View Full Version : Beşiktaş Sohbet Alanı
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
17
18
19
20
21
22
footballer33
23.Mayıs.2013, 21:54
Fernandes de abartmış, suyunu çıkarmış yani. Fernandes'in ayakkabıları olduğunu bilmeyip dışardan bakan birisi şunların bazılarının kız ayakkabısı olduğunu zanneder. :icon_smile:
anil luque
23.Mayıs.2013, 22:45
http://www.kartalbakisi.com/gundem/adali-aday-oldu-h22015.html
Hadi hayırlısı..
footballer33
23.Mayıs.2013, 22:50
TC Erhun Ateş @erhunates 57 sn
110 yılın en iyi listesi. Eğer problem çıkmaz ve herkes işini yaparsa iki ex bile semtin 10 km yakınından geçemez.
TC Erhun Ateş @erhunates 6 dk
Adali'nin elindeki Yönetim kadrosu şampiyonlar ligi kadrosu gibi. FO Elindekilerle intertoto'ya bile gidemez.
---------------------------------------------------------
Hayırlısı olsun. Ben, F.Orman'ın 1 dönem daha başkan kalmasını ve sonrasında Adalı'nın aday olmasını isterdim.
Ralph
23.Mayıs.2013, 22:54
Ben artık kadro palavralarına inanmıyorum. Adam gibi bir yönetim olması lazım başımızda. Aklı başında yönetilmesi lazım kulübün. Fikret Orman'ın uzun yıllar kalması taraftarıyım.
footballer33
23.Mayıs.2013, 23:03
Ben artık kadro palavralarına inanmıyorum. Adam gibi bir yönetim olması lazım başımızda. Aklı başında yönetilmesi lazım kulübün. Fikret Orman'ın uzun yıllar kalması taraftarıyım.
Şurada eleştirmemde bir sakınca yok sanırım Fikret Orman'ı (ki, bunu başkan olduğu ilk andan beri söylüyorum); yanına aldığı adamların çoğu boş beleş kişilerdi, ya icraatlariyle ya da konuşmalarıyla daha doğrusu konuşamamalarıyla. Örneğin; Seyit Ateş, Levent Erdoğan, Abdullah Sözer, Ahmet Nur Çebi, Deniz Atalay, Tamer Kıran vs... Bu adamların alayını ya da en fazla 1-2'si kalacak şekilde çoğunu temizlemezse, kendi ipini kendisi çeker diye aylarca konuştum burada. Cem Bilge, Adnan Dalgakıran, Mesut Urgancılar gibi daha önemli ve saygın kişilerin yönetimden istifa etmeleri de, bu söylediğime bağlanabilir dolaylı yoldan da olsa.
Umarım, çok iyi bir yönetim kurulu oluşturur ve en azından 1 dönem daha kalır. Hiç değilse, yoluna koymaya başladığı bazı şeyler sekteye uğramaz ve hem Önder Özen devam eder hem de stad projesi planlanan zamanda, planlandığı şekilde tamamlanır. Başa dönmeyelim yoksa, tekrar tekrar.
Ralph
23.Mayıs.2013, 23:11
Doğru söylüyorsun kardeşim sana katılıyorum ancak ve ancak şu var ki; Yeni gelecek yönetiminde kadrosu iyi olur ancak zihniyet kötü olabilir. Şu halimizle bence gidişatımız gayet iyi. Gelecek seçimlerde de Fikret Orman güzel bir kadro kurar diye düşünüyorum (yönetim bazında). Yani pireye kızıp yorgan yakmamak gerek :)
footballer33
23.Mayıs.2013, 23:13
Tabii ki yeni gelecek yönetimin nasıl olacağını bilemeyiz. Kötü niyetli de olabilirler dediğin gibi; ama ben zaten Fikret Orman'ın hiç değilse 1 dönem daha başkan kalması taraftarıyım. Yapmayı düşündüğü işleri yarım bırakmasın en azından; fakat yönetim listesini de bir düzene koysun artık. :)
uAburak89
23.Mayıs.2013, 23:15
Fikret Orman'a karşı ciddi antipatim var stat meselesinde yaptığı açıklamalardan ötürü ancak zor dönemde elini taşın altına koyması büyük iş. Başarılı, başarısız diyebilmek için bir dönem daha şans bulması lazım, seçilemezse yazık olur.
Ralph
23.Mayıs.2013, 23:24
Benim bu sene Beşiktaş'ın güçleneceğine karşı aşırı bir güvenim var nedense. Çok nokta transferler yapılacak gibi geliyor. Tek korkum, seçimde güçsüz bir yönetim.
anil luque
23.Mayıs.2013, 23:26
Serdal Adalı'nin zihniyet ve emel olarak kötü diyebileceğimiz hiçbir şeyi olamaz Beşiktaş ile ilgili. Keza yönetimine alacağı insanları da kendisi gibi seçer o konuda içim rahat açıkçası. Benim endişem işin ehli insanlar olup olmayacağı. Eğer olursa sıcak bakılabilir Serdal Adalı'ya. Kendisi iyi bir Beşiktaşlı.
Mamadou
23.Mayıs.2013, 23:30
SA ve FO listesine kimleri alacak onu merak ediyorum. Bu saatten sonra hatır gönül ile liste oluşturamazlar. Bu bakımdan birden fazla kişinin adaylığını açıklaması çok önemli. Bundan Beşiktaş karlı çıkar, kazanan Beşiktaş olur. Benim takıldığım nokta SA'nın adaylığını açıklamasının arkasında YD'nin parmağı var mı yok mu eğer öyle bir şey varsa Allah biz Beşiktaşlılara sabır versin diyorum. YD ve LE'nın desteğini alacaktır kesin.
anil luque
23.Mayıs.2013, 23:36
SA ve FO listesine kimleri alacak onu merak ediyorum. Bu saatten sonra hatır gönül ile liste oluşturamazlar. Bu bakımdan birden fazla kişinin adaylığını açıklaması çok önemli. Bundan Beşiktaş karlı çıkar, kazanan Beşiktaş olur. Benim takıldığım nokta SA'nın adaylığını açıklamasının arkasında YD'nin parmağı var mı yok mu eğer öyle bir şey varsa Allah biz Beşiktaşlılara sabır versin diyorum. YD ve LE'nın desteğini alacaktır kesin.
Öyle bir şey ihtimal dahilinde değil emin ol. Serdal Adalı tamamen Beşiktaş'ın menfaatleri için geliyor.
YD'den sonra gelmesini bekliyordum aslında ama hapis olayları falan derken biraz dinlenmem lazım dedi , bence hem kendisini toparladı hem de kadrosunu. En çok istediğimiz isimlerden biri yardımcısı olacak az önce haber editörü arkadaşımla konuştum. Aklınızda biri var mı alayım tahminleri :)
Ralph
23.Mayıs.2013, 23:42
Adalı gelirse Altınsay'da gelirmi acaba?
anil luque
23.Mayıs.2013, 23:48
Adalı gelirse Altınsay'da gelirmi acaba?
İkna turları atıyor Adalı.
darkkobal123
23.Mayıs.2013, 23:54
Beşiktaşımız için hayırlısı neyse o olsun. Ama İbrahim Altınsay mutlaka kulüpte yer almalı.
Ralph
23.Mayıs.2013, 23:56
Keşke iki başkan da olsa :D Serdal Adalı ve Fikret Orman.
darkkobal123
24.Mayıs.2013, 00:03
Gün birlik olma günüdür, ayrı ayrı aday olma günü değil. Birleşip tek listeyle seçime girseler keşke.
footballer33
24.Mayıs.2013, 00:08
Keşke iki başkan da olsa :D Serdal Adalı ve Fikret Orman.
Değil mi ya? Çift teknik direktör var, çift başkan neden olmasın? Hatta birisi, Ö.Özen ile, diğeri de Altınsay ile çalışır. :D
Ralph
24.Mayıs.2013, 00:12
Hatta sahaya da 22 kişi çıkalım :D
Mamadou
24.Mayıs.2013, 00:30
Öyle bir şey ihtimal dahilinde değil emin ol. Serdal Adalı tamamen Beşiktaş'ın menfaatleri için geliyor.
YD'den sonra gelmesini bekliyordum aslında ama hapis olayları falan derken biraz dinlenmem lazım dedi , bence hem kendisini toparladı hem de kadrosunu. En çok istediğimiz isimlerden biri yardımcısı olacak az önce haber editörü arkadaşımla konuştum. Aklınızda biri var mı alayım tahminleri :)
Hüsnü Güreli olursa harika olur. Eski yönetimden gözlüklü biri vardı. Adı aklıma gelmiyor o olabilir. Bunun dışında Altınsay'ın her iki adayında listesinde olacağını sanmam. Altınsay baştan aşağı hakim olmak istiyor ama uyuşmuyor. Keşke Altınsay birinin listesinde olsa ama sanmam. Bu arada gözlüklü biri demişken o doktor olan zat değil Serdar Bilgili yönetiminden olmalı. Adı Kıvanç olacaktı sanırım her kimse artık olmalı.
besiktas1903
24.Mayıs.2013, 00:36
Hüsnü Güreli olursa harika olur. Eski yönetimden gözlüklü biri vardı. Adı aklıma gelmiyor o olabilir. Bunun dışında Altınsay'ın her iki adayında listesinde olacağını sanmam. Altınsay baştan aşağı hakim olmak istiyor ama uyuşmuyor. Keşke Altınsay birinin listesinde olsa ama sanmam. Bu arada gözlüklü biri demişken o doktor olan zat değil Serdar Bilgili yönetiminden olmalı. Adı Kıvanç olacaktı sanırım her kimse artık olmalı.
Haha gözlüklü deyince aklima doktor Mete Düren gelmisti :p
Eger Adali Ibrahim Altinsay'i kadrosuna alirsa gelmesini isterim. Tek istegim planli programli yönetsinler, önüne geleni transfer etmesinler sirf yildizi diye de oyuncu almasinlar.
anil luque
24.Mayıs.2013, 00:38
Serdal Adalı'nın başkan seçilmesi halinde yardımcısı Murat Aksu olacak arkadaşlar. Futbol komitesi için de İbrahim Altınsay'ı ikna etmeye çalışıyormuş Serdal reyiz.
darkkobal123
24.Mayıs.2013, 14:05
Altınsay sıktın artık ya. Ya çık şartlarını ortaya koy, ya da naz yapmaktan vazgeçip tavrını belirt. Taraftara da ayıp oluyor. Seni seviyoruz ama bıktırma kendinden böyle yaparak.
footballer33
24.Mayıs.2013, 16:21
Altınsay sıktın artık ya. Ya çık şartlarını ortaya koy, ya da naz yapmaktan vazgeçip tavrını belirt. Taraftara da ayıp oluyor. Seni seviyoruz ama bıktırma kendinden böyle yaparak.
Al benden de o kadar! Fazla naz, aşık usandırır!
manager725
24.Mayıs.2013, 17:48
Serdal Adalı'yı neden istersiniz anlamıyorum. Bu adamdan ne fayda gördünüz. Hep zarar hep zarar. Beşiktaş'ın kötü durumda olduğu zamanlar BJK yerine git TJK'ya başkan ol sonra borçlar kapansın stad inşaatı başlasın gel BJK'ye başkan ol. Yok yıldız transferiymiş yok süper teknik direktör getirecekmiş. İstemez borçları onda kalsın. Eğer yeni başkan Adalı olursa Beşiktaş büyüklüğünü gerçekten kaybeder. Bir Beşiktaşlı olarak da en azından umudum olan geleceğe yatırım yapılan ve en güzel yapılanmaya gidilen şu yıl hayatımın en güzel Beşiktaşlı yıllarından biri olur. 9 Haziran ya Beşiktaş adam gibi ayakta kalacak ya da tamamen dibe batacaktır. Herhalde hayatımın en heyecanlı ve korku dolu anlarını yaşayacağım o gün.
Fearless Coward
24.Mayıs.2013, 17:50
Rizespor,Mustafa Denizli ile yolları ayırmış.Beşiktaş'a gelmesin ? :D
Serdal Adalı'yı neden istersiniz anlamıyorum. Bu adamdan ne fayda gördünüz. Hep zarar hep zarar. Beşiktaş'ın kötü durumda olduğu zamanlar BJK yerine git TJK'ya başkan ol sonra borçlar kapansın stad inşaatı başlasın gel BJK'ye başkan ol. Yok yıldız transferiymiş yok süper teknik direktör getirecekmiş. İstemez borçları onda kalsın. Eğer yeni başkan Adalı olursa Beşiktaş büyüklüğünü gerçekten kaybeder. Bir Beşiktaşlı olarak da en azından umudum olan geleceğe yatırım yapılan ve en güzel yapılanmaya gidilen şu yıl hayatımın en güzel Beşiktaşlı yıllarından biri olur. 9 Haziran ya Beşiktaş adam gibi ayakta kalacak ya da tamamen dibe batacaktır. Herhalde hayatımın en heyecanlı ve korku dolu anlarını yaşayacağım o gün.
Fikret Ormanı stad olayından dolayı sevmem pek ama sana hak vermemek elde değil madem öyle geçen sene aday olsaymış yani he bide bu adamın çok iyi transfer yaptığı ikna edici olduğu söyleniyo da yapmayın etmeyin bu adam daha türkçeyi bile birini ikna edicek kadar iyi kullanamıyor yabancı futbolcuları gerçekten bu adamın ikna ettiğini mi düşünüyosunuz ne tesadüf ki aldığı oyuncuların tümü(1-2 istisna olabilir) aynı menajerin oyuncuları
anil luque
24.Mayıs.2013, 19:10
Fikret Ormanı stad olayından dolayı sevmem pek ama sana hak vermemek elde değil madem öyle geçen sene aday olsaymış yani he bide bu adamın çok iyi transfer yaptığı ikna edici olduğu söyleniyo da yapmayın etmeyin bu adam daha türkçeyi bile birini ikna edicek kadar iyi kullanamıyor yabancı futbolcuları gerçekten bu adamın ikna ettiğini mi düşünüyosunuz ne tesadüf ki aldığı oyuncuların tümü(1-2 istisna olabilir) aynı menajerin oyuncuları
İkna yöntemi konuşmak değildir belki.
pele96
24.Mayıs.2013, 19:14
Adali'nin teknik direktor adayi olarak Denizli'yi goruyorum
darkkobal123
24.Mayıs.2013, 19:26
Geçen sene aday oluyordu ama gerekli desteği göremediği için adaylığını koymadı. 1 yıl çok sevdiği takım için hapis yattı adam, sonra çıkıp adaylık için nabız yokladı ama gerekli desteği göremedi. Yani bende Fikret Orman'ın başkan kalmasını istiyorum ancak böyle konuşmamak gerekir.
manager725
24.Mayıs.2013, 19:56
Geçen sene aday oluyordu ama gerekli desteği göremediği için adaylığını koymadı. 1 yıl çok sevdiği takım için hapis yattı adam, sonra çıkıp adaylık için nabız yokladı ama gerekli desteği göremedi. Yani bende Fikret Orman'ın başkan kalmasını istiyorum ancak böyle konuşmamak gerekir.
1 yıl çok sevdiği takım için hapis yattı??
Seni de şikeden içeri atsalar sen de hapis yatmak zorunda kalırsın adı üstünde zorunda kalırsın. Ayrıca gerçek bir beşiktaşlı olsa yıldırım demirörenle ortaklaşa kulübe bu kadar zarar vermezdi, şu seçim döneminde de milletin aklını karıştırmazdı.
footballer33
24.Mayıs.2013, 22:22
Seni de şikeden içeri atsalar sen de hapis yatmak zorunda kalırsın adı üstünde zorunda kalırsın. Ayrıca gerçek bir beşiktaşlı olsa yıldırım demirörenle ortaklaşa kulübe bu kadar zarar vermezdi, şu seçim döneminde de milletin aklını karıştırmazdı.
Kanıtlayamayacağın şeyler için yargıda bulunma kardeş! Kim şike yapmış, bir ispatlasana önce?! Serdal Adalı, transfer usulsüzlüğünden içeri girdi de; ama şike yaptı deme! Şike yaptığı için mi, penaltılarla güç bela, bir yerlerimizden ter aka aka kazandık kupayı?! Sen şunu da bir izle de, ondan sonra gel hikaye anlat!
2.53-3.00
Serdal Adalı
darkkobal123
24.Mayıs.2013, 22:37
Haksız yere içeride yattı onu anlatmaya çalışıyorum. Ayrıca Adalı'nın kulüpte 9 Milyon Euro civarı parası var ama hiç sesini çıkarmıyor, zararı falan yok yahu bu adamın. YD yönetiminin en iyi, en başarılı tek ismiydi. Unutmadan, bu seçimi Fikret Orman istedi. Kısacası önce Beşiktaş diyelim, birbirimize düşman olmayalım, fikirler farklı olabilir. Amaç Beşiktaşımızın iyiliği sonuçta.
KanaKe
24.Mayıs.2013, 22:46
serdar adali gelirse besiktasa sinif atlatir bence.. fikret orman o koltuga yakismiyor nedense..
Mamadou
24.Mayıs.2013, 23:00
Yahu neyin tartışması bu. Birden fazla kişinin adaylığını açıklaması Beşiktaş'a yarar. Bu işin sonunda kazanan Beşiktaş olur. Sonra Beşiktaş'ın önde gelen zenginleri aday olmuyor, elini taşın altına koymuyor falan diye yakınmayın. Murat Aksu, Hüsnü Güreli bunlar keşke yönetimde olsa.
İşin özeti taraftar çelişkiye düşmüş durumda.
manager725
24.Mayıs.2013, 23:12
Kanıtlayamayacağın şeyler için yargıda bulunma kardeş! Kim şike yapmış, bir ispatlasana önce?! Serdal Adalı, transfer usulsüzlüğünden içeri girdi de; ama şike yaptı deme! Şike yaptığı için mi, penaltılarla güç bela, bir yerlerimizden ter aka aka kazandık kupayı?! Sen şunu da bir izle de, ondan sonra gel hikaye anlat!
2.53-3.00
Serdal Adalı
Sence ben şike yaptı mı dedim? Tayfur Havutçu'nun da Serdal Adalı'nın da suçsun olduğuna inanmakla kalmıyor biliyorum. Benim anlatmak istediğim şey seni de 'herhangi bir suçtan' suçlu bulsalar sen de hapis yatarsın. Sevdiğim kulüp için hapis yattım gibi bir şey olamaz. Bu 1.
2.Sen eğer Fikret Orman'ın bunca emeğinin üzerine konulmasını doğru buluyorsan bu senin problemin. Ben haksızlığa katlanamayan bir yapıya sahibim. Ayrıca Serdal Adalı'nın Beşiktaş'a bir şey katacağını düşünmüyorum hatta kendisinin YD2 olacağına inanıyorum bu yüzden de Fikret Orman'ı destekliyorum.
kaanbjk07
24.Mayıs.2013, 23:12
Ben Fikret Orman'ın bu koltukta kalmasından yanayım şuan takımda TD dahil hiçbirşey değişmemeli. Hepsinin ağzında bir kelime var "Önemli olan Beşiktaş'ın menfaatleri" diye. Eğer gerçekten öyle düşünüyorlarsa başkan adaylarının tümü tek bir yönetimde toplansın. Parasal ve yönetimsel sıkıntı yaşamayız.
anil luque
24.Mayıs.2013, 23:14
Yahu neyin tartışması bu. Birden fazla kişinin adaylığını açıklaması Beşiktaş'a yarar. Bu işin sonunda kazanan Beşiktaş olur. Sonra Beşiktaş'ın önde gelen zenginleri aday olmuyor, elini taşın altına koymuyor falan diye yakınmayın. Murat Aksu, Hüsnü Güreli bunlar keşke yönetimde olsa.
İşin özeti taraftar çelişkiye düşmüş durumda.
Aynen ben de bunu anlamıyorum sanki birinden birini seçersek zararımıza olacakmış gibi.
Söylenenlere bakılırsa Serdal Adalı zaten çok güçlü bir kadroyla geliyor , seçilirse işimize gelir. Fikret Başkan koltuğu kaptırmak istiyorsa o da birtakım değişikliklere gider o da kadrosunu güçlendirir yine işimize gelir bu kadar basit.
Serdal Adalı başkan olursa istikrar muhabbeti açılabilir neden 1 senede başkan değişti falan diye o ayrı tartışılır.
darkkobal123
25.Mayıs.2013, 00:02
Orası öyle tabii. Beşiktaş'ı yukarıya taşıyacak kişi kimse Allah onu başkan yapar inşallah. İsimler önemli değil sonuçta, önemli olan takımımızın başarısı.
footballer33
25.Mayıs.2013, 00:15
Sence ben şike yaptı mı dedim? Tayfur Havutçu'nun da Serdal Adalı'nın da suçsun olduğuna inanmakla kalmıyor biliyorum. Benim anlatmak istediğim şey seni de 'herhangi bir suçtan' suçlu bulsalar sen de hapis yatarsın. Sevdiğim kulüp için hapis yattım gibi bir şey olamaz. Bu 1.
2.Sen eğer Fikret Orman'ın bunca emeğinin üzerine konulmasını doğru buluyorsan bu senin problemin. Ben haksızlığa katlanamayan bir yapıya sahibim. Ayrıca Serdal Adalı'nın Beşiktaş'a bir şey katacağını düşünmüyorum hatta kendisinin YD2 olacağına inanıyorum bu yüzden de Fikret Orman'ı destekliyorum.
