PDA

View Full Version : Beşiktaş Sohbet Alanı

Pages : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

SaLviO
29.Nisan.2012, 22:42
hepsi gitmeli bence

Deus Dominus
29.Nisan.2012, 23:03
Veli'yi yazmamış en öne Veli'yi koymalı :) Arkadaş bir adam sadece koşuyor diye oynamamalı bu seviyede bir takımda. Bende koşarım onun kadar ne olcak, masrafım onun kadar da olmaz, yol yemek sigorta tamam :D

pele96
29.Nisan.2012, 23:04
Sezon başı Galatasaray'a Fatih Terim'in yaptığı yapılanmayı bu sene bizim yapmamız gerek.

kalemci
29.Nisan.2012, 23:12
Veli'yi koştuğu için yazmadım. İlk 11 için değilde 60-70'ten sonra yorulan takımlara karşı alternatif olur kulübede.

kalemci
29.Nisan.2012, 23:13
Sezon başı Galatasaray'a Fatih Terim'in yaptığı yapılanmayı bu sene bizim yapmamız gerek.

Onu yapabilecek maddi güç yok ki şuan Beşiktaş'ta. Ben yine durum, oynanan futbol gerekirse bu olsun ama Sivok'un gına getiren adam kaçırmalarını Atınç yapsın yada Mami hatalı pas yapsın koşmasın anlamında söyledim :)

Mamadou
29.Nisan.2012, 23:20
İlk başta Tayfur Havutçu gitmeli. Sonra oyunculara sıra gelir.

Gncl1905
30.Nisan.2012, 00:56
Beşiktaş bu sezon bitik bence de şimdiden tekrar yapılanmaya başlanıp köklü bir değişiklik yapılması lazım. Kadro çok değişmeli, Tayfur Havutçu hakkında yorum yapamam ama kadro çok kötü. Oynamayan Simao kendi oynayan Q7, hiçbirşey yapmayan forvetler(Mustafa Pektemek hariç onun da büyük takımlarda as oynayabileceği şüheli). Defansta da birkaç adamın gitmesi gerek ve iyi takviyeler yapılması gerek.

footballer33
30.Nisan.2012, 03:15
Seneye Burak Kaplan, Ersan Adem Gülüm, Hasan Türk, Atınç Nukan, Muhammed Demirci, Erkut Şentürk vs... gibi gençleri daha çok görmek istiyorum sahada. Fernandes ne pahasına olursa olsun, 1 sezon daha tutulmalı takımda. M.Pektemek, Veli, Necip, İsmail, Tanju gibi gençlerimiz de kulübede genç ve dinamik yedeklerimiz olarak kalmalı. Yerlerine daha sağlam isimler bulunmalı. Bir dolu gereksiz adama, bir dolu gereksiz paralar ödeneceğine bonservisi elinde olan, direk ilk 11'imize girebilecek ve iş yapabilecek adamlar çokça mevcut. Gönderilmesini istediğim ve gönderileceğini düşündüğüm futbolcular ise şunlar. Kendi düşünceme göre:

Rüştü (yaşlandı)
Toraman (miadı doldu, tadında kalsın)
Sidnei (kiralıktı)
Sivok (sözleşme yenilenmedi ve yenilenmez artık)
Ekrem (gitsin dondurma satsın kendi dükkanında)
Ernst (eski gücü, dinamikliği kalmadı)
Aurelio (yaşlandı)
Holosko (gereği yok)
Q7 (maddi durum ortada)
Simao (bitmiş, okeye dönüyor)
Edu (kiralıktı, niye alındı bilmiyorum)
Almeida (çeteye katılsın o da ve Avrupa Şampiyonası sonrası iyi para verene okutsunlar)
Bebe (kiralıktı)
Alves (oynayacağı takıma gitsin, hatta mümkünse % 50 bonservis hakkımızdan da vazgeçelim)
M.Akyüz (ziyan olmasın, o da oynayacağı takıma gitsin)

T.Direktör: Tayfur Havutçu (yorumsuz)

:icon_eek:

SaLviO
30.Nisan.2012, 03:17
hoca gitsinmi kalsın mı :D

footballer33
30.Nisan.2012, 03:19
Gitsin. En sona gidecekleri yazdım zaten. :) Vizyonu dar olmayan, sağlam bir futbol bilgisine sahip, oyunu okuyabilecek hocalar lazım bize.

Bunun için fazla paralar harcamaya gerek yok. Örnek vermek gerekirse; Bilic, Hırvatlardan 300 bin euro civarı para alıyor.

GeNç KaRTaL
30.Nisan.2012, 03:20
Bize her şeyden önce iyi bir hoca lazım.Gerisi halledilir.Kadronun sıkıntıları var ama bu kadronun hakkı kesinlikle şu an ki tablo değil.Ve pek tabii maddi sıkıntılar,yine de yapılanma konusunda yönetime güveniyorum.

SaLviO
30.Nisan.2012, 03:21
hikmet karaman diyorum ve susuyorum :D

Corpus
30.Nisan.2012, 03:23
hikmet karaman diyorum ve susuyorum :D

Yılmaz Vural diyorum ve susuyorum :D

anil luque
30.Nisan.2012, 16:08
Kaptanı olduğu U-18 takımımızın antrenmanından çok taraftarı olduğu Fenerbahçe maçına giden Burak Yılmaz'ın kulübümüzle ilişiği kesildi.

Şimdi git o tribünde istediğin kadar bağır çağır evlat.

pele96
30.Nisan.2012, 16:55
Onu yapabilecek maddi güç yok ki şuan Beşiktaş'ta. Ben yine durum, oynanan futbol gerekirse bu olsun ama Sivok'un gına getiren adam kaçırmalarını Atınç yapsın yada Mami hatalı pas yapsın koşmasın anlamında söyledim :)

Maddi durumu sağlam o kadar Beşiktaşlı var.Paralarının çar çur olmayacağını bilseler gönülden destek verirler diye düşünüyorum.Benim Gitmesini Düşündüğüm Oyuncular...

Cenk Gönen(Genç ama gelişeceğini sanmam çok hatası var.)
Rüştü(O yaşta millet torununu kucağına alıyor...)
Sivok (Sözleşmesi bitti zaten gitsin maddi açıdan iyi olur. )
İbrahim Toraman(Yaşı geçti artık.)
Ricardo Quaresma (Maddi açıdan çok zorluyor takımı oynadığı futbolu şahsen beğeniyorum)
Hugo Almeida(Yeterli bitiriciliği yok onun yerine koy Cenk Tosun'u daha iyi olur.)
Veli Kavlak (Sırf koştuğu için futbolcu olduğunu düşünüyorum)
Edu (Bu adamı bu takıma getiren adamın aklından şüphe duyarım sol ayak hariç 1 özelliği bile yok.Çalım atamıyor koşamıyor defansa dönemiyor.Hava toplarına çıkamıyor.)
Holosko (Holosko bildiğimiz sağlam hızlı holosko değil artık.)

KanaKe
01.Mayıs.2012, 01:43
Rüstü ye gitsin diyorsunuzda bana sorarsaniz rüstü 50 yasina kadar rahat oynar yasinin ilerlemesine ragmen volkandan sonra en iyi türk kaleci rüstüdür sayet gönderilecekse yabanci hakki kaleciye gidecek buda gereksiz olur rüstü varken yararlanilabildigi kadar takimda tutulur yönetim zaten bu sekilde düsünüyordur.

footballer33
01.Mayıs.2012, 02:31
Rüştü'nün eskisi gibi olmadığını hepimiz biliyoruz. Bilhassa yan toplarda ve uzaktan gelen şutlarda çok yetersiz kalıyor artık. Son maç bunun en yakın örneği. Yediğimiz 2 gole bakarsanız, görürsünüz zaten. Bu sene dışında belki 1 sene daha oynayabilir, ama o kadar ve belki. Ötesi olmaz.

KanaKe
01.Mayıs.2012, 03:40
bence gayet iyi oynuyor o tür golleri eskidende zaman zaman yiyordu rüstü :)

footballer33
01.Mayıs.2012, 04:05
Eskiden de yiyordu, doğru; ama son dönemlerde bu oldukça arttı. Bilhassa yan toplarda iyice saçmalamaya başladı. Kenara çekilip gençlerin önünü açmalı ve onlara birikimlerini öğretmeli artık bu saatten sonra.

vego
01.Mayıs.2012, 16:46
Fikret Orman iddialara yanıt veriyor

1 Mayıs 2012 15:22 | NTV Spor ve Ajanslar
Beşiktaş'ın gelecek sezon Avrupa kupalarına katılıp katılamayacağı konusunda önemli rol oynayacak toplantı başladı. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, İsviçre'nin Nyon kentinde UEFA'nın iddialarına yanıt veriyor.

Facebook'ta Paylaş (http://www.facebook.com/share.php)

http://media1.ntvspor.net/C/I/257/ormanhaber3_Y4200.jpg
Beşiktaş'ın gelecek sezon Avrupa kupalarına katılıp katılamayacağı konusunda önemli rol oynayacak toplantı başladı. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, İsviçre'nin Nyon kentinde UEFA'nın iddialarına yanıt veriyor.
Mali konularla ilgili UEFA Disiplin Komitesi'ne sevk edilen Beşiktaş'ta, başkan Fikret Orman dün isviçre'ye gitmişti.
UEFA'nın merkezine girişte Türk basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fikret Orman, "Çok tecrübeli olduğumuzu söyleyemem. İkinci kez UEFA'ya geliyorum ama ilk defa böyle bir disiplin soruşturmasına, hem kulübüm adına hem şahsım adına muhatap oluyoruz. Tecrübeli arkadaşlarımız var yanımızda" dedi.

Başkan Orman, "Biz derdimizi ve haklı olduğumuz konuları anlatmaya, kulübümüzü en iyi şekilde savunmaya çalışacağız. Tabii ki karar disiplin komitesinin. İyi hazırlandık, iyi durumdayız, Beşiktaş Kulübü'nü iyi ifade edeceğimize inanıyorum. Ben ve arkadaşlarım bu iş için buradayız. Hiçbir endişem yok" diye konuştu.

Beşiktaş Kulübü Avukatı Emin Özkurt da hukuki bir mesele için burada olduklarını belirterek, "Biz de gereken savunmaları yapacağız. İnşallah olumlu ve hayırlı bir neticeyle yurda döneceğiz. Bu konuda, Türk futbolunun itibarıyla ilgili inşallah bir sıkıntı olmadan atlatacağız" ifadelerini kullandı.

Sırbistan'ın Partizan ve Yunanistan'ın Panathinaikos kulüplerinin de Beşiktaş ile aynı durumda olduğu, Beşiktaş'ın randevusunun TSİ 15.00'te olduğu öğrenildi.
UEFA tarafından 30 Haziran 2011 ve 30 Eylül 2011 dönemlerine ilişkin olarak gerçekleştirilen denetimde Beşiktaş, UEFA Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Kuralları'nın 65. maddesindeki, ''futbol kulüplerine vadesi geçmiş borçların olmaması'' ve 66. maddesindeki ''çalışanlara ve/veya vergi dairelerine vadesi geçmiş borçlarının olmamasına'' ilişkin hükümlerle ilgili olarak, mevzuat ihlali gerçekleştirmiş olma ihtimali nedeniyle disiplin kuruluna sevk edilmişti.

vego
01.Mayıs.2012, 18:38
Uefa kararını açıkladı!

01 Mayıs 2012 Salı 17:25

http://www.haber1903.com/images/haberler/uefa_kararini_acikladi_1335882911.jpg

UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi tarafından mali konularla ilgili görüşmeye davet edilen Beşiktaş Kulübü, bu disiplin yargılamasına Başkan Fikret Orman ve Avukat Emin Özkurt ile katıldı.
Toplantı sonrasında basın mensuplarına açıklamalar yapan Başkan Fikret Orman;
" Bize göre gayet iyi bir haber aldık. Beşiktaş ve Türk futbolu açısından önemlki bir virajı döndük. Kararı Hukuki Emin arkadaşımız açıklasın. Alınacak en iyi kararı aldığımızı düşünüyorum" dedi.

Avukat Emin Özkurt yaptığı açıklamada; "Uefa Disiplin Komitesi Beşiktaş ile ilgili 1-3 yıllık men talebini kabul etmedi. Beşiktaş'a ertelenmiş bir ceza verdi. Eğer Beşiktaş 5 yıl içerisinde 2 sezon Uefa şartlarına göre davranmazsa Avrupaya gidemeyecek. Bu kararın çıkmasında en etkin olan cümle; Uefa Disiplin Komitesi katılımı yapan Başkanın samimiyetine inanarak bu kararı aldığını açıkladı. İlk geldiğimizde problemin boyutunu biliyorduk. Beşiktaş kaçınılmaz bir Avrupa cezasından kurtulmuş durumundadır. İnşallah Fikret Orman yönetiminde olan yönetim bundan sonra daha iyi hareket edecektir." dedi.

Haber Kaynağı: Haber1903

GeNç KaRTaL
01.Mayıs.2012, 18:44
Yeni yönetim iyi gidiyor.Gerçi onlardan önce bir yönetim olmadığı için ne yapsalar iyi olacaklar ama buna rağmen güzel gelişmelere imza atıyorlar.Yıllar sonra kulübün gerçekten yönetildiğini bilmek mutluluk verici.

Revolution
01.Mayıs.2012, 19:41
Önemli bir iş başardılar. Tebrikler.

byariff
01.Mayıs.2012, 19:44
UEFA Beşiktaş'a 500 bin Euro para cezası verdi.

fotosuki
01.Mayıs.2012, 19:53
Yarım milyonla yırtmışız. Gerçi parası olmayan kulübe para cezası vermek biraz garip olmuş.

footballer33
02.Mayıs.2012, 01:57
Yönetime tebrikler, ama daha yırtmadık. Önümüzdeki 5 yıl bu durum tekrarlarsa 2 yıl yokuz Avrupa'da. Bu konuda Fikret Orman'a güveniyorum. Şimdiki cezayı nasıl ötelediyse, bundan sonrasını da halledip öteleyecektir aynı şekilde ve hatta, ötelemekle kalmayıp kökünden çözecektir işi.

anil luque
02.Mayıs.2012, 02:49
Bu adam bu işi yapacak arkadaş göreceksiniz.

Sekopej
02.Mayıs.2012, 13:58
UEFA ertelemeli ceza mı vermiş? O nasıl iş ya, ertelemeli ceza mı olur hiç?

byariff
02.Mayıs.2012, 15:17
SON DAKİKA! Beşiktaş'ın Borsadaki hisseleri geçici bir süre ile işleme kapatıldı.

Mamadou
02.Mayıs.2012, 15:46
Beşiktaş'ın kısa süreliğine kapatılan borsadaki hisseleri yeniden işleme açıldı.

Haber Kaynağı: Ntvspor

kalemci
02.Mayıs.2012, 16:08
Bu adam bu işi yapacak arkadaş göreceksiniz.

Transfer döneminde belli olur gibi o, eğer Kalou, Bendtner gibi yüksek maaş isteyen transferler yapacaksa aynı tas farklı hamam olur sadece. Tamam transfer, revizyon filan şart ama 1-2 yıl daha sabretmek lazım. En fazla ne olabilir.

GeNç KaRTaL
02.Mayıs.2012, 17:18
Goal.com Bilic'in kendilerine açıklama yaptığını söylemiş.Eğer gerçekten bunları söylemişse Bilic ile anlaşmış olabiliriz.

"Beşiktaş büyük bir kulüp. Elbette orada görev almak isterim. Son dönemlerde birçok önemli teknik adam oraya gitti ve başarısız oldu. Bunların çoğu Batı Avrupalı teknik direktörlerdi. Doğu futboluyla batı arasında böyle bir fark var. Eğer Beşiktaş'ta çalışırsam oraya farklı şeyler götürebilirim. Kariyerimde İngiltere ve Almanya sayfaları var dolayısıyla bu görevin altından kalkabilecek biriyim." ifadelerini kullandı.

kalemci
02.Mayıs.2012, 17:51
Goal.com Bilic'in kendilerine açıklama yaptığını söylemiş.Eğer gerçekten bunları söylemişse Bilic ile anlaşmış olabiliriz.

Sıkıntı olan futbolculuğunda var Avrupa tecrübesi tamam ama teknik adam olarak sınır dışına çıkmayan biri.

GeNç KaRTaL
02.Mayıs.2012, 18:48
Şu sağlık ekibimizden bir an önce kurtulmamız lazım.Sezon içerisinde bir çok sakatlanan oyuncunun geç iyileşmesinin üstüne Sivok'a çapraz bağlarında sorun var demişler.Adam ülkesine kontrole gitmiş.Hiç bir şeyi yokmuş.

kalemci
02.Mayıs.2012, 19:50
Sivok'tan kurtulmak için taktiktir o :n: YD yönetiminden en sevdiğim yönetici Mete Düren'di ona da sözcü görevini vermişlerdi, aslında mesleğini yaparak faydalı olsaydı takıma daha iyi olurdu.

Revolution
02.Mayıs.2012, 19:51
Sivok neden istenmiyor ki? :)

GeNç KaRTaL
02.Mayıs.2012, 19:53
Sivok'tan kurtulmak için taktiktir o :n: YD yönetiminden en sevdiğim yönetici Mete Düren'di ona da sözcü görevini vermişlerdi, aslında mesleğini yaparak faydalı olsaydı takıma daha iyi olurdu.

Bildiğim kadarıyla Mete Düren sağlık kurulu başkanlığını da yapıyordu.

kalemci
02.Mayıs.2012, 19:57
Sivok neden istenmiyor ki? :)

Takım kötü tamam ama yenilen gollerde kalecilerle beraber en çok hata yapan oyuncu Sivok bence takımda. Adam kaçırma olsun, defanstan çıkılırken kaptırılan toplar olsun, hatalı kararları daha doğrusu kararsızlığı olsun. Attığı goller olmasa daha çok göze batar bu hatalar ama golleriyle bir şekilde iyi gösterebiliyor kendini.

Bildiğim kadarıyla Mete Düren sağlık kurulu başkanlığını da yapıyordu.

Bak onu bilmiyordum. Zamanında bi sağlık heyeti vardı Beşiktaş'ta başında da baya iyi bir doktor adını hatırlıyor musun Şemsi ?

Revolution
02.Mayıs.2012, 20:02
Takım kötü tamam ama yenilen gollerde kalecilerle beraber en çok hata yapan oyuncu Sivok bence takımda. Adam kaçırma olsun, defanstan çıkılırken kaptırılan toplar olsun, hatalı kararları daha doğrusu kararsızlığı olsun. Attığı goller olmasa daha çok göze batar bu hatalar ama golleriyle bir şekilde iyi gösterebiliyor kendini.
Beşiktaş maçlarını çok fazla izleme fırsatım olmadı bu sene. Beğendiğim bir oyuncuydu. Teşekkür ederim.

