View Full Version : Beşiktaş Sohbet Alanı
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
[
19]
20
21
22
manager725
20.Ağustos.2013, 16:22
ilk 3 yıl gelirimiz forma ve stat isim hakkı olarak senelik 21 milyon olacak 3 yıldan sonra formayı uzatmazsak stat isim hakkından gelecek para senelik 11 milyon olacak 7 yıl boyunca..
bnm anladıgım bu anlasmadan?
Benim anladığım 5 senelik anlaşma için (forma) 29 Milyon Dolar ödenecek ama son 2 yılı fesih edilebilecek.
Stad isim hakkı içinse 116 Milyon Dolar 15 senelik ama son 5 yılı fesh edilebilecek.
Yani senelik 12.5 Milyon dolarlık bir anlaşma.
Crazycat
20.Ağustos.2013, 17:29
Yok artık Bilic!
Maçı izleyenler arasında Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic de vardı.
Rakiplerini çıplak gözle izlemek için TT Arena’ya gelen Hırvat hocanın spor alanlarında yasak olmasına rağmen tribünde son derece rahat bir şekilde sigara içmesi büyük şaşkınlık yarattı. 4207 sayılı kanuna göre spor alanlarında sigara içmenin cezası 88 lira...
Kaynak (http://skorer.milliyet.com.tr/yok-artik-bilic-/besiktas/detay/1752191/default.htm)
Corpus
20.Ağustos.2013, 17:32
88 lira nedir yahu adam 1760 lirasını verip 1 paket içer isterse :n:
Börk
20.Ağustos.2013, 17:33
Bilic'e mi suç ? Senelerdir maça giderim her 10 dakikada bir sigara yakarım ne ara çıkmış bu yasa ?
davidvilla
20.Ağustos.2013, 18:12
Bilic'e mi suç ? Senelerdir maça giderim her 10 dakikada bir sigara yakarım ne ara çıkmış bu yasa ?
Ahah yasa cıkalı baya bi oluyor da yaptırım yok. Ben de içiyorum ama normalde yasak.
Düşün bak yasagı farketmemişsin bile :D
footballer33
20.Ağustos.2013, 18:27
Kayseri Erciyesspor'dan Anlamlı Jest
Kayseri Erciyesspor, deplasmanda oynayacağımız 2. hafta mücadelesi için taraftarlarımıza 6500 kişilik yer ayırarak jest yaptı.
Futbol Takımımız Spor Toto Süper Lig’in ikinci haftasında 26 Ağustos Pazartesi günü Kayseri Erciyesspor ile Kayseri Kadir Has Stadı’nda karşılaşacak.
Kayseri Erciyesspor yönetim kurulu deplasman takımı taraftarlarına ayrılan kontenjan konusunda bir jest yaparak, Kadir Has Stadı Güney Tribünü’nde yer alan 6500 koltuğu taraftarlarımıza ayırmıştır.
Karşılaşmanın biletleri yarın (21 Ağustos) saat 10:00’da http://www.ticketturk.com/ internet sitesinden satışa çıkacaktır. Taraftarlarımız için ayrılan bölümün bilet fiyatı 20 TL'dir.
Kayseri Erciyesspor yönetim kuruluna anlamlı jesti için teşekkür ederiz.
I3esiktas
22.Ağustos.2013, 20:32
Kaldıgımız yerden devam ediyoruz. TFF 30.000 TL ceza vermiş
manager725
24.Ağustos.2013, 14:06
İNÖNÜ'NÜN ALTINDAN DENİZ ÇIKTI!
http://www.karakartal.com/img/2013/08/24/su_inonu.jpg
Ek:
Beşiktaş'ın Tromsö ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi maçında Ersan'la girdiği ikili mücadelede kendini yere bırakarak penaltı kazandıran Saliou Ciss, Fransız ekibi Valenciennes'e transfer oldu. Ersan İstanbul'da rahat bir maç oynayacak.:D
Mustafa Diler
24.Ağustos.2013, 14:14
O ciss mi ne mahvetti bizi o değil çıkan suya bizans zamanından kalma deniz suyu diyorlar durmuş inşaat :D :D
manager725
24.Ağustos.2013, 14:50
O ciss mi ne mahvetti bizi o değil çıkan suya bizans zamanından kalma deniz suyu diyorlar durmuş inşaat :D :D
Muhtemelen deniz seviyesinin altına indiklerinden su çıktı bazıları da toprakta biriken yağmur suyudur diyor ama inşaatı umarım etkilemez.
bilmania
24.Ağustos.2013, 17:19
Yav bu Beşiktaş da ne bahtsız takım.Borçları silip yeni stada başlarsınız.Altından ya tarihi kalıntılar çıkar(asılsız iddia) ya deniz çıkar :)
playeray
24.Ağustos.2013, 19:16
denizi bulduysak yakında atlantisi bile buluruz bu stadın altında :D
Mustafa Diler
24.Ağustos.2013, 19:17
Deniz suyu değilmiş o bizans suyuymuş i... basın bunuda yazın :D
footballer33
24.Ağustos.2013, 20:02
Akan gözyaşlarımız o bizim, su falan değil. :)
O Ciss'e de uyuz oldum, 2 gün evvel transfer olamamış mı hırt?! :mad:
William Rookwood
24.Ağustos.2013, 20:08
Akan gözyaşlarımız o bizim, su falan değil. :)
O Ciss'e de uyuz oldum, 2 gün evvel transfer olamamış mı hırt?! :mad:
Moralim bozuktu şu yorumu görünce yüzümde bi gülümseme oluştu :icon_lol:
Mamadou
25.Ağustos.2013, 02:00
Erciyes, Tromsö, Antep bu üç maçtan galibiyet bekliyorum. Tromsö maçı taraftarın sinirini bozdu. Turu geçeriz ama prestij açıdan kesinlikle kazanmamız gerekirdi. Birde Almeida varken forvette imkanı yok biz topu yerden oynayamayız. Bu yüzden Eneramo transferini artık olumlu karşılıyorum. İyi ki almışız diyorum hani. Şişir indir ile nereye kadar. Eneramo en azından ileride top tutar. Bir satamadık gitti şu Almeida'yı.
manager725
27.Ağustos.2013, 18:02
Rasim Ozan Kütahyalı katıldığı TV programında ilginç yorumlarda bulundu Beşiktaş'ın şampiyonluk iddiasını değerlendirdi.
Rasim Ozan 'Beşiktaş-Tromso maçı Leeds United maçına dönmesin.'
Rasim Ozan 'Beşiktaş şampiyon olursa burada anırırım.'
Beşiktaşımın şampiyon olmasını şimdi daha çok istiyorum. Bu ne iş yaptığı belirsiz adamın da eşek olduğunu tüm Türkiye görsün.
footballer33
27.Ağustos.2013, 18:05
SPONSORLUK ANLAŞMASI İMZALANIYOR
Erkek Basketbol Takımımız, daha önce de açıkladığımız gibi, Ulukartal Holding bünyesinde yer alan İntegral Menkul Değerler A.Ş. ile yarın bir sponsorluk anlaşması imzalayacak. İmzalanacak 3 yıllık anlaşma ile birlikte takımımız, 3 sezon boyunca Beşiktaş İntegral Forex adıyla mücadele edecek.
Kulübümüzden, imza töreniyle ilgili olarak yapılan açıklama şu şekilde;
Beşiktaşımız, İntegral Menkul Değerler A.Ş. ile sponsorluk anlaşması imzalıyor.
Erkek Basketbol Takımımız'ın sponsorluğu için, Ulukartal Holding bünyesinde faaliyet gösteren İntegral Menkul Değerler A.Ş. ile ana sponsorluk anlaşması imzalanacak.
Sponsorluk anlaşmasının ayrıntılarının paylaşılacağı, Başkanımız Fikret Orman ile Ulukartal Holding Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Cenk Ulukartal'ın yer alacağı basın toplantısı, 28 Ağustos Çarşamba günü saat 10.30'da BJK Akatlar Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilecek.
Basın mensuplarının toplantıya katılmalarını rica ederiz.
Kaynak: www.BjkBasket.org
Ralph
27.Ağustos.2013, 18:10
Sözler yavaş yavaş icraata dönüşüyor.
footballer33
27.Ağustos.2013, 18:19
Sözler yavaş yavaş icraata dönüşüyor.
Aynen kardeşim. :) + olarak, hentbola ve diğer amatör branşlara da (erkek ve bayan voleybol, bayan basketbol) sahip çıkılırsa, Fikret Orman'ı ciddi anlamda tebrik ederim ve alkışlarım. En fazla da, hentbol takımı için çaba gösterilmeli. Tüm branşlarda yıllardır şampiyon olan tek takım, hentbol; ama 2. bir formaları bile yok. Bu konuyu çok önemsiyorum ben bir taraftar olarak ve beni aşırı rahatsız ediyor. Gereken yapılır umarım.
Ralph
27.Ağustos.2013, 18:21
Vallahi o konularda biraz özürlü bir taraftarım Beşiktaşlı olarak :D Sadece futbolda varım. Diğerlerinde biraz duyarsızım açıkçası. Ama tabiki keşke hepsinde başarılı olunsa.
titates1
28.Ağustos.2013, 00:53
transfer dönemi bitmeden bir çılgınlık olmaz ise Fenerbahçe'de , Beşiktaş bu sezonun şampiyonu , Eneramo ve Atchinhson da bu senenin transferleri olur.at fava bekle :p
Kaka Leite
28.Ağustos.2013, 02:36
Ronaldinho alınmadı diye asıp kesenleri göremiyorum ?
Bundan daha önemli şeyler de varmış demek ki. Takım Ronaldinhosuz da oynayabiliyormuş.
Yapılan işler çok başarılı ancak üzülüyorum tek bir adam için yönetimi silenler görüyoruz burada ve olası bir düşüşte eminim yine ortaya çıkacaklar.
Bence başkan çok iyi hamleler yapıyor, yıldız almak zor değil paranın ucunu gösterirsen en kralını alırsın önemli olan finansal olarak sıkıntıda olmamak.
Mamadou
28.Ağustos.2013, 02:45
Onlar hazır kıta bekliyor. Bu yönetimin hakkı bana göre yenmez. Beşiktaş'ın önü açık ve bu mevcut yönetim sayesinde. Destek olunduktan sonra her sezon daha ileri gidebiliriz. Yeter ki kurumsal yapı tam otursun, yeni stat bitsin.
Birde şunu paylaşayım. Harika olmuş :)
https://pbs.twimg.com/media/BSrQxgnCcAE99Vv.jpg
manager725
28.Ağustos.2013, 14:07
Ulukartal Holding bünyesinde faaliyet gösteren İntegral Menkul Değerler A.Ş. ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Üç yıl boyunca geçerli olacak 20 Milyon TL + KDVdeğerindeki anlaşmaya göre, Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı’nın adı “Beşiktaş İntegral Forex”olurken, BJK Akatlar Spor Kompleksi'nin adı ise “Beşiktaş İntegral Arena” olarak değişti. Anlaşma uyarınca, Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı’nın formasında “İntegral Forex” reklamı da yer alacak.
footballer33
28.Ağustos.2013, 15:33
Şu anlaşmalardaki +KDV ne oluyor ki? Rakam neyse, yekün olarak açıklasalar ya! :)
Hayırlı olsun tekrar.
Corpus
28.Ağustos.2013, 15:43
Şu anlaşmalardaki +KDV ne oluyor ki? Rakam neyse, yekün olarak açıklasalar ya! :)
Hayırlı olsun tekrar.
KDV - ana paranın %18 i
şurası daha iyi yardımcı olur sanırım http://www.gib.gov.tr/index.php?id=830
footballer33
28.Ağustos.2013, 19:43
KDV - ana paranın %18 i
şurası daha iyi yardımcı olur sanırım http://www.gib.gov.tr/index.php?id=830
KDV'nin %18 veya hizmete göre %1, %8 vs. olduğunu biliyorum zaten. :icon_smile: Benim söylemek istediğim, açıklamalarda fiyatın yekten verilmesi varken neden böyle bir şeye gerek duydukları.
Yine de teşekkürler açıklayıcı bilgiden ötürü. :)
Ralph
28.Ağustos.2013, 19:46
2/2 yaptık diye hemen TFF iş başına geçmiş. Süper Lig'de ilk defa maç yönetecekmiş bizim hakem duyduğuma göre.
manager725
28.Ağustos.2013, 19:49
2/2 yaptık diye hemen TFF iş başına geçmiş. Süper Lig'de ilk defa maç yönetecekmiş bizim hakem duyduğuma göre.
Fenerbahçe-Eskişehir maçının 6. hakemi ve Akhisar-Elazığ maçının orta hakemiymiş. Tecrübesiz.
footballer33
28.Ağustos.2013, 21:14
Kapalının son hali. :icon_sad:
https://pbs.twimg.com/media/BSwmxHNIYAA3Mcn.jpg:large
manager725
28.Ağustos.2013, 21:29
Dün oradaydım içeriyi göremedim ama dışarıdan eski açık ve kapalı yerinde duruyor gibiydi. Yıkmışlar kapalıyı.
Ralph
29.Ağustos.2013, 03:22
@AlperUstundag 2 dk
Kasimpasa Yonetimi ile BJK Yonetimi arasinda yasanan sorun dolayisi ile maclarin tamaminin Olimpiyat'ta oynanacagi bilgisini aldim,cok kotu!
Rsa
29.Ağustos.2013, 14:29
Önder Özen istifa etmiş diyorlar.
https://twitter.com/tribundergi/status/372992717380653057
https://twitter.com/tribundergi/status/372993699569217536
Ralph
29.Ağustos.2013, 14:30
Önder Özen istifa etmiş diyorlar.
https://twitter.com/tribundergi/status/372992717380653057
https://twitter.com/tribundergi/status/372993699569217536
Bu medya neden uğraşıyor bu kadar bizimle anlamak mümkün değil. Sabahtan beri Fikret Orman'da yalanladı, Önder Özen'de.
footballer33
29.Ağustos.2013, 18:57
Bilic-Özen ikilisiyle gelen yapılanma ve atılan doğru adımlar bazılarının (medya için diyorum) epey bir oturmuş midesine, hazmedemediler bir türlü. Daha da oturmaya devam eder, kaygılanmasın o maksadı belli yaratıklar!
manager725
30.Ağustos.2013, 11:22
Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi CAS, Beşiktaş'a UEFA tarafından verilen 1 yıl Avrupa Kupalarından men etme cezasını onadı.
Beklenen oldu.
Lausanne, 30 August 2013 – The Court of Arbitration for Sport (CAS) has today dismissed the appeal filed by Besiktas JK against the decision taken by UEFA to exclude it from the European Europa League 2013/2014. Due to the urgency of the matter, the CAS Panel has issued its decision without the grounds. The full, reasoned award will be issued as soon as possible.
UEFA excluded Besiktas JK from the current edition of the Europa League because of match-fixing. The Turkish club appealed such decision to the CAS. In agreement with the parties, the CAS set a timetable for an accelerated procedure and granted the stay of the UEFA decision, allowing Besiktas JK to participate in the current edition of the Europa League. The parties were heard at a hearing at the CAS on 20 August 2013
Pursuant to the UEFA decision, which is now confirmed by the CAS, Besiktas JK is excluded from the UEFA Europa League 2013/14.
Kalın cümle içimi çok acıtıyor. Bize atlan bir suç tüm dünyaya duyurulmuş oldu. İnsanın tüm dünyaya gerçekleri haykırası geliyor bu durumda.
playeray
30.Ağustos.2013, 13:36
Yapmadığımız şeyden ceza alıyoruz ya işe bak.
footballer33
30.Ağustos.2013, 16:34
Önümüzdeki sene Avrupa'da olacağız en azından, Plati'nin ve UEFA'nın katakullisine gelmezsek. Olaya en iyi baktığım yön bu, başka da yok zaten. Platini, durun lan gözünüzün üstünde kaşınız var ötede oynayın, gelmeyin demezse tabii!!!
manager725
30.Ağustos.2013, 19:21
Önümüzdeki sene Avrupa'da olacağız en azından, Plati'nin ve UEFA'nın katakullisine gelmezsek. Olaya en iyi baktığım yön bu, başka da yok zaten. Platini, durun lan gözünüzün üstünde kaşınız var ötede oynayın, gelmeyin demezse tabii!!!
Avrupa açısından bu iş bitti. Şimdi Türkiye tarafından verilecek ceza önemli. Benim görüşüm madem biz Türkiye Kupası'nda şike yaptık o zaman Türkiye Kupası'na almasınlar bu sezon (yada gelecek sezon). Hem UEFA bir şey diyemez ceza verildiği için hem de Türkiye'de bu iş kapanır.
