyuncu aldığımız fondan dolayı Diego Costa gelecek bence. Öyle büyük paralar saçıp, büyük yıldız getirmeye gerek yok, elimizdekiler yeter bize şimdilik, bence şart değil büyük bir oyuncu olması. Genç bir yetenek gelse daha iyi olabilir.

GeNç KaRTaL
06.Haziran.2011, 02:42
Kemal ile hala ilgileniyormuşuz.Valla o da gelsin.:icon_biggrin: Geçen sezon sakatlıklardan dolayı yaşadığımız sıkıntılardan sonra bol alternatifli bir kadro oluştursak kötü olmaz diye düşünüyorum.Yabancı bir forvet de alınacakmış.Gönlüm çok iyi bir golcünün alınmasından yana.Hayırlısı olsun diyelim.

indie
06.Haziran.2011, 07:11
---------------------------------------Cenk--------------------------------------------
--------------------------------------(Rüştü)------------------------------------------
-----Toraman---------Egemen---------------Ersan--------------İsmail---------
-(Rıdvan/Ekrem)------(Sidnei)-----------(Sezer/Kemal?)--------(Tanju)---------
----Quaresma------Fernandes-------------Necip---------------Simao--------
------(Burak)---------(Veli/Onur)---------(Ernst/Aurelio)-------(Mehmet)------
------------------------------------Forvetlan----------------------------------------
--------------------------------------(Guti)------------------------------------------
------------------------------------Almeida-----------------------------------------
------------------------------------(Mustafa)-----------------------------------------

Alicanfmfan
06.Haziran.2011, 07:30
Fernandes transferi gerçekleşti mi %100 ?

Fernandes tipik kiralık oyuncusu son 2-3 macını iyi oynayıp akılları karıstırdı ama bonservisiyle alınan bi fernandes'in , Ernst'in şampiyonluk senesinde yaptıgı katkıyı yapamayacagı görüşündeyim.İsim olarak iyi transfer yanılabilirim de.

anil luque
06.Haziran.2011, 11:47
---------------------------------------Cenk--------------------------------------------
--------------------------------------(Rüştü)------------------------------------------
------------------------------------Forvetlan----------------------------------------
--------------------------------------(Guti)------------------------------------------
------------------------------------Almeida-----------------------------------------
------------------------------------(Mustafa)-----------------------------------------

Simao'nun yedeği Mehmet kim abi benim kaçırdığım bir isim mi var ? Alt yapıdan bir eleman ?

Kadro şekilden şekle sokulabilecek bol alternatifli bir kadro oldu. Geçen sezon çektiğimiz sıkıntıları bu sezon çekmeyiz gibime geliyor. Hani ilk 11 oyuncularının katkısını alamasak bile 2 kaleci dahil 14 kişi maç kadrosu oluşturma gibi bir durumla karşı karşıya kalmayız.

Edit. Mehmet Akyüz tamam :D

eng1n
06.Haziran.2011, 12:03
Mehmet Akyüz hakkında bilgim yok kanatta mı oynayabiliyor ?

Beşiktaş yine kadro kalitesi olarak ligin üstünde ama Teknik Direktörden yana sıkıntı çekebilirler.

Rehavi
06.Haziran.2011, 12:09

Çoğuna katılıyorum ama M. Akyüz sol açık oynayamaz. Veli ile Onur da eğer Guti yerine Forlan gibi bir forvet alınırsa fazla ofansif kalır, orayı taşıyamaz. Birde stoper alternatiflerimizden Sivok var kadroda, ayrıca sağ açık alternatiflerinden Hilbert var. Yani var da var :)

Fernandes transferi gerçekleşti mi %100 ?

Fernandes tipik kiralık oyuncusu son 2-3 macını iyi oynayıp akılları karıstırdı ama bonservisiyle alınan bi fernandes'in , Ernst'in şampiyonluk senesinde yaptıgı katkıyı yapamayacagı görüşündeyim.İsim olarak iyi transfer yanılabilirim de.

Kesin olarak tamamlandı Fernandes te işlem. 3-4 civarı bir fiyata anlaşıldı. Hatta kontratın bile ne olacağı belli. Oynamasa da Ernst in bildiğimiz performansı bizi idare eder. Yok eğer çok anormal birşey olurda Fernandes kalmazsa, Fink var elimizde... Onun da ben çok faydalı olduğunu düşünüyorum.

footballer33
06.Haziran.2011, 14:39
Ersan Gülüm Beşiktaş’ta

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderdiği açıklamada oyuncu Ersan Adem Gülüm'ün transferi konusunda anlaşma sağlandığını bildirdi.

Şirketten yapılan açıklama şu şekilde:

"Oyuncu Ersan Adem Gülüm’ün transferi konusunda Adanaspor Kulübü ile anlaşma sağlanmış olup; sözleşme fesih bedeli olarak Adanaspor Kulübü’ne 2.000.000 Euro ödenecektir. Ayrıca oyuncunun 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Kupası karşılaşmalarında yer almasına bağlı olarak Adanaspor’a sezon başına 1.000.000 Euro’ya kadar ek ödeme yapılabilecektir."

indie
06.Haziran.2011, 14:40
Onur ile Veli'yi kadroya yazabilmek için o mevkiiye koydum. Zaten bu oyuncular oynarken sistem az da olsa değişir. Fernandes ya da Necip olmadığında o bölgede elbette ilk tercih Ernst olacaktır.

Mehmet de tabii ki görev aldığında kanat-forvet, yani açık olarak görev alacaktır ki kendisinin asıl mevkiisi bu, klasik bir santrafor değil.

Sivok ve Hilbert'in durumları henüz belli olmadı, 6+2+2 olarak değerlendirilebilirler ama ben şahsen gitmeleri taraftarıyım. (Özellikle Sivok'u çok severim, bence Sidnei kiralanmayarak Sivok'a güvenilebilirdi. Ama bu kadar yerli stoper varken 2 yabancı stoperi alternatif olarak tutmanın da bir manası yok. Kendisinden 1-2 milyon euro kazanabileceğimizi umuyorum ona buna bedava vermeden.

Rehavi
06.Haziran.2011, 14:56
Hilbert kalmalı bence. Tamam Pekteme-Veli-Burak geldi, o mevkinin oyuncuları ama kritik maçlarda Simao ya da Q7 nin yokluğunda orada tecrübeli bir isme ihtiyacımız olacaktır. Zaten sağ bek almadıktan sonra başka yabancı gönderilmesine gerek de yok.

GeNç KaRTaL
06.Haziran.2011, 15:20
Ersan için güzel bir anlaşma yapmışız.Bravo başkan.Hem rakibimize kaptırmadı kaliteli bir yerli stoperi,hem de bunu yaparken aşırı bir ücret ödemedi.

Rehavi
06.Haziran.2011, 15:40
Dünde hatalarımızı gördük falan dedi. Serdal Adalı kaldığı sürece gitmesinler, 20 sene sonra oğlu geçsin yerine :D

ozaniel
06.Haziran.2011, 16:42
Ayrıca oyuncunun 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Kupası karşılaşmalarında yer almasına bağlı olarak Adanaspor’a sezon başına 1.000.000 Euro’ya kadar ek ödeme yapılabilecektir."

Bu kısmı tam anlayamadım, her sene 1 milyon'a yakın para ödemeyeceğiz umarım.

GeNç KaRTaL
06.Haziran.2011, 16:47
Bu kısmı tam anlayamadım, her sene 1 milyon'a yakın para ödemeyeceğiz umarım.

Eğer gelecek sezon ve ondan sonraki sezon sakatlığından dolayı oynamama sıkıntısı olmazsa,bu iki sezon için 1'er milyon ekstra ödeme yapacağız.Fm'deki şu kadar maç oynarsa ekstradan şu kadar öderim mantığı gibi.

ozaniel
06.Haziran.2011, 18:26
Bir an yılları görmedim, 2 sene için normal bir fiyat, ben her sene sanmıştım.:D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Haziran.2011, 18:31
Forlan olacakmış gibi bir his var içimde ama hadi bakalım ya :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Haziran.2011, 19:36
Klose'de flaş gelişme!
Bild Gazetesi, Beşiktaş'ın transferinde büyük mesafe katettiği Alman futbolcunun, İspanya'nın Valencia takımıyla anlaştığını iddia etti. Bugün Bayern Münih'ten ayrılacak olan golcü oyuncunun yeni kulübü bir iki gün içinde kesinlik kazanacak.

Atletico Madrid’in genç golcüsü Diego Costa ile anlaşmaya varan Beşiktaş, İspanyol kulübünün karar değişikliğinden sonra yıldız oyuncudan vazgeçmişti.

Rotasını hemen Alman golcü Miroslav Klose’ye çeviren Beşiktaş bu transferde büyük mesafe katetti. Ancak Almanya’nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild’de yayınlanan habere göre Klose’nin İspanya’nın Valencia takımına gideceği ileri sürüldü. Kulübü Bayern Münih’ten bugün ayrılacak olan Klose’nin, Valencia’nın Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olması nedeniyle İspanya’yı tercih edeceği iddia edildi. Valencia olmazsa, Alman oyuncunun Everton’a da gidebileceği yazıldı. Bu arada Beşiktaş’ın da Klose’yi almak için vatandaşı Fabian Ernst’i devreye soktuğu kaydedildi. Ernst’in Klose’yle görüştüğü ve transferde aracılık yaptığı ifade edilirken, Siyah-Beyazlılar’ın Alman yıldıza yıllık 2,7 milyon Euro önerdiği bildirildi.

HABER1903

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Haziran.2011, 19:37
Kale için hedef Sinan

Hakan Arıkan ile yollarını ayıran ve mevcut kadrosunda Rüştü Reçber ile Cenk Gönen kalan Beşiktaş, üçüncü bir file bekçisi için harekete geçti.

38 yaşındaki Rüştü’nün takıma en fazla 1 sezon daha katkı sağlayabileceğini düşünen Siyah-Beyazlı yönetim, Standard Liege’in başarılı file bekçisi Sinan Bolat için harekete geçti. A Milli Takım forması giyen 22 yaşındaki kalecinin, uzun yıllar takıma hizmet edebileceğini göz önünde bulunduran Beşiktaş, başarılı oyuncunun bonservisi konusunda Belçika ekibiyle önümüzdeki günlerde temasa geçecek. Takımdaki yabancı fazlalığını göz önünde bulunduran Kartal, kontejanı yabancı kaleciyle doldurmamak için Sinan’ın işini bitirmek istiyor.
HABER1903

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Haziran.2011, 19:39
Tabata'nın keyfi yerinde

Katar'ın Al-Ryan kulübünde kiralık olarak forma giyen Rodrigo Tabata, takımında çok seviliyor.
Attığı ve attırdığı gollerle tüm dikkatleri üzerine çeken Brezilyalı futbolcunun önümüzdeki sezon da Katar’da kalmak istediği öğrenildi. Satış opsiyonunu elinde bulunduran Al-Ryan’ın önümüzdeki günlerde Beşiktaş’la masaya oturacağı bildirilirken, tecrübeli oyuncuya Türkiye’den pek çok Süper Lig ekibi de teklifte bulunuyor.

HABER1903

garydelgadov
06.Haziran.2011, 19:42
Hayat Tabataya hayat.:n:

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Haziran.2011, 19:43
Hayat Tabataya hayat.:n:

Parayı kazandırsında onun hayatı iyidir zaten Oğuzhan :D

ShevAnil
06.Haziran.2011, 20:14
Delgado ne olmuştu arkadaşlar, hala Beşiktaş'ın futbolcusu mu? Eğer öyleyse bu kadro arasında Guti yerinde iyi bi performans gösterirdi.

garydelgadov
06.Haziran.2011, 20:29
Delgado Demirörenin Robinhoyu almak için Araplara yalakalık yapma eyleminde Arapların diğer takımına bedelsiz olarak gitti.

GeNç KaRTaL
06.Haziran.2011, 21:21
Yerli kaleci olarak Sinan çok iyi olur.Cenk,Sinan,Rüştü.Kaleyi de iyice sağlama almış oluruz.

nekop
06.Haziran.2011, 22:09
Beşiktaş Hakan için bonservis falan aldı mı?

Rehavi
06.Haziran.2011, 22:23
Delgado Demirörenin Robinhoyu almak için Araplara yalakalık yapma eyleminde Arapların diğer takımına bedelsiz olarak gitti.

Delgado 1.5 m euro ya transfer oldu.

eXcitinG
06.Haziran.2011, 22:28
GeL ForLan geL. Bir sen kaLdın zaten.

Rehavi
06.Haziran.2011, 22:30

Ayrıca bizim Rüştü ile kontratımız bitmiyor mu?

eXcitinG
06.Haziran.2011, 22:31
Rüştü nün kontratı 2011-2012 sezonu sonunda bitiyor. 1 YıL daha sözLeşmesi var.

Rehavi
06.Haziran.2011, 22:34
Bu sene içinde mi uzatıldı? Ne kadar alıyor yıllık? Transfermarkt te de FM de de bu sene sonunda bitiyordu kontratı...