GeNç KaRTaL
02.Mayıs.2012, 20:07
Valla hatırlayamadım Ahmet.Gerçi o kondisyonerdi ama Marrone'yi demiyorsun değil mi?

RaSenGan
03.Mayıs.2012, 19:43
Rüştü'ye 1 maç ceza verilmiş.

Lucas Neill
03.Mayıs.2012, 19:54
Madem hakaret etti 2-3 mac ceza verilmesi gerekmez mi ama yok GS macinda sahaya cikmali.

berkay123456
04.Mayıs.2012, 01:31
Quaresma: "Beşiktaş'da kalmak istiyorum. Yıllık ücretimde indirim yapabilirim sorun yok."

footballer33
04.Mayıs.2012, 02:28
Ben, bu TFF'nin, cezayı verirken neyi kıstas aldığını gerçekten çok merak ediyorum. Arkadaş, prosedür açık ve net! Irkçılığa minimum 4 maç, hakarete minimum 3 maç. Bu cezalar 7-8 maça kadar çıkabiliyor. Rüştü de hakaret ettim diyor ve bir maç ceza alıyor, enteresan. :) Emre Belözoğlu olayından sonra bir acayiplik de burda yaşandı. Rüştü'ye ''adam değilsin!'' diyen hakemin es geçilmesi de bambaşka bir komedi zaten. :)

anil luque
04.Mayıs.2012, 02:33
Ben, bu TFF'nin, cezayı verirken neyi kıstas aldığını gerçekten çok merak ediyorum. Arkadaş, prosedür açık ve net! Irkçılığa minimum 4 maç, hakarete minimum 3 maç. Bu cezalar 7-8 maça kadar çıkabiliyor. Rüştü de hakaret ettim diyor ve bir maç ceza alıyor, enteresan. :) Emre Belözoğlu olayından sonra bir acayiplik de burda yaşandı. Rüştü'ye ''adam değilsin!'' diyen hakemin es geçilmesi de bambaşka bir komedi zaten. :)

Boşa koysan dolmuyor , doluya koysa almıyor. Öyle bir durum.

vego
04.Mayıs.2012, 14:08
Fenerbahçe'den Beşiktaş'a stad teklifi!

04 Mayıs 2012 Cuma 13:01

http://www.haber1903.com/images/haberler/fenerbahceden_besiktasa_stad_teklifi_1336125857.jp g

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesinde yemekte buluşan iki kulübün yöneticileri arasında stat projesi de konuşuldu. Dün oynanan derbi öncesinde Beşiktaş'ın evsahipliğinde gerçekleşen yemekte, Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir'in, Siyah-Beyazlı Yönetime "Bizim stadımızda oynayabilirsiniz" teklifinde bulunduğu öğrenildi.

Beşiktaş Kulübü İcra Kurulu Başkanı Cem Bilge, Özdemir'den kendilerini çok mutlu eden bir teklif aldıklarını söyledi.
Bilge, yenilen yemekte Beşiktaş'ın stad projesi konusunu Nihat Özdemir'in açtığını ve yeni stad yapılana kadar Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynayabilecekleri söylediğini ifade etti.

Nihat Özdemir'in yemekte yaptığı konuşmada; Beşiktaş'ın bir süredir stat projesinin olduğunu medyadan takip ettiğini, yeni stat yapılana kadar maçların Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanmasından mutluluk duyacaklarını ve ebedi dostlarını misafir etmekten kıvanç duyşacaklarını dile getirdiği belirtildi.

Beşiktaş İcra Kurulu Başkanı Cem Bilge; Özdemir'in yaptığı tekliften dolayı çok mutlu olduklarını, bu konuyu Yönetim Kurulu'nda görüşüp daha sonra karar vereceklerini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Doğan Haber Ajansı

SaLviO
04.Mayıs.2012, 14:12
bende isterim beşiktaşı nedense hep sevmişimdir beşiktaşı

ForsakeN
04.Mayıs.2012, 15:12
Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir, "Yeni stadınız yapılana kadar, Şükrü Saracoğlu'nda sizi ağırlamaktan mutluluk duyarız" dedi.

Beşiktaş İcra Kurulu Başkanı Cem Bilge, "Fenerbahçe'nin teklifi bizi mutlu etti, bu konuyu Yönetim Kurulu'nda görüşeceğiz." diye yanıt verdi.

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesinde yemekte buluşan iki kulübün yöneticileri arasında stat projesi de konuşuldu.

Dün oynanan derbi öncesinde Beşiktaş'ın evsahipliğinde gerçekleşen yemekte, Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir'in, Siyah-Beyazlı Yönetime "Bizim stadımızda oynayabilirsiniz" teklifinde bulunduğu öğrenildi.
Bu konuda DHA'ya bilgiler veren Beşiktaş Kulübü İcra Kurulu Başkanı Cem Bilge, Özdemir'den kendilerini çok mutlu eden bir teklif aldıklarını söyledi.

Bilge, yenilen yemekte Beşiktaş'ın stad projesi konusunu Nihat Özdemir'in açtığını ve yeni stad yapılana kadar Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynayabilecekleri söylediğini ifade etti.

Nihat Özdemir'in yemekte yaptığı konuşmada; Beşiktaş'ın bir süredir stat projesinin olduğunu medyadan takip ettiğini, yeni stat yapılana kadar maçların Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanmasından mutluluk duyacaklarını ve ebedi dostlarını misafir etmekten kıvanç duyşacaklarını dile getirdiği belirtildi.

Beşiktaş İcra Kurulu Başkanı Cem Bilge; Özdemir'in yaptığı tekliften dolayı çok mutlu olduklarını, bu konuyu Yönetim Kurulu'nda görüşüp daha sonra karar vereceklerini sözlerine ekledi.

Sabah - Dha

Ralph
04.Mayıs.2012, 15:15
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=95862&page=62

ForsakeN
04.Mayıs.2012, 15:15
Oynasınlar nolucak :) Hem ulaşım da kolay metrobüs sayesinde. Bence iyi fikir

sarianet
04.Mayıs.2012, 15:17
beşiktaşımız sağolsun :D

Suicider
04.Mayıs.2012, 15:21
Yeni bir ittifak mı doğuyor ? :D Hayırlısı olsun diyelim.

ReaList
04.Mayıs.2012, 15:52
Bence de oynamasında sakınca yok, fanatikliğin ve bencilliğin anlamı yok. Hatta çok renkli olur farklı hava katar.

nannar
04.Mayıs.2012, 16:58
gayet olumlu bir teklif. bence iyi olur

Stan13
04.Mayıs.2012, 17:23
Pazartesi günü yapılacak bir açıklama ile "Maç başına 10m € verirlerse neden olmasın ?" demesini bekliyorum Fenerbahçe yönetiminin.

TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Mayıs.2012, 17:29
Fikstur ona gore ayarlanacak o zaman, Fener icerdeyken BJK disarda oynar. Yalniz her hafta mac yapilmasi saha zeminini olumsuz etkileyebilir. 1-2 yil idare edecegiz artik :)

furkan58
04.Mayıs.2012, 17:33
Pazartesi günü yapılacak bir açıklama ile "Maç başına 10m € verirlerse neden olmasın ?" demesini bekliyorum Fenerbahçe yönetiminin.

Devletin yaptığı stad bizim paylaşmayız onu biz demektense maç başına para ister daha iyi :) Zaten istemeyeceğine göre de sorun yok.

ommix
04.Mayıs.2012, 18:05
Şu ortamda bu teklifi yapan yönetimimize helal olsun.İnşallah gelir BJK maçlarını Kadıköy'de oynar.

sananes
04.Mayıs.2012, 18:15
Biz koltukları sarı lacivert olan stadda oynamayız demez umarım beşiktaş taraftarları. 2 gün üst üste aynı zeminde futbol oynanması zemini kötü etkiler ama problem değil bu, inönü daha modern bir hal alacaksa ne kadar gerekiyorsa gelip beşiktaş bizim sahamızda oynamalıdır.

GeNç KaRTaL
04.Mayıs.2012, 22:11
Fenerbahçe yönetiminin bu teklifi hoşuma gitti doğrusu.Eğer gerçekleşirse umarım taraftarımız stada zarar verme gibi hatalar yapmaz.Taraftar profilimiz son senelerde çok değişti malesef.

ReaList
05.Mayıs.2012, 00:10
Arkadaşlar, Zemin konusunda bir endişeniz olmasın. Geçen seneki o kötü zemin ortadan kalksın diye Aziz Başkan milyonlar ödeyip yeni sistem getirdi. Bu sene zemin konusunda hava koşulları ne olursa olsun, bir problem yaşadık mı ? Hayır. Hatta Türkiye Kupası maçları zamanı 3 maç üst üste oynandı yine problem olmadı. İnter ve Milan her hafta kullanıyor, zemin iyi olduktan sonra bir problem yaratmaz.

Stada verilecek zarar konusunda Beşiktaş'lı taraftarın dikkatli davranacağını düşünüyorum, 1 veya 2 maçlık değil 20 maç burada misafir olacaklar. Bu konuda ihtiyatlı olacaklarına eminim.

Umarım teklif doğrudur kabul edilir, Hem Beşiktaş'ın yeni stadının yapılma süreci kısalır hem de futbol ortamına farklı bir hava katar.

SaLviO
05.Mayıs.2012, 00:18
zararı kimin taraftayı yaptıysa o kulüp öder heralde güzel olur inşallah olur

sui generis
05.Mayıs.2012, 00:19
ben o kadar olumlu yanaşmıyorum. bayan taraftarı dakikalarca takımıma küfredecek, yine aynı bayan taraftarı Fenerbahçemin bayan taraftarına saldıracak; ben de gel o taraftar stadsız kalmasın benim stadımda oyna mı diyeceğim ? geçin bunları. Nihat Özdemir aklını başına devşirsin, defolup gitsin kulüpten.

GeNç KaRTaL
05.Mayıs.2012, 00:54
Haha,taktiğe bak.:icon_biggrin:

İlginç Taktik

footballer33
05.Mayıs.2012, 01:28
Fenerbahçe'nin teklifi çok güzel ve takdire şayan. Şemsi'nin söylediklerine katılıyorum. İnşallah, onların bize yaptığı iyiliğe biz kötülükle, stadlarına zarar vererek cevap vermeyiz. En büyük endişem bu olur.

sananes
05.Mayıs.2012, 01:55
ben o kadar olumlu yanaşmıyorum. bayan taraftarı dakikalarca takımıma küfredecek, yine aynı bayan taraftarı Fenerbahçemin bayan taraftarına saldıracak; ben de gel o taraftar stadsız kalmasın benim stadımda oyna mı diyeceğim ? geçin bunları. Nihat Özdemir aklını başına devşirsin, defolup gitsin kulüpten.

sen stadını onlara açarsan yarın bir gün kendi stadlarına döndüklerinde küfür etmezler ne kadın ne erkek.Hatta belli mi olur kol kola maç izlenir belki uzun vadede. Dünya'nın en holigan seyircileri İngiltere'de idi bir kaç yıl önce, şimdi durum nedir orada? Dünya'nın en olumlu seyirci profiline kavuştular. Bu işler zaman ve iyi niyet ister.

Kadın taraftarlarımızın tartaklanmasına gelince kusura bakma ama o konuda bizim o 2 kadın arkadaşımız fazlaca provokasyona kaçmışlar.

sui generis
05.Mayıs.2012, 01:59
sen stadını onlara açarsan yarın bir gün kendi stadlarına döndüklerinde küfür etmezler ne kadın ne erkek.Hatta belli mi olur kol kola maç izlenir belki uzun vadede. Dünya'nın en holigan seyircileri İngiltere'de idi bir kaç yıl önce, şimdi durum nedir orada? Dünya'nın en olumlu seyirci profiline kavuştular. Bu işler zaman ve iyi niyet ister.

Kadın taraftarlarımızın tartaklanmasına gelince kusura bakma ama o konuda bizim o 2 kadın arkadaşımız fazlaca provokasyona kaçmışlar.

valla abicim kadın bugün Çağlayanda yanımdaydı , anlattığına göre; stada girdikleri an küfür yemişler, bunlarda biz sizi Saraçoğlunda böyle mi karşıladık demişler onlar da biz Saraçoğlu falan anlamayız diyip küfretmişler. sonra bir tanesi vurunca bu kadın da bir tekme atmış. sonra polis gelmiş ayırmış , çıkarmış heralde stattan ondan emin değilim. kadın bugünde kalkmış Çağlayan'a gelmiş; o kadının başımın üstünde yeri vardır.

sananes
05.Mayıs.2012, 02:02
valla abicim kadın bugün Çağlayanda yanımdaydı , anlattığına göre; stada girdikleri an küfür yemişler, bunlarda biz sizi Saraçoğlunda böyle mi karşıladık demişler onlar da biz Saraçoğlu falan anlamayız diyip küfretmişler. sonra bir tanesi vurunca bu kadın da bir tekme atmış. sonra polis gelmiş ayırmış , çıkarmış heralde stattan ondan emin değilim. kadın bugünde kalkmış Çağlayan'a gelmiş; o kadının başımın üstünde yeri vardır.

Stad Beşiktaş'ın stadı maç beşiktaş-antalya olsa misal sorun olmaz ama beşiktaş-fenerbahçe o yüzden fenerbahçe taraftarının girmesi yasakken sen oraya fenerbahçe formasıyla geliyosun. Elinde bir tane yazı var üstünde "miker" mi ne öyle bir şey yazıyor. Ne olduğu açık oradaki miker'in tiker'in.Arbede çıkması hoş değil ama o stada o şekilde gidip şövalyelik yapmak da doğru değil diye düşünüyorum.

kalemci
05.Mayıs.2012, 04:18
İngiltere mi olumlu ? Hala Leeds maçlarında Türk bayrağı açılıyor. Mevzuyu hepimiz biliyoruz. Öyle şikeydi, tarihi farktı, 30 yıldır kupa alamamayadı değil. Ülkemizde heyecandan kalp krizi geçiren vatandaşımız için şu gergin ortamda bile en büyük rakibi tarafından acınız acımızdır pankartı açılıyor.

GeanyGS
05.Mayıs.2012, 04:31
Çok önemli bi işim olmadığı sürece GS maçlarına giderim. Sami Yen'de de gittim, Olimpiyatta da, Arena'da da. Benim anlamadığım konu şu; ezeli rakibimin sahasında tepemde fenerbahçe yada kara kartal yazarken ben o maçtan nasıl zevk alabilirim? Benim taraftarlık ruhuma çok ters. Aynısı bizim başımıza gelse 1 tane maça dahi gitmem. Ben beşiktaşın yerinde olsam gider Kasımpaşa (RTES) da oynarım hem ulaşım hem semt yakınlığı olarak en ideali o olur. Biz olimpiyatta kimsenin çekmediği sıkıntıları çektik ama sabrımızın karşılığını aldık hala bir çok şikayetimiz olsada ileride daha iyi olacağını düşünüyoruz.

El Barto
05.Mayıs.2012, 12:10
Haha,taktiğe bak.:icon_biggrin:

İlginç Taktik

Başarısız bir taktik bence. Kendilerini yere atmaya gerek yokmuş. Zira rakip takım oyuncuları pek aldırış etmiyorlar gibi geldi bana :) Yapılmasa da olurmuş.

Walter Sakana
05.Mayıs.2012, 22:41
İngiltere mi olumlu ? Hala Leeds maçlarında Türk bayrağı açılıyor. Mevzuyu hepimiz biliyoruz. Öyle şikeydi, tarihi farktı, 30 yıldır kupa alamamayadı değil. Ülkemizde heyecandan kalp krizi geçiren vatandaşımız için şu gergin ortamda bile en büyük rakibi tarafından acınız acımızdır pankartı açılıyor.

Dün bu yazdıklarını okumuştum, bugün FA Cup final maçının kupa seremonisini izlerken aklıma geldi.

Maç sonu Liverpool'lu oyuncular 2.lik ödüllerini almaya çıktılar tribüne. Chelsea'li taraftarların arasından geçerken taraftarlar ellerini sıkıp sırtlarını sıvazladılar. Ardından Chelsea'li oyuncular Liverpool taraftarlarının arasından geçerken aynısı tekrarlandı. Medeniyet bu kadar uzak mı güzel ülkemize ya. Ne kadar imkansız geliyor bizim tribünlerde bunları izlemeyi hayal etmek bile...

Biz bence tek tük rastladığımız güzellikleri görüyoruz nadiren rastladığımız için, İngiltere'de ise tek tük rastlanan çirkinlikler dikkat çekiyor aynı sebepten (tribünlerde). Bahsettiğin bayrak açma olayı Millwall-Leeds maçlarında oluyor, tabi Beşiktaş sohbet alanı olduğu için burada kesiyorum :)

footballer33
06.Mayıs.2012, 02:31
Toprağın nur, mekanın cennet olsun Yavru Kartal'ım. :(

http://e1205.hizliresim.com/x/5/5b565.jpg

Yatıyordu...

Tertemiz, masum.

Yatıyordu...

Tüm sevdalara aç yüreği çatal.

Yatıyor,

Ve Azrail'e direniyordu

Baba bilmez, ana bilmez Bir hastalığın lanetindeydi.

Baba yüreği alev alev.

Nereden bakarsan yangın.

Bebe hatırlamaz, ona mı yansın

Hastalık kulaç kulaç, ona mı?

Yoksa bir ''baba'' demez, ona mı

Derken;

Daha yar üstüne değmemiş dudaklarından bir fısıltı düştü odaya.

''Beşiktaş''

Nereden düşmüştü aklına?

Sanki yastığı altında saklamıştı.

Belki de sol yanında...

Baba panik içinde

Bir dost aradılar.

Derdime bir çare, deva şu halime.

Çarşı'sına hastaydı bir de,

Tavdı...

O yaşında ne çok şey biriktirmişti...

Sanki yumruğunun içine saklamıştı,

Vurdukça çoğalsın diye.

Der ya şair;

''Aşk olsun sana be çocuk, aşk olsun.''

Uçakla getirdiler İstanbul'a.

Amokachi gibi...

Maça çıkardılar.

Dişinin sancısında sanki bu anı bekletmişti.

Formasını da giydirmişlerdi.

Toraman abisinin önünde verdi pozunu.

''Ölsem de gam yemem.'' der gibiydi.

Ay gibi parlayan yüzü.

Döndü...

Baba rahatlamıştı, yapabileceğini yapmıştı; ama...

Nafile sevdalar.

O nur yüzlü çocuk gidiyordu,

Göz göre göre.

Kitlendik...

Hiçbirşey yapamadık, iyi mi?

Telefon çaldı.

''Kaybettik'' dediler.

Ah be çocuk;

Üzüldüysem namerdim.

Üzülmek senin gibi Beşiktaşlıya ihanettir.

Sıktığın yumruğu aç be çocuk

Sıktığın yumruğu aç...

