PDA

View Full Version : Beşiktaş Sohbet Alanı

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22

europeanconquer
15.Şubat.2013, 12:37
Harbiden konu neydi ?

anil luque
15.Şubat.2013, 12:45
Sabah uyandıktan sonra serçe parmağımı yatağın köşesine vurdum , hangi galatasaraylının ahı tuttu acaba :(

Neyse sabah sabah geyik olmasın.

Dün akşam Lig Tv'de Quiz programının konuğu Holosko'ydu. Çok eğlenceli adam gerçekten sevgim bir kat daha arttı bu adama.

Futboldan kazandığın ilk parayla ne aldın sorusuna "gazinoda kaybettim" falan dedi :D

footballer33
15.Şubat.2013, 13:51
Holosko, Beşiktaş'a gelenlerin içinde gördüğüm en sempatik futbolculardan. Saha içinde de, bu huyunu gösteriyor. Rakip futbolcuyu taklit etmesi ve Gangnam style dansı yapması gibi... :icon_biggrin: Bu sezona kadar, yalan yok gitmesi taraftarıydım; ama beni inanılmaz yanılttı. Helal olsun. CSKA Moscow maçındaki sakatlığı hiç yaşamasaydı keşke.

I3esiktas
15.Şubat.2013, 15:55
Şu konunun kapanma sebebini biri bize açıklarsa sevinirim. Ufak bir konuşmadan konu kapanacaksa biz ağzımızı açmayalım. Forumda o kadar ağır,sert,hakaret içerikli mesajlar gördüm hiç bir yönetici kılını kıpırdatmamış. Biz rakip takımın sohbet alanına bir yorum yazınca 20 kişi abluka altına alıp ağır ve alaycı sözler söylerken yöneticiler sadece izliyor. Biz burada arkadaşın cahilce, birazcık geri kafalılık diyelim yazdığı saçma sapan bir yoruma cevap verdik ve konu kitlendi. Kimse artık forumda eşitlik var demesin. Adam akıllı Bir yönetici silinen mesajları okuyup gerçekten silinecek ve konu kapatılacak kadar ağır bir konuşmamı değilmi konuya açıklık getirirse sevinirim. Foruma gireli tam 5 senem olmuş ama eski tadı yok maalesef. İsteyen üzerine alınabilir ama yöneticilikten zerre gram anlamayan kişileri yönetici yapmışlar.

Ayrıca şu mesaj silme olayına değineceğim. Olay başlıyor bitiyor yönetici arkadaş geliyor mesajları siliyor. Kardeşim konu başlamış ve bitmiş sen silsen ne olur silmesen ne olur. Eğer yönetici yetmiyorsa bir kaç kişi daha ekleyin kardeşim. Adamın biri çıkıyor saçma bir yorum yazıyor ben pc başında deli oluyorum. Kendimi tutamayıp cevap yazıyorum. ama düşünüyorum bir insan nasıl böyle sözler sarf edebiliyor. Sadece bu konu için demiyorum forumda olup biten bütün konular için konuşuyorum.

Biraz konu dışı oldu ama oluşan son olay biraz patlak verdi.

Kaka Leite
15.Şubat.2013, 16:05
Ben olaylar olurken burada değildim ancak yönetime alınan hiçbir arkadaşa laf da söyletmem açık konuşayım.

Sonuçta burada yönetici olan herkes bu siteye bir emek veriyor. Mesajları silmemizin sebebi siz daha da alevlenmeyin diye, ''olay başlıyor bitiyor siz mesajları siliyorsunuz ne oluyor'' aslında olay hiç bitmiyor biz o mesajları silmesek 1 saat sonra giren adam da ona cevap verecek 5 saat sonra giren adamda.

Konu genel olarak şu sebepten kapanır, çok fazla cevap yazıldığından sağlam bir şekilde mesajlar incelenir ve cezai işlem gerektiren mesajlar ayıklanır. Bu sefer de büyük ihtimal bu yüzden kapanmıştır ve aynı zamanda bu olayların yatışmasına da vesile olur.

Bu cevapları da vermek istedim ki aklınızda bir soru işareti kalmasın, dün burada olan arkadaşlarımdan birisi gelip açıklar zaten olayı.

''Yönetimden zerre kadar anlamayan kişiler'' lafı da hoş değil, bir şikayetiniz varsa iletebilirsiniz. Burada görev yapan hiç bir arkadaşa da laf söylenmesini ne isterim ne de söylerim.Sonuçta verilen bir emek var hoşlansanız da hoşlanmasanız da.

LaigLeNoiR
15.Şubat.2013, 16:12
Şu konunun kapanma sebebini biri bize açıklarsa sevinirim. Ufak bir konuşmadan konu kapanacaksa biz ağzımızı açmayalım. Forumda o kadar ağır,sert,hakaret içerikli mesajlar gördüm hiç bir yönetici kılını kıpırdatmamış. Biz rakip takımın sohbet alanına bir yorum yazınca 20 kişi abluka altına alıp ağır ve alaycı sözler söylerken yöneticiler sadece izliyor. Biz burada arkadaşın cahilce, birazcık geri kafalılık diyelim yazdığı saçma sapan bir yoruma cevap verdik ve konu kitlendi. Kimse artık forumda eşitlik var demesin. Adam akıllı Bir yönetici silinen mesajları okuyup gerçekten silinecek ve konu kapatılacak kadar ağır bir konuşmamı değilmi konuya açıklık getirirse sevinirim. Foruma gireli tam 5 senem olmuş ama eski tadı yok maalesef. İsteyen üzerine alınabilir ama yöneticilikten zerre gram anlamayan kişileri yönetici yapmışlar.

Ayrıca şu mesaj silme olayına değineceğim. Olay başlıyor bitiyor yönetici arkadaş geliyor mesajları siliyor. Kardeşim konu başlamış ve bitmiş sen silsen ne olur silmesen ne olur. Eğer yönetici yetmiyorsa bir kaç kişi daha ekleyin kardeşim. Adamın biri çıkıyor saçma bir yorum yazıyor ben pc başında deli oluyorum. Kendimi tutamayıp cevap yazıyorum. ama düşünüyorum bir insan nasıl böyle sözler sarf edebiliyor. Sadece bu konu için demiyorum forumda olup biten bütün konular için konuşuyorum.

Öncelikle Merhaba. Sondan başlayayım; Yönetici alımı yapıyoruz ancak ekstrem durumlar olmadıktan sonra yönetime yeni aldığımız kimseyi Futbol alanında görevlendirmiyoruz. Bu sebepten dolayı buna sıcak bakmıyoruz ancak yönetici eksikliği konusunda sana hak veriyorum.

Mesajların silinmemesi konusunda ise şöyle bir durum var 100 tane üye varsa bunların içinde 3-4 kişi var yönetici olan. Bu sebeple olaya anında müdahil olması imkansıza yakın. Bu tür durumlarda herkese söylediğimiz bir olay var tekrar edeyim, bu tarz bir mesaj gördüğünüz zaman uyarı butonuna basıyoruz ve beklemeye geçiyoruz kesinlikle cevap vermiyoruz ama bu konuda malesef dayanamıyoruz.

Konunun kapanması ise bana göre de yanlıştı. Uzun zamandır böyle bir uygulama yapmıyorduk. Mesajları geç bile görsek konu kapatma olayı yoktu ama o anki yönetici arkadaşımız geç saat olduğu için ve tartışma son bulmadığı için uyarılara rağmen daha fazla uzamaması için konuyu kilitlemiş. O da bir yerde haklı sayılır. Bundan sonra daha çok dikkat edeceğiz.

I3esiktas
15.Şubat.2013, 16:12
Benim mesajlardan dolayı yazdığım konuyu anlamamışsın dostum. Bu forumda sayısını bilmiyorum bir kaç yönetici var. Adamın biri kalkıp buraya saçma bir yorum yazıyor konunun nerelere gideceği belli sizin göreviniz konu oralara gitmeden el atmaktır. ama siz bekliyorsunuz,bekliyorsunuz,bekliyorsunuz konu istenilen yere gidinceye kadar. O zaman gelip mesajlara el atıyorsunuz. Ondan sonrada isteyen istediğini demiş oluyor yani iş işten geçmiş oluyor.

Şikayetimi konu ile ilgilenen arkadaşa ilettim maalesef bana dönüş yapmadı.

ozan42
15.Şubat.2013, 16:14
Cenk gönende atılan sert sut sonunda sakatlanmıs :d artık gulsekmı aglasakmı bılemedım :D

anil luque
15.Şubat.2013, 16:18
Ben olaylar olurken burada değildim ancak yönetime alınan hiçbir arkadaşa laf da söyletmem açık konuşayım.

Sonuçta burada yönetici olan herkes bu siteye bir emek veriyor. Mesajları silmemizin sebebi siz daha da alevlenmeyin diye, ''olay başlıyor bitiyor siz mesajları siliyorsunuz ne oluyor'' aslında olay hiç bitmiyor biz o mesajları silmesek 1 saat sonra giren adam da ona cevap verecek 5 saat sonra giren adamda.

Konu genel olarak şu sebepten kapanır, çok fazla cevap yazıldığından sağlam bir şekilde mesajlar incelenir ve cezai işlem gerektiren mesajlar ayıklanır. Bu sefer de büyük ihtimal bu yüzden kapanmıştır ve aynı zamanda bu olayların yatışmasına da vesile olur.

Bu cevapları da vermek istedim ki aklınızda bir soru işareti kalmasın, dün burada olan arkadaşlarımdan birisi gelip açıklar zaten olayı.

''Yönetimden zerre kadar anlamayan kişiler'' lafı da hoş değil, bir şikayetiniz varsa iletebilirsiniz. Burada görev yapan hiç bir arkadaşa da laf söylenmesini ne isterim ne de söylerim.Sonuçta verilen bir emek var hoşlansanız da hoşlanmasanız da.

Cenkerim iyi güzel diyorsun da arkadaşa katılıyorum ben. En ufak bir konuda "beyler tamam , beyler abartmayın , konu uzamasın , beyler sakin" . Biz iki kariyer paylaşıp iki maç sonucu söylemek için mi buradayız ? Yeri geldiğinde birbirimizi kırmadan , saygı ve forum kurallarına uygun konular çerçevesinde tartışmamızı yaparız.

@I3esiktas ' a katılldığım bir başka nokta da dünkü konuyu başlatan arkadaşın daha kendisiyle çeliştiği , kafasında doğru düzgün bir fikir olmadığı halde burada "galatasaraylıların ahı çıkıyor işte" şeklinde akıl , mantık , izan dışı , fütürsuz bir yorum yazması. Gereken cevap verildi ve konu öyle aman aman da büyümedi.

Sıcağı sıcağına olduğu için dünkü konu üzerinden gidiyorum ama cidden sinir bozucuydu. Biz silmeseydik o konu kapanmaz daha da alevlenir biz silince kapandı diyorsun da asıl o arkadaş gelip özür dilerse konu kapanır.

Saygılar.

I3esiktas
15.Şubat.2013, 16:18
Öncelikle Merhaba. Sondan başlayayım; Yönetici alımı yapıyoruz ancak ekstrem durumlar olmadıktan sonra yönetime yeni aldığımız kimseyi Futbol alanında görevlendirmiyoruz. Bu sebepten dolayı buna sıcak bakmıyoruz ancak yönetici eksikliği konusunda sana hak veriyorum.

Mesajların silinmemesi konusunda ise şöyle bir durum var 100 tane üye varsa bunların içinde 3-4 kişi var yönetici olan. Bu sebeple olaya anında müdahil olması imkansıza yakın. Bu tür durumlarda herkese söylediğimiz bir olay var tekrar edeyim, bu tarz bir mesaj gördüğünüz zaman uyarı butonuna basıyoruz ve beklemeye geçiyoruz kesinlikle cevap vermiyoruz ama bu konuda malesef dayanamıyoruz.

Konunun kapanması ise bana göre de yanlıştı. Uzun zamandır böyle bir uygulama yapmıyorduk. Mesajları geç bile görsek konu kapatma olayı yoktu ama o anki yönetici arkadaşımız geç saat olduğu için ve tartışma son bulmadığı için uyarılara rağmen daha fazla uzamaması için konuyu kilitlemiş. O da bir yerde haklı sayılır. Bundan sonra daha çok dikkat edeceğiz.

Murat abi ben anında müdahale olayına şahsen inanmıyorum. 3-4 yöneticiyi bırak 1 yönetici bile olsa 100 kişi değil 200 kişinin konuşmasını yönetebilir. Uyarı butonuna o kadar çok basıyorum ki abi şimdi belki dışarıdan gören yalan atıyor diyebilir normal karşılarım ama bakıyorum o butona bastıgım mesaj 2-3 sayfa atlıyor insan dayanamıyor. Ben dünkü konuda bir tartışma ve ağır mesaj göremedim konunun kapanmasını geçtim silinmesi bile bana göre bir hata.

Kaka Leite
15.Şubat.2013, 16:20
Burada bu konuları da çok konuşmak istemiyorum aslında.

Sizin de tabii haklı olduğunuz kısımlar var, ancak ben kendi adıma konuşayım sizleri tahrik edecek her mesajı direk siliyorum görünce. Her neyse Murat abi açıklamayı yapmış zaten olayı bilmediğimden bana da çok laf düşmez.

İyi forumlar..

LaigLeNoiR
15.Şubat.2013, 16:25
Murat abi ben anında müdahale olayına şahsen inanmıyorum. 3-4 yöneticiyi bırak 1 yönetici bile olsa 100 kişi değil 200 kişinin konuşmasını yönetebilir. Uyarı butonuna o kadar çok basıyorum ki abi şimdi belki dışarıdan gören yalan atıyor diyebilir normal karşılarım ama bakıyorum o butona bastıgım mesaj 2-3 sayfa atlıyor insan dayanamıyor. Ben dünkü konuda bir tartışma ve ağır mesaj göremedim konunun kapanmasını geçtim silinmesi bile bana göre bir hata.

1 yönetici olduğunu düşün bu adamın hiçbir işi gücü olmayacak sürekli foruma her atılan mesajı takip edecek. Bu senin söylediğin biraz imkansız. Herkesin bir hayat gailesi var ve bunun peşinde koşturuyor uğraşıyor. İşte bu senin yaptığın gibi uyarı butonuna tıklayıp sonrasında cevap vermeden beklemeyi herkes yaparsa eğer sorun ortadan kalkar.

sui generis
15.Şubat.2013, 16:38
Bilmiyorum belki bana söylüyorsunuz, görüp de silmiyor diye. Benim yetkim yok burada o yüzden silme durumum olmuyor. Ki ben tam yetkili arkadaşlara bildirecekken cihan geldi sildi zaten. Uyarı butonu ne kadar çok kullanırsanız o kadar iyi. Telden girdim konuşulanlara yanlış anlamış olabilirim , affola :)

I3esiktas
15.Şubat.2013, 16:38
Ben 1 yönetici konu ile ilgilensin demiyorum zaten tabiki arkadaşın sosyal hayatı vardır işi vardır ilk başta mecbur onlarla ilgilenecektir. Benim demek istediğim 1 kişi bile o kadar kişinin mesajlarını kontrol edebilir ama sen kendi ağzınla diyorsun 3-4 yönetici oluyor. O butona ben basmaya devam edicem ama yine aynısı olacağına kalıbımı basabilirim. Laf sokmak, alay etmek isteyen arkadaş söyleyeceğini söyler biz de mesajımızı atarız sonra yöneticinin biri gelir mesajları siler olay bittiğini sanar.

Ralph
15.Şubat.2013, 16:40
Ben dün tartışılan vakitte burada yoktum ve forumdan bir arkadaşa sorup öğrendim işin aslını. Bana kalırsa bu tartışmanın başındaki kişi gelip özür dilemeli. Böylece bu iş sonlanmalı. Gerçekten saçma ve gereksiz bir şey yapmış çünkü. Onun yüzünden bir sürü insan gerginlik yaşamış şuraya bak.

LaigLeNoiR
15.Şubat.2013, 16:50
Ben 1 yönetici konu ile ilgilensin demiyorum zaten tabiki arkadaşın sosyal hayatı vardır işi vardır ilk başta mecbur onlarla ilgilenecektir. Benim demek istediğim 1 kişi bile o kadar kişinin mesajlarını kontrol edebilir ama sen kendi ağzınla diyorsun 3-4 yönetici oluyor. O butona ben basmaya devam edicem ama yine aynısı olacağına kalıbımı basabilirim. Laf sokmak, alay etmek isteyen arkadaş söyleyeceğini söyler biz de mesajımızı atarız sonra yöneticinin biri gelir mesajları siler olay bittiğini sanar.

Kusura bakma ama Raporlar'ı kontrol ettiğimde 09.08.2012'den itibaren Rapor'unu göremedim.

I3esiktas
15.Şubat.2013, 16:54
Son mesajlarıma bakarsan onlarda neredeyse 2012den kalma. Okul, işler vs vs.. foruma pek girememekten.

LaigLeNoiR
15.Şubat.2013, 16:56
Son mesajlarıma bakarsan onlarda neredeyse 2012den kalma. Okul, işler vs vs.. foruma pek girememekten.

Sıkıntı yok o zaman bundan sonra seni daha aktif görmek isterim hem forumda hem de Raporlar başlığında :)

Nedvedmania
15.Şubat.2013, 16:56
Otobusteyim suan. Geldigimde gerekli aciklamayi yapacagim.

I3esiktas
15.Şubat.2013, 17:02
Eskisi gibi maalesef foruma girip mesaj atma vaktim olmuyor. Foruma girerim belirli baktığım bir kaç konu vardır onlara bakar çıkarım. Bugün olduğu gibi boş günlerim hariç tabiki. Tekrar söylüyorum ben o yazılarımda sadece bu konudan bahsetmiyorum çoğu konu için konuştum.

Nedvedmania
15.Şubat.2013, 17:42

Konun kapanma sebebini gayet iyi biliyorsunuz. Saçma sapan bi konudan tartışma başladı, mesajları sildim, nazik bir çekilde " : ) " kullanarak uyarı yazmışım ama siz uzatmaya devam ediyorsunuz. Sizden kastım çoğulluk anlamında.

Kalın kısım : Ağır, sert, hakaret içeren mesajların silinmemesini mi kıstas alalım şimdi ?

Altı çizili kısım : Cevap vermem gerekmiyor sanırım. Neyse içimde kalmasın, vereyim. O uyarı mesajını yazdım. Sonra bir elimde telefon kız arkadaşımla tartışıyorum, bir elim F5 de tartışmayı takip ediyorum. Hanginiz yönetici olsanız böyle yaparsınız ? Hanginiz bu hassasiyeti gösterirsiniz ? Görüyorum ki o saatte forumda benden başka yönetici yok, tüm sorumluluk benim üzerimde, bende görev bilinciyle, "Kız arkadaşımla tartışmama" rağmen bir yandan forumu düzenlemeye, insanların birbirini kırmamasına çalışıyorum. Başka da bir şey demiyorum bu konu hakkında.

Kalın kısım : Olay başlıyor, ilerliyor ve mesajları en başında yakalamıyıp, ilk gördüğüm anda silince mi suçlu oluyorum ? Kusura bakmayın ama cebimde çağrı cihazı taşımıyorum. Konuya girdim baktım saçma sapan bi tartışma var ve mesajları sildim. Uyarı yazdım. Hala devam ediyor. Ve eminim ki konuyu kilitlemeseydim yine devam edecekti. Çünkü iki tarafta tartışmayı bitirme gayretinde değil.

Benim mesajlardan dolayı yazdığım konuyu anlamamışsın dostum. Bu forumda sayısını bilmiyorum bir kaç yönetici var. Adamın biri kalkıp buraya saçma bir yorum yazıyor konunun nerelere gideceği belli sizin göreviniz konu oralara gitmeden el atmaktır. ama siz bekliyorsunuz,bekliyorsunuz,bekliyorsunuz konu istenilen yere gidinceye kadar. O zaman gelip mesajlara el atıyorsunuz. Ondan sonrada isteyen istediğini demiş oluyor yani iş işten geçmiş oluyor.

Şikayetimi konu ile ilgilenen arkadaşa ilettim maalesef bana dönüş yapmadı.

Evet bizim görevimiz anında silmek. Ama 24 saat forumu gözetlemiyoruz. Robot değiliz çok şükür. Bizimde bi sosyal hayatımız var. Sizin göreviniz ise "Rapor butonu"na basıp cevap vermemek. Hem raporu kullanmamışsınız hemde tartışmaya devam etmişsiniz burda hak arıyorsunuz. İlginç.

Üstteki alıntı da anında müdahale edilmeli diyorsunuz bu mesajda silinmesi bile hata, konuda tartışma bile görmedim diyorsunuz. Yine ilginç.

Rapor butonunu kullanmamanın bahanesi bu olmamalı. Sonuçta siz olay anında burdaydınız ve rapor kullanmak yerine tartışmaya devam ediyorsunuz.

Yukarda şikayetimi ilgili arkadaşa ilettim dediniz. Bende o zaman şimdi diyorum ki "İş işten geçtikten sonra değil, olay anında ilgili şikayetiniz özel mesajla iletseydiniz sorun hemen çözülürdü."

footballer33
15.Şubat.2013, 18:01
Olayı, ben de arkadaşlara özelden sorarak öğrendim. Öğrendiğimde de oldukça saçma ve gereksiz buldum, tartışmayı başlatan arkadaşın mesajını. Böyle bir mantık yok, olamaz!

Bundan sonra, benzer ya da farklı konularda atılan tahrik dolu mesajları gördüğüm anda raporlayacağım. O anda yönetici forumda ise, gerekeni yapar sanırım; forumda olduğu halde ilgilenmezse ve gerekeni yapmazsa da, o da alır nasibini! Bazı arkadaşların mesajları çok rahatsız ediyor ve oldukça geriyor beni çünkü. Bir de ilgisiz kalınırsa; bu durum, olayın boyutunu daha da dayanılmaz hale getirir ve bu, insanı çığrından çıkaracak bir sebep olur muhakkak! Nihayetinde hepimiz insanız ve sabrımızın da bir sınırı var!

İyi forumlar.

