PDA

View Full Version : Beşiktaş Sohbet Alanı

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Ralph
08.Ekim.2012, 00:37
İyi güzel de ben kimseye yabancı sayısı 5'e düşünce süper oynayacağız demedim ki. Sadece olumlu bakmaya çalışıyorum ve gençlerimizin gelecek vadettiğini söylüyorum.

Mamadou
08.Ekim.2012, 03:20
Samet Aybaba'nın yaptığı açıklamalar rezillik. Oyuncuları kadronda düşünmüyor olabilirsin ama bu açıklamalar ayıp. Hocanın bir günü diğerini tutmuyor maalesef.

davidvilla
08.Ekim.2012, 12:18
Necip iyi necip iyi. Nuri Şahin gibi. o da küçükken böyleydi dortmundta :D

GeNç KaRTaL
08.Ekim.2012, 14:55
8 yıllık YD eziyetinden sonra ihtiyacımız olan yönetim şekli kesinlikle bu değildi.Egoları ve paralarıyla kulübü yönetmeye çalışan yöneticiler ve yönetimin maşası,Beşiktaş'ı yönetebilecek yetenek ve mantaliteye sahip olmayan bir teknik direktör.Bu isimler zor durumda olan Beşiktaş'ı,daha da zor duruma düşürüyor.Bu durumlara düşebileceğimizin sinyalini İbrahim Altınsay zorla istifa ettirildiğinde almıştım şahsen.Neyse ya,yapacak bir şey yok.Birazda şimdiki yöneticilerimiz oynasınlar koca kulüple oyuncak gibi.Alsınlar heveslerini.Biz de üzülmeye devam ederiz.Alıştık zaten.

Ralph
08.Ekim.2012, 16:27
Maç sonrasında olanları görmemiştim. İstifaya çağırılmış yönetim.

Facx
08.Ekim.2012, 16:40
Hayatım Futbol ‏@HayatimFutbol
SON DAKİKA | Beşiktaş yönetimi, Samet Aybaba tarafından affedilen Ricardo Quaresma'yı Antalya kampına götürme kararı aldı.

futureless
08.Ekim.2012, 16:42
Çok şaşırdım bu karara.Beklemiyordum geri dönüş. Gelişmeleri bilmek lazım tabii, henüz net yorum yapmak doğru olmaz.

Suicider
08.Ekim.2012, 16:42
3 maç mağlup olunması lazımdı sanırım bunun için.Paçalarımızdan amatörlük akıyor resmen ülke futbolu olarak.

sarianet
08.Ekim.2012, 16:43
Sevindim q7 gibi bi futbolcudan mahrum olmak bjk için büyük kayıp artok bjk maçlarını heyecanlanacak bişiler olacak

Ralph
08.Ekim.2012, 16:44
Tükürdüğünü yalama devrine hoş geldiniz :) Ya hiç oynatmayacaksınız ya da artık oynamayacak demiyeceksiniz. Koskoca kulübün geldiği hallere, emanet edildiği kişilere bak.

GeNç KaRTaL
08.Ekim.2012, 16:49
Hayatım Futbol ‏@HayatimFutbol
SON DAKİKA | Beşiktaş yönetimi, Samet Aybaba tarafından affedilen Ricardo Quaresma'yı Antalya kampına götürme kararı aldı.

Affedilen? Bu adam ne yaptı da affediliyor,bunu çözemedim bir türlü.

footballer33
08.Ekim.2012, 16:52
3 maç mağlup olunması lazımdı sanırım bunun için.Paçalarımızdan amatörlük akıyor resmen ülke futbolu olarak.
Aynen. Bu işin özeti, budur.

Kötü bir takıma girecek ve o da 2-3 maç sonra takıma ayak uyduracak. O zaman da tek günah keçisi Q7 mi olacak bakalım? Gelişmeleri hep birlikte göreceğiz.

LaigLeNoiR
08.Ekim.2012, 16:57
2-3 üstüste alınacak mağlubiyete bakar, ilkini aldık Antep'ten.

Alex, Quaresma'dan önce gönderildiği için Beşiktaş yönetimi için bir uyarı olmuştur. Quaresma'yı da gönderince Alex kadar olmasa da bir tepki olacaktır. Bu durumda affı yakındır Quaresma'Nın.

Sanırım yeni yorum yazmaya gerek yok bu durumda.

Mamadou
08.Ekim.2012, 17:00
Amatörlük akıyor bu bir doğru ya taraftar zihniyetine ne demeli ? Quaresma'nın geri dönmesi için takımın yenilmesine sevinen taraftarlar, kendini Beşiktaş taraftarı sanan zatlar bir kez daha sevinmiş oldu :) Bu şartlarda yönetimin Quaresma'yı takıma dahil etmekten başka bir çaresi yoktu. Öyle veya böyle sezon sonuna kadar maaşını ödemekle yükümlüler. Yönetim Quaresma konusunda başından beri yanlış bir tutum sergiledi. Şahsen istemiyordum takıma geri dönmesini ama oynadığımız oyun sisteminde Quaresma'ya ihtiyaç olduğu son üç maçta görüldü. Yansıtıldığı gibi takım içindeki oyuncularla sorunları ciddi değilse takıma ayrı bir hava katar. Sonuçta sezon sonuna kadar bu adamı iyisiyle kötüsüyle çekeceğiz.

Evet yönetim tükürdüğünü yaladı ama bu biraz zorunluluktan oldu. Quaresma değilde çok yakın zamanda denetleme raporu açıklanmazsa bu yönetimin hiç değeri kalmaz.

footballer33
08.Ekim.2012, 17:05
Amatörlük akıyor bu bir doğru ya taraftar zihniyetine ne demeli ? Quaresma'nın geri dönmesi için takımın yenilmesine sevinen taraftarlar, kendini Beşiktaş taraftarı sanan zatlar bir kez daha sevinmiş oldu :) Bu şartlarda yönetimin Quaresma'yı takıma dahil etmekten başka bir çaresi yoktu. Öyle veya böyle sezon sonuna kadar maaşını ödemekle yükümlüler. Yönetim Quaresma konusunda başından beri yanlış bir tutum sergiledi. Şahsen istemiyordum takıma geri dönmesini ama oynadığımız oyun sisteminde Quaresma'ya ihtiyaç olduğu son üç maçta görüldü. Yansıtıldığı gibi takım içindeki oyuncularla sorunları ciddi değilse takıma ayrı bir hava katar. Sonuçta sezon sonuna kadar bu adamı iyisiyle kötüsüyle çekeceğiz.

Evet yönetim tükürdüğünü yaladı ama bu biraz zorunluluktan oldu. Quaresma değilde çok yakın zamanda denetleme raporu açıklanmazsa bu yönetimin hiç değeri kalmaz.
Öncelikle kimse kimsenin Beşiktaşlılığını sorgulayamaz. Bu, hiç kimsenin haddine değil.

Q7'nin takıma dönmesini en çok isteyenlerden biri benim, o yüzden cevap verme gereği duyuyorum.

Quaresma'nın takıma dönmesini isteme sebebim, takımın sadece Fernandes'in ayağına bakıyor olması ve üretkenlik yaratamaması. Ayrıca, ortada yönetim yanlışlığı var. Yedek bile kalmayan bir adama 3.750 milyon euro ödenmesi saçmalıktan başka bir şey değil.

Başarısız sonuçlara, sırf Q7 takıma dönecek diye sevinecek kadar da alçalacak taraftarlardan değilim çok şükür. Quaresmasporlu değil, Beşiktaşlıyız.

İnşallah; kötü giden takımda, Q7 de kötü oynadığı maçlardan sonra tek başına suçlu ilan edilmez.

Mamadou
08.Ekim.2012, 17:10
Öncelikle kimse kimsenin Beşiktaşlılığını sorgulayamaz. Bu, hiç kimsenin haddine değil.

Q7'nin takıma dönmesini en çok isteyenlerden biri benim, o yüzden cevap verme gereği duyuyorum.

Quaresma'nın takıma dönmesini isteme sebebim, takımın sadece Fernandes'in ayağına bakıyor olması ve üretkenlik yaratamaması. Başarısız sonuçlara, sırf Q7 takıma dönecek diye sevinecek kadar da alçalacak taraftarlardan değilim çok şükür. Quaresmasporlu değil, Beşiktaşlıyız.

İnşallah; kötü giden takımda, Q7 de kötü oynadığı maçlardan sonra tek başına suçlu ilan edilmez.

Hayır cevabım sana değildi.

Quaresma'nın takıma dönmesini isteyen taraftarlara sözüm yok. Saygı duyarım. Ben dönmesini şimdiye kadar hiç istemedim son iki hafta hariç ama yönetim maalesef geri dönüş yaptı. Biraz şartlar bunu gerektirdi. Benim yorumum oyuncunun dönüşü için takımın yenilmesini içine sindirenlere. Ha sende böyle düşünüyorsan yorumum sanadır da o zaman.

Yazdığım gibi inşallah dönüşü takıma bir hava katar. İyi kötü bu adamın sezon sonuna kadar sözleşmesi var.

Son olarak takım 3,4 maç daha kötü giderse ihale Quaresma'ya kalmaz Samet Aybaba varken. Hazır iyice eleştirilmeye başlanmışken.

footballer33
08.Ekim.2012, 17:18
Hayır cevabım sana değildi.

Quaresma'nın takıma dönmesini isteyen taraftarlara sözüm yok. Saygı duyarım. Ben dönmesini şimdiye kadar hiç istemedim son iki hafta hariç ama yönetim maalesef geri dönüş yaptı. Biraz şartlar bunu gerektirdi. Benim yorumum oyuncunun dönüşü için takımın yenilmesini içine sindirenlere. Ha sende böyle düşünüyorsan yorumum sana da gelsin.

Yazdığım gibi inşallah dönüşü takıma bir hava katar. İyi kötü bu adamın sezon sonuna kadar sözleşmesi var.

Son olarak takım 3,4 maç kötü giderse ihale Q7'ye kalmaz Samet Aybaba varken.
Yönetim zaten, tamamı ile boşboğaz ve işbilmez adamlardan oluşmuş. Bu kadar numunelik adamı bir araya getiren Fikret Orman'ı başarısından ötürü kutlarım! Konuşmadıkları bir tek düğün kameraları kalan yöneticilerle, bu yaşananlar çok normal. Şu anlaşmayı, kararı keşke en başından alsalardı da bu kadar süründürmeselerdi.

Ben üstte diyeceğimi dedim dostum. Q7 takıma dönecek diye, alınan yenilgilere sevinecek kadar alçalmadım. Kesinlikle ve kesinlikle onlardan değilim, emin olabilirsin. Kendimi tekrarlatma bana bu konuda lütfen.

Mamadou
08.Ekim.2012, 17:20
Aslında üstteki mesajlara bir göz atsaydın anlardın yorumumun sana karşı olmadığını ya neyse :) Quaresma'yı isteyen taraftarlara karşı öyle bir yorumum olmaz kesinlikle. Herkesin görüşüne saygım vardır.

darkkobal123
08.Ekim.2012, 17:20
" Fenerbahçe'den 3 yedikten sonramı aklınız başınıza geldi ? " diye sormazlar mı adama. Buna af değil tükürdüğünü yalamak denir.

footballer33
08.Ekim.2012, 17:27
Aslında üstteki mesajlara bir göz atsaydın anlardın yorumumun sana karşı olmadığını ya neyse :) Quaresma'yı isteyen taraftarlara karşı öyle bir yorumum olmaz kesinlikle. Herkesin görüşüne saygım vardır.
Ben, yorumun bana karşı demedim zaten. Q7'yi en çok isteyenlerden biri de ben olduğum için konuşma gereği duydum kendimce. Ben onlardan değilim; ama Q7'nin takıma dönmesi için mağlubiyet almamızı isteyenlere söylediğin şeyler için haklısın, bu konuda sonuna kadar katılıyorum sana.

GebzeLi1907
08.Ekim.2012, 17:28
Querasma kesinlikle lazımdı takıma.Fizik olarak iyi bir halde ise şimdiden daha iyi olacağı kesin Beşiktaş'ın.
Ama sorunlar bitecek mi Querasma kendini işe adayacak mı hoca ile arası iyi olacak mı oralar muamma

uAburak89
08.Ekim.2012, 17:38
Şimdi Q7 3.750'ye mi oynayacak, yoksa 3.000'e mi ben orasını anlamadım.

GeNç KaRTaL
08.Ekim.2012, 17:44
Hatanın neresinden dönersen kardır ama bu yönetim hata yaptığını anladığı için değil,tepkileri azaltmak için bu hamleyi yaptı kesinlikle.Bu aşamadan sonra Quaresma gelse ne olacak sanki? Benim bu amatörler ordusuna zerre güvenim kalmadı doğrusu.

footballer33
08.Ekim.2012, 17:46
Şimdi Q7 3.750'ye mi oynayacak, yoksa 3.000'e mi ben orasını anlamadım.
Henüz, takıma dönüp dönmeyeceği tam olarak belli değil. Q7, ortalıklarda yok şu an. Bir de şöyle bir şey var: :confused:

http://www.forzabesiktas.com/forum/download/file.php?id=30315&mode=view

europeanconquer
08.Ekim.2012, 17:46
Ben hala Quaresma'nın nesinin affedildiğini merak ediyorum.

Edit:Biraz anlam Quaresma aleyhine konuşmuşum gibi oldu ama anlatmak istediğim bu adam niçin kadro dışı kaldı,şimdi de affedildi?

footballer33
08.Ekim.2012, 17:50
Ben hala Quaresma'nın nesinin affedildiğini merak ediyorum.

Edit:Biraz anlam Quaresma aleyhine konuşmuşum gibi oldu ama anlatmak istediğim bu adam niçin kadro dışı kaldı,şimdi de affedildi?
Çok para alıyor (Almeida), disiplinsiz (Batuhan). Ha, bir de koşmuyor(muş)! O yüzden ocak dışı bıraktılar.

Baktılar, takım kötü ve 3 maçtır yeniliyoruz; hemen geri vites! :icon_smile:

darkkobal123
08.Ekim.2012, 17:54
Herşey bi kenara, harbiden özledik Q7'yi. Trabzonspor maçında bir patlama bekliyorum kendisinden. :)

eXcitinG
08.Ekim.2012, 18:07
Sivasspor maçı öncesinde dedim Aybaba için amatör diye. Yönetim amatör, hoca amatör, oyuncuLarın çoğu amatör. BöyLe bir ortamda başarı nasıL bekLeniyor anLamak mümkün değiL. Umarım Quaresma sazı eLine aLır, hem takıma, hem oyuna profesyoneLLik katarda biraz oLsun rahatLarız.

Tuskarr
08.Ekim.2012, 18:37
McGregor
Escude
Sivok
Toraman
Hilbert

Olcay
Fernandes
Necip
Veli
Quaresma

Almeida

Boş kadro değil aslında.

RaSenGan
08.Ekim.2012, 18:38
Acaba dün Beşiktaş maçı kaybetmese de affedilecek miydi Quaresma ?

RaSenGan
08.Ekim.2012, 18:38
McGregor
Escude
Sivok
Toraman
Hilbert

Olcay
Fernandes
Necip
Veli
Quaresma

Almeida

Boş kadro değil aslında.

Boş değil dolu :) 7 yabancı.

davidvilla
08.Ekim.2012, 18:52
Besiktasın yapması gereken kadro bence söyle,
Gregor
tanju ibo sivok ismail
hilbert necip fernandez boral
quaresma(serbest)
Almeida

Mamadou
08.Ekim.2012, 23:20
Fikret Orman'dan Quaresma açıklaması

Beşiktaş'ta hakkında affedildiği iddiaları çıkan Ricardo Quaresma için Beşktaş Başkanı Fikret Orman net konuştu.

Beşiktaş'la ilgili çıkan haberlerde, Ricardo Quaresma'nın affedildiği ve takımın Antalya kampına götürüleceği ifade edilirken Beşiktaş başkanı Fikret Orman, bu haberleri yalanlayan açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Yönetim Kurulu'nun bugün yaptığı toplantının ardından bir açıklama yapan başkan Fikret Orman, Quaresma konusunda şu an için yeni bir gelişmenin olmadığını, Beşiktaş'ın şartlarının ve bu konuyla ilgili tutumunun aynı şekilde devam ettiğini ifade etti. Ancak başkan Orman'ın toplantıdan ayrılmasının ardından kulüp binasında kalan Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran'ın, şu anda Portekiz'de bulunan Quaresma ile temasta olduğu öğrenildi.

Bu akşam yapılacak son görüşmelerin ardından Quaresma'nın, kısa bir süre içerisinde İstanbul'a dönerek, Beşiktaş'ın 10-14 Ekim tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştireceği kampa katılması bekleniyor.