Alen Markaryan

Ralph
07.Mayıs.2012, 12:21
Son zamanlarda çok veryansın ediyorum ve bu açıklamayı yapma gereği duydum,

Bu sene sonunda, gelecek sezondan itibaren gerekirse 2-3 sene başarı beklemeyeceğim. Yığınla borcumuz olmasa Galatasaray'ı örnek göstererek yerinde futbolcuların transfer edilmesini umarak yüksek beklenti içinde olurdum. Ama borç öyle böyle değil. Artık takımdaki zihniyetin değişmesi gerekiyor. Hiç bir burnu havada oyuncuya ihtiyacımız yok bizim. Bu takımda oynamak için terini son damlasına kadar dökecek gençler vardır Türkiye'de. Biz ne şımarık ve bencil Quaresma'ya, ne bitmiş bir Holosko'ya, ne bizim sistemimize uymayan bir Almeida'ya, ne emeklilik zamanı gelmiş Simao'ya, ne de tutarsız İsmail'e ihtiyacımız var. Aklıma gelenleri saydım bir tek. Bizim pırlanta gibi gençlerimiz var. Necip, Burak Kaplan, Muhammed, Veli(top ayağındayken öğrenmesi gereken çok şey var), Pektemek, Atınç(ki tam bir kule çocuk)...

Hatırlayamadığım daha bir çoğu. Elbette söylemesi kadar kolay değil bu işler biliyorum. Ama kesin olan bir şey var; bize Ernst gibi, Hilbert gibi, Veli gibi, Egemen hırslı ve mücadeleci oyuncular lazım. Veli'yi başta hiç sevmiyordum ama gördüm ki top rakipteyken inanılmaz etkili. Sadece topu ayağına aldığında bir hayli etkili olması gerekiyor. Bunu da gelecek olan teknik direktör ile birlikte çalışarak kapatacağını düşünüyorum. Belki de hayretle bakacağız ilerde Veli'ye, neydi ne oldu diye. Barcelona talipti, ne oldu? Muhammed yedekte tutulmak için mi yıldız diye gösteriliyor ben anlamıyorum. Bir oyuncu geleceğin yıldızı diye gösteriliyorsa şu yaşında oynatılması gerekiyor artık yavaş yavaş. Ama hiç sinyal yok. O zaman ya Muhammed balon ya da teknik direktörlerde sorun var. Artık her şeyin netleşmesi şart.

Dün bir Beşiktaş'lı arkadaş ile laf dalaşına girdik GS-BJK maç başlığında. Arkadaş sanırım benim yorumlarımdan, veryansınlarımdan bunalmış ki dayanamadı sanırım ve bir şeyler yazma gereği duydu. Ama onun da anladığı yanlış, belki forumdaki çoğu kişi gibi. Ben bu forumdaki bir çok kişiden daha çok Beşiktaş'lıyım. Takım yenilince bir hafta hayata küsüyorum, uyuyamıyorum ve bazen iştahımı bile kesiyor. Zoruma giden şeyler bu yüzden. Ve belirtmek istiyorum ki benim derdim Renkerle ve takımla değil, oyuncularla. Bu takım oyuncuların takım bilincine ermesiyle güzel günlere gider. Bizim takımda bu tip oyuncu sayısı az. Tüm sitemim bunlara, bu oyunculara. Kimse yıldızımız var demesin. Bizim sahada 2 ya da en fazla 3 yıldızımız var oda bizim gönlümüzün yıldızı. Ernst, Egemen ve Fernandes. Quaresma şarlatanın teki. Yıldız falan değil. Fernandes'e ise çamur atanlar oluyor. Yok takım oyunu az yok şusu az busu az. Bu adamı gelecek senelerde iyi bir Beşiktaş'ta görebiliriz umarım. İşte o zaman gerekli cevabı vereceğim o Fernandes'e çamur atan kişilere.

anil luque
07.Mayıs.2012, 16:30
Son zamanlarda çok veryansın ediyorum ve bu açıklamayı yapma gereği duydum,

Bu sene sonunda, gelecek sezondan itibaren gerekirse 2-3 sene başarı beklemeyeceğim. Yığınla borcumuz olmasa Galatasaray'ı örnek göstererek yerinde futbolcuların transfer edilmesini umarak yüksek beklenti içinde olurdum. Ama borç öyle böyle değil. Artık takımdaki zihniyetin değişmesi gerekiyor. Hiç bir burnu havada oyuncuya ihtiyacımız yok bizim. Bu takımda oynamak için terini son damlasına kadar dökecek gençler vardır Türkiye'de. Biz ne şımarık ve bencil Quaresma'ya, ne bitmiş bir Holosko'ya, ne bizim sistemimize uymayan bir Almeida'ya, ne emeklilik zamanı gelmiş Simao'ya, ne de tutarsız İsmail'e ihtiyacımız var. Aklıma gelenleri saydım bir tek. Bizim pırlanta gibi gençlerimiz var. Necip, Burak Kaplan, Muhammed, Veli(top ayağındayken öğrenmesi gereken çok şey var), Pektemek, Atınç(ki tam bir kule çocuk)...

Hatırlayamadığım daha bir çoğu. Elbette söylemesi kadar kolay değil bu işler biliyorum. Ama kesin olan bir şey var; bize Ernst gibi, Hilbert gibi, Veli gibi, Egemen hırslı ve mücadeleci oyuncular lazım. Veli'yi başta hiç sevmiyordum ama gördüm ki top rakipteyken inanılmaz etkili. Sadece topu ayağına aldığında bir hayli etkili olması gerekiyor. Bunu da gelecek olan teknik direktör ile birlikte çalışarak kapatacağını düşünüyorum. Belki de hayretle bakacağız ilerde Veli'ye, neydi ne oldu diye. Barcelona talipti, ne oldu? Muhammed yedekte tutulmak için mi yıldız diye gösteriliyor ben anlamıyorum. Bir oyuncu geleceğin yıldızı diye gösteriliyorsa şu yaşında oynatılması gerekiyor artık yavaş yavaş. Ama hiç sinyal yok. O zaman ya Muhammed balon ya da teknik direktörlerde sorun var. Artık her şeyin netleşmesi şart.

Dün bir Beşiktaş'lı arkadaş ile laf dalaşına girdik GS-BJK maç başlığında. Arkadaş sanırım benim yorumlarımdan, veryansınlarımdan bunalmış ki dayanamadı sanırım ve bir şeyler yazma gereği duydu. Ama onun da anladığı yanlış, belki forumdaki çoğu kişi gibi. Ben bu forumdaki bir çok kişiden daha çok Beşiktaş'lıyım. Takım yenilince bir hafta hayata küsüyorum, uyuyamıyorum ve bazen iştahımı bile kesiyor. Zoruma giden şeyler bu yüzden. Ve belirtmek istiyorum ki benim derdim Renkerle ve takımla değil, oyuncularla. Bu takım oyuncuların takım bilincine ermesiyle güzel günlere gider. Bizim takımda bu tip oyuncu sayısı az. Tüm sitemim bunlara, bu oyunculara. Kimse yıldızımız var demesin. Bizim sahada 2 ya da en fazla 3 yıldızımız var oda bizim gönlümüzün yıldızı. Ernst, Egemen ve Fernandes. Quaresma şarlatanın teki. Yıldız falan değil. Fernandes'e ise çamur atanlar oluyor. Yok takım oyunu az yok şusu az busu az. Bu adamı gelecek senelerde iyi bir Beşiktaş'ta görebiliriz umarım. İşte o zaman gerekli cevabı vereceğim o Fernandes'e çamur atan kişilere.

Quaresma kısmına katılmamakla beraber kalanına imzamı atarım.

GeNç KaRTaL
07.Mayıs.2012, 16:39
Görkem,YD yüzünden paralel evrende 8 sene gerideyiz biz şu an.Tüm bu yaşanan saçmalıklar takımın yönetilmemesinden kaynaklıydı.Yeni yönetimden umudum var.İnşallah toparlanacağız ama zaman alacak tabii ki.Bize düşen sabırla ve umutla takımımızı desteklemek.Keşke 8 sene önceki seçim YD değil de Fikret Orman kazansaydı da bugünleri görmeseydik ama olan oldu artık,önümüze bakacağız.

Ralph
07.Mayıs.2012, 16:42
Görkem,YD yüzünden paralel evrende 8 sene gerideyiz biz şu an.Tüm bu yaşanan saçmalıklar takımın yönetilmemesinden kaynaklıydı.Yeni yönetimden umudum var.İnşallah toparlanacağız ama zaman alacak tabii ki.Bize düşen sabırla ve umutla takımımızı desteklemek.Keşke 8 sene önceki seçim YD değil de Fikret Orman kazansaydı da bugünleri görmeseydik ama olan oldu artık,önümüze bakacağız.

Ben inanamıyorum abi ya. Sadece bir kişi koskoca bir kulübü nasıl bu derece etkileyebilir, nasıl bu kadar aşağılara çekebilir... İnanılır gibi değil.

anil luque
07.Mayıs.2012, 16:45
Ben inanamıyorum abi ya. Sadece bir kişi koskoca bir kulübü nasıl bu derece etkileyebilir, nasıl bu kadar aşağılara çekebilir... İnanılır gibi değil.

Profesyonel bir yönetim kurulu yoktu neredeyse Görkem. Adam kendi işlerini kendi başına yaptı durdu. Quaresma konusunda sözümü tuttum aldım getirdim diyor da O'nun da takıma kazandırılmasında aslan payı Serdal Adalı'nındır emin ol. Hani olumlu tek bir hareketi yok manasında diyorum.

Babasının bakkal bile emanet etmediği adama 8 yıl boyunca ülkenin en köklü kulübünü emanet ettik.

Ben şahsen Şems'e katılıyorum. Karanlığın en koyu anı aydınlığa geçiş anıdır. Buna inanıyorum ben. Fikret Başkan miladımız olacak.

Ralph
07.Mayıs.2012, 16:48
Profesyonel bir yönetim kurulu yoktu neredeyse Görkem. Adam kendi işlerini kendi başına yaptı durdu. Quaresma konusunda sözümü tuttum aldım getirdim diyor da O'nun da takıma kazandırılmasında aslan payı Serdal Adalı'nındır emin ol. Hani olumlu tek bir hareketi yok manasında diyorum.

Babasının bakkal bile emanet etmediği adama 8 yıl boyunca ülkenin en köklü kulübünü emanet ettik.

Ben şahsen Şems'e katılıyorum. Karanlığın en koyu anı aydınlığa geçiş anıdır. Buna inanıyorum ben. Fikret Başkan miladımız olacak.

Tüm umudumuz Fikret Orman ile zaten. Batacağımız kadar battık, umarım elinden gelenin fazlasını yapar başkanımız.

GeNç KaRTaL
07.Mayıs.2012, 17:03

Bir çok kritik kararı kendi başına aldı.Bunu yönetimdeki eski isimler söylüyor kararlardan sonradan haberimiz oluyordu diye.Zaten yanında seçtiği adamlar da buna göre isimlerdi.Kendisi gibi iş bilmez,vizyonları kısıtlı adamlar.Bu sezon başında Serdal Adalı içeri alındı,resmen takım başı boş kaldı mesela.Ama Fikret Orman vizyonu geniş,Beşiktaş'ı gerçekten seven birisi.Kısa sürede yaptığı icraatlarla da bu işin bir ekip işi olduğunu gösterdi.Dediğim gibi inşallah bugünleri aşacağız.Çünkü biz büyük bir camiayız.

TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Mayıs.2012, 17:27
Suleyman Seba nerde Yildirim Demiroren nerde. En az Besiktaslilar kadar uzuluyorum BJK adina, Demirorenle gecen yillar icin.

pele96
07.Mayıs.2012, 17:58
Adam sürekli kötü işler yapmadı ama :D Mesela Guti , Quaresma , Fernandes olsun hangisi geldiğinde heyecanlanmadı ki ?

LifeYourself
07.Mayıs.2012, 20:08
umarım yeni gelen yönetim Quaresmayı eski haline döndürür ve etrafını sağlam bir kadroyla sarar.Bir sene daha izlemek isterim Quaresmayı.(Tabi fazla durmasın sonra bizim takıma zarar:D)Hatta seneye Quaresma sayesinde şampiyon falan olsalarda bende egomu tatmin etsem etrafımdakilere desem dedim dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi:D

kalemci
07.Mayıs.2012, 21:25
YD'den sonra Anıl, Şemsi veya herhangi bi Beşiktaş'lı başkan olsa mutlu ederdi çoğu taraftarı yada en azından beni. Tabi ki Levent Erdoğan gibi yöneticleri bu klasmana sokmuyorum.

Belki en büyük hata Serdar Bilgili'ye küfredildiğinde yapıldı, yada yakışan olsa da Serdal Adalı'ya aklanında gelin denildiğinde yapıldı.

İbrahim Altınsay, Hüsnü Güreliler den Levent Erdoğanlara, Sinan Vardarlara kalmak can sıkıyor. O yüzden Altınsay gelince Q7'nin transfer olduğu gün kadar sevindim.

Görkem'in dün atıştığı da benim bu arada :) Yazdıklarının çoğuna katılıyorum. 2.paragraf tamamen katılıyorum. Ama ilk paragrafta katılmadığım yerler var.

GG Fener'e geldiğinde İsmail'in şuan ki yaşından 8 ay büyüktü. İsmail son 1.5 yılda ciddi ciddi Avrupa'da en çok maça çıkan futbolcular arasında olabilir, müsait olduğum bi gün araştıracağım bunu da. Sezonun başında ki Antep maçına kadar ofansif, defansif ihtiyacı karşılıyordu. Rotasyonu olmayınca iflası çekti. Holosko konusunda ise kalmalı derim, o parayı ona verecek kimse yok. Eğer bi kısmını Beşiktaş, bi kısmını gittiği kulüp karşılayacak filan yapacaklarına kalsın daha iyi. 11 olamaz belki ama Türkiye'de ki sayılı yedeklerden olur. Girdiği maçlarda dengeyi değiştirebilen bir oyuncu ki geçirdiği bu kötü sezonda bile dengeyi değiştirebildiğini gördük. Almeida ise satılmak için ederinden aza satılmamalı, eğer fazlası değil ederini veren çıkarsa yolu açık olsun.

Fernandes'i çok severim. Ama onunla ilgili 5-6 yıllık gözlemlediklerimi, düşündüklerimi yazarsam taşlarsınız beni o yüzden bunu kendime saklıyorum :n:

Ayrıca yine benim şahsi düşüncem Beşiktaşlılığın çoğu azı yoktur "belli bi yaştan sonra" ( Bu ibreyi Leventb12'yi örnek gösterirsiniz diye ekledim), kimse kimsenin takım sevgisine senden daha fazla, senden daha az dememeli. Sonuç olarak hepimiz " Küfüre Karşıyız" değil mi :n:

vego
08.Mayıs.2012, 13:21
Holosko'ya Özel Çalışma

Eski günlerini hatırlatan Filip Holosko'nun, özel olarak çalıştırıldığı öğrenildi.
08.05.2012 - 12:18

Galatasaray maçında attığı kafa golüyle eski günlerini hatırladan Filip Holosko’nun, Antrenör Roland Koch tarafından hafta içerisinde özel olarak çalıştırıldığı ortaya çıktı.
Alman hoca, Slovak oyuncuyu her idmandan sonra soyunma odasına göndermek yerine, idman sahasında bir yarım saat daha çalıştırarak Süper Final maçlarına hazırladı. Tayfur Havutçu’nun talimatıyla Holosko’yu Süper Final maçlarına özel olarak hazırlayan Koch, siyah-beyazlı oyuncuya heyecanlanmadan nasıl gol atılabileceğini öğretmeye çalıştı.
Kaynak: Milliyet

ForCimbom
08.Mayıs.2012, 13:59
öeeh bir gol attı eski günlerine döndü adam he? :)

footballer33
09.Mayıs.2012, 00:27
Son maçta hat-trick de yapsan, yanına Ekrem'ini de al ve git Holosko!

vego
09.Mayıs.2012, 13:39
"Fernandes'in ihtarname gönderdiği doğru ama..."

Giriş Saati : 09.05.2012 11.38 Güncelleme : 09.05.2012 11.59

Fernandes'in Beşiktaş'tan ayrılacağına yönelik çıkan haberler üzerine siyah-beyazlı kulüp açıklama yaptı.

http://i.sabah.com.tr/sbh/2012/05/09/SporHaber/418376271698.jpg

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, bugün bazı yayın organlarında iddia edildiği şekliyle, Portekizli futbolcu Manuel Fernandes'in serbest kalmasının söz konusu olmadığı bildirildi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Fernandes'in, kulüplerde forma giyen birçok oyuncunun yaptığı gibi, alacaklarının ödenmesi için kulübe ihtarname gönderdiğinin doğru olduğu ifade edilerek, şu görüşlere yer verildi:

''Ancak söz konusu haberde ifade edildiği gibi, Portekizli futbolcumuzun, bugün alacaklarının ödenmemesi durumunda serbest kalacağı bilgisi gerçeği yansıtmamaktadır. Yönetim kurulumuz, tüm futbolcularımızın alacaklarının ödenmesi konusunu yakından takip etmektedir ve hazırlanan plan çerçevesinde bu ödemeler gününde gerçekleştirilmektedir.''

vego
09.Mayıs.2012, 14:04
Borçlar baş ağrıtıyor

09.05.2012 12:58:42
Beşiktaş Kulübü'nde borç krizi artarak devam ediyor.

Kulüp çalişanlarının 2 aydır maaş alamamasından dolayı, istifa etmek isteyen personel sayısı çoğalmaya başladı.

Yöneticilerin kaynak arayışları devam ediyor, sıcak paraya ihtiyaci olan yöneticilerin Fulya kira gelirlerinin önümüzdeki 10 yıllık bölümünü kırdırmak için bankalarla görüşmeye başladığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

vego
10.Mayıs.2012, 12:53
Gene mi sen? :n:

https://p.twimg.com/AshZJ3BCQAE8k-Q.jpg

Deus Dominus
10.Mayıs.2012, 13:08
Gene mi sen? :n:

https://p.twimg.com/AshZJ3BCQAE8k-Q.jpg

Yüz ifadeleri müthiş :D:D:D

Ralph
10.Mayıs.2012, 14:42
@Engin Albayrak

Beşiktaş ile anlaşamayan Sivok cumartesi ülkesine dönüyor. Yönetim 900 bin euro verdi. Sivok ise 1.2 milyon euro istedi ama anlaşma olamadı!

İyi olmuş. 2 kuruşun hesabını yapan oyuncu zaten barınmasın kulüpte.

eXcitinG
10.Mayıs.2012, 14:47
Sivok gitsin zaten. GeLecek yıL Egemen, Toraman ve Ersan üçLüsü Lig de bize yeter.

