View Full Version : İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar
Ertuin
05.Haziran.2007, 00:28
milan için dogru karar
Ertuin
05.Haziran.2007, 00:31
inş basarılı olur
Del Piero_10
05.Haziran.2007, 00:32
Bulgarlar Levkski'nin Şampiyonlar Ligine katılacağını açıkladı.
KaF KeF
05.Haziran.2007, 00:35
Başlık Değişmiş,Süper oLmuşş..:D
Yalan Oldu..:D
Omerdinho
05.Haziran.2007, 01:04
Ranieri Juve'ye hicbirsey kazandiramaz, Chelsea'de elindeki kadroyla kupa bile alamadi.
Del Piero_10
05.Haziran.2007, 01:19
İyi tarafından bakınca
-İtalyan,İtalya ligini biliyor.
-Ancelotti ve Mancini ile karşılaştırınca aşağıda kalmıyor.Mancini zaten antrenör bile sayılmaz.
-Bir antrenörün takıma etkisi en fazla %20'dir.Olay futbolcularda biter.Kadro oluşturma işindeki başarısıda tescilli.Valencia'da Şampiyonlar Ligi finali oynayan takımının yarısını o buldu.Mourinho'nun Chelsea'sinin temeli onun takıma kazandırdığı Terry,Lampard,Makalele.
-Manchester City'nin büyük teklifini reddedip yılda sadece 800.000 alacağı kontrata imza attı.Bu da hedefleri olduğunun açık delili.
Chelsea'de ikinci olduğu sene nağmalup şampiyon Arsenal vardı.Onu şimdike Chelsea'de durduramazdı.Zaten Mourinho'dan sonra Abramoviç asıl parayı aktarmaya başaldı(Drogba)
anilton
05.Haziran.2007, 01:30
Milan, Udinese'nin Kolombiyalı defans oyuncusu Cristian Zapata'yı transfer temek için harekete geçti.
Juventus'un da transfer listesinde olan Zapata'yı transfer etmek isteyen Milan, Udinese kulübü ile bonservis pazarlıklarına başladığı öğrenildi.
MARATON.COM.TR/KORAY BULUT
RaSenGan
05.Haziran.2007, 02:25
:mad:
Olsun UEFA Şampiyonu olur Milan.
Burak Duran
05.Haziran.2007, 02:29
oh be iyi oldu boyle sacmalik mi olur 5 tane italyan takimi
RaSenGan
05.Haziran.2007, 02:31
oh be iyi oldu boyle sacmalik mi olur 5 tane italyan takimi
4-5 olsun farketmiyo.Milan hariç İtalyanların kaç yıldır başarısı yok ŞL'de.
nerazzuri
05.Haziran.2007, 02:53
Çok iyi oldu. Seneye kupa İnter'in :p
Professeur
05.Haziran.2007, 02:58
İyi oldu Milan'ın katılamaması.Bir de Şampiyonlar Ligi ön elemesine mi katılacak Levski yoksa direk mi katılacak?
nerazzuri
05.Haziran.2007, 03:00
İyi oldu Milan'ın katılamaması.Bir de Şampiyonlar Ligi ön elemesine mi katılacak Levski yoksa direk mi katılacak?
Bulgaristan'dan katılan takım yada takımlar ön eleme oynuyor.
oguz25
05.Haziran.2007, 13:18
Valla babalar gibi Del PİERO var zaten son mactada del piero oynadı.
fmsmyrna
05.Haziran.2007, 14:35
Ben beğenmiyorum Ranieri'yi ancak umarın başarılı olur.
carrey
05.Haziran.2007, 14:44
bencede basarili bir adam degil
RaSenGan
05.Haziran.2007, 15:10
Ranieri'ye yazık.
RaSenGan
05.Haziran.2007, 15:13
1 sene rahatça Serie A izleyebildim.Ama bu sene maalesef ağız tadıyla izleyemeyeceğim.
Del Piero_10
05.Haziran.2007, 15:44
Ranieri'ye yazık.
Ranieri'nin kesndisinden iyi biliyorsun herhalde,Neye nasıl yazık oluyorsa
Ranieri'nin ilk sözleri
Juventus'un teklifi gökten inen bir yıldırım gibi.Gazetelerde ismimi okuduğumda inanamadım sonra ilk teklif geldi ve kabul ettim,şu an çok gururluyum.Juventus'a hayır diyemezsiniz.
RaSenGan
05.Haziran.2007, 16:18
Ranieri'nin kesndisinden iyi biliyorsun herhalde,Neye nasıl yazık oluyorsa
Ranieri'nin ilk sözleri
Juventus'un teklifi gökten inen bir yıldırım gibi.Gazetelerde ismimi okuduğumda inanamadım sonra ilk teklif geldi ve kabul ettim,şu an çok gururluyum.Juventus'a hayır diyemezsiniz.
Juventus'ta çok fazla şans bulamayacağı için yazık dedim.
Del Piero_10
05.Haziran.2007, 16:20
Juventus'ta çok fazla şans bulamayacağı için yazık dedim.
Futbolcu değilki yedek kalsın,şansı buldu,bundan sonrası ona bağlı.
RaSenGan
05.Haziran.2007, 16:23
Futbolcu değilki yedek kalsın,şansı buldu,bundan sonrası ona bağlı.
Özgür abi şans bulamayacak derken takımı çok fazla yönetme şansı bulamayacak demek istedim.Böyle büyük bir kulübü yönetmek onun için çok zor olacak.Juventus'u çokta fazla başarılı yapamaz.
Del Piero_10
05.Haziran.2007, 16:28
Çek futbolcular Hable ve Mazuch'u renklerine bağladıktan sonra Fiorentina 2 gün içinde 3. transferini yaparak Anderlecht'li Anthony Van Den Borre'yle 5 yıllığına anlaştı. 20 yaşındaki defans oyuncusu defansın ortasında ve sağında oynayabiliyor.
uAburak89
05.Haziran.2007, 16:30
Bir fm efsanesi daha transfer oldu.. (:
ivan
05.Haziran.2007, 16:32
Fİorentina Arsenalden Arturo Lupoliyi de aldı bu arada...Arkadaşlar Liverpool'da FM2006 da DMC olarak oynayan Gremio lu LUCAS ı aldı...İlginç FMnin yetenekleri dağılıo
tosunpasa
05.Haziran.2007, 16:32
İnşallah Juve'mizi başarılı duruma getirecektir.
El Comandante
05.Haziran.2007, 16:33
Vanden Borre cok iyi bir transfer.
Burak´in dedigi gibi bir fm efsanesi daha transfer oldu :)
buraco
05.Haziran.2007, 16:34
başarılı olacağını zannetmiyorum
CeNTeR_TR
05.Haziran.2007, 16:41
Anthony Van Den Borre çok genç ve yetenekli bir oyuncu Fiorentinadan başka takım olsa daha iyi olabilirdi kanımca :)
Krusty
05.Haziran.2007, 17:09
Yeni FM serileri çıkar çıkmaz kariyerime Fiorentina takımı ile başlardım ve hemen Vanden Borre'yi getirirdim. FM 2008'de sorun olmayacak, zaten takımda olacak. Bu yüzden iyi oldu. :D
Ayriyetten Vanden Borre çok yarar sağlar. Yararlı bir transfer olmuş...
eGowiCh
05.Haziran.2007, 17:15
Tam bir hayal kırıklığı. Ranieri çok kötü bir teknik direktör, Juventus'a yakışmayacak birisi. Deschamps'tan daha iyi bir teknik direktörün gelmesi bekleniyordu ama Deschamps'tan bence çok daha alt seviyede olan bir teknik direktör başa getirildi.
Del Piero çıkarsa takımı, taktik verse, daha başarılı olur Juventus. Yazık valla, kötü seçim olmuş. Seneye şampiyonluk zor gibi gözüküyor bu hocayla.
eGowiCh
05.Haziran.2007, 17:26
Van Den Borre iyi transfer, hepimizin FM'den tanıdığı bir isim, kaliteli transfer olmuş.
eGowiCh
05.Haziran.2007, 17:30
Totti gerçekten Dünya Kupasında elinden gelen her şeyi yaptı. Avustralya'ya attığı son dakika penaltısı olmasa belki şampiyon olamayacaklardı.
Totti bana göre dünyanın en iyi oyuncularından birisi hala, bu sene Seri A'da gol kralı olarak ve Altın Ayakkabı'yı alarak bunu zaten ispatladı. Forvet olmamasına rağmen iyi bir golcü olduğunu gösterdi.
İtalya Milli Takımında onun yerini doldurabilecek oyuncu yok şu anda. Veliahtı Cassano olabilir ama o da Real Madrid'e giderek kendine yazık etti ve forma da bulamıyor orada. Milli takıma gitmesini isterdim ama kendi tercihi, küstürdüler onu.
Trapattoni'nin Totti ile ilgili çok güzel ve doğru bir sözü var:
"Totti oynamak istiyorsa, heyecanlıysa Dünya üzerinde O'nu durdurabilecek birini tanımıyorum. İtalya Milli Takımı'nı sürükleyecek ve liderlik yapabilecek tek isim Totti'dir." (Giovanni Trapattoni)
uğuray1907
05.Haziran.2007, 17:31
hadi hayırlısı adam geniş kariyerli bakalım juveyi eski günlerine döndürebilecekmi
uğuray1907
05.Haziran.2007, 17:32
bir futbolcu bir takım demek değildir onun yeri mutlaka dolar (fm deki sözlerden biri:D)
uğuray1907
05.Haziran.2007, 17:33
fm 2008 de vermezler artık kolay kolay.çok iyi bir transfer olmuş
El Comandante
05.Haziran.2007, 17:42
Sampiyonluk zordu,bu karardan sonra imkansiz oldu.
Ranieri´yi begenmiyorum.Juve seneye ilk 3e zor girer kanimca.
Daha iyi birini bulmaliydilar.
RaSenGan
05.Haziran.2007, 17:43
İlk 5 zor bence.
Del Piero_10
05.Haziran.2007, 17:44
İlk 5 zor bence.
Yok düşmemeye oynar
Juventus antrenörsüz zaten ilk 4 e girer.Chelsea'de kurduğu şu an Mourinho'nun kaymağını yediği takım gibi bir takım kurması için geldi.
ivan
05.Haziran.2007, 17:54
Klasik Uruguay Defans Oyuncusu---Kasap Dedikleri lugano monteronun karşısında kedi kalır :)
Fıratcan Alçınkaya
05.Haziran.2007, 18:10
Fiorentina git gite eski iyi haline dönüyor... Çok iyi kadroları vaR..
Fernando Gago
05.Haziran.2007, 18:20
fm'de tanıyorum orada harika idi bakalım italya futboluna ayak uydurabilecek mi
hp-fm-gs
05.Haziran.2007, 18:23
Vanden Borre bence isabetli transfer.
hp-fm-gs
05.Haziran.2007, 18:28
Uğuray1907 adlı arkadaşıma katılıyorum.
eGowiCh
05.Haziran.2007, 18:53
Juventus'un seneye işi zor.
1. Milan
2. Inter
3. Roma
4. Fiorentina olur.
Ranieri gibi kötü bir antrenörü başa getirmek çok büyük hayal kırıklığı. Chelsea'yi rezil etti o kadroyla.
eGowiCh
05.Haziran.2007, 22:53
Milan, Gilardino'yu gözden çıkardı
İtalya'nın Milan Kulübü, golcü oyuncusu Alberto Gilardino'yu 24 milyon EURO karşılığında satış listesine koydu.
http://www.ntvspor.net/Images/15105.jpg
Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olan AC Milan'ın asbaşkanı Adriano Galliani, Alberto Gilardino'yu 24 milyon EUR getiren kulübe satacaklarını açıkladı.
Galliani, takımın Gilardino'ya olan inancının devam ettiğini, ancak İtalyan futbolcunun son zamanlarda yaptığı açıklamalar nedeniyle 24 milyon EURO'yu getiren kulübe satılacağını söyledi.