Spor x (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/fikret-ormandan-quaresma-aciklamasiSXHBQ298462SXQ)

fotosuki
08.Ekim.2012, 23:40
Açıkçası ben yönetime kızamıyorum. Ne kadar zor bir durumda göreve geldikleri ortada. Adamlar sorumluluk alarak geliri 0 olan bir kulübe geldiler ve doğru olduklarına inandıkları şeyler yapmaya çalışıyorlar. Fakat amatör oldukları için çok yanlış kararlar verebiliyorlar. Bunlar kulübe aşırı derecede zarar vermediği sürece kabul edilebilir şeyler. En büyük yanlışları ise çok konuşmaları. Neredeyse her gün ikişer üçer Beşiktaş yöneticisi aklına geleni medyayla paylaşıyor. Özellikle Tamer Kıran ve Ahmet Çebi gibi(ikisinden de pek hoşlanmadığım için ilk onlar geldi aklıma) para verdiği için kulübü babasının çiftliği zanneden adamlar çok yanlış işler yapıyor, çok konuşuyor, çok ahkam kesiyorlar. Ayrıca Quaresma ve Ericsson olayı dışında çok bariz bir hatası olduğunu düşünmüyorum yönetimin. Yönetimi istifaya çağırmak mantıksız bir davranış. Diyeim yönetim istifa etti, kim gelecek? Kim geliri olmayan bir kulüpte daha iyi bir yönetim sergileyecek? Eğer yönetim istifa ederse Beşiktaş'ın sonu kayyumdur. Beşiktaş batmanın eşiğindeyken taraftarın bu kadar agresif tepkilerde bulunmaması lazım. Biraz daha sabır biraz daha anlayış ve en önemlisi biraz daha destek. Feda değil, destek! Beşiktaş 3 büyükler içinde marketing olarak en geri kalmış takım. Forma ve lisanslı ürün satışları yerlerde. Bir forma bile çok şeyi değiştirebilir. Sadece bir forma bile. Belki bir gün çocuğunuza söyleyebilirsiniz bu forma Beşiktaş'ın tarihinin belki de en zor senesinde giymiş olduğu formaydı diyebilirsiniz.

Mamadou
09.Ekim.2012, 20:55
Atakan Kurt ‏@atakankurt2

İ.B.B'ye takasta gitmedigi icin kadro dışı bırakılan Emre Özkan affedildi ve yarın Beşiktaş'la birlikte Antalya kampına gidiyor. LİGTV

darkkobal123
09.Ekim.2012, 21:12
İyi oldu bu. Darısı Burak ve Tanju'nun başına.

footballer33
09.Ekim.2012, 22:14
''Bu isimlere kaldıysak vah halimize!'' :icon_wink: :icon_razz:

Neyse, çok iyi bir haber. Kadro dışı kalan tüm futbolcular, en azından devre arasına kadar takıma dönmeliydi zaten. Devre arası, bakılır bir hal çaresine.

Tuskarr
10.Ekim.2012, 08:40
Boş değil dolu :) 7 yabancı.

O zaman Escude yerine Uğur.

LaigLeNoiR
10.Ekim.2012, 23:08
NTVSpor'da canlı yayında Fikret Orman soruları yanıtlarken Quaresma konusu bitmiştir, 3 Milyon Euro'ya okey dedik ancak tekrar 3.750'ye çıktı bizde vazgeçtik.

Kaka Leite
10.Ekim.2012, 23:09
Ben yıpranıyorsam, o da yıpranıyor dedi Quaresma için ancak bu söyleme anlam veremiyorum ben..

Sen kazansan o da kazansa daha mantıklı değil mi ? Böylece klüpte kazanmış olur şuan sırf değer kaybetmemek sözümüzden döndük dememek için oynatmıyor bariz ortada bu olay..

LaigLeNoiR
10.Ekim.2012, 23:16
Beşiktaş bu şekilde zarar görüyor Quaresma konusunda ancak eğer biz zarar görüyorsak sende zarar göreceksin ve oynamayacaksın.

Bu mantığı çözemiyorum.

footballer33
10.Ekim.2012, 23:39
Adam indirim yapıyor, sen kabul etmiyorsun; başın sıkışınca çağırıyorsun yanına bu defa da o inmem diyor diye yem ediyorsun. Tabii inmez. Adama BJK TV'de ne çocuğu olduğunu bilmem derlerse, yöneticilerin çıkıp boş boş konuşurlarsa ben de inmem. Bu iş Beşiktaş'a, Q7 gidene kadar zarar verecek gibi görünüyor. Takıma girip oynatılacağından da umudum kalmadı artık. En güzeli, yolları ayırmak sanırım.

footballer33
11.Ekim.2012, 00:06
http://a1210.hizliresim.com/12/b/dugy7.jpg

ForsakeN
11.Ekim.2012, 00:33
Kaç kere yön değişikliği oldu yahu şu Q7 konusunda. Bence devre arasında tekrar karar değişikliği olur affedilir Quaresma.

footballer33
11.Ekim.2012, 00:39
Kaç kere yön değişikliği oldu yahu şu Q7 konusunda. Bence devre arasında tekrar karar değişikliği olur affedilir Quaresma.
Yok, o defter kapanmış. Quaresma da zarar görecekmiş, o yüzden almayacaklarmış takıma! :icon_biggrin:

Kulüpten çıkacak olan 3.750 milyon euro Fikret Orman'ın şahsi parası sanki. Sonra da FEDA, prensip, yanan eve girdik vs.!

LaigLeNoiR
11.Ekim.2012, 00:45
Orada Güntekin Onay çok güzel söyledi, oyuncular isyan ederse ne yapacaksınız ?

Sonuçta sadece antrenman yaparak 3.750 milyon euro alan birisi var bir de canını dişine takarak oynayan sezonda bilmem kaç maç oynayan oyuncu var...

footballer33
11.Ekim.2012, 00:51
Orada Güntekin Onay çok güzel söyledi, oyuncular isyan ederse ne yapacaksınız ?

Sonuçta sadece antrenman yaparak 3.750 milyon euro alan birisi var bir de canını dişine takarak oynayan sezonda bilmem kaç maç oynayan oyuncu var...
Başkanın bir de Veli kıyaslaması vardı. Güntekin Onay ona da cevabını verdi. Biri yıldız futbolcu, diğeri işçi. Veli de, Q7'den daha fazla fayda sağladı ya sanki, kıyasladığı futbolcuya bak.

Q7 kırmızı gördüğünde vatan haini ilan edenler, Veli kırmızı görünce hiçbir şey demiyor. Hayat çok garip!

Yalnız, yd olayına takıldım ben arkadaş! Adama, başkanken en büyük muhaliflerden birisi Fikret Orman iken, şimdi kendisi başkan olduğu halde çıkıp bir şey diyemiyor ve ydyi 'iyi Beşiktaşlı' diye nitelendiriyor. Kamera şakası gibi adam yemin ederim. Quaresma tu kaka, yd iyi Beşiktaşlı. Vay anam vay!!! :icon_eek:

sui generis
11.Ekim.2012, 00:58
o parayı hibe etme olayı için YD hakkında öyle konuşuyordur :)

footballer33
11.Ekim.2012, 01:03
o parayı hibe etme olayı için YD hakkında öyle konuşuyordur :)
Hibe etmedi diye biliyorum. Taksitlendirdi alacaklarını sadece. 3 yıllık bir sürede ödenecekmiş.

Ralph
11.Ekim.2012, 01:47
Ben çoğu kişinin aksine başkana katılıyorum. Bu takım artık dediklerinden taviz vermemeli. Quaresma takıma döndü denildiğinde yine mi döneklik yapıldı diye üzüldüm açıkçası. Takım her ne kadar bir sol kanada ihtiyacı olsa da ben bu konudaki duruşlarını tebrik ediyorum. Prensip meselesi bu gerçekten. Sen eğer bugün bir şey söyleyip ertesi gün vazgeçersen o zaman Demirören'den farkın kalmaz. Ne kulüp yönetebilirsin, ne de bir ağırlığın kalır o kulüpte. Ben destekliyorum Fikret Orman'ı. Bunu sadece Quaresma için değil herkes için söylüyorum.

Ralph
11.Ekim.2012, 02:16
Programı izlemeyenler için:

http://www.ntvspor.net/video-galeri/100-futbol-fikret-orman-10-ekim-2012

Trabzonspor
11.Ekim.2012, 02:16
YD'i mevkisi dolasiyla karsina almak istemiyordur belki Fikret Orman.

Kaka Leite
11.Ekim.2012, 02:39
Valla ne güzel iş yattığın yerden 3.750 al.Vay be bir de kalkıp o da yıpranıyor diyo.

Quaresma'nın yıpranacağını düşünmesi bile saçma en fazla antreman eksiği olur bunu da gittiği takımda 2 ay da giderebilir peki ya sizin cebinizden çıkan para geri gelecek mi ?

Quaresma'yı istemeye bilirsin ancak burada duruş değil saçmalık ön planda adam yatarken para vermektense oynatıp kendisini göstermesini sağlayabilirsin.

Örneğin : Real Madrid çok eşit bir örnek olmasa da Kaka'yı satacaklarını herkes biliyor ancak Mourinho değeri artsın diye yapmayacağı şey yok.Kadroya girebilir diyor sonradan oyuna alıyor kupa maçında şans veriyor.Beşiktaş yine yollasın istiyorsa Quaresma'yı ancak bırak adam oynasın takımla antreman yapsın kendini göstersin sonra iyi bir paraya sat...

Maalesef takımlarımız bu oyuncu alıp, satma işlerini iyi yapamıyor.

sarianet
11.Ekim.2012, 16:46
Q7 kendine bi takım bulur da beşiktaş böyle bi futbolcuyu kimbilir bu imkanlarla nereden bulur
Keşke bizimkiler alsa en azından sıkıcı futbolumuzun yanında ara sıra göz bamyosu yaparız

darkkobal123
11.Ekim.2012, 17:01
Takıma dönmeyi çok isteyen biri mi söylemiş tekrar 3.75 € almak istediğini ? Çok inandırıcı olmuş başkan, devam edin böyle. Paran yoksa da ne diye o koltuğa oturdun onuda anlamıyorum ki.

Ralph
12.Ekim.2012, 21:02
Beşiktaş basketbol takım maçı hangi kanalda?

darkkobal123
12.Ekim.2012, 21:07
Beşiktaş basketbol takım maçı hangi kanalda?
NTV Spor'da.

pele96
12.Ekim.2012, 22:04
Q7 sezon sonunda bedavaya Galatasaraya giderse Yildirim Demiroreni degil milyonlarca Besiktasliyi karsisina alacak.

pele96
12.Ekim.2012, 23:41
Aybaba: Hasan Türk,Quaresma’dan daha iyi
Guldurdu gercekten bu beni.
YD

Başkanlık yapmak; 3 milyon 750 bin euro alıyor diye kadro dışı bırakmak mıdır? Quaresma’nın gelişinde payım büyük. Beşiktaş yönetim ne kadar ödeyebileceğini açıklasın ben de eri kalan parayı tamamlayım

Eger Dogruysa Fikret Orman bu sefer ne bulacak merak ettim.

darkkobal123
13.Ekim.2012, 00:05
Basketbol'da yüzümüz gülüyor, ah birde futbol'da gülse şu yüzümüz. :)

HeLLquaRd9
14.Ekim.2012, 02:14
Beyler yapmayın quaresma fanatiği olmayın Allahınızı seviyosanız kimse bu takımdan büyük değil.Quaresmanın arasıra oynamasını en azından yedekte durmasını isterim fakat yönetim bi karar almış uyguluyor saygı duymalıyız mutlaka bildikleri bir şey vardır.Quaresma konusunda yanlış yapıyorlarsa bile diğer konularda iyiler bence en azından geleceği düşünen bir Beşiktaş var kötü oynuyoruz bu haftalar fakat düzeleceğiz 3 hafta önceki iyi oyunumuzu düşünün bu takım bi anda takım olamaz yavaş yavaş olacak bu biraz geç olsa bile olacak . Oğuzhan, olcay , hasan gibi bence gelecek vaadeden oyuncularımız var.Şuanda kimse istifaya çağiırılmamalı birlik olmalıyız çünkü buna takımın çok ihtiyacı var F.ormandan başka gelecek iyi başkan , şuanlık samet aybabadan başka gelecek iyi bir teknik direktör yok Beşiktaş'a.
Edit:Quaresmanın geçen sene takıma gerçekten katkı sağladığı maç sayısı 5ten fazla değildir

Deus Dominus
14.Ekim.2012, 05:03
Quaresma gibi bireysel yetenekleri üst seviye olmasa da onun yaptığı katkıya yakınını yapabilecek bir Burak Kaplan var Samet Hoca'nın elinde. Onu da kullanmıyor, niye ona kimse sesini çıkarmıyor? Bu çocuk Leverkusen'den transfer edildi, geçen yıl Portekiz'li oyuncular sebebiyle çok az forma şansı buldu, bu sene neden oynamıyor diye soran yok. Bir Q7'dir gidiyor...

Suicider
14.Ekim.2012, 05:06
Aynen sana katılıyorum.Ben tanju ve burak kaplan'ı şahsen takımıma isterim.Çağlar ve Aydın ile uğraşıcağımıza biraz da onları deneriz daha iyi olur :)

Deus Dominus
14.Ekim.2012, 05:17
Hiç sulanma, Bursaspor'a düşünüyorum ben onları :D Ozan'ı veririz, Burak'ı, Tanju'yu, Ersan'ı alırız :p

GeNç KaRTaL
14.Ekim.2012, 09:45
Beyler yapmayın quaresma fanatiği olmayın Allahınızı seviyosanız kimse bu takımdan büyük değil.Quaresmanın arasıra oynamasını en azından yedekte durmasını isterim fakat yönetim bi karar almış uyguluyor saygı duymalıyız mutlaka bildikleri bir şey vardır.Quaresma konusunda yanlış yapıyorlarsa bile diğer konularda iyiler bence en azından geleceği düşünen bir Beşiktaş var kötü oynuyoruz bu haftalar fakat düzeleceğiz 3 hafta önceki iyi oyunumuzu düşünün bu takım bi anda takım olamaz yavaş yavaş olacak bu biraz geç olsa bile olacak . Oğuzhan, olcay , hasan gibi bence gelecek vaadeden oyuncularımız var.Şuanda kimse istifaya çağiırılmamalı birlik olmalıyız çünkü buna takımın çok ihtiyacı var F.ormandan başka gelecek iyi başkan , şuanlık samet aybabadan başka gelecek iyi bir teknik direktör yok Beşiktaş'a.
Edit:Quaresmanın geçen sene takıma gerçekten katkı sağladığı maç sayısı 5ten fazla değildir

- Bizden önce ev kiralanmış.
- Sonra biz eve girmişiz, kira çok gelmiş.
- Ev sahibine kirayı indir demişiz, indirmemiş.
- Çıkalım demişiz, kontrat var çıksan da paramı alırım demiş.
- O zaman bize de onun evine zarar vermek düşer.

Bu sözler bizzat Beşiktaş'ın başkanına ait.Böyle amatör zihniyetler yönetiyor işte koskoca kulübü.Kim ne kadar çok para verdiyse kulübe,o derecede reklamlarını yapıyorlar.(zırt pırt verilen demeçler) İbrahim Altınsay gibi değerli bir adamı sırf kendi egoları adına harcadılar.Adam 1 ay boyunca hoca ve yeni oluşturulacak kadro konusunda uğraştı,çabaladı.Futbol komitesi başkanı olacak aklı evvel yöneticimiz gitti Eriksson ile anlaştı,onu da eline yüzüne bulaştırdı.(tazminat muhabbeti) Samet Aybaba gibi artık Süper Lig'deki Anadolu kulüplerinin bile yüzüne bakmadığı adama kaldık.İstenseydi daha iyisi getirilirdi kesinlikle.Koskoca Beşiktaş bir tek Samet Aybaba'ya kalmaz,her ne durumda olursa olsun.O da egolarının peşinde.Sol bekte Uğur Boral gibi beklikle alakası olmayan adam oynuyor,orada oynayabilecek Tanju gibi bir adamı sırf egoları yüzünden kadroya bile almıyor.Beşiktaş Tanju ve Burak'a mı kalmış diyor sorulunca da.E sana kaldıysa,onlara neden kalmıyor ki? Oğuzhan gibi yetenek ve yaratıcılık seviyesi bakımından takımdaki en iyi oyunculardan biri olan adamı sırf çok fazla koşmuyor diye oynatmıyor.Beşiktaş'ta oynayabilmenin tek şartı koşmak olmuş.Koşsunlar yeter yani.Gördük o koşan takımı da son maçta.Üst üste 3 mağlubiyetten önceki maçlarda da iyi bir oyun yoktu ortada .Kendimizi kandırmayalım.Gerçekler gün gibi ortada.

pele96
14.Ekim.2012, 11:24
Bu sözler bizzat Beşiktaş'ın başkanına ait.Böyle amatör zihniyetler yönetiyor işte koskoca kulübü.Kim ne kadar çok para verdiyse kulübe,o derecede reklamlarını yapıyorlar.(zırt pırt verilen demeçler) İbrahim Altınsay gibi değerli bir adamı sırf kendi egoları adına harcadılar.Adam 1 ay boyunca hoca ve yeni oluşturulacak kadro konusunda uğraştı,çabaladı.Futbol komitesi başkanı olacak aklı evvel yöneticimiz gitti Eriksson ile anlaştı,onu da eline yüzüne bulaştırdı.(tazminat muhabbeti) Samet Aybaba gibi artık Süper Lig'deki Anadolu kulüplerinin bile yüzüne bakmadığı adama kaldık.İstenseydi daha iyisi getirilirdi kesinlikle.Koskoca Beşiktaş bir tek Samet Aybaba'ya kalmaz,her ne durumda olursa olsun.O da egolarının peşinde.Sol bekte Uğur Boral gibi beklikle alakası olmayan adam oynuyor,orada oynayabilecek Tanju gibi bir adamı sırf egoları yüzünden kadroya bile almıyor.Beşiktaş Tanju ve Burak'a mı kalmış diyor sorulunca da.E sana kaldıysa,onlara neden kalmıyor ki? Oğuzhan gibi yetenek ve yaratıcılık seviyesi bakımından takımdaki en iyi oyunculardan biri olan adamı sırf çok fazla koşmuyor diye oynatmıyor.Beşiktaş'ta oynayabilmenin tek şartı koşmak olmuş.Koşsunlar yeter yani.Gördük o koşan takımı da son maçta.Üst üste 3 mağlubiyetten önceki maçlarda da iyi bir oyun yoktu ortada .Kendimizi kandırmayalım.Gerçekler gün gibi ortada.