LaigLeNoiR
10.Mayıs.2012, 14:48
Aman abi bana Toraman deme, doğru düzgün 1 pas veremeyen stoper olur mu ? Her pası rakibe gidiyor.

Ralph
10.Mayıs.2012, 15:08
Aman abi bana Toraman deme, doğru düzgün 1 pas veremeyen stoper olur mu ? Her pası rakibe gidiyor.

Katılıyorum. Toraman devride bitmeli artık Beşiktaş'ta. Kaleciye geri pas yapmaktan başka bir işe yaramıyor. Eskiden sürpriz kafa golleri olurdu artık onu da yapmıyor. Keşke Aykut Demir alınsa.

besiktas1903
10.Mayıs.2012, 16:42
Yonetim artık böyle davranmalı. Egemen ersan ikilisi oynar ve yedekler için bir çok genc oyuncularımız var atinc, Sezer, Furkan..

Corpus
10.Mayıs.2012, 16:48
Ersan sakatlıktan sonra o parlayan Ersan' dan çok uzak bir görünüm çiziyordu. Umarım bu sezon düzelir.

Ralph
10.Mayıs.2012, 16:51
Ersan sakatlıktan sonra o parlayan Ersan' dan çok uzak bir görünüm çiziyordu. Umarım bu sezon düzelir.

Bende korkuyorum ondan. Bu sene de pek denenmedi. Ona güvenerek lige başlamak büyük risk olur aslında.

besiktas1903
10.Mayıs.2012, 17:15
Bende korkuyorum ondan. Bu sene de pek denenmedi. Ona güvenerek lige başlamak büyük risk olur aslında.

Kamptaki performansina bagli kendiside diyordu daha hazir olmadigini. Sezer ve Furkan'i takip eden varmi?

footballer33
10.Mayıs.2012, 17:56
Sivok'un gitmesini hiç istemezdim. Sivok gidecekse, yerine yabancı stoper alınmasına karşıyım, bonservissiz alınmayacaksa. Yeter şu stoperlere bir dünya para verip sonra da hepsini yolladığımız. Diatta, Gordon, Zapo şimdi de Sivok. Gerçi hepsinin zamanında Y.D. vardı.

Toraman yedeğin yedeği olur anca seneye. Egemen-Ersan ikilisinin alternatifi Atınç-Sezer ikilisi olmalı.

GeNç KaRTaL
10.Mayıs.2012, 18:02
Eğer doğruysa 300 bin için Sivok gözden çıkarılmasaydı iyiydi sanki.Neyse hayırlısı olsun.

Ralph
10.Mayıs.2012, 18:14
Eğer doğruysa 300 bin için Sivok gözden çıkarılmasaydı iyiydi sanki.Neyse hayırlısı olsun.

Bence o 300 bini gözden çıkarsaydı. O kadar zamandır ekmeğimizi yiyor. Beşiktaş değil de onun bu paranın lafını yapmaması gerekirdi bence Şemsi.

footballer33
10.Mayıs.2012, 18:15
Düz hesap 1 milyon euroya yuvarlasalardı işte. Ne şiş yanardı ne kebap. :) Holosko'nun 2 milyon euro aldığı bir takımda, Sivok'a o para çok değildi. Neyse, giderse yolu açık olsun. Ne yapalım?

GeNç KaRTaL
10.Mayıs.2012, 18:18
Bence o 300 bini gözden çıkarsaydı. O kadar zamandır ekmeğimizi yiyor. Beşiktaş değil de onun bu paranın lafını yapmaması gerekirdi bence Şemsi.

Şöyle bir şey var Görkem.Geldiğinden beri adam 800 bin garanti paraya oynuyor.Onun döneminde ne adamlara ne paralar verildi,sesini çıkartmadı hiç.(basında görmedik en azından) Misal yarım sezon oynayan Ersan 1.2 milyon garanti paraya oynuyor.Bu yüzden o parayı istemesi sıkıntı değil kesinlikle.Maddi durumumuzdan dolayı yönetimin vermemesine de bir şey diyemiyorum.Kemerleri sıkmaya bir yerden başlamamız gerekiyor.Eğer ayrılırsa yerini doldurabiliriz inşallah Sivok'un.Her ne kadar hataları olsa da ligimiz için iyi bir stoper Sivok.

GeNç KaRTaL
10.Mayıs.2012, 18:20
Düz hesap 1 milyon euroya yuvarlasalardı işte. Ne şiş yanardı ne kebap. :) Holosko'nun 2 milyon euro aldığı bir takımda, Sivok'a o para çok değildi. Neyse, giderse yolu açık olsun. Ne yapalım?

Bugüne kadar hak edene hak ettiği kadar verilmedi.Bu denge sağlanana kadar malesef böyle dengesizlikler yaşanmak zorunda.Holosko'nun 1.8 aldığı yerde Sivok'a 1.2 vermeme gibi.Neyse dediğim gibi hayırlısı olur inşallah.

footballer33
10.Mayıs.2012, 18:22
Aynen öyle Şemsi. Bir de benim anlamadığım, önümüzdeki sezon tavan fiyat 1.500.000 euro olacakken, Sivok'a neredeyse hiç zam yapılmaması da garip geldi bana. 800.000'den 900.000'e çıkarmak şaka gibi.

Ralph
10.Mayıs.2012, 18:22
Şöyle bir şey var Görkem.Geldiğinden beri adam 800 bin garanti paraya oynuyor.Onun döneminde ne adamlara ne paralar verildi,sesini çıkartmadı hiç.(basında görmedik en azından) Misal yarım sezon oynayan Ersan 1.2 milyon garanti paraya oynuyor.Bu yüzden o parayı istemesi sıkıntı değil kesinlikle.Maddi durumumuzdan dolayı yönetimin vermemesine de bir şey diyemiyorum.Kemerleri sıkmaya bir yerden başlamamız gerekiyor.Eğer ayrılırsa yerini doldurabiliriz inşallah Sivok'un.Her ne kadar hataları olsa da ligimiz için iyi bir stoper Sivok.

Evet diğerlerine oranla haketmiyor o parayı ama "diğerlerine göre". Mesela Ersan'ın o parayı alması saçma. Sivok'un şu an aldığı paradan çok daha azını alması gerekiyor ki Sivok'un aldığı para o zaman doğru görünürdü. Takımdaki maaş değerleri o kadar dengesiz ve savruk ki biz bile yanılıyoruz doğru mu değil mi diye. Yani bunlardan yola çıkarak söylediklerine şu şekilde cevap vereyim, Sivok hakettiği parayı alıyor, Ersan vs gibiler ise hakettiğinden fazlasını alıyor.

sananes
12.Mayıs.2012, 00:02
Zico beşiktaş'a gelecek olmasın sakın eksisözlükte böyle bir şey okudum. Umarım gerçek değildir,bizim ulan zico :D

Walter Sakana
12.Mayıs.2012, 00:06
Daum da boşa çıkmış :)

sananes
12.Mayıs.2012, 00:10
Daum boştaysa bence beşiktaş getirsin temiz iş olur. Her türlü kadroyu bu ligde şampiyonluğa oynatır Daum.

fotosuki
12.Mayıs.2012, 00:40
Tayfur istifayı bassa da Bilic gelse. Hadi be Tayfur...

SaLviO
12.Mayıs.2012, 00:44
biliç gelicek

footballer33
12.Mayıs.2012, 01:13
Daum ve Zico'nun geleceğini sanmıyorum. Zico'yu tercih ederdim ikisinden biri gelecekse ama; Bilic veya Samet Aybaba'nın Beşiktaş Teknik Direktörü olacağını düşünüyorum önümüzdeki sezon.

Tayfur ya kendi gider ya da yönetimce yollanır. Kalmaz artık bence, kalmamalı da.

sananes
12.Mayıs.2012, 01:16
Küçülme olacaksa yani küçülme rahatsız edici bir kelime olabilir har vurup harman savurmadan daha ucuz bir kadro kurulacaksa, ülkeyi tanıyan bir hoca daha iyi olur ama Bilic'de çok karizmatik bir adam yahu. Bana sorsalar 3 büyüklerden birinin başkanı olsam ve küçülme politikası izleyeceğiz deseler ya Daum'u getiririm. Onun da fenerbahçe'den aldığı maaştan sonra maaşı çok yüksek olur herhalde. Ya da ki ilk tercihimdir Orduspor'da çalışıp hem bayağı başarılı olup hem de ülkeyi tanıma fırsatı yakalayan Cuper'i getiririm.

GeanyGS
12.Mayıs.2012, 01:20
Bence ortalamanın altında bir kadroyla bir takımı şampiyonluğa oynayatacak tek adam Lucescu'dur ama onu getirmekte mümkün değil artık. Oğlunu da çok başarılı buluyorum. Razvan Lucescu iyi bir tercih olabilir BJK için.

byariff
12.Mayıs.2012, 02:26
turk hoca lazim takimi taniyan oda riza çalimbay yada denizli.

berkay123456
12.Mayıs.2012, 04:00
Bence de Denizli Beşiktaş'a iyi gelebilir.

kalemci
12.Mayıs.2012, 04:51
Sivok mükemmel haber oldu, attığı goller olmasa ön planda olurmuydu acaba bu kadar. Sivok cidden iyi bir stoper değil. Sadece bu sene Beşiktaş'ın yediği golleri bi izleyin youtubedan filan. Tamam takım olarak yardım edilmiyor filan ama senin tuttuğun adamı bide gidip Ernst fiilan da mı tutsun. Ayrıca yediğimiz duran toplarda da izleyin, kaleci hatalı çıkış yapıyor belki ama tuttuğu adama top gelmese bile adamını kaçırıyor, hamlesinin zamanlamasını tutturamıyor, ofsayt taktiğini baltalıyor. O bu hataları yapacağına yerli olan Toroman yapsın yada Sezen, Atınç yapsın daha iyi.

Beşiktaş değil Bilic Tayfurdan 1 kuruş fazla alan hocayı getirmesin başa. Ne gerek var ki. Tayfurun yabancı versiyonu olan Carvalhal ile gruplardan çıkıp tur atlayabildi şu performansı kötü olan takım. Carvalhal'in tek artısı kulübede hareketliydi, bazen oyuncu değiştirmeyi unutsa da. Şimdi yeni gelecek hoca Avrupa'da kupa mı kazandırabilecek.

ForsakeN
12.Mayıs.2012, 11:10
Ben anlamıyorum, insanlar o kadar Rijkaard,Schuster,Aragones tecrübesi yaşadı hala yabancı hocadan medet umuyorlar. Şuan açık ara şampiyonluğa oynayan 2 takımın da hocası Türk. Bu ülkede sistem futbolu oynanmadığı için müthiş taktisyenleri de getirseniz takımın ruhundan, ülke futbolunun özelliklerinden anlamıyorsa başarılı olamaz. Bana kalırsa Tayfur hoca ile en azından yerli bi hoca devam ederdim.

LaigLeNoiR
12.Mayıs.2012, 11:15
Beşiktaş'ta yerli hoca tutmaz. Bu camianın en büyük değerlerinden Rıza, Ertuğrul ve Tayfur denendi onlar bile olmadı. Bu söylediğim G.Saray için de geçerli. Fatih Terim harici hiçbir Türk teknik adam kolay kolay çalıştıramaz.

ForsakeN
12.Mayıs.2012, 11:21
Beşiktaş'ta yerli hoca tutmaz. Bu camianın en büyük değerlerinden Rıza, Ertuğrul ve Tayfur denendi onlar bile olmadı. Bu söylediğim G.Saray için de geçerli. Fatih Terim harici hiçbir Türk teknik adam kolay kolay çalıştıramaz.

Abi iyi de yabancı hoca da tutmuyor. Schuster getirildi adam her hafta eleştiri aldı. Dünya tatlısı Carvalhal getirildi, futbolu bilmemekle eleştirildi. Del Bosque,Tigana bunlar hep tutunamadı. Lucescu dışında güven kazanan çıkmadı Beşiktaş'ta. Bence sorun hocanın yabancı veya Türk olmasında değil. Beşiktaş'ı anlamasında. Bu da kulüp içinden yetişen biriyle daha kolay yakalanır

byariff
12.Mayıs.2012, 14:23

Riza hoca bence sivasta kendini cok gelistirdi su an icin riza hoca besiktas icin en uygun adam

hakan769
12.Mayıs.2012, 14:23
Villas-Boas ı getirsin bjk :)

anil luque
12.Mayıs.2012, 23:31
Villas-Boas ı getirsin bjk :)

Sıkıntı tamamiyle hocada değil. Beşiktaş ruhunu sahaya yansıtan oyuncular lazım bize. Tello Quaresma'dan daha mı yetenekliydi ? Hayır. Cisse Fernandes'ten daha mı iyi oyuncuydu ? Hayır. Yürek vardı o adamlarda yürek. Sakat sakat oynayan Delgado vardı , tatile erken çıkmak için katakulli yapan topçu değildi. Olmayan yeteneği ile savaşan Deli İbomuz vardı. Gerisi yalan.

kalemci
13.Mayıs.2012, 03:16
Onu bunu bırakın da bugün Beşiktaşlılar semti gördünüz mü, böyle bişey olamaz aga. Binler semtte dışarda şampiyonluğu kutlamış, semtten Beşiktaşlıdan başkası geçememiş. En son Denizli şampiyonluğunda bu kadar kalabıktı heralde. " polis: arkadaşlar formanızı çıkartıp öyle geçin. galatasaraylı: memur bey burası türkiye değil mi? polis: burası beşiktaş " Semt fotoları olan eklerse daha iyi olur :n:

Bu arada 2 taraftar denize düşmüş Beşiktaş iskelede, sıkıntıları yokmuş Allahtan.

SaLviO
13.Mayıs.2012, 03:18
bende okudum bi olay polis taraftara niye toplandınız demiş taraftarda 4.lüğü kutluyoruz demiş :D :D ama ne kadar doğrudur bilemem :D :D

footballer33
13.Mayıs.2012, 04:33
Evet, doğru. :) Polisle dalga geçmiş işte, geçiştirmiş. Esas toplanma nedeni başkaydı. :)

Corpus
13.Mayıs.2012, 04:42
bende okudum bi olay polis taraftara niye toplandınız demiş taraftarda 4.lüğü kutluyoruz demiş :D :D ama ne kadar doğrudur bilemem :D :D

Çok iyi değil mi yahu ? :D Polisin o anki yüzünü merak ettim.

anil luque
13.Mayıs.2012, 14:28
Onu bunu bırakın da bugün Beşiktaşlılar semti gördünüz mü, böyle bişey olamaz aga. Binler semtte dışarda şampiyonluğu kutlamış, semtten Beşiktaşlıdan başkası geçememiş. En son Denizli şampiyonluğunda bu kadar kalabıktı heralde. " polis: arkadaşlar formanızı çıkartıp öyle geçin. galatasaraylı: memur bey burası türkiye değil mi? polis: burası beşiktaş " Semt fotoları olan eklerse daha iyi olur :n:

Bu arada 2 taraftar denize düşmüş Beşiktaş iskelede, sıkıntıları yokmuş Allahtan.

abi #BesiktastaSampiyonluguSadeceBesiktasKutlar =))

sarianet
13.Mayıs.2012, 14:57
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/295077_408563409178489_176095695758596_1251562_858 200794_n.jpg

+Polis: Napıyosunuz Dağılın!!
-Beşiktaş Taraftarı: Sanane 4. Lüğü kutluyoruz

:D hep takdir ederim bjk taraftarını :D

Ralph
14.Mayıs.2012, 12:31
http://spor.milliyet.com.tr/fener-den-20-milyon-euro/spor/spordetay/14.05.2012/1540039/default.htm

Böyle bir haber var ama ne derece doğrudur? Bana bir hayli sallamasyon geldi.

LaigLeNoiR
14.Mayıs.2012, 12:33
Haber de bir kere Fenerbahçe Kupayı kazansın diye dua edecek demesi yeterli oldu benim için.

RaSenGan
14.Mayıs.2012, 23:11
Beşiktaşlı Manuel Fernandes Portekiz Milli Takımı'na alınmadı. Hugo Almeida ile Ricardo Quaresma ise kadroda.

sarianet
14.Mayıs.2012, 23:34
fernandezi almamak nedir ya hata yapmışlar türkiye yerine yurt dışında olsa alınırdı klişesine girmeyeceğim ama aklımda soru işaretleri yok değil

Ralph
14.Mayıs.2012, 23:40
Şaşıracak bir şey yok bence. Demek ki daha formda ve daha iyi durumda bir alternatifleri var. Portekiz'de çok yıldız var.

sarianet
14.Mayıs.2012, 23:42
almeyda ve q7 alınınca fernandez alınmayınca insan bi şaşırıyor :D

Ralph
14.Mayıs.2012, 23:43
Valla açıkçası Almeida'nın alınmasına ben anlam veremiyorum :icon_biggrin: En sevmediğim forvet tipi.

SaLviO
14.Mayıs.2012, 23:44
portekizli başka forvet varmı :D :D :D

Fearless Coward
14.Mayıs.2012, 23:45
Portekiz'de sağlam MC'ler dolu o yüzden normal Portekiz'de forvet sorunu olduğu için Almeida çağırılıyor :D

sarianet
14.Mayıs.2012, 23:49
pauleta vardı sanırım ispanyada değil mi o alındı ım aacaba :D

Mamadou
14.Mayıs.2012, 23:50
Hiç şaşırmadım hatta doğrusunu yazmak gerekirse kendisi kaşındı. Play Off maçlarında Quaresma ve üç maç oynamasına rağmen Almeida yırtınırken Fernandes yokları oynadı. Play Off maçlarında takımın en kötülerinden biriydi. Moutinho,Meireles ve Veloso'dan sonra gelen bir isimdi Fernandes. Yönetim açısından kötü haber olabilir. Avrupa kupasından sonra Fernandes'i elden çıkartmak isteyeceklerini tahmin ediyordum. Ayrıca Quaresma'da garanti değil. Quaresma ve Nelson Oliviera ikilisinden biri aday kadrodan çıkartılabilir. Almeida ve Postiga dışında ülkede başka forvet olmadığı için Almeida'nın alınması kesindi. İki üç gol atsa keşke piyasası yükselir. Böylece iyi fiyata satılabilir.

Fearless Coward
14.Mayıs.2012, 23:53
Pauleta futbolu bırakmadı mı yav :D

SaLviO
14.Mayıs.2012, 23:54
o adam torunlarını seviyor :D ne futbolu :D

sarianet
14.Mayıs.2012, 23:56
ya ispanyada değil mi ntvsporda izledim ben bu sene :D

allah allah benim izlediğim kimdi ya :D

mustangshelby
15.Mayıs.2012, 00:28
Biri İspanyada Portekizli forvetmi arıyor.

Hélder Manuel Marques Postiga (http://www.bahisci.com/istatistik/oyuncu/383/helder-manuel-marques-postiga/) başkası olamaz. :)

sarianet
15.Mayıs.2012, 00:30
Biri İspanyada Portekizli forvetmi arıyor.

