View Full Version : Beşiktaş Sohbet Alanı
footballer33
25.Mart.2012, 04:07
Şuan herkes acı çekeceğiz falan diyor ama şuraya yazıyorum , Fikret Orman başkan olsun , Q7 , Fernandes falan da satılırsa 6 ay sonra başarısızlıkta taraftar homurdanmaya başlar , ertesi sene de F.Orman ve yönetimi istifaya çağrılır. Şuan böyle düşünüyor herks ama bence taraftar sportif başarısızlığı kaldıramaz borcu falan da unutur. Ha zaten 10 senede 1 şampiyon olabilirsek oluyoruz kabul etmek lazım , o yüzden sportif başarısızlık ne olur ne olursa sportif açıdan başarısız sayılırız o da önemli tabi.
F.Orman sözünün eri olursa ve katılığı programlarda çıkıp söylediklerini yaparsa homurdanma olacağını düşünmüyorum. Açıklamalarında da sürekli söylüyor zaten; radikal kararlar alacağız, kemerleri sıkacağız, kimse güllük gülistanlık şeyler beklemesin, mali durum düşündüğümüzden de beter durumda falan diye. O yüzden 2 sene bile sürmeyecek ilk başkanlık dönemi için istifa seslerini duyacağımızı düşünmüyorum. Bunu duyarsam da işin altında başka şeyler ararım. Farklı güçlerin sesi olduğuna inanırım. Seçildiği ilk dönemde başarılı olursa da zaten bir sonraki seçime de adaylığını koyduğu taktirde seçilmesi kesinleşir. Bana kalırsa 3 aday içinde en iyisi ve en mantıklı konuşanı F.Orman. Onun seçilmesini diliyorum.
kalemci
25.Mart.2012, 04:11
Lyon 4-5 sene şampiyonlar ligine katılıp bu seviyeye gelmek için Lyon gibi 5-6 yıl hazırlık evresinde geçmeliyiz. Yanlış bilmiyorsam 1996'den itibaren hazırlık devresine girdiler ve ilk tohumlarını 2002 yılında toplamaya başladılar. Ve son 3 yıldır sistemlerini değiştirdiler. Biraz daha marka peşinde koştular ve başarıları düşüşe geçti. Senin dediğin gibi Avrupa kupalarını açacak ve istikrar sağlayacak hızlı bir yapılanma anca Arap multi milyonerlerle oluyor futbolda ne yazık ki.
GeNç KaRTaL
25.Mart.2012, 04:11
Bana kalırsa 3 aday içinde en iyisi ve en mantıklı konuşanı F.Orman. Onun seçilmesini diliyorum.
Ben diğer başkan adaylarını dinlemeye değer bile bulmuyorum.Fikret Orman mantıklı şeyler söylüyor ama bunları hayata geçirebilecek mi orasını göreceğiz.İşi çok zor.Normal bir durumda olsa kulüp,bu mantaliteyle söylediklerini yapması daha kolay olurdu ve YD'den sonra kulübümüze çağ atlatırlardı ama önümüzdeki mali tablo işlerini zorlaştıracak.Umarım başarabilirler.En azından umudumuz olacak.Yalçın Karadeniz veya diğer adaylara kalsaydı umuda da sahip olamayacaktık.
kalemci
25.Mart.2012, 04:16
Levent Erdoğan'ı listesine alana kadar benim de kötünün iyisi gördüğüm isimdi Fikret Orman ama artık benim için diğer 2 adaydan pek farkı kalmadı.
footballer33
25.Mart.2012, 04:22
Zaten, Fikret Orman'ın tek ve en büyük eksisi de Levent Erdoğan oldu şu ana kadar. Ama Levent Erdoğan'ın nasıl bir karaktere sahip olduğu da ortada. Önce başkan adayı oldu, sonra Serdal Adalı'nın çekilmesine sebep olacak sözler sarf etti, daha sonra Yalçın Karadenizle yola başladı ve en sonunda, O da çekilince kendisini Fikret Orman'a yamadı. Kendisi, camiada boş işler ve boş konuşmalar sorumlusu olarak görev alacağı için pek önemsemiyorum varlığını. Düşüncem, seçimden önce istifa edip gideceği yönünde. Umarım görev aldığı süre içerisinde, F.Orman'ı da yemez, sindirmez.
kalemci
25.Mart.2012, 04:27
Fikret Orman bu kadar alt yapı dedikten sonra Levent Erdoğan yerine Sinan Vardar'ı alsa listesine daha iyiydi. Bide Sinan Vardar seçilemesem bile altyapının masrafları benden demişti, adaylıktan çekildi yine de sözünü tutacak mı bakalım.
GeNç KaRTaL
25.Mart.2012, 04:28
Ben Levent Erdoğan'ın önceki yöneticiliğindeki gibi her fırsatta basına demeç veren yönetici tipi performansı sergilemesine izin verilmeyeceğini düşünüyorum.Fikret Orman bunu net bir şekilde söyledi Ntv'de.Benim mantaliteme uygun hareket edecek herkes dedi.Kongre yapımızda Beşiktaş'tan çok menfaatlerini düşünen bir kitle söz konusu malesef.Diğer adayların kazanmasındansa Fikret Orman'ın işini garantiye almak için LE'yi yönetime almasını ben çok yadırgamıyorum şahsen.
kalemci
25.Mart.2012, 04:31
Antalyalı arkadaş varsa daha iyi bilir de Antalya Beşiktaşlılar Derneğinde sözü geçiyor diye duydum Levent Erdoğanın. Antalya Beşiktaşlılar Derneğinin de diğer derneklerde sözü geçiyormuymuş neymiş. Doğruluk payı var mıdır ?
GeNç KaRTaL
25.Mart.2012, 04:36
Önceki yöneticilik görevinde derneklerden sorumlu yöneticiydi.Bütün derneklerle içli dışlı birisi yani.Bunlara iyi de para yediriyormuş.Sadece Antalya ile sınırlı değildir yani muhabbeti.O yüzden zaten bu kadar adı geçiyor.Yoksa LE kim ki yani.
kalemci
25.Mart.2012, 04:43
Benim düşüncem bu derneklerin gücünü arkasına alarak adaylara baskı yaptığı. Fikret Orman'ın seçileceğini bildiğinden onun listesine girmek istemiş olabilir diğer türlü diğer adayların listesine girme ihtimali Fikret Orman'a sıkıntı çıkartabilirdi. 2 aday birleşse ve arkasında dernekler olan Levent Erdoğan'ı listelerine alsalar seçim kızışabilirdi.
Ahmet Göktaş
25.Mart.2012, 04:43
L.E kongrede o kadar güçlüdür ki , geçen sene canlı yayına bağlanıp Y.D yönetiminde oldugu halde Y.D'ye posta koymuştu , bu derece güçlüdür yoksa sıradan bir avukat bildiğim kadarıyla. Ama ben min. 1500 oyu olduğunu düşünüyorum.
GeNç KaRTaL
25.Mart.2012, 04:49
Şu videoyu seyredip Levent Erdoğan'ın Bülent Deriş ile birlikte seçime girdiğini düşünsene Ahmet.:icon_smile:
http://www.youtube.com/watch?v=YUj5c9jsFWs
kalemci
25.Mart.2012, 05:04
Videonun başı yeter. Taht nedir yahu :n:
Eğer doğruluk payı varsa ki belgelerle açıklamışlar bu adam usulsüzlükle topladığı üyeleri getirirse ciddi bir oy alır. Levent Erdoğan nasıl farkedememiş bunu :)
Bu arada Seyit Ateş Mami'nin manevi babam dediği şahıs değil mi ?
Ahmet Göktaş
25.Mart.2012, 05:07
Video sanki 2.Dünya savaşı belgeseli gib müzikler , konuşan adam falan ürktüm :D
Evet Seyit Ateş o kişi. Günahım kadar sevmem kendisi Muhammed'i resmen malı gibi kullanan biridir.
Nocna Mora
25.Mart.2012, 12:23
Beşiktaş'ı kurtaramayacaklar. Yüzüne gözüne bulaştıracak yeni başkan. İçimde öyle bir his var..
Deus Dominus
25.Mart.2012, 16:09
109 yıllık kulüp Beşiktaş, bir şey olmaz, elbet çıkar bu kaostan ama bu süreci hızlandırabilecek bir ekip çıkabilir mi şu dönemde? O konuda benimde tereddütlerim var senin gibi.
C h A o S
25.Mart.2012, 19:48
Beşiktaş'ta bugün başkan seçiliyomuş.Şimdi ntvsporda alt yazıda gördüm.Hiç heyecan yok sanırım seçimlerde.Yoksa canlı yayınlar felan olması lazımdı.Koskoca Beşiktaş başkanını seçiyor tvler niye böyle duyarsız kaldı acaba.
Haber kanallarında ve NTVSpor'da veriliyor güncel olarak sürekli. Bunun dışında normal kanallar hiç bir zaman vermiyor bu tip şeyleri zaten. Akşam haberleri haricinde.
C h A o S
25.Mart.2012, 19:55
Valla ben bizim seçimlerde felan hatırlıyom ntvspor kongreden hep canlı yayın yapardı.Alt yazı ile seçim sonucu veriliyor.Garibime gitti.He belki Beşiktaş basına kapamıştır seçimi.
Ben 2-3 kere denk geldim bugün bağlanıldı merkeze. Ama öyle detaylı bilmiyorum. Sürekli izlemedim.
El Barto
25.Mart.2012, 20:14
Fikret Orman başkan seçilmiş ha. Listesinde Levent Erdoğan vardı sanırım. :) Haydi bakalım.
Mamadou
25.Mart.2012, 20:20
Hayırlı olsun. İnşallah iyi işlere imza atar.
Hayırlı uğurlu olsun. Çok hayalim var çok! Yıllardır hasret olduğum, diğer takımları izlerken "keşke benim takımımda böyle oynasa, böyle rahat izleyebilsem" dediğim şeylere kavuşmak istiyorum artık. Fikret orman artık tek umudumuz. Umarım adam gibi adam, futbol bilgisi yüksek, becerikli, marifetli ve başarı dolu yıllar geçirir.
goosfraba
25.Mart.2012, 21:02
bildiğim kadarıyla fikret orman bazı gruplara, oluşumlara biat etmiş değil...
bu yüzden beşiktaş'a başkan olmasına sevindim.
GeNç KaRTaL
25.Mart.2012, 21:30
Hayırlı olsun yeni yönetim kurulumuz ve başkanımız.İnşallah başarılı olurlar.
RasAnt
25.Mart.2012, 21:32
Beşiktaşa ve Türk futboluna hayırlı olsun
footballer33
26.Mart.2012, 04:31
Fikret Orman, Beşiktaş'ımıza hayırlı olsun. Bundan sonra yeni trend, F.Ormanda ter olmaya geldik. :)
Umarım kendisinin dediği gibi güneşli, güzel günler görürüz pek yakında. İlk icraat olarak da, yarın saat 12.00'de kulübün kurucularından Şeref Bey ile Yahya Efendi'nin mezarını ziyaret edecekmiş. Bravo!
http://g1203.hizliresim.com/v/t/3udfg.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-MKumH2ZlVRw/Te0hx7gGvEI/AAAAAAAACSQ/8ILLDMM-5B8/s1600/%25C5%259EerefBeyAnma.jpg
anil luque
26.Mart.2012, 14:43
Hayırlı uğurlu olsun , kazanan Beşiktaşım olsun .
Beşiktaş'ın yeni başkanı Fikret Orman, ilk önce durum tespiti yapacaklarını ve sonra seri olarak icraatlara başlayacaklarını belirtirken, yapılması gerekenleri bir bir sıraladı. İşte Orman'ın çıkardığı reçete...
http://img94.imageshack.us/img94/5298/45617619.jpg (http://img94.imageshack.us/i/45617619.jpg/)
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş'ın, Beşiktaşlıların istediği şekilde yönetileceğini söyledi.
Siyah-beyazlı kulübün dün yapılan olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa seçilen Fikret Orman, bugün yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, kulübün futbol şubesinin kurucularından Şeref Bey'in Yahya Efendi Türbesi'ndeki mezarını ziyaret edip, dua okudu.
Orman, daha sonra yaptığı açıklamada, kulübün bu kadar taraftarının olmasına, bu kadar insanın gönlünde yer etmesine sebep olan ve kulübün kuruluşunda harcı olan insanların bulunduğunu belirterek, "Biz bugün buradaysak, bu kadar itibar görüyorsak onların sayesinde. Onların çizmiş olduğu vizyon sayesinde. Beşiktaşlılığımızdan gurur duyuyorsak her şeyi onlara borçluyuz. Şeref Bey bizim için önemli bir insan. Ondan sonra gelen Baba Hakkı gibi bütün büyüklerimiz de çok önemli. Bu işe ilk harcı koyan Şeref Bey'i ziyaret etmek istedik, arkadaşlarımızla birlikte hayır duamızla işimize başlayalım istedik" diye konuştu.
"BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞLILARIN İSTEDİĞİ ŞEKİLDE YÖNETİLECEK"
Beşiktaş'ın, Beşiktaşlıların istediği şekilde yönetileceğini anlatan Orman, "Bir tek çizgimiz var, o da Beşiktaşlılık çizgisidir. Bunun haricinde hiçbir konuyla ilgilenmiyoruz" dedi.
Teknik direktör Carlos Carvalhal ve Portekizli futbolcuların gönderileceği yönünde spekülasyonlar yapıldığının hatırlatılması üzerine Orman, "Oyuncularla alakalı olarak, sezon sonuna kadar takımın halini görmek istiyorum. Biz daha mazbatamızı almadık. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımla tartışmadan bir konuda karar vermem. Paylaşımcı bir yönetim anlayışım var. Şu anda yönetimdeki hiçbir arkadaşımla bu konuyu konuşmadık. Yarın saat 16.00'da mazbatamızı alacağız, daha sonra da yönetim kurulunda konuşur, fikrimizi beyan ederiz" ifadelerini kullandı.
"ÖNCE MALİ DİSİPLİNE İHTİYACIMIZ VAR"
Beşiktaş Kulübü'nün eski başkanlarından Serdar Bilgili'nin "Yeni yönetimden 2-3 yıl sportif başarı beklenmesin, mali başarı beklensin" dediğinin hatırlatılması üzerine Fikret Orman, "Aday olduğumdan bu yana benzer ifadeleri kullanıyorum. Beşiktaş'ın her zaman hedefi şampiyonluktur ama, Beşiktaş'ın mali sıkıntı içinde olduğunu herkes kabul ediyor. Önce biraz mali disipline ihtiyacımız var. Beşiktaş'ı ekonomik olarak bir çizgiye getirmemiz lazım. İlk hedefimiz bu. 'Çok yıldız transferler yapacağız, seneye şampiyon olacağız' gibi arkası dolu olmayan iddialı laflar etmenin manası yok. Mevcut borçları ödemek için kaynak yaratmak lazım. Yeni transferler için konuşmak çok erken. Önümüzde 2 aylık bir süreç var. Çok aceleci olmayın, bizden çok acele hareketler beklemeyin. İlk önce durum tespiti yapacağız, planlama yapacağız, sonra seri olarak icraatlara başlayacağız" şeklinde konuştu.
"YAPILMASI GEREKEN ÇOK İŞ VAR"
"Beşiktaş'ta yapılması gereken çok iş var, biz de bunun için buradayız" diyen Orman, "Ağlanıp sızlanacak bir durum yok. Geriye dönüp, 'Şöyleydi' demenin de manası yok. Biz artık çözüm bulmak, yeni bir sayfa açmak için buradayız, elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
Orman, transferle ilgili bir soruya, "Transfer döneminde değiliz. Benim işim transfer yapmak değil. İlk etapta teknik kadroyla konuşacağım. Play-off var önümüzde ve bu takımla oynayacağız. Şu anda gündemimiz transfer değil, önümüzde play-off var" yanıtını verdi.
Play-off'ta hangi takımı şanslı gördüğü sorusuna ise Fikret Orman, "Ben Beşiktaş'ın başkanıyım, herhalde Beşiktaş'ı avantajlı görürüm" cevabını verdi.
"NE STAT PROJESİ GÖRDÜM, NE DE İZİN"
Fikret Orman, stadın durumuyla ilgili bir soru üzerine de, "Ne bir stat projesi gördüm, ne de bir stat izni gördüm. Çarşamba günü gündemlerimizden biri odur. Eski yöneticimiz, değerli büyüğümüz Orhan Saka'dan bilgi alacağız. Beşiktaş'ta devamlılık esastır. Bilgileri alalım, sonra paylaşırız" diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in kutlama mesajlarının olduğunun hatırlatılması üzerine dez Orman, "Sağ olsunlar. Netice itibariyle Beşiktaş'ı temsil ediyorum. Onlar da Beşiktaş'a gönül vermiş insanlar, sağ olsunlar" dedi.
anil luque
28.Mart.2012, 02:19
Ertuğrul Günay isimli bakanlık vasıflarından yoksun şahsın yaptığı açıklamayla ilgili hiçbir şey olmaması beni çok şaşırttı burda. Adam kültürel miras kisvesi altında stadı yıkmaktan bahsediyor. Varsa yoksa Beşiktaş'a zarar verelim. Sen Hasankeyf'i koruyamadın , Karadeniz'in eşsiz güzelliğine HES Projeleri düzdün şimdi gelmiş tarihsel dokudan , kültürel mirastan bahsedip İnönü'yü yıkalım diyorsun. Git önce stadın arkasındaki koskoca GÖKKAFES'i yıksana sen.