Düzenleme: Transfermarkt te bitmiyormuş... Belki yanlış hatırlıyorumdur.

800 bin euro alıyormuş...

ChristianV
06.Haziran.2011, 22:36
Rüştü nün kontratı 2011-2012 sezonu sonunda bitiyor. 1 YıL daha sözLeşmesi var.

Zaten 2011-2012 yılı bitmedimi bu sene :) 2012 - 2013 yılı olmasın

Rehavi
06.Haziran.2011, 22:40

:D Şu an 2011 yılındayız :D 1 yıl daha varsa 2012 de bitecek demektir. Sen nereye takıldın :D

Hazır kurcalamışken;

KALECİLER
Rüştü Reçber : 1.600.000 TL garanti ücret
Hakan Arıkan : 1.300.000 TL garanti ücret + 7.500 TL maçbaşı
Cenk Gönen : 500.000 TL garanti ücret + 10.000 TL maçbaşı

DEFANS
Erhan Güven : 300.000 TL garanti ücret + 20.000 TL maçbaşı ***
Ekrem Dağ : 350.000 TL garanti ücret + 16.000 TL maç başı
Rıdvan Şimşek : 350.000 TL garanti ücreti + 20.000 TL maçbaşı
İsmail Köybaşı : 550.000 TL garanti ücret + 20.000 TL maçbaşı
İbrahim Toraman : 2.000.000 TL garanti ücret + 28.750 TL maçbaşı
Tomas Sivok : 800.000 Euro
Matteo Ferrari : 2.500.000 Euro

ORTA SAHA
Onur Bayramoğlu : 300.000 TL garanti para + 15.000 TL maçbaşı
Necip Uysal : 400.000 TL garanti ücret + 15.000 TL maçbaşı ***
Mehmet Aurelio : 750.000 Euro garanti ücret + 25.000 Euro maçbaşı
Michael Fink : 1.200.000 Euro
Roberto Hilbert : 1.350.000 Euro
Rodrigo Tabata : 1.500.000 Euro
Fabian Ernst : 2.000.000 Euro
Guti : 2.700.000 Euro
Ricardo Quaresma : 3.500.000 Euro

FORVET
Filip Holosko : 1.750.000 Euro
Mert Nobre : 2.150.000 Euro

Ayrıca konu üzerinden çok geçti ama Ferrari kalan bir senelik 2.5 m euroluk kontratından vazgeçmezken, Nihat senelik 2.5 m euro luk kontratından vazgeçmiş, hiçbir ücret talep etmeden. Her ne kadar katkı sağlamasa da 5m euro yu Beşiktaş için bir anda silmesi takdir edilesi bir davranış.

Zekirdek
06.Haziran.2011, 23:04

Daha 2011-2012 sezonu bu sene Ağustos'ta başlıyacak.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Haziran.2011, 23:19
Ayrıca konu üzerinden çok geçti ama Ferrari kalan bir senelik 2.5 m euroluk kontratından vazgeçmezken, Nihat senelik 2.5 m euro luk kontratından vazgeçmiş, hiçbir ücret talep etmeden. Her ne kadar katkı sağlamasa da 5m euro yu Beşiktaş için bir anda silmesi takdir edilesi bir davranış.

Aynen. Güzel bir olay Nihat'ın bunu yapması.

anil luque
07.Haziran.2011, 00:07
Nobre+Fink+Tabata+Ferrari. Kurtulduğumuz takdirde 7.5 milyon euro cepte. Gereksiz maaşlardı bunlar. Hele Nobre. Sanki ben veriyormuşum gibi içim acıtıyordu bu adamın aldığı para.

KaPaLı
07.Haziran.2011, 00:53
Bugün MİY taraftarı birisine söyledim Nobre'nin maaşı öyle az buz birşey değil diye. Beşiktaş'la maaş konusunda bir anlaşma olabilir dedi. Beşiktaş'taki bu bilinmezlik çok kötü. Kadrosundaki futbolculardan hariç, kiralık gidenlerinde maaşlarını karşılıyor.

Rehavi
07.Haziran.2011, 00:59
O 7.5 a Nihat ı da eklersek 10 ediyor. Toplam oyunculara verilen miktar da 40 falandı yanlış hatırlamıyorsam. 4 te 1 maaş bütçesi hiç uğruna veriyoruz demektir bu her sene...Sinan Engin in kazıkları bunlar hep...

eXcitinG
07.Haziran.2011, 01:10
İçimizde ki haketmeyenLerden tam anLamı iLe arınana kadar maaLesef bir kaç dönem daha bu tarz eski oyuncuLarının maaşLarı konusunda sıkıntı yaşayacağız. 2 sezon sonra tam anLamı iLe oyuncuLarı hakettiğini aLan bir takım oLuruz. O zamandan sonra epey düzLüğe geçeriz.

footballer33
07.Haziran.2011, 01:30
Sinan Bolat, Cenk ile birlikte en çok istediğim yerli kalecilerden biridir. Cenk zaten bizde, Sinan da gelirse uzun süre kalede sıkıntı yaşamayız ve yabancı kaleci derdimiz de olmaz. :)

eXcitinG
07.Haziran.2011, 01:31
Sinanı da aLırsak zaten Savunmayı 10 yıL garanti aLtına aLdık. KaLeyi de 15 yıL garanti aLtına aLmış oLuruz.

Zekirdek
07.Haziran.2011, 01:34
Yıldırım Demirören'in açıkladığı kalecinin bende Sinan olduğunu düşünüyorum. Rüştü ve Cenk'i yedekleyecek ve transferi Beşiktaş'a mümkün başka yerli kaleci yok gibi. Sinan Beşiktaş için doğru hamle.

Yalnız Demireören yabancı forvet oyuncusu alınacağınıda söyledi. Eğer ki alınacak futbolcu yıldız futbolcu statüsündeki futbolculardan biri ise Mustafa Pektemek'e yazık olacağını düşünüyorum.

anil luque
07.Haziran.2011, 01:38
Sinan Bolat çok mantıklı bir hamle olur.

garydelgadov
07.Haziran.2011, 01:47
Ne Cenk'i yedeklemei yahu? Cenk Gönen Volkan Demirelden sonra bu ülkedeki en iyi kalecidir.Yaşı büyüdükçe dünyaya açılacaktır adım gibi eminim.Uzun zamandır bu kadar güven veren bir kaleci görmedim Beşiktaşta.Cordobadan sonra aradığımız kaleci Cenktir.Gerek yok Sinan Bolat'a.Ne 2. ne de 3.kaleci olmayı kabul edeceğini sanmıyorum.

kalemci
07.Haziran.2011, 01:59
Ben katılmıyorum sana.Cenki hem sever hem beğenirim ama bi Cordoba mı asla :) Dünyada eliyle oyun kurabilen sayılı kalecilerdendi Cordoba.Libero gibiydi.2ye 1 yakalandığımızda filan bile rahattık.Ne Cenk, ne Sinan onunla boy ölçüşebilir.Cenk 3-4 sene sonra o kapasiteye erişirse mükemmel olur.3.kaleci istiyorlarsa çok uzağa gitmesinler Umut Kaya var o olabilir.Yada Korcan getirsinler mahmut bezginiydi filan dursun.

besiktas1903
07.Haziran.2011, 02:02
Ne Cenk'i yedeklemei yahu? Cenk Gönen Volkan Demirelden sonra bu ülkedeki en iyi kalecidir.Yaşı büyüdükçe dünyaya açılacaktır adım gibi eminim.Uzun zamandır bu kadar güven veren bir kaleci görmedim Beşiktaşta.Cordobadan sonra aradığımız kaleci Cenktir.Gerek yok Sinan Bolat'a.Ne 2. ne de 3.kaleci olmayı kabul edeceğini sanmıyorum.

Bencede Cenk birinci kalecimiz ve Sinan Bolat'da yedek kaleci olmak istemez

kalemci
07.Haziran.2011, 02:06
Ama şöyle bir durumda var bu sene Cimbomun zorunluluk rotasyonu dışında !! en fazla kaleci rotasyonu uygulayan takım biz olabiliriz.

Rehavi
07.Haziran.2011, 02:15
Aslında bence de gerek yok ama alacaklarmış madem hayırlısı olsun diyelim. Korcan-Umut u direk yollayalım o zaman, şimdi ihtiyacımız olmazsa bundan sonra hiç ihtiyacımız olmaz.

kalemci
07.Haziran.2011, 02:33
Korcan 1 yıl daha sivasta.

GeNç KaRTaL
07.Haziran.2011, 03:13
Yabancı forvet adayları arasında Hajduk'tan Ante Vukusic ismini gördüm biraz önce forza'da.Araştırdım biraz.Gelecek vaad eden genç bir Hırvat.Forlan veya benzeri bir isim alamazsak bence bu tarz bir eleman olabilir.

Rehavi
07.Haziran.2011, 03:20
Yabancı forvet adayları arasında Hajduk'tan Ante Vukusic ismini gördüm biraz önce forza'da.Araştırdım biraz.Gelecek vaad eden genç bir Hırvat.Forlan veya benzeri bir isim alamazsak bence bu tarz bir eleman olabilir.

Biraz yüzsüzlük olacak ama bence bu tarz bir transfer daha iyi olacak... Yeterince yıldızımız var zaten takımda, en azından Pektemek ile birlikte yarışacak genç bir 2. forvet alırsak daha iyi olabilir sanki.

besiktas1903
07.Haziran.2011, 03:28
Zaten bence Forlan yada böyle genç biri gelecek

GeNç KaRTaL
07.Haziran.2011, 03:29
Biraz yüzsüzlük olacak ama bence bu tarz bir transfer daha iyi olacak... Yeterince yıldızımız var zaten takımda, en azından Pektemek ile birlikte yarışacak genç bir 2. forvet alırsak daha iyi olabilir sanki.

Bana da öyle geliyor ama diğer yanda da Forlan aklımı çeliyor valla.:icon_biggrin: Forlan'ı makul şartlarda ikna edebilirsek Forlan'ı isterim ben.Özellikle o uzaktan şutlarıyla çok kilit açarız gibime geliyor.

kalemci
07.Haziran.2011, 03:31
Beğenmeyeceksiniz ama Mehmet Yıldız şuan için bize ideal.Sözleşmesi elinde, maaşı uygun, sorunsuz sıkıntısız, ligi en iyi bilen ve ligimiz standartlarında çok rahat gol atabilen 1+1 yıllık bi sözleşme gayet uygun olur :) istenmediği zaman elden çıkartmasıda kolay.Fatih Tekke gibi :)

besiktas1903
07.Haziran.2011, 03:41
Beğenmeyeceksiniz ama Mehmet Yıldız şuan için bize ideal.Sözleşmesi elinde, maaşı uygun, sorunsuz sıkıntısız, ligi en iyi bilen ve ligimiz standartlarında çok rahat gol atabilen 1+1 yıllık bi sözleşme gayet uygun olur :) istenmediği zaman elden çıkartmasıda kolay.Fatih Tekke gibi :)

Evet begenmedim :p Mehmet Yildiz'a gerek yok bence, Elimizde zaten Almeida, Pektemek ve Mehmet Akyüz var. Mehmet Yildiz, Almeida ile iyi ikili olmaz bence. Suan yedek forvet lazim degil.

kalemci
07.Haziran.2011, 03:47
ben kesinlikle yedek forvet lazım diye düşünüyorum geçen sene geliyor aklıma.4 forvet 3ü sakattı :D bu senede olsun 4 forvet anlaşılamazsa uyum sağlanılmazsa gönderilir.

garydelgadov
07.Haziran.2011, 03:51
Binlerce kez söyledim tekrar söyleyeyim,bize Forlan gibi dev kontratlar değil gelecek vaad eden oyuncular gerekiyor.Yeterince yüklü kontratımız var zaten.Defansif forvetimiz Nobre,ayyaş kral Guti gibi.Forlan'a o kadar para verince ne olacak?Arka taraf iyiyse Hugo Almeida da gol atar Pektemek de.Bu yüzden gerek yok diyorum.Alacaksak zamanında Boboyu aldığımız gibi ucuz ve potansiyelli bir oyuncu alalım.

besiktas1903
07.Haziran.2011, 03:53
ben kesinlikle yedek forvet lazım diye düşünüyorum geçen sene geliyor aklıma.4 forvet 3ü sakattı :D bu senede olsun 4 forvet anlaşılamazsa uyum sağlanılmazsa gönderilir.

