Log in

View Full Version : İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37

KanaKe
13.Kasım.2010, 19:16
Onyewu'da öyle kavgaci bir tip yok Ibrahimovic büyük ihtimalle benzetmistir onu

titates1
14.Kasım.2010, 19:59
İnter -Milan maçını verecek kanal veya bir link var mı arkadaşlar?

nerazzuri
14.Kasım.2010, 20:02
İnter -Milan maçını verecek kanal veya bir link var mı arkadaşlar?
21:45/Tv8'de.

Zekirdek
14.Kasım.2010, 20:02
İnter - Milan maçını TV8 naklen verecek.

maNga 33
14.Kasım.2010, 20:56
bu maç kaçmaz kesinlikle izleyecem umarım şifreye girmez tv8 :/

Rsa
14.Kasım.2010, 21:21
İnter-Milan maçını Spormax'de verecekmiş.

nerazzuri
14.Kasım.2010, 22:30
şifreye geçti.

nerazzuri
15.Kasım.2010, 00:20
Maçı 1-0 Milan kazandı. Benitez kabusuna devam.

titates1
15.Kasım.2010, 00:29
Tv8 den tüm maç izlendi , İnter'i de yenerek yolumuza devam ediyoruz hadi bakalım bu sene şampiyonluk gelirse eski günlerimize döneriz

Lim10
15.Kasım.2010, 03:33
Fiorentina 1 - 0 Cesena

Juventus 1 - 1 Roma

Lazio 2 - 0 Napoli

Bari 0 - 1 Parma

Bologna 1 - 0 Brescia

Cagliari 0 - 1 Genoa

Palermo 3 - 1 Catania

Sampdoria 0 - 0 Chievo

Udinese 4 - 0 Lecce

İnter 0 - 1 AC Milan

http://img708.imageshack.us/img708/4281/ekranalntsrq.png

Wesley Sneijder
15.Kasım.2010, 11:04
Milan da Inter de kötüydü dün akşam. Haftaya Fiorentina karşısında ne yapacak bakalım Milan?

nerazzuri
15.Kasım.2010, 11:13
Milan da Inter de kötüydü dün akşam. Haftaya Fiorentina karşısında ne yapacak bakalım Milan?
Fiorentina'da çok iyi değil,hiç iyi değil hatta. Muhtemelen bireysel yıldızlarıyla maçı alacaktır yine. :)

RaSenGan
15.Kasım.2010, 14:05
Heyt be şu tablonun güzelliğine bak :)

GeNç KaRTaL
15.Kasım.2010, 14:46
Milan'ı tekrardan en tepede görmek güzel.Umarım sezon sonunda da orada olurlar.

maNga 33
15.Kasım.2010, 15:42
lideriz :D:D:D ibra ibra ibra kral adam ibra :D

Del Piero_10
17.Kasım.2010, 18:25
Yabancı bir sitede gördüm hoşuma gitti:D Berlusconi'nin Materazzi'den intikam alışı

http://img405.imageshack.us/img405/6481/berlusconiy.jpg

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Kasım.2010, 20:05
Sağlam İntikam olmuş Berlusconi'den...

RaSenGan
17.Kasım.2010, 22:50
Sağlam İntikam olmuş Berlusconi'den...

Berlusconi Materazzi'den alıyor :icon_biggrin:

anil luque
18.Kasım.2010, 12:30
E tamam aygün çocuk da onu söylemiş :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Kasım.2010, 13:54
Ayg. ben ne diyorum yaa :D

RaSenGan
18.Kasım.2010, 16:38
E tamam aygün çocuk da onu söylemiş :D

Ayg. ben ne diyorum yaa :D

olmuş yazıyormuş ben almış diye okumuştum pardon :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Kasım.2010, 16:41
olmuş yazıyormuş ben almış diye okumuştum pardon :D
Enstantane bulma yeteneğin zayıflamış Ayg...:/
:D

Del Piero_10
18.Kasım.2010, 18:31
Napoli'de devam eden mahkemede ifade veren dönemin hakem atamalarından sorumlu görevlisi Paolo Bergamo'nun sözleri;

''Federasyon tüm kulüplere bizim telefonumuzu verdi ve onlar da bizi aradılar. O dönem herkes çok konuştuğumuzdan yakınıyordu şimdi ise çok içimize kapanmakla suçluyorlar.

Skandal patlak verdiğinde sadece ben ve Moggi arasında geçen görüşmeleri delil olarak kullandılar, diğer hepsi gizlendi.

Ama o dönem herkesle görüşüyordum. Özellikle Inter ile görüşüyordum çünkü o dönem asla kazanamıyor ve sürekli şikayet ediyorlardı.''

Wesley Sneijder
19.Kasım.2010, 10:09
Inter nasıl sıyrıldı bu işten böyle hayret ediyorum.

Del Piero_10
19.Kasım.2010, 11:14
Bir polis memuru onlara ait ses kayıtlarını halının altına süpürmüş. Daha önce Roma belediye seçimlerinden sabıkası olan bu adamın sorgusu devam ediyor. Neden bu kayıtları göz ardı ettiği sorulduğunda dava ile ilgilisi olmadığı cevabını vermişti.

Del Piero_10
20.Kasım.2010, 16:25
Teknik direktör Allegri, Brezilyalı oyuncuyu gece gezmelerini azaltması konusunda uyardı.

Serie A ekiplerinden AC Milan'ın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho, hareketli özel hayatı nedeniyle teknik direktör Massimiliano Allegri tarafından uyarıldı.

Fiorentina maçı öncesinde La Repubblica'ya açıklamalarda bulunan Allegri, "Yaşananları sizlerden öğrendim. Kendisine bunları sorduğumda doğruladı. Böylesine bir yaşam tarzının bir sporcuya uygun olmadığını söyledim. Elbette yetişkin insanlar istediklerini yapmakta özgürler. Fakat kariyerlerini tehlikeye atacak davranışlardan korunmalarını sağlamalıyım" ifadelerini kullandı.

Yeniden Brezilya Milli Takımı'na seçilen 30 yaşındaki Ronaldinho, bu sezon çıktığı dört maçta üç asist yapmayı başardı.

yasinguzeldal
20.Kasım.2010, 22:39
Özgür senin kadar Juventus yöneticileri bu işin üstüne düşüyorlar mı acaba çok merak ediyorum. Hiç sanmıyorum aslında. Bu nasıl bi tahammül böyle anlmak mümkün değil. O günden beri (2006) aynen benim de damarlarımda İnter nefreti dolaşmakta. Ve çaresizlik. Koca bi imparatorluğun hileyle çirkeflikle yıkılışını seyretmek o kadar acı geliyor ki insana... Şu işten en çok istediğim şey en azından kendi hakkımızla kazandığımız şampiyonlukların geri verilmesi. Belki zamanla eski günlere tekrar dönülür...(?)

RaSenGan
20.Kasım.2010, 22:57
Özgür senin kadar Juventus yöneticileri bu işin üstüne düşüyorlar mı acaba çok merak ediyorum. Hiç sanmıyorum aslında. Bu nasıl bi tahammül böyle anlmak mümkün değil. O günden beri (2006) aynen benim de damarlarımda İnter nefreti dolaşmakta. Ve çaresizlik. Koca bi imparatorluğun hileyle çirkeflikle yıkılışını seyretmek o kadar acı geliyor ki insana... Şu işten en çok istediğim şey en azından kendi hakkımızla kazandığımız şampiyonlukların geri verilmesi. Belki zamanla eski günlere tekrar dönülür...(?)

Bir şeyi merak ediyorum açıkçası.Juventuslular kendi takımlarının hiç suçu olmadığını mı düşünüyor yoksa İnter'in de en az Juventus kadar suçlu olduğunu aynı şekilde cezalandırılması gerektiğini mi düşünüyor ?

yasinguzeldal
20.Kasım.2010, 23:34
Ben kesinlikle Juventus futbolcularının o dönemlerde şikeye ihtiyaç duymadan maçları zaten kazanabilecek, dünyanın en iyi kadrolarından birisine sahip bir takım olduğunu varsayarak, bu olayda Juventus'un suçu olmadığını söyleyebilirim. Bu konuda olay futbolcularla alakalı değil yöneticilerle. Madem Juventus yöneticileri şikeyle suçlanıyorsa, aynı suç İnter yöneticileri tarafından da işlenmiştir. Bu artık apaçık ortada bir şeydir. Kesinlikle İnter de aynı şekilde cezalandırılmalıydı. Ama işte İtalya... Mayfa ülkesi. Sahipsiz kalan bir klubü, en savunmasız zamanında bitirdiler.

Wesley Sneijder
21.Kasım.2010, 10:40
Milan da Ibra'nın nefis golüyle 1-0 yendi Fiorentina'yı bu arada. Ibra sevinirken sakatlandı ama yine de olsun, tebrikler Milan.

Del Piero_10
21.Kasım.2010, 11:59
Bir şeyi merak ediyorum açıkçası.Juventuslular kendi takımlarının hiç suçu olmadığını mı düşünüyor yoksa İnter'in de en az Juventus kadar suçlu olduğunu aynı şekilde cezalandırılması gerektiğini mi düşünüyor ?

Juventus suçlu değildi çünkü Moggi'nin tüm telefon görüşmeleri kamuoyu ile paylaşıldı ve hiçbirinde suç unsuru tespit edilemedi. Küme düşürülme nedeni o güne kadar varolmayan yeni bir yasa icat edilerek kulüp yöneticilerinin hakem atamalarından sorumlu şahıslar ile yaptığı görüşmelerin şike içeriği olup olmamasına bakılmaksızın kulüp için haksız avantaj sağlama olasılığına karşın suç kapsamına alınması kararlaştırıldı ve bu uygulandı. Zaten mahkeme kararlarına bakarsanız o sezon legal ilan edildi ve bir maçta bile şike tespit edilemedi. Bugün görüyoruz ki bu kişilerle en çok içli dışlı olanlar Inter ve Milan yöneticileriymiş ve bu kayıtlar mahkeme sırasında ortadan kaybolmuş. Inter neden suçlu derseniz delil karartma, manipülasyon ve yasadışı telefon dinlemelerine karışmış bir organize suç örgütü oluşturmak yeterli olur sanırım. Dinlemelerin Massimo Moratti'nin emri ile yaptığı biliniyor. Kendilerine ait kayıtları yokeden memurun da bunu kendi inisiyatafi ile yapmayacağı açık.

Dün basına yansıyan bir kayıt, Milan yöneticisi Meani'nin hakemlere hediye ettiği kol saatleri ile ilgili

Görüşme, yönetici Meani ve Galliani'nin sekreteri Mary isimli bir kadın arasında geçiyor. Orjinalini paylaşıyorum. Bu arada Türk basının 4 yıl öncenin aksine bu olayla ilgili tek bir habere bile yer vermemesi, aceto gibi blokların tek başlık bile ayırmaması, goal.com'un sitenin orjinalindeki haberleri Türkçe'ye çevirmeye bile üşenmesini anlamıyorum.

Meani: "I wanted to gift the referees that will come tomorrow the usual watches, but some of them have already received them, and so the stock room could give me trouble."

Signora Mary: "Tell them to send it to me and I will sign it off to authorise it."

Del Piero_10
21.Kasım.2010, 20:27
Sarı bile görmedi.

http://www.youtube.com/watch?v=5Z8m-SZjJMA&feature=player_embedded

yasinguzeldal
22.Kasım.2010, 00:36
Sarı bile görmedi.

http://www.youtube.com/watch?v=5Z8m-SZjJMA&feature=player_embedded (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Fv%3D5Z8m-SZjJMA%26feature%3Dplayer_embedded)

Neyi konuşuyoruz abi yaa. Böyle bi lig mi olur böyle bi adalet mi olur. Biri neden çıkıp vermiyo şunların cezasını.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Kasım.2010, 22:09
Inter Chievo'ya da yenilerek son 4 maçta 10 puan kaybetmiş oldu :) Benito'nun ipi çekilir yakında...

Del Piero_10
23.Kasım.2010, 12:45
Chievo maçında rakibine kafa atan Kamerunlu yıldız, 3 maç ceza aldı.

Inter'in hafta sonu Chievo'ya 2-1 yenildiği maçta raki takımın savunma oyuncusu Cesar'a kafa atan Samuel Eto'o, 3 maç ceza aldı.

3 maç cezanın yanı sıra 30 bin avro da para cezasına çarptırılan oyuncu, takımının Parma, Lazio ve Cesena ile oynayacağı maçlarda forma giyemeyecek.

Sakatlık sorunları nedeniyle bu sezon bir türlü beklentileri karşılayamayan ve lider Milan'ın 9 puan gerisinde kalan Inter'in Eto'o'nun da yokluğunda nasıl bir performans göstereceği merak konusu.

