PDA

View Full Version : Beşiktaş Sohbet Alanı

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22

Mamadou
11.Temmuz.2013, 02:10
Bu işin kaçarı yok. Bu sezon öyle veya böyle her türlü rezil bir sezon geçireceğiz bence. Belirli bir stadı olmayan takımız. İster Olimpiyat, ister RTE stadyumu nere olursa olsun. Benim endişelendiğim tek konu yeni stadın zamanında tamamlanıp tamamlanmayacağı. İnşallah başkanın dediği gibi en geç 2014'in Aralığına yetişir.

footballer33
11.Temmuz.2013, 13:58
Olimpiyat veya RTE Stadı, hangisi olursa olsun fiyaskoyla sonuçlanacağını düşünüyorum. F.Bahçe, Avrupa'ya gitse de gitmese de Saracoğlu'nda oynamalıyız bence.

Mamadou
11.Temmuz.2013, 19:05
https://pbs.twimg.com/media/BO46zdlCcAAnotZ.jpg:large

Namzet
12.Temmuz.2013, 00:06
http://media6.ligtv.com.tr/img/news/2013/7/11/bjk.jpg

güzel forma olmuş:)

darkkobal123
12.Temmuz.2013, 00:15
Arma çok büyük olmuş ve kartal logosu yok. Pek beğenmedim ancak zamanla gözümüz alışır.

Ralph
12.Temmuz.2013, 01:19
Zaten kartal yokken daha güzel ve sadeydi bence. 100 yılı devirmiş bir kulüp neden logo değiştiriyor anlamda veremedim açıkçası.

TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Temmuz.2013, 02:03
gogus reklami ve logo montajli, sanirim temenni nitelikli bir paylasim (:

Ralph
12.Temmuz.2013, 02:24
Yeni sezon hazırlıklarına devam eden takımımız ilk hazırlık maçını bugün ( 12.07.2013 ) St.Pauli ile yapacak.

Maç Tsi 19:30'da başlayacak.

Yayın: D-Smart 77. Kanal

darkkobal123
12.Temmuz.2013, 02:52
Hazırlık maçını bile D-Smart veriyor. :mad:

Ralph
12.Temmuz.2013, 20:44
Beşiktaş'ın St.Pauli maçı İlk 11'i Cenk, İbrahim Toraman, Sivok, Escude, Ersan Gülüm, Veli, Fernandes, Gökhan Töre, Olcay, Holosko, Almeida

darkkobal123
12.Temmuz.2013, 21:01
Orjinal bekimiz yok, acilen transfer gerekli.

Ralph
12.Temmuz.2013, 21:08
Resmen sahada bekimiz yok. Ersan ve Toraman oynuyor. Yönetim neyi bekliyor? :)

LaigLeNoiR
12.Temmuz.2013, 21:14
41.Dakikada golü yedik.

Bu arada 35. dakikada Gökhan Töre yerini Dentinho'ya bıraktı.

Nocna Mora
12.Temmuz.2013, 21:24
İzleyemeyenler için yazayım kadroyu.

GK: Cenk

DR: Holosko
DC: Sivok
DC: Escude
DL: Ersan

DMC: Veli
MC: İbrahim Toraman
MC: Fernandes

LM: Olcay
RM: Gökhan

FC: Almeida

şeklinde basladı Beşiktaş oyuna. Gökhan aldığı topları iyi değerlendiremedi. İzlediğim kadarıyla söyleyebilirim ki kapalı savunmaları açabilecek yaratıcılığa sahip değil. Tek pas yapabiliyor oluşu ve içeri iyi katediyor oluşu onu 2. 3. tercih yapacaktır ama as tercih olabilecegini zannetmiyorum. Boşalttığı alana kaçan oyunculara iyi paslar atamadı. Dentinho'ya bıraktı yerini zaten..

Takımın en iyi isimleri Olcay ve Ersan Adem Gülüm. Ersan her zaman begendigim bir futbolcu fakat bu maç harika oynuyor. Çok soğukkanlı. Yerden, havadan çok başarılı müdahaleleri var ve 2-3 defa da etkili bindirmeleri oldu. Tekniği oldukca iyi panik yapmıyor ve doğru pas tercihleri yapıyor. Kesinlikle ilk 11'de olması gereken bir isim.

Olcay'da çok koşuyor ve doğru koşuyor. Sahanın her yerinde. Bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjisi var. Oldukca kreatif oynamaya çalışıyor ve olumlu işler yapıyor. Üstüne koya koya ilerliyor..

Veli kesicilik görevini iyi yapamıyor. İyi yaptığı tek bir iş var o da savunmadan aldığı topu orta sahaya aktarmak. Veli'nin yerinde Toraman oynasa çok daha verimli olur ve Oğuzhan'da oyuna girerse eğer Veli'nin yerine takım hücumda çok daha iyi oynayacaktır.

Gol Holosko'nun hatasından geldi. Sağ bekte kademe hatası yaptı. Çok iyi bindirmeleri var, oldukca etkili gidip geliyor o kanatta ama savunma anlamında hata yapması da oldukca normal diye düşünüyorum.

Bordo61Mavi
12.Temmuz.2013, 21:28
Hangi kanal veriyor maci ?

darkkobal123
12.Temmuz.2013, 21:32
Hangi kanal veriyor maci ?
D-Smart veriyor. Hazırlık maçını bile bu taraftara çok görüyorlar ya.

Bordo61Mavi
12.Temmuz.2013, 21:35

Bizimkiler daha yeni satti 3 senelik yayin hakkini bunlara.

olsun endustriyal futbolla savasmaya devam :D

byariff
12.Temmuz.2013, 22:59
Slaven Bilic, ilk hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın Hırvat hocası Slaven Bilic, St.Pauli ile oynanan hazırlık maçının ardından konuştu.

Bilic, 1-0 mağlup ayrıldıkları ilk hazırlık maçının ardından yaptığı açıklamada, "Oyuncularım takım organizasyonuyla ilgili söylediklerimi iyi uyguladılar. Tazelik, derinlik anlamında yeterli değildik ama bu anlaşılabilir. Rakibimiz hazır ve ligleri haftaya başlayacak. Böyle görmek gerek. İkinci yarıya iyi başladık ama oyunun 5-6 dakika durmasından sonra ritmi kaybettik. Dolayısıyla genel olarak tatmin edici bir maçtı. Görmem gerekenleri gördüm. Buraya geleli birkaç hafta. Hepsine şans vermeye çalıştım. Oyuncu grbununun tamamına yer veremedim ama Avusturya'ya götüreceğim grupta oyuncu sayısı azalacak." ifadelerini kullandı.

KEMİK KADRO VE ENERAMO YORUMU

Sahaya sürdüğü ilk 11'in kemik takım olup olmayacağı sorusuna "Tespit kısmen doğru, önümüzde uzun bir yol var. Takıma katılmasını beklediğimiz oyuncular var. İlk yarıda oynayan takım ilk 11'de yer vermeyi düşündüğümüz oyuncular var, ikinci yarıda girenler de öyle." cevabını veren Bilic, Eneramo transferinin sağlık sorunları nedeniyle askıya alınması konusunda "Beğendiğimiz bir oyuncu, takımımnda görmek isterim. Umarım aramıza katılır ve onunla çalışma imkanı buluruz" dedi.

(Skorer)

http://turkfutbol.com/detay.asp?id=16247

footballer33
12.Temmuz.2013, 23:05
Slaven Bilic, ilk hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın Hırvat hocası Slaven Bilic, St.Pauli ile oynanan hazırlık maçının ardından konuştu.

Bilic, 1-0 mağlup ayrıldıkları ilk hazırlık maçının ardından yaptığı açıklamada, "Oyuncularım takım organizasyonuyla ilgili söylediklerimi iyi uyguladılar. Tazelik, derinlik anlamında yeterli değildik ama bu anlaşılabilir. Rakibimiz hazır ve ligleri haftaya başlayacak. Böyle görmek gerek. İkinci yarıya iyi başladık ama oyunun 5-6 dakika durmasından sonra ritmi kaybettik. Dolayısıyla genel olarak tatmin edici bir maçtı. Görmem gerekenleri gördüm. Buraya geleli birkaç hafta. Hepsine şans vermeye çalıştım. Oyuncu grbununun tamamına yer veremedim ama Avusturya'ya götüreceğim grupta oyuncu sayısı azalacak." ifadelerini kullandı.

KEMİK KADRO VE ENERAMO YORUMU

Sahaya sürdüğü ilk 11'in kemik takım olup olmayacağı sorusuna "Tespit kısmen doğru, önümüzde uzun bir yol var. Takıma katılmasını beklediğimiz oyuncular var. İlk yarıda oynayan takım ilk 11'de yer vermeyi düşündüğümüz oyuncular var, ikinci yarıda girenler de öyle." cevabını veren Bilic, Eneramo transferinin sağlık sorunları nedeniyle askıya alınması konusunda "Beğendiğimiz bir oyuncu, takımımnda görmek isterim. Umarım aramıza katılır ve onunla çalışma imkanı buluruz" dedi.

(Skorer)

http://turkfutbol.com/detay.asp?id=16247
Buna inanmak istemiyorum. :icon_sad: :uzgun:

pele96
12.Temmuz.2013, 23:12
Beşiktaş'ın ceza ertelenmiş diyorlar doğru mudur ?

ozan42
12.Temmuz.2013, 23:13
Ahmet Çakar öyle demiş ama bakalım görelim :D

pele96
12.Temmuz.2013, 23:21
Ahmet Çakar öyle demiş ama bakalım görelim :D

aynen bende ondan gördüm :D

darkkobal123
12.Temmuz.2013, 23:46
Çok acil direk oynayacak kaleci, sağ bek, sol bek, ön libero ve santrafor lazım bu takıma. Eksikleri görme açısından iyi oldu. Günay ve Atınç iyiydi.

SmtSvm
13.Temmuz.2013, 00:56
2020'ye Kadar Bu Şekilde Devam Edecek Yıldırım Demirören'in Anlaşması Bu Şekilde
Ayrıca D-Smart'ın NTVSpor Kanalı Var ve Bu Sene La Liga'yı O Yayınlayacak,
Normal NTVSpor'dan Yayınlanacak mı Bilmiyorum ..

footballer33
14.Temmuz.2013, 17:04
SON DAKİKA : Beşiktaş'ın stadı belli oldu!

Beşiktaş'ta stat sorunu artık tamamen çözümne kavuştu. Siyah-beyazlılar, bu sezon maçlarını oynayacağı stadı belirledi.

Dün, TurkFutbol.Com'dan İlker Koç'a Beşiktaş'a stat konusunda kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyleyen Kasımpaşa Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz, bugün de TurkFutbol'a Beşiktaş ile anlaştıklarını açıkladı.

Öksüz, "Dün akşam 20.00'de Beşiktaş yönetimi ile Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda maçlarını oynamaları konusunda anlaşma sağladık. Şu anda sözleşmeler hazırlanıyor. İki kulüp arasında sözleşmeleri yarın ya da en geç salı günü imzalayarak TFF'ye göndereceğiz" dedi.

Beşiktaş'ın ligde oynayacağı 14 maçı Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda belirten Öksüz, "Beşiktaş 14 maçın dışında kalan derbileri ve tüm kupa maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacak" ifadelerini kullandı.

Bu arada Beşiktaş'ın Kasımpaşa'ya maç başına 225 bin tl ödeyeceği iddia edilirken sözleşme detaylarının yarın açıklanması bekleniyor.

TurkFutbol.Com Özel Haber / İlker KOÇ

Ralph
14.Temmuz.2013, 17:34
Maç başı 225 bin TL? Zaten ligde galibiyet primi ne kadar yahu!

Sevindim aslında ama ücret çok gibi geldi.

Addolorato
14.Temmuz.2013, 17:43
Maç başı 225 bin TL? Zaten ligde galibiyet primi ne kadar yahu!

Sevindim aslında ama ücret çok gibi geldi.

Galibiyet primi 900 bin, beraberlik primi 450 bin tl.

darkkobal123
14.Temmuz.2013, 18:44
Tolga'yı 500 bin fark yüzünden alma, git her maç bu stada 250 bin ver.

byariff
15.Temmuz.2013, 18:20
edit yanlis oldu :D

footballer33
15.Temmuz.2013, 22:01
Tahkim kararı açıklandığına göre;

Sinan

Serdar - Sivok - Franco - Ersan (İsmail dönene kadar)

Veli

G.Töre - Sezer - Oğuzhan - Olcay

Almeida (Eneramo)

Yedekler: Cenk, Toraman, G.Süzen, Pektemek, Ömer, Necip, Holosko...

Fernandes'i satarlar, zira sözleşmesi bitiyor ve Avrupa'da olmayacağımız için uzatmaya yanaşmaz bence. Almeida da indirime giderse kalır, yoksa onu da elden çıkarırlar bir şekilde. Stad ve Avrupa Kupası faktörleri, orta saha transferini bile sekteye uğratabilir. Bu yüzden, ön liberodan da umudu kestim.

Bunlar benim şahsi düşüncemdir.

TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Temmuz.2013, 22:21
avrupa ligi SL gibi değil, pek bir cazibesi yok yani. transferinizi etkilemez bence.

manager725
15.Temmuz.2013, 22:23
Fernandes sözleşme uzatmıyorsa acilen satılmalıdır. Almeida'nın satılmak isteyeceğini düşünmüyorum ama isterse o da hemen satılmalıdır.

footballer33
15.Temmuz.2013, 23:06
avrupa ligi SL gibi değil, pek bir cazibesi yok yani. transferinizi etkilemez bence.
Şunu kaçırıyorsun; cezamız ertelenseydi veya kaldırılsaydı, sizin yerinize Şampiyonlar Ligi ön elemesini biz oynayacaktık. Geçeriz veya geçemeyiz; ama işin içinde ön eleme de olsa, Şampiyonlar Ligi var. Bu çok önemli bir detay.

manager725
17.Temmuz.2013, 14:10
Konya Sivas gibi takımlarla 7 ve ya 8. haftada oynamak avantajlı olur. Malum kış koşulları...

footballer33
17.Temmuz.2013, 15:11
İlk hafta içerde, Trabzonspor. Hayırlı olsun.

Beşiktaş'ın fikstürü:

1. Hafta: BJK - Trabzon
2. Hafta: Erciyes - BJK
3. Hafta: BJK - G.Antep
4. Hafta: Bursa - BJK
5. Hafta: BJK - G.Saray
6. Hafta: Antalya - BJK
7. Hafta: Eskişehir - BJK
8. Hafta: BJK - Ç.Rize
9. Hafta: Akhisar - BJK
10. Hafta: BJK - Karabük
11. Hafta: Kayseri - BJK
12. Hafta: BJK - Konya
13. Hafta: F.Bahçe - BJK
14. Hafta: BJK - Sivas
15. Hafta: Kasımpaşa - BJK
16. Hafta: BJK - Elazığ
17. Hafta: G.Birliği - BJK

manager725
17.Temmuz.2013, 15:24
1.Hafta

Beşiktaş-Trabzonspor

2.Hafta

K.Erciyes- Beşiktaş

3.Hafta

Beşiktaş-Antep

4.Hafta

Bursa-Beşiktaş

5.Hafta

Beşiktaş-Galatasaray

ya arkadaş tren yolculuğu olur biri intihar eder Beşiktaş'ı bulur, fikstür çekimi olur ilk 5 haftada 3 zorlu 1 orta 1 kolay rakip çıkar. Nedir bu takımın sorunu...:)

ligin son derbisi Beşiktaş-Fenerbahçe 26.hafta artık bir 80 bin kişi gider(::)

footballer33
17.Temmuz.2013, 16:05
Benim ilk yarı için değerlendirmem (tahmin):

1. Hafta: BJK - Trabzon ( 3 )
2. Hafta: Erciyes - BJK ( 3 )
3. Hafta: BJK - G.Antep ( 3 )
4. Hafta: Bursa - BJK ( 0 )
5. Hafta: BJK - G.Saray ( 1 )
6. Hafta: Antalya - BJK ( 3 )
7. Hafta: Eskişehir - BJK ( 1 )
8. Hafta: BJK - Ç.Rize ( 3 )
9. Hafta: Akhisar - BJK ( 3 )
10. Hafta: BJK - Karabük ( 3 )
11. Hafta: Kayseri - BJK ( 0 )
12. Hafta: BJK - Konya ( 3 )
13. Hafta: F.Bahçe - BJK ( 0 )
14. Hafta: BJK - Sivas ( 3 )
15. Hafta: Kasımpaşa - BJK ( 1 )
16. Hafta: BJK - Elazığ ( 3 )
17. Hafta: G.Birliği - BJK ( 1 )

10 galibiyet, 4 beraberlik, 3 yenilgi ve 34 puan.

uAburak89
18.Temmuz.2013, 00:15
Beşiktaş istediği statta oynayacaktır demişti Fikret Orman, Kasımpaşa stadı isteniyormuş demek ki. Fikret Orman'ın zor zamanda taşın altına elini koyması dışında olumlu yaptığı bir iş bile yok. Önder Özen hamlesi var denebilir ancak ilk senesinde kaçırdığı İbrahim Altınsay fırsatı ile bir iyi bir kötü dengeliyor sanki. Umarım uzun yıllar daha Beşiktaş başkanı olarak kalır kendisi.

darkkobal123
18.Temmuz.2013, 05:51
Benim ilk yarı için değerlendirmem (tahmin):

1. Hafta: BJK - Trabzon ( 3 )
2. Hafta: Erciyes - BJK ( 3 )
3. Hafta: BJK - G.Antep ( 3 )
4. Hafta: Bursa - BJK ( 0 )
5. Hafta: BJK - G.Saray ( 1 )
6. Hafta: Antalya - BJK ( 3 )
7. Hafta: Eskişehir - BJK ( 1 )
8. Hafta: BJK - Ç.Rize ( 3 )
9. Hafta: Akhisar - BJK ( 3 )
10. Hafta: BJK - Karabük ( 3 )
11. Hafta: Kayseri - BJK ( 0 )
12. Hafta: BJK - Konya ( 3 )
13. Hafta: F.Bahçe - BJK ( 0 )
14. Hafta: BJK - Sivas ( 3 )
15. Hafta: Kasımpaşa - BJK ( 1 )
16. Hafta: BJK - Elazığ ( 3 )
17. Hafta: G.Birliği - BJK ( 1 )

10 galibiyet, 4 beraberlik, 3 yenilgi ve 34 puan.
Fazla iyimsersin bence abi. :)

Beşiktaş istediği statta oynayacaktır demişti Fikret Orman, Kasımpaşa stadı isteniyormuş demek ki. Fikret Orman'ın zor zamanda taşın altına elini koyması dışında olumlu yaptığı bir iş bile yok. Önder Özen hamlesi var denebilir ancak ilk senesinde kaçırdığı İbrahim Altınsay fırsatı ile bir iyi bir kötü dengeliyor sanki. Umarım uzun yıllar daha Beşiktaş başkanı olarak kalır kendisi.
Benim gibi düşünen biri çıktı sonunda. :) Çoğu GS ve FB'li arkadaşımda Fikret Orman'ın uzun yıllar başkan olmasını istiyor, hal böyle olunca haklılar tabii. Bir rakipleri eksiliyor işte daha ne olsun değil mi ? :)

footballer33
18.Temmuz.2013, 18:54
Fazla iyimsersin bence abi. :)

Benim gibi düşünen biri çıktı sonunda. :) Çoğu GS ve FB'li arkadaşımda Fikret Orman'ın uzun yıllar başkan olmasını istiyor, hal böyle olunca haklılar tabii. Bir rakipleri eksiliyor işte daha ne olsun değil mi ? :)
Başkana ve yönetime olmasa da teknik heyete ve takıma güvenim var bu sene kardeşim. 34 puan da en olumsuz tablo bence. Hem ne bekliyorsun ki, 20 puanla mı bitireceğiz ilk yarıyı? :icon_biggrin:

manager725
18.Temmuz.2013, 21:52
İlk 5 haftada 15 puan Beşiktaş'ı uçurur kimse tutamaz ama Galatasaray derbisi, TS ve Bursa maçları çok zorlu geçecek.

QPR maçını da izledikten sonra birkaç oyuncuyu değerlendireyim:

Muhammed Demirci: Tek organize atağın yaratıcısıydı ve biraz gelişmiş gördüm kendisini.

Ömer Şişmanoğlu: Çift forvette Mustafa ile yarışır ve bence kazanır da.

Dentinho: Bu bizim Dentinho mu yav? Bence Gökhan Töre'yi yedek bırakır.

Günay Güvenç: Cenk'ten iyi olduğu kesin.

darkkobal123
18.Temmuz.2013, 22:34
İlk 5 haftada 15 puan Beşiktaş'ı uçurur kimse tutamaz ama Galatasaray derbisi, TS ve Bursa maçları çok zorlu geçecek.
Bunu QPR maçını izleyerek söylüyorsan durum vahim.

footballer33
18.Temmuz.2013, 22:56
QPR maçını ben de 90 dakika izledim. Şu görüntüde olumlu konuşmak mümkün değil; fakat asıp kesmek için de çok erken.

Mamadou
18.Temmuz.2013, 23:55
İlk 5 haftada 15 puan zor bir şey.

pele96
19.Temmuz.2013, 04:07
İlk 5 haftada beklediğim 8-12 puan gibi birşey.

manager725
19.Temmuz.2013, 11:53
Bunu QPR maçını izleyerek söylüyorsan durum vahim.