Sadece Kosmayi beceren Veli Kavlak oynuyorken , Burak Kaplan , Tanju Kayhan , Ricardo Quaresma nicin oynamaz ki?

footballer33
14.Ekim.2012, 15:15
Dilimizde tüy bitti bazı şeyleri söylemekten; ama anlatamıyoruz bir türlü. Hala; Q7 için verimsiz, katkı sağlamıyor, diyenler var, sanki biz gelince 20 gol atacak, 30 asist yapacak tek başına uçuracak takımı diyoruz. :) Yönetimin Q7 konusundaki tutumunu da yazsaydınız keşke. Neyse, verim diyorsunuz; Holosko, Batuhan ve Almeida ile devam edelim o zaman, oldu.

Tanju ve Burak'a gelirsek; gençleşme diyoruz, gençleri kadro dışı bırakıyoruz. Zihniyete bak! Takımın şu futbolunu görünce Uğur Boral'a ve Olcay'a tercih ederim bu ikiliyi. Hatta, şöyle de bir 11 görmek isterim; ama nerde!

Mc Gregor
Hilbert - Sivok - Ersan - Tanju (E.Özkan)
Necip - Hasan Türk
Oğuzhan - Fernandes - Burak
Forvetlerden herhangi bir tanesi (Pektemek gelene kadar)

Oğuzhan ve Muhammed'i neden oynatmadığını da bir türlü anlayamadım. Sonradan bile girmiyorlar oyuna.

Neyse, Usain Bolt ve Elvan Abeylegesse'yi alalım bence. Nasıl olsa biz koşuyoruz!

Hiç sulanma, Bursaspor'a düşünüyorum ben onları :D Ozan'ı veririz, Burak'ı, Tanju'yu, Ersan'ı alırız :p
Kulübün tapusunu da verelim mi? :D

Deus Dominus
14.Ekim.2012, 16:25
Aman almayalım tapuyu, borcu da üstümüze yıkıcan sen anladım! Tamam Burak kalsın, Tanju, Ersan'a da razıyım ben :0:

Tabii ki espriden ibaret yazdıklarım, buna benzer saçma bir haber görmüştüm de güyaa Ozan'a karşılık Beşiktaş'tan üç oyuncu istendiği yazıyordu :D Şaka bi' yana, Beşiktaş'ın kadrosu yeterince geniş ve güçlü olmayabilir ama potansiyeli olan, fırsat bekleyenve şans verildiğinde olumu işler yapma potansiyeline sahip oyuncular var işte, bu dönemde de kendilerini gösterme fırsatı verilmezse ne zaman şans bulacaklar?

pele96
14.Ekim.2012, 16:34
Tanju ve Burak takas edilebilirmis ve Nene ile pazarlik yapilacak deniliyor fakat ne kadar dogru olabilir.

Ralph
15.Ekim.2012, 00:10
9 Ay önce 588.000.000 olan Borcumuz 2 ay önce 521.000.000 TL ye Borsaya bugün yapılan bildirim ile 508.000.000 TL ye düştü.. Beşiktaş AŞ

footballer33
15.Ekim.2012, 00:14
9 Ay önce 588.000.000 olan Borcumuz 2 ay önce 521.000.000 TL ye Borsaya bugün yapılan bildirim ile 508.000.000 TL ye düştü.. Beşiktaş AŞ
Yönetimin en önemli icraatı. Bir de stad işini halletsinler, kâfidir bana göre.

Ralph
15.Ekim.2012, 00:21
Benim bu yönetime inancım tam. Güzel günlere gideceğiz inşallah. Bu sene sonunda ise takımdan kaliteli transferler bekliyorum.

Escochae
15.Ekim.2012, 00:23
Benim bu yönetime inancım tam. Güzel günlere gideceğiz inşallah. Bu sene sonunda ise takımdan kaliteli transferler bekliyorum.

Sen istersinde o borçla yönetim buna izin verirmi canım benim :)

E.Cartman
15.Ekim.2012, 00:24

Beşiktaş'ın borçları benim bildiğim dolar üzerinden. Eğer TL üzerindense veya TL'ye çevrildiyse bir şekilde bu Beşiktaş'ın yararına olur. Dolar arttıkça lira üzerinden borçta artıyor doğal olarak. Bu yüzden Galatasaray sıkıntıda mesela. Gelirler lirayla borç dolarla ödeniyor, bitmiyor bu nedenle. Ama Beşiktaş'ın borcuda dolar üzerindense lira olarak açıklamak biraz göz boyamak gibi geliyor bana, sözde borç düştü ama dolar düştüğü için olabilir veya borç arttı gibi gözükür ama dolar arttığı içindir. Lira üzerinden açıklanınca merak ettim :)

Ralph
15.Ekim.2012, 00:26
Sen istersinde o borçla yönetim buna izin verirmi canım benim :)

Kaliteli futbolcu = Para değildir canım benim :) Benim kastım da o değildi.

footballer33
15.Ekim.2012, 00:27
Sene sonu değil, devre arası için bile Nene ve Drenthe isimleri geçiyor; ama alabilecekler mi, bakacağız.

Ralph
15.Ekim.2012, 00:28
Sene sonu değil, devre arası için bile Nene ve Drenthe isimleri geçiyor; ama alabilecekler mi, bakacağız.

Evet devre arası da olacakmış bir şeyler. Bende merakla bekliyorum. Nene ilaç olur şu anki halimize.

Escochae
15.Ekim.2012, 00:31
Evet devre arası da olacakmış bir şeyler. Bende merakla bekliyorum. Nene ilaç olur şu anki halimize.

Gerçi Samet Aybaba bu seneki gibi brezilyaya gider genç yetenekleri toplar gelir demi :)

Mamadou
15.Ekim.2012, 02:55
Bu yönetimi eleştiren taraftarlar neyi amaçlıyorlar merak ediyorum :) Mevcut yönetim bıraktı diyelim başa kim geçer ki şu durumda. Galatasaray ile Fenerbahçe'li iş adamları transferde maddi olarak kulüplerine yardımda bulunurken, Beşiktaş'lı iş adamları Demirören'in bıraktığı pisliği temizlememek için ellerini taşın altına koymak istemiyorlar. Üstüne üstelik görüldüğü gibi Kasımpaşa'ya yönetici oldular. Bu yönetim bıraksın şu dakika Beşiktaş kolay kolay belini doğrultamaz. Kulübün bütün gelirleri temlikli.

Bu yönetiminde hataları çok ama en azından biraz zamanı hak ediyorlar. Kulüp bu kadar borç içinde yüzerken her şeyi mükemmel yapmalarını beklemekte hayal olur. Yıldırım Demirören bıraktıktan sonra bu yönetim hangi koşulda olursa olsun desteklenecekti sözde ya neyse :)

Cengo
15.Ekim.2012, 03:10
Arsenal misali düşük bütçeli genç yetenekli oyunculara yönelmesi gerek Beşiktaş'ın. Scouting şart.

Ralph
15.Ekim.2012, 03:23
Bu arada Murat yazdıklarımızı silmiş ama açıklama yapma gereği duydum Coşkun'da söyleyince :D O arkadaş benim çok yakın arkadaşım. Takılıyoruz biz yani bir sorun yok :D

footballer33
15.Ekim.2012, 14:21
Tarihte bugün (15 Ekim 1989):

Beşiktaş 10-0 Adana Demirspor

Goller: Metin 24', 43', 76' - Ali 2', 57', 61', 82 - Feyyaz 12', 65', 85'

:icon_sad:

Ralph
16.Ekim.2012, 12:37
Beşiktaş yönetimi, Yıldırım Demirören'in başkanlığındaki 8 yılı inceleme altına aldı. Son 8 yılı kapsayan rapor bağımsız bir hukuk şirketine sunulacak ve rapor üyelerle paylaşılacak.

Beşiktaş yönetimi, Yıldırım Demirören döneminde yapılan faaliyetleri mercek altına aldı. Siyah-beyazlılar'ın son 8 yılındaki dönemde yapılan faaliyetlerin yer aldığı inceleme raporu tamamlandı.
Beşiktaş Kulübü hukuk işlerinden sorumlu yöneticisi Levent Erdoğan, bu raporu yönetim kurulunda aldıkları kararla bağımsız bir hukuk bürosuna inceleteceklerini açıkladı.

Yönetimin bu kararının ardından son 8 yıl yapılan faaliyetler bir rapor halinde bağımsız bir hukuk bürosuna teslim edilecek. Hukuk bürosunun çalışmasını tamamlamasının ardından ortaya çıkacak sonuç kulüp üyeleriyle paylaşılacak.

Yönetimin amacı Yıldırım Demirören döneminin faaliyetlerinin ardından kulübün bugün geldiği noktayı ortaya çıkarmak.

uAburak89
16.Ekim.2012, 22:39
Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ferrari'nin açtığı davanın sonuçlandığı öğrenildi.
CAS, Ferrari için Beşiktaş'ın 7.5 milyon Euro ödemesine karar verdi.

http://www.haber1903.com/Besiktas-5165-besiktasa_ferrariden_buyuk_darbe.html

Nedvedmania
16.Ekim.2012, 22:46
Battıkça batıyor Beşiktaş'ın maddi durumu.

vego
16.Ekim.2012, 23:26
Yönetim davanın kaybedeleceğini öngörüp bütçe ayırmış zaten.Yazıklar olsun sana YD.

@kakbas
Ferrari'nin sözleşmesinde a takımdan başka yerde antreman yapmaya zorlanmaz derken yönetim a2 ile antrenmana çıkmadı diye zabıt tutturmuş.

Mamadou
16.Ekim.2012, 23:31
İkinci Del Bosque vakası. Maalesef bunları yaşatan adam Türk futbolunu yönetiyor. Yazıklar olsun.

RasAnt
16.Ekim.2012, 23:38
Çok fazla bir para tüm şevki kıracaktır 7.5 faizle 8 m euroya çıkar yazıyor çok kötü valla yazık bu paralara

fotosuki
16.Ekim.2012, 23:38
Yuh be paraya bak. YD tüple ödesin parasını.

footballer33
17.Ekim.2012, 01:58
'İyi Beşiktaşlı'ya söylesinler, o ödesin artık; 'Q7'nin üstünü ben tamamlayacağım', diye reklam yapacağına! :icon_mad:

Ralph
17.Ekim.2012, 03:15
Diyecek laf bulamıyorum. Olacağı belliydi ama insanın içi cız ediyor. Pes.

footballer33
17.Ekim.2012, 13:16
Beşiktaş Futbol A.Ş.'den Açıklama

Beşiktaş Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklama gönderdi.
Şirketten, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyledir:

Kulübümüz ve Ferrari arasında görülmekte olan davada CAS 16.10.2012 tarihli kararıyla,

1- Matteo Ferrari tarafından 03.08.2011 tarihinde yapılan başvuru kısmen kabul edilmiştir.
2- Beşiktaş A.Ş., Matteo Ferrari'ye 7.256.641,95 Euro tutar ile bu tutara 11.07.2011 tarihinden itibaren tüm ödemelerin gerçekleştiği güne kadar işletilecek yıllık % 5 faizi ile ödemesine,
3- CAS tarafından bildirilecek tahkim masraflarının Beşiktas AS tarafından ödenmesine,
4- 25.000 CHF tutarındaki yasal harcamalar ve diğer giderlerin Beşiktaş AS tarafından ödenmesine karar verilmiş,
5- Diğer tüm talepler reddedilmiştir.

Söz konusu dava için Şirketimiz mali tablolarında 8.157.337 Euro karşılık ayrılmıştır.

---------------------------------------------------------------------------------------

Yönetim, sonucun ne olacağını bilerek bütçe ayırmış bile.

LaigLeNoiR
17.Ekim.2012, 13:36
Ne güzel hayat değil mi, yemin ederim fanatik Beşiktaş'lı olsam da şu anda Beşiktaş'ın oyuncusu olsam takımı bırakır giderim, Feda dedikleri yıl yaptıklarına bakın, birisine havadan 4 milyon euro verirler aylık diğerine 8.5 milyon euro bütçe ayırırlar ... saçmalıklar sinsilesi.

Acil olarak yönetim istifa etmeli, güçlü bir yönetim gelmeli. Her anlamda güçlü olacak cebinde de parası olacak, masa başında iş halledebilecek tarzda.

Yoksa bu söylediklerim kendi kendine olacak devre arasına kadar yönetim + hoca dayanabilirse mucize olacak.

fotosuki
17.Ekim.2012, 13:40
Yönetim ne yapmış? 8.5 bütçe ayırması yanlış mı? Hayal dünyasında yaşamayın. Yönetim giderse sonuç kayyum olur.

LaigLeNoiR
17.Ekim.2012, 13:49
Yönetim ne yapmış? 8.5 bütçe ayırması yanlış mı? Hayal dünyasında yaşamayın. Yönetim giderse sonuç kayyum olur.

Varsın Kayyum'a kalsın, bundan daha kötü bir durumda olmayız.

Ha öte yandan koskoca Beşiktaş kulübüne kimse sahip çıkmayacaksa da kimse Beşiktaşlıyım demiyecek o saatten sonra...

fotosuki
17.Ekim.2012, 14:00
Nasıl kötü durumdayız ? Rangers gibi 4. lige mi düşürüldük? Bu davanın nasıl sonuçlanacağı belliymiş zaten. Yönetim bunu görmüş ve parasını önceden ayırmış. Bence doğrusunu yapmışlar.

LaigLeNoiR
17.Ekim.2012, 14:06
Peki ya bu durumları düşündükleri için mi Feda sezonu dediler, yönetimlerin yaptığı hataların bedelini taraftara fazla para harcatarak mı kapatacaklar. Bu düşünce yanlış.

barahir
17.Ekim.2012, 14:07
8,5 milyonluk bütçenin ayrılmasının nesi yanlış ben anlamadım? Ödenmeyecek mi o para? Bu cezanın sebebi de Demirören.. Ben bu yönetimin yanlış bir icraatını göremedim henüz.. Adam Beşiktaşı kurtarıyo yaptığınız işe bakın..

ForsakeN
17.Ekim.2012, 14:11
Ne güzel hayat değil mi, yemin ederim fanatik Beşiktaş'lı olsam da şu anda Beşiktaş'ın oyuncusu olsam takımı bırakır giderim, Feda dedikleri yıl yaptıklarına bakın, birisine havadan 4 milyon euro verirler aylık diğerine 8.5 milyon euro bütçe ayırırlar ... saçmalıklar sinsilesi.

Acil olarak yönetim istifa etmeli, güçlü bir yönetim gelmeli. Her anlamda güçlü olacak cebinde de parası olacak, masa başında iş halledebilecek tarzda.

Yoksa bu söylediklerim kendi kendine olacak devre arasına kadar yönetim + hoca dayanabilirse mucize olacak.

Olayı çok yanlış yorumluyorsun Murat abi. Bu yönetimin suçu değil ki bu davanın kaybedilmesi. Kaldı ki şuanki yönetim akıllılık yapmış ceza çıkması durumunda verilecek para için bile bütçe ayırmış kulübe. O parayı da bi köşeye koymuşlar yani. Bence gayet başarılı bir hamle. Burda tüm hata YD yönetiminin.

LaigLeNoiR
17.Ekim.2012, 14:47
Belki bu hatalar bu yönetimin hatası olmayabilir ancak bu yönetim çok amatörce davranıyor şu anda kimseyi idare edemiyorlar.

Nedense ben yakıştıramıyorum koskoca bir kulübe bu durumları.

Mamadou
17.Ekim.2012, 15:30

Kusura bakma ama bu yorumunu tebessümle okudum :) Sende biliyorsun mevcut durumda bu yönetim bıraksın kulübe kimse sahip çıkmaz. Bu yönetim bıraksın başka yönetimler gelsin aynı masalı okurlar haklı olarak. Nevzat Demir hariç kulübün önde gelen isimleri Paşa'ya yönetici oldular. Demirören zamanında iyi alıştırdı tabi yedirmeye şimdi darlık işimize gelmiyor. Zatı cebinden ödeyerek zaten kulübü bu hale soktu hala bu zihniyetin savunuculuğunu yapıyorsun, pes doğrusu. Ne meraklısınız taşeron yönetime. Hala dersler çıkartılmıyor ne yazık ki.

Yada kısa yoldan Quaresma'dan dolayı yönetimi eleştirecek yer arıyorum diye yaz, daha açık ol :)

Ferrari meselesinde mevcut yönetimi eleştirmekte ayrı bir beceri.

uAburak89
17.Ekim.2012, 16:30
5- Diğer tüm talepler reddedilmiştir.

Başka ne talep etmiş, kulübün tapusunu falan istedi herhalde..