Adriano Galliani, ''Son zamanlarda yaptığı açıklamalar hoşumuza gitmiyor. Eğer mutsuz olmaya devam edecekse ve farklı bir takıma transfer olmak istiyorsa onu bırakacağız. Fakat bize 24 milyon EURO'yu getirene'' diye konuştu.
Galliani, Gilardino'yu almak için Real Madrid, Barcelona, Bayern Münih ve bir kaç İngiliz kulübün parasının yetebileceğini de sözlerine ekledi.
Alberto Gilardino, Serie A'da bu sezon 12 gol atmayı başarmış, ancak Milano ekibinde tam olarak mutlu olmadığını açıklamıştı.
NTVSpor
nerazzuri
05.Haziran.2007, 22:55
24 m euro....Kimse vermez bence
nerazzuri
05.Haziran.2007, 22:56
Tam Isabet ..... 12'den :D
nerazzuri
05.Haziran.2007, 22:57
Basarili olcagina inanioruz
Del Piero_10
06.Haziran.2007, 00:52
Milan'a gitmesi hataydı zaten.Milan,Juventus'lu olduğunu açıklayan adamı sırf Juventus'a gitmesin diye almak için bir çuval para verdi ama balon patladı işte.24 milyon kimse vermez,aldığının yarısı fiyatına satılır.
ShevAnil
06.Haziran.2007, 01:08
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/46463_1_080605170615.jpg
İtalyan kaynaklarına göre, Arsenal'in golcüsü Emmanuel Adebayor Milan ile anlaştı. Bu transferin önündeki tek engel, Milan'ın Arsenal'in istediği 40 milyon euroyu çok bulması.
Milan'ın 15 gündür dünya klasında bir forvet almak istediği biliniyordu. Hatta Ancelotti, Amauri, Eto'o, Adebayor veya Drogba'dan birini alacaklarını iddia etmişti.
Amauri'nin Juventus'a transferiyle birlikte İtalyan kaynaklar Milan'ın Adebayor ile anlaştığını yazdı. Şimdi bu transferin önündeki en büyük engel Arsenal'in istediği 40 milyon euro. Berlusconi ve Galliani bu fiyatı daha aşağıya çekmeye çalışıyorlar.
Bilindiği gibi yazın hemen başında Flamini de Milan ile anlaşmıştı. Hleb'in ayrılmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Eğer Adebayor da ayrılırsa Arsenal yeni sezon öncesi oldukça sıkıntıya girecek gibi görünüyor.(goal)
RoNNiE91
06.Haziran.2007, 01:11
Milan geriye mi gidiyor bana mı öyle geliyor?Daha iyisini alabilir Milan.
ShevAnil
06.Haziran.2007, 01:12
Milan geriye mi gidiyor bana mı öyle geliyor?Daha iyisini alabilir Milan.
Adebayor Muhteşem Bir Oyuncu.. İnşallah Alabilir Berlusconi ve Galliani
anil luque
06.Haziran.2007, 01:15
ben de alınması taraftarıyım pippo yaslandı gilardino gitti ronaldo ne alemde belli değil pato'nun yanına çok iyi olur
Ertuin
06.Haziran.2007, 01:55
ii transferler yapıyolar eski günlere dönebilirler
Ertuin
06.Haziran.2007, 01:56
Milan'a gitmesi hataydı zaten.Milan,Juventus'lu olduğunu açıklayan adamı sırf Juventus'a gitmesin diye almak için bir çuval para verdi ama balon patladı işte.24 milyon kimse vermez,aldığının yarısı fiyatına satılır.
madem juveli ise gitsin juveye orda iş görür bnce
Del Piero_10
06.Haziran.2007, 01:57
ii transferler yapıyolar eski günlere dönebilirler
Eskiden oldukları yer şu an oldukları yerden farklı değildi zaten.
Ertuin
06.Haziran.2007, 02:12
Eskiden oldukları yer şu an oldukları yerden farklı değildi zaten.
düşündümde dediğin dogru :smismileyiw2:
ThersoN
06.Haziran.2007, 03:12
çok iyi bir transfer olur ama bence o açmaz çözülemeyecek, aynı yüzden ronaldinho da alınamadı, bence milan o parayı vermeyecek, arsenal ısrar edecektir, ayrıca wenger ne planlıyor anlamıyorum, çözemedim ama, adebayor da giderse sanırım çok bomba transferler yapması gerekecek takımı yavas yavas dağıtıyor
ThersoN
06.Haziran.2007, 03:14
uefa yı alır bizim çocuklar
ThersoN
06.Haziran.2007, 03:15
Defansa destek lazım iyi transfer olabilir ama daha iyilerini bekliyorum açıkçası
ThersoN
06.Haziran.2007, 03:16
zaten resmi olmasa bile bunu uzun zamandır bekliyorduk biliyorduk :D, hayırlısı olsun!
Del Piero_10
06.Haziran.2007, 03:20
Birşey fark ettim, goal.com haberi tamamen yok etmiş.
a.arıcı-11
06.Haziran.2007, 03:27
Man City'nin Uefa kupasına katılması kadar saçma bir karar olurdu.Mantıklı olanı olmuş ve bulgar temsilcisi gitmiş:)
GeNç KaRTaL
06.Haziran.2007, 03:28
Her ne kadar Milan sempatizanı olsamda böyle bir karar gerçekten saçmalık olurdu.Gerçi Platini gibi bi adam varken böyle bir şey olmasıda zor zaten.Adam küçük ülkelerin takımları daha çok olsun diye Büyük liglerin takım sayısını azaltmaya çalışırken böyle bir kararı engellememesi çok büyük bir tezat olurdu.
Fernando Gago
06.Haziran.2007, 04:39
İtalya’dan gelen haberlere göre Juventus, Fransız golcüyü Barcelona’ya satacak sonra da Xabi Alonso, Fabio Quagliarella ve Rafael Marquez ile kontrat imzalayacak.
Trezeguet, bu sezon Serie A’da attığı 20 golle gol krallığı yarışında ikinci olmuş ve ilerleyen yaşına rağmen formunu koruduğunu göstermişti.
Barça teknik direktörü Josep Guardiola’nın anlaşmaya varılmasını çok istediği söylenilen oyuncunun adı katalan kulübüyle sıkça anılmaya başladı.
Barcelona’nın bu sene 31 yaşına basacak Trezeguet için 20 milyon €’yu gözden çıkardığı ve Juventus’un bu teklife sıcak baktığı gelen haberler arasında. Ayrıca Juventus’un transferden gelecek parayı Liverpool’dan Xavi Alonso’yu renklerine bağlayamak için kullanacağı söyleniyor.
İtalyan kulübün, Trezeguet’nin gidişiyle boşalacak olan forvet pozisyonu da Udinese’den Fabio Quagliarella’yla doldurmaya çalışacağı ve bu oyuncuya 15 milyon € vermeye hazır oldukları konuşuluyor.
Son olarak, Gazzetta dello Sport’a göre, Guardiola’nın gitmesine izin verdiği Rafael Marquez’in de Juve’nin istediği oyunculardan olduğu ve Trezeguet transferine dahil edilebileceği söyleniyor. Fakat Meksikalı savunma oyuncusunun alınmasının Juve için asıl amaç olmadığı biliniyor.
Aykan19o3
06.Haziran.2007, 04:42
Bence kötü yapar Juventus Trezeguet'in yeri başka..
Fernando Gago
06.Haziran.2007, 05:05
kimse o kada paa vermez gilardino'ya
RoNNiE91
06.Haziran.2007, 05:19
Trezeguet,Del Piero,Nedved,Buffon bular Juve ile kalıplaşmış isimler.Bence ayrılmamalı David.
anil luque
06.Haziran.2007, 05:30
juve yonetımının sadakat konusundan caktıklarını zannetmıyorum. adam yıllarını vermıs bu takıma ve oynadıgı her sene parmak ısırtmıs ama sımdı hadı canım gule gule. gitmesin trezeguet
yunusgs
06.Haziran.2007, 06:00
Trezegeut yıllardır bu takımda oynayan birisi ve takıma en çok yararı dokunan oyunculardan birisi.Juve gönderirse büyük hata yapar.
yunusgs
06.Haziran.2007, 06:02
Adebayor iyi bir transfer olur.Hem ayaklarıyla hem de kafasıyla gol atabilen kaliteli bir santrafor.
batuhanry
06.Haziran.2007, 06:04
Adebayor'u bırakmaz Wenger..
Fıratcan Alçınkaya
06.Haziran.2007, 07:17
%100 Haklısın Özgür... Gilardino ortada kimse vermez o kadar para... Yinede Juventus da oynamasını isterim...
ryu
06.Haziran.2007, 09:13
24 milyon değerinde bir adam değil bence.milan adamdan kar etmeye çalışıyo
GeNç KaRTaL
06.Haziran.2007, 11:33
Vay be Van den Borre demek hayırlı olsun iyi transfer olur umarım...
GeNç KaRTaL
06.Haziran.2007, 11:35
Gilardino iyi oyuncu aslında direk gözden çıkarmaktansa onu tekrar kazanmak daha iyi olur bence...
GeNç KaRTaL
06.Haziran.2007, 11:41
Ranieri aklıma gelmezdi ama Juve'nin başına geldi bence o kadarda kötü bir manager değil Juve ile başarılı olur kanımca...
GeNç KaRTaL
06.Haziran.2007, 11:45
Zorla oynasa yararı olmazki zaten içinden gelecek...
burakmilan
06.Haziran.2007, 12:26
Zorla oynasa yararı olmazki zaten içinden gelecek...
Evet çok doğru
tosunpasa
06.Haziran.2007, 12:48
İtalya milli takımı için büyük kayıp.
Ertuin
06.Haziran.2007, 14:13
önce ii transferler yapmaları lazım yoksa işleri zor juvenin
Ertuin
06.Haziran.2007, 14:14
tottisiz bi italya düşünemiyorum
Del Piero_10
06.Haziran.2007, 14:31
tottisiz bi italya düşünemiyorum
Niye? Euro 2000 deki performansı dışında ne verdi İtalya'ya
crazzy
06.Haziran.2007, 14:43
İtalya'nın en iyi defans oyuncularından biri olan Roma'nın Rumen yıldızı Christian Chivu gelecek sezonki tercihini Inter'den yana kullandı. Birçok takımın ısrarla istediği 26 yaşındaki futbolcunun maliyetinin 7 milyon pound civarında olması bekleniyor.
Mexes ile birlikte mükemmel bir sezon geçiren Chivu'nun menajeri Becali'nin dün Roma başkanı Sensi ile yaptığı görüşmenin ardından ayırılık kararının çıktığı açıklanırken, bu kararda yıldızın yıllık ücretinde indirim istenmesinin ana neden olduğu belirtildi. Yeni sözleşme için Roma'dan yıllık 2.8 milon pound isteyen Chuvu'ya en fazla 1.7 milyon pound ödenebileceğini ifade edilirken, gelecek sezon sözleşmesi bitecek olan 26 yaşındaki yıldız, takımdan ayrılacağını yönetime iletti. İtalyan basını ise Inter ile görüşen Chivu'nun yıllık 2,5 milyon pounda evet dediğini ve 5 yıllık sözleşme imzalayacağını yazdı. Bu transferin Inter'e maliyeti ise 4 milyon pound ile 7 milyon pound arasında olacak. Inter ayrıca şu anda Roma'da kiralık olarak forma giyen Pizarro'nun bonservisini de Roma'ya vermeyi kabul etti.
Christian Chivu'yu isteyen ekipler arasında Real Madrid, Barcelona, Milan ve Juvuentus yeralıyor. Ancak Mancini'nin defansın solunda ve ortasında oynayan yıldızı çok istediği ve transfer edilecek üç isimden biri olarak gördüğü biliniyor.
Roma ise Chivu'nun yerine yeni isimler aramaya başladı bile. Bu isimler ise Leverkusenli Juan ve Bremenli Mertesacker.