GeNç KaRTaL
23.Kasım.2010, 15:04
İnter Jose gittikten sonra adeta cokuse gecti. Bu onun yerinin doldurulmasinin ne kadar zor oldugunun gostergesi. Eto'o nun hareketini seyrettim. Caktirmadan iyi gecirmis kafayi.

KaRaBükLü KraL
23.Kasım.2010, 15:06
İyi olmuş maçta almadı cezayı sonradan vermişler güzelde olmuş.Jose Mourinho'da inanılmaz bi t.d olduğunu gösteriyo.Geçen sene İnter liderdi bu sene 9 puan fark yemişler 9 puan ne demek yahu:)

Del Piero_10
28.Kasım.2010, 21:53
Di Natale'den Tsubasa golü

http://www.youtube.com/watch?v=ndt9ftt8VBE&feature=player_embedded#

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Kasım.2010, 22:58

http://www.youtube.com/watch?v=ndt9ftt8VBE&feature=player_embedded# (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Fv%3Dndt9ftt8VBE%26feature%3Dplayer_embedde d%23)
Gerçekten harika çakmış Di Natale...

eng1n
29.Kasım.2010, 19:51

http://www.youtube.com/watch?v=ndt9ftt8VBE&feature=player_embedded#

Ohaa ! bu karşı takımın kalecisine yapılan bir insanlık suçudur ayıptır günahtır Di Natale !

vego
29.Kasım.2010, 19:55
Ne vurmuş be!

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Kasım.2010, 19:04
"Mourinho için ölürüm"

Inter'in Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Jose Mourinho'ya olan sevgisini bu sözlerle ifade etti.

İtalya Birinci Futbol Ligi takımlarından Inter'in Hollandalı yıldısı Wesley Sneijder, eski teknik direktörü Jose Mourinho için ölebileceğini ifade etti.

Hollandallı 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Sneijder, Fransa'da haftalık yayımlanan ''France Football'' dergisine verdiği demeçte, FC Inter'in eski teknik direktörü Portekizli Jose Mourinho ile yaşadığı bir anıyı paylaşarak, ''Onun için ölmeye hazırım'' dedi.
''Özel biri'' lakabıyla anılan Mourinho'nun bir gün kendisine yaklaşarak, ''Wesley, yorgun gözüküyorsun. Sana dinlenmen için birkaç gün izin veriyorum. Karın ve çocuğunla tatile çık'' dediğini aktaran Sneijder, ''Diğer bütün antrenörlerim benimle hep antrenmanlarla ilgili konuşuyorlardı. Oysaki, Mourinho, beni plaja gönderdi. O, böyle dedikten sonra ailemle 3 gün İbiza'ya gittim ve dinlendim. Döndüğümde onun için her şeyi yapmaya hazırdım'' diye konuştu.
Portekizli çalıştırıcının oyuncularına karşı sabırlı olduğunu ancak bunun bir sınırı olduğunu belirten Sneijder, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Eğer ona kötü davranırsanız, o size daha da kötü davranır. Onun karşısında aptallık yapmamak lazım.''
Sezon başında FC Inter'den ayrılarak İspanya'nın Real Madrid takımının başına geçen Jose Mourinho, İtalyan ekibiyle 2 Serie A Şampiyonluğu, 1'er kez olmak üzere İtalya Kupası, İtalya Süper Kupası ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'ni kazanmıştı.

NtvSpor

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Kasım.2010, 19:05
Adriano'nun isyanı

Roma'nın Brezilyalı yıldızı Adriano, 90 dakika forma giyememekten yakındı.

Serie A kulüplerinden Roma'nın Brezilyalı golcüsü Adriano'nun İtalyan spor basınında yer alan görüşlerinde, teknik direktörü Claudio Ranieri'nin kendisine 90 dakika görev vermemesinden şikayetçi olduğu belirtildi.
Brezilyalı golcü Adriano, bir döneme attığı gollerle damgasını vuran ve şu an Corinthians forması giyen vatandaşı Ronaldo ile bir telefon görüşmesi yaptığını açıkladı.
Ronaldo'nun kendisine Roma'daki durumunu sorduğu ve Corinthians'a davet ettiğini açıklayan Adriano, vatandaşına ''Roma ile 2013 yılına kadar sözleşmem var. Roma'yı Inter'i bıraktığım gibi bırakmak istemiyorum. Eğer, Brezilya'da oynayacaksam bunun için iki kulüp el sıkışmalı'' yanıtını verdiğini söyledi.
''Roma'da gerçekten oynamak istiyorum'' diyen ve takımında çok boşluk olmamasından dert yanan Adriano, şunları kaydetti: ''Teknik direktör, beni sadece maçın ikinci yarısında oyuna sokuyor. Bir maçı tamamlamayalı çok uzun süre oldu. Onun planları içinde yer alıp almadığımı bilmiyorum. Fiziksel olarak gayet iyi durumdayım. Daha fazla zaman kaybedemem, çünkü yıllar geçiyor.''

NtvSpor

Börk
30.Kasım.2010, 19:10
Haydi canım oradan.

Volkan Şen
30.Kasım.2010, 19:22
Yeni bir aşk filizleniyor :n:

nerazzuri
30.Kasım.2010, 20:22
ölürüz......

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Kasım.2010, 21:47
Kimse kimse için gerçekten ölmez. Bu sadece lafta kalır...

raymonda54
01.Aralık.2010, 00:00
Ben de Sneijder için ölürüm :)

BaGa TaRKaN
01.Aralık.2010, 00:01
Biriside Benim İçin Ölsün Yahu:o Benim Neyim Eksik:uzgun: :D

:n:

yaman76hakanFB
01.Aralık.2010, 00:35
Wesley Sneijder'ın mesajı açık: Real Madrid'de oynamak istiyorum.

GodfatheR
01.Aralık.2010, 00:40
Zarfı atmış Sneijder bakalım cevap gelecek mi :)

Lim10
01.Aralık.2010, 01:47
Eğer biraz onuru varsa, daha önce gönderilmiş olduğu bir takıma geri dönmek için böyle bir yolu seçmiş olmaz.

cimboom
01.Aralık.2010, 01:52
Öl lan ozaman :D

BleedingMoon
01.Aralık.2010, 02:34
50 milyondan aşağı bırakmaz inter.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Aralık.2010, 22:55
Roma kaçtı Chievo yakaldı

İtalya Serie A’da Roma, Chievo karşısında 2-0 öne geçtiği karşılaşmada üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 2-2 eşitlikle ayrılarak zirve yarışında bir yara daha aldı.
İtalya Serie A’da Roma, Chievo karşısında 2-0 öne geçtiği karşılaşmada üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 2-2 eşitlikle ayrılarak zirve yarışında bir yara daha aldı.
Zirveden uzaklaşmak istemeyen Roma, İtalya Serie A’nın 15. haftasında Chievo’ya konuk oldu.
İlk yarıda 2 farklı üstünlük yakalayan Roma, ikinci yarıda ağlarında 2 gol görünce karşılaşma 2-2 sona erdi. Bu sonuçla Roma puanını 23’e çıkartırken, Chievo da 20 puana yükseldi.
Konuk ekip Roma, 26 ve 44. dakikada Simplicio’nun kaydettiği gollerle ilk devreyi 2-0 önde kapattı. İkinci yarı ise ev sahibi Chievo’nun üstünlüğünde geçti. 61. dakikada Moscardelli’nin attığı golle farkı 1’e indiren Chievo, 83. dakikada sahneye çıkan Granoche ile skora denge getirdi: 2-2.
Bu golden 3 dakika sonra Roma’da De Rossi, kırmızı kart görerek takımını sahada 10 kişi bıraktı. Kalan sürede iki takımda rakip fileleri havalandıramazken, karşılaşma 2-2 sona erdi.

NtvSpor

bobobobo
05.Aralık.2010, 03:41
ibra rahat alır :D

bobobobo
05.Aralık.2010, 03:42
adam milli eğitim müfettişi gibi tipi var ama fena yardırıyo :D

ozaniel
05.Aralık.2010, 11:35
Zanetti'ye en yakın örnek bence İbrahim Üzülmez'dir. İkisi de belli bir yaştan sonra efsane oldukları takımlara geldiler. İkisinin de asıl mevkileri bek. İkisi de fiziksel güçlerini bu yaşa kadar korudukları için takdir edilen oyuncular. Zanetti de bence daha en az iki sene oynar.

Börk
05.Aralık.2010, 12:03
Peki Lugano? :)

Lugano ne alaka onu anlayamadım.

eng1n
05.Aralık.2010, 12:04
Sarı bile görmedi.

http://www.youtube.com/watch?v=5Z8m-SZjJMA&feature=player_embedded

Video'nun altındaki yorumlardan biri

"Zidane's was better." :D

K1nq35
05.Aralık.2010, 12:12
Lugano ne alaka onu anlayamadım.

Bende anlamaım vallaha :confused:

MeMo
05.Aralık.2010, 12:15
Peki Lugano? :)

Niye araya Fenerbahçe'li karıştırıyorsun çok ayıp.

Börk
05.Aralık.2010, 12:17
Niye araya Fenerbahçe'li karıştırıyorsun çok ayıp.

Olay Fenerbahçe'li karıştırmak değil kardeşim.Bu adamlar senelerdir takımlarından ayrılmayan,hatta çocukluğunda kalbinde bu takımın aşkını taşıyan adamlar.Lugano yanlış hatırlamıyorsam geçen sene ayrılmak istiyordu.Eğer Lugano derseniz,Zanetti'den İbrahim Üzülmez'e kadar ayıp etmiş olursunuz.

MeMo
05.Aralık.2010, 12:29
Olay Fenerbahçe'li karıştırmak değil kardeşim.Bu adamlar senelerdir takımlarından ayrılmayan,hatta çocukluğunda kalbinde bu takımın aşkını taşıyan adamlar.Lugano yanlış hatırlamıyorsam geçen sene ayrılmak istiyordu.Eğer Lugano derseniz,Zanetti'den İbrahim Üzülmez'e kadar ayıp etmiş olursunuz.

Lugano senelerdir bu takımda.Bu formanın hakkını da sonuna kadar veriyor taraftarın da sevgilisi.İbrahim Üzülmez'e saygımız var da.Bu oyuncuya da zamanında taraftar tarafından çok iyi bakılmadığını da söylemek lazım.

O yüzden Fenerbahçe'li birinin Lugano'ya bu gözle bakması normal karışmaya gerek yok...

Lim10
07.Aralık.2010, 07:59
Lazio 3 - 1 Inter

Chievo 2 - 2 Roma

Milan 3 - 0 Brescia

Cesena 0 - 2 Bologna

Sampdoria 3 - 0 Bari

Fiorentina 1 - 0 Cagliari

Parma 2 - 1 Udinese

Lecce 1 - 3 Genoa

Catania 1 - 3 Juventus

Napoli 1 - 0 Palermo

http://img18.imageshack.us/img18/8389/qweug.png

maNga 33
12.Aralık.2010, 19:43
Ibrahimovic'in Milan'ı

Serie A'da Milan fırtınası sürüyor. Milan Bologna'yı da rahat bir oyunla 3-0 yenerek liderliğini sürdürdü.
http://media1.ntvspor.net/C/I/91/ibrahimovic600_0UZBU.jpg
Serie A'da lider durumda bulunan Milan deplasmanda Bologna deplasmanına konuk oldu. Hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde Ajax'a 2-0'lık skorla yenilen Milan Bologna'ya nefes aldırmazken sahnede yine Zlatan vardı.
Milan maça da çok iyi başladı. 9. dakikada Ibrahimovic'in harika ortasına Kevin Boateng dokundu ve takımını 1-0 öne geçirdi. 35. dakikada sahneye Robinho çıktı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Robinho, Viviano'nun yanından topu filelere bıraktı ve ilk yarıya nokta koydu.İlk yarı 2-0'lık skorla sona ererken 61. dakikada İsveçli Zlatan'ın golüyle Milan farkı üçe çıkardı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Milan Bologna'yı 3-0 ile geçerek liderliğini sürdürdü.
Bu galibiyetle 36 puana yükselen Milan ldierliğini sürdürdü, Bologna ise 19 puanda kaldı.

