PDA

View Full Version : Beşiktaş Sohbet Alanı

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

anil luque
25.Temmuz.2012, 12:58
Mami nin top sürüşü aynı Messi gibi. SoL ayağının içi iLe değiLde, dışı iLe sürüyor topu. Bu çok önemLi bir noktadır. TopLa giderken topu ayağın içi iLe değiLde, dışı iLe sürerseniz, normaLe göre daha fazLa bir ivme kazanıyorsunuz. DönüşLeriniz, topa hakimiyetiniz daha fazLa oLuyor. Bunun üzerine düşerek devam etmeLi.
Aynısını yazacaktım abi. Top sürüşleri çok benziyor ve Muhammed de Messi'nin o anlık çalımlarından atabiliyor. Çok önemli bir özellik bu. Çok kısa bir süre içerisinde defansın belini kırıp o şutu çıkarmak kolay iş değil.

Yıldızımız ol artık Mami zamanı geldi

GeNç KaRTaL
25.Temmuz.2012, 19:20
Sadece pozisyona bakarsak, asisti yapan oyuncu rakip takımın sol beki gibi geldi bana, nasıl ıskalamış o topu öyle :)

Evet doğru.:) Zaten güzel asist yaptı manasında değil de,kim olduğu anlaşılsın diye yazmıştım.:)

Evet ismi Ümit Karaal :), baya yetenekli ama fizik olarak daha çok güclenmesi lazim suan çok yetersiz.

Ünal nereden çıktı ya.:icon_smile: Doğru söylüyorsun,fiziği çok kötü ama daha gelişim çağında.İnşallah ileride parlar.

GeNç KaRTaL
25.Temmuz.2012, 22:30
Nostaljik,güzel bir yazı.:)

http://cartalete.blogspot.com/2012/07/besiktas-9900-iskalanmayacak-gurur.html

anil luque
26.Temmuz.2012, 00:15
McGregor İstanbul'a geldi..

footballer33
26.Temmuz.2012, 01:44
McGregor İstanbul'a geldi..
Her yerde yazıyor; ama bir de görüntüsünü görebilseydik. Geldiğine dair bir fotoğraf yok ortalıkta.

E.Cartman
26.Temmuz.2012, 02:17
İstediğiniz görüntü olsun

http://www.ligtv.com.tr/haber/mcgregor-istanbulda

footballer33
26.Temmuz.2012, 02:22
İstediğiniz görüntü olsun

http://www.ligtv.com.tr/haber/mcgregor-istanbulda
Eyvallah, teşekkürler. :)

Hadi hayırlısı.

Ralph
26.Temmuz.2012, 14:04
http://www.ntvspor.net/canliyayin

canlı yayında Escude

goosfraba
26.Temmuz.2012, 14:10
Tamer Kiran:Quaresma ve diğer isimleri elimizden çıkartmak istiyoruz..Takıma dönüşleri artık zor..

Ralph
26.Temmuz.2012, 14:11
Yerinde bir karar :) Bu karardan geri dönüş olmaması beni çok mutlu ediyor. Quaresma'ya karşı olan bu görüşlerimde yalnız olmadığımı bilmek çok güzel. Özellikle teknik heyetle aynı fikirde olmam daha bir mutlu ediyor.

Yalnız Tuncay Şanlı sorusuna net cevap vermedi geçiştirdi gibi geldi bana. Tuncay'ı ilerleyen günlerde Beşiktaş'ta görebiliriz.

byariff
26.Temmuz.2012, 16:13
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/68953/bana-yapilanlar-utanc-verici

anil luque
26.Temmuz.2012, 16:40
Eğer bunlar doğruysa senin de karakterine selamlar olsun sayın aybaba.

C h A o S
26.Temmuz.2012, 16:59
Ayıp valla eğer doğruysa bu dedikleri.Antrenman malzemesi vermemek ne demek.

"Bana yapılanlar utanç verici"

26 Temmuz 2012 14:50 NTV Spor
Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Q7, siyah-beyazlı kulüpte son zamanlarda yaşadıkları için, "Bana yapılanlar utanç verici" dedi.

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, NTV Spor Muhabiri Hakan Gündoğar'a özel açıklamalarda bulundu. Q7, siyah-beyazlı kulüpte son zamanlarda yaşadıkları için, "Bana yapılanlar utanç verici" dedi.

"BENİMLE KİMSE KONUŞMADI"
Kulübün kendisine yaklaşımının yanlış olduğunu ve kendisiyle hiçbir yöneticinin görüşmediğini ifade eden Ricardo Quaresma, "Beşiktaş’tan ayrılmak istemezdim, ancak kulübün bana yaklaşımı çok yanlıştı. Basında çıkan bir çok haber oldu. Kulübün benimle görüştüğü, indirim istedigi ve buna benzer haberler gerçeği yansıtmıyor. Benimle kimse konuşmadı. İndirim konusunu önceden konuşmamız lazımdı. Ben bugüne kadar kulübe hep yapıcı olmaya çalıştım, ancak kulüp aynı şekilde bana bir yaklaşım göstermedi" dedi.

"AYBABA HAKKINDA YORUM YAPAMAM, TANIMIYORUM"
Siyah-beyazlı ekibin yeni teknik direktörü Samet Aybaba'yı tanımadığını söyleyen Q7, "Bir şey düşünmüyorum, çünkü kendisini tanımıyorum. Tanımadığım, hiç konuşmadığım biri hakkında yorum yapamam. Ancak kendisi de beni tanımamasına rağmen bu kanıya nereden vardı bilemiyorum" diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ TARAFTARI, HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN İYİ TARAFTAR"
İstanbul'a geldiği ilk günden bu yana kendisine destek olan siyah-beyazlı taraftara teşekkür eden Portekizli yıldız, "Bana gösterdikleri sevgi ve ilgi için çok teşekkür ediyorum. Geldiğim günden bu yana bana hep yakın davrandılar. Hayatımdaki en iyi taraftar diyebilirim. Onlara kalpten teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki; futbolu da bu taraftarın tezahüratları altında bırakayım. Ancak şu anki yönetim ve teknik direktor ile bunun mümkün olmadığını görüyoruz" ifadelerini kullandı.
reklam

"BANA YAPILANLAR UTANÇ VERİCİ"
Son zamanlarda kendisine gösterilen tavrı hak etmediğini ve bu yapılanların utanç verici olduğunu dile getiren Quaresma, "Beşiktaş’ta geçirdiğim 2 sene içinde elimden gelenin hep fazlasını yapmaya çalıştım. Ancak takımdan ayrı çalışmayı, bu tavırları görmeyi hak ettiğimi düşünmüyorum. Ben böyle davranırken bir anda ne değişti bilmiyorum. Bu yapılanlar bence utanç verici. Antrenman için malzeme bile verilmiyor. Bazen 30 dakika antrenman malzemesi bekliyoruz. Tekrar ediyorum; bana yapılanlar utanç verici. Buradan tekrardan başta başkan Yıldırım Demirören'e ve eski yönetime bana gösterdikleri yakın ilgi ve alaka icin teşekkür ederim. Transfer konusunda ise bir açıklama yapmam doğru olmaz, bu işlerle menajerlerim ilgileniyor" diyerek sözlerini tamamladı.

anil luque
26.Temmuz.2012, 17:01
Adam kendi isteğiyle bırakıp gitsin diye yapılır bu yapılsa yapılsa. Beşiktaş camiasında böyle bir olay yaşandıysa hakikaten yapanları geçtim şahsım adına utanırım.

fotosuki
26.Temmuz.2012, 17:46
Yönetim çok acemi. Satılık denilen adamları üstüne para verip göndermek zorunda kalacaklar. Hepsinin kapı gibi sözleşmeleri var. Oyuncuyu kazanmak yerine silmeyi tercih ediyorlar. Şimdi Quaresma, Simao vb adamları elinden çıkaramazsan ne olacak? Ya adamlar sözleşme süreleri boyunca A2'de çalışıp paralarını alacaklar yada bütün alacaklarını fazlasıyla tahsis edip serbest kalacaklar. Kısacası "no-win situation".

footballer33
26.Temmuz.2012, 23:50
Bir futbolcu bu şekilde gönderilmez arkadaş! Edep var, kural var, futbolcu göndermenin de bir raconu var. Gerekli gereksiz açıklamalar yaparak piyasasını düşüremezsin sen bir futbolcunun bu şekilde. Bahsedilen isim de Quaresma üstelik. İnşallah, Quaresma bir sezon daha kalır Beşiktaş'ta sırf şu ağız ishali yöneticilere inat ve hepsi söylediklerini yutar; böylece Q7'yi de seve seve oynatmak zorunda kalırlar.

anil luque
27.Temmuz.2012, 01:01
Yönetimden birisi Q7'nin açıklamalarına "Sahtekar Quaresma" şeklinde yanıt vermiş.

Sonumuz hayrolsun...

Mamadou
27.Temmuz.2012, 01:30
Yaptığı her röportajda resim ekleyen malum site bu kez röportajdan resim eklememiş. ilginç. Sözde Mail yoluyla röportaj yapılmış.

Quaresma'ya sahtekar diyen yöneticinin kullandığı üslup son derece yakışıksız buna katılıyorum ama açıklamasında yanlıştan çok doğrularda var. Quaresma eğer bu açıklamaları yaptıysa -ki ben haberin doğru olup olmadığından hala şüpheliyim Quaresma'da değişen hiç bir şey yok. Bal gibi de taraftara oynamış. Kendisine yapılanların utanç verici olduğunu söylemiş ama geçen sezon derbi maçından önce kasti olarak gördüğü kırmızı kart,hocayla kavgası ve parasını alamadığı için kulübe ihtarname çektiren bir oyuncunun bu sözleri sarf etmesi de şahsen bana göre komik. Şimdiye dek kulüpte kim istenmedi ise herkes yönetimi zan altında bırakacak açıklamalar yaptı gider ayak. Sağ olsun taraftarın çoğunluğu da her defasında oltaya gelerek bunları bir güzel şekilde yedi.

Ayrıca Quaresma takımda kalırsa hırslanır diye düşünenler çok ciddi bir şekilde yanılıyorlar. Bence kendimizi kandırmaktan öteye gidemeyiz. Ha yönetiminde bu konuda hataları oldu ama daha 3 aylık yönetimden bahsediyoruz dimi. Dibe batmış bir takımın başına geçtiler sonuçta. Her fırsatta da eleştirilmez.

Umarım kapı gibi sözleşmesi olan ve takıma hiç bir yararı olmayan oyuncularla en kısa sürede yollar ayrılır diye umuyorum. Yoksa bu saatten sonra bu oyuncuları kazanmak falan bunların olacağını hiç düşünmüyorum.

footballer33
27.Temmuz.2012, 01:46
Yaptığı her röportajda resim ekleyen malum site bu kez röportajdan resim eklememiş. ilginç. Sözde Mail yoluyla röportaj yapılmış.

Quaresma'ya sahtekar diyen yöneticinin kullandığı üslup son derece yakışıksız buna katılıyorum ama açıklamasında yanlıştan çok doğrularda var. Quaresma eğer bu açıklamaları yaptıysa -ki ben haberin doğru olup olmadığından hala şüpheliyim Quaresma'da değişen hiç bir şey yok. Bal gibi de taraftara oynamış. Kendisine yapılanların utanç verici olduğunu söylemiş ama geçen sezon derbi maçından önce kasti olarak gördüğü kırmızı kart,hocayla kavgası ve parasını alamadığı için kulübe ihtarname çektiren bir oyuncunun bu sözleri sarf etmesi de şahsen bana göre komik. Şimdiye dek kulüpte kim istenmedi ise herkes yönetimi zan altında bırakacak açıklamalar yaptı gider ayak. Sağ olsun taraftarın çoğunluğu da her defasında oltaya gelerek bunları bir güzel şekilde yedi.

Ayrıca Quaresma takımda kalırsa hırslanır diye düşünenler çok ciddi bir şekilde yanılıyorlar. Bence kendimizi kandırmaktan öteye gidemeyiz. Ha yönetiminde bu konuda hataları oldu ama daha 3 aylık yönetimden bahsediyoruz dimi. Dibe batmış bir takımın başına geçtiler sonuçta. Her fırsatta da eleştirilmez.

Umarım kapı gibi sözleşmesi olan ve takıma hiç bir yararı olmayan oyuncularla en kısa sürede yollar ayrılır diye umuyorum. Yoksa bu saatten sonra bu oyuncuları kazanmak falan bunların olacağını hiç düşünmüyorum.
Ben, Q7'nin taraftara oynadığını düşünmüyorum. Q7 gelmeden önce, onun için sabahlara kadar nöbetler tutan da bu taraftardı 2 yıl önce. Geldi, taraftar ona aynı ilgiyi ve desteği yine verdi, Q7 de bu sevgiye karşılık vermeye çalıştı futboluyla olmasa da, söylemleriyle. Beyaz Nouma oldu yani, kısaca. Dediğim gibi, Q7'nin tribünlere oynadığını sanmıyorum. Öyleyse de zaten, Q7'yi çok yanlış yorumlamışım derim kendi adıma ve pişman olurum onu savunduğuma.

Yine kendi adıma söyleyim; yönetimi her fırsatta eleştirmiyoruz. Sadece yaptıkları yanlıştan bahsediyoruz. Q7 kalır veya gider, elbette zamanı gelince o da gidecek; ama bir futbolcunun gidişi de bu şekilde olmamalı. Sen, elindeki futbolcuyu satmadan önce kötüleyip hakkında bir sürü rencide edici ve onur kırıcı şeyler söyleyip öyle mi yollarsın; yoksa onu belli bir fiyat üzerinden satış listesine koyup alıcısını mı beklersin? Yönetimin konu ile alakalı tutumunu çok yanlış buluyorum ben ve bunu eleştiriyorum şahsen.

Son cümlene katılıyorum. Bu saatten sonra Q7 mümkün değil, kazanılamaz. Kalsa da verim alınamaz; ama ben yöneticilerin tavrına o kadar çok kızdım ki, Q7'nin 1 sezon daha kalmasını isterim şahsen. Henüz, Beşiktaş'tan resmen ayrılmamış, sözleşmeli futbolcusu için sürekli olarak bu kadar çok olumsuz sözler söylenmesi hiç yakışık almadı. Q7'nin de bir sabrı var doğal olarak ve o da bir yerde patladı.

footballer33
27.Temmuz.2012, 01:56
Bir oda dolusu Beşiktaş forması. :icon_surprised: Bravo adama. :k:

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/382452_388816104507372_1360713765_n.jpg

GeNç KaRTaL
27.Temmuz.2012, 02:35
Yönetimin bu politikasıyla,Quaresma'yı en fazla,önümüzdeki sezon alacağı garanti parayı ödemeyerek elden çıkarabiliriz.Neyse,bu konularda pek yazasım gelmiyor doğrusu.8 senedir bıktım bu amatör yönetimlerden.

Bu fotoğraftaki Forza'dan Kıvanç mı Mehmet abi?

Mamadou
27.Temmuz.2012, 03:10
@footballer33

Yanlış anlaşılmasın bu konuda yönetimi tamamen haklı göstermeye çalışmıyorum. Yönetimin tutumu yanlış evet ama bir tek iş yönetimde bitmedi. Basında asılsız haberler yapıldı. Her şeyi çok iyi bilen taraftar bu haberlerin doğruluğunu bilip bilmeden her defasında 3 günlük yönetime salladı ve sallamaya devam ediyorlar. Yönetim kanalından da bir sürü açıklama yapıldı. Bu açıklamalara bile tepki gösterildi.

Quaresma'nın yaptığı açıklamaların lamı cimi yok. Eğer ki cidden bu açıklamaları yaptıysa ben Quaresma'nın taraftara oynadığını ve yönetimi zan altında bıraktığını düşünüyorum ki zaten açıklamaların tamamını okuyan biri Quaresma'nın Beşiktaş'ı kafada bitirdiğini anlar. Başlık üzerinden eleştiren taraftarlar bile var. Ben Quaresma'nın Beşiktaş'ta mutlu olduğunu hiç düşünmüyorum. Başka bir ligde başka bir takımda kazanamayacağı maaşı kazanıyor Beşiktaş'ta ve bunun bilincinde. Kaldı ki Quaresma'nın geçmiş iki sezonda bir önceki mesajda neler yaptığını gördük. Quaresma bu açıklamaları yapmadan önce ilk önce aynaya baksa daha iyi olurmuş.

Son olarak Quaresma'nın satılmaması için taraftarlar yürüyüş yapacakmış. Bu haber doğru mu ? Zamanında Yıldırım Demirören'in istifa etmesi için yürüyüş yapmayan taraftar grubu harbiden Quaresma satılmasın diye yürüyüş yapacaksa vay bu kulübün haline..

Sheriff
27.Temmuz.2012, 03:23
Quaresma gibi bir oyuncudan yararlanılmalıydı. Daha önce yararlanan yararlandı, Porto'da mükemmel işler yaptı, keza Beşiktaş'ta da mükkemmel oynadığı maçlar oldu. Bu zamana kadar talibinin çıkmaması elde kalacağını gösteriyor Quaresma bir yerlerde antrenman yapıp formunu korumalı, tesislerde şu anda oldukça huzursuzdur büyük bir olasılıkla, illaki bir talibi çıkacaktır. Ben avrupada orta düzey yada alt düzey bir takım çalıştırıyor olsam Quaresma'yı takımıma gözüm kapalı alırım, takımı sırtlar götürür belkide, yetenek ve potansiyel var. Üst düzey takımlarda iş yapamayacağını zaten daha önce çok kez gösterdi.

footballer33
27.Temmuz.2012, 03:44
@Şemsi,
Arkadaşı tanımıyorum, bilmiyorum kim olduğunu. :)

@Meireles,
Quaresma konusunda düşüncelerimi önceki mesajlarda belirttim, sen de kendi düşüncelerini belirttin. Sana göre taraftara oynuyor, bana göre gösterilen sevgiye karşılık veriyor. Diğer konularda da fikirlerimizi paylaştık. Aynı şeyleri söylemek istemiyorum. Öyle ya da böyle, seneye bu zamanlar Q7 olmayacak bu sene takımda kalsa bile. Her neyse artık. :)

Gideceği için yürüyüş yapılacaksa, bence de çok abartılı olur o kadarı. O konuda, düşüncelerine katılıyorum.

E.Cartman
27.Temmuz.2012, 03:46
Quaresma'da büyük takımların büyük oyuncusu olacak yetenek var fakat onda eksik ya da fazla olan bir şey fazlasıyla olumsuz etkiliyor onu. Bu yüzdende küçük takımların büyük oyuncusu olabiliyor sadece. Burda söylediğim yanlış anlaşılmasın, kesinlikle Beşiktaş'ı küçümseme gibi bir şey söz konusu değil. Sadece Real Madrid, Barça gibi kulüplere göre konuştum ki nitekim bu sözümde küçük takım kategorisine Porto'da giriyor :)

europeanconquer
27.Temmuz.2012, 03:58
Samet Aybaba gibi seyyah bir adamın eline Quaresma olan bir takım verirsen takımın Fernandes ile beraber en iyi oyuncusunu böyle manipüle eder.Hiç mi denemezsin be Aybaba ? Quaresma gibi her an patlama potansiyeli olan bir futbolcudan bu kadar kolay vazgeçilmemeliydi.En kötü 1 hafta hadi 1 hafta da değil 5 gün bir deneme süresi verirdin adama.İstekli görünürse hazırlık maçlarında oynatır kamptan sonra kararını verirdin.

ShevAnil
27.Temmuz.2012, 04:14
Quaresma mutsuz, istenmediği bir yerde bulunuyor. Önünde iki seçenek var, ya terkedicek gemiyi, ya da kalıp Samet Aybaba'ya Quaresma'yı gösterecek.

Eğer giderse, Rusya, Çin, Katar gibi ülkeler dışında hiç bir yerde bu parayı kazanamaz. Bu yüzden gitmesi biraz zor gibi ama genede giderse Beşiktaş bonservis bakımından gene zarara uğratılır, ancak zararın neresinden dönersen dön kârdır. Tabii bir de kulüp bulamadan sözleşme fesih etme gibi bir durumda var, böyle bir şeyin olmasını hiç istemem Beşiktaş adına.

Kalırsa eğer, Beşiktaş sıkıntılı bir durumdayken ummadığı bir avrupa kupaları şansını getirebilir. Mevkileri farklı da olsa Muhammet'e katkıları bile olabilir. Kısacası kalırsa yıldız olarak geldiği Beşiktaş'ta gerçekten yıldız olabilir. Ama bu da zor bir ihtimal, önce Samet Aybaba'yla barışması gerekiyor, Beşiktaş yöneticilerinin tüm söylediklerini yutması gerekiyor.

di canio
27.Temmuz.2012, 04:17
Ben Quaresma ile ilgili iradenin Samet Aybaba'da olduğunu sanmıyorum. Bence tamamen yönetimin tasarrufu bu olanlar.

sui generis
27.Temmuz.2012, 05:05
Alalım iste su adamı .. Artık bonservis de vermeyiz yoksa baslarına kalacak. Q7 ye de 2-2.5 ver yıllık , al iste :)

Trabzonspor
27.Temmuz.2012, 05:07
Sag kanatta Volkanin yerine Q7 olmasini tercih ederim.Keske birsey olsada bize gelse.

