PDA

View Full Version : Beşiktaş Sohbet Alanı

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

footballer33
13.Haziran.2012, 02:10
Fikret Orman'ın geldiğinden bu yana yaptığı tek ve en büyük yanlış Levent Erdoğan'ı listesine almasıydı, şimdi 2. büyük yanlışı yaptı ve İbrahim Altınsay'ın gidişine göz yumdu. Üstelik Levent Erdoğan gibileri bu takımda kalmaya devam ediyorken. Bu istifa için, İbrahim Altınsay suçlanacak en son kişidir. Olayların içeriğini bilmeden kaçtı, mücadele etmedi demek de yanlış. Her şey ortada bence. Umarım, dışardan da olsa görev almaya devam eder ve hiç değilse birkaç genç futbolcu kazandırır Beşiktaş'a.

Cem Bilge de, Başkanın isteği ile ayrılmış görevinden. O olay hakkında bilgisi olan var mı? Ben pek anlamadım da sebebini.

GeNç KaRTaL
13.Haziran.2012, 02:14
Fikret Orman'ın geldiğinden bu yana yaptığı tek ve en büyük yanlış Levent Erdoğan'ı listesine almasıydı, şimdi 2. büyük yanlışı yaptı ve İbrahim Altınsay'ın gidişine göz yumdu. Üstelik Levent Erdoğan gibileri bu takımda kalmaya devam ediyorken. Bu istifa için, İbrahim Altınsay suçlanacak en son kişidir. Olayların içeriğini bilmeden kaçtı, mücadele etmedi demek de yanlış. Her şey ortada bence. Umarım, dışardan da olsa görev almaya devam eder ve hiç değilse birkaç genç futbolcu kazandırır Beşiktaş'a.

Cem Bilge de, Başkanın isteği ile ayrılmış görevinden. O olay hakkında bilgisi olan var mı? Ben pek anlamadım da sebebini.

Twitter'dan İbrahim Altınsay'ın istifasını duyurduğu için (ondan önce Levent Erdoğan'ın sitesi ve oranın çalışanları duyurmuş olmasına rağmen) başkan kızmış ve telefondan arayıp fırçalamış.O zaman ben de bırakayım demiş Cem Bilge.Başkan da "lütfen" demiş.Bu arada bu istifa olayı 3 gün sonra açıklanacakmış.Parantezde yazdıklarımdan yola çıkarak boşlukların gerisini siz doldurun artık.:)

footballer33
13.Haziran.2012, 02:19
Çok enteresan ve saçma bir gerekçe. :) Yönetim ve futbol komitesi oluşturulurken birçoğumuzun bu listede olmasına en sevindiğimiz 2 isim şimdi görevlerinde değiller. Umarım, bu durum takımı olumsuz etkilemez ilerde, her ne kadar bu konuda şüphelerim olsa da.

Ralph
13.Haziran.2012, 16:37
Ya Denizli ya da Aybaba gelecek. Aybaba hali hazırda bekliyor. Büyük ihtimal Denizli ikna edilmeye çalışılıyor. Umarım ikna edilir. Aybaba'yı hiç sevmiyorum niyeyse.

Ralph
13.Haziran.2012, 16:52
Şu an Fikret Orman Denizli ile görüşüyor..

anil luque
13.Haziran.2012, 16:55
Büyük ihtimalle Denizli olacak yeni hocamız..

mehmetcoo
13.Haziran.2012, 19:02
Mustafa Denizli yeni teknik direktör.

pele96
13.Haziran.2012, 19:04
Resmi açıklama varmı ya boşuna sevinmeyelimde ?

Nedvedmania
13.Haziran.2012, 19:07
Resmi açıklama varmı ya boşuna sevinmeyelimde ?

Var . BJK TV de çıkmış.

pele96
13.Haziran.2012, 19:07
Link verseydin :/

ReaList
13.Haziran.2012, 19:11
BJK Tv'de bir yanlışlık yapıldığı konuşuluyor.

vego
15.Haziran.2012, 13:44
https://p.twimg.com/Ava-WxOCAAATuGp.jpg

Ralph
15.Haziran.2012, 13:46
Ömrü kısa bu gazetenin.

pele96
15.Haziran.2012, 13:54
Mustafa Denizli ile anlaşma sağlanamamış diye birşey duydum doğruluk derecesi ?

bySperman
15.Haziran.2012, 14:18
Ömrü kısa bu gazetenin.

Niye? Adı falso olabilir ama piyasadaki uzak ara en kaliteli SPOR gazetesi.

Ralph
15.Haziran.2012, 14:22
Niye? Adı falso olabilir ama piyasadaki uzak ara en kaliteli SPOR gazetesi.

Adından dolayı demedim. Yazdığı başlıklardan bile belli. Peki sen neye göre "en kalite" dedin?

futureless
15.Haziran.2012, 14:36
Açık - Mert - Korkusuzca yazdığı için mi dedin Görkem :) ?

Ralph
15.Haziran.2012, 14:42
Açık - Mert - Korkusuzca yazdığı için mi dedin Görkem :) ?

Nedenini üstte yazdım :)

byariff
15.Haziran.2012, 14:43
Yabanci Hoca Gelcekse Bu Gerets Olmali , Turk Hoca Geliceksede Denizli yada Hikmet Karamandir.

RaSenGan
15.Haziran.2012, 16:20
Gazete gayet iyi :) Güzel de yapmışlar :D

vego
15.Haziran.2012, 16:20
https://p.twimg.com/AvbgMbfCAAAwk_F.jpg

pele96
15.Haziran.2012, 17:11
https://p.twimg.com/AvbgMbfCAAAwk_F.jpg
Çocuğum olsa hepsinden alırdım :D değiştire değiştire giysin :D

byariff
15.Haziran.2012, 17:36
Boyle Haberler Dolasiyor Denizli ile ilgili

Mustafa Denizli, kadro yapısı ve mali tabloyu sebep göstererek gelen teklifi reddetti.

Nedvedmania
15.Haziran.2012, 20:06
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: Maçlarımızı TT Arena'da oynamak istiyoruz. Diğer statlar bize uymuyor.

:uzgun:

C h A o S
15.Haziran.2012, 20:12
Deplasman takımı olarak gelsin hay hay başımızın üstüne:)Olimpiyattan kaçış yok.

GeNç KaRTaL
15.Haziran.2012, 20:16
Deplasman takımı olarak gelsin hay hay başımızın üstüne:)Olimpiyattan kaçış yok.

Böyle laflara hiç gerek yok.TT'de oynayıp oynayamayacağımızın kararını verecek olan sen değilsin sonuçta.:)

bySperman
15.Haziran.2012, 20:16
Adından dolayı demedim. Yazdığı başlıklardan bile belli. Peki sen neye göre "en kalite" dedin?

Diğerleri gibi sadece yalan transfer haberleri yapmadığı için.Diğer spor dallarına da oldukça yer ayırıyorlar.Aslında baktığın zaman neredeyse tek spor gazetesi. :)

C h A o S
16.Haziran.2012, 00:17
Böyle laflara hiç gerek yok.TT'de oynayıp oynayamayacağımızın kararını verecek olan sen değilsin sonuçta.:)

Ben vermiyeceğim ancak taraftar istemezse Beşiktaş oynayamaz Arena'da.Bunu herkes iyi biliyor.Ultraslan yaptığı açıklamalarda Fatih Terim'i bile eleştirdi.Yönetim taraftarı karşısına almak istemez.Kaldıki mantıken düşünüldüğünde Beşiktaş, Arena'ya gelirse bizim avrupa maçları olucağı için haftada 3 maç bile oynanabilr.Zemin kaldırmaz.
Yani birde Ali Sami Yen'e bile küfür eden Çarşı'nın,zamanında biz İnönü'yü isterken Olimpiyat yolunu gösteren Beşiktaş'ın Arena'da oynaması ne kadar doğru.Bu açıdanda bakmak lazım.

footballer33
16.Haziran.2012, 00:53
Yabanci Hoca Gelcekse Bu Gerets Olmali , Turk Hoca Geliceksede Denizli yada Hikmet Karamandir.
Az önce, İngiltere-İsveç maçının canlı yayınında açıkladı, Beşiktaş'tan teklif falan yok dedi. Sevindim diyebilirim. :)

GeNç KaRTaL
16.Haziran.2012, 01:02
Ben vermiyeceğim ancak taraftar istemezse Beşiktaş oynayamaz Arena'da.Bunu herkes iyi biliyor.Ultraslan yaptığı açıklamalarda Fatih Terim'i bile eleştirdi.Yönetim taraftarı karşısına almak istemez.Kaldıki mantıken düşünüldüğünde Beşiktaş, Arena'ya gelirse bizim avrupa maçları olucağı için haftada 3 maç bile oynanabilr.Zemin kaldırmaz.
Yani birde Ali Sami Yen'e bile küfür eden Çarşı'nın,zamanında biz İnönü'yü isterken Olimpiyat yolunu gösteren Beşiktaş'ın Arena'da oynaması ne kadar doğru.Bu açıdanda bakmak lazım.

Emir büyük yerden gelirse taraftarın sözü pek geçerli olmayabilir.

C h A o S
16.Haziran.2012, 01:16
Valla emir nerden gelir bilmem ancak ben bizim yönetiminde bir bahane bulup red ediceğini düşünüyorum.Muhtemelende zemin konusu söylenir.Ünal Aysal'ın biraz taraftara oynayan yanı var.Karşısına almaz taraftarı.Kombineler bile iade edilebilir böyle bir şey olursa.

byariff
16.Haziran.2012, 02:13
besiktas oynamak istese bile o zemin o kadar maci kaldirmaz gibime geliyor

LadroN
17.Haziran.2012, 15:05
http://www.htspor.com/futbol/haber/751510-saltanat-sona-erdi

Htspor'un haberine göre Necip yillik 450 milyon lira aliyormus beyler.bizde dyoruz beşiktaş niye batti.:D

footballer33
17.Haziran.2012, 16:36

Htspor'un haberine göre Necip yillik 450 milyon lira aliyormus beyler.bizde dyoruz beşiktaş niye batti.:D
Ben, bunların habercilik anlayışını seveyim. :) Ekrem'in sözleşmesi bitti diyorlar, adamla 1 yıllık daha sözleşmemiz var. Cenk ve Mehmet Akyüz'ün aldığı paralar zaten ortada, fakat onlarda da indirim düşünülüyorMUŞ! 100 bin veya 200 bin tl ile bu iş hallolacak heralde. :) Necip olayına hiç girmiyorum zaten. :confused:

KanaKe
17.Haziran.2012, 16:44

bu bendtner'in yillik 20 milyon istemesinden daha bomba bir olay su masabasi haberlere bayiliyorum bu haberleri yazanlar neyin kafasini yasiyor acaba :)

GeNç KaRTaL
18.Haziran.2012, 02:04
Samet Hoca LigTv'de katıldığı programda güzel konuşmuş.İnşallah söylediklerinde başarılı olur.

*27 kişilik bir kadro düşünüyorum.
*10 günlük 1. Avrupa kampı düşünüyorum. Ondan sonra ikinci bir tur dşünüyorum.2. turda 5. hazırlık maçı yapacagız.
*17 yaşındaki kaliteli oyuncuyu oynatırım. Diger meslektaşlarımdan farklı düşünüyorum 20 yaşındaki oyuncu çok genç degildir. 17 yaşında gelişime açık oyuncu görürsem oynatırım.
*Brezilyaya gidecegim önümüzdeki günlerde.Biliyorsunuz orada lig devam ediyor. Takip ettigimiz oyuncular var.
*Samet Hoca geldi biz gençleri oynatır düşüncesi dogru degil. Gençlerde Samet Hoca geldi bizlerde oynamak için çalışalım diyecekler.
*Koşan mücadele eden, yapamadıgı zamanda arkasında durabilecek karekterli oyunculardan oluşan bir takım yaratacagız.
*Zaman içerisinde taraftarlar da bize katılacaktır. Ufak tefek kırgınlıklar olabilir .Ama bunların tartışılacagı zaman degil. Son 10 yılda cok burukluklar yaşadım.
*Ailem dün gece hiç uyuyamadı heyecandan.
*Şimdi bu takım benim yuvam diyeceksiniz sonra gelip para pazarlıgı yapacaksınız bu dogru degil. Parayı hiç konusmadık.Konu Beşiktaşsa gerisi teferruattır.
*Anlaştıktan sonra Süleyman Seba'ya gittim.Bana nasihatlerde bulundu. Çok mutlu oldugunu söyledi.
*Kafamdaki yardımcılarım Ulvi Güveneroglu,A2 Milli Takım Hocası Gökhan Keskin ve Recep Çetin. + Kaleci antrenörü
*Büyük takım çift forvet oynar. Kafamdaki diziliş 4-1-3-2.Daha agresif, daha mücadeleci ve daha keyifli bir takım düşünüyorum.
*Elimizdeki yabancı sayısını azaltacagız.
*Ali Kuçik çok zaman kaybetti. Zamanında Beşiktaş'ta banko oynar demiştim.
*Misal 2 sag bekimiz var. 3.sünü almayacagız.
*Personelimiz 3-4 ay maaş almayıp benim düzenli olarak maaşım ödenirse ben o parayı almam. Hep birlikte takım olmalıyız.
*Rakiplerimizle transferde yarısamayız. Takım ruhu ve takımdaşlıgı ön plana cıkararak onlarla yarısmaya calısacagız.
*Takım kaptanı yabancı olmaz.
*Yönetimden istedigim tek şey uzun vadeli tanışma.Beşiktaş kaptanlıgı çok önemlidir. Kaptan takım menfaatinde en önde takım isteklerinde en sonda olacak.
*Taraftar merak etmesin. Rahat olsunlar.

footballer33
18.Haziran.2012, 02:20
*17 yaşındaki kaliteli oyuncuyu oynatırım.

*Brezilyaya gidecegim önümüzdeki günlerde.Biliyorsunuz orada lig devam ediyor. Takip ettigimiz oyuncular var.

*Koşan mücadele eden, yapamadıgı zamanda arkasında durabilecek karekterli oyunculardan oluşan bir takım yaratacagız.

*Şimdi bu takım benim yuvam diyeceksiniz sonra gelip para pazarlıgı yapacaksınız bu dogru degil. Parayı hiç konusmadık.Konu Beşiktaşsa gerisi teferruattır.

*Kafamdaki yardımcılarım Ulvi Güveneroglu,A2 Milli Takım Hocası Gökhan Keskin ve Recep Çetin. + Kaleci antrenörü

*Büyük takım çift forvet oynar. Kafamdaki diziliş 4-1-3-2.Daha agresif, daha mücadeleci ve daha keyifli bir takım düşünüyorum.

*Personelimiz 3-4 ay maaş almayıp benim düzenli olarak maaşım ödenirse ben o parayı almam. Hep birlikte takım olmalıyız.

*Takım ruhu ve takımdaşlıgı ön plana cıkararak onlarla yarısmaya calısacagız.

------------------------------------------------------------

Şu söylediklerini yaparsa gerçekten alkışlarım Samet Aybaba'yı, her ne kadar gelmesine sevinmesem de.

Süleyman Seba'nın yanına gitmesi çok manidar ve güzel bir olay; fakat sağ bek ve 4-1-3-2 konusunda söylediklerinin iyi bir seçim olamayacağını düşünüyorum. Takımda sağ bekin hakkını vererek oynayabilen bir tek Hilbert var, o da devşirme ve gidip gitmeyeceği bile belli değil. Mehmet Akgün, Ekrem ya da İ.Toraman ile sağ bek yürümez. 2 forvetli sistem içinse sevindim; ancak tek orta saha kaldıramaz bu yükü. 4-3-1-2 daha mantıklı görünüyor bence ve bazı yerlerde bu sistemin uygulanacağını okudum.

Yardımcıları sağlam, Beşiktaşlılığın ne olduğunu bilen kişiler, hepsi içimizden yetişen futbol adamları. Umarım başarılı olurlar.

byariff
18.Haziran.2012, 02:50
Samet hoca f.terim tarzi dusunuyor galatsarayda 4-1-3-2 oynuyor defans kanatlarini ileriye çikartiyor 1 dmc yani melo"yu defansa yakin oynatarak 3-5-2 tarzi birsey ortaya çikiyordu bence mantikli. bu arada 1 yildiz oyuncumuz satilcak diyor bu bence Q7 gibi.

goosfraba
18.Haziran.2012, 03:06
beşiktaş taraftarı olmamama rağmen, hem beşiktaş hem de samet hoca için heyecanlanıyorum.

umarım düzelirler.

anil luque
18.Haziran.2012, 03:27
İnşallah söylediklerinde muvaffak olur. Gerçekten önemli hususlar ve hedefler..

ReaList
18.Haziran.2012, 13:31
Samet Aybaba'yı eski çalıştırdığı takımlarda da az inceleme şansım olmuştu ama özellikle Buca'yı yönetirken sergilemiş olduğu tavır, şu yukarıdaki hedeflerinden o kadar farklı ki şaşırdım bir an. Buca'yı yönetirken gençlerden yararlanması sıfırdı. Defansif, kapalı bir oyun anlayışı ve skoru kabullenen bir kimliği vardı. Onun 14 haftada takıma attırdığı golü, o gittikten sonra takım 4-5 haftada attı. Oyuncuların cevherini keşfetmede de oldukça yetersiz. Transfer ve oyuncu bilgisi de bu yönde. Hatırlarım, gidip Estonya'dan Londak diye bir kaleci getirdi, Kredi kartıyla transfer ücreti ödendi : ) Hayatımda gördüğüm en kova kaleci, Forveti al kaleye koy, kalede duruşu ancak o kadar olabilirdi. Ali Kucik, Abdulkadir Özgen, Jebrin, Ömer Kahveci ve diğer gençler. O gittikten sonra çoğu şans buldu ve parladı, takım skor üretmeye takır takır top oynamaya başlamıştı ama nafile çünkü o kötü yönetim çukura sokmuştu bir kere.

Eğer takımın başına bir Beşiktaşlı getirilecekse bunun Ertuğrul Sağlam olmasını dilerdim. Demirören'in gölgesi altında gerçekleştiremediklerini yapabilme şansı yakalayabilirdi., Sağlık olsun. Hayırlı olsun.

KanaKe
18.Haziran.2012, 18:18
samet aybaba cok antipatik birisi disardan bakinca.. birde kendisi yildiz oyunculari hic sevmez yani quaresma fernandes almeida simao gibi isimler bu sene 100% yolcudur.. ve arkadaslarin dedigi gibi oyuncudan hic anlamaz simdiden yapilacak 2. sinif transferlere hazir olun bjk yönetimi umarim transfer yetkisini tamamen samet aybaba ya birakmaz..

footballer33
19.Haziran.2012, 01:28
samet aybaba cok antipatik birisi disardan bakinca.. birde kendisi yildiz oyunculari hic sevmez yani quaresma fernandes almeida simao gibi isimler bu sene 100% yolcudur.. ve arkadaslarin dedigi gibi oyuncudan hic anlamaz simdiden yapilacak 2. sinif transferlere hazir olun bjk yönetimi umarim transfer yetkisini tamamen samet aybaba ya birakmaz..
En büyük korkum da o zaten. Güzel konuşmuş, gençlere önem vereceğine dair umutlarım var biraz; fakat Bank Asya'dan ilgilendiğimiz futbolcular var demiş. Bank Asya'dan alınacaklar alındı artık, geriye kim kaldı bilmiyorum. Salih Dursun, Salih Uçan, Abdulkadir Özgen, Şaban Özel, Emre Güral, bizim aldığımız Berat Çetinkaya, almak isteyip de vazgeçtiğimiz Berkay Samancı ve diğerleri... Hepsi bir takım buldu ve gitti. Merak ediyorum, kimi alabilirler başka diye.

GeNç KaRTaL
20.Haziran.2012, 05:48
İbrahim Altınsay ikinci bir açıklama yapmış.Kendisine güvenim çok fazla ve malesef söyledikleri çok vahim gerçekten.Bunu söylemek için biraz erken aslında ama şöyle adam gibi bir yönetim görmek bize ne zaman nasip olacak acaba çok merak ediyorum.

Sevgili Beşiktaşlılar,

Size gene olumsuz bir durumu açıklamak zorunda kalıyorum. Beşiktaş’taki görevimden ayrıldıktan sonra kamuoyuna ekteki açıklamayı yapmıştım. Görev almamı sindiremeyenler, istifa mı da sindirememiş olacaklar ki, medyadaki adamlarına uydurma haberler yaptırdılar, sosyal medyaya dedikodular servis ettiler. Bu faaliyetlerini hâlâ da sürdürüyorlar. Amaç benim taraftar nezdindeki itibarımı yoketmek... Ciddiye almadığım bu haberler üzerine, sağolun, bana kaygılarını belirtenleriniz oluyor. Açıklamamın amacı bu.

Kimse yarım bırakacağı bir işe girmez. Ben de bu krizi fırsata çevirecebileceğimize inanarak bütün masraflarımı da cebimden karşılayarak göreve soyundum. Kısa zamanda, gece gündüz çalışarak oluşturduğumuz “Futbol Takımlarının Yeniden Yapılandırılması” proje ve eylem planını, Yönetim’in kabul ettiği bütçe içinde tam yetkiyle uygulayacaktık. Uygulama başlayınca bu plandan cayıldı ve bana haber vermeden kararlar alınmaya başladı. Bu bir nevi “sen git” demekti. “Basket takımı şampiyon olmuşken istifa mı olurmuş” diye popülizm yapanlar, neden o gün bir teknik direktör ile imzaya gittiklerinden, sonra da tepkiler üzerine adamı ortada bıraktılarından hiç söz etmiyor.