Zaten yabanci bir forvet geliyor ve 4 forvet olur ama bu gelen yabanci direk 11 oynayabilir kanimca yani yedeklik için almazlar ya gelecek vaad eden olur. Almeida ile birlikte oynayabilen bir forvet ariyorlar. Böylece Almeida, Pektemek ve yeni transfer rotasyon ile oynarlar ve yedekleri Mehmet Akyüz olur.

kalemci
07.Haziran.2011, 03:59
bende diyorum ki direk 11de oynayabilecek forlanvari bi forvetse başımın üstünde yeri var ama gelecek vaadeden yabancı almayalım onun yerine hazır forvet alalım illaki alıcaksak :)

kalemci
07.Haziran.2011, 04:01
Binlerce kez söyledim tekrar söyleyeyim,bize Forlan gibi dev kontratlar değil gelecek vaad eden oyuncular gerekiyor.Yeterince yüklü kontratımız var zaten.Defansif forvetimiz Nobre,ayyaş kral Guti gibi.Forlan'a o kadar para verince ne olacak?Arka taraf iyiyse Hugo Almeida da gol atar Pektemek de.Bu yüzden gerek yok diyorum.Alacaksak zamanında Boboyu aldığımız gibi ucuz ve potansiyelli bir oyuncu alalım.

dostum sen söylüyorsun da kendine göre haklısın belki ama Gutiye ayyaş kral Quaresma ya gereksiz de diyorsun :)

garydelgadov
07.Haziran.2011, 04:28
Quaresmaya gereksiz demiyorum,verimsiz diyorum.İsimlerle değil de ünvanlarıyla kıyaslama yapayım mesela C.Ronaldo.Real Madridin yıldızı,en önemli oyuncusu değil mi? Yaptığı skor katkısı ortada.Alex Fenerbahçenin lideri/en önemli oyuncu değil mi?Yaptığı skor katkısı ortada.Demek istediğim şey şu.Quaresma bu takımın yıldızı ya da en önemli oyuncusu falan değil.Oyunuyla bu ünvanı hak etmiyor.Ama şu bir gerçek ki Quaresma bu takımın önemli bir silahı.Bu doğrultuda oyuncuyu baş üstüne koymalıyız ya da koymamalıyız.

Gutiye ayyaş kral diyorum evet.Haksız olduğum nokta?Hem ayyaş hem de kral.Ayyaş olduğunu gece kulüplerinden anlıyoruz,kral olduğunu ise buna rağmen,ligin ikinci yarısında kılını bile kıpırdatmamasına rağmen yüksek sürelerle oynatılmasından,oyundan çıkarken bir şey yapmış gibi alkışlanmasından hatta kaptan bile olmasından anlayabiliriz.

burak95
07.Haziran.2011, 12:03
Bence ilk önce elimizdeki yabancıları postalamak gerekiyo onlar gitmeden transfer yapmamız mantıksız. ferrari flaan filan

anil luque
07.Haziran.2011, 13:32
Quaresma , Guti vs vs polemiklere gerek yok ancak garydelgadov genç oyuncu alınması konusunda haklı. Belki aldığımız oyuncuların kaliteleri , transfer politikasının doğruluğu falan bizi tatmin ediyor olabilir ancak yıldız kontratları konusunda sınıra yakın bir yerde olduğumuzu da bilmek lazım. Forlan gelirse büyük bir yükün altına geleceği olmayacak şekilde gireriz. Onun yerine potansiyelli ve ilerde bize hem sportif hem ekonomik açıdan çok getiriler sağlayabilecek oyunculara yönelmeliyiz. Lucas da bunlardan biri. Forlan'a o kadar para verileceğine O'na verilsin en azından kurtarma şansımız var ve bayağı bir yüksek.

Rehavi
07.Haziran.2011, 13:53

Binlerce kez sen söyledin binlerce kez bizde cevap verdik. Yeterince yüklü kontratımız var diyorsun ama toplamda bu kadar saçma sapan kontratlara, bu kadar fazla oyuncu sayısına rağmen Fenerbahçe ya da Galatasaray ın çok üstünde değil toplamda verdiğimiz miktar. Guti den bahsediyoruz sürekli... Ferrariden biraz fazla alıyor, yıldız getiriyorsan bir zahmet Ferrari den fazla alsın... Tutar tutmaz orası ayrı...

Aslında Mehmet Akyüz yerine alınabilirdi ama bende bu vakitten sonra alınmaması gerektiğini düşünüyorum.

Zaten yabanci bir forvet geliyor ve 4 forvet olur ama bu gelen yabanci direk 11 oynayabilir kanimca yani yedeklik için almazlar ya gelecek vaad eden olur. Almeida ile birlikte oynayabilen bir forvet ariyorlar. Böylece Almeida, Pektemek ve yeni transfer rotasyon ile oynarlar ve yedekleri Mehmet Akyüz olur.
Birde o pozisyonun yedeği olarak Guti var, artık gelecek oyuncuya göre Guti mi gelecek oyuncu mu 11 de olacak belli değil.

Quaresmaya gereksiz demiyorum,verimsiz diyorum.İsimlerle değil de ünvanlarıyla kıyaslama yapayım mesela C.Ronaldo.Real Madridin yıldızı,en önemli oyuncusu değil mi? Yaptığı skor katkısı ortada.Alex Fenerbahçenin lideri/en önemli oyuncu değil mi?Yaptığı skor katkısı ortada.Demek istediğim şey şu.Quaresma bu takımın yıldızı ya da en önemli oyuncusu falan değil.Oyunuyla bu ünvanı hak etmiyor.Ama şu bir gerçek ki Quaresma bu takımın önemli bir silahı.Bu doğrultuda oyuncuyu baş üstüne koymalıyız ya da koymamalıyız.

Gutiye ayyaş kral diyorum evet.Haksız olduğum nokta?Hem ayyaş hem de kral.Ayyaş olduğunu gece kulüplerinden anlıyoruz,kral olduğunu ise buna rağmen,ligin ikinci yarısında kılını bile kıpırdatmamasına rağmen yüksek sürelerle oynatılmasından,oyundan çıkarken bir şey yapmış gibi alkışlanmasından hatta kaptan bile olmasından anlayabiliriz.

Takımın asist lideri yanlış bilmiyorsam. İlk yarı performansı çok iyiydi ama defalardır bizde söylüyoruz, bu oyuncu 90 dakika oyuncusu değil. Biri paylaşmıştı, bu adam 2003 ten beri bir sezonda bu kadar maça çıkmamış. İkinci yarı doğal olarak vucut kaldırmadı. Şimdi gece kulüplerinde sürteceğine falan diyeceksin ama adam herşeyini Beşiktaş a adamak için o kontratı imzalamadı ki... Tabi ki sosyal yaşantısı da olacak... Bizim şimdi Guti yi beğenmemiz Fenerbahçeli bazılarının sezon başında Alex i beğenmemesine benziyor. Adam neredeyse takımda her alanda istatistiksel olarak birinci ama Alex le takım oynamıyor deniyordu. Ama takım Alex in seviyesine çıkınca neler olduğu görüldü. Her ne kadar Guti bi Alex değilse de :) takımın performansı arttıkça ve Guti doğru kullanıldıkça daha verimli olduğu görülecektir. Yok eğer bu sene oynayamazsa zaten kontratı bitiyor, gönderilir.

Artık şunu görmek lazım ki yönetim akıllandı, eskiden olsa Guti geliyor diye minimum 3 senelik imzalanır, oynaması beklenirdi. Seneye adamın kontratı bitiyor. Elde eskiden kalma yığınla gereksiz oyuncu ve onla orantılı kontrat var ama şuna da bakmak lazım, yönetimin bazı kademeleri değiştiğinden beri alınan oyunculara verilen ücretler hem eskisi gibi uçuk değil hem de kulübün menfaatleri doğrultusunda.

Yönetimin değiştiğini görmek için Ersan transferindeki tutuma ve bonservisin nasıl ödeneceğine bakmak yeterlidir...

Rehavi
07.Haziran.2011, 14:02
Quaresma , Guti vs vs polemiklere gerek yok ancak garydelgadov genç oyuncu alınması konusunda haklı. Belki aldığımız oyuncuların kaliteleri , transfer politikasının doğruluğu falan bizi tatmin ediyor olabilir ancak yıldız kontratları konusunda sınıra yakın bir yerde olduğumuzu da bilmek lazım. Forlan gelirse büyük bir yükün altına geleceği olmayacak şekilde gireriz. Onun yerine potansiyelli ve ilerde bize hem sportif hem ekonomik açıdan çok getiriler sağlayabilecek oyunculara yönelmeliyiz. Lucas da bunlardan biri. Forlan'a o kadar para verileceğine O'na verilsin en azından kurtarma şansımız var ve bayağı bir yüksek.

Anıl iyi hoş söylüyorsun da yönetimi bu durumda bile eleştirmek için olaya çok dar açıdan bakmak lazım. Takıma stoper lazımdı, Ersan ın gelip gelmeyeceği belli değildi, yönetim kalktı yabancı stoper alacağız dedi, hepimiz yine üst düzey birilerini beklerken, kalkıp Sidnei yi aldılar. 21 yaşında, üstelik 200 bin euro ya adamı deneyeceğiz. Geçen sene Benfica da (ki bu takım yanlış bilmiyorsam Uefa da bizden çok daha ileriye gitti) 30 civarı maça çıkmış Avrupa maçlarında da bolca oynamış. Oynadığı maç sayısına bakılırsa takımın 3. stoperi. Biz kalkıyoruz bu oyuncuyu denemek için Benfica dan alıyoruz, 200 bin euro ya. Beğenirsek alırız diyoruz. Bu genç oyuncu transferi değil midir? Kanatlara alternatif lazımdı, gittiler iki tane o mevkide oynayabilecek 2 gurbetçi aldılar. Biri bize Uefa maçında gol atan oyuncu. Yine gittiler 3-4 milyon euro ya Fernandes i aldılar... 24 yaşında o da... Yani bunları görmeyip Forlan geliyor diye, şişkin kontratlara ihtiyacımız yok demek, yaşlı oyuncu alıyoruz demek ne kadar mantıklı. Ben son 2 senedir yönetimin yaptıklarından sonra, son derece güveniyorum. Transfer konusunda neredeyse attıkları her adım mantıklı. Tek bir tereddütüm var, o da Tayfur Hoca başarısız olursa ne kadar dayanacakları konusunda. Eğer bir teknik direktörde istikrarı sağlayamazsak, bu emekler heba olur.

Bu arada senden alıntı yaptım ama sen bu bakış açısındasın demiyorum :) Genel konuşuyorum.

Rehavi
07.Haziran.2011, 14:16
Ersan ve Pektemek ne kadar alacak?
7 Haziran 2011 10:45
Beşiktaş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yeni transferlerinin ne kadar ücret alacaklarını bildirdi. Buna göre Ersan yıllık 1 milyon 200 bin Euro garanti ücret ve 20 bin Euro maçbaşı ücret alacak.

Beşiktaş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yeni transferlerin ücretlerini bildirdi. Yapılan açıklamalara göre Adanaspor'dan 4 yıllığına transfer edilen Ersan Gülüm'e yıllık 1 milyon 200 bin Euro garanti ücret ve 20 bin Euro maçbaşı ücret öedeneceği bildirildi.
Beşiktaş ayrıca, Gençlerbirliği'nden transfer edilen Mustafa Pektemek ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Ticaret ve Sanayi A.Ş'den, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, Mustafa Pektemek ile 2014-2015 sezonu sonuna kadar anlaşma sağlandığı aktarılırken, ''Anlaşmaya istinaden futbolcuya; 2011-2012 sezonu için 2 milyon TL garanti ücret ve 30 bin TL maç başı ücreti, 2012-2013 sezonu için 2 milyon 250 bin TL garanti ücret ve 35 bin TL maç başı ücreti, 2013-2014 sezonu için 2 milyon 500 bin TL garanti ücret ve 40 bin TL maç başı ücreti, 2014-2015 sezonu için de 2 milyon 750 bin TL garanti ücret ve 45 bin TL maç başı ücreti ödenecektir'' ifadeleri kullanıldı.

Ntvspor

eXcitinG
07.Haziran.2011, 15:23
Ante Vukusic benim FM de favori forvetim. HırvatLarın FM profiLLeri geneLde doğru çıkar.

Lusage
07.Haziran.2011, 15:30
Kemal Tokak transferi için Serdar Adalı Galip Öztürk ile görüşmüş. Galip Öztürk Kemal Tokak için 5 Milyon € Bonservis bedeli + Şampiyon Olunması halinde 2 Milyon € olmak üzer toplam 7 Milyon € istemiş.

LaigLeNoiR
07.Haziran.2011, 15:38
Az istemişler, bence 10 Milyon Euro + Her sezon başı 2 Milyon Euro istemeleri gerekiyordu.

footballer33
07.Haziran.2011, 15:40
Yok artık. :) Kemal genç, gelecek vaadeden bir isim olabilir, fakat hiçbir şekilde o kadar para verilmez. Zaten stopere de ihtiyaç yok bence, kalsın. Ersan ve Pektemek'in kontratları da fena değil, uygun sanki. Yalnız, Pektemek biraz daha az bir paraya oynayabilirdi bence.

Lusage
07.Haziran.2011, 15:46
Kemal'i zaten satmak gibi bir düşünceleri yok. Ortaya bir fiyat koymuşlar. Verirlerse satarlar vermezlerse devam ederiz.

