PDA

View Full Version : Beşiktaş Sohbet Alanı

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

eng1n
24.Ağustos.2012, 17:59
Fernandes için verdiğimiz oyuncuların üstüne 2 milyon euro falan koysak gayet ideal bir teklif olmuş oluyor. Her ne kadar Türkiyeden bir kulübe satmayacağız deseler de ısrarcı olunup menejeriyle anlaşılırsa Beşiktaş bize satmak zorunda kalabilir.

Ralph
24.Ağustos.2012, 18:04
Fernandes için verdiğimiz oyuncuların üstüne 2 milyon euro falan koysak gayet ideal bir teklif olmuş oluyor. Her ne kadar Türkiyeden bir kulübe satmayacağız deseler de ısrarcı olunup menejeriyle anlaşılırsa Beşiktaş bize satmak zorunda kalabilir.

İstersen siz bize Stoch'u verin biz size M.Akyüz'ü, Burak Kaplan'ı ve üzerine 1 milyon verelim. Gayet iyi geliyor kulağa ne dersin :)

Edit: hatta yanında Ekrem Dağ'ı geri alıp size verebiliriz. Bak bu iyiliği de yaparız yani :)

Mamadou
24.Ağustos.2012, 18:20
Samet Aybaba Fernandes'in sorunları aşılamayacak sorunlar değil dedi. Fernandes'in takımda kalacağına inanıyorum. Sadece transfer sezonu sona erene kadar tam katkı veremeyeceği kesin. Satılsa bile başta yönetim olmak üzere Samet Aybaba yurt içinden bir takıma satmayacaklarını açıkladılar. İnşallah sözlerinde dururlar. Aksi durumda oyuncu kalmak istemiyor ve yurt dışından cazip bir teklif gelirse Fernandes'in satılmasına pek karşı çıkan olmaz. Bir forvet transferi yapılacaksa Almeida gitsin zaten durduğu kabahat ama forvet transferi şart. Bu oyunculardaki sorunun kaynağı direk menajer Ahmet Bulut gibi. Hocada menajer oyunları döndüğünü ima etti.

Ralph
24.Ağustos.2012, 18:22
Samet Aybaba Fernandes'in sorunları aşılamayacak sorunlar değil dedi. Fernandes'in takımda kalacağına inanıyorum. Sadece transfer sezonu sona erene kadar tam katkı veremeyeceği kesin. Satılsa bile başta yönetim olmak üzere Samet Aybaba yurt içinden bir takıma satmayacaklarını açıkladılar. İnşallah sözlerinde dururlar. Aksi durumda oyuncu kalmak istemiyor ve yurt dışından cazip bir teklif gelirse Fernandes'in satılmasına pek karşı çıkan olmaz. Bir forvet transferi yapılacaksa Almeida gitsin zaten durduğu kabahat ama forvet transferi şart. Bu oyunculardaki sorunun kaynağı direk menajer Ahmet Bulut gibi. Hocada menajer oyunları döndüğünü ima etti

Adam Türkiye'de mutlu değil zaten. Ne Fener ne başka bir takıma gitmez. Sıradışı bir teklif olmadığı sürece.

LaigLeNoiR
24.Ağustos.2012, 18:43
Bu sezon transfer anlamında gerçekten 2-3 küme birden düştük.

Guti,Quaresma,Simao,Almeida'lardan nerelere...

Mamadou
24.Ağustos.2012, 19:41
Lig TV'nin haberine göre Quaresma Galatasaray maçından sonra A Takımla çalışmalara başlayacakmış.

Ralph
24.Ağustos.2012, 19:48
"Seve seve" oynatacaklar :) Başka çareleri var mı?

C h A o S
24.Ağustos.2012, 20:01
Seve seve oynatacaklarda Quaresma bu saatten sonra seve seve oynar mı tartışılır.Şahsen ben isteyerek sahaya çıkacağını sanmıyorum.Quaresma artık Beşiktaş'a katkı yapmaz.Fuzuli yine yıllık 4 milyonu aşan ücret öderler.Borcunu ödemeye çalışan bir takım için bu para çok.Nereden baksan elinde kalıyor.

Ralph
24.Ağustos.2012, 20:05
Seve seve oynatacaklarda Quaresma bu saatten sonra seve seve oynar mı tartışılır.Şahsen ben isteyerek sahaya çıkacağını sanmıyorum.Quaresma artık Beşiktaş'a katkı yapmaz.Fuzuli yine yıllık 4 milyonu aşan ücret öderler.Borcunu ödemeye çalışan bir takım için bu para çok.Nereden baksan elinde kalıyor.

Eskiden oyndığı oyundan kötü oynayamayacağına göre... sıkıntı yok :)

footballer33
25.Ağustos.2012, 00:18
Alıcısı yok adamın, alıcısı. İster oynar, ister oynamaz; ama Q7 bu takımda kalacak. Kadro dışı kalıp 3,7 alacağına oynayarak alsın aynı parayı. Hem belki biraz da olsa indirim yapar da 3 falan verirler Q7'ye. O bile iyidir bizim için. Bu arada, o 4 milyonu aşan ücret nereden geldi, onu da anlamadım. :)

C h A o S
25.Ağustos.2012, 00:47
Alıcısı yok adamın, alıcısı. İster oynar, ister oynamaz; ama Q7 bu takımda kalacak. Kadro dışı kalıp 3,7 alacağına oynayarak alsın aynı parayı. Hem belki biraz da olsa indirim yapar da 3 falan verirler Q7'ye. O bile iyidir bizim için. Bu arada, o 4 milyonu aşan ücret nereden geldi, onu da anlamadım. :)

Maç başı alıyormu bilmiyorum ancak onu düşünerek öyle dedim.Gerçi maç başı olmasa bile adamın her şeyini kulüp karşılıyor.Beşiktaş'ın,Quaresma'ya yaptığı masraf yılda en az 4 milyondan aşşa değildir.

Ralph
25.Ağustos.2012, 01:12
Almeida ciddi ciddi tasını tarağını toplayıp gitmek istiyor gibi. Bütün muhabirler sürekli sürekli bir şeyler yazıyor twitterda. Fernandes hakkında çok yazılıp çizilmiyor ama adam kendisi söylemiş Samet Aybaba'ya. Hepsini 1. ağızdan duymuş olmamız takım için karamsar yapıyor bizi. Henüz sene başında böyle şeyler oluyorsa bu takım bu oyuncularla koca sene hiç bir şey yapamaz. Ya acilen ikisi de gönderilip yerine onu telafi edecek adamlar alınmalı ya da bu oyuncularla devam edip bir sene boyunca ruhsuz bir takım izlemeli. Bu kadar açık ve net olay.

LaigLeNoiR
25.Ağustos.2012, 01:17
ALmeida'nın gitmesi bize pek zarar ettirmez, Bobo kadar bile gol atamıyor. Onu beğenmeyip Almeida'yı beğenmek geçen sezondan sonra zor.

Ha Fernandes çok büyük usta, belki de Beşiktaş'a gelmiş en yetenekli orta saha oyuncusu ancak olsun mutsuzsa gidecek elbet, Fernandes diye ölecek değiliz. Takımdan büyük değil, dediğiniz gibi Fernandes gider başkası gelir. Ancak ligin 2.haftası gelmişken bu tür transferler zor artık, onun yokluğunu doldurmaya.

Ralph
25.Ağustos.2012, 01:19
ALmeida'nın gitmesi bize pek zarar ettirmez, Bobo kadar bile gol atamıyor. Onu beğenmeyip Almeida'yı beğenmek geçen sezondan sonra zor.

Ha Fernandes çok büyük usta, belki de Beşiktaş'a gelmiş en yetenekli orta saha oyuncusu ancak olsun mutsuzsa gidecek elbet, Fernandes diye ölecek değiliz. Takımdan büyük değil, dediğiniz gibi Fernandes gider başkası gelir. Ancak ligin 2.haftası gelmişken bu tür transferler zor artık, onun yokluğunu doldurmaya.

Alper ismi geçiyor ama Alper geleceğe ait bir yatırım olur. Bu sene bir maç olur beş altı maç olmaz. Çok sıkıntı oldu bu iş gerçekten.

footballer33
25.Ağustos.2012, 01:32
Quaresma ile Carvalhal'in ne cocugu oldugunu bilmem ama Besiktas'in cocugu olamdiklari kesin" - Tuğrul Yenidoğan (BJK TV)

Hmmm... Senin için yazıp yazıp sildiğim şeyler var Tuğrul Efendi! Sensin Beşiktaş'ın çocuğu, tamam!

Kendi takımının futbolcusuna ve eski hocasına, kendi takımının kanalında ettiği lafa bak. Fikret Orman bu sözleri duyunca ne yapmıştır acaba? Ya Samet Aybaba ne düşündü, merak ediyorum! :icon_mad:

Facx
25.Ağustos.2012, 01:39
Carvalhal e neye dayanarak ne hakla bunu diyo ben bunu anlamış değilim Carvalhal in yerinde olsam şikayet ederdim

eng1n
25.Ağustos.2012, 01:47
İstersen siz bize Stoch'u verin biz size M.Akyüz'ü, Burak Kaplan'ı ve üzerine 1 milyon verelim. Gayet iyi geliyor kulağa ne dersin :)

Edit: hatta yanında Ekrem Dağ'ı geri alıp size verebiliriz. Bak bu iyiliği de yaparız yani :)

Stoch takımda kalmak istiyor ama. Bakın Fernandes zaten gidecek gibi görünüyor yabancı kulüplerinde iyi teklif yapacağını zannetmiyorum en azından az da olsa bir miktar para ve kalitesi M.Akyüz kadar düşük olmayan 3 oyuncu kazanmak çok da mantıksız değil gibi. Zaten Mendes ile anlaşırsak bir şekilde gelir ama bizimkilerin bu işte pek ısrarcı olacağını veya Fernandesin artık Türkiye'de kalmak isteyeceğini sanmıyorum.

LaigLeNoiR
25.Ağustos.2012, 01:49
Stoch takımda kalmak istiyor ama. Bakın Fernandes zaten gidecek gibi görünüyor yabancı kulüplerinde iyi teklif yapacağını zannetmiyorum en azından az da olsa bir miktar para ve kalitesi M.Akyüz kadar düşük olmayan 3 oyuncu kazanmak çok da mantıksız değil gibi. Zaten Mendes ile anlaşırsak bir şekilde gelir ama bizimkilerin bu işte pek ısrarcı olacağını veya Fernandesin artık Türkiye'de kalmak isteyeceğini sanmıyorum.

Üstüne Selçuk Şahin'i de verirseniz olur :)

Ralph
25.Ağustos.2012, 01:51
Üstüne Selçuk Şahin'i de verirseniz olur :)

Ben nasıl unuttum Selçuk'u söylemeyi :icon_sad:

Suicider
25.Ağustos.2012, 16:23
Bjk Genel Sekreteri Urgancılar'dan Gs'ye yönelik sert açıklamalar: ''Galatasaray sayesinde benim aklıma şerefli 2.'likler geliyor'' (DHA)

Bjk Genel Sekreteri Mesut Urgancılar :''Ne olursa olsun kazanmak lazım'' ı getiren kulüp Galatasaray'dır."

Ne güzel açıklamalar dimi maçtan önce? :) Yöneticilerimiz hiç sağ sola sallamasın,şiddet bitmeli,statta küfürler bitmeli falan diye.Maça kalmış 1 gün ve bu açıklamaların yapılması çok manidar.

ShevAnil
25.Ağustos.2012, 16:28
Beşiktaş'ın yeni yönetimi çok demokratik herkesin basına açıklama yapma hakkı var, her gün başka isim görüyorum şahsen. Bir basın sözcüsü falan yok mu henüz kulubün?

fotosuki
25.Ağustos.2012, 16:57
Ağzı olan konuşuyor. İyiki 3-5 bir şey attılar kulübe, babalarının malı oldu. Yazık...

uAburak89
27.Ağustos.2012, 01:06
Pektemek 6 ay, geçmiş olsun.

Suicider
27.Ağustos.2012, 01:12
Olacak iş değil.Dizi döndü dediği anda yıkıldım resmen.Çok geçmiş olsun çok büyük talihsizlik.

Nedvedmania
27.Ağustos.2012, 01:14
Vay arkadaş. Çok geçmiş olsun. Sevdiğim biriydi Pektemek.

Revolution
27.Ağustos.2012, 01:19
Geçmiş olsun Mustafa Pektemek'e. Sevdiğim, Türk futbolundaki nadir karakterli futbolculardan biriydi. İnşallah dönüşü 6 aydan evvel olur.

Ralph
27.Ağustos.2012, 14:40
Hıncal Uluç'tan Burak Yılmaz'a:
http://www.haber1903.com/Besiktas-3759-hincal_ulucdan_burak_yilmaza.html

Ralph
27.Ağustos.2012, 23:54
Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, Galatasaray derbisinde misafir locasına yapılan saldırı karşısında tarihi bir tavır sergiledi. Siyah beyazlı kulüp, saldırıyı gerçekleştirenlerin bulunduğu locanın satışının iptal edildiğini duyurdu.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile yapılan derbi maçta misafir locasına saldırıldığını açıklarken, saldırıyı gerçekleştirenlerin bulunduğu locanın satışının iptal edildiğini duyurdu.

Yönetim Kurulu, saldırıyı gerçekleştirdikleri tespit edilen kongre üyelerinin kulüpten kesin ihraç talebiyle Beşiktaş Kulübü Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine ve adli sürecin başlatılmasına karar verdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, maçta yaşanan tüm haksızlıklara rağmen, taraftarların sağduyulu ve olgun yaklaşımının tüm kulüplere örnek olduğu belirtilirken, misafir locasına saldırıda bulunulduğu belirtildi.
Söz konusu saldırı nedeniyle alınan karar şöyle açıklandı:
reklam

''Kimi maç ve sportif faaliyetlerde, Beşiktaş kültür ve değerleri ile uyuşmayan kötü tezahürat ve Beşiktaşlılık kimliğine yakışmayacak şekilde yaşanan olaylar nedeniyle, son yıllarda Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün uğradığı zararlar kamuoyu tarafından bilinmektedir. Göreve geldiği ilk günden bu yana taraftarlarımızı konu ile ilgili bilinçlendirmeye çalışan yönetim kurulumuzun bu konudaki çabalarının müspet sonuçları BJK İnönü Stadı'nda oynanan Galatasaray mücadelesinde görmek, başta yönetim kurulumuz olmak üzere camiamızı ve tüm spor kamuoyunu ziyadesiyle memnun etmiştir. Söz konusu maçta yaşanan tüm haksızlıklara rağmen, taraftarımızın sağduyulu ve olgun yaklaşımı tüm kulüplere örnek olacak niteliktedir. Bu nedenle, başta tribünleri dolduran taraftarlarımız olmak üzere tüm camiamıza çok teşekkür ederiz.

Ancak, yaşanan tüm güzelliklere rağmen içlerinde bazı yabancı diplomatların, kimi sanatçıların, bazı sponsor adaylarının ve bazı yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın ve aile fertlerinin de bulunduğu ve bedeli yönetim kurulu üyelerimiz tarafından ödenen misafir locasına yapılan çirkin saldırı nedeniyle yönetim kurulumuz bazı kararlar almıştır. Bu çerçevede saldırıyı gerçekleştirenlerin bulunduğu locanın satışı iptal edilmiş, Beşiktaş kültür ve değerleri ile örtüşmeyen çirkin saldırıyı gerçekleştirdiği tespit edilen kongre üyelerinin kesin ihraç talebiyle BJK Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine ve adli sürecin başlatılmasına karar verilmiştir. Beşiktaş Yönetim Kurulu, sahada şerefi ile oynayıp hakkıyla kazanan bir takımın yanı sıra Beşiktaş değerlerini ilke edinmiş bir tribün ile birlikte, bundan sonra da spor sahalarındaki bu ve benzeri tüm olumsuzluklara karşı kararlılıkla mücadele etmeye devam edecektir.''

anil luque
28.Ağustos.2012, 11:53
Reklam bunlar hep reklam , göz boyama.......

GeNç KaRTaL
28.Ağustos.2012, 15:29
Adamlar yıllar önce penaltı kararından dolayı bir hakeme hakemliğini bıraktırmışlar,bizimkiler bir açıklama bile yapmıyorlar.Ondan sonra hakemler tabii ki sana karşı cesur olurlar.

Ralph
28.Ağustos.2012, 21:36
Beşiktaş Futbol A.Ş.’den Açıklama

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., KAP’a özel durum açıklaması gönderdi.
Şirketten yapılan açıklama şöyle:

“Şirketimiz, futbolcusu Necip Uysal ie 31.05.2015 sezon sonuna kadar devam eden sözleşmesinin şartlarını aşağıdaki şekilde yeniden düzenlemiştir.
Futbolcunun kendisine;

2012-2013 sezonu 800.000 TL'sı garanti ücret,
2013-2014 sezonu 850.000 TL'sı garanti ücret,
2014-2015 sezonu 900.000 TL'sı garanti ücret ödenecektir.
Garanti ücret haricinde futbolcuya 15.000 TL'sı maçbaşına ücret ödenecektir.”

darkkobal123
29.Ağustos.2012, 15:48
Karabükspor maçını kazanırsak ligde var olduğumuzu göstermiş oluruz.

C h A o S
30.Ağustos.2012, 17:22
Büyük şok! Beşiktaş'ın iflası istendi!

Beşiktaş, Mehmet Aurelio ile yaptığı senetlerin zamanını geçirmesinden dolayı büyük bir tehlike ile karşı karşıya kaldı.

Sporx.com

Son bir yıldır tarihinin en büyük ekonomik sıkıntılarını yaşayan Beşiktaş'a bir darbe de Mehmet Aurelio'dan geldi. Beşiktaş'tan 417 bin 250 euro alacağı olan Mehmet Aurelio'nun bu alacağı 2 Temmuz 2012 tarihinde ödenmediği için siyah-beyazlı kulübün iflası istendi.

Beşiktaş'tan alacağı olan 417 bin 250 euroyu tahsil edemediğinden dolayı İstanbul 19. Icra Müdürlüğü aracılığıyla iflas yolu ile takip başlatılarak paranın 5 gün içerisinde ödenmesini aksi takdire iflas davasının açılacağına dair ödeme emri gönderildi.

Bu ödeme emrine rağmen siyah-beyazlı kulübün kasasından 417 bin 250 euro çıkmayınca Mehmet Aurelio'nun avukatları bu kez de İstanbul 20. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne 2012/207 dosya numarasıyla başvurarak Beşiktaş'ın iflasına karar verilmesini talep etti.

Peki bundan sonraki süreç nasıl işleyecek? Mahkeme, Beşiktaş'a parayı depo etmesi için süre verecek ve bu süre içerisinde para depo edilmez ise siyah-beyazlı kulübün iflas kararı verilerek; bu karar ilan edilecek.

darkkobal123
30.Ağustos.2012, 17:36
Kulübü uçan kuşa borçlu hale getirdin ya, Allah'ından bul Yıldırım Demirören !

Ralph
30.Ağustos.2012, 18:20
İşte şimdi sezon açıldı

BEŞİKTAŞ'a PFDK 'dan derbi için taraftarların neden olduğu olaylar nedeiyle 5 Bin tl para cezsı verildi.

Mamadou
30.Ağustos.2012, 18:57
İşte 110 yıllık kulübü bu hale getiren şahıs Türk futbolunun başına kurtarıcı olarak getirildi. O daha vahim bir durum aslında.

Ralph
30.Ağustos.2012, 23:28
Bu çocuğun akıllanacağına inancım hiç gelmiyor şu videodan sonra :icon_smile: Şımarık herif ya

Batuhan

LaigLeNoiR
30.Ağustos.2012, 23:35
Hakikaten bu nedir yahu :)

Kırmızı ışık 63 sn olur mu, bir de hemen üstünde Mobese diyor. Gerçi durmuyorum ama nasıl olsa para devlete gidiyor diyo :D

Deli bu çocuk ya.

darkkobal123
30.Ağustos.2012, 23:43
Batuhan'da büyük potansiyel vardı ancak kafa olmadığını parayı bulur bulmaz herkese gösterdi. Şımarık herifin teki.

sarianet
31.Ağustos.2012, 18:57
Beeşiktaş bayan basketbol takımı ligden çekilmiş

koca beşiktaş bi sponsor bulamadı mı ?

anil luque
31.Ağustos.2012, 18:57
Kulüp resmen kapanışa gidiyor ne iştir yahu , yazık..

sarianet
31.Ağustos.2012, 19:02
1 yıllığına çekmişler

Suicider
31.Ağustos.2012, 19:17
Kurallara göre çekilen takım en alt ligden başlar. Kadınlarda Bölgesel Lig ve 2.Lig ortak olduğu için BJK bir sezonda yine yükselebilir.

Böyleymiş.

darkkobal123
31.Ağustos.2012, 19:32
Bu gidişatımız hiç iyi değil yalnız.

vego
31.Ağustos.2012, 21:02
Kurallara göre çekilen takım en alt ligden başlar. Kadınlarda Bölgesel Lig ve 2.Lig ortak olduğu için BJK bir sezonda yine yükselebilir.

Böyleymiş.

1. ligden bir takımın lisansınıda satın alabiliriz.Söylenecek bir şey yok.

C h A o S
31.Ağustos.2012, 22:10
Sözer, ''Beşiktaş'ın tasarruf senesinde kadın basketbol takımını ligden çekme kararı aldık. Erkek takımımız bu sezon THY Avrupa Ligi'nde oynayacak. İddialı bir kadro yaptık. Geçen seneye göre çok daha iyi bir kadro oldu.

Yeri burası değil ancak madem burada konuşuluyor yazayım.Bu yönetici heralde geçen sezon erkek takımını takip etmedi.Bu sene kurulan kadroda sadece yerli rotasyon güçlendi.Yabancılar geçen senenin çok altında.Nasıl geçen seneye göre çok daha iyi bir kadro kurduk der anlamak güç.