MeliksahAydogan
27.Temmuz.2012, 05:08
Arkadaşlar sorunlu bir oyuncuyu takımınızda görmeye çok meraklısınız sanırım ?

Corpus
27.Temmuz.2012, 05:10
Sorunlu morunlu ama adam Quaresma. Ne kadar benzer bir örnek ancak, İbrahimovic de çok sakin bir oyuncu değil.

MeliksahAydogan
27.Temmuz.2012, 05:14
Sorunlu morunlu ama adam Quaresma. Ne kadar benzer bir örnek ancak, İbrahimovic de çok sakin bir oyuncu değil.

Şahsi fikirler bunlar şuan Beşiktaş hariç kalan 3 büyüklerden hangisinin Teknik Direktörü ister Q7'yi ?

Aykut Kocaman mı ?

Şenol Güneş mi ?

Fatih Terim mi ?

sui generis
Arkadaşlar sorunlu bir oyuncuyu takımınızda görmeye çok meraklısınız sanırım ?

Melo nun da pek normal olduğu söylenemez :D

Valla ben Q7 yi çok isterim ama almiyorlar iste :)

Fearless Coward
Futbolcunun sorunlusu olabilir önemli olan oyunu...Lincoln'e benzetiyorum ben Q7'yi ama Lincoln tabi Q7'den daha sağlam işler yapıyordu tek şanssızlığı hocaları kötüydü...Bülent hoca da sahip çıkmadı hemen kapı önüne koydu neyse yeri bura değil tabi :D Beşiktaş resmen bizim gibi yaptı Bülent Korkmaz 2 Samet Aybaba...Q7'yi bu zorlu dönemde takımda tutmak lazımdı...

Trabzonspor
27.Temmuz.2012, 05:17
Baktigimizda Engin,Nelo,Kazim falan filan bu adamlar Q7'den daha sakin adamlar degil.Volkandq pek normal bi oyuncu degil ama oynatiyoruz.Sorunlu Volkan mi sorunlu Q7 mi? Gerci Quaresmada ne sorun var bilmiyorumya ben.

MeliksahAydogan
27.Temmuz.2012, 05:18
Q7 konusunda Beşiktaş açısından bakınca maaşında indirimi gidilip bir şekilde bu zor dönemde takımda tutulabilirdi , adam olabilirdi belki olsa çok can yakardı fakat Beşiktaş yönetimi biraz bu konuda önyargılı davranıyor.

di canio
27.Temmuz.2012, 05:28
İsimleri geçtiği için onların üzerinden yapıyorum yorumu, bu isimlere eklenebilecek birçok oyuncu da var. Volkan Şen, Kazım Kazım gibi oyuncuların oynadıkları sıradan futbola rağmen çıkarttıkları sorunlarla uğraşmaktansa, Quaresma gibi aşmış bir yıldızın sorunlarıyla uğraşmayı tercih ederim. Bunların yeri burası değil, transfer konusu. O yüzden uzatmayalım kendi takımlarımız-Quaresma ilişkisi ile ilgili hayallerimizi :)

Önceki sayfada, bence Samet Aybaba'nın inisiyatifinde değil Quaresma'nın durumu yazmıştım. Buna ek yapmak lazım; eğer Samet Aybaba'nın kararıysa bu gerçekten, Samet Aybaba'nın yaptığı yanlıştan çok yönetimin yanlışı var. Quaresma bu takımın bence en önemli ismi. Fernandes'ten bile önemli bence. Bİr çırpıda silinmeye çalışılmasına engel olmalılar.

besiktas1903
27.Temmuz.2012, 05:40
Ben Quaresma ile ilgili iradenin Samet Aybaba'da olduğunu sanmıyorum. Bence tamamen yönetimin tasarrufu bu olanlar.

Bencede tipki Ernst gibi aldiklari para fazla oldugu için göndermek istiyorlar ama bu seçtikleri yöntem yanlis....
Quaresma hirsli bir oyuncu ve hirsi yüzünden bazen sorumsuzca harektler yapiyor bir an kendini kaybediyor ama daha önce de dedigim gibi hazirlik maçlarina gördügüm gibi bu sene gol yollarina baya zorlanacagiz ve Quaresma iste tam böyle maçlarda perdeyi açabilen bir oyuncu.

Mamadou
27.Temmuz.2012, 06:10
Peki bu adam çok iyide neden şimdiye kadar bir tane bile taliplisi çıkmadı. Yönetim bonservis bedelini 4 M çekti yahu var mı ötesi bu işin. Ne kadar yetenekli olursa olsun bu adamın şimdiki haliyle modern futbolda işi yok. İki sezonda beklentileri karşılayamadı bundan sonra da karşılayamaz.

anil luque
27.Temmuz.2012, 11:25
Quaresma'nın yeri geldiğinde sahada adının bile yettiğini anlayacak Samet efendi ama iş işten geçmiş olacak..

Bu arada kırmızı forma ilk hafta sonunda 20.000 civarında satış yapmış. Arada bir iyi şeyler de oluyor camiamızda çok şükür.

futureless
27.Temmuz.2012, 12:12
Fenerbahçe taraftarının twitter'da Hasan ve Bilal'e özgürlük diye ortalığı inlettiği duruşma sonunda başladı , peki Beşiktaş Sohbet Alanı'na niye yazıyorum ? Fenerbahçe - Galatasaray maçı sonrası benzinlikteki malum olay sebebiyle içeri alınan Fener'li Bilal , Beşiktaş'lıymış :)

KanaKe
27.Temmuz.2012, 12:17
Baktigimizda Engin,Nelo,Kazim falan filan bu adamlar Q7'den daha sakin adamlar degil.Volkandq pek normal bi oyuncu degil ama oynatiyoruz.Sorunlu Volkan mi sorunlu Q7 mi? Gerci Quaresmada ne sorun var bilmiyorumya ben.

quaresmada ki sorun maasi :) yoksa 1-2 milyona oynasa pasa pasa oynatirlar..

Kaka Leite
27.Temmuz.2012, 12:18
Fenerbahçe taraftarının twitter'da Hasan ve Bilal'e özgürlük diye ortalığı inlettiği duruşma sonunda başladı , peki Beşiktaş Sohbet Alanı'na niye yazıyorum ? Fenerbahçe - Galatasaray maçı sonrası benzinlikteki malum olay sebebiyle içeri alınan Fener'li Bilal , Beşiktaş'lıymış :)

Bu nasıl bir çelişki :icon_biggrin:

futureless
27.Temmuz.2012, 12:21
Bu nasıl bir çelişki :icon_biggrin:

Sorun da orada :D

anil luque
27.Temmuz.2012, 12:21
Olayda provakasyon yapmıştır mi diyorsun Coşkun anlamadım konuyu tam ?

futureless
27.Temmuz.2012, 12:37
Olayda provakasyon yapmıştır mi diyorsun Coşkun anlamadım konuyu tam ?

Yok hayır. Zaten stadla alakası yokmuş Bilal'in. Orada birileri polisten dayak yerken vatandaşa yardım etmekmiş suçu.Onu söylüyorum :)

Duruşmada şöyle bir söz geçmiş , Fenerbahçe şampiyonluğu kaybettiği için sindiremeyen taraftarlardan olan bu kişiler.... falan filan.Sonra aslında Fenerbahçe taraftarı olmadıkları ortaya çıkıyor.

Yani Anıl sözün özü , adalet anlayışımızın bir başka mükemmel zırvalığından bahsediyorum.Provokasyon falan değil dediğim , yanlış anlaşılmasın :)

attirson
27.Temmuz.2012, 12:43
Hatta Bjk kombinesini göstermiş bir tanesi.Bu kişide Bilal'di sanırım.

anil luque
27.Temmuz.2012, 12:44
Yok hayır. Zaten stadla alakası yokmuş Bilal'in. Orada birileri polisten dayak yerken vatandaşa yardım etmekmiş suçu.Onu söylüyorum :)

Duruşmada şöyle bir söz geçmiş , Fenerbahçe şampiyonluğu kaybettiği için sindiremeyen taraftarlardan olan bu kişiler.... falan filan.Sonra aslında Fenerbahçe taraftarı olmadıkları ortaya çıkıyor.

Yani Anıl sözün özü , adalet anlayışımızın bir başka mükemmel zırvalığından bahsediyorum.Provokasyon falan değil dediğim , yanlış anlaşılmasın :)

Anladım kardeşim. Ben zaten mantığı kavrayayım diye sordum sen de yanlış anlama :)

O gece yaşananlarla ilgili kim ne derse desin Fenerbahçe taraftarı (bu yerleşik düzenimizde) haklı konuma çıkamayacak maalesef. Çok yakınlarımdan dinlediğim olaylar oldu aleyhinde olsa dahi bir konuyu olduğu gibi anlatacak insanlar , polisin gerçekten o gece zıvanadan çıktıklarını anlatmışlardı zaten..

futureless
27.Temmuz.2012, 12:48
Anladım kardeşim. Ben zaten mantığı kavrayayım diye sordum sen de yanlış anlama :)

O gece yaşananlarla ilgili kim ne derse desin Fenerbahçe taraftarı (bu yerleşik düzenimizde) haklı konuma çıkamayacak maalesef. Çok yakınlarımdan dinlediğim olaylar oldu aleyhinde olsa dahi bir konuyu olduğu gibi anlatacak insanlar , polisin gerçekten o gece zıvanadan çıktıklarını anlatmışlardı zaten..

Taraftarımız haklıdır haksızdır onunla ilgili bir şey söyleyemiyorum ben orada değildim , doğrudur söylediklerin.

Bu insanlar boş yere içeri alınmış.Suçları ya oradan geçmek ( ki bi tanesi güvenli olur diye polisin yanından geçiyor ve tutuklanıyor.. ) ya da dayak yiyen vatandaşa yardım etmek. Hangi takımlı olduğu önemli değil , bu insanlar bugün serbest kalmalı , kalacak.

anil luque
27.Temmuz.2012, 12:49
Taraftarımız haklıdır haksızdır onunla ilgili bir şey söyleyemiyorum ben orada değildim , doğrudur söylediklerin.

Bu insanlar boş yere içeri alınmış.Suçları ya oradan geçmek ( ki bi tanesi güvenli olur diye polisin yanından geçiyor ve tutuklanıyor.. ) ya da dayak yiyen vatandaşa yardım etmek. Hangi takımlı olduğu önemli değil , bu insanlar bugün serbest kalmalı , kalacak.
İnşallah öyle olur. Adalet bir kere de haklı için tecelli etsin şu ülkede.

fotosuki
27.Temmuz.2012, 12:49
Peki bu adam çok iyide neden şimdiye kadar bir tane bile taliplisi çıkmadı. Yönetim bonservis bedelini 4 M çekti yahu var mı ötesi bu işin. Ne kadar yetenekli olursa olsun bu adamın şimdiki haliyle modern futbolda işi yok. İki sezonda beklentileri karşılayamadı bundan sonra da karşılayamaz.

Beşiktaş Quaresma'yı bu kadar ısrarla elden çıkarmayı düşünürken hangi aklı selim kulüp kasasından çıkarıp 4M verir? Beşiktaş yönetimi Quaresma konusunda yanlış yaptı. Artık kimse Quaresma için Beşiktaş'a bonservis ücreti vermez. En fazla alacaklarını verir. Quaresma'yı almayı düşünen kulüp oyuncunun serbest kalmasını bekler zaten.

LaigLeNoiR
27.Temmuz.2012, 13:40
Quaresma bu zamana kadar bavulunu toplayıp gitmediyse hala kalmaya niyetli demektir.

Yakın zamanda yeni sözleşme yapılır fiyatında indirime gidilir ve Quaresma takımda kalır.

Bu arada bir arkadaş Lincoln daha iyiydi Quaresma'dan demiş ama ona katılmıyorum Quaresma ve Lincoln'ün sadece Türkiye'de bile yaptığı işlere baksanız yeterli. Avrupa Kariyerinden bahsetmiyorum bile.

C h A o S
27.Temmuz.2012, 15:24
Samet Aybaba benim oyun planımda Quaresma'ya yer yok diyor.Yani maaşını geçtim adam kadroda düşünmüyor onu.Quaresma bu saatten sonra kalmaz.Olması çok güç ama yönetim olurda gel indirime git kal dese bile Quaresma şu anda nefret dolu Aybaba'ya.Hayatta kalmaz.

E.Cartman
27.Temmuz.2012, 15:48
Muhteşem :n::n:

https://p.twimg.com/AyzkGdJCcAA3N6m.jpg:large

anil luque
27.Temmuz.2012, 16:31
Sabah okudum bunu efsane :D

GeNç KaRTaL
27.Temmuz.2012, 17:38
O yazıyı forza'dan bir eleman yazmıştı.Resimdeki kişi zaten alıntı diye belirtmiş.

Bence de böyle.

vego
27.Temmuz.2012, 17:43
Hangi genç oyuncular A takımda kaldı?

27.07.2012 16:27:09
Avusturya kampında gençlere görev veren Samet Aybaba, hangi oyuncuların takımda kalacağını yönetime rapor olarak sundu.

Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi 5 Temmuz'da başlayan ve 25 Temmuz'da sona eren yurt dışı hazırlık kampı kadrosuna teknik direktör Samet Aybaba, 13 genç oyuncuyu dahil etmişti.

Aybaba, Mertcan Tunca, Atınç Nukan, Furkan Şeker, Rıdvan Şimşek, Emre Özkan, Mertcan Demirer, Ümit Karaal, Hasan Türk, Kadir Arı, Caner Turp, Erkan Kaş, Mertcan Aktaş ve Sezer Özmen'in 20 günlük kapta gösterdikleri performanslar sonrası hazırladığı raporu futbol komitesine sundu. Aybaba, sunduğu raporda genç oyunculardan Rıdvan Şimşek, Sezer Özmen, Furkan Şeker, Caner Turp ve yaklaşık 2 ay önce Sakaryaspor'dan transfer edilen Berat Çetinkaya'nın bonservis bedelleri ile takımdan gönderilmeleri yönünde görüş bildirdi.

KİRALIKLAR: TANJU KAYHAN, BURAK KAPLAN, MERTCAN DEMİRER VE ATINÇ NUKAN
Tecrübeli teknik adam ayrıca Mertcan Demirer ve Atınç Nukan'ın yanı sıra geçen sezon A takım kadrosunda yer alan Tanju Kayhan ve Burak Kaplan'ın farklı bir takıma kiralanmalarını istedi.

TAKIMDA KALANLAR: EMRE ÖZKAN, ERKAN KAŞ, MERTCAN AKTAŞ, HASAN TÜRK, KADİR ARI, ÜMİT KARAAL VE MERTCAN TUNCA
Samet Aybaba'nın takımda kalmasını istediği isimler ise Emre Özkan, Erkan Kaş, Mertcan Aktaş, Mertcan Tunca, Hasan Türk, Kadir Arı ve Ümit Karaal oldu. Bu futbolculardan Emre Özkan, Hasan Türk ve Erkan Kaş'ın sürekli A takım kadrosunda yer almaları beklenirken, Mertcan Tunca, Kadir Arı ve Ümit Karaal'ın sezon içinde çoğunlukla A2 takımda görev yapacakları ancak A takım antrenmanlarında yer alarak bazı karşılaşmarlarda A takım formasını giymeleri bekleniyor.

Haber Kaynağı: DHA

kalemci
27.Temmuz.2012, 17:54
Sezer'i düzenli izleyen varsa eğer ne eksiği varda yıllardır giremiyor kadroya. Oynadığı hazırlık maçlarında Ersan'dan iyiydi.

besiktas1903
27.Temmuz.2012, 17:57
Rapor dogrumu bilmiyorum ama Tanju, Burak ve Berat disinda bekledigim gibi olmus. Sezer ve Furkan'dan baya umitliydim, milli takımlarda iyi performans sergiliyorlardı. Berat'a da yazık olur madem oynatmayacan niye alıyorsun..

kalemci
27.Temmuz.2012, 17:59
Berat'ı Samet Aybaba almadı ki. Yanlış mı hatırlıyorum yoksa ?

GeNç KaRTaL
27.Temmuz.2012, 18:04
Berat'ı Samet Aybaba almadı ki. Yanlış mı hatırlıyorum yoksa ?

Doğru hatırlıyorsun.Altınsay'ın listesindeydi Berat.

kalemci
27.Temmuz.2012, 18:07
Ben hala Sezer'e takıldım. Neden sürekli bi gönderiyoruz?

anil luque
27.Temmuz.2012, 18:11
Berat'ın gönderilecek olması bir olay Sezer'in ki ayrı olay.

Rize'de de gayet iyi milli takımlarda da. Neyini beğenmiyor bunca senedir değişen teknik adamlar anlamıyorum.

kalemci
27.Temmuz.2012, 18:13
Ben kendimden şüpheye düştüm. Acaba biz mi gaza geliyoruz Sezer konusunda ? :n:

besiktas1903
27.Temmuz.2012, 18:25
Ben kendimden şüpheye düştüm. Acaba biz mi gaza geliyoruz Sezer konusunda ? :n:

Aynen :n: önceki seneler tamam genç dedik tecrübe kazansın ama özellikle bu sezonda gönderiliyorsa.. Sadece kamp performansından dolayı gönderiliyorsa yazık olur.

besiktas1903
27.Temmuz.2012, 21:35
https://www.youtube.com/watch?v=is8yr95GL2s&feature=player_embedded

Bu video'da zaten belli oluyor Quaresma ve Ernst sadece aldiklari maas yüzünden yönetim tarafindan gönderilmek isteniyor ve Samet hoca bunu kabul ederek göreve getirildi. Mustafa Denizli mesela bu yüzden gelmek istemedi.

footballer33
28.Temmuz.2012, 00:14
Arkadaşlar, bir yerde anlaşalım; bu listede kampa alınan 13-14 genç futbolcudan beğenilip takımda tutulanlar var. Şu isimlerin arasından seçildi, takımda kalacaklar: :)

Mertcan Tunca, Atınç Nukan, Furkan Şeker, Rıdvan Şimşek, Emre Özkan, Mertcan Demirer, Ümit Karaal, Hasan Türk, Kadir Arı, Caner Turp, Erkan Kaş, Mertcan Aktaş ve Sezer Özmen...

Suicider
28.Temmuz.2012, 03:10
Beşiktaş Başkanı'nın sahur programında ne işi var yahu?

Mamadou
28.Temmuz.2012, 04:00
Hoş. Gurur duydum başkanla. Belki yöneticiliği için bir şey diyemezsin ama kişilik olarak 10 numara adam.

Fearless Coward
28.Temmuz.2012, 04:17
Beşiktaş Başkanı'nın sahur programında ne işi var yahu?

Niye ki kardeşim olamaz mı helal olsun valla...

Suicider
28.Temmuz.2012, 04:46
Bana göre çıkmamalı nedenleri çok, uzun uzadıya tartışmayalım şimdi,madem herkesin hoşuna gitmiş tamam ozaman.

goosfraba
28.Temmuz.2012, 07:15
insanları mesleklerine veya bulundukları makama göre sınıflandırıp, robotlaştırıyoruz :)

Ralph
28.Temmuz.2012, 13:15
Güzel bir blog yazısı, okuyunuz

http://savassaridag.blogspot.com/2012/07/ne-quaresma-kampta-degil-mi.html?spref=tw

Ralph
29.Temmuz.2012, 16:30
Fenerbahçe ve Galatasaray 40ar biner kombine satmış. Bizim 3bini buldu mu bilmiyorum. Ayrıca yeni sezon forması inanılmaz satıyormuş Fenerin. O kadar FEDA kampanyası oldu avuç içi kadar insan destek verdi. Bu takım böyle zor ayaklanır. Biraz daha duyarlı olmak lazım.

Mamadou
29.Temmuz.2012, 18:40
FEDA'nın kampanyası nerede oldu ki Net,Twitter ve Face'de. Tamamen Sosyal Medya. Sonuçta internet kullanmasını bilmeyende var, internet'i olmayan ve internet kullanmaya vakti olmayan taraftarda var. Kazanç için BJK TV çıtayı yükseltmeli. Projeler ile ilgili BJK TV araç olmalı. Kendi televizyon kanalında reklamın asını yapıp taraftarını haberdar edeceksin. Misal BJK TV'nin uydu yayını olmadığı için çoğu taraftar BJK TV'nin olup olmadığından bir haberdir.