O stadın tek taşına dokunanı üstüne benzin döküp yakar bu taraftar haberiniz olsun.
Hee unutmadan #inonuBizimdirBizimKalacak !!!!!
footballer33
28.Mart.2012, 02:41
Anıl, her şeyi söylemişsin bana cümle bırakmamışsın be kardeşim! :)
+1903 diyeyim ben de, ne yapalım? :)
meddah
28.Mart.2012, 02:54
Yıkılması ihtimali şahsen beni de rahatsız ediyor... Ama doğruya doğru; bu stadın oraya yapılmış olmasının da rasyonel bir izahı yoktur. Bunu da söylemek lazım.
footballer33
28.Mart.2012, 03:06
Stadın yerinde ne var? Tarihsel yapıyı bozuyor demeyin bana, Kültür Bakanı denilen şahsiyetin söylediği gibi. O tarihsel doku etrafa dikilen binalarla, gökdelenlerle falan bozulmuyor da bizim stadımızla mı bozuluyor? 60 yıllık bir stad İnönü. Tarihsel dokuysa, bu da tarih o zaman. O kadar kolay değil bu işler.
meddah
28.Mart.2012, 03:24
Gökdelenler de bozuyor. Mesela yeni açığın arkasındaki otel. Carlton mudur, Çarliston mudur nedir?
Yapılması hatadır derken kastım, sarayın dibine, müştemilatından bir kısmın yıkılarak yapılmış olması. Stad 65 senelik bir stad, onu ben de, beni rahatsız etme sebebi olarak söyledim zaten, ama dibine yapıldığı saray da 95 senelik saraydı yapılırken.
footballer33
28.Mart.2012, 03:38
Bunu düşünecek olan da yetkili kişilerdir işte, biz değiliz. :) Yalnız şundan eminim ki, İnönü'ye dokunamazlar kolay kolay.
Nocna Mora
28.Mart.2012, 22:22
Bence stadın yeri gayet güzel ve merkezi. Stad nerede olacaktı şehir dışında mı ? İnönü'den top kaçıp sarayın bir camını krımadıkça bence sorun yok :)
Aslında son zamanlarda yıkılmasına karşı olmaya başladım. Okulda Bilim ve Teknoloji Tarihi dersi alıyoruz. Onda tartıştık bu konuyu. İnönü Stadı'na çivi dahi çakılmaması gerekiyor. Yıkılması demek Dolmabahçe Sarayı'nın büyük risk altına girmesi demek oluyor. Zaten sayılı yerimiz var bu tarihi dokuda, onuda riske atmamak lazım. İzin çıkmaz umarım.
di canio
28.Mart.2012, 22:35
İnönü'nün dayanıklılık sorunu olduğu yönünde haberler çıkmıştı bir ara. Depreme dayanamaz falan diye. Böyle bir durum var mı?
byariff
29.Mart.2012, 18:05
LigTV'den Atakan Kurt Besiktasin Gelecek Sene Yabanci Kaleci Alacagini Soyledi
LaigLeNoiR
29.Mart.2012, 21:23
Alsınlar bakalım, Rüştü her zaman zoru görünce kaçıyor. Cenk desen ortada, ne yapacağı belli olmuyor.
SaLviO
29.Mart.2012, 21:57
inönü dökülüyor resmen ya ben 2 sene önce şampiyonlar ligi cska maçında bu maçtan önce şampiyonlar ligi bayrağı sallayan cocukların arasındaydım da stadın içi resmen dökülüyor yıkılması lazım yada genel bi tadilat yapmaları lazım
GeNç KaRTaL
30.Mart.2012, 00:42
Başkan ilk günden el atmış olaylara.8 yıl kulüp başı boş gibi bir şeydi resmen YD başkanlığında.
Yönetimin Avrupa turu sürüyor
İsviçre'de UEFA yetkilileri ile görüşen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri akşam saatlerinde İspanya'ya geçecekler.
Beşiktaş'ta 25 Mart'ta yapılan olağanüstü seçim sonrası başkanı seçilen Fikret Orman, dün yönetim kurulu ile ilk kez toplantı düzenlemişti.
Orman ve ekibi üç buçuk saat süren toplantı sonrası görev dağlımı yapmamıştı. Ancak bu sabah Başkan Orman, yönetim kurulu üyelerinden Tamer Kıran ve Cem Bilge İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan UEFA'nın merkez binasına gitmeleri kararlaştırılmıştı.
Bugün UEFA merkezinde yapılan görüşmede hem nezaket ziyeratinde bulunuldu, hem de 2008-09 sezonu başında Tomas Zapotocny ve Tomas Sivok'un transferleri sonrası Udinese Kulübü ile yaşanan anlaşmazlığı başta olmak üzere bir çok konu masaya yatırıldı.
İSTİKAMET İSPANYA
Görüşme sonrası İsviçre'den ayrılan Siyah Beyazlı heyetin, İspanya'ya hareket ettiği öğrenildi. Başkan Orman ve yönetim kurulu üyeleri Tamer Kıran ile Cem Bilge'nin başta takımın teknik direktörü Carlos Carvalhal, oyunculardan Quaresma, Fernandes, Almeida, Simao, Sidnei, Bebe ve Alves'in menajerliğini yapan Jorge Mendes ile görüşecekleri öğrenildi. Yapılacak görüşmede bu isimlerin yeni sezon öncesi durumları masaya yatırılacak ve sezon sona ermeden ilk kararlar alınacak.
ALMANYA'DA İLK TEMASLAR
Beşiktaş heyetinin görüşmeleri İspanya'dan sonra Almanya'da devam edecek. Başkan Orman ve ekibi Almanya'da ilk olarak Ernst, Hilbert, Edu ve sezon başında Samsunspor'a kiralanan Fink'in menajerlik şirketi Rogon'a gidecekler. Merkezi Almanya'nın güneyinde yer alan Ludwigshafen kentinde bulunan Rogon şirketinin temsilcisi Christian Rapp ile bir araya gelecek olan heyet, bu dört futbolcunun durumu hakkında temaslarda bulubacak.
SON DURAK FRANKFURT
Siyah Beyazlı yönetimin temaslarına daha sonra yine Almanya'da devam edecek. Ludwigshafen'den sonra, Frankfurt kentine geçecek olan Başkan Orman ve ekibi burada da basketbol takımında geçmiş dönemde oynayan oyuncuların Siyah Beyazlı kulüp adına açtıkları davalar sonucu yaşanan problemler masaya yatırılacak. Frankfurt'ta bulunan merkezde temaslarda bulanacak olan Başkan Orman ve beraberindekiler daha sonra İstanbul'a geri dönecekler.
Doğan Haber Ajansı
Umarım bu isteği bu arzusu hep devam eder. İlk heveslik şeyler olmamasını diliyorum.
Mamadou
30.Mart.2012, 02:30
Mutlaka iyi bir kaleci transfer edilmeli.
footballer33
30.Mart.2012, 03:15
Başkanın hamleleri şimdiye kadar çok iyi, nazar değmesin. Kartal Yuvasına da el atmış sanırım, ürünlerde maç günü büyük indirimler olacakmış. Bununla ilgili bir duyuru yapılır yarın sanırım. Ayrıca kulübe, boş duran binalardan birini kiralayarak 1 milyon dolar sıcak para girdisi de sağladı.
Transfere gelince; yabancı kaleci alınmasına karşıyım, ilk 11'de oynayan yabancı oyuncu sıkıntısı da varken. Sinan Bolat'ı tek geçerim. :) En az 10 sene kaleci sıkıntımız olmaz, hem as hem yerli olarak.
kalemci
30.Mart.2012, 03:20
Para yok paraa ne transferi, 1-2 sene eldekilerle idare etmeli takim. En kotu ne olabilir ki ? Iyi ihtimalle altyapidan 2-3 oyuncu takima monte edilir, borclarin buyuk kismi kapanir ve gelecek yillar en az zararla kurtarilir.
footballer33
30.Mart.2012, 03:24
Para yok ve bunun için de birçok maliyeti yüksek futbolcu gidecek. İyi de, bunların yerine hiç mi transfer yapılmayacak. Gidenler kısmı dolup taşarken, gelenler kısmında sadece altyapı yazacak değil ya Ahmet kardeşim! :) Maliyeti düşük, bonservisi olmayan ya da az olan, ekip ruhu olgusuna sahip ve başarıya aç, kalitesi tartışılmayacak birkaç takviye mutlaka olacaktır. Kaleye de transfer yapılırsa bu yabancı değil, Sinan Bolat olmalı. Bu benim dileğim. :) İlla öyle olsun demiyorum.
kalemci
30.Mart.2012, 11:29
Sinan için en az 5 milyon bonservis isteyeceklerini düşünüyorum, fazla lükse girer bana kalırsa. Sözleşmesi elinde olan oyuncular arasında ucuza mal edebileceklerini transfer edebilirler bana kalırsa. 1 yıl ya dayanmamız gereken. Fink, Furkan ve Sezer'i de sayarsak 32 futbolcumuz var.
Sene sonunda Edu, Sidnei ve Bebe dönecek. Q7, Simao, Almeida ve Fernandes satılsa dahi Burak Kaplan, Mehmet Akyüz ve Mami var. Kaliteleri arasında dünyalar kadar fark var belki ama en kötü bunlarda 10 maç üstüste kazanamaz diye düşünüyorum ben :)
goosfraba
02.Nisan.2012, 00:04
Slaven Bilic ile anlaşıl-mış.
LaigLeNoiR
02.Nisan.2012, 00:54
Kaynak nedir Umut.
SaLviO
02.Nisan.2012, 01:31
sleven bilic müthiş (!)
Ralph
02.Nisan.2012, 14:51
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fiyapı İnönü Stadı'nın yenileme çalışmalarıyla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. İşte Orman'ın stat hakkındaki sözleri...
http://img685.imageshack.us/img685/7691/adszhnn.png (http://img685.imageshack.us/i/adszhnn.png/)
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fiyapı İnönü Stadı'nı hukukun emrettiği kurallara uygun olarak yenilemek üzere en kısa zamanda girişimlere başlayacaklarını söyledi.
Fikret Orman, Fiyapı İnönü Stadı'nın yenilenmesi ile ilgili siyah-beyazlı kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, ''Beşiktaş taraftarı, son derece haklı olarak, Fiyapı İnönü Stadı'yla ilgili tartışmaları çok yakından takip ediyor. Öncelikle şunu ifade etmek durumundayım; Fiyapı İnönü Stadı, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'yle, Beşiktaş'ın tarihiyle ve Beşiktaş'ın taraftarıyla bütünleşmiş bir stattır. Dünyanın her yerinde, her büyük şehrinde olduğu gibi, İstanbul'da da şehrin merkezinde, tarihi dokunun içinde, tarihle ve çevreyle uyumlu bir stat inşa etmek mümkündür. Biz, İnönü Stadı'nın, olduğu yerde yenilenmesi, yeni bir çehreyle, modern, ama tarihle ve çevreyle uyumlu bir mimariyle yenilenmesi konusunda kararlıyız'' ifadelerini kullandı.
''BAŞBAKANIMIZIN HER ZAMAN DESTEĞİNİ GÖRDÜK''
''Sayın Başbakanımızın spora, özellikle de futbola verdiği önem ve değeri çok iyi biliyoruz'' diyen Orman, ''Türkiye genelinde ve İstanbul'da yeni spor alanlarının inşasını her zaman destekleyen, yeni statların inşasını bizzat yakından takip eden Başbakanımızın, İnönü Stadı'nın yenilenmesinde de bizi destekleyeceğine, teşvik edeceğine inanıyorum. Nitekim geçen haftalarda Başbakanımız Sayın Erdoğan'ın, projeyi onaylayarak gerekli izinlerin kanunlar ve yönetmelikler çerçevesi içinde çıkarılması talimatı verdiğine yönelik haberler basında yer almıştı. Stadımızı yenileme çalışmalarında Sayın Başbakanımız'ın her zaman desteğini gördük; bundan sonra da göreceğimize eminim. Biz basına yansıyan farklı değerlendirmeleri değil, Başbakanımızın tutumunu asıl kabul ediyoruz.'' dedi.
''TÜRKİYE BİR HUKUK DEVLETİDİR''
Türkiye'nin bir hukuk devleti olduğunu kaydeden Orman, ''Beşiktaş da hukuka saygılıdır. Hukuka tam anlamıyla uymak, hukukun gereklerini yerine getirmek, bizim son derece hassas olduğumuz bir konudur. Stadımız bir sanatsal spor yapısı olduğu kadar, spor kültürü ve ahlaki anlamında da Beşiktaş'ın vazgeçemeyeceği tarihsel bir mirastır. Bize düşen, bizden önceki kuşaklardan devraldığımız bu hazineyi gelecek kuşaklara, modern ve spora hizmet eden işlevini pekiştirerek devretmektir. Stadımızı hukukun emrettiği kurallara uygun olarak yenilemek üzere en kısa zamanda gerekli girişimlerimize başlayacağız.'' diye konuştu.
NTVSPOR
byariff
02.Nisan.2012, 20:33
Beşiktaş yönetim kurulu, Carlos Carvalhal ile yollarını ayırmak için görüşmelere başladı ( Ligtv )
RaSenGan
02.Nisan.2012, 20:47
Carvalhal'in görevine son verildi.
Ntvspor
Ralph
02.Nisan.2012, 20:48
http://img189.imageshack.us/img189/5194/adsztoa.jpg (http://img189.imageshack.us/i/adsztoa.jpg/)
ÇOK ŞÜKÜR!
LaigLeNoiR
02.Nisan.2012, 20:49
Tayfur hoca tekrar geri geldi, sanırım toparlandı içeriden çıktıktan sonra.
Night_Mare17
02.Nisan.2012, 20:51
Yeni sezonda Bilic
LaigLeNoiR
02.Nisan.2012, 20:52
Nerde yazıyor bu Biliç, herkes bunu söylüyor ama ben neden göremiyorum.
Ralph
02.Nisan.2012, 20:52
Yeni sezonda Bilic
Bilic'i nereden duydun sen? Ben baktım bugün hiç bir yerde göremedim.
Night_Mare17
02.Nisan.2012, 20:53
Bilic'i nereden duydun sen? Ben baktım bugün hiç bir yerde göremedim.
Eren Özcan adlı kişi. Beşiktaş'la alakalı gazeteci galiba resimleri var görev kartıyla İnönü'de.
byariff
02.Nisan.2012, 20:53
Twitterde bi arkadas diyordu Carvalhal gençerbirligine gidebilir diye :D
GeNç KaRTaL
02.Nisan.2012, 20:57
Carvalhal ile yolların ayrılması gerekiyordu.Takım çok uzun süredir kötü bir performans sergiliyor.Ayrıca Carvalhal mantalite olarak büyük bir takım yönetecek kapasitede bir hoca değil.Yetenekleri zaten tartışmalı.Umarım Tayfur Havutçu da uzun soluklu düşünülmüyordur.Sezon sonuna kadar götürsün yeter.
Suicider
02.Nisan.2012, 20:59
Carvalhal iyi niyetliydi ama iyi bir hoca değildi maalesef.Gönderilmesi zaten bekleniyordu.Fakat yerine getirilen Tayfur'da eğer seneye devam edicekse başarılı olur mu bilemiyorum şüphelerim var.Tabi başkan derse ki takım olarak çok borcumuz var yabancı bir teknik direkyör getiremeyiz diye ozaman birşey diyemem.Hayırlısı olsun.
KaPaLı
02.Nisan.2012, 21:31
Carvalhal'in suçu elbetteki vardır, zaten başkasında olmaz suç %100 oranında ama takımı sabote edenleri kovmadığı sürece bu hamle sadece taraftara hoş gözükmekle olur. Gerisi boş.
RaSenGan
02.Nisan.2012, 21:35
Portekizlilerden ilki gitti sıra diğerlerinde.Birinin gitmesiyle bir şey düzelmez.
goosfraba
02.Nisan.2012, 22:17
bir fenerbahçeli olarak carvalhal'i o golden sonra futbolcularına koşmasıyla hatırlayacağım.
footballer33
02.Nisan.2012, 22:50
Nihayet, hele şükür. Çok geç kalınmış bir hamleydi bu. A.Madrid, bilemedin en geç Boluspor maçından sonra yollanması gerekiyordu Carlos'un. Fakat, önümüzdeki sezon Tayfur ile devam edilecekse yanına sağlam adamların getirilmesi şart yardımcı olarak. Yok eğer o da gidiciyse sene sonunda, Bilic'ten başkasını istemem şahsen. Hırvatlardan 350 bin euro civarı bir para alıyor, bizden de alsa alsa 1 milyon alır. Bu da bana göre gayet makul bir ücret olur. Zaten tavan fiyatı 1.5 milyon euro olacak seneye. Umarım, bundan sonrası Beşiktaş için hayırlı olur.
fotosuki
02.Nisan.2012, 23:00
Bence Tayfur her ne kadar sevsem de Carvalhal'ın Türk versiyonudur. Umarım sezon sonuna kadar anlaşmışlardır.
byariff
02.Nisan.2012, 23:03
umarim 4-2-3-1 sisteminden vazgecer.
