PDA

View Full Version : Beşiktaş Sohbet Alanı

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22

Ralph
22.Aralık.2013, 00:23
Az vermişler. Verseydiler kıdem tazminatını defolsa gitseydi :)

MoisHaLe
22.Aralık.2013, 01:07
ohh iyi olmuş keşke daha çok verseydiler..

footballer33
22.Aralık.2013, 01:34
'Özen,Fernandes'in Biletini Kesti''

Beşiktaş Sportif Direktörü Önder Özen, Elazığspor karşılaşmasının ardından çok önemli açıklamalarda bulundu.

Mersin İdman Yurdu - BeşiktaşMersin İdman Yurdu - Beşiktaş Caja Laboral Maçın'dan Yansıyanlar!Caja Laboral Maçın'dan Yansıyanlar! Beşiktaş Türkiye Kupasında Yarı FinalBeşiktaş Türkiye Kupasında Yarı Final Beşiktaş'ın 4-1 kazandığı maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özen, sakatlığını bahane ederek idmanlara çıkmayan Manuel Fernandes hakkında sert ifadeler kullandı.
İşte Özen'in o açıklamaları;
"Bu galibiyetle taraftarımız da biraz nefes almalı. Ben profesyonel kaygıları anlayabilecek birisiyim. Amatör ruh nedir bugün onu gördük. Belki maçı izlmeyenler görmemiş olabilir. Derin bir kadroya sahibiz ama cezalı ve sakatlarımız var. Profesyonel kaygıları olan oyuncularımız da var. Belki bir süre sonra bizim oyuncumuz olmayacak onlar"
"Sakat olmasına rağmen Gökhan Töre benim odama geldi ve 'hocam ben hastaneye gitmek istiyorum' dedi. 'MR çektirmek istiyorum. Kadro bu kadar eksikken böyle kötü bir günde oynama ihtimalım yüzde 1 bile olsa değerlendirmek istiyorum' dedi. MR'ı çektirdiler, koşarak geldi. Taktik toplantıya yetişemedi. Kapıya dayandı 'ben oynamak istiyorum' dedi. Amatörce olabilir, Uğur'un ağrılar içinde oynaması amatörce olabilir. Olcay'ın bugün ciğerleri patlarcasına koşması amatörce bulunabilir. Tolga geçen hafta gördünüz büyük bir acı yaşadı. 48 saat sonra her şeyi bir kenara bırakıp amatörce mücadele etti"

'FERNANDES İLE GÖRÜŞTÜM'
"Az sayıdaki taraftara da teşekkür etmek istiyorum. Hepsine helal olsun. Soyunma odasına bu akşam bulunan herkese helal olsun."

"Az önce söyledim. Profesyonel kaygıları anlarım. Beşiktaş'ın profesyonelleri yönetim kurulu üyesi de anlar ama amatör ruhla değerlendirilir. Geçmişte böyle oldu yine öyle olacak. kontratlı oyuncu. Avukatlarla kendisine ceza tebliğ edildi. Bundan sonra ne olacağı konusunda kendi aramızda konuştuk. Benim Beşiktaş adına kaygılarım var. O da bunları değerlendirecektir. Gözlemlerimi yönetim kurulu ile paylayaşacağım. Buna göre bir karar çıkacaktır."

Kaynak: Kartalbakisi.com

-------------------------------------

Yazılanlar doğru veya değil, bilmiyorum; ama gerçeklik payının yüksek olduğunu düşünüyorum. İstediğim şu ki; Fernandes, devre arasında kesinlikle gönderilmeli.

kumbara
22.Aralık.2013, 01:37
Fernandes ile sahada 1 kişi eksik oynuyoruz. İster fener ister gs alsın umrda değil, oğuzhan varken gözüm kapalı yollarım. Şu takımda veli-oğuzhan-atiba orta sahası ligi kasıp kavurur, olcay ve töre'yi saymıyorum bile o derece.

footballer33
22.Aralık.2013, 02:14
Fernandes ile sahada 1 kişi eksik oynuyoruz. İster fener ister gs alsın umrda değil, oğuzhan varken gözüm kapalı yollarım. Şu takımda veli-oğuzhan-atiba orta sahası ligi kasıp kavurur, olcay ve töre'yi saymıyorum bile o derece.
Aslında PSG'den ayrıldıktan sonra boşta kalan Sissoko'yu alsak 10 numara bir transfer olur. Atiba ile yan yana koyarsın, önlerinde de Oğuzhan ile ligi yararlar; fakat yönetimin aklına bile geleceğini düşünmüyorum bunun. İnşallah, Sissoko'yu alırlar da bana güzel bir kapak olur.

Ayrıca stoper, sağ bek ve kanat forvet de şart takıma. Bunun için de, ismi sıkça dile getirilen Lescott ve Ronaldinho ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Veysel Sarı transferleri harikulade olur. Başkan, Fikret Orman olunca böyle büyük transferler beklemek de zor oluyor; ama ne yaparsın? Bizimkisi de züğürt tesellisi işte! :uzgun: Gurbetçi 1-2 isim alınır, Önder Özen tarafından ve yurtiçinden de yetersiz 1 veya 2 yerli isim alırlar, geçer gider yine.

GeNç KaRTaL
22.Aralık.2013, 02:18
Bugün uzun süre sonra duran toptan gol bulduk.(her ne kadar kalecinin hatası olsa da) En önemli silahlarımızdan birisiydi bu duran toplar ve sağolsun Fernandes bey yatışa geçtiğinden beri bu silahdan da mahrum kaldık.

kumbara
22.Aralık.2013, 02:23
Aslında PSG'den ayrıldıktan sonra boşta kalan Sissoko'yu alsak 10 numara bir transfer olur. Atiba ile yan yana koyarsın, önlerinde de Oğuzhan ile ligi yararlar; fakat yönetimin aklına bile geleceğini düşünmüyorum bunun. İnşallah, Sissoko'yu alırlar da bana güzel bir kapak olur.

Ayrıca stoper, sağ bek ve kanat forvet de şart takıma. Bunun için de, ismi sıkça dile getirilen Lescott ve Ronaldinho ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Veysel Sarı transferleri harikulade olur. Başkan, Fikret Orman olunca böyle büyük transferler beklemek de zor oluyor; ama ne yaparsın? Bizimkisi de züğürt tesellisi işte! :uzgun: Gurbetçi 1-2 isim alınır, Önder Özen tarafından ve yurtiçinden de yetersiz 1 veya 2 yerli isim alırlar, geçer gider yine.

Bence büyük transferler yerine şöyle gelecek vaadeden yerli veya yabancı oyuncular alınmalı. Fernandes gittikten sonra oğuzhan'ın olmadığı maçlarda olcay önde oynarsa solda kerim'i düşünmeleri lazım artık. Töre-frei tarzı oyuncuların alınmasından yanayım her zaman ama yaratıcı özelliği yüksek bir orta saha, sağ bek ve stoper ilaç olur. En azından forvet bölgesi tek kulvarda bizi götürür diye düşünüyorum. Sene sonu eneramo,holosko,escude ve fernandes'in gidişi ile kontenjan boşluğu ile2 kaliteli yabancı ama gerçekten verim alabiliceğimiz yabancılar ile sağlam bir yerli iskeleti bizi şampiyon yapabilir.

footballer33
22.Aralık.2013, 02:34
Bence büyük transferler yerine şöyle gelecek vaadeden yerli veya yabancı oyuncular alınmalı. Fernandes gittikten sonra oğuzhan'ın olmadığı maçlarda olcay önde oynarsa solda kerim'i düşünmeleri lazım artık. Töre-frei tarzı oyuncuların alınmasından yanayım her zaman ama yaratıcı özelliği yüksek bir orta saha, sağ bek ve stoper ilaç olur. En azından forvet bölgesi tek kulvarda bizi götürür diye düşünüyorum. Sene sonu eneramo,holosko,escude ve fernandes'in gidişi ile kontenjan boşluğu ile2 kaliteli yabancı ama gerçekten verim alabiliceğimiz yabancılar ile sağlam bir yerli iskeleti bizi şampiyon yapabilir.
Ben de bunu söylüyorum zaten. Gidecek yabancıların yerine sağlam, takım sıkıştığı zaman ortaya çıkıp Drogba gibi ya da Sow tarzı transferler lazım. Bunu da, başarılı olmak istiyorsak şimdi yapmalıyız; sezon sonunda değil.

Gelecek vaadeden transferler Önder Özen'in işi ve o da, bu konuda çalışmalar yapıyordur sanırım. Mesela Samed Yeşil ismi geçiyor; ancak takımı da gelecek vaadeden isimlerle doldurmak doğru değil. Sezon başına yerli olarak Ömer, Kerim Frei ve Gökhan Töre, yabancı olarak da Franco transferleri örnek gösterilebilir. Baktığımız zaman, maalesef sadece Gökhan Töre forma şansı bulabiliyor. Yine genç ve gelecek vaadeden isimleri alıp oynatmayacaksak ne anladık bu işten?

Şampiyonluk yolunda tecrübe faktörü çok önemli, başta yazdığım örneklerde görüldüğü üzere. O yüzden, 1-2 yaşlı ismin zararı değil; faydası bile olur takıma. En basitinden; Ronaldinho geldiğinde Oğuzhan'ın ve Muhammed'in gelişimine çok önemli katkısı olacağına eminim. Kazandıracağı maçlar da cabası... :)

kumbara
22.Aralık.2013, 03:14
Ben de bunu söylüyorum zaten. Gidecek yabancıların yerine sağlam, takım sıkıştığı zaman ortaya çıkıp Drogba gibi ya da Sow tarzı transferler lazım. Bunu da, başarılı olmak istiyorsak şimdi yapmalıyız; sezon sonunda değil.

Gelecek vaadeden transferler Önder Özen'in işi ve o da, bu konuda çalışmalar yapıyordur sanırım. Mesela Samed Yeşil ismi geçiyor; ancak takımı da gelecek vaadeden isimlerle doldurmak doğru değil. Sezon başına yerli olarak Ömer, Kerim Frei ve Gökhan Töre, yabancı olarak da Franco transferleri örnek gösterilebilir. Baktığımız zaman, maalesef sadece Gökhan Töre forma şansı bulabiliyor. Yine genç ve gelecek vaadeden isimleri alıp oynatmayacaksak ne anladık bu işten?

Şampiyonluk yolunda tecrübe faktörü çok önemli, başta yazdığım örneklerde görüldüğü üzere. O yüzden, 1-2 yaşlı ismin zararı değil; faydası bile olur takıma. En basitinden; Ronaldinho geldiğinde Oğuzhan'ın ve Muhammed'in gelişimine çok önemli katkısı olacağına eminim. Kazandıracağı maçlar da cabası... :)

Roni ayrı bir olay tabi :D ama bu zamana kadar büyük paralara yaşlı ve yürüyen adamlar alındı. Bu yüzden sansasyonel transferlerden ziyade tecrübeli ama görev adamı, "profesyonel" oyuncu alabiliriz. Burda kendine tapıldığını yada ilah olduğunu zanneden oyuncular değilde, "ernst,cisse,webo,sow,kuyt" tipinde işini iyi yapan oyuncular her zaman kabulümdür. Sırf taraftara iyi görünmek için milyon euro'lara, katar'da oynayamayacak tipte oyuncuların şu formayı giymesini istemiyorum.

Ralph
22.Aralık.2013, 03:57
Şimdi düşündüm de... Fernandes ile nereden nereye. Bir futbolcu kendi anca bu kadar antipatikleştirebilir.

Ralph
22.Aralık.2013, 16:53
http://img546.imageshack.us/img546/5388/ms8t.png (http://img546.imageshack.us/i/ms8t.png/)

http://img809.imageshack.us/img809/6503/cudb.png (http://img809.imageshack.us/i/cudb.png/)

GeNç KaRTaL
22.Aralık.2013, 17:40
Tepki göstermek güzel ama malesef bu tepkilerin bir etkisi olmuyor TFF bazında.Diğer takım taraftarları da yaptılar ama ben TFF'dekilerin gram umursadıklarını sanmıyorum.Bildiklerini okumaya devam ediyorlar.

anil luque
22.Aralık.2013, 21:53
şu tuğrul yenidoğan yetersizinin kulüple ilişiği acilen kesilsin allah aşkına. binlerce taraftar tff binasına protesto yürüyüşü düzenliyor ama kulüp televizyonu oralı bile değil. yazıktır günahtır aldığın parayı hak et biraz.

uAburak89
23.Aralık.2013, 17:32
İsmail Köybaşı yine sakatlanmış, Beşiktaş'ın ona güvenip plan yapmaması lazım, bu saatten sonra işi çok zor.

Ralph
23.Aralık.2013, 17:39
Her yer yirtik, her yer 2. Derece!

#Direnismailkoybasi

anil luque
23.Aralık.2013, 18:14
Muska falan yaptırsak.

GeNç KaRTaL
23.Aralık.2013, 19:08
Muska falan yaptırsak.

Bence direk vuralım tüfekle.(at misali)

footballer33
24.Aralık.2013, 02:46
Part 1

Part 2

Bu arada tek şanssız branşımız futbol değil, basketbolda da sakatlıklardan belimizi doğrultamıyoruz. Doron Perkins döndü derken, şimdi de Gaines sakatlanmış ve 3-4 hafta uzak kalacak maçlardan. :s7: :icon_evil:

Esssteban
24.Aralık.2013, 17:45
Kasımpaşa kulübünden Beşiktaş'a: "Artık yüzsüzlük seviyesine ulaşmış ve EZİK tutumunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz..."

Koskoca Beşiktaş kulübüne hakaret eden kulübe bakarmısınız. Fikret Orman biraz sert konuş agresif ol yeter artık.

kumbara
24.Aralık.2013, 18:23
Kasımpaşa kulübünden Beşiktaş'a: "Artık yüzsüzlük seviyesine ulaşmış ve EZİK tutumunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz..."

Koskoca Beşiktaş kulübüne hakaret eden kulübe bakarmısınız. Fikret Orman biraz sert konuş agresif ol yeter artık.

Kasımpaşa'yı takan yok açıkcası, anca cemaat ile yüyürler. Bir maçını tribünden izleyin paşa'nın "Allah'ım ben bu insanların içine nereden düştüm" dersiniz. Klüp olarak seviyeleri kahve ağzı olduğu için, böyle eziklikleri genelde bu tür klüpler sergiler.

footballer33
25.Aralık.2013, 00:38
Rıdvan Dilmen: Beşiktaş'ı bu kadar basit ve kendilerine denk görmelerine sebep olanlar, önce kendilerini yok etmeliler.

Aziz Yıldırım: Kasımpaşaspor Başkanı haksız olduklarını bildiği için bu kadar ses yükseltmiş. Beşiktaş'a kimse hadsizlik yapamaz.

Ali Ece: Sen Ronaldinho dersin, Kasımpaşalı sana 'ezik' der. Stad yapma Başkan, Beşiktaş'ın staddan önce bir başkana ihtiyacı var.

----------------------------------------

Fazlasını değil, Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamaların yaptığı açıklamalara benzer açıklamayı yapsınlar, yine razıydım. Fakat, bizden gelen açıklama şu şekilde:

Kulübümüzden yapılan açıklama şöyledir:
Bir spor kulübünün nereden geldiklerini unutan yöneticilerinin hedef saptırmaya yönelik bugünkü açıklamaları, İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi'nin yapmış olduğu açıklamaların görüntüleri izlendiğinde, anlama ve algılama yetmezliğinin ifadeleri olarak anlaşılmaktadır.

Kulübümüzün İkinci Başkanı, 15.12.2013 tarihinde oynanan Kasımpaşa maçındaki bariz kural hatası ile ilgili kendisine yöneltilen sorulara verdiği cevapta, Kasımpaşa camiasını küçük düşürecek bir açıklama yapmamıştır. Tam tersine bu maçın tekrarlanmasının Türk Sporu ve her iki kulübümüz için de hayırlı olacağını ifade etmiştir.

Ahmet Nur Çebi, spor yöneticiliğinde bugüne kadar sergilediği nezaket ve örnek davranışlarla Türk Spor Kamuoyu ve camiamız tarafından daima takdir görmüştür.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü ve camiası, bugünkü spor ortamının adabına uymayan ve yakışmayan açıklamaların muhatabı olmaz ve o seviyeye inmez.

Kamuoyuna saygılarımızla sunarız,

Beşiktaş JK

https://www.bjk.com.tr/tr/haber/57623/

kumbara
25.Aralık.2013, 00:59
Şu stadı bitirsin ondan sonra nereye gidiyorsa gitsin bence. Aranan kan her zaman olduğu gibi İBRAHİM ALTINSAY. Çözümün kaynağını hiç uzaklarda aramaya gerek yok. Beşiktaş'a başkanlık yapıcak düzeyde tek isim kendisi.

footballer33
25.Aralık.2013, 01:02
Şu stadı bitirsin ondan sonra nereye gidiyorsa gitsin bence. Aranan kan her zaman olduğu gibi İBRAHİM ALTINSAY. Çözümün kaynağını hiç uzaklarda aramaya gerek yok. Beşiktaş'a başkanlık yapıcak düzeyde tek isim kendisi.
Aynen, ben de Altınsay'ı istiyorum; ama yönetimi de kuvvetli olmak zorunda. Fikret Orman'dan bir farkı olmaz yoksa.

kumbara
25.Aralık.2013, 01:10
Aynen, ben de Altınsay'ı istiyorum; ama yönetimi de kuvvetli olmak zorunda. Fikret Orman'dan bir farkı olmaz yoksa.

Bu kongre fareleri ile çok zor ama umut fakirin ekmeğidir. Altınsay'ın başkanlığında şu takım 10 sene lige ambargo koyar, o kadar iddalıyım. Lyon'un bir dönem fransa'da yaşadığı 02-08 dönemini yaşatır bizlere.

Homer J.S
25.Aralık.2013, 02:11
Koca Beşiktaş'ın hakkını da Aziz Yıldırım denen adam savunuyor ya daha neleri göreceğiz bakalım :)

footballer33
25.Aralık.2013, 03:08
Ahmet Nur Çebi, gündemdeki bütün konulara açıklık getirmiş.

Ahmet Nur Çebi'den Açıklamalar

Bu arada, Arçelik ile sponsorluk için anlaşmışız, hayırlı olsun.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=327453

kumbara
25.Aralık.2013, 03:21
Ahmet Nur Çebi'nin sitede yer alan açıklamasına göre perşembe ya da cuma günü Koç Grubu ile yıllık 4+1 milyon dolarlık (4 milyon futbol forma sırt ve 1 milyon hentbol + tekerlekli sandalye basketbol) sponsorluk anlaşması imzalanacakmış. Gelecek sene planlanan futbol takımı sponsorlukları ve meblağları şu şekildeymiş.
1) Vodafone : 6 milyon dolar
2) Koç Grubu : 4 milyon dolar
3) Adidas veya Nike : 5 milyon dolar
4)Forma kol + şort : 3 milyon dolar
5) Revize sponsorluk. : 2 milyon dolar

Kaynak: Forza.

Nocna Mora
25.Aralık.2013, 13:58
Mottaya 3 mac ceza veren zihniyete sormak lazim, "arkadasinla berabersin, tanimadigin biri arkadasina saldirdi, ne yaparsin??"

kurallar uygulansin diye o harekete 1 mac verilebilirdi, yanlis oldu cok yanlis..
-Nouma

Nouma'nın ayrılış hikayesinin başlangıcını anlatmış Mehmet Demirkol burada

http://www.tribundergi.com/video/mehmet-demirkol-pascal-nouma-hikayesinin-aslini-anlatiyor

I3esiktas
25.Aralık.2013, 19:22
Koca Beşiktaş'ın hakkını da Aziz Yıldırım denen adam savunuyor ya daha neleri göreceğiz bakalım :)

O haber yalan diye duydum en son.

GeNç KaRTaL
25.Aralık.2013, 19:55
Nouma'nın ayrılış hikayesinin başlangıcını anlatmış Mehmet Demirkol burada

http://www.tribundergi.com/video/mehmet-demirkol-pascal-nouma-hikayesinin-aslini-anlatiyor

Bu kural bence de çok saçma.Futbolcular sahaya dışarıdan müdahil olan kişilere durduk yere saldırmadığı sürece (ki böyle bir şey olması pek mümkün değil zaten) kırmızı kart görmemeli ve ayrıca ekstra ceza almamalı diye düşünüyorum.

footballer33
26.Aralık.2013, 04:30
Müthiş sol ayağımlan yapıştırdım. Lannn, hahaha! :D

Olcay'dan gol yorumu

kumbara
26.Aralık.2013, 04:39
Bence öyle demesinin sebebi sorulan sorunun saçmalığı. Her zaman aynı sorular ve golü yorumlar mısın bize. Bu ne abi böyle soru mu olur, görende 88 kişi çalımladı sanıcak :D

IcedEarth
26.Aralık.2013, 13:50
Yapıştırmış işte koca adam yalan mı söyleyecek :)

Ralph
26.Aralık.2013, 14:19
Koc grubu ile 42 milyon $ lik anlasma yapilmis. Diger konularda iyiligi tartisilir ama sponsor anlaminda buyuk is basardi f orman

kumbara
26.Aralık.2013, 15:23
O değilde hala bizim stadı devletin yaptığını sananlar var, ben onları anlamıyorum :D

uAburak89
26.Aralık.2013, 15:29
42 milyon $ mı TL mi?

kumbara
26.Aralık.2013, 15:32
42 milyon $ mı TL mi?

Dolar değil tl, yanlış yazmış.

Ralph
26.Aralık.2013, 15:37
Nette $ isareti gormustum, yaniliyor olabilirim

uAburak89
26.Aralık.2013, 15:46
O değilde hala bizim stadı devletin yaptığını sananlar var, ben onları anlamıyorum :D

Stadı kendiniz yapıyorsunuz da, kaynak için devletten hibe edildiği şeklinde kulübün beyanı olmuştu zamanında.

http://www.haber1903.com/Besiktas-5962-yeni_stadi_gsgm_mi_yapiyor.html

http://www.turkfutbol.com/detay.asp?id=4482

Şu andaki durum ne bilmiyorum, insanlar boşuna öyle sanmıyor yani.

Dolar değil tl, yanlış yazmış.