Yöneticileri de ömür boyu men etsinler futboldan zaten adı şikeye karışan kişilerin artık Beşiktaş'la ilgisi yok. Böylece 1 yılda temiz bir sayfa açılır Beşiktaş açısından.
mustangshelby
31.Ağustos.2013, 20:42
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q75/3380_714887251870554_1907213077_n.jpg
Taraftarlarımızdan Slaven Bilic’e Hediye
Taraftarlarımız, Teknik Direktörümüz Slaven Bilic’e özel yapım bir gitar hediye etti.
Mamadou
02.Eylül.2013, 02:10
Önder Özen var, Biliç var, Ferdi var, Ozi var, Atiba var, hatta Veli var. Takımda dilenilecek çok adam var çok :D
davidvilla
02.Eylül.2013, 11:55
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q75/3380_714887251870554_1907213077_n.jpg
Taraftarlarımızdan Slaven Bilic’e Hediye
Taraftarlarımız, Teknik Direktörümüz Slaven Bilic’e özel yapım bir gitar hediye etti.
Şu en sagdaki cocuk benim askerlik arkadaşım ya la :D Onur.
footballer33
02.Eylül.2013, 20:00
Şu en sagdaki cocuk benim askerlik arkadaşım ya la :D Onur.
Bu arkadaşların alayı, Forza Beşiktaş sitesinin üyeleri. 2,5 ay önceden planlanmış bir organizasyondu bu da. :) Bu grubun bir adı da var; FORZAMİNATİ! :icon_cool: :icon_biggrin:
footballer33
02.Eylül.2013, 20:32
Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanancak Beşiktaş – Galatasaray maçının bilet fiyatları şöyle:
Kuzey Kale Arkası: 40 TL
Doğu Tribün: 80 TL
Batı Tribün: 100 TL
Batı VIP: 250 TL
https://www.bjk.com.tr/tr/haber/56482/
manager725
02.Eylül.2013, 20:48
Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanancak Beşiktaş – Galatasaray maçının bilet fiyatları şöyle:
Kuzey Kale Arkası: 40 TL
Doğu Tribün: 80 TL
Batı Tribün: 100 TL
Batı VIP: 250 TL
https://www.bjk.com.tr/tr/haber/56482/
Hata yapmışlar Trabzon maçıyla aynı olmalıydı. Derbi maçlarında amaç bu sene çok büyük paralar kazanmaktansa orayı doldurmak olmalı.
Ralph
02.Eylül.2013, 22:56
Derbi için gayette uygun fiyat.
anil luque
03.Eylül.2013, 13:54
-------------------------------Tolga--------------------------------------
serdar------------sivok----------------ersan----------Büttner(olsa efso olur)
------------------------------veli------------------------------------
-----------------atiba---------fernandes-------------------
töre-----------------------------------------kerim frei
--------------------hugo---------------------------
Hay maşallah diyorum. Yedeklerde Oğuzhan'ından Necip'ine Holosko'sundan Franco'suna Pektemek'ine enfes kadro olur.
manager725
03.Eylül.2013, 14:45
https://pbs.twimg.com/media/BTOvzzICAAAD-_6.jpg:large
anil luque
03.Eylül.2013, 16:23
Beşiktaş Futbol A.Ş., Kalde Klima ile sponsorluk görüşmelerinin başladığını KAP'a bildirdi.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyle:
"Şirketimiz ile Kalde Klima Orta Basınç Fittings ve Valf San. A.Ş. arasında sponsorluk (forma sırt) konusunda görüşmelere başlanmıştır."
manager725
03.Eylül.2013, 17:02
Hayırlı olsun şimdi bir de şorta sponsor bulduk mu tamamdır her şey. (Sponsorluk açısından)
Ralph
03.Eylül.2013, 17:46
Bu 1453 Kartal ne ayak?
Çarşı'ya karşı '1453 Kartal' grubu kuruldu.
Gezi eylemlerine verdiği kitlesel destek ile AKP'nin canını iyice sıktığı anlaşılan Beşiktaş'ın efsane taraftar grubu Çarşı'nın alternatifi olarak hükümete destek veren '1453 Kartal' grubu kuruldu.
Hürriyet gazetesi yazarı Cengiz Semerci oğlu, bugünkü köşesinde futbol camiasındaki yeni bir bölünmeye dikkat çekti.
İşte Semercioğlu’nun 'Taraftar grubu kurmak Çarşı kurmaya benzemez" başlıklı yazısından ilgili bölüm:
Taraftar grubu kurmak turşu kurmaya benzemez!
AK Parti iktidarını destekleyen Beşiktaşlı bir grup taraftar “1453 Kartal” adıyla yeni bir taraftar
grubu kurmuş.
Maçlarda pankart falan açmaya başlamışlar “1453 Kartal” diye...
Sosyal medyada gördüm, “Vatan haini Çarşı grubuna karşı 1453 Kartal grubu kuruldu” sloganıyla
taraftar toplamaya çalışıyorlar.
Elbette herkes taraftar grubu kurmakta özgür.
İsteyen 1453 Kartal diye kurar...
İsteyen 2053 Kartal...
Felsefesi sadece “Çarşı’ya Karşı” olmak olan taraftar grubunun misyonu ne olacak...
34. dakikalarda atılan “Her yer Taksim her yer direniş ” sloganını baltalamaya çalışacaklar...
Tribünlerden yükselen muhalif sesi kısmaya çalışacaklar...
Kasımpaşa Stadı’nda “asayiş berkemal” rolünü oynayacaklar...
Ama unutmayın... Bir taraftar grubunun tabanı, icraatı, geçmişi, tribün birikimi, felsefesi,
fırlamalığı yoksa bırakın Kartal’ı doğan görünümlü şahinden öteye geçemez.
Ne diyordu Doktor Hikmet Kıvılcımlı meşhur sözünde, “Parti kurmak turşu kurmaya benzemez...”
İşte o hesap, “Taraftar grubu kurmak da turşu kurmaya benzemez...”
Hele söz konusu sadece Beşiktaşlıların değil tüm ülkenin sevgilisi haline gelen Çarşı’ya alternatif
olmaksa...
anil luque
03.Eylül.2013, 18:03
Tayyip'in beslemeleridir ne olacak.
Huzursuzluk çıkaracaklar ya takım iyi gidiyor diye. Dayak yer otururlar iki maç sonunda.
Mamadou
03.Eylül.2013, 22:00
1453 Kartal nedir yahu. Bide Fernandes haberi var Vatan'da. İki galibiyet daha alsak ne tür haberler çıkacak merak ediyorum.
bilmania
03.Eylül.2013, 23:06
1453 Kartal nedir yahu. Bide Fernandes haberi var Vatan'da. İki galibiyet daha alsak ne tür haberler çıkacak merak ediyorum.
Ben tahmin ediyorum:
Şok şok şok Beşiktaş Kulübü satılıyor :smismileyiw2:
Suicider
03.Eylül.2013, 23:10
Bizim 2 senedir ne çektiğimizi anlamışsınızdır :)
Mamadou
03.Eylül.2013, 23:30
İki senedir ne çekiyorsunuz anlamadım :) Kusura bakmada üç büyüklerin medya ayağında en zayıf takım Beşiktaş. Sizin çektiğiniz FB'den dolayı, FB'nin çektiği de GS'dan dolayı. Şöyle ki; bu iki kulübün medyada illaki belli başlı adamları var. Sizin düşündüğünüz yıpratmaya yönelik haberlerin hepsi ısmarlama haberler. Bu birilerine karşı yapılıyor hep. Bu ülkede zaten şampiyon olmak istiyorsan işin medya kısmını halledeceksin. Bu medya gerektiğinde GS'yı parlattı, gerektiğinde FB'yi parlattı. BJK iyi giderken böyle haberlere biz yıllardır alışığız :)
footballer33
03.Eylül.2013, 23:32
Biz sizin çektiklerinizi 2 yıldır değil, yıllardır yaşıyoruz. Arada böyle de bir fark var ama. :)
Suicider
03.Eylül.2013, 23:34
Dediğiniz gibi medya lobisi güçlü değil Beşiktaş'ın ve bu tip haberler çıkması normal.Zaten şike sürecinde çıkan ısmarlama haberlerden sonra hiç bir takım taraftarlarının bu tip haberleri ciddiye almaması lazım.Gazetecilerin çoğu satılmış :)
europeanconquer
03.Eylül.2013, 23:39
Her takıma sallama haberler yapılıyor da bu 1453 Kartal sallama olmayabilir,Çarşı'nın Gezi olaylarında ki konumu nedeniyle bazı kesim Beşiktaşlı taraftarlar kendince bir grup kurmuş olabilir veya hükümetten birilerinin yaptığı bir şeydir.
Sallama haberlere gelince her kulüp için yapılıyor ancak Beşiktaş ile ilgili yıllardır bu tarz haberler düzenli şekilde çıkıyor.Benim de dikkatimi çekiyor bir çok haber,kime beddua ettiyse artık Beşiktaş :n:
byariff
04.Eylül.2013, 18:12
muthis :D
http://i.imgur.com/fUzD7eN.jpg
manager725
04.Eylül.2013, 19:56
Orman, Lig TV’nin canlı yayınına katılarak, stat, takımın durumu, transfer çalışmaları ve gündemdeki konulara ilişkin soruları yanıtladı.
Stadı 11 aylık bir sürede tamamlamayı hedeflediklerini kaydeden Orman, çalışmalarla ilgili şunları söyledi:
"En kısa sürede bitirmeye çalışıyoruz. Bir engel yoktu. Biz yapmayacağımız şeyi söylemiyoruz. Ne dediysek de yapıyoruz. ’İzin alamaz’ dediler aldık, ’yıkamaz’ dediler yıktık. ’Altından şehir çıkar’ dediler, bir şey çıkmadı. Altından su çıktı. Deniz seviyesinin altına iniyoruz, su çıkacak tabi, petrol çıkacak hali yok ya. Bizim mabedimiz burası. Nerede oynarsak oynayalım hiçbir yer Vodafone Arena gibi olmayacak."
"Bilic başarılı"
Futbol takımının sezona iyi bir başlangıç yaptığının hatırlatılması üzerine, Beşiktaş’ın artık bir kurumsal kimlik olduğunu ve bu şekilde yönetildiğini kaydeden Orman, şöyle devam etti:
"Radikal kararlar aldık. Önce Önder Özen’le alakalı çok büyük tepkiler gördük. Futbol artık onların liderliklerinde, onların yönetiminde. Hatalarımız da oluyordu başlangıç itibarıyla ama artık bir zihniyet değişikliği var. Biliç başarılı. Çok uğraşılmış bir transfer politikamız var. Yavaş yavaş rayına giriyor. Kadromuzda transfer edip de kullanmadığımız çok oyuncumuz var. UEFA Avrupa Ligi’nden men edilmemiz bizim işimizi zorlaştırdı. Kadro derinliğimiz çok fazla olduğu için oyuncularımıza oynama imkanı vermemiz lazım. Aynı şekilde devam etmek istiyoruz."
"Recep Tayyip Erdoğan Stadı’na döneceğiz"
Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Galatasaray ile yapacakları derbinin ardından Recep Tayyip Erdoğan Stadı’na geçeceklerini bildirdi. Taraftarların Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki maçlara olan büyük ilgisi konusundaki soruyu cevaplayan Orman, "Başarı geldiği sürece taraftarlarımız ilgi ve alakayı gösteriyorlar. Havalar güzel olduğu için orada oynamaktan keyifliyiz ama kış ortamında oradaki rüzgar ve taraftarın futbol ile birleşimi çok iyi olmayacağı için Galatasaray maçında sonra artık Recep Tayyip Erdoğan Stadı’na döneceğiz" ifadelerini kullandı.
Transfer çalışmaları
Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgiler de veren Orman, sol bek için çalışmaların sürdüğünü, Fulham forması giyen Kerim Frei’ı, kulübün şartlarına uyulması durumunda transfer etmek istediklerini kaydetti. Beşiktaş Kulübü Başkanı sol bek transferi ve Kerim Frei ile ilgili şunları söyledi:
"Sol bek için arkadaşlarımız uğraşıyor. Benim önüme gelmiş bir şey yok. Bütçemize uyacak ve zamanlamaya uyacak en iyi oyuncuyu almaya gayret ediyoruz. Kiralık olmasını istiyorum, olmayabilir de. Kerim Frei için uğraşıyoruz, epey de uzun zamandır uğraştığımız bir oyuncu. Esasında Kerim’i sezon başında almak istiyorduk. Hatta Şampiyonlar Ligi finaline gittiğim zaman bir görüşme yapmıştım. Tabii ki o sırada bir çok oyuncu transfer ettik. Kadro şişkinliği beni ve yönetimi endişe ettiriyor. Bizim şartlarımıza uyarsa almak istiyoruz."
Fernandes ve Almeida ile yeni sözleşme imzalanıp imzalanmayacağı sorusuna da Orman, "Transfer sezonunun bitmesini bekliyorum. Çünkü oyuncularımızın kafasını karıştırıyorlar. Menajerler geliyor, kulüpler geliyor. Bunlar da genç oyuncular. Türkiye’den gelen yok. Biz iki oyuncumuzu da seviyoruz. Çok kabiliyetli oyuncular olduklarına inanıyoruz. Sözleşmelerini yenilemek istediğimizi ifade ettik. Aksi bir durum olacağını tahmin etmiyoruz" diye yanıt verdi.
Oğuzhan Özyakup’un bir gece kulübünden medyaya yansıyan fotoğrafıyla ilgili soru üzerine de Orman, futbolcuların eğlenirken zamanlamaya dikkat etmeleri tavsiyesinde bulunarak, şunları kaydetti:
"Genç arkadaşlarımız, bekar insanlar, önemli gelirler elde ediyorlar. Gezmek, eğlenmek onların hakları ve gezmeliler, bunda sıkıntı yok. Gezdikleri gün önemli. Maçın hemen sonrasıysa sıkıntı var. Çünkü o zaman yorgun oluyorlar, aynı gece geziye çıktıklarında vücutlarında deformasyon yaratıyor. Bu işi de bedenleriyle kazanıyorlar. Futbolculuk koşma, mücadele etme işi. Bizim onlara tavsiyemiz zamanlamalarını doğru yapmaları. Doğru zamanlamaları yapmazlarsa ceza yiyecekler."
Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’nin (CAS) Avrupa’dan bir yıl men cezasını onama kararının kendilerini ne yönde etkileyeceği sorusuna Orman, şöyle yanıt verdi:
"Ben de sıkıldım. İki dönemdir başkanlık yapıyorum. İki dönem de hakettiğimiz halde gidemiyoruz. Hem ben hem Beşiktaşlılar sıkıldı. Artık bu işin bitmesi lazım. Bir dönem cezamız var ise çekeceğiz bu sezon. Bizim yerimize Tromsö gitti. Önümüzdeki yıl artık bir daha böyle bir şeyle karşı karşıya kalmak istemiyoruz. Maalesef bunlar bizim yarattığımız değil ama bizim çözmek zorunda olduğumuz problemler olarak önümüze geldi. Önümüze bakacağız, yapacak başka bir şey yok."
AA
Ralph
04.Eylül.2013, 19:59
http://img196.imageshack.us/img196/3079/kc6e.jpg (http://img196.imageshack.us/i/kc6e.jpg/)
footballer33
04.Eylül.2013, 21:30
Kalde ile Sponsorluk Anlaşması
Kulübümüz ile Kalde firması arasındaki sponsorluk anlaşmasının detaylarının paylaşılacağı basın toplantısı düzenlenecektir.
Başkanımız Fikret Orman ile Kalde firması adına Tolga Er'in katılımıyla 5 Eylül Perşembe günü yapılacak olan basın toplantısı, saat 10.30'da Swiss Otel Monte Rosa Salonu'nda gerçekleştirilecektir.
Basın mensuplarının toplantıya katılmalarını rica ederiz.
https://www.bjk.com.tr/tr/haber/56495/
manager725
04.Eylül.2013, 23:49
muthis :D
http://i.imgur.com/fUzD7eN.jpg
http://j1309.hizliresim.com/1f/4/s9lh8.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
:D:D:D:D:D
manager725
05.Eylül.2013, 10:23
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç, sosyalist bir takım meydana getirdiğini söylerken, siyah-beyazlı yönetim de mali tabloları da düzeltmek için düğmeye bastı.15 günde 158 milyon dolarlık sponsorluk anlaşmasına imza atan Beşiktaş’ın piyasa değeri de 367.2 milyon TL ile Galatasaray’ı tarihinde ilk defa geride bıraktı.Beşiktaş’ın piyasa değeri 374.4 milyon TL olurken, Galatasaray’ın piyasa değeri 340.8 milyon TL’de kaldı. 2010 yılı sonunda Beşiktaş’ın değeri, Galatasaray’ın piyasa değerinin üçte biri kadardı. Beşiktaş’ın piyasa değerinin Galatasaray’ı geride bırakmasında, kulübün son 1.5 yıldır attığı adımların yanı sıra, Galatasaray hisselerinde yaşanan sert düşüş etkili oldu.
anil luque
05.Eylül.2013, 10:53
İyidir iyi. Güzel günler geliyor artık.
