View Full Version : İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar
Lim10
03.Mayıs.2010, 15:40
Maçın hakkı İnter'indi zaten, ona bişey diyemeyiz.Muslera gününde olmasa ilk yarı 3-4 olurdu.Kolarov ve Zarate'den başka birşeyler yapmaya çalışan birinide göremedim Lazio tarafında.Ben Lazio'yu ilk kez 90 dakika izledim bu sene ve bu futbollarıyla düşmeyide hakediyorlarmış açıkcası.Totti'nin hareketi sadece tuz-biber oldu.Lazio taraftarının bu denli rahat olması, geçen hafta alınan Genoa galibiyeti ve bu hafta Atalantanın da kaybetmesiydi.Atalanta geçen hafta ve bu hafta kazanıp, Lazio geçen hafta Genoa'ya mağlup olmuş olsaydı görürdüm o zaman İnteri desteklemeyi.Bizde ve diğer ülkelerde de tabiki hiçbir taraftar ezeli rakibinin şampiyon olmasını istemez bu normal.Ama bişeyler yapmaya çalışıp, şut çeken, mücadele eden futbolcunu yuhalamakda neyin nesidir yahu?İnter gol atınca seviniyolar falan.Benim Roma taraftarı olmam önemli deil vurgulamak istediğim noktada, kendinizi Lazio'lu oyuncuların yerine bi koysanıza, kendi taraftarınız rakip kaleye şut çektiniz diye sizi yuhalıyor ve gol yediğinizde çılgınca seviniyor, ne hissederdiniz?
goosfraba
03.Mayıs.2010, 17:16
http://www.sporxtv.com/SXTVQ15863SXQ
böyle taraftar mı olur yahu.
Flawless Victory
03.Mayıs.2010, 18:01
Roma'nın taraftarı sütten çıkmış ak kaşık da değil, bunu unutmayalım. Lazio taraftarı kendini kaybetmiş olabilir ama rekabet bu. Bizim taraftarımız da futbolcumuz da yapıyor bunu bazen. Rakibi Avrupa'ya gitmesin diye maça çıkıp kazanan veya kaybedenler var. Ben genel olarak İtalyan taraftarları beğenmiyorum zaten. İngiliz holiganlar İtalyanların yanında Türk Sanat Müziği gibi yumuşak kalır. Futbolcular taraftar böyle yapınca niye oynasın ki.
yunusgs
03.Mayıs.2010, 19:47
Türkiye'de olsa bu olay kıyamet kopardı.Türkiye'de her şey spekülasyonlar üzerine kurulu.Maçların aynı saatte oynanması,her maçın altında şike iddiası arama vb.
Bu tip şeylerin yapılması aptalca bir durum.Ezeli rakibin şampiyon olmasın diye maçı vereceksen o ligde hiç bulunma daha iyi.
Universal
03.Mayıs.2010, 20:19
Türkiye gözü ile olaya bakmayalım. Avrupa'da bu tarz derbiler, rekabetler bizimkisi gibi yaşanmıyor. Aynı şehirde mücadele eden takımlar arasında ciddi bir rekabet var. Takımlar ile siyasi kimlikler bir olduğu gibi taraftarların yaşayış biçimleri bile farklı. Bu yüzden bunlar yaşanıyor. Bu olayı İtalyan hatta Roma veya Lazio'lu olmadan bilemeyiz.
Şu gerçek var, Lazio kulübü yıllar önce Roma kentinde bütün takımlar birleşip Roma kulübünü oluştururken kendileri dahil olmadı ve Roma'nın büyüklüğü altında hep ezildiler. Bunun sorununu yaşadıkları ortada. Bakalım Lazio ligden düşünce bu kadar mutlu olabilecekler mi?
TR.CaPTaiN
04.Mayıs.2010, 10:40
Bu tip düşünceler bizim ülkemizde de oluyor, Lazio'lular ise bunu uygulamaya dökerek enteresan bir görüntü oluşturmuş. Bunda Totti'nin tahriğinin de payını unutmamak lazım. Lazio oyuncularının hangi ruh haliyle bu maçta oynadıklarını merak ediyorum. Binlerce kendi seyircin rakip kaleye şut çektiğinde seni ıslıklıyor. :}
Del Piero_10
04.Mayıs.2010, 11:07
Bu saatten sonra kendine saygısı olan bir oyuncunun o takımda yeri olmamalı.
Lazio gol yediğinde tribünlerde açılan pankart. Akıllarınca Roma ile dalga geçiyorlar ama kendi kendilerini nasıl aşağıladıklarının farkında değiller.
http://i43.tinypic.com/anodc.jpg
http://i44.tinypic.com/21j3yit.jpg
KanaKe
04.Mayıs.2010, 11:12
Lazio ile Inter zaten ben kendimi bildim bileli kardes kulüp gibiler :) BursAnkara gibi birsey yani.. ben gayet normal buldum..
Del Piero_10
04.Mayıs.2010, 11:21
Lazio ile Inter zaten ben kendimi bildim bileli kardes kulüp gibiler :) BursAnkara gibi birsey yani.. ben gayet normal buldum..
Pek öyle değil. En azından meşhur 5 Mayıs 2002 hadisesinden beri
http://www.youtube.com/watch?v=mzCU3V8oMQM&feature=related
Del Piero_10
04.Mayıs.2010, 11:56
Juventus'un tecrübeli kalecisi Gianluigi Buffon, kulübünde kalacağını söylese de, olası bir durumda nereyi tercih edeceğini de açıkladı...
Juventus'un file bekçisi Gianluigi Buffon, sezon sonunda kulübünden ayrılmak gibi bir düşüncesi olmasa da, bunu yapacak olsaydı, Premier Lig'i tercih edeceğini söyledi.
Daha 3 yıllık kontratı bulunan İtalyan kaleci, daha önce yaptığı bir açıklamada, "2 maç daha Juventus'un oyuncusuyum, sonrasını göreceğiz" diyerek transfer dedikodularının hızlanmasına neden olmuştu.
32 yaşındaki tecrübeli eldiven, "Takımdan ayrılma isteğim, takımımın beni bırakma isteği kadar. Şu anda bir teklif yok. Ancak iki hafta içinde her şey olabilir. Eğer buradan ayrılacak olsaydım, bir sonraki durağım İngiltere olurdu" dedi.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Mayıs.2010, 20:07
Gitmesin Buffon...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Mayıs.2010, 20:09
İnanılmaz bi durum...Nasıl taraftardır ya bunlar...
sakary Ali
04.Mayıs.2010, 20:10
Gider mi Man City'e ?
GeNç KaRTaL
04.Mayıs.2010, 20:28
Man.City'e mesaj göndermiş gibi.
Gider mi Man City'e ?
Man.City'e mesaj göndermiş gibi.
Ne kadara gider ? :n:
Del Piero_10
04.Mayıs.2010, 20:32
Lazio başkanına maçtan önce içinde mermi bulunan bir zarf yollandı ve oyunculara maçı vermeleri dikte edildi.
Kolarov takımdan transferini istedi.
Daha önemli olan, Lazio'nun başı ciddi anlamda belaya girebilir. Çünkü -6 puan cezasından söz edimeye başlandı. Bu cezayı alıp küme düşmeleri gerçekten gülünç olurdu.
SuperBianconero
04.Mayıs.2010, 23:42
Buffon takımda kalacak kalmasına da hani bir fantazi yaratıp Buffon'u ayıracaksak ve O da sadece ingiltereye gidebilirim demişse gideceği takım manchester united olur ki başka da ihtimal yok zaten.manchesterın kadrosu da öyle aman aman bir kadro değil.normalin biraz üstü rooney united gibi bişey.unitedın teklif edeceği para için tutup Buffon'u satmazlar.united da gelip 50-60m euro teklif edemez.
SuperBianconero
04.Mayıs.2010, 23:57
maçtan önce taraftarlar çok açık bir mesaj verdi.bu mesaj doğrultusunda lazio başkanı maçın seyircisiz oynanmasını isteyebilirdi veya federasyon maçı direk seyircisiz oynatabilirdi.olmadı tarafsız bir sahaya alınabilirdi.ama onlar ne yaptı yangına körükle gittiler ve böyle rezalet bir durum ortaya çıktı.skandal kelimesi bile hafif kaçar.ben hayatımda böyle bişey görmedim.nasıl seyircilerin yaptığı ırkçı tezahüratlar klübü bağlıyorsa bu olayların da bundan bir farklı yok çok fazlası var.şike bile sayılabilir.öyle geçiştirilecek bir durum değil.lazionun puanlarının silinmesi isabet olur.
vuque
04.Mayıs.2010, 23:58
Bence Arsenal'e Yakışır :D
Alicanfmfan
05.Mayıs.2010, 01:31
Bence Buffon , Juve için simge olmus bir isim hani bir futbolcu söyleriz direk aklımıza o takım gelir , Buffon futbolu kesinlikle Juve'de bırakması lazımdır ki taraftar da öyle düşünüyordur.
Sheriff
05.Mayıs.2010, 02:08
Galatasaray avrupa kupası maçına çıkıyor Fener taraftarı rakip takımı destekliyor(aynı şey tersi durumda da geçerli ve herkes böyle demiyorum bu tür şeylere çok şahit oldum), biz böyle bir ortamdayken Lazio'yu eleştirmemizde komik tabi.
Fernando Gago
05.Mayıs.2010, 10:46
Buffon'un Juve'den ayrılması çok garip olur harbiden .. Küme düşen takımı bile terketmeyen Buffon şimdi bıkakır mı bilmiyorum .
Trabzonspor
05.Mayıs.2010, 12:03
Mourinho "kalıyorum" diyemedi
Jose Mourinho gelecek sezon hangi takımı çalıştıracağını bilmediğini söyledi.
http://u.goal.com/96100/96157_news.jpg
Inter teknik direktörü Jose Mourinho, gelecek sezon İtalyan ekibinde kalıp kalmayacağından emin olmadığını söyledi.
Portekizli teknik adam, düzenlediği basın toplantısında 'gelecek sezon Inter'de kesin olarak kalacağınızı açıklayabilir misiniz?' şeklindeki soruya, “Hayır. Futbolda hiçbir şeyden emin olamazsınız," yanıtını verdi.
Lig, kupa ve Şampiyonlar Ligi üçlüsünü tamamlaması halinde dünyanın en iyi teknik direktörü olacağı yolundaki sorulara ise Mourinho, "Daha önce de bir sezonda üç kupa kazandığım oldu. Ben kendimi en iyi olarak görmüyorum, ama elimden gelenin en iyisini yapar ve maçlardan sonra rahat uyurum," yanıtını verdi.
Mourinho sözlerinin devamında takımına daha çok saygı gösterilmesi gerektiğini belirterek, "Coppa Italia'da finale çıktık, Şampiyonlar Ligi'nde finale çıktık ve şampiyonluk yarışında da avantajlıyız. Bu yüzden sizden saygı beklemiyor, talep ediyorum," diye konuştu.
Mourinho son olarak Çarşamba akşamı Roma'yla oynanacakları İtalya Kupası final maçında, sakatlığı bulunan Wesley Sneijder'in yer almayacağını söyledi.
------------------------------------------------
Real'e gelsin.
Sekopej
05.Mayıs.2010, 12:06
Şampiyonlar Ligi'ni kazanırsa kalmayacağını düşünüyorum ama geçen sene 6 kupa aldığı için yere göğe sığdırılamayan Barcelona'nın yaptığını yapmak için 1 sezon daha kalabilir belki. Çünkü bu 3 kupayı aldıktan sonra, diğer 3 kupayı almak sorun olmaz Inter için.
Yine de, sezonu 3 kupayla kapatır, seneye Real Madrid'e gider ve Barcelona ile olan hesabını, çekişmesini orada daha rahat sürdürür.
Trabzonspor
05.Mayıs.2010, 12:14
Bende onu istiyorum Serkan:DGelsin Real Real'liğine kavuşsun da artık:D
SuperBianconero
05.Mayıs.2010, 12:42
bahsettiğin farklı şeyler.elma ile armut misali.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Mayıs.2010, 20:21
Pellegrini'nin kalmasından yanayım fakat Mourinho ŞL'yi kazanırsa İtalya'ya dönmez bana göre :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Mayıs.2010, 20:32
Cannavaro milli takımı bırakıyor!
İtalya Milli Takımı'nın kaptanı Fabio Cannavaro, 2010 Dünya Kupası'ndan sonra milli takımı bırakacağını söyledi.
36 yaşındaki Cannavaro, yaptığı açıklamada, esprili bir şekilde, ''Artık taraftarlar beni yaşlı olarak görüyor, tahmin edin Ağustos'ta ne söylerler'' dedi.
Milli takımdan, 11 Haziran-11 Temmuz'da düzenlenecek dünya kupasından sonra ayrılmayı planladığını belirten Cannavaro, 132 kez milli takım forması giyerek, rekora imza atmıştı.
Juventus'ta forma giyen Cannavaro, milli takımda 100. maçında 2006 Dünya Kupası'nı kaldırmış, o maçta İtalya, Fransa'yı penaltılarla 5-3 yenmiş ve kupayı kazanmıştı.
LigTv
goosfraba
05.Mayıs.2010, 20:35
gençlerin önünü açmak adına iyi bir karar.
BaFraLı
06.Mayıs.2010, 09:14
İtalya Kupası Final maçında Inter ile Roma karşı karşıya geldi. Roma Olimpyat Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Inter tek golle kazanarak kupayı kazanmayı başardı. Jose Mourinho'nun takımına kupayı getiren golü 40. dakikada Diego Milito kaydetti.
Inter bu zaferin ardından şampiyonluk yarışındaki rakibi Roma'yı devirerek sezonun ilk kupasını kaldırmış oldu. Ligde şampiyonluğa koşan Inter, Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'yı eleyerek finale yükselmişti.
Zorlu final maçının ilk 45 dakikası Inter'in kontrolünde geçerken, Roma ise zaman zaman geliştirdiği tehlikeli ataklarla rakip kalede gol aradı. Inter'in 17. dakikada Diego Milito ile attığı bir gol ofsayt gerekçesiyle değer kazanmadı. Ancak karşılaşmanın 39. dakikasında Arjantinli golcü topu ağlara yollayarak finalde takımını 1-0 öne geçirdi. İlk 45 dakikada başka gol olmayında soyunma odasına Inter'in üstünlüğü ile gidildi.
İkinci yarıda Inter golün vermiş olduğu rahatlıkla kontrollü bir oyun sergiledi. Roma ise beraberliği yakalamak adına rakibinin üzerine daha çok gitti. Ancak zorlu mücadelenin ikinci yarısında gol sesi çıkmayınca Inter, Milito'nun attığı golle kupayı kazanmayı başardı.
http://adm.sporx.com/img/2010/05/061273094904.jpg
MAÇ BİTTİ, ORTALIK KARIŞTI
Maçtan sonra iki takım futbolcuları birbirlerine girdi. Inter'li ve Roma 'lı futbolcuların yanı sıra sahaya iki-üç taraftar da girdi. Olayların yatışmasının ardından Inter, taraftarlarının bulunduğu tribünlere giderek kupayı kupa şampiyonluğunu kutladı.
Bu arada karşılaşmanın 36. dakikasında Ivan Cordoba sakatlandığı için oyuna devam edemedi. Cordoba'nın yerine oyuna Arjantinli savunma oyuncusu Walter Samuel girdi.
TOTTİ'DEN BALOTELLİ'YE TEKME
Roma'nın kaptanı Totti karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı. Yıldız futbolcu ikinci yarının başında Pizarro'nun yerine oyuna girdi. Ancak maçın 88. dakikasında Totti, Balotelli'ye attığı tekme yüzünden kırmızı kart gördü.