Beşiktaş yakında sadece erkek futbol ile yoluna devam eder.100 yıllık çınar ne hale geldi.Bir an önce toparlanması lazım.Yakışmıyor şubelerin kapanması.

Ralph
31.Ağustos.2012, 22:19
Küçük bir ayrıntı gibi görünen ama aslında çok büyük bir sorun bu. İçler acısı bir hale geldi kulüp. 100 yılı geçkin tarihi olan bir kulübü tek bir kişi ne hallere getirebiliyor. Adalet değil bu.

GeNç KaRTaL
31.Ağustos.2012, 22:26
Küçük bir ayrıntı gibi görünen ama aslında çok büyük bir sorun bu. İçler acısı bir hale geldi kulüp. 100 yılı geçkin tarihi olan bir kulübü tek bir kişi ne hallere getirebiliyor. Adalet değil bu.

Bu durumu tek bir insana yüklememek lazım.Evet en büyük pay ona ait ama taraftar dahil neredeyse camianın tamamının bu durumda payı var.

LaigLeNoiR
31.Ağustos.2012, 23:08
Bu kadar klübü kapatana kadar Futbol takımını ligden çekselerdi keşke :)

darkkobal123
31.Ağustos.2012, 23:20
Demirören kadar bizim başkanında suçu var. Kendinde ve ekibinde Beşiktaş'ı düzlüğe çıkarmasını sağlayacak kaynağın olmadan başkan oluyorsun, önce elindeki futbolcuların değerini düşürüyorsun, şimdi de branşları kapatıyorsun. Bu zihniyet ile işimiz çok zor.

kalemci
01.Eylül.2012, 01:09
Bence çok iyi olmuş, darısı diğer branşlara. Biz futbol kulübü olmaya çalışmalıyız. Diğer branşlar kesinlikle bağımsız olmalı yada hiç olmamalı. Bence tabiki.

sarianet
01.Eylül.2012, 01:43
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/564531_424265714275625_1304866113_n.jpg

William Rookwood
01.Eylül.2012, 06:15
Bu Batuhan'dan bir halt olmaz çok itici buldum kndisini

meddah
01.Eylül.2012, 08:03
Kolaya kaçıyor, hep geçmiş yönetimi eleştiriyoruz. Eleştirilmeyecek gibi de değiller, orası ayrı tabii de...

Şu sayfada iki tane haber paylaşılmış peş peşe: Birincisi, 3 milyon euro opsiyon ve 250 bin euro bedelle kiralanan, kendisine de bu senelik 1 milyon liranın üzerinde para verilecek olan bir adamın, sokaktaki herhangi bir insanın hayatını nasıl hiçe saydığını ve bu hiçe saymayı nasıl da hiç umursamadığını ballandıra ballandıra anlatışı... İkincisi, bu adamın transferinden henüz 15 gün sonra, bu transfere harcanan ve harcanacak parayla hayli hayli kurtarılacak olan bir amatör şubenin kapatılması.

Kaldı ki, bana göre, bu adamdan, insaniyet namını kastetmiyorum, futbolculuk namına da bir şey olmayacak bu saatten sonra.

Ahmet'in dediği gibi; ihtiyaçtan veya keyfiyetten fark etmez, bütün amatör şubeler bile kapatılabilir elbette. Lakin, Batuhan fütursuzluğundan sonra sebebi para olmasın bir zahmet.

uAburak89
01.Eylül.2012, 12:19
Vazgeçilmiş çekilme kararından, sponsor bulunmuş.

LaigLeNoiR
01.Eylül.2012, 13:13
Beşiktaş'tan flaş geri dönüş

Maddi sorunlar nedeniyle Türkiye Basketbol Federasyonu'na yeni oyuncu lisansları veremeyen ve transfer yapamayan Beşiktaş'ta ligden çekilme kararının ardından sürpriz bir gelişme yaşandı.

Beşiktaş Kulübü, kadın basketbol takımının Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nden (TKBL) bu sezon çekilme kararından vazgeçti.
Siyah-beyazlı kulübün basketbol komitesi başkanı Abdullah Sözer, tasarruf tedbirleri çerçevesinde TKBL'den çekilme yönünde dün aldıkları kararı, sponsor desteği sözüyle yeniden değerlendirip, iptal ettiklerini bildirdi.
Sözer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Çekilme yönünde aldığımız dünkü kararın ardından, akşam hareketli saatler yaşadık. Sponsor firma, takımın lige devam etmesi yönünde istekte bulunup, destek vereceğini söyledi. Bunun üzerine başkanımızın da onayıyla ligden çekilme kararımızdan vazgeçtik. Zaten biz de isteyerek bu kararı almamıştık. Yeni sezonda TKBL'de yer alacağız'' dedi.

darkkobal123
01.Eylül.2012, 21:08
Sevindim bu habere. Bizim gibi büyük takımların mutlaka bir şekilde amatör sporlara kaynak ayırması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle de Basketbol ve Voleybol da bir yerlere geliyoruz, yazık olur. Umarım yeterli kaynak sağlanır da iyi bir takım kurulur.

HeLLquaRd9
01.Eylül.2012, 23:47
Samet aybaba'ya harbiden destek vermemiz lazım yönetimede demirörenin pisliğini temizliyorlar.Bazı taraftarlarımız tutturmuş quaresma quaresma diye. yapmayın oynayan oyunculara destek verin.

Corpus
02.Eylül.2012, 04:07
https://www.youtube.com/watch?v=hHkTkw1pAqU&feature=player_embedded

Sergen' den Tüpçü yorumu :) Video bir türlü olmadı açın izleyin bari :D

Kaka Leite
02.Eylül.2012, 04:10
https://www.youtube.com/watch?v=hHkTkw1pAqU&feature=player_embedded

Sergen' den Tüpçü yorumu :) Video bir türlü olmadı açın izleyin bari :D

Tüpçü Yorumu

darkkobal123
02.Eylül.2012, 14:46
Tüpçü Yorumu
Sergen Yalçın'dan 10 numara bir yorum. :D

pele96
04.Eylül.2012, 17:44
gercekten super olmus.Bayagi eski sanirim
http://www.facebook.com/photo.php?v=4124954676057

uAburak89
05.Eylül.2012, 20:52
Samet Aybaba ne kadar çok açıklama yapıyor yahu, bıkmadan, usanmadan. Kimbilir kaç kere soruldu Querasma konusu, yazık valla.

footballer33
06.Eylül.2012, 01:07
Samet Aybaba ne kadar çok açıklama yapıyor yahu, bıkmadan, usanmadan. Kimbilir kaç kere soruldu Querasma konusu, yazık valla.
Neyse, transfer dönemi de bitti. Ortada golcü falan yok. Artık Quaresma'yı yavaştan alır takıma, sorulara da maruz kalmaz daha fazla. Hepimize geçmiş olsun. :roll:

Nedvedmania
06.Eylül.2012, 01:14
Neyse, transfer dönemi de bitti. Ortada golcü falan yok. Artık Quaresma'yı yavaştan alır takıma, sorulara da maruz kalmaz daha fazla. Hepimize geçmiş olsun. :roll:

Q7 TFF ye verilen listede yokmuş. Yani devreye kadar forma giyemecek.

pele96
06.Eylül.2012, 01:19
Hersey Aybabanin ustunebirakiliyor gibi bir hisse kapildim Neneyide Aybaba istemedi diye vazgectik aciklamasi yapilmis.

footballer33
06.Eylül.2012, 01:37
Q7 TFF ye verilen listede yokmuş. Yani devreye kadar forma giyemecek.
Gerektiğinde alınabilir, o konuda sıkıntı yok. Örnek vermek gerekirse, sezon içerisinde A takımda lisansı olmayan bir futbolcu, A2'den ya da genç takımdan alınıp oynatılabiliyor. Quaresma da sözleşmeli futbolcumuz olduğundan, gerek duyulduğunda oynatabiliyoruz. Ben öyle biliyorum.

Sheriff
06.Eylül.2012, 01:40
Bildiğim kadarıyla bir yaş sınırı var onun için.

Mamadou
06.Eylül.2012, 01:40
Tanju Kayhan,Burak Kaplan iki oyuncuda sözde başka takımlara kiralanacaktı ama elde kaldılar. Bildiğim kadarıyla bu oyuncular A Takımla antrenmanlara çıkmıyor. Bu iki oyuncu tekrar A Takıma alınsa keşke. Sola oyuncu alınmadı ve kanatta oyuncu eksikliği de var. Tanju ve Burak her iki oyuncuda kadroda yer almalılar. Samet Aybaba'nın bu iki ismi elemesine zaten şaşırmıştım. Bu takıma kesinlikle transfer şarttı.

pele96
06.Eylül.2012, 01:44
Tanju Kayhan,Burak Kaplan iki oyuncuda sözde başka takımlara kiralanacaktı ama elde kaldılar. Bildiğim kadarıyla bu oyuncular A Takımla antrenmanlara çıkmıyor. Bu iki oyuncu tekrar A Takıma alınsa keşke. Sola oyuncu alınmadı ve kanatta oyuncu eksikliği de var. Tanju ve Burak her iki oyuncuda kadroda yer almalılar. Samet Aybaba'nın bu iki ismi elemesine zaten şaşırmıştım. Bu takıma kesinlikle takviye şarttı.

A2 takimimiz oldugu surece transfere gerek yok :D

Ralph
06.Eylül.2012, 01:44
Bu kadar saçmalığın üzerine hiç değilse tükürdüğünü yalamayıp Q7'yi oynatmasınlar. Bir şeyi de adam akıllı arkasında durarak yapsınlar yeter artık. Bıktım şu takımdaki laf dönekliklerinden. Demirören baş çekiyordu, o gitti ve artık bitsin bu.

pele96
06.Eylül.2012, 01:45
Bu kadar saçmalığın üzerine hiç değilse tükürdüğünü yalamayıp Q7'yi oynatmasınlar. Bir şeyi de adam akıllı arkasında durarak yapsınlar yeter artık. Bıktım şu takımdaki laf dönekliklerinden. Demirören baş çekiyordu, o gitti ve artık bitsin bu.
Demiroren bunlardan daha iyiydi dedigin arkasindaydi en azindan.

footballer33
06.Eylül.2012, 01:47
http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=28&kulupID=3590

Emre Metin ve Emre Tali diye 2 genç kaleciyi almışlar listeye, hatta gönderileceği söylenen Atınç, Tanju, Rıdvan ve Burak bile TFF listesine alınmış; ama Q7 liste dışı. 4 kaleciye de ne gerek varsa artık. :)

Mamadou
06.Eylül.2012, 01:50
Yıldırım Demirören'in yüzünden bu durumlara düşüldü. Yıldırım Demirören Allah'a yakın Beşiktaş'tan uzak dursun.

Neyse ki kiralık düşünülen oyuncular (Atınç,Rıdvan,Tanju,Burak) kadroda yer almış . Eli belinde gezen şahıs yok.

LaigLeNoiR
06.Eylül.2012, 01:51
TFF sitesine bu konuda güvenmeyin arkadaşlar, Giresunspor tüm sezon 2 oyuncuyla mı mücadele edecek örnek olarak ;

http://img6.ressim.net/out.php/i6136660_asd.png (http://www.ressim.net/i/6136660)

barahir
06.Eylül.2012, 01:53
Beşiktaşın bu sezon en Pahalı transferi 1 Milyon € ile Sven Goran Eriksson olmuş..

pele96
06.Eylül.2012, 01:59
Demirören'in yüzünden bu durumlara düşüldü. Demirören Allah'a yakın Beşiktaş'tan uzak dursun.

Neyse ki kiralık düşünülen oyuncular (Atınç,Rıdvan,Tanju,Burak) kadroda yer almış. Eli belinde gezen şahıs yok.

O varken belli olmuyordu en azindan para gerek olunca cikartim veriyordu cebinden sonra misliyle alsa bile simdi roportaj yapilan her yonetici borcumuz var diye aglaniyor.

fotosuki
06.Eylül.2012, 02:28

Ahahah sesli güldüm. :)

Ralph
06.Eylül.2012, 02:36

Dalga mı geçiyorsun? En basit örnek: A2 takımıyla çıkacağız dedi ve dönekliğin daniskasını yaptı. Bu en basit örnek. Sayısız örnek var şu an aklıma gelmeyen.

sarianet
06.Eylül.2012, 02:50
beşiktaş bu sene iyi top oynuyor ben beğeniyorum

Ralph
06.Eylül.2012, 02:52
İyi falan oynamıyoruz yahu önümüzdeki Elazığ maçını bir kaybetsek her kafadan bir ses çıkmaya başlayacak. Yönetimde zaten buna kandı da almadılar. Amatörce olan şey de bu zaten.

Edit: Keşke Karabükspor'a yenilseydik. Eminim ozaman transfer olurdu. Cidden samimi söylüyorum keşke yenilseydik.

pele96
06.Eylül.2012, 16:00
İyi falan oynamıyoruz yahu önümüzdeki Elazığ maçını bir kaybetsek her kafadan bir ses çıkmaya başlayacak. Yönetimde zaten buna kandı da almadılar. Amatörce olan şey de bu zaten.

Edit: Keşke Karabükspor'a yenilseydik. Eminim ozaman transfer olurdu. Cidden samimi söylüyorum keşke yenilseydik.

Yav bunlarin farkimi kaldi ?

Ralph
06.Eylül.2012, 16:11
Farkı mı kaldı derken?

Mamadou
06.Eylül.2012, 17:16
Dün Nene transferinin yatmasında Mendes, Gökhan Süzen - Emre Özkan takasının gerçekleşmemesinde Ahmet Bulut'un parmağı varmış. Yönetici Seyit Ateş Nene transferinde oyuncunun kendisiyle yıllık 1,5 bonservisi için kulübüyle 3 Milyona anlaşıldığını ama Spartak Moskova'nın teklifi 6 Milyona yükselttiğini ve bunun arkasında Mendes'in olabileceğini açıklamış. Kulüp bir an önce Mendes ve Ahmet Bulut illetinden kurtulup, kendi öz kaynaklarına yönelmesi gerekli. Beşiktaş'ın kurtuluşu bundan geçiyor. Gerek oyuncu transferinde gerekse yabancı oyuncularda yaşanılan sıkıntılarda sorunun kaynağı menajerler olduğu bariz. Emre Özkan'da süresiz kadro dışı kalmış. Menajerin oyununa kanarak çok büyük hata yapmış.

eXcitinG
06.Eylül.2012, 17:26
24 yaş ortaLaması iLe Ligin en genç takımıyız.

Bordo61Mavi
06.Eylül.2012, 17:32
Tüpçü Yorumu

Keske herkes Sergen gibi olsa :) belki ozaman gercekten bu futbolla alakalari olmayan adamlardan kurtuluruz.

vego
06.Eylül.2012, 17:35
24 yaş ortaLaması iLe Ligin en genç takımıyız.

En genç 3. diye biliyorum abi.Kayseri ve Gençler bizden az olmalı.

darkkobal123
06.Eylül.2012, 18:08
Hala Demirören diye sayıklayan var. Onun yüzünden Beşiktaş bu halde. Dile kolay 600 milyon borç ... Demirören o kadar yıldız futbolcu aldı da ne oldu 9 senede bir şampiyonluğumuz var. Takım bu sene başarıya aç, ben başarılı olacağımıza inanıyorum.

pele96
06.Eylül.2012, 19:45
Hala Demirören diye sayıklayan var. Onun yüzünden Beşiktaş bu halde. Dile kolay 600 milyon borç ... Demirören o kadar yıldız futbolcu aldı da ne oldu 9 senede bir şampiyonluğumuz var. Takım bu sene başarıya aç, ben başarılı olacağımıza inanıyorum.

Suankilerin yaptigi birseyi goremeyince bir farkini bulamiyorum.
Bu Sezon Yaptigimiz Transferler:
Berat Çetinkaya (Sakaryaspor - kiralık gitti )
Mehmet Akgün (Gençlerbirliği)
Oğuzhan Özyakup (Arsenal FC)
Samet Aybaba (Tenik Direktör)
Olcay Şahan (FC Kaiserslautern)
Uğur Boral (Samsunspor)
Julien Escude (Sevilla)
Allan Mcgregor (Glasgow Rangers)
Batuhan Karadeniz (Eskişehirspor – Kiralık)
Emre Tali (Çaykur Rizespor)

En iyi transfer olarak Batuhan Karadenizi goruyorum.

Ralph
06.Eylül.2012, 19:53
Suankilerin yaptigi birseyi goremeyince bir farkini bulamiyorum.
Bu Sezon Yaptigimiz Transferler:
Berat Çetinkaya (Sakaryaspor - kiralık gitti )
Mehmet Akgün (Gençlerbirliği)
Oğuzhan Özyakup (Arsenal FC)
Samet Aybaba (Tenik Direktör)
Olcay Şahan (FC Kaiserslautern)
Uğur Boral (Samsunspor)
Julien Escude (Sevilla)
Allan Mcgregor (Glasgow Rangers)
Batuhan Karadeniz (Eskişehirspor – Kiralık)
Emre Tali (Çaykur Rizespor)

En iyi transfer olarak Batuhan Karadenizi goruyorum.

Kardeş sen şaka mı yapıyorsun :)

manager725
06.Eylül.2012, 19:55
Yıldırım demirörenden tüm beşiktaşlılar gibi ben de nefret ediyorum.başarı konusunda da biraz geriyiz kabul ama olaya 9 senede 1 şampiyonluk diye bakmak karamsarlık olur.benim için 7 senede 4 türkiye kupası,1 şampiyonluk,1 de süper kupa var ve avrupada türkiyenin en çok puan toplayan takımıyız.şampiyonluk sayımız 3 olsaydı türkiye'nin en başarılı kulübü olarak gösterilirdik.

pele96
06.Eylül.2012, 19:56
Kardeş sen şaka mı yapıyorsun :)

Ben YDyi savunmuyorum.Fikret Ormanin bir farkinin olmadigini soyluyorum.

eXcitinG
06.Eylül.2012, 22:39
BahsediLen borç rakamı çok yüksek. Porto son 10 yıLda sattığı oyuncuLardan 550 miLyon Euro geLir eLde etmiş. Bu adamLar biLe anca 10 yıLda bu kadar üst düzey adam satarak bu kadar kar eLde edebiLmişken ve bizim üLkemizde oyuncu satmak gibi bir Lüksümüzün oLmadığını düşünürsek asLında takımın ne kadar dar bir boğazda oLduğunu daha iyi anLayabiLiriz. KoLay kapanacak bir borç değiL.

anil luque
06.Eylül.2012, 23:52
Kolayını geç Hayrettin abi , kapanacak bir borç değil bu :)

besiktas1903
07.Eylül.2012, 14:10
Yarın Boluspor ile hazırlık maci oynayacağız.

footballer33
07.Eylül.2012, 15:25
Ben YDyi savunmuyorum.Fikret Ormanin bir farkinin olmadigini soyluyorum.
Bazen senin yorumlarını anlayamıyorum dostum. Düşüncelerin çok enteresan geliyor bana.

Fikret Orman'ın YD'den farkı yok ve en iyi transferimiz Batuhan demek ha! Çok ilginç! :icon_eek:

Ralph
07.Eylül.2012, 15:35
Bazen senin yorumlarını anlayamıyorum dostum. Düşüncelerin çok enteresan geliyor bana.

Fikret Orman'ın YD'den farkı yok ve en iyi transferimiz Batuhan demek ha! Çok ilginç! :icon_eek:

Vallahi bende bu arkadaşın dediklerine anlam veremiyorum genellikle. O yüzden açıklama gereği duymadım Y.D.'nin Fikret Ortman'dan farklı olmadığını söylediğinde :)

Ralph
07.Eylül.2012, 19:16
2012-2013 Beşiktaş yıllık ücretleri q7 - 3,750,000 almeida - 2,500,000 ferdi - 2,100,000 hilbert - 1,350,000 mcgregor - 1,200,000 euro, - sivok - 1,200,000 mustafa - 1,125,000 holosko - 1,100,000 olcay - 1,000,000 i.toraman - 925,000 escude - 900,000 cenk - 750,000 euro, - ersan - 750,000 uğur - 700,000 batu- 450,000 veli - 400,000 euro necip - 400,000 euro * oğuzhan - 400,000 ismail - 325,000 - m.akyüz - 275,000 m.akgün - 200,000 muhammed - 150,000 -a2'de oynayan oyuncular- tanju - 350,000 burak - 350,000 rıdvan - 225,000 EURO

pele96
07.Eylül.2012, 20:22

Vallahi bende bu arkadaşın dediklerine anlam veremiyorum genellikle. O yüzden açıklama gereği duymadım Y.D.'nin Fikret Ortman'dan farklı olmadığını söylediğinde :)

Transferi o yorumdan ayri kisisel yorumum olarak soyledim.Transferler genelde iyi fakat ben 2 baskanin arasinda fark goremiyorum

darkkobal123
07.Eylül.2012, 21:14
Transferi o yorumdan ayri kisisel yorumum olarak soyledim.Transferler genelde iyi fakat ben 2 baskanin arasinda fark goremiyorum
Yıldızları aldıkta ne oldu, fiyasko resmen. Bu farkı görmen lazım.

pele96
07.Eylül.2012, 22:56
Yıldızları aldıkta ne oldu, fiyasko resmen. Bu farkı görmen lazım.