Bulstrap87
05.Eylül.2013, 11:52
sol beki de aldık :)
Ralph
05.Eylül.2013, 12:33
http://img41.imageshack.us/img41/5291/wu1w.png (http://img41.imageshack.us/i/wu1w.png/)
manager725
05.Eylül.2013, 14:33
Bursaspor maçının muhtemel kadrosu şöyle olur:
Tolga
Serdar-Sivok-Ersan-Ramon
Veli-Atiba
Töre-Fernandes-Olcay
Almeida
yedekte de Eneramo.
HeracLes
05.Eylül.2013, 14:49
Bursa maçını her zamanki 11 ile çıkacağını sanmıyorum. Birkaç değişiklik yapacaktır. Örneğin Pedro'yu deneyebilir. Galatasaray maçı da var. Ama milli takım arasından sonra as oyuncuların da maç formundan düşmesini engellemek isteyebilir. Tam net değil o yüzden.
Ralph
05.Eylül.2013, 15:47
Forumda çoğu kişi güvenmiyordu Fikret Orman'a. Umarım herkes görüyordur şimdi ne kadar doğru bir politikata ilerlediği. Tabi ki tartışılacak yanları da var, yok değil :)
Ralph
05.Eylül.2013, 18:05
SON DAKİKA:
Beşiktaş hisseleri ilk defa Galatasaray hisselerini geride bıraktı. (NOT: BJK piyasa değeri 2010 yılı sonunda GS'nin 3/1'i kadardı.
Bulstrap87
05.Eylül.2013, 18:44
Fikret Orman çalışıyor :)
footballer33
05.Eylül.2013, 19:19
Bursaspor maçının muhtemel kadrosu şöyle olur:
Tolga
Serdar-Sivok-Ersan-Ramon
Veli-Atiba
Töre-Fernandes-Olcay
Almeida
yedekte de Eneramo.
Escude'yi keseceğini sanmıyorum, Ersan yedekte olur; ama bence de Franco oynamayacaksa, Ersan oynasın stoperde. Orta alanda da, Oğuzhan'a ve Muhammed'e daha çok şans vermek lazım.
footballer33
07.Eylül.2013, 20:50
Önder Özen: "Benim kişisel görüşüm, Türk futbolu Avrupa'da üst düzey mücadele edecekse, yabancı futbolcu kısıtlaması kaldırılmalıdır."
Önder Özen: "Devre bitmeden Gökhan Töre'nin bonservisini almak için çalışmalara başlayacağız."
Önder Özen: "Tahminim, 1 ay içinde Fernandes'le sözleşme yenileriz diye düşünüyorum."
Önder Özen: "1 Haziran'dan geçerli olmak üzere imza attım Bjk'ye. Çok bunaldığım zamanlar da oldu; ama asla ve asla istifayı düşünmedim."
Önder Özen: "Futbol direktörlüğünün okulu yok. Bildiğim futbol direktörü de yok. Önümüzde örnek de yok. Yaşayarak öğreniyorum."
footballer33
08.Eylül.2013, 20:38
Hazırlık maçında, Tekirdağspor'u 4-1 yendik. Goller; Ömer Şişmanoğlu ( 2 ), İbrahim Toraman ve Michael Eneramo'dan... :)
anil luque
09.Eylül.2013, 17:02
Omerin gollerine cok sevindim dogrusu. Kupa maçlarına falan lazim olacak.
O bu değil de bu çok iyi yahu :D
https://pbs.twimg.com/media/BTuy7-qIAAAYSxE.jpg:large
Cengo
09.Eylül.2013, 19:58
O bu değil de bu çok iyi yahu :D
https://pbs.twimg.com/media/BTuy7-qIAAAYSxE.jpg:large
Buna yıllardır gülerim :D
manager725
15.Eylül.2013, 10:58
Rekor için Olimpiyat'a
playeray
15.Eylül.2013, 13:44
Holosko güldürdü :n:
footballer33
15.Eylül.2013, 15:14
Holosko, bu komiklikteki başarısını sahaya yansıtsaydı, efsane olurdu ve Holosko+bir miktar para esprisi yapmazdık. :)
footballer33
16.Eylül.2013, 13:36
Oğuzhan, Bursa maçında yaşadığı sakatlıktan dolayı 2 ay yok. Çok kötü oldu bu.
Cengo
16.Eylül.2013, 17:08
Çok üzüldüm. Geçmiş olsun.
Mamadou
16.Eylül.2013, 21:20
Vay arkadaş ya nasıl iştir bu. 1 ay kesin bekliyordum ama 2 ay çok. Hatta 2 aydan daha uzun sürebilirmiş yazanlar var.
Fearless Coward
16.Eylül.2013, 21:24
Üzücü bir haber tamda formunun zirvesindeyken sakatlık çok kötü olmuş.Beşiktaş taraftarına Allah sabır versin valla sakatlıklardan çok çekiyorlar.
anil luque
17.Eylül.2013, 21:51
An itibariyle Biletix'te derbi bileti kalmadı. Rekor geliyor gibi.. :)
Ralph
17.Eylül.2013, 21:53
Hemide hepsi bizim taraftar :)
anil luque
17.Eylül.2013, 22:29
Aynen öyle. Şölen olacak şölen.
playeray
17.Eylül.2013, 23:45
o kadar kişi trafikte sıkışıp maçı kaçırmaz inşallah :d
footballer33
18.Eylül.2013, 00:22
o kadar kişi trafikte sıkışıp maçı kaçırmaz inşallah :d
En büyük sorun da, bu gibi görünüyor zaten.
Mamadou
18.Eylül.2013, 01:30
O kadar rezilliğe katlanılası bir maç. Kaç ay kaç hafta camia olarak bu maça bileniyoruz. Ya kazanacağız ya kazanacağız. Beraberlik bile şahsen bende büyük bir hayal kırıklığı olacaktır.
LaigLeNoiR
18.Eylül.2013, 01:32
O kadar adamin icinde bende olacagim. Öglen 12 gibi evden cikacagiz stada mesafemiz 15 km ama ne olur ne olmaz erkenden gidelim o heyecani soluyalim...
Tek korkumuz mac cikisinda 2-3 saat beklemek zorunda olacagimiz Metrobusler olacak.
Cengo
18.Eylül.2013, 05:13
Derbinin tüm biletleri tükenmiş.
Tebrikler :k:
"Tüm biletler tükendi, ilginize teşekkür ederiz."
http://www.biletix.com/etkinlik/PFA53/ISTANBUL/tr
anil luque
18.Eylül.2013, 11:51
Drogba derbide yok sanırım. İyi oldu bu. Escude'yi sağlam yıpratırdı valla. Gerçi Umut da tehlikeli adam ama Drogba'nın yokluğu yeter de artar.
mustangshelby
18.Eylül.2013, 16:11
Drogba derbide yok sanırım. İyi oldu bu. Escude'yi sağlam yıpratırdı valla. Gerçi Umut da tehlikeli adam ama Drogba'nın yokluğu yeter de artar.
Umut bu aralar formda uzaktan yakından vurdurmamak lazım.
europeanconquer
18.Eylül.2013, 16:12
Bence bu ağır yenilgiden sonra beraberlik ihtimali yok bizim maçın,ya Beşiktaş 2-3 farklı kazanır veya biz normal bir skorla kazanırız.Beşiktaş kazanırsa tamamen konsantrasyon gider bizde,kazanırsak bir yükselişe geçebiliriz.Bu maç dönüm noktası bizim açımızdan.
Bulstrap87
18.Eylül.2013, 16:25
evet nedense bu haftaki maca acaip bilendik yani heyecanla bekliyorum macı beraberlik bile hayal kırıklıgı yaratacak..
bnm merak ettigim biz herhangi bir macta kaybettigimizde nasıl olacak acaba umarım konstreleri bozulmaz oyuncuların..
umarım Gs yi yeneriz icimden iki üc farklı yenmek geciyor ama mantıklı olarak düsündügümde 1-0 olsun bizim olsun..
Mamadou
18.Eylül.2013, 17:00
Çok büyük şölen olacak.
manager725
18.Eylül.2013, 17:58
Gösteriler öğlen başlayıp, maçı kazanırsak sabaha kadar devam edecekmiş Olimpiyat'ta. Şimdiden yazıyorum ki kazanırsak falan Gs'liler yuh görgüsüzlük sanki kupa kazandılar gibi söylemler içine girmesin. Kutlanılan şey hem galibiyet hem liderlik hem de Olimpiyat Stadı rekoru.
Maçla ilgi yorumum ise berabere bitmez.
edit:
Hakem Fırat Aydınus'muş. :(. Çok kötü oldu bu.
byariff
18.Eylül.2013, 18:12
nesi kotu ki iste besitasli firat aydinusu atamislar maça.. zevkli maç olacagi kesin biliç 3 haftadir arenaya geliyor yanilmiyorsam tahminimce dersine cok iyi calismistir...
bu arada olimpiyattaki rekorlar boyleymis bakalim kaç bin kisi olacak maçta
http://i.imgur.com/lNWAukV.png
manager725
18.Eylül.2013, 18:48
nesi kotu ki iste besitasli firat aydinusu atamislar maça.. zevkli maç olacagi kesin biliç 3 haftadir arenaya geliyor yanilmiyorsam tahminimce dersine cok iyi calismistir...
İşte bu ilk cümlenden dolayı kötü. Her Fırat Aydınus'un Beşiktaş maçı yönettiği derbi de senin gibiler aynı şeyleri söylüyor ama sonuç adam adaletli olduğunu ispatlamak için Beşiktaş aleyhine yapmadığını bırakmıyor.
footballer33
18.Eylül.2013, 22:22
Bence de, Fırat Aydınus kötü oldu; manager arkadaşın bahsettiği konudan ötürü.
Bu maçta, gayri resmi olarak rekoru kesinlikle kırarız. Turnikeler patlar ve sonucunda 90.000 kişi yine oluruz; ancak resmi kayıtlara en kalabalık 2. maç olarak geçecek stad kapasitesinden ötürü.
Mamadou
19.Eylül.2013, 01:55
6.Haftadaki MP Antalyaspor maçı 30 Eylül Pazartesi günü saat 20:00'da oynanacakmış.
davidvilla
19.Eylül.2013, 09:58
Beyler kusura bakmayın ama siz de herşeye sızlanıyorsunuz ya.
Maça Fifa'nın first class hakemlerinden biri verilir laf edersiniz.
FB'li GS'lı hakem verilir laf edersiniz.
Bjk'li hakem veriliyor yok adaletli yonetcem diye bla bla buna bile laf ediyorsunuz.
E ama yeter? Kim yönetsin maçı , kimi istersiniz?
LaigLeNoiR
19.Eylül.2013, 10:51
Öğlen 12 de stadın çevresinde olacağım kapılar açılırsa gireriz içeri erkenden de makara yaparız.
footballer33
19.Eylül.2013, 23:23
Beyler kusura bakmayın ama siz de herşeye sızlanıyorsunuz ya.
Maça Fifa'nın first class hakemlerinden biri verilir laf edersiniz.
FB'li GS'lı hakem verilir laf edersiniz.
Bjk'li hakem veriliyor yok adaletli yonetcem diye bla bla buna bile laf ediyorsunuz.
E ama yeter? Kim yönetsin maçı , kimi istersiniz?
Şahsım adına cevap vereyim:
Bu ülkedeki hiçbir hakeme güvenmiyorum. O yüzden, testi kırılmadan önce endişelerimi dile getiriyorum. Bizim kadar, siz de ve diğer rakiplerimiz de hakemlerin performansından hoşnut değil. Mesela; first class dediğin Cüneyt Çakır, Avrupa'da harika maçlar yönetiyorken; Türkiye'de birçok maçı batırmıştır, keza diğer first class seviyesindeki hakemler de.
Geçen sezona falan da değil, geçen haftaya gidelim:
Sivas ve Eskişehir arasındaki maç ile, G.Antep ve Ç.Rize arasındaki maçta gösterilen hakem performansları ortada. Bundan ötürü, başta dediğim gibi; hiçbir hakeme güvenim yok.
Neyse, derbi sonrasında hakemi değil; iki takımın sahada yaptıklarını konuşuruz umarım.
davidvilla
20.Eylül.2013, 09:32
@footballer33
Dostum biz de güvenmiyoruz evet ama en azından BJK sempatisi olan bir hakem verilmiş işte daha ne olacak. Ben Cüneyt Çakır'ı ya da Halis Özkahya'yı isterdim maça. Çoğu GS'lı da farklı hakemler tercih ederdi. Elbet bu hakemlerden biri yönetecek maçı yani ve verilen hakem en azından sizin için olabilecek en iyi opsiyon. Ama siz daha maç başlamadan buna bile itiraz ediyorsunuz.
Biz Bülent Yıldırım'ı FB maçlarımızda, Fırat Aydınus'u da BJK maçlarımızda görmek istemiyoruz ama maalesef görüyoruz. Yani yapacak bir şey yok çünkü hakem konusunda iki tarafı da memnun etmek imkansız bu ülkede.
Ralph
20.Eylül.2013, 19:12
@firatgunayer
Derbi biletleri bitti..60 bin bilet +14400 kombine + 1500 sponsor..
Toplam 75 bin 900 bilet. Elde edilen gelir 4 milyon TL
Cengo
20.Eylül.2013, 21:01
Sırf o atmosferi görmek için bilet olsa bilet alıp giderim.
anil luque
20.Eylül.2013, 21:21
Sırf o atmosferi görmek için bilet olsa bilet alıp giderim.
İçim yanıyor içim.. :( :(
Ralph
20.Eylül.2013, 21:43
Bilic nevizadeden sonra Kazan'da görüldü
http://amkspor.com/2013/09/20/bilic-de-kazandi-194989/
mustangshelby
20.Eylül.2013, 21:56
Fernandes'e ne olduki pazar oynayıp oynamayacağı belli değil ?
manager725
20.Eylül.2013, 23:33
Fernandes'e ne olduki pazar oynayıp oynamayacağı belli değil ?
Bir şey yok. Pazar günü hayırlısıyla Fernandes sahada olacak.
footballer33
21.Eylül.2013, 00:58
İçim yanıyor içim.. :( :(
Hâlâ devam ediyor mu bilmiyorum; ama Kartal Yuvası'ndan 250 tl.lik alışveriş yapana, 1 maç bileti bedava veriliyordu. 2 forma ve 1 tişört çakarsan, bilet senin olabilir Anıl. :icon_biggrin:
Ralph
23.Eylül.2013, 00:12
Bu arada BJK - GS maçını Anıl kardeşimle birlikte izledik. Bu vesileyle gerçekte de tanışmış olduk :)
http://img845.imageshack.us/img845/8080/cxyn.jpg (http://img845.imageshack.us/i/cxyn.jpg/)
footballer33
23.Eylül.2013, 00:48
Forumda beğen butonu yok yalnız! :icon_smile:
Corpus
23.Eylül.2013, 01:42
Elinizdeki elma suyu sanırım:icon_eek:
Burak Akmanoğlu
23.Eylül.2013, 01:44
Elinizdeki elma suyu sanırım:icon_eek:
"Elimizde ki" anladım diyorum profil fotoğrafı Galatasaraylı bu olsa bu olmaz noluyoz dedim sonra anldım. :D
Cengo
23.Eylül.2013, 01:56
Ayran olsun, milli içecek :)
Yazmayalım ismini, üzüme dalıyoruz diyelim, sonra yasaklamaya kalkıyorlar, saçmalıyorlar.
Ralph
23.Eylül.2013, 16:34
16.00'da Fikret Orman açıklama yapacak.
E.Cartman
23.Eylül.2013, 23:21
Bu arada BJK - GS maçını Anıl kardeşimle birlikte izledik. Bu vesileyle gerçekte de tanışmış olduk :)
http://img845.imageshack.us/img845/8080/cxyn.jpg (http://img845.imageshack.us/i/cxyn.jpg/)
Eldeki içecek sansürlenmemiş, çoluk çocuk giriyor psikolojisi bozuluyor, içki istiyor. Sansürleyelim lütfen yoksa gereken yerlere bildirmek zorunda kalacağım.