Ertuin
06.Haziran.2007, 14:44
Niye? Euro 2000 deki performansı dışında ne verdi İtalya'ya
sende bnm düşüncelerime hep bi şey buluyon :icon_biggrin: performans olarak demedim bn koskoca italya tottiye kalmadı ya tabii ki :)sadece totti gibi oyuncuyu izlemeyi kim istemezki bn o anlamda demek istedim
TR.CaPTaiN
06.Haziran.2007, 14:45
En sevdiğim defans oyuncusudur Chivu. Real Madrid'e gitmesini isterdim. Roma çok önemli oyuncusunu kaybetti.
eXcitinG
06.Haziran.2007, 14:46
Roma da kaLsa keşke harcıyacakLar bu adamı İnterde.
Del Piero_10
06.Haziran.2007, 14:50
sende bnm düşüncelerime hep bi şey buluyon :icon_biggrin: performans olarak demedim bn koskoca italya tottiye kalmadı ya tabii ki :)sadece totti gibi oyuncuyu izlemeyi kim istemezki bn o anlamda demek istedim
Totti zaten 2010 dünya kupasında olmayacak,bağlanmamaları lazım.
Ertuin
06.Haziran.2007, 14:51
Roma da kaLsa keşke harcıyacakLar bu adamı İnterde.
bnde interi bundan 3-5 sene önceki fb ye benzetirim ii oyuncuları toplarlar her sene ama bi türlü basarı saglayamazlar(bu seneki sike olayları fln olmasa sampiyon olcaklarını zannetmiyorum zaten)ne diyelim ii bi oyuncu inş basarılı olur
Del Piero_10
06.Haziran.2007, 14:52
samuel,pizarro+para veriyorlar
Chivu aradığı paraysa inter'de bulur ama huzursa bulamaz.
Ertuin
06.Haziran.2007, 14:55
roma karlı bi transfer yapmıs o zaman
Ertuin
06.Haziran.2007, 14:57
Totti zaten 2010 dünya kupasında olmayacak,bağlanmamaları lazım.
o zman haklısın yine :smismileyiw2:
a.arıcı-11
06.Haziran.2007, 15:43
Adebayor çok kaliteli bir isim.Alırsa Milan harika bir iş yapmış olur.
anilla
06.Haziran.2007, 16:21
bence intere cok faydali olur
Fernando Gago
06.Haziran.2007, 16:27
inter'e giden oyuncu nedense huzur bulamıyo yada sana öle geliyor
inter çok ii transfer yapmış bence
Del Piero_10
06.Haziran.2007, 16:35
bana öyle gelmiyor,havasından yada suyundan bilmiyorum
adriano,zlatan
Biri gece alem yapıp antremanda uyuyor diğeri takımdan kaçmak için garip konuşmalar yapıyor,Moggi ile fotoğraf çektiriyor.
REsist JuvE11
06.Haziran.2007, 16:40
ÖZGÜR E ÖYLE GELMİYO.çünkü inter mafyavari bişekilde yönetildiği için huzur bulamıyolar..vieri nin telefonlarının dinlenmesi,diğer takımların telefonlarının dinlenmesi..tehditle hakemin beyanını değiştirme vs..yani dicem o ki:inter oyunculara çok para weriyo AMA karşılığını alamayınca da....
eGowiCh
06.Haziran.2007, 17:37
2006 Dünya Kupası'nda Avustralya'ya o golü (90'daki penaltı) atmasaydı kupayı alamayacaklardı belki.
eGowiCh
06.Haziran.2007, 17:40
Çok iyi bir defans, Inter için iyi transfer fakat üzüldüm, Roma'da kalmasını isterdim, Totti gibi sadık olmasını isterdim.
BaFraLı
06.Haziran.2007, 17:45
Arsenal Adebayor'u bırakmaz bence..
RoNNiE91
06.Haziran.2007, 17:50
İyi bir defans ama ne kadar faydalı olur bilemem.İnter'in kadrosu bence yeterince geniş.
GeNç KaRTaL
06.Haziran.2007, 17:55
İnter süper transferlere devam ediyor bunları iyi değerlendirebilecek iyi bir teknik direktörde kötü olmazdı kanımca...
Wesley Sneijder
06.Haziran.2007, 18:52
Satılacaksa yerine genç bir forvet şart.
Wesley Sneijder
06.Haziran.2007, 18:54
Mancini kalsın, başarısız Inter'i destekliyoruz. :D
Bordo61Mavi
06.Haziran.2007, 19:03
Cok iyi transfer yapmislar, Inter'de demek ara sira basarili transferler yapabiliyomus
RaSenGan
06.Haziran.2007, 21:02
Milan'da istemiyorum ben Adeabayor'u.Ama gelirsede fena olmaz.Ama Wenger bırakmaz Adebayor'u.
deniz.91
06.Haziran.2007, 21:04
Arsenalin bırakacağını sanmıyorum hiç Adebayor bu sene Arsenali sırtladı resmen
RaSenGan
06.Haziran.2007, 21:04
Ne Juve Trezeguet'i yollar ne de Trezeguet gider.
PesimiSTyLa
06.Haziran.2007, 21:07
Valla gayet mantıklı bir hamle olur. Trezeguet i yollayıp planladıkları isimleri (Quag, Marquez, Xabi) alırlarsa cok iyi bir iş basarmış olur Juve.
Fernando Gago
06.Haziran.2007, 23:34
Arsenal baya para isriyor Milan'ın işi zor
El Comandante
07.Haziran.2007, 02:59
İtalya Serie A ekiplerinden Milan, Barcelona'nın yıldız futbolcusu Kamerunlu Samuel Eto'o'yu kadrosuna katmak için bastırıyor.
Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonu takımın kadrosunu gençleştirmek isteyen AC Milan yetkilileri, İtalya'nın ünlü gazetesi Gazzetta Dello Sport'a yaptıkları açıklamada, Eto'o ile ilgilendiklerini ve transfer etmek istediklerini söylediler.
Asbaşkan Adriano Galliani, ''Eto'o konusunu Barcelona'ya soracağız. Satışta olup olmadığını tam olarak bilmiyoruz. İspanya La Liga'nın tamamlanmasının ardından pazarlıklara başlayacağız'' diye konuştu.
Galliani, hem kendisinin hem de teknik direktör Carlo Ancelotti'nin, Eto'o'yu çok beğendiğini söyledi.
Açıklamaların ardından AC Milan için Eto'o bir numaralı transfer hedefi haline gelirken, sezon ortasında Real Madrid'den alınan Ronaldo ile süper bir ikili oluşturacakları konuşuluyor.
Öte yandan, Milano ekibinin, ezeli rakibi İnter Milan'ın Brezilyalı golcüsü Adriano ve yine La Liga'da top koşturan Brezilyalı Emerson ile de ilgilendiği gelen haberler arasında yer alıyor.
Fernando Gago
07.Haziran.2007, 04:13
Serie A'da bu sezon beklentilerin çok uzağında kalan ve ligi beşinci sırada tamamlayan Milan önümüzdeki seneye iddialı girebilmek için transfer çalışmalarına başlıyor. Golcü oyuncusu Gilardino'yu Fiorentina'ya veren Milan, Arsenalli Emmanuel Adebayor ve Tottenham'ın Bulgar yıldızı Dimitar Berbatov'u kadrosuna katabilmek için girişimlere başladı.
Milan'ın Sportif sorumlusu Adriano Galliani, La Gazetta dello Sports'un internet sitesine yaptığı açıklamada golcü oyuncu arayışları olduğunu ve bir çok yıldız ile temaslarının bulunduğunu söyledi. Galliani, başta Adebayor ve Berbatov olmak üzere, Chelseali Didier Drogba, Barcelonalı Samuel Eto'o ve Stutgart'ta bu sezon gösterdiği çıkışla dikkatleri üzerine çeken Mario Gomez'in listelerinde olduğunu belirtti.
RaSenGan
07.Haziran.2007, 04:14
Berbatov gelirse çok iyi olur,gelmesini de isterim.
Aykan19o3
07.Haziran.2007, 04:19
İlginlendikleri golcüler baya kaliteli, bakalım kimi alıcaklar :)
ThersoN
07.Haziran.2007, 06:26
birilerini almaları lazım artık, gila nin gidişi ile ciddiyet kazandı konu
Fernando Gago
07.Haziran.2007, 07:11
İtalyan milli kaleci Marco Amelia, geçtiğimiz sezon küme düşen Livorno’dan ayrılıp Palermo’ya transfer oldu.
Euro 2008’de Gigi Buffon’un yedeği olacak olan Marco Amelia, uzun süren pazarlıklar sonrasında Livorno’dan Palermo’ya transfer oldu.
1982’de Roma’nın Frascati bölgesinde doğan İtalyan kaleci, bu sezon 33 kez Livorno formasını üstüne geçirdi. Maurizio Zamparini’nin kulübüne transferi kesinleşen kalecinin dört yıllık anlaşmaya imza attığı belirtiliyor.
Çoğu zaman Livorno’dan ayrılmak istediğini vurgulayan Amelia, geçtiğimiz yıl Roma ile büyük ölçüde anlaşmış ancak başkan Aldo Spinelli’nin onu bırakmak istememesi nedeniyle transferi suya düşmüştü.
Serie B’ye düşen Livorno, ne yazık ki elindeki kaliteli oyuncuları kadrosunda tutmakta zorlanıyor. Amelia’nın dışında forvet oyuncuları Francesco Tavano ve Alessandro Diamanti de kadroda bulunan oyunculardan Serie A’ya yakın isimler arasında yer alıyorlar.
RaSenGan
07.Haziran.2007, 07:15
Palermo adına iyi bir transfer olmuş.
Fernando Gago
07.Haziran.2007, 07:15
Milan'a bir piyango daha!
Romen Steaua Bükreş takımı kendi liginde yolsuzluk yaptığı iddia edildiği için Şampiyonlar Ligi'nden atılma tehlikesiyle karşı karşıya. Bu haberle birlikte Milan birkez daha hazıra konma şansını elde edebilir.
Steaua kandi ülkesindekler tarafından çoktan cezalandırıldı bile aslında. Başkanları George Becalli’nin şike yaptığı açıklandı. Becalli'nin başka bir Romen takımına şampiyonluğu kazanmak için 2.6 milyon $ ödediği iddia ediliyor. Eğer durum gerçekten böyle ise, aynen Porto gibi, onlar da UEFA’nın bu tarz olaylarla sıfır tolerans politikası gösteren UEFA tarafından turnuvadan atılacaklar.
Onların turnuvaya katılma hakları daha sonra Rapid Bükreş’e teklif edilecek. Ancak, haberlere göre Rapid turnuvaya katılmak istemiyor, aynı şekilde ligi döedüncü bitiren Dinamo da istemiyor. Bu durunda, UEFA takım puanlama sistemine göre önümüzdeki sene turnuvaya katılma hakkı olmayan takımlar arasında en üst sıradaki Milan’a katılma hakkı doğuyor.
Bu durumda UEFA’nın bu şansı Milan'a vermekten başka şansı kalmayacak, elbette eğer Rapid hakkındaki iddialar asıllı ise. Bu Milan’ın Şampiyonlar Ligi şansını bir kenara attığını düşünen tüm dünyadaki taraftarlarını zevke boğacak bir haber.
Milan kendi standartlarına göre vasat geçen sezon ardından Serie A’yı beşinci bitirince turnuvaya katılma hakkı kazanamamıştı.
RaSenGan
07.Haziran.2007, 07:20
Herkeste şike yapmış bu sezon :D
Hadi Milan'ım inş. seneye ŞL'desin.:) Rapid ve Dinamo ŞL'de ne yapacaklar yahu.Bıraksınlar Milan'a.
aykut_gencfb
07.Haziran.2007, 07:25
ya abenm anlayamadııım niye biri şl den çıkartılırsa hemen milan dahil ediliyo. . . neden bi türk yada başka bi ülkenin deil hatta en önemlisi o ligden bi takım gitmio
RaSenGan
07.Haziran.2007, 07:30
Bu durunda, UEFA takım puanlama sistemine göre önümüzdeki sene turnuvaya katılma hakkı olmayan takımlar arasında en üst sıradaki Milan’a katılma hakkı doğuyor.