Para olsa yine carcur edilecekti.Etmeyen Baskan varmi ?

darkkobal123
07.Eylül.2012, 23:43
Para olsa yine carcur edilecekti.Etmeyen Baskan varmi ?
Nereden biliyorsun ki edileceğini ? Gerekli yerlere gerekli transferler yapıldı, geçen senelerde ki önümüze geleni almadık bu sefer.

manager725
07.Eylül.2012, 23:46
2012-2013 Beşiktaş yıllık ücretleri q7 - 3,750,000 almeida - 2,500,000 ferdi - 2,100,000 hilbert - 1,350,000 mcgregor - 1,200,000 euro, - sivok - 1,200,000 mustafa - 1,125,000 holosko - 1,100,000 olcay - 1,000,000 i.toraman - 925,000 escude - 900,000 cenk - 750,000 euro, - ersan - 750,000 uğur - 700,000 batu- 450,000 veli - 400,000 euro necip - 400,000 euro * oğuzhan - 400,000 ismail - 325,000 - m.akyüz - 275,000 m.akgün - 200,000 muhammed - 150,000 -a2'de oynayan oyuncular- tanju - 350,000 burak - 350,000 rıdvan - 225,000 EURO

ferdi kim ya diye kendi kendime sordum,bir dakika falan düşündüm sonunda buldum.haha:icon_smile:

footballer33
08.Eylül.2012, 00:05
ferdi kim ya diye kendi kendime sordum,bir dakika falan düşündüm sonunda buldum.haha:icon_smile:
Ferdi Tayfur Beşiktaş'ta! :icon_eek:

Şaka bir tarafa, ücretler genel olarak makul bence. Gereksiz bazı futbolcular gidince (Holosko, M.Akyüz, M.Akgün gibi) ve 2 milyonun üzerinde para alan futbolcular da indirime giderse geçen senelere göre oldukça uygun maaşlar çıkacak ortaya. Q7'nin parasını 3'e indirip, Almeida'nın parasını da en kötü ihtimalle Fernandes ile aynı meblağlara çekebilirlerse, denge de tamamen sağlanmış olur.

pele96
08.Eylül.2012, 20:11
Mendes’ten 1 Değil 5 Kazık!
Yönetim Aybaba’nın kadroda düşünmediği oyuncuların hepsine takım buldu. Ama Portekizli menajer bu oyuncuların Beşiktaş’tan ayrılmasına engel oldu.

Beşiktaş’ta herkes 2 bin TL alan Emre Özkan’ın 700 bin TL’lik İBB teklifini reddedip kadro dışı kalmasını konuşuyor. Ancak Kara Kartal’da çok ilginç bir gerçek ortaya çıktı. AKŞAM yaptığı araştırmada Emre gibi 5 futbolcunun kulüp bulunmasına rağmen gitmediğini belirledi.
TFF kayıtları ve transfermarkt bilgilerini inceleyen AKŞAM, Quaresma, Tanju Kayhan, Burak Kaplan, Atınç Nukan ve Emre Özkan’ın menajerlerinin Jorge Mendes ve ortağı Ahmet Bulut olduğu detayıyla karşılaştı. Kulüp bulunmasına rağmen gitmeyen 5 oyuncunun da menajerlerinin aynı olması tesadüf müydü?
ALICISI VARDI

Beşiktaş cephesi bunun tesadüf olmadığını düşünüyor. Çünkü yönetim kulübe en büyük mali yükü getiren Quaresma’ya hem Rusya hem de Meksika’dan 3-4 tane müşteri buldu. Ancak Q7 bunların hiçbirine gitmeye razı olmadı. Beşiktaş’tan yıllık 3 milyon 750 bin TL kazanan Quaresma’nın gitmesine Mendes’in engel olduğu öne sürüldü.
Aynı şekilde Mersin İdman Yurdu ve Rize’nin talip olduğu Tanju ve Burak da bu kulüpleri reddetti. Rizespor genç stoper Atınç Nukan’ı da istedi ancak bu oyuncu da Karadeniz ekibine gitmeye yanaşmadı.
AYNI TAVANIN BALIKLARI
Gökhan Süzen’le takas için İBB’ye verilen Emre de ‘gitmem’ diye diretince takas yattı. Bu oyuncuların hepsinin satış hakları Mendes’in ortağı olduğu Gestifute ve onun Türkiye’deki temsilcisi Ahmet Bulut’un şirketi Foot&Ball’ın elinde.
Emre ile bu konuda görüşme yapan Yönetici Tamer Kıran, ‘Menajerin mi gitmeni istemiyor’ diye sordu. Ancak Özkan bu soruya ‘Hayır, benim kararım’ karşılığını verdi. Elde kalanların yıllık maliyeti 4 milyon 574 bin lira.

Kaynak: http://www.bjkgazetesi.com/2012/09/08/mendesten-1-degil-5-kazik/#ixzz28dYlqD2o
Dogruysa Mendes pis kazik atmis bize...

footballer33
08.Eylül.2012, 21:22
Zaten yıllardır ne geliyorsa menajerlerden geliyor başımıza. Bir türlü kurtulamadık şu kan emicilerden.

Yönetim de melek değil tabii.

pele96
08.Eylül.2012, 21:26
Menejerlerin oyuncular uzerinde bu kadar etkisi varmi?

E.Cartman
08.Eylül.2012, 22:10
Quaresma'nın Meksika'ya gitmeyi reddetmesinin sebebinin menajeri olduğunu hiç zannetmiyorum. Ben haberin doğru olduğunu düşünmüyorum zaten biraz içi boş bi haber olmuş gibi. Ama doğru olur mu olur, şaşırmam.

pele96
08.Eylül.2012, 22:22
Quaresma'nın Meksika'ya gitmeyi reddetmesinin sebebinin menajeri olduğunu hiç zannetmiyorum. Ben haberin doğru olduğunu düşünmüyorum zaten biraz içi boş bi haber olmuş gibi. Ama doğru olur mu olur, şaşırmam.
Diger oyuncularda var isin icinde /

E.Cartman
08.Eylül.2012, 22:25
Diger oyuncularda var isin icinde /

Ben orda Q7 hakkında yazılan kısma dikkat çekmek istediğim için Q7 dedim.

Ayrıca ben hâlâ menajerlerin bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. Hele hele maaşını 2 binden 700 bine çıkaracak olan Emre konusunda. Sonuçta futbolcular kazanırsa menajerlerde kazanıyor.

GeNç KaRTaL
08.Eylül.2012, 22:36
Mantıklı değil.

besiktas1903
09.Eylül.2012, 00:11
Hazırlık Maçında Boluspor'u Batuhan , Erkan , Olcay'ın Golleriyle 3-1 Yendik

besiktas1903
09.Eylül.2012, 01:13
Boluspor maçinin ilk 11'i

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/416323_439791399405331_608279433_o.jpg

footballer33
09.Eylül.2012, 01:38
Hazırlık maçı bile olsa galibiyet güzel. :icon_smile: Gençlerin oynaması ve iyi performans göstermesi, daha da güzel. Erkan Kaş da, atmış golünü nitekim. :k:

Bu arada, Batuhan'ı da kaptan olarak çıkarmışlar sahaya. Vay be!

darkkobal123
09.Eylül.2012, 02:12
Geçen sezon Q7, Simao, Almedia gibi isimlerle Bolu'ya rezil olmuştuk. Şimdiki gençler ve A2 oyuncuları ile çok rahat yeniyoruz. Aradaki fark takım ruhu, kazanma azmi, inanmak, hırs vs. Böyle devam edin kartallar !

anil luque
09.Eylül.2012, 02:15
Geçen sezon Q7, Simao, Almedia gibi isimlerle Bolu'ya rezil olmuştuk. Şimdiki gençler ve A2 oyuncuları ile çok rahat yeniyoruz. Aradaki fark takım ruhu, kazanma azmi, inanmak, hırs vs. Böyle devam edin kartallar !

Güzel bir noktaya parmak basmissin kardeşim. Pozisyona dahi giremeden elenmistik boluya. Şimdiyse dediğin gibi güle oynaya kazanmisiz. Inşallah böyle devam eder , genclerimizden çok ümitliyim çok..

darkkobal123
09.Eylül.2012, 02:43
Güzel bir noktaya parmak basmissin kardeşim. Pozisyona dahi giremeden elenmistik boluya. Şimdiyse dediğin gibi güle oynaya kazanmisiz. Inşallah böyle devam eder , genclerimizden çok ümitliyim çok..
Bende çok ümitliyim. Geçen sene takım yıldızlar karmasıydı ama 22 puan fark yedik. Bırakalımda gençler oynasın. Zaten en kötü 4. oluyoruz, bari geleceğin takımının iskeletini kuralım, bu takıma sahip çıkalım, varsın bu sene şampiyon olmasın ne yazar, en azından gençler birbirine alışır ve gerçek takım ruhu ortaya çıkar.

playeray
09.Eylül.2012, 03:00
Geçen sezonun ilk yarısında gayet iyiydik bence. Ne zaman Hilbert ve Quaresma aynı anda sakatlandı, o zaman takım büyük bir hızla düşüşe geçti.

GeNç KaRTaL
09.Eylül.2012, 11:34
Geçen seneki Boluspor maçıyla dün oynanan maçı karşılaştırmak pek mantıklı gelmedi bana.Sonuçta biri resmi maç,biri hazırlık maçı.Ayrıca geçen sezonki maçta net pozisyonlardan yararlanamamıştık.Atamayana atarlar olmuştu.

anil luque
10.Eylül.2012, 04:44
Yanlış hatirliyorsun Şems. Doğru düzgün pozisyonumuz dahi yoktu.

Mamadou
10.Eylül.2012, 16:55
http://www.youtube.com/watch?v=f9D0uRlvmTg

Nasıl yoktu yahu maçın özetini izlediğim kadarıyla %100 beş net pozisyon kaçmış.

anil luque
10.Eylül.2012, 17:47
Pozisyon bazında yanlış hatırlamışım demekki ama bu maçı çok net hatırlıyorum kanser olmuştum 90 dakika. Pozisyon olarak da %100 diyebileceğimiz 3 tane var bence ve 90 dakikada kıt kanaat girdik o pozisyonlara. Hilbert , Pektemek ve son dakikada Holosko sayılabilir bunlara. Bolu'nun pozisyonları pek yansıtılmamış özete :)

Neyse artık geçti gitti. Evet resmi bir maçla hazırlık maçını kıyaslamak elbette çok sağlıklı değil ama arada bariz bir istek , azim farkı olduğu aşikar. Bunu yine geçen sene kazanmamız gereken ve ilk yarısını zannedersem tek şutla kapattığımız ve tabii ki yenemediğimiz Karabük maçından da görebiliriz. Geçen haftaki maç yarım saatte bitti.

vego
10.Eylül.2012, 21:11
Gürkan Aksu 17059 ‏@AksuGurkan
Denetim raporu bu gun yonetim kuruluna teslim edildi incelendikten sonra aciklama bekliyoruz kisa bir surede

@erginaslan
Denetim raporu kulübe teslim edildi. Top kulüpte..

anil luque
11.Eylül.2012, 00:59
9-10 arası rıdvan simsek tanju kayhan burak kaplan ve emre ozkan abimle halisahadaydim. Kulübe küsmüş gibiler sanki. Bilemiyorum işlerini iyi yapmadiklarindan mi yoksa emeklerinin karşılığını alamadklarindan mi..

Corpus
11.Eylül.2012, 01:04
9-10 arası rıdvan simsek tanju kayhan burak kaplan ve emre ozkan abimle halisahadaydim. Kulübe küsmüş gibiler sanki. Bilemiyorum işlerini iyi yapmadiklarindan mi yoksa emeklerinin karşılığını alamadklarindan mi..

Maç noldu maç :D

anil luque
11.Eylül.2012, 01:16
Valla bi tek emre abim bizdeydi 3 tane topcuya karşı savastik direndik berabere bitti :D

besiktas1903
11.Eylül.2012, 02:23
Boluspor maçinin golleri:

http://www.youtube.com/watch?v=l1Y4-Jbdnjk

Mamadou
11.Eylül.2012, 02:55
Batuhan'ın golü güzelmiş.

footballer33
11.Eylül.2012, 02:59
Tesislere girişleri yasaklandığı için olmasın? :confused:

Mamadou
11.Eylül.2012, 03:00
Yalanlandı

footballer33
11.Eylül.2012, 03:01
Yalanlandı
Öyleyse güzel. Bu isimlerin yanında; Serdal Adalı, Ahmet Bulut ve Atınç Nukan'ın da ismi geçiyordu ayrıca. Ahmet Bulut ve özellikle Mendes'in girişi yasaklansa hiç de fena olmaz ama.

C h A o S
13.Eylül.2012, 19:36
Beşiktaş davayı kaybetti! Büyük zarar!

Beşiktaş Kulübü'nün 2006 yılından bu yana devam eden bir davası sonuçlandı. Siyah-beyazlıların çıkar neticesinde ciddi bir rakam ödemesine karar verildi.

13 Eylül 2012 Perşembe - 18:07
DHA

Beşiktaş Kulübü'nün 2006 yılından bu yana devam Aktif Yatırım şirketi ile ilgili davası sonuçlandı.

Siyah Beyazlı kulübün dava sonucunda Aktif Yatırım'a 6.095.874,40 Dolar ve bu bedelin 10 Kasım 2006 yani 6 yıllık faizini ödemesi kararlaştırıldı.

Konu ile ilgili Beşiktaş Kulübü şu açıklamayı yaptı:

"Beşiktaş Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş.'den KAP'a özel durum açıklaması şöyledir:

Aktif Tanıtım'la (Aktif) Şirketimiz arasındaki davanın bugün yapılan karar duruşmasında, Şirketimiz aleyhine açılan davanın kısmen kabulüne, Davacı Aktif'in 6.095.874,40 USD tutarındaki müspet zararının dava tarihinden itibaren (10 Kasım 2006) 3095 sayılı kanunun 4.a maddesi uyarınca işleyecek faizi ile birlikte Davalı Şirketimizden tahsiline fazlaya ilişkin taleplerin reddine, Şirketimizin açtığı karşı davanın ve birleşen davanın Şirketimiz açısından reddine karar verilmiştir. Şirketimiz karara karşı temyiz yoluyla Yargıta'ya başvuru yapacaktır.

31.05.2012 tarihli mali tablolarımızda söz konusu davaya ilişkin toplam 11.228.933,93 USD karşılık ayrılmıştır."

barahir
13.Eylül.2012, 20:20
rakamı gördüğümde tek kelime dedim.. ufff

darkkobal123
13.Eylül.2012, 20:24
Bir kişi bir kurumu bu kadar mı zarara sokabilir ya ? Yahu nasıl oluyorda bu kadar başarısız, beceriksiz bir adam futbolun başında duruyor anlamak mümkün değil.

Ralph
13.Eylül.2012, 20:27
Halının altından pislikler çıkıyor.

Suicider
13.Eylül.2012, 20:36
Amanın paraya bak..

footballer33
13.Eylül.2012, 22:26
Beşiktaş:5 Beylerbeyi:0

Futbol Takımımız, hazırlık maçında Beylerbeyi’ni 5-0 yendi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız, Cenk, Escude, Ersan, Koray Yıldız, M. Demirci, Kadir Arı, Erkan Kaş, Mertcan Aktaş, Hasan Türk, Almeida, M. Himmet Ertürk onbiriyle başladı.

İlk ciddi pozisyonunu 8. dakikada Almeida ile yakalayan ekibimiz, baskılı oynadığı mücadelede Portekizli golcüyle 23. dakikada öne geçti. Erkan Kaş’ın soldan getirdiği topa son dokunan isim Almeida oldu (1-0). 33. dakikada havadan gelen topu ceza sahası içinde kafayla indiren Almeida’nın topuna Mert Aktaş sert vurdu ve ilk yarı 2-0 üstünlüğümüzle sona erdi.

İkinci 45 dakikada da baskılı oyununu sürdüren takımımız, 52. dakikada Olcay’ın taşıdığı topa dokunan Almeida ile durumu 3-0 yaptı. Muhammed Demirci’nin pasına hareketlenen Oğuzhan’ın ara pasına hareketlenen Holosko 65. dakikada skoru 4-0’a taşıdı. 82. dakikada Hilbert’in ortaladığı topu filelere gönderen Olcay karşılaşmanın skorunu ilan etti (5-0).

Mamadou
13.Eylül.2012, 23:30
Yıldırım Demirören'in yatacak yeri yok. Bide ülke futbolunun başında bu adam var. Şaka gibi.

pele96
13.Eylül.2012, 23:34
Yıldırım Demirören'in yatacak yeri yok. Bide ülke futbolunun başında bu adam var. Şaka gibi.

Ondaki yatacak yer bu forumdaki tum uyelerde yok :icon_eek::icon_eek::icon_eek:

Mamadou
14.Eylül.2012, 00:00
pele96

Yıldırım Demirören ile bir akrabalığın var mı ?

pele96
14.Eylül.2012, 00:01
pele96

Yıldırım Demirören ile bir akrabalığın mı var ?

:D
Para bakimindan demistim :D Yanlis anlasilmasin :D

darkkobal123
15.Eylül.2012, 19:46
Bugün futbolcularımızdan Tomas Sivok'un doğum günü. Kendisi 29 yaşına girdi.

pele96
16.Eylül.2012, 20:27
Veli ve Sivok antremanda atismis.

Ralph
16.Eylül.2012, 21:01
Quaresma'ya talip çıkmış ne kadar doğru bilmiyorum ama...

pele96
16.Eylül.2012, 21:23
Bende duydum 6M € teklif etmisler

footballer33
16.Eylül.2012, 21:44
Quaresma'ya talip çıkmış ne kadar doğru bilmiyorum ama...
Hangi takım talip olmuş, bir de onu yazsaydın keşke Görkem. :icon_smile: pele96 teklifin miktarını yazmış, onu sormaya gerek kalmadı zaten. :icon_smile:

Ralph
16.Eylül.2012, 21:58
Hangi takım talip olmuş, bir de onu yazsaydın keşke Görkem. :icon_smile: pele96 teklifin miktarını yazmış, onu sormaya gerek kalmadı zaten. :icon_smile:

Sana komple atiyim kardeşim :icon_biggrin:

http://skorer.milliyet.com.tr/quaresma-el-cezire-ye/besiktas/detay/1597259/default.htm

footballer33
16.Eylül.2012, 22:22
Sana komple atiyim kardeşim :icon_biggrin:

http://skorer.milliyet.com.tr/quaresma-el-cezire-ye/besiktas/detay/1597259/default.htm
Eyvallah. :) Q7'nin o tarz ülkelerde futbol oynayacağını sanmıyorum. Ya ülkesine gider ya da Avrupa'da daha göz önünde olan bir ligde futbol hayatına devam eder bence.

Bunun yanında, haberin kaynağını göz önüne alırsak doğruluğu da tartışılır. :)

Ralph
16.Eylül.2012, 22:32
İnsanın inanası geliyor işte :)

Bordo61Mavi
16.Eylül.2012, 22:34
Parasini bol verirseler Q7 gider. 1 sene oynamakla birsey gitmez fazladan emeklilik parasina katki yapar.

footballer33
16.Eylül.2012, 22:37
Parasini bol verirseler Q7 gider. 1 sene oynamakla birsey gitmez fazladan emeklilik parasina katki yapar.
Haberde, bizde aldığı paranın aynısını verecekleri yazılıyor. Bunu da ancak, sözleşmesi sezon sonunda bittiğinde iyi bir teklif gelmezse düşünür. Q7, 29 yaşında şu an ve en azından bu sezonu burada tamamlayana kadar Arap ülkelerine gideceğini düşünmüyorum ben. Kendisinin de gitmeyi istediğini sanmıyorum zaten.

darkkobal123
16.Eylül.2012, 23:23
Yönetim yanlış stratejisinden dolayı adamın piyasasını da batırdı, yazık oldu gerçekten. Er yada geç takıma döneceğini düşünüyorum ben Quaresma'nın.

Ralph
18.Eylül.2012, 00:48
http://www.haber1903.com/Besiktas-4361-inonu_stadinda_surpriz_bir_isim.html

Çok hoşuma gitti bu fotolar:

http://img818.imageshack.us/img818/6563/ferdi.png (http://img818.imageshack.us/i/ferdi.png/)

http://img33.imageshack.us/img33/2735/ekranalntsgd.png (http://img33.imageshack.us/i/ekranalntsgd.png/)

footballer33
18.Eylül.2012, 02:01
Necip, 2 sene sonra gol attı bu gece. Performansı da çok iyiydi. :) Orta sahada, Fernandes'ten sonra geliyordu bence. Şu fotoğraftaki hırsı, azmi, bu gece gösterdiği performans bundan sonra da devam ederse çok büyük ilerlemeler gösterebilir. Saman alevi gibi parlayıp sönmez umarım.

Ralph
18.Eylül.2012, 02:25
Güzel haber; bilet fiyatları gözden geçirilecekmiş.

Mamadou
18.Eylül.2012, 23:00
Beşiktaş: 39 - Bursa Nilüfer Belediyesi: 30

Erkekler Süper Kupa mücadelesinde Bursa Nilüfer Belediyesi ile karşılaşan Beşiktaş, rakibini devirdi ve kupanın sahibi oldu.

darkkobal123
19.Eylül.2012, 17:23
Hentbol takımımız yıllardır kupalara ambargo koyuyor, helal olsun.

vego
20.Eylül.2012, 18:05
Oscar Cordoba BBVA @OCordobaBBVA
Besiktas'tan ayrildigima herzaman uzuldum, ama umarim yakin zamanda Inonu'de tekrar oturabilicem

@OCordobaBBVA
En Buyuk Besiktas

@OCordobaBBVA
Simdi, Atletico Bucaramanga'nin baskaniyim, kolombiya 2nci lig takimi, fikrim birgun takimimla Bjk'ya karsi bir mac oynamak

@OCordobaBBVA
Kulupten ayrildigimdan beri, kimse benle irtiba gecmedi, ben herzaman ligtv'den takip ediyorum

darkkobal123
20.Eylül.2012, 19:04
Nasıl ayrıldığı aklıma geldikçe üzülüyorum. Gelsin İnönü'ye bekleriz.

vego
20.Eylül.2012, 20:27
@EurosportCom_TR
SON DAKİKA: PFDK, Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

darkkobal123
20.Eylül.2012, 21:03
Takım iyi gidiyor tabii, darbe vurmak lazım geç bile kaldılar (!)

