PDA

View Full Version : Beşiktaş Sohbet Alanı

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22

anil luque
13.Haziran.2013, 18:27
Valla transfer konusunu kastederek yazmadım.İyi adamlar getirebilir elbette.Quaresma'lar,Guti'ler onun zamanında geldi.Her neyse asıl konudan bahsedeyim.

Dün yönetim kurulunu tanıtırken ve bugün Ligtv'de dinlediğim kadarıyla bazı şeyler yapacaklarını söyledi.Onlara takıldım esasen.
5 pilot bölgede spor koleji açılacakmış.Şan Ökten Futbol Vadisi projesi var.Geniş bir arazi üzerine yapılacak sporcular için tesis.
Avrupa ve Anadolu Yakası'nda araziler keşfediyoruz oralara rezidans ve çarşı yapmayı planlıyoruz dedi.
Bunların yanı sıra Süleyman Seba Sosyal Tesisleri'de bir başka vaad.Belki unuttuklarımda vardır.

Bunlar geniş yatırım gerektiren projeler.Yani bunların hepsini seçildiği takdirde başkanlık döneminde yaparsa helal olsun.

Rezidans vs bana da uçuk geliyor ama Fulya Şan Ökten Tesisi projesi uzun süredir gündemde olan bir şeydi. Kimse taşın altına elini koymadı bu hususta. Serdal Adalı koymayı düşünüyor demekki. La Masia tarzı bir şey bence ve pekala yapılabilir. Onun dışında spor kolejleri bir anda olacak bir olay değil bence , zamana yayılacak bir şey. Seçim propogandası biraz da böyledir zaten. 5 tane vaad edersin. Seçildikten sonra 1 tanesini yaparsın buyrun bakın başladık dersin. Olay budur :)

Sözün özü , çok zor şeyler o konuda hemfikirim seninle ama yapılamayacak şeyler değil.

C h A o S
13.Haziran.2013, 18:42
Rezidans vs bana da uçuk geliyor ama Fulya Şan Ökten Tesisi projesi uzun süredir gündemde olan bir şeydi. Kimse taşın altına elini koymadı bu hususta. Serdal Adalı koymayı düşünüyor demekki. La Masia tarzı bir şey bence ve pekala yapılabilir. Onun dışında spor kolejleri bir anda olacak bir olay değil bence , zamana yayılacak bir şey. Seçim propogandası biraz da böyledir zaten. 5 tane vaad edersin. Seçildikten sonra 1 tanesini yaparsın buyrun bakın başladık dersin. Olay budur :)

Sözün özü , çok zor şeyler o konuda hemfikirim seninle ama yapılamayacak şeyler değil.

Bakalım zaman neler göstericek.Tabi biz konuşuyoruz ama önce seçimi kazanabilmeli.:)

anil luque
13.Haziran.2013, 19:13
Aynen tabii ki o da var. Ben kazanacağını düşünüyordum ama şu son UEFA süreci darbe vurabilir her ne kadar Serdal Adalı kendinden çok emin konuşsa da.

footballer33
13.Haziran.2013, 23:25
Serdal Adalı başkan seçilirse ve -Allah korusun- ceza alırsa, başkanlığı 2. başkan Murat Aksu'ya devredebiliyor sanırım.

C h A o S
13.Haziran.2013, 23:44
Emirates açıklama yapmış böyle bir anlaşma yok diye.Canlı yayında Şansal Büyüka okudu.Fikret Orman'da sponsor anlaşması yaptık diyenlerin anlaşması iki gün sonra yalanlanıyo.Kim yalan söylüyor belli dedi.
Baya sağlam çıktı canlı yayına.Belgelerle,evraklarla konuştu.
Stad konusunda nerede oynuyacağımız belli ancak seçimden sonra açıklayacağız dedi.
Ayrıca Prosinecki konusunda görüşmeleri olmamış.

Edit:::
Kaleci-stoper-sol beke transferde öncelikmiş.Ayrıca ön libero,sağ bek-sağ ve sol kanada takviye yapmayı istiyoruz dedi.Forvetede takviye gelicekmiş.

Hilbert'te yolcu.
Almeida ile ilgili Fikret Orman'ın rahatsızlığı varmış.Kendine bakmadığından yakındı.Sanırım oda satılacak.

footballer33
13.Haziran.2013, 23:52
Emirates açıklama yapmış böyle bir anlaşma yok diye.Canlı yayında Şansal Büyüka okudu.Fikret Orman'da sponsor anlaşması yaptık diyenlerin anlaşması iki gün sonra yalanlanıyo.Kim yalan söylüyor belli dedi.
Baya sağlam çıktı canlı yayına.Belgelerle,evraklarla konuştu.
Stad konusunda nerede oynuyacağımız belli ancak seçimden sonra açıklayacağız dedi.
Ayrıca Prosinecki konusunda görüşmeleri olmamış.
Fikret Orman, önce kendi yalanlarını ve yanındaki adamların yalanlarını açıklasın. Prosinecki tamamdı, anlaşılmıştı sözde. Görüşme bile olmamış, tıpkı Ronaldinho ve Tolga'da olduğu gibi. :) Onlarla da görüşme bile olmadı; fakat kaç haftadır gündemdeler. Bunlar, yalanların bir kısmı.

Stadı da bilerek açıklamıyor, çünkü Olimpiyat'ta oynayacağız ve bu kararın tepki çekeceğini biliyor.

Tamam; Adalı, Emirates konusunda sallamış olabilir, bunu kabul ederim; ancak önce iğneyi kendisine batıracak, kendisine bakacak birilerine laf söylerken, ondan sonra çıkıp konuşacak. Böyle yaparak antipatik oluyor bence.

Mamadou
14.Haziran.2013, 00:00
Herkes kendi safında anasını satayım. Beşiktaş'ı düşünen yok. Bizde bir şey karalayalım o halde. Serdal Adalı son derece amatör.

footballer33
14.Haziran.2013, 00:19
Herkes kendi safında anasını satayım. Beşiktaş'ı düşünen yok. Bizde bir şey karalayalım o halde. Serdal Adalı son derece amatör.
Biz Beşiktaş'ın safındayız, düşüncemiz de daha iyi bir Beşiktaş için. Fikret Orman'ın yönetimine bakarsan, 3-4 isim dışında takımı yönetebilecek bir isim olmadığını da görürsün. Serdal Adalı'nın listesi ise, Fikret Orman'a göre daha iyi; ancak başkan olmadığı için onun hakkında çok sağlıklı bir yorum yapmak şimdilik zor. Açıkça söylüyorum, Adalı başkan seçilirse ve bir yanlışı olursa, sizden önce ben eleştiririm. Siz ise, neredeyse Serdal Adalısporlu ilan edeceksiniz, Quaresmasporlu yaptığınız gibi. Her neyse, sıkıldım laf anlatmaktan! SONUNDA BEŞİKTAŞ'IN KAZANACAĞI BİR SEÇİM OLUR UMARIM!

Mamadou
14.Haziran.2013, 00:30
Vallahi kusura bakmada ama ben Serdal Adalı = Yıldırım Demirören diyorum. Ve bunu Beşiktaş'ın geleceğini düşündüğüm için yazıyorum. Beşiktaş'ın ikinci bir Yıldırım Demirören rezaletini kaldıracak gücü yok. Yapılan yanlışların tekrarlanması durumunda geri dönüşü olmayabilir. Serdal Adalı başkan seçilir ve şampiyon olunabilir. Ama bunlar sürdürülebilir başarılar olmaz. Ben şampiyonluğunda falan değilim. Şeffaf bir yönetimle sağlam temeller oluşturulsun istiyorum. Diğer türlüsü Beşiktaş'a uymadığını gördük. Geçmişten hiç ders çıkartılmıyor maalesef.

footballer33
14.Haziran.2013, 00:33
Vallahi kusura bakmada ama ben Serdal Adalı = Yıldırım Demirören diyorum. Ve bunu Beşiktaş'ın geleceğini düşündüğüm için yazıyorum. Beşiktaş'ın ikinci bir Yıldırım Demirören rezaletini kaldıracak gücü yok. Yapılan yanlışların tekrarlanması durumunda geri dönüşü olmayabilir. Serdal Adalı başkan seçilir ve şampiyon olunabilir. Ama bunlar sürdürülebilir başarılar olmaz. Ben şampiyonluğunda falan değilim. Şeffaf bir yönetimle sağlam temeller oluşturulsun istiyorum.
Sen baştaki yönetimin gerçekten de şeffaf bir yönetim sergilediğine inanıyor musun hakikaten? Cevabın evetse, peki deyip kapatıyorum bu konuyu kendi şahsıma. :icon_smile:

EDİT: Serdal Adalı'dan da % 100 memnun değilim, onu söyleyim. Mesela, Emirates olayı kolpa çıktı ve listesine alacağını söylediği 2-3 ismi almadı o listeye. Benim Adalı'yı isteme sebebim, listesinin daha iyi olması ve Fikret Orman'ın Beşiktaş'ı daha da küçülteceği endişesi. Amatör branşlar ve gündeme gelen futbolcular, bunun en basit kanıtları.

Mamadou
14.Haziran.2013, 00:45
Evet belki bu yönetimin sportif anlamda çok hataları oldu. Ama ben Fikret Orman yönetimi başa geldiğinde sadece idari açıdan bir şeyler bekliyordum. Bu biraz olsun karşılandı diye düşünüyorum. Herkes tutturmuş Yıldırım Demirören'e hesap soramadı. Bir laf var köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin. O kadar borcun, harcın içinde bu iş o kadar kolay bir şey değildi. En fazla ne yapabilirdi sanıyordunuz. Her koldan desteklenen adama karşı bir şey yapamazdı.

Ben Serdal Adalı'nın başkanlığını çok riskli buluyorum. İki sene öncesine kadar Yıldırım Demirören ve Serdal Adalı olduğunda dünya kulübü idik sonra FEDA'ya kadar düştük. Geçmiş dönemde yapılan yanlışlar tekrarlanırsa bu kez FEDA falan kurtarmaz. İki, üç oyuncu transfer edince takım uçacak sanıyorsanız eyvallah. İnşallah hayal kırıklığına uğramazsınız umarım. Fikret Orman'ın işi yarıda kalacak buna üzülüyorum.

footballer33
14.Haziran.2013, 00:54
Evet belki bu yönetimin sportif anlamda çok hataları oldu. Ama ben Fikret Orman yönetimi başa geldiğinde sadece idari açıdan bir şeyler bekliyordum. Bu biraz olsun karşılandı diye düşünüyorum. Herkes tutturmuş Yıldırım Demirören'e hesap soramadı. Bir laf var köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin. O kadar borcun, harcın içinde bu iş o kadar kolay bir şey değildi. En fazla ne yapabilirdi sanıyordunuz. Her koldan desteklenen adama karşı bir şey yapamazdı.

Ben Serdal Adalı'nın başkanlığını çok riskli buluyorum. İki sene öncesine kadar Yıldırım Demirören ve Serdal Adalı olduğunda dünya kulübü idik sonra FEDA'ya kadar düştük. Geçmiş dönemde yapılan yanlışlar tekrarlanırsa bu kez FEDA falan kurtarmaz. İki, üç oyuncu transfer edince takım uçacak sanıyorsanız eyvallah inşallah hayal kırıklığına uğramazsınız diyorum.
Bak dostum, ilk paragrafınla alakalı bir cevap vereyim öncelikle sana. İdari açıdan ben de kısmen tatmin oldum; ama yeterli değildi. Bunun için bir süreç gerekiyor elbette, kolay değil çünkü o borcu bir anda kapatmak. Ben hesap sormasında da değilim, Adalı gibi açık açık söylesin hesap sormayacağım diye, eyvallah deriz. yd.ye alacaklarını hibe ettirsin, o şekilde bir anlaşma yoluna gitsin, kabul ederiz; fakat geldiği günden beri hesap soracağım diyen de kendisiydi. 110. yıl kutlamalarında bile söyledi bunu, ben buna kızıyorum işte. Yapmayacağın bir iş için insanları boşuna ümitlendirme!

Gelelim, 2. paragrafa, ki bunu bir türlü anlatamadım, kafayı yemek üzereyim. :icon_frown: Adalı'nın Beşiktaş'taki yöneticiliği sadece 1 sene falan sürdü, o kadar. Bu sürede de, transferlerde aldığı etkin rol ve takıma makul ücretlerle kazandırdığı yıldız futbolcular ortada. Gidip Del Bosque'ye 8 milyon euro tazminat, Tabata'ya 8, İsmail Köybaşı'na 5,5 milyon dolar bonservis paraları veren, bir dolu gereksiz futbolcuyu takıma doluşturan Adalı değildi, Demirören'di. 8 sene başkanlık yapmış bir isimle, 1 yıl kadar yöneticilik yapmış bir kişiyi aynı kefeye koymanızın mantığa sığar bir yanı yok, kusura bakmayın.

Yıldız 2-3 oyuncu transfer etmesinde de değilim, yönetiminin daha iyi olduğunu ve projelerinin daha uygun olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden, Adalı diyorum.

İnşallah, bu veya buna benzer bir yazıyı tekrar tekrar yazmak zorunda kalmam bir daha. :)

berkebjk1
14.Haziran.2013, 01:10
Serdal Adalı Yıldırım Demirören'in kopyası.Fikret Orman'ın seçilmesini istiyorum.Klübun 500 milyon tl borcu varken gidip Quaresma'yı alıp gelen birinin hiç bir şekilde bize yararlı olacağını düşünmüyorum.
Fikret Orman belgelerle konuşuyor. Serdal Adalı sunu yapacağız bunu yapacağız sponsorlar hazır gibi hayal satıyor bence. Aklı selim Beşiktaş'lılar Fikret Orman'a oy verir.

Mamadou'nun dediklerinin altına imzamı atarım.

Ralph
14.Haziran.2013, 03:22
Fikret Orman'a karşı aşırı bir sempatim var. Serdal Adalı'nın daha başarılı olacağına inanıyorum ama Fikret Başkan kalsın istiyorum.

footballer33
14.Haziran.2013, 03:26
ORHAN YILDIRIM ‏@OrhanbjkOrhan
Orman seçimi kazanirsa; Ertuğrul sağlam BJK nın başına geçerse sürpriz olmasın.

:icon_eek:

Ooooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffff ffffffff...!!! Epey dolmuşum zaten bu aralar, buna ihtiyacım vardı. :icon_frown:

Ralph
14.Haziran.2013, 03:34
ORHAN YILDIRIM ‏@OrhanbjkOrhan
Orman seçimi kazanirsa; Ertuğrul sağlam BJK nın başına geçerse sürpriz olmasın.

:icon_eek:

Ooooooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffff ffffffff...!!! Epey dolmuşum zaten bu aralar, buna ihtiyacım vardı. :icon_frown:

Fikret Orman kesinlikle yabancı olacak demişti ama

footballer33
14.Haziran.2013, 04:06
Fikret Orman kesinlikle yabancı olacak demişti ama
Robert Prosinecki Kayseri'de kalıyor, Rudi Garcia Roma ile anlaştı, Schuster Malaga'da, Jupp Heynckes seneye hiçbir takımı çalıştırmayacak, Marcelo Bielsa Santos'a gidecek.

Başka bir aday kaldı mı geriye? Var mı aklıma gelmeyen? :uzgun:

Deus Dominus
14.Haziran.2013, 04:49
Lucien Favre... Ama onu da Gladbach'tan koparmak pek kolay olmaz.

Ralph
14.Haziran.2013, 12:58
Robert Prosinecki Kayseri'de kalıyor, Rudi Garcia Roma ile anlaştı, Schuster Malaga'da, Jupp Heynckes seneye hiçbir takımı çalıştırmayacak, Marcelo Bielsa Santos'a gidecek.

Başka bir aday kaldı mı geriye? Var mı aklıma gelmeyen? :uzgun:

Benimde şu an gelmiyor aklıma ama belki gündemde olmayan vardır.

Ayrıca dün izledinizmi bilmiyorum ama stadyum belli olmuş seneye oynayacağımız. Ama seçimden sonra söyleyecek sanırım Fikret Orman.

anil luque
14.Haziran.2013, 13:14
Capello gelir bu söylediklerinizden utanırsınız gençler :zuhaha

Ralph
14.Haziran.2013, 13:25

:icon_smile: Vallahi kalite biri gelsinde yıllarca kalsın artık. Hiç sevmiyorum sık teknik direktör değişikliğini

darkkobal123
14.Haziran.2013, 13:28
Sakin ol şampiyon. :D

footballer33
14.Haziran.2013, 13:48
Benimde şu an gelmiyor aklıma ama belki gündemde olmayan vardır.