Ayrıca üzülerek yazıyorum ki kartal yuvasında ürünlerde kalite yerlerde sürünüyor. Biraz özen gösterilmeli. Bir çok ilde kartal yuvası yok. Kartal yuvası olan illerde taraftar ürün eksikliğinden yakınıyor. Taraftar forma almıyor diye kestirip atmaktan öte taraftar acaba ürün bulabiliyor mu bu sorgulanmalı. Ürünler gerçekten çok kısıtlı. Senin ezelin rakiplerin bu konuda Barcelona ile yarışacak düzeye gelmişken senin bir fırın ekmek yemen lazım. Her şeyin başı kalite.

Her ay Adana kartal yuvasından ürün almaya çalışırım. Mersin'de yaşayan Beşiktaşlı kendisine en yakın yer olan Adana kartal yuvasını arıyor ürün almak için.

kalemci
29.Temmuz.2012, 18:49
Feda 2 hafta önce 101.000 satıldığı söylenmişti. Yaklaşık 3 ayda tabi. Kombine kartı da 3500deymiş daha.

sarianet
30.Temmuz.2012, 00:49
olm gitme lan :D

bayılıyorum bjk taraftarının yaratıcılığına :)

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/552506_407719945942907_407897678_n.jpg

GeNç KaRTaL
30.Temmuz.2012, 03:02
Sarıyer ile hazırlık maçı yapmışız ve 3-0 kazanmışız.Golü atanlardan birisi de Veliymiş.Maçın görüntüsü falan var mıdır acaba?

besiktas1903
30.Temmuz.2012, 03:10
Sarıyer ile hazırlık maçı yapmışız ve 3-0 kazanmışız.Golü atanlardan birisi de Veliymiş.Maçın görüntüsü falan var mıdır acaba?

Maçi unuttum BJK TV göstermis galiba youtube'da bunlari buldum

http://www.youtube.com/watch?v=_XGRH7kRGrI

http://www.youtube.com/watch?v=QwLpibvIb6E

GeNç KaRTaL
30.Temmuz.2012, 03:22
Benim maçtan haberim bile yoktu.Vego'nun NtvSpor'un haberini paylaşmasıyla öğrendim.Orada şunu oynadığı öğrenildi falan yazınca,acaba basına kapalımıydı dedim,değilmiş.Sağol linkler için.:)

uAburak89
31.Temmuz.2012, 15:34
Beşiktaş yönetimi mevcut borçlarla boğuşurken, Beşiktaş belediyesinden gelen haciz haberi moralleri bozdu. BJK Çilekli tesislerinin geciken 2 aylık kira borcu yüzünden haciz işlemleri başlatıldığı, ödenmesi gereken bedelin 62.000tl olduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

RaSenGan
31.Temmuz.2012, 15:37
62 bin TL nedir ki Beşiktaş için ? Çok az bir miktar o kadarı da ödeyemeyecek değillerdir herhalde.

vego
31.Temmuz.2012, 17:41
Kırklarelispor ile Özel Maç
31.07.2012
http://www.bjk.com.tr/images/news/ma%C3%A7-180_37.jpg
Futbol Takımımız, yarın Kırklarelispor ile hazırlık maçında karşılaşacak.
Karşılaşma 1 Ağustos Çarşamba günü saat 17.30'da Kırklareli Atatürk Stadı'nda oynanacak.

BJK TV, müsabakayı canlı olarak ekrana getirecek.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/52831/kirklarelispor_ile_ozel_mac.html

GeNç KaRTaL
31.Temmuz.2012, 18:02
Cumartesi günü de Kartal'da Kartalspor ile oynayacağız.Bilet bulabilirsem kesin gideceğim.

Ralph
31.Temmuz.2012, 19:40
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Siyah-Beyazlı takımın gündemindeki konularla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kulübün en büyük krizi olarak gösterilen Quaresma olayının bitmediğini belirten Başkan Orman, Beşiktaş'ta değişen tek şeyin yalan ve dedikodu olduğunu söyledi.

Kapalı Çarşı Beşiktaşlılar Derneği'nin düzenlediği iftar yemeğinde Başkan Orman, Kartalbakisi.com'a yaptığı açıklamalarda, denetleme kurulu raporundan Quaresma'nın son durumuna, Fernandes'in takımda kalıp kalmayacağından kombine satışlarından beklediği rakama ve kapalı tribüne yapılan zamma kadar bir çok konuya açıklık getirdi.

Denetleme raporu için 10 gün daha belenecek

Siyah-Beyazlı camianın merakla beklediği ve daha önce 30 Temmuz'da sonuçlanacağı belirtilen denetleme raporuyla ilgili merak edilenleri cevaplayan Orman, "Rapor henüz tam olarak elimize ulaşmadı. Denetleme firması bizden 10 gün daha süre istedi" derken "Detaylı bir şekilde araştırma ve incelemeye tabi tutuyorlar. Elimize tüm detaylarıyla ulaştığında inceleyeceğim" ifadelerini kullandı.

Rapor sonuçlanınca ne yapacağı hakkında ise Orman, "Spor kamuoyu ve Beşiktaş taraftarı raporun tamamının yayınlanmasını istiyor olabilir, özellikle taraftarlarımızın bu yöndeki beklentilerini anlayışla karşılıyorum. Dediğim gibi müsaade edin gelecek raporu önce ben bir inceleyeyim, daha sonra detaylarını konuşuruz. Kimseden bir şey saklayacak değiliz ama Beşiktaş'ın iç meselelerini de kimseye malzeme yaptırmayız" diye konuştu.

"Quaresma halen Beşiktaş'ın oyuncusu"

Beşiktaş'ta geleceği yılan hikayesine dönen Quaresma hakkındaki gerçekleri de açıklayan Orman, tartışmalara şu sözlerle nokta koydu:

"Quaresma halen daha Beşiktaş'ın sözleşmeli futbolcusu. Bu yöndeki kararı öncelikli olarak teknik heyetimizin vereceği kararla alacağımızı söylemiştim. Samet Aybaba oyuncuyla ilgili düşüncesini bize aktardı ve bizde o doğrultuda hareket ettik. Belki disiplin sorunu, belki takım içi mali dengeler, belki de oyuncunun performansı. Hocamız oyuncuyu bu sezon kadrosunda düşünmediğini söyledi. Amacımız bu konuyu Beşiktaş'ın menfaatleri doğrultusunda halletmek. Henüz bize gelen resmi bir teklif olmadığına göre oyuncu halen Beşiktaş'ın oyuncusudur."

"Beşiktaş'ın başkanı yalan söylemez"

Portekizli oyuncunun gündemi meşğul eden açıklamalarına da değinen Başkan Orman, "Quaresma'nın açıklamalarını dinledim. Bu konu hakkında çok fazla konuşmak istemiyorum. Beşiktaş taraftarının benim oyuncu hakkında yaptığım açıklamaların üzerine kafası karışmaz. O Beşiktaş'ın 25-30 futbolcusundan biri, bense Beşiktaş başkanıyım. Beşiktaş'ın başkanı yalan söylemez. Quaresma'nın iki tane menajeri var. Birisi Jorge Mendes, diğeriyse Ahmet Bulut. Quaresma'nın açıklamalarını Ahmet Bulut'a sorun doğru mu söylüyor yoksa yanlış mı o söylesin" diye konuştu.

"Fernandes ile ilgili hiçbir sorunumuz yok"

Fikret Orman, Fernandes'le ilgili tartışmalara da noktayı koyarken, "Fernandes ile ilgili düşüncemi haftalar önce söyledim. Fakat bunun üzerine hala daha bir takım haberler yapılıyor. Hocamızın kalmasını istediği oyuncumuzla ilgili hiçbir sorunumuz yok. Kendisi Beşiktaş'ta mutlu olduğunu defalarca bize belirtti. Artık kendisinden bu forma altında önemli beklentilerimiz var. Umarım bu sezon diğer sezonlara oranla daha başarılı işler yapacak ve yeniden yapılanan ve gençleşen kadromuza çok şeyler katacaktır. Benim Fernandes ile ilgili söyleceklerim bu saatten sonra sadece bunlar olabilir." ifadelerini kullandı.

"3-4 oyuncu daha alacağız"

Transferi henüz tamamlamadıklarını açıklayan Fikret Orman, "Şu ana kadar genç ve gelecek vadeden isimlerin yanı sıra mevkiinin adamı tecrübeli oyuncular aldık. Teknik heyetin istekleri doğrultusunda 3-4 oyuncu daha alacağız. Arkadaşlarımız bu yöndeki çalışmalarını sürdürüyor. Şimdi isim vermek doğru olmaz ama her yönüyle Beşiktaş'a yakışan ve fayda sağlayacak oyuncular üzerinde duruyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımızla ilgili belli bir noktaya gelinmeden konuşmak, isim vermek istemiyorum." dedi.

"Beşiktaşlı modern, lüks bir stadı hak ediyor"

Siyah - beyazlı kulübün başkanı, satılan kombine sayısının yeterli bulmadığının belirtirken, "Fakat biz bu konuda rakiplerimize oranla stat konusunda yaşadığımız problemler nedeniyle geç kaldık. Her Beşiktaşlı modern, lüks bir stadı hak ediyor. Hiç merak etmesinler bu rüya gerçekleşecek. Biz bu sene stadımızı yıkıp çalışmalara başlayabilirdik fakat hiç yakışık almayan durumlarla karşılaştık. Şimdi tekrar o konulara dönmeyelim. Bu sezon feda yılı ve biz bu sene de son kez İnönü'de olmak istedik" şeklinde konuştu.

Bazı taraftarların tepkisini çeken kapalı tribüne zam konusuna da açıklık getiren Fikret Orman, "Şimdi hepimiz bir takım fedakarlıktan bahsediyoruz. Neden? Amaç Beşiktaş'ı bir noktaya getirmek. Çalışmalarımız hep bu yönde. Günde 18 saat çalışıyoruz, Allahın izniyle hedeflerimize de bir bir ulaşacağız. Şimdi durup dururken neden Kapalı tribünü pahalı tutalım? Taraftar popülizmi yapmam. Ben o tribünlerden geldim. Geçen seneye oranla %8'lik bir zam uygulamışız. Kimse Türkiye ekonomisinin farkında değil mi? Bu tarz polemikler yaratılmak isteniyor. Taraftarını istemeyen bir başkan olabilir mi? Benim taraftarlardan beklentim özellikle bu sezon güçleri yettiğince takımlarına sahip çıkmaları. Kombinelerini almaları, resmi ürünlere ilgi göstermeleri. Gerisini de bize bıraksınlar biz üstesinden hakkıyla geleceğiz." ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş'ta değişen tek şey yalan ve dedikodu"

Fikret Orman, Beşiktaş'ta aradan geçen 10 yıla dair çarpıcı ifadeler kullandı. "Ben yaklaşık 10-12 yıl sonra Beşiktaş'ta yeniden resmi bir görev aldım ve şu an Beşiktaş'ın başkanıyım." diyen başkan Orman, şunları söyledi:

"Şunu üzülerek söylüyorum ki, bu süreçte Beşiktaş'ta değişen tek şey yalan ve dedikodunun artmış olması. Başka değişen bir şey yok. Biz bir yandan işlerle uğraşırken bir yandan da bu sorunlarla uğraşıyoruz. Bunları söylemek üzücü fakat yaşamak ve bizzat görmek daha da acı. Her şeye rağmen biz bu işin içinden çıkacağız tünelin ucundaki ışığı gördük."

"Olağanüstü kongreye gitmeyeceğim"

Yönetimde çatlaklar olduğu iddialarına da yanıt veren Beşktaş Başkanı Fikret Orman, "Olağanüstü seçim döneminde çalışmalarımızı çok hızlı yapmış olabiliriz, fakat benim ve arkadaşlarımın kaybedecek bir dakikamız bile yok" diyerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Tüm arkadaşlarım görevleri dahilinde elinden gelenin fazlasını vererek çalışıyor. Bu yöndeki beklentilere vereceğim cevap net. Yönetim kurulumu yenileme adına olağanüstü kongreye gitmeyeceğim. Yola

fotosuki
31.Temmuz.2012, 22:40
İcra haberi yalanlandı.

byariff
31.Temmuz.2012, 23:52
Firat Gunayer : Fabian Ernst:''Benimle ne bir yönetici,ne de hoca konuştu..Bana 'indirim yap' deselerdi yapabilirdim..''

Ernst:Son yıllarda büyük paralar harcandı ama başarı gelmedi..Bjk'de hiç profesyonel bir sistem kurulmadı.Yaşadıklarımı yazsam roman olur

C h A o S
01.Ağustos.2012, 00:25
Önce Quaresma sonra Ernst.Oyuncularla konuşmadan Samet Aybaba'nın yada yönetimin oyuncuları harcaması,göndermesi vahim bir olay.

anil luque
01.Ağustos.2012, 13:03
Quaresma'nın dedikleri yalanlanmıştı , bakalım bu ne olacak..

besiktas1903
01.Ağustos.2012, 17:10
Yeni beyaz formamiz sonunda çikti.

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/580791_393714187358030_89853157_n.jpg

GeNç KaRTaL
01.Ağustos.2012, 17:49
Fena değil bence.Keşke bir tane de bir kaç senedir çıkan beyaz formalar gibi sade siyah çıkartsalar.Çok istiyorum öyle bir şey ama hep çizgili çıkartıyorlar siyah formaları.

besiktas1903
01.Ağustos.2012, 18:01
Fena değil bence.Keşke bir tane de bir kaç senedir çıkan beyaz formalar gibi sade siyah çıkartsalar.Çok istiyorum öyle bir şey ama hep çizgili çıkartıyorlar siyah formaları.

Aynen böyle beyaz gibi sade bir siyah forma. bu arada yarim saat sonra hazirlik maçi basliyor BJK tv'de

GeNç KaRTaL
01.Ağustos.2012, 18:05
Aynen böyle beyaz gibi sade bir siyah forma. bu arada yarim saat sonra hazirlik maçi basliyor BJK tv'de

Hatırlattığın iyi oldu bak.Yine unutmuşum.:icon_biggrin:

anil luque
01.Ağustos.2012, 18:15
Formanın ortasından aşağıya inen şeritler Kartal kanadı gibi birşey sanırım. Öyle bir tahmin yürütesim geldi :D

GeNç KaRTaL
01.Ağustos.2012, 18:17
Formanın ortasından aşağıya inen şeritler Kartal kanadı gibi birşey sanırım. Öyle bir tahmin yürütesim geldi :D

Aynen.:)

http://img837.imageshack.us/img837/3131/forma2.jpg (http://img837.imageshack.us/i/forma2.jpg/)

leventb12
01.Ağustos.2012, 18:22
Güzel aslında formalar.

GeNç KaRTaL
01.Ağustos.2012, 18:31
Maç başlıyor.İlk 11'imiz böyle:

McGregor
M.Akgün
Sivok
Escude
Emre Özkan
Oğuzhan
Erkan Kaş
Hasan Türk
Muhammed Demirci
Kadir Arı
Mehmet Akyüz

anil luque
01.Ağustos.2012, 19:26
Escude ilk maçında golle tanıştı devre 1-0.

Bu dönemde ilk defa bir yarıyı full izledim. Kamera açısından dolayı gözlemleyebildiklerimi söyleyeyim Oğuzhan bu takımda çok iş yapar hele biraz daha tecrübe kazansın Fernandes'ten birşeyler kapsın. Kumaşı çok iyi.

Mehmet Akyüz bence yeterli değil. İyi niyetli çalışıyor çabalıyor ancak teknik açıdan yetersiz. Sırtı dönük yeterince iş yapamıyor.

Hasan Türk geleceğin Tugay'ı olur milli takımda. Üstelik ondan daha iyi top tekniği var. Belki onun kadar mücadeleci değil ama fiziğini yeri geldiğinde iyi kullanıyor.

Bu sene ;

---------------------McGregor----------------------

Hilbert----Sivok------Escude------Emre Özkan

-------Hasan---------Necip----------Oğuzhan----

-------------------Fernandes-------------------

-----------Almeida------Pektemek-------------

Kadrosu iş yapar bence. (Q7 düşünülmüyor diye yazmadım.)

GeNç KaRTaL
01.Ağustos.2012, 19:36
Bence ilk yarının özeti: Zemin berbat,Oğuzhan ve Muhammed harika.

Facx
01.Ağustos.2012, 20:03
oğuzhan amrlc değil miydi ?

anil luque
01.Ağustos.2012, 20:17
oğuzhan amrlc değil miydi ?
Evet ama direk mc oynuyor.

5-1 durum şu an. Olcay kısa sürede 2 gol attı. İyi oynuyor.

Fernandes biraz dalga geçmeye başladı maalesef rakiple :D

Dipnot: Quaresma oğlunun adını "kartal" anlamına gelen Aguia koymuş.. :)

sarianet
01.Ağustos.2012, 20:22
fernandez iyi top çevirdihelal olsun

bu kırmızı forma geçen sezonun formaları değil mi

anil luque
01.Ağustos.2012, 20:24
Kaleci formamız kırmızıydı geçen sene.

Benim hatırladığım kadarıyla 100. yıldan beri kırmızı formamız yoktu.

sarianet
01.Ağustos.2012, 20:27
hilbert bi gol atamadı ya :D

anil luque
01.Ağustos.2012, 20:30
7-1 bitti. Çok ölçü kabul edilebilecek bir maç olmasa da özellikle ikinci yarı oynanan oyun iyiydi. Fernandes 45 dakikada 4 asist yaptı. İlginç bir kardeş kendisi.

Sezonun açılmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Gençlerden çok iş çıkacak.

LaigLeNoiR
01.Ağustos.2012, 20:32
Benden önce demişsin bu Fernandes insan değil. 45 dakikada oynamadan 4 asist yaptı adam. Biraz kıpırdansa 10 asist yapardı :D

RaSenGan
01.Ağustos.2012, 20:43
Abi Kırklarelispor'la oynamışsınız bırakın da coşsun adamlar :D Beşiktaş'ın en kötü oyuncusu bile iyi oynar bu maçta :) Yalnız haber1903 napmış öyle ya adamlar ManCity-Beşiktaş maçından bir resim üstüne 1-7 yazıp koymuşlar dedim noluyo :D

http://www.haber1903.com/Besiktas-2990-kartal_farkli_gecti.html

GeNç KaRTaL
01.Ağustos.2012, 20:52
İkinci yarıdaki değişikliklerden sonra Fernandes,Almeida ve Olcay fark yaratan oyuncular oldular.Sivok duran toplardaki en etkili adamımız olacaktır önümüzdeki sezon,tabii ki Fernandes'in katkısıyla.Almeida arkadaşlarına gol attırma konusunda bu sezon baya yararlı olabilir ama karşı karşıya atamıyor hala.:icon_smile: Rakibin gücü,zeminin durumu ve hazırlık maçı olduğunu göz önünde bulundurursak oynanan oyunun pozitif olduğunu söylemek maç ile ilgili yapılabilecek en iyi yorum bence.

GeNç KaRTaL
01.Ağustos.2012, 20:57
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/487314_447217565309421_1237875520_n.jpg

Ralph
01.Ağustos.2012, 21:17
Güçsüz bir rakip olsa da tatlı bir galibiyet olmuş :) Ayrıca bu sene çubuklu formadan kesin olarak alacağım. Geçen sene almamıştım ama bu sene şart oldu. Uygun durumum olursa bir tane de beyaz almayı düşünüyorum.

anil luque
02.Ağustos.2012, 02:06
Ah şu takıma kafa ve oyun olarak sağlam bir Quaresma gelse ya ..

Hugo
02.Ağustos.2012, 13:49
Kartalsporla oynayacak 4 Ağustosta Beşiktaş. Biletler bugün satışa çıktı. Açık 10, Kapalı 20.

GeNç KaRTaL
02.Ağustos.2012, 13:54
Kartalsporla oynayacak 4 Ağustosta Beşiktaş. Biletler bugün satışa çıktı. Açık 10, Kapalı 20.

Anilton ile gidiyoruz Cumartesi günü.:)

anil luque
02.Ağustos.2012, 14:04
Şems bilet aldın mı ?

GeNç KaRTaL
02.Ağustos.2012, 14:06
Şems bilet aldın mı ?

Evet,eğer geleceksen senin için de alabilirim.:)

anil luque
02.Ağustos.2012, 14:08
Kaçtaydı maç dostum

GeNç KaRTaL
02.Ağustos.2012, 14:09
Kaçtaydı maç dostum

Cumartesi 18'de.

Ralph
02.Ağustos.2012, 14:27
Antalya'ya gelmesem bende gelirdim tüh!