Ralph
20.Eylül.2012, 21:27
Hangi dengesizin yüzünden yedik o cezayı cidden merak ediyorum. Keşke tespit edilse de süresiz maça gitme yasağı uygulansa.

LaigLeNoiR
20.Eylül.2012, 21:53
Ne oldu da ceza aldık ?

Öte yandan Fenerbahçe'Nin cezalı maçında bayan taraftar sahaya girmişti orada ceza verildi mi ?

nouma16
20.Eylül.2012, 21:59
Ne oldu da ceza aldık ?

Öte yandan Fenerbahçe'Nin cezalı maçında bayan taraftar sahaya girmişti orada ceza verildi mi ?

Süper Kupa finalinde gsliler son dakikada sahaya meşale atmışlardı penaltıdan sonra. kasımpaşa maçında sahaya giren taraftar formayı alıp kaçtı. bunlara birşey yok. 50 kuruş yüzünden ceza alıyoruz. çifte standart.

Ralph
20.Eylül.2012, 22:02
Bülent Uygun'un kafası yarılmış maç sonunda atılan bir şey ile.

darkkobal123
20.Eylül.2012, 23:04
Ayıptır ya ayıptır, hiç mi utanmıyolar. Ne oldu sanki neyin cezası bu !

anil luque
21.Eylül.2012, 00:26
Bikmadiniz Beşiktaş ile uğraşmaktan , iki hafta galip geldik ya hemen bir operasyon. Fenerli insan sahaya Dalar birşey yok kasimpasalisi girer birşey yok cimbomlusu meşale yakar birşey yok Beşiktaş olunca vur cezayı. Yeter ulan Allahinizdan bulun.

barahir
21.Eylül.2012, 00:27
Demirören devam ediyor sanırım Beşiktaş başkanlığına..

anil luque
21.Eylül.2012, 01:10
Demirören devam ediyor sanırım Beşiktaş başkanlığına..

Hay ağzına sağlık..

GeNç KaRTaL
21.Eylül.2012, 07:32
Bülent Uygun'un kafasının yarılmasına sebep olan adamı Allah bildiği gibi yapsın.

LaigLeNoiR
21.Eylül.2012, 08:40
Ayda 1 gün kadınlar matinesi gibi nedir bu durum ya. Seyircisiz maç ise Bayan ve Çocuk taraftarlar niye gidiyor onlar adam yerine konmuyor mu ?

Umarım bu saçma uygulama da kalkar da seyircisiz maçlarımızı çıt çıkmadan izleriz.

Ralph
21.Eylül.2012, 12:39
PFDK'ya yapılan veryansınlar bence "bu sefer" haksız. Sonuçta bir kişide olsa adamın kafasına bir şey gelmiş. Bu gibi şeyleri tespit edip adama ağır cezalar vereceksin ki bir kişide olsa yapmasınlar bunu. Şimdi o insan bozuntusu yüzünden 32.000 kişi ceza yiyor. Bu da takımı etkiliyor. Yaptırım uygulayacaksın arkadaş bu kadar basit. Koyacaksın her yere kamera. Tespit edeceksin, sonra da ya ağır para cezası, ya süresiz stada girememe, ya da hapis cezası vereceksin. Bu kadar basit bu olaylar.Ama bizim ülkemizde çoğu suçun yaptırımı güçlü değil. Çok dengesiz bir ülkede yaşıyoruz. Bu sefer kimse kızmasın PFDK'ya. Diyeceksiniz ki GS ve FB taraftarları şöyle böyle yaptı, haklısınız. Onlara da ceza verilmeliydi. Fenerbahçe'li bayan taraftar sahaya giriyor ve ceza gelmiyor. Bayan diye mi yani? Zaten cezalı diye o zaman yapmadıklarını bırakmasınlar oh ne ala memleket.

footballer33
21.Eylül.2012, 14:43
Oscar Cordoba BBVA @OCordobaBBVA
Besiktas'tan ayrildigima herzaman uzuldum, ama umarim yakin zamanda Inonu'de tekrar oturabilicem

@OCordobaBBVA
En Buyuk Besiktas

@OCordobaBBVA
Simdi, Atletico Bucaramanga'nin baskaniyim, kolombiya 2nci lig takimi, fikrim birgun takimimla Bjk'ya karsi bir mac oynamak

@OCordobaBBVA
Kulupten ayrildigimdan beri, kimse benle irtiba gecmedi, ben herzaman ligtv'den takip ediyorum
Adam kulüp başkanı olmuş, biz de kaleci antrenörümüz olur mu acaba diye bekleyeduralım. :icon_smile:

O cismi, Bülent Uygun'un kafasına atarken duyduğu zevki, aynı şahıs şimdi de duyuyor mudur acaba? Böyle adamlar Beşiktaşlı falan olamaz kardeşim, net. Zaten, Demirören ve adamları en ufak bir şeyimizde cezayı basıyorlar, daha neyin peşindesin sen?! Fesupanallah yaa! :icon_mad: Başkaları sahaya dalarken, meşale yakarken ceza yok; o da ayrı bir komedisi işin.

Bu arada, Türkiye Kupası'nda Niğde Belediyespor ile eşleşmişiz. :icon_biggrin: Maç deplasmanda ve 25, 26 ya da 27 Eylül'de.

darkkobal123
21.Eylül.2012, 15:17
Kadıköy'de Hasan Şaş ve Fatih Terim'in de kafası yarıldı, neden ceza gelmedi ? Şampiyonluğu engelleme çalışmaları bu sene erken başladı.

ForsakeN
21.Eylül.2012, 15:29
Kadıköy'de Hasan Şaş ve Fatih Terim'in de kafası yarıldı, neden ceza gelmedi ? Şampiyonluğu engelleme çalışmaları bu sene erken başladı.

Bu mesaj gayriciddi diye düşünüyorum :D

footballer33
21.Eylül.2012, 15:55
:n:

http://img27.imageshack.us/img27/6357/footballer33.jpg

darkkobal123
21.Eylül.2012, 16:16
Bu mesaj gayriciddi diye düşünüyorum :D
Ceza verilmedi diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltin.

uAburak89
21.Eylül.2012, 20:33
Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş, Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a atılan ve kafasının yarılmasına neden olan yabancı madde nedeniyle kendilerine Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen 1 maç seyircisiz oynama cezasını çok ağır bulduklarını söyledi.
Seyit Ateş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bu ceza bize müthiş ağır geldi" derken, "Henüz sezonun başındayız ve bu tip durumlarda para cezalarının ardından saha kapama cezası verilmesi gerekir. Daha ilk olayda bu cezanın verilmesi çok ağırdır. Biz Tahkim Kurulu'na itirazımızı yaptık ve PFDK kararının buradan döneceğine eminiz. Bizim geçen yıldan devreden hiçbir cezamız yoktu" ifadelerini kullandı.
"TFF Süper Kupa maçını delil olarak sunacağız"
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Erzurum'da yapılan TFF Süper Kupa maçında yaşananlara göndermede bulunan Ateş, bu karşılaşmanın görüntülerini Tahkim Kurulu'na delil olarak sunacaklarını aktardı.
TFF Süper Kupa maçında yardımcı hakemin kafasının yarıldığını hatırlatan Seyit Ateş, şunları söyledi:
"Bir serseri taraftarın attığı yabancı madde nedeniyle, hiçbir uyarı verilmeden sahamızın kapatılması ağır bir karar. TFF Süper Kupa maçında yardımcı hakemin kafası yarıldı, ne kadar yanıcı ve kesici madde varsa sahanın içindeydi. Orada yaşananları herkes gördü. Galatasaray ile Fenerbahçe'ye 20'şer bin lira para cezası uygulandı. O maça şahit olanlar, Sanica Boru Elazığspor maçında yaşanan üzücü durum için verilen cezanın vicdanlara sığmadığını göreceklerdir. Biz de bu maçın görüntülerini delil olarak Tahkim Kurulu'na sunacağız."
"Taraftar mahkemeye verilecek"
Seyit Ateş, Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un kafasına isabet eden yabancı maddeyi atan taraftarın mahkemeye verileceğini açıkladı.
Olayın failinin İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bulunup savcıya sevk edildiğini ancak Bülent Uygun'un şikayetçi olmaması nedeniyle serbest bırakıldığını aktaran Ateş, "Başkanımız Fikret Orman da kulüp adına bu taraftarı mahkemeye verecek ve uğradığımız zararın tahsil edilmesi yoluna gidecek. Başkanımızın ve yönetimimizin bu konudaki kararlılığını biliyorum" şeklinde konuştu.

anil luque
22.Eylül.2012, 01:12
Boşa uğraşmayın hocam Besiktas mevzu bahisse adalet teferruattir.

erdem344
22.Eylül.2012, 02:42
TEK ADRES

Canım istiyor yağda kızarmış patates,
Makarnanın sosuna koymalı domates,
Rejim yapmak bir yana birde yaptım plates,
Orta sahada tek adres Manuel Fernandes.

Çocuktuk okulda yapmışlardı kermes,
Uçurtmam uçuyordu durma rüzgarım es,
Ayağın donmasın diye abdestte giymelisin mes,

Basketbolculardan bildiğim LeBron James,
Voleybolculardan ise kızların hepsi enfes,
Her spor dalına vardır duyduğum bir heves,

İnsanın derdi gibidir sanki her nefes,
Kırılmış her parçası dikenli bir kafes,
Yaşamayan kalmadı siyah beyaz bir heves,

Ralph
24.Eylül.2012, 18:30
Futbol Komitesi üyesi Ahmet Kavalcı'nın başkanlık yaptığı kafilede 18 futbolcu yer aldı.

Teknik direktör Samet Aybaba, Niğde kafilesine Fernandes, Almeida, Veli, Sivok ve Holosko'yu almadı. Bu futbolcuların çalışmalarına İstanbul'da devam edecekleri bildirildi.

Siyah-beyazlı kafilede şu futbolcular yer alıyor:
Cenk Gönen, McGregor, İbrahim Toraman, Necip Uysal, Uğur Boral, Ersan Gülüm, Escude, Mehmet Akyüz, Kadir Arı, Mertcan Aktaş, Koray Yıldız, Mehmet Akgün, Oğuzhan Özyakup, Erkan Kaş, Batuhan Karadeniz, Hasan Türk, Olcay Şahan ve Hilbert.

darkkobal123
24.Eylül.2012, 18:37
Maç eksiklerini gidermek için Escude, Oğuzhan, Batuhan gibi isimler ilk 11'de yer almalı. Malum, maç hazırlık maçı ayarında olacak.

footballer33
24.Eylül.2012, 22:46
Maç eksiklerini gidermek için Escude, Oğuzhan, Batuhan gibi isimler ilk 11'de yer almalı. Malum, maç hazırlık maçı ayarında olacak.
Şöyle bir 11 fena olmaz:

Cenk
M.Akgün - Escude - Ersan - Koray Yıldız
Mertcan - Hasan - Oğuzhan - Erkan Kaş
M.Akyüz - Batuhan

Ralph
25.Eylül.2012, 16:20
Mehmet Akgün, Batuhan, Mehmet Akyüz bunlar seneye yolcu olur. Şu Niğde maçında bile varlık gösteremiyorlar. Erkan Kaş'ı çok beğeniyorum. Çok teknik ve soğukkanlı gibi görünüyor. Antep maçında da beğendim ama fazla bireysel hareket yapıyor. Bunlardan vazgeçerse Beşiktaş iyi bir futbolcu kazanır as kadro için. Hasan Türk'te parlak bir genç. Pasları falan çok yerinde.

footballer33
25.Eylül.2012, 16:28
Maçı nereden takip ediyorsun sen Görkem? Ben sadece canlı anlatımdan bakabiliyorum ve şu an sinir harbi yaşıyorum. İlk devrede 1 dakikada 2 pozisyon verdiğimiz olmuş, ayrıca sadece 1 gol nedir? O da maçın ilk dakikasında rakibin hatasından geldi zaten. Tamam, 10 tane atıp rakibi rezil etmenin anlamı yok da, bu kadar da değil yani! İlk yarı, en azından 2-3 farklı bitmeliydi. Beklediğim kadrodan da 3 değişiklik var. M.Akgün sağ bek yerine sol bekte başlamış, orta alanda Oğuzhan ve Mertcan yerine de Necip ve Kadir Arı oynuyor.

Ralph
25.Eylül.2012, 16:30
Maçı nereden takip ediyorsun sen Görkem? Ben sadece canlı anlatımdan bakabiliyorum ve şu an sinir harbi yaşıyorum. İlk devrede 1 dakikada 2 pozisyon verdiğimiz olmuş, ayrıca sadece 1 gol nedir? O da maçın ilk dakikasında rakibin hatasından geldi zaten. Tamam, 10 tane atıp rakibi rezil etmenin anlamı yok da, bu kadar da değil yani! İlk yarı, en azından 2-3 farklı bitmeliydi. Beklediğim kadrodan da 3 değişiklik var. M.Akgün sağ bek yerine sol bekte başlamış, orta alanda Oğuzhan ve Mertcan yerine de Necip ve Kadir Arı oynuyor.

Aynen Oğuzhan'ın oynamamasını bende anlamıyorum.

vego
25.Eylül.2012, 17:15
Sivok Aslında Ne Dedi? (Yalancı Akşam Gazetesi)
11:49 | purplepurple |
EYL
25
Haber etiği, habercilik, muhabirlik bizi aşan konular. Biz işi habercilik veya spor yazarlığı olmayan bir grup Beşiktaşlıyız. Haber atlatma, haber yapma gibi dertlerimiz de yok. Fikirlerimizi yazıyoruz. Derdimizi anlatıyoruz.

Ama belli ki, işi haberciliğe dökmeye kalkarsak çok da zorlanmayacağız bu ülkede. Akşam Gazetesi’nden birileri kalkıp Sivok’un bir röportajını baştan aşağı çarpıtarak gazetesine konu ediyor. Peşinden yüzlerce ,ana akım medya dahil, haber kaynağı; bu haberi araştırmadan sunuyor.

Blogumuzdan Tribal Enfexion ve Molosztash ufak bir araştırmayla röportajın aslına ulaştılar. İşte yıllardır Beşiktaş’ın nasıl yıpratıldığının, nasıl karıştırıldığını ispatlarından sadece biri:

Sivok‘un Çek gazetesi Sport‘ta yayınlanan röportajını aşağıda bulabilirsiniz. Bizce çok güzel konuşmuş:

“Durum daha iyiye gidiyor. Yeni yönetim bu durumdan çıkmak için elinden geleni yapıyor. Elbet, transfer politikası değişti. Yıldız yerine genç oyuncular alındı. Yaklaşık 11 tane deneyimli oyuncu kaldık. Oyunu, takımın en iyisi Fernandes yönlendiriyor. Ama ayrıca Almeida, Olcay, Holosko ve fazlası var.

Quaresma konusunda ne olacağı belli değil. Hoca onla ilgili durumu kendisi bizzat değerlendiriyor.

Bu gençleştirme iyi ama aynı zamanda gizli bir tehlike. Deneyimli bir oyuncunun sakatlanması durumunda, bireysel olarak, Fenerbahçe ve Galatasaray’daki kadar kadar geniş bir kadromuz yok.

Taraftarlar sabırsız, Beşiktaş’ı daha yukarda görmek istiyorlar. Ama duruma gerçekçi yaklaşmalıyız. Finansal durumları daha iyi olan Fenerbahçe ve Galatasaray ile yarışmak çok kolay olmayacak. Büyük yıldızlar getirmeyi mali olarak karşılayabildiler. Ayrıca Kasımpaşa da aynı durumda, diğer bir İstanbul takımı. Türkiye’de 8 tane maddi durumu iyi takım var, ligin kalitesi yine arttı. Takımı en iyi durumda tutmak için elimizden geleni yapmak zorundayız.

Tomas Sivok

Yukarıda, Sivok’un gerçekten söyledikleriyle; sadece konuların ve öznelerin kesiştiği, gerisi tamamen kurmaca olan, Akşam Gazetesi‘nin haberi ve Sivok’un(?) demeçleri:

TAKVİYE YAPILMALI

SPORT’A konuşan Tomas Sivok adeta baltayı taşa vurdu. Takımdaki yıldız ve tecrübeli oyuncu eksikliğinden dert yanan Çek futbolcu, yönetimin ve Aybaba’nın en hassas olduğu konularda ahkam kesti: “Bu takımın Quaresma’ya ihtiyacı var. Beşiktaş’ın takıma pahalı takviye yapması lazım!” Sivok, Siyah-Beyazlıları kızdıracak şu açıklamaları yaptı:

TECRÜBELİ KALMADI

“Beşiktaş bu sezon başında ciddi mali sorunlar yaşadı. Bununla birlikte Avrupa kupalarından men edildi. Yeni yönetim mali krizden çıkmak için değişime gitti. Yıldız futbolcularla yollar ayrıldı, yola gençlerle devam edildi. Takımda deneyimli oyuncular olarak biz kaldık. Takımın beyni Fernandes, Holosko, Almeida ve ben. Quaresma’nın durumu henüz belli değil. Takımın ona ihtiyacı var. Hoca, koşullara göre onu takımda tutabilir.”

BİZİ BEKLEYEN TEHLİKE

“Bu gençleştirilmiş takım olarak iyidir ama bizi bekleyen tehlikeler de var. F.Bahçe ve G.Saray gibi takımlar deneyimli oyuncuları, bireysel yıldızları ile bizden daha fazla etkili oluyor. Bu sezon yeni oluşum içerisinde hedeflerimiz var. Ama bu hedeflere ulaşmamız zor görünüyor.”

Paşa’nın bile gerisindeyiz

Ezeli rakipleri G.Saray ve F.Bahçe’nin hem kadro, hem de finansal açıdan kendilerinden çok daha iyi durumda olduğunu savunan Sivok, “Kasımpaşa’nın bile gerisindeyiz” diyerek konuştu. Tecrübeli Çek stoper, bu konuda şunları söyledi: “Taraftar sabırsız bir şekilde Avrupa’da oynamamızı bekliyor. Ama biz bu konuda gerçekçi olmak zorundayız. G.Saray ve F.Bahçe, hem kadro, hem de finansal açıdan bizden daha iyi durumda. Onlar büyük yıldızlar getirebilir. Bu takımların yanında Kasımpaşa da çok iyi bir takım olarak görülüyor. Hatta onların bile gerisindeyiz. Türkiye’de bunun dışında 8 takım daha var ki, gayet iyi durumdalar.”

Kaynak : Akşam Gazetesi

http://www.burasikapali.com/2012/sivok-aslinda-ne-dedi-yalanci-aksam-gazetesi/

İnanmayanlar için röportajın orijinali:http://www.sport.cz/fotbal/evropske-ligy/clanek/434734-video-za-penaltu-jsem-nemohl-dostal-jsem-ranu-zezadu-brani-se-sivok.html

İbretlik

anil luque
25.Eylül.2012, 17:41
Samet aybaba'nin işini mantık çerçevesinde yaptığından şüphe duymaya başladım. Fiziken henüz yeterli seviyeye gelmediğini düşündüğü için oynatmayan adam boyle bir maçta kenarda oturtuyor. Sen mehmet akyuze 90 dakika sabret Oğuzhan'i oynatma. Çok enteresan.

Mamadou
25.Eylül.2012, 17:45
Ne malum Oğuzhan'ı lig maçına saklamadığı ? İyide oynasalar kötüde oynasalar fazla forma şansı bulmayan oyuncuları 90 dakika izleme fırsatı doğdu hocanın.

footballer33
25.Eylül.2012, 17:46
Samet aybaba'nin işini mantık çerçevesinde yaptığından şüphe duymaya başladım. Fiziken henüz yeterli seviyeye gelmediğini düşündüğü için oynatmayan adam boyle bir maçta kenarda oturtuyor. Sen mehmet akyuze 90 dakika sabret Oğuzhan'i oynatma. Çok enteresan.
Bunun yanında, M.Akgün'ün sol bekte ne işi var. Koridor oldu orası be, görmüyor musun?! Ayrıca, M.Akyüz'de bizim göremediğimiz neyi görüyor, cidden merak ediyorum.

anil luque
25.Eylül.2012, 17:50
Ne malum Oğuzhan'ı lig maçına saklamadığı ? İyide oynasalar kötüde oynasalar fazla forma şansı bulmayan oyuncuları 90 dakika izleme fırsatı doğdu hocanın.

Yahu iyi de fizik olarak yeterli bulmuyorum o yüzden 11de oynatmiyprum diyor hoca. Lig maçına saklamakla alakası kalmıyor böylelikle. Sen bu adamı her maçın son beş dakikası oyuna koyarak tempo kazandiramazsin.

footballer33
25.Eylül.2012, 17:52
Neyse... Bu maç üzerinden çok fazla eleştirmek istemiyorum hocayı ve takımı; ama Samet Aybaba, devre arası o kadro dışı bıraktığı Q7'yi, Rıdvan'ı, Tanju'yu, Burak'ı, Atınç'ı falan yollayacağına; Mehmet Akyüz'ü, Mehmet Akgün'ü, hatta Batuhan'ı yollasın bence. Bu adamların varlığına ihtiyacımız yok bizim.

Mamadou
25.Eylül.2012, 19:45
Kulüp Sanica Boru Elazığspor karşılaşmasında saha olaylarına sebebiyet veren Selçuk Şit ve Fatih Doğan isimli kişiler hakkında, maddi ve manevi tazminat davaları açmış. Ayrıca ilgili kişiler hakkında cezai şikayetlerde bulunulmasına karar verilmiş.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/53291/

darkkobal123
25.Eylül.2012, 21:49
Kulüp Sanica Boru Elazığspor karşılaşmasında saha olaylarına sebebiyet veren Selçuk Şit ve Fatih Doğan isimli kişiler hakkında, maddi ve manevi tazminat davaları açmış. Ayrıca ilgili kişiler hakkında cezai şikayetlerde bulunulmasına karar verilmiş.