I3esiktas
15.Şubat.2013, 18:08
Bence yazdığım yazıları net bir şekilde oku ondan sonra yorum yapmayı dene. Mesajlarının sonuna ilginç,ilginç diye kelimeler koyup da sanki bir birine ters mesajlar atmışım, her konuda haklıymışsın gibi olgu bırakma. Şurada 100 kişiye sorsak 99u seni tanır 1i beni tanır buda normal bir şey. O '' ilginç '' kelimesini koyupda insanların gözünde '' Ben haklıyım '' imajı bırakma.

Gelelim konuya '' Üstteki alıntı da anında müdahale edilmeli diyorsunuz bu mesajda silinmesi bile hata, konuda tartışma bile görmedim diyorsunuz. Yine ilginç. '' şu yazından sonra yukarıda dedigim gibi bence yazılarımı net okumuyorsun. Ben yazdıgım yazılarda tek bu konu için konuşmadıgımı 500 kere baskı yaptım. Anında müdahale konusu şu mesajlar için olmamalı çünkü; Ben halen bu konunun bir tartışmaya gidilecek bir mesajlar içerdigini düşünmüyorum ki çoğu kişide benim gibi düşündüğünü biliyorum. Sen sadece bana göre anında müdahale kısmını yanlıiş yerde uygulamışsın.

Kalın kısım : Olay başlıyor, ilerliyor ve mesajları en başında yakalamıyıp, ilk gördüğüm anda silince mi suçlu oluyorum ? Kusura bakmayın ama cebimde çağrı cihazı taşımıyorum. Konuya girdim baktım saçma sapan bi tartışma var ve mesajları sildim. Uyarı yazdım. Hala devam ediyor. Ve eminim ki konuyu kilitlemeseydim yine devam edecekti. Çünkü iki tarafta tartışmayı bitirme gayretinde değil.

Konuyu kitmeleseydin keşke emin ol tartışmanın son noktasıydı. O saatden sonra ne ben ne anıl kardeşimizin daha kendi düşüncesinin ne olduğunu bilmeyen bir arkadaşa cevap vermeyegimizi düşünmüyorum.

Evet bizim görevimiz anında silmek. Ama 24 saat forumu gözetlemiyoruz. Robot değiliz çok şükür. Bizimde bi sosyal hayatımız var. Sizin göreviniz ise "Rapor butonu"na basıp cevap vermemek. Hem raporu kullanmamışsınız hemde tartışmaya devam etmişsiniz burda hak arıyorsunuz. İlginç.

Raporu kullanıyorum ve geri dönüş alamıyorum. Bakıyorum ki diğer arkadaş duracağı çizgiyi bilmiyor o zaman gerekli cevabımı veriyorum.

Yukarda şikayetimi ilgili arkadaşa ilettim dediniz. Bende o zaman şimdi diyorum ki "İş işten geçtikten sonra değil, olay anında ilgili şikayetiniz özel mesajla iletseydiniz sorun hemen çözülürdü."

Bak yazdıgım mesajı bile okumadıgın belli dostum. Sonra gelip burada derdini anlatmaya çalışıyorsun. Benim yazdıgım mesaj konunun kitlenmesine yönelik bir mesajdı. Arkadaşın yazdığı mesajdan şikayet edilmiş bir mesaj değildi.

Nedvedmania
15.Şubat.2013, 18:17
Bence yazdığım yazıları net bir şekilde oku ondan sonra yorum yapmayı dene. Mesajlarının sonuna ilginç,ilginç diye kelimeler koyup da sanki bir birine ters mesajlar atmışım, her konuda haklıymışsın gibi mesaj yazmassan sevinirim. Şurada 100 kişiye sorsak 99u seni tanır 1i beni tanır buda normal bir şey. O '' ilginç '' kelimesini koyupda insanların gözünde '' Ben haklıyım '' imajı bırakma.

Hiç öyle bir çabam yok emin ol :) Bana göre bu konunun şuan burda konuşulması bile yanlış. Destek merkezinde konuşulmalı.

Gelelim konuya '' Üstteki alıntı da anında müdahale edilmeli diyorsunuz bu mesajda silinmesi bile hata, konuda tartışma bile görmedim diyorsunuz. Yine ilginç. '' şu yazından sonra yukarıda dedigim gibi bence yazılarımı net okumuyorsun. Ben yazdıgım yazılarda tek bu konu için konuşmadıgımı 500 kere baskı yaptım. Anında müdahale konusu şu mesajlar için olmamalı çünkü; Ben halen bu konunun bir tartışmaya gidilecek bir mesajlar içerdigini düşünmüyorum ki çoğu kişide benim gibi düşündüğünü biliyorum. Sen sadece bana göre anında müdahale kısmını yanlıiş yerde uygulamışsın.

Al işte ilginç diyince yanlış anlıyorsun :)

Sen değilmiydin : "şu mesaj silinmede geç kalınmasa da bizde pc başında saçma sapan yorumlar görünce sinir olmasak" diyen. "Geç kalınmasa" dediğine göre birşey olmuş ki geç kalınmış. Silinmesini istiyorsun ki geç kalınmış diyorsun. Üstelik "Sinir olmasak" diyorsun. Demek ki sinir edici bir durum var. Bizim forumumuzda sinir edici olayın ne işi var ? Sinir edici, başkalarını rahatsız edici bir durum varsa mesaj silinir. Bende bunu yapmışım sorun nedir ?

Konuyu kitmeleseydin keşke emin ol tartışmanın son noktasıydı. O saatden sonra ne ben ne anıl kardeşimizin daha kendi düşüncesinin ne olduğunu bilmeyen bir arkadaşa cevap vermeyegimizi düşünüyorum.

Üzgünüm ki aklınızı okuyamam. Geleceği göremem. Ayrıca konu bir süreliğine kilitlenmiş yahu. Ne var bunda ? Konuyu mu sildik ? Duruyor işte yerli yerinde konu. 1 saat sonra yine bir haber eklenecek yine normal yorumlar yapılacak. Değişen birşey yok. Bir tartışma vardı ve durdurulması lazımdı. Olay bundan ibaret.

Raporu kullanıyorum ve geri dönüş alamıyorum. Bakıyorum ki diğer arkadaş duracağı çizgiyi bilmiyor o zaman gerekli cevabımı veriyorum.
Bu konuda rapor kullandınız mı ? Hayır. Geçmişte kullandığınız raporlarla bu durumu yargılayamazsınız.

europeanconquer
15.Şubat.2013, 18:21
Geçmiş olsun Oğuzhan'a,inşallah en kısa sürede düzelir diyeceğim ama o düzelse yine biri gidici gibi gözüküyor,bu sakatlıklar şansına olan bir şey değil kesinlikle yanlış bir şey yaptırılıyor antrenmanlarda.

zeck17
15.Şubat.2013, 18:25
Şayet olay benim yorumum üzerinden çıkmıştır açıklama yapmam gerek konuyla ilgili

1-Kesinlikle bir oyuncunun sakatlanmasını istemem sonuçta onlar da o şekilde para kazanıyor

2-Dediğim şey şahsi fikrim değildi ama ekşisözlük vb sitelerde aynı konular dönünce ben de böyle bir düşünce olduğunu belirttim

3-I3esiktas üye ile aramızda abartıya kaçmadan bir tartışma oldu o düşüncenin saçma olduğunu belirtirken ben de herkes istediğini gibi düşünebileceğini savundum

4-Yöneticilerin mesajları silmesi kadar saçma bir olay yok..İnsanların düşüncelerini söyleyip burda seviyeli bir tartışma olduktan sonra kimsenin karışmaması gerekir eğer sohbet alanında sohbet edip görüşlerimizi bildirmeyeceksek kapatalım bu alanı gitsin

5- En başta da söylediğim gibi amacım kimseyi tahrik etmek değildi şayet beni zerre ilgilendirmiyor beşiktaşın yaşadığı sakatlıklar inşallah en yakın zamanda iyileşirler ve sahalara dönerler

6-Birini kırıp üzdüysem ya da düşüncelerimle rahatsız ettiysem çok özür dilerim bundan sonra ben de kendi adıma daha dikkatli olacağımı söz veriyorum

I3esiktas
15.Şubat.2013, 18:32
Al işte ilginç diyince yanlış anlıyorsun

Sen değilmiydin : "şu mesaj silinmede geç kalınmasa da bizde pc başında saçma sapan yorumlar görünce sinir olmasak" diyen. "Geç kalınmasa" dediğine göre birşey olmuş ki geç kalınmış. Silinmesini istiyorsun ki geç kalınmış diyorsun. Üstelik "Sinir olmasak" diyorsun. Demek ki sinir edici bir durum var. Bizim forumumuzda sinir edici olayın ne işi var ? Sinir edici, başkalarını rahatsız edici bir durum varsa mesaj silinir. Bende bunu yapmışım sorun nedir ?

Bak dostum konuyu iyi incelersek sen mesajları silmişsin ve sonra '' Beyler abartmayın '' diye bir yazı yazmışsın. O mesaja kadar sende haklısın bende haklıyım. Sorun şu mesajları sildikten sonra yazılan mesajlarda ben ağır,hakaretiçerikli,alaycı bir yorum hatırlamıyorum. İşte zıt düştügümüz nokta burada. Sen ilk sildigin mesajlar üzerine konuşuyorsun ben sonradan sildiğin mesajlar üzerine konuşuyorum.

Üzgünüm ki aklınızı okuyamam. Geleceği göremem. Ayrıca konu bir süreliğine kilitlenmiş yahu. Ne var bunda ? Konuyu mu sildik ? Duruyor işte yerli yerinde konu. 1 saat sonra yine bir haber eklenecek yine normal yorumlar yapılacak. Değişen birşey yok. Bir tartışma vardı ve durdurulması lazımdı. Olay bundan ibaret.

O zaman Sohbet alanlarında yazılan her yorumdan sonra konuyu kitleyin. Kimsenin aklını okuyamazsınız geleceği göremiyorsunuz sonuçta. Kimin çıkıp ne diyeceği belli değil. Benim sorunumda işte burada Tartışma her sohbet alanında oluyor. Ben gidiyorum Gs veya Fb sohbet alanına kimseyi incitmeden bir yazı yazıyorum. O an yenilmiş olabilirler veya ters giden bir şey olabilir. Kalkıp bütün herkes laf sokma yarışına giriyor. İşte sorun burada oradaki konuyu ellemiyorsunuz burada konuyu kitliyorsunuz.

Bu konuda rapor kullandınız mı ? Hayır. Geçmişte kullandığınız raporlarla bu durumu yargılayamazsınız.

Bak güzel kardeşim 501. baskımı yapıyorum. Yazdığım yazıların bir kelimesi bile sadece bu olay için kapsamıyor. Bütün olaylar için konuşuyorum. Onun için bu konuda rapor kullanmamışım ne fark eder. Öbürlerinde kullandım da ne oldu?

manager725
15.Şubat.2013, 18:33
Tahmin edeyim Oğuzhan'ın sakatlık haberine karşı Oğuzhan-Melo tükürme davası ile ilgili kışkırtıcı bir yorum atıldı. Sonra Beşiktaşlılar karşılık verdi. Olay bu mudur?

edit: harbiden kaçırdım konu neydi?

Nedvedmania
15.Şubat.2013, 18:36
Peki tamam sen haklısın. Anlaşamıyoruz :)

I3esiktas
15.Şubat.2013, 18:45
Tartışmayı bende uzatmayacağım ama şunu söyliyeyim nerede ne yazacağını ve insanların gözünde güzel bir imaj bırakmayı çok iyi biliyorsun dostum. Türkiye sınırları içerisindeyiz böyle devam edersen güzel yerlere gelirsin.

Nedvedmania
15.Şubat.2013, 18:52
Bu forumdaki insanlar beni 2005'in Aralık ayından beri tanıyor. Bu konudan dolayı kafalarında yeni bir Cihan oluşmaz :) Ayrıca kişisel konulara girip çirkinleşmeyelim lütfen. Konuşmayı çok istiyorsanız özel mesajdan devam edebiliriz ama bir sonuca varacağımızı zannetmiyorum. Bu konuyu kirletmeye gerek yok.

I3esiktas
15.Şubat.2013, 19:14
Kardeşim ben o mesajlarda ki '' ilginç '' kelimesinin sürekli baskı edilmesini ayrıca konunun birden bire kapatılıp hele ki ''Peki tamam sen haklısın '' cümlesini kurup kapatmanın ne anlama geldiğini çok iyi biliyorum. Aslında sende iyi biliyorsun da Neyse kardeşim. Ben kendi adıma kusura bakma diyim.

darkkobal123
15.Şubat.2013, 20:01
Kondisyonerler ve sağlık ekibi acilen gönderilmeli. Bu ne arkadaş, reviri geçti kulüp.

Ralph
15.Şubat.2013, 20:31
Son bomba Cenk Gönen'miş :D Oda sakatmış, yarın ki kadroda yok. Birisi FMRTE'den bizim oyuncuların sakatlık eğilimlerini yükseltmiş. Kim o doğru söyleyin :D

darkkobal123
15.Şubat.2013, 20:36
Böyle giderse bu kadro sezonu tamamlayamaz. :D

europeanconquer
15.Şubat.2013, 20:40
2011 yılında forumda Ankaragücü ile ilk sezon ŞL'yi alan biri vardı Görkem abi kesin o yapıyordur :n: Ankaragüçlü sonuçta :D

Ralph
16.Şubat.2013, 01:18
2011 yılında forumda Ankaragücü ile ilk sezon ŞL'yi alan biri vardı Görkem abi kesin o yapıyordur :n: Ankaragüçlü sonuçta :D

Valla bilmiyorum ama birinden şüpheleniyorum :D

footballer33
16.Şubat.2013, 15:58
İşte Sakatlıkların Nedeni

Beşiktaş Yönetimi son olarak Oğuzhan’ın sakatlanması üzerine antrenman programını incelemeye aldı. Siyah-beyazlı oyuncuların, eski Alman kondisyoner Roland Koch dönemine göre çok az ağırlık çalışması yaptığı ortaya çıktı.

Sakatlıklar açısından son yılların en şanssız dönemini geçiren Beşiktaş’ta, Başkan Fikret Orman ve yönetim kurulu yaşanan olumsuzluğa el koydu. Önceki gün şut çalışması sırasında Oğuzhan Özyakup’un kalça adalesinin yırtılması, siyah-beyazlıları antrenman programları konusunda harekete geçirdi.
Daha önce BJK Nevzat Demir Tesisleri’ndeki çimleri ve oyuncuların giydikleri kramponları inceleten yönetim son olarak idman programlarını mercek altına aldı.
Siyah-beyazlılar, eski Alman çalıştırıcı Roland Koch’un programıyla, şimdiki kondisyonerlerin programlarını incelettiği öğrenildi. İlk tespitlere göre Beşiktaşlı oyuncuların önceki yıllara göre daha az ağırlık çalışması yaptıkları belirlendi.

Fernandes özel çalışıyor

Koch döneminde hemen her gün ağırlık çalışması gerçekleştiren siyah-beyazlı oyuncuların artık kişisel olarak başka yerlerde ağırlık programı uyguladıkları kaydedildi. Her antrenmandan sonra programda olmamasına rağmen ağırlık çalışması yapan Manuel Fernandes gibi takımda bir kaç oyuncunun daha bu ekstra çalışmayı yaparak sakatlıklardan korunmaya çalıştığı ifade edildi. Sağlık heyeti, zemin ve kramponlara ilgili inceleme yapan yönetim, antrenman programları ve ağırlık çalışmaları konusunda Teknik Direktör Samet Aybaba ile bir görüşme yapacak. Siyah-beyazlılar, Beşiktaş’a bu sezon ağır darbe indiren sakatlıkların nedenlerini bulmak ve en aza düşürmek için yoğun çaba sarf ediyor. Bu arada Beşiktaş’ın eski masörü Necati Yücel’in pazartesi günü işbaşı yapacağı bildirildi.

Defansa özel uyarı

Kartal, Gaziantepspor maçının son çalışmasını dün yaptı. Siyah-beyazlı futbolcular antrenmandan sonra kampa girdi. Samet Aybaba, maçın taktik planı üzerinde durduğu antrenmanda savunma oyuncularına özel uyarılarda bulundu.
Siyah-beyazlı teknik adamın, Gaziantepspor’un duran toplarda etkili bir takım olduğuna dikkat çekerek özellikle savunma oyuncularını ceza sahası çevresinde gereksiz faul yapmamaları için uyardığı kaydedildi. Siyah-beyazlı futbolcular antrenmanı şut çalışmasıyla noktaladı.
Öte yandan teknik patron Samet Aybaba antrenmanın sonunda oyuncularına bol bol şut attırdı. Deneyimli hocanın, Gaziantepspor’a karşı ilk 11’de görev vereceği oyunculara bugün kısa bir taktik çalışması yaptırmayı düşündüğü ifade edildi.

Kaynak: Milliyet

eXcitinG
16.Şubat.2013, 17:30
Yahu güç çaLışmayan oyuncu mu oLur ? Biz amatör kümede oynarken biLe her idmandan sonra yarım saat güç çaLışıyorduk. Enteresan yahu.

manager725
17.Şubat.2013, 11:57
http://c1302.hizliresim.com/16/k/k6cw6.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

manager725
17.Şubat.2013, 14:13
Galip ayrılmayı hayal eden Beşiktaş tribünleri, takımı protesto etti. Protokol tribününün önünde bulunanlar da yönetimi eleştirdi, “Paran yoksa başkan olma” diyerek Fikret Orman’ı hedef aldı.

Doğru söze ne denir. Tebrikler.

LaigLeNoiR
17.Şubat.2013, 14:16
90 Dakika geride kaldı hala bir sakatlık haberi yok. İlginç...

I3esiktas
17.Şubat.2013, 15:25
Galip ayrılmayı hayal eden Beşiktaş tribünleri, takımı protesto etti. Protokol tribününün önünde bulunanlar da yönetimi eleştirdi, “Paran yoksa başkan olma” diyerek Fikret Orman’ı hedef aldı.

Doğru söze ne denir. Tebrikler.

Bi puan kaybettik ne haberler cikardilar arkadas. Yok boyle bir sey yalan haber.

footballer33
17.Şubat.2013, 15:31
Samet Aybaba'yı ben de sevmiyorum ve Beşiktaş'ta görmek istemiyorum; ama yeğenine yapılanlar insanlık dışı kesinlikle. O kadar da uzun boylu değil yani! Ayıp denen bir şey var!

footballer33
17.Şubat.2013, 19:33
Kondisyoner Ersin Aka Kimdir?

2000-2002 Ankaragücü
2005-2006 Nazilli Belediyespor
2005-2006 Adıyamanspor
2007-2008 Beypazarı Şekerspor
2006-2007 Adana Demirspor
2008-2009 Adanaspor
2008-2009 Kocaelispor
2009-2010 Siirtspor
2011-2012 Erzin Belediyespor
2012-2013 BEŞİKTAŞ

---------------------------------------------------

İlgimi çekti, paylaşmak istedim. :icon_confused:

barahir
17.Şubat.2013, 19:44
Paran yoksa başkan olma demenin mantığı nedir Allah aşkına?

Hodri meydan bunu diyenler de yılda 100 forma alsın dağıtsın hadi.. Paranız yoksa taraftar olmayın o halde..

manager725
17.Şubat.2013, 19:49
Kondisyoner Ersin Aka Kimdir?

2000-2002 Ankaragücü
2005-2006 Nazilli Belediyespor
2005-2006 Adıyamanspor
2007-2008 Beypazarı Şekerspor
2006-2007 Adana Demirspor
2008-2009 Adanaspor
2008-2009 Kocaelispor
2009-2010 Siirtspor
2011-2012 Erzin Belediyespor
2012-2013 BEŞİKTAŞ

---------------------------------------------------

İlgimi çekti, paylaşmak istedim. :icon_confused:

Samet Aybaba'nın uzaktan akrabasıdır herhalde.

Paran yoksa başkan olma demenin mantığı nedir Allah aşkına?

Hodri meydan bunu diyenler de yılda 100 forma alsın dağıtsın hadi.. Paranız yoksa taraftar olmayın o halde..

Başkanlık ayrı şey taraftarlık ayrı şey.

GeNç KaRTaL
17.Şubat.2013, 19:53
Hocamızın kariyeri de pek farklı değil aslına bakarsak.

barahir
17.Şubat.2013, 20:18
Başkanlık ayrı şey taraftarlık ayrı şey.

Patronluk ayrı, başkanlık ayrı.. Sınıf başkanı sınıfın araç gereçlerini kendisi mi karşılıyor

footballer33
17.Şubat.2013, 21:02
Samet Aybaba'nın uzaktan akrabasıdır herhalde.
Bizzat arkadaşı oluyor zaten, uzaktan akrabası olmasına gerek yok.

Mamadou
17.Şubat.2013, 22:30
Hayır anlamadığım konu paralı başkan olunca ne oldu ki her sene şampiyon mu olduk ? 8 yıl boyunca paralı başkan var diye Beşiktaş bu durumlarda. Serdar Bilgili'de çok zengin bir başkan değildi diye biliyorum ama onun dönemindeki Beşiktaş'ı biliyoruz. Gerçekten paran yoksa başkan olma diye söyledilerse onu söyleyenlere yazıklar olsun. O adamlar belli ki birilerinin adamı. Satılık insanlar başka sözde söylenmez.

Hoca konusunda ise hocayı eleştirdiğim zamanda oldu övdüğüm zamanda. Doğrusu taraftar olarak hocanın geçmişte çalıştırdığı takımlarda ne yapmış, ne etmiş ona bakmam. Beşiktaş'ta yaptıklarıyla değerlendiririm. Hocaya karşı geldiği günden beri bir ön yargı var ve maalesef her kötü sonuçtan sonra hoca çok ağır bir şekilde eleştiriliyor. Mehmet Demirkol'un dediği gibi her seferinde kendisini kanıtlamak zorunda. Bundan sonrası için hoca eğer neşteri vurmazsa destek aldığı kesimden de eleştiri almaya başlayacak. En başta o kaleci bozuntusunu kesip Cenk'e şans verecek. Sezon başından beri yediği gollerin tamamını izledim. Bildiğin teke tekte bütün topları içeri almış. Kale konusunda çok güzel uyutulduk vallahi resmen kalecisiz oynamış takım. Dünkü maçta resmen batırdı. Şampiyonluğa oynayan bir takımın kalecisi sezonda 5-6 maçı alacak. Bunun suçu kaleciye yüklemekle de alakası yok ayrıca çok kötü bir kaleci çünkü Mc Gregor. Pozisyon vermediğimiz maçlar berabere bitti. Kaleyi bulan her üç şuttan ikisi gol oluyor. Cenk en azından refleksleri maç boyunca bir kaç pozisyon çıkartabiliyor. Bundan daha iyi bir fırsatta olamaz Cenk için.