Kısaca, bazı yerlere çok kolay gelenler bu işleri kolay zannediyor ve maalesef dünyayı kendi görgü ve bilgileri kadar algılıyor. Kulübü de bu kıt görgü ve bilgilerine gore yönetmeye çalışıyor. Benim bu işlere uygun olup olmadığımı tartışan varsa Mircea Lucescu’ya sorsun, Arsenal yöneticilerine sorsun, Nevio Scala’ya sorsun, futbol dünyasının saygın kişi ve kurumlarına sorsun.

Başkan’ın “Her dediğini yapacağız diye garanti mi verdik” açıklaması benim için yeterli aslında. Evet, projeyi uygulayacaklarının garantisini vermişlerdi, sonra caydılar. Sayın İkinci Başkan’ın, “programı çok radikaldi” açıklaması da durumu net biçimde ortaya koyuyor.

Yönetim zor bir işe soyundu. İsterlerse, Beşiktaş’ın yararına olacağına inandığım her konuda desteğe ve yardıma hazırım. Onlara seçildiklerinden sonra bir altı ay vermek gerek. Ne var ki, borçları küçülteceklerine Beşiktaş’ın vizyonunu küçültmekte olduklarını görüyorum. Dilerim yanılırım.

Başkan istifam üzerine, “otobüsten inenler olacaktır” diyordu… Biz otobüse, otobüse binmiş olmak için ya da direksiyona geçme şartıyla binmeyiz. Bizim için önemli olan otobüste olmak değil, otobüsün gideceği yoldur. Bu yolu da, Demirören’in son Mali ve İdari Genel Kurul’unda Yönetim’i idari açıdan ibra etmeyen ve bütçeyi kabul etmeyen Kongre üyeleri gösterdi. Aynı tavır son Olağanüstü Genel Kurul’da da tescil edildi. Yeni Yönetim’e Genel Kurul kararı olarak bildirildi. Yol bu yoldur.

Dediğim gibi Yeni Yönetim’e süre vermek ve istedikleri zaman destek olmak gerek. Ama otobüse binmekten önce otobüsün gideceği yolu düşünenler de bir an önce kulübe üye olmalı, üye olmaya teşvik edilmeli.

Sevgilerimle.

Ibrahim Altınsay

C h A o S
21.Haziran.2012, 15:58
Beşiktaş'ta sponsor şoku

Beko Basketbol Ligi, Eurochallenge ve Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş Milangaz takımında, Milangaz sponsorluktan çekildi.

footballer33
21.Haziran.2012, 23:56
Mesut Urgancılar'ın dediği gibi, travma üstüne travma yaşıyoruz şu anda. Şu üstteki paylaşımların üzerine en son bomba, Ergin Ataman'ın G.Saray ile anlaşması oldu. Ligi zerre kadar düşünmüyorum da, Eurolig'de ne yapacağız bakalım?

Walter Sakana
22.Haziran.2012, 16:29
Beşiktaş Sekreteri'nden çarpıcı açıklamalar

Beşiktaş Genel Sekreteri Urgancılar, son 2 yılda küfürden 5-6 milyon lira ceza aldıklarını söylerken, "Taraftar silkinip, kendine gelmeli" dedi.

Beşiktaş Genel Sekreteri Mesut Urgancı'dan Siyah-Beyazlı taraftarlara sert uyarılar.. Urgancılar, "Feda tişörtleri maddi kazanç için değil, yok olmuş değerlerimizi hatırlatmak için oluşturulmuş bir sosyal sorumluluk projesi. Bunun bile taklidini satıyorlar. Madem Beşiktaşlısınız bunu hangi vicdanla alırsınız. Beşiktaşlıların silkinip kendine gelmesi lazım. Son 2 yılda küfürden ve olaylardan dolayı 5-6 milyon lira masrafımız var. Bu riyakarlıktır, en büyük ihanetlerden biridir" dedi. Şu anda travma üstüne travma yaşayan bir Beşiktaş olduğunu vurgulayan Urgancılar, "Madem halkın takımıyız; Beşiktaş'ın kapılarını halka açmaktan, başka çözüm olmadığına kanaat ettik" dedi.

Bu teker böyle dönmez

Maçlarda yaşanan olayları eleştiren Mesut Urgancılar, "Kombine bilet alıp içeri giriyorsunuz. Başkalarının yanlarında birkaç kişi daha soktuğunu görüyorsunuz. Yerinize oturamıyorsunuz. Birileri sahadaki oyunla alakası olmayan şekilde tezahürat yapmanızı istiyor. Devre arasında bir yere gidemiyorsunuz. Büfeden alışveriş yapamıyorsunuz. Tuvaletleri kullanamıyorsunuz. Keyfini süremediğimiz bir atmosfer var, bu teker böyle dönmez" diye konuştu.

Kaynak: Sabah

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=25023

vego
23.Haziran.2012, 15:19
İzle,izlettir. http://www.forzabesiktas.com/

Ralph
25.Haziran.2012, 14:28
İmza töreninde konuşan Fikret Orman;

" Samet Aybaba camiamıza hayırlı olsun. Bu benim açımdan çok mutlu bir gün. Samet hoca ve Ulvi hoca babamın yöneticilik yaptığı dönemlerde Beşiktaş'a önemli işler yapmış insanlar. Gençliğimin ilk çağlarında beraber olduğum insanların başkanı olarak teknik heyet ile sözleşme imzalamam nasip oldu. Samet hoca başta olmak üzere istediğimiz ruhu yakalayacağımıza inanıyorum. Yönetim Kurulu üyelerimde desteğini gösterdiği için burada. Samet hocayı cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. Hiç bir ön şart yada onun gibi başka bir şey konuşmadık. Hatta ücret bile konuşmadık. Yanan bir evin içerisine beraber girmek için buradayız demesi benim için yeterli oldu. Beşiktaşlı olanlar konu Beşiktaş olunca tüm problemler teferruata gider. Hocamında o ruh halinde olduğunu gördüm. İnanıyoruz ve güveniyoruz. Tekrar hayırlı olsun. Allah Beşiktaş'ımıza bize iyi günleri göstermeyi nasip etsin. Beşiktaş bütçesi kadar hareket edecek. Ödeyemeyecek borçların altına bu dakikadan sonra girmeyecektir. Yıldız isimler ile şampiyon olunmuyor. Beşiktaş'ın tarihine baktığımız zaman Beşiktaş bu şekilde buralara gelmemiştir. Hocamız çok koşan bir takım yaratmak istiyor. Bizde bunu destekliyoruz. Ben yurt dışındayken basını takip ettim. Olimpiyat Stadı bilindiği gibi tadilata giriyor. İstanbul'da şuanda 3 tane stad İnönü Stadyumu dışında 5 tane kulüp var. Demek ki bu 5 kulüp bu 3 staddan birinde oynayacak. Zamanında İstanbulspor'un İnönü Stadında oynamasını istemiyorduk. Ancak daha sonra verilen karar ile İstanbulspor orada oynadı. Beşiktaş bir stadda oynayacak ve bunun hangisinin olacağı Ankara'ya yapacağım ziyaretten sonra belli olacak." dedi.

Samet Aybaba yaptığı açıklamada;

" Başkanımıza ve yönetim kurulumuza, bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Burada herşeyi iyi yapmaya çalışacağız. Camianın görmek istediği içerisinde bulunduğu kötü dönemde göstermek istiyoruz. Beşiktaş takımı büyük takımdır. Biz bu işin içerisinden kalkacağız. Tamamen oyuncu kadrosuna bakarak her şeyi yeniden yapılandırarak, sahada koşan bir Beşiktaş yaratmak istiyoruz. Önemli olan oyuncu isimleri değil, sahada verdikleridir. Zirveye oynayan bir Beşiktaş yaratmak için çalışacağız. Herkes rahat olsun. Burada her şeyi Beşiktaş'a yakışır bir şekilde yapacağız. Yeniden kaybolan efsaneyi yeniden yaratmak için çalışacağız.Zafer hocaya kendilerine verdiği hizmetten dolayı teşekkür edeceğiz. İlerleyen günlerde gerekli açıklamaları yapacağız. Beşiktaş'ta küçülme diye bir şey yok. Çok büyük paralar verirsiniz ve takım iyi olmaz. Küçük paralar verirsiniz ve takım şampiyon olur. Bizler daha çok iş yapan oyuncular arıyoruz. Nokta transferler yapacağız. İçimizde varolan 12 oyuncumuzu kamp kadrosuna dahil ettik. Onlardan da yararlanmak istiyoruz. Zaten kadromuzda geçen sezondan 7-8 tane oyuncumuz var. İşimiz kolay değil ama zor da değil. Herkesten destek bekliyoruz. Biz her yerde savaşacağız. Sahaya çıktığımızda herkese keyif veren bir takım yaratacağız. Bu küçülme değil, doğru yapılanmadır. Beşiktaş'ın aldığı oyunculara ve puan durumuna bakarsanız bunların yapılması gerektiğini görürsünüz. Genç oyuncularımıza tekrar Beşiktaş sevgisini aşılayacağız. Bir çok projemiz var. Beşiktaş'ın iskelet kadrosunu bu genç oyunculardan kurmak istiyoruz. Bu oyunculardan 1-2 tanesini kadromuzun içerisine atarsak istediğimizi almış oluruz. Uzun vadeli bir çalışmada kısa vadeli bu oyunculardan verim almaya çalışacağız. Kadro içerisinde görmek istemediğimiz oyuncular burada kalıp antrenörler ile çalışacak. Biz şuanda sadece profesyonel desteğe bakıyoruz. Beşiktaş'a katkısı olmayan oyuncuları bu kadroda görmek istemiyoruz. Brezilya'da izlediğimiz futbolcuları Futbol Şubemize verdik. En iyisini yapmak için elimizden geleni yapacağız. " dedi.

Tamer Kıran yaptığı açıklamada;

"Teknik direktörü seçmemiz biraz uzun sürdü ama burada Beşiktaş için bu süreci yaşadık. Hiç bir şey için geç kalmamıştık. Nitekim hocamız ile anlaştıktan sonra derhal çalışmalarımıza başladık. Herkesin içi rahat olsun ve bu takıma inansın. Biz bu yola çıktık ve Beşiktaş için en iyisini yapacağız. Hayırlı olsun." dedi.

Ralph
25.Haziran.2012, 18:03
Kampa alınacak genç oyuncular açıklandı,

''Umut Kaya, Mertcan Tuna, Atınç Nukan, Furkan Şeker, Emre Özkan, Mertcan Demirer, Hasan Türk, Ümit Karaal, Kadir Arı, Caner Turp, Muhammed Demirci, Mertcan Aktaş ve Erkan Kaş.''

footballer33
25.Haziran.2012, 18:04
Erkut'un ve Sezer Özmen'in isimleri yok, sanırım haberler doğru. İkisi de Eskişehir'e gidecek. Üstteki isimlerin 2-3'ü hariç tamamını takımda görmeyi isterim. Özellikle; Erkan Kaş, Hasan Türk, Muhammed Demirci, Kadir Arı ve Emre Özkan kadroya rahatlıkla girebilir. Hayırlısı bakalım.

Ralph
25.Haziran.2012, 18:06
Erkut'u da Sezer'i de satarız, 3-4 sene sonra dünya para verip geri alırız kesin.

footballer33
25.Haziran.2012, 18:12
Keşke satsak, zoruma gitmez. Yetiştirme bedeli alırız, hepsi bu. Erkut'un sözleşmesi bitmişti zaten, Sezer'e de makul bir ücret ister bizim yöneticiler.

Bari, takasla falan versek ikisini ve Veysel Sarı'yı alsak karşılığında. Aslında Alper Potuk'u da çok isterim; ama çok pahalı kaçar, çok para isterler. O yüzden onun bu takasta düşünülmesi bile imkansız geliyor bana.

uAburak89
26.Haziran.2012, 01:47
Beşiktaş'ta büyük bir rezalet yaşandığı ortaya çıktı.
Beşiktaş transfer komitesinin yaklaşık 15 gün önce İsveçli ünlü teknik direktör Göran Eriksson'la sözleşme imzaladığı ortaya çıktı. Beşiktaş transfer komitesinin bu durumu başkan Fikret Orman'dan bile sakladığı iddia edildi.
Transfer komitesi yıllık 1.3 milyon euroya ünlü teknik adamla sözleşme imzaladı ancak daha sonra Eriksson'a "Biz bu transferden vazgeçtik" mesajını iletti. Ancak Eriksson Beşiktaş yönetimine başvurarak,, "Sizin vazgeçmeniz beni ilgilendirmez. benimle çalışıp çalışmamanız çok umrumda değil. Madem imzalar atıldı ve siz vazgeçtiğiniz o zaman bir yıllık ücretimi isterim" diye karşılık verdi. İsveçli teknik adamın avukatları geçtiğimiz gün bu parayı tahsis etmek için Beşiktaş kulübü'ne başvurdu. Büyük şok yaşayan yönetim kurulu olayı kapatmak için harekete geçti.

Tamer Kıran Milano'ya gitti
Beşitaş yöneticisi Tamer Kıran bu rezaleti örtbas etmek için İtalya'nın Milano kentine uçtu. Kıran yarın sabah saat 11.00'de Göran Eriksson'la pazarlık masasına oturacak ve İsveçli teknik adamın elindeki sözleşmeyi almaya çalışacak.

http://www.kartalhaber.com/haber/13066340/yok-boyle-bir-rezalet.html

Suicider
26.Haziran.2012, 04:04
Yok inanmıyorum yani inanmak istemiyorum.Olmamıştır dimi böyle birşey?

GeNç KaRTaL
26.Haziran.2012, 04:33
Şu mantalitedeki İbrahim Altınsay'ı,salt egoları uğruna harcayan,ben para veriyorum,en çok bana soracaksanız mantalitesindeki adamların olduğu futbol komitesinden her şeyi beklerim şahsen.:)

*twitler,forza'dan İbrahim Altınsay'a yakın bir abimize ait.

Varan1 : BJK, Altınsay vasıtası ile L. Van Haal ile 2M altında senelik bedel ile kesin olarak anlaşmıştı. Yard'ları Hoydonk+ Y. Baştürk idi!

Varan2: BJK, Altınsay vasıtası ile Van Haal ile takımın planlarını bile yapmıştı..Durum bu iken kendine görev uyduran bir şube başkanı >>

> Van Haal ile profesyonellikten uzak bir iletişım kurunca Van Haal işini yatırdı, aynı adam aynı gece kimseden habersiz Erikson ile anlaştı

> Erikson'u başkana "rezil oluruz" diye SMSleyen Altınsay komiteden dışlandı ve bardak taştı. Altınsay dışlandı, Erikson ile imza atılmadı!

> Samet Aybaba mecburiyet gibi sunuldu. Ve hemen Van Haal 3.5M'dan kapıyı açtı diye taraftara hep doğruyu söyleme sözü vermiş başkan >

> yalan üstüne yalan söyledi...Oysa Beşiktaş sadece 12-13M senelik bütçe ile Van Haal'ın"Avrupa'dan öcümü böyle alacağım diyeceği bir takım>

> oluyordu...o futbolcu listesi de şu an elimde duruyor..BJKye inanılmaz düşük paralara imza atmaya hazır 13 futbolcu halen bile içlerinde>

> bekleyenler var...Bu listeyi 5 Eylül'den önce açıklamamaya söz verdim> Sadece 2 isim vereceğim : Karim Ansarifarid! 300k bonservis

> 215K Maaş+ 6000 maç başı ile Beşiktaşlı olmuştu bile ( güntekin onay sankı kendi bulmus gibi demeç verdi!, sonra uyarıldı! )

>Van Gaal'in istediği Ajaxlı LODERIO 850bin Avro'ya tamamdı! Ajax 850'ye tamam demişti...Yazık oluyor, yazık...!

Bu 14 oyuncunun içinde Şener Özbayraktar alındı. Yabancı oyuncuları ise 2 ya da 3 sene içinde Avrupa'nın büyük klüplerinde izleriz!!!

Beşiktaş'a yazık oluyor arkadaşlar. Birileri Beşiktaş'i kendi küçük dünyalarında küçültüyor, yapılması çok başit işleri bile ellerine >

bulaştırıyorlar! > 2. TD adayı ise tüm konularda anlaşılan ve hatta klübe Beşiktaş'ın tüm sorunları bilip, inanılmaz projeleri ile gelen >

Rangnick'in yardımcılığını yapmış, inanılmaz bir futbolcu bilgisine sahip FRED RUTTEN idi. 700bin'e tamam demişti. Almanya'daki gurbetçi>

> oyuncuların hepsinde emeği olan bir adam...3 tane gurbetçi ise BJK ye tamam demişti...Bunların isimleri de 5 Eylül'de açıklayacağım...

>Altınsay'ın klüpten içeri sokmadığı menejerler yine fink atmaya başladı. SA'yı hemen Brezilyaya yolladılar bile!

Neden 5 Eylül sorusuna toplu cevap: Çünkü transfer dönemi devam ediyor! Yeterli mi? Ayrıca söz verdim.

enesemin53
26.Haziran.2012, 09:21
Eriksson haberi inanılacak gibi değil. Yok adam gidecek elinden sözleşmeyi almaya çalışacak filan. Hem rakam da çok az geldi bana 1.3 e imzalamaz ki o adam.

Ralph
26.Haziran.2012, 11:49
Beşiktaş Kulübü Eski Yöneticisi Sinan Vardar; Beşiktaş'ın gündemini HABER1903'e değerlendirdi.

Vardar, yaptığı açıklamada;

-MENAJERLERİN ESİRİ OLMUŞ İNSANLAR...

Erkut'a ailesinin çok fazla müdahalede bulunduğunu dile getiren Sinan Vardar; "Erkut, geleceğin yıldızıdır. Ailesi çok fazla Erkut'a müdahalede bulunuyor. Doğru bir şey yapmıyorlar. Ama bu Cengiz Zülfikaroğlu'nun hatasıdır. Çünkü Erkut ilk profesyonel yapıldığı zaman sözleşmesi 5 yıl uzatıldı. Çok büyük bir çaba gösterdim. Ama kulüp federasyona bu sözleşmeyi tescil ettirmemiş. Ersun Yanal da bu işi çok iyi takip eden bir antrenör. Erkut için canını veriyordu. Demek ki bu işi halletiler. Çok üzüldüm. Adanaspor'da Koray, Akhisar'da Mustafa ve yine takımdan ayrılan Orhan Gülle gibi oyunculara çok üzülüyorum. Futbolun içinden gelmeyen, kulübün ekonomisini ve geleceğini düşünmeyen, menajerlerin eseri olmuş insanlar Beşiktaş'ı bu hale getirdi." dedi.

-BEŞİKTAŞ ÖZÜNE DÖNDÜ-

Samet Aybaba ve ekibinin kamp kadrosuna genç oyuncuları almasını tebrik eden Vardar; "Samet Aybaba ve ekibi kutluyorum. Kiralık olan Emre Özkan gibi Ümit Milli oyuncu olan bir değeri kamp kadrosunu aldılar. Erkan, Atınç, Muhammed, Hasan, Kadir Arı gibi genç isimlerin kampa davet edilmesi çok güzel bir şey. İnşallah İbrahim Üzülmezi de teknik ekibin içinde görürüz. Beşiktaş, özüne döndü." dedi.

-CENGİZ ZÜLFİKAROĞLU'NUN YATACAK YERİ YOK-

Genç oyuncuların çok az boservis bedeli ile satılmasına değinen Sinan Vardar; "Büyük ekonomik sıkıntılar var. Mecburuz özkaynağa yönelmeye. Bunu herkes söylüyor. Ama Samet hoca ve ekibi bunu başaracaktır. Ben inanıyorum. Bizim kıymetlerimizin kaybedilmesine üzülüyorum. Korcan'ı 200 bin TL'ye Sivasspor'a verdiler. Bunu hiç anlamadım. Kaleci arayışındayız fakat Korcan gibi bir oyuncuyu da satıyoruz. Ali Küçik'i 100 bin TL'ye satmışlar. Bize kiralık verdik demişlerdi. İnanamıyorum. Cengiz Zülfikaroğlu'nun yatacak yeri yok." diyerek sözlerini tamamladı.

Ralph
27.Haziran.2012, 16:34
Altaylı, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

- BEŞİKTAŞ, GALATASARAY'I KABUL ETMİŞTİ -

Beşiktaş Kulübü'nde gördüğüm manzara müthişti diyen Altaylı, "Ali Sami Yen Stadı'nın yıkımı için belediye tarafından verilen ruhsatın süresi dolmak üzereydi ve bizim de stadı yıkıp, yenisinin inşaatına başlamamız gerekiyordu. Bu yüzden de maçlarımızı oynayabileceğimiz bir stada ihtiyacımız vardı. Beşiktaş'ı dost ve kardeş kulüp olarak bilip tanıdığımız için ve stadında oynamamız Galatasaray camiasında bir tepki yaratmayacağı için İnönü Stadı da kafamızdaki alternatifler arasındaydı. Önce Olimpiyat Stadı'na baktık. Yol durumu ve stadın gereksiz büyüklüğü nedeniyle vazgeçtik. Daha sonra Güngören ve Kartal'da iki statla ilgilendik. Bu arada şahsi dostum olan Serdar Bilgili ve Hüsnü Güreli ile konuşup İnönü Stadı alternatifini de gündeme aldık.Beşiktaş'ın son yıllarda gördüğü en iyi yönetim kurulu olarak tanımladığım Bilgili yönetimi sağolsun teklife olumlu yaklaştı.Bizi kulüpte ağırladılar. Gördüğüm manzara müthişti. Çok modern bir kulüp yönetim sistemi oluşturmuşlardı. Statlarında oynamamıza sıcak baktıklarını söylediler. Daha sonra da yanlış hatırlamıyorsam maç başına 200 bin dolar ödememiz koşuluyla İnönü Stadı'nı kullanabileceğimizi belirttiler. Yine yanlış hatırlamıyorsam o sırada İnönü Stadı'nda henüz localar yapılmamıştı. Yani loca sorunu yoktu. Sonra bu fiyatı maç başına 120 bin dolara kadar düşürmüşlerdi galiba. Ancak biz belediyeden yıkım izniyle ilgili süreyi uzatınca, yeni stadı yapacak mali kaynakları da 2001 krizi şartlarında uygun koyşullarda bulamadığımız için Ali Sami Yen'de kaldık." dedi.