Çok doğru bir karar olmuş.

Ralph
26.Eylül.2012, 00:27

Çok iyi. İşte buna sevindim. Beşiktaşlı olsun olmasın kim attıysa, bu cezalara kim sebebiyet verdiyse cezasını ağır şekilde çeksin.

Ralph
26.Eylül.2012, 00:36
http://img543.imageshack.us/img543/1972/ekranalntshw.png (http://img543.imageshack.us/i/ekranalntshw.png/)

Beşiktaş Kulübü Teknik Direktörü Samet Aybaba, Beşiktaş gündemini HABER1903'e değerlendirdi.

Aybaba yaptığı açıklamada;

- BENİM AĞZIMDAN HABERLER OKUYORUM -

Basında çıkan haberlere isyan eden Aybaba; " Benim ağzımdan basında bir çok haberler okuyorum. Bunların hepsi yalan. Kendilerine göre yazıp, çiziyorlar. Neden bunları yapıyorlar anlam veremiyorum. Quaresma konusunda yönetimimiz bir görüşme gerçekleştirmişti. 1 hafta sonra bir görüşme daha yapacaklar. Gaziantepspor karşılaşmasının sonunda soyunma odasında " canınız sağolsun arkadaşlar, olur böyle maçlar dedim" basında Sivok'un bana cevap verdiği yazılmış. Ben Sivok'un yüzünü görmedim. 3-4 gün önce Fernandes'in antrenmanda küfür ettiği yazılmış. Beşiktaş Kulübü antrenmanında kim kime küfür edebilir? Bunların bu şekilde yazılmasında ki amaç nedir? Batuhan Karadeniz'i istemediğim yönünde çıkan haberler tamamen asılsız. Bizim oyuncumuz olan bir futbolcu için şuanda böyle bir düşünceye girermiyim? Batuhan'ı transfer ettiğimizde daha iyi bir performans bekliyordum. Şuanda istenilen düzeyde değil. Fakat oda düzelecek. " dedi.

- ONLAR İÇİN TESİSLERE GELMEK BİLE ŞANS -

Beşiktaş'ın genç futbolcuları için Beşiktaş formasını giymenin bir şans olduğunu dile getiren Aybaba; " Bugün forma şansı verdiğim gençler için oynadıkları her antrenman, karşılaşma onlar için şanstır. Her şansı iyi değerlendirmeleri lazım. Onlar için tesislere geldikleri her gün şans. Herkes bu şansı iyi değerlendirmeli. Niğde Belediyespor karşılaşmasında kötü bir futbol oynadık." dedi.

- BEŞİKTAŞ TARAFTARININ HER MAÇIMIZI İZLEMESİNİ İSTİYORUM -

Beşiktaşlı taraftarların tribünleri doldurması halinde daha iyi motive olacaklarını belirten Aybaba; " Ben Beşiktaş taraftarının her maçımızı izlemesini istiyorum. Boş olan tribünlerimizin dolmasını istiyorum. Stadın tamamının dolu olması bizleri ve oyuncularımızı daha iyi motive eder ve keyif alırız. " dedi.

- NENE GÜNDEMİMİZE GELECEK -

Beşiktaş'ın transfer döneminde transfer edemediği Nene hakkında açıklamada bulunan Aybaba; " Nene transferi ara transferde tekrar gündemimizde olacak. Oyuncuyu istiyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

anil luque
26.Eylül.2012, 11:37
Sen elazığ maçına 170 lira fiyat cekersen o tribün dolmaz usta.

footballer33
26.Eylül.2012, 13:28
Doğum günün kutlu olsun adamım. :icon_razz: İnşallah, dönersin takıma bir an önce. :)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m58qma6I5o1qbar4bo1_500.gif

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m58o7jqFc51qbar4bo1_r1_500.gif

anil luque
26.Eylül.2012, 14:39
Evet bugün cingenenin doğum günü. soyle güzel bir sürpriz yapıp doğum günü hediyesi hesabı affedilse , takıma dönse..

#HappyBirthdayQuaresma

semih99999
26.Eylül.2012, 15:23
levent erdogan güzel bi dogum günü hediyesi vermiş
Alınan kötü sonuçların ardından Quaresma'nın isminin sürekli gündeme gelmesinin takımı nasıl etkileyeceği sorusuna Erdoğan, ''Quaresma, oynadığı zaman ne yaptı ki? Geldiği ilk sezon 5. olduk, geçen sezon ise 4. sıradaydık. Quaresma'nın olmaması çok büyük bir kayıp değil. Ancak Quaresma bu davranışından vazgeçerse kapımız da ona açıktır'' diye yanıt verdi...Ntvspor

vego
26.Eylül.2012, 16:35

Oğuzhan zehirlenmiş.O yüzden oynayamamış.

http://www.haber1903.com/Besiktas-4644-basozden_zehirlenme_aciklamasi.html

darkkobal123
26.Eylül.2012, 16:59
Doğum günü kutlu olsun Q7'nin. Bir an önce takıma dönmesi dileğiyle. :)

Ralph
27.Eylül.2012, 00:30
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan Quaresma açıklaması... Prensiplerinin olduğunu söyleyen Orman, "O prensipler olmadığı sürece kendi duruşumuzdan ödün vermeyi düşünmüyoruz. Cuma gününe kadar sonuç çıkar" açıklamasında bulundu.

http://img27.imageshack.us/img27/4302/ekranalntsy.png (http://img27.imageshack.us/i/ekranalntsy.png/)

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, uzun zamandır gündemi meşgul eden Portekizli oyuncu Ricardo Quaresma konusunun önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını söyledi.

Orman, Swissotel the Bosphorus'da düzenlenen ürün tanıtımı sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Quaresma konusunda henüz bir değişikliğin olmadığını belirterek, ''Beşiktaş'ın yönetimsel duruşu var. Oyuncularla alakalı veya kimsenin şahsiyetiyle ilgili değil. Quaresma da çok kaliteli iyi bir insan. Bazı prensiplerimiz var. O prensipler olmadığı sürece kendi duruşumuzdan ödün vermeyi düşünmüyoruz'' dedi.

Quaresma konusunun ne zaman netleşeceği yönündeki soruyu yanıtlayan Orman, ''Quaresma konusu bu cuma-cumartesi herhalde netleşir. Cuma gününe kadar sonuç çıkar. Bu konuda fazla konuşmak istemiyorum. Futbol komitesi ve teknik heyet ile futbolcular arasında bir durum'' diye konuştu.

''TAKIMIMIZDAN GAYET MEMNUNUM''

Fikret Orman, ligin ilk beş haftası sonunda takımdan memnun olduğunu dile getirdi.
reklam

Takımın mücadelesinden de memnun olduğunu anlatan Orman, ''Daha ligin başındayız. Uzun bir maraton var. İlk 100 metredeki sonuçlar çok önemli değil. Maratonun sonucu önemli. Yol üzerinde tabii ki kazalar olacaktır. Bunlara hazırlıklı olmamız lazım. Her maç kazanılmıyor, mağlubiyetler de olacak. Ama önemli olan konu, mücadele eden, terini akıtan bir kadro yaratmaktı. Yavaş yavaş o yolda ilerliyoruz.'' dedi.

Ürün tanıtımının yapıldığı gece konusunda ise başkan Orman, ''Beşiktaş'a yakışan bir gece. Çok emek verildi. Taraftarlarımızın beğeneceği bir kreasyon yaratmaya çalışıyoruz. Ürün çeşitliliğini artırmaya gayret gösteriyoruz'' diye konuştu.

Mamadou
27.Eylül.2012, 02:55
Fanatik'te Quaresma ile ilgili haber doğru mu merak ediyorum açıkçası. Ya yönetim ya Quaresma yalan söylüyor.

Corpus
27.Eylül.2012, 03:00
Q7 dönsün şu takıma. Yazıktır yahu.

LaigLeNoiR
27.Eylül.2012, 03:02
2-3 üstüste alınacak mağlubiyete bakar, ilkini aldık Antep'ten.

Mamadou
27.Eylül.2012, 03:05
2-3 üstüste alınacak mağlubiyete bakar, ilkini aldık Antep'ten.

Quaresma takıma dönecekse takım 2,3 maç yenilsin sorun değil. bu mudur yani ?

darkkobal123
27.Eylül.2012, 14:55
Kabak tadı vermeye başladı artık bu konu.

anil luque
27.Eylül.2012, 15:01
Quaresma takıma dönecekse takım 2,3 maç yenilsin sorun değil. bu mudur yani ?

Murat abinin bu maksatla söylediğini sanmıyorum.

eXcitinG
27.Eylül.2012, 16:09
Quaresma nın indirime gideceği ve yarın kendisine sunuLan şartLarda yeni sözLeşmeyi kabuL edeceği söyLeniyor. Haber1903 ekibi menajerinden öğrenmiş durumu. GeneLde bu sitenin haberLeri de doğru oLuyor.

BakaLım, artık çözüLsün bu oLay.

Ralph
27.Eylül.2012, 16:29
Quaresma nın indirime gideceği ve yarın kendisine sunuLan şartLarda yeni sözLeşmeyi kabuL edeceği söyLeniyor. Haber1903 ekibi menajerinden öğrenmiş durumu. GeneLde bu sitenin haberLeri de doğru oLuyor.

BakaLım, artık çözüLsün bu oLay.

Umarım doğrudur. Quaresma'nın takıma dönmesinden çok yönetimin kararlarından taviz vermemesi önemli bir şey.

Mamadou
27.Eylül.2012, 18:22
Atakan Kurt ‏@atakankurt2
Beşiktaş yönetiminin amacı Quaresma ile parasal yönde anlaşıp çift taraflı sözleşmeyi feshetmek.

Amin..

Ralph
27.Eylül.2012, 18:25
Atakan Kurt ‏@atakankurt2
Beşiktaş yönetiminin amacı Quaresma ile parasal yönde anlaşıp çift taraflı sözleşmeyi feshetmek.

Amin..

Bak bu hepsinden iyi olur :)

http://www.ligtv.com.tr/haber/veda-vakti-2

GeNç KaRTaL
27.Eylül.2012, 18:34
Quaresma'dan bu kadar çok nefret etmeniz bana çok garip geliyor.Elimizde Quaresma gibi bir yetenek var ve bundan yararlanamamamız çok büyük kayıp bizim için.

darkkobal123
27.Eylül.2012, 19:33
Q7 oynamasa da parasını çatır çatır alacak. Bari adamı kadroya sokun da faydalanmaya bakın.

eXcitinG
27.Eylül.2012, 21:04
Feshetme isteği yaLan haber.

Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Üyesi Deniz Atalay, yarın yapılacak Quaresma görüşmeleri öncesi son durumu HABER1903'e değerlendirdi.

Deniz Atalay yaptığı açıklamada;

"Yarın Quaresma ile bir görüşmemiz olacak. Ancak görüşmemiz daha gerçekleşmeden şuanda basında bazı olumsuz haberler duyuyoruz. Bunlar kesinlikle doğru değildir. Quaresma ile masaya oturmadan önce onunla ilgili herhangi bir önyargımız yok. Belkide bizimde reddedemeyeceğimiz bir teklifle karşımızda çıkar. Quaresma daha önceden bizim bu konudaki ciddiyetimizin farkında değildi. Onunda bizim ciddiyetimizin farkına varmasıyla bu problem daha hızlı çözülmeye başlandı. Görüşmlelerimizi hızlandırdık yarın yapılacak görüşme sorasında bu konudaki son durum ortaya çıkacak" açıklamasında bulundu.

Büyük ihtimaL, anLaşma oLacak.

RaSenGan
27.Eylül.2012, 23:42
Samet Aybaba %100 Futbol'a katılıp bir sürü açıklama yaptı ama sizde takan yok :D

LaigLeNoiR
27.Eylül.2012, 23:45
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, katıldığı televizyon programında siyah-beyazlı takımla ilgili merak edilenlere cevap verdi.
NTV Spor'da %100 Futbol adlı programda Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmen'in sorularını yanıtlayan Samet Aybaba, siyah-beyazlı takımla ilgili hedeflerini, planlarını açıklarken; taraftarlara da yıldız futbolcu Manuel Fernandes ile ilgili müjdeli haber verdi.

Aybaba canlı yayında "Fernandes'in birkaç hafta içerisinde sözleşmesini uzatmak istiyoruz. 2 yıllık sözleşmemiz var ama 2 yıl daha uzatmak istiyoruz" dedi.

İşte Samet Aybaba'nın yaptığı açıklamaların tamamı...
"ÖNCEDEN AMATÖR GİBİ YAŞIYORDUK"

"Amatör gibi yaşıyorduk. Galip geldiğimizde rakibi incitmiyorduk. Mağlup olduğumuzda Beşiktaşlı futbolcu 1 hafta dışarı çıkamıyordu. Bu duygular hem dünyada, hem de bizde kaybolmaya başladı. Ümraniye'ye gidiyorum, kapıda siyah-beyazlı bayrak, başkanların resmi. Samet diyorum 'burası senin yuvan, her şey dışarıda kaldı.' İçeriye girince çok mutluyum. 580 trilyon borcu olan bir kulübün kapısından içeri giriyorsunuz. Başkası olsa 'Ne olacak, biz de borç yapalım' der. Yönetimle oturduk, 'Uzun vadeli çalışalım' dedik."

"SÜPER LİG'İN EN SORUNSUZ TAKIMIYIZ"

"Bazı sıkıntılar olacak, bunları doğal karşılamak lazım. Artık dışarıya bakmıyoruz. İçeride mutlu olmaya çalışıyoruz. Keyifli bir çalışma ortamı yarattık. Oyuncularımızla kritik süreci en iyi şekilde geçtik. Süper Lig'in en az sorunlu takımıyız diyebiliriz. Dediklerim saha içiyle ilgili. Oyuncularımızın alacakları vardı. Bu konuyla ilgili yöneticilerimiz özverili çalışıyor. Tek derdimiz oyuncuların ücretlerini zamanında ödemek. Ufak tefek aksaklıklar oluyor; ama ödeniyor gibi. Geçen sene 8 ay ödeme yapılmamış. Geçen sene ile ilgili ödemeler yapıldı. Bu sene ilgili de planlar yapılıyor."

"AMACIMIZ TAKIMDA DENGE SAĞLAMAK"

"Düşük ücretli oyuncuların maaşlarını iyileştirdik. Alt yapıda çok ufak rakamlar alanlar var. Onlarla ilgili de düzeltmeler yapıyoruz. Bunun sonucunda oyuncuların performansları da artar. Kulüpte denge kurmaya çalışıyoruz. Şampiyonluğa oynayan takım yaratalım diye konuştuk. Düşük kadroyla bunu yapmayı düşündük. Maç maç düşünerek 'Gidelim, oynayalım' dedik. Avrupa'da da maçlarımız yok. Şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olarak kendimize hedef koyduk. Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Bursaspor ile birlikte şampiyonluk adayıyız. Daha önce konulan hedeflere göre daha iyi başladık. Kısıtlı kadroyla şansımızı devam ettirmek, bizim ve oyuncularımızın elinde."

"BEŞİKTAŞ ASLA OLMAYACAK DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM"

"Celal Kolot ile anlaşmıştık. Ertuğrul Sağlam geldi sonra. 'Beşiktaş asla olmayacak' demiştim. Kızımla Beşiktaş Kulübü'nün önünde geçerken konuşmuştuk. Sonra 20 gün sonra anlaştık. Beşiktaş'tan beklentisi olmadan bir şeyler yapması gereken insanların başında ben geliyorum."

"OYUNCULARIM KAYBETMEYE TAHAMMÜL EDEMİYOR"

"Hala oyuncularım Gaziantepspor maçının şokunu yaşıyor. Buna seviniyorum. Gidiyorlar, geliyorlar 'Hocam biz nasıl yenildik?' diyorlar. Takımımızın kaybetmeye tahammülü yok. Sadece futbol oynamak istiyoruz: Bizim ligimiz böyle değil. Yerde yatan oyuncular, hakeme itiraz eden antrenörler, tribünlerde olaylar, sürekli topu taca atmalar gibi. Bizim takım 2-1 öne geçiyor hala futbol oynuyor. Başka takımlar Gaziantep'te önde olsa zamana oynar. "

"OYUNCU İYİYSE İYİ, KÖTÜYSE KÖTÜ DERİM"

"Oyuncu değişikliğinin takıma katkısı yoksa, sonrasında kendimizi biz de eleştiriyoruz. Bunu söylediğimizde suçlu oluyoruz. Oyuncu iyi oynarken tebrik ettiğimizi, kötü oynadığında da kötü oynadığını söyleyemeyeceksek; bizim işimiz ne? Teknik direktör adil ve adaletli olduğunu gösterirse; kimse söylediklerinden farklı şey çıkarmaz. Biz maçın yorumunu yapıyoruz."

"OĞUZHAN'IN TEMPOSUNU ARTIRMASI LAZIM"

"Şu anda elimizde genç oyuncularımız var. Mesela Oğuzhan var. Teknik kapasitesi çok yüksek bir oyuncu. Veli ile Necip yorulduğunda onun oyunu taşımasını istiyoruz. Bu tip oyuncular kendilerini fazla zorlamıyor. Temposunu arttırması lazım. Oğuzhan ile bunu konuşuyoruz ama temposuyla ilgili kendini geliştiremedi. Muhammed var ayrıca. Şu an sakatlığı var. O da bir dairenin içinde oynayan bir oyuncu tipi. Kendisine 'Bu dairenin içinden çıkmazsan, orada kalacaksın' dedim. Bolu'da o dairenin dışına çıktı ama sakatlandı."

"BİR DEĞİŞİM YAŞIYORUZ"

"Bir değişim yaşıyoruz. Son 2 senede bireysel katkıyla Beşiktaş bir şeyler yapmaya çalışıyordu. Artık takım olarak oynayıp, rakibi zorluyoruz. Son 2 senede ben, rakibini zorlayan bir Beşiktaş görmedim. Ama yavaş yavaş yapmaya başlıyoruz. Fizik gücümüz iyi. Oyuncularımız çok istekli. Rakibe top geçtiğinde de çok koşuyorlar. Bu çok önemli bir olay. Savunmada eksiklerimiz var. Mesela yabancı bir kalecimiz geldi. Savunmada zaman zaman hatalar oluyor. Savunma oyuncularını hazırlamak çok zor. Savunmadaki en önemli şey istikrar. Artık daha iyi savunma yapmalıyız. Bu kadar kolay gol yememeliyiz."

"ERNST 2 MİLYONA KOŞUYOR, HASAN TÜRK 2 BİN LİRAYA"

"Ben gelmeden Rüştü ayrılmıştı. Başkanımız kendisiyle görüşmüş. Başkanımızın, Rüştü ile görüştüğünü biliyoruz. Ben geldiğimde Rüştü olsaydı; düşünmek gerekirdi. Şimdi ne söylesek boş. Kulübün bir takım sorunları vardı, biliyorduk. Kadroda böyle ayrılıklar olacaktır. Ernst diye iyi bir oyuncumuz vardı. Bu maaliyetle devam edemezik. Kendisinden indirim yapılması istendi ama yapmadı. Holosko indirim teklifini kabul etti. Necip mesela 300 lira alırken; diğer oyuncunun daha fazla alması takımı bozar. 'Ben neden oynıyım' der. Ernst 2 milyona koşuyor, Hasan Türk 2 bin liraya. O zaman Hasan Türk koşacak."

"ALT YAPIYA ÖZEL TESİS"

"Bizim alt yapımız iyi. 9 tane alt yapıdan oyuncumuz var. Orada da eksikler var. Yıllardır alt yapıya yatırım yok. Fulya'da sunu çimle, soyunma odası olmayan bir yerde çalışıyorlar. Geniş planlarımızda şu an ki yeri altyapıya verereK, arka tarafta bir alan yeni bir tesis yapmayı düşünüyoruz."

"BU TARAFTAR İLE HER TAKIMI MAHVEDERİM DİYORDUM"

"Ben Beşiktaş taraftarıyla ile diğer takımları mahvederim diyordum. Bu sözlerimi hala söylüyorum. Çalışmalarımız da bu yönde devam ediyor. Büyük takım 2 santrafıorla oynar. ben de bunu düşünüyorum. Mustafa Pektemek'in sakatlığı planlarımızı bozdu. Almeida'nın gitmek istemesi tavırları da sorun oldu. Ben Barcelona'yı hayranlıkla izlerim. Barcelona'da şunlar, bunlar var diyeceksiniz. Onlar gibi olmak zor. Kendi kapasitenizde oynayacaksınız. Basit ayağa toplarla oynayacaksınız. Top rakipteyken baskı yapıyoruz. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Devre arasında takımla ilgili bir ki hamle yapabiliriz. İsmail devre arasına yetişir."
"QUARESMA TAKIMDAN NE ZAMAN KOPAR BİLEMEM"
"Quaresma ile hiç konuşmadım. Kendisiyle yöneticielr görüşüyor. O bir yaklaşımda bulunmayınca, biz de gel takımla çalış demedik. Teknik anlamda bir şey istiyorsanız, patronunuza gelmeniz lazım. Bu arkadaşımız böyle biri değil. Bu maaliyetlerle zaten onu takımda tutamayız. Şimdi mi takımdan kopar, başka zaman mı bilemem. Ben önce saha içi katkısı, sonra saha içindeki ve her yerdeki davranışları, sorna maaliyetine bakarım. Bu oyuncumuzun takıma katkısı yok ki. Ben yönetime bu arkadaşı getirin nasıl diyeceğim? Diğer oyuncuları sonra nasıl bir arada tutacağım?"
"KENDİNİ TAKIMIN ÜSTÜNDE GÖRÜYOR"
"Ben Quaresma ile ilgili Beşiktaş'ta değilken asla konuşmadım. Bakın mesela Alex'in fiyatını bilmiyorum. Hagi'nin de bilmiyordum. Bunları sorgulamadım. İşini iyi yapan oyuncunun fiyatı sorgulanmaz. İşini iyi yapmıyorsa fiyat sorgulanır. Yıldız oyuncuya kulübü 'İndirim yap ya da tavırlarını değiştir' diyorsa yıldız oyuncu başka takıma gider. Parasını alıp, kalmak istiyor. 'Bonservisimi verin gidiyim' de demiyor. Kendisini takımın üzerinde görüyor. Geçen yıl Portekiz'e gitmiş, 50 gün gelmemiş. rapor bile göndermemiş. Menajerleri 'İndirim yapmayız, oyuncumuz da orada durur' diyorlar. Bu koşullarda 'Takımla çalış' diyemeyiz."
"DAHA ÖNCEDE TRANSFERDE ÇOK HATALAR YAPILDI"
"Transfer dönemi bitince düşüneceksiniz; Portekiz'e gitmek için izin istemeyeceksiniz. Yarın (Cuma) yöneticilerimizle görüşecek. Dışardan alınıp 3-5 milyon euro verilen bir sürü isim var. Bizim kulüplerimizde böyle ne isimler var. Transferde yıllarca çok hatalar yapıldı. Böyle 30-40 oyuncu çıkarırım size. Kontratla ilgili bir şey söylemem ama yapılan katkıya da bakacaksınız. Quaresma'nın kulübe karşı, bizlere karşı tavrı var. Parayla ilgili sorun yok. Quaresma aldığının karşılığını teknik olarak hiç vermemiş. Quaresma için şansmı denemedim. Çünkü bize iyi sinyaller hiç vermedi. Mart ayında kendisine kulüp bulunulmasıyla ilgili bilgi verilmiş."