GeNç KaRTaL
07.Haziran.2011, 15:48
Kemal Tokak transferi için Serdar Adalı Galip Öztürk ile görüşmüş. Galip Öztürk Kemal Tokak için 5 Milyon € Bonservis bedeli + Şampiyon Olunması halinde 2 Milyon € olmak üzer toplam 7 Milyon € istemiş.

Muhtemelen bizimkilerin Kemal'i şimdiden almak istemelerinin sebebi daha ucuza kapatmak istemeleriydi ama bu şartlarda hiç gerek yok.

Yok artık. :) Kemal genç, gelecek vaadeden bir isim olabilir, fakat hiçbir şekilde o kadar para verilmez. Zaten stopere de ihtiyaç yok bence, kalsın. Ersan ve Pektemek'in kontratları da fena değil, uygun sanki. Yalnız, Pektemek biraz daha az bir paraya oynayabilirdi bence.

Pektemek'e o kadar ücret verilmesinin sebebi o sırada Fenerbahçe'nin de transferini bitirmeye çalışmasından dolaydır.Yine de çok fazla değil bence.Umarım kendisi için ödenen ücretlerin karşılığını verir.

footballer33
07.Haziran.2011, 15:50
Muhtemelen bizimkilerin Kemal'i şimdiden almak istemelerinin sebebi daha ucuza kapatmak istemeleriydi ama bu şartlarda hiç gerek yok.

Pektemek'e o kadar ücret verilmesinin sebebi o sırada Fenerbahçe'nin de transferini bitirmeye çalışmasından dolaydır.Yine de çok fazla değil bence.Umarım kendisi için ödenen ücretlerin karşılığını verir.
Çok uçuk değil zaten, sonuçta TL bazında. Fakat her sene o paralar artacağına sabit bir ücret önerilip onun üzerinden anlaşma yapılabilirdi. Neyse, dediğiniz gibi inşallah faydalı olur camiaya ve aldığı parayı da sonuna kadar hak eder. :)

Lusage
07.Haziran.2011, 15:54

Bende aynı şekilde düşünüyorum. Bank Asyadan yeni çıkmış henüz parlama aşamasında olan ve Samsunspor'un içinde bulunduğu büyük borç batağından dolayı Kemal'i 1 - 2 M € ya alırız diye düşünmüşlerdir. Ama bu sene sadece ödediği EMLAK VERGİSİ 1.3 Milyon Lira olan bir başkan seçildi. Yanında Metro'nun sahibi Galip Öztürk var. Para gibi bir sorun yok. O sebeple büyük ihtimal Kemal ile önümüzde ki haftalarda sözleşme yenilenecektir.

Night_Mare17
07.Haziran.2011, 15:57
Yahu bu adamlara bu kadar para istemenin mantığı yok .

besiktas1903
07.Haziran.2011, 16:02
Bunu'da unutmamak lazimki Guti'nin paslarina diger oyuncular herzaman ayak uyduramadilar. Guti öyle bir oynuyorki bir kac saniye ilerisini düsünüyor ve topu oraya attiyor ama her oyuncu bunu beklemiyor. Bazi maclarda offansdaki oyunculara bakiyordum top Guti'de ama topu atacak adam olmuyordu. Yani demek istedigim Guti o bekledigimiz paslarini verir vermesinede diger oyuncular da iyi pozisyon almalari lazim ve dogru kosular yapmalilar. Bence Guti ve Pektemek uyumu güzel olur.

Ayrica Klose haberleri var

indie
07.Haziran.2011, 16:32
Quaresma da Guti de gayet verimli oyuncular. üç kulvarda ortaya koydukları toplam istatistikler bunu ortaya koyuyor. Her fırsatta Alex'i öne sürmeyin artık, bu takımın bütün skor yükünü çekecek kahramana ihtiyacı yok. Sonra o adamı bir sakatlarlar, bir formsuz olur, bir kart görür (ki Beşiktaş'taysa bunların hepsi üst üste olur), daha ilk turda avrupadan da elenirsin kupadan da. Ligde de Allah kerim. Forlan'ı uzaktan golleri ve bitiriciliği için, diğer silahlarımız sustuğunda ortaya çıkarabileceği sürpriz hareketler için istiyoruz. Yoksa gelsin tek başına 50 gole imza atsın diye değil.

sarianet
07.Haziran.2011, 16:55
ersangulum22 ersan gulum
Sizin icin direndim ve simdi sizin icin savasicam

GeNç KaRTaL
07.Haziran.2011, 18:31
Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu bugün Almanya'ya gideceği söyleniyordu.Bu sefer de Freiburg'ta oynayan Papiss Cisse iddiası atıldı ortaya.

sarianet
07.Haziran.2011, 18:32
kloseyi alıp gelmesinler :D

Rehavi
07.Haziran.2011, 18:47
Şimdi sporx de ki bir yazıyı okudum yıllık 4.5 m euro alıyor Forlan, ondan aşağısına gelmez denmiş, gerçekten gerek yok eğer o fiyatlaraysa... Üstüne 3 yıllık da kontrat ister denmiş... Bence vereceğimiz 2 yıllık kontrat ve maksimum Q7 kadar para olmalı yıllık. İstemezse de gelmesin zaten. Bu arada Podolski nin adı geçmeye başlamış. Haber1903 de Serdal Adalı Almanya ya gidiyor, 1-2 Türk oyuncuyla görüşüp oradan İspanya ya geçecek denmiş. Yine gurbetçilere gidiyor sanırım... Kemal için istenen fiyatlar eğer doğruysa gerek yok, herhalde bizimkiler bir arkadaşın da dediği gibi, istenen fiyatın 4 te 1 ini falan düşünüyordu ki zaten bizde öyle diyorduk.

Lusage
07.Haziran.2011, 19:13
Az istemişler, bence 10 Milyon Euro + Her sezon başı 2 Milyon Euro istemeleri gerekiyordu.

Yahu bu adamlara bu kadar para istemenin mantığı yok .

Yönetim satmak istemiyor. Oyuncu takımda kalmak istiyor. Ne yani. 2 M € mu deselerdi.

okumus
07.Haziran.2011, 19:49
Şimdi sporx de ki bir yazıyı okudum yıllık 4.5 m euro alıyor Forlan, ondan aşağısına gelmez denmiş, gerçekten gerek yok eğer o fiyatlaraysa... Üstüne 3 yıllık da kontrat ister denmiş... Bence vereceğimiz 2 yıllık kontrat ve maksimum Q7 kadar para olmalı yıllık. İstemezse de gelmesin zaten. Bu arada Podolski nin adı geçmeye başlamış. Haber1903 de Serdal Adalı Almanya ya gidiyor, 1-2 Türk oyuncuyla görüşüp oradan İspanya ya geçecek denmiş. Yine gurbetçilere gidiyor sanırım... Kemal için istenen fiyatlar eğer doğruysa gerek yok, herhalde bizimkiler bir arkadaşın da dediği gibi, istenen fiyatın 4 te 1 ini falan düşünüyordu ki zaten bizde öyle diyorduk.

Forlan'a verilen para 4.5 değildir sonuçta Türkiye'de vergi alınmıyor yabancılardan daha düşükte olsa İspanya'da aldığı parayla denk gelir.Bence başka bir sıkıntı var.Sonuçta çok kaliteli bir forvet ve bir çok dev klüp ilgilenip fiyatı yükseltiyor olabilir.

Beşiktaş'ın genç oyuncuları takıma kazandırması çok hoşuma gidiyor Fransız klüplerinin yaptığı gibi kiralık verip kendini gösterdiklerinde klübe geri dönmeleri doğru bir politika olur.Biz Arda'yı bu şekilde kazandık.Bu sezon Ersan Adem Gülüm'de aynı şekilde BJK'ye geldi.

vego
07.Haziran.2011, 21:49
Beşiktaş transfer seferinde
Yeni sezon için kadrosuna birçok ismi katan Beşiktaş, forvet hattındaki arayışlarını sonlandırmak için Avrupa'ya transfer seferine çıktı.

07 Haziran 2011 Salı - 20:23
DHA
Yeni sezon öncesi kadrosuna Egemen Korkmaz, Veli Kavkak, Tanju Kayhan (http://www.sporx.com/tanju-kayhan/), Burak Kaplan (http://www.sporx.com/burak-kaplan/), Mustafa Pektemek (http://www.sporx.com/mustafa-pektemek/), Mehmet Akyüz (http://www.sporx.com/mehmet-akyuz/), Sidnei (http://www.sporx.com/sidnei/) Da Silva (http://www.sporx.com/silva/)'yı katan, Ersan Gülüm ve Manuel Fernandes (http://www.sporx.com/manuel-fernandes/)'in bonservisini alan Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/) yönetimi son transferini yapmaya hazırlanıyor.

Takıma katılacak son oyuncunun forvet hattında görev yapacak bir futbolcu olacağı bilinyor. Futbol (http://www.sporx.com/futbol/) komitesi yeni sezon öncesi ilk olarak Diego Forlan (http://www.sporx.com/forlan/)'ı, daha sonra da Diego Costa (http://www.sporx.com/diego-costa/)'yı gündemine almıştı. Ayrıca Bayern Münih (http://www.sporx.com/bayern-munih/)'e veda eden Miroslav Klose (http://www.sporx.com/miroslav-klose/) ve Schalke (http://www.sporx.com/schalke/) 04 forması giyen Klaas Jan Huntelaar (http://www.sporx.com/huntelaar/) Siyah Beyazlı yönetimin listesinde bulunan alternatifler olarak yer alıyorlar.

Beşiltaş (http://www.sporx.com/besiltas/) futbol komitesi başkanı Serdal Adalı (http://www.sporx.com/serdal-adali/) ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu (http://www.sporx.com/cengiz-zulfikaroglu/) bugün yabancı forvet oyuncusu transferini noktalamak için yeniden Avrupa seyahatine çıktılar. Siyah-beyazlı heyet ilk olarak Almanya (http://www.sporx.com/futbol/avrupa/almanya/)'da Klose (http://www.sporx.com/klose/) ve Huntelaar (http://www.sporx.com/huntelaar/) için ön görüşmeler yaptılar. Daha sonra akşam saatlerinde Madrid'e geçen ikili, burada Costa ve Forlan (http://www.sporx.com/forlan/) için yeniden temaslarda bulunacaklar. Bugün ve yarın yapılan görüşmelerin ardından hazırlanacak raporu başkan Yıldırım Demirören (http://www.sporx.com/yildirim-demiroren/) ve yönetim kuruluna sunacak olan futbol komitesi, en geç 1 hafta içerisinde yeni sezon öncesi son transferi gerçekleştirecek.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Haziran.2011, 00:02
Beşiktaş'tan 15 milyon Euro'luk tasarruf

UEFA'nın şart koştuğu malî kriterlerin devreye girecek olması, transferde Beşiktaş'a fren yaptırdı.
Siyah-Beyazlı yönetim, transferde dengeli giderek uçuk rakamlara oyuncu alma politikasını değiştirdi. Daha çok gençlere yönelen Kartal, yüksek ücreti olan ve verim alamadığı isimlerle yollarını ayırıyor.

Takımdan ilk ayrılan Nihat Kahveci'nin iki yıl için alacağı 5 milyon Euro kulüp kasasında kaldı. Yıllık 2,2 milyon Euro'ya oynayan Mert Nobre'nin iki yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Beşiktaş, Nobre ile de yollarını ayırarak 4,4 milyon Euro'yu kasasında tutacak. Yönetimin gözden çıkardığı Matteo Ferrari'nin de iki sezonluk maliyeti 5 milyon Euro. İtalyan oyuncuyu elden çıkarmaya çalışan yönetim, bonservisini bedelsiz verip maliyeti aşağı çekecek. Üç oyuncunun Beşiktaş'a kazancı 14,4 milyon Euro.

Bu isimlere ödenecek ücreti yeni alınacak futbolculara aktaran Beşiktaş, Mustafa Pektemek'e 4 milyon Euro bonservis öderken, Ersan Gülüm'ün transferi için ise 2 milyon Euro harcadı. Veli, Tanju ve Burak için ise toplam 2 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek. Beşiktaş'ın transfere harcayacağı para takımdan gidecek üç oyuncu için ödenecek yıllık ücreti geçmeyecek. Siyah-Beyazlı ekip, transferi büyük oranda bitirirken bir de renklerine golcü oyuncu katarak yeni sezon için hazırlıklara başlayacak.

HABER1903

Rehavi
08.Haziran.2011, 00:37
Forlan'a verilen para 4.5 değildir sonuçta Türkiye'de vergi alınmıyor yabancılardan daha düşükte olsa İspanya'da aldığı parayla denk gelir.Bence başka bir sıkıntı var.Sonuçta çok kaliteli bir forvet ve bir çok dev klüp ilgilenip fiyatı yükseltiyor olabilir.

Beşiktaş'ın genç oyuncuları takıma kazandırması çok hoşuma gidiyor Fransız klüplerinin yaptığı gibi kiralık verip kendini gösterdiklerinde klübe geri dönmeleri doğru bir politika olur.Biz Arda'yı bu şekilde kazandık.Bu sezon Ersan Adem Gülüm'de aynı şekilde BJK'ye geldi.