Çok içten ve iyi biriydi. Umarım Türkiye'de başka bir kulüple anlaşır ve gitmez ülkemizden.
Play-off öncesi bu kararı veren Beşiktaş yönetimini kutlarım. Zorunlu ve zor bir karar. Ters etki yaratıp Tayfur Havutçu'nun ömrü 6-7 maçlıkta olabilir.
anil luque
02.Nisan.2012, 23:33
Yürek olarak , insaniyet olarak çok büyüktün ama teknik açıdan küçük kaldın be Carva. Olsun yüreğine , Antep maçında gol sonrası baldırını yırtan deparına , değme sözde Türklere nispet Marşımız'da ağlayışına emeğine sağlık. Yolun açık olsun..
footballer33
02.Nisan.2012, 23:34
umarim 4-2-3-1 sisteminden vazgecer.
O sistem 4-2-3-1 değildi ki! 4-3-3 versiyonuydu. :) Ama öyle bir futbol ve sistem vardı ki 4-2-3-1 gibi görünüyordu. :) Carlos'un oynatmak istediği sistemde diziliş buydu aslında:
Fernandes Ernst Veli
Q7 Almeida Simao
anil luque
02.Nisan.2012, 23:39
Carlos'un oynatmak istediği sistemde diziliş buydu aslında:
Fernandes Ernst Veli
Q7 Almeida Simao
Mehmet abi bu sistemi dünya üzerinde oynayabilecek tek takım Barcelona hadi azıcık ucundan da Real Madrid. Başka hiçbir takım tam randımanlı olarak oynayamıyor bu sistemi. Çünkü topla mümkün mertebe fazla oynaman lazım "rakip alanda" ve topu kaybettiğin anda rakibi boğarcasına pres yapman lazım. Bunu da bir Barça yapıyor ve dediğim gibi biraz ucundan Real.
Neyse konumuz bu değil :) :)
footballer33
02.Nisan.2012, 23:43
Anıl kardeşim, Carlos da bizi Barca ile R.Madrid ile karıştırmış işte heralde. :) Ben klasik 4-4-2'den başka bir sistemle oynamamızı istemem şahsen. Pektemek Bebe ya da Quaresma Almeida ikilisi bu sistemde oynarsak daha çok verim sağlar gibi geliyor bana. Q7 de çizgiye hapsolmaz ve serbest rolde daha faydalı olur böylece.
Dediğin gibi, konumuz bu değil. Carlos gitti artık ne de olsa. Bunları Tayfur Hoca'nın oynatacağı sistemi görünce konuşuruz. :)
anil luque
02.Nisan.2012, 23:50
Aynen abi :)
sarianet
02.Nisan.2012, 23:51
herkes suçsuz carlos suçlu çok yazık problemler hep teknik adamdan soruluyor gerçekten üzüldüm gene fatura teknik adama kesildi her sene birini gönderiyorsun arkadaş olmuyo işte bi sabret araştır sorunun temeline in bi dinle hocayı ama yok gönder biri gelsin olmaz böyle
anil luque
02.Nisan.2012, 23:54
herkes suçsuz carlos suçlu çok yazık problemler hep teknik adamdan soruluyor gerçekten üzüldüm gene fatura teknik adama kesildi her sene birini gönderiyorsun arkadaş olmuyo işte bi sabret araştır sorunun temeline in bi dinle hocayı ama yok gönder biri gelsin olmaz böyle
Biraz basmakalıp bir yorum yaptın be abi. Carva'nın gönderilişi tüm faturanın O'na kesildiğini göstermez. Kaldı ki Carva'nın teknik açıdan yeterli biri olmadığını alt komşunun kayınvalidesi bile anlamıştı yani. Sabredilecek bir yanı yoktu bence.
GeNç KaRTaL
03.Nisan.2012, 00:22
Yanlışta ısrar etmenin manası yoktu.Evet Carvalhal iyi bir insan,bu sene bir sürü zorluk söz konusuydu bizim için falan ama yeteneği ve mantalitesi de yetersizdi bizim için.Çok net ortaya çıktı bu.Hal böyleyken istikrar adına Carvalhal isminde ısrar etmek bize bir fayda getirmezdi.He belki önümüzdeki sezonu 3.olarak tamamlardık ama bizim hedefimiz bu değil kesinlikle.Carvalhal'in mantalitesi bunu başarı olarak sayan bir mantalite.Bu yüzden istemiyoruz.Sezon içerisinde yaptığı taktiksel tercihlerin ortaya çıkardığı sonuçlar da cabası.
sarianet
03.Nisan.2012, 00:34
adam kendi kurmadığı bir takıma geldi avrupada iyi işler çıkarttı tur atlattı beşiktaşa bunlar unutuluyor adama sabredilmeliydi çünkü iyi insanlar iyi olurlar her zaman beşiktaş kulübü bu sabri gösterip yıllarını kurtarabilirdi bence çok da yetenekliydi aynı şey aykut hoca için başlatılıyor şimdi sakın ha bi ferguson çıkaramadık fatih terim bile kaç kere geldi gitti gerçekten yazık bu mentalite ile hele beşiktaş son yıllarda her sene yeni bi teknik adam geliyor gerçekten üzücü forumlarda baktım da bjk taraftarı da üzüldü gerçekten herkesin sempatisini kazanmış bi adamdı umarım türkiyede görmeye devam ederiz özellikle ibb ye uzun vadede gelirse iyi iş çıkaracağını düşünüyoırum
GeNç KaRTaL
03.Nisan.2012, 01:09
Ben sana mantaliteden bahsediyorum,sen takımı o mu kurdu falan diyorsun.Sence Beşiktaş'ın hedefi Play-off'a kalmak mı olmalıdır? Öyleyse hiç konuşmayalım bile zaten,boşuna zaman kaybetmiş olurum.Asıl konuya gelirsek Carvalhal'e göre hedefimiz play-off'a kalmaktı ve bunu başardığı için başarılıymış.Açıklamalarında böyle söyledi kendisi.He bak İBB'de iş yapar belki.Mantalitesi oraya uygun.
Mamadou
03.Nisan.2012, 01:20
Carvalhal iyi hoştu ama son açıklamalarında hep bir kabullenme havası vardı. Her iki taraf içinde hayırlısı oldu.
anil luque
03.Nisan.2012, 01:42
Olaya bir de şu açıdan bakmak lazım. Bu zamana kadar Beşiktaş'ın makus talihidir ; iyi kadro gelir hoca yetersiz kalır. Hocanın alası gelir kadro yetersizdir. Örnek Del Bosque'nin elindeki kadro ve kendisi , örnek şu anki kadromuz ve Carva. Hee her ikisinin de iyi olduğu 2003 senesinde neler olduğunu hepimiz biliyoruz. Mustafa Denizli hocamızın elindeki "şu ana göre" kısıtlı kadroyla neler yaptığını da.
byariff
03.Nisan.2012, 01:56
Sergen Yalcin: "Sampiyon olur mu olamaz mi bilemem ama PlayOff'un 1.'si Besiktas olur
SaLviO
03.Nisan.2012, 02:06
Bende katılıyorum nedense play offda beşiktaşa çok güveniyorum
byariff
03.Nisan.2012, 03:04
Sergen kafasi guzel yayina cikti galiba zaten playoffu 1.ci bitiren sampiyon oluyor :D
footballer33
03.Nisan.2012, 03:41
Sergen'in söylemek istediği, 6 maç sonunda en fazla puanı Beşiktaş'ın toplayacağıydı. :) Normal sezon puanları ile playoff puanları toplanınca bizim şampiyon olamayacağımız kesin zaten. Genelden değil, 6 maçtan bahsetmiş Sergen. :)
Kaka Leite
03.Nisan.2012, 13:24
Carvalhal çok iyi biriydi ama yetmez.Gitmesi iki taraf içinde hayırlı oldu, o Türkiyede çok rahat iş bulur. :)
William Rookwood
03.Nisan.2012, 13:51
Bence Carvalhal'in gönderilmesi hataydı. Carvalhal'ın oyun tarzı ile uyuşmayan oyuncular vardı takımda. Hatırlarsanız Simao, Quaresma ve Almeida sakatken Beşiktaş şaha kalkmıştı o zaman herkes Carvalhal beklediğimizden iyi çıktı iyi yönetiyor takımı falan diyordu. Bence takımın dengesini Carvalhal değil diğer portekizli oyuncular bozdu. Samsunspor maçından 3 gün önce Sidnei,Fernandes ve Bebe Taksimde bir gece kulübünden çıkıyorlardı yanlarında sarışın bayanlar ile içkiden ayakta duramıyorlardı resmen.
besiktas1903
03.Nisan.2012, 14:01
Beşiktaş'taki görevine son verilen Portekizli teknik direktör düzenlediği basın toplantısıyla veda etti.
Portekizli teknik direktör Carlos Carvalhal, yönetici Tamer Kıran ile basın karşısına çıktı. Kıran, "Futbolda bazen yeni bir enerji yaratmak için kan değişikliğine ihtiyaç duyuluyor" dedi.
Carvalhall ise, "Öncelikle Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'ya bana verdikleri destek yüzünden çok teşekkür ediyorum. Benim Beşiktaş'a gelişimi çok farklı kılan onların bana verdiği destekti" dedi.
"OYUNCULAR ÜST DÜZEY PROFESYONEL OLDUKLARINI GÖSTERDİLER"
Takımdan ayrıldığı için üzgün olduğunu söyleyen Carvalhal, "Diğer taraftan da çok mutlu ve gururluyum. Burada geçirdiğim 8 ayda böyle bir kulüpte çalıştığım için, bu taraftarla birlikte bulunmak benim için çok büyük bir mutluluktu. Bunun ayrı bir sevincini yaşıyorum. Gerçekten, gönülden ve yürekten herkese çok teşekkür ediyorum. Benim başladığım dönem çok zordu. Ancak Beşiktaş oyuncuları her zaman üst düzey profesyonel olduklarını gösterdiler. Her zaman kulübe bağlılıklarını gerekli yerlerde gösterdiler. Bu nedenle benim burada olduğu sürece, herkese bana verdikleri destekten, bana yaptıkları yardımlardan dolayı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
"TÜRK BASINI KOLAY DEĞİL DEMİŞLERDİ AMA TAM TERSİNİ GÖRDÜM"
Carvalhal, "Herkes bana çok destek verdi, herkese buradan çok teşekkür ediyorum. Sadece Beşiktaş kulübü değil Türk halkına çok teşekkür ediyorum. Çünkü genel olarak Türk halkı benim hep yanımdaydı, bana kendi ülkemde yaşıyormuşum gibi davrandılar. Buraya gelmeden önce beni uyarmışlardı, 'Türk basını kolay değil' demişlerdi. Ancak bunun hiç bir şekilde doğru olmadığını gördüm. Hatta bunun tam tersini gördüm. Siz basın mensuplarının bana gösterdiği ilgiden dolayı da çok teşekkür ediyorum. Aldığım eğitimden dolayı herkese eşit davranmaya çalıştım. Sizlere de bugüne kadar doğru bir şekilde, saygılı bir şekilde davrandığımı düşünüyorum" şeklinde konuştu.
"BEŞİKTAŞ TARAFTARI HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR"
Portekizli teknik adam, "Yeni yönetimi tanıdım bu bir hafta içerisinde. Aslında Beşiktaş'ın bu sezonu iki şekilde analiz edilmesi lazım. Birincisi Aralık-Ocak ayı dönemleri, ikincisi de sonraki dönem. İlk dönemlerde Beşiktaş UEFA'da kendi tarihinin en iyi ikinci dönemini elde ederken, ligde de iyi bir seri yakalamışken tabiki aynı hoca ve aynı hocalar vardı. Tabiki sonra bazı şeyler iyi gitmedi, bunun değerlendirmesini sizlere bırakıyorum. Yeni yönetimi ilk tanıdığımda benim aldığım izlenim pozitifti. Yeni yönetimle birlikte bu takıma yeni bir enerji geldiği aşikar. Buradan tekrar yeni yönetimi tebrik ediyorum. Tayfur hocaya da gelecekteki maçları için bol şans diliyorum. Artık bu andan itibaren hem yönetici hem Tayfur hoca takımı daha iyi hale getirmek için ellerinden geleni yapacaklardır. Beşiktaş taraftarı her şeyin en iyisini hak ediyorum" dedi.
Carvalhal, "Benim taraftarla aramda çok ciddi bir empati vardı. Çünkü onlar benim 24 saatimi bu kulübe adadığımı biliyorlardı. Beni böyle hatırlayacaklarını biliyorum. Herkese teşekkür ediyorum, herkese gelecekte başarılar diliyorum. Türkiye'ye ve Türk halkına beni kendi evimde hissettirdikleri için teşekkür ediyorum" diyerek sözlerine son verdi.
Haber Kaynağı: Ntvspor
Ralph
03.Nisan.2012, 16:01
Bence Carvalhal'in gönderilmesi hataydı. Carvalhal'ın oyun tarzı ile uyuşmayan oyuncular vardı takımda. Hatırlarsanız Simao, Quaresma ve Almeida sakatken Beşiktaş şaha kalkmıştı o zaman herkes Carvalhal beklediğimizden iyi çıktı iyi yönetiyor takımı falan diyordu. Bence takımın dengesini Carvalhal değil diğer portekizli oyuncular bozdu. Samsunspor maçından 3 gün önce Sidnei,Fernandes ve Bebe Taksimde bir gece kulübünden çıkıyorlardı yanlarında sarışın bayanlar ile içkiden ayakta duramıyorlardı resmen.
Bir çok iyi özelliğinin yanı sıra taktiki bilgisi çok dar bir teknik direktördü. Yerine kim gelirse gelsin insanlığını ve bunun yanında bir çok özelliğini arayacağız Carvalhal'in. Ama gitmesi bence tartışılmaz derecede yerinde oldu. Zaten iyi tahammül edildi ki zaten bu kadar zaman tahammül edilmesinin nedeni bence sempatikliği ve sevecenliği idi.
Bunun yanında aslında ben Tayfur'u nasıl göreceğiz bakalım diyordum ama önümüzde ciddi bir playoff evresi var. En zor dönemde geldi Tayfur Havutçu. Umarım kötü bir gidişat alıp da medyanın acımasız yorumlarına maruz kalmaz. Taraftarında ne olursa olsun sevecen ve anlayışlı yaklaşması gerekiyor şu saatten sonra. Adam sonuçta her hafta derbi oynayacak. Kolay değil.
Ralph
03.Nisan.2012, 18:50
Bir insanın yüz ifadesi hiç mi değişmez anlamıyorum ben :icon_biggrin:
http://img832.imageshack.us/img832/1260/adszbwq.jpg (http://img832.imageshack.us/i/adszbwq.jpg/)
Nocna Mora
03.Nisan.2012, 19:21
Tayfur hoca bence yeterli bir hoca degil. Bakalım umarım beni yanıltır
goosfraba
03.Nisan.2012, 22:31
hocalığını göremedik ki daha.
footballer33
04.Nisan.2012, 02:20
Tayfur Havutçu zaten Süper Final için geçti takımın başına. 7 maçlığına bir hoca bulmak kolay değil çünkü şu andan sonra. Mesela, gündemde olduğu için söylüyorum, Bilic'i şimdi getiremezsiniz. Yeni sezonda Tayfur Havutçu, sportif direktörlüğe geçer yeniden ve yeni hoca takımı devralır.
LaigLeNoiR
04.Nisan.2012, 02:52
Beşiktaş taraftarını çıldırtacak
Beşiktaş'ta Fikret Orman yönetiminin görev başına gelmesiyle beraber siyah beyazlı ekipte taşlar yerinden oynarken Carlos Carvalhal'ın görevden alınmasının ardından Beşiktaş'ta teknik direktör koltuğu için en güçlü aday Slaven Bilic olarak görülüyor.
http://cdn.sporx.com/img/3/2012/bilic-medium-1333454649.jpg
HABER: Eray Emin Aydemir
[email protected]
Siyah Beyazlı ekipte Carlos Carvalhal ile yolların ayrılmasının ardından takım 7 maçlık bir süreyle eski teknik direktör Tayfur Havutçu'ya emanet edilirken siyah beyazlı kulislerde Hırvat teknik adam Slaven Bilic'in takımın başına geçeceği iddiaları her gün yeni bir boyut kazanıyor.