Şikeden içeri atsalar sözünün anlamı ne demek oluyor, o zaman bir açıkla bilelim! Daha sonra da, benim attığım yorumları zahmet edip bir oku; çok değil, 1 sayfa evvel yazdıklarıma bir bak! Ben de, Fikret Orman'ın 1 dönem daha başkan kalması taraftarıyım; ama yönetimini değiştirecekse. Bir dönem demek, 3 yıl demek. Bu sürede de, plan ve projelerini tamamlamış olacak. Önder Özen ve stad gibi.
Yaptığım yorumdan Adalı'nın başkan olmasını istediğimi çıkarman da enteresan. Şikeci damgası yemesine kızıyorum ve bunu dile getiriyorum diye Adalı'yı mı desteklemiş oluyorum hemen.
manager725
25.Mayıs.2013, 00:28
Şikeden içeri atsalar sözünün anlamı ne demek oluyor, o zaman bir açıkla bilelim! Daha sonra da, benim attığım yorumları zahmet edip bir oku; çok değil, 1 sayfa evvel yazdıklarıma bir bak! Ben de, Fikret Orman'ın 1 dönem daha başkan kalması taraftarıyım; ama yönetimini değiştirecekse. Bir dönem demek, 3 yıl demek. Bu sürede de, plan ve projelerini tamamlamış olacak. Önder Özen ve stad gibi.
Yaptığım yorumdan Adalı'nın başkan olmasını istediğimi çıkarman da enteresan. Şikeci damgası yemesine kızıyorum ve bunu dile getiriyorum diye Adalı'yı mı desteklemiş oluyorum hemen.
Şike davası diye geçen davanın içinde Tayfur Havutçu ve Serdar Adalı da vardı. Gerçek suçlu değiller ama o dava yüzünden 1 sene içeride kaldılar benim dediğim bu.
footballer33
25.Mayıs.2013, 00:34
Şike davası diye geçen davanın içinde Tayfur Havutçu ve Serdar Adalı da vardı. Gerçek suçlu değiller ama o dava yüzünden 1 sene içeride kaldılar benim dediğim bu.
O konuyu hazmedemiyorum ben hâlâ. Adamlar suçsuz; ama 1 yılları heba oldu, haliyle bizim de koca 1 sezonumuz. :icon_evil:
goosfraba
25.Mayıs.2013, 13:58
Fırat Günayer @firatgunayer (https://twitter.com/firatgunayer) şimdi (https://twitter.com/firatgunayer/status/338232255749165056) Serdal Adalı başkan adaylığını resmen açıkladı...
I3esiktas
25.Mayıs.2013, 14:08
listesinde kim olursa olsun Serdal adalıyı desteklemek Fikret ormana yapılan büyük bir ihanettir.
byariff
25.Mayıs.2013, 14:12
adali baskanligi açiklamis.
Adalı: 'Beşiktaşımızın,FB-GS'nin içinde bulunduğu rekabet ortamının dışında kalmamasını hedefliyorum.'' Yıldız transferi yapacağım..
firat gunayer soledi demin
darkkobal123
25.Mayıs.2013, 14:25
Adalı'nın adaylığı iyi oldu. Şimdi Fikret Orman'ın da güçlü bir yönetim kurması lazım. Kazanan Beşiktaş olacaktır, hadi hayırlısı.
anil luque
25.Mayıs.2013, 14:33
Fikret Orman koskoca 1 yılı Beşiktaş için çabalayarak geçirdi. Gecesini gündüzüne kattı iflasın eşiğindeki kulübün borçlarını kısmen kapattı , tamamiyle sisteme soktu. Bunca şey yapmışken Serdal Adalı'nın yaptığı hazıra konmak olur mu olmaz mı karar vermekte zorlanıyorum açıkçası. Fikret Orman kalırsa sevinirim , giderse üzülürüm. Serdal Adalı çok güçlü bir şekilde geliyor , ondan dolayı sevinmiyorum da diyemem.
Garip bir hal içindeyiz :)
Namzet
25.Mayıs.2013, 14:41
Orman çok iyi başkanlık yapıyor bence yakışıyor da başkanlığa,Adalı da yakışır hayırlısı olsun
I3esiktas
25.Mayıs.2013, 14:43
O FEDA dedi, Ben de şimdi VEFA diyorum
Kimse kusura bakmasın ben rengini belli edenlerdenim. Tüm diğer takım taraftarlarının sinirlenip izlememe ihtimaline karşı her dizimde Beşiktaşlılığımı ortaya koydum.
Kızanlar da oldu, küfür edenler de.
Pişman mıyım, aslaBen Beşiktaşlıyım.
Şimdi kongrede de açık ve net olarak Fikret ORMAN diyorum
ÇÜNKÜ
Herkes tüyerken o ve arkadaşları çıktı ve elini taşın altına koydu.
Herkes kulübe haciz gelecek derken, o takımı şampiyonluk potasına soktu.
Yeni stat için izin aldı.
Borçları ödeyip Avrupa izni almak için canla başla çalıştı.
Boynumuzun bükük olacağını tahmin ettiğimiz bir sezonda gurur duyacağımız bir takım yarattı.
Seçimin sonucu ne olur kimse bilemez.
Beşiktaş'ın başkanı kim olursa olsun bizim Beşiktaşlılığımızda azalma olmaz. Yeni Başkanın emrine gireriz. Aşkımızda azalma olmaz.
Ama benim bir oyum var o da Fikret ORMAN ve arkadaşlarına
O FEDA dedi, ben de şimdi VEFA diyorum..
Birol Güven / HABER1903
Kısa ama güzel bi yazı olmuş
europeanconquer
25.Mayıs.2013, 14:47
Serdal Adalı'ya herkes gel başkan ol dediğinde o kendini geri plana almayı tercih etti,şimdi gelip başkan olmak istemesi yüzsüzlüktür,valla Fikret Orman'da,Serdar Adalı'da Beşiktaş'a iyi şeyler katabilir ancak ben Fikret Orman'ın başkanlığı daha çok hak ettiğini düşünüyorum.
besiktas1903
25.Mayıs.2013, 14:48
Fikret Orman koskoca 1 yılı Beşiktaş için çabalayarak geçirdi. Gecesini gündüzüne kattı iflasın eşiğindeki kulübün borçlarını kısmen kapattı , tamamiyle sisteme soktu. Bunca şey yapmışken Serdal Adalı'nın yaptığı hazıra konmak olur mu olmaz mı karar vermekte zorlanıyorum açıkçası. Fikret Orman kalırsa sevinirim , giderse üzülürüm. Serdal Adalı çok güçlü bir şekilde geliyor , ondan dolayı sevinmiyorum da diyemem.
Garip bir hal içindeyiz :)
Aynen bende Fikret Orman'in kalmasindan yanayim ama Adali'ya da hayir demem. Adali'nin yildiz alacagiz demesi beni korkutuyor yalniz öyle sirf yildiz diye oyuncu almasin takima uymali.
manager725
25.Mayıs.2013, 14:54
Kulüp üyesi var mı burada?
I3esiktas
25.Mayıs.2013, 14:55
Kulüp üyesi var mı burada?
Atkılılar var
Ralph
25.Mayıs.2013, 15:32
Burada çok önemli bir nokta var dikkatinizi çekmek istiyorum.
Birisi var ki bu güne kadar elini taşın altına koyup takımı diriltti ve (bana göre) inanılmaz gelecek vaadediyor, yani Fikret Orman, diğer yanda ise "Büyük bir yıldız transfer edeceğim" diyen bir Serdal Adalı.
Açıkça konuşayım, istersen listesinde Altınsay olsun ben yine de istemiyorum Adalı'yı. Artık transfer yapmak, yıldız oyuncu almak bir marifet değil. Kulüp yönetimini bilen bir başkan bizim için en hayırlısı. Umuyorum ki Fikret Orman kazansın.
besiktas1903
25.Mayıs.2013, 15:39
Burada çok önemli bir nokta var dikkatinizi çekmek istiyorum.
Birisi var ki bu güne kadar elini taşın altına koyup takımı diriltti ve (bana göre) inanılmaz gelecek vaadediyor, yani Fikret Orman, diğer yanda ise "Büyük bir yıldız transfer edeceğim" diyen bir Serdal Adalı.
Açıkça konuşayım, istersen listesinde Altınsay olsun ben yine de istemiyorum Adalı'yı. Artık transfer yapmak, yıldız oyuncu almak bir marifet değil. Kulüp yönetimini bilen bir başkan bizim için en hayırlısı. Umuyorum ki Fikret Orman kazansın.
Sirf kötü günde elini tasin altina koydugu için degil de(bu duygusallik olur) külübü iyi yönettigi için arkasinda durmak lazim.
Ralph
25.Mayıs.2013, 15:56
Sirf kötü günde elini tasin altina koydugu için degil de(bu duygusallik olur) külübü iyi yönettigi için arkasinda durmak lazim.
Demek istediğimde zaten o. Sadece kötü günde elini yaşın altına koymak marifet değilki. Bu süre zarfında yaptığı işler önemli. Adam binbir türlü şey yaptı bir yılda. Düşünsenize Fikret Orman'ın 8 sene önce Demirören'in yerine seçildiğini. Hey gidi..
anil luque
25.Mayıs.2013, 15:58
Demek istediğimde zaten o. Sadece kötü günde elini yaşın altına koymak marifet değilki. Bu süre zarfında yaptığı işler önemli. Adam binbir türlü şey yaptı bir yılda. Düşünsenize Fikret Orman'ın 8 sene önce Demirören'in yerine seçildiğini. Hey gidi..
(DÜŞÜNEMEDİLER) :schaf:
darkkobal123
25.Mayıs.2013, 16:52
Yıllardan beri beklediğimiz yeni stadyum projesi bu sene faaliyete geçiyor. Futbolcuların maaşları düzenli olarak veriliyor. Futboldan pek fazla anlamadığını kabul edip Önder Özen gibi futbol bilgisi olan, futbol piyasasını bilen bir isimle anlaşıldı. Adalı'yı severim ancak Fikret Orman devam etmeli.
zalim0773
25.Mayıs.2013, 18:35
Adalı gelirse guti'ye kulüpte görev vereceği konuşuluyor doğrumu acaba duyan oldumu :D
anil luque
25.Mayıs.2013, 18:56
Ben hiç duymadım.
darkkobal123
25.Mayıs.2013, 19:23
Bende duymadım ama Guti gibi bir tecrübenin kulübede bile oturması takıma ayrı hava katar, geri dönmesini isterim.
footballer33
25.Mayıs.2013, 19:24
Seçim sonunda kazanan sadece BEŞİKTAŞ olsun, başka bir isteğim yok. Bunu da, bütün Beşiktaşlıların istediğine eminim.
pele96
25.Mayıs.2013, 19:49
Bu sene forma yenileyecek miyiz ? Annemler forma almış doğum günüm için ona göre değiştirmeyi düşünüyorum birde geçen sezon formasıyla yeni sezonu değişikliği olur değil mi ?
darkkobal123
25.Mayıs.2013, 20:01
110. yıla özel formalar yapılacak bu yüzden değiştirmen daha iyi olur.
pele96
25.Mayıs.2013, 20:03
110. yıla özel formalar yapılacak bu yüzden değiştirmen daha iyi olur.
Etiket felan duruyor değişiklikte sorun çıkarmı?
darkkobal123
25.Mayıs.2013, 20:12
Bilmiyorum maalesef.
zalim0773
25.Mayıs.2013, 20:20
faturası varsa etiketide sökülmediyse götür geri :D sorun olmaz
pele96
25.Mayıs.2013, 20:56
Annem 1veya 2 hafta içinde değiştirebilirsin dedi ama tüketici hakları 6 ay diyor sanırım formalar ne zaman çıkacakmış ona göre birşeyler yapayım
europeanconquer
25.Mayıs.2013, 20:56
Temmuz'un ortasında çıkar en geç bence.
Ralph
25.Mayıs.2013, 21:41
http://img707.imageshack.us/img707/8676/ekranalntsntp.png (http://img707.imageshack.us/i/ekranalntsntp.png/)
darkkobal123
25.Mayıs.2013, 21:54
Konserler iptal edildiğine göre hemen başlamak lazım, zaman önemli.
Ralph
25.Mayıs.2013, 22:21
@OzturkDursun
Önder Özen şu anda BJK TV'de önemli açıklamalar yapıyor. Örneğin; Zico Beşiktaş'ın hocası olmayacak.
Önder Özen: Beni tanıyanlar bilir, ben Eskişehirspor'luyum.Ancak profesyonel bir insanım Beşiktaş'ın menfaatleri için çalışıyorum
Önder Özen: Daum, F. Magath ve Zico kesinlikle Beşiktaş' a hoca olarak düşünülmüyor.
Önder Özen: Oyunculara "Şerefinle oyna,hakkınla kazan" diyecegiz ama öncelik Şerefiyle oynamalarında."kazanmak için herşey mübah"doğru değil
manager725
26.Mayıs.2013, 17:48
Siz bana katılmayabilirsiniz ama Serdal Adalı'nın seçime girmesi bence kulübe zarar veriyor. İlk olarak taraftar ikiye bölündü şimdi de transferler gecikiyor.
Ralph
26.Mayıs.2013, 18:46
Taraftarı bölecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.her ikisinin seçilmeside besiktasa faydalı olacaktır.ayrıca rekabet her zaman faydalı bir şeydir.
darkkobal123
26.Mayıs.2013, 19:08
Bencede bölünme gibi bir durum yok. Aksine rekabet fayda getirecektir. Listesi iyi olan kazanır. Kim gelirse gelsin Beşiktaş kazansın, taraftar bölünmesin.
manager725
26.Mayıs.2013, 20:50
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bu akşam ''Top Bizde'' Programına katılacak. Gündeme ilişkin soruları yanıtlayacak olan Başkan Fikret Orman'ın yapılacak olan seçime hangi listeyle katılacağı merak konusu oldu.
manager725
26.Mayıs.2013, 20:55
Yıldırım Demirören, Bülent Deriş ve adını unuttuğum bir kaç kişi daha Serdal Adalı'yı destekliyor. Serdal Adalı da boş durmuyor kongre üyelerinin aidatlarını yatırıyormuş. Kolay gelsin Fikret Orman umarım başkan çıkarsın seçimden!
Ralph
26.Mayıs.2013, 21:16
Şampiyon Beşiktaş
U-17 Takımımız, U-17 Akademi Ligi final maçında Bursaspor'u 2-0 yenerek şampiyon oldu.
footballer33
26.Mayıs.2013, 23:46
Fikret Orman, şu an Kanaltürk'te. Bu sene, 200 bin FEDA tişörtü satılmış.
EDİT: Beyler bir bırakın da, adam konuşsun yahu! Dalga mı geçiyorsunuz? Karşınızdaki Beşiktaş Başkanı be!
Ralph
26.Mayıs.2013, 23:58
Niang attığı twit ile transfer edilmiş. Yazık vallahi.
footballer33
27.Mayıs.2013, 00:20
Niang attığı twit ile transfer edilmiş. Yazık vallahi.
Bir de profesyonel yapıdan bahsediliyor! :icon_lol:
Önder Özen, İbrahim Altınsay tarzı isimler bizimle olmadığı sürece, biz daha bu tarz transferleri çok yaparız.
O değil de, ben harbi harbi uyuz oldum bu gece! Fikret Orman'a soru soruyorlar, bir şeyler söylüyorlar; ama izin vermiyorlar adamın konuşmasına. Sözünü kesmeler, araya girip başka şeyler söylemeler, bir de mal mal gülüyor Bilgin Gökberk. Dalga geçiyor sanki! :icon_evil:
Ralph
27.Mayıs.2013, 00:23
Neymiş alttan hazine çıkarsa ne yaparmış :D Yahu ne saçma sapan yorumcular var ülkemizde.
footballer33
27.Mayıs.2013, 00:34
Dentinho'yu Önder Özen aldırmış. :D Ah Sergen, ahh! Başladın yine karalamaya!
Altınsay ile sorun yok. O zaman neden hâlâ bir anlaşma, birleşme vs. yok ortada. Açıklama bile gelmedi daha Altınsay'dan.
Ralph
27.Mayıs.2013, 00:44
Transfer listemiz 15 milyon Euro. 6 oyuncu alınacakmış. Görüşmelere başlanmış.
Edit: Listemiz değil bütçemiz :D
footballer33
27.Mayıs.2013, 00:50
Transfer listemiz 15 milyon Euro. 6 oyuncu alınacakmış. Görüşmelere başlanmış.
Edit: Listemiz değil bütçemiz :D
İçinde bonservis ücreti de varmış. 2 sağlam adam alalım, gereksiz transfer yapmayalım desek, yine yetmez 15 milyon euro. 6-7 oyuncu nasıl alacağız, kimleri alacağız, çok merak ediyorum.
Holmen'i de almamışız. Sevinmedim desem yalan olur. Kulübeye değil, sahaya transfer yapmalıyız artık. Hele de kontenjan azalacakken. Aykut Demir ve Sinan Bolat için olabilir dedi. Vedersonla ilgilenmiyoruz.
Ralph
27.Mayıs.2013, 00:51
Okadar umutlandımki şu anda takımla ilgili. Çok güzel konuşuyor başkan.
Alınacak oyuncular belli olmuş, gözlemcilerin izlediği kriterlere göre alınacaklarmış artık. Ama açıklamıyor kimler olduğunu başkan.
Holmen alınmayacakmış sanıyorum.
Aykut Demir - "Olabilir" dedi.
Sinan - "Olabilir" dedi.
Wederson - "ilgilenmiyoruz" dedi.
İzleme komitesi 1000'e yakın maç izlemiş. Alınacak her oyuncunun alternatifi bile hazırmış.
Ralph
27.Mayıs.2013, 00:56
Eğer Fikret Orman kazanmazsa o kadar üzülürüm ki şu geceden sonra...
petrol_fb12
27.Mayıs.2013, 00:56
"FUTBOL FUTBOLDAN ANLIYANLARIN İŞİDİR.BEN İNŞAAT MÜHENDİSİYİM BEN SERGEN'LE FUTBOL KONUŞMAM.BENİM İŞİM FUTBOLCULARIN PARASINI YATIRMAKTIR.BEN BUNDAN ANLARIM"..
Bilgin Özberk Fikret Orman'ı cok sinir etti.adam sinirli konuşmaya başladı.hoş ben bile sinirlendim ya.
Kesinlikle Fikret Orman Beşiktaşın başında kalması lazım.
Ralph
27.Mayıs.2013, 01:00
Fernandes büyük ihtimal kontratı uzatacak.
footballer33
Fernandes, 3 yıl daha bizimle inşallah. Konuşulanlar arasında yüzümü en çok güldüren haber bu oldu.
Mamadou
15 M€ büyük para. O bütçeye denildiği gibi 6 değil 8 tane yine direk oynayacak oyuncu alınır ama kimleri alacaklarına bağlı. Yine menajerlerin ve tanıdıkların tavsiyelerine uyulursa boşa harcanmış olur. Araştırırlarsa bulurlar illa bir oyuncuya 7,8 M€'ları verecek değiller başka liglerde kulübüne 2 , 2.5 M€ bonservis bedeli ödeyip alınacak oyuncu kaynıyor. Bu oyuncular fayda sağlayacak oyuncular.
footballer33
27.Mayıs.2013, 01:04
Süleyman Seba'nın röportajını koydular şimdi. Fikret Orman gülerek izliyor; ama Sergen, kafasını kaldıramadı, kendini zor tutuyor ağlamamak için gibi geldi bana ya da yüzüne bakamayacağı bir yanlışı oldu sanırım Büyük Başkan'a.
Ralph
27.Mayıs.2013, 01:04
Duygulandım Seba'yı izlerken :)
footballer33
27.Mayıs.2013, 01:12
Yeri ve zamanı değil; ama... Olcay... :n:
http://s1.directupload.net/images/130517/9fhbagkq.swf
anil luque
27.Mayıs.2013, 01:12
Fikret Baskan'da yeni Seba potansiyeli seziyorum. elbette kolay degil efsane baskankmiz kendisi ama eger ki bu adam bu secimden baskan cikarsa efsane olma yolunda ilerler.
bu arada bilgin gokberk kadar gevsek bir adam gormedim. sikistirmaya calisacagim diye sacmaliyor. adam ustune basa basa defalarca dedi ki hersey planli programli , beyefendi hala diyor ki neden bu kadar rahatsiniz.
son olarak ergin paramanin foyalari dokuluyor meydana , konus baskan!
Ralph
27.Mayıs.2013, 01:13
Çok açık konuşacağım.