Yok vergiler düşünce 4.5 alıyor denmiş haberde... Tabi ne kadar doğru bilmiyorum...

FORLAN, ARDA, COSTA…
Diario AS Gazetesi yazarı Dani Hidalgo, bu üç konuda önemli bilgiler aktardı.

İspanya’nın 3 büyük kulübünden bir tanesi olan Atletico Madrid, son iki sezondur, özellikle futbolcu alışverişi nedeniyle Türk futbolunun gündeminde özel bir öneme sahip bulunuyor.

Bugün itibariyle forvet oyuncuları Forlan veya Diego Costa’nın Beşiktaş’a transferi ile Arda Turan’ın oraya gitme ihtimali Atletico’dan bahsetme nedenlerimiz arasında yer alıyor.

İspanyol kulübüne çok yakın olan bir isim Diario AS Gazetesi yazarı Dani Hidalgo, bu üç konuda önemli bilgiler aktardı.

BEŞİKTAŞ, FORLAN’A ATLETİCO’DAN ÇOK DAHA İYİ MADDİ KOŞULLAR SUNMALI

Hidalgo, Forlan’ın Beşiktaş’a transferi konusunda maddi koşulların zorlayıcı olduğunu dile getirerek “Forlan konusu büyük bir sorunu içeriyor. Beşiktaş Forlan’ı ekonomik koşullar açısından ikna edebilmek adına çok çaba sarf etmeli. Bilindiği gibi Forlan çok yüksek ekonomik beklentilere sahip, bu nedenle eğer Beşiktaş’a gidecekse Atletico’dan daha iyi maddi koşulların Beşiktaş tarafından kendisine sağlanması gerekir” dedi.

Forlan’ın Atletico ile 2 yıl daha kontratı olduğunu belirten Hidalgo, “Beşiktaş, onu iknâ etmek için 3 yıllık kontrat önermeli, ayrıca Forlan net olarak, vergiden bağımsız, Atletico’dan yılda 4.5 million avro kazanıyor” diye konuştu.

COSTA, KULÜP TARİHİNİN EN ÇOK KİRALANAN FUTBOLCUSU, ATLETİCO BU KEZ ONU BONSERVİSİYLE VERMEK İSTEYEBİLİR

Diego Costa’nın Beşiktaş’a transfer olasılığını da değerlendiren Dani Hidalgo, “Diego Costa, belki de Atletico Madrid tarihinde, en çok kiralık olarak başka takımlara verilen futbolcu, Albacete, Valladolid, Braga, Celta’da kiralık olarak oynadı. Sadece bu sezon tam olarak takımda kalabildi. Son beş maçtaki performansı çok iyiydi. Fakat, 9 Avrupalı futbolcu oynatma zorunluluğu var. Dolayısıyla yabancı futbolcu sınırlaması nedeniyle Dieogo’nun fedakârlık yapması gerekebilir. Bu nedenle Atletico Madrid, onu bu kez kiralık olarak değil, bonservisiyle vermek istiyor” dedi.

COSTA BİRİNCİ FORVET DEĞİL, İYİ BİR İKİNCİ ADAM; AMA BEŞİKTAŞ’TA BAŞARILI OLABİLİR

Costa’nın Beşiktaş’a transfer olması durumunda, siyah beyazlı takımda başarılı olacağına inandığını ifade eden Hidalgo, “Bence başarılı olabilir, bence ilginç bir oyuncu. Belki iyi bir son vuruş ustası değil. Onun 30 metrelik alanlarda, iyi pas yapan, ikinci forvet olarak düşünmelisiniz. O öncelikli olarak bir 9 numara değil. Geride kalan sezonun ikinci yarısında Agüero’ya çok yardımı oldu. Çok iyi paslar attı. Üç gol pası var, son beş maçta. Yetenekli ve teknik bir futbolcu. Doğru bir sistemde görev aldığında neden başarılı olmasın” diye konuştu.

ARDA TURAN ŞU ANDA ATLETİCO MADRİD’İN GÜNDEMİNDE BULUNMUYOR

Arda Turan’ın, halâ Atletico Madrid’in gündeminde olup olmadığı yönündeki soruya ise Dani Hidalgo, “Bana göre Arda’nın ismi şu anda gündemde değil. Eski başkan Polat, döneminde bu yana Atletico’nun bu konuda Galatasaray’la bir kontağının bulunduğunu düşünmüyorum. Bana göre önümüzdeki günlerde Arda Turan konusunun Atletico için güncel hâle gelmesi mümkün gözükmüyor. Atletico’nun Agüero’nun satışı, De Gea’nın transferi gibi temel sorunları var. Sportif direktör değişikliği oldu. Henüz yeni antrenör belli değil. Atletico, tamamen kendi iç sorunlarını yoğunlaşmış durumda. Bununla birlikte Arda Turan pahalı bir transfer. Onun transferi için 10 milyon avronun üzerinde para gerekiyor. Agüero’nın transferinden ne kadar para gelecek. Kaleci De Gea, yüzde yüz gidecek. Buradan ne kadar kazanç elde edilecek. Tüm bunlar Atletico’nun bu sezonki ekonomik durumunu ortaya koyacak. Dolayısıyla Arda’nın transferine iyimser bakmak olası değil.

Açıkçası şu anda kulübün iki önemli ismi başkan Cerezo ve Miguel Angel Gil, Arda Turan konusunu düşünmüyor. Onlar, kulübü önümüzdeki sezon için sponsor arayışı içindeler ve bu konuya yoğunlaştılar. Ama önümüzdeki aylarda ne olacağını kim bilebilir ki!..” şeklinde yanıt verdi.
Kaynak: Radyospor

Rehavi
08.Haziran.2011, 00:42
Beşiktaş'tan 15 milyon Euro'luk tasarruf

UEFA'nın şart koştuğu malî kriterlerin devreye girecek olması, transferde Beşiktaş'a fren yaptırdı.
Siyah-Beyazlı yönetim, transferde dengeli giderek uçuk rakamlara oyuncu alma politikasını değiştirdi. Daha çok gençlere yönelen Kartal, yüksek ücreti olan ve verim alamadığı isimlerle yollarını ayırıyor.

Takımdan ilk ayrılan Nihat Kahveci'nin iki yıl için alacağı 5 milyon Euro kulüp kasasında kaldı. Yıllık 2,2 milyon Euro'ya oynayan Mert Nobre'nin iki yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Beşiktaş, Nobre ile de yollarını ayırarak 4,4 milyon Euro'yu kasasında tutacak. Yönetimin gözden çıkardığı Matteo Ferrari'nin de iki sezonluk maliyeti 5 milyon Euro. İtalyan oyuncuyu elden çıkarmaya çalışan yönetim, bonservisini bedelsiz verip maliyeti aşağı çekecek. Üç oyuncunun Beşiktaş'a kazancı 14,4 milyon Euro.

Bu isimlere ödenecek ücreti yeni alınacak futbolculara aktaran Beşiktaş, Mustafa Pektemek'e 4 milyon Euro bonservis öderken, Ersan Gülüm'ün transferi için ise 2 milyon Euro harcadı. Veli, Tanju ve Burak için ise toplam 2 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek. Beşiktaş'ın transfere harcayacağı para takımdan gidecek üç oyuncu için ödenecek yıllık ücreti geçmeyecek. Siyah-Beyazlı ekip, transferi büyük oranda bitirirken bir de renklerine golcü oyuncu katarak yeni sezon için hazırlıklara başlayacak.

HABER1903

Haber1903 böyle yaş tahtaya basmazdı ama hayret, haberde hatalar var... Nobre nin de Ferrari nin de birer yıllık kontratları kaldı...

Düzeltme: Kaynak Zaman mış :)

ozaniel
08.Haziran.2011, 01:17
Elano'yu satıp kar etmek gibi bir hesap yapmışlar.:D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Haziran.2011, 15:12
Costa'da son nokta

Atletico Madrid'in Brezilyalı forvetini isteyen siyah-beyazlılar, yabancı golcü işini çözüme kavuşturmaya çabalıyor. Başkan Yıldırım Demirören'in, son pürüzleri bitirmeye çalışacağı belirtilirken, futbol komitesi de Almanya'ya uçtu, 2 gurbetçi için devreye girdi

Beşiktaş, transferi için bir süredir uğraş verdiği Atletico Madrid'in golcüsü Diego Costa'ya son noktayı koymak için yarın İspanya'ya gidiyor.
Forvet ihtiyacını karşılamak için bir süredir görüştüğü Diego Forlan ve Diego Costa üzerinde yoğunlaşan siyah-beyazlıların Costa'da karar kıldığı, bu futbolcunun transferiyle bizzat Başkan Yıldırım Demirören'in ilgilendiği ifade edildi. Atletico Madrid Yönetimi ile Brezilyalı futbolcu konusunda bir süredir görüşen Kartal, bonservis bedelinde indirim sağlanmaması durumunda kiralamayı düşünüyor. Golcüyle ilgili son pürüzleri halletmek için İspanya'ya uçacak olan Demirören'in bu transfere noktayı koyması bekleniyor.

Gurbetçi avı
Yabancı transferinde nokta transferle işi bitirmek isteyen siyah-beyazlıların gurbetçi harekâtı da tüm hızıyla sürüyor.
Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ile komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Teknik Direktör Tayfur Havutçu'nun listesindeki iki Türk oyuncuyu daha transfer etmek için Almanya'ya gitti.
Siyah-beyazlıların burada, Miroslav Klose'nin menajeriyle de bir görüşme yaparak, Alman oyuncunun durumunu öğrenmeye çalıştıkları ifade edildi.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Haziran.2011, 15:15
Havutçu’nun sağ kolu Koch!

Beşiktaş'ta, Bernd Schuster döneminin ardından göreve gelen ve kısa sürede arkadaşlık ortamını hazırlayan Teknik Direktör Tayfur Havutçu'nun, sezon başı için özel bir kamp programı hazırladığı öğrenildi.

Siyah-beyazlı teknik adam, özellikle Avusturya’daki kamp döneminde, arkadaşlık ortamını daha yüksek seviyelere çıkarmak için özel bir çalışma uygulatacak. Takım içerisindeki neşeli ortamın daha üst seviyelere çıkması için çabalayan Tayfur Havutçu, bu nedenle, gittiği her takımda futbolcular tarafından çok sevilen Roland Koch’u yönetime aldırdığı öğrenildi. Hem Beşiktaş’ta, hem de Fenerbahçe’de çalıştığı dönemlerde ağır kondisyon idmanlarına rağmen futbolcuları eğlendirmesini bilen Alman kondisyoner, yeni sezonda Tayfur Havutçu’nun adeta sağ kolu olacak. Siyah-beyazlı takımın genç patronu, kamp döneminde hemen hemen her gün futbolcularıyla teke tek görüşmeler yapacağı bildirildi.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Haziran.2011, 16:41
"Beşiktaş'a iyi bir forvet gelecek"

Beşiktaş'ın son şampiyonluğunda attığı kritik goller ile taraftarın gönlünde taht kuran Yusuf Şimşek, Beşiktaş gündemini HABER1903'e değerlendirdi.

Şimşek yaptığı açıklamada;

- HER TAKIMA GENÇ OYUNCULAR LAZIM -

Her takıma genç oyuncular lazım. Ancak sırf bu yüzden takımı gençlerle doldurmanın bir anlamı yok. Bunların içine 2-3 tane tecrübeli futbolcular koymak zorundasın. Tayfur Hocanında bunu yapacağını tahmin ediyorum. İnşallah Beşiktaş için hayırlısı olur.

- EGEMEN VE ERSAN BAŞARILI OLACAK -

Beşiktaş geçen sene stoper mevkiinde büyük sıkıntınlar yaşadı. Sivok,Ferrari ve Ersan sakatlandılar. Sadece Toraman o mevkiiyi ayakta tutmaya çalıştı. Bu yüzden Egemen transferini olumlu buluyorum. Ersan'ın da alınması Beşiktaş için iyi oldu. Egemen ve Ersan'ın bu sezon çok başarılı olacağını düşünüyorum.

- İYİ BİR FORVET GELECEK -

Beşiktaş'ın forvet hattında bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Benim aldığım bilgiler doğrultusunda orayada gerçekten çok iyi bir isim gelecek.

Rehavi
08.Haziran.2011, 18:22
"Beşiktaş ile adımın anılması bana gurur veriyor"

08 Haziran 2011 Çarşamba 16:48

Türkiye'de bir çok takım ile adı geçen Standart Liege'nin başarılı file bekçisi Sinan Bolat, transfer söylentileri hakkında HABER1903'e konuştu.