Facx
12.Aralık.2010, 20:22
Ibrahimovic'in Milan'ı

Serie A'da Milan fırtınası sürüyor. Milan Bologna'yı da rahat bir oyunla 3-0 yenerek liderliğini sürdürdü.
http://media1.ntvspor.net/C/I/91/ibrahimovic600_0UZBU.jpg
Serie A'da lider durumda bulunan Milan deplasmanda Bologna deplasmanına konuk oldu. Hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde Ajax'a 2-0'lık skorla yenilen Milan Bologna'ya nefes aldırmazken sahnede yine Zlatan vardı.
Milan maça da çok iyi başladı. 9. dakikada Ibrahimovic'in harika ortasına Kevin Boateng dokundu ve takımını 1-0 öne geçirdi. 35. dakikada sahneye Robinho çıktı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Robinho, Viviano'nun yanından topu filelere bıraktı ve ilk yarıya nokta koydu.İlk yarı 2-0'lık skorla sona ererken 61. dakikada İsveçli Zlatan'ın golüyle Milan farkı üçe çıkardı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Milan Bologna'yı 3-0 ile geçerek liderliğini sürdürdü.
Bu galibiyetle 36 puana yükselen Milan ldierliğini sürdürdü, Bologna ise 19 puanda kaldı.

geçen haftada golleri sırasıyla aynı isimler atmıştı ilk golün assisti yine ibray dı yanılmıyosam

RaSenGan
12.Aralık.2010, 21:13
Gol Krallığı

9 gol : Di Natale - Udinese
9 gol : Edinson Cavani - Napoli
9 gol : Samuel Eto'o - İnter
8 gol : Ibrahimovic - Milan
8 gol : Marco Di Vaio - Bologna

İbra adım adım geliyor.

anil luque
12.Aralık.2010, 22:43
Di Natale yine ne ara o kadar attı arkadaş nasıl bir golcüdür bu adam yahu ? =)
Geçmiş sezonların acısını çıkartıyoruz adeta. Belki hala yeterince genç değiller ama en azından yaşlıları vasıfsız değil. Gattuso ikinci baharında resmen , Ronnie her zamanki sihirbazlıklarına devam ediyor. İbrakadabra çok faydalı. Bunun yanında Abate diye bir genç varki son dönemde İtalya'dan çıkan en iyi kanat oyuncusu bence Zambrotta'dan sonra. İnşallah böyle devam ederiz..

nerazzuri
13.Aralık.2010, 12:28
juventus, lazio'yu 90+4'de krasic'in attığı gol ile 2-1 mağlup etti.

Fearless Coward
13.Aralık.2010, 14:20
Krasic'de olmasa Juve hiç yani.FB bu adamı alsaydı uçururdu resmen FB'yi.

Del Piero_10
13.Aralık.2010, 17:19
Roma'nın Brezilyalı forveti Adriano, İtalya'da yılın en kötü futbolcularının seçildiği programda birinci oldu.

Radio 2'nin verdiği ödüllerde Adriano oyların %22.42'sini alarak 2010 yılı Altın Bidon ödülünü kazandı. Amauri %12.76'yla ikinci sıraya yerleşirken, Ronaldinho %10.11'le üçüncü oldu.

Adriano bu ödülü üçüncü kez kazanmış oldu.

Fearless Coward
13.Aralık.2010, 17:22
Adriano'ya kocaman alkış 3. kez almış. :D Ödülünü gelsin alsın.

RaSenGan
13.Aralık.2010, 17:40
Melo'nun olmaması ilginç :)

Lim10
13.Aralık.2010, 17:40
Hak etti ama.

GodfatheR
13.Aralık.2010, 17:43
Altın Bidon Onur ödülü verilmeli artık. 3 kere almış dile kolay :)

BleedingMoon
13.Aralık.2010, 18:02
çok makara ödül ya. geçen sene de felipe melo almıştı sanırsam. bence hak eden diego'ydu.

kvnc
13.Aralık.2010, 18:48
Bu uygulama Türkiye'de olsa seçim esnasında baya zorlanırlar, muhtemelen 1.liği 2-3 isim paylaşır her sene.

sakary Ali
13.Aralık.2010, 21:21
Adriano rekora koşuyor :)

Facx
14.Aralık.2010, 00:14
o değilde ronaldinho ne alaka anlamadım

M.O.S.H
14.Aralık.2010, 03:16
Bidon'la ilgili ismi geçen adamlara bakın Adriano , Amauri , Ronaldinho , Melo , Diego hepsi Brezilya'lı tesadüfmü acaba :)

Aşk-ı Şehir
14.Aralık.2010, 12:53
Fiziği itibariyle daha çok duba'ya benziyo ama bidonda kabuldür.:p :) Şu adamda harcadıya kendini yazık...

barahir
14.Aralık.2010, 14:32
Brezilyalılar İtalya'da ıynayamıyo onu anladım.. Kaka istisna tabi :)

Zekirdek
14.Aralık.2010, 15:29
Adam güreşçi olsaydı efsane olurdu. O boyun tutulmaz ki.

Del Piero_10
14.Aralık.2010, 17:18
Melo'nun olmaması ilginç :)

Bu sezon bir maçını bile izlememişsin.

Brezilyalılar İtalya'da ıynayamıyo onu anladım.. Kaka istisna tabi :)

Eskilerden Ronaldo, Emerson, Cafu, Dunga, Serginho, Aldair, yenilerden Pato, Julio Cesar, Maicon, Tiago Silva gibi başarılı olan çok sayıda Brezilyalı var aslında. Tabi Rivaldo, Diego başarısız örneklerde yok değil.

titates1
14.Aralık.2010, 19:54
Di Natale yine ne ara o kadar attı arkadaş nasıl bir golcüdür bu adam yahu ? =)
Geçmiş sezonların acısını çıkartıyoruz adeta. Belki hala yeterince genç değiller ama en azından yaşlıları vasıfsız değil. Gattuso ikinci baharında resmen , Ronnie her zamanki sihirbazlıklarına devam ediyor. İbrakadabra çok faydalı. Bunun yanında Abate diye bir genç varki son dönemde İtalya'dan çıkan en iyi kanat oyuncusu bence Zambrotta'dan sonra. İnşallah böyle devam ederiz..

Ronnie robinhonun yedegi konumunda su an , ayrica abatenin yerine kesin bir adam alinmali hizli ama kisitli bir oyuncu , zambrottanin tirnagi olamaz

RaSenGan
14.Aralık.2010, 21:21
Bu sezon bir maçını bile izlememişsin.

Juve'nin bir maçını izlemek gibi bir niyetim olmadı hiç (: Ama Melo Melo'dur yani :)

Del Piero_10
14.Aralık.2010, 23:05
Milan ile oynadığı maçı da izlemedim o zaman.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Aralık.2010, 23:21
Adriano bidonluğa doymuyor :p

ThersoN
17.Aralık.2010, 17:27
Bidon'la ilgili ismi geçen adamlara bakın Adriano , Amauri , Ronaldinho , Melo , Diego hepsi Brezilya'lı tesadüfmü acaba :)

sürekli brezilyalılara yükleniyorlar, tesadüf değil

garydelgadov
17.Aralık.2010, 19:14
Hangi takımda oynuyordu bu sezon?

Facx
17.Aralık.2010, 19:15
@garydelgadov
roma da

eng1n
18.Aralık.2010, 01:07
Serie A ekiplerinden Sampdoria'da forma giyen ancak başkanla sorun yaşadığı için sözleşmesi feshedilen Antonio Cassano'nun AC Milan ile anlaşmaya vardığı bildirildi.

Sky Sport 24'te yer alan habere göre AC Milan, Cassano'yu bonservisiyle kadrosuna kattı. Üç buçuk yıllık sözleşmeye imza atması beklenen Cassano'nun yılda 3,5 milyon avro kazanacağı belirtiliyor. Ayrıca Sampdoria yönetimi bu transfer nedeniyle Cassano'nun eski kulübü Real Madrid'e beş milyon avro ödemek zorunda kalacak.

Teknik direktör Massimiliano Allegri'nin de bu transfere onay verdiği ve resmi imzanın bu hafta içinde atılacağı öğrenildi.

Sampdoria'nın bu akşam futbol federasyonunun yaptığı açıklama nedeniyle Cassano'yu satmaya karar verdiği düşünülüyor. Zira açıklamada Sampdoria'nın sözleşmeyi feshedemeyeceği ve oyuncunun maaşının yarısını ödemekle yükümlü olduğu belirtilmişti.

Bence Milan iyi bir transfer yaptı ellerinde ne kadar çok ve kaliteli hücum oyuncuları oldu İbrahimovic,Robinho,Pato,Boateng,Ronaldinho,İnzagh i, ve Cassano.

Sheriff
18.Aralık.2010, 01:26
Cassano'nun çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Milan'ın Cassano'ya ihtiyacı olduğunu hiç düşünmüyorum.

goosfraba
18.Aralık.2010, 01:27
bence de yanlış transfer olmuş.

GeNç KaRTaL
18.Aralık.2010, 01:29
Ronaldinho'nun yerine mi alındı acaba?

Fearless Coward
18.Aralık.2010, 01:33
Cassano forvet arkası olarak alınmış olabilir.Bence çok iyi olmuş alınması takım gittikçe güçleniyor bu sene şampiyon olacağımıza inanıyorum.

RaSenGan
18.Aralık.2010, 02:42
Güzel olmuş alınması sevindim.Başarılı olacağına inanıyorum.

maNga 33
18.Aralık.2010, 13:10
bu mesajı gördüğümde daha konuyu okumadan keşke Milan alsa dedim :D güzel bir transfer oldu bence

Facx
18.Aralık.2010, 14:50
yeee sonunda romadan beridir sevdiğim bi oyuncu milan ıma yakışır hücum gücümüz gittikçe artıyo :D Ronaldinho-Cassano-Pato-Robinho-Ibrakadabra

5 i bi arada oynasın falan :D

__________Pato---Ibra________
Roni_______Cassano_____Robinho
________Pirlo_____Seedorf_____
Jankul____Nesta____T.Silva___Abate
____________Amelia____________

:D Fazla mı uçuk oldu ne :D daha 4 ü aynanda oynamıyo :D

GeNç KaRTaL
18.Aralık.2010, 14:58
yeee sonunda romadan beridir sevdiğim bi oyuncu milan ıma yakışır hücum gücümüz gittikçe artıyo :D Ronaldinho-Cassano-Pato-Robinho-Ibrakadabra

5 i bi arada oynasın falan :D

__________Pato---Ibra________
Roni_______Cassano_____Robinho
________Pirlo_____Seedorf_____
Jankul____Nesta____T.Silva___Abate
____________Amelia____________

:D Fazla mı uçuk oldu ne :D daha 4 ü aynanda oynamıyo :D

Bu kadro her maçta rakibine karşı mutlak üstünlük sağlayacaktır.Çünkü 12 kişi var.:icon_biggrin:

nerazzuri
18.Aralık.2010, 15:08
bonservisin bir hayli yüklü olacağı görünüyor.

5 milyon real madrid'e vereceğine göre, 10 milyon dan aşşağı gitmemiştir cassano.

Facx
18.Aralık.2010, 15:13
Bu kadro her maçta rakibine karşı mutlak üstünlük sağlayacaktır.Çünkü 12 kişi var.:icon_biggrin:

:D:D:D:D ii :D pirlo yada seedorf çıkar o zaman :D

BleedingMoon
18.Aralık.2010, 17:52
cassano büyük futbolcu. hak ettiği yerde.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Aralık.2010, 22:23
Yararlı olacağını düşünmüyorum... Cassano harika bir futbolcu ama bir o kadar da disiplinsiz,Milan'ı da karıştıracaktır.

Facx
18.Aralık.2010, 23:13
Yararlı olacağını düşünmüyorum... Cassano harika bir futbolcu ama bir o kadar da disiplinsiz,Milan'ı da karıştıracaktır.

ibra sırtına tekme atar akıllanır :D

titates1
18.Aralık.2010, 23:24
Cassano çok beğendiğim bir oyuncu Milan'ıma yakışır , ronaldinho ayrılıcak heralde yedek kalıp duruyo zaten.Hayırlı Olsun

Facx
19.Aralık.2010, 00:48
romaya 1-0 yenilmişiz galiba bu sezon büyük maçları kazanamıyoruz bi interi yendik yanılmıyosam

Facx
19.Aralık.2010, 00:55
golü de boriello atmış helal olsun valla adama :D

Fearless Coward
19.Aralık.2010, 00:59
Milan maçı sayesinde tek maçtan yattık iddaa'dan. :( Ayrıca Borriello eski takımına karşı gol attı.

Facx
19.Aralık.2010, 01:17
Milan maçı sayesinde tek maçtan yattık iddaa'dan. :( Ayrıca Borriello eski takımına karşı gol attı.

hala takımı :D kiralık gitmişti çünkü opsiyonu varmı romanın bilmiyorumda varsa almalı roma bence :D

Fearless Coward
19.Aralık.2010, 02:01
hala takımı :D kiralık gitmişti çünkü opsiyonu varmı romanın bilmiyorumda varsa almalı roma bence :D
Yav dönse bile oynayamaz Milan'da ki kadroya bi bak istersen :D direk yollanır yine :D

anil luque
19.Aralık.2010, 02:44
Ronnie robinhonun yedegi konumunda su an , ayrica abatenin yerine kesin bir adam alinmali hizli ama kisitli bir oyuncu , zambrottanin tirnagi olamaz

Zambrotta'dan eksiği olduğunu düşünmüyorum. Zambrotta'da en iyi yıllarını yaşadığı Juve'ye 22 yaşında transfer oldu ve 1-2 yıl içerisinde dünyanın sayılı beklerinden biri haline geldi. Abate de 24 yaşında.