INTER 6. KEZ ZAFERE ULAŞTI
Daha önce bu kupayı 5 kez müzesine götüren Inter, Roma'yı tek golle devirerek 6. kez İtalya Kupası'nı kaldırmayı başardı. Roma ise İtalya kupasını tarihinde 9 kez kere kaldırmayı başardı. Milano temsilcisi Inter kupayı 2006-2007 sezonunda kazanmıştı. Inter o sezon deplasmanda 1-1 berabere kaldığı rakibini kendi sahasında 3-1 yenerek zafere ulaşmıştı.
Inter ile Roma İtalya Kupası'nda en 2007-2008 yılında karşı karşıya gelmişlerdi. O karşılaşmada rakibini 2-1 yenen Roma kupaya kaldırmayı başarmıştı. Geçtiğimiz yıl ise kupayı Sampdoria'yı penaltı vuruşları sonucunda deviren Lazio kazanmıştı.
Totti'nin yaptığı hareket hiç hoş değildi. Ama kupayı İnter kazandı :0:
anil luque
06.Mayıs.2010, 09:17
Totti ne kadar psikopat bir oyuncu oldugunu yıne gösterdi herkese =) Mourinho bu sene çok kızmış belli ortada kupa bırakmaz..
El Barto
06.Mayıs.2010, 09:27
Hakikaten Totti ve Romalılar ne mal olduklarını gösterdiler. Totti'nin Balotelli'ye attığı tekmeyi adam düşmanına atmaz. :)
Birde Balotelli her yere düştüğünde yanından geçen kafasına bir dürttü. :D
Mourinho bütün kupaları toplayacak gibi bu bir oldu.
KaPaLı
06.Mayıs.2010, 10:19
Roma sonuna kadar haketmişti. İnter sadece kapandı. Julio Cesar'a dua etsinler. Roma'lıları maç boyu kızdırdılar. Eto'o ya ne olmuş anlamadım zaten her pozisyonda ortalığı karıştırmaya çalıştı hakemle o kadar çok dalaştı hakem sarıyı çıkaramadı bile.
Fernando Gago
06.Mayıs.2010, 11:05
Totti öyle bir tekme attı ki Balotelli'ye bile acıyor insan :D Youtubeden bir daha izlerken kemik sesini duydum vallaha :D
E.Cartman
06.Mayıs.2010, 11:13
Inter bu sene kupa bırakmaz ortada :)
World Hollow o1
06.Mayıs.2010, 12:12
İnter istediğini aldı, kupa finalinde sinirlerine hakim olan takım ulaştı kupaya..
Roma'lı topçular 1-0'ın verdiği stresle pozisyonların sertlik derecesini abarttılar.. Morinho istediklerini bir bir yapıyor ekib ve takımıyla birlikde.
C h A o S
06.Mayıs.2010, 12:12
Totti'nin pozisyonunu izleyemenler için koyayım.Totti heralde 5 maç felan ceza alır...
http://www.youtube.com/watch?v=jehNMZ0BHCs
El Barto
06.Mayıs.2010, 12:39
Roma mı haketti sonuna kadar? Yapma İsmail ne yaptılar hakedecek? Bir tane gol yediler kalecileri de bir iki top çıkardı ki 2-3 olurdu maç.
Çirkefliklerini saymazsak hiçbir şey yapmadı Roma ya da yapamadı. Çalımı yiyen tekme savurdu. :)
Trabzonspor
06.Mayıs.2010, 12:44
Maçta iki takımdan toplam 9 şut geldi zaten :DHerkes tekme tokat oynadı.Materatzi bile 2-3 kere yıkıldı tabi o biraz abartıyor ama.Çok seet oynadılar ya.Maçın başında dedim en az 1 kırmızı ve kavga olacak diye eksik olmadı kavga.
E.Cartman
06.Mayıs.2010, 13:00
Totti'nin tekmesinden sonra Balotelli'ye acıdım yav o nası bi tekmedir...
Fearless Coward
06.Mayıs.2010, 13:05
Totti ve Toni'ye yakışmayan hareketler oldu İnter sadece kapandı golde ofsayt kokuyor gibi duruyor..Muntari'nin yaptığınada bakarsak ona kart çıkmadı :S :( Çok yüksek tansiyonlu maçtı İnter'li Mourinho'nun kazanacağını biliyorduk ve kazandılar..
El Barto
06.Mayıs.2010, 13:30
Mexes'in yumruğunu da unutmamak lazım. :)
Golde de ofsayt yoktu.
Fearless Coward
06.Mayıs.2010, 13:32
Boletelli o tekmeden sonra nasıl kalktıysa artık dayanıklı adam..Şu adam Milan'a gitsin burda dayak manyağı oluyor..
RaSenGan
06.Mayıs.2010, 17:20
İnsan düşmanına yapmaz yazıklar olsun Totti gibi adama.
Boletelli o tekmeden sonra nasıl kalktıysa artık dayanıklı adam..Şu adam Milan'a gitsin burda dayak manyağı oluyor..
Öyle bir futbolcu mu var :icon_biggrin:
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Mayıs.2010, 18:53
Ne maçtı yahu :) (Kavga-dövüş olarak söylüyorum :D Futbol olarak ortada pek bişey yoktu çünkü.)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Mayıs.2010, 19:33
Juve taraftarı O'nu istiyor!
Juventus'ta taraftarlar arasında yapılan ankette teknik direktör adaylarından Luciano Spalletti, İspanyol çalıştırıcı Rafael Benitez'den daha fazla oy aldı.
Serie A'ya eski oyuncusu, teknik direktör Ciro Ferrara yönetiminde şampiyonluk ümitleriyle başlayan, ardından üst üste aldığı kötü sonuçlar nedeniyle hedefinden iyice uzaklaşan Juventus'ta taraftarlar gelecek sezon takımın başında AS Roma'nın eski çalıştırıcısı İtalyan Luciano Spalletti'yi görmek istediklerini belirtti.
İtalyan spor medyasında yer alan haberlere göre siyah-beyazlı kulüp, gelecek sezon için hem şu an İngiltere'nin Liverpool kulübünü çalıştıran İspanyol Rafael Benitez hem de Rusya'nın Zenit St. Petersburg takımının teknik direktörlüğünü üstlenen Luciano Spalletti ile temas halinde.
Juventuslu taraftarlar arasında yapılan ankette ise Spalletti, Benitez'e göre daha çok oyu alan taraf oldu. Ankette, Spalletti yüzde 55 oy alırken, Benitez yüzde 45'de kaldı.
İtalya'da Serie A'yı 27 kezle halen en çok kazanan kulüp konumundaki Juventus'u Alberto Zaccheroni çalıştırıyor.
LigTv
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Mayıs.2010, 19:33
Bozuk yerler düzeltilirse sevinirim :)
Lim10
07.Mayıs.2010, 01:06
Spalletti Udinesedeyken de oynattığı futbolla çok beğendiğim bi teknik adamdı.Aynı şekilde Roma'ya da klasik İtalyan futbolu çizgilerinin dışında bi futbol oynatıyordu.Ben Juve taraftarı olsam bende Spalletti'yi isterdim.Eğer gelirse önümüzdeki sene şampiyonluk için en büyük adayım Juve'dir şimdiden...
tarikko
07.Mayıs.2010, 01:07
Bu maç Totti'nin çirkefliğini gösterdiği maç olmuştur..O nasıl bir tekmedir yahu..Yazık..
nekop
07.Mayıs.2010, 01:09
Zenit'in başına geçeli daha birkaç ay oldu.Bu isteklerinin gerçekleşeceğini sanmıyorum.
Lim10
07.Mayıs.2010, 01:26
Maçı izleyemedim.Fakat Totti'nin yaptığı faul gerçekten sportmenliğe ters düşen bi hareket.Yorumlara bakılırsa tekmeler yumruklar havada uçuşmuş.Ben bu işte Mourinho'nun da katkısının olduğunu düşünüyorum.Çünkü kendisi tahrik etme konusunda çok başarılı bir teknik adam.E oyuncularınada 1-2 taktik vermiştir.Şampiyonluk yarışında da rakibi olan İnter'e karşı yenik duruma düşmek Roma'lı oyuncuları gerince böyle sert bi maç çıkmış ortaya.Ne diyim bari İtalya Kupasını alaydık:)
yaman76hakanFB
07.Mayıs.2010, 07:35
Totti bir zamanlar (çok değil; 4-5 sene önce) benim dünya üzerinde en beğendiğim üç veya dört futbolcudan birisiydi...Ama iki nedenle şöhretini çok daha yukarılara taşıyamadı:
1) İtalya'da ve Roma adına ne kadar büyük performanslar sergilersen sergile, tam anlamıyla dünya yıldızı olmak için Roma dışına çıkıp dünyanın büyük takımlarından birisinde kendini göstermen gerekiyor...
2) Bir süperyıldız asla bu kadar antipatik işler yapmamalı... Totti'nin bu ilk kabahati değil.. İtalya Milli takım formasıyla yıllar önce rakibinin yüzüne yapıştırdığı tükürüğü hatırladınız mı? Ama o Romanın sevgilisi olmak pahasına dünyanın "kötü çocuğu" olmaya razı...
Umarım INTER'in bu sezon aldığı tek kupa olur diyeceğim ama... Roma'dan umut yok... Tek umudumuz Bayern Münih... Ama Morinio şimdiden guardiola gibi ALTI KUPAYI teker teker toplamayı kafasına koymuştur bence...
Totti bir kibir heykeli... Onunla bu kibir konusunda futbol dünyasında sadece Zlatan İbrahimoviç yarışabilir...
Ama Morinio kibirin ta kendisi...
Tek umudumuz Bayern Münih...
A.FaruK
07.Mayıs.2010, 10:03
Totti benimde hayran olduğum bi topçuydu gerçi hala daha öyle ama bu, Hakan abininde dediği gibi Romalıların sevgilisi olmak pahasına yaptığı agresif davranışlar bence bir takım kaptanına yakışmayan şeyle.Dün gece izliyodum spor programında şöyle bişey söyledi sunucu:
-Bir Del Piero İtalya efsanesidir yıllardır (yaklaşık 17 yıldır) Juvede kaptan yediği kırmızı kart sayısı 2 veya 3.
-Bir Baggio İtalya efsanesidir 22 yıla yakın futbol oynamıştır kaptanlık yapmıştır ve yediği kırmızı kart sayısı yanlızca 3.
Ama Totti de Roma efsanesi 18 yıldır Roma forması giyiyo ve yediği kırmızı kart sayısı 13.
Bir kaptan agresif olabilir takımı için savaşır takımı için mücadele eder bunun için agresif olabilir ama 13 tane kırımızı kart çok abartıli bence çünkü bir takımın kaptanına sahada ihtiyacı var o yüzden adı kaptandır.Bunlarda benim nacizane düşüncelerim
Del Piero_10
07.Mayıs.2010, 10:43
'SuperPippo' takımda kalmak istediğini ve daha önemli bir rol üstlenmeye hazır olduğunu belirtti.
Bu sezon AC Milan'da yeteri kadar forma şansı bulamayan deneyimli forvet Filippo Inzaghi, önümüzdeki sezon da takımda kalmak istediğini açıkladı.
MilanNews'e konuşan Inzaghi, "Bu sezon teknik direktörümüzün kararlarına saygı duydum. Yalnızca dokuz maçta forma giydim ve bunun yeterli olduğunu düşünmüyorum. Bir sezon daha takımda kalmak ve daha önemli bir rol üstlenmek istiyorum. Yöneticilerle sözleşmemin uzatılması hususunda bir sorun yaşayacağımı zannetmiyorum. Gelecek sezon teknik direktörün kim olacağı önemli değil. Önemli olan Milan'ın yeniden zirveye çıkabilmesi" ifadelerini kullandı.
36 yaşındaki Inzaghi, 2001 yılından bu yana AC Milan forması giyiyor. Deneyimli oyuncu, Milano ekibiyle çıktığı 184 maçta 70 gol atmayı başardı.
Universal
07.Mayıs.2010, 10:54
Kalması Milan'a artık birşey kazandırmaz. Futbolu burada bırakacağı belli oldu.
ThersoN
07.Mayıs.2010, 16:12
Katar'a gitmeli
İtalya Kupası Finalinin son dakikalarında Interli Balotelli'ye sert bir faul yapan Francesco Totti hatalı olduğunu söyledi.
http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/totttitekme.hlarge.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 11:50 TSİ 07 Mayıs. 2010 Cuma
İtalya Kupası finalinde, İnter ile Roma arasında oynanan maçın son dakikalarında İnterli Mario Balotelli'ye tekme attığı için kırmızı kart gören Roma kaptanı Francesco Totti, hatalı olduğunu söyledi.
Totti, yaptığı açıklamada, "Evet, hatalıyım. Ancak beni üzen Parma'ya attığım golden sonra herkesin beni araması ve 3 gün sonra kimsenin aramaması. Kendimi gerçek dostlarımla yalnız buldum" dedi.
34 yaşındaki Totti, 1-0 İnter'in kazandığı maçta kariyerindeki 13. kırmızı kartını görmüştü.
BALOTELLİ'DEN 'IRKÇI HAKARET' İDDİASI
Öte yandan İnter'li Mario Balotelli, kendisine tekme atarak kırmızı kartla oyun dışı kalan Roma takımının kaptanı Francesco Totti'nin ayrıca ırkçı hakarette bulunduğunu iddia etti.
La Gazzetta dello Sport gazetesinde yer alan habere göre Balotelli, Totti'nin, ırkçı ifadeler kullanarak kendisini maç boyunca kışkırtmaya çalıştığını söyledi.
Balotelli, Totti'nin, siyahlar için hakaret kabul edilen, ırkçı ''nigger'' kelimesini maç boyunca kullandığını belirtti.
El Barto
07.Mayıs.2010, 16:26
Yok canım ne hatası senin yapın bu (::)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Mayıs.2010, 17:13
40 yaşına kadar oynar...;)
E.Cartman
08.Mayıs.2010, 00:02
Totti aşırı agresif ve fazla kırmızı kart görmesinin nedeni bu ama neden bu kadar kart görüyor yada öyle istiyor anlamıyorum yani sonuçta defansif bir oyuncu değil ki son adam olsunda rakibe kaysın kırmızıyı yesin...
efenberg
08.Mayıs.2010, 08:44
Totti'ye yakışmadı başka söze gerek yok..
Del Piero_10
08.Mayıs.2010, 12:11
İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Marcello Lippi, Roma'lı yıldızı Güney Afrika'ya götürmüyor.
AS Roma'lı Francesco Totti'nin Dünya Kupası kadrosunda yer alıp almayacağı yönündeki tartışmalara İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Marcello Lippi'nin sözleri son noktayı koydu.
Il Messaggero'da yer alan habere göre deneyimli teknik adamın Totti'nin Mario Balotelli'ye attığı tekme nedeniyle böyle bir karar almadığı, konunun tamamen taktiksel olduğu belirtildi. Böylelikle 11 Mayıs'ta açıklanacak kadroda Totti'nin yer almayacağı kesinleşti.
33 yaşındaki Totti, İtalya'nın şampiyon olduğu 2006 Dünya Kupası'nda Lippi'nin kadrosunda yer almıştı.
KanaKe
08.Mayıs.2010, 12:47
totti zaten milli takimi birakmadimi ?
Del Piero_10
08.Mayıs.2010, 19:46
Inter'in sivri dilli çalıştırıcısı Mourinho, Ranieri'nin Chelsea'den kazanmaya olan inançsızlığı nedeniyle kovulduğunu savundu.
Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho, şampiyonluk yolundaki rakipleri AS Roma'nın teknik direktörü Claudio Ranieri hakkında enteresan açıklamalarda bulundu.
