View Full Version : Beşiktaş Sohbet Alanı
GeNç KaRTaL
14.Temmuz.2011, 07:07
http://www.youtube.com/watch?v=jDF5DYx6QOM
Kazandığı başarılardan daha çok övünç kaynağı "Şeref"li ikincilikler olan bu camianın böyle muhabbetlerin içerisinde yer alması gerçekten çok keder verici.Videoyu seyrederken gözlerim doldu taştı, ağlamamak için zor tuttum kendimi.:icon_frown:
eXcitinG
14.Temmuz.2011, 12:04
Yönetim dün gece yaptığı açıkLama iLe Tayfur hoca ve Serdar AdaLının arkasında oLduğunu gösterdi. Mahkeme sonucu bekLenicek ve o zamana kadar yardımcı hoca yönetecek herhaLde takımı.
Zekirdek
14.Temmuz.2011, 13:15
Eğer Beşiktaş yeni bir teknik direktör almaz ise ligde Beşiktaş'ı zor günler bekliyor. Kendş görüşüm olarak; Tayfur Hoca Beşiktaş'a yeterli bir hoca olduğunu düşünmüyordum ve Beşiktaş yardımcı hoca ile sezona girerse kafadan bir sezon kaybetmiş olacak.
SyNdRoMe23
14.Temmuz.2011, 13:51
dün gece şu resmi gördüm:
http://img163.imageshack.us/img163/1475/croppercapture174.jpg
bu resimden sonra benim Tayfur'a güvenim tamdır. o adamlar arasında başı dik olan bir tek Tayfur. Zaten mantığım pek el vermiyordu Tayfur'un böyle bir şey yapmasına. Artık hiç inanmıyorum. Yakacaksanız birilerini, feda edecekseniz, Tayfur olmasın bari bu :(
Arkandayım Tayfur, yapmadığına inanıyorum.
anil luque
14.Temmuz.2011, 14:00
Benim de hiç inanasım gelmiyor Tayfur Havutçu gibi birinin böyle olaylara karışacağına..
eXcitinG
14.Temmuz.2011, 14:13
''Benim yeğenim böyLe birşey yapmaz''
SüLeyman Seba..
Ya yaptıysa Seba ?
footballer33
14.Temmuz.2011, 20:09
Ben de inanmıyorum Tayfur'un yaptığına, inanmak istemiyorum. Seba'nın yeğeni yapmaz böyle şey, yapmamalı. :(
SyNdRoMe23
14.Temmuz.2011, 21:22
''Benim yeğenim böyLe birşey yapmaz''
SüLeyman Seba..
Ya yaptıysa Seba ?
aynen yaptıysa seba'nın da adı kirlenecek, keşke hiç konuşmayıp dahil olmasaydı :confused:
eng1n
14.Temmuz.2011, 21:25
Mustafa Denizli gelirse Beşiktaş'ın o Schuster'deyken fazla atak Tayfur hocanın elinde biraz daha arkaya destek yapılarak oynanan göze hoş gelen futbol tarzına yazık olur. Kontra atak takımı olur yine Beşiktaş.
footballer33
14.Temmuz.2011, 22:47
aynen yaptıysa seba'nın da adı kirlenecek, keşke hiç konuşmayıp dahil olmasaydı :confused:
Seba'nın adı neden kirlensin yahu? Adam sadece yeğenine olan güvenini dile getirmiş, onun böyle bir şey yapacağına ihtimal vermiyor ve aklanacağına olan inancını ortaya koyuyor. O'nun düşündüğü şekilde düşünen birçok kişi var Beşiktaşlısı, Fenerlisi, G.Saraylısı. Şimdi Tayfur suçlu bulunursa o adamların da mı adı kirlenecek? Şerefli 2.'likler bize yeter, kimsenin adamı olmayın, herkesi her zaman kandıramazsınız gibi topluma mal olmuş sözlerin sahibinden, bir efsaneden bahsediyoruz. Sapla samanı karıştırmayalım lütfen.!
besiktas1903
14.Temmuz.2011, 23:26
Arkadaslar ben haber1903'e giremiyorum orada bugunki maç hakkinda haber var gol yagmuru olmus. buraya kopyalaya bilirmisiniz?
besiktas1903
15.Temmuz.2011, 00:04
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş, ikinci hazırlık maçında FC Pinzgau Saalfelden ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş rakibini 8-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.
Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri Ricardo Quaresma ( 2 ), Filip Holosko, Sidnei, Simao Sabrosa, Fabian Ernts, Burak Kaplan ve Hugo Almeida kaydetti.
footballer33
15.Temmuz.2011, 00:44
Holosko 2'de 2 gidiyor. Forza'dan güldüren bir yorum gelmişti bununla ilgili ve ben de bu yoruma katılıyorum; #direnvegolkralıolholosko. :D
SyNdRoMe23
15.Temmuz.2011, 05:13
Seba'nın adı neden kirlensin yahu? Adam sadece yeğenine olan güvenini dile getirmiş, onun böyle bir şey yapacağına ihtimal vermiyor ve aklanacağına olan inancını ortaya koyuyor. O'nun düşündüğü şekilde düşünen birçok kişi var Beşiktaşlısı, Fenerlisi, G.Saraylısı. Şimdi Tayfur suçlu bulunursa o adamların da mı adı kirlenecek? Şerefli 2.'likler bize yeter, kimsenin adamı olmayın, herkesi her zaman kandıramazsınız gibi topluma mal olmuş sözlerin sahibinden, bir efsaneden bahsediyoruz. Sapla samanı karıştırmayalım lütfen.!
Birincisi bende beşiktaşlıyım, ikincisi bu forumda ki hemen saldırıya geçme olaylarını bir türlü çözemiyorum nedense ?. birini azarlamadan önce oturup dinlemek daha iyi olur diye düşünüyorum
ben yapmaz desem, kimse takmaz. ama seba gibi bir adam yapmaz deyip de tayfur'un şike yaptığı açığa çıkarsa seba'ya olan güven sarsılır bence. sonuçta seba "yapmaz" dediği an tam olarak olmasa da bir nevi kefil olmuştur tayfur'a. en azından benim gözümde öyle. ve bence şike eğer yaptı çıkarsa seba içinde hoş olmayacak.
karşıt görüşlere de saygılı olmak lazım.
C h A o S
15.Temmuz.2011, 15:46
Serdal Adalı istifa etti.Ntvspor son dakika.
SyNdRoMe23
15.Temmuz.2011, 15:48
Serdal Adalı yönetim kurulundan istifa etmiş, muhtemelen Tayfur'da eder. :(
Varonil
15.Temmuz.2011, 15:53
Teknik direktörlük için yönetimin Christoph Daum'a teklif götüreceği haberleri geçiyor.
GeNç KaRTaL
15.Temmuz.2011, 16:02
Şike soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı yazılı bir açıklama yaptı. İşte o açıklama:
DEĞERLİ BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ VE TÜRK SPOR CAMİASI,
Bilindiği gibi, yürütülmekte olan soruşturma kapsamında şahsım ve kulübümle ilgili bazı iddialar gündeme getirilmiştir. Soruşturmanın gizliliğine rağmen, medyada “delil” adı altında yer alan, hiç bir şekilde aslı olmayan ifade ve telefon görüşmelerinin doğruymuş gibi gösterilmesinin, hiçbir vicdana sığmayacağını, insan haklarına ve evrensel hukuka son derece aykırı ve kaygı verici olduğunu kamuoyunun dikkatine sunmak isterim.
Türkiye’nin en köklü spor kulüplerinin başında gelen Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün, spor kültürümüzde “Beşiktaşlılık duruşu” diye bilinen özellikleri, ortak değerlerimizi oluşturur. Beşiktaşlılar; “Beşiktaşlılık duruşuyla” bağdaşmayacak tek bir hareketimin veya düşüncemin asla olmadığını, hakkımdaki “iddialarla” ilgili olarak ileri sürülen ithamların gerçeği yansıtmadığını ve isnat edilen ifade ve konuşmaların gerçekte var olmadığını iyi bilmeliler.
Bulunduğum şartlarda takip edebildiğim kadarıyla, yapmadığım görüşmeler, asla içinde olmadığım diyaloglar, sanki gerçekmiş gibi medyada yer almaktadır. Tüm bu gerçek dışı haberleri görmenin derin üzüntüsüyle belirtiyorum ki, sözü edilen diyalogların içerisinde olmadım. Bundan hiçbir Beşiktaşlının şüphesi olmasın, hiçbir Beşiktaşlı bu gerçek dışı haberler yüzünden başını eğmesin.
Soruşturmadaki gizlilik kararı nedeniyle ve bu karara saygı duyarak, akla ve vicdana sığmayan bu gerçek dışı haberlerin yalan olduğunu gösterecek belge ve bilgileri sunamıyorum. Ancak, Yüce Yargı soruşturmadaki gizlilik kararını kaldırdığında, yani günü geldiğinde tek tek bu yalanlar ortaya çıkacak, bu yalanları yaratanlar ömür boyu bunun vebalini taşırken, Kulübüm ve şahsım bu süreci aklanarak ve daha da güçlenerek tamamlayacaktır.
Spor camiası, Kulüp yönetimimizle birlikte göreve başladığımız tarihten bu yana nasıl bir ciddiyet ve titizlik içinde çalıştığımızı bilmektedir. Bu güne kadar sadece Beşiktaş’ımızın başarısı için çalıştım ve bundan sonrada nerde ve hangi şartlarda olursam olayım öncelik Beşiktaş’ım olacaktır. Söz konusu gerçek dışı haberler bana, aileme, şerefime ve itibarıma zarar verdiği kadar, bulunduğum görevler ve temsil ettiğim büyük camia nedeniyle Beşiktaş’ıma da büyük zarar vermektedir. Tüm gelişmeler ışığında; tarihi boyunca her zaman duruşu ve değerleriyle Türk sporuna örnek teşkil etmiş Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün şahsım üzerinden yıpratılmasına engel olmak amacıyla, Asbaşkanlık ve Futbol Komitesi Başkanlığı görevlerimden istifa ediyorum.
Adaletin gerçekleri en kısa sürede ortaya çıkartacağına, Beşiktaş’ın ve şahsımın bu süreçten aklanarak çıkacağına ve alın terimizle aldığımız kupamızın şanlı zaferlerle dolu müzemize geri döneceğine inancım tamdır.
Saygılarımla.
SERDAL ADALI
SyNdRoMe23
15.Temmuz.2011, 16:02
bi Daum eksikti bu kaos'un üstüne. umarım yalandır.
anil luque
15.Temmuz.2011, 16:11
Haydi bakalım yüklenin Serdal Adalı'ya , Beşiktaş'a.. Beşiktaş ağır taştır ağırlığı altında ezilirsiniz dedik dinletemedik , ama dinleyecekler.
SyNdRoMe23
15.Temmuz.2011, 22:29
Ben yaparım Tayfur yapmaz
Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, futbolda yaşanan şike soruşturması kapsamında tutuklanan yeğeni Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu'nun bir suç işlediğine inanmadığını söyledi.
PERPA İş Merkezi Konferans Salonu'nda, ''www.sporhayat.com'' internet sitesi tarafından düzenlenen Spora Hayat Verenler Ödül Töreni'ne katılan ve plaket alan Süleyman Seba, basın mensuplarına da açıklamada bulundu.
Futboldaki şike soruşturması ve yeğeni Tayfur Havutçu'nun tutuklanması konularıyla ilgili sorular üzerine Süleyman Seba, ''Geçenlerde yine söyledim ve söylediğime de üzüldüm. Maalesef Türk sporu iflas etmiş durumdadır. İnşallah yanılırım. Tayfur Havutçu benim yeğenim. Yarın öbür gün kısmet olursa ziyaretine de gideceğiz. Tayfur'un böyle şey yapacağına inanmam. Ben yaparım da, Tayfur yapmaz. O bir şeye kurban gitti. Adalet adaletse, gerçekler çıkar'' diye konuştu.
Yaşananlara herkesin çok üzüldüğünü vurgulayan Seba, hayırlı bir şekilde bu soruşturmanın sonuçlanması dileğinde bulunarak, esprili bir şekilde, ''Bakarsınız beni de alırlar içeri. Ama yaşım başım geçti artık, almazlar'' dedi.
NTVSPOR
ForsakeN
15.Temmuz.2011, 23:32
Teknik direktörlük için yönetimin Christoph Daum'a teklif götüreceği haberleri geçiyor.
aman diyim, kıymayın Beşiktaş'ın geleceğine
footballer33
16.Temmuz.2011, 03:14
Birincisi bende beşiktaşlıyım, ikincisi bu forumda ki hemen saldırıya geçme olaylarını bir türlü çözemiyorum nedense ?. birini azarlamadan önce oturup dinlemek daha iyi olur diye düşünüyorum
ben yapmaz desem, kimse takmaz. ama seba gibi bir adam yapmaz deyip de tayfur'un şike yaptığı açığa çıkarsa seba'ya olan güven sarsılır bence. sonuçta seba "yapmaz" dediği an tam olarak olmasa da bir nevi kefil olmuştur tayfur'a. en azından benim gözümde öyle. ve bence şike eğer yaptı çıkarsa seba içinde hoş olmayacak.
karşıt görüşlere de saygılı olmak lazım.
Saldırıya geçme gibi bir durum yok ve azarlamıyorum da kesinlikle, estağfurullah. Ben de sadece sizin gibi görüşümü dile getirdim, ancak bu gergin ortamda size sert gelmiş olabilir yazdıklarım ya da siz hassaslaşmış olabilirsiniz. Fakat demem o ki; Seba(üstte de dediğim gibi) burada Tayfur'a olan inancını ortaya koymuş, emin olun ki yeğenini sizden benden daha iyi tanıyordur ki böyle bir açıklama yapma gereği duymuş. Aklanacağına inanıyor ve onun arkasında durduğunu gösteriyor. Bunun güven sarsılacak bir tarafı yok bence. Her neyse, sonuç açıklanana kadar beklemek en iyisi.
SyNdRoMe23
16.Temmuz.2011, 04:11
Saldırıya geçme gibi bir durum yok ve azarlamıyorum da kesinlikle, estağfurullah. Ben de sadece sizin gibi görüşümü dile getirdim, ancak bu gergin ortamda size sert gelmiş olabilir yazdıklarım ya da siz hassaslaşmış olabilirsiniz. Fakat demem o ki; Seba(üstte de dediğim gibi) burada Tayfur'a olan inancını ortaya koymuş, emin olun ki yeğenini sizden benden daha iyi tanıyordur ki böyle bir açıklama yapma gereği duymuş. Aklanacağına inanıyor ve onun arkasında durduğunu gösteriyor. Bunun güven sarsılacak bir tarafı yok bence. Her neyse, sonuç açıklanana kadar beklemek en iyisi.
peki özür dilerim o zaman biraz yanlış anlamışım.
eXcitinG
16.Temmuz.2011, 11:12
8-0 biten hazırLık maçında Quaresma ne goLLer atmış öyLe yahu.
besiktas1903
16.Temmuz.2011, 12:35
bende yeni izledim gerçekten müthis
footballer33
16.Temmuz.2011, 13:39
peki özür dilerim o zaman biraz yanlış anlamışım.