Şampiyonluk şansı çok azaldı. Ama ilk üçte bitirebilmek için takım mücadelesine devam etmeli. Öyle bir hava var ki sanki her şey bitmiş gibi. Sonuçta her sezon kupa kazanmıyor bu takım. Bu sezon maddi sıkıntılar varken Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanmalıyız. Fenerbahçe bir yana Antalya, Eses, Bursa ve Paşa bastırıyor. Bu takımlarında hedefi Avrupa kupalarına katılma hakkını kazanmak. Bu takımların gerisinde kalıp ligi 5. 6. falan bitirirsek hiç iyi olmaz. Önümüzdeki Sivas ve Fener maçları çok kritik. Ya batacağız ya çıkacağız. Bu iki maçtan istenilen sonuçlar alınmazsa kalan 10 maç işkence resmen.

fotosuki
17.Şubat.2013, 22:39
Yalan haberlere inanmayın. Kimsenin yönetime tepki gösterdiğini düşünmüyorum ben. Muhtemelen pusuda bekleyen akbabaların uydurduğu haber.

Ayrıca kaynak gösterilmeden yazılan mesajlar direk silinmeli bence.

++ 345 punto ile yazılanlar da silinmeli.

Ralph
17.Şubat.2013, 22:42
http://img221.imageshack.us/img221/1886/ekranalntsil.png (http://img221.imageshack.us/i/ekranalntsil.png/)

fotosuki
17.Şubat.2013, 22:49
Galatasaray ve Fenerbahçe kadrolarına göre aşırı puan kaybettiler. Bu da bizi potada tuttu. Başkalarının başarısızlığı üzerinden birine başarılı diyemeyiz bence. Hele ilk tablo çok yanıltıcı. Bu sezonki performansı geçen seneyle kıyasladığımız zaman haftada 3 maç yapan takımdan 9 puan geri kalınmış.

manager725
17.Şubat.2013, 23:54
Geçen sene bu halimizden daha kötüydük gibi geliyor öyle değil. Aslında bir başarı yok, bir genci kazanmış da değiliz. Borçların ne kadar ödendiğini de bilmiyoruz. Boş bir sezon geçiriyoruz.

Ralph
18.Şubat.2013, 14:25
Kongrede Erdal Acar aday olacakmış başkanlığa. Büyük ihtimal Fikret Orman gidecek ve o gelecek. Vizyonu nasıldır bilmiyorum ama parası olan bir adam.

GeNç KaRTaL
18.Şubat.2013, 14:34
Kongrede Erdal Acar aday olacakmış başkanlığa. Büyük ihtimal Fikret Orman gidecek ve o gelecek. Vizyonu nasıldır bilmiyorum ama parası olan bir adam.

Bize İbrahim Altınsay gibi vizyonu sağlam bir başkan lazım.Yoksa parası varmış yokmuş,onu kullanamadıktan sonra ne işe yarar.Ayrıca kimse karşılığını almadan para koymaz ortaya.Şimdiki yönetim bile bunu yapıyor.

Ralph
18.Şubat.2013, 15:00
O aday olacak mı bilgin var mı?

GeNç KaRTaL
18.Şubat.2013, 15:03
Kafasındakileri ancak başkan olursa uygulayabileceğini düşünüyormuş ama mevcut kongre şartları altında aday olması zor gözüküyor.

footballer33
18.Şubat.2013, 15:06
Erdal Acar falan gelmez (uymaz) bize. İbrahim Altınsay'dan veya Serdal Adalı'dan başkasını başkan olarak görmek istemem şahsen, Fikret Orman gittikten sonra.

europeanconquer
18.Şubat.2013, 15:09
Ne oldu da gidiyor yahu Fikret Orman ?

uAburak89
18.Şubat.2013, 15:10
Ali Ece Aybaba'yı bombalıyor, Muhammed iddialaşma üzerine oyuna giriyor vs. İlginç şeyler söylüyor.

footballer33
18.Şubat.2013, 15:12
Ne oldu da gidiyor yahu Fikret Orman ?
2014 Ocak ayında seçimli kongre yapılacak. O kongrede, başkan adayı olarak görmek istediğim isimlerden bahsettim, Erdal Acar'ın aday olacağını okuduktan sonra.

Şu an için, kimsenin bir yere gittiği yok yani. :)

Ralph
18.Şubat.2013, 15:23
Altınsay girmezse büyük ihtimal Acar olur gibi geliyor bana.

uAburak89
18.Şubat.2013, 18:30
Ali Ece Aybaba'yı bombalıyor, Muhammed iddialaşma üzerine oyuna giriyor vs. İlginç şeyler söylüyor.

Bu da videosu;

http://www.dailymotion.com/video/xxl92m_aly-ece-syr-samet-aybaba_sport#.USI6aR2-2GR

Mamadou
18.Şubat.2013, 19:30
Ya ne Erdal Acar'ı bir playboyumuz eksikti. Parası batsın. Demirören döneminde yönetime alınmadığı için Demirören ile husumeti olmuştu. Bu tarz adamları başkanlığa yakıştıramıyorum ama yönetimde yer alır orası ayrı.

Zor durumda elini taşın altına koyan Fikret Orman başkanlığa devam etmeli ama kongreye giderek. Güçlü isimleri yönetimine almalı. En büyük yanlışı İbrahim Altınsay oldu maalesef. Tabi ilk önce Demirören'in pislikleri temizlenmeli. Adamın bıraktığı pislikler temizlenmeden kimse bu işe kalkışmaz. Bir noktada haklılık var. Hiç bir Beşiktaş zengini Demirören'in bıraktığı pislikleri temizlemek için sorumluluk almıyor. Ayrıca mevcut yönetime Beşiktaş'ın önde gelen isimlerinden illa ki destek veriliyordur diye düşünüyorum maddi ve manevi anlamda. Nevzat Demir, Hasan Arat gibi.

Galatasaray ve Fenerbahçe kadrolarına göre aşırı puan kaybettiler. Bu da bizi potada tuttu. Başkalarının başarısızlığı üzerinden birine başarılı diyemeyiz bence. Hele ilk tablo çok yanıltıcı. Bu sezonki performansı geçen seneyle kıyasladığımız zaman haftada 3 maç yapan takımdan 9 puan geri kalınmış.

Okuduğum en saçma yorum. Kusura bakma kimsenin görüşüne saçma demem ama bu konuda saçmalamışsın. Senin dediğine göre geçen sezon Beşiktaş kadrosuna göre aşırı puan kaybedince Galatasaray ve Fenerbahçe sonuna kadar zirvede kaldı. Çünkü geçen sezon ki kadrolarda Beşiktaş'ın kadrosu diğer iki takımın kadrosuna göre daha kaliteliydi. Bir tek Fenerbahçe şike olaylarından dolayı bir kaç önemli oyuncusu ayrılınca güç kaybetti. Sonuçta bu üç takımın yanı sıra diğer takımlarda bütçeleri doğrultusunda iddialı takımlar kurmaya çalışıyor. Senin yorumun aynı çifte kupa kazandığımız sezon Galatasaray ve Fenerbahçe kötü diye kazandı diye yorumlayan rakip taraftarlarla aynı.

Nocna Mora
18.Şubat.2013, 19:39
Fikret Orman başkan olma vasıfları olmayan bir adam. Özel hayatını incelerseniz zaten ne kadar yetersiz bir insan oldugunu görebilirsiniz. Ayrıca yeni stad için yolsuzluk yapma peşinde. Yaptığı hiç bir işte de başarılı değil. Gitmesi Beşiktaş için hayırlı olacaktır.

Serdar Adalı gibi düzgün adamların gelmesi lazım ama fişini çekmişlerdi onun da. Herşeye rağmen o gelebilse çok daha iyi şeyler olacak aslında.

Mamadou
18.Şubat.2013, 20:00
Fikret Orman başkan olma vasıfları olmayan bir adam. Özel hayatını incelerseniz zaten ne kadar yetersiz bir insan oldugunu görebilirsiniz. Ayrıca yeni stad için yolsuzluk yapma peşinde. Yaptığı hiç bir işte de başarılı değil. Gitmesi Beşiktaş için hayırlı olacaktır.

Serdar Adalı gibi düzgün adamların gelmesi lazım ama fişini çekmişlerdi onun da. Herşeye rağmen o gelebilse çok daha iyi şeyler olacak aslında.

Koyulaştırdığım kısım hariç özel hayatı konusunda Beşiktaş başkanlığı için adı geçen kişilere nazaran bence en sağlamı Fikret Orman. Tabi pek varlıklı biri değil ama güvenir bir kişi olması da önemli başkanlık için. Ayrıca yeni stad için yolsuzluk yapma peşinde diye yazmışsın. Nasıl bu kadar kesin bir şekilde yazabiliyorsun ? Gerekli izinler alındı diye biliyorum ve yeni stad birazda devletin yardımı ile yapılacak bunda saklanacak bir şey yok doğruya doğru. Nasıl Galatasaray'a yapıldıysa. Hem bu tür konularda yorum yapacak son kişi Galatasaray taraftarıdır. Malum Galatasaray'ın borsada yolsuzluk yaptığını ve çok değil 1,2 hafta önce SPK'den para cezası aldığından haberin vardır. Beşiktaş'ta sermaye artırımı onaylandı hatırlatayım. İlk önce bunları yazman için tuttuğun takıma bakman gerekiyor. Ne yapmış ne etmiş onları araştır.

Serdal Adalı Demirören döneminde yöneticiydi. Demiören'in yaptığı yanlışların içinde olduğu için,bu yanlışları önlemediği için gözümden düşen bir Beşiktaş'lı. Şike olaylarında masum olduğunu düşünüyorum çünkü onun suçlandığı şeylerin benzeri başka takımlar tarafından tekrarlandı. Kendisi TJK başkanı zaten Beşiktaş başkanlığı için adaylığını açıklamamıştı.

uAburak89
18.Şubat.2013, 20:04
Malum Galatasaray'ın borsada yolsuzluk yaptığını ve çok değil 1,2 hafta önce SPK'den para cezası aldığından haberin vardır. Beşiktaş'ta sermaye artırımı onaylandı hatırlatayım. İlk önce bunları yazman için tuttuğun takıma bakman gerekiyor. Ne yapmış ne etmiş onları araştır.

Ortada bir yolsuzluk yok, iddialar var ama kanıtlanmış bir şey yok. Verilen cezayı okursan, eksik bildirimlerden kaynaklandığını göreceksin. Bjk sermaye arttırımı onaylanmadı henüz, yönetim kurulu ve şirket denetim komitesi onayladı, SPK değil, fark var. Sen de biraz araştırsan hayırlı olacak gibi.

Nocna Mora
18.Şubat.2013, 20:10
Koyulaştırdığım kısım hariç özel hayatı konusunda Beşiktaş başkanlığı için adı geçen kişilere nazaran bence en sağlamı Fikret Orman. Tabi pek varlıklı biri değil ama güvenir bir kişi olması da önemli başkanlık için. Ayrıca yeni stad için yolsuzluk yapma peşinde diye yazmışsın. Nasıl bu kadar kesin bir şekilde yazabiliyorsun ? Gerekli izinler alındı diye biliyorum ve yeni stad birazda devletin yardımı ile yapılacak bunda saklanacak bir şey yok doğruya doğru. Nasıl Galatasaray'a yapıldıysa. Hem bu tür konularda yorum yapacak son kişi Galatasaray taraftarıdır. Malum Galatasaray'ın borsada yolsuzluk yaptığını ve çok değil 1,2 hafta önce SPK'den para cezası aldığından haberin vardır. Beşiktaş'ta sermaye artırımı onaylandı hatırlatayım. İlk önce bunları yazman için tuttuğun takıma bakman gerekiyor. Ne yapmış ne etmiş onları araştır.

Serdal Adalı Demirören döneminde yöneticiydi. Demiören'in yaptığı yanlışların içinde olduğu için,bu yanlışları önlemediği için gözümden düşen bir Beşiktaş'lı. Şike olaylarında masum olduğunu düşünüyorum çünkü onun suçlandığı şeylerin benzeri başka takımlar tarafından tekrarlandı. Kendisi TJK başkanı zaten Beşiktaş başkanlığı için adaylığını açıklamamıştı.

Varlığından bahsetmiyorum. Karısını aldatması olayı var mesela. Bir kulüp başkanının bu tarz olaylarının basına yansıması iyi bir imaj yaratmıyor.

Stad yapımı için ben ekonomik bir yolsuzluktan bahsetmedim yanlış anlaşılmış. Gerekli izinler alınmıştır eminim ki devletin de yardımı olacaktır, doğaldır sonuçta spor bakanlığının bunu yapması gerekir zaten. Galatasaray'ın borsada yaptığı yolsuzluk eski dönemlere ait bir yolsuzluk bu da açıklanmıştı. Yolsuzluk denilemez belki tam olarak ama işin en iyi şekilde olması için uğraşmıyor diyelim. Koyver gitsin mantığı ile stadı yaptırmaya çalışıyor. Olsun da nasıl olursa olsun şeklinde ki bu inan bana iyi bir şey değil.. :)

Serdar Adalı neden TJK başkanı oldu sence ? Adamı silmek için yaptılar. Yoksa adaylığı vardı Beşiktaş başkanlığına.

zeck17
18.Şubat.2013, 20:12
Okuduğum en saçma yorum. Kusura bakma kimsenin görüşüne saçma demem ama bu konuda saçmalamışsın. Senin dediğine göre geçen sezon Beşiktaş kadrosuna göre aşırı puan kaybedince Galatasaray ve Fenerbahçe sonuna kadar zirvede kaldı. Çünkü geçen sezon ki kadrolarda Beşiktaş'ın kadrosu diğer iki takımın kadrosuna göre daha kaliteliydi. Bir tek Fenerbahçe şike olaylarından dolayı bir kaç önemli oyuncusu ayrılınca güç kaybetti. Sonuçta bu üç takımın yanı sıra diğer takımlarda bütçeleri doğrultusunda iddialı takımlar kurmaya çalışıyor. Senin yorumun aynı çifte kupa kazandığımız sezon Galatasaray ve Fenerbahçe kötü diye kazandı diye yorumlayan rakip taraftarlarla aynı.

Alıntı yaptığınız Arkadaş bence çok doğru söylemiş geçen seneye gelince geçen sene teknik direktör sizce yeterli miydi?Bence değildi ondan başarısız olundu ve bu sene zaten beşiktaşı şampiyonluk adayı gösterenler hata yapmıştır feda deyip ilk sezon şampiyon olmak diye bir şey yok bu sezon 3.lük başarıdır olması gerekendir bütçeler rakamlar ortada

Eğer beşiktaş ilerleyen yıllarda başarılı olmak istiyorsa şu şekilde davranmaya çalışmalıdır
http://www.futbolekonomi.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2451:flastan-sfr-borca-bir-yeniden-dou-hikayesi&catid=180:hueseyin-ozkok&Itemid=58

Mamadou
18.Şubat.2013, 20:30
Ortada bir yolsuzluk yok, iddialar var ama kanıtlanmış bir şey yok. Verilen cezayı okursan, eksik bildirimlerden kaynaklandığını göreceksin. Bjk sermaye arttırımı onaylanmadı henüz, yönetim kurulu ve şirket denetim komitesi onayladı, SPK değil, fark var. Sen de biraz araştırsan hayırlı olacak gibi.

İddialar üzerinden yürüyeceksek bende arkadaşın yazdığı gibi kesin bir dille yazayım dedim. Gerçi arkadaşın yazdığı kendi kafasından uydurma diye düşünüyorum. Ama yok bağlantıları varmış meğer öyle olsun :)

Yönetim kurulu tarafından onaylandığını biliyorum zaten onu yazdım. Sağ ol aydınlattığın için yinede. Büyük ihtimal SPK'de onaylayacak ama bununda farkındasındır.

Nocna Mora

Serdal Adalı'nın başkanlığa adaylığını engelleyen en önemli sebep yeterli desteği görememesidir. Süleyman Seba engel oldu desem yeridir. Benim yakındığım konu Demirören dönemindeki yanlışlara göz yumması. Ayrıca şike olaylarında suçsuz olduğuna inanmayan taraftar çok az.

zeck

Arkadaş başarıyı kadro kalitesine göre yorumlamış. Evet geçen sezon ki hoca o kadronun hocası değildi kesinlikle. Hoca faktörü bir yana arkadaş Beşiktaş'ın başarılı gözükmesini rakiplerinin durumuna bağlamış. Başarı kadro kalitesine bağlıysa bundan önceki iki sezonda başarılı olmamız lazımdı. Yani en basitinden geçen sezon ki Galatasaray'ın şampiyon olmasının sebebi Beşiktaş'ın başarısız olmasından kaynaklı. Ayrıca son kısma katılıyorum. İlk üç sırada bitirirsek FEDA sezonunda başarıdan ziyade ilerisi için mutlaka bu sezon ilk üçte bitirmemiz şart.

Bir diğeri zaten çoğu taraftar sezon öncesi takımdan şampiyonluk beklemiyordu. Takım iyi giderken hemen şampiyonluktan bahsedilmeye başlandı. Taraftarda, takımda maalesef bir iki iyi sonuçla hemen havaya giriyor olmaması gerekiyor tabi. Sezon öncesi durumlar daha iyiydi.

Nocna Mora
18.Şubat.2013, 20:34
Kesinlikle uydurma şeyler yazmam gönlün rahat olsun.. :) Samet'te bu kulübe yakışmıyor, F. Orman'da. Beşiktaş'ın daha iyi hocalar ve yönetimlerle çalışması ümidiyle..

Ralph
18.Şubat.2013, 20:44
Eğer beşiktaş ilerleyen yıllarda başarılı olmak istiyorsa şu şekilde davranmaya çalışmalıdır
http://www.futbolekonomi.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2451:flastan-sfr-borca-bir-yeniden-dou-hikayesi&catid=180:hueseyin-ozkok&Itemid=58

Harika bir yazı.

TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Şubat.2013, 21:30
bence de yazi guzel ama futbolun fazlasiyla icinde olan bizler icin cok da bilinmedik seyler degil acikcasi. hatirlatma acisindan ve bilgisi olmayanlar icin guzel bir kaynak olmus. ancak bu sadece besiktas klubunun yapmasi gereken bir sey degil, diger kluplerimiz bu konuda olaganustu sanki de besiktasa tavsiye veriliyor. bu beni biraz guldurdu :) bjk kadar diger kluplerimiz de borc bataginda, cok yakinda ak kara belli olacak zaten :)

manager725
18.Şubat.2013, 21:58
Küçüleceğiz,Küçülüyoruz,Küçüldük

http://www.kartalhaber.com/haber/13070956/kuculecegizkuculuyoruzkuculduk.html

Ayrıca yazıyı okuduktan sonra yazının yanında yapılan anket de BJK'li taraftarların Samet Aybaba'yı başarısız bulduğu gözüküyor. Oraya da bakabilirsiniz.

manager725
18.Şubat.2013, 22:00
FUTBOL

Beşiktaş - Galatasaray 3 - 3
Fenerbahçe - Beşiktaş 3 - 0
Galatasaray - Beşiktaş 2 - 1

BASKETBOL ( ERKEK )

Fenerbahçe - Beşiktaş 78 – 72
Beşiktaş - Fenerbahçe 66 – 75
Fenerbahçe - Beşiktaş 83 – 74
Galatasaray - Beşiktaş 64 – 60
Pınar Karşıyaka - Beşiktaş 86 - 79
Banvit – Beşiktaş 79 - 69
Beşiktaş - Anadolu Efes 67 - 74
Beşiktaş - Pınar Karşıyaka 59 - 70

BASKETBOL ( BAYAN )

Galatasaray - Beşiktaş 81 - 43
Beşiktaş - Fenerbahçe 54 - 95
Beşiktaş - Galatasaray 59 - 73

VOLEYBOL ( BAYAN )

Beşiktaş - Galatasaray 0 - 3
Beşiktaş - Fenerbahçe 0 - 3
Beşiktaş - Bahçeşehir Vakıfbank T.T 1 - 3
Beşiktaş - Eczacıbaşı Vitra 1 - 3
Vakıfbank T.T - Beşiktaş 3 - 0

Hesabını biri versin.

footballer33
18.Şubat.2013, 22:20
Serdal Adalı'nın başkanlığa adaylığını engelleyen en önemli sebep yeterli desteği görememesidir. Süleyman Seba engel oldu desem yeridir.
Dostum; tüm yazılanları okuduğum gibi, senin yazdıklarını da tek tek okudum. Birçok yazına katılmakla birlikte şu yazına anlam veremedim, hatta çok şaşırdım desem yeridir.

Serdal Adalı'nın başkanlıktan çekilme sebebi, Süleyman Seba değil; Levent Erdoğan'ın açıklamaları oldu. 'Benim sadece derneklerden 2000 oyum var' tarzı konuşmaları ve Adalı'yı yıpratma çabaları sonrası emeline ulaştı ve Serdal Adalı başkanlıktan çekildi. Süleyman Seba ise, bu olaylarla hiçbir ilgisi olmadığını kendi ağzıyla açıklamıştı zaten.

İbrahim Altınsay'ın gönderilmesi, Fikret Orman'ın en büyük yanlışı demişsin de; bana göre başkanın en büyük yanlışı, Levent Erdoğan'ı yönetimine almak oldu. 'Yıldırım Demirören döneminden hiç kimse bizimle olmayacak' deyip Levent Erdoğan'ı yönetime alması, abesle iştigaldir. Bunun üzerine de, 'yd iyi bir Beşiktaşlıdır' da dedikten sonra, başkan gözümden bir hayli düştü ve yd döneminin hesabını sormadan, onun yönetiminin ibra edilmesine izin vermeyip yd.yi kulüpten ihraç ettirmeden ve Levent Erdoğan'ı yönetim kurulundan çıkarmadan göze zor girer.