Portekizli çalıştırıcı, kulübün resmi internet sitesinde verdiği demecinde "Çarşamba günü oynadığımız maçta Roma, karşılaşmayı altı kişiyle tamamlamalıydı. Mexes, Totti, Perrotta, Taddei ve Burdisso, oyundan atılmayı defalarca hak etmişlerdi. Oyuncuları sürekli hazır tutmak zorundasınız. Bir final maçı öncesinde onlara film izleterek zafer için hazırlayamazsınız. Bunlar koca adamlar, çocuk değiller! Ranieri bazen bunu unutuyor" ifadelerini kullandı.
Finale çok iyi hazırlandıklarını belirten Mourinho, "Roma'nın altı maçını izleyedim ve bir analiz yaptım. Bu çalışmaların neticesinde şampiyonluğa ulaştık. Tam 18 saatimi bu maçlara ayırdım. Ranieri elbette bu kadar ağır bir çalışmayı göze alamaz. O işin kolayına kaçarak oyuncularına film izlettirir. Ben asla bir fenomen olduğumu iddia etmedim ancak 2004 yılında Chelsea'ye geldiğimde çok garip bir olay yaşadım. Bana Ranieri'nin takımı kazanması için hazırlamadığını söylediler. Benden tek istedikleri 'kazanan' bir takım yaratmamdı. Bunu başardığımı düşünüyorum. Ranieri her zaman kaybetmeyi kabullenen bir ezik oldu" diyerek rakibine taş attı.
47 yaşındaki Mourinho, 2004-2007 yılları arasında çalıştığı Chelsea'de iki lig ve lig kupası şampiyonluğunun yanı sıra; birer Federasyon Kupası ile Community Shield kazanmıştı.
İngilteredeyken öğrendiği tek şey hello demekti diye de bir açıklaması vardı mourinhonun :D
ThersoN
09.Mayıs.2010, 16:47
mantıklı karar
Fernando Gago
09.Mayıs.2010, 18:12
Beklenen bir durum .
nerazzuri
09.Mayıs.2010, 18:22
Roma evinde Cagliari'yi, 1-0 yenik düştüğü karşılaşmada Totti'nin biri penaltıdan olmak üzere 2-1 mağlup ederek puanını 77 ye yükseltti.
İnter ise evinde Chievo'yu yine 1-0 yenik düştüğü karşılaşmada 4-3 yenmesini bildi. Puanını 79'a çıkarttı. İnter'in gollerini Cambiasso,Milito ve Balotelli attı diğer gol ise Chievo kendi kalesine attı.
Son hafta Roma,Chievo deplasmanına giderken, İnter küme düşmeyi garantileyen Siena deplasmanına gidecek.
GeorgeWeah
09.Mayıs.2010, 18:25
Şampiyon İnter olur inşallah :)
yaman76hakanFB
09.Mayıs.2010, 19:34
Roma'nın şampiyonluğu Seri-A'ya renk katardı ama bu saatten sonra INTER şampiyonluğu bırakmaz artık... Ben şahsen INTER'i şimdiden şampiyon ilan edenlerdenim... "Tebrik ederim" diyemiyorum çünkü Inter koçu kaybettiği zaman tebrik etme kültürüne sahip birisi değil...
titates1
09.Mayıs.2010, 19:46
İnter koçu burayı okuyorsa eminim çok alınacaktır :p
Ben Roma şampiyon olsun istiyorum , inşallah bir mucize gerçekleşir İnter odaklı bir lig gerçekten çok sıkıcı olmaya başladı...
SuperBianconero
09.Mayıs.2010, 19:47
mourinhonun sevilecek bir tarafı yok fakat söylediği "Ranieri her zaman kaybetmeyi kabullenen bir ezik oldu" lafı %100 doğru.
Universal
09.Mayıs.2010, 19:52
Umarım Roma şampiyon olur. :)
yaman76hakanFB
09.Mayıs.2010, 19:53
Bu adamın muaşeret seviyesi tam Türkcell Süper Lig'e göre...
Ağzına geleni o kadar rahat söylüyor ki...
Sekopej
09.Mayıs.2010, 19:55
Muhtemelen sürekli finallerde kaybedene ya da son anlarda kaybedenlere söylendiği gibi "loser" demiştir. Türkçe'ye ezik diye çevirmişlerdir, gerçi o anlama da gelir. Tabi bu değiştirmez Ranieri'nin iyi bir hoca olmadığını en azından Mourinho'dan iyi olmadığını.
tarikko
09.Mayıs.2010, 19:56
Inter sampiyon diyebiliriz.Son hafta takilmazlar..Bugun gercekten guzel maclar oldu.Interliler Roma geriye dusunce bir anda sampiyon oldular sandilar ama Roma geri donunce ve Chievo farki bir'e indirince bir anda olum sessizligine gomulduler...
yaman76hakanFB
09.Mayıs.2010, 19:56
İnter koçu burayı okuyorsa eminim çok alınacaktır :p
Ben Roma şampiyon olsun istiyorum , inşallah bir mucize gerçekleşir İnter odaklı bir lig gerçekten çok sıkıcı olmaya başladı...
Yok...Yok... Alınmaz rahat ol... Alışmıştır o... Pek utanıp sıkılacak birisine benzemiyor... Hem aldığım duyumlara göre Türkçeyi bilmiyormuş...
Nedvedmania
09.Mayıs.2010, 20:03
İki takımdan da nefret ediyorum ama inter daha baskın. Roma şampiyon olur inşallah :)
Trabzonspor
09.Mayıs.2010, 20:18
Ondan beklenecek bir söz ki bende katılıyorum ezik değil ama başarılı olduğunu düşünmüyorum.
El Barto
09.Mayıs.2010, 22:10
Yalan mı ama şimdi? :D
GodfatheR
09.Mayıs.2010, 22:56
Mourinho dediyse doğrudur :D
Fearless Coward
09.Mayıs.2010, 23:22
Totti zaten 2006'dan sonra milli takımı bıraktı :n: :n: istesede çağıramaz..
Fernando Gago
11.Mayıs.2010, 01:26
Başkent ekibi, Arjantinli savunma oyuncusunun bonservisinin peşinde...
Roma sportif direktörü Daniele Prade, Inter'den kiraladıkları Nicolas Burdisso'nun bonservisini almak istediklerini söyledi.
Bu sezon başında Inter'den kiralanan savunma oyuncusu, ortaya koyduğu performansla Roma'nın bu sezonki başarısında önemli rol oynamıştı.
Konuyla ilgili olarak Roma Channel'a açıklamada bulunan Prade, "Nicolas'ın sürekli kazanmak isteyen bir yapısı var. Bu durum takım arkadaşlarına da olumlu yansıyor. Onu takımda tutmaya çalışacağız" dedi.
Bu arada basında çıkan bazı haberlerde, Inter'in Julio Baptista'yı kadrosuna katmak istediği ve bunun karşılığında da Nicolas Burdisso'yu Roma'ya verebileceği iddia edildi.
Teknik direktör Claudio Ranieri'nin vazgeçilmezleri arasına girmeyi başaran Arjantinli oyuncu, 37 lig maçının 31'inde forma giydi.
Fernando Gago
11.Mayıs.2010, 01:27
Bu sezon müthiş bir performans sergileyen Antonio Di Natale, Udinese tarihinde ligde en çok gol atan oyuncu ünvanını aldı...
Serie A'da bu sezon attığı 28 golle gol krallığı sıralamasında en yakın rakibi olan Diego Milito'ya 7 gol fark atan Udinese'nin deneyimli golcüsü Antonio Di Natale, kulüp tarihindeki yerini aldı.
Pazar günü Bari ile oynanan ve 3-3'lük beraberlikle sona eren karşılaşmada 2 gol atan yıldız futbolcu, Serie A'daki toplam 100. golünü kaydetmiş oldu. Di Natale, aynı zamanda arkadaşları tarafından altın taçla ödüllendirildi.
Di Natale, bu sezon attığı 28 golle, 1997-1998 sezonunda Oliver Bierhoff'un 27 gollük rekorunu da kırarak Udinese'de bir sezonda en çok gol atan oyuncu ünvanını ele geçirdi.
32 yaşındaki futbolcunun, Dünya Kupası'nda İtalya'nın en önemli kozlarından biri olması bekleniyor.
KaPaLı
11.Mayıs.2010, 01:28
Tam sakar bu adam. Mexes - Juan varken son derece gereksiz bir oyuncu. İtalyan 18 yaşında altyaıdan gelmiş adam oynasa daha iyi oynar.
Lim10
11.Mayıs.2010, 02:47
Ranieri Mexes'i kesti bu adam için.Vasat teknik direktörün, vasat transferi.
A.FaruK
11.Mayıs.2010, 09:00
Udinese deki performansını milli takıma pek yansıtamıyo Di Natale
KaPaLı
11.Mayıs.2010, 10:53
Ranieri'nin, Burdisso'dan kalır yanı yok zaten : ) Sırf şansıyla buraya kadar geldiğini düşünüyorum Ranieri'nin. Mourinho'nun dediği gibi tam bir " LOSER " Ranieri.
Del Piero_10
11.Mayıs.2010, 16:55
Eski hocası Ancelotti'nin ısrarla istediği Brezilyalı yıldız takımında kalıyor.
İngiltere Premier Ligi'ni şampiyon tamamlayan Chelsea'nin teknik direktörü Carlo Ancelotti, eski öğrencisi Alexandre Pato'yu Milan'ın bırakmadığını açıkladı.
La Repubblica gazetesine konuşan Ancelotti, "Onu istiyordum ama sanırım bir sezon daha Serie A'da kalacak" ifadelerini kullandı.
Premier Lig'in oyun stili olarak dünyanın en iyisi olduğunu belirten İtalyan hoca, Londra'da mutlu olduğunu ve uzun yıllar burada kalmak istediğini açıkladı. "Maçlardaki atmosfer ve insanların oyuna dahil oluşu muazzam. Bence iyi futbol burada oynanıyor" diyen Chelsea'nin patronu, İtalya'nın da bir gün böyle bir spor kültürüne sahip olmasını dilediğini ifade etti.
Kulüpte hiçbir finansal sıkıntılarının olmadığını belirten Ancelotti, kulübün bu yapısını korumak için uçuk hamlelerden kaçındıklarını, hazır olan genç oyuncularına şans vermeyi de düşündüğünü belirtti.
GeorgeWeah
11.Mayıs.2010, 17:43
Patonun ne işi var Chelseade? Zaten genç oyuncusu yok Milanın Patoyu da satarlarsa yazık...
Lim10
11.Mayıs.2010, 17:45
Bu yönetimden herşeyi beklerim ben:)Patoyu satıp Toni'yi alırlar:p
KaPaLı
11.Mayıs.2010, 17:49
Milan'ın çok fazla borcu var. Satmak zorundalar..
GeorgeWeah
11.Mayıs.2010, 18:15
Serie A da 28 gol hiç fena değil. tek başına takım. :)
GeorgeWeah
11.Mayıs.2010, 18:16
Ya kardeşim o maçta içim sızladı. Senelerdir Tottiyi izleriz. Her türlü pisliği yaptığını gördüm. Küfür etmek, rakibe tükürmek, kafa atmak vs.. Ama bu çok farklı. İbreti alem için daha büyük bir ceza gerekirdi Tottiye..
Fearless Coward
11.Mayıs.2010, 18:30
Di Natale çok iyi bir forvet geçen sezonda bayağı golü vardı ama A.Faruk'un dediği gibi İtalya'ya bunu pek yansıtamıyor..
KanaKe
11.Mayıs.2010, 18:56
adam tam bir joker cok iyi bir futbolcu..
Fernando Gago
11.Mayıs.2010, 19:29
Chelsea daha iyilerinin peşine düşebilir .. Villa Aguero hatta Tevez ??
Del Piero_10
11.Mayıs.2010, 20:22
Dünya Kupasında bir faydası olmayacak. Cassano veya Miccoli çok daha iyi bir tercih olurdu.
titates1
12.Mayıs.2010, 18:45
Zico , kimi görmek istersiniz kadronuzda denilince "di natale" demişti direk.
Del Piero_10
13.Mayıs.2010, 15:23
Kendisi de eski bir Udinese'li olduğu için kıyak geçmiş.
A.FaruK
13.Mayıs.2010, 15:45
Di Natale çok iyi bir forvet geçen sezonda bayağı golü vardı ama A.Faruk'un dediği gibi İtalya'ya bunu pek yansıtamıyor..
Kısaca Faruk da diyebilirsin abi :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Mayıs.2010, 20:27
Udinese için gerçekten çok önemli bir oyuncu Di Natale...Ama gerçekten de performansını Milli Takıma yansıtmakta zorlanıyor.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Mayıs.2010, 20:30
İki takımdan da nefret ediyorum ama inter daha baskın. Roma şampiyon olur inşallah :)
Aynen benimde bu 2 takım hakkında duygularım böyle Cihan. :)
Lim10
13.Mayıs.2010, 21:45
Herhalde İnter'in şampiyon olmasını istiyorum desem kimse inanmaz:p
RaSenGan
13.Mayıs.2010, 21:59
İnter MİLAN kazansın kupayı :)
Lionel Andres Messi
13.Mayıs.2010, 23:57
Dünya Kupasında bir faydası olmayacak. Cassano veya Miccoli çok daha iyi bir tercih olurdu.
neden ki?di natale ye destek çıkabilen oyuncular olursa takımın kilit adamı olur bence.
Fernando Gago
14.Mayıs.2010, 11:35
Şampiyonlar Ligi dışında kalan İtalyan ekibinin hedefinde Hollandalı oyuncu var.
Juventus'un Real Madrid'in orta saha oyuncusu Royston Drenthe ile ilgilendiği, transfer dönemiyle beraber girişimlere başlayacağı konuşuluyor.
Manuel Pellegrini yönetimindeki Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Hollandalının bu yaz transfer döneminde kulüpten ayrılması bekleniyor.
Itasportpress.it sitesinin servis ettiği habere göre geçen yaz Drenthe için 12 milyon avro bonservis bedeli talep eden Real Madrid'in bu fiyatta geri adım atarak oyuncuyu 4 milyon avro civarında bir bedele bırakabilir.
Hollandalı oyuncunun Real Madrid ile olan sözleşmesi Haziran 2012'ye kadar devam ediyor.
KaPaLı
14.Mayıs.2010, 13:09
Juventus nerde ıskartaya çıkmış adam var onları almak istiyo.
Del Piero_10
14.Mayıs.2010, 15:39
Şampiyonlar Ligine gidemeyince sadece ıskarta antrenörler ve futbolcular geliyor.
anilton
14.Mayıs.2010, 17:01
Milan'da beklenen oldu, teknik direktör Leonardo takımdan ayrılacağını açıkladı.
NTV Spor
Serie A'da başarısız bir sezon geçiren ve devamlı eleştiri oklarının hedefi haline gelen Milan'ın Brezilyalı teknik direktörü Leonardo basın toplantısında takımdan ayrılacağını açıkladı.
KaPaLı
14.Mayıs.2010, 17:12
Adamın elindeki kadro çok kötüydü. İlk başlarda bende çok eleştiriyodum ama eline verilen takım çok kötü. Dida yerine Buffon olsa veya Defans kurgusu değişik olsa çok farklı yerlerde olurdu Milan.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Mayıs.2010, 17:17
İsabetli karar...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Mayıs.2010, 17:17
"Futbolun ta kendisiyim!"
İnter'e zirve yaptıran Jose Mourinho, Çizme'nin haftalık haber dergilerinden Panorama'ya kapak konusu oldu.
Mourinho'nun, ''Ben futbolun ta kendisiyim. Beni seven takipçim oluyor, benden nefret eden de peşime düşüyor'' sözlerini kapaktan veren Panorama, Portekizli teknik adama tam 12 sayfa ayırdı.