Rica ederim, yazdıklarımda sizi kırıcı bir üslup kullanmamaya dikkat ettim, ama yine de yanlış anlaşıldıysam siz de kusura bakmayın. :)
Q7 bu sene trivelaya bir de rabonayı eklemiş golleri sıralarken, anlaşılan çok klas goller izleyeceğiz sezon içerisinde. :0:
eng1n
16.Temmuz.2011, 14:47
İnternette arıyorum bir türlü bulamadım özet görüntülerini eğer varsa link verir misiniz ?
kalemci
16.Temmuz.2011, 14:50
herşeye rağmen Q7 diyorum =)
http://www.haber1903.com/futbol/besiktas-fc-pinzgau-saalfelden-karsilasmasi-golleri-h2032.html
Varonil
16.Temmuz.2011, 19:10
Christoph Daum:Her teklife açığım.Ben Beşiktaş'ta uzun süre çalıştım ve başarılar elde ettim.Kendimi Beşiktaş ailesinden biri gibi hissediyorum.Beşiktaş başta olmak üzere Türkiye'de her kulüple iyi ilişkilerim var.Türk futbolunda tekrar yer alırsam,en iyisini yapmaya çalışacağım.
Kaynak:Radyospor
Bir kurtulamadık gitti şu adamdan.
besiktas1903
17.Temmuz.2011, 00:38
Forma tanitimi ne zaman olacak?
SyNdRoMe23
17.Temmuz.2011, 01:42
korsan için falan deniyor ama bu kadar bekletilmesi yanlış bence. korsan alacak adam yine korsan alır abi. çıksın bir an önce alalım işte. forma çıkana kadar formaya ayırdığım parayı yiyorum ben.
besiktas1903
17.Temmuz.2011, 17:35
Yani dedigin gibi korsan alacak adam yine korsan alir. GS ve FB formalarini tanitti bizde artik tanitsak diyorum, merakla bekliyorum..
besiktas1903
21.Temmuz.2011, 23:56
Maç basliyor
SyNdRoMe23
22.Temmuz.2011, 00:17
ilk maçta granada atletico'yu 1-0 yendi.
footballer33
22.Temmuz.2011, 00:37
İspanyol spikerin tabiriyle ERNEST. 1-0 BJK. :)
besiktas1903
22.Temmuz.2011, 00:56
ilk maçi kazandik :D siradaki Granada
footballer33
22.Temmuz.2011, 01:35
Bu maçın kadrosu ilginç olmuş yalnız.
Cenk
Hilbert - Toraman - Sivok - Tanju
Holosko - Fernandes - Veli - İsmail
M.Akyüz - Almeida.
İsmail'den sol açık olarak yararlanıyoruz ve Veli kanatta değil, ortada oynuyor.
besiktas1903
22.Temmuz.2011, 01:44
ikinci maçta kanatlar pek islemiyor ve Mehmet Akyüz'ü begenmedim
footballer33
22.Temmuz.2011, 01:47
Aynen ve bunda kanatların gerçek bir kanat oyuncusu olmamasının da etkisi var. Solda İsmail, sağda Holosko o bölgelerin adamları değiller kesinlikle. Ayrıca Hilbert kesinlikle gitmeli ve Holosko kalmalı. Bize sağ bek şart artık bunu da görürler umarım.
besiktas1903
22.Temmuz.2011, 02:08
Aynen ve bunda kanatların gerçek bir kanat oyuncusu olmamasının da etkisi var. Solda İsmail, sağda Holosko o bölgelerin adamları değiller kesinlikle. Ayrıca Hilbert kesinlikle gitmeli ve Holosko kalmalı. Bize sağ bek şart artık bunu da görürler umarım.
Evet Hilbert'de iyi oynamadi dedigin gibi sag bek sart.
Veli ve Holosko penaltiyi kaçirdi ve ikinci olduk
footballer33
22.Temmuz.2011, 02:12
Veli ve Holosko o penaltıları atarken ne düşünüyordu öyle acaba? Yaradana sığınıp topu tribüne yolladı ikisi de. :) Mehmet Akyüz de mahvetti maçı, tecrübesizliği ve heyecanı her halinden belliydi. Bu haliyle önündeki forvetleri kesmesi mümkün değil. Sağlık olsun yine de, A.Madrid'i yenmek de güzeldi.
SyNdRoMe23
22.Temmuz.2011, 09:10
Bize sağ bek + 3. kaleci lazım ama bu durumda transfer yapmamız zor. 2. lik bile iyidir teknik adamımız bile yoktu. çok sorun var ama çözecek adam içeride...
Revolution
25.Temmuz.2011, 17:12
Beşiktaş'ta gelecek sezon teknik direktör kim olacak?
GeNç KaRTaL
25.Temmuz.2011, 17:23
Beşiktaş'ta gelecek sezon teknik direktör kim olacak?
Tutuklu yargılananlar için başvuru yapılmıştı tutuksuz yargılanmaları için.Onun sonucu bekleniyordu en son.Eğer oradan bir sonuç çıkmazsa ona göre hareket edecek yönetim.
HeLLquaRd9
25.Temmuz.2011, 19:09
renktaşlar kampanyaya katılın takımımıza sahip çıkalım
HERKES İÇİN ACİL ADALET İSTİYORUZ
ŞİKE VE TEŞVİKE HAYIR. SPORDA ŞİDDETİ KINIYORUZ. BUNLARA BULAŞMAMIŞ İNSANLARIMIZA ÖZGÜRLÜK. SERDAL ADALI, TAYFUR HAVUTÇU VE AHMET ATEŞ'E ÖZGÜRLÜK İSTİYORUZ. GECİKMEDEN HEMEN ŞİMDİ ONLARA ADALET İSTİYORUZ.
Sizlerde bu kampanyaya destek vermek istiyorsanız
[email protected] adresine İsim - Soyisim yazarak E-mail atabilirsiniz.
RaSenGan
27.Temmuz.2011, 21:17
Tayfur Havutçu istifa etmiş.
goosfraba
27.Temmuz.2011, 21:20
ziya doğan haberleri var.
RaSenGan
27.Temmuz.2011, 21:24
Daum ismi de geçiyor.
Suicider
27.Temmuz.2011, 21:37
Ziya doğan gelsinde şu simao ve q7 yi önlibero olarak izleyelim bakalım nasıl oynuyolarmış.
GeNç KaRTaL
28.Temmuz.2011, 00:22
Ziya Doğan kendisini önermiş anladığım kadarıyla.Hiç gerek yok.Açıkcası Daum olabilir diye düşünüyorum.Şu süreçte ligi iyi tanıyan bir hoca daha iyi olur bizim için.Yerli olarak bizi hedeflerimize taşıyacak kalitede hoca sayısı da çok az zaten.Bakalım hayırlısı olsun.
kalemci
28.Temmuz.2011, 00:25
Forumlarda Metin Tekin sportif kordinatör olarak gelsin, koch kalsın.Tayfur gelince teknik direktörümüz olsun deniliyor.
ozaniel
28.Temmuz.2011, 02:06
Bence Daum iyidir, Koch'la beraber de çalıştı zaten. Daum'a hakettiği değer verilmiyor bence.
byariff
28.Temmuz.2011, 04:09
Rolandh koch ile devam edebilirler bence alman disiplininden sasmiyan bir adam daum"da olur ama yukardada arkadasimiz dedi zaten hak ettigini vermiyorlar adama.
eng1n
28.Temmuz.2011, 12:47
Ntv sporda başkan demirören T.D olarak Gutiyi falan düşünüyor diyor. Oyuncu - Menajer gibi olacak herhalde.
anil luque
28.Temmuz.2011, 13:20
Yok artık , Guti mi ?
SyNdRoMe23
28.Temmuz.2011, 13:21
denemeye değer bence :(
benim gönlüm Denizli'den yana. Gelsin önce teknik adam olsun sonra sportif direktör falan...
GeNç KaRTaL
28.Temmuz.2011, 13:23
Yahu ne Guti'si? Fantaziye hiç gerek yok.Hiç olmadı Mustafa hocayı çağırın,bu zor dönemde geri çevirmeyecektir teklifi.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Temmuz.2011, 15:33
Mustafa Denizli çok iyi olur gerçekten.Guti haberine hiç ihtimal vermiyorum,ama olursa inanılmaz ilginç olacak.
kalemci
28.Temmuz.2011, 23:28
Denizli Tayfur gelene kadar teknik direktör ardından sportif kordinatör diyorlar.Guti ise kesinlikle aspargas.
eXcitinG
30.Temmuz.2011, 12:47
Tayfur geLene kadar takımın başında Koch oLacak.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Temmuz.2011, 14:01
Aslında ben bikaç gün önceden bu haberi vermiştim twitter'dan ama... :p
http://www.yukleresim.com/images/08955827716096194025.jpg
vego
01.Ağustos.2011, 16:25
İşte formaların satış tarihi!
01 Ağustos 2011 Pazartesi 15:14
http://www.haber1903.com/images/haberler/iste_formalarin_satis_tarihi_1312201464.jpg Beşiktaş taraftarının merakla beklediği yeni sezon formaları bu hafta satışa çıkıyor.
HABER1903'ün edindiği bilgiye göre yeni sezonunun ilk forması olan beyaz formanın 3 ya da 4 Ağustos 2011 tarihinde Kartalyuvası mağazaları'nda satışa sunulacağı öğrenildi.
Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber
kalemci
01.Ağustos.2011, 17:06
Geçen sene ki formadan bi farkını göremedim malesef ama illaki alırız 2 tane.Geçen sene Guti ve Q7 almıştım bu sene Simao ve Pektemek veya Necip alırım.
GeNç KaRTaL
01.Ağustos.2011, 17:29
Geçen sene ki formadan bi farkını göremedim malesef ama illaki alırız 2 tane.Geçen sene Guti ve Q7 almıştım bu sene Simao ve Pektemek veya Necip alırım.
Resimdeki geçen sezonki forma zaten.:icon_biggrin:
kalemci
01.Ağustos.2011, 17:35
Tek fark Toyota yani bu forma mı olacak bu sene onu anlamadım :)
GeNç KaRTaL
01.Ağustos.2011, 17:40
Tek fark Toyota yani bu forma mı olacak bu sene onu anlamadım :)
Yok o forma toyota ile yapılan anlaşmada örnek olarak kullanılmıştı.Farklı olacak bu sezon,aynısı olmayacak.:)
kalemci
01.Ağustos.2011, 19:02
Aman diyim bi tanıtsalarda görsek artık.
anil luque
02.Ağustos.2011, 01:07
Ben de çok merak ediyorum formalarımızı , almayı düşünüyorum bu sene. Geçen sene alamamıştık.
anil luque
02.Ağustos.2011, 14:50
A Bola'nin son dakika haberine gore Besiktas'in yeni hocasi Carvalhall.
@tribündergi.
Kimdir bu adam bilgisi olan var mı ?
besiktas1903
02.Ağustos.2011, 14:53
Yönetim kurulu toplantısından yeni bir antrenör kararı çıktı.
Yeni hocanın Portekizli Carvalhal olduğu ve az sonra resmi internet sitesinden konu hakkında açıklama yapılacağı öğrenildi.
Tayfur Havutçu'nun tutukluluk süresi tamamlanana kadar takımı Carvalhal'ın çalıştıracağı, Tayfur Havutçu'nun görevinin başına döndüğünde de Carvalhal'ın yardımcı antrenör olacağı öğrenildi
Haber 1903
Geçenlerde Mourinho önermis diye haberler vardi
anil luque
02.Ağustos.2011, 14:53
Bjk TV'den de yayınlama yapılmış. Tayfur Hoca dönene kadar Carlos Carlavhall'e emanetiz..
SyNdRoMe23
02.Ağustos.2011, 15:14
Daum'un gelmesinden iyidir. Daum gelince eğer tayfur aklanırsa Daum'a sen yardımcı ol diyemezdik.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Ağustos.2011, 15:25
Bilal Meşe olaya açıklık getirdi. Zaten bu olaylar çıkmadan önce de geçen ay Carvalhal'ın antrenör olarak getirilmesi kararlaştırılmış fakat böyle birşey olunca bu kadar sarkmış ve geçici teknik direktörlüğe getirilmiş. Tayfur Hoca dönünce takım tekrardan ona emanet olacak.
*Yalnız yönetimimizin bu süreçte Tayfur'a sürekli destek olması,tavrı çok iyi,mutluluk verici.
vFor
02.Ağustos.2011, 15:29
Tayfur hoca dönünce carvalhall yardımcı olacak koch gençleremi bakıcak ?
kalemci
02.Ağustos.2011, 15:30
Sözleşmesinde bile yardımcı antrenör yazacak diyorlar tivitırda.
besiktas1903
02.Ağustos.2011, 15:56
Resmi açiklama geldi
Yönetim Kurulumuz'un 02.08.2011 tarihinde yaptığı toplantı neticesinde Futbol A Takımımız'ın Teknik Direktörümüz Sayın Tayfur Havutçu ve ekibinin görevine devam etmesi oy birliği ile karar altına almıştır.
Ancak hocamızın fiilen görevine devam etmesinin henüz mümkün olmadığı göz önüne alınarak, Futbol A Takımımız'ın Avusturya kampı sırasında kampa katılan, hocamız ile görüşüp yardımcı hoca olarak görev tanımı belirlenmiş, hocamız tarafından teknik ekip içinde yer alması talep edilmiş, A Takımımız'ın kamp bitiminde İstanbul’a dönüşü kendisinin göreve başlama tarihi olarak saptanmış, bununla birlikte kamuoyu tarafından takip edilen ve bilinen sebeplerle gelişi bir süre ertelenmiş olan Sayın Carlos Carvalhal‘ın Teknik Direktörümüz Sayın Tayfur Havutçu’nun yeniden görevine döneceği tarihe kadar, teknik direktör yetkileriyle göreve başlamasına oybirliği ile karar verilmiştir.
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu
footballer33
02.Ağustos.2011, 15:59
Portekizlilerin ve Jorge Mendes'in etkisi var bence Carvalhal'ın gelmesinde. Geçiş dönemi için bir hoca şarttı. Hayırlı olsun. Tayfur hocamızı bekliyoruz artık bir an önce.
Bujsas
02.Ağustos.2011, 16:54
Umarım hayırlı olur bizim için.
eXcitinG
02.Ağustos.2011, 17:16
Çok mantıkLı bir hamLe. BöyLece oLası bir Portekiz huzursuzLaşması da engeLLenmiş oLacak ve ayrıca Tayfur hoca çıkınca takımın başına geri dönecek.