Türkiye'de üç büyük takımlarda görev almak istediğini daha önce söyleyen ve sıradışı tarzıyla beraber kulübede maçı yaşamasıyla dikkat çeken genç teknik adam Beşiktaş'ın gündemine gelirken, çılgınlığı ile gündemden düşmeyen Beşiktaş taraftarı özellikle Slaven Bilic'in takımın başına geçmesini sosyal ortamlarda yaptığı paylaşımlarla destekliyor.
Şimdi ismini Beşiktaş ile sık sık duyacağımız Slaven Bilic'in hem kariyerine hem de futbol dışı geçmişine yakından bakalım;
TERİM'İ GÖZÜNE KESTİRDİ
Şu an itibariyle Hırvastistan Milli Takımı'nı çalıştıran ancak Euro 2012 sonrasında görevinden ayrılacak olan Slaven Bilic, bir kulüp takımının başında Fatih Terim'den 2008 yılının rövanşını almak istiyor. Euro 2008'de Türkiye karşısında Semih'in attığı gol ve devamında penaltı atışları sonucunda hayalleri yıkılan Hırvat teknik adam Fatih Terim ile Türkiye'de büyük bir çekişme yaşadığını söylerken kendisine örnek aldığı teknik adamın ise Manchester United'ın tecrübeli çalıştırıcı Alex Ferguson olduğunu belirtti.
ELİNDEN GİTARI DÜŞÜRMÜYOR
Asıl mesleği avukatlık olan, basından gizlemediği sigarası, taktığı küpesi ve elinden düşürmediği gitarıyla farklı bir teknik adam profili çizen Slaven Bilic, yaşam http://www.sporx.com/img/2012/04/03/bilic_elektro.jpgtarzıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. Slaven Bilic&Rawba isimli bir rock grubunda elektro gitar çalan ve ağırlıklı olarak heavy metal müzik dinleyen Slaven Bilic zorlu maçlar öncesinde heavy metal dinleyerek konsantrasyonunu sağlıyor. Futbolculuk kariyerinde de sigara içtiğini gizlemeyen Slaven Bilic, basın toplantılarında da politik olmayan ne hissediyorsa onu söyleyen bir kişilik olarak karşımıza çıkıyor.
KULÜP TAKIMI DENEYİMİ SINIRLI
1998 Dünya Kupası'nda Hırvat Milli Takımı formasıyla sahada yer alan ve üçüncü olarak turnuvayı tamamlayan Hırvatistan'da dikkat çeken isimlerden biri olan Slaven Bilic, Milli Takım bazında başarılı bir teknik adam olarak karşımıza çıkarken kulüp takımları bazında deneyimsiz bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Futbol kariyerinde Hajduk Split, West Ham United ve Everton gibi önemli ekiplerde forma giyen ve futbolu bırakmasının ardından yetiştiği kulüp olan Hajduk Split'i 2001-2002 sezonunda çalıştırmasının ardından 2004 yılında Hırvatistan 21 yaş altı takımında görev alan ve 2006 yılıyla beraber Hırvatistan A Milli Takımı'nı çalıştıran genç teknik adamın yolu Beşiktaş ile kesişirse Bilic'in çalıştırdığı ikinci kulüp takımı Beşiktaş olacak.
KİTABINDA KAYBETMEK DİYE BİR ŞEY YOK
Slaven Bilic'in kariyeriyle ile ilgili olarak saha dışından yedek kulübesine doğru gittiğimizde karşımıza kaybetmekten nefret eden, hücum futbolu oynatmaya çalışan ve hırsından yedek kulübesinde duramayan bir isim karşımıza çıkıyor.
Beşiktaş'a geldiğinde ülkemizdeki 4. hakemlerin Beşiktaş'ın maçlarında Bilic'i sakinleştirmek için fazla mesai yapmaları su götürmez bir gerçek olarak karşımıza çıkarken Bilic'in Hırvat Milli Takımı'nda istatistikleri de oldukça parlak bir başarı olarak dikkkat çekiyor. Hırvat Milli Takımı'nın başında 59 kez maça çıkan ve bu maçlardan 40'ında soyunma odasına zaferle dönen Bilic, 13 maçta beraberlik 6 maçta da yenilgi alırken bu istatistikler Bilic'in ofansif oyun anlayışını da gözler önüne seriyor.
footballer33
04.Nisan.2012, 02:56
Yapılan habere bakılacak olursa, Bilic geldiğinde konuşulacak olan şeyler belli:
Küpesi, gitarı, Terimle olan hesabı ve kulüp takımı çalıştırmaması. :) Klasik Türk medyası işte, ne beklersin ki?!
anil luque
04.Nisan.2012, 12:17
Aynen. İki kötü sonucun ardından ayyaş olur rockçı olur takımla ilgilenmiyor olur.
Ralph
04.Nisan.2012, 12:18
Böyle renkli kişilikleri severiz biz. Gelsin bakalım, hoşgelsin.
anil luque
04.Nisan.2012, 12:19
Yardımcı antrenör de Nouma olur hepten kafayı yeriz :D
Ralph
04.Nisan.2012, 12:20
Yardımcı antrenör de Nouma olur hepten kafayı yeriz :D
Takım olmaktan çıkarız ozaman. Her maçtan sonra alemlere akar tüm takım :icon_biggrin:
Ralph
04.Nisan.2012, 14:25
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Süper Final'e rakip takım taraftarlarının alınması gerektiğini söyledi. Orman, siyah-beyazlı kulübün geleceği ile ilgili çok önemli değerlendirmelerde de bulundu.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Süper Final'e rakip takım taraftarlarının alınması gerektiğini söyledi.
Beşiktaş Kulübü Başkanlığına seçilen Fikret Orman, Ankara temasları kapsamında Spor Toto Teşkilat Başkanı Bekir Yunus Uçar ile görüştü. Basına kapalı ziyaretin ardından konuşan Fikret Orman, ''Sporda artık bir barışa, temiz spora, insanların gidebileceği, yapabileceği spora ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Süper Finaller'e taraftarlar alınmalı'' dedi.
Şampiyon takımın belirleneceği Spor Toto Süper Final'de, futbolseverlerin üst üste derbi maçlar izleyeceğini anlatan Orman, ''Kavgaların bitmesi gerektiğini düşünüyorum. Derbilerin taraftarlara açılarak herkesin seyretmesini, bir bayram havasında yaşanmasını daha uygun buluyorum. Süper Final maçları bunun için bir fırsat. Biz Beşiktaş Kulübü olarak gerekli her türlü katkıyı yaparız. Bizim taraftarlarımız zaten medeni taraftarlar. Herhangi bir çalışma yapmadık ama benim fikrim böyle'' ifadelerini kullandı.
Orman, Beşiktaş'ın bu sezon ligdeki konumuyla ilgili de, ''Hiç bir şey bitmedi. Daha önümüzde aydınlık günlerimiz var. Hiç bir şey öyle çabuk bitmez'' dedi.
BEŞİKTAŞ'IN AMATÖR BRANŞLARI
Beşiktaş'ın amatör spor branşlarına da gerekli ilgiyi göstereceklerini belirten Orman, ''Amatör sporlar da amatör olmalı'' dedi.
Amatör branşların daha çok gönüllülük ilkesiyle yapılması gerektiğini anlatan Orman, ''Çok büyük bütçeler harcanıp da sonuçta yine başarısız olmaya tahammülüm yok. Daha kalben ve gerçek sporcu mentalitesiyle bakmamız lazım. Daha bütçemizi oluşturmadık'' diye konuştu.
NTVSPOR
Ralph
04.Nisan.2012, 21:14
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bir açıklama gönderdi.
Şirketten yapılan açıklama şöyle:
“Şirketimiz ile Tayfur Havutçu arasında yürürlükte olan Beşiktaş JK Futbol Takımları Genel Direktörlüğü sözleşmesi feshedilmiş olup, Havutçu’nun 2012-2013 sezon sonuna kadar Futbol A Takımı Teknik Direktörlük görevine getirilmesi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşma karşılığında Tayfur Havutçu’ya 2011-2012 sezonu için 585.000 TL, 2012-2013 sezonu için ise 1.500.000 TL ödenecektir.”
fotosuki
04.Nisan.2012, 21:16
Tam ben de haberi yazıyordum. :) Tarih oldukça dikkatimi çekti.
Ralph
04.Nisan.2012, 21:17
Ben üstte yazmıştım ama... :]
Ralph
04.Nisan.2012, 21:18
Tam ben de haberi yazıyordum. :) Tarih oldukça dikkatimi çekti.
Bunu da aynı anda yazdık :icon_biggrin:
Bu arada Bilic için sevinmiştim. Keşke o gelseydi. Tayfur bakalım ne yapacak.
GeNç KaRTaL
04.Nisan.2012, 21:38
Offf ne Tayfur'u be abi.:icon_confused: Geçen sezonki yönetimin yaptığı hataya düşüyor yeni yönetim de.Tayfur hayatı boyunca ne başarmış ki Beşiktaş teknik direktörlüğüne layık görülüyor? Gitsin başka takımlarda rüştünü ispat etsin,sonra gelsin bu göreve.
di canio
04.Nisan.2012, 21:46
Beşiktaş'ta forma ve kombine satış rakamları düşündürücü...
2010-2011 Supor Toto Liginde Beşiktaş kombine ve forma satışlarında kümede kaldı. Sezon başında açıklanan kombine fiyatlarını pahalı bulan bir kısım taraftar kombine almama kararı ile Yıldırım Demirören yönetimine tepkilerini bu yolla ortaya koymuştu. Kartal Yuvalarını da protesto eden Beşiktaş taraftarı, ürünlerin pahalı ve yetersiz olduğunu her fırsatta dile getirmişlerdi. Beşiktaş Jimnastik Kulübü geçtiğimiz sezon satışların düşüklüğünden büyük bir kayba uğramıştı.
Kartalbakisi.com olarak bir araştırma yaptık, üç büyüklerin forma ve kombine satış ve pazarlama tablosunu ortaya çıkardık
İşte Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe Kulüplerinin 2007 – 2012 yılları arası forma ve kombine satış rakamları;
http://img28.imageshack.us/img28/1386/kartalbakisi.png
kartalbakisi.com (http://www.kartalbakisi.com/haber/forma-ve-kombinede-kotu-tablo/10671/)
Ralph
04.Nisan.2012, 22:09
Büyük ihtimalle Bilic çok para istedi Fikret Orman vazgeçti. Bana öyle geliyor. Yoksa ikisinin arasında yapılan seçimden kimin çıkacağını herkes tahmin eder.
GeNç KaRTaL
04.Nisan.2012, 23:07
Büyük ihtimalle Bilic çok para istedi Fikret Orman vazgeçti. Bana öyle geliyor. Yoksa ikisinin arasında yapılan seçimden kimin çıkacağını herkes tahmin eder.
Öyle olduğunu sanmıyorum.Bir kere yerli tercihi yapılacaksa bile tek alternatif Tayfur Havutçu değil.Boşta olan ondan daha iyi bir sürü yerli hoca var.Paranın söz konusu bile olmayacağı isimler tabii ki.Ya bu anlaşma göstermelik,ya da geçen sezon yaşanılanlardan dolayı bu görevin Tayfur Havutçu'nun hakkı olduğu düşünüldü.Eğer ikinci seçenekse yeni yönetim malesef hata yapacak.Çünkü geçen sene hocalığın Tayfur Havutçu'ya verilmesi hataydı.Yeni yönetim bu hatayı devam ettirmek zorunda değildi.Tayfur Havutçu'nun ne hocalık tecrübesi var,ne de taraftarın soruşturmada çıkan tapelerdeki geyik bile olsa Beşiktaş'ın hocasına yakışmayacak sözlerinden dolayı ona saygısı var.Bakalm ilerleyen zamanlarda ne olacak ama inşallah önümüzdeki sene Tayfur Havutçu ile devam edilmez.Yerli olacaksa bile başka birisi gelsin,Tayfur olmasın benim düşünceme göre.
footballer33
04.Nisan.2012, 23:14
Şemsi'nin tüm söylediklerine aynen katılıyorum. Tayfur, çok yanlış bir tercih olur. Tapelerde Tayfur'un ağzına aldığı sözlerin muhatabı olan futbolcular hâlâ bu takımda oynuyor. Bu, ilerde sorunlara yol açabilir. Umarım göstermelik bir anlaşmadır ve sezon bitimi yeni bir teknik adamla anlaşılır.
GeNç KaRTaL
05.Nisan.2012, 00:41
Söyledikleri mantıklı.Umarım yönetimin düşüncesi de aynen böyledir.
fırat günayer @firatgunayer
Bu sözleşmenin sırrı Tayfur Havutçu'nun bugün söylediği sözlerde gizli aslında..''Başarısız olduğumu hissedersem kendim giderim''
fırat günayer @firatgunayer
Tayfur Havutçu'nun 'Süper Final sonrası gideceği imajı' futbolcuları olumsuz etkileyebilirdi.Fikret Orman bunu engellemeye çalışmış olabilir
C h A o S
05.Nisan.2012, 00:56
Fatih Terim'in yanında Hasan Şaş ve Ümit Davala nasıl pişiyorsa Tayfur Havutçu'da TD anlamında daha kaliteli bir adamın yanında pişmesi lazım.Muhtemelen sezon başı yeni bir TD ile anlaşılır.
ForsakeN
05.Nisan.2012, 01:15
Mustafa Denizli ve Bernd Schuster'in yaninda yeteri kadar "pisti" zaten.
GeNç KaRTaL
05.Nisan.2012, 01:26
Bizim takımda yıllardır oturmuş bir sistem yok ki Tayfur Havutçu birilerinin yanında pişip direk bu göreve başlasın.O dediğiniz Barcelona'da,Ajax'ta,Porto'da falan olur.
Ralph
05.Nisan.2012, 16:33
Carva Demirören'i bombardımana tutmuş. Adam patlamaya hazır bomba gibiymiş vallahi.
footballer33
05.Nisan.2012, 16:58
Ben de o açıklamalardan kısmen haberdar oldum. Kendi sistemini yaratmak istemiş Carlos Carvalhal ve bu doğrultuda da, devre arasında yönetimden Olcan Adın ile Alper Potuk'u istemiş. Aldığı cevap ise 'mümkün değil' olmuş.
Ralph
05.Nisan.2012, 17:02
Ben de o açıklamalardan kısmen haberdar oldum. Kendi sistemini yaratmak istemiş Carlos Carvalhal ve bu doğrultuda da, devre arasında yönetimden Olcan Adın ile Alper Potuk'u istemiş. Aldığı cevap ise 'mümkün değil' olmuş.
Çok tuhaf bir adam bu Demirören, Tabata'ya servet verebiliyor ama Alper ya da başka herhangi bir kaliteli Türk oyuncuya "mümkün değil" diyebiliyor. Yani fazla para vereceksen Türk oyuncuya ver. Hiç değilse yerli kontenjanını kullanırsın oynatırken.
footballer33
05.Nisan.2012, 17:16
İsmail'e 5.5, Holosko'ya 5 milyon € artı Burak & Koray ikilisini vermiş bir isimden transfer başarısı beklemek hayalcilik olur, öyle değil mi Görkem? Serdal Adalı olmasa; Simao, Fernandes, Ersan, Almeida ve Quaresma kaça gelirdi acaba? :) Adamdaki zihniyet aynen şu:
+Bu adama ne kadar istiyorsunuz?
-2 milyon yeter başkanım.
+Al şu 5'i, bir de sana x futbolcuyu verelim, fazla konuşma!
-Teşekkürler başkanım.
Revolution
05.Nisan.2012, 18:07
Sözleşme tarihi biraz oyunculara göstermelik olabilir. 7 maçlık antrenör değil ayağınızı denk alın anlamında. Yeniden yapılanacağını söyleyen bir başkanın yapacağı bir hamle değil çünkü.
meddah
05.Nisan.2012, 18:19
İsmail'e 5.5
Artı Serdar Kurtuluş, ki hâlâ içim yanar bu takasa benim.
Bir de galiba 5,5 değil, 6,5 idi İsmail için verilen para. İlk takas teklifi daha kalabalıktı; Zapatocny ve Serdar Özkan'ı da içeriyordu. Bu iki isim Antep'e gitmek istemeyince verilen para biraz daha yükseltildi.
Ralph
05.Nisan.2012, 18:21
Zaten biz Antep'i iyi besledik. Bizim sayemizde geçiniyor, maaşlarını çıkartıyor adamlar.
footballer33
06.Nisan.2012, 00:04
Aynen Görkem. O sene Şampiyonlar Ligi'ne katılan biz olduk; fakat paraları alan G.Antepspor oldu. :)
@Meddah
Ben 5,5 diye hatırlıyorum. Mesajı yazdıktan sonra Serdar Kurtuluş da geldi aklıma da, sen eklemişsin zaten. :)
di canio
06.Nisan.2012, 00:07
Bugün Alper Potuk, Olcan Adın alınamıyorsa, o zaman Tabata'ya, Köybaşı'ya, yabancı hocalara ödenen tazminatların yüzünden dğeil mi zaten?
Ralph
06.Nisan.2012, 00:11
Aynen öyle. Bizim mali sıkıntıların baş nedenleri de bunlar zaten.