Ayrıca dün izledinizmi bilmiyorum ama stadyum belli olmuş seneye oynayacağımız. Ama seçimden sonra söyleyecek sanırım Fikret Orman.
Lucien Favre, Thomas Tuchel gibi isimlerin bize geleceğini düşünmüyorum.

Görkem; o stad, Olimpiyat Stadı. :icon_wink:

darkkobal123
14.Haziran.2013, 14:03
8-9. haftadan sonra 10-20 bin arasına oynarız orada, kışın çok zorlanırız.

anil luque
14.Haziran.2013, 14:11
8-9. haftadan sonra 10-20 bin arasına oynarız orada, kışın çok zorlanırız.

10-20 bin olursa öp de başına koy :)

Fearless Coward
14.Haziran.2013, 14:15
Anıl haklı beyler Olimpiyat sıkıntılı olacak maçların alayı zaten soğuk havada geçecek gördüğünüz gibi haziranda bile yağmur görüyoruz düşünün durumu yani hava hep soğuk ağustos-eylülde gelir en çok taraftar ondan sonra sayı giderek düşer diye düşünüyorum.Bu arada başkan Fikret Orman seçilmeli mutlaka Serdar Adalı açıklamalarıyla Demirören 2 olacağını çok net bi şekilde gösterdi.Fikret Orman Beşiktaş'ı düşünüyor tamamen Beşiktaş için en hayırlısı olacaktır Fikret Başganın seçilmesi.

darkkobal123
14.Haziran.2013, 14:16
10-20 bin olursa öp de başına koy :)
O stad dolmaz abi, acı gerçek. :)

anil luque
14.Haziran.2013, 14:40
O stad dolmaz abi, acı gerçek. :)

Ben de onu diyorum işte kardeşim. 8. 9. haftadan sonra falan 10-20 bile görmez , görürse öp de başına koy diyorum :)

Ralph
14.Haziran.2013, 15:05
Lucien Favre, Thomas Tuchel gibi isimlerin bize geleceğini düşünmüyorum.

Görkem; o stad, Olimpiyat Stadı. :icon_wink:

Sanmıyorum ben ya. Fikret Orman'da farkında çünkü oranın ne kadar zorlu bir stadyum olduğunun. Bile bile lades demez. En kötü Kasımpaşa diye tahmin ediyorum ben.

darkkobal123
14.Haziran.2013, 15:09
Ben de onu diyorum işte kardeşim. 8. 9. haftadan sonra falan 10-20 bile görmez , görürse öp de başına koy diyorum :)
Acı ama gerçek diyorum bende. :) Ulaşım zor, kışın Sibirya gibi soğuk, rüzgardan futbol oynanmıyor vs. Kısacası futbol oynamaya uygun bi hale getirilirse neden olmasın ancak bu şartlarda orada oynamak çok çok zor.

anil luque
14.Haziran.2013, 15:41
Acı ama gerçek diyorum bende. :) Ulaşım zor, kışın Sibirya gibi soğuk, rüzgardan futbol oynanmıyor vs. Kısacası futbol oynamaya uygun bi hale getirilirse neden olmasın ancak bu şartlarda orada oynamak çok çok zor.

Aynen öyle abicim.

footballer33
14.Haziran.2013, 16:06
Sanmıyorum ben ya. Fikret Orman'da farkında çünkü oranın ne kadar zorlu bir stadyum olduğunun. Bile bile lades demez. En kötü Kasımpaşa diye tahmin ediyorum ben.
Umarım, sen haklı çıkarsın. Ben de, böyle bir şeyin intihar olacağını düşünüyorum.

Ralph
14.Haziran.2013, 16:52
Çok merak ediyorum Beşiktaşlı arkadaşları. Siz kongre üyesi olasınız kime verirsiniz?

manager725
14.Haziran.2013, 16:58
Fikret Orman.

darkkobal123
14.Haziran.2013, 17:29
Çok kararsızım, salonda karar verirdim herhalde. :D

Edit: Kararımı verdim, Serdal Adalı'ya atardım oyumu.

footballer33
14.Haziran.2013, 17:31
Kesinlikle Serdal Adalı!

http://p.twimg.com/AwmDXaICQAAG9xM.jpg:large

footballer33
14.Haziran.2013, 17:59
SERDAL ADALI: Bu seçim Beşiktaş'ın 3 yılının belirleneceği bir seçim değil. Vizyon, hedef ve rakipler ile durumumuzu belirleyecek bir seçim bu. Sportif başarıyı kazanacak iyi bir takım olması gerekiyor. İstediğimiz futbolcuyu alır gelir istediğimiz teknik direktörü da takıma kazandırırız. Basketbolda hedefimiz şampiyonluk. Hazırlıklarımız tamam. Final Four hedefliyoruz. Görmek istediğimiz Beşiktaş'ı herkese göstereceğiz.

SERDAL ADALI: Arkadaşlarım Eto'o ile İtalya'da görüştüler. Kendisi Beşiktaş'a sıcak bakıyor. Çarşı grubunu seviyor. Beşiktaş'a sempatisi var. Ben ve yönetim kurulum kendi cebinden ödeyecek. Beşiktaş'a yük olmayacak. Bu iş vizyon hadisesi. Eto'o'nun geleceğine pek ihtimal vermiyorlar. Niang'ı nereden aldı sayın başkan twitter'da görmüş. Teknik direktörün ismini söylersem 'buraya gelir mi?' dersiniz.

SERDAL ADALI: Keşke İnönü Stadı parça parça yıkılıp yapılacak bir şekilde olsaydı. Ortada bir maket var. 'Bir senede bitereceğim' diyor. Bursa'daki stat 2 sene sürmüş. Bunun aşkla sevgiyle alakası yok. Her 10 günde bir süreyi arttırıyor. Realist olmak lazım. 12 ayda 15 ayda bitme gibi bir olanağı yok. Dün bir havayolu şirketi açıklama yaptı. Başkan da haddini aştı. Bu firma ile biz 15 gündür görüşüyoruz. Çırağan Oteli'nde buluştuk. Ben de dahil oldum toplantıya. Sıcak bir teklif yaptılar. Ne zaman ki öğlen Vodafone ile imzaladık haberi geldi arkasından da o firmadan açıklama geldi. Görüştüğümüz insanları aradık. Bu açıklamadan onların da haberi yok. İşin aslı ortaya çıkacak kimse merak etmesin. Başkanın acelesi ne? Seçime 3 gün kala bu anlaşmayı açıklamanın ne anlamı var. Bir firma daha olsa kötü mü olabilir. Vodafone'a karşı olabileceğimiz bir durum yok. Spor tarihinin en büyük anlaşması olduğunu söylüyorlar. Yangından mal mı kaçırıyorsunuz. Üç gün daha beklenemez miydi?

SERDAL ADALI: Fikret Orman'ın ağzından çıkanı kulağı duymuyor, ben kendisini sukünete devam ediyorum. Arkasından işler çevriliyormuş. Açıklasın o işleri. Herkes bilsin. Benim anneme kadar aradılar zamanında 'aday olmasın' diye. Ben netim o da net konuşsun.

SERDAL ADALI: Muhasebede yapılan değişikliklerle beraber borç 580 Milyon Lira'ya düşmüş. 100 Milyon Lira düştüğü gibi bir şey söz konusu yok. Bankalardan kredi ve sermaye attırımı kaynak değildir. Sportif başarı ile mali tablo paraleldir. Küçülerek olmaz. Galatasaray ve Fenerbahçe ile aramızda ciddi fark var. Artık bizi büyük saymamaya başladılar. Beşiktaş'ın yeni sezonda şampiyonluktan başka hiçbir hedefi yok.

kaanbjk07
14.Haziran.2013, 19:38
Oy verme şansım olsa Fikret Orman'a oy verirdim. Serdal Adalı'nın açıklamaları hâlâ samimi gelmiyor bana. Söz konusu Beşiktaş'ın menfaatleri diyorlarsa tek çatı altında birleşmeli Fikret Orman ve Serdal Adalı o zaman Beşiktaş durdulamayacak bir güç olacaktır.

footballer33
14.Haziran.2013, 19:44
Oy verme şansım olsa Fikret Orman'a oy verirdim. Serdal Adalı'nın açıklamaları hâlâ samimi gelmiyor bana. Söz konusu Beşiktaş'ın menfaatleri diyorlarsa tek çatı altında birleşmeli Fikret Orman ve Serdal Adalı o zaman Beşiktaş durdulamayacak bir güç olacaktır.
O birleşme sakat doğar maalesef. Başkanlığı Fikret Orman kazanırsa, Serdal Adalı projelerini sunabilir en fazla, o kadar. Onu da, Fikret Orman'ın kabul edeceğini sanmıyorum.

berkebjk1
14.Haziran.2013, 21:17
Fikret Orman

manager725
14.Haziran.2013, 21:25
Evet Fikret Orman 3, Serdal Adalı 2 gidiyor gerçeği de böyle olur inşallah.

Facx
14.Haziran.2013, 21:32
beşiktaşlı değildim beşiktaşlı olsam fikret ormana şuanki halimle serdal adalıya verirdim :D

Mamadou
14.Haziran.2013, 23:00
Serdal Adalı'yı severim ama Beşiktaş'ın geleceği için bin tane oyum olsa bin tanesini Fikret Orman'a atardım.

ForsakeN
14.Haziran.2013, 23:09
Fikret Orman daha görev adamı, Serdar Adalı şovmen gibi geliyor bana da. Bakalım hayırlısı olsun Beşiktaş için

Homer J.S
14.Haziran.2013, 23:12
beşiktaşlı değildim beşiktaşlı olsam fikret ormana şuanki halimle serdal adalıya verirdim :D

Aman hocam birine vermek zorunda değilsin sakata gelme..

Facx
14.Haziran.2013, 23:21
Aman hocam birine vermek zorunda değilsin sakata gelme..

hiç etik oldu mu bu şimdi :icon_redface: :D

Ralph
15.Haziran.2013, 00:41
Fikret Orman Kanaltürk'te canlı yayında.

Ralph
15.Haziran.2013, 00:58
Olimpiyat stadında oynama ihtimali %5 oran verdi Orman.

Mamadou
15.Haziran.2013, 01:10
Yanlış yere yazmışım :) Neyse stat konusunda yorum yapayım. İnşallah Kasımpaşa'nın stadında oynarız ama asla Olimpiyatta oynamayız.

Ralph
15.Haziran.2013, 01:19
Fernandes ile 3 sene imzalanacak

footballer33
15.Haziran.2013, 01:36
Olimpiyat Stadı için % 5 dedi ve hoca için, bir kez daha yabancı olacağını söyledi. Umarım, söyledikleriyle yaptıkları örtüşür, eğer başkan seçilirse.

darkkobal123
15.Haziran.2013, 01:45
Şu stadı söyleseydi iyi olurdu. İnsanlar aklında soru işareti kalmadan oylarını kullanabilirdi.

berkebjk1
15.Haziran.2013, 10:43
İlk yarı Seyrantepe ikinci yarı Kadıköy kesin gibi stad olayı.

ozan42
15.Haziran.2013, 11:18
Seçim kacta yapılacak

anil luque
15.Haziran.2013, 11:46
Yarin 10 da baslayacak diye biliyorum

ozan42
15.Haziran.2013, 13:18
Bugün değilmi yahu?
Şimdi bjk tv de canlı bır kongre felan var acaba suan mı

uAburak89
15.Haziran.2013, 13:23
Umarım Arena'da oynamayı gündeme getirmeyecek aday başkan olur. Tahminime göre Serdal Adalı kazanacak hem de sağlam bir farkla ama vaatlerinin çoğunu yerine getiremeyeceğini düşünüyorum, tarz olarak daha çok Özhan Canaydın, Aziz Yıldırım, Yıldırım Demirören gibi duruyor, yani çok laf az iş.

Ralph
15.Haziran.2013, 13:41
Beşiktaş kongre üyelik ücreti 1.200 TL Olarak kaldı. Aylık 12 taksit 120 TL olarak aynen kabul edildi.

darkkobal123
15.Haziran.2013, 16:13
İsabetli bir karar olmuş. Bu arada seçim bugün değil yarın. 10'da başlayacak, 17-18 civarı da oylar sayılmaya başlanacak.

Bulstrap87
15.Haziran.2013, 17:00
Umarım Arena'da oynamayı gündeme getirmeyecek aday başkan olur. Tahminime göre Serdal Adalı kazanacak hem de sağlam bir farkla ama vaatlerinin çoğunu yerine getiremeyeceğini düşünüyorum, tarz olarak daha çok Özhan Canaydın, Aziz Yıldırım, Yıldırım Demirören gibi duruyor, yani çok laf az iş.

özhan canaydını bu insanlarla aynı kefeye koymak bana sacma geliyor.

anil luque
15.Haziran.2013, 18:23
Fikret Orman " Beşiktaş'ın gerçek sahipleri kongre üyeleridir" diye bir açıklama yapmış sanırım. Elemanın teki de twitterda "taraftar da bundan sonra formayı kombineyi kongre üyeleri alsın o zaman derse ne yapacaksınız?" demiş haklı olarak.

Talihsiz bir açıklama olmuş Fikret başkan adına. Tabi ne anlatmak istediğine de bağlı. Direkt olarak bunu mu söylemek istemiş cümlenin önüne arkasına bakmak lazım.

darkkobal123
15.Haziran.2013, 19:20
Bunun başka bir açıklaması olamaz abi, adam bizi saymıyor bile. Arkadaş çok güzel vermiş cevabı.

footballer33
15.Haziran.2013, 19:52
Beşiktaş'ın gerçek sahibi benim, Yiğitalp, Anıl, Görkem... Kısaca bizleriz. Sen gidersin, biz kalırız başkan!

uAburak89
15.Haziran.2013, 20:22
özhan canaydını bu insanlarla aynı kefeye koymak bana sacma geliyor.

Öldü diye yaptıkları ve yapamadıkları unutulacak değil. Saçma sapan vaatlerle başkan seçilmişti.

darkkobal123
15.Haziran.2013, 20:35
Beşiktaş'ın gerçek sahibi benim, Yiğitalp, Anıl, Görkem... Kısaca bizleriz. Sen gidersin, biz kalırız başkan!
Aynen öyle abi, ağzına sağlık.

berkebjk1
16.Haziran.2013, 11:32
O açıklamadan bende hiç hoşlanmadım. Beşiktaş'ın sahibi büyük Beşiktaş taraftarıdır.

Şu anda genel kurul başladı. İki başkan adayıda salona girdi. İkiside girerken salona alkış,tezahürat falan yapıldı. Serdal Adalı'ya tezahürat biraz daha fazlaydı.

Ralph
16.Haziran.2013, 12:01
Fikret Orman kısa ve öz bir konuşma yaptı.

Serdal Adalı baya gaza getirici bir konuşma yaptı.

Suicider
16.Haziran.2013, 13:32
Medyada okadar destekçisi var ki Serdar Adalı'nın sırf bu yüzden Fikret Orman sönük kaldı,Büyük ihtimal Serdar Adalı kazanacaktır.Medya 1 tane Fikret Orman'ı öven haber yapıyorsa 10 tane Serdar Adalı yaptı.Tabi getireceği yıldız oyuncular,etrafa sallayabilecek biri olması medyanın işine geliyor :)

anil luque
16.Haziran.2013, 14:51
Serdal Başkan güzel bir konuşma yaptı gerçekten , yeri geldi gazını verdi yeri geldi realist oldu :)

Bu zamana kadar Fikret Orman'a saygı duydum ama Serdal Adalı'nın başkan olmasını istiyorum.

anil luque
16.Haziran.2013, 15:44
Turgay Demir , Tuğrul Yenidoğan'ın odasını basmış.

Çok da güzel yapmış.

footballer33
16.Haziran.2013, 15:45
Turgay Demir , Tuğrul Yenidoğan'ın odasını basmış.