Hélder Manuel Marques Postiga (http://www.bahisci.com/istatistik/oyuncu/383/helder-manuel-marques-postiga/) başkası olamaz. :)

hay sen çok yaşa ya bende diyorum kimdi evet postiga :)
küçükken haydar postiga sandığım efsane

kalemci
15.Mayıs.2012, 00:36
Manu'nun alınmamasına pek şaşırmadım açıkçası, alındığı zamanda Meireles, Moutinho ve Veloso arkasında kalacaktı. Bunların yanı sıra Carlos Martins var. Fernandeste yedek bekleyecekti. Almeida bol bol gol atsın da önemli olan o :n:

Ralph
15.Mayıs.2012, 00:39
Tek dileğim de o zaten. Almeida birilerinin gözüne girsin de iyi paraya gitsin.

footballer33
15.Mayıs.2012, 01:13
http://spor.milliyet.com.tr/fener-den-20-milyon-euro/spor/spordetay/14.05.2012/1540039/default.htm

Böyle bir haber var ama ne derece doğrudur? Bana bir hayli sallamasyon geldi.
Gazetenin sahibini bildiğim için sorun yok. :)

Portekizlilerden ligin genelinde en iyisi Fernandes'ti ve kadroya alınmadı. Demek ki, ölçü olarak Süper Final'i almış yetkililer. Burdan başka bir anlam çıkaramıyorum ben.

Facx
15.Mayıs.2012, 03:14
Manu'nun alınmamasına pek şaşırmadım açıkçası, alındığı zamanda Meireles, Moutinho ve Veloso arkasında kalacaktı. Bunların yanı sıra Carlos Martins var. Fernandeste yedek bekleyecekti. Almeida bol bol gol atsın da önemli olan o :n:

+ zenitli danny var çağırıldımı bilmiyorum gerçi ama çok kaliteli topçu

Ralph
16.Mayıs.2012, 12:59
Şöyle bir şey var "mış":

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1088135&CategoryID=80

vego
16.Mayıs.2012, 13:17
"Beşiktaş 'profesör' ile anlaştı"

Yeni sezonda Tayfur Havutçu ile yola devam etmeyeceği konuşulan Beşiktaş'ın Ralf Rangnick ile anlaştığı iddia edildi.

16 Mayıs 2012 Çarşamba - 11:47
Akşam
Yeni sezon önceside Tayfur Havutçu'nun geleceği ciddi şekilde tartışılan Beşiktaş'ta teknik direktör iddialarına bir yenisi eklendi.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş'ın Ralf Rangnick ile prensipte anlaştığı iddia edildi.

İşte o haber ve detaylar...

Slaven Bilic'i Lokomotiv Moskova'ya kaptıran Beşiktaş,dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri olan Alman Ralf Rangnick ile prensipte anlaştı. Para konusundaki pürüz de halledilirse sözleşme imzalanacak.
Spor ekonomisi eğitimi alan Rangnick, Hoffenheim' ı Bundesliga'da zirveye taşımasıyla adını teknik direktör olarak dünyaya duyurdu. Elindeki kadrodaki en pahalı futbolcu 9 milyonluk Carlos Eduardo'ydu. Rangnick, Avrupa'da o dönem hiç tanınmayan Salihovic, İbisevic ve Luis Gustavo gibi isimlerle Hoffenheim'ı şampiyonluğa oynattı.
Almanlar, Ragnick'e 1998'de Aktuelle Sportstudio isimli programda tahtada bşr maçın analizini yaptıktan sonra "Profesör" lakabını taktı. Tam bir taktik ve analiz ustası.
Karakter olarak Beşiktaş'a çok uygun. 2011'de Gustavo kendisine haber verilmeden B.Münih'e satıldı diye Hoffenheim'dan istifa etti.
Mart 2011'de Magath'ın yerine Schalke'ye geldi. 22 Eylül 2011'de tükenmişlik sendromundan Schalke'yi de bıraktı. Başarılı olmak için yeterli enerjisi bulunmadığı gerekçesiyle çalışmak istemediğini söyledi.

Ralph
16.Mayıs.2012, 13:26
Böyle yazıları okuyunca heyecanlanıyorum ama gerçeklik payı nedir bakalım, ilerleyen günlerde görürüz.

Ralph
16.Mayıs.2012, 16:46
Şöyle bir şey var "mış":

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1088135&CategoryID=80

Kulüpten cevap geldi:

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/52322/kulubumuzden_aciklama.html

ForzaRQ7
17.Mayıs.2012, 19:06
Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi kadro kurma çalışmaları sürerken yönetimden teknik direktör Tayfur Havutçu ile ilgili açıklama geldi.

Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi takımın teknik direktörünün kim olacağı konusu belirsizliğini koruruken, Siyah-Beyazlı takım ile bir yıl daha mukavelesi bulunan Tayfur Havutçu'nun göreve devam edip etmeyeceği de netlik kazanmadı.

Son bir haftadır yerli teknik direktörlerden Samet Aybaba, Mehmet Özdilek, Ziya Doğan, yabancı teknik adamların Ralf Rangnick ve Marcelo Bielsa isimleri Beşiktaş ile anılmıştı. Konu ile ilgili en somut açıklama futbol komite üyesi Ahmet Kavalcı'dan geldi.

Kavalcı, son günlerde adı Beşiktaş ile anılan teknik adamlar ile görüşebileceklerini ifade ederken, takımı yeni sezonda kime emanet edecekleri konusunda 1 hafta içinde kesin kararlarını vereceklerini söyledi.

"Beşiktaş futbol komitesi olarak teknik adam konusunda henüz net bir karar almadık. Çalışmalarımız ve görüşmelerimiz sürüyor. Yeni sezonda en doğru isim ile çalışmak için çok detaylı araştırmalar yapıyoruz. Ben bir isim veremem ancak yapacağımız tercih yönetim kurulumuzun ortak fikri ile ortaya çıkmış olacak. Son günlerde Beşiktaş ile adı anılan teknik adamlar listemizde yok diyemem.

Seçimimizin yerli ve yabancı olacağı konusunda da bir belirleme yapmadık. Bizim için en önemli kriter yeni sezonda takımımız için en iyisini yapacak isim ile anlaşmaktır."Ahmet Kavalcı Beşiktaş ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Tayfur Havutçu'nun göreve devam edip etmeyeceği konusunda da netleşen bir durum olmadığını ifade etti.

"Önümüzdeki günlerde Tayfur Havutçu ile de görüşeceğiz. Kendisi ile yola devam etme seçeneğimiz de var. Yapacağımız görüşmeler sonrasında Yönetim Kurulu toplantımızda durumu geniş bir şekilde değerlendireceğiz. Kararımız bir hafta içinde belli olacak."

Haber Kaynağı: DHA

vego
17.Mayıs.2012, 20:46
UEFA Disiplin Müfettişi, UEFA'nın Beşiktaş'la ile ilgili 1 Mayıs'ta aldığı kararı temyize götürmüş.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=204333

Ralph
18.Mayıs.2012, 00:56
"UEFA Disiplin Müfettişinin UEFA'nın Bjk hakkındaki olumlu kararını temyiz etmesi sıkıntı..Bjk ,yeniden Avrupa'dan men yasağı riskini yaşıyor"

footballer33
18.Mayıs.2012, 01:03
En büyük korkum da bu. Para cezasının artacağına kesin gözle bakıyorum da, umarım Avrupa'dan men cezası da gelmez.

GeNç KaRTaL
18.Mayıs.2012, 03:10
Pazar günü "Feda" tişörtleri satışa çıkıyor.

http://img543.imageshack.us/img543/9523/feda.png (http://img543.imageshack.us/i/feda.png/)

Ralph
18.Mayıs.2012, 03:10
Vaaay güzelmiş alırım ben bundan hemen.

GeNç KaRTaL
18.Mayıs.2012, 03:11
http://fedazamani.com/

FEDA

Ralph
18.Mayıs.2012, 12:37
Fenerbahçe'nin İsmail ve Fernandes için 20 milyon olayına yorumu:

http://live.sporx.com/futbol/transfer/turkiye/ismail-ve-fernandes-icin-20-milyon-euro-verdirtirimSXHBQ280450SXQ

Bu arada FEDA Tişörtü pazar günü çıkıyor. Tüm Beşiktaşlı arkadaşlar lütfen destek versin.

anil luque
18.Mayıs.2012, 15:26
Bu tshirtten kesinlikle alacağım. Hem çok güzel hem çok manidar. Zor zamanda kulübümüze böyle destek olacağız.

http://haber1903.com/Besiktas-682-para_krizine_temlik_cozumu.html

Başından beri Fikret Başkan'a inancım tamdı. İnşallah yüzümüzü kara çıkarmayacak. Geldiği günden beri gecesini gündüzüne katıyor adam. Helal-i hoş olsun herşey.

Trabzonspor
18.Mayıs.2012, 15:31
Orman stad gelirlerinden yakınarak eşit şartlarda yarışmıyoruz demiş.Eee biz ne yapalım ölelim o zaman.

Ralph
18.Mayıs.2012, 15:35
Orman stad gelirlerinden yakınarak eşit şartlarda yarışmıyoruz demiş.Eee biz ne yapalım ölelim o zaman.

Trabzon için de geçerli zaten bu. Haksız rekabet var Fikret başkanında dediği gibi. Bizim stat gelirleri 15 milyonlarda iken GS ve FB'nin 50-55 milyonlarda.

Trabzonspor
18.Mayıs.2012, 15:48
Ya o konuda yapacak birşey yokki adamlara biletleri ucuz satın mı diyeceksin.Nasıl bir Real Madrid bir maçtan 15 kaldırıyorken diğerleri az alıyor bizim ülkede de böyle.Bu iki takımın stadı iyi aten gs o seviyeye yeni çıktı.Fenerbakçe paralı taraftara sahip bu sadece stad için geçerli değil 60 milyon ciro yapmış Fenerium.Bunlar pazarlama başarısı.

anil luque
18.Mayıs.2012, 15:51
Devlet baba bize de stad yap.

Ralph
18.Mayıs.2012, 16:03
Devlet baba bize de stad yap.

Yapıyor gibi Anılım. TTArena da olur umarım maçlar. Tarabya'da oturduğum için çok yakın bana. Direk kombine alacağım.

Trabzonspor
18.Mayıs.2012, 16:06
Stad için ne uğraşıyorlar Arenayı kullansınlar işter İnter-Milan hesabı :)

vego
18.Mayıs.2012, 16:23
Beşiktaş mali kongresi 3-10 Haziran'da.
Beşiktaş Kulübü'nün mali kongresi 3-10 Haziran'da yapılacak.

http://www.ajansspor.com/resimv3/besiktas_logo.jpg

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, mali kongre, BJK Milangaz Arena'da 3 Haziran Pazar günü saat 11.00'de yapılacak. İlk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde, ikinci ve son toplantının, çoğunluğa bakılmaksızın 10 Haziran Pazar günü saat 11.00'de gerçekleştirileceği bildirildi.
Toplantıda, kulübün 2012 yılı bütçesi görüşülecek.

footballer33
18.Mayıs.2012, 23:57
Stad için ne uğraşıyorlar Arenayı kullansınlar işter İnter-Milan hesabı :)
İnter-Milan hesabı diyorsan, siz de Fatih Stadı'nda oynayın o zaman. :D

Beşiktaş'ın stad işi tamamlanana kadar maçlarını Zeytinburnu ya da Kasımpaşa Stadı'nda oynamasından yanayım şahsen. Sonra da kendi mabedimize geçeriz. :)

Trabzonspor
19.Mayıs.2012, 00:45
İnter-Milan hesabı diyorsan, siz de Fatih Stadı'nda oynayın o zaman. :D

Beşiktaş'ın stad işi tamamlanana kadar maçlarını Zeytinburnu ya da Kasımpaşa Stadı'nda oynamasından yanayım şahsen. Sonra da kendi mabedimize geçeriz. :)

Ne alaka anlayamadım bizim stadımız var.Yenisi aynı yere yapılmayacak ki niye stad değişelim?

footballer33
19.Mayıs.2012, 00:48
Ne alaka anlayamadım bizim stadımız var.Yenisi aynı yere yapılmayacak ki niye stad değişelim?
Ben işi biraz şakaya vurdum ama; siz hemen ciddi baktınız sanırım. :) Neyse, sorun değil.

Bizim de stadımız var, sadece daha modernini yapmak istiyoruz o kadar. ;;)

Trabzonspor
19.Mayıs.2012, 00:57
Ciddiye almadım da belki bizim stad projesini aynı yere yapılacak diye bilirsiniz diye falan öyle giriştim konuya :)

Yapılsın tabi ya Avni Akeri eski biliyordum evet ama yakına gidince dahada acıdım yahu o nedir öyle.İnönüde öyledir kaç yıllık stadlar bunlar.

footballer33
19.Mayıs.2012, 01:01
Vallahi, benim İstanbul'da yaşayan çok arkadaşım ve tanıdığım var. Kime sorsam BJK, FB ve GS kıyaslaması içerisinde en kötüsü İnönü Stadı diyorlar. Maça gidenler çok şikayetçi. Tribünlerin sahaya yakınlaştırılması dışında bir yenilik yapılmadı uzun yıllardır zannedersem.

Ralph
19.Mayıs.2012, 02:14
Ben Türkiye-Azerbaycan maçına gittim TTArena'da ve kale arkasından izlememe rağmen harikaydı. Umarım öyle bir stat yapılır.

sui generis
19.Mayıs.2012, 03:06
Trabzon için de geçerli zaten bu. Haksız rekabet var Fikret başkanında dediği gibi. Bizim stat gelirleri 15 milyonlarda iken GS ve FB'nin 50-55 milyonlarda.

bizimle ne alakası var yahu. kendi stadımızı kendimiz yaptık gelirini de pek ala hak ediyoruz. keşke herkes kendi stadını yapsa da haksız rekabet olmasa. biz o stada verdiğimiz parayı pek ala başka şekilde kullanabilirdik. ya da hadi bu takımlara devlet stat yapıyor o zaman onlara harcadığın parayı Fenerbahçe'ye de ver. asıl haksız rekabet bu. birileri kendi stadını yaparken , diğerlerinin stadının devlet tarafından yapılması.

MeMo
19.Mayıs.2012, 13:17
Feda olayı nedir ?

anil luque
19.Mayıs.2012, 13:39
Feda olayı nedir ?

Futbol Şubemizin kurucusu ve efsanemiz Şeref Bey (Şeref Görkey)' in son nefesinde söylediği sözcük.

http://spor.mynet.com/haber/besiktastan-feda-tisortu/49899

Olay hem manevi değerleri ayakta tutmak hem de bu yolla kulübe mali yönden destek olmak.

footballer33
19.Mayıs.2012, 16:04
Feda olayı nedir ?
"...Beşiktaş seni öldürecek bu genç yaşta dostum dedi doktor Enver. İnce bir sesle FEDA dedi Şeref Bey ama kimseler duymadı."

-------------------------------------------------------------------

Yarın çıkıyor tişörtler. Çıktığı gün satış patlaması yaşanmasını bekliyorum.

http://www.medyafaresi.com/f1/d84_457ef.jpg

Ralph
20.Mayıs.2012, 13:10
Egemen indirime gidilirse kalmam demiş sanırım.

erdem344
20.Mayıs.2012, 13:15
gelsin bize ama egemenin oyle diyecegini zannedmiyorum

vego
20.Mayıs.2012, 13:59
http://www.fedazamani.com/

vego
20.Mayıs.2012, 16:18
Feda tişörtleri bitmiş.1500 tane satılmış.

Ralph
20.Mayıs.2012, 18:19
Bitmiş mi? Alacaktım yahu ne çabuk bitti. 1500 tane mi üretilmiş çok saçma.

GeNç KaRTaL
20.Mayıs.2012, 18:24
Bitmiş mi? Alacaktım yahu ne çabuk bitti. 1500 tane mi üretilmiş çok saçma.

İlk part bunlar.Bugünkü maça yetiştirmek için ancak bu kadar üretilebilmiş.Devamı gelecek yani.

Ralph
20.Mayıs.2012, 18:26
İlk part bunlar.Bugünkü maça yetiştirmek için ancak bu kadar üretilebilmiş.Devamı gelecek yani.

Oh rahatladım. Yoksa saçma olurdu yani 1500 çok çok çok az. Yarın çıkarsa alacağım.

vego
20.Mayıs.2012, 18:52
"Üretimde sıkıntı yaşadık"

http://img.haber1903.com/h/retimde_sikinti_yasadik_1337528015.jpg
Reklam
20.05.2012 15:23:57
Kartal yuvaları Komitesi Başkanı Metin Albayrak, "FEDA" tişörtleri hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

İşte Albayrak'ın HABER1903'e yaptığı açıklama;

Feda tişörtlerinin tamamının bittiğini söyleyen Albayrak, " Üretimde bazı aksaklıklar olduğu için bugün 1.500 adet feda tişörtleri yetiştirebildik. Tişörtlere müthiş bir ilgi var. Şu an itibari ile tüm tişörtler bitmiş durumda. Önümüzdeki Perşembe günü ile birlikte İstanbul'daki Kartal Yuvaların'da tişörtlerimiz satışa çıkacak. Cuma günü ise tüm illerimizdeki Kartal Yuvaları'nda satışa sunulacak. İlgiden dolayı tüm taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. " şeklinde konuştu.

Ek:1500 tişört basılmış hepsi bitmiş.Basım sırasında aksilikler olmuş,elektrikler kesilmiş.Bu kadar yetişebilmiş.

Hedef 6000 miş ama olmamış.

anil luque
20.Mayıs.2012, 19:55
Oh rahatladım. Yoksa saçma olurdu yani 1500 çok çok çok az. Yarın çıkarsa alacağım.

Hedef 200.000 Görkem sakin ol bu yönetim iş bilmez değil unut o günleri :D

Mamadou
20.Mayıs.2012, 21:00
Geldiyse yarın hem siyah hem beyaz alacağım. Adana Kartal Yuvasında ürünler çok kısıtlı oluyor. İnşallah bulabilirim.

vego
20.Mayıs.2012, 21:05
Geldiyse yarın hem siyah hem beyaz alacağım. Adana Kartal Yuvasında ürünler çok kısıtlı oluyor. İnşallah bulabilirim.
Cuma günü satışa çıkacak.Yarın olmaz.

Nedvedmania
20.Mayıs.2012, 21:25
Ben hala anlamadım bu Feda olayını. Yeni mi çıktı bu olay ? Eskiden beri varsa şimdi niye birden bire çoştu.