"MARKA BEŞİKTAŞ'TIR, QUARESMA KİM?"

"Maaliyeti yüzünden kadro dışı değil, tavır ve davranışlarından dolayı takımda değil. Belki 100 bin ya da 50 bin euro indirim yapsa bu bir yaklaşım olarak algılanıp takıma kazandırılacaktı. 'Marka Beşiktaş'tır, Quaresma kim?' Tanımadığım insanla kişile bir problemim nasıl olabilir? Biz önümüze bakalım, bir şeye takılmayalım. Ülkemizde malesef küçük şeylere takılıp kalıyoruz. Bizim derdimiz Beşiktaş'ı başarılı kılmak. Stat gelierini arttırmayı düşünüyoruz. Yeni statta belki doğru transferlerle 5 senede borcumuzu kapatırız. 3-4 tane alt yapı oyuncusunu bu takımın içine atarsak, hem maliyeti düşüreceğiz, hem de takımın iskeletini oluşturacağız. Koray var, Muratcan var, Hasan Türk var. Bir sürü yetenekli genç isim var. Alt yapı kalecilerimizi takıma kazandırmak istiyoruz. En ince detaya kadar çalışıyoruz."

"FERNANDES ÖNCEDEN KENDİYLE KAVGA EDİYORDU"

"İnsanlar bizi yargılasın; önemli değil. Biz yaptığımız şeylerin doğru olup olamdığına bakıyoruz. Son iki seneye bakarsanız, sahada amacı olmayan, mücadele etmeyen bir takım vardı. İyi olduğu maçlar da var ama mentalite olarak Beşiktaş büyük takım görüntüsü vermedi. Biz bu durumu tamamen ters çevirmek istiyoruz. Biz buna başladık. Mesela Fernandes; geçen senelerde sahada kendiyle kavgalı oyuncuydu. Yine öyle ama istediğini yapamadı mı öyle. Fernandes genç Muratcan'a 'Öyle değil, böyle yap' diyor. Almeida, 'Kadir çok iyi oyuncu olacak' diyor. Bunları 100 trilyonla yaptıramazsınız. Beşiktaş bu değerlerini kaybetmişti. Otobüsü yarım saat bekleten oyuncular, idmana 3 dakika kala gelen futbolcular, tesiste bir sürü akrabası takımla yemek yiyen isimler vardı. Bunları de değiştirdik. Eski değerlerimize kavuşmaya çalışıyoruz."

"BU KADAR İYİ BİR TAKIM OLACAĞIMIZI DÜŞÜNMEMİŞTİM"

"6-7 hafta geçince takımların nereye oynayacağı oluşur. Takım olma olgusunu çok kısa sürede yakaladık. Ben bile bu kadar kısa sürede başaracağımızı sanmıyordum. Bizim için her hafta final daha doğru bir şey. 8. ve 10. haftadan sonra Beşiktaş'ın daha iyi bir takım olacağını düşünüyorum."

"EGEMEN'İN AYRILACAĞINI DÜŞÜNMEMİŞTİK"

"Egemen'in ayrılmasını düşünmüyorduk. Egemen bir takım şeyler düşünmüş, ayrıldı. Sorun tamamen maliyet değildi. Giden oyuncunun ardından Beşiktaş ağlamaz. Beşiktaş her zaman oyuncu alır. Hele ki 'Ben oynamam' diyen oyuncunun önünde asla durmayacaksınız. Escude'yi ben alın dedim. Sivok problemi çözüğlmemişti. Sonra Sivok prorblemi çözüldü. Kampta iyi çalıştı, Türkiye'yi iyi biliyor ve Toraman'la oynadılar. Sivok ile Toraman'ın formu yüksek olunca Escude yedek kaldı. Ersan da iyi durumda. O da bizim öne geçecek oyuncularımızdan bir tanesi. Sadece değil, ben hafta arası sürekli maç alıyorum. Alt yapı oyuncularımız için bu maçlar özellikle çok önemli. A Takım'dan kimse alt yapıya dönmeyecek. Oradan gelecekler olacak ama A Takım'dan kimse alt yapıda oynamayacak. Bu durumu ortadan kaldırdım."

"NECİP, HASAN'I GÖRÜNCE HIRSLANDI"

"Hasan Türk gelecek vaadeden isimlerden biri. Necip durağan bir haldeydi, Necip bana göre genç değil. İyi oyuncu 17 yaşında oynar. 21 yaşında genç olmaz. Dünya'ya bakın yıldızlar 17 yaşında oynamıştır. Necip, Hasan'ın onu geçeceğini görünce rahatsız oldu. Ona birkaç kez söyledim. İki haftadır inanılamz performans gösteeriyor. O gösterdikçe, arkasında ki oyuncu de performans arttırıyor."

"BATUHAN VİRAJI ALAMAZSA UÇURUMA DÜŞER"

"Almeida gitmek istedi, Mustafa sakatlandı. Bir anda santraforsuz kaldık. Batuhan da kadro dışı kalınca, bir anda onu aldık. Batuhan ile her gün kobnuşuyoruz. İnce bir çizgi üzerinde şuanda. Ya iyi oynayacak kendini geliştirecek ya da Bank Asya'ya gidecek. Şu ana kadar bize cevap vermedi. İyi oynama yönünde karşılık vermedi. Kendisine verilen şansı anlaması lazım. Kendini artık geliştirmeli. Bu virajı alamazsa sonu uçurum."

"ŞU ANA KADAR KENDİSİNDEN MEMNUN DEĞİLİM"

"Hiçbir oyuncunun yapamayacağı şeyler yapıyor. O fiziğiyle inanılmaz vole vuruyor, inanamazsınız. Kendisini geliştirmiyor. Onu uyarıyorum. Batuhan ile ilgilensin diye alt yapıdaki bir antrenörü A Takım'a aldık. Batuhan'dan şu ana kadar memnun değilim; bunu kendisine de söyledim. Bunları söylemezsek; Batuhan gelişmez. Biz bu oyunculara evladımız gibi bakıyoruz. Sadece Beşiktaş'a değil, Türk futboluna katkı yapmalarını istiyoruz. Karabük maçında Batuhan, Fernandes'e o fizikle inanılmaz bir ara pası verdi. Bunları sürekli yapmalı."

"HOLOSKO SEZON BAŞINDA İYİ ÇALIŞMADI"

"Holosko'ya çok şey söylüyorum. Sezon başında çalışmadı, ondan düşüş gösterdi. Yavaş yavaş toparlanıyor. Holosko'nun toptan çabuk kurtulması lazım, araya koşması lazım.. Holosko milli takım oyuncusu. Çok fazla topla oynarsa kötü görünür. 'Topla oynama şansını geliştirme şansı var mı?' diyorum; 'Yok' diyor. O zaman araya koşularını geliştir. Olcay da iyi bir oyuncus. Benim beklentimden daha iyi başladı. Veli müthiş oynuyor. Benim oyuncularımın hepsi iyi. 14 tane çok iyi oyuncum var. Aşağıda da iyi olmaya da 9 oyuncum var."

"YARIŞI SONUNA KADAR ZORLAYACAĞIZ"

"Bu yarışı kadar sonuna zorlayacağız. 8-10 hafta kala şampiyon denilen çok takımın kaybettiğini gördük. Bu arada bizim de bazı şikatlerimiz var. teknik direktör oyuncusuyla tartışır mı? Biten bir maçın ardından ben soyunma odasına girmem. Sadece mağlupsak, 'Geçmiş olsun' deriz. Mağlup olduğumuz maçın ardından soyunma odasıan girip bir şeyler söylersek, üzüntüyle, öfkeyle cevap verilebilir. Ancak böyle bir şey bizde olmadı. Hak etmediğimiz eleştirilerle maruz kalıyoruz. Mesela Kasımpaşa'danm Metin Diyadin'in gitmesi bana komik geldi. Sivas maçını izlersek, 5 gol pozisyonu kaçtı ve bir penaltısı verilmedi. Aykut Hoca'da için aynısı geçerli. Aykut'u ararım, zaman zaman konuşuruz. Fatih Hoca'yı da Şenol Hoca'yı da arara konuşuruz."

LaigLeNoiR
27.Eylül.2012, 23:45
"ELAZIĞ MAÇINDA TARAFTAR HARİKAYDI"
"Bazı taraftarlar bilmeden tartışıyor. Bir zamanlar bir şey olmuş dediğinizde; bizim ülkemizde herkes inanıyor. Taraftarla ilgili bazı isimlerle görüştük; 'Ne olmuştu?' diyorum; 'Valla ben hatırlamıyorum' diyorlar. Elazığ maçında harika bir taraftar vardı. Zaman geçince daha da artaracaktır. İyi gittikçe, arkamızdaki kitle büyüyecektir. Onlar da Beşiktaşlı. Gidecek başka yerleri yok."

"FERNANDES'IN SÖZLEŞMESİNİ UZATACAĞIZ"

"Fernandes de geldiğinde sorunluydu. Ancak kendisinde büyük bir değişim oldu. Artık müthiş keyifli; takıma layık bir oyuncu. Birkaç hafta sonra sözleşmesini uzatmak istiyoruz. 2 senelik daha sözleşmesi var, 2 sene daha uzatmak istiyoruz. Fernanes'in çok değişik bir yapısı var. O kadar istekli ki size anlatamam. her gün kuvvet çalışıyor. Bence hayatı futbol. Özel hayatı bizi ilgilendirmez. Kötü görüntüler orataya çıkarsa bizi üzer ama performansına bakıyoruz. Sakat olduğu halde gelip çalışıyor. İçine kapanık biri ama inanılmaz futbolu ve çalışmayı seviyor. Şimdi bu oyuncu para mı istiyor? Keşke hepimiz çıkarıp, cebimizdekileri ona versek."

"ELEŞTİRİYE KARŞI DEĞİLİM"

Eleştiri olabilir. Hakaret edene, ben de hakaret ederim. Eleştirileri okuyorum. Benden daha iyi düşün çıkabilir. Bunları görmek lazım. Şehirlerarası giderken; bir amatör takım gördüğümde arabayı çekip izliyorum. Benden daha iyi düşünen olamaz mı? Olabilir ve ben de bir çok şeyi dinliyorum. Bendeki kağıtları, yazan isimleri görseniz; 'Bu hangi takımı çalıştırıyor?' dersiniz. Eleştiriler maksatlı değilse; dinlerim.

Kaka Leite
27.Eylül.2012, 23:46
Samet Aybaba %100 Futbol'a katılıp bir sürü açıklama yaptı ama sizde takan yok :D

Aynen Fatih hoca yada Aykut hoca katılsa kelimesi kelimesine yazılır bizde burada kimse yazmamış :D

Mamadou
28.Eylül.2012, 00:30
Quaresma'dan bu kadar çok nefret etmeniz bana çok garip geliyor.Elimizde Quaresma gibi bir yetenek var ve bundan yararlanamamamız çok büyük kayıp bizim için.

Daha önceki sayfalarda bu konu yeterince tartışıldı. Quaresma yetenek olarak bu takımın en iyisi bunu inkar eden yok. Ama en başta sakatlıklarından dolayı iki sezonda oynadığı maç sayısı bir sezonda oynadığı maç sayısı kadar bile değildir hesaplasak yada ancak. Bunları geçtim takımın içindekiler bas bas oyuncunun vurdumduymazlığından dert yanıyor ve zevkinden dolayı oyuncunun kalmasını isteyen zatlar bu denilenleri duymazlıktan geliyorsa asıl garip olan budur. Beşiktaş'ın bu duruma gelmesinde eski yönetim kadar Quaresma'nın kalması için ağlaşan zihniyetlerinde payı büyük. En basitinden sırf bir oyuncu üzerinden hocanın her açıklamasında çelişkili olan kısımları ayırıp, hocaya karşı karalama kampanyası yürüten kişiliksiz taraftarlar var. Şu anki taraftar yapısı baskıyla yıldırarak bir şeyleri zorla yaptırmayı amaçlıyor. Tamamen bu dediğime dayalı zihniyet var. Her şeyi geçtim bizzat seninde savunduğun Quaresma'nın bu saatten sonra takıma girse de faydasından çok zararının olacağını idrak edemeyen taraftarlar var maalesef. Parasını öyle veya böyle alacak diye takıma dahil etmekte saçma geliyor. Takım içindeki bazı oyuncularla kavgalı olduğu söyleniliyor. Böyle bir durumda takıma dahil edilmesi çok riskli geliyor. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık durumu. İnşallah yarınki görüşme hayırlı sonuçlanır. Umarım fesh haberi doğru çıkar ve takımdan tamamen ayrılır. Tabi buda Quaresma'nın razı olmasıyla alakalı.

Samet Aybaba'nın açıklamalarının tamamını izledim. Çok yapıcı açıklamalarda bulundu. Her soruya açık bir şekilde cevap verdi ve geleceğe yönelik gerçekleştirmek istedikleri çok iyi. Her şeyden öte takımını sahiplenen bir hoca var. Gelmeden önce diğer çalıştırdığı takımlarda yaptıklarıyla eleştiren taraftarlarda artık bir şeylerin farkına varır.

anil luque
28.Eylül.2012, 00:31
Belki ekran basinda takip ediyoruzdur aslanlar telaş.yapmayın :)

footballer33
28.Eylül.2012, 14:16
Quaresma'nın takımda kalıp kalmayacağının belli olacağı görüşme, başladı az önce. Haydi hayırlısı.

eXcitinG
28.Eylül.2012, 14:18
Samet hocanın konuşmaLarı Beşiktaş taraftarı oLarak dinLediğimde mantıkLı gibi geLdi ama üstümden Beşiktaş formasını çıkarıp dinLediğimde asLında çok amatörce konuştuğunu görebiLiyorsunuz. Sorulara hep kaçamak cevapLar verdi. SoruLan hiçbir sorunun sonunu getirmeden başka konuLara daLdı. Quaresma konusunda ise tamamen batırdı. AnLaşıLan o ki Quaresma konusunda Samet hoca iLe aLakaLı durum var. Piyasada hep para muhabbeti döndü, ama tam para konusu çözüLecek Quaresma indirip yapacak deniLdiğinde bu sefer başka sebepLer ortaya atmaya başLadı. Demek ki Quaresma yı artık unutabiLiriz. Samet hoca Quaresma yı istemiyor.

En büyük yanLışı da Biz ŞampiyonLuğun en büyük adayıyız diyerek yaptı. Sezon başında söyLenenLerden sonra benim gibi bir çok Beşiktaş taraftarı bu yıLı geçiş yıLı oLarak görürken, takımdan büyük bekLentiLeri yokken taraftarı şimdi durduk yere ümitLendirmesi yanLış bir hamLeydi. ŞampiyonLuk iLe iLgiLi soruya ''Biz her maçı maç maç düşünüyoruz ve her maçı kazanmak için uğraşacağız. Sezon sonunda konumumuz nerede oLacak buna bakacağız'' dese hiç bir probLem oLmazdı. Şimdi 10.hafta da biz Liderin 10 puan gerisinde kaLsak ya da bu hafta Sivasspor a puan kaptırırsak taraftar homurdanmaya başLayacaktır.

SürekLi biz Beşiktaşın evLatLarıyız diye ağLaması da manaLı değiL. Herkes BeşiktaşLı ve Beşiktaşın evLadı. SöyLedikLerini uyguLaman gerek. Adama sorarLar ki ben Güntekin Onay sorsun diye çok bekLedim ama herhaLde bozmak istemediği için sormadı. Sezon başından beri, takıma iLk geLdiği günden beri bu takım çift forvet oynayacak çift forvet oynayacak dedi ama daha iLk hazırLık maçından itibaren takımı tek forvetLi sistemde oynatıyor. Bunu açıkLamasını da isterdim meseLa.

İyi niyetLi bir adam, Beşiktaş aşığı ama Beşiktaş koLtuğunda oturuyorsa artık daha profesyoneL davranmaLı ve daha profesyoneL yorumLar yapmaLı. Amatör ruh bize kimLik kazandırabiLir ama bizi iLeriye taşımaz. Bunu anLamaLı ve buna göre hareket etmeLi.

Yani kısacası ben dünkü konuşmasına kadar Beşiktaş kaybettiğinde üzüLmeyecek bir adamdım ve Gaziantep`e kaybedince de hiç üzüLmedim, ama bundan sonra en ufak puan kaybında sinirLenmeye başLarım, benim gibi diğer taraftarLarda başLayacaktır.

İşimiz zor. ALLah sonumuzu hayır etsin.

anil luque
28.Eylül.2012, 15:35
Abi Quaresma konusu tabii ki Samet hocayla alakalı yok ne olacaktı? Mourinholar , Van Gaaller adam edemedi siz bir nebze olsun birşeyler yapabilir miyim diye düşündünüz gibisinden bir soru sordu , hemen geçiştirdi hoca.

Takımın iç yapısıyla ilgili çalışmalar çok hoşuma gitti ama bir aile olma yolunda ilerliyoruz.

footballer33
28.Eylül.2012, 15:52
* Quaresma, toplantıdan şu anda ayrıldı. Kulüp binasının arka kapısından çıkan Quaresma arabasıyla kulüp binasından hızla ayrıldı. Görüşmeden çıkan kararın açıklanması bekleniyor.

Gitti gider Q7. Kalacak olan adam, arka kapıdan çıkmaz ve hızla ayrılmaz. Ahmet Bulut ile de görüşmeler devam ediyormuş. Belli ki, fesih konusu üzerinde anlaşmaya çalışıyorlar. Az da olsa umudum vardı, şimdi hiç kalmadı.

footballer33
28.Eylül.2012, 16:04
Quaresma olayı haftaya kalmış, Ahmet Bulut açıklama yaptı. Bunlar, bizimle maytap geçiyor herhalde! :icon_twisted:

eXcitinG
28.Eylül.2012, 16:13
Quaresma dan umudu kesin bence. Dünkü Aybaba açıkLamaLarından sonra bir oLumLu sonuç oLmayacağı beLLiydi. Fesh konusunda anLaşma çabaLarı var bence sadece. O kadar.

footballer33
28.Eylül.2012, 16:25
Portekizli futbolcumuz Ricardo Quaresma ile bugün Akaretler'deki kulüp binamızda yapılan yüz yüze görüşmede, kendisine kulübümüzün gerekçeleri ve şartları tekrar hatırlatılmıştır.

Taraflar önümüzdeki hafta içinde tekrar bir araya gelmek üzere sözleşerek toplantıyı sonuçlandırmışlardır.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

RESMİ SİTE

NTVSpor'a göre de, 750 bin euro indirimi kabul etmiş.

fotosuki
28.Eylül.2012, 16:33
750 binden önce benzin parasından vazgeçsin. :D

darkkobal123
28.Eylül.2012, 16:41
Yine mi haftaya ! :icon_evil:

anil luque
28.Eylül.2012, 16:42
Ntvspor son dakika geçiyor 750 bun euroluk indirimi kabul etmiş Q7. Kabul edin de yapın yeni sozlesmeyi bari. mayisa kadar 8 ay var daha. 800.000 euro tasarruf demek. 2 trilyon para mis gibi.

GeNç KaRTaL
28.Eylül.2012, 16:45
Şunu hayırlısıyla tatlıya bağlasalar da,kazanan Beşiktaş olsun.İki taraf da egolarını bir kenara bırakırlar umarım.

Mamadou
28.Eylül.2012, 18:22
750 Bin €uro iyi para. Bu kadar indirimi kabul ettiyse büyük ihtimal takıma geri döner. Yalnız 750 Bin €uro indirim yaptığı iddiasını ortaya atan tek NTV Spor. Hiç bir yönetici çıkıp bunu doğrulamadı.

Haber 1903'de sözleşmesinde 1 Milyon €uro indirim yaptığını haber yapmış. Sözleşmesinin uzatılmasını istememiş.

Bakalım hangisi doğru çıkacak. Haftaya ak kara belli olacak.

eXcitinG

O kısmı kaçırmış olmalısın ama Güntekin Onay sordu. Samet Aybaba Mustafa Pektemek sakatlanmadan önce takımda Almeida ile ilgili kriz olduğunu, Almeida krizi çözüldükten sonra Mustafa Pektemek'in sakatlanması planlarını bozmuş. Hala büyük takımın çift oynaması gerektiğini savundu. Ama şu anki koşullarda takımı tek forvetli sistemde oynayacak gibisinden açıklamalarda bulundu.