Hayır ben o cümleyi Beşiktaş'ın gaza gelme ve mücadele gücüne dayanarak söyledim. İlk 5 haftada bizim fikstürde oynayan ve 5'te 5 yapan her takım için geçerli aslında bu söylediğim. Onun altındakiler QPR maçı ile ilgili.

footballer33
19.Temmuz.2013, 18:02
Çok doluyum içimi dökmem lazım. Kafamda deli sorular:

1- Avea da sponsorluğu çekmiş. Vodafone işi ne oldu?
2- Sponsorla birlikte 1 yıldız alacağım diyordun, o iş ne alemde?
3- Basketbola sponsor hazırdı, hani nerede?
4- Transferler 2. kamp dönemine yetişecekti, daha Tolga ve Serdar bile resmiyet kazanmadı net olarak. Nerede bu transferler?
5- Fernandes 3 yıllık imzayı atacaktı, ne zaman atar?

Seçim öncesi konuşulan mevzulardan çözüme kavuşan tek konu, stad meselesi.

Evet, Sayın Fikret Orman; şu sorulara açıklık getirin artık! Beklemekten sıkıldım.

:director: :confused: :uzgun:

footballer33
20.Temmuz.2013, 01:54
Güzel adam, güzel insan! Ölümünün 4. yılında saygıyla ve rahmetle anıyorum Vedat Abi'yi!

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/5569_116961728280_4273778_n.jpg

darkkobal123
20.Temmuz.2013, 05:20
Mekanın cennet olsun Vedat Abi.

byariff
21.Temmuz.2013, 13:40
AMK dediyse %80 guvenilirdir bence...

Bilic istifadan döndü
Hırvat çalıştırıcı, Hutchinson’ın alınmasını istedi. Başkan Fikret Orman oyuncunun menajerleri nedeniyle transfere engel olunca istifa etme noktasına gelen Slaven Bilic zor ikna edildi...

26 Haziran’da resmen Beşiktaş’ın başına getirilen Slaven Bilic geçtiğimiz salı günü yani 16 Tem-muz’da görevini bıraktı. Bu şoke edici ve ispatı zor iddiayı araştıran AMK akıl almaz gerçeklere ulaştı. İşte Beşiktaş’ın canını çok yakan menajerlerden hala kendini kurtaramadığını gözler önüne seren o olaylar…

Özen görüştü

Hikayenin ucu temmuz ayının başına kadar uzanıyor. Futbol direktörü Önder Özen ile transfer konusunda görüşen siyah-beyazlıların çiçeği burnunda teknik direktörü Slaven Bilic, orta saha için düşünülen isimlere beğendiği bir oyuncuyu, Atiba Hutchinson’ı ekliyor. Özen de birkaç gün sonra Hutchinson için bazı ön görüşmeler gerçekleştiriyor. Bu gelişmeyi öğrenen AMK, 5 Temmuz’da “Kartal’ın son gözdesi Hutchinson” başlığıyla Bilic’in PSV’li yıldızı istediğini, bonservisi elinde olan futbolcu için talep edilen 900 bin euroluk menajerlik parasının sorun teşkil ettiğini haberleştirmişti.
İlginç tesadüf!
KONUMUZA dönersek, gerida kalan hafta başında Bilic, Kanadalı oyuncunun alınması konusunda ısrarcı olduğunu dile getiriyor. Bu istek transferler için kaynak arayışındaki başkan Fikret Orman’a kadar geliyor. Nakit sıkıntısı yaşayan kulübün her kuruşunun hesabını yapan Orman, Hutchinson hakkında araştırmalar yaptırınca ilginç bir gerçek ile karşılaşıyor. Başkan Orman, hem Bilic’in hem de Hutchinson’ın menajerliğini yapan Darko Nejasmic ile birlikte çalıştığı Danimarkalı eski futbolcu Niclas Jensen’in hakkında ortaya ilginç iddialar atıldığını öğreniyor. İkilinin geçen sezon başında Vedran Corluka ile Dame N’Doye’nin Bilic’in eski takımı L.Moskova’ya transferini gerçekleştiren isimler olduğu ve bu menajerlerin transferlerden
1.9 milyon euro komisyon aldığı öğreniliyor. Michael Eneramo’nun Türkiye haklarını elinde bulunduran menajer Ertan Göksu’nun Beşiktaş’ın Almanya kampına girmesine izin verdiği için pişman olan Fikret Orman, yeni bir menajer krizinden endişe duyarak biraz da geçtiğimiz sezonlarda yaşananlardan ders alıp, Hutchinson konusunda rahatsızlık duyuyor. Ve Orman Hutchinson’ın transferini engelliyor.

İpler kopuyor…

Slaven Bilic, Orman’ın istediği futbolcuya şerh koyduğunu öğrenince üzülüyor, bu muhalefetin nedeninin kendisi için Doğu Avrupa’da futbolcu izleyen yakın arkadaşı Darko Nejasmic olduğunu öğrendiğinde ise öfkeleniyor ve “Çok üzgünüm, bana güvenilmeyen yerde çalışamam” diyerek Avusturya kampının başlamasının hemen bir gün önce yöneticilere istifasını vereceğini iletiyor. Başkan Fikret Orman bu gelişmeye sessiz kalırken Bilic ile konuşan yöneticiler Hırvat hocayı kalmaya ikna ediyorlar ve istifa dilekçesi başkanın önüne gelmeden krizi durduruyorlar. Beşiktaş’ta şimdilik sessiz bir bekleyiş var ancak özellikle Önder Özen’in bu gelişmelerden rahatsız olduğu kulislerde giderek daha yüksek sesle konuşuluyor.

http://amkspor.com/2013/07/21/bilic-istifadan-dondu.html

footballer33
21.Temmuz.2013, 15:27
AMK dediyse %80 guvenilirdir bence...

Bilic istifadan döndü
Hırvat çalıştırıcı, Hutchinson’ın alınmasını istedi. Başkan Fikret Orman oyuncunun menajerleri nedeniyle transfere engel olunca istifa etme noktasına gelen Slaven Bilic zor ikna edildi...

26 Haziran’da resmen Beşiktaş’ın başına getirilen Slaven Bilic geçtiğimiz salı günü yani 16 Tem-muz’da görevini bıraktı. Bu şoke edici ve ispatı zor iddiayı araştıran AMK akıl almaz gerçeklere ulaştı. İşte Beşiktaş’ın canını çok yakan menajerlerden hala kendini kurtaramadığını gözler önüne seren o olaylar…

Özen görüştü

Hikayenin ucu temmuz ayının başına kadar uzanıyor. Futbol direktörü Önder Özen ile transfer konusunda görüşen siyah-beyazlıların çiçeği burnunda teknik direktörü Slaven Bilic, orta saha için düşünülen isimlere beğendiği bir oyuncuyu, Atiba Hutchinson’ı ekliyor. Özen de birkaç gün sonra Hutchinson için bazı ön görüşmeler gerçekleştiriyor. Bu gelişmeyi öğrenen AMK, 5 Temmuz’da “Kartal’ın son gözdesi Hutchinson” başlığıyla Bilic’in PSV’li yıldızı istediğini, bonservisi elinde olan futbolcu için talep edilen 900 bin euroluk menajerlik parasının sorun teşkil ettiğini haberleştirmişti.
İlginç tesadüf!
KONUMUZA dönersek, gerida kalan hafta başında Bilic, Kanadalı oyuncunun alınması konusunda ısrarcı olduğunu dile getiriyor. Bu istek transferler için kaynak arayışındaki başkan Fikret Orman’a kadar geliyor. Nakit sıkıntısı yaşayan kulübün her kuruşunun hesabını yapan Orman, Hutchinson hakkında araştırmalar yaptırınca ilginç bir gerçek ile karşılaşıyor. Başkan Orman, hem Bilic’in hem de Hutchinson’ın menajerliğini yapan Darko Nejasmic ile birlikte çalıştığı Danimarkalı eski futbolcu Niclas Jensen’in hakkında ortaya ilginç iddialar atıldığını öğreniyor. İkilinin geçen sezon başında Vedran Corluka ile Dame N’Doye’nin Bilic’in eski takımı L.Moskova’ya transferini gerçekleştiren isimler olduğu ve bu menajerlerin transferlerden
1.9 milyon euro komisyon aldığı öğreniliyor. Michael Eneramo’nun Türkiye haklarını elinde bulunduran menajer Ertan Göksu’nun Beşiktaş’ın Almanya kampına girmesine izin verdiği için pişman olan Fikret Orman, yeni bir menajer krizinden endişe duyarak biraz da geçtiğimiz sezonlarda yaşananlardan ders alıp, Hutchinson konusunda rahatsızlık duyuyor. Ve Orman Hutchinson’ın transferini engelliyor.

İpler kopuyor…

Slaven Bilic, Orman’ın istediği futbolcuya şerh koyduğunu öğrenince üzülüyor, bu muhalefetin nedeninin kendisi için Doğu Avrupa’da futbolcu izleyen yakın arkadaşı Darko Nejasmic olduğunu öğrendiğinde ise öfkeleniyor ve “Çok üzgünüm, bana güvenilmeyen yerde çalışamam” diyerek Avusturya kampının başlamasının hemen bir gün önce yöneticilere istifasını vereceğini iletiyor. Başkan Fikret Orman bu gelişmeye sessiz kalırken Bilic ile konuşan yöneticiler Hırvat hocayı kalmaya ikna ediyorlar ve istifa dilekçesi başkanın önüne gelmeden krizi durduruyorlar. Beşiktaş’ta şimdilik sessiz bir bekleyiş var ancak özellikle Önder Özen’in bu gelişmelerden rahatsız olduğu kulislerde giderek daha yüksek sesle konuşuluyor.

http://amkspor.com/2013/07/21/bilic-istifadan-dondu.html
Bence % 100 doğru. :icon_wink:

Açık Mert Korkusuz isimli gazetede, Teknik Direktörümüz Slaven Bilic'in istifa etmeye niyetlendiği haberi hayal mahsulüdür.
Başkanımız Fikret Orman'ın Slaven Bilic'in istediği bir oyuncunun transferine engel olduğu ve Bilic'in istifaya niyetlendiği ifade edilen haber, tüm unsurlarıyla asılsız ve hayal mahsulüdür.

Masa başında üretilen bu haberi maksatlı buluyor, taraftarlarımızın ve kamuoyunun bu habere itibar etmemesini rica ediyoruz.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

+ olarak;

Açık Mert Korkusuz isimli gazetenin 'Kartal'da Sponsor Krizi' başlıklı asılsız haberini kınıyoruz.
Sponsorluk çalışmaları çerçevesinde dünyanın en önemli firmaları arasında yer alan Vodafone ile görüşmelerini sonuçlandırma aşamasına gelen kulübümüz, böyle önemli bir anlaşmanın öncesinde Açık Mert Korkusuz isimli gazetede çıkan uydurma haberi maksatlı bulmaktadır.

Kulübümüz için büyük önemi bulunan bu anlaşmayı baltalamak amacıyla yapıldığı düşünülen bu uydurma haber ile ilgili, kanuni haklarımızı kullanacağımızı belirtiriz.

Taraftarlarımızın ve camiamızın bu gibi maksatlı haberleri dikkate almamalarını özellikle rica ederiz.

Saygılarımızla,
Beşiktaş JK

Oran buran oynamasın AMK! :mad:

darkkobal123
21.Temmuz.2013, 20:08
Sezon başlamadan masa başı haberler başlamış. Bilic bunlara baya korku verdi anlaşılan.

Ralph
21.Temmuz.2013, 20:20
Ben artık Fanatik, Fotomaç, AMK tarzı hiç bir gazeteyi okumuyorum. İnanmıyorum aynı zamanda. Gerçi bu yeni bir şey değil, 4-5 senedir böyledir bu. Arif'in yazdığını okudum ama kırıcı olmamak için cevap vermek istemedim. Saçma sapan boş haber yapıyorlar tiraj yapmak için. İnanmayınız, okumayınız, almayınız :)

Edit: Artık Twitter var hayatımızda. En doğrular oralarda çıkıyor zaten. Yalan olunca da 1-2 saat içinde ortaya çıkıyor.

-----------------------

Beşiktaş'ın ilk 11'i: Cenk, Tanju, Sivok, Escude, Ersan, Veli, Fernandes, Olcay, Gökhan Töre, Oğuzhan, Almeida

Schalke 04'ün ilk 11'i: Fahrman, Fuchs, Höwedes, Matip, Höger, Jones, Neustader, Draxler, Farfan, Huntelaar, Szalai

darkkobal123
21.Temmuz.2013, 20:49
Olcay kaldığı yerden kaleci ile karşı karşıya kaçırmaya devam ediyor. Onlar nasıl kaçar abi ya yuh sana.

Ralph
21.Temmuz.2013, 20:52
25. dakikadan itibaren izledim. En az 2-3 net kaleci ile karşı karşıya pozisyon kaçtı. Üstelik benim izlediğim bölümlerde Schalke tek kale oynadı. Olcay'ın artık bu problemini çözmesi lazım.

darkkobal123
21.Temmuz.2013, 21:15
Oğuzhan'a yakışmadı bu.

darkkobal123
21.Temmuz.2013, 22:22
Hazırlık maçı, rakip Schalke, fena değildik bugün, daha da iyi olabiliriz. Cenk çok iyiydi, Sambade'nin etkisi belli oluyor. Umarım her maç böyle oynar, istikrar yakalar. Pedro Franco açılışı yaptı hayırlı olsun, gayet iyiydi o da. Almeida'yı hiç beğenmedim, çok isteksiz oynadı, vasatı aşamadı. Takım savunması çok iyiydi, ama geçen seneki hücum kombinasyonlarını henüz göremedik. Umarım ileride bu da olur. Sonuç, görüntü hiç fena değil ama takıma transfer şart abi devşirme beklerle olmuyor. Kaleci, sol bek, ön libero ve forvet lazım acilen.

TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Temmuz.2013, 22:32
bjk ideal kadrosuna yakin cikmis gibi sanki. rakibi schalke de tum aslarini surmus sahaya. 1-1 guzel sonuc bence.

footballer33
21.Temmuz.2013, 22:58
D-Smart yüzünden maçın ilk yarısını izleyemedim, 2. yarı da golü yediğimiz dakikadan 2 dakika öncesi açabildim maçı bir yerlerden link bulup. İzlediğim sürece sahada iyi bir Beşiktaş vardı, önceki 2 maça oranla daha derli topluyduk. Transferler de bitseydi artık, tam kadro izleseydik takımı.

Mamadou
21.Temmuz.2013, 23:15
Şimdiye kadar oynanan hazırlık maçlarında beğendiğim en iyi oyuncu Olcay. Geçen sezonun istikrarlı isimlerinden biriydi bu sezon formunu dahada ilerleteceğini belli ediyor. Topla birlikte çok iyi katediyor. Çoğu zaman kendine uygun pozisyon yaratıyor ama vurmak yerine direk Fernandes'i görüyor. Uzaktan biraz denese şansını yazacak ama hep Fernandes top istediği için ona veriyor. Ayrıca Franco, Toraman ve Ersan'ı kesemeyecek ise ben kötü transfer olarak değerlendiririm. Ne Toraman, nede Ersan artık Beşiktaş'ın ilk 11'indeki stoperleri değil. Kesinlikle ve kesinlikle formayı rahatça almalı. Şu ana kadar en iyi transferimiz gözüyle bakıyorum. He Önder Özen'in transferi olunca ayrı oluyor. Kaleci, ön libero ve forvet transferleri umarım en kısa sürede bitirilir. Sağ bek ve sağ açık transferlerini saymıyorum. O bölgeler bir şekilde doldurulur.

darkkobal123
22.Temmuz.2013, 00:41
Şimdiye kadar oynanan hazırlık maçlarında beğendiğim en iyi oyuncu Olcay. Geçen sezonun istikrarlı isimlerinden biriydi bu sezon formunu dahada ilerleteceğini belli ediyor. Topla birlikte çok iyi katediyor. Çoğu zaman kendine uygun pozisyon yaratıyor ama vurmak yerine direk Fernandes'i görüyor. Uzaktan biraz denese şansını yazacak ama hep Fernandes top istediği için ona veriyor. Ayrıca Franco, Toraman ve Ersan'ı kesemeyecek ise ben kötü transfer olarak değerlendiririm. Ne Toraman, nede Ersan artık Beşiktaş'ın ilk 11'indeki stoperleri değil. Kesinlikle ve kesinlikle formayı rahatça almalı. Şu ana kadar en iyi transferimiz gözüyle bakıyorum. He Önder Özen'in transferi olunca ayrı oluyor. Kaleci, ön libero ve forvet transferleri umarım en kısa sürede bitirilir. Sağ bek ve sağ açık transferlerini saymıyorum. O bölgeler bir şekilde doldurulur.
Abi bence Franco rahatlıkla kesecektir bu ikiliyi, gayet iyiydi bugün. Hatta Sivok ile birlikte atacağı goller bu sezon rekor olur. Stoperlerin gol rekoru. :icon_biggrin: Olcay'da çok iyiydi, kanattan iyi bindirmeler yaptı ama tekniği yok. Onun kadar rahat gol pozisyonuna giren adam tanımıyorum ama onun kadar rahat kaçıranınıda tanımıyorum. Son vuruşlardaki sorununu bir an önce halletmesi gerek. Bitiricilik 0 yahu adamda, geliştirmesi lazım. Gelelim kaleye, Cenk kendisine geliyor ama Tolga kesinlikle alınmalı. Yani kaleci işi 1 maça bakılarak yapılmamalı, bu riski alamayız. Tolga gelsin o zaman Cenk - Tolga rekabeti ile Cenk daha iyi hale gelir. Sağ bek Serdar Kurtuluş geldi, alternatifi Tanju, orada sıkıntı yok. Sol bek transferi şart, Ersan ile olmuyor. İsmail yetişecek diyorlar ama o yetişene kadar o bölgede çok aksarız. Gökhan Süzen, Uğur Boral gibi devşirme sol bekler ile oradaki aksaklık çözülmez. O mevkiye takviye şart. Ön Libero ise en göze batan yer ve en büyük zaafımız şuan o mevki. Şöyle kuvvetli, duracağı yeri iyi bilen, top tekniği yüksek, iyi top dağıtan libero alırsak tadından yenmez. Bugünkü maçta defans ve orta sahanın arasında bu akşam böyle bir ön libero olsaydı oyuncuların çoğu x2, Oğuzhan ve Fernandes x3 - x4 performans gösterirdi eminim. Forvet bölgesinde ise Almeida ile olmayacağı bugün net bir şekilde görüldü. O çıktı takım canlandı, daha iyi oynamaya başladık. Çok isteksiz, çok ruhsuz oynadı. Böyle devam ederse şans bulması zor. Forvet bölgesine takviye şart, Almeida'nın satılması koşuluyla tabii. Bugün fena değildik. Gerekli bölgelere gerekli takviyeler yapılırsa daha iyi hale geliriz.

byariff
22.Temmuz.2013, 00:52
firat gunayerde dogrulamis

Fırat Günayer ‏@firatgunayer 30 sn
BJK,resmi internet sitesinden,AMK Gazetesi'nin 'Bilic istifadan döndü' haberini yalanladı ancak haberde bir çok açıdan doğruluk payı var..

Slaven Bilic'in transferini istediği 2 isim, kendi menajerine ait oyuncular..Bu yüzden başkan ve yönetim bu durumdan pek memnun değil..

Bilic, Psv'den Hutchinson’ı istiyor..Oyuncunun menajeri ki -Bilic'le de çalışan bir menajer bu - komisyon olarak ciddi bir rakam istiyor..

Bilic'in istediği 2.isim Eneramo..
Menisküs+kalp ritmi sorunu olan golcünün menajeri,aynı zamanda Bilic'in menajerinin Türkiye temsilcisi..

Hutchinson'un menajerliğini yapan kişi, geçen sezon da Bilic'in çalıştırdığı L.Moskova'ya 2 isim satıp,1.9 m euro komisyon almış...

Bu menajer olayına önce Ö.Özen daha sonra Başkan Orman el koyuyor.
Bilic'in istifasıyla ilgili bişey duymadım ama durumdan pek hoşnut değil.

Şunu da söylemek lazım..Avrupa'da işler böyle yürüyor.Yabancı hocaların çalıştığı menajerler,hocanın gittiği takıma oyuncu satar..Bu normal.

Ama Bjk'nin ekstra bir durumu var..Tek bir kuruşun hesabını yapmak zorunda Önder Özen..Dolayısıyla maliyet konusunda kuş uçurtmuyorlar.

darkkobal123
22.Temmuz.2013, 01:13
Bilic bugün bazı gazetelerde Başkan Fikret Orman ile sorun yaşadığı ve görevini bırakabileceği yönünde çıkan haberlere sert tepki gösterdi.

"Böyle bir haber nasıl çıktı bilmiyorum. Benim Beşiktaş'tan ayrılmam gibi bir durum söz konusu olamaz. Öncelikle 3 yıl sözleşmem var. Yönetim bana bugün 10 yıllık mukavele teklif ederse kabul etmeye hazırım. Beşiktaş'a geleli kısa bir süre oldu ama ben 2-3 yıl öncesinden Beşiktaş'ı seven ve takip eden bir teknik adamım. Bu söylediklerim çılgınca gelebilir ama hissettiklerim bunlar. Bu aptalca konuyu bugün burada kapatmak istiyorum."

Oyuna gelmemek gerek.

TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Temmuz.2013, 01:25
besiktasla alakali yapilan bu spekulasyonlar bir futbolsever olarak beni uzuyor. arkadan bicaklama gibi bir sey bu, hic adil degil. kucucuk bir duyumla koca koca haberler uydurmuslar, yazik. devir zaten camur atma devri. camuru atana degil camura bulanana bakiyoruz hep.

footballer33
22.Temmuz.2013, 01:59
firat gunayerde dogrulamis

Fırat Günayer ‏@firatgunayer 30 sn
BJK,resmi internet sitesinden,AMK Gazetesi'nin 'Bilic istifadan döndü' haberini yalanladı ancak haberde bir çok açıdan doğruluk payı var..

Slaven Bilic'in transferini istediği 2 isim, kendi menajerine ait oyuncular..Bu yüzden başkan ve yönetim bu durumdan pek memnun değil..

Bilic, Psv'den Hutchinson’ı istiyor..Oyuncunun menajeri ki -Bilic'le de çalışan bir menajer bu - komisyon olarak ciddi bir rakam istiyor..

Bilic'in istediği 2.isim Eneramo..
Menisküs+kalp ritmi sorunu olan golcünün menajeri,aynı zamanda Bilic'in menajerinin Türkiye temsilcisi..

Hutchinson'un menajerliğini yapan kişi, geçen sezon da Bilic'in çalıştırdığı L.Moskova'ya 2 isim satıp,1.9 m euro komisyon almış...

Bu menajer olayına önce Ö.Özen daha sonra Başkan Orman el koyuyor.
Bilic'in istifasıyla ilgili bişey duymadım ama durumdan pek hoşnut değil.

Şunu da söylemek lazım..Avrupa'da işler böyle yürüyor.Yabancı hocaların çalıştığı menajerler,hocanın gittiği takıma oyuncu satar..Bu normal.

Ama Bjk'nin ekstra bir durumu var..Tek bir kuruşun hesabını yapmak zorunda Önder Özen..Dolayısıyla maliyet konusunda kuş uçurtmuyorlar.
Resmi siteye ve Bilic'in kendi ağzından yaptığı açıklamalara inanmıyorsun da, Fırat Günayer'e inanıyorsun. O da iyiymiş. :icon_smile:

byariff
22.Temmuz.2013, 03:19
sence resmi site dogru dermi evet bilicle anlasamadik yol ayrimina geldik diye ?

darkkobal123
22.Temmuz.2013, 03:28
Kulüp bunları yalanlamaktan bıktı siz söylemekten bıkmadınız, inanıyorsunuz birde. Tek söyleyeceğim, karalama haberleri çıktığına göre böyle devam demek ki iyi yoldayız.

eng1n
22.Temmuz.2013, 03:35
sence resmi site dogru dermi evet bilicle anlasamadik yol ayrimina geldik diye ?

öyle bir durumda resmi sitede haber olmaz sessiz kalır.

Fearless Coward
22.Temmuz.2013, 03:41
Basının uydurmasıdır bence bunlar.Bu sezon Bilic'le ligde ilk 3 ve avrupa'da ceza gelmezse gruplardan çıkarsa takım bu başarıdır bence Beşiktaş için bu sezon.Ondan sonra zaten yollar ayrılmazsa Bilic kolay kolay bırakmaz Beşiktaş'ı öyle bi hoca değil Lokomotiv'i de bırakmazdı diye düşünüyorum ama başarısız oldu sonuçta yollar ayrıldı.Franco nokta atış olmuş bu sezon Sivok ile çok başarılı olurlar stoperde.Kaleye de Tolga gelirse geçen sezonki gibi her maç gol yeme derdinden kurtulur Beşiktaş.Orta sahaya da bi tek liberoda oynayabilen bir isim şart oraya bi isim alınacaktır büyük ihtimal o da olursa Beşiktaş'da bu sezonun iddialı ekiplerinden olur diye düşünüyorum.Forvette şart tabi ama olmazsa ligde zaten Almeida-Pektemek-Ömer götürürler.

footballer33
22.Temmuz.2013, 14:52
Benden önce yazan arkadaşlar belirtmişler durumu, öyle bir şey olsa sessiz kalırlar diye. Israrla paylaştığın haberin doğru olduğuna inanıyorsun ve bizi de inandırmak istiyorsun. Neyin peşindesin arkadaşım? Resmi site de, Bilic de yalan söylüyor ve Fırat Günayer mi doğru şeyleri yazmış?

Bu durumun aynen sizin başınıza geldiğini düşünemiyorum. Kimbilir neler söylerdin medya için?!

Mamadou
23.Temmuz.2013, 00:15
Abi bence Franco rahatlıkla kesecektir bu ikiliyi, gayet iyiydi bugün. Hatta Sivok ile birlikte atacağı goller bu sezon rekor olur. Stoperlerin gol rekoru. :icon_biggrin: Olcay'da çok iyiydi, kanattan iyi bindirmeler yaptı ama tekniği yok. Onun kadar rahat gol pozisyonuna giren adam tanımıyorum ama onun kadar rahat kaçıranınıda tanımıyorum. Son vuruşlardaki sorununu bir an önce halletmesi gerek. Bitiricilik 0 yahu adamda, geliştirmesi lazım. Gelelim kaleye, Cenk kendisine geliyor ama Tolga kesinlikle alınmalı. Yani kaleci işi 1 maça bakılarak yapılmamalı, bu riski alamayız. Tolga gelsin o zaman Cenk - Tolga rekabeti ile Cenk daha iyi hale gelir. Sağ bek Serdar Kurtuluş geldi, alternatifi Tanju, orada sıkıntı yok. Sol bek transferi şart, Ersan ile olmuyor. İsmail yetişecek diyorlar ama o yetişene kadar o bölgede çok aksarız. Gökhan Süzen, Uğur Boral gibi devşirme sol bekler ile oradaki aksaklık çözülmez. O mevkiye takviye şart. Ön Libero ise en göze batan yer ve en büyük zaafımız şuan o mevki. Şöyle kuvvetli, duracağı yeri iyi bilen, top tekniği yüksek, iyi top dağıtan libero alırsak tadından yenmez. Bugünkü maçta defans ve orta sahanın arasında bu akşam böyle bir ön libero olsaydı oyuncuların çoğu x2, Oğuzhan ve Fernandes x3 - x4 performans gösterirdi eminim. Forvet bölgesinde ise Almeida ile olmayacağı bugün net bir şekilde görüldü. O çıktı takım canlandı, daha iyi oynamaya başladık. Çok isteksiz, çok ruhsuz oynadı. Böyle devam ederse şans bulması zor. Forvet bölgesine takviye şart, Almeida'nın satılması koşuluyla tabii. Bugün fena değildik. Gerekli bölgelere gerekli takviyeler yapılırsa daha iyi hale geliriz.

Ben bir tek Pedro'dan değil Tanju'dan da umutluyum. Bu adam tek sağ bek değil, sol bekte de oynamasını bilen bir oyuncu. Sanki her iki bekten birinde Tanju'yu izleyeceğiz. Tanju'nun en büyük şanssızlığı Carvalhal döneminde iyi oynarken omuzundan sakatlanması oldu.

darkkobal123
23.Temmuz.2013, 00:31
Ben bir tek Pedro'dan değil Tanju'dan da umutluyum. Bu adam tek sağ bek değil, sol bekte de oynamasını bilen bir oyuncu. Sanki her iki bekten birinde Tanju'yu izleyeceğiz. Tanju'nun en büyük şanssızlığı Carvalhal döneminde iyi oynarken omuzundan sakatlanması oldu.
O şanssız sakatlığı çok kötüydü ama toparlandı sayılır. Kampın yıldızlarından biri Tanju. Kesinlikle kazanılması gereken bir oyuncu, tam bir joker. Yerli statüsünde olması da avantaj. Sağ ve sol bek için en büyük alternatifimiz. Yedek kulübesinde bize büyük katkı sağlayabilir.

Ralph
24.Temmuz.2013, 19:23
Hazırlık maçı kadromuz

http://img812.imageshack.us/img812/9889/ml8o.png (http://img812.imageshack.us/i/ml8o.png/)

Yayın: BJK TV

Corpus
24.Temmuz.2013, 19:25
Kadro gerçekten çok güzel olmuş. Hazırlık maçının hakkını vermiş.

Ralph
24.Temmuz.2013, 20:34
Daha kötü bir stadyum ve takım yokmuydu acaba? Henüz bir tane adam gibi hazırlık maçı izleyemedik. Özellikle biz izleyemeyelim diye mi yapıyorlar anlamadım.

darkkobal123
24.Temmuz.2013, 20:36
Yağmurda yavaştan başladı. Ne izlediğimiz belli değil.

footballer33
24.Temmuz.2013, 22:31
Veli asist, Dentinho 1 gol & 1 asist, Almeida gol... Başımıza taş yağacak. :D

darkkobal123
24.Temmuz.2013, 22:34
O asist Mami'ye yazılmalı abi. :D

footballer33
24.Temmuz.2013, 22:42
Muhammed de, Bilicle birlikte kendini bulacak inşallah. Devamlı şans buluyor maçlarda. Sezon başlayınca da kadroya girer.

Ralph
25.Temmuz.2013, 02:20
Fernandes'in kaptan olmasını doğru bulmuyorum. Sportmenlik ve profesyonellik özellikleri yüksek olan oyuncular ve tabi ki saha içerisinde liderlik yapabilecek oyuncular kaptan olmalıdır. Sırf takımın yıldızı diye kaptan olmamalı bir oyuncu. Geçmişte Quaresma'ya yapılan gibi...

darkkobal123
25.Temmuz.2013, 03:00
Kaptanın sürekli ilk 11'de oynaması gerekir, Toraman'da bu sene ilk 11'de çok zor yer alacak gibi. Bu yüzden kaptanlık ondan alınmıştır, duygusallığa gerek yok. Bilic olaylara çok objektif yaklaşıyor, kimseye af yok. Aybaba devri bitti artık, duygusallığı bırakalım. Fernandes'den %100 verim almak için kaptan yapmak çok doğru karar. Yani Bilic'in yapmak istediği şey Fernandes'in takımı sahiplenmesi, sırtlaması. Bunun içinde kaptanlığı vermesi çok doğru. Galatasaray'da da mesela kaptan Sabri oluyordu ancak Selçuk geldi artık o oluyor. Bunu da böyle düşünün.

Ralph
25.Temmuz.2013, 03:03
Kaptanın sürekli ilk 11'de oynaması gerekir, Toraman'da bu sene ilk 11'de çok zor yer alacak gibi. Bu yüzden kaptanlık ondan alınmıştır, duygusallığa gerek yok. Bilic olaylara çok objektif yaklaşıyor, kimseye af yok. Aybaba devri bitti artık, duygusallığı bırakalım. Fernandes'den %100 verim almak için kaptan yapmak çok doğru karar. Yani Bilic'in yapmak istediği şey Fernandes'in takımı sahiplenmesi, sırtlaması. Bunun içinde kaptanlığı vermesi çok doğru. Galatasaray'da da mesela kaptan Sabri oluyordu ancak Selçuk geldi artık o oluyor. Bunu da böyle düşünün.

Sabri'nin kaptan olması deli saçmasından başka bir şey değildi. Selçuk ve Fernandes arasında ise (futbolcu kimliği ve kişiliği bakımından ) dağlar kadar fark var. Kaptan dediğin oturaklı, sakin ve soğutucu bir yapıya sahip olması gerekir. Fernandes kızdığında bambaşka bir oyuncu oluyor. Koskoca Beşiktaş'ın kaptanı bu olmamalı. Demin de yazdım, bir ara Quaresma tercihinde yapılan saçmalık ne ise şu anki seçim de ondan farklı değil. Kaptanlık çok ayrı bir şeydir. Mesela Tolga, tam bir kaptan. Tek eksiği yeni gelmiş olması. Ben olsam direk kaptan yaparım.

darkkobal123
25.Temmuz.2013, 03:13
Sabri'nin kaptan olması deli saçmasından başka bir şey değildi. Selçuk ve Fernandes arasında ise (futbolcu kimliği ve kişiliği bakımından ) dağlar kadar fark var. Kaptan dediğin oturaklı, sakin ve soğutucu bir yapıya sahip olması gerekir. Fernandes kızdığında bambaşka bir oyuncu oluyor. Koskoca Beşiktaş'ın kaptanı bu olmamalı. Demin de yazdım, bir ara Quaresma tercihinde yapılan saçmalık ne ise şu anki seçim de ondan farklı değil. Kaptanlık çok ayrı bir şeydir. Mesela Tolga, tam bir kaptan. Tek eksiği yeni gelmiş olması. Ben olsam direk kaptan yaparım.
Toraman çok mu doğru abi ? Üzülmez ile kavgasından sonra hala kaptanlık yapıyor olması ne kadar doğru tartışılır. Fernandes sahada gerçek bir lider, bu kaptanlıkla kendisi daha da motive olacaktır.

Toraman bu yıl büyük ihtimalle yedek bekleyeceği için kaptanlığı zaten yapamayacaktı, en mantıklı seçimde böylelikle Fernandes ve Sivok oldu. Ben memnunum şahsen.

Ralph
25.Temmuz.2013, 03:21
Ben Sivok'u unuttum yahu :) Sivok dururken yakışırmı başkasına bu ünvan? Önce bunu sorgulamak lazım. Ayrıca ben Toraman'ı savunmuyorum. Bana kalsa geçen yıl bile gitse olurdu takımdan. Beşiktaş'ın stoperi değil artık. Ancak bunun kavga ile alakası yok. Beğenmiyorum eskisi gibi. Eskiden hiç değilse kafa golleri atardı artık onlarda yok

darkkobal123
25.Temmuz.2013, 03:24
Futbol abi bu, herkes yeri geldiğinde pazubandı başkasına verecek. Bu sadece bizde olan birşey değil, o yüzden sıkıntı yok. Toraman'da hala oyuncumuz sonuçta, takımla çalışmaya devam edecek. :) Bilic yıldızları nasıl motive edeceğini çok iyi biliyor, farkı yakında anlarız. :)

Ralph
25.Temmuz.2013, 03:27
Peki senin dediğin gibi olsun :) Takım başarılı olsunda varsın ben haksız çıkayım sıkıntı değil.

darkkobal123
25.Temmuz.2013, 03:42
Peki senin dediğin gibi olsun :) Takım başarılı olsunda varsın ben haksız çıkayım sıkıntı değil.
Ben senin ne demek istediğini anladım abi. :) Performansında istikrar sağlamış, yılların stoperi Sivok'da olabilirdi tabii kaptan. Ancak benim şahsi düşüncem, bir takımda oyunu kim forse ediyorsa, yani kim liderse kaptanda o olmalı. Zamanında GS'de Hagi, FB'de Alex kaptan oldu. Çünkü takımın lider isimleri bunlardı. Fernandes tam kaptan olması gereken kişi. Bilic çok akıllı davranıyor bu konuda. Böyle yaparak Fernandes'ii daha çok sorumluluk altına sokuyor, tamamen işine odaklansın istiyor. Aynısını Hırvatistan Milli takımında genç yaşına rağmen Modric'e kaptanlık vererek yapmıştı. Eğer sakatlık yaşamazsa bu sene Fernandes'in senesi olacak. Ne diyelim abi, umarım yanılan sen olursun. :)

Corpus
25.Temmuz.2013, 03:50
Muhammed bu sene sahneye çıkacak umarım :)

darkkobal123
25.Temmuz.2013, 04:51
Muhammed bu sene sahneye çıkacak umarım :)
Muhammed sıra dışı abi ya. :) Takıma yavaş yavaş ısınıyor, oynadıkça pişiyor, kendine güveni artıyor. Bu sene kendisini bolca izleme fırsatı bulacağız inşallah.

Corpus
25.Temmuz.2013, 05:12
Muhammed sıra dışı abi ya. :) Takıma yavaş yavaş ısınıyor, oynadıkça pişiyor, kendine güveni artıyor. Bu sene kendisini bolca izleme fırsatı bulacağız inşallah.

Henüz 18 yaşında bir futbolcu, yanlış hatırlamıyorsam 5-6 senedir bu günleri bekliyorduk. Bilic de büyük ihtimal daha önceden tanıyordu Muhammed' i ve o da kendi elleriyle bir yıldız çıkartmak istiyor . Umarım bu sene en azından 8-10 maç oynar da ligde de neler yapabileceğini veya yapamayacağını görmüş oluruz.

Bulstrap87
25.Temmuz.2013, 10:26
insallah fizik olarak saglam olur muhammed yetenekli bir oyuncu mac tecrübeside kazanırsa iyi oyuncu olabilir tüm arzumuz bu.gördügüm kadarıyla pek forvet arkası oynatmıyor muhammedi sag kanat gibi..

Ralph
25.Temmuz.2013, 14:30
Muhammedın en büyük sorunu kendine güveni yok. Bu oynadığı her maç açık bir şekilde görülüyor.bunu yenmesi lazım.

Sheriff
25.Temmuz.2013, 15:02
Bence Muhammed'in kendine güveni varda(en azından vardı) insanların Muhammed'e güveni yok. Bizim ülkemizde şöyle bir algı var; basit futbol. Muhammed teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu, sen bugün Muhammed'e çalım atma basit oyna al ver dersen Muhammed'in zaten en büyük özelliğini kendi kendine saf dışı bırakmış olursun. Bence fırsatı imkanı varsa bir an önce yurt dışına çıkıp yeteneklerini göstermeli, Türkiye'de buna izin vermezler. Messi ilk oynamaya başladığı zamanlarda çalım atma al ver şeklinde konuşulup en büyük özelliğini saf dışı bıraksalardı oda kendine güvenini kaybederdi.

byariff
25.Temmuz.2013, 15:03
jose sambade besiktas antremani

http://www.youtube.com/watch?v=aCBDx6tMgrc&feature=youtu.be&ac

Ralph
25.Temmuz.2013, 20:09
Futbol Takımımız'ın yeni sezonda giyeceği gri forma, yarın satışa çıkacak.

Çok güzel forma.

http://img28.imageshack.us/img28/313/9ys.png (http://img28.imageshack.us/i/9ys.png/)

darkkobal123
25.Temmuz.2013, 20:28
Ortadaki amblem iyi düşünülmüş, güzel duruyor. Forma ise çok güzel olmuş, ben çok beğendim. Ben çubuklu formamızı ilk gördüğümde pek sıcak bakmıyordum ama hazırlık maçlarında gördükten sonra çok beğendim onuda. Futbolcuların üzerinde güzel duruyor. Bu sene formaların hepsi çok güzel, 1 tane almak şart oldu. :)

Ralph
25.Temmuz.2013, 20:31
Griyi çok beğendim büyük ihtimal gri alırım bu sene. Geçen sene çubuklu hediye gelmişti, bu sene de ben alayım :)

darkkobal123
25.Temmuz.2013, 20:37
Geçen sene 2 tane FEDA t-shirt'ü aldığım için forma almamıştım, bu sene forma almak şart oldu. :) Çubukluyu alırım ben büyük ihtimal. Belkide doğum günü hediyesi gelir belli olmaz. :D

Ralph
25.Temmuz.2013, 20:51
Uffffff formalar harika :D Gerçekmi acaba bu siyah?

http://img51.imageshack.us/img51/4171/jyds.png (http://img51.imageshack.us/i/jyds.png/)

darkkobal123
25.Temmuz.2013, 20:56
Tasarım çok güzel ya, 10 numara olmuş. O değilde Fernandes kaybolur bu formanın içinde. :n:

Corpus
25.Temmuz.2013, 21:18
https://pbs.twimg.com/media/BQCPDmYCIAAxa-W.jpg

Ralph
25.Temmuz.2013, 21:20
Bilic aykırı bir tip zaten. Sigara içer içmez sıkıntı değil, takım başarılı olsunda...

darkkobal123
25.Temmuz.2013, 21:24
Sen iç biz kanser olalım Bilic ! :D

Corpus
25.Temmuz.2013, 21:30
Türkiye' de nargileye de alışmasın da sonra yedek kulübesinde nargile görmeyelim :D

Namzet
25.Temmuz.2013, 21:32
Gri forma çok iyi

Ralph
25.Temmuz.2013, 22:29
http://img600.imageshack.us/img600/5291/11p.png (http://img600.imageshack.us/i/11p.png/)
http://img706.imageshack.us/img706/5944/3e0d.png (http://img706.imageshack.us/i/3e0d.png/)

footballer33
26.Temmuz.2013, 00:13
https://pbs.twimg.com/media/BQCPDmYCIAAxa-W.jpg
Peşindeyiz her zaman, cigaralar yana yana... :icon_biggrin:

Gri forma iyi güzel de, ben siyah formayı daha çok beğendim. Bu sene almayı düşündüğüm forma, siyah. :)

http://www.kartalbakisi.com/images/upload/971382_666723060022782_2082488208_n.jpg

Bulstrap87
26.Temmuz.2013, 10:06
gri forma süper siyahta güzel olmus ikisinide alacagım..

LaigLeNoiR
26.Temmuz.2013, 10:24
2 senedir forma konusunda sınıf atladık.

Geçen sene yıllardır beklenen efsane Kırmızı forma geldi bu sene de merakla beklenen gri forma geldi.