LaigLeNoiR
17.Ekim.2012, 17:26
Kusura bakma ama bu yorumunu tebessümle okudum :) Sende biliyorsun mevcut durumda bu yönetim bıraksın kulübe kimse sahip çıkmaz. Bu yönetim bıraksın başka yönetimler gelsin aynı masalı okurlar haklı olarak. Nevzat Demir hariç kulübün önde gelen isimleri Paşa'ya yönetici oldular. Demirören zamanında iyi alıştırdı tabi yedirmeye şimdi darlık işimize gelmiyor. Zatı cebinden ödeyerek zaten kulübü bu hale soktu hala bu zihniyetin savunuculuğunu yapıyorsun, pes doğrusu. Ne meraklısınız taşeron yönetime. Hala dersler çıkartılmıyor ne yazık ki.

Yada kısa yoldan Quaresma'dan dolayı yönetimi eleştirecek yer arıyorum diye yaz, daha açık ol :)

Ferrari meselesinde mevcut yönetimi eleştirmekte ayrı bir beceri.

Quaresma ile alakası yok ki konunun ama o konuda da haklı değiller he madem oyuncuyu oynatmayacaksın sözleşmesini tek taraflı olarak feshet alacağı parayı da ver adamın geçip gitsin.

uAburak89
17.Ekim.2012, 17:59
Son dönemde mali problemlerle uğraşan ve geçmişe dönük borçları ödemeye çalışan Beşiktaş Kulübü, dün akşam Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) Matteo Ferrari lehine verdiği karar ile büyük şok yaşadı. CAS Ferrari'nin alacaklarına karşılık açtığı davada İtalyan futbolcuyu haklı buldu ve 30 gün içerisinde yaklaşık 8 milyon Euro'nun Ferrari'ye ödenmesini kararlaştırdı.
DAVA 4 MİLYON 180 BİN EURO ÖDEYİNCE KAPANACAKTI
Ancak Siyah Beyazlı kulübün 5 ay önce Matteo Ferrari'nin avukatı ve menajeri ile görüşüp 4 milyon 180 bin Euro karşılığında anlaştığı ortaya çıktı. 5 ay önce yapılan görüşmede Beşiktaş Kulübü Ferrari'ye ilk olarak 4 milyon Euro ödenmesi karşılığında davadan vazgeçmesi önerisinde bulundu. Bu teklif karşılığında İtalyan oyuncunun avukatı 4 milyon 180 bin Euro talep etti. Bu rakamı ödemeyi kabul eden Siyah Beylazlı kulübün, ödeme planı konusunda sunduğu teklif kabul görmedi. Beşiktaş Kulübü 4 milyon 180 bin Euro'yu taksitlendirerek vermeyi teklif ederken, Ferrari'nin avukatının miktarı peşin olarak istemesi sonucu anlaşmanın bozulduğu öğrenildi.
Beşiktaş 5 ay önce 4 milyon 180 bin Euro peşin olarak ödemeyi kabul etseydi, Matteo Ferrari CAS'a açacağı davadan vazgeçecek ve bugün ortaya çıkan 8 milyon Euro'luk miktarı ödemek zorunda kalmayacaktı.

Ralph
17.Ekim.2012, 19:41
Bence yönetim gayet iyi yönde gidiyor, Aybaba hamlesi dışında. Yönetimin bu parayı ayırması ise bence çok olumlu ve rahatlatıcı bir şey.

Mamadou
17.Ekim.2012, 21:55
Bence yönetim gayet iyi yönde gidiyor, Aybaba hamlesi dışında. Yönetimin bu parayı ayırması ise bence çok olumlu ve rahatlatıcı bir şey.

Bence Samet Aybaba genç oyuncular bakımından yarar sağladı. Evet taktiksel bilgisi, yönetimi zayıf bir hoca ama ayrılsa da, gönderilse de takıma bir şeyler katarak gidecek. Kendinin seçtiği genç oyunculardan Hasan Türk, Kadir Arı, Erkan Kaş ve Mertcan Aktaş ilerde takıma faydalı oyuncular olacak inanıyorum ki. Samet Aybaba yerine başka bir hoca belkide bu oyuncuları takıma bile dahil etmezdi. Hiç bi faydası olmadı dersek hata etmiş oluruz.

Ralph
17.Ekim.2012, 21:57
Bence Samet Aybaba genç oyuncular bakımından yarar sağladı. Evet taktiksel bilgisi, yönetimi zayıf bir hoca ama ayrılsa da, gönderilse de takıma bir şeyler katarak gidecek. Kendinin seçtiği genç oyunculardan Hasan Türk, Kadir Arı, Erkan Kaş ve Mertcan Aktaş ilerde takıma faydalı oyuncular olacak inanıyorum ki. Samet Aybaba yerine başka bir hoca belkide bu oyuncuları takıma bile dahil etmezdi. Hiç bir faydası olmadı dersek hata etmiş oluruz.

Bütün bu olumlu şeyleri kabul ederken bir de Burak - Tanju gibi oyunculara takındığı ön yargıyı da unutmamak lazım :)

Mamadou
17.Ekim.2012, 22:00
En büyük yanlışı, taraftarın gözünde kendini küçülten şey bu iki oyuncuya takındığı tavır oldu. Bu konuda katılıyorum. Her Beşiktaş'lı eleştirmiştir hocayı bu konuda.

ReaList
19.Ekim.2012, 21:28
http://www.tribundergi.com/haber/besiktas-fantasy-manager-2013-cikiyor

pele96
19.Ekim.2012, 22:20
Nasıl kötü durumdayız ? Rangers gibi 4. lige mi düşürüldük? Bu davanın nasıl sonuçlanacağı belliymiş zaten. Yönetim bunu görmüş ve parasını önceden ayırmış. Bence doğrusunu yapmışlar.
Rangers'in dusme sebebi o ulkede ki adaletin isleyisi yoksa bizim coktan dusmemiz gerekirdi.

8,5 milyonluk bütçenin ayrılmasının nesi yanlış ben anlamadım? Ödenmeyecek mi o para? Bu cezanın sebebi de Demirören.. Ben bu yönetimin yanlış bir icraatını göremedim henüz.. Adam Beşiktaşı kurtarıyo yaptığınız işe bakın..

Quaresma , Burak Kaplan , Tanju Kayhan , Berat Cetinkaya isimli kontratli oyuncularimiza yaptiklarini dusun sonra yanlis icraati yapmislarmi yapmamislarmi onu dusun.

footballer33
19.Ekim.2012, 23:03
İsteyen kabul eder, isteyen etmez. Beşiktaş'a, Süleyman Seba'dan sonra adamakıllı bir yönetim gelmemiştir.

pele96
19.Ekim.2012, 23:13
Zengin bir arap baskan bizide alsada para sikintisi cekmesek

di canio
19.Ekim.2012, 23:17
İsteyen kabul eder, isteyen etmez. Beşiktaş'a, Süleyman Seba'dan sonra adamakıllı bir yönetim gelmemiştir.

Kesinlikle katılıyorum. Ben Serdar Bilgili'den çok umutluydum. Derinini bilmiyorum gerçi ama sivri değildi, efendi bir adamdı. Detayları hatırlayamasam da bazı güzel projeleri vardı kurumsallaşma adına.

footballer33
19.Ekim.2012, 23:17
Süleyman Seba demişken, kendisi hastaneye kaldırıldı bu akşam. Geçmiş olsun Başkanım, acil şifalar.

Mamadou
19.Ekim.2012, 23:30
Quaresma , Burak Kaplan , Tanju Kayhan , Berat Cetinkaya isimli kontratli oyuncularimiza yaptiklarini dusun sonra yanlis icraati yapmislarmi yapmamislarmi onu dusun.

Quaresma konusunda kimisine göre taraftar yönetimi bu konuda haklı bulurken, kimisi de bu konuda yönetimi eleştiriyor. Kimisinin de takım umurunda değil varsa yoksa Quaresma.

Tanju Kayhan ve Burak Kaplan tamamen hocanın kararı ile kadro dışı bırakılmış isimler. Hocanın bu iki oyuncu hakkındaki yorumlarından sonra taraftarın tepkisi ortada.

Berat Çetinkaya'ya ne yapılmış ? Orasını anlamadım. Genç yaştaki bir oyuncu transfer edildi ve sezon başı hazırlık kampını takımıyla birlikte geçirdikten sonra başka bir takıma kiralandı. Oyuncu o sezon transfer edildi diye illa takımda mı tutulmalı ? Real Madrid, Chelsea başka takımlar genç oyuncuları aynı sezonda alıp başka takımlara kiralık olarak gönderirken ooo adamlar işi biliyor ama Beşiktaş yapınca yönetim eleştiriliyor :) peki.

Süleyman Seba'dan sonra Serdar Bilgili'de doğru işler yaptı. Onun zamanında ligde kafaya oynayan, Avrupa kupalarında başarılı olmaya çalışan bir takımdık ve geride az bir miktarda borç bırakmıştı Demirören'e.

pele96
19.Ekim.2012, 23:42
Quaresma konusunda kimisine göre taraftar yönetimi bu konuda haklı bulurken, kimisi de bu konuda yönetimi eleştiriyor. Kimisinin de takım umurunda değil varsa yoksa Quaresma.

Tanju Kayhan ve Burak Kaplan tamamen hocanın kararı ile kadro dışı bırakılmış isimler. Hocanın bu iki oyuncu hakkındaki yorumlarından sonra taraftarın tepkisi ortada.

Berat Çetinkaya'ya ne yapılmış ? Orasını anlamadım. Genç yaştaki bir oyuncu transfer edildi ve sezon başı hazırlık kampını takımıyla birlikte geçirdikten sonra başka bir takıma kiralandı. Oyuncu o sezon transfer edildi diye illa takımda mı tutulmalı ? Real Madrid, Chelsea başka takımlar genç oyuncuları aynı sezonda alıp başka takımlara kiralık olarak gönderirken ooo adamlar işi biliyor ama Beşiktaş yapınca yönetim eleştiriliyor :) peki.

Süleyman Seba'dan sonra Serdar Bilgili'de doğru işler yaptı. Onun zamanında ligde kafaya oynayan, Avrupa kupalarında başarılı olmaya çalışan bir takımdık ve geride az bir miktarda borç bırakmıştı Demirören'e.
Quaresma konusunda kesinlikle yonetim haksiz adam diyorki ben bu parayi odeyemiyorum tamamda Quaresma seni mi dusenecek ? Sonra diyorki o Feda yapmazsa bizde ona zarar veririz.Resmen tehdit baska bir anlami yok.
Berat Cetinkaya kadroda dusunulmedigi icin kiralandi.Tanju bize gelmeden once 2 sezonda 41 mac oynamis bir adam bize geldigi 2sezonda 10 mac oynamis.Bu konudada kesinlikle yonetimin bir isi vardir diye dusunuyorum sol bekte Ugur Boral gibi bir ofans oyuncusuyla kim oynamak ister o mevkinin adami varken elinde?

Mamadou
20.Ekim.2012, 00:00
Bana göre de yönetim haklı. Herkesin görüşü farklı tabi.

Berat Çetinkaya bu sezonluk kadroda düşünülmediği için başka bir takıma kiralandı. Bunu sende kabul ediyorsun. Kiralık oynadığı takımda fena maçlar çıkartmıyor. Oyuncu hala Beşiktaş'ın. Demek neymiş yönetim oyuncuya bir şey yapmamış. Onun oynadığı mevkide üstünde 4 oyuncu varken forma bulması zordu ve oyuncunun iyiliği için başka takıma kiralandı. Sezon bittikten sonra tekrar takıma dönüş yapacak.

Tanju konusunda katılıyorum. Kadroda orjin bek yok. Sol bek mevkisinde Uğur ile Escude Tanju'nun yarısı etmez. Geçen sezon İsmail sakatlandığında yerine oynamıştı. İyide maçlar çıkarmıştı ama omuzundan sakatlanmıştı. Sakatlıktan sonra sezon başı hazırlık kampında istenileni verememiş olacak ki Samet Aybaba kadroda düşünmedi. Doğru doğruya hazırlık maçlarında da iyi değildi ama sakatlıktan yeni çıkmış bir oyuncu hemen beklentilere karşılık vermesi beklenilemez idi. Holosko'nun oynadığı takımda Burak Kaplan en azından alternatif olarak değerlendirilebilirdi.

Son yazdığın artık şuraya varıyor; oyuncu hastalansa yönetimden bileceksiniz.

pele96
20.Ekim.2012, 00:27
Yonetim iyi bakamazsa oyuncu hastalanir tabiki :)
Eger Genclestirecegiz diyim 30kusur yasindaki adami defansa aliyorsan 26yasindaki Ersan kadroda yokken 20 yasindaki adami kadroda dusunmeyip kiraliyorsan defansi yaslilara birakiyorsun demektir.

Mamadou
20.Ekim.2012, 00:55
Hayır profesyonel oyuncu kendisine bakmak zorunda.

Sırf sana verilen cevapların altında kalmamak için cevap yazıyorsun gibi geliyor :) Yazdıklarının üzerinden 1-2 gün geçtikten sonra tekrar okumanı öneririm özellikle son mesajını.

Berat takımda kalsaydı onun önünde Toraman,Sivok,Escude ve Ersan olacaktı. Bulacağı dakika çok az olurdu. Gençleştirme operasyonu yapılıyor diye bütün takım genç olacak diye bir kaide yok. Kadroda yeterince genç oyuncu var. O genç oyuncuların yanına lider özelliği taşıyan oyuncular bulundurmaz isen, o genç oyuncuları organize edecek oyuncu bulundurmaz isen gençleştirme işi yatar. O oyuncularda tecrübeli oyunculardır.

pele96
20.Ekim.2012, 01:18
Hayır profesyonel oyuncu kendisine bakmak zorunda.

Sırf sana verilen cevapların altında kalmamak için cevap yazıyorsun gibi geliyor :) Yazdıklarının üzerinden 1-2 gün geçtikten sonra tekrar okumanı öneririm özellikle son mesajını.

Berat takımda kalsaydı onun önünde Toraman,Sivok,Escude ve Ersan olacaktı. Bulacağı dakika çok az olurdu. Gençleştirme operasyonu yapılıyor diye bütün takım genç olacak diye bir kaide yok. Kadroda yeterince genç oyuncu var. O genç oyuncuların yanına lider özelliği taşıyan oyuncular bulundurmaz isen, o genç oyuncuları organize edecek oyuncu bulundurmaz isen gençleştirme işi yatar. O oyuncularda tecrübeli oyunculardır.

Ben onu espri amacli yazmistim:icon_confused:
Benim demek istedigim Berati kafana gore alip Teknik direktor belli degilken transfer edip teknik direktor gelince kadroda dusunmedigin icin kiraliyorsun.Genc oyuncu yokki suanda adam akilli oynayan.
Cenk-Hilbert-Sivok-Escude-Ugur-Veli-Fernandes-Necip-Olcay-Holosko-Almeida
Bu kadroyla cikiyoruz genelde bazen kaleci degisiyor Toraman oynuyor falan filan.
Boyle genclestirme olmaz.Escudeyi alacagina Berati tutsaydin veya Atinc a Sezere senelerce gelecek vaadediyorsun dediler bu sene yolladilar.Yukardaki kadroda en genc 21 Yasindaki Necip oda 2 yildir oynuyor zaten.

Mamadou
20.Ekim.2012, 02:00
Kendin diyorsun adam akıllı oynayan genç oyuncu yok diye. Genç oyunculardan zamanla kendisini geliştirip, ispatlayan oyuncu yer bulur diye umuyorum. Gençleştirmeden kastın bir anda 6,7 genç oyuncuyu takıma dahil edip parlasın istiyorsun. Bunun dünyada örneği yok. Bu sezon ki gençlerden 2 bilemedin 3 oyuncu kendisini ispatlasın büyük iş başarılmış olur. Hasan Türk, Erkan Kaş, Kadir Arı'dan umutluyum.

pele96
20.Ekim.2012, 02:09
Kendin diyorsun adam akıllı oynayan genç oyuncu yok diye. Genç oyunculardan zamanla kendisini geliştirip, ispatlayan oyuncu yer bulur diye umuyorum. Gençleştirmeden kastın bir anda 6,7 genç oyuncuyu takıma dahil edip parlasın istiyorsun. Bunun dünyada örneği yok. Bu sezon ki gençlerden 2 bilemedin 3 oyuncu kendisini ispatlasın büyük iş başarılmış olur. Hasan Türk, Erkan Kaş, Kadir Arı'dan umutluyum.

Oynatmadan olmazki mesela Gucsuz bir rakibe karsi cikarken 2 Stoperimizden birisi genc olsa , Muhammed Demirci bu sezon en azindan 8-10 Maca ciksa.Ornegin Fatih Terim Semih Kayayi Ujfanin yanina monte ederek hem yapacagi hatalardan dogacak posizyonlari minumuma indirdi hemde Semih Kayanin ozguvenini arttirdi.Bir oyuncuyu oynatmadan parlamaz.

footballer33
22.Ekim.2012, 03:03
Ben, yorum falan yapmayacağım.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ytA0tF3esn8

fırat günayer ‏@firatgunayer
Q7'yi görseniz döver misiniz? Bu soru soruldu,BJK 2.Başkanına..Sonra da gazeteciye saygı istiyoruz..Hakediyor muyuz ?

Hakan Gündoğar ‏@gufy_donalds
Maddi imkanım olsa bu geceden sonra muhabirlik yapmazdim. Utanıyorum

goosfraba
22.Ekim.2012, 03:07
arkadaş o nasıl sorudur?

bildiğin şebeklik.