:n::n:
Ralph
23.Eylül.2013, 23:23
Aslında öğlen girdiğimde sansürlü halini koyacaktım ama üşendim :D
Bordo61Mavi
24.Eylül.2013, 02:31
Celal Kolot (dogru yazdim sanirim) epey sinirlenmis CNN'de. Sinirlenmesi bir bakima iyi olmus, guzel yerlere mesaj gitmis.
LaigLeNoiR
24.Eylül.2013, 16:06
Bir macera yaşadık Olimpiyata gidip takımı desteklemek 80.000+ kişiyle muhteşemdi...
Crazycat
24.Eylül.2013, 16:19
Celal Kolot (dogru yazdim sanirim) epey sinirlenmis CNN'de. Sinirlenmesi bir bakima iyi olmus, guzel yerlere mesaj gitmis.
Celalettin Kolot da yazıyor nette ama hangisi doğru bilemiyorum.
https://www.dropbox.com/s/x2jdnhas0ddik9i/calal%20kolot%20sakjhdkjashd.flv
mustangshelby
24.Eylül.2013, 16:42
Celalettin Kolot da yazıyor nette ama hangisi doğru bilemiyorum.
https://www.dropbox.com/s/x2jdnhas0ddik9i/calal%20kolot%20sakjhdkjashd.flv
Bunu izlememiştim böyle adama adam denir diğeri madamdır kıvırıyodur :)
kaanbjk07
24.Eylül.2013, 19:25
Birileri Beşiktaş ve çArşı üstünde oyunlar oynuyor, bunlar çok açık ama dile getiremiyoruz.. Umarım Fikret Orman'ın dediği gibi, Beşiktaş bu işten yara almaz ve en kısa sürede sorunsuz bir şekilde atlatır.
footballer33
26.Eylül.2013, 21:32
5 Ekim Cumartesi
Eskişehirspor - Beşiktaş: 19.00
footballer33
27.Eylül.2013, 15:29
5 Ekim Cumartesi
Eskişehirspor - Beşiktaş: 19.00
8. Hafta:
21 Ekim 2013 Pazartesi
BEŞİKTAŞ - ÇAYKUR RİZESPOR 20:00
Ralph
27.Eylül.2013, 15:50
Önder Özen 17:30'da basın toplantısı yapacak.
Ralph
27.Eylül.2013, 20:44
Beşiktaş pilot takım olarak BAL'da mücadele eden Kastamonuspor ile anlaşma sağladı.
BaGa TaRKaN
27.Eylül.2013, 20:47
Yalnız Kastamonu'da Durum İyi Değil Heralde
BAL Ligine 3-0 Hükmen Mağlubiyetle Başladı Allahtan O da Bizim Memleket Takımına Karşı :D İyi Oldu Bir Nebze Bizim İçin :D
Ayrıca BAL Ligindeki Diğer Kastamonu Takımı (Tosya) da 3-0 Hükmen Mağlubiyetle Başlamış Demekki Kastamonu Bu Sene Sıkıntılı
Burak Akmanoğlu
27.Eylül.2013, 22:43
Beşiktaş pilot takım olarak BAL'da mücadele eden Kastamonuspor ile anlaşma sağladı.
Hadi oradan :S Takım batıyordu bizim Aslanım Beşiktaş be... Koçum benim yürü be.. :yildiz:
Burak Akmanoğlu
27.Eylül.2013, 22:44
Yalnız Kastamonu'da Durum İyi Değil Heralde
BAL Ligine 3-0 Hükmen Mağlubiyetle Başladı Allahtan O da Bizim Memleket Takımına Karşı :D İyi Oldu Bir Nebze Bizim İçin :D
Ayrıca BAL Ligindeki Diğer Kastamonu Takımı (Tosya) da 3-0 Hükmen Mağlubiyetle Başlamış Demekki Kastamonu Bu Sene Sıkıntılı
Adam yok be abi,Tosya ile de sıkıntılar var aramızda.
Saat 15.00'te BJK TV'de canlı yayınlanacak Beşiktaş-Karabük A2 maçında, Günay, Pedro Franco, Ömer, Holosko, Kerim ve Sezer de forma giyecek
Sezer harika oynuyor. Bu hafta muhtemelen Fernandes ile birlikte ilk 11'de çıkar Veli'nin yerine.
footballer33
01.Ekim.2013, 17:51
A2 Ligi Maç Sonucu / BJK:6 - Karabükspor: 1 (Sezer 2, Ömer 2, Holosko, Kerim Frei - Alihan)
Sezer, Ömer ve K.Frei'nin zamanı geldi sanırım! Holosko için üzgünüm, kontenjana takılıyor. :)
Holosko zaten her şekilde takılıyor. Artık gitmeli takımdan. Çok sınırlı bir oyuncu.
footballer33
01.Ekim.2013, 18:04
Holosko zaten her şekilde takılıyor. Artık gitmeli takımdan. Çok sınırlı bir oyuncu.
Bu sezonun dışında 1 yılı daha var; ama takasla ya da bonservisi satılarak elden çıkarmalıyız artık bence de.
GeNç KaRTaL
03.Ekim.2013, 18:42
Forza bir daha hiç açılmayacak mı? Bilgisi olan var mı?
footballer33
03.Ekim.2013, 19:04
Forza bir daha hiç açılmayacak mı? Bilgisi olan var mı?
1 haftadır her fırsatta soruyorum sitedeki yöneticilere yakın üyelere; bakımda diyorlar, herkes bekliyor diyorlar. Bugün, az önce yine sordum; ama bu defa sitenin facebook sayfasındaki adminlere ve henüz cevap gelmedi.
Site kapandığından beri internette sıkıntıdan patlayacak hale geldim, bir boşluğa düşmüş gibiyim valla. Can sıkıntısından 'Bizimkiler'e sardım. İlk sezonun 5 bölümü bitti hatta. :)
GeNç KaRTaL
03.Ekim.2013, 21:24
Aynen abi,sürekli bakıyorum acaba açılmışmıdır diye.:) Transfer nöbetine döndü olay.:icon_biggrin:
Fikret reyiz güvenelim güvenelim diyoruz, yaparsın diyoruz da bu stadyum daha yıkılamadı. Nasıl seneye yetişecek?
http://distilleryimage6.ak.instagram.com/f24fc8182dcf11e3ad5622000a1f98e5_8.jpg
playeray
06.Ekim.2013, 22:24
Fikret reyiz güvenelim güvenelim diyoruz, yaparsın diyoruz da bu stadyum daha yıkılamadı. Nasıl seneye yetişecek?
http://distilleryimage6.ak.instagram.com/f24fc8182dcf11e3ad5622000a1f98e5_8.jpg
1 sene içinde yıkılıp yeniden yapılması zaten imkansız. En az 2 senesi var. Mesela bir okul yıkılıp yeniden yapılacağı için öğrencileri bizim okula geldi geçen sene. Bu sene de duruyorlar ve muhtemelen seneye de kalacaklar. Daha bir okul henüz yapılamamışken koca stad nasıl 1 senede yapılsın :icon_biggrin:
Sezer Öztürk ve İbrahim Toraman kadro dışı bırakılmış.
https://www.bjk.com.tr/tr/haber/56862/
LaigLeNoiR
11.Ekim.2013, 14:00
İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk, Beşiktaş'a yakışmayacak hareketleri nedeniyle süresiz olarak kadro dışı bırakıldı.
Hırvatistan'da Hajdut Split'i 2-1 yenen ve İstanbul'a dönen Futbol Takımımız'ın bu sabahki antrenmanı öncesinde, Beşiktaş'a yakışmayacak şekilde kavga ettikleri öğrenilen İbrahim Toraman ile Sezer Öztürk, Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen ve Teknik Direktörümüz Slaven Bilic'in talepleri doğrultusunda, Futbol Şubemizin kararı ile süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.
Beşiktaş JK
Suicider
11.Ekim.2013, 14:11
Kim suçludur bilemem ama bu İbrahim Toraman'nın kaçıncı kavgası hiç belli değil.Sezer'in de masum olduğunu düşünmüyorum ama biraz da suçu Toraman'da aramak lazım sanırım.
BaGa TaRKaN
11.Ekim.2013, 14:15
Sezer'e de Gelen Vuruyor Giden Vuruyor :D K.Emrah'tan Farkı Kalmadı :D
Umarım Sonunda Affetmezler de Gönderilir İkisi de
Redrum
11.Ekim.2013, 15:07
hajduk split degil mi yahu o adamları haydut yapmışlar durduk yere :D
byariff
11.Ekim.2013, 15:32
hajduk macinin golleri
http://www.matchhighlight.com/latest-goals/friendly/hajduk-split-1-2-besiktas/
LaigLeNoiR
11.Ekim.2013, 15:57
http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/423/sezertoramanhaber_FCPKN.jpg
Hajduk Split maçı sonrası Beşiktaş'ta şok bir gelişme yaşandı. İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk, disiplinsiz hareketleri nedeniyle süresiz olarak kadro dışı bırakıldı. Konu ile ilgili NTV Spor'a konuşan futbol A takımından sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı kararın yönetim kurulu tarafından alındığını belirtti.
Yaşanan olaylar ile iligli NTV Spor'a açıklamalarda bulunan futbol A takımından sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı; "Oynanan maç sonrası iki oyuncumuz arasında sözlü tartışma yaşandı. Araya girererek gerginliği sona erdirdik. İstanbul'a dönüşümüzde hocamız Slaven Biliç tesislerde kalınacağını belirtti ve tüm oyuncular odalarına çekildi. Fakat sabah 3-4 civarında Sezer ve İbrahim odalarından çıkarak fiziki olarak kavga etmeye başlamış. Sesleri duymamızla birlikte olayın gerçekleştiği yere giderek duruma hemen müdahele ettik. Futbolcuları ayırdık ve olayı yatıştırdık. Ancak bu iki üzücü kavga yaşanmamış gibi, sabah yapılan antrenman öncesi Sezer ve İbrahim Toraman'ın tekrar kavgaya tutuşması üzerine teknik direktörümüz Slaven Biliç oyunculardan antrenmanı terk etmesini istedi. Sayın Biliç'in bize sunduğu rapor doğrultusunda başkanımız Fikret Orman ile görüştük ve yönetim olarak Sezer Öztürk ile İbrahim Toraman'ın süresiz kadro dışı bıraklımasına karar verdik" diye konuştu.
Bu gelişmenin ardından Beşiktaş'ın İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'ün sözleşmelerinin fesh edileceği gelen haberler arasında.
Bordo61Mavi
11.Ekim.2013, 16:04
Toramanda alisti bu iki oldu heralde. Bunda bide 2 raund gitmisler
LaigLeNoiR
11.Ekim.2013, 16:07
2 değil 3 olmuş 2 kez kavga etmişler artık antrenmana çıkmışlar 3 olmuş iyi sabretmişler.
Abimin bu durum ile ilgili yorumu :
Sezer Öztürk Beşiktaş ta iş yapmaz deniyordu adam en büyük iyiliği yaptı İbrahim Toraman ı takımdan götürdü...
kaanbjk07
11.Ekim.2013, 16:17
İbrahim Toraman'ı yıllardır sevmiyorum, Beşiktaş gibi bir klüpte "büyük kaptan" olarak anılması çok acı verici bir durum. Bir kaptanın takımda ki görevlerinden biride, huzur ortamı sağlamak. Ama malesef bizim kaptanımız, yıllardır huzur ortamı sağlamak yerine huzur bozuyor. Bu takıma liderlik yapabilecek tek futbolcu çok fazla tasvip etmesem de Tolga Zengin'dir. Sezer Öztürk'e gelince; başından beri transferine karşı olduğum bir futbolcu ve henüz formayı kazanamamışken böyle olaylarda bulunması tamamen kayıp olması anlamına gelir. İkisininde sözleşmesi en kısa zamanda fesh edilmeli..
Namzet
11.Ekim.2013, 16:34
İbrahim Üzülmezi gönderdikleri gibi sezeri de toraman gibi bir adam yüzünden göndermezler umarım
europeanconquer
11.Ekim.2013, 16:47
Sezer Öztürk'ü biz alalım yahu :D Yerli açısından iyi bir alternatif olabilir.
İbrahim Toraman,Üzülmez ile yaşadığı olayda gönderilmeliydi zaten.Her zaman Üzülmez'i haklı görmüştüm o konuda.
kumbara
11.Ekim.2013, 17:01
Guti,delgado,Quaresma gibi oyuncuların kuyusunu kazan bir adamdan ne bekliyorsunuz. Bu kadar zaman bu çakma kaptana nasıl sabredildi hala aklım almıyor.
GeNç KaRTaL
11.Ekim.2013, 17:22
Fırsat bu fırsat Toraman'a yol verilmeli.Yetti artık bu kaçıncı oldu.Sezer de gönderilmeli.Fikret Orman'ın egosunu tatmin etmekten başka hiç bir işe yaramadı.Bir de gelmiş -her ne kadar o sıfata yakışmasa da- kaptanla kavgaya ediyor.
footballer33
11.Ekim.2013, 20:01
Burada 'adam gibi adam', 'büyük kaptan Toraman' vs. tarzı yorumlar okumadığıma çok memnun oldum. Toraman'da da Sezer'de de karakter sorunu olduğunu düşünüyorum.
Umarım affedilmeleri gibi bir durum olmaz ve devre arası yollanır ikisi de.
footballer33
14.Ekim.2013, 00:06
http://forum.forzabesiktas.com
Bu site neden hâlâ açılmadı ya? Böyle uzun süreli bakım mı olur? Siteyi yeniden kuruyorlar herhalde!
GeNç KaRTaL
14.Ekim.2013, 00:27
Bakım işi hikaye,sen o zaman söylediğinde inanmamıştım ben bakımda olduğuna.Son dönemde yaşanan olaylarla alakalı muhtemelen.
kumbara
14.Ekim.2013, 15:00
Bu site neden hâlâ açılmadı ya? Böyle uzun süreli bakım mı olur? Siteyi yeniden kuruyorlar herhalde!
Eğer gs maçından sonra kapanmasaydı forumda ve tribünde çok büyük kavgalara neden olabilirdi. Ortalığı sakinleştirmek lazım.
footballer33
14.Ekim.2013, 21:30
Bakım işi hikaye,sen o zaman söylediğinde inanmamıştım ben bakımda olduğuna.Son dönemde yaşanan olaylarla alakalı muhtemelen.
Eğer gs maçından sonra kapanmasaydı forumda ve tribünde çok büyük kavgalara neden olabilirdi. Ortalığı sakinleştirmek lazım.
Ben de sizin gibi düşünüyorum şu an; ancak sitede bazı aksaklıklar da vardı, geniş çaplı bir bakım olabileceğini sanmıştım. Şimdi, o düşüncemden vazgeçtim.
Burak Akmanoğlu
17.Ekim.2013, 03:14
İbrahim Toraman: 'Temponu kaybetmişsin'
Sezer Öztürk: 'Kendi işine bak, kaptansan kaptanlığını bil'
İbrahim Toraman: FB'de kaptanlarına böyle mi yapıyordun ?
Sezer Öztürk: Alex Emre her sorunumla ilgilenirdi Onlar adam gibi adamdı, sen herşeye laf sokuyorsun.
Aralarında ki diyalog buysa sıkıntı büyük. :)
Kaka Leite
17.Ekim.2013, 03:16
İbrahim Toraman: 'Temponu kaybetmişsin'
Sezer Öztürk: 'Kendi işine bak, kaptansan kaptanlığını bil'
İbrahim Toraman: FB'de kaptanlarına böyle mi yapıyordun ?
Sezer Öztürk: Alex Emre her sorunumla ilgilenirdi Onlar adam gibi adamdı, sen herşeye laf sokuyorsun.
Aralarında ki diyalog buysa sıkıntı büyük. :)
Toraman iyice bozuldu zaten artık.
Takımına zararı var, yollanması herkes için iyi olacaktır. Diyalog bu ya da değil ortada bir sorun var..
Beşiktaş her sezon belli bir dönem Toraman ile uğraşıyor.
kaanbjk07
17.Ekim.2013, 12:14
Bu diyalog gerçekse, Sezer Öztürk sadece kaptanına değil tüm Beşiktaş camiasına büyük ayıp etmiş
Böyle bir konuşmanın olacağını hiç ama hiç zannetmiyorum. Medya.
footballer33
18.Ekim.2013, 02:16
Böyle bir konuşma olsun ya da olmasın, 2'si de gönderilmeli. Çok fazla uzatmanın anlamı yok bu işi. Af falan, sakın ha!
footballer33
21.Ekim.2013, 17:36
Bilic affetmedi
Beşiktaş'ta 3 kez kavga eden ve idman sahasında yumruklaşmaya kadar gerilimi devam ettiren, bu yüzden kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman ile Sezer Öztürk'ün durumları yönetimde görüşüldü ve iki oyuncunun kadro dışı cezasının devam etmesine karar verildi.