Kapalı mevzusuna ve amatör branşların durumuna hiç girmek istemiyorum bile. Onlar da, apayrı konular çünkü.

anil luque
18.Şubat.2013, 22:44
Ali Ece'yi her geçen gün daha fazla seviyorum.

fotosuki
18.Şubat.2013, 22:51

O yazdığımdan şu koyu yeri nasıl çıkarabildiğini merak ediyorum. Bu tamamen senden çıkan bir fikir. Ben Beşiktaş'ın başarısıyla alakalı hiçbir şey söylemedim. Burdan Beşiktaş'ın çifte şampiyonluğuna nasıl gittin anlamış değilim. Ayrıca geçen sene Galatasaray'ın başarılı olması Beşiktaş'ın başarısız olmasına değil Galatasaray'ın kendi başarısındandır.

Başarı her zaman başkalarının başarısızlığından dolayı elde edilmez. Bazen bir takım başarılıyken diğeri daha başarılıdır bu yüzden hedefe ulaşmıştır.

Bu sezon için baktığımızda 3 büyüklerin üçü de ligde başarısızdır.

Mamadou
19.Şubat.2013, 01:00
Dostum; tüm yazılanları okuduğum gibi, senin yazdıklarını da tek tek okudum. Birçok yazına katılmakla birlikte şu yazına anlam veremedim, hatta çok şaşırdım desem yeridir.

Serdal Adalı'nın başkanlıktan çekilme sebebi, Süleyman Seba değil; Levent Erdoğan'ın açıklamaları oldu. 'Benim sadece derneklerden 2000 oyum var' tarzı konuşmaları ve Adalı'yı yıpratma çabaları sonrası emeline ulaştı ve Serdal Adalı başkanlıktan çekildi. Süleyman Seba ise, bu olaylarla hiçbir ilgisi olmadığını kendi ağzıyla açıklamıştı zaten.

İbrahim Altınsay'ın gönderilmesi, Fikret Orman'ın en büyük yanlışı demişsin de; bana göre başkanın en büyük yanlışı, Levent Erdoğan'ı yönetimine almak oldu. 'Yıldırım Demirören döneminden hiç kimse bizimle olmayacak' deyip Levent Erdoğan'ı yönetime alması, abesle iştigaldir. Bunun üzerine de, 'yd iyi bir Beşiktaşlıdır' da dedikten sonra, başkan gözümden bir hayli düştü ve yd döneminin hesabını sormadan, onun yönetiminin ibra edilmesine izin vermeyip yd.yi kulüpten ihraç ettirmeden ve Levent Erdoğan'ı yönetim kurulundan çıkarmadan göze zor girer.

Kapalı mevzusuna ve amatör branşların durumuna hiç girmek istemiyorum bile. Onlar da, apayrı konular çünkü.

Ya iyide abi o zamanlar Seba Karadeniz'i aday gösterdi diye taraftar Seba'ya tepki göstermişti.

İbrahim Altınsay bana göre Fikret Orman'ın en büyük yanlışıydı. Bir ara Forza'da İbrahim Altınsay'ın projesi paylaşılmıştı. Yapmak istedikleri falan... İbrahim Altınsay olsaydı çok daha farklı şeyler olabilirdi. En basitinden Oğuzhan'ı Beşiktaş'a kazandıran isim kendisi. Devam etseydi listesinde şu an Inter'de oynayan Mateo Kovacic ve Deniz Naki gibi genç oyuncularda bulunuyordu. Kovacic Avrupa futbolunda çok övülen bir yetenek. Oyuncu iki maçla geleceğin Xavi, Scholes ve Pirlo'su olarak gösteriliyor. Diğer konular bence polemik başka şey değil.

zeck17
19.Şubat.2013, 01:03
zeck

Arkadaş başarıyı kadro kalitesine göre yorumlamış. Evet geçen sezon ki hoca o kadronun hocası değildi kesinlikle. Hoca faktörü bir yana arkadaş Beşiktaş'ın başarılı gözükmesini rakiplerinin durumuna bağlamış. Başarı kadro kalitesine bağlıysa bundan önceki iki sezonda başarılı olmamız lazımdı. Yani en basitinden geçen sezon ki Galatasaray'ın şampiyon olmasının sebebi Beşiktaş'ın başarısız olmasından kaynaklı. Ayrıca son kısma katılıyorum. İlk üç sırada bitirirsek FEDA sezonunda başarıdan ziyade ilerisi için mutlaka bu sezon ilk üçte bitirmemiz şart.

Bir diğeri zaten çoğu taraftar sezon öncesi takımdan şampiyonluk beklemiyordu. Takım iyi giderken hemen şampiyonluktan bahsedilmeye başlandı. Taraftarda, takımda maalesef bir iki iyi sonuçla hemen havaya giriyor olmaması gerekiyor tabi. Sezon öncesi durumlar daha iyiydi.

Galatasarayın başarılı olmasının sebebi hoca faktörü+takım kimyasıydı bu 2si beşiktaş da yoktu eğer olsaydı beşiktaş başarılı olur maddi durumu bu kadar kötü olmazdı ben beşiktaş dikkatli transfer yaparsa(Niang bence gereksiz escude mcgregor ve dentinho da aynı şekilde) bunun yerine yerli oyunculara para verirseydi daha yararlı olurdu hem gereksiz para harcanmamış olurdu

Bu arada bir sorum olacak Fernandes sizce sözleşmesini yeniler mi yoksa avrupaya mı gider

Mamadou
19.Şubat.2013, 01:15
Galatasarayın başarılı olmasının sebebi hoca faktörü+takım kimyasıydı bu 2si beşiktaş da yoktu eğer olsaydı beşiktaş başarılı olur maddi durumu bu kadar kötü olmazdı ben beşiktaş dikkatli transfer yaparsa(Niang bence gereksiz escude mcgregor ve dentinho da aynı şekilde) bunun yerine yerli oyunculara para verirseydi daha yararlı olurdu hem gereksiz para harcanmamış olurdu

Bu arada bir sorum olacak Fernandes sizce sözleşmesini yeniler mi yoksa avrupaya mı gider

Galatasaray'ın maddi durumunun kötü olduğu zamanlarda oldu. Şimdi hemen Galatasaray'ı karıştırıyor gibi oluyorum ama Galatasaray mali sıkıntı içerisindeyken başarılı olduğu dönemler oldu. Geçen sezon Yıldırım Demirören TFF başkanı olana kadar Beşiktaş Carvalhal'e rağmen gayet iyi götürüyordu. Sahadan oynanan futbol tatmin edici olmasa da skorlar fena değildi. Demirören'in TFF başkanı olması ile en başta takımda parasal sorunlar patlak verince takım taklaya geldi.

Mc Gregoru Beşiktaş tarihinin en kötü 10 transferine yazarım. Ona verilen paralara acıyorum. Kendisi teke tekte bütün topları içeri alan bir kaleci. Sezon sonu kesinlikle sözleşmesi feshedilip Cenk ve Emre'den sonra üçüncü bir kaleci mümkünse yerli bir kaleci alınmalı. Ben Sinan Bolat'ın alınacağını düşünüyorum. Niang ve Dentinho transferlerini değerlendirmek için daha erken. Biri 1 maç oynadı diğeri 30 dakika ancak oynadı. İki oyuncu da kiralık tutmazsa en geç sezon sonu gönderilirler. Niang kısa vadede beklentileri karşılaşın yeterli. Almeida'nın sakatlığı olmasa alınmazdı belki de. Escude transferi tutmadı maalesef. Tecrübeli bir oyuncu kendisi sonuçta takıma katkı sağlayabilirdi.

Fernandes'e parasını verirsen sözleşmesini yeniler niye yenilemesin ki. Milli takıma seçilmeyi takmayan bir oyuncu. Fernandes gibi cool bir adamın pek fazla ileriyi düşüneceğini hiç sanmıyorum. Kendisi zaten Beşiktaş'ta mutlu olduğunu açıklamıştı daha önceki açıklamalarında.

zeck17
19.Şubat.2013, 01:24
Galatasarayın o şampiyonlukları efsanedir zaten cevat hocayla gelen şampiyonluk 16 dkaika sonra gelen şampiyonluk filan ama o dönem kadroya bakarsak hasan şaş ergün hakan vb gibi takımın abileri vardı ve bence o şampiyonluklar da bu şampiyonluk da büyük rol oynamıştı

Yıldırım Demirören'İn ayrılışı bence zamansız ama eğer bir transfer sezonu daha kalsaydı her şey daha kötü olabilirdi yapacak bir şey yok keşke tff başkanı olmasaydı

Transferlere gelince niang sezonun 2.yarısını kurtarmak için yapılan trasferdi uzun zamandır oynamıyordu ben de merak ediyorum ve dentinho sakatlığının iyileşmesini beklemek bana saçma geliyor zaten sen bu adamı kiralamışsın bu adam gelir gelmez sakatlanmış bundan dolayı eğer fesih için para ödenmeyecekse geri gönderilebilirdi boşa para alıyor

Fernandes bana da sezon sonu gidecek gibime geliyor inşallah büyük miktarda para kazandırır

footballer33
19.Şubat.2013, 01:56
Ya iyide abi o zamanlar Seba Karadeniz'i aday gösterdi diye taraftar Seba'ya tepki göstermişti.

İbrahim Altınsay bana göre Fikret Orman'ın en büyük yanlışıydı. Bir ara Forza'da İbrahim Altınsay'ın projesi paylaşılmıştı. Yapmak istedikleri falan... İbrahim Altınsay olsaydı çok daha farklı şeyler olabilirdi. En basitinden Oğuzhan'ı Beşiktaş'a kazandıran isim kendisi. Devam etseydi listesinde şu an Inter'de oynayan Mateo Kovacic ve Deniz Naki gibi genç oyuncularda bulunuyordu. Kovacic Avrupa futbolunda çok övülen bir yetenek. Oyuncu iki maçla geleceğin Xavi, Scholes ve Pirlo'su olarak gösteriliyor. Diğer konular bence polemik başka şey değil.
Süleyman Seba'nın Yalçın Karadeniz'i aday göstermediğini açıkladığından bahsediyorum ben de. Tamamen, uydurma haberlerdi onlar. Gerçeği, Seba kendisi açıkladı zaten daha sonra. Tepki gösterenler de, boş tepkileriyle kaldılar.

İbrahim Altınsay kalsaydı, şu an Oğuzhan ile birlikte farklı yetenekleri de konuşuyor olacaktık. Büyük bir fırsattan olduk, onun gidişiyle.

europeanconquer
19.Şubat.2013, 01:57
@zeck17

Dentinho'nun kiralık süresi 1 yıl fesih edilmesi anlamsız olur.

Corpus
19.Şubat.2013, 04:33
Messi şu anda Beşiktaş’ta oynasaydı Olcay’la çekişirdi. Kimin formayı kapacağını hep beraber görürdük.

Samet Aybaba böyle birşeyi gerçekten söyledi mi ? :n:

petrol_fb12
19.Şubat.2013, 07:22

http://skorer.milliyet.com.tr/aybaba-messi-besiktas-ta-olsa-/-/detay/1639742/default.htm

http://skorer.milliyet.com.tr/olcay-messi-ile-herkes-cekismek-ister/-/detay/1640253/default.htm

manager725
19.Şubat.2013, 18:26

http://skorer.milliyet.com.tr/aybaba-messi-besiktas-ta-olsa-/-/detay/1639742/default.htm (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fskorer.milliyet.co m.tr%2Faybaba-messi-besiktas-ta-olsa-%2F-%2Fdetay%2F1639742%2Fdefault.htm)

http://skorer.milliyet.com.tr/olcay-messi-ile-herkes-cekismek-ister/-/detay/1640253/default.htm (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fskorer.milliyet.co m.tr%2Folcay-messi-ile-herkes-cekismek-ister%2F-%2Fdetay%2F1640253%2Fdefault.htm)

Evet işte böyle bir teknik direktöre sahibiz. LigTV!'de katıldığı programda Beşiktaş'ı övüp durdular gaza getirdiler bu da böyle şeyler söyledi.

manager725
19.Şubat.2013, 18:32
Almeida Fener maçına yetişmiyormuş.

darkkobal123
19.Şubat.2013, 23:10
Çok kötü oldu bu ya. Rakip yarı alanında top tutmak olsun, hava hakimiyeti olsun, pas olsun, takıma katkı olarak ilerideki en iyi oyuncumuz maalesef derbide olmayacak.

sui generis
19.Şubat.2013, 23:23
Spor Dünyası ‏@sporistacom
Aziz Yıldırım'dan örnek davranış. Başkan Yıldırım, zor günler geçiren Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı'na, 2 FB'li oyuncuyu bedelsiz verdi.

---------

Geçenlerde Fikret Orman , bu süreçte Fenerbahçe'den destek görüyoruz tarzında bir şey söylemişti. Basına yansıyan bir şey yoktu , ne desteği falan demiştim. Demek böyle şeylermiş.

Corpus
20.Şubat.2013, 00:44
Spor Dünyası ‏@sporistacom
Aziz Yıldırım'dan örnek davranış. Başkan Yıldırım, zor günler geçiren Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı'na, 2 FB'li oyuncuyu bedelsiz verdi.

---------

Geçenlerde Fikret Orman , bu süreçte Fenerbahçe'den destek görüyoruz tarzında bir şey söylemişti. Basına yansıyan bir şey yoktu , ne desteği falan demiştim. Demek böyle şeylermiş.

Bunu yapan Aziz Yıldırım mı? Fenerbahçe Kulubü mü ? Çünkü 2 FB'li oyuncu Aziz Yıldırım' ın malı değil diye biliyorum. Ancak ve ancak Fenerbahçe' nin sözleşmeli oyuncuları olabilirler.

sui generis
20.Şubat.2013, 00:50
:D

buna mı takıldınız ? oyuncular takıma gelip giderken bunları genellikle başkanlar yapar. Bu da öyle. Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Aziz Yıldırım vermiş yani. takılmayın böyle şeylere :)

Namzet
20.Şubat.2013, 01:59
Eğer doğruysa Aziz Başkan'ı kutlamak lazım:)

zeck17
20.Şubat.2013, 02:38
Duyduğum en saçma şey ötesi olamaz herhalde direkt o şubeyi fenerbahçeye verselerdi daha rahat ederdi her iki taraf da

Mamadou
20.Şubat.2013, 19:00
http://haber1903.com/Besiktas-9604-ligde_ilk_kez_buyuk_takim_maci_yonetecek.html

Nerede stajer hakem var Beşiktaş maçına atıyorlar. Önceki yorumlarımda daha çok yönetimi destekleyen mesajlar attım. Bu konuda sessiz kaldıkları için yönetime gösterilen tepkiler hiçte haksız değil. Bakalım bu hafta nasıl katliam yapılacak. Sıkıyorsa GS , FB maçlarına atasa MHK.

Cengo
21.Şubat.2013, 00:49
Zaten Özge ile Emel pek süre bulan oyuncular değiller. Kiralık Beşiktaş'talar. Haberi yapmak için çok geç kalınmış. Neden şimdi hatırlandığını anlayamadım.

mustangshelby
22.Şubat.2013, 15:12
Holmen ve Serdarla anlaşılmış deniyor sezon sonu sözleşmeleri bitiyormuş.

Ralph
22.Şubat.2013, 15:24
Hilbert ile yenilecekmi acaba sözleşme onu merak ediyorum

footballer33
22.Şubat.2013, 15:40
Holmen ve Serdarla anlaşılmış deniyor sezon sonu sözleşmeleri bitiyormuş.
Serdar'ın sözleşmesi 2015'te bitiyor. Alacaklarına karşılık bonservisini alırsa, bedava gelebilir.

Her iki transferin de gerçekleşmesini isterim.

Hilbert ile yenilecekmi acaba sözleşme onu merak ediyorum
Sözleşme yenileneceğini sanmıyorum. Zaten; Serdar, Hilbert'in yerine gelir, Holmen de, Hilbert'ten boşalan kontenjana transfer edilir haberler doğruysa.

anil luque
22.Şubat.2013, 16:17
http://haber1903.com/Besiktas-9604-ligde_ilk_kez_buyuk_takim_maci_yonetecek.html

Nerede stajer hakem var Beşiktaş maçına atıyorlar. Önceki yorumlarımda daha çok yönetimi destekleyen mesajlar attım. Bu konuda sessiz kaldıkları için yönetime gösterilen tepkiler hiçte haksız değil. Bakalım bu hafta nasıl katliam yapılacak. Sıkıyorsa GS , FB maçlarına atasa MHK.

Adam 105 maç yönetmiş sadece 9 tanesi Süper Lig maçı ve böylesine kritik bir maça veriliyor. Laf ettiğimiz zaman suçlu biz oluyoruz. Peşin peşin konuşmak olmaz ama sütten ağzı yanan da yoğurdu üfleyerek yer yapacak birşey yok. İnşallah yanıltır bizi bu Çağatay kardeşimiz.

darkkobal123
22.Şubat.2013, 16:22
Holmen yeni Ernst'imiz olur, umarım gelir. Ama Hilbert'in gönderilmesine pek sıcak bakmıyorum. Adamın futbolu gayet iyi, istikrarlı da. Umarım gitmez.

Ralph
22.Şubat.2013, 16:49
Ben de Hilbert'in gitmesine karşıyım. Serdar onun yokluğunu dolduramazsa kumarı kaybetmiş oluruz. Ama eğer tutarsa, Serdar ve Gökhan harika iki bek olur. Yıllar sonra özlediğimiz beklere kavuşuruz. Hatta İsmail iyileştikten sonra Gökhan sol açık bile oynar zamanla.

footballer33
22.Şubat.2013, 17:31
Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında 3 Mart Pazar günü saat 19:00’da BJK İnönü Stadyumu’nda oynanacak Beşiktaş – Fenerbahçe maçının bilet fiyatları şöyle:

VIP ÜST D: 400 TL

VIP ÜST B&E: 300 TL

VIP ÜST A&F: 225 TL

VIP ALT C&D: 225 TL

VIP ALT B&E: 200 TL

VIP ALT A&F: 175 TL

NUMARALI ORTA: 175 TL

NUMARALI KENAR: 150 TL

KAPALI ÜST: 150 TL

KAPALI ALT: 125 TL

YENİ AÇIK: 60 TL

ESKİ AÇIK: 50 TL

-----------------------------------

Bu kez, 'FEDA'yı Fikret Orman yapmış. Fiyatlar, bir derbi maçı için gayet makul. Hatta, geçmiş senelerin derbi fiyatlarına göre daha ucuz.

Ralph
22.Şubat.2013, 17:35
Beraber toplanıp gidelim mi?

darkkobal123
22.Şubat.2013, 17:49
İnönü'de ki son derbi, ne yapıp ne edip gitmek lazım aslında.

Ralph
22.Şubat.2013, 17:51
Ben gitmeyi düşünüyorum, gidecekler ile haberleşelimde ona göre organize olalım.

footballer33
22.Şubat.2013, 19:08
Beraber toplanıp gidelim mi?
Biz otobüsle geleceğiz, toplu olarak; fakat stadda görüşebiliriz. Muhtemelen yeni açığın numaralı tarafındaki üst kısmında oluruz. Yine de tam olarak belli olmaz tabii yeni açığın neresinde olacağımız; ama yeni açıkta olacağız yani, o kesin. :)

Ralph
22.Şubat.2013, 19:11
Biz otobüsle geleceğiz, toplu olarak; fakat stadda görüşebiliriz. Muhtemelen yeni açığın numaralı tarafındaki üst kısmında oluruz. Yine de tam olarak belli olmaz tabii yeni açığın neresinde olacağımız; ama yeni açıkta olacağız yani, o kesin. :)

Maç zamanı haberleşiriz. Bizim şu ara stüdyo kayıtlarımız var çok yoğunum o yüzden. Umarım ozaman boşluğuma denk gelir.

footballer33
22.Şubat.2013, 19:14
Tamam Görkem, sana kolaylıklar diliyorum. Özelden telefon numaramı da yolladım. Ne zaman istersen haberleşiriz.

Ralph
22.Şubat.2013, 19:19
Bende çaldırdım :) Haberleşelim kardeşim.

Mamadou
22.Şubat.2013, 22:00
Sağ bek için Hilbert'i gönderip Serdar'a bel bağlarlarsa olmaz o iş. Doğrusu Hilbert gönderilirse üzülmem. Bu sezon bazı oyuncular yokluktan oynuyor ve bu oyunculardan birisi kesinlikle Hilbert. Bir kere alternatifi yok. Geçen sezon ki Hilbert oyunun iki yönünü de iyi oynuyordu ama bu sezon işin savunma kısmını pek beceremiyor. Ters kademelerde iyi değil. Holosko'nun formda oluşu da yaradı malum geriye çok yardım eden bir oyuncu olduğu için Hilbert'in açıklarını kapatabiliyor. Serdar alınırsa bir çok bölgede yararlanılır ama sağ tarafa orjin bir sağ bek transfer edilsin artık. Ne Hilbert, ne Süzen, ne Boral orjin bek değiller. Bu tip oyuncuları bek oynatacaksan savunmanın önünde bir tane süpürücü kullanacaksın.

Holmen haberi doğruysa müthiş bir hamle olur. Rahat iki yıl istenilen seviyede oynar. Ernst'ten sonra oyunun iki yönünü de oynayabilecek bir oyuncu eksikliği var. Holmen bu bakımdan çok iyi olur.

pele96
23.Şubat.2013, 01:51
Biletler ne zaman satisa cikar ve nerelerden alabiliriz ozellikle internetten alinabiliyormu?

footballer33
23.Şubat.2013, 01:55
Biletler ne zaman satisa cikar ve nerelerden alabiliriz ozellikle internetten alinabiliyormu?
BJK Bonus Cardlılar için pazar günü satışa çıkacak. Muhtemelen 10.00-11.00 gibi satışa sunulur. Genel satış ise, salı günü sabah 10.00'da başlayacak. Biletix'ten alabilirsiniz.

pele96
23.Şubat.2013, 02:05
BJK Bonus Cardlılar için pazar günü satışa çıkacak. Muhtemelen 10.00-11.00 gibi satışa sunulur. Genel satış ise, salı günü sabah 10.00'da başlayacak. Biletix'ten alabilirsiniz.