Mourinho, Panorama'ya verdiği özel demeçte, ''Avrupa'nın en önemli üç liginde de şampiyonluğu yaşamak istiyorum. İngiltere'de bunu yaşadım. İtalya'da yaşadım. İspanya'da da yaşamak istiyorum'' dedi.
Yayımlanan uzun söyleşinin, iç sayfalarda, ''Her şeyi istiyorum. Real Madrid'i de istiyorum'' başlığıyla sunulması da dikkati çekti.
Mourinho, Real Madrid'in başına geçeceğine ilişkin söylentileri doğrulamaktan da yalanlamaktan da uzak durarak, ''Ayağımın yarısının İspanya'da, yarısının Milano'da olduğunu yazanlar, yalan söylüyorlar ama bir gün Real Madrid'i çalıştıracağım. İngiltere'de bir büyük takımı çalıştırdım. İtalya'da bir büyük takım çalıştırmaktayım. İspanya'da da bir büyük takım çalıştırmak istiyorum'' diye konuştu.
Mourinho, teknik direktörlük kariyeri boyunca kendisini en çok yoran ve en çok uğraştıran takımın hangi olduğuna ilişkin soruyu ise tek bir kelimeyle, ''İnter'' diye yanıtladı.
İtalya'da İnter taraftarları haricinde pek çok kesimin kendisinden nefret ettiğine de değinen Mourinho, ''Bu umurumda bile değil. Benden nefret edenler, beni muhtemelen kendi takımlarının başında görmek istiyorlar. Her halükarda takım değiştirecek olursam, İtalya dışına gideceğim'' dedi.
Mourinho, ''İtalya'da hoşlanmadığınız, beğenmediğiniz şey nedir?'' sorusunu ise, ''Futboldaki ikiyüzlülük'' diye yanıtlayarak, şöyle konuştu:
''Mütebessim bir edayla sırtıma vurup, 'Bir numarasın, büyük adamsın, hep böyle devam et' diyenler var ama ilk fırsatta saldırmayı da ihmal etmiyorlar. Benden imza istiyorlar, benimle fotoğraf çektiriyorlar ama aniden değişiveriyorlar. Tüm bunlardan hoşlanmıyorum ama bunları antrenörler de yapıyor.''
''ANTRENÖRLER TARİH YAPAR''
Mourinho, ''Futbolda tarih değiştirenler kimlerdir?'' biçimindeki soruya karşılık olarak da, ''Antrenörler tarih değiştirmez, antrenörler tarih yaparlar. Tarihi de kazanan antrenörler yapar'' dedi.
Mourinho, İtalya'da kimseye düşmanlığı olmadığına da değinmesinin ardından, kendi kalitesini de ima ederek şöyle konuştu:
"Ben herkese karşı değilim. Herkes bana karşı. İkisi aynı şey değil. Benim kazanmak istememden rahatsız oluyorlar. Ama bana bunun için para veriliyor. Herkesin bir hedefi vardır. Kimilerine takımı kurtarsın, kimilerine Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne taşısın, kimilerine Serie B'de kazansın diye para verirler. Bana şampiyonluk için para ödeniyor."
Mourinho, futbol ve atmosfer açısından İngiltere'nin İtalya'dan daha iyi olduğunu da kaydetti.
Portekizli çalıştırıcı Mourinho, teknik direktörler için yurtdışı deneyiminin de önem taşıdığına değinerek, ''Aynı yerde kalmak gelişme sağlamaz. Ben Porto'da kalabilirdim. Başkanın bu yönde talebi de vardı ama ben yurtdışına gitmeyi yeğledim. Çünkü kalitede bir sıçramayı hedeflemiştim. Hayatı zorlaştırmak, yeni deneyimler kazanmak istiyordum. Bir gün elbet memleketim Portekiz'e de dönerim. Kariyerimin son döneminde milli takımı Avrupa ya da dünya kupasına hazırlamak isteyebilirim'' dedi.
LigTv
//
Başlığı görünce,futbolun ta.. :n:.Neyse
RaSenGan
14.Mayıs.2010, 21:05
Mourinho dediyse doğrudur :)
Başlığı görünce,futbolun ta.. :n:.Neyse
Aynen aynen :D
anil luque
14.Mayıs.2010, 21:09
Başlığa düştüm bende :D:D:D Mourinho = Ukela= Başarı = Efendi
TR.CaPTaiN
16.Mayıs.2010, 01:18
http://img329.yukle.tc/images/4672Ac-Milan-Ronaldinho.jpg (http://www.yukle.tc)
Milan´ın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho‚ takımdan ayrılacağını açıklayan teknik direktör Leonardo´nun takımdan ayrılmasının ardından kendisinin de takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini verdi.
3-0 kazandıkları Juventus karşılaşmasının ardından Sky TV´ye konuşan Ronaldinho‚ gelecek sezon Milan´da olup olmayacağının sorulması üzerinde "bilmiyorum" cevabını verdi.
Bu sezon sonunda kontratı sona erecek olan Brezilyalı yıldız‚ sorunun ardından gülümsedi ve çabucak mikrofonlardan kaçtı. Brezilya Teknik Direktörü Dunga tarafından 2010 Dünya Kupası kadrosuna çağırılmamasını nasıl karşıladığı sorusuna Ronaldinho‚ "Benim cevabım saha üzerinde. Eğer bu sezon yaptıklarım milli takıma gitmek için yeterli değilse‚ bu teknik direktör Dunga´nın kararıdır ve ben ona çok saygı duyuyorum" şeklinde cevap verdi. 30 yaşındaki yıldız futbolcu bu sezon Serie A´da 12 gol kaydetti.
Reuters/Sporx
nerazzuri
16.Mayıs.2010, 01:21
30'undan sonra eski Ronaldinho olması artık gerçektende zor.
Ya buraya gelir, ya da Rivaldo gibi Olympiakos'a :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Mayıs.2010, 10:49
Milan mutlu bitirdi
Serie A'nın iki köklü ekibi Milan ile Juventus son hafta karşı karşıya geldi. Şampiyonlar Ligi'ne katımaya hak kazanan Milan, rakibini 3-0 mağlup ederek rakibinin kabus gibi geçen sezonu aynı şekilde noktalamasına neden oldu. Milan, etkili başladığı maçın 12. dakikasında Antonini ile öne geçti. İlk yarının son bölümünde Ronaldinho farkı ikiye çıkardı. Dunga'nın Brezilya milli takımına almadığı Ronaldinho, ikinci yarıda bir gol daha attı ve maçı 3-0 kazanan Mian sezonu mutlu bir şekilde noktalamış oldu.
LigTv
KanaKe
16.Mayıs.2010, 11:09
ronaldinho bu formunda nasil milli takima cagirilmadi hala anlayamiyorum
KaPaLı
16.Mayıs.2010, 16:30
Bugünde kaybeden İtalyan futbolu olacak.. Şu anda oynanan Chievo - Roma maçında yayın hiç kesilmezken. Siena - İnter maçında sürekli yayın kesiyolar İtalya'dan.. Maçta hakem hataları olacakmış gibi hissediyorum.
nerazzuri
16.Mayıs.2010, 17:27
Roma 2-0 önde, İnter ise kapanan Siena'yı açmak zorunda.
ShevAnil
16.Mayıs.2010, 17:33
60 - 65 arası atar bi tane Inter :D
ShevAnil
16.Mayıs.2010, 17:36
56 da attı :D
BaFraLı
16.Mayıs.2010, 17:36
Milito attı.
KaPaLı
16.Mayıs.2010, 17:38
Hakem resmen yedi penaltısını Siena'nın.. Motta'nın eline çarpan topta penaltıyı çalamadı hakem.
Maccarone'de sakatlanınca iyice şansı bitti Siena'nın..
Trabzonspor
16.Mayıs.2010, 18:05
İnter Şampiyonluğa çok yaklaştı.
Trabzonspor
16.Mayıs.2010, 18:07
İnter Defansa çekildi skora yatıyorlar Siena tehlikeler yaratmaya başladı.
Trabzonspor
16.Mayıs.2010, 18:12
Roma maçı acayip ya açtım sanki pes oynuyorum hissine kapıldım saha öyle bir izlenim verdi bana..Maçta bitiyor İnter 2.kupayıda aldı.Seneye Mourinho umarım Real'in başında olacak.
ve ben yazayı bitirirken şampiyon İnter oluyor.
Zekirdek
16.Mayıs.2010, 18:14
Inter şampıyon oldu maç bıttı ayırlı olsun.
nerazzuri
16.Mayıs.2010, 18:33
Üst üste 5. toplamda 18.Şampiyonluğumuza ulaştık. Sırada Avrupa'nın en büyük kupası var.
Fernando Gago
16.Mayıs.2010, 19:34
Inter böyle giderse Geçen sene Barca'nın yaptığının yapacak .. Buna rağmen futbolseverlerde Barca'nın yarattığı etkinin %10unu bile yaratamadılar Bu da tartışılır.
titates1
16.Mayıs.2010, 19:35
Yazık oldu Roma'ya ...Seneye Milan'ım bu seriye son verecektir ..
RaSenGan
16.Mayıs.2010, 19:55
Yazık oldu Roma'ya ...Seneye Milan'ım bu seriye son verecektir ..
İnşallah.İyi transferler yapılırsa kesinlikle seneye şampiyon olur Milan.
Del Piero_10
16.Mayıs.2010, 23:43
Genel değerlendirmenizi ve en iyi/kötü seçimlenizi bu başlıkta yapabilirsiniz.
En başarılı takım:
En başarısız takım:
En iyi menajer:
En iyi kaleci:
En iyi defans:
En iyi orta saha:
En iyi forvet:
En iyi genç oyuncu:
En iyi transfer:
Ve En iyi 11:
Puan Durumu
http://i41.tinypic.com/kbvjts.jpg
Gol Krallığı
http://i39.tinypic.com/dwuw5d.jpg
Goller ve asistler
01. Di Natale 35 (29 goals+6 assists)
02. Miccoli 27 (19+8)
03. Ronaldinho 26 (12+14)
04. Milito 26 (22+4)
05. Totti 21 (14+7)
06. Pazzini 21 (19+2)
07. Vucinic 20 (14+6)
08. Matri 19 (13+6)
09. Barreto 18 (14+4)
10. Maicon 17 (6+11)
11. Cassano 17 (9+8)
12. Hamsik 17 (12+5)
13. Eto’o 17 (12+5)
14. Quagliarella 16 (11+5)
15. Maccarone 16 (12+4)
16. Floccari 16 (12+4)
17. Gilardino 16 (15+1)
18. Cossu 15 (3+12)
19. Balotelli 15 (9+6)
20. Di Vaio 15 (12+3)
21. Borriello 15 (14+1)
22. Palacio 14 (7+7)
23. Mascara 14 (8+6)
24. Lavezzi 14 (8+6)
25. Adailton 14 (11+3)
26. Pellissier 14 (11+3)
27. Jovetic 13 (6+7)
28. Maxi Lopez 13 (11+2)
29. Tirribocchi 13 (11+2)
30. Pato 13 (12+1)
31. Cavani 13 (13+0)
32. Diego 12 (5+7)
33. Jeda 12 (8+4)
34. Del Piero 12 (9+3)
35. Lucarelli 12 (10+2)
36. Vargas 11 (5+6)
37. Mannini 11 (5+6)
38. Rocchi 11 (6+5)
39. De Rossi 11 (7+4)
40. Pepe 11 (7+4)
41. Floro Flores 11 (9+2)
42. Martinez 11 (9+2)
43. Sneijder 10 (4+6)
44. Conti 10 (5+5)
45. Sculli 10 (6+4)
46. Ghezzal 10 (6+4)
47. Lanzafame 10 (7+3)
48. Calaio 10 (8+2)
49. Pizarro 9 (2+7)
50. Pastore 9 (3+6)
51. Seedorf 9 (5+4)
52. Iaquinta 9 (6+3)
Del Piero_10
16.Mayıs.2010, 23:48
En başarılı takım: Roma
En başarısız takım: Juventus
En iyi menajer: Claudio Ranieri
En iyi kaleci: Morgan De Sanctis
En iyi defans: Walter Samuel
En iyi orta saha: Daniele De Rossi
En iyi forvet: Diego Milito
En iyi genç oyuncu: Stevan Jovetic
En iyi transfer: Wesley Sneijder
En iyi 11:
De Sanctis
Maicon - Samuel - Chiellini - Kolarov
Marchisio - De Rossi - Hamsik
Vucinic - Milito - Cassano
nerazzuri
17.Mayıs.2010, 00:56
En başarılı takım: İnter
En iyi menajer: Jose Mourinho
En iyi kaleci: Julio Cesar
En iyi defans: Lucio
En iyi orta saha: Esteban Cambiasso
En iyi genç oyuncu: Jovetic
En iyi transfer: Lucio
Ve En iyi 11:
-----------Julio Cesar---------
-Maicon--Lucio--Samuel---Kolarov--
--------De Rossi--Cambiasso--------
-Cassano-------Sneijder--------Eto'o--
---------------Milito--------------------
Trabzonspor
17.Mayıs.2010, 01:35
En iyi defans: Lucio
En iyi orta saha: Esteban Cambiasso
En iyi transfer: Milito
---------------Julio Cesar---------
-Cassano-------Ronaldinho-------Di Natale
El Barto
17.Mayıs.2010, 09:01
Kaybeden İtalyan futbolu olsa da kazanan 5. kez üstüste İnter oldu. :D
Ilhan
17.Mayıs.2010, 11:57
En iyi defans: Zanetti
En iyi orta saha: Motta
En iyi transfer: Sneijder
Ve En iyi 11:
-----------Julio Cesar---------
-Cassano-------Totti--------Vucinic--
Del Piero_10
17.Mayıs.2010, 15:23
Sampdoria Teknik Direktörü Luigi Del Neri, gelecek sezon Juventus'u çalıştıracağını açıkladı.
Sky Sport 24'ün haberine göre, Sampdoria Başkanı Riccardo Garrone'yle görüşen Luigi Del Neri, Torino ekibiyle anlaşmaya vardığını söyledi.
Kulüp tesislerinde başkan Garrone'yle bir araya gelen Del Neri, kararı hakkında gerekli bilgileri başkana açıkladı.
Bu haberin, Del Neri'nin Sampdoria'yı 18 yıl aradan sonra Şampiyonlara Ligi'ne taşımasının üzerinden 24 saat geçmeden gelmesi ilginç olarak görülse de, Del Neri'nin Juventus'a katılması Çizme'de fazla şaşkınlık yaratmadı.
Aslında son tercihti!
Son aylarda teknik direktör arayışlarını sürdüren siyah beyazlı İtalyan ekibinin listesinde, Rafael Benitez ve Cesare Prandelli'yle birlikte yer alan tecrübeli taktisyen, diğer iki hocadan gelen olumsuz yanıtların ardından en önemli alternatif olarak görülüyordu.
Öte yandan, Juventus'la anlaşan bir diğer Sampdorialı Guiseppe Marotta'nın da Del Neri'nin bu kararı almasında etkili olduğu düşünülüyor.
Torino devinin sportif direktörlük görevini üstelenecek olan ve yarın Juventuslu yetkililerle masaya oturması beklenen Marotta, La Stampa'ya bu sabah yaptığı açıklamada "Del Neri benimle birlikte Juventus'a gelecek. Burada çalışmaya hazır. Ancak, önce Garrone'ye bunu açıklamalı" diye konuşmuştu.
GeNç KaRTaL
17.Mayıs.2010, 16:11
Benitez'in geleceğini sanıyordum.Hayırlı olsun.Pek fazla tanımıyorum İtalya ligini fazla takip etmediğim için.
sakary Ali
17.Mayıs.2010, 16:18
Bana göre başarılı olamayacak.Pek takip etmesemde Sampdoria'yı.
Trabzonspor
17.Mayıs.2010, 18:57
Anlamadığım Sampdoria ş.l'de oynayacakken neden takımın başından ayrılır ki bu adam.