Yanı sıra artık düz beyaz yerine düz siyah forma ise ballı kadayıf oldu.

anil luque
26.Temmuz.2013, 11:53
Bilic'in kafası nasıl rahat belli değil :)

Bu arada gri formayı almayan bizden değildir :)

Ralph
26.Temmuz.2013, 18:16
http://img547.imageshack.us/img547/9747/sci.png (http://img547.imageshack.us/i/sci.png/)

TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Temmuz.2013, 18:25
stadin kendisi zaten tarihi eser, neden bahsediyor ki bunlar :n:
oyle bir bolgede toprak altinda da illaki tarihi eser bulunuyordur ama projeden donulecegini zannetmiyorum.
yukardaki fotograf sanirim bircok besiktasli icin trajik olmali :/

Ralph
26.Temmuz.2013, 19:08
Son dakika!!! Ve Anıtlar Koruma Kurulu'ndan açıklama geldi..'' İnönü'de çıkan kalıntılar çalışmaları etkileyecek nitelikte değil..''

Koruma Kurulu: ''İnönü Stadı'nda yapılacak kazı çalışmaları müze denetiminde yapılmaya devam edecektir..''

footballer33
26.Temmuz.2013, 19:14
Bilic'in kafası nasıl rahat belli değil :)

Bu arada gri formayı almayan bizden değildir :)
Ben siyah formayı tercih edeceğim. Bu durumda, kimlerden oluyorum? :icon_biggrin:

Ralph
26.Temmuz.2013, 20:14
Tolga Zengin ilk idmaninda..

https://twitter.com/kerimsaat/status/360793637396815873

darkkobal123
26.Temmuz.2013, 20:37
Ben siyah formayı tercih edeceğim. Bu durumda, kimlerden oluyorum? :icon_biggrin:
Bende siyah ve çubuklu arasında kaldım abi, kimlerden oluyoruz şimdi ? :D

footballer33
27.Temmuz.2013, 00:45
Orman: "G.Saray'ın stat isteği olduğu yalan"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlı kulübün gündemini meşgul eden konulara açıklık getirirken, geçmiş dönemde Galatasaray'ın İnönü Stadı'nı kullanma talebinde bulunduğu iddialarını net bir dille yalanladı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, stattan transferlere gündemdeki konuları Lig Tv'deki özel röportajında değerlendirdi. Orman, kendisine yöneltilen soruları yanıtlarken, Ronaldinho transferinin neden gerçekleşmediğini, Adebayor'un transferi için gerekli şartları ve İnönü Stadı ile ilgili ortaya atılan dedikoduların perde arkasını masaya yatırdı.

Galatasaray'ın geçmiş yıllarda İnönü Stadı'nı kullanmak için izin istediğini de yalanlayan siyah beyazlı kulübün başkanı, yönetim olarak Beşiktaş camiasının desteğine her zamankinden daha fazla ihitiyaç duyduklarını ifade etti. İşte Fikret Orman'ın flaş açıklamalarını içinde bulunduran o röportajda sorulan sorular ve yanıtları:

Muhabir: Başkanım, İnönü'deki son durum nedir?
Fikret Orman: "Bugün konserimiz var. Son konserden sonra tam anlamıyla inşaat faaliyetlerine devam edeceğiz."

"MAALESEF DEDİKODULARIN ÇOĞUNU BEŞİKTAŞLILAR ÇIKARDI"

M.: İnşaatın durdurulduğu söyleniyor. Son durum nedir?
F.O.: "Şimdi Beşiktaş camiası maalesef ki, çok fazla derecede yalana inanmış vaziyette. Bürokratlarımız da aynı şekilde bir dedikodudan hemen bir şey çıkartıyorlar. Şu anda sadece, siz de gezerken gördünüz, Beşiktaş'ta bizim yıktığımız yer, yeni açık tribünü ve 1963 senesinde yapılmış. Daha yeni 1963 senesinde yapılmış temeli kazıyoruz. 1963 senesinde yapılan bir yer, nasıl tarihi eser olur, onu insanlara sormak istiyorum. Böyle birşey yok, tarihi eser nerede çıkar zeminden, aşağıya ineriz o zaman tarihi eser çıkar, bir şehir veya tarih çıkar, doğrudur, ama biz daha zemindeyiz, hiç aşağı inmedik. Sadece yeni açığın şu ana kadar temellerini kırdık.

Bugün, Anıtlar Yüksek Kurulu'nu da davet ettim, siz de bir bakın, kendiniz de bir gözünüzle görün. Geldiler zaten, bir kaşık suda fırtına çıkıyor. Fazla derecede yalana inanıyorlar. İyi yalana da inanıyorlar, kötü yalana da inanıyorlar. Ben şimdi bir demeç versem, atıyorum şuradan bir görüşme yaptık, 500 milyon dolar geliyor desem inanıyorlar. Kimle yaptın ne görüşmesi diye sormuyorlar, ona da inanıyorlar.

İnönü Stadı burdan gidecek, özellikle eski yönetimlerin kalıntılarından çok fazla laflar diyorlar, yazık Beşiktaşlı insanlara. Yani ayıp.. Seneler boyu bu insanları 'yapacağız, edeceğiz' diye maketlerle kandırdılar izin bile almadan buraları tuttular. Ben ve arkadaşlarım yönetime geldikten sonra, biz bütün buranın projelerine sıfırdan başlayarak, Allah razı olsun başbakanımızdan izinlerimizi aldık bütün işlemleri bitirdik, yıkıma başladık.

Şimdi, en başta yıkamazlar, sonra yapamazlara sonra bir senede bitiremezlere hep böyle olumsuzluklara bir yalan üzerine binaları inşa ediyorlar. Benim bunu, babama, çoçuklarıma birşey yaptığım yok; Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne yapıyoruz. Biz bunu Beşiktaşlılar için yapıyoruz. Bize bu konuyla alakalı destek olunması gerektiğini düşünüyoruz. Beşiktaş camiasının arkamızda durması gerekirken, maalesef, bu dedikoduların çoğunu da Beşiktaşlılar çıkardı.

Ben bilerek konuşuyorum, sırf yalan üzerine bir seçim geçirdik. Seçimde mağlubiyet alanlar böyle şeyleri çıkartıyorlar. Allah'a havale ediyorum ne diyeyim, statta bugün bu konser bitecek.

Konseri anlatayım: İstanbul'da yaz ve kış konserleri için alanlar var, daha evvelden burada Kuruçeşme Arena vardı. Yaz konserleri genelde orada veriliyordu, orası kapandı. Biz de stratejimizi buna göre yaptık, dedik ki burası bir tek futbol alanı açısından değil, konser açısından da güzel bir alan olsun ve biz stadyum gelirimiz dışında dış gelir olsun, ocak ayında bir anlaşma yaptık veda konseri ve isim haklarıyla alakalı böyle bir karar aldık Vodafone ile bu çok etkili oldu. Biz doğru bir strateji yaptığımıza inanıyoruz. Sonuç olarak bu konserleri veriyoruz. Bakmayın arada bir 'Gezi Parkı' olayı oldu, şu anda sonucuna doğru geliyoruz."

M.: Ne zaman imzalıyorsunuz başkanım?
F.O.: "Herhalde önümüzdeki hafta imzayı atarız, bayrama kalmamayı düşünüyoruz."

M.: Başkanım sizin bir açıklamanız vardı; “Yavaş gidiyoruz” diye.
F.O.: "İnşaat oturmuyor, kadromuz da tam oturmadı. Engeller çok fazla derecede, bizim arkada yapacağımız yer, Büyükşehir Belediyesi'nin binaları var. Oranın yıkılması lazım, o görüşmeler uzun sürdü. Önümüzdeki hafta binalar da oradan kalkacak ve inşaat başlayacak. Bu tarafta hafriyat kamyonlarının yol engeli, izin almaları, artık bütün bunları aştık. Önümüzdeki haftadan sonra çok hızlı olacağız."

"BUNLAR, BEŞİKTAŞ'IN İKTİDARINDAN FAYDALANMAK İSTEYEN ASALAKLAR..."

M.: Başkanım, 15 ayda bitireceğiz sözü verdiniz. Bitecek mi?
F.O.: "Yok, yani o olumsuzlukları kapatacağız. Hayat mazeret uydurma değil, çözüm bulma sanatı. Bu stadyumu babama yapmıyorum. Beşiktaşlıların ve devletin stadı, şahsi menfaat yok. Hiçbir yerde oynamaya izin vermediler. Rakiplerimizin stat gelirleri ortada, şimdi futbol ambiansına ihtiyacımız var bizim.

Bir an önce evimize dönmemiz lazım, evimize dönebilmemiz için de bu stadı hızlı yapmamız lazım. Beşiktaşlıların bana ve arkadaşlarıma 'Biz size nasıl katkıda bulunabiliriz” demelerini beklerken, “Bitmez, etmez, yapamayacaklar” ifadelerine gerçekten çok üzülüyorum.
Biz bu kadar emek verirken ve herkesin hayalinde olan bir şeyi herkese göstermeye çalışırken, böyle konuşulması ayıp. Böyle konuşan Beşiktaşlıların da Beşiktaşlı olduklarına inanmıyorum, bunları Beşiktaş'ın iktidarından faydalanmak isteyen asalaklar olarak görüyorum. Tek işlerinin de bu olduğunu düşünüyorum."

M.: Başkanım, stat konusunda Fenerbahçe'ye ve Galatasaray'a kırgın mısınız?
F.O.: "Fenerbahçe camiası ve başkanı esas itibariyle çok yardımcı oldular. Her ne kadar her taraftan bizim stadımızda oynamak istesinler bizim taraftarımızdan tepki gelir, ama biz kulübü idare eden kişiler olarak istiyoruz deseler de, statta Beşiktaş 30 maç, Fenerbahçe 30 maç, oynadığı zaman bunu çimin kaldıramayacağını, bunun yerine ligin yarısını Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yarısını da Galatasaray'ın sahası Türk Telekom Arena'da oynadığımız taktirde yardımcı olacaklarını söylediler.

Özellikle Aziz başkan (Yıldırım) büyük destek verdi. Biz de bu konuyu Galatasaray ile konuştuk. Galatasaray cephesinde daha farklı düşünceler ortaya çıktı. Bizim bunu genel kuruldan geçirmemiz gerek, dediler. Ben de iştirak etmedim, çünkü biz bir yer kiralamıyoruz. Biz nasıl konserlere yer veriyorsak hizmet karşılığı veriyoruz. Kira kontratı yapmıyoruz. Galatasaray'da nasıl Türkçe Olimpiyatları'na stadı verirken AKP genel seçimleriyle alakalı toplantısına verirken, bu genel kurul kararıyla verilmediyse, bize de öyle verilmeyeceğini, stadyum kiralamadığımızı ayrıca bir günlüğüne hizmet aldığımızı söyledik. Çünkü biz orada yedi maç oynayacaktık. Fakat genel kurulu, Beşiktaş olarak böyle bir şeyi kabul etmedik.

Biz Türkiye'nin en büyük camiasıyız. Bu yaklaşım bizi üzdü, yapacak birşey yok. Hayat uzun bir maratondur, 100 m olanlara bakmamak lazım. Maratonun sonu önemli, 110 yıllık camiayız biz. Galatasaray da bizim ezeli rakibimiz, aynı zamanda dostumuzdur. Beni şahsen üzdü, ama biz ilişkilerimize devam edeceğiz.

Olimpiyat Stadı'na metro açıldı fakat orada bir futbol ambiansı yok. Özellikle futbol heyetimiz Slaven Bilic ve Önder Özen, futbol ambiansı olan bir stat olmasını istediklerini ifade ettiler. Biz de Kasımpaşa'ya müraacatta bulunduk. Onlar da kabul ettiler. Orada yaklaşık 13-14 tane maç oynayacağız geri kalanı da Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda bilet satmıyoruz. Hepsi kombinedir. Yaklaşık 3 gündür satıyoruz. Kongre üyelerine ve Kart 1903 sahiplerine yaklaşık %40'ı satılmış vaziyette. İyi gidiyorlar ve Beşiktaş bu sene çok iddalı bir kadro kurdu. Yaklaşık 7-8 transfer yaptık. Çok önemli oyuncular aldık, direkt oynayacak oyuncular aldık ve iddialıyız."

"GALATASARAY'IN BEŞİKTAŞ'TAN STAT İSTEĞİ OLDUĞU YALAN"

M.: Fenerbahçe ve Galatasaray size stadınızı kullanma talebinde bulunsaydı ne derdiniz?
F.O.: "Bu iş artık geçtiği için söylüyorum gönül rahatlığıyla, kesinlikle evet derdim. Çünkü sevgi, dostluk, ezeli rekabet, ebedi dost kulübüz, diyoruz ya bunlar lafla olan şeyler değil. Büyük bir keyifle yardımcı olmaya çalışırım.

Galatasaray'ın Özhan abinin (Canaydın) döneminde Beşiktaş'tan bir stat isteği olduğu yalandır. Çünkü ben o zaman tesislerden sorumluydum. Hiç böyle bir konuşma geçmedi. Benim bilmediğim bir konuşma mı geçti diye Serdar Bilgili'ye sordum, o da “Yok, böyle bir konuşma geçmedi” dedi.

Fenerbahçe'nin ve başkanının bu duruşu da takdire şayandır. Bizim açımızdan da çok etkileyiciydi."

M.: Slaven Bilic'in 'Şampiyonlukta Fenerbahçe ve Galatasaray kadar favori değiliz' demesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
F.O.: "Bizim hepsinden daha fazla şampiyonluk iddiamız olduğunu düşünüyorum. Çünkü geçen sene üçüncü olan takımımızdan üç kişi ayrıldı. Kim bunlar, kalecimiz, santraforda ilk devre Batuhan vardı, ikinci devre Niang. İkisini düşünecek olursak, bir de sağ bek oynayan Hilbert. Genç milli bir kaleci aldık, orta sahaya Sezer Öztürk'ü aldık. İleriye sağ tarafa Gökhan Töre'yi aldık. Santrafor mevkiine Ömer Şişmanoğlu'nu aldık, Eneramo'yu aldık. Birçok transfer yaptık, bunların hepsi direkt takımda oynayacak futbolcular.

Biz önümüzdeki sene daha iddialıyız ve yedek kulübesinde çok adamımız bulunmakta. 1 veya 2 takviye yapmayı düşünüyoruz, hangi mevki olacaklarını teknik ekibe sorun, cevaplarını bildiğim halde Önder hocayla konuşuyoruz. Herhalde Almedia'nın sözleşmesi kısa sürede sonuca ulaşır. Fernandes'in sözleşmesini uzatmak istiyoruz. Bu da inşallah sonuca ulaşır, çok kabiliyetli futbolcularımız var. İyi gidiyoruz, iyi bir takımımız var.

M.: Ronaldinho var mıydı?
F.O.: "Vardı. Ben bunu seçim öncesi söyledim. Beni tanıyanlar bilir, taraftara şirin gözükmek için böyle işlere girmem. Beşiktaş'a Ronaldinho gibi bir oyuncunun gelmesini isterim, ama 15 milyon Euro maliyetli bir oyuncunun, Beşiktaş takımının, takım maliyeti 25 miyon Euro olduğunu düşünecek olursak, Ronaldinho'nun nasıl bir hayal olduğu aşikardır.

Biz indiririz, sponsor buluruz dedik, ama istediğimiz seviyeye gelmeyince olmadı. Taraftarımızı da beklenti içine sokmak istemiyorum. Ben yapamayacağım hiçbir şeye söz vermem. Böyle bir şeye de söz vermedim. Bu gibi yalanlar bana ait değildir. Seçim öncesi Eto'o geliyor dediler, ne Eto'o ile bir görüşme var, ne de başka bir şey. Bende böyle bir şey olmaz."

"ADEBAYOR, ALMEIDA İLE ALAKALI"

M.: Peki Adebayor?
F.O.: "Adebayor esasında ilgilendiğimiz bir oyuncu tabii, o da Almedia ile alakalı, o da Beşiktaş takımında kalmak istedi, o konu netlik kazanırsa ona göre stratejimizi belirleyeceğiz. Bu hafta sonu Almeida sonuçlanır. Biz satmak istemiyoruz, çok kabiliyetli oyuncu ama kendi idmanlarını çok fazla yapmıyor. Onun içinde sözleşmenin maddelerini değiştirmek istiyoruz. Karşılıklı mükellefiyetlerimizi yerine getirmemiz gerekir. O da bizim şartlarımıza uyarsa sözleşmeyi imzalamak istiyoruz."

M.: Beşiktaş kaptanını değiştirdi sizin haberiniz var mıydı?
F.O.: "Hayır. Bu bir futbol oluşumu, futbolun orada profesyonelleşme var. Biz bu konulara girmiyoruz. İbrahim Toraman benim sevdiğim bir oyuncumuzdur. Takımda %100 kazanılması gerektiğini düşünüyorum. Haftasonu kampa gideceğim. İbrahim ile konuşacağım. Ben veya yönetimle alakalı bir şey varsa yalan."

M.: Slaven Bilic 10 yıl sözleşme imzalarım dedi?
F.O.: "Sağ olsun. Beşiktaş'ta başarılı olacak inşallah, biz Bilic'i seviyoruz. Bu iş futbol, hatır gönül işi değil. Başarılı olan herkesle uzun dönem birlikte olacağız, olmayanlar gidecekler. Beşiktaş günlük stratejilerle değişmez. Büyük bir kulübüz.

M.: Zor oldu ama Tolga için ne söyleyeceksiniz?
F.O.: "Biz burada Beşiktaşlıların parasını harcıyoruz. Bu kolay değil, Beşiktaş 3'e 3.5 vererek bu duruma geldi. Dünyanın en kolay işi transfer, şu ana kadar 10 milyon Euro harcadık, sattığımız oyunculardan da 2 milyon Euro geldi, toplam 8 milyon Euro harcadık. Biz çok mantıklı ilerliyoruz. Tolga'yı çok ucuza aldığımızı düşünüyorum, fakat transfer borsası açısından ve Tolga'nın tek alıcısının biz olduğumuzu göz önünde bulundurarak da Tolga'yı çok pahalıya aldığımızı düşünüyorum. Tek alıcıydık. Tolga da tek kulübe gelmek istiyordu, maalesef bazı şeyler oldu ama Trabzon da bizim dost camiamız. Çözdük artık, arkasından konuşmaya değecek bir şey yok. İyi transfer yaptığımızı düşünüyorum."
...

footballer33
27.Temmuz.2013, 00:46
... (bir defada sığmadı, devam)

"GEZİ OLAYLARINI BEŞİKTAŞ TARAFTARI ORGANİZE ETMEDİ"

M.: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynayacaksınız. Bazı sesler geliyor, kavga olur, gürültü olur diye. Bu sizi rahatsız ediyor mu?
F.O.: "Etmiyor. Biz de çatlak sesten başka birşey çıkmıyor. Sıkıntılar vardır biz misafir gidiyoruz. Sonuçta misafir gidilen her yer evsahibine sıkıntı çıkartır. Sayın Başbakan çok büyük destek verdi. Sayın Başbakan, adam gibi adamdır. Ağzından çıkan hiçbir lafta geri adım atmaz. "Bu stat yıkılacak, yerine yenisi yapılacak." dedi. Bizim taraftarımız da başbakanımıza karşıymış gibi, bu 'Gezi Parkı'na bağlanıyor.

Gezi olaylarını Beşiktaş taraftarı organize etmedi, bizimle alakası olan birşey değil. Bizim maçlarımız gayet sükünet içersinde geçecek. Beşiktaşlıların da başbakanlarıyla bir sıkıntısı yoktur. Biz oraya bir siyaset yapmaya değil, takımımızı desteklemeye geliyoruz. Bizim taraftarımızı doldurup, bölücülük yapmaya kimse çalışmasın. Ülkemizde yapıldığı gibi, biz futbol, basketbol oynuyoruz. Siyaseti burada değil başka yerlerde yapsınlar."

M.: 6+0+4 bu Beşiktaş'ı sıkıntıya sokar mı?
F.O.: ''Biz buna göre hazırlanmıştık. Transferlerimize de bakarsanız yerli ağırlıklı gidiyoruz. Ona göre de oynayacağız. Parasını verdiğimiz oyuncuların tribünde oturmalarını doğru bulmuyorum, ama bu bir sene evvel verilmiş bir karar. Sonuna kadar arkasındayız. Oynayacağız, çok iyi bir sezon geçireceğiz."

M.: Kasımpaşa yöneticilerinden yardım gördünüz mü?
F.O.: Yok, çünkü ne maddi ne de manevi bir beklentimiz oldu. Biz "Stadınızı kullanabilir miyiz?" dedik. Onların da parasal beklentisi oldu. Biz bu beklentilerini kabul ettik. Ondan sonra, statta herhangi rahatsız edici bir olay çıkarsa diye, kendileri madde koymak istediler. Biz de doğal karşıladık ve taraftarımıza güvendiğimiz için onları kabul ettik. Bir engel çıkarmadılar. Her ihtimali, her olasılığı değerlendirmek zorundayız yani. Hesap veren insanlar olarak biz “Şu neden yapılmadı” dedirtmedik.

"BEŞİKTAŞLILAR YÖNETİMLERİNE SAHİP ÇIKSIN"

M.: Son olarak camiaya bir mesajınız var mı?
F.O.: "Ben kulübün başkanıyım. Bu güne kadar hiç yalan konuşmadım. Bu stat benim hayalim. Burada iktidar mücadelesi yapıp, bu işi de ona malzeme yapmak çok ayıp. Benim dilimde tüy bitti. Maalesef bunlar devam ediyor. Gerçekten sıkıldım. Herkes işine gücüne baksın. Biz bu stadı bir senede tamamlayacağız. Herkes yeni stadımıza gelecek. Kimseyle sorunumuz yok.