Bunun için.
ya abenm anlayamadııım niye biri şl den çıkartılırsa hemen milan dahil ediliyo. . . neden bi türk yada başka bi ülkenin deil hatta en önemlisi o ligden bi takım gitmio
aykut_gencfb
07.Haziran.2007, 07:32
kezmanı alsınlar işte
Del Piero_10
07.Haziran.2007, 07:43
Yine karavana attılar.
''Milan'ın Şampiyonlar Ligine katılma şansı yok'' - UEFA
Bundan sonra ne deneyecekler merakla bekliyoruz.
Fernando Gago
07.Haziran.2007, 08:29
haber asparagas bişi değil galiba yöneticiler açıklama yapıyor... bu sene yaşanılanlara baktığımızda bu transfer gerçekleşebilir bence ama ben olacağını sanmıyorum
Wesley Sneijder
07.Haziran.2007, 09:02
Bence olabilir. Eto'o Barça'da mutsuz ve RossoNeri'lilere gelmek istiyor olabilir. Milan zaten bayağı para kazandı. Milan'ın forvete de ihityacı var. Bakın şu konuya yazıyorum(parmaklar yalanır, monitöre sürülür. :D ), Eto'o Milan'a gelecek. ;)
Wesley Sneijder
07.Haziran.2007, 09:06
Sonra da bırakır zaten.
Fıratcan Alçınkaya
07.Haziran.2007, 09:13
Eto'o büyük ihtimalle ayrılıcak... Milan da yeni forvet peşinde olabilir bu trnasfer...
deniz.91
07.Haziran.2007, 12:55
milan boyuna forvet alıyor
GeNç KaRTaL
07.Haziran.2007, 16:02
http://img249.imageshack.us/img249/1362/1479bquagliarella001uy2.jpg (http://imageshack.us)
Yeni Baggio yolda mı? İlk kez İtalya adına ilk 11'de sahaya çıktı ve iki gol ile takımını sırtladı. Avrupa Futbol Şampiyonası Elemelerinde İtalya'nın dün gece Litvanya'yı 2-0 geçtiği maçta iki gol birden atan genç yetenek Fabio Quagliarella gündeme oturdu.
Futbol otoriteleri bugün yazdıkları yazılarda "İtalya'da yeni bir yıldız doğuyor" görüşü üzerine birleşti. Sampdoria'da forma giyen 23 yaşındaki golcü futbolcu İtalyan ekibi adına bu sezon 13 kez fileleri havalandırmıştı...
Yeni!
Forvette Luca Toni ve Alberto Gilardino'nun sakatlıkları, Totti'nin Milli formaya vedası, Alessandro Del Piero ve Filippo Inzaghi gibi büyük yıldızların kariyerinin son dönemine girmesi İtalya Milli Takımını yeni arayışlara sürüklemişti. Azzurilerin teknik direktörü Roberto Donadoni ise dünkü maçın ardından yaptığı değerlendirmede, "İtalya her zaman muhteşem isimler yetiştirmiştir. Biz onun en iyi olması için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu bizim karakterimizde var" ifadelerini kullandı.
Fabio Quagliarella'nın ilk ciddi ulusal deneyiminde iki gol birden atması, oynadığı iyi futbol genç futbolcunun Çizme'de kalıp kalmayacağı konusundaki spekülasyonları arttırıyor. Geçtiğimiz yıl da Fabio üzerine çokça transfer haberi okumuştuk. Bu sezon transfere Portolu Anderson, Sporting Lisbon'lu Nani, B.Münihli Hargreaves'i kadrosuna katarak hızlı giren Ada ekibi M.United'ın Quagliarella'nın işini bitirdiği kulislerde konuşuluyor. Yeni Baggio olabilecek mi bu bilinmez ama Quagliarella yıldızların yokluğunda, sonunda bulduğu fırsatı şimdilik iyi değerlendirmiş gibi gözüküyor.
Kısaca Quagliarella...
Quagliarella kariyerine Torino'da başladı fakat İtalyan ekibinde forma şansı bulamadan kiralandı. İki güçsüz İtalyan takımı Florentia Viola, Chieti'de kiralık olarak forma giyen Quagliarella 2004 yılında Torino'ya geri döndü. Bu yıl içinde Serie B'de ekibi adına 7 gol kaydederken Ascoli ile oynanan play-off maçında attığı golle takımına hayat verdi. Serie B'de Torino'nun yaşadığı sorunlar ise genç yeteneğin takımda kalmasını zorladı.
Quagliarella Sampdoria'ya gelmeden önce Udinese'de bir yıl forma giydi.2006-2007 yılında ise Quagliarella Sampdoria adına 27 maçta forma giyip 13 gol atarken, iki de spektüler gole imzasını attı. Atalanta ve Chievo maçlarında attığı goller İtalya'nın ünlü gazetesi La Gazzetta dello Sport tarafından haftanın golü seçilmişti.
Zayıf fiziğine rağmen gösterdiği performans ile beğeni toplayan yetenekli isim ,İtalya Milli takımına çağırılarak büyük bir onur elde etti. İlk kez İtalya formasını ise sırtına, Luca Toni'nin yerine 87. dakikada Mart ayında EURO 2008 Elemeleri kapsamında oynadıkları İskoçya maçında giymişti.
Ad: Fabio Quagliarella
Doğum tarihi: Ekim 31, 1983 (1983-10-31) (yaş 23)
Doğum yeri: Castellammare di Stabia, Italya
Boy: 1.80 m
Mevkii: Forvet
Forma numarası: 27
Kariyeri:
2001-2002 Torino
2002 Florentia Viola (Kiralık
2003-2004 Chieti (Kiralık)
2004-2005 Torino
2005 Udinese
2005-2006 Ascoli (33-3)
2006- Sampdoria (27-13)
Del Piero_10
07.Haziran.2007, 16:06
Florntia Viola denilen takım Fiorentina'nın küme düştükten sonra aldığı isimdi.
El Comandante
07.Haziran.2007, 16:13
Milli takimin formasini kolay kolay birakmayacak :) Cok yetenekli bir futbolcu.Dün attigi goller onun klasini belli ediyor.
goosfraba
07.Haziran.2007, 16:13
FM 2005'ten tanıyorum kendisini..Gol kralı olduktan sonra Juventus'a satmıştım:)
İyi bir oyuncu,özellikleri de güzel.Ama yeni Baggio olur mu olmaz mı orasını bilemem.
Del Piero_10
07.Haziran.2007, 16:17
http://www.youtube.com/watch?v=jR3f-LN-Jbk&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Egoal%2Ecom%2Ftr%2FArticolo %2Easpx%3FContenutoId%3D271759
eXcitinG
07.Haziran.2007, 16:48
O kadar da değiL artık Baggio gibi oLamaz tamam iyi yetenekLidir ama Baggio gibisi bi daha yeryüzüne zor geLir.
King_91
07.Haziran.2007, 17:34
Milan shevchenko'dan beri bir golcü sıkıntısı çekiyor.Artık bir adam alsınlar da bütün dünya kurtulsun Milan'ın forvet transferi haberinden
rustem goldberg
07.Haziran.2007, 17:39
eto'o milana gelirse forvet hattı mükemmel olur.Ama gilardinoyu biyere yollamalılar
RoNNiE91
07.Haziran.2007, 19:18
Milan Ronaldo'yu alarak gereksiz bir transfer yapmıştı.Eto'o ondan kat kat iyi.Milan için çok iyi bir transfer olur.
yunusgs
07.Haziran.2007, 19:38
İlgilendikleri isimler hep milli takımlarının da yıldızları hangisini alırlarsa yararlı olur.
yunusgs
07.Haziran.2007, 19:42
Kaliteli bir kaleci.41 yaşındaki Fontana korumaz artık kaleyi :D
Fıratcan Alçınkaya
07.Haziran.2007, 20:05
Maçın özetini izledim gerçektende harika goller atmış... Yıldız olacak bir oyuncu gelecekte...
RaSenGan
07.Haziran.2007, 20:55
Tüh be.Bu sene katılamıycaz anlaşılan..Milansız ŞL nasıl olur ki :p
Del Piero_10
07.Haziran.2007, 21:58
Dünyanın en iyi kalecisi Gianluigi Buffon Juventus ile sözleşmesini 2012 yılına kadar uzattı.
Buffon bu sözleşmeyle tüm spekülasyonlara kesin olarak son verdi.
http://xs116.xs.to/xs116/07234/f_Buffon.jpg (http://xs.to)
Fernando Gago
07.Haziran.2007, 22:01
çok iyi karar vermiş dünyanın en iyi kalecisi olmasına karşın serieb'de juveden kopmaması zaten kalacağının göstegesiydi
Universal
07.Haziran.2007, 22:49
Juve'siz Buffon Buffon'suz Juve düşünemem. Yıllardır Buffon en pahalı kaleci ünvanını koruyordu. Hala bu devam ediyor mu? Zaten Buffon kalitesini tartışmaya gerek yok. Zaten Seria B'de takımını bırakmayan kaleci Seria A'da bırakması şaşırtırdı.
nekop
07.Haziran.2007, 23:17
Tekniği ve son vuruşları çok iyi belki Baggio degil ama gelecegin Zola'sı olabilir...
UlquioRRa
07.Haziran.2007, 23:21
Dört sezon önce kokain kullandığı ortaya çıkan Romanyalı oyuncu bu yüzden Chelsea’den kovulmuştu.
Fakat görünüşe göre Chelsea’deki kariyerine bir son veren bu olay Mutu’ya çok daha fazla zarar verecek. Aldığı 7 aylık ceza, hem kendisini hem de Chelsea’yi etkilemişe benzese de daha sonra kariyerini Fiorentina’da sürdüren futbolcu bu süre zarfında eski formuna kavuşmuştu.
CAS’tan çıkan karar, Chelsea kulübünün bu olayda yıpranan taraf olduğu ve Mutu’nun verdiği zararı maddi olarak karşılaması yönündeydi. Hakim tarafından Londra kulübüne 9.6 milyon sterlin ödemekle cezalandırılan Mutu’ysa, itiraz etmeye hazırlanıyor. Avukatı Cristian Sarbu yaptığı açıklamada: “Bu kararın sporla alakalı bir mahkemede çıkmış olduğunu unutmamalıyız, mahkeme kararından sonra kamu mahkemelerinde hakkımızı aramaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
Çıkan kararların, Mutu’nun Fiorentina’daki geleceğini nasıl etkileyeciğini ise zaman gösterecek.
goal.com
EreN
07.Haziran.2007, 23:26
sampdoria şampiyon oldu bu adam asist kralı fmde :D
dogo_argentina
07.Haziran.2007, 23:28
Milan Ronaldo'yu alarak gereksiz bir transfer yapmıştı.Eto'o ondan kat kat iyi.Milan için çok iyi bir transfer olur.
Hiçte bile Ronaldo geç katıldı AC Milan takımına ama güzel form tuttu...Yanına Eto harika olur...Gilardinho yedeğe çekilir.İnizhagi formda olmasına karşın artık oldukça yaşlandı...Umarım Milan Eto'yu takıma kazandırabilir
Universal
07.Haziran.2007, 23:29
İtalya'nın yeni isimlere ihtiyacı var. Genç olması gerçekten iyi. Bir kaç sezon sonra Juve, Milan gibi takımlarda görebiliriz.
Krusty
07.Haziran.2007, 23:32
eto'o milana gelirse forvet hattı mükemmel olur.Ama gilardinoyu biyere yollamalılar
Zaten bir yerde elden çıkaracaklarını okumuştum. Fakat ne kadar doğru, ne kadar yanlış orasını bilemem. Eto'o gerçekten iyi bir oyuncu. İspanya'da ırkçılık yüzünden bir türlü rahat edemiyor. Ayrılacak olmasının en önemli sebebi bu belki de. Milan'a giderse Milan için çok iyi olur ayrıca. ;)
Fıratcan Alçınkaya
08.Haziran.2007, 00:19
Buffon süper bir kaleci kalmasına çok sevindim... Artık özdeşleşti Juve ile...