GeNç KaRTaL
02.Ağustos.2011, 18:04
Hocanın arkasında durmak adına alınmış bir karar.Tayfur hoca mahkemeden aklanınca (en az 6 ay deniyor) hemen görevinin başına geçebilecek mi acaba? (psikolojik sebeplerden dolayı) Carvalhal,Portekiz'in gezici hocalarından.13 senede 12 takım çalıştırmış.Geçmişi pek parlak değil yani.Tayfur hocanın yerine acaba iyi bir hoca ile anlaşsaydık daha mı iyi olurdu? Zaten Tayfur hocanın başarılı olup olamayacağı konusunda soru işaretleri çok fazlaydı. Açıkcası kafam karışmış durumda biraz.İnşallah bizim için hayırlı olur bu karar.
RaSenGan
02.Ağustos.2011, 18:13
2004-2005 sezonu başında Belenenses'in 8 maçta aldığı 5 yenilgi sonucu Lizbon ekibinden kovulmuştur.
Portekiz'de Marítimo'nun başına geçmiş, takım 11 maçta 1 galibiyet alınca kovulmuştur.
Beşiktaş'ın işi zor :)
kalemci
02.Ağustos.2011, 18:44
Portekizin Yılmaz Vural'ını getirdik.Başarısızlıklarını yukarda Aygün saymış zaten ama başarılarıda var Vitória de Setúbal ile 2 yılda Liga Sagres'e çıkartıyor takımı 5.yapıyor ve Portekiz Kupasını da kazanıyor.
SAİT71
02.Ağustos.2011, 19:01
Bana göre böyle bir adam getireceklerine Yılmaz Vural'ı getirselerdi daha iyiydi. En azından yerli avantajı olurdu... Aralarında fark yok çünkü...
eXcitinG
02.Ağustos.2011, 19:09
Jose Mourinho ya yakın bir isim ve bizim yöneticiLerde sürekLi Mourinho iLe temas kuruyorLar zaten. Mourinho da bu isime onay vermişti ve bize önermişti. CarvaLhaL Mourinho iLe fikir aLışverişinde buLunabiLir ayrıca geçici süre iLe görevde oLacağı için çokta probLem yok. Portekiz Li oyuncuLar ve BreziLyaLı oyuncuLar iLe de aynı diLi konuşacak oLması da büyük artı bence. Yönetim doğru bir yoL izLedi.
kalemci
02.Ağustos.2011, 19:31
Mourinho'nun en yakın arkadaşlarından biriymiş.Bencede çok akıllıca bi iş yaptı yönetim.Bizdeki Vuralı getirselerdi 1 ay içinde takımı dağıtır geri giderdi :)
SyNdRoMe23
02.Ağustos.2011, 19:54
Bana göre böyle bir adam getireceklerine Yılmaz Vural'ı getirselerdi daha iyiydi. En azından yerli avantajı olurdu... Aralarında fark yok çünkü...
Yılmaz Vural bu takımı yerle bir eder 1
Bütün yıldızlarla sürtüşür 2
Tayfur aklandığında Yılmaz hoca sen Tayfur'a yardımcı ol diyemeyiz 3.
Neden Yılmaz Vural gelmedi sorunsalına 3 sebep.
GALATAS4R4Y
02.Ağustos.2011, 19:56
Schuster gibi olmaz umarm.
GeNç KaRTaL
03.Ağustos.2011, 04:59
İlk formamız BeşiktaşTv'de açıklanmış.Diğerleri de 13 ve 23 Ağustos'ta açıklanacakmış.
http://i56.tinypic.com/ml0zcy.png
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/216869_10150284329839297_329264229296_7356382_8109 484_n.jpg
SyNdRoMe23
03.Ağustos.2011, 05:08
ben sanki bu formaları yorumlamıştım ya :D
neyse güzel forma, çok klasik ama güzel. altına siyah şort iyi gider :D bi farklılık yaparlar umarım diğer formalarda.
Military
03.Ağustos.2011, 13:34
Güzel formaymış.
GeNç KaRTaL
03.Ağustos.2011, 13:58
http://www.sporx.com/img/2011/08/03/xs.jpg
http://www.sporx.com/img/2011/08/03/xss.jpg
GeNç KaRTaL
03.Ağustos.2011, 14:08
Beşiktaş Saldıracak
Tayfur Havutçu'nun yokluğunda Beşiktaş'ı çalıştıracak olan Portekizli teknik adam Carlos Carvalhal, Siyah-Beyazlı takımın başında çıktığı ilk antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kısa süre içerisinde Türkçe konuşarak takımla daha iyi anlaşacağını ifade eden Carvalhal, sisteminin 4-3-3 olduğunu belirtti. Carvalhal, amaçlarının hem Tayfur hocaya hem de Beşiktaş'a güzel günler yaşatmak olduğunun altını çizdi.
İŞTE PORTEKİZLİ HOCANIN İLK GÜN ÖNE ÇIKAN SÖZLERİ
- 4-3-3 sistemiyle oynayacağız ama değişikliğe de uygun bir sistemimiz olacak.
- Avusturya kampında Tayfur hoca ile görüştük. Tayfur hocanın vizyonundan çok etkilendim.
- Benimle aynı dille konuşan futbolcularımızla anlaşabilmek için Portekizce önemli. Ama Portekizceden öte en kısa sürede geliştirmek istediğim dil Türkçe. Tam olarak anlaşabilmemiz ve adapte olabilmem için Türkçe öğrenmem lazım.
- 3-4 ay içerisinde güzel bir Türkçe konuşacağım.
-Teknik ve taktik konuşmalar yaptık. Buraya gelirken ne istediğimizi biliyorduk ve bunları ilk günden konuştuk. Kısa süre içerisinde maçımız olacak. Ve futbolcularımızın bu sürede en iyi şekilde taktiklere uyum sağlaması lazım. Bunun için konuşmalar yaptık.
- Hem Tayfur hocamıza hem de Beşiktaş'a çok güzel günler yaşatmak istiyoruz.
DHA
SyNdRoMe23
03.Ağustos.2011, 16:15
Vay be cidden Türkçe öğrenmek için çaba gösterecekse bu adamda iş var derim ben. en azından bir durak olarak yada yatma yeri olarak görmüyor demektir
Bujsas
03.Ağustos.2011, 16:57
Türk futbolununda aşığıymış.
RaSenGan
03.Ağustos.2011, 17:06
Vay be cidden Türkçe öğrenmek için çaba gösterecekse bu adamda iş var derim ben. en azından bir durak olarak yada yatma yeri olarak görmüyor demektir
Çünkü Tayfur Havutçu geri dönerse yine takımın içinde yer alacak :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Ağustos.2011, 17:10
Forma güzel. Bildiğimiz,klasik beyaz forma :)
vego
03.Ağustos.2011, 17:12
Beşiktaş'ın ilk rakibi Ergotelis
3 Ağustos 2011 14:56 | NTV Spor ve Ajanslar
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında yarın Hollanda'ya gidecek ve 2 özel maç oynayacak olan Beşiktaş'ın ilk rakibi Yunanistan Süper Ligi takımlarından Ergotelis oldu.
http://media1.ntvspor.net/C/I/172/besiktashaber3_O48Q7.jpg
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında yarın Hollanda'ya gidecek ve 2 özel maç oynayacak olan Beşiktaş'ın ilk rakibi Yunanistan Süper Ligi takımlarından Ergotelis oldu.
Hollanda'nın Venlo kasabasında 10 Ağustos'a dek kamp yapacak siyah-beyazlılar, 5 Ağustos Cuma günü Ergotelis ile karşılaşacak.
Beşiktaş'ın kampta bir hazırlık maçı daha oynayacağı, rakibin henüz kesinlik kazanmadığı bildirildi.
footballer33
03.Ağustos.2011, 17:44
Formayı beğendim, sade ve güzel. Yeni formaları da merakla bekliyorum.
SyNdRoMe23
03.Ağustos.2011, 18:03
Çünkü Tayfur Havutçu geri dönerse yine takımın içinde yer alacak :)
kalacağını biliyorum da bu futbol için bu ülkeye gelip ilk iş türkçe öğreneceğim demek bizim pek alıştığımız bir şey değil
besiktas1903
03.Ağustos.2011, 18:44
Sonunda geliyorlar Hollanda'ya cuma gunu maca giderim :D hafta sonuda antremanları izlerim :)
Bujsas
04.Ağustos.2011, 10:51
yönetim doğru işler yaptı bakalım neler olcak
besiktas1903
04.Ağustos.2011, 15:27
cuma günü maç galiba Köln'de
anil luque
04.Ağustos.2011, 15:37
#ifadeyegitgumusdag . twitter'da şu anda tt bu yazı. göksel gümüşdağ'ın emniyete gidip doğru düzgün ifade vermesi durumunda suçsuz yere içerde yatan 3 kartalımız özgürlüklerine uçacaklar ama ne bu 'sayın' göksel bey gitmeye niyetli ne de millet onu çağırmaya niyetli. Bu kadar belli etmeyin bazı şeyleri ayıptır , yazıktır , günahtır !
vego
04.Ağustos.2011, 17:18
Beşiktaş'ta ikinci yurt dışı seferi
4 Ağustos 2011 15:50 | NTVSpor.net
Daha önce Avusturya'da kamp yapan siyah beyazlı ekip, 4-10 Ağustos tarihleri arasında yapacağı kamp için Hollanda'nın Venlo kasabasına gitti.
http://media1.ntvspor.net/C/I/173/bjkk_YGD5F.jpg
Liglerin ertelenmesiyle birlikte, hazırlık sürecinde plan değişikliğine giden Beşiktaş, kamp çalışmaları için Hollanda'nın Venlo kasabasaı'nı tercih etti.
24 kişilik oyuncu kadrosuyla Hollanda'ya giden Beşiktaş'ta ameliyat olan Ersan Gülüm, tedavisine devam edilen Mustafa Pektemek ile Ümit Milli Takıma çağırılan Necip Uysal ve Burak Kaplan kamp kadrosunda yer almadı.
Hollanda kampında 2 hazırlık maçı yapacak Beşiktaş, yarın saat 20:00'de Yunanistan Süper Lig takımlarından Ergotelis ile karşı karşıya gelecek.
vego
04.Ağustos.2011, 18:07
Almeida var, Quaresma yok!
04 Ağustos 2011 Perşembe 16:54
http://www.haber1903.com/images/haberler/almeida_var_quaresma_yok_1312466190.jpg Portekiz Milli Takımı'nda, önümüzdeki hafta oynanacak Lüksemburg maçının aday kadrosu belli oldu.
Teknik direktör Paulo Bento, Beşiktaş'ın forveti Hugo ALmeida'yı kadroya çağırırken, Ricardo Quaresma'ya şans vermedi.
10 Ağustos'ta oynanacak maçın kadrosunda süpriz isimlerde var. Veteran golcü Nuno Gomez'i kadroya dahil eden Bento, Nuno Gomez'in kaliteli bir oyuncu olduğunu, son yıllarda milli takıma çok fazla seçilememesine rağmen tecrübesiyle hala takıma çok şey katabileceğini ifade etti.
Ayrıca Porto'nun orta saha oyuncusu Castro'nun da kadroya dahil edilmesi süpriz olarak değerlendirildi.
İşte Portekiz'in aday kadrosu:
Kaleciler: Eduardo (Benfica), Rui Patricio (Sporting), Quim (Braga)
Defans: Bruno Alves (Zenit), Fabio Coentrao (Real Madrid), Joao Pereira (Sporting), Pepe (Real Madrid), Ricardo Carvalho (Real Madrid), Silvio (Atletico Madrid)
Orta Saha: Castro (FC Porto), Andre Santos (Sporting), Joao Moutinho (FC Porto), Raul Meireles (Liverpool), Ruben Micael (FC Porto)
Forvet: Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Danny (Zenit), Hugo Almeida (Beşiktaş), Postiga (Sporting), Nani (Manchester United), Nuno Gomes (Braga), Varela (FC Porto)
Haber Kaynağı: Sporx
ozaniel
05.Ağustos.2011, 05:21
Genç oyuncuların fona satılması ile ilgili haberler ne durumda? Umarım gerçekleşmez bu olay.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Ağustos.2011, 23:28
Genç oyuncuların fona satılması ile ilgili haberler ne durumda? Umarım gerçekleşmez bu olay.
Gerçekleşti diye biliyorum.Benim de hiç hoşuma gitmiyor bu olay.
eXcitinG
06.Ağustos.2011, 00:17
Ergotelis`i Sivok ve AureLio nun goLLeri iLe 2-1 yendik. Bu arada ALmeida 9 numaraLı formayı Bebe de 10 numaraLı formayı aLmış. Keşke 10 Numarayı Simao aLsaydı.
di canio
06.Ağustos.2011, 00:19
Ergotelis`i Sivok ve AureLio nun goLLeri iLe 2-1 yendik. Bu arada ALmeida 9 numaraLı formayı Bebe de 10 numaraLı formayı aLmış. Keşke 10 Numarayı Simao aLsaydı.
Simao 11 numarayı mı giyecek?
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Ağustos.2011, 00:24
20 Numara giydi maçta Simao.Ama sezonda 20 Numara giyer mi bilmiyorum :)
eXcitinG
06.Ağustos.2011, 00:24
A.Madrid te giydiği numara 20 yi aLmış.
eXcitinG
06.Ağustos.2011, 00:26
20 Numara giydi maçta Simao.Ama sezonda 20 Numara giyer mi bilmiyorum :)
Bu numaraLar geLecek sezon giyiLecek numaraLar. Yeni formaLar iLe yeni numaraLar da ortaya çıktı. Fernandes 18, Toraman da 5 numarayı taşıyacak.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Ağustos.2011, 00:27
Bu numaraLar geLecek sezon giyiLecek numaraLar. Yeni formaLar iLe yeni numaraLar da ortaya çıktı. Fernandes 18, Toraman da 5 numarayı taşıyacak.
Toraman 5 numara güzel olmuş.Ama Fernandes'e 4 numara yakışıyodu sanki :)
eXcitinG
06.Ağustos.2011, 00:29
Toraman 5 numara güzel olmuş.Ama Fernandes'e 4 numara yakışıyodu sanki :)
O da eski takımında ki VaLencia da ki forma numarasını aLmış.
GeNç KaRTaL
06.Ağustos.2011, 00:30
Bu sezon Fernandes'in katkısıyla duran top organizasyonlarından çok gol bulacağız gibi.Kupa finalinde de Fernandes'in kullandığı duran top sayesinde çevirmiştik maçı.
Yeni sezon hazırlıklarına Hollanda'da devam eden Beşiktaş, hazırlık maçında Yunanistan ekibi Ergotelis'i 2-1 yendi.
