View Full Version : Beşiktaş Sohbet Alanı
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
darkkobal123
02.Aralık.2012, 23:42
Aynen harika oldu bu.
anil luque
03.Aralık.2012, 00:02
Bu tarz şeylere takılmamak lazım artık arkadaşlar biz kendi oyunumuzu oynuyoruz rakipte kim olursa olsun :)
He güzel haber yine de o ayrı :D
Mamadou
03.Aralık.2012, 00:30
Kamara'da görseydi iyi olurdu :) Haftaya en çok çekindiğim oyuncu Kamara. Bulduğu fırsatları çok iyi değerlendiriyor. Ama Alper'in yokluğu da iyi oldu hani.
meddah
03.Aralık.2012, 02:59
4. oldu (Galatasaray da aynı). Ayrıca 4 büyükten Pazar günü en çok maç yapan da Beşiktaş (13 haftada 6 kez).
13 haftada 6 kez Pazar, 4 kez Cuma, 2'şer kez de Cumartesi ve Pazartesi maç yapmışsınız:
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2367848&postcount=15
Konuya girebilmek için bu mesajdan alıntı yaptım, gayri bir kastım yok aslında.
İsyanın haklı bir tarafı var: Beşiktaş, üst üste üçüncü defadır iç saha maçını cuma günü oynayacak. Taraftar dediğin mutasyon geçirmiş müstakil bir organizma değil nihayetinde; işi var, gücü var, okulu var. Keza Trabzonspor, 11. haftadaki boşluğu saymazsak (o hafta pazartesi maçı yoktu) 4 haftadır içeride-dışarıda hep pazartesi oynuyor.
Sanırsın programı Demirören tek başına yapıyor: "Neme lazım, fazla hesap-kitap yapmayalım; cuma Beşiktaş, cumartesi Galatasaray, Pazar Fenerbahçe (bir sonraki hafta bunu tam hatırlamayıp cumartesiye Fenerbahçe'yi, pazara Galatasaray'ı yazıyor), pazartesi de Trabzonspor oynasın".
uAburak89
03.Aralık.2012, 14:05
Konuya girebilmek için bu mesajdan alıntı yaptım, gayri bir kastım yok aslında.
İsyanın haklı bir tarafı var: Beşiktaş, üst üste üçüncü defadır iç saha maçını cuma günü oynayacak. Taraftar dediğin mutasyon geçirmiş müstakil bir organizma değil nihayetinde; işi var, gücü var, okulu var. Keza Trabzonspor, 11. haftadaki boşluğu saymazsak (o hafta pazartesi maçı yoktu) 4 haftadır içeride-dışarıda hep pazartesi oynuyor.
Sanırsın programı Demirören tek başına yapıyor: "Neme lazım, fazla hesap-kitap yapmayalım; cuma Beşiktaş, cumartesi Galatasaray, Pazar Fenerbahçe (bir sonraki hafta bunu tam hatırlamayıp cumartesiye Fenerbahçe'yi, pazara Galatasaray'ı yazıyor), pazartesi de Trabzonspor oynasın".
Demirören değil ama, Ufuk Özerten tek başına yapıyormuş abi.
Braga ile çarşamba oynuyoruz deplasmanda, sonra cumartesi Sivas deplasmanına gidiyoruz. Bununla ilgili haberden bir kesit;
Terim’in eski bir dostu olan Özerten, “İnanın sizin çarşamba günü oynayacağınız Braga maçını unutmuşum. Programı ben kendim hazırladım. Bir yanlışlık oldu. Lütfen kulüp olarak bir tepki verip ortamı germeyin. Bizi mazur görün, özür dileriz” diyerek durumu izah etti.
http://amkspor.com/2012/12/01/affet-bizi-hocam.html
meddah
03.Aralık.2012, 21:23
Hani, şirket vardır, patron veya müdürü kimdir bilmezsin, işler makine intizamında yürür; bir de şirket vardır, patron veya müdür her işe burnunu sokar, doğal olarak her işi de kendine benzetir.
Anlamıyorum, bizim sinemamızın niye bir Dr. Strangelove'u, bir Great Dictator'u olmamış şimdiye kadar? Demek ki bu tür olaylar, toplumun ortalamasına aykırı birer komedi değil, toplumun ortalamasını yansıtan birer drama. Demek ki bunlar bize müstahak.
Mamadou
04.Aralık.2012, 17:30
Fernandes kontrol için Portekiz'e gitmiş. Eskişehirspor maçında oynaması zormuş. Beşiktaş'ın sağlık ekibi harbi sopalık. Millet omzu çıkan kalecisini 3 haftada iyileştirir, 2 ay sahalardan uzak kalacak denilen kalecisini ilk maçta oynatır Beşiktaş'ta durum farklı. Sağlam adamı bile sakatlarlar o derece.
footballer33
04.Aralık.2012, 17:53
Fernandes'in sakatlığı, keşke Eskişehir maçıyla sınırlı kalsa. Devreyi kapattığı söyleniyor. Bu durumda, Veli'yi göreceğiz orta sahada muhtemelen. Hasan Türk'ün sırası geldi bence, bir izlemek lazım onu da.
Mamadou
04.Aralık.2012, 18:00
Evet ilk yarıyı kapattı haberleri dolaşıyor. Ne oldu birden bire bu adama hiç anlamadım.
Hasan Türk - Oğuzhan ikilisi oynarsa çok yumuşak kalır orta saha. Hasan Türk'ün oynamasını isterim ama orta sahadaki sertlik için o ikiliyi aynı anda oynatmaz bence. En azından Ersan cezalı olmasaydı geçen haftaki üçlüyü (Toraman,Necip,Oğuzhan) bozmazdı. Ersan olmadığı için mecburen Toraman'ı geriye çekmek zorunda kalacak. Escude'de canlı bomba adamın oynadığı bütün maçlarda puan kaybettik. El mecbur bu hafta Veli oynayacak. İkinci yarı bu durumlara düşmemesi için takımın mutlaka transfer şart. Kale hariç her bölgeye 1 transfer yapılmalı. Defansa, orta sahaya ve forvete.
darkkobal123
05.Aralık.2012, 17:19
Ordu'da Fernades olmadan idare ettik ancak kalan maçları Fernandes olmadan oynayacağımızı düşünmek biraz ürpertici geldi bana.
Mamadou
05.Aralık.2012, 18:30
Eses maçını Barış Şimşek yönetecekmiş. Banko kırmızı çıkar bu maçta. İki takım içinde geçerli tek Beşiktaş için yazmıyorum.
Ralph
05.Aralık.2012, 18:53
@firatgunayer
Son dakika! Bjk doktoru İsmail Başöz: Fernandes'in kıkırdak kaynaklı sakatlğı devam ediyor.Dinlendirilmesi lazım.Tahmini süre 2-3 hafta yok.
zeck17
05.Aralık.2012, 18:57
Beşiktaş için zor bir dönem geçeceği kesin es es -gençlerbirliği-kayseri maçları var önünde
Mamadou
05.Aralık.2012, 19:00
Oğuzhan var :) Orduspor maçında nasıl takımı sırtladı ise kalan maçlarda gereğini yapar umarım. Yalnız Eses maçında Orduspor'a karşı çıkarttığı ilk 11 bozmaz inş. Ersan yerine Escude oynatılmalı. Toraman ön liberoda oynadığı zaman zaten savunmanın açığını kapatıyor.
I3esiktas
05.Aralık.2012, 19:25
Escude bu takımda en son oynayacak isim bence
footballer33
05.Aralık.2012, 23:36
Eskişehir maçına şu kadro çıkarılacaktır, Samet Aybaba tarafından:
McGregor
Hilbert - Sivok - Toraman - Uğur
Necip - Veli
Holosko - Oğuzhan - Olcay
Almeida
Benim tercihim; ortada Hasan, sol bekte Emre Özkan olurdu şahsen.
ozan42
05.Aralık.2012, 23:46
Ya bu Fernandese noldu ya, ne güzel oynuyordu hay sansımızı tükiriyim ya bir adam buluruz 2 hafta oynar sonra sakatlanır... bu bütün olanlar bjk taraftarını kanser etmek içinmiya..Ne diyelim umarım aynı oyunmuzu devam ettiririz eskisehir maçında geniş alan bulabilirsek Holosko'dan yararlanacağımızı düşünüyorum.Umarım Eskisehiri yeneriz.
Ralph
07.Aralık.2012, 14:44
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan İnönü Stadı'nın yıkımına onay çıktı.
Mekansal Planlama Genel Müdürü Mehmet Ali Kahraman, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün İnönü Stadı ile ilgili plan revizyonu başvurusunda bulunduğunu söyledi.
Bunun üzerine inceleme sürecini başlattıklarını belirten Kahraman, çevre ve çevre yapılaşma koşullarını, jeolojik etüdünü değerlendirip, ilgili kuruluşlarının görüşlerini alarak planı onayladıklarını bildirdi.
Bu plan onayıyla Beşiktaş'ın mevcut alanda yeni stat yapma imkanına kavuştuğunu anlatan Kahraman, ''Stat, mevcut yerinde yıkılıp yeniden yapılacak'' dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin stadın bulunduğu bölgede kapsamlı bir plan çalışması yaptığını ve bunların arasında stadın da yer aldığını ifade eden Kahraman, şunları kaydetti:
''Stadı, aciliyeti olduğu için bu plandan ayırdık. Bakanlık olarak kamuya ait araziler üzerinde plan yapma yetkimiz var. Burası da zaten Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın. Bakanlık ile anlaşarak protokol yaparak bize geldiler. Biz de planı onayladık.''
Tüpçünün yıllardır yapamadığını Fikret Orman bir kaç ayda başardı. Yıllarımızı ne kadar boş bir adama emanet etmişiz, bunu gördük yine.
footballer33
07.Aralık.2012, 15:01
Hadi hayırlısı bakalım. Bu defa olacak bu iş inşallah.
Bu arada, G.Birliği maçımız 15 Aralık Cumartesi günü oynanacak.
darkkobal123
07.Aralık.2012, 20:39
Hayırlı olsun Beşiktaş'ımıza.
Ralph
17.Aralık.2012, 01:37
Umarım her zaman yaşadığımız bu düşmeyi yaşamayız. Bir an önce toparlamak lazım üst sıralardan kopmamışken.
Mamadou
17.Aralık.2012, 02:00
Ligde ikinci sırada bulunuyoruz. Gerçi Antalyaspor'un bir maçı eksik ya neyse. Bence takım performansı ilk yarıda çok iyiydi. Bu iyi oyunumuzla rahat 5 puan fazlamız olmalıydı. Çoğunluk güvenmiyorken hoca üstüne düşeni yaptı daha bitmedi tabi. Artık sıra geldi yönetime. Kulüp ne durumda olursa olsun biraz olsun risk alınıp devre arasında takıma gerekli takviyeler yapılmalı. İkinci yarı gerekli takviyeler yapılmaz ve takımda başarısız olursa hocanın hiç bir günahı olmaz. Bu yönetimde yapmadığı doğruların sıkıntısını çeker.
footballer33
17.Aralık.2012, 02:01
Umarım her zaman yaşadığımız bu düşmeyi yaşamayız. Bir an önce toparlamak lazım üst sıralardan kopmamışken.
Geçmiş maçlar bir yana; geçen hafta, 90+2'de giden 2 puan ve bu hafta kaçan akıl almaz goller tam 4 puanımıza mal oldu. Üstelik, her iki maçta da galibiyeti hak etmiştik. O 4 puanla da, şu anda G.Saray ile aramızda sadece 1 puan kalacaktı ve ilk yarıyı lider kapatma fırsatı geçecekti elimize. Çok yazık oldu.
Ralph
17.Aralık.2012, 02:06
Geçmiş maçlar bir yana; geçen hafta, 90+2'de giden 2 puan ve bu hafta kaçan akıl almaz goller tam 4 puanımıza mal oldu. Üstelik, her iki maçta da galibiyeti hak etmiştik. O 4 puanla da, şu anda G.Saray ile aramızda sadece 1 puan kalacaktı ve ilk yarıyı lider kapatma fırsatı geçecekti elimize. Çok yazık oldu.
Sene başında hiç umut yoktu takımda. Onuncu sırada bile olsak bir şey denilmeyecekti hatta ben dahil çoğu kişi Samet hocaya karşıydı. Ama bizi utandırdı ve takımı diriltti. Umarım bizi utandırmaya devam eder.
Ayriyeten şunu belirtmek istiyorum, eğer yönetim Ocak ayında bek transferi yapmazsa artık pes derim. Her seferinde bek transferinden vazgeçilip başka mevkiye yapıldı. Ama artık yeter gerçekten. Fernandes'in alternatifinden ziyade önceliğin sol beke verilmesi gerekiyor. Önce orası, sonra Nene.
footballer33
17.Aralık.2012, 02:08
Bence de; öncelik sağ ve sol bek, sonrası da forvet ya da 2. forvet diyebileceğimiz bir transfer olmalı. Sezon sonu, daha geniş çaplı hamleler yapılabilir. Örneğin; Escude yerine bir stoper, orta sahaya bir futbolcu transferi ve kanatlara birer futbolcu gibi.
Ralph
17.Aralık.2012, 02:14
Artık güvenmek istiyorum yönetime transfer konusunda. Yıllardır bıktım gerçekten "acaba bu transfer iyimi" diye. Fikret Orman "artık her transferi iyice düşüneceğiz ve ekibimizle iyi gözlemleyeceğiz" diye bir söylemi olmuştu. Bu nedenle umutluyum.
darkkobal123
17.Aralık.2012, 16:17
Ben bu takıma güveniyorum. Dün akşamki derbide de anladım ki bizim takım ikisinden de güzel top oynuyor. Devre arası Gökhan Süzen ve Nene transferlerini bekliyorum.
fotosuki
17.Aralık.2012, 22:27
Ben Nene'yi alabileceğimizi sanmıyorum. Nene'yi beklerken Ozan İpek gelir.
Mamadou
17.Aralık.2012, 23:00
Volkan Şen, Ozan İpek gibi sorunlu adamları getirmesinler ya. Hiç gerek görmüyorum bu adamları Beşiktaş'a nedense. En çok istediğim oyuncular Süzen, Nene, Mbilla. Bu üç isimden ikisini alabilseler çok iyi olur ama tabi kolay değil. Artem Mileyski'de olur hatta Mileyski transferinin bittiğini düşünüyorum. Birde eski Fenerbahçe'li R. Ziegler gündemde. Uğur Boral'ı izlemektense Ziegler'i izlemeye razıyım en azından yarım sezonluğuna. Transferde öncelik sol bek olmalı. İkinci yarı Pektemek'te sakatlığını atlatacak inşallah ondan da verim alınır ama sakatlıktan ne kadar git döneceği meçhul.
LaigLeNoiR
17.Aralık.2012, 23:08
Nene'yi istemiyorum ben, yaşlı ve takım içi dengeleri bozabilecek tipte bir oyuncu. Onun yerine yerli bir sol açık hatta yurtiçinde oynayan yabancı oyuncularda olabilir.