Tesekkur ederim.

Nocna Mora
23.Şubat.2013, 02:15
http://www.dailymotion.com/video/xxl92m_aly-ece-syr-samet-aybaba_sport#.USfThaXQD7L

Müthiş bir analiz. Bu adam en beğendiğim spor yorumcusu.

Ralph
23.Şubat.2013, 13:34
Sosyal medyada şu fotoğraf dolanıyormuş yeni stadyum ile ilgili:

http://img560.imageshack.us/img560/5664/ekranalntsoo.png (http://img560.imageshack.us/i/ekranalntsoo.png/)

http://img717.imageshack.us/img717/2497/59404683.png (http://img717.imageshack.us/i/59404683.png/)

http://img585.imageshack.us/img585/4070/10339212.png (http://img585.imageshack.us/i/10339212.png/)

http://img32.imageshack.us/img32/3033/24540295.png (http://img32.imageshack.us/i/24540295.png/)

http://img547.imageshack.us/img547/6928/91972987.png (http://img547.imageshack.us/i/91972987.png/)

http://img21.imageshack.us/img21/9209/56453533.png (http://img21.imageshack.us/i/56453533.png/)

http://img526.imageshack.us/img526/7880/ekranalntsdx.png (http://img526.imageshack.us/i/ekranalntsdx.png/)

manager725
23.Şubat.2013, 15:02
Ben bir şeye benzetemedim sanki maket bitmiş hali inşaat halindeymiş gibi duruyor.

darkkobal123
23.Şubat.2013, 15:34
Yönetim açıklamadan hiçbir projeye inanmamak lazım.

manager725
23.Şubat.2013, 15:59
Yönetim açıklamadan hiçbir projeye inanmamak lazım.

Yarın açıklanıyor. Bir de skorbord basketbol maçlarındaki gibi sahanın ortasında olacakmış. İçi çok güzel olmuş beyaz koltuklar falan ama dışı şeffaf olduğu için saece direkler gözüküyor, kötü duruyor.

manager725
23.Şubat.2013, 16:03
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/GaleriHaber/2013/02/23/fft11_mf2156034.Jpeg (javascript:Ilerle())

Pek bir şey anlamadığım stad şeklini ve dizaynını en gzüel anlatan fotoğraf bu.

ozan42
23.Şubat.2013, 16:44
Koltuk felan gereksiz aslında :D Taraftarımız oturup maç izlemediği için :D:D

footballer33
24.Şubat.2013, 00:23
Ben de bir şeye benzetemedim ve eğer buysa proje, beğenmedim. İnşallah, böyle bir şey değildir stad projesi.

darkkobal123
24.Şubat.2013, 00:32
Bende pek beğendim. Bizim yani taraftarların ruhuna uygun değil. :icon_biggrin: Üstünde Kartal olan daha asil duruyor, umarım o olur.

Mamadou
24.Şubat.2013, 01:00
Arsenal'ın stadı gibi aynı ona benzetilmiş. Bu arada Veli'ye üç dikiş atılmış. Tam iyi oynamaya başlamışken inşallah sakatlığı ciddi değildir. MR'ı çekilecekmiş. Necip ve Oğuzhan'ın derbiye yetişmesi zor iken birde Veli'yi kaybetmeyiz inşallah. Mehmet Akgün falan oynarsa duman olur.

Ralph
24.Şubat.2013, 03:06
http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/83363/iste-besiktas-in-yeni-stat-projesi?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Ralph
24.Şubat.2013, 14:29
Beşiktaş Kulübü Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde yapılıyor.

Beşiktaş Kulübü Kongre üyelerinden Kadir Kılıç, Kurul Toplantısında açıklamalarda bulundu.

Kılıç, yaptığı açıklamada;

''Önerge Haziran ayında yapılan kogrede önerdiğimiz önergeyi çağrıştırıyor. Bir şey alıp götürenler varsa ve buna göz yuman varsa bundan hesap sorulsun diye yönetim kuruluna mahkemeye verme yetkisinin verilmesini istedik. Beşiktaş, kimsenin tapulu kulübü değil, milyonların kulübü ve sevgilisi. Kulübün son 8 yılda bu hale gelmesinde emeği olan şimdiki TFF Başkanı olan Demirören'den de hesap sorulmasını tüm kamuoyu beklemektedir. Bu bir milat ve ilk olmalıdır. 110 yıllık çınarın düştüğü durum ortadadır. Ben önergeye destek veriyorum. Ancak bizler bunun takipçisi olacağız. Beşiktaşlıların, Türk spor kamuoyunun beklediği bir şey var, bu hesap kesilsin.'' dedi

Beşiktaş Kulübü Kongre üyelerinden Aydoğan Cevahir, Kurul Toplantısında açıklamalarda bulundu.

Cevahir , yaptığı açıklamada;

"2004- 2012 arasında gerçekten Beşiktaş, mali uçurum noktasına gelmiş. Bir TFF Başkanı düşünün ve kulüpten alacağı var. Buna bana dünyadan örnek verebilir misiniz? Bunu utanç verici bir tablo olarak görüyorum. Bu borcun hesabının da kendisinden sorulmasını istiyorum." dedi.

Yönetim Kurulu idari faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Mesut Urgancılar'ın açıklaması şöyle:

"Temel problemimiz kongre üye yapısıdır. Bu nedenle zaten bir değişiklik yaptık. Yeni üye sayımız 1660'dır.Yeni üyelerimizin yüzde 35'i İstanbul dışından olmuştur. İnanıyoruz ki; fikri hür, vicdanı hür Beşiktaş Kongre Üyesi yapısıyla kulübümüz daha ileriye gidecektir.

Geçen sezon Futbol Takımımız 3 kulvarda mücadele etti. Takımımız, UEFA Kupası'nda mücadele etmeye hak kazansa da kupadan men edilmiştir. Yeni sezona Samet Aybaba yönetiminde başlayan futbol takımımız Türkiye Ligi mücadelesini sürdürmektedir. Geçen sezon 5500 olan kombine kart satış adedimiz bu sezon 10880'e yükselmiştir. Son 4 sezonun ortalaması bilet satışı 7746 iken bu sezon 10767 olmuştur. Maç başı 480 bin TL gelir elde edilmiştir.

Basketbol Takımımız, geçtiğimiz sezonu 4 kupayla tamamladı. Sezona Erman Kunter yönetiminde başladı ve ilk kez katıldığı Euroleague turnuvasında TOP 16 oynama hakkı kazandı. Basketbolcularımız bu sezon 2128 kombine kart sahibi ve 4500 biletli seyirci ortalamasıyla oynamaktadır. Kadın Basketbol Takımımız, sezona kötü başlasa da ikinci yarı toparlanmış ve mücadelesini sürdürmektedir.

Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Voleybol Takımımız, sponsor desteğiyle lig mücadelesine devam etmektedir.

Hentbol Takımımız, başarılı performansını sürdürmekte ve Avrupa Kupası'nda camiamızı temsil etmektedir.

Yönetim Kurulumuz, 2012 Mart ayında göreve geldiğinden bu yana 26 milyon 220 bin TL'lik 61 adet davayı kapatmıştır ve 39 davayı protokole bağlamıştır.

Kartalcell abone sayımız 356 bine, Beşiktaş isim haklı kredi kartları abone sayımız 104 bine ve dergi abone sayımız 25500'e yükselmiştir.

İletişim alanında birçok sayfa ve uygulamayla dijital mecralarda çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Kartal Yuvası mağazalarımıza taraftarlarımız büyük önem veriyor ve satış rakamları önemli derecede yükseldi."

Sayman-Mali İşler Komitesi Üyesi Berk Hacıgüzeller, kulübün mali faaliyetleri hakkında üyelerimize bilgi verdi.

Hacıgüzeller'in açıklaması şöyle:

"2012 Aralık ayı içerisinde derneğimiz bankalar konsorsiyumu ile 30 milyon USD'lik kredi anlaşması imzalamıştır ve teminat yapısı olarak kendi kaynaklarımız gösterilmiştir. Ayrıca Ziraat Bankası'ndan da kredi elde edilmiştir.

Sermaye artırımı konusunda çalışıyoruz. 40 milyon TL'lik sermaye için yüzde 400'lük artış yapılması planlanmaktadır. Derneğin sermaye artırımına katılım payı nakit olarak yapılacaktır.

Derneğimize bağlı 4 şirket bulunmaktadır. Önümüzdeki dönemde bu şirketlerin birleşmesini ve halka arzını sağlayacağız.

Kulübümüzde 424 kişilik bir personel kadrosu bulunmaktadır.

Kulübümüzün net borcu 551.922.761 TL'dir."

Mali İşler Komitesi Berk Hacıgüzeller, Beşiktaş Kulübü Mali tablosu hakkında açıklamalarda bulundu.

Hacıgüzeller, Beşiktaş Kulübü'nün borcunun 551.922.761 TL olduğunu açıkladı.

Orman, yaptığı açıklamada;

''Hesap sorma ve hesap verme yeri Beşiktaş Genel Kurulu'dur. Size söz verdiğim gibi asla bir yanlış içinde bulunmayacağız. Bugün yönetime geldiğimizin 11. ayı. Bugün 11 ayda neler yaptığımız ve neler planladığımızı anlatacağız. Seçimde söz verdiğim gibi hiçbir yalan, kayırma ve yanlışın içinde bulnmayacağımızı söylüyorum, aynen devam edeceğiz. Kimseyi örgütlemedik. Kimseye bizim lehimizde konuşun demedik. Değerli yönetim kurulu arkadaşlarıma ve kulüp personelime teşekkür ediyorum.''

''Herkesin bildiği gibi yayın, stat, reklam gelirleri imzalanmış ve kullanılmış haldeydi. Bu süreç içerisinde Beşiktaş'ta birlik ve beraberliğin sadece lafta değil Beşiktaş ruhu üzerinde olmasını istedik. Camiayı dedikodulardan ayırarak insanlarda güven oluşturmayı hedefledik.''

''Geldiğimizde futbol takımımızla alakalı 60 Milyon TL sadece futbolcularıma borcumuz vardı. Fink diye bir futbolcumuz vardı. Samsunspor'da oynuyordu onun bile borcu ödenmemişti. Büyük çoğunluğunu ödedik, yapılandırdıklarımız var. Sezon sonuna kadar bitirmeyi amaçlıyoruz. Biz Bobo'nun, Nihat Kahveci'nin, Hakan Arıkan'ın 2 sene önceki borçlarını ödedik. Nihat Kahveci'nin 5 Milyon TL alacağı vardı. Faiz ve avukat parası olarak 6.9 Milyon TL istedi. Bunun 6.7 Milyon TL'sini ödedik. Diğer kalanını da haftaya ödeyeceğiz. Bunu herkes bilsin ki Beşiktaş üzerinden kimse prim yapmasın.''

"Beşiktaş kulübünün futbolcularına ve basketbolcularına, voleybolcularına bu sezonla alakalı borcu yoktur. Öncelikli amacımız Beşiktaş'ın itibarını kurtarmaktı. Geldiğimizde 70'i icra takibi, 142 adet uyuşmazlık dosyası vardı. 25 Milyon'un üzerinde ödeme yaptık. Beşiktaş geçen sene gerçeğe aykırı beyandan dolayı Avrupa'ya gidemedi. Fulya'da ise her şey rayına oturmuş durumda. Fulya'dan yılda 12.5 Milyon Dolar gelir elde edilecek."

''Önce itibarımızı kurtarmak için uğraştık. Bu sezon sonundan itibaren Beşiktaş'ın geçmişler ilgili hiçbir borcu kalmayacaktır. Geldiğimizde çok sayıda hukuki dosyayla uğraştık. Bu dosyaların çoğunu kapattık. Beşiktaş, bundan sonra edinlerini yerine getiren, getiremeyeceği edinlerin altına imza atmayan bir kulüp olacaktır. Hiçbir kandırmanın içinde olmadık. Sermaye artırımı yapmaya karar verdik. Bunda diğer kulüplerin izlediği yolu izlemedik. Sermayedarlarımızdan gelecek kaynaklarla bütün borçlarımızı kapatacağız. Beşiktaş, artık borç ödemeyen bir kulüp hâline gelecek. Lisans almakta sıkıntılarımız var ama büyük yol katettik. Yaklaşık 20 milyonun üzerinde kira kaybımız oldu. Beşiktaş'ın UEFA'ya katılamamasının nedeni gerçeğe aykırı beyanda bulunulmasıdır.''

"Futbol takımımızda yeniden bir yapılanmaya gidiyoruz. Ahmet Kavalcı, Tamer Kıran ve Deniz Atalay yoğun mesai veriyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum.En kısa zamanda pilot takım satın alacagiz ve oynamayan oyuncularımızı oraya vereceğiz. Önümüzdeki sezonlarda A Takımı'nda olmayan futbolcumuz herhangi bir siyasetçinin isteği üzerine hareket edemeyecek. Futbolcularımızdan isteğimiz, şerefleriyle oynayıp haklarıyla, alınteriyle galip gelmeleri. Yönetim Kurulu olarak basketbola gerekli ilgiyi gösteremiyoruz. Takım, her sene yeni bir stratejiyle idare ediliyor. Basketbol şubemizin iyi gittiğini düşünmüyorum. Radikal bir karar aldık. Şubemiz özerk olacak. Amatör sporlar için sponsorlar bularak kulüp giderlerini azaltmaya çalışıyoruz."

''Kartal Yuvası'nın çok özverili bir yöneticisi var, Metin Albayrak. İyi gidiyoruz. Üç yeni mağaza açtık, sayı 27'ye çıktı. Bu sezonki bütçesi 10-11 Milyon'dan 30 Milyon TL'ye çıktı. Gelecek sezon 13 yeni Kartal Yuvası daha açacağız. Ciromuz çok düşük. Rakiplerimiz bizim iki mislimiz civarında lisanslı ürün satıyor. Onları yakalamak için çaba gösteriyoruz. Geldiğimizde malzeme alamıyorduk, bu problemler ortadan kalktı. İnşallah ürünlerimizden memnunsunuzdur. Yakında Bağdat Caddesi'ne Kartal Yuvası açacağız.''

İNÖNÜ STADI AÇIKLAMASI

"6 senedir stat konuşuyor. Yıkıldı, yapılıyor, ne oldu ne bitti, bütün geldiğimiz süreci anlatmaya çalışacağım. Serdar Bilgili'den bu yana Beşiktaş için çakılmış bir çivi yoktur. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a minnettarlığımı sunuyorum. O olmazsa proje bu konuma gelmezdi. Bizi çok destekledi. Spor Bakanı, yeni ve eski kültür bakanı, Kadir Topbaş çok yardımda bulundu. Stadın yapısal bir çok problemi var. Bugünün ihtiyaçlarının hiçbirini karşılayamaz durumda. Bu statta kimseye hizmet veremiyoruz. 2002 senesinde ilk defa stat ile ilgili Serdar Bilgili'nin Başkanlığında ben dile getirdim. O zaman bir stat ve Beşiktaş'ı bekleyen bir tehlikeyi anlatmıştık. O günkü raporlarda stadın kendi ömrünü tamamladığı ve stadın bir an önce yıkılıp yeniden yapılması gerektiğini dile getirdik. Stat nedeniyle rakiplerimiz ile bu yüzden gelir açısında aramızın açılacağını söylemiştik."

"Beşiktaş, halkın takımı ve halkın hoşuna gitmeyecek bir proje olmasın istedik. Tarihi dokuyu hissettirecek bir projeye başladık. Bir çok stadı mimarımız ile inceledik ve icraata başladık. Sayın Başbakanımız ile görüştük ve destek verdi. Onun desteği ile de yol almaya başladık. Şu an itibariyle stadın bir planı ve imarı vardır."

"Nisan ayının ortalarına ve sonlarına stadın doğru çevresini koruma altına almamız lazım. Stadımız 8 metre daha aşağı ineceğiz. Su seviyesinin altında inşaat yapacağız. Beşiktaş AŞ bu stadı yapacak. Ucuz yapacağız ve taşın altına eline alacağız. 150 Milyon Dolar'lara çıkmayacak. Beşiktaş'ı yönetenler risk almak zorundadır ve arkadaşlarımız da buna destek verdi."

"Ligin bitimiyle birlikte ilk olarak yeni açık tribünün yıkımına başlayacağız. Konserler yapacağız ve bize yakışır bir şekilde veda edeceğiz. Amacımız 1 sezon dışarıda oynamak. 2014 sezonu Ekim ayında stadımızda oynamaya başlamak istiyoruz. Stadımız 23 metre geriye çekilecek. Stadımızın 3 tarafı locayla kaplı, bir tarafına ise loca yapmadık. Bizi biz yapan taraftarımızın coşkusuna ayırdık."

"600 arabalık bir otopark olacak. İçerisinde çok önemli restaurantlar, kartal yuvası ve müze olacak. Stadımızın hem modern hem de tarihi yansıtan bir görüntüsü olmuştur. Sanmayın ki bizim stat yapılınca dolmaz. Hiç kimse endişe etmesin Beşiktaş taraftarı cefakar ve vefakar bir taraftardır. Rakibimiz bizden daha az taraftara oynuyordu. Ama yeni stadını dolduruyorlar."

"Beşiktaş'ın hakkını ben ve arkadaşlarım kimseye yedirmez. Başkan dedi diye olacak bir şey yok. Bazı konularda arkadaşlarım benden daha yetkilidir. Benim bilip de İkinci Başkanımın bilmediği hiçbir konu olamaz. Her şeyi kendi aramızda tartışırız. Biz şeffaf bir yönetim kuruluyuz." diyerek sözlerini tamamladı.

Ralph
24.Şubat.2013, 14:35
Şu anda stadyum yenileme projesi ile ilgili konuşuluyormuş

http://img835.imageshack.us/img835/4166/ekranalntsbi.png (http://img835.imageshack.us/i/ekranalntsbi.png/)

İçeriğini bilmiyorum ama "Şan Ökten Tesisleri" yapılacakmış.

http://img705.imageshack.us/img705/9348/ekranalntskg.png (http://img705.imageshack.us/i/ekranalntskg.png/)

http://img24.imageshack.us/img24/4596/94756141.png (http://img24.imageshack.us/i/94756141.png/)

http://img266.imageshack.us/img266/2985/69610526.png (http://img266.imageshack.us/i/69610526.png/)

http://img607.imageshack.us/img607/6923/84874315.png (http://img607.imageshack.us/i/84874315.png/)

Ralph
24.Şubat.2013, 14:48
Ve işte yeni mabedimiz:

http://img849.imageshack.us/img849/8650/sadfd.png (http://img849.imageshack.us/i/sadfd.png/)

http://img818.imageshack.us/img818/1090/ekranalntsyx.png (http://img818.imageshack.us/i/ekranalntsyx.png/)

Kaynak: http://www.bjk.com.tr/tr/haber/54868

manager725
24.Şubat.2013, 15:25
Allah aşkına kim tasarladı bu stadı. Güneş alsın diye şeffaf falan dinlemek istemiyorum. Sanki dünyadaki her stadın üstü şeffaf.İngiltere'de Almanya'da bu böyle mi?Hayır. Üstü açılır kapanır yapmak bu kadar mı zor.

Ralph
24.Şubat.2013, 15:26
Onun maliyeti bir hayli fazlaymış sanırım.

erdem344
24.Şubat.2013, 15:27
Güzel olacak güzel

Ralph
24.Şubat.2013, 15:29
Dikkat ettiyseniz eski açık aynen kalıyor ve üzerine yapılıyor. Eski açık yerinde kalıyor yani. Sanırım sadece üst bölümler yıkılacak. 23 metre geride olmasının sebebi de bu. Benim de hoşuma gitti.

manager725
24.Şubat.2013, 15:31
Onun maliyeti bir hayli fazlaymış sanırım.

Stad bu. Sanki 10 günde değiştirilebilecek bir şey. 40 yılda 1 kez yapılıyor bari paraya kıyılsında iyi bir şey yapılsın. Bu stad eğer gerçekten böyleyse tam bir rezillik. Şu şeffar kaplama ile stadın duvarları arasında boşluk var. İnanamıyorum.

Ralph
24.Şubat.2013, 15:35
Bir tek dileğim var yeni stad ile ilgili oda artık oyuncular rahat rahat korner kullanabilsin :D Gazeteciler ile akraba oluyorlar.

footballer33
24.Şubat.2013, 16:06
Dün gördüğüm stadın aynısı. Beğenmedim açıkçası; ama hayırlı olsun demekten başka yapacak bir şey yok.

Ralph
24.Şubat.2013, 16:13
Şu anki stadın tamamı yıkılsa dediğiniz gibi daha güzel mimariler olabilirdi ama bazı şeylere mecbur kalınmış durumda. Mesela eski açık aynen kalacak. Bir kısmı yıkılıp üzerine yenisi yapılacak. Oda dekor gibi gösterilecek. Muhtemelen kaplama falan yapılır o kısıma. Biraz da el mahkum durumda.

darkkobal123
24.Şubat.2013, 17:05
Buna ısınamadım bir türlü. Üzeri Kartal olanda kaldı aklım hala benim. Neyse, yıllardır yapamadığımız stadımız FEDA sezonunda yapılıyor, bize de destek olmak düşer.

RaSenGan
24.Şubat.2013, 17:35
Görsel olarak kötü gözüküyor.Tuhaf gözüküyor.Öncelerde paylaşılan stad resimleri kartallı falan çok güzeldi.Bu çok sönük kalmış.Çok gösterişsiz,sıradan bir görünüşü var.

Suicider
24.Şubat.2013, 18:09
NTV SPOR ‏@ntvspor
DEMİRÖREN İBRA EDİLMEDİ! BJK Genel Kurulu'nda 1 Ocak-27 şubat 2012 arasındaki Demirören dönemi idari ve mali açıdan ibra edilmedi!

footballer33
24.Şubat.2013, 18:13
İşte bunu bekliyordum ben de. Nihayet, aklı selim bir karar alınmış. Dava açılacak şimdi o dönem için ve Demirören de ihraç edilebilir BJK camiasından.

fotosuki
24.Şubat.2013, 18:18
Stad güzel bence. Işıklandırıldığında akşamları uzaktan bile çok güzel gözükecektir.