Del Piero_10
18.Mayıs.2010, 15:05
Tüm kesinleşmeyen transfer haberlerini tek başlıkta paylaşıyoruz. Kesinleşen transferler için ise şimdi olduğu gibi ayrı başlık açabilirsiniz.
Del Piero_10
18.Mayıs.2010, 15:10
Inter'den ayrıldıktan sonra Flamengo'ya transfer olan Brezilyalı yıldız Adriano'nun menajeri Gilmar Rinaldi, oyuncusunun Avrupa'ya dönmeyi düşündüğünü doğruladı.
Calciomercato'ya konuşan Rinaldi, "Adriano şu anda milli takıma çağırılmadığı için büyük bir hayâl kırıklığı yaşıyor. Şimdi önümüzdeki günlere bakıyoruz. Flamengo ile bir görüşme yaptıktan sonra Adriano'nun geleceğine karar vereceğiz" dedi.
Rinaldi, Adriano'nun Roma ile adının anılması ile ilgili olarak ise, "Roma ile en son ocak ayında görüştük. Adriano'nun Avrupa'ya dönüp dönmeyeceği birkaç hafta içerisinde belli olur" diye konuştu.
Inter, bir dönem Parma forması da giyen Adriano'nun kontratını yıldız futbolcunun yaşadığı problemler ve sergilediği disiplinsiz davranışlar sebebiyle feshetmişti.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Mayıs.2010, 21:50
Del Neri mi ?... :uzgun:
BaGa TaRKaN
18.Mayıs.2010, 22:12
Anlamadığım Sampdoria ş.l'de oynayacakken neden takımın başından ayrılır ki bu adam.
Spaletti Udineseyide Şlye Taşıdığında Roma ile Anlaşmıştı. Sampdoria, Udinese Gibi Takımlarlarla Büyüklere Kafa Tutuyorsa Heralde İyidir. Takip Ettiğimden Değil Ama Spalettinin Durumu Gibi Olur.
KaPaLı
18.Mayıs.2010, 22:26
Spalletti ve Del Neri arasında çok fark var. Spalletti'nin bir oyun felsefesi var. Takımı forvetsiz olarak gözüküyo sahada. Ama Spalletti 5-6 forvetle birden oynuyo aslında. Del Neri böyle değil. Tek yaptığı küme düşmeye giden takımları ligde tutmak. Sampdoria'da bile birşeyler yaptığına inanmıyorum. Pazzini - Cassano ikilisi buralara getirdi takımı. Yoksa sezon içinde çok kez hata yaptılar. Juventus'ta başarılı olacağını düşünmüyorum. Cassano ve Pazzini'yi alacakmış herhalde takıma. Karıştırıyo herhalde Sampdoria ve Juve'yi, Del Neri.
Del Piero_10
18.Mayıs.2010, 22:32
Sampdoria genel menajeri Juventus'a geçti. Yeni teknik direktör kararını ona bıraktılar. Capello ve Prandelli'yi ikna edemediler, Benitez'in kontrat problemi vardı, son seçim bu oldu.
Cassano ve Pazzini'yi bırakmaz Sampdoria. Şampiyonlar Liginde en azından gruptan çıkmayı deneyeceklerdir. Her sene ellerine geçen bir fırsat değil.
Bu arada La Gazzetta'nın iddiasını göre Sampdoria, Del Neri yerine Fatih Terim'i düşünüyor.
eXcitinG
18.Mayıs.2010, 22:53
DeL Neri Juventusun aradığı bir hocadır. Hücum feLsefesini düşünen, rakip kim oLursa oLsun korkmayan bir hoca. Juventusun yıLLardır böyLe bir hocaya ihtiyacı var.
RaSenGan
18.Mayıs.2010, 23:07
Kimin TD olduğu ne farkeder sonuç hep aynı (:
BeeTLeJuiCe
18.Mayıs.2010, 23:31
Sampdoria genel menajeri Juventus'a geçti. Yeni teknik direktör kararını ona bıraktılar. Capello ve Prandelli'yi ikna edemediler, Benitez'in kontrat problemi vardı, son seçim bu oldu.
Cassano ve Pazzini'yi bırakmaz Sampdoria. Şampiyonlar Liginde en azından gruptan çıkmayı deneyeceklerdir. Her sene ellerine geçen bir fırsat değil.
Bu arada La Gazzetta'nın iddiasını göre Sampdoria, Del Neri yerine Fatih Terim'i düşünüyor.
Fatih Terim, Hamburg ile anlaşmadı mı?
Del Piero_10
19.Mayıs.2010, 00:14
Fatih Terim, Hamburg ile anlaşmadı mı?
Şimdilik böyle bir haber yok.
Fearless Coward
19.Mayıs.2010, 00:45
Del Neri yerine Fatih Terim Juve'ye gelse süper olurdu tam Fatih hocalık takım :n: :n: Juve eski günlerine dönerdi :D Del Neri hakkında bi fikrim yok bize hayırlı olsun demek düşer umarım başarılı olur Juve'de...
Fatih Terim Sampdoria'ya giderse müthiş olur bunun üzerine :D
Hazır Şampiyonlar Ligi'ne de kalmışken, değmesin yağlı boyaa :D
Özgür Çetin
19.Mayıs.2010, 01:38
Başarışı olacagını düşünüyorum ben...
En azından şampiyonluk için oynatacak takımı
Del Piero_10
19.Mayıs.2010, 12:31
goal.com editörünün seçimleri
Best Goalkeeper
1) Marco Storari (Sampdoria)
2) Julio Sergio (Roma)
3) Morgan De Sanctis (Napoli)
Best Defender
1) Javier Zanetti (Inter)
2) Walter Samuel (Inter)
3) Alessandro Nesta (Milan)
Best Midfielder
1) David Pizarro (Roma)
2) Wesley Sneijder (Inter)
3) Angelo Palombo (Sampdoria)
Best Forward
1) Diego Milito (Inter)
2) Antonio Di Natale (Udinese)
3) Ronaldinho (Milan)
Best Italian Player
1) Antonio Di Natale (Udinese)
2) Fabrizio Miccoli (Palermo)
3) Alessandro Nesta (Milan)
Best Youngster (Under-21)
1) Simon Kjaer (Palermo)
2) Javier Pastore (Palermo)
3) Andrea Poli (Sampdoria)
Best Coach
1) Jose Mourinho (Inter)
2) Claudio Ranieri (Roma)
3) Luigi Del Neri (Sampdoria)
Biggest Flop
1) Amauri (Juventus)
2) Marco Amelia (Genoa)
3) Fabio Grosso (Juventus)
Best Player
1) Diego Milito (Inter)
2) David Pizarro (Roma)
3) Javier Zanetti (Inter)
Milan-Robinho
The Daily Mirror, Milan'ın Manchester City'nin devre arasında Santos'a kiraladığı yıldız futbolcusu Robinho için İngiliz ekibinin kapısını çalmaya hazırlandığını yazdı.
Manchester City, 2008 yılında Robinho'yu Real Madrid'den 40 milyon avro karşılığında transfer ederek bir rekora imza atmıştı.
Haberde Milan'ın Robinho için yaklaşık 20 milyon avroyu gözden çıkardığı belirtildi. Santos'un, Robinho'nun aldığı haftalık 180 bin avroluk ücreti ödemekte güçlük çektiği de biliniyor.
Brezilyalı futbolcunun menajeri de önceden yaptığı açıklamalarda Robinho'nun Avrupa'ya dönebileceğinin sinyallerini vermişti.
Del Piero_10
20.Mayıs.2010, 18:57
Dünya Kupası'ndan sonra Gök mavililerin başına Prandelli'nin geçecek.
İtalyan Futbol Federasyon Başkanı Giancarlo Abete ile görüşen Fiorentina Teknik Direktörü Cesare Prandelli'nin adı, milli takım ile anılmaya başlanmıştı.
La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Dünya Kupası'ndan sonra Marcello Lippi'nin yerine Prandelli getirilecek. Resmi açıklamanın ise 8 Haziran'da yapılması bekleniyor.
Abate ile Prandelli'nin son telefon konuşmasını birkaç saat önde yaptığı ve Fiorentinalı teknik adamın bu görevi kabul ettiği öğrenildi.
Bu arada mor menekşelerin de yeni teknik adam arayışına girdiği fakat henüz açıklanan aday bir ismin olmadığı da alınan haberler arasında.
KaPaLı
20.Mayıs.2010, 19:01
Ya Prandelli yada Spalletti.. O takımın başında görmeyi en çok istediğim adamlar..
nerazzuri
20.Mayıs.2010, 19:18
Fatih Terim tekrardan geçse keşke.
Lim10
21.Mayıs.2010, 01:05
Bence doğru karar.Prandelli çok kaliteli bir hoca.Bir Spalletti bir de Prandelli'yi beğenirim oynattıkları futbol ile İtalya'da.Tabi birde Lippi var.
Geçtiğimiz günlerde önce HSV ardından Sampdoria ile adı anıldı Terim'in.Eğer bu iki takımdan biriyle anlaşmazsa bana sanki Fiorentina'nın başına geçer gibi geliyor.Artık birinin başına geçsinde, galibiyetleriyle gurur duyacağımız, maçlarını takip edeceğimiz bir teknik adamımız olsun Avrupa'da.Gönlüm Fiorentina'dan yana çünkü taraftar onu hala seviyor.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Mayıs.2010, 18:43
Çok kaliteli bir teknik adam Prandelli...Kesinlikle doldurur bence Lippi'nin yerini.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Mayıs.2010, 12:57
"Inter'in başına Hiddink de geçebilir!"
Inter'in 45 yıl sonra Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmasının ardından Jose Mourinho görevini bıraktığını açıklarken İtalyan devinin başına kimin geçeceği tartışılmaya başlandı!
İnter'in Madrid'deki final maçında Bayern Münih'i 2-0 yenerek Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 45 yıl aradan sonra zafere ulaşması, İtalyan gazetelerinde manşetten verildi.
İnter'in bu sezon İtalya Kupası, Serie A ve Avrupa Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam üç kupa kaldıran tek İtalyan takımı olduğunu belirten gazeteler, Teknik direktör Jose Mourinho'nun Siyah-mavili kulübe veda edeceğini açıkladığına da değindiler.
İtalyan basınında İnter'den Mourinho'nun ayrılması durumunda, siyah-mavililerin teknik direktörlüğünü halen Catania'yı çalıştıran Sinias Mihajloviç'in üstlenebileceğini ileri sürerken, Corriere dello Sport gazetesi ise, ''İnter'in başına Guus Hiddink de geçebilir'' iddiasında bulundu.
Halen Türkiye (A) Milli Futbol Takımıyla sözleşmesi bulunan Hiddink'in siyah-mavili kulüple anlaşmasının ihtimal dahilinde olduğundan söz eden Corriere dello Sport, konuya ilişkin haberinde, ''Dün Madrid'de olan Mihajloviç 'Ben Milano'ya mı gideceğim? Umarım olur' dedi. Ancak şimdi Hiddink ismi de ön plana çıkıyor'' başlığını kullandı.
La Gazzetta Sportiva, siyah-mavililerin tarihi zaferini, ''Sadece İnter'' manşetiyle duyurdu. Manşetin üst ve alt başlıklarında ise şu cümlelere yer verildi: ''Etti üç! İtalya Kupası ve lig şampiyonluğunun ardından Avrupa Şampiyonluğu: Tarihi üçleme. Milito Bayern'i darmadağın etti. Mou'dan gözyaşları ve de elveda.''
FC İnter Başkanı Massimo Moratti'nin, ''45 yıl sonra o müthiş sevinci tekrar yaşıyorum'' biçimindeki sözünü ilk sayfadan veren La Gazzetta Sportiva, Mourinho'nun tepkisini ise, ''Kalır mıyım? Bilmiyorum. Önemli teklifler aldım'' başlığıyla özetledi.
''İNTER BİR EFSANE''
''İnter bir efsane'' başlığını kullanan Corriere dello Sport, spot cümlelerinde ise şu ifadelere yer verdi:
''Siyah-mavililer 45 yıl sonra tekrar şampiyon: Bayern'i 2-0 yendiler. Mourinho ağladı ve 'Gidiyorum' dedi. Milito'dan iki harika gol: 'Prens', İtalya kupasında da, lig şampiyonluğunda da, Avrupa Şampiyonluğunda da skoru belirledi.''
Torino merkezli Tuttosport gazetesi ise, ''İnter kendinden geçti'' manşetiyle çıktı. Alt başlıkta, ''Milito Şampiyonlar Ligi'nin kahramanı: Mourinho tarih oldu'' cümlelerini kullanan Tuttosport, Mourinho'nun Real Madrid'in başına geçmek üzere İnter'e veda mesajı verdiğini de ilk sayfadan duyurdu.
LigTv
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Mayıs.2010, 13:00
Ve Mourinho veda etti!
Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, İnter'e İtalya Kupası ve Serie A şampiyonluğunu takiben Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu da yaşatmasının ardından, lacivert siyahlı kulüple yollarını ayıracağını açıkladı.
Mourinho, Madrid'deki Avrupa Şampiyonlar Ligi final karşılaşmasının hemen akabinde İtalyan devlet televizyonu RAI'yle yapılan canlı yayın bağlantısında, "İnter'le Avrupa şampiyonluğunu da yaşadım. Ancak artık gitme ihtilalim kalma olasılığımdan daha güçlü" dedi.
Teknik direktörlük kariyerini Real Madrid'de sürdürmek istediğini ima eden Mourinho, "Şampiyonlar Ligi'ni üç ayrı takımla kazanan yegane antrenör olmak istiyorum. İtalya'da kendimi evimde hissetmiyorum. Siyah-mavili kulübü sevmeye elbette devam edeceğim" diye konuştu.
Mourinho, "İtalyan futboluna teşekkür ediyorum ama, İtalya'da pek çok şeyden de hoşlanmıyorum. İtalya'ya gelişimden iki yıl sonra ayrılıyorum. Ama daha iyi bir noktada ayrılıyorum. İtalya'da hoşlanmadığım pek çok şey var: Bir başkanın benim teknik direktör olarak beceriksizliğimden dem vurmasından, Portekizli olduğum için İtalyan futboluna bir şey veremeyeceğimin ileri sürülmesinden, bana maç cezası verilmesinden asla hoşlanmadım" dedi.
İnter Başkanı Massimo Moratti ise Mourinho'nun ardından RAI'ye yaptığı açıklamada, Portekizli teknik adamı ikna etmeye çalışacağını belirterek, "Şu an şampiyonluk sevincini yaşıyoruz. Mourinho'ya teşekkür borçluyuz. Kendisiyle elbette konuşmayı planlıyorum" demekle yetindi.
LigTv
Del Piero_10
23.Mayıs.2010, 13:01
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=87236
ThersoN
23.Mayıs.2010, 18:14
olmaz öle şey
Fearless Coward
23.Mayıs.2010, 18:17
Sanmıyorum Hiddink artık klüp takımı çalıştırmaz..
E.Cartman
23.Mayıs.2010, 18:22
sanmıyorum öyle bi şey olacağını...
GeNç KaRTaL
23.Mayıs.2010, 18:26
Mourinho'nun yerine getirilebilecek en iyi isimlerden birisi ancak çok geç İnter için.Hiddink Chelsea'nin teklifini Abramovic sayesinde zor kabul etmişti.İnter teklif yapsa kabul edeceğini sanmıyorum.
Del Piero_10
24.Mayıs.2010, 18:31
Son Dünya Kupası şampiyonu İtalya’nın kaptanı Fabio Cannavaro turnuva öncesi takımsız kaldığı için üzgün olduğunu açıkladı.