"...Beşiktaş seni öldürecek bu genç yaşta dostum dedi doktor Enver. İnce bir sesle FEDA dedi Şeref Bey ama kimseler duymadı." diyor yukarda ama kimse duymadıysa nerden çıktı bu olay :D

GeNç KaRTaL
20.Mayıs.2012, 21:34
Bu hikaye çok uzun süredir var.Yeni çıkmış bir şey değil.Şimdi neden gündeme geldiğini anlamak için aşağıdaki blog yazısını okuyabilirsin.Bu yazıdan sonra gündeme geldi çünkü tişört muhabbeti.Tasarımı ise forzada sürekli Beşiktaş ürünleriyle ilgili tasarımlar yapan bir arkadaşa ait.

http://forzascout.blogspot.com/2012/04/retter.html

Gncl1905
20.Mayıs.2012, 21:35
Hedef 200.000 Görkem sakin ol bu yönetim iş bilmez değil unut o günleri :D

YD'den ne kadar kötü olabilir ki zaten :D

Böyle anlamlı şeyleri seviyorum. Beşiktaş taraftarı olsam bende almaya çalışırdım :)

Nedvedmania
20.Mayıs.2012, 21:59
Bu hikaye çok uzun süredir var.Yeni çıkmış bir şey değil.Şimdi neden gündeme geldiğini anlamak için aşağıdaki blog yazısını okuyabilirsin.Bu yazıdan sonra gündeme geldi çünkü tişört muhabbeti.Tasarımı ise forzada sürekli Beşiktaş ürünleriyle ilgili tasarımlar yapan bir arkadaşa ait.

http://forzascout.blogspot.com/2012/04/retter.html

Tamam. İkinci kısımın cevabı nedir ? Kimse duymamış madem nerden çıktı :D

anil luque
20.Mayıs.2012, 22:00
YD'den ne kadar kötü olabilir ki zaten :D

Böyle anlamlı şeyleri seviyorum. Beşiktaş taraftarı olsam bende almaya çalışırdım :)

Olamaz da işte bilinçaltına yerleşmiş milletin görüyorsun. Böylesine büyük bir organizasyona 1500 tane üretim yapılacağını düşündürmüş Görkem kardeşime :D

Cihan'ın da artık sitemizle ilişiğinin kesilmesini istiyorum artık :uzgun:

Nedvedmania
20.Mayıs.2012, 22:03
Cihan'ın da artık sitemizle ilişiğinin kesilmesini istiyorum artık :uzgun:

Cevap verin kardeşim halk merak ediyor :D

(Birde yazmayı öğren. Ne biçim cümle o :D)

anil luque
20.Mayıs.2012, 22:05
Cevap verin kardeşim halk merak ediyor :D

(Bide yazmayı öğren. Ne biçim cüme o :D)

Enstantane oldun Cihan el salla. :schaf:

Doktor Enver Bey duymuştur kimseler duymadıysa bile :icon_cool:

Nedvedmania
20.Mayıs.2012, 22:08
Ahaha :D Klavyenin altında bişeyler var basmıyor bugünlerde :D

erdem344
20.Mayıs.2012, 22:31
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Futbol A Takım Teknik Direktörü Tayfur Havutçu ile aramızdaki mevcut sözleşme karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir.

footballer33
21.Mayıs.2012, 03:00
http://img854.imageshack.us/img854/3870/forza1.png (http://imageshack.us/photo/my-images/854/forza1.png/)

http://img38.imageshack.us/img38/3967/forza2r.png (http://imageshack.us/photo/my-images/38/forza2r.png/)

İkisine de bayıldım. Siyah&Beyaz FEDA tişörtlerine olan taleple orantılı olarak bu ürünlerin de çıkarılması düşünülüyormuş.

Ralph
21.Mayıs.2012, 15:26
Beşiktaş ile olan sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen teknik direktör Tayfur Havutçu açıklamalarda bulunuyor.

İŞTE AÇIKLAMALAR

-1997 yılından beri hem futbolcu hem de teknik adam olarak görev yaptığım kulübümden 20 mayıs tarihiniden itibaren istifa etmiş bulunmaktayım

-15 yıldır hem teknik adam hem sprocu olarak futoblun içinde yer aldım ve Beşiktaş'a hizmet ettim. Dürüst bir kaptan ve teknik adam olarak görev yaptım.

-Hakkımda çıkan 'teknik adama karışıyor' haberlerine kulübümün çıkarları için tek kelime ses çıkarmadım. Takımın arka arkaya maçlar kaybettiği bir dönemde yeni başkan Fikret Orman'ın samimiyetine inananarak zor bir görevi kabul ettim. Ancak ne yazık ki 1,5 yıllık sözleşmemin yapıldığı günden itibaren bazı yöneticiler görev başındaki hocayı yok sayarak arayışlara giriştiler.

- Süper final maçları oynanırken bazı yöneticilerimizin takıma destek vermeleri yerine zamanlarını basına konuşma hazırlayarak geçirdiklerini görmek benim için hayalkırıklığıydı. Biz kendilerine destek olmaya çalışırken ne yazık ki aynı kişiler daha maçlar oynanırken başka arayışlar içindeydiler.

-20 Mayıs itibarıyla Beşiktaşlı duruşuna sahip olmadığını düşündüğüm isimlerle çalışmayacağımı bildirdim ve istifamı sundum

-Görevler geçicidir; Beşiktaş kalıcıdır

vego
21.Mayıs.2012, 15:51
@Besiktas (https://twitter.com/#%21/Besiktas) Beşiktaşımıza faydalı olacağını düşündüğünüz fikirlerinizi paylaşabileceğiniz http://besiktasicinbirfikrimvar.com (http://t.co/jo0G6fUy) sitesi yayında http://www.besiktasicinbirfikrimvar.com (http://t.co/MBwphyjq)

Ralph
21.Mayıs.2012, 15:55
@Besiktas (https://twitter.com/#%21/Besiktas) Beşiktaşımıza faydalı olacağını düşündüğünüz fikirlerinizi paylaşabileceğiniz http://besiktasicinbirfikrimvar.com (http://t.co/jo0G6fUy) sitesi yayında http://www.besiktasicinbirfikrimvar.com (http://t.co/MBwphyjq)

Eğer yönetim tarafından takip edilirse güzel fikirler çıkabilir ve mantıklı olanlar uygulamaya konabilir. Sonuçta kaç milyon Beşiktaşlı var, mutlaka orijinal fikirler çıkar.

Edit : "Besiktas'in yeni teknik direktoru yuzde 90 Rangnick.. Kaynak: Saglam" diye bir yazı gördüm.

anil luque
22.Mayıs.2012, 00:11
Bana da Ragnick olacak gibi geliyor nedense..

ReaList
23.Mayıs.2012, 14:05
http://www.ligtv.com.tr/haber/kartali-costuran-goller-burada

Bordo61Mavi
23.Mayıs.2012, 15:37
Zico'nun gelmesini isterim ama Fenerbahcedeki gibi basarili olacaksa. 2 takimin sampiyonluk icin yaristigi bir lig olmasin bu sene 3-4 takim yarisi olsun.

vego
23.Mayıs.2012, 16:35
FEDA için sipariş verdik bekliyoruz :)

vego
24.Mayıs.2012, 14:20
Spor Bakanı Suat Kılıç: Beşiktaşın yeni stadı olimpiyatların önemli stadlarından biri olacak. İnönü stadı yerinde kalacak ve yenilenecek

Bordo61Mavi
24.Mayıs.2012, 15:05
M.Denizli ? anlasilmis yaziyor twitterda

anil luque
24.Mayıs.2012, 15:42
Mustafa Denizli'nin geleceğine ihtimal vermiyorum ben pek. %80 yabancı hoca olacak demişti Başkan.

footballer33
25.Mayıs.2012, 00:52
Fikret Orman yabancı olacak demesi dışında 4-5 yıllık bir hoca arıyoruz da demişti. Hem yerli hem de 4-5 yıl çalışmayacak bir hoca gelirse güven sarsılır illa ki.

Ayrıca Mustafa Denizli bizim planladığımız genç kadroyu oluşturacak bir hoca değil. Belki günlük başarılar elde edebiliriz onunla fakat; gençleri oynatmaz Mustafa Hoca ve haliyle biz de onları kazanamayız.

Ne var şöyle Van Gaal tarzı bir hoca veya bizzat kendisi gelse...

GeNç KaRTaL
25.Mayıs.2012, 02:03
Ben açıkcası sahada genç oyuncudan çok futbol görmek istiyorum.Mustafa hoca geçtiğimz sezonun başında gelseydi on numara olurdu fakat uzun süreli olarak onu düşünmemiz mümkün değil.Çünkü yapısı buna müsait değil.(1 senelik anlaşma yapması)

kalemci
25.Mayıs.2012, 02:11
Önerilen şartlar biraz ağır heralde. Kime teklif yapıldıysa bu şartlarda gelemem demiş anladığım kadarıyla. Yabancı hoca deniyorsa Daum kabul edebilir, aklıma diğer gelenler Gerets ve Skibbe. Türkiye'yi tanımaları büyük avantaj.

Bana kalırsa Rıza, Ziya ama :n:

footballer33
25.Mayıs.2012, 02:20
Rıza Çalımbay Sivas ile uzattı, Ziya Doğan dursun durduğu yerde. :) Skibbe zaten Karabük'e yeni geçti, Daum kalıyor geriye bir tek. O da gelmesin bence.

Takıldık aynı isimlere. Yerli diyince Samet Aybaba, Rıza Çalımbay, Ziya Doğan, Mustafa Denizli; yabancı diyince Zico, Gerets, Daum, Lucescu falan fıstık. Biraz geniş bakmalıyız artık. Mesela Spalletti neden olmasın? Sadece bir örnek.

Şu çemberi genişletmek yerine daraltmaktan vazgeçmeli yöneticiler de. Yeni yönetim, yeni heyecanlar aramalı ve istediklerine uygun isimlerle görüşmeliler. Ne istediklerini bilmeliler. Bir gün Ralf, diğer gün Samet Aybaba, öbür gün Mustafa Denizli veya Zico vs. Böyle gider bu. İşin ilginç tarafı, hiçbiri tarz ve sistem olarak birbirine uygun değil.

Ralf'in alternatifi Zico, Samet Aybaba'nın alternatifi Mustafa Denizli olursa olmaz o iş.

footballer33
25.Mayıs.2012, 02:22
Bugün günlerden, ''Sergen attı, şampiyonluk geldi.'' :)

100. Yıl

kalemci
25.Mayıs.2012, 02:29
Rıza Çalımbay Sivas ile uzattı, Ziya Doğan dursun durduğu yerde. :) Skibbe zaten Karabük'e yeni geçti, Daum kalıyor geriye bir tek. O da gelmesin bence.

Takıldık aynı isimlere. Yerli diyince Samet Aybaba, Rıza Çalımbay, Ziya Doğan, Mustafa Denizli; yabancı diyince Zico, Daum, Lucescu falan fıstık. Biraz geniş bakmalıyız artık. Mesela Spalletti neden olmasın? Sadece bir örnek.

Şu çemberi genişletmek yerine daraltmaktan vazgeçmeli yöneticiler artık. Yeni yönetim, yeni heyecanlar aramalı ve istediklerine uygun isimlerle görüşmeliler. Ne istediklerini bilmeliler. Bir gün Ralf, diğer gün Samet Aybaba, öbür gün Mustafa Denizli veya Zico vs. Böyle gider bu. İşin ilginç tarafı, hiçbiri tarz ve sistem olarak birbirine uygun değil.

Ralf'in alternatifi Zico, Samet Aybaba'nın alternatifi Mustafa Denizli olursa olmaz o iş.

Anaa Skibbe Karabük'e mi geçti. Valla finaller uzaklaştırmış beni iyice :)

Ayrıca Spalletti'yi severim sevmesine de niye gelsin ki. 2 yıldır şampiyon yapıyor Zenit'i ve Şampiyonlar Ligine katılıyor. Onların sundukları imkanlar karşısında Beşiktaş'ın imkanları biraz zayıf kalıyor. Beşiktaş pek bütçe ve yıllık önermiyor ve uzun dönemde başarı bekliyor. Bu şartları kabul edebilecek kaç tane hoca var ?

Lucescu yoktan var etti Shaktar'ı Avrupa'da başarı getirdi, ucuza Brezilyalıları topladı deniliyor ama kimse de gidip bakmıyor o topladığı Brezilyalılara ne kadar para harcamış. Benim bildiğim 8-9 tane Brezilyalı var ve en ucuzu Alan Patrick diye biliyorum. Oda 4 milyon.

Demek istediğim Luce için bile büyük bütçe lazım. Ufak bütçe ve Veli tarzında topçularla yetinebilecek, formayı terleten ucuza alabileceği oyuncularla kadroyu kurmayı kabul edebilecek hoca lazım. Ne yazık ki benim aklıma kimse gelmiyor.

footballer33
25.Mayıs.2012, 02:37
Ahmet, Spalletti sadece bir örnekti. Daha farklı isimlerin de olduğunu hatırlamamız için. :)

Şu aşamada benim aklıma gelen tek isim Bielsa, tabii listedeki hiçbir ismin olmayacağını düşünerek. Onun da gelme olasılığı Ralf'ten bile düşük.

Yine aynı isimler etrafında dönüp dolaşacaklar ve birini alıp getirecekler diye tahmin ediyorum.

kalemci
25.Mayıs.2012, 02:40
Ahmet, Spalletti sadece bir örnekti. Daha farklı isimlerin de olduğunu hatırlamamız için. :)

Şu aşamada benim aklıma gelen tek isim Bielsa, tabii listedeki hiçbir ismin olmayacağını düşünerek. Onun da gelme olasılığı Ralf'ten bile düşük.

Yine aynı isimler etrafında dönüp dolaşacaklar ve birini alıp getirecekler diye tahmin ediyorum.

Bende isterim Bielsa'yı, Spaletti'yi ama eldeki malzeme bu ne yazık ki :) Spaletti konusunda ise İtalyan hocalarda Mancini dışında neredeyse hepsini severim. İsterlerse ikinci lig topçusunu yeni hoca diye getirsinler gıkım çıkmaz o derece :)

Eldekiler arasında da en az handikaplıyı seçmek lazım. Yabancı olacaksa o yüzden Türkiye'yi ve güzelim medyamızı tanıyan hoca lazım. Sende biliyorsun ki ne kadar iyi oynatsa da takımı medya isterse o hoca gönderilir. O yüzden ben hala bunlarla başa çıkabilecek bir hoca taraftarıyım.

footballer33
25.Mayıs.2012, 03:16
Doğru, medya faktörü de önemli. :) Önceki yorumlarımda söylemiştim; ülkeye gelen yabancı hocaları, işbilmez yöneticiler yolluyor olabilir; fakat bunda medyanın da payı kesinlikle var. Beşiktaş için konuşmak gerekirse; Lucescu'yu, Del Bosque'yi, Tigana'yı, Schuster'i sadece yönetim yollamadı. O zamanlar başkanımız Y.D. olsa bile. :)

Aynı hatalara Fikret Orman ve ekibinin düşmeyeceğine inanıyorum. Umarım menfaatimiz neyi gerektiriyorsa onu yaparlar.

ForzaRQ7
25.Mayıs.2012, 12:38
"Artık teknik adam belirlenmeli"
http://img.haber1903.com/h/10_gundur_yonetim_bir_araya_gelemiyor_1337944628.j pg

Beşiktaş Kulübü Yöneticisi Levent Erdoğan, Beşiktaş ve transfer gündemi ile ilgili HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

İşte Erdoğan'ın HABER1903'e yaptığı açıklama;

- 10 GÜNDÜR BİR ARAYA GELEMİYORUZ -

Henüz bir teknik direktörün belirlenmediğini vurgulayan Erdoğan, "Yaklaşık 10 gündür yönetim kurulumuz bir araya gelemedi. Sanırım teknik heyet kendi arasında görüşme yapıyor. Şuan için yönetime verilmiş bir hoca isimi mevcut değil.Futbol Komitemiz tarafından yerli ve yabancı hocalar üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Artık hocanın belirlenip, transferlerinde başlaması gerektiğini düşünüyorum. 30 Mayıs'ta yapacağımız yönetim kurulu toplantısında önümüze sunulacak isimler arasından bir seçim yapacağız. " dedi.

- RADİKAL TEDBİRLER ALINIYOR -

Futbolcular üzerinde radikal tedbirler alınacağını vurgulayan Erdoğan,"Futbol Komitemiz gönderilmesi gündemde yada kalması gündemde olacak olan futbolcularımız ile görüşmelerini devam ettiriyor. Hiç bir oyuncumuzda kararlılık söz konusu değil. Satılabilir, uygun görülürse kalabilir. Radikal tedbirler alınıyor. Bunun için çalışmalar devam ediyor. " ifadelerini kullandı.

Ralph
25.Mayıs.2012, 19:00
FEDA tişörtümü İnönü Stadı'nın altındaki Kartal Yuvası'ndan almış bulunmaktayım. Tişört çok çok güzel siyah olanını aldım. Almayanlara öneririm. Zaten almayan bir Beşiktaşlı olmamalı diye düşünüyorum. Bu kötü günde de destek olunmayacaksa artık taraftarlığından şüphe edilmeli almayanların.

Ralph
26.Mayıs.2012, 13:14
Fikret Orman:"8 yıllık donemi bağımsız denetim kuruluşlarına inceletiyoruz..Hepsini açıklayacağız..Kimsenin ayıbını temizlemeye gelmedik"

Fikret Orman:"Kimse yalanlariyla bana ve Bjk'ye zarar veremez.Nazik biriyim ama uysal koyun degilim..Hakedene gereken cevabı veririm"

Fikret Orman:Altyapıyı Fulya'dan taşıyoruz..Avrupa yakasında Umraniye'dekine benzer sırf altyapıyı kapsayan bir tesis yapacağız..

Fikret Orman:Amatör şubeler dahil hicbir sporcunun alacağı kalmayacak..Zaten kimse ben Bjkliyim deyip anlayış göstermiyor.Hacize başvuruyor

Fikret Orman:Kulüp aleyhine açılan 130 davanın 17 sinde anlaşma sağladık.Sene sonuna kadar hepsini halletmek istiyoruz.Uefa lisansı da aldik

Bu adam gelir gelmez iştahla çalışmaya başladı. Yıldırım Demirören'in başkan olarak seçildiği dönemde 160 oyla mı ne kaybetmişti başkanlığı. Keşke o 160 kişi de Fikret Orman'a verseydi de bu kara günleri görmeseydik. Başkana inancım tam. Güzel günler göreceğiz.

Mamadou
26.Mayıs.2012, 13:30
Hibe ediyorum deyip 5 senet yapmış. Elinde koz bulunduran Demirören inşallah yakında belanı bulursun.

anil luque
26.Mayıs.2012, 13:35
Fikret Başkan bize çağ atlatacak ahanda buraya yazıyorum.

Bu arada bugün ben de tshirtümü alacağım. Hem beyaz hem siyah. FEDA olsun Kartalıma.