GeNç KaRTaL
06.Nisan.2012, 21:10
Galatasaray maçı öncesinde Fernandes'in nasıl bir katakulliyle cezalı duruma düşürüldüğünü de biliyoruz.Ondan sonra Beşiktaş kötü takım yeaaa.Portekizliler takımı batırdı yeeaaa.:icon_smile:
http://img109.imageshack.us/img109/6792/iftestandart.jpg (http://img109.imageshack.us/i/iftestandart.jpg/)
GeNç KaRTaL
06.Nisan.2012, 21:11
Demirören'in mümkün değil demesinin sebebi maddi imkanların olmaması.Zaten dikkat ettiyseniz basın bile pek haber yapmadı transfer konusunda geçen devre arasında.
furkan58
06.Nisan.2012, 21:12
fenerasyon çalışıyomuş demekki .
Night_Mare17
06.Nisan.2012, 21:15
fenerasyon çalışıyomuş demekki .
Sonra neden Fenerbahçe'ye karşı olanlar ortamı geriyor siz hazırlıyorsunuz kardeşim. İlla ironi yapacaksınız.
sui generis
06.Nisan.2012, 21:18
bence ikisini de verilmemeliymiş. 2 farklı yönetim var Şemsi. belki bu yönetim Fernandes'e vermezdi ya da MAA yönetimi Volkan'a da verirdi. ama 1 maç cezayı gerektiren bir durum yok bence. para cezası uygundur.
GeNç KaRTaL
06.Nisan.2012, 21:23
bence ikisini de verilmemeliymiş. 2 farklı yönetim var Şemsi. belki bu yönetim Fernandes'e vermezdi ya da MAA yönetimi Volkan'a da verirdi. ama 1 maç cezayı gerektiren bir durum yok bence. para cezası uygundur.
Bence de bundan dolayı ceza verilmesi yanlış.Ben de ilk başta senin gibi düşündüm ama YD federasyonu tahkim kurulunu ve diğer bir kaç kurulu değiştirmediğini hatırladım sonra.Eğer yanlış hatırlamıyorsam böyle bir çifte standart yapmaları kabul edilemez.
sui generis
06.Nisan.2012, 21:26
bilmiyorum hangi bölümlerin değişip değişmediğini ama aynı kişiler ise; yapılan elbette yanlış. dediğim gibi Fernandes e yapılan yanlış, böyle bir olay oynamama cezası getirmemeli.
Ralph
06.Nisan.2012, 21:27
Ligin kaderi işte böyle değişiyor.
Sonra neden Fenerbahçe'ye karşı olanlar ortamı geriyor siz hazırlıyorsunuz kardeşim. İlla ironi yapacaksınız.
Necati olayına atıfta bulununca; "Tamam şike yaptık" demeyi biliyorsunuz :) Bu lafa mı şey yaptın şimdi. Siz aynısını GS Sohbet Alanında da yaptınız.
sananes
06.Nisan.2012, 21:39
Federasyon değiştiği için standartları değişti demekki deyip geçmek yeterli
SaLviO
06.Nisan.2012, 22:03
Bir soru sormak istiyorum bu iki gözlemci raporunun gerçek olduğunu nereden biliyoruz ? tff nin resmi sitesinden mi ?
Çifte standart arayanlar bize ve Trabzonspor'a verilen 2 maçlık cezayı uzun uzun düşünebilir.
Suicider
06.Nisan.2012, 22:46
Çifte standart arayanlar bize ve Trabzonspor'a verilen 2 maçlık cezayı uzun uzun düşünebilir.
Daha öncede dediğim gibi Fenerbahçe'nin 2 maç cezası tamamen madde atılmasından değildi. 1 maç küfür den dolayı (4.uyarı olduğu için) 1 maçta madde atılmasından dolayı geldi.Tff'nin standartına göre beklediğim gibi oldu.O maçın cezası 1 ise bununda 2 idi.
..............
byariff
07.Nisan.2012, 00:29
Fikret Orman "Quaresma'ya ödemesi yapıldı"
SaLviO
07.Nisan.2012, 00:39
fikret orman tnt de canlı yayında arkadaşlar
footballer33
07.Nisan.2012, 00:52
Ben açtım, reklam girdi. Hay şansıma... :D
footballer33
07.Nisan.2012, 01:30
Dr. Gürkan Kubilay: Size teklif gelse TFF Başkanı olur musunuz?
F. Orman: Ben şu an en iyi, en değerli yerde oturuyorum. http://forum.forzabesiktas.com/images/smilies/icon_clap.gif
Taraftar kart da düşünülüyor. Yerinde bir düşünce, tabii ilgi fazla olursa. :)
byariff
07.Nisan.2012, 01:39
Fikret Orman "biliç ile ilgilenmiyoruz"
Fikret Orman "hocaya göre takım yapmayız"
Fikret Orman:''Arkadaşlarımız çalışıyor..Borcun 500 milyon tl olduğunu söyleniyordu ancak bize göre biraz daha fazla gibi''
Firat gunayer besiktas muhabiri : K.Karabük maçı sonrası Bjkli bir kaç futbolcuyla konuştuk..Hepsi 'antrenman yapmayı unutmuşuz,T.Havutçu geldi,çalışmaya başladık' dedi
GeNç KaRTaL
07.Nisan.2012, 02:29
Yönetim süper final maçları için kombine çıkartacakmış.
Tek maç bilet fiyatları:
Vip Üst D : 375 TL
Vip Üst B / E : 275 TL
Vip Üst A / F : 250 TL
Vip Alt C / D: 250 TL
Vip Alt B / E : 200 TL
Vip Alt A / F : 175 TL
Numaralı Orta : 175 TL
Numaralı Kenar : 150 TL
Kapalı Üst : 125 TL
Kapalı Alt : 100 TL
Yeni Açık : 60 TL
Eski Açık : 50 TL
3 maç paket fiyatları:
Vip Üst D : 840 TL
Vip Üst B / E : 630 TL
Vip Üst A / F : 570 TL
Vip Alt C / D: 570 TL
Vip Alt B / E : 450 TL
Vip Alt A / F : 390 TL
Numaralı Orta : 390 TL
Numaralı Kenar : 345 TL
Kapalı Üst : 285 TL
Kapalı Alt : 225 TL
Yeni Açık : 135 TL
Eski Açık : 108 TL
SaLviO
07.Nisan.2012, 02:30
beşiktaşlı olsam 3 maçlık paketi kaçırmam
GeNç KaRTaL
07.Nisan.2012, 14:58
Eski yönetim yeni sezon için forma tasarımlarını seçmiş önceden.Tayfur Havutçu'nun önümüzdeki sezon için yapılan sözleşmesini de önceki yönetimin yaptığı iddiası var.YD son dakikaya kadar zarar vermeden duramadın demi.:icon_smile:
anil luque
08.Nisan.2012, 19:16
Öyle birşey yapılmış olması imkansız bence.
GeNç KaRTaL
08.Nisan.2012, 19:34
Öyle birşey yapılmış olması imkansız bence.
Bence YD'nin negatif anlamda imkansız diye bir sınırı yok.He doğru değildir belki ama kesin doğru değildir de diyemiyorum.Ama forma olayı doğruymuş.Fikret başkan söyledi.
LaigLeNoiR
10.Nisan.2012, 00:53
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/319843_355151471187050_143288092373390_914215_2638 16991_n.jpg
anil luque
10.Nisan.2012, 12:20
Hahaha :D sesi kıssanaaa :D
RaSenGan
10.Nisan.2012, 21:36
Kombine fiyatları çok iyi.Özellikle 3 maç 108 tl çok çok iyi 3 büyük maç için.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/319843_355151471187050_143288092373390_914215_2638 16991_n.jpg
Bu monte PS. Gerçek değil ama çok güzel. Ödül almıştı hatta sanırım. :D
footballer33
11.Nisan.2012, 03:34
Helal olsun. Duygulanmamak elde değil. :(
Beşiktaş
Ralph
11.Nisan.2012, 17:28
Beşiktaş'ın eski kaptanı İbrahim Üzülmez, alacaklarının peşine düşenlerin aksine çok sevdiği renkler için öyle bir fedakarlık yaptı ki...
Nihat Kahveci, Ernst, Quaresma gibi isimler tahsil edemedikleri paraları için Beşiktaş’ı UEFA’ya şikayet ederken İbrahim Üzülmez, 1 milyon TL’lik senedinin günü geçmesine rağmen işlem yapmak isteyen menajeriyle yollarını ayırdı.
http://bjkmedya.com/haber_detay.asp?haberID=1603
Şu adamı doğru düzgün emekli bile edemedik yazıklar olsun bize.
SaLviO
11.Nisan.2012, 18:15
çok geç değil aslında yeni yönetim yapabilir
anil luque
11.Nisan.2012, 19:47
Senin yerin bizde apayrı Kaptan..
Homer J.S
11.Nisan.2012, 20:57
Biz de bile yeri ayrı onun, Delinho'yu seviyoruz.
LaigLeNoiR
12.Nisan.2012, 12:17
Başbakan'ı bu stat örneği ikna etti!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İnönü Stadı'nın yapımı için Beşiktaş'a şartlı onay verdi.
Bakan Ertuğrul Günay'ın, 'tarihi doku' nedeniyle desteklemediği yeni İnönü Stadı'na, Başbakan Erdoğan'dan 'şartlı' onay çıktı. Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın, 'tarihi dokunun bozulmaması' için karşı çıktığı İnönü Stadı projesi, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman tarafından, Günay'ın da bulunduğu ortamda Başbakan Erdoğan'a anlatıldı.
Orman'ın, Almanya'daki Berlin Olimpiyat Stadı örneği Başbakan Erdoğan'ı ikna etti. "Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın 'İnönü'yü yıkamazsınız. Beşiktaş Stadı'nı başka yere yapsın' sözleri ile durum iyice kritik noktaya gelmişti.
Beşiktaş'ın çiçeği burnundaki Başkanı Fikret Orman, Başbakan'ın Erdoğan'ın Urimçi-Pekin seyahatine dahil oldu. Ertuğrul Günay da 10 saatlik yolculuktaydı ve Başbakan Erdoğan hem Günay'ı hem Orman'ı önce ayrı ayrı, sonra birlikte dinledi.
Erdoğan uzun yolculukta kafasına takılanları iki isme de sordu. Erdoğan, 'Rantsız çözüm'e 'evet' derken; yani otel ve alışveriş merkezi yok, Günay'ın 'Tarihi doku zarar görmesin' ısrarı devam etti ve devreye Orman girdi: 'Sayın Başbakanım, Sayın Bakanım... Berlin Olimpiyat Stadı buna çok iyi bir örnek. Almanlar tarihi dokuya zarar vermeden Olimpiyat Stadı'nı günün şartlarına uygun şekilde yenilediler. Biz de aynı şekilde, tarihi dokuyu bozmadan yapabiliriz.'"
Bunun üzerine hem Erdoğan'ın hem de Günay'ın ikna olduklarının belirtildiği haberde, Orman'ın değerlendirmesine de yer verildi. "İnönü için o yolculuğa gitmek gerekiyordu. Berlin Olimpiayt Stadı modelini uygulayacağız."
İşte Berlin Olimpiyat Stadı'nın dıştan ve içten görünümü...
http://www.sporx.com/img/2012/04/12/bb1.jpg
http://www.sporx.com/img/2012/04/12/bb2.jpg
lexoqe
12.Nisan.2012, 13:12
Beşiktaşlı olurum vallahi. :)
byariff
12.Nisan.2012, 13:37
stad guzel ama saha ile stad arasinda cok mesafe var yahu hic sevmiyorum boyle stadlari keske her stadlarimiz ingilteredeki stadlar gibi olsa.
LaigLeNoiR
12.Nisan.2012, 13:39
O görüntü zaten Berlin Olimpiyat stadının görünümü :)
Ralph
12.Nisan.2012, 15:31
Artık stadımızda oyuncular rahatça korner kullanabilsin başka bir şey istemiyorum ben :icon_biggrin: 50 tane gazeteci ayıklıyor Fernandes her kornerde.
Bir de bu çok geniş bir stad yahu orası o kadar geniş değil ki.. Yol var orada.
anil luque
12.Nisan.2012, 18:19
Otel ve alışveriş merkezine niye karşı çıkıyor Recep Bey ?
meddah
12.Nisan.2012, 18:45
Bu tür ekler projeyi genişletip, pratikte saraya doğru yayılmasına sebep oluyor sanırım.
GeNç KaRTaL
12.Nisan.2012, 18:52
Fikret Başkan daha seçilmeden önce stadla birlikte otel,alışveriş merkezi gibi projeleri düşünmediklerini söylemişti zaten.
Addolorato
12.Nisan.2012, 20:46
Artık stadımızda oyuncular rahatça korner kullanabilsin başka bir şey istemiyorum ben :icon_biggrin: 50 tane gazeteci ayıklıyor Fernandes her kornerde.
Fernandes'i anca dengeler o 50 gazeteci :D. Adam çok iyi korner atıyor zaten.
Nedvedmania
12.Nisan.2012, 20:48
SON DAKİKA! ALMEIDA'YA 3 MAÇ CEZA! PFDK, Karabükspor maçında kırmızı kart gören Beşiktaşlı Almedia'ya 3 maç ceza verdi!
Mamadou
12.Nisan.2012, 20:50
Almeida 3 maç ceza almış. Çok güzel olmuş. Hoş olmuş. Keşke 1-2 maç fazladan ceza alsaydı. Play Off maçlarının tamamında Pektemek oynardı. Şimdi büyük ihtimal ceza 2 maça indirilir tüh..
anil luque
12.Nisan.2012, 20:52
Stad konusunda konuşulacak daha başka olaylar var bence ama biz burada konuştuğumuzla kalacağız o yüzden uzun uzadıya yorum yazmayacağım.
Almeida'ya da az vermişler. Ben siyah-beyazı görünce 10 maç falan verirler diyordum. Düşün artık yakamızdan be.
Ralph
12.Nisan.2012, 21:03
Böyle sorumsuz futbolcuları sevmiyorum. Aynısını Quaresma'da yapmıştı. Az bile bu ceza. Keşke daha fazla alsaydı. Bile bile lades denir bu kırmızı kart için.
anil luque
12.Nisan.2012, 21:07
Empati yapın biraz arkadaşlar. Tamam ben de maç anında çok sinirlendim takımı yarıyolda bıraktığı için Almeida'ya ama adam bildiğin dayak yiyor saha içinde. Dirsekler , itmeler vs. Biz kıçıkırık bi' halısaha maçında iki faul yapılınca sinirleniyoruz o adamlar niye sinirlenmesin. He yaptığı hareketi elbette savunmuyorum hakim olmalı kendisine ama insan vücudu bi' yerde refleks olarak dahi tepki veriyor.
Ralph
12.Nisan.2012, 21:10
Empati yapın biraz arkadaşlar. Tamam ben de maç anında çok sinirlendim takımı yarıyolda bıraktığı için Almeida'ya ama adam bildiğin dayak yiyor saha içinde. Dirsekler , itmeler vs. Biz kıçıkırık bi' halısaha maçında iki faul yapılınca sinirleniyoruz o adamlar niye sinirlenmesin. He yaptığı hareketi elbette savunmuyorum hakim olmalı kendisine ama insan vücudu bi' yerde refleks olarak dahi tepki veriyor.
Haklısın aslında empati yapmak lazım ama hiç gelemiyorum böyle şeylere. Bu arada aklıma bir şey geldi, dünkü Fenerbahçe maçını izleyenler bana yorum yapabilir mi bu konuda. Ben konu başlığında yoktum belki konuşulmuştur ama Semih bildiğin tekme tokat girdi adama. Karşılıklı kırmızı kart kesin çıkar derken sarı verdi hakem. Bildiğin nefretle girdiler birbirlerine. Nasıl oluyor bu iş?
anil luque
12.Nisan.2012, 21:21
O pozisyonda Riveros hiç birşey yapmadı. Faulu kullanmak için topa doğru hamle yaptı ama Semih saçmaladı bir anda. Hatta maç topiğindeki yorumum da aynı bu şekildeydi "Semih saçmaladı."
Stad konusunda konuşulacak daha başka olaylar var bence ama biz burada konuştuğumuzla kalacağız o yüzden uzun uzadıya yorum yazmayacağım.
Almeida'ya da az vermişler. Ben siyah-beyazı görünce 10 maç falan verirler diyordum. Düşün artık yakamızdan be.
Dirsek vb. hareketlerin cezası 3 maçtır. Ne 1 fazla, ne 1 eksik. Yani 1 maç gördüğü kırmızı kart + PFDK 2 maç ceza ekliyor. Eğer dirsek atmadıysa ya da yanlışlıkla falan olduysa PFDK ceza vermiyor kırmızı kart otomatik 1 maç ceza olduğu için 1 maç çekiyor cezasını. Bazen tamamen silebiliyorlar cezayı ama pek denk gelmiyor.
Bu hakikaten büyük sorun.Geçen sene Niang'ın kaburgası kırıldığı maçta rakip oyuncu tek sarıyla tamamlamıştı ve Niang tüm sezon bundan şikayet etmişti.Hücum oyuncuları çok çekiyor bundan ama daha Almeida gibi dirsekle tepki veren olmadı o yüzden 3 maç ceza uygun gibi her ne kadar haklı olsan da.