Del Piero_10
19.Aralık.2010, 12:42
Abate her anlamda Zambrotta'dan daha eksik. Hızı ve sertliği dışında ne defans oynayacak zekaya ne hücuma katkı yapacak tekniğe sahip. Antonini ve Bonera ile beraber takımdaki en zayıf oyuncu.

Aşk-ı Şehir
19.Aralık.2010, 13:34
Abate her anlamda Zambrotta'dan daha eksik. Hızı ve sertliği dışında ne defans oynayacak zekaya ne hücuma katkı yapacak tekniğe sahip. Antonini ve Bonera ile beraber takımdaki en zayıf oyuncu.

Bu oyunculardan hiçbirisi Milan'da oynayacak kapasitede değiller. :)

Facx
19.Aralık.2010, 13:57
Bu oyunculardan hiçbirisi Milan'da oynayacak kapasitede değiller. :)

pirlo
seedorf
gattuso
Abbiati
abate
antonini
bonera
ameila

yerine transfer lazım en baştaki 4 lü bi müddet daha az da olsa idare eder de öbürleri gerçekten kapasitesi milan kapasitesinde değil

titates1
19.Aralık.2010, 17:13
abate kesinlikle Milan'ın oyuncusu değil Gökhan Gönül 10 kat daha iyi oyuncu ondan , Andrea Poli alınabilir aslında Pirlo'dan da çok şey öğrenir , antonini yedek olarak kalabilir , Abbiati çok iyi bir sezon geçiriyor ve yaşı da bir kaleci için çok yaşlı değil

REsist JuvE11
19.Aralık.2010, 18:58
juve kırmızı karttan sonraki ezik oyunuyla ve takımda etkisiz eleman olan grosso ve iaquinta nın katkılarıyla 2 tane %100 golü kaçırmasıyla bana göre haketmediği 1 puanı aldı

Lim10
20.Aralık.2010, 07:30
Geçen seneki gibi arkadan geleceğiz yine(:Forza Giallorossi.

Del Piero_10
20.Aralık.2010, 15:46
Inter'de İspanyol teknik adamın bileti kesilmek üzere...

İtalyan basının yer alan haberlere göre Inter Teknik Direktörü Rafael Benitez, takımını Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda şampiyon yapmasına rağmen, koltuğunu kutarmayı başaramayacak.

La Gazetta dello Sport'ta yer alan habere göre başkan Massimo Moratti, takımın kilit oyuncularının güvenini kaybeden teknik adamla yollarını ayıracak.

Moratti'nin benitez yerine Zenit'i çalıştıran Luciano Spalletti'yi getirmeye çalıştığı iddia ediliyor. Yönetici Marco Branca'nın da yeni yıl tatili için İtalya'da bulunan teknik adamı ikna etmek için girişimlere başladığı iddia ediliyor.

nerazzuri
20.Aralık.2010, 16:53
yok, olmaz zor.

spalletti'yi bırakmaz zenit. keşke gelse takımın başına.

problem para olsa bile inter'den kat kat fazla para verir zenit, bırakmaz.

KanaKe
20.Aralık.2010, 17:30
Benitezi hemen öyle yollamazlar beklerler sezon sonuna kadar ne kazanmis ne kaybetmis ona göre yollarlar.

ancar
20.Aralık.2010, 17:30
Rafa'dan bişi olmayacağı belliydi zaten o kadar sene Liverde kaldı da ne oldu 0 İnter'de de bişi yapamıyor ama zannetmem Zenit bırakmaz

Del Piero_10
20.Aralık.2010, 17:54
Kovulduğu ve kendisinin Liverpool'da olduğu iddia ediliyor.

E.Cartman
20.Aralık.2010, 20:10
daha yeni gelmedi mi bu adam :n::n: Rafa bozdu kendini yıllaaaaaaar önceki Rafa değil artık.

Del Piero_10
20.Aralık.2010, 20:44
Kovulduğu ve kendisinin Liverpool'da olduğu iddia ediliyor.

Benitez kovulduğu iddialarını reddetti.

daha yeni gelmedi mi bu adam :n::n: Rafa bozdu kendini yıllaaaaaaar önceki Rafa değil artık.

Moratti'ye rest çekti, ya 3 oyuncu gelir ya da ben giderim diye. Moratti açıklamaları yakışıksız bulduğunu söyleyince basın kovulacağını tahmin etti.

nekop
20.Aralık.2010, 21:05
Liverpool'dayken Benitez iyi Liverpool kötü tarzında klasik bir savunma yapılıyordu.(son 1-2 sezonda takımın kötü olduğu da su götürmez bir gerçek) İnter'de gösterdiği performanstan sonra Benitez'in üst düzey bir hoca olmadığı ve zamanında şampiyon olabilecek bir Liverpool kadrosunu heba ettiği gerçeği artık ortadadır.

titates1
20.Aralık.2010, 21:26
Spaletti'ye 76 milyon euro bütçe vermişler , gitmesin diye

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
20.Aralık.2010, 21:37
Spalletti Inter'i düzlüğe çıkarabilecek kalitede bir hoca fakat bende Zenit'in onu bırakacağını zannetmiyorum.

KaPaLı
20.Aralık.2010, 23:40
Spalletti'nin oyun düzeni İnter'e uymaz.

Facx
21.Aralık.2010, 00:37
resmi açıklama gelmiş milanıma hayırlı uğurlu olsun :D dmc mc ye ve beklere diri gençler alalım şampiyonuz bu sene o kesin de şl dede en azından yarıfinali görürüz

Lim10
21.Aralık.2010, 00:50
Liverpool'dayken Benitez iyi Liverpool kötü tarzında klasik bir savunma yapılıyordu.(son 1-2 sezonda takımın kötü olduğu da su götürmez bir gerçek) İnter'de gösterdiği performanstan sonra Benitez'in üst düzey bir hoca olmadığı ve zamanında şampiyon olabilecek bir Liverpool kadrosunu heba ettiği gerçeği artık ortadadır.

Tam olarak olmasada azıcık ucundan bende bunu savunuyordum."Bence de" Şl'yi aldığı yılda dahil, son dönemlerde Liverpool'un kadrosu Manu ve Chelsea ayarına çıkamadı zaten.Benitez ile ilgili olarak da Lig ve Şl son şampiyonunu rezil etti diyorum, başkada birşey demiyorum.Bundan sonra üst düzey bir klüpte görev veren takımın başkanının, yönetiminin aklına şaşarım.Ancak Sevilla, Villarreal ayarı takımları çalıştıracak kapasitesi varmış demekki.Valencia'yı nasıl Lig ve Uefa şampiyonu yaptı hala aklım almıyor.

Spalletti çok beğendiğim bir hoca.Mentalitesine de hayranım.Inter'in başına gelse kesinlikle başarılı olacağını da düşünüyorum.Ama hepimizin de bildiği gibi Zenit'in bırakması bir hayli zor.Yinede imkansız gelmiyor, Inter'in başına geçerse şaşırmam.

KanaKe
21.Aralık.2010, 01:35
Valencia'yi Uefa sampiyonu yaptigi yil Genclerbirligi'nin elinden zor kurtulmustu iki macida cok iyi hatirliyorum gerci gencler o sezon süperdi parmayi sportingi blackburnu felan yenmislerdi :)

Del Piero_10
21.Aralık.2010, 13:53
Goal.com sizler için İtalya'nın zirve ligi Serie A'da ilk devreye damgasını vuran oyunculardan kurulu bir 11 hazırladı...

Kaleci

Christian Abbiati (Milan): 17 maçta kalesinde sadece 13 gol gören Milan, Serie A'nın en az gol yiyen ekibi ve Abbiati'nin bu unvandaki payı büyük. 33 yaşındaki kaleci birçok kurtarışıyla bu sezon yepyeni bir sayfa açtı.

Savunma

Alessandro Nesta (Milan): Despite Birkaç ay önce 35'ine basan Nesta, hâlâ klasını korumayı biliyor ve Thiago Silva'yla birlikte ligin en iyi stoper ikilisini oluşturuyor. Sadece birkaç golcü onları zorlayabildi. İstikrarını da korumayı bilen Nesta, sadece iki lig maçı kaçırdı.

Thiago Silva (Milan): Dünyadaki en iyi stoper olması ihtimal dahilinde. Brezilyalı komple bir savunma oyuncusu: hızlı, güçlü, hava hakimiyeti yüksek, hamleli, pozisyon almasını bilen ve birçok savunmacıda görülmeyen bir şekilde oyunu iyi okuyabiliyor. Milan'ın bu değişmez ikiliye iyi bir yedek bulmak zorunda çünkü yerleri doldurulamaz gibi duruyor.

Giorgio Chiellini (Juventus): Juventus kendini tekrar bulup kazanma alışkanlığını edilirken, Chiellini savaşçı ruhu ve korkusuz hamleleriyle takım arkadaşları için harika bir örnek oluştueruyor. Savaşçı oyuncu, siyah-beyazlıların üç aydır kalesinde iki gol birden görmemesinde en büyük paya sahip.

Orta Saha

Milos Krasic (Juventus): Serie A'nın en patlayıcı oyuncusu olan Krasic, sağ açıktaki performansıyla Juventus'un şampiyonluk ümitlerini yeniden dirilten oyuncu oldu. Onun olmadığı zamanlar Juventus için oldukça zorlu geçiyor. 26 yaşındaki Sırp oyuncu rakip fileleri şimdiden beş kez havalandırdı ve takımın en büyük hücum gücü olmayı sürdürüyor.

Marek Hamsik (Napoli): AnySezon başına 12-15 golü garanti eden her orta saha oyucusu takımı için paha biçilmezdir ki bu Napoli'nin Slovak yıldızı için de geçerli. Hamsik, daha şimdiden yedi kez rakip fileleri havalandırdı ve takımının zirve yarışına dahil olmasında büyük paya sahip.

Felipe Melo (Juventus): Rezalet bir ilk sezonun ardından tekrar formunu bulan Brezilyalı, kendisiyle dalga geçenleri fena madara etti. İtalya'nın en güçlü orta saha oyuncusu olarak nitelendirilen Melo, oynadığı ilk 15 lig maçında savunduğu alanı rakiplere kapatmasının yanı sıra bir de gol kaydetmeyi başardı.

Hernanes (Lazio): Yaz transfer döneminin en başarılı transferi denilebilir onun için. Sao Paulo'dan transfer edilen Brezilyalı orta saha, takımı Lazio'nun lider Milan'ın üç puan arkasında ikinci olmasında önemli rol oynadı. Forma bulduğu 16 maçta beş gol kaydeden Hernanes, bir o kadar da attırdı. Sergilediği yetenekleri, tekniği ve frikikleriyle lige damgasını vurdu.

Javier Pastore (Palermo): 21-yaşındaki Pastore, son haftalarda hızını kaybetse de bu yılın en büyük çıkışlarından birine imza atarak yalnız İtalya'da değil tüm Avrupa'da ses getirdi. Top taşıma becerisiyle, top tekniği ve paslarıyla özel bir oyuncu olduğunu fazlasıyla belli eden Pastore, rakip fileleri yedi kez havalandırdı, birçok golde de pay sahibi oldu.

Forvet

Zlatan Ibrahimovic (Milan): Milan'ın bu sezon Barcelona'dan kiraladığı İsveçli golü, takımını bir anda şampiyonluğun en iddialı takımı haline getirdi. Taraftarlara şampiyonluk sözü veren Zlatan sözünü tutmaya başladı ve 16 maçta attığı dokuz golle beklentileri fazlasıyla karşıladı. Inter'e karşı galibiyet getiren golde de imzası vardı. Ibra kötüyse Milan da kötü. O iyiyse her şey Milan için daha iyi...