Teşekkürler.

kumbara
26.Aralık.2013, 16:44
Stadı kendiniz yapıyorsunuz da, kaynak için devletten hibe edildiği şeklinde kulübün beyanı olmuştu zamanında.

http://www.haber1903.com/Besiktas-5962-yeni_stadi_gsgm_mi_yapiyor.html

http://www.turkfutbol.com/detay.asp?id=4482

Denetleme raporunun "öngörüsü" bu. Ayrıca klübün bilançosu ortada, kap'a bildirilen diğer açıklamalarda stadı derneğin yapıcağı, ayrıca yapılan bütün ihaleler ve bunun yanında vodafone ile sponsorluk anlaşması. Devletin bize hibe ettiği tek şey, stadın arkasında bulunan iett arazisidir. Bunun karşılığında istinyedeki araziyi ibb'ye devretmiştir. F.ormam zilyon kere stadı sponsorlardan gelen para ile yapacağı demesine ve kap'a gönderilen milyon tane bildiriden sonra hala haber1903'ün denetleneme kurulunun öngörüsünü paylaşıyosanız diyecek söz yok..

davidvilla
26.Aralık.2013, 17:21
Denetleme raporunun "öngörüsü" bu. Ayrıca klübün bilançosu ortada, kap'a bildirilen diğer açıklamalarda stadı derneğin yapıcağı, ayrıca yapılan bütün ihaleler ve bunun yanında vodafone ile sponsorluk anlaşması. Devletin bize hibe ettiği tek şey, stadın arkasında bulunan iett arazisidir. Bunun karşılığında istinyedeki araziyi ibb'ye devretmiştir. F.ormam zilyon kere stadı sponsorlardan gelen para ile yapacağı demesine ve kap'a gönderilen milyon tane bildiriden sonra hala haber1903'ün denetleneme kurulunun öngörüsünü paylaşıyosanız diyecek söz yok..

eeee biz ali samiyen arazisindeki kullanım hakkımız karşılığında stad yaptırınca devlet yaptı oluyordu ama ?
Kullanım hakkımızı atıyorum ali agaoglu'na falan satsak(devir) belki 3 tane stad yaptırabileceğimiz para gelecekti. 1 stad ile yetindik belki de.

Peki bir soru daha aynı devlet ASY arazisine biz de yıkıp yeni stad yapmak istediğimizde 15000den büyük stad yapamazsın diye rapor veren değil mi? Size neden oraya kocaman stad yapma izni verdiler de bize vermediler? ( şu an göztepe de aynı safsatalarla oyalanıyor)
Biz de bilirdik sponsor bulup yaptırmayı. Bu klüplere sponsor bulmak cok mu zor?

Yani ben demiyorum ki devlet BJK'a Fb'ye kıyak geçiyor. Sizin yöneticileriniz güzel anlaşmalar yapmış devlet ile ama zamanında bizimkiler kötü anlaşmalar yapmış. Aslında süper kazıklanan bir GS klübü varken nası oluyorsa oooh devlet tarafından desteklenmiş muamelesi yapılıyor.

Ama siz yapınca da alın teri oluyor.

Lütfen biraz empati ile bakalım.

kumbara
26.Aralık.2013, 17:37
eeee biz ali samiyen arazisindeki kullanım hakkımız karşılığında stad yaptırınca devlet yaptı oluyordu ama ?
Kullanım hakkımızı atıyorum ali agaoglu'na falan satsak(devir) belki 3 tane stad yaptırabileceğimiz para gelecekti. 1 stad ile yetindik belki de.

Peki bir soru daha aynı devlet ASY arazisine biz de yıkıp yeni stad yapmak istediğimizde 15000den büyük stad yapamazsın diye rapor veren değil mi? Size neden oraya kocaman stad yapma izni verdiler de bize vermediler? ( şu an göztepe de aynı safsatalarla oyalanıyor)
Biz de bilirdik sponsor bulup yaptırmayı. Bu klüplere sponsor bulmak cok mu zor?

Yani ben demiyorum ki devlet BJK'a Fb'ye kıyak geçiyor. Sizin yöneticileriniz güzel anlaşmalar yapmış devlet ile ama zamanında bizimkiler kötü anlaşmalar yapmış. Aslında süper kazıklanan bir GS klübü varken nası oluyorsa oooh devlet tarafından desteklenmiş muamelesi yapılıyor.

Ayrıca biz yıkılan stadın yerine neredeyse aynı çapta bir stad yapıyoruz. Yani o bölgede var olan arazinin dışına taşma yapılmıyor.

Ama siz yapınca da alın teri oluyor.

Lütfen biraz empati ile bakalım.

Sorduğunuz soruların neredeyse hepsine cevap vermişsiniz. Rahmetli özhan canaydın'dan kalma bir proje, asy stadı. Zaten bizim tartıştığımız nokta gs stadı değil, biz burda şeref bey stadını konuşuyoruz. Zamanında kendi yönetiminizi yapıtğı hataları, devlete çektiği peşkeşi tartışmak gereksiz. Asy stadınında olduğu bölgede büyül bir stad için ne kadar inşaata müsait orasıda ayrı bir tarışma zaten. Tribün nerdeyse zincirlikuyu'ya geliyodu :)

Ayrıca biz neredeyse aynı çapta yapıyoruz stadı, tek fazlası iett arazisi. Yani normal arazinin dışına taşma yapmıyoruz.

davidvilla
26.Aralık.2013, 17:48
@kumbara

İşte ben de diyorum ki kardeşim, devlet öyle kimseye havadan hiçbir şey vermez ve klüplere de eşit davranır, cebine bakar.
Yani sen ne yaparsan yap "devlet şöyle yardım etti böyle yardım etti" diye düşünülecektir.
Ben sadece buradaki konu uzerinden konuşmadım. Hani öyle bir ortam var ya bizimki Toki Arena ama sizinki alın teri. Onun üzerine yazdım yoksa tabi ki konu BJK stadı.
Zamanında FB'lilere de sormuştum cevap alamadım.
Onlar stadı buyutecekleri zaman yine devlet oraya yeşillenmiş o dönem rapor çıkmış stad ana yola bilmem kaç metreden yakın oldugundan mütevellit büyütülemez diye.
Ama ne oldu nası oldu bilmiyorum bu konu bir kaç hafta konuşulduktan sonra yenileme çalışmaları başladı.
Sizin stad ile de ilgili hatırlarsan orası tarihi eser yuvası ve stad direkt tarihi eser kapsamında değerlendirilmişti. Biliyorsun ki bu kapsama giren hiçbir bina dunyanın hiçbir yerinde yıkılamaz.
Sana sorum bu ne oldu da bu stadın ve arazinin "tarihi eser" değeri yok oldu ve yıkıldı?
ikinci sorum kazma aşamasında bir sürü tarihi eser çıkmasına ragmen çalışmalar tarihi eser araştırmaları için neden durmadı ve devam etti?

kumbara
26.Aralık.2013, 18:12
Şöyle bir durum var, iett arazisi öyle çok büyük bir arazi değil. Belediyenin temizlik araçlarının bulunduğu ufak bir yer aslında. Yani gsgm bize o araziyi vermese bile,(ki arazi denince akla büyük bir yer geliyor ama değil.) stad yerinde yinede yapılacaktı. Toki arena-alın teri olayıda insanların birbirini kızdırmak için yaptığı ufak fanatizimden öte değil. Aksine insanlar o arazi neden devlete peşkeş çekildi onu sorgulamalı, en başta gs taraftarı. Empati konusunda gayet açık hak veriyorum, zaten doğruyu bulmak için tartışıyoruz.

Stadın tarihi eser olan bölümü zaten yıkılmadı, duruyor. Eski açık bölümüne dokunulmadı bile. Fakat stadın altından tarihi eser çıktığına dair bir bilgim yok, kazı çalışmaları sadece konser nedeni ile durduruldu. Stadın altında tarihi eser çıkmasıda ayrı bir ilginçlik olur çünkü zemin deniz seviyesinde. Yani stadın altında tarihi eser değil su var. Tarihi eser denilecek alan zaten korumaya alında stad bu yüzden belli bir metre geri çekilerek yapılıcak. Radikal'de elif şafak haberlerinden dolayı tarihi eser diyorsanız, o haberlere gelme abi lütfen.

davidvilla
26.Aralık.2013, 18:16
Tamam o zaman sıkıntı yok.

Umarım güzel bir stad olur bunu içtenlikle isterim. Özellikle zemin falan çok iyi olsun isterim. Malum ulkemizde futbol yerine başka bir şey oynanıyor, belki bir düzelme olur.
Ve inşallah en kısa sürede biter.

kumbara
26.Aralık.2013, 18:26
Tamam o zaman sıkıntı yok.

Umarım güzel bir stad olur bunu içtenlikle isterim. Özellikle zemin falan çok iyi olsun isterim. Malum ulkemizde futbol yerine başka bir şey oynanıyor, belki bir düzelme olur.
Ve inşallah en kısa sürede biter.

Şöyle söyliyim,

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24356236.asp

Burda tarihi eser çıktı deniliyor,yahu daha tribün yıkılıyor. Zemine inilmemiş ama tarihi eser çıkmış. Şimdi bu haberin neresine inanıcam ben, tribün molozunu tarihi eser diye haber yapan basına mı ? Bu haberi yapan elif şafak, zaten yerli yersiz her türlü uydurma haber var onda bilmeyen yok artık. Daha gezi parkının çevresini oluşturan taşların tarihi eser olduğunu bilmeyen bir insandan bahsediyoruz. Bu haberler daha çok çıkıcak, tarihi eser çıktı, cart curt. Bundan sonrada güvenilir bir haber yapılsa dahi şüphe ile bakarım, çok net.

Ralph
26.Aralık.2013, 18:32
Ramonun cezasi iki maca inmis. Ayrica almeidaya yilligi 2.5 milyon eurodan yeni sozlesme onerilmis

manager725
26.Aralık.2013, 18:52
Devlet mi yapıyormuş Beşiktaş'ın Stadı'nı...:)

Allaha şükür önünde devasa şekilde 'TOKİ' yazmayacak güzelim stadın.

Koltuklara sonradan 'BEŞİKTAŞ J.K' yazısı eklenmeyecek.

Çakma alttan ısıtma değil, gerçeği olacak.

Her neyse cevaplamamak gerekir, bir arkadaşım oraya stadın devlet tarafından yapılmadığını yazar üstüne alınan alınır, bir bakmışsın gs'li bir arkadaş alınmış neden bir başkası değil acaba. Beşiktaş tarafından herhangi bir sataşma yokken, neden böyle bir konu gs'liler tarafından ard arda cevaplanmıştır???:)

uAburak89
26.Aralık.2013, 19:08

Kalın, altı çizili ve italik kısımları okumadığını varsayıyorum.

davidvilla
26.Aralık.2013, 19:16
Devlet mi yapıyormuş Beşiktaş'ın Stadı'nı...:)

Allaha şükür önünde devasa şekilde 'TOKİ' yazmayacak güzelim stadın.

Koltuklara sonradan 'BEŞİKTAŞ J.K' yazısı eklenmeyecek.

Çakma alttan ısıtma değil, gerçeği olacak.

Her neyse cevaplamamak gerekir, bir arkadaşım oraya stadın devlet tarafından yapılmadığını yazar üstüne alınan alınır, bir bakmışsın gs'li bir arkadaş alınmış neden bir başkası değil acaba. Beşiktaş tarafından herhangi bir sataşma yokken, neden böyle bir konu gs'liler tarafından ard arda cevaplanmıştır???:)

@kumbara
Bak arkadaş canlı örnek teşkil etmiş. Şimdi ben buna ne cevap vereyim de tartışma çıkmasın senden bir öneri bekliyorum.

cureshot
26.Aralık.2013, 19:19
@kumbara
Bak arkadaş canlı örnek teşkil etmiş. Şimdi ben buna ne cevap vereyim de tartışma çıkmasın senden bir öneri bekliyorum.

İstediğimiz sorudan başlayabiliyor muyuz yaz. :D

kumbara
26.Aralık.2013, 19:20
Kalın, altı çizili ve italik kısımları okumadığını varsayıyorum.

Hem zamanında diyorsun, hemde şuanki durumu bilmiyorum diyorsun, üstünede "Boşuna öyle sanmıyorlar" diyorsun. Sencede burda bir çelişki yok mu ?

Bende diyorum ki sana, paylaştığın belgeler zamanında denetleme kurlunun öngörü raporu. Şuanki durumda hem kendimiz yapıyoruz hemde alınmış maddi bir destek yok ortada. İnsanlarında tam araştırma yapmadan, böyle sanmaları gayet normal.

He benim stad ile ilgili varsa yanlış bildiğim yada bilmediğim bir durum, her türlü kabul ederim. Eğer "gerçekten doğru" ise tabi.

@Davidvilla

Dediğim gibi, fanatizim ve olası gerçeği reddetmek, çoğu taraftarda var. Bu kendi tuttuğum takımın taraftarında da fazlasıyla var. Anlamak isteyen hem sen hemde ben gerekli açıklamayı yaptık, kimin nereden ne kadar kar-zarar sağladığını az çok konuştuk. Tartışma yaratmaya gerek yok bence.

uAburak89
26.Aralık.2013, 19:25
Ben senin dediğini anladım, bilgiler için de teşekkür ederim. Yazdığımda bir çelişki yok ama, bir dönem o konu gündemdeydi, sen de foruma insanlar devletin yaptığı sanıyor yazınca ben de kendimce bunun sebebini açıklamaya çalıştım sadece. O koyduğum linkler sadece örnek amaçlıydı, o dönem de Fikret Orman da açıklama yapmıştı, başbakana, spor bakanına falan teşekkür ediyordu.

Neyse uzamasın, hiç gereği yok. Hayırlı olsun stadınız şimdiden. Gerçek alttan ısıtma sistemiyle sıcacık maçlar oynanır artık.

manager725
26.Aralık.2013, 20:33
@kumbara

İstediğimiz sorudan başlayabiliyor muyuz yaz. :D

@davidvilla

Tartışmayı çıkaran Galatasaray'lı arkadaş. O da bana bir cevap yazdı konuyu uzatmadık, hallettik. Tartışmayı çıkaran benmişim gibi davranmak nasıl bir şeydir anlamıyorum. Asıl ben sana ne diyim şimdi? Al işte konu uzadı. İstersen sabaha kadar tartışalım buyur.

@cureshot

Zaten tek soru var, verecek cevabın varsa yaz, alaylı bakışla bakmaya çalışırken bu durumla düşmeyelim.

GeNç KaRTaL
26.Aralık.2013, 21:36
Baya iyi anlaşma yapılmış yalnız.Yönetime tebrikler bu anlaşmayı yapmayı başardıkları için,Koç grubuna teşekkürler desteklerinden ötürü.

Şirketimiz ile Arçelik A.Ş. arasında 2014/2015 sezonundan başlamak üzere; Beko markası ile forma sırt sponsorluğu için 3+2 yıllık toplam 16.632.000 Amerikan Doları + KDV tutarında anlaşma yapılmıştır

anil luque
26.Aralık.2013, 23:40
Valla güzel para.

footballer33
27.Aralık.2013, 04:05
Stad bitsin daha ne sponsorlar gelecek inşallah. Fikret Orman'ın yaptığı en iyi 2 iş:

1- Stad
2- Sponsorluk

3. bir iş yok maalesef şu ana kadar.

barahir
27.Aralık.2013, 04:48
Para gelince iyi işler de gelir. Bence Fikret Orman şirket gibi yönetiyor Beşiktaşı. Örnek olmalı bu diğer başkanlara.

playeray
27.Aralık.2013, 16:10
Fernandes benim yerim Beşiktaş falan demiş ve özür dilemiş

Lesandro Parleo
27.Aralık.2013, 16:38
Fernandes benim yerim Beşiktaş falan demiş ve özür dilemiş

Bilic ve yönetim geri adım atmayınca , Fernandes geri adım atmak zorunda kaldı..

Fernandesdes de biliyor hiçbir Avrupa takımının ona net 2-3 m € vermeyeceğini ve İstanbul gibi bir şehir daha yok..

Artık bu saatten sonra gitmesini istiyorum fakat ya sezon sonu bedava gidecek ya da bu transfer döneminde çok cüzi bir fiyata satmak zorundayız , bence Fernandes'le ortak bi noktada buluşulup yeni sözleşme imzalanmalı ve duruma göre sezon sonunda satılmalı ; bu şekilde en azından değerine satmış oluruz ve para kazanırız..

footballer33
27.Aralık.2013, 16:49
Bilic ve yönetim geri adım atmayınca , Fernandes geri adım atmak zorunda kaldı..

Fernandesdes de biliyor hiçbir Avrupa takımının ona net 2-3 m € vermeyeceğini ve İstanbul gibi bir şehir daha yok..

Artık bu saatten sonra gitmesini istiyorum fakat ya sezon sonu bedava gidecek ya da bu transfer döneminde çok cüzi bir fiyata satmak zorundayız , bence Fernandes'le ortak bi noktada buluşulup yeni sözleşme imzalanmalı ve duruma göre sezon sonunda satılmalı ; bu şekilde en azından değerine satmış oluruz ve para kazanırız..

Aynı düşünceleri taşıyorum. Yönetimin önerdiği parayı kabul ediyorsa amenna, yoksa devre arası bay bay dememiz lazım.

playeray
28.Aralık.2013, 02:24
Beşiktaş, ligin ilk yarısını yenilgi ile kapatırken geçen sezonki puanını da yakalayamadı. 2012 yılını 30 panla tamamlayan siyah-beyazlı ekip, bu kez devreyi 29 puanla kapattı.

17 maçta 30 gol kaydeden siyah-beyazlılar, kalesinde 19 gol gördü. Aybabalı Beşiktaş ise 38 gol atıp, 25 gol yemişti.

byariff
28.Aralık.2013, 03:18
aybaba net daha iyi hoca :p

attirson
28.Aralık.2013, 16:51
Sezonun ikinci yarısında iç saha maçlarını Kasımpaşa'nın stadında oynamak istemeyen Beşiktaş, Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadı için kırmızı-beyazlı kulübün kapısını çaldı

Son oynanan olaylı maç sonrası Kasımpaşa ile ilişkileri gerilen ve bu nedenle maçlarını Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynamaktan vazgeçen Beşiktaş, yeni stat arayışlarını sürdürüyor.

Birçok alternatifi değerlendiren siyah-beyazlıların, maçlarını Antalya'da oynamak için Antalyaspor Kulübü'yle görüşmelere başladığı ortaya çıktı. Sezonun ikinci yarısı için Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadı'nı düşünen Beşiktaş'ın bu talebinin Antalya İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı'nda gündeme geldiği bildirildi. Antalyaspor Genel Müdürü Süleyman Nafiz Tekgül de siyah-beyazlı yöneticilerden bu yönde bir talep geldiğini açıkladı.

"MAÇLAR ÇAKIŞIYOR"
Tekgül, "Beşiktaşlı yöneticilerle görüşmelerimiz oldu. Ancak onların iç saha maçları ile bizim iç saha maçlarımız çakışıyor. Bu nedenle zeminin durumu göz önüne alındı ve karar netleşmedi. Bunun yanında Mardan Stadı da konuşuldu. Ancak Beşiktaş yönetimi Adana ile de görüşme yapacak" dedi.

antalyasporum.com

di canio
28.Aralık.2013, 18:33
İstanbul içi ve çevresi neyse de Antalya ve Adana ne alaka ben çözemedim. Beşiktaş'ın iç saha maçlarında taraftar faktörü önemliyse (ki önemli), bu İstanbul içindeki taraftarları sayesinde. İstanbul dışında da var tabii ki taraftarları ama etkisi İstanbul'daki gibi olmayacaktır.

benzema35
28.Aralık.2013, 19:41
Vay be ilk 4 haftada adamlar dozer gibi girdi lige , bizim maçtan sonra adamların konsantrasyonları koptu düşüşe geçti takım .

Ralph
28.Aralık.2013, 20:18
Fernandes ile devam edilecekmiş. Problemler çözülmüş. Hala para ediyorken satılması lazım.

Fearless Coward
28.Aralık.2013, 23:17
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=116286&page=2

Beşiktaş fazla hava aldı bence 4'de 4 yapan takım bir anda ne oldu hemen kral ilan ettiler takımı bu da iyi yansımadı onlara sonuç ortada.William arkadaşımız o kadar demiş zorlu deplasmanlara çıkmadılar diye haklıydı aynısını Fenerbahçe için de söyleyebiliriz onlar da 2. devre zorlu deplasmanlara çıkacak onlar da tökezleyebilirler bu fikstürden en karlı çıkan biz olacağız gibi geliyor bana.

CeNTeR_TR
28.Aralık.2013, 23:22

Beşiktaş fazla hava aldı bence 4'de 4 yapan takım bir anda ne oldu hemen kral ilan ettiler takımı bu da iyi yansımadı onlara sonuç ortada.William arkadaşımız o kadar demiş zorlu deplasmanlara çıkmadılar diye haklıydı aynısını Fenerbahçe için de söyleyebiliriz onlar da 2. devre zorlu deplasmanlara çıkacak onlar da tökezleyebilirler bu fikstürden en karlı çıkan biz olacağız gibi geliyor bana.

Beşiktaşın olayı çok farklı Kaan , Kaldı ki William orda bir günde rezil vezir örneği vermiş.Şuan bunu Galatasaray taraftarı da yapıyor.İki maç kazanıldı diye şaha kalkmış bir Galatasaray'dan bahsediliyor.Neyse oralara girmeyeyim.

Ama Beşiktaş'ı şuanda bitiren şeylerin ne olduğunu hepimiz gayet iyi biliyoruz.He uzay takımı gibi göstermek yanlıştı fakat bu kadar da büyük düşüş yaşamazlardı eğer dış etmenler olmasaydı.

eXcitinG
28.Aralık.2013, 23:32
Hakem hataları hep bizi bulur. Sakatlanma kabusu bizi bulur. Her sezon takımın en kilit oyuncusu sözleşme problemi yaşar, oynamaz takımı batırır. İstikrarsızlık hep bizi bulur. Her sezon en çok seyircisiz oynama cezasını yine biz alırız. Türkiye de ki en iyi taraftar grubu takımının yanında olamaz. Saçma sapan yenilgiler bizi bulur. Bulur da bulur. Bu ülke de Beşiktaş taraftarı olmak hakikaten çok zor. Ciddi sabır gerektiren bir taraftarlık. Allah aklımıza mukayyet olsun.

footballer33
29.Aralık.2013, 00:01
Antalya ve Adana fikri mantıksız geldi bana. Haberin doğru olduğunu sanmıyorum. Olimpiyata geçeriz ya da Zeytinburnu, Gebze, Avcılar gibi stadlardan birini tercih ederiz bence. Bir ihtimal, Kadıköy'e de geçebiliriz 3-5 maçlığına, havalar düzelince de Olimpiyat'tan devam ederiz.

ozan42
29.Aralık.2013, 00:23
Hakem hataları hep bizi bulur. Sakatlanma kabusu bizi bulur. Her sezon takımın en kilit oyuncusu sözleşme problemi yaşar, oynamaz takımı batırır. İstikrarsızlık hep bizi bulur. Her sezon en çok seyircisiz oynama cezasını yine biz alırız. Türkiye de ki en iyi taraftar grubu takımının yanında olamaz. Saçma sapan yenilgiler bizi bulur. Bulur da bulur. Bu ülke de Beşiktaş taraftarı olmak hakikaten çok zor. Ciddi sabır gerektiren bir taraftarlık. Allah aklımıza mukayyet olsun.