Bolat yaptığı açıklamada;

Beşiktaş'tan resmi bir teklifin gelmediğini söyleyen başarılı kaleci Bolat, " Bana Beşiktaş Kulübünden henüz gelen resmi bir teklif yok. Bende gazetelerden okuyorum. Beşiktaş Guti,Quaresma ve Simao gibi büyük isimleri kadrosuna kattı. Guti Avrupa'nın en büyük takımında forma giymiş bir futbolcu. Quaresma'da onun kadar kaliteli bir oyuncu. Böyle iyi bir kadroda benimde ismimin geçmesi beni gururlandırıyor. Şu anda Standart Liege ile devam eden sözleşmem var. Eğer kulübüme ve şahsıma bir teklif gelirse oturur ailem ile birlikte düşünürüm. Fakat öncelikle kulüplerin birbiri ile anlaşması gerekiyor. Eğer Beşiktaş'ta oynamak kısmet olursa neden olmasın. Sadece Beşiktaş değil, diğer takımlardan ciddi teklif gelirsede bu konuyu düşünürüm. " diyerek sözlerini tamamladı.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Haziran.2011, 18:23
Umarım alırız ve kaleyi 10-15 yıl sağlama almış oluruz :)

GeNç KaRTaL
08.Haziran.2011, 18:44
Yeni transferimiz Tanju hakkında ufak bir izlenim elde edebileceğimiz bir video.Savunması sağlam gibi gözüküyor.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=220081464676157

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Haziran.2011, 20:41
inşAllah iyi çıkar abi Tanju. Malum İsmail'e iyi bir yedek lazım :)

eng1n
08.Haziran.2011, 21:10
Beşiktaşa gelen her oyuncununda Hulk ile bir kapışması var :D

I3esiktas
08.Haziran.2011, 21:21
Sinan Bolat'a hiç gerek yok. Elinde Cenk gibi genç kaleci, Rüştü gibi tecrübeli kaleci var. Hakan'ın satılması hata Hem genç hem de iyi kaleci. Alırsın 2. Ligden genç kaleci olur 3. kaleci.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Haziran.2011, 21:24
Sinan Bolat'a hiç gerek yok. Elinde Cenk gibi genç kaleci, Rüştü gibi tecrübeli kaleci var. Hakan'ın satılması hata Hem genç hem de iyi kaleci. Alırsın 2. Ligden genç kaleci olur 3. kaleci.

Katılmıyorum Osman... Rüştü'nün zaten 1 senesi kaldı. Eğer Sinan'ı da alırsak Cenk-Sinan dönüşümlü oynarlar önümüzdeki sezondan itibaren,ki bu da bizim için çok yararlı olur.

I3esiktas
08.Haziran.2011, 22:15
Bence bu genç yaşında iki kalecide yedek olmayı kabul etmez ki zaten yedek olacak kalecilerde degil

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Haziran.2011, 22:18
Bence bu genç yaşında iki kalecide yedek olmayı kabul etmez ki zaten yedek olacak kalecilerde degil

1 maç Cenk,1 maç Sinan oynasa ? :D Bu konuda Di Stefano'nun bi sezon Real,bi sezon Barca işine benzedi :D

vego
08.Haziran.2011, 22:21
Kale işi güven verme işidir.1 maç o,1 maç o FM'de bile olmuyor sorun çıkıyor :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Haziran.2011, 22:25
Kale işi güven verme işidir.1 maç o,1 maç o FM'de bile olmuyor sorun çıkıyor :D

Sinan gelsin de sonrası halledilir Oğul :D

I3esiktas
08.Haziran.2011, 22:26
Anca öyle yapmaları lazım zaten :)

Rehavi
08.Haziran.2011, 23:19
Hakan'ın satılması hata Hem genç hem de iyi kaleci.

Bu cümleyi anlamadım...
Sinan gelirse kim iyiyse o kalede kalır. Rüştü abileri olur... Değişmeli olmaz, zaten ikiside genç, bana kalırsa ikiside yedek olmayı kabul edebilir. Ben şahsen Serdar Kulbilge geleceğine Sinan gelsin isterim.

I3esiktas
08.Haziran.2011, 23:32
Hakan'ın kariyerinde Liverpool maçı olmasaydı şuan as kalecimizdi.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Haziran.2011, 23:33
Bu cümleyi anlamadım...
Sinan gelirse kim iyiyse o kalede kalır. Rüştü abileri olur... Değişmeli olmaz, zaten ikiside genç, bana kalırsa ikiside yedek olmayı kabul edebilir. Ben şahsen Serdar Kulbilge geleceğine Sinan gelsin isterim.

Aynen bende Sinan'ı tercih ederim Serdar'dansa. :)

Rehavi
08.Haziran.2011, 23:34
Hakan şu an 30 yaşında yanlış bilmiyorsam, kaleci için orta yaş olabilir ama genç değil.
Düzenleme: 28 yaşındaymış, 2-3 ay sonra 29 a giriyor.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Haziran.2011, 23:35
Hakan'ın kariyerinde Liverpool maçı olmasaydı şuan as kalecimizdi.

Bu konuda haklısın Osman. Tamam önemli hatalarda yaptı ama şanssız kaleciydi. Liverpool maçında o vardı,Metalist maçında o vardı,Kiev maçında o vardı. Yani avrupada ne zaman fark yesek Hakan'a denk geliyordu.

Revolution
09.Haziran.2011, 00:02
vego'nun dedigine katiliyorum. Kalede istikrar cok onemli, dunyada hangi takimin 1. kalecisi belli degil ki.

GeNç KaRTaL
09.Haziran.2011, 01:07
Hakan 3.kaleci olmak istemediği için ayrıldı büyük ihtimalle.Ben ayrılmasına üzülmedim doğrusu.İyi performans gösterdiği zamanlar da oldu ama,özellikle geçtiğimiz sezon bir ara oynadığı her maçta 1-0 yenik başlıyorduk yaptığı basit hatalardan dolayı.Yan toplarda zayıf ve çok top sektiriyor.Bu yaşa gelmiş bir kaleci bu sorunlarını halledemediyse güven vermez kalede ve haliyle bizim gibi büyük bir takımın kalesini de koruyamaz.

Gelelim kaleci transferi mevzusuna.Öncelikle şunu göz önünde bulunduralım.Geçtiğimiz sezon kalecilerimiz çok sakatlık yaşadılar.Bu yüzden bence iyi bir kaleci alınmalıdır.Yeni transfer ve Cenk'ten hangisi iyiyse kaleyi o korur.Sakatlıklardan dolayı diğerine mutlaka şans gelecektir.Rüştü'de 3.kaleci olmayı dert edeceğini sanmıyorum zaten.

vego
09.Haziran.2011, 15:46
Kartal'ın yıldız golcüsü Bendtner

12:01 | 09 Haziran 2011

http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2011/06/09/kartal-in-yildiz-golcusu-bendtner-1403135.Jpeg
Önemli bir forveti kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş (http://www.milliyet.com.tr/index/Besiktas) yönetimi, rotayı Arsenal (http://www.milliyet.com.tr/index/Arsenal)'in yıldızı Nicklas Bendtner (http://www.milliyet.com.tr/index/Nicklas%20Bendtner)'e çevirdi.
Mert Nobre (http://www.milliyet.com.tr/index/Nobre)'nin sözleşmesini feshetmek isteyen, Nihat Kahveci (http://www.milliyet.com.tr/index/Nihat%20Kahveci)'yle yolları ayıran ve Bobo (http://www.milliyet.com.tr/index/Bobo) konusundaki kararlı tavrını sürdüren Beşiktaş yönetimi, forvet arayışlarını sürdürüyor.
Hürriyet (http://www.milliyet.com.tr/index/Hurriyet)'in haberine göre, Galatasaray (http://www.milliyet.com.tr/index/Galatasaray) ve Trabzonspor (http://www.milliyet.com.tr/index/Trabzonspor)'un da gündeminde olan Miroslav Klose'nin kendilerine önerildiğini belirtren Beşiktaş Transfer Komitesi (http://www.milliyet.com.tr/index/transfer%20komitesi) Başkanı Serdal Adalı, golcü arayışlarında rotayı Arsenal'in yıldız golcüsü Nicklas Bendtner'e çevirdi.
Hugo Almeida (http://www.milliyet.com.tr/index/Hugo%20Almeida)'yla beraber oynaması beklenen bir golcü arayışına giren siyah-beyazlı yönetim, Klose konusundaki olumlu duruma rağmen, Danimarkalı golcüyle görüşmelere başladı.
Serdal Adalı, "Klose'nin menajeri oyuncuyu bize de önerdi. Ancak biz tercihmizi Bendtner'den yana kullanacağız. Bizim Galatasaray’ın talip olduğu oyuncuya teklif vermemiz doğru değil. Zaten Klose, Lazio ile anlaştı. Bu nedenle fair-play (http://www.milliyet.com.tr/index/Fair-Play) çerçevesi içinde hareket ediyoruz. Beşiktaş için alternatif golcü çok" diyerek Alman golcüyle kapılar kapattı.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Haziran.2011, 15:55
İyi de Almeida ve Bendtner'in özellikleri birebir aynı... Biraz daha farklı tarzda bir forvet alınmalı.

besiktas1903
09.Haziran.2011, 15:58
Sanmiyorum baskan Almeida'ya partner ariyoruz demisti, Almeida gibi bir oyuncu degil.

Eminoski
09.Haziran.2011, 16:08
hakan arikan

4 yil formasını terlettigim Beşiktaş'ımdan ayrıldım. Karakterimden ve kişiliğimden ödün vermemeye çalıştım. Saygısızlık ettiysem affola

kalemci
09.Haziran.2011, 16:10
Sinanı getiripte harcamayalım yada Cenk harcanmasın 2.kaleci olup.Onun yerine Serdar gelsin fena kaleci değil full yedek takılır sıkıntıda etmez:)

bjk_melo_151
09.Haziran.2011, 16:11
İyi de Almeida ve Bendtner'in özellikleri birebir aynı... Biraz daha farklı tarzda bir forvet alınmalı.

Bendtner, Almeida'dan çabuk ve teknik özellikleri iyi bir oyuncu. Benzer yanları sadece gol sayısı.

Rehavi
09.Haziran.2011, 16:12
Serdar zamanında Fenerbahçe de yedek diye bırakıp gitmemiş miydi?

vego
09.Haziran.2011, 16:20
Hakan Arıkan'ın sözleşmesi fesih edildi

09 Haziran 2011 Perşembe 15:17

http://www.haber1903.com/images/haberler/hakan_arikanin_sozlesmesi_fesih_edildi_1307621905. jpg Beşiktaş kaleci Hakan Arıkan'ın sözleşmesini karşılıklı olarak fesih etti.

Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada;

Profesyonel futbolcularımızdan Hakan Arıkan ile aramızdaki mevcut sözleşme karşılıklı anlaşılarak, bedelsiz olarak, sona erdirilmiştir.

Haber Kaynağı: Haber1903

Besiktas JK, Diego Forlan transferi icin A.Madrid'in yeni hocasi Manzano'nun kararini bekliyor.

Tribündergi

kalemci
09.Haziran.2011, 16:24
en verimli zamanlarıydı o zamanlar bence oynayacağı takıma gitmek istiyordu ama şimdi gelmiş 30una en az 2.sene 2.kaleci sıkıntısı yaşamayız diye düşünüyorum eğer gelirse .Birde durumu sözleşmede bildirir zaten çünkü takımda Rüştü ve Cenk gibi 2 iyi kaleci var oda bunu bile bile gelir.

Zekirdek
09.Haziran.2011, 16:25
Serdar zamanında Fenerbahçe de yedek diye bırakıp gitmemiş miydi?

Serdar gittiği zamanlarda ilk 11 oynuyordu ve Milli Takıma çağırılıyordu. Ücret konusunda anlaşamadılar ve ayrıldı.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Haziran.2011, 16:33
Sidnei ne kadar alacak?

Beşiktaş Benfica'nın savunma oyuncusu Sidnei renklerine bağladı.

Sidnei Rechel Da Silva Junior'un 2011-2012 sezon sonuna kadar kiralanması konusunda futbolcu ile anlaşma sağlanmış olup; anlaşma karşılığında oyuncuya 1.100.000.Euro ödenecektir.

nouma16
09.Haziran.2011, 16:50
Sidnei ne kadar alacak?

Beşiktaş Benfica'nın savunma oyuncusu Sidnei renklerine bağladı.

Sidnei Rechel Da Silva Junior'un 2011-2012 sezon sonuna kadar kiralanması konusunda futbolcu ile anlaşma sağlanmış olup; anlaşma karşılığında oyuncuya 1.100.000.Euro ödenecektir.

sidnei bedavaya geldi sayılır.
o paralar sidnei gibi bir oyuncu için çok düşük.
ayrıca bendtner umarım gelir.

indie
09.Haziran.2011, 18:44
Bendtner'i istemem. Bize Forlan tarzında bir oyuncu lazım. Sırf daha isimli ve kariyerli diye daha dün "Bobo gitsin/yeteri değil, Almeida gelsin" diyenler şimdi sırf Arsenal'de oynuyor diye "Almeida gitsin/yeterli değil Bendtner gelsin" diyorlar.