-INTER VE MILAN'DAN DAHA MI ZENGİNİZ-

Türk Telekom Arena konusundaki düşüncelerini ifade eden Fatih Altaylı; "Ben konuya Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe diye bakmıyorum. Bence İstanbul takımlarının 3 ayrı statta oynama gibi bir lüksü yok. Hem kulüplere, hem ülkeye gereksiz bir yük, anlamsız bir maliyet. İnter veya Milan'dan daha mı zenginiz. Bu iki kulüp San Siro'yu paylaşıyor. Mal sahibi Milano Belediyesi. Hatrılayın eskiden Ali Sami Yen atıl bir haldeydi. Fenerbahçe stadı yok gibiydi ve tüm maçlar İnönü'de oynanırdı. Gerçi zemin çim değildi o zamanlar ama bugün iki takım aynı stadı paylaşabilir. Tabii şu an için bu zor. Çünkü Galatasaray locaları sadece maçlar için değil tüm kullanım haklarıyla sattı. Yani ben istersem her gün locamı ofis olarak kullanabilirim. Ama bu da sorun değil. 15 günde bir Beşiktaşlı dostlarımız locamızı kullansın. Sonunda içinde mücevher veya para saklamıyoruz ya. Bence yardımcı olmalı. Ama Beşiktaş da Türk Telekom'dan isim hakkı falan gibi taleplerde bulunma hakkına sahip değil. Tek sorun özellikle Avrupa maçlarının da oynandığı dönemde zemin kalitesini korumak. Bir çim saha yaklaşık 1 milyon dolara mal oluyor. Yıllık bakımı da 500 bin doların üzerinde. Çok maç oynanırsa zemin çok kötü olacaktır. Ama yapacak bir şey yok. Önlem alınır." dedi.

-ÖZTÜRK'Ü ZERRE CİDDİYE ALMIYORUM-

Adnan Öztürk'ü zerre ciddiye almadığını dile getiren Fatih Altaylı; "Adnan Öztürk Galatasaray lisesi'nden kardeşimdir. Ama kendisini zerre ciddiye almıyorum. Hayatı boyunca sporla alakası olmadığı için spormenliği de bilmiyor. Galatasaray Spor Kulübünün kapısından ilk kez 40 yaşını geçtikten sonra girdi. Kariyerimi yaptım, para kazandım, biraz da şöhret olayım PR yapayım diye girdi herhalde. Bilmiyorum. Ama yaptığı 10 şeyin 9'u yanlış. Hem kulüp içinde gerilim yaratıyor hem de kulüpler arasında. Bence bir an önce Galatasaray yönetiminden uzaklaşması gereken bir isim. Bunu defaten her ortamda söyledim zaten. Galatasaray'ın Adnan Öztürk gibilere ihtiyacı yok. Onun da ne Galatasaray bilgisi var, ne Türk sporuyla ilgili bir fikri." dedi.

-BEŞİKTAŞ'IN GÜCÜ ORAYA O STADI YAPTIRCAKTIR-

İnönü Stadı'nın yerine devasa bir stat yapılmasına karşı olduğunu belirten Altaylı; "İşin doğrusu ben şehrin o noktasına devasa bir stat yapılmasını karşıyım. Mevcut yapıdan daha yüksek olmayacak bir stat neden olmasın. Bunu Başkan fikret Orman'la da paylaştım. O da "Dışardan daha büyük olmayacak. Aşağıya doğru ineceğiz" dedi. Karşı olmamın nedeni oradaki tarihi doku. Etrafında Saraylar, camiler ve Boğaz var. Süzer Plaza oraya zaten yeterince zarar verdi. Bir de dev stat olursa iyice kötü olur. Ama yüksekliği arttırmadan, tarihi dokuyla uyum sağlayabilecek bir mimari ile elbette olabilir. Başkan Fikret Orman Kültür Bakanı ile konuyu tartışırken ben de yanlarındaydım. Bakan Günay'ın haklı argümanları var. O da benim gibi düşünüyor. Ama Beşiktaş'ın gücü oraya o stadı yaptıracaktır. Tek ricam oraya yakışır ebat ve mimaride bir stat olmasıdır." dedi.

-"DELİ MİSİN?" DİYE SORDUM-

Fikret Orman'ın işinin çok zor olduğunu ifade eden Fatih Altaylı; "Fikret Orman çok sevdiğim birisi. Adaylık sürecinde kendisine "Deli misin?" diye sordum zaten. Aklı olan adamın girmeyeceği bir işe kalkıştı. Çok zor bur görevde. Beşiktaş'ı küçültse o borçları ödeyemez. Büyütmeye kalksa 500 küsur milyon TL borçlu, gelirleri temlikli bir kulüple bu işi nasıl yapacak? İşi çok zor. FEDA tişortleri satmakla bu borç ödenmez bu mali tablo düzelmez. Bir an önce stat gelirlerini arttırmak zorunda. Belki bir köprü kredi ile temliklerden kurtulursa eli rahatlar ama zor. Beşiktaşlıların ona yardımcı ve sabırlı olması lazım. Başarı konusunda dost bir kulüple ilgili bir şey söylemek bana yakışmaz. İnşallah başarılı olur diyebilirim ancak. Hem onun için hem Samet için, hem de Galatasaray Lisesi'nden ağabeyim olan ama çocukluğundan beri Beşiktaş taraftarı olan ağabeyim Erman için." diyerek sözlerini tamamladı.

enesemin53
27.Haziran.2012, 18:00
İçten mi konuşmuş bilinmez ama güzel konuşmuş stad hakkında, Öztürk'e de ağır konuşmuş doğru mu acaba dedikleri.

uAburak89
27.Haziran.2012, 18:11
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, stat konusunun kamuoyu önünde tartışılmaması gerektiğini ve konuyu konuşarak çözmeye çalıştıklarını söyledi.
Kulüpler Birliği Vakfı'nın bugün yaptığı toplantısına katılan Orman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir davaya girerken ''evet ya da hayır'' oranlarının yüzde 50 olduğunu belirtti.
Orman, ''Bu konuda çok şey söylememek gerekiyor. Kendimi ve kamuoyunu fazla ümitlendirmek istemiyorum. 5 Temmuz tarihine 1 hafta kaldı, sabredeceğiz. Artık yargının vereceği karara saygı duyacağız, başka yapacak bir şey yok. 'Kazanacağız' deyince kamuoyu da büyük bir umut içine giriyor. Biz önümüz kışmış gibi hesaplarımızı yapıyoruz, yaz gelirse bahtımıza diyelim'' ifadelerini kullandı.

attirson
29.Haziran.2012, 15:53
Beşiktaş'ta Sivok ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanırken, teknik direktör Samet Aybaba Quaresma, Ernst ve Simao'yu Avusturya kamp kadrosuna almama kararı aldı.

ForCimbom
29.Haziran.2012, 16:36
Beşiktaş'ta Sivok ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanırken, teknik direktör Samet Aybaba Quaresma, Ernst ve Simao'yu Avusturya kamp kadrosuna almama kararı aldı.

haha .

turkish manager style :)

eXcitinG
29.Haziran.2012, 16:39
Quaresma tamamen düzmece ve taktik icabı. Quaresmanın şu anda Avrupa da aLıcısı çıkmaz. Zaten Avrupa şampiyonası yeni bitti ve iLk etap kampında oLmayacak. Quaresma ya kuLüp buL diyerek Aybaba onun üzerinde otorite kurmaya çaLışıyor. NasıL oLsa aLıcısı çıkmayacak ve geri dönmek zorunda kaLacak. O zamanda Aybaba istediği gibi yönLendirebiLeceğini düşünüyor Quaresma yı. Bence oLay bundan ibaret.

Suicider
29.Haziran.2012, 16:40
Samet Aybaba zaten yıldızlarla çalışmayı sevmez.

byariff
29.Haziran.2012, 17:13
Besiktas'ta istifa!: Besiktas Kulubu Yonetim Kurulu uyelerinden Metin Albayrak ve Berkan Gocay gorevinden istifa etti.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=220274

goosfraba
29.Haziran.2012, 17:19
yuh... 3. istifa oluyor bu.

C h A o S
29.Haziran.2012, 17:26
yuh... 3. istifa oluyor bu.

İcra kurulu başkanı Cem Bilge'nide Fikret Orman'ın isteğiyle bıraktı diye biliyorum.
Beşiktaş kulübü kaosta şu anda.Çözmeleri gereken çok sorun var.Daha şimdiden yönetim çatırdıyor.

KanaKe
29.Haziran.2012, 17:36
ernsti niye götürmüyor? ücrette indirimede gidecegi aciklanmisti.. demekki ernstin yerine hürriyeti düsünüyor ciddi ciddi :D

ForCimbom
29.Haziran.2012, 17:49
arkadaşlar yanlış anlamayın kötü bir niyetle yazmıyorum ama hislerime göre fikret orman adnan polat tarzında yetersiz bir başkanmış gibi geliyor bana. ömrü uzun olmaz beşiktaş'ta.

attirson
29.Haziran.2012, 17:52
Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Quaresma'yı takımda düşünmediğini dile getiren Aybaba, haber1903.com'a yaptığı açıklamada, "Beşiktaş Kulübü'ne katkısı olacak futbolcuları elimizde tutacağız, olmayanları göndereceğiz. Benim hiçbir oyuncu ile kişisel sorunlarım olmamıştır. Ancak Quaresma'nın maliyetine ve Beşiktaş takımına katkısına baktığımız zaman Quaresma'nın takımda kalmaması gerektiğini düşünüyorum ve Beşiktaş yönetimine de verdiğim raporda bunu dile getirdim" dedi.

footballer33
29.Haziran.2012, 20:09
Aynı Samet Aybaba, BJK TV'ye ücretinde indirim yapan Quaresma'yı neden yollayayım, o bizim için çok gerekli gibi bir açıklama yapmıştı. Hangisi doğru şimdi?

GeNç KaRTaL
29.Haziran.2012, 22:21
ernsti niye götürmüyor? ücrette indirimede gidecegi aciklanmisti.. demekki ernstin yerine hürriyeti düsünüyor ciddi ciddi :D

Bu kamp olayı mevzusunda bir muallak söz konusu.Kimi diyor bazı yabancılar gidecek,bazıları kalacak.(bu çok mantıksız gerçekten) Kimi diyor ilk kampa yabancılar gitmeyecekler.Durum kesinleşmeden yorum yapmak pek sağlıklı değil.Ayrıca Ernst'in indirim haberini Ntvspor yapmıştı,daha doğruluğu netleşmiş değil.Ayrıca Ernst'in yerine Eskişehir'den Alper ve Veysel ikilisi için uğraşılıyor haberleri var.

footballer33
29.Haziran.2012, 23:09
Oradan ancak Veysel gelir gelirse, Alper çok zor. Eskişehir'in isteyeceği para, bizim transfer bütçemizden bile fazla olur.

Ralph
02.Temmuz.2012, 19:42
Beşiktaş Kulübü, antrenör Roland Koch'un sözleşmesini feshettiğini açıkladı. Yeni yönetim benim çok canımı sıkmaya başladı gerçekten.

ReaList
02.Temmuz.2012, 21:21
Beşiktaş, Avusturya kampı esnasında, İngiltere Ligi şampiyonu Manchester City ile hazırlık maçı oynayacak. Tarih: 20 Temmuz

pele96
02.Temmuz.2012, 21:33
Man C maçında Quaresmanın olmasını isterdim .

GeNç KaRTaL
02.Temmuz.2012, 23:07
Siyah-beyazlılarımız, 2012-2013 sezonu öncesi hazırlık çalışmalarını 5-18 Temmuz tarihleri arasında Avusturya'nın Bad Kleinkirchheim kentinde bulunan Hotel Pulverer'de, 18-25 Temmuz tarihlerinde ise Seefeld'deki Hotel Falkensteiner'de yapacak.

Takımımız, kamp süresince dört hazırlık maçı yapacak.

Hazırlık maçlarının tarihleri ve rakiplerimiz şöyle:

16 Temmuz SK Austria Klagenfurt- Beşiktaş ( Wörthersee Stadı)

20 Temmuz Manchester City- Beşiktaş ( İnnsbruck Stadı)

22 Temmuz Maccabi Haifa- Beşiktaş (Wörgl Stadı)

24 Temmuz Wigan Athletic- Beşiktaş (Wörgl Stadı)

GeNç KaRTaL
02.Temmuz.2012, 23:08
Beşiktaş Kulübü, antrenör Roland Koch'un sözleşmesini feshettiğini açıkladı. Yeni yönetim benim çok canımı sıkmaya başladı gerçekten.

Bir ara şampiyon olduğumuz sezonki italyan kondisyoner Moreno'nun ismi geçiyordu ama bakalım ne olacak.Umarım Koch yerine Samet hoca gidip dandik birisini getirmez bu mevkiye.Kondisyoner ve kaleci antrenörü çok önemli.

Facx
03.Temmuz.2012, 00:07
egemenle yollar ayrılmış

footballer33
03.Temmuz.2012, 02:48
Roland Koch'un gitmesi, Egemen'in ayrılmasından çok daha kötü oldu.

Yeni kondisyonerimiz Eren Şafak olarak geçiyor resmi sitede. O kimdir?

besiktas1903
03.Temmuz.2012, 14:39
Stefano'nun gelmesini isterdim, koch'un gidisi o zaman kotu olmazdi.

Yeni sezon formalari da herzamanki gibi geç çıkacak galiba...

El Barto
03.Temmuz.2012, 15:04
Roland Koch'un gitmesi, Egemen'in ayrılmasından çok daha kötü oldu.

Yeni kondisyonerimiz Eren Şafak olarak geçiyor resmi sitede. O kimdir?

83 doğumlu bir arkadaş. Bizim oralı. Şahsen tanışma fırsatım oldu. Bir arkadaşımın asker arkadaşı idi. Ben kendisinden ümitliyim. İşini iyi yapacağına inanıyorum. Gayet yeteneklidir. Amerika'da master yapmış. Hem zaten takımın içerisinde idi.

footballer33
03.Temmuz.2012, 15:48
83 doğumlu bir arkadaş. Bizim oralı. Şahsen tanışma fırsatım oldu. Bir arkadaşımın asker arkadaşı idi. Ben kendisinden ümitliyim. İşini iyi yapacağına inanıyorum. Gayet yeteneklidir. Amerika'da master yapmış. Hem zaten takımın içerisinde idi.
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Umarım hayırlı olur.

Ralph
03.Temmuz.2012, 19:30
Sezonu Türkiye, Lig ve Eurochallange kupaları ile kapatan Beşiktaş'ta, Milangaz'ın sponsorluktan çekilmesinden sonra belirsizlikler devam ediyor. Oyuncular da ise son durum şu: Hawkins, Bonsu, Arroyo kesin gidiyor, Ersin'in durumu ise belirsiz...

Biz neden böyle bir takımız :)

Nocna Mora
03.Temmuz.2012, 22:34
Futbol anlamında bu sene cok kaos yaşayacak gibi görünüyor Beşiktaş..

Ralph
04.Temmuz.2012, 18:49
Egemen'i ve Ernst'i gözden çıkaran zihniyet fiyaskodan başka bir şey değildir diye düşünüyorum. Fikret Orman hakkında ilk başlarda umutluydum ama her geçen gün biraz daha küçülüyor gözümde. Tamam, takımı ayakta tutmak için belli bir bütçe kullanıyorsun anladık ama takımı ayakta tutan bazı oyuncular vardır ki olmazsa olmazdır. Şimdi bunlar gidiyor. Afedersin ama ne b.. yemeyi düşünüyorsun sezon içinde? Toraman sakatlanınca altyapıdan daha önce hiç maç oynamamış çocuğu mu annesinin koynundan alıp getireceksin? Beşiktaş burası yahu Beşiktaş.

Ayrıca şu Avusturya kampına gidecek oyunculara bakın. Sanki Amatör kümeden bir kulübün oyuncuları sıralanmış. Neredeyse yarısını tanımıyorum yani o derece. Sonumuz hayır olsun başka da bir şey demiyorum.

CENK GÖNEN
UMUT KAYA
MERTCAN TUNCA
İBRAHİM TORAMAN
ATINÇ NUKAN
ERSAN GÜLÜM
NECİP UYSAL
MUSTAFA PEKTEMEK
MEHMET AKYÜZ
MUHAMMET DEMİRCİ
VELİ KAVLAK
TANJU KAYHAN
BURAK KAPLAN
MANUEL FERNANDES
ROBERTO HİLBERT
FURKAN ŞEKER
RIDVAN ŞİMŞEK
EMRE ÖZKAN
MERTCAN DEMİRER
ÜMİT KARAAL
HASAN TÜRK
KADİR ARI
MEHMET AKGÜN
OĞUZHAN ÖZYAKUP
BERAT ÇETİNKAYA
CANER TURP
ERKAN KAŞ
MERTCAN AKTAŞ
SEZER ÖZMEN
OLCAY ŞAHAN

pele96
04.Temmuz.2012, 19:25
Egemen'i ve Ernst'i gözden çıkaran zihniyet fiyaskodan başka bir şey değildir diye düşünüyorum. Fikret Orman hakkında ilk başlarda umutluydum ama her geçen gün biraz daha küçülüyor gözümde. Tamam, takımı ayakta tutmak için belli bir bütçe kullanıyorsun anladık ama takımı ayakta tutan bazı oyuncular vardır ki olmazsa olmazdır. Şimdi bunlar gidiyor. Afedersin ama ne b.. yemeyi düşünüyorsun sezon içinde? Toraman sakatlanınca altyapıdan daha önce hiç maç oynamamış çocuğu mu annesinin koynundan alıp getireceksin? Beşiktaş burası yahu Beşiktaş.

Ayrıca şu Avusturya kampına gidecek oyunculara bakın. Sanki Amatör kümeden bir kulübün oyuncuları sıralanmış. Neredeyse yarısını tanımıyorum yani o derece. Sonumuz hayır olsun başka da bir şey demiyorum.

CENK GÖNEN
UMUT KAYA
MERTCAN TUNCA
İBRAHİM TORAMAN
ATINÇ NUKAN
ERSAN GÜLÜM
NECİP UYSAL
MUSTAFA PEKTEMEK
MEHMET AKYÜZ
MUHAMMET DEMİRCİ
VELİ KAVLAK
TANJU KAYHAN
BURAK KAPLAN
MANUEL FERNANDES
ROBERTO HİLBERT
FURKAN ŞEKER
RIDVAN ŞİMŞEK
EMRE ÖZKAN
MERTCAN DEMİRER
ÜMİT KARAAL
HASAN TÜRK
KADİR ARI
MEHMET AKGÜN
OĞUZHAN ÖZYAKUP
BERAT ÇETİNKAYA
CANER TURP
ERKAN KAŞ
MERTCAN AKTAŞ
SEZER ÖZMEN
OLCAY ŞAHAN
Tanımadığım 3-4 kişi var.

footballer33
05.Temmuz.2012, 00:37
Adam, gençlere şans verecek işte Görkem. Tamam, Samet Aybaba'yı sevmiyoruz, istemiyoruz, benim için bu kolay kolay da değişecek bir düşünce değil; ama bu kadar da acımasız olmayalım. Sonuçta hepsi oynamayacak takımda, en iyileri kalacak.

Samet Hoca'nın en beğendiğim yönüdür gençlere güvenmesi ve onlara şans vermesi. O yüzden bu konuda bir şey diyemem. Ayrıca, bu ilk kamp kadrosu. Esas kadro, 2. kamp dönemindeki olacak.

Ernst konusunda haklısın, yerine Hürriyet'i getirirlerse de zaten söylenecek hiçbir söz yok. Egemen konusunda ise, başta çok kızdım; fakat takımın durumu da ortada ve Sivok ile adı geçen Savic takımda olursa stoperde hiçbir sıkıntımız olmaz. Ersan, Berat ve Atınç gibi gençlerimiz de var. Bence, stoperden ziyade düşünmemiz gereken bölgeler sol ve sağ bek ile sağlam bir forvet.

meddah
05.Temmuz.2012, 01:23
Sezer Özmen ilk açıklamalarda yoktu listede. Sonradan değişiklik mi yapıldı?

footballer33
05.Temmuz.2012, 01:25
Öyle görünüyor. O konu benim de garibime gitti. Eskişehir'e gideceği bile söyleniyordu; bir baktık ki, kampta. :)

RasAnt
05.Temmuz.2012, 01:28
Koskoca Beşiktaş diyorsunuz 700 m tl borcu olan bir kulüp ne yapsın hangi parayla oynatsın camianın ne suçu var elbet böyle bir küçülmeye gidilcek aç susuz oyuncular oynayacak Beşiktaşın oyunculara çok para verme lüksü yok çünkü elde para yok.

Projeler üretip oyuncuları iyi paralara satmaya bakmalılar yoksa Beşiktaşın sonu bir zamanların Kocaelisinden farklı olmayacak.

meddah
05.Temmuz.2012, 01:29
Öyle görünüyor. O konu benim de garibime gitti. Eskişehir'e gideceği bile söyleniyordu; bir baktık ki, kampta. :)

İsabet olmuş aslında. İkisini de geçen sezon bol bol izlemiş biri olarak, ben daha çok Erkan Kaş'ın bu kadroya dahil edilip Sezer Özmen'in dahil edilmemesini garip bulmuştum.

El Barto
05.Temmuz.2012, 01:29
Ben de onu anlamıyorum. Oyuncuya vermeye para yok, transfer yapmaya para yok, bir dünya borcu var, hala yeni stad yeni stad.

Yapın bakalım ne olacaksa.