Helal olsun çok iyi özetledin.Dediğin gibi Beşiktaş taraftarı olmaz çok zor, aynı renklerimiz gibi bir siyah bir beyaz.

footballer33
29.Aralık.2013, 00:43
Beşiktaş fazla hava aldı bence 4'de 4 yapan takım bir anda ne oldu hemen kral ilan ettiler takımı bu da iyi yansımadı onlara sonuç ortada.William arkadaşımız o kadar demiş zorlu deplasmanlara çıkmadılar diye
Senin söylediklerinin cevabı burada:

William Rookwood
29.Aralık.2013, 01:37
Erciyes lige yeni çıkmış bir takım nesi zorlu olabilir? Bursaspor ve Eskişehirspor deplasmanlarında takımın performansını görmeyi iple çekiyorum. Ayrıca Gs ve Bursaspordan 6 puan çıkarmak hayalden öte bir şey. Şuana kadar tek zorlu deplasman Tromsö idi onda da 2-1 yenildiniz yani. Çok fazla uçmaya gerek yok.

Fenerbahçeliyim; bu ileti forumda okuduğum en saçma iletilerden biri.

Yani polemiğe girmek istemiyorum ama bu mesajda buram buram çekememezlik kokuyor. Bana kalırsa çok gereksiz ve boş bir yorum.

Ne denir ki...Konuya girdiğimde aylar önce yazdığım konunun linkini gördüğüm için alıntılamak gereği duydum, konuya girmeden önce aklımda böyle bir düşünce yoktu.

Zamanında çıkıp ilerisini gördüğüm bir durumun yorumunu güzelce yapmıştım, fakat ne kıskançlığım kalmıştı, ne saçma iletisi kalmıştı. Sanıyorum ki bugün bu mesajları paylaşmakta doğru zaman çünkü hiçbir art niyetim olarak yazmıştım ve kendi görüşlerimi söylemiştim.

Yanlış anlaşılmasın, ben demiştim diye paylaşmıyorum bu alıntıları. Fakat olumluda olsa olumsuzda olsa insanların yaptığı yorumlara saygı duymak lazım. Sonuçta kuralları ihlal etmediği sürece insanlar düşüncelerini paylaşmakta özgür ve ben ilerisi ile ilgili gördüklerimi söylemiştim sadece. Fakat doğrusu Beşiktaş'ın bu kadar düşüş yaşayacağını tahmin etmiyordum. Gerçekten siyah ve beyaz kadar zıt bir performans gösterdiler ilk yarının başları ile ilk yarının sonlarına doğru olan kısımda.

Maça ve genel olarak Beşiktaş'ın performansına gelecek olursak inişli çıkışlı bir performans sergiliyor. Elazığspor maçı belki bir ölçü değildi fakat takımın o maçtaki iştahlı ve fevkalede futbolu ile taraftara güven vermişti. Zaten Bilic'te maçtan sonra oyuncuların performasından çok memnun kalmıştı. Benim anlamadığı nokta ise bir takım kendi evinde bu kadar iştahlı oynarken, deplasmanda nasıl bu kadar iştahsız oynayabiliyor? Tamam karşındaki Elazığspor değil Gençlerbirliği fakat frikik pozisyonu dışında Beşiktaş'ın etkili bir gol pozisyonu yoktu. Devre arası mutlaka takıma yarar sağlayacak tecrübeli oyuncuların alınması gerekiyor.

Beşiktaş'ın bana kalırsa bir eksiği de rotasyona uygun futbolcularının olmaması. Holosko geçen maç çıktı iki gol attı fakat bu maç yokları oynuyor. Fernandes desen ne yaptığı belli değil, kalitesi tartışılmaz orası ayrı fakat artık Beşiktaş gibi büyük bir camiaya devamlılığı olan bir oyuncu lazım, burası çiftlik değil istediğin zaman oynayıp istemediğin zaman ben küstüm deyip gideceksin. Ben bu duruma acayip derecede kızıyorum. İster Fenerbahçe olsun ister Trabzon ister Galatasaray. Laubali oyuncuylar Türk futbolunu, Türk liglerini ciddiye almıyor. Meireles'de de görüyorum aynı durumu, zamanında kendi takımımda da bu tarz futbolcular vardı. Artık bu taraftarın ve ülkenin bir futbol ülkesi olduğunu ve taraftarın bu duruma karşı tahammülü olmadığını bu oyunculara söylemesi lazım.

Mamadou
29.Aralık.2013, 13:30
Fernandes + Almeida'da gitmeli. Almeida Dünya kupası ayağına oynuyor. Sözleşme imzalasan gelecek sezon kesin yatar. Şu an mevcut kadroda bulunan yerlilerin etrafını iş yapacak yerli oyuncularla doldurmalıyız. Ama önce eldeki yabancılardan Sivok hariç hepsini yollamanın peşinde olurum. Sivok'un yanına Atiba'yı ekleyebilirim o kadar gerisinin artık gereği yok diye düşünüyorum. Olcay, Oğuzhan seviyesinde yerli oyuncuları bulmalıyız. Hatta takım Oğuzhan'ın üzerine inşa edilmeli.

Geçen sezon kadro dardı. Sakatlar ve takım içinde sorunlar vardı. Ama takım hep belli bir çizgide yoluna devam etti. Bu sezon geniş kadro kurulacak dendi önerilen bütün oyuncular alındı. Ha sonuç ortada. Kısaca sezon başındaki projeler patladı. Ama Galatasaray maçının etkileri çok fena oldu.

footballer33
29.Aralık.2013, 18:37
Beşiktaş'tan flaş karar! Affettiler!..

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk ile ilgili karar verildi.

Beşiktaş yöneticisi Metin Albayrak, Bugün TV'ye yaptığı açıklamada kavga ettiği nedeniyle kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'ün affedildiğini açıkladı.

Albayrak, "Kaptanımız bizim kaptanımız, devam edecek. Affedildi. Adalet herkese eşit geçerli. İkisi de anladılar hatalı olduklarını. Teknik ekibimiz de tamam dedikten sonra, biz de o yönde karar vermiştik. Biz de kaptanımızı ve Sezer'i istiyoruz." sözleri ile iki oyuncunun da takım ile çalışmalarına başlayacağını ifade etti.

İki oyuncu 21 Ekim tarihinden bu yana A2 takımı ile çalışmalarını sürdürmekteydi.

Kaynak: Sporx

EDİT: Haber, asparagas söylentileri çıktı. Öyle bir şey yok deniliyor.

anil luque
29.Aralık.2013, 21:45
Ne denir ki...Konuya girdiğimde aylar önce yazdığım konunun linkini gördüğüm için alıntılamak gereği duydum, konuya girmeden önce aklımda böyle bir düşünce yoktu.

Zamanında çıkıp ilerisini gördüğüm bir durumun yorumunu güzelce yapmıştım, fakat ne kıskançlığım kalmıştı, ne saçma iletisi kalmıştı. Sanıyorum ki bugün bu mesajları paylaşmakta doğru zaman çünkü hiçbir art niyetim olarak yazmıştım ve kendi görüşlerimi söylemiştim.

Yanlış anlaşılmasın, ben demiştim diye paylaşmıyorum bu alıntıları. Fakat olumluda olsa olumsuzda olsa insanların yaptığı yorumlara saygı duymak lazım. Sonuçta kuralları ihlal etmediği sürece insanlar düşüncelerini paylaşmakta özgür ve ben ilerisi ile ilgili gördüklerimi söylemiştim sadece. Fakat doğrusu Beşiktaş'ın bu kadar düşüş yaşayacağını tahmin etmiyordum. Gerçekten siyah ve beyaz kadar zıt bir performans gösterdiler ilk yarının başları ile ilk yarının sonlarına doğru olan kısımda.

Maça ve genel olarak Beşiktaş'ın performansına gelecek olursak inişli çıkışlı bir performans sergiliyor. Elazığspor maçı belki bir ölçü değildi fakat takımın o maçtaki iştahlı ve fevkalede futbolu ile taraftara güven vermişti. Zaten Bilic'te maçtan sonra oyuncuların performasından çok memnun kalmıştı. Benim anlamadığı nokta ise bir takım kendi evinde bu kadar iştahlı oynarken, deplasmanda nasıl bu kadar iştahsız oynayabiliyor? Tamam karşındaki Elazığspor değil Gençlerbirliği fakat frikik pozisyonu dışında Beşiktaş'ın etkili bir gol pozisyonu yoktu. Devre arası mutlaka takıma yarar sağlayacak tecrübeli oyuncuların alınması gerekiyor.

Beşiktaş'ın bana kalırsa bir eksiği de rotasyona uygun futbolcularının olmaması. Holosko geçen maç çıktı iki gol attı fakat bu maç yokları oynuyor. Fernandes desen ne yaptığı belli değil, kalitesi tartışılmaz orası ayrı fakat artık Beşiktaş gibi büyük bir camiaya devamlılığı olan bir oyuncu lazım, burası çiftlik değil istediğin zaman oynayıp istemediğin zaman ben küstüm deyip gideceksin. Ben bu duruma acayip derecede kızıyorum. İster Fenerbahçe olsun ister Trabzon ister Galatasaray. Laubali oyuncuylar Türk futbolunu, Türk liglerini ciddiye almıyor. Meireles'de de görüyorum aynı durumu, zamanında kendi takımımda da bu tarz futbolcular vardı. Artık bu taraftarın ve ülkenin bir futbol ülkesi olduğunu ve taraftarın bu duruma karşı tahammülü olmadığını bu oyunculara söylemesi lazım.

sene başında yazdığın yoruma ithafen alıntılıyorum. yorumda dediğin gibi görmeyi iple çektiğin eskişehir ve bursa deplasmanlarından 6 puan çıkardı bu takım. hele bursa'da gövde gösterisi yaptı. yorumun geri kalan kısmında gelecekte olabileceklere dair hiç birşey yok ama nasıl olduysa ben söylemiştim moduna girebilmişsin:) takımın inişli çıkışlı bir performansı olduğu gerçek ama şu takım küme düşse dahi yazdığın yorumun rasyonellikten alabildiğine uzak , ya tutarsa diye yazılmış bir yorum olduğu gerçeği değişmeyecek.

William Rookwood
29.Aralık.2013, 21:57
sene başında yazdığın yoruma ithafen alıntılıyorum. yorumda dediğin gibi görmeyi iple çektiğin eskişehir ve bursa deplasmanlarından 6 puan çıkardı bu takım. hele bursa'da gövde gösterisi yaptı. yorumun geri kalan kısmında gelecekte olabileceklere dair hiç birşey yok ama nasıl olduysa ben söylemiştim moduna girebilmişsin:) takımın inişli çıkışlı bir performansı olduğu gerçek ama şu takım küme düşse dahi yazdığın yorumun rasyonellikten alabildiğine uzak , ya tutarsa diye yazılmış bir yorum olduğu gerçeği değişmeyecek..

Haklı olunan bir konuda boşu boşuna savunma amaçlı yazılmış yorumun rasyonellikten uzaktır esas. Benim o yorumumdan sonra 19 puan kaybetti Beşiktaş. Ya tutarsa diye yazılmış demişsinde, istatistikler ortada. :)

Galatasaray ve Bursaspor deplasmanlarından 6 puan ile çıkamadınız. Yorumum işine gelmiyor olabilir. Çünkü ben orada ben demiştim diye yazmadığımı söylemiştim artık nasıl okuduysan yada nasıl okumadıysan diyelim böyle bir mesaj çıkarabilmişsin enteresan doğrusu. :)

Gerçekte olabileceklerle ilgili hiçbirşey yok demişsin. Diğer silinen mesajlarımda Beşiktaş'ın düşüşe geçeceğini söylemiştim ve fazla uçmaya gerek yok demiştim. :)

Ralph
29.Aralık.2013, 23:10
O puanları nasıl kaybettiğimiz malumunuzdur. Tartışacak bir şey yok bu konuda.

Ralph
29.Aralık.2013, 23:12
Şu hayatta içkim yok, kumarım yok, sigaram yok. Bir zevkimiz var o da Beşiktaş. Ondan yana da şansımız yok anasını satayım. Off çekmekten sıkıldım her sene. Artık birisi bişeyler yapsın şu takıma.

anil luque
30.Aralık.2013, 00:52
.

Haklı olunan bir konuda boşu boşuna savunma amaçlı yazılmış yorumun rasyonellikten uzaktır esas. Benim o yorumumdan sonra 19 puan kaybetti Beşiktaş. Ya tutarsa diye yazılmış demişsinde, istatistikler ortada. :)

Galatasaray ve Bursaspor deplasmanlarından 6 puan ile çıkamadınız. Yorumum işine gelmiyor olabilir. Çünkü ben orada ben demiştim diye yazmadığımı söylemiştim artık nasıl okuduysan yada nasıl okumadıysan diyelim böyle bir mesaj çıkarabilmişsin enteresan doğrusu. :)

Gerçekte olabileceklerle ilgili hiçbirşey yok demişsin. Diğer silinen mesajlarımda Beşiktaş'ın düşüşe geçeceğini söylemiştim ve fazla uçmaya gerek yok demiştim. :)

Benim herhangi bir şeyi savunmaya çalıştığım yok. Bir Beşiktaşlı olarak haliyle bu durumdan senden daha çok şikayetçiyim. Anlatmak istediğim nokta farklı. Senin yazdığın mesaj " eskişehir bursa deplasmanlarını görelim , bursa galatasaray'dan 6 puan HAYALDEN ÖTE" vs vs.

E bakıyoruz eskişehir ve bursa'dan 6 puan geldi , galatasaray maçını da nasıl kaybettiğimiz ortada.
İlk 4 haftalık iç sahada trabzon ve deplasmanda bursa galibiyetlerini de kapsayan periyottan 12 puanla çıkan takıma " çok abartıldı , uçmayın" yorumu yapıp da sonraki haftalarda tökezlemesini beklemek mantıksız olan bana kalırsa. Abartmayın dediğin performans ligin boş beleş takımlarına karşı sergilenmedi anlatmak istediğim bu.

Mamadou
30.Aralık.2013, 00:55

Sezon başlamadan önce zorlu deplasmanlar hangileri diye sorsalar herhalde Bursa, ESES, Kayseri ve Antalya'yı sayardın. Antalya dışında diğer takımları deplasmanda yenmeyi başardık. Arkadaş o yorumu yazmadan önce Beşiktaş'ta her şey yolunda gidiyordu. Bursa deplasmanından sonra sırasıyla Oğuzhan'ın sakatlığı, GS maçında yaşananlar, forma şansı bulmasa da kaptanın kadro dışı bırakılması, alınan seyircisiz maç cezaları, Fernandes sorunu ve sonlara doğru artan sakatlıklar. Arkadaş performansa dayalı ve kadro kalitesine göre o yorumu yapmıştı. Yaşanan sorunları önceden kestirebildi ise harika bir öngörüsü var demek. Ayrıca FB ikinci yarıda aynı puanı toplar ipi göğüsler.

Bu takımın başında başkan, teknik direktör ve sportif direktör var. FO, Biliç ve Önder Özen. Özellikle FO ve Bilic de tükenmişlik sendromu var. Buna benzer sorunlar geçen sezonda yaşandı ama FO ilk sezonunda kriz ortamını iyi yönetmişti. Bu sezon başkanda göze çok batıyor.

eXcitinG
30.Aralık.2013, 02:20
.

iktidara deste olmayıp, köstek olduğumuzdan. Kaleye giden toplarımız penaltı verilmediğinden, goLe giden adamımıza ikinci bir top atıldığından, 6 haftadır taraftarımız olmadığından kusura bakma seni mutlu ettik.

manager725
30.Aralık.2013, 21:51
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen 5 yıllık anlaşmanın açıklaması şöyle:

"Şirketimiz ile adidas Spor Malzemeleri Satış ve Pazarlama A.Ş arasında, mevcut işbirliği koşullarının geliştirilmesi ve süresinin uzatılması konusunda anlaşmaya varılarak; 2014-2015 sezonundan başlamak üzere, 5 yıllık toplam 24.250.000 Amerikan Doları + KDV tutarında sözleşme imzalanmıştır."

Sponsorların ardı arkası kesilmiyor, gidişat çok iyi.

Ralph
30.Aralık.2013, 22:26
Kulübe oluk oluk para akıyor vallahi. Tabi ki bunlar uzun vadeli ve planlı harcanması gereken paralar. Borçlarında kapatılması gerektiğini düşünürsek, güzel iş yapılıyor. Ancak biraz daha risk alıp iyi transferler yapılması ve kadro derinliği oluşturulması şart.

footballer33
30.Aralık.2013, 22:49
Anlaşma süresi ve yıllık ücret güzelmiş. Adidasla devam etmemize de sevindim. Hayırlı olsun.

anil luque
30.Aralık.2013, 23:09
Maddi olarak ciddi manada iyi yönde ilerliyoruz ancak Görkem'in de dediği gibi planlı programlı harcanmalı bu paralar. Stad da hayırlısıyla bir bitse maddi olarak ciddi söz sahibi oluruz piyasada.

anil luque
31.Aralık.2013, 18:31
http://www.kartalbakisi.com/gundem/besiktasa-cilgin-gelir-h27816.html

anil luque
02.Ocak.2014, 16:20
Yine bir hüzün kapladı içimi :(

https://twitter.com/tahirkoc/status/418718011504087040/photo/1

kaanbjk07
02.Ocak.2014, 17:56
Quaresma bizim için çok ayrı bir yere sahip. Kovmaktan beter ettiler..

footballer33
02.Ocak.2014, 18:24
İlk idmanını 10 bin kişi izlemiş. Quaresma kim yeaaa?!

Ralph
02.Ocak.2014, 18:55
Quaresme onun ayak bilegini yesin :) aman uzak olsun bizden

byariff
02.Ocak.2014, 19:27
quaresma oynardi oynardida basin ve hocalarin kurbani oldu bence

GeNç KaRTaL
02.Ocak.2014, 19:49
Porto tekrar Quaresma'yı parlatıp iyi bir paraya satarsa yok artık derim.:D Gerçi onun için almamışlardır herhalde.Hem yaşı hem de geçmişi nedeniyle çok zor bir şey çünkü bu dediğim.

Quaresma'nın bizden gönderiliş şekli çok saçma bir şekilde gerçekleşti malesef.Yeterince yararlanamadan gitti ama bu durumda kendisinin de hataları var tabii.Neyse artık olan oldu,ileriye bakmamız lazım.

GeNç KaRTaL
02.Ocak.2014, 21:12

Aga buradan atıp tutuyorsun Quaresma hakkında ama Facebook'ta beğenmekten de vazgeçmemişsin.:D

http://img826.imageshack.us/img826/2056/7z65.jpg

footballer33
02.Ocak.2014, 21:28
Porto'ya gitti tekrar ve Fikret Orman var başımızda. Daha ne kadar uzak olacak ki zaten Görkem? :icon_wink: :rolleyes:

Ralph
02.Ocak.2014, 22:00
Aga buradan atıp tutuyorsun Quaresma hakkında ama Facebook'ta beğenmekten de vazgeçmemişsin.:D

http://img826.imageshack.us/img826/2056/7z65.jpg

Adam araştırmış :D Hemen hallediyorum bu olayı!

GeNç KaRTaL
02.Ocak.2014, 22:16
Adam araştırmış :D Hemen hallediyorum bu olayı!

Hehe,yok ya sağ taraftaki arkadaş ve sayfa önerme kısmında dikkatimi çekti tesadüfen.:D

Ralph
02.Ocak.2014, 23:21
Hehe,yok ya sağ taraftaki arkadaş ve sayfa önerme kısmında dikkatimi çekti tesadüfen.:D

Hallettim o işi pampa :u:

Lesandro Parleo
06.Ocak.2014, 00:01
Sezer Öztürk Almanya'da bıçaklandı!

Beşiktaşlı futbolcu Sezer Öztürk'ün, Almanya'da bıçaklandığı öğrenildi.
Sezon başında Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer olan Sezer Öztürk (28), devre arasında verilen arada tatil için gittiği Almanya'da karıştığı bir kavgada bıçaklanarak yaralandı. Sezer'in kuzeniyle eğlenmek için gittiği barın çıkışında birkaç kişiyle tartıştığı ve hafif bıçak darbesi alarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Hastanede tedavi altına alınan Beşiktaşlı futbolcunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Fanatik

William Rookwood
06.Ocak.2014, 00:31
Adamın başına gelmeyen kalmadı. :(

footballer33
06.Ocak.2014, 03:08
Geçmiş olsun, inşallah futbolunu etkileyecek çok mühim bir şeyi yoktur!

Kerem-19
06.Ocak.2014, 03:12
Ayakta müdahalesi yapılmış.İlk söylenene göre durumu iyi.Bu sezon bir türlü doğrultamadı kendisini , etme bulma dünyası.

mustangshelby
06.Ocak.2014, 03:27
bence bukadar belanın bir adamın başına gelmesini sorgulamak lazım

anil luque
06.Ocak.2014, 23:06
Önder Özen Ntvspor'da şiir gibi konuşuyor maşallah. Çok umutluyum geleceğe dair. Biraz sabır sadece..

Fearless Coward
07.Ocak.2014, 00:46
Önder Özen hakkaten harika konuştu.Tepkisini de çok güzel ortaya koydu helal olsun.

Ralph
07.Ocak.2014, 01:23
Bu tarz konuşmalar ne zaman olsa geleceğe dair umutlanıyor ve heyecanlanıyorum ama sonuç ne oluyor, koca bir hiç. Sıkıldım boş umutlara kapılmaktan. Takım kötü giderken başkan çıkıyor bizleri gaza getirici konuşmalar yapıyor, ya da Önder Özen gibi konuşmalar yapıyor. Tabi bunlar hoş şeyler, bizi umutlandırıcı şeyler ama artık ben icraat görmek istiyorum. Yıllardır sabır taşına döndük. Kusura bakmasınlar ama artık gaza gelmiyorum.

GeNç KaRTaL
07.Ocak.2014, 19:49
Seyrettim şimdi programı.Gerçekten çok güzel konuştu.Futbolun böyle bir adama teslim olması gerçekten büyük bir şans bizim için.Gelecek için ben de umutluyum.

footballer33
09.Ocak.2014, 02:43
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlıların merakla beklediği Ronaldinho transferinden stat konusuna kadar birçok konuda Lig TV 'ye özel açıklamalar yaptı.

http://www.ligtv.com.tr/haber/fikret-ormandan-carpici-aciklamalar

Börk
09.Ocak.2014, 02:46
http://25.media.tumblr.com/5c622bd44f7a017bf8fe93029dadf0d6/tumblr_myq9svc6aG1r1zqxto1_500.jpg

Baba bu çok iyi ya :) Çok seviyorum bu adamı.

davidvilla
09.Ocak.2014, 11:11
Dun Portekizli müşterimle futbol muhabbeti yapıyorduk.
Bruma'dan falan konuşurken konu Quaresma'ya geldi.
Dediği aynen şu;
"Bak mesela Quaresma. Ronaldo'dan cok daha yetenekliydi ama Ronaldo kadar çalışmadı. Onun kadar çalışsa belki de Ronaldo yerine şimdi o olurdu."

benzema35
09.Ocak.2014, 15:26
Dun Portekizli müşterimle futbol muhabbeti yapıyorduk.
Bruma'dan falan konuşurken konu Quaresma'ya geldi.
Dediği aynen şu;
"Bak mesela Quaresma. Ronaldo'dan cok daha yetenekliydi ama Ronaldo kadar çalışmadı. Onun kadar çalışsa belki de Ronaldo yerine şimdi o olurdu."