Ralph
22.Ekim.2012, 03:40
Soru şekline bak yahu. Bastıra bastıra tekrar tekrar söylüyor birde üstelik.

Böyle uyuz, itici ve basit bir spiker olamaz. Şu yanımda olacak o adam :)

GebzeLi1907
22.Ekim.2012, 12:57
Ben, yorum falan yapmayacağım.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ytA0tF3esn8

fırat günayer ‏@firatgunayer
Q7'yi görseniz döver misiniz? Bu soru soruldu,BJK 2.Başkanına..Sonra da gazeteciye saygı istiyoruz..Hakediyor muyuz ?

Hakan Gündoğar ‏@gufy_donalds
Maddi imkanım olsa bu geceden sonra muhabirlik yapmazdim. Utanıyorum

bu kadar rezil bir röportaj olamaz.
resmen belli danışıklı dövüş olduğu bu beşiktaş yöneticisi de kendini ünlü etti beşiktaş sayesinde.
şu beyaz tv telegol ekibi bir temizlense bizim futbolumuzdan.
vıcık vıcık iğrençlik akıyor bu yayınlardan.
yok görevlinin üstüne işedi mi bayanlara cinsel organını gösterdi mi
önceki yönetimleri ve quaresma yı taraftar gözünde iyice dibe batırmak ve kendilerinden tepkiyi atmak için yapılmış bir röportaj.
bu ahmet nur çebi ye dur diyecek birisi yok mu
yayının başında beşiktaş taraftarının çok sevdiği isim uzun süreli sessizliğini bozuyor ??????????? diye tanıtılıyor
ne çekiyo bu arkadaşlar merak ediyorum gerçekten

GeNç KaRTaL
22.Ekim.2012, 13:05
beşiktaş taraftarının çok sevdiği isim uzun süreli sessizliğini bozuyor

Bu kısımdan sonra seyretmeyi bıraktım.:icon_smile:

kiwi21
22.Ekim.2012, 14:15
uzun süreli sessizlik herhalde uyuduğu saatler falan. onun dışında güvenlik kamerasına bile demeç veriyordur bu adam.

footballer33
22.Ekim.2012, 14:36
uzun süreli sessizlik herhalde uyuduğu saatler falan. onun dışında güvenlik kamerasına bile demeç veriyordur bu adam.
İlerde benim düğüne çağırsam, ordaki kameraya da röportaj verir mi acaba? :rolleyes:

Muhabir, ANÇ'nin adamı, çok belli! ANÇ ayarlamış, bu soruları gel sor bana demiş, o da gelip sormuş. Yazıklar olsun yahu! Süleyman Seba'lardan nerelere geldi Beşiktaş yönetimi!

footballer33
22.Ekim.2012, 15:04
http://f1210.hizliresim.com/12/q/f5n85.jpg

http://forzabesiktas.com/img/q77.jpg

İntro harika olmuş. :k:

Mamadou
22.Ekim.2012, 15:30
Bu rezilliğin yönetim onaylı olduğunu düşünmek bile istemiyorum. Yoktur öyle bir şey.

Quaresma'nın takımdan gönderilmesini destekleyen biri olarak bu kadarı ayıp. Bu resmen iftira atmak. Böyle bir iddia'da bulunuyorsan kanıtlayacaksın.

petrol_fb12
23.Ekim.2012, 17:49
Oğuzhan Yakup..Biraz daha şans tanırsa kendini mühtiş bir şekilde geliştirir..Top sürmesi adam eksiltemesi harika..

pele96
23.Ekim.2012, 18:11
Oğuzhan Yakup..Biraz daha şans tanırsa kendini mühtiş bir şekilde geliştirir..Top sürmesi adam eksiltemesi harika..

Oguzhani hic izlemedim Besiktas maclarini da pek izleyemedim gerci erken yatmak zorunda kaliyorumda Oguzhani abartiyor olabilirmiyiz? Sonucta cok iyi olsaydi bu kadar ucuza Arsenaldan alamazdik.Izleyen arkadaslar daha iyi bilir tabiki

petrol_fb12
23.Ekim.2012, 18:21
Oguzhani hic izlemedim Besiktas maclarini da pek izleyemedim gerci erken yatmak zorunda kaliyorumda Oguzhani abartiyor olabilirmiyiz? Sonucta cok iyi olsaydi bu kadar ucuza Arsenaldan alamazdik.Izleyen arkadaslar daha iyi bilir tabiki

Trabzon maçında izledim ..90 dakika boyunca..Topu aldığı zaman ileri taşıyor ve 2-3 calımlıyordu..hatta yanımdakiler..bu cocuk kim falan demişti ? Gerçekten kaliteli bir transfer..Arsenal altyapısında oynaması bir kalitesi olduğunu gösterir..Biraz daha şans tanınırsa ve lige ısınırsa..beşiktaş iyi bir göbekten giren oyuncuya sahip olur..

Mamadou
23.Ekim.2012, 18:40
Oğuzhan, Hasan Türk, Erkan Kaş, Kadir Arı, Mertcan Aktaş bu saydığım genç oyunculardan çok umutluyum. Özellikle Oğuzhan ve Hasan Türk.

LaigLeNoiR
24.Ekim.2012, 14:57
Ligtv'den Ömer Güvenç'İn Manuel Fernandes ile yapmış olduğu özel röportaj.

http://www.ligtv.com.tr/haber/fernandesin-en-buyuk-korkusu

soules34
24.Ekim.2012, 19:59
Hasan Türk'ü aslında bir takıma "as" oynama şartıyla kiralık verebiliriz.

RaSenGan
24.Ekim.2012, 20:34

Öyle bir dünya yok.Teknik direktör yeterli görürse oynatır.Öyle bir şart konulamaz.

Ralph
24.Ekim.2012, 20:55

Bence Veli Kavlak yerine gayette oynayabilir aslında. Ama işte Samet hoca :)

footballer33
24.Ekim.2012, 21:13
Hasan Türk'ün Beşiktaş'ta as oynaması gerekirken, başka takıma bu şartla kiralanması çok saçma olur. Gençlere güvenilmeli bence orta sahada. Necip, Hasan Türk, Oğuzhan ve Muhammed gibi potansiyeli olan gençlerden oluşan bir orta saha, bana göre Türkiye'de hiçbir takımda yok.

Mamadou
24.Ekim.2012, 21:20
Bu sezon takıma yeni katılan genç oyunculardan herhangi bir isim başka takıma kiralık yollansın unutulur. 4 büyüklerde alt yapıdan yetişip başka takımlara kiralanan oyuncuların hiç birinin geri dönüşü olmadı. Bir Arda birde çok öncelerden Trabzonspor'da Fatih Tekke sanırım. Başka hatırlamıyorum. Bu oyuncular zaten A takımla antrenmanlara çıkıyor zamanı gelince gelişimlerine göre oynayacaklar. Ama ilk önce buna zemin hazırlanmalı. Genelde Türk takımlarında transfer edilen oyunculara forma garantisi verilince genç oyunculara sıra gelmiyor.

Ralph
25.Ekim.2012, 13:07
SON DAKİKA: Beşiktaş Önümüzdeki sezon maçlarını Şükrü Saraçoğlu stadında oynayacak, Gsgm kirası yarı yarıya ödenecek.

Bu haber dolanıyor ama hiç bir yerde göremedim bunu.

Mamadou
25.Ekim.2012, 15:00
Yalanlandı

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=31394

Mamadou
26.Ekim.2012, 23:55
Ligde 9 hafta geride kaldı. Fernandes 4 gol, 6 asistle oynuyor. İyi ki Beşiktaş'ta oynuyor bu adam. İnşallah uzun yıllar Beşiktaş'ta oynar.

darkkobal123
27.Ekim.2012, 01:31
Gerçekten iyi ki bizde oynuyor bu adam. Fernandes bir idol, bir klasik haline geldi.

Ralph
27.Ekim.2012, 01:35
Tam anlamıyla bir transfer başarısı örneği. Demirören yönetiminde yapılan tek olumlu hareket.

footballer33
27.Ekim.2012, 02:28
Tam anlamıyla bir transfer başarısı örneği. Demirören yönetiminde yapılan tek olumlu hareket.
Onun da mimarı, Serdal Adalı zaten. 8 milyon euro opsiyonu olan adamı, 2 milyon euroya getirdi. Ben bu konuda, hâlâ hayretler içerisindeyim! :icon_biggrin:

Bobo da 2 milyona gelmişti ve bedava gitmişti. İnşallah, Fernandes'de de aynı olayı yaşamayız. Ya futbolu bırakana kadar kalsın bizde ya da iyi bir paraya satalım. Yoksa, yine biz zararlı çıkarız.

footballer33
27.Ekim.2012, 02:38
Bu beste de, gece gece tribe soktu beni. :icon_confused: Harika! :icon_cool:
Karanlık Kuruldu Geceye

Ralph
31.Ekim.2012, 16:28
Ozan İpek Beşiktaş ile anlaştı haberleri var

http://www.teksas.org/haberoku.asp?haber=11069

footballer33
31.Ekim.2012, 16:36
Haber, doğrudur umarım; yalnız aynı sitede, Ozan İpek'i isteyen G.Saray'a; 'Sercan'ı verirseniz, bu iş olur', cevabı verilmiş.

http://www.teksas.org/haberoku.asp?haber=11042

Ralph
31.Ekim.2012, 16:38
Umarım uygun bir fiyata anlaşırız ve alırız. Yerli ve kaliteli oyuncu sayısı az takımda.

darkkobal123
31.Ekim.2012, 16:46
Fiziği güçlü. Hem savunma hem hücum yapan ve çok koşan bir oyuncu. Yerli statüsünde oynayacak olması da avantaj. Uygun bir fiyata anlaşırsak takımda görmek isterim.

uAburak89
31.Ekim.2012, 16:50
Ozan İpek Beşiktaş'a gider, Galatasaray'ın devreye gireceğini sanmıyorum ben. Sol kanatta Amrabat var, Emre var, Riera var, bize sol bek lazım Ozan da o işi yapar mı tartışılır. Beşiktaş'ın daha çok ihtiyacı var Ozan'a, buna bağlı olarak çok daha istekli olacaktır zaten bu transfer için. Gerçekleşirse çok doğru bir transfer olacağını düşünüyorum.

SmtSvm
31.Ekim.2012, 17:05
Ozan İpek Haberi Doğru İse Başarılı Bir İş Olmuş Derim ..
Sol ve Sağ Kanata Adam Almamız Gerekli Mutlaka ..

mustangshelby
31.Ekim.2012, 18:03
Nene'mi Ozan İPEK'mi banko Ozan İPEK, Nene 32 yaşında alıp en az 2 yıllık kontrat imzalicaksın simao 32 yaşında geldide ne yaptı.

vego
31.Ekim.2012, 18:03
Disiplinsiz değil mi?

mustangshelby
31.Ekim.2012, 18:06
Disiplinsiz değil mi?

Q7 ' nin düştüğü durumu gördükten sonra böyle bir şansı varmı ? Q7 ' ye bunu yapan ona ne yapar :)

petrol_fb12
31.Ekim.2012, 19:36
Beşiktaşın yönetimi gerçekten büyük işler başarmış..

Cenk sözleşmesinin yenilendiği 600.000'TL'den 1.500.000 TL aldığını yeni duydum ? Nasıl "FEDA" bu anlam veremedim ? Adama güvenmiyorsun YABANCI KALECİ GETİRİYORSUN...hemde adamın yıllık ücretini iki bucuk katına cıkartıyorsun..Birde "FEDA" Diyorsun..

Quaresma Konusunda Şu an beşiktaşın cok ihitiyacı var..ama yönetim ve teknik direktör Quaresma onlardan daha cok konuşulucak diye almıyorlar kadroya...

Cenk Gönen Maliyeti

Cenk Gönen Beşiktaş'tan 2010-2011 sezonu için 500.000 lira garanti 10.000 lira maç başı ücreti, 2011-2012 sezonu için 600.000 lira garanti 11.000 lira maç başı ücreti, 2012-2013 sezonu için 675.000 lira garanti 12.000 lira maç başı ücreti, 2013-2014 sezonu için 700.000 lira garanti 13.000 lira maç başı ücreti, 2014-2015 sezonu için de 800.000 lira garanti ve 15.000 lira maç başı ücreti alacak.

Ozan İpek beğendiğim bir sol kanat oyuncusu..Hem top süremesi pas alışverişi top kapması gayet iyi..Uygun olur beşiktaş için..Olcay yerinde oynar..Daha cok verim alır ozandan beşiktaş..

fotosuki
31.Ekim.2012, 20:22
Beşiktaşın yönetimi gerçekten büyük işler başarmış..

Cenk sözleşmesinin yenilendiği 600.000'TL'den 1.500.000 TL aldığını yeni duydum ? Nasıl "FEDA" bu anlam veremedim ? Adama güvenmiyorsun YABANCI KALECİ GETİRİYORSUN...hemde adamın yıllık ücretini iki bucuk katına cıkartıyorsun..Birde "FEDA" Diyorsun..

Quaresma Konusunda Şu an beşiktaşın cok ihitiyacı var..ama yönetim ve teknik direktör Quaresma onlardan daha cok konuşulucak diye almıyorlar kadroya...

Cenk Gönen Maliyeti

Cenk Gönen Beşiktaş'tan 2010-2011 sezonu için 500.000 lira garanti 10.000 lira maç başı ücreti, 2011-2012 sezonu için 600.000 lira garanti 11.000 lira maç başı ücreti, 2012-2013 sezonu için 675.000 lira garanti 12.000 lira maç başı ücreti, 2013-2014 sezonu için 700.000 lira garanti 13.000 lira maç başı ücreti, 2014-2015 sezonu için de 800.000 lira garanti ve 15.000 lira maç başı ücreti alacak.

Ozan İpek beğendiğim bir sol kanat oyuncusu..Hem top süremesi pas alışverişi top kapması gayet iyi..Uygun olur beşiktaş için..Olcay yerinde oynar..Daha cok verim alır ozandan beşiktaş..

Bunu yapmalarının sebebi takımdaki maaşların belli bir ortalamada seyretmesinin istenmesi. Eskiden oyuncuların aldığı maaşlar arasında çok uçurum vardı. Çok para alan oyuncuların maaşlarında indirime gidilirken, az para alan oyunculara ufak zamlar yapıldı.

Bence doğru yapıldı.

footballer33
31.Ekim.2012, 23:21
Bugün, Ofspor'a yenilirsek; hiç bahane üretmeden, sabır, zaman, FEDA, bilmem ne demeden basıp gitsin yönetim ve teknik direktör. Bir dakika bile beklemesinler maç sonunda. Böyle rezillik olmaz. Sahada top oynayan takım Ofspor, yazıklar olsun!

Ralph
01.Kasım.2012, 02:00
Çok güldüm :icon_smile:

http://img341.imageshack.us/img341/1320/ekranalntspb.jpg (http://img341.imageshack.us/i/ekranalntspb.jpg/)

mustangshelby
01.Kasım.2012, 02:10
Çok güldüm :icon_smile:

http://img341.imageshack.us/img341/1320/ekranalntspb.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg341.imageshack. us%2Fi%2Fekranalntspb.jpg%2F)

10 numara ya iyi güldürdün akşam akşam :)

footballer33
01.Kasım.2012, 02:14
Yaratıcı Beşiktaş taraftarı işte. :D

GeNç KaRTaL
01.Kasım.2012, 09:21
Çok esprili,bir o kadar da anlamlı olmuş.:)

Ralph
01.Kasım.2012, 23:29
Beşiktaş Kartal Yuvası Ciroları : 2009 10.269.000 TL 2010 11.944.000 2011 12.480.000 2012 4ncü aydan 10 ncu aya 6 ayda 14.600.000 TL

Nocna Mora
02.Kasım.2012, 00:52
Erkan Kaş'ı ve Emre Özkan'ı çok beğendim ben maçta. Sol kanatı çok iyi kullandılar ikiside. Uğur Boral ve Olcay Şahan kanadından bin kat daha etkiliydiler. Bu iki oyuncunun çok daha fazla şans bulması gerek.

petrol_fb12
02.Kasım.2012, 01:07
Emre Çolka bir ara beşiktaşa gelmesi gündemdeymiş..Eğer gelseymiş..Erkan Kaş-Emre Çolak sol kanat kombinasyonu harika olurdu..Beşiktaşta..

Kaka Leite
02.Kasım.2012, 02:24
Fernandes'e kafam takıldı, şu takımdan yarın gitsin Fernandes takım küme düşmeye bile oynar.

Çok net yani bir Fernandes ne kadar değiştiriyor takımı, ara dönemde dikkatli olmak gerek.

Ralph
02.Kasım.2012, 02:26
Fenerbahçe'de de yıllardır Volkan ve Alex olmasa takım ne hallerde olurdu diyelim ozaman. O olmasa bu olmasa mantığına karşıyım. Sonuç itibariyle her takımı kurtaran 1-2 adam var.

Kaka Leite
02.Kasım.2012, 02:34
Fenerbahçe'de de yıllardır Volkan ve Alex olmasa takım ne hallerde olurdu diyelim ozaman. O olmasa bu olmasa mantığına karşıyım. Sonuç itibariyle her takımı kurtaran 1-2 adam var.