Ralph
24.Şubat.2013, 18:22
İhraç edilince ne olacak? Sadece borcu mu silinecek yoksa tazminat alınacak mı?

darkkobal123
24.Şubat.2013, 18:24
En doğru karar buydu, şimdi hesap sorma zamanı.

footballer33
24.Şubat.2013, 18:29
@Görkem

Açıkçası o kadar net bilgilere sahip değilim bu konularda. Yine de bir araştırayım ben.

Tüm borçlar silinirse (Demirören'e olan), o bile bir kazançtır kulüp adına.

Ralph
24.Şubat.2013, 18:38
Keşke borçlar silinince her şey geçip gitse ama adam öyle bir tahribat yaratmış ki takımda... Neyse ne azından bir stresten kurtuluruz.

footballer33
24.Şubat.2013, 18:46
Görkem, tazminat davası açılabiliyormuş; yani, yd döneminin zararlarını çatır çutur alabiliriz.

Bu arada, yd'nin ibra edilme oylaması sırasında Fikret Orman çekimser kalmış ve elini kaldırmamış. Kararı üyelere bırakmış. Üyeler ise, dava açılsın ve ibra etmeyelim şeklinde oy kullanmışlar.

Umarım, yd'nin ibra edilmemesi ve kendisine dava açılması camiaya zarar vermez. TFF Başkanı, bu adam çünkü.

Ralph
24.Şubat.2013, 18:49
Yani verecekliyken alacaklı durumuna gelmiş oluyoruz kazanırsak.

Evet çekimser olduğunu bende okumuştum. Arası bozulmaması için üyelere bırakmış ve üyeler de bu karara varmışlar. Çok da akıllıca olmuş bana kalırsa.

footballer33
24.Şubat.2013, 19:05
Bu konuda sana katılıyorum.

Ayrıca;

1- Staddan alnımızın akıyla çıkalım.
2- Şan Ökten Tesisleri camiaya kazandırılsın.
3- Demirören ve Sinan Engin gibi sözde Beşiktaşlılar, camiadan ihraç edilsin.
4- Levent Erdoğan, Ahmet Nur Çebi vs. gibi gereksizler yönetimden çıkarılsın.

Bunları yapsın, Fikret Orman'a tek bir laf edersem namert olayım!

Ralph
24.Şubat.2013, 19:08
Ahmet Nur Çebi'yi Şemsi çok övüyordu :D

footballer33
24.Şubat.2013, 19:18
Şemsi'den bir açıklama bekliyoruz mevzu hakkında. :icon_biggrin:

Suicider
24.Şubat.2013, 19:20
http://twitpic.com/c6i7u5

Yeni stad GSGM tarafından 80 milyon dolar hibe ile karşılanacakmış.Bize laf atılmaz umarım artık.

ozan42
24.Şubat.2013, 19:28
Stad bence cok guzel duruyor seffaf olması cok guzel olacak 40 bın kısılık olması cok kotu tabı oranın cok degerlı olması besıktas gıbı bır sempte ayrıyetten tarıhı bınaların yakınında oldugu ıcın stad fazla buyutulmuyor tabı bunda beledıyenınde buyuk payı var keske 45binlere cıkarabılsek

GeNç KaRTaL
24.Şubat.2013, 19:34
O cam kısımlarda ışıklandırma sistemi olsa 10 numara olur bence.

Ahmet Nur Çebi'yi Şemsi çok övüyordu :D

Ne zaman övdüm yahu.:icon_biggrin: İbrahim Altınsay olmasın o övdüğüm kişi?:icon_biggrin:

footballer33
24.Şubat.2013, 19:36
http://twitpic.com/c6i7u5

Yeni stad GSGM tarafından 80 milyon dolar hibe ile karşılanacakmış.Bize laf atılmaz umarım artık.
Başkan kendi ağzıyla açıkladı ve NTVSpor'da tam 3 kere dinledim aynı açıklamaları. Stadı, BJK İnşaat A.Ş. yapacak, yani biz yapacağız şeklinde bir konuşma gerçekleştirdi. Ne GSGM'si, anlamadım!

uAburak89
24.Şubat.2013, 19:42
Başkan kendi ağzıyla açıkladı ve NTVSpor'da tam 3 kere dinledim aynı açıklamaları. Stadı, BJK İnşaat A.Ş. yapacak, yani biz yapacağız şeklinde bir konuşma gerçekleştirdi. Ne GSGM'si, anlamadım!

Beşiktaş'ın KAP'a yaptığı bildirime ait o resim. GSGM yapmıyor zaten, parayı hibe olarak veriyor. Yani Fikret Orman'ın söylediği doğru oluyor ama eksik de oluyor aynı zamanda, o bildirim hala geçerliyse stadyum için kaynak belli.

Sekopej
24.Şubat.2013, 19:42
İbra edilmeyen 2 aylık bir süre değil mi, tüm borçların silinmesi, tazminat gibi bir durum olmaz, benzer sebepler değil ama Adnan Polat da ibra edilmemişti, mahkeme süreci sonra Yargıtay'a kadar gitmişti olay, kısa sürede sonuçlanmaz dava açılsa da.

uAburak89
24.Şubat.2013, 19:45
İbra edilmeyen 2 aylık bir süre değil mi, tüm borçların silinmesi, tazminat gibi bir durum olmaz, benzer sebepler değil ama Adnan Polat da ibra edilmemişti, mahkeme süreci sonra Yargıtay'a kadar gitmişti olay, kısa sürede sonuçlanmaz dava açılsa da.

Yargıtay da kararı bozdu, Adnan Polat kısmı karışık yani. Üstelik Adnan Polat sadece idari açıdan ibra edilmemişti diye hatırlıyorum, Demirören hem idarı hem mali. Kısa vadede çözülecek gibi değil dediğin gibi, bence yönetimin bu hamlesine Demirören paramı almıyorum, borcumu siliyorum şeklinde karşılık verir bu olay kapanır.

Ralph
24.Şubat.2013, 19:47
O cam kısımlarda ışıklandırma sistemi olsa 10 numara olur bence.

Ne zaman övdüm yahu.:icon_biggrin: İbrahim Altınsay olmasın o övdüğüm kişi?:icon_biggrin:

Yanlış hatırlamışım özür :icon_smile:

footballer33
24.Şubat.2013, 19:48
Yargıtay da kararı bozdu, Adnan Polat kısmı karışık yani. Üstelik Adnan Polat sadece idari açıdan ibra edilmemişti diye hatırlıyorum, Demirören hem idarı hem mali. Kısa vadede çözülecek gibi değil dediğin gibi, bence yönetimin bu hamlesine Demirören paramı almıyorum, borcumu siliyorum şeklinde karşılık verir bu olay kapanır.
Benim bildiğim Demirören, anlaşmaya yanaşmaz ve 100 milyon TL ile anlaşılıp kapatılacak konuyu uzatır, sonra da üstüne kendi cebinden tazminat öder, 100 milyon TL'nin yanında. Bknz. Del Bosque davası...

Yok, akıllandıysa; senin dediğin gibi olur ve borcunu silip konuyu kapatır.

@Görkem;

Neden ortalığı karıştırıyorsun? :D

uAburak89
24.Şubat.2013, 19:50
Benim bildiğim Demirören, anlaşmaya yanaşmaz ve 100 milyon TL ile anlaşıp kapatılacak konuyu uzatır, sonra da üstüne kendi cebinden tazminat öder 100 milyon TL'nin yanında. Bknz. Del Bosque davası...

Yok, akıllandıysa; senin dediğin gibi olur ve borcunu silip konuyu kapatır.

TFF'nin başında şu anda, bu işin itibar meselesi de var. Türk futbolunun şımarık çocuğu konumunda olan Demirören artık akıllanmıştır diye düşünüyorum, zaman gösterecek neler olacağını.

Universal
24.Şubat.2013, 19:50
Eğer stad resimlerdeki gibi oalcaksa mükemmel olacak. Türkiye'nin en güzel semtlerinden birisine zaten çok ince ve şık görünüme sahip bir stad yakışırdı.

zeck17
24.Şubat.2013, 20:00
http://www.kap.gov.tr/...mp;bildirimid=243485

Beşiktaşla ilgili açıklama maaşlar ve gelir giderle ilgili çok bilgi var

Haber:http://www.turkfutbol.com/detay.asp?id=4482

Yazının olduğu bölüm:http://c1211.hizliresim.com/13/9/fs5hd.jpg

2. sayfadadır bir para aktarımı söz konusudur beşiktaş aşye şirketin cebinden para çıkmayacağı da yazıyor

Nocna Mora
24.Şubat.2013, 20:14
Yeni stadı pek begenecegimi sanmıyorum. Yönetimi de begenmiyorum. Yalanlarla insanları uyutmaya devam ediyorlar. Umarım Beşiktaş daha fazla zarara ugratılmaz bu insanlar tarafından.

Ralph
24.Şubat.2013, 20:35
Vallahi ben stadı da beğeniyorum, kulüpdeki gelişmeleri de beğeniyorum. Her şey yolunda gidiyor. Bir tek Samet Aybaba'dan rahatsızım. Ama oda gidişattan dolayı değil. Beşiktaş'ın başına geçebilecek yetenekte bir teknik direktör olduğunu düşünmüyorum. Gideceği yere kadar gitsin bakalım.

TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Şubat.2013, 20:57
Ve işte yeni mabedimiz:

http://img849.imageshack.us/img849/8650/sadfd.png (http://img849.imageshack.us/i/sadfd.png/)

stad guzel bence, cok modern bir gorunumu var. catinin falan camdan olmasi guzel bir dusunce. ayrica deniz tarafindaki dokunun korunmasi da iyi olmus. bunun disinda resimdeki cirkinlik ne diye sorarsaniz arka plandaki gokdelendir. o binaya zamaninda nasil izin cikmis, hala anlayabilmis degilim (: hazir oraya stad yapiliyorken onu da yikiverseler santiye kurulmusken :D

Ralph
24.Şubat.2013, 21:20
Benim şeffaf çatı konusunda merak ettiğim tek şey kuşların pislikleri ne olacak :D

fotosuki
24.Şubat.2013, 21:33
Benim şeffaf çatı konusunda merak ettiğim tek şey kuşların pislikleri ne olacak :D

Nereden geliyor aklına? :D Güldürdün.

Ralph
24.Şubat.2013, 21:34
Nereden geliyor aklına? :D Güldürdün.

Stad ile ilgili projeyi ilk gördüğüm anda aklıma bu gelmişti :D

Facx
24.Şubat.2013, 21:36

yağmurda falan gider heralde :D

Ralph
24.Şubat.2013, 21:37
Yine de fırçalamak gerekebilir. Durduk yere ekstra masraf çıkacak şimdi. Şeffaf olmasa mı acaba :D

besiktas1903
24.Şubat.2013, 21:49
Görünüs güzel bence ama yanlari kapali olsaydi akustik daha iyi olmazmiydi?

pele96
24.Şubat.2013, 22:34
Y.D bence 100M TLyi kolay kolay birakmaz.Zaten alin sizin oldun denilebilecek bir miktarda degil.Kactane tup satmasi gerekiyor o parayi kazanabilmek icin :D Eger davayi kazanamazsak Y.D sure felan tanimaz 100M TLyi direk ister diye dusunuyorum.

Mamadou
24.Şubat.2013, 23:00
Daha çok haksızlığa uğrayabiliriz bundan sonrası için. Demirören rahat durmayacaktır.

titates1
25.Şubat.2013, 17:21
Daha önce stad hakkında söylediklerimin bir benzerini , Sayın İlber Ortaylı da dile getirmiş.

Beşiktaş (http://www.haberturk.com/etiket/be%C5%9Fikta%C5%9F) Kulübü Başkanı Fikret Orman (http://www.haberturk.com/etiket/fikret_orman), sezon sonunda yıkılıp yeniden yapılması planlanan 40 bin kişi kapasiteli stadın projesini tanıtarak, “Stat artık bugünün ihtiyaçlarını karşılayamaz durumda. Bu statta kimseye bir hizmet veremiyoruz. Tekrar girişimlere başladık. Ana hedefler koyduk. Halkın hoşuna gitmeyecek bir proje olmasını istemedik. Tarihi dokuyu hissettirecek şekilde stat projesi oluşturduk” derken, yeni stat projesi polemik konusu oldu.

İşte görüşler...

‘Büyütülmesi tarihe karşı saygısızlık hatta cinayettir’

kaynak : habertürk

Prof. Dr. İlber ORTAYLI:
Sarayın arkasına böyle bir inşaatın yapılması bence baştan yanlıştı. Bu Türkiye için utanılacak bir konu. Artık bu ülkede tarihi dokuya saygı da yok. Mevcut stadyumun büyütülerek orada tutulması bu şehre, bu tarihe, bu çevreye karşı vahim bir saygısızlık hatta cinayettir. Stadyumun bu müstesna kulübe daha çok gelir getirecek bir biçimde yeniden inşası gerekir. Aklı başında hiçbir kurul, hiçbir belediye, hiçbir şehirci, hiçbir mimar İnönü Stadı’nın yıkılmasına, yerine daha büyük bir stat yapılmasına onay veremez.

‘Yüksek kapasiteli stadyum, bölgeyi felç eder’

Eski Mimarlar Od. İstanbul Şb. Sekreteri, Beykent Üni. Mimarlık Bölümü Öğ. Üye. Yılmaz KUYUMCU:
Daha yüksek kapasiteli bir stadyum yapılması, o bölgenin iyice felç olması anlamına gelir. Yolları artırmadan böyle bir projenin gerçekleştirilmesi demek, o bölgenin kangren olması demektir. Çok doğru bulmuyorum. Stadyumun az sayıda insana hitap etmesi, problemi daha düşük seviyede tutuyor. Bence bunu artırmak çok doğru olmaz. Orayı yeşil bir park alanı olarak düzenlemek, Central Park, Hyde Park olarak kullanmak daha doğru olurdu, ama olamadı.

‘Projenin yapılmasına hassasiyetle yaklaşılmalı’

Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Tayfun KAHRAMAN:
Kulübün yeni bir stada ihtiyacı olabilir. Bölgenin hassas bir nokta olduğunun unutulmaması gerekiyor. Stat projesinin yapılmasına hassasiyetle yaklaşılmalı. İtirazlarımızı daha önce de sunduk. Yeni proje demek, o bölge üzerinde yoğun bir inşaat alanı oluşması demek, yani ulaşım altyapısından tutun diğer tüm altyapılarını zorlayan bir proje demektir. O bölge bu yoğunluğu kaldıramaz.
‘Stadyumlar kulüplerin genel merkezi gibi'

Beşiktaş (http://www.haberturk.com/etiket/be%C5%9Fikta%C5%9F)lı Eski Futbolcu, Teknik Direktör, Spor Yazarı Ali GÜLTİKEN:
İnönü Stadyumu (http://www.haberturk.com/etiket/in%C3%B6n%C3%BC_stadyumu) çok önemli bir merkez. Doğru ihaleye çıkarılması, işletme safhalarının doğru yapılandırılması önemli. Bunlar önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak. Beşiktaş (http://www.haberturk.com/etiket/be%C5%9Fikta%C5%9F) açısından her şeye rağmen çok önemli bir gelişme. Stadyumlar, kulüplerin genel merkezleri gibi oradaki doğru görüntü, taraftar profilini değiştiriyor, kaynakları, reklam gelirlerini artırıyor.

‘Kulübe yakışır bir stadyum olacak’

Spor Yazarı Fuat AKDAĞ:
Bence Beşiktaş (http://www.haberturk.com/etiket/be%C5%9Fikta%C5%9F) Spor Kulübü’ne yakışır bir inşaat olacak. Elbette ki tarihi dokuya zarar vermeden, Mimarlar Odası ve Anıtlar Kurulu’yla işbirliği yaparak değişiklik yapılabilir, yıkılıp yenisi de yapılabilir. Kaldı ki inşaat teknolojisi artık değişti, tarihi dokuya zarar vermeden değişiklikler yapmak mümkün. Maçlar artık 15 gün de bir değil de her hafta yapılıyor. Yalnızca maçlar değil kültürel başka aktivitelerde yapılabilir. Kısacası stadyumun bulunduğu bu nokta hareketlenir ve yeniden hayat bulur.
‘İnönü Stadyumu (http://www.haberturk.com/etiket/in%C3%B6n%C3%BC_stadyumu) Türkiye’nin tek taş pırlantasıdır’

Spor Yazarı Atilla GÖKÇE:
“İnönü Stadyumu’nun varlığı, zemine yapılan baskı nedeniyle Dolmabahçe Sarayı’nı kaydırıyor” iddialarını dile getirenler bu mühendislik biliminin 21. yüzyılda geldiği seviyeyi bilmiyorlar ya da bilmezden geliyorlar. Bana göre İnönü Türkiye’nin tek taş pırlanta yüzüğüdür. Orada kalmalı, yıkılmamalıdır. Bu nedenle hiç değişmeden yenilenmelidir. Üstelik 50 bin kişilik kapasite ve trafik dağılımı dikkate alınırsa kentin trafiği rahatlayacak. Tek dileğim stadyumun adı İnönü olsun, değişmesin.

uAburak89
25.Şubat.2013, 18:22
Gazeteci Mehmet Baransu, Beşiktaş genel kurulunda ve sonrasında önemli açıklamalarda bulunan Fikret Orman'a cevap veren Sinan Engin hakkında çarpıcı açıklamalar da bulundu.

Mehmet Baransu'nun Sinan Engin hakkında twitter hesabından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mehmet Baransu, Sinan Engin'in toplam 3 Milyon Euro değerindeki iki futbolcuyu 9 Milyon Euro'ya transfer edip 6 Milyon Euro'yu kendi ceplerine attıklarını söyledi.

Twitter hesabından Sinan Engin'i yaptığı transferlerde kendi cebine para atmakla suçlayan Mehmet Baransu, belge isteyenlere de 4.5 Milyon Euro'ya transfer edilen Tomáš Zápotočný transferinde bir fotoğraf paylaştı.

2.3 Milyon Euro'luk Zapotocny'i 4.5 Milyon Euro'ya transfer edilmesine dikkat çeken Mehmet Baransu, transferin 1.5 Milyon Euro'ya bile gerçekleşebileceğini yazdı.
http://turkfutbol.com/detay.asp?id=4608

anil luque
25.Şubat.2013, 18:48
Stadın çok güzel olacağından şüphem yok. Resimlerden de az çok belli oluyor zaten. YD konusunun artık daha yüksek sesle tartışılacak ve hatta belki de verdiği zararların ortadan kaldırılacak olması ise çok daha güzel bir durum. Fikret Orman'ın başından beri yaptığı hiçbir hamleden hoşnutsuzluk duymamıştım (Samet Aybaba'yı hiçbir kefeye koymuyorum bile) bundan sonra da inşallah duymayacağım.

barahir
25.Şubat.2013, 18:54
Stat bildiğin yeni gelin gibi, boğazın incisi konumunda olacak bence. Şeffaf olması da ayrı bir zarafet katacak.

darkkobal123
25.Şubat.2013, 18:56
Quaresma konusu hariç bende hiçbir hoşnutsuzluk duymadım kendisine. Nankörlük etmemek gerek.

zeck17
25.Şubat.2013, 19:04
Bence q7 konusunda da haklılardı bir de bir soru sormak istiyorum yanlış anlaşılmasın da samey aybaba bu sezon önceki haftalardaki gibi futbol şanssızlığı devam etti diyelim sezon sonu ertuğrul sağlam mı gelir yoksa samet aybaba'da ısrarlıyız mı denilir

anil luque
25.Şubat.2013, 19:05
Bence q7 konusunda da haklılardı bir de bir soru sormak istiyorum yanlış anlaşılmasın da samey aybaba bu sezon önceki haftalardaki gibi futbol şanssızlığı devam etti diyelim sezon sonu ertuğrul sağlam mı gelir yoksa samet aybaba'da ısrarlıyız mı denilir

Ertuğrul Sağlam'ın geri döneceğine ihtimal vermiyorum. Antalyaspor'un sezon sonundaki konumuna göre Mehmet Özdilek getirilebilir.

Ralph
25.Şubat.2013, 19:06
Kimin geleceğini boşverin :D Ben Aybaba'nın gönderilmemesinden korkuyorum asıl.

footballer33
25.Şubat.2013, 19:40
Samet Aybaba, en az 1 sezon daha kalır takımın başında. Fikret Orman'ın hiçbir hamlesinden hoşnutsuzluk duymuyor oluşunuz ise, görüşünüze saygı duymakla birlikte beni oldukça şaşırttı. F.Bahçe derbisine kadar kapalı tribün fiyatları konusundaki tutumu, yd için iyi Beşiktaşlıdır açıklaması, Levent Erdoğan ile Ahmet Nur Çebi gibi isimleri yönetimine alması ve amatör branşlardaki hamleleri, yatırımları vs. benim hoşnut olmadığım başlıca konular. Fakat, dün de yazdığım gibi; stadı tamamlarsa, ydyi ihraç ettirirse, saydığım yöneticileri listesinden çıkarırsa ve son olarak Şan Ökten Tesisleri'ni camiaya kazandırırsa; işte o zaman, tek kelime laf edilmeyecek bir başkana sahip oluruz. Şu an için, gördüğümüz yanlışları saygı çerçevesinde dile getirmek ve başkanı eleştirmek, elbette bizim de hakkımız.

Ralph
25.Şubat.2013, 19:48
Mehmet bu Şan Ökten Tesisleri olayı nedir? Şehir dışında bir kamp alanı mı?

HeracLes
25.Şubat.2013, 19:54
Benim belki de en çok sevindiğim hamlesi Quaresma'yı karşılarına almalarıydı. Büyük bir kararlılıkla temizlediler takımdan. Biraz üzüldüğüm konu ise sene başında Altınsay ile yaşadıkları görüş ayrılığıydı. Kalsaydı takım için iyi olabilirdi.

Samet Aybaba içinse sanıyorum 2 yılı opsiyonu 4 yıllık bir anlaşması var. Bu yarıyı saymazsak en az 1 yıl daha takımda kalacağını düşünüyorum. Çünkü başkan göreve geldiğinde bir sistem oturtmaya çalışıyoruz demişti, teknik direktörü değiştireceğini sanmıyorum.