Öte yandan Türkiye Liginde oynayıp da bizim takımda iş yapabilecek bir sürü yabancı oyuncu da var.
mustangshelby
20.Aralık.2012, 14:47
Beşiktaş Futbol A.Ş.’den Açıklama
Sözleşmesi 2012-2013 sezonu sonunda bitecek olan futbolcumuz Ricardo Andrade Quresma Bernardo ile karşılıklı anlaşılarak sözleşmesi feshedilmiştir. Futbolcunun kendisine mevcut sözleşme hükümleri kapsamında 2012-2013 sezonu ilk yarısı için hak ettiği alacaklarından kalan toplam 1.483.730 Euro ödenecektir. Söz konusu ödeme Ocak ve Şubat aylarında 500.000'er Euro, Mart ayında ise 483.730 Euro olarak yapılacaktır. Fesih sözleşmesi uyarınca futbolcunun 2012-2013 sezonunda Türkiye'de başka bir kulübe transfer olması durumunda futbolcu Şirketimize 5.000.000 Euro tazminat ödeyecektir.
ReaList
22.Aralık.2012, 14:18
http://f1212.hizliresim.com/14/q/h4u6g.jpg
Beşiktaş'ın isimlere olan borçları, şu adamlar verdiklerinin yarısını hibe etse kulüp rahat bir nefes alır. Yönetirken hava hoş eğer ortaya bir borç çıkıyorsa bunun en temel mantığı yanlış yönetim hamleleriyle doğan borçlar olduğudur. Senin hatalarını kulübün çekmesi hak mıdır ?
davidvilla
22.Aralık.2012, 14:23
Böyle böyle zengn oluyorlar ama TV'de sorsan hepsi doğma büyüme x takımlı.
Sen başkansın klubu kotu yonetiyorsun yatırım yapıyorsun 100milyon euro ben cebimden vericem bu sermayeyi diyorsun ardından yaptıgın yatırım tutmuyor,geri dönüş sağlamıyor o zaman diyorsun ki klübün bana borcu var. Mantıgını seveyim güzel ülkem.
Sermayeyi kara donusturemeyen sensin, kendi kendine borcu veren sensin. Şimdi nasıl alacaklı oluyorsun...
Mamadou
22.Aralık.2012, 15:45
Borç olmuş 500 Milyon taraftar hala Quaresma niye gönderildi diye hesap sormaya devam etsin. Bu yönetimden Allah razı olsun. Ha yanlışları yok mu elbette var ama kulübün bu kadar sıkıntısı varken kısa sürede taraflı tarafsız zevkle izlenen bir takım oluşturdular. Yıldırım Demirören döneminde o kadar harcanan paralara rağmen taraftar 8 yıl boyunca ne oynadığı belirsiz takımları izledi. Yıldırım Demirören'in 8 yılda beceremediği stat projesini ortaya çıkardılar. Bir çoğu kesim bu yönetim cebinden para vermiyor derken verilen paraları görüyoruz. Neyse parasını hibe ettiğini söyleyip (öyle hatırlıyorum) hibe etmemiş Serdal Adalı umudun adı..! Yıldırım Demirören'e diyecek bir şey yok. Bir gün cezasını eni sonu bulacak.
Ralph
22.Aralık.2012, 17:12
Bende bu yeni yönetimi destekleyenlerdenim. Quaresma konusunda gidilen yol yanlış belki ama gönderilmesi çok doğruydu. Aynı şekilde Simao içinde aynı şekilde.
pele96
23.Aralık.2012, 12:53
Atinca af cikmis.A2 takimina alinmis,
ozan42
23.Aralık.2012, 14:47
Atınc ne yapmıstıkı
ForzaRQ7
23.Aralık.2012, 21:22
Atınç, Burak ve Tanju'nun neden kadro dışı bırakıldıklarını bilen var mı?
footballer33
23.Aralık.2012, 21:29
Atınç, Burak ve Tanju'nun neden kadro dışı bırakıldıklarını bilen var mı?
Aklıma gelen sebeplerden birisi, hocanın bu isimleri sezon öncesi kampı sonrasında yetersiz görmesi ve performanslarını beğenmemesiydi. Bu isimlere ek olarak Rıdvan Şimşek'i de unutmayalım!
pele96
23.Aralık.2012, 22:58
Aklıma gelen sebeplerden birisi, hocanın bu isimleri sezon öncesi kampı sonrasında yetersiz görmesi ve performanslarını beğenmemesiydi. Bu isimlere ek olarak Rıdvan Şimşek'i de unutmayalım!
Burak ve tanju baska bir konuydu sanirim.Atinc ve ridvan yukardaki nedenden dolayi kadro disi birakilmisti
uAburak89
26.Aralık.2012, 16:55
Samet Aybaba: Stadımız yıkıldığında Saraçoğlu'nda oynayacağız.
davidvilla
26.Aralık.2012, 18:01
ooo kutsal ittifak :P
erdem344
26.Aralık.2012, 18:10
İyi olmuş stadın tribünlerinde bi değişiklik olurmu acaba
Bordo61Mavi
27.Aralık.2012, 19:19
http://www.ligtv.com.tr/haber/aybaba-isyan-etti-2
Aybaba guzel konusmus
Universal
28.Aralık.2012, 19:22
Beşiktaş'ın yeni stadının adı Şeref Bey Stadyumu olacak.
Bununla birlikte 41.903 Kapasiteli olacak,İçi Wembley Dış ise Berlin Olimpiyat Stadını animsatacak etrafı 24 saat ışıklandıralacak...
Ralph
28.Aralık.2012, 19:58
Beşiktaş'ın yeni stadının adı Şeref Bey Stadyumu olacak.
Bununla birlikte 41.903 Kapasiteli olacak,İçi Wembley Dış ise Berlin Olimpiyat Stadını animsatacak etrafı 24 saat ışıklandıralacak...
Bekliyordum böyle bir şey (Şeref Bey'i yani) Çok yerinde olacak.
darkkobal123
28.Aralık.2012, 20:04
Çok güzel düşünülmüş isim, harika oldu bu. Camiamıza hayırlı olsun.
Universal
28.Aralık.2012, 20:17
Fenerbahçe'li biri olarak güzel bir isim, projede güzel. Hayırlı olsun şimdiden. :)
uAburak89
28.Aralık.2012, 21:05
Demirören ibra edilmemiş, bunun acısını çıkarmak için bir şeyler yaparsa şaşırmam, tahminim yapacağı şeylerin stat işiyle ilgili olacağı.
footballer33
28.Aralık.2012, 21:11
'Şeref Bey Stadı', mevcut yönetimin (bana göre) en büyük icraati olur ve taraftarların da kesinlikle isteyeceği bir proje gerçekleştirilmiş olunur. İnşallah, hayata geçirirler bu düşünceyi.
Mamadou
28.Aralık.2012, 22:00
Demirören ibra edilmemiş, bunun acısını çıkarmak için bir şeyler yaparsa şaşırmam, tahminim yapacağı şeylerin stat işiyle ilgili olacağı.
Demirören ile birlikte onun yönetiminde 7 kişi daha ibra edilmemiş. Bu kişilerin arasında Serdal Adalı'da bulunuyor. Dava açılırsa onun yönetiminde yaptığı usulsüzlüklerde ortaya çıkacak ;;) Taraftarın istediği şey bu zaten.
footballer33
30.Aralık.2012, 00:53
17 haftadır kapalı tribüne indirim yapmayanlar, rakiplere indirimin kralını yapıyor. Bir şey dedik mi de, suçlu biz taraftarlar oluyoruz. ''Örgüt üyesi, çete, ötekileştirilme, Beşiktaşlı değiller vs...''
Nerede, ne kadar eften püften adam varsa; alayını toplamışsın yanına Başkan. Yazık!
fotosuki
30.Aralık.2012, 02:54
17 haftadır kapalı tribüne indirim yapmayanlar, rakiplere indirimin kralını yapıyor. Bir şey dedik mi de, suçlu biz taraftarlar oluyoruz. ''Örgüt üyesi, çete, ötekileştirilme, Beşiktaşlı değiller vs...''
Nerede, ne kadar eften püften adam varsa; alayını toplamışsın yanına Başkan. Yazık!
Yalnız indirim yapılırsa bu defa kombine alanlar pahalıya almış olacaklar, adaletsizlik meydana gelecek.
footballer33
30.Aralık.2012, 03:16
Yalnız indirim yapılırsa bu defa kombine alanlar pahalıya almış olacaklar, adaletsizlik meydana gelecek.
Kardeşim, gitsinler o zaman o kombine alanlara da Kartal Yuvası'ndan bedava ürün versinler ya da kampanya düzenlesinler kombine sahiplerine ve onları da memnun etmenin yolunu bulsunlar bir şekilde.
İçin sızlamıyor mu senin, kapalının şu durumuna?!
Mamadou
30.Aralık.2012, 03:20
Yalnız yönetimin yaptığı yanlışı sanki taraftar içinde biriktirmiş gibi diğer yanlışları da üstüne katıp linç etmeye çalışıyor. Arroyo olayında yönetimin savunulacak hiç bir tarafı yok. Yönetim belki kendine göre doğru olanı yapmıştır ama taraftar böyle durumlarda gurur yaptığı için sindiremiyor. Tepki son derece normal şahsen bende tepkiliyim ama Quaresma meselesi ayrı Arroyo meselesi ayrı. Yönetimin yaptığı yanlışta o adam dile getirilmek zorunda değil gitti sonuçta.
fotosuki
30.Aralık.2012, 03:37
Kardeşim, gitsinler o zaman o kombine alanlara da Kartal Yuvası'ndan bedava ürün versinler ya da kampanya düzenlesinler kombine sahiplerine ve onları da memnun etmenin yolunu bulsunlar bir şekilde.
İçin sızlamıyor mu senin, kapalının şu durumuna?!
Belli bir kesimin temizlenmesi için gerekli bir hamleydi. Kimin eli kimin cebinde belli değildi bu sebeple çokta içim sızlamıyor. Yanılmıyorsam 3 büyükler arasındaki en ucuz biletler bizim. Ben de biliyorum bilet fiyatlarının pahalı olduğunu. Yeni stada geçilince bilet fiyatları daha ucuz olmayacak aksine daha pahalı olacak. Bir yandan yeni stad isterken bir yandan bilet fiyatlarını pahalı bulmak birbirine ters şeyler.
I3esiktas
30.Aralık.2012, 04:03
Erman kunter hocamız Arroya için '' Oyun düzenime uymuyor, siz alsanız da oynatmam '' demiş. Basketbol ve Futbolda bu sene hocalarımız öz güveni çok fazla. Biri belkide dünyanın sayılı yetenekli oyuncularından birini istemezken, diğeri geçen sene aldığımız kupaların baş kahramanlarından biri olan oyuncuyu istemiyor. Sonumuz hayrola..
Bordo61Mavi
30.Aralık.2012, 09:04
http://videogaleri.gazetevatan.com/19158_14_Adnan-futboldan-anlamaz.html
:D Samet hoca dobra dobra
uAburak89
02.Ocak.2013, 01:36
Beşiktaş maçlarını Kasımpaşa stadında oynayacakmış, Arena, Saraçoğlu derken ibre oraya dönmüş.
http://www.radyospor.com/Futbol/161281/Erdogan--Inonu-ye-Nisan-da-basliyoruz
Burak Akmanoğlu
02.Ocak.2013, 02:30
Yalnız Demirören cebinden mi vermiş o kadar borç var o adama :D
Yeni Kombine Kart Fiyatlarımız şöyledir:
Taksitli Nakit
VIP Alt C/D 1.575TL 1.496TL
VIP Alt B/E 1.450TL 1.378TL
VIP Alt A/F 1.125TL 1.069TL
Numaralı Orta 1.125TL 1.069TL
Numaralı Kenar 1.000TL 950TL
Kapalı Üst 1.000TL 950TL
Kapalı Alt 900TL 855TL
Yeni Açık 300TL 285TL
Eski Açık 250TL 238TL
KART DEĞİŞİMİ İÇİN ÖRNEK;
İade Kart : Yeni Açık (300 TL)
Yeni Kart : Kapalı Alt (900 TL)
900 TL - 300 TL = 600 TL fark ücreti karşılığında Kapalı Alt tribün kombine kart sahibi olabilirsiniz.
besiktas1903
06.Ocak.2013, 21:56
5 dakika sonra tv 8 de maçımız başlıyor. Rakip wolfsburg
ozan42
06.Ocak.2013, 22:49
Yedek agırlıklı ilk 11 var sahada batuhan her zamanki gibi varlık gösteremiyor.Erkan kaş çok iyi, sürekli hücum yükümüzü alıyor onun dışında katkı veren görmedim adeta tek başına oynuyor. Veliyi hiç görmedim desem yeridir,Hasan türk ve muhammed demircinin oyuna biraz agırlıgını koyması lazım dicem ki karşı takımda direk ilk 11 oyuncularıyla oynadığı için pek ağırlıklarını koymaları kolay değil.Yedekleri denemek için maç fakat yedeklerimiz için üst düzey bir takımla oynuyoruz.
ozan42
06.Ocak.2013, 23:43
İkinci yeri yedeklerin yerini aslar alınca maça ağırlığımızı koyduk ve maçı tek kaleye çevirdik.Ani gelişen kontra atakta 2. golü yedik batuhan ve escude çıldırtmaya devam ediyor bunların hemen gönderilmesi gerek ben Beşiktaşı izlerken bunları görmek istemiyorum.Yedeklerden bizimde gördüğümüz gibi Samet hocada memnum değildir.Birtek erkan kaş kendini gösteriyor.Umarım onlarda Beşiktaşta oynadıklarının farkındalardır.
Mamadou
07.Ocak.2013, 00:00
Şimdi bu takımda Almeida'nın yedeği Batuhan dimi. Almeida'ya bir şey olsa Batuhan'ı izleyeceğiz. Allah korusun ileride iki saniye top tutamayan forvet mi olurmuş. Ne yaptığını kendide bilmiyor ya. Bu haliyle fazla kalıcı olmaz. Belki tutarsa diye yapılan transferlerin hangisi tuttu ki zaten bu zamana kadar. Bu takıma forvet lazım ama işte durumlar belli. Gökhan transferine forvet bakımından da seviniyorum. Almeida sakatlansa hoca çeker Holosko'yu forvete kanatlara Olcay ve Süzen. Sinan ve Furkan için daha erken ama ilerisi için ikisinden de umutluyum. Gaziantepspor'dan Cenk Tosun tam bizlik adam ama bu şartlarda alınması zor tabi. Mustafa Pektemek sakatlanmasa iyiydi.
darkkobal123
07.Ocak.2013, 00:05
Maça çok yedek ağırlıklı başladık, birkaç tane as olsa fena olmazdı. Yedekleri görmemiz açısından iyi oldu ama. Batuhan, Escude, Mehmet Akyüz hemen takımdan gönderilmeli.
footballer33
07.Ocak.2013, 01:19
Bugün, yedek kulübesinin yetersiz olduğunun bir kez daha suratımıza çarpıldığını gördüm. Erkan Kaş dışında kalan yedek ve gençlerin hiçbirisi, ne yazık ki takımın ağırlığını kaldırabilecek seviyede değiller. En başta; Escude, Batuhan, Mehmet Akyüz ve Emre Özkan gönderilmesi gerek isimler. Hasan Türk ve Muhammed fizik-kondisyon açısından gelişecebilecekleri takımlara kiralanmalılar bence. Veli de, yedek kulübesinden çıkmasın gerekmedikçe. Furkan Yaman ve Sinan Kurumuş'u bu tarz maçlarda izlemek isterim. Sinan, kadroya da alınmışken daha fazla forma şansı bulabilirdi aslında. Cenk de, hatalı gol yemeye ve güven vermemeye devam ediyor. Emre Metin, daha sağlam durdu sanki kalede. Umarım, Cenk kendisini toparlar artık; yoksa seneye takımda kalabileceğini düşünmüyorum.