RaSenGan
05.Temmuz.2012, 01:34
Stadta oynayacak oyuncu kalmayacak bu gidişle :)

RasAnt
05.Temmuz.2012, 01:35
Ben de onu anlamıyorum. Oyuncuya vermeye para yok, transfer yapmaya para yok, bir dünya borcu var, hala yeni stad yeni stad.

Heh aynen bunuda yazacaktım unuttum stad olsa ne olacak en az 2 senelik bir proje,hiç olmazsa seyirciden gelen para gelir olacaktı oda olmayacak.

Beşiktaşın Digitürkten başka 3-5 sponsor geliri olacak bunlar anca oyuncuların parasına yeter.Yöneticiler zaten fıs bu takım nasıl düzlüğe çıkacak,hangi gelirle çıkacak çok merak ediyorum,ben bile böyle dertlendiysem Beşiktaşlıların halini düşünemiyorum.

Nedvedmania
05.Temmuz.2012, 01:36
Çarşının YD'den çok bu adama tepki göstermesi lazım. Adam klübü batıracak iyice.

besiktas1903
05.Temmuz.2012, 02:51

yeni stad ile gelirimiz çogalacak.

Çarşının YD'den çok bu adama tepki göstermesi lazım. Adam klübü batıracak iyice.

Bu duruma YD yüzünden geldik..

Yönetim projeler üretip para kazanmasi lazim ama simdiye kadar Feda disinda baska proje göremedik. Mesela Kartal yuvasinin örünleri çok dandik dogru dürüst bir antrenman takimi bile yok. 3 kupali basketbol t-shirtu daha çikmadi. bunlar daha basit örnekler.

RasAnt
05.Temmuz.2012, 11:26
yeni stad ile gelirimiz çogalacak.

Yeni stad hemen olan birşey değil en az 2 senelik bir proje Beşiktaşın o paralara şimdi ihtiyacı vardı 2 sene sonra batmayacağının garantisi yok

anil luque
05.Temmuz.2012, 12:15
Stad çözümü rasant'ın da dediği gibi uzun vadeli bir çözüm. Kulübe anlık sıcak para sağlayacak projeler lazım. Feda projesinden istenilen verim alınamasa bile belli bir kaynak sağladı. Bunun yanında baskebol takımı ile ilgili tshirt çıkartılmaması akıllara durgunluk verici gerçekten.

GeNç KaRTaL
05.Temmuz.2012, 12:29
Yönetim zaten bu yüzden yeni stad yapılana kadar takımın TT Arena'da oynamasını istiyor.Şu şartlar altında yeni stad nasıl yapılacak,o konuda benim de bir fikrim yok.

besiktas1903
05.Temmuz.2012, 12:52
Yönetim bütçeyi ona göre yapmıştı galiba. Sıcak para lazım fakat yatirim yapip ileriyi de düşünmek lazım. Açıkcası durumu tam bilmediğimiz için birsey diyemeyiz.

Uste'de dediğim gibi yönetim yaratıcı projeler üretmesi lazım mesela İnönü'de organizasyonlar düzenliyebilir(tabi stad bu sene yıkılmazsa).

besiktas1903
05.Temmuz.2012, 21:08
yeni sezonda nasil ve kimler oynayacagini merak ediyorum. Aslinda o kadar umutsuz degilim.

Samet Aybaba çift forvet oynatmak istiyor ve 4132 diyordu.

Cenk
Hilbert/Furkan/Ridvan
Sivok/Berat/Toraman/Atinç/Sezer/Furkan
Ersan
Ismail/Tanju
Ernst/Necip/Transfer?
Fernandes/Oguzhan/Olcay
Quaresma
Burak
Pektemek
Almeida

böyle oynarsak baya ofansif bir kadro olur.

Cenk
Hilbert
Sivok
Ersan
Ismail
Ernst
Necip
Fernandes
Oguzhan
Almeida
Pektemek

Böylede oynatabilir tabi daha genç oyuncularin cogunu yazmadim onlarin kamp performansini merak ediyorum umarim iyi bir performans sergilerler.

Quaresma ve Almeida Avrupa kupasinda oynadiklari için galiba 2ci kampa katilacak fakat Ernst, Holosko ve Alves birinci kampa katilabilirlerdi galiba gidiciler. Alves geçen sene çok az bir süre aldi fakat oynadigi süre içerisinde begenmistim. Cift forvet oynayacaksak Holosko ise yariyabilirdi fakat aldigi ücrete bakarsak gitmesi faydali olacak.

byariff
05.Temmuz.2012, 21:11
Ernstin yerine hurriyet olabilir.

vego
05.Temmuz.2012, 23:32
İMKB Beşiktaş’ın uyarılmasına karar verdi

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB), Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ’nin çeşitli konularda uyarılmasına karar verdi

22:16 | 05 Temmuz 2012 İSTANBUL (AA)
İMKB (http://www.milliyet.com.tr/index/%C4%B0MKB/default.htm)’nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayınlanan açıklamasında, Beşiktaş Futbol Yatırımları (http://www.milliyet.com.tr/index/Be%C5%9Fikta%C5%9F%7EFutbol%7EYat%C4%B1r%C4%B1mlar %C4%B1/default.htm) Sanayi ve Ticaret AŞ ile ilgili olarak, Avrupa (http://www.milliyet.com.tr/index/Avrupa/default.htm) Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) tarafından yapılan bildirim üzerine, UEFA (http://www.milliyet.com.tr/index/UEFA/default.htm) Kontrol ve Disiplin Komitesi nezdinde Şirketin mali konularıyla ilgili görüşmeler yapılacağının KAP’ta duyurulduğu hatırlatıldı.
Açıklamada, söz konusu duyuru sonrasında Borsa (http://www.milliyet.com.tr/index/borsa/default.htm) uzmanlarınca şirket nezdinde gerçekleştirilen inceleme çalışmaları çerçevesinde İMKB Yönetim Kurulunun bugünkü toplantısında, şirketin 31 Mayıs 2009, 31 Mayıs 2010 (http://www.milliyet.com.tr/index/2010/default.htm) ve 31 Mayıs 2011 (http://www.milliyet.com.tr/index/2011/default.htm) dönemlerinde özsermayesinin negatif olması sebebiyle uyarılmasının kararlaştırıldığı belirtildi.
Açıklamada, şunlar kaydedildi:
”Şirketin; UEFA nezdinde yürütülen ve UEFA Tahkim Kurulunca Beşiktaş Jimnastik Kulübü Futbol Takımının 1 yıl süreyle UEFA tarafından düzenlenen kulüpler düzeyindeki bir adet müsabakadan men edilmesiyle sonuçlanan soruşturma sürecinde kamuyu aydınlatma yükümlülüklerini tam olarak ve zamanında yerine getirmemesi, sözleşmeli futbolculara olan ücret yükümlülüklerini yerine getirmesinde aksaklıklar yaşanması, yeniden yapılandırılan sosyal güvenlik (http://www.milliyet.com.tr/index/Sosyal%7EG%C3%BCvenlik/default.htm) ve vergi idarelerine olan borçların vadesi geldiği halde ödenemeyen kısımlarının olması, futbolcu (http://www.milliyet.com.tr/index/futbolcu/default.htm) bonservis (http://www.milliyet.com.tr/index/bonservis/default.htm) bedellerinin ödenmesinde gecikmeler yaşanması nedenleriyle uyarılmasına karar verilmiştir.”
Bu arada, yatırımcıların bilgilendirilmesi ve Şirketin yakından izlenmesini teminen ilgili tebliğde düzenlenen bildirim süre ve esasları saklı kalmak üzere Temmuz 2012 (http://www.milliyet.com.tr/index/2012/default.htm) bilgilerinden başlayarak, her ay itibariyle izleyen ayın sonuna kadar bir önceki ay ile karşılaştırmalı olarak, borçlar ve bu borçlarla ilgili gerçekleşen ödemelere ilişkin bilgilerin de kamuya duyurulmak üzere KAP’ta ilan edilerek, Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ tarafından Borsa Başkanlığına gönderilmesinin istenmesi de karara bağlandı.

Ralph
05.Temmuz.2012, 23:32
Hürriyet mutlaka gelmeli. Takımın yıldızı olacak. Yılın transferi olur dünyada.

Ralph
05.Temmuz.2012, 23:36
FİKRET ORMAN BJK TV'DE AÇIKLAMALAR YAPIYOR

İnönü Stadı konusuyla ilgili açıklamalarda bulunan Orman, "2 hafta önce Ankara'da Futbol Federasyonu'nun Mali Genel Kurulu vardı ve Spor Bakanımızda katıldı. Konuşma yaparken, "Türkiye'de 18 tane stat inşaatı var" dedi. Fenerbahçe kulübü hariç bütün statlar devlet tarafından yapılmış. Stat projesi 2002 yılında benimde yönetimde olduğum dönemde gündeme gelmişti. Son 5 senedir Beşiktaş stat kazması vuruyor. Rakiplerimize baktığımız zaman 45-50 milyon dolar gelir elde etmiş. Beşiktaş'a baktığımız zaman 20-25 milyon civarı duruyor. Beşiktaş İnönü Stadında locaları ben yaptım. İlk etap 24 taneydi daha sonra 48 oldu. TT Arena'da bu sayının 4 misli. Beşiktaş eskiden de geldiği gibi statımızı yapın diye devlete gitmedik. Beşiktaş'ın 40 sene daha bulunduğu bölgede oynama hakkı var. Benden evvelki başkan Yıldırım Demirören statın yenilenmesi için talepte bulunmuş ve Kültür Bakanlığı tarafından reddedilmiş. Yıldırım Demirören ben gelmeden önce izin aldım demişti ama ortada alınmış bir izin yok. Bizde derhal ortadaki problemleri aşma çalışmasına gittik. Belli bir yolda izledik. Biz geldiğimizden itibaren bu izin konusunu belirli bir seviyeye getirdik. İzin prosedürleri açıkcası zor ilerliyor, fakat bizim en büyük gücümüz Sayın Başbakan, çünkü bu stadın yerinde yapılması için bize büyük destek veriyor. Kültür Bakanımız Ertuğrul Günay'ın, bazı ön yargıları ve yanlış bilgileri vardı. Bunu bize iletti. Burada otel gibi bir konsepti istemiyorum dedi. Bende kendisine alış veriş merkezi yapmak istemediğimizi ve stat yapmak istediğimizi ilettim. Bakanımıza durumumuzu ikna ettik. Sonuç itibari ile bakanımıza her seferinde izah ediyoruz. Her halde kısa bir süre içerisinde de sonuca geleceğiz. Bir an evvel statın başlamasını istiyorum. Rakiplerimiz her seferinde 30 milyon Dolar bizden önde oluyor. Eğer bizimde statımız istediğimiz düzeyde olsaydı belki de bu kadar borcumuz olmazdı. Ben olan şartlar içerisinde en hızlı davranıp, Beşiktaş menfaatlerini oluşturmak zorundayım. Yap, işlet, devret modelini düşünmüyorum. Türkiye'de ki 2-3 tane grup ile görüşmelerimiz devam ediyor. Stad isim hakkı gibi farklı sistemler üzerinde duruyoruz. Biz bu süreçte nerede oynayabiliriz diye düşündük. Olimpiyat Stadı'nda kesinlikle oynamayı düşünmüyorum. Çünkü bizim gelir sıkıntımız var. Bizim taraftar kitlemiz stata yürüyerek gelen insanlar. Şehir içi stadının daha makul bir yapısı var. Çok rüzgarı var.Bu yüzden Olimpiyat Stadını istemedim. Geriye oynayabileceğimiz 2 tane stat kaldı. Rakiplerimiz çok iyi localar satıyor. Yeni stadımızın maliyeti 70-85 milyon Dolar arasında olacak." dedi.

"F.BAHÇE VE G.SARAY BİZDEN 30 MİLYON DOLAR DAHA FAZLA KAZANIYOR"

"Stat konusunda acele etmiyoruz. 5 senedir uğraşılıyor. Ben artık stat inşaatının bir an önce başlamasını istiyorum. Çünkü rakiplerimiz her sezon Beşiktaş'tan 30 milyon dolar daha fazla kazanıyor. Beşiktaş'ın kasasına böyle bir para girmiyor. Artık acele etmemiz lazım. Fenerbahçe bu işi 10 sene önce yaptı. Biz öyle bir statta oynasak belki de böyle bir borcumuz olmazdı."

"FENERBAHÇE'YE KAYNAK SORULDU MU?"

Devlet olimpiyatları ya da Avrupa Şampiyonası'nı kazanırsak 'Stadı biz yaparız' demedi. Bu başvuralara verilecek cevaı bekleyecek vaktimiz yok. Kesinlikle yap, işlet, devret yöntemini benimsemiyorum. Görüştüğümüz çeşitli finans modelleri var. Türkiye'de iki üç firmayla konuştuk. Fenerbahçe stadını yenilerken, 'Kaynağı nerden buldunuz?' diye bir şey mi soruldu? Yapıldı ve bitti. Benim işimden biri konut geliştirme.

"OLİMPİYAT STADI'NA GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ"

Biz bu süreçte nerede oynayacağımızı düşündük. Biz Olimpiyat Stadı'nda oynamayı düşünmüyoruz. Zaten orası bakımda. Beşiktaş'ın gelir sorun var. Galatasaray'ın oraya gittiğinde yaşadığı sıkıntıları gördük. Olimpiyat Stadı futbol açısından da keyifli değil. Mali sıkıntılarımız varken oraya gitmeyi düşünmüyoruz. Geriye Şükrü Saracoğlu ve Türk Telekom Arena kalıyor.

attirson
05.Temmuz.2012, 23:37
Hürriyet mutlaka gelmeli. Takımın yıldızı olacak. Yılın transferi olur dünyada.

Ben Fm'de alınca dalga geciyordun. :D

Ralph
05.Temmuz.2012, 23:42
Ben Fm'de alınca dalga geciyordun. :D

Aslında burada da dalga geçmiştim :)

attirson
05.Temmuz.2012, 23:45
Aslında burada da dalga geçmiştim :)

Anladık heralde. :) Yani takımınla adı anılıyor ya ondan bahsettim. :icon_biggrin:

Ralph
05.Temmuz.2012, 23:47
"70-85 MİLYON DOLAR ARASINDA MALİYET OLACAK"

"İnönü Stadının yapım maliyeti 70-85 milyon doları bulacak."

"GALATASARAY İLE YAŞADIĞIMIZ STAT POLEMİĞİNDEN RAHATSIZIM"

"Galatasaray ile gelinen durumdan rahatsızım. Sanki biz zorla bir yere girecek gibi lanse edildik. Galatasaray'dan bazı isimler kırıcı davrandı. Rekabet sahada yaşanır başka yerde değil. Belki Olimpiyatları da düşünürsek 1 sene daha bekleyebiliriz. Ben stat konusunda Galatasaray Kulübü'ne kırıldım. Onlara evimizi yıkıcaz sizin evinize misafir olmaya gelmek istiyoruz ve stadınızın sıkıntılarını beraber ortak olarak çözelim dedik.Bazen duyuyorum biz de sizden zamanında istedik stadınızı diye. Kesinlikle öyle bir şey olmadı. Bize gelen bir talep olmadı. Eski yöneticilerimize sordum asla bir talep yok dediler."

pele96
05.Temmuz.2012, 23:55
Adam, gençlere şans verecek işte Görkem. Tamam, Samet Aybaba'yı sevmiyoruz, istemiyoruz, benim için bu kolay kolay da değişecek bir düşünce değil; ama bu kadar da acımasız olmayalım. Sonuçta hepsi oynamayacak takımda, en iyileri kalacak.

Samet Hoca'nın en beğendiğim yönüdür gençlere güvenmesi ve onlara şans vermesi. O yüzden bu konuda bir şey diyemem. Ayrıca, bu ilk kamp kadrosu. Esas kadro, 2. kamp dönemindeki olacak.

Ernst konusunda haklısın, yerine Hürriyet'i getirirlerse de zaten söylenecek hiçbir söz yok. Egemen konusunda ise, başta çok kızdım; fakat takımın durumu da ortada ve Sivok ile adı geçen Savic takımda olursa stoperde hiçbir sıkıntımız olmaz. Ersan, Berat ve Atınç gibi gençlerimiz de var. Bence, stoperden ziyade düşünmemiz gereken bölgeler sol ve sağ bek ile sağlam bir forvet.
Sol bekte Türkiyenin e iyi 3 adamından birisi var.İsmail Köybaşı , Hakan Balta ve Hasan Ali bunalrdan başka sayılacak bir belki Özgür Çek olabilir.Sağ bek ise zamanında Almanyanın Sağ Beki olan Hilbert var daha ?

Galatasaray da yaparken oyuncularına para ödeyemiyordu.

Şuanda klübün batıcak birşeyi yok çünkü BATMIŞ batacağı kadar.Gelir Kaynağımız yok.Adam önce borcun ilerlemesini durdurmaya çalışacağını söylemişti zaten. FEDA t-shirtleri çok az satış yapmış olsada klübe para girdi.Bunları çoğaltmalı mesela nerde oynayacağı belli olunca sezona başlamadan 1 hafta önce R Madrid , Bacelona , Man C gibi takımlardan 1yle maç yaparsa biletler saatinde tükenir.

footballer33
06.Temmuz.2012, 00:26
Sol bekte Türkiyenin e iyi 3 adamından birisi var.İsmail Köybaşı , Hakan Balta ve Hasan Ali bunalrdan başka sayılacak bir belki Özgür Çek olabilir.Sağ bek ise zamanında Almanyanın Sağ Beki olan Hilbert var daha ?
İsmail Köybaşı sakat ve ilk yarıyı kapattı, Hilbert ise, sağ bek için yetersiz kalıyor bana göre. Tam bir sağ bek oyuncusu da değil zaten, esas mevkisi sağ açık. Tanju, Rıdvan, Caner Turp ve M.Akgün gibi isimler yeterli geliyorsa, ona sözüm yok. :)

E.Cartman
06.Temmuz.2012, 01:19
Galatasaray da yaparken oyuncularına para ödeyemiyordu.

Kardeşim nedir sendeki bu sürekli Galatasaray'a laf sokuşturma çabası. Burda laf atıyosun, Galatasaray Sohbet Alan'ında atıyosun, Transfer alanında atıyosun, stad konusunda atıyosun. Sürekli ortamı geriyorsun. Galatasaray stada para harcamadı demeyi biliyosun sonra stad yapılırken GS'de bunları yapmıyordu diyosun. Lütfen artık üslubunu düzelt sıkıldım artık senin bu tahrik edici mesajlarını görmekten ayrıca kendi içinde ikileme düşmemeyede çalışırsan daha çok memnun olurum.

RaSenGan
06.Temmuz.2012, 17:33
CAS cezayı onamış.

NisRoc
06.Temmuz.2012, 17:33
Maalesef, CAS 1 yıllık cezayı onamış. NtvSpor SON DAKİKA..

Suicider
06.Temmuz.2012, 18:14
Geçmiş olsun yazık oldu.Eskişehir öneleme oynayacak sanırım şimdi.

anil luque
06.Temmuz.2012, 18:18
Yaşattığın herşey için teşekkürler! Yıldırım Demirören.. Sövgüyü, yergiyi dahi haketmiyorsun..

eXcitinG
06.Temmuz.2012, 18:30
SağLık oLsun. Ama hakikaten çok üzücü bir durum. Demirören in karşısına dikiLerek bu kaybın faturasını kesmek gerek. Adamsa Beşiktaş a verdiği zararı da cebinden ödesin. Zamanın da cebinden ödemesini biLiyordu.

Bu günLerde, bu durumLarı gördükçe, Beşiktaş bağLıLığı ve sevgim daha da artıyor. Bitiremezsiniz içimizde ki Beşiktaş aşkını.

fotosuki
06.Temmuz.2012, 19:32
Kararın böyle çıkacağı çok belliydi. Özellikle Bursaspor davasından sonra UEFA CAS'a sert çıkmıştı. Bir daha karşılarına almak istemezler zaten UEFA'yı. Bu da bu karardaki bir etkendi bence.

footballer33
06.Temmuz.2012, 19:35
Neden olduğun prestij kaybı bir yandan, Avrupa'ya giderek kazanabileceğimiz miktardan olmak bir yandan, getirilebilecek futbolcuların ikna edilemeyecek olması bir yandan... Uzar gider böyle.

Kına yakarsın artık eski başkan! Sana da Beşiktaşlı diyorlar işte!

Ralph
06.Temmuz.2012, 19:46
Demirören'in ayağını yorganına göre uzatmamasının bedelini çekiyoruz. Teşekkürler tekrar tekrar. Tam da gelire ihtiyaç duyduğumuz zaman olacak iş değil.