Ralph
26.Mayıs.2012, 14:31
Fikret Başkan bize çağ atlatacak ahanda buraya yazıyorum.

Bu arada bugün ben de tshirtümü alacağım. Hem beyaz hem siyah. FEDA olsun Kartalıma.

Aynısını bende düşünüyorum. Beyazını da almayı düşünüyorum gelecek ay.

titates1
26.Mayıs.2012, 14:34
Fikret Orman , Beşiktaş'ın ve Türk futbolunun efsanelerinden olacak bence , dün arkadaşımla konuşuyoduk bu konuyu , ben çok güveniyorum kendisine nedense

europeanconquer
26.Mayıs.2012, 16:13
Yıldırım Demirören'i gördük ki Beşiktaş'ı borç batağına sokup birde utanmadan sözde o verdiği paraları geri isteyen fırsatçı adamın tekiymiş.Böyle adamların Türk Futbolu'nun başında değil Türk Futbolu'nda yeri yok.Valla iyi dayandı Beşiktaşlılar.

eng1n
26.Mayıs.2012, 16:21
Emin değilim ama Hibe etmek diye bir olay yok artık, yasak yani UEFA tarafından yasaklanmıştı galiba.

europeanconquer
26.Mayıs.2012, 16:25
Külüpler kişilere borçlanamadığından kişiler hibede edemeyecek ama o uygulama daha başlamadı diye biliyorum ben.

vego
26.Mayıs.2012, 16:27
2013'te o.

anil luque
26.Mayıs.2012, 16:31
Her yol paris işte gençler bu adam karakter açısından noksan bir adam yani.

vego
26.Mayıs.2012, 16:34
Kağıt üstünde para hakkıdır son kuruşuna kadar alır.Bugüne kadar sanmıyorum ki kimsenin parası Beşiktaş'ta kalmış olsun.Ama o şova ne gerek var?

Şey dedi sonra yönetimin hibe ettiği kadar sileceğim.Şuanki yönetim 5-6 milyon lira gibi bir para vermiş klübe.Posta'da okumuştum.Hani silik?Ayıptır.

titates1
26.Mayıs.2012, 16:45
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/534401_370810659643154_1499719925_n.jpg

optik başkan'ın ölüm yıldönümü falan mı resmi paylaşmış bir arkadaşım , öyle değilse de anmış olalım.

footballer33
27.Mayıs.2012, 00:50
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/534401_370810659643154_1499719925_n.jpg

optik başkan'ın ölüm yıldönümü falan mı resmi paylaşmış bir arkadaşım , öyle değilse de anmış olalım.
Ölüm yıldönümü 26 Temmuz diye biliyorum.

Fotoyu paylaşma amacı, sadece anmak sanırım. Ben de anıyorum Optik Başkan'ı bu vesileyle.

Ralph
28.Mayıs.2012, 22:08
Ferrari'nin avukatı davadan çekilmek için 15 milyon Euro talep etmiş.

Ralph
29.Mayıs.2012, 18:40
24.117 FEDA tişörtü satılmış.

anil luque
29.Mayıs.2012, 20:52
700.000 liradan fazla kazanç ilk etapa. Fena değil.

anil luque
29.Mayıs.2012, 23:13
İsmail Köybaşı'nın çapraz bağları kopmuş galiba. Var bu takımda bir şanssızlık ama hayırlısı.. Geçmiş olsun İso..

Ralph
29.Mayıs.2012, 23:16
Al işte bu kadar olur. Bir sezona da sorunsuz başlayalım yahu nedir bu yeter artık. Sıra kimde? Pektemek mi? Fernandes mi? Nedir bu üstümüzdeki şanssızlık!

Suicider
29.Mayıs.2012, 23:20
Çok geçmiş olsun sadece sezon açılışını bile kaçırması kötü onun için.

antiochia
29.Mayıs.2012, 23:24
Beşiktaş'ın yapması gereken maliyeti yüksek takım oyuncusu olmayan, takıma bir şey vereömeyen oyuncular ile yoları ayırmak. Genç, gelecek vaadeden oyunculara yönelir, doğru antrenör de bulunursa 2.Milne dönemini yaşayabilir.Sabırlı olunacak tabi.

GeNç KaRTaL
30.Mayıs.2012, 00:48
Şu sakatlıklar bir türlü peşimizi bırakmadı gitti.:( :mad:

footballer33
30.Mayıs.2012, 01:15
Gereksiz bir Milli takım kampının faturası bize çıktı. :icon_confused: Futbolcular zaten yorgun, bitap düşmüşler yoğun geçen bir ligden sonra. Ne diye bu kamp, amaç ne? Daha katılacağımız bir sonraki turnuvaya 2 sene, onun önelemesine de aylar var yahu! Kaynaşacakları zaman mı kalmadı futbolcuların? Bakalım kaç ay bekleyeceğiz İsmal'i? Bırak sezonun başlamasını, daha bu sezon yeni bitti; ama sakatlıklar son gaz devam. Bitmiyor da bitmiyor. :mad:

Corpus
30.Mayıs.2012, 05:15
İsmail için 6 ay diyorlar...

kalemci
30.Mayıs.2012, 12:55
Bi eksik Yılmaz Vural kalmıştı.

Ralph
30.Mayıs.2012, 12:56
Bi eksik Yılmaz Vural kalmıştı.

Zaten sakatlık sorunumuz çok bide o gelirse dayaktan bu sefer hiç adamımız kalmaz :icon_biggrin:

uAburak89
30.Mayıs.2012, 13:12
UEFA, Beşiktaş'a Avrupa kupalarından 1 yıl men cezası verdi.

Ligtv.

Ralph
30.Mayıs.2012, 13:13
Zaten önümüzdeki seneden pek bir beklentim yok. Dolayısıyla UEFA'dan da beklentim yoktu. Ama prestij ve para açısından çok çok çok koyacak bu. Hiç olmadı. Teşekkürler Yıldırım Demirören.

Bekq
30.Mayıs.2012, 13:14
NTVSpor da son dakika geçti. Haber doğru. 1 sene men cezası almış Beşiktaş.

kalemci
30.Mayıs.2012, 13:17
Cartalete Blog'u bilirsiniz : " Yedik sonunda cezayı. Herkesin suçu var buraya gelmemizde. Büyük pay şuanki TFF Başkanı'nın... Bir o kadar da 'Demirören yetmeez!'cilerin. "

uAburak89
30.Mayıs.2012, 13:18
Bu ayıbın sorumlusu TFF başkanı şu anda, gerçekten çok yazık ülkemiz adına.

Ralph
30.Mayıs.2012, 13:19
Çilemiz çek çek bitmiyor nasıl bir çileyse. Lanet olsun sana Y.D. hakikaten yatacak yerin yok senin. Tez zamanda yaptığın bu bütün rezilliklerin karşılığını çekersin umarım.

Ziya38
30.Mayıs.2012, 13:19
Itiraz hakki yokmu ? Bu ceza kesin mi ?

Nedvedmania
30.Mayıs.2012, 13:20
Cezanın sebebi tam olarak nedir ?

Trabzonspor
Türkiye'nin 100 yıldan daha fazla yaiı olan bir kulübünü hale sokan insanlar şimdi Türk futbolunun başında bakalım Türk futboluna vereceği zarar ne olacak.

sui generis
Üzüldüm Beşiktaş'a .. Nasıl kurtulacaklar bu durumdan , isleri çok zor.

Nedvedmania
30.Mayıs.2012, 13:21
Ödemelerdeki aksaklık yüzündenmiş. Bilemedim ne diyeceğimi.

Ralph
30.Mayıs.2012, 13:22
İtiraz etme hakkımız elbet vardır ama gözle görülür ve kabul edilebilir bir borç kapatma eyleminde bulunmamızı ister UEFA muhtemelen. Oda bizde şu an yok hepimizin tahmin edeceğiz üzere. Aklım almıyor tek bir insan bu kadar büyük bir kulübü nasıl bu hallere düşürür. Yani ne diyeyim.. Kimseye böyle bir başkan gelmesin. İnsan düşmanına bile kıyamaz.

MeMo
30.Mayıs.2012, 13:22
Lanet ettiğimiz günleri arıyoruz. Bu günleri aramasak bari.

Nedvedmania
30.Mayıs.2012, 13:24
Peki nedir bu ödemelerdeki aksaklık ? UEFA'ya verilmesi gereken paralar mı verilmemiş (Böyle ise ne için para verilecekti, hangileri ödenmemiş ?) yoksa diğer klüplere olan borçları yüzünden mi ?

Ralph
30.Mayıs.2012, 13:27
Kararı NTV Spor'a yorumlayan Spor Yazarı Tayfun Bayındır, "Beşiktaş'ın durumunda olan en az 6 takım var. Özellikle yabancı oyunculara yapılmayan ödemelerle ilgili olarak. Anadolu'daki en az 4-5 kulübe ceza gelme ihtimali var. Bu konuda Türkiye açısından ciddi tehlike var. Bu cezada erteleme yok. Ancak CAS ihtimali var" dedi.

UEFA'nın kararı sonrasında Beşiktaş hisselerinde yüzde 10'a yakın kayıp var.

kalemci
30.Mayıs.2012, 13:29
Ödemelerde aksaklık değil belgede sahtecilik yüzünden gelmiş ceza. Bu arada Tayfun Bayındır ciddiye alınacak bir adam değil.

Nedvedmania
30.Mayıs.2012, 13:29
Burdan devam edelim

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?p=2260700&posted=1#post2260700

Mamadou
31.Mayıs.2012, 14:25
SON DAKİKA! BEŞİKTAŞ EUROLEAGUE'DE! Efes ve Fenerbahçe'nin yanı sıra Beşiktaş da önümüzdeki sezon Euroleague gruplarında mücadele edecek!

Ralph
04.Haziran.2012, 15:52
‎"FEDA" Güncel Satış Adedi: 34.262

Çok daha fazla olması lazım. 1 milyon liralık bir gelir olmuş aşağı yukarı ama bu satış çok çok az. Umarım daha yukarılara çıkar.

LaigLeNoiR
04.Haziran.2012, 15:57
Vallahi ben de 2 tane sipariş verdim. Herkes alsın takıma destek.

Ralph
04.Haziran.2012, 16:22
http://www.skyturk360.com/canli.asp

Fikret Orman canlı yayında

besiktas1903
04.Haziran.2012, 17:33
http://www.skyturk360.com/canli.asp

Fikret Orman canlı yayında

Baskan güzel konustu. izliyemiyenler yildiz tv'den izleyebilir.

Başkanımız Fikret Orman, katıldığı canlı yayında birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.

Skyturk 360 kanalındaki canlı yayına katılan başkanımız Fikret Orman, basketbol takımımızın durumundan, futbolcularımızın sözleşme konusuna kadar bir çok önemli konuda gündem belirleyecek açıklamalar yaptı.

İşte başkanımızın sözlerinden bazı satır başları:

-Teknik direktör konusunda arayışımız sürüyor. Aceleci değiliz. Benim ağzımdan bir teknik adam ismi duyamazsınız. Çalışmalarımız sürüyor.

-Ben 39 yaşında bir oyuncuyu takımda görmek istemiyorum, yeni gelecek olan teknik adam ne der bilmiyorum ancak Rüştü'nün Beşiktaş'ta devam etmesi doğru değil.

-Fernandes'i kesinlikle satmayacağız. Quaresma ve Almeida'nın alacaklarında indirime gitmelerini bekliyoruz. Bu oyunculara yapılacak tekliflere hazırız.

-Ernst'in Beşiktaş ile oldukça ağır bir sözleşmesi var. Oyuncu ile görüşeceğiz. İndirim yapması gerekiyor. Yapmadğı taktirde alacaklarına karşılık bonservisini kendisine verebiliriz.
-Stat konusunda şu an net bir gelişme yok. Bakanın açıklamalarının içinde önemli detaylar var. AVM istemiyorlar. Bakan bizi biz de bakanı bazı konularda ikna ettik.

-Basketbol iyi gidiyor. Bunun birinci temel sebebi bu takımın bir camianın takımı olmasından dolayı. Rakiplerimizin bütçesi daha iyi. Biz Beşiktaş camiası olduğumuz için iyi gidiyoruz. Ayrıca müthiş bir teknik adam ve oyuncu kadrosuna sahibiz.

-Sponspor konusunda Erdoğan Demirören gün gün gelişmeleri takip ediyor. Bunu da unutmamak lazım. Futbolda şu an tek amacımız var yaptığımız sözleşmeleri gününde ödemek. Şeref Yalçın çok iyi bir Beşiktaşlı, sahiplenmeye devam etti eski yönetici olmasına rağmen. Ben maçlara taraftar olarak gidiyorum.

-Yıldırım Demirören'i Disiplin Kurulu'na sevk edebiliriz

El Barto
04.Haziran.2012, 17:35
-Yıldırım Demirören'i Disiplin Kurulu'na sevk edebiliriz

Demirören'de hemen alacaklarını tahsil yoluna gitmekle tehdit eder muhtemelen. :)

C h A o S
05.Haziran.2012, 17:35
Beşiktaş'ta ihtarname şoku
Ekonomik sorunlarla uğraşan Beşiktaş, Quaresma, Simao ve Bebe'nin kulübe yolladığı ihtarname ile sarsıldı.

05 Haziran 2012 Salı - 15:50
Radyospor

Beşiktaş'ın yeni yönetimi, kulübü düzlüğe çıkarmak adına dört koldan çalışmalarını sürdürüyor; ancak sorunların ardı arkası kesilmiyor.

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın haberine göre; bugün siyah beyazlı kulübe şok bir ihtarname geldi.

3 Portekizli futbolcu Quaresma, Simao ve Bebe, alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesiyle kulübe ihtirname gönderdiler.

19 HAZİRAN'A KADAR ÖDEME YAPILMAZSA SERBEST KALIYORLAR

Buna göre bu üç futbolcu 19 Haziran Salı gününe kadar alacaklarını tahsil edemezlerse serbest kalacaklar. Kısacası, pek çok sorunla boğuşan yönetim için, ortaya çıkan bu yeni sorunu çözebilmek için sadece 2 hafta var.

QUARESMA'NIN ALACAĞI 2 MİLYON 50 BİN EUROYU BULUYOR

Bu kısa sürede Quaresma'ya ödenmesi gereken toplam para 2 milyon 50 bin euro. Quaresma'nın aylık 375 bin euro maaş alıyor. Ocak, Şubat, Nisan ve Mayıs ayı toplam alacak miktarı 1 milyon 875 bin euro. Oturduğu evin aylık kirası 13 bin euro, 5 aydır ödenmeyen ev kirasının toplam bedeli 130 bin euro. İki toplamdan çıkan sonuç ise 2 milyon 50 bin euroyu buluyor.

BEBE 350 BİN EURO

Bir diğer Portekizli Bebe'nin ise aylık 70 bin eurodan toplamda 350 bin euroluk alacağı bulunuyor.

SIMAO 1 MİLYON 380 BİN EURO

Simao'nun 2011 yılının Aralık ayında kalan 130 bin euroluk alacağı bulunuyor. Bununla birlikte Ocak, Şubat, Mart, Nisan ve Mayıs'ı kapsayan alacak miktarı 1 milyon 250 bin euro.

YÖNETİMİN ACİL EYLEM PLANI

Bu üç futbolcunun toplamda 4 milyon euroya yakın alacaklarının ayın 19'una kadar ödenmesi gerekiyor. Beşiktaş'ın yeni yönetiminin şu anda elinde bu miktarı karşılayaçak sıcak para bulunmuyor; ancak her konuda olduğu gibi bu konuda da bir an önce harekete geçtikleri ve 2 hafta içerisinde bir çözüm üretmeye çalışacakları öğrenildi.

besiktas1903
05.Haziran.2012, 17:39
Bugün Radyospor'da çıkan "1 Milyon Euro'yu veren Quaresma'yı alır" ve "Quaresma, Bebe ve Simao'dan ihtarname" başlığında yayınlanan iki haber, Beşiktaş Kulübü 2.Başkanı Ahmet Nur Çebi tarafından yalanlandı.

-KİMSE HEVESLENMESİN -

"Beşiktaş Kulübü'nde herkes alacağını aldı ve alacak. Hiç bir futbolcu bonservisini alıp gideceğine heveslenmesin. Öyle bir şey yaşamayacaklar, üzülmesinler. Bugüne kadar hak ettikleri paralarını alırlar, kontratları yerine gelir ve tıpış tıpış Beşiktaş formasını giyerler. Birileri istiyorsada gelir önce bizimle konuşur. İhtarname olayından haberim yok. Ancak çekmiş olmaları hiç bir ifade etmiyor. Alacakları varsada ödenecektir. Hiç kimse heveslenmesin. " dedi.

- GEREKİRSE YEDEK BEKLER -

" Quaresma'nın bedeli 1 milyon Euro'dan çok fazla daha yüksek. Uydurmuşlar. O paraya biz onu oynatırız, gerekirsede yedek kulübesinde tutarız, bekletiriz. Böyle bir şey yok." diyerek tartışmalara noktayı koydu.

C h A o S
05.Haziran.2012, 17:44
Nedense ben Simao ve Quaresma'nın kalıcağını sanmıyorum.Fikret Orman'a sorulduğunda sadece kesin bir dille Fernandes'i bırakmayacağım diyor.Simao ve Quaresma içinse kaçamak davranıyor.

besiktas1903
05.Haziran.2012, 17:59
Nedense ben Simao ve Quaresma'nın kalıcağını sanmıyorum.Fikret Orman'a sorulduğunda sadece kesin bir dille Fernandes'i bırakmayacağım diyor.Simao ve Quaresma içinse kaçamak davranıyor.

Simao bencede gider ve Quaresma sadece iyi bir teklif gelirse satilir bence

footballer33
06.Haziran.2012, 01:35
Simao gitmeli. Ne yazık ki fiyasko bir sezon geçirdi ve önümüzdeki sezon da bu yaşında ve bu seneki sorunların üstüne müthiş bir performans göstermesini bekleyemeyiz.

Q7 ve Fernandes'in kalması şart. Takımda etki yaratacak transferler olmayacak bu sezon, hiç değilse eldeki kadroda bu vasıfları taşıyan isimler kalmalı.

Fikret Orman'ın; 'maaşını indirmeyenin sözleşmesini alacaklarına karşılık fesh edeceğiz' düşüncesi moralimi bozuyor. Ekrem gibi, Holosko gibi gereksiz ve faydasız isimler maaşını indirebilir ve kalabilir; fakat Egemen, Ernst gibi isimlerin bunu kabul etmemesi halinde gönderilecek olma ihtimalleri var. Bu, beni tedirgin ediyor açıkçası.