Ralph
28.Eylül.2012, 18:45
Sadece varolan sözleşmedeki parada indirime gidildi değil mi? Çünkü adam zaten sene sonu gidecek. Süresinde oynama yapılmamıştır umarım...

besiktas1903
28.Eylül.2012, 19:44
Sadece varolan sözleşmedeki parada indirime gidildi değil mi? Çünkü adam zaten sene sonu gidecek. Süresinde oynama yapılmamıştır umarım...

Haber1903'e göre oynama yapılmadı

zeck17
28.Eylül.2012, 20:15
Samet Aybaba çok doğru konuşuyor şu anda pek icraatı yok gençler hakkında çünkü takımın şu andaki kadrosu iyi oynuyor ama formsuzluk durumunda filan genç oyunculara şans verip başarılı olursa o gençler cidden efsanevi bir iş başarmış olur (ülkemiz şartlarında) eğer başaramazsa da yöneticilerin sabretmesi gerekir çünkü adam şu ana kadar çok doğru konuştu konuşuyor da

Ralph
28.Eylül.2012, 20:29
Samet hocanın konuşmaLarı Beşiktaş taraftarı oLarak dinLediğimde mantıkLı gibi geLdi ama üstümden Beşiktaş formasını çıkarıp dinLediğimde asLında çok amatörce konuştuğunu görebiLiyorsunuz. Sorulara hep kaçamak cevapLar verdi. SoruLan hiçbir sorunun sonunu getirmeden başka konuLara daLdı. Quaresma konusunda ise tamamen batırdı. AnLaşıLan o ki Quaresma konusunda Samet hoca iLe aLakaLı durum var. Piyasada hep para muhabbeti döndü, ama tam para konusu çözüLecek Quaresma indirip yapacak deniLdiğinde bu sefer başka sebepLer ortaya atmaya başLadı. Demek ki Quaresma yı artık unutabiLiriz. Samet hoca Quaresma yı istemiyor.

En büyük yanLışı da Biz ŞampiyonLuğun en büyük adayıyız diyerek yaptı. Sezon başında söyLenenLerden sonra benim gibi bir çok Beşiktaş taraftarı bu yıLı geçiş yıLı oLarak görürken, takımdan büyük bekLentiLeri yokken taraftarı şimdi durduk yere ümitLendirmesi yanLış bir hamLeydi. ŞampiyonLuk iLe iLgiLi soruya ''Biz her maçı maç maç düşünüyoruz ve her maçı kazanmak için uğraşacağız. Sezon sonunda konumumuz nerede oLacak buna bakacağız'' dese hiç bir probLem oLmazdı. Şimdi 10.hafta da biz Liderin 10 puan gerisinde kaLsak ya da bu hafta Sivasspor a puan kaptırırsak taraftar homurdanmaya başLayacaktır.

SürekLi biz Beşiktaşın evLatLarıyız diye ağLaması da manaLı değiL. Herkes BeşiktaşLı ve Beşiktaşın evLadı. SöyLedikLerini uyguLaman gerek. Adama sorarLar ki ben Güntekin Onay sorsun diye çok bekLedim ama herhaLde bozmak istemediği için sormadı. Sezon başından beri, takıma iLk geLdiği günden beri bu takım çift forvet oynayacak çift forvet oynayacak dedi ama daha iLk hazırLık maçından itibaren takımı tek forvetLi sistemde oynatıyor. Bunu açıkLamasını da isterdim meseLa.

İyi niyetLi bir adam, Beşiktaş aşığı ama Beşiktaş koLtuğunda oturuyorsa artık daha profesyoneL davranmaLı ve daha profesyoneL yorumLar yapmaLı. Amatör ruh bize kimLik kazandırabiLir ama bizi iLeriye taşımaz. Bunu anLamaLı ve buna göre hareket etmeLi.

Yani kısacası ben dünkü konuşmasına kadar Beşiktaş kaybettiğinde üzüLmeyecek bir adamdım ve Gaziantep`e kaybedince de hiç üzüLmedim, ama bundan sonra en ufak puan kaybında sinirLenmeye başLarım, benim gibi diğer taraftarLarda başLayacaktır.

İşimiz zor. ALLah sonumuzu hayır etsin.

Söylediklerine kısmen katılıyorum abi. Taraftara umut vermesi belki iyi bir şey ama mantıklı gelmedi bana da. Ayriyeten bu "Beşiktaş'ın evladı, Beşiktaş'ın çocuğu" lafları sakız oldu iyice hiç hoşlanmıyorum bu laflardan artık.

Bunun dışında Samet Aybaba'nın diğer söylediklerine gelecek olursak, takımdaki maaş dengeleme olayları artık sıkı sıkıya takip ediliyor sanırım. Bu çok iyi bir şey. Antrenman sahasına önceden gelmeleri, birlik beraberlik içerisinde hareket etmeleri ve tecrübeli oyuncuların genç oyunculara tavsiyelerde bulunmaları çok çok önemli.

Ernst olayında kulübe hak veriyorum açıkçası. Şahsen Necip Ernst'i aratmıyor bana kalırsa. Hatta onun gitmesi en çok Necip'e yaradı. Ben çok yükseliş gördüm formunda ve oyununda.

Quaresma konusuna gelecek olursak, eyvallah FEDA deyip ücretinde indirim yapar ve gelir kadroya girer ve sene sonu gider büyük ihtimalle ama umarım bu seneki oyunumuzu bozmaz. Her maçımız bol gollü ve yardımlaşmaya dayalı olarak geçiyor. Bu oyun içerisinde ben Holosko'nun saçma sapan çalımlarına katlanamazken bir de onun ego tatmin etme olaylarına hiç gelemem. Hadi hareket yaparsın da her topta değil. Pas atarken bile artislik yapmaya çalışıyor. Gerek yok bunlara. Açıkçası hiç istemiyorum onun indirime gitmesini. Keşke karşılıklı fesih olsa.

KaRaBükLü KraL
29.Eylül.2012, 01:18
Beşiktaş yönetiminin neyi beklediğini halen anlamıyorum.Quaresma çok büyük yetenek gerçekten.Garanti parasını oynasa da oynamasa da her türlü alacak.Böyle adam neden oynatılmaz gerçekten çok ilginç bence.Bu adama yönetimin bu kadar takması gerçekten mantıksız.Bu adam bedavaya oynasa Beşiktaş'ın bütün borçları mı bitecek gayet makul bir indirime de gitmiş.Oynayacak kondisyonu olmayabilir ama çalışarak düzelebilir en kısa sürede ve bu haliyle de oynaması gerçekten çok faydalı olur Beşiktaş adına.Takımda teknik kapasitesi çok harika denebilecek oyuncu sınırlı çünkü

ForsakeN
29.Eylül.2012, 01:36
Besiktas görüsme talep ettikce Quaresma degerli oldugunu dusunuyor, egosu tatmin oluyordur. Besiktas'in pek kaale almamasi gerekiyordu bence, biraksalardi o cirpinsaydi bisiyler yapmak icin

GeNç KaRTaL
29.Eylül.2012, 05:38
eXcitinG

O kısmı kaçırmış olmalısın ama Güntekin Onay sordu. Samet Aybaba Mustafa Pektemek sakatlanmadan önce takımda Almeida ile ilgili kriz olduğunu, Almeida krizi çözüldükten sonra Mustafa Pektemek'in sakatlanması planlarını bozmuş. Hala büyük takımın çift oynaması gerektiğini savundu. Ama şu anki koşullarda takımı tek forvetli sistemde oynayacak gibisinden açıklamalarda bulundu.

İyi de takım hazırlık maçlarında hep şimdiki düzende oynadı.O zaman da mı aynı sıkıntı vardı? Hayır.Pektemek sakat olmasa muhtemelen Holosko'nun yerinde oynayacaktı.Pektemek sakatsa Holosko oynasın 2.forvet.Sanki Pektemek, Umut veya Elmander tarzı çok pres yapan bir oyuncu da,o sakatlanınca çift forvet sisteminden vazgeçmiş.Açıkcası ben hocaların konuşmalarına pek itibar etmiyorum.Sahada ne yaptıklarına bakmak daha mantıklı.Yoksa hoca öyle şeyler anlatır ki,ağzın açık kalır ama sahada bunların bir tanesini göremezsin.Tıpkı bu çift forvet mevzusundaki gibi.

meddah
29.Eylül.2012, 07:00
Şöyle bir algoritma çalışıyor sanıyorum orada:

Almeida, Mustafa, Batuhan, Mehmet Akyüz, Holosko... Bunların her biri bir forvet mi? Evet. Büyük oranda bu isimlerden en az ikisi aynı anda sahada yer alıyor mu? Evet. O halde, biri açıkta oynamış, öbürü bekte oynamış ne fark eder; sahada çift forvetle yer almış oluyor muyuz? Evet.

Ziya Doğan'a da zamanında; "Hocam, nedir bu ön-liberoların hikmeti?" diye sorsalar: "Ayman zaten ofansif orta saha, Atilla zaten sağ-açık, Celalettin zaten sol-açık, Mkalele ve Mithat zaten forvet... E hani ön-libero?" diyebilirdi pekala.

footballer33
29.Eylül.2012, 13:43
Şöyle bir algoritma çalışıyor sanıyorum orada:

Almeida, Mustafa, Batuhan, Mehmet Akyüz, Holosko... Bunların her biri bir forvet mi? Evet. Büyük oranda bu isimlerden en az ikisi aynı anda sahada yer alıyor mu? Evet. O halde, biri açıkta oynamış, öbürü bekte oynamış ne fark eder; sahada çift forvetle yer almış oluyor muyuz? Evet.

Ziya Doğan'a da zamanında; "Hocam, nedir bu ön-liberoların hikmeti?" diye sorsalar: "Ayman zaten ofansif orta saha, Atilla zaten sağ-açık, Celalettin zaten sol-açık, Mkalele ve Mithat zaten forvet... E hani ön-libero?" diyebilirdi pekala.
Çift forvetten anladığınız bu mu sizin? Mesela şöyle bir diziliş mi çift forvettir:

Necip Veli
Holosko Fernandes Olcay
Almeida

yoksa böyle bir diziliş mi:

Olcay Fernandes Necip Veli
Holosko Almeida

Birisi 4-2-3-1, diğeri 4-4-2. Arada büyük bir fark var. 4-4-2'dir gerçek çift forvetli sistem, 4-2-3-1 değil. Bu arada, hani 4-1-3-2 oynayacaktık, o ne oldu? :icon_smile:

Quaresma konusuna gelince; yönetim ücretinde büyük bir indirimi kabul eden futbolcusuyla sözleşmeyi uzatmayacaksa, ne anladık o indirimden? Holosko sözleşmesini indirince 2 yıl daha uzatıyorlar; peki o zaman, Quaresma'nın sözleşmesini neden uzatmıyorlar? Holosko, Quaresma'dan daha mı önemli bir isim bu takım için? :confused:

Sorular sorular...

Ralph
29.Eylül.2012, 14:10
Beşiktaş Jimnastik Kulübü Divan Kurulu'nda kulübün kişilere olan mevcut borçları açıklandı.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Divan Kurulu'nda kulübün toplam borcu 520.002.002 TL olarak açıklandı.

http://img248.imageshack.us/img248/1596/ekranalntskk.png (http://img248.imageshack.us/i/ekranalntskk.png/)

footballer33
29.Eylül.2012, 14:11
Hay Serdar'ınıza... :icon_biggrin: Serdal abiciğim, Serdal! :icon_wink:

Ralph
29.Eylül.2012, 14:15
Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Beşiktaş'ın, tarihinin en zorlu günlerini yaşadığını belirterek, kulüp yönetim kuruluna tolerans tanınması gerektiğini söyledi.

http://img405.imageshack.us/img405/2729/ekranalntslq.png (http://img405.imageshack.us/i/ekranalntslq.png/)

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, ''Beşiktaş, tarihinin en zorlu günlerini yaşamaktadır'' dedi.

Yalçın Karadeniz, Ceylan InterContinental Otel'de gerçekleştirilen Beşiktaş Kulübü Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Beşiktaş Kulübü'nün, tarihinin en zorlu günlerini yaşadığına dikkati çekerek, ''Bu zorlu günleri yaşarken elbette ki herkesin istediği durumlar olmayabilir. Bunlar oluyor. Bazı arkadaşlarım yönetimin ve başkanın söylediklerini gündeme getirerek,
yumruğu masaya vurmak gerektiğini söylüyor. Divan Kurulu, muhalefetin merkezi olmadığı gibi yönetim kurulunun güven mekanizması da değildir'' dedi.

Kimsenin elinde sihirli değneğin olmadığını kaydeden başkan Karadeniz, ''Sihirli değneğin yaptığını ne bir kurum ne de bir şahıs yerine getirebilir. Her şey maddidir. Her kurum ve şahıs maddi nedenlerden sıraya girmişse çözmek kolay değildir. Arkadaşlara tavsiyem, biraz daha tolerans göstermeleridir.

Beşiktaş'ın son şansını heba etmememiz gerekiyor. Hiçbir zaman içerden ve dışardan desteklenen böyle bir yönetim olmamıştır. Yeni Beşiktaş'ın inşa edilmesinde kimsenin şüphesi olmasın. Yönetim ne yapmalı. Tarihimizden ve mazimizden gelen saygı ve bağlılık içinde yönetim ile başkan bu birlik ve beraberliği temin edecek, moral motivasyonu sağlayacak birliği sağlamalıdır'' dedi.

BAŞKAN ORMAN'A TEŞEKKÜR

Kulüp yönetiminin gece gündüz çalışmasını göz ardı etmemek gerektiğini anlatan Yalçın Karadeniz, seçildikten sonra gerçekleştirilen Divan Kurulu Toplantılarına katılan kulüp başkanı Fikret Orman'a özel teşekkür etti.

Yönetimin yolunu kesmemek gerektiğini vurgulayan Karadeniz, ''Yöneticilik, sadakat ve ciddiyet ister. Yönetime girdikten sonra da gayret sürmelidir. O zaman başkanın büyük sorunlara eğilmesi sağlanmış olur. Karamsarlığa kapılmak doğru değildir. Ortak kimliğimiz olan Beşiktaş sevgisi bu durumları yenecek ve düzlüğe çıkacağız'' diye konuştu.

Başkanın, yapılan ikinci toplantıya da geldiğini ve buna alışkın olmadıklarını kaydeden Yalçın Karadeniz, kulüp yönetim kurulunun tam kadro toplantıda bulunduğunu belirterek, ''Başkan İzmir'den kalkmış buraya gelmiş. Sekiz senede zoraki gelmediği ortamlara iki toplantıdır geliyor. Şeref vermişler. Alışkanlıklarımızı elimizden almasınlar. Kendilerine özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum'' dedi.

Kulüp Denetleme Kurulu'nun faaliyetleriyle ilgili görüşlerini de aktaran Karadeniz, ''Denetleme Kurulu raporlarının verilmesinde zaman zaman muhasebe kayıtlarının geç verilmesi, deplasman durumları ve yer durumları nispetinde sapma durumu oluyordu. Ancak son raporun süresi biraz daha geçmiş oldu. Denetleme Kurulu Başkanı ile görüştüm, genel sekreter ile görüştüm. Bu konunun iletişim noksanlığından kaynaklandığını gördüm. Kulübümüzün kurumsallaşma noksanlığını ortaya koyuyor. Genel sekreter konunun üzerinde hassasiyetle duracaklarını bildirdi'' dedi.

GeNç KaRTaL
29.Eylül.2012, 14:36
Bu adam çok antipatik geliyor bana.Maşadan başka bir şey değil.

Ralph
29.Eylül.2012, 14:37
Bu adam çok antipatik geliyor bana.Maşadan başka bir şey değil.

Banada. Başkanlığa aday falan olmuştu sanırım bir ara çok korkmuştum.

GeNç KaRTaL
29.Eylül.2012, 14:40
Banada. Başkanlığa aday falan olmuştu sanırım bir ara çok korkmuştum.

Niye koyuyorsun olum o zaman haberini? :icon_biggrin: Bu adamların adının Beşiktaş ile birlikte anılması bile üzüntü verici.

Ralph
29.Eylül.2012, 14:54
Niye koyuyorsun olum o zaman haberini? :icon_biggrin: Bu adamların adının Beşiktaş ile birlikte anılması bile üzüntü verici.

Ne biliyim işte haber maksadıyla paylaşayım dedim :icon_biggrin:

pele96
29.Eylül.2012, 15:50
Beşiktaş'ın bugün İstanbul Ceylan Otel'de yapılan yıllık ikinci olağan divan genel kurul toplantısında Siyah-beyazlı kulübün borçları açıklandı.
Beşiktaş Kulübü'nün bugün yapılan toplantıda 31 Mayıs 2012 tarihi itibariyle toplam 520.002.002 TL borcu bulunuyor. Yine Genel Kurul'da Siyah-beyazlı kulübün toplam zararının 393.187.375 TL olduğu belirtildi. Bu zararın 157.453.572 TL'si geçmiş yıl zararları, 150.801.385 TL'si ise son 12 aylık dönem zararı olarak belirtildi.
Ayrıca Yıldırım Demirören başkanlığında yönetim kurulu üyelerinin kulübe borç para verme durumunun hala devam ettiği denetleme kurulu raporunda görüldü. Buna 2012 Mart ayında göreve gelen Fikret Orman başkanlığındaki yönetim kurulu üyelerinin son 6 aylık dönemde kulübe verdiği borç miktarları ise şöyle;
Fikret Orman: 4.879.529 TL Ahmet Nur Çebi: 6.433.106 Tamer Kıran: 5.788.314 TL Ahmet Kavalcı: 1.019.498 TL Deniz Atalay: 356.740 TL Diğer Yönetim Kurulu Üyeleri: 38.754 TL
Raporda Yıldırım Demirören'in kulübe başkanlığı döneminde verdiği toplam 104.381.368 TL ve eski asbaşkan Serdal Adalı 9.828.432 TL'lik borçları da belirtildi. Verilen bu rakamlara Siyah-beyazlı kulüpte geçmiş dönemde ve şu anki yönetim kurulunda görev yapan isimlerin kulübe verdiği toplam borç miktarı 176.485.197 TL olarak belirtildi.

meddah
29.Eylül.2012, 17:17
Çift forvetten anladığınız bu mu sizin?

Benim değil de... Belki Samet Aybaba'nınki böyledir demiştim.

footballer33
29.Eylül.2012, 21:40
Benim değil de... Belki Samet Aybaba'nınki böyledir demiştim.
O yazıda Samet Aybaba'ya inceden dokundurduysanız haklısınız. Ben, üstte yazdıklarınızı sizin düşünceniz olarak algıladım.

Ralph
29.Eylül.2012, 21:54
GS ve FB'nin yenilgisinden sonra derin bir "ooooh" çektim. Umarım yeneriz bu hafta :)

Mamadou
30.Eylül.2012, 01:00
Quaresma 20 maç oynama garantisi istemiş. Tabi o formayı tekrar kazanmak varken yemez..

Ralph
30.Eylül.2012, 01:02
Quaresma 20 maç oynama garantisi istemiş. Tabi o formayı tekrar kazanmak varken yemez..

Böyle bir şartı varsa umarım kabul edilmez. Saçma sapan bir şart.

darkkobal123
30.Eylül.2012, 01:05
GS ve FB'nin yenilgisinden sonra derin bir "ooooh" çektim. Umarım yeneriz bu hafta :)
Dişi kartallarımız ile kazanacağız inşallah. :)

pele96
30.Eylül.2012, 11:38

Böyle bir şartı varsa umarım kabul edilmez. Saçma sapan bir şart.

Quaresmanin soyle bir korkusu var sanirim.Ben sozlesmemde indirim yaptiktan sonra beni kadroya almazlarsa yine kadro disi birakirlarsa cok zarara girerim diye bir dusuncesi var sanirim.

GeNç KaRTaL
30.Eylül.2012, 13:15
Quaresmanin soyle bir korkusu var sanirim.Ben sozlesmemde indirim yaptiktan sonra beni kadroya almazlarsa yine kadro disi birakirlarsa cok zarara girerim diye bir dusuncesi var sanirim.

Eğer böyle bir şey varsa,o zaman sözleşmesini uzatmayacağı muhabbeti de doğrudur.Bu da,burada oynayarak piyasa yapıp başka bir takım bulmayı düşünüyor demektir.Bir sonuç çıktığında anlayacağız ne olduğunu.

darkkobal123
30.Eylül.2012, 16:43
Q7 takıma dönerse bu adam bu hırsla bizi zirveye taşımak için elinden geleni yapar. Oynamak için heves var adamda. Eski formuna kavuşur umarım, biraz geç kaldı ama toparlar eminim.

LaigLeNoiR
02.Ekim.2012, 01:45
Alex, Quaresma'dan önce gönderildiği için Beşiktaş yönetimi için bir uyarı olmuştur. Quaresma'yı da gönderince Alex kadar olmasa da bir tepki olacaktır. Bu durumda affı yakındır Quaresma'Nın.

footballer33
02.Ekim.2012, 02:45
Alex, Quaresma'dan önce gönderildiği için Beşiktaş yönetimi için bir uyarı olmuştur. Quaresma'yı da gönderince Alex kadar olmasa da bir tepki olacaktır. Bu durumda affı yakındır Quaresma'Nın.
Af kelimesi bana uzak geliyor. Tekrar takıma dönecektir desek daha doğru bir ifade olur, affedilecek bir şey yok ortada. :) Ayrıca takıma dönmesi bir yana, Trabzonspor maçının 18 kişilik kadrosuna alınacağını bile düşünüyorum Q7'nin.