Sud Station Köln'deki karşılaşmaya Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, İbrahim Toraman, Ekrem Dağ, Mehmet Aurelio, Guti, Almeida, Simao, Bebe, Fernandes ve Sivok onbiriyle başlayan Siyah-beyazlılar, ilk dakikadan itibaren rakibi üzerinde büyük bir baskı kurdu. Girdiği pozisyonlardan yararlanamayan Beşiktaş, 44. dakikada 1-0 öne geçti. Fernandes'in kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen Sivok'un kafa vuruşuyla golü bulan Siyah-beyazlılar, soyunma odasına 1-0 üstünlükle gitti.
İkinci yarıya Guti-Quaresma değişikliğiyle başlayan Beşiktaş, yakaladığı ilk fırsatta ikinci golü buldu. 47. dakikada Fernandes'in kullandığı köşe vuruşunda topa yükselen Aurelio'nun kafayla yaptığı vuruşu, Siyah-beyazlıları 2-0'lık üstünlüğe taşıdı. 60. dakikada Aurelio-Ernst, 75. dakikada Almeida-Holosko değişikliklerini yapan Beşiktaş karşısında fazla etkili olamayan Ergotelis, 80. dakikada Karalis'in attığı golle farkı 1'e indirdi.
Mücadelede başka gol olmayınca Beşiktaş, Hollanda kampındaki ilk hazırlık maçını 2-1 kazandı.
Bu arada Siyah-beyazlı takım, teknik direktör Tayfur Havutçu'nun yerine vekaleten görev yapan antrenör Carlos Carvalhal yönetimindeki ilk maçında galip geldi.
MAÇTAN DAKİKALAR
3. dakikada Ekrem Dağ'ın sağ taraftan yaptığı ortayı, defans kale önünde uzaklaştırdı.
12. dakikada Ergotelis'in geliştirdiği atakta Gilberto ceza alanı önünde topa sert vurdu, meşin yuvarlak yandan az farkla dışarı çıktı.
27. dakikada derinlemesine pasla bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Shashiashvili'nin şutunu kaleci Cenk ayaklarıyla çıkardı.
34. dakikada sol tarafta yay üzerinde topla buluşan Almeida'nın sert şutunu kaleci zor kurtardı.
42. dakikada Simao'nun kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen Sivok, meşin yuvarlığı ağlarla buluşturdu: 1-0.
İlk yarı Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
46. dakika sağdan yapılan köşe vuruşunda defanstan seken topa kafayla vuran Mehmet Aurelio, farkı ikiye çıkardı.
73. dakikada sağ taraftan kullanılan köşe vuruşunda kafaya yükselen Nikolaos, topu sol kale direğinin dibinden ağlara gönderdi: 2-1.
87. dakika ceza alanı içindeki karambolde topa son olarak ayak koyan Sivok'un şutunu kaleci çıkardı.
Karşılaşma, Beşiktaş'ın 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.
BEŞİKTAŞ: 2 - ERGOTELİS: 1
Stat: SüdStadion Köln
Hakemler: Christian Bondoretti, Marc Fromel, Bejamin Bloser
Beşiktaş: Cenk, İsmail, Ekrem, İbrahim (Dk. 84 Egemen), Mehmet Aurelio (Dk. 63) Ernst), Guti (Dk. 46 Quaresma), Almeida (Dk. 71 Holosko), Bebe, Simao (Dk. 82 Veli), Fernandes, Sivok
Ergotelis: Pirson, Gialousis, Shashiashvili (Dk. 71, Brouno) Hieblinger, Oliseh, Gilberto, Silva, Jiovanovic (Dk. 71 Georgios), Romano, Koutsianikoulis (Dk. 65 Nikolaos), Budimir
Sarı kartlar: Dk. 59 Fernandes (Beşiktaş), Dk. 89 Georgios (Ergotelis)
Goller: Dk. 42 Sivok, Dk. 46 Mehmet Aurelio (Beşiktaş), Dk. 73 Nikolaos (Ergotelis)
footballer33
06.Ağustos.2011, 00:31
Bizim 9 numarada da Pancu'dan sonra bir uğursuzluk var. Mesela Ailton ve Erkan Zengin aklıma gelen 2 örnek. Bu sefer de Almeida için aynı durum yaşanmaz umarım. :)
eXcitinG
06.Ağustos.2011, 00:32
10 numara da da probLem var. Sergen den sonra o formayı giyen LanetLenmiş gibi oynamaya başLadı. Sergen bırakırken üfLedi mi ne yaptı acaba :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Ağustos.2011, 00:35
Ama 9 numaranın uğursuzluğuna kesin inanıyorum ben :D
besiktas1903
06.Ağustos.2011, 02:46
Maçtan yeni geldim kaldiklari otele'de ugradigimiz için yeni gelebildim :)
GeNç KaRTaL
06.Ağustos.2011, 02:52
Maçtan yeni geldim kaldiklari otele'de ugradigimiz için yeni gelebildim :)
Müsait olduğun zaman maçla ilgili fikirlerini aktarırsın.:) Maç yayını olmamış.Kimsenin fikri yok maçla iligili.
besiktas1903
06.Ağustos.2011, 03:08
Müsait olduğun zaman maçla ilgili fikirlerini aktarırsın.:) Maç yayını olmamış.Kimsenin fikri yok maçla iligili.
Aslinda oyuna öyle pek bakamadim :p ama yarin Bjk TV özet verecek :)
Aklima kalan Fernandes'in oyunu güzel çalimlar falan atti. Quaresma rabona ile bir orta verdi aslinda daha gollu bir maç bekliyordum ama olsun Besiktasimi gördüm ya o yeter :)
besiktas1903
06.Ağustos.2011, 03:55
Özet görüntüler için 12:00 ve 19:03 bültenlerini kaçırmayın derim. BJK TV!..
GeNç KaRTaL
06.Ağustos.2011, 04:08
İnternete düşer kesin.:)
GeNç KaRTaL
08.Ağustos.2011, 15:56
Son iki hazırlık maçımızın özet görüntüleri
http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150263645823192&oid=218473211511963&comments
http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150263658233192&oid=218473211511963&comments
GeNç KaRTaL
08.Ağustos.2011, 21:18
Diğer formalarımızın böyle olacağını söyleniyor.
http://img851.imageshack.us/img851/2072/shirtsr.jpg
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Ağustos.2011, 21:26
Offf :) Kırmızı forma çıkarsa almayan... :)
Tatanga17
09.Ağustos.2011, 00:46
Toyota reklamı çok sırıtmış.
kalemci
09.Ağustos.2011, 00:47
Gayet güzel olmuş bence.Hele klasik çubuklu yine güzel yine güzel arkadaş.
Revolution
09.Ağustos.2011, 00:50
Beşiktaşlı olsam her türlü siyah alırdım :)
kalemci
09.Ağustos.2011, 00:51
Olmasan da al.Alın verin ekonomiye can verin :)
anil luque
09.Ağustos.2011, 13:49
Çubuklu gerçekten çok iyi ama çıkarsa kırmızı alınırr
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
09.Ağustos.2011, 16:01
Çubuklu gerçekten çok iyi ama çıkarsa kırmızı alınırr
Aynen abi.Kesinlikle ama kesinlikle kırmızı alacağım. :)
Fearless Coward
09.Ağustos.2011, 16:05
Hepsi birbirinden güzel olmuş...Ancak toyota reklamı biraz daha aşagıya alınmalı zaten kesin değilmiş...
footballer33
09.Ağustos.2011, 21:51
Toyota reklamı çok sırıtmış.
Cola Turka'dan iyidir. :)
Bu formalar aynen bu şekilde çıkarsa çubuklu ya da kırmızı formadan birini mutlaka alacağım.
Yalnız bence de 'Toyota' yazısı biraz daha aşağıya indirilebilir.
LadroN
09.Ağustos.2011, 22:21
Toyota reklamını biraz daha üste koysalarmış arma altta Toyota üstte olacakmış.Kırmızı forma çok güzel olmuş bu arada.
eXcitinG
10.Ağustos.2011, 01:40
HoLLanda da ki son hazırLık maçımızı 5-1 kazandık. Takımın goLLerini Guti,Q7 ( 2 ), Simao ve VeLi attı.
Bu arada U-21 miLLi takımında ki maçta sakatLanan BEBE nin de durumunun ciddi oLduğu söyLeniyor. Yarın ki MR dan sonra durumu tam oLarak netLeşicekmiş.
anil luque
10.Ağustos.2011, 02:02
Bebe'nin durumu ciddi değildir umarım. Bu arada Toyota yazısının biraz daha göbeğe yakın olması bence de çok iyi olurdu aslında. Böyle çok yukarda kalmış
GeNç KaRTaL
10.Ağustos.2011, 03:10
Bu sakatlıklar bu sezon da peşimizi bırakmayacak gibi.İnşallah ciddi bir sakatlık değildir.Ayrıca Toyota yazısı siz söyleyene kadar hiç dikkatimi çekmemişti.Bence bir sıkıntı oluşturmuyor görsel olarak.
besiktas1903
10.Ağustos.2011, 03:36
bugünkü maç'a gidemedim ama duyduguma göre Hilbert ve Aurelio kötü oynamis. Tanju sol bekte çok iyimis adam geçirmemis. Toraman ikinci yari sag bekte görev yapti ve iyi de oynamis. Guti istekliymis güzel ara paslar vermis geriye gelip top almis. Fernandes ile bu sezon duran toplar ile çok gol atacagiz :D ve ayrica Mehmet Akyüzden yedekten baska birsey olmaz. Kampta Muhammed daha fazla gol atti :)
Carvalhal çok cana yakin biri ve hemen Türkçe'de ögrenmeye baslamis
garydelgadov
10.Ağustos.2011, 03:45
Formaları ilk kez görüyorum.2010daki faciadan sonra 2 yıldır çok iyi formalar yapılıyor.Param olsa alırdım kesin.:D
besiktas1903
10.Ağustos.2011, 03:51
Formalar böyle olursa süper bu sene Türkiye'ye gittigimde alirim kesin. siyah ve kirmiziyi kesin alirim.
besiktas1903
10.Ağustos.2011, 03:59
Bebe'nin sakatligi ciddi degildir umarim. Bu arada Burak Kaplan umit milli takimin 2-0 dan 3-2 yendigi maçta 2 gol atmis diger golu Orhan Gülle atti
besiktas1903
10.Ağustos.2011, 04:57
umit milli takimin maçini izleyen arkadas Necip sahanin yildiziydi diyor ve Burak'da iyi oynamis.
di canio
10.Ağustos.2011, 12:20
Bebe'den kötü haber: Portekizli 6 ay yok
http://media1.ntvspor.net/C/I/174/bebe_sevinc_bjk_600_NXH50.jpg
Portekiz Ümit Milli Takımı'nın, Slovakya ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan Bebe'nin, çekilen MR'ı sonucunda sol diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildiği ve sahalara dönmesinin 6 ayı bulacağı bildirildi.
Beşiktaş Kulübü Doktoru Devrim Urgun, Portekiz Milli Takımı doktorlarıyla görüştüğünü belirterek, ''Ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildiğini bize bildirdiler. Oyuncumuzun ameliyat olması gerekiyor.
BEŞİKTAŞ İLE MANU AMELİYAT İÇİN ORTAK KARAR VERECEK
Kendisi bizde kiralık oynadığı için kulübü Manchester United yetkilileriyle de irtibata geçtik. Ameliyatın nerede yapılacağı konusunda ortak karar vereceğiz'' diye konuştu.
Kaynak: ntvspor.net (http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/45724/bebeden-kotu-haber-portekizli-6-ay-yok)
Corpus
10.Ağustos.2011, 12:51
Hadi be gerçekten üzüldüm. Çok yazık...
byariff
10.Ağustos.2011, 13:28
gecmis olsun onemli bir kayip galiba manchester ole gorusup ortak bir konuda anlascaklarmis gazetelerde oyle yaziyordu
anil luque
10.Ağustos.2011, 13:33
Bu kadarı da şanssızlık be abi diyecek birşey yok..
Revolution
10.Ağustos.2011, 13:43
Capraz baglar pesini birakmiyor Besiktas'in. Gecmis olsun, cok kotu bir bolge sakatlik icin.
eXcitinG
10.Ağustos.2011, 13:49
Bıktım artık bu çapraz bağ sakatLığını duymaktan. Nedir bu bağLardan çektiğimiz yahu. Pff.
anil luque
10.Ağustos.2011, 13:53
İşin kötüsü çok da umutluyduk Bebe'den.
Suicider
10.Ağustos.2011, 14:01
Geçmiş olsun arkadaşlar.
besiktas1903
10.Ağustos.2011, 14:19
nedir bu sakatliklardan çektigimiz geçen seneden beri hep sakatlik. bu sene önce Ersan 6 ay simdi de Bebe, Kariyerlerinde daha yeni yeni cikis yapan iki genç yazik oldu.
Geçmis olsun Bebe
http://www.kartalbakisi.com/r/_foto/upload/upload_727526.jpg
:(
besiktas1903
10.Ağustos.2011, 14:40
Delgado, Sivok, Ersan, Bebe ...
Pablo Batalla
10.Ağustos.2011, 15:50
Bebe için yazık olmuş.Umarım altı ay sürmez sakatlığı..
Revolution
10.Ağustos.2011, 15:51
ön ve arka çapraz bağlar yırtılmış, sadece ön değil. çok kötü ya, allah acil şifalar versin. çok genç daha
vego
10.Ağustos.2011, 15:56
Basladik.Durmayiz simdi.
anil luque
10.Ağustos.2011, 16:55
Agzını hayra aç be Ogulcan kardeşim. Bu sezon ilk ve son olsun , o da mümkün mertebe kısa sürsün inşalalh ne diyelim artık. Talihsizlikten başka birşey değil. Gazozuna maçta oyuncumuz sakatlanıyor hem de 6 ay.
footballer33
10.Ağustos.2011, 17:41
Çok yazık oldu, çok. Ben böyle bahtsızlığın içine edeyim be. Milli takımda bir futbolcu sakatlanıyor ve bu bizi buluyor hep. http://forum.turksportal.net/vb/./images/smilies/icon_evil.gif Geçmiş olsun Bebe. :( Şimdi bu durumda Holosko kalır gibi duruyor ve eğer kalırsa yine de golcü alınmalı bence. Cenk Tosun aklıma gelen ilk isim şu an, takas artı parayla falan alınır. Zaten G.Antep Avrupa'dan da elendi. Yabancı golcü almak için de bir liste oluşturulur, Carvalhal transfer isteyecektir muhtemelen.