Edinson Cavani (Napoli): Was tough leaving out Samuel Eto'o, but Napoli'nin bu yaz Palermo'dan kadrosuna kattığı Uruguaylı forvet, 2010/11 sezonuna şimdiden damga vurdu desek yeri. İlk devreyi 10 golle kapatan başarılı golcü Antonio Di Natale'yle birlikte gol krallığı yarışında zirvede ancak Udinesli forvet gibi penaltı atışlarını kullanmadığını da unutmamak gerek. Uruguaylı maçın kaderini etkileyen birçok gol attı ki birçoğunun maçın son bölümlerinde gelmesi tesadüf değil

Abbiati

Nesta – Thiago Silva – Chiellini

Krasic - Hamsik – Felipe Melo – Hernanes

Pastore

Ibrahimovic - Cavani

maNga 33
21.Aralık.2010, 19:04
Cassano'nun da gelmesinin ardından Ronaldinho'nun Milan'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

http://media1.ntvspor.net/C/I/94/Ronaldinho600_AX9JH.jpg
Milan'ın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho'nun talipleri artıyor. Son olarak Brezilya'nın Gremio kulübü, Ronaldinho'yu transfer etmek için görüşmelere başladığını açıkladı.
Tüm göstergeler, Ronaldinho'nun Milan'daki günlerinin artık bittiğine işaret ediyor. Kulübün, Sampdoria'dan Antonio Cassano'yu da transfer etmesinin ardından, Brezilyalı yıldız ile yolların ayrılmasına artık kesin gözle bakılıyor.
Her ne kadar, dünyada yılın futbolcusu ödülünü kazandığı günlerden çok uzakta olsa da, yıldız futbolcunun birçok talibi var. Son olarak, Brezilya'nın Gremio kulübü, Ronaldinho'nun transferi için görüşmeler yürüttüğünü açıkladı. Ronaldinho'nun kariyerine Gremio'da başladığını hatırlatan başkan Paulo Odone, transfer olumlu sonuçlanacağı konusunda umutlu konuştu. Henüz 30 yaşındaki oyuncu ile Sao Paulo ve Palmeiras kulüpleri de ciddi olarak ilgileniyor.
Ronaldinho'nun, kariyerine Amerika Birleşik Devletleri'nde devam etme olasılığı da bulunuyor.

NTVSPOR

Lucas Neill
21.Aralık.2010, 22:52
Inter birkaç saat içinde Benitez'in yerine Leonardo'nun ismini açıklayabilir. Asıl bombaları Eden Hazard olacak.

Ali Okanci twitterdan alinti

nerazzuri
21.Aralık.2010, 23:02
ne leonardo'su allah aşkına, moratti mourinho ile 40 yılda bir doğru karar verdi yine batırmaya başladı.

Facx
22.Aralık.2010, 00:10
leonardo tutupta intere gelmez adam milanlı ayrıca ben kendisini milandayken çok beğeniyodum allegrinin yerinde olsa en azından roniyi çoştururdu yine diye tahmin ediyorum

nerazzuri
22.Aralık.2010, 00:59
Goal.com'un son dakika geçtiği haber de, başkan Moratti'nin Benitez'in görevine son verdiği yazıldı. Kaynak olaraksa ''Sky Sport News'' gösterildi.

doğru hamle fakat, leonardo gelirse bu doğru hamle hiç bir işe yaramaz.

Facx
22.Aralık.2010, 01:36
tüh kötü oldu bu ne güzel inter git gide batıyodu da bence mourinho dışında hiç bi adam interi şampiyon yapamaz (fazla mu büyük konuştum ne :D )

Del Piero_10
22.Aralık.2010, 16:11
Inter yönetiminin İspanyol teknik adamın görevine son verdiğini e-mail yoluyla kendisine duyurduğu söyleniyor...

Inter yönetiminin İspanyol teknik adam Rafael Benitez'le yollarını kesin olarak ayırdığı iddiaları sürüyor.

La Gazzetta dello Sport'da yer alan haberde kulüp avukatının Benitez'e bir e-mail yollayarak artık kendisine ihtiyaç duyulmadığını ve kendisiyle yollarını ayırdıklarını illettiği öne sürüldü.

Haberde Inter yönetiminin Benitez'in yerine düşündüğü ilk ismin geçtiğimiz sezon Milan'ı çalıştıran Brezilyalı teknik adam Leonardo olduğu ve genç teknik adamla görüşmelerin başladığı da belirtildi. Leonardo ile anlaşılamaması halinde ise Zenit St Petersburg'da görev alan Luciano Spalletti'ye yönelinecek.

Goal.com Arabistan edisyonunun kaynakları ise Al Naser'i çalıştıran Walter Zenga'nın Arap ekibiyle yollarını ayırmak üzere olduğunu ve her an Inter'e imza atabileceğini iddia etmişti.

eng1n
22.Aralık.2010, 16:56
"slm benitez nbr artk sna ihtiycğımz yk kvldn xDé" heralde böyle bir şey.

kasım akdemir
22.Aralık.2010, 17:08
Benitez biraz önce benim kariyerimde de İnterden kovuldu.Ne kadar gerçekçi bir kariyerim var :D

RaSenGan
22.Aralık.2010, 17:31
Kötü oldu bu şimdi yeni gelen iyi oynatırsa İnter'i zirvede çekişeceğimiz bir rakip olabilir :)

ancar
22.Aralık.2010, 17:47
iyi oldu bence kovulması Liverpool'da da bişi yapamamıştı daha önceden sölediğim gibi

maNga 33
22.Aralık.2010, 17:49
Kötü oldu bu şimdi yeni gelen iyi oynatırsa İnter'i zirvede çekişeceğimiz bir rakip olabilir :)

Aygün'e katılıyorum...

GeNç KaRTaL
22.Aralık.2010, 18:27
Leonardo ne alaka onu anlayamadım ben.

maNga 33
22.Aralık.2010, 19:08
Leonardo ne alaka onu anlayamadım ben.

Leonardo'nun interin başına geçeceğini düşünmüyorum

KaRaBükLü KraL
22.Aralık.2010, 19:46
Baktımda İnter 15 maçta 23 puan yapmış bizim Cimbom'da 17 maçta 24 puan topladı.Hagi ile Rafa :icon_biggrin:

burak95
22.Aralık.2010, 19:49

Hahaha Benitez'de cevap olarak '' oqé o zaMn ßß '' demiş olabilir :D:D

TR.CaPTaiN
22.Aralık.2010, 23:52
Ve Benitez'in menajeri konuştu!

Inter'den ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu olan Rafael Benitez'in menajerinden İspanyol teknik adamın geleceği ile ilgili önemli açıklamalar geldi.

Inter'de beklenen başarıyı yakalayamayan ve bazı basın organları tarafından görevine son verildiği iddia edilen İspanyol teknik adam Rafael Benitez'in menajeri önemli açıklamalarda bulundu.

Benitez'in menajeri Manuel Garcia Quillon Sky Sport Italia'ya yaptığı açıklamada, "Inter kulübü ile Benitez'in sözleşmesini feshetmek için görüşüyoruz. Henüz kesin bir sonuca ulaşmadık. Yarın Interli yöneticiler ile tekrar buluşacağız ve çözüm bulmak için görüşmelerde bulunacağız" ifadelerini kullandı.

Benitez'in Inter kulübünden ayrılmasının İtalya kulübüne 8 milyon euro'ya malolacağı söyleniyor.

Sporx

nerazzuri
23.Aralık.2010, 00:09
çok bir rakam değil. real madrid'in mourinho'ya ödediği paraya eş değer, verin gitsin.

Facx
23.Aralık.2010, 00:19
madrid almaz bence

BaGa TaRKaN
23.Aralık.2010, 00:35
Ve Benitez'in menajeri konuştu!

Inter'den ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu olan Rafael Benitez'in menajerinden İspanyol teknik adamın geleceği ile ilgili önemli açıklamalar geldi.

Inter'de beklenen başarıyı yakalayamayan ve bazı basın organları tarafından görevine son verildiği iddia edilen İspanyol teknik adam Rafael Benitez'in menajeri önemli açıklamalarda bulundu.

Benitez'in menajeri Manuel Garcia Quillon Sky Sport Italia'ya yaptığı açıklamada, "Inter kulübü ile Benitez'in sözleşmesini feshetmek için görüşüyoruz. Henüz kesin bir sonuca ulaşmadık. Yarın Interli yöneticiler ile tekrar buluşacağız ve çözüm bulmak için görüşmelerde bulunacağız" ifadelerini kullandı.

Benitez'in Inter kulübünden ayrılmasının İtalya kulübüne 8 milyon euro'ya malolacağı söyleniyor.

Sporx

Bizim Ülkede Olsa Takımı Asmak İçin Hemen Darağacını Kurarlar, Adamlar Avrupalı Onlar Aşmış Onlara Dokunmaz Bile Bu Miktar

Bordo61Mavi
23.Aralık.2010, 06:49
Rada artik derki " BENI TEZ kovdular isten " :D

Bordo61Mavi
23.Aralık.2010, 06:53
Rafa yazcaktim :D

KanaKe
23.Aralık.2010, 16:10
yildirim baskan mi atmis maili :D

Revolution
23.Aralık.2010, 16:15
yildirim baskan mi atmis maili :D

:zuhaha İyiydi bu baya :zuhaha

Benitez hiç uymadı Inter'e, Rijkaard takımın başına geçerse şaşırmam..

Del Piero_10
23.Aralık.2010, 17:09
Bizim Ülkede Olsa Takımı Asmak İçin Hemen Darağacını Kurarlar, Adamlar Avrupalı Onlar Aşmış Onlara Dokunmaz Bile Bu Miktar

Takımın sahibi zararı kendi cebinden karşıladığı sürece tabi ki dokunmaz.

ThersoN
23.Aralık.2010, 18:51
Rijkaard ismi geçiyor gazetelerde ama fatih terim'in fenerin başına geçmesi kadar imkansız bişiy sanırım

sakary Ali
23.Aralık.2010, 19:23
Andre Villas Boas'ı getirsinler..

Revolution
23.Aralık.2010, 20:05
Rijkaard ismi geçiyor gazetelerde ama fatih terim'in fenerin başına geçmesi kadar imkansız bişiy sanırım

Rijkaard'in Inter'e gitmesinin cok da zor olacagini dusunmuyorum ben dediginiz gibi Milan'in eski oyuncusu ama Rijkaard bu kadar duygusal yaklasmayacaktir teklif gelirse.

sakary Ali
24.Aralık.2010, 16:31
Walter Zenga ismi geçiyor..

titates1
24.Aralık.2010, 18:45
Dzeko gelecek sezondan itibaren Serie A da oynayacağını açıklamış , inşallah Milan'dan başka takıma gelmez

sakary Ali
24.Aralık.2010, 18:54
Dzeko hep Juve'de oynayacak gibime geliyor..Bakalım neler olacak.

Facx
24.Aralık.2010, 19:18
Dzeko gelecek sezondan itibaren Serie A da oynayacağını açıklamış , inşallah Milan'dan başka takıma gelmez

tamam bende milan taraftarıyımda çok açgözlü olmayalım :D robin-ibrakadabra-pato-cassano-(gitmesi gündemde olsada)ronaldinho

:D yani milana gelirse yedek kalır direk

sakary Ali
24.Aralık.2010, 22:34
Inter'in yeni teknik direktörü Leonardo!

Since-1907
24.Aralık.2010, 22:35
Açıkçası başarılı olacağını düşünmüyorum.Yanlış tercih bence.

ancar
24.Aralık.2010, 22:39
Leonardo'dan bir cacık olmaz Milan'ın başınada geldi ama orada da bir şey yapamadı

goosfraba
24.Aralık.2010, 22:42
denenmişleri getirmek aptallık bence.

van gaal gelmeliydi inter'e.

GeNç KaRTaL
24.Aralık.2010, 22:45
Daha ihtimaller arasında olduğunu öğrendiğim zaman şaşırmıştım.Leonardo'nun daha önce başarılarla dolu bir teknik direktörlük kariyeri yok.Başarıyı bırak doğru düzgün hocalık kariyeri olduğu bile söylenemez.Berlusconi Barcelona-Guardiola ikilisine özenip getirdi ve Milan'da başarılı olamamıştı.Şimdi tutup İnter'in başına getiriliyor.Daha iyi bir hoca getirmeleri gerekirdi.Mesela Mourinho'nun yeni veliahtı Villas-Boas olabilirdi.Ya da Spaletti.Muhtemelen sezon sonunda başka bir hoca gelecek İnter'in başına.

maNga 33
24.Aralık.2010, 23:06
Milan'ın efsanelerinden Leonardo nasıl olursa inter'in teknik direktörü olur anlamış değilim....

BaGa TaRKaN
24.Aralık.2010, 23:11
Bu İki Kulüp Ezeli Rakip Ama Dünyada En Çok Birbirleriyle İlişki İçinde Olan Kulüp Aynı Zamanda. Artık Çok Doğal İnter İçinde Milan İçinde.

Facx
24.Aralık.2010, 23:14
Milan'ın efsanelerinden Leonardo nasıl olursa inter'in teknik direktörü olur anlamış değilim....

aynen ya ,

leonardo nun ben aksine başarılı olcağını umuyorum beklentilerden daha fazlasını vercektir. ama tabi interi şampiyon yapamaz :D

Revolution
25.Aralık.2010, 00:08
Saçma bir seçim olmuş bana göre..

vego
25.Aralık.2010, 00:09
Bu sezonu bitiremez.