Nocna Mora
07.Ocak.2013, 01:36
Cenk Beşiktaş'tan kurtulursa önü açılır. ;) Erkan Kaş oynadığı bütün maçlarda iyi. Sol bek transferine bile gerek yoktu bence. Biraz daha forma şansı bulması lazım. Veli aynı Veli. Kötü.
byariff
07.Ocak.2013, 03:19
batuhan kariyerine yazik ediyor samet hoca yollar.
footballer33
08.Ocak.2013, 00:30
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/543793_482608171780260_632293401_n.jpg
Ferdi başlamış idmanlara, Gökhan da ilk çalışmasına katıldı. Hadi hayırlısı. :)
Mamadou
08.Ocak.2013, 17:00
Galatasaray'da Hagi, Fenerbahçe'de Alex nasıl bir misyon üstlendiyse Beşiktaş'ta Fernandes öyle olmalı. Yönetim elini çabuk tutmalı. Fernandes'in en kısa sürede sözleşmesi uzatılmalı. Bu adamı satarak mali bakımdan kazanç sağlarsın belki ama kazandıracağı başarılardan olmaya gerek yok. Böyle liderler kolay geçmiyor ele. Sezon başı kimseye ayrılmak istiyorum dememiş. İnşallah daha uzun yıllar oynar.
Fernandes'in Açıklamaları (http://www.haber1903.com/Besiktas-8033-ben_hicbir_zaman_gitmek_istiyorum_demedim.html)
darkkobal123
08.Ocak.2013, 17:25
İnşallah sözleşmesini uzatırız, uzun yıllar oynamasını istiyorum ben takımda.
uAburak89
08.Ocak.2013, 17:29
Almeida ve Fernandes'in takımda kalmalarını istedim. En az 4-5 sefer bana gelip gitmek istediklerini söylediler.
Fernandes mi yalan söylüyor Samet Aybaba mı ?
besiktas1903
09.Ocak.2013, 20:18
Futbol Takımımız'ın, Trabzonspor karşısında görev yapacak on bir kişilik kadrosu belirlendi.
Siyah-beyazlılarımız mücadeleye; McGregor, İbrahim Toraman, Olcay, Ersan, Uğur, Necip, Oğuzhan, Mehmet Akgün, Almeida, Sivok ve Hilbert on biriyle çıkacak.
Emre Metin, Hasan, Escude, Sinan Kurumuş, Gökhan Süzen, Mehmet Akyüz ve Veli Kavlak ise yedek soyunacak.
Bordo61Mavi
09.Ocak.2013, 20:23
Trabzonspor: Onur, Zeki, Abdullah, Celustka, Emerson, Sapara, Soner, Alanzinho, Olcan, Volkan, Janko
Buda Trabzonun 11i. Abdullahi hemen ilk 11e almislar.
besiktas1903
09.Ocak.2013, 20:31
Trabzonspor: Onur, Zeki, Abdullah, Celustka, Emerson, Sapara, Soner, Alanzinho, Olcan, Volkan, Janko
Buda Trabzonun 11i. Abdullahi hemen ilk 11e almislar.
Bizim kadrodan daha ofansif, güzel maç olur.
Bordo61Mavi
09.Ocak.2013, 21:55
Nene hakkinda yoneticiler birseyler soyledi. Durmadan fiyat yukseltiyormus futbolcu
uAburak89
22.Ocak.2013, 13:19
Almeida sakatlanmış, 3 hafta.
OrcunFB
22.Ocak.2013, 13:49
Fernandes zormuş GS maçına.
Mamadou
22.Ocak.2013, 14:00
Bizdeki şansa tüküreyim. Nasıl dolacak bu adamın boşluğu arkadaş. Fernandes belirsiz bir taraftan o var. Bu sağlık ekibi oldukça işimiz zor.
besiktas1903
22.Ocak.2013, 14:17
Kurtulamadik bu sakatliklardan...
İşte şimdi mahvolduk! Hiç beğenmediğim Almeida bile hiç değilse bir umuttu ama şimdi kim oynayacak? Gs maçı için iyice karamsar olmaya başladım. Adam gibi forvet bir tek Mustafa vardı, sakatlandı. Şimdi de Almeida gitti, kim oynayacak? Batuhan mı? Umarım şansımız yaver gider.
uAburak89
22.Ocak.2013, 14:25
Batuhan da hastaymış. Holosko oynar forvette, belalımız zaten. Derbi bu, belli olmaz.
C h A o S
22.Ocak.2013, 14:26
Fernandes niye yok?İBB maçında niye girdi sonradan oyuna?Bence 11 başlar.
sakary Ali
22.Ocak.2013, 14:27
Dün Sergen diyordu Beşiktaş bir tane santrafor almalı, Almeida sakatlansa kimse yok diye, şanssızlık olmuş.
Holosko oynar belki santrafor olarak.
zeck17
22.Ocak.2013, 14:28
beşiktaş için şampiyonluk yarışının belirleneceği şu 1 ayda bu kadar sakatlık olmadı olası 2 mağlubiyet lige havlu atmak demek
Mamadou
22.Ocak.2013, 14:30
Fernandes fiziki açıdan hazır olmadığı için. Görev alacaktır ama bu tek devre olur gibi geliyor. 90 dakikayı çıkartacak durumda değildi cidden İBB maçında dökülüyordu. Toraman öne kaydırılır. Olcay sağa, Süzen sola, Holosko'da forvet oynar. Merkezde Necip,Oğuzhan ile başlar diye düşünüyorum. Maça kadar başka sakatlık olmazsa iyidir. Başka takımların sağlık ekibi ölü adamı diriltiyor. Beşiktaş'ta durum farklı işliyor..
Neyse ki geçen maç kart sınırında olan Hilbert, Toraman falan kart görmedi. Onlarda olmasa daha kötü olurdu. Neyse hayırlısı diyelim.
uAburak89
22.Ocak.2013, 14:34
SON DAKİKA: Gökhan Süzen ile Fernandes idmanda yumruk yumruğa birbirine girdi..
İbrahim Seten yazdı şimdi.
europeanconquer
22.Ocak.2013, 14:40
İbrahim Seten yazdıysa çok yakın dost olmuşlardır.Ben pek inanmadım ama olmuşta olabilir.
uAburak89
22.Ocak.2013, 14:54
Fırat Günayer doğruladı ama yumruklaşmadan emin değil, Gökhan sert girmiş vs vs. Seten abartmış yine.
Mamadou
22.Ocak.2013, 15:00
Hayır itiş,kalkış olmuş. Fernandes hatasını kabul edip özür dilemiş diye yazanlar var. Basına kapalı idmanda hangi dangalak bunları basına sızdırıyorsa o zat belirlenmeli.
Edit: Doğru yumruklaşma olmuş.
darkkobal123
22.Ocak.2013, 15:01
Derbi öncesi büyük şanssızlık. Biz burada haftalardır söylüyoruz bu takıma bir forvet takviyesi şart diye ama dinleyen yok.
Çözülmeyecek şey değil olabilir böyle şeyler. Büyütmemek lazım. Gökhan hırslı bir oyuncu, aynı şekilde Fernandes'de öyle. Ben daha çok forvet sıkıntısına kafayı taktım.
Ortalığı karıştırmak isteyen insan çok :) Ben ne dedim yukarıda? :) Yazıklarımın aynısını yazmış.
http://img404.imageshack.us/img404/3896/ekranalntsxj.png (http://img404.imageshack.us/i/ekranalntsxj.png/)
uAburak89
22.Ocak.2013, 15:05
Ortalığı karıştırmak isteyen Seten mi, basına haberi sızdıran mı ? Abarttığı için Seten suçlu ama basına kapalı idmanda bu haber nasıl yayılıyor hemen ? Madem ufak birşey, tatlıya bağlanıyor, mevzu olması bile saçma. Ya bir oyuncu bunu yapan ya da görevli birisi, onun bulunması lazım.
besiktas1903
22.Ocak.2013, 15:20
Beşiktaş Antrenmanında Fernandes ve Gökhan süzen'in yumruk yumruğa kavga ettikleri iddiası gündeme bomba gibi düşürken, Beşiktaş Futbol komitesi üyesi Ahmet Kavlcı konuyu Kartalbakisi.com'a değerlendirdi.
Ahmet Kavalcı Kartalbakisi.com'a yaptığı açıklamada.
"Olayı büyütmeye gerek yok. İki futbolcu arasında antrenmanda pozisyon gereği bir gerginlik yaşandı. Gökhan Fernandes'e biraz sert bir müdehalede bulununca Fernandes'de canı acıdığı için ona biraz sert karşılık verdi. Fakat iddia edildiği gibi yumruk yumruğa girdikleri asla doğru değil. Pozisyonun ardından önce Gökhan, sonra da Fernandes birbirlerinden özür dileyip öpüştüler sarıldılar. Galatasaray maçı öncesi bu iddialar biraz fazla abartılı oluyor" dedi.
Bu tarz tartışmaların her zaman her takımda yaşanabileceğini söyleyen Kavalcı, "Nedense konu Beşiktaş olunca hemen büyütülüyor. Sonuçta iki futbolcu pozisyon gereği bir gerginlik yaşadı ve daha zonra birbirlerine sarılıp özür dilediler. Yumruklaşma falan kesinlikle söz konusu değil" diyerek sözlerini tamamladı
Kaynak: Kartalbakışı Özel Haber
uAburak89
22.Ocak.2013, 15:35
Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda G.Saray ile karşılaşacak Beşiktaş’ın bugünkü idmanında büyük kavga yaşandı. Siyah-beyazlıların yıldızı Fernandes ile ara transfer döneminde İstanbul BŞB’den transfer edilen Gökhan Süzen arasında antrenmanda başlayan sözlü tartışma bir anda kavgaya dönüştü.
Olay şöyle gelişti:
Gökhan’ın pozisyon gereği ayağına basmasına sinirlenen Fernandes, ayağa kalkıp genç oyuncuya el kol hareketleriyle tepki gösterdi. Bunun üzerine Gökhan, Portekizli yıldıza ‘What’,'Ne var’ şeklinde karşılık verince Fernandes sinirlerine hakim olamadı ve Gökhan’a kafa attı. Fernandes’in bu hareketi idmanda kısa süreli şok yaratırken Gökhan da Fernandes’in sol gözüne yumruk attı. Yumruğun ardından Portekizli oyuncunun gözü şişerken, teknik direktör Samet Aybaba iki futbolcuyu da idmandan kovdu.
Antrenman sonrası takım kaptanı İbrahim Toraman’ın çabalarıyla iki futbolcu barıştırıldı ve gerginlik sona erdi.
http://amkspor.com/2013/01/22/umraniyede-yumruklar-konustu.html
Suicider
22.Ocak.2013, 15:48
Olur böyle şeyler antremanda büyütmenin lüzumu yok o anki hırs ve agresiflikle ters şeyler söylenmiştir.Barışlar konu kapanır.
Corpus
22.Ocak.2013, 15:50
Kafa atma, yumruk atma varsa. O barışma olayı göstermelik kalır. Oyuncular tamamen barışmamışlardır.
petrol_fb12
22.Ocak.2013, 15:55
"Zaten garip bir adam. Kendi dünyasında yaşıyor. Samet Aybaba ile görüşme talep eder, gelmez. Gün gelir bir ay telefonunu açmaz, Ümraniye dışında yüzünü gören olmaz, kendisi istemezse kimse ona ulaşamaz. " Fernandes Hakkında.
Fernandes adamlığını Sergen Yalçına dediği sözden anlıyabiliriz
Sergen Yalçın: Fernandes bir yuldız değil.
Fernandes :“Beşiktaş’ın uzun süre kaptanlığını yapmış bir futbolcusunun görüşüne saygı duyarım ve yanıt vermem”
Bence tamamen hırs olmuştur.Birde Gökhan Süzen Fernandesle şimdi yarışa girmesi anlamsız.Yumrukların kafaların konuştuğu bir kavgada barış zor sağlanır.Şöylede öyle empati kuralım :) Büyük dostluklar kavgalar başlar genelde :) Bakarsıınız Fernandes'le Gökhanı ilerde Dost olarak görebiliriz.
Kaka Leite
22.Ocak.2013, 16:04
Büyük takıma gelmiş bir oyuncunun kendini göstermek istemesi kadar doğal bişey yok. Bunu yaparken sert bir hareket de yapmış olsa Fernandes onun abisidir orada, Fernandes'in çıkışını çok yanlış buldum.
Tabii aşağıdaki yazıdan hareketle umarım barışırlar.
IcedEarth
22.Ocak.2013, 16:14
Fernandes abisidir filan diyorsunuz da, aralarında sadece 1 yaş var.
Kaka Leite
22.Ocak.2013, 16:16
Fernandes abisidir filan diyorsunuz da, aralarında sadece 1 yaş var.
Abilik sadece yaşla olmaz onu geçtim ben 1 yaş büyüğüme de abi diyorum.
hakan769
22.Ocak.2013, 16:17
ntvsporda dinledim şimdi fernandes gokhan suzene kafa atmış sonra yumruk yumruğa kavga etmişler antrenmandan göndermiş aybaba sonra fernandes özür dilemiş gokhandan .
C h A o S
22.Ocak.2013, 16:20
Eğer denildiği gibi kafa ve yumruk varsa Aybaba yaptırım uygular.En azından para cezası gelir.
GeNç KaRTaL
22.Ocak.2013, 16:37
Kavga olayıyla ilgili bir şey demeyeceğim.Ortada olayla ilgili kesin bir bilgi yok çünkü.Almeida'nın sakatlanmasına ise şaşırmadım.Mutlaka önemli oyuncularımızdan birisi sakatlanacaktı.Bu artık Allah'ın emri gibi bir şey oldu bizim için.Bari denildiği gibi 3 haftada dönebilse.Bir giden bir daha gelmiyor çünkü.En yakın örnek Fernandes.Adam 2-3 haftaya atlatacak dendi,ilk yarı geçti hala hazır değil.Eksikliğini ise çok hissedeceğiz.İşimiz çok zor olacak.Üstesinden gelebilir miyiz emin değilim.