E.Cartman
06.Temmuz.2012, 19:59
Kötü bi haber oldu Beşiktaş adına. Böyle zor bi durumdayken Avrupa'dan gelecek paralar önemliydi. Umarım gelecek sene bütçeyi biraz olsun düzeltirlerde bir daha mali kriterlere uyulmadığı gerekçesiyle ceza gelmez.

pele96
06.Temmuz.2012, 20:54
Kardeşim nedir sendeki bu sürekli Galatasaray'a laf sokuşturma çabası. Burda laf atıyosun, Galatasaray Sohbet Alan'ında atıyosun, Transfer alanında atıyosun, stad konusunda atıyosun. Sürekli ortamı geriyorsun. Galatasaray stada para harcamadı demeyi biliyosun sonra stad yapılırken GS'de bunları yapmıyordu diyosun. Lütfen artık üslubunu düzelt sıkıldım artık senin bu tahrik edici mesajlarını görmekten ayrıca kendi içinde ikileme düşmemeyede çalışırsan daha çok memnun olurum.
Benim amacım galatasaray'ı ezmek felan değil.Galatasaray stadın aprasını ödememiş gibi bir cümlede kurduğumu hatırlamıyorum.Galatasaray oyuncularına parayı ödeyemiyorken stadı yapabiliyorsa / yaptırabiliyorsa aynı yöntemle bizde yaptırırız diye düşünüyoru.

enesemin53
07.Temmuz.2012, 00:39
Beşiktaş camiasından şöyle bir (birkaç) hareket beklerdim; mesela takımdaki bir Beşiktaşlı! futbolcu gidecek yönetime arkadaş ben bu sene boş mukaveleye imza atıyorum ücretlerimi istediğiniz seviyeye çekebilirsiniz diyecek, veya aynı şekilde Beşiktaşlı bir futbolcu (sen bi gel lazımsın denerek) transfer edilecek ve kulübün malum durmundan dolayı ederinden çok daha az ücretlere imza atıp belkide kariyerinden fedakarlık yapacak, ve bu örnekler aynen kamu ile paylaşılacak, paylaşıldıkça camiaya örnek teşkil edecek, ki herkes Beşiktaşlılığın ne olduğunu anlayacak anlamak istemeyen sözde Beşiktaşlılarında gözüne girecek.Beşiktaş'a yakışan birşeylerin olması gerekiyor artık.(doğma büyüme Çarşı'lı yakın akrabalarım vasıtası ile tanıdığım bildiğim Beşiktaş'ın şu sıralar kendinden çok uzak olduğunu düşündüğüm için yazdım kimse kırılmaz umarım ) , (örnekleri de futbolcular üzerinden uydurdum çünkü en çok göz önünde olan insanlar)

besiktas1903
07.Temmuz.2012, 01:06
Beşiktaş camiasından şöyle bir (birkaç) hareket beklerdim; mesela takımdaki bir Beşiktaşlı! futbolcu gidecek yönetime arkadaş ben bu sene boş mukaveleye imza atıyorum ücretlerimi istediğiniz seviyeye çekebilirsiniz diyecek, veya aynı şekilde Beşiktaşlı bir futbolcu (sen bi gel lazımsın denerek) transfer edilecek ve kulübün malum durmundan dolayı ederinden çok daha az ücretlere imza atıp belkide kariyerinden fedakarlık yapacak, ve bu örnekler aynen kamu ile paylaşılacak, paylaşıldıkça camiaya örnek teşkil edecek, ki herkes Beşiktaşlılığın ne olduğunu anlayacak anlamak istemeyen sözde Beşiktaşlılarında gözüne girecek.Beşiktaş'a yakışan birşeylerin olması gerekiyor artık.(doğma büyüme Çarşı'lı yakın akrabalarım vasıtası ile tanıdığım bildiğim Beşiktaş'ın şu sıralar kendinden çok uzak olduğunu düşündüğüm için yazdım kimse kırılmaz umarım ) , (örnekleri de futbolcular üzerinden uydurdum çünkü en çok göz önünde olan insanlar)

Bir tek Ersan indirime gitti keske dedigin gibi bir kaç futbolcu böyle yapsa.

besiktas1903
07.Temmuz.2012, 01:10
Futbol Takımımız, Avusturya kampının 2. gününde hazırlıklarını akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

http://www.bjk.com.tr/media/photos/1200X900_200739888.jpg

http://www.bjk.com.tr/media/photos/1200X900_1264720373.jpg

http://www.bjk.com.tr/media/photos/1200X900_1677175057.jpg

http://www.bjk.com.tr/media/photos/1200X900_329990563.jpg

http://www.bjk.com.tr/media/photos/1200X900_776323038.jpg

http://www.bjk.com.tr/media/photos/1200X900_906668241.jpg

Ralph
07.Temmuz.2012, 01:17
Bu Ersan çok ciks bir herif hee :)

GeNç KaRTaL
07.Temmuz.2012, 01:18
Kötü bi haber oldu Beşiktaş adına. Böyle zor bi durumdayken Avrupa'dan gelecek paralar önemliydi. Umarım gelecek sene bütçeyi biraz olsun düzeltirlerde bir daha mali kriterlere uyulmadığı gerekçesiyle ceza gelmez.

Aslında dolaylı yoldan mali kriterlere uyulmadığı için bu cezayı aldık ama öyle olsaydı belki cezadan kurtulma şansımız olurdu.Ceza alma sebebimiz,eski yönetimin UEFA'ya sahte belge vermesi ve bunun ortaya çıkması.Aslında UEFA yeni yönetimin iyi niyetini göz önünde bulundurup ilk başta ceza vermemişti ama sonra karar değişti.Özellikle şu şike sürecindeki tavırlarıyla da ben YD'nin nasıl Beşiktaş'lı olduğuna akıl mantık erdiremiyorum .Beşiktaş'ı bitirmek için Beşiktaş'ın içine sızmış bir ajanmış gibi davrandı adeta bugüne kadar.Utanmadan-hibe ettim demesine de rağmen-hala parasını istiyor ya,bu nasıl bir karakterdir çözmek mümkün değil.

anil luque
07.Temmuz.2012, 02:11
Aslında dolaylı yoldan mali kriterlere uyulmadığı için bu cezayı aldık ama öyle olsaydı belki cezadan kurtulma şansımız olurdu.Ceza alma sebebimiz,eski yönetimin UEFA'ya sahte belge vermesi ve bunun ortaya çıkması.Aslında UEFA yeni yönetimin iyi niyetini göz önünde bulundurup ilk başta ceza vermemişti ama sonra karar değişti.Özellikle şu şike sürecindeki tavırlarıyla da ben YD'nin nasıl Beşiktaş'lı olduğuna akıl mantık erdiremiyorum .Beşiktaş'ı bitirmek için Beşiktaş'ın içine sızmış bir ajanmış gibi davrandı adeta bugüne kadar.Utanmadan-hibe ettim demesine de rağmen-hala parasını istiyor ya,bu nasıl bir karakterdir çözmek mümkün değil.
Ben buraya bazen ciddi ciddi inanıyorum yeminle.

Ralph
07.Temmuz.2012, 10:29
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, istasyon çalışması sırasında hızlı koşan Ersan Gülüm'e takıldı.

Tecrübeli teknik adam, yüksek tempoda koşan Ersan'a, "İyi mi böyle Ersan?" diye laf attı. Hocasının demek istediğini anlamayan Ersan, "Buyur hocam" diye yanıt verince Aybaba, "Düşür temponu"dedi.

Siyah-Beyazlılar akşam yaptıkları idmanla çalışmalarına devam etti. Genç Muhammet ise Samet Aybaba'nın hışmına uğradı.

Tedavisi süren Mustafa Pektemek takımdan ayrı düz koşu yaptı. Bir buçuk saate yakın süren çalışmada futbolcuların sabah gerçekleştirilen ağır kros idmanı nedeniyle hayli yorgun olduğu gözlendi. İdmanın büyük bölümünde çift kale maç yapılırken,Berat iki kafa golü attı. Genç oyuncu birçok fırsattan ise yararlanamadı. Bir diğer genç yıldız Muhammet ise teknik direktör Samet Aybaba'nın hışmına uğradı. 3 farklı pozisyonda takım arkadaşlarına pas vermeyen Muhammet, hocasından büyük tepki gördü. Aybaba, öğrencisini çok sert sözlerle uyardı. Hazırlıklar bugün devam edecek.

RasAnt
07.Temmuz.2012, 11:28
Ersan için güzel bir çıkış olacak bu sene

kalemci
07.Temmuz.2012, 15:08
Ersan konusunu kapatalım bence yine nazar değdireceğiz :)

Zekirdek
07.Temmuz.2012, 15:10
Ersan'dan hala birşey olmaz diyorum. Umarım yanılırım.

Ralph
07.Temmuz.2012, 19:08
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, yeniden yapılanma sürecinde İnönü Stadı'nın çok önemli olduğunu ve kulüpteki bütün futbolcuların sezona İnönü'de başlamak istediğini söyledi.

2012-2013 sezonu hazırlıklarını Avusturya'nın Bad Kleinkirchheim bölgesinde gerçekleştiren Beşiktaş'ta teknik direktör Samet Aybaba bugün basın mensuplarının karşısına çıktı.
Hazırlık kampının üçüncü gününde gerçekleşen basın toplantısında Aybaba ilk olarak 2 Temmuz'da başlayan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
"İnönü'de oynamak istiyoruz"

"2 Temmuz'da hazırlıklarımıza kendi tesislerimizde başladık. 5 Temmuz'dan itibaren de Avusturya'dayız. 2 etaplı bir kamp programı düşünüyoruz. CAS mahkemesinin UEFA kararı ile ilgili kararı düşündüğümüz için böyle bir planlama yaptık. CAS'tan hiç beklemediğimiz bir karar çıktığı için planımızda değişiklikler olabilir. Kamp kadrosunda 29 tane futbolcumuz var. Bu oyunculardan 14'ü altyapımızdan yetişen futbolcularımız. Onlarla ilgili değerlendirmelerimiz var. Kamp süreci boyunca bu futbolcularla ilgili kararlarımızı vereceğiz"

"YENİ BİR YAPILANMAYA GİDİYORUZ"

Aybaba takım içindeki yapılanma ile ilgili şunları söyledi:
"Yeni bir yapılanmaya gidiyoruz. Bu yapılanma içinde bazı futbolcularla yollarımızı ayıracağız. Oyuncular başka takımlardan daha cazip teklifler aldıkları zaman takım değiştirebiliyorlarsa, kulüplerde oyuncular ile ilgili kararlar verebilir.Biz bunu yapmaya çalışıyoruz. Almeida izninin ardından kampımıza katılacak. Fernandes kampımızda ve yavaş yavaş antrenmanlara dahil olacak."

"BİR HAFTA İÇİNDE 2-3 OYUNCU TRANSFER EDECEĞİZ"

Samet Aybaba, transferler çalışmaları hakkında şu ifadeleri kullandı:
"Transferler için yoğun bir çaba harcıyoruz. Kolay değil. İmkanlar dahilinde en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu da zaman alıyor doğal olarak. 3 veya 4 tane tespit ettiğimiz bölgelere transfer yapacağız. Bir hafta içinde de 2 veya 3 oyuncunun transferini tamamlayacağız. Uğru Boral'ın transferi tamamlandı. Kendisine hayırlı olsun takımıza büyük katkı sağlayacaktır. Uğur yarından sonra kadromuza katılacak."

"QUARESMA TRANSFER ÇALIŞMALARI YAPIYOR"

Aybaba takımdan ayrılması gündemde olan Quaresma, Holosko, Simao ve Ernst için şunları söyledi:
"Quaresma izinli ve transferi ile ilgili çalışmalar yapıyor. İzin sürecini transfer çalışmaları olarak yorumluyoruz. Verdiğimiz kararlardan geri dönme diye bir durumumuz yok. Biz bir karar verdik bunun arkasında duracağız. Takım olmak istiyorsak, camia olmak istiyorsak, doğru şeyler yapacağız diye ortaya çıkıyorsak verdiğimiz kararlara herkesin saygı duyması lazım. Çünkü doğruyu yapmak istiyoruz. Bu oyuncuların çoğu biz profesyoneliz diyorlar. Profesyonel sistem içinde istenmediğin zaman başka bir takımla anlaşma durumu da var. Bu gayet doğaldır.Eğer kulübün imkanları sizin maddi durumunuzu karşılayamıyorsa ve size bu durum ile ilgili bir şeyler yapabilir misiniz diye sorulduğunda hayır cevabı veriyorsanız istenmeyen oyuncu gider başka bir kulüp ile anlaşır. Bu durum kadroda düşünmediğimiz tüm oyuncular için geçerli."

"EN FAZLA 7 YABANCI OLACAK"

Tecrübeli teknik adam "Yeni sezonda kadroda en fazla 7 yabancı bulunduracağız" dedi.
"Yeni sezonda 6 yabancı ile oynamak istiyoruz. Yani futbol federasyonunun saha içinde izin verdiği sayı kadar oynamak istiyoruz. Çok ekstra bir durum olursa bir yabancı daha kullanabiliriz. Yabancı kaleci konusunda da çalışmalarımız var. Bazı maçlarda Cenk ile sahaya çıkacağız. Cenk çok çalışıp yeni kalecinin önüne geçsin. Yabancı kaleci aldık diye oynatacağız diye bir kural yok. Cenk yetenekli bir kaleci. Önüne tecrübeli bir kaleci koyarsak Cenk daha iyi duruma gelebilir. Cenk'in birkaç tane eksiği var. Keşke biz kaleci alsak ama formayı Cenk kapsa. Cenk Brezilya'dan oyuncu almayacağız. Herkesin gözünden kaçan bir şey var. Artık Brezilya'dan oyuncu almak çok zor. Çünkü Brezilya'da da maliyetler çok yükseldi."

"KALECİ İÇİN İLK ADAYIMIZ DAVİD OSPİNA"

Aybaba yabancı kaleci ile ilgili şunları söyledi:
"Yabancı kaleci konusunda birinci adayımız Fransa'nın Nice takımında forma giyen ve Fransa'nın en iyi kalecisi David Ospina'dır. Kendisi ile 2 haftadır temas halindeyiz. Transfer kolay gerçekleşmiyor. Olmaz ise ikinci ve üçüncü alternatiflerimiz de olacak. Sivok ile çalışmayı istiyoruz. Takımda kalacak 4 yabancımız Almeida, Fernandes, Hilbery ve Sivok olmasını planladık. Sivok ile sona doğru yaklaşıyoruz. O'na yaptığımız teklifi kabul edeceğini düşünüyorum."

"EGEMEN'İN ARKASINDAN KONUŞMAZ BİZE YAKIŞMAZ"

Aybaba, Fenerbahçe'ye transfer olan Egemen Korkmaz konusunda şunları söyledi:
"Egemen ile bir konuşmam olmuştu. Benden izin istemişti. Daha sonra kulüple ilgili maddi konularsa bir sorun yaşandı. Bu takımın adı Beşiktaş... Var olan ve güçlü olan Beşiktaş'tır. Oyuncular, teknik direktörler ve yöneticiler gelir geçer. Önemli olan her şeyi doğru yapmaktır. Oyuncular bizimle birlikte olmak istiyorsa biz en iyisini yapmaya çalışırız. Ancak bizimle olmak istemeyen hiçbir oyuncunun arkasından ağlamayız. Biz takımımızın arkasında dururuz. Bir şeyleri doğru yapalım. Belki bizden sonra gelen de yola devam eder. Takımının ne olduğunu anlayan bir futbolcu topluluğu, taraftar topluluğu ve arkasında büyük bir yönetim topluluğu oluşturmak istiyoruz. Egemen biz de geçen seneyi çok iyi geçirdi. Takımın en iyi oyuncusuydu. Ancak oyuncunun arkasında bakıp da niye gitti diye hayıflanmak Beşiktaş teknik direktörüne ve camiaya yakışmaz."

"OYUNCULARLA KONUŞTUK, İNÖNÜ'DE OYNAMAK İSTİYORUZ"

Samet Aybaba son olarak İnönü Stadı konusunda şunları söyledi:
"Zorlanacağımız bir süreç içindeyiz. İnönü Stadı bizim evimiz ve orada daha iyi kenetleniriz. Ben orada 11 sene okudum. İnönü'de bir çok heyecan yaşadık. Yeniden bir yapılanma için en heyecan duyulacak yer İnönü Stadı'dır diye düşünüyorum. Futbolcularla da konuştum. Benimle aynı görüşteler. Ben de başkanımız ile görüştüm. 'Mümkün olursa bu süreci uzatarak yapılanmamıza İnönü'de başlayalım' dedim. Başka bir takımın sahasına gitmek zor olacak. O'da bizim isteğimizi yapmaya çalışacağını söyledi.

byariff
07.Temmuz.2012, 22:35
Besiktasli oyuncular antremanda cifte telli oynarken bir resim :D

http://i.imgur.com/f1dp1.jpg

footballer33
07.Temmuz.2012, 23:49
Çiftetelli değil de, halaya benzemiş bu. :D

Takımda kalması düşünülen isimler iyi de, Ernst de kalsaydı keşke takımda. Q7'nin nereye ve kaç paraya gideceğini merak ediyorum. Aldığımız parayı çıkaralım hiç değilse. :)

pele96
08.Temmuz.2012, 01:41
Çiftetelli değil de, halaya benzemiş bu. :D

Takımda kalması düşünülen isimler iyi de, Ernst de kalsaydı keşke takımda. Q7'nin nereye ve kaç paraya gideceğini merak ediyorum. Aldığımız parayı çıkaralım hiç değilse. :)
Aldığımız paradan ümiti kestik zaten.Ernst'i hangi akıl ,mantık düşünmezki.Adam Valencia'da sırıtmadan oynar.Geçen sezon yararlı ; Egemen , Fernandes , Ernst vardı yanlarına şunuda koyim denilecek bir kişi bile yok.

bySperman
08.Temmuz.2012, 01:43
Beşiktaş yönetimi ekonomik açıdan ne kadar iyidir bilmem ama bu konuda sınıfta kaldı.

grkm33
08.Temmuz.2012, 14:43
Ersan Adem Gülüm NTV spora konusuyor

footballer33
09.Temmuz.2012, 00:44
Ersan Adem Gülüm NTV spora konusuyor
Beşiktaş'ta yaşadığı sakatlık sonrası formasından uzak kalan Ersan Adem Gülüm, NTVSpor'a yaptığı açıklamada sakatlığını tamamen atlattığını ve yeni sezonda başarılı bir sezon geçirmek istediğini dile getirdi.

İyi bir kamp dönemi geçirdiğini dile getiren Ersan, "Neşeli, arzulu, iyi mücadele eden bir takım olduk. Ne durumda olduğumuzun farkındayız. Sakatlığı atlattıktan sonra arada sırada yeniden sakatlanır mıyım kabusu yaşıyorum; ama unutmaya başladım. İdmanlarda daha hırslıyım ve sakatlığımı tamamen unutmam lazım" şeklinde konuştu.

"HA İNÖNÜ, HA BAŞKA STAT"

Kendisine indirim talep edildiğinde düşünmeden kabul ettiğini söyleyen Beşiktaşlı defans, "Taraftar ve camiaya örnek olmak için fedakarlıkta bulundum. Genç kadromuzla iyi mücadele etmeyi hedefliyoruz" dedi.

Stat konusundaki belirsilik hakkında ise, "Ha İnönü ha başka saha... Bu sene bizim birleşmemiz lazım. Nerede oynayacağımız belli değil. İnönü tabiki daha farklı. Rakiplerimiz oraya gelmeye korkuyor. Taraftarımızla birlikte olmak istiyoruz. Hangi saha olacağı bir şey değiştirmez. Sonuçta saha bu" ifadeleri kullandı.

"EGEMEN'İN YOKLUĞUNU UNUTTURACAĞIM"

Egemen'in gitmesinden dolayı üzüldüğünü ifade eden Ersan Adem Gülüm, "Sakatlanmadan önce ben de onun gibi oynuyordum. Sakatlık yaşadık. Geride kaldı artık. Ersan herkese ne olduğunu gösterecek. Çok hırslı ve istekliyim. Nazar değmesin. Her şey yolunda. Egemen ayrıldı; ama yokluğunu unutturacağım" diyerek sözlerini sürdürdü.

Şike davası sonrasında Türk futbolcuların psikolojik olarak çok etkilenmeyeceğini dile getiren genç futbolcu, "Yabancılar daha fazla tesir altında kalıyor. Bu sene böyle artık. İlk 4'e girmemiz lazımi hedef bu" dedi.

Eski Beşiktaş gibi oynayacaklarını belirten defans oyuncusu, Guti hakkında yorumda konuşarak sözlerini noktaladı:
"Guti kalitesi ortada biriydi. İlk geldiğinde iyiydi. Medya üstüne gelince, özel hayatı kalmadı. Morali bozuldu ve oyunu etkilendi. O da bilmeliydi bu durumu. Sonuçta tecrübeli birisi, örnek olmalıydı; ama olamadı. Bir sene daha kalsaydı tabiki faydalı olurdu"

vego
09.Temmuz.2012, 12:49
Ruhun Şad Olsun Kornerlerin Kralı
Kara Temmuz'un bizden aldıklarından Şükrü Gülesin. 1940 senesinden 1950'ye kadar (1 sezon hariç) Beşiktaş formasını giyen güzel efsanelerimizden.

9 sene boyunca Beşiktaş'la birçok kupa kazanan Gülesin'in en çok kornerden attığı goller meşhurmuş. Bu golleri sayesinde de adını Avrupa'da duyurmuş ve Beşiktaş'la geçirdiği 9 seneden sonra İtalya'da Lazio'ya transferi gerçekleşmiş. Bu transfer ile İtalya'ya giden ilk Türk futbolcusu olma ünvanını da kazanmıştır. O dönem ki teknik adamla anlaşamadığı için Palermo'ya kiralanan Gülesin, 28 maçta 13 gol atarak takımının en golcü 2.oyuncusu olmuş. (Takımın en golcü oyuncusu 15 golle Dante Di Maso) Palermo'daki bu başarısı sonrasında Lazio, Gülesin'i kadroda tutmuştur. O sene de 29 maçta 16 gol atma başarısı göstermiş ve bir sonraki sene tekrar Palermo'ya kiralanmış, burada da 22 maçta 7 gol atarak İtalya macerasını tamamlamış.
Türkiye'ye döndükten sonra bir süre Galatasaray forması giymiştir. O dönemleri şöyle açıklamıştır: " Sarı-Kırmızı forma -kimse alınmasın, gücenmesin ama- sırtıma batıyordu sanki."

Futbolu bıraktıktan sonra bir süre Beşiktaş'ta yöneticilik yapan, spor yazarlığı ile de uğraşan Gülesin, Milli Takım Teknik Komitesi'ne seçilmiştir. 10 Temmuz 1977'de kalp krizi yüzünden aramızdan ayrıldığında sadece 55 yaşındaydı Şükrü Gülesin.

Lazio'da kulüp binasının girişinde onur listesinde ismi yazılı olan, Palermolu taraftarların onca seneye rağmen forumlarında ismini ve fotoğrafını kullandığı bir efsane.