Stad benim çok hoşuma gitti. Ama bazı haber sitelerinde taraftarın yorumlarını okuyunca şaşırıyorum açıkçası. Çatıda kartal logosu olsun da rakip takım korksunmuş ya arkadaş sahada oyuncun rakibi korkutamayacak da logo mu korkutacak ? Logo ile olacak iş mi o ? 70-80 bin kapasiteli olsun diyenler var ya. O kadar potansiyel zaten yok yapılacak alan da yok. Zahmetli bir iş ama boğazdan çok güzel gözükeceğini düşünüyorum. Fotoğraflarda bembeyaz gözüküyor. Sanıyorum şeffaf bir çatısı da var. Hayırlısıyla daha iyi bir stada kavuşacağız.

footballer33
25.Şubat.2013, 19:54
@Görkem;

Şan Ökten Tesisleri zaten mevcut tesislerimizden birisi. Bunun yenilenmesi ve yapılanması ile ilgili bazı haberler okumuştum. Malum, tesis şu an harap bir halde. Bina, deprem riskine karşı dayanıksız duruyor. Tesisin yapılandırılması sonrası gençlerimiz için daha sağlam bir tesise kavuşacak camia.

footballer33
25.Şubat.2013, 20:17
mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu
2 milyon 300 bin euroluk Zapo 4.5 milyona nasil ve kim tarafindan alindi. 2,3 milyon ilk teklifti 1,5 bile dusurulebirdi Belge mi demistiniz

9 dk. mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu
Hodri meydan. Belge bende. Kulaktan dolmaymis. Hadi bakalim. Konsolosluk araciligiyla Udineseden para nereye transfer edildi herkes gorecek

12 dk. mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu
Ahlaksizsiniz susun bari. Cildiracagim. Ahlaksizi "Beyaz" semsiyesi altina almak da bir marifet olsa gerek.

15 dk. mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu
Birilerine kadin ayarlayacaksin, bugun kadin ayarladigin adami savunacaksin. Kadin ayarla kulubu soy. Cildirtmayin beni, actirmayin agzimi

16 dk. mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu
Udinese dosyasini italyan savci vergi degil yolsuzluk olarak inceleseydi bugun birileri ekrana cikamazdi. Olgunla kulubu nasil soydunuz?

18 dk. mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu
Twit attigimi gorecek, sonra ekranda kiviracak.

19 dk. mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu
Besiktasli ahlaktan nasibini almayanlar bu adamlara hadlerini bildirmeli. hirsizliklarini sorusturmayan demiroreni savunuyorlar ekranda

22 dk. mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu
Belgesi bende. Hodri meydan BJK yi soyanlar. 6 milyon sadece iki transferden soydunuz bu kulubu.

24 dk. mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu
Hirsizlik yapacaksiniz. Kulubu soyacaksiniz. Sonra da ekranlardan ders vereceksiniz. Sokaga cikamayacak adamlar ekranda ahlak dersi veriyor

26 dk. mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu
Parayi once isvicreye sonra Almanyaya sonra Turkiyeye transfer edeceksiniz. Olgunlarla. Simdi de ekranda konusacaksiniz. Ayiptir

27 dk. mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu
Besiktasin borcu azalmamis diye yukleniyor beyefendiler. Peki iki futbolcudan cebe indirdiginiz 6 milyon euroyla bu kulubu kim batirdi?

28 dk. mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu
3 milyon euroluk iki futbolcuyu 9 milyona alip aradaki 6 milyonu goturenler nasil da korkmaya baslamis. Besiktasli bu adamlari taniyacak

31 dk. mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu
Orman bunlari ortaya cikaracak diye birileri transfer adi altinda goturduklerinin ortaya cikmasindan korkuyor.

32 dk. mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu
Sinan Engin Fikret Ormanin demirorene cikisi sonrasi ormana yukleniyor. Demiroreni savunuyor. Acaba neden? Transferlerden kim ne goturdu

Allah sizi bildiği gibi yapsın, s.e. ve y.d.! Yatacak yeriniz yok, sözde Beşiktaşlılar sizi! :icon_mad: :mad: :icon_evil:

anil luque
26.Şubat.2013, 01:24
Günahları boyunlarına..

zeck17
26.Şubat.2013, 01:31
Sinan Engin ve Yıldırım Demirören'e yolsuzluktan dava açılırsa yıldırım demirören'in parası kulüpte kalır mı bence bu kadar yüklü bir miktar kalmaz ve Yıldırım Demirören parasını hemen almak için takımı icraya da verebilir bakalım ne olacak

I3esiktas
26.Şubat.2013, 02:03
Şuan hiç bir türk hocanın göreve gelmesini istemem şahsen

Mamadou
26.Şubat.2013, 03:00
Şuan hiç bir türk hocanın göreve gelmesini istemem şahsen

Lucescu , Daum dışında başka bir yabancı hocanın başarılı olacağına inanıyor musun ? Günlük başarıların yettiği bir ortamda. İlk başta saydığım iki isim dışında gelen yabancı hocaların hepsi sistem hocasıydı. Planladıklarını başaramadan ayrılmak zorunda kaldılar. En büyük örneği Rijkaard , Schuster. Gelen yabancı hocaya hiç bir zaman yeterli zaman tanınmadı. Yoksa Rijkaard'ın gelişinde , Schuster'in gelişinde taraftarların heyecanını o zamanlar biliyoruz. Şahsen Schuster geldiğinde çok sevinmiştim. Kesinlikle başarılı olacağımızı düşünüyordum. Onun gerçekleştirmek istedikleri için sabırlı olunması gerekiyordu ama beklentiler büyük olunca maalesef yarım sezon çalıştırdıktan sonra ayrılmak zorunda kaldı. Çok geriye gitmeye gerek yok. Orduspor'un başında Hectur Cuper gibi tecrübeli hoca olmasına rağmen içinde bulunduğu durumu görüyoruz. Düşme potasına girdiler.

Başta yazdığım iki isim görev aldıkları takımlarında öyle ahım şahım futbol oynatmadılar. Ama sonuç futbolunu oynatarak başarılı oldular. Bu ligin koordinatları belli. Bunları bilen hocalar bir şekilde sıyrılıyor. Bugün Orduspor'un başında Hectur Cuper değilde yerli bir hoca olsaydı o maç dönmezdi kesinlikle. Beşiktaş'ta bu sezon ki şartlar ortada. Ben Samet Aybaba'yı şimdiye kadarki yönetiminden ötürü başarılı buluyorum. Eleştirenlerin çoğunluğu gelmeden öncede istemiyorlardı. Adama karşı ön yargı var maalesef. Buda aşılacak gibi görünmüyor.

anil luque
26.Şubat.2013, 03:10
Ben Samet Aybaba'yı şimdiye kadarki yönetiminden ötürü başarılı buluyorum. Eleştirenlerin çoğunluğu gelmeden öncede istemiyorlardı. Adama karşı ön yargı var maalesef. Buda aşılacak gibi görünmüyor.

Dostum başlarda iyi bir sinerji yakalamıştık şimdi de kötü oynadığımız kesinlikle söylenemez ama son haftalarda Samet Aybaba saçmalamaya başladı açık ve net.

I3esiktas
26.Şubat.2013, 03:55
Şuan ki yönetimin sabır gosterecegini dusundugumden dolayi turk hoca istemiyorum. Her seyin sil bastan yapilacagi bir dönemdeyiz. Gelen hoca sistemini oturtabilecek bir durumda. Sadece taraftarın sabretmesi lazım. Bizim taraftarimiz buna bende dahil sabırlı degiliz. Coğu taraftar benim gibi dusunuyordur ama iste o sabırı gosteremiyoruz.

Samet aybaba konusunda cok iyi niyetli oldugunu herkes biliyor ama bence iyi bir hoca degil. Yinede yonetim tutarsa arkasinda oluruz tabi.

manager725
26.Şubat.2013, 18:27
Fenerbahçe maçının biletleri tükenmiş.:icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin :

Yeni yapılacak stadın ismi İnönü olmayacakmış. Sponsor ismi olabilirmiş.:mad::mad::mad:

Facx
26.Şubat.2013, 18:36
Fenerbahçe maçının biletleri tükenmiş.:icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin :

Yeni yapılacak stadın ismi İnönü olmayacakmış. Sponsor ismi olabilirmiş.:mad::mad::mad:

sponspor ismi olması ekonomik açıdan mantıklı bence zaten avrupa maçlarında kullanılcak ayrı bi isim olucak onu kullanırsınız

Ralph
26.Şubat.2013, 18:37
100 milyon dolar alınacakmış 10 yıl için sponsordan. Sponsor olacak şirket ise Spor Toto diye duydum.

manager725
26.Şubat.2013, 18:44
100 milyon dolar alınacakmış 10 yıl için sponsordan. Sponsor olacak şirket ise Spor Toto diye duydum.

Spor Toto Stadyumu:confused::confused::confused:

darkkobal123
26.Şubat.2013, 19:14
Şeref Bey Stadı olsa keşke adı.

footballer33
26.Şubat.2013, 19:41
Spor Toto Şeref Bey Beşiktaş Stadyumu... :icon_eek: :icon_confused:

besiktas1903
26.Şubat.2013, 19:43
Bende Seref Bey olsun isterim ama durumumuz belli bu yüzden sponsor ismi iyi bir gelir olur

erdem344
26.Şubat.2013, 19:43
Sinan Engin, Aziz Yıldırımın çok yakın bir dostu.

Baransunun neden saldırdığı belli.

GeNç KaRTaL
26.Şubat.2013, 20:30
Sinan Engin, Aziz Yıldırımın çok yakın bir dostu.

Baransunun neden saldırdığı belli.

Söyledikleri doğrumudur bilmiyorum ama o transferle ilgili yıllardır söylentiler var.Hatta bir ara soruşturma bile olmuştu sanırım hakkında İtalya'da.Zaten mantıken baktığımızda iki oyuncuya 9 milyon avro bonservis bedeli harbiden çok fazla.Hadi Sivok neyse de,Zapotocny kesinlikle o kadar etmez.Sinan Engin'in karakterini de göz önünde bulundurduğumuzda iddiaların doğru ihtimali var bence.

byariff
26.Şubat.2013, 20:31
baransu o belgeyide yayinlamisti dedikleri dogru olabilir cunki o transferlerle ilgili bi dumenler donuyordu.

https://pbs.twimg.com/media/BD6CLo1CAAAY6mC.jpg

I3esiktas
26.Şubat.2013, 21:01
Fenerbahçe maçı biletleri tükendi. Maalesef yine karaborsanın elinde yüklü bir miktar bilet olacak. Biz Kapalıdayız yine ama bir çok abi ve kardeşlerimiz son derbi maçını kaçıracaklar.

besiktas1903
26.Şubat.2013, 21:06
Fenerbahçe maçı biletleri tükendi. Maalesef yine karaborsanın elinde yüklü bir miktar bilet olacak. Biz Kapalıdayız yine ama bir çok abi ve kardeşlerimiz son derbi maçını kaçıracaklar.

Kara borsadan alacagima gider Kartal yuvasindan alis veris yaparim diyorum ama bazilari maç izlemek için uzaklardan geliyorlar belki Inönü'de ilk ve son maçlarini izlemek için geliyorlar.

I3esiktas
26.Şubat.2013, 21:21
Kimsenin 150TL lik bilete 300-400 verecek durumu yok. Ellerinde patlasın dicem ama bu sefer Tribünler boş kalacak. Bir çözüm bulmaları lazım buna.

barahir
26.Şubat.2013, 21:35
Naçizane tecrübem Baransu'ya inanmayın, söylediklerinin %90'ı yalan ve sahte..

Mamadou
27.Şubat.2013, 22:10
Taraftarlar sonra abarttı oluyor.. itiraf etmiş :)

http://www.haber1903.com/Besiktas-9807-zekeriya_alpten_itiraf.html

Ralph
28.Şubat.2013, 17:08
Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şöyledir:

Şirketimiz ile IMG Doğuş Spor Moda Ve Medya Hizmetleri Ve Ticareti Anonim Şirketi (IMG Doğuş), arasında;

- Stadyum’a ilişkin isimlendirme haklarının;

- Stadyum’a ait tribünlere ve bölümlere ilişkin isimlendirme haklarının;

- Stadyum içerisinde ve dışarısında olan hakiki, elektronik veya başka türde her türlü reklam ve sponsorluk haklarının;

- Stadyum’da Ürün veya Hizmet Sağlayıcıları’na (Madde 1.1(q)’da tanımlanmıştır) verilen tüm hakların;

- Şirketimize ilişkin forma sponsorlukları dahil her türlü reklam ve sponsorluk haklarının

(vi) Sporculara ilişkin haklar hariç medya haklarının,

satışına ilişkin olarak sözleşme imzalanacaktır.

“Kontrat Yılı” Sözleşme’nin imzalandığı tarihte başlayıp 31 Aralık 2013 tarihinde sona eren ilk Kontrat Yılı hariç, ikinci kontrat yılı 1 Ocak 2014 – 31 Aralık 2014 tarihleri olmak üzere toplam 10 kontrat yılından oluşmaktadır;

Şirketimiz, her kontrat yılı sonunda hesaplanacak Toplam Hak Gelirleri (aşağıda tanımlanmıştır) miktarına göre IMG Doğuş’a işbu Sözleşme altında verilen hizmetler karşılığında her yıl toplam bir bedel ödeyecektir. Her bir kontrat yılına ilişkin bedel, ilgili kontrat yılının son iş günü itibariyle ödenecektir. Bu bedel, hiçbir koşulda herhangi bir kontrat yılı’nda toplam Euro 1.000.000 altına düşmeyecek ve toplam Euro 2.000.000 üstüne çıkmayacaktır.

Toplam Hak Gelirleri (Euro) Toplam Bedel (Euro)

0 – 59.999.999 1.000.000

60.000.000 – 69.999.999 1.600.000

70.000.000 – 79.999.999 1.700.000

80.000.000 – 89.999.999 1.800.000

90.000.000 – 99.999.999 1.900.000

100.000.000 ve üzeri 2.000.000

Şöyle ki, “Toplam Hak Gelirleri” kümülatif bir tutar olup, Sözleşme süresince Şirketimiz tarafından elde edilecek tüm Hak Gelirleri’nin toplamını ifade eder.

Şirketimiz, beşinci kontrat yılı sonu itibariyle Toplam Hak Gelirleri’nin kümülatif olarak KDV hariç 115.000.000 Euro’ya ulaşmaması durumunda Sözleşme’yi IMG Doğuş’a yazılı bildirim yaparak derhal geçerli olmak üzere tazminatsız feshedebilir.

E.Cartman
28.Şubat.2013, 17:37
115 milyon €'ya mı satıldı isim hakkı noldu, anlayamadım açıklamayı ben

Ralph
28.Şubat.2013, 17:45
http://img145.imageshack.us/img145/2853/ekranalntskd.png (http://img145.imageshack.us/i/ekranalntskd.png/)

http://www.ntvspor.net/video-galeri/besiktasimg-dogus-is-birligi-anlasmasi

LaigLeNoiR
28.Şubat.2013, 18:07
Her türlü hakkı tanımışlar. Yazık olmuş bence.

Ralph
28.Şubat.2013, 18:10
@erginaslan
Beşiktaş IMG'nin çalışmaları sonunda her yıl sonu 60 milyon Euro'ya kadar kazanılan paradan, şirkete 1 milyon Euro verecek.. +

@erginaslan
100milyn Euro ve üstü kazanımlrda 2 milyon Euro verilecek. Bunun üstünde ne kadar gelir elde edilirse edilsn,IMGnin payı 2milyonu geçmeyecek

@erginaslan
Beşiktaş'ın kazanımları 5 yıl sonunda KDV hariç 115.000.000 Euro’ya ulaşmaz ise, Beşiktaş sözleşmeyi tazminatsız feshedebilecek..

darkkobal123
28.Şubat.2013, 19:16
Küllerimizden doğuyoruz hadi bakalım, hayırlı olsun.

Mamadou
28.Şubat.2013, 22:20
Türkiye'nin en büyük holdinglerinden biri iyi olmuş.

Universal
28.Şubat.2013, 22:51
Fikret Orman hakkında bir şey söyleyip kaçacağım. :)

Çok başarılı bir yönetici, başkan. 3 yıl sonra sportif açıdan ne elde edecek hiçbir fikrim yok. Ama şundan eminim. Bu kulübün maddi olarak bütün sorunları çözecektir. Tesisleşmesi ve kurumsallaşmayı yapacaktır, ardından ayrılacaktır. Bence Beşiktaş Fikret Orman ile büyük bir şans yakaladı.

Ralph
28.Şubat.2013, 23:32
@firatgunayer
Bi terslik olmazsa Nisan sonunda İnönü Stadı inşaatı başlıyor..Haziran ayında yeni açık, Ağustos'ta diğer tribünlerin yıkımı gerçekleşecek.

anil luque
03.Mart.2013, 04:19
iyiki dogdun Kartalim nice 110 yillara insallah !

darkkobal123
03.Mart.2013, 14:56
110. yılın kutlu olsun Beşiktaş'ım !

Ralph
04.Mart.2013, 02:03
http://img248.imageshack.us/img248/7805/66262512.png (http://img248.imageshack.us/i/66262512.png/)

http://img17.imageshack.us/img17/8315/ekranalntsws.png (http://img17.imageshack.us/i/ekranalntsws.png/)

erdem344
04.Mart.2013, 02:07
Bu velinin yüz mimikleri hiç mi değişmez :D :D

Adamı gördükce gülmem geliyodu :D :D :D

Ralph
04.Mart.2013, 02:13
Bu fotoya ölüyorum :D

http://img716.imageshack.us/img716/1169/ekranalntssy.png (http://img716.imageshack.us/i/ekranalntssy.png/)

footballer33
04.Mart.2013, 02:16
http://img248.imageshack.us/img248/7805/66262512.png (http://img248.imageshack.us/i/66262512.png/)

http://img17.imageshack.us/img17/8315/ekranalntsws.png (http://img17.imageshack.us/i/ekranalntsws.png/)
Olcay şoka girmiş, birileri tokatlamıştır inşallah!

Nereye bakıyor la bu adam, böyle bir golden sonra?! İfadelere bak! :icon_confused:

GeNç KaRTaL
04.Mart.2013, 02:23
Bu fotoya ölüyorum :D

http://img716.imageshack.us/img716/1169/ekranalntssy.png (http://img716.imageshack.us/i/ekranalntssy.png/)

Benim yeni avatar nasıl? :icon_biggrin:

LaigLeNoiR
04.Mart.2013, 02:45
Hizmette sınır yoktur güzelmiş :)

ForzaRQ7
04.Mart.2013, 03:41
http://www.kartalbakisi.com/futbol/olcay-golu-atti-besiktas-fm-karisti-h19463.html
Mutlaka dinleyin, tüm Beşiktaşlıların o anki durumunu gösteriyor resmen. :icon_biggrin:

anil luque
04.Mart.2013, 03:53
Bize iki apartman öteden şikayet geldi , nasıl bağırdım siz düşünün :)

Feda olsun Kartalıma..

darkkobal123
04.Mart.2013, 16:26
Şampiyon olsak bu kadar sevinmezdim. :D

manager725
04.Mart.2013, 19:38
1--'Siyah Beyazlı kulüpten edinilen bilgiye göre 50 TL-450 TL arası değişen fiyatlarda satışa çıkan biletlerden Beşiktaş 1 milyon 228 bin TL hasılat elde etti.'

Kartal yuvası gibi gelirle de 1.500 olmuştur o rakam.:)

2--HILBERT ELİNİN KIRILDIĞINI FARK ETMEDİ

Öte yandan Hilbert'in maç sırasında yaşadığı sakatlığı fark etmediği öğrenildi. Alman oyuncunun, mücadelenin ilk yarısında girdiği bir ikili mücadele sırasında sol el 5. tarak kemiğinde kırık meydana geldiğini, devre arasında yapılan kontrolü sırasında fark ettiği belirtildi. Hilbert'in yaşadığı bu sakatlık sonrası sahalardan uzak kalmayacağı ve takımla birlikte çalışmalara devam edeceği kaydedildi.

Yok artık Hilbert.:)

Ralph
04.Mart.2013, 19:47
Benim yeni avatar nasıl? :icon_biggrin:

Dün görmüştüm :icon_biggrin: süper

Mamadou
04.Mart.2013, 20:30
Hilbert'in ciddi bir şeyinin olmaması sevindirici. Allah korusun adamın alternatifi yok. Akgün'ün neler yaptığını gördük. Kaldı sadece 10 maç.

Ralph
04.Mart.2013, 21:07
Hilbert'in ciddi bir şeyinin olmaması sevindirici. Allah korusun adamın alternatifi yok. Akgün'ün neler yaptığını gördük. Kaldı sadece 10 maç.

Değiştir şu avatarı gülme krizine giriyorum :D

Mamadou
04.Mart.2013, 22:00
Yok yok kalsın biraz daha sonra değiştireceğim :D

darkkobal123
04.Mart.2013, 23:41
Güzel hasılat, Allah bereket versin. Hilbert'in de ciddi bir durumu yokmuş, çok sevindim.

footballer33
05.Mart.2013, 00:59
http://tarihbilgisi.net/wp-content/uploads/Kartal.gif

:icon_cool:

Mamadou
05.Mart.2013, 01:00
http://www.youtube.com/watch?v=bsy8f3lzpjQ

Ralph
05.Mart.2013, 02:02
Yemin ediyorum tüylerim diken diken oldu izlerken

darkkobal123
05.Mart.2013, 15:58
Harika olmuş, valla benimde tüylerim diken diken oldu. Video'da emeği geçen herkesin emeğine sağlık.

anil luque
05.Mart.2013, 16:52
Barçalar mı Liverpoollar mı diz çökmedi burada be.. Dahası Şeref Bey'de inşallah ..