Zekirdek
12.Nisan.2012, 23:46
Yalnız gösterilen pilot resimde tribün ve saha arasına apartman dikilir.
footballer33
13.Nisan.2012, 00:04
Tribünle saha arasında farkın fazla olmasını ben de sevmiyorum. İzmir'de ve Olimpiyat Stadı'nda bu şekilde yapılmış mesela. Rakip takımı daha fazla baskı altına alacak kadar yakın olmalı tribünler sahaya.
Almeida'ya verilen 3 maçlık cezaya ise şaşırmadım. Maç esnasında çok fazla faule maruz kaldı ve anlık bir sinirle refleks olarak o hareketi yaptı; fakat zaten doğrudan kırmızı kartlara 2 maç banko veriliyor, kasıt da olduğu için 1 maç da öyle vermişler. Ben yadırgamadım cezayı.
anil luque
13.Nisan.2012, 00:32
Muslera Efes-Beşiktaş maçında Efes'i desteklemeye gitmiş. Güzel bir önce-sonra fotoğrafı dolanıyor nette :)
Muslera Efes-Beşiktaş maçında Efes'i desteklemeye gitmiş. Güzel bir önce-sonra fotoğrafı dolanıyor nette :)
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/543687_124060514384557_107987212658554_13749_13910 15481_n.jpg
:D
anil luque
13.Nisan.2012, 00:39
Hahah buydu işte :)
footballer33
13.Nisan.2012, 00:45
G.Saray'dan sonra tuttuğu 2. takım Efes heralde Türkiye'de ya da basketbolda Efes'e ayrı bir sempatisi var, bilemem. Üzdük seni Muslera, kusura bakma. :)
C h A o S
13.Nisan.2012, 00:46
Efes'te oynayan Batiste Uruguay'lı ve arkadaşı.O yüzden destekliyor.
byariff
13.Nisan.2012, 00:47
Esteban Batista ile Muslera Yakin Arkadastir :) onun icin gelmistir maça , Besiktas taraftari musleraya kufur etti ondan morali bozulmustur neyse :)
footballer33
13.Nisan.2012, 00:47
Efes'te oynayan Batiste Uruguay'lı ve arkadaşı.O yüzden destekliyor.
Bunu bilmiyordum, bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
Küfrü savunmuyorum, ama Türkiye'yi geçtim, dünyanın her yerinde bu tarz şeyler olabiliyor. Çok fazla takılmamak lazım. Süper Final yaklaşıyor, orada da göreceğiz olabilecek şeyleri.
LaigLeNoiR
13.Nisan.2012, 12:20
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/529324_357257267643137_143288092373390_918617_4874 48326_n.jpg
Ralph
13.Nisan.2012, 13:01
Resmen duygulandım :icon_smile:
anil luque
13.Nisan.2012, 17:53
Bu adamı resmen öz abim gibi sever oldum yahu :) Başkan da müjdeyi verdi satmıyoruz diye çok şükür.
Bu arada Melo için hazırlanan pankart daha bomba ama onu buraya koymak olmaz :D
Nedvedmania
13.Nisan.2012, 17:59
O kadar da bomba birşey değil. Kemik var içinde "tut oğlum. kıskıskıs" yazıyor. Ufak birşey zaten takılsınlar kendi aralarında.
kalemci
13.Nisan.2012, 18:05
Bende Melo için hazırlanan pankartı pek sevmedim. Daha yaratıcı olunmasını beklerdim. Biraz basit bi pankart olmuş. Ama onu Deve hazırlamamış heralde.
anil luque
13.Nisan.2012, 18:11
Bende Melo için hazırlanan pankartı pek sevmedim. Daha yaratıcı olunmasını beklerdim. Biraz basit bi pankart olmuş. Ama onu Deve hazırlamamış heralde.
Çarşı daha yaratıcı olmasına olur ama muhabbet uzar abi :)
anil luque
13.Nisan.2012, 18:11
O kadar da bomba birşey değil. Kemik var içinde "tut oğlum. kıskıskıs" yazıyor. Ufak birşey zaten takılsınlar kendi aralarında.
Ben çok bomba demedim ki zaten , daha bomba dedim.
byariff
13.Nisan.2012, 20:05
Ece Erken, Besiktas Kulubu'ne Sanat Danismani olarak atandi.
Beşiktaş'ın aleyhine açılan dava ve icralar için sadece noter gideri 1,01M TL
Beşiktaş idari heyetinin bu sezon ödediği taksi bedeli 106.000 TL.
Beşiktaş'ın bu sezon menajerlik faaliyetlerine ödediği para 25,36 M TL.
Besiktas'ta Holosko, Hilbert, Nihat, Hakan Arikan ve Erhan Güven kulupten alacaklari sebebiyle icra takip islemi baslatti.
Erhan Güven'in 202.151,46 TL, Hakan Arikan'in ise 310.222,59 TL'lik BJK Kulubunden alacaklari mevcut
Filip Holosko, Besiktas A.S. aleyhine takip tarihi itibariyle toplam 2.447.596,49-TL tutarlı ilamsız icra takibi başlatmıştır
Roberto Hilbert'in, sözlesmeden kaynaklanan 916.392,69 € tutarında alacağı olduğu iddiasıyla FIFA’ya basvurusu mevcut
Ralph
13.Nisan.2012, 21:02
1- Neden bir sanat danışmanına ihtiyacımız var
2- Neden bu kişi Ece Erken oluyor?
Nedvedmania
13.Nisan.2012, 21:45
Ben çok bomba demedim ki zaten , daha bomba dedim.
Ben, sen çok bomba dedin dedim mi ? :D
footballer33
16.Nisan.2012, 01:11
http://www.forzabesiktas.com/img/babahakki_2012.jpg
Ruhun şad, toprağın bol olsun BABA HAKKI. Saygıyla anıyoruz.
anil luque
16.Nisan.2012, 17:02
Türk futbolunun en büyük değerlerinden biri hatta belki en büyüğü..
Mekanın cennet olsun Baba..
LaigLeNoiR
17.Nisan.2012, 13:41
Kartal'da 3 kadro dışı!
http://media2.ligtv.com.tr/img/news/2012/4/17/Bebe_Sidnei01.jpg
Beşiktaş'ta üç oyuncu birden kadro dışı bırakıldı!
Siyah beyazlı takımda Alves, Bebe ve Sidnei, özel hayatlarına dikkat etmedikleri gerekçesiyle kadro dışı bırakıldı.
Spor Toto Süper Final'e Galatasaray'a 2-0 yenilerek kötü başlayan Beşiktaş'ta, 3 futbolcu kadro dışı bırakıldı.
Portekizli oyuncular Sıdnei, Alves ve Bebe'nin, 'özel hayatlarına dikkat etmemeleri'' nedeniyle, teknik heyet tarafından kadro dışı bırakıldığı öğrenildi. Siyah-beyazlı takımda fazla forma şansı bulamayan 3 futbolcunun, bundan böyle bir antrenör nezaretinde takımdan ayrı olarak çalışacağı bildirildi
Corpus
17.Nisan.2012, 13:44
Adamlara da hak vermek lazım. İstanbul' a turist olarak gelmiş gibiler. Beşiktaş sıkıştığında kadro dışı bırakmak için adam almış gibi.
footballer33
17.Nisan.2012, 19:19
Bebe'yi hiçbir numarasını göremeden yollamak zorunda kalacağız ya, ona üzülüyorum aslında. Edu'yu bile gören bu gözler Bebe'yi bir kez olsun 90 dakika izleyemedi. Sidnei de kiralık gelmişti zaten, o da gidici.
Alves kalır gibi bir tek, kendisini düzeltirse tabii.
kalemci
17.Nisan.2012, 20:13
Bebe'yi Fergie bile yeterince izleyemedi 90 dakika :)
anil luque
18.Nisan.2012, 00:15
Adam şanssız yapacak birşey yok..
footballer33
18.Nisan.2012, 00:32
Fergie nasıl izlesin? Adam Manchester'da adam akıllı oynayamadan Beşiktaş'a kiralandı. Biz de ne beklentiler içine girmiştik oysa, hazırlık kampındaki performansını da görünce. Şu sakatlıklar belimizi çokça büktü bu sene ve bir türlü doğrulamadık. Tam biri düzeldi derken, diğeri sakatlandı. Yeni sezonda sağlık ekibinin de değiştirilmesi şart.
GeNç KaRTaL
18.Nisan.2012, 00:43
Bebe'yi Fergie bile yeterince izleyemedi 90 dakika :)
Yok yahu o kadar da değil.Alınmadan önce hiç izlenmemiş sanırım.Yoksa ŞL'de Bursaspor'a karşı bile oynamış ve gol atmıştı.
kalemci
18.Nisan.2012, 01:07
Yok yahu o kadar da değil.Alınmadan önce hiç izlenmemiş sanırım.Yoksa ŞL'de Bursaspor'a karşı bile oynamış ve gol atmıştı.
Manu kariyerinde 1 tane 90 dakika var diye biliyorum ben. Bursa maçında da 60. dakikadan sonra girmişti heralde oyuna.
William Rookwood
18.Nisan.2012, 01:10
Evet, Bursaspor maçında ikinci yarı oyuna girmişti. Kilidi açan bir oyuncu değilde iyi olan bir takımı daha etkili yapacak bir oyuncu görüntü çizmişti o maçta.
anil luque
19.Nisan.2012, 19:03
Almeida'nın 3 maçlık cezasındaki indirim talebimiz reddedilmiş. Nasıl şaşırdım anlatamam.
Almeida'nın 3 maçlık cezasındaki indirim talebimiz reddedilmiş. Nasıl şaşırdım anlatamam.
Dirsek atmanın cezası 3 maçtır. Niye sanki normal bir hareketine 3 maç verilmiş gibi yorum yapılıyor anlamadım.
Bu A kişisi de olsa, B kişisi de olsa cezası 3 maçtır. Ne 1 eksik, ne 1 fazla.
SaLviO
19.Nisan.2012, 19:50
art niyet olmadan vursa anlıcamda direk adama geçiriyor dirseği
di canio
19.Nisan.2012, 20:44
Galatasaray maçındaki olaylar nedeniyle PFDK tarafından 2 maç seyircisiz oynama cezası verildi.
byariff
19.Nisan.2012, 20:48
demiroren bilir isini. 2 maç az o yapilanlar karsisinda.
SaLviO
19.Nisan.2012, 20:49
başkan müdahale edemez pfdk'ya benim bildiğim
anil luque
19.Nisan.2012, 20:50
Bu arada Emre Belözoğlu 2 maç ceza almış. Dirsek atmak kadar kötü birşey değil tabi yaptığı. Normal 2 maç ceza.
byariff
19.Nisan.2012, 21:00
Besiktas - Galatasaray macinda Besiktas takiminin takim halinde sportmenlige aykiri hareketleri nedeniyle 8.750 TL paracezasi verildi
PFDK - Besiktas - Galatasaray macinda Besiktas tribünlerinin cirkin ve kötü tezahürati nedeniyle 40.000 TL para cezasi verildi.
Deus Dominus
19.Nisan.2012, 21:45
Bu sezon bir şekilde bitsin de nasıl biterse bitsin diye bakıyorlar. Gelecek sezona akılları sıra temiz girme niyetindeler ki bu tür kararlar çıkıyor, çıkacak gibi de görünüyor eğer devam ederse karışıklıklar.
Lucas Neill
19.Nisan.2012, 21:45
Dirsek atmanin ceza 3 mac irkcilik 2 mac.
di canio
19.Nisan.2012, 21:52
Dirsek atmanin ceza 3 mac irkcilik 2 mac.
Irkçılığa 2 maç ceza verilmedi. Hakarete 2 maç ceza verildi. Verilen cezanın açıklamasında yazıyor zaten. Emre ırkçılık yapmışsa bunu konuşmanın yeri burası değil.
byariff
20.Nisan.2012, 04:36
bir zamanlar inonu stadi...
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/522245_387546024618848_118325551540898_1184407_161 9308385_n.jpg
footballer33
20.Nisan.2012, 19:50
2 maç seyircisiz cezası, beklediğim bir cezaydı. Daha beterini verir bu PFDK dedim hatta, abartmıyorum 5 maç bekledim. ;;)
Taraftarların yaptığı hareketlere verilen ceza neyse de; takım ne yaptı da ona da para cezası verdiler, onu pek anlamadım. Trabzon'a da aynı cezayı vermişler. Sportmenlik dışı hareketlere kart verilir benim bildiğim veya maçtan sonra bir hareketini tespit eder ceza verirsin. Bu kural daha önce var mıydı, yeni mi çıkardılar? Çok saçma!
sananes
20.Nisan.2012, 20:13
Şu olaylara 2 maç ceza verildi ya helal olsun vallahi bence beşiktaş itiraz etsin de 1'e falan da düşürürler belki.
hakan769
20.Nisan.2012, 20:24
Şu olaylara 2 maç ceza verildi ya helal olsun vallahi bence beşiktaş itiraz etsin de 1'e falan da düşürürler belki.
Beşiktaşlı arkadaşım Diyarbakırspor - Bursaspor maçında Diyarbakırspor'a 3 maç ceza vermişlerdi Bursalıları şehrin dışına kadar kovalamışlardı Beşiktaş'a verilen ceza normal demişti. Bilemiyorum.
sananes
20.Nisan.2012, 20:47
Beşiktaşlı arkadaşım Diyarbakırspor - Bursaspor maçında Diyarbakırspor'a 3 maç ceza vermişlerdi Bursalıları şehrin dışına kadar kovalamışlardı Beşiktaş'a verilen ceza normal demişti. Bilemiyorum.
yeni federasyonun tavrıyla eskisininki ölçülmemeli yani fenerbahçe-galatasaray maçına şu anki federasyon 2 maç ceza verdi o ikiyse aynı federasyonun burada 4-5 maç ceza vermesi gerekirdi
footballer33
23.Nisan.2012, 02:09
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s320x320/528687_342172615845864_100001593855636_992283_9563 53121_n.jpg
Bu da bizim kareografimiz. :)
Emeği geçen herkese helal olsun.
SaLviO
23.Nisan.2012, 02:13
tüpmü onlar :D :D :D
footballer33
23.Nisan.2012, 02:18
Yok doğalgaz. :) Tekerlekli sandalye. Tüpe benzer bir hali var mı? Dalga mı geçiyorsun, yoksa gerçekten öyle mi gördün?
Dur, ben cevap vereyim; dalga geçiyorsun!
footballer33
23.Nisan.2012, 02:20
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/523807_10151559848205612_29005105611_24035757_4938 3812_n.jpg
Şu açıdan da paylaşalım da, başka şeylere de benzeten çıkmasın. :)
SaLviO
23.Nisan.2012, 02:26
dostum bu kadar asabi olma ben onları tüpe benzettim demirörene gönderme yaptı taraftar dedim heralde
Nedvedmania
23.Nisan.2012, 02:29
Evet ilk resimden ne olduğu anlaşılmıyordu.
Kaka Leite
23.Nisan.2012, 02:34
Yok doğalgaz. :) Tekerlekli sandalye. Tüpe benzer bir hali var mı? Dalga mı geçiyorsun, yoksa gerçekten öyle mi gördün?
Dur, ben cevap vereyim; dalga geçiyorsun!
İlk açışta bende öyle gördüm, gayet doğal bir tepki ufacık resim.
footballer33
23.Nisan.2012, 02:40
Fotoğrafın boyutu böyle ben ne yapabilirim? Yenisini de ekledim daha net görmeniz için.
SaLviO
23.Nisan.2012, 02:43
Fotoğrafın boyutu böyle ben ne yapabilirim? Yenisini de ekledim daha net görmeniz için.
ben verdiğin tepkiyi pek fazla anlamadım durup dururken ben neden beşiktaş ile dalga geçeyimki o resme baktığında büyük tüp gibi görünüyor :D :D :D
footballer33
23.Nisan.2012, 02:48
Bakmakla görmek arasında fark var tabii, sen de haklısın. :) Tekerlekli tüp de iyiymiş hani. :D Neyse, bundan sonra boyutunu büyütüp öyle koyarım fotoğrafları, yanlışlık yaşanmasın. :)
Kaka Leite
23.Nisan.2012, 02:48
Bakmakla görmek arasında fark var tabii, sen de haklısın. :) Tekerlekli tüp de iyiymiş hani. :D Neyse, bundan sonra boyutunu büyütüp öyle koyarım fotoğrafları, yanlışlık yaşanmasın. :)
Bunun yerine iyi bir dille söylersen daha etkili olacağı kanısındayım.
SaLviO
23.Nisan.2012, 02:50
aynı tas aynı hamam
footballer33
23.Nisan.2012, 02:55
Tepkim, böyle hassas bir konuda eklediğim fotoğrafa tüp mü onlar denmesineydi. İnceden bir dokundurma var diye düşünerek o tepkiyi verdim. Sonuçta bu, önemli bir mevzu. Ortada bir emek var ve o şekilde bir yorum gelip sonunda da gülücük ikonlarını görünce ben de hassaslaştım. Benim açımdan bir problem yok.