Dünya Kupası’na kulüpsüz bir oyuncu olarak gideceğini açıklayan tecrübeli savunma oyuncusu Fabio Cannavaro, ne Juventus ne de Napoli’nin kendisini istemediğini sözlerine ekledi.
Geçen sezon Real Madrid’den Juventus’a transfer olan tecrübeli oyuncunun sözleşmesindeki opsiyon hakkı kullanılmadı.
Milli Takım kampında basın mensuplarına dert yanan Cannavaro, “Ben kulübü olmayan bir kaptanım. Juventus opsiyon hakkını kullanmadı. Napoli’de oynamak istiyorum ama onlar da beni istemiyor” dedi.
Marco Materazzi’nin Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu sırasında Juventus’a yaptığı göndermeye cevap veren tecrübeli oyuncu, “Materazzi istediği şeyi giyebilir. Benim şampiyonluk madalyalarım evimde duruyor” dedi.
goosfraba
24.Mayıs.2010, 18:34
türkiye'de 3 büyüklerde rahat oynar ama düşünen olur mu acaba :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Mayıs.2010, 18:34
Futbolu bırakmalı DK sonrası...
KanaKe
24.Mayıs.2010, 18:47
“Materazzi istediği şeyi giyebilir. Benim şampiyonluk madalyalarım evimde duruyor”
güzel demis :)
Fernando Gago
24.Mayıs.2010, 20:05
Dünya Kupası ile veda etmek -ki bu madalyayla da olabilir- en iyisi olur durum bu kadar kötüyse.
GS'a Gelsin :D 1 sene Gider En Az :D
World Hollow o1
24.Mayıs.2010, 23:54
türkiye'de 3 büyüklerde rahat oynar ama düşünen olur mu acaba :)
Bu kadarda küçültmeyelim abi takımlarımızı. :)
BleedingMoon
25.Mayıs.2010, 01:03
yazık adama (:.
KanaKe
25.Mayıs.2010, 01:25
Bu kadarda küçültmeyelim abi takımlarımızı. :)
Cannavaro'nun ölüsü bile Süper Lig de rahatlikla oynar... Gökhan Zan,Servet Cetin,Bilica,Song,Zapotocny bunlardan kötü adammi Cannavaro ? :)
World Hollow o1
25.Mayıs.2010, 01:36
37'den sonra ne kadar oynar orasını bilmem ama yavaş yavaş ülkemizde isime göre transferler bitmeye başladı. :)
GeNç KaRTaL
25.Mayıs.2010, 01:42
Her türlü alıcısı çıkar Cannavaro'nun.İstediği takımlar onu istememiş sadece.
Sadixx
25.Mayıs.2010, 17:44
Yahu adamı aldık hala transfer dedikoduları var . Ne adam almışız be şimdi daha iyi anlaşılıyor :D
goosfraba
25.Mayıs.2010, 17:45
kendisi uzun bir süre kulüp çalıştırmak istemediğini söylemişti.
Universal
26.Mayıs.2010, 00:55
TFF bu duruma izin vermiyor. F.Terim'de bazı takımlara bu sebepten dolayı gidemediği açıklanmıştı. EURO 2012'e katılmak zorundayız. Bu sebepten dolayı tek ilgisini Türkiye üstüne yapması gerekiyor. Çünkü; ülkeyi tanımıyor, maçları izlemek zorunda. Karış karış ülkeyi gezmek zorunda.
Flawless Victory
26.Mayıs.2010, 01:20
Hiddink ile başarılı olacağız. Hep yabancı teknik direktör istemişimdir, yerlilerin üzerinde çok baskı oluşuyor. Yabancı teknik adam daha rahat çalışır. Hiddink Türkiye'yi tanımıyor falan filan önemli değil, first class bir teknik adamdan bahsediyoruz.
Del Piero_10
26.Mayıs.2010, 12:29
İtalya Başbakanı'nın kardeşi, Berlusconi'nin Milan'ı satmayı ciddi ciddi düşündüğünü açıkladı.
AC Milan Başkanı Silvio Berlusconi'nin kardeşi Paolo Berlusconi, ağabeyinin iyi bir teklif geldiği taktirde kulübü satmayı düşündüğünü söyledi.
Telelombardia'ya konuşan Paolo, "Eğer iyi bir teklif gelirse, Silvio kulübü satabilir. Ancak onun takımın başında geçirdiği 25 seneyi unutmamak gerekir" ifadelerinde bulunarak, Berlucsoni'nin bir Milan efsanesi olduğunu söyledi.
Son aylarda Milan'ın el değiştirebileceği yönünde birçok haber çıksa da, Berlusconi daha önce yaptığı açıklamalarda kulübü satmayı düşünmediğini dile getirmişti.
Rusya'da yakıt üzerine çalışan Gazprom firması şu an Milan'ın hisselerini devralma konusunda en istekli şirket konumunda.
Trabzonspor
26.Mayıs.2010, 12:34
City başkanı alsın işte Ctiy ile birleştirip güzel bir takım ortaya çıkarırlar.
Fernando Gago
26.Mayıs.2010, 16:21
%30'u 100 milyon euroya satılablirmiş
nerazzuri
26.Mayıs.2010, 16:29
Ucuzmuş. Koskoca Milan'ın %30'u 100m€ mu ediyor. 300-350m€ civarına tüm klübü alırsın.
KanaKe
26.Mayıs.2010, 20:51
Mümkün degil.. Berlusconi'de para zaten bol fakat 100 milyon euroya birak %30 u %10 nu bile vermez.
satsın benceyata yeniden yapılanmaya gitsin 30 küsür yaşındaki futbolcularla olmuyo takımın yaş ortalamasını pato biraz düzeltiyo
Del Piero_10
27.Mayıs.2010, 11:17
Adriano Roma'ya geliyor.
Mihajlovic Fiorentina'nın yeni teknik direktörü olacak.
A.FaruK
27.Mayıs.2010, 12:22
Mihajlovic Fiorentina'nın yeni teknik direktörü olacak.
Sinisa Mİhajlovic mi ?
Del Piero_10
27.Mayıs.2010, 12:27
Sinisa Mİhajlovic mi ?
Evet. Fiorentina genel menajeri onun ismini açıkladı.
di canio
27.Mayıs.2010, 16:24
Katalan spor gazetesi El Mundo Deportivo, İtalya'nın Milan takımının, Zlatan İbrahimoviç'i transfer etmek için Barcelona'ya 35 milyon Euronun yanında Klaas-Jan Huntelaar veya Marco Borriello'yu önerdiğini iddia etti.
Kaynak: NtvSpor.net (http://www.ntvmsnbc.com/id/25099858/)
Fernando Gago
27.Mayıs.2010, 17:34
Huntelaar Veya Boriello ?? Milan önerecek başka oyuncu mu bulamamuş Barca bu teklifi düşünmez bile ..
Del Piero_10
27.Mayıs.2010, 18:28
Jose Mourinho yerine adı geçen teknik direktörler Capello ve Hiddink. Hiddink ne alaka onu çözemedim. Basının bir kısmı Türkiye'yi bırakabileceğine inanıyor.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Mayıs.2010, 13:28
Fener yerine Roma!
Brezilyalı golcü futbolcu Adriano, yeni sezonda Serie A ekiplerinden Roma'nın formasını giymeye hazırlanıyor.
Adriano, dün düzenlediği basın toplantısıyla Brezilya'ya ve Flamengolu taraftarlara veda ederek, gelecek sezon yüzde 90 ihtimalle AS Roma forması giyeceğini söyledi.
Golcü futbolcu, 6 Haziran tarihinde AS Roma Başkanı Rosella Sensi ile bir araya gelerek, transferi şekillendireceğini ifade ederken, ''İtalya'ya, imparatorların şehrine döneceğim için mutluyum. İtalya'ya daha önceki gelişimde yaşanan rahatsız edici şeyleri silmek içimde kalmıştı. Roma'nın bir parçası olmak beni heveslendiriyor. Roma beni ikna etti'' dedi.
Son 6 aydır fazla ön planda olmadığını kaydeden Adriano, ''Para için dönmüyorum. Onlar beni 6 aydır izliyordu. Roma benim için iyi bir seçim. Kendimi gösterebileceğim İtalya dışında başka bir yer yok'' diye konuştu.
Adriano, Brezilya'daki kulübünden de dostça ayrıldığını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:
''İtalya'ya ailem ve oğlumla birlikte geleceğim. Flamengo ile herhangi bir sorunum yok. Onlar bana sahip çıktı. Onlar hakkında kötü konuşamam. Herkesle konuştum, arkadaşça ayrılıyorum. Benim için önemli olan bir gün İtalya'ya dönmek. İtalya'da daha önce yaşadığım şeyleri tekrarlamak istemiyorum. Sorunsuz bir şekilde hayatımı devam ettirmek istiyorum.''
Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Dunga da 2010 Dünya Kupası için geldiği Güney Afrika Cumhuriyeti'nde düzenlediği ilk basın toplantısında, Adriano'nun AS Roma'ya gitmesinin golcü futbolcunun kariyeri açısından iyi olacağını söyledi.
LigTv
Fearless Coward
28.Mayıs.2010, 14:13
İnter'den intikammı almak istiyor acaba h.olsun Roma'da iş yapar bence Totti ile fırtınalar kopar :D artık 2 forvet oynar Roma..
Fernando Gago
28.Mayıs.2010, 20:32
Adriano kendini gösterirse Hem Romayı Hem Kendisini zirveye taşır.
GeNç KaRTaL
28.Mayıs.2010, 21:36
Adriano potansiyeline ulaştığında çok tehlikeli bir oyuncu.Roma'da eski günlerini yaşayabilirse Roma için muhteşem bir transfer olur.
anil luque
28.Mayıs.2010, 22:22
Flamengo'da toparlandı ve Roma'da eski Adriano gözler önünde olacak adım gibi eminim..
Varonil
28.Mayıs.2010, 22:27
İnter'de formda olduğu dönemde "Onu durdurmak için stadın ışıklarını kapatmalı" deniyordu Adriano için.Umarım Flamengo'da toparlanma sürecini geçirmiştir ve önümüzdeki sezon daha iyi bir Adriano seyrederiz.
tarikko
29.Mayıs.2010, 00:03
Cok iyi transfer Roma icin.A10 cok iyi isler yapacak inaniyorum..
ThersoN
29.Mayıs.2010, 00:42
yakışır ....
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Mayıs.2010, 22:13
Lecce ve Cesena Serie A'da
Serie B'de oynanan son hafta mücadeleleri sonucunda, lig sıralamasında ilk 2 sırada yer alan Lecce ve Cesena, 2010-2011 sezonunda Serie A'da oynamaya hak kazandı.
Serie B'de bugün yapılan 42. ve son hafta karşılaşmalarının ardından 75 puan toplayan Lecce, Serie B şampiyonu olarak Serie A'ya yükseldi. Çizmenin topuğunda yer alan Lecce kentinin takımı sarı-kırmızılı ekip, ligi 20 galibiyet, 15 beraberlik ve 7 mağlubiyetle kapattı. Bu sonuçla Lecce 2008-2009 sezonunda veda ettiği Serie A'ya bir sezon aradan sonra dönmeyi başardı.
Lecce gibi Serie B'de mutlu sona ulaşan bir diğer takım ise Cesena oldu. Ligi ikinci sırada tamamlayan Cesena, sezon boyunca 20 galibiyet, 14 beraberlik ve 8 de yenilgi aldı.
Serie A'ya yükselecek üçüncü ve son ekip ise lig sıralamasında üçüncü Brescia, dördüncü Sassuolo, beşinci Torino ve altıncı Cittadella arasında yapılacak play-off sonucunda belli olacak.
LigTv
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Mayıs.2010, 22:13
Lippi'nin yerine Prandelli
İtalya Milli Takımı'nda, Dünya Kupası'ndan sonra ayrılacağının sinyallerini veren Teknik Direktör Marcello Lippi'nin yerine Cesare Prandelli geçiyor. İtalya Futbol Federasyonu'nun açıklamasında, Fiorentina'da görev yapan Prandelli ile 4 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Federasyon sözcüsü, Lippi'nin, takımı kupadan sonra bırakma kararını resmen açıklamamasına rağmen, federasyon başkanı Giancarlo Abete'nin söylentilere son vermek istediğini ve bu nedenle Prandelli ile sözleşme imzalandığını açıkladı. Sözcü, ''Prandelli, kupadan sonra resmen göreve başlayacak'' dedi.
LigTv
TR.CaPTaiN
31.Mayıs.2010, 02:04
Milan'ın Fabiano aşkı bitmiyor
Milano ekibi bir kez daha Brezilyalı golcüyle ilgileniyor...
İtalyan basınında yer alan haberlere göre Milan Asbaşkanı Adriano Galliani bir kez daha Luis Fabiano için Sevilla ile masaya oturdu.
Bugün Real Madrid ile Milan'ın efsane oyuncularının yapacağı yardım maçı nedeniyle Madrid'de bulunan Galliani'nin Sevilla ile görüşmelere başladığı iddia edilecek.
Football Italia'da yer alan habere göre Galliani'nin Brezilyalı golcünün yanı sıra Real Madrid'de forma giyen Royston Drenthe, Rafael van der Vaart ve Fernando Gago için de nabız yoklayacağı belirtildi.
Sevilla'nın Fabiano için 20 milyyon avro istediği; Milan'ın da bu kez bu ücreti ödemeye sıcak baktığı iddia edilirken transferin bir kaç gün içinde gerçekleşmesi bekleniyor.
Goal
A.FaruK
31.Mayıs.2010, 09:34
Yıllardır bu haber dolanıp duruyo.Artık şehir efsanesi oldu.Ama gerçekleşirse güzel bi hamle olur.
anil luque
31.Mayıs.2010, 10:17
Hakkaten Fabiano'nun kim oldugunu bilmesek rivayet falan diyeceğiz yani halk kahramanı gibi birşey oldu Milano kentinde :D Ama gerçekleştiği takdirde müthiş bir transfer olacağı da aşikar ..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Mayıs.2010, 18:24
Moratti'den Capello'ya mesaj!
Sezonu tarihi üçleme yaparak kapatan Inter'de teknik direktör arayışlarını sürdüren kulüp başkanı Massimo Moratti, ''Capello, Dünya Kupası'ndan sonra İngiltere Milli Takımı'nı bırakırsa memnun olurum'' dedi.
Moratti, İtalya Kupası ve Serie A şampiyonluğunun ardından Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonu da olan Inter'de, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun, Real Madrid ile anlaşmasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.
İngiltere Milli Takımı çalıştırıcısı Fabio Capello'ya göz koyan kulüp başkanı Massimo Moratti, Sky İtalya'ya yaptığı açıklamada, İtalyan teknik adamı istediklerini bir kez daha yeniledi.
''Capello, Dünya Kupası'ndan sonra İngiltere Milli Takımı'nı bırakırsa memnun olurum'' diyen Moratti, Liverpool teknik direktörü Rafa Benitez'i de beğendiğini saklamadı. Inter başkanı, ''Benitez'in de iyi bir fikir olduğunu hep düşünmüşümdür, ancak Liverpool'a çok bağlı'' ifadelerini kullandı.
LigTv
goosfraba
02.Haziran.2010, 00:35
http://www.asromalive.com/wp-content/uploads/2009/12/fabio-simplicio.jpg
Fabio Simplicio Roma ile anlaşmış. 3 yıllık imzalamışlar.
Kaynak, AS Roma kulübünün resmi sitesi.
Facx
02.Haziran.2010, 00:48
önce adriano sonra simplicio güzel transfer
Facx
02.Haziran.2010, 00:51
adriano fos olmuş sanırsam :D
KanaKe
02.Haziran.2010, 01:55
bir ara fenerle ismi anilmisti.. keske alinsaydi zamaninda cok kaliteli bir futbolcu..
anilton
02.Haziran.2010, 01:56
İyi transfer...