Çok da güzel yapmış.
Serdal Adalı başkan olursa, BJK TV ile ilgili ilk işi, Tuğrul Yenidoğan'ı kovmak olmalı, ki bunu yapacağına inanıyorum.

anil luque
16.Haziran.2013, 15:47
Aynen öyle Mehmet abi. O yüzden yapıyor zaten kalitesiz herif. Serdal Adalı'nın konuşma yapacağı sıra sesini kıstılar yayının.

footballer33
16.Haziran.2013, 15:51
Aynen öyle Mehmet abi. O yüzden yapıyor zaten kalitesiz herif. Serdal Adalı'nın konuşma yapacağı sıra sesini kıstılar yayının.
Fark etmez. Serdal Adalı da, onun sesini kısar, ödeşirler. Hem de bir daha konuşturmamak üzere. :icon_biggrin:

anil luque
16.Haziran.2013, 16:00
Fark etmez. Serdal Adalı da, onun sesini kısar, ödeşirler. Hem de bir daha konuşturmamak üzere. :icon_biggrin:

İnşallah abi :)

C h A o S
16.Haziran.2013, 16:21
Ara ara BJK TV'den izliyorum katılım sanki düşük gibi.

Yanılmıyorsam Serdal Adalı,3-4 bin kişi gelirse Fikret Orman,8 bin kişi gelirse ben kazanırım demişti.

Edit:::

İlk sandık açıldı.

Fikret Orman 29
Serdal Adalı 18

darkkobal123
16.Haziran.2013, 18:53
Bu Tuğrul efendinin görevine son verimeli, bizim bunun gibi kişilere ihtiyacımız yok.

Ralph
16.Haziran.2013, 19:33
1 nolu sandik sonucu fikret Orman 249 adali 92

aşağı yukarı belli oldu. Kötü olacak bu iş. Fikret Orman'ı da destekliyorum ama gerçekçi bakarsak Adalı gelirse iyi olacaktı.

Ralph
16.Haziran.2013, 19:35
sonuçlar (toplam)
Fikret Orman: 506
Serdal Adalı: 253

21. Sandık
Fikret Orman: 29
Serdal Adalı: 18

1. Sandık
Fikret Orman: 249
Serdal Adalı: 92

20. Sandık
Fikret Orman: 228
Serdal Adalı: 143

ozan42
16.Haziran.2013, 19:41
en eski üyelerin verdikleri karar fikret ormanı gösteriyor

darkkobal123
16.Haziran.2013, 19:45
Sonuç belli gibi artık.

C h A o S
16.Haziran.2013, 19:46
5933 oy atılmış.Toplam 21 sandık var.Kaldı 18 sandık.Fikret Orman farklı giriş yaptı.
Katılım Serdal Adalı'nın istediği kadar değil.Sanırım Fikret Orman devam eder başkanlığa.

ozan42
16.Haziran.2013, 19:51
Bu ne biçim secim lan masanın ustu ana baba gunu toparlayın azıcık yanlıs saymasalar barı veya saydıklarını birdaha saymasınlar :D

Ralph
16.Haziran.2013, 19:52
Bence Serdal Adalı sivri dilliliğinden kaybedecek bu seçimi.

anil luque
16.Haziran.2013, 19:55
Cok yazik olacak cok.. neyse kazanan Besiktasim olsun da..

Fearless Coward
16.Haziran.2013, 21:15
Trabzon seçimindede Muharrem Usta bayağı bi fark yapmıştı ama son sandıklarda İbrahim Hacıosmanoğlu müthiş bir üstünlük sağlayınca başkan olmuştu Serdar başkanda aynısını yapabilir daha çok var belli olmaz bu işler.

byariff
16.Haziran.2013, 21:34
fark olmaz bjk muhabirleri diyor son sandiklara kalanlar genelde serdar adalinin tayfasiydi diyorlar..

anil luque
16.Haziran.2013, 21:37
Ben pek ihtimal vermiyorum Arif. Şu an konuya en yakın isimler Erdem Ulus ve Sercan Dikme. Onlar da minimum %85 diyorlar. Hatta kesin gözüyle bakıyorlar ancak sandıklar bitmediği için %100 diyemiyorlar tabi.

Tekrar söylüyorum umarım yanılan ben olurum ama yazık olacak.

Ralph
16.Haziran.2013, 21:39
Sonuç belli oldu.

Şahsen benim açımdan problem yok. İki başkan da vizyonu olan başkan. Benim için bu paradan daha önemli.

Serdal Adalı'da gelse çok sevinirdim ama şu anda da üzgün değilim desem doğru olur.

Serdal Adalı gelse 1-2 yıldız gelecekti, tanınmış bir teknik direktör gelecekti ve eminim ki güzel günlere doğru gidecektik. Ancak ben bunu Fikret Orman ile de başarabileceğimizi düşünüyorum.

Fikret Orman sakinliği ve masum görünürlüğü ile kazanacak bu seçimi. Ayrıca hakkını da yememek lazım aslında. Klasik olacak ama kimse yokken o geldi.

Şu an Serdal Adalı öne geçse, yine sevinirim. İki başkanın da Beşiktaş için hayırlı olacağını düşünüyorum.

C h A o S
16.Haziran.2013, 21:41
8 sandık açıldı.
1495 Fikret Orman
848 Serdar Adalı

Biraz daha açtı farkı Fikret Orman.

Mamadou
16.Haziran.2013, 22:00
İyi oldu iyi. Fikret Ormanın işi yarıda kalmayacak :) İnşallah böyle devam eder. Adalı kulübe dışarıdan destek verir diye umuyorum.

darkkobal123
16.Haziran.2013, 22:03
Bi sandıktan da Adalı galip çıksın yahu bu ne böyle.

C h A o S
16.Haziran.2013, 23:14
Vay be Serdal Adalı o kadar konuştu konuştu demek ki pek inandıramadı üyeleri.Fikret Orman rahat götürüyor seçimi.

5 sandık kaldı.
2803 F.Orman
1486 S.Adalı

Cengo
16.Haziran.2013, 23:32
2 sandık sonra, yani 3 sandık kala Fikret Orman garantilemiş olacak.

himone
16.Haziran.2013, 23:45
Fikret Orman yeniden başkan oldu, hayırlı olsun. Olması gereken de buydu bence.

Facx
16.Haziran.2013, 23:46
NTV Spor
SON DAKİKA: BEŞİKTAŞ - 2957 oy olan Fikret Orman, matematiksel olarak başkan olmayı garantiledi.

darkkobal123
16.Haziran.2013, 23:51
Adalı'nın başkan olmasını daha çok istiyordum ancak Orman oldu. Hayırlı uğurlu olsun.

anil luque
16.Haziran.2013, 23:59
Hayırlısı olsun..

footballer33
17.Haziran.2013, 00:38
Hiç beklemiyordum bu sonucu açıkçası. En azından, bu kadar büyük bir fark ummuyordum. Bunun 3 sebebi var bence:

1- Serdal Adalı'nın devam eden davası
2- Murat Aksu isminden ötürü oluşan bir güvensizlik
3- Serdal Adalı'nın beklediği katılımın olmaması. 11.200 küsür üyeden 5933 kongre üyesi bugün seçimde oy kullandı.

Başkanımız Fikret Orman olarak kaldı, artık elimizden gelen tek şey tebrik etmek ve icraatlerini beklemek.

Bu arada, ilk icraat belli olmuş sanırım. Basketbol Şube Direktörlüğü'ne Yiğiter Uluğ getirildi.

C h A o S
17.Haziran.2013, 00:39
Ronaldinho ile ilgileniyoruz demiş Ahmet Nur Çebi.

Ralph
17.Haziran.2013, 01:03
Ronaldinho ile ilgilendiklerini zaten Orman'da söyledi. Ama "bizim kriterlerimize uymuyor istediği maaş, bizim ölçülerimize gelirse gelebilir" dedi. Çok da yerinde bir düşünce.

Hayırlı olsun bu arada Fikret Orman.

Suicider
17.Haziran.2013, 01:05
Serdar Adalı gelir diye düşünmüştüm yanıldım.Beşiktaş için en mantıklı seçim oldu bence.Hayırlısı olsun.

Ralph
17.Haziran.2013, 01:12
Bana kalırsa Fikret Orman en az 10 yıl kalacak kulüp başkanlığında.

Bir kere nasıl bir başkan olunması gerektiğini iyi biliyor diye düşünüyorum. Saçma sapan polemiklere girmiyor, her atana tutana cevap vermiyor. Ki ben Serdal Adalı'nın Fikret Orman'a sürekli yüklenişini anlamsız buluyordum. Fikret Orman ise sükunetini korudu sürekli. Olması gereken oldu.

Anıl ve Mehmet kardeşlerim sanırım Adalı'yı istiyorlardı ancak bence umutlu olun, Fikret Orman bu işin üstesinden çok daha iyi gelecektir. 2-3 yıldız ve dünya yıldız bir teknik direktör geleceğine, gözlemci heyetinin 7-8 aydır izlediği ve alternatifleri ile birlikte belli olan listedeki oyuncuların gelmesini yeğlerim ben. :)

footballer33
17.Haziran.2013, 01:16
Bana kalırsa Fikret Orman en az 10 yıl kalacak kulüp başkanlığında.

Bir kere nasıl bir başkan olunması gerektiğini iyi biliyor diye düşünüyorum. Saçma sapan polemiklere girmiyor, her atana tutana cevap vermiyor. Ki ben Serdal Adalı'nın Fikret Orman'a sürekli yüklenişini anlamsız buluyordum. Fikret Orman ise sükunetini korudu sürekli. Olması gereken oldu.

Anıl ve Mehmet kardeşlerim sanırım Adalı'yı istiyorlardı ancak bence umutlu olun, Fikret Orman bu işin üstesinden çok daha iyi gelecektir. 2-3 yıldız ve dünya yıldız bir teknik direktör geleceğine, gözlemci heyetinin 7-8 aydır izlediği ve alternatifleri ile birlikte belli olan listedeki oyuncuların gelmesini yeğlerim ben. :)
Olaya sadece yıldız yönünden bakmadığımı söyleyim bir kez daha. :icon_smile: Fikret Orman'ın amatör branşlara ilgi göstermemesi, bu da yetmezmiş gibi kapatması ve bazı söylemleriyle yaptıklarının uyuşmaması ondan soğuttu beni. FEDA'dan gelen bütün para, Samet Akbaba'ya gitti mesela. Hataları azınsanmayacak kadar çoktu. Bunun bir çıraklık dönemi olduğunu varsayarak, 2. başkanlık döneminde takipçisi olacağız yapacaklarının hep birlikte. Umarım, bu 3 yılda istediğimiz yerlere getirir Beşiktaş'ı.

FEDA'dan sıkıldım demesi, biraz olsun umudumu arttırdı. İnşallah, saçmasapan işlerle uğraşmayız artık.

Ralph
17.Haziran.2013, 01:20
Olaya sadece yıldız yönünden bakmadığımı söyleyim bir kez daha. :icon_smile: Fikret Orman'ın amatör branşlara ilgi göstermemesi, bu da yetmezmiş gibi kapatması ve bazı söylemleriyle yaptıklarının uyuşmaması ondan soğuttu beni. FEDA'dan gelen bütün para, Samet Akbaba'ya gitti mesela. Hataları azınsanmayacak kadar çoktu. Bunun bir çıraklık dönemi olduğunu varsayarak, 2. başkanlık döneminde takipçisi olacağız yapacaklarının hep birlikte. Umarım, bu 3 yılda istediğimiz yerlere getirir Beşiktaş'ı.

FEDA'dan sıkıldım demesi, biraz olsun umudumu arttırdı. İnşallah, saçmasapan işlerle uğraşmayız artık.

Sanmıyorum kardeşim, artık ayağı daha sağlam basan işler yapar. Kendisi de farkında Aybaba'yı sadece bir dönemlik alması gerektiğinin. Zaten "neden 4 yıllık imzaladınız" sorusuna net bir cevap veremedi kendiside. Sonuçta "sınırları belli bir hoca" diyemezdi. İlk hatası oldu Samet Aybaba. Ama ben inanıyorum ki güzel şeyler olacak.

Serdal Adalı seçilse aynı şekilde umutlu olurdum. Taraf değilim asla ikisi arasında.

footballer33
17.Haziran.2013, 01:22
Sanmıyorum kardeşim, artık ayağı daha sağlam basan işler yapar. Kendisi de farkında Aybaba'yı sadece bir dönemlik alması gerektiğinin. Zaten "neden 4 yıllık imzaladınız" sorusuna net bir cevap veremedi kendiside. Sonuçta "sınırları belli bir hoca" diyemezdi. İlk hatası oldu Samet Aybaba. Ama ben inanıyorum ki güzel şeyler olacak.

Serdal Adalı seçilse aynı şekilde umutlu olurdum. Taraf değilim asla ikisi arasında.
İnşallah dediğin gibi güzel şeyler olur. Kazanan BEŞİKTAŞ'ımız olsun da, gerisi boş. :)

darkkobal123
17.Haziran.2013, 01:32
3 yılımız daha kaybolmaz inşallah. Yeniden hayırlı olsun ve bizi utandırsın, biz Beşiktaşımız için gerekirse 1000 kere özür dileriz.

Mamadou
17.Haziran.2013, 02:30
İstikrar şart. Serdal Adalı gibi zenginlerde dışarıdan yönetime destek versin. Fikret Orman gerçekten iyi bir başkan diye düşünüyorum.

Yanlışları oldu mu evet oldu ama ilerisi için ben çok umutluyum şahsen.

Bordo61Mavi
17.Haziran.2013, 04:04
Yanlislar yapilmadan dogrular bulunamaz zaten. Mesele kisilik meselesi, bence Fikret baskan Besiktas icin en dogru secimdi. Zaten delegelerde buna karar vermis, Adali 1 sandik bile alamamis heralde

Ralph
17.Haziran.2013, 15:08
http://img542.imageshack.us/img542/6977/1vg.png (http://img542.imageshack.us/i/1vg.png/)

mustinho03
17.Haziran.2013, 15:34
Besiktas hakan calhanoglunu alirsa güzel bir is yapmis olur,gelecege yatirim yönünden cünkü potansiyelli bir oyuncu

anil luque
17.Haziran.2013, 15:56
Diğer ikisiyle ilgimizin olmaması çok güzel.

Hakan'ı alırsak cidden efsane olur , çok isterim.

Ralph
17.Haziran.2013, 16:17
http://img818.imageshack.us/img818/8968/7nd.png (http://img818.imageshack.us/i/7nd.png/)

manager725
17.Haziran.2013, 17:08
Umarım formaya kilometrelerce uzaktan görülebilecek kadar büyük 'Vodafone' yazmazlar.

Ralph
17.Haziran.2013, 17:09
Umarım formaya kilometrelerce uzaktan görülebilecek kadar büyük 'Vodafone' yazmazlar.

Manu'nun bir zamanlar formasında bulunduğu gibi olur tahminimce.

mpaker66
17.Haziran.2013, 20:11
Beşiktaş teknik direktör için eğturul sağlam'ıYada Mehmet özdilek'i neden düşünmüyor anlamıyorum.

darkkobal123
17.Haziran.2013, 20:56
Beşiktaş teknik direktör için eğturul sağlam'ıYada Mehmet özdilek'i neden düşünmüyor anlamıyorum.
Neden düşünelim ki ?

footballer33
17.Haziran.2013, 21:10
Ben de, Ziya Doğan hamlesi yapmayışımıza anlam veremiyorum. :icon_frown:

Mamadou
17.Haziran.2013, 23:00
Büyük ihtimal Prosinecki ile anlaşılacak.

Ralph
18.Haziran.2013, 00:35
Yarın öğlen Önder Özen basın toplantısı yapacakmış

europeanconquer
18.Haziran.2013, 10:43
Eğer böyle bir şey varsa bana uyar.

http://amkspor.com/2013/06/18/ikisi-bir-arada-2.html

manager725
18.Haziran.2013, 13:43
Bilic'in sözleşmesi fesh edilmiş. Acaba...?

anil luque
18.Haziran.2013, 14:14
Son zamanlarda ne desem tersi cikiyor takimla ilgili konularda prosinecki gelsin diyeyim de.yirtalim bari:)

LaigLeNoiR
18.Haziran.2013, 14:15
Bilic tam aradığımız tipte bir hoca aslında. Gelmesini çok isterim.