Bende şu meseleyi anlamıyorum , neye göre karar veriyorlar Ronaldo'dan yetenekli olduğuna ?

İkisi zaten kıyaslanmaz da şuan , gençken daha mı yetenekliymiş nereden biliyorlar :)

Genelde hep aynı muhabbet oluyor Sergende çalışsa yok Barca'da oynarmış Real'de oynarmışta , keşke çalışsalardı da görseydik bizde :)

GeNç KaRTaL
09.Ocak.2014, 15:42
Bende şu meseleyi anlamıyorum , neye göre karar veriyorlar Ronaldo'dan yetenekli olduğuna ?

İkisi zaten kıyaslanmaz da şuan , gençken daha mı yetenekliymiş nereden biliyorlar :)

Genelde hep aynı muhabbet oluyor Sergende çalışsa yok Barca'da oynarmış Real'de oynarmışta , keşke çalışsalardı da görseydik bizde :)

İkisi de 2001-2003 arasında Sporting Lizbon'da oynamışlar ve Quaresma'nın oynadığı maç sayısı neredeyse Ronaldo'nun 3 katı.(65-25) Bu dönemdeki gözlemine dayanarak söylemiş olabilir portekizli arkadaş. Gerçi bu durumda Ronaldo'nun 2 yaş genç olmasının da etkisi olabilir.

2003'ten sonra Ronaldo Manchester'a,Quaresma Barcelona'ya gitti.Quaresma 1 sezon sonra ülkesine geri dönerken,Ronaldo Manchester'da 6 sezon boyunca bir efsaneye dönüştü.Burada bence 2 faktör önemli,birincisi Ronaldo'nun çok çalışkan bir oyuncu olması,ikincisi de Ferguson gibi bir hocayla çalışması.

Quaresma'nın gönderilme şekli bu yönetimin yaptığı en büyük yanlışlardan birisi.Sırf egoları uğruna harcadılar adamı.Tabii burada tek hatalı yönetimde değildi.Quaresma profesyonel davranmadı Beşiktaş forması giydiği dönem boyunca.Bu da sonunu hazırladı.Zaten en büyük eksisi bu.Böyle olmasa o yaşta bizde forma giymezdi,bu da bir gerçek.:)

benzema35
09.Ocak.2014, 15:57
İkisi de 2001-2003 arasında Sporting Lizbon'da oynamışlar ve Quaresma'nın oynadığı maç sayısı neredeyse Ronaldo'nun 3 katı.(65-25) Bu dönemdeki gözlemine dayanarak söylemiş olabilir portekizli arkadaş. Gerçi bu durumda Ronaldo'nun 2 yaş genç olmasının da etkisi olabilir.

2003'ten sonra Ronaldo Manchester'a,Quaresma Barcelona'ya gitti.Quaresma 1 sezon sonra ülkesine geri dönerken,Ronaldo Manchester'da 6 sezon boyunca bir efsaneye dönüştü.Burada bence 2 faktör önemli,birincisi Ronaldo'nun çok çalışkan bir oyuncu olması,ikincisi de Ferguson gibi bir hocayla çalışması.

Quaresma'nın gönderilme şekli bu yönetimin yaptığı en büyük yanlışlardan birisi.Sırf egoları uğruna harcadılar adamı.Tabii burada tek hatalı yönetimde değildi.Quaresma profesyonel davranmadı Beşiktaş forması giydiği dönem boyunca.Bu da sonunu hazırladı.Zaten en büyük eksisi bu.Böyle olmasa o yaşta bizde forma giymezdi,bu da bir gerçek.:)

Sorun Bjk yönetiminde değil bence de adam sonuçta gittiği hiç bir takımda istikrarlı kalamadı , Chelsea - İnter - Barca gezmediği takım yok .

Ferguson'la çalışması da şanstı Ronaldo için dediğin gibi , Ronney olsun , Ronaldo olsun hep genç yaşlarında alıp yetiştirdi adam , bırakıp gitti bide şimdi bak Manchaster'in haline .

İngiliz medyasında yer alan haberlere göre, Manchester United Menajeri Alex Ferguson'ın listesinde, Cristiano Ronaldo'dan önce Quaresma yer alıyordu. Sporting Lizbon'un 2003 yılında Manchester United'la oynadığı hazırlık maçı ise Quaresma için dönüm noktası oldu. Bu maçta üstün bir performans sergileyen C. Ronaldo, Ferguson'ın dikkatini çekmeyi başardı ve İngiltere bileti almaya hak kazandı.

Adamın listesinde zaten Quaresma varmış yetenekli olmasa zaten giremezdi Ferguson'un listesine ama adam Ronaldo'yu aldığına göre o zamandan anlamış demek :)

GeNç KaRTaL
09.Ocak.2014, 16:26
Gönderilmesi demedim,gönderilme şekli dedim zaten.:) He bana gönderilmesi de yanlıştı.Geçen sezon faydalanabilirdik Quaresma'dan ama işte karşılıklı iki tarafın tavırları olayı buralara getirdi.Olan oldu,artık önümüze bakmamız gerekiyor.

davidvilla
09.Ocak.2014, 17:02
@benzema35

Koltuga dayanarak söyledi :D
Fikir belirtti adam yani böyle düşünüyor. Bu bir gerçekliktir değildir diyemeyiz ama adam böyle düşünüyor, ikisinin de gençliğini stadtan seyretmiş bir fanatik Sportingli kendisi.
Onun fikrini paylaştım sadece. Bir gerçeğe dayandırılmıyor yani. Yeteneği neyle ölçebilirsin ki zaten?

Ferguson bak akıllı adammış dogrsunu almış yorumuna da katılmıyorum.
Ferguson geleceği görüp hmmm Quaresma çalışmaz Bjk'da oynar Ronaldo süper dunya yıldızı olur en iyisi bunu alayım ben demiyor yani :D

Listesinde quaresma var. Sporting lizbon ile hazırlık maçı yapıyorlar. O dönem maçı da TRT 1 vermişti. Ronaldo duman ediyor Man Utd.'ı Scholes önderliğinde futbolcular gidip Ferguson'a bu çocugu mutlaka almamız gerekiyor diyorlar.

Transfer hikayesi böyle gelişiyor her yerde de yazan Ferguson tarafından da dogrulanan bir gerçek mesela bu.

Dipnot: Hatta maçı ben de izlemiştim lisedeydim. Bizim sınıftan arkadaşlar da izlemişti. Olm akşam Ronaldo diye bir cocuk vardı gördünüz mü geyikleri dönmüştü.

benzema35
09.Ocak.2014, 17:20
@benzema35

Koltuga dayanarak söyledi :D
Fikir belirtti adam yani böyle düşünüyor. Bu bir gerçekliktir değildir diyemeyiz ama adam böyle düşünüyor, ikisinin de gençliğini stadtan seyretmiş bir fanatik Sportingli kendisi.
Onun fikrini paylaştım sadece. Bir gerçeğe dayandırılmıyor yani. Yeteneği neyle ölçebilirsin ki zaten?

Ferguson bak akıllı adammış dogrsunu almış yorumuna da katılmıyorum.
Ferguson geleceği görüp hmmm Quaresma çalışmaz Bjk'da oynar Ronaldo süper dunya yıldızı olur en iyisi bunu alayım ben demiyor yani :D

Listesinde quaresma var. Sporting lizbon ile hazırlık maçı yapıyorlar. O dönem maçı da TRT 1 vermişti. Ronaldo duman ediyor Man Utd.'ı Scholes önderliğinde futbolcular gidip Ferguson'a bu çocugu mutlaka almamız gerekiyor diyorlar.

Transfer hikayesi böyle gelişiyor her yerde de yazan Ferguson tarafından da dogrulanan bir gerçek mesela bu.

Dipnot: Hatta maçı ben de izlemiştim lisedeydim. Bizim sınıftan arkadaşlar da izlemişti. Olm akşam Ronaldo diye bir cocuk vardı gördünüz mü geyikleri dönmüştü.

'Koltuga dayanarak söyledi :D ' 1 dk sonra jeton düştü koptum :D :D

Valla o maçı izledim 9 yaşındaymışım , Ronaldo'yu Manudayken izlemeye başladım ilk ,

şimdi baktım o maça duman etmiş manunun savunmayı :)

'Bir gerçeğe dayandırılmıyor yani. Yeteneği neyle ölçebilirsin ki zaten?' => Bende zaten bunu söylemeye çalışmıştım ilk mesajımda :D

benzema35
09.Ocak.2014, 17:22
Gönderilmesi demedim,gönderilme şekli dedim zaten.:) He bana gönderilmesi de yanlıştı.Geçen sezon faydalanabilirdik Quaresma'dan ama işte karşılıklı iki tarafın tavırları olayı buralara getirdi.Olan oldu,artık önümüze bakmamız gerekiyor.

Yanlış okumuşum o zaman :)

Gerçi bu adama Fernandes'e verilen şans verilse daha iyisini de yapabilirdi bence .

Facx
17.Ocak.2014, 19:02
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/169192/filip-holoskonun-turkcesi

bu adam neden türk yapılmıyor ? :D

Ralph
18.Ocak.2014, 23:47
Muhammed muazzam bir gol atmış bugün ki maçta. Bir de aynı şekilde direkten dönen topu var.

anil luque
19.Ocak.2014, 22:35
Golü koyabilecek olan var mı?

uAburak89
19.Ocak.2014, 22:45
Golü koyabilecek olan var mı?

http://s1.directupload.net/images/140118/ufjre7x6.swf

Facx
20.Ocak.2014, 23:31
https://www.59saniye.com/tercumanin-tercumani-olmak-bjk-tv-dentinho-roportaji/

hahahahah :D

footballer33
21.Ocak.2014, 02:24
Twitterden ve internetteki diğer sitelerden takip ettiğim kadarıyla Süleyman Seba'nın durumu iyi değilmiş. İnşallah iyileşir bir an önce. Allah acil şifalar versin. :(

Lesandro Parleo
21.Ocak.2014, 15:54
http://i.imgur.com/ti3Dwmj.png

http://i.imgur.com/yT4NXv2.png
Kaynak: Fanatik

Esssteban
21.Ocak.2014, 16:20
Ben Bilic ve Öner Özen ikilisinin çok iyi şeyler yapacağına inanıyorum. En azından ikisine önümüzdeki sezon sonuna kadar süre verilmesi lazım. Sonrasında başarı geleceğine inancım tam.

Kaldı ki özellikle ülkemizde hemen yapılanma yapıl( a )mıyor bildiğiniz gibi.

Addolorato
21.Ocak.2014, 16:35
Ben Önder Özen'in sadece laf olduğunu düşünüyorum çok güzel hayaller satıyor kendisi ancak icraate bakınca bana gayet zayıf geliyor. Beğenmediğiniz Samet Aybaba döneminde bile Oğuzhan ve Olcay gibi oyuncular takıma kazandırıldı. Bu sene başında alınan oyuncular Eneramo, Pedro Franco,Sezer gibi oyuncuların toplamı 90 dakika oynamıştır belki. Muhammed takıma kazandırılamadı, Toraman küstürüldü şimdi yerine stoper bakılıyor. Hibert'in sözleşmesi 3 kuruş için uzatılmadı yerine Serdar Kurtuluş gibi bir facia transfer edildi. Ronaldinho transferi iyi yönetilemedi.

GeNç KaRTaL
21.Ocak.2014, 17:25
Ben Önder Özen'in sadece laf olduğunu düşünüyorum çok güzel hayaller satıyor kendisi ancak icraate bakınca bana gayet zayıf geliyor. Beğenmediğiniz Samet Aybaba döneminde bile Oğuzhan ve Olcay gibi oyuncular takıma kazandırıldı. Bu sene başında alınan oyuncular Eneramo, Pedro Franco,Sezer gibi oyuncuların toplamı 90 dakika oynamıştır belki. Muhammed takıma kazandırılamadı, Toraman küstürüldü şimdi yerine stoper bakılıyor. Hibert'in sözleşmesi 3 kuruş için uzatılmadı yerine Serdar Kurtuluş gibi bir facia transfer edildi. Ronaldinho transferi iyi yönetilemedi.

Önder Özen'in rahat bir çalışma ortamı yok,bu yüzden şimdiye kadar yaptıklarından dolayı başarılı veya başarısız diye değerlendirmek sağlıklı bir değerlendirme olmaz.Rahat çalışma ortamının olmamasının sebebi de yöneticilerin sürekli işlere burunlarını sokmaları.Güya futbolun patronu Önder Özen olacaktı ama yalan olduğu çok belliydi.Çünkü bizim yöneticilerimizin bir çoğunun amaçları arasında reklamlarını yapmak da var.Buna malesef başkanımız da dahil.Mesela Ronaldinho transferi tamamen bizim yöneticilerin iş bilmezliği,reklam yapma peşinde koşmalarının sonucunda olay buralara geldi.O transfer hikayesinde medyanın da payı büyük aslında ama neyse oraya girmeyeyim.Kısacası o saydığın isimlerden bir tek Pedro Franco Önder Özen imzalıdır ki geleceğe yatırım olarak alındı,başarısız transfer demek için daha vakit var yani.Ayrıca tutmasa bile normaldir,her transferin başarılı olması kolay değil sonuçta.Bizim yönetim bir bıraksa ipleri Önder Özen'e,ona göre alınan tüm oyunculara göre Önder Özen'in bu işte başarılı olup olmadığı konusunda sağlıklı bir değerlendirme yapabiliriz.Son olarak SA döneminde alındı dediğin oyuncular yine bu yönetimin saçma sapan egoları yüzünden küstürülen İbrahim Altınsay imzalı.

kumbara
21.Ocak.2014, 18:12

Geçen sezon olcay ve oğuzhan transferlerinde samet akbaba'nın değil ibrahim altınsay'yın başarısı var.

Eneramo biliç'in yaptığı bir hataydı, çok görmemek gerek.

Sezer başkan'ın transferiydi, orada çok iş döndü mesela. Keza serdar kurtuluş değil başka oyuncular isteniyordu sağ bek için ama serdar geldi. Franco direk önder özenin transferi, aslında franco listedeydi ama önder hoca asıl almak istediği stoperi alamadı sezon başında. Franco şuanda oynamasada olur zaten, acelesi yok yavaş yavaş uyum sağlar.

Toraman küstürülmedi, iyi ki oynamıyor zaten o ayrı. Takım kaptanı ama tribünde bir tane seven adam bulamazsın o derece.

Hilbert,egemen,ernst ve Q7 gibi oyuncular tamamen yönetimin işi. Bu sezon önder özen ve biliç kesinlikle gayet iyi götürüyor. Sen galiba, transferde tek yetkili önder özen sanıyosun ama malesef öyle değil.

Suicider
21.Ocak.2014, 18:45
Önder özen konusunda size katılıyorum lakin o dediğiniz imkanlar %90 zaten verilmiyor kulüplerde.Yani zaten orada amaç o imkanlarla birşeyler yapabilmek.Yoksa emin olun oralara gelip hiçbirşey yapamamış gözüken insanlarda hep yapmak istemişlerdir ama engel olunmuştur.Sanki sadece Önder özen e engel olunuyor gibi konuşulması bana mantıksız geliyor.Bugün büyük kulüplerin hepsinde başkan ve yöneticiler herşeye burnunu sokuyor maalesef.

GeNç KaRTaL
21.Ocak.2014, 18:58
Önder özen konusunda size katılıyorum lakin o dediğiniz imkanlar %90 zaten verilmiyor kulüplerde.Yani zaten orada amaç o imkanlarla birşeyler yapabilmek.Yoksa emin olun oralara gelip hiçbirşey yapamamış gözüken insanlarda hep yapmak istemişlerdir ama engel olunmuştur.Sanki sadece Önder özen e engel olunuyor gibi konuşulması bana mantıksız geliyor.Bugün büyük kulüplerin hepsinde başkan ve yöneticiler herşeye burnunu sokuyor maalesef.

Fikret Orman seçim konuşmasında böyle konuşmuyordu ama.Yöneticiler futboldan elini çekecek,işi profesyoneller halledecek,biz sadece finans kısmıyla ilgileneceğiz falan diye konuşuyordu ama ben o zaman inanmıyordum zaten böyle olacağına.Dediğin gibi ülkemizdeki kulüplerin hemen hemen hepsinde böyle bir yapı söz konusu değil.Yöneticilerin safi kulüplere olan bağlılıklarından dolayı bu işleri yapmadıklarını biliyoruz.Ben de diyorumki bu şartlar altında değil Önder Özen,herhangi bir kişinin bu pozisyonda başarılı veya başarısız değerlendirmesi yapılması sağlıklı bir değerlendirme olmaz.Ayrıca sportif direktörlük pozisyonu bizim ülkemizde yeni sayılır.Sanki sadece Önder Özen'e engel olunuyor demişsin de,bu görevde şu an ülkede başka kim var ki zaten? Aslına bakarsan şu anki türk futbolu mantalitesine uygun değil,zamanla belki bir şeyler değişir.

kumbara
21.Ocak.2014, 19:07
6 Aylık Dönemde Zarar 60 milyon TL

Beşiktaş Kasım 2013 sonu, 6 aylık mali tablolarını açıkladı. Rakamlar kıyaslamalı biçimde göz atalım:

6 aylık (Haziran-Kasım 2013) dönem zararı 59.7 mn TL (geçen yıl 20.5 mn TL zarar)
3 aylık (Eylül-Kasım 2013) dönem zararı 28.2 mn TL (geçen yıl 13.2 mn TL zarar)
6 aylık gelirler 76.4 mn TL (geçen yıl 78.3 mn TL)
3 aylık gelirler 38.9 mn TL (geçen yıl 41.4 mn TL)
6 aylık net finansman gideri 14.4 mn TL (geçen yıl 10 mn TL)
Şirketin özkaynakları Kasım sonu eksi 279.5 mn TL (Ağustos sonu 251.2 mn TL)
Şirketin finansal borçları Kasım sonu artı 123.6 mn TL (Ağustos sonu 124.6 mn TL, Mayıs sonu 126.3 mn TL )
Kulübe olan borç miktarı (ticari olmayan) 58.8 mn TL (ağustos sonu 40.3 mn TL)
Bu alacağa karşılık ilk altı ayda kulüpten elde edilen faiz geliri 4.3 mn TL
6 ayda kulüpten sağlanan nakit miktarı 37.8 mn TL

BJK A.Ş. gelir tablosuna ve gelirlerine biraz daha detaylı bakalım:

6 aylık (Haziran-Kasım 2013) brüt zarar 22.1 mn TL (geçen yıl 1.5 mn TL zarar) / gelirler yerinde sayarken, satışların maliyetinde %23.4 artış yaşanmış..
6 aylık (Haziran-Kasım 2013) faaliyet zararı 44.7 mn TL (geçen yıl 8.6 mn TL zarar) / geçen yıl ağırlıklı konusu kalmayan karşılıklar nedeniyle diğer faaliyet gelirleri artı 0.8 mn TL iken, bu kalem bu yıl 13.3 mn TL, bu rakamın 11.2 mn TL'si kur farkı giderleri..
6 aylık
yayın gelirleri %7.6 artışla 30.8 mn TL
lisanslı ürün satış gelirleri %19.4 artışla 18.5 mn TL
Sponsorluk ve reklam gelirleri %22.5 düşüşle 9 mn TL (Stad inşaatı nedeniyle)
Kombine ve loca gelirleri %59 düşüşle 3.7 mn TL (Stad inşaatı nedeniyle)

Giderlerdeki artış %23.4, 80 mn TL'den, 98.5 mn TL'ye yükselmiş.

Bu artışın en, ve belki de tek nedeni futbolcu (ve diğer) ücretlerde yaşanan artış, TAM %52, 6 aylık dönemde 40.7 mn TL'den, 61.8 mn TL'ye yükselmiş.
Bu gelir ve gider hareketleri sonucunda şirketin brüt zararı, 1.5 mn TL'den, 22.1 mn TL'ye yükselmiş.

http://i.hizliresim.com/xVLJ7r.png

Ralph
21.Ocak.2014, 19:47
Bilic ile uzatılmas taraftarıyım bende. En az 10 sene kalsın isterim açıkçası, artık zırt pırt başka teknik direktörler görmek istemiyorum. İnancım yüksek Bilic'e. 1-2 yıl sabretmek lazım.

Önder Özen hakkında yapılan olumsuz eleştirilere de katıldığımı söyleyemem. Sezer Öztürk ve Eneramo hakkında gerekli açıklamayı canlı yayında yapmıştı zaten. Bu iki isime inancım sonsuz, tek korkum Fikret Orman.

footballer33
22.Ocak.2014, 01:15
Başkan ve yönetim transferdeki tüm yetkiyi sportif direktöre bıraksaydı, şu anda İbrahim Altınsay görevine devam ediyor olurdu ve çok sağlam bir kadroya sahip olurduk. Şu yazıyı okuyan herkes anlar zaten neyin ne olduğunu:

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20140121/iki_yildiz_Besiktasin_kapisindan_dondu.html?utm_ca mpaign=iki_yildiz_Besiktasin_kapisindan_dondu&utm_medium=Sosyal&utm_source=Facebook

Ralph
22.Ocak.2014, 18:14
Ligin ikinci yarısında Olimpiyat Stadı'ndayız.

GeNç KaRTaL
22.Ocak.2014, 19:07
Ligin ikinci yarısında Olimpiyat Stadı'ndayız.

Şu son yaşananlardan sonra iyi oldu bu.

footballer33
22.Ocak.2014, 23:14
Baştan beri olması gereken oldu nihayetinde. Bu sezon Kasımpaşa Stadı'nda da yeterli taraftar desteği sağlanamadı zaten, Olimpiyat'ta da sağlanmasın, varsın. Yeter ki, şu yalakalara ağız burun eğmeyelim bir daha.

kumbara
24.Ocak.2014, 21:33
Beşiktaş ile Beşiktaş Eğitim A.Ş arasında sponsorluk görüşmeleri başladı.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şöyle:

“Şirketimiz ile Beşiktaş Eğitim Hizmetleri A.Ş. arasında 2013/2014 sezonunun ikinci yarısına ilişkin, forma şort reklam kullanımı için görüşmelere başlanmıştır.”

Şort üzerinde bahçeşehir koleji yazacakmış.

http://i.hizliresim.com/K6qmWN.jpg

kumbara
24.Ocak.2014, 21:40
http://i.hizliresim.com/e7PpYW.jpg

https://pbs.twimg.com/media/BeqopSKIcAEw6Hv.jpg:large

Şeref Bey inşaatı da hızla devam ediyor.