ForzaRQ7
22.Ocak.2013, 17:56
Fernandes, HABER1903'e yaptığı açıklamada;
Yaşanan olaydan dolayı üzgün olduğunu dile getiren Fernandes; ''Evet aramızda tatsız bazı şeyler yaşandı, olmaması gerekirdi. Hata, bendeydi 10 yaşındaki çocuk gibi davrandım, sinirlerime hakim olamadım. Ama daha sonra tokalaştık birbirimizden özür diledik. Olay tatlıya bağlandı. Ben profesyonelim ve futbol dünyasında belirli bir yerdeyim, bulunduğum yerde bu tip davranışlar olmamalı.'' dedi.
anil luque
22.Ocak.2013, 18:03
Demekki neymiş bazı şeyleri abartmamak gerekiyormuş. Oyuncuların bu hırsının derbiye yansıması işimize bile gelir.
erdem344
22.Ocak.2013, 18:10
Futbolda olur böyle şeyler
Odaya kapatıp dövenleride gördük :D :D :D
footballer33
22.Ocak.2013, 19:53
Fernandes ve Gökhan Süzen arasındaki olayın yumruklaşma olmadığına inanıyorum. Maksadını aşan haberler yaratıyorlar yine! İdmandaki anlık hırsla ve Fernandes'in sakatlıktan yeni çıkmış olmasının verdiği psikoloji ile bir atışma olmuştur; ama öyle büyütülecek bir şey yoktur. O kadarı da olur zaten.
Almeida'nın sakatlığına canım çok sıkıldı; ancak Samet Aybaba'ya da 2 gün dinleneyim, oynarım diye istekte bulunmuş diyorlar. İnşallah doğrudur ve derbide oynar. O da oynamazsa Holosko'yu tek forvet yapmaktan başka çaresi kalmayacak Samet Aybaba'nın.
Fernandes, henüz tam hazır değil ve ilk 11'de oynaması taraftarı değilim. Sonradan girmesi gerektiğini düşünüyorum.
davidvilla
22.Ocak.2013, 19:55
Futbolda olur böyle şeyler
Odaya kapatıp dövenleride gördük :D :D :D
Hemen cimboma bir giydir zaten :D
Benim anlamadığım Gokhan daha yeni geldi ne kavgası ya:)
Ortega-Ceyhun muhabbetine dönüp dışlamasınlar Fernandesi (:director:erdem344)
Fernandes İnönü stadında 1 saat ekstra çalışmış derbi için. Hazırlanıyor maça.
darkkobal123
22.Ocak.2013, 22:09
Fernandes biraz daha soğukkanlı olmalıydı. Gökhan'da abisine cevap vermemeliydi. İkisi de hatalı gözüküyor. Neyse ki tatlıya bağlanmış. Ayrıca bunlar her takımda olabilecek şeyler, fazla büyütmemek gerek. Medya olayı fazla abartmış.
Derbide Fernandes 2. yarı oyuna girer, ilk 11 başlaması zor gibi. Almeida'nın sakatlanması çok kötü oldu ya. B planını yapmayanlar düşünsün artık. Tek forvet ile yola devam etmenin bedeli budur.
ForzaRQ7
23.Ocak.2013, 00:55
Beşiktaş FM'de Hakan Gündoğar Almeida'nın iğne ile oynayabilme ihtimalinin olduğunu öyledi, bir iki gün içinde netlik kazanır sanırım durum.
Mamadou
23.Ocak.2013, 01:30
İnşallah oynar çok lazım Galatasaray maçında. Belki Samet Aybaba uzun toplarla oyunu Almeida'nın üzerine kuracaktı. Sakatlanması çok büyük talihsizlik. Durumun ciddiyeti o kadar büyük değilse oynatılmalı. Tabi iş oyuncuda bitiyor. Galatasaray maçında oynayıp Fenerbahçe maçına kadar Almeida olmadan idare edilir ama hafta sonu mutlaka oynatılmasını bekliyorum. Fenerbahçe maçına kadar arada üç maç (Karabük,Elazığ,Antep) var. Birde milli maçlardan dolayı ara olacak sanırım o bir ayda tedavisine devam edilir. Yeter ki bu hafta oynatılsın.
footballer33
23.Ocak.2013, 02:05
İnşallah oynar çok lazım Galatasaray maçında. Belki Samet Aybaba uzun toplarla oyunu Almeida'nın üzerine kuracaktı. Sakatlanması çok büyük talihsizlik. Durumun ciddiyeti o kadar büyük değilse oynatılmalı. Tabi iş oyuncuda bitiyor. Galatasaray maçında oynayıp Fenerbahçe maçına kadar Almeida olmadan idare edilir ama hafta sonu mutlaka oynatılmasını bekliyorum. Fenerbahçe maçına kadar arada üç maç (Karabük,Elazığ,Antep) var. Birde milli maçlardan dolayı ara olacak sanırım o bir ayda tedavisine devam edilir. Yeter ki bu hafta oynatılsın.
Bir de Sivasspor maçı var, etti 4. ;;) Yalnız, ben bizim sağlık ekibine güvenmiyorum. 3 hafta derler, 2 ay dönmez Almeida. Fernandes'e 2 hafta dediler, 2 ay oldu ve hâlâ tam olarak hazır değil! Diğer sakatlık olaylarına girmek istemiyorum bile!
Mamadou
23.Ocak.2013, 14:55
Bir de Sivasspor maçı var, etti 4. ;;) Yalnız, ben bizim sağlık ekibine güvenmiyorum. 3 hafta derler, 2 ay dönmez Almeida. Fernandes'e 2 hafta dediler, 2 ay oldu ve hâlâ tam olarak hazır değil! Diğer sakatlık olaylarına girmek istemiyorum bile!
Evet doğru öncesinde Sivas deplasmanı var. O zaman Sivas maçına kadar idare edilir. Malum ligin en zor deplasmanlarından.
C h A o S
23.Ocak.2013, 15:53
Gün geçmesinki Beşiktaş'ta sakatlık çilesi bitmiyor.Ntvsor son dakika Uğur Boral çapraz bağları koptuğu için sezonu kapattı.Geçmiş olsun.Beşiktaş bir kurşun felan döktürsün.
Uğur Boral'ın bağları kopmuş. Sezonu kapatmış. Geçmiş olsun :) Adam gibi yedek var diyorduk oda gitti.
Önder HOCA
23.Ocak.2013, 15:56
geçmiş olsun bjk bu antreman programını gözden geçirmeli diye düşünüyorum uğur a yazık oldu
futureless
23.Ocak.2013, 15:58
Beşiktaş antrenmanlarında bağ koparmaya yönelik ne yapıyorlar merak ediyorum. Geçmiş olsun Uğur'a, sevdiğim bir insan.
GeNç KaRTaL
23.Ocak.2013, 15:59
Geçmiş olsun demekten başka diyecek bir söz kalmadı vallahi.
Night_Mare17
23.Ocak.2013, 16:00
Geçmiş olsun. Beşiktaş çok şanssız.
Önder HOCA
23.Ocak.2013, 16:03
çok şanşsız adam tam çıkış yakalamışken bizde sakatlandı sonra geldi bjk de sakatlandı
Suicider
23.Ocak.2013, 16:04
Beşiktaş çok çekti bu sakatlıklardan.Uğur Boral zaten çok iyi oynamıyordu bu sakatlıktan sonra da bir daha çok yararlı olacağını sanmıyorum.Geçmiş olsun.
Vallahi bana kalırsa iyi oynuyordu ben şikayetçi değildim Uğurdan. Adam bek olmamasına rağmen çok iyi mücadele ediyordu.
Suicider
23.Ocak.2013, 16:22
Vallahi bana kalırsa iyi oynuyordu ben şikayetçi değildim Uğurdan. Adam bek olmamasına rağmen çok iyi mücadele ediyordu.
Doğrudur siz daha iyi takip ediyorsunuz kendisini ben bir kaç maç izledim onun üzerinden yaptım yorumumu.
Bizdeki bu şanssızlık durumu nedir anlamak mümkün değil. Akbabalar dolaşıyor üzerimizde. Antrenman programı mı yoksa başka bir şey mi bilmiyorum ama durum ciddi. Bu kaçıncı oldu artık.
Edit: Maça hareket getirecek bir yedekti ve şimdi yedek kulübesinde kimse kalmadı.
LaigLeNoiR
23.Ocak.2013, 16:30
Kimsenin sakatlığından mutlu olacak değilim ancak beni biliyorsunuz sezon başından beri Uğur'a karşı isyan ettim durdum, sakatlanmasını istemezdim ancak oynamayacak olmasına sevindim.
Geçmiş olsun.
GeNç KaRTaL
23.Ocak.2013, 16:40
Bağ kopması darbeye dayalı bir sakatlık değil mi? Antreman sistemiyle ne alakası olabilir?
darkkobal123
23.Ocak.2013, 16:42
İdman değil kick boks yapılıyor sanki, büyük şanssızlık. Geçmiş olsun.
Bağ kopması darbeye dayalı bir sakatlık değil mi? Antreman sistemiyle ne alakası olabilir?
İşte bilmiyorum artık her nedense ama bu kadar çapraz bağ sakatlığı rastlantı olamaz yani.
Corpus
23.Ocak.2013, 16:49
Bağ kopması genelde ayağı zorlamayla alakalıdır. Darbeye dayalı pek olmaz. Darbeye dayalı oluyorsa ayak kemiği de zarar görür genelde. Bağ ile ilgili sorunlar genelde ayak burkması ile meydana gelir. Geçtiğimiz aylarda "bağ esnemesi" yaşadım. Onun iyileşmesi bile 1.5 ay sürdü. Bağ kopması yaşayan arkadaşımın 6-7 ay sıkıntı yaşadığını biliyorum.
footballer33
23.Ocak.2013, 16:57
Geçmiş olsun. Mümkün olan en kısa zamanda sağlık ekibinin ve kondisyonerlerin değiştirilmesi lazım. Bu kaçıncı sakatlıktır!
davidvilla
23.Ocak.2013, 17:07
Beşiktaş antrenmanlarında bağ koparmaya yönelik ne yapıyorlar merak ediyorum. Geçmiş olsun Uğur'a, sevdiğim bir insan.
Aşırı zorlama.
RaSenGan
23.Ocak.2013, 19:10
Sert bi şuta ayağını uzatmış top ayağına çarpmış bağlar kopmuş.Normalde böyle bir şey olmaz tabi ki ama daha önce zorlama falan olduysa üstüne de sert bir top gelince kopmuştur.
Mamadou
24.Ocak.2013, 01:30
Beşiktaş'ta sakatlık her sezon olağan hale geldi. Ben artık normal karşılıyorum. Bir yerde yanlış var ve bu yanlış düzeltilmezse ileride de yeni sakatlıklar oluşacak. Galatasaray'da Skibbe ve Rijkaard döneminde sık sık sakatlık oluyordu. Ne zaman Medical ile sponsorluk anlaşması yapıldı Galatasaray'da sakatlık sayısı azaldı. Anlaşma sonrası geçen iki sezonda Gökhan Zan ve Baros dışında öyle amam aman sakatlık oluşmadı. Bu oyuncularda sık sık sakatlanıyor zaten. Olduysa bile şu an hatırlamıyorum. Mevcut sağlık ekibi sakatlıkları minimum iki haftadan açıyor. Tedavi süreci iki haftanın altında hiç olmadı hatta bu süre iki katı bile uzadığı oldu. Bu konuda yönetim gereken değişiklikleri yapmalı artık.
Sanırım bir de Ujfalusi'yi ekleyebiliriz.
darkkobal123
24.Ocak.2013, 01:46
Galatasaray'ın yanı sıra Fenerbahçe'de öyle. Volkan'a maçtan sonra soyunma odasında diz ameliyatı yaptırıp 3 gün sonra bizim maça hazırlamışlardı yanlış hatırlamıyorsam. Sağlık ekibini bir an önce değiştirmek lazım.
footballer33
24.Ocak.2013, 12:58
Dentinho'dan sonra şartları zorlayıp Serdar Kurtuluş'u da alabilsek çok iyi olur. Eksiğimiz, defansif orta saha ve sağ bek; Serdar da, her iki bölgede oynayabiliyor. Keşke düşünse yönetim bu transferi. Takas artı parayla halledilebilir.
E.Cartman
24.Ocak.2013, 14:29
3. çapraz bağları kopan oyuncu oldu Beşiktaş'ta heralde Uğur Boral. Tamam sakatlık olurda bir takımda 3 oyuncunun aynı sezon içinde çapraz bağlarının kopması çok ekstrem bi durum. Bana kalırsa bu işin antremanlarla direk ilgisi var. Oyuncuların bünyesi mi kaldırmıyor ya da aşırı mı zorlanıyorlar o kadarını bilmiyorum ama takımda doktor olmasa bile bu kadar bağ kopmaz.
hakan769
24.Ocak.2013, 14:40
1 yıllığına kiralamış beşiktaş dentinhoyu. Ocak 2014 de bitecek galiba kiralık sözleşmesi. Shaktar'a 1 milyon euro ödenecekmiş.
footballer33
24.Ocak.2013, 15:17
1 yıllığına kiralamış beşiktaş dentinhoyu. Ocak 2014 de bitecek galiba kiralık sözleşmesi. Shaktar'a 1 milyon euro ödenecekmiş.
2014 Mayıs'ına kadar, ek 700 bin euro ödeyerek yarım sezon daha kiralayabiliyoruz. 1,5 yıllığına kiralamış olduk yani.
Esssteban
24.Ocak.2013, 15:19
İstersek 9 milyon verip bonservisini alabiliyormuşuz.
Mamadou
25.Ocak.2013, 20:00
https://www.youtube.com/watch?v=mj8ZFakUfYw&feature=player_embedded
ozan42
25.Ocak.2013, 20:09
Sports tv'de son 2 yılda türkiyedeki oyuncuların çarpraz bagların kopanları bulmuslar 12 oyuncudan 7 sı besıktasdan ne sanssız takımız ya Ersan gulum 2 ısmaıl koybası 2 mustafa pektemek 1 rıdvan sımsek 1 bırı daha vardı unuttum adını
Rıdvan'ın ayağı kırılmamış mıydı? Bağ olayı değildi sanki onunki.
ozan42
25.Ocak.2013, 20:35
Rıdvan'ın ayağı kırılmamış mıydı? Bağ olayı değildi sanki onunki.
Haklısın karıstırdım galıba tekrar saymak gerekirse İsmail Köybaşı,(2) Uğur Boral, Ersan Gülüm,(2) Mustafa Pektemek, Tomas Sivok....
footballer33
26.Ocak.2013, 00:14
Haklısın karıstırdım galıba tekrar saymak gerekirse İsmail Köybaşı,(2) Uğur Boral, Ersan Gülüm,(2) Mustafa Pektemek, Tomas Sivok....