LaigLeNoiR
18.Haziran.2013, 14:16
Slaven Bilic Boşa Çıktı

18.06.2013 11:49 - Moskova

http://im.cdn.md/img/mackolik-small.gif
http://im.cdn.md/img/mackolik-normal.gif
http://im.cdn.md/img/mackolik-large.gif

http://hm.cdn.md/img/haberbuyuk/s/slavenbilic_parmakisareti_b.jpg
Lokomotiv Moscow (http://www.mackolik.com/Takim/471/Lokomotiv-Moscow) kulübü teknik direktör Slaven Bilic (http://www.mackolik.com/Antrenor/1254/Slaven-Bilic) ile karşılıklı olarak yollarını ayırdığını duyurdu. Rus ekibi resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Hırvat teknik adam ile karşılıklı yolların ayrıldığını açıklarken, takımın başına Leonid Kuchuk'un getirildiğini belirtti.
44 yaşındaki teknik adam daha önce Hırvatistan Milli Takımı'nın başında görev yapmış ardından geçtiğimiz yıl Rusya Premier Lig (http://www.mackolik.com/Puan-Durumu/77/Rusya-Premier-Lig) ekibi Lokomotiv Moscow (http://www.mackolik.com/Takim/471/Lokomotiv-Moscow)'a teknik direktör olmuştu.
2006-2012 yılları arasında Hırvat Milli Takımı'nın başında hoca olarak görev yapan Bilic, Fransa'nın ev sahipliğini yaptığı 1998 Dünya Kupası'nda üçüncü olan Hırvatistan Milli Takımı'nda forma giyen oyunculardan biriydi.
Beşiktaş kulübü geçen yıl Slaven Bilic (http://www.mackolik.com/Antrenor/1254/Slaven-Bilic)'i takımın başına getirmek için girişimde bulunmuştu. Geçen hafta Fikret Orman ile devam kararı alan Siyah-Beyazlılar, henüz yeni bir teknik adamla anlaşmış değil.

Ralph
18.Haziran.2013, 14:16
Aynen Bilic tam istediğimiz tarzda bir adam. Renkli bir kişilik. Bende Bilic'i istiyorum aslında.

footballer33
18.Haziran.2013, 14:34
O zaman, can alıcı soruyu soruyorum: Bilic mi Prosinecki mi?

:p

LaigLeNoiR
18.Haziran.2013, 14:36
Tabii ki Bilic, Prosinecki bu sezona kadar nerelerdeydi ne yaptı ?

manager725
18.Haziran.2013, 14:36
Bielsa ya da Bilic gelsin gerisi yalan. (İlk tercih Bielsa)

footballer33
18.Haziran.2013, 14:46
Tabii ki Bilic, Prosinecki bu sezona kadar nerelerdeydi ne yaptı ?
Prosinecki'nin Kızılyıldız deneyimi var, ayrıca Bilic'in yardımcısı olarak Hırvatistan milli takımında yardımcı antrenörlük yapmış. Bilic'in de milli takım dışında çok önemli bir deneyimi yok henüz. L.Moskova'da ise, sadece 1 sezon teknik adamlık görevi yaptı. Bana kalırsa, ikisi de gelmesin ve daha deneyimli bir hoca ile anlaşalım. Bielsa veya Schaaf mesela.

Ralph
18.Haziran.2013, 15:02
Önder Özen birazdan basın toplantısı yapacak haberiniz ola

Ralph
18.Haziran.2013, 15:16
Önder Özen çok akıllı şeyler söylüyor.

Dinledikçe tüğlerim diken diken oluyor :D

Partenopei
18.Haziran.2013, 15:27
Önder Özen kendinden çok emin duruyor. Net kararları var, Beşiktaş doğru yolda diye düşünüyorum.

caglaruzun
18.Haziran.2013, 15:31
Onder ozen su anda cok guzel konusuyor cidden besiktas icin cok iyi bir sportif direktor olucak.

byariff
18.Haziran.2013, 15:32
Özen: Kaleci antrenörlüğü konusunda Deportivo takımının kaleci antrenörü ile temastayız. Önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelecek.

Önder Özen: 2 hoca adayımız var..Bielsa idolümdür..Çok isterdim onla çalışmayı..Ama olmadı..Adaylar arasında Bielsa yok..

ben size soyleyim schaaf hayirli olsun..

footballer33
18.Haziran.2013, 15:45
Bielsa'nın olmaması beni yıktı. Schaaf ve Prosinecki sanırım adaylar. Schaaf'ı tercih ederim.

Yalnız, bu adam gerçekten bir Tanrı parçacığı ya! :icon_biggrin:

Bu arada, bahsettiği 2 yabancı G.Torres ve Pedro Franco sanırım. Cenk Tosun ile de ilgileniyoruz. Semihle ilgimiz yok.

EDİT: Sezer ve Volkan Babacan yok, çok sevindim. Cenk'i de, Önder Hoca getirirse karşı çıkmam şahsen.

Ronaldinho da planlaması arasında yokmuş.

Ralph
18.Haziran.2013, 15:51
Bielsa'nın olmaması beni yıktı. Schaaf ve Prosinecki sanırım adaylar. Schaaf'ı tercih ederim.

Yalnız, bu adam gerçekten bir Tanrı parçacığı ya! :icon_biggrin:

Bu arada, bahsettiği 2 yabancı G.Torres ve Pedro Franco sanırım. Cenk Tosun ile de ilgileniyoruz. Semihle ilgimiz yok.

EDİT: Sezer ve Volkan Babacan yok, çok sevindim. Cenk'i de, Önder Hoca getirirse karşı çıkmam şahsen.

Ronaldinho da planlaması arasında yokmuş.

G. Torres?

footballer33
18.Haziran.2013, 15:54
G. Torres?
Guilherme Torres.

Önder Hoca, az önce birisi 24 diğeri 21 yaşında dedi. Torres'in yaşı 22, o da olmayabilir.

Basın toplantısı devam ederken yayın sona erdi.

Ralph
18.Haziran.2013, 15:56
Sorular devam etmiyormuydu? Neden kestiler yayını?

footballer33
18.Haziran.2013, 16:00
Sorular devam etmiyormuydu? Neden kestiler yayını?
Ben de anlamadım. :icon_evil: Buradan takip edebilirsin:

http://www.canli-tvizle.me/2012/06/bjk-tv-izle.html

Ralph
18.Haziran.2013, 16:01
Ben de anlamadım. :icon_evil: Buradan takip edebilirsin:

http://www.canli-tvizle.me/2012/06/bjk-tv-izle.html

Vaay online BJK TV var mıydı? Niye daha önce vermedin be abi :D

besiktas1903
18.Haziran.2013, 16:04
Önder Özen gerçekten güven veriyor, iyi yoldayiz.

footballer33
18.Haziran.2013, 16:12
Vaay online BJK TV var mıydı? Niye daha önce vermedin be abi :D
Ben de başkasından aldım. :)

-Millonarios'tan futbolcu izledik falan dedi. Pedro Franco geliyor.
-Almeida ve Dentinho gidici.
-Hilbert artık yok.
-Yabancı futbolcu departmanı oluşturulacak.

Cengo
18.Haziran.2013, 16:17
Beşiktaş dediğim yöne gelmiş. Toparlanacaklarsa böyle toparlanacaklar.

TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Haziran.2013, 16:18
bu adami fenerbahce elinden kacirdi resmen. boyle bir deger varken hala baska mecralarda araniyoruz. besiktas icin en iyi adimdi onder ozeni getirmek. bahsettigi sekilde bir planlamayla bjk cok ciddi cikis yakalayabilir. taraftar sabirli olmali, planlamalara bakilirsa daha cok gelecege yonelik calismalar. onder ozene boyle bir alan acan yonetimi de tebrik etmek lazim.

footballer33
18.Haziran.2013, 16:20
Bu adamın başını yiyen her kim olursa olsun, çok büyük nefret duyarım valla. İbrahim Altınsay'a benzemesin yani.

byariff
18.Haziran.2013, 16:20
deportivonun kaleci antrenoru bu arada..

http://www.youtube.com/watch?v=fbx8biPhOwU

footballer33
18.Haziran.2013, 16:26
Prosinecki ile ilgili görüştüğünü açıkladı resmi olarak. Hocamız da Prosinecki olacak ya da hedef şaşırtmaydı açıklamaları belki de. Bakalım, zaman gösterecek.

Basın toplantısı da bu sefer gerçekten sona erdi.

Ralph
18.Haziran.2013, 16:27
deportivonun kaleci antrenoru bu arada..

http://www.youtube.com/watch?v=fbx8biPhOwU

Çok yaratıcı şeyler var. Hakikaten iyi gibi bu adam.

besiktas1903
18.Haziran.2013, 16:38
Secim sureci yüzünden ispanya'dan bir takima transfer olan defansif orta saha oyuncu kaçirmisiz, kim acaba? :)

footballer33
18.Haziran.2013, 16:51
Secim sureci yüzünden ispanya'dan bir takima transfer olan defansif orta saha oyuncu kaçirmisiz, kim acaba? :)
http://www.soccernews.com/soccer-transfers/spanish-la-liga-transfers/

İsimlerin hepsi burada var. Manuel Iturra, Lorenzo Reyes ya da Yacine Brahimi olabilir. Bu 3'ünden biri bence.

anil luque
18.Haziran.2013, 17:17
Kaleci antrenorunde ciddi meziyetler var gibi. o , franco ve bilic gelse dadindan yenmez:)

footballer33
18.Haziran.2013, 17:39
Çok yaratıcı şeyler var. Hakikaten iyi gibi bu adam.
İşin ilginci, böyle bir kaleci antrenörüne sahip bir takım küme düşüyor. Geri kalan teknik ekip ve futbolcular tırt demek.

anil luque
18.Haziran.2013, 17:55
Defans hatti cok kotuydu deportivonun. Kalecilerde ciddi manada eksiklik yoktu bence. Cogu macini iozet vs izledim deportivonun sempatim de oldugundan mutevellid. Adamlarin defans yol gecen haniydi.

MuraTBudaN
18.Haziran.2013, 23:35
Önder Özen'in açıkladığı gibi planlamalar çok kaliteli klüp içinde kimse yatamayacak bundan sonra eğer dediklerini yapma imkanı sağlanırsa Beşiktaş çok kaliteli bir geleceğe sahip olacak..

berkebjk1
19.Haziran.2013, 01:00
Bence Önder Özen'in iyi olup olmadığı şu ana kadar bişey diyemem kendisi için sadece konuşmakla olmuyor. 1-2 tane oyuncu alsın sonra görelim iyi mi kötümü. Antranör konusunda Prosinecki çok zevk veren futbol oynattı Kayseriye Prosineckiyi isterim. Büyük başarılar kazanabilme potansiyeli yüksek bi hoca.Ama tazminat falan ödeyeceksek yanaşmayalım hiç zaten bide Samete ödüyeceğiz. Alman ekolünden bi hoca iyi olur.

Geçen sezondan pek memnun olduğum söylenemez özellikle hoca ve oyuncu seçimlerinde ama Fikret Orman'a bi kaç sene daha zaman verilmeli. Serdal Adalı belliydi Yıldırım Demirörenin kopyası olduğu aynı zihniyetteydi onunla.

darkkobal123
19.Haziran.2013, 03:35
Adalı'nın seçilememesinden sonra futbol konuşasım gelmiyor ya, adama çok üzüldüm.

Mamadou
19.Haziran.2013, 03:45
https://twitter.com/SerdalAdali_BJK/status/346548888569794561

darkkobal123
19.Haziran.2013, 04:31
Sen kalbimizdesin reis. Gün gelecek layık olduğun yerde, başkanlık koltuğunda olacaksın.

europeanconquer
19.Haziran.2013, 08:38
Ben hala samimi bulmuyorum,geçen yıl herkes onu isterken ''Beşiktaş'ın neferi'' kulübünü sap gibi ortada bırakıp gitti.Şimdi çıkıp aday olması,açıklamaları hiç bir zaman samimi gelmedi.Fikret Orman Beşiktaş için çok daha iyi bir başkan olacaktır.

MuraTBudaN
19.Haziran.2013, 13:37
Bence Önder Özen'in iyi olup olmadığı şu ana kadar bişey diyemem kendisi için sadece konuşmakla olmuyor. 1-2 tane oyuncu alsın sonra görelim iyi mi kötümü. Antranör konusunda Prosinecki çok zevk veren futbol oynattı Kayseriye Prosineckiyi isterim. Büyük başarılar kazanabilme potansiyeli yüksek bi hoca.Ama tazminat falan ödeyeceksek yanaşmayalım hiç zaten bide Samete ödüyeceğiz. Alman ekolünden bi hoca iyi olur.

Geçen sezondan pek memnun olduğum söylenemez özellikle hoca ve oyuncu seçimlerinde ama Fikret Orman'a bi kaç sene daha zaman verilmeli. Serdal Adalı belliydi Yıldırım Demirörenin kopyası olduğu aynı zihniyetteydi onunla.

Kendisi de olayın farkında açıklamalarında korkularının olduğunu da söyledi , çoğu konuda bilgisi olmadığını fakat donanımlı kişilerle irtibatta kalıp olayları değerlendirecekmiş..

manager725
19.Haziran.2013, 14:07
http://icube.milliyet.com.tr/Skorer600x298/2013/06/19/inonu-stadi-yikiliyor-3386507.Jpeg

darkkobal123
19.Haziran.2013, 17:26
Ben hala samimi bulmuyorum,geçen yıl herkes onu isterken ''Beşiktaş'ın neferi'' kulübünü sap gibi ortada bırakıp gitti.Şimdi çıkıp aday olması,açıklamaları hiç bir zaman samimi gelmedi.Fikret Orman Beşiktaş için çok daha iyi bir başkan olacaktır.
Aday olacaktı ama Seba, Yalçın Karadeniz'i işaret edince Adalı adaylıktan çekilmişti. Sonra da Karadeniz aday olmamıştı. Bir oyunla Adalıyı başkanlıktan ettiler. Kaçma falan yok anlayın şunu. Sizin için hava hoş tabii 2 büyük olmaya devam.

europeanconquer
19.Haziran.2013, 18:12
Aday olacaktı ama Seba, Yalçın Karadeniz'i işaret edince Adalı adaylıktan çekilmişti. Sonra da Karadeniz aday olmamıştı. Bir oyunla Adalıyı başkanlıktan ettiler. Kaçma falan yok anlayın şunu. Sizin için hava hoş tabii 2 büyük olmaya devam.

Çocuk mu bu adam ? Gidip soramıyor mu Yalçın Karadeniz'e ''Aday olacakmısın ? '' diye.Koskoca Beşiktaş taraftarı istiyordu bu adamı,eyvallah Süleyman Seba çok önemli biri Beşiktaş için ancak taraftardan da mı önemli ? Camialarda kişilerin değil taraftarın istediği olur sanıyordum.

Kırmızı olan kısmın alakasını çözemedim.

darkkobal123
19.Haziran.2013, 18:28
Çocuk mu bu adam ? Gidip soramıyor mu Yalçın Karadeniz'e ''Aday olacakmısın ? '' diye.Koskoca Beşiktaş taraftarı istiyordu bu adamı,eyvallah Süleyman Seba çok önemli biri Beşiktaş için ancak taraftardan da mı önemli ? Camialarda kişilerin değil taraftarın istediği olur sanıyordum.

Kırmızı olan kısmın alakasını çözemedim.
Taraftarın istediği olmuyor işte gördük seçimde.