Ertuin
08.Haziran.2007, 01:42
buffona helal olsun hem kaleciliği süper hem de kişiliği
Ertuin
08.Haziran.2007, 01:48
basarılı olur inş
Ertuin
08.Haziran.2007, 01:49
ii bi transfer olur eger gercekleşirse
El Comandante
08.Haziran.2007, 02:04
Zaten bir yerde elden çıkaracaklarını okumuştum. Fakat ne kadar doğru, ne kadar yanlış orasını bilemem. Eto'o gerçekten iyi bir oyuncu. İspanya'da ırkçılık yüzünden bir türlü rahat edemiyor. Ayrılacak olmasının en önemli sebebi bu belki de. Milan'a giderse Milan için çok iyi olur ayrıca. ;)
Italya´da irkciligin olmadiginimi düsünüyorsun?
Gecen sene Inter-Messina macinda,İnter taraftarları, Messina'nın siyahi savunma oyuncusu Marc Andre Zoro'ya top geldiğinde, maymun taklidi yapıp,maymun sesleri cikarmisti.
Zoro,taraftarlarin bu saldirilarini devam ettirmesi üzerine ikinci devrenin ortalarina dogru topu eline alarak sahayi terketmeye calismisti.
Bu olaylar dünyanin her yerinde var ne yazikki.Böyle kisiliksiz,insancil düsünceleri olmayan kisiler var olmaya devam ettigi sürece bu olaylar daha cok görecegiz ne yazikki.
fenerbahce_1907
08.Haziran.2007, 02:09
Palermo’nun savunma oyuncusu Andrea Barzagli, menajeri Claudio Orlandini’ye gore çok yakında Fiorentinalı olacak. Orlandini Barzagli’nin transferi ile ilgili şunları söyledi:
"Bize resmi bir teklif yapıldı. Artık iş, iki kulübün anlaşmasına bakar. Lazio ve Juventus’un da Barzagli’yle ilgilendiği doğru. Fakat şu an sadece Lazio oyuncuya ilgisini sürdürüyor. Yine de Andrea (Barzagli) büyük ihtimal Fiorentina’ya gidecek. Şimdilik haberler bu kadar."
Önümüzdeki günlerde Fiorentina ve Palermo yöneticilerinin bir araya gelip oyuncunun bonservisi konusunda görüşmesi bekleniyor.
ChAoS
08.Haziran.2007, 02:22
Barzagli çok beğendiğim bir defans. Fiorentina defansın hasını almaya kararlı anlaşılan.....
nekop
08.Haziran.2007, 02:28
Devre arası Juventus'la anlaştı demişlerdi...
Del Piero_10
08.Haziran.2007, 02:40
Devre arası Juventus'la anlaştı demişlerdi...
Antrenör değişti,haliyle isimlerde değişti.
ivan
08.Haziran.2007, 08:15
juventus çok sessiz transferde ilginç ben sezon biter bitmez transferler bir bir açıklanır diye bekliodm
ouzun
08.Haziran.2007, 08:17
Ronaldo'yu da transfer ettikten sonra Gilardino o bölgeye fazla gelmeye başladı, 24 M € biraz teklifleri yüksek tutmak için, ancak bundan 5-6 M € düşük fiyata alıcı bulabilirler, ne de olsa daha önünde uzun yıllar olan bir isim..
ryu
08.Haziran.2007, 09:10
bence baggio kadar olamaz ama kaliteli bir oyuncu olduğu kesin.ayrıca italya da pazzini de en az onun kadar yetenekli
ryu
08.Haziran.2007, 09:11
ikinci ligdeyken bile bırakmadı.serie a ya çıkınca neden bıraksın? demekki tam bir juventusluymuş
ryu
08.Haziran.2007, 09:14
inter neden hala transfer yapma ihtiyacı duyuyor anlamıyorum.
ryu
08.Haziran.2007, 09:15
o atmasa başkası atacaktı.sonuçta penaltı golü
Fernando Gago
08.Haziran.2007, 10:14
Bu haber kesin mi inter veya oma'nın sitelerinde böyle bi haber yazmıyo
El Barto
08.Haziran.2007, 10:18
Eğer doğru ise iyi bir transfer İnter bu senede şampiyonluğun en büyük adaylarından.
GeNç KaRTaL
08.Haziran.2007, 10:44
Irkçılık Türkiye'de yok buraya gelsin:D
Şaka bir yana Milan bu sene Barcelona'dan bir adam almayı kafaya koymuş anlaşılan Eto'o yararlı olur da elindekilerde yeterli bence;)
GeNç KaRTaL
08.Haziran.2007, 10:47
Juve iyi bir takım zaten bırakması için pek bir neden yoktu ayrılsada yeni bir heyecan bulmak için ayrılırdı bu riski göze almak istememiş herhalde iki taraf içinde en iyisi
fenerbahce_1907
08.Haziran.2007, 15:30
Juventus, Iniesta’nın Peşinde
İtalya’dan gelen haberlere göre Juventus Teknik Direktörü Claudio Ranieri, Barcelonalı orta saha oyuncusu Anders Iniesta’nın alınmasını istiyor.
Birçok uzmana göre takım arkadaşları Xavi ve Deco'dan daha istikrarlı bir çizgi izleyen Iniesta, bu sezon gerçekten de kendi kapasitesinin üzerine çıkmayı başardı. Genç oyuncu ayrıca milli takımda da formuyla ilk 11’de yer bulmayı başardı.
Letonya maçında milli takım formasıyla iyi oynayan ve bir de gol atan İniesta, Claudio Ranieri'nin dikkatini çekmeyi başardı. Gelen bilgilere göre Juventus, konuyla ilgili olarak Barcelona ile temasa geçti ve içinde bu futbolcunun, Juve'nin golcüsü David Trezeguet'yle takas edilmesi formülünü de barından bir teklifte bulundu.
İddialar, Katalan gazetelerine de yansırken, genel kanı, Barcelona’nın bu teklifi reddedeceği yönünde.
Del Piero_10
08.Haziran.2007, 15:59
Öylesine yapılmış bir haber.
Ertuin
08.Haziran.2007, 16:17
juvede iş yapar iniesta
Ertuin
08.Haziran.2007, 16:19
hangi takıma giderse barzagli o takım için faydalı olur
nekop
08.Haziran.2007, 17:00
Antrenör değişti,haliyle isimlerde değişti.
Herşeye rağmen alınması gerekirdi Barzagli çok iyi bir defans...
Krusty
08.Haziran.2007, 17:04
Barzagli Fio`ya gelirse cook iyi olur. Cok saglam bir defans. Temennim Fio`ya gitmesi yonunde... :)
Fernando Gago
08.Haziran.2007, 17:05
mili takımdada oynuyor akıllı bi transfer yapar fiorentina
El Comandante
08.Haziran.2007, 17:20
Vanden Borre´den sonra Barzagli de alinirsa Fio müthis bir defans kurar.Fio geliyor...
GeNç KaRTaL
08.Haziran.2007, 17:22
Fiorentina iyi transferler peşinde
GeNç KaRTaL
08.Haziran.2007, 17:24
Bence bu haber %100 yalan haber olsun diye uydurulduğu çok belli
Fernando Gago
08.Haziran.2007, 17:48
Real Madrid'in Adriano ile ilgilenmesine karşılık, Inter Milan da Antonio Cassano'yu San Siro'ya getiremenin hesaplarını yapıyor.
Gazzetta dello Sport'un haberine göre İnter teknik direktörü Roberto Mancini, İtalyan forvet oyuncusu ile çalışmak istiyor. Roma'dan 1.5 yıl önce Madrid'e transfer olan Cassano, beklenen başarıyı gösterememişti.
Real Madrid Sportif Direktörü Pedja Mijatovic, geçtiğimiz hafta Adriano'nun menajeri Gilmar Veloz ile görüşmüştü. İnter Milan, bu görüşmeden beri, İspanyol kulübün kendilerine resmi bir teklif sunmasını bekliyor. Kulislerde, İnter'in, teklifi Cassano takası formülüyle kabul edebileceği konuşuluyor.
eXcitinG
08.Haziran.2007, 17:50
Adriano kim Cassano kim bu inter ne yapmaya çaLışıyor acaba.Adriano yu gönderme niyetLerinde vazgeçip bu adam neden bu haLe geLdi eski haLine geri geLmesini sağLayaLım diyecekLerine neLerLe uğraşıyorLar.Çok yaLnış bir düşünce.
Fernando Gago
08.Haziran.2007, 18:10
iniesta harika bir ortasaha oyuncusu ama haber doğru mu belli değilmiş
REsist JuvE11
08.Haziran.2007, 18:48
çok sewindim kalmasına..nede olsa dünyanın en iyi kalecisi..çok iyi oldu ya:)
ivan
08.Haziran.2007, 19:34
Eğer böyle bir anlaşma yapmışsa ROmayı kutlamak gerekir İnteri iyi Kazıklamşlar diyecek birşey yok
REsist JuvE11
08.Haziran.2007, 19:41
Eğer doğru ise iyi bir transfer İnter bu senede şampiyonluğun en büyük adaylarından.
ben pek anlayamadım..nasıl bir alaka war?
RaSenGan
08.Haziran.2007, 19:44
Güzel bir transfer
RaSenGan
08.Haziran.2007, 19:46
Keşke gitseydi..
RaSenGan
08.Haziran.2007, 19:46
Adriano giderse batarlar
RaSenGan
08.Haziran.2007, 19:47
Gelirse bizim için çok iyi olur..
RaSenGan
08.Haziran.2007, 19:48
Çok iyi bir oyuncu..
mustafa35
08.Haziran.2007, 19:49
Çok saçma bir takas olur. Gerek yok.
Fıratcan Alçınkaya
08.Haziran.2007, 21:41
Cassano en sevdim oyunculardan biri Real B de olmasına çok üzülmüştüm... Umarım döner İtalya ya...
Fıratcan Alçınkaya
08.Haziran.2007, 21:42
Fiorentina koptu gisiyo geçen yılkı keyfsiz Calcio yu bu yıl izlemicez gibi...
Fernando Gago
08.Haziran.2007, 21:42
Alberto **uilani’yi renklerine bağlamak isteyen İnter Milan’ın, Roma’ya Honduraslı forvet David Suazo ve nakit para önermeye hazır olduğu konuşuluyor.
Euro 2008’de İtalya Milli Takımı’nda görev yapmakta olan Romalı futbolcu için başkan Massimo Moratti’nin de devreye girdiği biliniyor.
Inter’in genç yıldız **uilani için, Roma’ya 14milyon € değerindeki Suazo’yla beraber 8milyon €’da nakit para vermeye razı olduğu gelen haberler arasında.
İnter Milan’ın Roma’ya karşı en büyük avantajı olarak **uilani’nin istediği parayı verebilecek olması göze batıyor. Daha önce Roma’dan gitmeyi çok da istemediğini belirten yıldıza, İnter’in sezon başına 5milyon €’luk 5 senelik bir kontrat önerebileceği söyleniyor.
Roma ise, şu anda senelik 3.5milyon € alan **uilani’ye, en fazla 2.5milyon €’ önerebileceğe benziyor.
Fıratcan Alçınkaya
08.Haziran.2007, 21:43
Juventus yeniden Seri A ya geldiği için ve oyuncular alıcağı için bu tarz bir çok haber çıkıyor buda onlardan biri...
Fıratcan Alçınkaya
08.Haziran.2007, 21:46
Güzel bir transfer olmuş... Alışık oldumuz Inter her sene bir dünya transfere devam...
El Barto
08.Haziran.2007, 21:50
ben pek anlayamadım..nasıl bir alaka war?
Neresini anlayamadın gayet açık yazdıklarım yada anlamanada gerek yok zaten.