Ralph
07.Mart.2013, 21:40
Sonunda... :)

http://img688.imageshack.us/img688/7629/ekranalntsin.png (http://img688.imageshack.us/i/ekranalntsin.png/)

footballer33
07.Mart.2013, 22:04
Yaklaşık 6 aylık bir aradan sonra nihayet! Hatta 6 aydan da birkaç gün fazla. :) Umarım, bu son olur ve bir daha bu kadar uzun süre ayrı kalmaz sahalardan Gol Demek. :) Tabii, kondisyon ve maç eksiklerini de göz önüne alırsak, tam randımanla sahada yer alması 1 ay sonrasını bulur, benim düşünceme göre.

Ralph
07.Mart.2013, 23:36
Olcay'ın golü tribünden

anil luque
08.Mart.2013, 13:10
Mustafa'ya hoşgeldin diyelim Allah tekrarından sakınsın inşallah. Bizim geleceğimizin parlaklarından birisi kendisi.

Olcay'ın gol videosunda ikinci video sesin şiddetini anlatır nitelikte bomba gürültüsü resmen :D

Suicider
08.Mart.2013, 14:05
Harika ya hangi takım olduğu farketmez şöyle tribün çekimlerine hastayım.O anki atmosferi tam anlamıyla yaşatıyor,Beşiktaş'lı olmamama rağmen benim tüylerim diken diken oluyor izlerken :)

darkkobal123
08.Mart.2013, 15:57
Mustafa'dan çok umutluyum, umarım tam anlamıyla iyileşmiştir.

Facx
08.Mart.2013, 17:20
Hayatım Futbol ‏@HayatimFutbol
Beşiktaş, İnönü'deki son dört maça özel kombine çıkardı: (Eski Açık 100, Yeni Açık 115, Kapalı alt 350, Kapalı üst 400, Numaralı 400-800 TL)

footballer33
08.Mart.2013, 19:07
Fiyatlar bir harika! İstanbul'da olsam balıklama atlardım valla. :) Maç başına fiyat olarak düşünülünce çok uygun.

Bu arada, F.Bahçe maçı için biletlere 378.000 kişiden talep gelmiş. Bu bir rekor diyorlar.

manager725
08.Mart.2013, 20:51
Beşiktaş Kulübü ile internet arama motoru Yandex arasında yapılan anlaşma gereği, siyah-beyazlı taraftarlar için hazırlanan "BJKYandex.com" portalı kullanıma açıldı.

manager725
08.Mart.2013, 22:48
Beşiktaş'ta 4 maçlık kombine kartlara taraftarın ilgisi yönetim kurulunu memnun etti. Bugün çıkan kartların bin 350 adedi satıldı.

TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Mart.2013, 00:34
bu sezon en cok besiktas sampiyonlugu haketti, yarin kazanirsa com memnun olurum. cimbomun bu haftaki puan kaybi besiktas icin tam zamaninda gerceklesen bir firsat. kazanirsa cimbomun ensesine yapisir. ofansif acidan yeterince kuvvetli, defansta dikkatli olunursa kalan derbisiz fiksturde avantaji eline gecirebilir.

ForzaRQ7
09.Mart.2013, 02:26
Bu arada Almeida'nın sakatlığı ne oldu bilen var mı? 1-1,5 ay demişlerdi.

pele96
09.Mart.2013, 13:29
Dentinho ne zaman maclara cikacak o da gelirse harika olur.

anil luque
09.Mart.2013, 13:41
Beşiktaş'ta 4 maçlık kombine kartlara taraftarın ilgisi yönetim kurulunu memnun etti. Bugün çıkan kartların bin 350 adedi satıldı.

2000'i geçmiş sanırım abi :)

Allah'ın izniyle bugün kazanalım da 2000 değil 12 , 22 bin olur inşallah.

manager725
10.Mart.2013, 15:48
Federasyon, yaptığı açıklamada, 16 Mart Cumartesi 19:00’da oynanacağı açıklanan Kayserispor-Galatasaray maçı ile 17 Mart Pazar günü 16:30’da oynanacağı açıklanan Beşiktaş-Kasımpaşa maçlarının yerlerin değiştiğini bildirdi.

Bu değişiklikle birlikte Kayserispor - Galatasaray maçı 17 Mart Pazar günü saat 16.30'da, Beşiktaş - Kasımpaşa karşılaşması ise 16 Mart Cumartesi saat 19.00'da oynanacak. Haftanın diğer maçlarının günlerinde ve saatlerinde ise bir değişiklik bulunmuyor.

OrcunFB
10.Mart.2013, 18:36
NTVSpor Son Dakika: Trabzonspor maçında sakatlanan Fernandes 2-3 hafta sahalardan uzak kalacak.

Geçmiş olsun BJK'lılara.

Kulüp Doktorumuz İsmail Başöz, Fernandes ve Ersan Gülüm’ün sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.
Kulüp Doktorumuz Başöz’ün açıklaması şöyle:

“Trabzonspor karşılaşmasında sol uyluk arka adalesinde ağrı oluşan futbolcumuz Fernandes’in yapılan muayenesinde adalesinde zorlanmaya bağlı ödem ve küçük bir alanda kanama olduğu tespit edilmiştir. Oyuncunun tedavisine başlanmıştır. Fernandes’in 2-3 hafta takımdan uzak kalacağı öngörülmektedir.”

“Yine aynı maçta sakatlanarak oyundan çıkan Ersan Gülüm’ün sol ayak bileği iç yan bağlarında zorlanma ve kemik ödemi tespit edilmiştir. Oyuncunun yaklaşık 1 hafta sonra takımla çalışamalara başlayabileceği düşünülmektedir.”

BJK Resmi Sitesi

europeanconquer
10.Mart.2013, 19:09
Geçmiş olsun her ikisine de.

Suicider
10.Mart.2013, 19:17
Beşiktaş Avrupa'da falan oynasa oyuncu kalmayacak herhalde.Tek kulvarda bu kadar sakatlık oluyorsa..

darkkobal123
10.Mart.2013, 19:23
Bu kadar sakatlık normal değil abi, var bunda bir iş.

footballer33
10.Mart.2013, 22:10
Bu kadar sakatlığın olduğu başka bir sezon daha hatırlamıyorum. Temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp aynı şeyleri konuşmak istemiyorum; fakat bunun en büyük etkeni sağlık ekibi ve kondisyoner kesinlikle. Aşırı zorlamalar da, etkiliyor tabii futbolcuları. Umarım söylenen süreyle sınırlı olur sakatlıklar. Bizde de bir şey var ki; 1 hafta 1 ay, 2 hafta 2 ay oluyor. Mersin maçında hem Ersan hem de Fernandes sahada olur inşallah.

Son sakatlıklardan sonra Kasımpaşa maçında 2 seçenek olacak önümüzde: Ya Toraman stoper, Veli-Necip-Ozzy orta saha ya da Escude stoper, Toraman-Veli(Necip)-Ozzy orta saha...

Mamadou
10.Mart.2013, 23:30
Abi böyle bir şey olabilir mi ya. Önümüzdeki üç maç çok kritikken en kilit oyuncun bir aya yakın sakatlanıyor. Taraftarda çok alttan alttan alıyor. Bu sakatlıklar GS ve FB'de yaşansa sorumluları bulup duman ederler. Dedikleri gibi oyuncuların özel yaşantıları bu sakatlıklara yol açıyorsa para cezası vereceksin. Kralı da olsa vereceksin. Bu kadar sakatlık artık bıktırdı. Fernandes kaç oldu bu sezon hatırlamıyorum.

darkkobal123
11.Mart.2013, 00:04
Ne zaman şampiyonluk diye bağırsak kursağımızda kalıyor, söylesene bize hoca takım niye SAKATLANIYOR ?

IcedEarth
11.Mart.2013, 00:37
Pektemek'in dönmesi muhteşem bir haber. Sağlıklı dönebilirse Milli Takım'da da Beşiktaş'ta da önemli roller üstlenecektir.

Cengo
11.Mart.2013, 01:24
Fernandes'in bu sakatlığı Samet Aybaba'nın eseri. Sakatlanmasına rağmen maçı bitirene kadar oyunda tutmuş.

anil luque
13.Mart.2013, 13:45
Fernandes'in bu sakatlığı Samet Aybaba'nın eseri. Sakatlanmasına rağmen maçı bitirene kadar oyunda tutmuş.

Bazı yerlerde Fernandes'in devam etmeyi kendi istediği yazıyordu ama öyle olmasa dahi sadece biri zorunluluktan olmak üzere 30 , 45 ve 60. dakikalarda oyuncu değişikliği hakkını tüketmek Samet Aybaba'nın eseridir , doğrudur abi.

ForzaRQ7
14.Mart.2013, 01:39
Başkandan 110. yıl kutlamalarıyla ilgili açıklamalar:
110. Yıl Kutlamaları

Ralph
14.Mart.2013, 02:14
Gidiyorum kutlamaya :) Gelen var mı?

Ralph
14.Mart.2013, 21:12
Beşiktaş'a müjdeli haber
14.03.2013 19:05:35
Galatasaray'ın sermaye arttırmı talebini onaylamayan Spk, Beşiktaş'ın sermaye artırma talebini onayladı.

KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Sermaye Piyasası Kurulunun 01.02.2013 tarih ve 4/130 sayılı kararı çerçevesinde, 12.03.2013 tarihi itibariyle Şirket'imizin BJK Derneğine olan 136.057.179,04 TL tutarındaki borcunun 114.970.257 TL'lik kısmının BJK Derneği tarafından nakden konulan tutarlardan oluştuğu ve muaccel olduğu dikkate alınarak, Şirketimiz tarafından yapılması planlanan sermaye artımında Şirket'imizin BJK Derneği'ne olan toplam borçlarının sadece 114.970.257 TL'lik kısmının BJK Derneği'nin nakit sermaye koyma borcuna mahsup edilebilmesine Sermaye Piyasası Kurulu tarafından karar verilmiştir.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

darkkobal123
14.Mart.2013, 21:20
İlaç gibi gelecek bu para, harika oldu.

Mamadou
15.Mart.2013, 01:00
FO yönetiminin kulübü mali açıdan düzlüğe çıkartacağına inancım tam. Bu zamanla olacak bir şey ama durumu toparlayacaklarına inanıyorum. SPK'nın onaylayacağı belli gibi bir şeydi. Bu arada ibra edilmediği için Yıldırım Demirören kulübe dava açmış. Pişkinlik..

footballer33
15.Mart.2013, 01:06
FO yönetiminin kulübü mali açıdan düzlüğe çıkartacağına inancım tam. Bu zamanla olacak bir şey ama durumu toparlayacaklarına inanıyorum. SPK'nın onaylayacağı belli gibi bir şeydi. Bu arada ibra edilmediği için Yıldırım Demirören kulübe dava açmış. Pişkinlik..
Pişkinlik değil, o başka bir şey; ama burada yazamıyoruz. Eğer, bu adam kulüpten ihraç edilmezse ve bu davaya karşı hesap sorulmazsa, yazıklar olsun derim tek cümleyle.

Mamadou
15.Mart.2013, 01:30
Pişkinlik değil, o başka bir şey; ama burada yazamıyoruz. Eğer, bu adam kulüpten ihraç edilmezse ve bu davaya karşı hesap sorulmazsa, yazıklar olsun derim tek cümleyle.

Fikret Orman: Biz de aksiyonumuzu almaya çalışacağız. Nasıl ki Yıldırım Demirören olayı yargıya taşımıştır, bizimki de yargıya gidecektir.

footballer33
15.Mart.2013, 01:44
Fikret Orman: Biz de aksiyonumuzu almaya çalışacağız. Nasıl ki Yıldırım Demirören olayı yargıya taşımıştır, bizimki de yargıya gidecektir.
Umarım, icraate de dönüşür ve alkışlarız Fikret Orman'ı. yd'nin camiadan ihraç edilmesini çok istiyorum, ailesiyle birlikte.

anil luque
15.Mart.2013, 02:26
Yöneticilerden ricam tek bir günlük yahut bir saatlik on dakikalık veya tek bir mesajlık artık ne olursa forum kurallarını rafa kaldırın , rahat rahat içimizden yazalım...

Bu camiaya o veya bu şekilde girdiğin güne milyon kere lanet olsun Yıldırım Demirören..

LaigLeNoiR
15.Mart.2013, 03:17
Beyler sakin olun aman diyim :)

anil luque
15.Mart.2013, 13:06
Yok abi burada yazacağımızdan değil zaten benimki ütopik bir ricaydı sadece :) :)

footballer33
15.Mart.2013, 13:47
Anıl'a katılıyorum. 1 saatliğine küfür serbest konusu açılsın, biz de ydye dilediğimizce boşaltalım içimizi. :D

pele96
15.Mart.2013, 15:21
Seneye Sinan Bolat ile bir defans birde kanat alsak super olur .

darkkobal123
15.Mart.2013, 16:37
Nefretimizsin Yıldırım Demirören. Beşiktaşlılar seni asla affetmeyecek, hakkını helal etmeyecek !

Mamadou
15.Mart.2013, 17:30
Yaptıkları yanına kar kalmaz. Elbet bir gün hesabını sorarlar. Ankaragücü değil ki bu koca Beşiktaş.

footballer33
15.Mart.2013, 23:05
Allah aşkına açın şu küfür serbest konusunu. Burada, patlamaya hazır volkanlar var. :D

Ralph
16.Mart.2013, 02:46
@erginaslan
Ethem Sancak 6 yil sonra BJK Baskanligina aday olacagini soyluyor. Kanalturkte candas tolga'nin konugu...

anil luque
17.Mart.2013, 16:05
Şampiyonluk şanslarıyla ilgili bir soruya Aybaba, "BÖYLE BİR HEDEF OLDUĞUNU SÖYLEMEDİK." yanıtını verdi.

Allahım sen bizi bu basiretsizlerden kurtar. YD gitti sıra sende Aybaba. Tez zamanda o koltuğu boşaltırsın inşallah.

kalemci
17.Mart.2013, 16:12
Carvalhal ve Samet Aybaba son 15 yıldır en kötü teknik direktörlerimiz olabilir. Briegel, Scala zamanında bile taktiksel olarak daha derli toplu düzenliydik.

anil luque
17.Mart.2013, 16:18
Carvalhal ve Samet Aybaba son 15 yıldır en kötü teknik direktörlerimiz olabilir. Briegel, Scala zamanında bile taktiksel olarak daha derli toplu düzenliydik.

İşin taktik , teknik konusu ayrı abi inan ben onun için paylaşmadım bunu. Koskoca Beşiktaş Futbol Takımı'nın teknik direktörü nasıl olur da böyle birşey söyler ? İlk yarıda yakaladığımız yenilmezlik serisi sırasında havasından geçilmiyordu. Şimdi ne oldu ?

Sezon başından beri verdiği hatalı kararlar , oyuncu seçimleri vs vs işin taktik teknik kısmı ama önce Karabük maçında Ersan'ı taraftarın önüne attı yetmedi iki haftadır üst üste Emre'nin üzerine oynuyor sanki adamı pes ettirmek istermiş gibi o da yetmedi en son bu demeç. Bunlar tamamen işin karakter kısmı. Diğerleri tolere edilebilir belki Beşiktaş camiası tarafından , bu zamana kadar Trapattonilerle Lippilerle çalışmadık en nihayetinde ama işin karakter kısmında bir eksiklik varsa bu tolere edilemez , edilmemeli.

darkkobal123
17.Mart.2013, 16:21
Büyük takımın hocası böyle açıklama mı yapar ya, rezillik. Bu adam bu düşünceyle küçük takımların hocası bile olamaz.

Ralph
17.Mart.2013, 16:22
Maç konusunda da söyledim şimdi de söylüyorum, bu takımın kalesinde adam gibi bir kaleci, başında adam gibi bir teknik direktör olaydı şimdi biz liderdik.

footballer33
17.Mart.2013, 16:27
Bundan sonra, bu açıklamanın üzerine Samet Aybaba gidene kadar karşısındayım. Takımımın hocası da değil, benim için.

ForzaRQ7
18.Mart.2013, 00:15
Önümüzdeki sezon için çok doğru bir planlama yapmamız şart. İbrahim Altınsay bir şekilde yönetime dahil edilebilirse tekrar çok iyi olur. Transferde minimum hataya ulaşmamız gerek.

darkkobal123
18.Mart.2013, 00:28
Sezona havlu atmışız gibi konuşmayalım. Daha oynanacak 8 maçımız var. Her şey olabilir, henüz bitmiş hiçbir şey yok. Lige verilen arada kendimize geleceğimizi düşünüyorum. En azından inanmak istiyorum.

ForzaRQ7
18.Mart.2013, 00:46
Samet Aybaba'nın şampiyonlukla ilgili "böyle bir şey söylemedik" açıklamasından sonra pek beklenti içinde değilim ben açıkçası, ligi ilk ikide bitireceğimize dair inancım da çok azaldı. Umarım yanılırım.

mpaker66
18.Mart.2013, 00:51
Peki aynı türden bi açıklamayı sene başında yapsaydı, bu kadar tepki olurmuydu Aybaba'ya?

footballer33
18.Mart.2013, 02:00
Peki aynı türden bi açıklamayı sene başında yapsaydı, bu kadar tepki olurmuydu Aybaba'ya?
Sezon başında, 'Biz, bu yıl FEDA sezonundayız, bu sene gençleri çıkarıp kazanmayı düşünüyoruz. Taraftarımız bizden başarı beklemesin, sadece sabretsinler ve destek versinler' diye bir açıklama yapsaydı tek kelime etmezdim şahsım adına. Hem bu açıklamaya uygun şeyler yapılmadı hem de yapılan transferler gençleşmeyle alakası olmayan transferlerdi. Sırf bonservisi yok diye Escude, Mehmet Akgün, Olcay ve Uğur Boral gibi adamlara dünya paralar verildi. İçlerinden sadece Olcay faydalı olabilidi, o kadar. O da, bir var bir yok zaten. Batuhan transferi ise, tamamen fiyaskoydu. Onun söyledikleriyle yaptıkları arasında çelişki olduğu, çift forvet oynayacağız deyip tek forvetli sistemden vazgeçmemesiyle gün yüzüne çıktı zaten. Sonraki süreçte yaşananlar da tuz biber oldu üstüne. Bu son açıklaması ise, bardağı taşıran son damlaydı.

Mamadou
18.Mart.2013, 17:30
Şunu anladım ki hocayı övmeye gelmiyor kim ne derse desin. Açıklamaları kendine göre haklı olabilir ama kulübe zarar veriyor. Bu sezon iyi kötü idare etti ama gelecek sezon kesinlikle SA ile devam edilmemeli diye düşünüyorum. Bu sezon sorunlardan dolayı takım amatör ruhla mücadele ediyor. Bu kadar sıkıntı varken bu anlayış seni sezonluk bir yere taşır ama hala bu kafa ile devam edilirse gelecek sezon bu sezonu mumla arar çok büyük patlarız. Şu konuda eminim bu sezon iyi performans sergileyen oyuncuların çoğunun gelecek sezon performanslarında düşüş yaşanacak. Çoğu oyuncu max. vermeye çalıştığı için adeta sezonluk oynuyor. Bir kaç oyuncuda şu şartlarda mevkisinin dışına çıkmak zorunda kaldı.

Mesela Galatasaray'ın Gerets ile şampiyonluk yaşadığı sezonu göz önüne getirin şu anki durumumuzla hiç bir farkı yok. Galatasaray şampiyon olduğu sezondan sonra ertesi sezon aynı hoca, aynı oyuncu grubu ile o başarıyı tekrar ettiremedi. Çünkü şampiyon olduğu sezon iyi oynayan oyuncular ikinci sezonunda performanslarında düşüş yaşanmıştı. Sonrası sezon Feldkamp o oyuncuların alayını gönderip (Cihan,Orhan,Necati..) yeni bir kadro inşa etmişti. Feldkamp'ın takım üzerinde çok fazla etkisi olmamasına (teknik,taktik bakımından..) rağmen onun kurduğu düzen o sezon Galatasaray'a şampiyonluk kazandırdı.

Bize teknik direktörden ziyade futbolun başına futbolu bilen adamlar lazım. İşte bu yüzden İbrahim Altınsay bu yönetimin en büyük yanlışı oldu. Bir tek Tamer Kıran var ama yetmiyor. Kesinlikle gerekli hamleler yapılıp gelecek sezon için sahada ne yaptığını bilen bir takım olmalı. Bunlar içinde ligi ilk dört içerisinde bitirip gelecek sezon Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanmak şart. Bu nokta çok kritik. Geriye kalan 8 maç belkide gelecek sezonun planlamasını yaparken çok büyük önem taşıyacak.

Ralph
18.Mart.2013, 19:17
Adamın kafası eskide kalmış. Eskiden şunu yapardık, eskiden bunu yapardık vs vs vs.. Saçma sapan bir ruh haline sokuyor kulübü ve taraftarı.

Mamadou
18.Mart.2013, 19:30
Başkanın açıklamalarını okudum. Açıklamaları garip geldi. Gelecek sezon Avrupa kupalarına katılamama riski varmış. Fenerbahçe maçından sonra bir şeyler dönüyor ya hayırlısı yakında kokusu çıkar. Ligin sonunda kongreye gidilirse şaşırmam. Bu iyi bakımdan mı olur yoksa kötü bakımdan mı olur göreceğiz. Ayrıca hoca hakkındaki görüşlerine bakılırsa SA'nın gelecek sezon takımda kalması zor. Bu sezonu bi şekilde tamamlayacak.

darkkobal123
18.Mart.2013, 22:28
Başkanın açıklamaları banada garip geldi. Kapalı kapılar ardında oyunlar oynanıyor gibi duruyor. Onu bunu bilmem de, seneye ne yapıp ne edip Avrupa Kupalarına katılmamız gerekiyor.

ForzaRQ7
18.Mart.2013, 23:13
Avrupa kupalarına katılamama durumu ile ilgili daha önce olumlu konuştuğu bir açıklama yapmamış mıydı, ben mi yanış hatırlıyorum? Ne değişti böyle anlamadım.

darkkobal123
18.Mart.2013, 23:21
Doğru hatırlıyorsun, bende öyle hatırlıyorum. Şimdi kalkmış Avrupa Kupalarına katılamama durumumuz var diyor. Böyle konuşması hiç iyi değil, var bunda bir iş.

Mamadou
19.Mart.2013, 03:00
Twitter'da Fırat Günayer başkanın açıklamasını Alves ve Ferrari meselesine bağlamış.