Ben söyleyeyim gelrse daha 5. haftada Q7 ve çetesi ile kapışır bu adam, bütün sezonun da daha başlamadan içine etmiş olur.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Haziran.2011, 18:55
Bendtner'i istemem. Bize Forlan tarzında bir oyuncu lazım. Sırf daha isimli ve kariyerli diye daha dün "Bobo gitsin/yeteri değil, Almeida gelsin" diyenler şimdi sırf Arsenal'de oynuyor diye "Almeida gitsin/yeterli değil Bendtner gelsin" diyorlar.

Ben söyleyeyim gelrse daha 5. haftada Q7 ve çetesi ile kapışır bu adam, bütün sezonun da daha başlamadan içine etmiş olur.

Aynen katılıyorum...

eXcitinG
09.Haziran.2011, 20:19
Bendtner feLan geLmesi. Hiç sevmiyorum o adamı. ALmeida gibi fiziği var ama o kadar hızı yok.

LaigLeNoiR
09.Haziran.2011, 21:11
Aynen bende hiç sevmiyorum Bendtner'i. Daha hızlı ve yırtıcı bir forvet lazım bize.

bjk4ever
10.Haziran.2011, 00:15
Bize efektif, gol yollarina sizan ve senede 20 gol atacak bir second striker lazim. Bendtner vs gereksiz olur.

footballer33
10.Haziran.2011, 00:17
Hakan Gündoğar, bugün NTVSPOR'a Ercan Taner'in programı sırasında canlı yayında bağlandı ve golcü transferinin yarın akşam saatlerine kadar açıklanacağını beklediklerini söyledi. Üzerinde durduğu isimler ise, DİEGO FORLAN ve DİEGO COSTA oldu. Umarım FORLAN olan DİEGO bildirilir ve böylesine büyük bir yıldızı almış oluruz. :)

I3esiktas
10.Haziran.2011, 00:19
%80 Diego Forlan

GeNç KaRTaL
10.Haziran.2011, 00:30
Benim de gönlüm Forlan'dan yana.Hayırlısı olsun diyelim yine de.

ozaniel
10.Haziran.2011, 02:54
Bence Diego Costa'nın gelmesi daha iyi olur, bence kalitesi bu sene için yeterli ve ilerde çok büyük bir oyuncu olabilir. Forlan'ın süresi 2 sene ve büyük ihtimalle daha çok maaş alacak. Tabi Forlan gelse yine süper olur ayrı.

eXcitinG
10.Haziran.2011, 15:37
Costa geLicekti madem Bobo niye gitti ? Bobo iLe Costa arasında ne fark var ki ?

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Haziran.2011, 15:44
Yeni rota Uche

Atletico Madrid'li Diego Forlan ve Ricardo Costa'dan haber bekleyen Beşiktaş boş durmuyor... Siyah-Beyazlılar, Almeira'lı Kalu Uche'yi gözüne kestirdi...

Yeni sezon öncesi kadrosunu yabancı bir golcüyle takviye etmek isteyen Beşiktaş, Atletico Madrid'in golcüleri Diego Forlan ve Ricardo Costa'dan haber beklerken boş durmuyor. Siyah-Beyazlılar'ın gündemine giren son ismin İspanyol temsilcisi Almeira'nın 29 yaşındaki Nijeryalı forveti Kalu Uche olduğu öğrenildi.

KARTAL 3 MİLYON EURO'YA BİTİRECEK!
2005'ten bu yana Almeira forması giyen Kalu Uche'nin takımıyla sözleşmesi 2013 yılına kadar sürüyor. İspanyol ekibinin oyuncu için istediği bonservis bedeli ise 5 milyon Euro. Önümüzdeki hafta Atletico'lu yöneticilerle masaya oturacak olan Siyah-Beyazlı yönetim 3 milyon Euro bonservise transferi bitirmeye çalışacak. Beşiktaş'ın oyuncunun menajeriyle kurduğu temasta yıllık 1.5 milyon Euro'ya anlaştığı sızan haberler arasında yer alıyor.

AKROBATİK SEVİNÇLERİ DİLLERE DESTAN
2005'ten beri Almeira forması giyen Kalu Uche, geride kalan sezonda 37 maçta görev aldı. 2 bin 433 dakika sahada kalan Nijeryalı golcü isim ağları 8 kez havalandırdı. Sergilediği performansla Nijerya Milli Takımı'na da seçilen Uche, ülkesi adına 27 maçta 4 gol kaydetti. Almeira taraftarlarının sevgilisi olan Uche, akrobatik gol sevinçleriyle tanınıyor.

ALTERNATİFLERİ DE HAZIR DURUMDA
Siyah-Beyazlılar'ın alternatifleri de hazır. Malaga'lı Sebastian Fernandez ve Villarreal'li Marco Ruben için de temas kuruldu.

SON İSPANYA SEFERİ HAFTAYA
Golcü transferini bu hafta bitirmek isteyen Beşiktaş, öncelikle Forlan ve Costa için haftaya İspanya'ya gidecek. Bu iki isim için anlaşma sağlanamazsa Almeira'nın Nijeryalı golcüsü Kalu Uche'yle geri dönülecek.

Haber Kaynağı: Takvim

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Haziran.2011, 15:45
Gençlere dönüş

Costa ve Forlan’ın astronomik ücretleri siyah-beyazlılara rotayı değiştirtti.

Futbol Komitesi, İspanya seferinde dudak uçuklatan rakamlarla karşı karşıya kaldı. Bunun üzerine menajer Jorge Mendes’in tavsiyesiyle Portekizli genç oyuncuların isimleri ağırlık kazandı. Son kararı Tayfur Havutçu verecek

BEŞİKTAŞ’TA Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve üyesi Cengiz Zülfikaroğlu İspanya seferinde kötü bir sürpriz ile karşı karşıya kaldılar. Siyah-beyazlı kadroya Atletico Madrid’den katmak için çaba sarfettikleri Costa ve Forlan el yakıyor. Madrid’li yöneticiler genç yetenek Diego için 15 milyon Euro’dan aşağa inmiyor.. Forlan’nın ise şahsi talepleri rakamı 25 milyon Euro’ya çıkartıyor.. Adalı ve Zülfikaroğlu ise menajer Mendes ile birlikte oturdukları pazarlık masasından kalkıyor..

PLAN DEĞİŞTİ

Beşiktaş bu rakamları kesinlikle ödemek istemiyor. Ve kurmaylar menajer Mendes’e bu hususu anlayacağı dilden anlatıyor. Mendes ise yeni bir yol haritası çiziyor, “Evet haklısınız bu fiyatlar uçuk. Ancak daha isim yapmamış nice genç Ronaldo’lar ve Quaresma’lar Portekiz liginde top koşturuyor. Geleceği düşünüyorsanız size bu yolu tavsiye ederim” diyerek genç yeteneklerin isimleri ile birlikte kararı komiteye bırakıyor.

Adalı ve Zülfikaroğlu ise bu yeni gelişme üzerine tekrar İstanbul’a dönerek teknik patron Tayfur Havutçu’yla durum değerlendirmesi yapma kararı aldılar. Böylece İspanya’dan geri dönen ikili zikredilen isimleri Havutçu’ya iletip onun kararı sonrası yeni bir harekât planı oluşturacaklar.

Haber Kaynağı: Vatan

eXcitinG
10.Haziran.2011, 15:46
Uche de oLmaz. Sadece ForLan, Hep ForLan.

ozaniel
10.Haziran.2011, 16:01
@eXcitinG
Oyun tarzı olarak Bobo'dan çok farklı Diego Costa. Gerçi takip etmediğim için bilgilerim FM'ye ve izlediğim videolarla sınırlı ama kesinlikle çok daha hızlı bir oyuncu, top sürme yeteneği daha fazla, bitiriciliği Bobo'ya yakın, Bobo kadar güçlü ve dengeli değil, hava hakimiyeti de o kadar yok. Kalitesi tartışılır ama yaşı ve oyun tarzının 2. forvet olmaya uygun olması önemli farklar bence.

Bu arada ben cevap yazarken Uche haberi çıkmış ama kaynak çok da güvenilir değil.

vego
10.Haziran.2011, 16:28
Beşiktaş'ta hedef Bebe

10 Haziran 2011 14:55 | NTV Spor
Forvet hattına yabancı oyuncu transfer etme çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Manchester United'ın genç Portekizlisi Bebe lakaplı Tiago Manuel Dias'ı kadrosuna dahil etmek için harekete geçti.

http://media1.ntvspor.net/C/I/155/bebe_portekiz_600_CMHAG.jpg
Beşiktaş golcü transferinde Ada'ya yöneldi. Siyah-beyazlılar, Manchester United'ın genç golcüsü Bebe'yi kadrosuna katmak için girişimlere başladı.
Diego Forlan ve Diego Costa transferlerini beklemeye alan Beşiktaş yönetimi, rotasını genç bir futbolcuya çevirdi.
İlk yabancı transferini Benfica'dan Sidnei'yi kiralayarak gerçekleştiren Beşiktaş, golcü transferini de genç bir futbolcudan yana kullanmak istiyor. Siyah-beyazlı yöneticiler bu doğrultuda
Manchester'ın United'ın Portekizli futbolcusu Tiago Manuel Dias'ı gündemine aldı. Bebe lakaplı Portekizli golcü için yapılan ilk görüşmeler olumlu geçerken, transferin birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor.
Manchester United'ın geçen sezon Guimaraes'ten 9 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı 21 yaşındaki oyuncu, bu sezon 7 kez forma şansı buldu. Şampiyonlar ligi'nde Bursaspor'a karşı oynanan maçta da görev alan Bebe, Manchester United'ın 3-0 kazandığı maçta bir de gol kaydetti.

Fearless Coward
10.Haziran.2011, 16:58
FM'de adeta çoşuyor bu çocuk gerçekte de izlediğim kadarıyla harika bir oyuncu Beşiktaş alırsa muhteşem bir transfer olur...

Rehavi
10.Haziran.2011, 17:10
Çok büyük paralar verileceğine Pektemek-Holosko-Guti 3 lüsünden birisi oynasın, artık kim formda olursa.

bjk_melo_151
10.Haziran.2011, 17:14
Bebe de Jorge Mendes'in sorumluluğunda sanırım. Bu konu benim canımı sıkıyor. Umarım sonu iyi olur.

Zekirdek
10.Haziran.2011, 17:23
NoatSamisa'nın bir yazısında Jorge Mendes'in Bebe'yi Manchester'a yılın kazığı olarak yolladığı ve çok yeterli bir oyuncu olmadığını yazıyordu.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Haziran.2011, 17:24
NoatSamisa'nın bir yazısında Bebe'yi Manchester'a yılın kazığı olarak yolladığı ve çok yeterli bir oyuncu olmadığını yazıyordu.

Katılıyorum buna. Umarım almayız...

LadroN
10.Haziran.2011, 17:28
Bebe konusunda Alex Ferguson transfer ederken bir kere bile izlemedim dememiş miydi?

Zekirdek
10.Haziran.2011, 17:31
Bebe konusunda Alex Ferguson transfer ederken bir kere bile izlemedim dememiş miydi?

Evet. O yönde kelimesi kelimesine bir açıklaması vardı.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Haziran.2011, 17:32
Umarım almayız ya. Bu transfer olursa harbiden J.Mendes kazığı olacak...

Rehavi
10.Haziran.2011, 18:16
Bonservisini almazlar zaten, kiralanır muhtemelen...

footballer33
10.Haziran.2011, 19:08
2005'ten bu yana Almeira forması giyen Kalu Uche'nin takımıyla sözleşmesi 2013 yılına kadar sürüyor. İspanyol ekibinin oyuncu için istediği bonservis bedeli ise 5 milyon Euro. Önümüzdeki hafta Atletico'lu yöneticilerle masaya oturacak olan Siyah-Beyazlı yönetim 3 milyon Euro bonservise transferi bitirmeye çalışacak.

Almeira mı, Atletico mu? :D Exciting'e de katılıyorum, ya Forlan ya da Forlan. :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Haziran.2011, 19:51
2005'ten bu yana Almeira forması giyen Kalu Uche'nin takımıyla sözleşmesi 2013 yılına kadar sürüyor. İspanyol ekibinin oyuncu için istediği bonservis bedeli ise 5 milyon Euro. Önümüzdeki hafta Atletico'lu yöneticilerle masaya oturacak olan Siyah-Beyazlı yönetim 3 milyon Euro bonservise transferi bitirmeye çalışacak.

Almeira mı, Atletico mu? :D Exciting'e de katılıyorum, ya Forlan ya da Forlan. :)

Habercilik işte abi naparsın :p

besiktas1903
10.Haziran.2011, 19:53
Bebe hayirli olsun kiraladik galiba

footballer33
10.Haziran.2011, 19:57
Adalı: 'Bebe'yi Kiraladık'

Beşiktaş aradığı forveti nihayet buldu. Kartalbakisi.com'a özel açıklama yapan Beşiktaş transfer komitesi başkanı Serdal Adalı Manchester United'dan Bebe'yi kiralık olarak kadrolarına kattıklarını söyledi.