Ruhun şad olsun "Kornerlerin Kralı"

"Şükrü Gülesin kornerden direk kaleye attığı 33 gol ile Dünya Kornerler Kralı olmuştu.B rezilyalı rakibi ise ancak 32 gol attığından, rekorlar kitabına Şükrü Gülesin geçmişti. Ben, Şükrü ağabeyinin liglerdeki 33 korner golünden dördünü izledim. Birkaç futbolcunun ise birer golünü görmüştüm. Gençlerbirliği'nden Zeynel, Dünya Karması'nda ilk oynayan futbolcumuz İsa gibi... İşin hoş tarafı Şükrü Gülesin bu gollerinden birkaçını Fenerbahçeli Cihat Arman'a atmıştı. Cihat, üç direk arasındaki en iyi kaleci idi. Hiç unutmam İnönü Stadı'nda benim önümdeki kornerden deniz tarafındaki kaleye Şükrü ağabey atış yapmış. Uzak direk dibindeki Cihat Arman, biraz çıkar çıkmaz golü yemişti. Şükrü Gülesin böyle bir golü gene Cihat Arman'a attı. Başbakanlık Kupası'nda, Şükrü korner çekiyor. Uzak direğe giden toplara, Kaptan Baba Hakkı fırlar, kafaya çıkardı. Hakkı Yeten, pozisyonu kaçırmak istemiyor. Fırlıyor, sıçrıyor, topa kafa vuramıyor. Çünkü top içeri girmiştir. Baba Hakkı kafasını direğe çarpmıştır.Ş ükrü Gülesin kornerden attığı golün sevinci ile kaptanını kucaklamaya gittiğinde, sert bir sesle aldığı yanıt şudur; "Şu golleri doğru dürüst at oğlum, beni sakatlayacaksın..."

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s480x480/295356_407812305920966_1305066915_n.jpg

Ralph
09.Temmuz.2012, 13:44
Kendi kendimize sponsor olmuşuz. Bu iş benim çok tuhafıma gidiyor. 3 dalda şampiyon oluyoruz ve sene sonunda sponsor bulamıyoruz. Hakikaten tuhaf.

fotosuki
09.Temmuz.2012, 17:31
Kendi kendimize sponsor olmuşuz. Bu iş benim çok tuhafıma gidiyor. 3 dalda şampiyon oluyoruz ve sene sonunda sponsor bulamıyoruz. Hakikaten tuhaf.

Bence tek sebebi taraftar. Sponsorlar taraftara güvenmiyor.

byariff
10.Temmuz.2012, 01:49
Muhammed Demirci Bugun Aksamki Antremanda Cok Guzel Bir Gol Atmis.

Muhammed Demirci

LaigLeNoiR
10.Temmuz.2012, 03:02
Muhammed baya baya büyüyüp gelişmiş, maşallah.

Bordo61Mavi
10.Temmuz.2012, 03:17
Buyumus adam olmus bu ya :) Helal olsun insAllah durmadan kendini gelistirir

Facx
10.Temmuz.2012, 04:03
gol güzelde çocuk topu ayağına alır almaz direk vur olum vur vur vur bırak kendi karar versin ne bu baskı ? :D

GeNç KaRTaL
10.Temmuz.2012, 11:15
Yıllardır bekliyoruz Muhammed'i.İnşallah beklentilerimizi karşılar.

Ralph
10.Temmuz.2012, 12:35
Teknik bir çocuk zaten. Oynadığı taktirde daha çok bu tarzda gol atar. Ama tabi önce oynaması lazım. Bunu da Aybaba yapmazsa artık kimse yapmaz. İlk zamanlar yedekten başlar sonra asa alır diye düşünüyorum ben. Tabi oynayışına göre.

pele96
10.Temmuz.2012, 14:30
gol güzelde çocuk topu ayağına alır almaz direk vur olum vur vur vur bırak kendi karar versin ne bu baskı ? :D
Mahalle maçlarındaki gibi :D Top ayağımıza gelmeden pas ver pas ver sesleri geliyor :D

besiktas1903
12.Temmuz.2012, 01:43
Ümit kuraal kampta iyi performans sergiliyormuş. Fiziksel olarak kendini geliştirirse iyi futbolcu olur.

Bujsas
12.Temmuz.2012, 01:52
Olumsuzluklara rağmen iyi bi takım olabiliriz bu sene.

zeck17
12.Temmuz.2012, 16:24
Beşiktaş'ı yerden yere vurdu!
Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın içinde bulunduğu durumu analiz etti...
12 Temmuz 2012 Perşembe - 12:41
Haberturk
Beşiktaş takımının içerisinde bulunduğu durumu 'Zifiri karalık' olarak niteleyen Sergen Yalçın, Habertürk gazetesindeki köşesinde yeni yönetimin küçülme politikasına sert eleştiriler getirdi ve taraftarın bunu cezasız bırakmayacağını yazdı.

Fikret Orman yönetimine ve Samet Aybaba'ya da yüklenen Yalçın, siyah beyazlı kulübün son durumunu analiz etti.
İşte Sergen Yalçın'ın o yazısı;
Zifiri karalık!
Beşiktaş'ta herkesin gözü yapılacak hamlelerin, atılacak adımların üzerinde... Birçok Beşiktaşlı dostumuz var. Tatilde oturuyoruz, konuşuyoruz. Ana sohbet konumuz sürekli Beşiktaş, kulübün önümüzdeki süreçte neler yapacağı, neler yaşayacağı. Yıldırım Demirören dönemi bittikten sonra Fikret Orman'ın başkanlığa seçilmesi, çoğu kesim için sevindirici bir gelişme oldu. Kendisi iyi bir Beşiktaşlı. Ancak başkan olmak için başkan olunmaz! Laf olsun diye başkan olunmaz!
F.Bahçe ve G.Saray Barça-Real gibi olur
Mevcut görüntüde Beşiktaş'ın seneye ligde hiçbir şansı olmadığını üzülerek de olsa söylemek gerek. Bence Süper Lig önümüzdeki sezon La Liga havasında geçer. Fenerbahçe ile Galatasaray'ın İspanya'da Real Madrid ile Barcelona'nın yaptığı gibi kopup gittiği bir sezon bekliyorum. Beşiktaş ise 5.'lik ya da 6.'lık için oynar. Rakipleri de Anadolu takımları olur.
Fabian Ernst'in yeri dolar
Beşiktaş'ta gözden çıkarılması çok tartışılan oyunculardan biri de Fabian Ernst. Ben bu konuda farklı düşünüyorum. Bence Ernst'in gönderilmesi çok önemli değil. Veli gibi, Necip gibi yeni jenerasyondan oyuncular var kadroda. Bu oyuncular bence Ernst'in yokluğunu hissettirmez.
KÜÇÜLME BÖYLE OLMAZ
Evet, Beşiktaş'ın çok önemli maddi sorunları olduğu bir gerçek. Ben daha önce birçok yazımda da kulübün bir küçülme sürecine girmesinin normal olacağının altını çizmiştim. Ancak önemli olan küçülmenin nasıl yapılacağı. Yapılması gereken kulübe maliyeti fazla, verimi az olan oyunculardan kurtulmaktı. Bunun ilk şartı da takımın iskeletinin korunmasıydı. Gözden çıkarılabilecek oyuncuların başında da yabancılar geliyordu. Egemen bu takımın iskeletindeki en önemli oyuncu. Sen onu gönderiyor, Uğur Boral'ı alıyorsun! Beşiktaş, UEFA'ya katılamıyor, en önemli oyuncularını birer birer kaybediyor. Peki önümüzdeki sezon yönetim neye dayanarak kombine satacak. Taraftar bu kadroyu seyretmeye gider mi?
Taraftar bunun cezasını verir
Beşiktaş camiasının en önemli unsuru her zaman taraftardır. Beşiktaş hep taraftarı sayesinde ayakta kalmıştır. Takımını en çok seven taraftar kitlesinin Beşiktaş'ta olduğunu düşünüyorum. Bir kere önemli olan sportif başarıdır. Bu modelle borçların kapanması mümkün olmaz. İstediğin kadar küçül, taraftar takıma bakar. Ligde yarışmacı bir takımın olması lazım. Koca Beşiktaş takımını ne hale getirdiler? Taraftar bunların cezasını verir.
Gençler katkıyı zamanla verir
Oğuzhan Özyakup, Berat Çetinkaya gibi oyuncular transfer edildi. Genç oyuncuların uzun vadede takıma mutlaka katkıları olacaktır. Ancak bu oyunculara Beşiktaş gibi bir takımın sorumluluğunu bir anda yükleyebilir misiniz? Beşiktaş camiası her sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro çıkarmak zorunda. Takım hedefe oynamadıktan sonra anlamı yok.
Aybaba Beşiktaş'ın hocası olacak düzeyde değil
Teknik adam konusunda da yanlış yapıldı. Samet Ağabey'i çok severim. Kendisi bu kulübe futbolcu olarak büyük hizmetler vermiş iyi bir Beşiktaşlı'dır. Ama maalesef şu an Beşiktaş'ta teknik direktörlük yapacak düzeyde değil. En son ne zaman teknik direktörlük yaptı? Bütün Beşiktaşlılar isyanda. Madem Samet Ağabey'i takımın başına getirecektin, o zaman Tayfur'u neden gönderdin? Tayfur Havutçu bu camia için cezaevine girmiş biri! Takımı da gayet iyi tanıyordu.
Egemen'i nasıl BIRAKIRSIN?
Küçülmenin kendine göre bir tarzı var. Öncelikle dediğim gibi takımın iskeletini belirlersin, o oyuncuları elde tutarsın. Bakıyorsun Beşiktaş'a, takımın iskeletinde en önemli oyuncu Egemen... Geçen yıl 50 maç oynamış adam. Ve sen kalkıp böyle bir adamı, en büyük rakibine hediye ediyorsun! Takımda ‘dokunulmaması' gereken ilk adamı! Tamam küçülürsün ama takımda 2-3 oyuncunun ücreti yine belli bir rakamın üzerinde olabilir. Burası Beşiktaş takımı! Hangi Beşiktaşlı memnun mevcut pozisyondan? Kim ‘Bu takım şampiyonluğa oynar' diyebilir. Bu kadroyla, böyle bir mantıkla mümkün mü?
En iyiler neden Fener'e gidiyor?
Egemen'in Fenerbahçe'ye gidişi bence farklı bir açıdan da değerlendirilmeli. Neden Beşiktaş'ın en iyi oyuncuları sürekli Fenerbahçe'ye gidiyor? Zamanında Feyyaz Ağabey gitti, ben gittim, Tümer Metin gitti, şimdi de Egemen... Beşiktaş gibi bir büyük takım en iyi oyuncularını sürekli en büyük rakibine kaptırıyorsa, oturup iyice düşünmeli.
Q7'nin, Simao'nun hiçbir değeri yok!
Beşiktaş Quaresma'yı, Simao'yu büyük transferler olarak renklerine kattı. Şu anda da elden çıkarmaya uğraşıyor. İki oyuncu kampa bile götürülmedi. Ancak maalesef Beşiktaş'taki oyuncuların hiçbir değeri yok. Bu oyuncuların hiçbiri, kulübün beklediği fiyata satılmaz.
Demirören, kulübü paramparça etti
Yıldırım Demirören, Beşiktaş'ı paramparça etti. Ben olsam Divan Kurulu'na verip ihraç edilmesini isterdim. Hiçbir Beşiktaşlı kulübüne böyle bir zarar veremez. Alınan oyuncular, gönderilen isimler, verilen tazminatlar, başkanın tamamen kendi keyfine göre yaptığı transferler Beşiktaş'ı şu anda bulunduğu duruma getirdi. Üstlenilen önemli külfetler, verilen büyük ücretler sonucunda kulüp artık bunun altından kalkamayacak hale geldi. Ancak en önemli konu şu. Bunda Beşiktaş taraftarının suçu ne?
Uğur Boral ne fayda sağlayacak?
Yapılan transferleri anlamak mümkün değil. Örneğin Uğur Boral... Uğur'u ne maksatla alıyorsun? Takıma gençlik aşısı yapıyor desen yok, takıma vites atlatacak bir transfer desen, o da değil. 30 yaş üzerinde bir oyuncu. Ne fayda sağlayacak Beşiktaş‘a çok merak ediyorum.
Orman yönetimi amatörce çalışıyor
Yıldırım Demirören'le ilgili eleştiriler yapıldı. Şimdi esas sorulması gereken şu: Fikret Orman geldikten sonra ne yaptı? Bu kulübü düze çıkarmak için yaptığı icraatlar neler. Önümüzdeki yıl taraftarı tribüne nasıl çekeceksin? Fikret Orman'ın profesyonelce iş yaptığına inanmıyorum, amatörce çalışıyorlar. Bu zihniyetle Beşiktaş kulübü bir yere gelmez. Fikret Orman yönetimi Beşiktaş'ı Anadolu takımı yapmaya çalışıyor. Üzerine önemli bir yük aldı. Ancak altından kalkar mı diye sorarsan, çok zor.

pele96
12.Temmuz.2012, 17:03
Adam haklı kimse Uğur Boral için kombine almaz alacaksa Quaresma için alır.

vego
12.Temmuz.2012, 17:14
Takım için kombine almaya ne oldu tarzı romantik bir laf edesim geldi.Sonra kendimi kandırdığımı anladım.

Ralph
12.Temmuz.2012, 19:11
2012-2013 sezonu Kombine Kart fiyatlarımız şöyledir:

VIP ÜST D 7.000,00 TL
VIP ÜST B&E 4.500,00 TL
VIP ÜST A&F 3.500,00 TL
VIP ALT C&D 3.500,00 TL
VIP ALT B&E 3.250,00 TL
VIP ALT A&F 2.500,00 TL
NUMARALI ORTA 2.500,00 TL
NUMARALI KENAR 2.250,00 TL
KAPALI ÜST 2.250,00 TL
KAPALI ALT 2.000,00 TL
YENİ AÇIK 600,00 TL
ESKİ AÇIK 500,00 TL
Peşin Ödemelerde %10 indirim olacaktır.

Fiyatlar çok iyi aslında. Bu sene kesin almayı düşünüyordum kapalıdan ama yeni pc aldığım için yüküm ağır uzun bir süre. Mecbur kombine almadan bir kaç maça gideceğim bu sene.

RasAnt
13.Temmuz.2012, 13:45
Futbol Takımımızın yeni sezonunda giyeceği, adidas tasarımı olan “Kırmızı Forma”, yarından itibaren satışa çıkacak.

http://www.bjk.com.tr/media/photos/1200X900_614506658.jpg

Beşiktaşımız’ın adidas tarafından hazırlanan 3 farklı yeni sezon formasından ilki olan “Kırmızı Forma”, 14 Temmuz’dan itibaren tüm Kartal Yuvası mağazalarımızda ve adidas satış noktalarında taraftarlarımızın beğenisine sunulacak. Kırmızı forma ilk kez, 20 Temmuz’da Beşiktaşımız’ın Manchester City ile oynayacağı hazırlık maçında giyilecek.

Önder HOCA
13.Temmuz.2012, 17:48
Güzelmiş ben bile alırım hem yardım olur

footballer33
13.Temmuz.2012, 19:39
Kırmızı forma çok hoşuma gitti. İlk fırsatta almayı düşünüyorum. Bu formayı beklediğime değdi, ona da ayrıca sevindim.

pele96
13.Temmuz.2012, 19:42
Fiatları ne aralıklarda oluyor ben bayağı önce 75 TL den almıştım Kardeşim sağolsun 1hafta giyemeden çöpe attık :D

GeNç KaRTaL
13.Temmuz.2012, 19:53
Kırmızı formayı beğendim.

Fiatları ne aralıklarda oluyor ben bayağı önce 75 TL den almıştım Kardeşim sağolsun 1hafta giyemeden çöpe attık :D

100 tl idi geçen sezon.

pele96
13.Temmuz.2012, 19:57
Kırmızı formayı beğendim.

100 tl idi geçen sezon.

Ekonomik Özgürlüğümü kazanana kadar Alamayacağım heralde :D

E.Cartman
13.Temmuz.2012, 20:09
Forma benimde çok hoşuma gitti ama yakadaki siyah beyaz şeritler biraz bozmuş sanki formayı. Tabii canlısını da görmek lazım ama bu görüntüye göre pek olmamış o kısmı.

pele96
13.Temmuz.2012, 20:11
Forma benimde çok hoşuma gitti ama yakadaki siyah beyaz şeritler biraz bozmuş sanki formayı. Tabii canlısını da görmek lazım ama bu görüntüye göre pek olmamış o kısmı.

Aynen sadece beyaz olsaymış daha iyi olurmuş.

Lorik Cana19
13.Temmuz.2012, 20:14
Kırmızı forma çok hoş. Zaten Beşiktaş'ın senelerdir başarı istikrarı yok ama forma istikrarı var bence. Her sene iyi formalar çıkarıyorlar. Kombinelerin de fiyatları makul. G.Saray'da olduğu gibi Beşiktaş'ta da öğrenci indirimi yok mu kombinelerde?

Ralph
13.Temmuz.2012, 21:08
Ohhh sonunda çıktı şu kırmızı forma. Aklıma direk İlhan Mansız geliyor. Umarım uğurlu gelir.

GeNç KaRTaL
13.Temmuz.2012, 21:11
Arma ve Adidas logosu biraz uzak kalmış sanki.Başka bir sıkıntısı yok bence formanın.

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/318729_504909819525615_450826570_n.jpg

RasAnt
13.Temmuz.2012, 21:21
O uzaklık bayan olduğu için öyledir,bir erkek giyse o kadar ayrılmaz :)

vego
13.Temmuz.2012, 21:22
Arma ve Adidas logosu biraz uzak kalmış sanki.Başka bir sıkıntısı yok bence formanın.

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/318729_504909819525615_450826570_n.jpg
Göğüslerden öyle görünmüş olabilir abi.

Ralph
13.Temmuz.2012, 21:31
Aynen :) göğüs faktörü gibi geldi banada

RaSenGan
13.Temmuz.2012, 21:34
Forma iyi de yaka olmamış.

mustangshelby
14.Temmuz.2012, 01:09
Forma iyi de yaka olmamış.

Evet bu bayana o yaka olmamış tek omzu açık olanlar olması lazımdı :)

attirson
14.Temmuz.2012, 01:11
Bence yakası da ayrı bir güzellik katmış formaya.

besiktas1903
14.Temmuz.2012, 02:20
Sonunda çikti kirmizi formamiz, güzel olmus :) Diger formalari da merak ediyorum.

pele96
14.Temmuz.2012, 14:00
Bayanlar için ortaya birşey koysalardı çok uzak kalmış böyle D:

RasAnt
14.Temmuz.2012, 15:23
Bence yakası da ayrı bir güzellik katmış formaya.

Bencede......

goosfraba
14.Temmuz.2012, 15:37
kriz fırsata çevrilirse, beşiktaş yeni yıldızlar kazandırabilir ülkeye.

MeliksahAydogan
14.Temmuz.2012, 15:39
kriz fırsata çevrilirse, beşiktaş yeni yıldızlar kazandırabilir ülkeye.

Çok Zor ama neden olmasın diyorum :)

Suicider
14.Temmuz.2012, 17:42
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/uefaorg/Finance/01/84/05/88/1840588_DOWNLOAD.pdf

Beşiktaş Uefa'dan baya iyi para almış.

footballer33
14.Temmuz.2012, 18:33
En çok kazanan 4. takım olmuşuz. Finale kalan Bilbao ve Madrid'i saymazsak bir tek Schalke geçmiş. :) Market-Pool'un da yani, pazarlama ve havuzdan gelen miktarın da burada etkisi büyük tabii.

GeNç KaRTaL
14.Temmuz.2012, 18:53
Bildiğim kadarıyla,bu kadar yüksek para almamızda,Avrupa Ligi'nde Türkiye'yi tek temsil eden takım olmamız en büyük paya sahip.Ondan önceki sezon da böyleydi durum.

besiktas1903
14.Temmuz.2012, 21:28
İlk Hazırlık Maçımız BJK TV'de

Futbol Takımımız'ın Pazartesi günü Avusturya'da oynayacağı ilk hazırlık maçı BJK TV'den naklen yayınlanacak.

BJK TV'den yayinlanmasi iyi oldu izliyebilecegiz :)

pele96
14.Temmuz.2012, 21:33
Kimle yapıyoruk ?

besiktas1903
14.Temmuz.2012, 21:56
Kimle yapıyoruk ?

SK Austria Klagenfurt ile

RaSenGan
15.Temmuz.2012, 00:14
Bu kırmızı forma niye çıktı ? Veya diğerleri niye çıkmadı ? Bu formayı özel kılan ne :D

GeNç KaRTaL
15.Temmuz.2012, 18:21
http://b1207.hizliresim.com/z/h/9rgcp.jpg

Mamadou
15.Temmuz.2012, 21:00
Kırmızı forma hoş. Diğer çıkacak formaları bekliyorum. Ona göre en beğendiğim formayı alacağım :)

attirson
16.Temmuz.2012, 12:21
İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten
QUARESMA: Rusya ve Çin'e gitmek istemedi.. "3.7 milyon Euro'mu indirmem" diyor.. Çarşamba gelip tek başına idmanlara başlıyor..

Kaka Leite
16.Temmuz.2012, 12:48
Bu akşam göreceğiz Beşiktaş'ı nasıl oynayacaklar bakalım.

Başarılar Beşiktaş.

GeNç KaRTaL
16.Temmuz.2012, 20:14
A. Klagenfurt maçı ilk 11'i: umut-erkan kaş-sezer-berat-rıdvan-mehmet-burak-oğuzhan-mertcan-m.akyüz-kadir arı

byariff
16.Temmuz.2012, 20:18
acaba hangi kanal veriyor maci

pele96
16.Temmuz.2012, 20:26
BJK TV veriyordur diye düşünüyorum Mehmet Akyüz ve Kadir Arı'nın performansını merak ediyorum Oğuzhan'ı da unutmamalı.