Fikret Orman ile şampiyonluk hayal. Fenerbahçe ve Galatasaray 2 büyük olmaya devam edecek, sizde bu yüzden Fikret Orman'ı istiyorsunuz. Yalansa yalan de.

europeanconquer
19.Haziran.2013, 18:43
Allah belamı versin ki,Serdar Adalı gelsin istiyordum.Fikret Orman son derece düzgün birisi ve Beşiktaş'ı başarıya taşıyabilir.

darkkobal123
19.Haziran.2013, 20:30
İlk defa böyle düşünen bir Galatasaraylı görüyorum. :D Bu sefer kaçan balık çok büyük oldu çok, ayağımıza böyle bir fırsat gelmişti kaçırdık. FO döneminde şampiyonluğu aklımın ucundan bile geçirmiyorum. Bu adamı destekleyenler çok pişman olacaklar.

footballer33
19.Haziran.2013, 23:32
İlk defa böyle düşünen bir Galatasaraylı görüyorum. :D Bu sefer kaçan balık çok büyük oldu çok, ayağımıza böyle bir fırsat gelmişti kaçırdık. FO döneminde şampiyonluğu aklımın ucundan bile geçirmiyorum. Bu adamı destekleyenler çok pişman olacaklar.
Kısaca, 0 beklenti sonsuz mutluluk diyorsun yani kardeşim. :icon_wink: Ben de, şimdilik bekliyorum. En azından gelecek sene bu zamanlara kadar her şey belli olur ve neyin ne olduğunu görürüz. Geçen sezon gibi giderse bazı şeyler, Fikret Orman'dan hiçbir zaman bir şey olmayacağı da kesinleşir.

zeck17
19.Haziran.2013, 23:44
Beşiktaş son 20 yılda kaç kere şampiyon oldu da Fikret Orman bu ekonomik durumda yaptığı şeyleri beğenmiyorsunuz acaba? Bence kesinlikle başarılı ve ekonomik yönden doğru bir tutum sergiliyor

Serdal Adalı gelseydi beşiktaş başkanlığına onun döneminden sonra beşiktaşın bir daha toparlanamayacağını düşünüyorum

ozan42
20.Haziran.2013, 00:35
Jose Sambade adlı adamı kesın olarak almısmıyız birde bu adam bize deportivodan gelmiş deportivo küme düşmüş onla bir ilgisi varmıdır acaba sizce :D

manager725
20.Haziran.2013, 00:37
Beşiktaş son 20 yılda kaç kere şampiyon oldu da Fikret Orman bu ekonomik durumda yaptığı şeyleri beğenmiyorsunuz acaba? Bence kesinlikle başarılı ve ekonomik yönden doğru bir tutum sergiliyor

Serdal Adalı gelseydi beşiktaş başkanlığına onun döneminden sonra beşiktaşın bir daha toparlanamayacağını düşünüyorum

Doğru düşünüyorsun.

Jose Sambade adlı adamı kesın olarak almısmıyız birde bu adam bize deportivodan gelmiş deportivo küme düşmüş onla bir ilgisi varmıdır acaba sizce :D

Dünyanın en iyi matematik hocası bir salağı çalıştırırsa salak yine salaktır.:D

Adam iyi Türkiye'ye seviye atlatır.

byariff
20.Haziran.2013, 00:39
adam geldiginde kalecileri calistirmicak yalniz adamin yardimcilari calistircak adam departman sorumlusu gibi birsey olcak onder ozen oyle birsey diyordu galiba :D

Corpus
20.Haziran.2013, 01:02
adam geldiginde kalecileri calistirmicak yalniz adamin yardimcilari calistircak adam departman sorumlusu gibi birsey olcak onder ozen oyle birsey diyordu galiba :D

"departman sorumluları" yapılacak şeyleri belirlerler, yardımcıları da çalıştırır, amelelikleri yapar zaten Arif. Bu her sektörde aynı.

futbolda departman sorumlusu neyse artık :D

E.Cartman
20.Haziran.2013, 01:11
Gerçekten Beşiktaş'a gelirse bende kalecilik antremanı talep ediyorum, inanılmaz eğlenceli bi sistemi var adamın :zuhaha

Mamadou
20.Haziran.2013, 21:00

Doğru yazmışsın. Şahsen Fikret Orman'ı destekledim, başkan olmasını istedim. Ben şampiyonluk beklemiyorum zaten. Benim tek beklentim yeni stat. Yeni stat yapılsın bu laflar havada kalır. Yeni stat Beşiktaş için milat olacak. O zaman nasıl bir şeffaflığa bürünecek Beşiktaş göreceğiz. Nasıl bir hedef takımı haline geleceğiz. Çifte kupa kazandık ertesi sezon geri çöküşe geçtik. İlk önce kaynaklar yaratılsın o zaman nasıl ilerliyor, nasıl kişilere bağlı kalmadan kendi kendini çevirebiliyor göreceğiz. İki, üç tane ses getirecek oyuncu transferi ile her şey mükemmel olmaz.

berkebjk1
20.Haziran.2013, 22:06
Dünyada klüplere gerekli olan para pul değil bu her klüp için geçerli bi vizyonunuz varsa zaten başarı,para bunları vizyonunuz sayesinde yakalarsınız örneğin: Porto. Bize paralı insanlar yıldızlar değil vizyonlu insanlar lazım. Bu vizyon sanki biraz var Fikret Orman'da. Ama benim istediğim düzeyde değil.

darkkobal123
20.Haziran.2013, 22:37
Doğru yazmışsın. Şahsen Fikret Orman'ı destekledim, başkan olmasını istedim. Ben şampiyonluk beklemiyorum zaten. Benim tek beklentim yeni stat. Yeni stat yapılsın bu laflar havada kalır. Yeni stat Beşiktaş için milat olacak. O zaman nasıl bir şeffaflığa bürünecek Beşiktaş göreceğiz. Nasıl bir hedef takımı haline geleceğiz. Çifte kupa kazandık ertesi sezon geri çöküşe geçtik. İlk önce kaynaklar yaratılsın o zaman nasıl ilerliyor, nasıl kişilere bağlı kalmadan kendi kendini çevirebiliyor göreceğiz. İki, üç tane ses getirecek oyuncu transferi ile her şey mükemmel olmaz.
Adamlar bize fark attı, 4. yıldızı takacaklar ; biz hala stad diyoruz, şampiyonluk beklemiyoruz ...

darkkobal123
20.Haziran.2013, 22:49
Dünyada klüplere gerekli olan para pul değil bu her klüp için geçerli bi vizyonunuz varsa zaten başarı,para bunları vizyonunuz sayesinde yakalarsınız örneğin: Porto. Bize paralı insanlar yıldızlar değil vizyonlu insanlar lazım. Bu vizyon sanki biraz var Fikret Orman'da. Ama benim istediğim düzeyde değil.
Hala taktınız yıldız oyuncu istemeyiz, yok takım oyunu bilmem ne. Hala anlamadınız bu ikisini aynı anda yapabilen takımlar başarılı oluyor. Büyük takımın en kötü oynadığı maçta bile yıldız bir oyuncusu çıkar, 2 bilek hareketi yapar, 35 metreden gol atar vs. size maç kazandırır. Bu sizin yıldız oyuncusuz zihniyet PTT takımlarında var. Mehmet Akgün'le, Uğur Boral'la olmaz. Küçüldük anlamıyor musunuz küçüldük. Sportif başarı olmazsa bu kriz bitmez. Bırakın şu Fikret Orman zihniyetli fakir edebiyatını.

Mamadou
21.Haziran.2013, 00:10
Adamlar bize fark attı, 4. yıldızı takacaklar ; biz hala stad diyoruz, şampiyonluk beklemiyoruz ...

Galatasaray'dan bahsediyorsun ama Galatasaray'ın son iki yıldaki yükselişinin en önemli sebebi yeni stadı. Bunu neden es geçiyorsun. Galatasaray'da yeni stadına kavuşmadan önce bizle aynı pozisyondaydı. Tamam başarıları fazla olabilir ama yönetim biçimi, transferler, borçlar olsun onlarda bin türlü sıkıntıdan geçti. Yeni stat onlar için milat oldu. Sen yeni stadın neleri getireceğini kestiremiyorsan bir şey demiyorum. Mesela Fenerbahçe'de tam olarak stadını yenilemeden önce sıkıntılı dönemlerden geçmişti. Biraz sabırlı olunması gerekli.

Senin istediğin model Chelsea'de, City'de, PSG'deki gibi. Buda Serdal Adalı gibi adamlarla olmaz. Bu tarz adamlar verdiklerini elbet bir gün geri isterler. Yıldırım Demirören'de olduğu gibi. Ha günün birinde çıkar bir Arap alır kulübü parayı bastırır. Ama şahsen ben bunu istemem. 110 yıllık bir kulübün yapısına ters düşer.

Facx
21.Haziran.2013, 00:51
Galatasaray'dan bahsediyorsun ama Galatasaray'ın son iki yıldaki yükselişinin en önemli sebebi yeni stadı. Bunu neden es geçiyorsun. Galatasaray'da yeni stadına kavuşmadan önce bizle aynı pozisyondaydı. Tamam başarıları fazla olabilir ama yönetim biçimi, transferler, borçlar olsun onlarda bin türlü sıkıntıdan geçti. Yeni stat onlar için milat oldu. Sen yeni stadın neleri getireceğini kestiremiyorsan bir şey demiyorum. Mesela Fenerbahçe'de tam olarak stadını yenilemeden önce sıkıntılı dönemlerden geçmişti. Biraz sabırlı olunması gerekli.

Senin istediğin model Chelsea'de, City'de, PSG'deki gibi. Buda Serdal Adalı gibi adamlarla olmaz. Bu tarz adamlar verdiklerini elbet bir gün geri isterler. Yıldırım Demirören'de olduğu gibi. Ha günün birinde çıkar bir Arap alır kulübü parayı bastırır. Ama şahsen ben bunu istemem. 110 yıllık bir kulübün yapısına ters düşer.

Hak vermemek elde değil avrupada ekonomik anlamda geride kalmış kulüplerin ekonomilerini geliştirmek için yaptıkları en büyük atılım yeni stad örneğin juventus stadla birlikte düzlüğe çıktı 2 kere şampiyon oldu ekonomisi çok gelişti şimdi jovetice 20 30 m € verceği konuşuluyor interde yeni stada çıkıcak hatta bununla birlikte san sironunda modernize edilmesini gündeme aldı milan stad, loca gelirleri vs. çok önemli

darkkobal123
21.Haziran.2013, 01:48

Stad faktörü var, es geçmemek gerek orası doğru. Bu yönetimin yaptığı tek iş stad zaten, başka hiçbir iyi yanları yok. Onuda 1 yılda bitirecekler mi bakalım orası meçhul. Serdal Adalı'nın da kulüpte 9 Milyon € alacağı var ama almıyor, YD gibi değil onunla karıştırmayın. Araplar kulübü alamaz zaten abi, dernek sistemi var.

berkebjk1
21.Haziran.2013, 04:19
Hala taktınız yıldız oyuncu istemeyiz, yok takım oyunu bilmem ne. Hala anlamadınız bu ikisini aynı anda yapabilen takımlar başarılı oluyor. Büyük takımın en kötü oynadığı maçta bile yıldız bir oyuncusu çıkar, 2 bilek hareketi yapar, 35 metreden gol atar vs. size maç kazandırır. Bu sizin yıldız oyuncusuz zihniyet PTT takımlarında var. Mehmet Akgün'le, Uğur Boral'la olmaz. Küçüldük anlamıyor musunuz küçüldük. Sportif başarı olmazsa bu kriz bitmez. Bırakın şu Fikret Orman zihniyetli fakir edebiyatını.

Ben senin zihniyetini çok iyi anlıyorum dünyadaki örneklerinide biliyoruz bu zihniyetin hiç bir zaman bişey kazanamıyorlar istikrarlı olarak bknz: Man City,Chelsea .Fakat benim savunduğum zihniyetle yönetilen klüplere bakarsak sürekli istikrarlı başarı kazanıyorlar.Bknz: Dortmun,Porto . Bence sen anlamıyorsun benim demek istediğimi. Ben tamamen Veli Kavlak,Necip gibi oyunculardan oluşan bi takım istemiyorum.Bu benim futbolda en sevmediğim kadro düzeni bknz: Stoke City gibi takımlar. Önemli olan o dediğin tarzda yıldız oyuncuların daha genç haldeyken astronomik ücretler almadan burunları havada değilken onları bulabilmek almak.Bu şekilde genç,yetenekli dediğin gibi 35 metreden gol atan oyuncuların olur. Üstelik onlara az maaş verirsin üstelik onları yüksek fiyata satabilirsin. Porto'yu hiç bilmiyorsun galiba.Benim dediğim şekildeyken oyuncular yıldız oldukları bilinmeyen oyuncuları alıyorlar.Senin zihniyetindekileride gördük. Beşiktaş'ı ekonomik açıdan ne hale getirdiğini hayır bir şey denemişsin olmamış tam tersi negatif bi etkisi olmuş hala onu istemek nedir ben anlamıyorum. Herhalde transfer şampiyonu olmak sizin için daha önemli.Fikret Orman'ın sürekli ekranlara çıkıp ''ıııee ekonomik durumumuz kötü şu transferleri falan yapamıyoruz'' demesini bende sevmiyorum ama bu bi gerçek.Gelecek senede kısmen bitmiş olacak bu durum. Yani gelecek senelerde geçen seneki gibi olmayacak. Bunun sinyalleri Ronaldinho'yu almaya çalışarak veriliyor.

darkkobal123
21.Haziran.2013, 13:58
Anlaşamıyoruz bir türlü. :) Bakın GS ve FB arayı açtı gidiyor, siz hala stadı bekleyin, ekonomik durum düzelsin bekleyin falan diyorsunuz. Birileri çıkıpta bu yıl şampiyon olacağız diyemiyor, demiyor. Belkilerle, olabilirlerle, sabırlarla rakiplerlerle aramızdaki bu fark daha da açılıp gidecek. Tahammülümüz yok anlayın. Birkaç yıl bekleyin gibi teselli vermeyin, masal anlatıp uyutmayın lütfen. Bu yönetim ile şampiyonluk falan hayal kandırıyorlar.

footballer33
21.Haziran.2013, 14:00
Yeni teknik ekibimizin böyle olmasını çok isterim:

http://www.faz.net/polopoly_fs/1.202351!/image/788602329.jpg_gen/derivatives/article_aufmacher_klein/788602329.jpg

europeanconquer
21.Haziran.2013, 14:03
Beşiktaş'ı zengin biri satın almadıkça gelen her türlü yönetim şu takımı bu sezon şampiyonluğun favorisi yapamaz.GS ve FB arayı stadları sayesinde açıyor.Sırf 3 günde 60 milyon dolar gelir elde ettik kombine satışlarından,locaları da 3,5 yıllığına satıp 10 milyon dolar daha kazandık.Bu kazanılan para da sadece banka borçlarına gidiyor.Stad çok önemli bir gelir kaynağı hocam sen bunu göremiyorsun.

anil luque
21.Haziran.2013, 14:07
http://www.odatv.com/n.php?n=carsinin-damarina-kim-basiyor-2106131200

çArşı'nın asabiyetinden nemalanmak isteyenler var. Üzerimize gelip gelip duruyorlar. Amaç bu agresifliği ön plana çıkartıp "işte bakın , desteklediğiniz çArşı bu" diyebilmek ama yemezler. Sakinliğimizi koruyacağız.

darkkobal123
21.Haziran.2013, 14:16
Beşiktaş'ı zengin biri satın almadıkça gelen her türlü yönetim şu takımı bu sezon şampiyonluğun favorisi yapamaz.GS ve FB arayı stadları sayesinde açıyor.Sırf 3 günde 60 milyon dolar gelir elde ettik kombine satışlarından,locaları da 3,5 yıllığına satıp 10 milyon dolar daha kazandık.Bu kazanılan para da sadece banka borçlarına gidiyor.Stad çok önemli bir gelir kaynağı hocam sen bunu göremiyorsun.
Bu sene stad yok, geçen sene ekonomik sıkıntı, öbür sene başka birşey, ondan önceki sene başka birşey ... Eee ne zaman şampiyon olacak bu takım ?

footballer33
21.Haziran.2013, 14:23
http://www.odatv.com/n.php?n=carsinin-damarina-kim-basiyor-2106131200

çArşı'nın asabiyetinden nemalanmak isteyenler var. Üzerimize gelip gelip duruyorlar. Amaç bu agresifliği ön plana çıkartıp "işte bakın , desteklediğiniz çArşı bu" diyebilmek ama yemezler. Sakinliğimizi koruyacağız.
Kim onlar yahu, hangi Beşiktaşlılar başbakanla birlikte olan?! Bir de Allah şahit diyor! Allah'ı ne diye karıştırıyorsun? Neyin peşindesin sen, kime hizmet ediyorsun, amacın ne İsmail Cevahir?! İlla sövdüreceksiniz adamı, kepaze herifler! :mad:

europeanconquer
21.Haziran.2013, 14:29
Bu sene stad yok, geçen sene ekonomik sıkıntı, öbür sene başka birşey, ondan önceki sene başka birşey ... Eee ne zaman şampiyon olacak bu takım ?
Bunu bana değil Yıldırım Demirören'e soracaksın hocam.Bir takım 1 sene içinde bu durumlara gelmiyorsa,1 sene içinde de düzlüğe çıkmaz.Sabır biraz,ben bilmem ancak 14 sene beklemişliği vardır bizim taraftarların.

darkkobal123
21.Haziran.2013, 14:38
Bunu bana değil Yıldırım Demirören'e soracaksın hocam.Bir takım 1 sene içinde bu durumlara gelmiyorsa,1 sene içinde de düzlüğe çıkmaz.Sabır biraz,ben bilmem ancak 14 sene beklemişliği vardır bizim taraftarların.
Demirören'e FO soracak ama lafta kalıyor işte. Takım 25 Haziran'da kampa giriyor, ortada ne hoca var ne de transfer var. Bu sene yeni bahanemiz stad, Allah sonumuzu hayır etsin.

footballer33
21.Haziran.2013, 16:50
Orman, Adalı ve Havutçu UEFA'da

Beşiktaş Jimnastik Kulübü başkanı Fikret Orman ile eski yönetici Serdal Adalı ile birlikte eski teknik direktör Tayfur Havutçu UEFA Merkezi'ne giriş yaptı.