İbrahim Altınsay'da başkan adayı olsa Fikret Orman'ı destekliyorum. Ama umarım Fikret Orman Altınsay ile anlaşır ve yönetime alır.
anil luque
27.Mayıs.2013, 01:15
yok arkadas bu adamin cidden hakki odenmeyecek boyutlarda neredeyse. serdal adali da iyi Besiktaslidir , elbette bizim menfaatimizi dusunur ama Fikret Baskan devam etmeli sonuna kadar.
europeanconquer
27.Mayıs.2013, 01:17
Yeri ve zamanı değil; ama... Olcay... :n:
http://s1.directupload.net/images/130517/9fhbagkq.swf
Ahahahaha :n: Şivesi de süper :D
Ralph
27.Mayıs.2013, 01:17
Yemin ediyorum şu an milyarder olsam mirasımın yarısını feda ederim öyle gaza geldim :D
footballer33
27.Mayıs.2013, 01:19
Ahahahaha :n: Şivesi de süper :D
Adam Kayserili, şive de oraya ait. :icon_biggrin:
Bu arada; Fikret Orman'da yayın başladığından beri bir şey dikkatimi çekti de, saçında siyah tel kalmamış 1 senede. Kimbilir neler düşünüyor her gün? Yatarken bile aklında sadece kulüp var, belli.
anil luque
27.Mayıs.2013, 01:20
adamin saclari 1 senede beyazlamis resmen ya:)
aha menajerlik oyunu dedi allaahhh :D
Ralph
27.Mayıs.2013, 01:21
Başkan FM'yi biliyor :D
anil luque
27.Mayıs.2013, 01:22
cok ciddi bir detay gecti yalniz Baskan " bir universiteyle anlasip akademi sistemi kuruyoruz "
europeanconquer
27.Mayıs.2013, 01:25
Kamon Chelsea kamon Chelsea :n:
http://s14.directupload.net/images/130526/67m5x46l.swf
Ralph
27.Mayıs.2013, 01:25
Şu saatten itibaren yapılacak olan her transfere güveniyorum. Zaten içimde böyle bir güven vardı ama artık pekişti.
footballer33
27.Mayıs.2013, 01:27
Süleyman Seba ile olan pozunu çerçeveletip hediye etmeleri de iyiydi, jest oldu Fikret Orman'a.
Nocna Mora
27.Mayıs.2013, 01:31
Kamon Chelsea kamon Chelsea :n:
http://s14.directupload.net/images/130526/67m5x46l.swf
Haha çok iyi.. :n: :n: :n: kımon çelsi kımoon..
Bu arada başkanın açıklamalarını yazabilecek birileri var mı. Biraz baktım ama bulamadım.
Ralph
27.Mayıs.2013, 01:34
Haha çok iyi.. :n: :n: :n: kımon çelsi kımoon..
Bu arada başkanın açıklamalarını yazabilecek birileri var mı. Biraz baktım ama bulamadım.
http://www.haber1903.com/Besiktas-13074-niang_tweet_atinca.html
byariff
27.Mayıs.2013, 01:34
bunu gerçekten dedimi fikret orman ?
"Niang gündemimizde hiç yoktu. Devre arasında 'Türkiye'yi istiyorum' diye twit attı ve uygun olduğu için alındı." Fikret Orman.
petrol_fb12
27.Mayıs.2013, 01:48
FM bilmesi süper bir şey :D
Helal Olsun başkan :)
mwaru
27.Mayıs.2013, 01:50
bunu gerçekten dedimi fikret orman ?
"Niang gündemimizde hiç yoktu. Devre arasında 'Türkiye'yi istiyorum' diye twit attı ve uygun olduğu için alındı." Fikret Orman.
Demiş olabilir.Burada önemli olan uygun olduğu için alındı kısmı.
Nocna Mora
27.Mayıs.2013, 02:01
FM ile ilgili ne dedi ? :D
C h A o S
27.Mayıs.2013, 02:13
15 M€ büyük para. O bütçeye denildiği gibi 6 değil 8 tane yine direk oynayacak oyuncu alınır ama kimleri alacaklarına bağlı. Yine menajerlerin ve tanıdıkların tavsiyelerine uyulursa boşa harcanmış olur. Araştırırlarsa bulurlar illa bir oyuncuya 7,8 M€'ları verecek değiller başka liglerde kulübüne 2 , 2.5 M€ bonservis bedeli ödeyip alınacak oyuncu kaynıyor. Bu oyuncular fayda sağlayacak oyuncular.
15 M€'nun 6-8 transfer için yeterli olduğunu düşünmüyorum.
Veysel Sarı'ya bile kapıyı 3'ten açıyorlar.6 tane adam bulsan böyle yine kurtarmıyor.Aynı şekilde ilgilenilen Aykut Demir gibi yerliler çok zorlar.
Merak ediyorum açıkçası kimler gelecek.Belki bonservisi elinde olan 1 kaç oyuncu bulunur.Yada Oğuzhan-Olcay gibi yeni gurbetçiler gelir ve aşı tutması beklenir.
Bilmiyorum bana o bütçeyle +6 oyuncu fazla geldi.
Ralph
27.Mayıs.2013, 02:18
15 M€'nun 6-8 transfer için yeterli olduğunu düşünmüyorum.
Veysel Sarı'ya bile kapıyı 3'ten açıyorlar.6 tane adam bulsan böyle yine kurtarmıyor.Aynı şekilde ilgilenilen Aykut Demir gibi yerliler çok zorlar.
Merak ediyorum açıkçası kimler gelecek.Belki bonservisi elinde olan 1 kaç oyuncu bulunur.Yada Oğuzhan-Olcay gibi yeni gurbetçiler gelir ve aşı tutması beklenir.
Bilmiyorum bana o bütçeyle +6 oyuncu fazla geldi.
Planlar yapılmış konuştuğu şeylere bakacak olursak. 6 tane alacağız diyorsa bence alır. Ki konuşmasına göre yararlı olmayacak kimse alınmayacak.
Bende çok merak ediyorum gelecek kişileri.
petrol_fb12
27.Mayıs.2013, 02:23
Alfred N'Diaye 2.800.000 €
Mickaël Chrétien Basser 400.000 €
Scott Carson 2.200.000 €
Fernando Belluschi 2.500.000 €
Ferhat Kiraz 300.000 €
Sener Özbayrakli (TRANSFER ÜCRETİ BİLİNMİYOR) 200.000 € Diyelim..
Battalla 1.500.000 € Diyelim..
9.900.000 € Tutuyor..
N'Diaye Premir Lig'de
Basser Süper Lig için iyi bir bek..
Carson zaman zaman iyi kalecelik yapıyor.
Belluschi çok kaliteli bir topcu.
Ferhat Kiraz iyi bir kanat oyuncusu..
Şener Özbaryraklı Potansiyeli yüksek bir oyuncu.
Battala tartışamayız bile..
Ralph
27.Mayıs.2013, 02:26
Alfred N'Diaye 2.800.000 €
Mickaël Chrétien Basser 400.000 €
Scott Carson 2.200.000 €
Fernando Belluschi 2.500.000 €
Ferhat Kiraz 300.000 €
Sener Özbayrakli (TRANSFER ÜCRETİ BİLİNMİYOR) 200.000 € Diyelim..
Battalla 1.500.000 € Diyelim..
9.900.000 € Tutuyor..
N'Diaye Premir Lig'de
Basser Süper Lig için iyi bir bek..
Carson zaman zaman iyi kalecelik yapıyor.
Belluschi çok kaliteli bir topcu.
Ferhat Kiraz iyi bir kanat oyuncusu..
Şener Özbaryraklı Potansiyeli yüksek bir oyuncu.
Battala tartışamayız bile..
Yani kısacası iyi ve gelecek vadeden bir kadro pekala kurulabilir bu paralara. İlle yıldız gelecek diye bir şey yok. Kendi yıldızımızı yaratırız. Misal, Oğuzhan.
footballer33
27.Mayıs.2013, 14:10
Bir yıldız alınacakmış zaten, Fernandes de kalacak. Yıldız futbolcu transferine tahminen 5 milyon euro harcansa, kalan 10 milyon euroya 5-6 oyuncu daha alınacak. Bu da demek oluyor ki, ya Oğuzhan gibi gençleri uygun meblağlara transfer edeceğiz ya da bonservislere ortalama 2 milyon eurodan fazla para verilmeyecek isimler gelecek.
Önder Özen'in listesinde adı geçen gurbetçilerden 2-3'ünü alacağımızı düşünüyorum bir kere. Robin Yalçın, Samed Yeşil, Okan Aydın vs. gibi. Gökhan Töre, Tunay Torun, Mehmet Ekici gibi isimleri de kiralama yoluna gidilse; Tolga Zengin, Sinan Bolat, Aykut Demir, Veysel Sarı isimlerinin yanında 1-2 de yabancı transferi yapılır ve bütçe bu şekilde kullanılmış olunur.
Şöyle bakınca, 6-7 isim hangisi olacak ve her bir futbolcuya ne kadar verilecek, gerçekten muamma. Yine sokağa atılmaz inşallah paralar.
darkkobal123
27.Mayıs.2013, 15:22
Başkanın konuşmasını dinledim. Açık, net, dürüst, planlı, kendinden emin, çok içten, samimi konuştu açıkçası. Allah yolunu açık etsin başkan. Transfer için ayrılan para da doğru kullanılırsa yeterlidir.
LaigLeNoiR
27.Mayıs.2013, 16:28
SON DAKİKA... Beşiktaş, teknik direktör Samet Aybaba'nın sözleşmesinin feshedildiğini borsaya bildirdi. Detaylar: www.ntvspor.net (http://www.ntvspor.net/)
footballer33
27.Mayıs.2013, 16:35
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Şirketimiz ile Samet Aybaba arasındaki 28.06.2012 tescil ve başlangıç tarihli Türkiye Futbol Federasyonu Teknik Adam Sözleşmesi taraflar olarak karşılıklı rıza ve muvafakatimizle 27.05.2013 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere karşılıklı olarak feshedilmiştir.
Buna gore
1.Şirketimiz, Fesih tazminatı olarak, 2013/2014 futbol sezonuna ilişkin garanti ücret tutarı olan toplam 1.550.000.-TL'nı Samet Aybaba'ya ilki 31 Ağustos 2013 tarihinde olmak üzere bu tarihi takip eden ayların işgünü olan son günlerinde her biri 155.000.-TL'lik taksitler halinde toplam 10 taksitte ödeyecektir.
2.Samet Aybaba'nın 2013/2014 futbol sezonunda başkaca bir Kulüple (Şirketle) sözleşme imzalaması halinde, 2013/2014 futbol sezonunda yeni kulübünden alacağı ücret Şirketimiz tarafından Samet Aybaba'ya ödenecek ücretten düşülecek olup, iki ücret arasındaki fark yine anılan tarihlerde aylık olarak Şirketimiz tarafından Samet Aybaba'ya ödenecektir.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgular ... ?id=285562 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.kap.gov.tr%2Fb ildirim-sorgulari%2Fbildirim-detayi.aspx%3Fid%3D285562)
----------------------------------------
FEDA! :icon_twisted:
Gidişin olsun da, dönüşün olmasın çakma SİR! :icon_evil:
LaigLeNoiR
27.Mayıs.2013, 16:35
Beşiktaş'ta Samet Aybaba döneminin sona erdiği borsaya bildirildi.
Samet Aybaba, sezon başında siyah-beyazlı takıma gelmiş ve sözleşmesi devam etmesine rağmen yollar ayrıldı.
Siyah-beyazlı takımın borsaya yaptığı açıklamada;
Şirketimiz ile Samet Aybaba arasındaki 28.06.2012 tescil ve başlangıç tarihli Türkiye Futbol Federasyonu Teknik Adam Sözleşmesi taraflar olarak karşılıklı rıza ve muvafakatimizle 27.05.2013 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere karşılıklı olarak feshedilmiştir.
Buna gore
1.Şirketimiz, Fesih tazminatı olarak, 2013/2014 futbol sezonuna ilişkin garanti ücret tutarı olan toplam 1.550.000.-TL'nı Samet Aybaba'ya ilki 31 Ağustos 2013 tarihinde olmak üzere bu tarihi takip eden ayların işgünü olan son günlerinde her biri 155.000.-TL'lik taksitler halinde toplam 10 taksitte ödeyecektir.
2.Samet Aybaba'nın 2013/2014 futbol sezonunda başkaca bir Kulüple (Şirketle) sözleşme imzalaması halinde, 2013/2014 futbol sezonunda yeni kulübünden alacağı ücret Şirketimiz tarafından Samet Aybaba'ya ödenecek ücretten düşülecek olup, iki ücret arasındaki fark yine anılan tarihlerde aylık olarak Şirketimiz tarafından Samet Aybaba'ya ödenecektir" sözlerine yer verildi.
anil luque
27.Mayıs.2013, 16:36
paranla birlikte yolunu da al cakma Besiktasli. donusun olmaz umarim kulube.
manager725
27.Mayıs.2013, 17:51
Fikret Orman FM ile ilgili ne söyledi kaçırdım orayı.
goosfraba
27.Mayıs.2013, 18:08
feda yılı diye diye hava caka satan bir adamın uzun süre kulüp dışında kalacak olması sevindirici.
samet aybaba ilk günlerindeki iyi niyetinin havadan başka birşey olmadığını giderken göstermiş.
fikret orman uzun yıllar beşiktaş başkanlığında olmalı.
footballer33
27.Mayıs.2013, 18:49
Bir de bu çıktı:
http://r1305.hizliresim.com/19/v/njc1b.jpg
manager725
27.Mayıs.2013, 18:54
Eee kimin bu? Ne bu yani?
footballer33
27.Mayıs.2013, 18:56
İbrahim Seten'in geçen sene attığı twitle alakalı. Samet Aybaba gelirse, lepiska saçlarımı keserim deyip neden kesmediğini açıklamış. Fikret Orman da, Samet'e mecbur kalmış.
Mamadou
27.Mayıs.2013, 19:00
Vatan ve Milliyet gazetesinde çalışan müdür, gazeteci, muhabir keşke Beşiktaş hakkında laf etmese. Kime hizmet ettikleri belli onun için diyecek söz yok. Durduk yere taraftarı geriyorlar.
darkkobal123
27.Mayıs.2013, 20:09
Beşiktaş'ın çocuğuyum demeyi bilir ama cebe 1.5 Milyon TL'yi de indirir. Herkes kendi menfaatini düşünüyor.
Ralph
27.Mayıs.2013, 20:10
Beşiktaş'ın çocuğu jürgen klopp
Mamadou
27.Mayıs.2013, 20:30
Ne bekliyordunuz tazminat almadan bırakır mı. Bir daha çalıştıracağı hiç bir takımda kazanamayacağı paralar bu. Maalesef yönetim beklendiği gibi ilk sezonunda transferde büyük hatalar yaptı. Malum Samet Aybaba sayesinde takıma transfer edilip hiç bir fayda sağlamayan oyuncuların kontratı var. Önümüzdeki sezon olmasa da bir sonraki sezon bu oyuncuları göndermek zorunda kalacaksın. Gönderirken hiç bir oyuncu kalan parasını bırakmaz. Mevcut yönetim veya başa geçecek yeni yönetim kim olursa olsun artık transferde hata yapmamalı. Özellikle alınacak oyuncular kadar gönderilecek oyuncular konusunda da dikkatli olunmalıdır. Geçen transfer sezonunda oyuncu bonservislerine fazla para harcanmadı ama kapı gibi oyuncu kontratları bulunuyor. Uğur Boral'ı falan gönder bakalım gönderebilirsen.
manager725
27.Mayıs.2013, 21:03
Geçen sene Ospina mevzusu vardı. Ben de bugüne kadar alınsın istiyordum fakat birkaç maçının izledikten sonra McGregor'dan bile daha kötü kaleci olduğıuna karar verdim. Herhangi bir youtube videosunda da neden bahsettiğimi anlayabilirsiniz. Sıralama yaparsam:
1.Mcgregor 3,5 yıldız
2.Ospina 2,5 yıldız
3.Cenk 2,5 Yıldız
footballer33
28.Mayıs.2013, 21:59
Şampiyon Beşiktaş
Hentbol Takımımız, play-off final serisinde Bş. Bld. Ankaraspor'u 25-23 yenerek seride durumu 3-1'e getirdi ve 2012-2013 sezonu şampiyonu oldu.
THF Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye ekibimiz; Altuğ, Oğuzhan, Zelic, Şenol, Bülent, Tolga ve Ramazan ilk yedisiyle başladı.
Karşılaşmadaki ilk hücum siyah-beyazlılarımızdan geldi ve Oğuzhan’ın golüyle 1-0 öne geçtik. Karşılıklı ataklarla devam eden mücadelede ilk 3 dakikayı takımımız, 3-2 önde geçti. Hücumda bulduğu fırsatları değerlendiremeyen ekibimiz, rakibinin skoru eşitlemesini engelleyemedi ve ilk 8 dakika 4-4 eşitlikle geçildi. Karşılıklı kazanılan gollerle devam eden mücadelede siyah-beyazlılarımız, 10 dakika sonunda 6-5 geriye düştü. Rakibi üzerinde hızlı hücumlarla etkili olan takımımız, dakikalar 14’ü gösterirken, öne geçmeyi başardı(8-6). Rakibi karşısında üstünlüğünü korumakta zorluk çeken ekibimiz, ilk yarının bitimine 12 dakika kala skorun eşitlenmesini engelleyemedi(8-8). Karşılaşmada 20 dakika 9-9 eşitlikle geçildi. Başa baş bir mücadelenin olduğu ilk yarıda son 5 dakikaya 11-11 eşitlikle girildi. Mücadelenin üst seviyede olduğu karşılaşmanın ilk yarısını takımımız, son saniyede kalesinde gördüğü golle 13-12 geride tamamladı.
Karşılaşmanın ikinci yarısına takımımız; Altuğ, Ercan, Zelic, Okan, Josip, Oğuzhan ve Viktor yedisiyle başladı.
İkinci yarıya tutuk başlayan takımımız, ilk 33. dakikada sonunda 14-12 geriye düştü. Siyah-beyazlılarımız, 36. dakikada Viktor ile bulduğu golle skoru eşitledi(14-14). Hücumlarda top kayıpları yapan ve bunun sonucunda kalesinde goller gören ekibimiz, 40. dakikada 17-15 geriye düştü. Taraftarımızın desteğini alan siyah-beyazlılarımız, 46. dakikada Viktor’un golüyle skoru eşitledi(18-18). Rakibi üzerinde baskı kurmaya başlayan takımımız, Oğuzhan’ın golüyle son 48. dakikada 19-18 öne geçti. Ataklarını sıklaştıran ekibimiz, 50. dakikada farkı 2’ye çıkardı(20-18). Oyun kontrolünü tamamen eline alan siyah-beyazlılarımız, 51. dakikada Zelic’in golüyle skoru 21-18’e getirdi. Karşılaşmada son 5 dakikaya girilirken ekibimiz, 3 farklı üstünlüğünü korumayı başardı(23-20). Son dakikalarda etkili oyununu sürdüren siyah-beyazlılarımız, karşılaşmadan 25-23 galibiyetle ayrılarak seride durumu 3-1'e getirdi ve 2012-2013 sezonu Hentbol Süper Ligi şampiyonu oldu.
Hentbol Takımımız, bu şampiyonlukla Hentbol Süper Ligi'ndeki üst üste şampiyonluk sayısını 5'e çıkardı.
------------------------------------------------------------------
5 yıl üst üste şampiyonluk... Helal olsun size KARTAL YÜREKLİ'ler! Bu alemde ekol, BEŞİKTAŞ HENTBOL! :k: :k: :k: :k: :k:
Ralph
29.Mayıs.2013, 02:15
http://img825.imageshack.us/img825/2143/ekranalntshjd.png (http://img825.imageshack.us/i/ekranalntshjd.png/)
Bjk / Mart 2012 futbolculara olan borç: 62 milyon lira..
Mayıs 2013 kalan borç :5 milyon 866 bin lira..
Bjk / Mart 2012 vergi ve SGK borcu: 55 milyon lira..
Mayıs 2013 kalan borç: 23 milyon lira
Bjk / Mart 2012 bonservis borcu: 31milyon 900 bin lira..
Mayıs 2013 kalan borç: 5 milyon 400 bin lira..
Bjk / Mart 2012 toplam borç: 212 milyon lira..
Mayıs 2013 kalan borç: 55 milyon lira
petrol_fb12
29.Mayıs.2013, 04:19
BEŞİKTAŞ’IN önceki gün karşılıklı anlaşarak yollarını resmen ayırdığı Samet Aybaba, yönetimin Önder Özen’le yaklaşık 6 aydır çalıştığını öğrendiğini söyledi... Tecrübeli hoca, Kartal’ın futbol komitesi eski başkanı Tamer Kıran’ın, Dentinho transferini Özen’in tavsiyesi üzerine yaptığını belirtti.
‘TOLGA, ALPER VE VEYSEL’İ İSTEDİM’
OCAK ayında, Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımında forma giyen Brezilyalı kanat oyuncusu Alex Teixeira’yı istediğini belirten Aybaba, “Ancak Mircea Lucescu onu bırakmayınca transfer gerçekleşmedi. Sonrasında yapılan Dentinho transferinden haberim vardı. Fakat yeni öğreniyorum ki, Tamer Kıran bu oyuncuyu Önder Özen’in tavsiyesi üzerine almaya karar vermiş. Yani ocaktan beri birlikte çalışıyorlarmış zaten. O zamandan beri altımı oyuyorlarmış. Arkamdan iş çevirmişler” dedi.
LİGİN son haftalarında Beşiktaş’ın ikincilik ihtimalinin yeniden ortaya çıkması üzerine yönetimin endişelendiği bilgisini aldığını da söyleyen Aybaba, “Beni gönderemeyecekleri için ikinci olmamızdan korkmuşlar. ‘Eğer Şampiyonlar Ligi’ne gidersek hocayı nasıl yollarız?’ demişler” ifadelerini kullandı.