Sponsor bulamaz dediler, önümüzdeki hafta imzalayacağız. Yalanlara inanmasınlar, gece gündüz Beşiktaş için çalışıyoruz. Ben bir senedir cumartesi - pazar dahil -bir geçen hafta iki gün yaylaya gittim. Bunun haricinde kutsal topraklara gittim- tatil yapmadım. İnşaatlarla uğraştım. Biz buraya emeğimizi, alın terimizi koyuyoruz ve bir isteğimiz var. Beşiktaşlılar yönetimlerine sahip çıksınlar. Bu işkembeden atanlara da, ağızlarının paylarını versinler.

Beşiktaş'ın ne Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı ile ne de kimseyle sorunu vardır. Burası siyaset yeri değildir. Bize en büyük desteği başbakan vermiştir. Herkes işine gücüne baksın. Biz de işimize gücümüze bakalım, hızla rakiplerimizle aramızdaki farkı kapayalım."

"BEŞİKTAŞ'I YÖNETEBİLECEK BİR BAŞKANA BIRAKIRIM"

M.: Ne kadar sürede kapayacağınızı düşünüyorsunuz?
F.O.: "Önümüzdeki iki sene içerisinde sıfırların üstüne geçeriz..
Ben inşaat mühendisiyim her an stadın içinde olmalıyım, geceleri de burdayım sahuru da bazen burada, büfede yapıyorum. Çok sevmiyorum bunları konuşmayı... Beşiktaşlı kardeşlerimiz buraya gelsinler, biz buraya emek verdik. Zaman harcasınlar, hemen bitirelim. “Başkan stadı da tamamlarsa, çivi çakar Süleyman Seba gibi uzun süre kalır” diyorlar, ben hiç uzun süre başkanlık yapmayı düşünmüyorum Bunu da ifade ettim.

İki dönem başkanlıktan sonra ara verilsin diyen benim. Son dönemim değil ama altı seneden fazla yapmayı düşünmüyorum. Ailem zedelendi ve işlerim zedelendi. Beşiktaş'a buhranlı günlerden güneşli günleri göstererek, Beşiktaş'ı yönetebilecek bir başkana bırakırım."

M.: Beşiktaş'ın Avrupa'da kupa kaldırması sizin hayaliniz mi?
F.O.: "İnşallah... Bir süre vermeyeyim ama Beşiktaş UEFA'da sürekli kupa kaldıran bir kulüp haline gelecek. Popülarite için çok kayıplar verdik, ama artık doğru yola yavaş yavaş giriyoruz. 15 ayda yüzde 15'ini çözdük daha yüzde 85 duruyor."

darkkobal123
27.Temmuz.2013, 00:57
Ronaldinho'yu seçim malzemesi yaptı şimdi kıvırıyor. Özrüde kabahatinden büyük. Niye rakiplerin alırken Beşiktaş için hayal diyorsun ki ? Kötünün iyisisin be başkan.

Ralph
27.Temmuz.2013, 00:59
"Eneramo'yu aldık"

Geçmiş olsun. Umarım yanıltır ve utandırır bizi.

Mamadou
27.Temmuz.2013, 01:00
Bence çok gereksiz bir transfer oldu. Aynı şekilde Sezer transferi de öyle.

darkkobal123
27.Temmuz.2013, 01:03
"Eneramo'yu aldık"

Geçmiş olsun. Umarım yanıltır ve utandırır bizi.
Ericsson vakası oldu bu da.

footballer33
27.Temmuz.2013, 01:27
Bence çok gereksiz bir transfer oldu. Aynı şekilde Sezer transferi de öyle.
Sezer'i bir nebze anlarım, Fernandes ya da Oğuzhan olmadığında kullanılır ve alternatifte durur; ama Eneramo'ya hiçbir anlam veremiyorum. Sakat ve sağlık problemi olan bir futbolcuyu aldık, tek kelimeyle fiyasko.

anil luque
27.Temmuz.2013, 16:43
Bu tarz şeyleri transfer alanında konuşalım bence arkadaşlar , çok karışıklık oldu hangi topiğe geldiğimi şaşırıyorum bazen.

Vodafone ile stad isim hakkı ve forma göğüs reklamı için 10 yıllık 90 milyon dolar değerinde bir anlaşma imzalandı. Güzel iş.

darkkobal123
27.Temmuz.2013, 21:18
Takım çok dağınık, ayrıca geçen seneki o hücum futbolu neden yok anlamıyorum.

ozan42
27.Temmuz.2013, 21:48
Muhammed çok güzel bir gol atmış diyorlar merak ettim açıkcası bu arada nasıl oynuyoruz.

Mamadou
27.Temmuz.2013, 21:55
25 metreden doksana güzel astı. Çok isabetli pasları var. Ters kanada attığı paslar var ki çok iyi. Top istemesini biliyor, kaçak oynamıyor.

darkkobal123
27.Temmuz.2013, 22:04
Mami sonunda ben buradayım diyor. Bu gol kendine olan güvensizliğini de bitirdi, gol attı ve açıldı artık. Devamı gelecektir.

darkkobal123
27.Temmuz.2013, 22:21
Bu sezonda lokum gibi gol yemeye devam.

Mamadou
27.Temmuz.2013, 22:55
Fernandes hazretleri pek bir isteksiz oynuyor. Adam bize geldiğinde ön liberoydu adamı şişire şişire ne hale getirdik. Maalesef durum bu. Ayrıca ön liberoda Veli ile olmayacağı ap açık.

Ralph
27.Temmuz.2013, 23:05
Özet görüntüsü varmı maçın?

footballer33
27.Temmuz.2013, 23:40
Bu tarz şeyleri transfer alanında konuşalım bence arkadaşlar , çok karışıklık oldu hangi topiğe geldiğimi şaşırıyorum bazen.

Vodafone ile stad isim hakkı ve forma göğüs reklamı için 10 yıllık 90 milyon dolar değerinde bir anlaşma imzalandı. Güzel iş.
Bu anlaşmayı nerede okudun Anıl? Ben bulamadım da. Ayrıca; Fikret Orman, anlaşma için Türk futbol tarihinin en büyük anlaşması diyordu. 90 milyon dolar çok az değil mi? Senelik 9 milyona geliyor, dolar hem, euro da değil. 150 milyon euro olsaydı, gerçekten olağanüstü bir anlaşma diyebilirdim.

Bu arada, hazırlık maçının en iyi hareketi Muhammed'in golüydü, bizim açımızdan. İkinci devrede Southampton, yaptığı değişikliklerin sonrasında sürklase etti bizi.

Ralph
27.Temmuz.2013, 23:40
birtek bu golü bulabildim. özeti görüntüleri merak ettim varmı geniş özetini bulan?

mami

Edit: buldum :)

http://www.youtube.com/watch?v=7hC9zLe_JqU

darkkobal123
28.Temmuz.2013, 01:20
Gelene gidene 3 atıp kendimizi kandıracağımıza, 3 yiyip eksiklerimizi görmeyi tercih ederim. Umarım yönetimde görüyordur. Çünkü sol bek, ön libero ve forvet şart. Bugünkü maç ile ilgili söylenebilecek tek şey, en azından Mami'yi kazandık.

E.Cartman
28.Temmuz.2013, 01:29

Bu anlaşmayı nerede okudun Anıl? Ben bulamadım da. Ayrıca; Fikret Orman, anlaşma için Türk futbol tarihinin en büyük anlaşması diyordu. 90 milyon dolar çok az değil mi? Senelik 9 milyona geliyor, dolar hem, euro da değil. 150 milyon euro olsaydı, gerçekten olağanüstü bir anlaşma diyebilirdim.
Bizim stadın isim hakkı 10 yıllığına 100 milyon dolara satılmıştı Türk Telekom'a. Eğer 90 milyon sırf stadın isim hakkıysa o dönemle şimdinin dolar kurları arasındaki farka bakıldığında Fikret Orman'ın söylemi doğru olabilir ancak bu ödemeler yıllık taksitler halinde yapıldığı için taksitin yatırıldığı günü kuru önemli olacaktır ki bu da aradaki farkı yok edecektir.

Bir de benim anlamadığım bi şey var. Maaşları euro ile ödeyen kurumların bu sponsorluk anlaşmalarını neden dolarla yaptığına anlam veremiyorum, saçma ve gereksiz değil mi yahu.

footballer33
28.Temmuz.2013, 03:35
Bizim stadın isim hakkı 10 yıllığına 100 milyon dolara satılmıştı Türk Telekom'a. Eğer 90 milyon sırf stadın isim hakkıysa o dönemle şimdinin dolar kurları arasındaki farka bakıldığında Fikret Orman'ın söylemi doğru olabilir ancak bu ödemeler yıllık taksitler halinde yapıldığı için taksitin yatırıldığı günü kuru önemli olacaktır ki bu da aradaki farkı yok edecektir.

Bir de benim anlamadığım bi şey var. Maaşları euro ile ödeyen kurumların bu sponsorluk anlaşmalarını neden dolarla yaptığına anlam veremiyorum, saçma ve gereksiz değil mi yahu.
Ben, sizin anlaşmanızın 135 milyon dolar olduğunu okumuştum; ama resmi açıklama varsa, onu görmek daha mantıklı.

150 milyon euro demişim de, 150-160 milyon dolar da olsa razıyım. 90 hakikaten az be!

Ben de, her şeyi euro bazında yapan takımların sponsorlarla neden dolar üzerinden anlaştığını bilemiyorum. Sponsor olan kurumun isteği veya özel prosedür olabilir.

Ralph
28.Temmuz.2013, 13:29
Manuel Fernandes - The Maestro - Skills & Goals - Beşiktaş JK 2012/2013 HD

ferdi

Bu arada kadro kalitemiz ile ilgili Güntekin Onay tam da söylemek istediklerimi söylemiş

http://www.haber1903.com/Besiktas-14945-kafa_karistiran_sinav.html

E.Cartman
28.Temmuz.2013, 14:41
Ben, sizin anlaşmanızın 135 milyon dolar olduğunu okumuştum; ama resmi açıklama varsa, onu görmek daha mantıklı.

150 milyon euro demişim de, 150-160 milyon dolar da olsa razıyım. 90 hakikaten az be!

Ben de, her şeyi euro bazında yapan takımların sponsorlarla neden dolar üzerinden anlaştığını bilemiyorum. Sponsor olan kurumun isteği veya özel prosedür olabilir.

Net rakam bulamadım ama bazı yerlerde 110-115 bazı yerllerde 150 deniliyor, net bi rakam yok. 90 milyon hem forma hem stad sponsorluğuysa gerçekten düşük bi rakam.

footballer33
28.Temmuz.2013, 17:13
Orman: "Eneramo ile..."

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, Eneramo ile sözleşme imzaladıklarını söylerken, Çarşı'dan yeni stat yapımına, Ronaldinho'dan İbrahim Toraman'a birçok konuda samimi açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Siyah Beyazlı takımın Avusturya'nın Lienz bölgesinde gerçekleştirdiği sezon öncesi hazırlık kampını ziyaret etti.

İngiltere Premier Ligi takımlarından Southampton ile Beşiktaş arasında oynanan ve Siyah Beyazlıların 3-1 kaybettiği hazırlık maçını da izleyen Orman, karşılaşma sonrası basın mensupları ile bir araya geldi. Takımın kamp yaptığı otelde gerçekleşen iftar yemeği sonrası Beşiktaş'ı takip eden muhabirlerle sohbet eden Orman, önemli açıklamar yaptı.

"ENERAMO İLE ANLAŞMA İMZALADIK"
Orman ilk olarak Micheal Eneramo transferinin tamamlandığını açıkladı. Nijeryalı futbolcunun kalbi ile ilgili yapılan kontrolleri sonrası futbol oynamasında bir sorun olmadığı ve Eneramo ile resmi sözleşmenin imzalandığını belirtti.

"ERKEK BASKETBOL TAKIMI SPONSORUMUZU BİR HAFTA İÇİNDE"
Orman Erkek Basketbol Takımı için iki firma ile sponsorluk anlaşması konusunda son aşamaya geldiklerine belirtirken, "Önümüzdeki hafta yeni sponsorumuz açıklarız. İki firma ile görüşme halindeyiz. Son bir değerlendirmenin ardından bu konu hakkındaki açıklamayı yapacağız" dedi.

Başkan Orman yeni sezon öncesi yaptıkları transferler ile kadrolarını genişlettiklerini söylerken, birçok pozisyonda alternatifli bir kadro oluşturduklarını belirtti. Orman ayrıca yeni stat inşaatı için maddi kaynağı büyük oranda bulduklarını söyledi.

"Yeni sezon öncesi transferlerimizin önemli bir bölümünü gerçekleştirdik. Birçok pozisyonda alternatifli bir kadro oluşturduk. Mesela forvet hattında Almeida, Mustafa, Ömer ve Eneramo ile birlikte dört seçenek var. Bugüne kadar toplam yaklaşık 10.5 milyon Euro harcama yaptık. Ancak bu transferleri konuşmak kolay ama gerçekleştirmek kolay olmuyor. Bir yandan kulübün mali işleri, bir yandan transferler, diğer yandan yeni stadyum için harcamalar var. Stat inşaatının minumum maliyeti 80 milyon Dolar. Bu rakamın bir kısmını yeni sponsorumuz Vodafone'dan, bir kısmını da yapacağımız yeni projelerle karşılayacağız. Stat ile alakalı kaynak bulmak zor değil ama ben Vodafone ile yaptığımız 10 senelik anlaşmayı kırdırmayacağım. O anlaşmaya dokunmayacağız. Ayrıca herkes bir çilekten bahsediyor. Biz gerekli yerlere oyuncular aldık. Çilek nedir şimdi? Herkes Adebayor'dan bahsediyor. Hiç istatistiklerine baktınız mı? Ben Adebayor kötü oyuncu demiyorum ama bir de gerçekler var. Yıldız, yıldız diyor herkes. İlk hafta sahaya çıkıp, mağlup olduğunuz da kimse yıldızı, çileği görmez."

Teknik direktör Bilic'in talebi, üzerine takım kaptanının değişmesi konusu hakkın gelen bir soruya ise Orman şu cevabı verdi; "Bu takımın futbol direktörü Önder Özen'dir. O'nun bu konuda bize vereceği rapor önemlidir. Bu konunun detayını bilmiyorum. Futbolculuk profesyonel bir iş ve herkes işini yapmak zorunda. Kimsenin küsme veya darılma gibi bir lüksü olamaz."

"UGANDA'DA YÖNETİCİLİK YAPMIYORLARDI"
UEFA'nın verdiği 1 yıl Avrupa kuplarından men cezası sonrası CAS'a başvuran Siyah Beyazlı kulüpte Başkan Orman, CAS yetkilileri ile görüştüklerini ve 30 Ağustos'ta açıklayacaklarını belirttikleri kararın 28 Ağustos'ta açıklanması için istedikleri değişikliğin kabul edildiğini söyledi. Orman Beşiktaş'ın UEFA'dan aldığı ceza sürecinde birçok yanlış bilginin ortaya atıldığını da söylerken, geçmiş dönemde yöneticilik yapan bazı isimleri eleştirdi.

"Beşiktaş Kulübü geçen sezon yalan beyandan dolayı ceza aldı. Şimdi konuşan cesur yürekli arkadaşlar neredeydi? Neden o zaman sus pus olmuşlardı. Bunlar Uganda da yöneticilik yapmıyorlardı. O dönemde neden konuşmuyorlardı. Her gün televizyon ve radyolara çıkarak konuşuyorlar. Benim CAS'dan umudum var. Çünkü daha yargılama tam olarak bitmeden, yargı kararını göstererek ceza vermek CAS'dan dönebilir.

"1963'TE YAPILAN YERİ YIKIYORUZ. NASIL BİR ŞEY ÇIKABİLİR?"
Orman İnönü Stadı'nın yıkım işlemleri sırasında ortaya çıkan konulara da şu cevapları verdi. "Yıkılan yer belli. Neresini yıkıyoruz? Tribünü yıkıyoruz. 1963 senesinde yapılan yeri yıkıyoruz. Biz daha o bölgede temelin altına inmedik. Temelin altına inmediğimiz bir yerde nasıl bir şey çıkabilir. Oradan çıksa çıksa lavabo çıkar. Eğer zeminden aşağıya inseydik ve orada bir şey çıksaydı tamam, üzerine konuşabilirdik. Ben Beşiktaş Kulübü Başkanıyım ve ilk günden itibaren dediğim bir söz var. Kimse bana bugüne kadar stadın farklı bir yerde yapılması konusunda imada bile bulunmadı. Size başka bir yerde stat verelim de, gidin orda oynayın diyen olmadı. Böyle bir konuşma dolaylı bile geçmedi. Bunu Beşiktaşlıların dışında kimse konuşmuyor. İşte şöyle oldu, stat gidiyor, yok efendim Kazlıçeşme'de oynayacakmışız... Bunu insanlar neye göye söylüyorlar bilmiyorum. Şimdi yeni bir laf daha çıktı. Stat bir senede bitmez. Tamam bir senede bitmedi diyelim. Bir işe başladık. Bu işi bir senede nasıl yapacağız diye konuşacağımıza, kompleksli bazı insanların açıklaması ile olumsuzluklar ortaya çıkıyor. Stadın inşaatı konusunda eylül ayı sonu için temel atma töreni düşünüyoruz. Stadın üstünü de tamamen kapatacağız."

Orman ayrıca önümüzdeki haftadan itibaren ofisini inşaat alanına taşıyacağını, eski açık bölümünde kalan ve yıkıma girmeyen kulede kuracağı ofis ile 24 saat inşaatı kontrol edeceğini söyledi.

"RONALDINHO İÇİN EN FAZLA 2.5 MİLYON EURO"
Orman Ronaldinho transferi hakkında gelen bir soruya şu cevabı verdi:

"Ben bunu daha önce de söyledim. Beşiktaş futbol takımına 15 milyon Euro maliyeti, yıllık ücreti ile toplam 40 milyon Euro'lara çıkacak bir transfer yapmam. Sponsorun bu transfer maliyetini karşılayacağına dair haberler okuyorum. Bulunsun sponsor, ne kadar vereceği belirlensin, ben de cebimden çıkacak parayı bileyim. Ronaldinho için kulübün kasasından yıllık en fazla 2.5 milyon Euro veririz."

Başkan Orman Fernandes'in sözleşme uzatması konusunda bir sıkıntı olmadığını söyledi; "Fernandes ile sözleşme uzatacağız. Bir sıkıntı yok. Geçen sene başında konuşmuştum. Bu sene ilk kamp döneminde de konuştum. Aynı şeyleri söylüyor. Beşiktaş'ta mutlu ve burada kalmak istiyor."

"HILBERT BRÜT 400 BİN EUROYA OYNUYOR"
Beşiktaş ile yeni sezon öncesi sözleşme imzalamayan ve yıllık 400 bin Euro karşılığında Bayer Leverkusen takımı ile anlaşan Roberto Hilbert hakkında da açıklama yapan Orman şunları söyledi.
"Beşiktaş'ın kendisine yaptığı teklifi kabul etmedi. Şimdi Almanya'da brüt 400 bin Euro'ya oynuyor. İnanılacak gibi değil. Beşiktaş'tan aldığının neredeyse 1 milyon Euro altında bir rakama imza attı. Biz Hilbert'e teklif sunmuştuk ve biz den aldığı faizi ücretini de düşürmesini istemiştik. Kabul etmedi. Şimdi aldığı ücretler ortada. Hem Beşiktaş, hem de Türkiye'nin parasına yazık."

"ERSAN'A TEKLİF GELDİ"
Orman Ersan Gülüm için İspanya'nın Malaga Kulübü'nden resmi teklif aldıklarını söylerken, ifade edilen rakamın düşüklüğü nedeniyle teklifi değerlendirmediklerini söyledi. Fernandes dahil birçok oyuncuya teklif geldiğini söyleyen Orman, Almeida'nın Beşiktaş ile sözleşme uzatması halinde takımda kalacağını söyledi.

Fikret Orman, takımın en önemli kazanımlarından birinin kaleci antrenörü olduğunu söylerken, "Bugün maçta Cenk'de önemli gelişme gördüm" dedi.

"ÇARŞI BEŞİKTAŞ'IN ÜST KİMLİĞİ DEĞİLDİR"
Orman Çarşı Grubu'nun Gezi olaylarını organize eden bir topluluk gibi yansıtılmasından rahatsızlık uyduğunu da söylerken, "Sanki gezi olayını Çarşı organize etti gibi bir hava yaratıldı. Ancak o protestolar Türkiye genelinde oldu. Taraftarımızın Kasımpaşa Stadı'nda protesto yapacağı söyleniyor. Diğer taraftarların protestolarından söz edilmiyor.Ayrıca Çarşı Beşiktaş'ın bir üst kimliği değildir. Çarşı Beşiktaş'ın alt, taraftar kimliğidir. Ayrıca Gezi Parkı'nda Çarşı'nın bu kadar rol oynamasında İnönü'de oynadığımız son maç olan Gençlerbirliği karşılaşması önce çıkan olayların etkisinin olabilceğini de düşünüyorum."

Ralph
28.Temmuz.2013, 20:16
Beşiktaş'ın Brezilya'lı futbolcusu Dentinho "Avusturya kampında 4 kez cuma namazına gittim, çok etkilendim ve müslüman olmaya karar verdim."