GeNç KaRTaL
10.Ağustos.2011, 18:21
Bebe yalan oldu yani bu sezon.Sakatlıktan sonra kendisini toparlayana kadar lig biter zaten.Offfffffffff.Allah'ım bitsin bu şansızlık artık.
garydelgadov
10.Ağustos.2011, 20:48
Çok geçmiş olsun.Büyük ihtimal fesh edilecektir sözleşmesi.Yabancı sınırlamasından ötürü Holoskonun gitmesine de gerek kalmadı zaten sıkıntı yaşamayız ama çok üzüldüm sakatlık yaşamasına.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Ağustos.2011, 20:55
Of of of nedir bu sakatlıklardan çektiğimiz... :uzgun:
eXcitinG
10.Ağustos.2011, 22:24
Manu bize bunun üzerine geçici oLarak Nani yi versin.
ozaniel
10.Ağustos.2011, 22:44
Artık takımda Koch olduğuna göre bu sakatlıklar sık olmaz, Ersan zaten sakatlıktan çıkmıştı, Bebe maç içindeki darbeden sakatlandı ama geçen seneki faciayı yaşamayız bence.
KaPaLı
11.Ağustos.2011, 01:10
Artık takımda Koch olduğuna göre bu sakatlıklar sık olmaz, Ersan zaten sakatlıktan çıkmıştı, Bebe maç içindeki darbeden sakatlandı ama geçen seneki faciayı yaşamayız bence.
Koch'un oyuncuları 60-90 arası çok koşmasıyla meşhurdur ama bu oyuncuların çok sık sakatlanmasına sebep olabilir. Özellikle sezon öncesi yükleme yapmamış oyuncular sezonu erken kapatabilir.
eXcitinG
11.Ağustos.2011, 02:23
Hugo ALmeida Portekiz in 5-0 kazandığı maçta 2 goL attı. Bu adam bu sezon çok iş yapacak. Zaten hazırLık kampından beri gösterdiği performans bunu işaret ediyor. Çok güveniyorum ona.
Bu da attığı muhteşem goLü.
http://www.youtube.com/watch?v=E18SxWf3CVI&feature=watch_response
Suicider
11.Ağustos.2011, 02:35
oy oy oy gole bak
footballer33
11.Ağustos.2011, 03:33
Quarizmatik bir gol olmuş. :D Bu gollerini bizde de atmasını bekliyorum bu sezon ve takım içinde, forvetlerden en çok ona güveniyorum.
Zekirdek
11.Ağustos.2011, 03:42
Almedia her ne kadar iyi olursa olsun yine oraya bir forvet lazım. Hemde şu kontenjan sınırı kalkmışken.
Heroon
11.Ağustos.2011, 12:01
Manu Bebenin sakatlanmasından sonra Bebenin kiralık kontratını fesih edip yerine baska kiralık oyuncu önericekmis galiba, en olmadı Portekizden baska bi oyuncu alacaklarmıs.
anil luque
11.Ağustos.2011, 15:30
Almeida'nın sapkın bir adam olduğunu biliyordum İnter'e attığı golden sonra bu pek bir şey değil yani :)
Bebe'nin yerine adam önereceklerini sanmıyorum ben.
garydelgadov
11.Ağustos.2011, 15:50
Bebe'nin yerine adam göndermeleri Şildenfelti alma hikayemize çok benziyor sanki.
eXcitinG
11.Ağustos.2011, 18:04
Çok fazLa forma şansı buLamayan VaLencia yı önersinLer bize. Çok güzeL oLur.
Ralph
11.Ağustos.2011, 18:17
Evet Valencia çok iyi olur. Çok süratli bir oyuncu.
footballer33
11.Ağustos.2011, 22:10
Macheda ya da Wellbeck'e de razıyım ben. :) Obertan başka bir takıma gitmese onu da çok isterdim.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Ağustos.2011, 22:15
Wellbeck ne iyi olur yahu :)
footballer33
11.Ağustos.2011, 22:24
Bu arada M.United, Valencia ile sözleşmesini henüz yeni uzattı. O ismi geçelim bir kere. Macheda ya da Wellbeck'ten hangisi olursa olsun işimizi görür. :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Ağustos.2011, 22:27
Wellbeck iyidir :p
:)
GeNç KaRTaL
12.Ağustos.2011, 16:36
2.formamız da açıklandı.
http://www.sporx.com/img/2011/08/12/besiktasforma11.jpg
http://www.sporx.com/img/2011/08/12/der.jpg
Revolution
12.Ağustos.2011, 16:38
Siyah müthiş.
anil luque
12.Ağustos.2011, 18:16
Forma çok güzelmiş gerçekten
SyNdRoMe23
12.Ağustos.2011, 19:01
yıllardır beklediğim tasarımlardan biri çok güzel :)
besiktas1903
12.Ağustos.2011, 19:49
Düz siyah olsaydi keske ben pek begenmedim böyle olsaydi süper olurdu:
http://www.herayak.com/wp-content/uploads/2011/07/besiktas-siyah-forma.png
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Ağustos.2011, 21:17
Müthiş olmuş siyah forma da. :)
GeNç KaRTaL
12.Ağustos.2011, 21:21
Ben de beğendim doğrusu.Seneye de çok güzel formalar çıkacaktır.Adidas'ta tasarılarda yetkili bir eleman forza'da önümüzdeki sene taraftarların çizimlerini de dikkate alacağını söyledi.Taraftarlar her zaman çok iyi çalışmalar yapıyorlar zaten forma konusunda.
eng1n
13.Ağustos.2011, 00:07
Son paylaşılan forma çok güzel olmuş, Beşiktaş'ın formaları bu sezon güzel
SAİT71
13.Ağustos.2011, 00:14
Arka sayfadaki forma çok güzel bence en azından bizim açık mavi formadan daha güzel :)
SyNdRoMe23
13.Ağustos.2011, 00:42
siyah formayı bende beğendim ama keşke kırmızı siyah olsaydı, bi değişiklik olurdu...
anil luque
13.Ağustos.2011, 01:02
3. formamız kırmızı olacak büyük ihtimal.
GeNç KaRTaL
13.Ağustos.2011, 04:04
3. formamız kırmızı olacak büyük ihtimal.
4.formanın kırmızı olacağı,onun da devre arasında çıkartılacağı söyleniyordu.
Hugo
13.Ağustos.2011, 04:07
Siyah formanız çok güzel duruyor :)
anil luque
13.Ağustos.2011, 04:10
4.formanın kırmızı olacağı,onun da devre arasında çıkartılacağı söyleniyordu.
Tam bilmiyorum gerçi ben de olabilir kardeşim.
GeNç KaRTaL
13.Ağustos.2011, 04:16
Tam bilmiyorum gerçi ben de olabilir kardeşim.
Bence benim dediğim daha mantıklı.:icon_biggrin:
anil luque
13.Ağustos.2011, 04:21
Bence benim dediğim daha mantıklı.:icon_biggrin:
Peki o zaman :D Geçen sezon da 4 formamız mı vardı bu arada ?
GeNç KaRTaL
13.Ağustos.2011, 04:22
Peki o zaman :D Geçen sezon da 4 formamız mı vardı bu arada ?
Evet,gri forma çıkartılmıştı 4.forma olarak.Hatta devre arasında yeni portekizli yıldızlarımızla tanıltılmıştı.Unutmuştum ben de.Sen söyleyince hatırladım.Buna göre o dediğim şekil olması çok yüksek ihtimal.:)
anil luque
13.Ağustos.2011, 04:24
Evet,gri forma çıkartılmıştı 4.forma olarak.Hatta devre arasında yeni portekizli yıldızlarımızla tanıltılmıştı.Unutmuştum ben de.Sen söyleyince hatırladım.Buna göre o dediğim şekil olması çok yüksek ihtimal.:)
Tamam şimdi oldu :D
garydelgadov
13.Ağustos.2011, 05:21
Buradan devre arasında yıldız geleceğini de çıkartabiliriz biraz zorlarsak.:n:
RaSenGan
13.Ağustos.2011, 06:02
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/267365_10150208488822465_703517464_6337808_5869776 _n.jpg
İyi eğlenmişler hepsinin kafa kıyak :icon_biggrin:
garydelgadov
13.Ağustos.2011, 06:31
Şu tipe bakarmısın arkadaş ya.Neyse konuşmasam daha iyi.
anil luque
13.Ağustos.2011, 15:39
Oğuzhan alt tarafı çıkıp bir gece eğlenmişler niye bu kadar sıkıntı ediyorsun ?
runforafall
13.Ağustos.2011, 15:41
Guti'ye bi bakar mısın abi ya.. :D Nabion sen ne içion arkadaş :D
garydelgadov
13.Ağustos.2011, 16:46
Oğuzhan alt tarafı çıkıp bir gece eğlenmişler niye bu kadar sıkıntı ediyorsun ?
Yau lafım ona değil de bu adamın nefes alması bile batıyor bana artık.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Ağustos.2011, 16:53
Geçen sezonki GS maçında çıkarken yaptıklarından sonra bende sevmiyorum Guti'yi.
Ralph
13.Ağustos.2011, 17:25
Son senesini oynuyor büyük ihtimalle zaten. Bırakın adam bir sene daha oynasın :D
anil luque
13.Ağustos.2011, 17:26
Geçen sezonki GS maçında çıkarken yaptıklarından sonra bende sevmiyorum Guti'yi.
İlgiç doğrusu.. Saygı duyarım görüşlerinize tabi kardeşlerim.
aerysnmz
14.Ağustos.2011, 06:58
Son Dakika !!
Beşiktaş yönetimi, 6 ay sahalardan uzak kalacak Bebe'yi cami avlusuna bıraktı...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Ağustos.2011, 16:49
Son Dakika !!
Beşiktaş yönetimi, 6 ay sahalardan uzak kalacak Bebe'yi cami avlusuna bıraktı...
Güldün mü sen buna ?
DenizlispoR
14.Ağustos.2011, 17:00
Herkesin espri anlayışı değişik Nedim.
garydelgadov
14.Ağustos.2011, 18:57
Transfer haberlerinde gördüm ama buraya yazmak istedim.
Sinan Bolat inşallah olmaz.Yahu ben anlamıyorum Cenk Gönen gibi bir kaleci varken kaleci aramaları çok saçma.Hadi bunu geçtim milli takımda Met Günok'un seçilip Cenk'in seçilmemesi ise komedi.:D Bakın bu konuda çok iddialıyım Cenk Gönen birkaç yıl sonra direk DÜNYANIN en iyi kalecilerinden biri olacak.Ben Oscar Cordobadan sonra ilk kez bu kadar güven veren bir kaleci gördüm.Tabi ki hatalı gol yiyecek ama önemli olan güven vermesidir.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Ağustos.2011, 19:11
Sinan Bolat inşallah olmaz.Yahu ben anlamıyorum Cenk Gönen gibi bir kaleci varken kaleci aramaları çok saçma.Hadi bunu geçtim milli takımda Met Günok'un seçilip Cenk'in seçilmemesi ise komedi.:D Bakın bu konuda çok iddialıyım Cenk Gönen birkaç yıl sonra direk DÜNYANIN en iyi kalecilerinden biri olacak.Ben Oscar Cordobadan sonra ilk kez bu kadar güven veren bir kaleci gördüm.Tabi ki hatalı gol yiyecek ama önemli olan güven vermesidir.
Hiçte komedi değil Oğuzhan. Mert Günok varken Cenk niye seçilsin ki ?!
SyNdRoMe23
14.Ağustos.2011, 19:54
bana göre cenk bir bakıma rüştü'ye benziyor. her an hata yapma ihtimali var. kusursuz, çok iyi bir kaleci değil. cenk kaledeyken de arkama yaslanıp maç izleyemiyorum ben.
sinan alınsa daha iyi olur. onda öyle bi potansiyel yok çünkü. adam bütün maç belirli bir standardın üstünde kalıyor GENELDE.
DenizlispoR
14.Ağustos.2011, 21:23
bana göre cenk bir bakıma rüştü'ye benziyor. her an hata yapma ihtimali var. kusursuz, çok iyi bir kaleci değil. cenk kaledeyken de arkama yaslanıp maç izleyemiyorum ben.
sinan alınsa daha iyi olur. onda öyle bi potansiyel yok çünkü. adam bütün maç belirli bir standardın üstünde kalıyor GENELDE.
Ben 1 yıl boyu stadyumda arkama yaslanıp izledim Cenk'i. O mükemmel refleksleri ve iyi yer tutuşu gerçekten rahatlatıyor tribündeki insanı. Çok fazla maç yapamadığından Beşiktaş'ta tam olarak izleme şansınız olmamış olabilir.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Ağustos.2011, 21:44
Cenk iyidir,hemde çok iyidir ;)
footballer33
14.Ağustos.2011, 21:52
Cenk candır, kandır. :) Ama Sinan Bolat da lazım. Rüştü'nün bu sene son olabilir. Bir kaleci şart bize.
Ralph
14.Ağustos.2011, 21:58
Beşiktaşımız, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Alania Vladikavkaz maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Takımımız, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Alania Vladikavkaz maçı hazırlıklarına bu aksam Fiyapı İnönü Stadı'nda yaptığı antrenmanla devam etti. Basına ve taraftarımıza kapalı yapılan çalışma 1.5 saat sürdü. Antrenmana milli maçta sakatlanan Bebe ve tedavisi devam eden Ersan Gülüm katılmadı. Babası vefat eden olan Mehmet Aurelio ile izinli olan Ricardo Quaresma katılmadı. Antrenörümüz Carlos Carvalhal'ın yönetiminde yapılan idmanda kondisyon ve taktik çalışması yapıldı. Takımımız ısınma çalışmaları sonrası istasyon koşuları yaptı. Taktik çalışmalarının da yer aldığı idman programında, defans oyuncuları ile orta saha ve forvet hattı oyuncuları ayrı ayrı çalıştılar. Tam saha yapılan iki devreli çift kale taktik maçı ile devam eden antrenman, yapılan şut çalışması ile sona erdi. Beşiktaşımız, hazırlıklarını yarın saat 10.00'da basına kapalı yapacağı antrenman ile sürdürecek.
http://img803.imageshack.us/img803/6677/53264050.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/803/53264050.jpg/)
garydelgadov
14.Ağustos.2011, 22:02
[B]Antrenmana milli maçta sakatlanan Bebe ve tedavisi devam eden Ersan Gülüm katılmadı. Babası vefat eden olan Mehmet Aurelio ile izinli olan Ricardo Quaresma katılmadı.
Bebe sakat,Aurelionun babası vefat etmiş bü yüzden izinliler.Peki Quaresma neden izinli?Gerekçe neden belirtilmiyor?
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Ağustos.2011, 22:04
Bebe sakat,Aurelionun babası vefat etmiş bü yüzden izinliler.Peki Quaresma neden izinli?Gerekçe neden belirtilmiyor?
