View Full Version : Beşiktaş Sohbet Alanı
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
16
17
18
19
20
21
22
Mamadou
05.Mayıs.2013, 19:30
Uğur Meleke: Beşiktaş'ın Fenerbahçe ve Galatasaray'a göre bir avantajı var. Üzerine iskelet kurabileceği bir kadrosu var.
Uğur Meleke: Oğuzhan, Olcay ve Pektemek üzerine rahatlıkla takım kurulabilir.
Adam haklı ama ilk önce SA'nın gitmesi gerekiyor. Seneye yönetim iyi bir hoca , iyi bir kaleci ve Ernst ayarında bir orta saha bulmalı. Saydığım üç şey en önemli eksiklikler. Paraysa para artık risk alınmalı. Başkanın hızlıca oluşturdum dediği yönetim kurulunu da merak ediyorum.
Ralph
05.Mayıs.2013, 19:31
Uğur Meleke: Beşiktaş'ın Fenerbahçe ve Galatasaray'a göre bir avantajı var. Üzerine iskelet kurabileceği bir kadrosu var.
Uğur Meleke: Oğuzhan, Olcay ve Pektemek üzerine rahatlıkla takım kurulabilir.
Adam haklı ama ilk önce SA'nın gitmesi gerekiyor. Seneye yönetim iyi bir hoca, iyi bir kaleci ve Ernst ayarında bir orta saha bulmalı. Saydığım üç şey en önemli eksiklikler. Paraysa para artık risk alınmalı.
Başımızda iskelet varken bu takıma hiç bir şey kurulamaz. Dediğin gibi önce o adamın takımdan bi gitmesi lazım.
pele96
05.Mayıs.2013, 21:24
Bu sezon ki defansif anlamda eksikligimiz Ernst'in yerini dolduramayisimizdi zaten.
darkkobal123
05.Mayıs.2013, 21:51
Seneye kaliteli kadro kurulur merak etmeyin. Aynı kadroyla seneye gireceğimize inanan yoktur herhalde. Ayrıca seneye ne olursa olsun bu takım şampiyon olmak zorunda, başka yolu yok.
Ralph
05.Mayıs.2013, 22:54
Haftaya Fener gs ye yenilirse biz de yenersek ikili averajda onlar önde değil mi?
darkkobal123
05.Mayıs.2013, 22:55
Evet onlar önde.
Mamadou
05.Mayıs.2013, 22:55
Onlar önde.
Bakınız 2-0 öndeyken iki puan yitirdiğimiz, iyi oynayıp kazanamadığımız maçları saymıyorum. Bir tek Akhisar maçını kazansak şampiyonlar ligi hedefini kovalıyor olurduk. İlk iki demek daha iddialı bir kadro kurmak, daha çok para demek. Artık taraftar olarak şunu aşmalıyız. Sezonun ortasında zirvedeki takımdan dört puan fark yememiz bütün ümidimizi kaybetmemizi sağlıyor, kaos ortamının oluşması için yeterli oluyor. Hala iddiamız var ama zor. Fazladan üç puanımız olsa ilk iki şansımız çok yüksekti bence. Rakiplerinde kaybedeceği maçlar çok barizdi ama işte.
Ralph
05.Mayıs.2013, 22:57
Bence hala şansımız yüksek. Gs maçında fener yenilse, diğer hafta da o moralle yine puan kaybetse (en azından beraberlik) yine 2. oluyoruz. Evet biraz lüks bir hayal ama sonuçta olabilir.
darkkobal123
05.Mayıs.2013, 23:13
Benimde umudum var, 2. olabiliriz henüz birşey bitmiş değil. İçerde oynadığımız Karabük, Eskişehir, Antep ve Belediye maçlarına nasıl yanıyorum varya, elimizden kaçan galibiyetler ... Bugün çok farklı konumda olabilirdik.
footballer33
05.Mayıs.2013, 23:55
Ben, F.Bahçe'nin kalan 2 maçta 0 çekeceğini düşünmüyorum. G.Saray maçı, onların kendilerini affettirmeleri için en büyük şansları. Bizim de 2'de 2 yapmamız lazım zaten ve bu ne kadar mümkün olacak, muamma!
GeNç KaRTaL
06.Mayıs.2013, 09:57
Açıkcası Fenerbahçe kaybedince ben de ikincilik hesaplarına girdim ama ikinci olmamızın mümkünatından daha önemli bir durum var: İlkinci olursak Samet çapsızı takımın başında kalabilir.Hiç gerek yok.İkinci olup onunla devam edilmesindense,dördüncü olmayı bile yeğlerim.Bir an önce defolsun gitsin.
davidvilla
06.Mayıs.2013, 10:17
Bence hala şansımız yüksek. Gs maçında fener yenilse, diğer hafta da o moralle yine puan kaybetse (en azından beraberlik) yine 2. oluyoruz. Evet biraz lüks bir hayal ama sonuçta olabilir.
3 puan fark var. FB iki maçı da beraberlikle bitirirse BJK kazanırsa 2.olur.
FB-GS maçı berabere biter mi bence bitebilir. Son maç Karabuk'un düşmeme savaşı olur mu o da olabilir. Bu durumda BJK son nefesiyle var gucuyle son iki maça sarılmalı.
darkkobal123
06.Mayıs.2013, 15:22
Gençlerbirliği maçı İnönü'de ki son maç, atmosfer ile kazanırız. Kayserispor deplasmanı biraz zor ancak hedefsiz bir Kayserispor olacak, bir şekilde kazanırız o maçı da.
petrol_fb12
06.Mayıs.2013, 15:23
Gençlerbirliği maçı İnönü'de ki son maç, atmosfer ile kazanırız. Kayserispor deplasmanı biraz zor ancak hedefsiz bir Kayserispor olacak, bir şekilde kazanırız o maçı da.
Kayserispor Oyun taktiği arkaya adam kaçırma taktiği.Beşiktaş'ın en büyük zaafı bu.Bence zor geçer o maç.
Deus Dominus
06.Mayıs.2013, 15:43
Ayrıca Kayserispor hedefsiz de değil, 5.liği kovalıyor. Türkiye Kupası'nı Fenerbahçe kazanırsa lig 5.'si gidecek Avrupa Ligi öne elemelerine.
darkkobal123
06.Mayıs.2013, 15:55
Kayserispor Oyun taktiği arkaya adam kaçırma taktiği.Beşiktaş'ın en büyük zaafı bu.Bence zor geçer o maç.
Zor olacak tabii ki, Kayserispor hafife alınacak bir takım değil. O zaafımızdan yararlanırlarsa affetmezler. Ancak son haftaya girilirken 2. olma şansımız devam ederse öyle böyle, bir şekilde kazanırıız diye tahmin ediyorum.
Ayrıca Kayserispor hedefsiz de değil, 5.liği kovalıyor. Türkiye Kupası'nı Fenerbahçe kazanırsa lig 5.'si gidecek Avrupa Ligi öne elemelerine.
5. olma mevzusunu bilmiyordum bak, Fenerbahçe'nin kupayı kaybetmesini bekleyeceğiz o zaman. Son haftalar çok ilginç olacak bu Avrupa Kupalarına katılma olayı bakımından.
Fearless Coward
06.Mayıs.2013, 16:00
5. Olma mevzusu şöyle eğer Fenerbahçe 3. bitirirse ligi 5. olan takım UEFA'ya gidecek onun dışında Fenerbahçe ligi 2. bitirirse Fenerbahçe şampiyon olsa bile final oynadığı takım UEFA'ya gidecek mevzu bu yani.Pek ihtimal vermiyorum ben Kayseri'nin şansı olduğuna o yüzden Beşiktaş 2 maçını da alacaktır iş Fenerbahçe'de biter kısacası.
Kryptonite
06.Mayıs.2013, 16:03
Kayseri Beşiktaşa çok ters gelebilecek bir sisteme sahip.Ortada maç.Fernandese bağlı herşey almak isterse alır :)
petrol_fb12
06.Mayıs.2013, 16:18
Benim bildiğim statü.Fenerbahce Kupayı aldığı taktirde Avrupayı garantilediği için oynacağı rakip gidiyor Avrupa'ya.Yani ligde düşseler bile Trabzon veya Sivas gidiyor.
Fearless Coward
06.Mayıs.2013, 16:23
Tek bi ihtimal var işte o da Fenerbahçe'nin 3. olması.eğer Fenerbahçe 3. olup kupayı alırsa Sivas veya Trabzon gidemez.Beşiktaş'ın 2. bitireceğini düşünüyorum ben aslında çünkü fikstürleri Fenerbahçe'ye göre daha kolay.Fenerbahçe bizi yenemezse haftaya da eğer Karabük'ün düşmeme durumu devam ederse işleri çok zor olacak.
davidvilla
06.Mayıs.2013, 16:25
Benim bildiğim statü.Fenerbahce Kupayı aldığı taktirde Avrupayı garantilediği için oynacağı rakip gidiyor Avrupa'ya.Yani ligde düşseler bile Trabzon veya Sivas gidiyor.
Hayır.
Kupadan en az biri Avrupa ligine gitmesi gerekiyor.
Eğer FB lig sıralamasında Avrupa ligi kontenjanındaysa, kupayı da alırsa, kupa kontenjanında gidiyor.
Yok 2. olup sampiyonlar ligi kontenjanındaysa , kupayı da alırsa kupadan en az 1 takım gitmesi gerektiği için finalist gidiyor.
Çünkü gruplara kalmak için;
Kupa kontenjanından giden 1 playoff
3.olup giden 2 playoff
4.olup giden 3 playoff oynuyor.
Kupanın katılma statusu bu şekilde. Kupa şampiyonu en avantajlı olarak katılıyor turnuvaya.
Mesela sıralamada ilk 7 takımın kupa şampiyonu gruplara direkt kalıyor digerleri playoff oynuyor.
europeanconquer
06.Mayıs.2013, 16:32
İlk 4 içinde Türkiye Kupası'nı kazanan olursa,5. gidiyor UEFA'ya.
davidvilla
06.Mayıs.2013, 16:35
İlk 4 içinde Türkiye Kupası'nı kazanan olursa,5. gidiyor UEFA'ya.
2011-2012 sezonu sonuçlarına göre şampiyon olan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne grup aşamasında başlamış, lig ikincisi Fenerbahçe ön eleme 3. turundan başlamış, Lig üçüncüsü Trabzonspor Avrupa Ligi'ne ön eleme play-off turundan başlamış, Kupa finalisti Bursaspor Avrupa Ligi'ne 3. ön eleme turundan başlamış (kupa galibi olan Fenerbahçe'nin yerini alarak), lig dördüncüsü Beşiktaş'ın UEFA 2013 kriterlerini yerine getirememesi sebebiyle yerine lig beşincisi Eskişehirspor Avrupa Ligi'ne 2. ön eleme turundan katılmıştır.
Kupayı kazanan takım 1veya2. olursa finalist gider. 3veya4. olursa 5.gider.
petrol_fb12
06.Mayıs.2013, 16:43
Şöyle anlatıyım.Fenerbahce İlk 4'te yer alıyor.Zaten Avrupa'ya gitmeyi hak kazanıyor.Statü değişiklik olmadıysa Diğer takım gidiyor Avrupa'ya Fenerbahce ilk 4'te yer aldığı için.
Hatta geçen sezon şöyle bir sohbet vardı.Beşiktaş Trabzon'u yenmesi lazımdı diye yoksa Avrupa ligi elemelerinde ES-ES BİRİNCİ OLSAYDI Avrupa için Play-Off oynayacaklardı.Beşiktaş ile.Çünkü Fenerbahce ilk 3'te olduğu için yeri garantiydi Bursaspor gidicekti Avrupa'ya.Bursa Avrupa Ligi 1.inci bitirdi Beşiktaş Ordan garantiledi.Çünkü Bursa Finale kaldığı için oynamaya gerek yoktu.
Statü yıllardır böyle bildiğim..."BU SENE DEĞİŞTİRDİLERSE ONU BİLEMEM".
Beşiktaşın Para Borcundan Avrupa'ya sonra ES-ES gitti.
davidvilla
06.Mayıs.2013, 17:00
Şöyle anlatıyım.Fenerbahce İlk 4'te yer alıyor.Zaten Avrupa'ya gitmeyi hak kazanıyor.Statü değişiklik olmadıysa Diğer takım gidiyor Avrupa'ya Fenerbahce ilk 4'te yer aldığı için.
Hatta geçen sezon şöyle bir sohbet vardı.Beşiktaş Trabzon'u yenmesi lazımdı diye yoksa Avrupa ligi elemelerinde ES-ES BİRİNCİ OLSAYDI Avrupa için Play-Off oynayacaklardı.Beşiktaş ile.Çünkü Fenerbahce ilk 3'te olduğu için yeri garantiydi Bursaspor gidicekti Avrupa'ya.Bursa Avrupa Ligi 1.inci bitirdi Beşiktaş Ordan garantiledi.Çünkü Bursa Finale kaldığı için oynamaya gerek yoktu.
Statü yıllardır böyle bildiğim..."BU SENE DEĞİŞTİRDİLERSE ONU BİLEMEM".
Beşiktaşın Para Borcundan Avrupa'ya sonra ES-ES gitti.
Hayır canım, lig sıralamasında ekstra kontenjan olması için kupa galibi takım aynı zamanda ligde Avrupa ligi kontenjanında bitirmesi gerekiyor.
Kupa sahibi, Şampiyonlar ligine giderse kupa finalisti 2.eleme turundan başlıyor;
Ve tabi kupayı kazanan şampiyonlar ligine gittiği için lig 3.sü normalde 1.ön elemeden başlayacakken yerini 4.ye bırakıyor kendisi kupa şampiyonu gibi play-off turundan başlıyor. Kupa finalisti ise en erken başlıyor 2.eleme turundan.(sanki ligi 4. bitirmiş gibi)
Diyelimki kupayı fener aldı finalist trabzon oldu, lig sıralaması da gs-fb-bjk-bursa oldu.
Bu durumda;
Gs-Fb şampiyonlar ligi
Bjk-Avrupa ligi Play off turu
Bursa- Avrupa ligi 3.eleme turu
Trabzon- Avrupa ligi 2.eleme turu (kupa finalisti)
'ndan kupalara katılma hakkı kazanıyorlar.
Diyelimki kupayı fener aldı finalist trabzon oldu, lig sralaması da gs-bjk-fb-bursa oldu.
Gs-Bjk şampiyonlar ligi
Fb- Avrupa ligi play off turu (kupa sahibi)
ligdeki 5.takım Avrupa ligi 2.eleme turu
'ndan kupalara katılır.
europeanconquer
06.Mayıs.2013, 17:29
2011-2012 sezonu sonuçlarına göre şampiyon olan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne grup aşamasında başlamış, lig ikincisi Fenerbahçe ön eleme 3. turundan başlamış, Lig üçüncüsü Trabzonspor Avrupa Ligi'ne ön eleme play-off turundan başlamış, Kupa finalisti Bursaspor Avrupa Ligi'ne 3. ön eleme turundan başlamış (kupa galibi olan Fenerbahçe'nin yerini alarak), lig dördüncüsü Beşiktaş'ın UEFA 2013 kriterlerini yerine getirememesi sebebiyle yerine lig beşincisi Eskişehirspor Avrupa Ligi'ne 2. ön eleme turundan katılmıştır.
http://i.imgur.com/IpZL0jJ.png
Lig 5.si Eskişehir ?
petrol_fb12
06.Mayıs.2013, 17:39
Hayır canım, lig sıralamasında ekstra kontenjan olması için kupa galibi takım aynı zamanda ligde Avrupa ligi kontenjanında bitirmesi gerekiyor.
Kupa sahibi, Şampiyonlar ligine giderse kupa finalisti 2.eleme turundan başlıyor;
Ve tabi kupayı kazanan şampiyonlar ligine gittiği için lig 3.sü normalde 1.ön elemeden başlayacakken yerini 4.ye bırakıyor kendisi kupa şampiyonu gibi play-off turundan başlıyor. Kupa finalisti ise en erken başlıyor 2.eleme turundan.(sanki ligi 4. bitirmiş gibi)
Diyelimki kupayı fener aldı finalist trabzon oldu, lig sıralaması da gs-fb-bjk-bursa oldu.
Bu durumda;
Gs-Fb şampiyonlar ligi
Bjk-Avrupa ligi Play off turu
Trabzon- Avrupa ligi 2.eleme turu (kupa finalisti)
'ndan kupalara katılma hakkı kazanıyorlar.
Diyelimki kupayı fener aldı finalist trabzon oldu, lig sralaması da gs-bjk-fb-bursa oldu.
Gs-Bjk şampiyonlar ligi
Fb- Avrupa ligi play off turu (kupa sahibi)
ligdeki 5.takım Avrupa ligi 2.eleme turu
'ndan kupalara katılır.
Tekrar Anlatayım Abime :)
Abi Şimdi Fenerbahce Ligi "İLK 4'TE BİTİRDİ".Türkiye Kupasında Finale çıktı diyelim.Maçını oynadı ve kupayı kazandı."ZATEN AVRUPA KUPALARINA KATILDIĞI İÇİN" bir şey değişmiyor.Fenerbahce ŞL gitse bile bir şey değişmiyor.Ne yapıcak Fenerbahce iki kere mi gidicek avrupa'ya :)
Türkiye Kupası'nın ödülü Uefa Avrupa ligi.Fenerbahce Kupayı kazandı ligdeki durumuna bakıyorlar.İlk 4'te ise Trabzon Veya Sivas gidiyor avrupa'ya.
Dediğin şöyle olur abi.Final oynayan iki takım ilk'4 olursa.O zaman 5 sıradaki takım gidiyor Uefa Avrupa Ligine.
Bunun en güzel örneği.Kayseri Erciyespor.Beşiktaş Avrupa kupalarına katıldığı için.Uefa Avrupa Ligine gitmişti.Hatta o sene küme düşmüştü.
Deus Dominus
06.Mayıs.2013, 17:40
Özel bir durum oldu orada. Beşiktaş'ın UEFA tarafından organizasyon dışında bırakılması sebebiyle Bursaspor lig 4.sü gibi işlem gördü. Zaten statü gereği Beşiktaş ve Bursaspor'un bir son play-off oynaması gerekiyordu 4.lük-5.lik maçı adıyla, oynatmadılar.
europeanconquer
06.Mayıs.2013, 17:44
Şu Süper Final bütün kişilerde beyin yamışması yaşattı,Fenerbahçe kazanmasın bu kaosa da hiç gerek kalmasın :n:
davidvilla
06.Mayıs.2013, 17:51
Süper final işleri karıştırdı evet.
Siz benim 2. yazdıgıma odaklanın dogrusu orada.
Örnekle açıklamıştım onu iyi okuyun sorunuz varsa sorun yanıtliym:D
@petrol_fb12
İyi oku bak o alıntıladıgın yeri :)
FB ilk 2de bitirip tr kupasını alırsa kupa finalisti gidiyor.
FB 3,4 olup kupayı alırsa lig 5.si gidiyor.
Arada fark var örnekle açıkladım daha ne yapayım. :D
Deus Dominus
06.Mayıs.2013, 17:53
Delinin biri kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış :D (Huni forever!!1!11!1111!!!!1!!)
manager725
06.Mayıs.2013, 17:57
Beşiktaş kesinlikle Gençlerbirliği maçını kazanmalı. Herkesin endişelendiği gibi Kayseri maçı için endişelenmiyorum çünkü Kayseri UEFA'ya gitmek istiyorsa Beşiktaş ikinci olmalı.
1-GS
2-BJK
3-FB
4-BURSA
5-KAYSERİ
durumunda kayseri de UEFA'ya gidiyor.(Fener'in kupada kazandığını düşünerek).Haftaya Kayseri-Kasımpaşa maçı var. Kayseri o maçı alırsa Kasımpaşa'nın önüne geçecek. Son hafta Karabük Fenerle ; İBB de Kasımpaşa ile oynuyor. İBB özellikle çok savaşacaktır. Yani ligin böyle bitmesi çok da hayal ürünü değil ama göreceğiz. Bu şekilde olursa çok güzel olur.
KARABÜK FENERİ YENERSE KAYSERİ VE BJK BERABERE BİLE KALSA BJK İKİNCİ KAYSERİ BEŞİNCİ OLUYOR. (GS FENERİ YENERSE TABİ)ÇOK KARIŞIK BE ABİ!
davidvilla
06.Mayıs.2013, 18:02
Hep Platini'nin oyunları bunlar :)
manager725
06.Mayıs.2013, 18:16
http://p1305.hizliresim.com/19/6/mtmf0.png (http://bit.ly/c25MCx)
http://m1305.hizliresim.com/19/6/mtmfq.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://m1305.hizliresim.com/19/6/mtmg0.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Bu üç logoyu benzetenlerin en iyi hastanede göz doktoru masrafları benden.
europeanconquer
06.Mayıs.2013, 18:38
Benzerlikten öte esinlenmiş olunabilir,logo ve logonun üstünde kulübün simgesi :)
kalemci
06.Mayıs.2013, 18:38
Bence benziyorlar. Hesap numaramı yazayım mı ? :n:
Ralph
06.Mayıs.2013, 18:43
Benim de göz ile ilgili problemlerim var madem ben de benzetmiş olayım :)
manager725
06.Mayıs.2013, 18:50
Bence benziyorlar. Hesap numaramı yazayım mı ? :n:
Benim de göz ile ilgili problemlerim var madem ben de benzetmiş olayım :)
Fırsatçılık yapmayalım.:)
Lazio'daki kartal mı ya? En güzeli yine bizimki.
byariff
06.Mayıs.2013, 19:13
benficanin ki anka kusu
europeanconquer
06.Mayıs.2013, 19:21
benficanin ki anka kusu
Her maçtan önce Anka Kuşu'mu uçuruyorlar abi :n:
darkkobal123
06.Mayıs.2013, 19:22
Şu UEFA işi acayip kafamı karıştırdı yahu. :D Neyse, biz kalan maçlarımızı kazanalım da gerisini sonra düşünürüz.
erdem344
06.Mayıs.2013, 19:22
Zuhahahahaha :D :D :D :D :D
byariff
06.Mayıs.2013, 19:30
Her maçtan önce Anka Kuşu'mu uçuruyorlar abi :n:
yok yahu kartal ucuruyorlarda , yukardaki logo daha çok anka kusuna benziyor :icon_lol:
anil luque
06.Mayıs.2013, 19:31
benficanin ki anka kusu
yok baykuş :D
europeanconquer
06.Mayıs.2013, 19:34
yok yahu kartal ucuruyorlarda , yukardaki logo daha çok anka kusuna benziyor :icon_lol:
Yok yahu,onların simgesi de Kartal :D
footballer33
06.Mayıs.2013, 19:34
yok baykuş :D
Allah allah! Ben serçe diye biliyordum, yine kandırıldım. :icon_eek:
Bu arada, şu UEFA mevzusu nedir böyle arkadaşlar? Bir yerden sonra okumayı bıraktım artık. Kafam, beynim sulandı. :icon_biggrin:
anil luque
06.Mayıs.2013, 19:36
Allah allah! Ben serçe diye biliyordum, yine kandırıldım. :icon_eek:
Mehmet abi sen buna mahkumsun. :icon_cool:
footballer33
06.Mayıs.2013, 19:38
Mehmet abi sen buna mahkumsun. :icon_cool:
Sürekli kandırılmaya mı? O niye kardeşim? :icon_cool:
zeck17
06.Mayıs.2013, 19:41
Şu UEFA işi acayip kafamı karıştırdı yahu. :D Neyse, biz kalan maçlarımızı kazanalım da gerisini sonra düşünürüz.
bence pek önemli bir durum değil ben ne yazık ki yine bir takımla gideceğimizi düşünüyorum
Olası rakipler lyon,chelsea(arsenal veya tothennam da olabilir),milan,schalkeirusyadan zenit ya da cska
Yine çok zor yani tabi inşallah milan ve schalke gelecek maçlarını kaybeder de yeni takımlar görmüş olmuşuz ve böylece bunların yerine psv veya metalist gelebilir
sananes
06.Mayıs.2013, 19:49
Bir fanatik beşiktaşlı arkadaşım twitter'da "beşiktaş ikinci olabilir diyenler ya futbolu bilmiyorlardır ya da matematiği az biliyorlardır" yazmış. Her harfine katılıyorum bu cümlenin.
darkkobal123
06.Mayıs.2013, 20:11
Elbette Şampiyonlar Ligine gidersek, iyi bir TD ve 3-4 kaliteli transfer yapmamız gerekir. Bu kadroyla gidilmez zaten. En azından 2. olup şansımızı denemeliyiz. Ön elemeyi geçeriz belki, neden olmasın ki ? Tamam Samet Aybaba yetersiz, kadromuzun kalitesi belli falan ama bu da Beşiktaş yahu. Biz bu takıma inanmazsak kim inanacak ?
Ralph
06.Mayıs.2013, 21:19
Bir fanatik beşiktaşlı arkadaşım twitter'da "beşiktaş ikinci olabilir diyenler ya futbolu bilmiyorlardır ya da matematiği az biliyorlardır" yazmış. Her harfine katılıyorum bu cümlenin.
Neyine katılıyorsun mesela çok merak ettim? Sizin iki maçın birinde yenilip diğerinde berabere kalsanız bile bizim 2. olamayacağımıza mı katılıyorsun yoksa bizim göremediğimiz başka şeyler mi var?
Elbette zor bir ihtimal ama onu yazan arkadaşının matematiği biraz düşük seviye sanırım. Senin de buna katılman biraz tuhaf durmuş.
Matematiksel olarak hala şans varken her şey olabilir. Zor olabilir, ama olabilir.
Mamadou
06.Mayıs.2013, 21:20
Fenerbahçe Galatasaray'a yenilse bile sonraki hafta iyi hazırlanıp Karabük'ü dışarıda yener. Kaçan şampiyonluktan sonra ikincilikte kaçarsa taraftar yönetimi koymaz. Onun için gerekeni yaparlar. Şahsen ikincilik için fazla ümitli değilim. İkincillik hesabı yaparken üçüncülükten olmayalım başka bir şey istemiyorum. Bursaspor'u unutuyoruz arada kalan iki maçı da kazanacaklarını düşünüyorum. Gençler'i bir şekilde yeneriz ama son hafta Kayseri maçı çok kritik. Dördüncü olup fazladan ön eleme oynamak hiç akmaz. Sezonu erken açmak kötü olur.
Hem ikincilik maddi olarak fazla gelir demek. Ama birde işin SA tarafı var. İkinci olursak kalma ihtimali epey yüksek. Her şey toz pembe ayağına yapılacak değişikliklerin önü tıkanmasın. Daha yüksek hedefleri gelecek sezon düşünmemiz gerek. İlk önce SA bir gitsin hele.
uAburak89
07.Mayıs.2013, 13:37
Önder Özen ile anlaşmış Beşiktaş, Ali Ece açıkladı. Teknik direktör olarak Zico gelirse şaşırmam.
anil luque
07.Mayıs.2013, 13:51
Bu Önder Özen kimdir ne işe yarar ?
anil luque
07.Mayıs.2013, 13:53
NTV Spor'da yorumculuk yapan arkadaş değil mi ?
C h A o S
07.Mayıs.2013, 13:54
NTV Spor'da yorumculuk yapan arkadaş değil mi ?
Aynen kır saçlı,efendi bir adam.
Yorumları kaliteli.Geçmişini bilmiyorum.Futbolu iyi anlayıp,okuyan birisi.Sanırım ikinci ligleri ve genç oyuncuları iyi takip eden birisi.Ama nasıl bir etki eder bilemiyorum.Yerli oyuncu anlamında mutlaka katkı yapar diye düşünüyorum.Sanırım scout tarzı bir oluşumda görev alır.
anil luque
07.Mayıs.2013, 13:57
Aynen kır saçlı,efendi bir adam.
Yorumları kaliteli.Geçmişini bilmiyorum.Futbolu iyi anlayıp,okuyan birisi.Sanırım ikinci ligleri ve genç oyuncuları iyi takip eden birisi.Mutlaka katkısı olucaktır.
İnternetten biraz bakındım da zamanında Fenerbahçe'de futbol direktörlüğü ve Zico'nun yardımcılığını yapmış sanırım.
Ali Ece'nin dediğine göre 20 gündür çalışmalar yapıyormuş zaten kendisi. Herkes olumlu yorumlar yapıyor. Hayırlısı olsun Beşiktaşımız için.
C h A o S
07.Mayıs.2013, 14:00
İnternetten biraz bakındım da zamanında Fenerbahçe'de futbol direktörlüğü ve Zico'nun yardımcılığını yapmış sanırım.
Ali Ece'nin dediğine göre 20 gündür çalışmalar yapıyormuş zaten kendisi. Herkes olumlu yorumlar yapıyor. Hayırlısı olsun Beşiktaşımız için.
Önder Özen ile anlaşmış Beşiktaş, Ali Ece açıkladı. Teknik direktör olarak Zico gelirse şaşırmam.
Bu Ali Ece'yi nerede takip ediyorsunuz?
uAburak89
07.Mayıs.2013, 14:03
Trtspor'da hafta içi saat 12.30'da program yapıyorlar.
anil luque
07.Mayıs.2013, 14:03
Ben şahsen Kartalbakisi.com isimli sitede görevli olan bir arkadaşım vasıtasıyla alıyorum haberleri.
europeanconquer
07.Mayıs.2013, 14:07
Önder Özen Beşiktaş'a büyük katkı sağlar,gerçekten yorumları futbolu çok iyi bildiğini gösteriyor.
C h A o S
07.Mayıs.2013, 14:10
Ben şahsen Kartalbakisi.com isimli sitede görevli olan bir arkadaşım vasıtasıyla alıyorum haberleri.
Trtspor'da hafta içi saat 12.30'da program yapıyorlar.
İzlerim bundan sonra.Bu kadar fanı var takip edelim bakalım.
Ekşide birisi Fuat Akdağ'ın "Önder Özen gitseydi haberimiz olurdu hala bizim yorumcumuz "dediği yazıyor.Sonrada Ali Ece açıklamış işte 20 gündür çalışma yapıyormuş diye.
anil luque
07.Mayıs.2013, 14:12
İzlerim bundan sonra.Bu kadar fanı var takip edelim bakalım.
Mehmet Demirkol stili bir adam. Rengi belli ama kesinlikle mantık çerçevesinde yorumlar yapıyor. Kesinlikle takip et.
davidvilla
07.Mayıs.2013, 14:37
Bana saçma geldi.
Ne demek hoca transfer yapamaz bilmem ne. Tamam evet mantıklı konusuyor falan filan ama klüp yönetimi öyle futbol analizi yapmaya benzemez. Sportif direktörlük ne kadar uygun ülke dinamiklerine bunu da sorgulamak lazım. Ayrıca sportif direktörlükten anladıgımız nedir?
Mesela GS'da Albayrak aslında sportif direktördür. Sportif direktör demek hocayı getirir transferi yapar demek değildir. Bütün futbol takımının topcusundan malzemecisine her sorunuyla ilgilenmek herşeyi organize etmektir. Gerektiği zaman ki bu genelde öyledir, arka planda kalmaktır.
Önder Özen düne kadar sadece bir antrenördü. Takıma 5e2 yaptıran adamdı. Tv'de maç analizlerine bakarak bir yerlere getiriyorsan o zaman Teknik Direktör yap.
Bence pek yararlı olmayacak ama hep beraber izleyip göreceğiz.
darkkobal123
07.Mayıs.2013, 14:38
Önder Özen haberi umarım doğrudur. Yorumları çok kaliteli bu adamın, takip edin anlayacaksınız. Ayrıca Zico ile döneminden de tanıyoruz. Gelirse acayip fayda sağlar.
GeNç KaRTaL
07.Mayıs.2013, 15:08
Benim gözüm İbrahim Altınsay'dan başkasını görmüyor sportif direktör konusunda ama lanet olsunki mevcut batak düzende malesef böyle değerli bir adama yer yok.Anca millet bastırıp parasını egolarını tatmin etsin.Önder Özen hakkında ise pek fikrim yok doğrusu.Hangi görevle geleceğini bilmiyorum ayrıca.Hakkında yorum yapmak pek mantıklı olmaz o yüzden.Bakalım neler olacak ilerleyen zamanda,ona göre paylaşırız fikirlerimizi.
petrol_fb12
07.Mayıs.2013, 15:09
Volkan Ballı daha yararlı olurdu düşünüyorum.Önder Özen kaliteli yorumları olan kimi zaman kimi zaman skora göre konuşan bir adam.Hyaırlı olsun beşiktaş'a umarım bir başarı sağlar.Yorumlarındaki kaliteyi umarım bu işte'de gösterir.
Deus Dominus
07.Mayıs.2013, 15:28
Jürgen Klopp aklıma geliyor Önder Özen'in bir takım çalıştırma ihtimali konu olunca :) Klopp daha önce Mainz'i çalıştırmış, Bundesliga'ya yükselmiş ama geri düşmüş. Sonrasında görevi bırakıp televizyonda yorumculuk yapmaya başlıyor. Daha çok dikkat çekmeye, sevilmeye başladığı dönemde bu dönem. Sonrasında bir şekilde yolu Dortmund'la birleşti ve işte görüyoruz sonucunu. Önder Özen'i ve onun konuşmalarını dinlerken hep aynı duyguya kapılıyorum: "Bu adam bir takımı çalıştırmalı, eminim başarılı olacak." Sportif Direktörden ziyade teknik direktör olarak performansını merak ettiğim bir isim.
Ralph
07.Mayıs.2013, 17:56
Stadyum için izin çıkmış bu arada. Önümüzdeki hafta şantiye kuruluyormuş.
manager725
07.Mayıs.2013, 17:57
Önder Özen
Adam işi biliyor ama Beşiktaş'lı değil. Gerçi başarı için artık işi bilen adamlarla çalışmak gerek.
Ralph
07.Mayıs.2013, 17:58
Önder Özen gelecekse Altınsay gelmeyecek demektir artık. Yazık oldu. Umarım başarılı olur tabi ki.
sananes
07.Mayıs.2013, 18:20
Neyine katılıyorsun mesela çok merak ettim? Sizin iki maçın birinde yenilip diğerinde berabere kalsanız bile bizim 2. olamayacağımıza mı katılıyorsun yoksa bizim göremediğimiz başka şeyler mi var?
Elbette zor bir ihtimal ama onu yazan arkadaşının matematiği biraz düşük seviye sanırım. Senin de buna katılman biraz tuhaf durmuş.
Matematiksel olarak hala şans varken her şey olabilir. Zor olabilir, ama olabilir.
gerçekleşme ihtimalinin olmadığına katılıyorum. Katılamaz mıyım ne hakla bana çıkışıyosun sen? ben matematiğe inanırım. Benim matematiğime göre %10 falandır beşiktaş'ın bizi geçip 2. olması.Bu da beşiktaş bizi geçemez demek için yeterli bir yüzde.
Ralph
07.Mayıs.2013, 18:28
@sananes
1- Gerçekleşme ihtimalinin olmadığına katılıyorum demişsin ama sonra da matematiğime göre %10 şansı var Beşiktaşın demişsin. Karar ver hangisine inanıyorsun?
2-Sen bir tahminde bulunabilirsin eyvallah ona kimsenin lafı yok ama gelip de buraya arkadaşının yazdığı "ya futbolu az ya da matematiği az biliyorlardır" alıntısını yaparsan ve buna katıldığını söylersen şahsen ben alınırım ve de sana çıkışırım. Binlerce insan var buna inanan. Sen ve arkadaşının kimsenin matematiğini veya futbol bilgisini sorgulamaya hakkı yok. Bunu bilemezsinizde.
3-Sen inanmıyor olabilirsin. Senin matematiğine göre öyle bir ihtimal de olmuyor olabilir ama reel hayatta ve puan durumunda böyle bir durum söz konusu. Ben sana "görüşürüz sene sonu, biz ikinci olacağız" demiyorum. Bu zor bir ihtimal ama sonuçta böyle bir durum var.
manager725
07.Mayıs.2013, 18:32
gerçekleşme ihtimalinin olmadığına katılıyorum. Katılamaz mıyım ne hakla bana çıkışıyosun sen? ben matematiğe inanırım. Benim matematiğime göre %10 falandır beşiktaş'ın bizi geçip 2. olması.Bu da beşiktaş bizi geçemez demek için yeterli bir yüzde.
Galatasaray ve Karabük ilk yarıda Fener'i yenen takımlar. Şimdide yenemezler mi? Yenerler. Galatasaray derbi olduğu için, Karabük de ligde kalmak için maça asılacaklardır.
Beşiktaş İnönü'deki son maçta tıklım tıklım dolu tribünlerle oynayacak. Maç da ligin orta sıra takımlarından Gençlerbirliği ile yani iddiasız Gençlerbirliği ile. Son maçta da Beşiktaş'ın ikinci olması işine yarayan Kayseri ile oynuyoruz.
Bunlara bakmadan yüzdeye vurursak Fener'in iki maçta da puan kaybetmesi %66. Beşiktaş'ın iki maçını da kazanması %66 oranındadır.
Ben de pek inançlı değilim ama bunun sebebi matematiksel olarak bitmesi yada daha zor görünmesi değil Beşiktaş'ın şansızlığı ve hakemler.
davidvilla
07.Mayıs.2013, 18:43
Nasıl Matematik o nasıl yuzde 10 anlamadım açıkcası.
Fb iki maçını berabere bitirse BJK kazanırsa ki bu olası , yeterlidir yani.
Bence tahmini %40 şansı var.
Derbi nasıl geçecek onu bir görmeliyiz bir de son hafta Karabuk için puan gerekecek mi bu da cok onemli.
Hele yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi Kayseri 5.ligi garantilerse son maç çok rahat olur BJK için.
petrol_fb12
07.Mayıs.2013, 18:59
Cok zor değil.Galatasaray bizi Kadıköy'de yenip.Sonra karabük'le berabere kalırsak Beşiktaş iki maçınıda kazanırsa lig ikincisi olur.
Sonra maçlar taktiklere göre.
Fener-Galatasaray maçları taktikle oynanamaz yürekle oynanır bunu geçelim..
Karabük eğer ki düşme durumu olursa varını yoğunu koyacaktır maça.Kestirmesi güç maç.
Beşiktaş Gençleri taraftar desteği ile geçer.İlk yarıdaki maçta her iki takım cok poziyona girdi atmamıştı bu sefer inonüdeli son maç diye atmosfer farklı olur.
Kayserispor arkaya adam kaçırma taktiği ile oynuyor.Beşiktaş'ın en büyük zaafı bu eğer 2-3 poziyon verirse yakaladığını atan bir Bobo varken kaybederler.Savunmayı iyi tutarlarsa bir şekilde gol atıyor Beşiktaş.Galip gelir.
footballer33
07.Mayıs.2013, 18:59
Önder Özen, Zico'nun yardımcısıyken tanınmış bir isim. Gelirse iyi işler yapacağına inanıyorum. Gönlüm ise, her zaman Altınsay'dan yana. Önder Özen gelsin; ama yanında Altınsay da olsun, çok istiyorum bunu. Biri alt liglere, gençlere, yurt içindeki transferlere bakar; diğeri de yurt dışından Oğuzhan gibi gençleri bulup kazandırır takıma. Scout ekibi dediğin de, böyle olur. Tek bir kişiyle olacak iş değil çünkü futbol komitesi.
İkincilik konusunda da şansımızın yadsınamayacak kadar yüksek olduğuna inanıyorum. F.Bahçe, kalan 2 maçta da puan kaybedebilir oynayacağı rakipler açısından düşünürsek. Biz ise, kalan 2 maçı da rahat konumlarda yer alan takımlarla yapacağız. Bu avantajı kullanabiliriz.
darkkobal123
07.Mayıs.2013, 20:33
Önder Özen çok iyi bir hamle oldu gerçekten. Birde İbrahim Altınsay yönetiminde bir futbolcu izleme komitesi kuruldu mu tadından yenmez.
Mamadou
07.Mayıs.2013, 23:55
İbrahim Altınsay'dan mesaj (https://twitter.com/kerimsaat/status/331798292738486273) var.
Ralph
07.Mayıs.2013, 23:57
İbrahim Altınsay'dan mesaj (https://twitter.com/kerimsaat/status/331798292738486273) var.
Hayatım boyunca böyle soğukkanlı bir adam olamadım yahu :)
davidvilla
08.Mayıs.2013, 10:10
Ümraniye'ye Fernandes baskını
Beşiktaşlı yıldız ve arkadaşı bir gece kulübünde iki kadınla tanıştı, star oyuncunun evine geçildi. Kadınlar sabaha karşı “Fernandes bize saldırdı” diye polise koştu.
08 Mayıs 2013 Çarşamba - 08:47
Hürriyet
Beşiktaş’ta önceki gün öyle şeyler yaşandı ki, duyanlar kulaklarına inanamadı. Portekizli yıldız geceyi birlikte geçirdiği bir kadın tarafından polise şikayet edildi.
Paniğe kapılan Fernandes, korkudan Beşiktaş’ın Ümraniye’deki tesislerine sığındı. Sabah saatlerinde şikayetçi kadının avukatları polislerle birlikte tesisleri bastı.
Tam 2 saat boyunca Fernandes dışarı çıkmadı ve ifade vermeyi reddetti. Beşiktaş Kulübü’nün avukatları olaya el koydu ve en sonunda Portekizli, “Darp ve saldırıdan” ifade verdi.
HABERİ ALIR ALMAZ EVİ TERKETTİ
Manuel Fernandes ve İstanbul’da aynı evi paylaştığı Portekizli arkadaşı Gonzalo, Pazar akşamı Ortaköy’deki bir gece kulübünde geç saatlerine kadar eğlendiler. Orada tanıştıkları 2 kadın ile Fulya Süleyman Seba Kompleksi’ndeki dairelerine gittiler. İddiaya göre kadınlar Fernandes ve arkadaşının isteklerini yerine getirmedi. Bunun üzerine sinirlenen Fernandes ve arkadaşı kadınlara saldırıp darp etti.
Sabahın erken saatlerinde evden çıkan kadınlar polise başvurarak Fernandes ve arkadaşından şikayetçi oldu. Kadınların polise gittiklerini haber alan Fernandes ise panik içinde evi terketti ve Ümraniye’nin yolunu tuttu.
TESİSLERE GELDİĞİNDE ALKOLLÜYDÜ
ÜMRANİYE Nevzat Demir Tesisleri’nin görevlileri henüz güneş doğmadan karşılarında Fernandes’i görünce şaşırdılar. Takım izinliydi. Tüm oyuncular dışardaydı ama (İddiaya göre alkollü) tesislere gelmişti. Başta tesis sorumlusu, çalışanların hiç biri Fernandes’e bir şey sormaya cesaret edemedi. Portekizli hızla binaya ulaştı ve kamp yaptıkları zaman kaldığı kendi odasına kapandı.
Ve saat 11.00’e kadar da odasından dışarı çıkmadı ama tesislerin başka misafirleri daha vardı. Şikayetçi kadınların avukatları ve polisler...
AVUKATLAR GELMEDEN İFADE VERMEM
Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü 2 kadının şikayeti üzerine harekete geçmişti.Avukatlarla birlikte polisler Fernandes’in ifadesini alacaklardı. Haberi alan tesis sorumluları hemen kulüp yetkililerine haber verdiler.
Fernandes ise, “Avukatlar gelmeden ifade vermem” diyerek odasından dışarı bile çıkmıyordu. Kulüp hemen harekete geçti. 2 avukat Ümraniye’nin yolunu tuttu. Fernandes görüşmeye çağrıldı ve iddialar yüzüne okundu.
EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ OLAYI DOĞRULADI
Kadınlar saldırıya uğradıklarını ve darp edildiklerini ileri sürüyorlardı. Ve Fernandes ile arkadaşını suçluyorlardı. Portekizli yıldız ifadesini avukatlarının yanında verdi. Söyledikleri kısa ve netti: "Kadınlar yalan söylüyor. İddia ettikleri gibi bir olay yaşanmadı."
Polis, Fernandes’in ifadesini aldıktan sonra tesislerden ayrıldı. Kadınların şikayetleri ve Fernandes’in ifadesi Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce de doğrulandı.
ŞİMDİ NE OLACAK?
İki kadının şikayeti üzerine Fernandes ve ve arkadaşının birlikte kaldığı evin giriş çıkışındaki kamera kayıtları incelenecek. Aynı şekilde gece kulübünün de kamera kayıtlarına bakılacak. Eğer kadınlar şikayetlerinden vazgeçmezlerse Fernandes aleyhine dava açılacak.
FERNANDES'İN VUKUATLARI
-Gece hayatıyla sık sık gündeme geldi. Mekanlarda olay çıkardı, takım arkadaşlarını da gecelere alıştırdı.
-Davetlerine gelmeyen futbolcu arkadaşlarına saha içinde pas vermediği yönünde suçlamalara maruz kaldı.
-Samet Aybaba ile yıldızı hiç bir zaman barışmadı. Hatta tesislerde hocasına küfrettiği öne sürüldü.
-Evde düzenlenen partiler, Portekizli yıldızın en büyük tutkusu. Hatta bu durumu kamp yapılan otellere de taşıdı.
-Kritik maçlarda ve derbilerin çoğunda sahada yoktu. Ya cezalı ya da sakattı. Forma giymekten kaçındı.
-Bir çok defa yüksek alkol aldığı için kavga edip gece kulüplerinden atıldı. Gazetecilere saldırdı.
-FEDA sezonunda tüm oyuncular örnek şekilde ücretlerinde indirime giderken, o tek kuruş feda etmedi.
-İstanbul dönüşlerinde bazı maçlar sonrası takım otobüsüne binmedi. Özel aracıyla ayrılıp, tesislere gitmedi.
vay anam vay neler dönmüş serhat ya
darkkobal123
08.Mayıs.2013, 14:59
Açık kapı bırakmış Altınsay, hadi bakalım umarım gelir. Fernandes hakkında yazılanlara ise diyecek söz yok, güzel kurgulanmış. :) Adamlar yemiyor içiyor Fernandes'i bitirmek için çalışıyorlar, sıra bu adamda. Bu şerefsizlerin gazına gelmeyelim.
uAburak89
08.Mayıs.2013, 15:00
Samet Aybaba iddiaların doğru olduğunu, adli bir vaka olduğu için daha fazla konuşmayacağını söylemiş. İftira atılmış olabilir ama haber yalan değil benim anladığım.
goosfraba
08.Mayıs.2013, 15:31
yeni sezonda zafer önder özen futbol direktörü olabilirmiş.
bence tam 12'den vurulmuş olur.
Bulstrap87
08.Mayıs.2013, 18:44
keske gelse zafer önder özen..
darkkobal123
08.Mayıs.2013, 18:53
Twitter'dan yazdığına göre başkanla görüşmüşler, anlaşma gibi bir durum olmamış, görüşmeler devam ediyor. Umarım anlaşılır, çok iyi olur Önder Özen gelirse.
darkkobal123
08.Mayıs.2013, 19:00
SEN GÖSTER BİZ DARP EDELİM REYİZ !
https://www.bjk.com.tr/tr/haber/55600/
anil luque
09.Mayıs.2013, 14:31
SON DAKİKA !
http://www.cumhuriyetspor.com.tr/?p=76764
darkkobal123
09.Mayıs.2013, 15:03
Hayırlısı olur inşallah.
europeanconquer
09.Mayıs.2013, 15:37
Haydaa,ne diye çıktı bu seçim ? Acaba yönetimden memnun olmadığı için başka bir yönetim kurulu ile mi aday olacak Fikret Orman ?
Suicider
09.Mayıs.2013, 15:40
Haydaa,ne diye çıktı bu seçim ? Acaba yönetimden memnun olmadığı için başka bir yönetim kurulu ile mi aday olacak Fikret Orman ?
Yeni tüzük gereği seçime gidilmesi gerekiyormuş tekrardan diye okumuştum bir yer de doğru mu bilmiyorum.
Mamadou
09.Mayıs.2013, 17:30
Dediğin gibi yönetim kuruluda değişecek. Başkan pazar günü yaptığı açıklamada çok hızlı sürede yeni yönetim kurulu oluşturdum demişti bakalım göreceğiz. Para yönünden çok güçlü bir kaç ismi yönetim kuruluna almasını bekliyorum. Twitter'da yazanlar vardı sabancı ailesinin önde gelen isimlerinden birini yönetimine almış. Futbolu İbrahim Altınsay, Zafer Önder İpek gibi isimlere emanet edip, yönetimine paralı adamları almalı. Ahmet Nur Çebi ve Ahmet Urgancılar dışında listesini tamamen değiştirse çok iyi olacak. Seyit Ateş, Levent Erdoğan gibi adamları kulüpten uzak tutsun.
Tek sorun şu; hiç bir Beşiktaş zengini Yıldırım Demiören'in bıraktığı pisliği temizlememek için elini taşın altına koymuyor haklı olarak. Paralı adamların yönetime gireceği varsa da girmiyor.
footballer33
09.Mayıs.2013, 17:47
Dediğin gibi yönetim kuruluda değişecek. Başkan pazar günü yaptığı açıklamada çok hızlı sürede yeni yönetim kurulu oluşturdum demişti bakalım göreceğiz. Para yönünden çok güçlü bir kaç ismi yönetim kuruluna almasını bekliyorum. Twitter'da yazanlar vardı sabancı ailesinin önde gelen isimlerinden birini yönetimine almış. Futbolu İbrahim Altınsay, Zafer Önder İpek gibi isimlere emanet edip, yönetimine paralı adamları almalı. Ahmet Nur Çebi ve Ahmet Urgancılar dışında listesini tamamen değiştirse çok iyi olacak. Seyit Ateş, Levent Erdoğan gibi adamları kulüpten uzak tutsun.
Tek sorun şu; hiç bir Beşiktaş zengini Yıldırım Demiören'in bıraktığı pisliği temizlememek için elini taşın altına koymuyor haklı olarak. Paralı adamların yönetime gireceği varsa da girmiyor.
Ahmet Nur Çebi hariç, yazdıklarına aynen katılıyorum. Q7'yi işeten adam, yarın bir gün Fernandes'i de playboy ilan eder. Hiç ısınamadım o adama ve sevemedim ANÇ'yi.
europeanconquer
09.Mayıs.2013, 20:46
Gençlerbirliği seyirci getirmeyecekmiş,bütün stad Beşiktaşlı dolu olacak.
Güzel jest.
erdem344
09.Mayıs.2013, 20:48
Bence olması gereken de bu . Zafer Önder İpek nokta atışı olur gibi duruyor.
darkkobal123
09.Mayıs.2013, 20:56
Çok anlamlı, güzel ve örnek bir davranış. Teşekkürler ! Bu arada maça gidecek var mı ?
anil luque
09.Mayıs.2013, 21:03
Anıtlar Kurulu'ndan gerekli onay çıktı. Bundan sonra işin fiziki kısmı. Hadi hayırlısı olsun..
footballer33
10.Mayıs.2013, 01:35
Başkan, TRTSpor'da yarım saat kadar önce biten programa katıldı. Açıklamaları özetle şöyleydi:
- Hilbert'e kırgın ve yerli futbolculara yer açmak gerektiğini düşünüyor. Bu yüzden Hilbert gidiyor.
- Almeida satılacak, Fernandes de satılabilir; ama umarım sözleşme yenilenir.
- Stad 1 sezonda bitecek, Juventus stadına benzer eğimleri var tarzı bir şeyler söyledi.
- Samet'i başarılı buluyor ve bu konuda konuşmaktan sıkıldı. Üstü kapalı olarak da gidebileceğini ima etti. Hedeflerimiz var, oturup konuşacağız sezon bitiminde dedi.
- Önder Özen için anlaşma yok; ama görüşme var dedi. Buradan çıkardığım anlam, KAP'a bildirim yapmak zorunda olduğumuz için ve seçimler yaklaştığından, bu sürecin geçmesini bekliyor. Yoksa Önder Özen ile çoktan anlaşıldı.
- İbrahim Altınsay konusunda, olumsuz bir yaklaşımda bulundu gibi geldi. Sanırım, sezon başında hemen çekip gitmesi onu üzmüş ve kırmış.
- Stad 42.000 kişilik olacak, daha fazla olma ihtimali yok
- yd.den hesap sorulmayacak gibi. Alacaklarının tamamını ya da büyük bir kısmını hibe ettirme uğraşında şu an. Zaten bu davaya girilirse, senelerce sürer ve çok uğraşırız. Hesap sorma durumu görünürde yok.
- İyi bir çalışmayla ve doğru adımlarla şl.yi bile alabiliriz dedi. Buna örnek olarak ben Dortmund'u gösteriyorum, kendisi bundan bahsetmese de. Şu da var ki; bunu Türkiye'de başarmak çok ama çok uzun bir çalışma, ekip işi ve sabır gerektirir.
- Profesyonellerle çalışılacağını söyledi; ancak transferde görüşmeleri yönetimin yapacağından bahsetti.
- 150.000'den fazla forma satılmış. Geçen sene gelirler 11 trilyon iken, bu sene 30 trilyonu bulmuş. Yeni açılan çok sayıda Kartal Yuvası'nın da bunda payı var tabii ki.
- Seneye maçları nerede oynayacağımız belli değil dedi; ancak Olimpiyat Stadı'nda oynama isteklerinin olduğunu belirtti.
- Kombine satışı, bu seneye oranla önümüzdeki sezon daha fazla olacak, çünkü daha iyi bir kadro oluşturacağız dedi.
- Basketbol da, futbol aş gibi ayrı bir yapılanmaya gitti. Sponsorlarla birlikte kendi çarkını döndüreceğinden bahsetti. Bunun için de çalışmalar, arayışlar var.
- Tamer Kıran için Altınsayla sorunu olmadığından bahsetti. Umarım, bu adamı tekrardan almaz yönetimine, çünkü açık kapı bıraktı sanki.
- Borçlar da 580 civarından 420'ye düştü. yd de hibe ederse, bu rakam 300 küsürleri görecek. Hedef, 1 sene içerisinde borcu 100-200 milyon civarına düşürmek.
Konuşmaların özeti bu şekilde. Açıklamaların detayları ise aşağıdaki linkte:
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=56619
Ralph
10.Mayıs.2013, 02:34
Borç bir hayli azalmış. Azımsanacak cinsten değil. Tüpçü de yaptığı o kadar kazığın yanında artık hibe etse de alacak verecek kalmasa, tüm ilişkimiz kesilse.
I3esiktas
10.Mayıs.2013, 12:34
Rakip takım için açılan bölüm 2 dakika içinde bitti. Bu maçta kapılar kırılır. Herkes bilet konusunda sıkıntı çekiyor. Fener maçında da aynısı olmuştu karaborsacılar yine iş başında. Bir çok arkadaşım biletsiz semte gelicek. Kapalıda olacağım, bi koltuk alabilirsek güzel bi hatıra olacak.
C h A o S
10.Mayıs.2013, 12:40
Beşiktaş seneye en büyük sıkıntıyı Olimpiyat Stadı'na gidince yaşar.Çok dert yaratır bu durum.Ev sahibi avantajı olmayacak,her maç deplasman gibi.
Ralph
10.Mayıs.2013, 14:12
Fikret Orman gelecek sene daha fazla bonservis parası ayıracağız demiş. Beklentilerim de o yöndeydi, umarım nokta atışları yapılır.
I3esiktas
10.Mayıs.2013, 14:52
Ali ece Trtspor'da. İnönü veda Belgeseli var
I3esiktas
10.Mayıs.2013, 14:55
Sonuna gelmiş bende yeni açmıştım bitti :)
darkkobal123
10.Mayıs.2013, 15:15
Sakatlık Almeida'nın suçu değil ki, sağlık ekibinin suçu. Medya Fernandes'i yemeye çalışıyor, başkan'da bu oyuna geldi sanırım. Hilbert konusunda ise konuşması kötü olmuş. Yani zamanlaması çok ama çok yanlış. Daha 2 hafta var ama adam bu konuşmadan ister istemez etkilenecektir, maçlara konsantre nasıl olacak ? Ayrıca Türkiye'de yerli sağ bek mi var başkan ? Hilbert'i gönder anlarım da daha iyisini alacaksan gönder. Serkan Balcı, Serdar Kurtuluş gibi isimler alınacaksa kalsın daha iyi.
anil luque
10.Mayıs.2013, 15:46
Maxi Perreira ile takas edelim :)
anil luque
10.Mayıs.2013, 17:13
Ali Sami Yen'in kapanışında 1 haftalık bilet talebi 85.000 iken İnönü'nün kapanış maçında 2 günlük bilet talebi 182.000 imiş.
Küçük bir anektod :)
davidvilla
10.Mayıs.2013, 18:27
Ali Sami Yen'in kapanışında 1 haftalık bilet talebi 85.000 iken İnönü'nün kapanış maçında 2 günlük bilet talebi 182.000 imiş.
Küçük bir anektod :)
Bizde " zaten bir sürü kişi talep de bulunmuştur abi boşver hiç girmeyelim"
Sizde " olm zaten kimse gitmiyordur başvuralım gideriz bak"
Sonuç olarak, hiç laf kondurma bizden büyük değilsiniz :icon_twisted:
darkkobal123
10.Mayıs.2013, 18:59
Fark ortada abi boşuna yorma kendini. :)
manager725
10.Mayıs.2013, 19:04
https://twitter.com/fanatikcomtr
bilet için son şans.
anil luque
10.Mayıs.2013, 19:32
Küçük bir anektod bile şeytan kılığına soktuysa seni , var hangimiz büyük sen düşün abi :D :D
Gerçi 22.000 kişilik bir stad için 85.000 talep , 34.000 kişilik stad için 180.000 talep. Azıcık zorlasanız oran orantıyla yakalayabilirmişsiniz bak :schaf:
sui generis
10.Mayıs.2013, 19:52
Sakatlık Almeida'nın suçu değil ki, sağlık ekibinin suçu. Medya Fernandes'i yemeye çalışıyor, başkan'da bu oyuna geldi sanırım. Hilbert konusunda ise konuşması kötü olmuş. Yani zamanlaması çok ama çok yanlış. Daha 2 hafta var ama adam bu konuşmadan ister istemez etkilenecektir, maçlara konsantre nasıl olacak ? Ayrıca Türkiye'de yerli sağ bek mi var başkan ? Hilbert'i gönder anlarım da daha iyisini alacaksan gönder. Serkan Balcı, Serdar Kurtuluş gibi isimler alınacaksa kalsın daha iyi.
Belki de başkan Fernandes'i satmak istiyor , taraftarı hazırlamak istiyordur. Hilbert ile konuşmuşlardır vardır bir bildikleri. Yoksa durduk yere kırgınım falan demez , olmuştur bir şeyler kesin.
Orhan Şam'ın yeni takımı mı acaba :D
anil luque
10.Mayıs.2013, 19:59
Ağzından yel alsın Mami :D
darkkobal123
10.Mayıs.2013, 20:44
Belki de başkan Fernandes'i satmak istiyor , taraftarı hazırlamak istiyordur. Hilbert ile konuşmuşlardır vardır bir bildikleri. Yoksa durduk yere kırgınım falan demez , olmuştur bir şeyler kesin.
Orhan Şam'ın yeni takımı mı acaba :D
Kadroda kimler varda Fernandes gidiyor ? Fernandes hiçbir yere gidemez. Hem seneye Avrupa Ligine gidiyoruz, Fernandes kalmak zorunda. Hilbert ile hiç oturup konuşmamışlar sözleşme hakkında, ne gibi bir kırgınlığı olabilir ki ?
Allah korusun abi ne Orhan'ı. :D
pele96
10.Mayıs.2013, 21:13
Bizim arkadaslar kapiyi kirip girecegini soyluyordu ne kadar gerceklestirirler bilmiyorum :D Torpil mesale felan almayi planliyorlardi :D
sui generis
10.Mayıs.2013, 22:04
Kadroda kimler varda Fernandes gidiyor ? Fernandes hiçbir yere gidemez. Hem seneye Avrupa Ligine gidiyoruz, Fernandes kalmak zorunda. Hilbert ile hiç oturup konuşmamışlar sözleşme hakkında, ne gibi bir kırgınlığı olabilir ki ?
Allah korusun abi ne Orhan'ı. :D
Fernandes futbolu yüzünden gidecek demedim ki :) İçeride neler döndüğünü bilemeyiz diyorum , bu adamın gelecek sezon kontratı bitecek. bonservissiz gitmesin diye belki bu sezon satmayı düşünüyorlar ve taraftar tepki vermesin diye bu olaylar medyada yer alıyor olabilir.
Bu sezon Beşiktaş avrupada oynayamadığı için Fernandes'in avrupadan ciddi talibi çıkacağını sanmıyorum. Tek çıkış yolu Fenerbahçe :D bana Fernandes'in Fenerbahçe'ye gelme olasılığı bir hayli fazla gibi geliyor. Kulüp gelecek sezon bonservissiz vermektense bu sezon Fenerbahçe'ye satmak isteyebilir. Hem Fernandes'te Fenerbahçe'ye gelmek ister. Belki Türkiye'deki en yetenekli adam yanındaki adamların da belli seviyede olmasını ister. hem alacağı maaşta kesin artar bize gelirse :D Beşiktaş'ta kaç aldığını bilmiyorum ama bizimkiler kesin arttırır :)
2 dk da Fenerbahçe'ye getirdim adamı :D hatta Fernandes'e karşılık Orhan - Sezer - Topuz'u verelim :D
Hilbert ile sözleşme hakkında konuşulmamış ama dediğim gibi içeride neler olduğunu bilemeyiz , olmuştur bir şeyler :)
Yabancı sınırı dediği için Orhan dedim :) Kaç tane Türk sağ bek var ki :)
darkkobal123
10.Mayıs.2013, 22:34
Fernandes futbolu yüzünden gidecek demedim ki :) İçeride neler döndüğünü bilemeyiz diyorum , bu adamın gelecek sezon kontratı bitecek. bonservissiz gitmesin diye belki bu sezon satmayı düşünüyorlar ve taraftar tepki vermesin diye bu olaylar medyada yer alıyor olabilir.
Bu sezon Beşiktaş avrupada oynayamadığı için Fernandes'in avrupadan ciddi talibi çıkacağını sanmıyorum. Tek çıkış yolu Fenerbahçe :D bana Fernandes'in Fenerbahçe'ye gelme olasılığı bir hayli fazla gibi geliyor. Kulüp gelecek sezon bonservissiz vermektense bu sezon Fenerbahçe'ye satmak isteyebilir. Hem Fernandes'te Fenerbahçe'ye gelmek ister. Belki Türkiye'deki en yetenekli adam yanındaki adamların da belli seviyede olmasını ister. hem alacağı maaşta kesin artar bize gelirse :D Beşiktaş'ta kaç aldığını bilmiyorum ama bizimkiler kesin arttırır :)
2 dk da Fenerbahçe'ye getirdim adamı :D hatta Fernandes'e karşılık Orhan - Sezer - Topuz'u verelim :D
Hilbert ile sözleşme hakkında konuşulmamış ama dediğim gibi içeride neler olduğunu bilemeyiz , olmuştur bir şeyler :)
Yabancı sınırı dediği için Orhan dedim :) Kaç tane Türk sağ bek var ki :)
Fernandes ile oturulup konuşulmalı, vizyon ve misyon anlatılmalı, gerekirse kaptanlık verilip en az 3 yıllık sözleşme yapılmalı. Zaten biz bu filmi geçen sezonda izlemiştik, inşallah korktuğumuz başımıza gelmez. Quaresma'ya yapılanların bir diğer kopyasıda Fernandes'e yapılıyor. Eğer gidecekse seneye bedava gitmiş olacak, çok kötü olur. Ayrıca mesele Fernandes değil. Takımda Fernandes'den daha büyük futbolcular da oynadı, mesele gurur meselesi. Her ne olursa olsun bu adam Türkiye'nin en iyi orta sahası, Beşiktaş'ın en iyi futbolcusu ve taraftarın en sevdiği futbolcu. En önemlisi de taraftar Fernandes'e dağılmakta olan büyük takımımızın futbolcusu olarak sembol gibi bakıyor, takımın tek starı gibi bakıyor. Şimdi adamlar gelip bizim yıldız oyuncumuzu alıp götürecek he ? Olmaz. O da giderse bu takımda taraftarın sarılacağı kimse kalmaz. Kesin gidiyor mu ? Takımda kalmak istemiyor mu ? Tamam yurt dışına satın oradan nereye giderse gitsin. Bizleri, yani taraftarları yaralıyorlar ona üzülüyorum. Nouma, Quaresma, İlhan Mansız vs. daha kimler gitti böyle. Bu taraftar Quaresma'yı basına rağmen, bu yönetime rağmen satmadı, Fernandes'de kalacak ! Uzun lafın kısası, en iyi futbolcumuzu bir rakibe vermemeliyiz, fiyatı her ne olursa olsun.
İşte abi kaç sağ bek var sanki gidip oraya yerli alacak bizim başkan. :) İlla yerli bulacakmışız o bölgeye. Bir kulübün böyle bir transfer stratejisi olabilir mi ? Tuhaf, hatta komik bir durum.
manager725
10.Mayıs.2013, 23:47
http://l1305.hizliresim.com/19/b/my0cr.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
darkkobal123
11.Mayıs.2013, 00:02
Sonunda geldi haber, hayırlı olsun. Başarılı olacağız inşallah.
footballer33
11.Mayıs.2013, 00:03
Yerli sağ bek ararsan çok. Veysel Sarı alınır, yedeği de Alparslan Öztürk olur; koyarsın 11'e oynarlar. Alparslan gibi gençleri bulmakta mesele. Bunun için de çok sağlam scout ekibi ve hummalı bir çalışma lazım.
@benbenim;
Fernandes için önerdiğin futbolcular gerçekten komik. As oyuncumuzu, tek yıldız oyuncumuzu size vereceğiz, Türkiye'nin en iyi orta sahasına karşılık 3 yedek yerlinizi vereceksiniz öyle mi? :D Ha dersin ki, şaka yaptım, o zaman tamam!
Bu arada, Topuz'un sözleşmesi bitiyor, takasta adının geçmesine gerek yok yani. :)
Ralph
11.Mayıs.2013, 00:39
Fernandes'in artık satılması gerektiğini düşünüyorum. Bir oyuncunun bir kulüp içerisinde kral ilan edilmesine karşıyım ben. Sonra böyle tepemize çıkacak hareketler yapıyor işte.
Çok seviyorum Fernandes'i fakat yaptıkları yakışmıyor. Hocasıyla arası bozuk diye kaç haftadır performans alamıyoruz. Gece hayatı gırla zaten. İyi bir fiyat gelirse satılmasını isterim ben şahsen.
darkkobal123
11.Mayıs.2013, 00:48
Eskişehir maçında döktürdü abi daha ne yapsın adam ? :)
Ralph
11.Mayıs.2013, 00:50
Eskişehir maçında döktürdü abi daha ne yapsın adam ? :)
Eskiye oranla konuşuyorum :) Eski Fernandes nerde şimdi ki nerde?
darkkobal123
11.Mayıs.2013, 01:02
Eskiye oranla konuşuyorum :) Eski Fernandes nerde şimdi ki nerde?
Her maç iyi oynayacak diye bir kural yok ki. :) Performansı ilk başlarda iyiydi, sonlara doğru düştü gibi laflar çok yanlış bence. Bu takımı sezon boyunca ayakta tutan Fernandes oldu kim ne derse desin. Yeniden kazanmamız lazım Ferdi'yi.
Ralph
11.Mayıs.2013, 01:12
Her maç iyi oynayacak diye bir kural yok ki. :) Performansı ilk başlarda iyiydi, sonlara doğru düştü gibi laflar çok yanlış bence. Bu takımı sezon boyunca ayakta tutan Fernandes oldu kim ne derse desin. Yeniden kazanmamız lazım Ferdi'yi.
Profesyonel bir futbolcu gibi davranmalı ozaman. Eski Fernandes gibi olursa tabi ki kalsın. Biz onu değil o bizi kazanmalı. Futbolcular gider taraftar ve takım kalır. Sezon onu oturup konuşur zaten yönetim bütün bunları. Ona göre gereği yapılır.
pele96
11.Mayıs.2013, 13:12
Yerine duzgun ofansif anlamda birsey katacak ortasaha bulunursa satilsin ama sanmiyorum bulunacagini hem Necip-Oguzhan-Ferdi 3lusu Turkiye yide kaldirir Avrupayida
Nocna Mora
11.Mayıs.2013, 15:25
Profesyonel bir futbolcu gibi davranmalı ozaman. Eski Fernandes gibi olursa tabi ki kalsın. Biz onu değil o bizi kazanmalı. Futbolcular gider taraftar ve takım kalır. Sezon onu oturup konuşur zaten yönetim bütün bunları. Ona göre gereği yapılır.
Samet Aybaba kaybetti adamı. Adam ne yapsın ?
Ralph
11.Mayıs.2013, 15:48
Profesyonel bir oyuncu teknik direktörüne kızdı diye sahada kötü oynamaz. Ayrıca bu Beşiktaşın lideri konumuna gelmesinden hoşlanmıyorum. Hiç bir oyuncu kendini bir şey zannetmemeli.
erdem344
11.Mayıs.2013, 16:40
Fernandes için önerdiğin futbolcular gerçekten komik. As oyuncumuzu, tek yıldız oyuncumuzu size vereceğiz, Türkiye'nin en iyi orta sahasına karşılık 3 yedek yerlinizi vereceksiniz öyle mi? :D Ha dersin ki, şaka yaptım, o zaman tamam!
Sezer + 7 m. yeterli değil mi ?
Fernandesin sözleşmesi sezon sonunda bitecek ve Aybaba ile sorun yaşadığı ortada.
darkkobal123
11.Mayıs.2013, 17:23
Fernendes'i oynatacak, yeri geldiğinde kulağını çekecek TD gelsin seneye, bak o zaman nasıl oynar.
titates1
11.Mayıs.2013, 18:04
http://sporaktif.dha.com.tr/besktasa-gebzeden-cagri-var--sondakika_469255.html
olimpiyattan ziyade daha mantıklı görünüyor
Addolorato
11.Mayıs.2013, 18:10
Ben Beşiktaşlı olsam seneye Kasımpaşa'nın stadında oynamak isterdim. Sonuçta Beşiktaş bir semt takımı İnönü'den fazla uzaklaşmaması herkesin yararınadır.
sui generis
11.Mayıs.2013, 18:10
Yerli sağ bek ararsan çok. Veysel Sarı alınır, yedeği de Alparslan Öztürk olur; koyarsın 11'e oynarlar. Alparslan gibi gençleri bulmakta mesele. Bunun için de çok sağlam scout ekibi ve hummalı bir çalışma lazım.
@benbenim;
Bu arada, Topuz'un sözleşmesi bitiyor, takasta adının geçmesine gerek yok yani. :)
Esprisine söyledim o teklifi yahu :)
Alparslan'ı tek maçta izledim , onda da ortasaha oynuyordu yanılmıyorsam . Yorum yapamam ama Veysel'i beğenmiyorum ben.
darkkobal123
11.Mayıs.2013, 18:24
Ne Olimpiyat ne de Kasımpaşa, Gebze'de oynayalım. Teklif çok iyi. Hem birileri ile de paylaşmayız stadı.
Mamadou
11.Mayıs.2013, 22:00
Fernendes'i oynatacak, yeri geldiğinde kulağını çekecek TD gelsin seneye, bak o zaman nasıl oynar.
Bu adam 19,20 yaşında değil 27 yaşında bir oyuncu. Amatör oyuncu değil öyle kulağını çekesin. Fernandes bu sezon zaten iyi oynuyordu ama ne zaman hoca ile ters düştü oyunu da kötüleşti.
darkkobal123
11.Mayıs.2013, 22:05
Bu adam 19,20 yaşında değil 27 yaşında bir oyuncu. Amatör oyuncu değil öyle kulağını çekesin. Fernandes bu sezon zaten iyi oynuyordu ama ne zaman hoca ile ters düştü oyunu da kötüleşti.
Kulağını çeken derken mecaz anlamda söyledim, yani disiplinli anlamında. Hoca disiplinli olsa, oyuncusuna biraz sahip çıksa, yıldız alerjisi olmasa böyle performansı düşmezdi.
Mamadou
12.Mayıs.2013, 17:30
http://www2.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/fernandesten-sabaha-kadar-eller-havayaSXHBQ327616SXQ?utm_campaign=IcerikPaylas&utm_content=daily&utm_source=sporx_bjk&utm_medium=twitterfeed
darkkobal123
12.Mayıs.2013, 20:04
Es kaza Fenerbahçe veya Galatasaray Fernandes'i almış olsa, şuan bu haberlerin hiçbiri çıkmaz adım gibi eminim.
footballer33
13.Mayıs.2013, 00:24
Biz ne zaman futbolcularımıza sahip çıkmayı öğreniriz hem taraftar hem yönetim hem de teknik direktör olarak, o zaman bu medya, üzerimizden prim yapmamayı ve maksatlı haberlerden uzak durmayı öğrenir. Önce Guti, sonra Q7, şimdi de Fernandes. Sıradaki kim, Oğuzhan mı? Onu da yiyin babam, onu da yiyin!
anil luque
13.Mayıs.2013, 00:45
Şu tarz şeyleri gördükçe içimin yağları eriyor. Çekemediklerini , sürekli bir yerlerden dem vurmak istediklerini gördükçe. Kudurun ulan Beşiktaş'a , Beşiktaşlıya , Beşiktaş topçusuna laf edecez diye kudurun :)
Mamadou
13.Mayıs.2013, 01:00
Benim takıldığım nokta adamdaki rahatlık. Hiç kusura bakmayın FB maçından sonra saldı. Basına diyecek laf yok zaten.
Ralph
13.Mayıs.2013, 14:02
Dünyanın en büyük taraftarı
bjk
I3esiktas
13.Mayıs.2013, 14:05
Kale direkleri Demirören AVM önüne dikilmiş :D
anil luque
13.Mayıs.2013, 14:10
Kale direkleri Demirören AVM önüne dikilmiş :D
Ciddi mi ? :D
I3esiktas
13.Mayıs.2013, 14:14
Aynen ama bi süreden sonra güvenlikler tarafından kaldırılmış diye duydum
anil luque
13.Mayıs.2013, 14:17
O da yeter :D
I3esiktas
13.Mayıs.2013, 14:18
o mesajı almıştır zaten :D
anil luque
13.Mayıs.2013, 14:24
Aynen aynen :D
darkkobal123
13.Mayıs.2013, 15:26
İyi yapmışlar. :D
Ralph
13.Mayıs.2013, 19:57
@kerimsaat
Ibrahim Altinsay sonradan bir süpriz olmaz ise 16 hazirandaki seçimde başkan adayı olacak.Urgancilar ve Dalgakiran da listesinde olabilir
anil luque
13.Mayıs.2013, 20:00
Şimdi işin rengi değişir.
darkkobal123
13.Mayıs.2013, 20:40
Yönetimdeki kaliteli isimlerin fikir ayrılıkları sebebi ile ayrılmasından sonra yavaş yavaş sinyalleri veriliyor bu durumun. Olasılığı bile umut verici, hadi hayırlısı diyelim.
footballer33
13.Mayıs.2013, 22:19
İbrahim Altınsay'ın başkan seçileceğini düşünmüyorum; ne yalan söyleyim! Bir de, bunun üzerine küsüp gider, bir daha da ne başkanlığa aday olur ne de herhangi bir başkanla çalışır diye çekiniyorum. Direk futbol komitesinin başına geçse keşke.
Ralph
14.Mayıs.2013, 00:46
Heyecanlanmaya başladım :)
@erginaslan
Altinsay... bugun uzunca konustuk... niyeti oldugu dogrudur...
Altinsay -sayet aday olursa- bu fikret ormanin da daha guclu bir listeye yonelmesi demektir. Coklu secim Besiktasin her turlu yararina olur.
Haklı bence.
GeNç KaRTaL
14.Mayıs.2013, 11:21
Keşke İbrahim Altnsay başkanımız olsa.Çok isterim gerçekten.Tamam belki yine başarılı olamayabiliriz,bunun garantisi olamaz zaten hiç bir zaman ama en azından kulüpte artık saçma sapan şeylere tanık olup,krizlere girmeyiz.Profesyonel bir çalışma ortamı olur.O profesyonellik lafı, lafta kalmaz yani.Bu da mutlaka olumlu bir şekilde yansır kulübe,belki bugün,belki yarın.Ama şu da var.Özellikle stad yapımındaki ortaya çıkacak rantı ve mevcut kongre düzenini düşünürsek İbrahim Altınsay'ın başkan olması çok zor malesef.Bakalım hayırlısı olur inşallah.
anil luque
14.Mayıs.2013, 12:00
Heyecanlanmaya başladım :)
@erginaslan
Altinsay... bugun uzunca konustuk... niyeti oldugu dogrudur...
Altinsay -sayet aday olursa- bu fikret ormanin da daha guclu bir listeye yonelmesi demektir. Coklu secim Besiktasin her turlu yararina olur.
Haklı bence.
ben de katiliyorum buna , rekabet kaliteyi artirir daima.
manager725
14.Mayıs.2013, 23:36
KART1903 olayı müthiş olmuş. Harika bir şey. Kim düşündüyse aklına sağlık.
Ralph
15.Mayıs.2013, 14:03
http://img826.imageshack.us/img826/9333/ekranalntsxq.png (http://img826.imageshack.us/i/ekranalntsxq.png/)
manager725
16.Mayıs.2013, 19:27
Maksimovic transferi gerçekleşirse harika olur. Beşiktaş Türkiye'nin Dortmund'u olabilir bu gidişle.
Ayrıca Samet Aybaba da kalacak gibi gözüküyor ki kalsın da. Yerine kim geçecek Daum mu?
besiktas1903
16.Mayıs.2013, 19:39
Maksimovic transferi gerçekleşirse harika olur. Beşiktaş Türkiye'nin Dortmund'u olabilir bu gidişle.
Ayrıca Samet Aybaba da kalacak gibi gözüküyor ki kalsın da. Yerine kim geçecek Daum mu?
Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Sanica Boru Elazığspor maçı sonrası görevi bırakacağını açıkladı.
yoksa..?
pele96
16.Mayıs.2013, 19:54
Sene basinda anlasilmamisti sanmiyorum gelecegini gelirse S.A daha faydali olur Altinsayinda secilmesi cok zor Fikret Orman bu kadar batakliktan cikartmisken degisecegini sanmiyorum.
darkkobal123
16.Mayıs.2013, 20:26
Gündemde olan Sırp oyuncular hakkında hiçbir fikrim yok açıkçası, kapalı kutu gibiler. Kiralık olarak alınırsa daha iyi olur. TD konusunda ise Rıza Çalımbay gelmez, yabancı hoca geleceğini düşünüyorum ben.
pele96
16.Mayıs.2013, 23:06
Gündemde olan Sırp oyuncular hakkında hiçbir fikrim yok açıkçası, kapalı kutu gibiler. Kiralık olarak alınırsa daha iyi olur. TD konusunda ise Rıza Çalımbay gelmez, yabancı hoca geleceğini düşünüyorum ben.
Bence Aybaba kalacak gelecek sezon sonuna kadar.
darkkobal123
16.Mayıs.2013, 23:08
Bence Aybaba kalacak gelecek sezon sonuna kadar.
Aybaba ile 1 sezon daha hiç çekilmez.
Ralph
17.Mayıs.2013, 15:17
Ozziyi Real izliyormuş
http://www.ligtv.com.tr/haber/devler-peslerinde-2
darkkobal123
17.Mayıs.2013, 15:48
Böyle giderse elbet bir gün Madrid'de oynayacaktır, inanıyorum.
LaigLeNoiR
17.Mayıs.2013, 15:52
---------Necip-Oğuzhan
Holosko-Muhammed-Olcay
-------------Pektemek
İleride şu 6 ismi görmek isterim. Hatta sağ açıkta da Holosko yerine Erkan Kaş'a şans verilmeli.
manager725
17.Mayıs.2013, 23:14
Niang İstanbul'dan ayrılmış. Daha önceden de söylendiği gibi bir daha kiralanmayacak.
I3esiktas
18.Mayıs.2013, 15:16
Veda maçı Ntvspor'da
I3esiktas
18.Mayıs.2013, 15:38
Şu maçtan sonra Ahmet dursuna teklif gidebilir :D
anil luque
18.Mayıs.2013, 16:03
Zafer Hoca bu halilyle kalede olsa şimdikinde 10 tane az gol yerdik.
Deus Dominus
18.Mayıs.2013, 16:51
Metin Tekin sağ kanadı felç etti :D
Ralph
20.Mayıs.2013, 00:48
İyi bir kaleci, iyi bir teknik adam ve gerisi gelir diyorum ben.
darkkobal123
20.Mayıs.2013, 01:00
İbrahim Altınsay gelsin gerisi geliyor diyorum bende.
Mamadou
20.Mayıs.2013, 01:30
Samet Aybaba ile bir sezon daha çekilmez. Umarım yarın gönderilir.
Ralph
20.Mayıs.2013, 02:26
Samet Aybaba ile yollar ayrıldı (BEYAZ TV)
Corpus
20.Mayıs.2013, 02:29
Hadi bir de Yılmaz Hoca gelsin
Ralph
20.Mayıs.2013, 02:30
Bayern'den ayrılan teknik direktör gelecek iddaaları var.
darkkobal123
20.Mayıs.2013, 02:32
O adam emekli oluyor gelmez.
pele96
20.Mayıs.2013, 18:02
Aybaba donemi sona erdi.
erdem344
20.Mayıs.2013, 18:06
Doğru işler yapıyor BJK yönetimi.
Önder Özen ve Zico gelirse ligde en azından önümüzdeki sezon olmasa da bir sonraki sezon şampiyonluk gelecektir.
Ralph
20.Mayıs.2013, 18:14
Elimizde çok güzel iskelet bir kadro var. Doğru bir yapılanma ile güzel günlere doğru gidebiliriz. Artık daha aydınlık görüyorum ben.
Ralph
20.Mayıs.2013, 18:17
FİKRET ORMAN:Samet aybaba başarılı bir sezon geçirdi. Kendisine minnettariz .Ama bazi kararlari alirken duygusal davranamayiz.
Tam istediğim şekilde bir açıklama, tebrikler F.Orman.
darkkobal123
20.Mayıs.2013, 18:29
Profesyonel olacaksın, duygusallıkla bir yere varılmaz zaten. İyi demiş başkan. Bu hafta Önder Özen açıklanır herhalde, TD içinde kongreyi bekleyebilir başkan.
manager725
20.Mayıs.2013, 18:33
Saçma sapan biri gelirse bu taraftar karışır. Açıkçası daha iyi kim gelecek diye düşünüyorum. Yazık oldu. Stad yok, para yok kim gelecek?
Ralph
20.Mayıs.2013, 18:58
2. ve 3. yılın parasını istiyormuş Aybaba. Ertuğrul Sağlam bu paraları istemeden gitmişti.
darkkobal123
20.Mayıs.2013, 19:12
Hak etmediği parayı almak istiyorsa ayıp eder.
kaanbjk07
20.Mayıs.2013, 19:14
Bugun istifa haberleri çıktı Samet Aybaba hakkında fakat benim şahsi fikrim Samet Aybaba gönderilmemeli. 3.lük Beşiktaş için bir başarı değil elbette, ama sezon başında şahsen ben bu kadarınıda beklemiyordum.Samet Aybaba genç futbolcuları kullanmayı takıma katmayı çok seven bir teknik adam. Bu kıvamda teknik direktör bulmamız masraflı olabilir. Samet Aybaba için biraz sabretmemiz lazım. Hatalardan elbet ders çıkaracaktır.
darkkobal123
20.Mayıs.2013, 19:23
Genç yetiştirme konusunda bir etkisini göremedik, genç kazanmadık, olanı da küstürdük. Beşiktaş'ta TD olmak için tamamen yetersizdi ve düşünce yapısı ile ne yazık ki Beşiktaş'a zarar veriyordu. Gitmesi çok iyi oldu.
europeanconquer
20.Mayıs.2013, 19:23
İstifa haberi yalanmış.
http://sporaktif.dha.com.tr/aybaba-besktas-ile-4-yillik-mukavele-imzalamisti_473715.html
Hak etmediği parayı almak istiyorsa ayıp eder.
Hak etmediği para değil adamla 3 yıllık sözleşme imzalıyosun 1. yılının sonucunda kendisine göre başarılı olduğu halde(bana görede başarılı tabi size göre başarılı olmayabilir) sözleşmesini fesh etmek istersen o adam kalan 2 yıllık parayı istemekte sonuna kadar haklıdır . Madem sene sonu yollucaksın kesin o zaman 1 yıllık veya 1 + 2 yıllık sözleşme yap
anil luque
20.Mayıs.2013, 19:29
Hak etmediği para değil adamla 3 yıllık sözleşme imzalıyosun 1. yılının sonucunda kendisine göre başarılı olduğu halde(bana görede başarılı tabi size göre başarılı olmayabilir) sözleşmesini fesh etmek istersen o adam kalan 2 yıllık parayı istemekte sonuna kadar haklıdır . Madem sene sonu yollucaksın kesin o zaman 1 yıllık veya 1 + 2 yıllık sözleşme yap
Sene başında senelerdir hayalini kurduğu göreve gelirken "Para konuşmadık , söz konusu Beşiktaş ise gerisi teferruattır" diyen kendisiydi. Kimse kusura bakmasın hakkıdır muhabbetleri falan "bana göre" hikaye. Şu an hırsından dolayı yapmıyorsa ben de bir şey bilmiyorum.
kaanbjk07
20.Mayıs.2013, 19:30
Şöyle diyelim 1 sene önce Olcay Şahan kim bilmezdik, bugün Milli takım için ter dökecek. Genç olarak iyi bir örnek olmayabilir fakat, bir şekilde Aybaba onun parlamasına yardımcı oldu. Aynı örnek Emre Özkan ve Oğuzhan Özyakup içinde geçerli. Gençler dışında birçok futbolcudan da tam verim aldık(Holosko,Hilbert,Necip Uysal). Aybaba bir tek Fernandes'i disiplini altında tutmayı beceremedi, bunun içinde göreve gelecek Sportif Direktör çalışacaktır.
darkkobal123
Hani FEDA ? Beşiktaşlıymış birde, pehh ! 1 senemizi çöpe atan adam birde tazminat istiyor.
Mamadou
Kendisine göre yalan olsa kaç yazar seve seve ayrılacak. Parasını bırakmak istemiyor. Sözleşmeye bağlı kaldığı için tazminat istemesi hakkı. Onu sözleşmeyi yapanlar halleder artık.
Hani FEDA ? Beşiktaşlıymış birde, pehh ! 1 senemizi çöpe atan adam birde tazminat istiyor.
O beni ilgilendirmez kendi bileceği iş ama hak etmediği bir para da değil
anil luque
20.Mayıs.2013, 19:31
Bu arada İbrahim Seten isimli varlık Oğuzhan'ın milli takıma seçilmesiyle ilgili attığı "Allahım sana şükürler olsun" tivitini "Oğuzhan da Aybaba'yı amma seviyormuş" şeklinde yorumlardı ve binlerce takipçisine sundu bunu.
Arkadaş bir insan hakkında ( ve bu insan henüz 21 yaşında bir topçu ) bilip bilmeden atıp tutmak , zaten insanların hassas olduğu konularda bu kadar kolay yalan yanlış yorum yapmak bu kadar kolay mı ya? Nefret ettiriyorlar yemin ediyorum. Nedense hep bu tarz şeyler de Beşiktaş'a ve topçularına denk geliyor.
Beşiktaş sizin neyinize ne yaptı merak ediyorum bu kadar uğraşma bu kadar bozma isteği nedendir biri açıklasın Allah aşkına.
europeanconquer
20.Mayıs.2013, 19:35
Yalnız güzel bir enstantane olmuş :n:
Sevindim adaşımın Milli Takım'a seçilmesine,sene başından beridir oynadığı oyunla çoktandır hak etmişti orayı.
darkkobal123
20.Mayıs.2013, 19:37
Nasıl bir karaktere sahip bunlar anlamadım gitti.
darkkobal123
20.Mayıs.2013, 19:41
O beni ilgilendirmez kendi bileceği iş ama hak etmediği bir para da değil
Yönetimin hatası zaten o. Bir TD ile 4 yıllık sözleşme mi yapılır ya. Bu kulüp hep uzun sözleşmelerden çekti zaten. Paralar böyle çöpe gidiyor işte.
footballer33
20.Mayıs.2013, 22:16
Bugun istifa haberleri çıktı Samet Aybaba hakkında fakat benim şahsi fikrim Samet Aybaba gönderilmemeli. 3.lük Beşiktaş için bir başarı değil elbette, ama sezon başında şahsen ben bu kadarınıda beklemiyordum.Samet Aybaba genç futbolcuları kullanmayı takıma katmayı çok seven bir teknik adam. Bu kıvamda teknik direktör bulmamız masraflı olabilir. Samet Aybaba için biraz sabretmemiz lazım. Hatalardan elbet ders çıkaracaktır.
Avatarın Quaresma ve onun gitmesinde en büyük etkenlerden birisi olan hocayı gitmemeliydi diye savunuyorsun. Bu, bana enteresan geldi biraz.
Samet Aybaba, er ya da geç gidecek. Güzel güzel ayrılmak önemli. Kimse de çıkıp demesin bana, Samet Aybaba FEDA dedi veya Beşiktaş'ın çocuğu diye. İş para mevzusuna gelince; evlatlık, çocukluk muhabbetleri bir kenara itiliyor işte. Hak ettiği ya da hak etmediği para mevzusunda değilim. Bir profesyonelsen, elbette paranı alacaksın; fakat iş ayrılığa gelmeden önce başka, ayrılığa gelince başka konuşmayacaksın, davranmayacaksın!
kaanbjk07
20.Mayıs.2013, 22:26
Avatarın Quaresma ve onun gitmesinde en büyük etkenlerden birisi olan hocayı gitmemeliydi diye savunuyorsun. Bu, bana enteresan geldi biraz.
Samet Aybaba, er ya da geç gidecek. Güzel güzel ayrılmak önemli. Kimse de çıkıp demesin bana, Samet Aybaba FEDA dedi veya Beşiktaş'ın çocuğu diye. İş para mevzusuna gelince; evlatlık, çocukluk muhabbetleri bir kenara itiliyor işte. Hak ettiği ya da hak etmediği para mevzusunda değilim. Bir profesyonelsen, elbette paranı alacaksın; fakat iş ayrılığa gelmeden önce başka, ayrılığa gelince başka konuşmayacaksın, davranmayacaksın!
Senin anlattığın olay ile benimkisi farklı, ben hiçbir şekilde para mevzusundan yakınmadım. Quaresma'ya sevgim farklıdır Samet Aybaba'nın kalmasını istemem farklı. Yani yazdıklarıma cevap olmamış yazdığınız.
footballer33
20.Mayıs.2013, 23:00
Senin anlattığın olay ile benimkisi farklı, ben hiçbir şekilde para mevzusundan yakınmadım. Quaresma'ya sevgim farklıdır Samet Aybaba'nın kalmasını istemem farklı. Yani yazdıklarıma cevap olmamış yazdığınız.
Ben sizin para mevzusundan yakındığınızı söylemedim ki zaten. :icon_smile: Avatarınızdaki Q7'yi göndermekte etkisi büyük olan bir hocayı savunmanız ilginç geldi bana o kadar. Cevap verme amaçlı bir mesaj değildi yani yazdığım.
------------------------------------
Samet Aybaba'nın kalması gerektiğini düşünenlere de, şu yazıyı okumalarını öneririm:
Üçüncülük Sonunculuktur!
Sezon başında Beşiktaş'ın şampiyon olabileceği yönünde "Gizli inanç" taşıyan biri olarak hayal kırıklığı yaşıyorum.
Kimse "Üçüncülük başarıdır" diyerek Beşiktaş'ı küçültmeye kalkmasın.
Bu takım yüzyılı aşkın süredir her zaman zirveye oynuyor. Şimdi kalkıp üçüncülük başarıdır diyenler, akıllarınca teknik heyeti, yönetimi, futbolcuları ya da kendilerini yüceltirken Beşiktaş'ı küçültüyor.
Türk futbolunda Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe için tek bir gerçek vardır o da Üçüncülüğün sonunculuk olduğu gerçeğidir.
Sizi bilmem ama "Üçüncülük başarıdır" sözü bana batıyor. "İki Büyükçülerin" ekmeğine yağ, yağcıların ekmeğine bal sürüyor.
Trajikomik Rekor!
2000-2001 sezonunda 34 karşılaşmada 48 gol yiyerek lig tarihindeki en çok gol yediği sezonu yaşayan Beşiktaş, bu sezonu 49 gol yiyerek tamamladı ve olumsuz anlamda bir rekor kırdı.
Bu rekorun en trajikomik tarafı; gol yeme rekoru kıran takımın, teknik heyetinin tamamının futbolculuk kariyerlerini savunmacı olarak tamamlayan kişiler olması.
Samet Aybaba, Ulvi Güveneroğlu ve Recep Çetin. İki sağ bek bir stoper! Sadece bu istatistik bile başarısızlık için yeter.
Türkiye liginde başarılı olmak istiyorsanız önce savunmayı sıkı tutup gol yememek zorundasınız Lucescu'nun da söylediği gibi "Siz Beşiktaş'sınız, bir şekilde gol atar ve kazanırsınız."
ERDEM ULUS
darkkobal123
20.Mayıs.2013, 23:17
Şöyle diyelim 1 sene önce Olcay Şahan kim bilmezdik, bugün Milli takım için ter dökecek. Genç olarak iyi bir örnek olmayabilir fakat, bir şekilde Aybaba onun parlamasına yardımcı oldu. Aynı örnek Emre Özkan ve Oğuzhan Özyakup içinde geçerli. Gençler dışında birçok futbolcudan da tam verim aldık(Holosko,Hilbert,Necip Uysal). Aybaba bir tek Fernandes'i disiplini altında tutmayı beceremedi, bunun içinde göreve gelecek Sportif Direktör çalışacaktır.
İyi kötü Olcay'ı kazandık. Emre Özkan'ı mecbur kaldığı için oynattı. Uğur Boral sakatlanmasaydı Emre şans bulamazdı kendine. Hatta Gökhan Süzen'i bile transfer etti gerisini düşün. Oğuzhan'ı da oynatmamak için elinden geleni yaptı. Veli zorunlu olarak oynayamayınca sahaya sürmek zorunda kaldı. O derece tavırlı Oğuzhan'a karşı. Olcay'a gösterdiği ilgiyi Oğuzhan'a gösterseydi şuan çok farklı olurdu. Holosko birkaç iyi maç çıkardı, bütün sezon yattı. Necip'te sıkıntı yok, ona Ön Libero oynamasını öğretemeyen TD'de sıkıntı var. Hilbert'de ne kötü ne iyi. Ofansif anlamda en iyi verimi almış olabiliriz ancak defansif anlamda koca bir 0. Fernandes'de de sıkıntı yok bence. Yıldızlara karşı alerjisi olan bir TD var başımızda hepsi bu.
uAburak89
20.Mayıs.2013, 23:36
Felix Magath gelecek bence.
anil luque
21.Mayıs.2013, 00:49
Milletin 600 TL ile aile geçindirmeye çalıştığı güzel ülkemde yıllık 1.400.000 TL alan sayın Samet Aybaba "mutfak parasına çalıştım , gıkım çıkmadı" tarzında laflar etmiş. Adam hırsından seviyeyi iyice düşürmeye başladı. Kişiliksiz laflar etmeye başladı. Bunları gördükçe bu adamın defolup gittiğine kat be kat daha fazla seviniyorum.
Kaka Leite
21.Mayıs.2013, 00:54
Açıkcası gitmesini istemenizi anlıyorum ancak bu adamı vatan haini ilan etmenize anlam veremiyorum.
Feda Feda diye laflar ederken herkes bu adam taraftara hep güven verici sözler etti. Hedefi hiç aşağı tutmadı belki de suçu bu oldu.
2.'lik şansı bile defalarca oldu Beşiktaş'ın ancak bir türlü 2. olamadılar, olduklarınında da kalamadılar. Söylediğim gibi gitmesini istemenizi anlıyorum ancak bu tepkiler bana abartı geliyor, bu adam takım için bişeyler yapmış birisi ve bence başarısız oldu da diyemeyiz.
Umarım hakkı olan parayı da alır nedeni ise yabancı bir teknik adama bu yapılsa sonuna kadar diretir parasını alırdı.
Mamadou
21.Mayıs.2013, 01:00
Herifin alacağı 2.400.000 TL. Az para değil. Bide üstüne aldırdığı oyuncuların kontratı var.
anil luque
21.Mayıs.2013, 01:11
Açıkcası gitmesini istemenizi anlıyorum ancak bu adamı vatan haini ilan etmenize anlam veremiyorum.
Feda Feda diye laflar ederken herkes bu adam taraftara hep güven verici sözler etti. Hedefi hiç aşağı tutmadı belki de suçu bu oldu.
2.'lik şansı bile defalarca oldu Beşiktaş'ın ancak bir türlü 2. olamadılar, olduklarınında da kalamadılar. Söylediğim gibi gitmesini istemenizi anlıyorum ancak bu tepkiler bana abartı geliyor, bu adam takım için bişeyler yapmış birisi ve bence başarısız oldu da diyemeyiz.
Umarım hakkı olan parayı da alır nedeni ise yabancı bir teknik adama bu yapılsa sonuna kadar diretir parasını alırdı.
Kendi payıma cevap vereyim kardeşime. Ben işin teknik taktik kısmında da her ne kadar başarısız olduğunu düşünsem de hep şunu söyledim eleştirilerimde ; bu adamın karakter yönü de oldukça zayıf, koskoca Beşiktaş'ın teknik patronu olmayı zerre haketmiyor.
Oyuncular hakkında yaptığı ileri geri açıklamalar mı dersin , oyuncularla ikili ilişkilerindeki başarısızlığı mı dersin (niyeyse hep suçlular yine oyuncular) oyuncuları sürekli taraftarın önüne atması (Ersan olayı) , işler iyi giderken işte bu takım benim eserim havaları ama işler kötüye gittiğinde oyuncularım sezonu kafasında bitirdiler , tatil havasında oynadılar vs söylemleriyle topu hep oyunculara atmalar falan.. Bu ve bunun gibi örnekler sürekli ve şimdi de daha ayrıldığı şu 10-12 saatlik dilimde yaptığı açıklamalar , takındığı tavır.. bunların hepsi benim gözümde dünyanın en itici insanı yaptı kendisini zaten.
Konusu açıldı madem , gelelim işin taktik teknik kısmına. bir teknik direktör düşünün ki basının karşısına geçip "keşke Fenerbahçe maçını kazanmasaydık , o maçtan sonra mental olarak oyuncularım sezonu kafalarında bitirdiler" diyebilsin. Be adam sen ne güne duruyorsun orada , o mental bütünlüğü sağlayamıyorsan oyuncuların üzerinde hakimiyet oluşturamıyorsan ne diye "mutfak parası" alıyorsun bu kulüpten ?
Sezon başında yaptığı yanlış personel seçimine değinmiyorum bile.
Kadro seçimlerindeki hataları cabası. Sakatlık bu takıma neşter vurdu bütün sezon eyvallah lafım yok ama aynı oyuncuyu iki hafta üst üste 11'e koyup ilk yarıları bitiremeden oyundan alırsan (Emre Özkan'a iki hafta üst üste yaptı bunu) o adamı yer bitirirsin. Koskoca ikinci yarı boyunca ilk yarının aksine hiçbir maçta varlık gösteremeyen Holosko'yu inatla 11'e koyar ama maçta geriye düşüp ilk yarı bitmeden oyundan çıkarıp adamı bozarsan , Bursaspor karşısına baştan aşağı yanlış bir kadroyla çıkıp maç 3-0 olduğunda oyuna defans oyuncusu sokarsan (en rezil davranışı o olduğu için bunu yazdım , burada taraftarla resmen forum kuralları çerçevesinde billur geçti diyeyim) benim için fazlasıyla başarısız sayılırsın arkadaşım. Lamı cimi yok.
footballer33
21.Mayıs.2013, 01:19
Kendi payıma cevap vereyim kardeşime. Ben işin teknik taktik kısmında da her ne kadar başarısız olduğunu düşünsem de hep şunu söyledim eleştirilerimde ; bu adamın karakter yönü de oldukça zayıf, koskoca Beşiktaş'ın teknik patronu olmayı zerre haketmiyor.
Oyuncular hakkında yaptığı ileri geri açıklamalar mı dersin , oyuncularla ikili ilişkilerindeki başarısızlığı mı dersin (niyeyse hep suçlular yine oyuncular) oyuncuları sürekli taraftarın önüne atması (Ersan olayı) , işler iyi giderken işte bu takım benim eserim havaları ama işler kötüye gittiğinde oyuncularım sezonu kafasında bitirdiler , tatil havasında oynadılar vs söylemleriyle topu hep oyunculara atmalar falan.. Bu ve bunun gibi örnekler sürekli ve şimdi de daha ayrıldığı şu 10-12 saatlik dilimde yaptığı açıklamalar , takındığı tavır.. bunların hepsi benim gözümde dünyanın en itici insanı yaptı kendisini zaten.
Konusu açıldı madem , gelelim işin taktik teknik kısmına. bir teknik direktör düşünün ki basının karşısına geçip "keşke Fenerbahçe maçını kazanmasaydık , o maçtan sonra mental olarak oyuncularım sezonu kafalarında bitirdiler" diyebilsin. Be adam sen ne güne duruyorsun orada , o mental bütünlüğü sağlayamıyorsan oyuncuların üzerinde hakimiyet oluşturamıyorsan ne diye "mutfak parası" alıyorsun bu kulüpten ?
Sezon başında yaptığı yanlış personel seçimine değinmiyorum bile.
Kadro seçimlerindeki hataları cabası. Sakatlık bu takıma neşter vurdu bütün sezon eyvallah lafım yok ama aynı oyuncuyu iki hafta üst üste 11'e koyup ilk yarıları bitiremeden oyundan alırsan (Emre Özkan'a iki hafta üst üste yaptı bunu) o adamı yer bitirirsin. Koskoca ikinci yarı boyunca ilk yarının aksine hiçbir maçta varlık gösteremeyen Holosko'yu inatla 11'e koyar ama maçta geriye düşüp ilk yarı bitmeden oyundan çıkarıp adamı bozarsan , Bursaspor karşısına baştan aşağı yanlış bir kadroyla çıkıp maç 3-0 olduğunda oyuna defans oyuncusu sokarsan (en rezil davranışı o olduğu için bunu yazdım , burada taraftarla resmen forum kuralları çerçevesinde billur geçti diyeyim) benim için fazlasıyla başarısız sayılırsın arkadaşım. Lamı cimi yok.
Sezon başından beri tam olarak bunları anlatmaya çalışıyoruz işte. Eyvallah Anıl, eline sağlık! :k:
Kaka Leite
21.Mayıs.2013, 01:25
Aybaba'yı sevdiğimi söyleyemem ama hakkını da vermek gerek.
Holosko'nun muhteşem performansı, Olcay'ın alışma süreci ve takıma katkısı bunlarda bence hocanın direk etkisi olan şeyler.
Ayrıca kişilik olarak bence de yeterli değil ancak o kadar sebep saymışsın açıp bakıyoruz lig sıralamasına buna rağmen son ana kadar 2.'lik şansını sürdüren ve Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanan bir Beşiktaş var.
Bence bir sezon daha sabır edilebilirdi. Yönetim bu adama hep Feda dedi, birçok hocaya sunulan şans bu hocaya verilmedi transfer olarak. Bu sezon belki de bunu yapsalar bişeyler yapabilir..
Üstüne koca sezonda sakatlık en büyük düşmanı oldu Beşiktaş'ın ancak bunu da çok hissettirmedi. Sağlık olsun, kimisine göre başarılı ya da başarısız bu şekilde hakkı yenmemeli.
Koca sezonda Beşiktaş için emek veren birisi bu derece nefreti hak etmiyor bence.
anil luque
21.Mayıs.2013, 01:26
Sezon başından beri tam olarak bunları anlatmaya çalışıyoruz işte. Eyvallah Anıl, eline sağlık! :k:
Vallahi bana da bir rahatlama geldi abi yazdıktan sonra biliyor musun :D
anil luque
21.Mayıs.2013, 01:37
Aybaba'yı sevdiğimi söyleyemem ama hakkını da vermek gerek.
Holosko'nun muhteşem performansı, Olcay'ın alışma süreci ve takıma katkısı bunlarda bence hocanın direk etkisi olan şeyler.
Ayrıca kişilik olarak bence de yeterli değil ancak o kadar sebep saymışsın açıp bakıyoruz lig sıralamasına buna rağmen son ana kadar 2.'lik şansını sürdüren ve Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanan bir Beşiktaş var.
Bence bir sezon daha sabır edilebilirdi. Yönetim bu adama hep Feda dedi, birçok hocaya sunulan şans bu hocaya verilmedi transfer olarak. Bu sezon belki de bunu yapsalar bişeyler yapabilir..
Üstüne koca sezonda sakatlık en büyük düşmanı oldu Beşiktaş'ın ancak bunu da çok hissettirmedi. Sağlık olsun, kimisine göre başarılı ya da başarısız bu şekilde hakkı yenmemeli.
Koca sezonda Beşiktaş için emek veren birisi bu derece nefreti hak etmiyor bence.
Hata yapan oyuncusunu hatadan 2 dakika sonra oyundan alarak taraftarın önüne yem eden herkes şahsım adına nefreti hak eder. Benim düşüncem bu Cenkerim sana saygı duyuyorum tabii ki.
Ayrıca emin ol şu an Beşiktaşlı olmamanın verdiği psikolojiyle "e abi adam yapabileceğini yaptı" mantığı yürütüyorsun , yürütebiliyorsun ama bazı işler öyle kolay değil. Ya sırf şu yarım saat önce okuduğum şey yüzünden bile biter ya dünyadaki en sevilesi adam olsa dahi (ki uzaktan yakından alakası yok). Milletin üç kuruşla ev geçindirmeye çalıştığı , aç bilaç sokakta dolaştığı bir ortamda ve özellikle bunu belirtiyorum sezon başında göreve gelirken "para konuşmadık , söz konusu Beşiktaş ise gerisi teferruattır" diyen bir adam şimdi çıkıp da "mutfak parasına takım yönettim" gibi rezil bir laf ediyorsa benim için biter ötesi yok isterse şampiyon yapsın takımı.
O zaman ben de diyorum ki madem şimdi paranın lafını yapıyor , sezon başında milletin gözünü boyamak taraftarın gönlünü kazanmak istedi o laflarla hele böylesi bir senede fedalar falanlar filanlar.
davidvilla
21.Mayıs.2013, 09:58
Başarısızlık durumunda bunun sorumluluğunu almazsan, oyuncularını basının kucagına atarsan sonuç bu olur. Burada konu başarı veya başarısızlıktan çok Samet Aybaba'nın oyuncuları ile iletişim sorunu, sürekli elimdeki kadro bu kadar modunda dolaştı. Çocuklara biraz güvenseydi biraz savaşmalarını sağlayabilseydi BJk şampiyonluk yarışı içinde biraz daha fazla kalırdı, herkes de alkışlardı.
Ama sürekli sanki tavsanlı linyit sporun hocasıymış gibi eldeki imkan bu tarzında dolaşması sonunu hazırladı.
ReaList
21.Mayıs.2013, 11:52
Samet Aybaba'yı eski çalıştırdığı takımlarda da az inceleme şansım olmuştu ama özellikle Buca'yı yönetirken sergilemiş olduğu tavır, şu yukarıdaki hedeflerinden o kadar farklı ki şaşırdım bir an. Buca'yı yönetirken gençlerden yararlanması sıfırdı. Defansif, kapalı bir oyun anlayışı ve skoru kabullenen bir kimliği vardı. Onun 14 haftada takıma attırdığı golü, o gittikten sonra takım 4-5 haftada attı. Oyuncuların cevherini keşfetmede de oldukça yetersiz. Transfer ve oyuncu bilgisi de bu yönde. Hatırlarım, gidip Estonya'dan Londak diye bir kaleci getirdi, Kredi kartıyla transfer ücreti ödendi : ) Hayatımda gördüğüm en kova kaleci, Forveti al kaleye koy, kalede duruşu ancak o kadar olabilirdi. Ali Kucik, Abdulkadir Özgen, Jebrin, Ömer Kahveci ve diğer gençler. O gittikten sonra çoğu şans buldu ve parladı, takım skor üretmeye takır takır top oynamaya başlamıştı ama nafile çünkü o kötü yönetim çukura sokmuştu bir kere.
11 Ay önce yazmıştım, nitekim beklediğim gibi bir son oldu. Ancak şöyle bir şey var. Beşiktaş için bir geçiş sezonuydu bu yüzden sportif başarı söz konusu değildi hatta Başkan Fikret Orman bile bu yönde açıklamalar yapıyordu ancak geçen süreçte 3.lük başarı değil noktasına gelindiyse bu hocaya haksızlıktır. Fenerbahçe maçından sonra oyuncular tempoyu düşürmese sene başında orta sıralar oynar denilen takım Şampiyonlar Ligi vizesi alacaktı.
Olayın sportif yönüne bakınca bence başarılı bir iş ama Aybaba'nın yönetim konusunda iyi olmadığını zaten 11 ay önce, daha önce yaptıklarına bakarak ön görmüştük. Beşiktaş için hayırlı olsun.
anil luque
21.Mayıs.2013, 12:10
11 Ay önce yazmıştım, nitekim beklediğim gibi bir son oldu. Ancak şöyle bir şey var. Beşiktaş için bir geçiş sezonuydu bu yüzden sportif başarı söz konusu değildi hatta Başkan Fikret Orman bile bu yönde açıklamalar yapıyordu ancak geçen süreçte 3.lük başarı değil noktasına gelindiyse bu hocaya haksızlıktır. Fenerbahçe maçından sonra oyuncular tempoyu düşürmese sene başında orta sıralar oynar denilen takım Şampiyonlar Ligi vizesi alacaktı.
Olayın sportif yönüne bakınca bence başarılı bir iş ama Aybaba'nın yönetim konusunda iyi olmadığını zaten 11 ay önce, daha önce yaptıklarına bakarak ön görmüştük. Beşiktaş için hayırlı olsun.
İbo bizim takımın başına geçsene :D
ReaList
21.Mayıs.2013, 13:22
İbo bizim takımın başına geçsene :D
Benim daha çok menemen tüketmem lazım : )
Ralph
21.Mayıs.2013, 14:12
Bazı teknik direktörler vardır ağzıyla kuş tutsa sevilemez. Bu adam da öyle bir adam işte.
Kendi şahsım adına konuşayım, Samet Aybaba'yı taktiki açıdan çok yaptığı açıklamalar nedeniyle sevmiyorum. Bizi birinci de yapmış olsaydı yine sevmeyecektim ben. Benim gitmesini istememin sebebi futbolcu tercihlerinden çok budur.
Adam hiç bir suçu kendi üzerine almıyor. Büyük takım teknik direktörü biraz karakterli olur. Bir suçu da kendi üzerine al be kardeşim. Büyüklük sende kalsın bir kerede. Yok ama yok işte insanda karakter zayıf olmayagörsün böyle oluyor.
Size, yani Beşiktaşlı olmayan kişilere dışarıdan konuşmak o kadar kolay geliyor ki. Bunu içeriden yaşayan bilir.
Sen Emre Özkan'ı, Ersan'ı rezil ettin, yem ettin taraftara. Defalarca tükürdüğünü yalayıp lik yarı 20. - 30. dakikalarda değişiklik yaptın, her galibiyette kendine pay çıkardın, her malubiyette futbolcuları suçladın. Daha geçen seneye kadar anadolu kulüplerinde kendini göstermeye çalışan 3. sınıf bir teknik direktörsün sen. Ne ara kendini böyle yüce bir makama çıkardın, ya da çıkardığını sandın.
Sezon başında kümeye oynayan bir takımmışız biz ona göre. Yahu insaf be! Bari kafanın içinde kurduğun rezil düşüncelerini kendine sakla. Sen bu takımı kümeye oynayacak bir takım olarak görüyorsan bu senin düşüklüğündür. Sonra da kalkıp deme ki ben kümeye oynayacak takımı 3. yaptım.
İşin özeti şudur ki; Beşiktaş sana 2-3 beden büyük sayın Aybaba. Geldiğin yere geri dön. Haydi selametle.
Redrum
21.Mayıs.2013, 14:38
Samet Aybaba'yı sevmek zorunda değil hiç kimse, ki bence sevmemekte haklısınız, ama başarılı olduğunu bence herkes kabul etmeli.. Zamanında Rijkaard bizim takım için 4. lük başarı demişti de kıyamet kopmuştu.. Sonraki sezon görmüştük neden söylediğini.
anil luque
21.Mayıs.2013, 14:52
Bazı teknik direktörler vardır ağzıyla kuş tutsa sevilemez. Bu adam da öyle bir adam işte.
Kendi şahsım adına konuşayım, Samet Aybaba'yı taktiki açıdan çok yaptığı açıklamalar nedeniyle sevmiyorum. Bizi birinci de yapmış olsaydı yine sevmeyecektim ben. Benim gitmesini istememin sebebi futbolcu tercihlerinden çok budur.
Adam hiç bir suçu kendi üzerine almıyor. Büyük takım teknik direktörü biraz karakterli olur. Bir suçu da kendi üzerine al be kardeşim. Büyüklük sende kalsın bir kerede. Yok ama yok işte insanda karakter zayıf olmayagörsün böyle oluyor.
Size, yani Beşiktaşlı olmayan kişilere dışarıdan konuşmak o kadar kolay geliyor ki. Bunu içeriden yaşayan bilir.
Sen Emre Özkan'ı, Ersan'ı rezil ettin, yem ettin taraftara. Defalarca tükürdüğünü yalayıp lik yarı 20. - 30. dakikalarda değişiklik yaptın, her galibiyette kendine pay çıkardın, her malubiyette futbolcuları suçladın. Daha geçen seneye kadar anadolu kulüplerinde kendini göstermeye çalışan 3. sınıf bir teknik direktörsün sen. Ne ara kendini böyle yüce bir makama çıkardın, ya da çıkardığını sandın.
Sezon başında kümeye oynayan bir takımmışız biz ona göre. Yahu insaf be! Bari kafanın içinde kurduğun rezil düşüncelerini kendine sakla. Sen bu takımı kümeye oynayacak bir takım olarak görüyorsan bu senin düşüklüğündür. Sonra da kalkıp deme ki ben kümeye oynayacak takımı 3. yaptım.
İşin özeti şudur ki; Beşiktaş sana 2-3 beden büyük sayın Aybaba. Geldiğin yere geri dön. Haydi selametle.
Can alıcı nokta bu işte. Beşiktaş'ın formasını sahaya koysan ilk 3 ' e oynar zaten. Kimse "sezon başında millet orta sıralar bile başarıdır" düşüncesine sahipti falan demesin. Bu düşünce , sahibinin acizliğini , basiretsizliğini gösterir. Hele ki bu adam bu takımın teknik direktörüyse varın durumun vehametini siz düşünün.
darkkobal123
21.Mayıs.2013, 18:18
Abilerim gereken açıklamaları yapmış, ellerine sağlık. Ufak bir ekleme ; geçen sezonun kadrosuna bakın Fernandes, Quaresma, Almedia, Simao, Egemen, Ernst, Rüştü ... Bu kadronun, bu takımın küme düşebileceğine inanan ve spor kamuoyunun da bir bölümünü inandırmayı başaran kişiler kimdi Allah aşkına ? Kadroyu korusaydık şampiyonluğun en güçlü adayıydı bu kadro. Şimdi kalkıp 3. sırayı başarı diye yutturmaya çalışmayın. Belki Samet Aybaba için başarıdır ancak Beşiktaş için asla başarı değildir.
Nocna Mora
21.Mayıs.2013, 22:19
Samet Aybaba ile yolların ayrılmak üzere olmasına değinen Yılmaz Vural; "Ben de Elazığspor'dan ayrıldım. Ama insanlar düz mantıkla bakıyor. İnsanlar, "Adam başarılı oldu, neden gidiyor?" şeklinde konuşuyor. Yani bir şeyleri dışarıdan yorumlamak kolay değil. Çünkü dışarıdan saf görüntüye göre konuşuruz. Beşiktaş, feda yılında Fenerbahçe'nin ardından 3. oldu ve Avrupa Kupalarına katılma hakkı kazandı. Böyle bakıldığında başarılı bir antrenör görüntüsü var. O zaman ayrılmanın temelinde başarısızlık yatmadığı görünür. Bu nedenle de özel duruma girer. Yönetimle arasında prensipte bir anlaşmazlık ya da yönetim kurulunun kendi yorumlamasında onu nasıl gördüğü ile ilgili nedenler olabilir.
Bu tarafı da yorumlamak bizi aşar. Ancak Beşiktaş'a bu kadar yıl hizmet etmiş ve antrenörlük şartlarında da başarılı olmuş benim aile dostum, arkadaşımın gönül isterdi ki bir Alex Ferguson gibi yıllarca kalması mümkün olsaydı. Tabii ki üzüldüm. Beşiktaş camiası, Fikret Orman ve Samet Aybaba'yı çok seviyorum. Bu nedenle söylediğim şey isterim ki yanlış anlaşılmasın. Ama bir karar verilmiş. "Bu karar Samet Aybaba mı ya da yönetim tarafından mı verildi?" bilemiyorum. Daha Samet hoca ile de konuşamadım. Bir meslektaşımın nasıl emek verdiğini çok iyi yaşayan birisiyim. Bir kulüpte olduğumuzda neler verdiğimizi, neler vermeye çalıştığımız biliyorum. Dolayısıyla üzüldüm ama hayırlı olsun. Sanırım bu sene feda duygusundan kurtulup bir atak yapma dönemine girmek istiyorlar" dedi.
BİR TAKIM DUYUMLAR ALDIM
Beşiktaş Kulübü Teknik Direktörlüğü için bazı duyumlar aldığını ifade eden Vural; "Beşiktaş'tan bana herhangi bir teklif gelmedi. Fakat benim de kulağıma bir şeyler geliyor, bazı duyumlar aldım. Ancak resmi bir görüşme olmadı. Bugün bir arkadaşım tesadüfen işi gereği Beşiktaş'taki Plaza'daymış. Beni aradı ve "Hocam, burada senin ismin geçiyor, konuşuluyor" dedi. Yani böyle bir duyum aldım" dedi
BU KONUDA ÇOK ŞANSIM OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM
Beşiktaş'tan teklif gelmesi durumunda çok mutlu olacağını belirten Yılmaz Vural; "Çok mutlu olurum. Böyle bir camianın içinde olmak, onun başında olmak ve sorumluluğunu almak beni heyecanlandırır. Böyle bir şey olması çok güzel. Ama tabii ki biz o camianın insanı değiliz. Biz Türkiye'ye mal olmuş bir isimiz. Neticede ben Beşiktaş'ta futbol oynamadım, orada kaptan olmadım. Dolayısıyla bizim arkadaşlarımız Türk hoca getirirken bu özellikleri çok ön planda tutuyor. Bu konuda çok şansım olduğunu düşünmüyorum. Ama bu fikir değişirse ben de çok mutlu olurum" diyerek sözlerini tamamladı.
Üçüncülük Beşiktaş için başarısızlık, Samet Aybaba için başarıdır.
sananes
21.Mayıs.2013, 22:36
bu sezonki üçüncülük başarı da değil başarısızlıkta bana kalırsa. Samet Hoca'nın ayrılmasının en büyük sebebi üslubudur.
Mamadou
21.Mayıs.2013, 23:25
balde_mir_07 SA 94 sezonunda çok para harcatıp ADS'yi küme düşürmüş :) O sezon ADS tarihinin en iyi kadrosuna sahipmiş. Ama yanılmıyorsam 18 puan ile ligi sonuncu sırada bitirmiş :icon_biggrin: Bir daha böyle kadroya sahip olamaz. Ama bu deneyiminden sonra talibi çıkar.
footballer33
22.Mayıs.2013, 00:55
Önder Özen, yarın 11.00'da basın toplantısıyla açıklanacak. Hocanın da, Zico olacağını düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı.
Ralph
22.Mayıs.2013, 01:21
Nereden geliyor bu Zico haberleri? Bir tek ben görmüyorum medyada heralde.
anil luque
22.Mayıs.2013, 01:33
Ben de görmüyorum Zico haberlerini nedir ne değildir bu iş ?
davidvilla
22.Mayıs.2013, 09:42
Beşiktaş camiası, Fikret Orman ve Samet Aybaba'yı çok seviyorum.
BİR TAKIM DUYUMLAR ALDIM
Beşiktaş Kulübü Teknik Direktörlüğü için bazı duyumlar aldığını ifade eden Vural; "Beşiktaş'tan bana herhangi bir teklif gelmedi. Fakat benim de kulağıma bir şeyler geliyor, bazı duyumlar aldım. Ancak resmi bir görüşme olmadı. Bugün bir arkadaşım tesadüfen işi gereği Beşiktaş'taki Plaza'daymış. Beni aradı ve "Hocam, burada senin ismin geçiyor, konuşuluyor" dedi. Yani böyle bir duyum aldım" dedi
BU KONUDA ÇOK ŞANSIM OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM
Beşiktaş'tan teklif gelmesi durumunda çok mutlu olacağını belirten Yılmaz Vural; "Çok mutlu olurum. Böyle bir camianın içinde olmak, onun başında olmak ve sorumluluğunu almak beni heyecanlandırır. Böyle bir şey olması çok güzel. Ama tabii ki biz o camianın insanı değiliz. Biz Türkiye'ye mal olmuş bir isimiz. Neticede ben Beşiktaş'ta futbol oynamadım, orada kaptan olmadım. Dolayısıyla bizim arkadaşlarımız Türk hoca getirirken bu özellikleri çok ön planda tutuyor. Bu konuda çok şansım olduğunu düşünmüyorum. Ama bu fikir değişirse ben de çok mutlu olurum" diyerek sözlerini tamamladı.
Yoksa ?!?! :D
anil luque
22.Mayıs.2013, 11:41
Aman diyeyim :D
C h A o S
22.Mayıs.2013, 12:19
Önder Özen hayırlı olsun.Şu anda basın toplantısında konuşuyor.Aklı başında,ne yaptığını bilen birisi görünümünde.Bakalım neler katıcak Beşiktaş'a.
anil luque
22.Mayıs.2013, 12:21
Yayın nerde dostum ?
C h A o S
22.Mayıs.2013, 12:24
Ntvspor'da.Trtspor'da veriyor.
anil luque
22.Mayıs.2013, 12:29
Buldum kardeşim sağol.
footballer33
22.Mayıs.2013, 12:33
Nereden geliyor bu Zico haberleri? Bir tek ben görmüyorum medyada heralde.
Ben de görmüyorum Zico haberlerini nedir ne değildir bu iş ?
Önder Özen'in F.Bahçe'de Zico ile çalışmış olması ve dün bir arkadaşımdan aldığım duyuma istinaden tahminim bu yönde.
anil luque
22.Mayıs.2013, 12:36
Adam teknik direktör kavramını ne güzel açıkladı ya arkadaş heyecanlanıyorum böyle işini bilen adamlar kulüpte görev aldıkça :)
erdem344
22.Mayıs.2013, 12:37
Bu adam başarılı olur bence
GebzeLi1907
22.Mayıs.2013, 12:40
Önder Özen Beşiktaşa çok şey katacaktır. Bence müthiş iş yaptı beşiktaş zamanla görülecek
footballer33
Futbolun başına gerçekten de işi bilen birisi geldi. Umarım arkasında durulur bu ismin ve İbrahim Altınsay'da yaşananlar Önder Özen'de de yaşanmaz. Hayırlı olsun tekrar.
C h A o S
Şenol Güneş ismi çıktı şimdide.Yerli hoca gelicekse Şenol Güneş en iyi aday.
Önder Özen,hoca konusunda tecrübeli olmalı,56-57 yaşını aşmış,uluslararası bir deneyimi olmalı dedi.
Şenol Güneş'mi acaba bu aday?
anil luque
22.Mayıs.2013, 12:54
Şenol Güneş ismi çıktı şimdide.Yerli hoca gelicekse Şenol Güneş en iyi aday.
Önder Özen,hoca konusunda tecrübeli olmalı,56-57 yaşını aşmış,uluslararası bir deneyimi olmalı dedi.
Şenol Güneş'mi acaba bu aday?
Benim aklıma direk Heynckes geldi bunları söyleyince yerli olarak hiç düşünmedim açıkçası ama baktığın zaman direk karşılığı Şenol Hoca valla.
Mamadou
22.Mayıs.2013, 13:00
O son soruyu soran zata ne diyeyim bilemedim..
anil luque
22.Mayıs.2013, 13:09
O son soruyu soran zata ne diyeyim bilemedim..
Ne sordu ? Ben kapatmıştım da televizyonu.
Ralph
22.Mayıs.2013, 13:11
Beyler şu an dışarıdayımda birisi önder özenin açıklamalarını buraya yazabilirmi acaba
anil luque
22.Mayıs.2013, 13:12
Beyler şu an dışarıdayımda birisi önder özenin açıklamalarını buraya yazabilirmi acaba
Twitter'dan @Besiktas_FM ' i takip et kardo.
Mamadou
22.Mayıs.2013, 13:15
Vatan gazetesinden muhabir Erdal Cömert siz tanrı parçacığı mısınız diye soru sordu. Soru sorma şekli çok garipti. Adamı bir dövmediği kaldı. Vatan , Milliyet'ten muhabirleri hala kulübün içine sokuyorlar. Bu iki gazetenin amacı gayet açık ve net. Beşiktaş'ın modernleşme yolunda attığı adımlar en çok bu adamları rahatsız ediyor.
anil luque
22.Mayıs.2013, 13:16
Vatan gazetesinden muhabir Erdal Cömert siz tanrı parçacığı mısınız diye soru sordu. Soru sorma şekli çok garipti. Adamı bir dövmediği kaldı. Vatan ve Milliyet'ten muhabirleri hala kulübün içine sokuyorlar. Bu iki gazetenin amacı gayet açık ve net. Beşiktaş'ın modernleşme yolunda attığı adımlar en çok bu adamları rahatsız ediyor.
Neye istinaden sordu bu soruyu beyin fakiri merak ettim. Sanki adam bu sene ŞL'yi alacağız bana güvenin falan dedi toplantıda.
Ralph
22.Mayıs.2013, 13:20
Benim telden twittera zor giriyorum yavrum :D buraya bile zor giriyorum.haber 1903 de yokmu açıklama
Gncl1905
22.Mayıs.2013, 13:23
İyi bir hocayla bu hamlenin değeri de artar. Şenol Güneş'i ben ülkedeki en iyi 2-3 teknik direktörden biri olarak görüyorum. Olur da gelirse, Beşiktaş çok iyi yola girer bence. Tabi sabırlı olunması gerek. Fenerbahçe ve Galatasaray maddi olarak arayı açtılar. Kadroları şu anda iyi muhtemelen daha da iyi olacak. Beşiktaş'a birkaç yıl verilmeli diye düşünüyorum.
KanaKe
22.Mayıs.2013, 13:28
senol günesde besiktasi bu kadroyla sampiyon yapamaz.. kadronun daha cok güclenmesi lazim birde fernandes ayrilirsa cok büyük yara alir takim
Mamadou
22.Mayıs.2013, 13:30
Neye istinaden sordu bu soruyu beyin fakiri merak ettim. Sanki adam bu sene ŞL'yi alacağız bana güvenin falan dedi toplantıda.
Ya önceden göreve getirilip başarılı olamayan kişilere istinaden diyeyim. Yani sizin elinizde sihirli değnek mi var gibisinden soru sormaya çalıştı ama çok fena rezil etti kendini :icon_biggrin:
darkkobal123
22.Mayıs.2013, 14:44
Önder Özen'in gelmesine çok sevindim, kendisine güvenim tam. Başarılı olacağız inşallah, hayırlı olsun.
Deus Dominus
22.Mayıs.2013, 15:01
Umarım Fikret Orman başkanlığa devam eder de kurmak istedikleri düzen sekteye uğramaz. Önder Özen adına çok üzülürüm eğer bir aksilik olursa.
Partenopei
22.Mayıs.2013, 15:54
Önder Özen'in o bilgi birikimiyle içi boş transferler yapacağını zannetmiyorum Beşiktaş yönetimi çok doğru bir adım attı.
petrol_fb12
22.Mayıs.2013, 16:17
...........
Nocna Mora
22.Mayıs.2013, 17:47
Şenol Güneş'i pek beğenmiyorum ben. Sistem oluşturabilen bir hoca değil. Beşiktaş'a daha iyileri layık. Yerli olacaksa mümkünse Yılmaz Vural ve ya Ertuğrul Sağlam'dan başkası olmasın.
Namzet
22.Mayıs.2013, 18:02
Önder Özen'in futbol bilgisi mükemmel,basın toplantısında da planlarını anlattı bence harika işler yapacak beşiktaşta,hayırlı olsun
manager725
22.Mayıs.2013, 18:05
Beşiktaş'taki alacaklarında indirime gitmeyen Samet Aybaba'ya Fikret Orman sert çıktı. Başkan, Gökhan Süzen, Dentinho ve Sinan Kurumuş transferlerini işaret ederek, “Bu transferler hakkında konuşursam kimsenin yüzüne bakamaz” diyerek ateş püskürdü.
Fikret Orman çok doğru işler yapıyor ve doğru sözler söylüyor.
himone
22.Mayıs.2013, 18:28
Beşiktaş'taki alacaklarında indirime gitmeyen Samet Aybaba'ya Fikret Orman sert çıktı. Başkan, Gökhan Süzen, Dentinho ve Sinan Kurumuş transferlerini işaret ederek, “Bu transferler hakkında konuşursam kimsenin yüzüne bakamaz” diyerek ateş püskürdü.
Ben de buna sinir oluyorum, Türkiye'de herkes bunu yapıyor. Arkadaş eğer ortada bir yolsuzluk veya ahlak dışı davranış varsa tehdit etme çık açıklama yap. O açıklamaları yapmadığın zaman benim gözümde aynı suça sahipsin. Bu sözlerim sadece Fikret Orman için değil herkes yapıyor.
footballer33
22.Mayıs.2013, 18:34
Gidişin olsun da, dönüşün olmasın inşallah Samet! Senin için çok başka sözlerim de var; ama buraya yazamıyorum. :mad:
Sezon öncesi, FEDA kapsamı adı altında takımın kalitesini arttırabilecek herkesi gönderdi; şimdi kendisinin yaptığına bak! Yerler öyle FEDA'yı! :icon_twisted:
uAburak89
22.Mayıs.2013, 18:34
Samet Aybaba'nın vizyonu zaten ortadaydı, Fikret Orman çok talihsiz bir açıklama yapmış. Zaten genel olarak konuşmalarını beğenmiyorum. Transferler için ne olmuş olabilir ki, iyi oyuncu alalım demiştir en fazla. İyi kavramı da göreceli, hakikaten iyi çıksalar, fayda sağlasalar bu şekilde konuşabilir miydi ? Yok bu şekilde değil daha fazlasını kastediyorsa, para kazanmak veya birilerine para kazandırmak gibi ithamları varsa çok afedersiniz ama 3 oyuncu söylemiş, bunlar transfer olarak başkan neredeymiş ?
zeck17
22.Mayıs.2013, 18:43
Bu arada beşiktaş sözleşmesi oyuncularından bu sene hata yapmış
Sözleşmesinde indirime gidirilen her oyuncu sözleşme süresini uzatmış mesela ibrahim toraman'ın sözleşmesi 2016'da bitecek(sözleşmesini uzattı geçenlerde) ve 1.4 milyon alan ibrahim toraman 3 sene boyunca her sene 1 milyon alacak yani beşiktaştan başka yerde de bu parayı alamazdı..
Aynı şekilde holosko normalde seneye sözleşmesi bitecekti ve gelecek sezon 2 milyon para alacaktı ama sözleşmesini uzattı 3 sene daha ve senelik 1milyona imza attı
Şimdi 3 sene sonra ibrahim toraman 34 holosko 32 olacak eğer bu 3 sene içinde bir yapılanma ve fesih durumunda her türlü beşiktaş normalde olan zararın daha fazlasını etmiş olacak
Cidden ilginç olmuş kontratlar
footballer33
22.Mayıs.2013, 18:49
Bu arada beşiktaş sözleşmesi oyuncularından bu sene hata yapmış
Sözleşmesinde indirime gidirilen her oyuncu sözleşme süresini uzatmış mesela ibrahim toraman'ın sözleşmesi 2016'da bitecek(sözleşmesini uzattı geçenlerde) ve 1.4 milyon alan ibrahim toraman 3 sene boyunca her sene 1 milyon alacak yani beşiktaştan başka yerde de bu parayı alamazdı..
Aynı şekilde holosko normalde seneye sözleşmesi bitecekti ve gelecek sezon 2 milyon para alacaktı ama sözleşmesini uzattı 3 sene daha ve senelik 1milyona imza attı
Şimdi 3 sene sonra ibrahim toraman 34 holosko 32 olacak eğer bu 3 sene içinde bir yapılanma ve fesih durumunda her türlü beşiktaş normalde olan zararın daha fazlasını etmiş olacak
Cidden ilginç olmuş kontratlar
Düzeltme: Holosko'nun sözleşmesi bu ay falan bitecekti normalde ve şu an bonservisi elinde olacaktı. Sezon başında indirime gidip sözleşmesini uzattı ve geçen sezon hariç, 2 sezon daha Beşiktaş'ta kalacak. Sözleşmesi sonlandığında ise, yaşı 31 olacak.
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=950514
SmtSvm
22.Mayıs.2013, 19:04
Hadisiz Bir Davranış ,
Böyle Yoldan Geçen İnsanları Muhabir mi Yapıyorlar Artık Anlamış Değilim ..
Bu Soruyu Bir Fatih Terim'e veya Aykut Kocaman'a Sorabilir miydi ?
Videoda Üslübu ve Sorusu Mevcut Buyrun İzleyin Kararı Kendiniz Verin ..
http://www.skorer.tv/video-izle/Onder-Ozen-i-sasirtan-soru--lW0SXfwYUkI7.html
vuque
22.Mayıs.2013, 20:23
Beşiktaşın kendi çocuğu Şifo Mehmet neden düşünülmüyor anlamış değilim?
Bana göre en başarılı yerli hocalardandır kendisi, Antalya onu bırakır mı veya o Antalya'yı bırakır mı bilmem(Beşiktaş için bırakır sanırım ama başka bir kulüp için olsa bırakmaz gibime geliyor ve bildiğim kadarıyla Antalya'da çok inşaat yatırımı var ve kolay kolay şehirden ayrılamama sebeplerinden bir tanesi bu) ancak bana kalırsa kesinlikle düşünülmesi gereken bir isim olmalı söz konusu Beşiktaş teknik direktörlüğü olduğunda ve hele hele yerli teknik direktör düşünülüyorsa...
petrol_fb12
22.Mayıs.2013, 20:27
Beşiktaşın kendi çocuğu Şifo Mehmet neden düşünülmüyor anlamış değilim?
Bana göre en başarılı yerli hocalardandır kendisi, Antalya onu bırakır mı veya o Antalya'yı bırakır mı bilmem(Beşiktaş için bırakır sanırım ama başka bir kulüp için olsa bırakmaz gibime geliyor ve bildiğim kadarıyla Antalya'da çok inşaat yatırımı var ve kolay kolay şehirden ayrılamama sebeplerinden bir tanesi bu) ancak bana kalırsa kesinlikle düşünülmesi gereken bir isim olmalı söz konusu Beşiktaş teknik direktörlüğü olduğunda ve hele hele yerli teknik direktör düşünülüyorsa...
Mehmet Özdilek İyi hocadır ama.Takım iyi giderken Mağlubiyet olursa cok zor toparlıyor takımı.Akhisar maçından sonra Antalya düşüşe geçti.
Akhisar Mağlubiyeti ve sonrası.
http://o1305.hizliresim.com/19/q/nbxz6.png
mwaru
22.Mayıs.2013, 21:01
Beşiktaş Önder Özen ile anlaşarak çok doğru bir iş yaptı.Şimdi yanına Ersun Yanal alınmalı,kendisi başına geçtiği her takımda güzel futbol oynatmayı başarmış biri.Gençlerbirliği'nin Uefa Kupası'ndaki efsane sezonunu da yaşatan adamdır,bu sepeblerden dolayı üç büyüklerden biri kendisine bir şans vermeli diye düşünüyorum.
Nocna Mora
22.Mayıs.2013, 22:51
Mehmet Özdilek İyi hocadır ama.Takım iyi giderken Mağlubiyet olursa cok zor toparlıyor takımı.Akhisar maçından sonra Antalya düşüşe geçti.
Akhisar Mağlubiyeti ve sonrası.
http://o1305.hizliresim.com/19/q/nbxz6.png
Akhisar ve Gençlerbirliği mağlubiyetleri sonrası kötü fikstür gibi duruyor durum aslında..
Kaka Leite
22.Mayıs.2013, 22:55
Ne yani seneye Avrupa maçları öncesi Ntvspor'u açınca göremeyecek miyiz şimdi Önder Özen'i ?
Saygı duyduğum ve dinlerken gerçekten hak verdiğim sayılı yorumculardandır. Çok isterdim böyle birşeyi kendi tuttuğum takımın yapmasını ancak Beşiktaş kendisi ile anlaşarak büyük iş başardı..
footballer33
23.Mayıs.2013, 00:42
@firatgunayer: BJK yönetimi: Hocanın alacakları + önümüzdeki 1 yıllık ücretini verelim..
Aybaba'nın avukatı: Hayır..3 yıllık alacağın tamamını istiyoruz.
'Beşiktaş'ın 3. büyük kaptanıyım.' 'FEDA!' 'Beşiktaş'ın çocuğu.'
Yav he he! Samet AYPARA! :icon_evil:
petrol_fb12
23.Mayıs.2013, 00:50
2012-2013 sezonu : 1.400.000 TL'sı
2013-2014 sezonu : 1.550.000 TL'sı
2014-2015 sezonu : 1.650.000 TL'sı
2015-2016 sezonu : 1.750.000 TL'sı ödeme yapılacaktır.
6.350.000 Milyon TL
Samet Aybaba Beşiktaş'ın 3.Büyük Kaptanıyım demişti..
Evet Gerçekten PARA insanları değiştiriyor.Allah'tan tek dileğim para bizi değiştirmesin.
Kaka Leite
23.Mayıs.2013, 00:53
Aybaba'nın yaptığını çok doğru bulmuyorum ancak şöyle bişey de var ki yabancı bir teknik adam gelse daha çok şeyler yapardı.
Klübün içinden birisinin böyle yapması daha kötü olmuş tabii.
ShevAnil
23.Mayıs.2013, 01:29
Bir de 4 yillik sozlesme varmis, vay be ne para ama
...
Redrum
23.Mayıs.2013, 01:32
Boşuna yollandı Quaresmalar, boşuna uğraşıldı o kadar kontratlarla.. Yazık.
GebzeLi1907
23.Mayıs.2013, 01:46
İyi para. Kimse Aybabaya laf atmasın. O hoca ile o kadar uzun vadeli kontrat yapmak hata. Yapıyorsan bedeli bu..
Aybabanın kenarında köşesinde 50 milyon eurosu yoktur ki 4 milyon gibi bi paradan vazgeçsin dimi beşiktaş için :) biraz empati
Mamadou
23.Mayıs.2013, 02:00
İyi para. Kimse Aybabaya laf atmasın. O hoca ile o kadar uzun vadeli kontrat yapmak hata. Yapıyorsan bedeli bu..
Aybabanın kenarında köşesinde 50 milyon eurosu yoktur ki 4 milyon gibi bi paradan vazgeçsin dimi beşiktaş için :) biraz empati
Aynen. Normal bir vatandaş işten çıkartılınca tazminat istemiyor mu buda aynı hesap işte. Sözleşmeye bağlı kalması sonuna kadar hakkı. Ama sorun adamın önceden yaptığı açıklamalarla samimiyetsizliğin dibine vurması , gerçek yüzünü göstermesi. Artık sözleşmeyi yapanlar bunun çaresine bakacak el mecbur.
Aybaba'nın yaptığını çok doğru bulmuyorum ancak şöyle bişey de var ki yabancı bir teknik adam gelse daha çok şeyler yapardı.
Klübün içinden birisinin böyle yapması daha kötü olmuş tabii.
Mesela Schuster gönderilirken tazminat istememişti diye biliyorum.
GebzeLi1907
23.Mayıs.2013, 02:23
Aynen. Normal bir vatandaş işten çıkartılınca tazminat istemiyor mu buda aynı hesap işte. Sözleşmeye bağlı kalması sonuna kadar hakkı. Ama sorun adamın önceden yaptığı açıklamalarla samimiyetsizliğin dibine vurması , gerçek yüzünü göstermesi. Artık sözleşmeyi yapanlar bunun çaresine bakacak el mecbur.
Mesela Schuster gönderilirken tazminat istememişti diye biliyorum.
olur bunlar. 4 milyon samet aybaba nın hayatını değiştirebilecek bir para. anadolu klubüne gitse 10 yıl aralıksız çalışsa anca kazanır, onu da ne kadar sürede tahsil eder meçhul.
kimler ne demeçlerinden dönüyor futbolda. insani bi olay. schuster in ne kadar parası kaldı bilmiyorum ama ihtiyacı olup, umursayacağı bir miktar değildi demek ki. ya da kendi gitmek istedi, hatırlamıyorum durmak istemediğinden de olabilir.
çoluğuna çocuğuna toruna iyi bir para bırakmak isteyip, peşinden gitmesi bence cok insani.
sonuçta onun oynadığı yıllarda futbolda bu kadar büyük paralar kazanılmıyordu.
koca demirören parasının peşinde ihtiyacı yok ve en büyük sorumlusu kendisi iken.
Deus Dominus
23.Mayıs.2013, 02:28
Bernd Schuster'de farklı iddialar da vardı. Hem teknik direktörün itibarının zedelenmemesi hem taraftarın tepkisini çekmemek amacıyla "istifa" süsü verildi şeklinde düşünceler vardı, ne kadar doğrudur bilemem.
petrol_fb12
23.Mayıs.2013, 10:47
Gülşen Aybaba'nın twitter adresine baktım.
Haberin yalan olduğunu söylemiş.
Bulstrap87
23.Mayıs.2013, 11:07
bir kere olayın yalan oldugu belli cünkü aybaba ile 2+2 yıllık sözlesme yapıldı yani ikinci senenin sonunda fesih hakkı oluyor kulübün o yüzden kalan 2 yılın maaşını almaya hakkı yok. yönetim bu senenin parasını öder sözleşmeyi fesih eder.
eğer çok diretirse bu konuda teknik direktör olarak degilde görev konumunu degistirir elinede yetki vermez bir sene boyunca yatar parasını alır gider. yönetimin görev degisimi konusunda yetkisi var sonucta her türlü halledilir bu konu..
anil luque
23.Mayıs.2013, 11:39
Her nasıl gidiyorsa gitsin , tazminat ödemekten imanımız gevredi ama bu son olsun yeter ki şu adamın kulübümüzle ilişiği kesilsin.
byariff
23.Mayıs.2013, 13:31
haber dogruysada yalansada bilemem aybaba hakli parasini çatir çatir tabiki alicak yabancilar parayi alirken ses cikartmiyoruz ama turk hoca hakkini isteyince etmedigimiz kufur kalmiyor
footballer33
23.Mayıs.2013, 14:09
haber dogruysada yalansada bilemem aybaba hakli parasini çatir çatir tabiki alicak yabancilar parayi alirken ses cikartmiyoruz ama turk hoca hakkini isteyince etmedigimiz kufur kalmiyor
http://www.haber1903.com/Besiktas-12937-aybaba_o_zaman_bu_sorulara_cevap_versin.html
anil luque
23.Mayıs.2013, 14:28
http://www.haber1903.com/Besiktas-12937-aybaba_o_zaman_bu_sorulara_cevap_versin.html
İğneyi kendine batırdığını ne zaman gördün ki abi bu sorulara cevap versin..
davidvilla
23.Mayıs.2013, 14:43
İğneyi kendine batırdığını ne zaman gördün ki abi bu sorulara cevap versin..
Beyler çok net. Yönetim hatası.
Verilen para da öyle yapılan kontrat da öyle.
Adam ben başarılıyım madem gönderiyorsunuz paramı verin diyor kısaca.
Ya da göndermeyin ben çalışmak istiyorum diyor.
Madem öyle yönetim 1 senelik cüzi bir kontrat yapsaydı yani sonuçta feda sezonu değil mi? Herkes fedakarlık gösterdi.
anil luque
23.Mayıs.2013, 15:34
Beyler çok net. Yönetim hatası.
Verilen para da öyle yapılan kontrat da öyle.
Adam ben başarılıyım madem gönderiyorsunuz paramı verin diyor kısaca.
Ya da göndermeyin ben çalışmak istiyorum diyor.
Madem öyle yönetim 1 senelik cüzi bir kontrat yapsaydı yani sonuçta feda sezonu değil mi? Herkes fedakarlık gösterdi.
Abi her seferinde söyledik , Beşiktaşlı olmayan insanların böyle sağduyulu olması kolay. Aslında sağduyu da demeyelim yani doğru kelimeyi bulamıyorum ancak bu adam bunları hırsından yapmıyorsa ben de birşey bilimyorum açık ve net sizin bu nüansı yakalayamamanız da başka takım taraftarı olmanızdan ötürü son derece doğal.
Daha önce de söyledim sezon başında yıllardır içten içe hayalini kurduğu göreve gelirken "para konuşmadık , aile içinde böyle şeyler olmaz. söz konusu Beşiktaş ise gerisi teferruattır" demesini biliyordu hadi bir an önce göreve başlayayım diye. Şu anki davranışları öyle gösteriyor ki bu adam sezon başında bu sözleri tamamen göz boyama olarak söyledi. Bundan çıkan sonuç budur , başka birşey değil . Yoksa biz elbette adamın parasını vermeyelim muhabbetinde değiliz ama madem sen sezon başında bu kadar düşünceliydin , böyle "Beşiktaş'ın çocuğu" idin şimdi bunları yapmayacaksın. Sırf hırsından dolayı bu kadar küçülmeyeceksin. "Bundan sonra yönetim benimle değil avukatımla görüşsün" cümlesini kurmayacaksın. Senin karşında Beşiktaş var sana defolu mal getirdi diye dava açtığın mobilyacı yok.
anil luque
23.Mayıs.2013, 15:40
Unutmadan şunu da ekleyeyim. Ben bu düşüncelere bu oldukça çalkantılı bir sezon geçirdiği için sahibim. Schuster de pek bir başarı yakalayamadı şu anki kadronun misli kalitede olduğu halde. Tigana da bir şey kazandırmadı bu takıma elle tutulur , Ertuğrul hoca gitti 8 tane yedi ama bu insanlar karakter açısından gram zaafiyet göstermediler hepsine teşekkür edildi yollar ayrıldı. Bu adamın öyle olmadığı apaçık.
davidvilla
23.Mayıs.2013, 15:40
Abi her seferinde söyledik , Beşiktaşlı olmayan insanların böyle sağduyulu olması kolay. Aslında sağduyu da demeyelim yani doğru kelimeyi bulamıyorum ancak bu adam bunları hırsından yapmıyorsa ben de birşey bilimyorum açık ve net sizin bu nüansı yakalayamamanız da başka takım taraftarı olmanızdan ötürü son derece doğal.
Daha önce de söyledim sezon başında yıllardır içten içe hayalini kurduğu göreve gelirken "para konuşmadık , aile içinde böyle şeyler olmaz. söz konusu Beşiktaş ise gerisi teferruattır" demesini biliyordu hadi bir an önce göreve başlayayım diye. Şu anki davranışları öyle gösteriyor ki bu adam sezon başında bu sözleri tamamen göz boyama olarak söyledi. Bundan çıkan sonuç budur , başka birşey değil . Yoksa biz elbette adamın parasını vermeyelim muhabbetinde değiliz ama madem sen sezon başında bu kadar düşünceliydin , böyle "Beşiktaş'ın çocuğu" idin şimdi bunları yapmayacaksın. Sırf hırsından dolayı bu kadar küçülmeyeceksin. "Bundan sonra yönetim benimle değil avukatımla görüşsün" cümlesini kurmayacaksın. Senin karşında Beşiktaş var sana defolu mal getirdi diye dava açtığın mobilyacı yok.
Dediklerine katılıyorum. Ortada bir duygu sömürüsü var tabi ki. Samet Aybaba masum demiyorum zaten ben. Ama asıl suçlu yönetimdir onu demek istedim yoksa Samet Aybaba'ya olan tepki doğal ve son derece haklıdır. Aynen dediğin gibi, para ve şöhret ugruna duygularla oynamıştır.
Yine de biri çıkıp demeli Samet Aybaba gibi bir hocayla hem de feda sezonunda neden böyle bir kontrat yaptın diye. Çunku BJK'ın fesih gucu zaten yoktu lüksü yoktu. Şimdi farzet ki aybaba'ya bu paralar verildi ve feshedildi, e ne oldu o zaman Holosko'nun kesilen ücreti? 1 milyon euro için feda edilen quaresma ? Herşey başa sarmış oldu. Harcamaları kısıtlamak değil miydi amaç, futbolcu maaşlarından kısıtladıgın butun parayı Aybaba'ya vermiş olacaksın.
İşin özü, hatayı yapan yönetimdir ve bunu da temizlemek yönetime düşer. Para vermeden gönderebilmenin bir yolunu bulmalılar yoksa aynı yerden kıstıgın parayı aynı yere yeniden veriyor olacaksın.
anil luque
23.Mayıs.2013, 15:43
Dediklerine katılıyorum. Ortada bir duygu sömürüsü var tabi ki. Samet Aybaba masum demiyorum zaten ben. Ama asıl suçlu yönetimdir onu demek istedim yoksa Samet Aybaba'ya olan tepki doğal ve son derece haklıdır. Aynen dediğin gibi, para ve şöhret ugruna duygularla oynamıştır.
Yine de biri çıkıp demeli Samet Aybaba gibi bir hocayla hem de feda sezonunda neden böyle bir kontrat yaptın diye. Çunku BJK'ın fesih gucu zaten yoktu lüksü yoktu. Şimdi farzet ki aybaba'ya bu paralar verildi ve feshedildi, e ne oldu o zaman Holosko'nun kesilen ücreti? 1 milyon euro için feda edilen quaresma ? Herşey başa sarmış oldu. Harcamaları kısıtlamak değil miydi amaç, futbolcu maaşlarından kısıtladıgın butun parayı Aybaba'ya vermiş olacaksın.
İşin özü, hatayı yapan yönetimdir ve bunu da temizlemek yönetime düşer. Para vermeden gönderebilmenin bir yolunu bulmalılar yoksa aynı yerden kıstıgın parayı aynı yere yeniden veriyor olacaksın.
Bu konuda da ben sana katılıyorum , haklısın ama Samet Aybaba da hiç açık kapı bırakmıyor. Bu böyle kısır döngü gibi olacak yalnız bir yere varamayacağız :)
footballer33
23.Mayıs.2013, 15:48
Yönetim elbette bu kadar uzun süreli ve fahiş paralara yaptığı kontrattan ötürü hatalı. Fikret Orman'ın gelir ayak yaptığı en büyük hatalardan birisi oldu Samet hamlesi. O konuda hemfikir olduğumuzu söyleyim; ancak Samet'in açıklamaları ve davranışları birbiriyle uyumsuz. Tepkim de en çok buna.
Mamadou
23.Mayıs.2013, 16:15
Samet Aybaba yönetimin talep edeceği parayı alacağım demiş. Bu yönetimin en pis huyu bu. Quaresma'nın gönderilmesi ne kadar doğru ise sırf kalan parayı aza indirmek için muhabirleri devreye sokup adamı taraftara karşı kışkırttılar. Sözleşmeyi yapıyorsan seve seve ödeyeceksin. Bunu kendi içlerinde çözmek yerine medyaya bu kadar malzeme vermekte neyin nesi. Karşındaki uzlaşacağı varsa uzlaşmaz.
petrol_fb12
23.Mayıs.2013, 16:44
Teknik Direktör belli olmadan yapılıcak her transfer yönetimin ürünü olacaktır.Teknik Diretkör seçilsin.Önder Özen onun taktiğine göre oyuncu alır.Aceleci davranılmamalı transfer konusunda.
Bianchi İddası konuşuluyor.
footballer33
23.Mayıs.2013, 19:38
Serdal Adalı, TJK Başkanlığı'ndan istifa etti söylentileri var. Adaylığını koyacak sanırım başkanlığa. Bence, Fikret Orman yönetimine girse daha iyi olur şimdilik.
Ralph
23.Mayıs.2013, 19:44
Umarım Fikret Orman devam eder. Tek dileğim bu.
pele96
23.Mayıs.2013, 19:58
Serdar Adali gerekirse Fabregas'i getiririz demis.
besiktas1903
23.Mayıs.2013, 20:24
Serdal Adali'i severim ama Fikret Orman hatalari'da olsa daha planli programli.
darkkobal123
23.Mayıs.2013, 20:52
Fikret Orman devam etmeli, istikrar sağlayalım. Serdar Adalı başkan olursa yeni stadyumu seneye bitirebilir mi, elinde proje var mı, eğer yoksa mevcut projeyi devam ettirebilir mi ? Bunları bir açıklasın bakalım Adalı.
europeanconquer
23.Mayıs.2013, 21:07
http://i.imgur.com/clr248e.jpg
Fernandes'in ayakkabıları :n:
anil luque
23.Mayıs.2013, 21:36
En ön saf camiye laf olsun diye gelenler :D