DETAYLAR BİRAZDAN...

http://www2.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/orman-adali-ve-havutcu-uefadaSXHBQ333197SXQ

Haydi hayırlısı!

Mamadou
21.Haziran.2013, 17:30
Demirören'e FO soracak ama lafta kalıyor işte. Takım 25 Haziran'da kampa giriyor, ortada ne hoca var ne de transfer var. Bu sene yeni bahanemiz stad, Allah sonumuzu hayır etsin.

Kendi yazdığın mesajları savunmak için inat ediyorsun. Yeni stat tamamlanınca nelerin değişeceğini bende, sende göreceğiz. O zaman yazılanlara belki hak verirsin. Sana ne yazsak boş çünkü bir kulağından giriyor diğer kulağından çıkıyor. Sen bir taraftar olarak tuttuğun takımdan başarı bekliyorsun, şampiyon olmasını istiyorsun. Bende bunları istiyorum ama birazda bilinçli olmak gerekiyor. Sanki Fikret Orman'ı destekleyenler Beşiktaş'ın başarılı olmasını istemiyormuş gibi yazıyorsun. Yazdığın mesajlarla sen zaten yeterince adamcılık yapıyorsun. Seçimlerde Fikret Orman'ın yeniden başkanlığa seçilmesi daha hayırlı olacaktı. Onun için Fikret Orman'ın başkan seçilmesini isteyenler çoğunluktaydı. Eğer Serdal Adalı'nın başkanlığı daha hayırlı olacaksaydı Serdal Adalı başkan seçilirdi. Ona bakarsan Serdal Adalı ve Murat Aksu'da tüpçüye hesap soramadı diye Fikret Orman'dan hesap soracaktı sözde. O iş o kadar kolay bir şey değil. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek zorundasın. Yıldırım Demirören denilen adam her koldan desteklenen bir adam. Ha elbet bir gün bedelini öder o ayrı.

UEFA işi hallolsun hocada belli olur, transferlerde belli olur. Şu an en önemlisi UEFA'dan ceza yememek. Bu iş temizlenince yeni sezonun planlamasına geçilir zaten. Önümüzde koca Temmuz ayı var. Kaldı ki nelerin yapılacağı az çok bellidir ama işte ilk önce bu iş temizlenmeli.

Bulstrap87
21.Haziran.2013, 18:21
taraftarımız neden bu kadar agresif oldu anlamıs degilim. fikret ormandan 1 yıldı ne yapmasını bekliyorsunuz ki adam calısıyor belli 8 yıldır stad diye uyutulduk ancak adam izinleri aldı yıkıma basladı durumumuz ortada gelir yok takımda sürekli borc ödemek zorunda baskan. serdal adalı gelseydi ne olacaktı para yatıracaktı belki oda 8 senede 1 sampiyonluk yasatacaktı borclar artacaktı biz bunları istemiyoruz..serdal adalı sponsorluk dedi emirates dedi adamlar yalanladı bu durumu fikret orman vodafone yetkilileri ile cıktı acıklama yaptı bence yeterince bu kulüp icin iyi calısıyor kendisi. ne zaman stad gelirlerimiz borclara gitmez kulübün geliri olur o zaman basarılı oluruz. bunun icin de sabretmemiz gerekiyor ayrıca biz bu renklere asıgız sampiyonluk gelir bekleriz..fikret ormana bu kadar yüklenmek bana mantıksız geliyor. YD 8 senede yaptıklarını gördük işte dünyanın parasını harcadı basarı yok dünyanın borcu var bir Beşiktaşlı olarak ben bunu istemiyorum o yüzden fikret orman Beşiktaş icin en hayırlı baskandır..

Ralph
21.Haziran.2013, 19:44
Bana kalırsa anlımız ak çıkacağız bu işten biz.

anil luque
21.Haziran.2013, 19:46
http://www.cumhuriyetspor.com.tr/uefada-besiktas-icin-kritik-saatler.html

Olay buysa zaten sıkıntıya gerek yok. O maçı ne zorluklarla aldığımız ortada :)

Bordo61Mavi
21.Haziran.2013, 19:52
SON DAKİKA: Beşiktaş'ın UEFA'daki duruşması sona erdi.

Serdal Adalı: Duruşmada Beşiktaş-İBB maçını izledik. Toplantı çok verimli geçti. UEFA Disiplin Kurulu, kararını pazartesi günü verecek.

Fikret Orman: Savunmamızı yaptık. Söylenebilecek her şeyi söyledik. Haklılığımızı anlattık.

Ralph
21.Haziran.2013, 19:56
O maçın önemli anlarını nereden bulabiliriz?

anil luque
21.Haziran.2013, 19:58
http://www.youtube.com/watch?v=98RXoeBDW6w

Bordo61Mavi
21.Haziran.2013, 20:00
Besiktasa ceza gelecegini dusunmuyorum, Ibo'nun 1 gol 1 asisti var yanlis hatirlamiyorsam

Ralph
21.Haziran.2013, 20:02
http://www.youtube.com/watch?v=98RXoeBDW6w

İzlemiştim canlı ama yine izliyorum. Yazıklar olsun şu maça şike diyenlere.

mustinho03
21.Haziran.2013, 20:28
Ben bir gs taraftari olarak FO begeniyorum YD denen sahsin biraktigi enkazi toparlamak icin ugrasiyor,sanki serdar adali gelse cok mu iyi olacakti sadece isi gücü konusmak bu isler öyle konusmayla olmuyor icraatla oluyor.eger iyi bir stadin yoksa sen takimdan transfer,gelir bekleme.biz türkler cok sabirsiz insanlariz hemen takim sampiyon olsun,avrupada basarili olsun mali durum hic önemli degil borc üstüne borc.serdar adali gelse takim borc üstüne borca girecekti belki bir iki sezon sampiyon olurdu takim, ee daha sonrasi?günü kurtarma operasyonlariyla ne türk futbolu ilerler ne de herhangi bir türk takimi

Mamadou
21.Haziran.2013, 21:00
Şike varsa versinler ceza ama kupa finalinde şike varsa bende Pele. O maçta şike var diyen varsa gerizekalıdır arkadaş.

Serdal Adalı men edilir ve Beşiktaş ceza almazsa buda kabullenilmemeli. Ne kulüp , nede şahıs ceza almamalı kesinlikle.

berkebjk1
21.Haziran.2013, 22:42
Beşiktaş büyük Beşiktaş taraftarına aittir. İstediği kadar parası olsun birinin hiç bir şekilde satın alamazlar. Arada ekonomik fark olduğu doğrudur diğerleriyle ama bu kulübün bütçesi bu ülkedeki diğer takımlara göre kat kat yüksektir. Bunun bin tane örneği var. Herşey para değil doğru yapılanmayla geçen seneki sezonda bile Şampiyon olunabilirdi. Geçen senenin Anadolu klüplerinde oynayan bir sürü yıldızı(Gekas,Ömer Şişmanoğlu,İbricic,Bobo) transfer sezonlarında son güne kadar boş kaldı. Bu futbolcular alınsaydı. Geçen sene büyük ihtimal şampiyonduk.

footballer33
22.Haziran.2013, 01:40
Kritik gün pazartesi. İBB maçını baştan sona izledilerse, ceza almayacağımıza olan inancım tam. İnşallah, alnımızın akıyla çıkacağız bu işten.

Ralph
22.Haziran.2013, 01:54
Ceza almayacağız zaten rahat olsun herkes. Tekrar izledim bugün o maçı. O maça şikeli derlerse ben bunda bizans oyunu ararım.

Facx
22.Haziran.2013, 02:32
Ceza almayacağız zaten rahat olsun herkes. Tekrar izledim bugün o maçı. O maça şikeli derlerse ben bunda bizans oyunu ararım.

sahaya yansımamış yani :D

beşiktaş ceza yer mi yemez mi bilmem onu da yerse teşebbüsten yer

anil luque
22.Haziran.2013, 04:39
sahaya yansımamış yani :D

beşiktaş ceza yer mi yemez mi bilmem onu da yerse teşebbüsten yer

Bizim olayimiz bence sike falan da degil. Mactan once ibrahim akinla yapilan transfer gorusmesi ama onun bile "kotu oyna , sonra besiktasa gel" olarak ayarlandigi soyleniyordu baslarda. Macta ibrahim akina bakiyoruz kotu oynamak şöyle dursun variyla yoguyla oynadi adam.

LaigLeNoiR
22.Haziran.2013, 12:00
Yahu penaltılarla şansa kazandığımız maç değil mi bu. Bunda da şike varsa artık yazıklar olsun, Beşiktaş'ı bırakırım o gün.

davidvilla
22.Haziran.2013, 12:59
Bu şike muhabbetinin de arkasında kim oldugu belli oldugu için o maçtan da ceza yersiniz, oynanmamış maçtan da yersiniz her yerden ceza yersiniz.

Artık mantık aramaya gerek yok.

BaGa TaRKaN
22.Haziran.2013, 14:56
Beşiktaş (http://spor.haberturk.com/etiket/beşiktaş) başkanı Fikret Orman'ın, haftalar süren görüşmeler sonunda, sezonun bir yarısında TT Arena'da bir yarısında da Şükrü Saracoğlu (http://spor.haberturk.com/etiket/şükrü_saracoğlu) Stadı'nda oynanması konusunda Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleriyle anlaştığı öğrenildi.

Beşiktaş (http://spor.haberturk.com/etiket/beşiktaş), gelecek sezon derbileri Avrupa kupası maçlarını olimpiyat stadında oynaması bekleniyor.

Beşiktaş kulübünün yaptığı ön anlaşmaya göre siyah beyazlı taraftarların Şükrü Saracoğlu (http://spor.haberturk.com/etiket/şükrü_saracoğlu) stadının localarını kullanabileceği, Türk Telekom Arena (http://spor.haberturk.com/etiket/türk_telekom_arena)'da ise bu bölümlerin kapalı tutulacağı bildirildi. Başkan Fikret Orman'ın, iki kulüple de yaptığı anlaşma gereği kiralama ücretlerinin yapılacak protokollerle belirleneceği ve hasar konusunda Beşiktaş kulübünün sorumlu olacağı öğrenildi.

LİGTV

Ralph
22.Haziran.2013, 14:58
İyi oldu böylesi

europeanconquer
22.Haziran.2013, 15:04
Beşiktaş (http://spor.haberturk.com/etiket/beşiktaş) başkanı Fikret Orman'ın, haftalar süren görüşmeler sonunda, sezonun bir yarısında TT Arena'da bir yarısında da Şükrü Saracoğlu (http://spor.haberturk.com/etiket/şükrü_saracoğlu) Stadı'nda oynanması konusunda Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleriyle anlaştığı öğrenildi.

Beşiktaş (http://spor.haberturk.com/etiket/beşiktaş), gelecek sezon derbileri Avrupa kupası maçlarını olimpiyat stadında oynaması bekleniyor.

Beşiktaş kulübünün yaptığı ön anlaşmaya göre siyah beyazlı taraftarların Şükrü Saracoğlu (http://spor.haberturk.com/etiket/şükrü_saracoğlu) stadının localarını kullanabileceği, Türk Telekom Arena (http://spor.haberturk.com/etiket/türk_telekom_arena)'da ise bu bölümlerin kapalı tutulacağı bildirildi. Başkan Fikret Orman'ın, iki kulüple de yaptığı anlaşma gereği kiralama ücretlerinin yapılacak protokollerle belirleneceği ve hasar konusunda Beşiktaş kulübünün sorumlu olacağı öğrenildi.

LİGTV

Ben bunu paylaşmıştım arka sayfalarda :n:

İyi çözüm bulmuşlar,dün de başkan olumlu konuştu stad konusunda.O şekilde olacaksa ben destekliyorum.

footballer33
22.Haziran.2013, 15:09
Hayırlısı olsun. Böyle bir karar alındıysa, ben de destekliyorum. :) Derbileri ve Avrupa maçlarını Olimpiyat'ta oynamak da, mantıklı. Tek handikap, takımın sürekli olarak farklı mekanlara hareket edecek olması. Belirli ve sürekli bir stad olmayacak.

uAburak89
22.Haziran.2013, 20:47
İnşallah yalan haberdir.

pele96
22.Haziran.2013, 23:47
Azıcık ondan azıcık bundan saçma olmuş komple tek stad daha mantıklı.

Mamadou
23.Haziran.2013, 00:55
Ünal Aysal böyle bir anlaşma olmadığını söylemiş.

C h A o S
23.Haziran.2013, 00:59
Düşünsenize hafta sonu Antep deplasmanı,hafta arası Çarşamba günü Türkiye Kupası maçı Arena'da,hafta sonu lig maçı Saraçoğlu'nda,Perşembe günü Uefa maçı Olimpiyat'ta.Allah sabır versin diyorum.

Umarım yönetim onay vermez.Taraftarların böyle bir şeye hazır olduğunu düşünmüyorum.Birde Arena ve Saraçoğlu'da oluşacak zararı Beşiktaş karşılar antlaşması Beşiktaş'ın başını çok ağrıtır.

pele96
23.Haziran.2013, 01:02
Beşiktaş'ın haftada 2 maçı olacağını düşünürsek aynı şey Galatasaray ve Fenerbahçeiçinde geçerli hangisinin sahasında oynarsak oynayalım haftada 4 maçı kaldırmaz saha , Olimpiyatta 1 sezon sorun olmaz sanırım.

Ralph
23.Haziran.2013, 20:35
http://img35.imageshack.us/img35/3503/ikn7.png (http://img35.imageshack.us/i/ikn7.png/)

darkkobal123
23.Haziran.2013, 21:10
Dortmund modeli diyen arkadaş vardı, bu gidişle 2050'de Dortmund oluruz artık.

pele96
24.Haziran.2013, 02:53
Bizim okul antremanlarını bazen Dikilitaşın sahasında yapıyordu 1-2 sefer gittim onların as kadrosuda mı varmış sadece küçüklerden ibaret sanıyordum bizden de adam istemişlerdi hoca bunlar daha küçük demişti :D Dikilitaş yakın diye sanırım öyle birşey yaptılar

berkebjk1
24.Haziran.2013, 05:50
Dortmund modeli diyen arkadaş vardı, bu gidişle 2050'de Dortmund oluruz artık.

Senin gibi boş zihniyetteki milyonerler Beşiktaş'ın yakasından düşerse 3-5 seneye Dortmuntuda katlarız.

uAburak89
24.Haziran.2013, 11:34
Media Eye Ltd. tarafından Şirketimiz aleyhine; fazlayı talep hakkını saklı tutarak 28.10.2005 tarihli sözleşme uyarınca 2010/2011 ve 2011/2012 futbol sezonuna ilişkin UEFA havuz gelirlerinin % 10'una tekabül eden 1.741.763 Euro ile aynı sözleşmenin 2.2 inci maddesi uyarııca 1.500.000 USD tutarındaki cezai şart bedelinin tahsili iddialarıyla İstanbul 42. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2013/145 E. sayılı dosyasından alacak davası açılmıştır.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=291552

Bunun hakkında bilgisi olan ?

anil luque
24.Haziran.2013, 12:32
Ben de az önce gördüm bunu. Demirören'in vukuatlarından işte. Çıkıyor öyle arada bir yırtık dondan fırlar gibi.

darkkobal123
24.Haziran.2013, 15:50
Senin gibi boş zihniyetteki milyonerler Beşiktaş'ın yakasından düşerse 3-5 seneye Dortmuntuda katlarız.
BAL Liginden oyuncu alarak katlarsın kesinlikle doğru.

pele96
24.Haziran.2013, 16:01
BAL Liginden oyuncu alarak katlarsın kesinlikle doğru.