Bu arada, takımdan gönderilmesi düşünülen isimler; Rüştü, Aurelio, Sidnei, Edu, Bebe, Sivok, Alves ve Simao imiş. Bunlardan 3'ü zaten kiralıktı, 3'ünün de sözleşmesi bitti. Simao ve Alves dışında sorun olacak isim yok görünüyor. Ekrem ve Holosko'ya ise, 1'er yıl daha katlanmak zorunda kalıyoruz sanırım. :uzgun:

Son olarak; ismi geçen son isim GeretsMİŞ, o da olmazsa yerli adaylardan birine imza attırılacakMIŞ. :) Oklar, Mustafa Denizli'ye dönüyor gibi. :)

DisCo
06.Haziran.2012, 14:38
http://im.htspor.com/2012/06/06/748445_detay.jpg?1338965888

Haber1903’ün haberine göre taraftar aldığı bilekliğin üzerinde Sarı-Lacivert yazısını görünce hayretler içinde kaldı. Bileklikleri üreten firma ise konuyla ilgili özür dileyerek “Bu hata sadece Beşiktaş Kulübü’nde değil, diğer kulüplerde de bir iki defa yaşandı. Bunun temel nedeni kalıpların değiştirildiği sırada makinalardaki boyaların tamamen boşaltılamaması ve yeni kalıpların eski boyalarla imalata başlamasıdır” açıklamasını yaptı.

----------

Bu işin tekniğinden anlamam ama renkler sarı lacivert olmamış ki olayın boyalarla alakası olsun.

* Şimdi çözdüm olayı.

Walter Sakana
06.Haziran.2012, 22:01
Taraftar 'Feda' demedi!

'200 bin satış' hedefiyle piyasaya sürülen Feda tişörtlerine ilgi, beklentilerin altında kaldı. Yapılan açıklamada sadece 37 bin 81 tişörtün satıldığı belirtildi

Büyük bir ekonomik sıkıntı içerisindeki Beşiktaş, maddi kaynak yaratmak amacıyla 'Feda' kampanyası başlatmıştı. İlk etapta gerçekleştirilecek 200 bin adet satışla, kulübün biraz olsun nefes alması hedefleniyordu. Ancak Siyah-Beyazlı taraftarların ilgisi, beklentilerin uzağında kaldı. Fedazamani.com internet sitesindeki bulunan sayaçta, bugüne kadar 37 bin 81 adet 'Feda' tişörtünün satıldığı ifade edildi. 30 TL'den satışa sunulan ürünler, özellikle piyasaya sürüldüğü ilk günlerde büyük ilgi görmüştü.

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=23871

Ne kadar oldu bu tişörtler satışa sunulalı?

Edit: 20 Mayısta satışa sunulmaya başlanmış sanırım. 17 günde 37 bin satış düşük kalmış gerçekten.

DisCo
06.Haziran.2012, 22:11
Milleti Beşiktaş'a veda ettirdiler. Onun etkisi Feda sayaçlarına yansımıştır.

pele96
06.Haziran.2012, 22:24
Bu sezon işimiz gerçekten zor Galatasaray ve Fenerbahçe gerçekten kaliteli transferler üzerinde duruyorlar Galatasaray'ın Hamit Altıntop(Sanırım daha bitmedi) Fenerbahçenin Mehmet Topal ve Dirk Kuyt transferleri göz dolduruyor.

Ayrıca Egemen ve Fernandes'e Galatasaray ve Fenerbahçe forması giydiren Fanatik'i buradan kınıyorum.

byariff
09.Haziran.2012, 14:31
Fikret Orman:Beşiktaş'ın çocuğu Nihat Kahveci diyorlar,bıraksınlar bu lafları. Beşiktaş'ın çocuğu kulübüne zarar vermeye çalışmaz(Haber1903)

Fikret Orman:Nihat'a parasının bir kısmını peşin,geri kalanını taksitle verelim diyorum,Nihat,faiz eklemiş,avukat masrafı koymuş (Haber1903)

Fikret Orman:Bjk'de başkan olduğum müddetçe Nihat ve onun gibilerin kulübün önünden bile geçmesine müsade etmeyeceğim

Kaynak : http://www.haber1903.com/Besiktas-1413-besiktasin_cocugu_mu.html

byariff
10.Haziran.2012, 14:22
Bjk'nin net bilanço borç toplamı..580.994 milyon lira..

Mamadou
10.Haziran.2012, 14:35
İşimiz çok zor çok..

byariff
10.Haziran.2012, 15:34
Firat Guneyer: BJK de yönetimin istediği degisiklik kabul oldu.. Kulube giris ücreti 1200 lira.. Aylık aidat 120 lira oldu..

vego
10.Haziran.2012, 15:50
Firat Guneyer: BJK de yönetimin istediği degisiklik kabul oldu.. Kulube giris ücreti 1200 lira.. Aylık aidat 120 lira oldu..
Yıllık aidat :)

Mamadou
10.Haziran.2012, 17:25
O değilde Demirören kulübün anasını ağlatmış. Bu kadar borç bindirmiş ama çifte kupa dışında elde tutulur bir başarı yok. O başarının zaten en büyük mimari Mustafa Denizli. O sezon ayağının tozuyla Sinan Engin'i istemeyip kulüpten uzaklaştıran ve yönetimi hizaya sokan bir hoca sayesinde doğru işler yapıldı. Alt yapıdan Necip dışında çıkan bir tane oyuncumuz yok. Necip'te malum yerinde saymaya devam ediyor. Bu kadar yanlışın içinde reklamını en iyi şekilde yapıp maddi ve manevi her türlü desteği gören ÇARŞI acep neden bunlara sessiz kalıyor merak ediyorum. Beşiktaşlıyım ama oldum olası ÇARŞI grubundan hiç haz etmedim. Bir tek suçlu Demirören ve yönetimi değil, ÇARŞI'da suç ortağıdır. Bu sezon tribünde takıma maddi olarak verdikleri zararda çabası. Umarım yeni yönetim bunların önlemini alacaktır diye umuyorum.

Bordo61Mavi
10.Haziran.2012, 18:21
Bu sene sanki herkesin isleri birbirinden yavas ilerliyor.

Galatasaray SL icin kadro kuracak bi Dany aldi
Fenerbahce on eleme oyniyacak, sikintili MC bolgesinden Emre gitti
Trabzonlu yoneticiler Uefa'dan haber gelene kadar faks makinasini bile kapatmis

ama en buyuk sorun Besiktasta, teknik adam halen bulunamadi. Bir an evvel bu sorun cozulmeli surda 20 gun sonra takimlar toplanmaya basliyacak. Yeni gelecek teknik adamin sezon planlamasini dogru duzgun yapabilmesi icin en erken vakit Besiktasin onlara gore birini bulmasi lazim.

pele96
10.Haziran.2012, 20:13
Beşiktaş'ta ihtarname şoku
Ekonomik sorunlarla uğraşan Beşiktaş, Quaresma, Simao ve Bebe'nin kulübe yolladığı ihtarname ile sarsıldı.

05 Haziran 2012 Salı - 15:50
Radyospor

Beşiktaş'ın yeni yönetimi, kulübü düzlüğe çıkarmak adına dört koldan çalışmalarını sürdürüyor; ancak sorunların ardı arkası kesilmiyor.

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın haberine göre; bugün siyah beyazlı kulübe şok bir ihtarname geldi.

3 Portekizli futbolcu Quaresma, Simao ve Bebe, alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesiyle kulübe ihtirname gönderdiler.

19 HAZİRAN'A KADAR ÖDEME YAPILMAZSA SERBEST KALIYORLAR

Buna göre bu üç futbolcu 19 Haziran Salı gününe kadar alacaklarını tahsil edemezlerse serbest kalacaklar. Kısacası, pek çok sorunla boğuşan yönetim için, ortaya çıkan bu yeni sorunu çözebilmek için sadece 2 hafta var.

QUARESMA'NIN ALACAĞI 2 MİLYON 50 BİN EUROYU BULUYOR

Bu kısa sürede Quaresma'ya ödenmesi gereken toplam para 2 milyon 50 bin euro. Quaresma'nın aylık 375 bin euro maaş alıyor. Ocak, Şubat, Nisan ve Mayıs ayı toplam alacak miktarı 1 milyon 875 bin euro. Oturduğu evin aylık kirası 13 bin euro, 5 aydır ödenmeyen ev kirasının toplam bedeli 130 bin euro. İki toplamdan çıkan sonuç ise 2 milyon 50 bin euroyu buluyor.

BEBE 350 BİN EURO

Bir diğer Portekizli Bebe'nin ise aylık 70 bin eurodan toplamda 350 bin euroluk alacağı bulunuyor.

SIMAO 1 MİLYON 380 BİN EURO

Simao'nun 2011 yılının Aralık ayında kalan 130 bin euroluk alacağı bulunuyor. Bununla birlikte Ocak, Şubat, Mart, Nisan ve Mayıs'ı kapsayan alacak miktarı 1 milyon 250 bin euro.

YÖNETİMİN ACİL EYLEM PLANI

Bu üç futbolcunun toplamda 4 milyon euroya yakın alacaklarının ayın 19'una kadar ödenmesi gerekiyor. Beşiktaş'ın yeni yönetiminin şu anda elinde bu miktarı karşılayaçak sıcak para bulunmuyor; ancak her konuda olduğu gibi bu konuda da bir an önce harekete geçtikleri ve 2 hafta içerisinde bir çözüm üretmeye çalışacakları öğrenildi.
Bir hata var burda evin kirası 13 Bin Euro'ysa 5 ay ödenmezse 65 Bin Euro olur 130 Bin Euro olmazki :)

Trabzonspor
11.Haziran.2012, 16:43
http://www.markafoni.com/product/bjk-0/erkek-forma/

bjk ürünleri var almak isteyen varsa alsın.Formalar falan ucuz.

footballer33
12.Haziran.2012, 00:25
İbrahim Altınsay görevinden istifa etmiş. Bu çok kötü oldu bizim için. Transferlere yön veren isimdi kendisi ve göreve geldiğinde çok sevinmiştim. Umarım, sorun olmaz bizim için ve gündem yaratacak bir olay yüzünden değildir bu istifa.

GeNç KaRTaL
12.Haziran.2012, 00:45
Poffffff.Bu gerçekten çok kötü oldu.:( Onca kötü şarta rağmen umut kaynaklarımızdan birisiydi İbrahim Altınsay.

İbrahim Altınsay İstifa Etti
11.06.2012
Futbol komitesinde fahri olarak görev yapan genel kurul üyemiz İbrahim Altınsay, yeterli desteği göremediğini ileri sürerek görevinden istifa etmiştir.
Sayın Altınsay'a görev yaptığı kisa süredeki hizmetleri için teşekkür ederiz.

Beşiktaş JK
http://www.BJK.com.tr/tr/haber/52529/

byariff
12.Haziran.2012, 01:31
Firat Gunayer : İbrahim Altınsay'ın mantalitesi bazı yöneticilerle uyuşmadı..Altınsay istifa etti..Sebep teknik adam konusundaki fikir ayrılığı..

HeracLes
12.Haziran.2012, 04:05
Meyve veren ağaç taşlanırmış en çok umut bağladığım isim istifa etti. Levent Erdoğan gibi yararsız adamlar kaç yıldır kulüp binasında, yarar sağlayacak isimler dışarıda. Şeref Yalçın ve Cem Bilge'nin de istifa edeceği konuşuluyor. Gündemde bir de Eriksson haberleri var. Hayırlısıyla bir düzlüğe çıkabilirsek ne mutlu bize.

xRa
12.Haziran.2012, 12:08
hayda ibrahim altınsay gitti kim gelecek bakalım serdal adali gelsinde başka birşey lazm değil :(

ForzaRQ7
12.Haziran.2012, 13:17
Ne olursa olsun, bizler burada feda etmeyenler veda etsin derken böyle yaşanacak bir tartışmada, bir olayda çekip gidecekler hiç içimizde bulunmasın daha iyi. İbrahim Altınsay'ın yapabileceklerinden dolayı ben de çok umutluydum fakat önerdiği isimler kabul görmedi diye istifa etmesi olacak iş değil.

Ralph
12.Haziran.2012, 13:19
Kimse birisi gitti diye üzülmesin. Benim Fikret Orman'a olan inancım sonsuz. Yeni baştan bir kulüp kuracak ve bizi güzel günlere doğru götürecek. Hepimiz göreceğiz. Bir yöneticiye bağlı değiliz biz. Başarılıdır belki evet ama biri gelir biri gider. Gelecek olan daha daha iyi olur belki bilemeyiz. İyimser olmak lazım.

ForzaRQ7
12.Haziran.2012, 13:21
Kimse birisi gitti diye üzülmesin. Benim Fikret Orman'a olan inancım sonsuz. Yeni baştan bir kulüp kuracak ve bizi güzel günlere doğru götürecek. Hepimiz göreceğiz. Bir yöneticiye bağlı değiliz biz. Başarılıdır belki evet ama biri gelir biri gider. Gelecek olan daha daha iyi olur belki bilemeyiz. İyimser olmak lazım.
Kesinlikle katılıyorum. Bir bıraksınlar da bir gece alalım bayraklarımızı şampiyonluğumuzu kutlayalım, biz de bir huzur bulalım, sevincimizi yaşayalım.
Ayrıca şu an kartalbakışının yayınını izlemenizi öneriyorum. www.kartalbakisi.tv

GeNç KaRTaL
12.Haziran.2012, 14:15
Beyler İbrahim Altınsay'ın gitmesine üzülmemiz vizyon meselesiyle alakalı.Yönetim yapılanmaya gideceğiz dedi ve bu doğrultuda kendilerine yol göstermesi,yardımcı olması için Altınsay'ı göreve getirdi.Adam geldiğinden beri gecesini gündüzüne katarak çalıştı ama diğer yöneticiler fikirlerine önem vermemişler.Bu yüzden istifa etti.Böyle değerli bir adamı oyun dışında bırakan zihniyet açıkcası benim umutlarımı azaltıyor.Aradaki vizyon farkını görmek için Altınsay ile diğer yöneticilerin hoca önerilerine bakmak yeterli.Altınsay'ın hoca önerileri;Bielsa, Rangnick, Van Gaal, Gerets.Diğerlerinin hoca adayları; Samet Aybaba, Eriksson, Daum, Koch.

Ayrıca Forza'da İbrahim Altınsay'a yakın bir abimizin yazını da ekliyorum.

Benim tanıdığım en sağlam Beşiktaşlı'dır.
Şu 2 ayda da pek sıkça kendisine verilen görevi nedeni ile haberleştik. Yazıştık. Konuştuk.
En son TD soruma " ben de bir bilsem " diye cevap verince, huylanmıştım.
Yani bir adamı bir göreve getiriyorsunuz ( kim olursa olsun ),
Ve o adam diyorsunuz ki " Futbol takımını yeniden yapılandır "...

Sonra o adam gidiyor, Scout ekibi kuruyor. Pırıl pırıl hepsi sizin bizim gibi Beşiktaş ve futbol aşkı ile
yanıp tutuşan gençleri bu işe yönlendirmeye başlıyor.
Ruhundaki incelikleri ve mükemmel insani yapısı ve bir İngiliz beyefendisi gibi taşıdığı futbol kültürünü
canı gibi sevdigi klübüne aktarmaya başlıyor...

Oğuzhan Özyakup'u klübe cuzzı bir maliyetle kazandırıyor.
Tunay Torun'u son dakikaya kadar kapıya kadar getiriyor.
Dean Selim diye bir çocuk buluyor. Kimse tanımıyor.
Deniz Naki'yi ikna ediyor, beğenilmiyor.
Meteo Kovaviç için canlı izleyen bir scout arıyor, bulamıyor.

Çırpınıyor ki, BJK bu zor dönemden kurtulsun...

Profesörü (Ragnick) buluyor, o olmassa hiç oyuncu almayalım, bütçemizi Bielsa'ya verelim diyor, o da olmadı nerden baksan her tarafı hoca diyor Van Gaal ile masaya oturuyor. 1 gün Istanbul'da ise 2 gün, deli gibi Avrupa'yı dolaşıyor Beşiktaş'taki görevi için.

Sonra diyorsunuz ki bu adama , biz şu TD ile anlaşıyoruz...

E o da diyor ki o zaman beni ne meşgul ettiniz 2 aydır?

Madem iyi biliyorsunuz, size başarılar diyor ve ekliyor " bu proje eninde sonunda uygulanmak zorunda kalınacak "....

GeNç KaRTaL
12.Haziran.2012, 14:27
Taraftarı ve Kongre üyesi olduğum Beşiktaş’ta fahri olarak yürüttüğüm, “Futbol Takımlarının Yeniden Yapılandırılması Genel Koordinatörlüğü” ve “Futbol Komitesi Üyeliği” görevimden ayrıldım. İstifamla ilgili spekülasyonları önlemek, konuyu gündemden mümkün olduğunca çabuk kaldırmak ve kapatmak için ilk ve son kez bir açıklama yapmayı gerekli gördüm.

Göreve gelir gelmez gece gündüz çalıştık ve kısa zamanda ortaya bir “Yeniden Yapılanma Projesi” çıkardık. Beşiktaş dengeli, gelişmeye açık, dinamik, mücadeleci ve çağdaş bir takım olacaktı. Bunun için, şimdiye kadar Beşiktaş’ta verdiğinden çok alanların tasfiye edilmesi, edilemiyorlarsa “Fulya’da Düz Koşu”ya yollanmaları gerekiyordu. Teknik Direktör bu stratejiye göre seçilecek, Ümraniye ve Özkaynak Düzeni buna göre yapılandırılacaktı.

Projeyi uygulamaya başlayınca Başkanımızdan ve Futbol Komitesi Başkanımızdan yeterli desteği göremedim. Projeye ilişkin kuşkular ve kararsızlıklar doğmaya başladı. Son olarak teknik direktör konusunda bilgim ve onayım dışında adımlar atılınca görevde kalmama artık gerek duyulmadığını anladım. Artık bir işlevi kalmayan bu görevden ayrılmak zorunda kaldım.

Üzülerek aldığım bu kararda, komite üyesi öteki arkadaşlarımla ya da bazı yönetim kurulu üyeleri ile olan anlaşmazlıkların etkili olduğu tamamen asılsızdır. Böyle anlaşmazlıkların olduğu tamamen uydurulmuş haberlerdir.

“Yeniden Yapılanma Projesi”nin Beşiktaş ve ülke futbolu için tek çare olduğuna inancım tam. Bu yolda atılacak her adımda, istek olursa, elimden gelen her türlü desteği göstermeye devam edeceğim.

Konunun böyle kapanmasını diler, saygılar sunarım.

İbrahim Altınsay

anil luque
12.Haziran.2012, 14:38
Mateo Kovacic ismi bile bu adamı kaybetmemizin ne kadar vahim olduğunu gösteriyor..

C h A o S
12.Haziran.2012, 14:50
İcra kurulu başkanlığını yürüten Cem Bilge'de istifa etmiş.