Ralph
02.Ağustos.2012, 16:34
Beşiktaş JK Futbol Takımları Sportif Direktörlüğü'ne Reşat Çağan getirildi.

pele96
02.Ağustos.2012, 17:01

Maçta Kartal Gol Gol diye bağırılırmı acaba :D

GeNç KaRTaL
03.Ağustos.2012, 00:47
Beşiktaş JK Futbol Takımları Sportif Direktörlüğü'ne Reşat Çağan getirildi.

Profesyonel bir abiye benziyor.Beşiktaş'lıymış da.Hayırlı olsun.

Ali Reşat Çağan 1954 yılında Balıkesir'de doğdu. Balıkesir Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulundan mezun oldu.
1977 yılında futbol hakemlik hayatına başladı ve 1995 yılına kadar sürdürdü.Hakemliği bıraktıktan sonra 1995 yılında İngiltere'ye gitti. Manchester United ve Ajax spor kulüplerinde futbol kulüp yöneticiliği ve yapılandırması konusunda eğitim aldı.
1996 yılında Gençlerbirliği'nde genel menajerlik görevine başladı. Ankaragücü, Konyaspor ve Kayseri Erciyesspor'da devam etti. 100. yılında Beşiktaş'ta Futbol Şube Danışmanlığı ve 2004-2005 yılları arasında İzleme Komitesi Sorumlusu olarak görev yaptı. Mehmet Ekşi hoca ile beraber BEFAM'ı (Beşiktaş Futbolcu Araştırma Merkezi) kurdu.
2005-2006 sezonu Kayseri Erciyesspor'da Genel Menajerlik yaptı. Bu sezonda Erciyesspor'a TSE kalite belgesi ve UEFA lisansı kazandırdı. Kulübün Tesisleşmesinin %90'ını sağladı. Sportif başarı olarak 40 puan topladı.

anil luque
03.Ağustos.2012, 01:28
İyi bir iş yapmışa benziyoruz hadi bakalım.

BaGa TaRKaN
03.Ağustos.2012, 11:48
Yeni Sezondaki Beyaz Formalarımız Çok Güzel Olmuş

http://www.bjk.com.tr/media/photos/1200X900_747400069.jpg

http://www.bjk.com.tr/media/photos/1200X900_1603943221.jpg

futureless
03.Ağustos.2012, 12:03
Formayı beğendim, hayırlı olsun :)

Hugo
03.Ağustos.2012, 12:40
Maçta Kartal Gol Gol diye bağırılırmı acaba :D

Kartalspor maçlarında zaten bağırıyorlar bu maçta da karşılıklı bağırırlar :)

footballer33
03.Ağustos.2012, 21:11
Beyaz forma çok iyi; ama ben kırmızı formayı ve kırmızı FEDA'yı alacağım, kafaya koydum. :)

Reşat Çağan da hayırlı olsun, Allah utandırmasın.

footballer33
04.Ağustos.2012, 21:16
Kartalspor'u, 90. dakikada İbrahim Toraman'ın kafa vuruşundan gelen golle 1-0 yenmişiz.

Mamadou
04.Ağustos.2012, 21:40
Hazırlık maçlarında izlediğim Veli şimdiki formuyla ilk 11'de oynayamaz. Mücadele ediyor , koşuyor ama yetersiz. İyi niyetinden şüphe yok. Veli yerine Hasan Türk,Oğuzhan gibi genç oyuncuların sivrilmesi için ilk 11'de oynatılması lazım. Öncelik Veli yerine bu oyuncularda olmalı. Necip'te gelişme var. Bu sezon Necip'ten beklentim çok şahsen. Almeida'da şu üşengeçliği üstünden bir atsa gerisi gelecek ama adamın üzerinde bir bıkkınlık var hep.

Forvet transferi bu takıma acilen yapılmalı. Almeida,Pektemek ikilisiyle sezonun sonunu biraz zor getiririz. Mehmet Akyüz hiç umut vermiyor. Bir an önce forvet transferi bitirilmeli diye düşünüyorum.

Ralph
04.Ağustos.2012, 22:51
Bu adamın korner kullanışına hastayım yahu!

"Kartal maçından"

http://img854.imageshack.us/img854/4964/ekranalntsen.png (http://img854.imageshack.us/i/ekranalntsen.png/)

pele96
05.Ağustos.2012, 00:15
Kartalspor maçlarında zaten bağırıyorlar bu maçta da karşılıklı bağırırlar :)

Formasız bir grup bağırsa hangi taraf gaza gelir acaba :D

GeNç KaRTaL
05.Ağustos.2012, 01:26
Samet hoca ilk geldiğinde çift forvet oynayacağız demişti ama bugün maçın son bölümlerinde Pektemek girene kadar tek forvet vardı.Geçen maç da hep tek forvet vardı.Daha önceki seyredebildiğim hazırlık maçlarında da çift forvet oynamadık genelde.Neden vazgeçti merak ediyorum doğrusu.Eldeki kadroyla bence çift forvet oynamamız daha iyi olur gibi geliyor bana.Aklımdaki ideal kadro da şöyle:

McGregor

Hilbert-Sivok-Escude-Uğur

Oğuzhan-Necip-Olcay

Fernandes

Almeida-Pektemek

Hoca çift forvet oynamadığı gibi 2 maçtır Hilbert'i önde deniyor.Çok büyük hata.Hilbert ilk geldiğinde de önde oynuyordu ve önde oynamak için yeterli tekniğe ve oyun zekasına sahip olmadığını yeterince gördük.Ve hoca yine 2 maçtır sağ bekte Mehmet Akgün'ü deniyor.Çok düz oyuncu.Hilbert sağ bekte oynar ve inşallah hiç sakatlanmaz.O kadar diyorum.Hoca keşke Tanju'yu gözden çıkartmasaydı.Daha iyi bir alternatif olurdu gibi gözüküyor.

Ondan sonra Olcan çizgide pek etkili değildi bugün.Belki bugün maça has bir şey de olabilir,bilmiyorum.Önceki maçlarda daha etkili bir görüntü çizmişti.McGregor'a ikinci yarı hiç top gelmedi neredeyse.Escude'ye de pek iş düşmedi.Pektemek etkisizdi.Son anda Kartal'lı oyuncunun kendi kalesine attığı goldeki kafa vuruşundan başka pek olumlu hareketi yoktu.Ama sakatlıktan çıkmış.Mazur görülebilir.Almeida da etkisizdi.Bir tane yine çok net kafa pozisyonunu harcadı.Fernandes pek sahneye çıkmadı ama çıktığında döktürdü yine.Oğuzhan geçen maçlardaki kadar etkili değildi.Hasan Türk ve Necip fena değillerdi.Takım oyunu olarak değerlendireceksek pek iyi oynamadık bugün.Umarım lig başladığında daha hazır oluruz.

Nedvedmania
05.Ağustos.2012, 23:38
Tribun Dergi ‏@tribundergi
Turgay Demir: "Carsi tamamen kale arkasina ya da deniz tarafina gidecek. Kapali'da olamayacaklar."

pele96
06.Ağustos.2012, 02:44
Samet hoca niçin geldi merak ediyorum.Carlos Carvalhal mı Samet Aybaba mı deseler Carvalhal derim.Gerçekten şuan merak içerisindeyim.Niçin Carvalhal gitti de Aybaba geldi ?

Ralph
06.Ağustos.2012, 03:41
Liverpool Quaresma için 8 milyon teklif etmiş diye bir yazı gördüm twitter da.

pele96
06.Ağustos.2012, 03:44
Liverpool Quaresma için 8 milyon teklif etmiş diye bir yazı gördüm twitter da.
Aynı Liverpool Fernandes'ede 8verecekti. Fikret Orman Quaresma'ya 5 M bonservis biçtiğinide mi kimse görmemişte 8 veriyorlar.

Ralph
06.Ağustos.2012, 04:10
Vallahi bilmiyorum orasını ama dolanıyor dedikodu. Süper olur süper.

Mamadou
06.Ağustos.2012, 06:10
Gelecek sezon sözleşmesi sona erecek, kulübü tarafından gözden çıkartılmış ve son 3,4 sezondur hiç bir varlık göstermeyen bir oyuncuya Liverpool 8 M€ falan vermez boşuna umutlanmayın derim.

besiktas1903
08.Ağustos.2012, 16:33
İmza Töreni Yapıldı

http://www.bjk.com.tr/media/photos/1200X900_348483595.jpg
Futbolcularımız Uğur Boral, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup ve Mehmet Akgün basın önünde sözleşmeye imza attılar.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Futbol Komitesi Başkanımız Tamer Kıran, yeni transferlere güvenlerinin tam olduğunu ve takımın büyük bir heyecanla yeni sezon hazırlıklarına devam ettiğini söyledi.

Yeni transferlerin heyecan ve dinamizmlerini takım arkadaşlarıyla sahada buluşturup, Beşiktaş'ı iyi yerlere taşıyacağına inandığını belirten Kıran, Ricardo Quaresma hakkında açıklamalarda bulundu.

Portekizli oyuncu hakkında yönetim kurulu ve teknik heyetin kararının belli olduğunu vurgulayan Kıran, ''Quaresma, kadromuzda yeni sezonda düşünmediğimiz kontratlı bir oyuncumuzdur. Dolayısıyla ya uygun şartlarla kendisini elden çıkarmamız gerekir, eğer bu olmazsa, kontrat şartlarını maddi olarak yerine getirmek gerekir. Başka da yapacak bir şey yoktur. Quaresma'nın takıma dönmesi yönündeki beklentiler çeşitli kesimlerde var olabilir ama teknik heyette ve yönetim kurulunda böyle bir düşünce yoktur'' dedi.

Tamer Kıran, yönetim olarak iki önemli konunun altını çizmek istediklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

''Kadromuza ilişkin yeniden yapılanma çalışmalarımıza dair iki nokta var. Attığımız her adımda Beşiktaş teknik heyetinin talebi ve onayı doğrultusunda işlem yapıyoruz. Alınan hiçbir karar kişilerin bireysel kararı değildir. Basında bu tür yansımalar olduğu için bunu söylemeye ihtiyaç hissediyorum. Biz bu samimi yaklaşımla teknik heyetimize ve futbolcularımıza olan güvenimize ve desteğimize devam edip, takımımızı en iyi şekilde kuracağız. İkinci önemli husus, kadromuzu oluştururken gösterdiğimiz hassasiyettir. Beşiktaş için bir futbolcunun iyi bir oyuncu olmasının önünde, tavır ve duruşu ile kulübümüze uyumlu olması gerekir. Bu durum, bizim için ekonomik gerçeklerin önünde gider. Olmazsa olmaz bir şarttır. Oyunuyla yüksek performans sahibi futbolcu hal ve tavırlarıyla bir bütün olan takımın ahenk ve ruhuna gölge düşürebilecek hiçbir yaklaşım içinde olmamalıdır. Eğer olursa bu çatı altında olamaz. Bu yıl yaptığımız bütün transferlerde bu ölçüleri korumaya çalıştık.''

Sezer Özmen ve Cumali Bişi'nin Çaykur Rizesspor'a transferini değerlendiren Tamer Kıran, teknik heyetin onayıyla bu transferlerin gerçekleştiğini ve basında yazdığı gibi 12 kulübün değil, sadece Çaykur Rizespor'un transfer teklifi olduğunu kaydetti.

Yeni transferimizden Uğur Boral, bütün camiaya bu transferin hayırlı olmasını istediğini ve Beşiktaş'ın yeniden başladığı bir döneme denk gelmesinin kendisini heyecanlandırdığını belirtti.

Tecrübesini, yeteneğini ve bilgisini siyah-beyazlı takım için kullanıp, başarılı olmak istediğini ifade eden Uğur Boral, ''Önce gönülleri, sonra maçları kazanmayı istiyoruz. Önce taraftarın gönlünü kazanacağız, birlik olacağız, ondan sonrada başarının geleceğini düşünüyorum. Bu sezon herkesin düşündüğünün aksine çok iyi bir Beşiktaş izleteceğimize inanıyorum'' diye konuştu.

Olcay Şahan ise, Beşiktaş'a geldiği için mutlu olduğunu ve bu camia için futbol oynamanın kendisi için şeref olduğunu belirtti.

Mehmet Akyüz de mutlu olduğunu ve yeni sezona iyi bir Beşiktaş sunacaklarını ifade ederken, Oğuzhan Özyakup ise, mutluluğunu dile getirerek, elinden geleni yapıp, büyük şeyler başaracaklarına inandığını söyledi.

BJK.com.tr

Mehmet Akgün yerine Akyüz yazmislar. Quaresma'ya Avrupa'dan istenilen teklif gelmez hem bonservisine hem kendisine istenilen parayi vermezler. Quaresma büyük ihtimal takimda kalir.

anil luque
08.Ağustos.2012, 23:00
Şu soldan ikinci oyuncuya o formayı giydiren adam Quaresma'dan zorla çıkartmaya çalışıyor. İnşallah bir bildiğin vardır Samet Hocaaaa..

footballer33
09.Ağustos.2012, 00:30
Şu soldan ikinci oyuncuya o formayı giydiren adam Quaresma'dan zorla çıkartmaya çalışıyor. İnşallah bir bildiğin vardır Samet Hocaaaa..
Bildiği falan yok. Quaresma zor futbolcu ve onu yönetmek de zordur. Samet Hoca da kendisinde o kapasiteyi göremediği için parasını bahane ederek göndermeye çalışıyor işte. Konumuz para madem ki, o zaman sistemi üzerine kuracağım dediği Fernandes'i ve en çok güvendiği golcüsü Almeida'yı da yollasın da inandırıcı olsun hiç değilse. Ah Samet Hoca ahhh! :)

Mamadou
09.Ağustos.2012, 06:50
Quaresmaspor Sohbet Alanı..!

footballer33
09.Ağustos.2012, 22:18
Quaresmaspor Sohbet Alanı..!
Forza'dan mı öğrendin bu ağızları? :)

Ralph
09.Ağustos.2012, 22:20
Aldığı paranın bahane edildiğini zannetmiyorum. Samet hocanın onunla uğraşacak kapasitesi olmadığına katılabilirim ama Quaresma'nın gönderilmesi konusunu hala destekliyorum. Adamın aldığı paraya bakın ve verdiği verime bakın. Eyvallah UEFA kupasında bize çok yardımı oldu, güzel goller attı vs vs ama onun oynadığı maçlara dikkat edin, takımın iyi oynadığı maçlarda iyi, kötü oynadığı maçlarda hep kötü oynadı. Adam elini beline yapıştırdı bir sene boyunca. Şahsen o yadırgadığınız Uğur Boral'ı tercih ediyorum. Ondan yeteneksiz olduğu kesin ama hiç değilse adam top kendisinde değilken müdahale edecek kadar koşu ve depar yapar. Bize artist değil mücadeleci adam lazım beyler lütfen farkına varın bunun artık. Kalbinizle değil mantığınız ile hareket edin. Adamın iki güzel hareketine tav oluyoruz, bu kadar basit olmamalı.

footballer33
09.Ağustos.2012, 23:14
Görkem söylediklerinde haklı olduğun yanlar var ve verimli olup olmaması da tartışılabilir şeyler, ona lafım yok; ama atladığın, dile getirmediğin bir şey daha var ki o da, Quaresma'nın gönderiliş şekli. Kendi şahsıma konuşayım, ben Quaresmasporlu falan değilim. Seni satanı biz de satarız, ne olur kal gitme, sen yeter ki kal, seni düğünüme davet edecem lan panpa tarzında şeyler de yazmıyorum. Yöneticiler tarafından bugüne kadar yapılan açıklamalar, Quaresma için sarf edilen sözler ve hocamızın, başkanımızın bu açıklamalara sessiz kalarak destek vermesi ortada olan bir şey. Bunları da inkar edemeyiz öyle değil mi?

Şunu bir izle 6.25'ten sonrasını özellikle. Tamer Kıran'ın Quaresma sorusu geldiğinde, nasıl alaycı bir gülüşle etrafa baktığını gör. Bütün Quaresma karşıtları elini vicdanına koysun, öyle izlesin ve yöneticilerin Quaresma için yaptığı önceki açıklamaları da bir hatırlasın.

http://www.ligtv.com.tr/haber/kartaldan-imza-sov

Son olarak; Ben Beşiktaşlıyım, Quaresmasporlu değil.

Ralph
09.Ağustos.2012, 23:19
Görkem söylediklerinde haklı olduğun yanlar var ve verimli olup olmaması da tartışılabilir şeyler, ona lafım yok; ama atladığın, dile getirmediğin bir şey daha var ki o da, Quaresma'nın gönderiliş şekli. Kendi şahsıma konuşayım, ben Quaresmasporlu falan değilim. Seni satanı biz de satarız, ne olur kal gitme, sen yeter ki kal, seni düğünüme davet edecem lan panpa tarzında şeyler de yazmıyorum. Yöneticiler tarafından bugüne kadar yapılan açıklamalar, Quaresma için sarf edilen sözler ve hocamızın, başkanımızın bu açıklamalara sessiz kalarak destek vermesi ortada olan bir şey. Bunları da inkar edemeyiz öyle değil mi?

Şunu bir izle 6.25'ten sonrasını özellikle. Tamer Kıran'ın Quaresma sorusu geldiğinde, nasıl alaycı bir gülüşle etrafa baktığını gör. Bütün Quaresma karşıtları elini vicdanın koysun, öyle izlesin ve önceki açıklamaları hatırlasın.

http://www.ligtv.com.tr/haber/kartaldan-imza-sov

Son olarak; Ben Beşiktaşlıyım, Quaresmasporlu değil.

Kardeşim ona eyvallah. Sonuna kadar imzamı atarım bu yazdıklarına. Benim yazdıklarım sadece oyununa yöneliktir. Gönderiliş tarzı rezillikten başka bir şey değildir. Bu yönden zaten Beşiktaş, tarihinde bir çok kez fiyasko şeyler yapmıştır. Transfer politikamızı bu sebepten dolayı çok eleştiriyorum ve yıllardır hiç beğenmiyorum. Saçma sapan transferler yapıyor ve sonra da bedavaya ya da tazminatla gönderiyoruz. Quaresma olayı ise bu olayların en abartısıdır, en fiyaskosudur.

pele96
09.Ağustos.2012, 23:37
Quaresma Beşiktaşta kalacaksa Quaresmasporlu olmak suç mu ?

Ralph
09.Ağustos.2012, 23:41
Quaresma Beşiktaşta kalacaksa Quaresmasporlu olmak suç mu ?

Bakış açına göre değişir. Bir futbolcunun yararından çok zararı varsa bir takıma, evet suç. Yani suç demeyelim de bakış açısı yanlışı diyelim.

pele96
09.Ağustos.2012, 23:47
Bakış açına göre değişir. Bir futbolcunun yararından çok zararı varsa bir takıma, evet suç. Yani suç demeyelim de bakış açısı yanlışı diyelim.
Yararıda takıma diğer oyuncuların genelinden daha fazlaysa bakış açısı doğrudur :D

Ralph
09.Ağustos.2012, 23:49
Yararıda takıma diğer oyuncuların genelinden daha fazlaysa bakış açısı doğrudur :D

Sen daha fazla yararlı olmasına hangi açıdan bakıyorsun merak ettim doğrusu. Hadi beni geçtim bütün tv programlarında adamın yetersizliğinden ve beklentilerin çok çok altında kalmasından bahsediliyor. Bence sen biraz hayranlıkla bakıyorsun futbolcuya. Tarafsız açıdan bakacak olursan ne kadar yetersiz olduğunu göreceksin.

pele96
09.Ağustos.2012, 23:52
Sen daha fazla yararlı olmasına hangi açıdan bakıyorsun merak ettim doğrusu. Hadi beni geçtim bütün tv programlarında adamın yetersizliğinden ve beklentilerin çok çok altında kalmasından bahsediliyor. Bence sen biraz hayranlıkla bakıyorsun futbolcuya. Tarafsız açıdan bakacak olursan ne kadar yetersiz olduğunu göreceksin.

Uefada bizi gruptan çıkartan en önemli adam oluşundan , avrupadaki rakiplerin tanıdığı (korktuğu) 1-2 isimden birisi oluşundan gerçekten bize yararlı bir oyuncu.Türkiyede Quaresmaya beklenti Barcelonada Messiye beklentiyle aynı.Messi 40 küsür gol atar beklentiyi karşılar Quaresma bizi gruptan çıkartır İstenmeyen adam olur.

Ralph
09.Ağustos.2012, 23:58
Uefada bizi gruptan çıkartan en önemli adam oluşundan , avrupadaki rakiplerin tanıdığı (korktuğu) 1-2 isimden birisi oluşundan gerçekten bize yararlı bir oyuncu.Türkiyede Quaresmaya beklenti Barcelonada Messiye beklentiyle aynı.Messi 40 küsür gol atar beklentiyi karşılar Quaresma bizi gruptan çıkartır İstenmeyen adam olur.