Bittiğini görmek çok güzel olacak.

footballer33
26.Ocak.2014, 00:30
Orman'dan taraftarı üzen açıklama!
Orman, Beşiktaş USA derneği tarafından New York Roosevelt otelde düzenlenen balo öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada transfer tüyoları verdi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, döviz kurlarındaki artış nedeniyle kulübün giderlerinin de arttığını belirterek, "Arkadaşlarımız görüşmeler yapıyorlar belki hiç transfer yapmayabiliriz" dedi. Şike kararının onaylanmasına da değinen Orman, yargının kararına saygı duyulsa da duyulmasa dayapacak bir şey olmadığını kaydetti.

Vatan'ın haberine göre; Orman, Beşiktaş USA derneği tarafından New York Roosevelt otelde düzenlenen balo öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, tatilini geçirmek ve daha önce söz verdiği Beşiktaş USA balosunakatılmak amacıyla ABD'ye geldiğini söyledi.

"TRANSFER YAPMAYABİLİRİZ
"Konuşmasında transfer çalışmalarına değinen Başkan Orman, Türkiye'nin "olağanüstü bir ekonomikdurum" yaşadığını kaydederek, avronun 3.2 liraya yükseldiğini bunun da gelirlerinin çoğu lira olan kulübe yüzde 25 ek gider oluşturduğunu ifade etti.

Transfer konusunda öncelikle stoper ve orta saha mevkilerine oyuncu baktıklarını anlatan Orman, ancak mantıklı davranmaları gerektiğini belirterek, "Arkadaşlarımız görüşmeler yapıyorlar belki hiç transfer yapmayabiliriz" diye konuştu.

Transfer konusunda popülist davranmayacaklarını vurgulayan Orman, "Transfer yapacağız veya transferle taraftarımızı o dakika içinde memnun edeceğiz' diye Beşiktaş'ı mali sıkıntılar içine sokmayız" ifadelerini kullandı.

"HAVALAR İYİ OLURSA OLİMPİYAT'TA"
Fikret Orman, ikinci yarıda maçları oynayacakları stadyum için de açıklamalarda bulunarak, stadyumkonusunu hava durumuna göre değerlendireceklerini söyledi.

"Hava şartları iyi olduğu takdirde, yani büyük kar, fırtına gibi bir durum olmadığı takdirde Olimpiyatstadında oynamak istiyoruz" ifadelerini kullanan Orman, havaların kötü olması durumunda ise maçları Kasımpaşa'da oynayabileceklerini belirtti.

Gazetecilerin, inşaatı devam eden Vodafone Arena stadı için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla bir tören düzenlenip düzenlenmeyeceğini sormaları üzerine de Orman, "Başbakanımızın programı çok yoğun biliyorsunuz. Bir de Türkiye hakikaten aralık ayından beri özel bir durumla karşı karşıya. O da sayın Başbakan'ın üzerindeki yoğunluğu artırıyor. Artık onun programı ne zaman müsait olursa o zaman bir tören yapacağız" dedi.

İnşaatın hızından memnun olmadığını da kaydeden Başkan Orman, stat inşaatını daha da hızlandıracaklarını söyledi.

ŞİKE KARARININ ONANMASI
Fikret Orman, Yargıtay'ın şike davasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın cezasını onamasına ilişkin de Aziz Yıldırım ile dost olduklarını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hakikaten birbirimize karşı sempatiyle bakarız. Fenerbahçe de bizim dost camiamız. Bir kulübün başkanının bu şekilde hapse girmiş olması, çok üzücü olaylar bunlar ama hepsinden daha üzücü olan, ben kendi camiam açısından bakıyorum, biz burada maalesef Fenerbahçe'ye kenar süsü olduğumuzu düşünüyorum."

Beşiktaş yöneticilerinin suçlu olduğuna inanmadığını da dile getiren Orman, verilen kararın kendileri için üzücü olduğunu ifade etti.

"SAYGI DUYSANIZ DA DUYMASANIZ DA..."
Orman, Aziz Yıldırım'ın Yargıtay'ın kararını açıklamasının ardından yaptığı eleştirilerin sorulması üzerine de Fenerbahçe camiasının büyük bir acı içinde olduğunu belirterek, "Türkiye bir hukuk devleti. Mahkemeler var, kararlar var. Ona saygı duysanız da duymasanız da yapacak bir şey yok. Kanunlar uygulanacaktır, uygulanmak zorundadır. İnşallah yeniden bir yargılanma olmasını temenni ediyorum ama olmadığı takdirde yapacak birşey yok" diye konuştu.

TRABZONSPOR MAÇI
Başkan Orman, bugünkü Trabzonspor maçıyla ilgili ise Beşiktaş'ın geniş bir kadroya sahip olduğunu ve takımın maça hazır olduğunu söyledi. Her maça galibiyet amacıyla çıktıklarını dile getiren Orman, Real Madrid de olsa Barcelona da olsa Beşiktaş'ın sahaya galibiyet için çıktığını kaydetti. Trabzon'ungüçlü bir rakip olduğunu vurgulayan Orman, "Kim hak ediyorsa o kazansın" diye konuştu.

"STAD 7 AYDA BİTECEK"
Orman, Beşiktaşlılar gecesinde taraftarlara yaptığı konuşmada da stat çalışmalarına değinerek, "Yaklaşık 6 ay evvel inşaata başladık inşallah 7 sonra da bitireceğiz" dedi.

Stadın dünyanın en akıllı ve en yeşil stadı olacağını ifade eden Orman, kullanılacak olan enerjininburada üretileceğini belirtti. Gecede bazı futbolcuların imzaladığı formalar da açık artırmayla satışaçıkarıldı. Gökhan Töre ve Olcay Şahan'ın imzaladığı formalar 2 bin 500'er dolar, Almeida'nınki 2 bin 250, Oğuzhan'ınki 2 bin 750, Fernandez'in imzaladığı forma ise 3 bin dolara satıldı. Fernandes ve Almeida'nın imzaladığı formaları açık artırmada geceye konuk olarak katılan Fenerbahçe USA derneği üyelerinin satın alması dikkati çekti.

Vodafone Arena stadında oynanacak açılış maçı için satılan ikişer kişilik iki şeref tribünü bileti de 6'şar bin dolara alıcı buldu. Forma ve bilet gelirlerinin Beşiktaş USA derneğine verileceği belirtildi. Bu aradagecede, pop müzik sanatçısı Zeynep Mansur sahne aldı.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu nasıl bir zihniyettir ya böyle?! Benim bildiğim, takıma eksikleri gidermek için transfer yapılır, bizim başkan bizi memnun etmek için, yani transfer yapmış olmak için transfer yapıyormuş. Şaka gibisin Başkan, şaka!

kumbara
26.Ocak.2014, 00:37
Tez zamanda istifasını dilerim. Yoksa yakında sivas ile derbi oynayacak duruma gelicez.

Adnan polat 1, fiko 2. Farkları yok.

Esssteban
26.Ocak.2014, 00:42
"Transfer yapacağız veya transferle taraftarımızı o dakika içinde memnun edeceğiz' diye Beşiktaş'ı mali sıkıntılar içine sokmayız"

Takımın ihtiyacı olmasa kesinlikle ne R10 nede başka bir oyuncunun gelmesini istemezdim. Yani başkanın dedikleri bir konuda doğru sırf taraftarı tatmin etmek için transfer yapıp zaten kötü olan finansı daha da kötü yapmak anlamsız. Ancak takımın ihtiyacı var ve Başgan :/

footballer33
28.Ocak.2014, 23:49
Kasımpaşa-Beşiktaş...
Tahkim Kurulu, Kasımpaşa-Beşiktaş mücadelesinin tekrarlanması kararını onadı.

Tahkim Kurulu, Kasımpaşa-Beşiktaş maçının TFF Yönetim Kurulu tarafından tekrarlanmasına ilişkin verdiği kararı onadı. Tahkim, Beşiktaş'ın mücadelenin lehlerine tescil edilerek 3 puan verilmesi için yaptığı başvuruyu da reddettiğini açıkladı.

İşte yapılan açıklama...

"1- Kasımpaşa A.Ş.'nin TFF Yönetim Kurulu'nun 12.01.2014 tarih ve 36 sayılı toplantısında aldığı karara itirazına ilişkin tüm dosya üzerinde yapılan müzakere neticesinde;

- TFF Yönetim Kurulu kararında usul ve esasa aykırılık bulunmadığı anlaşıldığından yapılan başvurunun reddine,

- Esas hakkında karar verilmiş olduğundan uygulamanın durdurulması talebinin reddine, oybirliğiyle, (2014/13 K.);

2. E.2014/6

Beşiktaş A.Ş. 'nin, TFF Yönetim Kurulu'nun 12.01.2014 tarih ve 36 sayılı toplantısında aldığı karara itirazına ilişkin dosyada TFF vekilinin başvuruya cevap verdiği; Beşiktaş A.Ş. vekilinin ise, duruşmada talep ettiği süreye uyarak TFF vekilinin cevap dilekçesine karşı beyanlarını sunduğu görüldü. Tüm dosya üzerinde yapılan müzakere neticesinde; TFF Yönetim Kurulu kararında usul ve esasa aykırılık bulunmadığı anlaşıldığından yapılan başvurunun reddine oybirliği ile, (2014/14 K.);"

Sporx.com

kumbara
28.Ocak.2014, 23:53
Bu arada paşa'nın cezası da bitmiş bulunmakta.

Ralph
29.Ocak.2014, 00:09
Fikret Orman beni her geçen gün daha da büyük hayal kırıklığına uğratıyor.

GeNç KaRTaL
29.Ocak.2014, 00:46
Bizim yönetimin çok net iş bitirme ve ikna etme konusunda zaafiyeti var.Ronaldinho gibi bir adamı alma ihtimalimiz ortaya çıktı,beceremediler,becerememekle beraber üstüne ellerine yüzlerine bulaştırdılar.Takımın çok net transferlere ihtiyacı var,hala ortada şu genç Nijerya'lı eleman haricinde atılmış bir adım yok,onu da yaş muhabbetinden dolayı oynatıp oynatamayacağımız bile belli değil.Loderio gibi ismi çok duyulmamış adamı bile bitiremediler. Serdal Adalı -her ne kadar o da çok iyi bir örnek olmasa da- gitti 8 milyon avro satın alma opsiyonu olan Fernandes'i 2 milyona avroya bağladı,bu yönetimin 7.5 milyon avro satın alma opsiyonu olan Gökhan Töre'yi 4 milyona bile transfer edebileceğine ihtimal vermiyorum.(alınmalı,alınmamalı o ayrı konu) Büyük ihtimal 2.nin direk Şampiyonlar Ligi'ne gideceği bir sezondayız,adamlar biraz riske girip 2-3 takviye yapamadılar takıma.Neymiş kulübün menfaatlerini düşünüyorlarmış.Transfer yapmayınca bu takım 2.lik yarışını bile götüremeyecek,çok net ortada,hiç kimseyi alamamak kulübün menfaatlerine çok daha ters değil mi? Direk Şampiyonlar ligine gitsek kötü mü olur? Enaramolara,Sezerlere gelince para var,kulübün menfaatine uygun,ama Ronaldinho'ya gelince kulübün menfaatlerine göre hareket ediyoruz,oldu canım.Bizim bu zihniyetle başarılı olmamız çok zor.Bir yandan yalandan kurumsallaşacağız diyorlar ,işi profesyonellere devretmek amacımız diyorlar,diğer yandan binbir türlü amatörlükler devam ediyor,mikrofonu gören yönetici (ne yazıkki başkan da dahil) hop atlıyor,kulübün menfaatlerinden çok kendi reklamları peşindeler.Bir de şöyle bir algı oluşmuş durumda,stad tamamlanınca kulübe oluk oluk para akacak.Yanlış bilmiyorsam stad yapıldıktan sonra belli bir süre stad gelirleri stad maliyetini amorti etmek için kullanılacak.O zaman da bu durumun sona ermesini mi bekleyeceğiz? Hoş böyle olmasa bile bu yönetim zihniyetinin o parayı da ne kadar verimli kullanacağı çok büyük şüpheli.Adamlar sırf egoları uğruna İbrahim Altınsay gibi adamı harcadılar,Önder Özen'in de ömrünün çok uzun olmayacağı konusunda endişelerim var malesef.Kısacası gözüken şu: yine bize hasret,yine bize hüsran!

footballer33
29.Ocak.2014, 04:20
Bizim yönetimin çok net iş bitirme ve ikna etme konusunda zaafiyeti var.Ronaldinho gibi bir adamı alma ihtimalimiz ortaya çıktı,beceremediler,becerememekle beraber üstüne ellerine yüzlerine bulaştırdılar.Takımın çok net transferlere ihtiyacı var,hala ortada şu genç Nijerya'lı eleman haricinde atılmış bir adım yok,onu da yaş muhabbetinden dolayı oynatıp oynatamayacağımız bile belli değil.Loderio gibi ismi çok duyulmamış adamı bile bitiremediler. Serdal Adalı -her ne kadar o da çok iyi bir örnek olmasa da- gitti 8 milyon avro satın alma opsiyonu olan Fernandes'i 2 milyona avroya bağladı,bu yönetimin 7.5 milyon avro satın alma opsiyonu olan Gökhan Töre'yi 4 milyona bile transfer edebileceğine ihtimal vermiyorum.(alınmalı,alınmamalı o ayrı konu) Büyük ihtimal 2.nin direk Şampiyonlar Ligi'ne gideceği bir sezondayız,adamlar biraz riske girip 2-3 takviye yapamadılar takıma.Neymiş kulübün menfaatlerini düşünüyorlarmış.Transfer yapmayınca bu takım 2.lik yarışını bile götüremeyecek,çok net ortada,hiç kimseyi alamamak kulübün menfaatlerine çok daha ters değil mi? Direk Şampiyonlar ligine gitsek kötü mü olur? Enaramolara,Sezerlere gelince para var,kulübün menfaatine uygun,ama Ronaldinho'ya gelince kulübün menfaatlerine göre hareket ediyoruz,oldu canım.Bizim bu zihniyetle başarılı olmamız çok zor.Bir yandan yalandan kurumsallaşacağız diyorlar ,işi profesyonellere devretmek amacımız diyorlar,diğer yandan binbir türlü amatörlükler devam ediyor,mikrofonu gören yönetici (ne yazıkki başkan da dahil) hop atlıyor,kulübün menfaatlerinden çok kendi reklamları peşindeler.Bir de şöyle bir algı oluşmuş durumda,stad tamamlanınca kulübe oluk oluk para akacak.Yanlış bilmiyorsam stad yapıldıktan sonra belli bir süre stad gelirleri stad maliyetini amorti etmek için kullanılacak.O zaman da bu durumun sona ermesini mi bekleyeceğiz? Hoş böyle olmasa bile bu yönetim zihniyetinin o parayı da ne kadar verimli kullanacağı çok büyük şüpheli.Adamlar sırf egoları uğruna İbrahim Altınsay gibi adamı harcadılar,Önder Özen'in de ömrünün çok uzun olmayacağı konusunda endişelerim var malesef.Kısacası gözüken şu: yine bize hasret,yine bize hüsran!
Parmağına klavyene sağlık kardeşim. Noktasından virgülüne kadar, yazdığın her şeye katılıyorum. Buna benzer şeyleri, daha ortada stad yokken, Carvalhal'in, Samet'in olduğu zamanlarda bile söylüyorduk. Senin buraya yazmadığın; ama at gözlüğüyle bakmayan herkesin gördüğü başka şeyler de var; ancak burası BJK forumu olmadığı için her şeyi yazmaya lüzum yok. Fikret Ormanla bu iş olmaz diyorduk, maalesef yavaş yavaş NETLEŞMEYE başladı her şey. Bu başkanla, bu yönetimle bir yere varamayız. Stadı yapsınlar ve bırakıp gitsinler artık.

NOT: Mevcut durumda, başkan olarak görmeyi istediğim tek kişi İBRAHİM ALTINSAY'dır.

footballer33
31.Ocak.2014, 21:17
FİKRET ORMAN: "İbrahim Toraman ve Sezer olayı bizim açımızdan kapanmıştır."

FİKRET ORMAN: "Bilic, benim yapılanmam içerisinde artık Toraman'a ve Sezer'e yer yok diyorsa, biz buna saygı duyarız."

FİKRET ORMAN: "Beşiktaş taraftarından değil, kulübe ceza aldıran ve gerçek Beşiktaş taraftarını cezalandıran kişilerden şikayetçi olduk."

FİKRET ORMAN: "Localar için 12 Şubat'ta lansman yapacağız. 147 locanın 19'unu sattık. 60 milyon $ gelir bekliyoruz."

FİKRET ORMAN: "Fernandes ve Almeida konusunda girişimleri yaptık. Anlaşma zemini sağlanamadı. Aldıkları paranın hakkını vermeleri gerek."

FİKRET ORMAN: "Fernandes, Rusya takımına imza attı mı bilmiyorum ama attıysa yolu açık olsun."

FİKRET ORMAN: "F.Bahçe ve G.Saray'ın yıllık gelirleri 400-450 milyon TL. Beşiktaş'ın yıllık geliri ise 140 milyon TL."

FİKRET ORMAN: "Stat bitince gelirimiz 450 milyon TL'ye gelecek. Böyle olunca da yarışta kafa kafaya geleceğiz."

FİKRET ORMAN: "Geldiğimden beri borçlarla, hacizlerle boğuştuk ama bitirdik. 1 kuruş bonservis borcumuz yok. Maaşlar tıkır tıkır yatıyor."

FİKRET ORMAN: "Hayat bir maraton ve son 100 metresi çok önemli. Fenerbahçe şampiyon oldu mu? Olmadı. Daha uzun bir yarış var..."

FİKRET ORMAN: "Herkes kendince bir hesap, kitap yapıyor ama şu unutuluyor; Allah'ın da bir hesabı var…"

KAYNAK: SABAH GAZETESİ

footballer33
01.Şubat.2014, 18:59
Tolga sakatlandı ve 2 hafta yok. Gaziantep (D), Kasımpaşa (D) ve Bursa maçlarında kalemiz Allah'a emanet... İşimiz çok zor olacak bu 3 maçta da.

Ralph
01.Şubat.2014, 19:26
Fikret Orman'a ben dahil çok kızıyoruz ama aslında gelecek için iyi şeyler yapıyor. Sabırlı olunması gereken işler yapıyor. Şimdi sıkıntı çekeceğiz ama 4-5 yıl sonra bence Beşiktaş hem maddi hem de futbolcu yönünden çok gelişme kaydedecek.

Ralph
03.Şubat.2014, 00:02
TRT1'de Stadyumda Önder Özen var.

footballer33
03.Şubat.2014, 02:32
Önder Özen'in icraatleri de, konuşmaları gibi olsaydı şu anda neler neler yapıyorduk kimbilir! Kendi kendine verdiği bir süre var, ben o süreye kadar sabretmeye devam edeceğim.

Ralph
03.Şubat.2014, 02:35
İzlerken ağzımın suyu akıyor ama işte...

GeNç KaRTaL
03.Şubat.2014, 02:56
Önder Özen'in icraatleri de, konuşmaları gibi olsaydı şu anda neler neler yapıyorduk kimbilir! Kendi kendine verdiği bir süre var, ben o süreye kadar sabretmeye devam edeceğim.

Abi adamın elinde sihirli değnek yokki bir anda her şey mükemmel olsun.Maddi konuda şartlarımız belli,ona göre elinden geleni yapıyor işte adam.Önder Özen'i gönderip kimi getireceğiz bu pozisyona? Zaten Türkiye'de böyle bir pozisyonda olan adam yok,yeni yeni yerleşiyor bu kavram Türk futboluna.Bu konuda tecrübeli ve kendisini kanıtlamış birisi olsa diyeceğim ki tamam onu getirelim.(bu konuda İbrahim Altınsay'ı ayrı tutuyorum,olanları biliyorsun,bu görevi kabul etmesi mümkün değil) Velhasılı kelam,acele etmenin bir manası yok.Her sene şampiyon olmuyoruz zaten,bırak şampiyonluğu,sezon sonuna kadar şampiyonluğu bile kovalayamıyoruz bir çok kez.Zaman verelim şu adama,baktık olmuyor,o zaman zorlamanın manası yok diyip yolları ayırırız.O kendisine verdiği sürede (1.5 sene) bu işi yapıp yapamayacağını değerlendirmek sağlıklı olmaz bence.

Ralph
03.Şubat.2014, 03:03
Önder Özen'in ve Fikret Orman ikilisinin beraber uzun vadede iyi işler yapacağına inanıyorum ben hala. Şu an ki yönetimleri biraz kısıtlı ilerliyor, sönük görünüyoruz evet. Sinir bozucu olabiliyor hatta. Beni bile hayal kırıklığına uğrattı ama 2-3 sene içinde ben sapasağlam bir Beşiktaş olacağını düşünüyorum. Yeter ki Altınsay gibi Önder Özen'i de elimizden kaçırmayalım. Eğer Önder Özen'de giderse yine gerileme başlar.

footballer33
03.Şubat.2014, 03:09
Abi adamın elinde sihirli değnek yokki bir anda her şey mükemmel olsun.Maddi konuda şartlarımız belli,ona göre elinden geleni yapıyor işte adam.Önder Özen'i gönderip kimi getireceğiz bu pozisyona? Zaten Türkiye'de böyle bir pozisyonda olan adam yok,yeni yeni yerleşiyor bu kavram Türk futboluna.Bu konuda tecrübeli ve kendisini kanıtlamış birisi olsa diyeceğim ki tamam onu getirelim.(bu konuda İbrahim Altınsay'ı ayrı tutuyorum,olanları biliyorsun,bu görevi kabul etmesi mümkün değil) Velhasılı kelam,acele etmenin bir manası yok.Her sene şampiyon olmuyoruz zaten,bırak şampiyonluğu,sezon sonuna kadar şampiyonluğu bile kovalayamıyoruz bir çok kez.Zaman verelim şu adama,baktık olmuyor,o zaman zorlamanın manası yok diyip yolları ayırırız.O kendisine verdiği sürede (1.5 sene) bu işi yapıp yapamayacağını değerlendirmek sağlıklı olmaz.
Ben bıraksın, çeksin gitsin falan demedim ki Şemsi. Çalışma şartlarını bilerek geldi zaten, her şeye hazırlıklıydı, neyin ne olduğunu da biliyordu. O yüzden, ben bunları görerek sabredeceğimi de söylüyorum. O 1,5 sene bittiğinde bu işi yapamıyorsa biz istemesek bile kendisi bırakıp gider zaten. Bunu kendisi de söyledi. Ayrıca, yönetimin de rahat çalışma ortamı sağlamadığını görüyorum hepsinin farklı türden açıklamalarıyla ve her işe burunlarını sokmalarıyla. Bundan ötürü şu aşamada Önder Özenle ilgili düşüncem, yönetim ve başkan için düşündüklerim gibi olamaz kesinlikle. İstediği çalışma şartları oluşmadığı için, kafasındaki plan yürümediği için de böyle olabilir. Bunu zamanla anlarız. Şu da var; o pozisyona İbrahim Altınsay olayının üzerine Önder Özen de giderse zor adam getiririz. Sportif direktör diye bir şey olmaz bir daha.