Oyuncu almak değil kiralamak için diye biliyorum ama orayada kim gider ki 15-16 yaşındakileri anca yollarız.

darkkobal123
24.Haziran.2013, 16:06
Oyuncu almak değil kiralamak için diye biliyorum ama orayada kim gider ki 15-16 yaşındakileri anca yollarız.
Koskoca Beşiktaş 2.ligden pahalı diye takım alamıyorsa bana hikaye anlatmayın abi ya.

C h A o S
24.Haziran.2013, 16:23
Kim gider o takımlara.Anlamadığım olay o takımlarda parlayan oyuncular mı Beşiktaş'ta bir yerlere gelicek?O lig çok fazla hafif kaçmaz m?
Cidden Beşiktaş ikinci ligden pilot kulüp arayıpta bulamıyorsa diyecek söz yok.

Bulstrap87
24.Haziran.2013, 17:53
ya arkadaslar ikinci ligden hangi takım ister pilot kulüp olmayı yönetimin istedigi tamamen kendi kontrollerinde olan bir kulüp olsun hangi ikinci lig takımı bunu ister? Bal liginde secilecek takım bizim genc oyuncularımızın gidecegi 1 senelik oynayacagı kulüp olacak. en azından sürekli oynayacaklar ve yasıtlarından daha büyüklerle forma giyecekler. koskoca beşiktaş senin tarzında düsünen insanlardan dolayı bu durumda suanda gelir yok sürekli para sac yıldız oyuncu alıcam de sacma transferlere dünyanın parasını ver göz boyamak icin bunlardan dolayı kulüp bu durumda suanda. o yzden maliyetlerden kısıp birkac sene idare etmemiz lazım stad bir olsun sponsorluklar ona göre degisecektir o zaman yıldız transferleri görücez işte..

footballer33
24.Haziran.2013, 17:56
Beşiktaş'tan bir adamın Dikilitaş'ta, Tekirdağspor'da ne işi var beyler? Bu kadar körü körüne desteklemeyin Allah aşkına! Yanlışa yanlış demeyi bilin! PTT 1. Ligi'ni de geçelim hadi, 2. Lig'den bir dolu takım var pilot takım yapılacak. Bari onları seçseler. BAL nedir abi?!

Ralph
24.Haziran.2013, 17:57
Neden BAL Ligi'nden seçileceğini dinlediniz mi Önder Özen'den?

"2.Ligden bir takıma daha çok para verip 1-2 oyuncu "belki yetiştiririz" diyeceğimize BAL Ligi'nden daha uygun fiyata anlaşıp kendi takımımızı çıkartmak daha mantıklı geldi" şeklinde bir açıklaması olmuştu Önder Özen'in. Ki bu bana da mantıklı geldi.

Yönetim çok doğru işler yapıyor.

footballer33
24.Haziran.2013, 18:07
2. Lig'de mücadele edip Beşiktaş'a en yakın takımlar bunlar:

Tepecikspor
Pendikspor
Güngören
Sarıyer
Bayrampaşa
Eyüpspor
Gaziosmanpaşa

----------------------------------------------

Bunlar da, 3. Lig takımları:

Karagümrük
İstanbulspor
A.Üsküdar
Ümraniyespor
Silivrispor
Gebzespor
Altınordu
Beylerbeyi

Şunların içinden bir takımı pilot takım olarak seçebileceğimizi düşünüyorum ben. Mesela; 2. Lig'den Bayrampaşa ve Tepecik; 3. Lig'den, Üsküdar, Ümraniye, Silivri ve Altınordu kabul edebilir. BAL, altyapıda da olsa Beşiktaş'ta oynayan bir futbolcu için çok alt seviye bir lig bence.

Bulstrap87
24.Haziran.2013, 20:02
bal liginden secilecek takımın tüm yönetimini biz yapacagız adamlar bizim istedigimize göre hareket edecek bu sekilde yetistirme olur diye düsünüyorum yönetim cok iyi yolda bana göre.

pele96
24.Haziran.2013, 22:01
bal liginden secilecek takımın tüm yönetimini biz yapacagız adamlar bizim istedigimize göre hareket edecek bu sekilde yetistirme olur diye düsünüyorum yönetim cok iyi yolda bana göre.
Biraz pollyannacılık oldu bu. Altyapı maçları dahi onlardan daha verimli olur formayı taşır en azından.

besiktas1903
24.Haziran.2013, 22:10
Biraz pollyannacılık oldu bu. Altyapı maçları dahi onlardan daha verimli olur formayı taşır en azından.

Önder Özen: 3. lig çok sert bir yarışma mecrasıdır. Hakli bence A2 yeterince tecrube kazandirmiyor ve mesela Muhammed korkak oynuyor. Çok düsük bir lig olabilir ama istedigimiz sekilde yönetebilirsek faydali olabilir.

Facx
24.Haziran.2013, 22:31
Önder Özen: 3. lig çok sert bir yarışma mecrasıdır. Hakli bence A2 yeterince tecrube kazandirmiyor ve mesela Muhammed korkak oynuyor. Çok düsük bir lig olabilir ama istedigimiz sekilde yönetebilirsek faydali olabilir.

aslında a2 takımları direk alt liglerde oynasa daha mantıklı olmaz mı ? castilla gibi barcelona b gibi

darkkobal123
24.Haziran.2013, 22:34
Ana hedef kaliteli bir ligde tecrübe kazanmak ama amatör ligde amatör takımlara karşı oynamak bu çocuklara ne gibi tecrübe kazandırabilir ki ? Kirala daha iyi.

pele96
24.Haziran.2013, 22:46

Halısaha maçına çıkartsalar daha mantıklı.

besiktas1903
24.Haziran.2013, 22:49
aslında a2 takımları direk alt liglerde oynasa daha mantıklı olmaz mı ? castilla gibi barcelona b gibi

Mantikli iyi olurdu. Önder Özen A2 ligi degisecek demisti bakalim nasil olacak ama dedigin gibi olmaz.

Ana hedef kaliteli bir ligde tecrübe kazanmak ama amatör ligde amatör takımlara karşı oynamak bu çocuklara ne gibi tecrübe kazandırabilir ki ? Kirala daha iyi.

Böyle istedigimiz oyuncuyu oynatabilecegiz hem oyuncular birbirlerine'de alisirlar. Oyuncuyu kiraya verdigin takim oynatmayabilir. Üstelik pilot takiminda kendi hocani yerlestirirsin ve sürekli diyalog halinde olurlar.

darkkobal123
24.Haziran.2013, 22:54
Böyle istedigimiz oyuncuyu oynatabilecegiz hem oyuncular birbirlerine'de alisirlar. Oyuncuyu kiraya verdigin takim oynatmayabilir. Üstelik pilot takiminda kendi hocani yerlestirirsin ve sürekli diyalog halinde olurlar.
Bu dediklerin 2. lig ve 3. lig içinde geçerli olacaktı. Kiraya verdiğin takımla sözleşme yapıyorsun, oraya bu oyuncu atıyorum işte en az 20 maç oynayacak, oynamak zorunda diye işte madde koyarsan oynatırsın.

Bazı oyuncuları orada nasıl oynatacaksın ki, yıldız adayı adam amatörde mi oynar ? 3. ligden, 2. ligden alacağın takımın maliyeti ne olur ki ? Hadi 1. lig pahalıdır da 2. ligden al bari ya da hiç yapma bu işi. Yıldız adayı oyuncular al kiralık ver sürekli yetişsin. BAL Ligide neyin nesi.

Zekirdek
24.Haziran.2013, 23:37
Her ne kadar size bu proje mantıklı veyahut mantıksız gelebilir. Ama işin içinde Önder Özen varsa sabır edilebilir. Ben kendisinin Beşiktaş'ta mutlaka başarılı işlere imza atacağını düşünüyorum. Mutlaka bizim göremediğimiz birşey vardır.

darkkobal123
25.Haziran.2013, 02:41
Her ne kadar size bu proje mantıklı veyahut mantıksız gelebilir. Ama işin içinde Önder Özen varsa sabır edilebilir. Ben kendisinin Beşiktaş'ta mutlaka başarılı işlere imza atacağını düşünüyorum. Mutlaka bizim göremediğimiz birşey vardır.
Önder Özen konusunda bir şüphem yok zaten. Önder Özen doğru adam ama işine gerçekten karışmayıp, dedikleri yapılırsa. Umut çok az yani. Çünkü bu işler ekip işi ve Fikret Orman'ın ekibi çok zayıf. Bu yönetim Önder Özen'in bile çalışmasını engeller güvenmiyorum bunlara.

goosfraba
25.Haziran.2013, 03:08
Şirketimiz Beşiktaş Futbol Yatırımları San.ve Tic.A.Ş ile Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. arasında Futbol A Takımımızın Ana Sponsorluğu için iyi niyet anlaşması imzalanmıştır. Sözleşme kapsamında ayrıca , Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile yapılan İnönü Stadyumu için İsim Sponsorluğu da yer almaktadır.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=290096

footballer33
25.Haziran.2013, 03:37
EDİT: Bildirim, 13.06.2013 tarihliymiş ama. :)

13.06.2013 10:42:42

uAburak89
25.Haziran.2013, 03:45
Sponsorluk bildirimi ayın 13'ünde yapılmış.

goosfraba
25.Haziran.2013, 04:20
slaven bilic haberleri için kap bildirimi ararken, karşıma bu çıktı.

ama sanırım o tarihlerde forumda bu konuşulmamış :)

anil luque
25.Haziran.2013, 10:35
Uefa ile ilgili aklinda soru isareti kalan var mi bilic transferinden sonra :)

mpaker66
25.Haziran.2013, 19:23
http://totemspor.com/yazarlar/ali-ece/deli-mi-dahi-mi-250613

Buyrun arkadaşlar çok güzel bi yazı.

Bulstrap87
25.Haziran.2013, 21:04
alın serdal adalı destekcileri kına yakın bu duruma artık vizyonu olan başkan adayıymış geçin bunları desteklediğiniz vizyon sahibi adamı görün artık ayıptır be ayıptır fikret ormana yükleniyorsunuz birde ceza aldık hadi bunun suclusuda fikret orman!!

europeanconquer
25.Haziran.2013, 21:43
Fikrimce Serdal Adalı'nın ceza almama gibi bir durumu yok,er-geç ceza alacaktır.Yoksa Beşiktaş her türlü o cezayı kaldırtır.

Mamadou
26.Haziran.2013, 01:00
Belirli bir stadı olmayan takımdan bahsediyoruz. Gelecek sezon geçen sezona göre daha zorlu geçecek diye düşünüyorum. Bide ceza almamız hiç iyi olmadı. Bu durumun üstesinden gelir miyiz geliriz. Başkanın dediği gibi bir sonraki sezona yeni stat yapımı tamamlanırsa yeni bir oluşum ile yeniden düzlüğe çıkarız, iyi bir hava yakalarız diye düşünüyorum. Bide Bilic bana göre son derece doğru bir tercih. Taraftar açısından beklentiler yüksek olabilir ama bunun yanında birazda sabır gösterilirse Bilic'in ben çok iyi işlere imza atacağını düşünüyorum. Bilic sonuçta bir sistem hocası ve böyle hocalara biraz zaman tanıyacaksın. Ayrıca Fikret Orman yalan söylüyor olabilir. Beşiktaş'ın menfaatleri için yalan söylüyorsa varsın yalan söylesin. Başkanın attığı adımlar son derece doğru ha yanlışları olmadı mı oldu kimsede mükemmel değil zaten.

uAburak89
26.Haziran.2013, 15:02
Slaven Bilic ile Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda anlaşmaya varılmıştır. Sözleşme karşılığı kendisine;

- 2013-2014 sezonu için 1.500.000 Avro
- 2014-2015 sezonu için 1.600.000 Avro
- 2015-2016 sezonu için 1.700.000 Avro

Ödenecektir.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=291990

pele96
26.Haziran.2013, 15:06
3sene ağır olmuş. Bu sene olduda 6. olduk ne yapacaklar Bilici yollayıp cebinede 4.5M koyup eyvallah mı diyecekler.

footballer33
26.Haziran.2013, 15:11
3sene ağır olmuş. Bu sene olduda 6. olduk ne yapacaklar Bilici yollayıp cebinede 4.5M koyup eyvallah mı diyecekler.
3 sene Bilic için normal. 1 yıllık anlaşma da yapılmaz ki! Zaten Avrupa'ya gitmezsek, lige daha çok önem gösterilecek ve yapılanmaya bu sene daha çok odaklanılacak.

Önder Özen, Sambade, Bilic ve Fikret Orman. Hepsinin görev süresi 3 yıllık. 3 yılın sonunda ya hepsi birden gidecek ya da hep beraber yola devam edilecek.

Fikret Orman'ın başkanlığı, Önder Özen'in futbol direktörlüğü süresi içersinde teknik heyetle yapılacak anlaşmanın da 3 yıl olması bence uygun. Önemli olan, bu 3 yılı başarıyla tamamlayabilmek.

Ralph
27.Haziran.2013, 16:25
Beşiktaş Sarar Giyim Tekstil Enerji San. Tic. A.Ş. arasında Giyim Sponsorluğu Sözlemesi imzaladı.

Ralph
28.Haziran.2013, 17:09
Uefa gerekçeli kararının Türkçe tercümesi paylaşıldı

http://www.haber1903.com/Foto-382-uefa_denetim_kurulu_raporu.html-3

Ralph
28.Haziran.2013, 19:18
http://img594.imageshack.us/img594/8859/15k9.png (http://img594.imageshack.us/i/15k9.png/)

Ralph
28.Haziran.2013, 19:44
http://img706.imageshack.us/img706/4395/bmom.png (http://img706.imageshack.us/i/bmom.png/)

anil luque
28.Haziran.2013, 20:08
Bilic ve Onder Ozen Besiktasin gelecegini sekillendirecek ve ileride buyuk ovguyle soz edilecek insanlar.

Bulstrap87
28.Haziran.2013, 20:39
pedro franco ile 5 yıllık sözlesme imzalamısız bir sitede gördüm ama dogrulugu nedir bilemiyorum..

Ralph
30.Haziran.2013, 14:30
18 Temmuz Perşembe: Beşiktaş – Queens Park Rangers
21 Temmuz Pazar: Beşiktaş – Schalke 04
27 Temmuz Cumartesi: Beşiktaş - Southampton.

anil luque
30.Haziran.2013, 14:53
Mac programi guzel rakipler de saglam.

darkkobal123
30.Haziran.2013, 19:31
Bu seneki seçimlerde Adalıyı desteklemiştim. Orman seçimi kazandı diye de baya karaları bağlamıştım gelecek adına. Fakat gelinen şuan ki nokta benim gayet hoşuma gitti. Gerek taraftarın biraz olsun bütünleşmeye başlaması, gerek transfer ve teknik ekibin şekillenmesi gerçekten umut verici. Bu şekilde olacağını hiç düşünmüyordum.

pele96
30.Haziran.2013, 19:34
Lukaku haberleri var 1 yıl kiralanacak diye kiralansa süper olur gerçekten.O olmazsa bile bir adam gerekiyor Fernandesin üstünden yükü alacak.

Bulstrap87
01.Temmuz.2013, 12:41
almedia gidecekse lukaku gelsin ama gitmeyecekse gerek yok lukaku ya.
ben bilicten cok umutluyum ortasahaya defansif bir yabancı kesin gelmeli ancak ofansif anlamda fernandes ve oguzhan var bunlar cok iyi alternatif olarak yabancı almanın bir mantıgı yok yabancı hakkımızın cogunu sanırım defansa kullanacagız :)
bilic in elinde potansiyeli olan bir muhammed ve hasan türk var bunları umarım gerekli seviyeye cıkarabilir..

Ralph
01.Temmuz.2013, 18:06
Bugünden bir görüntü. Sizce de yıkım çok yavaş ilerlemiyormu?

http://img834.imageshack.us/img834/8941/tb7w.png (http://img834.imageshack.us/i/tb7w.png/)

Rsa
01.Temmuz.2013, 18:10
Son zamanlardaki olaylardan dolayı iptal edilmediyse 1-2 tane konser organizasyonu vardı İnönü'de konserlerin geçmesini bekliyorlardır.

E.Cartman
01.Temmuz.2013, 18:13
Bugünden bir görüntü. Sizce de yıkım çok yavaş ilerlemiyormu?

Olaylardan ötürüdür abi, oralar çok aktifti ondan olabilir birde yıkıcı dozerlerden biri alınıp POMA yapılınca sıkıntı oldu :n::n:

Ralph
01.Temmuz.2013, 18:22
Elbet olaylardan ötürü oldu ama kaç gündür çalışma var ve sadece kale arkasının sadece bir kısmı yıkılabilmiş. Ne biliyim ilginç geldi bana.