Bu takım her maç sahaya 11 kişi çıkıyor unutma. Belki bazı maçlarda etkili oldu ama tek başına etkili olmadı bunu bil. Bu adam zorlu maçların çoğunda, top rakipteyken elini beline atarak takımını yalnız bıraktı. Kaybettiyse de o zaman Quaresma sayesinde kaybetti UEFA kupasını değil mi? O zaman bende bunu derim sana. Adam ligde yoktu adeta. Bazı maçlarda resmen bile bile kırmızı kart görüp takımını satmıştır bu adam. Beşiktaş'a böyle adamlar yakışmaz. Beşiktaş'a duyarlı, profesyonel adamlar lazım. Adamın tek derdi bir iki adam geçip seyirciye oynamak. Bizim seyircimizde ne yazık ki kanıyor bu hareketlere. Biraz geniş düşünmek lazım. Adamın tarafından değil, takımın tarafından bakmak lazım.

footballer33
10.Ağustos.2012, 00:02
lazovic kiralık olarak gelebilir çok büyük aşama kaydedilmiş..2. ihtimal mutu..diğer isimler gündemdışı.

quaresma a.madride gidebilir bonservisi 3-4 civarına..holosko kalıcı gibi indirime razı yönetimle anlaştı ama hoca istemiyor onuda sanırım bir sorun var net değil...
Eğer bunlar doğru çıkarsa, söyleyecek söz yok. Quaresma'yı satın aldığın paranın yarısına yollayıp Holosko'yu takımda tutmakla, Lazovic'i kiralayıp belli bir külfetin altına girmekle hedeflerine ulaşacaklarsa ve içleri rahat edecekse bu yöneticilerin buyursunlar, devam etsinler.

Lazovic'e karşı değilim; ama kiralık golcü getireceksen genç birini kirala bari. Edu gibi olmaz en azından.

Ralph
10.Ağustos.2012, 00:17
Edu zaten yapılan en saçma transferimizden biri oldu. Almeida gibi ağır bir adamımız var ve yanına bir de Edu geliyor. Komedi.

pele96
10.Ağustos.2012, 02:47
Bu takım her maç sahaya 11 kişi çıkıyor unutma. Belki bazı maçlarda etkili oldu ama tek başına etkili olmadı bunu bil. Bu adam zorlu maçların çoğunda, top rakipteyken elini beline atarak takımını yalnız bıraktı. Kaybettiyse de o zaman Quaresma sayesinde kaybetti UEFA kupasını değil mi? O zaman bende bunu derim sana. Adam ligde yoktu adeta. Bazı maçlarda resmen bile bile kırmızı kart görüp takımını satmıştır bu adam. Beşiktaş'a böyle adamlar yakışmaz. Beşiktaş'a duyarlı, profesyonel adamlar lazım. Adamın tek derdi bir iki adam geçip seyirciye oynamak. Bizim seyircimizde ne yazık ki kanıyor bu hareketlere. Biraz geniş düşünmek lazım. Adamın tarafından değil, takımın tarafından bakmak lazım.

Sahaya 22 Kişi Çıkar sahanın yıldızı 1 Kişi olur.Quaresma'nın İngiltere'deki Stoke City Maçı İsraildeki Maccabi Tel-Aviv Maçları yeter kaliteyi , performansı anlamaya.Geçen Senenin Aklımda kalan kadrosunu yazıyorum
Cenk-İ.Köybaşı- Sivok - Egemen - Hilbert(Toraman) - Ernst - Fernandes- Veli(Necip) - Quaresma-Simao-Almeida
Bu kadrodan kaç kişi o büyük maçlarda Top rakipteyken Quaresmadan farklı birşey yaptı.Bazı maçlarda Resmen Kırmızı kart yemiş olabilir.Fakat yere göğe sığdıramadığımız Fernandes Kaç derbi maçında oynamış (Normal Sezonda ) ? Geçen sene kadroda kalmayı hakeden Egemen , Ernst , Fernandes gibi koşan oyunculardı bu sene kalan Fernandesten başka birisi mi var ? Quaresma hertürlü bu takımın banko oynatacağın yatsada kalksada oynatacağın bir oyuncudur.

Ralph
10.Ağustos.2012, 02:59
Sahaya 22 Kişi Çıkar sahanın yıldızı 1 Kişi olur.Quaresma'nın İngiltere'deki Stoke City Maçı İsraildeki Maccabi Tel-Aviv Maçları yeter kaliteyi , performansı anlamaya.Geçen Senenin Aklımda kalan kadrosunu yazıyorum
Cenk-İ.Köybaşı- Sivok - Egemen - Hilbert(Toraman) - Ernst - Fernandes- Veli(Necip) - Quaresma-Simao-Almeida
Bu kadrodan kaç kişi o büyük maçlarda Top rakipteyken Quaresmadan farklı birşey yaptı.Bazı maçlarda Resmen Kırmızı kart yemiş olabilir.Fakat yere göğe sığdıramadığımız Fernandes Kaç derbi maçında oynamış (Normal Sezonda ) ? Geçen sene kadroda kalmayı hakeden Egemen , Ernst , Fernandes gibi koşan oyunculardı bu sene kalan Fernandesten başka birisi mi var ? Quaresma hertürlü bu takımın banko oynatacağın yatsada kalksada oynatacağın bir oyuncudur.

Sana tek bir şey soracağım; sence burada doğru olan, bir futbolcunun kalitesi mi yoksa takıma kattığı verim mi? Futbol bir takım oyunudur ve ben ve benim gibiler de takım oyuncusu olan oyuncuların oynamasını istiyoruz. Quaresma'nın değil.

GeNç KaRTaL
10.Ağustos.2012, 05:30
Geçenlerde Rize ile oynadığımız hazırlık maçının özeti.

Beşiktaş - Rize

Mamadou
10.Ağustos.2012, 06:05
footballer33

Benim Forza'da üyeliğim yok.

Quaresma konusunda taraftar birine sallayacak ise hocaya değil yönetime sallasın. Samet Aybaba'nın yönetime göre hareket ettiğini düşünüyorum. Bir önceki mesajlarım da yazmıştım. Yönetimin Quaresma'yı satmak istemesini doğru buluyorum ama izlenilen yol yanlış oldu. Yönetimin yıldırma politikası işe yaramadı (yanlış bir tavırdı). Oyuncu elde patladı. Bundan sonra Quaresma konusunda ne olacağını açıkçası merak ediyorum. Bunu zaman gösterecek ama affedilip takıma geri dönerse ben kesinlikle bu saatten sonra faydalı olacağını düşünmüyorum. Bana göre zaten geçen iki sezonda hiç bir yararı olmadı. Mesele hocaysa onun oynadığı sürede bu takım dört kez hoca değiştirdi. Aldığı paraları hak edecek bir performans sergilemedi. Avrupa'da başka bir takımda kazanamayacağı parayı Beşiktaş'ta kazanıyor ve bu yüzden yönetimin istememesi halinde takımda kalma konusunda diretiyor. Yoksa oyuncunun derdi takımı,taraftarı sevdiğinden değil.

Beşiktaş'ın sözleşmeli bir oyuncusuna niye karşı olayım hem? Ben taraftar olarak oyuncunun takıma katkısına bakarım. Geçen sezon Carvalhal Fernandes'i disiplinsiz hareketlerinden dolayı kadro dışı bıraktığı zamanlar şu an Quaresma'nın satılmasını istemeyip hocaya,yönetime sallayan kesim o zaman da Carvalhal'e sallıyordu. Carvalhal'ın Fernandes'e olan tavrı takıma artı olarak geri döndü. Fernandes taraftarın en değerli oyuncusu konumunda. İki sezondur dile kolay Avrupa ligi maçları dışında Quaresma yattı. Avrupa Ligi maçlarını vitrin olarak gördü. Evet yetenekli bir oyuncu olduğu gerçek ama takım oyununu baltalamakta Quaresma'nın üstüne yok.

Quaresmaspor'lu yazmamdaki amaç oyuncuyu takımdan üstün görenlere. Quaresma satılırsa forma almam,maça gitmem tarzı düşünen taraftarlara karşılıktı o mesajım. Ha belki bu forumda öyle düşünen Beşiktaş taraftarı yoktur. Onun içinde o kısmı es geçin.

footballer33
10.Ağustos.2012, 13:59
@Meireles,

Ben hocaya da sallarım kardeşim. Çünkü onu oraya bostan korkuluğu diye dikmemişler. Her şeyin kararında ve açıklamasında yöneticiler etkili olacaksa Samet Hoca ne işe yarar, sorarım.

Dediğim gibi, Quaresma'nın verimliliği kişiden kişiye değişir; fakat istatistiklerine bakarsanız, oynadığı maç sayısına göre öyle çok da yerlerde sürünmediğini görürsünüz gol ve asist sayısı bakımından. Pektemek ve Almeida'dan sonra takımın en golcü, skora en çok katkı yapan futbolcusu Quaresma. Disiplinsiz hareketleri var, kabul ederim; fakat sanki hiçbir katkısı olmamış, 50 maç yapıp 2 gol atmış gibi de muamele etmeyin adama. Haksızlık oluyor zira. Neyse, dün gece üstte yazdığım ve Forza'da gördüğüm duyumun ilk ayağı gerçekleşti. Hayırlı olsun. Yönetimin vizyonuna kanıt işte. :)

lazovic kiralık olarak gelebilir çok büyük aşama kaydedilmiş..2. ihtimal mutu..diğer isimler gündemdışı.

quaresma a.madride gidebilir bonservisi 3-4 civarına..holosko kalıcı gibi indirime razı yönetimle anlaştı ama hoca istemiyor onuda sanırım bir sorun var net değil...

"Futbolcumuz Filip Holosko ile 15.01.2010 tarihinde imzalanan, 31.05.2013 tarihinde sona erecek olan ve 2012-2013 sezonu için 2.000.000 Euro garanti ücret ödemesini içeren sözleşme karşılıklı olarak feshedilmiştir. Futbolcumuz ile bu sezondan itibaren geçerli olmak üzere 3 yıllık yeni bir sözleşme imzalanmıştır. Bu sözleşmeye göre Futbolcumuza yıllık sadece 1.100.000 Euro garanti ücret ödenecektir."

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/52892/filip_holosko_ile_yeni_sozlesme.html

besiktas1903
10.Ağustos.2012, 14:14
Holosko ancak Cift forvet oynarsak faydali olur ama hoca dusunmuyor fazla oynamaz bence

footballer33
10.Ağustos.2012, 14:34
"Futbolcumuz Filip Holosko ile 15.01.2010 tarihinde imzalanan, 31.05.2013 tarihinde sona erecek olan ve 2012-2013 sezonu için 2.000.000 Euro garanti ücret ödemesini içeren sözleşme karşılıklı olarak feshedilmiştir. Futbolcumuz ile bu sezondan itibaren geçerli olmak üzere 3 yıllık yeni bir sözleşme imzalanmıştır. Bu sözleşmeye göre Futbolcumuza yıllık sadece 1.100.000 Euro garanti ücret ödenecektir."
Yeni fark ettim. :icon_eek:

besiktas1903
10.Ağustos.2012, 15:02
Yeni fark ettim. :icon_eek:

Çok mu az mi? :p mesajda az gözüksün diye 'sadece' yazmislar :D. Ben niye herkese garanti ücret verdiklerini anlamiyorum, bir kisim Johan Cruijf herzaman önerdigi gibi maç basi olmasi lazim. Böylece futbolcular oynamak için elinden geleni yaparlar.

Ralph
10.Ağustos.2012, 15:17
Holosko benim gözümde artık yararı olmayacak bir oyuncu ama yaptığı hoşuma gitti. Umarım yanılırım ve beni utandırır bu sene.

Edit :

Beşiktaş Kulübü'nde, 2012-2013 sezonu kombine kart satışları devam ediyor.

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Şu ana kadar Siyah Beyazlı taraftarlar tarafından ;4800 Kombine kart satın alındı. Satılan kombine kartlardan 4200 tanesinin VİP ve Yeni Açık Tribünü, 600 tanesinin ise Kapalı Alt-Üst tribünlerinden olduğu öğrenildi.

playeray
10.Ağustos.2012, 18:21
Holosko'ya yeteri kadar şans tanınsa daha iyi olabilirdi. 5 maçta 1 oynatarak tabii faydası görülmez.

GeNç KaRTaL
10.Ağustos.2012, 18:32
Çok iyimser bir bakış açısıyla Holosko'nun sözleşmesinin yenilenmesine yaklaşırsak,çift forvet sisteminde faydalı olabilir.Play-off'un son 2 haftasını boş geçmemişti.İnşallah aldığı paranın hakkını verir,ne diyelim.

Mamadou
10.Ağustos.2012, 20:20
footballer33

Hocam anlaşamıyoruz galiba. Eğer benim mesajlarımı dikkatli bir şekilde okuyorsan Quaresma'nın sürekliliği olmamasından yakınıyorum. Yetenekli evet şahsen takımda kalmasını istemediğim halde takımın en değerli oyuncusu konumunda hatta Fernandes isminden bile değerli kabul ediyorum. Ama istikrar yok. İstatistikleri bir kenara koyarsak takımın yıldız oyuncusu konumunda olan bir oyuncunun sürekliliği olacak. Diğer takımlardaki yıldız oyuncular böyledir. Samet Aybaba konusunda evet yönetime göre hareket ettiğini düşünüyorum malesef.

İşin gerçeği Quaresma kalıcı gibi. Quaresma kalır ve yine beklentileri karşılayamazsa Quaresma değil bugün olduğu gibi yine takımın başında olan hoca Quaresma'yı kullanamamakla,yönetememekle eleştirilecek. Ouaresma'da üçüncü sezonunda altıncı hoca değişikliğini görecek.

Holosko'nun takımda kalacağını hiç düşünmüyordum. İndirime de yanaşmış. Bir bakıma kalması iyi oldu. Samet Aybaba Holosko'dan forvet hattında faydalanır inşallah.

Ralph
10.Ağustos.2012, 22:04
Kayserispor'la 21.30'da maç var sanırım. Hangi kanalda bilen var mı?

eng1n
10.Ağustos.2012, 22:05
Kayserispor'la 21.30'da maç var sanırım. Hangi kanalda bilen var mı?

Smartspor, D-Smartta yani.

Ralph
10.Ağustos.2012, 22:56
Çok kötü oynuyoruz çok. Ne pas yapabiliyoruz, ne organize bir atak...

pele96
10.Ağustos.2012, 23:22
Sana tek bir şey soracağım; sence burada doğru olan, bir futbolcunun kalitesi mi yoksa takıma kattığı verim mi? Futbol bir takım oyunudur ve ben ve benim gibiler de takım oyuncusu olan oyuncuların oynamasını istiyoruz. Quaresma'nın değil.

Kalitesiz oyuncu takım oyunuyla arada kaybolur.Örneğin Veli Kavlak.Adam sahada koşmaktan başka birşey yapmıyor ama as oynuyor.Quaresma ? Kaliteli takım oyunu oynamıyor diye eleştiriliyor.Eğer Takım oyunundan kastınız ayağına gelen topu pas olarak nitelendirmekse Takım oyunu oynmasın arkadaş.Adam 2 kişi geçiyor sonra Almeida'ya harika paslar çıkartıyor.Quaresma takımda kalmazsa ilk 5 Zor .

Ralph
10.Ağustos.2012, 23:25
Kalitesiz oyuncu takım oyunuyla arada kaybolur.Örneğin Veli Kavlak.Adam sahada koşmaktan başka birşey yapmıyor ama as oynuyor.Quaresma ? Kaliteli takım oyunu oynamıyor diye eleştiriliyor.Eğer Takım oyunundan kastınız ayağına gelen topu pas olarak nitelendirmekse Takım oyunu oynmasın arkadaş.Adam 2 kişi geçiyor sonra Almeida'ya harika paslar çıkartıyor.Quaresma takımda kalmazsa ilk 5 Zor .

Taaaabi kardeş :)

Edit: Olcay Şahan adamın dibi. Sonunda Quaresma'dan kurtulmanın sinyallerini alıyoruz çok şükür.

footballer33
11.Ağustos.2012, 01:18
footballer33

Hocam anlaşamıyoruz galiba. Eğer benim mesajlarımı dikkatli bir şekilde okuyorsan Quaresma'nın sürekliliği olmamasından yakınıyorum. Yetenekli evet şahsen takımda kalmasını istemediğim halde takımın en değerli oyuncusu konumunda hatta Fernandes isminden bile değerli kabul ediyorum. Ama istikrar yok. İstatistikleri bir kenara koyarsak takımın yıldız oyuncusu konumunda olan bir oyuncunun sürekliliği olacak. Diğer takımlardaki yıldız oyuncular böyledir. Samet Aybaba konusunda evet yönetime göre hareket ettiğini düşünüyorum malesef.

İşin gerçeği Quaresma kalıcı gibi. Quaresma kalır ve yine beklentileri karşılayamazsa Quaresma değil bugün olduğu gibi yine takımın başında olan hoca Quaresma'yı kullanamamakla,yönetememekle eleştirilecek. Ouaresma'da üçüncü sezonunda altıncı hoca değişikliğini görecek.

Holosko'nun takımda kalacağını hiç düşünmüyordum. İndirime de yanaşmış. Bir bakıma kalması iyi oldu. Samet Aybaba Holosko'dan forvet hattında faydalanır inşallah.
Aslında anlaşmışız da; sen sürekli, her maç bir şeyler bekliyorsun; ben ise, genele bakıyorum, istatistiklerini göz önünde bulunduruyorum. Kaldı ki, yeryüzündeki en iyi futbolcu bile süreklilik sağlayamaz; illa ki düşüş dönemi, formsuzluğu vs. olur. Onun dışında söylediklerimiz aynı şeyler şu son yazını görüp okuduktan sonra. :)

Kayserispor maçında oynanan futbolu ben beğendim. Maça çok kötü başladık; fakat sonradan dengeledik ve üstünlüğü ele geçirdiğimiz anlar da oldu. İlk yarıda iki topumuz direkten döndü şanssız bir şekilde, hem de net pozisyonlardı.

Maçın en iyisi, Olcaydı bence. Bu seneki en yararlı transferimiz olacak gibi. Böyle devam eder umarım.

besiktas1903
11.Ağustos.2012, 01:27
Aslında anlaşmışız da; sen sürekli, her maç bir şeyler bekliyorsun; ben ise, genele bakıyorum, istatistiklerini göz önünde bulunduruyorum. Onun dışında söylediklerimiz aynı şeyler şu son yazını görüp okuduktan sonra. :)

Kayserispor maçında oynanan futbolu ben beğendim. Maça çok kötü başladık; fakat sonradan dengeledik ve üstünlüğü ele geçirdiğimiz anlar da oldu. İlk yarıda iki topumuz direkten döndü şanssız bir şekilde, hem de net pozisyonlardı.

Maçın en iyisi, Olcaydı bence. Bu seneki en yararlı transferimiz olacak gibi. Böyle devam eder umarım.

Sana katiliyorum geçen sene takima bakarsak Quaresma faydali oldu ama aldigi ücretin hakkini vermedi ve sanirim herkes bu yönetimin uyguladigi politikayi elestiriyor. Quaresma mesela hazirlik maçlarinda oynayip iyi performans sergileyip bir kaç takimin gözüne girebilirdi. Holosko içinde ayni sey geçerli takimda kalacak ama takim ile birlikte kampa götürülmedi.

Maçi izleyemedim, golü izledim ve güzel organizasyon olmus. Olcay, Oguzhan ve Fernandesli orta saha güzel olur :)

footballer33
11.Ağustos.2012, 01:30
Sana katiliyorum geçen sene takima bakarsak Quaresma faydali oldu ama aldigi ücretin hakkini vermedi ve sanirim herkes bu yönetimin uyguladigi politikayi elestiriyor. Quaresma mesela hazirlik maçlarinda oynayip iyi performans sergileyip bir kaç takimin gözüne girebilirdi. Holosko içinde ayni sey geçerli takimda kalacak ama takim ile birlikte kampa götürülmedi.

Maçi izleyemedim, golü izledim ve güzel organizasyon olmus. Olcay, Oguzhan ve Fernandesli orta saha güzel olur :)
İşte mesele de bu. Madem göndermek istiyorsun, o zaman kampa da alacaksın; maçta oynatıp vitrine de çıkaracaksın ki, teklif gelsin futbolcuna. Bu şekilde, adam yollanmaz. Hele Quaresma veya Ernst, hatta Simao ise hiç olmaz.