Bebe de var sanırım. Toplamda 8 vukuat ediyor! :uzgun: :icon_evil:
Samet Aybaba Batuhan'ın biletini kesmiş.
Tecrübeli teknik adam, Batuhan'ın da biletini kesti. Tecrübeli teknik adam, ''Batuhan, Almeida'nın alternatifiydi ancak bunu kullanamadı. Bu saatten sonra Batuhan'la ilgili düşüncelerim çok olumlu değil. Artık Almeİda'nın alternatifi olamaz. Kendisiyle ilgili tasarrufumuz hakkında her türlü karar çıkabilir'' diye konuştu.
LaigLeNoiR
28.Ocak.2013, 17:50
Yollayın Batuhan'ı ne hayır gördük ki. Ömer Şişmanoğlu'nu alsınlar yerine.
pele96
28.Ocak.2013, 19:51
.Ismail Koybasi donecegine gore sol beke gerek kalmaz ama Ozgur Cek dusunulenebilir.Sag Bekte aslinda o kadar kotu degil alternatif cok Hilbert Mehmet Akgun Ibrahim Toraman var.Sag Beke guzel bir oyuncu alinip Holoskoyu forvete alternatif yapilabilir.
Aslında çok güzel bir kadromuz var. Sakatlar iyileştiğinde kadro şu şekilde olacak. (Bana göre Cenk oynamalı kalede)
Cenk
İsmail - Sivok - Toraman - Hilbert
Gökhan - Necip - Oğuzhan - Fernandes - Holosko
Almeida (Pektemek)
Bence şampiyon olmaya yetecek bir kadro bu. Bizim tüm eksiğimiz alternatifin olmaması. FEDA'nın gerçekleştiği olay da burada zaten.
darkkobal123
28.Ocak.2013, 20:17
Çok önemli bir fırsatı değerlendiremedi Batuhan, nasip değilmiş.
Çok önemli bir fırsatı değerlendiremedi Batuhan, nasip değilmiş.
İyi oldu boşver. Yanlışlıkla değerlendirseydi falan boş yere okadar para verip alırdık. Yine elimizde patlardı :)
darkkobal123
28.Ocak.2013, 20:31
İyi oldu boşver. Yanlışlıkla değerlendirseydi falan boş yere okadar para verip alırdık. Yine elimizde patlardı :)
Orası öyle tabi, hak etmeyeni göndereceksin. Çöpe atacak paramız yok bizim. :)
footballer33
28.Ocak.2013, 22:04
FEDA sezonunda, Batuhan gibi karakteri ortada olan bir adamın alınmasını hayretle ve öfkeyle karşılamıştım. Neyse, artık Batuhan'ı oynatacaklarına Sinan Kurumuş'a şans versinler. Almeida sahada yokken ve ihtiyacımız varken derbiye çıkmayan futbolcunun gideceği yere kadar yolu var. Boğazından rahatsızmış paşam! Yersen!
Mamadou
29.Ocak.2013, 02:00
Herkes ne ederse kendine eder atasözü tam Batuhan için. İnsan eline geçen ikinci bir fırsatı ancak böyle yok edebilir. Takımda durması hata bu saatten sonra Batuhan'ın Beşiktaş'a faydası olmaz. Hocanın Batuhan'ı oynatmama durumu da söz konusu olmadı. Samet Aybaba Batuhan'a ligin ilk yarısında en kritik maçlarda görev verdi. Belkide hocanın Batuhan seçimi yüzünden iki,üç puan kaybımız oldu. Sonu çok net Gökhan Güleç ve Serdar Özkan gibi olacak. En geç gelecek sezon devre arasında bir Bank Asya takımına transfer olurken görürüz.
Bir tek Batuhan değil. Takımda bir çok gereksiz oyuncu var. Bu oyuncular Mehmet Akgün, Mehmet Akyüz, Escude ve Uğur Boral. Galatasaray'da yaşı ilerlemesine rağmen Ujfalusi geçen sezon tecrübesi ile savunmayı tek başına toparlayan isimdi. Tecrübesiyle Escude'den böyle etki bekliyordum ama diğer stoperlerin arkasında kaldı. Şans bulduğu maçlarda da iyi bir görüntü çizmedi. Uğur Boral'da yaşadığı sakatlıktan sonra bir daha toparlayamaz diye düşünüyorum. Eğer toparlayamaz ise futbol kariyerini bile sonlandırabilir. Yaş ilerledi bide.
Son olarak son açıklanan mali bilanço ile bu takım gelecek sezonda FEDA demeye devam eder. Hatta yeni stat yapılana kadar bu böyle gidecek. Görünüşe bakılırsa yönetimin bu enkazı toparlaması hiç kolay olmayacak. Yeni stat yapılana kadar, Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanana kadar mevcut durum devam eder. Gelecek sezonda eldeki enleri tutup,potansiyeli olan genç oyuncuları takıma kazandırmaya devam edecektir yönetim.
uAburak89
29.Ocak.2013, 22:54
Sermaye arttırımı kararı alınmış;
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=257979
Mamadou
30.Ocak.2013, 02:30
Kulübün yararına olacak bir şey. Açıkçası o zaman tasvip etmemiş olsam da aynısını Galatasaray'da yapmıştı. Bu işten kazanan Beşiktaş olur.
Nedir bu sermaye olayı?
valla bu konuda çok bilgim yok ama bildiğim kadarıyla hisse sahiplerinden sermaye arttırımı için para alınıyo alamayanlar hissesini kulübe satıyo bi çok şirket bu yöntemi yapıyo diye biliyorum bizde sene başında yapmıştık garip bişey :D
footballer33
30.Ocak.2013, 19:16
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/598736_595837770430806_345327833_n.jpg
Ben de yaptıracağım böyle bir şey, imkanım olursa. :) 15 bin lira FEDA olsun!
sui generis
30.Ocak.2013, 19:22
Galatasaray'ın sermaye arttırımına karşı çıkanlar Beşiktaş'ınki sıkıntılı değil diyor. sebebini tam anlamadım ama Beşiktaş nakit olarak mı ne göstermiş arttıracağı şeyi :)
Lucas Neill
31.Ocak.2013, 21:52
http://bozukdusmuslugu.blogspot.co.uk/2013/01/skandal-bjk-kendini-sikeli-sezonun.html
Söyle bisey var BJK ile ilgili enteresan
uAburak89
31.Ocak.2013, 22:20
O senin Kupa şampiyonu değil mi Bjk ? Büyük ihtimal karışıklık var.
footballer33
31.Ocak.2013, 23:29
Türkiye Kupası şampiyonluğu ile lig şampiyonluğu karışmıştır. Heyecanlanmayın, düzeltilir! :)
Esas skandal, bu iki organizasyonu ayırt edemeyen ve birbirine karıştıran insanların bu işlerle uğraşması.
zeck17
31.Ocak.2013, 23:44
http://bozukdusmuslugu.blogspot.co.uk/2013/01/skandal-bjk-kendini-sikeli-sezonun.html
Söyle bisey var BJK ile ilgili enteresan
Bir kupa 3 takım aşk şehvet entrika hapishane hikayeleri bir tff başkanlık seçimi bir kel adam dedikodular açıklamalar pembe dizi terk
LaigLeNoiR
01.Şubat.2013, 17:16
Niang 76 numaralı formayı giyecekmiş :D
Servet'ten sonra olacak sanırım 76 vakası :D
Fransa'da durduğu mu doğduğu mu ne yer ile alakalıymış numara da.
anil luque
02.Şubat.2013, 04:00
Oyun oynuyorum tv izliyorum kafam dağılsın diye ama hala aklım almıyor.Bir teknik direktör kendisi üst üste fahiş hatalar yapıyrken oyuncusunu niye tribüne ıslıklatır yahu niye?!
Ralph
02.Şubat.2013, 20:09
MHK Başkanı Zekeriya Alp, Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Ligi'nde dün akşam KDÇ Karabükspor karşılaşmasında verilmeyen golü ve Yunus Yıldırım'ın kararları hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.
Alp, HABER1903'e yaptığI açıklamada;
- EN DOĞRU HAKEMLERİ ATAMAYA ÇALIŞIYORUZ -
En doğru hakemleri maçlara vermek için çalıştıklarını vurgulayan Zekeriya Alp; "Söylenecek bir çok şey var. Maçı ben yönetmiyorum. Biz en doğru, en iyi hakemleri maçlara vermeye çalışıyoruz ve verdiğimizi de düşünüyoruz ama böyle hatalar olabiliyor. Dün akşam oynanan Beşiktaş-Karabükspor maçı ile ilgili gözlemci raporunu bekliyoruz. Gelecek rapora göre değerlendirme yapacağız. Biz görevimizi en sağlıklı şekilde yerine getirmek istiyoruz. Bu düşüncede de çalışmalarımızı yapıyoruz. Maalesef ufak tefek böyle sıkıntılar yaşıyoruz." dedi.
- YAN HAKEM BAYRAĞI KALDIRDI -
Verilmeyen golde Yunus Yıldırım'ın bir hatası olmadığını düşünen Alp; "Hakemlerin hangi takım için olursa olsun bu tip hatalar yapması bizi üzüyor. Çünkü bizim başında bulunduğumuz hakemler bu maçları yönetiyor. Maçı yöneten arkadaşlarımız hata yaptığı zaman onlar kadar bizler de üzülüyoruz. Beşiktaş'ın sayılmayan golünün hakem Yunus Yıldırım ile alakası yok. Orada o kararı verecek olan yardımcı hakemdi. Yardımcı hakem aut bayrağını kaldırdığı andan itibaren Yunus Yıldırım da bu karara uydu. " diyerek sözlerini tamamladı.
Ufak tefek diye diye ne puanlarımızı götürdüler. Bir de rapor gelsin gereğini yapacağız demiş, ne yapacaksın? Maçı tekrar mı oynatacaksın sanki? Marifet gibi bir de böyle şeyler söylüyorlar.
darkkobal123
02.Şubat.2013, 21:45
Allah sizi bildiği gibi yapsın, ufak tefek diye diye bitirdiniz bizi.
Mamadou
03.Şubat.2013, 00:30
Ufak tefek demiş ya bide utanmadan.. Ağzının üstüne geçireceksin böylesinin..
Dün maçın heyecanı ile takıma kızmaktan hakemin verdiği kararların doğruluğuna,yanlışlığına tam varamamıştım. Ama sakin kafada özete baktım da hakem Beşiktaş'ı resmen dilim dilim doğramış. Ha birde dünkü hakemin rezil yönetimine rağmen hakemin iyi bir maç yönettiğini yazan futbol ulemaları bile var ki onlara da Allah yardım etsin diye yazılır ancak. O zatlar maçı nasıl izlediler bilemeyeceğim. İşlerine geliyor.
Beşiktaş'a karşı hakem katliamlarının tek bir açıklaması Yıldırım Demirören. Takım başarılı olacak diye ödü kopuyor. Mevcut yönetim onun yatırımlarının yüzde onunu harcayarak takımı kafaya oynatıyor. Tabi onun açısından eminim bu böyle gitmez. Takımın önü kesilmeli. Bunun içinde her sezon olduğu gibi hakemleri kullanmaya devam ediyorlar. Ligi La Liga'ya çevirmek için son sürat çalışmalar devam ediyor. Ha gayret az kaldı.
footballer33
03.Şubat.2013, 02:13
Ufak tefek demiş ya bide utanmadan.. Ağzının üstüne geçireceksin böylesinin..
Dün maçın heyecanı ile takıma kızmaktan hakemin verdiği kararların doğruluğuna,yanlışlığına tam varamamıştım. Ama sakin kafada özete baktım da hakem Beşiktaş'ı resmen dilim dilim doğramış. Ha birde dünkü hakemin rezil yönetimine rağmen hakemin iyi bir maç yönettiğini yazan futbol ulemaları bile var ki onlara da Allah yardım etsin diye yazılır ancak. O zatlar maçı nasıl izlediler bilemeyeceğim. İşlerine geliyor.
Beşiktaş'a karşı hakem katliamlarının tek bir açıklaması Yıldırım Demirören. Takım başarılı olacak diye ödü kopuyor. Mevcut yönetim onun yatırımlarının yüzde onunu harcayarak takımı kafaya oynatıyor. Tabi onun açısından eminim bu böyle gitmez. Takımın önü kesilmeli. Bunun içinde her sezon olduğu gibi hakemleri kullanmaya devam ediyorlar. Ligi La Liga'ya çevirmek için son sürat çalışmalar devam ediyor. Ha gayret az kaldı.
Öyle deme! 'Yıldırım Demirören, iyi bir Beşiktaşlıdır!'
Ralph
03.Şubat.2013, 05:56
Bu hakem illetini atlatamadığımız sürece işimiz çok zor. Futbol, küçük hesaplar oyunu. Bir pozisyonda hata yapılması bile maçın seyrini tamamen değiştiriyor. Hani diyoruz ya bazen "futbolda biraz da şans faktörü olacak!", gerçekten de öyle ama keşke sadece şans ile bitse. Biz iki şeyle uğraşıyoruz; şans olsa hakem engeli çıkıyor, hakem engeli olmasa da şans yaver gitmiyor. Hal böyle olunca başarı gelmiyor ve bu sebeplerden gelen bu puan kayıpları birikip, bizim ligdeki durumumuzu oluşturuyor. Bazen çok sıkılıyorum hakemler ile ilgili konuşmaktan çünkü "hep mi hakem yani" diye düşünüyorum, ama evet! Hep hakem!
anil luque
03.Şubat.2013, 14:57
hakem kardeşim hakem işte. Ben takımım mükemmel top oynuyor da bizi engellemek istiyorlar demiyorum ama oynadığımız kadarının karşılığı da 20 haftada 32 puan mı dersen kesinlikle değil. açık ve net.
Ya hani pozisyon olur tartışmalı dersin acaba topu tamamı geçti mi geçmedi mi falan diye ama Necip'in golünde top çizgiyi geçmiyor bile bırak yarısını beş bölü sekizini tamamını. Bu hata değil yani cidden değil başka birşey bu adını siz koyun.
Ha bir de pişkin pişkin ufak tefek hatalar demiş mistır zekeriya. Sizin karakteriniz ufak tefek , bize yapılanlar değil.
hakem kardeşim hakem işte. Ben takımım mükemmel top oynuyor da bizi engellemek istiyorlar demiyorum ama oynadığımız kadarının karşılığı da 20 haftada 32 puan mı dersen kesinlikle değil. açık ve net.
Ya hani pozisyon olur tartışmalı dersin acaba topu tamamı geçti mi geçmedi mi falan diye ama Necip'in golünde top çizgiyi geçmiyor bile bırak yarısını beş bölü sekizini tamamını. Bu hata değil yani cidden değil başka birşey bu adını siz koyun.
Ha bir de pişkin pişkin ufak tefek hatalar demiş mistır zekeriya. Sizin karakteriniz ufak tefek , bize yapılanlar değil.