Bulstrap87
01.Temmuz.2013, 20:45
fikret orman kendisi insaat sektörüyle ugrasan birisi bana göre kendisi 16 ay da bitecek dediyse o tarihlerde bitebilir.( bu olaylardan dolayı zaman kaybı yasandı bunlarıda üstüne koymak lazım)

manager725
01.Temmuz.2013, 20:52
Seneye ara transfer döneminde bitmiş olur yani 1,5 sezon sürer bence. 1,5 sene İstanbul'un göbeğinde, tarihi semtinde kocaman bir stad için çok iyi bir süre. Açılışını heyecanla bekliyorum son maça bilet bulamadım ama Vodafone İnönü Stad'ının ilk maçı kaçırmam.

Kaka Leite
01.Temmuz.2013, 21:06
Bir maç daha ayarlasınlar, taraftar yıkıyor zaten sahayı :icon_biggrin:

Ralph
01.Temmuz.2013, 22:47
100. yıla ait bir tablo :)

http://img542.imageshack.us/img542/969/k3p3.png (http://img542.imageshack.us/i/k3p3.png/)

anil luque
02.Temmuz.2013, 19:00
Tablo enfesmiş yahu.

Bulstrap87
02.Temmuz.2013, 20:46
son maca bende gidemedim sondan bi önceki maca ordu macına gidebildim ama insallah yeni statta ilk maca gidecegim mutlaka..

uAburak89
03.Temmuz.2013, 01:31
Stadyum işi ne oldu nerede oynayacak Beşiktaş ? Normalde merak edeceğim bir şey değil de ucu bize dokunuyor ne yazık ki. Fikret Orman seçilmeden önce gizem yarattı, seçim sonu açıklayacağım dedi, sonra bunu çevirdi ay sonu yaptı, ay bitti hala ses yok..

anil luque
03.Temmuz.2013, 02:25
Emin ol senden daha fazla merak ediyoruz abi:)

C h A o S
03.Temmuz.2013, 02:32
Şöyle bir haber var.Fikret Orman locaların kullanımına izin verilmediği için hayal kırıklığına uğramış.

http://amkspor.com/2013/07/02/besiktasa-olimpiyat-yolu-gozuktu.html

manager725
03.Temmuz.2013, 14:46
AB kuralı ile Beşiktaş:

----------------------Yabancı---------------
Yabancı---Franco(Y)---Sivok---Yabancı
--------------Yabancı----Necip------------
Yabancı----------Fernandes------------Olcay
------------------Almeida------------------------

:)

Yabancı denen bölgelerin bazıları da AB vatandaşı olduğunu düşünürsek tamamı yabancı bir kadro kurulabilir.Y ani AB kurali asla geçerli olmayacak.

footballer33
03.Temmuz.2013, 21:56
AB kuralı ile Beşiktaş:

----------------------Yabancı---------------
Yabancı---Franco(Y)---Sivok---Yabancı
--------------Yabancı----Necip------------
Yabancı----------Fernandes------------Olcay
------------------Almeida------------------------

:)

Yabancı denen bölgelerin bazıları da AB vatandaşı olduğunu düşünürsek tamamı yabancı bir kadro kurulabilir.Y ani AB kurali asla geçerli olmayacak.
Bu kadroda Oğuzhan ve iyileşmiş, sağlam bir İsmail Köybaşı da mutlaka olmalı. Yabancı olayı, sınırsız da olsa mevcut kadrodaki yabancı sayısı 10'u geçmemeli bence. 6'sı sahada olur, 2-3'ü kulübede, 1 de 17-18 yaşlarında genç bir yabancı alınıp kiraya ya da A2'ye yollanır. AB statüsü olursa, AB pazarına yönelir artık büyük kulüpler. Ondan sonra da bekle ki, genç bir yerli yetişsin.

manager725
03.Temmuz.2013, 22:26
Bu kadroda Oğuzhan ve iyileşmiş, sağlam bir İsmail Köybaşı da mutlaka olmalı. Yabancı olayı, sınırsız da olsa mevcut kadrodaki yabancı sayısı 10'u geçmemeli bence. 6'sı sahada olur, 2-3'ü kulübede, 1 de 17-18 yaşlarında genç bir yabancı alınıp kiraya ya da A2'ye yollanır. AB statüsü olursa, AB pazarına yönelir artık büyük kulüpler. Ondan sonra da bekle ki, genç bir yerli yetişsin.

Böyle bir şey olamaz zaten ben sadece doruk noktasını gösterdim böyle bir olaya ben de karşıyım.:D

anil luque
04.Temmuz.2013, 01:44
Su anki hali ile Besiktas.

----------------------cenk--------------------------
Transfer------franco----sivok----------transfer
-------------------necip----------------------
-----------oguzhan-----fernandes---------
--Tore------------------------------olcay--
------------------transfer-------------------

anil luque
04.Temmuz.2013, 01:45
Forvete pektemek yazilabilir aslinda transder yerine ama alternatif olarak illa ki lazim.

pele96
04.Temmuz.2013, 02:16
Transfer yerlerini bırakıp cenk ve necip'in yerlerine adam bakılmalı.İsmail ve Hilbert 1 sezon daha götürür diye düşünüyorum.

Mamadou
04.Temmuz.2013, 02:30
Su anki hali ile Besiktas.

----------------------cenk--------------------------
Transfer------franco----sivok----------transfer
-------------------necip----------------------
-----------oguzhan-----fernandes---------
--Tore------------------------------olcay--
------------------transfer-------------------

Bence artık şu çakma 4-3-3'den vazgeçip 4-2-3-1'e dönülmeli. Fernandes ve Oğuzhan'dan birini öne kaydırıp göbekte bu iki isimden birinin yanına kesici bir orta saha alınmalı. Necip'i şu haliyle ilk 11 oyuncusu olarak görmüyorum. Necip , Veli bu oyuncular kadro derinliği için çok iyiler. Kaleci transferi kadar savunması kuvvetli bir orta saha gerekli. Kanatlarda dediğim oyun düzenine yatkın. Bilic'te zaten geçen sezon Rusya'da 4-2-3-1'i kullanmış. Tigana'dan sonra gelen her hoca üçlü oynattı ama oyun olarak hiç bir zaman tatmin etmedi. Bir tek Schuster zamanında oynanan oyunu ayrı tutarım ama ondada sonuçlar iyi değildi. Ondada sistem 4-2-3-1 idi zaten genelde.

pele96
04.Temmuz.2013, 02:51
Bence artık şu çakma 4-3-3'den vazgeçip 4-2-3-1'e dönülmeli. Fernandes ve Oğuzhan'dan birini öne kaydırıp göbekte bu iki isimden birinin yanına kesici bir orta saha alınmalı. Necip'i şu haliyle ilk 11 oyuncusu olarak görmüyorum. Necip , Veli bu oyuncular kadro derinliği için çok iyiler. Kaleci transferi kadar savunması kuvvetli bir orta saha gerekli. Kanatlarda dediğim oyun düzenine yatkın. Bilic'te zaten geçen sezon Rusya'da 4-2-3-1'i kullanmış. Tigana'dan sonra gelen her hoca üçlü oynattı ama oyun olarak hiç bir zaman tatmin etmedi. Bir tek Schuster zamanında oynanan oyunu ayrı tutarım ama ondada sonuçlar iyi değildi. Ondada sistem 4-2-3-1 idi zaten genelde.

Guti tarzı birşey olsa elimizde çok yararda kıymetini bilemedik işte.

Mamadou
04.Temmuz.2013, 03:00
Guti tarzı birşey olsa elimizde çok yararda kıymetini bilemedik işte.

Oğuzhan Guti'nin oynadığı pozisyonun oyuncusu diye düşünüyorum. Beşiktaş maçlarını dikkatli izleyen biri şunu iyi gözlemlemiştir. Oğuzhan orta sahanın ortasında oynadığı maçlarda topla çok iyi işler yapsa da işin savunma kısmını iyi beceremeyen , çok fazla koşmayı sevmeyen bir oyuncu. Ve çabuk yoruluyor. Oğuzhan'ı 10 numara pozisyonunda değerlendirip, Fernandes göbekte Oğuzhan'ı destekleyen oyuncu olabilir. Fernandes o fizik gücüyle daha çok oyunun iki yönünü oynayan oyuncu olmalı. Samet Aybaba bunun tam tersini yapıyordu ama Bilic bence dediğim gibi kullanacak bu iki oyuncuyu. Oğuzhan'a saha içinde daha fazla serbestlik tanınmalı. Daha önde oynatılmalı diye düşünüyorum.

Bulstrap87
04.Temmuz.2013, 09:50
Oğuzhan Guti'nin oynadığı pozisyonun oyuncusu diye düşünüyorum. Beşiktaş maçlarını dikkatli izleyen biri şunu iyi gözlemlemiştir. Oğuzhan orta sahanın ortasında oynadığı maçlarda topla çok iyi işler yapsa da işin savunma kısmını iyi beceremeyen , çok fazla koşmayı sevmeyen bir oyuncu. Ve çabuk yoruluyor. Oğuzhan'ı 10 numara pozisyonunda değerlendirip, Fernandes göbekte Oğuzhan'ı destekleyen oyuncu olabilir. Fernandes o fizik gücüyle daha çok oyunun iki yönünü oynayan oyuncu olmalı. Samet Aybaba bunun tam tersini yapıyordu ama Bilic bence dediğim gibi kullanacak bu iki oyuncuyu. Oğuzhan'a saha içinde daha fazla serbestlik tanınmalı. Daha önde oynatılmalı diye düşünüyorum.

kesinlikle katılıyorum oguzhan önde serbest olup arkasında fernandes olmalı ancak bu sistem icin kesinlikle cok saglam bir defansif ortasaha lazım. gecen sene bursanın ing,ltereye yolladıgı adam gibi biri lazım bize güclü ve top kesen..

manager725
04.Temmuz.2013, 11:48
Tolga, Sarı, Franco, Sivok, İsmail, Fernandes, Mavuba, Oğuzhan (Oğuzhan önde serbest oyun kurucu arkasında ikili defansif orta saha), Olcay, Töre, Almeida.

Bazı transfer haberlerini sahaya döktüm.:)

Neyse eğer bu şekilde bir 11 olursa Bilic'in yönetimiyle şampiyonluk zor değil bana göre.

not: Almeida yedek olabilir, transfere bağlı.

footballer33
05.Temmuz.2013, 23:34
Kaleci
Sağ bek - Sivok - Franco - Sol bek (İsmail)
Ön Libero - Fernandes
G.Töre - Oğuzhan - Sol Kanat (Olcay)
Adebayor (:icon_eek:)

Böyle olmalı bence de, Almeida satılmalı.

Transfer gereken mevkilere isim yazmadım, çünkü transfer stratejisinin ve isimlerin değiştiğinden bahsetmişti Önder Özen. Şu kadarını söyleyim; kaleye ya Tolga ya da Ospina alınmalı. Onur'u pahalı olduğu için alamayız, onu kafadan eledim.

LaigLeNoiR
06.Temmuz.2013, 02:31
Ömer Şişmanoğlu Kampa Katıldı

Yeni transferimiz Ömer Şişmanoğlu, Futbol Takımımız’ın Almanya kampına katıldı.

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1010983_681903905168889_650073513_n.jpg

Ralph
10.Temmuz.2013, 13:45
Umarım yanlış bilgidir.

http://img832.imageshack.us/img832/7742/90py.png (http://img832.imageshack.us/i/90py.png/)

Edit: Sanırım haber doğru. Yazık. Koca bir sene boşa kürek çekeceğiz. Seyirci ile alacağımız maçlar oluyordu, onlarda gitti. Kim bilir kaç 3 puan kaybedeceğiz. Fikret Orman adına büyük hayal kırıklığı.

Bulstrap87
10.Temmuz.2013, 16:46
bu sene kac mac taraftarla alındı ki?? ben hayal kırıklıgı icinde izledim bu sezon macları atesleyici güc olamadı bu sene taraftarımız o yüzden olimpiyatta olması cok büyük kayıp olarak görmüyorum ben kardesim..

C h A o S
10.Temmuz.2013, 17:04
Beşiktaş'ın maçlarını Kasımpaşa stadında oynacağı haberide var.Bence Kasımpaşa daha mantıklı.Olimpiyat bildiğin zulmün adı.

http://www2.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/iste-besiktasin-stadi-olimpiyat-degilmisSXHBQ336037SXQ

Ralph
10.Temmuz.2013, 18:19
bu sene kac mac taraftarla alındı ki?? ben hayal kırıklıgı icinde izledim bu sezon macları atesleyici güc olamadı bu sene taraftarımız o yüzden olimpiyatta olması cok büyük kayıp olarak görmüyorum ben kardesim..

Sene içerisinde görüşürüz dostum :) Gs'nin orada oynadığı maçları da izledim ben o dönemde.

Bulstrap87
10.Temmuz.2013, 20:07
sene icinde görüselim dostum taraftarımız destek vermek istediginde stad önemsiz kalır diye düsünüyorum ben oynadıgımız stad cokta önemli degil. gectigimiz sezon taraftarımız hayal kırıklıgı yarattı kendi stadımızda.

Ralph
10.Temmuz.2013, 20:17
sene icinde görüselim dostum taraftarımız destek vermek istediginde stad önemsiz kalır diye düsünüyorum ben oynadıgımız stad cokta önemli degil. gectigimiz sezon taraftarımız hayal kırıklıgı yarattı kendi stadımızda.

Zaten sıkıntıda bu değilmi? "taraftar destek vermek istediğinde" diyorsun ama şahsen ben taa oralara kadar gidemem maçlar için. Evim çok ters oraya. Beşiktaş'da uzak ama hiç değilse merkezi bir yer. Beşiktaş taraftarının İstanbul'da oturan kesiminin %30/40'ı bile böyle düşünse yine stadyum bomboş kalacak. Keza bir stadyum ne kadar boş görünürse ahengi ve enerjisi okadar düşüyor. Bomboş görünecek 20.000 kişi olsa bile.

Tam bir fiyasko olacak yani bu karar.

manager725
10.Temmuz.2013, 20:54
Kasımpaşa Stadyumu'nda oynamamızı Stadın tam isminden dolayı istemem açıkçası fakat Olimpiyatı da çok istediğim söylenemez. Arena olmasın zaten. Geriye zaten Şükrü Saraçoğlu kalıyor bence en güzel yer orası. Çim de problem olmaz, stadın konumu da, ismi de.:)

uAburak89
10.Temmuz.2013, 21:56
Fikret Orman'a taraftar bu stat konusunda nasıl tepki vermiyor, anlamıyorum. Seçilmek için bu meseleyi kullandı zaten, stadımız belli seçim sonunda açıklayacağım demedi mi bu adam ? Şimdi de bu yakada oynayacağız, basın toplantısı yapacağız demiş. 1 aydır öteliyor.

Arena ve Kadıköy'ü ortak kullanmak istemiş, bizimkiler işi zaten yokuşa sürüyorlar, loca muhabbetine yalan olmuş. Kasımpaşa yönetiminin de basına buyursunlar deyip, aslında pek olumlu bakmadığı söyleniyor. Gerçi Fikret Orman gidip başbakanla konuşsa 5 dakika da Kasımpaşa stadında oynayabilir. Olimpiyat uzak, rahat değil ama her fırsatta taraftarının Türkiye'nin bir numarası olduğunu iddia edenler için de aslında bir fırsat değil mi, bileti ucuz yaparsın ortalama 50-60 bine oynarsın maddi manevi her açıdan iyi olur. Bence Fikret Orman Uefa kararları çıkana kadar açıklama falan yapmayacak, hem BJK hem FB kesin olarak Avrupa'da olmazlarsa Kadıköy sürprizi gelebilir, zemin sorunu diye bir şey söz konusu olmaz, Aziz Yıldırım zaten buyrun gelin demiş.

Ralph
11.Temmuz.2013, 00:08
Fenerbahçe Avrupa'ya gitmezse eğer bence orada oynanması çok mantıklı olur. Hem merkezi hem de sonuçta bir tek lig ve kupa olacak iki takımında ceza alması durumunda. Tabi gönül isterki iki takımda ceza almasın.

anil luque
11.Temmuz.2013, 00:46
Boyle olacagi belliydi.