KaPaLı
08.Haziran.2007, 22:37
Roma bunu kabul edermi? İmkansız :) A quilani öyle sonradan gelen oyunculara benzemez Roma'nın altyapısından çıkmış Totti emekli olunca onun De Rossi'den sonra kaptan olması bekleniyor. İnter boşa kürek çekmeye devam etsin :)
deniz.91
08.Haziran.2007, 22:38
inter baya para harcıyor transfere
deniz.91
08.Haziran.2007, 22:39
Öylesine yapılmış bir haber.
abi sen yalan diyorsan yalandır sana inanırım:icon_wink:
deniz.91
08.Haziran.2007, 22:40
en sevdiğim defanslardan birisi çok yararlı olur fiorentinaya
deniz.91
08.Haziran.2007, 22:41
dünyanın en iyi kalecisi bence kalması iyi oldu
Ertuin
08.Haziran.2007, 23:33
madrid için karlı bi transfer olur
Sheriff
08.Haziran.2007, 23:40
Adriano kim Cassano kim bu inter ne yapmaya çaLışıyor acaba.Adriano yu gönderme niyetLerinde vazgeçip bu adam neden bu haLe geLdi eski haLine geri geLmesini sağLayaLım diyecekLerine neLerLe uğraşıyorLar.Çok yaLnış bir düşünce.
Adriano ve kulübün arası pek iyi değil.. Göndermekte kararlılar.. Kesin gidecek onu biliyorum :)
RoNNiE91
09.Haziran.2007, 00:13
Valla yalan mı doğru mu bilmiyorum ama kötü bir transfer olmaz Juve için.
RoNNiE91
09.Haziran.2007, 00:14
Real Madrid'de Van Nistelrooy,Raul,Reyes gibi forvetler var.Adriano'ya gerek yok kanımca.
RoNNiE91
09.Haziran.2007, 00:15
Aynen katılıyorum.Dünya'daki en iyi kalecilerden,hatta kalecisi.Juve'den ayrılmaması çok iyi olmuş.
Del Piero_10
09.Haziran.2007, 00:17
http://xs116.xs.to/xs116/07235/einsteinshow[1].jpg (http://xs.to)
juverman
09.Haziran.2007, 01:59
bulgar şampiyonu gidemiyosa bulgar 2. sinin gitmesi lazım. milan ne alaka ya.
juverman
09.Haziran.2007, 02:03
bu 3 isim alınacaksa trezeguet den wazgeçilebilir ama böyle bişey olacağına yüzde 1 ihtimal bile wermiyorum
juverman
09.Haziran.2007, 02:04
sağ we sol bek oynayabilen, hücuma müthiş katkısı olan kaliteli bi oyuncu.
juverman
09.Haziran.2007, 02:05
Alessandrrooooooooooooooo :)
El Comandante
09.Haziran.2007, 02:06
Milan bu isi cocuk oyuncagi zannetti galiba,öyle birsey olursa skandal olur.
Milan ligi 5.bitirdi ve Uefada oynamak zorunda,öyle babasinin mali degil Cl.
RoNNiE91
09.Haziran.2007, 02:15
Aygün boşuna sevinme Milan UEFA'da :D Şükrü'de oynarlar artık :D
Lionel Andres Messi
09.Haziran.2007, 03:41
İtalya’dan alınan haberlere göre İnter Milan, Maradona'nın kızının sevgilisi olan yıldız futbolcu Sergio Aguero’yu transfer olmaya ikna edebilmek için Arjantinli futbol efsanesini devreye soktu.
Atletico Madridli yıldız Aguero şüphesiz ki Dünya’nın en iyi genç oyuncularından biri. 20 yaşındaki yıldızın sözleşmesinde 55 milyon avroluk serbest kalma ücreti bazı dev takımların ilgisini çekmiş durumda. Bu ücreti karşılamaya hazır kulüplerden biri Chelsea. Ancak İnter de Aguero’yu transfer etmek için müthiş bir formül buldu.
Daha önce Mavi Siyahlıların Atletico’ya 25 milyon avro artı orta sahada görev yapan Dejan Stankoviç’i önerdiği ancak İspanyolların bu teklifi reddettiği biliniyor. İnter Milan durum böyle olunca dünyanın futbol efsanelerinden biri olan Maradona’yı bu transfer için devreye soktu. Maradona’nın kızı Janina, Aguero ile beraber ve İnter de Maradona’dan müstakbel damadını San Siro’ya gelme konusunda ikna etmesini bekliyor.
Maradona’nın geçtiğimiz günlerde başkan Massimo Moratti'yle bir öğlen yemeği yemesi ve aynı gün de Roberto Mancini’nin işine son verilmesi ikilinin Aguero hakkında konuştuğu iddialarını güçlendirdi.
goal.com
RaSenGan
09.Haziran.2007, 03:51
Milan yine tecrübeli oyunculara yöneldi Şampiyonlar Ligini alabilmek için..
Şampiyonlar Ligi'ne katılmıyorki Milan :)
İyi bir transfer olmuş.Daha da iyi ve biraz daha genç bir isimde alabilirdi.
RoNNiE91
09.Haziran.2007, 05:44
Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır.Güzel transfer.
RoNNiE91
09.Haziran.2007, 05:45
Agüero İnter'e gitmek gibi bir hata yapmaz bence.
Fernando Gago
09.Haziran.2007, 05:50
Inter saçma bir yöntem bulmuş İşe yarayacağını pek sanmıyorum :)
Lionel Andres Messi
09.Haziran.2007, 06:17
böyle bir şeyide anca inter akıl eder.:p
Aykan19o3
09.Haziran.2007, 06:25
Agüero Inter'e gitmek gibi bir hata yapmaz umarım
GeNç KaRTaL
09.Haziran.2007, 06:50
Vay be İnter'e döndüğünde ne müthiş oynuyordu yopu alıp yanındaki oyuncuları adete ezerek golleri atardı nitekim Cassano'da bir aralar parlamıştı belki bu takas onların eski günlerine dönmelerini sağlar...
Universal
09.Haziran.2007, 08:23
Inter'i sevmediğim için Agüero'nun gitmesini istemiyorum. Agüero eğer Inter'e transfer olursa Inter çok iyi bir kadro kurma yolunda ilerleyecek ve geçen yılki şampiyon olmasına rağmen kötü futbolunu isteksiz futbolunda kurtulma yolunda en iyi transferlerinden birisini yapmış olacak ve bunun için Maradona'yı tercih etmeleri mantıklı olmuş.
Del Piero_10
09.Haziran.2007, 12:55
Çok güzel bir Buffon videosu,Roberto Carlos'un son anda yön değiştiren serbest vuruşunu tek elle kurtarışı,2003 Şampiyonlar ligi finalinde yaptığı inanılmaz kurtarış ve pek çok güzellik mevcut.
Eye of the Tiger:)
http://youtube.com/watch?v=fbCeNS5BZwE
darkwizard
09.Haziran.2007, 14:42
O bir fenomen. O bir halk kahramanı. O bir ...
Aklıma bişey gelmedi. :icon_biggrin: Sözlerle ifade edilemiyor gördüğünüz gibi.
Varonil
09.Haziran.2007, 14:53
İtalya ve Dünya futbolunun önemli yıldızlarından,her türlü rekoru hakediyor bence. Yunus'un da dediği gibi onun gibisi her takıma lazım ...
GeNç KaRTaL
09.Haziran.2007, 16:21
Tahtaya ne yazdın Özgür abi?
Del Piero_10
09.Haziran.2007, 16:26
Tahtaya ne yazdın Özgür abi?
Ben yazmadım bir sitede buldum,Buffon'u tek geçerim gibi bir anlamı var.
REsist JuvE11
09.Haziran.2007, 17:13
Keşke gitseydi..
neyazıkki gitmedi:Dkalmasına çok mu üzüldün.sence inter e mi gitmeliydi
GeNç KaRTaL
09.Haziran.2007, 17:31
Trez out Huntelaar in!
http://img176.imageshack.us/img176/8682/4236btrezeguet003hg1.jpg (http://imageshack.us)
Inter'in Trezeguet için girişimlerini hızlandırması sonucu Juventus, gözünü Ajax'ın genç yıldızı Huntelaar'a dikti. Fransız futbolcuyla geçmişte bir çok kez ilgilenen Inter'in bu sefer ciddi girişimlerde bulunması Juventus'u harekete geçirdi.
2008 yılında kontratı bitecek olan David Trezeguet'in yaklaşık 15 milyon dolara takımdan ayrılabileceği belirtildi. Juventus'un yeni teknik direktörü Claudio Ranieri'nin de özel istekte bulunduğu Klaas Jan Huntelaar'ın da bu transfere sıcak baktığı ve takımından ayrılmaya hazır olduğu ifade edildi.
Juventus ayrıca Sampdoria'nın golcüsü Quagliarella ve Milan'ın forveti Gilardino ile de temas halinde. Emerson'un Real Madrid'e gitmesinden sonra orta sahada, savunma yönü ağır basan bir orta saha oyuncusu eksikliği çeken Juventus'ta ismi geçen bir diğer oyuncu Gilberto Silva. Avrupa'nın bir çok dev kulübünün transfer listesinde bulunan Arsenal'li oyuncunun Juventus'a gidip gitmeyeceği ise henüz kesinlik kazanmamış durumda.
Fernando Gago
09.Haziran.2007, 18:17
Juventus kaptanı, İtalyan milli takım kalecisinin takımda kalmaya karar vermesine sevindiğini söyledi.
Haftalardır adeta bir Brezilya dizisine dönüşen Buffon problemi çözüldü ve kaleci 2012 yılına kadar Juventus’ta kalacağını açıkladı. Bu haber hem Juve taraftarlarını hem de kaptan Alessandro Del Piero’yu çok mutlu etti. Del Piero, mutluluğunu şu sözlerle dile getirdi
"Buffon'un sözleşmesini uzatmasına çok sevindim. Hepimiz bunun olmasını çok istiyorduk. O hem saha içinde hem de saha dışında harika bir insan."
Del Piero şimdi de yeni teknik direktör Claudio Ranieri ile birlikte süper bir Juventus yaratmak istediklerin söyleyerek, "Ranieri çok deneyimli bir insan. Ancak bu yaz yapılacak çalışmalar çok önem taşıyor. Birçok olumlu adım atmamıza rağmen daha önümüzde uzun bir yol var. Kulüp benim fikirlerimi isterse ben buradayım. Ancak kararları verecek olanlar yine onlar" şeklinde konuştu.
gerrrard
09.Haziran.2007, 19:30
İsminde bile bi asalet var adamın okuyuşu bile güzel yavv :D
Gerçektende çok karizma bir isme sahip. Del Pieroooooo :D
yunusgs
09.Haziran.2007, 19:31
İnterde de planlar bitmiyor umarım Agüero İnter'e gitmez.
Del Piero_10
09.Haziran.2007, 19:34
Destede kağıt biter moratti'de oyun bitmez.
inter ve maradona'yı aynı cümlede görünce aklımda bir sahne canlandı.
anil luque
09.Haziran.2007, 19:39
görücü usulü futbolcu gibi birşey olmus copcatanmı maradona :D bence aguero gıtmemelı ıntere
Varonil
09.Haziran.2007, 19:46
İnter'in transferi için planlarına hayret etmemek mümkün değil vallahi.
Aguero'nun futbol hayatını İspanyada sürdürmesinin kendisi için çok iyi olacağını düşünüyorum.
Fernando Gago
09.Haziran.2007, 20:59
Milan Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, San Siro’dan ancak Roma’nın başına geçmek için ayrılabileceğini söyledi.
48 yaşındaki Ancelotti’nin Chelsea’nin başına geçeceği söyleniyordu. Batı Londra ekibi tarafından kapısı çalınan Ancelotti, geçirilen kötü sezona ve hatta şampiyonlar ligi vizesi alınamamasına rağmen Milan’ın başında kalmak istediği için bu teklifi reddetti.
Kırmızı Siyahlılar, Serie A’yı beşinci sırada tamamladılar. Şampiyonlar Ligi’ndeyse durum pek farklı değildi. İtalyan temsilcisi, Arsenal’e elenerek bu kupaya çeyrek final göremeden veda etti. Milan’ın bu başarısızlığında en büyük pay sahibi olan Ancelotti, buna rağmen birgün San Siro’dan ayrılırsa bunun Milan’ın Serie A’daki rakibi Roma’yı çalıştırmak için olacağını kaydetti.