Siyah-beyazlı bazı yöneticilerin af konusundaki ısrarlarına rağmen Teknik Direktör Bilic'in geri adım atmadığı ve yönetime verdiği raporda iki oyuncunun kesinlikle affedilmemesini istediği öğrenildi. Bilic'in "Af çıkarsa disiplin olaylarının önüne geçemeyiz" diye yazdığı rapor yüzünden Beşiktaş yönetiminin bugünkü toplantısından af çıkmadı.
fanatik.com.tr. özel
Sevindim, doğru karar. Devre arasında, 2'si de gönderilir artık.
footballer33
27.Ekim.2013, 20:08
Beşiktaş Kulübü'nün net borcunun 476 milyon 822 bin 728 lira olduğu açıklandı.
Siyah-beyazlı kulübün Ceylan InterContinental Otel'de gerçekleştirilen olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel, borçlarla ilgili bilgi verdi.
Tuncel, derneğin borcunun 30.06.2013 tarihi itibarıyla 251 milyon 34 bin 873 lira, BJK Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 31.08.2013 itibarıyla 293 milyon 425 bin 119 lira ve toplam borcun 544 milyon 459 bin 992 lira olduğunu belirterek, alacakların düşmesiyle beraber net borcun 476 milyon 822 bin 728 lira olduğunu dile getirdi.
Feyyaz Tuncel'in verdiği bilgiye göre Beşiktaş'ın 30.06.2013 itibarıyla kişilere olan borcu ise şöyle:
- Fikret Orman: 3 milyon 902 bin 692 lira
-Yıldırım Demirören (Kısa ve uzun vade): 103 milyon 992 bin 684 lira
-Ahmet Nur Çebi: 5 milyon 12 bin 558 lira
-Serdal Adalı: 9 milyon 792 bin 656 lira
-Tamer Kıran: 6 milyon 217 bin 452 lira
-Ahmet Kavalcı: 946 bin 71 lira
-Deniz Atalay: 393 bin 270 lira
-Diğer yönetim kurulu üyeleri: 1 milyon 159 bin 449 lira
"VODAFONE ARENA İSMİ TÜZÜĞE AYKIRI"
Tuncel, 2013 yılı içerisinde yıkım faaliyetlerine başlanan stat konusunda Vodafone Telekominikasyon AŞ ile yapılan sponsorluk anlaşması gereğince stadın adının sözleşme imza tarihinden itibaren "Vodafone Arena" olacağının belirtildiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:
"Dernek tüzüğümüzün 5. e maddesi, BJK isim ve logosunun önde gelmesi koşulu ile sponsorluk anlaşmaları ve isim kullanım hakkı sözleşmeleri yapılmasına olanak tanımaktadır. Bu nedenle stadın adının 'Vodafone Arena' olarak kullanılması tüzüğümüze aykırıdır." Denetleme Kurulu Başkanı Tuncel, maaşların iki ay geç ödenmesinin de çalışanların motivasyonunu düşürdüğünü sözlerine ekledi.
BAŞKAN ORMAN KATILMADI
Divan Kurulu Toplantısı'na Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman katılmadı. Toplantıda kulüp yönetim kurulu adına ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, genel sekreter Metin Albayrak, yöneticiler Ahmet Ürkmezgil, Yalçın Kaya Yılmaz, Melih Sami Esen ve Berkan Gocay yer aldı.
"DERBİ MADDİ VE MANEVİ ZARARA UĞRATTI"
Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Spor Toto Süper Lig'de sezon başında üst üste aldıkları dört galibiyetin ardından, Galatasaray derbisindeki olaylar sonrası maddi ve manevi önemli zarara uğradıklarını söyledi.
Siyah-beyazlı kulübün Ceylan InterContinental Otel'de gerçekleştirilen olağan divan kurulu toplantısında konuşan Karadeniz, futbol takımının 2013-2014 sezonuna yeni teknik heyet ve kısmen yenilenen oyuncu kadrosuyla iyi başlangıç yaptığını belirterek, "Üst üste almış olduğumuz 4 galibiyetin hepimizi ümide sevk ettiği günlerde; nereden geldiği çözülemeyen rüzgarın ve Galatasaray maçındaki saha ihlallerinin neticesinde aldığımız cezalar, puan kaybetmenin ötesinde maddi ve manevi önemli zararlara sebep olmuştur" dedi.
Takımın son 5 yıldaki saha ihlalleri nedeniyle büyük zararlara uğradığını vurgulayan Karadeniz, şöyle konuştu:
"Almış olduğumuz cezalar, bir futbol sezonunda profesyonel şubeye ayırdığımız paraya denk gelir. Türkiye Futbol Federasyonu'nun buna rağmen acımasızca vermiş olduğu cezaları da ilave ederseniz, uğradığımız haksızlık ve maddi zararların hesabını siz yapın. Federasyonun vermiş olduğu kararlara karşı savunmamızı biraz daha ciddi ve kuvvetli yapmalıyız. Hepimizin elimizi taşın altına koymamız gerektiğinin altını çizmek istiyorum."
YENİ STAT KONUSUNDAKİ ENDİŞELER
Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Karadeniz, toplantıda, üyelerin yeni stadın yapımı konusundaki kaygılarını paylaştı.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın stadın yapımı için büyük gayret gösterdiğine dikkati çeken Karadeniz, şunları söyledi:
"Söyleyeceklerim konusunda 'acaba yanlış anlaşılır mıyım, başkanı üzer miyim, şevkini kırar mıyım?' diye düşünüyorum. Stat temelinin atılması merasimine sayılı günler kaldığı bu sıralarda üyelerimizin büyük çoğunluğunun konu ile ilgili neşe, heyecan ve mutluluğunu beraberce yaşarken; 'nasıl yapacağız, neyle yapacağız, nasıl bitireceğiz ve ne zaman bitecek' sorularına cevap ararken, yetkili hangi yöneticiye sorsam, 'ben bir şey bilmiyorum, başkan bilir' diyorlar. Herkesin gözü önünde ve aleni yapılan bir inşaat için yönetim kurulu üyelerinin 'ben bilmiyorum' demeye hakları ve lüksleri yoktur. Kaldı ki kulübümüzün hayati önemine haiz bir meseleyi bilmek durumda olmalılar diye düşünüyorum."
TOPLANTIYA YOĞUN İLGİ
Beşiktaş Kulübü Olağan Divan Kurulu Toplantısı'na üyeler yoğun ilgi gösterdi. Divan kurulu üyeliği için sürenin 30 yıldan 25 yıla düşürülmesinin ardından toplantının yapıldığı salon tamamen doldu. Bazı üyelerin toplantıyı ayakta izlemek zorunda kaldığı gözlendi. Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, olağanüstü günlerden birini yaşadıklarını ifade ederek, "Kalabalığız, hazırlıksız yakalandık. Bundan sonraki günlerde bu sıcaklık ve alaka devam ederse tedbirlerini alacağız" ifadelerini kullandı.
Karadeniz, konuşmasının ardından Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ile birlikte, kulüp üyeliğinde 60. yılını dolduranlara plaketlerini verdi.
Kaynak : ht spor
---------------------------------------------------------------------------------
Şahıslara olan borçları çıkınca, geriye 345 milyon 465 bin 896 lira borç kalıyor.
Vodafone Arena ismi de, Vodafone Şeref Bey Stadı olarak düzenlense keşke.
byariff
30.Ekim.2013, 16:02
Fernandes senelik 3.5 milyon euro, imza parası olarakta 1.8 milyon istemiş.
Yönetim ise 2.5 milyon euro senelik 1.8 de imza parası vermeyi teklif etmiş, Fernandes efendi kabul etmemiş.
Haber kaynağı haber1903.
footballer33
30.Ekim.2013, 20:43
Ortada buluşsunlar, yıllık 3'e bitsin bu iş. İmza parasını da, yıllara bölsünler. Fernandes'in isteği çok ağır.
kaanbjk07
30.Ekim.2013, 23:45
Türkiye'ye gelen yabancılarda sık karşılaştığımız bir olayı yaşıyoruz yine. Malesef bu tür futbolcuları fazla kaldırıp kendimiz şımartıyoruz tabi bunda basının payı çok yüksek. Fernandes'in gitmesini 2 yıldır çok istiyorum fakat bu sene olacak gibi.
eXcitinG
30.Ekim.2013, 23:53
Fernandes artık takıma zarar vermeye başladı. Ayrıca bu parayı hakkedecek performans ta göstermiyor. Tamam çok kaliteli bir isim ama hep duygusal oynuyor, oynamak istediğinde oynuyor. Sezona nasıl çok iyi başlamamızda payı varsa, şu anda ki düşüşün de baş sorumlusu. Fernandes tarzı oyuncular takımın beyni olamaz hiç bir zaman ve böyle oyuncular üzerine takım kurulmaz. Fernandes çok iyi yönetilen bir takımın, en iyi işleyen yardımcısı olur her zaman. Kalacaksa da bunun üzerine bir sistem kurularak takımda tutulmalı.
GeNç KaRTaL
31.Ekim.2013, 00:38
Eğer imzalamayacaksa devre arası satabiliriz umarım.En azından para kazanmış oluruz.Almeida ile hiç uzatılmasın.Ayakla gol atamayan forvetle şampiyonluk çok zor.
LaigLeNoiR
31.Ekim.2013, 01:54
Portekiz devrimi bitsin artik cok para istemis Ferdi bey.
Huzursuzluk çıkaracak adamı Dünya yıldızı da olsa takımımda istemem. Orta yol bulunmalı, iki taraf da fedakarlık etmeli. İşine gelmeyen gitmeli.
kaanbjk07
31.Ekim.2013, 02:10
Bu arada söylemeden edemicem. Beşiktaş'ın yıldızı Fernandes değil Oğuzhan'dır.
ozan42
31.Ekim.2013, 03:13
Bende Fernandesin son dönemlerde isteksiz futbolundan çok şikayetçiyim ve takımdaki dengeleri bozduğunu düşünüyorum.Aynı şekilde Almeidada gönderilmeli bize şöyle yırtıcı Emenike,Sow tarzı(Niang gibi ölmüş olmasın) bir forvet lazım.
footballer33
05.Kasım.2013, 01:12
Lütfen sayfaya giriş yapmayınız!
Forum en kısa sürede tamamlanacak ve gerekli duyuru yapılacaktır.
http://forum.forzabesiktas.com/
Nihayet!
byariff
06.Kasım.2013, 15:22
Beşiktaş'ın Pedro Franco transferinde amiyane tabirle ‘kazıklandığı’ uzun süredir konuşuluyor ama ispatlanamıyordu... İddia şuydu: Franco’nun eski kulübü Millonarios ile olan sözleşmesinde ‘1.5 milyon dolara serbest kalır’ maddesi bulunmasına karşın Beşiktaş bu oyuncuya 2.4 milyon Euro ödedi, yani siyah-beyazlılar bu transfer için bugünkü kurlar üzerinden yaklaşık 1.3 milyon Euro fazla para verdi...
http://fotocdncube.gazetevatan.com/newpics/news/061120130957028457911_3.jpg
http://spor.gazetevatan.com/haber/iste-franco-skandalinin-belgesi/581614/5
davidvilla
06.Kasım.2013, 15:39
Bu aptallık değil çakallık. Bizim yaptığımız aptallık, bu çakalları sorgusuz sualsiz yürekten saf duygularımızla desteklemek. Belki bu ortaya çıktı ama bütün "büyük" klüplerde transferlerin cogu "cebe indirme" amacıyla yapılıyor.
playeray
06.Kasım.2013, 18:27
Hangi oyunculara ne kadar paralar verdik olsun o kadar da :(
footballer33
06.Kasım.2013, 22:51
Pedro Franco Açıklaması
Vatan gazetesinde futbolcumuz Pedro Franco'nun transferi ile ilgili yer alan iddialar hakkında açıklamamızdır:
Scouting ekibimiz, Pedro Franco'yu izlemeye almış ve Mayıs ayı içerisinde Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen'in göreve gelmesini takiben Özen'e tavsiye etmiştir. Bu tavsiyenin ardından yine Mayıs ayı içerisinde, Kolombiya'da Pedro Franco'yu canlı olarak izleyen Önder Özen, futbolcuyu takip edilecek oyuncular listesine dahil etmiştir.
O dönemde Millionarios kulübünün Pedro Franco'yu satmaya niyetli olmaması ve futbolcuya İspanya'dan teklifler yapılması nedeniyle, bonservis bedelinin 6-7 milyon Avro'ya çıkabileceği görülmüştür. 1 Haziran tarihinde futbolcunun fon vasıtası ile İspanya'nın Rayo Vallecano ile anlaştığının öğrenilmesi üzerine bu transferden vazgeçilmiştir.
Bugün Vatan gazetesinde yer alan Pedro Franco ile Millionarios kulübü arasındaki sözleşmenin, sanki kulübümüzün bilgisi dışındaymış gibi sunulması gerçeklerle bağdaşmamaktadır.
Franco'nun Millionarios kulübü ile arasında olan sözleşmeden haberimiz olmasının yanı sıra, Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen, 18 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirdiği basın toplantısında bu konuyu gündeme getirmiş ve futbolcu ismi vermeden transferle ilgili gelişmeleri basın mensuplarıyla paylaşmıştır.
Pedro Franco ile eski kulübü arasındaki sözleşme maddesi oyuncunun kendi bonservisini boşa çıkartmasını kapsamaktadır. 1,5 milyon dolar getirmesi durumunda futbolcunun kendisinin bonservisini eline alabileceği belirtilmektedir. Ancak, yine aynı sözleşmede Millionarios kulübünün bir başka kulüp ile anlaşmaya varması durumunda bonservisi üzerinden %30 oyuncuya pay ödeneceği maddesi bulunmaktadır. Sonuç olarak, iddialara konu olan bu madde herhangi bir kulübün Pedro Franco'yu 1,5 milyon dolar bonservis bedeli ödeyerek transfer edebileceği anlamı taşımamaktadır. Ne yazık ki, bu madde söz konusu haberde kasıtlı olarak çarpıtılarak okuyucuya sunulmuştur.
Pedro Franco ile yapılan görüşmeler sırasında, oyuncunun menajerine önce 2 milyon dolar, daha sonra 2,5 milyon Dolar ve son olarak da 2,4 milyon Avro teklif verilmesine karşın, futbolcunun menajeri hem oyuncunun potansiyeli hem de Rayo Vallecano ile yapılan mutabakat nedeniyle, Franco'nun kendi lisanını konuştuğu ülkede daha büyük anlaşmalar yapabileceği düşüncesi ile teklifimize sıcak bakmamıştır.
Pedro Franco'nun menajeri, İspanya'daki fon ile daha avantajlı bir işbirliği ortamı oluşturulduğunu ileri sürerek oyuncuyu Türkiye'ye getirmek istememiştir. Pedro Franco'nun transferi ile ilgili tüm görüşmeler Kolombiyalı menajeri ile yapılmıştır.
Olumsuz geçen bu görüşmeler sonrasında futbolcu üzerinde hak sahibi konumunda bulunan Millionarios kulübü ile temas kurulmuş ve oyuncu için yapılan son teklif kendilerine de iletilmiştir. 4-5 hafta süren pazarlıklar sonrasında bonservis bedeli olarak Millionarios kulübü ile 2,4 milyon Avro'ya anlaşılmıştır. Oyuncu ile yapılan görüşmeler sonrasında kendisi de Türkiye'ye gelmeye ikna edilmiştir.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1 Temmuz 2013 günü KAP'a yaptığı bildirimde anlaşma şartlarını aşağıdaki şekilde duyurmuştur:
“Profesyonel futbolcu Pedro Franco’nun transferi için kendisi ve kulübü Millonarios ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Millonarios kulübüne oyuncunun transferine ilişkin 2,400,000 Avro fesih tazminatı ödenecektir. Oyuncu ile 5 senelik sözleşme imzalanmış olup şartları şu şekildedir;
2013-14 sezonu: 750,000 Avro
2014-15 sezonu: 750,000 Avro
2015-16 sezonu: 500,000 Avro
2016-17 sezonu: 500,000 Avro
2017-18 sezonu: 500,000 Avro”
Pedro Franco'nun Millionarios kulübüne ödediğimiz bonservis ücretinden, kulüp ile oyuncu arasındaki anlaşma sebebiyle, ayrıca pay alması üzerine, kulübümüz tarafından ilave bir menajerlik anlaşması yapılmamış ve herhangi bir menajere herhangi bir menajerlik ücreti ödenmemiştir.