Ayrıntılar az sonra...

Kartalbakisi.com özel haberidir.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bebe'nin hikayesine "bir peri masalı" diyorlar.

ailesi tarafından terk edilmiş yıllarca sokaklarda barınaklarda yaşamış,

bir sokak turnuvasında 6 maçta 40 gol atıp kendisini göstermiş ve portekiz 3. lig ekiplerinden estrela de amadora’ya transfer olarak profesyonel futbolculuğa ilk adım atmıştır. takımıyla anlaşamayan bebe vitoria guimares'e 50 bin euro ya transfer olmuştur. takımıyla 5 hafta hazırlık maçlarına çıkan bebe takımıyla resmi maç oynamadan 9 m. euro karşlığında manchester united ile 5 yıllık anlaşma imzalamıştır.

ekşisözlük-alıntı

Böyle bir adamı mı transfer ettik biz şimdi? Bize kanat değil, forvet lazımdı. :uzgun:

Rehavi
10.Haziran.2011, 20:00
İyi iyi, etrafa para saçacağımıza böyle transferler iyidir. Genç oyuncu, muhtemelen opsiyonlu alınmıştır, hayırlı olsun... En azından istedğimiz tarzda bir oyuncu alındı.

besiktas1903
10.Haziran.2011, 20:03
Video'lara baktim bu adam daha çok kanat oyuncusu gibi..

ForsakeN
10.Haziran.2011, 20:27
bursaspor'a karşı da son dakikalarda oyuna girmişti. fena değildi

Clayman
10.Haziran.2011, 20:28
Opsiyon yokmuş. Sade kiralık.

mehmetd
10.Haziran.2011, 20:28
Bebe transferi hayırlı olsun.
şu an ntv sporda duyrulmakta,kiralık olarak geliyor.

RaSenGan
10.Haziran.2011, 20:30
Bu Bebelerle bir şey olmaz :D

indie
10.Haziran.2011, 21:02
Son vuruş ustası tecrübeli forvet beklerken Bebe hayalkırıklığı yarattı bende. Hani ya tutarsa diye böyle gençleri kiralamaya lafım yok ama o zaman opsiyon koyduracaksınız. Bu adam bu sezon maçlara sonradan girip 15 gol atsa alabilecek misiniz uygun bir paraya?

Neyse, umarım bu transfer Mustafa Pektemek'in daha ön planda düşünüldüğü anlamına geliyordur.

GeNç KaRTaL
10.Haziran.2011, 21:02
Hayırlı olsun.İnşallah çok iyi bir performans gösterir.

besiktas1903
10.Haziran.2011, 21:03
Kartal bakışı : Opsiyon Beşiktaş'ta !

Ntv Spor : Bi şey yazmıyor sitesinde.

DHA : Opsiyon Beşiktaş'ta !

Lig Tv : Opsiyon Beşiktaş'ta !

indie
10.Haziran.2011, 21:23
Opsiyon bizdeyse çok da eleştirilecek bir transfer olmaz. Fiziksel özellikleri ligimizde başarılı olmaya çok uygun.

footballer33
10.Haziran.2011, 21:46
Bebe için söyleyebileceğim tek olumsuz şey, kanat oyuncusu olması. Bize tam bir forvet ya da forvet arkası lazımdı. Hayırlısı olsun artık.

goosfraba
10.Haziran.2011, 22:34
bebe hayırlı olsun :)

Zekirdek
10.Haziran.2011, 22:41
Gol atınca bebeğim bebeğim sana gönlümü verdiğim bebeğim ile tribünlere çağırılırsa hakikaten çok güzel olur.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Haziran.2011, 23:09
Mehmet Akyüz'den sonra bu transfer döneminde memnun olmadığım 2.transfer bu. Ama umarım opsiyonu bizdedir ve çok performans sergiler,ben de bu laflarımı yutarım Bebe ile ilgili...

KaPaLı
10.Haziran.2011, 23:57
Jorge Mendes yeni bir para kaynağı buldu ya. Elinde ne kadar kelepir adam varsa okutur Beşiktaş'a.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Haziran.2011, 23:58
Jorge Mendes yeni bir para kaynağı buldu ya. Elinde ne kadar kelepir adam varsa okutur Beşiktaş'a.

Aynen İso Abi. Şahsen çok canım sıkılıyo bu duruma benim... :/

goosfraba
11.Haziran.2011, 00:26
izlemeden mi alınıyor acaba?

http://youtu.be/sHyeRiIEK0M

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Haziran.2011, 00:31
Videoyu geçin,alttaki yorumlara gelin :D

ozaniel
11.Haziran.2011, 00:33
Ben de şahsen daha iyi bir 2. forvet bekliyordum, maalesef bu hamle Guti'nin 1. tercih olacağını gösteriyor. Yalnız Man Utd için kazık olan bir transfer bizde bayağı iş yapabilir(Quaresma gibi), fakat başarılı olursa büyük ihtimalle bizle imzalamak yerine Manchester ile anlaşır.

besiktas1903
11.Haziran.2011, 00:47
1 Quaresma
2 Simao
3 Fernandes
4 Guti
5 Almeida
6 Sidnei
7 Bebe
8 Ernst
9 Sivok
10 Hilbert/Holosko

Simdi Bebe iyi ya kötü oyuncu olabilir ama aradigimiz oyuncu degil kanimca. Bakalim faydali olabilir ligimizde is yapabilir

eXcitinG
11.Haziran.2011, 01:02
Sanırım Tayfur Hoca HiLbert i harcayarak HoLosko yu takımda tutacak ve Bebe yi Simao ve Quaresma aLternatifi oLarak düşünecek, Pektemek ve HoLosko iLe de ALmeida aLternatifini yaratacak. Görünen o şu anda.

BaFraLı
11.Haziran.2011, 01:02
http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/large/318599201.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJF3XCCKACR3QDMOA&Expires=1307740673&Signature=NywOTOFW8yPKYRAZrMLhBM0wV5U%3D

Bebe :D

Rehavi
11.Haziran.2011, 01:11

Para kaynağı derken? Ne verilmiş ki bu adama belli mi ki? beğenirsek alırız, pek zararda olduğumuzu düşünmüyorum. Bu adamın henüz olumsuz yanını görmedik, tabi ki para kazanacak bir yerlerden bizi yolacaktır ama yolmadı daha...

Bebe yi 2. forvet olarak düşünüyorlar, ki tüm açıklamalar bu yöndeydi. Bana kalırsa Pektemek/Bebe-Almeida ikilisi ile maçlara başlanacak.

Ben umutluyum bu adamdan, yine dediğim gibi tutmazsa da pek bir kaybımız olmaz, paralar saçtığımız Türk oyuncuların iyi oynayacağının garantisi mi var ki, bu tür 20-21 yaşındaki genç oyunculardan 1-1,5 milyon euro yu sakınalım. Opsiyonu da varmış. Bu tür yıldız adaylarının bu şartlarda alınmasını gayet mantıklı buluyorum...

Rehavi
11.Haziran.2011, 01:14
Sanırım Tayfur Hoca HiLbert i harcayarak HoLosko yu takımda tutacak ve Bebe yi Simao ve Quaresma aLternatifi oLarak düşünecek, Pektemek ve HoLosko iLe de ALmeida aLternatifini yaratacak. Görünen o şu anda.

Bence ilk tercihi Holosko yu göndermek, Hilbert i takımda tutmak. Düşündüğün sistemle devam edilirse Hilbert hem kanadın hem sağ bekin alternatifi, sağ bekin zayıf göründüğü ortamda bence tutulur Hilbert. Forvette ise Almeida-Pektemek-Akyüz üçlüsüne güvenecek.

indie
11.Haziran.2011, 01:22
Bu Mendes işini de iyi ki yazdı Noat Samisa :) Adam her biri Portekiz milli-ümit milli ve brezilya ümit milli patentli piyasa değeri 45 milyon euro'yu bulan oyuncuların değerlerinin 3'te birine Beşiktaş'a gelmelerinde etkili oldu. Yaranamadı tabii.

Ne olmuş yani Mendes ile koordineli şekilde transfer çalışmaları yürütülüyorsa? Şimdiye kadar Mendes'in getirdiği yabancılardan ve fiyat/performans oranlarından memnun olmayan Beşiktaş'lı var mı? Hani adam komisyon alacağım diye yabancı olarak 8 milyona Tabata'yı, 6,5 milyona Stancu'yu, Baroni'yi, 9 milyon'a Emenike'yi falan getirse hak vereceğim de, Ronaldo, Nani, Di Maria, Pepe, Thiago Silva, Anderson, Carvalho gibi adamların menejeri Mendes, Sidnei ile Bebe'nin 200-300 bin euroluk kiralama bedellerinden alacağı komisyonla mı zengin olacak Allahaşkına?

Türkiyedeki gerek kulüp gerek oyuncu menejerlerinin oyunlarından yediğimiz kazığın haddi hesabı yok, ama Manu, Real, Milan, A. Madrid, Arsenal, Chelsea, Porto, Benfica gibi takımlarda oynayan sürüyle futbolcusu olan Mendes'in şeytani yanını gören bir akıllı kendimiziz sanıyoruz :)

besiktas1903
11.Haziran.2011, 01:22
aslinda +2+2'de 2 tane genç oyuncu olmasi mantikli

Rehavi
11.Haziran.2011, 01:32
Keşke her yıldız adayını kiralayarak, opsiyonu belirleyerek alabilsek... Bu konuda bizi bir tek Ersan uğraştırdı, onu da istediğimiz fiyata aldık... Fernandes ederinin çok altına geldi. Q7 de sıkıntı yok... Merak ediyorum Stancu-Tabata-Guiza üçlüsünü bu şekilde alsaydı büyüklerimiz ne kadar zarar ederlerdi, şimdi ne kadar zarardalar :)

Yönetimi bugünlerde çok övüyoruz ama hakediyorlarda... 11 haziran 2011, kampa bile daha 2 haftadan fazla süre var... 3. kalecimiz hariç takımın transfer çalışmaları bitti. Gelenler tamamlandı, gidecekler de belli, sadece en iyi nasıl göndeririz diye uğraşıyorlar... Fink-Ferrari-Holosko-Hilbert ten üçü gidici. Ben Hilbert in kalacağını düşünüyorum. En kötü ihtimalle Fink bir sene daha kiralanır, Ferrari ye kontratın yarısı verilerek feshedilir, Holosko da kiralanır ya da satılır. Aslında kiralanırsa daha iyi olur, çünkü normal şartlarda 3-4 m euro edebilecek bir oyuncu.

Rehavi
11.Haziran.2011, 03:00
Fiyatı Belli Oldu!
Beşiktaş'ın Manchester United'dan kiraladığı Bebe'nin transferi ile ilgili ayrıntılar belli oldu.
11.06.2011 - 01:51

Türkiye'nin Kartalbakisi.com farkı ile ayrıntıları takip ettiği transferde İngiliz kulübüne satın alma opsiyonu için ne kadar ödeneceği de ortaya çıktı. İngiliz Daily Telegraph gazetesi, Bebe'nin 2 Milyon Pound satış opsiyonu ile Beşiktaş'a kiralandığını yazdı.

Mark Ogden imzalı haberde, Manchester United’ın geçen Ağustos’ta Victoria Guimaraes’ten 7,4 Milyon Pound karşılığında transfer edilen Bebe’den yaşlaşık 5 Milyon Pound zarar edeceği belirtildi.

Haberde, 'Alex Ferguson’ın “izlemeden aldığım tek futbolcu” açıklamasını yaptığı Bebe’nin Mancherter’a transferi tam bir “Peri Masalı” idi. Evsiz, genç bir yıldız adayı olarak Old Trafford’a transfer olan Bebe, çoğunlukla rezerv takımda forma giydi ve gösterdiği performansla Sir Alex Ferguson’un gözüne giremedi.' ifadeleri kullanıldı.

Kartalbaksisi.com

ForsakeN
11.Haziran.2011, 03:04
2 milyon paund olsaydı şimdiden alırdı bence bonservisini Beşiktaş.

garydelgadov
11.Haziran.2011, 03:18
Şuan da tam bir kapalı kutu gibi görünüyor Sergen Yalçın gibi konuştum ama.Fiziğini görünce çok iyi diyorum,geldiği takımı ve yaşını görünce harika diyorum ama Sir'ün yorumu ikilemde bırakıyor.

GeNç KaRTaL
11.Haziran.2011, 03:28
2 milyon paund olsaydı şimdiden alırdı bence bonservisini Beşiktaş.

Henüz kendisini kanıtlayamamış genç bir oyuncu için 2 milyon paund az para değil.

Rehavi
11.Haziran.2011, 11:31
Üstüne birde kontrat eklenince -ki yıllık en az 1.5-2 ister- 8-10 milyon euro demek. Yalnız 2 m pound da azmış gerçekten, daha yüksektir opsiyonu diye düşünüyorum.