Corpus
28.Temmuz.2013, 20:29
Sen bir de teravihleri gör :n:

footballer33
28.Temmuz.2013, 23:38
2 Ağustos'ta Vodafone Plaza'da yapılacak basın toplantısı ile anlaşma resmiyete dökülüyor. - Tribün Dergi

KanaKe
29.Temmuz.2013, 02:28
Beşiktaş'ın Brezilya'lı futbolcusu Dentinho "Avusturya kampında 4 kez cuma namazına gittim, çok etkilendim ve müslüman olmaya karar verdim."
istanbulda hic gitmemismi

eng1n
29.Temmuz.2013, 03:09
İstanbul'da Laila, Avusturya'da La İlahe İllallah

darkkobal123
29.Temmuz.2013, 03:36
Niye bu kadar zorunuza gidiyor, ne mutlu ona müslüman olmuş. Helal olsun Dentinho, sonuna kadar arkandayım.

Bordo61Mavi
29.Temmuz.2013, 04:02
Cok guzel bir olay.

Dentinho icin sevindim

Ralph
29.Temmuz.2013, 12:09
Niye bu kadar zorunuza gidiyor, ne mutlu ona müslüman olmuş. Helal olsun Dentinho, sonuna kadar arkandayım.

Kimin zoruna gitmiş yahu? :)

Ralph
29.Temmuz.2013, 17:33
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Holosko şoku yaşanıyor... Fıtık teşhisi konan Slovak oyuncu, yaklaşık 8 hafta sahalardan uzak kalacak.

Şaşırdık mı? Hayır.

LaigLeNoiR
29.Temmuz.2013, 17:34
Sezon başlamadan sakatlıklar başladı yine :)

footballer33
29.Temmuz.2013, 18:14
Geçmiş olsun Filip. 8 hafta diyorlarsa, sen ilk yarıyı gözden çıkar. :)

Ralph
29.Temmuz.2013, 18:18
Haaa bu arada tekrar tekrar söylediğim gibi, artık sağ açık şart oldu.

footballer33
29.Temmuz.2013, 18:24
Haaa bu arada tekrar tekrar söylediğim gibi, artık sağ açık şart oldu.
Sefa Yılmaz ismi gündeme gelmiş. Sefa Yılmaz veya Serdar Gürler'den biri alınmalı mutlaka.

Ralph
29.Temmuz.2013, 18:29
Holosko adına üzüldüm, kişiliğini sevdiğim bir oyuncu ancak bizim adımıza sevindim diyebilirim ben. Artık bir zahmet sağ açık alınır. Holosko'nun bu kulüpte yapacaklarını tamamladığını düşünüyorum ben. Yeterli değil böyle büyük bir kulüp için.

LaigLeNoiR
29.Temmuz.2013, 19:32
Volkan Şen'i alsak ne süper olur. Ben onun bize gelip patlayacağını düşünüyorum.

darkkobal123
29.Temmuz.2013, 20:00
Kimin zoruna gitmiş yahu? :)
2 tane yorum var, onların belli ki zoruna gitmiş. :)

Bizde bu sağlık ekibi varken o sakatlık 6 ay sürer. Holosko sezonu kapattı benim gözümde, geçmiş olsun.

europeanconquer
30.Temmuz.2013, 15:14
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/24422407.asp

Bu gerçekse eğer çok saçma olur.Ben olsam kombine falan almazdım.

davidvilla
30.Temmuz.2013, 16:47
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Holosko şoku yaşanıyor... Fıtık teşhisi konan Slovak oyuncu, yaklaşık 8 hafta sahalardan uzak kalacak.

Şaşırdık mı? Hayır.

ha takas ettik ha edicez diye diye adamı fıtık ettiniz sonunda :)
Geçmiş olsun bilerek sezon oncesi yaptırılmıştır o ameliyat. Yeni sezona hazır olur diye dusunuyorum

Bulstrap87
30.Temmuz.2013, 17:16
hadi hayırlısı olsun atiba beşiktaşta ve büyük ihtimal ronaldinho da gelecekmiş böyle bir duyum aldım..

Corpus
30.Temmuz.2013, 17:32
Bu RTE taahhütnamesi ne iş ?

LaigLeNoiR
30.Temmuz.2013, 19:01
Gk-Tolga
Dr-Serdar
Dc-Sivok
Dc-Franco
Dl-İsmail
Dm-Hutchinson
Mc-Fernandes
Amr-G.Töre
Amc-Ronaldinho
Aml-Olcay
Fc-Adebayor

Iyi bi kadro oldu galiba :)

Bulstrap87
30.Temmuz.2013, 19:09
Gk-Tolga
Dr-Serdar
Dc-Sivok
Dc-Franco
Dl-İsmail
Dm-Hutchinson
Mc-Fernandes
Amr-G.Töre
Amc-Ronaldinho
Aml-Olcay
Fc-Adebayor

Iyi bi kadro oldu galiba :)

bana kalsa adebayora gerek yok
GK- Tolga
Dr-Serdar
Dc-Sivok
Dc-franco
Dl-İsmail
Dm-Atiba
Mc-Fernandes
Mc-Oguzhan
Amr-Olcay
Aml-Ronaldinho
Fc-Pektemek

LaigLeNoiR
30.Temmuz.2013, 19:11
Ronaldinhoyu kanatlara atmak bence yanlis olur. Serbest birakmak lazim R10 'u ayrica Olcay'inda soldaki yerini degistirmemek lazim.

Nocna Mora
30.Temmuz.2013, 20:58
GK: Tolga

DR: Serdar
DC: Franco
DC: Sivok
DL: Ersan -- (İsmail iyileşince sol beke geçer Ersan'da stopere. Sivok yedek kalır.)

DMC: Toraman -- (Veli)
MC: Oğuzhan -- (Necip)
MC: Fernandes -- (Muhammed)

AML: Olcay
AMR: ?????
FC: Almeida -- (Pektemek)

Ralph
30.Temmuz.2013, 21:09
Ronaldinho kanada atılırmı hiç? Adam tam bir 10 numara. Öldür daha iyi :)

LaigLeNoiR
30.Temmuz.2013, 21:24
Samet hoca Messi-Olcay muhabbeti yapmisti ama Ronaldinho-Olcay muhabbetleri yakın...

darkkobal123
30.Temmuz.2013, 21:32
Ronaldinho'nun geleceğine gerçekten inanıyor musunuz ?

Ralph
30.Temmuz.2013, 21:37
Ronaldinho'nun geleceğine gerçekten inanıyor musunuz ?

Sponsora bağlı bir durum bu.

darkkobal123
30.Temmuz.2013, 22:07
Sponsora bağlı bir durum bu.
Bütün imkanlar seçimi kazanana kadardı abi geç bunları.

LaigLeNoiR
30.Temmuz.2013, 22:30
Gelmesi sart degil dusuncesi yeter benim icin.

footballer33
31.Temmuz.2013, 00:05
hadi hayırlısı olsun atiba beşiktaşta ve büyük ihtimal ronaldinho da gelecekmiş böyle bir duyum aldım..
Atiba'yı şahsen istemiyorum; ama gelirse yapacak bir şey yok. Duyumların kaynağını öğrenmemiz mümkün mü?

darkkobal123
31.Temmuz.2013, 00:34
O değilde Önder Özen ortalarda gözükmüyor, kayboldu adam resmen. Futbola karışmam diyen Fikret Orman, Sezer Öztürk'ü transfer etti ve her gün gazetelerin baş sayfasında o gelebilir, o olmaz vs. gibi demeçler veriyor. Önder Özen'de mi seçim kozuydu yoksa ? İbrahim Altınsay'ı Levent Erdoğan & Tamer Kıran ikilisi için harcadığını da unutmamak gerek. Garip değil mi ?

anil luque
31.Temmuz.2013, 18:48
Bütün imkanlar seçimi kazanana kadardı abi geç bunları.

Transfer gerçekleşirse Görkem abinden özür dilersin.

mustinho03
31.Temmuz.2013, 19:31
Ronaldinho gibi adami hangi akla kanata atiyorsunuz adami forvet arkasinda serbest oynat hem atar hem attirir ama Ronaldinho gelirse Sponsor olmadan besiktas alamaz o adami maliyeti hic de düsük olcagini sanmiyorum ama gelirse besiktas forma satisindan güzel para kaldirir.....ama r10 son durumu nasil bilmiyorum eger eski r10 eser kalmadiysa hic gelmesin derim

darkkobal123
31.Temmuz.2013, 20:53
Transfer gerçekleşirse Görkem abinden özür dilersin.
Dilerim abi hiç problem değil, yeter ki Ronaldinho gelsin. :D Ama bu yönetime inanmıyorum, bence Ronaldinho hayal ötesi birşey bizim için.

Ralph
01.Ağustos.2013, 01:33
Yönetime inancım tam benim hala. Fikirlerimde değişen bir şey yok aslında. Şöyle ki; kulübün büyüyeceğine ve kurumsallaşacağına inanıyorum bu yönetim ile. Ancak bu dönemde transferde pek başarılı değiliz. Aslında başarılı değiliz derken, şu anda değiliz. Yedek kulübemiz belkide Türkiye'nin en gelecek vadeden yedek kulübesi oldu. Bunun aksini kim söyleyebilir? Ön liberoda geldi, bir sol bek ve Ronaldinho'da gelirse kimse bir şey diyemez bu yönetime. Sağ açığı saymadım çünkü Ronaldinho gerçeği var. O adamı savunmaya koy yine razıyım :)

mpaker66
01.Ağustos.2013, 01:34
Muhammed ne top oynamış öyle.

darkkobal123
01.Ağustos.2013, 02:20
Yönetime inancım tam benim hala. Fikirlerimde değişen bir şey yok aslında. Şöyle ki; kulübün büyüyeceğine ve kurumsallaşacağına inanıyorum bu yönetim ile. Ancak bu dönemde transferde pek başarılı değiliz. Aslında başarılı değiliz derken, şu anda değiliz. Yedek kulübemiz belkide Türkiye'nin en gelecek vadeden yedek kulübesi oldu. Bunun aksini kim söyleyebilir? Ön liberoda geldi, bir sol bek ve Ronaldinho'da gelirse kimse bir şey diyemez bu yönetime. Sağ açığı saymadım çünkü Ronaldinho gerçeği var. O adamı savunmaya koy yine razıyım :)
Senin sözlerin hep varsayım üzerinden abi. Ya bu söylediklerin gerçekleşmezse ? Zaten büyük ihtimal gerçekleşmeyecek, o zaman çok ağır eleştiririm işte.

Ralph
01.Ağustos.2013, 02:35
Edit..........

Ralph
01.Ağustos.2013, 02:37
Bir takım öyle bir senede iki senede dört dörtlük olmaz. Geçen sene enkaz alındı başkanında dediği gibi. Ucuza futbolcular aldık ve fena da oynamadık. Bu sene yedek kulübemiz güçlendi ve as olarak da aşağı yukarı birilerini aldık. Varsayım yaptığımız oyuncular gelirse süper ötesi olur. Gelmezse, seneye artık daha güçlü bir kadro kurulur. Her şey zamanla dostum. Biraz sabır. Ben Fikret Orman taraftarı biri değilim kör bir şekilde. Eğer seneye de bazı şeyler oturmazsa birlikte eleştiririz.

Mamadou
01.Ağustos.2013, 06:30
Bende transfer politikasını pek tutmuyorum. Şimdiye kadar transfer konusunda hayal kırıklığına uğradım. Hiç böyle beklemiyordum. İyi oyuncularda alındı ama ne bileyim yönetim ne yapacağı soru işareti olan oyunculara para sayıyor. T.Zengin, P.Franco ve her ne kadar taraftarın yarısından çoğu sıcak bakmasa da Atiba transferleri gayet yerinde. Serdar, Töre ve Ömer'de yerli olarak hiç fena sayılmazlar. Ama Sezer ve Eneramo'ya verilen paralara yazık cidden. Bu iki oyuncuya bence hiç gerek yoktu. En geç gelecek sezon elden çıkartmak için uğraşacağız. Hazır Muhammed hazırlık maçlarında oynamaya başlamışken Sezer'in hiç şansı yok. O adam Fenerbahçe'de olduğu gibi yine oynamadan parasını alacak. Bu oyunculara yıllık olarak az parada verilmeyecek. Sistem takımı olmaya çalışıyoruz ama böyle isimlere hiç gerek yok. Sezer ve Eneramo'yu alacağına iki, üç tane Franco gibi genç oyuncu transfer edilse hiç kimse ses çıkartmaz. Bide Eneramo sakat.

Her ne kadar transferde yanlışlıklar olsa da şahsen taraftar olarak yönetime destek veriyorum. Yine kongre olsun yine Fikret Orman'ın seçilmesini isterim. Yeni stat için mevcut yönetimin başta olması şart. Yeni stat ancak mevcut yönetim ile tamamlanır yoksa zora girer.

darkkobal123
01.Ağustos.2013, 07:43
Sabırda bir yere kadar abi. GS-FB farkı açtı gidiyorlar, biliyorsunuz işte aynı şeyleri yazdırmayın bana şimdi. :) Ayrıca bu eleştirmeyeceğiz anlamına da gelmiyor. Takımını seviyorsan en ağır eleştiriyi de yapacaksın. Biz Türkiye'yi seviyoruz mesela, ama kalkıpta " Türkiye dünyada bir numaradır " demiyoruz. Bu da böyle birşey işte. Objektif olacaksın, eleştireceksin, aynı zamanda da destekleyeceksin. Hadi bu sene hoca yeni, takım yeni, stad yok vs. yine geçen seneki gibi 3. sıraya razıyız, alıştık artık. Ama seneye yeni stad ile birlikte bu takım şampiyon olacak, olmak zorunda. Hiçbir bahane kabul etmem, seneye şampiyonluk şart.

Bulstrap87
01.Ağustos.2013, 10:17
yönetime inancım tam ronaldinho gelsin gelmesin bu yönetim elinden geleni yapıyor.
serdal adalı gelseydi daha mı iyi olacaktı sisirme transferler dünyanın parası ödenip borc olusacaktı.
bn sahsen sezeri gereksiz olarak görmedim ancak muhammedin bu sekilde gelişim gösterecegini tahmin etmiyordum birde ronaldinho gelirse sezer cidden cok gereksiz transfer olacak.
ancak yönetim belki de bu konuda aceleci davrandı bu gelişmelerin olacagını düsünemedi herhalde..
enaramo kesinlikle gereksiz oldu işte bu transferi neden yapıldı anlam veremedim..

anil luque
01.Ağustos.2013, 11:26
Vodafone ile yapılan anlaşma 10 yıllık 150 milyon dolar imiş son çıkan haberlere göre .Fikret Orman bizati söylemiş. Senelik 10 milyon isim hakkı ve 5 milyon da göğüs reklamı. Eğer böyleyse dadından yenmez.

footballer33
01.Ağustos.2013, 14:30
Sezer'in yerine bonservissiz Holmen ve Eneramo yerine Gekas alınsaydı, neden böyle transferler yapıldı demezdim. Eleştirdiğim bir diğer konu da, u19 ve u20 milli takımları maç yaptılar, dünya kadar futbolcu oynadı; ama aralarından 1-2 futbolcu da olsa almadık. +4 için böyle gençleri kullanabilirdik aslında. Mesela; Ali Adnan Rize'ye, Humam Tarıq G.Antep'e transfer oldu. Ganalı Seidu ve Assifuah da alınabilirdi. Bu açıdan, eleştiriyorum Önder Özen'i ve teknik ekibi.

Bu arada, Alen Markaryan tribünü bırakmış.

footballer33
01.Ağustos.2013, 19:22
Vodafone ile yapılan anlaşma 10 yıllık 150 milyon dolar imiş son çıkan haberlere göre .Fikret Orman bizati söylemiş. Senelik 10 milyon isim hakkı ve 5 milyon da göğüs reklamı. Eğer böyleyse dadından yenmez.
Vodafone anlaşması ileri bir tarihe, muhtemelen bayram sonrasına ertelenmiş.

http://www2.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/besiktas-ile-vodafone-arasindaki-tarihi-imza-ertelendiSXHBQ339010SXQ

manager725
01.Ağustos.2013, 20:13
Bir sonraki seneden itibaren stad gelirleriyle, forma satışlarıyla borç 3-4 senede sıfır noktasına indirilir. Bu Vodafone sponsorluğu parasıyla da gelecek seneler için iyi transfer bütçesi oluşturulabilir. Bir yerde de okumuştum Fikret Orman da bu yönde bir açıklama yapmıştı. 15 Milyon Dolar + sportif başarı ödülleri ile 20 Mİlyon doları aşkın bir transfer bütçesi ile karşılaşabilirz gelecek sezonlarda. Takımın omurgası da oluşturukdulduğu için çizgiyi çok bozmadan yıldız transferler yapılabilir.

darkkobal123
01.Ağustos.2013, 21:07
Vodafone 3 haziran, sonra 15 haziran, sonra 20 haziran, sonra 3 temmuz tamam dendi sonra 15 temmuz sonra 20 temmuz sonra ay sonu şimdi bayramdan sonra ... Bu gider böyle.

Ralph
01.Ağustos.2013, 23:48
@EurosportCom_TR
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: Ben stadyum 2015'te bitecek dediysem bitecek. O stadyum Beşiktaş taraftarına hediye olacak.

??????

europeanconquer
01.Ağustos.2013, 23:51
Fikret Orman çok yanlış konuşuyor,önce bir yıkın,sonra temelini atın sonra tarih verirsiniz.Bu tarz işlerde zaman belirsiz oluyor,malum bizim stad 3 yıldan biraz fazla sürede tamamlandı.

Corpus
02.Ağustos.2013, 00:10
Fikret Orman çok yanlış konuşuyor,önce bir yıkın,sonra temelini atın sonra tarih verirsiniz.Bu tarz işlerde zaman belirsiz oluyor,malum bizim stad 3 yıldan biraz fazla sürede tamamlandı.

Maalesef bu konuda sana katılmıyorum. Yıllardır bizim takımlarımız kötü yönetildikleri için biz alıştık, tarihsiz, zamansız, belirsiz işler yapılmasına. Ancak profesyonel yönetimlerde her işin her adımı önceden planlıdır. Sözleşmeler o planlara göre yapılır. Büyük ihtimal Fikret Orman stat yapımının 2015te bitirilmesine dair garanti almıştır, bu tarihte bitirilmediği taktirde ilgili firmanın tazminat ödeyeceğine dair belli bir madde de sözleşmeye konulmuştur. Bu tip şeylere güvenerek bu konuşmaları yapıyordur ki bu da olabilecek birşeydir.

footballer33
02.Ağustos.2013, 00:12
@EurosportCom_TR
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: Ben stadyum 2015'te bitecek dediysem bitecek. O stadyum Beşiktaş taraftarına hediye olacak.

??????
2014 Ekim?

Sonra da Fikret Orman'a bir şey deyince, suçlu biz oluyoruz! He babam, he!

anil luque
02.Ağustos.2013, 00:55
Vodafone anlaşması ileri bir tarihe, muhtemelen bayram sonrasına ertelenmiş.

http://www2.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/besiktas-ile-vodafone-arasindaki-tarihi-imza-ertelendiSXHBQ339010SXQ

Vodafone 3 haziran, sonra 15 haziran, sonra 20 haziran, sonra 3 temmuz tamam dendi sonra 15 temmuz sonra 20 temmuz sonra ay sonu şimdi bayramdan sonra ... Bu gider böyle.

Takımın kampta olması , yönetimin de böylesine büyük bir anlaşmayı teknik heyet ve futbolcularla bir tören havasında imzalamak istemesi. Tüm olay bundan ibaret. Bu öyle transfer olayı gibi geçiştirilecek bir şey değil. Türk futbol tarihinin en büyük anlaşması. Katakulliye getiremezler.

Darkkobal biraz daha çabalarsan yönetimi ele geçirebilirsin kardeşim :p

goosfraba
02.Ağustos.2013, 02:15
Fırat Günayer ‏@firatgunayer (https://twitter.com/firatgunayer) 18 sn (https://twitter.com/firatgunayer/status/363059915276816386) Vodafone anlaşması yarındı. Görkemli bi tören olması için bayram sonrasına ertelendi.. Vodafone Bjk'ye10 yıl için 150 milyon dolar verecek..

bunu kim becerdiyse helal olsun.

petrol_fb12
02.Ağustos.2013, 02:25
Her yıl 15 Milyon dolar iyi para...

darkkobal123
02.Ağustos.2013, 03:54
Takımın kampta olması , yönetimin de böylesine büyük bir anlaşmayı teknik heyet ve futbolcularla bir tören havasında imzalamak istemesi. Tüm olay bundan ibaret. Bu öyle transfer olayı gibi geçiştirilecek bir şey değil. Türk futbol tarihinin en büyük anlaşması. Katakulliye getiremezler.

Darkkobal biraz daha çabalarsan yönetimi ele geçirebilirsin kardeşim :p
Daha iyi yönetiriz hiç değilse abi. :D O değilde bu kadar büyük sponsor anlaşması olacakmış madem, Vodafone neden ses çıkarmıyor ? İnsan resmi açıklama falan yapar, iyi reklam yapıyorlar aylardır, hemde daha imzalar atılmadan.

europeanconquer
02.Ağustos.2013, 11:50
Maalesef bu konuda sana katılmıyorum. Yıllardır bizim takımlarımız kötü yönetildikleri için biz alıştık, tarihsiz, zamansız, belirsiz işler yapılmasına. Ancak profesyonel yönetimlerde her işin her adımı önceden planlıdır. Sözleşmeler o planlara göre yapılır. Büyük ihtimal Fikret Orman stat yapımının 2015te bitirilmesine dair garanti almıştır, bu tarihte bitirilmediği taktirde ilgili firmanın tazminat ödeyeceğine dair belli bir madde de sözleşmeye konulmuştur. Bu tip şeylere güvenerek bu konuşmaları yapıyordur ki bu da olabilecek birşeydir.