Ayrıca Pedro Franco'nun transferinde Erdil Arpacı'nın hiçbir fonksiyonu olmamış, kendisi ile hiçbir temas kurulmamıştır ve bu transferin herhangi bir aşamasında dahili olmamıştır.
Vatan gazetesinde yer alan haberdeki iddiaların sebebi ise oldukça düşündürücüdür. Kulübümüzün futbolcu transferlerinde menajerleri devreden çıkartması sebebiyle, bir takım çevrelerin öç alma hevesiyle ortaya attıkları bu iddialara Vatan gazetesinin de alet edilmesi vahim bir tabloyu işaret etmektedir.
Kamuoyunun bilgilerine ve takdirlerine saygılarımızla sunarız.
Beşiktaş JK
https://www.bjk.com.tr/tr/haber/57110/
Ralph
06.Kasım.2013, 23:07
Her zaman açıklama beklerim. Küçükken her gün Fotomaç veya Fanatik alıp okurdum ve inanırdım. Zamanla bu gazetelerin hiç biri zevk vermemeye başladı çünkü hepsi sükse yapmak peşinde.
Küçükken Amerikan güreşi ilerdim ve gerçek sanırım. Ne zaman ki gerçek olmadığını öğrendim, izlemekten sıkıldım. Bu da buna benziyor.
GeNç KaRTaL
06.Kasım.2013, 23:44
O değil de bu Franco'da madem potansiyel var,artık oynatmaya başlasak iyi olur.Bu sezon büyük ihtimal şampiyonluk yalan olacak.Bari genç bir oyuncu kazanalım en azından.
Ralph
07.Kasım.2013, 01:17
Şemsi, seninde dedigin gibi "gercekten hazir olsa oynatirlardi abi" :)
Vallahi açıkçası bende çok merak ediyorum Franco'yu. Ersan'ı görmek istemiyorum şahsen bu takımın ideal 11'inde.
sui generis
07.Kasım.2013, 01:37
Ee oyuncu kendi parayı ödeyip serbest kalsaydı sonra da ödediği parayı kulüp imza parası vs diye Franco'ya ödeseydi ?
mustangshelby
07.Kasım.2013, 03:24
Ee oyuncu kendi parayı ödeyip serbest kalsaydı sonra da ödediği parayı kulüp imza parası vs diye Franco'ya ödeseydi ?
insan yemek yediği kaba tükürmez kaç yıl futbol oynamış kaptanlığına geldiği ekmeğini yediği kulübe neden para kazandırmak istemesin bundan daha doğal birşey yok bence.
GeNç KaRTaL
07.Kasım.2013, 13:22
Şemsi, seninde dedigin gibi "gercekten hazir olsa oynatirlardi abi" :)
Vallahi açıkçası bende çok merak ediyorum Franco'yu. Ersan'ı görmek istemiyorum şahsen bu takımın ideal 11'inde.
Oynatarak hazir hale getirelim diyorum iste. :) Bu saatten sonra pek bir sey kaybetmeyiz zaten,potansiyeli varsa bir oyuncu kazaniriz en azindan.
footballer33
11.Kasım.2013, 19:23
14 KASIM PERŞEMBE: BEŞİKTAŞ - SHAKHTAR DONETSK - SAAT 19:00 - ATATÜRK OLIMPIYAT STADI..
17 KASIM PAZAR: BEŞİKTAŞ - İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDIYE - SAAT 15:30 - NEVZAT DEMİR TESİSLERİ
---------------------------------------------------------
İBB ile hazırlık maçını ayarlayan kişi, neyin kafasını yaşıyor acaba? Bir senemiz de İBB'siz geçsin be arkadaş!
DenizlispoR
11.Kasım.2013, 19:45
Her zaman açıklama beklerim. Küçükken her gün Fotomaç veya Fanatik alıp okurdum ve inanırdım. Zamanla bu gazetelerin hiç biri zevk vermemeye başladı çünkü hepsi sükse yapmak peşinde.
Küçükken Amerikan güreşi ilerdim ve gerçek sanırım. Ne zaman ki gerçek olmadığını öğrendim, izlemekten sıkıldım. Bu da buna benziyor.
Gerçek değil bu arada amerikan güreşi,izlemeyi bırakmadım ama. :n:
footballer33
13.Kasım.2013, 18:40
Spor Toto Süper Lig’de 13. ve 14. hafta programı şöyle:
Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Fenerbahçe ile 30 Kasım Cumartesi günü saat 20:00’de Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda karşı karşıya gelecek.
Futbol Takımımız, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında ise Sivasspor ile 9 Aralık Pazartesi günü saat 20:00’de Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda karşılaşacak.
Türkiye Kupası Programı ise şöyle:
Beşiktaşımız, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Bucaspor ile 5 Aralık Perşembe günü saat 20:30’da Yeni Buca Stadı’nda karşılaşacak.
Resmi Site
kaanbjk07
13.Kasım.2013, 20:41
Fenerbahçe kendi evinde çok iyi oynuyor ama en son evlerinde ki derbi yenilgilerini Beşiktaş karşısında aldı diye biliyorum. Azda olsa süpriz bekliyorum. Sivasspor ve Buca maçlarından mutlak galibiyet bekliyorum
anil luque
13.Kasım.2013, 21:00
Kazanmamiz benim icin hic de surpriz olmaz.
GeNç KaRTaL
13.Kasım.2013, 22:08
Keşke pazar akşamı olsaydı derbi.Pazar sabahı önemli bir sınavım var çünkü.Kötü sonuç alırsak sınav öncesi kötü olur.
footballer33
14.Kasım.2013, 22:21
Shakhtar Donetsk ile hazırlık maçı yapıyoruz. İlk yarı tamamlandı, 4-1 gerideyiz. Biz 1-0 öne geçtikten sonra, sahadan sildiler resmen. Attıkları 4 gol kadar, kaçırdıkları da var. 2. devre, burada bırakırlar umarım; yoksa tarihi fark gelebilir.
Defans, tamamen evlere şenlik zaten.
Cenk, 1-2 kurtarış dışında, her gelen topu içeri aldı. Tolga'nın arkasında 2. kaleci olarak devam eder bu haliyle.
Holosko sağ bekte olunca o bölge yol geçen hanına döndü. Yürüyerek geçiyorlar orayı. Gollerin çoğu Holosko'nun tarafından geldi.
Franco-Escude ikilisi ile göbekte çok aksıyoruz. Bu kadar da açık verilmez yani!
İsmail'in yiyecek çok fırın ekmeği var daha. İyileşti diye, direk monte edilmemeli takıma.
Dentinho, Necip ve Fernandes sahada yoktu ilk yarıda. Dentinho gidecek, eyvallah da; Fernandes'i anlayamıyorum. Bir imza olayı, bu kadar mı etkiler futbolcunun performansını ya? Necip, zaten bu kafayla, 18'e çok zor girer. Veli'yi pek beğenmem; ama Necip, Veli'den çok çok daha kötü!
Kerim ve Eneramo, ne etliye karıştı ne sütlüye. Hiçbir artıları yoktu, maç içerisinde.
Ömer, takımın en iyisiydi bence ilk devrede. Gol attı, pres yaptı, koştu, pozisyona girmek için uğraştı.
Bilic, epey bir fırça çeker soyunma odasında takıma. Bakalım, sahaya yansıyacak mı bu durum?
CeNTeR_TR
14.Kasım.2013, 22:41
Beşiktaş sakın rotasyon falan yapmasın ligde rotasyon yaparsa Anadolu takımlarından bile kötü bir işleyiş var takımda şuanda izlediğim kadro itibariyle.
manager725
14.Kasım.2013, 22:48
Shakhtar Donetsk ile hazırlık maçı yapıyoruz. İlk yarı tamamlandı, 4-1 gerideyiz. Biz 1-0 öne geçtikten sonra, sahadan sildiler resmen. Attıkları 4 gol kadar, kaçırdıkları da var. 2. devre, burada bırakırlar umarım; yoksa tarihi fark gelebilir.
Defans, tamamen evlere şenlik zaten.
Cenk, 1-2 kurtarış dışında, her gelen topu içeri aldı. Tolga'nın arkasında 2. kaleci olarak devam eder bu haliyle.
Holosko sağ bekte olunca o bölge yol geçen hanına döndü. Yürüyerek geçiyorlar orayı. Gollerin çoğu Holosko'nun tarafından geldi.
Franco-Escude ikilisi ile göbekte çok aksıyoruz. Bu kadar da açık verilmez yani!
İsmail'in yiyecek çok fırın ekmeği var daha. İyileşti diye, direk monte edilmemeli takıma.
Dentinho, Necip ve Fernandes sahada yoktu ilk yarıda. Dentinho gidecek, eyvallah da; Fernandes'i anlayamıyorum. Bir imza olayı, bu kadar mı etkiler futbolcunun performansını ya? Necip, zaten bu kafayla, 18'e çok zor girer. Veli'yi pek beğenmem; ama Necip, Veli'den çok çok daha kötü!
Kerim ve Eneramo, ne etliye karıştı ne sütlüye. Hiçbir artıları yoktu, maç içerisinde.
Ömer, takımın en iyisiydi bence ilk devrede. Gol attı, pres yaptı, koştu, pozisyona girmek için uğraştı.
Bilic, epey bir fırça çeker soyunma odasında takıma. Bakalım, sahaya yansıyacak mı bu durum?
Beşiktaş sakın rotasyon falan yapmasın ligde rotasyon yaparsa Anadolu takımlarından bile kötü bir işleyiş var takımda şuanda izlediğim kadro itibariyle.
Aynen katılıyorum ikinize de. Shakhtar atmayı kesmezse UEFA'ya manşet olur. 10-1 falan biter maç.
footballer33
14.Kasım.2013, 23:22
İlk yarıdaki skoruyla sona erdi karşılaşma. İkinci devre daha iyiydik; ancak gol bulamadık. Devre arası, 2-3 çok iyi transferin şart olduğunu bence bugünkü maçla daha net anlamışlardır yetkililer.
kumbara
15.Kasım.2013, 01:53
Ömer'in golü mükemmeldi. Almeida'ya karşı karşıya nasıl gol atılır izletmek lazım.
Defans kurgusu çok kötü, ismail sakatlıktan sonra çok ürkek oynadı. Franco kendini göstermek için çok cabaladı ama escude bildiğimiz escude olunca, sağ bek holosko sol bekte futbolu unutmuş ismail olunca, franco-escude ikilisi ancak bu kadar olurdu.
Holosko'yu artık satıyorlar mı gönderiyorlar mı ne yapıyolar bilmiyorum ama gönderilmesi lazım. Takıma katkısı yok, olması için çift santrafor yada sağlam göbek kurgusuyla sağ kanatta depar adamı olur.
Fernandes neyin peşinde yada yönetim neyin peşinde anlamış değilim açıkcası. Bildiğimiz ferdi ortada yok, en beter hali bile duran topla asist yapardı. Şimdilerde bütün topları ön direğe beklerin kafasına nişanlar vaziyette.
Devre arası sağlam 3 transfer bizi rahatlatır en az ikisi yerli ve bir tanesi stoper olmalı. Mümkünse sağ bek için yabancı oyuncu düşünsün önder hoca, yıllardır hücum ve orta alana transfer yapılıyor. Sivok-zapo ikilisinden beri adam akıllı stoper transferi olmadı.
Son olarak @footballer33 Cenk konusuna katılmıyorum, yediği gollerde hata yoktu. Belki 3. golde ortayı karambole kesmesi muhtemel olduğu için erken uyanıp topa uzanabilirdi. Fakat tolga bile olsa hepsi gol olurdu.
anil luque
15.Kasım.2013, 02:47
Alt tarafi bir hazirlik maci bu kadar buyutmemek lazim. Elbette ders cikarilmasi gereken noktalar var tabii.
William Rookwood
15.Kasım.2013, 03:35
Ömer Şişmanoğlu'nu takıma monte etmesi lazım Bilic'in. Yabancı kontejyanını kaplayan ve iş yapmayan forvetleri tercih etmek yerine geleceği düşünüp yerli oyunculara şans vermek önemli.
kumbara
15.Kasım.2013, 03:45
Ömer Şişmanoğlu'nu takıma monte etmesi lazım Bilic'in. Yabancı kontejyanını kaplayan ve iş yapmayan forvetleri tercih etmek yerine geleceği düşünüp yerli oyunculara şans vermek önemli.
Kesinlikle katılıyorum.
Bugün attığı golü almeida kaçırırdı. Ömer sanki bu takımın aradığı forvet tipi gibi duruyo.
kumbara
17.Kasım.2013, 17:35
Bu bjk tv ne kadar kalitesiz arkadaş çıldırıcam ya.
Nevzat demirden yayını saha kenarından, taç çizgisinden yapıyolar sanki.
anil luque
17.Kasım.2013, 17:53
Tuğrul Yenidoğan sağolsun. Fikret Orman'ın tek kazığıdır bize kendisi. Seçimlerden sonra icabına bakılacak demişti ama adam hala görevi başında aynı yetersizlikle devam ediyor.
kumbara
17.Kasım.2013, 17:58
Bjk tv'nin başına geçtikten sonra arşivine neler kattı kim bilir. Ne zaman açsam kanalı fotoğraflarla marş çalıyo, adam akıllı program yok. Sürekli gider yapıyor kanal, yayın kaliteside bi o kadar berbat.
kumbara
17.Kasım.2013, 18:25
Dk 27 atiba attı.
Franco çok iyi uzun top yapıyor.
Franco, kerim ve eneramo artık ilk 11 başlamalı.
anil luque
17.Kasım.2013, 19:48
Atiba , Ramon , Filip ve Pektemek'in golleriyle 4-1 kazanmışız. Rakip İBB olunca hazırlık maçı da olsa sevindirici :D
footballer33
17.Kasım.2013, 19:56
Başımızın belası İBB'ye 4 gol atacağımıza rüyamda bile görsem inanmazdım. Kızmıştım hatta, başka rakip mi bulamadılar diye. :) İyi oldu bu galibiyet. Oynamayan futbolculara da moral oldu.
kumbara
17.Kasım.2013, 22:54
Hoca birazdan bjk tv'de canlı yayına çıkıcak. Bilginize..
byariff
18.Kasım.2013, 19:18
Ispanyollar Jose Sambade"nin istanbuldaki hayatini çekmisler kalecileri nasil calistirdigi falan hepsi var istanbul cok iyi sehir diyor kaleciler konusndada almanyadan gelen kaleciye cok disiplinli azimli calisiyor demis
http://www.as.com/futbol/video/sambade-vive-europa-entrena-asia/20131115dasdasftb_20/Ves
footballer33
18.Kasım.2013, 21:53
Açılmış sonunda. :)
GeNç KaRTaL
18.Kasım.2013, 22:42
Açılmış sonunda. :)
Forum yapısı baya değişmiş yahu.Alışması zaman alacak.:)
kumbara
18.Kasım.2013, 23:00
Çok yoruyor gözü, alışmak çok zor olucak forzaya. Ama forza candır.
footballer33
19.Kasım.2013, 22:23
Efsane göğüs reklamı olan “BEKO” geri geliyor!
Rahmi KOÇ : Beşiktaş, beni heyecanlandırıyor. Biz Beşiktaşlıyız, ne gerekiyorsa yapmaya hazırız!
Fikret Orman : Beko, 3 branşa sponsor oluyor Futbol, hentbol ve tekerlekli basketbol branşları ile 5 senelik bir anlaşma olacak.
:k:
GeNç KaRTaL
19.Kasım.2013, 22:27
Vodafone olmayacak mıydı göğüs reklamında?
footballer33
19.Kasım.2013, 22:29
Göğüs demiyor ki Şemsi, kol veya şort reklamı olabilir. Hatta ikisi beraber de olabilir. :)
kumbara
19.Kasım.2013, 22:31
Çok iyi olur, keşke göğüs olarak olsaydı ama bu bile yeter. Özledik BEKO'lu günleri.
GeNç KaRTaL
19.Kasım.2013, 22:50
Efsane göğüs reklamı olan “BEKO” geri geliyor!
Diyince öyle algıladım valla.Neyse sponsor iyidir.:)
manager725
19.Kasım.2013, 23:31
Son detayları gözden geçirilen anlaşmaya göre Koç grubu, hentbol ve tekerlekli sandalye basketbol şubesine sponsor olacak. Koç grubu ayrıca, önümüzdeki sezondan itibaren futbol takımının giydiği formalara sırt reklamı verecek. 5 yıllık yapılacak olan sponsorluk anlaşması, önümüzdeki günlerde görkemli bir törenle imzalanacak.
Acaba Koç mu yazar Beko mu? Göreceğiz... Bence Beko değil Koç yazacak. Koç grubu tüm markalarını kapsatan bir reklam yapacaktır.