GeNç KaRTaL
03.Şubat.2014, 03:26
Ben bıraksın, çeksin gitsin falan demedim ki Şemsi. Çalışma şartlarını bilerek geldi zaten, her şeye hazırlıklıydı, neyin ne olduğunu da biliyordu. O yüzden, ben bunları görerek sabredeceğimi de söylüyorum. O 1,5 sene bittiğinde bu işi yapamıyorsa biz istemesek bile kendisi bırakıp gider zaten. Bunu kendisi de söyledi. Ayrıca, yönetimin de rahat çalışma ortamı sağlamadığını görüyorum hepsinin farklı türden açıklamalarıyla ve her işe burunlarını sokmalarıyla. Bundan ötürü şu aşamada Önder Özenle ilgili düşüncem, yönetim ve başkan için düşündüklerim gibi olamaz kesinlikle. İstediği çalışma şartları oluşmadığı için, kafasındaki plan yürümediği için de böyle olabilir. Bunu zamanla anlarız. Şu da var; o pozisyona İbrahim Altınsay olayının üzerine Önder Özen de giderse zor adam getiririz. Sportif direktör diye bir şey olmaz bir daha.

Yok ben seni anladım abi ama ben 1.5 senenin de yeterli olmadığını düşündüğüm için o mesaj attım.1.5 sene dolduğunda taraftarın desteği önemli,ona göre kararını verecektir muhtemelen.Tabii şimdiden ilerisi için konuşmak da pek doğru değil.Şu an için bana gelecek için ışık veriyor Önder Özen,1.5 sene dolduğunda böyle düşünmüyor olabilirim.Gidişata göre bakacağız.Mesela Dany ikinci yarıda takımı batırırsa hanesine eksi puanı yazarız.Ayrıca yerine de gelecek adam bulunur merak etme ama bu işi Önder Özen'den daha iyi yapabilirler mi soru büyük soru işareti işte.

GeNç KaRTaL
03.Şubat.2014, 03:29
Önder Özen'in ve Fikret Orman ikilisinin beraber uzun vadede iyi işler yapacağına inanıyorum ben hala. Şu an ki yönetimleri biraz kısıtlı ilerliyor, sönük görünüyoruz evet. Sinir bozucu olabiliyor hatta. Beni bile hayal kırıklığına uğrattı ama 2-3 sene içinde ben sapasağlam bir Beşiktaş olacağını düşünüyorum. Yeter ki Altınsay gibi Önder Özen'i de elimizden kaçırmayalım. Eğer Önder Özen'de giderse yine gerileme başlar.

Fikret Orman branşları yönetimini profesyonellere bırakacağız sözünü uygulayana kadar,kendisi ve yönetimindekileri her işe burunlarını sokmayı kesene kadar ve her gördükleri kameraya atlayıp reklamlarını yapmaya bırakana kadar desteklemeyeceğim Fikret Orman'ı.Keşke İbrahim Altınsay başkanımız olsa.Eminim onun başkanlığında bu tarz şeyler kesinlikle olmaz.

footballer33
03.Şubat.2014, 03:51
Yok ben seni anladım abi ama ben 1.5 senenin de yeterli olmadığını düşündüğüm için o mesaj attım.1.5 sene dolduğunda taraftarın desteği önemli,ona göre kararını verecektir muhtemelen.Tabii şimdiden ilerisi için konuşmak da pek doğru değil.Şu an için bana gelecek için ışık veriyor Önder Özen,1.5 sene dolduğunda böyle düşünmüyor olabilirim.Gidişata göre bakacağız.Mesela Dany ikinci yarıda takımı batırırsa hanesine eksi puanı yazarız.Ayrıca yerine de gelecek adam bulunur merak etme ama bu işi Önder Özen'den daha iyi yapabilirler mi soru büyük soru işareti işte.
Bu saatten sonra gelecek sportif direktör Sergen Yalçın, Metin Tekin tarzı isimler olur; yani yine evlatlarımıza sarılırız. Başkası da kabul etmez böyle bir görevi. Söylediğim gibi Önder Özen'i, kendisine verdiği süre dolana kadar desteklemeye devam edeceğim. 1,5 yıl bazı şeyleri anlamak açısından çok da kısa bir süre sayılmaz neticede. Sana göre bu süre yeterli olmayabilir tabii, saygı duyarım. Umarım, her şey özellikle bu yazdan itibaren çok daha güzel olur.

byariff
05.Şubat.2014, 20:40
SON DAKİKA - Jermaine Jones sakatlandı. Kasığında yırtık tespit edildi. (via Atakan Kurt)

Ralph
05.Şubat.2014, 20:48
SON DAKİKA - Jermaine Jones sakatlandı. Kasığında yırtık tespit edildi. (via Atakan Kurt)

Welcome to BJK!

footballer33
05.Şubat.2014, 22:36
Jones de gerçek Beşiktaşlı oldu, hayırlı olsun. :) 2 hafta uzak kalacakmış neyse ki.

GeNç KaRTaL
05.Şubat.2014, 23:21
Abi böyle bir şey yok ya,yeni aldığımız adam bile daha sahaya çıkmadan sakatlanıyor.

perpetua
06.Şubat.2014, 00:26

Ufak bir ekleme yapacagim. Cunku Besiktas'in isi gercekten cok cok zor kisa donemde. Mayis ayi sonunda Besiktas'in bir yillik geliri, borcunun %61'i idi. Bu Fenerbahce'de %86, Galatasaray'da ise %110.

Yani kisacasi eger Besiktas butun bir yil hic bir harcama yapmasa (hic oyuncuya odeme yapmasa, hic oyuncu transfer etmese, hic deplasmana gitmese, hic mac yapmasa, forma satsa ama sattigi formayi bedavaya mal etse vs.) ama bir turlu butun gelirleri elde etse bile borc bitmiyor. Bunu iki yil ust uste yapsa ancak borclar bitecek.

Ayrica mevcut giderleri de gelirler karsilamiyor. Yani borc buyumeye devam ediyor (bu butun kuluplerde boyle gerci).

Besiktas bir ara donemde. Kaliteli transfer yapacak pek kaynagi yok. Bu nedenle de transfer yaparak cozum uretmek, eksikleri tamamlamak zor. Borclari asgari seviyede odeyip, olabildigince ucuz maliyetli bir takim kurarak idare etmek zorunda. Finansal acidan rakiplerini gecemiyorsan, onlari baska turlu gecmeye calisacaksin.

Sonucta futbol'da kazanmanin, basarili olmanin, tek bir yolu yok. Su anda bence Besiktas'in en cok ihtiyaci olan istikrar. Ve ozellikle teknik kadro istikrari ve dogru planlama.

Galatasaray'in finansal zorluk cektigi donemde Adnan Polat istikrarli bir yolu secmek yerine taraftari heyecanlandiracak transfer yapip durdu. Surekli teknik direktor degistirdi. Halbuki finansal zorlugun oldugu donem, Galatasaray'in en istikrarli olmasi gereken donemdi. Fakat Adnan Polat Galatasaray'i Fenerbahce'nin yonetildigi gibi yonetmeye kalkti.

Ayni hataya Besiktas'in dusmemesi gerekli. Taraftarin sabirli olmasi, Onder Ozen ve Slaven Bilic'i rakiplerinin butceleri ile degil, Besiktas'in butcesi ile degerlendirmesi gerekli. Umarim Onder Ozen projesi, daha fazla gelir kulube girene kadar taraftari oyalama amacli bir proje degildir.

GeNç KaRTaL
09.Şubat.2014, 06:19
https://twitter.com/BjkVideoEditing

Bu ekip yeni başladı icraatlerine,takip etmekte fayda var.Maç konusunda paylaştığım videolar bu arkadaşlara ait.

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2607711&postcount=16

E.Cartman
09.Şubat.2014, 16:20
Beşiktaş futbolda bir ilki gerçekleştirmeye hazırlanıyor... Siyah-beyazlıların dev projesinin detaylarını VATAN ulaştı...

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'nde bulunan ve Milli Emlak'a ait olan 12214 no'lu parselin üst kullanım hakkını alan siyah-beyazlı yönetim burada bir futbol lisesi açacak. Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen'in hayata geçirilmesini çok istediği bu projede Kartal'a sponsoru Bahçeşehir Koleji eşlik edecek.

12 SINIF OLACAK

Yaklaşık 12 dönümlük araziye kurulacak olan tesislerin hazır hale gelmesinin ardından Türkiye'nin dört bir yanından seçilecek olan yetenekli ayaklar, burada hem lise eğitimini alacak hem de futbolunu geliştirmeye devam edecek. Beşiktaş Futbol Lisesi'nde Milli Eğitim Bakanlığı'nın müfredatına bağlı kalınırken, ayrıca spor alanındaki derslerin yanı sıra ekstra yabancı dil dersleri de verilecek.

Lisede Beşiktaş'ın U15, U16, U17 ve U18 takımı oyuncuları eğitim görecek. 12 sınıf açılacak ve her bir sınıfta 24 kişi olacak. Bir başka deyişle her yaş grubundan 72 öğrenci bu tesiste eğitim görecek.

Üst kullanım hakkı alınan araziye tribünlü bir futbol sahası, tesis binası, okul binası, yatakhane, yemekhane, fitness salonu, otopark, oto yıkama merkezi ve mağazaların yapılması planlanıyor.
http://sampiy10.gazetevatan.com/haber/iste-besiktas-futbol-lisesi/607860/5

Şerefsizim benim aklıma gelmişti :zuhaha Aklın yolu bir işte, şükür akıl edip gerçekleştiren biri çıktı.

Walter Sakana
12.Şubat.2014, 03:43
az önce gezinirken denk geldim, tanıyacak mısınız bakalım :)

http://fotocdncube.gazetevatan.com/fotogaleri/act/24120141214372668.jpg

footballer33
12.Şubat.2014, 03:47
Slaven Bilic, David Beckham'e posta koyuyor. Efendi ol, insan ol diyor. :icon_biggrin:

Walter Sakana
12.Şubat.2014, 04:10
Slaven Bilic, David Beckham'e posta koyuyor. Efendi ol, insan ol diyor. :icon_biggrin:

Aynen. Beckham çocuk gibi kalmış yanında, babasından azar işiten çocuk gibi :n:

TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Şubat.2014, 04:21
Üst kullanım hakkı alınan araziye tribünlü bir futbol sahası, tesis binası, okul binası, yatakhane, yemekhane, fitness salonu, otopark, oto yıkama merkezi ve mağazaların yapılması planlanıyor.

oto yikamada cocuklar mi caliscak :zuhaha
yalniz su magaza olmazsa olmaz yani, arazi okul icin ama yine dukkanlar unutulmamis. illa bi alisveris olayi konduruluyor ihaleye. sinir mozucu, hepten tuketici olduk ciktik. alin verin, ekonomi canlansin :D bos arazi gorduk mu AVMyi cakiyoruz hemen.

playeray
12.Şubat.2014, 04:29
az önce gezinirken denk geldim, tanıyacak mısınız bakalım :)

http://fotocdncube.gazetevatan.com/fotogaleri/act/24120141214372668.jpg

Bu fotoğraf perspektifle oluşmuş sanırım çünkü Bilic karşısında Beckham'ın duruşu hiç tartışacakmış gibi değil. O elleri falan. Zaten Beckham da Bilic'e bakmıyor gibi

TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Şubat.2014, 04:33
yalniz harbiden cok iyi yakaladin. sen der demez ampul yandi :zuhaha
bilic kadrajin disindaki yan hakeme satasiyor sanki, bechamla pek alakasi yok olayin :D

Walter Sakana
12.Şubat.2014, 04:39
Yok yahu, resim normal. Güneş ışığının üzerlerine vuruşuna bakın. Bilic'in West Ham'da oynadığı dönemden bu resim.

Aynı albümden diğer nostaljik resimler:
http://sampiy10.gazetevatan.com/fotogaleri/futbol-nostalji/32346/1

Walter Sakana
12.Şubat.2014, 04:45
Baksana adam hepsinin yanında öyle duruyor :D

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/04/20/article-1267468-00028BBB00000258-300_468x394.jpg

playeray
12.Şubat.2014, 16:14
Yok yahu, resim normal. Güneş ışığının üzerlerine vuruşuna bakın. Bilic'in West Ham'da oynadığı dönemden bu resim.

Aynı albümden diğer nostaljik resimler:
http://sampiy10.gazetevatan.com/fotogaleri/futbol-nostalji/32346/1

Ama Bilic'in eli Beckham'ın suratına çok yakın. O yakınlığa rağmen Beckham çok tepkisiz duruyor, çözemedim :D

footballer33
13.Şubat.2014, 01:02
Spor Toto Süper Lig 22. ve 23. hafta programları belli oldu.

Futbol Takımımız, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında 22 Şubat Cumartesi günü saat 19:00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.

Siyah-beyazlılarımız, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında 28 Şubat Cuma günü saat 20:00’de Medical Park Antalyaspor'u konuk edecek.

Kaynak : bjk.com.tr

anil luque
14.Şubat.2014, 21:38
http://www.youtube.com/watch?v=ndS3u9Tu2rQ&list=UULJVUlpsxZcIMECVDcZaM2g&feature=c4-overview

Heyecanlanmamak elde değil. Hayırlısıyla bir bitse de gitsek yuvamıza.

GeNç KaRTaL
17.Şubat.2014, 03:23
http://t.co/Vgg7fIHJcf

Geçen Kasımpaşa maçında hakemin bizi ince ince doğrayışının videosu.Bugünkü maçta da Bursaspor'dan atılması gereken oyuncular vardı ama hakemler bu konuda bize karşı kart gösterme konusundaki kadar pek istekli veye cesaretli değiller malesef.Biz de birilerine düdük astırtmadıkça bu durum hiç bir zaman değişmeyecek herhalde.

hakemden yediğimiz gol

byariff
17.Şubat.2014, 03:26
dany bugun nasildi sag bek oynamis galiba

GeNç KaRTaL
17.Şubat.2014, 03:29
dany bugun nasildi sag bek oynamis galiba

Hücumda pek etkili olamadı normal olarak ama savunmada iyiydi.Serdar'dan daha faydalı oynadı sağ bekte diyebilirim.

TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Şubat.2014, 03:49
@byariff

bizim cocuk[dany] nasil oynadi bakalim bu hafta :zuhaha

sirf bu yuzden danyyi istemezdim hee, faydali olacagi asikar ama boyle de bir yani var iste :D

GeNç KaRTaL
18.Şubat.2014, 10:45
Bizim maçımızda,ceza sahası içindeki pozisyonlarda hakemin göremediği pozisyonlarda hakeme yardımcı olmak amaçlı görevlendirilmiş kale arkası hakemi -ki bunlar genelde etliye sütlüye karışmadıkları için eleştirilirler- ceza sahası dışında olan bir pozisyona görevi olmamasına rağmen hakemi yanlış yönlendirmeye cesaret edebiliyor,rakibimizin maçında bir oyuncu dirsek atıyor rakibine yardımcı hakem pozisyonu gördüğü halde kafasını çeviriyor.Bu sezon stadımız olmamasına rağmen,bir çok maçta cezalı olmamıza rağmen,kadro kalitesi olarak daha geride olmamıza rağmen ve tüm bu hakem fiyaskolarına rağmen hala yarışın içerisindeyiz.İnşallah sezon sonunda ADALET tecelli eder ve hak ettiğimiz dereceyi alırız.

@byariff

bizim cocuk[dany] nasil oynadi bakalim bu hafta :zuhaha

sirf bu yuzden danyyi istemezdim hee, faydali olacagi asikar ama boyle de bir yani var iste :D

İlk başta normal olarak tepki gösterdik ama performansı iyi şimdilik,o yüzden sıkıntı yok abi.Eğer satın alma opsiyonu olmasaydı dediğin gibi sıkıntılı olurdu.

davidvilla
18.Şubat.2014, 11:47
almeida için bir şey söylemem lazım.
bjk onun hiç tarzı olmayan bir oyun planına sahip. ama adam kendi tarzının dışında goller atıyor sürekli, inanılmaz bir çabası var.

GeNç KaRTaL
18.Şubat.2014, 22:01
almeida için bir şey söylemem lazım.
bjk onun hiç tarzı olmayan bir oyun planına sahip. ama adam kendi tarzının dışında goller atıyor sürekli, inanılmaz bir çabası var.

http://totemspor.com/yazarlar/salih-demirci/brezilya-askina-150214

GeNç KaRTaL
18.Şubat.2014, 22:48
Geçen Kasımpaşa maçında hakemin bizi ince ince doğrayışının videosu.Bugünkü maçta da Bursaspor'dan atılması gereken oyuncular vardı ama hakemler bu konuda bize karşı kart gösterme konusundaki kadar pek istekli veye cesaretli değiller malesef.Biz de birilerine düdük astırtmadıkça bu durum hiç bir zaman değişmeyecek herhalde.

Bu da Bursaspor maçının videosu.:)

http://vk.com/video242924621_168021796

footballer33
19.Şubat.2014, 00:41
Bu da Bursaspor maçının videosu.:)

http://vk.com/video242924621_168021796
Umarım önümüzdeki hafta, 'bu da GS maçının videosu' diye bir video daha koymazsın buraya Şemsi! :) Adil bir yönetim olsun, kimseye hak geçmesin, tek isteğimiz bu!

manager725
19.Şubat.2014, 19:33
Umarım önümüzdeki hafta, 'bu da GS maçının videosu' diye bir video daha koymazsın buraya Şemsi! :) Adil bir yönetim olsun, kimseye hak geçmesin, tek isteğimiz bu!

Benim de tek isteğim budur fakat Cüneyt Çakır varsa elbet o maçta kararlar da acayip olur. Ön yargı değil artık çok maçını gördük. Adil yönetilsin gerekirse 5-0 yenilelim.

anil luque
20.Şubat.2014, 22:42
Milletin oyuncusu ana avrat söver , dirsek atar , ayağa basar birşey olmaz. Birşey olması şöyle dursun var olan cezası silinir maçta oynaması sağlanır , bizim oyuncumuz haksız yere atılır iki maç ceza alır. Yazık bu camiaya yazık yeter uğraştığınız. Hakkı olana haram zıkkım olsun.

footballer33
20.Şubat.2014, 23:05
Biz cezaya erteleme beklerken bir de utanmadan 2 maç mı vermişler? En hafif tabiriyle 'yazıklar olsun!'

Ralph
20.Şubat.2014, 23:06
Muhtemelen itiraz ile 1 maça düşer ancak direk 2 maç ceza olması fiyasko. Ben kart iptali bekliyordum.

footballer33
23.Şubat.2014, 04:34
Dany Paraleli

Paralel devlet, paralel yapı, derken birde paralel futbolcumuz oldu.

Dany Nounkeu!

Beşiktaş'a kiralandıktan sonra ülke basınına ilk açıklamasında;

"Burada kendimi gösterip sezon sonunda yeniden Galatasaray'a dönmek istiyorum" dediğinde, kızmıştık ama işin buralara varacağını hiç düşünmemiştik elbette!

Her futbolcu penaltı yaptırabilir fakat Dany, dün gece resmen penaltı icat etti.

Futbolda, penaltı 10 kusurlu hareketten ibaretse, Dany'nin yaptığı Top 10'da yok!

Ceza sahası içinde toptan bağımsız rakibe kayarak müdahale!.. 11.Kusurlu hareket falandı herhalde!

Her şey bir tarafta, maçtan sonra yayıncı kuruluşa çıkıp bir özür beklerdik kendisinden.

Kendimiz için değil;

Taraftarların tepkisine rağmen onu buraya getiren, bu da yetmezmiş gibi, "Gerçek takımına karşı" güvenip sahaya süren, Yönetim, Önder Özen ve Biliç üçlüsünden!

Gerek bile duymadı.

Çıkıp söylemese de en azından Twitter'a "I'm sorry" bile yazsa anlardık durumu.

Yapmadı!

İşte bu yüzden bu dakikadan sonra bizim muhatabımız o değil, "Yapmayın, almayın" diye yalvardığımız Yönetim, Biliç ve Önder Özen!

Bu muydu takım ruhu? Geleceğin temeli? Borussia Dortmund modeli?

Dany yerine A-2 den stoper alsaydınız laf mı yerdiniz? Güven mi kaybederdiniz?

"Para yok kardeşim istediğimiz adamı alamadık, bize Dany'i önerdiler ama biz A-2' den bu çocuğu oynatacağız" deseydiniz kim ağzını açabilirdi size?

Buraya kadar yazdıklarım Beşiktaş'ın sorunu.

Birde Semih Kaya meselesi var.

Adam oğlu adam olduğu zaten yüzünden belli.

İşin garibi, milyonlarca insanın (Cüneyt Çakır hariç) net bir şekilde gördüğü pozisyonda, sorulan soruya doğru cevap veren birini gördüğümüzde, girdiğimiz afallama durumu!

Sırf doğru söyledi diye, birinin bu denli gündeme oturması, aslında yalanın ne kadar sıradanlaştığını gösteriyor.

İşte bu da Türkiye'nin sorunu!

Tebrikler Semih...

Bazen sadece dürüst davranmanın, kahraman olmak için yeterli olduğunu, bu ülkeye hatırlattığın için...

Erdem Ulus

Nocna Mora
23.Şubat.2014, 13:24
“Cenk Gönen’in hastanede yapılan ilk tetkiklerine göre durumu iyi. Birkaç test daha yapılacak. Kafasına bir darbe aldı ve hafızasını kaybetmişti. Kaşında açık vardı. Yüzünde ve kulağında sıkıntısı vardı. Oyuncuyu devam ettirmenin risk olup olmayacağını düşündüm. Oyuncu değiştirme hakkımız olsa değiştirirdik. İyice kontrol ettikten sonra oynamasına karar verdik. Herhangi bir sorun olmaması için maçtan sonra Cenk’i hastaneye gönderdik. Hastanede de gerekli kontrolleri yapıldı.”

“Tolga Zengin’in gözüyle ilgili bir sıkıntısı vardı. Yüzde yüz göremediğini söyledi. Devre arasında durumunu değerlendirdik. İyi hissetmediği için kendisini oyuna devam ettirmedik.”

“Oğuzhan Özyakup geçen hafta bir sıkıntı yaşamıştı. Haftaiçi yoğun bir tedavi programı uyguladık ve bu maça çıkardık. Oyunda talihsiz bir pozisyon yaşadı. Ayağında ağrıları var. Gerekli kontrolleri yapacağız.”

Beşiktaş herşeyi bıraksın sağlam bir doktor alsın. Bu adamla olacak iş değil.

Nedvedmania
23.Şubat.2014, 20:05
"Oyuncuyu devam ettirmenin risk olup olmayacağını düşündüm. Oyuncu değiştirme hakkımız olsa değiştirirdik."

Bu nasıl bi insanlık yahu ?