AYBABA ayrıca sözleşmesi gereği hiç ayrılmayacakmış gibi çalıştığını da belirtirken, ligin bitmesine 5 hafta kala transfer listesini yönetime verdiğini söyleyip “Listede Eskişehirspor’dan Alper Potuk ve Veysel Sarı vardı. Ayrıca Trabzonspor’un kalecisi Tolga Zengin de vardı. Bunun yanı sıra kendilerine yabancı oyuncular için de geniş bir liste sundum” şeklinde konuştu.
Kaynak:http://skorer.milliyet.com.tr/-ocaktan-beri-altimi-oymuslar-/besiktas/detay/1715535/default.htm
Mamadou
29.Mayıs.2013, 04:30
He ESES'de devre arasında en iyi üç oyuncusundan ikisini bize satacaktı. Bu haber tam bir sallamasyon. Vatan ve Milliyet düzenli olarak Beşiktaş'ı karalama kampanyası içinde. Patronlarının gönlünü hoş ediyorlar. Evet ikinci olmamızdan şahsen taraftar olarak korktum. İkinci olsaydık bir sezon daha Samet Aybaba çekilmezdi. Samet Aybaba'nın menajer vasıtasıyla takıma transfer ettirdiği oyuncuları da gördük.
byariff
29.Mayıs.2013, 13:28
Aybaba:Ara transferde Shakhtar'dan Alex Teixeira'yı istedim ama Lucescu bırakmadı.Sonra T.Kıran, Dentinyo'yu Önder Özen'in önerisiyle almış Dentinho'yu Önder Özen'in önerisiyle almışlar. Yani 6 aydır arkamdan iş çevriliyormuş. Ocak'tan beri altımı oymuşlar ikincilik yansımız kuvvetlenince yöneticiler de endişelenmiş, 'Eğer Ş.Ligi'ne gitme hakkı alırsak Samet hocayı nasıl göndeririz'diye Ligin bitimine 5 hafta kala liste de verdim, Tolga, Alper ve Veysel'i istemiştim. Ama kararı önceden vermişler (Vatan)
Samet Aybaba: Allah bana futblcu, kaptan ve hoca olarak BJK'ye hizmet etmeyi nasip etti. Ben bu kulübün evladıyım, asla küsmem Gelirken para konuşmadım, giderken de ne dedilerse kabul ettim. Avukatımla konuşun sözünü kırıldığım için söyledim (Sabah)
darkkobal123
29.Mayıs.2013, 15:45
Bu haber tanrı parçacığı tarafından yazılmıştır ...
zeck17
29.Mayıs.2013, 17:02
Bjk / Mart 2012 futbolculara olan borç: 62 milyon lira..
Mayıs 2013 kalan borç :5 milyon 866 bin lira..
Bjk / Mart 2012 vergi ve SGK borcu: 55 milyon lira..
Mayıs 2013 kalan borç: 23 milyon lira
Bjk / Mart 2012 bonservis borcu: 31milyon 900 bin lira..
Mayıs 2013 kalan borç: 5 milyon 400 bin lira..
Bjk / Mart 2012 toplam borç: 212 milyon lira..
Mayıs 2013 kalan borç: 55 milyon lira
Peki bir şey sormak istiyorum bu borçlar ödenirken gelirlere el konuldu mu yoksa 170 milyon lira ödemek futbol vs geliriyle olmaz bu arada sermaye artırımdan beşiktaş ne kadar para kazandı
anil luque
29.Mayıs.2013, 21:42
80 milyon lira NET gelir elde ettik.
manager725
30.Mayıs.2013, 10:50
İbrahim altınsay da aday . Şuan müsait olmadığım için ayrıntıları akşam ileteceğim.
footballer33
30.Mayıs.2013, 10:59
İbrahim altınsay da aday . Şuan müsait olmadığım için ayrıntıları akşam ileteceğim.
Hayırlı olsun. Serdal Adalı aday olmasaydı, o da aday olmazdı bence. Kişiselliği bir kenara bırakıp, camianın çıkarı için Fikret Orman ya da Serdal Adalı ile birleşseydi keşke.
Ralph
30.Mayıs.2013, 11:50
Bu nedir arkadaş ya yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal, şimdi bide sağa sola tükürsen ayrı bir şey oldu. Tüm başkan adayları kalite kokuyor.
Her şeye rağmen Fikret Orman diyorum.
Çok fena bölünecek oylar. Altınsay'da seçilebilir. Tek üzüntüm Fikret Orman'ın değer görmemesi olur.
Ralph
30.Mayıs.2013, 12:05
Adalı canlı yayında
http://www.ntvspor.net/canliyayin
footballer33
30.Mayıs.2013, 12:07
Bu nedir arkadaş ya yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal, şimdi bide sağa sola tükürsen ayrı bir şey oldu. Tüm başkan adayları kalite kokuyor.
Her şeye rağmen Fikret Orman diyorum.
Çok fena bölünecek oylar. Altınsay'da seçilebilir. Tek üzüntüm Fikret Orman'ın değer görmemesi olur.
İbrahim Altınsay'ın seçileceğini sanmıyorum Görkem. Sonuncu olur hatta. Serdal Adalı ve Fikret Orman arasında geçer yarış. İbrahim Altınsay, biraz da oyları bölmek için aday oldu zaten.
Adalı'yı bir dinleyelim bakalım.
Ralph
30.Mayıs.2013, 12:08
Neden Fikret Orman'ın yönetimine girmiyor ki? Artık bitsin bu dargınlıklar Beşiktaş'ın menfaati söz konusu.
Ralph
30.Mayıs.2013, 12:15
Adalı sadece para vadediyor. Ben hiç güvenmiyorum Adalı'ya. Fikret Orman umarım seçilir yoksa 8 sene önceki o kritik virajı yaşarız. Yine bir Demirören gelebilir.
sakary Ali
30.Mayıs.2013, 12:33
Herkes Altınsay'ı istemiyor muydu? Bu arada kongre ne zaman?
footballer33
30.Mayıs.2013, 12:39
Adalı sadece para vadediyor. Ben hiç güvenmiyorum Adalı'ya. Fikret Orman umarım seçilir yoksa 8 sene önceki o kritik virajı yaşarız. Yine bir Demirören gelebilir.
Açıklamayı iyi dinledin mi Görkem? Sadece para vaad etmiyor, başarı ve tesisleşme vaad ediyor. Beşiktaş armasının olduğu her yerde tek hedef şampiyonluktur ve kapatılan branşlar dahil, şampiyonluğa oynayan takımlar kuracağız diyor.
Fikret Orman'ı en çok eleştirdiğim mevzulardan birisidir amatör branşlar. FEDA diyerek, 1. lige yükselen erkek voleybol takımını kapattı ve tekrar alt lige düştük otomatik olarak. Bayan basketbol zorla kümede kaldı, 4 kupalı erkek basketbol takımına ise, sponsor bulunamadı ve lige erken havlu attı kadro zayıf olduğu için. Bayan voleybol takımı ilk 4'e giremezken, hentbol takımı şampiyon olmasına rağmen gerekli ilgiyi, alakayı göremedi. Tek forma ile mücadele ettiler yıllardır. Hatta, yırtık forma ile maça devam etmek zorunda kaldılar, şampiyonluk mücadelesinde. Kısaca, amatör branşlara gereken destek ve önem gösterilmedi. Adalı ise, bu branşlar için de gerekenin yapılacağından bahsetti.
Ben, Adalı'nın vizyonuna inanıyorum; fakat dava süreci devam ettiği ve karar henüz kesinleşmediği için başkan seçilmesini istemiyorum. Fikret Orman, 1 dönem daha kalsın başkanlık koltuğunda. Sonrası Allah kerim.
Ralph
30.Mayıs.2013, 12:46
Açıklamayı iyi dinledin mi Görkem? Sadece para vaad etmiyor, başarı ve tesisleşme vaad ediyor. Beşiktaş armasının olduğu her yerde tek hedef şampiyonluktur ve kapatılan branşlar dahil, şampiyonluğa oynayan takımlar kuracağız diyor.
Fikret Orman'ı en çok eleştirdiğim mevzulardan birisidir amatör branşlar. FEDA diyerek, 1. lige yükselen erkek voleybol takımını kapattı ve tekrar alt lige düştük otomatik olarak. Bayan basketbol zorla kümede kaldı, 4 kupalı erkek basketbol takımına ise, sponsor bulunamadı ve lige erken havlu attı kadro zayıf olduğu için. Bayan voleybol takımı ilk 4'e giremezken, hentbol takımı şampiyon olmasına rağmen gerekli ilgiyi, alakayı göremedi. Tek forma ile mücadele ettiler yıllardır. Hatta, yırtık forma ile maça devam etmek zorunda kaldılar, şampiyonluk mücadelesinde. Kısaca, amatör branşlara gereken destek ve önem gösterilmedi. Adalı ise, bu branşlar için de gerekenin yapılacağından bahsetti.
Ben, Adalı'nın vizyonuna inanıyorum; fakat dava süreci devam ettiği ve karar henüz kesinleşmediği için başkan seçilmesini istemiyorum. Fikret Orman, 1 dönem daha kalsın başkanlık koltuğunda. Sonrası Allah kerim.
Dinledim tabi ki :) Evet tesisleşmeden de bahsetti ancak parayı gösterdi öncelik olarak. Tamam bu güzel bir şey ama artık Demirören'den gibi bir depremden sonra para konuşulmasından korkuyorum. Fikret Orman'ı en çok yapmak istediği yatırımlardan, vizyonundan dolayı seviyorum.
Haklısın amatör branşlar vs gibi kurumlara çok yatırı yapmıyor. Bu özelliğini bende eleştiriyorum.
footballer33
30.Mayıs.2013, 12:54
Dinledim tabi ki :) Evet tesisleşmeden de bahsetti ancak parayı gösterdi öncelik olarak. Tamam bu güzel bir şey ama artık Demirören'den gibi bir depremden sonra para konuşulmasından korkuyorum. Fikret Orman'ı en çok yapmak istediği yatırımlardan, vizyonundan dolayı seviyorum.
Haklısın amatör branşlar vs gibi kurumlara çok yatırı yapmıyor. Bu özelliğini bende eleştiriyorum.
Parayı gösterirken şundan bahsetti: FEDA'yı taraftar değil, yönetim yapacak artık.
Ben, yd dönemindeki gibi olacağını sanmıyorum Adalı başkan olursa. 8 milyon euroluk Fernandes'i 2 milyona bitiren ve 300 bin euroluk fark için haftalarca Quaresma'yı bekleten de Adalı'ydı. Her ne kadar katkısı yetersiz olsa da, Simao da 900 bin euro verilerek alındığında yönetimde Adalı vardı.
Dediğim gibi, tek korkum dava sürecinin olumsuz sonuçlanması. Onu atlatana kadar, başkan olmasını istemem Adalı'nın.
Ralph
30.Mayıs.2013, 13:00
Her şey bir kenara, çok faydalı bir seçim süreci geçecek belli. Rekabet var.
LaigLeNoiR
30.Mayıs.2013, 13:29
Fikret orman eğer bahsedilen rakamlar doğruysa kısa sürede baya bir parasal anlamda borcu azaltmış ancak taraftarın isteği borçların azalması mı başarı mı ?
Mamadou
30.Mayıs.2013, 14:00
İki başkanında hedefledikleri çok başka şeyler. Biri sistem diyor, diğeri para diyor. Bakalım sonucunu kim başkan seçilecek merak ediyorum. Ama Levent Erdoğan'ın Serdal Adalı'yı desteklemesi önemli. Bu ayrıntı Serdal Adalı'yı bir adım öne çıkartıyor. Bide Demirören'in üyeleri var.
I3esiktas
30.Mayıs.2013, 14:02
icraatlar için değilde mevcut yönetime sallamak için yapılmış bir konuşma oldu.
europeanconquer
30.Mayıs.2013, 15:15
Allah Beşiktaş'ı Serdal Adalı ve listesinden korusun.Cidden garip açıklamaları var.
kaanbjk07
30.Mayıs.2013, 15:55
Biraz önce Serdal Adalı'nın açıklamalarını dinledim açıkcası hiç beni tatmin etmedi hatta ya kazanırsa? diye korkutmaya başladı. Fikret Orman tırnağıyle kazıya kazıya klübe birşeyler yapmaya çalışıyor o yüzden Fikret Orman'ı destekliyorum seçimde.
footballer33
30.Mayıs.2013, 17:29
Serdal Adalı'nın değindiği tüm konularla alakalı açıklamalarının özeti. Böylece daha net fikir sahibi olunur, açıklamanın tamamını dinlemeyenler için:
- Basketbol sponsoru hazır.
- Bizim transfer bütçemiz 15 milyon eurodan fazladır.
- Proje 1: Süleyman Seba Sosyal Tesisleri'nin projesini hazırladık, iinşallah başkanlığa geldiğim ilk dönemde yapacağım.
- Proje 2: Fulya'yı hak ettiği tesislere kesinlikle kavuşturacağım.
- Proje 3: Stadı yapacağım.
- Proje 4: Bütün branşlarda şampiyonluk vaad ediyorum.
- Proje 5: Sponsor anlaşmaları şu an hazırlanmış durumda.
- Beşiktaşın güçlü bir başkana ve yönetime ihtiyacı var.
- Bu dönemde Beşiktaş Kulübü Süleyman Seba Sosyal Tesisleri'ni yapacağımı buradan sizlere müjdeliyorum.
- Taraftara olan borcu ödeyeceğiz.
- Branş kapatan değil, her branşta şampiyon olan bir kulüp haline gelmeliyiz.
- Ortaya koyacağımız profesyonel yönetim kurulumuz her alana müdahil olmayacaktır. Misyon ve vizyon belirleyecektir.
- Kasamızdan tek bir kuruş çıkmadan stadımızı yapacağız.
- Basketbol dahil tüm sponsorlar hazır. Ciddi bir şekilde yarışmacı takımlar değil, şampiyon takımlar yaratılacak.
- Son dönemde borçla anılan Beşiktaş'ın kasası, yönetime gelmemizle beraber yüksek gelirlerle dolacaktır.
- Dünya çapında başarılar elde etmek için finans açısından gereken kaynak çalışmalarını yaptık.
- Mevcut yönetimin bir alt lige düşmeyi dahi kabullenmesine karşın diyorum ki; her branşta şampiyonluğa oynayacağız.
- Beşiktaş'a güç katacak sponsorluk görüşmelerini tamamladık.
- Yargı konusunda şüphem olsaydı, şu anda burda oturmazdım.
- Derneklerle oy pazarlığı yapmam.
- Gelen para belli , ödenen para belli gerçekleri konuşalım. Beşiktaş'ın 150 mılyon tl borcu ödendi derse bu doğru olmaz.
- Fikret Orman, insanların gözüne baka baka yalan söylüyor. Gelsinler bize nereden kaynak yarattıklarını söylesinler.
- Bu 'FEDA' muhabbeti, beni ve camiamızı üzmeye başladı.
- Sisteme itirazımız yok, Önder Bey'i tanımıyorum. Futbolun başında profesyonellerin olması, yapacağımız bir şey.
- 17 Haziran sabahı, Beşiktaşlı olan herkes başı dik yürüyecek.
- Yıldız transferi olsun diye Beşiktaş'ın tek bir kuruşunu sokağa atmam attırmam.
petrol_fb12
30.Mayıs.2013, 17:42
Aziz Yıldırım'In potansiyelini gördüm kendilerinde .
manager725
30.Mayıs.2013, 17:42
Bu sabah İbrahim Altınsay'ın liste yapmaya çalıştığını öğrendim. Hatta teklif ettiği kişi reddetti. Eğer listesi hazır olursa seçime girecek fakat bugün olduğu gibi red cevapları alırsa istemediği kişilerle seçime gireceğini sanmıyorum.
footballer33
30.Mayıs.2013, 18:27
Fikret Orman'ın seçimden çekilebileceği söyleniyor, kulübe yakın bazı dernek üyeleri tarafından. İbrahim Altınsay ile birleşseler, gözüm kapalı desteklerim de, bu birleşme mümkün olacak mı bakalım. Önder Özen de, devam etmiş olur hem görevine.
mwaru
30.Mayıs.2013, 21:42
Serdar Adalı çok antipatik bir isim gibi.Açıklamaları olsun,hitap şekli olsun.O yüzden bence Beşiktaş'a Fikret Orman yakışıyor.Hem Fikret Orman modern bir anlayışa sahip.
uAburak89
30.Mayıs.2013, 21:45
İbrahim Seten'in iddiasına göre stadyumun yıkımına izin çıkmamış. Fikret Orman çok emin konuşuyor ama bana hala tıpkı bize Sami Yen'de olduğu gibi İnönü'yü de çeşitli bahanelerle yedirmeyeceklermiş gibi geliyor. Stadın kaba inşaatı bitene kadar da bu düşüncem değişmeyecek galiba.
Mamadou
30.Mayıs.2013, 23:55
İbrahim Seten'in iddiasına göre stadyumun yıkımına izin çıkmamış. Fikret Orman çok emin konuşuyor ama bana hala tıpkı bize Sami Yen'de olduğu gibi İnönü'yü de çeşitli bahanelerle yedirmeyeceklermiş gibi geliyor. Stadın kaba inşaatı bitene kadar da bu düşüncem değişmeyecek galiba.
Bence stadı yedirmemek değilde Fikret Orman'a başkanlığı yedirmemek için birileri kamuoyunu etkilemeye çalışıyor. Bana öyle geliyor. Ben Seten'in yazdıklarına kesinlikle inanmam. Fikret Orman'ın yapacağı açıklamaları merakla bekliyorum. Özellikle stat konusunda neler diyecek.
anil luque
31.Mayıs.2013, 00:13
ibrahim seten allah 1 dese durup dusunurum bir an. zerre kadar ciddiye alinacak bir isim degil. pazar gunu kazmalar vurulacak deniyor. eger oyle olmasa boyle bir vebalin altina girer mi yonetim akil var mantik var.
Deus Dominus
31.Mayıs.2013, 00:25
Lepiska saçları duruyor mu daha İ.Seten'in? :D Pek atıp tutmuştu Samet Aybaba ile ilgili.
MoisHaLe
31.Mayıs.2013, 02:26
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, akşam saatlerinde gündeme düşen Beşiktaş'ın yeni İnönü Stadı Projesi'ne GSGM'den izin verilmediği ve kulübün sadece stat otoparkını yıkacağına dair yapılan iddialara yanıt verdi.
Başkan Orman Sporx'e yaptığı açıklamada yapılan bu söylemlerin asılsız olduğunu belirtirken, 'böyle bir şey söz konusu değil, stat için gerekli izinler alınmıştır' sözleriyle iddiaları yalanladı.
Öte yandan Serdal Adalı'nın bugün düzenlediği basın toplantısının ardından bu tip bir iddianın gündeme düşmesi dikkatlerden kaçmadı.
ORMAN'DAN 'İKİ HAZİRAN' AÇIKLAMASI
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Stat projesi ben gelidiğimde izni var diye biliniyordu. Ama öyle bir şey yoktu. Bu proje ile tek tek ben uğraştım. Orası stat olarak işlenmiş ve onaylanmış bir yer. Buranın irtifa hakkı 40 sene daha Beşiktaş'ın elinde. Biz tüm izinleri almışız, pazar günü yıkıma başlayıp oraya yeni bir stat yapacağız." demiş ve yıkım tarihini iki Haziran olarak açıklamıştı.
footballer33
31.Mayıs.2013, 15:44
Ergin Aslan @erginaslan
Bilgi: İbrahim Altinsay seçime girmiyor...
manager725
31.Mayıs.2013, 17:49
Ergin Aslan @erginaslan
Bilgi: İbrahim Altinsay seçime girmiyor...
Bunu söyleyen kim bilmiyorum ama İbrahim Altınsay'ın teklifini bizzat gördüğüm için 2 gün önceye kadar seçime girmeyi düşünüyordu. Eğer istediği listeyi belirleyemezse girmeyecekti galiba teklifleri geri çevrilmiş.
darkkobal123
01.Haziran.2013, 15:10
Beşiktaşımız başarılı olsun da kimin geleceğinin önemi yok.
darkkobal123
02.Haziran.2013, 13:57
Bugün stadın yıkımına başlanıyor, hayırlısı olur inşallah.
Mamadou
02.Haziran.2013, 16:00
Hadi hayırlı olsun. Bu arada Fikret Orman'ın listesi belli olmuş diye yazıyorlar.
darkkobal123
02.Haziran.2013, 16:20
Seçimi kazanmak istiyorsa çok güçlü bir liste hazırlaması lazım başkanın.
Ralph
02.Haziran.2013, 19:27
Yıkım 19:03'de başlayacakmış diye bir şey duydum
http://img407.imageshack.us/img407/4096/ekranalntswb.png (http://img407.imageshack.us/i/ekranalntswb.png/)
anil luque
02.Haziran.2013, 19:41
Ben de öyle biliyorum ama bu gencolar biraz erken davranmış :)
europeanconquer
02.Haziran.2013, 19:49
O sıkılan su neyin nesi ? :n:
Ralph
02.Haziran.2013, 19:51
Toz kalkmasın diye zannediyorum.
anil luque
02.Haziran.2013, 19:51
O sıkılan su neyin nesi ? :n:
TOMA :0: .
europeanconquer
02.Haziran.2013, 19:56
Toz kalkmasın diye zannediyorum.
Haklısın abi,büyük ihtimal öyledir.