Tarihin en pişkin yöneticilerinden olsa gerek Zekeriya Alp. Kim anlattıysa hakemler hata yapabilir diye çok yanlış anlatmış kendisine.
eXcitinG
03.Şubat.2013, 15:11
Fernandes basın topLantısı yaptı az önce. Hocasından, yaptığı hareketten doLayı özür diLedi ve hataLı oLduğunu beLirtti.
Hemen oLayLar aLevLenmeden sıcağı sıcağına bu tarz demeçLer çok yerinde hamLeLer. Umarım Ligin iLk yarısında ki Fernandesi en kısa zamanda izLeriz.
Ralph
03.Şubat.2013, 15:13
Evet, Fernandes'in akabinde cevap vermesi çok yerinde oldu. Medyaya malzeme vermeden çözülmüş oldu iş. Yoksa hikayeler üreten çok olacaktı.
Ralph
03.Şubat.2013, 16:46
http://img208.imageshack.us/img208/3865/42205983.png (http://img208.imageshack.us/i/42205983.png/)
http://img507.imageshack.us/img507/2537/71597140.png (http://img507.imageshack.us/i/71597140.png/)
Nocna Mora
03.Şubat.2013, 18:03
Beşiktaş'ta şok bir gelişme yaşandı.
Bugün yapılan antrenmanda çift kale maçın sonunda siyah-beyazlı takımın ara transfer döneminde Shakhtar Donetsk'ten satın alma opsiyonuyla birlikte 6 aylığına kiraladığı Dentinho sakatlandı. Kalçasında ağrı hisseden Dentinho'nun MR'ı çekildi.
Brezilyalı oyuncunun kasında yırtık şüphesi olduğu, durumunun MR'dan sonra netlik kazanacağı öğrenildi.
uAburak89
03.Şubat.2013, 18:44
Beşiktaş'ın yeni transferi Dentinho, antrenmanda sakatlandı. Kalça kasığında yırtılma olan futbolcu 1 ay sahalardan uzak kalacak.
mustangshelby
03.Şubat.2013, 18:47
arkadaş bu sakatlıklardan çektiğimiz nedir ya kurban kestik olmadı dua ettik olmadı kurşun mu döktürsek gözmü var üzerimizde gözü olanın gözü çıksın :D
Ralph
03.Şubat.2013, 18:47
Kurşun döktürmek lazım bizim kulübe :)
anil luque
03.Şubat.2013, 18:50
Kalça kasığı neresidir nasıl yırtılır arkadaş anlamak güç.
mustangshelby
03.Şubat.2013, 18:50
Nevzat Demir Tesisleri Sakatlama Merkezi.
Sakatlamak istediğiniz futbolcuyu maçta parçalamaya gerek yok verin bize direk yırtalım.
İrtibat: 021......... :)
Ralph
03.Şubat.2013, 18:51
Kalça kasığı neresidir nasıl yırtılır arkadaş anlamak güç.
Oyuncu bize geldikten sonra kafa kasığı bile yırtılır, problem o değil Anılım :)
Ralph
03.Şubat.2013, 19:19
@Muratozen1903
Hastanedeki adam suratima bakarak Besiktasli misin dedi. Gulumsedim ve hosgeldin dedi.
:D Arkadaş ya içler acısı bir haldeyiz nedir bu sakatlık durumları
eXcitinG
03.Şubat.2013, 19:30
Yakında Beşiktaşı tutan bizLerde yoLda yürürken kasık yırtığı ya da çapraz bağ yırtıLma probLeminden doLayı sakatLanırsak hiç şaşırmam...
ozan42
03.Şubat.2013, 19:47
Artık bu kadarına fazla saglık ekıbının gozden gecırılmesı gerek
GeNç KaRTaL
03.Şubat.2013, 19:52
Arkadaş bu nedir yahu.Böyle bir şey olamaz.Yönetimin acilen bu işe bir el atması lazım.Kondisyonerleri mi değiştiriyorlar,sağlık ekibini mi,yoksa toptan teknik heyeti mi bilmiyorum ama bu konunun derinlemesine araştırılması gerekiyor.Tek tek gidiyor resmen adamlar.Zaten bir ton problememiz var.Bir de oyuncular patır patır sakatlanırsa mümkün değil başarı elde etmemiz.
anil luque
03.Şubat.2013, 19:53
Kas yırtıkları aşırı zorlanmadan olur benim bildiğim. Kondisyoner mi fazla yükleme yapıyor yoksa oyuncularımıızın hepsi mi ters hareket yapmada ustalar bilemedim.
darkkobal123
03.Şubat.2013, 20:09
Bu kaçıncı sakatlık Allah aşkına yeter ya. Ne biçim teknik heyet, ne biçim sağlık ekibidir bunlar anlamadım ki.
europeanconquer
03.Şubat.2013, 20:11
Tam ibretlik bir sağlık ekibi ve kondisyoneri var sanırım Beşiktaş'ın,her şeyi sağlık ekibinde aramamak lazım demek ki kondisyonerde de sıkıntı var.
zeck17
03.Şubat.2013, 20:14
Beşiktaş sakatlar ilk 11i
4-4-2
Forvetler:Almeida-Mustafa Pektemek
Orta Saha:Uğur boral-Muhtemel Sakat-Muhtemel Sakat-Dentinho(ters ayak)
Defans: İsmail Köybaşı Muhtemel Sakat-Muhtemel Sakat-Muhtemel Sakat
İlerleyen günlerde kadro oturmaya başlar
fotosuki
03.Şubat.2013, 20:55
Kesin Veli'nin işi bu. Vermiştir kalçasını eline. :D
pele96
03.Şubat.2013, 21:35
Korkuyorum sırf Beşiktaşlı olduğum için yolda yürürken çapraz bağlarımın kopmasından.
Facebookta gordum fakat durumumuz bu kadar vahim.
footballer33
03.Şubat.2013, 22:33
Sağlık ekibinin ve kondisyonerlerin bu camiada ne iş yaptıklarını çok merak ediyorum yahu! Artık bazı şeyleri söylemekten dilimizde tüy bitti. Konuşacak bir şey bulamıyorum!
Ralph
05.Şubat.2013, 15:52
Beşiktaş Kulübü Eski Kondisyoneri ve şu anda ise Mustafa Denizli antrenörlüğünde Çaykur Rizespor'da kondisyoner olarak görev yapan Stefano Moreno, Beşiktaş'ta yaşanan sakatlıkların nedenleri ile ilgili HABER1903'e açıklamalarda bulundu.
Stefano, HABER1903'e yaptığı açıklamada;
-BU TEST, SAKATLIK RİSKİNİ ÇOK AZALTIYOR-
Cybex cihazı ile futbolculara test yaptıklarını dile getiren Stefano Moreno; "Ben şu anda Beşiktaş'ın nasıl çalıştığını bilmiyorum. Ama bizim nasıl çalıştığımızı çok iyi biliyorum. Sakatlıklarda her şey neden olabilir. Bir sebep söylemek zor. Zemin olabilir, daha önemlisi ise idman programı sakatlıklarda etkili olabilir. Hangi kuvvette idman yapılıyor, o da çok önemli. Mustafa hoca, Cybex diye bir cihaz getirtti. Türkiye'de ilk defa biz o cihazı kullandık. Beşiktaş'ta bu cihaz var ve biz bunu çok kullandık. Bu cihaz, özellikle bağların sakatlığı açısından çok önemli bir sistem. Bu test yapıldıktan sonra bacak adeleleri arasında hangi denge olduğunu görebiliyorsun. Mesela o oyuncuya ne kadar kuvvet gerektiğini bu testten tespit ediyorsun. Kaslar arasında arasında bir oran olması gerekiyor. Bu oran düzgün olmazsa eğer özel bir çalışma gerekiyor. Bir bacak daha fazla çalışırken, bir bacak daha az çalışıyorsun. Arka adele ya da ön adeleye ne kadar kuvvet gerektiğini inceliyorsun. Bu gibi bir çok şeyin görüldüğü önemli bir test. Ona göre de özel bir program hazırlıyoruz. Biz Beşiktaş'tayken böyle çalışıyorduk. Şimdi Çaykur Rizespor'da da böyle çalışıyoruz. Kuvvet dengelemek ve sakatlık öncesi sorunları önceden görmek için bu testi yapıyoruz. İdman başlamadan 1 saaat önce futbolcular gelerek bu testi yapıyoruz. Avustralya'da çok ciddi bir araştırma yaptılar. Bu testin sakatlık riskini çok azalttığı ortaya çıktı." dedi.
-BİZ BUNLARA DİKKAT ETTİĞİMİZ İÇİN SORUN YAŞAMADIK-
Adele ve bağ sakatlıklarında iki sebebin olabileceğini ifade eden Moreno; "Adele ve bağ sakatlığında iki sebep olabilir. Birincisi, kuvvet eksikliği ya da dengesiz kuvvet olabilir. İkincisi ise esneme hareketlerini yeterince yapmamaktan kaynaklanır. Ancak bazı takımlarda bütün oyuncular aynı esneme hareketlerini yapıyor. Bu bene çok yanlış. Her futbolcunun kas durumu o anda aynı değildir. Bence bireysel olarak bu hareketler yaptırılmalı. Bizim zamanımızda biz bunlara dikkat ettiğimiz için fazla sorun yaşamadık." dedi.
-BUNLARA DİKKAT EDİLİRSE SAKATLIK ORANI DÜŞER-
Futbolcuların sakatlanmaması için üç önemli faktöre dikkat etmesi gerektiğini belirten Stefano Moreno; "Bir futbolcunun sakatlanaması için üç önemli faktör vardır. Birincisi yaptığı idmanlar, ikincisi idman sonrası dinlenme, üçüncüsü ise beslenmedir. Eğer bir futbolcu bu üç faktöre dikkat ederse sakatlık oranı en düşük seviyede olur. Ben Beşiktaşlı futbolcular ile görüştüğümde yaptıkları antrenmanı sormuyorum. Çünkü bu benim işim değil. Ben şu anda ise sadece bizim çalışma yöntemimizi aktardım." diyerek sözlerini tamamladı.
Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
Ralph
05.Şubat.2013, 18:36
Bu adamın mimikleri öldürüyor beni :D
http://img16.imageshack.us/img16/2791/ekranalntsnuc.png (http://img16.imageshack.us/i/ekranalntsnuc.png/)
pele96
05.Şubat.2013, 19:07
Sinan Bolat kadro disi kalmis diyorlar sezon sonuda sozlesmesi bitiyormus biz alsak hic fena olmaz.McGregor yetersiz.
ozan42
05.Şubat.2013, 21:53
http://img16.imageshack.us/img16/2791/ekranalntsnuc.png (http://img16.imageshack.us/i/ekranalntsnuc.png/)
Veli kavlak zaten adam sahoş gibi oynuyor tipe bak :D:D:D
footballer33
06.Şubat.2013, 00:01
Yerli Gattuso! :roll:
darkkobal123
06.Şubat.2013, 00:19
Yerli Gattuso! :roll:
Güzel tespit abi. :D
pele96
06.Şubat.2013, 15:36
Sinan Bolat kadro disi kalmis diyorlar sezon sonuda sozlesmesi bitiyormus biz alsak hic fena olmaz.McGregor yetersiz.
Kaynak
(http://www.fanatik.com.tr/besiktasta-transfer-bitmiyor_3_Detail_33_294751.htm)
Duydu sesimi Fikret Orman.
anil luque
06.Şubat.2013, 15:53
Çok iyi olur. Cenkle ikisine emanet eder Alan'a da teşekkür ederiz.
Ralph
06.Şubat.2013, 15:53
Kaynak
(http://www.fanatik.com.tr/besiktasta-transfer-bitmiyor_3_Detail_33_294751.htm)
Duydu sesimi Fikret Orman.
Gözünü seveyim sende kaldır şunun fotosunu avatarından :D Sinir oluyorum görünce
manager725
06.Şubat.2013, 16:08
Fanatikte Cem Dizdar Beşiktaş Canlı programı yapıyor.
Mamadou
06.Şubat.2013, 17:00
Milli takım kampında Necip de sakatlanmış. Yakında taraftar çıkacak sahaya oynamak için. Takım iyice revire döndü.
http://image.haber7.com/fotogaleri/haber7/album/a3627972041.jpg
:D
Ralph
06.Şubat.2013, 18:47
Hiç sevmiyorum bi teknik direktörün böyle kılıklara girmesini. Ağırlığı olması lazım bir teknik direktörün. Şaklabanlık bu.
europeanconquer
06.Şubat.2013, 19:06
Şaklabanlık değil,belli ki bir ülkenin yerel kıyafeti ve hediye getirilmiş o da kırmamak adına giymiş olabilir,çünkü yanında ki kişi pek Türk gibi durmuyor hafif çekiklik var gözlerdinde.Tabi buna göre Samet Aybaba'da Türk olmuyor :n:
Dediğim gibi;
http://skorer.milliyet.com.tr/besiktas-a-kirgiz-ziyaretciler/besiktas/detay/1665390/default.htm
Ralph
06.Şubat.2013, 19:10
Şaklabanlık değil,belli ki bir ülkenin yerel kıyafeti ve hediye getirilmiş o da kırmamak adına giymiş olabilir,çünkü yanında ki kişi pek Türk gibi durmuyor hafif çekiklik var gözlerdinde.Tabi buna göre Samet Aybaba'da Türk olmuyor :n:
Dediğim gibi;
http://skorer.milliyet.com.tr/besiktas-a-kirgiz-ziyaretciler/besiktas/detay/1665390/default.htm
Medya önünde yapılması şaklabanlık. Gitsin özel evinde konuk ederken giysin. Bu şekilde malzeme olmaya gerek yok ki.
europeanconquer
06.Şubat.2013, 19:13
Beşiktaş'ın Kırgızistan'da ki futbol okulu ziyaret etmiş abi,ne evi yahu ? :D
Ralph
06.Şubat.2013, 19:29
Beşiktaş'ın Kırgızistan'da ki futbol okulu ziyaret etmiş abi,ne evi yahu ? :D
Her neyse işte demek istediğimi anlatabildim ben galiba :)
footballer33
06.Şubat.2013, 19:51
Milli takım kampında Necip de sakatlanmış. Yakında taraftar çıkacak sahaya oynamak için. Takım iyice revire döndü.