Ralph
23.Şubat.2014, 20:08
En azindan bu kadar sakat oyuncunun neden bizde oldugunu anlamis olduk

footballer33
23.Şubat.2014, 20:09
“Cenk Gönen’in hastanede yapılan ilk tetkiklerine göre durumu iyi. Birkaç test daha yapılacak. Kafasına bir darbe aldı ve hafızasını kaybetmişti. Kaşında açık vardı. Yüzünde ve kulağında sıkıntısı vardı. Oyuncuyu devam ettirmenin risk olup olmayacağını düşündüm. Oyuncu değiştirme hakkımız olsa değiştirirdik. İyice kontrol ettikten sonra oynamasına karar verdik. Herhangi bir sorun olmaması için maçtan sonra Cenk’i hastaneye gönderdik. Hastanede de gerekli kontrolleri yapıldı.”

“Tolga Zengin’in gözüyle ilgili bir sıkıntısı vardı. Yüzde yüz göremediğini söyledi. Devre arasında durumunu değerlendirdik. İyi hissetmediği için kendisini oyuna devam ettirmedik.”

“Oğuzhan Özyakup geçen hafta bir sıkıntı yaşamıştı. Haftaiçi yoğun bir tedavi programı uyguladık ve bu maça çıkardık. Oyunda talihsiz bir pozisyon yaşadı. Ayağında ağrıları var. Gerekli kontrolleri yapacağız.”

Ertuğrul Karanlık bu sene geldi zaten. Bence sorunun tek sebebi, sağlık ekibi değil. Başka şeyler de var; ama çözemedim.

uAburak89
23.Şubat.2014, 20:21
Sow için sakat diyen adam değil mi bu?

himone
23.Şubat.2014, 21:20
Sow için sakat diyen adam değil mi bu?

Aynen FB'den kovulup daha sonra Sow'a sakat alındı, Aykut Kocaman beni tehdit etti gibi iftiralar atan şahısın kendisidir. Şimdi ben yazacaktım bu adam FB'deydi diye. Bir de takımda bir sürü adam varken bu şahsın basına demeç vermesi garip olmuş.

jevox06
23.Şubat.2014, 22:26
Dany Paraleli

Paralel devlet, paralel yapı, derken birde paralel futbolcumuz oldu.

Dany Nounkeu!

Beşiktaş'a kiralandıktan sonra ülke basınına ilk açıklamasında;

"Burada kendimi gösterip sezon sonunda yeniden Galatasaray'a dönmek istiyorum" dediğinde, kızmıştık ama işin buralara varacağını hiç düşünmemiştik elbette!

Her futbolcu penaltı yaptırabilir fakat Dany, dün gece resmen penaltı icat etti.

Futbolda, penaltı 10 kusurlu hareketten ibaretse, Dany'nin yaptığı Top 10'da yok!

Ceza sahası içinde toptan bağımsız rakibe kayarak müdahale!.. 11.Kusurlu hareket falandı herhalde!

Her şey bir tarafta, maçtan sonra yayıncı kuruluşa çıkıp bir özür beklerdik kendisinden.

Kendimiz için değil;

Taraftarların tepkisine rağmen onu buraya getiren, bu da yetmezmiş gibi, "Gerçek takımına karşı" güvenip sahaya süren, Yönetim, Önder Özen ve Biliç üçlüsünden!

Gerek bile duymadı.

Çıkıp söylemese de en azından Twitter'a "I'm sorry" bile yazsa anlardık durumu.

Yapmadı!

İşte bu yüzden bu dakikadan sonra bizim muhatabımız o değil, "Yapmayın, almayın" diye yalvardığımız Yönetim, Biliç ve Önder Özen!

Bu muydu takım ruhu? Geleceğin temeli? Borussia Dortmund modeli?

Dany yerine A-2 den stoper alsaydınız laf mı yerdiniz? Güven mi kaybederdiniz?

"Para yok kardeşim istediğimiz adamı alamadık, bize Dany'i önerdiler ama biz A-2' den bu çocuğu oynatacağız" deseydiniz kim ağzını açabilirdi size?

Buraya kadar yazdıklarım Beşiktaş'ın sorunu.

Birde Semih Kaya meselesi var.

Adam oğlu adam olduğu zaten yüzünden belli.

İşin garibi, milyonlarca insanın (Cüneyt Çakır hariç) net bir şekilde gördüğü pozisyonda, sorulan soruya doğru cevap veren birini gördüğümüzde, girdiğimiz afallama durumu!

Sırf doğru söyledi diye, birinin bu denli gündeme oturması, aslında yalanın ne kadar sıradanlaştığını gösteriyor.

İşte bu da Türkiye'nin sorunu!

Tebrikler Semih...

Bazen sadece dürüst davranmanın, kahraman olmak için yeterli olduğunu, bu ülkeye hatırlattığın için...

Erdem Ulus

Bu yazıyla Erdem Ulus ne kadar futbol yorumculuğundan uzak ve ne kadar basit birisi olduğunu gösterdi. Tek pozisyon üzerinden futbolcunun üstüne bu kirli damgayı yapıştıranlar ne kadar futboldan anlamadıklarını ve futbol bilgilerinin kıt olduğunu ortaya koydu. Dany maçta oldukça iyi oynamasına rağmen tek hatasıyla harcandı. Beşiktaş taraftarları istediğini söyleyebilir ama bu yorumu yapan sözde futbol yorumcusu olunca sindirime dokunuyor. Hızı sayesinde Burak'ı çok defa nakavt etti. Futbol yorumcusu futboldan konuşur. Bu beyefendi de taraftarlara bir nebze yaranabilmek için böyle bir taş atmış oyuncuya. İşte bu ve bunun gibi kafalar varken bizde futbol gelişemez.

uAburak89
23.Şubat.2014, 23:25
Dany şike yaptı, Semih de bunun konuşulmaması için centilmenlik yaptı diyeni bile gördüm.

Dany zaten bu hareketleri yüzünden istemiyordu, adam dengesiz. Bu tarz şeyleri daha da yapacaktır, daha yeni başlıyor.

Rehavi
23.Şubat.2014, 23:42

2 yıllık doktorum, 8 yıldır tıpla uğraşıyorum ama ben bile, hastanın kliniğini bilmeden bu yorumda bulunamadım. Cenk üzerinden yorum yapıyorsan haksızlık ediyorsun bence.

Esssteban
24.Şubat.2014, 00:13
Dany şike yaptı, Semih de bunun konuşulmaması için centilmenlik yaptı diyeni bile gördüm.

Dany zaten bu hareketleri yüzünden istemiyordu, adam dengesiz. Bu tarz şeyleri daha da yapacaktır, daha yeni başlıyor.

Onu diyenin kafasından istiyorum :D

Gs yenilgisi beni hiç üzmedi şahsen. Sağlık olsun her maçı kazanacağız diye bir şey yok. Tahminim Fener maçına kadar mağlubiyet görme ihtimalimiz az.

jevox06
24.Şubat.2014, 00:36

Aynen aynen. Zaten bunu Önder Özen'de biliyordu. Dany böyle bir oyuncu. Düzeltme ihtimali sıfır. Ama Özen bence Dany'nin iyi özelliklerinin daha ağır bastığını düşündü ki haklı. Ama işte tek hata adamın oynadığı oyunu bitiriyor. Hızı bir defans oyuncusu için üst düzey ve stoper için gerekli olan özellikleri de ortalama üstü ama mental handikapları var. Ama dengesiz işte herif. Maçta Burak'ı çok iyi durdurdu. Ama ondan bahseden yok.

Ralph
24.Şubat.2014, 01:11
Haftaya aynı şekilde kaldığımız yerden devam edeceğimizi düşünüyorum. Fenerbahçe'yi kendi sahamızda yenerek kendimizi affettiririz artık. Ancak şu derbileri kazanmaya başlamamız lazım. Derbi takımı değiliz. Psikolojik olarak çok önemli bu.

Nocna Mora
24.Şubat.2014, 01:41
Neden Dany'i sağ bekte oynatmıyorlar ki ? Milli takımında da sağ bek oynuyor bu adam ve gayet başarılı oluyor.

himone
24.Şubat.2014, 02:10
Neden Dany'i sağ bekte oynatmıyorlar ki ? Milli takımında da sağ bek oynuyor bu adam ve gayet başarılı oluyor.

Geçen hafta sağ bek oynamıştı. Ersan cezalı olduğu için mecburen stopere geçti.

playeray
24.Şubat.2014, 02:57
Evet hem Ersan hem Sivok olmadığı için mecbur stoper oynadı Dany. Böyle bir maçta Necip'i stopere koymak daha riskli olurdu

Rehavi
25.Şubat.2014, 18:13
Beşiktaş Futbol Takımı Doktoru Ertuğrul Karanlık, Galatasaray ile yapılan derbi maçta bir pozisyonda sakatlanan kaleci Cenk Gönen'in yanına gittiğinde, yaşadığı olayı hatırlamayan Cenk'in bilincinin yerinde olduğunu söyledi.

Karanlık'ın Cenk Gönen hakkında BJK TV'de yaptığı açıklamalar, kulübün resmi internet sitesinde de yer aldı.

"OLAYI TAM HATIRLAMIYORDU"
Galatasaray maçında Cenk Gönen'in bir çarpışma yaşadığını anlatan Ertuğrul Karanlık, "Kaşında bir yaralanma vardı. Yanına gittiğimizde yaşadığı olayı tam hatırlamıyordu ama bilinci yerindeydi. Sorduğumuz sorulara istediğimiz gibi cevaplar verdi. Gerekli müdahaleleri yaptık. Öyle bir ortamda, 50-60 bin seyirci bağırıyor, kolay bir durum değil. Orada sakin kalıp bir karar vermem gerekiyordu. Rakip takım oyuncusu gelip 'çıkar, çıkar' diyor. En kolayı çıkarmaktı" diye konuştu.

"SAKİN KALIP DOĞRU KARAR VERMEK GEREKİYOR"
Karanlık, "Cenk'in değişmeme sebebi neydi" şeklindeki soru üzerine, "Maçın ardından yaptığım açıklamada, 3 oyuncu değiştirme hakkımızı kullandığımızı söylemem yanlış anlaşıldı. Böyle bir şey olduğunda, 3 oyuncu değişikliği olmadığı zaman hemen 'değiştir' diye karar daha kolay verilir. Futbolcu da oynamak istediği zaman sakin kalıp doğru karar vermek gerekiyor" ifade etti.

"CENK OYNAMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ"
"Doğru karar da 2 dakikada verilmez" diyen Karanlık, "Çünkü emin olmam gerekiyor. İnsanın sağlığı ön plandadır. Yüzde 100 emin olmak için birkaç test yapmam gerekiyordu. Hakemden soyunma odasındaki çantayı almak için izin istedim, o da onayladı. Eğer hakem izin vermeseydi Cenk'i çıkaracaktım. 'Vaktimiz varsa bazı testler yapmak istiyorum' dedim. Hocamız da 'tabii' dedi. Gelen cihazla ölçümlerini yaptık ve oynaması risk teşkil etmiyordu. Kararı verdim ve Cenk ile kararı paylaştım. En son oynayıp oynamama konusunu Cenk'e sordum. Cenk oynamak istediğini söyledi. Maç sonuna kadar kale arkasında beklememizin nedeni, sadece güvendi. Herhangi bir tıbbi ihtiyaç yoktu. İki de bir bize bakıyordu. 'Konsantrasyon maçta olsun, herhangi bir şey olursa biz buradayız' dedim. Maçtan sonra hastaneye rutin muayeneler için yollardık. Orada tamamen muayeneden geçti ve bir gece kaldı. Cenk'te herhangi bir sıkıntı bulunmuyor" diye konuştu.

"TOLGA'NIN GÖZÜNDEN HAFİF RAHATSIZLIĞI VARDI"
Ertuğrul Karanlık, Tolga Zengin'in ise maç öncesi gözünde hafif bir rahatsızlık olduğunu söylediğini ifade ederek, "Maçın ortasında bu durumun arttığını söyledi. Devre arasında şikayeti sürünce değişikliğe gittik. Tolga bugün hastaneye gitti. Kontrolden geçti ve akşam antrenmana çıktı" dedi.

"BİRKAÇ TANE UZMANLIK BELGEM VAR"
Karanlık, doktor olmadığı yönündeki iddialarla ilgili soru üzerine, "Bugün hakkımda basında çıkan haberler baştan sona yalandır. Bütün eğitimimi Almanya’da aldım. Tıp fakültesini, uzmanlık eğitimini herşeyi Almanya'da bitirdim. Birkaç tane uzmanlık belgem var. İngiltere, Yeni Zelanda ve Dubai’de uzman doktor olarak çalıştım" şeklinde konuştu.

Suicider
28.Şubat.2014, 14:46
Dany'de 2. derece yırtık varmış 2 hafta yok.

Banega
28.Şubat.2014, 15:34
Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Hugo Almeida, "Türkiye'de en iyi hücum hattı bizde" dedi.
Bu sezon ligde attığı 12 golle kariyerinin en parlak dönemini yaşayan Almeida, federasyonun Tam Saha Dergisi'ne açıklamalarda bulundu.
Kariyerinin en verimli sezonunu geçirmesini takım içindeki uyuma bağlayan Almeida, "Ne kadar çok pas gelirse bir santrforun gol atması o kadar kolay oluyor. En iyi ve mutlu sezonlarımdan birini yaşıyorum. Bana duyulan güven de beni motive ediyor." ifadelerini kullandı.
"SIMAO VE Q7 İLE OYNARKEN..."
Bu yıl ki kadrolarını, Beşiktaş'ın 2010-2012 yılları arasındaki Simaolu, Quaresmalı kadrosuyla kıyaslayan Hugo Almeida "Ünlü oyuncularla oynadığımız zaman işler bu kadar iyi gitmemişti. Şu anda ise birbirimizi tamamlıyoruz. Örneğin Gökhan Töre çok yetenekli ve büyük bir potansiyeli var. Türk futbolu için çok önemli bir yıldız olabilir." diyerek genç oyuncunun performansını ön plana çıkardı.

Devamını okumak isteyenler şu linke tıklayabilir: http://www.ntvspor.net/haber/gunun-haberleri/103646/almeida-en-iyi-hucum-hatti-bizde

Esssteban
28.Şubat.2014, 15:38

Yersen.............

europeanconquer
28.Şubat.2014, 15:40
Kerim niye hiç şans bulmuyor ? Bir sıkıntısı mı var acaba ? Hiç değilse 3-5 maçta şans verebilirdi Bilic.

kumbara
28.Şubat.2014, 16:12
Kerim niye hiç şans bulmuyor ? Bir sıkıntısı mı var acaba ? Hiç değilse 3-5 maçta şans verebilirdi Bilic.

Bunu bende uzun süredir bekliyorum. Olcay'dan çok daha fazla verim alabiliceğimiz fakat takım oyunu ve takım savunmasına katkısı ne derecede yeterli olacak orası tartışılır.

Facx
28.Şubat.2014, 19:47
bizde hiç sakatlanmayan dany de sakatlandıysaolan sizin antrenman tesislerinde bitiyodur bence :D

footballer33
01.Mart.2014, 01:29
Sakatlık olduğu için kötü bir şey yazmak istemiyorum; ancak iyileşince de oynamasın mümkünse. Bu arada Almeida'nın sakatlığı dışında Necip ve Atiba'yı da kart cezalısı olduğu için izleyemeyeceğiz Eskişehir'e karşı. Sağ bekte tek alternatif Serdar Kurtuluş kaldı mecburen.

byariff
10.Mart.2014, 14:57
quaresma gollerine devam ediyor portoda :D besiktasda basarili olurdu ama iste yanlis yonetim yanlis hoca...

http://www.tvgolo.com/jogo-showfull-1394389631---39

europeanconquer
10.Mart.2014, 15:07
Yanlış yönetim yanlış hocadan çok,yanlış hareketler,fazla maaş Querasma'nın gitmesine neden oldu.Bana göre yanlış bir karardı ancak mali açıdan mantıklı bir hamle oldu.

Suicider
10.Mart.2014, 16:21
Ömer şişmanoğlu sakatlanmış 2-3 hafta yokmuş.Yine bir Beşiktaş maçı yine sakatlık.

davidvilla
10.Mart.2014, 18:02
Yine mi sakatlık. Tam kanser bu iş.

ozan42
10.Mart.2014, 19:32
Portekiz ligi Türkiye ligi gibi değil.Orada top geniş alanda oynanıyor, rakiper Süperligdeki gibi kapanmıyor haliylede Quaresma gibi geniş alan bulduğunda oynayan oyuncuların önemi artıyor.

footballer33
13.Mart.2014, 03:41
Hadi ulan, doğru olsun bu haber be!

--------------------------------------------------------

Medya Departmanında Flaş Karar

Beşiktaş Yönetimi İletişim ve medya departmanında flaş bir karar aldı.

Beşiktaş Medya ve iletişim koordinatörü Tuğrul Yenidoğan'ın görevine son verildi.

BJK Yönetimi, Komite başkanlığına başarılı gazeteci Erdoğan Aktaş'ın geleceği öğrenildi. Erdoğan Aktaş ile prensipte anlaşıldığı öğrenildi.

BJK Kongre Üyesi olan Erdoğan Aktaş'ın bu görevi ücret almadan yapacağı bildirildi.Görevine son verilen Tuğrul Yenidoğan'a Beşiktaş'ta yeni görev verilip verilmeyeceği merak konusu.

BJK TV'nin yeni haber müdürü Beşiktaş taraftarlarının yakından tanıdığı isim Hakan Gündoğar ismi konuşuluyor

Erdoğan Aktaş'ın Genel Yayın Yönetmeni olacağı BJK TV'de Beşiktaş yönetimi Hakan Gündoğar'a haber müdürü olarak görev vermeyi düşündüğü öğrenildi.

Kaynak: Kartalbakışı Özel Haber

anil luque
13.Mart.2014, 05:30
doğru haber abi çok şükür :)

Facx
15.Mart.2014, 22:20
yeri değil o yüzden linkini vermiyorum ama malum tapeyi dinlediniz mi ? şu stad işini durdurma ile alakalı olan

sananes
16.Mart.2014, 00:07
Bence bir süre bu başlıkta küfür serbest olmalı. Zira Ahmet Hamdi Çamlı ve Reyisine ben ağır bi gitmek istiyorum.

Önder HOCA
16.Mart.2014, 01:23
http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2013-2014/son-dakika-fikret-orman-istifa-edebilir_sto4175574/story.shtml

fikret orman dan bir şamar bekliyorum artık

footballer33
16.Mart.2014, 01:27
Çomak sokmaya başladılar yine, bu stadı istediğiniz kadar yırtının bitireceğiz! Fikret Orman'ı BJK Başkanı olarak görmek istemiyorum, bilen bilir; ancak o da bu stadın bitiminde, o koltukta oturmaya devam edecek. Gidecekse de stad bitince gider! Siz ne yaparsanız yapın, emellerinize ulaşamayacaksınız!!!

davidvilla
16.Mart.2014, 01:57
Beyler yanlış olmasın kufurleri eden ahmet hamdi degil o sırada telefonu baskasi aliyor muhtemelen o zeki mi ne. Hatta gazete haberini okurken ac ahmet diyor. Yani o agir kufurleri eden ahmet hamdinin yanindaki baska bir nokta nokta.

Fikret orman ne yapsin. Sevdiği klube stad kazandiricam diye adamin çektiği cileye bak. Yazık ki be yazık ne hallere düştük.
Yarin obur gun bu iktidar giderse yalniz cok buyuk yargilanacaklar sokaga bile cikamayacaklar.

footballer33
16.Mart.2014, 02:59
Beyler yanlış olmasın kufurleri eden ahmet hamdi degil o sırada telefonu baskasi aliyor muhtemelen o zeki mi ne. Hatta gazete haberini okurken ac ahmet diyor. Yani o agir kufurleri eden ahmet hamdinin yanindaki baska bir nokta nokta.

Fikret orman ne yapsin. Sevdiği klube stad kazandiricam diye adamin çektiği cileye bak. Yazık ki be yazık ne hallere düştük.
Yarin obur gun bu iktidar giderse yalniz cok buyuk yargilanacaklar sokaga bile cikamayacaklar.
Küfrü eden şahsın ismi hiç önemli değil. Sen 111 yıllık kulübün başkanına o küfürleri nasıl edersin? Sorulması gereken o. Lafım sana değil, yanlış anlama. Sadece sorgulanması gereken olayı atlamayalım, onun derdindeyim.

En geç pazartesi günü, Fikret Orman'dan çok sert bir açıklama ve akabinde ''mahkeme önünde hesaplaşacağız, ne olursa olsun o stadı da bitireceğiz'' demesini bekliyorum.

Küfrü eden şahıslara da en derin muhabbetleri yolluyorum gece gece, kulakları çınlasın hepsinin ve güçleri yetiyorsa da durdursunlar stadın yapımını, o zaman görürler işte o pis ağızlarına aldıkları çArşı'nın ne olduğunu! Hadi bakalım, hodri meydan!

anil luque
16.Mart.2014, 03:03
Sabrımızı sınıyorlar..

davidvilla
16.Mart.2014, 03:08
Yok canım ben anlıyorum seni . Bilgi amaçlı soyledim.
Valla ben gsliyim ama icimden bir parca koptu dinlerken. Seveyim futbolunu dedim. Gelip bir de taktik bilmem ne konusuyoruz. Aptal yerine konuyoruz. Hale bak.
Mahkeme falan diyemez cunku kayitlar illegal oldugu icin kanit gosterilemiyor. Boyle de bir hukuk var. Ama sabretmeliyiz. Sabredecegiz elbet gun gelir devran döner.

footballer33
16.Mart.2014, 15:14
Yok canım ben anlıyorum seni . Bilgi amaçlı soyledim.
Valla ben gsliyim ama icimden bir parca koptu dinlerken. Seveyim futbolunu dedim. Gelip bir de taktik bilmem ne konusuyoruz. Aptal yerine konuyoruz. Hale bak.
Mahkeme falan diyemez cunku kayitlar illegal oldugu icin kanit gosterilemiyor. Boyle de bir hukuk var. Ama sabretmeliyiz. Sabredecegiz elbet gun gelir devran döner.
Ben böyle hukuka tüküreyim o zaman. Adaletini sevdiğimin dünyası! Ülke bu kafayla devam ettiği sürece, gün de dönmez, devran da maalesef.

sui generis
16.Mart.2014, 15:22
Ses kayıtlarının illegal olup olmadığı belli değil. 25 aralık operasyonunda yer alıyor olabilirler. Eğer savcı istemiyle polis dinlediyse dava açılabilir.

Banega
17.Mart.2014, 19:52
Gökhan Töre de sakatlanarak gerçek Beşiktaşlı oldu :D
Şaka bir yana üzüldüm ya,
http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2014/03/17/besiktasta-gokhan-tore-soku

footballer33
17.Mart.2014, 20:37
İki ay yok deniliyor. Böylece, sezonu kapattı diyebiliriz veya en fazla son 2-3 maça falan yetişir. Bu durumda Holosko'yu değil de, Kerim Frei'i kullanmaya başlamalıyız artık.