RaSenGan
25.Aralık.2010, 00:34

Başkası gitse İnter'i şampiyon yapabilirdi.Ama o da biliyor yapamayacağını.Gidiyim de Milan şampiyon olsun demiştir :p

maNga 33
25.Aralık.2010, 00:45
Başkası gitse İnter'i şampiyon yapabilirdi.Ama o da biliyor yapamayacağını.Gidiyim de Milan şampiyon olsun demiştir :p

Milan'ın fan sayfalarında leonardo'ya karşı öfkeli mesajlar var :D:D
birini yazma gereği duydum nedense :p

"Düşmanımın düşmanı dostum olur" demiş Moratti belli ki.

Hayrını (!) görsünler.

nerazzuri
25.Aralık.2010, 00:48
ben nick imi değiştirmek istiyorum nasıl olacak o !

Aşk-ı Şehir
25.Aralık.2010, 01:00
ben nick imi değiştirmek istiyorum nasıl olacak o !

Moratti varken o nicki alman yanlıştı Serkan. Sen onu Rossoneri yaptır. :n:

nerazzuri
25.Aralık.2010, 01:26
Moratti varken o nicki alman yanlıştı Serkan. Sen onu Rossoneri yaptır. :n:
keşke zenga'yı getirseydi yahu, leonardo nedir. milan'lı adamı tutup getiriyor.

M.O.S.H
25.Aralık.2010, 01:50
Garip bi tercih olmuş gerçekten :)

Sheriff
25.Aralık.2010, 03:25
Şaşılacak bir durum..

anil luque
25.Aralık.2010, 04:16
Yağmurdan kaçarken doluya tutulacaklar haberleri yok ..

titates1
25.Aralık.2010, 13:05
Leonardo profesyonelce bir karar almış , ancak bizi üzdüğü kesin...

ThersoN
25.Aralık.2010, 19:23
ilginç çok ilginç hem de

Lim10
25.Aralık.2010, 22:13
Milan'da emekli olduğunda Zanetti'yi getirir takımın başına olur-biter.Gerçi Galliani onu 1-2 yıl daha oynatmaya çalışır ya neyse:D

maNga 33
26.Aralık.2010, 11:29
Leonardonun ilk hedeflerinden biri Real Madrid'te oynayan Kaka'yı transfer etmekmiş. çok saçma bir insan :D:D:D

Del Piero_10
27.Aralık.2010, 13:25
Kaka ile ilgili girişimleri olduğu doğru. Kiralık deniyorlar.

nerazzuri
27.Aralık.2010, 13:44
Kaka ile ilgili girişimleri olduğu doğru. Kiralık deniyorlar.
sanırım kaka gitmek istemiyor. getafe maçında kadrodaymış.

Del Piero_10
27.Aralık.2010, 14:42
Ben de kabul edeceğini tahmin etmiyorum.

Trabzonspor
27.Aralık.2010, 16:03
Kaka biryere gitmesin yahu takımın hucumdaki silahları zaten az Benzema çok etkisiz lig maçlarında.

nerazzuri
27.Aralık.2010, 16:17
Kaka biryere gitmesin yahu takımın hucumdaki silahları zaten az Benzema çok etkisiz lig maçlarında.
benzema gidiyor büyük ihtimalle, Juventus'a.

titates1
27.Aralık.2010, 23:19
Leonardo ,Maldini'yi yardımcı antrenörüm olarak görmek istiyorum demiş !

Leonardo şaşırma , sabrımızı taşırma !

Del Piero_10
27.Aralık.2010, 23:58
Genoa'da top koşturan savunma oyuncusu Andrea Ranocchia Inter'e transfer oldu. Genç savunma oyuncusu bonservisi üzerinde iki kulüp de eşit haklara sahipti.

Il Secolo XIX'un iddiasına göre Milano kulübü 22 yaşındaki oyuncunun bonservisinin tamamını 12 milyon avroya aldı. Bilindiği üzere savunmada yaşanan sakatlıklardan dolayı Rafael Benitez Esteban Cambiasso'yu stoper mevkiinde oynatmak zorunda kalmıştı. Öyle görünüyor ki İspanyol hocanın halefi Leonardo bu soruna kalıcı bir çözüm getirmek istiyor.

Ranocchia bu sezon müthiş bir performans sergiledi ve İtalya Milli Takımı'na kadar yükseldi. 22 yaşındaki oyuncu kısa süre içinde yeni takımıyla antrenmanlara çıkabilecek. Inter Serie A'da 23 puanla dokuzuncu sırada.

Ilhan
28.Aralık.2010, 00:49
Süper transfer. Dr. Gürkan Kubilay daha gencecikken bu adam hakkında bir yazı yazmıştı. Helal olsun adama, para bekçisi menajerlerin bulamadıklarını buluyor.

Since-1907
28.Aralık.2010, 12:10
Aris'li orta saha oyuncusu Toni Calvo, sezon sonuna dek Parma forması giyecek.

Bu yıl Serie A'da beklediği başarıları elde edemeyen Parma, Selanik temsilcisi Aris'in orta saha oyuncusu Toni Calvo'yu renklerine bağladı.

Resmi internet sitesinde, Calvo'yu sezon sonuna dek kiraladığını açıklayan İtalyan ekibi, 23 yaşındaki İtalyan futbolcunun bonservisini satına alma önceliğini de elinde bulunduruyor.

Barcelona'nın altyapısında yetişen Toni Calvo, asla Barça'nın A takımında forma şansı bulamamış ve 2007 yılında Aris'e transfer olmuştu. Aris, bu yıl UEFA Avrupa Ligi'nde ortaya koyduğu başarılı performansla dikkatleri üzerine çekiyor.

Del Piero_10
28.Aralık.2010, 22:34
http://www.juventuz.com/forum/attachment.php?attachmentid=43868&stc=1&d=1293555236

Del Piero_10
29.Aralık.2010, 14:37
Toplam maliyeti 18 milyon €. Materazzi'yi emekli ederler herhalde. Defansın geri kalanı da yaşlı gerçi.

Sheriff
29.Aralık.2010, 15:17
Materazzi artık bıraksın bencede. Ranocchia ondan daha kaliteli bir oyuncudur. Yerinde rahatlıkla oynayabilir.

Lim10
29.Aralık.2010, 23:24
Hiç canlı izlemedim ama oyundan bakılırsa çok iyi bir stoper.Co-own kontratı olmasa çoktan paylaşacaktım ama, sonunda almış İnter.Bu arada Dr. Gürkan Kubilay Oscar Cardozo'yu da daha Benfica almadan Fenerbahçe'nin aradığı özellikte bir forvet, kesinlikle kaçırmamalı diyordu.Adam bu işi biliyor.

Facx
01.Ocak.2011, 02:14
http://ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_um_Robinho03.jpg
Brezilyalı yıldız oyuncu Robinho, futbol hayatını sürdürdüğü Milan takımında 10 yıl daha forma giymek istediğini söyledi.

Robinho, Corriere dello Sport'a yaptığı açıklamada, İngiltere'deki tatsız deneyiminin ardından İtalya'daki hayattan çok keyif aldığını, futbol hayatını Milan'da sonlandırmaktan mutluluk duyacağını belirtti. Milan'ın mükemmel bir takım olduğunu kaydeden Robinho, ''Kendimi burada çok mutlu hissediyorum ve 10 yıl daha burada oynadıktan sonra 36 yaşında futbolu bırakmak istiyorum'' ifadesini kullandı.

kaynak:http://ligtv.com.tr/Takim.aspx?t=55&r=1&hid=84613

adam görmüş tabi abilerini :D özenmiş :D

Fearless Coward
01.Ocak.2011, 02:17
Ne de olsa Milan'da yaşlılar bile banko 11'de oynuyor :D oda rahat yer bulur diye kalmak istiyordur :D

maNga 33
01.Ocak.2011, 12:11
Milan'da kendini buldu Robinho bende performasını beğeniyorum ama Milan'da uzun süre oynayacağını düşünmüyorum...

titates1
01.Ocak.2011, 17:14
Milan'da kendini buldu Robinho bende performasını beğeniyorum ama Milan'da uzun süre oynayacağını düşünmüyorum...

Neden düşünmüyorsun ?

maNga 33
01.Ocak.2011, 19:57
Robinho'yu gideceği takıma sonuna kadar bağlı kalacağını düşünmüyorum umarım beni yanıltır bir takımda 10 yıl oynamak her futbolcunun harcı değil

Lucas Neill
04.Ocak.2011, 13:12
Paolo Maldini twittera anlayabilidigim kadariyla Inter'in Ronaldinho'yu istedigini ama sözlesmesinde Italyan bir kulüple anlasamaz gibi bir madde oldugu icin gidemedigini yazmis

Lucas Neill
04.Ocak.2011, 13:13
Maldini degil Bandini'ymis :D

titates1
04.Ocak.2011, 22:35
Dzeko Milan'da ve İtalya'da oynamak istediğini hiçbir zaman gizlemedi İbrahimovic olmasa kesin gelirdi bu sefer - ronaldinho gitti zaten bilmiyorum nasıl yapılır ama Dzekoyu da Balotelliyi de bu takımda görmek istiyorum

titates1
04.Ocak.2011, 22:36
Ayrıca Bale'in İtalya'da oynamak istediğini Ocak'ta değil ama Haziran'da transferin gerçekleşebileceğini söylemiş

Muhteşem transfer olur

Lim10
04.Ocak.2011, 23:12
Bende Dzeko'yu nedense Juve'ye yakıştırıyorum hep.Ki Lippi dönemindeki Juve'yi özlediğim için, keşke Dzeko'u Juve bitirse ve bu yeni yapılanmadaki takım önümüzdeki yıllarda yeniden eski gücüne bürünse.Serie A'da yıllardır tek tabanca Inter zaten ligden yeterince soğuttu.Bu yıl Milan toparlandı da hereketlendi biraz.Ayrıca Del Piero'nun yaşlanması, Amauri-Laquinta'nın da 30lu yaşlarda olması ve bana göre biri sahadayken diğerinin yerine ikisinden de daha kaliteli bir forvet oyuncusunun 11de yer alması, takımın kalitesi için gerekli diye düşünüyorum.Bu isim için Dzeko tam isabet olur.

titates1
04.Ocak.2011, 23:17
Dzeoka zaten şu an ihtiyacımız olan bir oyuncu değil , Juventus'un daha çok ihtiyacı var ve Juve açısından müthiş bir transfer olur , ben sadece Dzeko başından beri Milan'a gelmek istiyordu o zamanlar da çok istemiştim gelmesini şimdi de istiyorum

Del Piero_10
05.Ocak.2011, 13:57
Inter Başkanı Massimo Moratti, halen devam eden Calciopoli davasında mahkemeye ifade verecek.

http://cdn.wn.com/ph/img/71/58/34bbb6f8c3ff9698beee35dbaeca-grande.jpg

Inter Başkanı Massimo Moratti, 2006 yılından bu yana devam eden Calciopoli davası kapsamında ifade verecek.

Tuttosport'un verdiği habere göre Moratti, 2006 yılında yaşanan şike skandalı ile ilgili mahkeme heyeti tarafından bir dizi soruya tabi tutulacak.

Eski Juventus Sportif Direktörü Luciano Moggi'nin avukatlarının delil olarak sunduğu 75 aramanın sonucunda, o dönem Serie A'da mücadele eden 20 takımdan 11'inin hakem atayıcıları Paolo Bergamo ve Pierluigi Pairetto ile görüştüğü belli olmuştu. Bu kulüpler; Bologna, Cagliari, Fiorentina, Inter, Juventus, Lazio, Milan, Palermo, Reggina, Roma ve Udinese idi.

Juventus, Milan, Fiorentina, Reggina ve Lazio, 2006 yılındaki telefon görüşmeleri sebebiyle zaten ceza almıştı. 75 konuşmanın 43'ünde Inter'in parmağı bulunması sebebiyle Başkan Moratti, tekrar ifade vermek zorunda kalacak.

titates1
05.Ocak.2011, 22:32
Hakettiklerini bulurlar umarım ...

KaPaLı
05.Ocak.2011, 22:58
Hiçbirşey değişmez bu dava sonucunda.

Lim10
07.Ocak.2011, 03:27
Juventus 1 - 4 Parma

Bologna 1 - 1 Fiorentina

Brescia 1 - 2 Cesena

Cagliari 0 - 1 AC Milan

Genoa 0 - 0 Lazio

Lecce 0 - 1 Bari

Palermo 3 - 0 Sampdoria

Roma 4 - 2 Catania

Udinese 2 - 0 Chievo

İnter 3 - 1 Napoli

http://img43.imageshack.us/img43/5777/adszpw.png

Del Piero_10
07.Ocak.2011, 19:10
Serie A ekiplerinden Juventus, Genoa'da forma giyen deneyimli santrfor Luca Toni ile 2012 yılına kadar sözleşme imzaladığını açıkladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Luca Toni'nin bonservis bedeli olmaksızın transfer edildiği duyuruldu. Torino ekibiyle 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Toni'nin önümüzdeki günlerde basına tanıtılması bekleniyor.