Ralph
02.Ekim.2012, 13:10
İndirim yapıldı sözleşmesinde, illaki dönecektir takıma. Yoksa neden indirim yapılsın ki...

kiwi21
02.Ekim.2012, 13:18
beyler, tekrar hatırlatayım istedim;

http://besiktasformakoleksiyonu.blogspot.com/

yardımlarınızı bekliyorum.

LaigLeNoiR
02.Ekim.2012, 13:42
İndirim yapıldı sözleşmesinde, illaki dönecektir takıma. Yoksa neden indirim yapılsın ki...

İndirim yapıldı mı ? Yapılacak mı ?

Dün LİGTV de görmüştüm o indirimden daha fazlasını istiyormuş yönetime bir de üstüne tüm takımdan ve hocadan özür dileyip geçen sene yaptıklarını bir daha yapmayacağına dair söz vermesi gerekiyormuş.

Saçmalıklar bunlar da işte sanırım durum bu...

Ralph
02.Ekim.2012, 13:50
İndirim yapıldı mı ? Yapılacak mı ?

Dün LİGTV de görmüştüm o indirimden daha fazlasını istiyormuş yönetime bir de üstüne tüm takımdan ve hocadan özür dileyip geçen sene yaptıklarını bir daha yapmayacağına dair söz vermesi gerekiyormuş.

Saçmalıklar bunlar da işte sanırım durum bu...

NTVSpor'da duymuştum sanki "indirim yapıldı" diye ama net hatırlamıyorum tam yalan olmasın.

Ralph
02.Ekim.2012, 17:51
Çok hoşuma gitti bu foto

http://img138.imageshack.us/img138/3313/53600188.png (http://img138.imageshack.us/i/53600188.png/)

Deus Dominus
02.Ekim.2012, 18:05
"750 bin € indirimi kabul etti, son kararı Beşiktaş yönetimi verecek" gibi bir şey hatırlıyorum bende.

http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/73054/quaresma-indirime-gitti
http://www.ntvspor.net/haber/gunun-haberleri/73296/ormandan-quaresma-aciklamasi

şöyle iki haber buldum, henüz netleşen bir durum yok görüntüde.

erdem344
02.Ekim.2012, 18:08
Ne kadar alıyor yıllık ?

Deus Dominus
02.Ekim.2012, 18:10
Ne kadar alıyor yıllık ?

Beşiktaş yönetiminin yüksek maliyeti nedeniyle yollarını ayırmak istediği Quaresma, kulüp binasına menajeri Ahmet Bulut ile gelmişti.
Quaresma indirime gitti

Yaklaşık 2 saat süren görüşmede, Siyah-Beyazlı kulüpten yıllık 3 milyon 750 bin Euro kazanan Quaresma'dan indirime gitmesi ya da uygun şartlarla yolların ayrılması istendi. Portekizli oyuncu, yıllık 750 bin euro'luk indirim yapmayı kabul etti.

küsüratı atalım düz hesap olsun demiş :)

erdem344
02.Ekim.2012, 18:13
:D :D :D

Adam bir adım atmış şimdi sıra bjkde

ama çok para alıyormuş bea :D

Deus Dominus
02.Ekim.2012, 18:19
Eee Quaresma usta :) Türkiye'ye getiricem diyorsan ancak böyle yüksek paralar vererek olurdu zaten. Yalnız indirime yanaşması olumlu bir hareket gibi görülüyor olabilir ama isteyeceği yeni kontratın süresi de önemli :) hani sezon sonuna kadar 3,750 verip kurtulmak varken bir 3 sene daha 3 milyon ödemek var :D

Niyeti, planı iyice anlamak ona göre hareket etmek lazım, sonuçta bu adam buradan ayrılsa kulüp bulmakta zorlanmaz ama bu maaşları da kolay kazanamaz. Yolabildiği kadar yolmak isterler Beşiktaş'ı.

Facx
02.Ekim.2012, 19:49
o 750 binin acısını benziniyle alış veriş masraflarıyla çıkarır rahat olun :D

uAburak89
03.Ekim.2012, 13:03
Q7'ye af yok.

footballer33
03.Ekim.2012, 15:18
Bravo yönetim ve Samet Aybaba, tebrikler hepinize. Size; Mehmet Akgünler, Holoskolar, Mehmet Akyüzler, Batuhanlar müstahak. Yattığı yerden verin 3.750'sini Q7'ye şimdi paşa paşa! Disiplin diyorsunuz Batuhan'ı alıyorsunuz, fayda sağlamıyor diyorsunuz Holosko'yu oynatıyorsunuz, para diyorsunuz Almeida'ya 2,5 milyon euro veriyorsunuz. Siz ne ayaksınız, anlamadım! Söylenecek o kadar çok söz var ki, kurallar mani oluyor. Neyse, hayırlı işler!

darkkobal123
03.Ekim.2012, 15:32
Çocuk gibi inatlaşmaya devam demek. Tamam, güzel. Adam yatsın yarım sezon, parayı da ödersiniz artık.

uAburak89
03.Ekim.2012, 16:30
Trajikomik bir durum haline geldi Q7 olayı, adam sanki zorla bana 3.750 verin diye diretmiş gibi tavır takındılar, çeşitli bahaneler üretildi ancak "suç" denen şeyin parasal olduğu ortada. Kadro dışı kaldı, istenmedi, gitti gidiyor dendi takımda kaldı, yani bağ çoktan koptu. Şimdi deniyor ki Q7 3.000'e tamam diyor, BJK ise 2.500 verelim 3 senelik anlaşalım diyor, burada bir tezat yok mu sizce de ? Oynat 3.000'e adamın piyasası varken iyi kötü satarsın, böyle körelmiş haliyle çok zor satabilmek. Üstelik takımda bir tek Fernandes var tekniği üst düzeyde olan.

GeNç KaRTaL
03.Ekim.2012, 17:37
Yahu adamın kapı gibi sözleşmesi var,neyin kafasını yaşıyor bu yönetim onu anlamıyorum.Adamı oynatmayarak parayı vermekten mi kurtuluyorsun yoksa taliplerinin artmasını mı sağlıyorsun? Offf arkadaş offf,ne zaman bu kulübün başına adam gibi bir yönetim gelecek.

RaSenGan
03.Ekim.2012, 17:44
Yönetimin bu tutumu ilginç geliyor bana.Bu adama koca yaz talip çıkmamış devre arası mı çıkacak ? Kaç ay oynamadığı halde.3'e de düşürmüş imzalayın oynatın işte adamı.Talibi çıkarsa da satarsınız.Böyle olmayınca zarar iki katına çıkıyor.

darkkobal123
03.Ekim.2012, 21:34
Şöyle bir durumda var ; Samet Aybaba Quaresma'yı oynatmadan nasıl karar veriyor ? Adamı oynat, beğenmezsen almazsın.

Ralph
03.Ekim.2012, 23:42
Valla bu iş bana bile garip gelmeye başladı. Demek ki adam bedava bile yapsa kabul edilmeyecek, ilginç.

fotosuki
04.Ekim.2012, 00:12
İşin komik yanı, bizim derdimiz Quaresma'nın disiplinsizliğiyle, formsuzluğuyla diyorlardı. Para 3. planda diyorlardı. Hem adam 3 milyona tamam demiş, sen gelmişsin 2.5 diyorsun. Hadi diyelim pazarlığın sonuna kadar gideceksin, e demezler mi niye 2.5 milyondan 3 yıllık yeni sözleşme öneriyorsun diye? Madem derdin para 3 milyona tamam de adam sezonu bitirip gitsin, eğer 2.5 istiyorsan 3 yıllık önermenin disiplinsizliğiyle de formsuzluğuyla da bir bağlantısı kurulamaz.

Mamadou
04.Ekim.2012, 01:00
Şahsen istemiyordum takıma dönmesini ama Sivasspor maçından sonra şunu anladım ki dönüşü Fernandes'i rahatlatır. Takıma geri dönmesi Fernandes'in 2 değil 1 rakip oyuncu ile markaja alınması demek. Sahadaki varlığı bile takıma bir şeyler katabilir. Yönetim bu konuda işin bokunu çıkardı. Sonuçta bu adama bu parayı ödeyeceksin. Eğer amaçları yıldırmak ise zor o iş. Adam parasını çatır çatır alacak sonuçta. Hazır az çok demeden indirim yapmışken takıma döndürülmeli. 750 bin az para değil. Yönetim olan olmuş deyip yola devam etmeliler.

LaigLeNoiR
04.Ekim.2012, 01:46
Çocuk gibi inatlaşmaya devam demek. Tamam, güzel. Adam yatsın yarım sezon, parayı da ödersiniz artık.

Yarım sezon neden yatsın ki 31.05.2013'e kadar parasını ödemek zorunda yönetim sonuçta adamın sözleşmesi o zamana kadar.

darkkobal123
04.Ekim.2012, 16:49
Yarım sezon neden yatsın ki 31.05.2013'e kadar parasını ödemek zorunda yönetim sonuçta adamın sözleşmesi o zamana kadar.
Devre arası talip çıkarsa yollarlar o anlamda dedim ama böyle giderse çok zor.

Ralph
05.Ekim.2012, 15:06
Beşiktaş'ın yeni stat projesi konuşuluyor NTVSpor'da.

footballer33
05.Ekim.2012, 15:15
Beşiktaş'ın yeni stat projesi konuşuluyor NTVSpor'da.
Bu defa, hangi mayısta kazmalar vuruluyormuş? 2013 Mayıs? 2014 Mayıs? :icon_biggrin:

LaigLeNoiR
05.Ekim.2012, 15:16
Bu defa, hangi mayısta kazmalar vuruluyormuş? 2013 Mayıs? 2014 Mayıs? :icon_biggrin:

O kadar erken olacağını sanmam en erken 2020 Mayıs falandır o :)

Ralph
05.Ekim.2012, 15:18

Açıklamalar sadece stadyum ile ilgili değilmiş aslında izleyince anladım. IMG / Doğuş ortaklığında bir anlaşma imzalanmış. Sportif anlamda bir anlaşma ama tam olarak geniş bir açıklama yapmadı henüz Fikret Orman. Daha sonra geniş bir açıklama yapılacakmış. Ama stadyum ile ilgili de bu anlaşma dahilinde bir şeyler yapılacakmış. Bir basın mensubu "maketi ya da projeyi görebilecek miyiz" dedi, Fikret Orman'da "Ben bu tip şeyleri konuşmayı sevmiyorum ama hazır olunca göreceksiniz" dedi.

footballer33
05.Ekim.2012, 15:19
O kadar erken olacağını sanmam en erken 2020 Mayıs falandır o :)
Hedef 2023! :icon_smile: :icon_wink:

Ralph
05.Ekim.2012, 15:21
Beşiktaş Kulübü, bugün IMG Doğuş Konsorsiyumu ile Stadyum projesinin tasarımı ve geliştirilmesi, stadyum yönetimi, stadyumun farklı ticari faaliyetlerle ilgili olarak kullanılması sonucunda ek gelir yaratılması, Şirketimize ait ticari hakların satışı (sponsorluk, reklam ve loca ile vip koltuk satışı) vb.konularda iş birliği yapılması amacıyla sözleşme imzadı.

Beşiktaş Kulübü Fikret Orman yaptığı açıklamada; "Öncelikle değerli misafirlerimiz IMG yönetimine hoşgeldiniz diyorum. Bugün benim ve kulübüm için çok önemlki bir gün. Ben ve arkadaşlarım çok arzu ettiği bir gelişmenin ilk adımını atıyoruz. Dünyanın en önemli şirketlerinden biri olan IMG Doğuş ile ilk imzayı biz atıyoruz. Bu anlaşmanın esas bacağı pazarlama ve marketingdir. İnsanların bir birine daha yaklaştığı bölgesinde önemli bir güç olan Türkiye'de dünya çapında oyuncu olmamız gerekiyor. Bizde bu grupta uzman olan IMG ile iş birliği yapıyoruz. Bizim için en önemli olan kısım pazarlama kısmıdır. Kendim ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına böyle bir anlaşmaya zemin oluşturduğumuz ve ilk adımı attığımız için çok mutluyuz. İyi bir başlangıcın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu anlaşma iyi niyet anlaşmasıdır. Gerçek anlaşmamızı ileri ki haftalarda yapacağız. Bu süreç itibari ile 10 senelik bir anlaşma. Detayları ile ilgili bilgileri daha sonra açıklayacağız. Stadın maketi kamuoyununu heyecanlandıran bir durum. Hazır olduğunda herkes görecek. " dedi.

İmza töreninin ardından Beşiktaş Kulübü, KAP' a açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada;

Şirketimiz ile IMG Doğuş Konsorsiyumu arasında;
Stadyum projesinin tasarımı ve geliştirilmesi, stadyum yönetimi, stadyumun farklı ticari faaliyetlerle ilgili olarak kullanılması sonucunda ek gelir yaratılması, Şirketimize ait ticari hakların satışı (sponsorluk, reklam ve loca ile vip koltuk satışı) vb.
konularda iş birliği yapılması amacıyla iyi niyet anlaşması (LoI) imzalanmıştır.

fotosuki
07.Ekim.2012, 23:05
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, 3-0 yenildikleri Fenerbahçe derbisi sonrası, 3 haftadır düşüş yaşadıklarını ve bu durumun kendilerine yakışmadığını söyledi.
Aybaba, Fenerbahçe derbisi sonrası katıldığı basın toplantısında, derbiyi birkaç kurguda planladıklarını belirterek, ''2 haftadır aksayan sol kanada önlem almak istedik. Burada değişiklik yaptık. 'Oyuna baskıyla başlayalım, rakip Avrupa kupası maçı oynadı, yorgundu, hata yaptırırız' diye düşündük. İkinci yarıda da süratli oyuncularımızı kullanarak sonuca gitmek istedik. Fernandes gibi bir oyuncumuzun basit bir topu kaptırması sonrası golü yedik ve dengeyi kaybettik. İkinci yarıda da 10 kişi kalınca bu sonuç geldi.''

''3 HAFTADIR DÜŞÜŞ YAŞIYORUZ''
''3 haftadır bir düşüş yazıyoruz ve bu bize yakışmadı'' diyen Aybaba, ''Böyle görüntü vermemeliydik. Oyuncularımızda bireysel düşüş de var, takım olarak da düşüş var'' ifadelerini kullandı.
Aybaba, şampiyonluk şansları ile ilgili bir soru üzerine, ''8 puanımız var. Daha bu konuda yorum yapmak için erken. Devre arasına kadar alabileceğimiz maksimum puanı almak istiyoruz'' diye konuştu.

''BU OYUNCULARA KALDIYSAK VAY HALİMİZE''
Solda sıkıntı yaşadıklarının hatırlatılıp, kadroya alınmayan Burak Kaplan ve Tanju Kayhan'ın durumlarının sorulması üzerine Aybaba, ''Biz bu oyunculara kaldıysak vay halimize. Beşiktaş'ın uzun süre içinde olmalarına rağmen fazla şans bulamamışlar. Beşiktaşız, büyük takımız, kötü günler geçirebiliriz ama hiçbir zamana oyuncumun eksikliğinden yakınmayacağım. Başka yapacağım bir şey yok. Biz camiamızla birlik içinde olarak bu günleri atlatabiliriz. Elimizdeki mevcut oyuncuları en iyi şekilde değerlendirmek amacındayız'' ifadelerini kullandı.
Aybaba, liderle aralarında 6 puan olduğunu, Fenerbahçe ile puan farkının da 4'e çıktığını kaydederek, ''Futbolda her şey olabilir. Ama böyle oynarsak olmaz. Bundan sonra toparlanmamız lazım. Milli takım kampı tesislerimizde olacak, biz Antalya'ya gideceğiz. Oturacağız, konuşacağız, yapmamız gereken hamleleri deneyeceğiz'' dedi.

''İSTİFA EDECEK MİSİNİZ?''
Bir basın mensubunun alınan bu kötü sonuçların ardından hep istifa konusunun gündeme geldiğini belirtip, ''İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?'' sorusuna Aybaba, ''Çok güzel bir soru. Siz istifa etmeyi düşünüyor musunuz. Sanırım uzun süredir çalışıyorsunuz, hata yaptığınızda hiç istifa etmeyi düşünüyor musunuz? '' şeklinde bir soruyla karşılık verdi.

Ne kadar talihsiz açıklamalar. Tanju ve Burak'a saygısızlık yapmış. Ama bilmiyor ki çoğu kişi o göreve geldiğinde onun için de aynısını söylemişti. Yazık...

footballer33
07.Ekim.2012, 23:10
Kadro darlığından, eldeki imkanlardan falan şikayet etmiş; fakat elinde kullanabileceği futbolcular varken onları kadro dışı bıraktığı yetmezmiş gibi, üstüne saygısız ifadeler kullanıyor. Şaka gibisin Aybaba!

Bir FEDA da sen deyip GİTsen ne de güzel olacak ya...

pele96
07.Ekim.2012, 23:12
Tanju bize gelmeden once takiminda +40 maca cikiyor diye duymustum bize geldi 5 maca cikamaz oldu.Aybabada gelecek yok.

darkkobal123
07.Ekim.2012, 23:21
Samet hoca kendine gel. Takımın başına geldiğinden beri destekliyordum ancak G.Antep, Sivas ve Fenerbahçe maçlarından sonra oynanan futbola bakınca pişman oldum.

GebzeLi1907
07.Ekim.2012, 23:29
Bugün izlediğim Beşiktaş dan formayı, Fernandes'i Sivok'u çıkar kümeye oynar.
Bence Querasma konusunu çözmeleri gerekirdi.
Ne kadar sorunlu olursa olsun bu adam takıma kalite hucumda güven yaratıcılık ve her an skor değiştirebilme olasılığını getiriyor.
Bugünkü maçta diri bir Querasma olsa bu kadar kötü bir futbol ortaya çıkmazdı.
Keza ilk haftalardaki Galatasaray maçında da ikinci yarı bir Querasması olsaydı Beşiktaş o maçı farka götürebilirdi.
Bu sezon izlediğim iki maçı da buydu Beşiktaş'ın ikisinde de Querasma'nın kesinlikle takıma kazandırlması gerektiğini gördüm.
Bir de tabi Rıdvan Dilmen tabiri ile eli ayağı düzgün bir santrafor..
Mesela Kalu Uche yi Kasımpaşa yerine Beşiktaş alabilseydi Querasma Uche gibi isimler ile takım üst sıraların takımıyım derdi en azından.

Ralph
07.Ekim.2012, 23:34
Bu takımı çok kötü günler bekliyor onu söyleyeyim. Ama bunu sadece bu sene için söylüyorum. Geleceğimiz çok parlak çok!

Necip Uysal - Bu sene harika bir çıkış gösteriyor. Bence takımın lideri gibi görünen oydu bugün

Hasan Türk - Tip olarak Guti'ye çok benzetiyorum. Oyun tarzı konusunda da çok memnunum ve gelişmeye inanılmaz açık bir çocuk. Soğukkanlı, iyi pas dağıtıyor, şutları güzel.

Oğuzhan - Henüz daha ne olduğunu göremedik fazla ama kumaşı belli.

Bunlar takıma adapte oldukça ve gelecek sene takıma eksik yerlere takviye yaptıkça adam olacaktır takım kimse moralini bozmasın. Zaten seneye 5 yabancıya inecek. O zaman göreceğiz herkesi :)

Cengo
08.Ekim.2012, 00:08
Bu takımı çok kötü günler bekliyor onu söyleyeyim. Ama bunu sadece bu sene için söylüyorum. Geleceğimiz çok parlak çok!

Necip Uysal - Bu sene harika bir çıkış gösteriyor. Bence takımın lideri gibi görünen oydu bugün

Hasan Türk - Tip olarak Guti'ye çok benzetiyorum. Oyun tarzı konusunda da çok memnunum ve gelişmeye inanılmaz açık bir çocuk. Soğukkanlı, iyi pas dağıtıyor, şutları güzel.

Bunlar takıma adapte oldukça ve gelecek sene takıma eksik yerlere takviye yaptıkça adam olacaktır takım kimse moralini bozmasın. Zaten seneye 5 yabancıya inecek. O zaman göreceğiz herkesi :)

Bugün Fenerbahçe 5 yabancı ile oynadı. 5 yabancıya inince Beşitaş avantajlı olmayacak. Aksine Fenerbahçe ve Galatasaray'da yerli rotasyonu çok geniş. Bu konuda zaralı çıkan yabancıların kalitesi ile ilerleyen Trabzonspor ve Beşiktaş olur. Yerli rotasyonun kalitesi de zayıflamış durumda Beşiktaş'ın.

Beşiktaş'ın bu yerli oyuncularının rekabeti arttırabilmesi için en az 2 sezona ihtiyaçları var bence. Onun da garantisi yok. Çok fazla iyimser olduğunu düşünüyorum.

Facx
08.Ekim.2012, 00:09
yabancı sayısı seneye değil ondan sonraki sene 5 e düşmücekmiydi kademeli olarak düşücek deniliyodu hatta seneye 6+2 olcak ondan sonraki sene 5+3

fotosuki
08.Ekim.2012, 00:24

Katıldığımı söyleyemem. Necip'in tavanı bu bence, daha fazla şey beklememek lazım. Hasan için bir şey söyleyemem fakat bir oyuncu en iyi gelişmeyi takım iyi giderken gösterir diye düşünüyorum. Aynı şekilde Oğuzhan'ı da pek göremedik Samet Aybaba onu tutmadı gibi.

Ayrıca yabancı sayısıyla sahadaki oyunun hiç alakası yok. Hadi gelecekte yabancı sayısını önemli bir faktör olarak düşünelim sonra da Beşitaş'ın milli takıma kaç oyuncu gönderdiğine bakalım. Eğer milli takıma 5-6 oyuncu gönderilseydi o zaman Beşiktaş için bir avantaj söz konusu olabilirdi. Fakat tam tersine yabancı sayısı ne kadar azalırsa Beşiktaş için işler o kadar zor olur.