TOMA :0: .
Belediyenin sulama araçları onlar abi,yapma (!) :n:
anil luque
02.Haziran.2013, 19:58
Belediyenin sulama araçları onlar abi,yapma (!) :n:
Özür dilerim kardeşim , duygusalım bu aralar :o
darkkobal123
02.Haziran.2013, 20:42
Ben de öyle biliyorum ama bu gencolar biraz erken davranmış :)
Seçimlere az kaldı ya, zamandan kazanmak istemiştir başkan. :D
anil luque
03.Haziran.2013, 02:04
Bizim stada ne oldu bilen var mı akşam üstü öyle bi su sıktılar iki kepçe vurdular ama :)
Ralph
03.Haziran.2013, 02:17
Bizim stada ne oldu bilen var mı akşam üstü öyle bi su sıktılar iki kepçe vurdular ama :)
Masrafa gerek yok aslında. Ne gerek var vinçlere falan para vermeye, oradan gelen geçen birer parça alsa stadyum kalmazdı :D
petrol_fb12
03.Haziran.2013, 02:23
Aynen öyle :D
anil luque
03.Haziran.2013, 02:26
Zaten yalan olacak gibi baksanıza :D
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=664128066947511&set=a.291137337579921.90728.224962427530746&type=1&theater
Ralph
03.Haziran.2013, 02:30
Aslında millet yıksa ne güzel olurdu. Yasak falan da kalmazdı :D
anil luque
03.Haziran.2013, 02:33
Sen fazla gerilmişsin kardo git rahatla biraz :D
Ralph
03.Haziran.2013, 03:01
Sen fazla gerilmişsin kardo git rahatla biraz :D
Olum o değilde bizim dozeri alıp götürdüler :D O lazımdı lan stadı yıkacaktık :D
https://vine.co/v/b3OO3lhtxPU
anil luque
03.Haziran.2013, 13:16
Ruh hastaları ya ahahha :D
footballer33
03.Haziran.2013, 13:58
O dozerle stadı yıkmak varken, toma kovalamak da neyin nesi ya? Oldu mu şimdi bu yani? :D
darkkobal123
03.Haziran.2013, 15:31
Stadın belli bir kısmından başlanacak yıkıma, sembolik bir yıkımdı yani dün yapılan. Stadı dinamitlerle bir anda havaya uçuracak halleri yok herhalde abi. :D
anil luque
03.Haziran.2013, 15:59
Stadın belli bir kısmından başlanacak yıkıma, sembolik bir yıkımdı yani dün yapılan. Stadı dinamitlerle bir anda havaya uçuracak halleri yok herhalde abi. :D
O yüzden mi sorduk eşek sipası :D Bütün sitelerde tek bir fotoğraf var başka bir şey yok. Su sıkıp bıraktılar mı yani :D
darkkobal123
03.Haziran.2013, 16:13
O yüzden mi sorduk eşek sipası :D Bütün sitelerde tek bir fotoğraf var başka bir şey yok. Su sıkıp bıraktılar mı yani :D
Sembolik olarak başladılar. :D Al sana fotoğraf abi ;
http://www.haber1903.com/Foto-365-inonude_ilk_yikim_basladi.html-1 :D
anil luque
03.Haziran.2013, 16:39
ohooo yeni açık bitmiş :D
berkebjk1
05.Haziran.2013, 01:06
Stadımızın yapılması çok önemliydi. Bi 10 sene önce bu stad yapılsaydı şimdi çok farklı yerlerde olabilirdik. Neden bu kadar aynı yerde diretildi anlamıyorum. Bu kadar diretile diretile aynı yerde yapılsın diye üstünede yöneticiliği zayıf bir başkanla borçlar katlandı gitti.Bizim için kurtuluş olacak 1 senede tamamlanması gerek.
Öte yandan kimin başkanı olması konusunda karasızım Fikret Ormanın yönetim kadrosu çok zayıf.Geçen yönetim kadrosuda zayıftı. Ama başkanda önemli bir vizyon var fakat bu işler öyle tek kişiyle olacak bir şeyde değil. Başkanın yapmak istediklerini konuşmalarını beğeniyorum. Tam bir dünya klübü adayı klübün başkanı gibi konuşuyor. Serdal Adalı'ya gelirsek yönetimi çok sağlam.Bu sene için kuracağı kadronun Fikret Ormanın kuracağı kadronunkinden daha iyi olma ihtimali daha yüksek zaten Fikret Orman'ın 2 kötü yanı vardı bana göre fakir edebiyatı yapması ve kötü hoca seçimi bunun doğrultusunda kötü transferler. Tweet attı diye adama Beşiktaş'a direk transfer edilirmi 34 yaşında 2 senedir antreman yapmamış oynadığı ülkede. Onu geç Katar'a 30 yaşından sonra giden oyuncudan hiç bir klübe hayır gelmez.O oyuncu kafasında bitirmiştir artık futbolu tek düşüncesi paradır.Serdal Adalı'nın kazanacağını düşünüyorum.Tek korkum klübü borç batağına sürüklememesi.M.Denizli'yle anlaşılıp eline iyi bir kadro verilirse şampiyonluğun en büyük adayı oluruz.
LaigLeNoiR
07.Haziran.2013, 12:43
İşte Beşiktaş'ın yeni hocası!
Beşiktaş'ta futbol direktörlüğü görevine Önder Özen'in getirilmesinin ardından gözler teknik direktör arayışlarına çevrildi. Ahmet Kavalcı, Önder Özen ile yaptıkları çalışmaların ardından yeni teknik direktörün büyük ihtimalle Atletic Bilbao'nun hocası Marcelo Bielsa olacağını açıkladı.
http://www.ajansspor.com/resimv3/AhmetKavalci01.jpg
Beşiktaş’ta teknik direktör, İnönü Stadı'nın yenilenmesi ve transferler konusundaki belirsizlik sürerken Başkan Fikret Orman, futbol komitesi sorumlusu Ahmet Kavalcı, yönetim kurulu üyesi Umut Güner ve Kanaltürk Spor Direktörü Bülent Ülgen ile birlikte öğle yemeğinde buluştuk.
Bu kritik dönemde bir araya geldiğimiz başkan Fikret Orman’ın yüzüne biraz gerginlik ve seçim öncesi yoğunluktan biraz da yorgunluk yansımıştı. Özellikle merak edilen sorulara kendisi pek konuşmak istemese de stat ile ilgili konuda Umut Güner, futbol ile ilgili konuda da Ahmet Kavalcı konuştu.
İşte taraftarın merak ettikleri;
UMUT GÜNER: İNÖNÜ STADI YIKIMI İLE İLGİLİ PROBLEM YOK
"İnönü stadı ile ilgili ruhsat alamadığımızı bu yüzden vinçleri stat çevresinden çektiğimizi iddia edenler herhalde yaşanan ciddi olayların farkında değillerdi. Biz ruhsatı aldık, aldık ki o vinci oraya sokarak yıkımı başlattık ve hiçbir problem yaşanmayacak. Başkanımızın dediği gibi İnönü Stadı 2014 Eylül ayında bitecektir"
AHMET KAVALCI'DAN TRANSFERDEKİ SON DURUMLAR.
AYKUT DEMİR TRANSFERİ ZOR
Gençlerbirliğinin stoperi Aykut Demir listemizde yer alan oyunculardan bir tanesi ancak bonservis konusunda kulübü ile uzlaşmamız zor gözüküyor.
SAĞ BEK İÇİN ÖNCE SERDAR KURTULUŞ, SONRA VEYSEL SARI
Eskişehirspor’dan Veysel Sarı da listemizdeki oyunculardan bir tanesi ancak aklımızda o bölge için bir başka oyuncu var (Serdar Kurtuluş). O eğer olumsuz yanıt verirse Veysel için ne gerekiyorsa yapacağız.
GÖKHAN TÖRE TAMAM
Rubin Kazan kulübü ile Gökhan Töre için görüşmelerimiz olumlu geçti. Öncelikle kiralama yöntemi ile milli oyuncuyu getireceğiz sonrasında satın alma opsiyonu bizde olacak.
KALECİ ADAYIMIZ TOLGA ZENGİN
En çok merak edilen soruların başında kaleci geliyor. Standart Lıege kalecisi Sinan Bolat listemizde var ama Trabzonspor bildiğiniz gibi 1461 Trabzon’un kalecisi Fatih’i aldı. Onur’un 7.5 milyon euroluk ayrılma maddesi ve Tolga’nın da Beşiktaş’a gelmek istemesi dolayısı ile rotamız direk Tolga Zengin’dir. Kale futbolda en önemli yer olduğu içinde kaliteli bir Türk transferi yapacağız bunun Tolga olması en büyük isteğimiz. Ayrıca Almanya 3. Lig takımlarından Stuttgart Kickers'ın 21 yaşındaki Türk kalecisi Günay Güvenç'i de geleceği düşünerek kadromuza kattık.
TEKNİK DİREKTÖR MARCELO BIELSA
Yoğun çalışmalar ve elemeler sonucu futbol genel direktörümüz Önder Özen başta olmak üzere, araştırma komitemizin onayı ile teknik direktör adaylarımızı ikiye indirdik. Bunlardan bir tanesinin şansı yüzde 60 bir diğerinin şansı ise yüzde 40’tır.
Yüksek ihtimal bana göre konuşma tarzı, yüzdeler ve Önder Özen’in verdiği yaş ortalamasından yola çıkarsak Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü La Liga kulüplerinden Athletic Bilbao’yu çalıştıran 58 yaşındaki Arjantinli Marcelo Alberto Bielsa diyebilirim. Son bilgiler bu yönde..
Kanaltürk/ Alper Üstündağ
anil luque
07.Haziran.2013, 12:43
Serdal Adalı'nın gümbür gümbür geldiğine dair hisler artıyor içimde.
Fikret Başkan'ın insan üstü emeklerinden , vefasından dolayı devam etmesini istiyorum ancak Serdal Adalı çılgın atıyor maalesef :)
C h A o S
07.Haziran.2013, 12:49
Serdal Adalı'nın gümbür gümbür geldiğine dair hisler artıyor içimde.
Fikret Başkan'ın insan üstü emeklerinden , vefasından dolayı devam etmesini istiyorum ancak Serdal Adalı çılgın atıyor maalesef :)
Dün dinlemedim ancak maçlarımızı Arena'da oynayacağız diye açıklaması olmuş.Bizim kulüp yanıt vermiş.Biraz fazla çılgın atıyor:)
Bugün, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkan Adayı Sayın Serdar Adalı’nın Düzce Beşiktaşlılar Derneği'nde vermiş olduğu beyanat sırasında, bu sezon Beşiktaş maçlarının bir kısmını Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacağı şeklinde bir ifadesi olmuştur. Kulübümüzün ne mevcut Beşiktaş yönetimine ne de Sayın Adalı’ya bu konuda herhangi bir taahhüdü olmamıştır. Yanlış anlaşmalara mahal vermemek adına bu bilgiyi kamuoyu ile paylaşırız.
LaigLeNoiR
07.Haziran.2013, 12:56
Çok güzel de bir de şu adamın adını tam anlamıyla öğrenseler iyi olacak SERDAL ADALI.
mpaker66
07.Haziran.2013, 13:42
bielsa olursa inanılmaz olur.
anil luque
07.Haziran.2013, 13:46
Dün dinlemedim ancak maçlarımızı Arena'da oynayacağız diye açıklaması olmuş.Bizim kulüp yanıt vermiş.Biraz fazla çılgın atıyor:)
Bugün, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkan Adayı Sayın Serdar Adalı’nın Düzce Beşiktaşlılar Derneği'nde vermiş olduğu beyanat sırasında, bu sezon Beşiktaş maçlarının bir kısmını Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacağı şeklinde bir ifadesi olmuştur. Kulübümüzün ne mevcut Beşiktaş yönetimine ne de Sayın Adalı’ya bu konuda herhangi bir taahhüdü olmamıştır. Yanlış anlaşmalara mahal vermemek adına bu bilgiyi kamuoyu ile paylaşırız.
Belki yanlış anlaşılma olmuştur. Çünkü bu zamana kadar biz de bu yönde bir çalışması olduğunu duymadık. En azından istiyoruz falan demiştir.
anil luque
07.Haziran.2013, 14:58
ooooooooooo bir hocamız olsaaaa
kır saçlarıı olsa
tontiş yanaklı olsaaa
marcelo bielsa olsaaaa
Nereden çıktı şimdi demeyin , içimden geldi yazdım :D
darkkobal123
07.Haziran.2013, 16:20
Bielsa'yı almadan gelmeyin ! :D
berkebjk1
07.Haziran.2013, 18:25
gs istediği açıklamayı yapsın Serdal Adalı'nın dediği doğrudur. Beşiktaş istediği takdirde istediği yerde oynar. Bunun kararını spor bakanlığına bağlı bi kurum karar verir.
europeanconquer
07.Haziran.2013, 18:33
Bu mevzunun tartışması çok yapıldı,gelecek sene Olimpiyat'ta başarılar size.
darkkobal123
07.Haziran.2013, 18:38
En son tercih Olimpiyat stadı olacak hatırlatırım.
europeanconquer
07.Haziran.2013, 18:42
En son tercih Olimpiyat stadı olacak hatırlatırım.
Valla ben ne sözleşmesini bilirim ne başka bir statüsünü,Beşiktaş'ın Arena'da maç yapmasına gram ihtimal vermiyorum.Hazır İBB lig düşmüşken Beşiktaş oynar Olimpiyat'ta.İBB'de diğer stadlardan birinde oynar,zaten seyircisi azdı,lig düşünce ilgi de düşer.Olimpiyat'ta oynamazlar gelecek sene.
Biraz daha yapıcı konuşmak gerekirse takımların evlerinde tahmini oynayacağı maçları sayarsak;
Beşiktaş;
Lig: 17
Kupa: 5
Avrupa: 6
Galatasaray;
Lig: 17
Kupa: 5
Avrupa: 4
Toplam;
Lig: 34
Kupa: 10
Avrupa: 10
Genel: 54
Bu sezon gördüğümüz zeminden sonra gelecek sezon 54 maçı kaldırır mı bizim stadımız ? Milli maçlarda var onları saymadım.
darkkobal123
07.Haziran.2013, 18:58
Valla ben ne sözleşmesini bilirim ne başka bir statüsünü,Beşiktaş'ın Arena'da maç yapmasına gram ihtimal vermiyorum.Hazır İBB lig düşmüşken Beşiktaş oynar Olimpiyat'ta.İBB'de diğer stadlardan birinde oynar,zaten seyircisi azdı,lig düşünce ilgi de düşer.Olimpiyat'ta oynamazlar gelecek sene.
Başkan kendisi söyledi son tercihimiz Olimpiyat olacak diye. Alternatifler arasında en son stad o yani. Yönetim olaya maddi açıdan baktığı için yeni sezon maçlarımız ya Kadıköy'de ya da Arena'da oynanacak ama istenilmedikten sonrada ısrar etmenin pek bir anlamı yok. Çok karışık bir iş çok.
Facx
07.Haziran.2013, 20:12
gs istediği açıklamayı yapsın Serdal Adalı'nın dediği doğrudur. Beşiktaş istediği takdirde istediği yerde oynar. Bunun kararını spor bakanlığına bağlı bi kurum karar verir.
geçen sene niye oynayamadı :icon_razz:
zeck17
07.Haziran.2013, 20:12
O çimler 60 tane maçı zor kaldırır hem beşiktaşa yazık olur hem galatasaraya ondan çok saçma. beşiktaş başka statta oynamalı
anil luque
07.Haziran.2013, 20:49
geçen sene niye oynayamadı :icon_razz:
Geçen sene hal-i hazırda bir stadımız olduğu için olabilir mi acaba ?
berkebjk1
07.Haziran.2013, 21:13
Beşiktaş geçen sene bunun üstüne gitmedi. Başvuru yapmadı başvuru yaptığı halde sadece bizim istediğimiz yere bakar nerde oynayacağımız.Dağın başındaki ''devletin'' stadıda dahil.Beşiktaş oynayamaz diyenler. Beşiktaş'ın büyüklüğünü kavrayamamışlardır.
O stad zaten yapı bakımındanda kötü bi konuma sahip.Güneş sorunu var bu yüzden çimleride iyi değil.Bu yüzden bende oraya gidilmesi taraftarı değilim. Kadıköy'de Seyrantepede bu konuda iyi değil.Doğru düzgün bir stad yok o yüzden İstanbul'da. Maçlar bölünüp yarısı Seyrantepe yarısı Kadıköyde oynanabilir.
C h A o S
07.Haziran.2013, 21:22
Beşiktaş geçen sene bunun üstüne gitmedi. Başvuru yapmadı başvuru yaptığı halde sadece bizim istediğimiz yere bakar nerde oynayacağımız.Dağın başındaki ''devletin'' stadıda dahil.
İyi o zaman Beşiktaş'ın yeni stad yapmasınada gerek yok "bir başvuru yapın" Arena'da oynayın bundan sonra.
Süreç göstericek "dağ başındamı" oynuyor yoksa Arena'damı.
Halbuki mantıklı düşünen biri,şehir dışında oynamıyacağız diyen Fikret Orman'dan yola çıkarak,Arena'da oynanmasına karşı Galatasaray yönetimi ve taraftarını düşünerek,Saraçoğlu'nunda çevrenin full Fbli olmasının sakıncalarından dolayı ve Fb taraftarınında karşı çıkıcağını düşündüğümden,K.Paşa stadının küçük olmasından dolayı Beşiktaş'ın tek çaresinin "Olimpiyat" stadı olduğunu anlar.
europeanconquer
07.Haziran.2013, 21:22
Beşiktaş geçen sene bunun üstüne gitmedi. Başvuru yapmadı başvuru yaptığı halde sadece bizim istediğimiz yere bakar nerde oynayacağımız.Dağın başındaki ''devletin'' stadıda dahil.
Gelin oynayın diyeceğim ama her sene vukuatı olan Beşiiktaş taraftarı - hiç kimse kusura bakmasın doğruya doğru - stadı darma duman eder diye ben onaylamıyorum,zemin mevzusu ayrı.
Şu devletin stadı muhabbetini geçin,Ali Sami Yen'in kalan yıllarında ki kira hakkımızdan vazgeçtik,üstüne stadın yapıldığı arazi Galatasaray Spor Kulübü'ne ait.O stad mevzusundan devlet 475 milyon lira kazandı.O 475 milyonun dışında stadın yapımı ise 191,5 milyon lira.Özhan Canaydın 5 yıl boyunca uğraştı stad için,stad 4 yılda yapıldı.Kusura bakmayın 9 yıllık bir süreç geçirdik bu stada kavuşurken,kimse kolay kolay paylaşmaz.Öyle bedavadan kondu falan lafları ayıp oluyor,bedavaya konsaydık, 2 yıl bile sürmezdi o stadın yapımı.Allah aşkına mantıklı düşünün bu hükümet babasının hayrına stad mı yapar ? Nerede rant oraya yönelir,baktılar karlı iş,hem millete stadı Galatasaray'a bedava yaptık dediler,hem de 475 milyon lirayı kasaya koydular.İnsanımız da işine gelene inandığı için buna da inandı :) Al sana fazladan oy sebebi.
C h A o S
07.Haziran.2013, 21:28
"Beşiktaş oynayamaz diyenler. Beşiktaş'ın büyüklüğünü kavrayamamışlardır."
Allah aşkına ne alakası var bu konunun Beşiktaş büyüklüğüyle?Senin mantığına göre Beşiktaş büyüklüğüyle her şeyi yapar bu ligte.
Bakalım olurda Olimpiyat stadına giderse Beşiktaş,bu arkadaş burada ne yazıcak merak ediyorum.
berkebjk1
07.Haziran.2013, 21:41
Beşiktaş taraftarının her sene vukuatımı ? Beşiktaş taraftarının bi vukuatı falan olmaz hiç bir zaman geçen sene İnönü stadı bir kere bile kapanmadı. Ne vukuatı?.Ondan öncede küfür gibi zararsız birşeyden dolayı kapatıldı stad. Beşiktaş taraftarı son günlerde herkesin takdir ettiği gibi delikanlı,düzgün adam gibi adam bir taraftardır.
Arazi satın almakta hiç birşey yok. Önemli olan o arazi üzerine stadı yapabilmek Beşiktaş stadını yaparken stadın yiapım bedelini kendi karşılayacak. fb'de aynı şekilde yapmıştı.O vazgeçtiğiniz şeylerin hiç bir değeri yok. O stadın devlet tarafından ödenen yapım bedelinin yanında.gs bedavaya stad sahibi oldu sonuçta olan biten bu.
475 milyon lirayı nerden kazandı devlet?. Devlet gs'ye stad yaptı. Bunun karşılığında her yıl stadın gelirlerinin %20'sine sahip oluyor. 475 milyon tl falan kazandığı yok devletin.Bu uzun vadede devlete para kazandıracak birşey ama stadın yapımı için ödenen miktara göre devlet bu işten karlı falan çıkmamıştır.Açıkcası gs'ye bi stad hediye edildi.Çarpıtmayalım gerçekleri.Neden yapıldığınıda biliyoruz. Ama siyasete girer oda burada konuşulmaz.