Juventus'un 33 yaşındaki Toni'yi dünkü maçta sakatlanarak sezonu kapatan Fabio Quagliarella'nın yerine transfer ettiği düşünülüyor. Deneyimli golcü, bu sezon Genoa formasıyla çıktığı 12 maçta altı gol atmayı başarmıştı.

Fearless Coward
07.Ocak.2011, 19:11
1.5 sene iyi işler çıkartacağını düşünüyorum Toni'nin.

sananes
07.Ocak.2011, 19:40
Giovinco'yu kiraya yolluyorlar en sevdigim isimi.Sonra Toni denen beceriksizi de alıyorlar zorla bıraktıracaklar bana Juventusu.

maNga 33
07.Ocak.2011, 20:38
Toni'nin başarılı olacağını düşünmüyorum...

yasinguzeldal
07.Ocak.2011, 23:53
Günü kurtarmak için yapılan şeyler bunlar. Galatasaraya benzemeye başlıyor Juventus. Umarım yanılırım. Kariyerinin en iyi 1.5 yılını geçirir

yaman76hakanFB
08.Ocak.2011, 00:15
Bonservissiz sezon ortası nasıl alıyorlar; orası kafama takıldı. Diyeceksiniz ki, Colin Kazım? Ama öyle bir durum olduğunu sanmam.

Del Piero_10
08.Ocak.2011, 13:00
Bonservissiz sezon ortası nasıl alıyorlar; orası kafama takıldı. Diyeceksiniz ki, Colin Kazım? Ama öyle bir durum olduğunu sanmam.

Genoa başkanı ile sorun yaşamış.

KanaKe
08.Ocak.2011, 16:45
Toni Juventus'un aradigi golcü degil daha genc bir isim lazim forvete.

ThersoN
08.Ocak.2011, 19:12
juve'nin yavaş yavaş eridiğini görüyorduk, bu sezon daha da suyun üstüne çıktı sanki bu durum.

titates1
08.Ocak.2011, 19:59
quagliarella(tek seferde doğru yazdım mı acaba) sakatlandı , mantıklı bir hareket yaptı Juventus

HeLLquaRd9
08.Ocak.2011, 21:18
juve'nin yavaş yavaş eridiğini görüyorduk, bu sezon daha da suyun üstüne çıktı sanki bu durum.
....................

ThersoN
09.Ocak.2011, 18:46
....................

bu nedir şimdi yeni bir akım mı? herkes bunu yapıyor :S

KaPaLı
09.Ocak.2011, 23:30
Napoli 2 - 0 Juventus.

2 golde Cavani'den geldi. Juventus çok kötü şu ana kadar.

KaPaLı
10.Ocak.2011, 00:04
Napoli 3 - 0 Juventus.

Müthiş oynuyor Cavani 3. golunu attı. Napoli taraftarı coştu resmen. Stad kıpkırmızı şu anda yanan meşaleden.

http://yukleresim.com/images/88660073456124955090.jpg

Lim10
10.Ocak.2011, 04:09
Fiorentina 3 - 2 Brescia

Cesena 0 - 0 Genoa

Sampdoria 2 - 1 Roma

Bari 0 - 2 Bologna

Lazio 1 - 2 Lecce

Parma 1 - 2 Cagliari

Chievo 0 - 0 Palermo

Milan 4 - 4 Udinese

Catania 1 - 2 İnter

Napoli 3 - 0 Juventus

http://img683.imageshack.us/img683/6505/adszvar.png

Facx
10.Ocak.2011, 23:39
lazio iyice uzaklaşıyo zirveden milanım 4-4 beraberliğe rağmen 4 puan farkla liderliğini sürdürüyo cassano 2 maçta 3 assist yaptı bu arada :D

maNga 33
21.Ocak.2011, 20:46
Roma'nın Lazio ile oynadığı kupa maçında sakatlanan Adriano'nun kolunun kırıldığı açıklandı. Brezilyalı golcünün en az bir ay oynayamayacağı tahmin ediliyor.

http://media1.ntvspor.net/C/I/104/adr_4ZYNM.jpg
Adriano, Roma'nın Lazio'yu ağırladığı İtalya Kupası maçında sakatlandı. Brezilyalı yıldızın hem kolu kırıldı hem de omzu çıktı.
Adriano'nun ne kadar sahalardan uzak kalacağına ilişkin açıklama ise yapılmadı. Ancak bu sürenin en az bir ay olacağı yönünde haberler çıkıyor.
Adriano'nun sezon arasında ülkesine geri dönebileceğine ilişkin söylentiler de İtalya basınında yer almaya devam ediyor.

NTVSpor

ThersoN
23.Ocak.2011, 23:10
Urby Emanuelson Milan'da

23 Ocak 2011 21:27 | NTVSpor.net
Milan Ajax'ın 24 yaşındaki kanat oyuncusu Urby Emanuelson'u 3.5 yıllığına transfer etti.
http://media1.ntvspor.net/C/I/105/ema1_L6Q7M.jpg
Ajax'ta 6 yıldan beri forma giyen kanat oyuncusu Urby Emanuelson 3.5 yıllığına Milan'a imza attı. Ajax ile 200'den fazla sahaya çıkan Emanuelson Hollanda Milli Takımı'nda da forma giyiyor.
Emanuelson 11 kez Hollanda formasını giyerken Euro 2008 ve 2010 Dünya Kupası kadrosunda yer alamadı. Emanuelson 24 yaşında...

Fearless Coward
23.Ocak.2011, 23:11
Vay benim adamım Avrupa'da en sevdiğim takıma gitmiş.Çok iyi oldu ama FM açısından kötü oldu benim için :D onu artık alamam ilk sene :D müthiş oyuncu tek kelimeyle harika transfer yaptık.

C h A o S
23.Ocak.2011, 23:17
Kaliteli bir oyuncu.İş yapar Milan'da.

BaGa TaRKaN
23.Ocak.2011, 23:20
Bunun Saçlarını Sevmişimdir Hep:D Ama Niye Kısa Duruyıor Resimde.

RaSenGan
23.Ocak.2011, 23:22
Güzel bir transfer olmuş oldukça katkılı olacaktır.

Fearless Coward
23.Ocak.2011, 23:22
Kestirmiş sanırım saçlarını :D

BaGa TaRKaN
23.Ocak.2011, 23:26
İğrenç Olmuş, Hiç Yakışmamış:D

Eski Urby'i İsteriz, Ümit Bunu Fmde Gerçekten Müthiş Kullanıyor:)

BaGa TaRKaN
23.Ocak.2011, 23:26
Fenerli Ümit Diye Dipnot Düşeyim:) Şimdi Bazı Ümitler Üzerine Alınmasın:p

Fearless Coward
23.Ocak.2011, 23:30
Bende iyi kullanıyorum ne var yani :D 17 maçta taraftarın en sevilen oyuncusu oldu :D

EndoplazmiK RetikuluM
23.Ocak.2011, 23:39
Vay adamım. :)

maNga 33
24.Ocak.2011, 00:14
Milan adam gibi transferler yapmaya başladı bekle bizi avrupa :D

kalemci
24.Ocak.2011, 00:23
sola yeni adam bakmak lazım artık fm de :)

Lim10
24.Ocak.2011, 03:59
Parma 2 - 0 Catania

Palermo 1 - 0 Brescia

Roma 3 - 0 Cagliari

Udinese 3 - 1 İnter

Bari 0 - 2 Napoli

Fiorentina 1 - 1 Lecce

Bologna 3 - 1 Lazio

Chievo 0 - 0 Genoa

Sampdoria 0 - 0 Juventus

Milan 2 - 0 Cesena

http://img121.imageshack.us/img121/6181/adszzbv.png

Aşk-ı Şehir
24.Ocak.2011, 04:05
Bu sene şampiyon olucaz sanırım. :)

Del Piero_10
24.Ocak.2011, 11:42
Sol bek olarak düşünüyorlarsa faydalı olmaz.

KaPaLı
24.Ocak.2011, 12:36
Milan böyle adamları niye alır hiç anlamam. Alsana Gareth Bale. Boş yere para döküyolar.

KaPaLı
24.Ocak.2011, 12:40
Ibra yinr hayvanlığını gösterdi. 2 gol attıki 2side birbirinden güzel. Hele 2. golunde yok artık dedim.

Robinho müthişti ama üzerinde birşeyler vardı. Öyle goller kaçırdıki şaşırdım kaldım.

Del Piero_10
24.Ocak.2011, 23:07
Palermo’nun başarılı golcüsü Massimo Maccarone, Sampdoria’ya transfer oldu.

Palermo forması giyen 31 yaşındaki golcü Massimo Maccarone, Sampdoria’ya resmen transfer oldu. Sampdoria yönetimi, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla transfer doğruladı.

Middlesbrough forması da giyen Maccarone için Sampdoria’nın 3 milyon avro ödediği iddia ediliyor. Yine de transferin maddi boyutuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

Kısa süre içinde resmi sözleşmeye imza atacağını açıklayan tecrübeli golcü, “Resmi sözleşmeyi imzalamadım. Ancak Palermo ile Sampdoria arasında anlaşma sağlandı. Ben de en kısa sürede imzayı atacağım” dedi.

Maccarone, Antonio Cassano’nun Milan’a transfer olmasının ardından Sampdoria’ya transfer edilen ikinci golcü oldu. Yönetim kısa süre önce Manchester United’ın İtalyan golcüsü Federico Macheda’yı kiralamıştı.

goosfraba
25.Ocak.2011, 00:27
http://www.nu.nl/sport/2430128/van-bommel-dichtbij-vertrek-ac-milan.html

Aşk-ı Şehir
25.Ocak.2011, 00:32
Emanuelson'u aldıklarında kıllanmıştım nerde saçma sapan bir futbolcu transferi. Beni çok meraklandırmadılar sağolsunlar. :n:

Lucas Neill
25.Ocak.2011, 00:33
Ayhan akman'i da alsinlar yav 1 sene sonra birakcak futbolu

Since-1907
25.Ocak.2011, 00:36
Şaşırdık mı ? Tabiki hayır.

RaSenGan
25.Ocak.2011, 00:47
Bence rakiplerle kafa bulmak için aldılar bu adamı.Biz 35 yaş ortalamasıyla lideriz siz gencecik adamlarla ilk 5'e giremiyorsunuz diye :p

eXcitinG
25.Ocak.2011, 01:06
İbrahim ÜzüLmez Kariyerinin son yıLını MiLanda oynamak istiyormuş. 39 yaşına geLince MiLan`a satıcaz bizim DeLiyi.

KaPaLı
25.Ocak.2011, 02:13
Twitter'da görmüştüm bu haberi. Niye aldıklarını anlamadım açıkçası. Flamini bile oynamıyo adamlarda. Ne gerek varsa böyle hamleye.

Cengo
25.Ocak.2011, 11:54
Emanuelson'u aldıklarında kıllanmıştım nerde saçma sapan bir futbolcu transferi. Beni çok meraklandırmadılar sağolsunlar. :n:

O daha tehlikeli :D

BaGa TaRKaN
25.Ocak.2011, 11:58
İyidir, İyi:D

Del Piero_10
25.Ocak.2011, 12:12
Belli yaşın üstündeki oyuncular kotasını doldurmak için yapılmış bir transfer gibi. Sezon başında da Yepes gelmişti, henüz pek sahada görünmedi.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Ocak.2011, 15:32
Fena bir transfer değil Sampdoria için... Yararlı olabilir diye düşünüyorum.

A.FaruK
25.Ocak.2011, 20:29
Romario bu transferden sonra bende Milanda oynayabilirim neden olmasın gibilerinden bi açıklama yapmış (:

maNga 33
25.Ocak.2011, 20:55
hiç şaşırmadım Milan'a gelen yaşlı futbolcular daha iyi oynuyorlar formada bereket var :D:D:D

Since-1907
27.Ocak.2011, 17:09
24 yaşındaymış.7-8 seneye kadar takımdan ayrılmazsa ilk 11 de oynamaya başlar.

jesmatador
27.Ocak.2011, 18:42
Milan böyle adamları niye alır hiç anlamam. Alsana Gareth Bale. Boş yere para döküyolar.

Tottenham veriyor mu sanıyorsun ;;)

Del Piero_10
27.Ocak.2011, 19:34
İtalyan ekibi, 22 yaşındaki savunma oyuncusunu renklerine bağladı.

Espanyol Kulübü'nden bugün yapılan açıklamada İspanyol savunma oyuncusu Victor Ruiz'in Napoli'ye olan transferinin resmiyet kazandığı belirtildi.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz Napoli ile Victor Ruiz'in İtalyan ekibine transferi konusunda anlaşmaya varmıştır. Napoli ile bugün resmi sözleşmesini imzalayan Ruiz önümüzdeki saatlerde İtalya'ya giderek sağlık kontrollerinden geçecek. Bu transferin karşılığında kulübümüz bir miktar para ve kiralık olarak forma giyen Jesus Datolo'nun bonservis haklarını almıştır." ifadeleri yer aldı.