Bordo61Mavi
22.Kasım.2013, 12:38
SON DAKİKA : Beşiktaşlı yıldız ölümden döndü
22.11.2013 10:14
Beşiktaş dün yaptığı antrenmanla Pazartesi günü oynayacakları Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda ise şok edici olaylar yaşandı.
Beşiktaş'ın dünkü antremanında yıldız oyuncu Olcay Şahan'ın ikili mücadelede takım arkadaşıyla çarpışma sonucu yerde kaldığı ve bir süre nefessiz kaldığı iddia edildi.
Olcay Şahan'ın yerde nefes kaldığını gören takım arkadaşları büyük bir panikle hemen doktoru çağırmak istedi ama kulüp doktoru antrenmanda yoktu. Olcay bir süre sonra takım arkadaşlarının da müdahalesiyle kendine geldiği belirtildi.
Olcay'ın kendisine gelmesinin ardından futbolcular "Doktorsuz antrenman yapıyoruz böyle bir şey mi olur" diye isyan ettiler.
Kulüp doktorunun ise Almanya'da bir fuarda olduğu öğrenildi.
sabah
Ciddi bir habermi bu ? Doktorsuz antreman yapmak nasil bir dusuncedir
kumbara
22.Kasım.2013, 16:31
SON DAKİKA : Beşiktaşlı yıldız ölümden döndü
22.11.2013 10:14
Beşiktaş dün yaptığı antrenmanla Pazartesi günü oynayacakları Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda ise şok edici olaylar yaşandı.
Beşiktaş'ın dünkü antremanında yıldız oyuncu Olcay Şahan'ın ikili mücadelede takım arkadaşıyla çarpışma sonucu yerde kaldığı ve bir süre nefessiz kaldığı iddia edildi.
Olcay Şahan'ın yerde nefes kaldığını gören takım arkadaşları büyük bir panikle hemen doktoru çağırmak istedi ama kulüp doktoru antrenmanda yoktu. Olcay bir süre sonra takım arkadaşlarının da müdahalesiyle kendine geldiği belirtildi.
Olcay'ın kendisine gelmesinin ardından futbolcular "Doktorsuz antrenman yapıyoruz böyle bir şey mi olur" diye isyan ettiler.
Kulüp doktorunun ise Almanya'da bir fuarda olduğu öğrenildi.
sabah
Ciddi bir habermi bu ? Doktorsuz antreman yapmak nasil bir dusuncedir
"Tanrı parçacığı" Erdal cömert'in haberi. Hiç şaşırmadım ilk okuduğumda, böyle bir şey mümkün olacağını zannetmiyorum. Zaten gündeme gelmedi bile.
sui generis
26.Kasım.2013, 22:36
yarisaha.com @YARISAHA
Portekiz teknik direktörü Paulo Bento, Record Gazetesine verdiği bir demeçte Manuel Fernandes'in milli takımda oynamak istemediğini açıkladı
yarisaha.com @YARISAHA
Paulo Bento: İsrail ve Azerbaycan maçları öncesinde Türkiye'ye gittim ancak Fernandes benimle görüşmeyi reddetti.
yarisaha.com @YARISAHA
Paulo Bento: Eğer bir oyuncu milli takım teknik direktörüyle görüşmek dahi istemiyorsa, milli formayı istemiyor demektir. Mesele kapamıştır.
Lesandro Parleo
28.Kasım.2013, 21:41
http://www.fanatik.com.tr/D/i/1/new/logo.png
BJK Üniversitesi tamam
Efsane başkan Süleyman Seba'nın en büyük hayali gerçek oluyor. Kıbrıs'taki Karpaz Üniversitesi, önümüzdeki dönemden itibaren Beşiktaş Üniversitesi olarak hizmet verecek.
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2013/11/28/fft104mm2649166.jpg
Beşiktaş Camiası’nda uzun süredir konuşulan üniversite konusunda sonunda mutlu sona ulaşıldı. İlk defa Süleyman Seba döneminde ortaya atılan bu fikir, uzun süredir sürüncemede kalmıştı. Her kongre döneminde projelere konu ama bir türlü hayata geçirilemedi. Ancak Başkan Fikret Orman, bu yönde ilk resmi ve ciddi adımı attı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne adeta çıkarma yapan Orman, burada kurulma aşamasında olan Karpaz Üniversitesi ile iş birliği için masaya oturdu. Taraflar ön protokol imzaladı. Yavru vatandaki bu eğitim kurumu, önümüzdeki öğretim döneminden itibaren Beşiktaş Üniversitesi adı altında eğitim verecek.
Üye çocuklarına öncelik
Akdeniz’in eğitim merkezine dönüşen yavru vatanda kurulacak olan bu üniversitede, Siyah-Beyazlı kongre üyelerinin çocuk ve yakınlarına öncelik verilecek. Bünyesinde birçok fakülte, meslek yüksek okulları, eğitim kurumları ve kampüsler yer alacak. Üniversitenin en büyük misyonu, dünya standartlarında eğitim veren ve her ülkede denkliği olan diploma sahibi gençler yetiştirmek olacak.
Orhan Yıldırım
ForzaRQ7
03.Aralık.2013, 03:11
http://u1312.hizliresim.com/1j/3/v42fd.png
Şu haber doğruysa, ne yorum yapılabilir bilmiyorum.
footballer33
03.Aralık.2013, 03:33
Yüzü mozaikleştirilmiş olan şahıs, Tuğrul Yenidoğan'dan başkası değil. Kan emici, kulübe zarar vermekten başka bir şeye yaramayan bir mahlukat. Tez zamanda kovulur inşallah kulüpten!
MoisHaLe
03.Aralık.2013, 03:35
doğruluğu olduğuna inanmıyorum. şaka gibi resmen.
ForzaRQ7
05.Aralık.2013, 00:00
Gökhan Süzen kadro dışı bırakılmış.
footballer33
05.Aralık.2013, 00:09
Kadroda mıydı ki zaten? :) Yarınki Buca maçı kadrosuna Dentinho, Uğur Boral gibi yedek oyuncular da alınmamış. Sanırım yolcular az çok şekillenmeye başladı.
Toraman ve Sezer affı gündeme gelmiş. İnşallah böyle bir şey olmaz.
footballer33
06.Aralık.2013, 01:11
Bir maçla yargıya vardın demeyin; ama bizim takımda işi olmayan, çürük çarık çok adam varmış be! Geçen yıl oynayıp bu sene bazı transferlerden ötürü yedek kalan birçok futbolcu, gereksiz futbolcu olduklarını ve geçen sene zorunluluktan oynadıklarını göstermiş oldu. En başta da Cenk, Escude, Holosko bu saydığım isimler arasında. İsmail'in sakatlıktan tamamen kurtulup adam akıllı form tutması, önümüzdeki sezona bile sarkabilir. Hiçbir şey veremedi sahada. Serdar Kurtuluş ve Eneramo Beşiktaş'ın futbolcusu değil, devre arası takasla veya direk çıkarılmalı elden. Kerim Frei, Muhammed gibi gençlerin de çok çalışması lazım. Ömer Şişmanoğlu'ndan feyz alsınlar birazcık. Adam ne zaman şans bulsa elinden geleni yapıyor. Devre arasında da, Allah rızası için sağ bek, iki yönlü orta saha ve forvet alınsın şu takıma. Yoksa bu sene de fiyasko olacak.
kaanbjk07
06.Aralık.2013, 01:12
Maçla ilgili tek yorumum şu; artık kabul edelim Muhammed foss çıktı.
footballer33
07.Aralık.2013, 01:46
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta
15 Aralık Pazar Saat: 19.00
Kasımpaşa - Beşiktaş
Ralph
10.Aralık.2013, 14:08
1453 Kartallar' grubunun kurucusu ve lideri Aşkın Aydoğmuş, 'sahtecilik'ten aldığı 10 yıl 8 ay cezası Yargıtay'da onanınca cezaevine kondu.
Lesandro Parleo
10.Aralık.2013, 20:19
Sakatlar ordusu !
Beşiktaş'a Gökhan Töre'nin ardından bir kötü haber de Kerim Frei'dan geldi...
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2013/12/10/fft104mm2672351.jpg
Beşiktaş'ta sakatlıkların ardı arkası kesilmiyor... Dün oynanan Sivasspor maçında sakatlanan Gökhan Töre'nin ardından bir kötü haber de Kerim Frei'dan geldi.
Fenerbahçe ile oynanan A2 karşılaşmasında sakatlanan oyuncunun durumu henüz netlik kazanmadı.
Kerim Frei'nin sakatlanmasının ardından Siyah - Beyazlılardaki sakat sayısı 8'e ulaştı. Sakatlıkları bulunana diğer futbolcular; Oğuzhan, Pedro Franco, Sivok, Ömer Şişmanoğlu, Veli Kavlak, Cenk, Gökhan Töre
Ortasahamız çökmüştü şimdide kanat oyuncularımız birer birer sakatlanıyor.
Bu sezona iyi bir başlangıç yapmıştık , oyuncularımızda sakatlanmıyordu fakat GS maçından sonra puan kaybetmeye ve sakat vermeye başladık.
Biran önce 17 maçlık periyodun bitmesini istiyorum , bu takım kendine sezon arasında gelecektir.Eğerki sezon arasında da toparlanmazsak Bilic'in geleceği hiç de parlak görünmüyor ..
kaanbjk07
10.Aralık.2013, 21:22
Her sezon böyle oluyor tam iyi gidiyoruz derken 1 maç yeniliyoruz ve toplu sakatlıklar başlıyor. Bizim fizyoterapistlerimiz kondisyon antrenörlerimiz ne yapıyor çok merak ediyorumç
footballer33
11.Aralık.2013, 21:53
Kasımpaşa maçının hakemi, Barış Şimşek...
16. ve 17. hafta programları da açıklanmış:
16. Hafta: Beşiktaş - Elazığ (21 Aralık Cumartesi - 19.00)
17. Hafta: G.Birliği - Beşiktaş (27 Aralık Cuma - 20.00)
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=201&ftxtID=19603
EDİT: Böylece, ilk yarıdaki son 4 maçımızın günleri; pazartesi, pazar, cumartesi, cuma şeklinde sıralanmış oldu. :)
Bordo61Mavi
12.Aralık.2013, 18:13
Kaptanin annesi vefat etmis.
Basin sagolsun Tolga Zengin
GeNç KaRTaL
12.Aralık.2013, 18:17
Annesine ne kadar düşkün bir insan olduğunu biliyoruz.Başı sağolsun.
Fearless Coward
12.Aralık.2013, 18:27
Başın sağolsun adam gibi adam Tolga ZENGİN.
Ralph
12.Aralık.2013, 18:39
Başı sağolsun, çok zor günler onun adına
MoisHaLe
12.Aralık.2013, 23:07
Haberlerde gördüm şimdi çok üzücü gerçekten. Erken bir yaş üstelik üzüldüm. Allah sabır versin Tolga ve ailesine. Anasının da mekanı cennet olsun.
Lesandro Parleo
12.Aralık.2013, 23:32
Henüz 52 yaşındaymış Melek Annemiz , Allah rahmet etsin..
Tolga Zengin'de hayatında yaşayabileceği en büyük acıyı yaşadı , Allah sabırlar versin..
http://i.imgur.com/if4RZV1.jpg
http://i.imgur.com/ELRhXYD.jpg
footballer33
13.Aralık.2013, 02:04
Başın sağolsun adamın dibi, yüreği ZENGİN adam. :( Allah rahmet eylesin MELEK Annemiz'e. :icon_frown:
Bordo61Mavi
13.Aralık.2013, 18:39
https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1460060_684225058275013_1478646702_n.jpg
MoisHaLe
13.Aralık.2013, 19:26
çok zor bir durum Allah kimseyi böyle acılarla sınamasın. Bu fotoğrafı görünce içim acıyor resmen. Umarım en yakın zamanda toparlar kendini Tolga.
anil luque
13.Aralık.2013, 19:59
Şu fotoğraf kelimelerin bittiği nokta cidden. Allah sabırlar versin Tolgamız'a.
"Olimpiyat Stadı'nın tek güzel yanı adının Atatürk olması" diyen bir evlat yetiştirdiğin için teşekkürler Melek Anne, mekanın cennet olsun..
El Barto
13.Aralık.2013, 20:02
http://galeri8.uludagsozluk.com/474/tolga-zengin_544135.jpg
http://galeri8.uludagsozluk.com/437/tolga-zengin_544159.jpg
Allah rahmet eylesin.
footballer33
14.Aralık.2013, 01:46
Allah sabır versin. Çok kötü ediyor insanı şu kareler. :icon_frown:
CeNTeR_TR
14.Aralık.2013, 21:26
Biraz eskiye dönerek bi sorum olacak Beşiktaş taraftarına.
Samet Aybaba'ya nasıl dayandı bu taraftar ?
kaanbjk07
15.Aralık.2013, 00:02
Sevinmek için sevmeyince böyle oluyor :))
kumbara
15.Aralık.2013, 01:10
Biraz eskiye dönerek bi sorum olacak Beşiktaş taraftarına.
Samet Aybaba'ya nasıl dayandı bu taraftar ?
Forzada sir aybaba için protesto başlığı açılmıştı. Onlarca sayfa yazıldı çizildi sadece 7 kişi y.açık tünel çıkışında biz bağırmıştık aybaba istifa diye. Gerisini siz düşünün.
He ayrıca o zamanlar, biz aybaba istifa diye bağırırken "Yapmayın, takım uefaya gidecek, önünü kesmeyin" diyen tip tip insanlar vardı tribünde.
Denizli maçından sonra futbola ve beşiktaşa havlu atan "Tribün", o sıralarda aldırma kartal çekiyodu kapalıda.
Quaresma'yı gönderip, dentinho ve g.süzen'i de kadroya dahil eden sir, şimdilerde antalyada şapkadan tavşan çıkarmaya devam ediyo.
CeNTeR_TR
15.Aralık.2013, 01:12
kaanbjk07 ; Valla Samet Aybaba'ya katlanmanın sevmesi falan olmaz yahu :zuhaha
kumbara ; Daha iyi anlayabildim şimdi taraftarın çilesini.
footballer33
15.Aralık.2013, 19:27
İstanbul'da olamadığım için içim içimi yiyordu Samet'e tepki veremediğimden ötürü; neyse ki, 1 sene dayanabildik. Allah muhafaza 4 senelik sözleşmenin sonuna kadar da kalabilirdi. :)
Bu arada, nereden geldi aklına bu soru? Biz unutmaya çalışıyoruz, sen hatırlatıyorsun. :)
CeNTeR_TR
15.Aralık.2013, 19:32
Elazığ Antalya maç sonucunu görünce direk aklıma Beşiktaş taraftarı geldi :)
Olsun bazen kötüyü de hatırlamak iyidir :zuhaha
footballer33
16.Aralık.2013, 02:53
Maç konusunda da yazmıştım; ama hızımı alamayınca yorumum kaldırılmış. Sözüm Fikret Orman'a:
Geldiğinizden beri yaptığınız fakir edebiyatı yeter! Çıkın yarın, o hakem müsvettesine düdüğünü astırın ve maçı tekrar ettirin! Aynı şeylerin F.Bahçe'ye veya G.Saray'a yapıldığında nelerin yaşanabileceğini bir düşünün ve buna göre bir ayar çekin! Omurgasız durmayın yeter ki! Sahipsiz değiliz biz; yeter artık bugüne kadar olanlar!!!
Ralph
16.Aralık.2013, 17:47
Fikret Orman'ı dinlediniz mi? Sonunda biraz sertleşmeye başladı.
Demin yine Samsun maçını açıp izledim. Ne zaman izlesem doluyorum.
F.O.'nın açıklamaları:
http://www.haber1903.com/Besiktas-20194-fikret_ormandan_aciklamalar.html
footballer33
16.Aralık.2013, 17:48
İzledim Görkem. İnşallah icraatte de görürüz artık bir şeyler. Bu da açıklamaların bulunduğu link. Video da var:
http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/fikret-orman-patladi-sert-sozler-SXHBQ359086SXQ
Ralph
16.Aralık.2013, 17:57
Birisi sordu, bardak doldu tasti peki ne yapacaksiniz hic bir sey olmazsa dedi ve cevabi yine gecistirdi. Biz tehdit etmiyoruz, simdi bisey soyleyemem zamani gelince gorecek herkes gibi seyler dedi. Dusunuyorum da dostum, ne yapabilir ki?
footballer33
16.Aralık.2013, 18:01
Bir de maçın 3-0 hükmen sayılmasını neden istemiyorsunuz diye bir soru geldi; ona da cevap vermedi. Benim umudum yok açıkçası, maç tekrar falan edilmez gibi geliyor.