GeNç KaRTaL
16.Temmuz.2012, 20:57
Maçı buradan izleyebilirsiniz.Link illegal değildir.

http://www.laola1.tv/en/int/soccer/international-friendly/besiktas-istanbul-austria-klagenfurt/video/267-989-89962.html

LaigLeNoiR
16.Temmuz.2012, 21:04
Yıllardır beklediğim Kırmızı forma demek ki bu sene geldi. O zaman almak lazım :)

Bu arada 32. dk'da Kadir Arı attı golü 1-0.

RaSenGan
16.Temmuz.2012, 21:05
Bu da gol :) http://s1.directupload.net/images/120716/5qb8259j.swf

LaigLeNoiR
16.Temmuz.2012, 21:12
Dk 40 Burak Kaplan frikikten güzel bir gol attı. 2-0

byariff
16.Temmuz.2012, 21:40
mehmet akyuz 1-3 yapti , mehmet boyuna gore hareketli bir oyuncu.

zeck17
16.Temmuz.2012, 22:17
8 numara napıyor ya öyle ve beşiktaşın 22 ve 14 numaralı futbolcuları kimler

footballer33
16.Temmuz.2012, 22:48
4-2 bitmiş maç. Son gol, Erkan Kaş'tan gelmiş.

pele96
16.Temmuz.2012, 23:10
İyi performans beklediğim 3 oyuncudan 2si gol atmış sevindim doğrusu.

byariff
16.Temmuz.2012, 23:47
Firat Gunayer : İbrahim Toraman:Gs için şimdiden 'Rüya takım' diyorlar..Ligin 2. haftasında İnönü Stadı’na gelecekler. O gün rüyayı, gerçeği herkes görecek.

pele96
16.Temmuz.2012, 23:49
Büyük konuşmamak gerekir yeni ve tecrübesiz bir ekibimiz var.

BaGa TaRKaN
16.Temmuz.2012, 23:50
Toraman'ın Tipik Hırçınlıkları Ama Severim Hırçın Futbolcuyu

GeNç KaRTaL
16.Temmuz.2012, 23:57
Bazı gençlerimiz ilerisi için olumlu sinyaller verdiler.Genel olarak takım ise fena değildi.

Burak'ın golü ve Oğuzhan'ın klas hareketi.

http://s7.directupload.net/images/120716/idtcx2gh.swf

http://s1.directupload.net/images/120716/pgayxdx4.swf

byariff
17.Temmuz.2012, 00:06
aynen oguzhan iyi diyorlardi bugun + mehmet akyuz.

Night_Mare17
17.Temmuz.2012, 04:35
Hazırlık maçlarına pek bakmamak gerekir.

Bkz : Galatasaray 11 tane attı :D

Ralph
17.Temmuz.2012, 11:12
Burak'a olan inancım hep tam benim. Geçen sene Simao'ya verilen şansın yarısı verilse gösterirdi kendisini. Bu sene büyük ihtimal çoğu maçta as çıkacak.

MeliksahAydogan
17.Temmuz.2012, 12:48
Burak Kaplan ve Oğuzhan bencede yetenekli , potansiyelli çocuklar bu sene bolca forma şansı bulup kendilerini göstermeliler.

uAburak89
17.Temmuz.2012, 12:58
Beşiktaş'ın Q7 konusundaki tutumu hatalı. Yapılan açıklamalar oyuncunun değerini düşürüyor ve işi inatlaşmaya götürüyor.

GeNç KaRTaL
17.Temmuz.2012, 13:29
Beşiktaş'ın Q7 konusundaki tutumu hatalı. Yapılan açıklamalar oyuncunun değerini düşürüyor ve işi inatlaşmaya götürüyor.

Evet haklısın.Quaresma'nın gönderilmek istenmesine karşı değilim ama malesef yönetim ve teknik heyetin acemiliği bize pahalıya mal oluyor pazarlama konusunda.Aynı acemilikleri basketbol sponsor konusunda da çok önplana çıktı.

MeliksahAydogan
17.Temmuz.2012, 13:35
Evet haklısın.Quaresma'nın gönderilmek istenmesine karşı değilim ama malesef yönetim ve teknik heyetin acemiliği bize pahalıya mal oluyor pazarlama konusunda.Aynı acemilikleri basketbol sponsor konusunda da çok önplana çıktı.

Aslında Beşiktaş'ın bu yönetimine ben taraftar olsam çok fazla güvenmem gerçekten acemiliklerini çok belli ediyorlar , aynı şekilde bizim Galatasaray yönetimide transfer konusunda bitirici değil transfer konusunda acemilik yapıyorlar geçen sezon ve bu sezon.

meddah
17.Temmuz.2012, 15:49
Galatasaray yönetiminin transferde bitirici olmayışını acemiliğe yormak ne derece doğrudur, tartışılır. Hamit ve Burak transferlerinin yumurta kapıya dayanana kadar uzamasının sebebi, futbolcudan yahut kulübünden indirim koparmak da olabilir. Keza, Melo'nun transferinin hâlâ bitmemiş olması da aynı sebebe yorulabilir. Gerçi bir yandan da, almak istedikleri futbolcuların, kulüplerinden önce kendileriyle flört etmeye başlamaları ciddi bir hata, ileride başa dert olabilir.

Crazycat
18.Temmuz.2012, 17:01
"Ferguson'dan daha çok tecrübe yaşadım."

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/21008371.asp

fotosuki
18.Temmuz.2012, 19:37
Arap sermayesi gelse alsa takımı. Yok mu petrolcü? Mümkünse petrol olsun gazdan hayır gelmedi çünkü.

Hugo
20.Temmuz.2012, 11:00
Beşiktaş’ın altyapısından yetişen ve 2013'ün Mayıs ayında sözleşmesi sona erecek olan Muhammed Demirci, mevcut sözleşmesini önümüzdeki hafta kulüple anlaşarak fesh edecek. Demirci, yeni sözleşmeye imza atacak.

Muhammed Demirci’nin hamiliğini yapan ve aynı zamanda kulüpte yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunan Seyit Ateş, Avusturya'da Cihan muhabirine önemli açıklamalarda bulundu. Seyit Ateş, “Muhammed kendini Beşiktaş’a ‘feda’ edecek sözleşmeye imza atacak” dedi. Ateş, “Muhammed'in sözleşmesinde, bir sezonda 3 resmi lig maçında oynarsa 500 bin lira garanti para alacak diye bir madde var. Bu madde yüzünden hem kulüp hem de kendisi çok sıkıntıya girdi. Hatta yine bu madde yüzünden geçtiğimiz sezon Muhammed kendisini gösteremeden sadece 1 resmi maçta görev yaptı. Samet Aybaba’nın gelmesiyle birlikte de bu sezon ilk 11’de oynama şansı daha da arttı kanısındayız. Biz de Muhammed ile konuştuk, durumu izah ettik. O da bu duruma sıcak baktı. Mevcut sözleşmesini fesh edip daha makul ve tamamen kulübün belirleyeceği süre ve ücret karşılığında yeni bir sözleşmeye imza atacak” diye konuştu.
cihan haber ajansı

Sözleşmesine madde koyduk diye genç oyuncusunu oynatamayan takımın yöneticisine selamlar.

anil luque
20.Temmuz.2012, 12:47
O da YD'nin işidir kesin.

Hugo
20.Temmuz.2012, 18:11
beşiktaş city maç yayını var mı maç ne zaman bilen var mı?

futureless
20.Temmuz.2012, 18:12
beşiktaş city maç yayını var mı maç ne zaman bilen var mı?

19.30 ' da Euro Futbol olması lazım.

Facx
20.Temmuz.2012, 18:17
o ne biçim madde öyle ya ? :D

anil luque
20.Temmuz.2012, 18:19
8 senedir Beşiktaş'ta "o nedir ya" denmeyen olay yok ki abicim bu da onlardan bir tanesi işte..

E.Cartman
20.Temmuz.2012, 18:23
Öyle bi madde konulması baştan saçmalık zaten. Nasıl bir mantık ki bu bari 15 maç falan yapsaydınız.

pele96
20.Temmuz.2012, 20:01
Tamamda 2. maçı niye oynatmamışlar ? Kötü günler için mi 2. maç ?

Ralph
20.Temmuz.2012, 20:12
CENK - HİLBERT - ERSAN - TORAMAN - UĞUR - NECİP - VELİ - FERNANDES - OLCAY - PEKTEMEK - M.AKYÜZ.

kadromuz bu. Ben maçı izlemeye geçiyorum haydi bakalım ne olacak :)

Bordo61Mavi
20.Temmuz.2012, 20:32
2 takimin kirmizi giymesini kim akil etmis merak ettim.

Bordo61Mavi
20.Temmuz.2012, 20:53
Ligtv sesi kesmeyince hersey duyuluyor :)

Bordo61Mavi
20.Temmuz.2012, 21:00
Fernandes nasil kacirdi yahu

byariff
20.Temmuz.2012, 21:02
fernandes cok net gol kacirdi ardindada olcay

bizim insanimiz hic degismicek besiktas taraftarlari su an galatasaraya kufur ediyor :D

byariff
20.Temmuz.2012, 21:15
Kun Atti 1-0

Bordo61Mavi
20.Temmuz.2012, 21:19
fernandes cok net gol kacirdi ardindada olcay

bizim insanimiz hic degismicek besiktas taraftarlari su an galatasaraya kufur ediyor :D

Fenerbahceyede ettiler ...

attirson
20.Temmuz.2012, 21:21
2 takimin kirmizi giymesini kim akil etmis merak ettim.

Aynen ne saçma bir olay. :D

Agüero premier ligdeki klasik gollerinden birini attı.

Ralph
20.Temmuz.2012, 21:26
İlk yarıdaki görüşlerimi söyleyeyim,

-Mehmet Akyüz çok hırslı çok istekli ama bundan fazlasını yapabileceğini hiç sanmıyorum. İkinci lig oyuncusu.

-Uğur kendini çok gösteremedi ama bir şeyler yapacağının sinyalini veriyor bence.

-Olcay'ı çok çok beğendim. Abartı bir şey yapmadı ama kendini belli etti kanaatindeyim. Çok şeyler yapacak. Türkiye'de sezonun patlamasını, sürprizini yapan oyuncu olacak.

Bunun dışında diğerleri zaten bildiğimiz gibi oynuyor. Ben açıkçası yenik olmamıza rağmen beğendim oyunu. O yediğimiz gol pek de önemli değil. Oynayan taraf bizdik.

Bordo61Mavi
20.Temmuz.2012, 21:44
Ben Cenke niye guvenmiyor diyordum Besiktas icin ama Samet Aybaba hakliymis. Ospina alinmali

uAburak89
20.Temmuz.2012, 21:48
Cenk napmış öyle ya, o nasıl bir çıkıştır.

attirson
20.Temmuz.2012, 21:51
Klasik Cenk. :D

Önder HOCA
20.Temmuz.2012, 21:58
8 numara kim şutu direkten dönen

byariff
20.Temmuz.2012, 22:02
2 goldede sanki yanlis izlemediysem ersanin hatasi var.

Bordo61Mavi
20.Temmuz.2012, 22:06
Mami yap surdan 1-2 biseylerde Man City seni izlemeye alsin :D

footballer33
20.Temmuz.2012, 23:25
İlk yarıda iyiydik, fakat 2. yarıda takımı hiç beğenmedim. Olcay ve Fernandes genel olarak iyilerdi, diğerleri vasat ve vasatın altındaydı bana göre.

Çok eksiğimiz var daha. Sivok, Almeida ve yeni transferler de takıma girip adapte olunca göreceğiz akla karayı.

Ralph
20.Temmuz.2012, 23:29
İkinci yarıyı bazı sebeplerden izleyemedim. İlk yarıda izlediğim güzel oyunla kalakaldım :)

pele96
21.Temmuz.2012, 00:05
Maçın özeti varmı ?

footballer33
21.Temmuz.2012, 00:35
Maçın özeti varmı ?
Ancak bunu bulabildim. :)

BEŞİKTAŞ - M. CİTY

anil luque
21.Temmuz.2012, 01:17
Buyur ya Cenk'ten adam olmaz. Bu adama başta güvenim tamdı ama yok yani kendini geliştireceğine..

pele96
21.Temmuz.2012, 01:27
Cenk Buffon gibi bir kaleci Libero olarak oynamayı seviyor işte yetenek de az olunca hatalı gol yemek su içmek kadar kolay oluyor.

E.Cartman
21.Temmuz.2012, 01:28
Cenk'in aslında kumaşı var ama ciddi eğitime ihtiyacı var. Tamam kaleciler hata yapa yapa öğrenirde Cenk'in uzun zamandır geliştiremediği bu çıkış problemi var. Özellikle bu maçta iyice ortaya çıkmış. İlk goldeki öne çıkışı hatalı, 2. goldeki çıkışı doğru ama fazla önde, yerini ayarlayamamış. Bizim neler dediğimiz Ufuk bile Taffarel'le 6 ay falan çalıştıktan sonra ne hale geldi. Oynadığı kupa maçlarında birebirde tuttuğu toplar hala aklımda. Cenk'inde Taffarel gibi bi hocaya ihtiyacı var. En azından Rüştü oynamak isteyeceğine Cenk'in üzerine biraz düşseydi Türk futbolu iyi bir kaleci daha kazanırdı.

RaSenGan
21.Temmuz.2012, 01:29
Cenk'i hiç beğenmiyorum ve beğenmemekte de ne kadar haklı olduğumu her geçen gün daha iyi görüyorum.

byariff
21.Temmuz.2012, 02:42
yahu golleri izlemiosunuz galiba kaleci 2 gol yedi diye suç illa kalecidemi olcak savunmanin hicmi hatasi yok 2 goldede ersanin hatasi var yanlis hatirlamiyorsam.

Ralph
21.Temmuz.2012, 02:44
Cenk'i bu maç baz alarak kötü göstermek haksızlık olur biraz. Ama genel olarak bende beğenmiyorum. Yani böyle bir yemek yaparsın hani bir şeyleri eksik olur anlamazsın çözemezsin ya Cenk'in ki de o hesap. Bir şeyleri eksik ama neyi...

E.Cartman
21.Temmuz.2012, 03:28
yahu golleri izlemiosunuz galiba kaleci 2 gol yedi diye suç illa kalecidemi olcak savunmanin hicmi hatasi yok 2 goldede ersanin hatasi var yanlis hatirlamiyorsam.

Abi zaten bütün suç Cenk'te demedik ki. Şahsen ben Cenk'in çıkışlarında tercih hatası yaptığını düşünüyorum. İlk golde Agüero yine oraya vurdu. Ronaldinho olsa madara edercesine üstünden aşırtır top süzüle süzüle gol olurdu, yine hatası o kadar meydana çıkmadı. 2. gol keza yine aynı fazla ileri çıktı. Hatırlarsan 3-2'lik maçtaki son golümüzü yine yerini ayarlayamadı çıkıştan sonra ön direğe geldi durdu arka direkten gol yediler. Orda 2 adım geride dursa top bizimkilere gelmeden tokatlardı mesela. Cenk bunu hep yapıyor yani.

Edit: Ama ben Beşitaş'ın maddi olarak zor bir dönem geçirirken sürekli yabancı kaleci peşinde koşmasına anlam veremiyorum. Eğer alınacak yabancı kalecinin aşısı tutmazsa o zaman daha büyük dert açılır Beşiktaş'ın başına. Şu anda yapılması gereken ne olursa olsun Cenk'e güvenip üstüne düşmektir. Tamam dünyanın sayılı kalecileri arasına girecek yeteneği yok belki ama boş adamda değil Cenk, ortalamanın üstünde bir kalecilik yeteneği var ve eksik yönlerini kapatmak için uğraşılırsa en azından bu dönemde Beşiktaş'ı maddi manevi rahatlatır.

GeNç KaRTaL
21.Temmuz.2012, 14:32
Cenk'in aslında kumaşı var ama ciddi eğitime ihtiyacı var. Tamam kaleciler hata yapa yapa öğrenirde Cenk'in uzun zamandır geliştiremediği bu çıkış problemi var. Özellikle bu maçta iyice ortaya çıkmış. İlk goldeki öne çıkışı hatalı, 2. goldeki çıkışı doğru ama fazla önde, yerini ayarlayamamış. Bizim neler dediğimiz Ufuk bile Taffarel'le 6 ay falan çalıştıktan sonra ne hale geldi. Oynadığı kupa maçlarında birebirde tuttuğu toplar hala aklımda. Cenk'inde Taffarel gibi bi hocaya ihtiyacı var. En azından Rüştü oynamak isteyeceğine Cenk'in üzerine biraz düşseydi Türk futbolu iyi bir kaleci daha kazanırdı.

Kaleci antrenörü çok önemli.2 sezon önce Schuster döneminde yabancı kaleci antrenörümüz varken,Cenk çok daha iyiydi.

anil luque
21.Temmuz.2012, 14:37
Bence Cenk'in bu iki goldeki çıkışlarıyla savunmanın uzaktan yakından bir alakası yok. Tamamen kendi tercihi. İki golde de aynı şey. Hele Kompany'nin golü bomba. Çapraza doğru sürüklenen bir defans oyuncusu yani bunu bile düşünmesi lazım. Şayet Cenk yerinde kalsa Kompany'nin bitirici bir vuruş yapması gerekecek ve bir stoper olarak bunu ne derece iyi yapabilecek tartışılır ama Cenk ileri çıkınca Kompany'ye aşırtma yapmak düşüyor bunu da en kötü futbolcu dahi yapabilir.

Fearless Coward
21.Temmuz.2012, 14:40
Beşiktaş'a hak veriyorum ben kaleci aramalarından dolayı yabancı kaleci ilaç gibi gelir...

GeNç KaRTaL
21.Temmuz.2012, 15:42
Benim gibi maçı seyredemeyenlerin maçla ilgili biraz fikir edinebilmeleri için.:)

Geniş Özet

besiktas1903
22.Temmuz.2012, 01:07
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/549510_420380568013081_1529495948_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/552461_420382051346266_422772799_n.jpg

Istanbul'da çalisiyorlar.

anil luque
22.Temmuz.2012, 01:10
İyi bari en azından çalışıyor.

besiktas1903
22.Temmuz.2012, 01:40
Beşiktaş ile yollarını ayırmaya hazırlanan Ricardo Quaresma, kendisine yapılan teklifler karşısında şaşkına uğradı..

Yıllık ücreti Beşiktaş'a yüksek geldiği için gönderme kararı aldığı Portekizli yıldız için en ciddi teklifi İspanya'nın Deportivo la Coruna'nın yaptığı ortaya çıktı.

İSpanyol kulübünün bu teklifini ciddiye alan Quaresma'nın, önerilen rakamı duyunca büyük şaşkınlık yaşadı.

Deportivo'nun Portekizli yıldıza 1 milyon 150 bin euro garanti para ve üç yıllık anlaşma teklifinde bulunduğu bildirildi.

Menajere Jorge Mendes'le görüşen Quaresma'nın, Beşiktaş'ın indirimler dahil 2 milyon euro önerdiğini belirterek, İstanbul'da kalmak istediği belirtiliyor.

Her sabah Beşiktaş altyapı antrenörü Erkan Avseren ile antrenmalara katılan ve çalışmaları aksatmayan Quaresma'nın, siyah-beyazlı takım İstanbul'a döndükten sonra teknik direktör Samet Aybaba ile görüşmesi bekleniyor.

Quaresma'da bu gelişmeler yaşanırken Beşiktaş yönetiminin ısrarla takip ettiği kaleci Ospina için görüşmelerin devam ettiği ve Nice kulübünün ikinci satıştan istediği yüzde 40'lık paydan vazgeçmesinin beklendiği kaydedildi.

Kolombiyalı kalecinin kendisini ısrarla isteyen Beşiktaş'a gelmek istediği ve önümüzdeki yıldan geçerli olacak bir protokola imza atmaya hazır olduğu da gelen bilgiler arasında.

Öte yandan ilk ciddi sınavını Manchester City karşısında veren Beşiktaş'ta gençler ve Fernandes'in gösterdiği performans yöneticiler tarafından beğeni kazandı.

Lig TV

Ralph
22.Temmuz.2012, 01:56
Gideydide kurtulaydık artık.

pele96
22.Temmuz.2012, 02:00
Kalsın Kalsın iyidir Quaresma.

Ralph
22.Temmuz.2012, 02:02
Kalsın Kalsın iyidir Quaresma.

Koyu kalemle olan kısmı anlayamadım :)

kalemci
22.Temmuz.2012, 02:05
Quaresma aklını başına toplar şartları kabul ederde kalırsa yılın transferi olabilir.

pele96
Koyu kalemle olan kısmı anlayamadım :)

Daha iyisini alana kadar Quaresmadan iyisi yok yani :D Simao'yumu oynatacaksın yoksa Uğur Boral'ı mı ? Biraz feda ederse 1 sezon daha kalabilir takımda.Takımda gidecek onlarca kişi varken Quaresma niye ? Holosko , Simao , Almeida daha 5 tane daha rahat sayarım.

Night_Mare17
,Quaresma Beşiktaş'ın Avrupa'ya gitmesini sağlamıştır 2 sezondur.

GeNç KaRTaL
22.Temmuz.2012, 02:10
İndirim yaparsa Quaresma'nın kalmasını isterim ben de.Hocanın düşündüğü 4-3-1-2 sisteminde,forvetteki hareketli oyuncu veya forvet arkasındaki serbest oyuncu olarak oynayabilir bence.

Ralph
22.Temmuz.2012, 02:11
Quaresma aklını başına toplar şartları kabul ederde kalırsa yılın transferi olabilir.

O adam olmaz be kardeşim ya. Sezon başında bir iki hırslı hareketini görürüz ama 2-3 hafta sonra bildiğimiz Quaresma olur. Bunu hepimiz biliyoruz.