Yok öyle bişey :)

Al Alex gitti biz yine de öyle böyle ilerliyoruz.Volkan olmasa Mert var, ama ben Beşiktaş'ta Ferdi'nin yerini dolduracak adam göremiyorum.Önümüzde koskoca Türkiye kupası maçı varken..

Ralph
02.Kasım.2012, 02:35
Yeri doldurulamayacak kimse yoktur.

Al Alex gitti biz yine de öyle böyle ilerliyoruz.Volkan olmasa Mert var

;)

Kaka Leite
02.Kasım.2012, 02:38
Yeri doldurulamayacak kimse yoktur.

;)
İyi gidiyoruz demedim zaten öyle böyle dedim.Konu Beşiktaş ayrıca yeri kolay kolay dolmaz Fernandes'in.

Takımın abisi gibi şuanda.

Nedvedmania
02.Kasım.2012, 02:38
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında dağ kadar fark var. Alex gitti ama kadrodaki diğer elemanlar iyi olduğu için açığı "biraz" kapatabiliyor. Beşiktaş'ta kim kapatabilecek o açığı ? Ben kimseyi göremiyorum şahsen.

Kaka Leite
02.Kasım.2012, 02:39
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında dağ kadar fark var. Alex gitti ama kadrodaki diğer elemanlar iyi olduğu için açığı "biraz" kapatabiliyor. Beşiktaş'ta kim kapatabilecek o açığı ? Ben kimseyi göremiyorum şahsen.

Aynen işte kimse yok.

mustangshelby
02.Kasım.2012, 02:40

Daha kaç ay önce bu takım türkiyenin en iyi kadrosuna sahip deniyordu gün doğmadan neler doğuyor :)

Ralph
02.Kasım.2012, 02:42

Açığı kapatacak kimseye gerek yok çünkü öyle biri var. Oda Fernandes. Eğer satılsaydı yerine takviye yapılırdı. Türkiye'nin en kaliteli yabancı oyuncusuna sahip olduğumuzdan dolayı da şu aşamada gerek yok :) Ama takviye lazım mı derseniz, evet tabi ki lazım. ki oda yapılacak başkan açıkladı.

Kaka Leite
02.Kasım.2012, 02:48
Açığı kapatacak kimseye gerek yok çünkü öyle biri var. Oda Fernandes. Eğer satılsaydı yerine takviye yapılırdı. Türkiye'nin en kaliteli yabancı oyuncusuna sahip olduğumuzdan dolayı da şu aşamada gerek yok :) Ama takviye lazım mı derseniz, evet tabi ki lazım. ki oda yapılacak başkan açıkladı.

Vay arkadaş bir oyuncu önemini söylelim dedik.Ne hazır cevapsınız yahu :)

Takımda Quaresma'da var ama bakıyoruz kadroda yok.Belki Fernandes'te aynı duruma düşecek yarın ne olacağı belli değil.

Nedvedmania
02.Kasım.2012, 02:51

O düşünceyle bakarsan tartışmak saçma zaten. O zaman şöyle diyelim. Şuan Fernandes'in ayağı kırılsa Beşiktaş'ın hali çok fena olur.

Ama Alex sakatlansaydı aynı durum gerçekleşmezdi.

Ralph
02.Kasım.2012, 02:52
Hazır cevaplık ile alakası yok ki. Ben sadece açıklama gereği duydum. Ayrıca Fernandes ile Quaresma aynı değil. Quaresma bu durumlara aldığı paranın karşılığını vermediği için geldi. Böyle olmamalıydı tabi ki orası ayrı mesele. Fernandes ise aldığı parayı sonuna kadar hakediyor.

O düşünceyle bakarsan tartışmak saçma zaten. O zaman şöyle diyelim. Şuan Fernandes'in ayağı kırılsa Beşiktaş'ın hali çok fena olur.

Varya şunu diye diye nazar değdireceksiniz adama :icon_biggrin:

Kaka Leite
02.Kasım.2012, 02:54

Ama Alex sakatlansaydı aynı durum gerçekleşmezdi.

Kendimizi anlatmak için en sade hali ile yazmış oldun :)

Mamadou
02.Kasım.2012, 03:00
Tayfur Havutçu: Quaresma ile 2 sene birlikte çalıştım. Hiçbir saygısızlığını görmedim. Bütün yabancılar bir yana, Q7 bi yana...

Guti, Ersan, İsmail hakkında dediklerini de biliyoruz. Kulübe mal olmuş kişiler bile takımı karıştırabiliyor. Zatı 100.yıl kaptanı ve TD'lik yaptı.

Ralph
02.Kasım.2012, 13:55
Beşiktaş'ın Norveç'te bulduğu o kule!

Devre arasında hem pivot tipi hem de golcülük yetenekleri üst düzey bir forveti transfer etmek isteyen siyah beyazlı ekip Norveç'in Brann takımında forma giyen 23 yaşındaki Nijeryalı forvet Kim Ojo'yu transfer gündemine aldı.

http://live.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/besiktasin-norvecte-buldugu-o-kuleSXHBQ301468SXQ?utm_campaign=IcerikPaylas&utm_content=daily&utm_source=sporx_bjk&utm_medium=twitterfeed

http://img39.imageshack.us/img39/6378/ekranalntsos.jpg (http://img39.imageshack.us/i/ekranalntsos.jpg/)

Mamadou
02.Kasım.2012, 15:00
Arda Turan: "Türkiye'de formasını satın alacağım tek oyuncu Fernandes'dir."

Kaynak (http://skorer.milliyet.com.tr/bu-zemine-bu-futbol/galatasaray/detay/1620755/default.htm)

petrol_fb12
02.Kasım.2012, 15:10
Arda Turan: "Türkiye'de formasını satın alacağım tek oyuncu Fernandes'dir."

Kaynak (http://skorer.milliyet.com.tr/bu-zemine-bu-futbol/galatasaray/detay/1620755/default.htm)

Sırf fernandesi yakından izlemek için beşiktaş macına gidicem..Türkiye'de 2 tane futbolcunun formasını alırım.. Biri "FERNANDES" diğeri "SOW" ikisinin aynı takımda olduğunu düşünemiyorum her maç kesin 2 gol atırırdı fernandes sow'a.

footballer33
02.Kasım.2012, 15:59
Beşiktaş'ın Norveç'te bulduğu o kule!

Devre arasında hem pivot tipi hem de golcülük yetenekleri üst düzey bir forveti transfer etmek isteyen siyah beyazlı ekip Norveç'in Brann takımında forma giyen 23 yaşındaki Nijeryalı forvet Kim Ojo'yu transfer gündemine aldı.

http://live.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/besiktasin-norvecte-buldugu-o-kuleSXHBQ301468SXQ?utm_campaign=IcerikPaylas&utm_content=daily&utm_source=sporx_bjk&utm_medium=twitterfeed

http://img39.imageshack.us/img39/6378/ekranalntsos.jpg (http://img39.imageshack.us/i/ekranalntsos.jpg/)
FM profili iyi değil. Gerçekte nasıl, onu da bilmiyorum.

Aslında hiç uğraşmayacaksın; alacaksın sola Nene'yi, forvete de Djibril Cisse'yi, bakacaksın keyfine. :icon_wink:

Oğuzhan - Fernandes - Nene
D.Cisse

Bir de, Q7 takıma dönse; Oğuzhan'ı Necip'in yanına ortaya çekersin, sağa da Q7'yi koyarsın; ama o iş zor artık. Q7, devre arası yolcu olur.

Ralph
03.Kasım.2012, 00:56
Kanaltürk'te Fikret Orman var.

pele96
05.Kasım.2012, 00:26
Kanalturkte ki yorumculari yoldan mi topluyorlar anlamadim.Oguzhan Ozyakup'u Samet Aybabanin getirdigini soyleyen var :/

footballer33
05.Kasım.2012, 00:57
http://www.bjk.com.tr/media/photos/1200X900_878388016.jpg

Siz de uyanın! Atınç'a, Burak Kaplan'a, Tanju'ya, Rıdvan'a sahip çıkın! Biz, o saydığınız futbolcuların hepsine sahip çıkıyoruz zaten.

Yazık! Bir de resmi siteye koymuşlar bu pankartı. Koskoca camianın işi gücü kalmamış, aylardır bir futbolcuyla uğraşıp duruyorlar! Madem bu kadar düşmanınız, Q7'nin sözleşmesini fesh edin gitsin, artık yeter!

EDİT: Tepkiler kendilerine kadar ulaşmış olacak ki, resmi siteden kaldırmışlar pankartın fotoğrafını. :icon_twisted:

Ralph
06.Kasım.2012, 18:35
@BarbarosBruce
BEŞİKTAŞ'ın stadyum işi tamamdır.Detaylar için akşam başkan Fikret Orman bakalım neler söyleyecek.Burdan ve Cihan Haber Ajansından geçeceğiz

footballer33
07.Kasım.2012, 14:46
http://forzabesiktas.com/img/ilkerates2012.jpg

Mekanın cennet olsun üstad. Allah rahmet eylesin tekrar.

uAburak89
08.Kasım.2012, 18:34
http://www.radyospor.com/Futbol/159253/Webo-da-flas-gelisme-

Mamadou
08.Kasım.2012, 18:44
Gelirse çok iyi olur. İki yıl daha gideri var. Sezon başlamadan önce anlaşıldığına dair haberler çıkmıştı ama kulübü izin vermeyince transfer gerçekleşmemişti .

Ralph
08.Kasım.2012, 19:16
Offff şu adam bir gelse varya...

darkkobal123
08.Kasım.2012, 22:02
Webo çok kaliteli bir futbolcu, bende beğeniyorum. Makul bir fiyata anlaşırsak gelmesini isterim.

footballer33
08.Kasım.2012, 23:38
Webo+Holmen=Holosko+Mehmet Akyüz+1-2 genç futbolcu (kiralık)+makul bir ücret paketi şeklinde transfer gerçekleşse ne de güzel olur. Holmen'in sözleşmesi de sezon sonu bitiyor zaten. İBB, Holmen'i elden çıkarabilir devre arasında yani. :)

Facx
08.Kasım.2012, 23:42
Webo+Holmen=Holosko+Mehmet Akyüz+1-2 genç futbolcu (kiralık)+makul bir ücret paketi şeklinde transfer gerçekleşse ne de güzel olur. Holmen'in sözleşmesi de sezon sonu bitiyor zaten. İBB, Holmen'i elden çıkarabilir devre arasında yani. :)

hala holoskoyu takasla itelemeye mi çalışıyosunuz :D bu arada öyle bi anlaşma olursa büyük kazık atarsınız sanmam ibb nin o kadar ucuza vericeğini webo holmen ikilisini

footballer33
08.Kasım.2012, 23:48
hala holoskoyu takasla itelemeye mi çalışıyosunuz :D bu arada öyle bi anlaşma olursa büyük kazık atarsınız sanmam ibb nin o kadar ucuza vericeğini webo holmen ikilisini
Tabii ki itelemeye çalışıyoruz; çünkü Holosko bu yıl dahil, 3 yıl daha bizimle. Bonservis verip de alacak bir takımın çıkacağını sanmıyorum. ;;)

O kadar büyük bir kazık atacağımızı da düşünmüyorum. Yukarda yazdıklarım gerçekleşirse, 2 hücum oyuncusu verip 2 hücum oyuncusu alacağız, üstüne 1-2 genç futbolcuyu kiralayıp bir de para vereceğiz.

Aslında biz taktiği yanlış kuruyoruz. Hep Holosko+bir miktar para öneriyoruz. Bir kere de, para+bir miktar Holosko önersek de, beyinlerini döndürsek, afallatsak. Belki, şaşırıp tamam derler; alırlar Holosko'yu. :D :p

uAburak89
09.Kasım.2012, 15:49
http://www.fanatik.com.tr/Besiktasa-haciz-soku_3_Detail_33_282710.htm

Bu haber doğru mu, bilgisi olan var mı ?

GebzeLi1907
09.Kasım.2012, 16:41
18 milyon euro komisyon ödüyorsa bir klup 4 5 futbolcuya madrid city psg değilse batmaya mahkumdur zaten

Mamadou
09.Kasım.2012, 16:55
Haberi Ahmet Nur Çebi yalanladı ama yinede haberin doğru olup olmadığı konusunda ikilemde kalıyor insan. Haber Orhan Yıldırım'a ait ve Beşiktaş'a yakın olan bir isim. Yalnız o rakam o kadar yüksek değildir bence. Yani YD bu kadarını da becermiş olamaz. Eninde sonunda kulüp Mendes illetinden bir gün kurtulacak ama YD'nin bıraktığı pisliği yönetim 3 yıldan aşağı temizleyemez. Adam kazığı kulübe tam attı.

Ralph
09.Kasım.2012, 17:52
İsmail Köybaşı ile 3 yıllık sözleşme imzalanmış.

ozan42
09.Kasım.2012, 17:56
Holosko nereye gidiyor bu sene holosko bomba gibi :D

Ralph
09.Kasım.2012, 18:05
İsmail 2013-2014 : 1.8 Milyon TL Garanti 2014-2015 Sezonu : 1.9 Miyon TL Garanti 2015-2016 Sezonu : 2 Milyon TL Garanti ücret alacaktır

footballer33
09.Kasım.2012, 18:55
İsmail 2013-2014 : 1.8 Milyon TL Garanti 2014-2015 Sezonu : 1.9 Miyon TL Garanti 2015-2016 Sezonu : 2 Milyon TL Garanti ücret alacaktır
Hayırlı olsun. Güzel anlaşma ve doğru bir hamle. Euro bazında 1 milyon euro bile etmiyor, yaklaşık 800 bin euro civarı. :)

Ralph
09.Kasım.2012, 19:27
Son Dakika: Ersan Gülüm yeniden Milli Takıma çağrıldı..

uAburak89
09.Kasım.2012, 19:28
Beşiktaş'ın yeni stadı devletin hibesi ile yapılacakmış.

https://twitter.com/kakbas/status/266925063725535232

Mamadou
10.Kasım.2012, 00:22
İsmail ile yapılan sözleşme iyi oldu. Ülkede doğru düzgün yerli sol bek yok. En iyi iki,üç bekten biri. İnşallah bir an önce dönüp form tutar. Uğur Boral hiç çekilmiyor.

pele96
10.Kasım.2012, 00:29
Hakan Balta , Hasan Ali , Ismail Koybasibaska yokki sol bek :D Birde Ozgur Cek var sanirim oynayabiliyordu sol bek devami ortalama alti.

LaigLeNoiR
10.Kasım.2012, 00:34
İsmail ile neden sözleşme yenilendi onu anlamadım ? Süresi mi bitiyordu ?

1 senedir neredeyse yatan oyuncunun maaşı artırılmamalı eğer süresi bitmiyorsa.

Ralph
10.Kasım.2012, 00:41
İsmail ile neden sözleşme yenilendi onu anlamadım ? Süresi mi bitiyordu ?

1 senedir neredeyse yatan oyuncunun maaşı artırılmamalı eğer süresi bitmiyorsa.

Bu sene sonu bitiyordu, ondan.

darkkobal123
10.Kasım.2012, 00:47
3 yıl iyiymiş, sevindim bu habere.

footballer33
10.Kasım.2012, 01:26
Ben, 4-5 yıl beklerdim bu arada. Sözleşmesi biten diğer futbolculardan bildiklerim, Toraman ve Hilbert sadece. Başka varsa, bilen arkadaş yazabilir. Toraman ve Hilbert ile de 2'şer yıllık sözleşme yenilenmesini isterim şahsen. Fakat şunu da söyleyim; her ikisi de önümüzdeki sezondan itibaren rotasyonda yer almalı. Yerlerine daha faydalı, sağlam transferler yapılmalı.

fotosuki
11.Kasım.2012, 07:31
http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/ShowNew.aspx?id=21887131

footballer33
11.Kasım.2012, 16:47
Roberto Hilbert Antalyaspor maçında cezalı duruma düşmüş. Muhtemelen, Toraman sağ bekte yer alacak o maçta.

Bu arada, üstte sözleşmesi biten diğer isimleri sormuştum; ama cevap gelmedi, ben de kendim baktım. Hilbert ve Toraman dışında; Erkan Kaş, Emre Özkan, Muhammed Demirci gibi gençlerin ve Q7'nin sözleşmesi sona eriyor. Q7 her türlü gidecek de, diğer 3 gencin sözleşmesi mutlaka uzatılmalı bence. Bir de 2014'te sözleşmesi bitecek olan Fernandes ve Almeida var. Onların da sözleşmeleri uzatılacaksa, yönetim elini çabuk tutmalı ya da sezon sonunda en iyi teklifi veren kulübe satmalı.

pele96
11.Kasım.2012, 22:39
Ilginc. (http://www.bjkgazetesi.com/2012/11/11/ismail-koybasiya-galatasaray-imzasi/?utm_source=Be%C5%9Fikta%C5%9F+Gazetesi&utm_medium=Be%C5%9Fikta%C5%9F+Gazetesi&utm_campaign=Feed%3A+BesiktasGazetesi+%28Be%C5%9Fi kta%C5%9F+Gazetesi%29&utm_content=FaceBook)

footballer33
13.Kasım.2012, 14:56
Beşiktaş'ı Üzmesinler

Allah ömür versin, yaşayan Efsane Başkan'ım. :k:

Mamadou
14.Kasım.2012, 21:40
Quaresma ülkesinde tutuklanmış.

Mamadou
15.Kasım.2012, 01:20
Quaresma serbest bırakılmış.