Eğer Olimpiyat stadına gidilirse bunun tek bi nedeni olur. Oda Beşiktaş yönetiminin Fikret Orman seçilirse başkan o şekilde gidilir Olimpiyat stadına. Çünkü Fikret Orman Fair play ruhlu biri.O stada gidilince gs taraftarının gereksiz tutumu sayesinde 2 klübün arası dahada açılacak. Serdal Adalı seçilirse kesinlikle fb yada gs'nin stadında oynanır.
europeanconquer
07.Haziran.2013, 21:44
He anam he atıp tutmakta bir numarasın,ciddiye alıp açıklamak hata sana.
berkebjk1
07.Haziran.2013, 21:51
Tabi tabi atıp tutuyoruz biz. Kimin gerçeği açıkladığı ortada. O stadın sözleşmesini biliyoruz.Neyse tartışma çıkmasın tartışma taraftarıda değilim.Hatırlatalım burası Beşiktaş sohbet alanı
europeanconquer
07.Haziran.2013, 21:55
Tabi tabi atıp tutuyoruz biz. Kimin gerçeği açıkladığı ortada. O stadın sözleşmesini biliyoruz.Neyse tartışma çıkmasın tartışma taraftarıda değilim.Hatırlatalım burası Beşiktaş sohbet alanı
Öyle asarım keserim havalarına girersen,yerim senin Beşiktaş Sohbet Alanı'nı,Ali Sami Yen'in arazisini devlete verdik,karşılığında Seyrantepe arazisini aldık,Ali Sami Yen arazisi 1 milyar 25 milyon liraya satıldı,475 milyon lira TOKİ'ye gitti,191,5 milyon liraya da Türk Telekom Arena yapıldı.
byariff
07.Haziran.2013, 22:00
okursan birsey kaybetmicegini dusunuyorum.
Galatasaray Spor Kulübünün Özhan Canaydın döneminde başlayıp, Adnan Polat döneminde devam eden Ali Sami Yen stadı arazisinin devredilmesi ve TT Arena stadının yapılma hikayesi çok konuşuldu ve speküle edildi.
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın 11.05.2013 tarihinde Fenerbahçe Spor Kulübü Mali Kongresinde Galatasaray’ın “BEDELİNİ FAZLASI İLE VERDİĞİ DEVLETE YAPTIRMIŞ” olduğu stadı konusunda yapmış olduğu sonuna kadar haksız ve dayanaksız konuşmasından sonra artık gerçekleri net bir şekilde ortaya koymanın vakti gelmiştir. Galatasaray Spor Kulübünün Mali Kongresinde de belirtmiş olduğum hususları bir kez daha kamuoyuna bildirmek istiyorum. Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı sıfatım ile de bu konuda söz hakkım olduğunu düşünmekteyim.
Değerli Vatandaşlar; Mecidiyeköy’de bulunan hepimizin tarihi ile gurur duyduğu Ali Sami Yen stadı 1964 yılında üst hakkı 49 yıllığına Galatasaray Spor kulübüne verilmek suretiyle kullanıma açılmıştır. Üst hakkı üzerinde önemle durmak istiyorum, çünkü tüm tartışmalarda bu konu ya eksik anlatılıyor ya da bilinçli bir şekilde çarpıtılıyor. Üst hakkı mülkiyet hakkına benzer bir hak olup, üst hakkı sahibine çıplak mülkiyet yani satış dışında tüm mülkiyet haklarını sağlar, daha da önemlisi 30 yıldan fazla verilen üst hakları sürekli haklardan olup bu üst hakkı devredilebildiği gibi 30 yıldan fazla süren üst haklarında üst hakkı sahibinin sürenin sonunda mülkiyeti talep etme hakkı doğar. Yani 1964 yılında kurulan üst hakkı nedeniyle eğer Galatasaray için bir başka yerde stad yapma durumu oluşmasaydı 2013 yılında Ali Sami Yen stadı arazisi Galatasaray Spor kulübünün tapulu malı olacaktı. Birazdan söyleyeceğim TOKİ tarafından ihalesi yapılan stadın satış değerinin 416 milyon Türk Lirası olduğunu düşündüğümüzde Galatasaray’ın çok ciddi değerde bir taşınmazdan feragat ettiğini hepimiz görüyoruz. İşte bu nedenledir ki herkesin Galatasaray’ın Ali Sami Yen stadında üst hakkı sahibi olduğunu çok iyi bilmesi, bu üst hakkının öyle kolay kolay kaybedilmediğini anlaması, üst hakkı sahibi olduğu için 2013 yılında bu stadın sahibi olabileceğini görmesi esastır.
TT Arena stadının yapılış hikayesini hepimiz aşağı yukarı biliyoruz. Bu yapılış sürecinde önceki müteahhit firma ile sonraki müteahhit firmaların durumu Galatasaray’ın konumunu, yeni staddaki haklarını ve feragat ettiği büyük geliri değiştirmeyecektir.
Türkiye Cumhuriyeti devleti hazinesine 416 milyon Türk Lirası değerinde katkı sağlayan Galatatasaray hastane ve yeni yapılan taşınmazlar için de kullanılacak olan yan yollar dahil 261 milyon Türk Lirası değerinde bir stad yaptırmıştır. Burada bu cümleyi özellikle kullanıyorum ki; bu taşınmaz üzerinde Galatasaray’a bir stad yapılmamış Galatasaray Spor Kulübü karşılıklı haklardan feragat etmek suretiyle bir stad yaptırmıştır. Galatasaray Spor Kulübü yaptırmış olduğu stad karşılığında güzel bir tesise sahip olmuş ancak bunun çok üstünde bir rakamı devletin hazinesi sağlamıştır.
Galatasaray 1905’den bugüne değil, 1481’den bugüne toprağına, vatanına her alanda en büyük katkıları sağlayan, bu uğurda şehitler vermiş, Cumhuriyetin kurulmasında önder olmuş bir kültür ocağıdır. Onun içindir ki; bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar bilsinler ki; Ali Sami Yen TT Arena stadı Galatasaray Spor Kulübünün bedelini fazlası ile devlete gelir olarak kazandırdığı tertemiz bir Galatasaray mülküdür.
Av.Ali Güvenç KİRAZ
Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı
berkebjk1
07.Haziran.2013, 22:00
Atarlandı ergen kardeşimiz. Devlet yardım etmese şu an ki halinizi biliyoruz sizin.Kasalarından bir kuruş çıkmadan stad yapıyorlar.Hala konuşuyorlar üstelik. Hadi git sen kendin gibi ergenlerin olduğu gs sohbet sayfana.
europeanconquer
07.Haziran.2013, 22:01
Atarlandı ergen kardeşimiz. Devlet yardım etmese şu an ki halinizi biliyoruz sizin.Kasalarından bir kuruş çıkmadan stad yapıyorlar.Hala konuşuyorlar üstelik. Hadi git sen kendin gibi ergenlerin olduğu gs sohbet sayfana.
Seni Allah'a havale ediyorum...
berkebjk1
07.Haziran.2013, 22:04
Yahu bi git.
Bulstrap87
07.Haziran.2013, 22:06
gs li arkadaslar olayı uzatacagınıza hadi kendi alanınıza ltfn..
europeanconquer
07.Haziran.2013, 22:09
Yahu bi git.
Sana başta doğru düzgün bir açıklama yaptım dalga geçer gibi cevap veren sendin,sonra bana yok ergen diyorsun yok atarlandı diyorsun.Sana etrafta dolaşan haberleri veriyorum,rakamlarıyla açıklıyorum hala boş boş konuşuyorsun.Asarız,keseriz havalarında olan sensin,tutturmuşsun bir devlet yaptı diye,bedava sanıyorsun,devlet olmasa haliniz harap diyorsun peki bu devlet yıllardır neredeydi ? Bize yardım ediyordu da o kadar borçla boğuşurken,stad için sponsor ararken neredeydi o devlet ? Boş boş konuşuyorsun sonra diyecek söz bulamayınca hakarete vuruyorsun işi.
darkkobal123
07.Haziran.2013, 22:16
Yönetimde meraklı değil ki Arena'da ya da Kadıköy'de oynamaya, mecbur orayı istiyorlar. Çünkü yüksek miktarda kombine ve loca geliri elde edecekler. Bizler olaya kulüp gözüyle bakıyoruz ama yönetim maddi gözle bakıyor. Yönetim kendince haklı yani. " Devletin stadı, bizi istemeyeni biz istemeyiz " gururuyla böyle şeyler söylemeye, düşünmeye hiç gerek yok.
C h A o S
07.Haziran.2013, 22:16
Burası Çarşı'nın özel forumada benim mi haberim yok?Burası genel forum hatırlatırım.
europeanconquer
07.Haziran.2013, 22:17
Yönetimde meraklı değil ki Arena'da ya da Kadıköy'de oynamaya, mecbur orayı istiyorlar. Çünkü yüksek miktarda kombine ve loca geliri elde edecekler. Bizler olaya kulüp gözüyle bakıyoruz ama yönetim maddi gözle bakıyor. Yönetim kendince haklı yani. " Devletin stadı, bizi istemeyeni biz istemeyiz " gururuyla böyle şeyler söylemeye, düşünmeye hiç gerek yok.
Burada yönetime bir şey demedik ki elbet oynamak isterler,burada Serdar Adalı'nın sözlerini tartışıyoruz hocam,oynamak isteyebilirsiniz,kabul edilir edilmez orası ayrı.
manager725
07.Haziran.2013, 22:28
Serdar Adalı'nın sözlerini tartışıyoruz hocam,oynamak isteyebilirsiniz,kabul edilir edilmez orası ayrı.
İlk sözünde TTARENA'nın sahibi gibi konuşuyorsun ve Beşiktaş'ın orada oynayamayacağını söylüyorsun, ikinci sözünde ise kabul edilebilme payı bırakıyorsun. Bence bu senin kararsızlığını ve sırf kışkırtma amaçlı yaptığını gösterir. Burası yalnız Beşiktaşlı'nın girebildiği bir konu değil ama sen de tartışma yaşamak istemiyorsan yazma bir şey buraya.
Mamadou
07.Haziran.2013, 22:30
Stat mevzusunda Serdal Adalı gelecek sezon bir devre GS'ın sahasında, bir devre FB'nin sahasında oynayacağız demiş herhalde. Bunun üzerine GS açıklama yapıp böyle bir anlaşmanın olmadığını açıklamış ?
europeanconquer
07.Haziran.2013, 22:37
İlk sözünde TTARENA'nın sahibi gibi konuşuyorsun ve Beşiktaş'ın orada oynayamayacağını söylüyorsun, ikinci sözünde ise kabul edilebilme payı bırakıyorsun. Bence bu senin kararsızlığını ve sırf kışkırtma amaçlı yaptığını gösterir. Burası yalnız Beşiktaşlı'nın girebildiği bir konu değil ama sen de tartışma yaşamak istemiyorsan yazma bir şey buraya.
Hocam @darkkobal123'e karşı gayet normal bir şekilde konuşurum çünkü adam nedenleriyle beraber oynama isteklerini açıklıyor ama diğer arkadaş adeta bir Aziz Yıldırım edasıyla asarım keserim havasında.Herkese davranışlarına göre davranırım ben,nabza göre şerbet yani.
C h A o S
07.Haziran.2013, 22:47
Stat mevzusunda Serdal Adalı gelecek sezon bir devre GS'ın sahasında, bir devre FB'nin sahasında oynayacağız demiş herhalde. Bunun üzerine GS açıklama yapıp böyle bir anlaşmanın olmadığını açıklamış ?
Aynen ben koymuştum açıklamayı oradan kıvılcam aldı tartışma:)
Bugün, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkan Adayı Sayın Serdal Adalı’nın Düzce Beşiktaşlılar Derneği'nde vermiş olduğu beyanat sırasında, bu sezon Beşiktaş maçlarının bir kısmını Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacağı şeklinde bir ifadesi olmuştur. Kulübümüzün ne mevcut Beşiktaş yönetimine ne de Sayın Adalı’ya bu konuda herhangi bir taahhüdü olmamıştır. Yanlış anlaşmalara mahal vermemek adına bu bilgiyi kamuoyu ile paylaşırız.
Mamadou
07.Haziran.2013, 22:50
Mesajıma cevap alamadım ama bu stat konusunda artık kulüplerin öncelikle taraftarların inatlaşmasına hiç gerek yok. Geçen sezon bu hadise yaşandı ama bu sezon yaşanmasın. Hazır gündüz maçı fikri ortaya atılmışken yönetimin yerinde olsam Gebze stadyumuna iyi bir bakımla maçları orada oynatırım. Avrupa maçlarını da her türlü Olimpiyatta oynayacağız. İnşallah yeni stat bir yılda tamamlanır uzamaz.
Edit: He tamam cevap yazmış bir arkadaş.
darkkobal123
07.Haziran.2013, 22:54
Burada yönetime bir şey demedik ki elbet oynamak isterler,burada Serdar Adalı'nın sözlerini tartışıyoruz hocam,oynamak isteyebilirsiniz,kabul edilir edilmez orası ayrı.
Ben olaya farklı açıdan baktım, yanlış anlama. Serdal Adalı'nın söylemi zaten seçim vaadi gibi olmuş, gereksiz.
europeanconquer
07.Haziran.2013, 22:55
Ben olaya farklı açıdan baktım, yanlış anlama. Serdal Adalı'nın söylemi zaten seçim vaadi gibi olmuş, gereksiz.
Yok ben anladım senin demek istediğini.
Facx
08.Haziran.2013, 00:36
Geçen sene hal-i hazırda bir stadımız olduğu için olabilir mi acaba ?
peki madem öyle neden o kadar araya bakan sokarak toplantı falan yaptırdınız stadınız var diye mi ? bizle anlaşsanız yıkılmıcak mıydı geçen sene stadınız
berkebjk1
08.Haziran.2013, 01:55
Sana başta doğru düzgün bir açıklama yaptım dalga geçer gibi cevap veren sendin,sonra bana yok ergen diyorsun yok atarlandı diyorsun.Sana etrafta dolaşan haberleri veriyorum,rakamlarıyla açıklıyorum hala boş boş konuşuyorsun.Asarız,keseriz havalarında olan sensin,tutturmuşsun bir devlet yaptı diye,bedava sanıyorsun,devlet olmasa haliniz harap diyorsun peki bu devlet yıllardır neredeydi ? Bize yardım ediyordu da o kadar borçla boğuşurken,stad için sponsor ararken neredeydi o devlet ? Boş boş konuşuyorsun sonra diyecek söz bulamayınca hakarete vuruyorsun işi.
Ergen lafı bi hakaret değildir. Siz gs'liler olmayan şeyleri varmış gibi göstermeyi çok seversiniz.Klübün kasasından kuruş çıkmamış bedava değil tabi klüp karşıladı değil mi bütün stadın yapımını. Devletin yardımı için illa sponsor olması şart değil. Burası siyaset forumu değil o yüzden bu dediğimi açıklamam. Birşey bilmiyorsun burada git kendi yerine.Siz Beşiktaş hakkında konuşmayın.
Facx
08.Haziran.2013, 02:26
Ergen lafı bi hakaret değildir. Siz gs'liler olmayan şeyleri varmış gibi göstermeyi çok seversiniz.Klübün kasasından kuruş çıkmamış bedava değil tabi klüp karşıladı değil mi bütün stadın yapımını. Devletin yardımı için illa sponsor olması şart değil. Burası siyaset forumu değil o yüzden bu dediğimi açıklamam. Birşey bilmiyorsun burada git kendi yerine.Siz Beşiktaş hakkında konuşmayın.
cebimizden para çıkıp çıkmaması niye bu kadar sizi ilgilendiriyo diyelim ki çıkmadı size ne ? ki ali samiyen arazisi üzerindeki haklarımız stadın maliyetinin kaç katına satılmışken bunları demek komik gerçekten madem öyle sizde sizde araziyi bırakın sizede yapsınlar dağ başında
europeanconquer
08.Haziran.2013, 07:29
Hocam tamam bedava yapıldı stad.Her şeyi bedava yaptırıyoruz.Oyuncu transferlerini,store ürünlerini,alt yapı tesislerini,stadımızı falan bütün para devletten çıkıyor,borcumuzu da onlar kapıyor,çakmasın kimse diye yavaş yavaş ödüyorlar :icon_wink: Devlete de bir haber saldık mı sizin oynayacak stadınız kalmaz,hani devlet arkamızda ya istediğimizi yaptırırız :) Kendi antrenman tesisinizde yaparsınız maçlarınızı.Eğer bildiğin bir şey varsa,koy belgelerini öyle konuş.Yukarıda yazı var bir tane avukatın açıklaması var ya da sadece onu okumaya çalış.
İstediğim yerde yorum yaparım,istediğimi söylerim burası taraftar forumu değil,burada karşıt görüşlerde var sende yorum yaparken karşında ki kişiyi rencide etmeden konuşmaya çalış,aptal değilim ben sosyal medya da ''ergen'' veya ''atarlı'' gibi kelimelerin ne anlamla kullanıldığını biliyorum.
Bizde ne salakmışız ya devlet yardımıyla 9 yılda ancak bir stada imar izni çıkartıp yaptırabildik.
anil luque
08.Haziran.2013, 12:44
peki madem öyle neden o kadar araya bakan sokarak toplantı falan yaptırdınız stadınız var diye mi ? bizle anlaşsanız yıkılmıcak mıydı geçen sene stadınız
Devlet bu kadar prosedür çıkarmasa yıkılacaktı sizle anlaşmalık bir durum yok. Oldu Galatasaray bize stadını vermiyor , biz kendi stadımızın inşaatını erteleyelim.
Bu arada üslubumuza dikkat edelim. Gerginliğe gerek yok.
uAburak89
08.Haziran.2013, 12:59
Fikret Orman artık bu mevzuda konuşmuyor diye sevinirken Serdal Adalı çıktı şimdi de. Beşiktaş taraftarı veya yöneticileri Arena & Saraçoğlu'nda oynamak isteyebilir, bunun için önce o statların kullanım haklarını ellerinde bulunduran kulüplerin onayı gerekir. Kabak gibi ortada duran gerçekleri görüp görmemek kişileri bağlar, devletin stadı goygoyu ile sadece kendinizi kandırdığınız gerçeği de gün gibi ortada. Kimse kalkıp Beşiktaş küçük kulüp, stadımıza layık değil, o yüzden istemiyoruz demiyorken kendi kendine Beşiktaş büyük kulüp istediği yerde oynar triplerine girenlere hayret ediyorum. Hem devletin stadı vurgusuyla insanları sinirlendirmeye çalışıp hem de türlü türlü çabalara giren, araya adamlar sokan, misafir olmak için medyayı da etkin şekilde kullanan Fikret Orman yine iyiymiş, Serdal Adalı daha fena, daha iddialı.
Beşiktaş 1-2 sene misafir olmak istiyor, hem Fenerbahçe hem de Galatasaray cephesi misafir kabul etmek istemiyor. Siz evinize davetsiz misafir ister misiniz ? Biraz empati. Ayrıca haklı ve mantıklı gerekçeler var ortada. Zemin sorunu en önemlisi gibi gözüküyor bence daha önemlileri de var. Kendi stadımızda deplasmana mı çıkacağız ? Beşiktaş ile rekabet söz konusu, ekstra gelir ve seyirci desteği bulacak kapasiteden ötürü, kendisine avantaj sağlayacak. Bunları niye isteyelim, herkes Beşiktaş kulübünün iyiliğini istemek zorunda değil.
Umarım bir önce yeni başkan ve oynayacağınız stadyum belli olur, bu konu artık herkesi baydı. Kasımpaşa, Gebze ve Avrupa&Derbi maçlarında Olimpiyat, herkes için en hayırlı formül bu bana göre.
Facx
08.Haziran.2013, 14:41
Devlet bu kadar prosedür çıkarmasa yıkılacaktı sizle anlaşmalık bir durum yok. Oldu Galatasaray bize stadını vermiyor , biz kendi stadımızın inşaatını erteleyelim.
Bu arada üslubumuza dikkat edelim. Gerginliğe gerek yok.
stadı yıkmasanız bile anlaşsanız bizim stada geçicektiniz hemen kaç tane görüşme ayarladınız araya spor bakanını soktunuz bi sonuç alabildiniz mi ? bizim yönetim istemeden bizim stadta oynayamazsınız bunu kabul etmek bu kadar mı zor ? bu arada localar kiralanan kişiye aittir bi başkasına kiralanamaz bu yüzden loca gelirini unutun
darkkobal123
08.Haziran.2013, 18:34
Çimlerle ilgili durum, fazla maç oynanacak olması ve rakip taraftarların buna gönlü olmaması en önemli nedenlerden biri. Sanırım bize Olimpiyat yolu gözüktü.
berkebjk1
08.Haziran.2013, 22:04
Kimsenin tribe falan girdiği yok olan bir şey dile getiriyorum ben. O stad devletindir. Tüm stadlar devletindir. Kimin hangi stadda oynayacağınada devlet karar verir. gs'nin böyle bir yetkisi yok. Nerede oynayacağımız bizim için çok çok önemli bir mesele değil.Heryere gidip oynarız.
byariff
08.Haziran.2013, 22:09
bekle daha oynarsin. stat galatasaraya aittir galatasaray devleti zengin etmistir.
manager725
08.Haziran.2013, 22:19
Hiç kimse stres yapmasın İnönü yıkılmayacak. çArşı'nın Taksim olaylarına etkisi yüzünden devlet bu stada izin vermeyecek görürsünüz. çArşı'nın direnişini yeni İnönüye tercih ederim. Aynen devam çArşı...
berkebjk1
08.Haziran.2013, 22:21
bekle daha oynarsin. stat galatasaraya aittir galatasaray devleti zengin etmistir.
http://25.media.tumblr.com/fcbc01efc8f1300a776d633a01e89327/tumblr_mh1fp16dFV1rqiy78o1_400.gif
manager725
08.Haziran.2013, 22:24
http://25.media.tumblr.com/fcbc01efc8f1300a776d633a01e89327/tumblr_mh1fp16dFV1rqiy78o1_400.gif (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2F25.media.tumblr.co m%2Ffcbc01efc8f1300a776d633a01e89327%2Ftumblr_mh1f p16dFV1rqiy78o1_400.gif)
Aynen sana da aynısından gelsin bir tane daha farklı şeyler istersen rica et.