Bir dönem Parma’nın da teknik direktörlüğünü yapan Ancelotti, futbolculuk yıllarında 8 yıllık Roma kariyerinde başkent temsilcisine kaptanlık da yapmıştı. Corriere dello Sport’a konuşan İtalyan teknik adam “Chelsea’ye niye gitmedim? Her zaman söylediğim gibi Milan’dan ancak Roma’yı çalıştırmak için ayrılırım” dedi.
Ancelotti'yle yeni yapılanma
Mathieru Flamini’yi Arsenal’den bedelsiz olarak transfer eden, Barcelona’dan da EURO 2008 sonrası Gianluca Zambrotta’yı alacak olan Milan, gelecek sezon her kulvarda başarılı olmak için kadroda yeni bir yapılanmaya gidiyor.
KaPaLı
09.Haziran.2007, 21:07
Aman sen Roma'nın başına geçme Spalletti iyi böyle
rustem goldberg
09.Haziran.2007, 21:59
zaten juveyi juve yapan oyunculardandır.iiki kalmış
rustem goldberg
09.Haziran.2007, 22:02
trezeguet ye 15 mln $ az diilmi.ama huntelaar ii bi seçim
rustem goldberg
09.Haziran.2007, 22:03
Real Madrid'de Van Nistelrooy,Raul,Reyes gibi forvetler var.Adriano'ya gerek yok kanımca.
reyesin sözleşmesi bitio.Hem cassano kimmmmm adriano kim.bu transferden karlı çıkan takım madrid olur
rustem goldberg
09.Haziran.2007, 22:05
fio defansa yatırım yapıo. zaten vanden borreyi de aldılar.
El Comandante
09.Haziran.2007, 22:06
Maradona´nin ne alakasi var Interle yahu ? Sacmaliktan öte bisey bu ...
YusufT
09.Haziran.2007, 22:20
Sacma degil gercek..
Zaten Morattiden sadece böyle seyler beklenir :)
Cyzio
09.Haziran.2007, 22:55
Giderse tek bildiğim şey Roma'nın yaş ortalamasının 8-9 artması olacaktır..
Fernando Gago
09.Haziran.2007, 23:39
İtalya'dan alınan haberlere göre Barcelonalı yıldız Deco’nun Jose Mourinho'nun Inter'e alacağı ilk oyuncu olması için artık saatler sayılıyor.
Daha geçtiğimiz hafta Inter Milan’ın başına geçen Mourinho şimdiden transfer borsasına el attı. Bu yaz ana gündem maddesi hücuma yönelik bir orta saha oyuncusu olan İtalyan devi, Barcelonalı Deco’yu renklerine bağlamak üzere.
30 yaşındaki oyuncunun Nou Camp’ta geçirdiği kötü sezonun ardından, kulüpten ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. İtalya’daki son haberlere göre; Inter, Barça'yla 12-13 milyon Avro civarında bir bonservis ücretinde anlaştı. Mavi siyahlılar aynı zamanda Deco’ya da üç yıl boyunca yıllık beş milyon Avro verecek.
İki eski dost buluşuyor
İnter’e transferinin tamamlanmasına sayılı günler hatta saatler kalan Deco, yeni takımında da 20 numaralı formayı sırtına geçirecek. Portekizli yıldız, bu transferin gerçekleşmesiyle birlikte Porto’dan hocası olan Mourinho ile yeniden çalışma fırsatı bulacak. Oyun kurucu mevkisinde görev yapan Deco, şu anda milli takımla birlikte Avrupa Şampiyonas'ında mücadele veriyor.
2004 yılında Ricardo Quaresma’nın da takas olarak kullanıldığı transferde Porto’dan Barcelona’ya giden Deco, burada iki La Liga Şampiyonluğu ve bir de Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yaşadı.
yunusgs
09.Haziran.2007, 23:53
Haklısın Berk 32 33 yaşındaki oyuncuları dolduracaktır Roma'ya.Bence şu an herkes konumundan memnun Ancelotti bir yere gitmesin :D
Fernando Gago
10.Haziran.2007, 01:00
Huntelaar çok iyi bir forvet gerçekten inter akllı iş yapar alırsa
adriano crespo ibrahimoviç cruz varken forvet transferi gündemde ise forvetlerden giden oalcak gibi mesela adriano :)
Fernando Gago
10.Haziran.2007, 01:31
AS Roma'nın başarılı savunma oyuncusu Cristian Chivu, İnter'le anlaştığı haberlerini yalanladı.
İtalya şampiyonuyla ismi sık sık geçen Chivu, haberlere tepki göstererek, "Birkaç yıldır medya beni bir oraya gönderiyor, bir buraya. Bu haberler doğru değil. Şu anda Roma'yla 1 yıllık mukavelem daha var ve başka bir takımla anlaşmaya hakkım bile yok. Şu anda, kendi kulübümle, sözleşmemin süresini daha da uzatma yönünde görüşmeler yapıyorum" şeklinde konuştu.
Chivu'nun menajeri Victor Becali, futbolcusuna, İtalyan, İspanyol ve İngiliz takımlarından teklifler aldıklarını açıklamıştı.
Aykan19o3
10.Haziran.2007, 03:43
Spaletti'den daha kötü yöneteceği kesin :D Ancelotti Roma'ya giderse Roma'ya yazık olur
Ertuin
10.Haziran.2007, 05:08
huntelaarda ii ama trezeguet her zaman juve ye faydalı olmustur ben bırakmazdım takviye olarak alırlarsa da güzel olur bnce huntelaar ı
Fernando Gago
10.Haziran.2007, 05:53
İtalyan Tuttosport gazetesi, Juventus'un savunma oyuncusu Giorgio Chiellini ile uzun süreli yeni bir sözleşme yapacağını duyurdu.
Chiellini Juventus'un bu sezonu üçüncü tamamlamasında anahtar oyunculardan biriydi. Gerçekte sol bek olmasına rağmen stoperde oldukça iyi bir sezon çıkardı.
Bu sezon 30 maça çıkan 23 yaşındaki oyuncu üç de gol kaydetti.
Tüm bunların üzerine Juventus taraftarın yeni gözdesiyle yeni kontrat yapma kararı aldı. 2012'ye kadar sürecek sözleşme ile Chiellini yıllık 2 milyon € kazanacak. Bu da şu an aldığının iki katı anlamına geliyor.
Şu anda milli takım kampında bulunan oyuncu ile 10 gün içersinde yeni sözleşme yapılması planlanıyor.
Noz
10.Haziran.2007, 06:56
huntelaar iyi olsa da trezeguet gibi olmaz... ama gene de basarili olur... bu arada ilgilendikleri quagliarella super goller atti gecen italya macinda harbi cok yetenekli oyuncu...
Raten
10.Haziran.2007, 07:00
Olur mu yaw gs alıcak onu:p
ThersoN
10.Haziran.2007, 07:03
Olur mu yaw gs alıcak onu:p
:icon_confused:...
Mourinho bence alır.. ilk alacağı isim olduguna göre çok istiyor, bence Barça da çok zorlamadan verecektir
anil luque
10.Haziran.2007, 07:03
bence guzel bır transfer olur ınterın orta sahası ıyıce guclenır
ThersoN
10.Haziran.2007, 07:07
bu adam ne zaman gidecek, ne zaman gönderilecek? anlamıyorum..
ThersoN
10.Haziran.2007, 07:08
iki günde gençleştirme yapılmıyor, bence de Milan düşen itibarı kurtarmak peşinde onun için yapılanma değil, en kısa zamanda sportif başarı hedefliyor
ThersoN
10.Haziran.2007, 07:09
bu nasıl bir yoldur ya, bana böyle gelcekler hayatta gitmem :D
Onurap
10.Haziran.2007, 07:17
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş :)
Lionel Andres Messi
10.Haziran.2007, 07:19
Agüero Satılık Değil
11 yıl aradan sonra Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanan İspanyol ekip Atletico Madrid'de, sezonun flaş ismi olan Arjantin'li futbolcu Sergio Aguero'nun satılmasının söz konusu olmadığı açıklandı.
Madrid'deki 2 sezonunda isminden sıkça söz ettiren 20 yaşındaki 'Kun' lakaplı futbolcu, oyun stili ve fizik yapısıyla Arjantin'in efsane futbolcusu Diego Maradona'ya benzetiliyor.
Premier Lig ekibi Chelsea'nin kadrosuna katmak için 55 Milyon Euro'yu gözden çıkardığı iddia edilen forvet oyuncusu, 2006 yılında Independiente'den Atletico Madrid'e 23 Milyon Euro karşılığında transfer olmuştu.
Atletico Madrid kulübü başkanı Enrique Cerezo ise, Marca gazetesine yaptığı açıklamada, Aguero satılık değil. Atletico'nun gelecek yıllarındaki en kilit oyuncusu. Ne kendisi ne de kulübümüz ayrılık istemiyor. Aguero burada oynamak istiyor ve biz de onun kalmasını istiyoruz. Son sözüm bu" dedi.
Genç yıldız, bu sezon 5'i yedekten olmak üzere toplam 50 resmi maçta 3900 dakika sahada kalmış ve 27 kez fileleri havalandırıp, 10 sarı 3 de kırmızı kart görmüştü.
Madrid temsilcisiyle 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan Aguero, 2005 ve 2007 yıllarında Arjantin U-20 Milli takımıyla Dünya şampiyonluğu yaşarken, A Milli takım formasını ise 7 defa giymiş ve 3 kez gol sevinci yaşamıştı.
2007'de FIFA tarafından yılın en iyi genç oyuncusu seçilen Aguero, Kanada'da düzenlenen 2007 Dünya U-20 Şampiyonası'nda kupaya uzanılmasında attığı 6 gol ve yaptığı 3 asistle büyük rol oynamıştı.
Kupayı üst üste 2 kez kaldıran Arjantin U-20 Milli takımının kaptanlığını yapan Aguero, aynı zamanda gol krallığı sıralamasını zirvede bitirip, turnuvanın da en iyi futbolcusu seçilmişti.
Hazırlayan: ÖZGÜR İNCE
Lionel Andres Messi
10.Haziran.2007, 07:32
barça döneminde en iyi oynadığı manchester maçlarında bile barçanın elenmesine yol açmış şahıs.
ne diyelim milan baya bir gençleşti böylece.
eGowiCh
10.Haziran.2007, 08:11
Roma'ya sinyal veriyor, Spaletti giderse ben gelirim, beni alın tarzından ama Roma neden başarılı hocasını gönderip Ancelotti gibi başarısız bir hocayı başa getirsin ki? Baktı Roma çok başarılı, o takımın başına geçmek istiyor ama Roma yönetimi böyle amatörce bir şey yapmaz.
REsist JuvE11
10.Haziran.2007, 09:02
bu haberin gerçek olduğuna inanmyorum..inter maradona nın düşünce yapısına uymayan bir takım..maradona neden intere yardım etsin
REsist JuvE11
10.Haziran.2007, 09:04
iç transferde iyi hamle yapmış olurlar.chiellini iyi oyuncu.takımda kalması juventus un yararına olacaktır
carrey
10.Haziran.2007, 15:40
ben treyi eskisi kadar başarılı bulmuyorum gerçi eskidednde çok başarılı bulmuyordum ama huntelaar çok iyi seçim
yunusgs
10.Haziran.2007, 16:54
Chiellini'yi takımda tutarak son derece akıllıca bir hamle yapmış olur Juventus.Juve için anahtar bir oyuncu.
yunusgs
10.Haziran.2007, 16:55
Barça verir zaten satılık listesinde İnter'e yararlı olur.