Bir önce ki açıklamalarında stadın 2014'te biteceğini söylemişti ?

Corpus
02.Ağustos.2013, 17:58
Bir önce ki açıklamalarında stadın 2014'te biteceğini söylemişti ?

O açıklamalar büyük ihtimal ile daha herşey kesinleşmeden bir tahmin üzerine yapılmış ve hatalıydı. Son bir düzeltme olarak ben bu son açıklamalara güveniyorum. Söyleyiş tarzı da beni buna inandıran şeylerden biri

Mamadou
02.Ağustos.2013, 21:15
Hazırlık karşılaşmasında Laçı ile 2-2 berabere kaldık. Gollerden birini yeni transfer Hutchinson attı. Diğer golü ise Dentinho. Tartışmasız hazırlık maçlarında gördüğüm kadarıyla kampın en hazır iki oyuncusu Muhammed ve Dentinho. Muhammed'in maşallahı var çok iyi çok.

byariff
02.Ağustos.2013, 21:26
zararinada olsa acilen almeidayi elden cikartmali besiktas

darkkobal123
02.Ağustos.2013, 22:17
Maçın en iyileri Mami, Necip, Atiba ve Dentinho. Kötüler ise Süzen, Töre, Olcay ve Almeida. Hele Olcay geçen seneki görüntüsünden çok uzak, umarım bir an önce form tutar. Bu maç hücum varyasyonları gayet iyiydi ancak defans kötüydü. Hele yediğimiz goller rezaletti. Atiba'da çok iyiydi, kendisine önyargı ile yaklaşmıştım ancak kalitesini belli etti. Harika bir dinamo kendisi, Fernandes ile büyük iş yapar. Mami ve Dentinho'ya ise diyecek söz yok abi. Hele Mami, yani bu adamı yıllarca oynatmayanlar utansın. Sezer'i boşuna aldık, Mami varken hayatta kadroya giremez. Takımın beyni resmen, sonunda kazandık kendisini. Gökhan Süzen her anlamda felaket, berbat oynadı. Gökhan Töre'de çok dağınık, birşeyler yapmayı deniyor ama oldukça dengesiz. Çok top kaybetti birde. Dentinho ve Mami bu takımda rahat oynar. Eksikleri görmemek içinde kör olmak lazım. Acilen sol bek ve yırtıcı bir forvet gerekiyor.

footballer33
03.Ağustos.2013, 01:02
Mami için çok sevindim. Bugün de 2 asist ile oynadı. Daha da iyi olacak inşallah ve o beklediğimiz patlamayı bu sene gerçekleştirecek.

Dentinho, bize kiralık opsiyonunu kullandıracak görüntüde. Ocakta değil de, sezon sonunda göndeririz; hatta satın alma opsiyonunu bile kullanabiliriz bu şekilde devam ederse.

Atiba için bugün arkadaşla bir mekanda otururken, tanıdık fanatik gsli bir abim geldi yanıma ve Atiba'yı izle bu sene, çok iyi transfer dedi. Yanımdaki fanatik fbli arkadaşım da, doğru söylüyor Patrick Vieira tarzında bir futbolcu aldınız dedi. Ben de, biz kimi almışız böyle ya diye içimden geçirdim. :) Nitekim, hazırlık maçında da kalitesini gösterdi ve golünü de attı. İnşallah, böyle devam eder.

Almeida'yı mümkünse sözleşmesini fesh edip yollayalım. Tahammülüm kalmadı bu adama. Sezon içerisinde Eneramo'ya muhtaç bırakır bizi. Çok sağlam bir forvet almamız şart Almeida'nın yerine.

Kamp bitti, yarın dönüş yolculuğu. En geç 1 hafta 10 gün içerisinde gidenler ve son yapılacak transferler belli olur.

Corpus
03.Ağustos.2013, 01:28
Bu maçın özet videosu var mı ? en genişinden

mustinho03
03.Ağustos.2013, 05:40
Muhammed bir elmas gibi bilic sayesinde insallah o beklenen patlamayi yapar hem besiktas hem türk futbolu kazanir.bir gs olarak gercekten cok seviniyorum.

davidvilla
03.Ağustos.2013, 10:14
Maçın en iyileri Mami, Necip, Atiba ve Dentinho. Kötüler ise Süzen, Töre, Olcay ve Almeida.

Bir hocanın takımı ne kadar etkilediğinin göstergesi bu.

darkkobal123
03.Ağustos.2013, 20:29
Bir hocanın takımı ne kadar etkilediğinin göstergesi bu.
Kamp yorgunluğu birazda bunlar. Olcay'da kendine gelir, form tutar zamanla. Solda duracağı yeri bilen ve birçok pozisyona giren Olcay bize çok faydalı olur.

footballer33
03.Ağustos.2013, 22:49
Forza'nın girişi 10 numara, 5 yıldız olmuş: :icon_smile:

http://forum.forzabesiktas.com/

darkkobal123
03.Ağustos.2013, 22:54
Forza'nın girişi 10 numara, 5 yıldız olmuş: :icon_smile:

http://forum.forzabesiktas.com/
Müzikte ayrı bir hava katmış, harbiden 10 numara 5 yıldız olmuş. :) O değilde Önder Özen'i artık resimlerde görüyoruz, kayboldu adam. :D http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2507188&postcount=5271

footballer33
03.Ağustos.2013, 23:44
Müzikte ayrı bir hava katmış, harbiden 10 numara 5 yıldız olmuş. :) O değilde Önder Özen'i artık resimlerde görüyoruz, kayboldu adam. :D http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2507188&postcount=5271
Hocayı, başkanı, yöneticileri falan sürekli kamera karşısında görmekten ötürü, Önder Özen'i neden göremiyoruz diye düşünüyorsun sanırım. Adam çalışıyor kardeşim ve çalışsın da. Bırak, boşver görünmesin. Böyle daha iyi. :icon_smile:

darkkobal123
04.Ağustos.2013, 02:58
Hocayı, başkanı, yöneticileri falan sürekli kamera karşısında görmekten ötürü, Önder Özen'i neden göremiyoruz diye düşünüyorsun sanırım. Adam çalışıyor kardeşim ve çalışsın da. Bırak, boşver görünmesin. Böyle daha iyi. :icon_smile:
Futbolla ilgili herşeyi bundan sonra Önder Özen'e soracaksınız demişti başkan, Önder Özen gözükmüyor her soruyu yine başkan cevaplıyor. Neden böyle diye soruyorum bende.

footballer33
04.Ağustos.2013, 15:14
Futbolla ilgili herşeyi bundan sonra Önder Özen'e soracaksınız demişti başkan, Önder Özen gözükmüyor her soruyu yine başkan cevaplıyor. Neden böyle diye soruyorum bende.
Şimdi anladım ne demek istediğini. Bu konudan ben de şikayetçiyim. Nerede bir mikrofon veya kamera var, orada başkan ya da yöneticiler konuşuyor. Gerektiği yerde Önder Özen'e bırakmalılar açıklamaları, böyle devam etmez yani.

footballer33
05.Ağustos.2013, 00:25
Bilic, kanaltürkte.

Belki bir transfer yapabiliriz, yapmayabiliriz de. Muhtemelen o transfer, sol bek olacak.

Corluka falan gündemde yok, basının uydurması.

Muhammed'in üzerine epey düşülecek bu sene anlaşılan ve Muhammed, kendini Bilic ile gösterme şansını bulacaktır.

Hugo Almeida, Bilic'in önemli bir oyuncusuymuş ve hoca, onun kalmasını istiyormuş.

Ronaldinho'yu istemeyen hoca yoktur dedi; ama transfer, benle ilgili değil dedi.

Fernandes için, takımın lideri ve kaptanı şeklinde konuşmalar yaptı. Sanırım, kalacak bizimle.

Toraman'dan kaptanlığı hoca almadı. Bilic, bununla ilgili 'kaptan, sürekli oynayanlardan biri olmalı' diyor.

darkkobal123
05.Ağustos.2013, 00:39
Millet Emirates Kupasını kazanıyor, biz burada Kanaltürk'de Bilic'i dinliyoruz, boynumuz eğik yazı yazıyoruz. Çok koyuyor be.

footballer33
05.Ağustos.2013, 01:04
Bilic, Önder Özen'den de çok mutlu ve memnun. Bunu duymak iyi. Kolpa basın, aralarında sorun var diye yazmadan Bilic'ten duymuş olduk bu sözü en azından.

Bu arada, Euro 96'da Bilic ve Sergen karşılaşmasını gösterdiler de; Sergen yine artistliğini konuşturmuş. :)

Röportaj bitti ve Bilgin Gökberk'in de çok boş bir adam olduğunu, bu canlı yayında gözlerimle görmüş oldum.

manager725
08.Ağustos.2013, 23:32
Bunların mı arası kötü?:icon_razz::icon_smile:

Tolga transferi sonrası...

Bunların mı arası kötü?

Mamadou
09.Ağustos.2013, 00:30
http://img835.imageshack.us/img835/5223/cmid.png

Bu sezon ki ilk 11'imiz bu şekilde olur diye tahmin ediyorum. Orta sahada Fernandes'i destekleyen oyuncu Atiba, savunmaya yönelik orta sahada Veli olur. Veli yerine Necip'i tercih ederim ama Bilic'in favorisi Veli gibi. Diğer BJK'lı arkadaşlar sizinde beklediğiniz ilk 11'leri alalım :)

byariff
09.Ağustos.2013, 01:36
tore yerine dentinho olabilir supriz sekilide muhammed de olabilir.

Ralph
09.Ağustos.2013, 01:37
Oğuzhan var daha :) bu sene değişken ve dönüşümlü bir kadro olur.

darkkobal123
09.Ağustos.2013, 01:39
Bana kalırsa böyle olur ;

http://www.footballuser.com/formations/2013/08/790903_Besiktas_JK.jpg

Orta saha zaten belli. Atiba, Fernandes ve Oğuzhan mutlaka oynayacaktır. Alternatif düşünülüyorsa defansif ve ofansif olarak ayrı ayrı düşünülmeli. Mesela Fernandes ve Oğuzhan'ın alternatifleri Muhammed ve Sezer'dir. Atiba'nın alternatifleri ise Veli ve Necip'tir. Böyle ayırmak lazım.

Ralph
09.Ağustos.2013, 01:40
Gökhan Süzen hariç sana katılıyorum dark. Ersan'a razıyım orada :)

darkkobal123
09.Ağustos.2013, 01:49
Gökhan Süzen hariç sana katılıyorum dark. Ersan'a razıyım orada :)
Valla bende razıyım abi ama Bilic'in Süzen'den vazgeçeceğini sanmıyorum, istemeyerek yazdım yani onu oraya. :)

Ralph
09.Ağustos.2013, 01:51
Bu arada Franco sonradan dahil olabilir kadroya. Escude iyi gibi sanki bu sene. Geçen sezon sonunda da sağlamdı.

Mamadou
09.Ağustos.2013, 02:30
Oğuzhan hazırlık maçlarında kötüydü. Antrenmanlarda bile kötü olduğunu yazan muhabirlere rastlamıştım. Hem 4-2-3-1'de Oğuzhan, Fernandes ikilisi çok yumuşak kalıyor. Ben Bilic'in ikisini bir arada sahaya süreceğini düşünmüyorum. Ancak Fernandes Valencia'da olduğu gibi geride oynamayı kabul edecek ki Oğuzhan'da önde on numara pozisyonunda oynayacak. Fernandes göbekteki ikilinin önünde oynamaya alıştı. Oğuzhan ve Fernandes'li yapı top bizdeyken iyi ama rakipteyken orta saha çabuk geçiliyordu. Atiba, Veli ile rakibe orta sahada sertliği hissettirirsin. Atiba top yapabilen bir oyuncu topu her türlü öne taşır. Bilic'in Veli'yi sıklıkla oynatacağını düşünüyorum.

footballer33
09.Ağustos.2013, 03:18
http://www.footballuser.com/formations/2013/08/790968_Besiktas_JK.jpg

manager725
09.Ağustos.2013, 12:07
http://u1308.hizliresim.com/1d/9/r9dbt.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Sağ açıkta muhtemelen Gökhan Töre oynayacaktır ama sezon öncesinde beklentileri veremedi. Dentinho ise yabancı sınırlaması kurbanlarından diyebiliriz. Kimin oynadığına göre de solbekte ya yeni transfer ya da İsmail oynar.

manager725
09.Ağustos.2013, 13:16
UEFA'daki muhtemel rakiplerimiz:

FC Kuban Krasnodar (RUS)
Tromsø IL (NOR)
SV Zulte Waregem (BEL)
CS Pandurii Târgu Jiu (ROU)
FC Dila Gori (GEO)

Rumen veya Gürcü takımlarını tercih ederim. Diğerleri her an sürpriz yapabilecek takımlar.

Ralph
09.Ağustos.2013, 13:18
Hangisi gelse farketmez. Eğer UEFA'da adam gibi oynayacaksak hepsini rahat geçmemiz lazım.

darkkobal123
11.Ağustos.2013, 00:12
Rizespor maçını 1-0 kazandık, 90'da Pedro attı. Adamı defans aldık forvet çıktı. :D Takım kötü değildi, gayet iyiydik bugün. Topu ayağımızda tutuyoruz, top çeviriyoruz, pas yapıyoruz. En önemlisi takım halinde pres yapıyoruz. Ama gol sorunumuzun olduğu çok açık, Almeida ile gerçekten olmuyor. Hiçbir varlık gösteremedi bugün. Dentinho ve Mustafa girdikten sonra biraz hareketlendi ön taraf. Atiba 10 numara transfer, Cisse'nin upgraded versiyonu resmen. Artık defans ile orta saha arasında bir kopukluk yaşanmıyor, çünkü orada Atiba adında bir bağlantı var. Çok teknik ve akıllı oynuyor, takımı rahatlatıyor.

Son vuruş üstadı bir forvet ve vasatın üzerinde bir sol bek ile uçarız bu sezon.

Ralph
11.Ağustos.2013, 00:14
Yahu şu maçı izleyemedim! Varmıdır geniş özeti falan bulamıyorum aramadığım yer kalmadı.

byariff
11.Ağustos.2013, 00:27
maçi izledim hemen hemen 70 dakika falan evet atiba baya iyiydi ama besiktas hucumda cogalamiyor hucum kombinasyonlarini gelistirmesi lazim yoksa ligde çok SIKINTI yasarlar.

Addolorato
11.Ağustos.2013, 01:03
Pedro Franco nasıl kafa vurmuş öyle resmen top mermi gibi gitmiş.

manager725
11.Ağustos.2013, 01:40
BJK-RİZE HAZIRLIK MAÇI

Time Cris
11.Ağustos.2013, 01:42
Ben Beşiktaşın yerinde olsam Almeida satardım.Bir Gs li olarak diyorum ki Pektemek-Eneramo ikilisi de çok iş yapar özelikle Pektemek Türk futbolu açısından da önemli

footballer33
11.Ağustos.2013, 12:42
Ben Beşiktaşın yerinde olsam Almeida satardım.Bir Gs li olarak diyorum ki Pektemek-Eneramo ikilisi de çok iş yapar özelikle Pektemek Türk futbolu açısından da önemli
Eneramo hariç, aynen katılıyorum. Hislerime tercüman olmuşsun. Almeida'yı satarak, daha iyisini almamız şart.

LaigLeNoiR
11.Ağustos.2013, 14:47
Bu arada kaptanlık bandı Ersan'da idi maçta değil mi yoksa ben mi yanlış gördüm ? Daha sonrada Necip girince kaptanlığı devraldı Ersan çıktığı için.

footballer33
11.Ağustos.2013, 21:59
Bu arada kaptanlık bandı Ersan'da idi maçta değil mi yoksa ben mi yanlış gördüm ? Daha sonrada Necip girince kaptanlığı devraldı Ersan çıktığı için.
Güya kaptanımız Fernandes'ti ama... Sanırım ayrılıyor Ferdi. :icon_sad:

Ralph
11.Ağustos.2013, 22:02
Ben Fernandes'in kaptan olmasını zaten saçma buluyordum. Sivok varken neden Fernandes?

byariff
12.Ağustos.2013, 00:55
cok erken ama bence tolga yada sivok kaptan olmali

darkkobal123
12.Ağustos.2013, 01:20
Saçma değil gayet mantıklı bir hamle ama dün niye kaptan olmadı bende anlamadım. Bu kaptanlık konusu iyice sıkmaya başladı. Önder Özen madem futbolun tek patronu, çıkar söyler Beşiktaş takımının kaptanı bu oyuncudur diye ama yok işte. Takım profesyonel bir şekilde yönetilecek denilirken en basit konularda bile amatörce yanlışlar yapılıyor.

Ralph
12.Ağustos.2013, 01:28
Bence biz -olaya dışarıdan bakanlar- bu olayları fazla büyütüyoruz. Akışına bırakmıyoruz, şu şöyle yapıyor, bu böyle yapıyor, şu şunu demiş, bu bunu demiş diyerek paranoya yapıyoruz. Ben bu tarz şeyleri dışarıdan tartışmayı pek sevmiyorum. Sezon başlar ve kaptan belli olur. Bu kadar net. Beklemek lazım bazı şeyler için.

Ralph
12.Ağustos.2013, 16:43
BJK-TS Bilet fiyatları... Kuzey Kale Arkası 30.00 TL, Doğu Tribün 60.00 TL, Batı Tribün 90.00 TL, Batı VIP - 200.00 TL

footballer33
12.Ağustos.2013, 16:43
Edit: Görkem yazmış. Fiyatlar fazla gibi geldi bana. O stadda, o saatte bir maça daha az rakamlar olabilirdi.

Ralph
12.Ağustos.2013, 16:45
Katılıyorum. Gitmeyi düşünüyordum ancak o stadyumda kale arkasından maç izlenmez. Bende 30 liradan fazla veremeyeceğime göre gidemeyeceğim.

footballer33
12.Ağustos.2013, 18:20
Haber yazısına dikkat. :D

http://img16.imageshack.us/img16/8590/qfn8.png

mustinho03
12.Ağustos.2013, 18:59
Hahah habere bak. :D vay bilic sen neymissin be :)

Ralph
13.Ağustos.2013, 19:35
Almeida'da bel fıtığı bulguları çıkmış.

Mamadou
13.Ağustos.2013, 19:45
Öncelik sol bek sanırım ama ben Ersan'ın sol bekte idare edeceğini düşünüyorum. Bize acil olan, öncelikli transfer bence forvet ama eldeki forvetlerden biri gönderilmedikçe bu iş zor. Yani 6 aylığına olsa bile Gekas alınabilse var ya ilaç gibi gelir. Sadece 6 ay.

Ralph
13.Ağustos.2013, 21:43
http://img21.imageshack.us/img21/1584/gy5r.png (http://img21.imageshack.us/i/gy5r.png/)

manager725
14.Ağustos.2013, 00:26
Almeida'da bel fıtığı bulguları çıkmış.

Aynı. Aynısı. Kaynımda da var. Çekme yapıyo...Evet...:)

Neyse şaka bir yana bıktık harbiden bu adamın sakatlanmasından.Yönetim uyuma sat artık.

footballer33
14.Ağustos.2013, 00:32
ALİ ECE: FB'nin, GS'nin sattığı kombineler ortada. Beşiktaş'ın sattığı kombine sayısı 7000. Sadece Twitter'da görüyorum Beşiktaşlıları.

Ali Ece: Artık olmuyor Sayın Başkan! Önümüzdeki hafta netleşecek. Kimdir bu NETLEŞECEK? Çek futbolcu mu?

ALİ ECE: Almeida'da fıtık riski varmış ya! Ne olacak, Almeida yüzünden Beşiktaş taraftarının % 90'ında fıtık riski var!

ALİ ECE: Bu sezon verilen sözleri tutma sezonu. Sen Ronaldinho ismini zikrediyorsan, Ronaldinho'yu getireceksin.

ALİ ECE: Sen Ronaldinho'yu getiremiyorsun söylediğin halde, bir de Fernandes'i satarsan taraftar tabii ki seni yerden yere vurur.

ALİ ECE: Adebayor'u da sen söyledin, aklına soktun, şartlandırdın taraftarlarını. Sonra, Eneramo'yu getirirsen tabii eleştirirler.

ALİ ECE: Beşiktaş yönetiminin yüzde 49'luk kısmına sesleniyorum; siz haber ajansı mısınız?! Sürekli demeç verip fiyat artırıyorsunuz!

ALİ ECE: Haziran ortası, Önder Hoca, Fernandesle konuştu. Fernandes'e planlarından bahsetti ve çok heyecanlandı Fernandes. Yıllık 2.5 milyon imza parası konusunda anlaşıldı, sonra 1 hafta geçti, Mendes devreye girdi ve imza parasını 3 milyon yaptı. Fernandes'e de 'sezon sonuna kadar bekle, Fb-Gs'yi birbirine düşürüp yıllık 4 milyon imza parasına anlaşırız dedi. Daha sonra Fernandes sözleşme uzatmaya ikna olmuşken vazgeçti.