Sheriff
11.Ağustos.2012, 01:56
İşte mesele de bu. Madem göndermek istiyorsun, o zaman kampa da alacaksın; maçta oynatıp vitrine de çıkaracaksın ki, teklif gelsin futbolcuna. Bu şekilde, adam yollanmaz. Hele Quaresma veya Ernst, hatta Simao ise hiç olmaz.
Adamlar zaten bir dünya para alıyor, oynayarak almaktansa yatarak almak belkide daha çok işlerine bile gelir. Yapılması gereken kampa götürülüp samimi bir şekilde indirim için görüşmekti. Ne kadar indirilebiliyorsa indirilecek, oynatılacak ve ilk teklifte gönderilecekti ama ne yazık ki oyuncular bildiğin mundar ediliyor. Şimdi bu oyuncu ilk maaşı geciktiğinde yasal yollara başvurmazmı?

GeNç KaRTaL
11.Ağustos.2012, 03:58
Kayserispor maçını seyredemedim dün akşam.Yorumlara baktım biraz ve özeti seyrettim.Takım pozitif bir futbol sergilemiş.Hadi bakalım iyi olur inşallah bu sezon.

Kayserispor - Beşiktaş

Adamlar zaten bir dünya para alıyor, oynayarak almaktansa yatarak almak belkide daha çok işlerine bile gelir. Yapılması gereken kampa götürülüp samimi bir şekilde indirim için görüşmekti. Ne kadar indirilebiliyorsa indirilecek, oynatılacak ve ilk teklifte gönderilecekti ama ne yazık ki oyuncular bildiğin mundar ediliyor. Şimdi bu oyuncu ilk maaşı geciktiğinde yasal yollara başvurmazmı?

Abi Quaresma bunlar yapılmadan önce de,gecikme olur olmaz ihtarname çektiriyormuş kulübe,başkan böyle söylüyor.Belki de yönetim bu tavrına kıl oldu Quaresma'nın,işi inada bindirdiler.Yine de bu kadar amatörce davranmamaları gerekirdi.Quaresma'yı maksimum alacaklarına karşılık serbest bırakabiliriz bu şartlar altında.O da zor gibi gözüküyor.Bakalım inşallah en hayırlısı olur bu konuda.

pele96
11.Ağustos.2012, 04:00
Quaresma , Simao , Alves ve Holosko takıma alınmayıp yollanamazlarsa senede19 M TL zarar edecekmişiz.Ayrıca Pektemeğe Moskovanın 5 M € teklif ettiği geçiyor internette.

Sheriff
11.Ağustos.2012, 04:21
Abi Quaresma bunlar yapılmadan önce de,gecikme olur olmaz ihtarname çektiriyormuş kulübe,başkan böyle söylüyor.Belki de yönetim bu tavrına kıl oldu Quaresma'nın,işi inada bindirdiler.Yine de bu kadar amatörce davranmamaları gerekirdi.Quaresma'yı maksimum alacaklarına karşılık serbest bırakabiliriz bu şartlar altında.O da zor gibi gözüküyor.Bakalım inşallah en hayırlısı olur bu konuda.

Şemsi, şimdi ne olacak? Sizin başkan bonservis almadan bırakmayacağız diyor. Bedava bıraksalarda yıllık 4 mil. euro kimse vermez Quaresma'nın şu haline, tazminatı verip gönderelim deseler en az 10 mil. eurodur. Quaresma gayet rahattır şu anda eminim, her harukarda alacak parasını, maddi olarak kendini garantiye almış. Yapılacak en mantıklı iş ya maaşı veya en azından maaşının bir kısmı karşılığı kiraya vermek yada Aybaba'nın alıp karşısına konuşması kendisinden yararlanmaya bakması olur(buna sizinkiler şu ana kadar yaptıkları açıklamalarla hiçbir şekilde yanaşmayacaklarını gösterdiler, transfer sezonu kapanıp elde patlarsa ne olur durum bilemem).

pele96
11.Ağustos.2012, 04:22
Aybaba acemiliğini belli ediyor her konuda.

GeNç KaRTaL
11.Ağustos.2012, 04:35
Şemsi, şimdi ne olacak? Sizin başkan bonservis almadan bırakmayacağız diyor. Bedava bıraksalarda yıllık 4 mil. euro kimse vermez Quaresma'nın şu haline, tazminatı verip gönderelim deseler en az 10 mil. eurodur. Quaresma gayet rahattır şu anda eminim, her harukarda alacak parasını, maddi olarak kendini garantiye almış. Yapılacak en mantıklı iş ya maaşı veya en azından maaşının bir kısmı karşılığı kiraya vermek yada Aybaba'nın alıp karşısına konuşması kendisinden yararlanmaya bakması olur(buna sizinkiler şu ana kadar yaptıkları açıklamalarla hiçbir şekilde yanaşmayacaklarını gösterdiler, transfer sezonu kapanıp elde patlarsa ne olur durum bilemem).

Şöyle düşünüyorum da,her türlü zararlı çıkıyoruz bu politika sonucunda.Ne Quaresma bu tavırdan sonra indirime yanaşır,ne de kalsa eskisi kadar bile performans sergiler.Alacaklarına karşılık göndersek zarar,bir miktar bonservisle göndersek yine zarar.Zarar oğlu zarar yani.:)

Revolution
11.Ağustos.2012, 05:03
Beşiktaş bugün muazzam top oynadı. Eğer bu oyununu sezonun geneline iyi yayarsa, herkesin GS-FB rekabeti beklediği bir yılda aradan sıyrılabilir.

Sheriff
11.Ağustos.2012, 05:08
Aybaba acemiliğini belli ediyor her konuda.
Malesef.. Yazık ediyorlar hem paralara hem oyuncuya..

Şöyle düşünüyorum da,her türlü zararlı çıkıyoruz bu politika sonucunda.Ne Quaresma bu tavırdan sonra indirime yanaşır,ne de kalsa eskisi kadar bile performans sergiler.Alacaklarına karşılık göndersek zarar,bir miktar bonservisle göndersek yine zarar.Zarar oğlu zarar yani.:)

:) ve yine malesef.

İzlemekte okadar zevkli ki bu adamı keşke Kasımpaşa'ya falan gitse de izlesek. Gitmese A2 maçlarına falan çıkarmı acaba :)

byariff
11.Ağustos.2012, 06:01
olcay ve oguzhani begendim obur hazirlik maclarindada iyiydiler , takim gayet iyi paslasiyor , Q7 gelirse bozulur gibi bu sistem.

anil luque
11.Ağustos.2012, 10:37
Özellikle ikinci yarıda çok iyi oynadık. Hep dedim bu takıma mental ve fizik olarak sağlam bir Quaresma gelse herşey daha iyi olur ama böylesine de razıyız Beşiktaşım iyi olsun yeterki ne yapalım..

footballer33
11.Ağustos.2012, 12:12
Kayserispor maçını seyredemedim dün akşam.Yorumlara baktım biraz ve özeti seyrettim.Takım pozitif bir futbol sergilemiş.Hadi bakalım iyi olur inşallah bu sezon.

Kayserispor - Beşiktaş

O zaman tüm takımı yollasınlar, çünkü maaşı geciken futbolcuların hepsi ihtarname çekti kulübe. :) Şu adamla alıp veremedikleri nedir, neden en çok Quaresma'ya bu kadar acımasızca yaklaşılıyor anlamıyorum. Sanki, diğer futbolcular çok az paralar alıyor, baba hayrına oynuyor da bir tek Quaresma parasını alıp yatıyor. Bunu, yöneticiler açısından söylüyorum. Taraftarın büyük çoğunluğu (hepsi demiyorum), Quaresma'yı çok seviyor. Quaresma da taraftarı tabii. Adam bas bas bağırıyor, taraftarla arama girmeye çalışıyorlar; beni yem ediyorlar; ama benim Beşiktaş taraftarıyla aramda sıkı bir bağ var, bunu bozamazlar diye. Maalesef, bunu yok etmek için ellerinden geleni yapıyor bazı boşboğazlar. Başta Tamer Kıran. :icon_evil:

pele96
11.Ağustos.2012, 14:35
Carvalhal olsaydı bu sene.Gayet başarılı bir grafik çizerdik.Aybabadan umutu kestim ben.

kalemci
11.Ağustos.2012, 14:36
Carvalhal hatırladığım hocalar arasında Beşiktaş'a gelen taktiksel açıdan en zayıf teknik direktördü bana kalırsa. Kenarda el kol yapması, koşması iyiydi hoştu da yetersizler yetersizi.

Ralph
11.Ağustos.2012, 15:03
Carvalhal hatırladığım hocalar arasında Beşiktaş'a gelen taktiksel açıdan en zayıf teknik direktördü bana kalırsa. Kenarda el kol yapması, koşması iyiydi hoştu da yetersizler yetersizi.

Katılıyorum. Bu işlerde sempatiklik sökmüyor. Taktiki açıdan fazlasıyla zayıftı. Ama eminim her sene daha fazla tecrübe katacaktır kendine. İBB'de uzun vadede iyi işler yapacağına eminim.

byariff
11.Ağustos.2012, 15:08
daha oynamadan etmeden samet hocaya sallamayin yahu bekleyin bi lig baslasin 5-6 hafta oynansin.

Ralph
11.Ağustos.2012, 15:14
Aslında bende hiç beğenmem Samet hocayı. Gelmesine de hep karşıydım ama yine de bekleyip görmek lazım. Tabi ki umarım utandırır benim gibi istemeyenleri. Tek dileğim bu.

KanaKe
11.Ağustos.2012, 17:32
kayseri maci özetine baktimda sirf besiktasin pozisyonlari gösterilmis yahu kayserinin golden baska pozisyonu yokmuydu yoksa özeti bjk tv mi kesip bicti?

Mamadou
11.Ağustos.2012, 19:30
Carvalhal Beşiktaş'ın başında olsa bu sezonu da çöpe atardık. Carvalhal zamanında bu takım ite kalka ilerledi. Carvalhal'da taktik bilgisi,vizyon sıfırdı. Hep aynı ilk 11'i sahaya sürmekten takımda,kendisi de sezonun sonunu getiremedi.

sananes
11.Ağustos.2012, 19:31
Kayserispor maçındaki Olcay Şahan'ı çok beğendim. Sezona yayabilirse bu oyununu müthiş katkı sağlar takımına.

Sheriff
11.Ağustos.2012, 22:20
Quaresma ve Simao'ya açık kapı!

Beşiktaş Teknik Direkötrü Samet Aybaba, Quaresma ve Simao'ya açık kapı bıraktı. Aybaba, iki oyuncunun, Holosko gibi fedakarlık yapması halinde takıma dönebileceğini söyledi. Beşiktaş teknik direktörü 1 yabancı golcü için girişimlerinin sürdüğünü de belirtti.

ntvspor

pele96
11.Ağustos.2012, 22:30
Carvalhal en azından elindeki oyuncuyu kaçırmıyordu.Aybaba geldi en önemli 2 oyuncumuz Gitti.Takımın yıldızları Kadro dışı bırakıldı.Fernandes hala nasıl Beşiktaş'ta çözemedim.

Beşiktaş’ta yıllık ücretinde fedakarlık beklenen ancak yönetime 400 bin Euro’dan bir kuruş fazla indirim yapamayacağını ileten Quaresma sonunda patladı.
Yönetimle yaptığı toplantıda 400 bin Euro’dan fazla indirimi kabul edemeyeceğini belirten Portekizli yıldız bununla da kalmadı; bir çift de sözü vardı.

Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran ve yönetici Ahmet Nur Çebi’yle ‘Benimle uğraşmayı bırakın’ serzenişinde bulunan Quaresma, ‘Üzerime çok geliyorsunuz. Ben Beşiktaş’a gelmek için yalvarmadım. Sizin arkadaşlarınız bana yalvardı. İki defa özel uçakla Portekiz’e geldi. Bu sözleşme şartlarını eski yönetim sundu. Ben de sözleşmeyi imzaladım. Disiplinsiz olduğumu söylüyorlar. Ne disiplinsizliğimi bana söylesinler. Ben sahaya çıkıp futbollumu oynarım. Beşiktaş taraftarı kimin oynadığını kimin oynamadığını çok iyi biliyor’ dedi. Sözleşmesinde 400 bin dolar indirim yaptığını belirten Quaresma ‘Herkesin gözü benim aldığım parada. Artık bunları rafa kaldıralım. Ben profesyonel bir futbolcuyum. Şartlarım neyse onu alırım. Gereken indirimi yaptım. Şu anda kendime takım arıyorum. Bulursam gideceğim. Bulamazsam verilen programı 1 yıl daha uygular, paramı alırım’ sözleriyle son noktayı koydu.
Kaynak: Yeni Şafak

Read more: http://www.bjkgazetesi.com/2012/08/11/flas-iddia-quaresma-ve-o-sozler/#ixzz23GPpGeVJ

GeNç KaRTaL
12.Ağustos.2012, 00:11
kayseri maci özetine baktimda sirf besiktasin pozisyonlari gösterilmis yahu kayserinin golden baska pozisyonu yokmuydu yoksa özeti bjk tv mi kesip bicti?

Maci seyretmedim ama yorumlara gore ilk 20 dakika haricinde Kayseri kalemize gelememis. Maci da zaten D-Smart yayinlamisti. Ozet de onlara ait yani.

Kayserispor maçındaki Olcay Şahan'ı çok beğendim. Sezona yayabilirse bu oyununu
müthiş katkı sağlar takımına.

Olcay hazirlik maclarinda genel olarak bu cizgideydi. Dedigin gibi sezona yayabilirse cok iyi transfer olacak.

anil luque
12.Ağustos.2012, 00:41
Masallah yeni safaka gore quaresma posta koymus. Te allaam..

sananes
12.Ağustos.2012, 11:38
ben beşiktaş ilk 5'e giremez diyordum sezon öncesi durumlara bakınca ama. Kim ne derse desin Almeida öyle çok kötü bir forvet değil,pektemek'de var arkalarında fernandes vardı şimdi bir de olcay var. Samet Hoca eleştirildi durdu ama bir planı varmış demekki. Muhtemelen beşiktaş kimsenin beklemediği şekilde şampiyonluğa oynayacak. Olabilirler mi sanmıyorum ama yarışın dışında kalmayacaklar gibi.

anil luque
13.Ağustos.2012, 01:13
ben beşiktaş ilk 5'e giremez diyordum sezon öncesi durumlara bakınca ama. Kim ne derse desin Almeida öyle çok kötü bir forvet değil,pektemek'de var arkalarında fernandes vardı şimdi bir de olcay var. Samet Hoca eleştirildi durdu ama bir planı varmış demekki. Muhtemelen beşiktaş kimsenin beklemediği şekilde şampiyonluğa oynayacak. Olabilirler mi sanmıyorum ama yarışın dışında kalmayacaklar gibi.
Sonunda futboldan anladığını belli eden bir kişiden aynı kalitede yorum duydum Beşiktaşla ilgili. Hiç beklenmedik şeyler olacak bu sene ama kimse farkında değil. Gutiler Simaolar Quaresmalardan sonra takımda bir tek Fernandes kalınca millet bizi elden ayaktan düştük sandı. Quaresma'yı hala deli gibi severim ama O'nun olmaması bu takıma daha faydalı olacak bunu anladım.

Bir takımda lider olur etrafında da askerler. Galatasaray'da bakıyorum bu yönden zayıflar. Melo , Selçuk , Hamit ve hatta zaman zaman engin bile topu ayağında isteyen oyuncular.

Fenerbahçe bu yönden biraz daha iyi durumda Alex ve etrafındaki oyuncular bakımından.

Ama Beşiktaş en iyi yapıya sahip takım oldu bence. (Yetenek , oyuncuların ismi , büyüklüğü vs ayrı). Ben yapı olarak Fernandes ve O'nun etrafındaki savaşçılarla öngörülenden çok daha fazla iş yapacağımza yürekten inanıyorum.

footballer33
13.Ağustos.2012, 01:17
Surattaki şu ifadeye bak! Ne hale geldi adam?!

Kiloları da baya baya atmış, fit olmuş iyice.

http://img534.imageshack.us/img534/1231/000000000000ym.jpg

anil luque
13.Ağustos.2012, 01:21
Formamı taraftarına verdiğim bir kulübe geldiğim için çok mutluyum diyordu adam geldiğinde şimdi ne hale geldi :)

C h A o S
13.Ağustos.2012, 02:02
Beşiktaş yol haritasını ilk 8-9 hafta periyodunda çizecektir.Önemli maçları var ilk haftalarda.Eğer mutlu ayrılırsa bu maçlardan,şampiyonluk için devam eder hedefleri.Yok mutsuz ayrılırlarsa avrupa kupası hedefi olur sadece.Üzerindeki baskı Gs ve Fb'ye göre daha az.Sadece lige konsantre olucakları için şampiyonluk yarışının içinde olabilirler.
Birde Fernandes'in olmuyacağı maçlarda Beşiktaş'ın neler yapıcağını merak ediyorum.Aybaba takımı onun üzerine kuruyor.Fernandes hakemle çok içli dışlı oluyor.Onun üzerindeki baskıyla çok agresifleşebilir sahada.Fernandes açıkçası Beşiktaş'ı şu anda ayakta tutan.Kadro ve hedef anlamında söylüyorum.Tabi bu benim düşüncem.Fernandes oynarsa Beşiktaş'ıda oynatır.O olmazsa yaratıcılık azalır ve çok tıkanır takım olarak.

GeNç KaRTaL
13.Ağustos.2012, 02:48
Beşiktaş yol haritasını ilk 8-9 hafta periyodunda çizecektir.Önemli maçları var ilk haftalarda.Eğer mutlu ayrılırsa bu maçlardan,şampiyonluk için devam eder hedefleri.Yok mutsuz ayrılırlarsa avrupa kupası hedefi olur sadece.Üzerindeki baskı Gs ve Fb'ye göre daha az.Sadece lige konsantre olucakları için şampiyonluk yarışının içinde olabilirler.
Birde Fernandes'in olmuyacağı maçlarda Beşiktaş'ın neler yapıcağını merak ediyorum.Aybaba takımı onun üzerine kuruyor.Fernandes hakemle çok içli dışlı oluyor.Onun üzerindeki baskıyla çok agresifleşebilir sahada.Fernandes açıkçası Beşiktaş'ı şu anda ayakta tutan.Kadro ve hedef anlamında söylüyorum.Tabi bu benim düşüncem.Fernandes oynarsa Beşiktaş'ıda oynatır.O olmazsa yaratıcılık azalır ve çok tıkanır takım olarak.

Geçen sezon takım resmen Fernandes ve Quaresma'nın ayağına bakar hale gelmişti.Ama bu sezon Oğuzhan ve Olcay da yaratıcılık ve teknikleriyle hücumda önemli rol oynayabilirler.Hazırlık maçlarında bunun sinyallerini verdiler.Hatta kendi gözlemim değil ama Fernandes son hazırlık maçında pek etkili değilmiş.Buna rağmen çok pozisyon bulduk o maçta.Fernandes'in takımı eksik bırakma konusundaki potansiyeline katılıyorum.Çok faule maruz kalınca bazen sinirlerine hakim olamıyor.Hakemlerin dikkatli olması lazım bu konuda.Bazen rakip oyuncular faul yapmayı abartıyorlar ama ihtar bile edilmiyorlar hakem tarafından.İlk haftalarda alınacak sonuçların kaderimizi belirleyeceği fikrine de katılıyorum.İlk haftalarda çok kritik maçlar var.En az hasarla atlatmamız gerekiyor baştan kopmamak için.

Fearless Coward
13.Ağustos.2012, 02:50
Ben Olcay'ı çok beğendim çok katkısı olacaktır Beşiktaş'a bu sezon ilk 5'te yer alır bu takım...Bu arada Berat adına üzüldüm belki hoca gelişmesi için yollamıştır ADS'ye bstemese direk bonservisiyle giderdi Bank Asya'da Berat oynadı sonuçta...

pele96
13.Ağustos.2012, 03:20
Quaresma - Almeida uyumunu Ronaldo - Almeida bile sağlayamamış.Başka oyuncu sağlayamaz.

C h A o S
13.Ağustos.2012, 14:53
Geçen sezon takım resmen Fernandes ve Quaresma'nın ayağına bakar hale gelmişti.Ama bu sezon Oğuzhan ve Olcay da yaratıcılık ve teknikleriyle hücumda önemli rol oynayabilirler.Hazırlık maçlarında bunun sinyallerini verdiler.Hatta kendi gözlemim değil ama Fernandes son hazırlık maçında pek etkili değilmiş.Buna rağmen çok pozisyon bulduk o maçta.Fernandes'in takımı eksik bırakma konusundaki potansiyeline katılıyorum.Çok faule maruz kalınca bazen sinirlerine hakim olamıyor.Hakemlerin dikkatli olması lazım bu konuda.Bazen rakip oyuncular faul yapmayı abartıyorlar ama ihtar bile edilmiyorlar hakem tarafından.İlk haftalarda alınacak sonuçların kaderimizi belirleyeceği fikrine de katılıyorum.İlk haftalarda çok kritik maçlar var.En az hasarla atlatmamız gerekiyor baştan kopmamak için.