Bu arada Almeida Milli takımda gol atmış. Mübarek atmaya başladı inşallah böyle gider.

http://www.youtube.com/watch?v=3wAXUlVlX5w&feature=youtu.be&a

footballer33
15.Kasım.2012, 01:25
Quaresma serbest bırakılmış.

Bu arada Almeida Milli takımda gol atmış. Mübarek atmaya başladı inşallah böyle gider.

http://www.youtube.com/watch?v=3wAXUlVlX5w&feature=youtu.be&a
Bunu bile zorla atmış. Bu adamın ayakla gol atmada problemleri var. :icon_biggrin:

Mamadou
15.Kasım.2012, 02:00
Atsın da hocam neresiyle atarsa atsın. Yeter ki atsın :D

Ralph
15.Kasım.2012, 13:04
Şimdi izledim golü. Hakikaten ayağıyla problemi var bu adamın. Eli ayağına dolaşıyor çok ilginç. Aslında Almeida çok sağlam bi defans olurmuş :)

darkkobal123
15.Kasım.2012, 18:08
Hayret ayağıyla gol atmış. :D

footballer33
17.Kasım.2012, 15:10
Fernandes imajı yenilemiş, geçen seneki imajına dönmüş tekrar. :)

http://www.bjk.com.tr/media/photos/1200X900_115441334.jpg

----------------------------------------------------------------------

İsmail Köybaşı da, ufaktan dönüş sinyalini çakmış. :k:

http://www.bjk.com.tr/media/photos/1200X900_76709061.jpg

darkkobal123
17.Kasım.2012, 20:36
Örgülü saçları daha güzeldi be. :)

pele96
17.Kasım.2012, 21:09
Boyle daha iyi ya orgulu Youlaya benziyor :D

darkkobal123
18.Kasım.2012, 00:16
Bu ne saçma bir fikstür böyle.

23 Kasım 20:00 Beşiktaş – Akhisar Bld.
23 Kasım 20:00 Beşiktaş - Brose Baskets Bamberg

Mamadou
18.Kasım.2012, 01:30
Derbi dışında iç saha maçları ya Cuma ya Pazartesi. Yıldırım Demirören federasyonundan bahsediyoruz normal karşılamak lazım bunları.

Mersin maçını nasıl Pazar oynattılar hayret.

Ralph
18.Kasım.2012, 01:59
Vaayt ismoya bak saçları uzatmış :)

Ralph
19.Kasım.2012, 00:39
Antalya maçından :)

http://img43.imageshack.us/img43/3650/ekranalntspoz.jpg (http://img43.imageshack.us/i/ekranalntspoz.jpg/)

footballer33
19.Kasım.2012, 00:50
Gole mi seviniyorlar kavga mı ediyorlar, anlamadım. :D Enstantane çok iyi yakalanmış ama. :)

Ralph
19.Kasım.2012, 00:52
Ntvspor'un yorumcusu Rıdvan Dilmen, Antalyaspor - Beşiktaş maçının ardından maçı değerlendirirken Samet Aybaba'ya övgüler yağdırdı.

Dilmen açıklamasında, "Beşiktaş'ın defans sorunun çözmesi lazım. 5 tane maç koy Beşiktaş'ın maçı varsa onu izlerim. Samet Aybaba'yı tebrik ediyorum. Şu anda ligin en iyi teknik adamı. Olcay üstüne koyuyor. Holosko iyi bir yedek büyük takımda. Oraya 'iyi ki aldık' diyebileceğiniz bir oyuncu alınırsa iyi olur. Beşiktaş'ın bu sezon başındaki krizi gençler için bir fırsat oldu. Böyle olmasaydı belki Samet Aybaba da gelemezdi. Gönülden kutlarım onu, fazlsıyla iyi yönetiyor bu takımı. Kaos yok, aile içinde problemleri var ama bu çocuklara ve taraftara ihtiyaçları var" dedi.

Ünlü yorumcu, Samet hoca hakkındaki yorumlarına devam ederek, "Samet aybabayı bugün itibariyla ligin en iyi teknik direktörü olarak görüyorum. Olcay, oğuzhan çok önemli isimler oldular. Oğuzhan'ın çok daha zamanı var ama defans da yapması lazım" ifadelerini kullandı.

LaigLeNoiR
19.Kasım.2012, 01:01
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s480x480/305974_452340814801448_1341406391_n.jpg

Ralph
19.Kasım.2012, 01:09
Ayağıyla gol attı bugün. Hemde ayak içiyle, şeytanın bacağını kırdı :)

ozan42
19.Kasım.2012, 01:18
Almeida bu sene çok haraketli geçen sene top ona gelmeyince hemen isyana başlıyodu ellerini çeviriodu, kafasını eğiyordu şimdi daha istekli.Tam takım oyuncusu olduğunu gösterdi, defansa yardımada geliyor.

mwaru
19.Kasım.2012, 01:39
Bu sene bir Beşiktaşlı gibi Beşiktaş'ın maçlarını takip ediyorum,destekliyorum yeter ki böyle oynasın.

footballer33
19.Kasım.2012, 01:48
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/318992_438962336166891_1008485229_n.jpg

Uzun süre sonra, penaltı haricinde ayakla gol attığı ve hattrick yaptığı topu takım arkadaşlarına imzalattı ve hatıra olarak evine götürüyor. :)

davidvilla
19.Kasım.2012, 10:32
Antalya maçından :)

http://img43.imageshack.us/img43/3650/ekranalntspoz.jpg (http://img43.imageshack.us/i/ekranalntspoz.jpg/)

Ruhun resmi yine.

Bi aralar bizde de necati hasan şaş falan böyle sevinirdi, kavga eder gibi, ruh varken.

Ralph
19.Kasım.2012, 14:23
O değilde kırmızı forma bize uğurlu mu geldi ne :)

ozan42
19.Kasım.2012, 14:56
Kırmızı forma cok hoş ya almak lazım.

eXcitinG
19.Kasım.2012, 14:57
Sen sahada oL, Formanı ve Şortunu biz giyeriz Fernandes.

davidvilla
19.Kasım.2012, 15:30
daha yaşı da cok yok. fernandes bu gidişle Hagi gibi Alex gibi olacak. BJK'ın efsanesi olacak. Artık biraz forvet arkası gibi de oynuyor. BJK sonunda aradıgı 10,5 numarayı bulmus gibi gozukuyor :)

Kaka Leite
19.Kasım.2012, 15:52
daha yaşı da cok yok. fernandes bu gidişle Hagi gibi Alex gibi olacak. BJK'ın efsanesi olacak. Artık biraz forvet arkası gibi de oynuyor. BJK sonunda aradıgı 10,5 numarayı bulmus gibi gozukuyor :)

İnşAllah öyle olur çok isterim uzun yıllar Fernandes'i Türkiye de görmek değer katıyor.

Ben bu sezon olmasa da ilerleyen sezonlarda satılacağını düşünüyorum.Umarım satılmaz..

darkkobal123
19.Kasım.2012, 16:33
Almeida karşı karşıya kaldığı pozisyonları da atarsa uzak ara gol kralı olur.

Şu maç saatleri ile ilgili bir gelişme var mı ?

Ralph
19.Kasım.2012, 16:50
Almeida gol krallığı listesinde 2. sırada vay anasını hiç düşünemezdim :)

Kaka Leite
19.Kasım.2012, 16:53
Almeida gol krallığı listesinde 2. sırada vay anasını hiç düşünemezdim :)

8 golü var, 3'ü dünden zaten :D

Bizim ligimizde 2 hattrick'te ilk 3'e girebiliyosun zaten bu yüzden pek sevmiyorum, ligin Gol krallığı yarışını.

footballer33
19.Kasım.2012, 18:17
Almeida karşı karşıya kaldığı pozisyonları da atarsa uzak ara gol kralı olur.

Şu maç saatleri ile ilgili bir gelişme var mı ?
İtiraz reddedildi, kararlaştırılan saatte oynayacağız Akhisar maçını. y.d. de yaptı yine yapacağını. :mad:

Bence, tribünde yer alacakların önceliği Bamberg maçı olmalı. O maç daha önemli çünkü. Kazandığımız takdirde üst turu garantiliyoruz.

Ralph
19.Kasım.2012, 18:41
http://img826.imageshack.us/img826/5461/ekranalntstc.jpg (http://img826.imageshack.us/i/ekranalntstc.jpg/)

uAburak89
19.Kasım.2012, 21:07
İsmail sezonu kapatmış.

attirson
19.Kasım.2012, 21:08
Ne sanssız bir adamdır bu ya.

darkkobal123
19.Kasım.2012, 21:12
Biz İsmail'in dönmesini beklerken olacak iş mi şimdi bu.

İtiraz reddedildi, kararlaştırılan saatte oynayacağız Akhisar maçını. y.d. de yaptı yine yapacağını.

Bence, tribünde yer alacakların önceliği Bamberg maçı olmalı. O maç daha önemli çünkü. Kazandığımız takdirde üst turu garantiliyoruz.
Bu tüpçüden kurtuluş yok mu arkadaş :mad:

uAburak89
19.Kasım.2012, 21:31
Bu sakatlıkta şanssızlık veya tesadüften öte şeyler olabilir mi, bunun araştırılması lazım bence.

Geçen sene Ersan beklenirken, aynı şekilde yeniden sakatlandı. Bu sene de İsmail aynı şekilde. Belki oyuncular da hata var, erken dönmek istiyorlar. Diğer ihtimal sağlık ekibinde bir sıkıntı var.

mustangshelby
19.Kasım.2012, 21:35
Bu çok kötü oldu işte devre arası bir sol bek almak farz oldu bu gökhan süzenmi olur yabancımı olur bilmem ama şart. Mustafa pektemek'in durumuna göre birde forvet alınması lazım bunlar kesin alınması gerekenler.

manager725
19.Kasım.2012, 22:33
Çeşme'ye tatile giden biri bunu haketmiştir.Ama yine de geçmiş olsun çünkü sol kanat çok aksıyor.

Mamadou
19.Kasım.2012, 23:10
Uğur ile sezon bitmez. Samet Aybaba'nın Akhisar ve Ankaragücü maçlarında Emre Özkan'a bir şans vermesini bekliyorum. Tek umudum Emre Özkan. Of maçında fena değildi sadece biraz şansa ihtiyacı var. Fizik olarak gayet iyi durumdaydı maçta. Süper ligi deneyimi de var.

Olmadı devre arasında mutlaka sol beke bir transfer yapılmalı. Antalyaspor'dan Musa Nizam hazır takımında oynamıyorken alabilseler keşke yada Sivasspor'dan Ziya Erdal. Ama mutlaka oraya bir transfer gerekli yoksa bu böyle gitmez. Her maç o kanattan banko bir gol yiyoruz.

ozan42
19.Kasım.2012, 23:13
2 Sene önce Ersan Adem Gülüm'e olanın aynısı şimdi İsmaıl Köybaşıya oldu ne sanssız bir takımız ben anlamadım ya yazık oldu ismaıle inşallah psikolojik olarak yenilmez kendine.Ersan gibi toparlar inşallah..Devre arası sol bek'e kesinlikle bir takviye gerek.

futureless
19.Kasım.2012, 23:21
Çok yazık gerçekten çok üzücü bi durum, kendi hatası var mıdır bilemem ama ne olursa olsun futbolunu geliştireceği zamanlarda bir sezon sakatlıktan hiç bir şey yapamaması çok kötü. Geçmiş olsun İsmail'e.

besiktas1903
20.Kasım.2012, 00:13
Gecmis olsun Ismail! kötü oldu böylece Ersan gibi 1 yil sahalardan uzak kalacak. Uzun sakatliklar pesimizi birakmiyor Delgado, Holosko, Sivok, Ersan, Pektemek, ismail.. Her sezon basimiza geliyor

eXcitinG
20.Kasım.2012, 00:50
Takımda çapraz bağLarından ameLiyat oLmuş, heLe heLe 2 kez ameLiyat oLmuş adamı tutmayacaksın arkadaş. StoperLer istisna. OnLar diğer oyuncuLara göre daha dar aLanda oynadığı için iyi bir fizik tedavi iLe durumu kurtarabiLir ama kaLeci dahiL, hiç bir oyuncuyu kadronda buLundurmayacaksın. Artıkn onLar canLı bomba çünkü. Pektemek ve İsmaiL gibi.

footballer33
20.Kasım.2012, 01:09
Şaka gibi bir haber! Geçen sene Ersan, bu sene İsmail. Tam da, sol bekteki sıkıntıdan ötürü İsmail'in dönüşüne kendimizi hazırlıyorken... Geçmiş olsun, ne diyelim! :( O bölgeye bir transfer kesinlikle şart oldu. Boşta olan Drenthe ya da Gökhan Süzen devre arasında muhakkak kazandırılmalı takıma. Bundan sonra, çok daha dikkatli olmak lazım. Ersan ve İsmail'den sonra aynı durum, Pektemek'in de başına gelmemeli. O yüzden fazladan 1 ay daha beklemeye razıyım ben.

Akşam akşam moralim alt üst oldu be! Rakiplerden çekmedik, şu sakatlıklardan çektiğimiz kadar.

Ralph
20.Kasım.2012, 02:29
Olacak iş değil. Gerçekten olacak iş değil. Kim, nerede hata yapıyor hemen saptanmalı ve gereği yapılmalı.

mustangshelby
22.Kasım.2012, 19:42
Güzel bir yazı dizisi birde mevzu bahis en sevdiğim TD. Klopp olunca gerisi teferruat oluyor :)

Samet Aybaba Klopp olur mu?
Serhan ASKER
(20 Kasım 2012)

Samet Aybaba Klopp olur mu?
Dortmund-İstanbul hattında iki kulübün ortak bir kaderi var.

Bir tarafta görevinin ikinci yılında Bundesliga’da şampiyonluğa ambargo koyan Jurgen Klopp... Öte tarafta görevinin 5. ayında Samet Aybaba... Dikkat edin, Klopp 2 yıl sonra şampiyon oldu. Demek ki sabır...

KULÜBÜN durumu o kadar kötüydü ki, stadını bile sattı. Bataklıkta bir futbol takımıydı B.Dortmund... Böyle bir atmosferde bir adam geldi. Jurgen Klopp... Kimdir o? Aralıksız 12 yıl Mainz’de oynadı. Ama parlak bir kariyeri olmadı. Teknik direktör oldu. Mainz’de. 8 yıl inişli çıkışlı bir grafik çizdi. Takımının küme düşmesini engelleyemedi. Daha sonra B.Dortmund macerasına başladı. Ekonomik krizdeki bir takımla ne yapabilirdi ki? Giydi ateşten gömleği.. Alt yapı dedi. Götze’yi buldu. Nuri Şahin’i kazandı. Düşük maliyetli yıldız adayları çıkardı. 200 bin Euro’ya Japonya’dan alınan Kagawa 15 milyon Pound’a M.United’e gitti.

KLOPP: “FUTBOL SADECE OYUNDUR”

TARAFTARIYLA kenetlendi. İlk sezonunda, ‘ultracı’ güney kale arkası tribününde sponsor reklamı istemeyen taraftarlara destek verdi. Şu sözleri de bir kenara yazılacak türden: “Görevimiz futbolun sırf oyun uğruna sevilmesini sağlamak, yedi yaşındakilerin spora ilgisini uyandırmak.” Bu duyarlılığın sebebi Klopp’un çocuk kitabı yazarı eşi olmasın...
Sonuç: Gözlüklü sarışın adam, 2 yıllık yapılanmanın ardından yeni nesil bir futbol topluluğu ortaya çıkarttı. 2 şampiyonluğa imza attı. Mutluluğunu yaşarken inci gibi 32 dişini dünya gördü... Beş parasız adamın o dişleri ortaya çıktıkça dev bütçeli Bayern Münih adeta çıldırdı.

20 MİLYONLUK TAKIM 200 MİLYON EURO OLDU

HUMMELS, Kagawa‚ Lewandowski‚ Bender‚ Subotiç gibi genç oyuncuları sıfırdan alıp dünya yıldızı haline getiren Klopp, bu genç takımın değerini 200 milyon Euro’ya çıkardı. Anlayacağınız Klopp, yoktan var ettiği bir takımla Avrupa futbol ideolojisinin ezberini bozdu. Geliyorum son günlerin modası Beşiktaş’a... Yukarıdaki trajedinin aynısını yaşadılar. Yaşıyorlar... Onların da ödediği bedel plansız harcamalardan... Sadece stad satmadılar. Kulüp zordayken Samet Aybaba göreve çağrıldı.

AYBABA MUCİZENİN NERESİNDE?

BENZERLİKLERİ az değil. Sadece Aybaba, Klopp’un futbolculuğundan daha iyi bir kariyere sahipti. Futbolu bıraktıktan sonra birçok takımı çalıştırdı. Son olarak Bucaspor’un küme düşmesine engel olamadı. Klopp’un Mainz’deki anısını hatırlayın... Yokluktan alt yapı ve ucuz yıldız adayları Samet Hoca’ya teslim edildi. Bir de isim buldular. Feda. Feda demeyenler bertaraf oldu. Quaresma bile... Taraflı tarafsız her hafta herkes, Beşiktaş maçlarına odaklanıyor. Heyecan, gerilim, goller... Herşey var çoğunluğu isimsiz kahramanlardan oluşan bu takımda. Ruhr mucizesi Türkiye’de de olur mu acaba?

Çarşı Aybaba’nın büyük gücü...