Guti-Quaresma-Simao-Fernandes'i filan satsak da rahatlasan Oğuzhan.Neden bu kadar gıcıksın bu yıldızlara ya ? Hadi Guti'yi anlarım da.
garydelgadov
14.Ağustos.2011, 22:10
Bak benim nefret ettiğim şey bu olay.Guti hazırlık kampı başlamadan önce geliyor yönetime duygu sömürüsü yapıyor diyor ki çocuklarıın yanına gitmeliyim ama yine de antrenmana çıkacağım diyor.Güzel yönetimimiz de "sen bunu hakediyorsun büyük kaptan" diyip gönderiyor adamı.Bu oyun isimlerle değil formalarla oynanmalı.Quaresmaya izin veriliyor peki bunun gerekçesi ne?Haklı mantıklı gerekçelere tabi ki sözüm yok ama yabancıların ne yalanlarla ülkelerine gittiklerini biliyoruz.
Yukarıda da söyledim ama yine de özet geçeyim.Haketmemesine rağmen fazla sevgi saygı gören insanları sevmiyorum mesela Guti,mesela Bobo.Hakedene lafım yok.
LaigLeNoiR
14.Ağustos.2011, 22:32
Quaresma cezalı zaten.
Geçen seneki D.Kiev ilk maçında kırmızı kart görmüş ve 3 maç ceza almıştı. Rövanş karşılaşmasında oynamadı ve 2 maçta daha oynamayacak. Bu sebepten dolayı izinli olması normal.
garydelgadov
14.Ağustos.2011, 22:36
O kırmızı kartı neden gördüğünü de iyi biliyoruz.:)
Homer J.S
14.Ağustos.2011, 22:57
Annesi hastaydı Quaresma'nın sebep o olabilir.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Ağustos.2011, 23:00
Annesi hastaydı Quaresma'nın sebep o olabilir.
Yok yok kesin öylesine gitmiştir di mi Oğuzhan ? :)
garydelgadov
14.Ağustos.2011, 23:11
Yok yok kesin öylesine gitmiştir di mi Oğuzhan ? :)
Bak iyice okursan neden izin verilmiş demedim "gerekçesi neden belirtilmiyor" dedim.Ayrıca tatile erken gitmek için kırmızı kart görüp takımını Eskişehir deplasmanında satan,elenmemizin çok yüksek bir ihtimal olduğu 2 ayaklı turda deplasmandaki rövanşa gitmemek için hırslıyım ayağına yatıp kırmızı kart gören adamların mazeretlerine güvenmemek de normaldir bence.
Ayrıca tabi ki bir mazeret olacak."Öylesine" gidebiliyorsa bir oyuncu halimiz duman demektir.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Ağustos.2011, 23:26
Bak iyice okursan neden izin verilmiş demedim "gerekçesi neden belirtilmiyor" dedim.Ayrıca tatile erken gitmek için kırmızı kart görüp takımını Eskişehir deplasmanında satan,elenmemizin çok yüksek bir ihtimal olduğu 2 ayaklı turda deplasmandaki rövanşa gitmemek için hırslıyım ayağına yatıp kırmızı kart gören adamların mazeretlerine güvenmemek de normaldir bence.
Ayrıca tabi ki bir mazeret olacak."Öylesine" gidebiliyorsa bir oyuncu halimiz duman demektir.
Neden belirtilmemesi haber kaynağının hatası fakat sen bu adamlara ezelden kıl olduğun için direk bi hata arıyosun Oğuzhan.
kalemci
15.Ağustos.2011, 03:03
Q7 geçen kiev maçında niye görmüştü Noumanın takıma kızıp kırmızı yemesi gibi bi olaydı.o kiev maçında tek başına didindi defansa bile geldi ama sabır bir yere kadar.
GeNç KaRTaL
15.Ağustos.2011, 03:06
Guti Eskişehir maçında gördüğü kırmızından sonra erken tatile çıkmadı.Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam Quaresma'da cezalı olmasına rağmen takıma birlikte Kiev'e gitmişti.
garydelgadov
15.Ağustos.2011, 03:16
Kieve gitmemişti diye hatırlıyorum ben de.Guti olayı ise Şuster de bunu anlamış olacak ki izin vermemişti Gutiye net hatırlıyorum onu.
GeNç KaRTaL
15.Ağustos.2011, 04:08
Kieve gitmemişti diye hatırlıyorum ben de.Guti olayı ise Şuster de bunu anlamış olacak ki izin vermemişti Gutiye net hatırlıyorum onu.
Quaresma'dan emin değilim ama Guti izin istememişti,ondan eminim.:)
SyNdRoMe23
15.Ağustos.2011, 07:06
annesi rahatsız
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Ağustos.2011, 16:11
Quaresma'dan emin değilim ama Guti izin istememişti,ondan eminim.:)
Hatta Şekerspor maçında oynadığını da belirtelim o zaman :)
anil luque
15.Ağustos.2011, 16:33
Senin için Veysel Cihanlı Youlalı Ali Güneşli günlere dönelim o zaman rahatlarsın belki Oğuzhan. Yıldız futbolcu diye bir kavram var. Nba şu bu vs takip eden adamsın bizden daha iyi bilmen gerekir. Bu tür oyunculara biraz tolerans tanırsın , gönlünü hoş edersin. Baktın oyuncu bunu suistimal etmeye başladı o zaman işin rengi değişir. Tepkini koyarsın. ben bu zamana kadar hiçbir oyuncumuzdan böyle bir davranış görmedim. Gerek Quaresma gerek Guti. Bahsettiğimiz isimler dünya starları. Bilmem farkında mısın. Birisi 24 yıl boyunca Real Madrid forması giymiş , kulübün efsaneleri arasına girmiş , birisi dünyanın sayılı 'yeteneklerinden' .. Yetenek kelimesini tırnak içine aldımki yine bazı arkadaşlar gelip bana iyi futbolcular saymasın. Yetenek bambaşka bir olay. Neyse konumuz bu değil. Ben senin yıldız oyunculara karşı olan bu tavrını anlayabilmiş değilim. Sen istiyorsunki robot gibi sadece oyunlarını oynasınlar başka bir şey yapmasınlar. Tamam yıldız oyuncu topunu oynar ama arada sırada yıldız olmanın getirilerini kullanır. Tekrar ediyorum 'suistimal etmeden'.
Hani Vizontele'de bir replik vardı Reis Beyle Fikri arasında geçen 'Evet Fikri müteahhitler para alır ama bazen de iş yapar. Sen iş sevmiyorsun sen para seviyorsun' diye. Sendeki durum da buna benzer Oğuzhan kardeşim , sen yıldız istemiyorsun sen sadece topçu istiyorsun.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Ağustos.2011, 16:43
Senin için Veysel Cihanlı Youlalı Ali Güneşli günlere dönelim o zaman rahatlarsın belki Oğuzhan. Yıldız futbolcu diye bir kavram var. Nba şu bu vs takip eden adamsın bizden daha iyi bilmen gerekir. Bu tür oyunculara biraz tolerans tanırsın , gönlünü hoş edersin. Baktın oyuncu bunu suistimal etmeye başladı o zaman işin rengi değişir. Tepkini koyarsın. ben bu zamana kadar hiçbir oyuncumuzdan böyle bir davranış görmedim. Gerek Quaresma gerek Guti. Bahsettiğimiz isimler dünya starları. Bilmem farkında mısın. Birisi 24 yıl boyunca Real Madrid forması giymiş , kulübün efsaneleri arasına girmiş , birisi dünyanın sayılı 'yeteneklerinden' .. Yetenek kelimesini tırnak içine aldımki yine bazı arkadaşlar gelip bana iyi futbolcular saymasın. Yetenek bambaşka bir olay. Neyse konumuz bu değil. Ben senin yıldız oyunculara karşı olan bu tavrını anlayabilmiş değilim. Sen istiyorsunki robot gibi sadece oyunlarını oynasınlar başka bir şey yapmasınlar. Tamam yıldız oyuncu topunu oynar ama arada sırada yıldız olmanın getirilerini kullanır. Tekrar ediyorum 'suistimal etmeden'.
Hani Vizontele'de bir replik vardı Reis Beyle Fikri arasında geçen 'Evet Fikri müteahhitler para alır ama bazen de iş yapar. Sen iş sevmiyorsun sen para seviyorsun' diye. Sendeki durum da buna benzer Oğuzhan kardeşim , sen yıldız istemiyorsun sen sadece topçu istiyorsun.
Nokta konulmuş.
eXcitinG
15.Ağustos.2011, 19:58
Q7 e Laf söyLeyen çarpıLır.
kalemci
15.Ağustos.2011, 20:10
Bana ideal kadronu sayabilirmisin son 2 yılda elimizde olan oyunculardan hatta mantıklı eklemeler bile yapabilirsin cidden çok merak ettim dostum yanlış anlama :)
garydelgadov
15.Ağustos.2011, 20:16
İnanın bana şuanda Tellonun Holoskonun yıldız olduğu takımı getireceğiz deseler çok çok mutlu olurum.Hani onlar "yıldız" değil ya,ha biz o "yıldız" olmayanlarla şampiyon olduk.O "yıldız olmayanlarla" Liverpoolu yendik,Manuyu yendik.Sonra onlar gitti,"yıldızlar" geldi.Yıldızlarla birlikte koskocaman egoları da geldi.Biz neden şampiyon olduk o adamlarla?Ne kadar az şöhret o kadar az ego demek.Egonun olduğu yerde ne bir huzur olur ne de bir başarı.Bu sezon aynı şey oldu işte."Yıldız" var bolca.Galaksi takımız malum gökte yıldız bırakmadık.Sonuç nerede?Başarı nerede?Ama Guti kılını kıpırdatmasa bile onu alkışlayan bir Beşiktaş seyircisi var,Guti her gece eğlense de bu senin hakkın büyük gaptan diyen bir Beşiktaş yönetimi var,takımın esas "yıldızı" olmasına rağmen sonuca gitmek konusunda rezilleri oynayan bir Quaresma var.Tamam kazanma hırsı isteği konusunda bir sözüm yok olamaz da.Son haftalarda takımda tek top oynamak isteyen adamdı.Fakat takımın her şeyi olup,tek güvenilen adresi olup da sonuca gidemiyorsan ben seni başımın üstüne koyamam.Bakın Quaresmanın oynama isteği,rakibi yıpratması çok iyi şeyler.Ama takım oyuna girerken herkesi alkışlayıp Quaresma oyuna girerken ortalığı yıkıyorsan bu adamdan daha fazla şey beklemek gerekiyor demektir bu.Quaresma bu takımın çok etkili bir SİLAHIDIR.Ama takımın "yıldızı" olmak istiyorsa sonuca gitmeli.Sağ kanatta 3460754 adamı geçip final pasını veremiyorsa ya da bitirici vuruşu yapamıyorsa kusura bakmayın ama bu adam benim her şeyim değildir.
Söylediğiniz gibi "yıldız" kavramını gayet iyi biliyorum ve yıldız dediğimiz adam maç kazandırmalıdır.Bunda Quaresmanın suçu yok belki,o final paslarını verebilse zaten burada olmazdı.Suç her şeyi Quaresmadan bekleyen yönetim ve taraftarda.Beklentiyi kısıp oyuncuyu rahatlatırsak daha iyi sonuç alabiliriz.Bu doğrultuda tanınan toleranslar da kısıtlanmalı dediğim o.Gutisinden de Q7sinden de Simaosundan da ne kadar beklentiyi düşürüp toleransları kısıtlarsak bu adamlar da o kadar rahatlayıp daha özgür oynayabilirler.
garydelgadov
15.Ağustos.2011, 20:22
Bana ideal kadronu sayabilirmisin son 2 yılda elimizde olan oyunculardan hatta mantıklı eklemeler bile yapabilirsin cidden çok merak ettim dostum yanlış anlama :)
- Cenk Gönen
Üzülmez-Ferrari-Toraman-(Sağ bek yok)
- Quaresma - Ernst - Necip (Sağ açık yok)
- Forvet yok - Forvet yok
anil luque
15.Ağustos.2011, 23:58
Hem yıldız olmayan oyuncularla şampiyon olduk diyorsun hem de beklentiyi düşürüp tolerans kısmaktan bahsediyorsun Oğuzhan bence bir tutarsızlık var. Beklentiyi düşürmekten kastın ne? Burası Beşiktaş , ağır taş yani .Burada beklenti her zaman en iyi olmaktır yani kupadır. Neyin düşürmesinden bahsediyorsun sen anlamadım. 1 sene bu gelmedi diye eleştirmek acımasızlıktan başka birşey değildir. Bu sene de aynı şeyler olursa ve seneye bu tartışmalar açılırsa emin ol senden önce ben karalarım burada Guti'yi Quaresma'yı. Ama dur hele elinde bir tane kupan var zaten. Bir sakinleş sezon başlasın ;)
SyNdRoMe23
16.Ağustos.2011, 00:29
- Cenk Gönen
Üzülmez-Ferrari-Toraman-(Sağ bek yok)
- Quaresma - Ernst - Necip (Sağ açık yok)
- Forvet yok - Forvet yok
Bobo - Holosko
Simao - Necip - Aurelio(ernst) - Quaresma
İsmail - Toraman - Sivok - Rıdvan
Cenk
bu da benim ki. kontenjana takılmasın diye ernst'i kesti
hatta sivok yerine ersan yazayım ernst oynasın.
footballer33
16.Ağustos.2011, 00:38
Bobo - Holosko
Simao - Necip - Aurelio(ernst) - Quaresma
İsmail - Toraman - Sivok - Rıdvan
Cenk
bu da benim ki. kontenjana takılmasın diye ernst'i kesti
hatta sivok yerine ersan yazayım ernst oynasın.
E zaten Ernst ile beraber 6 yabancı oluyor, kontenjan sorunu yok ki. :D
ozaniel
16.Ağustos.2011, 00:39
Bence Fernandes, Quaresma gibi oyuncular vizyon demektir. Tello, Holosko gibi adamlarla en fazla ligi alırız, şampiyonlar liginde 1-2 sürpriz maçımız olur ama eleniriz, Uefa'ya gidersek de gruplarda kalırız.
Takımın kalitesi ne kadar yüksek olursa potansiyeli de o kadar geniş olur. Bu seneki kadronun Uefa'da bir çeyrek final oynaması çok şaşırtıcı olmaz, şanslı olursa finale bile gidebilir. En son Uefa'da çeyrek final oynadığımızda Quaresma ile aynı kafada olan İlhan Mansız vardı, profesyonellikten sonuna kadar uzak Sergen vardı.
Bu arada takım kalitesinden kastım yıldız değil, Ernst de kalitedir ama yıldız değildir. Ama hücumda yıldız olmayan kaliteli oyuncular bulmanın tek yolu onları altyapıdan çıkarmaktır.
GeNç KaRTaL
16.Ağustos.2011, 03:32
Yalnız Tello'da da egonun kralı vardı.Son sezonunda istediği zaman oynuyor,istemediği zaman kılını kıpırdatmıyordu.Bu yüzden gözden çıkartılmıştı zaten.Yoksa çok faydalı bir oyuncuydu.