İtalyan medya kaynaklarından alınan bilgilere göre Victor Ruiz için 6 milyon avroluk bir bonservis bedeli ödeyecek olan Napoli, başarılı savunma oyuncusu ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Del Piero_10
27.Ocak.2011, 19:35
Juventus, önceden anlaşmaya vardığı İtalyan savunma oyuncusuyla resmi sözleşme imzaladı.

Juventus Kulübü, Wolfsburg'da forma giyen İtalyan savunma oyuncusu Andrea Barzagli'yi resmen renklerine bağladı.

İtalyan ekibinin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Barzagli ile 2.5 yıllık sözleşme imzlandığı ve Wolfsburg'a 300 bin avroluk bir bonservis miktarı ödeneceği belirtildi. Bu miktar anlaşma gereği bazı maddeler gereğince maksimum 600 bin avroya çıkacak.

Bugün sabah saatlerinde yapılan antrenmanda yer aldığı öğrenilen Barzagli'nin Roma ile oynanacak kupa maçının kadrosuna alınmayacağı da ifade edildi. Deneyimli savunma oyuncusunun pazar günü ligde Udinese ile oynanacak mücadelede forma giymesi bekleniyor.

Del Piero_10
27.Ocak.2011, 19:36
Chelsea'nin istediği Brezilyalı, İtalya'ya göz kırptı...

Brezilya Serie A takımlarından Sao Paulo'da büyük bir çıkış yakalayan 17 yaşındaki Lucas Piazon, gönlünün Juventus'ta olduğunu açıkladı.

Chelsea'nin kadrosuna katmak için harekete geçtiği genç yetenek Tuttosport'a yaptığı açıklamada, "Juventus mu? Umarım olur. Juventus dünyanın en büyük kulüplerinden biri ve orada oynamayı çok isterim" dedi.

Hayalinin golleriyle oynadığı takımın taraftarlarını mutlu etmek olduğunu açıklayan Piazon, "Juventus futbolcuları Felipe Melo ve Amauri'yle tanıştım, Alessandro Del Piero'yla da fotoğraf çektirdim" şeklinde konuştu.

Juventus'un genç oyuncu için Sao Paulo'ya 4-6 milyon avro arası bir bonservis ücreti ödemesi beklenirken, Piazon'un siyah-beyazlılara ocak 2012'de katılması planlanıyor.

Piazon'un annesi Marizabel ise verdiği demeçte oğlunun herhangi bir kulüple anlaşmadığını söyledi.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Ocak.2011, 20:51
İyi transfer Milan için Emanuelson...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Ocak.2011, 20:52
Barzagli için 300 bin € sudan ucuz yahu. Çok iyi transfer bana göre DC için...

maNga 33
27.Ocak.2011, 21:34
çok ucuza almış juve

BaGa TaRKaN
27.Ocak.2011, 21:40
Belki Sezon Sonu Kontratı Bitiyor Olabilir, O da Ayrılmakta Kararlıysa Makul Bir Fiyat:)

Başka da Mantıklı Bir Şey Gelmiyor Aklıma.

Del Piero_10
27.Ocak.2011, 21:52
Belki Sezon Sonu Kontratı Bitiyor Olabilir, O da Ayrılmakta Kararlıysa Makul Bir Fiyat:)

Başka da Mantıklı Bir Şey Gelmiyor Aklıma.

Dediğin gibi.

BaGa TaRKaN
27.Ocak.2011, 21:55
İngiltere Premier Ligi Takımlarından West Ham Utd.'da Forma Giyen 26 Yaşındaki İsviçreli Ortasaha Oyuncusu Fiorentina'ya Transfer Oldu. Transfer Maliyetinin İtalyan Haber Ajansı Ansa'ya Göre 5M Euro Olduğu Belirtiliyor.

Corpus
27.Ocak.2011, 21:57
İtalya transferde 1 adım öne çıkıyor diğer liglere nazaran. Takımlar kendilerine taze kanlar adapte ediyor. Fiorentina için fiyatta düşünüldüğünde iyi transfer olarak gözüküyor:)

Facx
27.Ocak.2011, 22:42

bale için heralde bi bi 70m euro çıkarmaları gerek :icon_cool: bide bu adam nerde oynucak kanat değilmi bu milan ne zamandır kanat oynatıyo :D

GeNç KaRTaL
27.Ocak.2011, 23:00
Fm'nin bir dönemki efsanelerinden.19,19,19.:icon_smile: İyi denk getirmiş Juventus.Hayırlı olsun.

TR.CaPTaiN
27.Ocak.2011, 23:15
Inter, Tottenham Hotspur'a Gareth Bale için 40 milyon sterlin teklif etti.

İtalya Seria A takımlarından Inter, Tottenham Hotspur'a Gareth Bale için 40 milyon sterlin teklif etti.

İngiliz basınında yer alan habere göre, İtalyan ekibin 21 yaşındaki Galli solbek Bale'i sezon sonunda renklerine bağlamak için Londra temsilcisine 40 milyon sterlin önerdi.

2014 yılına kadar Tottenham Hotspur ile sözleşmesi bulunan yıldız oyuncunun transferinin gerçekleşmesi halinde Gareth Bale en pahalı Britanyalı futbolcu olarak tarihe geçecek. Transfer rekoru, 2002 yılında Leeds United'tan 29 milyon sterline Manchester United'a giden Rio Ferdinand'a ait.

Bale, İspanyol ekibi Real Madrid'in de transfer listesinde bulunuyor. Başkent temsilcisi daha önce Zinedine Zidane'ı 45, Kaka'yı 56, Cristiano Ronaldo'yu da 80 milyon sterline renklerine bağlamıştı.

Bu sezon Tottenham Hotspur formasıyla ligde 7 gol atan Bale, özellikle Şampiyonlar Ligi'nde Inter ile oynanan maçlardaki performansıyla büyük beğeni toplamıştı. Galli oyuncu, Inter'e deplasmanda 4-3 yenildikleri maçta 3 gol atmış, Londra'da 3-1 kazandıkları karşılaşmada ise 2 golün pasını vermişti.

2007'de Southampton'dan Tottenham'a transfer olan Bale, Galler Milli Takımı'nda 27 maçta 3 gol attı.

Sporx

Sheriff
28.Ocak.2011, 00:35
Hadi hayırlısı bakalım, çokta Juve'yi tatmin edecek bir oyuncu sayılmaz ama kötü oyuncuda diyemeyiz tabi..

Corpus
28.Ocak.2011, 00:36
Wolfsburg'a 300 bin avroluk bir bonservis miktarı ödeneceği belirtildi.

Biz 3 milyon verirdik niye 300 e sattı ki:D

garydelgadov
28.Ocak.2011, 01:47
Kaç milyon euroya denk geliyor? Nefret ediyorum blmediğim para birimlerinin kullanılmasından.

uAburak89
28.Ocak.2011, 01:54
Yaklaşık olarak 47 milyon euro yapıyor.

Facx
28.Ocak.2011, 05:27
sene başında 40 m euro a vermemişlerdi galiba vermezler diye düşünüyorum

anil luque
28.Ocak.2011, 09:17
Maicon istemiş olabilir bu transferi, bir daha O'na karşı oynama riskini göze alamamıştır :D
Tottenham'ın bu kadar erken bırakacağını sanmıyorum.

Since-1907
28.Ocak.2011, 09:48
Kalıcı iz bıraktı kolay değil.Tottenham bırakmaz 1 sezon daha.

KaPaLı
28.Ocak.2011, 11:35
Paralara bak. Futbol piyasasının altı üstüne geldi Manchester City ve Real Madrid yüzünden.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Ocak.2011, 14:02
Müthiş para yahu. Ama bence Inter o kadar teklif etmemiştir. Eğer ki etmişse Tottenham satmalı...

Redrum
28.Ocak.2011, 15:00
Maicon istemiş olabilir bu transferi, bir daha O'na karşı oynama riskini göze alamamıştır :D
Tottenham'ın bu kadar erken bırakacağını sanmıyorum.

Aynısını diyecektim :D Dünyanın en iyi sağ beki olarak gördüğüm maicon'u rezil etmişti bu adam çünkü :D

maNga 33
28.Ocak.2011, 18:53
Hakan Balta'yı alsınlar iyi iş yapar :D
şaka bir yana çok güzel bir para , tottenham erken bırakmaz bence bale'yi

ozaniel
28.Ocak.2011, 20:01
Bale'nin ilerdeki takımı bence Barcelona olur, Abidal yaşlanıyor, onun boşluğunu Bale ile doldurabilirler, gerektiğinde Barcelona bayağı para harcayabiliyor. Barcelona'nın sol bekinde bir nevi Roberto Carlos gibi efsane olur.

jesmatador
29.Ocak.2011, 00:44
Hiç canlı izlemedim ama oyundan bakılırsa çok iyi bir stoper.Co-own kontratı olmasa çoktan paylaşacaktım ama, sonunda almış İnter.Bu arada Dr. Gürkan Kubilay Oscar Cardozo'yu da daha Benfica almadan Fenerbahçe'nin aradığı özellikte bir forvet, kesinlikle kaçırmamalı diyordu.Adam bu işi biliyor.

Dr.Gürkan Kubilay artık bi adamla alakalı konuşursa onu oyunda kesinlikle alıcam çok işe yarıyor dedikleri adamlar....

titates1
29.Ocak.2011, 13:33
Bale'nin ilerdeki takımı bence Barcelona olur, Abidal yaşlanıyor, onun boşluğunu Bale ile doldurabilirler, gerektiğinde Barcelona bayağı para harcayabiliyor. Barcelona'nın sol bekinde bir nevi Roberto Carlos gibi efsane olur.

Adamda hiç barcelona tipi yok barça gitsin altyapıdan çıkarsın işte almasınlar sevdiğim adamları =)

titates1
29.Ocak.2011, 13:34
24 yaşındaymış.7-8 seneye kadar takımdan ayrılmazsa ilk 11 de oynamaya başlar.

Bu espriler bayatlamadı mı artık ?

GodfatheR
29.Ocak.2011, 13:57
Bu adam sol açık daha iyi oynuyor bek oynatacaklarsa hiç almasınlar.

TR.CaPTaiN
29.Ocak.2011, 19:04
Napoli yönetimi sezon sonunda geçerli olmak üzere Gökhan İnler'in kulübü Udinese ile anlaştı.

Napoli, Gökhan İnler transferi için Udinese ile 13 milyon avroluk anlaşmaya imzaladı, ama oyuncuya forma giydirmek için sezon sonunu bekleyecek.

Aurelio De Laurentiis ve transfer heyeti, haftalar süren görüşmelerden sonra 26 yaşındaki Türk asıllı İsviçre milli takım oyuncusunu almak için Udinese'yi ikna etmeyi başardı.

Radio Kiss Kiss Napoli'nin iddiasına göre, başkan Giampaolo Pozzo'nun talebiyle oyuncunun resmi transferinin sezon sonunda gerçekleşeceğine dair bir prensip anlaşması yapıldı. Avrupa Kupaları'nda yer almak için için mücadele eden Udinese böylelikle kilit oyuncusunu sezon sonuna kadar kullanabilecek.

Napoli sportif direktörü iki hafta önce İnler ile "çok ilgilendiklerini" açıklamıştı, ama son haberlere istinaden resmi bir açıklama yapılmadı.

Goal

ozaniel
29.Ocak.2011, 19:48
Bale 4-4-2'nin sol kanat oyuncusu, Bercelona'nın bekleri çok ofansif olduğu için bence sorun çekmez.

KaPaLı
29.Ocak.2011, 23:17
Napoli çıldırdı şampiyonluk istiyor ! Bunlar seneye şampiyonluğu zorlar. Ama Hamsik, Lavezzi, Cavani gibi kilit adamları satmamaları gerek.

Del Piero_10
30.Ocak.2011, 14:36
Inter, Genoa'nın orta saha oyuncusu Houssine Kharja kiraladığını resmi internet sitesinden duyurdu.

Yapılan açıklamada, "Houssine Karja artık bir Inter oyuncusu. Genoa ile transfer formaliteleri tamamlandı. 30 Haziaran'a kadar kiralık oynayacak oyuncunun satın alma opsiyonu kulübümüzde olacak. Genoa'nın müsaadesiyle kulübümüzle bugün ilk antremanına çıkan oyuncu 14 numaralı formayı giyecek," ifadeleri kullanıldı.

Pazartesi günü sona erecek olan transfer sezonunda yoğun bir faaliyet içinde olan Inter, Giampaolo Pazzini'yi Sampdoria'dan aldıktan 24 saat sonra Kharja haberini duyurdu.

anil luque
30.Ocak.2011, 14:40
pek de gerekli olan bir oyuncu değil sanki. Rotasyonda işe yarar