Daha iyisini alana kadar Quaresmadan iyisi yok yani :D Simao'yumu oynatacaksın yoksa Uğur Boral'ı mı ? Biraz feda ederse 1 sezon daha kalabilir takımda.Takımda gidecek onlarca kişi varken Quaresma niye ? Holosko , Simao , Almeida daha 5 tane daha rahat sayarım.

Olcay'ı dün izledin mi? Ben çok beğendim şahsen. Quaresma'dan daha çok şey yapar gibi geliyor bana.

,Quaresma Beşiktaş'ın Avrupa'ya gitmesini sağlamıştır 2 sezondur.

O olmasa eminim onun yerine oynayan başka bir adam götürürdü. Bu sene büyük ihtimal olmayacak, o zaman görecek herkes bakalım eksikliğini hissediyormuyuz :)

pele96
22.Temmuz.2012, 02:13
O adam olmaz be kardeşim ya. Sezon başında bir iki hırslı hareketini görürüz ama 2-3 hafta sonra bildiğimiz Quaresma olur. Bunu hepimiz biliyoruz.

Olcay'ı dün izledin mi? Ben çok beğendim şahsen. Quaresma'dan daha çok şey yapar gibi geliyor bana.

O olmasa eminim onun yerine oynayan başka bir adam götürürdü. Bu sene büyük ihtimal olmayacak, o zaman görecek herkes bakalım eksikliğini hissediyormuyuz :)

Yok izleme fırsatım olmadı.

Ralph
22.Temmuz.2012, 02:15
Olcay ve Uğur Boral bu sezonun en formda isimleri olacak görürsünüz. Hissediyorum. Uğur Boral konusunda %100 konuşmayayım ama Olcay bomba olacak.

besiktas1903
22.Temmuz.2012, 02:37
İndirim yaparsa Quaresma'nın kalmasını isterim ben de.Hocanın düşündüğü 4-3-1-2 sisteminde,hareketli oyuncu veya forvet arkasındaki serbest oyuncu olarak oynayabilir bence.

Aynen katiliyorum serbest oyuncu olarak Quaresma çok iyi oynar. Ayrica 65 maç oynayip 18 gol 24 asist yapmistir.

LaigLeNoiR
22.Temmuz.2012, 02:47
Samet hoca 4-4-1-1 yada 4-4-2 planlıyormuş. 4-3-1-2- falan hikaye bu sezon için. Quaresma 'da indirime gider takımda kalır bu saatten sonra nereye gidecek.

nekop
22.Temmuz.2012, 03:37
Oğuzhan hazırlık maçlarında forma giyiyor mu? Yıllardır Hollanda alt takımlarının kaptanı ve Arsenal'in altyapısında diye geleceğin yıldızı olarak gösteriliyordu. Bu sezon en çok merak ettiğim isimlerden.

GeNç KaRTaL
22.Temmuz.2012, 03:42
Oğuzhan hazırlık maçlarında forma giyiyor mu? Yıllardır Hollanda alt takımlarının kaptanı ve Arsenal'in altyapısında diye geleceğin yıldızı olarak gösteriliyordu. Bu sezon en çok merak ettiğim isimlerden.

İlk maçta ilk 11 çıktı,ikinci maçta ikinci yarıda girdi.İkinci maçı tamanını seyredemediğim için fikrim yok ama ilk maçta kumaşının sağlam olduğunu gösterdi.Hatta şöyle bir klas hareketi de vardı maçta:

http://s1.directupload.net/images/120716/pgayxdx4.swf

E.Cartman
22.Temmuz.2012, 03:44
Şu anda genç bir oyuncu olsam birazda hırslıysam Beşiktaş'a gelmek isterdim açıkcası. Bu dönemde parlayacak genci hem taraftar hem kulüp benimser, sahiplenir. Q7'nin falan gittiğini düşünürsek forma şansı en rahat ele geçirilecek kulüp Beşiktaş. Hem gençlerin tecrübe kazanması hemde kendilerini göstermeleri için çok çok iyi bir fırsat. Oyna kendini göster git Avrupa'ya. Kulübede hem maddi hem manevi getirin olur. Mesela Muhammet'in Oğuzhan'ın oyun içinde sorumluluk alıp kendilerini göstermeleri lazım bana göre. Tabii bu sorumluluğu almakta kolay değil o ayrı mesele.

fotosuki
22.Temmuz.2012, 03:59
Quaresma 2 M'ye evet derse kalsın bence. Ölüsü M.Akyüz'den iyidir. En azından sahadayken rakibin beki gelmiyor.

anil luque
22.Temmuz.2012, 21:26
Şu takıma sağlam bir sol bek transfer edilse , adam akıllı oynayacak Q7, Necip ve Sivok gelse hiç beklenmedik şeyler yapacağız da işte ..

footballer33
23.Temmuz.2012, 00:31
Quaresma'nın bu takımda kalması gerektiğini bugün daha iyi anladım. Üretkenlik, yaratıcılık hemen hemen hiç yoktu. Uğur Boral, önünde de Q7 bence sol tarafı çok iyi götürür bu sene. Q7 yerine göre sağa da geçer, forvet arkasına da, 2. forvet olarak forvetin hemen gerisine de. Samet Aybaba da nedense sistemime uymuyor demişti, Q7 için. Sen şuna, 'bende onu yönetebilecek kapasite yok, Q7 ile baş edemem' desene hocam. :)

Anıl;
Bence sol bek dışında sağ bek ve forvet de şart. Ayrıca kaleci transferi de mutlaka yapılmalı. Stoper bölgesine de transfer düşünülüyor; fakat o olmasa da olur. Onun yerine; geriden oyunu kuracak, yaratıcı orta saha alınmalı.

besiktas1903
23.Temmuz.2012, 01:17
Quaresma'nın bu takımda kalması gerektiğini bugün daha iyi anladım. Üretkenlik, yaratıcılık hemen hemen hiç yoktu. Uğur Boral, önünde de Q7 bence sol tarafı çok iyi götürür bu sene. Q7 yerine göre sağa da geçer, forvet arkasına da, 2. forvet olarak forvetin hemen gerisine de. Samet Aybaba da nedense sistemime uymuyor demişti, Q7 için. Sen şuna, 'bende onu yönetebilecek kapasite yok, Q7 ile baş edemem' desene hocam. :)

Anıl;
Bence sol bek dışında sağ bek ve forvet de şart. Ayrıca kaleci transferi de mutlaka yapılmalı. Stoper bölgesine de transfer düşünülüyor; fakat o olmasa da olur. Onun yerine; geriden oyunu kuracak, yaratıcı orta saha alınmalı.

Aynen Quaresma kötü oynarsak bile her an gol atabilen ve attirabilen bir oyuncu. Sisteme uymuyor bahane zaten aldigi maas yüksek oldugu için düsünülmüyor.

Sol bek ve sag bek almazlar bence. Umit Karaal için iyi diyorlar fakat daha çok genç ve fizik olarak çok zayif. Erkan Kas fizik olarak iyi durumda o da sol bek oynayabilir.

Ugur Boral/Erkan Kas ve iyilestikten sonra Ismail sol bek oynarlar.
Hilbert/Tanju sag bek

footballer33
23.Temmuz.2012, 01:30
Aynen Quaresma kötü oynarsak bile her an gol atabilen ve attirabilen bir oyuncu. Sisteme uymuyor bahane zaten aldigi maas yüksek oldugu için düsünülmüyor.

Sol bek ve sag bek almazlar bence. Umit Karaal için iyi diyorlar fakat daha çok genç ve fizik olarak çok zayif. Erkan Kas fizik olarak iyi durumda o da sol bek oynayabilir.

Ugur Boral/Erkan Kas ve iyilestikten sonra Ismail sol bek oynarlar.
Hilbert/Tanju sag bek
Ümit Karaal değil; ama Erkan Kaş bence de oynayabilir takımda. Takıma yerleştirilmesi düşünülen genç futbolculardan birisi olabilir. Hilbert'in olmadığı maçlarda Tanju yeterli olur mu, bilemiyorum. Ben aslında dileğimi yazdım, sağ ve sol bek konusunda. Uğur Boral, İsmail sakat olduğu için o bölgeye alındı zaten. Sağda da Hilbert ve Tanju dışında ayrıca Mehmet Akgün'ü düşünüyor hoca.

Bakalım ne kadar yeterli gelecekler, göreceğiz.

meddah
23.Temmuz.2012, 02:18
Stoper transferi hâlâ düşünüyorsa Beşiktaş... Ne desem, bilemedim şimdi.

Sivok kaldı takımda, Ersan var, Toraman var, Sezer var, Berat Çetinkaya var, hiç izlemedim gerçi ama Atınç diye bir çocuktan da bol bol bahsediliyor: 3 tanesi tecrübeli, 3 tanesi genç, 6 tane stoper var kamp kadrosunda. Yenisini alacaklarsa bari Toraman'ı göndersinler; gerçi onunla kimse yarışamaz ama, Ayhan Akman misali, 10 senedir yedek kulübesinde oturan bir adam sonuçta.

anil luque
23.Temmuz.2012, 12:07
Ben de şu saatten sonra takıma stoper alınmasına şiddetle karşıyım ama Escude ile anlaşıldı. Sol bek için yeterli hücum vasıfları da yok alındıysa stoper oynar yani. Yanlış bir transfer hamlesi gibi geliyor bana ama bekleyip göreceğiz..

Ralph
23.Temmuz.2012, 12:43
Daha önce de söz konusuydu ama yine gündeme gelmiş,

Beşiktaş'ın Avrupa Kupaları'ndan men edilmesine kadar varan mali disiplinsizliğin halen devam ettiği hissi uyandıran olay yaklaşık 1 ay önce gerçekleşti.

Fanatik'in iddiasına göre; yönetim kurulu, İsveçli teknik adam Sven Goran Eriksson'la el sıkıştı. Her türlü konuda anlaşmaya varan taraflar resmi sözleşme imzalamakta da çekince görmedi! Futbol komitesi başkanı Tamer Kıran, Beşiktaş adına 1 milyon 750 bin Euro'luk kontrata imzayı atıp Eriksson'u Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olarak atadı. Ancak Eriksson'un kariyerindeki düşüş ve paraya olan düşkünlüğü camiadan sert bir karşılık buldu.

Gelen tepkiler üzerine yönetim geri adım atıp, Samet Aybaba'yla anlaştı. Aybaba'nın ismi resmen borsaya bildirilince, Beşiktaş yönetimi büyük bir sürprizle karşılaştı! Eriksson, avukatları aracılığıyla kulübe ihtarname çekti.

Mesaj çok netti: "Ya 1 milyon 300 bin Euro ödersiniz ya da UEFA'ya gideriz ve bu bedelin fazlasını alırız." Del Bosque davasında ağır bir bedel ödeyen Beşiktaş camiasının ikinci bir tazminat krizini göğüsleyemeyeceğini düşünen yönetim, Eriksson'un avukatlarıyla masaya oturdu. Taraflar 1 milyon 200 bin Euro ödenmesi konusunda anlaştı. Tazminatı yöneticiler kendi ceplerinden ödedi.

Yönetim yalanlamamıştı

Fikret Orman'ın genel kuruldaki rakibi Bülent Deriş de iddialarla ilgili çarpıcı sözler söyledi. Olayı doğrulayan Deriş, "Bu para ödendi. Yöneticiler bizzat ceplerinden verdi. Ama bu olayın takipçisiyiz. Eğer bu para kulübe yıkılmaya çalışılırsa, buna engel olacağız. Hata yapanlar, bedelini ödemeli" dedi. Bir süre önce Eriksson'a tazminat ödendiği iddiaları ortaya atılmış, yönetim kanadı herhangi bir açıklama yapmamıştı. Fikret Orman yönetiminin bu kez nasıl bir tavır takınacağı merak konusu.

Ralph
24.Temmuz.2012, 17:42
Samet Hoca Lig TV'de açıklama yapmış

http://www.ligtv.com.tr/haber/samet-aybabadan-taraftara

uAburak89
24.Temmuz.2012, 17:45
Yönetici cebinden vermiş bu parayı galiba, Tamer Kıran yanlış hatırlamıyorsam olayın kahramanı.

pele96
24.Temmuz.2012, 19:39
Cebinden vereceği parayı direk klübe verseydi böyle bir hataya ne gerek var ?

meddah
24.Temmuz.2012, 19:54
Bu Tamer Kıran - Eriksson bahsine ilaveten, İbrahim Altınsay'ın kulüpten ayrılışını da kapsayan bir iddia daha vardı: İddiaya göre Altınsay Louis Van Gaal ile görüşüyormuş ancak Eriksson hadisesi patlayınca anlaşma rafa kalkmış.

uAburak89
24.Temmuz.2012, 19:55
Yönetimin tutarsızlığı adaylardan belli aslında. Van Gaal, Eriksson, Samet Aybaba. Ortak yan bulamadım.

GeNç KaRTaL
24.Temmuz.2012, 20:10
Yönetimin tutarsızlığı adaylardan belli aslında. Van Gaal, Eriksson, Samet Aybaba. Ortak yan bulamadım.

Bunun sebebi tutarsızlıktan çok birilerinin önplana çıkma arzusu.Futbol şubesini Altınsay'a bıraksalardı,çok güzel götürecekti.Ama olur mu canım,adam o kadar yönetime girmiş,geri planda kalsa olur mu?

meddah
24.Temmuz.2012, 20:11
Aslında Aybaba ile anlaşılana kadar adı geçen adaylardan; Van Gaal ile Rangnick'in, Eriksson ile de Mustafa Denizli'nin birbirlerine yakın doğrultuda oldukları düşünülebilir. Aybaba ile kim aynı kefeye konulabilir, bilemedim; aklıma gelmiyor başka aday vardıysa da. Ha, Daum deniliyordu bir de; ama onu da Eriksson - Denizli çizgisine koymamız gerekir.

Van Gaal ve Rangnick, taktik ve maç planı konusunda ortalamanın çok üstünde isimler; Eriksson, Denizli ve Daum, çok çeşitli ve birbirleriyle alakasız malzemelerden optimum bir bütünlük çıkarabilecek isimler; Aybaba da, malum, genç fetişisti bir isim. Aslında bu yöntemlerin hepsi, Beşiktaş'ın içinde bulunduğu kaostan çıkış reçetesi olarak kullanılabilir.

Şöyle bir senaryo yazılabilir belki: İbrahim Altınsay'ın başını çektiği bir grup birinci yöntemin (taktik deha) tercih edilmesinden yanaydı, Tamer Kıran'ın başını çektiği bir diğer grup ise ikinci yöntemin (aşure)... Bu iki yöntemin çatışmasından, herkesin kısmen de olsa katıldığı üçüncü bir yöntemin (gençleşme) sentezlenmesi sonucu çıktı.

GeNç KaRTaL
24.Temmuz.2012, 20:32
Aslında Aybaba ile anlaşılana kadar adı geçen adaylardan; Van Gaal ile Rangnick'in, Eriksson ile de Mustafa Denizli'nin birbirlerine yakın doğrultuda oldukları düşünülebilir. Aybaba ile kim aynı kefeye konulabilir, bilemedim; aklıma gelmiyor başka aday vardıysa da. Ha, Daum deniliyordu bir de; ama onu da Eriksson - Denizli çizgisine koymamız gerekir.

Van Gaal ve Rangnick, taktik ve maç planı konusunda ortalamanın çok üstünde isimler; Eriksson, Denizli ve Daum, çok çeşitli ve birbirleriyle alakasız malzemelerden optimum bir bütünlük çıkarabilecek isimler; Aybaba da, malum, genç fetişisti bir isim. Aslında bu yöntemlerin hepsi, Beşiktaş'ın içinde bulunduğu kaostan çıkış reçetesi olarak kullanılabilir.

Şöyle bir senaryo yazılabilir belki: İbrahim Altınsay'ın başını çektiği bir grup birinci yöntemin (taktik deha) tercih edilmesinden yanaydı, Tamer Kıran'ın başını çektiği bir diğer grup ise ikinci yöntemin (aşure)... Bu iki yöntemin çatışmasından, herkesin kısmen de olsa katıldığı üçüncü bir yöntemin (gençleşme) sentezlenmesi sonucu çıktı.

Yok abi öyle olmadı.Erikson ile anlaşıldı ama gelen tepkilerden dolayı vazgeçildi.Denizli ile görüşüldü,Denizli şartları kabul etmedi.En son hiç bir şart koşmayan Samet Aybaba'ya kalındı.

İbrahim Altınsay'ın kafasındaki düşünce,bir kaç senelik bir yapılanmaya giderek,yeniden yapılanmaktı.Bu amaçla gençlerin çoğunlukta olduğu yepyeni bir kadro kurulacaktı.Berat,Oğuzhan ve Mehmet Akgün transferleri bu düşüncenin transferleriydi zaten.Ama hoca konusunda yönetimin kendi düşüncelerine önem vermediğini görünce,o zaman benim burada olmamın bir faydası yok diye istifa etti.Erikson olayı da tam bu döneme denk geliyor zaten.

footballer33
24.Temmuz.2012, 20:36
Yok abi öyle olmadı.Erikson ile anlaşıldı ama gelen tepkilerden dolayı vazgeçildi.Denizli ile görüşüldü,Denizli şartları kabul etmedi.En son hiç bir şart koşmayan Samet Aybaba'ya kalındı.

İbrahim Altınsay'ın kafasındaki düşünce,bir kaç senelik bir yapılanmaya giderek,yeniden yapılanmaktı.Bu amaçla gençlerin çoğunlukta olduğu yepyeni bir kadro kurulacaktı.Berat,Oğuzhan ve Mehmet Akgün transferleri bu düşüncenin transferleriydi zaten.Ama hoca konusunda yönetimin kendi düşüncelerine önem vermediğini görünce,o zaman benim burada olmamın bir faydası yok diye istifa etti.Erikson olayı da tam bu döneme denk geliyor zaten.
Söylediklerinin tamamı doğru şeyler Şemsi; Mehmet Akgün dışında. Kendisi 26 yaşında ve bildiğim kadarıyla Ahmet Nur Çebi'nin transferi. Gençleştirme ile alakası olmayan bir transfer yani. Bonservisi yok diye aldılar işte. :)

GeNç KaRTaL
24.Temmuz.2012, 20:43
Söylediklerinin tamamı doğru şeyler Şemsi; Mehmet Akgün dışında. Kendisi 26 yaşında ve bildiğim kadarıyla Ahmet Nur Çebi'nin transferi. Gençleştirme ile alakası olmayan bir transfer yani. Bonservisi yok diye aldılar işte. :)

O konuda tam fikrim yok ama tamamen gençleştirme yapılmayacaktı zaten ki mantıklı olan bu.Uğur Boral da Altınsay'ın olduğu dönemde gündemdeydi mesela.

RaSenGan
24.Temmuz.2012, 21:03
Yok abi öyle olmadı.Erikson ile anlaşıldı ama gelen tepkilerden dolayı vazgeçildi.

Bu sebepten vazgeçip Aybaba'yla anlaşmak daha da saçma değil mi ? :)

GeNç KaRTaL
24.Temmuz.2012, 21:23
Bu sebepten vazgeçip Aybaba'yla anlaşmak daha da saçma değil mi ? :)

Şahsen Aybaba'yı tercih ederim.Ligi tanıyor ve başarılı olmak için Erikson'dan çok daha istekli olacağı kesin.

Ralph
24.Temmuz.2012, 23:54
1-1 kalmışız son hazırlık maçında. Golü Mami atmış özeti ya da golü bulan var mı internetten?

vego
24.Temmuz.2012, 23:55
http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/besiktas/messi-muhammed-klasini-konusturduSXTVQ36231SXQ

http://webtv.hurriyet.com.tr/4/35626/0/1/muhammed-demirci-den-beraberlik-golu.aspx

Ralph
24.Temmuz.2012, 23:58
Abartılı bir başlık olmuş ama şık ve bilerek vurulmuş bir top. Muhammed'i kullanmamız lazım artık.

GeNç KaRTaL
25.Temmuz.2012, 00:32
Yahu ben bu maçları neden hep seyretmeyi unutuyorum.:) Bir tek ilk maçı seyredebildim.Diğer maçları hep unuttum seyretmeyi.Muhammed'in golüne gelecek olursak,güzel atmış.İnşallah beklentilerimizi karşılar.Umutluyuz kendisinden.

eXcitinG
25.Temmuz.2012, 00:33
Mami nin top sürüşü aynı Messi gibi. SoL ayağının içi iLe değiLde, dışı iLe sürüyor topu. Bu çok önemLi bir noktadır. TopLa giderken topu ayağın içi iLe değiLde, dışı iLe sürerseniz, normaLe göre daha fazLa bir ivme kazanıyorsunuz. DönüşLeriniz, topa hakimiyetiniz daha fazLa oLuyor. Bunun üzerine düşerek devam etmeLi.

LaigLeNoiR
25.Temmuz.2012, 00:58
Hürriyet'in linkinden izlediğimde asıl olarak golü anlayabildim ilk videoda ne olduğu belli olmayan basit bir gol gibi duruyordu.

GeNç KaRTaL
25.Temmuz.2012, 01:26
Muhammed'in golde asisti yapan Ünal 16 yaşında bu arada.Sol bek oynuyor.Baya yetenekliymiş diyorlar.

Estranged
25.Temmuz.2012, 01:32
Muhammed'in golde asisti yapan Ünal 16 yaşında bu arada.Sol bek oynuyor.Baya yetenekliymiş diyorlar.

Sadece pozisyona bakarsak, asisti yapan oyuncu rakip takımın sol beki gibi geldi bana, nasıl ıskalamış o topu öyle :)

besiktas1903
25.Temmuz.2012, 01:56

Evet ismi Ümit Karaal :), baya yetenekli ama fizik olarak daha çok güclenmesi lazim suan çok yetersiz.