Ayrıca Necip de sakatlık geçirmiş.Çok ciddi bir sakatlık değilmiş ama Alania maçında oynamayacakmış.Bu sakatlık şansızlığı peşimizi bırakmayacak gibi.
SyNdRoMe23
16.Ağustos.2011, 04:04
E zaten Ernst ile beraber 6 yabancı oluyor, kontenjan sorunu yok ki. :D
ahaha. yanlış saymışım:D:D yinede keselim biz ersan iyidir :D
garydelgadov
16.Ağustos.2011, 04:28
Necip sakatlanmasın lütfen.Nasıl bir illettir yahu bırak artık peşimizi.
anil luque
16.Ağustos.2011, 12:29
Allah'tan 10 günlük birşey. Keşke o da olmasa ama kendimizi böyle teselli eder duruma geldik , nasıl bir şanssızlıktır yahu..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Ağustos.2011, 15:58
Şu Kartal’ın kara bahtı!
Teknik Direktör Tayfur Havutçu’nun tutuklanması, Ersan Gülüm ve Bebe’nin sakatlığına bir ilave de Necip Uysal oldu. Alania maçına hazırlanan siyah-beyazlılar, babası ölen, diğer ön liberosu Marco Aurelio’ya da Brezilya’ya gitmesi için izin vermişti
UEFA Avrupa Ligi play-off’unda Alania Vladikavkaz ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ın başı dertten kurtulmuyor. Teknik Direktör Tayfur Havutçu’nun tutuklanmasının moral bozukluğu, Ersan Gülüm ile Bebe’nin uzun süreli sakatlığıyla kara talihine yanan siyah-beyazlılarda şimdi de sakatlar kervanına Necip Uysal eklendi.
Genç oyuncu dün sabahki idmanda Veli Kavlak ile girdiği ikili mücadeleden sakatlanarak çıktı. Kulüp doktorları sağ ayak bileğinde ödem olan ve 10 gün sahalardan uzak kalacak olan genç oyuncunun apar topar tedavisine başladı. Necip’in rövanş maçına da yetişmesinin zor olduğu vurgulandı.
Teknik Direktör Carlos Carvalhal ise şimdiden ön libero için bazı tedbirler alacak. Babasının vefatı nedeniyle Brezilya’ya giden ve oradan hem fiziken hem de ruhen yorgun gelecek olan Mehmet Aurelio’nun dinlendirilerek Vladikavkaz maçına çıkalacağı öğrenildi. Portekizli teknik adamın bu bölgede Ernst ve Fernandes’ten de yararlanacağı vurgulandı.
Cenk de yarıda bıraktı
Beşiktaş’ta Necip Uysal sakatlığının yanı sıra, kaleci Cenk Gönen de sağ alt adalesinde çekme olması nedeniyle dünkü antrenmanı yarıda bıraktı. Kulüp doktorlarının yaptığı açıklamaya göre Cenk’in durumunun çok ciddi olmadığı, tedbir amaçlı olarak antrenmandan alındığı öğrenildi.
Haber Kaynağı: Milliyet
besiktas1903
22.Ağustos.2011, 20:14
http://www.haber1903.com/images/upload/image/formaaa(1).jpg
http://www.haber1903.com/images/upload/image/toyotaforma.jpg
http://www.haber1903.com/images/upload/image/formaa.jpg
Ben begenmedim kirmizi Toyota yazisi hiç olmamis
GeNç KaRTaL
22.Ağustos.2011, 20:23
Diğerlerine göre kötü bence de.Taraftar tasarımlardaki beyaz ağırlıklı çubuklu olsaydı çok daha iyi olurdu.
SAİT71
22.Ağustos.2011, 20:33
Toyota yazısı çok kötü durmuş forma üzerinde...
Bujsas
22.Ağustos.2011, 20:50
forma renkleri karışık olunca mecburen kırmızı yaptılar heralde kırmızıdan başkası olamazdı oraya hem alakasıda yok diyemeyiz armanın ortasında koskoca Türk bayrağı var :)
GeNç KaRTaL
22.Ağustos.2011, 21:01
Aşağıdaki çubuklu gibi beyaz olsa Toyota yazısı daha iyi olurdu bence.Direk aşağıdaki çubuklu gibi olsaydı harikulade olurdu.Herkes aşağıdaki gibi olmasını bekliyordu.Hiçbir Beşiktaş'lı beğenmedi son çıkan forma tasarımını.
http://i51.tinypic.com/29cp2k7.png
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Ağustos.2011, 22:26
Hiç beğenmedim malesef çubukluyu.Hele ki kırmızı Toyota yazısı bana Fifa 2007'yi anımsattı :/
besiktas1903
23.Ağustos.2011, 00:31
Korsan formaya benzemis bu sezon güya güzel formalar çikacakti. Beyaz forma güzel ama geçen senenin aynisi (yinede klasik güzel beyaz), siyah forma ise idare eder iste geçen senin çizgileri bu sefer enine dogru yapilmis. Kirmizi formayi merakla bekliyoruz bari onun tasarimi güzel olsun. Ayrica taraftarlarin yaptigi formalarin tasarimi daha güzel.
footballer33
23.Ağustos.2011, 00:50
İlk 2 formaya göre skandal olmuş. Kırmızı formayı bekleyeceğim anlaşılan ya da beyaz formadan alacağım bu sene.
garydelgadov
24.Ağustos.2011, 18:53
Alanya maçına 2 oynadım.Öyle böyle alırız gibime geliyor.
anil luque
24.Ağustos.2011, 19:03
Kırmızı toyota çok kötü durmuş ya çakma forma gibi.
SAİT71
24.Ağustos.2011, 19:26
Kırmızı toyota yazısının arkasına enlemesine sabit bir renk çekilip o rengin tersinde bir font rengi ile yapılabilirdi aslında...
footballer33
25.Ağustos.2011, 14:50
Eskişehir(D)
Ankaragücü
Bursa(D)
Antalya
Antep(D)
Kayseri
Mersin(D)
FB
Sivas
Gençlerbirliği(D)
Galatasaray
Trabzon(D)
Ordu
Manisa(D)
İ.Belediye
Samsun(D
Karabük
Zor bir fikstür olmuş, ama kolay maç yok artık. VİRA BİSMİLLAH.! :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Ağustos.2011, 16:57
Harbiden fikstürümüz zor olmuş.Allah Kolaylık versin oyuncularımıza...
hakan769
25.Ağustos.2011, 16:58
kolay maçlar sona kalmış hep garip bi fikstür olmuş
vego
25.Ağustos.2011, 16:58
Artık kesin alırız denecek maç yok.Son 5 hafta nispeten daha iyi ama :D
ShevAnil
25.Ağustos.2011, 17:00
Yalnız deplasmanların hepsi çok zor.
garydelgadov
25.Ağustos.2011, 17:06
Ben bu fikstür işini anlayamıyorum yahu kolayı zoru mu var hepsiyle oynayacağız işte.Kolaylar sona kalırsa geriden gelip çevirme şansımız var.Zorlar sona kalırsa liderliği erkenden alıp rüzgarı arkaya lama şansımız var.Sonuçta avantaj dezavantaj diye bir şey yok.:D
eXcitinG
25.Ağustos.2011, 19:56
Sanki biz bu takımLArLa oynarken Ligde diğer takımLar Endonezya Liginden takımLarLa oynayacak. Çıkıp hepsini yenmemiz gerek.
anil luque
25.Ağustos.2011, 19:59
Fikstür fikstürdür kolayı zoru olmaz. Oyuncularımıza düşen çıkıp en iyiyi başarmak.
goosfraba
29.Ağustos.2011, 14:59
tayfur hoca'nın 46 günde 31 kg verdiği söyleniyor. umarım doğruluk payı sıfırdır.
Tatanga17
29.Ağustos.2011, 15:20
46 günde 31 kilo veren bir insan zaten yaşamaz ki :D
anil luque
29.Ağustos.2011, 21:44
Bu haber yalanlandı Tayfur Hoca'nın durumu iyi , orucunu da eksiksiz tutmuş kendisi.
byariff
29.Ağustos.2011, 21:55
T.Havutçu'nun avukatı Nail Gönenli:Herhangi bir sağlıksız durumu bulunmamaktadır.Basında bahsedildiği şekilde 30 kilo gibi bir kaybı yoktur
T.Havutçu'nun avukatı Nail Gönen:''Ramazan ayı boyunca orucunu eksiksiz tutan Havutçu'nun herkes gibi bir iki kilo kaybı olması normal''
besiktas1903
29.Ağustos.2011, 22:26
Beşiktaş Futbol Takımı, Sarıyerspor’la BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde oynadığı hazırlık maçını 3-0 kazandı.
Mete Kalkavan’ın yönettiği karşılaşmaya siyah-beyazlılar, Cenk, Hilbert, Atınç, Aurelio, Mustafa Pektemek, Mehmet Akyüz, Veli Kavlak, Tanju, Sidnei, Ernst ve Quaresma onbiriyle çıktı.
Karşılaşmaya kontrollü başlayan siyah-beyazlılar, ilk pozisyonunu 2. dakikada Mehmet Akyüz’le buldu. Bu pozisyondan yararlanamayan ekibimiz, 19. dakikada Mustafa Pektemek’in sağ çaprazdan çektiği şutla gole yaklaştı. Rakibi karşısında rahat bir oyun sergileyen Beşiktaş karşısında Sarıyer, 40. dakikada çok etkili bir pozisyonda Cenk’i geçemedi. İlk yarının bitimine 3 dakika kala sahneye çıkan Veli Kavlak, Quaresma’nın ara pasını iyi değerlendirdi ve siyah-beyazlılar soyunma odasına 1-0 önde giden taraf oldu.
İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Beşiktaş, Quaresma’nın sol çaprazdan gönderdiği şutla ilk ciddi pozisyonunu yakaladı. 55. dakikada Quaresma’nın düşürülmesiyle siyah-beyazlılar penaltı kazandı. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Q7, topu filelere göndererek skoru 2-0 yaptı. Bu golden 2 dakika sonra Mehmet Akyüz’ün pasıyla ceza sahası sol çaprazında buluşan Quaresma, ayağının dışıyla sert vurdu ve Portekizli oyuncu farkı 3’e çıkartan golü attı (3-0). 59. dakikada Mehmet Akyüz yerini Muhammed Demirci’ye bırakırken, Fabian Ernst’in yerine Michael Fink, Cenk Gönen’in yerine ise genç kaleci Umut Kaya oyuna dahil oldu. Karşılaşmanın yıldızı olan Quaresma’nın 75. dakikada kullandığı frikik az farkla auta çıkarken; Mustafa Pektemek, 83. dakikada kaleciyle karşı karşıya kaldığı bir pozisyondan yararlanamadı.
besiktas1903
30.Ağustos.2011, 04:16
Hazirlik maçi
http://www.facebook.com/video/video.php?v=226409130744153&oid=163743670357422&comments
vego
30.Ağustos.2011, 14:54
Beşiktaş sezona 'Sinirli' başladı
30 Ağustos 2011 11:09 | NTV Spor ve Ajanslar
UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Rusya'nın Alania takımını eleyerek gruplara kalma başarısı gösteren Beşiktaş, iddialı olduğu yeni sezonun başında futbolcularının sinirli halleriyle dikkat çekti.
http://media1.ntvspor.net/C/I/180/besiktas3_VKI5Z.jpg
UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Rusya'nın Alania takımını eleyerek gruplara kalma başarısı gösteren Beşiktaş, çok sayıda kart görmesiyle dikkat çekti.
Yeni sezonda henüz iki maç yapan siyah-beyazlı takımın futbolcuları, sezonun başında henüz sadece UEFA Avrupa Ligi'nde 2 maç oynarken, bu karşılaşmalarda oyuncuların çok sayıda kart görmesi teknik heyeti endişelendirdi.
Alania ile Fiyapı İnönü Stadı'nda yapılan maçta 4 futbolcusu sarı kart gören ''Kara Kartallar''da rövanşta ise çok sayıda oyuncu hakem tarafından çeşitli nedenlerle kartla cezalandırıldı.
Beşiktaş'ın Alania ile İstanbul'da oynadığı maçta Fernandes, İbrahim Toraman, Sivok ve Guti sarı kart gören oyuncular oldu.
İKİNCİ MAÇI GERGİN GEÇİRDİLER
Siyah-beyazlı ekip, Rus rakibiyle deplasmanda oynadığı karşılaşmada ise gergin anlar yaşadı.
Bu karşılaşmanın hakemi çeşitli pozisyonlarda siyah-beyazlı oyunculara 8 kez kart gösterdi. Beşiktaş'ta rövanş mücadelesinde Rüştü, İsmail, Fernandes, İbrahim Toraman, Almeida, Egemen ve Mustafa Pektemek kart gören oyuncular oldu.
2 MAÇTA 12 SARI, 1 KIRMIZI KART
''Kara Kartallar'', Alania'yı eleyerek gruplara kaldıkları iki maçta toplam 12 sarı 1 de kırmızı kart gördü.
Alania ile İstanbul'da yapılan maçta 4 futbolcu sarı kart görürken, siyah-beyazlı takım rövanşta ise 8 kez sarı kartla cezalandırıldı. Rusya'daki mücadelede 1 futbolcu da kırmızı kartla takımını eksik bıraktı.
Fernandes, İbrahim Toraman, Sivok ve Guti'nin ilk maçta sarı kart gördüğü Beşiktaş'ta rövanşta ise Fernandes, Rüştü, İsmail, Almeida, Egemen ve Mustafa sarı kart gören oyuncular oldu.
İlk maçta sarı kart gören İbrahim Toraman, ikinci maçta da üst üste iki kez sarı kart gördü ve daha sonra kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
İBRAHİM TORAMAN VE FERNANDES EN SİNİRLİ FUTBOLCULAR
Beşiktaş'ta İbrahim Toraman ve Fernandes Alania ile oynanan iki maçta da gördükleri kartlarla takımın en sinirli futbolcuları olarak dikkat çektiler.
İstanbul'da sarı kartla cezalandırılan Fernandes ve İbrahim Toraman, ikinci maçta da aynı şekilde cezalandırıldılar. Fernandes her iki maçın ilk yarılarında sarı kartları görürken, İbrahim Toraman ise ilk mücadelede gördüğü sarı kartla yetinmedi ve ikinci maçta üst üste sarı kartlar gördü. Tecrübeli oyuncu, rövanş maçında çift sarı karttan gördüğü kırmızı kartla takımını yalnız bıraktı.
TECRÜBELİ VE YILDIZ OYUNCULAR KART GÖRDÜ
Resmi maçlara gergin başlayan Beşiktaş'ta özellikle tecrübeli ve yıldız oyuncuların kart görmesi endişe yarattı.
Takımda forma giyen genç oyunculardan sadece İsmail ve Mustafa Pektemek sarı kartla cezalandırılan futbolcular oldu. Guti, Fernandes, İbrahim Toraman, Sivok, Rüştü, Almeida ve Egemen gibi tecrübeli ve yıldız oyuncular ise sinirlerine hakim olamadılar ve tecrübelerine rağmen sarı kart görmekten kurtulamadılar.