Fotoğraflar tekerlekli sandalyenin tüp zannedileceği kadar da küçük değil bence.
''Aynı tas aynı hamam''? Bu çok mu güzel bir üslup oldu şimdi, bana derken? Konu da nerelerden nerelere geldi, iyice dağıldı.
kalemci
23.Nisan.2012, 02:58
İlk resimde bende pek ne olduğunu anlayamadım ama yaklaşık 2-3 saniyelik bi düşünceden sonra çok zor değil anlayabilmek :)
attirson
23.Nisan.2012, 03:46
Çarşı hakkında net bir fikre varamıyorum bir bakıyorum ''Helal Olsun'' diyorum.Bir bakıyorum işi gücü küfür kabadayılık olan bir grup görüyorum.
anil luque
23.Nisan.2012, 11:16
Çarşı hakkında net bir fikre varamıyorum bir bakıyorum ''Helal Olsun'' diyorum.Bir bakıyorum işi gücü küfür kabadayılık olan bir grup görüyorum.
İkinci baktığında genelde damarımıza basılıyordur kardeşim. Başka bir sebebi olamaz , sebepsiz yere hiç olamaz :)
Bu mini organizasyonda emeği geçen herkesten de Allah razı olsun. İhtiyacı olan herkes yettiği kadar faydalanır umarım.
İşiniz gücünüz reklam diyenlere gelsin.
Cengo
23.Nisan.2012, 17:08
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/523807_10151559848205612_29005105611_24035757_4938 3812_n.jpg
Şu açıdan da paylaşalım da, başka şeylere de benzeten çıkmasın. :)
Şunu yapan herkesin ellerinden öpülür.
GeNç KaRTaL
23.Nisan.2012, 22:40
Futbol takımımızın bu sezonda yaşadığı başarısızlık camiamızın tamamını üzmektedir.
'Süper' ünvanlı ligimizin yine 'süper' ünvanlı finalinde yaşanan hakem hatalarının hepsinin Beşiktaş'a 'tesadüf' etmesi akla ister istemez bazı soruları getiriyor.
Bu hataların ardında kasıt olmadığına, Beşiktaş'ın özel olarak hedef seçilmediğine inanmak istiyoruz; daha doğrusu bunun tersini düşünmek bile istemiyoruz.
Son iki maçta bütün spor otoritelerinin tereddütsüz hemfikir olduğu bu hakem hataları, kulübümüzün sıkıntılarını aşmayı planladığımız bugünlerde çalışmalarımızı zorlaştırmaktan ve rakiplerimize haksız yere güç vermekten başka bir işe yaramamaktadır.
Bu haksızlıklara sebep olanlardan şikayetçi olduğumuzu ve bundan sonra bu durumun devamı halinde tepkilerimizin daha ağırlaşmak zorunda kalacağımızı kamuoyumuza ve tüm ilgililerine saygılarımızla duyururuz.
Beşiktaş futbol takımının tarihinin iyi sezonlarından birini geçirmediği ortada. Takımımızın bu sezon futbolunda ve aldığı sonuçlarda yaşanan kötü gidişin sebepleri ve giderilme yolları üzerinde söyleneceklerin yeri bu açıklama değil.
Ama yönetim kurulu olarak şu kadarını söylememiz gerek: Sportif başarı ile iyi yönetim birbirinin alternatifi değildir. Beşiktaş'ı hem hesabını kitabını bilerek iyi yönetmek hem de sportif başarı elde etmek mümkündür. Hatta aslında tek yol da budur.
Bu amaçla, önümüzdeki günler ve haftalarda başta futbol takımımızla ilgili olmak üzere pek çok konuda radikal kararlar da alınacak ve Beşiktaş, içine düşürüldüğü hem mali ve yönetsel hem de sportif kötü durumdan el birliğiyle kurtarılacaktır.
Beşiktaşlıların sabrının taşmak üzere olduğunun farkındayız. Ancak, kulübümüz ve futbol takımımızın içinde bulunduğu zor durumdan kurtulması için zamana ve çok çabaya ihtiyaç var. Kimsenin elinde sihirli değnek yok, hele yılların hasarının ve yıllar boyunca oluşmuş bir kötü kültürün bir günde ortadan kaldırılması söz konusu değil.
Çok yakında, önce nasıl bir kulüp ve takım devraldığımıza, sonra da işleri yoluna koymak için neler yaptığımıza ve yapmakta olduğumuza dair ayrıntılı açıklamalarımızı sizlerle paylaşacağız.
Bu aşamada Beşiktaşlılardan tek isteğimiz, ellerinden gelen her yol ve biçimde Beşiktaş'a destek olmalarıdır.
Saygılarımızla
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu
Nocna Mora
24.Nisan.2012, 00:51
Hangi hakem hatasından bahsediyorlar ben anlayamadım ?
GeNç KaRTaL
24.Nisan.2012, 01:19
Galatasaray ve Trabzon maçlarında ofsayttan yediğimiz goller mesela.Hiç boşuna gelip burada onlar da insan göremeyebilirler edebiyatı yapmasın kimse.Aynısı size olsa ortalığı yıkardınız çünkü.Birbirimizi kandırmayalım.
LaigLeNoiR
24.Nisan.2012, 01:20
Galatasaray'dan 34 cm ofsayttan yediğimiz gol ve Trabzonspor'a karşı 32 cm ofsayttan yenilen gol olabilir.
Fenerbahçe maçında da 30 cm ofsayttan gol bekliyorum.
Cengo
24.Nisan.2012, 01:25
Beşiktaş bu konuda haklı.
Ralph
24.Nisan.2012, 11:48
Bu konular yeni değil ki zaten. Biz yıllardır çekmekteyiz bu sıkıntıyı. Beşiktaş kulübü için gelenekselleşen bir gevşeklik bu. Nedir alıp veremedikleri anlamıyorum ki. Hani bilinçli yapılan bir şey olduğuna inanmak da istemiyorum ama artık yıllardır bu kadar etkilenmek ister istemez tesadüf değil dedirtiyor. Güntekin Onay demiş ya hani "ben kırk yaşındayım, 35 senedir Beşiktaş'ın hakkı yeniyor", çok doğru.
Revolution
24.Nisan.2012, 11:57
Beşiktaşlılar'a verecek tek cevap yok. Çok haklılar. Bu yeni olan birşey değil kesinlikle. Ama şunun bir sebebi de kesinlikle Beşiktaş'ın GS ve FB kadar lobisinin olmamasıdır. En basitinden BJK'nın hakkı yendiğinde ayaklanan köşe yazarı, ayaklanmasa da bunu okurun gözüne sokan köşeyazarı sayısı 1-2. Beşiktaş'a olduğunda birşey yok, Galatasaray Fenerbahçe'den birine olduğunda auv. Durum aynen bu.
Nocna Mora
24.Nisan.2012, 12:39
Galatasaray'dan 34 cm ofsayttan yediğimiz gol ve Trabzonspor'a karşı 32 cm ofsayttan yenilen gol olabilir.
Fenerbahçe maçında da 30 cm ofsayttan gol bekliyorum.
Abartıyorlar. Galatasaray macındakinin ofsaytını görecek yardımcı hakem nadir cıkar. Hakem tereddütte kalırsa oynatması gerekir ki öyle de yaptı hakem orda.
Trabzon maçındaki de çok ince bir ofsayt.
Bence Beşiktaş yönetimi sadece abartıyor. Bahane buluyor.
Ralph
24.Nisan.2012, 12:55
Taylanım hakemler o ince pozisyonları bile görmeleri için eğitim alıyorlar. Yoksa ben de gider yaparım hakemlik. Hakemlerin bizden farkı, o ince pozisyonları yakalamaları olmalı. Yoksa hakemlik zor bir şey olmasa gerek değil mi :] Zoru görmektir önemli olan. Farkı yakalamaktır. Bu şekilde dar bakılmamalı bu olaya. Abartı falan değildir bu, tam tersi az bile tepki veriliyor. Yıllardır yeter çektiklerimiz hakem hatalarından :]
Ralph
24.Nisan.2012, 13:09
Son dakika!!!
Fikret Orman:UEFA bizi disiplin kuruluna sevk etti..1 Mayıs da savunma vermeye gidiyoruz..
Fikret Orman: UEFA gecmis yıllarda kendilerini yaniltarak Avrupa Kupalari'na haksız yere katıldığımızı düşünüyor.
@Fırat Günayer
Bjk'nin Avrupa Kupalarına katilamama riski cok yüksek gözüküyor..Camiada konuşulan bu..1 Mayıs tarihi gün Bjk adına..
@Fırat Günayer
UEFA'nin suçlaması şu:"Bjk UEFA kriterlerine uymadığı halde yanlis bilgi verip bizi kandırdı..Katılmaması gerekirken Avr Kupalari'na katıldı
Ne saçmalıktır bu arkadaş ya nedir bu çektiklerimiz.
barahir
24.Nisan.2012, 13:24
Kendilerini yanıltarak derken demek istenen ne acaba?
byariff
24.Nisan.2012, 13:25
besiktasin cok cok borcu var bu haber 2-3 ay oncede solemisti firat gunayer katilmama riski var diye. fernandes Q7 almeida , satarsalar belki bir çozum bulurlar.
Ralph
24.Nisan.2012, 13:37
@Fırat Günayer
Yaşanan gelişmelerle ilgili detay verip sinir bozmayalım..Tek cümleyle özetleyelim herseyi.."Beşiktaş'a yazık etmişler"
Trabzonspor
24.Nisan.2012, 13:47
Kendilerini yanıltarak derken demek istenen ne acaba?
Muhtemelen hesaplarda oynama olmuştur.Lisans almak için çeşitli dalavereler döndürmüşlerdir.
Beni üzen bu takımı bu hale sokanlarıa kalkıp Türk futbolunu emanet ettiler.Yazıklar olsun ne diyim.
barahir
24.Nisan.2012, 13:48
Muhtemelen hesaplarda oynama olmuştur.Lisans almak için çeşitli dalavereler döndürmüşlerdir.
Beni üzen bu takımı bu hale sokanlarıa kalkıp Türk futbolunu emanet ettiler.Yazıklar olsun ne diyim.
Tam da dediğin şeylerin olduğu iddia ediliyor.. Eğer geçekse yazık etmişler Beşiktaşa..
kalemci
24.Nisan.2012, 14:00
Bir dolu kullanılmayan arazi var satsınlar işte.
AA'ya göre takımların borç durumu "Beşiktaş 228 milyon lirası kısa vadeli, 134 milyon lirası ise uzun vadeli olmak üzere yaklaşık 363 milyon liralık borcuyla üç büyükler arasında en borçlu kulüp olurken, Karakartal'ı 264 milyon lirayla Galatasaray takip ediyor. "
Bu arada finansal kriterlere uymayan Young Boys, Servette FC, FC Sion ve FC Zürih'in lisans taleplerini reddetmiş İsviçre federasyonu.
İki sene sonra City, Malaga, Fulham, PSG çok büyük sıkıntı yaşayacaklar. Anji ile ilgili bi yazı çıkmadı hiç bi yerde bu konu hakkında. Chelsea ise bu konuda tam muallak borcu çok olmasına rağmen. 8-9 yıldır böyle bi oluşum içinde oldukları için biraz daha dengede sayılırlar.
Ayrıca finansal fair-play 2012-2013 sezonunun sonunda işleme geçiyor diye biliyorum. Değil mi ?
Deus Dominus
24.Nisan.2012, 15:04
2013 Haziran'ından itibaren geçerli olacak. Bir yıl daha har vurup harman savunmak için vakti var yani kulüplerin. (örnek : Anji, Man. City, Malaga, PSG...)
barahir
24.Nisan.2012, 15:08
Merak etmeyin bu tip arap şeyhlerinin satın aldığı kulüpler, sahiplerinin takıma para aktarmasının fair play yolunu da buldular..
Buna en güzel örnek City'nin stad sponsorluğunu Emirates Yıllık 150 M Pound'a aldı.. İlerleyen yıllarda bu tip şeyleri çok sık göreceğiz
kalemci
24.Nisan.2012, 15:17
Bu anlaşmada kazanan Emirates olmuştu bence başka türlü böyle bi reklamın maliyeti hesap bile edilemez. İnönü'de Demirören Stadı olmasın :n:
Ralph
24.Nisan.2012, 16:21
Beşiktaş Kulüp Müdürü Murat Ülgen istifa etti.
Beşiktaş Kulübü'nde uzun süredir kulüp müdürü olarak çalışan Murat Ülgen'in istifa ettiği öğrenildi.
Murat Ülgen'in Gökhan Saı'nın göreve gelmesinden rahatsız olduğu ve bu yüzden istifa ettiği öğrenildi.
Murat Ülgen, Beşiktaş Kulübü'nden aylık 25.000 TL alırken Gökhan Sarı'nın aldığı ise bilimiyor.
di canio
24.Nisan.2012, 16:30
Aylık 25000 TL mi?
LaigLeNoiR
24.Nisan.2012, 16:32
Beşiktaş Yönetimine girmek için KPSS gerekiyor mu acaba :)
Ralph
24.Nisan.2012, 16:33
Doğrudur bence. Biz çok zengin bir kulüp olduğumuz için çok eli açığızdır. Her yere para saçarız.
GeNç KaRTaL
24.Nisan.2012, 17:34
Abartıyorlar. Galatasaray macındakinin ofsaytını görecek yardımcı hakem nadir cıkar. Hakem tereddütte kalırsa oynatması gerekir ki öyle de yaptı hakem orda.
İnşallah Kadıköy'deki maçta bir tane 33 cm ofsayttan gol yersiniz de o zaman görürüz abartıyormuymuşuz abartmıyormuymuşuz,gardaş.:icon_smile:
sui generis
24.Nisan.2012, 20:24
Beşiktaş ne dese haklı hakem hatalarına. o 2 ofsayttan biri Fenerbahçe'nin ya da Galatasaray'ın başına gelmiş olsaydı kıyamet kopardı.
Mamadou
24.Nisan.2012, 22:20
Ortada bariz hakem hataları var. Alınan başarısız sonuçlar ve oynanan kötü futbol hakemlere hatalı maç yönetme hakkı vermez. Bu bir bahane değil hakem hataları ortadayken sessiz kalmaları beklenemezdi. Galatasaray ve Fenerbahçe aleyhine bu hakem hataları olsa görürdüm o zaman nasıl tepki gösteriliyor.
footballer33
25.Nisan.2012, 00:29
Bir şey söylemeye lüzum yok. Aynı yorumu, bize yapılan hatalar senin takımına da yapıldığında görmek isterim. Şayet bu yorumu göremezsem ve şayet o hatalara veryansın ederseniz, o zaman bu postu önüne koyarım. ;;)
Demirören; ziyan ettin takımı, ziyan! Yatacak yerin yok! Demirören değil, çorapören! :icon_evil:
byariff
25.Nisan.2012, 01:15
kusura bakmayinda besiktas lehine yapilan hatalari niye saymiyorlar yoneticiler ?
Ralph
25.Nisan.2012, 01:18
@firatgunayer
Bjk Kap'a resmen bildirdi ..''Uefa bizi haksız bulursa, 1 yıl Avrupa kupalarından men +300 bin euro para cezası alacağız''
LaigLeNoiR
25.Nisan.2012, 01:21
Neyse bu sezon Avrupa'ya gidemeyeceğimizin bahanesi de bulunmuş oldu.
footballer33
25.Nisan.2012, 01:26
Kalan 4 maçı kaybedip UEFA grubundan gelen takıma yenilelim de, bir işe yarasın bari Avrupa'ya gidemeyişimiz (ironi tabii ki). Yazık, hem de çok yazık!
GeNç KaRTaL
25.Nisan.2012, 01:32
Belliydi zaten YD'nin boşuna gerekirse 5 yıl Avrupa'ya gitmeyiz sözünü söylemediği.
besiktas1903
25.Nisan.2012, 01:58
YD batirdi ve sonra kaçti..
LadroN
25.Nisan.2012, 02:04
Süper Final gerçekten süper oldu şimdi.Beşiktaş Avrupa Kupalarına gidemiyor adamlar ne için oynayacaklar şimdi.Hey Allah'ım.
Hakem hataları konusunda tamamen haklısınız.
DisCo
25.Nisan.2012, 02:13
Galatasaray'lılar olarak Beşiktaş maçındaki hakem hatasını niye savunuyoruz. Hakeme hata yapmasını biz mi söylemedik. Bu şekilde hata ile kazanmak bile istemezdik. Çok çok Fenerbahçe'nin gerisinde olacaktık. O yüzden hakemin maç sonucuna tesir etmesini normal karşılamamalıyız. İnsan hata yapar ama bizde bu lafın suyunu çıkardılar.
Beşiktaş tarafı elbetteki serzenişinde haklı buna paralel yönde internette ardışık ilerleyen haftalarda Beşiktaş'ın lehine hakem hataları boy boy geziyor. Kale çizgilerini geçen gollerin verilmemesi vs. Yani hem zarara uğratan hem de avantaj sağlayan hakem hataları her takımı buluyor.