Oğuzhan ve Olcay'ı merak etmeye başladım.Hiç izlemedim ancak çok övülüyor.Olcay özellikle.Bakalım neler yapacaklar.

Ralph
13.Ağustos.2012, 15:09
Olcay bu sezon yaptığımız en bomba transfer oldu gibi bir şey. Geldiğinde verilen paraya anlam verememiştim ama demek ki bir bildiği varmış yönetimin. Olcay ve Fernandes beni cesaretlendiriyor lig maratonu konusunda.

"Ve hala" Quaresma'ya gelince, muhtemelen satılamayacak. Kimse ona yüksek bonservis + o kadar para vermez şu performansıyla. Quaresma'ya süper diyen arkadaşlar bundan da pay çıkartabilir kendine. Öyle çok çok iyi bir futbol oynasa şimdi piyasası bir hayli olurdu. En azından şu ana kadar satılırdı. Quaresma satılmazsa büyük ihtimal denenir maçlarda. Samet Aybaba 1-2 maçta yararlı olup olmadığını, uslanıp uslanmadığını anlar. Keşke uslansa da oynayabilse. Ama onu kimse adam edemez sanmıyorum.

pele96
13.Ağustos.2012, 15:24
Olcay bu sezon yaptığımız en bomba transfer oldu gibi bir şey. Geldiğinde verilen paraya anlam verememiştim ama demek ki bir bildiği varmış yönetimin. Olcay ve Fernandes beni cesaretlendiriyor lig maratonu konusunda.

"Ve hala" Quaresma'ya gelince, muhtemelen satılamayacak. Kimse ona yüksek bonservis + o kadar para vermez şu performansıyla. Quaresma'ya süper diyen arkadaşlar bundan da pay çıkartabilir kendine. Öyle çok çok iyi bir futbol oynasa şimdi piyasası bir hayli olurdu. En azından şu ana kadar satılırdı. Quaresma satılmazsa büyük ihtimal denenir maçlarda. Samet Aybaba 1-2 maçta yararlı olup olmadığını, uslanıp uslanmadığını anlar. Keşke uslansa da oynayabilse. Ama onu kimse adam edemez sanmıyorum.

Quaresma Beşiktaş'a gelince böyle olmadı.Beşiktaş eski yönetimi böyle bir oyuncuyu transfer etti ve Quaresma Beşiktaş'a en çok lisanslı ürün sattıran oyuncu oldu.Taraftarda mı bilmiyordu böyle bir oyuncu olmadığını ? Herkes biliyordu Quaresmanın nasıl birisi olduğunu ama işler sarpa sarana kötü gidene kadar kimsenin ağzı açılmıyordu.İşler kötü gidince Günah keçisi aranmaya başlandı.Yıldırım Demiröre dendi adam gitti kötü gidiş devam etti.YDnin etkisi büyüktü tabiki ama düzelen şey olmadı finans kötü ye gitti sportif başarı için adım atılmadı.Sonra bakıldı sahaya kim var günah keçisi ilan edilebilecek ? Quaresma vardı.Önceki takımlarında istenmeyip yollanan.O'ydu artık Günah keçisi.Şimdi takıma geri dönse ilk 2 maç oynasa ve yenilsek 3.maçta o olmadan bir takımı yensek. Quaresma yüzünden yeniliyormuşuz denilecek.

Aybaba İlk 11 için düşündüğü takıma 1den 11 e kadar forma numarası vermiş.Quaresma içinde 7 numara verilmiş.Cenk'e 1 numara verilirken . Almeida 9 Fernandes 4 numarayı almış. Sergen , Delgado gibi oyuncularında giydiği 10 Numara ise Olcay Şahan'a verilmiş.Bu sezon 2.Kaptanlık görevini Necip Uysal almış.

besiktas1903
13.Ağustos.2012, 15:39
Sezon'un baslamasina bir hafta kaldi ve çubuklu forma halen çikmadi

anil luque
13.Ağustos.2012, 18:11
O benim de dikkatimi çekiyor. Neden hala çıkmadı anlayabilmiş değilim.

anil luque
13.Ağustos.2012, 18:52
Buyur buradan yak. Fikret Orman "Batuhanla ilgileniyoruz" diye açıklama yapmış yarın Halil Ünalla görüşeceklermiş sanırım. O adam bırak formayı siyah beyaz tshirt giyerse ayaklanma çıkar tribünde yemin ediyorum. İnşallah böyle bir hata yapmaz yönetim.

Ralph
14.Ağustos.2012, 13:14
Çubuklu forma BJK TV'de tanıtılmış:

http://www.haber1903.com/Besiktas-3330-iste_besiktasin_cubuklu_formalari.html

besiktas1903
14.Ağustos.2012, 16:04
Ilk görünüste çubuklu formayi pek begenmedim, yakasi çok siritiyor.

Ralph
14.Ağustos.2012, 17:05
Bende beğenmedim yakasını

anil luque
14.Ağustos.2012, 17:21
Bence fena değil.

Ralph
14.Ağustos.2012, 19:36
Batuhan idmanlarda

http://img833.imageshack.us/img833/5890/72023919.png (http://img833.imageshack.us/i/72023919.png/)

Mamadou
14.Ağustos.2012, 20:09
Hemen soluğu İbrahim abisinin yanında almış :)

Ralph
14.Ağustos.2012, 20:44
Nedense düzelecekmiş gibi bir his var içimde. Umut kapladı içimi :)

GebzeLi1907
14.Ağustos.2012, 21:04
Batuhan düzelmez arkadaşlar düzelmiş gibi yapar.
Olmadık anda yine yapacağını yapar sonra

erdem344
14.Ağustos.2012, 21:05
Naber lan guti :D :D :D :D

batuhan hayırlı olsun beşiktaşa

Ralph
14.Ağustos.2012, 21:53
http://img51.imageshack.us/img51/7706/ekranalntsdz.png (http://img51.imageshack.us/i/ekranalntsdz.png/)

footballer33
15.Ağustos.2012, 00:52
Bu transfer, yönetimin kendi içinde ne kadar çeliştiğine kanıttır. Neyse, hayırlısı olsun. Kiralık olması bir nebze hafifletti tepkileri; ama verilen paralar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

eXcitinG
15.Ağustos.2012, 00:53
YanLız iyi zayıfLamış. Bizden giderken biLe bu kadar iyi değiLdi fiziği ve kiLosu.

GeNç KaRTaL
15.Ağustos.2012, 01:49
Yalana bak yalana.:icon_biggrin: Sporx'ten başka spor sitesine girmem de,forza'da gördüm paylaşayım dedim.Bu basın akıllanmayacak valla.

http://fanatik.com.tr/Antrenmanda-buyuk-gerginlik_3_Detail_33_273332.htm

http://www.youtube.com/watch?v=tAfFiBbAoLQ&feature=player_embedded

LaigLeNoiR
15.Ağustos.2012, 02:04
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/533201_418757668159763_2093244092_n.jpg

Ralph
15.Ağustos.2012, 02:09
Yalana bak yalana.:icon_biggrin: Sporx'ten başka spor sitesine girmem de,forza'da gördüm paylaşayım dedim.Bu basın akıllanmayacak valla.

http://fanatik.com.tr/Antrenmanda-buyuk-gerginlik_3_Detail_33_273332.htm

http://www.youtube.com/watch?v=tAfFiBbAoLQ&feature=player_embedded

Sabahtan beri bas bas bağırıyorlardı. Bu kadar kolpa bir basınımız var işte.

LaigLeNoiR
15.Ağustos.2012, 02:17
Ne kadar gerilmiş ortam vay bee.

GeNç KaRTaL
15.Ağustos.2012, 02:19
Geçen seneki çubukluya göre daha iyi olmuş.Hele o reklam kısmı.

GeNç KaRTaL
15.Ağustos.2012, 04:24
Ümit Milli takımımzın İrlanda'yı 1-0 yendiği maçta golü 85'te bizim Oğuzhan atmış.Çok umutluyum kendisinden.

anil luque
15.Ağustos.2012, 04:39
Oğuzhan'dan aynı şekilde ben de çok ümitliyim. Gerek sportif gerek ilerde maddi olarak çok büyük katkı verecek bize.

besiktas1903
15.Ağustos.2012, 04:59
Geçen seneki çubukluya göre daha iyi olmuş.Hele o reklam kısmı.

Geçen senenin çubuklu formasini ilk basta hiç begenmemistim özellikle o kirmizi Toyota yazisini ama sonradan çok begendim o kirmizi yazi ile. Kartal yuvasinda bulabilirsem almayi düsünüyorum o eski formayi.

GeNç KaRTaL
15.Ağustos.2012, 05:12
Geçen senenin çubuklu formasini ilk basta hiç begenmemistim özellikle o kirmizi Toyota yazisini ama sonradan çok begendim o kirmizi yazi ile. Kartal yuvasinda bulabilirsem almayi düsünüyorum o eski formayi.

Türkiye'den mi alacaksın formayı? Geçen sezon pek beğenilmemişti o forma.Rağbet de azdır bu yüzden.Bulma ihtimalin yüksek diye düşünüyorum.Hatta internetten alma şansın varsa kesin bulursun.

besiktas1903
15.Ağustos.2012, 05:29
Türkiye'den mi alacaksın formayı? Geçen sezon pek beğenilmemişti o forma.Rağbet de azdır bu yüzden.Bulma ihtimalin yüksek diye düşünüyorum.Hatta internetten alma şansın varsa kesin bulursun.

Evet Türkiye'den haftaya Alanyadayim, Antalya'daki Kartal Yuvasinda olursa alirim belki. Futbolcularin üzerinde güzel duruyordu.

---

Oguzhan'dan bende umitliyim, oguzhan, olcay ve Fernandes ile pas yapabilen bir orta sahamiz oldu.

Ralph
15.Ağustos.2012, 12:25
Bu forma olayı bizde çok mu pahalı yoksa diğer takımlarda da mı böyle? Bizde 90-100 arası falandı sanırım.

anil luque
15.Ağustos.2012, 12:27
Genel itibariyle öyle Görkem. Çok büyük farklar yok yani.

GeNç KaRTaL
16.Ağustos.2012, 06:27
Bu resimde daha güzel gözüküyor.

http://a1208.hizliresim.com/10/j/bxvg6.jpg

besiktas1903
16.Ağustos.2012, 06:30
Bu resimde daha güzel gözüküyor.

http://a1208.hizliresim.com/10/j/bxvg6.jpg

Evet bu resimde güzel gözüküyor :)

E.Cartman
16.Ağustos.2012, 13:49
Bu forma olayı bizde çok mu pahalı yoksa diğer takımlarda da mı böyle? Bizde 90-100 arası falandı sanırım.

Abi bizde 120 lira formalar sen şükret haline :zuhaha

Ralph
16.Ağustos.2012, 14:16
Abi bizde 120 lira formalar sen şükret haline :zuhaha

Hadi ya :) Ben genelde en pahalı bizim sanıyordum. Bu arada forma çok güzel, alacağım.

Suicider
16.Ağustos.2012, 17:22
SON DAKİKA... Milli takımda sakatlanan Beşiktaş'ın yeni kalecisi Allan Mcgregor, 3 hafta sahalardan uzak kalacak.

Ralph
16.Ağustos.2012, 17:27
Şaşırmadım. Artık bizde sezona sakatlarla başlamak adet oldu.

GeNç KaRTaL
16.Ağustos.2012, 17:43
Offff arkadaş.Ne bitmez çileymiş bizimkisi.Kaldık mı yine Cenk'e.:)

GeNç KaRTaL
16.Ağustos.2012, 20:31
Hıncal Uluç yazmış.

Van'da soru.. "Beşiktaş bu yıl ne yapar?.."
Van'ın ana caddesinde dolaşıyoruz.. Tanıyan yaklaşıyor.. "Selamünn aleyküm.." Sonra soru geliyor.. "Beşiktaş bu sene ne yapar?.."
Gevaş'ta öğle yemeğindeyiz.. Yan masalardan geliyorlar.. "Selamün aleyküm.." Sonra soru geliyor.. "Beşiktaş bu sene ne yapar?.."
Erciş'te devasa iftar çadırı.. Aralarında dolaşıyorum.. Masalardan dönüyorlar.. "Selamün aleyküm.." Sonra soru geliyor.. "Beşiktaş bu sene ne yapar?.."
Yani, Van ağır bir deprem geçirmiş.. Maddi manevi kayıplar devasa.. Çoğu hâlâ konteyner evlerde yaşıyorlar.. İşleri, ekmekleri var mı, tartışılır.. Ama soruları gene de "Beşiktaş.."
Merak etmez misiniz, Van'daki bu Beşiktaş aşkını..
Futbol aşkına bir itirazım yok.. Üçüncü Dünya Savaşı çıksa, biz gene futbol konuşan milletiz ama, bu Beşiktaş aşkı neden?..
Nuray'a sordum.. Bizim Van gezisinin mihmandarı, Vanlı dost, Nuray Haytabaşı..
"Deprem sonrası, çadırlar yetersiz, konteyner evler kurulmamışken kar bastırmıştı geçen yıl.. Vanlılar donuyorlardı.. İşte o günlerde buz gibi bir havada Beşiktaş tribünlerinde insanlar soyundular.. Çıplak kaldılar.. Atkılarını, ceketlerini, gömleklerini Van'a gönderilmek üzere sahaya attılardı ya.. O gün bugün, Van, Beşiktaşlı.."
Bakar mısınız?.. Oturup altı ay düşünmez misiniz?. Bu ülkenin siyasileri, yöneticileri düşünmezler mi?..
Doğu insanı ne kadar sıcak, ne kadar yakın.. Ne kadarcık sevgi, ilgi yetiyor, onun canını almaya..
Van'ın, Doğu'nun sevgiye, ilgiye ihtiyacı var.. Yakınlığa, kucaklanmaya ihtiyacı var.. Elimizi uzatsak, yeter!.. Uzatsak ve çekmesek..
Van'da çok sorulan sorulardan biri de "Fatih Altaylı'yı tanıyor musun?." Tanımam mı?..
"Hatrın geçer mi?.." Geçer tabii.. "O zaman Hıncal Ağbi Vanlı hemşerimiz Fatih'e söyle, Van'ı daha çok yazsın.."
Fatih, Van'ı en çok yazanlardan biri.. Ama yetmiyor.. Vanlı ilgiye sevgiye aç, o unutulmuş, o terk edilmiş insanlar nerdeyse depreme medyunu şükranlar, Türkiye'ye, orda bir Van olduğunu hatırlattığı için.. Ülkenin dört bir yanından yağan yardımlar onları nasıl, ama nasıl mutlu etmiş..
Maddi değil, manevi mutluluk sebepleri.. "Bizi unutmamışlar. Bizi terk etmemişler.. Bizi seviyorlar demek.."
Hepsinin dilinde "Şükran.. Şükran.. Şükran.."
Kendilerine yapılan en küçük şeyi dahi unutmuyorlar.. Ama öyle açlar ki, yıllar, yıllardır, "Ne olur Van'ı unutmayın.. Ne olur Van'ı unutturmayın" diyorlar, bana her fırsatta..
"Aman Fatih daha çok yazsın" dedi bir delikanlı.. "Bizim Van stadı depremde ağır hasar gördü. Geçenlerde başbakan geldi konuştu.. Milleti statta topladılar ama, çökme tehlikesi var diye tribünleri açamadılar. Vanspor'a stat lazım ki, maçlarımızı kentimizde oynayalım. Fatih Ağabeyimiz peşini bırakmazsa bu işi çözer.."
Geçen gidişimde Çaldıranspor'un malzeme ihtiyacını yazmıştım. Üç ay sonra Çaldıran'dan mektup geldi.. "Hıncal Ağbi yeter, artık başka yere yardım etsinler.. Depolarda, gelenleri koyacak yer kalmadı" diye..
Benim milletim de böyle öte yandan.. Hazır. Koşmaya, kucaklamaya hazır!..
O zaman bir düşünün, iyi bir düşünün bakalım, kabahat kimdedir?..

sui generis
17.Ağustos.2012, 13:45
Cenk'in maaşı 675.000 TL den 1.500.000 TL ye çıkarılmış.

C h A o S
17.Ağustos.2012, 18:15
Necip'in kontratıda yükseltilecekmiş...

''KADRO KONUSUNDA İSTEKLERİMİZİN YARISINI YAPABİLDİK''
Ahmet Nur Çebi, yeni sezon için futbol takımında oluşturdukları kadronun tam anlamıyla istedikleri ölçüde olmadığını dile getirdi.

''Tam kendi kurduğumuz takım diyemeyiz'' ifadesini kullanan Çebi, ''Kurumlar daha önce yapılan sözleşmelere bağlıdır. Tam olarak gönlümüze göre yapamadık. İsteklerimizin bir yarısını gerçekleştirebildik. Mevcut kontratlar buna müsaade etmedi. İnşallah bir sonraki sezon kendi arzumuza göre kadro realize olur'' diye konuştu.

Buna rağmen bu sezon Beşiktaş'ın çok farklı bir görüntü vereceğini kaydeden İkinci Başkan Çebi, ''Gençleşmeyi hedeflemiş bir takım var. Takım ruhunu becerebilen ve de gelecekte Beşiktaş'a katkı sağlayabilecek olan bir takım yapmaya çalıştık. Bu takımın bunları gerçekleştireceğine eminim'' dedi.

Ralph
17.Ağustos.2012, 18:16
Cenk'in yükseldiyse onun da yükselmesi lazım tabi. Necip hakediyor hiç değilse.

vego
17.Ağustos.2012, 18:31
Cenk'in yükseldiyse onun da yükselmesi lazım tabi. Necip hakediyor hiç değilse.

Hiç katılmıyorum.Necip kendini hiç geliştiremedi.Fabregas bekliyorduk.Ernst bile olamadı.

Ralph
17.Ağustos.2012, 19:11
Hiç katılmıyorum.Necip kendine hiç geliştiremedi.Fabregas bekliyorduk.Ernst bile olamadı.

Takım olarak şu ana kadar ne yaptık ki Necip'de belirgin bir şey yapsın. Fernandes bile yeteneğini tam olarak kullanamazken Necip'e yüklenmek yanlış olur bence. Tamam beklenen gelişmeyi sağlayamadı ama bir de oynayan bir takımda izlemek lazım.

kalemci
17.Ağustos.2012, 20:05
Necip üstüne koyması gerekirken olanı da kullanamıyor bana kalırsa. 2 yıl önceki Necip kesinlikle daha iyiydi.

Revolution
17.Ağustos.2012, 20:10
Necip'in gelişmesi için onu ekstra çalışmaya itecek bir itici güç olması lazım. Yoksa maalesef A takıma çıkan genç oyuncular yerinde sayıyor. Nasıl Emre Çolak önünde yerli/yabancı rakipleri olduğu için -biraz da Fatih Terim'in dürtüklemesiyle- fiziğini ve oyununu oldukça geliştirdi, Necip'in de ekstra gayret göstermesi lazım. Yoksa yeteneğine yazık edecek.

kalemci
17.Ağustos.2012, 20:28
Bence Necip'in yeteneği pek yok. Gücü var, futbol zekası var. Biraz daha güçlenip futbol zekasını iyi kullanabilirse Beşiktaş için kazanç olur.

footballer33
17.Ağustos.2012, 23:59
Necip bu sene 2. kaptanlığa getirildi, üstüne maaşı da iyileştirilecek. Buna rağmen, performansında olumlu bir değişme olmazsa; bir daha hiç olmaz.

2 sene önceki Necip, bence de çok daha iyiydi.

playeray
18.Ağustos.2012, 12:37
Bizim forvet işi noldu Batuhan ile kapandı mı o defter?

LaigLeNoiR
18.Ağustos.2012, 14:48
Çıkan son haberlere göre forvet transferi rafa kalktı.

Ralph
19.Ağustos.2012, 13:35
Yıllar sonra ilk defa neredeyse para harcamadan transfer sezonunu bitiriyoruz. Çok merak ediyorum sezon sonu kaçıncı olacağımızı. Eğer 3. ya da 4. olursak bu bence maddi açıdan büyük bir başarıdır. Milyonlar harcayıp 4. olduktan sonra para harcamadan aynı derecede bitiriliyorsa söylenecek söz bile yok önceki yönetimlere.