De Rossi,Pizzaro ve Brighili orta sahasına rotasyon için etkili bir ismi aldılar...
nerazzuri
02.Haziran.2010, 11:15
Roma iyi iş çıkardı.
Aşk-ı Şehir
02.Haziran.2010, 11:17
Baptista ile yollar ayrılıyor o zaman. :)
KaPaLı
02.Haziran.2010, 11:49
O kadar ortasaha arasında pek forma şansı bulacağını sanmıyorum.
Del Piero_10
02.Haziran.2010, 12:41
Juventus’un sözleşme yenilemediği Fabio Cannavaro, Al Ahly ile anlaştı.
İtalya Milli Takım Kaptanı Fabio Cannavaro’nun Al Ahly ile iki yıllık anlaşma yaptığı duyuruldu.
Kulüpten yapılan resmi açıklamada tecrübeli oyuncunun başarılarından bahsedilirken, transferin maddi koşullarıyla ilgili bilgi verilmedi.
Juventus ve Napoli’den teklif bekleyen ve her fırsatta İtalya’da kalmak istediğini belirten tecrübeli oyuncu, Dünya Kupası’na takımsız giden tek kaptan olduğunu belirterek sitem etmişti.
Kesin olmamakla birlikte İtalyan savunma oyuncusu 2.5 milyon avro ve sponsorluk anlaşmalarını içeren bir sözleşme imzalanacak.
Cannavaro’nun reklam gelirleriyle beraber 2 yılda 10 milyon avro gibi bir gelir elde edeceği düşünülüyor.
A.FaruK
02.Haziran.2010, 12:47
Real Madrid'den sonra düşüşe başladı ama tabi bunda yaşının etkiside var.
World Hollow o1
02.Haziran.2010, 12:59
Ağlanıyordu beni kimse istemiyor diye iyi bu yaştan sonra baya para kaldırır artık.. :)
Özgür Çetin
02.Haziran.2010, 13:00
Bu Al Ahly emektar futbolcuların takımı oldu sanki:D
Del Piero_10
02.Haziran.2010, 17:28
Sky Sport'un haberine göre Juventus Milos Krasic için CSKA ile 15 milyon € karşılığında anlaşmaya vardı. Dünya Kupasından sonra duyurulması bekleniyor.
RasAnt
02.Haziran.2010, 17:55
Ohhh yat dubai sahillerine yşa 2 yıld Cannavaroo bnce güzel seçim :)
GeorgeWeah
02.Haziran.2010, 18:16
Çok iyi seçim. Dubaide yeni bir yer açılmıştı. Orda tatil yaparsın. Paraları da cebe indirirsin. Keyfe bak :)
GeNç KaRTaL
02.Haziran.2010, 18:44
Sky Sport'un haberine göre Juventus Milos Krasic için CSKA ile 15 milyon € karşılığında anlaşmaya vardı. Dünya Kupasından sonra duyurulması bekleniyor.
Juve'nin yeni Nedved'i olabilir belki.Tip olarak andırıyor biraz.
Fernando Gago
02.Haziran.2010, 21:33
Camoranesi'nin yaşını da düşünürsek Krasic iyi transfer Juve adına
Del Piero_10
03.Haziran.2010, 12:54
Fiorentina Udinese'den D'Agostino ile 7.5 milyon € karşılığında anlaştı. Geçen yaz Juventus'un 15 milyonluk teklifini reddetmişlerdi.
Trabzonspor
03.Haziran.2010, 12:56
Juve biraz olsun düzeleblir umarım.Yanlız Udinese'yi anlamak çok zor gecen yılki teklifin yarısına yolladılar.
Trabzonspor
03.Haziran.2010, 16:24
Juventus, Simone Pepe'ye istiyor
Udinese'nin İtalyan yıldızı, Juventus radarında...
Goal.com Türkiye
http://u.goal.com/95500/95592_news.jpg
Tuttosport'da yer alan haberde, Juventus'un Udinese'nin İtalyan kanat oyuncusu Simone Pepe ile yakından ilgilendiği belirtildi.
Juventus'un artık yaşı ilerleyen Mauro Camoranesi'nin yerine bir transfer yapmayı planladığı biliniyordu. Yeni teknik adam Luigi Del Neri'nin de yönetime Simone Pepe ismini veridği ifade edildi.
Pepe'ye Premier Lig'den de tekliflerin olduğu, ancak başarılı futbolcunun ilk tercihinin Juventus olacağı öğrenildi.
2006 yılında Palermo'dan transfer edilen 26 yaşındaki futbolcu, Udinese forması altında 100 lig maçında görev aldı.
Pepe mi Krasic mi?
Del Piero_10
03.Haziran.2010, 18:39
Pepe mi Krasic mi?
Birbirlerinin alternatifi değiller, ikisi de isteniyor sanırım. Zaten takımda kanat yoktu Camoranesi de gidince ihtiyaç doğdu.
Fernando Gago
03.Haziran.2010, 22:10
Adriano Roma'ya kesin gitti mi ?
Del Piero_10
04.Haziran.2010, 11:46
Adriano Roma'ya kesin gitti mi ?
Evet gitti.
Trabzonspor
04.Haziran.2010, 12:41
Birbirlerinin alternatifi değiller, ikisi de isteniyor sanırım. Zaten takımda kanat yoktu Camoranesi de gidince ihtiyaç doğdu.
Hocam ikiside sağ açık değil mi ben ondan böyle bir soru sormuştum.Ama sanki bir maçta Pepe'yi sol açık oynarken görmüştüm.Öylede düşünebilirler.
vego
04.Haziran.2010, 19:19
Serie A takımlarından Fiorentina'nın teknik direktörlüğüne Sinisa Mihajloviç’in getirildiği açıklandı.
http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/mihalovi.widec.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 10:41 TSİ 04 Haziran. 2010 Cuma
FLORANSA - İtalya Birinci Futbol Ligi Serie A takımlarından Fiorentina'nın teknik direktörlüğüne Sinisa Mihajloviç getirildi.
Fiorentina kulübünün açıklamasında, Dünya Kupası'ndan sonra İtalya Milli Takımı'nı çalıştıracağı açıklanan teknik direktör Cesare Prandelli'nin yerine geçmesi kararlaştırılan Mihajloviç ile kesin anlaşmaya varıldığı belirtildi.
Futbolculuk döneminde Serie A'da AS Roma, Sampdoria, Lazio ve İnter'de oynayan 41 yaşındaki Mihajloviç, geçen sezon Catania'yı çalıştırmıştı.
Mihajloviç, daha önce Bologna ve İnter'de teknik adam olarak görev aldı.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Haziran.2010, 19:23
Inter'e gitmek için Catania'dan ayrıldı,Fiorentina'ya gitti...
TR.CaPTaiN
05.Haziran.2010, 20:12
Mascherano Liverpool'dan ayrılmak istediğini açıkladı. Inter'e gitmek istiyor. Ntvspor
BeeTLeJuiCe
05.Haziran.2010, 20:17
Mascherano Liverpool'dan ayrılmak istediğini açıkladı. Inter'e gitmek istiyor. Ntvspor
Benitez ile el ele gelirler o halde Inter'e.
Aşk-ı Şehir
05.Haziran.2010, 20:34
Benitez ile el ele gelirler o halde Inter'e.
Ön liberolarda bir alışkanlık olmaya başladı bu hocaları ile beraber gezmek. Örnekler;
Ayman - Ziya Doğan
Mehmet Nas - Mesut Bakkal
Fahri Tatan - Rıza Çalımbay
:n: Mascherano'da katılsın tam olsun. :n:
nerazzuri
05.Haziran.2010, 20:41
Saçmalık olur, zaten yeterince orta saha oyuncumuz var.
Universal
05.Haziran.2010, 21:14
Gönlünde Inter var
http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/mascherano_05.widec.jpg
Liverpool'un Arjantinli orta saha oyuncusu Javier Mascherano, kulüpten ayrılmak istediğini açıkladı. Mascherano, Kırmızılar’daki görevine son verilen Rafa Benitez'in muhtemel yeni adresi Inter'e transfer olmak istiyor.
Arjantin Milli Takımı'nın dünya kupasındaki en önemli kozlarından Javier Mascherano, Liverpool'daki görevi son bulan Rafael Benitez'i, Jose Mourinho'nun yerine Inter'in başına geçmeye en uygun aday olarak gösterdi. İspanyol çalıştırıcının karizması, çalışma etiği ve kazanma hırsına dikkat çeken Mascherano, “Inter'de Jose Mourinho'nun boşluğunu ancak Benitez doldurabilir” ifadelerini kullandı.
Benitez'in takımını bir orkestra şefi gibi yönettiğini vurgulayan Mascherano, transferin gerçekleşmesi halinde, kendisinin de Inter'e transfer olabileceğini söyledi. 25 yaşındaki yıldız futbolcu, “Inter'e giderse Benıtez'i takip eder miyim? Henüz bilmiyorum. Ama neden olmasın” diye konuştu.
Liverpool'da 6 sezon görev yapan Benitez, Kırmızılar’a 1 kez Şampiyonlar Ligi, bir kez de İngiltere Federasyon Kupası’nı getirmişti. Buna karşın 1991 yılından bu yana Premıer Lig'de şampiyonluğu bulunmayan Liverpool, Benıtez yönetiminde de bu amacına ulaşmayı başaramamıştı.
Del Piero_10
05.Haziran.2010, 22:11
Barcelona Yaya Toure'nin yerine düşünebilir Mascherano'yu.
nerazzuri
06.Haziran.2010, 17:14
Moratti açıkladı; Rafael Benitez İnter'de.
Trabzonspor
06.Haziran.2010, 17:23
Real'de ilgilenmiyormuydu Javier ile?
BaGa TaRKaN
06.Haziran.2010, 17:25
Zannetmem Benitez Onu Yanına Çeker:D Adet Yerini Bulsun:p Eski Köye Yeni Adet mi Getiriyorsunuz Real Nerden Çıktı:n:
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Haziran.2010, 22:43
İşte Mourinho'nun halefi!
Inter, Real Madrid'e giden teknik direktörü Jose Mourinho'nun yerine Liverpool'dan ayrılan Rafael Benitez'i getirmek üzere... İtalyan şampiyonun başkanı Massimo Moratti, İspanyol teknik adamla anlaştıklarını açıkladı.
Corriere dello Sport'a açıklamalarda bulunan Moratti, "Benitez gerçekten çok yetenekli bir teknik adam. Önümüzdeki günlerde bu iş kesinleşecektir." dedi.
Benitez'in Mourinho'nun boşluğunu dolduracağına inandığını belirten Moratti, "O, Mourinho'yu 5 defa mağlup etti. Avrupa'da başarılar kazanamaya devam etmek istiyoruz ve Benitez uluslararası arenada bir çok başarı kazanmış bir teknik adam" diye görüş belirtti.
(Ligtv.com.tr)
Fernando Gago
06.Haziran.2010, 22:48
Benitez terfi aldı valla . Liverpool'u nerede bıraktı Inter'i nereden aldı
TatanGa-Lar
07.Haziran.2010, 02:25
Aslına bakarsak Rafael Benitez başarılı olacağına inandığım teknik adamlardan bir tanesi. Fakat, Benitez'in İnter'e yakışmayacağını düşünüyorum. Kendisinin daha oturaklı ve uzun yıllar hizmet edebileceği bir kulüp seçmesi, onun kariyeri açısından iyi bir sonuç olabilir. Ama yine de başarılı olacağına inanıyorum.
GeNç KaRTaL
07.Haziran.2010, 02:46
Benitez daha önce yaptıklarıyla rüştünü ispat etmiş bir hoca ancak Liverpool ile son dönemlerdeki performansı akıllarda soru işaretlerine neden oldu.İnter bu soru işaretlerini kaldırabilmek için iyi bir fırsat.Kariyerinde tekrar yükselişe geçmesi çok zor değil.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Haziran.2010, 17:43
Roma 'İmparator'una kavuşuyor
Serie A'da sezonu ikinci sırada tamamlayan Roma, yeni sezonun ilk transferi olacak Brezilyalı golcü futbolcu Adriano ile buluşmaya hazırlanıyor. İtalya'ya gitmek üzere Rio de Jenario'ya gelen Adriano, gazetecilerin sorularını yanıtlarken, heyecanını gizleyemediği belirtildi. ''Totti ile oynamak istiyor musun'' diye sorulan golcü futbolcu, ''Evet, Totti ile birlikte oynamayı çok isterim'' yanıtını verdi. Adriano'nun yarın İtalya'nın başkenti Roma'da olması ve Roma Başkanı Rosella Sensi ile bir görüşme yapması bekleniyor.
LigTv
Del Piero_10
07.Haziran.2010, 18:16
Fiorentina bonservisine ortak olduğu Udineseli oyuncu Gaetano D’Agostino’yu kadrosuna kattı.
Kötü bir sezon geçiren ve toparlanma sürecine girmek için kadrosunu güçlendirmek isteyen Fiorentina yönetimi, bonservisinin bir kısmına sahip olduğu Udineseli oyuncu Gaetano D’Agostino’yu renklerine bağladı.
Resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla transferi doğrulayan yönetim, 28 yaşındaki oyuncu için Udinese’ye 9 milyon avro ödeyecek.
Bir süredir Juventus’un transfer listesinde olan D’Agostino, Çarşamba günü yapılacak imza töreniyle basına tanıtılacak.
DenizlispoR
07.Haziran.2010, 18:53
Bu oyuncuya Juventus 15 milyon €'lik teklif verip reddedilmemiş miydi ?
KaPaLı
07.Haziran.2010, 20:57
Çok yerinde adamlar alıyo Fiorentina.
ThersoN
07.Haziran.2010, 22:31
başarılı transfer
ThersoN
07.Haziran.2010, 22:32
Bence çok ters bir yere gidiyor Benitez saçmalarsa şaşırmamak gerekir..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Haziran.2010, 22:55
İyi transfer Fiorentina adına...
Del Piero_10
07.Haziran.2010, 23:01
İtalyan ve Sırp medyasında çıkan haberlere göre Krasic Juventus ile imzaya yakın.
Milan Cagliari'nin hocası Allegri'yi takımın başına getiriyor.
Inter Benitez ile anlaştı.
Siena'dan Maccarone Palermo'ya gidebilir.
Rsa
07.Haziran.2010, 23:26
Bülent Timurlenk'in twitter'ından;
Pek yakinda: Adriano Roma ya, Toni Genoa'ya, Krasic Juventus'a.
eXcitinG
08.Haziran.2010, 13:03
Adriano Roma`ya
Toni Genoa`ya gitti zaten.
Krasic kaLmış sadece.
Trabzonspor
08.Haziran.2010, 13:16
Krasic: "Bir an önce Juventus'a gitmek istiyorum"
CSKA ile Juventus kulüplerinin anlaşmak üzere oldukları konuşuluyor.
Goal.com Türkiye
http://u.goal.com/99400/99450_news.jpg
Uzun süredir Fenerbahçe'nin de transfer listesinde bulunan CSKA Moskova'nın yıldızı Milos Krasic, Rusya'dan ayrılarak Juventus'a transfer olmak istediğini söyledi.
Şu an itibariyle kulüp yönetimiyle görüşen Krasic'in menajerinin transferdeki pürüzleri kaldırmaya çalıştığı ve bu transferin en kısa süre içerisinde gerçekleşeceği öğrenildi.
Transferiyle ilgili olarak Sportal.rs adlı siteye açıklamalarda bulunan Sırp futbolcu, "İki kulüp arasında görüşmelerin sürdüğünü biliyorum. Umarım en kısa zamanda bu transfer gerçekleşir. CSKA bonservis bedeli belirlemiş ve bunun üzerinde görüşmeler devam ediyormuş. Juventus, İtalya'nın en büyük kulüplerinden biri. Açıkçası benim kariyerim için orada oynamak çok önemli. Luigi Del Neri ile birlikte çalışmak ve onun 4-4-2 taktiğinde görev almayı çok isterim" şeklinde konuştu.