Mamadou
08.Haziran.2013, 22:30
http://25.media.tumblr.com/fcbc01efc8f1300a776d633a01e89327/tumblr_mh1fp16dFV1rqiy78o1_400.gif
Arkadaş illa renktaşlarından mı cevap yemek istiyorsun. Sana yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına yapma. Buraya asarız, keseriz tarzı mesajlar atıp ortalığı bulandırma istersen. Sonra iş genele biniyor, tartışma büyüyor. Yazdıkların bir tek senin sorunun bilesin.
darkkobal123
08.Haziran.2013, 22:31
Hiç kimse stres yapmasın İnönü yıkılmayacak. çArşı'nın Taksim olaylarına etkisi yüzünden devlet bu stada izin vermeyecek görürsünüz. çArşı'nın direnişini yeni İnönüye tercih ederim. Aynen devam çArşı...
Spora siyaseti karıştırmayın.
manager725
08.Haziran.2013, 22:36
Arkadaş illa renktaşlarından mı cevap yemek istiyorsun. Sana yapılmasını istemediğin şeyleri başkasına yapma. Buraya asarız, keseriz tarzı mesajlar atıp ortalığı bulandırma istersen daha. Sonra iş genele biniyor, tartışma büyüyor. Yazdıklarından bir tek sen sorumlusun bilesin.
O arkadaş benden üstteki mesajlara attığını bildirdi, sorun yok yani.
Spora siyaseti karıştırmayın.
Beşiktaş Sohbet Alanı'nda stadla ilgili yorum. Derin bir siyasete mi girdim? Hayır al işte stadla ilgili yorum.
darkkobal123
08.Haziran.2013, 22:38
Beşiktaş Sohbet Alanı'nda stadla ilgili yorum. Derin bir siyasete mi girdim? Hayır al işte stadla ilgili yorum.
Taksim olayları demişsin, devlet demişsin, direniş demişsin ... Derin değil ama siyasete giriyorsun işte.
Facx
09.Haziran.2013, 19:41
Kimsenin tribe falan girdiği yok olan bir şey dile getiriyorum ben. O stad devletindir. Tüm stadlar devletindir. Kimin hangi stadda oynayacağınada devlet karar verir. gs'nin böyle bir yetkisi yok. Nerede oynayacağımız bizim için çok çok önemli bir mesele değil.Heryere gidip oynarız.
kimin hangi stad ta oynucağına devlet karar vermez madem öyle devlet desin fenere çık saraçoğlundan olimpiyatta oyna diye orda yapılmış bi sözleşme var dimi sözleşme gereği stad kullanımı 49-99 yıl bize ait milli maçlar dışındaki herşeyi biz karar veririz konser vs. bizim yönetimin izni olmadan kimse o stad ta oynayamaz yok öyle bi dünya
berkebjk1
09.Haziran.2013, 20:07
Sen öyle zannet. Anlamamışsın dediğimi konuşuyorsun. Tamam artık sizinle uğraşmak istemiyorum. Artık cevap yazmayın.
Facx
09.Haziran.2013, 20:45
Sen öyle zannet. Anlamamışsın dediğimi konuşuyorsun. Tamam artık sizinle uğraşmak istemiyorum. Artık cevap yazmayın.
geçen sene o kadar uğraştınız spor bakanını araya sokup toplantı yapmalar başbakanın açıklamaları vs. neden alamadınız stadı bi söylermisiniz çok merak ediyorum sizi istemeyen bi takımın stadına zorla başkalarına satılmış locaları tekrar satma ümidiyle girmeye çalışmak nasıl bi şey bunuda anlamış değilim ya
Mamadou
09.Haziran.2013, 21:00
geçen sene o kadar uğraştınız spor bakanını araya sokup toplantı yapmalar başbakanın açıklamaları vs. neden alamadınız stadı bi söylermisiniz çok merak ediyorum sizi istemeyen bi takımın stadına zorla başkalarına satılmış locaları tekrar satma ümidiyle girmeye çalışmak nasıl bi şey bunuda anlamış değilim ya
Arkadaşın tartışmayı daha fazla uzatmayıp senin tartışmayı illa büyütmeye çalışman da itici.. Hem ben Adalı'nın böyle bir açıklamada bulunduğunu düşünmüyorum. Galatasaray çıkan haberler neticesinde açıklama yapmak zorunda kalmıştır. Galatasaray niyetini başında belirtmiş. Yani kısacası istemiyoruz demeye getirmişler. Daha bunu uzatmaya gerek yok. Ne GS nede FB sahasında istemeyecektir.
anil luque
10.Haziran.2013, 09:44
Ne spor bakaniymis arkadas.
footballer33
10.Haziran.2013, 13:21
Başkan Adayı Serdal Adalı'nın dün katıldığı Telegol programında yaptığı açıklamaların tamamı:
http://www.haber1903.com/Besiktas-13498-rakipler_elini_kolunu_sallayarak_transfer_yapamaya .html
manager725
10.Haziran.2013, 17:01
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, BJK İnönü Stadı ile ilgili tüm izinlerin alındığını, 1 yıl içinde stat inşaatını tamamlamayı planladıklarını ve "stadın yıkılıp park yapılacağı" iddialarının gerçek dışı olduğunu söyledi.
Anadolu Ajansı’na BJK İnönü Stadı’yla ilgili açıklamalarda bulunan Fikret Orman, alınan izin belgelerini ve planları paylaştı. "Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı, ’Bütün izinler verilmiştir ve orası yıkılıp stat olarak yapılacaktır’ açıklamasını yaptı" diyen Orman, "Fakat şu andaki seçim sürecinde bu işe aday olan arkadaşlar çıkıp kapalı kapılar arkasında, ’Bu stat yıkılacak, elimizden alacaklar, bunu park yapacaklar’ deyip, bunu dedikodusal olarak ortaya koyuyorlar" diye konuştu.
Fikret Orman, Beşiktaşlıların yanlış yönlendirildiğini kaydederek, şöyle konuştu: "Çıksınlar kamuoyunun önüne desinler ki, ’Bu stat yıkılacak bizim elimizden alacaklar, bunu park yapacaklar, Beşiktaş’ı başka yere gönderecekler’. Kapalı kapılar arkasından değil, benim gibi çıksınlar açıklasınlar. Her yerde bunu yayıyorlar ve Beşiktaşlıları yanlış yönlendiriyorlar. Ben resmi evrakla konuşuyorum. Böyle bir durumun söz konusu olmadığını, asla kimsenin de böyle bir niyeti olmadığını, sadece bu planların yapılması ile ilgili destek gördüğümüzü, kimsenin böyle bir amacının olmadığını Beşiktaş Kulübü Başkanı olarak kamuoyuna açıklıyorum ve evraklarını da gösteriyorum. Beşiktaş taraftarını galeyana getirip, bir seçim süreci diye Beşiktaşlıları yanlış yönlendirmek Beşiktaşlılara yakışmıyor."
Resmi belgelerin, bu iddiaların doğru olmadığını kanıtladığını kaydeden Orman, "Beşiktaş’ta çarşıda gezip, insanları böyle konuların içine çekmenin Beşiktaşlılıkla alakası yoktur. Bu bir seçimdir. Seçimde kazanan olacaktır, kaybeden olacaktır ama ana amaç Beşiktaş’a zarar vermemektir. Bu stadın yapılamayacağını, park yapılacağını kapalı kapılar arkasında insanlara söyleyeceğinize gelin böyledir deyin. Ben onlar ifade etmeden resmi evraklarla cevabını verdim" diye konuştu. -"Kendime yalı yapmıyorum" Fikret Orman, stat konusunda ortaya atılan iddiaların yakışıksız olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti: "Bunlar çok ayıp şeyler çünkü kendimize bir stat yapmıyoruz, biz Beşiktaş’a bir stat yapıyoruz. Bu stadın yıkılacağı tarihi, google’a girin ’Beşiktaş’ın stadının yıkım tarihi’ diye yazın, ben ta şubat ayında haziranda yıkılacağını söylemişim. Ortada bir seçim var mı? Yok. Tarihi açıklamış mıyız? Evet. Sözleşmeler yapmışız, şimdi bunun seçimle ne alakası var? Bu stadın yapılması Beşiktaş’ın menfaatine olan birşey, ben kendime yalı falan yapmıyorum, Beşiktaş’a yapılıyor. Bu, ülkemizin eseri, bunu baltalamak Beşiktaş’a ihanettir. Gidip insanları yanlış yönlendirmek, devlet kurumlarının içerisinde projeyi durdurtmaya çalışmak ayıp şeylerdir."
"Stadı 1 yılda tamamlarız"
Olanları üzüntüyle izlediğini anlatan Orman, stadın 4 aşamada bitirilebileceği görüşüyle ilgili olarak da, "Bu stat 23 metre geriye kayıyor, 8 metre aşağı iniyor. Stadı 4 senede nasıl yapacaksınız? Tribünler dururken, aşağı inen stadı nasıl yapacaksınız? Bunun bir mantıksal açıklaması yok. Devamli anlatıyorum, rakiplerimizle aramızdaki gelir farkı çok açıldı. Beşiktaş’ın hızlıca bu stadı yapması lazım. Benim işim inşaat, 1 senede yaparız. Hedefimiz, stadı 2014 eylül sonu, ekim başı açmak" diye konuştu.
Orman, hep negatiflikle seçim propagandası yapılamayacağını kaydederek, "Bu stat 1 senede olmaz, yıkılmaz, yapılmaz, izni yok gibi hep negatiflik üzerine bir seçim propagandası olmaz. Siz neyi nasıl yapacağınızı kamuoyuna anlatın, biz de diyelim ki ’arkadaşlar bizim aklımızda olmayan birşey söylediler’. Yönetimlere aday olmak benim üzerimden prim yapmak değildir. Daha fazla neyi nasıl yapacaklarını anlatsınlar. Ben ciddi bir kurumu yönetiyorum. Ciddi insanlarız, bazen konuşmuyoruz ama Beşiktaş’a zarar verilmesine müsade etmem" ifadelerini kullandı.
"Geldiğimiz tarihte sadece restorasyon izni vardı"
Beşiktaş’ta göreve geldikleri tarihte sadece restorasyon için izin olduğunu hatırlatan Orman, statla ilgili bütün izinlerin kendi dönemlerinde alındığını söyledi. Bu konuyla ilgili belgeleri açıklayan Orman, "Ben Türkiye’nin en eski ve en ciddi camiasını yönetiyorum. Konuştuğumuz şeyler evraklar üzerinden oluyor. Ben açıklamalar yapıyorum, Sayın Başbakanımız da açıklamalar yaptı stadımızla ilgili, Sayın Bakanımız da yaptı. Bugüne kadar evrakları çok gündeme getirmedim. Her konuyu da evrakla anlatmayı doğru bulmuyorum. Olay öyle bir hale getirildi ki bunları artık kamuoyuyla paylaşma zamanının geldiğini düşünüyorum" şeklinde görüş belirtti.
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 1 Kasım 2011 tarihinde almış olduğu bir kararın bulunduğunu, alandaki mevcut İnönü Stadı yapısında restorasyon yapılabileceğini, stadın konumu nedeniyle tescilli yapının dışında herhangi bir yapılanmaya gidilmemesine karar verildiğini kaydeden Orman, şunları kaydetti: "Geldiğimiz tarihte yapılan işlem şudur; burası ancak ve ancak mevcut haliyle restorasyon yapılır ve başka birşey yapılamaz. Biz geldikten sonra 18 Mayıs 2012 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi meclis kararıyla buranın tekrar spor alanı olarak ve mevzi imar planı açısından kararını aldırdık. 1/5000 ve 1/1000’lik planlarla buranın spor alanı yapılmasında hiçbir problem yoktur diye meclis kararı aldı. Sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü komisyonu toplandı. Onlar da bu meclis kararına uyduklarını ve söz konusu planlara göre de bunu onayladılar. 5 binlik ve binlik planlar yaptık. 5 adet itiraz geldi. Sonra ikinci bir plan yaptık. Üçüncü plan yapıldı ve hiçbir itiraz olmadan planlar onaylanmıştır. Bu planlar Bakanlık tarafından onaylandıktan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi 29 Nisan 2013 tarihinde 5 binlik ve binlik planları onaylayarak, Kültür ve Turizm Bakanlığı 3 nolu kuruluna son karar için gönderildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı, bütün bunları onaylamış ve onaylanmış olarak 7 Mayıs 2013’e 956 nolu kararıyla avan projesiyle restorasyon onaylanmış ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na gönderilmiştir. Onaylandıktan sonra Beşiktaş’ın hiçbir problemi kalmamış, bütün planlar yapılmış, bütün kurullar ve merciler tarafından onaylanmıştır." Onayların ardından inşaat işleri için İstanbul Büyükşehir Belyediyesi’ne müracaat edildiğini ve yıkım ruhsatı alındığını anlatan Orman, "Biz geldiğimizde hiçbir plan çalışması yoktu. Planlar, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ancak ve ancak yenilemek, restorasyon yapmak açısından bir karar alınmıştı" dedi.
Bakanlığın izni konusu
Fikret Orman, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın izni olmadığı konusuna da değinerek, Spor Genel Müdürlüğü ile yapılan protokolü gösterdi ve sözlerini şöyle tamamladı: "Bunda Fikret Orman ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın imzası vardı. 26 Şabut tarihinde yapılmıştır. Stadın yıkılması ve yenisinin inşaası durumunda, yıkımın fiilen başladığı genel müdürlükçe tespit edildiği tarihten itibaren yeni stadyum 1000 gün sonra geçici kabule hazır hale getirilecektir maddesi vardır. İnşaat süresi boyunca kulübün stadyumdan yararlanamayacağı göz önüne alınarak, bu süre içinde kira alınmayacaktır denmektedir. Spor Genel Müdürlüğü ayrıca bize yetki belgesi vermiştir. Bu madde de ’ Mülkiyeti hazineye ait, 27.3.2047 tarihine kadar Beşiktaş kulübü adına irtifak hakkı tesis edilen İnönü Stadyumunun yıkılması ve mevcut alan üzerine yapılacak yeni stadyuma ilişkin proje ve inşaatların ivedi şekilde tamamlanarak hizmete açılmasını sağlamak amacıyla, taşınmaza ilişkin imar planı tadilatıyla ilgili başvurular ile yeni projelere ilişkin projelerin tasdiki, inşaat ruhsatı ve iskan raporlarının alınması ve sair işlemlere esas olmak üzere gerek ilgili belediyelerde ve gerekse diğer kamu kurum ve kuruluşlardaki işlemleri genel müdürlüğümüz adına takip etmek üzere Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği adına Mustafa İhsan Coşkun ve Metin Demir yetkilendirilmiştir’ ifadeleri yer almaktadır."
http://l1306.hizliresim.com/1b/b/nztwc.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fbit.ly%2Fc25MCx)
Ralph
10.Haziran.2013, 18:07
Beşiktaş ve Fenerbahçe disiplin kuruluna sevk edilmiş. Nedeni açıklanmadı daha. Fenerbahçe'nin 2 yıl uefadan men edilmesi için başvurulmuş.
darkkobal123
10.Haziran.2013, 18:13
http://www.haber1903.com/Besiktas-13524-ozertenden_uefa_aciklamasi.html
Börk
10.Haziran.2013, 18:16
Bu açıklama rahatlattı beni.Artık hiç bir kulübümüz zarar görmesin şu işlerden.
europeanconquer
10.Haziran.2013, 18:16
http://www.haber1903.com/Besiktas-13524-ozertenden_uefa_aciklamasi.html
UEFA'nın resmi sitesinde konuyla ilgili haber var maalesef.
darkkobal123
10.Haziran.2013, 18:25
UEFA'nın resmi sitesinde konuyla ilgili haber var maalesef.
Eyvah eyvah, durum kötü o zaman. İnşallah takımlarımız kötü bir durumla karşı karşıya kalmaz.
besiktas1903
10.Haziran.2013, 18:26
http://www.uefa.com/uefa/footballfirst/matchorganisation/disciplinary/news/newsid=1962169.html#uefa+opens+disciplinary+procee dings
IBB ile final maci içinmis
anil luque
10.Haziran.2013, 18:33
Yahu ben mi yanlış hatırlıyorum? Biz o maçı bir taraflarımızdan ter aka aka kazanmadık mı :)
Eğer olduysa bile şike bildiğin fail olmuş :D
Şu an içimi rahat tutmam için tek sebep Serdal Adalı'nın başkan adayı olması. Eğer içi gerçekten rahat olmasa , böyle bir vebalin altına girmezdi diye düşünüyorum yok Beşiktaş'ın adını böyle olaylara gerçekten soktularsa sonuna kadar çeksinler cezalarını.
darkkobal123
10.Haziran.2013, 18:37
Öyle oldu abi doğru hatırlıyorsun, penaltılarla zar zor aldık kupayı. Şike neresinde bunun ?
Mamadou
10.Haziran.2013, 18:45
O maçta şike olduysa eğer bende Pele. Bizim açımızdan bir şey çıkacağını sanmıyorum. umarım öyle olur. Aksi durumda direk düşürsünler.
Namzet
10.Haziran.2013, 18:49
İçiniz rahat olsun beyler,neyin ne olduğunu aklı başında her insan rahatlıkla görmekte
anil luque
10.Haziran.2013, 19:04
Maçla ilgili şike değil de İbrahim Akın'ın Serdal Adalı ile ilgili transfer görüşmesi yapmasından dolayı bir şeyler kurcalıyor da olabilir UEFA. O zaman da koskoca şampiyonlar ligi finalinden önce rakibinden oyuncu transfer eden Bayern'i değil de Beşiktaş'ı cezalandıran UEFA'nın cibiliyetine tükürürüz.
manager725
10.Haziran.2013, 19:11
Seçimi Fikret Orman kazanırsa yapacağı savunma belli. O kişilerin kulüple ilgisi kesilmiştir. Buyrun 2 senedir kulübün içinde değiller.
Ama seçimde Adalı kazanırsa Beşiktaş seneye Avrupa'da yok. Başkanlık seçimi bir daha yapılır ve Fikret Orman küsmüş olur her halde.
not: birkaç saat içinde Serdal Adalı başkanlık adaylığından çekilecek diye bir bilgi aldım.
Mamadou
10.Haziran.2013, 19:15
Beşiktaş başkanına yakışan karar açıklanana kadar seçimleri ertelemektir. Her ne kadar Fikret Orman'ın seçilmesini istesem de Serdal Adalı'nın suçsuz olduğuna inanıyorum. Adil davranılmalı kurnazlığa yer yok.
footballer33
10.Haziran.2013, 19:21
Ben, bizim maçta şike olduğunu düşünmüyorum. Ceza almamızı gerektirecek tek sebep, transfer usulsüzlüğü olabilir, ki bunu yapan tek takım da biz değiliz. Bundan ötürü ceza alacaksak, dünyada bu durumdan ötürü ceza almayan birçok takımın takipçisi olmak gerekli diye düşünüyorum.
Bu arada, Adalı açıklama yapmış çıkan haberlerle alakalı.
http://www.haber1903.com/Besiktas-13530-adali_kararini_verdi.html
anil luque
10.Haziran.2013, 19:30
Ben, bizim maçta şike olduğunu düşünmüyorum. Ceza almamızı gerektirecek tek sebep, transfer usulsüzlüğü olabilir, ki bunu yapan tek takım da biz değiliz. Bundan ötürü ceza alacaksak, dünyada bu durumdan ötürü ceza almayan birçok takımın takipçisi olmak gerekli diye düşünüyorum.
Bu arada, Adalı açıklama yapmış çıkan haberlerle alakalı.
http://www.haber1903.com/Besiktas-13530-adali_kararini_verdi.html
Hayırlısı :icon_cool:
manager725
10.Haziran.2013, 19:47
Eğer Fener men edilirse Beşiktaş edilmezse Beşiktaş Şampiyonlar Ligine mi gidiyor?