Bunu samimi söylüyorum; keşke Hacıosmanoğlu ya da Aziz Yıldırım, bizim başkanımız olsaydı. En azından böyle zamanlarda hakkımızı savunacaklarını, bir şeyler yapacaklarını bilirdik.
Bu arada, şimdi aklıma geldi. Yıllar önce Trabzon-Sivas maçında da sahaya atlayan bir taraftar olmuştu ve maç 1-0 Trabzon lehine devam ederken o sahaya atlayan taraftarın yüzünden Trabzon 3-0 hükmen yenik sayılmış ve 5 maç seyircisiz oynama cezası almıştı. Aynı kararların bize geldiğinde de alınmasını sağlamaları lazım. O zaman iyi iş yaptılar derim ben. Yoksa herkes çıkar konuşur, önemli olan icraattir.
Ralph
16.Aralık.2013, 18:04
Vallahi açıkça söyleyeyim, onlar da olsa hiç bir şey olmaz. Sadece daha sert konuşurlar okadar. Hiç bir şey değişeceği yok. Kimlerin arkasında kimler var hepimiz biliyoruz. Kralı gelse bir şey değişmez.
MoisHaLe
17.Aralık.2013, 00:01
Demirören Ntv Spor'a konuk şu anda..
ForzaRQ7
17.Aralık.2013, 03:15
http://img.haber1903.com/h/carsidan_fernandese_pankart_1387230255.jpg
Şöyle bir pankart dolanıyor internette ama haber kaynağı Vatan gazetesi olunca pek itibar etmedim. Böyle bir pankart açılır mı sizce?
kumbara
17.Aralık.2013, 04:00
Pankart doğru fakat açılır mı bilemiyorum
Redrum
17.Aralık.2013, 13:56
"Fernandes idmana içkili geliyordu" Beşiktaş'ın geçen yılki Teknik Direktörü Samet
Aybaba son haftalarda futbolsuz günlerine geri
dönen Manuel Fernandes hakkında önemli
noktalara değindi. - Beşiktaş Aybaba, "Geçen yıl Ruslar astronomik paralar teklif
ederek Portekizli futbolcuyu istediler. Yönetime
hemen satalım, bir daha bu parayı bulamayız
dedim. Hatta çok da ısrar ettim. Fernandes'in
gitmesi halinde elimde onun yerine rahatlıkla
dolduracak olan Brezilyalı bir oyuncunun hazır olduğunu bildirdim. Fakat ne yazıkki kabul
ettiremedim" dedi.
Fernandes'in yetenekli, ancak kaprisli olduğu
kadar, alkole olan bağımlılığı ile bir türlü takım
arkadaşları ile uyum içinde olmadığını belirten
Aybaba, "Genellikle çoğu antrenmana alkollu geliyordu. Ağzının kokusu yüzünden onla eşleşmek
istemeyen futbolcu arkadaşlarımız oluyordu.
Hepsine göğüs gerdik. Geceleri hayat kadınları ile
yaptığı alemler polis kayıtlarına bile geçti. Şimdi
yönetim onu gözden çıkardık. Evet ama bedava
gidecek. Gitti Beşiktaş'ın paraları. Burayı da herkes atlıyor" diye konuştu. YANLIŞ YANLIŞ ÜSTÜNE Samet Aybaba, "Geçen sezon devre arasında
Webo'yu istedim. Anlaşmıştık bile. Bu kadar parayı
veremeyiz dediler. Adam benim alt katımda
oturuyordu. Hüseyin Çapkın'dan bile destek
istedim, o da sağolsun bu transferin gerçekleşmesi
için bize destek oldu. Ama ne yazık ki almadılar. Sonra sakat Enaromo'yu transfer ettiler. Benim
baştan beri istemediğim Sezer Öztürk'e dünyanın
parası verildi. Buyrun iki oyuncu da oturuyor. Hatta
birisi evden dışarı çıkmıyor!.." dedi. DHA Benzer Haberler
kaanbjk07
17.Aralık.2013, 15:16
Samet Aybaba'nın yaptığı hiç doğru değil.
Suicider
17.Aralık.2013, 15:54
atiba sakatlanmış 2 hafta yok.
Ralph
17.Aralık.2013, 16:16
Samet Aybaba karakterinin ne olduğunu göstermiş oldu bu açıklama ile.
footballer33
17.Aralık.2013, 18:57
Onun karakteri taa futbolculuk dönemlerinde belliydi zaten. Üzerinde durmaya gerek yok yani bu açıklamaların.
Fernandes pankartı çok saçma olmuş. Birçok kesim gitmesini istiyor olabilir; ama böyle olmaz. Tarikat kur, müridin olalım tarzı pankartların da açıldığını biliyoruz. Yanlışı yanlışla örtmeye çalışıyorlar, ayıp! İnşallah açılmaz o pankart tribünlerde. Gerçi, görenler gördü artık; iş işten geçti. Ayrıca, bu pankarta varana kadar TFF'yi, hakemleri ve MHK'yi falan hedef alan pankartlar hazırlanmalı, o konular üzerinde durulmalı.
Atiba'nın sakatlığına şaşırmadım. Maç esnasında sert darbelere maruz kaldı, kötü düştüğü pozisyonlar oldu. Belliydi böyle bir şey olacağı. Kaldı ki, sezon başından beri neredeyse hiç dinlenemedi. Bucaspor maçında bile sahadaydı. Bir yere kadar dayandı bünyesi. Veli'nin dönüyor olması, işin bir nebze iyi tarafı diyebilirim. Şu devre arası da, hayırlısıyla bir gelsin artık. Sağlam adam kalmayacak yoksa takımda.
Ralph
17.Aralık.2013, 20:45
Beşiktaş kulübünden Aybaba'ya cevap;
http://www.ntvspor.net/haber/gunun-haberleri/99974/besiktas-aybabayi-yalanladi
anil luque
17.Aralık.2013, 20:55
Uğraşmaya bile değmez Samet Aybaba için.
davidvilla
18.Aralık.2013, 15:40
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/941514_709788532387577_1151950163_n.jpg
Bizim de 11, kupadan da bu akşam elenicez :D
Hayırlısı be gülüm :0:
manager725
19.Aralık.2013, 21:56
Beşiktaşlı futbolcu Ramon Motta'ya, Kasımpaşa maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza verildi.
Lesandro Parleo
19.Aralık.2013, 22:00
Ramon Motta'nın cezası açıklandı
Beşiktaşlı futbolcu Ramon Motta'ya, Kasımpaşa maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza verildi.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kasımpaşa maçında sahaya giren taraftarı tekmelediği için kırmızı kart gören Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Ramon Motta'nın cezasını açıkladı. Yapılan açıklamada, " Beşiktaş A.Ş. sporcusu Ramon de Moraes Motta'nın, 15.12.2013 tarihinde oynanan Kasımpaşa - Beşiktaş Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftara yönelik saldırısı nedeniyle takdiren 3 resmi müsabakadan men ve 6.500 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" denildi.
* * *
Sahaya girip , oyuncumuza saldıran adam (lafın gelişi) dışarılarda elini kolunu sallayarak dolaşsın , istediği zaman istediği maça girebilsin ve yine birilerine saldırıp serbest bırakılsın ; kısır döngü..
Sporda şiddeti önleme yasasıymış , hani nerde ?
Bu tür adamlar yüzünden yönetimimiz artık maçlara bilet satışı yapmıyor ve kombinesiz taraftarlar olarak maçlara gidemiyoruz , olan klübümüze ve gerçek sporseverlere oluyor , buna artık bir dur denmeli !
PFDK Fernandes'e ceza vermeyi unutmuş , bunu da eklemeleri lazımdı.Alıştık artık bedavadan ceza yemeye..
PFDK , saldırıya uğradığı için Manuel Fernandes'e 3 maç ceza verdi
Ralph
19.Aralık.2013, 22:10
Yani? Maçın iptali falan olayı yok mu? Sonra mı verilecek o karar?
Lesandro Parleo
19.Aralık.2013, 22:14
Yani? Maçın iptali falan olayı yok mu? Sonra mı verilecek o karar?
Maçın iptali için henüz karar verilmedi.
Maç iptal olmazda olsa bile Motta'nın cezası geçerli olacak..
Suicider
19.Aralık.2013, 22:54
Beşiktaş'ı batıran adamın başında olduğu federasyon nasıl böyle yanlış kararlar verebilir hayret doğrusu!!?Ülke öyle bir duruma geldi ki her kurumundan pislik akıyor.
anil luque
19.Aralık.2013, 23:12
aaa 3 maç az olmuş yahu. almeida'nın durumu ne? O'na da 2 3 versinler bir şeyler.
anil luque
19.Aralık.2013, 23:15
he bu arada kasımpaşaya da yazıyla iki rakamla 2 maç seyircisiz oynama cezası verildi.
ForzaRQ7
19.Aralık.2013, 23:20
Az vermişler Motta'ya, şöyle bir 5-6 maç iyi giderdi. Almeida'ya da 3 maç verip, seyircisiz oynama cezasını da bize verselerdi, tam yerinde kararlar olurdu.
Lesandro Parleo
19.Aralık.2013, 23:31
Şimdi biz cezanın iptali için başvuru yaparız , Tahkim'de cezayı 2 maça indirir.Hep aynı senaryolar..
Saçma sapan verilen cezaya 1 maç indirim yaparlar her zaman , adamlarsa adil davransınlar , kaldırsınlar cezayı , hatta maçın tekrarına karar vermeleri lazım..
Hakem de kendi hatasını örtpas etmek içini raporunu değiştiriyor fakat ne zaman düdük çaldığı çok net belli, resmen kural hatası fakat maçın tekrar kararını vermeyecekler..
Birde şu sahaya giren holiganı görmekten miğdem bulandı artık , madem ceza almayacak spor yasasından ; o zaman haber maber yapılmasın hakkında , halen daha Beşiktaş'ımızın üzerinden rant sağlamaya ismini duyurmaya çalışıyor.Ceza almıyorsa unutulsun gitsin , kaybolsun ortalıktan !
ForzaRQ7
19.Aralık.2013, 23:51
Ali Ece sinirlenmiş yayında.
http://www.youtube.com/watch?v=S2xmlrcZnYc
anil luque
20.Aralık.2013, 00:01
Ali Ece de olmasa zaten koskoca Beşiktaş'ın hakkını savunan yok.
Ralph
20.Aralık.2013, 00:38
Hobba feci kızmış
kaanbjk07
20.Aralık.2013, 00:45
Şu olanlar rezillikten başka birşey değil ya gerçekten yazıklar olsun.
footballer33
20.Aralık.2013, 01:26
Ali Ece kadar olamayan bir başkanımız olursa bu kararlara şaşırmamak lazım. Bu cezalar da gösteriyor ki, tekrar falan yok. Yazıklar olsun! Bundan sonra da, Beşiktaş taraftarı ne tepki gösterirse haklıdır diyeceğim.
anil luque
20.Aralık.2013, 11:57
bir şey soracağım ; Almeida elazığ maçında oynayacak mı ? onla ilgili ceza açıklandı mı göremedim ben hiç bir yerde?
uAburak89
20.Aralık.2013, 14:36
Çift sarıdan kırmızının cezası 1 maç değil mi?
anil luque
20.Aralık.2013, 14:55
O'nun da taraftara fiili müdahalesi olmuştu ondan sordum ama hakem itirazdan attığını söylemişti gerçi. Neye itiraz ettiyse adam orada.
uAburak89
20.Aralık.2013, 14:56
Hakemin değerlendirme yetisini sorgularsak zaten bitmişiz, adam her açıdan rezildi o akşam. Yanlış da olsa verdiği kararlara bakarsak Almeida'yı çift sarıdan attı, raporunu da ona göre yazmıştır. Ekstra bir ceza gelmemesinin sebebi budur diye düşünüyorum.
Ralph
21.Aralık.2013, 02:29
Puhahahah bu gerçekmi :D
http://img801.imageshack.us/img801/6235/0ims.png (http://img801.imageshack.us/i/0ims.png/)
Redrum
21.Aralık.2013, 03:17
Ali Ece sinirlenmiş yayında.
http://www.youtube.com/watch?v=S2xmlrcZnYc
http://www.youtube.com/watch?v=WR9opRlI8dk
ugur732
21.Aralık.2013, 14:34
Puhahahah bu gerçekmi :D
http://img801.imageshack.us/img801/6235/0ims.png (http://img801.imageshack.us/i/0ims.png/)
bunedir hocam :D :D
kumbara
21.Aralık.2013, 15:21
http://u1312.hizliresim.com/1j/p/vr86p.jpg
playeray
21.Aralık.2013, 16:19
bir şey soracağım ; Almeida elazığ maçında oynayacak mı ? onla ilgili ceza açıklandı mı göremedim ben hiç bir yerde?
Almeida PFDK'ya sevk edilmedi. Sadece Motta ve Kasımpaşa sevk edildi.
kaanbjk07
21.Aralık.2013, 16:20
Bu tabloyu biri açıklamalı..
http://i.imgur.com/ZRP5op1.png
GeNç KaRTaL
21.Aralık.2013, 20:16
Ali Ece tepkisinde çok haklı.Hakem o maçta bizi resmen katletti verdiği kararlarla ve bir güzel de kılıfına uydurdu.Eski başkanımız (gerçi ne kadar Beşiktaş'lı olduğu tartışılır) şu an federasyon başkanı ve bizim hala hakkımız açık açık yeniliyor.Biz daha bu saatten sonra ne desek boş.
Bir de sınavlarım ve ödevlerim olduğu için maçtan sonra forumda yazılanları takip edememiştim.Şimdi okudum bütün yazılanları.Beşiktaşlılar abartıyor falan diyenler olmuş.El insaf diyorum.Hakemin bir tek Donk'un pozisyonunda verdiği karar yokki tartışmalı olan,ondan çok öncesinde Kasımpaşa'lı oyuncu kafasıyla topu Almeida'nın önüne topu gönderdi,yardımcı hakem ofsayt vermeye teşebbüs etti ama hakem hiç alakası olmamasına rağmen faul çaldı pozisyona.İlk golde 5-6 metre ileriden taç atışı kullanmasına müsade etti Kasımpaşa'nın ki hemen kullanıp avantaj elde etmek için bunu yaptılar ve ettiler de,sonra da buna itiraz eden Almeida'ya sarı kart gösterdi.Diğer golde de 15 metre ilerden taç kullanmalarına izin vermiş.Almeida'yı ikinci sarıdan atması falan,o gün fena saçmaladı hakem ama bugün geldiğimiz noktada resmen olanların üzeri kapatıldı.
Yazıklar olsun! Başka ne denilebilirki?
CocukMenajer
21.Aralık.2013, 21:08
Ali Ece tepkisinde çok haklı.Hakem o maçta bizi resmen katletti verdiği kararlarla ve bir güzel de kılıfına uydurdu.Eski başkanımız (gerçi ne kadar Beşiktaş'lı olduğu tartışılır) şu an federasyon başkanı ve bizim hala hakkımız açık açık yeniliyor.Biz daha bu saatten sonra ne desek boş.
Bir de sınavlarım ve ödevlerim olduğu için maçtan sonra forumda yazılanları takip edememiştim.Şimdi okudum bütün yazılanları.Beşiktaşlılar abartıyor falan diyenler olmuş.El insaf diyorum.Hakemin bir tek Donk'un pozisyonunda verdiği karar yokki tartışmalı olan,ondan çok öncesinde Kasımpaşa'lı oyuncu kafasıyla topu Almeida'nın önüne topu gönderdi,yardımcı hakem ofsayt vermeye teşebbüs etti ama hakem hiç alakası olmamasına rağmen faul çaldı pozisyona.İlk golde 5-6 metre ileriden taç atışı kullanmasına müsade etti Kasımpaşa'nın ki hemen kullanıp avantaj elde etmek için bunu yaptılar ve ettiler de,sonra da buna itiraz eden Almeida'ya sarı kart gösterdi.Diğer golde de 15 metre ilerden taç kullanmalarına izin vermiş.Almeida'yı ikinci sarıdan atması falan,o gün fena saçmaladı hakem ama bugün geldiğimiz noktada resmen olanların üzeri kapatıldı.
Yazıklar olsun! Başka ne denilebilirki?
Her kelimesine katılıyorum.
ForzaRQ7
22.Aralık.2013, 00:16
Beşiktaş yönetimi, geçtiğimiz hafta oynanan Kasımpaşa maçında taraftarlarla girdiği diyalog nedeniyle Portekizli yıldızı Manuel Fernandes'e 220 bin euro para cezasını verdi.
Kaynak: NTV Spor