Sadece 1 (yazıyla bir) futbolcu veriyoruz milli takıma ve o da sakatlanıyor. :icon_eek: Kimin ahını aldık acaba? :icon_evil:
manager725
07.Şubat.2013, 14:35
Beşiktaş Kayserispor maçından sonra İsveç'in Solna takımıyla maça çıkacakmış.Bu maçtan sonra İnönü yıkılıyor.Bütün izinler tamamlanmış.(Kapasite 42.00).Umarım kapalı bir stad yaparlar.(tamamı değil tabiki:))Deniz kenarı rüzgar oluyor,soğuk oluyor.Modern bir stad olur inşallah...
manager725
07.Şubat.2013, 14:39
Bu şekilde yapılacaksa hiç yapılmasın daha iyi :
http://www.dumanhaber.com/wp-content/uploads/2012/02/inönü-stadı-projesi.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.google.com.tr% 2Furl%3Fsa%3Di%26rct%3Dj%26q%3D%26esrc%3Ds%26frm%3 D1%26source%3Dimages%26cd%3D%26cad%3Drja%26docid%3 DaQcGAe7eL1avjM%26tbnid%3DiLAKGHYvePWNcM%3A%26ved% 3D0CAUQjRw%26url%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.dumanhab er.com%252Fbasbakan-onayi-verdi-iste-yeni-inonu-stadi.html%26ei%3DtIMTUYe0CMHL4ATGu4HIBQ%26bvm%3Db v.42080656%2Cd.bGE%26psig%3DAFQjCNGDukSHEkLxDPy4AB QjAn-6UymEhA%26ust%3D1360319790323340)
Şimdiye kadar gördüğüm en iyi tasarım bu: (Daha iyisi de olabilir.) :
http://www.haberbiz.com/haber_resimleri/yeni_inonu_kartal_gorunumlu__4757_550_300.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.google.com.tr% 2Furl%3Fsa%3Di%26rct%3Dj%26q%3D%26esrc%3Ds%26frm%3 D1%26source%3Dimages%26cd%3D%26cad%3Drja%26docid%3 DONtYi2P4TZBPOM%26tbnid%3Da8588UzWiInSYM%3A%26ved% 3D0CAUQjRw%26url%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.haberbiz .com%252Finonu-spor-haber-4757.html%26ei%3DPoQTUeOOGIz64QTi8oCQAg%26bvm%3Dbv .42080656%2Cd.bGE%26psig%3DAFQjCNGDukSHEkLxDPy4ABQ jAn-6UymEhA%26ust%3D1360319790323340)
manager725
07.Şubat.2013, 15:30
Belçika'nın HNL gazetesi; M.City, PSG ve Chelsea'nin şu andaki şartlarda gelecek sezon Avrupa kupalarında olmayacağını iddia ederken, bu sezon ceza alan Malaga ve Beşiktaş'ın gelecek sezonda da Avrupa'da olmayacağının altını çizdi. Malaga'nın gelecek sezon Avrupa'da olmayacağı resmen açıklanmıştı.
pele96
07.Şubat.2013, 17:57
Belçika'nın HNL gazetesi; M.City, PSG ve Chelsea'nin şu andaki şartlarda gelecek sezon Avrupa kupalarında olmayacağını iddia ederken, bu sezon ceza alan Malaga ve Beşiktaş'ın gelecek sezonda da Avrupa'da olmayacağının altını çizdi. Malaga'nın gelecek sezon Avrupa'da olmayacağı resmen açıklanmıştı.
%150 kar etmedik mi biz daha ne olacak? Anlamadigim Avrupaya borclarimiz icin gidemiyoruz ama gidersek daha rahat kapatiriz borclarimizi.Devre arasi yapilan transferlerde seneye ki avrupa kupalari icin edildigi acik.
fotosuki
07.Şubat.2013, 22:18
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, futbol takımıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Orman, son zamanlarda futbol takımında yaşanan sakatlıkların sadece sağlık ekibine bağlanmaması gerektiğini söyledi.
Akaretler'deki kulüp binasında Fleetcorp firmasıyla yapılan sponsorluk anlaşmasından sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fikret Orman, yaşanan sakatlıkları önlemek için futbolcuların da kendilerine verilen idman programına uyması gerektiğini dile getirdi.
Sakatlıklara birçok etkenin neden olduğunu vurgulayan başkan Orman, ''Bu konuya sadece sağlık kurulu olarak bakmamak gerekiyor. Futbolcularımız profesyonel oyuncular ve idman programlarını takımla beraber olmadan da yapmalılar. İdmanlarını gereği gibi yapmayıp sonra da sakatlıklar yaşanıyor. Bunlar da etkenlerden bir tanesi. Sakatlıklar üst üste gelince herkes farklı yerlere çekmeye çalışıyor, ama bunlara çok katılmıyorum. Ellerindeki programı doğru dürüst, layıkıyla yapan sporcularımıza iş düşüyor'' şeklinde konuştu.
''LİGDE HENÜZ BİR ŞEY BİTMİŞ DEĞİL''
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'dan memnun olduklarını belirten başkan Orman, ligde liderin 5 puan gerisinde olduklarını ve henüz bitmiş bir şeyin olmadığını söyledi.
Fikret Orman, günlük sonuçlardan çok, sürekliliğin olması gerektiğinin altını çizerek, ''Samet Aybaba'dan memnunuz. Hocamız Beşiktaş'ın içinden gelen, çok kariyerli, düzgün ve her şeyden önemlisi iyi bir insan. Takımın da lideridir. Ligde liderin 5 puan gerisindeyiz. Bu puan farkı da kapanmayacak bir şey değil. Bizim için şampiyonluktan daha önemli olan sahada mücadele eden, alnının terini formasına akıtan bir takım oluşturmaktır. Bazı şanssızlıklar yaşadık, hakem hataları, sakatlıklar ve bireysel hatalar gibi... Ama yolun başındayız. Hiçbir şey bitmiş değil bizim için'' dedi.
Sanica Boru Elazığspor ile 9 Şubat Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları maça da değinen başkan Orman, ''Elazığ'da yaptırdığımız bir okulumuz var. Onu ziyaret edeceğiz, ardından da maça gidip hayırlı bir skorla döneceğiz. Buna inanıyorum'' diye konuştu.
''AVRUPA KUPALARINA KATILMAMIZDA BİR SIKINTI YOK''
Yurt dışı kaynaklı bazı yayın organlarında Beşiktaş'ın gelecek sezon da Avrupa kupalarına katılamayacağına ilişkin haberlerin çıktığının sorulması üzerine de başkan Orman, ''Her yapılan habere açıklama yapacak durumda değiliz. Biz Avrupa kupalarına katılmak için değil, Beşiktaş'ın itibarı açısından tüm yükümlülükleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Herkesin de malumu, geçmişten gelen bir borç yükümüz var. Bunların yüzde 60-70'ini çözdük. Gelecek sezon için bizim açımızdan gözüken bir sıkıntı yok'' cevabını verdi.
Son olarak stat konusuna da değinen Fikret Orman, ''Kamuoyunu beklentide tutup, herhangi bir aksilikte insanları çöküntüye uğratmak istemiyorum. Biz işimizi yapacağız, sonra açıklayacağız. Artık son 100 metrelere geldiğimizi ifade edebilirim'' diyerek sözlerini tamamladı.
ntvspor
titates1
07.Şubat.2013, 23:26
o tarihi yapıların üstüne korkuluk gibi çöken iğrenç gökdelenlerden tiksindiğim kadar , yine o dokuya zarar verecek modern bir staddan da tiksinicem.
keşke gidip başka yere yapsalar stadı inönü öyle kalsa
LaigLeNoiR
07.Şubat.2013, 23:28
o tarihi yapıların üstüne korkuluk gibi çöken iğrenç gökdelenlerden tiksindiğim kadar , yine o dokuya zarar verecek modern bir staddan da tiksinicem.
Vallahi aslında ben hiç yeni stad istemiyorum stadın o tarihi havasını seviyorum ben.
fotosuki
07.Şubat.2013, 23:32
Lua Lua 2 maç ceza almış.
manager725
08.Şubat.2013, 00:05
Vallahi aslında ben hiç yeni stad istemiyorum stadın o tarihi havasını seviyorum ben.
Artık çok eski ama dünyada böyle stadlar kalmıyor.Çok açık.
manager725
08.Şubat.2013, 00:07
Stad dünyanın en güzel yerinde başka yere yapılması çok saçma olur.Tarihi dokuya zarar vereceğini zannetmiyorum,yeni stad aynı yere yapılmak zorunda.
titates1
08.Şubat.2013, 00:28
Stad dünyanın en güzel yerinde başka yere yapılması çok saçma olur.Tarihi dokuya zarar vereceğini zannetmiyorum,yeni stad aynı yere yapılmak zorunda.
dünyanın en güzel yerinde bir stad olması saçma zaten ama en azından şu anki hali tarihi bir yapı konumunda ve oranın artık simgesi bir parçası , yeni bir stad yapılırsa aynı yere çok kötü olacak , hiç içime sinmiyor yani , kendi kulübüm de olsa aynı şeyi söylerdim.İstanbul'un tarihi silüetine gün geçtikçe yeni ucubeler ekleniyor , maalesef bu da bir yenisi olacak.
manager725
08.Şubat.2013, 01:59
dünyanın en güzel yerinde bir stad olması saçma zaten ama en azından şu anki hali tarihi bir yapı konumunda ve oranın artık simgesi bir parçası , yeni bir stad yapılırsa aynı yere çok kötü olacak , hiç içime sinmiyor yani , kendi kulübüm de olsa aynı şeyi söylerdim.İstanbul'un tarihi silüetine gün geçtikçe yeni ucubeler ekleniyor , maalesef bu da bir yenisi olacak.
Orası zaten gökdelen dolmuş durumda. Yeni bir stad güzel olabilir.Tarihi mekan yanında Türkiye'nin en eski kulübü Beşiktaş'ın yeni stadı.
Mamadou
08.Şubat.2013, 04:00
Yeni stad ayağına kulüp eldeki stattan olmasa bari. Bu işin sonunda başka yere yeni bir stad yapılırsa şaşırmam.
RaSenGan
08.Şubat.2013, 16:01
Orası zaten gökdelen dolmuş durumda. Yeni bir stad güzel olabilir.Tarihi mekan yanında Türkiye'nin en eski kulübü Beşiktaş'ın yeni stadı.
O zaman da çok göze batar.Tarihi mekanların içinde bi tane modern bir stad olucak.Ama şu an baktığımızda o stad o bölgenin bir parçası.Oranın tarihi güzelliğiyle iç içe.Yenisi yapıldığında sırıtıcaktır.
barahir
08.Şubat.2013, 16:05
Otantik görünümlü Modern bir stad yapmak çok zor olmasa gere.
LaigLeNoiR
09.Şubat.2013, 01:35
Elazığ deplasmanına giderken Otobüs;
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/307459_488199537882242_84712872_n.jpg
darkkobal123
09.Şubat.2013, 01:48
Çok yaratıcıyız. :D Allah kaza bela vermesin, hayırlı yolculuklar.
footballer33
09.Şubat.2013, 03:03
Şaka maka, sonunda İnönü de yıkılıyor be! 3 Mart'taki F.Bahçe maçında hatıra olarak bir koltuk alıp getirmek lazım eve. :icon_smile:
darkkobal123
09.Şubat.2013, 03:16
Sonunda yıkılıyor, muhteşem bir akustik bekliyorum.
pele96
09.Şubat.2013, 03:42
Inonude mac izlemek nasip olmayacak artik yeni stadta insallah.
Nocna Mora
09.Şubat.2013, 04:32
Aynı yapının biraz daha modern halinin yapılması taraftarıyım. Tribün açıları falan değişmesin. Aynı böyle kalsın. Yeni stadlarda maç izlemek haz vermiyor insana. Tribünler olayın dışında kalıyor yani. Mesela Türk Telekom Arena.
ozan42
09.Şubat.2013, 07:19
İnşallah su yukardakı gıbı seffaf cam kaplamalı bır stad olur bırde umarım yerı degısmes Beşiktaş Beşiktaşındır. bu arada Elazıspor macında basarılar karrtalım saldırr parcalaaaaa:D
Ralph
09.Şubat.2013, 13:53
Şaka maka, sonunda İnönü de yıkılıyor be! 3 Mart'taki F.Bahçe maçında hatıra olarak bir koltuk alıp getirmek lazım eve. :icon_smile:
Herkes götürüyormuş o maç sonrası bir koltuk, maç bitince statda koltuk kalmıyormuş falan :icon_biggrin:
LaigLeNoiR
09.Şubat.2013, 14:24
Şu yaşıma geldim İnönü'de bir maç izlemekti en büyük hayalim, yıkılacaksa eğer yıkılana kadar bir maça gitmek şart oldu.
Gncl1905
09.Şubat.2013, 14:51
Beşiktaşlılara tavsiyem ne yapıp ne edip bir maça gitmeleri. ASY'ye gidemedim ben içimde kaldı.
footballer33
09.Şubat.2013, 15:30
Herkes götürüyormuş o maç sonrası bir koltuk, maç bitince statda koltuk kalmıyormuş falan :icon_biggrin:
Benim gibi, İstanbul dışından gelip bu sezon bir daha İnönü'ye gidemeyecek olan herkes yapabilir bunu, mümkündür. :icon_smile:
darkkobal123
09.Şubat.2013, 16:02
İnönü'de ki ilk ve tek maçım ; http://www.ntvmsnbc.com/id/25011513/
Bu senede gitmek istiyorum.
titates1
09.Şubat.2013, 18:42
Asy'nin koltukları yakacıkta , istikbal'in ikinci el mağazasında falan satılıyor 3-5 ay önce gittiğimde hala 4-5 tane vardı , onun gibi olursa çalmaya falan gerek yok ...
ayrıca , liverpool maçında İnönüdeydim , yanlışlıkla numaralı tribüne girdik bilmediğimizden , biletsizdik çünkü , daha sonra numaralı tribünde amigoluk yapmıştım resmen =) o gün televizyonda , bugün tribün olayı bitti demişlerdi , eniştem arayıp söylemişti , çok güzel bir anımdır , üzülüyorum değişecek olmasına , farklı bir atmosferi var gerçekten.
Kaka Leite
09.Şubat.2013, 18:46
İnönü de 3 maça falan gittim ama en fenası Beşiktaş - Galatasaray ertelenen maçtı. Baya bir ıslanmıştık ne var ki 5-6 saat erken gidiyorsun :icon_biggrin:
GeNç KaRTaL
09.Şubat.2013, 18:59
İnönü de 3 maça falan gittim ama en fenası Beşiktaş - Galatasaray ertelenen maçtı. Baya bir ıslanmıştık ne var ki 5-6 saat erken gidiyorsun :icon_biggrin:
Benden çok gitmişsin la.:icon_biggrin: Ben 2 kere gittim,ikisinde de puan kaybettik gerçi.
kalemci
09.Şubat.2013, 19:02
2005'ten geçen seneye kadar her sene 2 kez gittim İnönüye. İki senedir gidecek vakit bulamadım pek. İnönüde ilk gittiğim maç ise Pascal'ın tombala maçıydı :D
Kaka Leite
09.Şubat.2013, 19:02
Benden çok gitmişsin la.:icon_biggrin: Ben 2 kere gittim,ikisinde de puan kaybettik gerçi.
3'ü de derbi idi.
Güzel oluyor derbilerde ya.