Facx
10.Haziran.2013, 19:53
Eğer Fener men edilirse Beşiktaş edilmezse Beşiktaş Şampiyonlar Ligine mi gidiyor?
evet
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.
darkkobal123
10.Haziran.2013, 20:01
Seçim o kadar kötü bir döneme geldi ki, herkesin eli kolu bağlandı. Ne TD belli, ne transferler belli, ne stad işleri belli. Şu seçim artık ertelenmeden tamamlansın artık hayırlısıyla.
manager725
10.Haziran.2013, 20:06
Artık ertelenemez sonuç 1 temmuz da açıklanacakmış. Eğer ertelenirse en az 2 temmuz da yapılacak demektir ki takım ayın 26'sında toplanıyor. transfer yapılmasın stad yıkılmasın mı yani beklenemez.
manager725
11.Haziran.2013, 13:52
Orman, Beşiktaş’ta görevde olduğu dönemde borçların düşmediği konusuyla ilgili iddialara da şöyle yanıt verdi: "Zaten seçimden bir gün önce mali ve idari kurulumuz var. Burada neyin ne olduğu genel kurul üyelerine anlatılacak. Doğru bilgiler, statta olduğu gibi, benim tarafımdan resmi evraklarla anlatılacaktır. Kamuoyunu yanlış yönlendirmenin manası yoktur. Konuşan arkadaşların havadaki laflarla değil, doğru veriler üzerine hareket etmeleri lazım. Hırslarının, zekalarının önüne geçmemesi lazım. Hata yapıyorlar, Beşiktaş kamuoyunu yanlış yönlendiriyorlar. Doğru şeyler değil."
Ayrıca Fikret Orman 'Teknik direktör ve stad konuları neredeyse belli ama seçim arifesinde açıklamayacağım.'dedi.
anil luque
12.Haziran.2013, 15:07
http://www.kartalbakisi.com/gundem/adali-emiratesle-anlasti-h22482.html
Bayağı ciddi adımlar atıyor Serdal başgan.
darkkobal123
12.Haziran.2013, 16:36
Sponsor konusunda Emirates ile anlaşmak gerçekten büyük başarı.
LaigLeNoiR
12.Haziran.2013, 16:36
Büyük bir hamle yapmış gerçekten Serdal Adalı.
footballer33
12.Haziran.2013, 16:37
Atılan adımları ve yapılan açıklamaları dinledikten sonra, Serdal Adalı'nın başkan olmasını istiyorum artık. Seçim arifesinde yapılan maksatlı şike sürecinden ötürü de, bu isteğim 2 kat daha arttı.
Umarım, yeni başkanımız Serdal Adalı olur.
footballer33
12.Haziran.2013, 17:42
Serdal Adalı'nın Asbaşkanı Adem Yılmaz: "Serdal Bey'in ceza alma ihtimali yüzde birdir. Başkanlıktan çekilme ihtimali ise yüzde sıfırdır."
Ben de aklanacağımıza ve Serdal Adalı'nın ceza almayacağına yürekten inanıyorum. Allah utandırmasın.
Serdal Adalı'nın Asbaşkanı Adem Yılmaz: "İnandıklarımızın peşinde koşuyoruz hayallerin peşinde değil göreve geleceğiz inancındayız."
Seçimin sonunda Beşiktaş kazansın, başka bir isteğim yok.
Serdal Adalı'nın Asbaşkanı Adem Yılmaz: "Bir yerli bir yabancı teknik adamla anlaştık. 17 Haziran sabahı doğru hangisi ise onla anlaşacağız."
Yerli Mustafa Denizli, yabancı Felix Magath. Hayırlısı...
Serdal Adalı'nın Asbaşkanı Adem Yılmaz: "Orta saha-forvete bir yıldız getireceğiz ama bunu 17 Haziran sabahı açıklayacağımız hoca belirlicek."
Sissoko ve Torres isimleri konuşuluyor. Torres çok zor, daha gerçekçi isimlerin peşine düşmeliler.
Serdal Adalı'nın Asbaşkanı Adem Yılmaz: "Önder Özen bizimle çalışmak isterse oturup konuşacağız memnuniyetle devam ederiz."
Önder Özen'in kalması, herkes için hayırlı olacak diye düşünüyorum. Umarım anlaşırlar ve devam edilir.
Serdal Adalı'nın Asbaşkanı Adem Yılmaz: "Yıldırım Demirören'e hesap sormak yakışmaz oturup fedakarlık noktasında anlaşacağız işi çözeceğiz."
En azından hesap soracağız diye oyalamıyor. Doğrusunu söylüyor. Zamanla inşallah hesap da soracağımız günler olur.
Serdal Adalı'nın Asbaşkanı Adem Yılmaz: "BJK TV yenilenecek yepyeni taraftara yakışır bir hal alacak ilk işlerden biri bu olacak."
İşe Tuğrul Yenidoğan'ı kovarak başlasınlar.
Serdal Adalı'nın Asbaşkanı Adem Yılmaz: "Oynamak için Arena,Saracoglu ve Kasımpaşa'yı düşünüyoruz; ama Olimpiyat kesinlile olmayacak."
Kasımpaşa olsun, bizim olsun. Fikret Orman seçilirse de, Olimpiyat Stadı'ndayız.
Serdal Adalı'nın Asbaşkanı Adem Yılmaz: "Beşiktaş için bir gururdur. Stat yapımı için dünyanın en büyük firması Emirates'ten teklif aldık."
Vizyondan kastım budur işte. En basit örneklerden birisi. Kaptan Demirçelikle, Kalde Boruyla falan sponsor işi yürümez.
KAYNAK: Alper Üstündağ - Radyospor
darkkobal123
12.Haziran.2013, 17:54
Hesap sorsana hesap sorsana DEMİRÖREN'den hesap sorsana !
footballer33
12.Haziran.2013, 18:01
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/946421_552836578091220_1437169138_n.jpg
manager725
12.Haziran.2013, 19:28
Hesap sormaktan kasıt nedir? Yani ben Fikret Orman'ın sessiz kalmasını Demirören'in senetleri işleme koymamasına bağlıyorum ve hak da veriyorum. Şimdi sen bu adama dava açsan ekstra 100 Milyon Euro daha borç çıkacak.
manager725
12.Haziran.2013, 19:35
Atılan adımları ve yapılan açıklamaları dinledikten sonra, Serdal Adalı'nın başkan olmasını istiyorum artık. Seçim arifesinde yapılan maksatlı şike sürecinden ötürü de, bu isteğim 2 kat daha arttı.
Umarım, yeni başkanımız Serdal Adalı olur.
Serdal Adalı hakkında çıkan her haberi doğru mu zannediyorsun? En basit örneği listesinde yer alacak denen o zenginlerden hiç biri yok. Emirates'le anlaşmış diyorlar bak burdan alıntı yap Emirates Beşiktaş'ın sponsoru olmayacak. Kendisi bile gazetelerden okuyordur bu haberleri. Medya da Serdal Adalı'nın yanında çünkü Serdal Adalı kazanırsa medyaya da iş çıkacak. Yok Torres'miş. Serdal Adalı Torres'in olduğu odaya giremez. Ya da girer kulübe de bir o kadar borç girer ama. 'Seçim arifesinde yapılan maksatlı şike süreci'. Vay anasını be. UEFA'da beklemiş beklemiş Beşiktaş'ın seçimi olsun. Serdal zaten kesin aday olur. Hee kazanmasın o diye de bir dava açalım demiş. Yaa seçimden haberleri bile yoktur adamların. Ligler bitti dava süreci başladı. Bu sadece Beşiktaşa'a olsa hadi neyse Fener'in 5 davası var. Ayıptır ya kulüp yeni yeni kurtuluyor bu tip adamlardan. Lütfen nasıl oldu da bir sene geçtikten sonra maskeli Demirören'in başkan olmasını istesiniz...
europeanconquer
12.Haziran.2013, 23:17
http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/390/tore600_VBV1M.jpg
Yeni sezon forması mı yoksa antrenman forması mı ?
Ralph
12.Haziran.2013, 23:43
Antrenmandır bu
Mamadou
12.Haziran.2013, 23:55
Geçen sezonun antrenman forması olmalı.
footballer33
13.Haziran.2013, 02:54
Serdal Adalı hakkında çıkan her haberi doğru mu zannediyorsun? En basit örneği listesinde yer alacak denen o zenginlerden hiç biri yok. Emirates'le anlaşmış diyorlar bak burdan alıntı yap Emirates Beşiktaş'ın sponsoru olmayacak. Kendisi bile gazetelerden okuyordur bu haberleri. Medya da Serdal Adalı'nın yanında çünkü Serdal Adalı kazanırsa medyaya da iş çıkacak. Yok Torres'miş. Serdal Adalı Torres'in olduğu odaya giremez. Ya da girer kulübe de bir o kadar borç girer ama. 'Seçim arifesinde yapılan maksatlı şike süreci'. Vay anasını be. UEFA'da beklemiş beklemiş Beşiktaş'ın seçimi olsun. Serdal zaten kesin aday olur. Hee kazanmasın o diye de bir dava açalım demiş. Yaa seçimden haberleri bile yoktur adamların. Ligler bitti dava süreci başladı. Bu sadece Beşiktaşa'a olsa hadi neyse Fener'in 5 davası var. Ayıptır ya kulüp yeni yeni kurtuluyor bu tip adamlardan. Lütfen nasıl oldu da bir sene geçtikten sonra maskeli Demirören'in başkan olmasını istesiniz...
Emirates konusunda, sadece başkan olmasını beklemek lazım. Tüm bu yazılanlar, Emirates falan yalan çıkarsa zaten senden önce ben eleştiririm kandırdı bizi diye; fakat Fikret Orman'ın da yalanlarını az dinlemedik (hesap sormak en bilinen örnek). Zaman gösterecek söylediklerinin doğru olup olmadığını; ancak benim duyduklarım ve yazılanlar Adalı'nın sözü güvenilir birisi olduğu yönünde.
Demirören maskesi falan derken, neyini gördün de öyle söyledin? Transferlerdeki başarısı ortada. 8 milyon euroluk Fernandes'i 2'ye bitirmesi ve Quaresma'yı 300 bin euroluk fark için haftalarca bekletmesi gibi. Torres, zaten çok zor bir transfer ve gerçekleşme ihtimali oldukça düşük. Belki de, dediğin gibi ortaya atılan bir yemdir, medya yanındadır.
UEFA'nın içinde Şenes Erzik de var, bilmem farkında mısın ve önceden yapılan açıklamalar da vardı, şike süreciyle alakalı. Bu günleri biliyorlardı yani. Demirören bile bu işin içinde olabilir, zira Fikret Orman'ı desteklediğini biliyorum. Bunlar benim düşüncemden öte, bilgim; bunu söyleyim. Onu da şu twitle destekleyebilirim. 2 hafta önce atılmış bir twit, yeni değil:
@mechulhaberci 29 May
Serdal Adalının Başkanlığa Adaylığını engellemek için, Yıldırım Demirören'in S.Erzik ile görüşüp UEFA kararını hızlandırdığı söyleniyor.
Tekrar söylüyorum, bütün bunların doğru olup olmadığını başkan seçilirse anlayabileceğiz; fakat siz de gözlerinizi açın artık. Fikret Orman'ın listesini de gördüm, Beşiktaş'ı yönetebilecek bir kadro yok yönetimde. Şubeleri kapatmaya, FEDA sezonunu yaşamaya devam edeceğiz gibi görünüyor.
berkebjk1
13.Haziran.2013, 05:20
Beşiktaş başkanına yakışan karar açıklanana kadar seçimleri ertelemektir. Her ne kadar Fikret Orman'ın seçilmesini istesem de Serdal Adalı'nın suçsuz olduğuna inanıyorum. Adil davranılmalı kurnazlığa yer yok.
Fikret Orman erteleyemez tek başına diye biliyorum. Kurulun erteleme yetkisi var herhalde. Fikret Orman başkan seçilmek için ertelenmesi yönünde görüş belirtmiyor bence. Stadın sembolik yıkımı gibi yaptığı hareketlerde bence başkan seçilmek için yapılan hareketler. Ben daha önce hiç stad yapan bi klüpte böyle bir şey görmedim.
Seçimin ertlenmemesi bizim için çok kötü olur.Başkan büyük ihtimalle Serdal Adalı olacak gibi görünüyor.Yönetimi çok sağlam.Açıklamalarıda heyecanlandırdı bence kongre üyelerini. Serdal Adalı başkan olduktan 20 gün sonra karar verilecek Serdal Adalı ve bizim hakkımızda. Serdal Adalı'nın alehinde bi karar olursa başkanlığı sadece 20 gün sürecek ve başkanlığı düşecek. Fikret Orman'da ondan sonra aday olmaz. Zaten camiada aday olabilecek isimler var ama kimse çıkıp aday olmuyor.Beşiktaş başkanı olabilecek güçte olmayanlar o zaman gelir başkan olur.
manager725
13.Haziran.2013, 13:17
Emirates konusunda, sadece başkan olmasını beklemek lazım. Tüm bu yazılanlar, Emirates falan yalan çıkarsa zaten senden önce ben eleştiririm kandırdı bizi diye; fakat Fikret Orman'ın da yalanlarını az dinlemedik (hesap sormak en bilinen örnek). Zaman gösterecek söylediklerinin doğru olup olmadığını; ancak benim duyduklarım ve yazılanlar Adalı'nın sözü güvenilir birisi olduğu yönünde.
Demirören maskesi falan derken, neyini gördün de öyle söyledin? Transferlerdeki başarısı ortada. 8 milyon euroluk Fernandes'i 2'ye bitirmesi ve Quaresma'yı 300 bin euroluk fark için haftalarca bekletmesi gibi. Torres, zaten çok zor bir transfer ve gerçekleşme ihtimali oldukça düşük. Belki de, dediğin gibi ortaya atılan bir yemdir, medya yanındadır.
UEFA'nın içinde Şenes Erzik de var, bilmem farkında mısın ve önceden yapılan açıklamalar da vardı, şike süreciyle alakalı. Bu günleri biliyorlardı yani. Demirören bile bu işin içinde olabilir, zira Fikret Orman'ı desteklediğini biliyorum. Bunlar benim düşüncemden öte, bilgim; bunu söyleyim. Onu da şu twitle destekleyebilirim. 2 hafta önce atılmış bir twit, yeni değil:
@mechulhaberci 29 May
Serdal Adalının Başkanlığa Adaylığını engellemek için, Yıldırım Demirören'in S.Erzik ile görüşüp UEFA kararını hızlandırdığı söyleniyor.
Tekrar söylüyorum, bütün bunların doğru olup olmadığını başkan seçilirse anlayabileceğiz; fakat siz de gözlerinizi açın artık. Fikret Orman'ın listesini de gördüm, Beşiktaş'ı yönetebilecek bir kadro yok yönetimde. Şubeleri kapatmaya, FEDA sezonunu yaşamaya devam edeceğiz gibi görünüyor.
Ben hala bilerek sürecin hızlandırıldığını düşünmüyorum. Fikret Orman bugün basketbol şubesine büyük yatırımlar yapılacağını açıkladı fakat şu mali tablo biraz daha düzelse daha rahat olur bu işler. Tabiki hiçbir şeyi yaşamadan göremeyiz fakat ben Serdal Adalı'nın hem 'muhteşem' transferler yapıp hem de borçları kapatabileceğine de inanmıyorum. Fikret Orman bir işe başlamış bitirsin düşüncesindeyim. Sonraki seçimde ne olur bilinmez icraata bağlı ama 1 yılda yaptıklarıyla Fikret Orman'ın bu işin altında kalkabileceğine inancım tam.
Suicider
13.Haziran.2013, 16:03
Serdar Adalı eğer seçilirse taraftara iyi gözükmek için yüksek maliyetli 2-3 oyuncu getirecektir.Zaten bozuk olan mali yapı daha da derinleşecek ve önünü almak zorlaşacaktır.Beşiktaş'ın 1-2 sene daha Eto,Querasma gibi adamlardan uzak durup,Gökhan Töre gibi düşük maliyetli ve potansiyelli oyunculara yönelmesi gerekmektedir.Şu anda Serdar Adalı hoş gözüküyor olabilir bazı arkadaşlara ama klübün geleceğini de düşünmek gerekiyor.Bence Fikret Orman bu konu da daha iyi gibi.
Mamadou
13.Haziran.2013, 16:30
Fikret Orman erteleyemez tek başına diye biliyorum. Kurulun erteleme yetkisi var herhalde. Fikret Orman başkan seçilmek için ertelenmesi yönünde görüş belirtmiyor bence. Stadın sembolik yıkımı gibi yaptığı hareketlerde bence başkan seçilmek için yapılan hareketler. Ben daha önce hiç stad yapan bi klüpte böyle bir şey görmedim.
Seçimin ertlenmemesi bizim için çok kötü olur.Başkan büyük ihtimalle Serdal Adalı olacak gibi görünüyor.Yönetimi çok sağlam.Açıklamalarıda heyecanlandırdı bence kongre üyelerini. Serdal Adalı başkan olduktan 20 gün sonra karar verilecek Serdal Adalı ve bizim hakkımızda. Serdal Adalı'nın alehinde bi karar olursa başkanlığı sadece 20 gün sürecek ve başkanlığı düşecek. Fikret Orman'da ondan sonra aday olmaz. Zaten camiada aday olabilecek isimler var ama kimse çıkıp aday olmuyor.Beşiktaş başkanı olabilecek güçte olmayanlar o zaman gelir başkan olur.
Evet bende bunu düşünüyorum. Serdal Adalı başkan seçilir ve başkan seçildikten sonra ceza alırsa başkanlığı düşecek. Buda demek oluyor ki yeniden kongreye gidilecek. Yazdığın gibi Fikret Orman seçilmediği taktirde bir daha aday olacağını düşünmüyorum. Yazdıkların çok doğru şeyler. Şu an yapılacak en doğru iş seçimlerin ertelenmesi olmalı bence. Bazı arkadaşlar transferler gecikti olmaz o iş demiş ama zaten Serdal Adalı'nın ceza alması durumunda daha da karışacak. Belirsizlik dahada artacak. Düşünmek istemiyorum ama ceza çıkarsa çok karışık bir hal alacak.
C h A o S
13.Haziran.2013, 16:37
Serdar Adalı'nın söylediklerini takip ettim ve az önce Ligtv'de "Seçime Doğru" programında izledim.
Benim şahsi görüşüm çok uç noktaları hedefliyor.Çok fazla vaadi var.Yani Beşiktaş'ta hem maddi durumu düzelticeksin hemde o kadar iş yapıcaksın zor geliyor bana.
Hani böyle sınıf başkanı seçerken esprisine hep bir muhabbet vardır."Kantini beleş yapıcağım,bahçeye havuz yaptıracağım."
Serdar Adalı'da bana aynı öyle geldi.Bakalım seçilirse neler yapacak.
GeNç KaRTaL
13.Haziran.2013, 17:03
İnşallah pazar günü Serdal Adalı yeni başkanımız olur.
anil luque
13.Haziran.2013, 17:07
Serdar Adalı'nın söylediklerini takip ettim ve az önce Ligtv'de "Seçime Doğru" programında izledim.
Benim şahsi görüşüm çok uç noktaları hedefliyor.Çok fazla vaadi var.Yani Beşiktaş'ta hem maddi durumu düzelticeksin hemde o kadar iş yapıcaksın zor geliyor bana.
Hani böyle sınıf başkanı seçerken esprisine hep bir muhabbet vardır."Kantini beleş yapıcağım,bahçeye havuz yaptıracağım."
Serdar Adalı'da bana aynı öyle geldi.Bakalım seçilirse neler yapacak.
Bence olaya ne açıdan baktığına bağlı Emre. Geçtiğimiz yıldan sonra Serdal Adalı'nın vaatlerine bakarsan ohoo uçmuş bu adam dersin ama söz konusu Beşiktaş yahu heralde olacak dendiği zaman gayet makul hedefler. Eto'o , Ronaldinho vs bunlara ben de inanmıyorum açıkçası ama dikkat ettiyseniz Serdal Adalı 5-6 milyon euroya ikna etmeye çalışıyor deniyor. He bana kalırsa yine fason haber. Onun dışında sponsorların ayarlanmış olması vs zaten olması gereken şeyler bence. Beşiktaş'tan bahsediyoruz yani bir yerde.
C h A o S
13.Haziran.2013, 17:39
Bence olaya ne açıdan baktığına bağlı Emre. Geçtiğimiz yıldan sonra Serdal Adalı'nın vaatlerine bakarsan ohoo uçmuş bu adam dersin ama söz konusu Beşiktaş yahu heralde olacak dendiği zaman gayet makul hedefler. Eto'o , Ronaldinho vs bunlara ben de inanmıyorum açıkçası ama dikkat ettiyseniz Serdal Adalı 5-6 milyon euroya ikna etmeye çalışıyor deniyor. He bana kalırsa yine fason haber. Onun dışında sponsorların ayarlanmış olması vs zaten olması gereken şeyler bence. Beşiktaş'tan bahsediyoruz yani bir yerde.
Valla transfer konusunu kastederek yazmadım.İyi adamlar getirebilir elbette.Quaresma'lar,Guti'ler onun zamanında geldi.Her neyse asıl konudan bahsedeyim.
Dün yönetim kurulunu tanıtırken ve bugün Ligtv'de dinlediğim kadarıyla bazı şeyler yapacaklarını söyledi.Onlara takıldım esasen.
5 pilot bölgede spor koleji açılacakmış.Şan Ökten Futbol Vadisi projesi var.Geniş bir arazi üzerine yapılacak sporcular için tesis.
Avrupa ve Anadolu Yakası'nda araziler keşfediyoruz oralara rezidans ve çarşı yapmayı planlıyoruz dedi.
Bunların yanı sıra Süleyman Seba Sosyal Tesisleri'de bir başka vaad.Belki unuttuklarımda vardır.
Bunlar geniş yatırım gerektiren projeler.Yani bunların hepsini seçildiği takdirde başkanlık döneminde yaparsa helal olsun.