DORTMUND’a en büyük itici gücü taraftarı verdi. Beşiktaş’ın da onlardan aşağı kalır yanı yok. Çarşı. bana göre entelektüel ve duyarlı duruşuyla uluslararası düzeyde bir taraftar markası. İşte Dortmund-İstanbul hattında böyle bir ortak kader var. Bir tarafta görevinin 2. yılında dünyanın konuştuğu Jurgen Klopp... Öte tarafta görevinin 5. ayında Samet Aybaba... Dikkat edin, Klopp 2 yıl sonra şampiyon oldu. Demek ki sabır... Klopp ile aynı kaderi paylaşan Samet Hoca’nın işi tabii ki kolay değil. Ancak... Tarih, zor şartlarda ortaya çıkan zaferlerle dolu... Kudüs, 1187’de nasıl alındı acaba? Hem de dönemin en büyük askeri gücüne sahip Haçlı ordusundan. Düzensiz kuvvetleri disiplin altında birleştirip, güç dengesini lehine çeviren bir komutanla... Peki o komutan kimdi? Selahaddin Eyyübi. Nam-ı diğer Selahaddin Kartalı...

darkkobal123
24.Kasım.2012, 01:22
Bu sene tüm sıkıntılara rağmen hem futbolda, hem de basketbolda çok iyi gidiyoruz. Nazar değmesin. :)

nekop
24.Kasım.2012, 01:36
Ersan ve İsmail'in sakatlıkları tekrarlandı, Mustafa'da da aynı olay yaşanırsa bunun bir tesadüf olmadığı kanıtlanmış olur sanırım. Onur sakatlandığında bizimkiler takdir ettiğim bir şekilde onu bu konuda dünyanın en iyisi olarak gösterilen bir cerraha emanet ettiler. Kulüp doktorlarımızdan 1 tanesi Onur'la birlikte 1 aya yakın Amerika'da kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Her şeyi şansa, talihsizliğe vurmak biraz işin kolayına kaçmak oluyor.

Kusura bakmayın, bu konu konuşalı 3-5 gün olmuş ama yinede yazayım dedim.

Ralph
24.Kasım.2012, 02:06
Uzun yıllar sonra gol krallığında iki isim var :) Holosko ve Almeida

footballer33
24.Kasım.2012, 02:25
Ersan ve İsmail'in sakatlıkları tekrarlandı, Mustafa'da da aynı olay yaşanırsa bunun bir tesadüf olmadığı kanıtlanmış olur sanırım. Onur sakatlandığında bizimkiler takdir ettiğim bir şekilde onu bu konuda dünyanın en iyisi olarak gösterilen bir cerraha emanet ettiler. Kulüp doktorlarımızdan 1 tanesi Onur'la birlikte 1 aya yakın Amerika'da kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Her şeyi şansa, talihsizliğe vurmak biraz işin kolayına kaçmak oluyor.

Kusura bakmayın, bu konu konuşalı 3-5 gün olmuş ama yinede yazayım dedim.
Tamamen hak veriyorum. Sağlık personellerimiz son derece yetersizler. Teşhis ve sakatlıkların giderilmesi konusunda da kötüler. Mesela, Ersan tam olarak iyileşmeden idmana çıkmıştı geçen sezon ve tekrar, üstelik aynı ayağından sakatlandı. Şimdi, yüreğim ağzımda izliyorum onu. İsmail de, tam iyileşmeden ve gerekli tedavileri yapılmadan idmanlara çıktı, nitekim onu da bir 6 ay daha izleyemeyeceğiz.

Önceden de söylemiştim; aynı sorunun daha fazla yaşanmaması için, M.Pektemek'i gerekirse fazladan 1 ay daha idmana çıkarmasınlar, tam olarak hazır hale gelip güçlendiğinde alsınlar takıma. Tekrardan, 6 ay daha beklemeyelim.

Ralph
24.Kasım.2012, 14:39
@ibrahimseten
Quaresma devre arasında kesin gidiyor..

Quaresma'sız nasıl oynadığımızı herkes görüyor. Haklı çıkmanın gururunu yaşıyorum :)

Mamadou
24.Kasım.2012, 14:55
Quaresma olmadan bu takım rakip kaleye gidemez..! Quaresma bu takıma şart...! Bu takım kümeye oynar..! Basket takımı Euro ligde averaj takımı olur..! Sezon başı Cumhurbaşkanlığı kupası ve son üç maç kala top 16 garanti. Sponsor olmadığı halde başarılara devam.

http://img196.imageshack.us/img196/6325/14639132.png
http://img831.imageshack.us/img831/6816/61001255.png
http://img268.imageshack.us/img268/2497/69861036.png

Ralph
26.Kasım.2012, 15:20
Alman Sportfive şirketi Bjk'ye stat inşaatı için 150M dolarlık bir teklif sundu.

Ralph
26.Kasım.2012, 19:04
@atakankurt2
Beşiktaş'ta hedef HUGO VİANA.Braga'da forma giyiyor.29 yaşinda ve sezon sonu sözleşmesi bitiyor.Yönetim ve Samet hoca çok beğeniyor.LİGTV

meddah
26.Kasım.2012, 20:15
Başlık içinde aradım, hiç adı geçmemiş; Nikola Djurdjic (http://www.youtube.com/watch?v=WlBosP4KhJY) diye bir adam var, sanıyorum bir ara, ucundan köşesinden de olsa Beşiktaş'ın gündemine gelmişti. Henüz 20'li yaşlarının başında ve muhtemelen potansiyel maliyeti de düşüktür.

Mamadou
26.Kasım.2012, 20:55
Orta sahada Oğuzhan,Necip,Fernandes,Hasan,Veli ve yeri geldiğinde Toraman'da ön liberoda rahatça oynayabiliyor. Hugo Viana gelsin isterim ama sağ bek,sol bek,sol açık,forvet transferleri daha gerekli. Orta sahada yeterince bolluk var. Transfer yapılacak en son mevki.

mustangshelby
26.Kasım.2012, 21:02
Başlık içinde aradım, hiç adı geçmemiş; Nikola Djurdjic (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Fv%3DWlBosP4KhJY) diye bir adam var, sanıyorum bir ara, ucundan köşesinden de olsa Beşiktaş'ın gündemine gelmişti. Henüz 20'li yaşlarının başında ve muhtemelen potansiyel maliyeti de düşüktür.

o videodaki golleri kaçıran adamsa batuhana razıyım gelmesin :)

meddah
26.Kasım.2012, 21:13
İlk 1 dakikada kaçırdıkları, sonraki 2 dakikada asistleri, videonun geri kalanında da golleri var.

Aklıma, Türk futbol tarihinin, Youtube videosu izlenerek transfer edilen ilk bombası olduğu söylenen Nick Carle geldi gayri ihtiyari. Ta Avustralya'dan başka nasıl futbolcu izlenebilirdi gerçi.

Mamadou
27.Kasım.2012, 23:00
http://www.haber1903.com/Besiktas-6611-zamani_geldiginde_baskanlik_koltuguna_oturacagim.h tml

Serdal Adalı zamanı gelince başkanlık koltuğuna oturacağını söylemiş. Sanırım borçlar bitince başkanlığa adaylığını koyacak. Borçların bitmesini bekliyor olmalı. Kulübün zor zamanında niye aday olmadın diye sorarlar adama. Çok basit sanki Beşiktaş başkanı olabilmek.

footballer33
28.Kasım.2012, 03:49
http://www.haber1903.com/Besiktas-6611-zamani_geldiginde_baskanlik_koltuguna_oturacagim.h tml

Serdal Adalı zamanı gelince başkanlık koltuğuna oturacağını söylemiş. Sanırım borçlar bitince başkanlığa adaylığını koyacak. Borçların bitmesini bekliyor olmalı. Kulübün zor zamanında niye aday olmadın diye sorarlar adama. Çok basit sanki Beşiktaş başkanı olabilmek.
Güzel kardeşim, çok yanlış bir düşünce içerisindesin. Yorumunu görünce üzüldüm açıkçası ve yazmadan geçemedim.

Hatırlarsın ki; Serdal Adalı, Fikret Orman başkan olduğu dönemde başkanlığa adaylığını açıklamış ve herkesten kendi etrafında toplanmasını istemişti. Yani tek aday, tek kuvvet olalım demişti. Ancak, o sırada saçmasapan adaylar çıktı piyasaya (Nazmi Koca, Levent Erdoğan, Yalçın Karadeniz vs. gibi) ve Serdal Adalı'ya gerekli destek verilmedi. Bu da yetmezmiş gibi, bazı kesimler seçime Süleyman Seba'yı da alet etti ve herkes Yalçın Karadeniz'e destek versin demiş gibi, O'nun ağzından bazı uydurma sözler lanse ettiler, maksadı belli haberler çıkardılar. Bu kişilerin başında da, 'benim sadece derneklerden 2000 civarı oyum var' diyen Levent Erdoğan geliyordu. Bunun üzerine, Serdal Adalı manevi olarak yıprandı ve adaylığını çekmek durumunda kaldı. Kaldı ki, ortada henüz sonuçlanamayan ve yargı kararının beklendiği şike davası da var. Serdal Adalı, başkan olsaydı bunlarla da yıpratılacak, karalanacaktı. O da en doğru zamanın şimdi olmadığını düşündü ve çekildi. Zamanı gelince başkanlık koltuğuna oturacağım dediği de bu. Yargı, kararını verecek ve Serdal Adalı bu sırada daha güçlü, daha sağlam bir şekilde, yönetimini de doğru isimler arasından seçip kurmuş olarak adaylığını açıklayacak.

Öyle bir yazmışsın ki; sanki bütün borçlar kapatılmış, stad yapılmış, tesisler yenilenmiş; sonra da Serdal Adalı, başkanlık adaylığını açıklamış. Ortada hiçbir şey yok daha, bir sakin! :icon_wink:

uAburak89
29.Kasım.2012, 01:45
Trtspor'da Beşiktaş'ın yeni transferini açıklayacaklarmış, Barca maçı bittikten sonra.

LaigLeNoiR
29.Kasım.2012, 02:30
Artem Milevskyi ile anlaşıldığını söyledi. Milandan gelen teklifi İstanbul'da yaşamak istediği ve İtalya'daki vergi oranları yüzünden reddetmiş.

Beşiktaş'tan yıllık 2.5 milyon euro alacakmış ve Dinamo Kiev'de 5 Milyon Euro bonservis istiyormuş Beşiktaş'ta fiyatı aşşağı çekmeye çalışıyormuş.

Bir aksilik olmazsa devre arasında takımda olacakmış.

uAburak89
29.Kasım.2012, 02:46
Volkan Şen ile de anlaşmışlar, Trabzon'un onayını bekliyorlarmış. Ara transferde hızlı olacak herhalde Beşiktaş.

Ralph
29.Kasım.2012, 02:48
Artık yapılan transferlere güvenmek istiyorum. Yönetim beğendiyse, bir bildikleri vardır demek istiyorum.

footballer33
29.Kasım.2012, 02:55
Volkan Şen yerine, Sercan Sararer gibi gençleri takımda görmeyi tercih ederim şahsen. Artem Milevskyi ise, beğendiğim bir futbolcu. Haberler doğru çıkar da, gelirse faydalı olacağını düşünüyorum.

mustangshelby
29.Kasım.2012, 03:00
Milevskyi iyi olacağı düşüncesindeyim ortasahayla yüzyüzede iyi oynayabilen bir santrafor.

Mamadou
29.Kasım.2012, 04:00
İyi hoşta takım sol bek diye bağırıyor o savunmanın hali ne olacak peki. Koca sezonu orijin bek olmayan iki oyuncuyla tamamlayacağını düşünüyorsa yönetim ve teknik heyet yanılıyorlar. Bu takıma yerli veya yabancı bir sol bek şart. Hilbert'in yedeği bile yokken ön tarafa çizgi oyuncusu transfer etmek pek akıl karı değil. Ayrıca Milevsky son zamanlarda gözden düşen bir oyuncu ve takımda aynı tarz Almeida varken ne kadar yarar sağlar bilinmez. Forvete siyahi , hızlı bir forvet alınsa daha iyi olur. Adanaspor'dan M'Billa'yı alsalar keşke tam bize göre.

Corpus
29.Kasım.2012, 04:07
Beşiktaş' a olsa olsa "Raul" tarzı forvet lazımdır :) Ancak şuan tek göze batan kısım defans hatta ve özellikle defansın solu. Ortasaha çok formda. Forvet yine gayet formda. Defans da halledilirse süper olur.

ozan42
29.Kasım.2012, 08:07
Milevski gerçekse iyi olur komple bir forvet oyuncusu gerçekten.Volkan şen transferi olmasını istemem ama devre arasında kesın birkac takviye gerekli şu escudeyi kesin gondermeliyiz ne gereksiz futbolcudur ya

davidvilla
29.Kasım.2012, 10:32
Milevski eski Milevski değil yalnız. Çok hantallaşmış ve ağırlaşmış. Bence yaramaz pek ancak Nene harka olur gibi.

LaigLeNoiR
29.Kasım.2012, 10:38
Transfer Haberleri konuları açıldı arkadaşlar oradan devam edelim.

footballer33
29.Kasım.2012, 16:00
http://a1211.hizliresim.com/13/x/gd67b.jpg

:k:

Mamadou
29.Kasım.2012, 21:00
Beşiktaş - Eskişehirspor maçı 7 Aralık Cuma günü 20:00'da. Şaşırdık mı.. Bu sezon kaçıncı Cuma maçı oldu yahu

Ralph
30.Kasım.2012, 00:01
Adam çalışmış!

http://img195.imageshack.us/img195/65/ekranalntsqb.jpg (http://img195.imageshack.us/i/ekranalntsqb.jpg/)

darkkobal123
30.Kasım.2012, 00:08
Carl Johnson geldi aklıma bu resmi görünce. :D

Night_Mare17
30.Kasım.2012, 00:09
Beşiktaş - Eskişehirspor maçı 7 Aralık Cuma günü 20:00'da. Şaşırdık mı.. Bu sezon kaçıncı Cuma maçı oldu yahu

Avrupa maçlarından sonra Fener ve Galatasaray Cumartesi veya Pazar oynuyor o nedenle Beşiktaş ve Trabzonspor pazartesi ve cumaya atılıyorç

nekop
30.Kasım.2012, 00:49

Bizde pazartesiye abone olduk. Haftasonu aynı günde, farklı saatlerde 2 büyük takımın maçının yapılması bu kadar mı zor?

footballer33
30.Kasım.2012, 01:19
Tam verip veriştireceğim, aklıma Fenerbahçe ile Galatasaray'ın Avrupa Kupası maçları geliyor. Sonra bir düşünüyorum; ulan diyorum, 'cumartesi-pazar, gündüzler torbaya mı girdi?' Tekrardan, başlıyorum sövmeye!

Neyse... 'Yıldırım Demirören, iyi bir Beşiktaşlıdır.' :icon_twisted:

Walter Sakana
30.Kasım.2012, 02:01

4. oldu (Galatasaray da aynı). Ayrıca 4 büyükten Pazar günü en çok maç yapan da Beşiktaş (13 haftada 6 kez).

13 haftada 6 kez Pazar, 4 kez Cuma, 2'şer kez de Cumartesi ve Pazartesi maç yapmışsınız:

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2367848&postcount=15

ozan42
30.Kasım.2012, 11:35
Biz bu hafta ordusporla yapmıyormuyuz eskisehir nerden cıktı;?

Mamadou
30.Kasım.2012, 13:30
Fernandes Orduspor karşılaşmasında oynamayacakmış. Fernandes oynamayacağına göre daha defansif bir kadro çıkartır hoca.

-------------Mc Gregor--------------

Hilbert - Sivok - Ersan - U.Boral

--------------Toraman----------------

-----------Necip - Oğuzhan--------

Holosko---------------------O.Şahan

---------------Almeida---------------

Belki Emre Özkan'ın önünde Uğur Boralı oynatıp Olcay'ı serbest olarak oynatabilir. Bu kez geri ikili Toraman - Sivok olur. Oğuzhan'a büyük iş düşecek bu maçta ve birazda Necip hucumda daha çok hissettirmeli kendisini. Fernandes olmadan çok zor geçer Orduspor maçı.

darkkobal123
30.Kasım.2012, 16:02
Fernandes 2 maçtır sakat sakat oynuyordu zaten. İyileşinceye kadar oynamasın, sezon daha uzun bize lazım olacak.

Ralph
30.Kasım.2012, 20:47
Veli oynamaz umarım. Ön liberoda Toraman'a razıyım. Necip eğer Oğuzhan'a ileri çıkışlarda yardımcı olursa Ferdi'yi aratmaz.

ozan42
30.Kasım.2012, 22:46
Veli oynamaz umarım. Ön liberoda Toraman'a razıyım. Necip eğer Oğuzhan'a ileri çıkışlarda yardımcı olursa Ferdi'yi aratmaz.
Kesınlıkle katılıyorum veli oynamasın cok gereksız ısler yapıyor atak organızasyonumuzu bozuyor toraman on lıbero necıp ve oguzhan ıse ortasahada oynarsa ıyı olur bu macta olcay ve holoskoya buyuk ıs dusuyor.Fernandes olmadan nasıl oynucaz cok merak edıyorum.

Ralph
02.Aralık.2012, 23:29
Es-Es maçında Alper Potuk kart cezalısı. Çok iyi haber bu.