Bir süredir Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia edilen Krasic'in bu açıklamaları sarı lacivertlileri oldukça üzecek gibi gözüküyor.
Trabzonspor
08.Haziran.2010, 13:21
Benitez yarın Inter'de!
Inter başkanı Moratti, resmi sözleşmenin yarın imzalanacağını belirtti.
Goal.com Türkiye
http://u.goal.com/99600/99689_news.jpg
Inter Başkanı Massimo Moratti, Liverpool ile yollarını ayıran Rafael Benitez'in yarın resmen Milano ekibinin başına geçeceğini söyledi.
Geçtiğimiz hafta İngiliz ekibiyle karşılıklı olarak sözleşmesini fesh eden İspanyol teknik adamın adı, Jose Mourinho'nun ayrılmasının ardından Inter ile sık sık anılmaya başlanmıştı.
Konuyla ilgili olak SkySport24'e konuşan Moratti, "Yarın resmi sözleşmenin imzalanmasını bekliyoruz. Elimizden geldiğince çabuk ve doğru bir isimle anlaştığımızı düşünüyorum" dedi.
Rafael Benitez'in Inter ile üç senelik sözleşme imzalayacağı öğrenilirken, İspanyol teknik adam senelik 6 milyon avro alacak.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Haziran.2010, 19:02
Juve'nin ilk transferi Pepe
Udinese'nin İtalyan kanat oyuncusu Simone Pepe, Juventus'ta sağlık kontrolünden geçti. Güney Afrika'ya uçarken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pepe, ''Juventus'un formasını giymeye hazırım. Şimdilik imzayı ne zaman atacağımı bilmiyorum. Dünya Kupası'ndan sonra bakacağız'' dedi. Serie A'da sezonu 7. sırada tamamlayan Juventus'un transer listesinde, CSKA Moskova'nın Sırp futbolcusu Milos Krasiç'in de adı geçiyor.
LigTv
Aşk-ı Şehir
08.Haziran.2010, 19:04
Pepe ile Krasic aynı yolun yolcuları. :D İkiside sağ açık. Krasic oynamayacağı bir kulübe gitmez bence...
Tonguc86
08.Haziran.2010, 19:09
Ne diyelim hayırlısı olsun...
eXcitinG
08.Haziran.2010, 19:52
Pepe Juventus`un aradığı, Camoranesi`nin yaptıkLarını yapacak bir adam değiL.
KaPaLı
08.Haziran.2010, 20:13
Abi zaten yeni Camoranesi bulmaları imkansız..
Pepe transferi vasat transfer " bence " çok başarılı olacağını düşünmüyorum.
Fernando Gago
08.Haziran.2010, 20:25
Juve böyle giderse eski günlerini daha çok özletir.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Haziran.2010, 20:47
Juve böyle giderse eski günlerini daha çok özletir.
Kesinlikle... :uzgun:
Lim10
08.Haziran.2010, 21:20
Öyle veya böyle bir Fenerbahçe'li olarak bu transfere sevindim ki bu durumda Krasiç transferi kapanmıştır Juve için.
Del Piero_10
09.Haziran.2010, 11:20
Öyle veya böyle bir Fenerbahçe'li olarak bu transfere sevindim ki bu durumda Krasiç transferi kapanmıştır Juve için.
Pepe transferinin Krasic ile bir ilgisi yok.
vego
09.Haziran.2010, 17:42
Serie A'yı geçen sezon FC Inter'in ardından ikinci sırada tamamlayan ve gelecek sezon şampiyonluğu hedefleyen AS Roma, Brezilyalı yıldız golcü Adriano'ya resmi imzayı attırarak, sezonun ikinci transferini gerçekleştirdi.
AS Roma'nın eski FC Interli futbolcu Adriano ile seneliği 5 milyon avro olmak koşuluyla 3 yıllık anlaşma yaptığı bildirildi.
İmza töreninin ardından duygularını ifade eden Adriano, ''Bu formayı giyeceğim için çok mutluyum. Umarım her şey yolunda gider. Buradayım çünkü ne yapabileceğimi göstermek istiyorum. Söz vermek hoşuma gitmiyor, ama sahada ne yapmam gerektiğinin farkındayım. Size her şey yolunda gidecek diyorum'' dedi.
Adriano'nun ardından konuşan AS Roma Başkanı Rosella Sensi de ''Bu anlaşmadan dolayı ben de çok mutluyum. Taraftarımız sürekli beni arıyor. Hepsine teşekkür etmek durumundayım. Umuyoruz ki, bundan sonra her şey daha güzel olacak'' ifadelerini kullandı. Dün sabah sağlık kontrolünden geçirilen Brezilyalı golcünün yarın TSİ 18.00'de Roma'daki Flaminio Stadı'nda taraftarlarla buluşacağı duyuruldu.
09.06.2010
Kaynak : AA
nerazzuri
09.Haziran.2010, 17:45
Totti'yi bile yıllık ücretinden dolayı eleştiren taraftar acaba Adriano'ya ne diyecek? Şahsen merak içindeyim. :)
Fearless Coward
09.Haziran.2010, 17:45
Foto falan yokmu yav :D Adriano bence şhow yapar bu sezon..Onu yeniden Avrupa'da izlemek çok güzel olacak..
nerazzuri
09.Haziran.2010, 17:47
http://bo.asroma.it/UserImages/17975.jpg
goosfraba
09.Haziran.2010, 17:52
göbeğe bak hey maşallah.
RaSenGan
09.Haziran.2010, 17:54
göbeğe bak hey maşallah.
Seninkinin yanında bi şey mi canım.:p
KanaKe
09.Haziran.2010, 17:58
adriano yine kilo almis bir ara vermisti kilolari :)
Del Piero_10
09.Haziran.2010, 18:00
Bedeli 10 milyon € 4 taksitle.
http://www.juventus.com/site/filesite/news/pepe_agnelli_cover.jpg
Volkan Şen
09.Haziran.2010, 18:03
Adriano o kilolarla oynucaksa bende oynarım adrionadan biraz zayıfım :n:
Fearless Coward
09.Haziran.2010, 18:06
Ben ondan dahada kiloluyumdur ama boyum uzun olunca kilo göstermiyor :D :D beni alsınlar süper amc oynarım :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Haziran.2010, 18:15
Krasiç Juve'ye doğru!
Juventus, adı Fenerbahçe ile de anılan Sırp futbolcu Milos Krasiç'in transferini bitirmek üzere...
İtalyan spor gazetesi Corriere dello Sport'ta yer alan haberde, Milos Krasiç'in menajeri, Juventus ve CSKA Moskova Kulübü yetkililerinin dün bütün gün bu transfer konusunda çalıştıkları belirtildi. Dün yapılan görüşmeler neticesinde, 25 yaşındaki futbolcunun Juventus'un yapmış olduğu yıllık 2,5 milyon avrodan olmak üzere 4 senelik anlaşmayı kabul ettiği bildirildi.
Haberde, varılan anlaşmaya rağmen halen giderilememiş küçük detaylardan da söz ediliyor. Rus takımının Krasiç'in bonservis bedeli olarak 15 milyon avro talep ettiği, Juventus'un ise 13.5 milyon avro teklif ettiği kaydediliyor. Küçük detaylara rağmen ilerleyen saatlerde imzaların atılabileceği de haberde yer alıyor.
Gazete, dünkü görüşmeler sırasında Fenerbahçe'nin yeni bir teklif daha yaptığını, ancak Juventus'un buna teklifi yükselterek cevap verdiğini yazdı.
Anlaşma kesin olarak sağlanırsa Krasiç, Dünya Kupası'ndan önce kendini siyah-beyaz renklere bağlamış olacak.
A.FaruK
10.Haziran.2010, 12:40
Roma’nın yeni transferi Adriano kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.
Roma yönetimi yeni transferleri Adriano’yu bugün basına tanıttı.
28 yaşındaki Brezilyalı golcüyle resmi sözleşme imzalanırken, transferin bonservis bedeli ödenmeden gerçekleştirildiği belirtildi.
Roma Teknik Direktörü Claudio Ranieri’nin transferde önemli rol oynadığını belirten Brezilyalı yıldız, “Ranieri, Chelsea’de çalıştığı dönemde de beni istemişti” dedi.
Takımın önemli isimleri Francesco Totti ve Daniele De Rossi’yle de görüştüğünü belirten Adriano, “Totti ve De Rossi’yle görüşmemden sonra anlamdım ki Roma büyük bir aile. Beraber bu kulübü hak ettiği başarılara taşımak için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Brezilyalı yıldız oyuncu 3 yıllık sözleşme karşılığı 5 milyon avro alacak.
A.FaruK
10.Haziran.2010, 12:44
Inter yönetimi Liverpool’un önemli iki oyuncusu Javier Mascherano ve Dirk Kuyt için 33 milyon £ gibi bir bonservis bedelinin yeterli olacağına inanıyor.
Jose Mourinho’nun Real Madrid’e gitmesinin ardından kısa süre içinde takımın başına Rafa Benitez’i getiren İtalyan devi, geçtiğimiz sezom elde ettiği başarıları tekrar ettirmek için kadrosunu güçlendirmek istiyor.
Daily Mail’in haberine göre, Liverpool’un mali durumunu iyi bilen İspanyol teknik adam iki oyuncusunu İtalya’ya getirmek için çok yüksek teklifler yapmaması gerektiğinin farkında.
Her iki oyuncu da Benitez ile çalışmaya devam etme fikrine sıcak bakıyor.
Diğer yandan Liverpool’dan Fernando Torres’i de almak isteyen Inter, Chelsea’nin de devreye girmesiyle bu transferden vazgeçti.
Del Piero_10
10.Haziran.2010, 14:45
Inter yönetimi Liverpool’un önemli iki oyuncusu Javier Mascherano ve Dirk Kuyt için 33 milyon £ gibi bir bonservis bedelinin yeterli olacağına inanıyor.
Jose Mourinho’nun Real Madrid’e gitmesinin ardından kısa süre içinde takımın başına Rafa Benitez’i getiren İtalyan devi, geçtiğimiz sezom elde ettiği başarıları tekrar ettirmek için kadrosunu güçlendirmek istiyor.
Daily Mail’in haberine göre, Liverpool’un mali durumunu iyi bilen İspanyol teknik adam iki oyuncusunu İtalya’ya getirmek için çok yüksek teklifler yapmaması gerektiğinin farkında.
Her iki oyuncu da Benitez ile çalışmaya devam etme fikrine sıcak bakıyor.
Diğer yandan Liverpool’dan Fernando Torres’i de almak isteyen Inter, Chelsea’nin de devreye girmesiyle bu transferden vazgeçti.
Mascherano ve David Silva'yı istiyorlar. Balotelli gönderilebilir.
A.FaruK
10.Haziran.2010, 17:09
Balotelli kalsa iyi olur inter için ama kendi gitmek istiyor galiba.
titates1
11.Haziran.2010, 02:45
Balotelli , Milan'da oynamalı
nerazzuri
13.Haziran.2010, 14:24
Salı günü İnter, Rafa Benitez ile sözleşme imzalayacak. İlk transfer ise rakibimizin(juventus) transferi için yoğun çaba sarfettiği Milos Krasic.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Haziran.2010, 21:09
Benitez büyük düşünüyor!
İnter'in yeni teknik direktörü Rafael Benitez, gelecek sezon 6 kupa hedeflediğini söyledi
Real Madrid ile anlaşan Jose Mourinho'nun yerine geçen Benitez, bugün basına tanıtıldı. Liverpool'dan ayrılıp, İnter ile 2 yıllık sözleşme imzalayan İspanyol teknik adam, burada yaptığı konuşmada, ''Mourinho ile geçen mükemmel bir sezondan sonra, İnter'in gelecek sezon 6 kupayı da kazanma şansı var, bunun için elimizden geleni yapacağız'' dedi.
Geride kalan sezon lig şampiyonu olup, Avrupa Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran İnter, gelecek sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi, Serie A şampiyonluğu, İtalya Kupası, Kıtalararası Dünya Kulüpler Kupası, Avrupa Süper Kupası ve İtalya Süper Kupası için mücadele edecek.
LigTv
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Haziran.2010, 21:10
Bozuk yerler düzeltilirse sevinirim... :)
ThersoN
15.Haziran.2010, 22:31
Benitez 6 kupa diyor.. bence imkansız.. öncelikle Inter'in eskiye oranla ligde çok zorlanacagını düşünüyorum.. Kanımca ilk sezon Inter'de hayal kırıklığı olabilir Benitez için..
Homer J.S
17.Haziran.2010, 12:53
Düzelttim.
vego
18.Haziran.2010, 18:26
Juventus, Milan'da fazla forma şansı bulamayan kaleci Storari'yi kadrosuna dahil etti.
http://media1.ntvspor.net//C/I/43/storari3_FOGCM.jpg
İtalyan medyasına göre, Marco Storari'nin dün akşam saatlerinde Milan Asbaşkanı Adriano Galliani ile bir görüşme yaptığı ve görüşme sonunda Galliani'nin 33 yaşındaki tecrübeli eldivene gitmesi için yeşil ışık yaktığı belirtildi.
Juventus'un bu transfer için AC Milan'a 4,5 milyon euro ödeyeceği kaydedildi.
Juventus'ta forma giymek istediğini daha önce dile getiren Storari'nin, 2010 Dünya Kupası'nda Paraguay ile oyanan ilk maçta Buffon'un sakatlanmasıyla forma giyme şansı artabilir.
Kariyeri boyunca milli takım formasını giyemeyen Storari, 2007 yılında transfer olduğu Milan'da çok az forma şansı bulurken, Cagliari, Fiorentina, Sampdoria ve İspanya'nın Levante takımlarında kiralık olarak oynadı.
E.Cartman
18.Haziran.2010, 19:27
33 yaşındaki Stori ve 4,5M€... Juve'nin seneye de şampiyonLuk hedefi yok sanırım...
Zekirdek
18.Haziran.2010, 19:33
Yedek bir kaleciye bu kadar ucret verilir mi akil var mantik var. Zaten hicte sevmem Juventusu.
Del Piero_10
18.Haziran.2010, 22:38
Siyah beyazlıların resmi açıklamayı yapması an meselesi..
Juventus, Catania'nın golcüsü Jorge Martinez konusunda kulübü ile anlaşmaya vardı.
Sky Sport Italia'da yer alan habere göre iki takımın sportif direktörleri bugün bir araya geldi ve 12 milyon avro karşılığında el sıkıştı.
Bu transferin bitmesi için artık sadece Uruguaylı golcünün imza atması gerekiyor.
Tuttosport'ta yer alan habere göre de siyah beyazlı kulüp, Milos Krasic transferini dondurma kararı aldı. Çünkü Manchester City'nin devreye girmesiyle CSKA Moskova fiyat yükseltti.
Del Piero_10
18.Haziran.2010, 22:41
Henüz resmiyet kazanmadı ancak yedek olarak değil Buffon'un ameliyat olması nedeniyle ilk kaleci olarak geliyor.
di canio
18.Haziran.2010, 22:52
İtalyanlar da Buffon'dan sonra Almanlar ve İngilizler gibi büyük sıkıntı çekecek sanırım kaleci konusunda. Hiç mi genç, yetenekli kaleci yok İtalya'da da 33 yaşında ki Storari'ye o kadar para ödenecek. Gerçi İtalyanlar için 33-34 yaş hala genç sayılıyordur. Adamlar alışmış 40 yaşına kadar kaleci oynatmaya.
Del Piero_10
18.Haziran.2010, 22:57
4.5 vereceklerini sanmıyorum zaten elleri sıkışık.