ALİ ECE: O adamları (YD), Dortmund'a 8 sene yönetici yap, bak bakalım kaç kişi geliyor?! 2000 kombine satlırsa, Ali Ece değilim.

ALİ ECE: Twitter'de Beşiktaşlılık ne kadar güzel ya! Herkes çok güzel konuşuyor; ama kombine rakamı 7 bin. Sat tabletini, al kombineyi.

TRTSPOR - FUTBOL KEYFİ PROGRAMINDAN

1- Önder Özen
2- Ali Ece
3- Güntekin Onay

Sabaha kadar konuşsunlar, dinlerim. :)

Ralph
14.Ağustos.2013, 01:02
‏@erginaslan
Ali Ece 2019 kongresinde Baskan adayi olacak. (Uyelikte 5 yili doldurmus olacak) O yuzden bagimsizlar uye olun...

Mamadou
14.Ağustos.2013, 02:00
Kombine konusunda diyeceğim şu ki Beşiktaş taraftarı gişe taraftarıdır. Yeni statla birlikte kombine satışı epey artar.

Facx
14.Ağustos.2013, 02:14
‏@erginaslan
Ali Ece 2019 kongresinde Baskan adayi olacak. (Uyelikte 5 yili doldurmus olacak) O yuzden bagimsizlar uye olun...

seçilmez , bizim ülkede (aslında sadece bizim ülkede değil artık endüstriyel futbolun olduğu her yerde) parası gücü olan insanlar kulüp başkanı olabilir malesef

Ralph
14.Ağustos.2013, 13:21
 Önder Özen Yardımcısını Seçti!

Kendisine yardımcı olarak NTVSPOR'dan çalışma arkadaşı Fatih Baltepe'yı seçti.

Ralph
15.Ağustos.2013, 12:57
Beşiktaş Yönetimi, 20 Ağustos Salı günü Vodafone ile herkes tarafından beklenen sözleşmeyi açıklayabilir..

İyice uzadı bu iş.

footballer33
15.Ağustos.2013, 20:30
26 AĞUSTOS 2013 PAZARTESİ
KAYSERİ ERCİYESSPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş. (KAYSERİ B.Ş. BLD. KADİR HAS - 21:45)

manager725
15.Ağustos.2013, 21:23
http://l1308.hizliresim.com/1d/h/rjggp.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Off Off Off Formaya gel...Efsane...Yarından itibaren Kartal Yuvaları'nda.

Ralph
15.Ağustos.2013, 22:03
@ErayEAydemir
Arkadaşlar Beşiktaş'ta sağlık ekibi ile yollar ayrıldı

footballer33
16.Ağustos.2013, 00:27
Bu formalar bir harika dostum. :) Sağlık ekibi için verilen karar ise, geç bile kalınmış bir karar diyebilirim. Yeni sağlık ekibinin başında da, Ertuğrul Karanlık olacakmış.

footballer33
16.Ağustos.2013, 01:02
★Önder Özen'in açıklamaları...

• Fernandes benimle yaptığı toplam 4 görüşmede, İstanbul'da ve Beşiktaş'ta mutlu olduğunu söylemişti.

• Benim Kolombiya'da şirketim olduğu, transferlerin buradan yapıldığı dedikodu değil ithamdır. Mahkemede hesaplaşırız.

• Atletik Performans departmanına önümüzdeki yıl İtalya'dan biri katılacak. Milan'ın yapısına benzeyecek.

• Sol bek transferi olacak. İstersek bugün de yaparız ancak oraya 'geçici' bir çözüm düşündüğümüzü daha önce söylemiştim.

• Zaman zaman aldığım yükün altında bocalamış olabilirim, hata yapmış olabilirim ancak ağzımdan 'istifa' kelimesi çıkmadı.

• İbrahim Toraman'dan kaptanlık alınmadı, kendisi de bandı iade etmedi zaten. Kendisi bu takımın kaptanıdır.

• Sportif direktörlüğün okulu yok. Türkiye'de daha önce yapan biri olsaydı, gidip ders alırdım.

• Ben verdiğim bütün kararları yarınları düşünerek veriyorum. Asla bugünler için yarınları ipotek altına almıyorum.

• Belki yapılması gerekenlerin, belki yapılmaması gerekenlerin örneğini veriyoruz. Bunları önümüzdeki yıllarda göreceğiz.

KAYNAK: @Medya_Besiktas

Ralph
16.Ağustos.2013, 01:08
Yiyemeyecekler bu adamı.

Corpus
16.Ağustos.2013, 01:10
Ben verdiğim bütün kararları yarınları düşünerek veriyorum. Asla bugünler için yarınları ipotek altına almıyorum.

Şunu her sektörde, her şirkette, her sistemde, her planlamada görmek isterim

anil luque
16.Ağustos.2013, 11:46
Medyamız sağolsun Beşiktaş'ın işini layığıyla yapan Nevzat Demir Tesisleri aşçısı bile olsa laf atar , huzur kaçırır. Önder Özen'i kolay kolay yıpratamayacaklar.

footballer33
16.Ağustos.2013, 15:29
Beşiktaş'ta alınan çok kritik 7 karar!

Futbol Direktörü Önder Özen, futbol şubesinin tek patronu oldu, alınan kararlar dikkatlerden kaçmadı.

Futbol Direktörü Önder Özen, futbol şubesinin tek patronu oldu. Holebas, Adebayor, Ronaldinho’nun transferi kararlaştırıldı. Vodafone ile 10 yılda 150 milyon dolar gelir sağlanacak anlaşma onaylandı. İşte o kritik kararlar:

1- ÖZEN TEK YETKİLİ: Son günlerde hakkında tartışmalar çıkan Futbol Direktörü Önder Özen’e geniş yetkiler verildi. Tüm futbol takımlarıyla ilgili her türlü detaylar Önder Özen’in yetkisinde. Geniş yetkilerle donatılan Özen’e güvenoyu da verildi.

2- VODAFONE %99 TAMAM: Beşiktaş’a çağ atlatacak sponsorluk anlaşmasında mutlu sona yakın. Yönetim Vodafone ile 150 milyon dolar karşılığında 10 yıllık imza atacak. Bir hafta içinde de 17 milyon dolar nakit para gelecek.

3- ACİL SOL BEK ALINMALI: Zirvede transfer konusunda son karar alındı. Biliç tarafından acil sol bek istenmesi üzerine Holebas için düğmeye basıldı. Olympiakos’tan 2 milyon euroya kiralanması planlanan Holebas haftaya kadar İstanbul’a gelecek.

4- ALMEİDA’NIN YERİNE GOLCÜ: Yönetim ve Özen, Biliç’in de oluru ile Almeida’nın ya sözleşme uzatmasını, bunu kabul etmezse uygun talip olması halinde satılmasını kararlaştırdı. Buna göre Almeida satılırsa yerine Eto’o veya Adebayor alınacak. Eto’o ile Chelsea de ilgilenirken Adebayor bu konuda çok şanslı.

5- FERDİ GİDER RONİ GELİR: Yönetimin başka bir kararına göre Fernandes’in satışı ile ilgili. Yönetim eğer Fernandes’i yeni imzaya ikna edemezse 13 milyon euro veren CSKA Moskova ile ödeme planı için masaya oturacak ve yerine Ronaldinho’yu eylül veya ocak ayında transfer edecek.

6- KOLEJ TAKIMI HAVASI VAR: Başkan Fikret Orman ile İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Önder Özen ve Slaven Bilic ikilisiyle Beşiktaş’ın kolej takımı havasına büründüğünü belirtirken bu sinerjinin çok önemli olduğuna dikkat çektiler. Fikret Orman ve Nur Çebi, bu havanın bozulmasını da istemiyor.

7- BASINLA İLETİŞİM DÖNEMİ: Beşiktaş’ta hep şikayet konusu olan basınla iletişim konusunda da önemli adımlar atılıyor. Basın ile iyi ilişkiler kurulması için profesyonel birim oluşturulacak. Bu birim ile basın ile ilişkiler geliştirilecek.

http://www2.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/besiktasta-alinan-cok-kritik-6-kararSXHBQ340949SXQ

Fernandes hariç, hepsi de heyecanlandıracak gelişmeler. İnşallah, bu defa doğru çıkar yazılanlar.

anil luque
17.Ağustos.2013, 12:04
Şu Vodafone imzası atılana kadar içimde bir şüphe olacak.

Ralph
18.Ağustos.2013, 22:44
Akıllı olmaya gerek yok öyle çok fazla. Kaptan kim olması lazım? Sivok. Şu an kaptan kim? Sivok. :)

Corpus
18.Ağustos.2013, 23:35
Çarşının son davranışlarından sonra bjk forması alıp drogba yazdırma fikri çok mantıklı gelmeye başladı

Ralph
19.Ağustos.2013, 01:34
Bir takımın kalesinde güven veren bir kaleci olursa o takım maça zaten 1-0 önde başlar.

Hemen önünde geçen seneden birbirine alışık Escude ve Sivok zaten iyi bir ikili.

Sağda Serdar direk yırtığa yama oldu.

Sol taraf eksik, oda geliyor.

Ön tarafta Atiba, diyecek bir şey yok. Adam sahanın iki yarısını dengede tuttu resmen. Guinti etkisi bekliyorum ondan.

Veli'yi çoğu kişi beğenmiyor ama bu takımda gerekli bir adam. Pasör ve yaratıcılığı olsa zaten Avrupa'nın en iyi oyuncularından biri olurdu muhtemelen.

Fernandes, bildiğimiz Fernandes.

Olcay, çözebilmiş değilim bu adamı. Yorum yapamıyorum o yüzden :)

Dentinho kocaman bir balonmuş bunu anladım.

Mustafa'nın ise artık geliştirmesi gerekiyor kendini. 4-5 hafta sonra diri bir Mustafa görmek istiyorum. Bugün 2 gol fırsatını tepti.

Gökhan Göre'yi fazla göremedik ama attığı gol muazzamdı. Topu sürüş hızı FM'yi yansıtıyor.

Almeida bu takımdan gitmeli.

footballer33
19.Ağustos.2013, 02:06
Bir takımın kalesinde güven veren bir kaleci olursa o takım maça zaten 1-0 önde başlar.

Hemen önünde geçen seneden birbirine alışık Escude ve Sivok zaten iyi bir ikili.

Sağda Serdar direk yırtığa yama oldu.

Sol taraf eksik, oda geliyor.

Ön tarafta Atiba, diyecek bir şey yok. Adam sahanın iki yarısını dengede tuttu resmen. Guinti etkisi bekliyorum ondan.

Veli'yi çoğu kişi beğenmiyor ama bu takımda gerekli bir adam. Pasör ve yaratıcılığı olsa zaten Avrupa'nın en iyi oyuncularından biri olurdu muhtemelen.

Fernandes, bildiğimiz Fernandes.

Olcay, çözebilmiş değilim bu adamı. Yorum yapamıyorum o yüzden :)

Dentinho kocaman bir balonmuş bunu anladım.

Mustafa'nın ise artık geliştirmesi gerekiyor kendini. 4-5 hafta sonra diri bir Mustafa görmek istiyorum. Bugün 2 gol fırsatını tepti.

Gökhan Göre'yi fazla göremedik ama attığı gol muazzamdı. Topu sürüş hızı FM'yi yansıtıyor.

Almeida bu takımdan gitmeli.
Tespitlerin son derece yerinde. Hemen hemen hepsine katılıyorum. İşin sonunda kapı, dönüp dolaşıp sol beke ve forvete çıkıyor yine. Bir de bulabilirsek, her iki kanatta oynayabilecek bir futbolcu. :)

mustangshelby
19.Ağustos.2013, 03:33
Tespitlerin son derece yerinde. Hemen hemen hepsine katılıyorum. İşin sonunda kapı, dönüp dolaşıp sol beke ve forvete çıkıyor yine. Bir de bulabilirsek, her iki kanatta oynayabilecek bir futbolcu. :)

Herzamanki gibi beğenmeyip gönderdiğimiz erkan zengin iyi giderdi :)

Ralph
19.Ağustos.2013, 03:34
Herzamanki gibi beğenmeyip gönderdiğimiz erkan zengin iyi giderdi :)

Ben Erkan'ı çokda beğenmiyorum. Aşırı bencil bir adam. Pas vermek ne demek bilmiyor.

footballer33
19.Ağustos.2013, 03:46
Ben Erkan'ı çokda beğenmiyorum. Aşırı bencil bir adam. Pas vermek ne demek bilmiyor.
Sen, bugün yaptığı asisti gördün mü Görkem? :icon_biggrin: Bizdeyken de beğenirdim ben Erkan'ı; ama gerekli şansı yakalayamadı, verilmedi o fırsat. Dentinho'nun yerine Erkan Zengin'i tercih ederim mesela.

Corpus
19.Ağustos.2013, 03:53
RALF sen bizim Galatasaray kadrosuna bir laf et yahu, senin maşallahın var. Kime laf etsen şov yapıyor :D

Ralph
19.Ağustos.2013, 03:57
Vallahi ben bencil adam sevemiyorum. Bugün yaptığı asiste denk gelmedim ama geçen senelerde bencilce harcadığı yığınla pozisyon gördüm. Yetenekli olduğu kesin ama işte... Siz beğenin yahu bişey diyen yok :D Ben Quaresma'yı da bencilliğinden sevmedim.

playeray
19.Ağustos.2013, 16:06
Gökhan Töre gol attı atmasına ama o da çok bencil hiç açısı yokken zorladı resmen bir kere bile çevresine bakınmadı.

Mustafa da sanırım panik yapıyor soğukkanlı olamıyor

Corpus
19.Ağustos.2013, 16:13
Gökhan Töre gol attı atmasına ama o da çok bencil hiç açısı yokken zorladı resmen bir kere bile çevresine bakınmadı.

Töre için;

o kadar genç ve hırslı bir oyuncudan, kaleye 3 metre kala pas vermesini bekleyemezsin bence. Kendini göstermek istediği için de topu sürdü ve güzel bir gol attı, nitekim kendini de göstermiş oldu.

footballer33
19.Ağustos.2013, 17:56
http://cdn.haber1903.com/h/ve_mutlu_son_1376930463.jpg

Ve mutlu son!

http://www.haber1903.com/Besiktas-15664-ve_mutlu_son.html

http://i.imgur.com/Mlpfb.gif

:icon_cool:

manager725
19.Ağustos.2013, 18:16
Çok iyi oldu bu. Forma sponsoru bu sene yine TOYOTA galiba seneye değişecek.

anil luque
19.Ağustos.2013, 18:22
Ben de şimdi forzahaber'in tweetini paylaşacaktım bu konuyla ilgili..

Hayırlısıyla bir imzalansa artık , çok güzel olacak çok..

footballer33
19.Ağustos.2013, 18:55
Yıllık 22,5 milyon dolardan 15 yıllık bir anlaşma diyorlar. Anlaşmanın içinde, sadece forma göğüs ve stad değil; konser ve reklam panolarının sponsorluğu da olacakmış. Söylenenler doğruysa, gerçekten çok büyük bir iş başarmış olacak Başkan Fikret Orman, tebrikler. :k:

manager725
19.Ağustos.2013, 19:15
Mustafa Pektemek’in Sağlık Durumu

Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonunun ilk haftasında Trabzonspor ile oynadığımız mücadelede ayak bileği burkulan Mustafa Pektemek'in, Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde MR'ı çekildi. Futbolcumuzun sağ ayak dış bağında, total yırtık ve ayak iç yan bağında ve tendonlarında zorlanma tespit edildi. Mustafa Pektemek'in tedavisine bugün başlandı

Ek: Tromso maçına 25 TL isteyen Digitürk'ü kınıyorum. Maça bilet mi satıyorlar?

Ralph
19.Ağustos.2013, 19:18

Evet aynen öyle, oda çok bencil bir oyuncu ancak o pozisyon için doğru olanı yaptı. Ki zaten onları yapması için alındı. Ancak bu sene bencilliği yüzünden saç baş yolduracak gibi geliyor. Tabi henüz erken konuşmak için. Topü sürüşünü falan çok beğendim.

kaanbjk07
19.Ağustos.2013, 19:45

Gökhan Töre gibi yaratıcılık ve hız yetenekleriyle bilinen futbolculardan orda o pozisyonu yaratması beklenirdi açıkcası gol çok normal ve şık sorgulamaya hiç gerek yok.

europeanconquer
19.Ağustos.2013, 19:51
Yıllık 22,5 milyon dolardan 15 yıllık bir anlaşma diyorlar. Anlaşmanın içinde, sadece forma göğüs ve stad değil; konser ve reklam panolarının sponsorluğu da olacakmış. Söylenenler doğruysa, gerçekten çok büyük bir iş başarmış olacak Başkan Fikret Orman, tebrikler. :k:

Rakamlar söylediğin gibiyse,harikulade bir anlaşma olmuş abi,cidden tebrik etmek gerekir Fikret Orman'ı.

anil luque
19.Ağustos.2013, 22:39
22.5 milyon dolar haberini görmedim Mehmet abi sen nereden gördün ?

footballer33
19.Ağustos.2013, 23:18
22.5 milyon dolar haberini görmedim Mehmet abi sen nereden gördün ?
Sosyal medyadan ve Forza'dan. Bu konuda çok fazla bilgi kirliliği var ama. Yarın bir olsun da, o zaman konuşalım en iyisi. :icon_smile:

ForzaRQ7
20.Ağustos.2013, 00:11
http://k1308.hizliresim.com/1d/m/rpm1c.png

footballer33
20.Ağustos.2013, 00:15
Şok oldum şu anda. Bu rakamların doğru olmamasını umuyorum. Çok çok az bir meblağ çünkü.

anil luque
20.Ağustos.2013, 00:49
Stad 15 yıla çıkarılırken reklam 5 yıla düşürülmüş ve fiyat bana kalırsa tırt.

Ralph
20.Ağustos.2013, 01:00
@firatgunayer 1 dk
Pektemek'in sakatlığı resmi siteden paylaşıldı..
Dönüş tarihi yazmıyor..Yeni sağlık ekibinin kararı.
Sakatlıklarda artık süre verilmeyecek.

erdem344
20.Ağustos.2013, 01:42
Bilici kim getirdiyse eline koluna diline sağlık

sentugo
20.Ağustos.2013, 11:11
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Şirketimiz ile Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.
arasında 2014/2015 sezonundan başlamak üzere forma göğüs reklamı (ana
sponsorluk) için 3+2 yıllık toplam 29 milyon Amerikan Doları tutarında anlaşma
yapılmıştır. Ayrıca, hakim ortağımız Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ile
Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. arasında sözleşme tarihinden itibaren başlamak
üzere, reklam hakları, stadyum isim hakkı sponsorluğu ve stadyum teknoloji alt
yapı yatırımı için 10+5 yıllık toplam 116 Milyon Amerikan Doları tutarında
anlaşma yapılmıştır. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası
Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu,
bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını,
bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili
bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları
gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

145 milyon dolar toplam. KAP'taki açıklama bu şekilde...

Bulstrap87
20.Ağustos.2013, 11:30
simdi bnm anladıgım kadarıyla 3 yıl icin ana sponsor 29 milyon
10 yıl icin stat isim hakkı 116 milyon bu dogru mu??
bu +2 ve +5 uzatma durumunda ekstra gelir ve istersek iptal kosulu anlamına geliyor degil mi??

sentugo
20.Ağustos.2013, 11:36
Aynen öyle.

Bulstrap87
20.Ağustos.2013, 11:37
ilk 3 yıl gelirimiz forma ve stat isim hakkı olarak senelik 21 milyon olacak 3 yıldan sonra formayı uzatmazsak stat isim hakkından gelecek para senelik 11 milyon olacak 7 yıl boyunca..
bnm anladıgım bu anlasmadan?

Bulstrap87
20.Ağustos.2013, 11:42
Aynen öyle.

o zaman gayet güzel bir anlasma..
başkanın dedigi dogru cıktı senelik sadece forma göğüs reklamı ve stat isim hakkından 21milyon dolar alan başka takım var mı ligimizde??

Ralph
20.Ağustos.2013, 12:12
NTVSpor'un canlı yayınları pat diye kesmesine sinir olmaya başladım artık.

footballer33
20.Ağustos.2013, 13:07
+2 ve +5 opsiyonları çıkarınca, güzel olmuş. Yekten 5 ve 15 sene için 145 olsaydı, çok az derdim; ama bu şekilde iyi bir anlaşma. Hayırlı olsun.

sentugo
20.Ağustos.2013, 13:40
Tam olarak öyle olmayabilirmiş.. İlerleyen günlerde tam detayları da açıklanacakmış..

Yani opsiyonları çıkarınca para düşümü olur mu bilemiyorum. Ama başkanın dediğine göre en büyük anlaşma bu...

footballer33
20.Ağustos.2013, 14:05
İşte Yeni Stadımızın İç Görüntüsü

https://twitter.com/Forzahaber/status/369734221029339136/photo/1

https://pbs.twimg.com/media/BSGPUKoCcAA_dYq.jpg:large

:D

Mamadou
20.Ağustos.2013, 16:00
Yönetimin icraatlarını çekemeyenler var. Ve ne yazık ki çekemeyenler YD döneminden kalma isimler hep. Ama mevcut yönetimle Beşiktaş'ın önü açık kim ne derse desin. Şu sezon geçsin, stat tamamlansın her şey daha iyi olacak. Biraz daha sabırlı olmak gerek.