Avantaj sağlayan hakem hatalarında tepkiyi başkaları, zarara uğratan hakem hatalarında da tepkiyi biz veriyoruz. Kanun bu.
Burada önemli olan nokta hakemlerin art niyetli olup olmamasıdır. Hiçbir hakemde eskiden şu takımlıydı diye ya da diğerine gıcıktı diye hata yapmaz. Baştaki kişiler bazı şeyleri hissettirir ve hakemde bundan kendine paye çıkarır. Sonrada bu payenin etkisini maça yansıtır.
Ralph
25.Nisan.2012, 13:24
Beşiktaş'ın mali sorunları çok ama çok ciddi boyutlarda gibi. Fikret Orman'ın yaptığı son açıklamaları ben çok panik buldum açıkçası. Demirören'in yıllardır ne kadar boş oturduğunu her gün biraz daha görüyoruz.
SaLviO
25.Nisan.2012, 15:55
internette böyle bi dosya var
https://twitter.com/#!/tekinoktay/status/195106818412908544/photo/1
anil luque
25.Nisan.2012, 19:12
Bu tür kesinliği meçhul olan veriler üzerinden övgü ya da yergi yapmak yanlış olur ama yine de Allah seni bildiği gibi yapsın Demirören..
fotosuki
25.Nisan.2012, 22:37
Havutçu'dan ilginç konuşma!
Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisine 4 gün kala teknik direktör Tayfur Havutçu oyuncularına ilginç bir konuşma yaptı.
Fenerbahçe maçı için siyah-beyazlı futbolcularla toplantı kararı alan Havutçu'nun, kullandığı ilk cümle oyuncular arasında büyük bir şaşkınlığa yol açtı. Tayfur Havutçu toplantıya, "Artık bu maçta gol atarsınız" sözleriyle başladı ve şöyle devam etti, "Diğer takımlar pozisyona dahi giremezken biz maç içerisinde defalarca golle burun buruna geliyoruz. Ama maalesef hiç birisini değerlendiremiyoruz. Son vuruşlarda daha konsantre olmanızı istiyorum.Son iki maçta kaçırdığınız golleri bu maçta fazlasıyla atmanızı bekliyorum" dediği belirtildi.
Bu sözlerin ardından Tayfur Havutçu futbolcularından ne soru aldı ne de başka bir söz kullandı ve oyuncularını antrenmana çağırdı.
footballer33
25.Nisan.2012, 23:26
Bu tür kesinliği meçhul olan veriler üzerinden övgü ya da yergi yapmak yanlış olur ama yine de Allah seni bildiği gibi yapsın Demirören..
Ona, bu sözleri söylemek için daha fazla belge görmemize gerek var mı kardeşim? Her şey apaçık ortada değil mi zaten? :icon_evil:
byariff
26.Nisan.2012, 02:02
Bjk yön.İsmet Berkan:600 milyon liraya yakın borcun olduğunu biliyorduk ama tarif edilmesi çok kolay olmayan bir tablo ile karşı karşıyayız
Bjk yönetimi cuma günü toplanıyor..Uefa'ya verilecek savunma ile ilgili son kararlar bu toplantıda alınacak..Demirören'in de görüşü alınacak
Ismet Berkan (BJK):Kasım 2011’de UEFA müfettişleri gelmiş.Şubat 2012’de rapor tamamlanmış.Sonuçta eski başkan zamanında başlayan bir süreç.
Önemli!!! İsmet Berkan (BJK): ''Mevcut futbol takımının yıllık bütçesi 60 milyon euro..Önümüzdeki sezon çok daha düşük bir bütçe olacak''
Firat Gunayer
GeNç KaRTaL
26.Nisan.2012, 19:16
Uğur Meleke güzel yazmış.
2012 yazıydı...
1996 yazıydı. Telekomünikasyonun henüz bu devasa hacme ulaşmadığı, bugün okyanuslar boyutunda olan internetin ancak küçük bir havuz sayılabileceği günlerdi. Hemen hemen hiçbirimizin evinde internet yoktu, olanlar da 14,4 kb modemlerle kullandığı e-posta hesaplarına tonlarca dolar ödüyordu!
1996 yazıydı. Southampton’ın İskoç menajeri Graeme Souness, Liberyalı futbol efsanesi George Weah’tan bir telefon aldı. Daha doğrusu, Weah’tan bir telefon aldığını sandı.
Telefondaki kişi Souness’a, 30 yaşında Ali isminde bir kuzeni olduğunu, Paris Saint Germain’de ve Senegal milli takımında forma giydiğini söyledi. Ve Senegalli milli santrfor (!) Ali’yi Souness’a tavsiye etti.
Souness bu tavsiyeyi geri çevirmedi, 1996-97 sezonu yaz transfer döneminde Ali Dia’yı Southampton’a transfer etti. Souness, hiç tanımadığı Dia’ya ilk kez bir rezerv lig maçında şans vermeyi planlıyordu, ama Arsenal’le oynanacak bu müsabaka, yoğun yağış nedeniyle iptal olunca Weah’ın kuzeninin (!) kaderi değişti: Dia, 23 Kasım 1996’da Leeds United’a karşı oynanan bir Premier Lig maçında 32’nci dakikada sakatlanan Le Tissier’nin yerine oyuna dahil oldu. Sahada 20 dakika kaldı, bir kez dahi topla buluşamadı ! Le Tissier’nin deyimiyle onu izlemek utanç vericiydi, Dia’nın sahadaki koşuşu bile buz üstünde dans eden bir bambi gibiydi!
Zira gerçek bambaşkaydı: Ali Dia, Liberyalı Weah’ın kuzeni filan değildi! Souness’ı telefonla arayan kişi, Milan efsanesi George Weah değil, Dia’nın üniversiteden bir arkadaşıydı. Mükemmel planlanmış aptalca bir oyunla amatör futbolcu Dia, dünyanın en büyük spor organizasyonlarından Premier Lig’de resmi bir maçta sahaya çıkmayı başarmıştı!
* * *
1997 yazıydı. Southampton o sezonu 16’ncı tamamlayarak zorlukla Premier Lig’de kaldı. Souness, mayıs sonunda apar topar İngiltere’yi terk etti. Ali Dia, bir beşinci lig takımında da 8 maç oynadıktan sonra okuluna geri döndü, 2001 yazında 36 yaşında üniversiteden mezun oldu. 2007’nin 20 Temmuz’unda The Times gazetesi onu tüm zamanların en kötü 50 futbolcusu listesinde 1 numaraya yerleştirdi. Tabii Souness’ı da tüm zamanların en saçma transferinde tepeye koymuş oldu bu seçim...
* * *
2011 yazıydı. İnternet dünyanın hemen her hücresine sirayet etmiş, (1996’da yalnızca yüzde 1’ini taşıdığı) iletişimin yüzde 97’sini yüklenir duruma gelmişti. İnternetin hacmi milyon terabaytlarla ölçülüyor, yeryüzünün en büyük 500 şirketi içinde onlarca sanal ağ/bilgi kaynağı yer alıyordu.
2011 yazıydı. Önceki sezon Avrupa Ligi’nde gruplardan çıkma becerisi göstermiş Türk devi Beşiktaş’ın bir yöneticisi, kulüp olarak iyi ilişkiler geliştirdikleri uluslararası bir menajerden bir telefon aldı.
Telefondaki menajer, Beşiktaş yöneticisine Portekizli milli stoper Bruno Regufe Alves’in kardeşi Julio’yu önerdi. Beşiktaş yönetimi, profesyonel kariyeri 239 dakikadan ibaret Julio’yu (bonservisinin yalnızca yarısına) “bir Alex maaşı” ödeyerek transfer etti. Gazetelerin yazdığına göre Julio Beşiktaş’a, Atletico Madrid’den gelmişti, ama aslında genç Alves, İspanya’da bir dakika bile futbol oynamamıştı! El Pais’e göre Portekizli oyuncu Madrid’e hiç ayak basmamış; Atletico onu transfer ettiğini (ve 4 saat sonra da sattığını) duyurduğunda 20 yaşındaki esrarengiz adam zaten İstanbul’daydı! Hatta yine 2 Eylül’de Sabah’ta Bülent Timurlenk’in yaptığı habere göre Atletico sportif direktörü Caminero, Julio’nun kim olduğunu bile bilmiyordu!
Alves, vatandaşı Carvalhal’in yönetimindeki Beşiktaş’ta bir sezon forma giydi. Ya da daha doğru bir ifadeyle Beşiktaş’tan bir sezon maaş aldı ve toplam yalnızca 43 dakika forma giydi. Şu anda Bebe ve Sidnei’le birlikte kadro dışı ve Süper Final maçlarını muhtemelen genç arkadaşlarıyla birlikte televizyondan takip ediyorlar.
* * *
2012 yazıydı. Beşiktaş, o sezonu Avrupa Ligi’ne tekrar kalabilme mücadelesiyle bitirdi. Alves’i transfer eden Portekizli teknik adam Carvalhal, artık evinde çocuklarıyla vakit geçiriyordu. Alves’i transfer eden o günün Beşiktaş Başkanı Demirören, Türk futbolunun yeni patronuydu ve kulüpleri 5 yıl boyunca Avrupa kupalarına göndermeme seçeneği üstünde duruyordu.
25 Nisan 2012 tarihli gazetelerde yayınlanan haberlere göre de UEFA zaten, Beşiktaş’ın 31 Aralık’ta kendisine sunduğu lisanslama belgelerinin gerçekliğini soruşturuyor ve yeni başkan Orman, Avrupa kupalarına gitmeme riskiyle karşı karşıya olduklarını açıklıyordu.
2012 yazıydı. Ve görünen o ki uzun yıllar boyunca Türk futbolunda bir daha yaz yaşanmayacaktı.
Suicider
26.Nisan.2012, 19:32
Vay çok iyi yazı.
Ralph
27.Nisan.2012, 16:27
@fırat günayer
Önemli!!! Bjk yazılı savunmasını Uefa'ya gönderdi..''Belgede sahtecilik değil,ödemelerde gecikme vardır''
Bjk savunmasını verdi..'Yeni bir yönetimiz..Mevcut durumu ortadan kaldımak için göreve başladık. Bizim iyi niyetimizi göz önünde bulundurun'
El Barto
27.Nisan.2012, 16:30
Guardiola Barcelona'dan ayrılacağını açıkladığına göre...
Pardon Yıldırım Demirören başkanlığı biraktıydı değil mi?
GeNç KaRTaL
27.Nisan.2012, 20:47
İşte bu çok iyi haber.
Sayın İbrahim Altınsay, Yönetim Kurulu kararı ile Futbol Komitesinin yeni üyesi olarak göreve başlamıştır.
Sayın Altınsay, Beşiktaş Futbol Takımlarının yeniden yapılandırılması ile ilgili koordinasyonu fahri olarak yönetecektir.
Kendisine bu önemli sorumluluğu kabul ettiği için teşşekür eder, görevinde başarılar dileriz.
Saygılarımızla,
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu
SaLviO
27.Nisan.2012, 20:51
mali kaynak :D
Ralph
27.Nisan.2012, 20:54
Kimdir bu adam?
di canio
27.Nisan.2012, 21:02
Radikal'de yazıyordu bir aralar. Eskiden de yöneticilik yapmıştı Beşiktaş'ta. Gülengül Altınsay var bir de, sanırım eşiydi. O da programlara katılırdı, bir gazetede yazardı.
El Barto
27.Nisan.2012, 21:06
http://www.trtspor.com.tr/Gallery/Images/Haber/Resized/14-03-%C4%B0BRAH%C4%B0M-ALTINSAY.jpg
İbrahim Altınsay iyidir. İngiltere'den transfer yapacağız demek bu sene :D
kalemci
27.Nisan.2012, 21:06
Bilgili zamanında takımı kuran adamlardan, çok çok çok iyi oldu. Sevilen Adalı'nın bi üst versiyonu bu işlerde.
Homer J.S
27.Nisan.2012, 21:12
Başarılı bir iş yönetim adına
GeNç KaRTaL
27.Nisan.2012, 21:15
Kimdir bu adam?
Yapma Görkem,nasıl tanımazsın İbrahim Altınsay'ı.Bir çok Beşiktaş'lının başkan olmasını bile hayal ettiği bir isimdir İbrahim Altınsay.Futbol vizyonu yüksek,hatta ülkede sayılı isimlerden birisidir diyebilirim bu konuda.İnşallah hayırlı olur Beşiktaş'ımıza.
Ralph
27.Nisan.2012, 21:16
Medyada herkes övmüş. Bu kadar mı iyi bu adam yahu
Yapma Görkem,nasıl tanımazsın İbrahim Altınsay'ı.Bir çok Beşiktaş'lının başkan olmasını bile hayal ettiği bir isimdir İbrahim Altınsay.Futbol vizyonu yüksek,hatta ülkede sayılı isimlerden birisidir diyebilirim bu konuda.İnşallah hayırlı olur Beşiktaş'ımıza.
İnan ki ilk defa duydum ama dengesizlik bende sanırım Şemsi. Umarım hayırlı olur. Çok ihtiyacımız var kaliteli isimlere.
Lucas Neill
28.Nisan.2012, 00:43
FB'nin Cas davasindaki avukati BJK'nin avukati olmus sanirim allah yardimcilari olsun
footballer33
29.Nisan.2012, 00:40
Medyada herkes övmüş. Bu kadar mı iyi bu adam yahu
İnan ki ilk defa duydum ama dengesizlik bende sanırım Şemsi. Umarım hayırlı olur. Çok ihtiyacımız var kaliteli isimlere.
Görkem, affına sığınarak ve yanlış anlamayacağını umarak haklısın diyorum kardeşim. :) İbrahim Altınsay'ı, bir Beşiktaşlının tanımaması gerçekten çok garip. Hani, çok eski bir yöneticimiz olsa ve yaşımız yetmese kendisine ya da bugüne kadar ismini duyurmayıp bir anda piyasaya çıksa haklısın derim. Neyse, konuyu değiştirmeden bu habere çok sevindiğimi söyleyebilirim. İbrahim Altınsay, efsane 100. yıl kadromuzun başarılı yönetici kadrosundan birisidir ve çok da düzgün bir kişiliktir bildiğim kadarıyla. Murat Aksu'nun listesindeki gazeteci (fotomaçta yazıyordu sürekli) Gülengül Altınsay'ın da eşidir kendisi. Bu defa da başarılı olacağına inanıyorum. Hayırlı olsun.
Ralph
29.Nisan.2012, 00:55
Görkem, affına sığınarak ve yanlış anlamayacağını umarak haklısın diyorum kardeşim. :) İbrahim Altınsay'ı, bir Beşiktaşlının tanımaması gerçekten çok garip. Hani, çok eski bir yöneticimiz olsa ve yaşımız yetmese kendisine ya da bugüne kadar ismini duyurmayıp bir anda piyasaya çıksa haklısın derim. Neyse, konuyu değiştirmeden bu habere çok sevindiğimi söyleyebilirim. İbrahim Altınsay, efsane 100. yıl kadromuzun başarılı yönetici kadrosundan birisidir ve çok da düzgün bir kişiliktir bildiğim kadarıyla. Murat Aksu'nun listesindeki gazeteci (fotomaçta yazıyordu sürekli) Gülengül Altınsay'ın da eşidir kendisi. Bu defa da başarılı olacağına inanıyorum. Hayırlı olsun.
Azarladın resmen :icon_biggrin:
Deus Dominus
29.Nisan.2012, 00:59
Siması Mete Düren'i andırıyor sanki biraz:)
footballer33
29.Nisan.2012, 01:00
Estağfurullah kardeşim. O ne demek? :) Sadece tanıman için bilgi vermeye çalıştım. Sert mi oldu? :D
@Deas Dominus
Aman aman, Allah'a yakın bize uzak olsun o adam. Siması da benzemesin, başka şeyleri de. :)
Ralph
29.Nisan.2012, 01:01
Estağfurullah kardeşim. O ne demek? :) Sadece tanıman için bilgi vermeye çalıştım. Sert mi oldu? :D
:icon_biggrin: Yok yok takılıyorum kardeşim.
footballer33
29.Nisan.2012, 01:08
Tamam o zaman, sorun yok. :) Bir an, çok mu üstüne gittim acaba diye düşündüm. :)
Bu simayı artık sık sık göreceğiz bir aksilik olmazsa. Çok güveniyorum kendisine. Taraftar olarak; Hüsnü Güreli, Serdal Adalı, İbrahim Altınsay gibi bir hayalimiz vardı, ilki gerçekleşti. Darısı, ilerleyen zamanlarda diğerlerinin de gerçekleşmesine. :)
Mamadou
29.Nisan.2012, 19:45
Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Willi Brinkman Kupası'nı kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu.
kalemci
29.Nisan.2012, 22:20
Rüştü, Sivok, Sidnei, Ekrem, Simao, Quaresma, Hugo, Edu, Holosko acaba hepsi gidebilir mi ? Valla meraktayı :n: