PDA

View Full Version : Beşiktaş Sohbet Alanı

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22]

footballer33
24.Temmuz.2014, 14:35
Lanzini ve Gökhan Töre beklerken birisi kaçtı elden, diğeri de bugün akşama kadar hallolmazsa Feyenoord maçında orta saha Oğuzhan-Olcay-Kerim Frei(Holosko) olacak.

Demba Ba geldi de neyse ki, o bölgede sorun yaşamayacağız. Bence, Cenk Tosun-Demba Ba, arkalarında da Oğuzhan ve Olcay(Kerim) oynasın Feyenoord'a karşı.

anil luque
24.Temmuz.2014, 15:31
Çift forvet oynamayız abi.

footballer33
24.Temmuz.2014, 20:28
Anıl;

Oynamamız gereken bence çift forvet. UEFA'ya liste de gitti zaten. G.Töre ve Lanzini olmadığı için en uygunu Oğuzhan-Olcay kanatlarıyla sahaya çıkıp forvete Cenk ve Demba'yı koymak.

Seçkinn
25.Temmuz.2014, 13:47
Dışarıdan bir gözle bakarak; stad bitmeden önce nefes alamayacak gibi Beşiktaş. Kadroda çok değerli oyuncular var. Yinede ligde çalkantılı bir sezonun Beşiktaş'ı beklediğini düşünüyorum. Çözülmeyen meseleleri anlayamıyorum. Toraman en basiti. Affedecekseniz edin, olmuyorsa gönderin. O kadar zaman oldu, bu adam halen kulüpten maaş alıyor sonuçta bir anlaşma var. Hamlelerde neden bu kadar geç kalındığını anlamak güç.

anil luque
25.Temmuz.2014, 15:01
Anıl;

Oynamamız gereken bence çift forvet. UEFA'ya liste de gitti zaten. G.Töre ve Lanzini olmadığı için en uygunu Oğuzhan-Olcay kanatlarıyla sahaya çıkıp forvete Cenk ve Demba'yı koymak.

----------------Veli-----------------
--------Atiba---------Oğuzhan---
Holosko------------------Olcay---
------------Demba-----------------

olacağı çok net abi :)

footballer33
25.Temmuz.2014, 16:46
----------------Veli-----------------
--------Atiba---------Oğuzhan---
Holosko------------------Olcay---
------------Demba-----------------

olacağı çok net abi :)
Holosko yerine Cenk'i ya da Kerim'i koyarsan olur. :)

Leonadias
26.Temmuz.2014, 15:47
Beşiktaş'ın Feyenoord ile oynayacağı maçın bilet fiyatları belli oldu.
Kuzey; 25 tl
Doğu; 50 tl
Batı; 75 tl

himone
26.Temmuz.2014, 17:47
Beşiktaş Feyenord maçı Digitürk'te. D-Smart'tan kurtuluyoruz galiba.

Mamadou
27.Temmuz.2014, 13:30
Biliç artık Kerim Frei sahaya sürmeli. Feyenoord maçında Atiba - Veli - Kerim - Ozi - Olcay - Ba yapabilir. Holosko falan fayda getirmez artık. Madem yönetim transferleri yetiştiremiyor o halde Biliç bunu fırsat bilip eldeki genç oyuncuları sahaya sürmeli. Sonuçları nasıl olursa olsun.

Ralph
27.Temmuz.2014, 14:06
Çebi demiş ki rakiplerimizden önce ard arda gelecek şampiyonluklarla 4. yıldızı ilk biz takacağız. Eğer Beşiktaşlı olmasam çok dalga geçerdim Beşiktaşla.

mpaker66
27.Temmuz.2014, 14:10
Beşiktaş Feyenord maçı Digitürk'te. D-Smart'tan kurtuluyoruz galiba.

Bi kaç güne lit tv'ye ettiğiniz küfürleri duyarız. Adamlar maçı tek satıyor sanırım.

davidvilla
27.Temmuz.2014, 14:52
Çebi demiş ki rakiplerimizden önce ard arda gelecek şampiyonluklarla 4. yıldızı ilk biz takacağız. Eğer Beşiktaşlı olmasam çok dalga geçerdim Beşiktaşla.
Dalga gecmek degil de haberlerde duyunca gulumsedim. Suradan 4 5 adam toplasam bunlardan daha iyi idare eder bu spor kluplerini. Artik aglanacak halimize guluyoruz.

himone
27.Temmuz.2014, 20:21
Bi kaç güne lit tv'ye ettiğiniz küfürleri duyarız. Adamlar maçı tek satıyor sanırım.

Lig Tv üyesi olanlar izleyemeyecek mi? Bence tek satma olayı normal lig maçları gibidir, benim ligtv ve spor extra paketlerine üyeliğim var daha ne olacak maçı izlemem için.

footballer33
27.Temmuz.2014, 22:37
Ben olaya iyi yönünden bakıyorum. Ahmet Nur Çebi, forma ve kombine satışlarının az olmasının sebebini kendilerine bağlamış. 'Yönetimi beğenmiyor taraftar, biz gidersek kombine de, forma da alırlar' demiş. En azından bunun farkında olması iyi bir şey.

himone
29.Temmuz.2014, 14:43

Dediğin gibi maç ücretliymiş :D. Ligtv üyelerine 20 TL, üye olmayanlara 30 TL :eek:

SAİT71
29.Temmuz.2014, 14:59
Evde maç izlerken çay falan demlemekte ücretli mi acaba, bu lig tvye acayip ayar oluyorum yahu 20 TL nedir arkadaş, Ama suç bu paraları verip bu maçları izleyenlerde, ne D-Smart'a ne de bu tür saçma şeylere para verilmezse maçlar ücretsiz olacaktır :S

davidvilla
29.Temmuz.2014, 15:08
Ooo Banti geçmiş olsun.

Mamadou
29.Temmuz.2014, 15:40
Günlük 30 TL'ye çalışıp tek keyfi futbol olan insanlara büyük ayıp.

himone
29.Temmuz.2014, 20:54
Evde maç izlerken çay falan demlemekte ücretli mi acaba, bu lig tvye acayip ayar oluyorum yahu 20 TL nedir arkadaş, Ama suç bu paraları verip bu maçları izleyenlerde, ne D-Smart'a ne de bu tür saçma şeylere para verilmezse maçlar ücretsiz olacaktır :S

Her şey kulüplerde başlıyor aslında. Gidip saçma sapan adamlara yıllık 2-3 milyon Euro sözleşmeler veriliyor ve bonservisleri de cabası (Holmen 1.3 milyon Euro, Cristian 1.8 milyon Euro, Hakan Balta 1.3 milyon Euro). Bu adamlara hakkettiklerinin 2-3 katı verilince doğal olarak herşeye zam geliyor. Forma fiyatları olsun, maç ücretleri olsun her şey değerinin 2-3 katına. Üstelik ortaya konan futbol da içler acısı. Takımlar futbolculara bu kadar para vermese, lig tv ihaleyi daha ucuza alır ve yayın ücretleri de daha ucuz olurdu. Bizim kulüplerin kombineleri Avrupa devleri ile kapışıyor, daha ne olsun.

footballer33
29.Temmuz.2014, 21:53
O değil de, bizim maçın konusu ne zaman açılacak?

Ralph
30.Temmuz.2014, 10:33
O değil de, bizim maçın konusu ne zaman açılacak?

Yonetim istifa! Kayirma var :d

playeray
30.Temmuz.2014, 12:10
Herhangi biri açabiliyor sanırım yöneticinin açmasına gerek var mı

Leonadias
01.Ağustos.2014, 00:30
Beşiktaş'ın Hollanda'nın Feyenoord takımıyla yaptığı UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında sakatlanan Oğuzhan Özyakup'un sol kasık bölgesinde 1. derece yırtık tespit edildi.
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, dün oynanan ve 2-1 kazanılan karşılaşmada sakatlanan Oğuzhan'ın Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde MR'ının çekildiği bildirildi. Yapılan kontroller sonrasında sol kasık bölgesinde 1. derece yırtık bulunan genç oyuncunun tedavisine başlandığı kaydedildi.

Oğuzhan'ın Feyenoord ile 6 Ağustos Çarşamba günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak rövanş maçına yetişmesinin zor olduğu öğrenildi.

ForsakeN
01.Ağustos.2014, 00:38
beşiktaş sezonu açmış

karakartalbjkk
03.Ağustos.2014, 02:16
Önümüzdeki hafta çarşamba günü Feyenoord maçına kimler gidiyor ? :) Arkadaşlar kulübümüze destek olalım. Forma + maç bileti + lisanslı ürün almaya devam edelim. Kulübümüzü zor günlerinde hep destek olduk, yine olalım. Tek gerçek Beşiktaşk :) gerisi palavra..

anil luque
03.Ağustos.2014, 12:33
Parmağı çıkarmasaydık gitmeyi düşünüyordum ama bu şartlar altında formayla destek oldum şimdilik:)

eng1n
05.Ağustos.2014, 17:06
16 bin bilet satılmış. Passolig avrupa maçlarında da geçerli mi ?

egmnblgn
05.Ağustos.2014, 17:45
16 bin bilet satılmış. Passolig avrupa maçlarında da geçerli mi ?

Geçerli değil. Beklenenden az oldu bu yüzden, taraftar yönetime küstü.

anil luque
06.Ağustos.2014, 12:03
Uzun uğraşlar verdiğimiz bir şeyi başardık , Uludağ UniBJK ailesi olarak dergimize çıktık :)

https://twitter.com/UludagUniBJK/status/496381682711142400

footballer33
07.Ağustos.2014, 00:40
Hayırlı olsun Anıl. :)

Tur da geçildi. Şimdi transferler açıklanmaya başlansın artık.

karakartalbjkk
07.Ağustos.2014, 03:13
Galibiyet bayram şeker gibi :) şimdi transfer bombaları patlasın.
1- Gökhan Töre
2- Lines yada Vyntra
3- Belhanda yada Lanzini

anil luque
07.Ağustos.2014, 03:21
Hayırlı olsun Anıl. :)

Tur da geçildi. Şimdi transferler açıklanmaya başlansın artık.

Eyvallah abi.

Ben bugün bir tane KAP bekliyorum. Muhtemelen Lanzini olacak bu bildiri.

mustangshelby
07.Ağustos.2014, 04:16
3 transfer yap adam gibi zaten parasını şl gruplarına kaldığın an çıkarıcak en az 3 (sağbek, sağön ve 10 numara) tane adam gibi adam al.

GeNç KaRTaL
07.Ağustos.2014, 04:39
3 transfer yap adam gibi zaten parasını şl gruplarına kaldığın an çıkarıcak en az 3 (sağbek, sağön ve 10 numara) tane adam gibi adam al.

Yönetim umarım bir an önce bahsettiğin öncelikli bölgelere transfer yapar da,play-off'larda biraz da olsa şansımız artar.Eğer bu bölgelere adam gibi (mesela Linnes-Töre-Lanzini) transferler yapılırsa Arsenal ve Napoli hariç gelecek her kurada umutlu olacağım.Transfer yapılmazsa veya beklediğimiz tarzda oyuncular alınmazsa saymadığım diğer takımlara karşı bile şansımız çok daha düşük olacak.Ayrıca bu saydığın bölgeler haricinde stoper ve ortasahanın ortasına da transfer lazım ama diğerleri kadar acil değiller.Malum finansal şartlar altında da transfer yapılmasa da en azından devre arasına kadar idare edebiliriz sanırım bu bölgelere transfer yapılmadan.Keşke Jones takımda tutulsaydı.Faydası olurdu kesinlikle.

mustangshelby
07.Ağustos.2014, 05:07
Yönetim umarım bir an önce bahsettiğin öncelikli bölgelere transfer yapar da,play-off'larda biraz da olsa şansımız artar.Eğer bu bölgelere adam gibi (mesela Linnes-Töre-Lanzini) transferler yapılırsa Arsenal ve Napoli hariç gelecek her kurada umutlu olacağım.Transfer yapılmazsa veya beklediğimiz tarzda oyuncular alınmazsa saymadığım diğer takımlara karşı bile şansımız çok daha düşük olacak.Ayrıca bu saydığın bölgeler haricinde stoper ve ortasahanın ortasına da transfer lazım ama diğerleri kadar acil değiller.Malum finansal şartlar altında da transfer yapılmasa da en azından devre arasına kadar idare edebiliriz sanırım bu bölgelere transfer yapılmadan.Keşke Jones takımda tutulsaydı.Faydası olurdu kesinlikle.

Jones konusuna katılıyorum Veli veya Atiba'ya bişey olduğunda Necip'e kalıyoruz direk. Zaten transfer yapmazlarsa takıma inanmıyor ve güvenmiyorlar demektir. bir laf vardır kaz gelcek yerden tavuk esirgenmez diye cuk oturuyor. o saydığın 3 isim bize yetecektir yanlız çok geç olmadan alınması lazım ki takıma uyum sağlasın yoksa maça 2-3 gün kala yapılacaksa o transfer hiç yapmasınlar.

GeNç KaRTaL
07.Ağustos.2014, 05:27
Jones konusuna katılıyorum Veli veya Atiba'ya bişey olduğunda Necip'e kalıyoruz direk. Zaten transfer yapmazlarsa takıma inanmıyor ve güvenmiyorlar demektir. bir laf vardır kaz gelcek yerden tavuk esirgenmez diye cuk oturuyor. o saydığın 3 isim bize yetecektir yanlız çok geç olmadan alınması lazım ki takıma uyum sağlasın yoksa maça 2-3 gün kala yapılacaksa o transfer hiç yapmasınlar.

Evet geçe kalırsa pek bir işe yaramaz transferler ama bu transferler sadece ŞL için değil,bize ligdeki şampiyonluk yarışı için de lazım.Umarım bunun farkındadır yönetim.Tabii dediğin gibi bir an önce sonlandırılması çok iyi olur.Play-off maçları öncesi ne kadar erken bitirilirse,o kadar faydalı olma şansları artar.

egmnblgn
07.Ağustos.2014, 09:57
Sen iste boynumuza dolayalım dem baba!!

SAİT71
07.Ağustos.2014, 15:04
Neyi doluyorsunuz ? :)

Banega
07.Ağustos.2014, 15:14
Ben Lanzini transferi gerceklesmezse Fikret Orman`i suclamam, kac kere tam anlasmislar, River yeni taleplerle gelip yamuk yapmis.Besiktas vazgecince de bir daha gorusmek icin Besiktas`in kapisini calmislar.Umarim gelir de herkes rahatlar.

Besiktas`in isi bu sefer cok cok zor, bence turu gecemeyecekler.Bende Besiktas`in Avrupa Ligi`ne gidip orada daha iyi isler yapmasini istiyorum fakat Sampiyonlar Ligi-Avrupa Ligi arasi maddi ucurum Besiktas icin fazla iyi olmaz.

footballer33
07.Ağustos.2014, 23:13
Eyvallah abi.

Ben bugün bir tane KAP bekliyorum. Muhtemelen Lanzini olacak bu bildiri.
KAP'ı bildin, Toraman Sivas'a kiralandı; ama Lanzini'yi bilemedin Anıl. :) Adam 21 yaşında Birleşik Arap Emirlikleri'ni tercih etti. Ne diyelim, yolu açık olsun.

anil luque
08.Ağustos.2014, 00:17
KAP'ı bildin, Toraman Sivas'a kiralandı; ama Lanzini'yi bilemedin Anıl. :) Adam 21 yaşında Birleşik Arap Emirlikleri'ni tercih etti. Ne diyelim, yolu açık olsun.

Arap saçından hallice ya Lanzini konusu.

karakartalbjkk
08.Ağustos.2014, 00:58

Yolu açık olsun Lanzini'ye ama kulübü kadar kendisi de bir o kadar karakterini ortaya çıkardı. Buraya gelmek isteyen adam da çoktan gelirdi. Bizim başkan kaç kere o kulübüyle anlaştı. Adamlar vergi parasını bahane ettiler. Neyse hayırlısı olsun. Rota Belhanda..

SAİT71
08.Ağustos.2014, 01:13
Oyuncu kendi isteğiyle 21 yaşında orayı tercih ettiyse yapacak en ufak bi şey yoktur. Bence Beşiktaş kar etmiş. Bu karakterde bir oyuncu çok arıza çıkarır takıma.

footballer33
08.Ağustos.2014, 02:22
Lanzini'nin tercihi üzerinden yorumlar yapıyoruz; fakat gittiği takım M.City'nin pilot takımı gibi bir şey. Al Jazeera ve M.City'nin sahibi aynı şahısmış çünkü. Arap takımları da scoutluğa başladı sanırım. :)

nerazzuri
08.Ağustos.2014, 04:16
Lanzini'nin tercihi üzerinden yorumlar yapıyoruz; fakat gittiği takım M.City'nin pilot takımı gibi bir şey. Al Jazeera ve M.City'nin sahibi aynı şahısmış çünkü. Arap takımları da scoutluğa başladı sanırım. :)

ben de bu detayı yazmak için gelmiştim.

lanzini bu tercihi bana göre para için yapmadı. bir nevi pişme durumu. karakterine varana kadar yerle bir ettiniz yahu adamı. :)

5267
08.Ağustos.2014, 14:18
SON DAKİKA: Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Beşiktaş'ın rakibi Arsenal oldu.

Gele gele en zoru geldi.

CocukMenajer
08.Ağustos.2014, 15:10
Beşiktaş'ın işi zor umarım gruplara kalırlar.

anil luque
08.Ağustos.2014, 22:28
Soma yararına düzenlenen 3'lü turnuvanın ilk maçında as kadrosuyla sahada olan Fenerbahçe'yi yedek ağırlıklı bir kadroyla 1-0 mağlup ettik.

İsmail'in performansı cidden sevindirici. Zaman zaman klasik İsmail Köybaşı hareketleri yok değil hala ama sakatlıktan sonra çok iyi döndü ve bu yazı da bariz iyi geçirmiş. Allah bozmasın.

mustangshelby
08.Ağustos.2014, 22:35
Yanlız maçı izlemiyorum ama duyumlarım taraftar çok azmış ve terbiyesizmiş nekadar doğrudur bilemem.

anil luque
08.Ağustos.2014, 22:37
Evet taraftar sayısı çok az ama terbiyesizlik olayını çözemedim. Küfürlü bir tezahürat duymadım şahsen.

LaigLeNoiR
08.Ağustos.2014, 22:38
Gayet diri bir maç oldu hiç de öyle dostluk maçı havasında değil gayet de sert bir maç izledik, Beşiktaş öndeyken çok iyi kontraya gidiyor hem de Holosko ve Uğur Boral kanatlardayken bile. Orta sahada Oğuzhan çok iyi top sakladı ve pasları dağıttı.

İyi oynadık Mustafa ve Cenk aslında çok uyumlular sürekli baskı halindeler.

LaigLeNoiR
09.Ağustos.2014, 00:47
Demba Ba Chelsea maçında neler yaptı öyle valla helal olsun beklemediğim şeyleri yapıyor 5-6 Chelsea'li arasına daldı gitti adam...

anil luque
09.Ağustos.2014, 00:49
Chelsea'ye de aynı skorla geçip turnuvayı şampiyon tamamladık.

Amaç tabii ki yardıma muhtaç insanlarımızın bir nebze de olsa yüzünün gülmesini sağlamaktı. Teknik , taktik açıdan yabana atılmaması gerekse de aynı zamanda çok da baz alınmamalı. Yine de hem Fener'i hem Chelsea'yi geçip önde bitirmek güzel. Şu takıma sağlam bir 10 numara ile sağlam bir sağ bek alındığında ciddi manada adımızdan söz ettiririz.

anil luque
09.Ağustos.2014, 00:49
Demba Ba Chelsea maçında neler yaptı öyle valla helal olsun beklemediğim şeyleri yapıyor 5-6 Chelsea'li arasına daldı gitti adam...

Gidişi gerçekten efsaneydi ama Almeida'dan sonra bu adam terini silerken bile mutlu ediyor beni. Daha iyi siliyormuş gibi geliyor :zuhaha

Mete07
09.Ağustos.2014, 01:00
Beşiktaş bekentilerimin cok cok üzerinde bir futbol oynamaya başladı , avrupada oynadıgı akıllı futbol mest etti açıkcası beni , kilit noktalara yapılcak takviyeler seviye atlatır . 3 büyükler içerisinde sahada ne yapmak istedigini en iyi bilen ve bunu sahaya en iyi yansıtan takım suan Beşiktaş . Arsenal hariç kim geilrse gelsin ben bir süpriz ihtimali veriyordum fakat Arsenal çok farklı bir takım umarım yanılırım

footballer33
09.Ağustos.2014, 02:02
İki maça da yedek ağırlıklı çıktık; ancak gol bile yemeden tamamladık turnuvayı. Tebrikler takıma.

İlk maçta Oğuzhan'ın pası, ikinci maçta Demba Ba'nın 5 kişinin arasına dalıp Cech'i zor durumda bırakması muazzamdı.

Maşallah, takım çok iyi gidiyor ve oldukça umut veriyor bana. İnşallah sakatlık, kaza, bela yaşamayız ve bu seviyede devam ederiz bundan sonra da.

Ralph
09.Ağustos.2014, 02:39
Gökhan geldi, sağ bek ve forvet arkası da gelirse harika olacak bu takım.

GeNç KaRTaL
09.Ağustos.2014, 03:52
Dostluk turnuvası olsa da takım oynadığı futbolla umut verdi açıkcası.:) Ayrıca umarım bugünden sonra şu kornerleri paslaşarak kullanmamamız gerektiğini fark etmiştir oyuncular.Sivok varken kornerler etkili bir silahımız çünkü.(attığımız golde kaleye doğru kafa vuruşunu yapan oydu) Fenerbahçe maçında paslaşarak kullandık,kaybettik ve tehlikeli bir kontra atak yedik.(Alper'in kale ağzında dokunamadığı top) Chelsea maçındaki attığımız golde de paslaşarak kullanacaktık ama Oğuzhan son anda vazgeçti.İyi ki de vazgeçti.Bir nebze de olsa moral sağlayacaktır bu turnuvanın kazanılması.

Leonadias
11.Ağustos.2014, 22:13
Beşiktaş'ın , Finansal Tablo Dipnot Açıklamaları ,Özkaynak Değişim Tablosu,Nakit Akış Tablosu,Kar veya Zarar ve Diğer Kapsamlı Gelir Tablosu Finansal Durum Tablosu,Faaliyet Raporu ve Sorumluluk Beyanını Kamu Aydınlatma Platformunda yayınlandı.

Leonadias
13.Ağustos.2014, 21:52
Efsane başkan Süleyman Seba vefat etmiş , Allah mekanını cennet eylesin Beşiktaş camiasının başı sağolsun

footballer33
13.Ağustos.2014, 22:00
Türk futbol tarihinin en büyük başkanlarından, en önemli karakterlerinden biriydi. Çok ama çok üzgünüm. :( Allah rahmet eylesin Büyük Başkan, toprağın nur, mekanın cennet olsun! :icon_cry:

Bordo61Mavi
13.Ağustos.2014, 22:17
Belki bir daha boyle bir karakterli adam gelmeyecek Turk futboluna.

Allah rahmet eylesin

europeanconquer
13.Ağustos.2014, 22:29
Büyük bir adamı kaybettik,nurlar içinde yatsın.

balot50
13.Ağustos.2014, 22:47
Çok önemli bir insanı kaybettik, mekanı cennet olsun.

besiktas1903
13.Ağustos.2014, 23:05
Basimiz sagolsun mekani cennet olsun :(

5267
13.Ağustos.2014, 23:11
Çok büyük bir adamı kaybettik , başımız sağolsun mekanı cennet olsun.

attirson
13.Ağustos.2014, 23:13
Biz göremedik ama okuduklarımızdan bildigimiz kadarıyla Türk futbolu gelmiş geçmiş en karakterli kulup baskanını kaybetti.Mekanı cennet olsun.

Ralph
13.Ağustos.2014, 23:21
Nurlar içinde yat Süleyman Seba. Örnek alınacağın çok şey bıraktın geride.

rexpo1994
13.Ağustos.2014, 23:23
Hepimizin başı sağolsun.Mekanı Cennet olsun.

Seçkinn
13.Ağustos.2014, 23:42
İşine olan aşkı, tutkusu, sportmenliği, centilmenliği ve gelecek nesillere açıklamakta zorlanacağımız beyefendiliği, saygınlığı ile sadece futbol camiasına değil sporun tüm dallarında bulunan insanlara hatta ülkenin tamamına örnek olmuş çok değerli bir insan.. Allah yakınlarına sabır versin.. Tüm ülkenin başı sağolsun..

footballer33
14.Ağustos.2014, 02:18
Zerre kadar uykum yok, içim acıyor! Stadın açılışında sen de olmalıydın be Başkan, başlama vuruşunu sen yapmalıydın! :(

Kaka Leite
14.Ağustos.2014, 04:22
Başlık da onun büyüklüğünü belirtmeli bu sebeple değiştirdim.

Hepimizin başı sağolsun, her anlamda mükemmel bir insanı kaybettik. Mekanın cennet olsun Büyük Başkan!

anil luque
14.Ağustos.2014, 09:04
Türk spor tarihinin belki de en önemli kişisi Hakk'ın rahmetine kavuştu dün akşam. Başta biz Beşiktaş ailesi olmak üzere ülkemizin acısı büyüktür eminim. Her yönüyle gerek spor camiasına gerek toplumumuzun diğer kesimlerine mal olmuş , örnek bir kişilik. Mehmet abimin de dediği gibi gönül isterdi ki yeni stadın açılışını sen yap , ilk golü sen at ama kısmet değilmiş be Başkan. Cennetinde bize de yer ayır..

LaigLeNoiR
14.Ağustos.2014, 09:15
Vodafone Arena'da artık senin başlama vuruşun olmayacak mı ? Çok yazık oldu, İnönü'deki o yaptığın santrayla stada kattığın büyü, yeni mabedde olmayacak.

Mekanın cennet olsun Koca Yürekli BAŞKAN !

Leonadias
14.Ağustos.2014, 09:18
Sırasıyla gidiyor önemli isimler geriye onların tırnağı bile olamayacak insanlar kalıyor. Özhan Canaydın , İbrahim Yazıcı ve Süleyman Seba offf of ... Nur içinde yatın güzel insanlar. Sabahın bu saatinde tüylerimi diken diken ettiniz tekrardan. Gözlerimi sıkıyorum İbrahim Yazıcı geldiğinde aklıma. Büyük Beşiktaş taraftarı Allah sabırlar versin. Gerçekten zor çok zor.

antiochia
14.Ağustos.2014, 10:18
Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın. Çok sevdiğim bir spor adamıydı...

ZeuS_87
14.Ağustos.2014, 14:03
Başımız sağolsun.. Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun Büyük Başkan..

CocukMenajer
14.Ağustos.2014, 14:46
Allah rahmet eylesin başkanlık dönemini göremesemde anlatılanlar ne kadar iyi bir spor adamı olduğunu gösteriyordu.

karakartalbjkk
14.Ağustos.2014, 15:12
Büyük başkan seni asla unutmayacağız, seni daima hep yaşatacağız. Beşiktaşlılık duruşumuz ve ilkelerinden de asla taviz vermeyeceğiz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.. Hepimizin başı sağ olsun.

SAİT71
14.Ağustos.2014, 15:59
Keşke Ahmet'te dursaydı Seba'da :( Allah rahmet eylesin güzel insan.

Fearless Coward
14.Ağustos.2014, 18:20
Her şeyiyle örnek bir insandı. Mekanın cennet olsun ÜSTAD !

Seçkinn
14.Ağustos.2014, 20:45
Yersiz olacak belki ama yeni stada ismi verilebilir. Düşünülmeli..

Böyle demiştim ama ntvspor bu konuda bir tartışma başlatmış zaten;
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/111917/yeni-stada-seba-nin-adi-verilecek-mi

SAİT71
14.Ağustos.2014, 20:54
Ben saçma buluyorum böyle şeyleri kusura bakmayın ama. Vereceklerse ölmeden önce verselerdi, böyle bir fırsatları vardı. O da mutlu olabilirdi. Öldükten sonra ne anlamı var?

ReaList
14.Ağustos.2014, 20:57
Allah rahmet eylesin.

egmnblgn
14.Ağustos.2014, 21:27
Stad'a ismi konusuldu zaten hemen, hem yönetim hem de taraftarlar tarafından. Vodafone ile yapılan anlaşmayı da yabana atmamalı. Adamlar isim hakkı için bir ton para ödediler zaten. Komple Süleyman Seba olmaz bence. Maksimumu Süleyman Seba Vodafone Arena olur (onuda kabul ederlerse) Ayrıca stad adı için kulübün yönetmeliğinde yazan madde de, beşiktaş ile ilgili bir kelimenin her zaman ön tarafta olması gerekliliği. Bu sebeple yukarıda yazdığım örnek uygulanabilir olur. Gönül ister ki sadece Süleyman Seba stadı olsun ancak zor gozukuyor.

Seçkinn
14.Ağustos.2014, 21:47
Firma bu ve benzeri konularda ılımlı bir firma. Verdiğin örnekteki gibi olmasına itiraz edeceklerini sanmıyorum, bakarsınız Süleyman Seba olmasını bile kabul ederler. Umuyorum olumlu sonuçlanır.

Tabi ölmeden verilseydi daha iyi olurdu ancak adını yaşatmak adına yinede yapılmalı. Anlamsız olduğu fikrine katılmıyorum.

himone
14.Ağustos.2014, 22:05
Allah rahmet eylesin. Türk futbolunun başı sağolsun.

footballer33
15.Ağustos.2014, 00:48
Stadın açılışında olamayacak zaten, stada ismini vermek sıkıntı yaratmamalı. Süleyman Seba Vodafone Arena bence de uygun olur. Hani olmaz ya, kabul edilmezse bile tribünlerden birine ismi verilir zaten.

Night_Mare17
15.Ağustos.2014, 23:18
Abi koyun Süleyman Seba Spor Kompleksi Vodafone Arena. Bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyoırum inşallah olur Allah rahmet eylesin.

footballer33
16.Ağustos.2014, 01:55
Marmaris Kartalları'nın yazdığına göre, Vodafone öneriyi kabul etmiş. Yeni stadın isminde Süleyman Seba da olacak inşallah. Umarım bu söylenti gerçektir. Böylece, Süleyman Seba'yı gelecek nesiller de tanır ve onun eşsiz değerlerini, ilkelerini onlar da öğrenir.

Leonadias
16.Ağustos.2014, 19:34
Beşiktaş'ta Yıldırım / Erdoğan Demirören, Rahmi Koç, Metin Keçeli, Turgay Atasü, Serdar Bilgili ve 283 üye divandan ihraç edildi.

footballer33
16.Ağustos.2014, 20:21
Divan Kurulu toplantılarına 3 kere üst üste mazeretsiz katılan otomatik olarak üyelikten atılıyormuş zaten. Keşke, Yıldırım Demirören tamamen atılsa kulüpten.

Ralph
20.Ağustos.2014, 15:49
Bu Mustiye ne oldu yahu birisi sihirli değnek mi deydirdi ne yaptı

anil luque
20.Ağustos.2014, 15:51
Sus la sus nazar yerine nazar değdirecen :zuhaha

Ralph
20.Ağustos.2014, 17:54
Aman aman nazar değmesin. Benim inancım kalmamıştı Mustafa'ya. Helal olsun çok iyi gidiyor maşallah.

Namzet
20.Ağustos.2014, 18:28
UEFA,Bilic'e 1 maç ceza verdi...

himone
20.Ağustos.2014, 19:12
Ceza kötü oldu, Bilic de 5 dk daha dayanamadı.

anil luque
21.Ağustos.2014, 09:11
Aynılarını Wenger İngiltere'de yapsa hakem uyarmaya bile gitmez.

Ralph
21.Ağustos.2014, 11:33
Bilic çok hırslı, canı sağolsun diyelim şimdilik ama kendini kontrol etmesi gerekiyor biraz daha.

Redrum
21.Ağustos.2014, 11:34
1 mac cezalık bir şey yoktu. Anlaşılan baya korkmuslar.

davidvilla
21.Ağustos.2014, 11:36
bilic ile konuştuktan sonra mazic sahaya dönerken çetnik işareti yaptı gibi geldi bana.
ama pek konuşulmadı ben yanlış gördüm sanırım. ya da kimse denk gelmedi.
bilic de bunları kafasına takacak adam değil belki de o yüzden infial olmadı.

ReaList
21.Ağustos.2014, 12:11
Bilic'in saha kenarında olup olmamasının önemi büyük derecede yok. Önemli olan Beşiktaşlı oyuncuların saha içinde olması ve ayaklarının yere basması olacak. Fizik olarak saha içinde çok kuvvetli olmaları gerekecek. Olimpiyat Stadı oynamayan takımlar için gerçekten çok ters. Hem hakim rüzgar yönünün oyuna fazlasıyla etki etmesi hem de zeminin durumu Arsenal'i fazlasıyla zor durumda bıraktı. Beşiktaş bunu değerlendirdi ama skora çeviremedi.

Şimdi daha net şartlar altında daha iyi bir hava ve zeminde oynanacak bir mücadelede Arsenal vitesi fazlasıyla arttıracaktır. Aynı şekilde karşılık vermek işin anahtarı. Bilic akıllı adam mutlaka söylediğimi yapacak, Önde basacaktır.

uAburak89
21.Ağustos.2014, 12:37
1 mac cezalık bir şey yoktu. Anlaşılan baya korkmuslar.

Hakem tribüne gönderdiği an cezayı almıştı zaten otomatik olarak.

SAİT71
21.Ağustos.2014, 12:43
oyuncu nasıl atılınca en kotu 1 maç ceza alıyorsa hocalarda atılınca ceza alırlar bilic biraz daha sakin olsaydı keşke

footballer33
21.Ağustos.2014, 18:27
Tribüne gönderilecek kadar büyük hareketleri olmadı hocanın. Komplo teorisi olarak görebilirsiniz; fakat bence hakemin Sırp olması, Bilic'i tribüne göndermesinin sebeplerinden birisi. Böyle önemli bir eşleşmenin rövanşında kenarda olamayacak Bilic bu yüzden. Umarım ters teper takımda ve daha çok hırs yaparlar Emirates'te. Gollü berabere kalsak yetiyor zaten.

footballer33
02.Eylül.2014, 01:41
Transfer dönemi de kapandığına göre; haftaya netleşir out, ocak ayına netleşir in. Hazırlık kampına yetişir out, Antalya kampına yetişir in. :)

Şaka bir yana, devre arasında bu takıma sağ bek dışında defansif özelliği ağır basan bir orta saha ve stoper de lazım. Kadro kalitemiz arttı, gereksiz oyuncuları yolladık; fakat kadro derinliği ve rotasyon şansımız azaldı. A takımda 22 futbolcu var şu an. Altyapıdan takviyelerle ancak 25-26 kişiye çıkarabiliyoruz bu sayıyı. 3 kulvarda mücadele edeceğimiz için sakatlıkları, formsuzlukları ve cezalıları düşünerek hareket edip bahsettiğim bölgelere 3 transfer şart. Ocak ayı transfer planlamalarında bunlar vardır umarım.

anil luque
02.Eylül.2014, 01:56
Necip , Veli , Atiba varken defansif orta saha gereksiz olmaz mı abi ?

footballer33
02.Eylül.2014, 02:02
Necip , Veli , Atiba varken defansif orta saha gereksiz olmaz mı abi ?
Necip'i zaten daha çok sağ bekte göreceğiz bence devre arasına kadar. Veli ve Atiba'dan biri olmadığında sıkıntı yaşarız. Haydi diyelim ki, Oğuzhan'ı o bölgeye çektik; bu defa da defansif açıdan sorun yaşayabiliriz. Jermaine Jones tarzında bir transfer gerekli bence. İki yönlü bir orta saha da olabilir, Guti gibi. Sonuçta, bu sezon Avrupa da var, 3 kulvarda kadro zenginliği şart.

Kaka Leite
02.Eylül.2014, 02:13
Necip'i zaten daha çok sağ bekte göreceğiz bence devre arasına kadar. Veli ve Atiba'dan biri olmadığında sıkıntı yaşarız. Haydi diyelim ki, Oğuzhan'ı o bölgeye çektik; bu defa da defansif açıdan sorun yaşayabiliriz. Jermaine Jones tarzında bir transfer gerekli bence. İki yönlü bir orta saha da olabilir, Guti gibi. Sonuçta, bu sezon Avrupa da var, 3 kulvarda kadro zenginliği şart.
Şimdi iyi güzel diyosun da rotasyon oyuncusu bulmak şu şartlarda çok zor. Bizim ligimize gelen adamlar as olmak istiyor haliyle.

Lig içinden birisini bulursun ama o taraftarı tatmin eder mi bilemem. Yalçın transferinde bile taraftar ''ooo,aaa'' dedi durdu.

anil luque
02.Eylül.2014, 02:23
Rotasyonunu alt yapından çıkartacaksın şu şartlarda abi. Cenker'in dediği gibi rotasyon oyuncusu bulmak çok zor. Rotasyon oyuncusu olarak dahi güvenemiyorsan alt yapındaki gençlere , şubeyi kapat gitsin zaten.

footballer33
02.Eylül.2014, 03:13
Stoper için rotasyon Atınç olur, forvet için rotasyon Furkan Yaman olur; eyvallah da, orta saha için rotasyona sokabileceğimiz bir isim yok ki. Hasan Türk'ü bile yıllardır kiraya veriyoruz, 2 alt lige falan gönderiyoruz. Resmi siteye bakarsanız zaten, altyapıda özellikle U-21 takımında 3 orta saha futbolcusu olduğunu göreceksiniz. Bu adamlardan birisine ihtiyaç olsa Bilic; Ümit Karaal'ı, Furkan Yaman'ı ya da Tugay Kaya'yı A takıma aldığı gibi herhangi birisini alırdı takıma. Ben Jones tarzı transfer derken de bu yüzden dedim. Yedek kalmayı sorun etmeyecek, tecrübeli ve gerektiğinde çıkıp görevini yapabilecek bir orta saha gerekli bence.

Şunu da düşünmek lazım: geçen seneden takımda olan Muhammed Demirci, Sezer Öztürk, Fernandes ve Jones takımdan ayrıldı; ancak o bölgeye tek bir adam alınmadı. Beşiktaş'ın sakatlık sorunlarını falan unutuyorsunuz galiba. :icon_smile: Demem o ki, sezonu 6 yabancıyla açtığımız bir dönemde, en azından Jones takımda kalabilirdi.

Ralph
03.Eylül.2014, 14:12
Bu Fikret Orman cidden şaka gibi adam. Sağ beke adam lazım değilmiş. Serdar'ı kazanmak lazım MIŞ.

Fikret Orman: "Linnes'i bitiriyorduk ama Molde bırakmadı. Sağ bekte sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Özellikle Serdar'ı kazanmamız gerek."

Fikret Orman: "Biz transferde karakterli oyuncuları getirmeye çalıştık. Sosa'yı uzun uzun araştırdık, düzgün bir çocuk. Ba ve Cenk de öyle."

Fikret Orman: "Ben Arfa'yı transfer etmiştik ancak bazı dengesiz hareketlerinin olduğunu öğrendik ve vazgeçtik. Bilic Sosa'da ısrar etti."

footballer33
03.Eylül.2014, 20:48
Bu Fikret Orman cidden şaka gibi adam. Sağ beke adam lazım değilmiş. Serdar'ı kazanmak lazım MIŞ.

Fikret Orman: "Linnes'i bitiriyorduk ama Molde bırakmadı. Sağ bekte sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Özellikle Serdar'ı kazanmamız gerek."

Fikret Orman: "Biz transferde karakterli oyuncuları getirmeye çalıştık. Sosa'yı uzun uzun araştırdık, düzgün bir çocuk. Ba ve Cenk de öyle."

Fikret Orman: "Ben Arfa'yı transfer etmiştik ancak bazı dengesiz hareketlerinin olduğunu öğrendik ve vazgeçtik. Bilic Sosa'da ısrar etti."
Bu açıklama için kızamıyorum Fikret Orman'a. 'Bize mutlaka sağ bek lazımdı, Serdar ile olmuyor maalesef. Onu farklı bir bölgede düşünebiliriz.' tarzında bir açıklama yapsa Serdar'ı hepten kaybetmiş olurduk. Devre arasına kadar el mahkum katlanacağız Serdar'a. Kaldı ki, ona sıra gelmesi için Necip ve İsmail'in aynı anda sahada olmaması lazım. :)

Esas kızgınlığım, bizleri aylarca bekletmeleri. Sağ bek eksiği kabak gibi ortadayken o bölgeye Linnes dışında alternatif bir isim yaratamamış olmaları. Devre arası transfer döneminde aynı hataları yapmazlar inşallah. Hiçbir şey yapmasınlar; ama sağ bek alsınlar mutlaka.

Leonadias
05.Eylül.2014, 19:41
Vodafone Arena'nın mimarı Bünyamin Derman, yeni stadın ligin 2. yarısında açılacağını duyurdu.

footballer33
06.Eylül.2014, 00:09
Veli'den sonra Oğuzhan da sakatlanmış ve milli takım kadrosundan çıkartılmış. Ne olursa olsun, bu takıma ocak ayında bir orta saha transferi ŞART!

karakartalbjkk
06.Eylül.2014, 11:32
Bence de orta sahaya bir transfer şart oldu. Bu kez genç ve iyi bir oyuncu orta saha için bizim altyapıdan çıkan orhan gülle fena olmaz diyeceğim de tabi bizi nereye kadar ileri taşır bilinmez..

footballer33
07.Eylül.2014, 01:38
Bence de orta sahaya bir transfer şart oldu. Bu kez genç ve iyi bir oyuncu orta saha için bizim altyapıdan çıkan orhan gülle fena olmaz diyeceğim de tabi bizi nereye kadar ileri taşır bilinmez..
Tolgay Arslan olabilir aslında. Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor, devre arasında makul bir fiyatla bonservisi alınabilir.

footballer33
09.Eylül.2014, 00:07
Çarşı darbeden yargılanacak

Gezi sürecinde gözaltına alınan Çarşı grubu üyelerine yönelik soruşturmada hazırlanan iddianame kabul edildi. Savcı aralarında Çarşı liderlerinin de bulunduğu 35 kişiyi Gezi’de ‘hükümeti yıkmaya teşebbüs’le suçladı; haklarında müebbet istedi.

Çarşı Grubu liderlerinin de aralarında bulunduğu 35 kişi hakkında Gezi olaylarında “hükümeti yıkmaya teşebbüs” ettikleri iddiasıyla dava açıldı. Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen sanıklar, “silahlı örgüt kurarak Türkiye’de Arap Baharı imajı oluşturarak hükümeti devirmeye çalışmak”la suçlandı.
Taksim gezi parkı eylemlerine katılan Beşiktaş’ın ünlü taraftar grubu Çarşı’ya şok bir dava açıldı. Eylemler sonrası yapılan operasyonla gözaltına alınan Çarşı Grubu liderleri Numan Bülent Ergenç, Cem Yakışkan ve Halil İbrahim Erol’un da aralarında bulunduğu isimler tutuklanmış ancak daha sonra yapılan itirazlarla serbest bırakılmıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yaklaşık 1 yıldır devam eden soruşturma geçtiğimiz günlerde tamamlandı ve gönderildiği mahkeme tarafından kabul edildi.

‘Halkı kışkırttılar’ iddiası
35 şüphelinin yer aldığı iddianamede 9 polis de müşteki sıfatıyla yer aldı. Şüpheliler arasında taraftarın yakından tanıdığı isimler de var. Çarşı grubunun kurucularından olan “Sarı Cem” lakaplı Cem Yakışkan ile Çarşı’nın pankartlarını hazırlayan “Deve Erol” lakaplı Erol Özdil ile Halil İbrahim Erol da iddianamede şüpheli olarak yer alan isimlerden. Savcılık hazırlanan 38 sayfalık iddianamede Gezi Parkı eylemlerinin ilk başlarda demokratik tavır koymaya yönelik iyi niyetli gösteriler olduğu ancak kısa süre sonra eylemlerinin amacından saptığı ve marjinal grupların eylemlere karıştığı iddia edildi. Eylemlere sonradan katılan bu “marjinal grupların” Taksim’de toplanan insanları hükümete karşı kışkırttığına vurgu yapılan iddianamede, demokratik olmayan yöntemlerle hükümeti düşürmenin amaçlandığı öne sürüldü. Tribün lideri olan Cem Yakışan ve Numan Bülent Ergeç’in eylemlere katılan Çarşı grubu kitlesini örgütlediği iddia edilen iddianamede eylemleri sırasında Beşiktaş’ta bulunan Başbakanlık Çalışma Ofisi’nin de işgal edilmeye çalışıldığı öne sürüldü.

Arap Baharı atıfı
İddianamede Çarşı grubu üyelerinin yabancı basın mensuplarını olay yerlerine almaları ise savcı tarafından şöyle yorumlandı: “Yabancı basın mensupları tarafından olay yerlerinde elde edilecek görüntüleri dünya medya kuruluşlarına servis yaparak kamuyonda ‘Arap Baharı’ diye adlandırılan bir kısım Ortadoğu ülkelerindeki yönetim değişikliklerini çağrıştırır şekilde imaj oluşturup Türkiye Cumhuriyeti’nin yasal olarak kurulan hükümetini yasal olmayan yöntemlerle ortadan kaldırmayı amaçladıkları belirlenmiştir.”
Şüphelilerin hükümeti devirmeye yönelik amaçlarının olduğu yönündeki iddialar için ise telefon görüşmeleri örnek gösterildi. İddianamede şüpheliler arasında yapılan görüşmelerde “Park mark benim umrumda değil”, “Bana ne yemişim AVM’sini de, Gezi Parkı’nı da ağacını da, ihtilal başladı”, “Bu hükümeti düşüreceğiz”, “Başbakanlık konutuna saldırı olacak bugün”, “Bu bir iç savaşa dönüşebilir”, “Polise güçlü saldıralım, gösterilerde ölen kişi olursa toplumsal refleks daha çok artar” şeklinde konuşmalar olduğu anlatıldı.

Tweet’ler delil sayıldı
Eylemde yönetici konumunda olduğu iddia edilen Çarşı Grubu tribün liderlerinden Cem Yakışkan’ın Twitter hesabından yazdıklarıyla kitleleri eyleme katılmak için teşvik ettiği belirtilirken, “Hatta bir kısım söylemlerinde meselenin ağaç meselesi olmadığını belirtti” denildi.
‘Asıl mesele ağaç değildi’
İddianamenin son bölümünde yer alan savcılık değerlendirmesinde ise şüphelilerin asıl amaçlarının ağaçların kesilmesini engellemek değil, hükümeti yıkmak olduğu anlatıldı. İddianamede şu ifadeler kullanıldı:
“Şüphelilerin telefon kayıtlarından da anlaşılacağı üzere Türkiye Cumhuriyeti’nin yasal olarak kurulmuş hükümetini gayrı yasal yollardan devirmeye amaçladıkları, bu sonucu kolaylaştırmak içinde ülkede kaos ve otorite boşluğu oluşturmaya çalıştıkları özellikle eşgüdümlü olarak Ankara ve İstanbul’daki Başbakanlık ofislerini ele geçirmeye çalıştıkları.” İddianamede tüm şüpheliler için “Hükümeti yıkmaya teşebbüs” suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. Bunun yanı sıra Çarşı Grubu lideri Erol Özdil, Cem Yakışkan, Numan Bülent Ergenç, “silahlı suç örgüt kurmak” ile de suçlandı. Diğer şüpheliler ise hükümeti yıkmaya teşebbüs suçlamasının yanı sıra “Çarşı grubunun liderlerinin kurduğu silahlı örgütün üyesi olmak”, “kamu görevlisine direnmek, “kanuna aykırı toplantı ve gösteri düzenlemek”, “ruhsatsız silah bulundurmak” gibi suçlardan ceza istendi.

Kaynak: Milliyet

----------------------------------------------------------------------

He, darbeci çArşı heee!

çArşı, sizde olmayan vicdandır. Rahatınıza bakın!

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/1010737_10200911307239503_1799748617_n.jpg?oh=30b5 36bf344fee7f1ed749e321340e96&oe=54946F5C&__gda__=1418676358_995fb15c37844038f492333f062fe20 2

balot50
09.Eylül.2014, 00:16
E yuf ama. Yemin ediyom ben bu kadar değişik iş görmedim. Çarşı darbeciymiş. pehhhh.

mpaker66
09.Eylül.2014, 00:17
Bilic'i izliyorum da gerçekten heyecan verici bi adam.

sarianet
09.Eylül.2014, 00:30
beşiktaşlılar bilic gibi bi teknik adama sahip oldukları için çok şanslı gerçekten otur sabaha kadar dinlersin muhabbeti iyi :)

Ralph
09.Eylül.2014, 20:30
Futbolcumuz Jose Sosa’nın sol ön üst adalesinde ikinci derece yırtık tespit edildi.
Futbol Takımımız’ın bu sabah yaptığı çalışma sonrası sol ön üst adalesinde ağrı hisseden Sosa’nın Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’nde MR’ı çekildi.

Çekilen MR sonucunda Sosa’nın sol ön üst adalesinde ikinci derece yırtık tespit edildi.

Futbolcumuz Jose Sosa’nın tedavisine başlandı.

Beşiktaş'a hoşgeldin Sosa

sarianet
09.Eylül.2014, 20:33
Sosa sakatlanarak gerçek beşiktaşlı oldu

footballer33
11.Eylül.2014, 02:19
“Paramı yoksullarla paylaşmadığım gün, insanlıktan yoksun olduğum gündür.”

İyi ki doğdun Comandante Bilic, iyi ki Beşiktaş'tasın! Doğum günün kutlu olsun.

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10444011_10152742686398377_8055005705376594868_n.j pg?oh=aa2ff9bd264a0d3b18dae15280323560&oe=548FCBB4&__gda__=1419076305_94ed2b6d753758d6adea31f1da7de4a f

anil luque
11.Eylül.2014, 02:37
İyi ki doğmuş koca yürekli insan. Nice mutlu siyah-beyaz seneler reyiz.

Bordo61Mavi
11.Eylül.2014, 04:45
iyiki dogdun Bilic, Turk futbolunda sevdigim nadir insanlardan birisin.

balot50
11.Eylül.2014, 19:26
Doğum günün kutlu olsun Bilic, inşaallah uzun yıllar beşiktaşa hizmet edecek

http://img.hurriyet.com.tr/_np/9269/25909269.jpg

Bu da bilicin doğum günü hediyesi imiş.

europeanconquer
11.Eylül.2014, 19:46
İyi ki doğmuş bu güzel insan ama o bisiklet pek güzel değilmiş olayı ne onun ? :n: Yatmalı bisiklet falan mı ? 1,90 boyunun altında ki insanlar düzgünce kullanamaz onu bisiklete yatmaları gerekir.

balot50
11.Eylül.2014, 20:03
özellikleri
1-)Spor değil gezi amaçlı
2-) Kontra fren (Pedalı geri çevirdiğinde duruyor).
3-) Göbekten vitesli.
4-) Saatte 25 km hız yapıyor.
5-) Çelik direksiyon.
6-) Sadece bir kişi binebiliyor.
7-) Kullanan kişinin ne kadar kalori yaktığını ölçen bir cihaz takılı.

footballer33
11.Eylül.2014, 21:03
Özelliklere bakılırsa imrenilecek bir bisiklet. Keşke bize de böyle bir hediye alan olsa. :icon_smile:

europeanconquer
11.Eylül.2014, 21:16
Bisikletin şekli iğrenç ama işlevi güzelmiş ama baya pahalı bir alet belli ki ayrıca 25km çokta bir olay değilmiş,daha hızlı gidilebilir.

balot50
12.Eylül.2014, 00:19
Tekerlekler de kamyon tekerleği :icon_smile:

footballer33
12.Eylül.2014, 23:14
BİLGİ: UEFA Avrupa Ligi Grup ilk maçında BJK - A. Tripolis mücadelesi, perşembe günü saat 20.00'de şifresiz olarak Star TV'den canlı olarak yayınlanacaktır.

jevox06
26.Eylül.2014, 15:01
FFP incelemesi başlamış. Durumlar nasıl ? Net, detaylı bilgi verebilecek biri var mı ? Sıkıntı yaratır mı ?

footballer33
26.Eylül.2014, 15:38
Denk hesap durumu konusunda rutin bir inceleme olduğu söyleniyor. UEFA yetkilileriyle 28 Kasım'da bir toplantı yapılacakmış.

Bizimle beraber İnter, Liverpool gibi takımlar da bu incelemeye dahil edilmiş. Bir şey çıkacağını sanmıyorum.

anil luque
26.Eylül.2014, 16:08
Fason şeyler. Sıkıntı yok.

Ralph
26.Eylül.2014, 16:52
Anil yemin ediyorum baskan edasiyla cevap vermissin. Hani okuyunca direk sorun olmayacagina emin oldum :D

davidvilla
26.Eylül.2014, 17:47
Haftaya netlesir.

anil luque
27.Eylül.2014, 03:54
Anil yemin ediyorum baskan edasiyla cevap vermissin. Hani okuyunca direk sorun olmayacagina emin oldum :D

Öyle zaten , sen rahat olsana :D

footballer33
27.Eylül.2014, 15:35
Bu forum, aslı varken bir de benzeri Fikret Ormanları kaldıramaz, bak söyleyim! Nopost sebebim olmayın sonra!!!11!birbir1!

mustangshelby
04.Ekim.2014, 10:21
Pedro Franco sonunda çağırılmış Kolombiya milli takımına hak ediyordu sevindim :)

Bu arada iyi bayramlar.

Namzet
06.Ekim.2014, 20:56
Beşiktaş'ın önerdiği 2.500.000 € beğenmeyen Almeida,400.000 € karşılığında Cesena'ya imza atmış..

Ralph
08.Ekim.2014, 15:37
Şu hale bak evsiz çocuklara çevirdi Beşiktaş'ı Fikret Orman. Sivasspor maçında oynayacak stadımız yok. Böyle bir saçmalık olamaz.

footballer33
09.Ekim.2014, 01:00
İnşaat halindeki İnönü'ye gidersek şaşırmam! Çapsız, vizyonsuz bir başkanın olması ne kadar kötü büyük bir kulüp için ya!

Kato64
09.Ekim.2014, 15:39
Ankara'da oynayacakmışız sivas maçını

europeanconquer
09.Ekim.2014, 15:56
Evet Ankara'nın merkezinden yaklaşık 40 km falan uzakta oynayacaksınız.Sincan'dan bile uzak bir yerde stad.

BaGa TaRKaN
09.Ekim.2014, 16:10
19 Mayıs Dururken Yenikent Nerden Çıktı Yahu ?

Bu Arada Biz Saha Kapama Cezası mı Aldık ? Niye Şehir Dışında Oynuyoruz ?

davidvilla
09.Ekim.2014, 16:57
türk futbolunun geldiği son nokta.

bjk'a istanbulda oynayacak stad bulunamadı demek. pes.

footballer33
09.Ekim.2014, 19:34
Koca İstanbul'da hiçbir takım stadını vermedi 2-3 maçlığına da olsa. Ne söylenir, bilmiyorum. Gavur takımıyız sanki, yazık!

Ralph
09.Ekim.2014, 20:56
Aziz Yıldırım izin verdi diye biliyorum ben ama...

Ralph
11.Ekim.2014, 20:45
Bu haber şaka dimi? Yani böyle bir şeyin gerçeklik payı olamaz ben inanmıyorum. İnanmak istemiyorum.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/115028/besiktas-taraftarina-sok

footballer33
11.Ekim.2014, 22:37
Maalesef doğru. Kombine sahiplerine öncelik tanınacakmış. Yarın satışa sunuluyormuş biletler, yanlış bilmiyorsam.

Bulstrap87
11.Ekim.2014, 23:55
ben kombine sahipleri bedava girebiliyor diye biliyorum gecerli oluyor ankara icinde..

ayrıca istanbuldaki taraftarları kombineli olanları kulüp götürecekmis ankaraya..

Ralph
12.Ekim.2014, 00:17
Yönetim ipin ucunu kaçırmaya başladı

Cengo
12.Ekim.2014, 01:45
Bu haber şaka dimi? Yani böyle bir şeyin gerçeklik payı olamaz ben inanmıyorum. İnanmak istemiyorum.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/115028/besiktas-taraftarina-sok

Dava edin.

footballer33
12.Ekim.2014, 02:40
Dava edin.
Dava etmek, Fikret Orman'ın işi. Biz dava ederiz; ama bir bakmışsın ki, davalık olan biziz. Sonuçta stad yapıyor, çok büyük başkan(!) kendileri. Başkanlığını yaptığı takımın taraftarını yeke yek kavgaya çağıracak kadar karakter sahibi bir başkan! O yüzden dava falan edemeyiz, mazallah!

Ralph
12.Ekim.2014, 12:23
Dava edin.

Normalde dava edilmesi lazım. Şahsen almış olsam her türlü kıllığı yapardım. Herhangi bi kampanya olursa destek de veririm.

footballer33
12.Ekim.2014, 21:57
Haklı tepkiler, işe yaramış. Kombine sahiplerine bilet paraları iade ediliyor:

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59732/

footballer33
15.Ekim.2014, 21:46
Beşiktaş Kulübünün iç saha futbol karşılaşmalarını oynadığı İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu zeminin şu anki durumunun futbol karşılaşması oynanması için el verişli olmaması nedeniyle, karşılaşmalarını hangi stadyumda oynayacağı konusunda yaşadığı sıkıntıları üzüntüyle takip etmiş bulunmaktayız.

111 yıldır Türkiye’de ve Avrupa’da bir çok branşta başarılar elde eden, Ay-Yıldızlı bayrağımızın dalgalanmasını sağlayan, ülkemizin güzide takımlarından Beşiktaş Kulübünün stadyum konusunda yaşadığı sıkıntı camiamızı oldukça üzmüştür.

Bazı karşılaşmalarını Ankara Yenikent Asaş Stadyumunda oynamak üzere karar alan Beşiktaş yönetimine çağrımız şudur ki, Elazığ Atatürk Stadyumunun kapılarının her zaman kendilerine açık olduğunu ve kendilerini Elazığ’da ağırlamaktan onur duyacağımızı belirtmek isteriz.

Kamuoyuna duyurulur

Saygılarımızla

ELAZIĞSPOR KULÜBÜ

-----------------------------------------------------------------

Helal olsun size Gakkoşlar! :k:

playeray
16.Ekim.2014, 01:54
Elazığı da biz beğenmeyiz çok uzak hem

anil luque
19.Ekim.2014, 03:03
Hakan Çalhanoğlu , Gökhan Töre olayı ile ilgili açıklamalar yapmış. Silah çekmiş falan filan. Tepkiler büyük. Umarım yönetim Pascal'da yaptığı hatayı yapmaz. Bu çocuğu yem etmemek lazım ona buna.

playeray
19.Ekim.2014, 04:28
Daha taksidi bitmedi. Töre için serbest bırakma gibi bi şey düşünülemez.

karakartalbjkk
19.Ekim.2014, 05:19
Elazığ spor kulübüne helal olsun. Gakkoşlar açık açık olanı biteni direk söylemişler. Diğer bazı takımlar gibi orayı burayı kayırmadan anlatmışlar. Ama bizim stad işi artık belli oldu gibi.. Ankaradayız.. Sonra inşAllah yeni stadyumda olacağız.

footballer33
19.Ekim.2014, 16:17
Daha taksidi bitmedi. Töre için serbest bırakma gibi bi şey düşünülemez.
Ne serbest bırakması zaten ya! Gökhan Töre'nin silah çekmesine hiç kimse iyi gözle bakmıyor, tamam; ama adamın da kız arkadaşına sarkmışlar. Her şeyin tek sorumlusu ve suçlusu Gökhan mı sanki?

Şerefli (!) medyaya da gün doğdu yine, vurun abalıya!!! :icon_evil:

footballer33
20.Ekim.2014, 15:01
Serdar Kurtuluş'un sahalardan 6 hafta uzak kalacağı söyleniyor. İnşallah bu kadar uzun sürmez sakatlığı.

LaigLeNoiR
20.Ekim.2014, 16:42
Serdar'ı ben son 3-4 maçtır beğenmeye başlamıştım zaten Bilic de sezon öncesinde açıklama yaparken Serdar'ın hala G.Saray maçının etkisinden çıkamadığını ve sırası geldiği zaman formayı alacağını söylemişti. Son maçlarda da dediği gibi oldu ve İsmail bile çok formda iken hem de Sağ Bek'te oynamışlığı bile varken Serdar'ın formayı geri alması bence mucize değil çalışmasıydı ama tam da bu zamanda sakatlanarak sahalardan uzak kalması çok kötü oldu. Formayı kaptıracak muhtemelen Necip alıcaktır. İsmail de dönüşümlü olarak her iki beki de rahatlatacak.

playeray
20.Ekim.2014, 20:50
Ne serbest bırakması zaten ya! Gökhan Töre'nin silah çekmesine hiç kimse iyi gözle bakmıyor, tamam; ama adamın da kız arkadaşına sarkmışlar. Her şeyin tek sorumlusu ve suçlusu Gökhan mı sanki?

Şerefli (!) medyaya da gün doğdu yine, vurun abalıya!!! :icon_evil:

Zaten Hakan'ın en son açıklamalarına göre silahı Gökhan'ın arkadaşı çekmiş. Gökhan da o sırada Ömer'in arkadaşını dövmüş.

Esssteban
20.Ekim.2014, 22:15
Zaten Hakan'ın en son açıklamalarına göre silahı Gökhan'ın arkadaşı çekmiş. Gökhan da o sırada Ömer'in arkadaşını dövmüş.

Gökhan'ı savunmak gibi olmasın ama Hakan da bi öyle bi böyle açıklama yapıyor. Bi gazeteciye farklı diğerine babası farklı. Çıksın adam gibi doğruyu tam olarak söylesin.

Ralph
20.Ekim.2014, 22:17
Gökhan böyle konuşmamaya ve kendisini sahada göstermeye devam eder umarım :)

footballer33
21.Ekim.2014, 00:04
Gökhan böyle konuşmamaya ve kendisini sahada göstermeye devam eder umarım :)
Aynı düşüncedeyim, katiyen açmasın ağzını. Yönetim de uyarmıştır zaten, gerekeni söyleyip.

Olay iyice sarpa sardı, her gün farklı bir açıklama okuyoruz. Hiç değilse G.Töre işine baksın, daha fazla uzamasın mevzu.

Ralph
21.Ekim.2014, 00:38
Bu takımdaki birliği kimse bozamayacak. Eminim çok uğraşacak basın ama olmayacak. En azından bu sefer olmayacak! :)

europeanconquer
21.Ekim.2014, 01:34
Ben bu oyunu bozarım ulennn :D

Kaka Leite
21.Ekim.2014, 03:06
Bu kadınlar çok tehlikeli bir anda gündemi değiştirebiliyorlar. :n:

Önder HOCA
22.Ekim.2014, 18:53
Fikret Orman deyim yerindeyse İnönü'de yatıyor, 'Vodafone Arena'da kalkıyor. "Stada ofis kurdum, Orada yatıp kalkacağım, olmadığımda kurdurduğum kamera sistemiyle internet üzerinden takip edeceğim'' dediğinde bile bu kadar ileri gideceğini düşünmemiştik.

Görüşmek isteyenleri stada çağırıyor. Vodafone Arena'nın her gün yükselen heybeti ve değişen yüzü merakla birlikte sizi adeta kendine çekiyor. 20 yılı aşkın bir süredir İnönü'nün muhteşem atmosferine çıplak gözle şahitlik etmiş bir kişi olarak hem stadın yükselen yüzünü görmek, hem de Fikret Orman'ın düşüncelerini almak için soluğu Vodafone Arena'da aldık. Birlikte stadı arşınladık. Çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler aldık. Orman'ı tamamına yakını bitirilen eski Kapalı Tribünü'nün üstüne çıkardık.

BU STADA GELEN RAKİP BOĞULACAK
Yıllardır İnönü'nün kalbi olan bu noktadan sahaya baktığımızda elini uzatsan sahaya değecekmiş gibi duran muhteşem bir panoramik manzarayla karşılaştık. Orman'a, ''Buradan bakınca ne görüyorsunuz?'' diye sorduğumuzda, ''Yeni şampiyonluklar ve zaferler görüyorum. Son 15 yıldır yeteri kadar kazanamadığımız stat gelirlerinin Beşiktaş'a katacağı maddi ve manevi katkıyı görüyorum'' dedi. ''Neler hissediyorsunuz?'' dediğimizde, ''Ben 40 yıl boyunca İnönü'nün her noktasından maç izledim. O ruhu da coşkuyu da bilirim. Yeni stadın projesini yaparken, tribünlerin açısına, akustiğine çok dikkat ettik. Yurt içi ve dışındaki üniversitelerden bilimsel destek aldık. Yüksekteyiz, zemin elinin altında gibi. Bu mesafeden elini uzatsan futbolcuya değecek gibi. Bu stada gelen rakiplerin boğulacağı müthiş bir atmosfer olacağını düşünüyorum'' cevabını verdi.

GELECEĞİMİZİ İNŞA EDİYORUZ...
Başkanın eli kolu İhsan Coşkun... Projeyi o yönetiyor. Ancak Fikret Orman her metrekaresine hakim bir görüntü veriyor. Hislerini soruyoruz, ''Evladının büyümesini izleyen bir baba gibi hissediyorum. Adım adım stadın yükseldiğini görmek tarif edilemez bir mutluluk. Beşiktaş'ın geleceğini inşa ediyorsunuz, bu da sorumluluğu kadar işin keyfini artırıyor. Biz stadımızı yenilemediğimiz için çok büyük gelirlerden mahrum kaldık. Rakiplerimiz 10-15 yıldır bu gelirlerle avantaj yakaladı. Şimdi biz bu dezavantajı avantaja çeviriyoruz. Bu statta Beşiktaş tarihi şampiyonluklar görecek, tarihi zaferler kazanacak. Allah o günleri bize göstermeyi nasip etsin'' dedi.

SERGİ, SANAT VE MODA MERKEZİ
Başkan Orman'la bir taraftan geziyoruz bir taraftan da anlatıyor: ''Bu alanda maç dışında podyum da olacak. Sergi ve moda merkezi olarak kiralanıp kullanılabilecek. Farklı kitleleri bu çatı altında değerlendireceğiz.'' Başkan Orman Vodafone Arena'yı konser için kiralamak isteyenlerin bir an önce bitmesini beklediğini söyleyip ekliyor: ''Hatta alternatifli yapıyoruz. 41 bin 903 kişiye konser verilecek. Organizasyonlar yapamayabilir diye eski adıyla yeni açığa anfitiyatro gibi 10 binin altındaki organizyonlar için ayrı bir yapı oluşturuyoruz. Para kazanacağımız her türlü ayrıntıyı planlıyoruz.''

AKILLI VE KARİZMATİK!
''Dünyanın en akıllı stadını yapıyoruz. Vodafone Arena 17 bin ton demirin üzerinde yükseliyor. Beşiktaşlılar gibi sağlam, Beşiktaş kadar güçlü'' İnönü'yü yıktıklarında 3 bin ton hurda demir çıktığını belirten Orman sözlerini şöyle sürdürdü: ''Vodafone Arena 17 bin ton demir ve çelik üzerinde yükseliyor. Beşiktaşlılar gibi sağlam, Beşiktaş kadar güçlü. Yeni yuvamız Dünya'nın en akıllı stadı olacak. Köy içinden başlayarak taraftarları maçın atmosferine sokacağımız mobil uygulamalar var. Görsel şovlar olacak. Vodafone Arena sağlam, akıllı olduğu kadar da karizmatik olacak. Doğa dostu, ekolojik ve akustik olacak. 15 günde bir maç oynanan soğuk bir stat olmayacak. Stadı 24 saat yaşatacağız. Yeni yuvamızı turizm merkezi olarak da düşündük. Stadın içinde turistik turlar yaptıracağız. Dolmabahçe'ye gelen her turist Vodafone Arena'yı da gezecek. Gezerken dünya mutfaklarından seçkin restorantlarda yemek yiyecek.

MARKAMIZ GÜVEN VERİYOR
Fikret Orman başta Vodafone olmak üzere bütün sponsorlara teşekkür ediyor: Sponsorların futboldan kaçtığı bir dönemde, Beşiktaş markasına büyük güven var. Bizlerin çalışmaları ve varlığı da sponsorları etkiliyor. Tribünlerin isim hakkı satışı için çalışıyoruz. Futbol takımında şort boş onu da pazarlayacağız. Türk Spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmalarını son 1.5 yılda gerçekleştirdik. Ancak durmuyoruz, çalışıyoruz.'' Orman'a herkesin merak ettiği soruyu 50. kez soruyoruz, o da yanıtını veriyor: ''Bir kez süreç hızlansın diye tarih verdim. Bir sürü sıkıntı oldu. 24 saat çalışıyoruz. Gece gündüz durmuyoruz. Bizim hedefimiz en kısa zamanda bitirmek. Süre vermiyorum ama inşallah şampiyon oluruz ve yeni stadımızda şampiyonluk turumuzu atarız.''

HEDEFİMİZ BÜYÜK AMA GERÇEKÇİYİZ
Başkan Fikret Orman'a Beşiktaş'ın Avrupa ve Süper Lig'deki hedeflerini sorduğumuzda çok sakin ve temkinli yaklaşıyor: ''Beşiktaş'ın hedefi her zaman birinciliktir. Hedeflerimiz büyük ama gerçekçi olmak durumundayız. Daha sezonun başındayız şimdiden şampiyonluk söylemlerini doğru bulmuyorum. Maç maç gitmeliyiz. Şu anda bunları başarabilecek bir takım kurduk. Geliştirmeye de devam ediyoruz. İzleme komitesi işine devam ediyor, raporlama yapıyor, arkadaşlar transfer çalışmalarına devam ediyor. Sayın Ahmet Nur Çebi futbol takımını diğer arkadaşlarla birlikte götürüyor. Büyük emek veriyorlar. Beşiktaş'ın genel görüntüsünden memnunun ama bu takımın çok daha iyisini yapabileceğini biliyorum.''

Sabah

davidvilla
25.Ekim.2014, 11:00
Olcay'a bjk tv'de sormuşlar;
gol atınca kalp işareti yapıyorsun ne anlama geliyor bu ?

Olcay: kalbi hep nişanlım için yapıyorum, inşallah yakında evlendikten sonra daha başka bir şeyler yapabilirim.

adam fenomen ya :D

cureshot
25.Ekim.2014, 12:27
Olcay kadar sempatik adam görmedim. Adamin icinde kötülüğun zerresi yok.

mustangshelby
25.Ekim.2014, 21:40
http://store.donanimhaber.com/99/5d/dc/995DDCAAB5B966641782A4E59CC36AD2.jpg

mustangshelby
26.Ekim.2014, 18:21
U19 takımında üst üste 2 penaltı kazanan takımımızda Eslem, 2. penaltıyı haksız bulduğu gerekçesiyle topu rakip kalecinin kucağına atmış.

SAİT71
27.Ekim.2014, 10:06
http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/553/penalti_OLDN8.jpg

Beşiktaş ile SAİ K.Erciyesspor arasında oynanan U19 maçında futbol sahalarında ender görülen bir olay yaşandı. Antrenör Yasin Sülün, haksız olarak düşündüğü penaltıyı oyuncusuna attırmadı.

Nevzat Demir Tesisleri’nde oynanan U19 maçında Beşiktaş ile Kayseri Erciyesspor karşı karşıya geldi.

Karşılıklı ataklarla geçen mücadelenin ilk yarısı 1-1 bitti. İkinci yarıda ise futbol sahalarında ender görülen bir olay yaşandı. Beşiktaş ikinci yarı penaltı golüyle 2-1 öne geçti. Skor 2-1 devam ederken siyah beyazlılar bir penaltı daha kazandı. Ancak antrenör Yasin Sülün haksız olarak düşündüğü bu penaltıyı takımına attırmadı ve topun başına geçen Eslem, bilerek yavaşça Erciyes kalecisinin kucağına gönderdi.

Müsabakayı Beşiktaş U19 takımı 3-2 kazandı.

NTVSPOR (http://www.ntvspor.net/haber/futbol/115960/haksiz-dedi-penaltiyi-atmadi)

mustangshelby
27.Ekim.2014, 12:09
Alen Pardew'in yerine hoca arayan Newcastle United, ekim başında kardeşi aracılığıyla Hırvat hocaya teklif yaptı Bilic, yıllık 2 milyon sterlin ve 90 milyon sterlin transfer bütçesi önerisini reddederken, tavrıyla yine gönülleri fethetti.

Beşiktaş'ta taraftarın ve futbolcuların sevgilisi olan Slaven Bilic'in ekim ayı başında Premier Lig takımlarından Newcastle United'dan transfer teklifi aldığı ortaya çıktı. Alan Pardew'in yerine takımı ateşleyecek bir teknik adam arayan İngiliz ekibi, Hırvat çalıştırıcının kardeşi Domagoj ile temas kurdu.

Bilic'in kardeşi ile görüşen kişinin ise Galatasaray'a Roberto Mancini transferinde aracı olan Muzzi Özcan olduğu öğrenildi. İngiliz yetkililerin, menajerler aracılığıyla ilettikleri teklifte Hırvat teknik adama yıllığı 2 milyon sterlin'den 3 yıllık anlaşma önerildiği ifade edildi. Ayrıca ilk 4'e girilen her sezon için (http://forum.donanimhaber.com/m_98830408/tm.htm#) 250 bin sterlin zam ve 3 yıl içinde harcanmak üzere 90 milyon sterlin transfer bütçesi sunulduğu dile getirildi.

Ancak Slaven Bilic'in, kardeşi tarafından kendisine iletilen teklife olumsuz yanıt verdiği kaydedildi. Siyah-beyazlı çalıştırıcının, Newcastle United'e teşekkür ederek, "Benim burada başkana, futbolculara ve taraftara verilmiş bir sözüm var. Premier Lig'de çalışmak tabii ki hayalim ama bir erkek için önce verdiği sözler gel (http://forum.donanimhaber.com/m_98830408/tm.htm#)ir" dediği öğrenildi.

footballer33
27.Ekim.2014, 15:28
Slaven Bilicle en az 7-8 yıl daha devam etmeliyiz bence, abartmıyorum. Yeni stada da geçince inanılmaz bir takım olabiliriz, istikrarlı bir şekilde devam edersek. O yüzden 1-2 sene sonra Fikret Orman gitse bile yeni gelecek başkan da Bilicle yola devam eder umarım.

Seçkinn
27.Ekim.2014, 19:15
Süper Ligde de görmek istediğimiz hareketler. Tebrikler Yasin ve ekibine.

Tebrikler Beşiktaş

Börk
27.Ekim.2014, 19:27
Seviyorum böyle adamları.Beşiktaşlılık harbiden farklı bir duruş.Galatasaraylı olmama rağmen hep bunu söylerim :D

Seçkinn
27.Ekim.2014, 20:06
İmrenmemek elde değil kulübün duruşuna. FB altyapısından ben kendimi bildim bileli oyuncu çıkmadığı için ne oluyor ne bitiyor onu bile bilmiyorum.

SAİT71
28.Ekim.2014, 00:21
Ağaç yaşken eğilir, futbol ahlakını bu alt yapılarda vereceksin adamlara.

BaGa TaRKaN
28.Ekim.2014, 01:51
Bence Çok Saçma Yasin Sülün Şov Yapmış.

davidvilla
28.Ekim.2014, 09:35
Iste besiktasli durusu budur. Tebrik ederim abi seni :) hani yasin'in nasil biri oldugunu bilmesek :) tamamen şov amaçlı.

karakartalbjkk
28.Ekim.2014, 09:55
Bence en doğrusunu yapmış. Umarım bu mantalite diğer takımlara örnek olur. Biraz ahlak biraz düşünce genç futbolcu kardeşlerimize eğitim olarak örnek olacağı düşünceyim.

Ralph
28.Ekim.2014, 11:58

Kisilikli topcular yetistirecekken neden tersini yapsin ki? Niye sov icin olsun onu anlamadim. Alt yapi takiminda sov yapsan ne olur yapmasan ne olur. O penaltiyi atan adam ya da o kadroda bulunan oyunculara buyuk ders oldu bence kisilik bakimindan. Yanlis yoldasin baga reyiz :)

BaGa TaRKaN
28.Ekim.2014, 12:58
Valla Bana Çok Yapmacık Geldi İster İnan İster İnanma.

Seçkinn
28.Ekim.2014, 15:47
Burada sorulacak önemli soru şu olabilir maç 3-2 BJK üstünlüğünde değilde rakip üstünlüğünde olsa bu karar verilir miydi? Öyle olmasını dileyelim.

mustangshelby
28.Ekim.2014, 19:40
Burada sorulacak önemli soru şu olabilir maç 3-2 BJK üstünlüğünde değilde rakip üstünlüğünde olsa bu karar verilir miydi? Öyle olmasını dileyelim.

Ona bakarsanız penaltı atışı kaçtıktan sonra maçta dönebilirdi dönseydi ne dicektiniz ?

Seçkinn
28.Ekim.2014, 20:15
Kötü bir şey söylemedim zaten hocam. Farkındaysan durumu burada paylaşan ve tebrik edende benim. Maç dönseydi de tebrik ederdim.

Sekopej
29.Ekim.2014, 11:14
Yasin'in futbol oynadığı dönemde ceza sahası içinde takla atarak kazandırdığı bir penaltı var ki, şimdi ne yaparsa yapsın benim gözümde futbol oynadığı dönemdeki Yasin daha samimi gelecektir, bu hali yapmacık.

mustangshelby
30.Ekim.2014, 16:07
Başkan'ın basın toplantısını izledim iyi giydirdi çok net ve güzel konuştu.

playeray
30.Ekim.2014, 19:30
Gökhan Töre 3 maç ceza almış.

footballer33
30.Ekim.2014, 20:41
Gökhan Töre 3 maç ceza almış.
Ceza açıklanmadan önce 3-7 maç arası verileceği yazılıyordu zaten. İnsaflı (!) davranmışlar bu defa, asgari cezayı vermişler!

Bu ceza üzerinden yazılacak çok şey var; ama konu başka yönlere sapmasın diye 'bu defalık' susuyorum!

Yazıklar olsun böyle ülke futboluna!!!

Seçkinn
31.Ekim.2014, 17:47
Ceza konusunda daha doğrusu olay konusunda enteresan olan her kafadan bir ses çıkıyor olması. Bir şey demedi diyende var, dedi ama bu küfür değil diyende. En sonda başkan hakem orada tahrik ediyor dedi. Muammaya bak :)

Dediğini varsayarsak; bahsedildiği gibi f... o.. dediyse ceza alması normal, cezanın süresi belli zaten kuralda. İngiltere'de ceza almıyor bu laf, doğrudur. Ama bizde almaması için yerli bir oyuncununda s..... tarzı bir lafı edebilmesi lazım rahatlıkla :)

Her şeyden öte Gökhan iyi bir oyuncu. Gelişmeye çok açık. Ancak o kadar çok olayda adı anıldı ki herkesten beş kat daha dikkatli olması lazım. Hem Beşiktaş'ın hem milli takımın ona çok ihtiyacı var. Kulüpte milli takım kadrosu da arkasında dururken bu güveni boşa çıkartmaması lazım. Çekirge bile üç kere zıplar lafından yola çıkarak; bir olaya daha karışırsa herkes farklı düşünmeye başlar.

footballer33
06.Kasım.2014, 15:28
Bir umudum sensin, anlıyor musun?

http://i.hizliresim.com/OdXMZ3.jpg

BaGa TaRKaN
06.Kasım.2014, 15:41
Güya Ağustosta Bitiyordu Başkana Göre Ama Ocak'a Bile Yetişmez Daha. Ancak Nisan Ayında Biter

Nocna Mora
06.Kasım.2014, 17:55
Bitsin de ne zaman biterse bitsin. Altına da çarşı ve müze yapıyorlar yanılmıyorsam. Güzel bir tesis olacak gibi.

mustangshelby
17.Kasım.2014, 15:51
http://www.youtube.com/watch?v=RBoZcAdOynY

Seçkinn
18.Kasım.2014, 20:23
Başkan'ın son açıklamalarına göre sezonu kendi evinde kapatma olasılığı var BJK'nin. Dilerim öyle olsun, yakışır. Satışlarda oldukça iyiymiş localar filan baya rağbet görüyormuş.

Çok iyi bir çizgi yakaladı BJK. Umarım böyle devam eder. Son bir kaç haftada biraz hakemdi makemdi söylemler hoş olmadı ama geçici bir öfkeydi bana göre. Bu çizgide devam ederse çok ciddi bir taraftar kitlesi kazanır yeni nesillerden. Kulübün bu çizgisi rakiplerini imrendirecek boyutta. Diğer ikisi rekabet-yıldız kavgası peşinde koşarken aradan sıyrılıp çıkması oldukça olası.

Ralph
18.Kasım.2014, 20:52
Başkan'ın son açıklamalarına göre sezonu kendi evinde kapatma olasılığı var BJK'nin. Dilerim öyle olsun, yakışır. Satışlarda oldukça iyiymiş localar filan baya rağbet görüyormuş.

Çok iyi bir çizgi yakaladı BJK. Umarım böyle devam eder. Son bir kaç haftada biraz hakemdi makemdi söylemler hoş olmadı ama geçici bir öfkeydi bana göre. Bu çizgide devam ederse çok ciddi bir taraftar kitlesi kazanır yeni nesillerden. Kulübün bu çizgisi rakiplerini imrendirecek boyutta. Diğer ikisi rekabet-yıldız kavgası peşinde koşarken aradan sıyrılıp çıkması oldukça olası.

Büyük ihtimal yetişir, çatı hariç. Zaten onun sonradan ekleneceği söylenmişti. Baya uzun işmiş o çatıyı koymak.

Seçkinn
19.Kasım.2014, 00:10
Çatı başlı başına bir mesele. Stad da hata kaldırmaz tabi ama çatı hakikaten ayrı bir dert. En ufak hata felakete sebep olacağından ince elenip sık dokunan bir iş. Açılıp kapanma olayı epey uğraştırıyor yanlış bilmiyorsam.

Ralph
19.Kasım.2014, 00:15
Açılıp kapama olmayacak bildiğim kadarıyla ama cam olacak göründüğü kadarıyla. Ya da şeffaf başka bir şey bilemiyorum.

Seçkinn
19.Kasım.2014, 00:22
Bende bir şekilde açılacak diye biliyordum ama yanılıyor olabilirim.

edit; dediğin şekilde olacakmış. ben çok eskide kalmışım. bir ara üst komple kapanacak filan denmişti ben halen öyle olacak sanıyorum :)

Seçkinn
19.Kasım.2014, 19:58
Bilic gazetecilerle yaptığı görüşmede sakallı muhabirlere takılarak Ankara'ya bu şekilde giremezsiniz benzeri bir şey söylemiş :) Cavcav'ın açıklamaları sorulduğunda ise yanıt vermemeyi tercih etmiş. Kendisine Cavcav'dan biraz bahsetmiş olmalılar ki cevap vermemiş :)

footballer33
19.Kasım.2014, 23:02
Cavcav'da bunaklık belirtileri başladı zaten. Milletin sakalına karışır hale geldi, sanki resmi daire. :)

E.Cartman
27.Kasım.2014, 17:33
Tribun Dergi â€@tribundergi (https://twitter.com/tribundergi) 4 sa. (https://twitter.com/tribundergi/status/537912117488132096)4 saat önce (https://twitter.com/tribundergi/status/537912117488132096)
GQ: "Türkçe'de öğrendiğiniz ilk kelime neydi?
Slaven Bilic: "Sağ bek... evet evet sağ bek.."

Ahahahah ulan yazık ya adamı ne kadar sıkıntıya soktularsa artık :n::n:

Ralph
15.Aralık.2014, 18:20
Cenk ve Motta 'da sakatlandı. Furkan oynayacak galiba forvette bakalım ne olacak. Umarım umut verir ve Furkan için bir başlangıç olur bu fırsat.

footballer33
15.Aralık.2014, 20:20
Cenk ve Motta 'da sakatlandı. Furkan oynayacak galiba forvette bakalım ne olacak. Umarım umut verir ve Furkan için bir başlangıç olur bu fırsat.
+Necip de sakatlandı, 2 hafta yok. Sakatlardan bir ilk 11 çıkar galiba.

Takımda Furkan dışında forvet kalmadığı gibi, defansif yönden de zayıflamaya başladık. Sivok & Ersan derken, Motta ve Necip de gitti.

Ç.Rize maçında adını bile duymadığımız futbolcuları izlemek zorunda kalacağız anlaşılan. Umarım Cenk ya da Ba'dan birisi yetişir Akhisar maçına.

Ralph
15.Aralık.2014, 20:52
Aslında bayadır şu sakatlık olayını çözmüştük ama birikti birikti zirve yaptı.

Nocna Mora
18.Aralık.2014, 19:49
https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/1743576_972958506051808_8092376615375195423_n.jpg? oh=40ef685f54f49e1a7013f2f04cb45a21&oe=5504CDEF

mustangshelby
30.Aralık.2014, 01:05
Bu baya iyiymiş :)

http://www.youtube.com/watch?v=pfsyMYWZkTU#t=16

Ralph
29.Ocak.2015, 17:31
http://i.hizliresim.com/rm7nG3.png (http://hizliresim.com/rm7nG3)

footballer33
29.Ocak.2015, 20:35
Anlaşmaların süreleri makul; fakat ücretler fazla geldi bana. Mesela; Cenk 600-700, Ersan 900, Veli 1-1,2 arasında bir maaş alabilirdi.

Pektemek'in de 4 yıllığına 1,4 üzerinden ve her yıl artarak devam eden bir sözleşme imzalayacağı konuşuluyor. Çok çok fazla olur Pektemek için. 1 sabit yeterli bence veya hiç uzatmasak da olur. Ömer dönecek zaten takıma sezon sonunda.

Ralph
29.Ocak.2015, 20:37
Anlaşmaların süreleri makul; fakat ücretler fazla geldi bana. Mesela; Cenk 600-700, Ersan 900, Veli 1-1,2 arasında bir maaş alabilirdi.

Pektemek'in de 4 yıllığına 1,4 üzerinden ve her yıl artarak devam eden bir sözleşme imzalayacağı konuşuluyor. Çok çok fazla olur Pektemek için. 1 sabit yeterli bence veya hiç uzatmasak da olur. Ömer dönecek zaten takıma sezon sonunda.

Muhtemelen bu ücretler yeni yabancı kuralı gelmeden önce konuşulmuştur. Daha sonra da geri vites olmayınca bu rakamlar ortaya çıkmıştır ben öyle tahmin ediyorum.

footballer33
30.Ocak.2015, 21:05
http://www.bjk.com.tr/images/news/topluimza706.jpg

Futbol Takımımızda Toplu İmza Töreni Düzenlendi

Yeni transferlerimiz ile sözleşmesi uzatılan futbolcularımızın toplu imza töreni, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

İmza törenine İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi, İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcümüz Metin Albayrak, Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Torunoğulları, Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mete Vardar ile futbolcularımız Cenk Gönen, Veli Kavlak, Ersan Adem Gülüm, Mustafa Pektemek, Atınç Nukan, Alexander Milosevic, Daniel Opare ve Tolgay Arslan katıldı.

AHMET NUR ÇEBİ'NİN KONUŞMASI

Ahmet Nur Çebi, imza töreninde açılış konuşmasında şunları söyledi:

"Kulübümüzün yeni transferleri ve sözleşmesini uzattığımız futbolcularımızla hep beraber kamuoyunun önündeyiz. Herkesi saygı ile selamlıyoruz. Futbolcularımız hepsi son derece Beşiktaş'a yakışır kişiler ve karakterde oyunculardır. Kamuoyunun da bildiği gibi onlarla beraber olmaktan mutluyuz. Camiamızın da mutlu olduğunu biliyoruz. Kendileri bizlerle beraber yola çıktıkları bizimle devam edecekleri için teşekkür ediyor ve başarı diliyorum. Beşiktaşımız'a hayırlı uğurlu olsun.

İç transferleri yaparken kontratlarını uzattığız futmolcularımızla ilgili Mete Vardar'ın dostane yakın ilişkilirinin bu transfere katkısı oldu. Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Torunoğulları'nın dış transferlerde büyük emek sergiledi. Zamanından fedakarlık yaparak, koşturarak dış transferde büyük katkılar sağladı. Kendisine çok teşekkür ederim. Biz bir ekibiz ve ekip olarak çalışıyoruz. Ekip olarak çalışmanın rahatlığını gördüğümüz gibi, Beşiktaş camiası da karşılığını görmüştür. Beşiktaş markası çok büyük bir markadır. Bu markayı bu kadar büyük yapan Beşiktaş camiası, üyeleri, taraftarıdır. Onların yarattıkları marka değeri olarak bizlere çok katkı yapmıştır. Yönetim Kurulumuz ve Başkınımız'ın desteğini her gerektiği zaman ve her yerde aldık. Kendisine teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum."

METE VARDAR'IN KONUŞMASI

Ahmet Nur Çebi'nin ardından Mete Vardar, şunları söyledi:

"İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi'nin güzel sözleri için teşekkür ederim. Burada en az futbolcu arkadaşlarım kadar heyecanlıyım. Aşık olduğumuz, sevdiğimiz bir kulüpte böyle onurlu bir görev yapıyoruz. Bir şeyler katmaya çalışıyoruz. En büyük teşekkürü futbol takımımızdaki genç arkadaşlara ediyorum. Burada çok iyi bir ekip var. Buraya çok fazla katkı sağlamamıza gerek kalmadan kaptan Tolga Zengin ve diğer oyuncular tek vücut oldular. 3 senedir Beşiktaş takımı hep beraber bir iskelet oluşturuldu. İç transferde hiçbir eksik olmadan tüm arkaadşlarla devam ediyoruz. Bu tek taraftlı değil, her iki tarafın da mutlu olması gerekiyor. Onlar bizimle biz de onlarla devam etmek istediğimiz için burada devam ediyorlar.

Sadece futbsolcunun kalitelisi değil, ahlaklı, birlikte hareket eden ve aidiyet duygusunu bilenler tercih ediliyor. Dış transferde Erdal Torunoğulları'nın da emekleriyle 3 transfer yaptık. Ciddi araştırmalar sonucunda geldiler. Aile bütünlüğüne takıma ve takım olgusuna da katkı sağlayacaklardır; çok mutluyum, çok keyifliyim. Bu yıl hedefimiz şampiyon olmak. Çok çalışarak bu birlikteliğimizi her zaman koruyor olmamız gerekiyor. Özellikle Metin, Ali, Feyyaz döneminde elde edilen başarıların çok daha büyüğünü bu takım getirecektir. Sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da başarılar getirecektir. İnşallah Allah bu birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmasın. Çok güçlü bir yönetim tarzımız ile iyi bir takım oluşturduk. Başkanımız Fikret Orman ve İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi bize bu imkanı tandığı için teşekkür ediyorum."

ERDAL TORUNOĞULLARI'NIN KONUŞMASI

Erdal Torunoğulları da imza töreninde şunları söyledi:

"İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi güzel bir özet yaptı. Kendisine teşekkür ederim. Transfer bir sabır işidir ve uzun uğraşlar isteyen bir olaydır. Yabancı transferde yapmış olduğumuz çalışmaları Ahmet Nur Çebi ile beraber çok iyi bir diyalog içinde olduk. Son günlerde sürekli gündemde olan Tolgay Arslan kardeşimizi transferi gündemdeydi. Bu transferde sağolsun Ahmet Bey'in çok büyük desteği oldu. Pozitif olarak transferin başında da ortasında da sonunda da katkısı oldu. Kendisine bu destek için teşekkür ederim. İnanıyorum ki bu kardeşlerimiz Beşiktaş'a büyük bir katkı sağlayacaktır. Camiamıza hayırlı olsun."

FUTBOLCULARIMIZIN AÇIKLAMALARI

İmza töreninde oyuncularımız da tek tek duygu ve düşüncelerini basın mensuplarıyla paylaştı:

Tolgay Arslan:
"Burada bulunduğum için çok mutluyum. Bu kararı almamda İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi'ye ve Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Torunoğulları'na çok teşekkür ederim. Onlar bana güvendiler ve bana güvendiklerini güçlü bir şekilde gösterdiler. Bu benim kararımı kolaylaştırdı. Umut ediyorum ki hep beraber güzel zaman geçirerek mutlu oluruz.

Alexander Milosevic:
"Buraya transfer olduğum için oldukça mutluyum. Beşiktaş adının telaffuzunu duyduğum andan itibaren bana transferi teklifi yapılmasından onur duydum. Transfer sürecim oldukça kolay geçti ve buradayım. Transferimden dolayı yöneticilerime teşekkür ederim."

Daniel Opare:
"Beşiktaş forması giydiğim için çok mutluyum. Beşiktaş forması giymek herkese nasip omaz. Bu gururu taşıyorum. Her zaman için Beşiktaş'ta forma giymek istemiştim. Beşiktaş formasını giymek öncelikle çok çalışmayı ve kendini adamayı gerektiyor. Bunun için her zaman elimden geleni yapacağım. Transferde yardımcı olan Yönetim Kurulu üyelerimize ve İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi'ye teşekkür ediyorum."

Veli Kavlak:
"Şu an çok mutluyum. Artık nihayet kalacağım kesinleşti. İnşallah başarılı bir 4 sene daha geçiririz. Ben de Başkanımız Fikret Orman ve İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi'ye çok teşekkür ederim. Bana çok yardım ettiler."

Ersan Adem Gülüm:
"Camiamıza ve yeni gelen arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Sözleşmemi yeniledikleri için İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mete Vardar ve değerli yöneticilerimize teşekkür etmek istiyorum. Artık işim zorlaştı ve rekabet ortamı oluştu. Atınç ve Alex de geldi. Tekrardan herkese hayırlı olsun."

Cenk Gönen:
"Öncelikle yeni sözleşmemin bana ve takımımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bundan önceki süreçte olduğu gibi şimdi de yeteneklerimi ve tecrübemi Beşiktaş için kullanacağım. Bu yüzden çok mutluyum ve bundan onur duyuyorum. Başkanımız Fikret Orman, İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi'ye ve Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mete Vardar'a teşekkür ederim. Umarım şampiyon olup Beşiktaş'ı zirveye taşıyacağız.

Mustafa Pektemek:
"Öncelikle her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum. 3,5 yıldır gururla taşıdığım formayı tekrar giyeceğim için çok mutluyum. Sözleşmemi uzatma konsunda emeği geçen Başkanımız Fikret Orman, İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi'ye ve Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mete Vardar'a teşekkür ederim. inşallah her iki taraf için de iyi olur. Elimden geleni bu forma için yapacağım."

Atınç Nukan:
"Çok heyecanlı ve mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Sözleşmemi yenilemede emeği geçen Başkanımız Fikret Orman ve İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi'ye teşekkür ediyorum. 2006'dan beri bu camia içindeyim. Uzun yıllar başarıyla formamı terletmek istiyorum. Bu sezon iyi gidiyoruz. Umarım şampiyonlukla bitireceğiz."

BASIN İLE SORU CEVAP

Konuşmaların ardından basın mensupları sorularını yöneltti.

Atiba'nın sözleşmesiyle ilgili konuda İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi, "Atiba bizim sözleşme imzalamayı arzu ettiğimiz ve karar verdiğimiz bir futbolcu. Kendisi ile görüşmeler devam ediyor. Menajeri yurt dışında olduğu için yetiştiremedik. Birçok konuda yol aldık, ufak tefek konular var onların da çözüleceğinden eminim. Başka futbolcularımızla da görüşmelerimiz var. Atiba da bunlardan birisi. Hayırlısıyla o da sizin yanınızda, karşınızda olacaktır. Biz Atiba'yı seviyoruz, arkadaşları da seviyor. Atiba bizim için kıymetli bir futbolcu" açıklamasında bulundu.

Başka transfer tekliflerini geri çevirerek Beşiktaş'ı tercih etmelerinin sebepleri sorulan Tolgay Arslan ile Veli Kavlak şunları söyledi:

Tolgay Arslan: Ben bundan yaklaşık 1 ay önce bir söz vermiştim ve 1 ay sonrasında sözümün eri bir insan olduğumu gösteriyorum. Hayatta her şey para demek değildir. Ben mutluluğu seçtim. Beşiktaş'la 1 ay öncesinde yaptığım görüşmeler sonrasında sözleşmemde herhangi bir değişiklik yapılmadı. Ben bu aile ortamında bulunmak istedim ve bundan dolayı da imzamı Beşiktaş'a attım. Sadece Trabzonspor'dan değil, İngiltere ve İtalya'dan da teklifler aldım. Trabzonspor en üst düzeyde gelip beni ziyaret etti ve ikna etmeye çalıştı. Ama ben en başından beri uzun vadeli geleceğimi Beşiktaş'ta gördüm. Kalbimin sesini dinledim ve Beşiktaş yönünde karar verdim.

Veli Kavlak: İlk önce Beşiktaş'la konuştum ve yılbaşında da anlaştık. Bundan ötürü çok mutluyum. Benim için başka takımlar söz konusu olmadı.

İmza töreninin bitiminde Ahmet Nur Çebi, futbolcularımıza teşekkür etti ve şunları söyledi: "Transferlerde bizi zorlamadılar. Hepsine içtenlikle teşekkür ediyorum, çünkü onlar Beşiktaş'ı seviyorlar. Biz yöneticiler olarak transferleri yaparken Beşiktaş'ın bütçesini ve ekonomisini titizlikle ve sadakatle düşünerek bu operasyonları yürütmeye çalıştık. Beşiktaş taraftarlarının ve camiasının huzurlu olmasını diliyorum. Bundan sonra söz futbolculardadır, sahadadır. Artık biz şampiyonluk bekliyoruz. Burda çok güzel bir kompozisyon var. Şöyle baktığınızda alt yapıdan gelen futbolcumuz ve Almanya'dan gelen futbolcularımız oldu. Milosevic, Tolgay ve Daniel bunlara baktığınızda kompozisyon çok estetik duruyor. İnşallah sahaya da yansıyıp, Mayıs sonunda kupayı kaldırıp bu arkadaşlarla yola senelerce devam ederiz."

Nocna Mora
31.Ocak.2015, 11:46
Pektemek zaten 1.1 alıyordu. Ersan'da 900bin, Veli ise 750bin civarı. O yüzden çok bir zam yok. Asıl zam Atınç'a verilen para. Bence çok olmuş.

HeracLes
31.Ocak.2015, 17:46
Pektemek zaten 1.1 alıyordu. Ersan'da 900bin, Veli ise 750bin civarı. O yüzden çok bir zam yok. Asıl zam Atınç'a verilen para. Bence çok olmuş.

300.000 euro vermişler Sivok'u saymazsak takımın şu an 3. stoperi konumunda. Bence 4 yıllık 1.2 milyon euro mükemmel bir kontrat. 4 yıl sonra Ersan seviyesine çıkabilir hatta geçebilir ona rağmen aynı parayı alacak. Kaldı ki bu kontrat onun güvenini artıracaktır.

Nocna Mora
31.Ocak.2015, 21:16
Maaş dengesini iyi kurdu bence Beşiktaş.

http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=629.0;attach=45456 ;image

Bence Kerim Frei, Sivok ve Sezer çok para alıyorlar. Gerisi gayet normal.

playeray
31.Ocak.2015, 21:25
İsmail ne alıyor o kadar ya

footballer33
31.Ocak.2015, 22:56
Ben de neden euro bazında sözleşme yaptığımızı anlamam. Versenize abi TL üzerinden! AB ülkesiyiz sanki, herkes euroyla maaş alıyor!

Nocna Mora
01.Şubat.2015, 00:08
İsmail ne alıyor o kadar ya

TL üzerinden yazıyor ama o.

playeray
01.Şubat.2015, 01:29
TL üzerinden yazıyor ama o.

Ha tamam şimdi fark ettim

footballer33
06.Şubat.2015, 02:05
Güleriz, ağlanacak halimize!

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10959675_708511155914454_479153706110750712_n.jpg? oh=c4eab15f0a3d6a7bed1c8e3eb1e7ba31&oe=554933D4&__gda__=1433183823_56f1e56176db3abeca054c7253b22a7 e

Namzet
06.Şubat.2015, 04:56
Çok erken gerçek Beşiktaşlı oldular :) Şaka bir yana iki yeni transferinde sakatlanması kötü olmuş

byariff
06.Şubat.2015, 13:50
Biliç ,kardeşi oyuncu satsın diye Beşiktaş'a aynı ayağından iki kere ön çapraz bağ ameliyatı olan oyuncuyu aldırırsa olacağı bu (Miloseviç)

CaptainAmerica
06.Şubat.2015, 16:53
Biliç ,kardeşi oyuncu satsın diye Beşiktaş'a aynı ayağından iki kere ön çapraz bağ ameliyatı olan oyuncuyu aldırırsa olacağı bu (Miloseviç)sağ ayak 5. tarak kemiğinde kırık ile ne alaka ?? Ayrıca 2 kere çapraz bağı kopmuş bile olsa bu oyuncunun gelecekte iyi bir oyuncu olmayacağı anlamına mı gelir

footballer33
06.Şubat.2015, 16:58
Biliç ,kardeşi oyuncu satsın diye Beşiktaş'a aynı ayağından iki kere ön çapraz bağ ameliyatı olan oyuncuyu aldırırsa olacağı bu (Miloseviç)
Adamın ayak tarak kemiği kırılmış, sen çapraz bağ falan diyorsun. Bilic'i ve kardeşini çok iyi tanıyorsun galiba, bu kadar net konuştuğuna göre.

Ayrıca, Bilic tecrübeli stoper istiyordu; ancak scout ekibinin önerisiyle Milosevic transfer edildi.

Her şey bir yana, 23 yaşındaki bir futbolcuyu 1 milyon euro vererek transfer ettik. En kötü ihtimalle aldığımız paraya satarız. Elimizde patlama durumu olmaz bence Milo'nun.

byariff
06.Şubat.2015, 20:25
pardon kaynagi yazmayi unutmusum bursasporun eski teknik menajeriymis galiba.. keep calm gençler..

https://twitter.com/MehmetSuhaSidal/status/563438085527330816

https://pbs.twimg.com/media/B9G-GiiCEAAAQZM.jpg:large

footballer33
06.Şubat.2015, 20:55
Evet, şimdi oldu. Opare konusunda haklısın. Son 6 aydır maça çıkamamış sanırım. Devre arasında alınacak bir risk değildi, Opare'yi transfer etmek; ama aldılar o riski maalesef. Neyse ki, sahalardan 10 gün uzak kalacağı açıklandı.

Ben sezon bitiminde Opare'nin gönderilip yerine sözleşmesi bitecek sağ beklerden birinin transfer edilmesini isterim. Maxi Perreira gibi.

Ralph
11.Şubat.2015, 14:51
18 günde 6 maçlık ağır bir periyota giriyoruz;

Kayserispor
Bursaspor
Liverpool
Eskişehirspor
Liverpool
Balıkesirspor

Kryptonite
11.Şubat.2015, 15:04
Eğer şampiyon olmak istiyorsa BJK bu lig maçlarından en az 7 puan çıkarması lazım.Bursaspor maçı ve Eskişehir maçı baya zor geçecek lig açısından.Liverpoolu da eleyeceğiz diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalım son zamanlar baya toparlandı adamlar

Namzet
11.Şubat.2015, 15:56
Bu fixtürde ligde durumu ne olacak belli olur Beşiktaşın

Nocna Mora
11.Şubat.2015, 16:30
pardon kaynagi yazmayi unutmusum bursasporun eski teknik menajeriymis galiba.. keep calm gençler..

https://twitter.com/MehmetSuhaSidal/status/563438085527330816

https://pbs.twimg.com/media/B9G-GiiCEAAAQZM.jpg:large

Demba Ba'da müzmin sakat zaten. :)

BaGa TaRKaN
22.Şubat.2015, 22:12
Şansal Büyüka'ya Göre Beşiktaş-Liverpool Maçı Öncesi Şimdiden 61.000 Biletin Satıldığı Belirtiliyor.

Desenize Atatürk Olimpiyat Stadı Uzun Bir Aradan Sonra Bir Karnaval Görecek.

footballer33
22.Şubat.2015, 22:53
Esas karnaval, rakibi elersek yaşanacak; ama açıkçası o konuda bir umudum yok.

footballer33
27.Şubat.2015, 16:32
Esas karnaval, rakibi elersek yaşanacak; ama açıkçası o konuda bir umudum yok.
Yanıldığım için çok mutluyum. :)

Bu arada, rakip Club Brugge ile daha önceden de maçımız olmuştu. O günden bu güne sadece Serdar Kurtuluş kalmış takımda. :D

https://scontent-bru.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10622830_946136585426734_1772460683350014927_n.jpg ?oh=f5ef2ee1d784d6f1b67ba690edbfc656&oe=557DEF31

https://www.youtube.com/watch?v=MTaUMZX5Zb8

Ralph
27.Şubat.2015, 20:52
Fiko başgan 2 transfer yapacağımızı söyledi sene sonunda. Hatta arada gidip izliyorum dedi.

footballer33
27.Şubat.2015, 21:49
Fiko başgan 2 transfer yapacağımızı söyledi sene sonunda. Hatta arada gidip izliyorum dedi.
Opare geldi sayalım. Onu saymazsak stoper ve orta saha alacaklar galiba.

Aslında bize İsmail'i yollayıp iyi bir sol bek almaları da şart. Opare sağ bekte kullanılır, yeni sol bek de 11'e girer. Bunun dışında, ŞL'ye kalırsak kaleci ve forvet de gerekli.

Ralph
27.Şubat.2015, 21:50
Forvette olabilir

nostalgia
27.Şubat.2015, 21:58
Demba ba sakatlandığında başı kesik tavuğa dönüşüyoruz forvet şart.

footballer33
03.Mart.2015, 17:15
Doğum günün kutlu olsun BEŞİKTAŞ'ım! Nice 112 yıllara, SİYAH'ınla BEYAZ'ınla!

https://www.youtube.com/watch?v=AOECNb7Yi44&feature=share

Nocna Mora
03.Mart.2015, 22:20
Opare geldi sayalım. Onu saymazsak stoper ve orta saha alacaklar galiba.

Aslında bize İsmail'i yollayıp iyi bir sol bek almaları da şart. Opare sağ bekte kullanılır, yeni sol bek de 11'e girer. Bunun dışında, ŞL'ye kalırsak kaleci ve forvet de gerekli.

Opare sol bekte oynadığı kadar iyi oynamıyor sağ bekte. Gidiyor dönmüyor. Aynı şey Sabri'de de vardı. Sol da daha disiplinli oynuyorlar hata yapmama kaygısıyla, daha iyi oluyor. Opare, Ramon ikilisi sol bek oynar seneye. Opare 11, Ramon yedek. Sağ bekte Serdar çok iyi performans gösteriyor bence. Bir sağ bek transferi olacaktır yedek için. Bunlar dışında Atiba-Veli tipi bir oyuncu daha bulmalılar.

Cenk
Serdar Franco Ersan Opare
Atiba Veli
Gökhan AMC Sosa
Demba Ba

şeklinde iyi bir kadro olacaktır. Sosa 10 numara mevkiinde etkili değil. Sosa Olcay'ın mevkisinde oynayınca savunmaya iyi yardım eden bir isim. Bence iyi teknik bir 10 numara ile iyi bir takım olabilir Beşiktaş.

playeray
03.Mart.2015, 23:51
Bence Veli'nin yerine oyuncu lazım

footballer33
04.Mart.2015, 00:19
@Nocna Mora;

Opare neresi için düşünülüyorsa diğer beke mutlaka 1 transfer gerekiyor zaten, Opare'nin kalacağını varsayarak konuşacak olursak.

Atiba-Veli bölgesine Ernst&Giunti tarzı bir orta saha şart mutlaka. Şampiyonlar Ligi'ne kalırsa bu ikili yetersiz kalır. Kaldı ki, Atiba'nın kalıp kalmayacağı kesin değil henüz ve yeni stada geçeceğimiz sezonda her mevkiide çok güçlü olmalıyız.

Sosa'nın şu anki form durumuyla uzun maratonda bizi taşıyacak bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum. Ya ofansif bir kanat oyuncusu ya da ofansif bir orta saha almalıyız. Bu şekilde bahsini ettiğimiz yerlerde bir sorun yaşamayız 3 kulvarlı bir sezonda.

HeracLes
06.Mart.2015, 15:26
Fikret başkan iki transferin içinde Opareyi saymıyordur geçen yıl Töre ve Mottada olduğu gibi. Oparenin dışında bek alacaklarını sanmıyorum ama kesinlikle bir sol bek alınmalı. İsmail Köybaşı inanılmaz güçsüz, Motta da pimi çekilmiş bir bomba. İkisiyle de sezon yürümez, dönem dönem iş yapabilirler orası ayrı. İsmail'in yerli olmasından dolayı ve alınacak sol bekin iyi olması şartıyla Mottaya yol verirdim ben olsam.

Onun dışında Sivokun yerine tecrübeli bir stoper, forvet ve kanat mevkilerinde oynayabilen genç bir yabancı bekliyorum ben. Kısa ve çevik, Ba ile bu tarz bir oyuncu çok iş yapar.

footballer33
06.Mart.2015, 22:08
Fikret başkan iki transferin içinde Opareyi saymıyordur geçen yıl Töre ve Mottada olduğu gibi. Oparenin dışında bek alacaklarını sanmıyorum ama kesinlikle bir sol bek alınmalı. İsmail Köybaşı inanılmaz güçsüz, Motta da pimi çekilmiş bir bomba. İkisiyle de sezon yürümez, dönem dönem iş yapabilirler orası ayrı. İsmail'in yerli olmasından dolayı ve alınacak sol bekin iyi olması şartıyla Mottaya yol verirdim ben olsam.

Onun dışında Sivokun yerine tecrübeli bir stoper, forvet ve kanat mevkilerinde oynayabilen genç bir yabancı bekliyorum ben. Kısa ve çevik, Ba ile bu tarz bir oyuncu çok iş yapar.
İsmail'in yerli olması bir şey ifade etmiyor artık. Yabancı sınırı 14'e çıktı çünkü. Sözleşmesi de 2016'da bitecek zaten, o yüzden Motta'nın yedek kalıp İsmail'in gönderilmesi daha mantıklı bence.

HeracLes
06.Mart.2015, 23:55
İsmail'in yerli olması bir şey ifade etmiyor artık. Yabancı sınırı 14'e çıktı çünkü. Sözleşmesi de 2016'da bitecek zaten, o yüzden Motta'nın yedek kalıp İsmail'in gönderilmesi daha mantıklı bence.
Kadroda 14 yerli şart, ve bulundurduğun her yabancı için para ödüyorsun. Benim Motta ile İsmail arasında gördüğüm tek fark karakter. Motta daha agresif, daha hırslı. İsmail'in 5 yılda bir arpa boyu yol gidememesi ve Mottanın kısıtlı yetenekleri ile buralara gelmesi bunu gösteriyor.

Motta'yı yönetimin geldiği günden beri yaptığı en büyük hata olarak görüyorum. Allah Opare'den razı olsun, bizi bu dertten kurtardı. Motta formayı zor bulur artık.

footballer33
07.Mart.2015, 00:42
Kadroda 14 yerli şart, ve bulundurduğun her yabancı için para ödüyorsun. Benim Motta ile İsmail arasında gördüğüm tek fark karakter. Motta daha agresif, daha hırslı. İsmail'in 5 yılda bir arpa boyu yol gidememesi ve Mottanın kısıtlı yetenekleri ile buralara gelmesi bunu gösteriyor.

Motta'yı yönetimin geldiği günden beri yaptığı en büyük hata olarak görüyorum. Allah Opare'den razı olsun, bizi bu dertten kurtardı. Motta formayı zor bulur artık.
Cenk Gönen, Tolga, Günay, Serdar, Atınç, Ersan, Veli, Tolgay, Oğuzhan, G.Töre, Kerim, Olcay, Mustafa Pektemek, Cenk Tosun...

14 yerliyi yakaladık bile. :) Bunlara Necip, kiralıktan dönecek yerliler, altyapıdan gelecek 2-3 isim ve transferleri de ekleyince 20 yerliyi bile geçeriz. Bu konuda sorun olmaz yani.

İsmail, 2016'da bitecek sözleşmesi de düşünülerek elden çıkarılmalı bence. Takasta bile kullanılabilir, bir sakıncası yok benim için. :)

Nocna Mora
07.Mart.2015, 03:34
Bence Opare'yi kullanacaktır Bilic. Piyasasını yaratıp satacaklardır. Franco'nun da satılmasını bekliyorum ben 1-2 sene içerisinde. İyi hamlelerdi bunlar. Beşiktaş'ın yerli oyuncuları çok kaliteli oldu. İyi yabancılarla birleştirirlerse güzel bir kadro yakalayacaklar.

BaGa TaRKaN
02.Nisan.2015, 01:23
Bu Geyik Kopardı Beni :n:

http://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/11017204_989435687757810_2592819695196647830_n.jpg ?oh=dd5b09684249ec769e6948ed3d5c30f0&oe=5570EFE4&__gda__=1436775822_ae90c0f8704fecdc8d102a8f9ff06aa 7

http://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/11081171_989435671091145_5240283500689548051_n.jpg ?oh=b47739e9731242dbb105305f3748357b&oe=55A1FC25&__gda__=1433489999_d8438a2f5b02accc9c6ccf5214017bd 9

mustangshelby
05.Nisan.2015, 06:37
https://www.youtube.com/watch?v=la6OGk8csj0&feature=youtu.be

playeray
15.Nisan.2015, 16:00
10 milyon dolar haciz gelmiş

europeanconquer
15.Nisan.2015, 16:34
Geçmiş olsun Beşiktaş'a,umarım gerekli parayı bulup kulübün eşyalarını en kısa sürede ait olduğu yere getirirler.

E.Cartman
15.Nisan.2015, 17:19
Geçmiş olsun.
Tahrik etme amacım falan yok beyler, komik olmuş o yüzden paylaşıyorum :n::n:

https://pbs.twimg.com/media/CCozerRUwAEopws.jpg:large

Unsal123
15.Nisan.2015, 17:26
Geçmiş olsun.
Tahrik etme amacım falan yok beyler, komik olmuş o yüzden paylaşıyorum :n::n:

https://pbs.twimg.com/media/CCozerRUwAEopws.jpg:large
Amacın çok ama çok belli tahrik.

footballer33
16.Nisan.2015, 01:24
Baba Hakkı'nın ölüm yıldönümünde kendisini rahmetle anarken onun ve Süleyman Seba'nın emanet ettiği Beşiktaş'ı bu durumlarda görmek beni çok ama çok üzüyor. Bu günlere gelmemizde emeği geçen başta tüpçü TFF Başkanı olmak üzere herkese Allah'larından bulsunlar diyorum. Hakkım varsa da haram zıkkım olsun bu şahıslara!

Son sözüm de Fikret Orman'a: Yeter artık Fikret, Beşiktaş'ı terk et!!!

Nocna Mora
15.Mayıs.2015, 03:16
Fikret Orman'la alakası yok. Kulüpte 1 kuruş para yok.

footballer33
30.Mayıs.2015, 13:01
Slaven Bilic, Tomas Sivok ve Uğur Boral'a veda edildi. Hizmetleri için teşekkürler hepsine. Özellikle de Sivok'un yeri bende ayrıdır. Ronaldo'dan sonra bize gelen en iyi stoperdi. Yolu açık olsun.

playeray
24.Temmuz.2015, 20:04
Veli 3 ay daha sakatmış. Ne zamandır yok artık bu süreden sonra geri dönse ne faydası olur

footballer33
24.Temmuz.2015, 22:50
Artık bir zahmet orta sahaya adam alsınlar yani. Aslında 2 transfer lazım o bölgeye; ama bir tanesine de razıyım ben. Hiç almamalarından iyidir. Tabii, alacakları adam G.İnler, Cambiasso veya o ayarda olmalı.

Nocna Mora
24.Temmuz.2015, 23:25
İnler baya iyi olur Atiba'nın yanına.

Bulstrap87
26.Temmuz.2015, 21:24
nice hazırlık macını izledim simdi ismail köybası yedek daahi olamaz bu takıma her topu kaptırdı cenk tosun ve olcay iyi yedek olur necip de yedek olamaz kesinlikle gönderilmesi lazım. oguzhan bu sene oynar serdar kurtulusta ii yedek olur. orta saha ve forvet sart bu takıma..

mustangshelby
27.Temmuz.2015, 00:08
Orta saha - Forvet - Kaleci kesin alınmalı Beck'i beğenmedim, Tosic eh işte, Eslem'i çok beğendim üzerine düşülmesi lazım, ayrıyetten Cenk TOSUN soyadını Kerim'e devretse yeridir Tosunpaşa gibi olmuş, Oğuzhan Samet AYBABA döneminden sinyaller verdi, Pedro büyük takım stoperi olmadığını tekrar kanıtladı, Ersan sakatlık öncesi formunun sinyallerini verdi, Necip - İsmail -Mustafa bu takımın yedeğini bırak adamı dahi olamayacağını kanıtladılar anlayacağınız bu sene işimiz zor. Gomez - İnler ve iyi bir kaleci alınırsa belki daha iyi şeyler konuşabiliriz.

Bulstrap87
09.Ağustos.2015, 21:56
olimpiyakos Beşiktaş maçını izliyorum takım pek iyi degil tam kadro oynuyoruz.

defans hattını begendim beck rdolfo ersan tosic iyi 4 lü olmus atiba iyi ancak yanına kesinlikle iyi biri alınmalı necip oynuyor sahada var mı yok mu belli degil. trabzonun aldıgı mbia yı biz almıs olsak 10 numara iş yapmıs olacakmısız oguzhan da pek iyi degil. quaresma bildiginiz gibi tek hareketli o suanda ataklarda gökhan töre kötüydü suana kadar gomez kondisyonu pek iyi degil sanırım ama pozisyon takibi iyi bir pozisyon yakaladı vurusu da güzeldi ama olmadı.
kaleye gelecek olursak birisi su tolgaya söylemesi lazım her degajı ileriye vuruyor sürekli geri gelip atak oluyor defanstan oyun kuramıyoruz tolga yüzünden her gelen topu ileri dikiyor adam sinir olmamak elde degil. bir ortasaha alırsak iyi bir takım oluruz bu sene ben umutluyum ancak ortasaha gelmezse işimiz cok zor.

playeray
09.Ekim.2015, 13:58
Takımımızın İbrahim Toraman ile olan sözleşmesi karşılıklı feshedilmiş. Evet yeni feshedilmiş. 2 yıl öncesinin haberi değil, yeni.

ozan42
18.Mayıs.2016, 21:38
Bu konuyu biraz canlandıralım yahu en güzel zamanlarını yaşıyor takımımız.

footballer33
03.Eylül.2016, 21:57
3,5 ay sonra ilk yorumu ben yazayım konuya:

Bugünkü hazırlık maçını izledim, çok sağlam bir takım izleyeceğiz inşallah bu sezon. Rakip, G.Antep olduğu için fazla uçmak istemiyorum; ama ligde de oynayacağımız takımlar ve ligin kalitesi ortada.

Geçen seneden daha etkili bir Beşiktaş olacağını düşünüyorum, çünkü orta sahada Sosa'nın yerine Talisca ve G.Inler ile 2 hamle birden yaptık. Beklerimiz de çağ atladı resmen. İsmail ve Serdar'dan bir anda GG, Caner ve Adriano'ya evrildi sol&sağ bek. Tek soru işareti forvet gibi görünüyorsa da, Aboubakar güçlü fiziği ve defans arkasına sarkma özelliğiyle ligde çok iyi işler yapar.

En büyük şansımız, Şenol Hoca olacak elbette geçen sene olduğu gibi.

Maşallah diyelim, nazar değmesin! :)

footballer33
28.Aralık.2016, 23:20
3,5 ay sonra ilk yorumu ben yazayım konuya:

Bugünkü hazırlık maçını izledim, çok sağlam bir takım izleyeceğiz inşallah bu sezon. Rakip, G.Antep olduğu için fazla uçmak istemiyorum; ama ligde de oynayacağımız takımlar ve ligin kalitesi ortada.

Geçen seneden daha etkili bir Beşiktaş olacağını düşünüyorum, çünkü orta sahada Sosa'nın yerine Talisca ve G.Inler ile 2 hamle birden yaptık. Beklerimiz de çağ atladı resmen. İsmail ve Serdar'dan bir anda GG, Caner ve Adriano'ya evrildi sol&sağ bek. Tek soru işareti forvet gibi görünüyorsa da, Aboubakar güçlü fiziği ve defans arkasına sarkma özelliğiyle ligde çok iyi işler yapar.

En büyük şansımız, Şenol Hoca olacak elbette geçen sene olduğu gibi.

Maşallah diyelim, nazar değmesin! :)
Maalesef çok uçmuşuz. :) Futbol anlamında hiç tatmin olamadığım bir sezon geçiriyoruz. Şanslıyız ki, FB ve GS de iyi durumda değiller sıralama anlamında.

Devre arası, bizim için çok iyi zamanda geldi aslında. Umarım, stoper ve forvet transferleri es geçilmez.

Nocna Mora
29.Aralık.2016, 15:26
Gökhan İnler gibi bitmiş bir oyuncuyu yedek kulübesi için almak dünyanın en saçma transferiydi. Necip gibi takıma ruh katan ve kulübeden her zaman iyi katkı yapan bir oyuncu yerine 32-33 yaşında beli dönmeyen ve 2 milyon euro maaş alan bir topçu getirdiler. Necip'i de rotasyonda geri attı, katkısı da yok. İnanılmaz derecede kötü bir transferdi. Parayı savurdular.

Sol bek Adriano ve Caner iyi transferler buna lafım yok ama ikisine de as oyuncu maaşı vermek cok anlamsızdı. Sosa yerine gelen Talisca bence yine etkili bir oyuncu ve daha çok şans bulmalı, en kötü sağ açıktan içe kat eden oyuncu olarak oynamalı. Gizli santrafor gibi.

aytekin79
29.Aralık.2016, 23:26
Stopere Chedjue hayırlı olsun şimdiden. Fikret Orman kaçırmaz bu fırsatı diye düşünüyorum.

footballer33
05.Ocak.2017, 00:39
Stopere Chedjue hayırlı olsun şimdiden. Fikret Orman kaçırmaz bu fırsatı diye düşünüyorum.
Matej Mitrovic diye birini aldık bile. :) İnşallah, sonu Pedro ve Milosevic gibi olmaz.

Cengo
13.Ocak.2017, 05:20
Gökhan İnler gibi bitmiş bir oyuncuyu yedek kulübesi için almak dünyanın en saçma transferiydi. Necip gibi takıma ruh katan ve kulübeden her zaman iyi katkı yapan bir oyuncu yerine 32-33 yaşında beli dönmeyen ve 2 milyon euro maaş alan bir topçu getirdiler. Necip'i de rotasyonda geri attı, katkısı da yok. İnanılmaz derecede kötü bir transferdi. Parayı savurdular.

Sol bek Adriano ve Caner iyi transferler buna lafım yok ama ikisine de as oyuncu maaşı vermek cok anlamsızdı. Sosa yerine gelen Talisca bence yine etkili bir oyuncu ve daha çok şans bulmalı, en kötü sağ açıktan içe kat eden oyuncu olarak oynamalı. Gizli santrafor gibi.

Adriano kronik sakat. Beşiktaş satmak için çaba sarf ediyor. Oyununu nasıl beğendiğinize de şaşırdım. Caner de sezonu kapattı. Sağlam döneceğine de pek emin değilim. Çapraz bağ sakatlıkları kariyer bitirebiliyor. Necip zaten sınırlı oyuncu, Veli de sakatlık dönüşü fizik olarak tükenmiş durumda. Beck zaten etkisizdi, Gökhan da istikrarsız.1 maç oynadı, 4-5 maç yok. Gökhan'daki düşüş geçen seneden beri çok ciddi gidiyor. Beşiktaş kritik mevkilerde gizli bir krizin içinde. Talisca da çok sakatlandığı ve eforlu oynayamadığı için Benfica'dan gönderilmiş bir oyuncu. Beşiktaş'ın formatını da ayrıca bozuyor. Şenol Güneş asimetrik diziliş denemek için 4 takla attı ilk yarı boyu. Sosa'nın ne kadar değerli olduğunu herkes görmüş oldu böylece.

Galatasaray Chedjou'yu satmaya çalışacak. Beşiktaş'ın ilgilenmesinden rahatsız olmuşlar. Sözleşme feshi beklemeyin.

kraldost
17.Şubat.2017, 07:03
Caner de sezonu kapattı. Sağlam döneceğine de pek emin değilim. Çapraz bağ sakatlıkları kariyer bitirebiliyor. .

Düzeltme yapayım Caner Erkin'in Çapraz bağları değil kopan aşil tendonu .

BaGa TaRKaN
21.Şubat.2017, 15:15
Mitroviç'e Ayrı Bir Patantez Açayım. Şuana Kadar 2-3 Maç da Oynadı Avrupa Ligi de Dahil Adama Mest Olmuş Durumdayım.

Eğer Böyle Devam Ederse Dünya Standartlarının da Üzerinde Geriden Oyun Kurabilen Mükemmel Bir Stoper Kazandık. Kim Aldıysa Kim İzlediyse Helal Olsun.

Ayrıca Babel'i ve G.İnler'i de Kim Aldıysa Kim Kakaladıysa Bize Ona da (Foruma Aykırı Olacağından Susuyorum) Ayrıca Kötü Niyetlerimi Gönderiyor Selamlarımı İletiyorum :icon_twisted:

footballer33
09.Nisan.2017, 15:58
Eee, eğleniyor muyuz gençler? :)

Atiba Hutchinson, kutlamalar başlasın! :D