Ralph
17.Mart.2014, 21:32
Holosko'ya kaldıysak yandık geçmişler olsun bize. Kerim oynasın daha iyi. Hiç değilse takıma adapte olur ve gelecek yıllar için zemin hazırlanır. Holosko'dan kötü olacağını zannetmiyorum.

mwaru
17.Mart.2014, 22:02
Ses kayıtlarının illegal olup olmadığı belli değil. 25 aralık operasyonunda yer alıyor olabilirler. Eğer savcı istemiyle polis dinlediyse dava açılabilir.

Haramzadeler'in yayınladıkları savcının dinledikleri. Başçalan hesabı ise yasadışı diye biliyorum ben.

byariff
17.Mart.2014, 22:42
Fikret Orman: "Tapelerde benimle ilgili konuşan şahıslar bir de gelsin benim yüzüme söylesinler."

Fikret Orman: "Biz siyasetin tamamen dışındayız ama şunu da açık şekilde söyleyelim, bu stat için Başbakan'ın çok büyük desteğini aldık."

basbakana laf kondurmamis...

Mamadou
20.Mart.2014, 01:55
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/104544/besiktasta-kalabilirim

Hadi inşallah.

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mart.2014, 02:46
@Mamadou

habere tikladim, kapadim. sonra acaba yanlis mi gordum dedim, yeniden actim. fernandes kalmak istiyormus. buna insallah diyen tek besiktasli olabilirsin abdullah :n:

playeray
20.Mart.2014, 03:51
@Mamadou

habere tikladim, kapadim. sonra acaba yanlis mi gordum dedim, yeniden actim. fernandes kalmak istiyormus. buna insallah diyen tek besiktasli olabilirsin abdullah :n:

Eğer kapasitesini her maç sahaya yansıtırsa kimse hayır demez diye düşünüyorum.

Mamadou
20.Mart.2014, 12:55
@Mamadou

Bu adam üzerindeki en büyük belirsizlik sözleşmesinin sezon sonu sona erecek olması. Bunu bilen basına çok iyi malzeme çıktı. Sezona 4'de 4 başlayıp kazandığımız maçların hepsinde bu adamın etkisi oldu. Mental olarak sorun yaşamayan Fernandes her türlü bu takımı götürür. Açıklamasında da kariyerimin sonlarına doğru doğru kararı vermek zorundayım demiş. Başka bir takıma transfer olursa Beşiktaş'taki gibi ön planda olmak yerine en fazla görev adamı olur. Sözleşme imzalar imzalamaz zaten Oğuzhan varken gitmesine fazla üzülmem. Ama ben taraftar olarak kalmasını isterim. Umarım yönetim ve Fernandes orta yolu bulur anlaşırlar. Sezon başında imzayı çoktan atması gerekiyordu.

Ayrıca zamanında Fernandes'in verdiği tepkiyi şimdi başka takımın dünya yıldızı oyuncuları veriyor. Fernandes en ufak tepkisinde yerin dibine sokuluyordu. Şimdi ise haberlere bakıyorum geçiştiriliyor :) Üstünde bile durulmuyor. Fernandes olduğunda konu paso haber.

footballer33
20.Mart.2014, 13:39
Fernandes'ten bize yar olmaz gibi geliyor bana. İstediğinde oynayan bir adam çünkü. Sözleşme uzatırsa da bu kendi istekleri doğrultusunda olacaktır bence ve bu durumda elimizde patlama ihtimali yüksek. Geçen sene gelen 10 milyon euro üzeri teklife satacaktık; ama geçti o tren. Kontenjan da 2 kişi eksilecek, gitmesi bizi çok fazla etkilemez. Atiba - Jones (kalırsa) - Veli - Oğuzhan ve alınırsa Hunt orta saha için yeterli olur.

Rehavi
20.Mart.2014, 15:17
Makul bir kontratla kalan Fernandes e kimse yok demez ama en az 2,5 milyon euro isteyeceği için ve bu sezonki performansı bu parayı hak etmediği için kalması zor bence...

Ralph
20.Mart.2014, 17:22
Fernandes gitsin, onun yerinde artık Ozy oynuyor zaten. Onun yerine adam gibi mücadeleci top yapan bir ortasaha gelsin. Çok daha faydalı olur.

GeNç KaRTaL
20.Mart.2014, 20:21
Ben Fernandes'i çoktan sildim.Bize şu dönemde katkı yapmayan adamın 1 milyon avroluk sözleşme imzalamayı kabul etse bile yeri yok bu takımda.

Banega
24.Mart.2014, 15:48
Holosko sezonu kapattı.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/104772/holosko-sezonu-kapatti

Ralph
24.Mart.2014, 15:50
Gökhan Töre sakatlandı diye Holosko oynadı, bu seferde Holosko gitti. Bir kurşun mu döktürmek lazım bu takıma artık bilemedim :)

Nocna Mora
24.Mart.2014, 15:50
Kerim oynasın çok daha etkili olacaktır. :D

Ralph
24.Mart.2014, 15:56
Zaten Kerim için kendini gösterme fırsatı olacak. Bakalım oynatacaklarmı

LaigLeNoiR
24.Mart.2014, 16:51
Kerim için 2-3 maç ısrar edilirse kurtarırız o çocuğu.

Bu aralara Olcay'da çok durgun onu da yedek başlatıp Motta - İsmail ikilisini ileri geri oynatabiliriz.

besiktas1903
24.Mart.2014, 18:54
Kerim yerine almeida - pektemek ikilisi ile baslarsa sasirmam

mwaru
24.Mart.2014, 19:15
Ben Kerim'de hiç ışık görmüyorum umarım yanılırım.

Ralph
24.Mart.2014, 19:16
Ben Kerim'de hiç ışık görmüyorum umarım yanılırım.

Işık olmasa okadar para verilmez :) Vardır bişiler

footballer33
24.Mart.2014, 23:48
Kerim-Pektemek-Almeida hücum hattıyla başlamalıyız bence artık. Holosko'ya da geçmiş olsun, dün son kez giymiş oldu Beşiktaş formasını. Sezon bitiminde gönderileceğini düşünüyorum.

Ralph
25.Mart.2014, 00:29
Ben Mustafa 'nın kanatta oynayabileceğini zannetmiyorum

footballer33
25.Mart.2014, 03:36
Ben Mustafa 'nın kanatta oynayabileceğini zannetmiyorum
Şu şekilde olabilir:

Oğuzhan - Veli - Atiba - Kerim
Almeida - Pektemek

Olcay mutlaka kenara alınmalı, en azından 2-3 maç. Çok etkisiz son zamanlarda, hiçbir faydası yok.

anil luque
02.Nisan.2014, 15:50
http://www.ntvspor.net/video-galeri/bilic-ntv-spor-muhabirine-zor-anlar-yasatti

Bu adam giderse oturur ağlarım.

footballer33
02.Nisan.2014, 17:49
Sakatlıklardan dert yanıp duruyoruz da, bizde hoca bile sakat. :D

mustangshelby
03.Nisan.2014, 14:57
Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın localarına ünlü işadamları büyük ilgi gösterdi. Ömer Sabancı, 3 yıllığına 20 metrekarelik locaya 890 bin dolar ödeyerek Türkiye'nin en pahalı mekânlarından birine sahip oldu.

mustangshelby
03.Nisan.2014, 21:29
Musa Muhammed getirdik sağ bek için deneme amaçlı Nijeryalı o ne oldu bilgisi olan varmı ?

playeray
05.Nisan.2014, 01:08
Musa Muhammed getirdik sağ bek için deneme amaçlı Nijeryalı o ne oldu bilgisi olan varmı ?

Dikilitaş'ta oynuyor deniliyor ancak kanıt yok

footballer33
05.Nisan.2014, 01:19
Doğum günün kutlu olsun 'Büyük Başkan'. :k:

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1.0-9/1004858_10152372160793377_1081410777_n.jpg

mustangshelby
07.Nisan.2014, 00:30
Fırat Günayer ‏@firatgunayer
!!! ?? Beşiktaş'ın Galatasaray'dan kiraladığı Dany, Fenerbahçe derbisi öncesi sarı-kırmızılı takımın kaldığı otele gitti. (DHA)

Kaka Leite
07.Nisan.2014, 00:35
Fırat Günayer ‏@firatgunayer
!!! ?? Beşiktaş'ın Galatasaray'dan kiraladığı Dany, Fenerbahçe derbisi öncesi sarı-kırmızılı takımın kaldığı otele gitti. (DHA)

Bilic de maçı izleyenler arasında idi. Dany seviyor Galatasaray'ı ve bunda bir şey yok bence.

Tabii şuan Fenerbahçe'li olduğumdan ve Allah'a şükür Dany ile bir bağımız olmadığından rahat konuşuyorum. :icon_biggrin:

kumbara
07.Nisan.2014, 00:42
http://i.hizliresim.com/LPPX1G.jpg

Patron arena'da kartal pozu vermiş. Samet aybaba olsa gözlerini kısar sonra sonra der giderdi.

footballer33
07.Nisan.2014, 00:43
6 hafta daha sabredeceğiz maalesef, sonrasında geldiği yere geri döner zaten. Yalnız, Ersan hemen dönsün ve bir daha da sakatlanmasın, Franco da böyle devam etsin. Mecbur bırakmasınlar bizi şu adama!

anil luque
07.Nisan.2014, 00:46
Gerekirse Toraman affedilsin , Necip ya da Atiba stopere çekilsin , bir şeyler yapılsın ama bu herif bu formayı giymesin !

E.Cartman
07.Nisan.2014, 00:47
Bilic sempatik adam herkesin sevgisini de kazandı. Düşünün ki ezeli rakibin hocası taraftarın göbeğinde oturuyor ve millet baya kartal pozu vererek fotoğraf çekiniyor alıştığımız tepki görmesi hocanın oysaki.

footballer33
07.Nisan.2014, 00:53
Gerekirse Toraman affedilsin , Necip ya da Atiba stopere çekilsin , bir şeyler yapılsın ama bu herif bu formayı giymesin !
Toraman'dan hayır yok artık, affedilse de bir şey veremez bence. Anlamadığım şu ki, Escude neden bıçak gibi kesildi? Sivok için de 1-2 ay dediler, 4 ay oldu; hâlâ yok piyasada.

Hızlı stoper oynatacaklar diye fıtık edecekler bizi. Tahammül edemiyorum şu Dany'ye, elimde değil ya! :uzgun:

Sadixx
07.Nisan.2014, 00:54
Şahsen Beşiktaşlı olsam rahatsız olurdum. Sonuçta şampiyonlar ligi için Galatasaray ve Beşiktaşın çekişmesi var. Bir Beşiktaşlı oyuncunun şuanki en büyük rakibini destekler gibi otele , stadına gitmesi benide rahatsız ederdi açıkçası.

anil luque
07.Nisan.2014, 01:05
Toraman'dan hayır yok artık, affedilse de bir şey veremez bence. Anlamadığım şu ki, Escude neden bıçak gibi kesildi? Sivok için de 1-2 ay dediler, 4 ay oldu; hâlâ yok piyasada.

Hızlı stoper oynatacaklar diye fıtık edecekler bizi. Tahammül edemiyorum şu Dany'ye, elimde değil ya! :uzgun:

Abi bir şey veremeyecekse de böyle bir adamdan ziyade Toraman veremesin. Razıyım.

Rehavi
07.Nisan.2014, 01:29
Sezonun bu döneminde hala Dany konusunda bu kadar agresif olmaya gerek yok. Gördük işte Galatasaray ın Dany yerine aldığı oyuncuyu. Bizde gidip onun gibi bir şey alacaktık, Dany nin verdiğini de veremeyecekti. Otel falan yalan dolan, en azından mantıklı değil. Biraz araştırmayla mantıklı sebepler bulunuyor. Onun dışında son maçta elde kimse kalmadı, Dany de olmasa elde stoper yok, onu geçtim çakma stoper de yok. İlk dakikadan beri Dany e bu kadar tepkili değildim, hele şimdi hiç değilim, diyelim ki yanlış transfer, bence teknik kadronun o kadar da kredisi vardır.

mustangshelby
07.Nisan.2014, 01:39
Bilic de maçı izleyenler arasında idi. Dany seviyor Galatasaray'ı ve bunda bir şey yok bence.

Tabii şuan Fenerbahçe'li olduğumdan ve Allah'a şükür Dany ile bir bağımız olmadığından rahat konuşuyorum. :icon_biggrin:

BJK-GS maçını izle Dany'nin hatasını FB-GS maçında GS lehine yaptığını düşün sonra yorumla :) Ara telefonla söyle ne gereği var oraya gitmenin.

Açıkça söylim normal bir adam o penaltıyı yapmaz bukadar net konuşuyorum. birde üstüne otellerine gidiyorsa art niyet ararım.

GeNç KaRTaL
07.Nisan.2014, 01:43
Valla ben ilk geldiği zamandan daha tepkiliyim şu an.Son 6-7 haftadır takım neredeyse pozisyon bile vermezken oynadığı 3 maçta yediğimiz 3 golün başrolünde bu gereksiz var.Tahammül edemiyorum şahsen.Keşke transfer edilmeseydi.

Nocna Mora
07.Nisan.2014, 02:32
Dany'i sağ bek, ön libero oynatmayanlar utansın.

Ralph
07.Nisan.2014, 03:01
Dany 'i futbolcu diye oynatanlar utansın :icon_biggrin:

kumbara
07.Nisan.2014, 12:17
Evlerine ateşler düşsün :D

Rehavi
09.Nisan.2014, 11:19
Önümüzdeki sezon için aynı sistemle devam edeceğimize göre;

Tolga-Cenk kale için yeterli.

Sağ bekte Atiba-Serdar-Necip ancak alternatif olabilir. Sağlam bir yabancı sağ bek gerekecek.

Sol bekte Motta alınacaktır, İsmail le birlikte orayı kapatırlar.

Stoperde Ersan-Pedro-Sivok-Necip yetmez gibi. Yabancı kontenjanı ve oyuncuların performansı düşünülünce Lescott tarzı yüksek maliyetli bir oyuncu yerine, gurbetçi bir stoper düşünsek daha iyi olabilir.

Veli-Jones-Necip üçlüsü defansın önündeki ikiliden defansif olan kısma yeter ama Jones tan vazgeçilebilir de. Aslında aynı bölgede oynayabilecek Serdar da var ama hiç denenmedi henüz. Son ihtimal olarak Pedro bile düşünülebilir.

Atiba nın oynadığı bölgeye net bir alternatif henüz yok. Oğuzhan oynasa zayıf kalıyor, Necip-Jones oynasa hücumda zayıflıyoruz, oraya bir Selçuk İnan lazım :P Şart değil ama Türk bir orta saha ile takviye edilebilir.

Oğuzhan ın oynadığı bölgede de alternatif yok ne yazık ki. Gerçi ilk bakılan mevki orası sanırım. Hunt olursa bir de Türk statüsünde oynarsa çok iyi olur.

Kanatlarda Töre-Olcay-Holosko-Kerim ve son çare Oğuzhan var. Töre nin alınması lazım, onun dışında sanki bir kanat oyuncusu daha gerekiyor. Çünkü yedeklerin hiç biri güven vermiyor. Sanırım kanada bir Türk oyuncu alınacak.

Forvette Almeida-Cenk-Pektemek-Ömer fazlasıyla yeter. Birde Eneramo geri gelecek. Almeida giderse yerine kesin birisi alınır, Eneramo yu da kiralamak lazım yine. Bu bölgede fazlılık var gibi görünse de Ömer-Pektemek sürekli sakatlandığı için ancak yeter diye düşünüyorum :)

Kontenjana gelirsek x sağ bek-Sivok-Pedro-Motta-Atiba-Almeida ya da x santrafor zaten 6 yabancı ediyor. Bunlar kesin gibi. Forvet arkası yabancı statüsünde olursa onunla birlikte 7 oluyor. Son kontenjan için Holosko kalmalı, yedek olmayı sorun etmiyor. Kaldı ki sekizinci oyuncuya pek sıra gelmeyecek gibi. Ya da Holosko mali külfet olmadan gönderilebilirse, yerine kiralık bir kanat oyuncusu düşünülebilir. Ya da paraya kıyıp kanatlara iki tane Türk oyuncu bulup, Holosko ve Eneramo gönderilerek, Jones kadroda tutulabilir.

LaigLeNoiR
09.Nisan.2014, 11:34
Sivok'dan daha bir hayır gelmez bu saatten sonra Çek futbolcuların kaderi bu galiba Ujfalusi gibi oldu bu da. Sağlam bir stoper alalım yabancı ve Dany ile Sivok'u gönderin.

Rehavi
09.Nisan.2014, 12:55
Sakatlığıyla ilgili bilinen bir şey mi var bilmiyorum ama formda bir Sivok, Lescott tan iyidir. En az 3 sene daha oynar. Seneye de kontratı bitiyor zaten, sezon başında sakatlık sonrası durumuna göre değerlendirilip kontrat uzatılabilir. Olmazsa da sezon sonu kontratı biter yollarız. Riske gerek yok.

GeNç KaRTaL
09.Nisan.2014, 22:26
Sivok giderse neden gitti demem,kalırsa da neden kaldı demem şahsen.

manager725
13.Nisan.2014, 18:37
DAHA ÖNCE YARIM GÜNDE TÜKENEN DERBİ BİLETLERİ ÜÇ GÜNDE 2500 SATILDI

Passolig kart satışı ve bu karta yüklenen Fenerbahçe maç bileti rakamları da yönetimi doğrular nitelikte. Kulüpten ve internet üzerinden şu ana kadar satılan ''Passolig'' sayısı 3000 civarı olurken Fenerbahçe maçı için kartına bilet yüklemesi yaptıranların sayısı 3 günde 2500'ü ancak buldu.

Daha önceki maçlarda çıktığı gün tükenen derbi biletlerinin 'Passolig' uygulaması ile bu kadar düşük kalmasının sebebi olarak uygulamanın yeni olması ve taraftarın bu uygulamaya olan olumsuz yaklaşımı gösteriliyor. Fenerbahçe maçının oynanacağı 20 Nisan gününe kadar devam edecek e-bilet satışlarının yine de stadı tamamen dolduracak rakamlara ulaşması beklenmiyor. Derbi maçı için son güne kadar yapılacak satışlar ve kombineler ile birlikte Atatürk Olimpiyat Stadı'na maç saati 35-40 bin arası seyirci bekleniyor.

Fanatik

Türk futbolunu yönetenlerden bir kez daha nefret ettiğimi belirtiyorum. Gerçekten dünyanın en boş insanları bunlar. Kulüp hem ekonomik kazançtan hem de manevi kazançtan yoksun kalacak bu beyinsiz organizmalar yüzünden.:mad:

footballer33
13.Nisan.2014, 18:38
Bu maçta tribünler 40 bini geçmeyecek, belli ki. Öyle bir zamanda çıkardılar ki şu e-bileti, gel de sövme şimdi!

anil luque
13.Nisan.2014, 19:18
Bu maçta tribünler 40 bini geçmeyecek, belli ki. Öyle bir zamanda çıkardılar ki şu e-bileti, gel de sövme şimdi!

Bu maçta tribünde adım atacak yer olmayacak. Turnikeler patlayacak. Kendileri kaşındılar :)

footballer33
13.Nisan.2014, 20:23
Bu maçta tribünde adım atacak yer olmayacak. Turnikeler patlayacak. Kendileri kaşındılar :)
Bak işin o boyutunu unutmuşum, haklısın. :icon_smile:

I3esiktas
14.Nisan.2014, 05:01
turnikeler felan patlamayacak son alınan karardan sonra olimpiyat etrafında radyodan dinleyeceğiz maçı. Maçta seyirci sayısı tahminen 7-8 bin olacak.

attirson
14.Nisan.2014, 07:35
Guzel guzel gerekirse bir sezon seyircisiz oynansın böyle giderse hemen kalkacak en azından.

Sent from my iPhone using Tapatalk

himone
14.Nisan.2014, 18:59
Şu e-bilet uygulamasını seneye yapsalar olmuyor muydu? ligin bitimine 5 hafta var çıkardıkları olaya bak. Normalde sistemi destekliyorum ama sezonun bitimine bu kadar az kalmışken ne değişikliği bu. Adamlar her gün biraz da geliştiriyorlar kendilerini.

Cengo
14.Nisan.2014, 19:03
Kasıtlı derbiye denk getirilmeye çalışıldığına inanıyorum ben artık. İki takım da tribünde muhalefet ediyor bu siyasete. Tribünde kimse olmayınca bağıracak insan da olmayacak. Seçim sonrası her şey unutulsun isterler. Biraz zaman geçince hiç bir şey hatırlanmaz keza, Türk halkı balık hafızalıdır. Sezon sonu geç olurdu onlar için.

anil luque
14.Nisan.2014, 20:33
turnikeler felan patlamayacak son alınan karardan sonra olimpiyat etrafında radyodan dinleyeceğiz maçı. Maçta seyirci sayısı tahminen 7-8 bin olacak.

Evet şimdi öyle bir durum da var. Daha güzel aslında. Tepkinin en güzeli.

anil luque
16.Nisan.2014, 13:51
Sabah antrenmanında Veli ile Uğur tekme tokat birbirine girmiş.

Varlığı zarar diye buna deniyor sanırım.

Ralph
16.Nisan.2014, 13:54
Sabah antrenmanında Veli ile Uğur tekme tokat birbirine girmiş.

Varlığı zarar diye buna deniyor sanırım.

Velinin agresiflik cesaret ve çalışkanlık yüksek. Alt eder Uğuru :icon_biggrin:

byariff
16.Nisan.2014, 14:05
ugur dovmus diyollar :D :D (saka saka) :D

anil luque
16.Nisan.2014, 14:11
Olum niye geyik yapıyorsunuz :D

Ciddi bir durum bence. Veli'nin derbideki performansına olumlu yansır umarım.

byariff
16.Nisan.2014, 14:22
https://vine.co/v/MJ3DX9un0H0

puhh veli bisi yapamamis :D

europeanconquer
16.Nisan.2014, 14:23
Yalnız yumruğu ayırmaya çalışırken Olcay yemiş gibi duruyor :n: :D

byariff
16.Nisan.2014, 15:06
ugur dover demistim abi ben :D

https://pbs.twimg.com/media/BlVqSWgCQAA_H2y.jpg

kumbara
16.Nisan.2014, 15:10
Ortada yumruk falan yok, uğur sadece anlık sinirlenmiş. Az önce bjk tvye çıktılar zaten, uğur hatasının farkına varmış.

https://vine.co/v/MJ39jBBUupm

Holosko çok fena ya. :D

footballer33
16.Nisan.2014, 15:58
ugur dover demistim abi ben :D

https://pbs.twimg.com/media/BlVqSWgCQAA_H2y.jpg
He zaten Veli de, 'dayak yiyeyim de gidip bir foto çekineyim' diyordu. :icon_biggrin: Bu foto eski, Avusturya Milli takımında aldığı darbeden sonra böyle olmuştu.

davidvilla
16.Nisan.2014, 16:03
Oha saglam yumruk cikarmis yalnız. Neyse ki bir şey yok.

Redrum
16.Nisan.2014, 16:09
Holosko ya komik adam :D