Bu arada, deplasmandaki maçta oyuncuların çoğunun pozisyon gereğinden çok rakip oyuncularla yaşadıkları gerginlik nedeniyle kart görmesi de teknik heyeti sıkıntıya soktu.
GRUPLARA İKİ FİREYLE BAŞLAYACAKLAR
Sezon başı olmasına rağmen gerginliğini üstünden atamayan siyah-beyazlı ekip, UEFA Avrupa Ligi'ne kart cezaları nedeniyle iki futbolcusundan yoksun başlayacak.
Bu organizasyonda E Grubu'nda Dinamo Kiev, Stoke City ve Maccabi Tel Aviv ile eşleşen siyah-beyazlılarda Alania ile oynanan iki maçta da kart gören Fernandes ve İbrahim Toraman cezalı konumuna düştüler.
Fernandes iki maçta gördüğü sarı kartlarla cezalı olurken, İbrahim Toraman ise ilk maçta gördüğü sarı kartın yanı sıra rövanşta çift sarı karttan aldığı kırmızı kart cezasıyla takımını yalnız bıraktı. İbrahim Toraman ve Fernandes, takımlarının 15 Eylül'de İsrail'in Maccabi Tel Aviv ile yapacağı maçta cezalarından dolayı forma giyemeyecekler.
Köybaşı'nın yurtdışı hayali
Beşiktaş'ın milli futbolcusu İsmail Köybaşı, Tam Saha Dergisi'nin Eylül sayısına konuştu.
01 Eylül 2011 Perşembe - 14:18
AA
Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/)'ın milli futbolcusu İsmail Köybaşı (http://www.sporx.com/ismail-koybasi/), (http://www.sporx.com//) milli takım ve siyah-beyazlı takımda uzun yıllar oynayıp, sonrasında yurt dışına gitmeyi hedeflediğini söyledi.
İsmail, Futbol (http://www.sporx.com/futbol/) Federasyonu'nun resmi yayın organı Tam Saha (http://www.sporx.com/tam-saha/) Dergisi'nin Eylül sayısında yer alan röportajında, Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/)'a geldiği ilk dönemde fiziksel olarak daha çelimsiz bir oyuncu olduğunu belirterek, ''Şimdi o eksikliğini gidermiş, kuvvet kazanmış, defansif yönünü geliştirmiş bir oyuncu olarak hem milli takımda hem de Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/)'ta uzun yıllar oynayıp sonrasında yurt dışına gitmeyi düşünüyorum. Özellikle İspanya (http://www.sporx.com/futbol/dunya/ispanya/) ve İngiltere (http://www.sporx.com/futbol/dunya/ingiltere/) liglerinde oynamak istiyorum. Bu hedeflerimi boşa çıkartmamak için çok çalışıyorum'' ifadelerini kullandı.
Geldiği noktada istikrarlı bir görüntü sergilemek istediğini anlatan genç futbolcu, ''Çok iyi çalıştığım için bu konuda da vicdanen müsterihim. Sadece burada kalmakla da yetinmeyeceğim. Daha da üst noktaları hedefleyen bir futbolcuyum. Aynı zamanda eğitimine de önem veren bir futbolcu profili çizmek istiyorum. Bu açıdan da kendime güveniyorum. Bu güveni de başta aileme ve bana yol gösteren değerli ağabeylerime borçluyum'' ifadelerini kullandı.
Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/)'ta birlikte forma giydiği yıldız futbolculardan çok şey öğrendiğini dile getiren İsmail, şunları kaydetti:
''Öğrenmenin yaşı ve sınırı yok. Bulunduğunuz her dönem içinde bir şeyler öğrenebilirsiniz. Hele dünya çapında oyuncularla bir aradaysanız öğrenecek çok şey bulabilirsiniz. Quaresma (http://www.sporx.com/ricardo-quaresma/) gerçekten çok yetenekli bir futbolcu ve aynı zamanda çok iyi, kişilikli, karakterli bir insan. Guti (http://www.sporx.com/guti-hernandez/) tek kelimeyle profesör. Ağırbaşlı olmayı tercih eden bir ağabeyimiz. Guti (http://www.sporx.com/guti-hernandez/) sahip olduğu tecrübe ve bugüne kadar elde ettiği başarılarla çok önemli bir oyuncu. Ondan alınabilecek en önemli özellik ise oyun zekası. Gerçekten de çok üst düzeyde bir oyun zekasına sahip. Simao (http://www.sporx.com/simao-sabrosa/) ile bağımız çok farklı. Önlü arkalı oynuyoruz. Beni çok sever ve 'oğlum' diye hitap eder. Ben de onu çok seviyorum. Oyun bilgisi olarak bana katkısı çok fazla. Buradan ona da teşekkür ediyorum.''
Türkiye'de futbolcuların aşırı baskı ve stres altında sahaya çıktığını anlatan İsmail Köybaşı (http://www.sporx.com/ismail-koybasi/), (http://www.sporx.com//) şunları kaydetti:
''Stres ve baskının aşırı olduğu ortamlarda oynadığınız oyundan ne kadar zevk alabilir, kendinizi ne kadar geliştirebilir, yeteneklerinizi sahaya ne kadar yansıtabilirsiniz? Türkiye'nin bence genel problemi bu. Sürekli bir stres, sürekli bir baskı. Futbolun en üst düzeyde oynandığı ülkelere bakıyoruz, eğlence boyutu baskının, stresin önünde tutuluyor ve o ülkelerde oyuncular yeteneklerini çok daha iyi sergileme fırsatı bulabiliyor. Bence Türkiye'de de baskının dozajı azaltılıp futbolun bir oyun, bir eğlence olduğu fikri ağırlık kazanırsa, futbolumuzun da kalitesi yükselecek.''
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Eylül.2011, 15:39
Aslında o potansiyel kesinlikle var ama Üzülmez ayrıldıktan sonra iyice saldı kendini İsmail. Müthiş bi form düşüklüğü var. İnşAllah Tanju'yla tekrar rekabet ortamı yaşarda kendine gelir. Yoksa ben kesinlikle Avrupa potansiyeli olduğunu düşünüyorum.
garydelgadov
01.Eylül.2011, 16:53
Geçen sene Everton söylentileri vardı İsmail için.Kayseri maçına gelmişler izlemeye,Allahın bir lütfu ki İsmail sakat olduğu için oynayamadı.Düşünsenize Baines yerine İsmail.:)
aerysnmz
02.Eylül.2011, 00:38
Uefa'ya bildirilen kadroda Tanju yer almamış.Takımda bu kadar bek eksiği varken çok saçma bir karar alınmış.
besiktas1903
02.Eylül.2011, 01:10
Uefa'ya bildirilen kadroda Tanju yer almamış.Takımda bu kadar bek eksiği varken çok saçma bir karar alınmış.
Oysaki kampta iyi performans sergilemisti
Bursa Valisi Şahabettin Harput:''22 Eylül'deki Bursaspor-Beşiktaş karşılaşmasında Siyah-beyazlı taraftarlar stada alınacak''
Bursa Valisi Şahabettin Harput:'300 kişilik bir grubun hatasını, tüm Bursa'ya mal demeyiz.Yasaklara karşıyız..Bu husumeti bitireceğiz''
footballer33
02.Eylül.2011, 15:18
Husumetin bitmesini tabii ki çok isterim, fakat provaköterler olduğu sürece bu pek mümkün görünmüyor.
Tanju'nun UEFA listesinde olmayışını ise izah ederler umarım, çünkü ben hiçbir geçerli sebep göremiyorum. Hele ki İsmail'in bölgesinde oynayacak başka bir adam yokken. Egemen veya Ekrem mi sol bek oynayacak yani İsmail olmadığında? Saçma!
besiktas1903
03.Eylül.2011, 00:44
Almeida atti yine milli takim'da. Burak Kaplan'da U21'de atmis
eXcitinG
03.Eylül.2011, 01:26
Bursaspor tribünün den arkadaşLar iLe görüşüyorum. OLayı bitirme niyetindeLer. Eğer maça seyirci geLirse tek bir oLay çıkmayacağını garanti ediyorLar. ForumLarda Beşiktaş hakkında kötü konuşan oLursa mesajLarın siLindiğini, ortamLarda bu maç için hiç bir gerginLik oLmaması için herkese uyarıLarda buLundukLarını söyLüyor. BakaLım.
GeNç KaRTaL
03.Eylül.2011, 16:43
O kadar bek sıkıntımız varken Tanju nasıl alınmaz listeye anlamış değilim.Umarım listeye alınmayan isimler fazla olumsuz etkilenmezler.Teknik ve idari yönetim açısından yine kötüye gidiyoruz.Açıkcası gelecek sezonla ilgili umutlarım daha lig başlamadan azalmış durumda.
besiktas1903
03.Eylül.2011, 20:34
Kartalspor ile hazirlik maçi 0-0 bitti
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/316327_279993178693299_218473211511963_1192319_129 1230_n.jpg
Fotograftaki Tanju ama ilk bakista hangi futbolcu akliniza geliyor? :p
besiktas1903
03.Eylül.2011, 22:03
Ricardinho :n:
evet :D bu fotografta baya benzemis :p
Fearless Coward
03.Eylül.2011, 22:17
Ricardinho olmasın o kimlik falan değişmiştir :n: :n:
besiktas1903
05.Eylül.2011, 13:06
Bugün transferin son günü ve transfer yapmayiz zaten. Iyi oyuncularimiz var ve bu sene daha çok alternatif için oyuncular transfer ettik.
Sag bekte sikintimiz devam ediyor, Toraman iyi kötü defansif olarak iyi ama ofansif nekadar katki yapar soru isareti. Sol bek için Ismail daha çok çalismasi lazim ve kendini gelistirmesi lazim.
Bu sene bence yine zor gol atariz. Edu, Mehmet Akyüz ve Holosko yeterli degil. Edu ve Holosko sanirim daha çok kanatlar için düsünülüyor(ikinci yari ve olasi bir sakatlik). Almeida iyi oyuncu ama bir ''leblebici'' degil. Pektemek gol demek'den umitliyim umarim beklentileri karsilayabilir ve önemlisi sakatlik geçirmes.
Orta saha ya bakarsak öyle skora katki yapacak Guti disinda ofansif bir oyuncu yok. Bu sene Simao ve Quaresma'ya çok is düsecek ve Guti ile birlikte olmazsa olmaz olur kanimca. Onlar yokken çok zorlaniriz. Umarim gelen alternatifler yerlerini doldurabilirler(Veli,Burak).
En sorunsuz bölgemiz orta saha (MC/DMC) hoca'nin tercihine göre Ernst, Necip, Fernandes, Julio ve Guti(daha çok AMC olarak oynasa daha faydali olur) oynar yedek olarak Aurelio, Sivok ve Toraman kullanilabilir.
Hocamiz Toramani sag bekte kullanacagi gibi gözüküyor ve defansta Sivok ve Egemen ikilisi oynar(veya Ekrem Toraman Egemen).
GeNç KaRTaL
05.Eylül.2011, 13:14
Kadro fena değil ama Carvalhal bu kadroyu iyi kullanabilecek mi şüphelerim çok fazla.Takım sezon öncesi hiç iyi sinyaller vermedi.Doğrusu Tayfur hocanın da beklentileri karşılayacağından şüpheliydim.Umarım keşke daha iyi bir hoca ile anlaşsaydık demeyiz sezon başladıktan sonra.
anil luque
05.Eylül.2011, 13:27
Bence son derece alternatifli bir kadro kurduk ama yeterli kaliteyi sağlayabildik mi pek emin değilim. İlk bakışta bu takımda yeri geldiğinde Fernandes , Holosko , Edu , Pektemek , Sidnei , Tanju , Veli gibi isimler yedek kalacak bu takımda. Bu açıdan bakınca gayet iyi gözüküyor. Ama performans açısından bunu doğrulayabilecekler mi orada bir soru işareti var. Benim herşeyden önce bir temennim var o da sakatlıktan yana şansımızın yaver gitmesi. Geçen sene neler çektiğimizi biliyoruz. Gerçi bu sene de 2 önemli oyuncumuzu kaybettik ama en azından 2 ile kalsın bu sayı.
besiktas1903
05.Eylül.2011, 19:25
Kirmizi forma super olmuş telefon ile girdiğim için resim ekliyemiyorum
garydelgadov
05.Eylül.2011, 19:36
O resimde ben Ricardinhoya benzetemedim.Zira Ricardinho olabilmesi için ağzını açması gerekiyordu.:zuhaha
GeNç KaRTaL
05.Eylül.2011, 19:40
TFF'nin sitesinde yayınlanmış.:icon_smile:
http://i.imgur.com/5xWyB.jpg
Varonil
05.Eylül.2011, 20:17
Çok güzel olmuş bu forma bence.
Tff'nin sitesine baktım ama bulamadım.Diğer takımların formaları da yayınlandı mı?
GeNç KaRTaL
05.Eylül.2011, 20:42
Çok güzel olmuş bu forma bence.
Tff'nin sitesine baktım ama bulamadım.Diğer takımların formaları da yayınlandı mı?
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=28&kulupID=3590
Bilgi bankası bölümünden bakabilirsin her kulübe.
garydelgadov
05.Eylül.2011, 21:44
Bence reklamın eklenmiş halini görmek lazım.Siyah TOYOTA yazısı olursa hiç çekilmez.:)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Eylül.2011, 21:52
Kesinlikle alacağım Kırmızıdan. Kesin. Harika olmuş :)
footballer33
05.Eylül.2011, 21:59
İşte budur, beklediğime değdi. :) Kesinlikle kırmızı formadan alacağım bu sene bir aksilik çıkmazsa. :)
GeNç KaRTaL
05.Eylül.2011, 22:13
Bence reklamın eklenmiş halini görmek lazım.Siyah TOYOTA yazısı olursa hiç çekilmez.:)
http://i54.tinypic.com/14v4ens.png
http://i51.tinypic.com/2d0j5m9.png
footballer33
05.Eylül.2011, 22:15
Beyaz TOYOTA bence de daha güzel duruyor, bu fotoları gördükten sonra. :) İnşallah beyaz olur.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Eylül.2011, 22:16
Kesinlikle Beyaz Toyota... Siyah olanı sırıtıyor bayağı :)
SAİT71
05.Eylül.2011, 22:33
Kırmızı rengin üzerinde siyah renk hoş durmuyor. Beyaz yada o tonlarda bir renk seçilmeli.
Hemen tasarladım :n:
Şöyle olabilir:
Dışı siyah çizgi ile çevrilebilir içi beyaz olur:
http://i.imgur.com/61aVJ.jpg
Kahverengi tonlarında olabilir:
http://i.imgur.com/Mw97X.jpg