Nedvedmania
09.Şubat.2013, 19:20
Ben 1 kere gittim o da abimin mezuniyet töreniydi :D
Ralph
10.Şubat.2013, 23:56
İbrahim Toraman'ın milli takıma girebilmesi için ne yapması lazım?
darkkobal123
11.Şubat.2013, 00:10
İbrahim Toraman'ın milli takıma girebilmesi için ne yapması lazım?
Fenerbahçe veya Galatasaray'a transfer olması lazım.
uAburak89
11.Şubat.2013, 00:14
Stoper olarak diyorsanız, bence çok kötü bir stoper İbrahim Toraman. Yıllardır da böyle. Bu sene ön liberoda iyi iş yapıyor, o açıdan diyorsanız bilemiyorum neden düşünülmüyor.
Alicanfmfan
11.Şubat.2013, 01:28
İşte skor yorumculuğu ve bakış açısı olduğu için futbolumuz yerlerde. Adam goller atıyor diye takıma mı çagıralacak. Hee çağırılabilir ama takımda oynamaz bence.
Beşiktaş maçlarını izleyin İbrahim Toraman'ın kademelerine dikkatli bakın.
Ralph
11.Şubat.2013, 01:35
İşte skor yorumculuğu ve bakış açısı olduğu için futbolumuz yerlerde. Adam goller atıyor diye takıma mı çagıralacak. Hee çağırılabilir ama takımda oynamaz bence.
Beşiktaş maçlarını izleyin İbrahim Toraman'ın kademelerine dikkatli bakın.
Tamamen bir ön yargı yorumu yazmışsın dostum. Toraman'ın bu sene ne kadar iyi olduğunu cümle alem biliyor. Biraz kritiğini yapman gerekiyor bu durumun sanırım.
Alicanfmfan
11.Şubat.2013, 01:39
İzlediğim bütün Beşiktaş maçlarında Toraman'ın kademeleri evlere şenlikti. Ön liberoda daha iyi gözüktü. Bilmiyorum izlemediğim maçlarda belki 4x4'lüktü.
Ralph
11.Şubat.2013, 01:41
İzlediğim bütün Beşiktaş maçlarında Toraman'ın kademeleri evlere şenlikti. Ön liberoda daha iyi gözüktü. Bilmiyorum izlemediğim maçlarda belki 4x4'lüktü.
Tamam bende ön libero için konuşuyorum zaten :) Stoper mevkiinde yıllardır aksaklıklar yaşadı. Adam resmen futbolunun olgunluk çağında mevki değiştirdi. Buda çok enteresan bir şey. En azından milli kadroya alınıp oynatılamaz mıydı? O rezil Türkiye kadrosu içerisinde kendisine yer bulamaz mıydı? Bakın Oğuzhan'ı söylemiyorum bile :)
Alicanfmfan
11.Şubat.2013, 01:43
Yıllardır adını söylesen herkesin direk stoper dediği adamı alıp mevkisinin dısında oynatmak abes olur. Tamam ön liberoda iyi olabilir daha zamanında Selçuk İnan'ın neden oynatılmadıgını sorarken, Toraman'ın gelip şap diye ön libero da oynaması saçma olurdu. Bu sene ki Topal'dan daha verimli olur orası ayrı.
Ralph
11.Şubat.2013, 01:46
Yıllardır adını söylesen herkesin direk stoper dediği adamı alıp mevkisinin dısında oynatmak abes olur. Tamam ön liberoda iyi olabilir daha zamanında Selçuk İnan'ın neden oynatılmadıgını sorarken, Toraman'ın gelip şap diye ön libero da oynaması saçma olurdu. Bu sene ki Topal'dan daha verimli olur orası ayrı.
Ben sana bir şey söyleyeyim mi? Al Toraman'ı şak diye yerleştir milli takım ön liberosuna, kemikleşmezse ortasaha ben de bir şey bilmiyorum. Tutturmuşlar bi grubetçi sevdasına. Önce kendi ligimizdeki oyuncularımıza bir bakalım. Ön libero için konuşmuyorum sadece.
Alicanfmfan
11.Şubat.2013, 01:50
Ya ben zaten Milli Takım oyuncu seçimlerini savunmuyorum ki. Aksine inanılmaz derecede yanlış. Ben sadece Toraman hakkında fikrimi belirttim.
darkkobal123
11.Şubat.2013, 16:09
Aslında çok uzun yıllar orta sahada oynatılmalıydı, geç kalındı.
GeNç KaRTaL
11.Şubat.2013, 16:56
Muhammed'in 2 gol attığı maçta az önce A2 takımımız Galatasaray A2'yi 3-1 yendi.Muhammed'in golleri güzeldi.
http://s7.directupload.net/images/130211/zzal6aka.swf
http://s7.directupload.net/images/130211/bkzrev3s.swf
Ralph
11.Şubat.2013, 16:59
Muhammed öttürmüş yahu :)
LaigLeNoiR
11.Şubat.2013, 17:09
72'den sonra mı maçı çevirmişler. Helal olsun.
anil luque
11.Şubat.2013, 17:25
Muhammet A2 ligine fazla geliyor A takıma da yetemiyor. Biraz daha fiziğini geliştirdiği vakit mükemmel olacak.
fotosuki
11.Şubat.2013, 17:31
Aynı hafta hem a takımda hem de a2 takımında oynanabiliyor mu?
Ralph
11.Şubat.2013, 17:32
Muhammet A2 ligine fazla geliyor A takıma da yetemiyor. Biraz daha fiziğini geliştirdiği vakit mükemmel olacak.
Son 2 yılda alt liglere kiralık verilseydi şimdi as oynuyor olurdu bana kalırsa.
LaigLeNoiR
11.Şubat.2013, 17:41
Aynı hafta hem a takımda hem de a2 takımında oynanabiliyor mu?
Bu maçın haftası sanırım bu hafta olarak geçiyor, A takımda oynarken geçen hafta diye oynadı. Bu hafta sonu A takımın maçına çıkamaz ama. Benim tahminim bu yönde en azından.
footballer33
11.Şubat.2013, 18:14
Muhammed'in 2 golü de çok güzel; ama 2. gole bittim. Köşeye lap diye oturtmuş topu. Anıl'a da katılıyorum. Fiziğini geliştirirse, A takımın değişilmezi olur.
darkkobal123
11.Şubat.2013, 19:43
1-0 geriden gelip, 70'den sonra maç çevirmek büyük başarı. Helal olsun çocuklar ! Muhammed'in gollerini çok beğendim. Artık yavaş yavaş 15-20 dakika da olsa oynatmalıyız.
manager725
11.Şubat.2013, 20:42
http://icube.milliyet.com.tr/Skorer600x298/2013/02/11/bernabeu-da-sadece-besiktas-pankarti-3030704.Jpeg
İspanya Ligi'nin devi Real Madrid'in maçlarını oynadığı Santiago Bernabeu'da Beşiktaş pankartı açıldı.
80 bin kişilik statta siyah-beyazlı bir taraftar 'Sadece Beşiktaş' pankartı açarak dikkatleri üzerine çekti.
footballer33
12.Şubat.2013, 01:37
http://s7.directupload.net/images/130211/vhwvmecp.swf
Filip Yobo... :icon_biggrin:
anil luque
12.Şubat.2013, 01:43
yok ben yobo hahah :D
Ralph
12.Şubat.2013, 01:45
Çok iyi ya ahahaha :D
erdem344
12.Şubat.2013, 02:05
Yobo değil öğrenemediniz hala yabo dayı :D :D :D
http://s7.directupload.net/images/130211/vhwvmecp.swf
Filip Yobo... :icon_biggrin:
hiç gülceğim yoktu ya :D yok ben yobo :D
ozan42
12.Şubat.2013, 03:26
HAhahaha holoskoda cok cakal he :D
footballer33
12.Şubat.2013, 10:57
http://icube.milliyet.com.tr/Skorer600x298/2013/02/11/bernabeu-da-sadece-besiktas-pankarti-3030704.Jpeg
İspanya Ligi'nin devi Real Madrid'in maçlarını oynadığı Santiago Bernabeu'da Beşiktaş pankartı açıldı.
80 bin kişilik statta siyah-beyazlı bir taraftar 'Sadece Beşiktaş' pankartı açarak dikkatleri üzerine çekti.
Çok gururlandım. İnşallah, aynı pankartı Camp Nou'da da görürüz. :icon_cool:
Holosko videosundaki genç de, çok saf yahu! Holosko, çocuğa 'ben jokeyim' dese inanacak çocuk, o derece. :D
darkkobal123
12.Şubat.2013, 16:03
Çok sempatik adam, iyi güldüm. :D
petrol_fb12
12.Şubat.2013, 21:54
Tam da bu sırada Gekas’ın menajeri devreye girdi ve Yunan futbolcunnu neden bu kadar kızgın olduğunu anlattı: Devre arasında Beşiktaş ile görüştük. Fakat Samet Aybaba, Gekas’ı son anda istemedi. Özellikle Almeida sakatlandıktan sonra ciddi şekilde Gekas’ı istemişlerdi. Fakat Aybaba’nın yakın arkadaşı olan Mesut Bakkal, ‘bu oyuncu sakat, alma’ demiş.
Mesut Bakkal kazığı desek yeridir.
manager725
13.Şubat.2013, 18:34
Beşiktaş'ta belki de en köklü ve yeni değişiklikler 24 Şubat'ta yapılacak genel kurul'da açıklanıyor. İnönü Stadı'nın yeni hali kapasitesi, hangi şirketin yapacağı belli oluyor. Ayrıca basketbol şubesini anonim şirket olarak ayrılıyor.
uAburak89
14.Şubat.2013, 19:22
Oğuzhan sakatlanmış, 3 hafta.
anil luque
14.Şubat.2013, 19:27
Cidden enteresan bir olay ya. Nasıl olabiliyor bu kadar anlam veremiyorum.
uAburak89
14.Şubat.2013, 19:33
Sakatlıkların çoğu antremanda oluyor, sağlık ekibinden ziyade antreman sistemi ve teknik ekipte bir sıkıntı var gibi.
footballer33
14.Şubat.2013, 19:34
7. sakatı da verdik. Ha gayret, ilk 11'e 4 futbolcu kaldı.!
X
X - X - X - İsmail
Dentinho - Necip - Oğuzhan - Uğur
Pektemek - Almeida
:icon_eek: :icon_evil:
EDİT:
Üstteki isimlerin dışında Toraman da cezalı. G.Antep maçında böyle bir şey denenebilir mi acaba?
Mc Gregor
Hilbert - Ersan - Escude - E.Özkan
Veli - Sivok
Olcay - Fernandes - G.Süzen
Holosko
Cenk, Hasan, Erkan, Muhammed, Niang, Sinan, M.Akyüz...
İşler iyi gitmezse; Escude çıkar, Niang girer. Sivok stopere, Fernandes geriye, Olcay ortaya, Holosko sağ açığa... :icon_confused:
Oceanus
14.Şubat.2013, 20:10
Fm de bu kadar sakatlık olmuyor valla :D
Deus Dominus
14.Şubat.2013, 20:14
Olduğu zaman da bug diyorlar :) Roland Koch gibi bir adam lazım Beşiktaş'a. Zamanında vardı, nasıldı takım, herkes diriydi.
footballer33
14.Şubat.2013, 20:26
Olduğu zaman da bug diyorlar :) Roland Koch gibi bir adam lazım Beşiktaş'a. Zamanında vardı, nasıldı takım, herkes diriydi.
Samet Aybaba geldi, Koch'u yollatıp 'arkadaşı' Ersin Aka'yı getirdi kondisyoner olarak. Sakatlıklar için de çıkıp 'futbolcular kendini aşırı zorluyor, özel hayatlarına da dikkat etmiyorlar' gibi bir açıklama yapıyor. :mad:
Ralph
14.Şubat.2013, 20:27
Ne yorum yazayım bilemiyorum. Verilecek tepki de kalmadı bitti.
GeNç KaRTaL
14.Şubat.2013, 20:31
Yönetimin bu konuda radikal kararlar alması lazım.Teknik heyeti falan toptan yollasınlar anasını satayım.Böyle amatörlük olamaz.Bu ne ya,adamlar darbe almadan kendi kendilerine teker teker sakatlanıyorlar.
Ralph
14.Şubat.2013, 20:46
Oğuzhan'ın sakatlığı Muhammed'in şansı olabilir. Umarım iyi değerlendirir ve devamlı oynar artık.
ozan42
14.Şubat.2013, 20:49
şaka Gibi Gerçekten
LaigLeNoiR
14.Şubat.2013, 20:56
Bu nasıl oluyor gerçekten anlamak zor. Olcay'ı ortaya çekip Fernandes'i biraz daha geri almak gerekebilir. Olmadı Veli oynar.
erdem344
14.Şubat.2013, 21:13
Çimdemi sıkıntı var acaba ?
Sakatlıkların nedeni ney zorlama mı darbe mi ?
Mamadou
14.Şubat.2013, 22:00
Roland Koch gibi bir adam lazım Beşiktaş'a. Zamanında vardı, nasıldı takım, herkes diriydi.
Geçen sezon Roland Koch vardı. Geçen sezon ki takım haftada en az iki maç oynuyordu. Play Off sisteminden dolayı yeri geldiğinde haftada üç maç oynuyordu takım. Bu sezon ki sakatlıklar geçen sezon ki sakatlıkları geçti tek kulvarda mücadele edilmesine rağmen.
LaigLeNoiR
15.Şubat.2013, 01:28
Az şu komediye bak :)
Beşiktaş'ta antrenmanda sakatlanan ve arka adele yırtık saptanan Oğuzhan Özyakup 3 hafta sahalardan uzak kalacak.
Kulüp doktoru İsmail Başöz, yaptığı açıklamada, Oğuzhan'ın antrenmanın sonunda sol kalçasında ani ağrı oluştuğunu belirterek, ''Oğuzhan Özyakup'un, Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlık Merkezi'nde yapılan değerlendirmeleri sonucunda, sol kalçasında (gluteus medius) ileri derecede zorlanma ve ödem tespit edilmiştir. Tedavisine başlanan futbolcumuzun, yaklaşık 3 hafta takımdan uzak kalabileceği öngörülmüştür'' ifadelerini kullandı.
Başöz, dün yapılan antrenmanda sert bir şutu karşılarken sol dirseğinde geriye doğru zorlanma olan Cenk Gönen'in ise dirseğinde kas zorlanması tespit edildiğini kaydederek, Cenk'in antrenman ve maç katılımına gün gün yapılacak olan değerlendirmelerle karar verileceğini aktardı.
Nedvedmania
15.Şubat.2013, 02:46
Beyler abartmayın :)
Nedvedmania
15.Şubat.2013, 03:43
Konu bir süre sonra açılacaktır. İyi forumlar.
footballer33
15.Şubat.2013, 12:08
Ne olmuş böyle ya burda? Sakatlık mevzusundan ne gibi bir atışma çıkabilir ki (mevzu o ise) ? :confused:
kalemci
15.Şubat.2013, 12:28
yahu şarkı paylaşmıştım, silmek biraz abartı olmuş.