Ayrıca Yıldırım Demirören TV yayın gelirlerini bize önceden teslim etmiş. Sana ettiğim bedduaların haddi hesabı yok be adam senden gelecek iyilik düşmanımdan gelsin. Gerçi düşmansın zaten ya orası da ayrı konu.

byariff
20.Ağustos.2012, 15:32
besiktas - galatasaray maçi biletleri satisa cikmis.

http://i.imgur.com/8VNIb.jpg

Börk
20.Ağustos.2012, 20:26
fanatik galatasaraylıyım ama şu fotoğraf çok hoşuma gitti :)

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/394535_4579843660177_1436257999_n.jpg

byariff
21.Ağustos.2012, 01:21
Ahmet Cebi: "GS taraftarinin Inonu'ye bu hafta gelmeyecegi ile alakali bir karar yok."

Ahmet Cebi: "Ancak GS camiasina da gonul kirikligimiz var. Bir stadda oynamak, orada onlarin misafiri olmak bu kadar kirici olmamazliydi."

Ahmet Cebi: "Bizi kendi stadlarina istemeyenlerin, bizim stadimizda isi olmayacagini dusunuyorum."

Ahmet Cebi: "Taraftari da yonetimi de Galatasaray'dan kimse Inonu'ye gelmesin."

Ahmet Cebi: "Galatasaray camiasinin yaptiklarini unutmadik. Canlari yanarsa akillanirlar belki."

uAburak89
21.Ağustos.2012, 01:22
Feda dersek alırlar.

MeliksahAydogan
21.Ağustos.2012, 01:25
Ahmet Cebi: "GS taraftarinin Inonu'ye bu hafta gelmeyecegi ile alakali bir karar yok."

Ahmet Cebi: "Ancak GS camiasina da gonul kirikligimiz var. Bir stadda oynamak, orada onlarin misafiri olmak bu kadar kirici olmamazliydi."

Ahmet Cebi: "Bizi kendi stadlarina istemeyenlerin, bizim stadimizda isi olmayacagini dusunuyorum."

Ahmet Cebi: "Galatasaray camiasinin yaptiklarini unutmadik. Canlari yanarsa akillanirlar belki."

Bu nedir ya çocuk gibi :D

LaigLeNoiR
21.Ağustos.2012, 01:35
İlk 3 cümle ile son 2 cümle arasında ciddi bir anlam kopukluğu var. Son 2 cümlede olayın boyutu ve hitap şekli değişmiş.

Bu şekilde açıklamaları Beşiktaş camiasına yakıştıramıyorum. Benim tuttuğum takımın yönetici böyle olmamalı.

Facx
21.Ağustos.2012, 01:40

Oldu futbolcularda gelmesin ? :D

Night_Mare17
21.Ağustos.2012, 01:46
Yakında borçlara ortak olmadık diye kızacaklar bize :D

uAburak89
21.Ağustos.2012, 01:59
Bu açıklamalarından sonra Q7 - Baros takası teklifi Albayraktan geldi, başkanımız ABD'de döndüğünde değerlendireceğiz de diyor. Bu da 3. boyut. :D Maça geldi mi, istemiyoruz, transfer oldu mu düşünelim, iyi valla.

E.Cartman
21.Ağustos.2012, 02:06
Haftaya Beşiktaş maçı var ya o yüzden dönüyor bu muhabbet. Quaresma'nın aklını çelip kötü oynamasını sağlayacağız.

uAburak89
21.Ağustos.2012, 02:36
Ahmet Nur Çebi :Yildirim Demiroren Besiktas'a hizmeti gecmis 8 yil baskanlik yapmis biridir. Maça gelmesinden mutluluk duyarim.

LaigLeNoiR
21.Ağustos.2012, 02:36
Gitgide bu Ahmet Nur Çebi antipatik gelmeye başladı. Böyle giderse sonu yakındır.

LaigLeNoiR
21.Ağustos.2012, 02:40
Şansal Büyüka Beşiktaş'taki çok önemli gelişmeleri Maraton'da açıkladı. Büyaka, ilk olarak Fernandes'in ayrılmak istediğini açıklarken, "4 gün önce Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın yanına giderek gitmek istiyorum. Aklım karışık, bana izin verin. Samet Aybaba ise, 'Eğer aklın karışıksa, Barcelona'da bile olsan oynamazsın. Onun için getir 15 milyon Euro, o zaman gidebilirsin yanıtı verdi.' Fernandes ise böyle bir para yok dedi" Sonuçta Fernandes takımda kaldı" dedi.

Gerçekten yönetim ve teknik heyet hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor. Sıkıcı olmaya başladı işler.

GebzeLi1907
21.Ağustos.2012, 04:09
beşiktaş yöneticisi bu açıklamaları yaptıysa kendini ve yönetimini rezil edip küçük düşürmekten başka birşey yapmamış.
adamlar senin stadın oynamanı istemeyebilir.sen nasıl gelmesinler istemiyoruz falan dersin kendi evinde ağırlayacağın maçta
ağırlamak, misafir etmek, ev sahipliği ?
oldu olacak topçularda gelmesin
böyle kendi reklamını yapan yöneticiler türk futboluna kluplere büyük zarar veriyor.
bu adamın beşiktaşı umursadığını sanmıyorum ben

GeNç KaRTaL
21.Ağustos.2012, 04:15
Yakında borçlara ortak olmadık diye kızacaklar bize :D

Her seferinde olayın bizler ve onlar boyutuna taşınması çok gereksiz bir hareket.Hele ki burada A.Çebi'nin açıklamalarını destekleyen bir tane de Beşiktaş'lı çıkmamışken.Bu adam geldiğinden beri saçmalıyor sürekli ve Beşiktaş taraftarı da bu duruma tepkili.Bizim hassas durumumuzu işin içine katarak A.Çebi'nin yorumuna tepki göstermen hiç hoş değil.:icon_wink:

Night_Mare17
21.Ağustos.2012, 04:42
Her seferinde olayın bizler ve onlar boyutuna taşınması çok gereksiz bir hareket.Hele ki burada A.Çebi'nin açıklamalarını destekleyen bir tane de Beşiktaş'lı çıkmamışken.Bu adam geldiğinden beri saçmalıyor sürekli ve Beşiktaş taraftarı da bu duruma tepkili.Bizim hassas durumumuzu işin içine katarak A.Çebi'nin yorumuna tepki göstermen hiç hoş değil.:icon_wink:

-lar ekini tam istediğim gibi açıklayamadım orada neyse özür dilerim yanlış anlaşılmadan dolayı.

Bordo61Mavi
21.Ağustos.2012, 10:22
Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının ardından gittiği mekanda kendisine ‘Ne oynadın ki geliyorsun’ diyen taraftarla tartıştı.

Portekizli yıldızı Fernandes, İstanbul BŞB maçının ardından gittiği gece kulübünde tatsız bir olayla karşılaştı. Gayrettepe’de Masquerade adlı kulübe giden Fernandes, tuvaletin önünde Beşiktaşlı bir taraftarın tepkisiyle karşılaştı.

İngilizce olarak, “Bugünkü maçta ne oynadınız ki buraya geliyorsun” serzenişiyle karşılaşan yıldız oyuncu sinirlenerek taraftarı itti. Ardından Fernandes’e iki kez yumruk atmaya çalışan taraftar, başarısız olurken güvenlik görevlileri olayı büyümeden önledi.

Olayın ardından kulübü terkeden Fernandes’in yanında Beşiktaşlı başka oyuncuların olduğu iddia edilse de yöneticilere göre Portekizli orta sahanın yanında başka Beşiktaşlı oyuncu bulunmuyordu.

byariff
21.Ağustos.2012, 17:52
fernandesin ortasinda almeidanin attigi golden once samet hocanin dualari kabul olmus umarim besiktasta basarili olur samet hoca

http://i.imgur.com/f14PS.jpg

titates1
21.Ağustos.2012, 18:00
Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının ardından gittiği mekanda kendisine ‘Ne oynadın ki geliyorsun’ diyen taraftarla tartıştı.

Portekizli yıldızı Fernandes, İstanbul BŞB maçının ardından gittiği gece kulübünde tatsız bir olayla karşılaştı. Gayrettepe’de Masquerade adlı kulübe giden Fernandes, tuvaletin önünde Beşiktaşlı bir taraftarın tepkisiyle karşılaştı.

İngilizce olarak, “Bugünkü maçta ne oynadınız ki buraya geliyorsun” serzenişiyle karşılaşan yıldız oyuncu sinirlenerek taraftarı itti. Ardından Fernandes’e iki kez yumruk atmaya çalışan taraftar, başarısız olurken güvenlik görevlileri olayı büyümeden önledi.

Olayın ardından kulübü terkeden Fernandes’in yanında Beşiktaşlı başka oyuncuların olduğu iddia edilse de yöneticilere göre Portekizli orta sahanın yanında başka Beşiktaşlı oyuncu bulunmuyordu.

Fener'e göndermek için taraftarın gazını mı almaya çalışıyorlar diye düşünmedim değil.

Ralph
21.Ağustos.2012, 18:10
fernandesin ortasinda almeidanin attigi golden once samet hocanin dualari kabul olmus umarim besiktasta basarili olur samet hoca

Bende Sivok'un attığı golde ne dualar ettim ve sonra havaya uçtum ama... :)

footballer33
21.Ağustos.2012, 18:57
Haftaya Beşiktaş maçı var ya o yüzden dönüyor bu muhabbet. Quaresma'nın aklını çelip kötü oynamasını sağlayacağız.
İroni miydi yaptığın, bilmiyorum da Quaresma zaten oynamıyor. Sanırım ironi. :)

A.Nur Çebi gitgide saçmalamaya başladı. Cebinden 3-5 kuruş verdi diye, kulübün sahibi olduğunu zannediyor Tamer Kıran ile birlikte. Bu adamlar ve Levent Erdoğan, Abdullah Sözer, Seyit Ateş gibi boşboğazlar yüzünden Fikret Orman'ın ömrü uzun olmayacak. Yaklaşık 2 seneliğine geldikleri yönetim kurulunda ilk senelerini tamamlayamayacaklar gibi görünüyor. F.Orman ya bu adamları susturur ya istifasını ister ya da alayını yanına alıp kendisi de çekip gider. Seçim onun!

footballer33
21.Ağustos.2012, 21:23
Bugün, Nevzat Demir Tesisleri'nde açılan pankart.

http://img.vol.io/maraton/newpics/news/210820121850082337695_3.jpg

playeray
22.Ağustos.2012, 10:29
Baros'u alacağımıza Afrika'dan karın tokluğuna oynayacak rastgele bi zenci forvet alalım daha iyi. Belki şans eseri gol kralı olur. Belli olmaz.

kalemci
22.Ağustos.2012, 11:34

Aybaba'nın taktiksel sırrı belli oldu.

fotosuki
22.Ağustos.2012, 14:34
Ahahah. :) Tam bu resmi gördükten sonra içimden bunu demiştim. Aşağıya inince yanlız olmadığımı görüp patlattım kahkahayı. :D

erdem344
22.Ağustos.2012, 14:46

Adam dua etmiş ne güzel işte hangimiz yapmıyoruz ki maç izlerken .

Ralph
22.Ağustos.2012, 17:23
Güntekin Onay Haber1903'e açıklamalar yapmış:

http://www.haber1903.com/Besiktas-3586-quaresmanin_uymadigi_oyun_sistemi_hangisi.html

uAburak89
22.Ağustos.2012, 19:44
Almeida 2 hafta yok.

Ralph
22.Ağustos.2012, 20:47
Şahsen ben çok sevindim. Keşke bir adam daha sakatlansa da mecbur bir forvet almak zorunda kalsak.

Nedvedmania
22.Ağustos.2012, 21:40
Şahsen ben çok sevindim. Keşke bir adam daha sakatlansa da mecbur bir forvet almak zorunda kalsak.

Adama bak kendi takımının oyuncusunun sakatlanmasına seviniyor :D

Ralph
23.Ağustos.2012, 00:18
Adama bak kendi takımının oyuncusunun sakatlanmasına seviniyor :D

Adam kalas olunca yapacak bir şey yok :) Şahsen Batuhan'ı ondan farklı görmüyorum.

footballer33
23.Ağustos.2012, 00:28
Pektemek'in yanında M.Akyüz ile başlamadıktan sonra sıkıntı yok. Batuhan'a da güvenemiyorum gerçi. Bu maçta ister istemez 5'li orta sahaya dönmek zorunda kalabilir takım. Misal;

Cenk
Hilbert Toraman Sivok Uğur
Olcay Necip Fernandes Oğuzhan Veli(H.Türk)
Pektemek

LaigLeNoiR
23.Ağustos.2012, 01:27
Bu maçta Batuhan ilerde tek oynar Pektemek yine kanatta olur. Ama tek yalvarışım Toraman oynamasın :)

fotosuki
23.Ağustos.2012, 01:46
Beşiktaş'ta Almeida şoku!
NTVSpor.net

Beşiktaş'ta Almeida şoku yaşanıyor...

Siyah-Beyazlılar’ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maçta sakatlanan ve 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Portekizli oyuncu takımdan ayrılmak için izin istedi. Teknik Direktör Samet Aybaba'nın sezon basında mutlaka takımda kalmasını istediği Portekizli yıldız yöneticilerle bir görüşme yaparak Beşiktaş'ta mutlu olmadığını ifade etti.
Almeida'nın ayrılık kararı almasındaki en önemli etken ise eşinin ve çocuklarının İstanbul'a alışamamış olması. Geçtiğimiz sezonun devre arasında da aynı gerekçeyle yöneticilerin kapısını çalan fakat kulüp bulamaması nedeniyle sezonu Beşiktaş'ta tamamlayan Portekizli futbolcu için Samet Aybaba'nın da satılabilir raporu verdiği öğrenildi.
Bu arada sakatlığı nedeniyle Galatasaray ile oynanacak derbi maçta forma giyemeyecek olan Almeida'nın MR'nın temiz çıkması kafaları karıştırdı. Doktorlar Almeida’nın MR'ında herhangi bir soruna rastlamazken Portekizli yıldız ağrılarını öne sürerek tedavi olmak istediğini söyledi.

uAburak89
23.Ağustos.2012, 01:47
Beşiktaş'ın her gün başka bir yöneticisi açıklama yapıyor, bütün kurulu tanıyacağız herhalde yakında.

eXcitinG
23.Ağustos.2012, 02:18
Bu Quaresma oLayı çok can sıktı artık. Aybaba ve yönetim resmen hiçbiryerde görünmeyecek hareketLere imza atıyorLar. ArsenaL de Wenger ayrıLacağım, sözLeşme yeniLemeyeceğim diyen Persie yi başka bir kuLübe gidene kadar kampa da götürdü, hazırLık maçLarında da oynattı. Adamı isteyen yok kardeşim. Adam kaLacağım diyor, zamanında yapıLmış bir sözLeşme var, rica edersin adam kabuL etmiyorsa da yapacak birşey yok adamı kuLLanacaksın. Yemin ediyorum soğudum Beşiktaştan, herşeyden. ReziL ettiLer takımı.

uAburak89
23.Ağustos.2012, 02:23
Bu Quaresma oLayı çok can sıktı artık. Aybaba ve yönetim resmen hiçbiryerde görünmeyecek hareketLere imza atıyorLar. ArsenaL de Wenger ayrıLacağım, sözLeşme yeniLemeyeceğim diyen Persie yi başka bir kuLübe gidene kadar kampa da götürdü, hazırLık maçLarında da oynattı. Adamı isteyen yok kardeşim. Adam kaLacağım diyor, zamanında yapıLmış bir sözLeşme var, rica edersin adam kabuL etmiyorsa da yapacak birşey yok adamı kuLLanacaksın. Yemin ediyorum soğudum Beşiktaştan, herşeyden. ReziL ettiLer takımı.

Aynen öyle, Real Madrid oynatmadığı, oynatmayacağı Hamit için, değerli bir oyuncumuz kendisi ne isterse o olur diye diye bonservissiz aldığı adamı 3.5 milyon euroya sattı. Bizde Baros'u, Riera'yı istemiyoruz ama kamplarda bulunuyorlar, takımlalar.

Querasma'ya o paraları veren eski yönetim, adam istemiş kabul etmişler tüm şartları, kazanılmış bir hakkı var, kaldı ki o paralar verilmezse ülkemize gelir miydi ayrı bir konu. Şimdi diyorlar ki indirime giderse affedeceğiz, suç ne ki affediyorsun. Şu aşamada bonservis ile göndermeyi bırakın, alacaklarına karşılık fesih bile zor Simao'ya bile 15 ay taksitle ödenecek alacağı. Beşiktaş'ın kanat oyuncusu yok ve elinde Querasma gibi bir adam var, tren kaçmadan hatadan dönülmesi lazım.

Kaka Leite
23.Ağustos.2012, 04:49
Hayır şu anda Quaresma çok rahat ne takımda,ne de antreman var.Oturduğu yerden veriyorsun o parayı adama böyle bir saçmalık görmedim.

En azından çalışsın alacağı parayı hak etsin.Takıma almazsın o senin bileceğin iş ama adamı dışlamak ne derece doğru bilemem.Ben halen Quaresma düzenli oynarsa bişeyler verecektir takıma düşüncesindeyim.

Ralph
23.Ağustos.2012, 12:52
Quaresma için site açılmış

http://www.quaresmasatilmasin.com/

E.Cartman
23.Ağustos.2012, 13:08
Quaresma 10 maç katledebilir ama 15 maçta kazandırır. Adam gitmek istemiyor, talibi de yok al kadroya oynat işte. Kadron çok güçlü bir kadro değil ki, oyuncularının çoğu tecrübesiz ve yaşları genç. Yılda 3,750 garanti verdiğin adama yattığı yerden para vermek daha mantıklı geliyor sanırım.

Ralph
23.Ağustos.2012, 13:18
Olayın mantığı son derece basit aslında. Yönetim geçen sezonun sonunda Quaresma'yı gözden çıkardı ve satış listesine koydu. Şimdiye kadar talibi çıkmadı ve şu saatten sonra da vazgeçerse tükürdüğünü yalamış olacak -ki şu zamana kadar çok kesin konuşuldu ve adam resmen dışlandı. Şimdi ise kadroya alınacak olursa yüzleri yere düşecek. Bana kalırsa alınmamasının tüm sebebi bu. Sanki her şeyi dört dörtlük yapıyorlar da gururları kaldı bende bunu anlamıyorum. Eşek gibi oynatacaklar sonunda yani.

Ralph
24.Ağustos.2012, 12:13
Fernandes ve Almeida konusu cidden gerçekmiş:

http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/70830/aybabadan-bomba-sozler

byariff
24.Ağustos.2012, 13:55
Soru: Demirören,'Aybaba bu kulüpten içeri giremez dediğinde' ne hissetiniz?
Aybaba :'Ben hep içerideydim..2 kupalı resmim girişte duruyor'

Samet Aybaba:'Batuhan 1.90..Gayet de geniş bir arkadaş.Batuhan'ı döve döve oynatırım der miyim?O kadar akılsız mıyım? Hoca kimseyi dövmez'

S.Aybaba:Bizde geceleri çıkan sadece Batuhan değil.Bir kaç isim daha var.Kimi arka kapıdan gelir kimi caddeden..Batuhan caddeden gelenlerden

Samet Aybaba: ''Yıldız adayı oyuncu 16 yaşında Süper Lig'de oynar..Muhammed'e yıldız diyoruz..Daha tek maç oynamamış çocuk

Samet Aybaba:'Muhammed'in top tekniği inanılmaz ama daha 14-15 yaşında Maradona Muhammed denmiş..Ona kötülük yapılmış..Kuvvetlenmesi şart'

Samet Aybaba: 'Fernandes ve Almeida 'Mutsuzuz..Gitmek istiyoruz' diyor.. Yurtiçi ve yurtdışından teklifler de var..Bakalım''

Samet Aybaba: ''Fenerbahçe Fernandes için Sezer,Özer ve Özgür Çek'i vermek istedi''

Samet Aybaba:''Fernandes'i yurtiçinden hiçbir kulübe satmayacağız''

Aybaba:''2 gün önce yönetim çok iyi bir teklifle,üstelilk 2 yıl uzatma opsiyonuyla Quaresma'ya gitti..Oyuncu yine kabul etmedi''

Aybaba :''Quaresma'ya yapılan teklif ''FEDA'nın F'si bile değil''..Çok iyi bir teklifle gittik..Yine kabul etmedi''

Facx
24.Ağustos.2012, 15:21
fenerbahçe şaka gibi teklif yapmış:D bide madem hiç oynatmayıp yollucaktın niye aldın bu sezerle özgürü beşiktaş fernandes te giderse çok zorlanır ne yapıp edip elde tutsunlar

Ralph
24.Ağustos.2012, 15:24
Zorlanacağımızı zannetmiyorum. Biri gelir biri gider sonuçta. Eğer elden çıkarılırsa onu aratmayacak tarzda bir oyuncu alınır elbet. Belki onun kadar iyi olamaz ama sonuçta boşluğu doldurulacaktır. Satılırsa Alper'in alınacağına dair bir şeyler okumuştum.