Universal
10.Haziran.2007, 17:46
Deco son yıllarda düşüş yakalayan bir oyuncu. Porto'da ki performansını bir türlü gösteremedi. Barcelona'ya artık yararından çok zararı dokunmaya başlandığını düşünüyorum. Inter'e transferi hem Barça için hemde Deco için daha iyi olacaktır.
anil luque
10.Haziran.2007, 17:51
bızım macta gayet guzel oynadı bence ınterde o mactakı performansına kavusacaktır neredeyse top kaybı yapmadı
fenerbahce_1907
10.Haziran.2007, 19:04
Napoli ve Genoa Seri A'da
İtalya Serie B'de sezonun son maçında Genoa ile Napoli karşı karşıya geldi. Son haftaya girerken karışık hesaplar içerisinde olan takımlar kalem, kağıtları ellerine alarak hesap yapmaya başlamışlardı. İtalya Serie B'de ikinci ve üçüncü sırada bulunan Napoli ve Genoa sezonun son haftasında karşı karşıya geldiler ve karşılaşma 0-0 golsüz eşitlikle sona erdi. Napoli ve Genoa'nın en yakın takipçisi olan Piacenza'yla arasında 10 puan fark olmasının sonucunda iki takım da el ele İtalya Serie A'ya yükseldi.
İtalya Serie B'de statü gereği ilk iki takım direk Serie A'ya çıkarken, sezonu 3. biteren takım eğerki 4. olan takıma '10 ya da daha fazla puan farkı yaparsa' Play-off'lara kalmadan Serie A biletini alıyor. İtalya Serie B'de bugün oynanan karşılaşmalar sonucunda 3.sırada bulunan Genoo(78) en yakın rakibi Piacenza'ya(68) 10 puan fark yaptığı için İtalya Serie A'ya direk çıkma hakkı kazandı.
İtalya'da Juventus, Milan ve Inter gibi takımların gölgesinde kalmış olsa da sayırsız başarıları olan Nopoli Serie A'ya çıkmayı başardı. İtalya'da 1987 ve 1990'da şampiyonluğa ulaşan 1968, 1975, 1988 ve 1999'da İtalya Serie A'yı ikincilikle bitiren Nopoli 1989 yılında UEFA Kupası'nı müzesine götürmüştü. Dünya futboluna bir çok yıldız oyuncuyu armağan eden Napoli adı şike ve bahis skandallarına karıştığı gerekçesiyle 2004-2005 sezonunda İtalya Serie C1/B'de mücadele eden Napoli 2006-2007 sezonunda yeniden İtalya Serie B'ye yükselmişti.
Öte yandan İtalyan aktrist Sophia Loren, Napoli'nin Serie A'ya yükselmesi durumunda striptiz yapacağını açıklamıştı. Loren, La Gazetta Dello Sport'ta yer alan röportajında, Roma'da doğmasına rağmen çocukluğunun geçtiği Napoli'ye ve onun takımına tutku ile bağlı olduğunu, bu yüzden en büyük arzusunun, takımını Serie A'da oynarken görmek olduğunu söylemişti. Bakalım Sophia Loren Nopoli'nin Serie A'ya çıkmasından sonra verdiği sözü yerine getirecekmi!
fenerbahce_1907
10.Haziran.2007, 19:06
Almiron, Juventus’a Yakın
Empoli, Arjantinli oyuncusunu, Juventus kulübüne, 3 gözde genç oyuncuları karşılığında satmak üzere.
Sergio Bernardo Almiron için aylardur sürdürülen pazarlıkların bittiği, son ayrıntılar da konuşulduktan sonra transferin resmen duyurulması öğrenildi. Empoli, Almiron’a karşılık Juve’den umut vaat eden oyuncular Paro, Giovincino ve Volpato’yu alacak.
Almiron, geçtiğimiz sezon takımı adına 30 maçta 6 gole imza atarak Empoli'nin Uefa Kupası vizesi almasında önemli rol oynamıştı.
fenerbahce_1907
10.Haziran.2007, 19:08
Transferde Palermo-Lazio İşbirliği
İki kulüp, bu yaz kadrolarını güçlendirmek için birbirleri arasında futbolcu takasına sıcak bakıyor.
Lazio kulübü Palermo’da bekleneni veremeyen Andrea Caracciolo’ylailgileniyor. Santrafor mevkiinde oynayan Caracciolo geçtiğimiz sezon 27 maçta sadece 5 gol atabildi. Palermo ise Ayodele Makinwa’yı geri istiyor. Lazio, Caracciolo’yu alabilmek için Nijeryalı oyuncunun gitmesine izin verebilir. Makinwa da bu sezon, Lazio’da 25 maçta sadece 3 gol atarak vasat bir performans sergilemişti.
Gerçekleşmesi muhtemel başka bir girişim ise Lazio’nun Valon Behrami’yi Palermo’ya vererek, gelen bonservis ücretiyle Reggina’dan Giandomenico Mesto'yu almak.
Bu işbirliğinin aslı var mı yok mu önümüzdeki günlerde göreceğiz.
GeNç KaRTaL
10.Haziran.2007, 19:34
Sadece 2 isimle işbirlik olmaz ki:D bende 3-4 oyuncu olur diye düşündüm başlığı görünce
GeNç KaRTaL
10.Haziran.2007, 19:35
Valla ismini ilk defa duyuyorum haber doğruysa görecez oyununu Juve'de
dick
10.Haziran.2007, 19:46
Giovonco Almiron'dan çok daha iyi bir futbolcu,Juventus böyle bir hata yapmaz
Fernando Gago
10.Haziran.2007, 19:55
Napolinin tekrar seriea olması güzel
Fernando Gago
10.Haziran.2007, 19:56
istedikleri kadar takas yapsınlar değişen bir şey olmayacak bence :)
gezenti
10.Haziran.2007, 22:26
Bu etik değil!Hiç kimse uğraşmadan bir şeyler elde edemez etmemeli.Zaten oldum olası takasa karşıyımdır.Neye göre veriyorsun ki adamı?Ama yeni bir çığır açabilirler....
deniz.91
10.Haziran.2007, 22:29
iki takımada başarılar serie a'da
eXcitinG
10.Haziran.2007, 22:34
ALmiron iyi bir oyuncu ama Juventus gibi hedefLeri yükse bir kLüpte başarıLı oLabiLecek kadar iyi değiL tabii ki.
ForsakeN
10.Haziran.2007, 23:00
AC Milan'da gelecek sezon oynayıp oynamayacağı belli olmayan Alberto Gilardino, yaptığı açıklamada Milan temsilcisinde oynamak istediğini belirtti.
Para konusunda Gilardino ile sorun yaşayan AC Milan ise yaptığı açıklamada, Gilardino'nun devam etmesini açıklamasının, AC Milan'ın şartlara uyacağı anlamına geldiğini belirtti.
Kadrosuna güç katmak isteyen AC Milan transfer listesinin başına Barcelona'dan Samuel Eto'o ve Arsenal'den Thierry Henry'yi eklerken, Gilardino hakkında ne karar vereceğini ilerleyen günlerde göreceğiz.
09.06.2007
Kaynak : Sporx.com
Ertuin
11.Haziran.2007, 00:55
almiron ii bi oyuncu juve de ii bi alternatif olur
Ertuin
11.Haziran.2007, 01:08
ikiside seri a cıkmasını istediğim takımlardı :) nese basarılar her ikisinede
Del Piero_10
11.Haziran.2007, 02:06
İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Torino'da teknik direktörlük görevine, İtalyan Walter Novellino getirildi. Son 5 sezondur İtalyan ekibi Sampdoria'yı çalıştıran İtalyan teknik adam Walter Novellino, Serie A takımlarından Torino'nun başına geçti. İtalyan ekibinden yapılan açıklamada, Novellino'nun Torino'yla 2 yıllık sözleşme imzaladığı ifade edildi.
Novellino, Gianni De Biasi'den görevi devralacak. De Biasi yönetimindeki Torino, sezonu 17. sırada tamamlayarak 20 takımlı ligde düşmekten son anda kurtulmuştu.
RaSenGan
11.Haziran.2007, 04:32
Destede kağıt biter moratti'de oyun bitmez.
inter ve maradona'yı aynı cümlede görünce aklımda bir sahne canlandı.
Destede kağıt biter Muro'da bitmez değil miydi o :icon_biggrin:
Agüero'nun İnter'e gitmesini istemem..Milan'a giderse süper olur.(: Maradona görüşsede bir sonuç çıkmaz.
Fıratcan Alçınkaya
11.Haziran.2007, 05:23
Her 2 taraf içinde hayırlısı olsun... iyi bir karar vermiş ToRino Novellino ideal bir menajer...
crazzy
11.Haziran.2007, 05:56
takımının Euro 2008 kadrosunda yer alan ve Manchester United'ın ısrarla kadrosuna katmak istediği ortasaha futbolcusu Miguel Veloso, AC Milan forması giymenin kendisi için bir hayal olduğunu ve teklif alması halinde kabul edeceğini açıkladı.Şu an Avrupa'daki en gözde genç futbolculardan biri olan 22 yaşındaki futbolcu, Corriere dello Sport'a yaptığı açıklamada, "Ben ve Milan mı? Onlara evet derim. Milan kulübünde oynamak bir rüya. Andrea Pirlo ve Gattuso'nun arasında olacağım. Müthiş. Sadece Avrupa'da, enternasyonel seviyede ve Serie A'da kazandıklarına bakmanız yeterli. Bazı görüşmeler yapıldı ve Milan formasını giymek için bir şansım var. Bizimle temastalar ve şimdilik beklemedeyiz.Hem defansta hem de ortasahada görev alabilen ve Sporting Lisbon'un dünya futboluna kazandırdığı birçok futbolcudan sonuncusu olmaya aday olan Veloso, Ocak ayında kulübüyle 6 yıllık yeni sözleşme imzalamış ve bonservis bedeli de 25 Milyon Euro olarak belirlenmişti.Sol kanatta da başarıyla görev alan ve Portekiz futbolunun unutulmaz isimlerinden olan Antonio Veloso'nun oğlu olan Miguel, geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde Inter'e karşı oynanan maçta Patrick Vieira ve Luis Figo'ya karşı yaptığı savunmayla dikkatleri üstüne çekmişti. Haziran ayında düzenlenen Avrupa U-21 Şampiyonası'na erken veda eden Portekiz Milli takımının kaptanlığını yapan Veloso, 3 maçta 2 gol atmasına rağmen takımının gruptan çıkmasını sağlayamamıştı. Portekiz A Milli takım formasını ise 6 defa terleten Veloso, bu sezon yeşil beyazlı formayı 2'si yedekten olmak üzere 29 maçta 2672 dakika giymiş ve 1 gol atıp 5 de sarı kart görmüştü.
KaPaLı
11.Haziran.2007, 05:58
Milan 10 tane Defansif ortasahayla çıkacak herhalde maçlara
Aykan19o3
11.Haziran.2007, 06:00
Milan'a giderse hata yapar Veloso Manchester United'da kendini baya geliştirirdi.
RaSenGan
11.Haziran.2007, 06:00
Çok iyi oldu.Helal olsun Veloso.Sevdiğim bir oyuncuydu zaten.
Fernando Gago
11.Haziran.2007, 06:03
Milanda senelerdir ezberlendik ortasahası var gerek Gattuso gerek Ambrosini artı birşeyler veremiyor Milan'a Veloso takıma güzel bir hava atar
GeNç KaRTaL
11.Haziran.2007, 07:26
Milan Flamini ile anlaştı sezon başında.O mevkide bir çok isim var zaten.İlgilenilceğini sanmıyorum..
Wesley Sneijder
11.Haziran.2007, 11:06
Süpermiş. Hemen FM'de alacağım.
deniz.91
11.Haziran.2007, 11:27
baya klas goller attı kendisinden ileride söz ettirecek bayağı
Wesley Sneijder
11.Haziran.2007, 15:23
Çok aşırtma deniyor ama.
Wesley Sneijder
11.Haziran.2007, 16:08
Abbiati Milan'a geri döndü. Torino yeni sezon küme düşer. ;)
deniz.91
11.Haziran.2007, 16:44
Adamlar önlibero manyağı olmuş:zuhaha
Ertuin
11.Haziran.2007, 16:49
hayırlı olsun